Carter Nick : другие произведения.

71-80 zbirka detektiv zgodbe o Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 zbirka detektiv zgodbe o Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Zbirka detektiv zgodbe o Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Cilj: sodni dan Otok http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Cilj: Sodni Dan Otok
  
  72. Noč Maščevalec http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Noč Maščevalec
  
  73. Mesar v Beogradu http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Mesar v Beogradu
  
  74. Assassin ' s Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Atentat Brigade
  
  75. Likvidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Likvidator
  
  77. Kodo http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Kodo
  
  78. Agent-števec-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Števec-Agent
  
  79. Uro Volk http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Uro Volk
  
  80. Naš agent v Rime manjka http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Naš Agent v Rimu Manjka
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cilj: Sodni Dan Otok
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalni naslov: Cilj: sodni dan Otok
  
  
  
  Prvo poglavje.
  
  
  Rekla je, da ji je bilo ime Veronica, ki je samo po sebi me je neprijetno. Dekleta niso bile več krščen, Veronicas, in ta ni videti dan, starejši od šestnajst. Dejstvo je, da je bila v hotelu, bar pomenilo nič; ti otroci so bili prav tako kot verjetno, da bi dobili ponaredek ID danes kot karkoli drugega, česar ne bi smel biti. En pogled na hladen obraz, zahtevne oči pod dolge blond lase, in večina moških verjetno zaupanje Ay-za vse. Sum je eden glavnih komponent moj poklic; to je druga narava iskati resnico, ki se skriva plasti laži. On je bil na dopustu, vendar to ni važno. Obstaja dovolj ljudi na svetu, ki bi radi videli, Nick Carter mrtvih, da bi me na stalno opozarjanje.
  
  
  Njen je bil v Westbush za nekaj dni za počitek po napornem nalogo na Bližnjem Vzhodu. Niso bili še posebej težko se je glede na druge naloge, sem, in nisem imel nobenih novih bullet luknje. Vendar, po več kot mesec dni v divjini moje potrebe za sneg in mirne gore, skupina ljudi, ki še nikoli niso slišali klic, se mi pred pridruži se mi na ta oddaljeni vendar razkošno smučišče v Vermont. In zdaj Veronica.
  
  
  Sem preživel večino dneva na smučišču, kjer ni bilo preveč gneče, kot je bilo sredi nedeljah. V teh dneh ne morem smučarskih toliko, kot bi rada, vendar sem ostati v formi, in dokler mi ne poskušajte se ujemajo z prvakov, sem lahko ročaj skoraj vsakem spustu prvenstvo. Morda se malo bolj previdni; bil sem ga pretepli preveč pogosto v moje delo, da samo zabava z drevesi in skalami.
  
  
  Ko sem prišla v glavni dvorani, z velik odprt kamin v sredini in medenina zaveso nad njim, je bila prijetno živahno. Vonj kurjenje orehi pomešano z diši usnja, volne, mokre, in vabljiv vonj vroče pijače, ki Dreadlocks mešano na vrstico. Večina ljudi, ki so bili mladi in sedel ali ležal v skupinah, medtem ko je nekaj parov, ki so izkoristili zasebnosti globoko usnjene zofe obloge sten.
  
  
  Je natakar pozdravi me, maščobe, vedno nasmejan, rdeče las fant. On je že vedel, kako mi je ime, zato nisem bil presenečen, ko je vprašal: "Lep dan, Nick?"
  
  
  "Ni slabo," sem rekel, potapljanje navzdol na stol. Sprva nisem videl youngish blondinka sedi v pol ducata stoli z njo nazaj k meni. Toda ko je slišal moje ime, se je počasi obrnil, pogledal me je v temno ogledalo za Dreadlocks, nato pa se obrnil in me je pogledal.
  
  
  "Torej ste Nick." Njen glas je bil mehak, malo husky, in kljub svoji mladosti, to ni zvoka, kot so zakon. Ji pokimal, seveda previdno. Tudi v gost, črn pulover, ki je dosegla, da ji boki, je bilo jasno, da je bila izčrpana, kot je star eno od teh smešnih plaži filmov. Ampak jaz še vedno raje vidim ih malo starejši; hej, morda trideset, vendar ona ni čisto do hitrosti na najnovejše mladostno trendi še, in dvomim, da bom kdaj priti do te točke. Ona se nagne svojo glavo, tako da je njen dolgi, dolgi lasje padli čez eno ramo kot zlati slap. Potem je pokimal premišljeno. 'Da. Izgledaš kot Nick. In potem je obrnil hrbet na mene in pogledal skozi kamin na vrstice z visokimi okni, ki je gledala skozi prižgano sneg pobočjih.
  
  
  To je to, sem mislil, in srkal Dreadlocks ' toplo rum.
  
  
  Potem pa, dekle počasi potiska off na stol; ona je bila nekoliko višja kot pogledala je sedel. Je poblisnil po me hitro, in to ni bila ena izmed tistih ponaredek april izgleda, da so najstniki praksi; ona malo ji nižje ustnic in oči, pogledal resnično skozi rudnik. Ko se je približal, me je bilo z zrakom nekoga, ki je samo je težko odločitev. Vstal samodejno , in ne iz vljudnosti. Njen hotel je biti pripravljen na vse, kar se lahko zgodi.
  
  
  "Njeno ime je Veronica," je dejal.
  
  
  No, to je dobro ime, sem mislil. ona je verjetno pobral ego ob gledanju starih filmov na TV. "Tako vemo, da drug drugega po imenu," sem rekel previdno. Je dal roke za hrbet, in upal je, bila je le to je, da pokažejo svoje slastni prsi.
  
  
  'Da. Njen ... sem videl tu pred. Ti si edini tukaj, mar ne?
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Mislil sem tako. Njeni otroci."
  
  
  Njen mimmo zapri pogledal ven v veliki dvorani; zdaj je bilo polno in hrupa povečala. Kaj glasbenik, ki je začel z igranjem kitare. "Mislim, da hodi s tem množica ljudi, ki bo odpravila vaše težave," sem se zarežal, je videti na zapri.
  
  
  Nasmehnila se je, na kratko, potem chewed njene ustnice znova.
  
  
  "Ne, to je ... No, vsi tukaj več ali manj pripada vsem, in ne želim, da ..." Hej, to se je zdelo težko priti do točke. Ko se je sklonil, jo je za roko zamrznil, vendar pa je le odstraniti ključavnico njene lase.
  
  
  Njen začetek, da se sprostite, to je samo dekle, ki je sodeloval želel, podjetje za zabavo, in je bila na voljo. Namesto tega me je vprašala, če sem bil poročen ...
  
  
  "Ali ste poročeni, Nick?"
  
  
  "Nimam užitek."
  
  
  "Njo poročen. Nekaj mesecev.'
  
  
  Njen mora biti prikazano njeno presenečenje.
  
  
  "Vem, da je videti kot otrok, še posebej pri starejših moških..."
  
  
  Tako kot ti; poskušal sem, da ne klečeplastvo.
  
  
  "...vendar sem enaindvajset, in to je problem."
  
  
  No, jaz sem bolan njo. "Kaj misliš?'
  
  
  "Vidiš, je bila poročena-oh, ona je že povedal, da je. Nekaj mesecev nazaj. Moja mati ni všeč, moj mož, tako je vprašal moj očim, da kick iz ego, in zdaj oni so gledal me je spremljala."
  
  
  "In vi ste tukaj sama?"
  
  
  "Mislim ... tukaj. V hotelu. Ampak moja družina ima smučarski lože na drugi strani te strmine." Ona je pokazal nekam na dolgo vrstico operacijskega sistema windows. "Morate ste ga videli."
  
  
  On je zmajal z glavo, nato ustavil. V enem od svojih potovanj, videl je dolg, visok zid, ki se je zdelo, da razširi stalno nekaj sto metrov, in drevje in grmovje okoli njega so posekali, kot če bi bilo v zaporih ali trdnjava. Zunaj njega je videla velika hiša z dimnikov in nagnjenih strehah. Smučarske loža, da! Vprašal sem Veronica, če je bila pravica hiša, je namenjena omele.
  
  
  "Da, to je hiša."
  
  
  "Več kot zapor."
  
  
  Ona prikimala. "To je pravica. Se mi je prinesel tukaj ... mirno. To ni naša last; Bert - moj očim-poletela ego sezone. To se uporablja, da sodijo v posebno gangster, ali kaj, in tam so vse vrste alarmni zvonci in grozno pasti na podlagi."
  
  
  "Zveni kot dober kraj, da preživijo zimo."
  
  
  "Oh, ko prideš v to, da je zabavno."
  
  
  "Ste pa sam na ulici zdaj."
  
  
  "No, to ni omele kar pomeni, da ne, da me zaklenjeno ali kaj podobnega. Vendar Mama in Bert vedno prepričajte, da če bi prijatelji z nekom tukaj, še posebej fant moje starosti, ne želim, da izgubijo svoj ego."
  
  
  "Kako se ti bo to?" Hitro sem pogledal okoli, nisem pa videli kdo gledal njo in sem lahko videl jasno v senci. Prekleto dobro.
  
  
  'Henry. On je vedno čaka na me, v preddverju, in on ohranja živahen tukaj, da preverite, na njej."
  
  
  "Henry," sem zavzdihnila. Začel sem razmišljati, da je to dekle je bilo malo nor.
  
  
  "To je, seveda, naš voznik."
  
  
  'Seveda. Kaj pa, če vidi, ki ste govorili, da me zdaj?
  
  
  "Saj ni videti kot človek, da se prestraši, Nick."
  
  
  Njo, pokimal množice mladih. "Kaj je z njimi?" Nekateri fantje so imeli enako dolžino las, kot dekleta, vendar pa je bilo tudi nekaj, ki bi lahko igral ragbi.
  
  
  "Nekaj sem govoril, da, in Henry videl mene, je to storil. Nato so začeli izogibanje me."
  
  
  'Kaj?'
  
  
  "In potem, ko Henry ... govoril sem jim."
  
  
  "Ste pique je moja radovednost." On je bil začetek, da bi dobili malo jezen; bodisi, da je to dekle, ki sestavljajo svojo malo verjetno zgodbo, Henry, če je to, kar je rekel, je res.
  
  
  "Ali imate avto, Nick?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "There' s a bar ..." Je nekoliko njene ustnice. "Iz bližnjega mesta, in ... ali ste vedeli, da še nisem bil, ampak povsod tukaj za skoraj dva meseca?"
  
  
  "Kakšen bar?"
  
  
  "Slišal sem, da je to najbolj briljantno mesto v območje. Dobra glasba, smešno ljudi. Ste vedeli, da.'
  
  
  Sem poznala. Bil je samo približno sklepati, da je bila dekle samo čaka, da bo pobral, ko je videl obraz kukanja skozi vrata v čakalnico. Obraz je bil o velikosti in barve košarka. Ego obrvi so tvorili neprekinjeno črno črto čez oči, skrite v gube kože, in nos ukrivljen navzdol prilagodljive usta. Nen je bil oblečen v anorak in temno hlače, in ga je pogledal, kot da je velikost, ki bi Japonski sumo pelivan mislim.
  
  
  Nenadoma se je zasmejal na Veronica, vrgel nekaj Dreadlocks ' denar na pult, in trdno prijel dekle za roko.
  
  
  "Če je Henry," sem rekel, " to mora biti kos pohištva iz vašega gangster hišo. Pridi, Veronica; želim si, da bi ta bar! '
  
  
  Kot nam je približal vrata, Henry zmanjšal njegove oči in postavljeno jezijo črne obrvi. Veronica poskušal skriti za mano. Henry videti zmeden, in njegove mehke ustnice preselil kot par navdušena črvi. Ego je ogromen trup, ki je napolnjena vrata, vendar, kot smo se Liže, je napravil korak nazaj.
  
  
  "Preprosto," sem rekel veselo.
  
  
  Ego je oči me je zapustil in se obrnil, da dekle. "Miss Veronica ..." je začel, in ego glas, je absurdno, ki ogrožajo.
  
  
  "To je vse prav," ego prekine. "Ona je z mano."
  
  
  Nemogoče je bilo, da prenese mimmo, vendar sem vedno dogaja.
  
  
  Henry je še en korak nazaj, nato pa se okrepil sam. Bil sem radoveden o tem, kako daleč bo šel v javnem mestu, in upal je, da bi bilo predaleč. Mogoče je bil bolj otročji od mene, ampak jaz ne maram ljudi, ki prestrašiti otroke.
  
  
  Veronica je dejal, " Pove Mama in Bert bom domov ob polnoči, Henry." Njen glas je ton arogance oblasti, ki ponavadi me moti, vendar sem bil malo ponosen na svoje za odporna na emu.
  
  
  Henry me je pogledal, očitno, ne vem, kaj naj naredim. Sem pomagal Em, da je njegov sklep z nežno postavite svojo roko na njegovo pivo sod-oblikovan telo in potiska navzdol, tako težko, da bi mimo. Ni se upreti, ki je bil nekoliko pod pričakovanji, ampak pogled v njegov ego oči obljubil "pozneje". Odšla sva hitro skozi vežo, na široko obokan verandi. Bilo je popolnoma temno zdaj, vendar visok obločnice prižgal noč. Smo na naši poti skozi sneg, da asfaltna parkirišča in igral to igro v moje modre najem Ford. Veronica ni rekel ničesar, dokler sem začel motorja.
  
  
  .'Pozdravljeni! je rekla nežno in se smejali. "Nisem imel pojma, omele, kaj Henry se je dogajalo, da je to!"
  
  
  "Si mislil, da bom spank me pred vsemi temi ljudmi?"
  
  
  Je skomignil z rameni in začel rummaging z njo velike usnje rami. "Ali imate cigareto za me?" je vprašal.
  
  
  Dal sem hej, eno okrog moje posebne zlato-izhajala cigarete, in njene oči večje, ko je videl to.
  
  
  "Kakšno blagovno znamko je to?" je vprašala.
  
  
  Jo je odprl in potrkal na armaturni plošči, s svojo lažji. "Narejeni so v Turčiji in ne blagovne znamke."
  
  
  Ko sem se med vožnjo po ozkih državi cesti, sem opazil, da se njene oči so me gledali, kot da je pravkar spoznal, kaj je bila že sama v. Z moje črne lase - a malo preveč dolgo, ker nisem imel časa, da cut - in moje tanke obraz, sem lahko videz skoraj zlovešč v določenih svetlobnih pogojih, in za moje velike roke kažejo znamenja moje številne bitke. Njen ni posebno visoka po današnjih standardih - več kot pet metrov devet centimetrov - ampak to je vse o mišice, še posebej v rokah in ramenih, in to kaže. Sem bil začuden, ko je dekle poleg mene bi sporočamo, da premislila.
  
  
  "Kaj je ime te vrstice?"
  
  
  "Lepa norost," in verjamem, da je na drugi strani mesta." Njen glas je bil miren; morda bi on podcenjevati jo še enkrat.
  
  
  Cesta rane za nekaj kilometrov med visoko snowdrifts; nismo videli vseh drugih v prometu, dokler smo bili v ravni črti, in potem sem videl luč v moji rearview mirror. Nasmehnil se je sam pri sebi in se upočasnila. Avto je za nami, preveč.
  
  
  'Henry? Vprašal sem jo, dekle, ki kaže z mojim palcem čez ramo.
  
  
  Veronica je pogledal naokrog. "Ne vidim njegov ego."
  
  
  "To je velik avto. Kakšen avto imate?
  
  
  "Mislim, da je vožnja Bentley danes."
  
  
  Je pokimal z njo. "Dejansko. In on ne bo pustil iz njegovih očeh, bo on?
  
  
  "Verjetno ne. Ona je zavzdihnila. "Ah, vzemi krojač."
  
  
  Imel sem v smeh. "Pomiri. Kaj lahko stori?'
  
  
  Ona ni odgovoril, ampak sem lahko videl grize njene ustnice znova.
  
  
  To je majhno mesto in je center je bil zapuščen in temno, z nekaj trgovin, nekaj cerkva, in stare bele lesene hiše, ki je stala tiho okoli zasneženi park. Smo se odpeljali skozi park in se znašla na majhnem zabavno skladbo. Tam sta bili dve mobilni restavracije, motel, a palačinka trgovini, in majhna gostilna z vrstico dostavna vozila, ki je parkirano pred njo; čez cesto, ločijo od drugih stavb, je bil Lep Norost, brunarico v exaggeratedly rustikalnem stilu z veliko znamenje nad vrata.
  
  
  Ko smo prišli ven, Veronica pogledal nazaj. Žarometov je izginila zdaj, vendar sem bil prepričan, da je Henry je bil nekje za nami stoji na strani ceste s luči.
  
  
  Kot smo stopili skozi debel vrat, thunder dolgo las rock band štiri me je zadel v ušesih. Notranjost je bila polna, dimljen, in medlo osvetljena z sveče in kurjenje lesa. Natakarica v mini krilo, zelene kopalke, in skoraj prozorno bluzo nas je vodilo k mizi in vzel našega reda. Posebnost tukaj je toplo jabolčnik z Jack Daniels, ki sem mislil, da je bilo super. Veronica dogovorjeno absently; ona se je osredotočila na glasbo z steklast videz v očeh.
  
  
  Svojo zagotovo nič proti rock; deli, ki so precej prekleto dobro, in ko poslušate besedila nekaterih pesmi, moraš priznati, da ti mladi avtorji, ki imajo veliko za povedati, in se mi je z navdušenjem. Ampak tukaj, prostor je bil premajhen, preveč vroče od ognja in gneča množice za to raven hrupa.
  
  
  Spraševal sem se, kaj vse so ti ljudje okoli nas je lahko govoriti o tem, ker niso mogli razumeti drug drugega.
  
  
  Ji ne eno oko, z dan in je želel, Henry. On se ni prikazal, ki me je presenetil; jaz bi njega pričakuje, da bo gledal nas.
  
  
  Čez nekaj časa, je opravičili sebe in tekel za moške soba na drugi strani glasbenem odru. Stavim, da če pustim Veronica samo za nekaj minut, ona bo hitro privabi množice navijačev. Tudi v tej sobi je polno lepih deklet, je izstopala.
  
  
  Nisem zmotil; ko sem prišel nazaj, je bilo dve mladi moški okrog nje. Veronica ni spodbujajo ih, ampak jaz bi povedal, da je cenjen pozornost.
  
  
  Ona me je predstavil fantje - ihk nisem razumel nje, ampak to ni važno. IH prosila, naj sede, in so se igrali to igro. Oba sta imela dolge lase; eden je imel brke, druge ni, in sem mislil, da sem zaslutil, a beardless fant okrog hotela. Imel je prav.
  
  
  Me je vprašal. "Ste prebivajo v Westbush, kajne?"
  
  
  Povedal sem ji, da.
  
  
  "Hej, fant, ti si prekleto dober smučar. Strokovnjak?
  
  
  No, včasih se počutim počaščen, čeprav sem se poskušajo upreti. "Ne," sem rekel. "Jaz sem samo počitek."
  
  
  Rock bend je premolknil, ki začasno opravil pogovor bolj znosno. Nekaj minut kasneje, dve dekleti se nam je pridružila, tako mlade, oblečena v standardnih ustreza vsem kavbojke in resast, usnje. Potem fantje, ki so se dobro zavedali prišel, in ko je glasba začel igrati znova, imeli smo osem ljudi igra to igro na dveh stoli sestavljena skupaj. Veronica klepetal drugim, kot če bi bile stare prijatelje, vendar je ohranila me govoriti. Sem leaned nazaj, sproščeno, in odgovoril, ko je nekdo rekel nekaj, kar me. Mislil sem, da so dobre mlade. Niso dim, nič močnejši od Kamele, in očitno jih ni motilo jo je najstarejša.
  
  
  Časa je minilo hitro, in moram priznati, da sem imel veliko zabavo. Za nekaj časa, Henry celo pozabil, da si za njo na pragu. Nekega dne sem pogledal na mojo uro. Bilo je enajst ur, in se je spraševal, če bi se mu moral klic Veronica ' s pozorni na to. Ampak sem se odločil, da ne; nisem hotel, da deluje grozljivo in povlecite njo proč od nje novih navijačev. Po nekaj minutah pa je spravljen na rokav moj pulover in pogledal na uro, sama.
  
  
  "Pridi," je rekla s tihim glasom; bila je tako blizu mene, da sem lahko slišal jasno, ramo stiskano toplo proti meni. Je zarežal in pogledal hej v oči. Ona poljubila me je rahlo, vendar z nezmotljiv obljubo.
  
  
  Ko smo bili ven na svež hladno, je potegnil zraven Ford. 'Kje?'
  
  
  "Domov, mislim, da." Rekla je, da jo mimogrede, a z očitno žal.
  
  
  Pogledal sem okoli. Henrika ni bilo na vidiku, ampak bil je še vedno prepričani, da je bil nekje v bližini.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kaj pa, če sem dobil priložnost, da se znebite svoje sence?"
  
  
  "Kaj potem? Ona je sedela poleg mene, me gledali s prav tako odprta, sočan ustnice.
  
  
  "Bi lahko šel nekam ... ni doma."
  
  
  Bila je poljubila, ee, trudijo, da bi bilo enostavno, vendar njena usta odprl in njenega jezika zdrsnila v usta, se igral s svojim jezikom.
  
  
  "Všeč mi je, kje?" je zašepetal.
  
  
  "No, imam sobo z razgledom."
  
  
  Je stresel glavo. "Ne moremo tja; Henry bodo našli nas."
  
  
  Seveda je imel prav. Ampak z njeno telo je pritisnil proti rudniku in roke ovita okoli mojega vratu, nisem še, da naj Pepelka, pojdi domov.
  
  
  Pogledal sem po cesti, občutek bolj razočarani, kot sem kdaj čutil z ferret, ko sem bil najstnik. "Morda bomo izgubili njim."
  
  
  "In potem?'
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Zdaj bomo lahko uporabljali avto, ne da voziti."
  
  
  Je nasmehnil mischievously, in s tem izraz na obrazu, da ji ni videti kot šestnajst let in več.
  
  
  Nisem vedel, cestah, seveda, ampak moja luč avto z zimskih pnevmatik je šel skozi ovinkov in zavojev z več okretnost kot velik Bentley. Takoj, ko se vrti, Brylev spremenil v drevo-obložene ulici in ga izklopite. In trenutek kasneje, Henry je bil dejansko vožnjo Bentley. Kakor hitro je minilo, mimmo, Veronica objela me je.
  
  
  "Pomiri se," sem rekel, da nežno pritisnete njo proč. Sem potegnil ven na glavno cesto in se odpeljal nazaj na način, ki bi bil tekoč, dokler nisem videl drugo državo cesti. Ni bilo snežni plug, ki gredo skozi to, ampak sem videl dve vzporedni sledi v snegu. Je sledila jim je oster ovinek, sledila je in se ustavil pod drevo. Bili smo na majhne pobočju z mesečino pogled na velikem belem travnik nizajo skladbe divjih živali. "Glas zdaj," sem rekel.
  
  
  Kot sem takoj sum, je nosila ničesar pod debel pulover. Njene bradavičke prišel živ na moj dotik, in ona writhed desno poleg mene, stokanje in kričal s tihim glasom. Njena usta so bila na mojem vratu; njene noge so pritisnili proti rudniku. "To ne bi smel se je zgodilo," je muttered. Šele veliko kasneje, da je pravi pomen te besede, prišel na mene. Osebno sem raje njeno veliko posteljo, da na zaprta vrata, vendar sem imel, da bi večina to. Veronica je bila zahtevna in izurjen, in ko smo želeli sedež, njene ustnice in roke so bili zaposleni z vseh mogočih stvari z zadrge. V mesečini, njena koža je bila bleda in žareče, in njene prsi so se dvigne do mene. Ne vem, kako hej uspelo, da se znebite njen tesen smučarske hlače, vendar je storil, in potem je sedel v naročje z njo noge draped več mojih ramenih. To se je zgodilo hitro - globoko, močno potisno, je zibanje ji boki, jerking svojega telesa gor in dol. Vrgla glavo nazaj, zaprla oči in odprta usta v tihi krik ekstazi. Ko je prišla, je zastokal dolgo in cunningly in pritisnil svoje nohte mojega vratu. Potem je pustil njej iti, preveč, in Veronica zastokal znova in znova, "Oh ... oh ... oh..."
  
  
  Bila je skoraj demure in oddaljenosti kot ona oblečena znova. "Kaj, čas je zdaj?'Kaj je to?' je vprašala živahno.
  
  
  Pogledal je na uro. "Nekaj minut čez dvanajst let."
  
  
  "Oh, moj Bog, ste me vzeli domov." Ona zip gor ji stretchy hlače in potegnil pulover čez glavo.
  
  
  "Vse prav, Pepelka," sem rekel. Če sem iskren, sem bil malo razočaran: ni mi všeč to stanje, hvala, gospa, tudi v parkiran avtomobil.
  
  
  Vendar Veronica sploh ne prosi za cigareto. Ko je njen mož obrnil, je namrščil v skrb, in ta izraz ni spremenila, dokler ne bomo dosegli izhod, ki je pripeljala do njen očim je v najeti hiši.
  
  
  "Morda bi bilo bolje, če mi priti od tod," je dejal. On ni odgovoril; bil je malo jezen sam toliko, kot je bil, z Ne. To je samo odšel.
  
  
  Poleg visoko železno ograjo v stokanje je bilo, kaj bi lahko samo se imenuje vratarnici. Človek v krzneni plašč je stal pred njim, svojo puško je bila jasno vidna. In tam je bil Bentley, ki je parkirano izklop na strani.
  
  
  Veronica prijel mojo roko. "Ne vedno, Nick ..."
  
  
  "Jaz bom samo vzel s seboj domov, dragi."
  
  
  "Žal mi je," je zamrmral.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. 'Zakaj?'
  
  
  "Saj to je, kako sem to storil ... tako nepremišljenega."
  
  
  "In tudi? Vprašal sem z skomignil.
  
  
  "To je prekleto polnoči, veš."
  
  
  "Ne, ne vidim, da za njo." "Sem upočasnila.
  
  
  "Poslušajte me, moji starši... mislim, da mi ven, ampak se ukvarjajo smo se odločili, da... No, ona bi morala biti doma do polnoči. Razumeš?'
  
  
  "Mislil sem, da vam je bilo enaindvajset." Če je bil sarkazem v mojem glasu, je bilo, ker nisem bil poskuša potlačiti svoj ego.
  
  
  Zapri imeli spodobnost, da to storite vsako leto. "No, to ni čisto res. Jaz sem več kot devetnajst in ... Prilagodite vzemite! Oni so bolj ali manj stroge od mene. Mislim, da se, da je psihiater rekel, da ni res pristojni, veš? In če ne naredim to, kar pravijo, da lahko mi dal v zapor znova."
  
  
  "Je to?'
  
  
  "Nisem mislil reči, da je." Ona je govorila s tihim glasom. "Bil sem postavljen v to hišo, in potem... potem odpovedi. Ni razloga, zakaj sploh. Njeno...
  
  
  .. Je Bentley je vrata zaloputnejo z zlovešč slam. Henrik je hodil do mojega avtomobila kot velika gora.
  
  
  Veronica odprl stranska vrata, nato leaned strani in hitro zaljubljen njenega jezika v moje uho. "Poklical bom jutri," je zašepetal, in levo.
  
  
  Njen je bil približno iti ven, preveč, ampak Henry leaned pred moja vrata, njegov obraz padca skozi odprto okno kot prezrelega luna.
  
  
  "Imate deset sekund za obrnil in izginil," je croaked.
  
  
  V okviru druge okoliščine, ona bi planila okoli avtomobila in izpodbija emu, da se mi, da zapustijo. Ampak sem videl, Veronica že sedeli submissively v zadnji Bentley, in dežurni v kotlovec suknjič je prišel do mene s puško pripravljeno.
  
  
  Mislim, da bi ročaj oba; na način, da je moje delo. Vendar pa ni videti, da je bilo veliko točko začeti boj nad noro bogato dekle, ki je verjetno bi bilo vključenih lokalnih policijsko-ker, če je bil njegov boj teh dveh, bi verjetno bilo smrtnih žrtev, ko smo bili storili. Henry je bila prevelika, da ročaj brez dostavo smrtni udarec je bil tako dober, in, kolikor je šlo, vsakdo, ki je napadel me je s puško je bil tudi obsojen.
  
  
  Tako je zaprla okno, preden jih ferret, dokler ta velikan je, da stopimo korak nazaj, povratne avto in zagon smernim tablam. Toda, ko se je ustavil, da se premaknete naprej, je slišal suho chuckle, da je očitno prišel iz backseat od Bentley. Ni bilo Veronica; je bilo jasno, moški zvok. In potem je slišal njen bastard je isti glas, ki se je končalo nedvoumno z besedami "Nick Carter."
  
  
  Mi ni všeč sploh. V Westbush, da ni uporabite njegov pravi priimek. Jaz nikoli ne bi to naredili, ko sem na počitnicah.
  
  
  Drugo poglavje
  
  
  Je nameraval vrniti v Washingtonu naslednji dan, vendar ni bil tekoč, da to storite. Torej, ko Veronica ni poklical, ni bilo težko govori sam v bivanje malo dlje. Na moji drugi dan - še vedno čakajo na klic-bil sem v skoraj zapuščene avli liže za zvečer.
  
  
  "Je, da je dovolj za danes?" Dreadlocks me je vprašal.
  
  
  'Da. On absently srkal svojo toplo rum in pogledal v avli vrata. Končno, sem spoznal, da so mladi natakar je gledala me premišljeno, in se odločil, da bom morala imeti svoj del v obe smeri. "Oh dekle," sem začel.
  
  
  Dreadlocks pokimal, režal. "Da blondinka?"
  
  
  'Da. Ali se ona prihajajo tukaj pogosto?"
  
  
  "Videl sem ga večkrat. Ne v zadnjih nekaj dni.
  
  
  "Ampak, ali je res prišel za njim?" Preden sem jo spoznal?
  
  
  "Bog, št. Njen, samo videl nekaj noči nazaj."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Sicer pa mislim, da ona opazila vas."
  
  
  "No, veš kaj, Nick."
  
  
  "Sem mislila, da je prišel za približno mesec dni."
  
  
  Dreadlocks je zmajal z glavo, izrazito. "Ne, to ni všeč. Dve, mogoče tri dni do predvčerajšnjim. Kako bi pa šel?"'
  
  
  Nisem odgovoril. On ni pričakovati, da niti. On je samo zarežal in zgrabil svoj prazen vrč, da bi še eno pijačo.
  
  
  Nekaj časa kasneje, v zgodnjih večernih urah, njen bila v svoji sobi in želel najboljše poti za Boston letališča, kjer lahko njen prenos v Washingtonu, ko je zazvonil telefon.
  
  
  Sem vedel, da je Veronica še preden sem dvignil telefon. "Pozdravljeni?'
  
  
  'Vzdevek? Njen glas je bil napeti in nizko.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Jaz vas potrebujem."
  
  
  "To je dobro, dragi."
  
  
  "Mislim, moram vas ..."
  
  
  "Veš, kje je."
  
  
  "Ne razumete!' Hej, mi je uspelo, da sob ne da bi se dvignil svoj glas.
  
  
  "Potem razložim, da se meni." Njen je tudi, ee je hotel, vendar nisem hotel pokazati.
  
  
  "Oni so srečanja, in ... oh, Nick, pomagaj mi!"
  
  
  "Kakšne težave?"
  
  
  "Poglej, če ne dobim od tod nocoj, jih bomo še enkrat. Oni zaklepanje me up! Oh, Nick, me od tod, preden to naredi... -
  
  
  Njen glas je bil cut off, ki jih odločilno kliknite telefona.
  
  
  Nisem mislim dvakrat, saj sem obesil gor. Telefon družba cut nas off; to je bil nekdo v tej hiši za visoko steno.
  
  
  Sem se obotavljal, za nekaj minut, vendar sem res ni dvoma, kaj sem, da bom naredil. Ženske v stiski niso ravno moja specialiteta, ampak tole mi je dal več, kot jo je hotel. Nekaj sekund kasneje, Hugo potegnil ven okoli njegov kovček in oplaščenih smrtonosno oster stiletto roko. Potem je prišel Wilhelmina, moj Luger v luči ramenski tok. To ni izboklina pod najlon suknjič da bi ga nosili njegov pulover. Bilo je malo verjetno, da bi morali katero od teh dveh orožja, vendar, ko sem bil na tem, da bi dobili to dekle iz hiše, je bila neumni, ne da se pripravijo na najhujše.
  
  
  Večer smučarji zbrali v razigranost na nizko ležečih poljanah pobočjih. Vzel sem sedežnice na vrhu drugem nadstropju, nad prižgano pristanek. Tam je bil nihče drug; sneg je sijalo mehko pod menoj v mesečini. Potegnil črna volna maska z luknjami za oči in RTA nad njeno glavo. Morda belo masko bi bilo bolje, vendar to ni bilo nekaj, Stahl iskal. Poleg tega sem dvomila sem, da bi tudi slip preko široko področje sneg v mojem prikrivanje, ne da bi opazil, s mesečini in reflektorji jaukati okoli hiše.
  
  
  Spustil, delo svojo pot na levo in tako počasno, natančno nadzoruje izkaže, dokler je zadel zid. On je ostal zadaj drevesa in pogledal na ta kraj. Daleč spodaj je vrata, in pred hišo je stala straža, ki je ohranil svoje roke ven, da bo toplo. Ni bilo tako, da bi vedel, če so drugi sentries na steno ali ne, zato je nisem niti poskušal. Mimogrede, ni bilo dvoma, električno alarm, in nisem imel časa, da razišče to spiralno temeljito.
  
  
  Po tem, ko je gledal za pol ure, sem prišel do zaključka, da je bil samo en dežurni na vrata; ni se zdi, da so govorili, da Hema in me je, in ni bilo nobenih znakov avtomobila kjerkoli.
  
  
  Potiskanje težko s svojo klubov, se je spustil na blagem pobočju. Ki prihajajo iz dreves, se je dvignil smuči, pomahal njegove roke, in naj si muffled jok. Upal sem, če želite ustvariti uspešne imitacije smučar, ki je izgubil nadzor nad svojim gibanjem. Je spodrsnilo in sem naletel proti brig. Potem se je zakotalila it up, očitno izgubili svoje bilance, in je vrgel sam v očitnem jaukati. Tik preden sem prišel tja, sem swerved je malo, tako da trka ni bilo tako slabo, kot se je zdelo. Je padel, jerking svojo nogo nemočno, kričanje:
  
  
  "Oh, moj Bog, o moj Bog, o moj Bog!"
  
  
  Potem je groaned glasno, se boril, da bi dobili največ, in se je spet znižala. 'Določite me!' Je zastokal je rahlo nasmejal. V dežurni opazil me je. Pištolo pripravljeno, je vzel nekaj korakov do mene, potem obotavljal.
  
  
  Ona je še enkrat zastokal.
  
  
  V dežurni odhiteli do mene skozi sneg. Sem ležal še vedno čaka na njega, da pridejo do mene. Pomembno je bilo, da ugotovite, če je bil res sam. Nisem pa zdi, da skrbi za ego. Hodil je mimo, se ustavil in naj puška, ki visi iz njegove roke.
  
  
  "Si v redu, človek?"
  
  
  To je neumno žepni nož, vendar mu je odgovorila.
  
  
  "Mislim, da sem si zlomila gleženj," gritted zobe. "Oh, kajne?'
  
  
  "Če mi lahko pomagate gor ..." Njen glas se je zdelo, kot nemočne, kot bi lahko bila.
  
  
  V dežurni zmajal z glavo. "Nisem zdravnik, človek."
  
  
  "Dobro, bo pustite me, da glasujejo, kot je ta?"
  
  
  Je dvomil, ga. "Ne bi smel biti smučanje tukaj, človek. To ni smučišče."
  
  
  "Kot da nisem vedel! Nisem mogel obdržati tiste prekleto smuči, ki gredo v pravo smer."
  
  
  "No ..." Je dežurni približal Liže.
  
  
  "Lahko pokličete smučarski lože?" Vprašal sem pleadingly. "Do hotela? Tako lahko zdravnik prišel?
  
  
  "Jaz ti bom pomagal gor, človek, ampak ne morem vam telefon." Je trznil z glavo proti brig. "Ni telefona, samo povezavo do hiše."
  
  
  Vse v redu, " je rekel in iztegnil roko. On naj emu zgrabi moje zapestje, nato pa je zgrabil ego in potegnil me naprej, nad mojo glavo. On valjani z njim, se je obrnil, in pristal na emu prsih. Preden je vedel, kaj se godi, ji je puška je bila pobrala iz Ego je roke in pritisnil proti ego uho.
  
  
  "En zvok, eno gibanje, "sem growled, in jih bomo morali iti na New Hampshire, da bi našli drugo polovico glavo." Ni se premakniti, vendar je bil trese pod mojim kolenom kot zajec ujet.
  
  
  'Ograjo. Kako pa odprt? '
  
  
  Je rekel, in ko ego poked mu s puško sod, je pojasnil, kako alarm ugasne, če dve tipki, niso vključeni v pravem zaporedju. Vzel ključe iz svojega ego in žep, in naj em vstati. S kapuco Ego je krzno plašč, v eni roki, je stroden z njim na vrata. Pogledal sem na telefon v brig, in se odločil, da se ne dotaknete ego; če sem potegnil ego skozi stene, alarm, ki bi lahko zvok ...
  
  
  Žice stekel skozi vrata, je ključavnice; ih povedal dežurni, da jo odprete. Je obotavljal, ampak ko je dal emu svoj prst na sprožilec, se je obrnil ključe v pravilnem vrstnem redu. Potem je pustil butt svojo pištolo zemljišča, na njegovo lobanjo, vlekel njo v guardhouse, in smuknila skozi odprta vrata.
  
  
  Cesta rane skozi goščo iz mogočnih borovih dreves, ki blokira iz lune. Snega je bilo očiščeno stran, tako, da se betonske plošče s svojimi sklepi, ki je napolnjena z katrana so bile vidne. Hodil je skrbno up dovoz, vodenje njegove oči na daljni luči v veliko hišo. Spomnil se je, kaj Veronica je rekel o "grdo pasti," in upiral pozivam, da raca v senci na obeh straneh. In potem dovoz propadel pod mano.
  
  
  Zadnja stvar, ki jo pričakujejo, je za veliko konkretnih pljuvati, da spadajo vam je všeč swing niz, vendar je to storil. Nenadoma je zdrsnila v igrišču-črnine, ne more imeti sam na kakršen koli način.
  
  
  Ni bilo ne glede na vse, samo hladno vlaga okoli mene. Segel je in čutil kamni na njegovih straneh. To je bil širok tunel, in tla so bila umazana pod moje noge. Nekje pred mano, je bil vztrajen, piskav zvok. Sem šel v smeri zvoka; to je bilo vse, kar sem lahko naredil.
  
  
  Blato, ali nekaj všeč, je bil do mojih gležnjev, ko sem dobil na obeh straneh predora. Tam je bil trapdoor pred mano, obdan z debele deske. Nisem poskusite, da ga odprete. Bil sem prepričan, da bi nekdo prišel, da bi me videli vsako leto.
  
  
  V izstopna odprtina trajalo dolgo časa, da se odpre. Medtem pa se je vrnil v predor, trebuhu, v skupni temi, videti obe smeri. Nihče ni bil približuje s strani propadel betonsko, tako da sem mislil, da je bil dežurni službo za strežbo strani.
  
  
  In potem je bil Sergej. Vrvi lestve led navzdol skozi odprto loputo.
  
  
  Ko se ji je koša šli po tej poti in izhodov v sili, sem imel Wilhelmina v moji roki. Nisem mogel videti vse obraze skozi luknjo, vendar sem bil pripravljen, da ustrelil, karkoli, da je prišel.
  
  
  Sem težko vstal, ker sem imel, da Luger pripravljen, in prva stvar, kar sem videl, je bila Veronica je obraz. Ona se je zasmejala.
  
  
  In potem je videl človeka, ki stoji zraven nje, ki ni bil nasmejan veliko, ampak vsaj bil je nasmejan, zdaj, ki je bilo čudovito, v sebi.
  
  
  "Hi, Nick," je človek, je dejal.
  
  
  Svoje znanje ego. Ego je bilo ime Sokol, on je moj šef, in je skoraj dobil strel z Egom na kraju samem.
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  David Hawke je človek v svoji petdesetih ali šestdesetih letih - nihče ne ve zagotovo, - z redke sive lase in resen obraz Nove Anglije duhovnik. Švedi ' ego je večinoma na podlagi profesor je tweed, vendar ne sveti cigar je ponavadi žvečiti daje Em videz starejši državnik. Skratka, Sokol ni enostavno človek, ki je presenečenje - sploh ne.
  
  
  "Boš, da ustrelil okrog, da stvar?" "Kaj pa je?" je vprašal mirno, obrnjena Wilhelmina. "Če ne, jo dal proč."
  
  
  "Kaj za vraga se dogaja?" Ego je tanek-usnama usta zvit. "Ste imeli skoraj trideset sekund, Nick; moral bi vedeti, da do zdaj."
  
  
  Morda, vendar ne povsem. "Veronica," sem pogledal na dekle, " se je nekdo okoli nas?"
  
  
  Hawk pokimal. "Študent, ampak ne zdi, da je to dobro."
  
  
  Pogledal sem po sobi; tam so bile knjižne police in debele, temno rdeči preprogi. Ni bilo windows. Sem začela razumeti, da je.
  
  
  "Tako, to je naš izobraževalni center."
  
  
  Hawk pokimal. 'Zadnja. Mimogrede, Veronica je bil prav o prejšnjem lastniku; bil je bootlegger, in kasneje Stahl je bil velik heroina tihotapec. Če ste poskusili splezati čez steno, železne konice, bi letijo ven in prebadajo svoje telo. Vesel sem, da ste bili dovolj pameten, da bi dobili skozi vrata. In mimogrede, odbijal rudnikih so povsod, na obeh straneh cestišča ."
  
  
  Njo, ki je vedel, kaj je to: je korak, ki poganja naprave, ki so ih obiskov ene strani in eksplodirajo v zraku, pošiljanje smrtonosna mesto, ki letijo v vse smeri.
  
  
  "Ste zavezani, da izgubijo veliko študentov tukaj," sem rekel. Sokol je zmajal z glavo. "Za zdaj smo potrebovali. Odskakivanje rudnikov ni v celoti naložen, in smo samo povedal, naši moški ne poskusite za vzpon čez steno. Kot veste, Nick, stene niso ponavadi najboljši način za vstop močno varovano hišo.
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Torej, ste izvedli zelo dobro danes. Smo ga gledal na TV."
  
  
  To je bil v hiši. V domačem s temi varnostnimi ukrepi, je treba televiziji spremlja povsod.
  
  
  "To je dobra stvar, nisi ubil straža," Hawk je dejal.
  
  
  "Kaj pa, če je želela?"
  
  
  "Mi bi ga ustavili, Nick. Vrata ima vgrajen zvočnik, in bi se čas za velike države, naročite.
  
  
  "Ste bili v upanju za to."
  
  
  Hawke pokimal smugly, in vedel sem, da je imel prav.
  
  
  "V redu, da ste zdaj tu," je dejal. "Kaj je dobil za podjetja."
  
  
  Od trenutka, ko njegov ego videl, razumel, da je to glasovanje-glasovanje se mora zgoditi. Sem se spomnil, da je bil Sokol, ki je predlagal, Westbush kot moje počitnice mesto.
  
  
  Veronica je vstal. Ona je bila oblečena v pantsuit, njenih las je potegnil nazaj v chignon, in pogledala - dobro, lahko bi rekli, nekaj let starejši od šestnajst. Njene oči niso me gledali, ampak sem lahko jasno videli rdeče lise na licih.
  
  
  Hawk ni rekel ničesar, dokler je bilo iz sobe. Potem nagnil se je naprej v usnje stol, roke prekrižala skupaj, s komolci na kolenih.
  
  
  "Ali kdo v Westbush veste, kdo ste, Nick?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. 'Nihče. Moje ime je Nick Walton. Edina druga oseba, ki je govoril z njo - razen Veronica - je bil natakar v hotelu. En dan me je vprašal o tem in emu ji je dal to ime, in je dejal, da sem sodelovala v mednarodnih naložb."
  
  
  "Dobro. Lahko uporabite to ime v Doublé Cay ."
  
  
  Njena ni nikoli slišal, Vzemi-Kay.
  
  
  "To je nekaj manjših otokov na Bahamih," Hawke je pojasnil. "Eden je v celoti razvit - na voljo je nov hotel in stari hotel, ki je bil tukaj od začetka stoletja. Na drugem otoku, so stavbo tudi več hotelih in most, ki povezuje otok ."
  
  
  Ona čakali na njega, da še naprej. In, kot ponavadi, se je preselil na drugo temo.
  
  
  "Pripravila sem ta dogodek za vas, ker sem potreboval, da prepriča sam nekaj stvari, Nick."
  
  
  'Da.' - Sem bil zastopnik, ki je z AX dovolj dolgo, da ne bi bil presenečen, s kakšno direktor storil. Nismo naše CIA, smo bili FBI, in moreš pokličite nas kaj vmes. Pravkar smo obstajala majhna skupina posebnih agentov, ki počne stvari, ki jih nihče v vladi kdaj celo mislil, da počne, in Sokol je bil poslovanja. Ego sosedje v Georgetown mislil, da je predsednik malo znanega foundation.
  
  
  "Prvič," je rekel, " je bila vrtiljak o pridobivanju skupaj z mladimi z dolgimi lasmi. Veronica mi je povedal, da v "Lepo Norost" bili ste super kul."
  
  
  Sem imel nasmeh. "Dobro.'
  
  
  "In potem je bil problem, da bi prišli v ta trdnjava. Ni bilo vse slabo, je bil to? Ampak ste to storili. Imel sem dvome, Nick.
  
  
  Njen oče glared na njega; on je imel pravico, da govori mi je všeč.
  
  
  "Vse prav, vse prav," Hawk še naprej naglo. "Ste opravili obeh testih, in zdaj se premaknete na. Dvojno-K, Nick. In Grady Ingersoll.
  
  
  To je bil šok. Grady Ingersoll je bil morda najbogatejši človek na svetu, bilioner v svoji sredi petdesetih let, ki v zadnjih letih je postala samotarski.
  
  
  Njen, čaka Hawk, da se premaknete na.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk boomed, kot da je bilo branje z datoteke, čeprav ni bilo nič pred njim, " ego starosti petdeset - sedem, pet stopala osem, približno petindvajset funtov. Ima šest otrok, predvsem filmske zvezde. Naredil je obogatel v njegov oče je gradbeno podjetje, ki je ustanovljeno v poznih 1930-ih. V grobem, a špekulant. Družbe egos obravnava dostave podjetja, proizvaja uniforme, silosov za žita, naftovode-Bog, tem človek še zaslužili od izdelava filmov. Pilota bombnik tik pred izbruhom druge Svetovne Vojne, je na kratko letela nad Nemčijo dvakrat pobegnil nekoč, pa je bila uvrščena v ujetnik-of-war camp drugič na obeh koncih vojne. Danes je investitor, ki v mnogih podjetjih - velik investitor, ki v mnogih primerih pomeni, da je prevladujoč interes."
  
  
  Vedel je vse o Grady Ingersoll... pred nekaj leti se je upokojil, da samoti Nove Mehike - najbolj znanih puščavnik v zgodovini. V teh dneh, nihče ni videl ego, razen za ego v" palači straže ", ki stern moški, ki so bili ego je edini neposredni stik z zunanjim svetom.
  
  
  "Ego je zadnji naložbe," Hawk še naprej, " je bil na letalskem podjetju Končni Dinamiko. Ingersoll ima v lasti večino delnic, tako da je zadolžen. In ker je ta Nick, Pentagona in Bele Hiše so grize svoje nohte."
  
  
  "Kaj misliš?'
  
  
  Hawke se je nasmehnil grimly. "Ko Ingersoll je prišel na oblast, Končni Dynamics je dajanje končna dotakne na najbolj prefinjen sistem za usmerjanje raketne, kdaj izumil. Na kratko, to lahko raziskovanje terena pod in pravilno raketne je seveda na poti z večjo natančnostjo kot človeški pilot lahko; to lahko zazna interceptor rakete in ogenj svoje obrambe na njih. Vendar pa je najbolj pomemben dosežek je, da je naprava lahko zazna učinek prejšnjih rakete, in nato letenje streljati na sekundarni ali celo terciarni cilje."
  
  
  "Z drugimi besedami,"sem rekel," to stvar, ki lahko storite zal veliko vse, kar je človeško pilot lahko."
  
  
  "In še več. To je tretja možnost, ki omogoča ego neprecenljivo. Tam je veliko govori te dni o ekscesov - kolikokrat smo lahko izbrišete Rusija ali Kitajska z zemljevida, glede na to, koliko krat jih lahko izbrišete nas na zemljevidu. Vendar s to napravo, to ni več potrebno za začetek pet ali šest jedrskih konic na isti cilj; ko prvi konča svoje poslanstvo, drugi se lahko osredotočijo na druge cilje. Torej, si lahko predstavljate, kaj je to vodenje sistema bi pomenilo za manjše sile."
  
  
  Njen, seveda, bi lahko predstavljal. Le zda in Sovjetske zveze, ki je imela jedrske moči, da se uniči velik del sveta, vendar Končni Dynamics naprava bi dovolili zmerno razvite države, kot so Kitajska, - doseči jedrske energije, tudi če bi imela le majhen delež jedrske energije. število raket.
  
  
  Ni treba posebej poudarjati, naprava je top skrivnost in spremljati z najstrožje varnostne ukrepe. To je trenutno imenuje Drikopper, ki ni noro ime na vse."
  
  
  "Verujem, gospod, Washington je zaskrbljen Ingersoll vključenost."
  
  
  "Popolnoma. Grady Ingersoll preselil v Dvojno Cay skoraj eno leto nazaj. Je lastnik otočkov in en ega podjetja ih razvija. Ingersoll živi v stari hotel povedal ji je o... Hawk ustavil in šel nad posebno starinska miza. "On je pobral rolled-up zemljevidu in debele rjave ovojnici, nato beckoned me k mizi in se je začela zemljevidu. Obeh otokov so bili ledvic-oblikovane, s široko, ukrivljen prostori obrnjena drug proti drugemu. Zraku fotografija je pokazala, gradbena dela na enega od obeh otokov, ki Hawke je povedal, me je poklical, Domesday Otok. Drugi, ki se imenuje Vstajenje Otok, je bil izvaljen hotelski kompleks z bazenom, igrišča za tenis in golf. Ob bazenu, komaj vidno skozi gosto palmovih dreves in druge vegetacije, bila skico druge zgradbe ob krožno lagune.
  
  
  "To je Doubloon Inn," Hawk je dejal, kaže, da je skoraj skrito strukturo. "To je ločen od ostalega otoka s steno in je opremljen s konvencionalnimi elektronske opreme in oboroženi stražarji. Ingersoll izginil izza tega zidu, ko je dobil Dvojno Cay, in on ne pokažejo še enkrat."
  
  
  "Je bil kdaj kdo notri?"
  
  
  "Bom priti nazaj v minuto. Glavna stvar je, da v vsem tem času, Ingersoll ni bil osebno videti nihče, razen za skupino ego pomočniki. In to je še en vzrok za zaskrbljenost."
  
  
  Egoist ni prekine z njo vprašanja.
  
  
  "V zadnjem letu," Hawk je nadaljeval, " ego pomočnikov se je spremenilo, enega po enega. Vse prejšnje sodelavci so v svojih štiridesetih in petdesetih let, večinoma moških, ki razmišljajo o visokih položajih na Ingersoll podjetja. Ampak nič več. Trenutno obstaja šest ihs, vse mlade, očitno pa je v svojih dvajsetih, z dolgimi lasmi. Okoli njih je ženska. Slišala sem, da ji lepa. Njen mož zarežal samodejno in lahko njegov šef še naprej.
  
  
  "Čeprav izgledajo Ameriški, so potnih listov iz več Evropskih in latinskoameriških držav. Do sedaj, nismo bili sposobni, da jim pokazati, kaj, vendar na drugi strani, obstaja malo informacij o njih ."
  
  
  Hawk potegnil ven pol ducata tanke mape okoli rjave ovojnico in jih izroči se mi. Ih zrcaljeno skozi to in osredotočen na 18 x 24 fotografije v primerih,. Pet mladih moških, ki so videti podobno, - štiri blondinka in ena s temnimi lasmi-in spektakularno lepo temnolaso ženska. Na koncu mi je rekla, da ji brez navdušenja: "mislim, da razumem, kje vse, kar se dogaja. Želite, da ti ljudje preveril."
  
  
  "Veliko več kot to. Ti mladi ljudje - smo klic ih na "intimno šest" - so le tiste, ki imajo neposreden stik z Ingersoll. Oh, on pa klic pogojev za zaposlitev drugih uslužbencev njegovega različnih podjetij, in ne bolj ali manj redno, in tujci, ki so videli, ego...
  
  
  "Vendar si je dejal.".. -
  
  
  Hawk potekala ročno. "Tiho. V zadnjih nekaj mesecih, Ingersoll je nenadoma postane prijazen gostitelj. Lahko bi rekel, da je preveč. Veliko število mladih ljudi, ki bivajo na Doublé Cay Hotelu v bližini Doubloon, privlači izjemno nizke obrestne mere za mlade, kot ga imenujejo. Nekatere Ingersoll je pomočniki izberite skupino povabiti ih znotraj obzidja na yahoo, ki naj bi napačno ... ni prepovedano. Gostje lahko uživali v najboljši marihuano in hašiš, pijače in glasbe, in uživali v kopanje v laguni. Si lahko predstavljate, kaj se bo zgodilo po tem. In nato vrhunec prihaja: Ingersoll se pojavi na odru, od časa do časa. On stoji na nekakšen balkon za debelim steklom particijo, naslove svoje goste skozi zvočnik - in " pobere eno iz okoli deklet, da obiščete ego v živo ."
  
  
  Če sem iskren, se je zdelo smiselno, da se mi. Konec koncev, bi lahko pričakovali, človek z takšen denar, da se želite zabavati, in povedal ji je tako.
  
  
  "Ne Grady Ingersoll."
  
  
  Bil je skeptičen. Človek s šest zvez in več znanih razmerjih ni nenaklonjen za izbiro zrelo in mlado dekle za yahoo.
  
  
  "Ampak Ingersoll," Hawk je pojasnil, " je bil vedno zelo skrivnosten človek. Vse, kar je naredil v svojih mlajših letih je bilo narejeno kot pazljivo vstavite, kot je mogoče, in si ne bi želeli javnosti, in on zagotovo ni dal na javni spektakel."
  
  
  Sem mislil, da je prav. 'Starost?'
  
  
  "Mogoče, a malo verjetno. Po vsem, to je, da ne, da ne in stare.
  
  
  Mislil sem, da sem ujel opomba za obrambo v Goshawk glas, vendar sem se prezrejo to.
  
  
  "Kaj misliš, da je?"
  
  
  Vodja AH me je pogledal, se naslanja na stol z obema rokama. "Bodisi nekaj resnega se je zgodilo, da Grady Ingersoll glavo, ali ta človek ni Grady Ingersoll."
  
  
  Ni bilo dolgo, tišina, preden je rekel kaj z njo. "A mi poveš, da je ego je videl."
  
  
  "Ne morete pričakovati, da se naučijo kaj o sedanjik, v Ingersoll od le teh intimnih šest in psice mladih moških."
  
  
  Je pokimal z njo. "Kaj pa dekleta, se je odločil?"
  
  
  "Kolikor vemo, ih je bilo sedem. Vsi, brez izjeme, levo na otoku takoj zatem ... datume ... na enem od letal, ki jih Ingersoll. Našli smo enega v hipi občina v Mehiki. Ona prisega, da se samo pogovarjala in da Ingersoll ji je dal deset tisoč dolarjev, preden pospravite ji na letalo.
  
  
  On whistled na njo. "Deset tisoč za pogovor."
  
  
  Sokol se je nasmehnil wryly. "In, očitno, je bil tiho."
  
  
  "Kaj pa klice iz Ingersoll? Kako dobro ego veste, ljudje se govori, da?
  
  
  Moj šef se je namrščil. 'Da. Najbolj egos vem. In nihče si ne želi, da verjamejo, da s pojasnilom, je goljufija. Imamo celo uspelo dobiti glas tiskanja s telefonom, in... no, ni bilo prepričljivo."
  
  
  "Mislil sem, da glas izpisi so bili popolnoma sprejemljivo, kot identifikator."
  
  
  "Ni točno. Imamo snemanje Ingersoll priçevanja pred nekaj leti, pred kongresnega odbora, in ta glas se zdi, da se ujemajo glas nedavni eno. Vendar pa obstajajo razlike. A radiotelephone na otoke, za začetek, ne vedno, jasno ."
  
  
  "Dejansko. Potem bi jo rad, da veš, če je ta oseba res Ingersoll, kajne?
  
  
  "To je ena točka. Seveda, če je mogoče slepar, prav tako je treba ugotoviti, kaj se je zgodilo, da je pravi Ingersoll. V vsakem primeru, boste morali izvedeti, kdo so člani intimno šest res, kaj njihovi motivi so, in kako ti vplivajo na Ingersoll."
  
  
  "Misliš, da bi lahko vse povezave med njimi in Tri-vodil Človek?"
  
  
  "Ne vemo, da je še. Ampak dokler obstaja ta možnost, se moramo zagotovo našli ven ."
  
  
  "Predvidevam, neposreden pristop je bil poskusil."
  
  
  'Da. Minister za Obrambo osebno potrudil, da se obrnete Ingersoll, in dve nedeljah pred leti eden od predsednika najbližji svetovalci letel v Dubla Cay. Vendar Ingersoll zavrnila ih ali se z njimi pogovorite. On je zasebnika, Nick, in vlada ne more prisiliti ga je iz svetišča."
  
  
  "Mislim, da se ego milijarde nimajo nič opraviti s tem," sem rekla sarkastično.
  
  
  "To ne vpliva na nas. Veste, svojo nalogo. Obstaja nekaj več podrobnosti, da bi razpravljali, in potem boste glavo proti jugu. Dobili Ingersoll, Nick. Ugotovite, kaj moramo vedeti ."
  
  
  "In če je to negativno?" Če je povezana s Tri-Vodil eno?
  
  
  "Potem ga ustaviti. Na vaš lastni presoji.
  
  
  'Vseeno?'
  
  
  Hawk pokimal. "Ne morem poslati AX agent z Killmaster mesto obstaja samo vprašati nekaj vprašanj."
  
  
  Kot je za mene, sem bil dvomljive; naloga je zdelo precej preprosto, če ne redno - in to je bil drugič v nekaj dneh, da sem naredila resno napako sodbe.
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  Navodila, ki je trajalo manj kot tri ure, in ni bilo tudi polnoči, ko je dvorec levo. V dežurni zasmejal sramežljivo na mene, in poudaril, da moje smuči nagibala proti brig. Je bil zaprošen, da opravičiti njemu, ampak ne Stahl; vedel je, ego je čakala, in to je bilo več, kot mu lahko rekli tudi za njo.
  
  
  Pričakoval sem, da vidim, Veronica ponovno vklopite, preden sem odšla, ampak ona ni prikazal. To je bilo verjetno bolje, da pot. Zdaj sem vedel, kaj je mišljeno z omele v avto, da zasneženih hriba, in sem lahko storite brez nje nemirih ali defiance - ne glede na odnos je morda morali sprejeti po prvi odnesel s tajno misijo.
  
  
  Njeno malo spal tisto noč. Čeprav je moj prostor je bil na drugi strani hotela, stran od čakalnici, sem slišal hum od kitaro spremlja negotova glasov. Ob zori, sem vstal, oblekel, in pakirani moje stvari. On ni britje v skladu z navodili.
  
  
  Majhen paket, ki je bil v prtljažniku moj avto, tako kot Hawke je dejal. Ko smo se pogovarjali večer, ego, pridobljeni od ena do naših agentov. Vsebuje nekaj stvari, ki jo je razvil AX Posebne Učinke ministrstva, ki so lahko koristne v težkem položaju. To je treba še veliko iznajdljivosti na del Stewart ministrstva, da bi prišli do orožja in orodja, ki so lahko skrite v kopalke ali sandale, ampak kot vedno, so uspeli.
  
  
  To je zame dve nedeljah priti do Miami, tako da sem naredil svoje najboljše, da bi to upočasnilo moj gibanja. Hawke je naloga je bila, da rastejo polno brado, toda do peti dan je bil srbeče kot v peklu, in je bil zapustil z brki. Moj sideburns rasla zelo hitro, in vedel je, da bo do konca dveh tednih, jaz bi brado, da ne bi bilo dovolj za samo-spoštovanju član rock scene.
  
  
  Je bil Nick Walton, vodja več rock zasedb. Hawk izbrali tri pasove za mene, od katerih sta dva trenutno touring Afriki in Aziji, v imenu Države Ministrstvo. Druga skupina pa je bilo začasno disbanded in moral vzeti dopust, odsotnosti z Snemajte-K, medtem ko je skupina preuredili. Na poti južno-izogibanje Washingtonu v celoti - je preživel svojo večeri v najbolj obremenjenih palice je lahko najti, poslušanje jukeboxes in lokalni ravni, pomakanjem sam v glasbo in vzdušje. Sem preživel ure obisk glasbenih trgovin, pomnjenje blagovne znamke, imena in umetniki.
  
  
  Za čas, ki sem ga dobil, da Jacksonville, sem mislil, da sem vedel toliko o sodobni popularni glasbi, kot je povprečni najstnik. Moje brke raste in potreboval sem pri frizerju. Odlično. Sem imel, da bo zadnji ovinek pred vkrcanju na letalo za Miami. Sokol in sem razpravljal o tem za nekaj časa, preden smo se odločili, da sprejmejo odgovornost. Da so le priprava prvih testnih poletov od Tri-vodi Sistem v Cape Kennedy, NY, in oba sva čutila, da bi dobili čim več informacij iz najboljših virov.
  
  
  Je prispel v glavno stavbo je NASA kompleks pravkar v času, da se pridruži tour. Bomo zbrali v hladnem, svetlo območje sprejem in hodil po dvorani. V tistem trenutku sem bil prenehali z uniformiranih security guard.
  
  
  "Oprostite, gospod," je dejal.
  
  
  Ozrl se je okrog, kot je to storil več drugih članov skupine. "Da?'
  
  
  "Ne vozite modra Ford?" On preberite registrske tablice.
  
  
  "Ja, to je moje."
  
  
  "Bojim se, da ste jo blokirali, nekaj več avtomobilov. Mi bi cenil, če bi preurediti ego."
  
  
  "Prekleto krojač," sem growled. "Ko sem parkiral tam, ni bilo nobenih drugih avtomobilov."
  
  
  "Bojim se, da bom moral, da, gospod. Če vas ne moti."'To ni res zahtevo.
  
  
  'To prekleto! Dober. Ljutito, je zalezoval nazaj dol, je izrazil koridorja. Ko je varnostnik in sem bila daleč od oči turnejo skupine, vzel mojo roko. Smo se ustavili za trenutek in pogledal okoli. Nikogar ni bilo na vidiku.
  
  
  "Na ta način, gospod," je dejal v spoštljiv ton, ki se je verjetno bi se uporablja za glavo NASA.
  
  
  On uporablja svojo tipko, če želite odpreti nevidna vrata brez ročaja, ki je bil že utonila v stokanje. Odšla sva hitro dol dolgo, nizek hodnik. Tam so druga znamenja tu in tam, vse s številkami in črkami, vendar ni druge osebne simboli. Nismo videli nikogar, kot smo se obrnili nekaj kotičkov, spustil jekla stopnišče, hodil skozi dve več zaklenjena vrata, in na koncu dosegel, kar je videti prazno steno.
  
  
  S toe njegove sijoče črno boot, guard nudged kos sive baseboard na dnu stene. Nič se ni zgodilo takoj, ampak čez nekaj trenutkov, celotno steno tiho razpletla, ustvarjanje, odpiranje, ki je dovolj velik za njega, da zdrsne skozi. Na steni za me prepričali, in je ostal sam v majhni sobi s kovinsko mizo, dva stola, in veliko ogledalo, ki bi naj bila ena od poti. Prišlo je do vrat, zraven ogledalo, ki je čakal potrpežljivo, da se odprejo.
  
  
  "Mr. Carter?" je netjelesan glas vprašal.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Samo trenutek, prosim."
  
  
  Je nasmehnil v njeno v ogledalo, vendar se je odločil, da ne val. Ta prostor genija ponavadi ločijo resno, in ne morem kriviti ih. Imajo nekaj, kar resno jemati.
  
  
  Čez približno minuto, vrata so se odprla in dve številki v beli lab plašči in brezmadežno čevlji za tenis hodil v, potiskanje brezmadežno jekla stol, ona bi videli preveč pogosto v bolnišnicah.
  
  
  "Moramo dobiti s prstom fotografij, gospod," je mlajši od dveh je dejal. Nobeden od njiju ni pogledal več kot trideset let, in so bili tako nosi očala. Celo ih je dolge lase-pred desetimi leti ih bi imel posadko cut-ni oddaljila od ih je smisel. Dajo črnilo na prstih in razpletla ih na papirju. Nato eden od njih odklenjena stol, odprl dokument predal, in je v primerjavi moj prst se natisne v drugem nizu, nato pa pokimal.
  
  
  Sem jo vprašala. "Si oglejte odvzem prstnih odtisov, seveda na Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, gospod," starejši človek je odgovorila. "In ne, toda oba sva šla na akademiji FBI." Nasmehnil se je rahlo nasmejal.
  
  
  Pokazal je na svoje začudenje. "Ali vsi tukaj, ne da?"
  
  
  "Na ta način, gospod." Je pojasnil, da so odprta vrata. "Dr. Avery vas čaka."
  
  
  Vrata v ta koridor so bila odprta; v majhnih pisarnah, energična moški in nekaj žensk v bele plašče sklonila risbe in tehnične knjige, se pogovarjajo med seboj v majhnih skupinah, pisanje enačb v kredo na blackboards. Na koncu hodnika, moji spremljevalci odprl dvokrilna vrata dvakrat in pripeljal me je v študiji in sejna soba. Človek na mizi ni zdelo veliko starejši od mojega Spremljevalca, čeprav njegov kratki sivo barvo označiti lase komaj pokrita njegov strojene lobanje. "Pridite, Gospod Carter," je rekel, stoje. On je poudaril, da zeleno usnje, usnjeni stol.
  
  
  "Predvidevam, da si Dr. Avery. Ali ste tudi skrbnik? Nasmehnil se je, ko je vprašal, vendar mu ni odgovoril.
  
  
  "Nimamo veliko časa, Mr. Carter. Naj začnemo?'
  
  
  Ni smisla v ponavljajoče se vse podrobnosti, ki mi je dal več naslednjo uro. Veliko je bilo povedanega o koordinate in satelitsko kartiranje, računalniki, kompasi, stabilizatorji in aktuatorji, podaljša letalne naprave in senzorji, in anti-prestrezanje sistemov. Da je bila bolj ali manj kaj Hawke je povedal, ampak tako podrobno, da je čas, Avery je končal, se je zdelo, kot da bi skoraj dal skupaj tri-vodi sistem sam. No, morda pa tudi ne povsem.
  
  
  Avery je zdelo, da imam isto idejo; par se je ego je bil skoraj v podcenjevalnem. "Preprosto povedano, Mr. Carter, pogled na Projekt, Tri-Glava, kot je ta: mi smo začetek baterija miniaturni rakete na Arlington čez Potomac v Washingtonu, DC. Je dopustno, da štiri okoli njih so usmerjene v Beli Hiši, je naš glavni cilj. Uporaba Jefferson Memorial, kot vodnik, nadzorne kamere v vsako raketo, da potrebne popravke. Anti-raketnimi izstrelki so se začela, morda, kljub naši obrambni sistem, eno ali dve od naših raket bo strel navzdol. Upoštevati moramo to možnost, čeprav majhna, če je tak napad se je začel. Bodisi smo uničiti sovražnika s prvim salvo, ali je vse več za nas. Ja?'
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Dobro.Recimo, da je prvi projektil, usmerjen v Beli Hiši je neposredno hit. Nato drugi izstrelki ne bi zadel istega cilja. Senzorji zaznajo vpliv, in nato vključite računalnik mehanizem. Drugi cilj je programirana v sistem za vodenje. Motorji opravljajo svoje delo, zložljiva drsna krila odprta za povečanje dvigalo, in naša raketa glave za, recimo, Štirinajsta Ulica nakupovalnem okrožju ali Hilton Hotel. Je to jasno?"
  
  
  "Le svoje, kot sem mislil. Z drugimi besedami, v vse-out jedrske bitka, moramo zadeti glavni cilji, ki se je začela več raket hkrati. Ampak, če prvi zadetkov, nam ni treba porabiti do drugega."
  
  
  "Popolnoma.'
  
  
  To je Em eno uro, da mi poveš, kaj sem že vedel. "Kaj pa sistem sam, Dr. Avery? Kako velika je?
  
  
  "Ne morem pokazal. Nimam dovoljenja za to."
  
  
  'Seveda ne. Ampak kako velika je? Lahko ga ukradli?
  
  
  Ego gesto obsegala celotno podzemni kompleks, odrezani od ostalega znanja. "Pozabite na varnostne ukrepe; njegovo prepričan, da bo čist. Ni razumel moj sarkazem. "Kako velika je ta prekleto stvar?"
  
  
  Dobro... sešteti dolar "Driekopper" je računalnik. Glede na njegovo velikost, je veliko bolj zapleteno, kot nič, ki je bil razvit na dan."
  
  
  "To je, kaj to pomeni?"
  
  
  "Oh ... morda velikost navaden motor avtomobila." Z rokami, je poudaril, da kocka metrov okoli.
  
  
  "Tako da nihče ne more hoditi od vrat z njim."
  
  
  "Jaz ne mislim tako.'
  
  
  "Dobro. Kdo ve za ta naprava? "
  
  
  "Zelo malo ljudi. Moji zaposleni, sedemnajst ljudi, vsi, ki so varnostno preverjanje. V Beli Hiši, drugih vladnih agencij, in vojaških visoko ukaz ."
  
  
  "In Končno Dynamics?"
  
  
  "Skoraj vsi, ki so delali z Driekopper je sedaj del moje zaposlene."
  
  
  "Skoraj?'
  
  
  "Samo dveh ljudi okoli skupina ne dela z mano. Odin okoli njih je umrl v letalski nesreči, ki je nekaj časa nazaj. Druge družbe je izvršni direktor ."
  
  
  "Kaj pomeni to, da poroča, da Grady Ingersoll?"
  
  
  "Mislim, da je tako."
  
  
  "Kar pomeni, Ingersoll ve."
  
  
  Avery je izgledal presenečen. "Prav gotovo ne mislim, da nekdo, kot je Ingersoll..." Em ni bilo treba končati stavek, očitno em ni všeč moj podtekst in ni vedel, kaj storiti z njim.
  
  
  "Slišal sem, da delaš testni polet je Driekopper kmalu."
  
  
  'Da. Za naslednji teden. Točen datum še ni bila določena. Samo moji zaposleni vedo, o sistemu, in jih bo osebno vstavite vse dele v raketa."
  
  
  "Ali obstaja možnost, da je tuja ladja bo korak in rib to stvar ven na morje?"
  
  
  "Nobene možnosti. Če raketa ne zemljišč, kje točno to je programirana, da bo samouničenje."
  
  
  To ni zdelo, kot je bilo kaj lahko storim v tem klimatizirane grob, tako Avery zahvalil njo in jo pustil, da ego. Nisem bil zanima varnostna ureditev v Cape Kennedy, NY, in vedel je, da ljudje, ki so vključeni so bili delaš po svojih najboljših močeh. Vendar pa ta opazka o Ingersoll in ego trusted šest me je občutek, kot pekel.
  
  
  Morda, če nisem mislil o tem problem, jaz bi moral plačati več pozornosti, kaj se je zgodilo, nekaj minut kasneje. Ko gledamo na TV-zaslonu, varnostnik naj se vrnem na zapuščenem koridorja. Medtem ko je označena vrata brez ročaja je še vedno zapiranje za nami, nekaj klepetajo Azijci v slamnati klobuki, temne obleke, kamere in fotoaparati okoli vratu hodil skozi glavna vrata.
  
  
  So se obotavljal, ko sta me zagledala in straže, nato pa nadaljevali klepet. Eden od ljudi okrog njih ustavil za fotografiranje mehko notranje zadeve; ko druge obrnil svojo kamero v mojo smer, njen začetek za kritje njegov obraz, potem pa me pozabi, da pogled na vse. Končno, danes, kamorkoli greš, da bi nas videli, boste videli Japonskih turistov s fotoaparati; ni bilo, dokler nisem prišel, da tut, da sem spoznal, da se ti dve Azijci na dell sam nisem videti vse prej kot Japonski.
  
  
  Polet preko Miamija do New Providence Otok na Bahamih ni bilo nič več kot hop, skoraj ni časa za pijačo, kot smo pahnila v svetlo zeleno morje nizajo peščenih otokih. Popoldne, nebo je bilo rahlo oblačno, zaradi česar temno zelena vegetacija videz skoraj črn, in ko smo circled letališča, dež lashed okna 7271.
  
  
  Potnikov planila čez platforme, da zavetju razpadajoče seraglio, ki so jo imenovali postajne zgradbe. . Band je igral v notranjosti, in letalske obiskovalci so delili brezplačno rum pijač, medtem ko smo čakali na naše prtljage. Carinski ni bil problem; na vrhuncu turistične sezone, je bilo verjetno petdeset kovčki vsakem odpiranju. Vendar pa je prevzel prtljago, obdelovalci več kot pol ure, da odstranite vse, kar na letalu, iz razlogov, ki bo vedno ostala skrivnost, da me. V kovčke prispeli na dolge, ozke tekočem traku, in rudnik je bil skoraj zadnji. Imel sem dve kovčki, in ena je imela poseben prostor za Wilhelmina in Hugo. Jaz ne nosijo pištolo, ko sem čez mejo, saj pridržan, je eden od najbolj bolečih stvari, ki se lahko zgodi, da je posebni agent, ki pa običajno ni vredno tveganja.
  
  
  Visok, temen, odrti človek v pustni kostum je stal zunaj železniške postaje. Zraven njega, s katerimi se sooča palme, je bilo znamenje, da se glasi "DOUBLÉ CAY-Air Taxi". Dež je prenehal, vendar je bilo nebo še vedno sivo in oblačno. Tri druge ljudi, ki so bili že stoji pod palmo; srednje starih in nekaj najstniški fant s kitaro, rami-dolžina las in obilo baby mozolji.
  
  
  "Da, da, moj prijatelj?" black man pozdravi me. "Ali ste v Dvojni C?"
  
  
  'Da.'
  
  
  Prosil me je moje ime in preveri seznam. "Letalo je na drugem koncu polja. Na limuzino. zabavaj se bo prihajajo tukaj za vas.
  
  
  Stali smo nerodno pod kaplja palme, hvaležen za veter za mehčanje paro vlažnosti. Tanko, sivo-las človek v raztrganih pulover, hlače, in umazani čevlji za tenis stal na koncu pločniku, strmel povlekel na vrata postajne zgradbe. Ko je bilo jasno, da se je v zadnjih potnikov je alighted, je skomignil z rameni, se je obrnil, in dvignil roko. Temno rjava Cadillac potegnil ven na pločniku, so se vrata odprla, in človek vstopil.
  
  
  Bil je strmel v sivih las človeka tako pozorno, da je nisem opazil skupino na parkirišču, dokler Cadillac zginila. Tam sta bili dve mladi moški, visok in blond, z ohlapno kodre, oblečena v strogo temno obleke, in zraven njih sedel dekle, ki je bilo prav tako skoraj enako visok kot moških. Ona je bila pokrita od vratu do prstov na preprost, teče obleko, ki clung, da se je njeno telo v vseh pravih mestih, in svojo temno rjavi lasje padli čez njena ramena skoraj do pasu njo. Zbirka ogrlice dangled med njene prsi, in celo v šibki svetlobi, njen obraz se je zdelo, da zasije.
  
  
  Moja prva misel je bila Khadisha d'Ark, ali morda Joan Baez; Ne imel tako sijoč zaupanje v njeno izražanje, v njeno obnašanje. Toda to misel je bila hitro zavrgla, ko sem spoznal, sem iskal na Angela Srečelov in drugih dveh članov Intimno Šest.
  
  
  Njene fotografije Intimnih Šest so bile raziskane dovolj, da takoj prepozna ih, vendar le dekle res izstopala. Pet mladih moških so bili tako podobni, v videzu, da sem bil prepričan, katero ime bi ustrezala par. Saj ne, da je važno, je mislil; njo, sem upal, Angela Srečelov je bila moja izhodiščna točka na moj način, da Grady Ingersoll.
  
  
  Sem pogledal na njo, in pogledala nazaj. Njeno mirno nasmeh je bil tako prepričljiv in zastrašujoče, kot če bi ona pripravi človeka, da ji ne počne ničesar. In ona je vedela. Glede na informacije, ki Hawk je dal, Ay, ki je bil petindvajset, vendar se je zdelo, večna. Njene oči udaril stran od Zapri, preden je pozabila, kaj je bilo tu. Šest-vrata Mercedes potegnil ven na pločniku in temno odrti je človek začel dvigalo, shranjevanje prtljage v prtljažnik. Par in kitaro prevoznik menoj v tej igri. On je počakal za hip in je pogledal njo skozi bleščeče streho avtomobila. Ona je bila še vedno nasmejan, vedno si v mojo smer. On ducked in odločno pogledal v drugo smer, dokler nismo odšli.
  
  
  Štiri od nas ostal v prostorni luksuzni kabini Lear Jet. Nihče okoli nas rekel ničesar; par pogledal malo zmeden, fant sumoran. Črni človek prinesel nam nekaj rum in izginil naprej. Ko se je pojavil, in napovedal, da bi bil odhod v nekaj minutah, je mislil, da je ženska, bi omedlel. Njen sam je bil precej presenečen, ko pa je pogledal bliže, skozi vrečasta hlače in zlato-navojni suknjič, je videl veselo pristojnost, ki je bil privlačen.
  
  
  "Moje ime je Herridge," naš pilot je povedal, " in upam, da imate dober čas na Dvojno Cay." Opazil je, da ego naglas je izginila; očitno, emu je, da igrajo vse vrste vlog. Pospešek je bila kratka in gladka, le ko smo poletela iz vzletno-pristajalne steze, sonce je izbruhnila skozi oblake. Vzel je sip in pogledal skozi okno. Smo letel čez cerro-zeleno območje okoli letališča in kmalu dosegel obrobju Nassau. Sonce je zdelo, da se svetijo tiho na razkošno obalne vile z ih bazeni, lepih vrtov in neverjetno zeleno travo. Herridge naj ravnini, ki letijo nad pristanišča v centru mesta; videl kupe košare, pisane tkanine, in isti bakreni izdelki, ki se prodajajo na vseh trgih iz Marrakech v Singapur. Visok, temen, odrti ženska rdeča ruta na glavi in šotor obleko pomahal furiously. Herridge sunkovito njegov wingtips za trenutek, nato pa smo tam, kot se je obrnil proti severu in odletela preko najširšega dela otoka. Nekaj minut kasneje, morje je bilo pod nami spet.
  
  
  Videl sem nekaj bele proge pod njo, in čoln je bil gibljejo hitro, šolanja dveh proge pred njo. Čoln šel v korak z nami za nekaj časa, in spoznal sem, da mora biti hidrogliserjem čoln. Bilo je na isti potek kot nas, in sem imel občutek, da je bil Grady Ingersoll čoln. Sem rekel, da je imel tudi floto, v katerem ego pomočniki odplul nazaj in naprej med Doublet Cay in Nassau.
  
  
  In potem twin otokov je prišel v pogledu, kot sem videl iz ptičje perspektive od Hawk. V močni sončni svetlobi, Vstajenje je zdelo, da iskrico - bazen, golf igrišče, stenami laguna, bleščeča bela stolpi hotel-medtem ko je sodni dan videti, kot dolgočasno, kot vsako gradbišče. Velike odprte luknje je bilo narejeno v pesek in undergrowth, nekateri, ki je napolnjena z betona, drugi z buldožerji in žerjavi. Jeklen okvir ene od stavb dvignila v zrak, litje čudne sence na tleh.
  
  
  Kot Herridge obrnil močno, da pristop, ki je videla most v gradnji, med dvema otokih. Masivni betonski stebri, ki so bili že nameščeni na obali "poslednjo Sodbo", okoli katerega steno protruded. Iz zraka vzorčenje je bilo videti, kot del brdska železnica vozi, samo nekaj več.
  
  
  Jaz bi moral plačati več pozornosti bežen vtis sem imel, vendar Herridge je že pristal, in moral sem pomagati em za gritting zobmi in stiskal stol roke. Tako kot vsi piloti vem, ona je slabo potnikov.
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  Hotelska soba je bila obscenely razkošno. Balkon s pogledom je bila voda zelo velika in kopalnica ni bilo dosti manjše. Zelena preproga je bila gleženj-globoko in tako mehko, da par široko postelj zdelo skoraj nepotrebno. V notranjosti majhen hladilnik je bil velik bokal ruma udarec, in režal uslužbenec, ki je bil zaposlen odpiranje okna in vrata od omare je zdelo res zadovoljen s svojimi nasvet. To je bil kraj, da bi lahko vsakdo zlahka zaljubila.
  
  
  Iz balkon, ki bi ga lahko videli kot velik bazen pod njim, še vedno gneča v zgodnjih večernih urah, z nekaj številke zasedajo beachhead. Pod tendo okoli tkane palmovih listov, jekla pasu izdelane razgiban sliši, in sem slišal njen mehki glas zasmejala. Nisem velik oboževalec turistični hotel, ampak jaz bi leži če nisem priznati, da je vzdušje je bilo čudovito.
  
  
  Hitro je dal na par sonce-prugasta sežgati hlače, temno modra vidi skozi srajco, in blede jeansa. Približno en kovček, ki sem jih vzela, kaj Stewart je storil za mene, v Posebnih Učinkov, in se odločil, da se nekoliko zareze par tenis baletne copate. Brez nogavic. Wilhelmina in Hugo ostala v svoje skrivno prostor; je nisem si mislil, da bi bilo potrebno. Ko sem stopil skozi velik lobi, sem moral sam povedal, da sem bil tukaj v Dvojni C na podjetje, ne na dopust. Povsod, kamor sem pogledal, sem videl, mlada dekleta, nekaj v kopalke, drugi v hlače, modo, in kavbojke, ki je izgledal, kot bi bile pobarvane na svojo kožo. Bežen pogled me je prepričalo, da je bilo kar nekaj bras na otoku, kot je bilo polarni medvedi. Bil sem radoveden o tem, kaj srednjih let par z imenom New York-Previdnost je počel tukaj.
  
  
  Njen koša za bazen, skupaj širok koridor, obložene s trgovinami, ki prodajajo plažo, spominki, žganja, knjige, tobak, ročno izdelanih usnjenih izdelkov, - ko Angela Srečelov jo videl še enkrat.
  
  
  Ona je sedela v odprt prostor z zahajajočega sonca, ampak celo za njen obris, sem spoznal, da ji takoj. Dekle je Angela govorila, da je bil krajši, kar je pomenilo, ona pa je bila povprečna višina, in skoraj vse njeno rjavo kožo, ki je bila svetlo v drobne bikini je bil oblečen. Njen jet črni lasje so bili mokri in teče navzdol hrbet, in drobne kapljice izginil v prostor med njeno zadnjico. Še preden je videl njen obraz, njen, je čutil, da je bila izredna, in on ni bil v zmoti.
  
  
  Njo, pokimal Angela, ki poteka mimmo njih. Ona je pokimal proti revmatizmu. OK, to je bilo dovolj. V mojem prikrito vlogo kot super-kul manager rock band, jaz ne bi mogel začeti s prvo prijazno gesto, sem se moral navaditi na dejstvo, da sem bil clambered na množice žensk med navijači.
  
  
  Ko je bil nekaj oddaljen, se je ustavil, pogledal na bazen in množice, in postopoma obrnil, tako da je lahko videl dekle strojeno spredaj.
  
  
  Njene značilnosti so bili skoraj orientalski, in ji rahlo nagnjeno temne oči sparkled z animacijo, ko je govorila, da Angela. Njen visokimi ličnicami je sijala v poznem soncu, in vodo, clung ji žametno kožo v nežne kapljice. Zapri usta je široka, in njene polne ustnice zvit v nasmeh, ki ni izziv Angela. Njena ramena preselil nenehno ko je govorila, in njen visok, obokan boki neodvisno. Njene prsi so bili pokriti s krpo, ki stopnjevalo ji bradavičke; njene noge so bile dolge, mišičaste in dobro opredeljene, in med njene noge, nekaj snopov črne lase zvit izpod njen bikini dnu.
  
  
  Nisem imel žensko, ker Veronica - dekleta sem videl v pivo stojnicah ob cestah, v Virginiji in Severni Karolini, niso moj tip - ampak tudi, če je njen se je pravkar vrnila iz potovanje po Nilu z Kleopatra, njen bi še vedno bil očaran za to dekle.
  
  
  Ona me je pogledal. Tako kot Anton, ki je bil že hoja proti meni. 'Hi. Zapri imel glas kot cerkveni zvon k zgodnji megleno nedeljsko jutro.
  
  
  'Živjo. Hej, se je nasmehnil in je slekel sončna očala, da bi dobili boljši pogled na njo.
  
  
  "Nisem se vidimo na letališču že danes?"
  
  
  'Res.'
  
  
  "Naredite si načrt za bivanje v Dvoposteljni C za dolgo časa?"
  
  
  "Nisem, zaradi česar vse trdne načrte še."
  
  
  A vedel nasmeh. "No, ne pusti prezgodaj."
  
  
  Ona se obrnil z hip swing, ki je bila zelo očitno seksi, in hodil roko-v-roki, v hotelu z dekle v bikini, dva najbolj neverjetno ženske, ona bi kdaj videl. To je bilo dobro, da sem se zabavali z Veronica; bil sem radoveden, da vem, kaj Hawk vedel o naši kratki romantični, in je ugotovila, da bi bilo bolje za vse, če ne bom nikoli izvedel.
  
  
  Hodil je okrog bazena in pogledal na visoki kamniti zid zunaj. To je bil prikrit z dreves in grmovnic, vendar bežen pogled pokazala, bodeča žica - elektrificiranih, sem rekel, - da je tekel naravnost skozi zid, skozi listje in veje.
  
  
  De Doublon je del, ki je bila očitna. To je bila tri-zgodba stavbe, zgrajene okoli temni kamen in preperele opeke. Windows obrnjena proti bazenu so bili zaprti in shuttered. Samo začetek, v groan je bila za bazen v bližini hotela vrata, kjer trdne železne gate blokira vhod. Jutri, obljubil sem sam, bi trajalo enodnevni izlet po otoku-kot turistični dogaja na področju potovanje. Noč je padla hitro kot sonce potopil v ocean, ampak plavalci, je bival z osvetljeno bazen. Tam je bar pod isto streho kot Neutruden Steelband, in mi je uspelo kupiti bourbon in vodo, namesto ruma. Sedel sem tam za nekaj časa, gledal množico, in trak, na katerem je poleg mene, in slišal mehko splash vodo pod nizkim zidom iskren vode za mano.
  
  
  Šel sem nazaj v hotel in pogledal v igralnici. Tam je bilo znamenje na vhodu z imeni umetnikov iz bližnjega kabaret, in eden izmed fotografij, me je premor.
  
  
  Ni bilo mistaking orientalski funkcije in obokana, boki, krepko nasmeh, ki včasih sparkled tudi svetlejši kot fotograf svetilke. Ee je bil imenovan Negress Tabela, in očitno ji je bilo delo v obleko, ki ni kritje karkoli, ampak bikini. Bila je prijateljica Angela je, in to je bilo dovolj, da preizkusite svoje. Poleg tega, samo ime me je neprijetno: sem slišal, da omenja več deklet mešanih Kubanski, Mulatto, in Kitajskega rodu, večinoma kurbe iz Floride. Vendar v Dvojni C, z Grady Ingersoll in Ego, ki so neposredno povezani s Tri-Vrednost Napad Spretnosti naprave, ničesar, da bi imel karkoli opraviti s Kubo ali na Vzhodu je bilo treba jemati resno. Vse, kar je bilo pomembno v moje delo.
  
  
  Casino je bil nežno osvetljen, luksuzno urejeni sobi z visokim stropom, debele preproge in skromna razsvetljava nad tabelami. Tam sta bili dve ruleta stoli, tri poker stoli, in morda pol ducata chemin-de-fer mize. Na hladilnik na zadnji glavna dvorana je bila rezervirana za baccarat - veliki igralci le s svojo lastno vrstico in storitev. Igranje kartice ali kocke ni moje igre; imam dovolj o mojih mislih ne skrbi, številke na kartici, ali plastične kocke. Vendar ljudje, ki so del-obiščite casino, del-odkrili, da izkušen opazovalec več kot, recimo, v ospredju razred letala okoli New York do Lizbone. Ko jo vnesli, ni bilo veliko ljudi, da pazi, kmalu pa ji je videl, da-da-to vrstico.to me je prepričalo, da sem bil ne zapravljaš svoj čas.
  
  
  To je največje Azijske nekaj sem jih kdaj videl, na Cape Kennedy, NY. Odin je bil okoli dva od njih vozni kocke na poker mize, medtem ko Ego je spremljevalec je bil posvečajo več pozornosti ostalega prostora, kot pa, kaj se dogaja na zeleno baize pod ego je nos.
  
  
  Me je videl trenutek ego opazil njo, in tiste, ki" nedoumljivo " orientalski funkcije dal off flash priznanja, preden se je hitro pogledal v drugo smer. Vzel sem globoko zajel sapo in se hranijo hoja, razmišljanje o sliki sem sprejela, da zjutraj z njo, da prekleto vrata za mano.
  
  
  Kot je zapustil, je poskušal, da bi jo prosil državljanstvo dveh moških. Kot sem spoznal že prej, ne bi bili Japonski; to je bilo gotovo. Mislil je, Koreja; imeli so jih gradnjo in urejanje okolice in Korejcev. Na drugi strani pa bi lahko prišli iz kjerkoli med Jakarta in Kabulu, in nisem imel nobenega razloga, da mislim, da so bile vse druge turistov, ki so sprejeti na isti poti, kot je njen.
  
  
  Vendar ji ni zaupati to, da nam za drugo.
  
  
  To je bil čas, za kabaret uspešnosti, toda prostor je bil zapuščen, razen za nekaj ljudi na mize in nekaj na dolgo, ukrivljen bar. Ona je bila sprejeta v blatu v bližini odra in Stahl čakal, srkanje na ledeni viskija. Tam je bil žongler, a komik, konj, s katerimi se soočajo ženske, ki je bila tudi delo na papige, in moštva Libanonski akrobati, ki so napolnjene čas pred Chyna prišel.
  
  
  Čakati je bilo vredno. Nenadoma, oder je bil smola črna, sledi daljši boben roll, in žarek projektor odvrtelo pred zaprto zaveso. Odprlo se mi je nenadoma, gub quivering divje v senci, in boben ustavil. Oder je bil prazen, tišina v sobi je imel svojo dih, in nato z žvenk a cymbal, Scene se je začela v središču pozornosti.
  
  
  Za trenutek je sedel nepremično na eni nogi, kot bronasti kip, in potem bobni začel premagati in se je začel val počasi. Bila je neverjetna kombinacija življenje plesalke, go-go in striptizeta. Njen kostum sestavljena večinoma iz peščica perje, bleščice; igrala bos, občasno tapnete njeno petah, v čas za razbijanje ritem. Zapestnice raztresena na njenih zapestjih in gležnjih. Njeno telo je sijala v središču pozornosti, da se ji kot trmast ljubimec, in dve nasip njene prsi plesal in quivered, kot če bi vsi imeli koles. Kot je hitrost, večja, svojo temno črne lase sukati divje v vseh smereh, včasih zajema skoraj ji celotnega trupa.
  
  
  In potem je nekako uspelo, da untie modrc iz tožbe in naj Em sodijo na oder. Pramenov njenih las fluttered čez njene prsi in želodec, ločila za delčku sekunde in nato ponovno zaprt. Sem se znašel naslanjajoč se na bar blatu in gospodarstvo dih.
  
  
  Ona zavrtel hitreje in hitreje, dokler las se je povečal iz glavi, kot dežnik, in vse mišice v njeno telo se je preselil divje...
  
  
  Temnenje - in tišini.
  
  
  Sem blinked, poskuša videti v igrišču teme, vendar nisem mogel videti ničesar.
  
  
  In potem pozornosti, ki je prišel nazaj, in ona je sedela z glavo priklonil, ji prsi heaving po njeni lasje, njene roke na svoji strani, njene noge stisnjene skupaj. Aplavz naj bi bil glasen, ampak publika je bila premajhna. Poskušal sem, da pozdravite jo, preveč, in kot je zapustil oder, ki je videti kot Inca princesa, je poblisnil v moji smeri, in sem bil prepričan, da sem videl njen nasmeh.
  
  
  Brylev obrnil na počasi v dvorani, in je napravil požirek svoje pijače. Kaj zdaj? Mi ni treba dolgo čakati, da ugotovite.
  
  
  Je spodrsnilo skozi mala vrata na skrajnem koncu faze, swung med tabelami, pomahal z orkestrom, in hodil več na vrstico. Bila je oblečena v belo srajco, obleko, ki je bil tako nizko-cut, ki izrez ni konec daleč od hemline, ki komaj dosegel spodaj njenega stegna. Zapri je bel šal vezanih okoli njene lase in bila je nosil sandale. Ona ni poglej me na vse.
  
  
  Je natakar postavi steklenico šampanjca in kozarec pred njo. Namesto sedel, je dal eno nogo na najbližji stol, pobral njen kozarec, izprazniti in napolniti to. Med izvajanjem, več mož je prišel iz casino in so zdaj režal in kukanja v njeno smer. Ona prezreti nu, in ko je eden od moških okoli njih je zašepetal, da je natakar, je zmajal z glavo in potisnil zakona, človek, ki izvajajo Ego.
  
  
  To je čas, da uporabite svojo pozornost trik. Sem potegnil ven mala zlata ploščica o velikosti srebro dolar, da bi jaz dobila nazaj do mojega zgodbo. On naj se stvar nadaljuje, in Stahl čakal.
  
  
  Dekle še vedno nisem si v moji smeri. Odin z Azijci je videla, na Cape Kennedy, NY in ponovno na casino, hodil v in približal se ji iskreno. Ona ni zdelo vesel, da ga vidim, ampak je znižala nazaj, ko se je približal. Prijel jo je za roko, dal njegov obraz blizu njeno, in očitno govoril nujno, da jo. Ona je segla v off ego roko, vendar je ostalo negibno. Nazadnje je pokimal in moški je šel spet.
  
  
  Ona ni zdelo, da bi moje vabe, zato sem poklical je natakarja.
  
  
  'Da, gospod?'
  
  
  "Hej, človek, misliš, da to skupino bi lahko imel kaj drugega kot 1933 Broadway pesmi?" Njo, je pokimal proti orkester igral Cole Porter pesem.
  
  
  Je natakar je izgledala Miami begunca, s svinčnikom-tanek brke, ohlapno obraz, in skrbno slicked nazaj lase. So bili preveč črno, verjetno naslikal. "No, mislim, da je band, lahko predvajate v vrstnem redu, gospod," je rekel samodejno.
  
  
  "Ah, pozabi." Je dovoljeno zlato ploščo za spin znova in udarec glasno na števec.
  
  
  Strinjal se je. "To je zanimiva kovanec."
  
  
  Je bila izročena Emu za stvar. "Prebrati znak, človek. V moje delo, to pomeni, "Oscar".
  
  
  Dvignil je kovanec in imel je do luči bar. Ego je obrvi rose v odobritev. "Hej, vem, da je to band." Emu morajo biti v svojih petdesetih let, vendar je še vedno vedel več ali manj o prikaži podjetja. "Ste član?"
  
  
  Sem uspel videti tako skromen in aroganten.
  
  
  "Ne, ji ih manager. To je bil naš prvi gold record ."
  
  
  Je delal. Pogledala je v našo smer.
  
  
  "Ali igrate kjerkoli v bližini? Paradise island? Prosto pristanišče?"Njen," je zmajal z glavo. "Bog, ne." Ozrl se je na skoraj prazni dvorani. "Mi smo ne igra tukaj, človek. Veste, on je tukaj na počitnicah. Njo, sem slišal, da je bilo to v modi tukaj, ampak jaz ne opazil."
  
  
  Je natakar coughed, pogledal Chyna za trenutek, nato pa nazaj na meni. "No, naša zabava,..."
  
  
  "Oh, ja, vem, da jo, človek. Ta punca je neverjetna, ampak glasbe... sem grimaced, ki je potekala iz moje strani in poudarjeno opozoril moj palec navzdol.
  
  
  Qin zarežal hoarsely in končal njen šampanjec. "Povejte, gospod, da je dobro, da je govoril tiho, da me je," je povedala v rahlem španski naglas, da cut skozi glasbo.
  
  
  Hej pokimal in se je nasmehnil. Zobe gleamed kot je smejal preveč.
  
  
  "In mu nekaj piti, Max," je dodala, preden je storil.
  
  
  obrnil in hitro glavo za casino.
  
  
  Več kot enkrat, dekle, ki je videti kot vsak moški sanje dekle ponuja me na pijačo in potem zapusti, ne da bi celo prosi moje ime. Ji je hotel zavrniti, toda potem je prišel do zaključka, da bi bilo neumno. Led je zdrobljen, in naslednjič, ko sem videl, bomo imeli nekaj govori o prvi.
  
  
  Mi ni treba dolgo čakati. Pol ure kasneje, Chinu jo videl še enkrat. Njen mimmo mimo bazena in videl belo obleko v osvetljenem temo na trdno železno ograjo v Ston de Doublon. Se je znašla med dvema dobro zgrajena moških v temne obleke. So se gibljejo hitro in tudi na tej razdalji, sem imel različna vtis, da je bila dekle hoja dveh nogah hitreje, kot bi si želel. Videl je, vrata se odpirajo in zapirajo desno za njimi; Chyna nisem zdi, da imajo veliko težav, vendar očitno samo nisem hotel iti. Ni bilo težko zatreti impulz za opravljanje ih; spomini, Veronica in kako je minilo me off bili še preveč sveže in boleče. Poleg tega, to ni moja naloga, da shranite vsa dekleta, tudi če je bilo nujno potrebno.
  
  
  Šel sem nazaj v casino, izgubil dvajset dolarjev na chemin-de-fer, so se borili izven debel dekle, ki je nekako slišali o moji tako imenovani stroki, in potem ostal v veliko hišo za nekaj časa. Ni bilo znamenje ti Azijci, ki je bil razočaranje; to bi bil izgovor, da vprašal nekaj vprašanj mize uradnik ali sekretar.
  
  
  Na koncu je odšel za pultom, da bi dobili ključ. Receptorka je bila majhna, mobilne črni človek z odlično angleški naglas.
  
  
  "Upamo, da boste uživali to, Gospod Walton."
  
  
  To je kot, trak za snemanje, sem mislil. "Ni veliko ljudi, ki tukaj," sem rekel.
  
  
  Dal hitro skomignil. "Mi smo skoraj polna, gospod."
  
  
  "Ampak oni niso nekaj, so to?" je rekel ji z chuckle in pokimal proti skoraj prazna casino.
  
  
  Ego je nasmeh je bila mračna. "Morda ..."
  
  
  "Ampak vi ste srečen, da imajo nekaj odličnih igralcev, doma iz obeh koncih sveta."
  
  
  "Preprosto tisti, gospod?'
  
  
  "Tisti, Japs, ali karkoli. Njo, sem videl nekaj ljudi, ki je sedel na poker mize. .
  
  
  'Oi. Da. Smo gospodje iz Vzhoda na Dvojno Cay.
  
  
  "Oh, kajne?'
  
  
  To je bila že skoraj polnoč, in dokumentacijski uradnik je bilo tako dolgčas, saj sem pričakuje. "Govorimo o sodni dan Projekta, twin otok, ki jih poznate. G. Ingersoll podpisala pogodbo za gradnjo krajinsko s trdno na Formozi ali nekje v bližini ."
  
  
  "Oh, ja?" pravi spet poskušali zadušiti na zehanje.
  
  
  "Res, gospod, mislim, to je neke vrste poskusni projekt gradnje; G. Ingersoll, kot morda veste, je dejavno vključeni v izboljšanje življenjskih pogojev manjšinskih skupin po vsem svetu."
  
  
  'Lahko si predstavljam.'Njen, " je dejal, je videti na suh malo črno človek. "Ne mislite, da bi lahko začeli malo lizanje, k hiši?"
  
  
  Ego je oči postal nepregleden. "Da, gospod, moj čas je skoraj navzgor, in jo imam še vedno veliko administrativnega dela, da ne.'
  
  
  Odprl je vrata svoje sobe, crack, ko je spoznal, kaj je bilo narobe. Jaz bi jo pustil na bolj sveti kot običajno, kar vedno naredim v hotelske sobe , zdaj pa je stopil v popolno temo. Ustavil se je in poslušal.
  
  
  Edini zvok je slišal, je bil njen lastno dihanje. Hitro je smuknila v notranjosti in zaprla vrata za njim. Stikala za luč ugotovila, da je. Kliknili težko.
  
  
  To je še temno.
  
  
  Vse, kar sem videl, je bilo bledo, pravokotniku drsna steklena vrata na moj balkon, osvetljena z mesečini lebdi nad morjem. Kot je moj oči je začel, da se prilagodijo na slabi svetlobi, slišal sem, mehko gibanje, videl sence potisnite do mene.
  
  
  Stekel je čez preprogo in zgrabil nekoga, oblačila. Na rami je zvit in se obrnil v tkanine. Poskušal sem potegnil proč, pa čeprav je vsiljivec je bil manjši od mene, je bil precej močan. Je ujel pogled ji majhne, okrogle, brezizraznim obrazom v senci. To naj bi bil eden z Azijci. Potem komolec me je zadel kot sledgehammer med rebri.
  
  
  Moj prijem popustiti; s svojo prosto roko, sem poked ji v grlu in udaril ga čez čeljust. Človek growled in podprta proti balkonska ograja. V mesečini, je videl, da je metal v ego roko glinted. Ego je ročno obrnila k meni, in sem prijel njeno zapestje, pol-twisted Ego, ducked pod njo debelušen telo, in dvignil gor.
  
  
  Ni mu bilo, da je zvok, ko je letel čez ograjo in padel sedem zgodb za ploščice okrog bazena. Je bilo zelo dolgočasno thud, kot lubenica zlom na cementa, potem tišina.
  
  
  Nagnil čez ograjo in je skušal videti v telesu, vendar je svetnik ob bazenu odšla ven vse okoli njega. Nihče ne zdi, da ste že slišali ničesar. On čakal njo, za dolgo časa, nato je šel in se obrnil na drugo stikala za luč.
  
  
  Še vedno se ni nič zgodilo. Sem preveril luči; vsi so bili tam.
  
  
  Je zazvonil telefon. Dvignil jo je.
  
  
  "Gospod Walton?"
  
  
  Da,.'
  
  
  "Preprosto tisti, gospod. Govorite, da recepciji, obveščamo vse goste, ki so električne energije je bila odrezana. To bo obnovljena v bližnji prihodnosti ."
  
  
  Sem se spomnil, da je Sergej je bil še vedno v koridorju, in rekel tako.
  
  
  "Oh, da, gospod, oni delajo na različnih vzorec."
  
  
  Zdelo se mu je, da se complacently ponosen na svojo lastno ali nekoga drugega-iznajdljivost. "Vedno smo imeli svetniki na Doublé Cay Hotel, gospod."
  
  
  "No, to je dobro, potem. "hvala. Je visela gor in hitro preveriti svojo prtljago s svetilko. Vsiljivec niste našli prostora, v katerem je skrival svoje orožje, čeprav je rahlo uničil moje obleke.
  
  
  Ni važno, kaj bi ga lahko našli, zato je slekel in klopi pritisniti, da spanja. Čeprav si nisem dobro pogledati na človeka v obraz, sem stave, ki so manj debelih Azijci v Dvojni C zdaj."
  
  
  
  Šesto Poglavje
  
  
  Za dawn, telo je izginila, in je bilo skoraj poldne, ko je slišal njen šepet. Bil sem sedel na stolček longue ob bazenu, ki čaka na sovražnika, da se premaknete v mojo smer. Moj debelušen, maskara-zamazanih potencial tožitelj "crackled" v moje uho. Nekaj njenih vrstnikov, tako moški in ženske, zbrani okoli nas, gledala me je z nekaj dvoma. Čeprav nisem točno Mick Jagger, je bil najboljši na vse na voljo malike. "Ali iščete ... er ... talente?" V izpraševalec je bil fant z aknami, ki je bil na letalo z mano včeraj. "Rad bi, da je človek." Bil sem že utrujen besede, in se je odločil, da ne bo ga uporabljajo zelo pogosto. "Svež zrak vzorčenja med dva kroga. Ne boste igrali to stvar? Sem prikimala na svojo kitaro. On blushed. "A little bit."Da. On je pogledal v drugo smer, mežikanje proti soncu, ki se je odbila v bazen z vodo. Brezbrižnost - glasovanje del slike. Ena od deklet je sedel ob vznožju moj sunbed, dno njene kopalke pritisniti proti moji nogi. Bila je majhna, okrogla, in exuberantly zgrajena, in njeno svetlo rjave lase je sijala v soncu ali kaj podobnega. Sem se upiral, pozivam, da razišče svoje, ampak po nesreči je preusmerila moje stopalo, tako da je moj gleženj zdrsnila proti njej toplo stegno. Ona giggled in zavestno upiral, zato se moje pete rešiti med njeno. Res začel ceniti kritje Hawk je razvil za mene, ko visok, bradati mladenič planil v skupini. "Hej, nisem vas slišal še?" Kolikor jaz lahko povem, on ni govoril, da Hema ali me še posebej. Ego je koža je barva ometane stene, na drugi strani bazena, in on bi izgubili štirideset kilogramov brez spuščanje pod številke. Moral je biti pesnik; začel Je, da prepozna vrste. Nekdo rekel ne, niso slišali ničesar. "Sinoči, nekaj fant naredil velik skok. Tja. On je poudaril, da mesto pod mojim balkonom. Nihče ni zdelo posebej zanimajo, zato mi je bila dana spin.
  
  
  "Kdo je to?' Brada skomignil z rameni. "Kdo ve? Dokumentacijski uradnik, ki mi to povedal, je rekel, da bo skočil off svoj balkon. On je sam še enkrat, tokrat na balkon, ki je odprto v rudnik. "To je bil Vietnamski ali kaj podobnega. Zapustil je samomor opomba rekel, da on ni mogel živeti v tej dekadentne družbe več ali kaj takega. Ego ni res zaupate ji z zgodbo - za čas, za zgodbo dobil okoli bazena, on ne bi bil presenečen, da se naučijo, da je mrtev človek je bil šest stopala švedski acrobat, ki bi padel med polnoči vadbo, vendar sem napeti moja ušesa na omembe samomora opomba. Če je bilo to res, to je pomenilo, da je bilo zelo učinkovito čiščenje ekipa dela na mojem napadalci. Dekle na noge squirmed malo bolj vztrajno, in sem moral misliti na to. "Ja, no, mislim, da lahko skok, ji je malo na svoje," sem rekel, stoje nenadoma. Po nekaj korakih, je dosegel konec bazen, dived v modro vodo, in zdrsnila daleč pod površino, kot bi ga lahko, preden navarjanje da zadihanost za zrak. Ni bilo veliko ljudi, v bazen; to je pogledal, kot je bil predvsem skupino ljudi, ki je sedel in gledal. Je plaval čez na drugo stran, se obrnil, in potisnil nazaj proti sredini bazena. Je zaplaval na hrbtu za nekaj časa gledal v veder nebo. Iz kota njene oči, je videl visok kamniti zid in De Doublon zunaj njega. Ko sem ga pogledal, a trapdoor so se odprla in videl sem pogled odraža svetu zunaj svojega okna. Teleskop - ali telefoto objektiv; sem imel, da po svojih najboljših močeh, ne da videz odkrito skozi okno, ampak če je nekdo zanima me, ni bilo nobene točke, ki kažejo, da sem vedel o njej. Sem se ni zavedal, sem bil plavanje pod visoko trampolin, dokler nisem slišal muffled "Pazi!" in pogledal, da vidim belo in srebrno sliko, ki plujejo proti meni. On plaval stran, zajela eni strani globoko v vodo in brca z vsem svojem sijaju. Potapljač potonil milimetra v vodo, so se pasle ramo, in vrgla gor val, ki skoraj zajel me. Nisem dobil prizadet, vendar sem obtičal mojo glavo pod vodo, da vidim, če potapljač je bolelo. Telo je ležala na dnu bazena, njegove noge upognjene in svoje telo, zvije v refracted sončni svetlobi. To ni poteza za nekaj časa, in je bil na tem, da potopa za njim, ko svoje noge nenadoma popravijo navzgor in potapljač lunged na mene. Naše foreheads trčil, vendar to ni bolelo; njene dolge lase omilile posledice. Ona se smejali, ko je približal in njene polne ustnice so bile tako blizu, rudnik, ki je bil skoraj žalitev ne, da poljubi jo. Vendar sem užaljen njo-igral sem kul. Ni bilo tako slabo. "Ah!" je bila gargling. "To je vas, Gospod Walton!" Nisem vprašati, kako je vedela, da se moje ime. Po vsem, Biblos podpisala je večer. "Da, to sem jaz.'"Sem vas boli?"'Jaz ne mislim tako. Si v redu?"Celo, ko je bila v & nb, hej uspelo skomignil. Videl sem, da je-ee, bele kopalke pokriva le minimalne, in morda ne v vseh. Toplino njenega strojene telo pozdravi me, kot smo prihajali, kolenih dotika pod vodo. Da bi rekel besedo, da nas, smo prihajali do roba ribnika - nasprotno, kjer je bil-in splezal ven, vodi gibljejo z gladko milost pečat. Pobrala veliko brisačo iz stolček longue, zavit okoli ramen, in me je pogledal. "Dobro?'
  
  
  Nisem se morali vprašati, kaj omele je pomenilo, ne način, kako ona me je pogledal. Brez obleke, ali v kopalke, ki je bolj ali manj isto stvar - sem imel precej impresiven videz. Sem rekel, to preprosto zato, ker je dejstvo, in sem poskusil, zelo težko, da bo to tako. Bullet luknje in zabodel sem imel skozi svojo kariero so bile strokovno popravljena navzgor za kirurške genijev, ki AX je najel, da nisem videti kot kos mesa, ki kažejo na meso šoli. "Gremo na sprehod," sem rekel iskreno. "Nisem še imel priložnost, da to storijo cirkus še." "Zakaj ne?
  
  
  V vsakem primeru mi ni treba ležati na soncu." Ona počasi swiped brisačo okoli svojo temno telo bo pred premetavala ego na stolu, za Zapri. To je bilo moje geslo za scrutinizing ee; njena koža je očitno ni bilo potrebe za sončenje losjon da bi dobili, da senci. Je to storil počasi in odločno, začenši s tistimi, ki senzacionalno noge, premor za trenutek na mehko zaobljenimi dnu, preden strmela prsi zaljubljen v bikini. Njene bradavičke so vidni skozi belo krpo. "Nosiš enako bikini kot včeraj," sem dejala tiho. 'Ah! Ste opazili!"Da. Ona se smejali soundlessly, in njene oči glittered. "Jaz vedno mislim, da če boste našli oblačila, ki vam ustreza, ni smisla da jih spremenite. Ne mislite, da je tako, Gospod Walton?" "Mislim, da preveč. Prvo Ime, Vzdevek. 'Da. To je moje... "berem, preveč. Svoje fotografije, ne boste pravosodje, čeprav. "Nikoli.'Dekle, ki je vedel, kako ravnati s komplimenti. Njen koša ocean, ob steni De Doublon, medtem ko Je klepetal poleg mene, njenega stegna skoraj dotika rudnik. "Torej ste na počitnicah?" "Popolnoma.' Smo circled okoli skupina starejših sunbathers, predvsem z belo bellies in en kos cvetlični kopalke. Je bila videti po srednjih let nekaj okoli Lear letalo, ženska, ki svetijo na Chyna, ki poskušajo ohraniti njeno polno telo v pogledu med dekle in njen mož. Jaz nisem kriv njo. "Boste tukaj za dolgo časa?" "To je odvisno od tega, kaj morate narediti."
  
  
  Ustavil se je in je poudaril, da kotu de Doublon, ki je bil vidno steno. "Kaj je tisto tam?" "To ... nekaj podobnega dvorec. Zelo bogat človek živi tam ." Je nasmehnil zavestno. "Sem bil povabljen," je odgovorila. Nisem vztrajala. Pred nami je bila vrzel v stokanje nasip z pobeljene stopnišče, ki vodi do plaže. Ko je hodil pred menoj, je ogrlicom ji lase, tako da je mokro pramenov brušena moje golo čelo. Tu in tam, majhne skupine ljudi, ki so bili leži na pesku, in bilo je več številke, ki leži v mirni. Ni bilo skoraj nobenega surf, samo valovanje na valovih in splash svetlo zelene vode na plaži. Oči - moški in ženske-so sledili nas, kot smo hodili po težkih pesek na robu reke. Smo upoštevala, strmi. Odšla gladko, ne ziblje veliko. Hej, to ni bilo potrebno. Na naši levi, Stena de Doublon še naprej ob obali. Po peš nekaj sto metrov, sem opazil, odpiranje zgoraj majhen zaliv. To bi moral biti vhod v laguno. Majhen most za pešce iztegnjena nad vodo, nad njim, stene bulged ven kot gobe zakonec, nad gladek beton. Ni možnosti, kako priti na druge strani, tudi s kavljem in vrvi, ki ni presenetilo me je. Prav tako sem vedel, da je kratek predor, ki vodi pod steno do lagune bil zaprt off z zložljive ograje, iz železa, in spraševal sem se, kaj bi bilo potrebno dvigniti ego. Kot smo bili, prečkajo most, je pojasnil, da luknjo. "Kaj je to?'"Oh, to je kot velik ribnik. Ta človek ima svoje čolne. "Oh, kajne?' Ona je prikimala in vzel mojo roko; njene boke minilo mimmo mene. "Ali vam je všeč čolni, Nick?"' 'Imam eno. To pomeni, da sem lahko uporabite samo okoli hotela ." "Kaj je čoln?" To... Ne vem, kaj pravijo. Hitro ladjo? Majhen čoln, ki ne gredo zelo hitro ." "Gliserjem. Da. No, potem pa smo morali iti tja." "Ste dobri z ladjo?" Je privila do lizati me, in njene temne oči se je nasmehnil. "Jaz lahko vozite čoln." Vedel sem, da prekleto dobro, kaj je bilo kar pomeni, vendar sem želela reči je. "Bomo videli. "' Kasneje?'"Da, kasneje."
  
  
  De Doublon zasedli celoten zahodni del otoka. Smo hodil ob steni v širok krog; ni bilo plavalci ali sunbathers tukaj, in mehko surf lapped okoli komaj pokrita koralnih grebenov ni daleč od obale. Eno belo jadro izstopala v morju na obzorju; razen, da, ni bilo nič za videti, ampak nežno vrtenjem vode. "Kako dolgo že delaš tukaj, Gospod?" "Oh ... skoraj eno leto, mislim, da." "Oh, to je veliko." Je skomignil z rameni ramen. "Plačajo tudi in življenje tukaj je prijetno."
  
  
  "Si v živo na Floridi pred tem?" Ona se je sunkoma ustavil in pogledal me searchingly. "Zakaj sprašuješ to?' "Ne vem. Zdelo se je zelo verjetno, da me ." Deklica je prikimala, a videz, bolečine v očeh. 'Da. Ona je pobegnil iz Castro." "Nisem mislil...", "Ah, to ni važno. To je bilo dolgo časa, da je bila deklica, ko smo zbežala. Moja mati in jaz sem šel z drugimi, ki so v majhen čoln. So posneli na nas, Kubanski patrol, vendar smo dobili proč. Skoraj. Njene obrvi quirked questioningly. "Moje... moja mati. Ona je bilo ranjenih in hudo poškodovanih. Za več kot mesec dni, so zdravniki rekli, da Hoi bi dobili boljše, in potem je umrl." "Jaz sem res mi je žal.' Ona spet skomignil z rameni. "Da je bil dolgo časa nazaj, Nick." "Takoj po revoluciji, Castro je vrgel ego v zapor. Z njimi, ji ferret ni slišal ničesar o nen. Tam ni bilo nič za povedati. Sem slišal preveč zgodbe, kot je ta, da samo verjeti, hej, ampak tam je vedno možnost, da je bila ona govori resnico - in nisem mislil, da je važno, na vse. Odšla sva v tišini; prišla je meni blizu, a zdelo se je izgubil v misli. Na koncu je rekla: "veste, to ni moje pravo ime." 'Oi? Nasmehnila se je, na kratko. "To ni presenetljivo, da si." On je zmajal z glavo in se nasmehnil zavestno. "Ko je prišla na showbiz v Miamiju pet ali šest let nazaj, moj agent nisem hotel, da zapis, ki mi Margherita Ortiz. "Preveč običajna," je rekel, gledali me v obraz.
  
  
  Vaša mati je bila polovica Kitajski. Moj oče je bil mulatto. Zato tudi ime Negro. "'Oi. Ustavila se je in me je pogledal. "Veš, vse, Nick?" "Ha!" Ona stisnemo mojo roko. "Zakaj ste prišli na kraj, kot Doublecay, Nick? To je samo hipi otroci in star moški z njihovo maščobo ženske." "Ah, slišal sem o tem kos dinamit, da je dajanje na plesno predstavo tukaj, tako da sem moral priti." Njen goltni smeh je absurdly skeptičen. Stala je na prstih, njene prsi pritisniti proti moje prsi. Njen žametno ustnice ločila in njene oči so zatemnjene. Smo poljubila. Ona ovije roke okoli mojega vratu, in njena medenica, obrnjen proti rudniku. Moj revmatizem je bil takojšen in nezmotljivi, in je težje pritisniti proti meni, ko se ji je jezik bi rudnik. Moje roke zdrsnila navzdol hrbet, na dno njene kopalke, na toplo kožo, med njo trdno rit. To je bilo verjetno dobro, da se takrat še dveh mladih parov, bi lahko videli hoja počasi ob visoki steni. IH videl njen prvi in drew Chyna pozornosti na njih. Ona je zavzdihnila, potem giggled in se dotaknil izboklina na moje kopalke. "Jaz bom sledil ste približno dokler ne boste ohladi, v redu?" Ona se je zasmejal veselo. "Vedel sem, da je prav, Nick. Ste znak, ki jim omogoča, da pridejo v pekel." Nasmehnil se je hvaležno, in smo šli, da izpolnjujejo drugi. Ko sva opravili nu in obrnili vogala stene, ona ovije roke okoli mojega pasu in pobožal njeno lice proti mojo roko. "To je moj dan, Nick." "Kaj običajno storite zvečer?" "Včasih sem pogon ji Nassau. Ali njo, bom jaz ostal v moji sobi, da preberete knjigo " Ali boš na vožnjo z ladjo?" Da. To so otroci."Mislim, da je to dobra ideja. Ta večer?"Seveda.'"Se vidimo v cabaret bar. Poglejmo jesti prvi, potem pa... "Ne," je rekla ostro. "Ne v barr. Ni mi všeč... No, saj veste. Sem ne dovolite nikomur vzemi me je, če imamo sestanek. Bom prišel v svojo sobo." "Ali veste, kje je?" Ona prikimala. "Moral bi imeti napisana številka na recepciji sinoči." 'Oi. To je res.' Odšla sva malo dlje, dokler smo lahko videli hotel v daljavi. "Moraš ... hmm ... ni nikogar tukaj, je tam?" "Kaj misliš?"Več?' 'Oi. Ne, še posebej ne, Nick. Nikogar ni tukaj, ki bi mi užitek, čeprav samo za kratek čas." Njene oči so mi rekli, da sem bil očitno izjema, ampak, ko smo prišli do majhnem prostoru izklop na strani hotela, kjer ducat pisane plaži buggies shimmered na soncu, sem mislil, da je prekleto težko je verjeti, da je lepota všeč Mi je samo čakal Nick Walton, da izpolnite njene samotne večere.
  
  
  
  Sedmo Poglavje
  
  
  Nisem se počutila, kot je, in nekaj steklenic ledeno mrzle Amstel pivo je bilo vloženih v mojo sobo. Natakar nastavitev tabele z balkonska vrata, in ko je odšel, je vzel nekaj stvari okoli nje kovček, ki je hotel študirati. Na njegovo lagodno potovanje na jug, je peljal skozi New York in kupil nekaj navigacijske karte. Oni se boril, da bi našli tisto, kar njegov hotel je bil, vendar na koncu smo našli zemljevid Doublet Cay. Imela je komaj pogledal na Zapri, nato; ona je bila zelo v skrbeh, da se iz tega dahom mesto in se odpravite na pot. Zdaj je spil pol kozarca piva in razpletla zemljevidu. Ona ne more videti veliko; ne samo-spoštovanju skiper Stahl bi ji manever veliko ladjo bližini dveh otočkov, ampak to je spletni zemljevid, ki je bil sposoben najti svojo. Več nevarnih podvodne ovire so bile poudaril; dva stara razbitine, koralni grebeni videl prej, da na dan, več plitva območja. Laguna na De Doublon stran je bila označena, vendar je izhod čez ocean ni bil viden. To ni moja neposredno zadevajo; bil sem bolj zainteresirani v vodah okoli en otok, Domesday Otok. Tam so bili shallows in neprimerne električne grebenov. Ih poskusil moje najbolje, da zapomniti, da vedo, da se ne bo naredil, me veliko dobrega v temi. Ampak vsaj vedel, da so tam, in da lahko naredijo razliko. Nato jo je odprl in stopil ven na balkon, sonce zdaj zakrita s kup visoke, hitro premikajoče se oblake. Nagnil daleč čez ograjo, pa bi lahko videli nič, ampak kotu, ki je najbližje morju, De Doublon. Naredil sem prepričan, da bi dobili sobo v zgornjem nadstropju hotela, ampak zdaj sem spoznal, da sem se morala poskušal dobiti sobo s polno pogled na hotel. No, vse boste morali storiti je bila hoja v sobo, je videti, kot da. Spremenil sem v stare bele kavbojke, a terry-krpo pulover, in usnjene sandale, dal na moje sončna očala, in je prepričan sem imel dovolj spremembe v moj žep; potem sem hodil po dolgi, tiho hodniku. Najverjetneje je, da so bile te številke iz 716, da 729. Vzel sem dvigalo za nižje-tla avli in v primeru, da je kdo opazil, me je začel velik, medlo sveti v čakalnici. Pobral sem ga in naročite rum, kar nisem hotela, da bi na vse. Po nekaj minutah, prosil jo je, če moški soba je bila in je vodil v to smer. Kot sem upal, tam sta bili dve telefonskih govorilnicah. Ona odhodnih hotelu, število in prosil za 722. Ko sem poklicala svojega, sem mislil, da moj prvi poskus je bil uspeh, ženska, mi odgovori; zdelo se je, zaspan in razgibana. Vprašal sem jo, o svoji družini, je rekla, da njena družina ni bilo, zato sem se opravičil in hung up. Potrpežljivost, kot je povedal sam, in se vrnila v svoj barstool. V naslednjih pol ure, sem poklical druge prostore na moje nadstropje dvakrat in ugotovil, oba zasedena. Če je naslednji čas, ki sem ga poklical, nisem našel prazno sobo, sem imel, da poskusite nekaj drugega; ljudje, ki upravljajo velike turistične nastanitvene storitve niso neumni, in prej ali slej bodo vsi spoznali, da ista oseba kliče različnih številk na istem nadstropju. To je stara taksist trik - tako stara, da me je skoraj sram, da jo uporabite. Vendar nisem imel veliko časa, in nisem hotel, da uporabite bolj neposredno in nasilno taktika, da se v prostoru, ki ni dal mi je pogled, ki sem si želel. Na četrti poskus, on naj telefon zvoni, desetkrat, preden prepričajte, ali soba je bila prazna. Je hitela nazaj v vežo in je dvigalo na svojih tleh. Prva stvar, ki sem se učil kot vohun vajenec je bilo, kako na vrsto poročil, in drugič, je bilo, kako odpreti ključavnice. Vsak pasu sem lastnik ima vgrajena orodja, in v manj kot minuti, sem se znašel v sobi 721. Zapustil vrata priprta, tako da, ko rezidenti vrne, on bi se opravičujemo za videl vrata odprta in bo v uživajte v pogledu in hitro hodil v balkonska vrata. Nisem imel, da stoji na balkonu, za dolgo. Od tam, kjer sem se hranijo, sem videla, najbolj terena jasno. Ko je ujela pogled moški hoja namensko in nazaj, samo zunaj steno. Niso bili nošenje uniforme in brez orožja so bila vidna, vendar svoboden švedski športna oblačila so nosili bila presenetljivo podobni in bi lahko prikrivajo ničesar od kalibra .45 na vzdolžno žagan-off puško. Bilo je več vode pogon čolnov v laguni, in nekateri od njih odplul v & nb. Videl je del široko tlakovana trg, kjer drugi ljudje so bili sončenje, z uslužbenci v beli jopiči hoja med njimi s pladnji pijače... in druge stvari. Nobene potrebe ni bilo, da bi dobili blizu, da vidim, kaj je bila dostavljena. Ona prepozna, bradat mladenič, ki tehta približno 140 kg, kot je dosegel za precej posebno belo cilinder, lepo zložen na pladnju predstavila emu. Hašiš, najverjetneje; trajalo je več kot brezplačna pijača speljati nekatere stranke. Ampak to je bilo vse, kar je videl. Drevesa okoli gostilne so bile posajene tesno skupaj, in ukrivljene notranji steni za lagune blokiran dober pogled na stavbe je fasada. Tako, dvojni blokado, ki je vedno ustvaril problem, ki imajo za vzpon čez zunanji zid, ne vem, kje policisti so - in potem, če to nekako dobil mimo te ovire, tam je bil problem, kako priti skozi notranjo blokado, in Bog ve, kaj še, da premagati. .
  
  
  "Poglejte, gospod. Lahko pomagam z nekaj? Zaslišanje njen glas, se je obrnil okoli, duševno preklinjali prekleta debele preproge. Visoka, temna odrti človek stoji na pragu je bil oblečen v rednem športna oblačila. Eno roko je brezbrižno tucked v ego-minutni kratki doublet. Nasmehnil se je questioningly in zdelo popolnoma na enostavnost. Sem očiščeno grlu in upal sem pogledal v zadregi dovolj. 'Prosim, oprostite mi. Videl sem, da se vrata so bila odprta in je šel v, da vidite, pogled s te strani hotela."
  
  
  'Da.'Je zaprla vrata za njim, - dejanje, ki me je pozorna. "To je najvišja točka Vstajenje Otok in pogled, ki je zelo zanimivo." Ta čas, nasmehnil se je široko in nato svoje znanje ego. "Herridge?" V Lyra pilot z glavo pokimal za trenutek. "Seveda, Gospod Walton." "Jaz sem res mi je žal. To je samo hotel... sem pomahal utrujeno roko na balkonu, nato sramežljivo nasmehnil. "Če potrdite, boste videli, da nisem prišel sem, da bo ničesar." Vzel je nekaj korakov v sobo in nadaljeval, da stare me. "To ni potrebno; Ne boste videti kot tat mi, Gospod Walton. Položil v veliko truda, da prevzame sproščeno držo. "Se opravičujem," je rekel, potem pa naj svojo naravno radovednost priti skozi. Herridge pokimal v razumevanje. "Da, to je moja soba. Doublé Cay obravnava svoje zaposlene zelo dobro. Enakost za vse ". Rekel je, da je brez sledu grenkobe. "Vesela sem, da slišim. Razumejo, da ih pilot bi moral biti vesel ." "Sem zadovoljna." Je pokimal me čez ramo. "Morda ste bili zainteresirani za to precej nenavadno situacijo, za zidom?" "To je vse, kajne? Mislim, vsakogar, ki ve, kdo živi tam." "Pa sem mislil, da je puščavnik. Kdo so vsi ti ljudje frolicking v ego lagune? "Oh, G. Ingersoll lahko samotarski, vendar mu to ni sebično. Vabi deli mlade ljudi, da uporabljajo svoje egos ... zasebnih prostorih ". "Sem začel, da bi dobili to." "Jaz tudi." 'Oi? Herridge obrnjenega v smeri inn, ki je najbližji bazen. "To ni več skrivnost, da je G. Ingersoll nameščenih več televizijske kamere med ta drevesa. Se mu zdi, da je treba uživati sam s gledal gostov in osebno izbiro tiste, ki si želi, da vas vabimo, da svoje premoženje." "To je skrivnost, da me." Ta možnost, za estestvenno, je prišel do mojih mislih, ko Hawk pouči me, in sem bil vesel, da je bil potrjen. "Ste vedeli, da zdaj, Gospod Walton." No, poslušaj, žal mi je le prišel. Vidite, nekdo, ki potuje toliko, kot ona ne-hoteli, sanatoriums, in podobno-pa pride v navado, da drži svoj nos v vse, kar je. Nikoli ne veš, kdaj boste srečali starega prijatelja ali kaj podobnega. "Sem razumel njo. Herridge stal kot rock, malo iz poti, da mi gre.
  
  
  Mimmo hodil mimo nje, pokimal, pomahal megleno kot je stopil na hodnik in skrbno zaprla vrata za njim. Na poti do njene sobe, sem se spraševal, zakaj pilot, je v svojem delu oblačila, je imel pištolo v žepu svojega doublet. Morda, sem mislil, Herridge imel druge odgovornosti na Dvojni C, kar sem že vedel.
  
  
  Ni bilo še dovolj časa za raziskovanje Vstajenje Otok malo več. A jolly sužnji na parkirišču roko me plaža buggy, eden tistih, potopljenih avtomobilov Volkswagen s posebno telo in široke pnevmatike. On je odpeljal navzdol ovinkasta dovoz obložene s palmami, dokler je dosegel golf. Klub je bil več kot pokrit paviljon, odprta na treh straneh, z vrstico omarice na četrti strani. Je bil majhen bar in mize, znotraj in zunaj, ampak nihče ni bil tam.
  
  
  Hodil je po lesenih tleh paviljon in pogledal ven na igrišče za golf. Na položno področjih so bila pokrita z bujnim zelenjem, ki se nizajo v krajih z cvetoče rastline in umetelno urejeni palme. V daljavi je videl, samoten kvartet igralcev in dva vozički za golf; v nasprotnem primeru, seveda se je zdelo, zapuščen.
  
  
  Odšel je nazaj v voziček in še naprej brez cilja. Na koncu igrišča za golf, cesta razširi, robovi grmovje in nenadoma mi je pridružil v majhnem pristanišču. Breakwaters jutted ven na obeh straneh zaliva, dve ali tri dobre-velika križarke so privezana v pristanišču Bar, skupaj s peščico manjših jadrnic in gliserji. Nikoli nisem videl česa podobnega hidrogliserjem prej.
  
  
  Ingersoll morala imeti floto nekje v laguno, je pomislil, se spraševala, kje.
  
  
  Na drugi strani zaliva, sodni dan Otok videl njo, z njeno jekla okostnjaki narašča okoli pesek in njenih stebrov mostu nadstreška nad vodah zaliva. Od tam, kjer bi on shranjene to, obnovili most na pomolu, ki je najbolj oddaljen videti bolj kot masa jekla žarki vrgli in pozabljeni. Ni bilo znamenje, da je gradbena dejavnost na mostu, ampak sem videl, da v daljavo, žerjav, dviganje tramovi in pike rumena konstrukcije čelade vrtenjem okoli njega. Zdelo se je, kot normalno gradnjo projekta k meni, in on ne bi spoznal, če bi bilo karkoli drugega, če gledamo na odprte vode iz več kot pol milje stran.
  
  
  V muffled growl v bučanje motorja narisal moj pogled na levo. Bela čoln zaokroženo oddaljeno mesto na koncu zaliva, in beli trup rose nad vodo na bleščeče kovinske stojke. S hidrogliserjem čoln, in nisem imel, da se sprašujem, če je prišlo. Angela je sedela v zadnji odprto kabino, poleg kvadrat, debel Azijskih človek, in za volanom je bil eden dolgodlaki mladih moških, sem videl z njo na letališču dan pred tem.
  
  
  Na hitro ladjo, dosežen širok kažipot in se odpravila v ožino med dvema otokih. Ona je plaval na dolgo pristanišče bar, ki je tudi šel v vodo, poslednja Sodba, upočasnila, ki se približuje obali, in pahnila v vodo. Več majhne številke je javilo, da zgrabite privezno vrv, potem trio je splezal po lestvi, skočil na kopnem, in izginil izza gruče nizke zgradbe.
  
  
  V" izvajalec "iz" Formozi " iz registrar, spremljevalec mojega napadalec prejšnji večer, očitno nujno obiskal gradbišče z dveh članov intimno šest ...
  
  
  Sem gledal čolni v majhno pristanišče, in sem bil radoveden, o tem, kakšen čoln Chyna bil. Najprej, vse, kar je želel storiti, je bilo poslušati njeno, videli, kaj ona lahko povem, mi o Ingersoll operacij, ampak zdaj sem imel boljšo idejo.
  
  
  V airstrip se je nahajala na odprtem terenu, nedaleč od pristanišča. V Lear Jet je bil parkiran pred barako z vetrom znak, ki plujejo nad njo, in je bilo več športnih letal v bližini. Sem imel nikamor iti, zato sem se odpeljal na konkretne platformo. Človek je prišel ven okoli bajte in gledal za nekaj časa, nato se je vrnila v notranjosti. Bil je samo turista.
  
  
  Zdaj je jahal otroški voziček na plaži za prvi in zadnji čas, dokončanje naročju, na gladko tempo čez pesek, dokler je dosegel teniška igrišča ob hotelu. Bili so kot zapuščen kot plaži; jasno je bilo, da so gostje Doublé Cay Hotel ni bila soočena z nič bolj stresno kot golf in ležali doma bazen.
  
  
  Po vrnitvi otroški voziček, sem šel naravnost v mojo sobo; zdaj ni bilo časa, da bodi pozorna na mlade moške, ki bi lahko napad mene. Sem spala z njim, za eno uro, nato pa začel, da se pripravimo na prihajajoči večer.
  
  
  Njen tehtal morebitne potrebe po moje skrito orožje proti verjetnost, da z Uvrstitvijo jaz ne bi imela veliko možnosti, da skriva moj ego za dolgo; potem njen nerad odločil zapustiti Wilhelmina in Hugo v mestu. V nasprotnem primeru ugodne okoliščine, vohunjenje, delo je težko dovolj, vendar pa zaradi slim priložnost, da se plesalka je bila samo tisto, kar je mislila, da je bil, jaz ne bi mogel privoščiti, da bi zaplete zadevah, začenši ego s pištolo in stiletto. Bom ujeli.
  
  
  On je dal na temne dolge hlače, temno rjav pulover in svetlo modri jopič, in levo za njegovim nekoliko obrabljene tenis baletne copate. Nato njen, sedel sem na balkonu, za nekaj minut in pogledal mojo kotu ob bazenu. Jekla pasu je bila vedno zasedena, in pozno sonce je bilo, da se prebiješ skozi raztrgan cloud cover.
  
  
  Nekdo coughed tiho. Sem se obrnil, toda nikogar ni bilo v sobi za mano. Nato je slišal, nizko žuborenje glasov, ampak besede so bile nerazumljive. Sluha zvok, je odšel na balkon ograja in poslušal. Po nekaj besed, ki sem jih slišal, jezik je zdelo nekam znana, vendar čudno. Pogledal je navzdol in leaned naprej, ravno dovolj, da vidim, balkon ograja, ki je spodaj.
  
  
  Rjavo roko in kos črnega rokav postaviti na ograjo. Glavo počasi nagne nazaj, in mislim, da je nasmeh na moj obraz je bil mračen. Tako so ostala odprta pod mano - in za dokaj prilagodljiva oseba, ki to ne bo težko, da vzpenjanja od ih balkon, da mine, in še lažje vstati. Samo včeraj je vsiljivec ni uspelo izkoristiti to enostavno pobeg poti ...
  
  
  To je zame nekaj minut urediti nekaj v moji sobi, in sem bil samo končna, ko je potrkal na moja vrata. Njeno telo je negibno, vendar sproščeno, kot je stared na njo gledati. Prispel sem na čas.
  
  
  Ko sem odprl vrata za njo in videl, da ji stal tam, za trenutek skoraj sem želel nisem imel, da uporabite svojo pot sem načrtoval. To je le trenutek.
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  "Da," je rekla s tihim glasom, počasi študij njo. Kot vedno, bila je oblečena v belo, tokrat v zapleten tla-dolžina obleko, draped, naguban, in spravljen v bolj ali manj Indijskem slogu. Ko je odšel, ji obleko popustiti tu in tam je izpostavljali svoje bronzed noge, in nizkim izrezom je jasno, da Irene bil ne nosi ničesar, pod. Njen dih prsi brušena zoper moje camisole kot je plaval mimmo me, in ko je bila v sredini sobe, je pirouetted in predstavljajo s svetlobo okoli balkon steni za njo.
  
  
  "Ali vam je všeč meni?" je vprašala.
  
  
  "To je neumno žepni nož."
  
  
  Ona giggled. 'Da. Pogledala je okoli, njene oči, ki je določen na veliki postelji. "Lahko smo prigrizek pred večerjo?"
  
  
  Jaz ponavadi ne upočasni, da se odzove na take predloge, ampak ta panther ženska se je prehitro za mano. Ona čutila moje oklevanja in je vzdignila obrvi nedolžno.
  
  
  "Mislim, malo piti."
  
  
  Tako, vse je bilo za najboljše; sem imel načrte za zvečer, in je vprašala me je, da razvrstite jih v pravem zaporedju. "Rum udarec?"
  
  
  'Šampanjec.'Ni bilo zahteve.
  
  
  Njo, ki je odšel k telefonu. "Poglejmo, kako hitro ego je prinesel."
  
  
  "Ni nujno. Šla je k majhen hladilnik in potegnil steklenico šampanjca od zadaj velik udarec decanter. "Ne pijem, vse ostalo, če bom dobil to," je dejal.
  
  
  "Si, da je dal steklenico tam?"
  
  
  "Njo." Ona se nagne glavo in se me je pogledal. "Ali vam je všeč, da je preveč?"
  
  
  "Jaz ne moti, da je."
  
  
  Smo vsi pili ohlajeno očala, ki je tudi zapustil v hladilniku, in namenoma ostal, proč drug od drugega. Najin pogovor je bil prekinjen; me je vprašala o svojem delu, vendar niso zdi zelo zanima moj odgovor. Ki je poslal drugo opozorilo, da moji možgani; Ta naj bi bil a showbiz mater, in če ona ni bila načrtovanje porabe preostanek svoje kariere ples na Vzletno-Kay, ona bi morala vsaj pretvarjal, da je navdušen nad mojo skrbno vadili zgodbe.
  
  
  Namesto tega je obrnil pogovor k sebi, da bi ji zadovoljni otroštva, da ji grenkobe proti Castro in vsi Komunisti. Povedala vse o materi, kako je pobegnil čez kopno Porcelanski, da gredo skozi vse znova. Bila je skoraj prepričljivo, vendar je bila preveč nenehnih na to.
  
  
  In, da je bilo v redu z menoj, nisem več imel niti najmanjšega dvoma, da sem bil tekoč, da to storite na noč.
  
  
  Ko smo prišli ven, bilo je temno, po sobi. Dol, smo preprečili glavna jedilnica v korist dnevna soba; posvetitev je bilo tako mehko, da je videti, kot če Chyna bela obleka je bila žareče. Ona led me na samotnem kotu z namenom, vode, kot je daleč od vrstici, kot je mogoče, in cha-cha-cha band igra za majhne plesišču.
  
  
  Natakar takoj pojavil s penino in samo en meni.
  
  
  "Ti me poznaš," je pojasnil.
  
  
  Imel sem v smeh.
  
  
  "File je vedno zelo dobra, Nick."
  
  
  "Dobro. Ste pravi strokovnjak ." Nisem skrbi, če dekle vzel stvari v svoje roke, da je pot, po vsem, je bila tukaj doma, in ni bolelo, da igrajo s svojimi pravili. Za nekaj časa.
  
  
  Bila je nenasitna v ed in napadli maslen razpisa zrezek z občutljivo koncentracije. Nismo govori veliko, kar mi je všeč. Nekateri pari so plesali, predvsem starejši ljudje, z izjemo ene par poljubljanje kot mladoporočenca. Nekaj dolgodlaki fantje so sedeli pri mizi, v bližini band, oblečen v svetlo, vendar relativno običajnih oblačilih - kot študenti igranje hipi igre ob koncu tedna.
  
  
  Ko je kava, ki je bila vročena, je prosil za ples. Je stresel glavo trdno, njena dolga, bela-streaked lasje padajo prek ramen. "I, ples za denar, Nick." Zobe gleamed v mraka. "Vse ostalo, kar sem naredil, je samo za zabavo."
  
  
  Ozrl se je na njej za trenutek, nato pa rahlo vzel jo je za roko. "Potem si boste zagotovo želeli, da obleko gor."
  
  
  Njene obrvi strel gor. 'Oi?'
  
  
  "Razen, če si želite iti plavati v svojo raso čoln."
  
  
  "Gliserjem. Rekel si mi, zato sami.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ampak zakaj potem bi jaz obleko gor?" Ona stisnemo mojo roko in je pobožal gube ji obleko. "Da nič ne." Šli smo ven, stranska vrata in hodil okrog bazena do parkirišča. Chyna, seveda, je njena lastna plaža buggy, in se je odpeljal z enako nevarni koncentraciji bi bila prikazana večerjo. Ko smo prišli v pristanišče bar, je potegnil do pomola, deske rožljanje pod njo kolesa.
  
  
  Čoln je bil parkiran na koncu Pristanišče Bar, poleg velike Chris Craft z več luči na spodnji palubi. Ona giggled, valjani njene oči v ego smer, in se odpravila nazaj v svojo ladjo. To je high-speed boat, približno pet metrov, z veliko kabino močno prekrita z mehko preproge. Kot vse ostalo v Vrstah, vse je bilo belo. Nisem res všeč, ampak ni bilo nič, kar sem lahko naredil glede tega.
  
  
  Ona je dvignila krilo, sname svoje sandale, in skočil rahlo v kabino. Ona je bila vrgli off z aft privez črto, kot je potegnil nazaj 75-hp živega Srebra, izvenkrmni motor, in ko je začel delati vztrajno, lok skladu nevezane njo in se usedel zraven nje. Ona je bila dobra, ona je vedela, kaj je delal, ko je stopil nazaj, se je obrnil znaki za 90 stopinj, in je plaval okoli zaliva z naraščajočo rjovenje.
  
  
  "Kadar hočeš, da grem?'Stop!' je zavpil nad rjovenje motorja.
  
  
  Pomahal roko nekam. "Kaj je samo gledal kaj."
  
  
  Smo odhiteli skozi meglice, kratki val, vodeni le oddaljeni luči hotela na levi in nekaj delo luči na Domesday Otok na desni; a iver lune pomenilo nič. Je potegnil čoln na nit vzletno-pristajalne steze in planil vzporedno z obalo. Smo šli v hotel, skirted oddaljeni točki, kjer mračno stene Doubloon cast sence na pesek, potem pa se obrnila nazaj.
  
  
  Chyna las fluttered v vetru, in na traku je imela spete v njeni lasje razpadla. Segel je in potegnil ven. Je nasmehnil in je pobožal moje noge.
  
  
  Hej, je zavpil v njeno uho, kar kaže na volanu."Lahko vidim?"
  
  
  Ona se obotavljal, potem je dejal. 'Seveda. Zakaj pa ne?"Smo prešli kraji, ki je bil zanimiv manever v sebi, ko smo bili plezanje po eno, vendar nismo ničesar storiti, ker smo bili še vedno dogaja zelo hitro.
  
  
  To pospešiti in smo letel na, in zdaj se je hotel na našo levo trenutek mimmo izhodišče. Je upočasnila in se je obrnil k Chyna.
  
  
  "Kako približno en otok?"
  
  
  "Ali misliš,' poslednja Sodba?'
  
  
  'Da. Kaj vidiš tam?
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Le buldožerji. Zelo grdo.'
  
  
  "Pojdi poglej."
  
  
  Ona me je pogledal doubtfully. "Ne pustite nikogar."
  
  
  "Bog, otroka, njo, radi gledajo gradnjo, urejanje okolice. Poglejmo.'
  
  
  Nisem skrbi, če je padla ali ne; bila je swerved. Smo dirkal čez zaliv na konkretne, pomoli in plaže drugod.
  
  
  Preden smo opravili zadnji steber, videla sem ljudi, ki teče navzdol k & nb pobočju. Celo v šibki svetlobi, je videl, da orožje, ki so bili blizu. Je upočasnila in pustite, da čoln potop do dna brušena pesek.
  
  
  Bili smo zaslepljeni z močno svetilko. Je dvignil roko in pogledal Chyna. Sedela je nepremično, ustnice ločila, oči prazno.
  
  
  "Sprostite se!! Sprostite ozemlje! Pojdi stran! Krik v temi je vztrajno in predirljiv.
  
  
  Njen, nasmehnil v oslepitev žarek svetlobe. "Hej, človek, smo samo plavajoče. Kaj vam celo na ta pesek psa? Vstal in se povzpela nad vetrobransko premcu čolna.
  
  
  Trdno silhueto loomed v žarek svetlobe. Ego karabin je bil namenjen me v življenju.
  
  
  "Get out!" je hissed. "To je naše ozemlje. Še en korak in jaz bom ustrelil."
  
  
  'Nick! Ženska je zavpil za mano. "Pridi!'
  
  
  Je skomignil z rameni, zasmejal na luč, circled pištolo okoli svojega prsta indeks in padla svoj palec kot kladivo. "Vse prav, mate, poklical bom naslednjič," sem rekel, plezanje nazaj v kabino, se spraševala, če je bil že odnesel s svojo vlogo kot over-zrel hipi.
  
  
  Sem se obrnil v obratno in je čoln off shore. Počasi začne bay. Ko smo bili v open & nb, ji je odraščal na kolo in zapustil ladjo na površju. "Hej, ti lep sprejem odbora," sem rekel. Njen nasmeh je bil tesen. 'Ona vas posvaril.'
  
  
  "Kaj pravico imajo za to?" Vprašal sem indignantly. "Ne vedo, da je nekdo lahko gredo na kopno, tako dolgo, kot si ostati pod polno vode, marko?"
  
  
  Njen nasmeh je bil malo bolj pristen. "Veš o takih stvareh?"
  
  
  "Bil sem jadranje."
  
  
  Ona postavlja svojo roko na ramo. "Ne hodi predaleč, Nick. Taki zakoni so flouted tam ."
  
  
  "No, to je dober način, da naredite stvari!" Njen, sem upal, da je bil dobro akumulacijo moje zamere. "Tega ne morejo storiti sranje všeč."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  On je potegnil približno do njega. To je bila izračunana premikanje, ampak komaj prizadevanju. "Poslušaj, Fant," A growled v njeno uho, " je preveč ljudi, ki skušajo nas vodi proč od nekaj. Prvi Ingersoll z ego-preklet steno, in zdaj je tu! Razumeli?"'
  
  
  Ona ni odgovor za dolgo časa, in se je bal, da je šel predaleč v svojem komedija. Potem je počasi spuščajo iz sebe, da me, dajanje njeno roko pod mojo jakno in zavijanje ji roko okrog mojega pasu.
  
  
  'Vzdevek? ona je zašepetal. "Hej, smo domnevali, da so nekateri zabavno..."
  
  
  Ee položil roko okoli ramo ter potegnil ji blizu. Se prilegajo telesu in wriggled udobno. Njen obraz dvigne, in on jo poljubil na ustnice; najprej nežno, potem pa z vedno večjo strast, ki se je odzvala s kockami.
  
  
  Majhen iskalnim swung nad vodo iz Domesday Otok strani za nami. Čaka na njo. Sergej je dosegel nam, se je obrnil še dlje, se obotavljal, potem je prišel nazaj in ujel nas s svojimi žarek.
  
  
  Ona meša, pogledal gor, in se je namrščil. Potem je postavljeno rjavo roko in imel si njo sredinec v splošni gesta despicable defiance.
  
  
  Z iskalnim prestavljen na. "Tisti prekleti voyeurs," je muttered, in privila do mene spet.
  
  
  Smo pa sta s sedanjim kot naše ustnice in jezik raziskovali, in zapletena gube ji obleko ločila. Njene prsi prišel živ na moj dotik, in moje ustnice zdrsnila navzdol tawny stolpec grlo, da narašča ograja dokler ne doseže njena pokončna bradavico. Diha močno, da pritisnete mojo glavo proti njeno telo in prehod eno nogo nad rudnik.
  
  
  Ni bilo enostavno, vendar je bila ona, ki je izbruhnila brezplačno. 'To prekleto! Sem muttered.
  
  
  "Kaj je to, ljubček?" Ona ni poskusite, da pokrivajo svoje gole prsi, in v mehki luči, je videti kot barbarov suženj okoli Starodavnega Rima.
  
  
  "Žal mi je," sem growled , "ampak oni paro ..." Ji je, stresanje z glavo, kot če bi bil preveč jezen, da ga v besede.
  
  
  "Pozabite na njih," je dejal nujno. "Samo pomislite na Uvrstitev."
  
  
  "Ne skrbi, draga." On je izpustil njeno roko, je slekel suknjič, in vrgel se na tla, preproge. "Jaz sem razmišljal o vas." Vzel je čoln z jezni kreten in pospešiti. Smo pospešiti ven na morje, loka dviganje in padanje na valovih.
  
  
  'Nick! Kaj delaš?'
  
  
  Njo, Hej zarežal. "Ali si lahko predstavljate igro, ljubček?"
  
  
  "Ne vem ..."
  
  
  "Poglej!" Je pokazal s svojim kazalcem na sodni dan Otok, ki je bil že več kot greben, na obzorju za nami. "Kje je njen nam gre, teh prašičev, ki so tam nagajati mi." Imel sem kričati nad rjovenje motorja, kot morske pene z močnim nas in se jih namoči nas. Chyna sploh ne zdi, da skrbi.
  
  
  "Zato smo šli nazaj v ta prekleti otok."
  
  
  "Ampak ..." se Je zdelo, res zmeden. "Bili smo..."
  
  
  "Da, smo bili zasedeni. In bomo še naprej, da to storijo ."
  
  
  Ee položil roko okoli ramo in potegnil približno do njega. "Mi smo le, da bo za to na drugi strani."
  
  
  Obrnil se je čoln v polkrogu in se odpravila na drugi strani sodni dan. "Tam je.'
  
  
  "Ti si nor, Nick."
  
  
  "Ne, to ni všeč. Samo zabavajo s svojo kljubovalno pogledal na zapri. "Želite spati z mano, kajne?"
  
  
  'Ah, da!'
  
  
  "Potem bomo to pod pištolo prekleti prašičev. Ok? Odločno, je koritasta njene gole prsi, z roko, nato pa potisnil svojo obleko stran, da razkrije drugo. Sedela je nepremično je za trenutek, nato pa stresla glavo nemočno in leaned navzdol, da se držijo svojega jezika v moje uho. Sem upočasnila, dokler smo bili skoraj pred nami, in skirted daleč nit sodni dan Otok, na drugi odsek bay in gradbišče. Medtem ko smo počeli različne stvari skupaj, sem se počasi pluli ob obali v iskanju možnih patrol. Končno, je upati, da obali.
  
  
  Takoj ko čoln je nastala iz peščenem dnu, njegov motor zaustavi in skočil naprej, da potegni majhno sidro na obalo. Bila je resnično za mano.
  
  
  'Nick! ona je zašepetal. "Kaj, če so nas najdete tukaj?"
  
  
  "Torej kaj?" Sidro rezilo ujeti njo na grm. "Kaj lahko počnejo vendar kick nas ven?"
  
  
  "Vendar so..."
  
  
  On je vstal in pogledal na Zapri, skoraj kihanje. "Kaj je narobe z vami?" Sem rekel, smeh grenko. "Tisti, prašiči so na drugi strani otoka. Ti bom nikoli ne veš.
  
  
  Ona počasi tekel roke skozi svoje lase, in ji prsi dvignile, kot je vezan balone. Potem je vzel mojo roko in potegnil me dol kratkem, strmem pobočju do skalnate outcrop. Smo hodil okoli ego, in prišel do posameznega drevesa obdan z zapleten vegetacijo. Ko smo prišli na področju visoko travo, se je ustavil in pogledal me questioningly.
  
  
  Bila je vlekel z ee v mehko travo, ki se utaplja v valovih njeni lasje, kot smo objela. Ostali obleko z zaponko na pasu padel odprta, tvorijo belo odejo, pod. Moje obleke ni bilo enostavno, vendar nam je uspelo, in naša telesa so spojene skupaj, kot smo postaviti ob bok nekaj trenutkov kasneje. Njo, čutila, da se ji toplino, obdajajo me, njene noge ovije okrog rudnika, njeno napeto telo heaving nasilno. Njegove roke soothed njo, dokler je ležala tam, še vedno shivering, njene oči so motno v bledo mesečini.
  
  
  "Vzdevek ..."Oh," je vdihnil. "Enter me ..."
  
  
  Smo hodili počasi-raziskovanje, v cvetoči vrt odpiranje do mene, njene noge dvižna, njeno telo raztezanje, nato pa dolgo stran potop. Je privila do mene, naše telo zdaj mokro iz kozarca, njena stegna zvijati.
  
  
  "Več, več! je sopel, in njeno vročo sapo brušena moje uho. "Oh, Nick, ona nikoli ni -"
  
  
  Sem utišani njo, pobožal jo straneh z moje roke, čutila, da se ji bradavičke pritisnite zoper moje prsi. Tam je bil dolg trenutek tišine, prekinjala vzdihne in stoka iz užitka, in potem je videl njene oči so se nenadoma odpre širok kot njeno telo tensed.
  
  
  "Oh, ne ... Oh ja... ja, ja, jajajaja ..."
  
  
  Sem imel nobenih težav s prilagoditvijo, da je njen vrhunec, in ko smo tako potonil navzdol s strani, izčrpana, sva ostala za nekaj časa. počitek v tišini. Ona je bila prva, da se premaknete, nagnjena navzdol, da košček na mojem vratu z njo neverjetno mehke ustnice. "Nick," je muttered. "Oh, Nick, to še nikoli ni bilo tako dobro..."
  
  
  To je vse moje volje, da se osvobodi od zapri, ampak nekako mi je uspelo, da roll nad in dobili kolenih. Ozrl se je dol na Zapri, na njeno brezhibno, sije bronasto telesa, in se je zasmejal.
  
  
  "Kaj pa je, ljubček?" "Kaj je to?" je vprašala doubtfully. "Sem, da je dobra?"
  
  
  "Bog, št. Mislil sem, da le teh oboroženih junakov spodaj;, da bi se povzpela na stene, če so vedeli, da smo tukaj zdaj - in kaj smo storili ."
  
  
  "Oh, pozabite ih." Ona, ki izvajajo njene roke k meni, me objela. "Prišel nazaj k meni, moj Nick."
  
  
  Sam prisiljen stand up. Ozrl se je po otoku na jeklenih okvirjev, ki je segal pol milje v nebo. "Jaz sem prekleto radoveden, kaj počnejo tam, da nihče ne more videti."
  
  
  "Oh, to ni važno, dragi. Pridi k meni... "
  
  
  Sem se pretvarjal, da ne sliši in začel vleči na moje hlače. "Gremo na sprehod, prosim. Smo porabili vso noč skupaj."
  
  
  Ona je zavzdihnila, valjani več, in vstal v eni neprekinjeni potezi, kot "cobra", ki prihajajo iz vsega kača šarmer je košarica.
  
  
  On je dal na temno pulover in baletne copate in je želel, da bi ji pomagal z obleko. To je ego iz mojega dosega.
  
  
  "Kaj delamo?'Kaj je to?' je vprašal, pouting.
  
  
  Bila je poudariti, ki jih delavec saint na gradbišču. "Naj le gredo čez in poglej. Ali ste pripravljeni za to?
  
  
  "Ha!" je snorted contemptuously. "Jaz sem pripravljen na vse."
  
  
  Preden je lahko ustavi njo, ona je bila striding čez travo, dajanje v najem obleko sled za njo, kot nevestino tančico.
  
  
  Hitro je ujel z njo in prisiljeni, da ji počasi navzdol. Ona ni poglej me, in ne upira, je sledila moja vodilno roko. Smo naletel po goščavi grmičevja, hoja v tišini, a vetriču šumenju vej ukrivljene dlani, ki je okoli nas. Ko smo prišli tako blizu, da smo lahko jasno videli na gradbišču, se je ustavil.
  
  
  "Ostanite tukaj," sem hissed, hitro približuje temno obliko betonski mešalnik. Sedel je poleg nje in poslušal.
  
  
  Nisem slišal, razen za veter. Vse, kar sem videl, je bilo nekaj valovita železne verige, a vrtalne ploščadi, in žerjav v daljavi. Dokončne pred nami je bil velik odprte jame, utrjen na treh straneh - sem mislil, to je bila delno končal fundacija s strmimi lončena rampart, da nanosom navzdol na dnu in bil ga pretepli z buldožer skladbe.
  
  
  Zdelo se mi je čudno, da so bili tako trdno, varovanje eni strani otoka, namesto obhodne ostalo. Bil je na tem, da zapustijo svoje skrivališče, ko je slišal gurgling jokala za njim.
  
  
  Njo, se obrnil. Sem bila nič več kot pega v temi, vendar pa sta bili dve več lise, ki so med nami. So se mi, ampak ustavil na pogled v smeri Chyna, ki je bil že kričanje.
  
  
  Jaz lahko povem, mimogrede so še vedno stoji, da jih ni videl še, ampak če bi bila samo sklonil in zdrsnila stran, je verjetno bi lahko naredili je, da čoln ne da bi videli. Namesto tega je obrnil in stekel, da povlečete, da je preklet belo obleko za njo, kot matador.
  
  
  Ujeli so jo, preden ona lahko vodijo petdeset metrov. Jo gledali okoli senc betonski mešalnik, kot jih je vrgel jo je na tla. Kaj so pripovedovali, šel letenje v vetru, ampak trenutek kasneje, so potegnil Chyna njene noge in vleče jo nazaj k meni.
  
  
  Čakal sem za njo in je videl svoje zarobili. Ko so prišli do lizal je, je videl, da so bili močni, namensko, in tako je karabinke. Trio je bila hoja na moji desni, v širokem loku okrog konkretnih mešalnik. Moj problem je bil, ali za skok v njih ali čakati, da vidim, če so obstajali tudi drugi policisti v bližini. Ko so opravili mi, približno dvajset metrov stran, sem jo videl spotaknil, lok njeno glavo, in poskusite za kritje sama s svojo obleko. Odin okoli policisti se smejali. Njo, slišal njen ihte.
  
  
  Njo, ki je šel navzdol na tla in je šel pod betonski mešalnik, da preverite ih. So skirted je yawning foundation, ki je izginila za trenutek za kočo, nato pojavil, vedno je hoja z njim. Počakala sem, da se moje noge, povlecite, in eden od stražarjev ji je dal grobo vlečenje na roko. Sem slišal njen krik iz bolečine, ki ji sledi ponarejenega smeh.
  
  
  Ko so bili od oči, je valjani, iz pod betonski mešalnik in odhiteli proti najbližji kabini. V daljavi, je videla tri silhuet, tako tesno skupaj, da so bili videti kot malo verjetno, šest-ali pošast, naslov za struktura na cementnih blokov ob visok jekleni skelet. So se ustavili za trenutek, vrata so se odprla, so vstopili, in vrata so bila zaprta.
  
  
  Njo, leaned pred mrazom jaukati od koče do valovite likalniki in upoštevati razmere. To je bila bolj ali manj kot je bilo načrtovano za ta večer. Težava je bila, da sem imel občutek, da je nekdo drug je bil tudi načrtovanje, in da sem bil vse prej kot nedolžna gledalec.
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  Ni bilo rešitve. Tudi če Chyna je zajemanje je bilo hladno načrtovali, in bil sem precej prepričan, da je bilo; drugače je bil preveč pameten, da val njeno belo obleko okoli v temi-jaz bi moral igrati svoj del kot odrešenika. Prav tako, sem potreboval, da bi ugotovili, kako strogi varnostni bil na tem otoku. In zakaj je bilo to potrebno.
  
  
  Vodil jo odnesla iz železa koča, stran od dela luči na visoko jeklen okvir. Bilo je veliko grmovja in palme za njo, da sprejmejo kritje, ko je padla na vse štiri in previdno splazil k stavbi na cementa blok. Na drugi strani je visok okostje stavbi sta bili dve moški in poleg njih je videl, da vrzel v pobočju, ki vodi do zaliva. Je iztegnjena na tleh in pogledal okoli stavbe, ki Chinu je bila vlekli v.
  
  
  Ni bilo windows na moji strani, samo odpiranje z vrtenjem fan. Kot je ležala tam, je slišal muffled jok, " ženska, seveda.
  
  
  Ni bilo za nič, da sem oblečena v temna oblačila in levi moje modro jakno v čoln. Po hitri pregled območja, ki je tekel za stavbe, ki je videl med seboj in policisti. Njen pojavile okoli vogala in je prišel pod okno okoli armiranega stekla. To je bila priprta, in ko je ujela peščica njen ego v njen pogled. Preveč majhen, da se prilega skozi.
  
  
  Še en krik bolečine, tokrat z veliko noge glasneje. Je skrbno potegnil sam do konkretnih okvir in pogledal skozi okno.
  
  
  Ona je bila, ki sedi na trdi leseni stol, roke vezano za hrbet, in njena glava je bila upognjena, tako da ji je lase zajeti njen obraz. V svetli luči plešast žarnica, ki bi ga lahko vidite rdečo welts na roke in stegna, ter njene gole prsi; a curek krvi je tekel navzdol njen želodec in v zapleten črne lase med njena stegna.
  
  
  Človek, ki je sedel poleg nje, njegov nazaj k meni, je bila oblečena v ohlapno kaki. Po sobi je sedela dva moška, oblečena bolj ali manj enako, držite svoje karabinke mimogrede. Se zasmejal na dekle, katere lastnosti so skoraj, a ne povsem-orientalski. Ih obrazov je imel tudi nepregledna latinsko funkcije, in ko je debel človek govoril, je vedel, kakšne ljudi so bili.
  
  
  Enako je bilo vznemirljive kombinacije jezikov, ki je slišal že na balkon pod mojim. Vem, španski in nekaj Kitajskih narečij, ampak jaz nisem razumel, kaj človek govoril. Še vedno, ve kombinacija, " in se spraševal, če sem bil vpleten v nekaj družinski prepir, po vsem, Chyna imeli enako ozadje.
  
  
  Ampak v tistem trenutku, človek zadel ji, in to se je zgodilo.to me je prepričalo, da to ni družina boj. Je zadel ji je tako težko, da se krvni brizganega navzdol svojega nosu, pritekli njene ustnice in brada, in kapljalo na njene prsi. Da me odločiti; sem moral spraviti od tam.
  
  
  Njo, dobil navzdol na tla in je bil na tem, da obrne - potem pa sem slišal njen shuffling stopala. Moje roke prišel, vendar prepozno; nekdo pade, kaj je pogledal, kot nakovalo na mojo glavo, in se je potopil v bazen staljene vodi, kjer je vse žarela, rdeče in črno, rdeče in črno, rdeče in črno ...
  
  
  Sonce rose na thundering razbiti in na infernal zvok, skoraj tako grozno, kot ostro sijaj, ki seared moje veke. Poskušal dvigniti roko, da zaščitite svoj obraz, vendar ni mogel. To je zame velik napor, da odprem oči, in nekaj sekund, da vidim, kje sem bil.
  
  
  Ventilator zavrtel visoko v konkretnih jaukati, in gole žarnice z mano za vedno vrgel oster žarki skozi moje lobanje. Ležal je na posteljico, vezane roke in noge, in ko se je obrnil glavo, videl je, da je bila še vedno vezana na stol v sredini sobe. Kolikor sem lahko videl, nismo sami. Bil sem radoveden o tem, kako dolgo bo trajalo.
  
  
  "Na mizo!" Sem hissed. Sem moral ponoviti svoje ime, trikrat, preden je pogledal gor. Ko je pogledal me je, njene oči so bile prazne.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako dolgo že je bil tukaj?"
  
  
  Je skomignil z rameni ramen, kot bi hotel reči, " ne vem.
  
  
  . "Deset ... morda petnajst minut."
  
  
  "Kje so?'
  
  
  'Ne vem. In ne skrbi, " je dejal ton njenega glasu. Posušene krvi je bila teče od svojega nosu ji brado, in tam je bil tudi strdek v njene lase. "Ne, nisem se kaj rekel?"
  
  
  "Nisem slišala ničesar."
  
  
  "Dobro, smo morali ven iz tukaj. Kaj se lahko naučijo od vas?
  
  
  'Ne vem. Mislim, da je bil narejen na otoku. Prav tako se prekine me." Ona je zavzdihnila wearily, kot če bi bila uporabljena za tepejo.
  
  
  "Kaj jezik, pa so govorili?"
  
  
  "Nekaj takega latinsko Kitajski. Spomnim se njen ego iz njena mati."
  
  
  "Ste razumeli?'
  
  
  "Ne tako dobro več."
  
  
  Če je bila komedija, ona pa se je tudi. Sem bil nagnjen na vprašanje njeno nadaljnje, ampak ker je naše straže so bili verjetno prisluškovanje na nas, je bila spodbuja, da skok na najmanjše možnosti, da je moj zajema še vedno ni bil uničen.
  
  
  Njo, pogledal v sobo. Poleg posteljica, na katerem je bila leži, tam je bil navaden stol, nekaj stolov, datoteke, kabinet in telefon. Bil sem radoveden, kje ti stražarji so bili.
  
  
  Mi ni treba dolgo čakati. Vrata swung odprta in slišal sem, shaggy stopinjah na betonska tla za mano. Tam so bile velike sence v sobo in je pogledal v obraz z Brado je interrogator. Ego obrazi so bili Azije, z rahlim pridihom latinskoameriških; je morda minilo, za American Indian, ampak za rumenkast odtenek egota kože. Ni bil visok, vendar pa je njegova kaki shirt je bila prepričljivo polnjene s mišic.
  
  
  'Všeč mi je. Zato si buden? Ego je ustnice komaj preselil kakor je govoril.
  
  
  'Da. Kaj si res misliš, da delaš? '
  
  
  "Kaj naredimo z vsemi vsiljivci." Ego je angleščina je bila brezhibna, z rahlim naglasom.
  
  
  "Kaj je to?'
  
  
  On se je zasmejal; to je bil neprijeten zvok. - Spoznali boste, ko bo to za vedno. Kaj je ime?"'
  
  
  "In tvoje?'
  
  
  Ego velik strani pa je bil gibljejo tako hitro, da sploh nisem opazil; moj cilj shuddered s veljavnosti udarec, in star-okovan klincima črna na prostem dejavnost iz mene. Vendar se je hitro izginila, in je glared na človeka.
  
  
  Je vprašal. "Dobro?'
  
  
  Povedal sem emu ime, sem bil z uporabo; nisem imel razloga, da ne.
  
  
  "Kaj ste bili delaš tukaj na otoku, Walton?"
  
  
  Njo, pogledal Chyna. "Pravkar smo želeli, miren kraj za... no, saj veste."
  
  
  "Vidim," je dejal flatly. "Vendar to ne pojasni, zakaj ste bili iskanju otoka."
  
  
  "Samo radovednost, glasovanja, to je vse."
  
  
  "To ni dobro za vas, da to storite, Walton. Kot pravijo - radovednost lahko ubil?
  
  
  Bil sem presenečen. "Hej, ne želite, da reči..."
  
  
  Je pokimal počasi.
  
  
  "Bog, človek, ki smo jih pravkar napadel tukaj. Celo v Rusiji, ne ubiti za to."
  
  
  "Jaz ne bi bil tako prepričan o tem, Walton."
  
  
  Obrnil se je, da Chyna in izpljunil niz besed v baraba, ki jezik s svetlobno hitrostjo.
  
  
  Dekle ga je pogledal in ga blankly. Je obotavljal, potem je govoril, da ji v angleščini.
  
  
  "Kaj veš o to osebo?"
  
  
  "Ne vem ničesar. On je gosta v hotel. Ne vem več.'
  
  
  "Najmanj, bi morali vedeti bolje, preden greste na tem otoku."
  
  
  Ona je prikimala nemočno. "Poskušal sem, da povem em, da, vendar pa je bil jezen na pot svoje ljudi, ki ga zdravijo."
  
  
  Človek je ustnice zvit v srp-kot nasmeh. "Želim si, da bi jih pomiril moj ego je jeza bolje." Obrnil se je nenadoma in pokazal na eno od policisti okoli njega. "Untie ta matematika fant na noge, preveč. Bomo oba sta za na smetišče.
  
  
  Varnostnik delal kot v emu je rekel, nato pa nevezane vrvi, ki zavezuje moje roke. Preden sem mogel storiti ničesar, je vezana ih na svoj hrbet, in groba vlakna malo boleče, v mojem zapestju.
  
  
  Ob istem času, kapetan potegnil Chyna njene noge in vezano tudi roke za hrbet. Za nekatere razlog, dvignil je še vedno njene belo obleko in draped je preko ramen. To ni pokrivajo veliko.
  
  
  Šli smo ven - smo z Čin, varnosti in kapetan. Morda je bila luč, ki visi v jeklen okvir nad nami, ali kombinacija vsega, kar se je zgodilo v zadnjih nekaj ur, vendar pa ta nastavitev in stanje je nerealno. Nisem videl ničesar, da bi ih me bo ubil, in niti ni Chyna; poleg tega, kako si mislijo, da bi ubil dekle, če vsak vroče kaljeno človek na Bahamih šel iskat njo, če je šla manjka? Ona je mislila, da so bile blefira, ampak zakaj?
  
  
  Ko smo prišli do nedokončanih strani odpri foundation, kapetan pomignil za nas, da se ustavi. Obrnil se je k meni, in njegove oči so bile majhne črne kroglice v šibki svetlobi. "Mogoče ste samo eni ste govoriti o tem, Walton. Ampak ne morem prevzeti nobene možnosti; to je moja dolžnost je, da boj z vsiljivci. Moji ljudje iščejo svojo ladjo; če se zdi, da bo prevrne ego in ga vrgel v morje. Seveda, vaša telesa nikoli ne bo našel, ker bodo del fundacije tam. On je poudaril, da ogromno jamo, veliko območje, ki je bila pokrita s cementom bloki in železne palice.
  
  
  On nas potiska naprej, in smo vlekli sami navzdol po strmem pobočju navzdol. Ko smo prispeli na že gneča okrajnih, je pokimal eden od stražarjev, ki je dvignil karabin in katerih cilj je na zadnji Brado na glavo. Na srečo me je - za nas-sem delal s čevlji za tenis da Posebne Učinke je imel pripravljenih zame. S prsti ene noge, ga pritisnete navzdol, težko na nit široko plastični trak, ki je potekal prek drugih čevelj. Čutila sem ga dal, in kot britev ostro rezilo, ki je letel čez prilagodljiv jekla. Ei lunged na stražar, ki je bil z namenom, za Kitajsko, neizprosno, rezanje Ego je nogo tik nad pete, severing Emu Ahilovo tetivo. Je kričal, ki boli. Je vrgla njegov ego v rit, zaradi česar je potovanje čez rob betona polje, nato pa dvignil nogo in zmanjšala na Chyna je vezan rokah, pazite, da ne dotikajte njenega zapestja.
  
  
  Drugi stražar, z bewildered izraz človeka, ki je bil prav dvigovanju svojega karabin, ko se ji je glavo nagne k njemu. Ona je zadel njegov ego v življenju, in potisnil nazaj proti kapitan; trije padel na tla, in on pade na, vleče noge tesno pod njegovo telo in pravi hitro z njim v molitvi.
  
  
  Za drugo, sem mislil, da ne morem vzeti; vrvi so bile preveč tesno okoli mojega zapestja. Sem dal moje roke pod rit, ampak so bili obtičal tam. V obup, je potegnil z vso svojo močjo in čutili zavezane roke potisnite še malo; njen twitched znova, vendar ni doživela. Dviganje moje noge gor, sem ga poskušal znova , in moje roke zdrsnila na mojih stegnih, nato pa za mojega teleta.
  
  
  Z zadnjim naporom, boot spodrsnilo off moje noge, ampak vsaj moje roke so bile pred mano, in sem imel priložnost - ce ne bi bilo predolgo.
  
  
  Dva moška, so bili še vedno zmeden, in moje celotno manever je trajala več kot dve ali tri sekunde. Varovalo še vedno je karabin v roki; ego vrgla z njim, vendar neodgovorjenih v šibki svetlobi. Njen ego cut njenega vratu z rezilom v svoji čevelj. Svetlo rdeča kri brizganega navzdol ego je grlo.
  
  
  Kapitan je bil na kolenih, pripravljen za naleteli na meni; sem zadel njegov ego v obraz z moje koleno, nato sklonil in je potegnil karabin okoli umirajočega straže ' s orožja. Kapitan je bila težka; čeprav je bila kri, ki teče navzdol ego svoje zlomljen nos, je prišel po mene. Nisem imel časa, da vklopite karabin in cilj na njemu, tudi če sem lahko naredil, je z moje roke spete. To je bilo postavljeno z ego za sod in lunged z vsem svojem sijaju.
  
  
  Če je bil zadel njegov ego odkrito visoko, njegovi možgani bi splattered vsega Dvakrat K. karabin zdaj so se pasle Ego je mesnatega ramo in ga prijela v lobanjo, vendar nen imel dovolj moči, da mu knock out. Z groan, je padel na njegovi strani in je ležala nepremično. Ona me je pogledal z njo usta visi odpri. Njene roke so bile sproščeno - moj hiter kick je očitno naredil trik-vendar je ostalo negibno.
  
  
  "Če bi mi pomagal?" To je bil Ay, ki je potekala od svojega zavezane roke.
  
  
  Ona stared na karabin v mojih rokah. Je zagledal pogoltniti trde in se odločil, da ji proč od orožje. Ne zdaj. Njen karabin padla in je hodil nad njo.
  
  
  Prsti so bili neroden, ampak na koncu je nevezan na vozlov dovolj za njo, da to storite po svoje. Nagnil se je dol pobrati karabin in si hitro poglej na naše nasprotnike. Kapitan je ležala nepremično, in tako si človek v črni barvi. Varnostnik, ki cut grlo, ne bo nikoli premikanje znova.
  
  
  "Let' s go.'Bila je zgrabil za Chinu roko, in sem praktično je, da povlečete njo, da se ji temelje. Ko smo bili v prvem nadstropju, ona je gledala temno del otoka.
  
  
  "Moj čoln..."
  
  
  "Pozabi," je udaril na njo. "Moraš najti ee do zdaj." Potegnil belo obleko off njena ramena in potisnil pod betonski mešalnik. "Pozabite, da je preveč, mi bomo verjetno morali izkoristiti teme, in ni nobena točka v mahanje z belo zastavo na teh fantov še enkrat."
  
  
  Ona sploh ne zdi, da skrbi za njeno nakedness - ne toliko, menda. On je vlekel njen čez valovite železa površine, nad betonski blok, nad jeklenih okvirjev. Ni bilo nobenih drugih varovala v očeh, ampak on ni zaupajte nam z njo za drugo.
  
  
  Prišla sva na vrh strmine, ki nanosom navzdol do zaliva. To je bila dokaj dobro osvetljen, in videla več manjših zgradb in dolg pomol razteza v globoko vodo. Na koncu pristanišče bar, je bil kovinski žleba, po katerih je bilo dovolj prostora za velik tovornjak. On je uganil je bil cementa skladišče; so prinesli material z ladjo, ki je napolnjena korito, in mešati v betonski mešalniki.
  
  
  Prav tako je bilo približno šest sentries, hoja namensko v parih. Zdelo vseeno, verjetno ne zavedajo, da je par vsiljivci so bili ujeti. Za nas,, to je bila prednost, čeprav majhno eno. Na drugi strani zaliva, je videl, da pristanišču Vstajenje Otok, in v daljavi je videl, da je glavni luči v hotel.
  
  
  "Ste prepričani, da lahko dobro plavati," ji Chinee je dejal.
  
  
  Ona je prikimala, začuden.
  
  
  Začelo se je, da se premaknete na levi kot projektor žarek širi iz ene strani zaliva na drugi strani. Sem pozabil na to.
  
  
  Smo čakali, medtem ko je izračunana žarek frekvenco. Cikel je trajal približno minuto: 30 sekund v eno smer, 30 sekund v drugi. Nisem, kot poskuša dodge v odprto igro, tudi če nam je uspelo, da dodge vsakič, ko svet je približal.
  
  
  On je poudaril, da točko na levi Pristanišče Bar, kjer je bila relativno temno. "Zdaj, dragi moj, pojdi tam zelo počasi in previdno, kot si lahko ližejo vode na rob."
  
  
  "Kaj boš naredil, Nick?"
  
  
  V karabin dvignil. "Saint bo šel ven."
  
  
  On je čakal, dokler ni izginila v senci, nato je šel v nasprotno smer in zlezla na vrhu strmina, dokler je bil na drugi strani zaliva. Ni bilo veliko časa zapustil; moral sem pohiteti, preden človek, ki bi udaril z njo rit za karabin prišel in opozori varovala spodaj.
  
  
  Je zdrsnila navzdol po pobočju na trebuhu in zlezla skozi goščavi grmičevja, približno petdeset metrov od vode na rob. Je čakal in gledal, kot je dolg pramen svetlobe, ki ga, nato pa ustavi se za trenutek, nato pa vrnil boleče počasi. Z iskalnim je bil nameščen v zadnjem delu tovornjaka na rečnem. Z vse dostojno puško, da bi bilo enostavno strel, vendar z karabin, to je bila drugačna zadeva. Zasnovan je bil za kratek-območje fotograranja. Odločil se je, da ogenj polno samodejno salvo, v upanju, da orožje, ki bi bili dovolj natančni.
  
  
  Pritisnil rit je puško na ramo in pokukal v kratkem žep. Kot svetel objektiv obrnila v mojo smer, krik je prišel od vrha strmine za mano.
  
  
  Je potegnil sprožilec, in imel je. V karabin raztresena in zgrešil cilj. Je znižala orožje in streljal nekoliko znova. Ta čas, objektiv razblinili in sveti luč, šel ven. Obrnil se je sod njegov karabin proti najbližji dve varovala in streljal, a plakat. Oba sta padla, in okoli njih potegnil sprožilec, ki svoje orožje in streljal, brezciljno v zrak.
  
  
  Potem, njegov strel na človeka v kaki, z velike roke, vendar Stahl ni čakati, da vidim, če je njen ego hit ali ne. On leaped po pobočju navzdol in potopiti v vodo, v dolgi, enakomerno preskok. Tudi z žaromet off, pa je bilo dovolj svetlobe, na plaži, da bi me videli. Nato, po nekaj močno piha, je izginil, in nenadoma spremeni tečaj, plavanje vzporedno z obalo. To je bil pravi manever; za mano, krogle leteli v vodo, po smer sem imel prvotno izbrane.
  
  
  Bar prihajali do vrat in pojavila večkrat z neskončno skrbi, hlastanje po zraku. Ljudje na obali mora imeti mislil, da sem bil naslovom odkrito Vstajenje Otok, ker nihče iskal v moji smeri. Po prihodu v pristanišče bar, je ostala v senci pomoli. Če Chyna imelo nobenega smisla, ona bi se do polovice čez kanal do sedaj, vendar sem imel, da poskrbite, da; po zadnji uri, njeni možgani sploh ne deluje preveč dobro.
  
  
  Min čakal njo za nekaj minut, plavanje pod zatožni klopi. Če jaz ne kličejo k njej, morda nekdo, ki bodo dovolj blizu, da me slišijo. Na koncu, odločil se je, da če ona ni bila na cesti, zdaj, to je bil njen problem, in plaval sam do kanala.
  
  
  Sem bil tam na pol poti, boj proti močan tok med dvema otočkov, ko nekaj sukati odprta pred mano. Ustavil se je in nagonsko vleče noge gor pod njim. morski psi!
  
  
  Vsakdo, ki pravi, oni se ne bojijo psov, je idiot ali lažnivec. Še posebej ponoči v tropskih vodah. Po vsem, to je ih element, če so ljudje neroden plavalci na najboljše. (Na drugi strani, sem čutila, da če sem kdajkoli tekel v morski pes na plaži, jaz bi imeli prednost.) On čakal njo, njegovo srce razbijati, poskušam, da vidite, kje bitje, ki se je skrival.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Ona hissed v moje uho, tako blizu, da sem bi skočil, če bi bile fizično mogoče.
  
  
  "Vode je dobro, kajne?" Ona se je dotaknila moje roke, igrivo pljusknil vodo na mene in je plaval stran z močnimi udarci.
  
  
  Smejal sem se in ravnati v stopinjah svojih; v njeno obleko, sem naredil svoje najboljše, da se z Ne, in hkrati smo prišli v pristanišče Bar na Vstajenje Otok.
  
  
  Iskanje oblačila za zapri bilo lažje, kot smo pričakovali. Ona je samo sposodil veliko brisačo okoli wheelhouse ene velike križarke.
  
  
  Nasmehnila se je vso pot nazaj do hotela, in bil sem vesel, da ji ni vztrajajo na vožnji z vozičkom sama, ker se je po vse, kar sva doživela, nisem glej točko zaletel v drevo palme. Ona je opozoril na strani vhoda v hotel in smo šli gor nazaj po stopnicah, ne da bi opazil - ne, da je važno, je veliko. Nisem si mislil, da je pogled krasen, nasmejano dekle, hoja v men ' s soba v Dubla Cay, okoli polnoči, bi vložili veliko vprašanj.
  
  
  V sobi, ona vlije sama rum punch - ni bilo več šampanjec, in sem diskretno preveriti pasti sem pustil za sabo. No, niso se ga dotaknite, kar je pomenilo, nisem imela nobenih obiskovalci, bilo je pozno ponoči, ali so bili precej prekleto previdni.
  
  
  'Vzdevek?'
  
  
  Njo, pogledal na zapri. Bila je sedel ob vznožju postelje, njeni lasje vezani na brisačo okrog njene prsi. "Če bi si vzeli off teh mokrih oblek, smo lahko suho še ena z drugo."
  
  
  S tem, je nevezane brisačo in roko mi ego, nato pa je začel masažo mojega lase in njen verjetno svetovni rekord za najhitrejši sleči. Naše noč, kot se je izkazalo, je bil samo začetek.
  
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  Ko sem se zbudil naslednje jutro, ona ni bila tam. Se mi je posvetilo, nato pa, da nisem niti vedel, kje je živel - v hotelu, v koči? No, sem bil prepričan, da sem našel njo, če sem potreboval njo.
  
  
  Nič manjkala v mojo sobo, razen moje stare robe, ki verjame, da moram so bili skromni ob zori. Je zarežal, saj je stopil v tuš in uvedla Chyna za skromno eno. Ni bilo tako slabo.
  
  
  Razen nekaj prask, modrico na kolena, in vijolične lise na ramo, z levo Chyna je zobe v smeti, za dolgo noč, njen je bil v zelo dobri formi. Potem hitro zajtrk v svoji sobi, je šel dol, da rezerve plaža buggy.
  
  
  Bilo je že vroče sredine trebuha zjutraj, med vožnjo mimo mimmo Golf Paviljon, je videl več igralcev, ki čakajo v vrsti. Ni bilo veliko obiskovalcev v pristanišče, čeprav je bilo nekaj majhnih jadrnic plying kanalu. Rdeča, s katerimi se soočajo človek nosi jadranje skp z več zlata kot admiral je pomahal ljutito na uniformirani policist. Slišal je besede "tatovi" in "brisačo," je uspelo zadušiti smeh, in trudged nazaj v bar.
  
  
  Chyna čoln je bil tam, privezana tako, kot ko smo zapustili večer. Je to isto marina? Nisem bil prepričan, vendar sem mislil tako. Jasno je bilo, da ljudje na sodni dan Otoku vrnili na ladjo čez noč, kako pa vedo, kam naj se dajo ego?
  
  
  A glint v daljnogled na drugem koncu kanala dal revmatizmu. Prepričan. Hladno-blooded morilci, moški mora imeti opazil Chyna, ko je vzela čoln za vožnjo.
  
  
  Moja jakna je bila še vedno leži na kabini preproge, slabo rumpled, in moji žepi so se obrnili od znotraj navzven. Niso mogli izvedeti, kaj za iskanje; Ego je kupil na poti jugu v Atlanti, in nisem imel nič v mojem žepi, vendar vžigalnik in cigarete - niti moja posebna znamka z zlato držalo.
  
  
  Dvignil je jakna in slung je nad njegovo roko. Na poti nazaj, rdeča, s katerimi se soočajo admiral me je pogledal sumljivo, vendar sem ignoriral. Ni bil samo gledal me je.
  
  
  Herridge je stal na vrhu hriba v bližini vzletno-pristajalne steze, oblečen v svetlo modro jumpsuits in široko-brimmed cvet klobuk. Ego je široko ustnice zvit v poznavanje zarežal. Šel sem do hriba v ego smer.
  
  
  "You' re up zgodaj, Gospod Walton."
  
  
  "Ne tako zgodaj. Sonce je sijalo na nebu več ur, zdaj ."
  
  
  "Ah, vendar sem mislil, da ljudje, ki so vključeni v vaš poštni podjetja so vedno spanje do poldneva."
  
  
  "Ne, ko si na počitnicah," sem rekel.
  
  
  "Ali vam je všeč Zakonsko K?"
  
  
  "Zakaj je ona tukaj?"
  
  
  Pogledal je poudarjeno na mojo jakno, potem pa na Chyna čoln. "Seveda," je rekel.
  
  
  "Ali ste plujejo v New Providence danes?"
  
  
  "Vsak dan, Gospod Walton, v lepem vremenu."
  
  
  "Ali ste kdaj bo na Florido?"
  
  
  "Zelo redka zdravila turistov. Od časa do časa, gost je prepozno za povezovanje letalo in prosi za posebno potovanje, vendar ne deli. To je drago, in Doublé Cay ne še pritožba na ljudi, ki so pripravljeni plačati truda za take stvari."
  
  
  "Razen Grady Ingersoll."
  
  
  Je obotavljal za trenutek, nato se je nasmehnil gladko. "A seveda. Je lastnik to."
  
  
  "Si prinesla ego tukaj, ko je prvič prišel sem?"
  
  
  "Oh, št. Dobro opravljeno=) samo dva, skoraj tri mesece.
  
  
  "Dejansko. Dvignil sem roki in se obrnil. "Gospod Walton."
  
  
  Svoje ustavil.
  
  
  "Ali ste zainteresirani za učenje, nekaj o G. Ingersoll?"
  
  
  Njo, pogledal odkrito na njega. "Zakaj pa ne?'
  
  
  To je bilo dolgo, dolgočasno dan. On je šel skozi vežo, je pogledal skozi trgovin, in zmagal petdeset dolarjev na chemin-de-fer casino. Vendar pa trgovec je bilo žal, da sem bil šolanja, kar ni presenetljivo. Če vse, kar predvsem skrbi za dolgodlaki in kitaro igralcev, potem ni veliko dogaja v casino; ti parniki samo ne igrajo, vsaj ne kot da.
  
  
  Nekega dne je hodil po sedmem nadstropju hodnik za Herridge je soba, v upanju, da bi še enkrat pogledal čez steno De Doublon nepremičnin. Ampak ni bilo Ne Moti znak na vratih, ročaj. Edina razlika od simbolov, ki so bile navedene za vsakega gosta je bila, da pod tiskane besede je bilo napisano s svinčnikom: "Zaupaj mi!"
  
  
  Posebno sporočilo je bilo namenjeno za me, in sem jim ga. Herridge imel strokovni usposobljenosti, ki je šel onkraj ega jet-nastavitev sposobnosti; bilo je, kot če bi se naučili isto stvar drug v drugega, in da se počutim neprijetno. Ni bilo preveč nerodno, neznanci v to nalogo, da čutijo potrebo po zunanji neznancem. Odločil sem se, da ne skrbite o Herridge samo še, ampak ne bom pozabila.
  
  
  Ne, ko De Doublon vzel še hodil ob steni in našel ničesar, razen dan pred tem. Ni bilo dvoma, da bi se lahko prijavite v, ampak tudi, če je njen storila brez nastavitev off alarmni zvonec, njen verjetno ne bi prejel ničesar. Končno, ko je skupina fantje in dekleta so bili imenovani v vsakih nekaj dni, je bilo jasno, da ni bilo nič, da je mogoče najti zunaj hotela.
  
  
  Po tem, kar se je zgodilo sinoči na poslednjo Sodbo, sem imel nobenega dvoma, da se nekaj dogaja, da je treba raziskati. V žepni nož, na drugi strani, je bilo, ali sem lahko prepričan, da ji je, da je ta imela nekaj opraviti z Grady Ingersoll. Naloga je ugotoviti povezave med Tri - vodi Protiraketni Sistem za Usmerjanje, Intimno Šest, in Grady Ingersoll - če človek v Doubloon, res je Grady Ingersoll-se je začela precej preprosto. Vendar stvari dobili tako prekleto zapletena, da sem bil tekoč, da pokličete Hawke povedati em, da je takojšnje ukrepanje je bilo potrebno, in on bi naredil, če sem moral čakati še en dan za nekaj zgodilo.
  
  
  Ampak to ni bilo potrebno. Lizanje, zvečer sem vzel mesto ob bazenu, in videl, kako so potencialni ljubitelji ih kolegov so se zbirate okoli mene. Imeli so debele brado.
  
  
  "Hej, človek," emu ji je povedal. "Sem videl včeraj, ko ste bili znotraj zunanji steni." On je poudaril, da je bazen.
  
  
  "Oh, kajne? Kako veš, da je?"'
  
  
  "Bil sem po stopnicah v drugo sobo, in smo lahko videli boste."
  
  
  "Da, po meri, človek. Nič skrbeti, ampak kup kreteni in starega človeka, ki ima rad, da pogled na njih. Razumeš?'
  
  
  "Kaj je on gledaš?"
  
  
  Je nasmehnil obscenely. "V sien, kolega. Samo sien.
  
  
  On snorted contemptuously. "Kaj potem? Dekleta na vodna kolesa? Kup pot-kajenje osebnosti? Pridi!'
  
  
  Dal ogromen skomignil, kar njegovo celotno telo pretrese, kot so kadi iz vanilijevega sladoleda. "Kaj bi lahko videli, okoli, da je hotelski sobi ni bilo nič, človek. Kaj se zgodi znotraj daje starec užitek."
  
  
  "So jih resno? V hotelu, misliš?"
  
  
  "Sem bil tam nekaj časa." Je nasmehnil. "Če bi vam povedali, kaj se dogaja, bi si trkal na vrata, da je treba spustiti."
  
  
  Njo, leaned nazaj in zapre oči, da si si pogovor. Povedal mi je toliko, kot je povedala, mislil je, bi rekel, in si ne bi želeli, da zveni preveč nestrpni.
  
  
  Sonce je potopu pod obzorje, ko je videl skozi vrata. Anton je vodila v njeno običajno dolgo beaded obleko. Ona je spremljala dve dolgodlaki moških v temne obleke, tako blond, z aroganten samozavest, kar bi lahko videli, na obraze mladih, obetavnih šefi iz multibillion-dolar družbe.
  
  
  Njen, ki so jih gledali sprehod skozi bazen. Od časa do časa, Angela bi prenehali govoriti, da dekle tukaj, ali skupina mladih moških, obstajajo. Ona ni pogled v našo smer se za trenutek, ampak majhen delegacija je bila postavka naše poti. Nagnil se je nazaj in skoraj stisnemo zaprtimi očmi.
  
  
  Prišli so do lizati. Brkati maščobe človek vstal, njegov thumbs tucked v pas njegove pisane kolena-dolžina plavanje debla. Več deklet v skupini tudi vstal, samodejno nameščen svoje roke skozi svoje lase. Anton in njeno spremstvo, ki jih je ustavila svoj stolček longue. Odprl je oči in pogledal nevtralna.
  
  
  "Ah, Gospod Walton," Angela purred.
  
  
  Je pokimal z njo. "To sem jaz.'
  
  
  "Moj šef me je prosil, da povabi ljudi, da De Doublon na ... stranka. Ne želite, da pridejo?' Njen obotavljal z veliko vplivanja. "Zdaj?'
  
  
  "Če imate nujno podjetja."
  
  
  Ona je sedela pred mano, ne za njo, in je lahko vonj njenega šampon in milo. Svoji vstala. "Ne vem, zakaj ne," sem rekel.
  
  
  Njene oči so bile skoraj ravni, mine, in še vedno kot kip je. Nekako, Ay uspelo nasmeh brez odpiranja njene ustnice. "Dobro. Torej, kaj potem?
  
  
  Preostanek moje majhne skupine slediti in jih, čeprav jim niso bili povabljeni. Angela ni zdelo, da obvestilo, ko je hodil serenely skupaj z bazenom, površno dekle tukaj in mladenič, ki je tam. Ko smo prispeli na vrat na Ston de Doublona, skupina približno petindvajset ljudi je zbralo tam. Angela se je obrnil k meni. "Upam, da imate dober čas, Gospod Walton."
  
  
  "Prepričan sem, da bo."
  
  
  Z starinska ključ visi iz enega od svojih številnih ogrlice, Angela odprl železna vrata in potisnil ih v notranjosti. Odpeljala naju je znotraj, in dve blonds, ki se vrstijo v zadnjem delu. Ostal sem blizu Angela, kot smo hodili po vijugasti poti meji na obeh straneh, z bogato, pisano cvetje, ki so privedli do lagune. Na drugi strani široko razprostrta vode je bilo nekaj dreves, kjer je vhod v predor do morja predstavljal, in kjer rahel žar bele lupine lahko to vidijo. On je mislil, so bili Ingersoll hidrokrilna plovila, in spomnil se je, kje so bili.
  
  
  Smo nenadoma dosegel obračun, in gre skozi širok trg med gostilno in lagune obali. Kasneje, sonce je še vedno nastavitev, dotika pisane ploščice iz zapleten mozaik. Ena od deklet v naši skupini, očitno občutek doma, dived v vodo in se povzpela v eno od kolesa vode, ki plava v lagune. Fant se ji, in trenutek pozneje so bili vključeni v miniaturni pomorska bitka. Peščica belo prevleko uslužbencev se je pojavila izza ukrivljene stene, ki pokriva pred gostilno. Oni so nosili pladnji pijač, kup kozice, kose jastoga in drugih živilskih izdelkov. Trak za snemanje rock band začel igrati glasbo prek zvočnika, skrite v listje; nekatera dekleta začela ziblje in trzanje, kot če jih reflex, sledi nekaj fantov. Ni trajalo dolgo, da bi dobili ti ljudje ples.
  
  
  Ona želeli videti Angela, vendar je ni bilo. Občutek malo nerodno, je pobral pladenj z visok kozarec in sauntered čez ograjo stene. Na koncu ovinka, je prišel čez visoko ograjo obdan s tesno razporejene železne palice, prelito z smrtonosne trni. To je bil viden tudi iz pred hotelom, z globoko pokrita veranda, ki sega čez celotno širino, in ogromen dvojna vrata v centru so bili zaprti. Za polkna pred nekaj oken je videla gorenja svetnika, vendar nič več. Nisem videl dan prej, in ni bilo nobenih znakov koli varovala okoli Herridge sobo, pa sem videl v senci verandi, kot sta ljudmi, ki sedijo v temi, gledal pozorno.
  
  
  Šel sem nazaj v skupini laguna, se spraševala, če sem zadel še en mrtev.
  
  
  Dekle, ki je vedno želel, da bi sedel na noge privila do mene. "Ne mislite, da je to veliko?"
  
  
  "Ja," sem rekel sourly.
  
  
  "Hej, ampak to je nič. Počakajte, da smo prišli v ritem.
  
  
  "V kaj?'
  
  
  'Da. To je samo toplo-up, angel. Je iztegnil ji nazaj na pokaži mi, kako veselo se je lahko; pobožal sem ji nazaj, samo zato, ker se je zdelo, kot samo vljudni stvar. Poleg tega mi je všeč.
  
  
  "Boš dim?" Vprašala je, nudging me nežno z njo hip. 'Morda."Njen dvigne kozarec v roki pokazati, da sem bil pitje.
  
  
  Ona ga je pogledal in ga s prezirom. "Oh, to sranje? Če Grady je to super stan?
  
  
  "V redu, bom gledal." Njene velike hej, se je nasmehnil in je dolg požirek glede pijačo. Imel je okus človeštvo, in je ugotovila, da to ni najboljše mesto na svetu za tajni agent piti neznano snov.
  
  
  Bilo je še temno hitro, ampak je zunaj svetlo ni bilo več. Nekateri mladi ljudje okoli njih so bili že visoko; punačak dekle z maskaro, iz oči je bilo kajenje cigar-velika hookah cevi in ob dolgo, počasi puder, puhajoč acrid dim ji nosnice. Videla je, da sem bil videti na zapri in prišel več k meni, pripravljen deliti svoje veselje z mano. Je poblisnil hitro v drugo smer, potem je hodil počasi, da robu lagune, prižgala svoje sandale, in dived v vodo.
  
  
  Bilo je toplo, na površini, vendar samo pod bilo je hladno in temno. Ko se je potopila nekaj centimetrov, je bil ne eno saint prodreti, in nekaj je bilo mirno in grozi, v globinah, ki je hitro dvignil me nazaj gor. Začel je korak na & nb in premikanje v počasen krog. Sonce je preveč daleč navzdol, da vidite, bele lupine na drugi strani lagune, in okoli kamen-tlakovane banke, palmovih dreves in druge vegetacije cast globokih, temnih senc. Ko ona je opazila gibanje v predor vhod, vendar je ustavil pred ego bi lahko identificirati.
  
  
  Sem se povzpela na kovinsko lestev, in referent takoj izroči mi ogromno belo brisačo, ki sem sušeni. Njen začetek, da bi dobili nestrpni; njegovo dobil popolnoma nič od tega yahoo.
  
  
  In nato se je začelo dogajati. Nenadoma, dveh moških v temne obleke pojavil, in ob istem času, se glasba ustavi. Gostje gledal nestrpno.
  
  
  "Kdo hotel, da pride?" Najvišji človek v temno obleko vprašal, in vedela sem, kdo je bil, ker je bil edini človek v Intimno Šest s temnimi lasmi. Ego je bil imenovan na Vlak, in v medli svetlobi je bilo videti velikost lokomotiva.
  
  
  Žepni nož je ego je srečal z nepovezani zbor "Da" in "obdržite Denar". Je pokazal na vrata. "Pridi, on je čakal nas.'
  
  
  Shell je "vlak", ki je pred nami, naslov za odprta vrata v železnih vrat. V senci na obeh straneh, sem videl več mož v belem. Tam so bili brez orožja v pogled, vendar sem imel nobenega dvoma so jih imeli prav. Kot smo hodili skozi vrata in ven na verando, njen oče mislil, da smo videti kot skupina zapornikov se pasli v spojina.
  
  
  Velika dvojna vrata so bila odprta in notri je bil dolgo, komaj sveti dvorani, ki vodijo do široko stopnišče. Velik del skupine očitno vedeli, kam bomo šli in se preselil naprej nestrpno. Toda Vlak obrnil glavo in pogledal na njih, in so se znižale za ponovno.
  
  
  Prišla sva do dvojna vrata ponovno. Vlak in drugi človek v temno obleko odprl vrata in stopil vstran, da nas mimo. Blizu, temnolaso človek pogledal še slabše, z debele črne obrvi, močne brke, in wiry lase, ki spadajo nad emu ramenih. Kot njen mimmo opravili z njim, njegove oči, dolgčas v rudnik, in sem mislil, da sem videl njegov usta trzanje za trenutek. Občutek, da se ujet je bil tako močan, da sem se obotavljal za trenutek, potem pa so ji sledile druge, po vsem, ona bi bili tukaj. Sobo smo vstopili, je bil dolg in širok, s strop v več nadstropij. Mehke barvne luči žarela vse okoli, nizko kavči in kupi blazine so bile raztresene povsod, in vonj kadila je bil duši. Veliko plakatov obesili na stene brez oken: psihedelični risbe, portreti rock superzvezdniki, in erotičnih fotografij, ki so bile skoraj umetnost navzdol hardcore porno, kot strel iz dveh zelo mlada dekleta in razburjen ponija. Nad nami, ogromne krogle, posuto s majhen kozarec plošče se počasi obračajo, preplavi sobo z nenehno spreminjajočo se vzorec svetlobe, ki je skoraj nemogoče, da bi mi, da se osredotoči.
  
  
  Dvojna vrata zaprta za nami. Edina pot iz bila majhna vrata na drugem koncu sobe. Soba ni bila napolnjena z nami, uslužbencev, naše straže, nas ljudje v temne obleke, ampak visoko v eni izmed sten tam je bil velik pravokotnik okoli stekla. To naj bi bilo opazovanje pošta na "master" in kraj, kjer se je pojavil od časa do časa. Bila sem radovedna, da vidim, če bi bili ponosni ta večer-in takoj je dobil revmatizem, v svojem vrtiljak.
  
  
  Stekla pravokotnik je začel žareti, dokler ni bil popolnoma osvetljena in pregledna. Ni nas, ni zvoka, in nekaj mladih ljudi, ki so bili že igrajo tako igro na klopi in blazine. Par, ki se je pravkar začelo sleči, ko apologetic kašelj je slišal okoli sistem zvočnikov.
  
  
  Vsakdo je pogledal naokrog, potem je osredotočila na osvetljeni pravokotnik.
  
  
  Dolgo silhueto, ki se je pojavil, ki se gibljejo počasi, kot je približal luči. Tudi takrat, obliko, ki je bil nejasni zaradi predenje žogo učinek, vendar boste lahko videli, da je dobro dovolj, da bi vedeli, da je oseba, ki je videti, kot Grady Ingersoll.
  
  
  Odkašljal znova, in sem videl, da je bil delež maščob nekoliko stooped človek z nasmehom, ki je bil skoraj apologetic v njegov krog, bled obraz. Ko so vse oči, v sobi je bilo na njem, je začel govoriti.
  
  
  "Dober večer in hvala, da ste prišli."
  
  
  So poslušali pozorno; Hawk je igral me več trakovih, ego glas, in človek gor tudi videti zelo podobno kot Grady Ingersoll.
  
  
  "Kot morda veste, ne morem govoriti neposredno. Ampak upam, da boste zabavali, kot če bi bili svoje ... er ... šotor. Nasmehnil se je široko, ponosen, da je našel pravo besedo. "Boste našli vse, kar želite piti, jesti in dima. Še posebej priporočamo, izmišljati na jedilni pribor; verjamem, da bo zadovoljen. Njena edina zahteva je, da ga ne poskušajte vzeti vsak ... malice... izven prostorov-De Doublon. Kaj bomo storili za nas, je ena stvar, ampak organi ne bo hudo kršitev svojih pravic za pravosodje. En dan te represivne zakone bo razveljavljen, zdaj pa moramo ubogati jih. In zdaj... Je dvignil roko in gestikuliral. "Moj šotor je tudi svoj šotor. Zabavajte se.'
  
  
  Z Ego je zadnje besede, Sergej začeli zbledi, in pravokotnik obrnil meglen black znova.
  
  
  "Moj Bog,"glas je dejal v moje uho," to je vedno isto neumnost."
  
  
  Bilo je temno, tanke dekle, ki je samo strmel blankly na Odin okoli erotično plakati, njene roke, ki počiva absently na moji rami. Zapri je temna cevi v njeno drugo roko; ona je postavljeno je na njene ustnice, je dolgo povlecite, davi, in ga izročil, da me. Njen hotel stresel glavo, vendar se je odločil, da ne bo tako očitno kvadrat. Ne vidim veliko točko v tem, ampak sem naredil veliko slabše stvari, ki v mojem delu.
  
  
  Ker jo povlecite priviti, dekle odstrani modrc okoli njen bikini. Ona je padla kos tkanine, na moje noge in pogledal me je skoraj, a ne povsem - odkrito. Hej, ona bi morala levo nedrček, ali vsaj našel človek, ki je bil prav tako visoko, kot je bil. Pol goli, ona ni bila ravno teka, vse kosti in suh rosebuds. Ko se je začela za vzlet njene hlače, je zazvonil telefon znova.
  
  
  "Ne grem," sem rekel. On jo poljubil na nos in je svojo pot skozi gibljive množice na drugo nit sobi. Nisem si mislil, da bi bila miss me; ko sem pogledal nazaj, je bil sam, počne kaj zanimivega na roko kavču. Glasba zdaj napolnil sobo; a težko, ropotanje ritem, ki ga čutil toliko, kot je slišal. Soba se je napolnila z dimom, kar še dodatno zatemnjena svetnikov; z izjemo dveh ali treh parov in kaj je pogledal, kot v troje, kajenje, pitje in uživanje hrane izmišljati zdelo, da je najbolj priljubljene aktivnosti - vsaj do zdaj, ferretting.
  
  
  Na mala vrata na drugem koncu sobe, ona je ustavljen, da preuči scene. Kot je razvidno, je bil otrok igra, in bila sem radovedna, da vidim, koliko Ingersoll užival, gledal iz svoje steklo govorilnice.
  
  
  Nagnil se je pred vrata in previdno obrnil ročaj. Seveda, da ji ni dal gor. Stekel je roko nad vrata in ugotovila, da je zaklepanje. Našel sem dve ključavnice; so videti kot standard ključavnice. Moj tesen kopalke niso videti, kot da bi skrivam, vendar kordonskega proge na nen so zavajajoče.
  
  
  Po pazite, da nihče ni iskal, je začel optično branje ena od trakova na ravno, prilagodljiv za zaklepanje, izberite. Toda preden ih bi ga izvlecite, gumb na hrbtu prestavljen.
  
  
  Hitro je zaprta majhen, neviden luknjo z miniaturni naglavni, ki je vgrajen v kopalke. Njen stopil vstran, da ujeti vrat, iz kota moje oči, in leaned proti stokanje, poskuša videti, kot da je bil njen engrossed v prizoru, v moje oči.
  
  
  Bled žarek svetlobe je padlo na moje noge. Bila je ujeta Angelo je svež vonj, in preden sem lahko obrnil, je zašepetal na moje uho.
  
  
  "Zabavo, Gospod Walton?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Jaz sem imel bolj prijetno izkušnje."
  
  
  "Prepričan sem, da bo." Njeno roko, ki je bil na mojo roko. "Potem pa pridi z mano; mislim, da boste našli to veliko bolj zabavno."
  
  
  Je sledil ji je skozi napol odprta vrata. Njen oblak lase in mehko haljo zajeti moje oči za trenutek. Potem je stopil vstran.
  
  
  Prostor je bil majhen in nežno osvetljen, le z veliko blazini na tleh. Dekle, ki leži na nen z njo nazaj, da me je bilo gola, vendar nisem morate videti njen obraz, da vem, kdo je bil ...
  
  
  "Na mizo!"
  
  
  Ona je začela vrteti počasi, vendar ko sem slišal vrata, zaprite za mano, hitro sem pogledal nazaj na Angela. Bila je sedel s hrbtom na steno, z eno roko zagrabi sponke, ki je potekala ji škrlatno ogrinjalo tik pod njene prsi. Njen nasmeh je bil posmehoval. Ozrl se je nazaj na Chyna, in videl, da je isti izraz na plesalka v obraz.
  
  
  Sliši šumenje Angela oblačila za na tla, je za mano, je hitro šel preko Chyna. Očitno je, da ni bilo urejeno, kot običajno v troje, in vedel je, da je to dekle bolje... In v tistem trenutku sem bil prepričan, da sem potreboval nekoga, da je na moji strani.
  
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  "Upam, da vas ne moti, če sem prinesel svojo obleko zjutraj, Nick." Ona pade iz postelje in je stal pred mano, počuti popolnoma udobno v svoji nakedness. Sploh ne.'Njo, je vedela, da Anton je bil za mano; ona je bila še vedno iz dneva v dan.
  
  
  "Ko si spala tako dobro, nisem imel srca, da zbudi vas." Našobila je ustnice, kot ona me je pogledal, ampak se hranijo v dosegu moje roke.
  
  
  Ona dvigne obrvi na Zapri. Nekaj je bilo mrtvih v njenih očeh, čeprav sem vedno videl s tako živahen videz prej. Ampak ona je še naprej nasmeh, kot če njen bilo konferenca udeležencem ponujajo hej šampanjec v baru.
  
  
  "Ali veš, zakaj?" Angela je glas je bil pomodar, kot je bilo pričakovano, kar je pomenilo, da bi lahko premikajo kot senca. "Bili ste prav o njem."
  
  
  Njene mišice tensed.
  
  
  "Kaj misliš?'Kaj je to?' je vprašala.
  
  
  Čutil je, Angela je kul, roke na ramenih, nato pa na njegove roke, in končno na njegova stegna. Ona stisnemo me nežno.
  
  
  "Brez dodatnih maščob. Človek, ki je ego, starost ... Ste trideset, mar ne, Gospod Walton?"
  
  
  "Prav gotovo," sem rekel grimly.
  
  
  "Vesel sem, da ste ne joking. Da, da, "je nadaljevala," človek, njegova starost in poklic ne sme biti v fizično stanje. Zelo lepa telesa, mar ne, dragi?
  
  
  Vedel sem, da prekleto dobro je bilo tako, da ni govoril z mano. Ona se nagne glavo in pogledal me je odkrito. "Da," se je strinjal. "In on ne tako zanimive stvari z njim."
  
  
  "Oh, da," Angela je dejal, namig sourness v njen glas. "Veste vse o tem, kajne?"
  
  
  "A seveda. Nick je popoln oseba ."
  
  
  Ji je laskanje je bil cenjen, vendar je želel, da bi dobili ven iz linije požara. Nje, stopil vstran, da vidite ih oboje hkrati. To je bil moj prvi pogled na golih Angela. V primerjavi z Chyna, je bil skoraj suh na prvi, ampak drugi pogled spremenila, da vtis. Njene prsi je bil trdno in lepo oblikovane, njeni boki so rahlo upognjeni, njene noge so bile tanke, ampak lepo. Ee življenja je bila gladka in ravna, in puhasto trikotnik las, pod njim je bilo tako svetlo rjava, da je skoraj pogledal svetlobe. Kot nalašč spremembe, sem mislil, in v tistem trenutku Angela prijel mojo roko.
  
  
  "Misliš, da sem vredna, pri čemer si?" To je bil izziv, in prvič je videl temne dvomi v njene oči.
  
  
  "Sem, sem iskal na vas?" Zapri imel moč, da je mogel izbruhne brez posvetiti posebno pozornost. Nisem se trudim njo.
  
  
  "Si želite, da bi spal z mano?"
  
  
  Je obotavljal, pogledal Chyna, nato pa nazaj na Angela.
  
  
  "V tem trenutku? Vprašal sem, poskuša videti nonšalantno.
  
  
  "Zakaj ne? Tam je prostor za vse nas." Ona je opozoril z glavo na veliko blazino na tla, v drugi sobi.
  
  
  "Če hočeš. Sem bil ne bo trdijo, z njo; njegov občutek je bil, da Angela je bila prav tako nevarna gola, kot večina moških, popolnoma oblečeni in oboroženi.
  
  
  Preselila se je bližje k meni z a tesen in nekoliko šibka nasmeh. "Moti delitev njih?"
  
  
  "Če vas ne moti."
  
  
  "Ali deliti z drugimi?' Ona leaned približno čez ramo in zgrabil Chyna svoje prsi, ko je znižala njeno glavo lizal temno bradavico. Potem je popravijo navzgor in pogledal me je odkrito. "Ste razumeli?'
  
  
  "Nikoli si ne bi mislil, da je."
  
  
  "Oh, pojdi, dragi," Je odgovorila. "Če želite, da poskusite, naredite to. Ampak ne delajo tako slabo."
  
  
  "Delam vse, kar je slabo? Po kaj si storila sinoči?" Angela glared na Chyna kot razočarane ženske.
  
  
  Ona je zavzdihnila in mi je dal bled nasmeh, nato pa hitro spremenila svoj obraz brezizraznim.
  
  
  Njen stopil s poti spet; njen je bil med njimi še enkrat, in očitno je, da ni moje mesto. Anton nenadoma objela me je in njen jezni oči ne me vleči stran. To sem naredil zato, ker je kazala, da moja medenica lahko kažejo, da je bilo kaj drugega v moje kopalke poleg mene.
  
  
  "Ne želite fuck me?" je izpodbijala mene.
  
  
  "Daj no, veš najbolje."
  
  
  "Potem sleci prekleto kopalke."
  
  
  Vesel, da storite tako, da sem hitro vstala in vrgel ih na posteljo, kjer sem lahko doseže z njimi, kar sem potreboval. Ko sem bil gol, je bilo jasno, da sem bil zanima, kaj Angel je zanimalo. Ona stared na moje erekcije za dolgo časa, ampak ko je počasi leaned v, sem dosegel, in objela svojo.
  
  
  "Ne bo tako požrešen, dete," je purred, nežno grize ramo.
  
  
  Angela je oči je prižgal. "Si mislil, da je monopol?"
  
  
  Je skomignil z rameni. "Ne, dragi, nočem biti sebičen. Vendar smo vedno delijo vse, spomnite?
  
  
  'Seveda. Iskreno, tako kot sinoči.
  
  
  "Zakaj? Niste bili tam, kaj je bilo, sem moral storiti, povej em, ne, jaz imam zelo ljubosumen ljubico?
  
  
  Angela bared zobe, skoraj renčati. Bila je približno zgrabi Chyna, ko se vrata naslednji na posteljo, odprla. Še nikoli nisem opazil, da preden; vrata so bila kot neopazne kot vrata na Cape Kennedy, ny, na skrivnem laboratoriju, kjer sem bil obveščen o Tri-vodi naprave. "Vse prav, dekleta; to je dovolj za zdaj."
  
  
  Vlak je vodila v sobo, ki sta mu sledila blond člani Intimno Šest. Drugi dve stal na pragu, vendar ih nisem videl.
  
  
  Angela glared na Vlak. "Kaj delaš tukaj?'
  
  
  "Veste, prekleto dobro, kako hello kitty je." Ego zarežal je bil kot ponaredek, kot njeno. "Ste pozabili, zakaj ste se pridružili da človek tukaj?"
  
  
  Anton skoraj zakričala. "Toda nisem vas prišel!"
  
  
  "Vendar smo prišli nekako." Vlak je stopil vstran, sledi maščobe človek v nizko-ključ kaki od Domesday Otok.
  
  
  "Vzemite ego je sandali," je ukazal.
  
  
  Moral je priznati, da se je začel dobro; po sinoči, je očitno ni bilo ob vse več možnosti. Preden bi lahko kdo pristop me, njen sandali brcnil v Vlak; je ujel nu kot star lovec.
  
  
  Dva druga člana intimno šest so se vrstijo na obeh straneh od mene, ki mi povedal, da so vedeli, kaj so počeli; osebe, ki so najbližje mi je roke, kot ščipalke in zdelo se je, pripravljeni, da jih uporabljajo.
  
  
  V kaki-platirane človek je poudaril, da drugi človek v temno obleko, ki stoji za njim. Je stopil v sobo, ki je bila tudi kvadrat v Orientalski slog, s nedoločen latinsko funkcije. Je poblisnil po mene, je segel v njegovo jakno, in izvlekel majhno, surovo fotografija, ki ni videti, kot da je bila raztrgala ven skozi listje kontaktnih kopij. Nato je izvlekel še eno fotografijo, v primerjavi ih, in pokazal je, da človek v nizko-ključ kaki, rekoč: "To je njega, G. Tsunganos." Oba sta se zasmejal.
  
  
  "To je tako enostavno, kot to," Tsunganos je dejal.
  
  
  "Obdržite denar," sem growled.
  
  
  "Vidite, Gospod Nick Carter -" On ni rekel ničesar, vendar nisem bil presenečen, ki je dejal, moje pravo ime, sem že vedel, da je ujel.
  
  
  "To nas je cel dan prepoznal vašo fotografijo, Mr. Carter," človek se je nadaljevala.
  
  
  "To je tako naporno za delo v teh primitivnih pogoje, skupaj z; vas je, da letenje s kopnim in uporaba teh storitev je, da se obrnete Pekingu, in ... Oh, nisi presenečen, Mr. Carter? Bil je režal neizprosno zdaj. "Ah, morda ne veste toliko, kot mislite, da ne; naša organizacija ni dejansko gorijo vse ladje za njim. Povezovanje linije so odprte, vendar ne nujno, da delujejo v dveh smereh. Ne me razumete?"'
  
  
  Zdelo se je, jasno dovolj, da me. "Ne strinjaš s Kitajsko, ki je trenutno notranjo politiko proti zda," sem rekel.
  
  
  "Domov, Mr. Carter?" Je zavzdihnila, kot schoolteacher, ki noče neumen študent. "Ah, naj samo povem, da je nekaj po moji predniki, lahko jih imenujemo ego svoj dom. Kot je za počitek... -
  
  
  Je skomignil z rameni njegov ogromen ramenih.
  
  
  Sem bil v skušnjavi, da bi malo norčevali iz njega, obtožujejo ga, da tako nazaj in od sveta zdaj, kot da Japonskega vojaka, ki se nahaja na otoku v Južnem Pacifiku, skoraj trideset let po koncu druge Svetovne Vojne, ampak sem se odločil, proti njej; ni bilo nobenega razloga, zakaj bi jaz ne. vendar on ne bi ubili mene na kraju samem, in je bil zainteresirani za boljše možnosti.
  
  
  "No, na Cape Kennedy, NY, ste imeli steamboats sprejme mojo sliko," sem rekel, strmeč v majhni fotografiji je držal v roki. "S fluke."
  
  
  Je zmajal z glavo. "You' re out sreče, Mr. Carter. Naša organizacija ima veliko članov, in vsak dan imamo dva ali tri ali več ... erm ... turisti. Smo Easterners so vsi enaki, seveda, in vsi smo šli z naše kamere. Ali ni to prav?'
  
  
  "To je veliko znanja," sem vztrajal.
  
  
  'Da. Vendar pa smo, kot si ti, so bili zainteresirani v določenih del. In vhod v poseben prostor, da večina turistov niti ne opazite. Poskrbimo za fotografiranje vsakdo, ki gre ven, da vrata ."
  
  
  Je pogoltnil težko. "Veš o tem?"
  
  
  Ego je zarežal je bil kot pustno masko. "Kaj menite, Gospod Carter? Nismo vsi tukaj za istega razloga?
  
  
  On me je zadel večkrat, ko sem bila vezana; nen je nosil težko delo škornji, in se je privijačen. Stolom in Angela postaviti na svoje obleke spet-pouting, je mislil - in ko moje roke so bile vezane, Stolom vljudno vztrajal na pridobivanje moje kopalke nazaj. Poskušal sem, da se glasi nekaj, kar je v njenih očeh, ko je to storil, vendar ni nikoli pogledal nad mojo brado.
  
  
  Tsunganos pripeta me je na postelji stokanje, in ego je očmi odvrtelo z sovraštvo. "Si ubil tri moje ljudi okoli vas sinoči, Mr. Carter, in hudo telesno poškodovanih četrti." On groped za glavo, kadar je videl, rumenkasto udarec pod ravne črne lase. "To bi bilo lepo mi je, da se dogovorite za počasno smrt za vas sedaj, vendar ni časa za to prav zdaj. Imate zamočil naš urnik, tako da je treba takoj odstraniti. Lahko govorimo o sreče."
  
  
  Je udaril me je široko v obraz; njen, ducked in ujel ego kick visoko v glavo, ampak moja ušesa so toni.
  
  
  Tsunganos ga pogledal pozorno. "Potres, do zadnjega trenutka, eh, Mr. Carter?" Vzemite ego. On je opozoril na dve blond fantje, ki so bili potiska me jaukati. "Veš, kje mu je moral iti."
  
  
  Vključno z dvema dekleta, in jaz bi dodal, da je bilo sedem od njih v sobi - in moje roke so bile vezane za mojim hrbtom. Nisem upreti.
  
  
  Dve varovala in sem šel skozi zadnja vrata in v ozki, preprogo hodniku. So me potisnil navzdol po stopnicah in v nagnjena kamnitimi stenami koridorja, mokro kamni, ki opraskan moja ramena.
  
  
  Moji stražarji so bili skoraj enaki, ampak moj skrbni preučitvi ih fotografij prinesla rezultate. Wilf in Kevin. Ena s potnim listom okoli Venezuela, drugi verjetno rutabaga-ih glasovi so bili z Midwestern, Severni in Južni ameriki, poudarki, kolikor je mogel slišati. Da bi lahko bile superzvezdniki na Indiana University; je bil vtis vseh pristojnosti, ki so jih ustvarili. Težko je bilo verjeti, da so ti Američani bi ubili mene, nisem pa izgubljajte časa deluding sam.
  
  
  Šli smo ven, okrog hotela nad tlemi, za varovanje okoli grmovja, ki pokriva lagune. Nekaj trenutkov kasneje, smo se pojavili v jaso, ob robu reke, s tremi srednje dolžine plovila leži očitno v nadaljevanju nas. Wilf, ki je bil nekoliko višji in stockier kot Kevin, poked me v rebra s pištolo.
  
  
  "Pohitite in skok."
  
  
  Naredila sem to, sem rekel, pristanek z thud na steklenih vlaken krova, kjer sem prišla malo; večer je bil malo mokre od rose. Wilf sledili, loputanje me pred ograjo, majhne kabine. Kevin je šel za volan in začel motorja, potem je planil naprej, da se sprostite hidrogliserjem kabel.
  
  
  Močan motor rumbled, kot smo se obrnil, nato pa se obrnil na glavo temen predor, ki je vodil do morja. Kevin pritisnil na gumb na armaturni plošči, upočasnila malo, in odletela v temen predor. Njen, videl železno ograjo, še vedno gredo gor, in smo prihajali jasno, pod njim, nato pa smo bili ven na odprto morje.
  
  
  Ti vezani me z vpletena železna žica, ki pritisnili zelo težko na moje roke, ko sem pritisnil njih. Moja zapestja so bili obilno krvavitev, ki bi lahko pomagali, če bi bil, ki se ukvarjajo z vrvjo, vendar je bilo vse zaman, da me. Sem našel eno okrog proge na zadnji moje kopalke, ampak moje roke so bile vezane previsoka za mojim hrbtom, da bi dosegli.
  
  
  Wilf je bil poleg njega v kokpitu, borijo, da bi dobili največ, in hidrogliserjem dvigne na svoji kovinski smuči in skidded po reki. On me je pogledal z priložnostne prezirom.
  
  
  "Morda bi mi pustil," je rekel, dovolj glasen, za Ego, da se izjasni nad visokim glasom slavček motorja.
  
  
  "Zakaj ne? Rekel sem rahlo. Sem leaned moj nazaj proti ograjo in uspelo twist moje roke, nekoliko zato, da njen dosegel trak moje kopalke. On je delal na stik zadrgo majhno trikotno vrečka na dnu trojk.
  
  
  Wilf nasmehnil distantly, in Ego je za lase fluttered v vetru. "Če ste bili tukaj na teden nazaj, bi še vas. Če želite izvedeti, koliko ljudje vedo o nas. Zdaj pa... je skomignil z rameni. "Ni važno, več. Prepozno je, da ustavi nas."
  
  
  "Kaj si?" Ona je bilo pozvano, da govorimo; sem imel vrečko odpre, in če je le moje otrple prste bi lahko to delo ... Wilf se je zasmejal. "Kaj vam mar? Če bomo dovolili, da ste živeli, boste izvedeli kmalu dovolj, Carter. Ampak to sploh ni pomembno na dell; to je šele začetek, in ljudje, kot ste vi, se ne bo tam videti nit."
  
  
  V whoosh motorjev postal muffled rjovenje. Nisem končal še; moji prsti so še vedno, kot so klobase, polnjene, dosegli za vsebino vrečke na zadnji moje kopalke. Smučarski ladja potopila na trupu, zibanje v dolgo nabreknejo. Kevin je pogledal utripa senzor na nadzorni plošči.
  
  
  "To je dovolj globoko," je napovedal, obračanje proč od volana.
  
  
  "Lahko smo končam off preden smo se spustili?" Wilf vprašal. "Ne," je Kevin v posesti do žice, rezalniki. "Imamo pomeša flex."
  
  
  Je nasmehnil na mene. "Ali veste, kaj to je?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo, čeprav je vedel, prekleto dobro o tem. "To je sintetičnih čipke, ki je tako močno kot jeklo, dokler ne ostane v & nb za dva ali tri dni. Nato se raztaplja, vam plavajo brezplačno coral blok ste vezani, in ubogi Gospod Nick Carter, postane človek utonil. To je, če se lahko identificira telesa po rib je naredil z njim."
  
  
  Sem jo vprašala. "V primeru utopitve z rokami vezano za hrbet?"
  
  
  "Oh, bomo cut, ki iskren žice, preden smo vrzi ga čez krov. Ne skrbite, Carter; vemo, kaj počnemo."
  
  
  "Res cenim to," sem rekel sourly, občutek majhen snop sem potegnil okrog moje kopalke.
  
  
  Čolna sta se ustavi, bobbing gor in dol na morje. Kevin se je znižala za majhno kabino, in izvlekel kos koralni velikost žoga za plažo. Je zavit sintetično vrv okoli groba roza korale, nato pa potegnil nit naprej, da se povežemo okrog mojih gležnjev.
  
  
  To je čas za mojo bitki. Z otrple prste, je odprl majhen snop je imel na hrbtu. Rdeče-vroče plamene izbruhnili in spali mojih rokah in hrbtenice, vendar sem malo zobmi in pritisnil na vrečko, da moja zapestja. Po Stewart okoli Posebnih Učinkov, majhno magnezij baklo spali skozi tri-četrt palca debel kos kovine v manj kot treh sekundah, vendar se mu je zdelo več kot tri leta, da me. Njen, sem se počutil moj opekline kože in moje kite zameno za taljenje olje; če je njen je bil samo pritisnete moja zapestja proti žice, njen čutil je huda bolečina, ki včasih me je pripeljala na rob nezavesti.
  
  
  On brcnil v njo, in Wilf razporedi nazaj. Kevin je držal koralne blok, in ko Ego vrgla jo s svojim gole noge, njen obraz je bil izpostavljen pod njegovo brado. Vzletu in letel nad nasprotni strani čolna, še vedno stiskal težke obremenitve. Če je kdaj prišel še enkrat, toda njene ego ni videti.
  
  
  Sem sproščena moja zapestja; bolečina je bila tako intenzivna, da sem moral preveriti, da vidim, če moje roke so bile še vedno na njo. To se je zgodilo, in je bil udaril v trebuh za Wilf. Segel je v njegov suknjič, vendar ne dovolj hitro; njen odpeljal štiri trde prste v ego je grlo z vsem svojem sijaju, drobljenje ego je sapnik. Umrl je lovljenje sape in pokriva moje prsi s krvjo.
  
  
  On dived v vodo, da temeljito sperite, nato povzpela nazaj v čoln. Sodni dan je bil Otok, zdaj na desno. Zdaj, da je moja pokrov je bil izpostavljen, je bil čas, da izvede temeljito preiskavo; njen motor je bil prinesel še enkrat, in nato iskali čoln povpraševanja za orožje.
  
  
  
  POGLAVJE DVANAJST
  
  
  Nekaj metrov od obale, na ladji je motor zaustavil in spustila sidro čez rob. Wilf je telo je bilo v zvezi z njo. Ego majhno .25 avtomatsko pištolo je zaljubljen v pas moje kopalke. Sem imel široko-kraki nož v moje roke, ne zelo oster, vendar sem bil prepričan, da je bil večji kot Wilf je malo pištolo.
  
  
  On ponižal v vodo in plaval počasi proti trakovi belega peska, ki glimmered megleno v mesečini. Ni bilo znamenje vse patrulje na plaži, ampak čakal sem za njo, ki leži tako nizko, kot sem lahko na plaži, za petnajst minut, preden sem dobil na plaži in tekel za goščo.
  
  
  Ta čas, pot je bila bolj ali manj znanih, je ohranil svoje oči na delo luči v visok jekla okvir, in kot se je približal, je videl ljudi, ki hodi po koeficientih atmosferski gostoto model. Dober čas za gradnjo, sem mislil.
  
  
  To obiti izpostavljenih foundation in se pojavile v poslovno stavbo okoli cementa blok. Skozi eno okno, saint bi lahko videli dežurni stoji na dan. Bilo je dobro znano, da ljudje v stavbi, kar je pomenilo, sem moral biti zelo srečen ali zelo hitro-morda oboje.
  
  
  Pogledal sem skozi okno prvega, vleče na okvir. Urad je bil zapuščen. Njen hotel znižale, ampak spremenila svoje mišljenje. Zakaj je bil tam, a dežurni varovanje prazno pisarno? Njo, pogledal še enkrat. Spodnji predal v omare so bila odprta, in stol je bila usmerjena na različne kotom kot večer prej.
  
  
  Sem začel, da bi dobili ideje.
  
  
  Okno je bilo premajhno, da bi se vzpnemo. To bi moral biti vrata.
  
  
  On se pojavile v undergrowth za izgradnjo in začel kašelj, nežno na prvi, potem pa glasneje, kot resno kadilec. Ko se je začela misliti dežurni bil gluh, je potisnil glavo po kotu.
  
  
  On coughed znova in postrga z nogami v grmovju. V dežurni dvignil karabin za ramo. On je imel svoj dih in določiti še vedno. Je znižala pištolo in vzel nekaj okleval korake na poti k meni. Jaz sem ležal na trebuhu, in to je plazil noiselessly na desni. V dežurni ustavil. Potegnil majhno avtomatsko pištolo iz njegovega pasu in vrgel Ego v grmovju, kjer je ležala. V dežurni premakniti hitro, karabin pripravljen, vendar v napačno smer. Njo, vedel, da bo dolgo pot off, ampak to je bila moja najboljša priložnost; Njo, je vstal, vzel nekaj hitrih korakih, in dived na emu se je vrnil.
  
  
  Moja zapestja so bili še vedno gori in krvavitev, zato je težko rezilo
  
  
  to ni drsijo gladko; ko je njegov ego zadel ji v hrbet, ji karabin dosegel za sprožitev straže in se počutil dežurni je palec curl. Ko sem mislil, da je prepozno, mi je uspelo dobiti moj prst na sprožilec, in ko se je obrnil glavo v mojo smer, njegove oči so zatemnjene. Je padel pod mano.
  
  
  Se je boril na svoje noge, je zgrabil hilt njegov meč, in potegnil. To je bila ravno tako težko, kot je prišel, pa čeprav sem zdaj imel boljše orožje v obliki dežurni je karabin, njen, vedel sem, da bi verjetno potrebovali nož cut sidrna vrv, če sem se vrnil na ladjo. Če samo on bi prišel prav.
  
  
  Čakal sem za njim v kotu in gledal delavcev zgraditi okvir stavbe, potem ko je stopil v vrata. Sem že imel izbirčen v moji strani, in za zaklepanje ni zapleteno, ampak z mojo nazaj moških, gor, se mu je zdelo kot večnost, da odprete vrata. Končno, bil sem sposoben priti v, ne da bi opazil, in sem bil radoveden, kaj so počeli tam, da so bili tako zaposleni.
  
  
  Za stol, da je našel majhen trg gredi, ki pritekli v betonskih tleh. Kovinski ročaji zdrsnila navzdol iz ene strani; šel sem dol približno trideset metrov, na dnu. Bil sem v ozkem hodniku, osvetljena z nekaj nizko-ceilinged medli luči, in približno petdeset metrov pred menoj je bil na zaprta vrata.
  
  
  Ih varnost je bila bodisi površen, ali je bil tako blizu, da nič, da niso več nego. Karkoli je bilo, odrinil je vrata in je odprl; on je vrgel sam čez zapri in katerih cilj je karabin na prostor za zapri.
  
  
  Se je znašel v prostoru, ki je napolnjena z instrumenti, utripajoče luči plošče, in s klikom vrstic računalnikov. Štiri moške, v kaki obleke so bili zbrani okoli velik zemljevid, na nasprotni strani stavbe, in kot njen pojavile up na njih, njen videl obris ee iz vzhodni obali Floride do Maryland.
  
  
  Tsunganos me zagledala prvi. "Carter!" je growled, in spet sem moral dati emu njegovo zaradi: ego reflekse ni ustavil na ego zastavo dovoljenja za izvedbo. On ducked na desni in ugotovili, da je karabin propped proti mizi; njen ego ni želel, da bi jo ubil - ne še - tako je vzel skrbno cilj in dal bullet v emu rami. Je trznil na strani in padel na betonskih tleh kot kri spattered njegov srajco.
  
  
  Drugi je pokrov; njen strel zadel eno od moških okoli, in je padel, čeprav je ni mogel videti, kje Ego je zadel. Drugi dve dived v zapored računalnikov. Nato pa je presedlal na avtomatski način in streljali v visok siva omarica, ki mu je sledilo prijetno tuš isker in vonj kurjenje izolacijo.
  
  
  Njen, se je obrnil k Tsunganos - prepozno. Zdaj je imel svojo lastno orožje v svojih rokah, in je bil usmerjen neposredno na mojo glavo.
  
  
  Ko se ji je, dove na tla, jo je slišal pokanje iz ego karabin in začutil ostro želo, ko gawking oči opraskan mojega vratu. On pade več kot dvakrat pred ustavitev, da sprejmejo cilj; nisem imel časa, da preklopite na en strel, in z eno pull na sprožilec, je udaril šest lukenj v Tsunganos obraz in prsi.
  
  
  Ni bilo časa, da se žal; Njo, je vstal in hodil po gori vrstico računalnikov.
  
  
  "Pokaži sami! Sem tulil.
  
  
  V drugih dveh ni odgovoril, vendar sem slišal težke boot izvažajo na tla. Njen mobilni squatted na kovinski stol in Stahl čakal. Hrup računalniki prekinil molk. Medtem ko čaka na njo, njo, pogledal na veliki zemljevid na moans in videl rdeče pinheads pripeta na Floridi obali severno od Miamija. Sprva sem mislil, da je Cape Kennedy, NY, ampak potem sem videla cape še dlje na sever. Kaj postaviti med tem, kar je bil primeren cilj in cilj za kaj?
  
  
  Odin Poe skriva ljudje odločili, da poskusite pobegniti in tekel izza računalnikov, da se potopite za Tsungano karabin. To je bila ustavljena z ego streljanje strel na vsako pleme, in ego je jokala odmevalo živo v visoki prostor. On pade nazaj in naprej, kot da se ni poškodoval, svojo rumeno kožo obračanja eerie siva.
  
  
  Zadnja je bila oseba čaka na njo. Ni bilo dolgo, tišina, preden je govoril.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Nimam pištolo."
  
  
  "Pridi ven in jo pokaže."
  
  
  Obmolknila, in nato roko pojavil po kotu računalnik primeru. Roka je bila prazna.
  
  
  "V redu, adijo. Zdaj gledam ostalo."
  
  
  On je odšel z obema rokama v zraku. To je bil človek, ki je ugotovil, me z Tsunganos.
  
  
  "Pridi sem," sem ukazal.
  
  
  Se je preselil previdno, kot če tla so bila spolzka. Ko je bil deset korakov proč, je pomignil za emu, da se ustavi.
  
  
  "Carter ... jaz sem v bolečini."
  
  
  "Oh, kajne?'
  
  
  "Moj gleženj. Morda je pokvarjen.
  
  
  "Potem ste v srečo, druge. Zdaj, hitro. Povej mi, kaj to vse pomeni?
  
  
  "To ... to je nič."
  
  
  "Ne, seveda ne."Dvignil sem moje karabin, tako da je bil usmerjen v emu je obraz. "Poskusite uporabiti drugo zdravljenje revmatizma, in ta čas, dobra."
  
  
  Človek polizala ustnicam, in ego oči flickered okoli. "Jaz ... ne morem reči ničesar."
  
  
  Nisem mogel privoščiti, da igrate igre, tako da sem dal bullet v ego je dvignil roko. Je kričal, njegove oči so široko s strahom; ko je poskušal, da zgrabi njene ranjeno roko, emu je bil grozi ji z karabin. On je imel svoje roke gor, kot znoj je izbruhnil na čelu.
  
  
  "Naslednji gawk bo šel skozi komolec." Nisem bil prepričan, koliko strelov, imel sem levi, ampak nisem si upal preverite.
  
  
  "Ne, ne! človek je sopel. "Jaz bom to rekel! Ji bom povedal, da! '
  
  
  To je bila moja lastna neumen krivdi ne posveča pozornosti do človeka, ki bi strel z njo v pogačico. Je imel drugo karabin, preden sem vedel, da je premikanje, in to je bil verjetno le huda bolečina ego poškodbe, da preprečimo ego, ki je prvi strel iz hitting mene. On ducked za predsednika znova.
  
  
  Ego: drugi strel je bil stoodstotno natančni. Človek je bil interrogating lunged naprej, nato zgrudil v stol in skoraj padla na vrhu me, gawking, kot sem bila ujeta v vratu. Kot odrinil telesa stran, je zaslišal še en strel , nato pa tišina.
  
  
  On je pogledal njo skrbno okoli stola in je vstal. Zadnji človek je ležala poleg Tsunganos, še vedno drži karabin v usta. Groan Ego je nazaj kartica je bila wobbling s svetlo rdeče krvi. Pred tem karkoli drugega, je preučil štiri telesa. Po potrjuje, da so bili mrtvi, je preučil zemljevid. Kup pinheads so pripeta v Palm Beach, kar je pomenilo, nič mi. Vendar fine črte narisane na zemljevidu iz drobna pika na Bahamih mi je povedal še več.
  
  
  So led iz Domesday Otoka do svojega cilja - vse razen enega. S to eno vrstico je potekal vzdolž celotne obale v ravni črti, postavka notranji južno od Cape Hatteras. Je prišel v Washingtonu, in je mislil, pa ne bi potrebovali pinhead, da označite tega cilja.
  
  
  Sem naglo iskali štirih stolov v sobi, vendar je bilo ugotovljeno, nič bolj koristno kot nekaj načrtov in računalniški izpisi, ki se je zdel kot nerazumljivo, da me.
  
  
  Vendar je bilo jasno, da je bil to neke vrste kontrolni sobi, in to je pripeljalo do logičnega zaključka, da nekaj, kar se dogaja tukaj na Domesday Otok.
  
  
  S rit od karabin, je izpadlo vse senzorji na plošči, in šel nazaj na gred, ki vodi urad. Tekel sem skozi vrata in ducked v undergrowth, ni opazil nikogar v okviru stavbe.
  
  
  S hidrogliserjem ladjo, kjer je bil njen ego je zapustil to, zasidrana. Je cut vrstice s topim rezilom, nato pa se obrnil na motor in se odpeljal počasi proč od banke do ferret je varno na polno paro. Je odplul nazaj na Vstajenje Otoku in se odpravila na plaži zraven hotela.
  
  
  Sem znižala čoln, dobil ven na plaži, in hodil po pločniku, ona mi je pokazala. Ni bilo, dokler nisem prišel v mojo sobo, da sem spoznal, da nisem imel ključ z mano, zato sem moral uporabiti moja koda za zaklepanje izbirčen spet; to nalogo je bil vedno osvežitveni tečaj za odpiranje zapornic.
  
  
  On je slekel plavanje dostopi, showered, ki se uporabljajo zdravila za njegov spali zapestja, in preučila bullet rane na njegovem vratu. To je bila velika, vendar površinske rane, in on bi dal Band-Aid, na njem in dal na temno turtleneck pulover in dolge hlače.
  
  
  Ni bilo dvoma o tem zdaj; Wilhelmina in Hugo so prišli iz vsega zavetje. V Luger naložen to, tucked Ego v mehko usnje, ramenski tok, potem privezan na stiletto, da se njegova leva podlaket. On vrgel na modro jakno. Pogledal je na uro, bi on levo v svojo sobo. Težko je bilo verjeti, da je večer je bil še vedno začetku.
  
  
  Njen pobral sobo ključ v tabeli spodaj, hodil skozi mimmo dvigala, in se vrnil nazaj v casino. Kot ponavadi, občinstvo je bilo majhno, vendar sem bil ne zanima; šla sem na kabaret.
  
  
  Komik je bil na odru, kar je pomenilo, on ne se opravljajo za približno pol ure. Nisem vedel, če sem mogel čakati tako dolgo, preden sem navezal stike z njo; jaz sploh ne vem, če bi ona se dela, da je noč. On je naročil pijačo, ki je čakal na natakarja, da to storite na drugi strani bar, potem pa hitro odšel skozi vrata, ki so vodila neposredno na oder.
  
  
  Šel sem dol majhno stopnicah in se znašel v ozek hodnik med nizov zabojev in vrsta slačilnici vrata. Libanonski akrobati so v utesnjen prostor, vendar niso poglej me, kot sem opravil.
  
  
  Poskušal sem ga tri dni, preden sem našel Chyna je slačilnici. Ona je sedela pred ogledalom, oblečen samo spodnji del njeno obleko in je bilo perje okoli njega. Je spodrsnilo v notranjosti z Wilhelmina v roki.
  
  
  "Potrebujemo zvok,"sem hissed, ki kaže na Luger.
  
  
  Njene oči so razširili tako, kot je obrnila k meni. "Nick!" je sopel.
  
  
  'Da. Roke kjer ih lahko videli."
  
  
  Poskusila je, da vstanejo, gospodarstvo, iz roke mi. "Oh, verjemite mi, Nick, to ni omele je ideja, da so bo ubil !"
  
  
  'Seveda ne. Vstati. Dal nekaj na."
  
  
  Ona je vstala počasi.
  
  
  "Nositi nekaj?" Enako je bilo spet nasmeh-skoraj. "Nimamo časa za to, spoštovani. Pohiti, ali bom spravil na svoje mesto takoj."
  
  
  Sedela je nepremično in stared v moje oči; vedel je, kaj je videl tam.Ta je prepričan, da ji nisem bil joking. Pobrala je svoje obleke s stola in jih postaviti na. To je bila moja haljo.
  
  
  'Kje bomo?'Kaj je to?' je vprašala, njen glas rahlo tresenje.
  
  
  "Ali obstaja način, si tukaj?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Potem bomo šli skozi tam."
  
  
  Smo hodil po dvorani, skozi zadnja vrata in prišel do zdaj znanih stranskih vrat. Odšla z glavo potekala visoko in nisem pogledal nazaj, medtem ko Ei ostal nekaj korakov zadaj Zapri. Ustavila se je na vrhu stopnic in pogledal nazaj.
  
  
  "V svojo sobo?"
  
  
  "Kot ste uganili."
  
  
  "In moreš čakati za predstavo do konca? Kako lepo od vas.'
  
  
  'Pohiti.'
  
  
  V sobi, ee potisnil jo dol na posteljo težko dovolj, da modrico ji malo. Njene oči, ki je napolnjena z dvomi za trenutek, nato so začeli sprehaja znova.
  
  
  "Torej ste pobegnili od njih. Ona je tako zadovoljni s tem, Nick.
  
  
  "Drop it. Kaj ta situacija pomeni na poslednjo Sodbo?
  
  
  "To ... res ne vem."
  
  
  To je bil namenjen Wilhelmina Ay obraz. 'Poskusite sprejem znova.'
  
  
  Ona naj haljo diapozitiv izklop ramen. Sem se preselil moji levi strani in naj Hugo je stiletto potisnite v mojo roko, tako, da ona lahko videti. Je prišel na njo.
  
  
  "Saj ne bi ..."
  
  
  "Nimam veliko časa, dragi. Odgovori mi."'
  
  
  Ona spuščeno glavo in se sobbed v svoje roke. "Moj oče, Nick. On je na taboru. Če bi ugotovili, mu povejte jim,... -
  
  
  Obstaja veliko očetov, ki so v taboriščih, " sem rekla ostro. "Govori...'
  
  
  Ona je vzdignila obraz, in solze so resnično.
  
  
  "Pošteno, Nick, ne vem veliko o tem. Sprva so rekli, da so nekaj naredili, da se osvobodi mojo državo, ampak nekaj časa nazaj sem spoznal, da je to laž. Ko sem skoraj dobil ubitih sinoči...
  
  
  "Skoraj." Misliš, da bi dejansko to?
  
  
  "Kdo ve? Ona je nikoli ni bilo, da Domesday Otok; ukazala mi je, da ni šel blizu to."
  
  
  Sem se obotavljal; ni bilo pomembno, ali je lagal ali ne, ker sem že vedel dovolj o poslednji Sodbi.
  
  
  "Moraš, da bi mi verjeli, Nick." Je opomba, histerija v njen glas zdaj; to je bil popoln.
  
  
  "Kako si pomagam? Kakšno je bilo vaše delo?
  
  
  "Nisem naredil veliko; so samo mi je povedal, da poročilo, se vsem, ki zastavljena vprašanja v tišini."
  
  
  "Kako je ona?'
  
  
  "Nikoli nisem rekel, da o vas."
  
  
  'Seveda ne.'
  
  
  "Nisem Še Angela?"
  
  
  Ona znižati njeno glavo še enkrat, ji debele las, ki zajema njen obraz. "Ona ni vprašal ničesar. Nič takega. Ko ti ljudje vstopili tej sobi nocoj, sem bil prav tako presenečen, kot ste bili."
  
  
  "Kdo je poslal, da Dvojni C?"
  
  
  "Moj agent. Prisegam na moje matere grob." Je prečkala sama hitro. "Prišli so k meni, ko je bil tu, za enega ali dveh mesecev. Rekli so, da je vedel, o moj oče, so rekli, da je hotel pomagati, osvobodi moje države. Kasneje pa je spoznal, da so bili leži, ker jim je rekel moj oče, bi se ubil, če nisem to, kar so rekli."
  
  
  Nisem se naučijo kaj novega od nje. "Dobro. Sprejemljivo, verjamem vam. Zdaj pa mi povej, kako priti do De Doublon." In ne mislim, skozi vrata.
  
  
  Pogledala je navzgor in malo ji ustnice. Končno, ona prikimala. "Tam je pot ..."
  
  
  Po vezava ji s trakovi, pločevine in pasu svoje hišna obleke, je šel dol nazaj po stopnicah in šel hitro po plaži do vhoda v predor, ki je vodil do lagune. Sem potreboval za kopanje nocoj, vsaj enkrat, ampak tokrat sem imel orožje, da sem lahko zanesejo na.
  
  
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  V času Prepovedi, De Doublon služil kot glavno tranzitno točko za rum tihotapcev, ko je vključena zapora vrata so nameščeni blizu zaliva, kot tudi skrite gumbe, ki odprl ih na obeh straneh. Ko Grady Ingersoll kupil otok, je zapustil sistem nedotaknjen, tudi z uporabo daljinskega upravljalnika za izstrelitev, ki je delovala od hidrokrilna plovila. Ni bilo brezskrben; včasih Ingersoll mislil tudi dajanje drugih ladij v zalivu, ki niso opremljena z upravljalniki. Ampak to je bilo nemogoče, da bi dosegli ročaj iz kjerkoli, vendar jadrnica v zalivu - ali skoraj nemogoče.
  
  
  Konzola je bila majhna pika na strani pešce most, nekoliko lažji kot ostali kamen-in-betonsko konstrukcijo. Edini način, da doseže, je, da plezati čez rob, in dosega gumb, ko padeš v vodo. Povedala mi je, da je to storil mnogokrat v zgodnjih fazah njenega romance z Angelo, ko so morali biti previdni, saj Angela še vedno obnašal bolj ali manj kot gospodarica od Ingersoll. To ni stvar te dni; milijarder okuse so bili bolj eksotične.
  
  
  Svojo klop na mostu poskrbela za točkovno lokacijo in se preselil naprej, grobe skale, trganje na mojo jakno. In potem je padel in udaril spot z roko, kot je padel, nato pa dived v vodo.
  
  
  Ko sem plaval do nje, nisem videl ničesar, ampak kot moje oči, je začel, da se prilagodijo na twilight, videl sem vrata dviga v predoru. Imel sem dvajset sekund, da bi dobili skozi to, in to je bil ves odhodni plima.
  
  
  To je bil močan tide, in moje Švedi so bili zelo v moj način. Po tem, ko izgubljamo več kot polovica odmerjenem času, je bil še vedno ni blizu kritični točki. Ob sapo, je dived s svojo glavo in roke, in začel plavati z vsem svojem sijaju. Nisem mogel videti, kako daleč njegov napredek je, vendar sem vedno plavanje, dokler se malo ura v moji glavi mi je povedal, da čas mora biti gor. Sem dvignil glavo previdno in se počutil oster železne palice strganje moj gleženj.
  
  
  Moj gleženj je bil ujet med dva bara, in čutil je, mi se potegnil navzdol. Obrnil se je divje, zgrabil svojo ujet noge in potegnil. Je bil dosežen napredek, vendar ne dovolj. Vrata še naprej, da se potopi na dno zaliva. Mi je uspelo iskren sapo, preden so mi glavo potonil, nato jo poskušal dela tiho, dokler temna voda zaprta v nad mojo glavo.
  
  
  Panike skoraj ubil mi, toda ko sem začel thrash, sem si predstavljala, kaj bi se zgodilo, če sem dobil od tod, in neke vrste mirno prišel nad mano. To je skoraj tako, kot če bi mi uspelo, da diha globoko pod površje, načrtno sproščujoče moj gleženj. Ko je končno prišel ven, njen glas se hitro pojavili. Se je počasi plaval v navpični kamniti banka lagune in se povzpela na kopnem.
  
  
  Po moje dihanje vrnil na normalno, Luger izprazniti in skrbno obrisati vložkov suho s palmovih listov. Nato ih vstavi nazaj v reviji in postavite v polje.
  
  
  Drugi dve hidrokrilna plovila plesal na svoj privez linije, kot valovito duhovi. Čolni so bili nepredvidljivih; jasno je bilo, da Ingersoll-ali Intimno Šestih, ki so bili dejansko odgovoren za delovanje, je imela varnostnih sil na glavna vrata in okoli De Doublon sama. Tako daleč, da je bilo v redu z mano, ampak to bi bilo samo še slabše, če je šla v bližini hiše z lizati.
  
  
  Ni bilo težko najti vhod v podzemni prehod; hitro Je odšel proti gostilne, šel po stopnicah in previdno splezal gor. Na moji desni je bil ozek hodnik, ki je vodil do glavnem prostoru, kjer Angeli in Drugi, je imel skoraj borili nad mano. Na drugi strani je bil drugi po stopnicah. To je bila logična pot, zato sem sledila je. Ko njen dosegla vrh, njegov, je pokazala, da je imel prav, vendar je bil mrtev.
  
  
  Jeklena vrata blokira prehod, močne in trdne z le eno majhno luknjo. Njo, v upanju, sem ostati stran od omejitev ankete luknjo, ko sem se pojavile gor na njo. Ni bilo nobene točke v preverjanje, če je bila zaklenjena; to bi bilo treba.
  
  
  Okoli suknjič žep, vzemite majhen snop. Tkanine okoli vrečko razpletla preprosto, spreminja v niz skoraj tri metre dolgo. V vrečko je bil velik kos eksplozivnih; to je bila skrbno stisniti z ee na rob polja, nato majhna varovalka je bila vstavljena. Opaljivanje tega je hitro varnost ujeti.
  
  
  Razsvetljava je, je skočil dol v prvem nadstropju, skočil okoli vogala in se skrili. Eksplozija naredili oglušujoč hrup v trdni kamen zgradbe, in stene in tla stresel za nekaj sekund. Glancing stopnicah navzgor, njen, je opazil, da so vrata so bila na stežaj odprta, na svoji tečaji.
  
  
  Njen ostal dal.
  
  
  Jih je pritekla do mene, Vlak, ki vodijo na način, ki mu sledita dve moški člani Intimno Šest. Sem dodged; dim je še vedno dovolj debela, da skrij me ih je oči, a videla sem, da so se vsi trije od njih so bili oboroženi s pištole.
  
  
  On naj Vlak in naslednji man mimo nje in izginila po stopnicah. Drugo dolgodlaki človek v temno obleko, vzel drugo pot, iz mojega dosega. Nato lahko bi se povzpela po stopnicah, ampak jaz nisem šla do hotela, da so jih v hrbtu. Šel sem dol dvorani in hitela po Vlak in drugi človek.
  
  
  Bil je hitro prehitel Tovariš Vlak, ki je bil samo vrtenjem, ko smo prišli iz oči v oči v temen hodnik. Ego je pištolo podražila, vendar Hugo je bil malo hitreje; nož je šel skozi Ego je grlo in na njegovem vratu. Je padel z presenečen gurgling zvok.
  
  
  Snatching pištolo iz ego mlahavi roko, stekel je po hodniku in Stahl čakati. Prej ali slej, Vlak bi moral priti nazaj, in upal sem, bi mu sledite po isti poti. Nisem bil presenečen, da se sliši šum, potem pa sem se spomnil, da je stara stavba je bila zgrajena kot trdnjava; tisto, kar sem mislil, da je grmenje, policisti zunaj verjetno sploh ne slišim.
  
  
  Čas je bil, ki poteka preveč hitro; Njo, pogledal na uro. To je bila že skoraj polnoč, in ko sem se spomnil, kaj je Wilf ukazala, na hidrogliserjem čoln, ki je bilo prepozno za ih ustaviti, sem imel neprijetnim občutkom, da je morda prišel čas. Morda je bila poslana na nadzorno sobo, vendar je bila, da je dovolj? Sem prišel do zaključka, da ne morem več čakati. Je tiho se povzpela po stopnicah, da zdrobljen jekla vrata in pokukal skozi odprtino. Pogledal sem ven skozi debel dim v majhna in povsem gol hodnik z iskren vrata nasproti mene. Sem šel tja z Wilhelmina je pripravljen za fotograranje.
  
  
  "Kdo je tam? To je bila anjina glas preko zvočnika. To soba ni imel luknjo,vendar sem se spomnil, da je iz varnostnih kamer po vsej hiši. Zaradi dima, ki še vedno visi v prostoru, ki ni vedela, me - ali opeko eksplozije celice tukaj. Kakorkoli že, jaz imam srečo.
  
  
  Je spuščeno glavo in croaked: "To je njen Vlak. Odprlo!"'
  
  
  "Geslo, Vlak ..."
  
  
  "Prekleto, boli! Je baraba pobegnil. Pustite me!"'
  
  
  Tam bil je trenutek tišine, in sem se spraševal, če sem rekla preveč, in potem se vrata počasi odprla.
  
  
  Je zaloputnil ramo v vrata, z vso svojo lahko. Za trenutek, moje celotno desni strani šla otrple od učinka, in vrata so se odprla le nekaj centimetrov pred prihodom v nenadno prenehali. Ona je bila potisnjena skozi odprtino in Stahl iskali Angela z gobec svoje luger.
  
  
  Ona je sedela na tleh, noge narazen, oči široko. Z njo dolgo vijolično obleko in disheveled lase, pogledala je kot velik otrok, ki so nenadoma padli.
  
  
  "Ste!" ji je dejal v šepet.
  
  
  'Da. Stand up. Pohiti!'
  
  
  Ona vstane in tiho držati roke. Njen oče iskal jo grobo in ni nam skozi sam kraj za skrivanje orožje. "Ne potrebujem, strelnega orožja," je rekla mirno.
  
  
  Njo, se zarežal. "Verjetno ne. V redu, Angela, me vzameš za svojega šefa.
  
  
  Je skomignil z rameni in hodil po široki dvorani, ki je bila tako bogato preprogo, ki je dosegla svoj hotel soba pogled zanikrni za primerjavo. Mehko posredno osvetlitev osvetljeni žametni iz stene, kot če bi imel notranji sijaj svoje. Starinski stoli in kavči so bile raztresene tu in tam, in tudi par pancira je zdelo, da bi sedel stražar na vklesan dvojna vrata na koncu dvorane.
  
  
  "Tukaj," Angela je dejal, kaže na vrata.
  
  
  'Potem vas."Hej sklonila k njej.
  
  
  Ona je odrinil vrata. Znašla sva se v velik, visoko-ceilinged sobi, delno opremljena s še bolj starine, delno v ultra-moderni stil. Veliko strešno okno nad nas, nam je dal pogled v zvezde, in da njeno pravico, lahko sem videl, pregledovanje okno, da pozabljajo na " orgija dvorani." Je starec je sedel na prestolu, kot stol, pretežno zavita v senci. Odrinil Angelou pred njim in hodil več k njemu.
  
  
  "G. Ingersoll," dekle je dejal tiho.
  
  
  Starec obrnil glavo nekoliko razkrije isti obraz sem videl od spodaj, da zvečer. On se je namrščil, ko me je videl, in njegove velike roke prijel za roke njegov velik stol.
  
  
  "Kdo je to? Ego je glas je bil petulant.
  
  
  "Nick Carter." Smo vam povedali o nen.
  
  
  Ingersoll obotavljal, prsti se gibljejo navdušeno ob banister. "Mora biti ubit."
  
  
  "In očitno je, da se ni zgodilo." On je stopil naprej, da Angela in nudged Luger Na v strani. "Vaše igra je končana."
  
  
  Še dolgo obotavljanja, preden je govoril, in prsti fluttered. "Moja igra?"
  
  
  Besede niso povsem ujemajo način ego je ustnic premakne, kot napačno zabeležilo film. Hodil je skozi na stol. Nasmehnil se je rahlo nasmejal, in njegove ustnice preselil listlessly. "Kaj hočeš?"
  
  
  To je bila moja obrniti, da se jezijo, ker odkrito stoji pred njim, lahko bi prisegel, da je njen ego glas je bil, ki prihaja od nekje na zadnji strani njene glave.
  
  
  Ingersoll ni bilo zanima ego žepni nož je odgovor. Moj ego nasmeh nenadoma spremenila v nasmeh popolno samozavest - trenutek mojo roko je zgrabil in se obrnil proč od Angela tako težko, da je skoraj dislocirane.
  
  
  Njen je bil kratek niz; pest treščilo v moj obraz. Otrple, sem podprta proč, vendar paralyzing dosegu moje roke niso popustiti. To je Vlak, in njegov temni obraz je bil nasmejan triumphantly na mene. Za njim, a drugi mož v temni obleki, narejeni pištolo na mene, na kup dolar.
  
  
  Pustil sem Wilhelmina pade na tla; v Luger, ki ni več hrupa na preprogo kot Vlak in drugi storil, ko so se pojavile na mene.
  
  
  Takoj, Ingersoll rose od svojega stola in se preselil z energijo in natančnost, ki je ni imel pred tem. "Zelo dobro, gospodje," je dejal. "In zdaj, da smo Nick Carter nazaj, smo morali poskrbeti, da on ne teče proč ta čas."
  
  
  Moje čeljusti mora imeti padla odprta v nejeverno kot človek, imenovan Ingersoll poslušal njen; glas je bil sluh zdaj je bil popolnoma drugačen.
  
  
  Ingersoll zasmejal. "Si videti presenečen, Carter."
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  'Seveda. Kdo ne bi bil presenečen, če so ugotovili, da nisem bil pravi Grady Ingersoll?
  
  
  'Potem kdo ste vi?'
  
  
  Človek je skomignil z rameni. "Da, da, da me lahko pokličete nadomestek."
  
  
  "In pravi Ingersoll?"
  
  
  "Nisem si mislim, da je?" Niso vse vaše obveščevalnih agencij za to? Zakaj pa bi se vohunjenje tukaj?
  
  
  "Ali je mrtev?"
  
  
  "Tako, ja."
  
  
  "Kaj to pomeni?'
  
  
  "Pojdi, jaz bom pokazal za vas."
  
  
  On je svojo pot po vsej sobi za hladilnik, ki poteka vrstami elektronskih naprav, ki nenehno flickered in whirred. Ustavil se je pred dvema tla-dolžina žametne zavese, me je pogledal še enkrat, in potegnil je zavese nazaj.
  
  
  Sem pogledal nazaj na Grady Ingersoll, ki je bila enaka v vseh podrobnostih, da človek, ki je stal poleg mene. Druga pa, Ingersoll bila odprta v prozorni posodi, njen obraz in telo, ki je delno zakrit z vrtenjem meglo. Ego je oči so bile zaprte in je bil oblečen, kaj je izgledala bolnišnici nightgown. "Tako, Carter?" Ingersoll vprašal - ali hema je bilo. "Moje Vzhodne kolegi so mi rekli, da ste zelo pametna punca ..."
  
  
  "Ali je to zamrznjene?"
  
  
  Ingersoll - lahko bi rekli da, ker jaz nisem nikoli pomislil na drugo ime-prikimala. "Popolnoma. Vi zagotovo veste nekaj o cryogenics.
  
  
  "Tehnika zamrzovanja narod, živ."
  
  
  "To je bil zasnovan tako, da nudijo ljudje, kot Grady Ingersoll" - je priklonil pregleden plovila - " upanje nesmrtnost. Ko več milijard dolarjev posameznika, ki trpi zaradi neozdravljiva bolezen, cryogenics lahko dajo ego v začasno animacije, dokler medicinske znanosti lahko najti zdravilo za ego. Zelo preprosto, kajne?
  
  
  "Torej ste egomaniac?" Dokler je ozdravljiva?
  
  
  "Popolnoma. Angažiral in natančno pripravljena za ta gospod sam v strogo molčečnost. Tudi moji najbližji sodelavci niso vedeli, nam o tej bolezni, nam o moji vlogi v upravljanje Ingersoll je kraljestvo, dokler je zmogel še enkrat."
  
  
  Kosi sestavljanke so zdaj hitro začeli padati na svoje mesto. 'Glas. Kako si to naredil?'
  
  
  Ingersoll opozoril na elektronske opreme. "Moj mentor - ali ji naj rečem pastir? "kot verjetno veste, je bil več kot le denar-making machine, bil je tudi znanstveni genij. Imam tudi skromno ozadju, v nekaterih uporabnih znanosti, in skupaj smo razvili računalniški glas za mano. Ti pomnilnik banke vsebujejo več tisoč besed in besednih zvez, ki so takoj na voljo, in vsi so posnete s Ingersoll ego, v žal neponovljivi glas. Z ego, govorim lahko po telefonu ali dajejo govora; sem lahko celo govori, da ljudje face-to-face z nekaj omejitev, kot ste opazili nekaj minut nazaj.
  
  
  Ona je bila navdušena, in so prepričani, da je opazil. "To je neverjetno," sem rekel.
  
  
  'Da. Želim, da bi svet nikoli ne veš - vsaj ne, dokler sem šel ."
  
  
  "Kaj misliš?'
  
  
  "Dobro, dobro, Carter, ali resnično misliš, da zdaj, ko je dosegel ta položaj, on bo oživela s tem živijo truplo?" Potegnil dol zavese z zaničljiv gesto in blokira pogled na pravi milijarder. "Preden sem zbral moje zaupanja vrednih sodelavcev tukaj, sem bila edina, ki je vedela resnico. Edina v celem svetu! "
  
  
  "Ampak ... ne zaupate ti ljudje?"
  
  
  'Seveda. Imajo veliko višji cilj kot le nadzor finančnega imperija, in jaz sem jim pomagati, storiti."
  
  
  "Kaj je to cilj?"
  
  
  Ingersoll pomahal maščobe prst pod nos. "Zdaj, zdaj, Carter, morate vedeti, je pa preveč."
  
  
  "Zakaj ne bomo znebili tega fanta, namesto da stoji tukaj govoriti?" growled Vlak. "On je preveč pametno, da tvegati."
  
  
  "Boste morda želeli slišati, kaj sem že ugotovil," sem rekel hitro.
  
  
  Ingersoll pogledal od mene, da Vlak, da me. "Ja," je počasi rekel, " povej nam, kaj ste se naučili o nas."
  
  
  "V bistvu, da ste izgradnjo neke vrste raketomet na sodni dan Otok."
  
  
  Ego je obrvi strel gor. "Oh, o tem, Carter? Ko rečeš "neke vrste namestitev," imaš prav ."
  
  
  "Misliš, da je pripravljen za uporabo?"
  
  
  'Seveda.'
  
  
  "G. Ingersoll," Vlak growled warningly.
  
  
  "Oh, ne skrbite. Carter je tako lepo napadel Ingersoll je zloglasni zasebnost, ki je najmanj kar lahko storimo je povedal, em nekaj o našem delovanju smo se, preden smo tišina ego vedno.
  
  
  Sem mislil, je pravilno, da je bil talker, ki si želijo, da pokažejo svojo iznajdljivost. "Ne verjamem, da vrednih sodelavcev zaupanje v vas, Ingersoll," sem rekel. "Oh, to zagotovo ne velja." Naredil grand gesto. "Vsi potrebujemo drug drugega; smo odlična ekipa, izjemno kombinacijo idealizma in tehničnih veščin. Da ne omenjam, denar, seveda.
  
  
  'Idealizma? Ozrl se je na Vlak, katerih scowl niso spremenile. "Da dolgodlaki golazen?"
  
  
  "No, kako? Ti mladi ljudje - in mlada dama - so se zavezale, da prostem plavanje po vsem svetu in blaginjo za vse, ki imajo šel skozi vice dvoma, zavrnitev in očiščevanja ."
  
  
  "Ne razumem vas."
  
  
  "Dobro, si Trajno Eno, na primer. A West Point diplomant, je šel manjka v Vietnamu več kot dve leti. Sem rekel, da ego in kasnejših izkušenj v Hanoi in drugje na severu je bilo zelo poučno. In Frank je disidirala iz vojske, da Zahodna Nemčija - seveda, on je prepredena z najvišjim načelom - in končal na Daljnem Vzhodu. Anton led skupina prostovoljcev, ki so pomagali, izvoz sladkorja pridelka na Kubo, in prišel do zaključka, da je lahko naredil veliko več za to dejavnost kot samo rezanje sladkornega trsa. Arthur... Kje je Arthur?
  
  
  "Mrtev," Vlak je rekla iskreno. "Ta fant je ubil ego." Ingersoll pogledal me je z napol zaprtimi očmi. "Je bil, da je to potrebno, Carter?"
  
  
  "Zdelo se je, kot dobro v tistem času."
  
  
  "In Kevin?" Wilf?
  
  
  "So bili dogaja, da mi enosmerno vozovnico na dnu oceana. To je bil ih, ki hranijo ji s tem."
  
  
  'Hmm. Uničil moj daljinski upravljalnik nocoj, ali nisi?
  
  
  Nisem rekel ničesar z njo.
  
  
  Ingersoll potegnil uro iz okoli njegovega waistcoat žep - je bil oblečen, da bo ustrezala in se je namrščil na gumb. "Ne verjamem, da bi bilo koristno vprašati, kako veliko vaših kolegov" programska oprema se bo sestal veste, kaj ste se naučili." Ni mu bilo čakati na moj odgovor. "Ampak to ni važno. Naši načrti se bodo le treba spremeniti malo."
  
  
  "Kako je torej? Čutil sem, Trein je težka telesa za mano in Frank ' s pištolo zraven mene je negibno.
  
  
  "Pridi. Bom pokazal za vas. Ingersoll je šel v sobo, kjer je elektronsko opremo, ki se je nahajal. Obrnil se je kazalec, in zaslon osvetljen z podroben pogled iz zraka. "Tukaj, kot lahko vidite, je Domesday Otok. Gradnjo in izboljšanje moj novi hotel je zelo počasen, vendar je to zato, ker je ni hotel. Glej ti navpično notri? On je poudaril, da nekaj majhnih pik na ogrodje za stavbe v gradnji. "No, ko dopolni osemnajst let, in v vsakem od osemnajst cevi, ki so votla, so rakete. Priznam, da imajo omejen obseg, ampak mislim, da kuda je namenjen za vedno.
  
  
  Hotela je povedati emu, da sem vedel, kaj so bili dogaja, vendar zadržane. "Oh, kajne?'
  
  
  'Da. Palm Stisko. To je komaj najbolj ranljive vojaški cilj, je to?
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Ampak... mislim o tem. Ko sem ji dal signal, milijonarjev ' igrišče bo zadel za visoko eksplozivne razdrobljenost izstrelki. Oh, brez jedrskega orožja, Carter. Mi smo bili prinaša delih tukaj ena za preteklo leto, in hvala za iznajdljivost naših rumeno-odrte prijatelji - ne pozabite, so izumili smodnik - imamo celo arsenal na naš majhen otok."
  
  
  "Ampak, kaj je smisel?"
  
  
  Razmisli o tem: brez primere in zato nepričakovani napad na območje, kjer je predsednik Združenih držav amerike je v dvorani na delovne počitnice-posvetovanju z glavnimi udeleženci svoje oglaševalske akcije, nekateri izmed najbogatejših in najvplivnejših ljudi na svetu."
  
  
  - Kaj mislite, da boste dosegli s tem?
  
  
  "No, pa nameravamo sile ZDA vlada sprejeti naše pogoje."
  
  
  "Pogoji?'
  
  
  Ingersoll nasmehnil ruefully. "Ste bili v Cape Kennedy, NY, Carter. Veste, kaj želimo. Če moji prijatelji na Daljnem Vzhodu imajo tudi Tri-vodi sistemov vodenja, ki jih bo jedrska enakovredno drugih velesil."
  
  
  "Torej, da veste o obstoju Driekoppen"
  
  
  "Kot glavni delničar, jaz sem, seveda, ki se zaveda vseh novostih. Čeprav še nisem imel dostop do podrobnosti."
  
  
  Je pokimal z njo. "Kaj je tako dobro, da se o njem?"
  
  
  "Oh ... občutek, da ste dosegli nekaj, da denar ne more kupiti. Morda nekega dne sem si bomo zapomnili kot največje prednosti v zgodovini."
  
  
  "Kaj pa, če vaš prvi napad ne dela? Če oborožene sile naša država odločila, da prihajajo tukaj za obrišite si obličja zemlje?
  
  
  "Oh, daj! Bomba otoku sredi priljubljeno turistično območje, v kolonije vaša najtesnejši zaveznik?
  
  
  Njo, razume, kaj je s tem mislil. "Toda kaj se zgodi, ko zaženete rakete? Ti ljudje se lahko vprašal, če imate karkoli drugega."
  
  
  "Da, vendar smo ga imajo preveč. Na Carter jedrskih raket, ki ga bomo, seveda, ki se imenuje Vera.
  
  
  "G. Ingersoll, mislim, da smo se pogovarjali dovolj dolgo." Vlak me potisnil proti Frank. "Oglejmo ta fant ven, da bomo lahko nadaljevali z delom."
  
  
  Ingersoll pokimal. "Da, da, mora biti desno.
  
  
  Ubiti ego hitro, vendar to od zunaj. Bom pokličite nadzorni center.
  
  
  Kot Vlak, me potisnil po sobi, videl sem, Ingersoll sprejme področju telefon off svoje kavljem in govorijo v to. Je čakal, nato pa je rekel nekaj drugega.
  
  
  "Tsunganos! Kje si? Ego je krog bled obraz je bil osupel, z bes.
  
  
  Svoje ustavil. "Pozabite ego, Ingersoll. On je mrtev. In vaš kontrolni sobi je pospravila.
  
  
  Ingersoll obrnil obupno. Ob istem času, ko je ujela Frank je izraz, in videl, da je pištolo je tresenje njegov ego. Je stopil nazaj, stisnjene sam proti zadnji Vlak, ki je želodec, zgrabil Ego je roko in potegnil ga. To je letel čez ramo, ko je Frank je prišel in je potegnil sprožilec. Gawking hit krško Vlak; njo, se potrudil, da raca za revolveraša, ampak poskuša metati visok človek čez ramo, me je čez protiuteži. Sem naletel, je padla na eno od plemen, in nekdo lunged na mene.
  
  
  Bilo bi lepo, da mislim, da je Angela je bil namerno poskuša me reši, ampak to je bolj verjetno je, da je poskušal, da bi vrgel sama na mojem hrbtu. Ko njen padel, je plaval mimo mimmo mene in v Frank je vrstici požara. Gawk je udaril skozi hej prsih, je prišel ven skozi hrbet in je letel z las širino mimmo mene.
  
  
  On se obnje spotakniti Zapri in dobil Frank, preden je opomogla od šoka dekle udarcev. Smo dobili v pištolo, boj in zavrtel po sobi, kot je par pijanih plesalcev pred emu zlomil njen palec. Je kričal, in pištolo zdrsnila v moji roki.
  
  
  Frank padel na kolena z groan. Njen ego, ga je udaril s rit z pištolo, nato pa se je obrnil k Angela. Ležala je na njen trebuh, ji dolgo obleko, ki visi nad njo na kolena. On valjani ji na hrbet. Njene veke blinked in ona me je pogledal. "Nick," je muttered, in zaprla oči za vedno.
  
  
  Vstal hitro in pogledal Ingersoll. Ni bilo ego je treba obravnavati. Kljub velikosti prostora, ni bilo nobenega skrivališča za ego-velika človek, razen za žametne zavese, kjer zamrznjeno telo je bilo nahaja. Potegnil nazaj zavese. Ingersoll ni bilo tam živi, in je na pol mrtev človek je imel nobenega upanja, da prihaja nazaj v življenje. Gawk je, da se prebili tudi Angela se je končalo v prozorni posodi. In skozi majhno luknjo, ledeno dim izlil, pri čemer se z njim za vedno Ingersoll je razvpiti načrt za nesmrtnost.
  
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  Eden od hidrogliserjem čolnov je bila ravnokar zapustili obalo, ko je prišel ven, okoli predora. Sem streljal je na ladji, okoli luger, vendar je bil pretemen za cilj pravilno. Trenutek kasneje, beli trup izginil v predoru.
  
  
  Slišal sem krik je za mano, ampak nisem obrnil. Očitno, policisti zunaj končno spoznal, da je nekaj narobe z De Doublon. Stekel sem do druge hidrogliserjem, nevezane ego, in prinesel motorja. Ob vstopu v tunel, sem imel za pritisk na nekaj tipk na nadzorni plošči, preden sem našla pravo eno, in ko nejasni silhueta vrata videl, sem pospešiti.
  
  
  Njen je bil prehitro; vrat je bil tam samo do polovice, ko je dosegel to. On dived v, in slišal stekla razbila, in crack kovine, kot vetrobransko steklo, odpadel. Čoln izgubil hitrost, potem pa se je zdelo, da shudder in napredovati.
  
  
  V daljavi, ona je opazila še hidrogliserjem ladjo, ki pelje proti sodni dan na Otoku kovinskimi smuči. Sem potisnil dušilke kot daleč naprej, kot sem lahko, čutil trupa dvignite okoli vode in krila potisnite čez. Čoln je bil dirke čez površino pri hitrosti, ki je moj dih-še posebej, brez vetrobransko steklo. Ingersoll je čoln začel kanal med dvema otokov, in njen sledi.
  
  
  Ona pričakuje, mu na glavo za vrata bar, toda namesto, da bi vodil za iskren k-oblikovane konkretne pomol s jeklen okvir. Ego čoln treščilo v dok in odskočila nazaj; Ingersoll boril za ohranjanje nadzora, prinesel hidrogliserjem bližje spet besen skočil na rob pomola, potegnil sam gor - in skoraj v trenutku je izginil - prav pred mojimi očmi.
  
  
  Med chase, nekoliko se ujel za to, vendar ne za veliko, in ko je njen upočasnila priti do pomola, njeno izgubili vse prednosti, ki ga je pridobila. Se je povzpel na lok in skočil na beton, izmika pod radovedno izdelan kovinski žarki. Vstal je previdno, Wilhelmina v roki. Ingersoll bil nikjer na vidiku.
  
  
  Nisem vedela, kaj naj naredim, zato sem leaned zoper enega od žarkov. Sem mislil, da je nekoliko trese pred vetrom, potem pa sem jasno čutil, da se premika! Vzel je korak nazaj in videl vso čudno nered vrti počasi, a nedvoumno. "Glasovanje je ven!" Sem rekla tiho, potapljanje v jeklo mase.
  
  
  Tam je bil žleba-kot odpiranje v center. Je za trenutek obotavljal, potem pa planila v notranjosti. On je bil sposoben počasi ji pade z rokami na obeh straneh stene, in je slišal ropot težkih strojev spodaj. Potem, ko je dolgo, počasi drsijo, je videl žarek, ki je močnejši, kot se je spustil. Ni bilo golo, gladko, mesto na dnu cevi; sem padel je kot tiho, kot sem lahko, in pogledal okoli.
  
  
  Se je znašel sredi zapleten sklop cevi in konstrukcije, tramovi, z hidravlične napeljave vse okoli. Njen skrbno pojavile do vira svetlobe. Grady Ingersoll je stal v prednji plošči, lahko z vrtenjem gumba in si ogleduje klicanje, njegovi lasje izgubijo v vseh smereh, obraz žareč z napetost. Tam je bil predor za ploščo, in če je moj občutek za smer, ni bilo popolnoma narobe, sem vedel, da morajo privesti do kontrolne sobe, sem pospravila. To je pomenilo, da daljinskim nadzorom Ingersoll bil backup namestitev ...
  
  
  Sem bil na tem, da skok čez široko luknjo v betonska tla, ko sem bil nenadoma dvignil v zrak. Omamljena, je zakričala in poskušal skočiti velik krog razdaljo med nogami. Vendar je bilo neusmiljeno potiska me up, odprta za jekleni nosilec, za vedno.
  
  
  V piskav avtomobilov se je sunkoma ustavil. In njen preveč, ustavil. Je skočil s sedeža, nerodno padel na tla, in stared na očitno malo karabin v Ingersoll je roke.
  
  
  "Torej ste našli to, Carter." Bil je dihanje, močno, in ego je prsih je bila heaving. "Se vam zdi, da so našli vse kotičke in crannies moje delovanje."
  
  
  "Izgleda, da je."
  
  
  "No, ta je svoje najnovejše odkritje. Spusti pištolo, v redu, ne želim, da ustrelil tukaj. Sem naredil vse, kar je rekel, " nisem potrebujejo gunfight bodisi, ker z vsem, kovine in betona okoli nas, manjka gawk lahko odbijajo za vedno.
  
  
  "Ali imate jedrskih raket tukaj?" Sem pogledal na stvar, ki je imel, potisnil me je gor in videl dolge valjaste rod pod nosom membrana, ki gredo v luknjo v tleh.
  
  
  "To je škoda, da niste odkrili tem, preden je bilo prepozno za vas." Nasmehnil se je, njegov obraz contorted v šibki svetlobi. "To je nič v primerjavi s prefinjeno rakete, vendar bo opravljal svoje delo. Trdna goriva, preprost, vendar učinkovit mehanizem, ki bo osredotočen na svoj kapital."
  
  
  "To je tudi vaš kapital," ji emu zanikal poročanje medijev.
  
  
  "Oh, št. Moj kapitala, kjer sem končal, Carter. Kaj sem dolžan Združenih držav amerike, ali za to zadevo, kaj je to, v katero koli državo? Vse, kar potrebujete, je moj denar ih umazano davkov...
  
  
  "Oh, to je dovolj," sem rekel. "Si pozabil, kdo si."
  
  
  "Oh, št. On mi je dal sly nasmeh. "Njen Grady Ingersoll, pravi Grady Ingersoll-in samo lahko rečem drugače."
  
  
  "Mislim, da je nekaj fantov, ki so še vedno živ."
  
  
  "Potem bom ukvarjal z njimi, če sem za, ampak jaz ne mislim, da je v vašem interesu, da govori, Carter. Le ti so nevarne. On je postavljeno v karabin.
  
  
  Je odskočila off in vrgel sam na tla. Kot idiot, Ingersoll odpustili počil in vodi šel letenje v vse smeri. Moje pete pasle, in drugi gawk je minilo tako blizu, da moji lasje vnel.
  
  
  Ko sem pogledal na Ingersoll, zdelo se mi je, da je emu ni bil tako srečen. On je sedel na betonska tla, njegove oči so široko z bewilderment in strah. "Carter," je dejal. "Ne pustite, ay, da to proč od mene. . Je padel na svojo stran in klop negibno.
  
  
  Sem pokleknil poleg njega in dvignil eden od vekami. Ni se premakniti, in ni bilo nobenih znakov dihanja. Sem dal karabin stran in preveriti njeno veliko, mehko telo za škodo, toda videl ni nič. Stal je z vzdihom. "Dodate največ dolar," je muttered v tišini. "Ali kaj podobnega." Kakorkoli že, jaz še vedno moje telo, in ona ne želi zapustiti svoje ego tukaj.
  
  
  To je bil dolg, oster vzpon do žleba - ki, seveda, je bila raketa je začela cev - vlečenje Ingersoll telo z njim. Končno, ko je dosegla pomol, ona postaviti na hladno konkretnih za nekaj minut, da se ulov ji dih. To je bil nenavadni pogled na kanal in glej, praznične luči na velike ladje v pristanišču bar, kot če v Dubla Cay, bi lahko le zabavati.
  
  
  Na koncu je vstal in pogledal ven na sodni dan Otok. Smo bili dovolj daleč, celinskih, da patruljni policisti ne bi opazili nas. Bil sem radoveden o tem, kako dolgo bo trajalo njih, da bi našli štirih tekem v podzemnih kontrolni sobi, ampak sem se odločil, da ne skrbi; to je bila ih problem.
  
  
  Eden od hidrokrilna plovila, je Ingersoll, z vetrobranskega stekla nedotaknjena, je naplavilo na pomolu, ki jih trenutno kanala, in dead man je bila odpravljena v pilotski kabini. Ko sem bil v sredini kanala, sem razmišljal, kaj storiti s hladilnim goro mesa na noge. Ni nujno, da se vrže v vodo z ego; bolje bi bilo, če ego bilo nikoli našli.
  
  
  Njen zadnji izlet je bil za pusta stran sodni dan Otok. Pesek je bil mehak, in s pomočjo zlomljeno vejo, ki je izkopal grob, ki verjetno ne bi bilo mogoce najti let, če sploh kdaj. Ona nato pobota za Vstajenje Otok, razmišljal vseh možnih prihodnosti shaggy se premika.
  
  
  Ko je prispel v pristanišče, ki jo je sprejel svojo odločitev. Bilo je preveč tvegano, da ostanejo v Dubla Cay za celo minuto dlje, kot je potrebno, ne le zaradi preživeli člani Intimno Šest organizacija-če bi želel, da me bo ubil - pa tudi zato, ker lokalne oblasti, bi verjetno ne bi, so pokazali nobene milosti za pokol sem bila povzročena na njeno nocoj, ne glede na to, kako upravičeno je.
  
  
  Je odplul na ladji in upoštevati naslednja poteza. Moral sem iti na Bahame, kar je pomenilo, Florida. Ni imel pojma, če hidrogliserjem čoln lahko, da je tam z razpoložljivo količino goriva na krovu ... pogledal sem na hribu Herridge je stal na to zjutraj in misli na Lear Jet, ki je parkirano na drugi strani vzletno-pristajalne steze.
  
  
  Stal je tam, temno in je še vedno v mesečini. Je šel čez, in odstraniti recoil ustavi iz kolesa in popustiti v zanke. Nisem imel časa, da se ogreje avto in pojdite skozi preostanek na vzpon postopek pravilno; sem imel, da se ogreje na motorje, da dobim gor...
  
  
  "So se odpravljate nekam iti, Gospod Walton?" Nisem treba obrniti, da veš, da Herridge je bil za mano. "Pravkar sem občudovali napravo."
  
  
  "In če bi ego hotel poskusiti."
  
  
  Obrnil se je in nasmehnil, se sprašujete, kako deaktivirati ego. Ni bilo pištolo v pogled, vendar Ego roko in je bil v njegov suknjič žep. "Mislim, da imaš me," sem rekel.
  
  
  'Res je. Morda želite, da pusti tako nenadoma, ko vse razburjenje Dvojni C?
  
  
  "Kaj je nemire?" Sem vprašala nedolžno.
  
  
  "Ja, sem videl veliko stvari okoli mojega okna. Veliko nesreč v stene de Doublon, veliko kričanje. In so hidrokrilna plovila, ki je letel ven na morje, so samo tri. Njen, videl eno vožnjo aground za hotel, in sem videl, ko pridejo na pristanišče v drugo ladjo. Kje je tretja ladja, Gospod Walton?"
  
  
  "Kako naj vem, da je?"
  
  
  Herridge zarežal s tihim glasom. "Zakaj ste mi govori, preveč?" No, morda se Gospod Nick Walton naj izginejo iz Doublecay za vedno. Zadobiti. On je opozoril na ravnini s svojo prosto roko.
  
  
  Dal sem ji v kopilot sedež in se odločil, da počakajte, da smo bili v zraku, preden onemogočanje ego; potem bi bilo lažje. Vendar preden smo se potegnil ven na stezo, Herridge potegnil ven topim revolver do svoje waistcoat in ga izročil, da me.
  
  
  "Če dvomiš v moje motivi, Gospod Walton. Delam za Britansko vlado, je za boj proti mamilom delitev, ki je na voljo na Bahamian organi. Moja naloga je bila, da ugotovite, če Grady Ingersoll je bil, ki se ukvarjajo z mamili. Imam občutek, ni važno več. Njeno vozniško dovoljenje?'
  
  
  "Mislim, da lahko preplezati to steno jutri pogledat.'
  
  
  "Zelo lepo od vas. Hvala, ker ste.'
  
  
  Njen sel in sproščeno uživajte v poletu.
  
  
  Sokol je čakal me je v svojem Spartan urada na Dupont Krogu, ko je prišel malo po poldneva naslednji dan.
  
  
  "Vaš polet preko Miami pristal uro in pol nazaj," je pozdravil me. "Kje ste bili?"
  
  
  "No, njen, je bil plavanje v oblačilih bil sem že nosil, in sem mislil, da bi bilo lepo, če želite spremeniti pred njeno, bom prišla."
  
  
  Je pokimal grimly. "In?'
  
  
  Je izdelan na zgodbo Emu mu je dal na telefon ob treh zjutraj. On je poslušal brez pripomb, dokler se je končal.
  
  
  Je vprašal. "Kaj mislite, da se bo zgodilo, da ostale organizacije?"
  
  
  "Da čiščenje nereda in se pretvarjamo, da se ni nič zgodilo, ali Herridge in ego bodo ljudje stavke, preden jih lahko storite ničesar učinkovito. V vsakem primeru, predvidevam, da ste že obvestila Bahamian organov o raketne baze na sodni dan Otok.
  
  
  "To je bila prenaša, da jih s pomočjo posredne poti. Vse, kar bo ravna in diskretno ."
  
  
  'Seveda.'
  
  
  "Vendar pa obstaja ena stvar, ki res me moti. Človek si pokopan: smo Lahko prepričani, da to ni bil pravi Grady Ingersoll? Da je ta organ na posodo ni bil samo lutke?
  
  
  "Zakaj bi jim ne da?"
  
  
  "Nič ne vem o tem. Naša naloga je le, da poskrbite za to v celoti."
  
  
  Segel je v žep strani svojo jakno in vrgel krpo zaviti predmet v stol. "To je za namene preskušanja." Počasi, vztrajno, se je obrnil predmeta okrog, dokler svoj palec je bil pred njim. Ego je izraz ni spremenila, ko se je ozrl na mano. 'No?'
  
  
  "Ali je vaš prstni odtis; jaz stavim ne ustreza dejanskim Grady Ingersoll je prstni odtis.
  
  
  "Odlična. Sokol je vstal. "Zadnja stvar. Ste prepričani, da je to dekle, plesalka, ki res veseli, boste tako veliko, ne govori?
  
  
  "Kaj bi rekla? Mimogrede, je bil zaprošen za Herridge, da gredo k svoji hotelski sobi in naj ji gredo, ko je prišel na Dvojni C, in rekel je, da bi pazi na njo.
  
  
  - Sodeč po svojo zgodbo, se zdi, da je naloga končana. Vzamem si želijo, da gredo na počitnice spet?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Ne, hvala. Vsakič, ko sem šel na dopust, pomislite na nekaj pameten, da me zasedene, medtem ko sem moral biti na dopustu. Vendar pa lahko eno stvar zame."
  
  
  Kot vedno, Hawk je bila pot pred menoj. "Ona je omenila tudi vi večkrat. Ne verjamem, da danes je dan boste lahko našli Veronica na strelišču. On je zmajal z glavo in se nasmehnil icily. "Ne razumem, kaj mlado dekle, kot si ti vidi v stari človek, kot si ti."
  
  
  * * *
  
  
  O knjigi:
  
  
  Nekje na Bahamih, je ekscentrični milijarder organizira divje orgije, ki vključujejo hipiji, spolu in hašiš. Vendar v svojem prostem času, je bogataš je zabavno s splošno uničenje protiraketni sistem. Čas za "Master Morilec" Nick Carter, da hit cesti. Nevarno smrti tour. Zato, ker morate, da se ustavi brezobzirno bogato norec. Ni važno kaj. Ni lahka naloga, čeprav se je Nick Carter. Še posebej, če se izkaže, da so hipiji, kot so Anton so bolj nevarne gola od najtežjih gangsterji.
  
  
  
  
  Kazalo vsebine
  Poglavje 3
  
  
  Poglavje 4
  
  
  Poglavje 5
  
  
  Poglavje 8
  
  
  Poglavje 9
  
  
  Poglavje 10
  
  
  Poglavje 11
  
  
  Poglavje 13
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noč Maščevalec
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noč Maščevalec
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalni naslov: Noč Maščevalec
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  Obrnil se je in videl, a menih je v rumenem haljo hoja mimmo, sklonila glavo in roke prekrižala v molitvi. Moje krhko telo samo vrč v meni. Ko je prišel k sebi in pohoditi, se ne iščete, ne vidim nam, mi, nam berači, ki je sedel na pločniku.
  
  
  Temno odrti fant je bil, ki teče pred menoj. Stekel je s svojo suh prsih bared in njegov čvornovit kolena premikajo odločno. Ozrl se je tako patetična, tako lačen, da je moje strani samodejno šel v moj žep. Vendar je letel z mimmo je komolec in je izginil pred emu bi dal kovancev.
  
  
  Trenutek kasneje, modno oblečena ženska stopil milino iz Rolls-Royce. Za ceno ee oblačila, na stotine lačnih ljudi na ulici, bi se lahko vključila za mesec dni.
  
  
  Bil je samo navajanje na um-piha v nasprotju z Calcutta, ko eksplozijo zvenel sedem metrov od zgradbe. Windows bulged in izstrelil kot napihnjene balone.
  
  
  On bi videl delce crash v pol goli telesi berači in trganje Pariški obleka ženska okoli Zvitkih. Slišala sem, da ji kriči in stoka od bolečine, potem je neviden pest zraka vzorčenje tlaka zadelo me je v prsih in trkal me off nogami.
  
  
  Dim billowed zadaj skala, ki je letel po ulici in razbil v avtomobili parkirani čez cesto. Preden je izgubila zavest, je videl, zgornja nadstropja stavb propad. Počasi, kot so taljenje voska, struktura izgubil svojo obliko, kot jeklenih nosilcev buckled in deske razpokani in razpadel. Močno mesto kamenja in cementa blokov je padlo okoli mene.
  
  
  Ko trdim predmetom udaril nazaj mojo glavo, je bila bolečina neznosna. Njej, spomnim se, razmišljanje zelo jasno: "umrl bom." In nisem še začel naloga še ni.
  
  
  Potem je vse spremenila v črno, in nisem mogel čuti bolečino, in več.
  
  
  Za mene, je bil le prenos sirene, tiste čudne angleški rogovi, ki so bolj primerni za majhne Evropske policijske avtomobile kot za velik Cadillac ambulante, ki se je ustavil centimetrov od moje glave na pločniku.
  
  
  Počutil sem se splinters, ki se vleče okrog moje noge, in sem slišal znan glas govori, da me od daleč.
  
  
  'Vzdevek? Boste vi?'
  
  
  Žepni nož je zdelo neumno, da mi je. Ampak glas hranijo ponavljanje žepni nož in ji ni mogel odgovoriti. Moja usta so bila polna prahu in bitov cementa.
  
  
  "Ali ste še živi, Nick?" Ali ste me slišali?'
  
  
  Bil sem pobral z močno moških in skrbno vzdignjen na nosilih. Bila je ravno na hrbtu, dokler mi je bila dana v ambulante, ampak ona je bila izbrana, ko stari Cadillac potegnil na Chowringey Cesti.
  
  
  Človek, ki je govoril, da me na ulici ni bilo tam; le tanko Indijski medicinske sestre jahal z mano, in je ni jim zaupam.
  
  
  Ne, da sem imel toliko denarja s seboj. Bil sem bolj zaskrbljen zaradi orožja, ki so sešiti v mojo obleko.
  
  
  Skozi okno, sem videla, se je množica zbrala na ulici pred kajenje ruševine prepihani-up stavbe. Več ljudi je metal kamenje na ranjenih ljudi na pločniku, medtem ko drugi metal kamenje v policijski avto. Policija že streljanje solzilni plin kanistri v množici, in majhen upor se je zdelo neizogibno.
  
  
  Minuto kasneje, Cadillacs zapustil množice v ozadju, in razen za svoje glave in umazanijo v usta, je čutil, kot turistični na področju potovanje.
  
  
  Pošten vodnik bi morali opisati, Calcutta kot "umazane, umazane, sickest, rottenest mesto na svetu."
  
  
  Ampak za nekaj blokov, Chowringee Cesti je bila gospodarska Zbornica raj. Muzeji, vladne urade, manjše hotele, in prostoren zasebnih domovih obložene obeh straneh, vendar za ihc, tam so stvari, ki bi Zahodni matematiko večjih bolan.
  
  
  Calcutta, kot večina zamašen, prenatrpanih mestih, — je eden od največjih na svetu. Samo slumih so različne. Milijon prebivalci mesta nimajo stanovanj na vse. Živijo na ulici, na pločniku, v parkih in javnih stavb. Ne, ko si prosil in krasti, da ostanem živ. Cele družine se rodi, živi in umre, ne da bi sploh najbolj primitivnih streho nad njihove glave, ne na boljšem kot podgane so boj nad smeti.
  
  
  Ponoči, vrstic pragovi spominja trupel, prirejen za kurjenje po epidemijo. Bolj uspešni tisti, ki živijo v slumih ali buesti, strehe, ki se dviga eno in pol metrov nad tlemi. Splet je voda blatni in neizrekljivo onesnaženih vodah Hooghly Reke.
  
  
  Sem se spomnil, da je zadnjič, ko sem bil v Calcutta. Bilo je deževno sezono, in je bil odprt kanalizacijski sistem, ki teče po ulicah.
  
  
  Tako da jaz ne bi se še posebej zanima za ta izlet. Sem šel tja na misijo, vem, da mesto je cesspool bolezni in umazanijo.
  
  
  To je bil nekoč upam na boljše čase. Leta 1947, ko je Britanski dodeljena neodvisnosti države, novega Kongresa Stranke naredili noro obljubami o boljši prihodnosti in demokracije, ampak z njimi, Calcutta je ferret le dobil še bogged.
  
  
  Leta 1971, meščani glasoval za Komuniste v obup. Toda to upanje ni bil izpolnjen. S Komunisti, tudi ne bi nadzor mesto, zato zvezna vlada posredovala in razglasi vojnega prava.
  
  
  V resničnem življenju, Calcutta ni zdelo, kot so pravo mesto za AH agent . Vendar sem moral upoštevajte naročil, in sporočilo, ki je dosegel mi v Nici je bil jasen.
  
  
  "Pojdi, da Calcutta čim prej," je dejal. Tako je bila potiska okoli smeti, ki jih privlačno francoski grofica in je pobral na prvo letalo postavka vzhodu. Zdaj, eno uro po pristanku v Calcutta, je bil v rešilca, lizanje ran in čestital sam na tem, da je živ.
  
  
  Pred bolnišnici, sem poiskal na trhlih nogah okoli avtomobila in je zavrnil ponudbo medicinske sestre, da me vzameš za Ambulante. Namesto tega je sledila mlada medicinska sestra z mehko rjavo kožo in lepo rit dol zaseden hodniku. Po tem, ko smo izpolnili običajna, ona me je, da zasebni sobi in mi je povedala, da čakati na zdravnika.
  
  
  Eno uro kasneje, Sokol prišel.
  
  
  Njen, je pogledal in ga z odprtimi usti. Mislil je, da je ego glas, da sliši njeno pol spi na ulici, pa pripiše to, da delirij. Kolikor vem, je bil v svojo zasebno pisarno v Združenih Pritisnite in Telegrafske Storitve, ki gradi na Dupont Krog v Washingtonu.
  
  
  On sploh ne pozdravi. Samo on se je namrščil, vzel eno od svojih poceni cigare, in malo off konca. Je prižgana je z očitnim veseljem.
  
  
  Za Hawke, razsvetljavo cigar, je ritual, in način, kako jih ima v usta, daje slutiti, kaj je na svoje srce. Na tej točki, je bil bodisi skrbelo, ali ocenjevanje novo situacijo.
  
  
  Ko je pogledal navzgor, po dajanje ven tekmo, se je zdelo, da bi me videli prvič.
  
  
  "Kako se počutiš?'
  
  
  Njen coughed nekaj več prahu okoli grlo in je rekel: "Da, gospod. Počutim se dobro.'
  
  
  Je pokimal, jasno zadovoljen.
  
  
  "Nisi pravijo, da so se dogaja, da Calcutta," sem rekel.
  
  
  "Spremembe so v načrte," je dejal. "Bil sem vrnitvi s srečanja v Pekingu. Nisem šel ven za dolgo. Bom se vračajo domov v uro.
  
  
  Hawk pogledal neposredno na mene in spet se je namrščil.
  
  
  "Ste dobili brezskrben," je dejal nenadoma. "Sledil sem vas vse od letališča. Ni bil še en blok za tabo, ko bomba je odšel.
  
  
  Njo, pogledal in ga. Hawke je bil izkušen agent, in on ni pozabiti, da je, ampak jaz bi morala vedeti, nekdo je gledal me je. V mojem delu, ne boste dolgo, če ne boste opazili, da ste se ji je sledil.
  
  
  — Bomba je bil namenjen za me?"
  
  
  Je rekel ne. Verjetno ne. To je bil ruski stavbe, sedež blagovne naloga. In to je del problema."
  
  
  Moj šef je odprl majhen paket prinesel.
  
  
  Kaj je držal videti, kot zarjavelo lahko smeti simpatij. Ni bilo nobene oznake, pa je bila varnostno zaponko na eni strani. Zdelo se je, ni več nevaren, kot igrača bomba.
  
  
  "To je njega, Kostya, zakaj ste v Calcutta," Hawke je dejal. "Doma narejene bombe".
  
  
  Smejal se je. To ne more biti resna. Stvar ni zdelo, kot resna grožnja. "Kalijev nitrat," je dejal. - Bank aspiracije in varovalko. Cena je dve rupij.
  
  
  "Dveh četrtletjih," je izračunana na glas.
  
  
  "To je pravica. Precej poceni, tudi v državi, kot je Indija. Vendar je to stvar, ki je dovolj močan, da rip off noge ali razstrelili stavbe. Verjetno močnejša od vodika bomba, če bi ih dovolj in ga uporabljajo kot politični vzvod.
  
  
  Tokrat je bilo mojem pa, da jezijo. On me je presenetil. Sokol ga ni bilo človeka, namenjena pretiravanja, ampak je govoril o domač togost, kot če bi bilo atomsko bombo. "V zadnjih 24 ur, tri ruske stavb v Calcutta so bili uničeni s temi poceni bombe. Prodajno predstavništvo in dveh ruskih podjetij.
  
  
  Sem jo vprašala. "Torej, kaj. Od kdaj ferret AH skrbi, da Rusi bodo dobili jezen na to?
  
  
  "Naši rdeči prijatelji so kričanje o krvavi umori. Policija je ugotovila, da pločevinke, ki so bili proizvedeni z Ameriško podjetje Nacionalni Lahko Podjetje.
  
  
  "Ampak oni prodajajo povsod po zunanji bazen."
  
  
  "To ni važno. Smo pod pritiskom. Gre za povračilo. In tam so govorice o tem.
  
  
  "Govorice?
  
  
  "Govorimo o večjih vstajo."
  
  
  — Kot posledica nekaterih poceni spremembe polno ime?
  
  
  Hawk chewed na mrtve cigar. Ego je obraz je bil mračen. "Da, če piha gor ih je dovolj na pravih mestih..." Je skomignil z rameni.
  
  
  Podal mi tanko mapo z apologetic izraz na njegovem obrazu. "To je vse doslej smo. To je problem Ministrstva za Zunanje Zadeve ruske Federacije, tako da smo se rešili skozi naš konzulat. Mislim, da imajo vodilo za vas. Obrnite Randy Mir. On je nadzor agent AH . Kontaktne informacije so na voljo na dell. Je zavzdihnila in pogledal negotovo. Ni bilo tako kot njega. "Želimo, da nip to v kali. V tem primeru ima vonj, ki mi ni všeč.
  
  
  Premolknil je spet, kot če obžaloval, kar je rekel. "Ugotovite, ki naredi bombe, in da ga vodi. Deluje brez omejitev.'
  
  
  Tam sta bili dve sporočil v Della od Randy Sam, pa nič drugega. Lahko dobim več informacij iz časopisov. Sem imel, da sledite tej informacije, slepo, in mi ni všeč.
  
  
  Ozrl se je na Hawke, pričakoval več od njega.
  
  
  — Veste toliko, kot delamo zdaj, Nick. Nismo mogli izvedeti, kaj o tem," je rekel. "To je mogoče obravnavati hitro. Nimamo časa za nas, za temeljito raziskovanje, ali celo za temeljito analizo. Zato bodite previdni. Nimamo pojma, kaj smo dobili sebe v.
  
  
  "Lepo podjetja," sem rekel.
  
  
  "Jaz želim, da bi povedal več. Randy Mir reče, da je pes, ki se ukvarjajo lahko pomaga. Za leto, on je usposobljeno nemški Ovčar za odkrivanje eksplozivnih aktivne snovi. To je skoraj nemogoče, ampak da ga poskusite. V tem primeru moramo vse, kar smo lahko dobili.
  
  
  Je potrkal bliskavice iz njegove cigare in podrgnil njegov ego v tla s svojo boot. "Ne vemo veliko o ruski gibanja v prostoru. So ga dobili vsaj eno osebo tukaj, mogoče več. In Kitajci so lahko tudi aktivne."
  
  
  "Moja krinka?"
  
  
  Hawk mi je dal v kovčku, potni list, in pol letalo vozovnice.
  
  
  "Ste Howard Matson. V zadnjem mesecu ste želeli poceni saltpeter na Daljnem Vzhodu. Ste ognjemet maker.
  
  
  Vzel sem ji potni list in ga pogledal, da se spomnite, kjer je bil menda rojen in je živel in kjer je moj izmišljena je bilo podjetje nahaja.
  
  
  Vreča je bila polna dokumentov, povezanih z ognjemetom, formule, pogodbe, tulko, screed prodaje, svinčnike in zvezke. Dovolj, da prenese bežen pregled. Sokol je segel v svoj žep in potegnil ven hotel tipko. On ga je dal, da me.
  
  
  "Tam so Švedi v sobi. Vse osebne predmete, ki jih potrebujete. Srečno.'
  
  
  Hodil je v vrat in levo, ne da bi gledali nazaj. Se je znašla sami še enkrat. Zadet in ranjenih, tujec, ki v umazano mesto, na misiji, da skoraj ubili preden me je celo vzel dejanje.
  
  
  Zdravnik, ki je obiskal me je govoril Oxford English in pregledati me temeljito.
  
  
  "Kosti niso razdeljene," je dejal. "Ne, notranje poškodbe."
  
  
  On je takoj izgubil zanimanje zame. Napisal si recept za zdravila proti bolečinam in je izginil. Eno uro kasneje, je zapustila okoli bolnišnice, in Stahl pogledal za taksi.
  
  
  Še enkrat, sem stal zunaj v toploto, razmišljanje o oblačilih Hawk je imel pripravljenih zame v hotelu, in v upanju, da bi ga izbrali, svetlobe in kul obleko. Vendar to ni bilo samo Savchenko, ki me je znoj, ko je bila dana v kabini. To je bila za odstop. Njen koša je na njega, na slepo in brez enega samega pravilnega vodi ali pojma. Mi ni všeč.
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum videti kot tipična diplomat. Bil je več kot pet metrov visok, s srebrno-sive lase in skrbno klesan brke. Nen je bil oblečen zelo sijoče baletne copate, drago obleko z dobro cut, in zapestne gumbe na rokavi črtasto majico. Ko je iztegnil roko, hitro pojavil nasmeh na obrazu, vendar je hitro izginil.
  
  
  "Ah, Gospod Carter. Slišal sem neverjetne stvari o vas.
  
  
  "Matson," sem rekel. "Gremo se uporablja za moje prikrivanje ime."
  
  
  "Oh, da, seveda. Je pomignil mi je, da sedi v modri žamet stol ob ego-polirano mizo. Ni bilo tudi telefon na mizo, da bi odvrnili pozornost od svetlečih zrnat vzorec na nen.
  
  
  Je vprašal. "Ste bili obveščeni o tem, ko ste odšli v Franciji?"
  
  
  "Ne popolnoma.'
  
  
  "Mmmmm. No, so bili štirje, več eksplozij, vključno s tisto, ki jo je malo manjkalo danes. Ruski Konzul uradno postavi odgovornost v Združenih državah amerike. Še naprej pošiljate ocene za obnovo stroške in seznam mrtvih Rusi. Do sedaj, je osnutek zakona o dvajset milijonov dolarjev.
  
  
  "To je smešno. Kako lahko dokažejo, da smo...
  
  
  "Ne moreš."
  
  
  "Ali smo odgovorni za to?"
  
  
  — Ne, ne, seveda ne. Mi smo v temi, tako kot vsi ostali. Včeraj, Rusi roko iz pištole za vse konzulat osebje. Imajo dvajset-šest ljudi, in sem se lahko uganiti, zakaj. To je ena velika vohun omrežja, glasove in vse. "Premolknil je in potisnil kuverti čez stol do mene. "Washington poslal sporočilo. To je kodirana. Prav tako nas pouči, da v celoti sodelujejo z vami.
  
  
  Slocum je vstal in šel k oknu. Stekel je roko čez obraz in se vrnil.
  
  
  "Carter... mislim Matson... potrebujemo za zaustavitev to bombardiranje takoj in se otresti Rusi. To je prvi spot v moji karieri. Sedemindvajset let v tujih storitev, in zdaj je tu.
  
  
  — Jaz bom po svojih najboljših močeh, Gospod Slocum. Ampak moram nekaj stvari. Petdeset krogih streliva za standard 9 mm Luger pištolo, lepo majhne .25 avtomatsko pištolo in dve frag granate.
  
  
  "G. Matson! Njegov diplomat, ne orožjem prodajalca. Smejal se je. "Hočete, da imajo diplomatski pogovor z terorizma, ki vrže bombo na mene? Jaz uporabljam svoje metode, in uporabite tvoje. Prav tako je treba avto in tisoč dolarjev v rupijah, ne več kot dvajset računov.
  
  
  Slocum pogledal me je za trenutek, in videl sem neodobravanje v njegove oči. V ego je osebno razlago, njena uvrstitev je bila precej nižja kot ego je. Ampak zdaj, potrebuje me. Brez rekel ničesar, je dvignil telefon in začel daje naročila. Medtem ko je bil to, sem odprl ovojnico, ki jo je dal me in pregledali lepo tiskane črke in številke. Sporočilo je bilo napisano v pet skupin pogovorno okno kodo AX. Jaz bi raje, da se uniči sporočilo takoj, ampak ne moreš razvozlati sporočilo v pet skupin naenkrat, tako da sem pawned je ego v minuto.
  
  
  Slocum mi je dal avto tipke in kup rupij, večina, ki je bila močno uničena, in vse, kar ji je hotel potrebna. Tri opozoril zvezde v krogu, je bil ožigosan na ključe. Tako tipk mora prihajati iz Mercedes, verjetno iz Slocum je lasten avto. Vsaj naredil nekaj žrtev.
  
  
  "G. Matson, Washington me je prosil, naj vas spomnim, da je v tem primeru vsebuje semena spopad med zda in Rusijo. Zdi se, da je vloga krivec je bila naložena na nas, in ne bomo imeli priložnost dokazati našo nedolžnost. Če je trenutno število eksplozij poveča ali več zaposlenih ruskega konzulata so ubili... Je obrisal svoj earlobe. Slocum je bilo potenje v svojem kul office.
  
  
  — No, tam bi se obsežno gverilske vojne dogaja tukaj v Calcutta. Američani in Rusi, bo umrl v nevtralno državo, grozljivo možnost."
  
  
  — Če se to zgodi, G. Slocum, ne bo vam treba mene. Potem morate Marinci.
  
  
  Ko se je vrnil v svoj hotel soba, pol ure kasneje, je sklonil nad šifrirana sporočila, ki jih je prejel več Združenih državah amerike. Navodila so kratka.
  
  
  "Predlagam, da se obrnete in ostanite v stiku z Choeni Mehta, hči znanega industrialec. Znan kot Indijanski agent Razred M4, ih nižji razred. Spodbujanje od kurir. Zdi se, da se samo dela s krajšim delovnim časom. Morda bi bilo koristno za nepovratna sredstva s posebnimi Calcutta težave. Znano je, da je simpatična, da Združenih držav amerike, vendar ne razkrije svojo prikrivanje po nepotrebnem." Sporočilo ni big deal, ampak je bil podporo kljub temu. V vsakem primeru, to mi je dal potencialni zaveznik, in tudi v Calcutta je bilo zelo malo ferret z njimi, kot NAM vlada stranicami z Pakistanis v ih vojni z Indijo. I z metom preko svojega imenika, dokler končno sem našel ime urednik angleška časopis. Sem se pretvarjal, da je svobodni pisatelj in dobili največ informacij sem potreboval od nje. Choeni Mehta je bilo dvaindvajset let, približno pet metrov visok in zgornji-kaste Brahmin. Je obiskovala šolo v Švici in razvili ugled za proslavljanje. Vsak dan, je igral tenis na Lopar in Rokoborba klub v bližini Maidan Park.
  
  
  Srečanje ji je bilo lažje, kot sem mislila. Pravkar sem bil v klubu, kjer je premagal nekaj angleščina dekle. Po tem, ko daje na natakar za deset rupij, povedal mi je, da Choini je najljubša pijača je uspel priti, zato je vzel dva kozarca z njim, ko je šel na igrišče za tenis.
  
  
  Ona je že premagal svojega nasprotnika.
  
  
  "Igra je končana," Choeni je dejal, naslov za neto.
  
  
  "Ta udarec je vredno pijačo," sem rekel, predajo ji stekla.
  
  
  Jezijo se je pojavil na njeno čelo, nato je izginil še enkrat. "Njen mož.
  
  
  "Nekaj okoli prijateljev v Monte Carlo svetoval mi je, da se ustavi svoje mesto, če njegov kdaj bo v Calcutta. In njen glas je tukaj.
  
  
  Zapri glas, je bila majhna in prijetna, z rahlo angleški naglas in kančkom snobbery. "Prijatelji, ki...?'
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Žal mi je, nikoli nisem poklical imena. Samo prijatelji.'
  
  
  Zdaj je bil nasmeh igra po kotičkih njenih rta. Bila je lepa, s svetlo olivno kože. Zapri imela rjave oči, črne in sijoče lase, ki je ležal v dve pletenice na sredini hrbet.
  
  
  "Mislim, da si ti hecaš, ampak hvala za pijačo," je dejal. Ona je sip in izročil stekla nazaj k meni. "Ali želite, da pridržite meni? Če želite, da počakajte, da se konkurenca je več... smo lahko govori." Ona se je zasmejal. — O tistih prijatelji naši, v Monte Carlu. Ona nikoli ni bila tam. Ona se obrnil in mi pokazala svojo obokan rit v kratki beli teniški obleko. Vesel sem bil, da je nekdo na telefon, je omenil, da sem se vzpostavi ta stik. Ona bi lahko odvrnilo malo me je med to nalogo.
  
  
  Choini služil no, to je bilo težko služijo s spin učinek. Ona je osvojil zadnji niz, šest-one, in je prišel do mene, brisal znoj iz svoje obrvi.
  
  
  "Ni slabo.'
  
  
  Ona se je zasmejala. "Njene ali moje igre?"
  
  
  'Oba. Vi ste prva žena sem jih kdaj videl z njo noge izpostavljena.
  
  
  Choini se je zasmejal in je svojo pijačo od mene. "Jaz sem pretepač. V Švici ali Londonu, se to šteje za zelo posh. Ona izroči pijača na kavču in se obrnila, da mi, steznik za svoj teniški obleko razkazuje svoje lepe prsi. Vedela je, o učinku. — Ti si Ameriški, mar ne?"
  
  
  — Pravzaprav, in iščem nekoga na večerjo z." Kaj pravite na to?
  
  
  Pogledala je presenetil. 'Zakaj?'
  
  
  "Ti si lepa, pametna, sexy. Jaz sem utrujen, sem dolgčas, in moram preživeti večer z Hema. Premolknil. "Oprostite, moje ime je Howard Matson. Vse nad New Yorku, in njenih tukaj za nakup ognjemet.
  
  
  "In vas zanima bombe?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Kaj je norost." Ona ustavi. "Zakaj ne? Ti bi bil presenečen, kako dolgočasno je to mesto lahko. Kaj pa, če smo imeli večerjo v moje stanovanje okoli osem ur?
  
  
  "Ne želim, da vam povzročajo težave..."
  
  
  "Jaz bom povedal mojo kuhar, da naj bo preprosto." Ona se smejali, ko je vstal. "Jaz bom, da tuš. Se vidimo nocoj." Ona se je obrnil in odšel proti klubu. "Hej, jaz sploh ne vem, kje živite. Jaz sem se ji. Ustavila se je hoja.
  
  
  "G. Matson, veste, jaz bom tukaj na teniška igrišča. Ste ugotovila, da sem bil, ki potujejo malo, in si verjetno podkupil nekoga, da ugotovite, kaj sem bil pitje. Prepričan sem, da ne boste imeli kakršne koli težave pri iskanju kraja, kjer živim. Če vam to ne uspe, bojim se, da boste zamudili vaše večerjo.
  
  
  Je obrnil še enkrat in se odpravila za tuš. Zunaj žensk slačilnici, sem jo videl ustavi in govorijo, da mračna starec. Klub astrolog, sem mislil. Od tam, kjer ga hranijo, Ego, da bi lahko videli knjižnica astronomske izračune v blokih iz brezove skorje, in sem se spraševal, če je prosila za nasvet o meni.
  
  
  Sebičnost me spomnil na dva obraza-Indija... sodobna strani zastopa posvetne ženske kot Choeni Mehta, in davno preteklost se jih z lovke religij in okultno.
  
  
  Ta nejasnost se lahko zaplete moje naloge. Po odhodu iz kluba, se je odločil, da se takoj obrnite na lokalni nadzor agent AH . Morda bi ga lahko mi pomaga bolje razumeti, je kultura, kjer nekateri ljudje hodili nagi na ulicah in zamazan njihova telesa z bliskavico, medtem ko se drugi uporablja oči sence in šminka.
  
  
  Vedel je, da se zelo malo o Randy Mir, čeprav je slišal svoje ime, preden. Bil je popolnoma zaposlenih in je delovala kot čuvaj in opazovalca, ki zagotavljajo varnost za naše ljudi, ki delajo v Indiji ali poteka skozi zapri.
  
  
  To je bil skoraj štiri ure, ko sem dobil, da ego, trgovina, knjigarna z običajnimi berač pred vrati. Tokrat je bila ženska. On bi mogel povedati z besedo "rama" tetovirane na njen obraz večkrat v Sanskrtu.
  
  
  "Hare Krišne, Hare Rama," je pela pod njeno sari in šal.
  
  
  Bilo je hitro mineval, mimmo zapri. Kolikor vem, je bila morda tudi agent, opazovalec za Randy Mir, ali Komunistični izvajalca.
  
  
  Sem parkiral svoj avto dveh blokov iz trgovine in levi Mercedes pred Indijskega vojak, ki stoji čez squalid ulici. Stal je s svojo puško na ramo, in jo prižgali povedal Ego, ki je bil tekoč, da pazi na vozilo.
  
  
  Pogled na ego puška zanikajo poročil v medijih, ki Wilhelmina je bil holstered pod mojo levo roko. In potem sem imel Hugo, moje dolge stiletto, varno spravljen pred mojo desno zapestje, kadar ego bi lahko dosegli njo v drugem.
  
  
  Bil je pripravljen, da delujejo v Calcutta, in bila pozorna. Opravil sem pred trgovino po naključju, poskušam, da vidim, če je bila zadnja vrata.
  
  
  Celo na štiri-trideset, je bila še vedno zadušljivo in vroče zunaj. Beli kamni odraža na sonce me je iz vseh smeri. Na vogalu, sem zapustil Chowringey Cesti in se odpravila na zadnji majhno knjigarno.
  
  
  Njen koša hodil po ozki ulici in čutil, da se je nekaj spremenilo. Ritem ulice hrup, je bil drugačen. Hrup element premaknilo. Pogledal sem okoli in videla le dva raztrgan fantje, nihče okoli njih več kot osem let. So imeli majhne skale vezani na vrvi, ki so swung v radoveden načine, začenši z nasvetov in nato snapping egos, igre so se igrali med hojo.
  
  
  Sem šel in pogledal po trgovinah, kot so hoja, turističnih ali poslovnež preživljati svoj prosti čas v čudno mesto.
  
  
  Ne vem, zakaj, vendar sem se počutil neprijetno, in nisem si upal, vnesite Randy Mir je trgovina. Trgovina je zdaj blok za mano in sem se ustavil, približno obrniti nazaj, ko sem slišal človek hoja namensko do mene.
  
  
  Ego je tempo quickened, in ji nagonsko obrnil. Nož videl prvič, in nato je prijel za roko, ki ji ego.
  
  
  Indijski prisegel, v Hindujski. On je imel nož, da lowly in pripravljeni. Drugi kasneje, Hugo zgrabil je v svojo desno roko in začel proti napadalca.
  
  
  Fant je bil dober, ampak ne strokovnjak. On lunged, ustavil, se obrnil in zadel. Vendar sem vedel, kaj je bil tekoč, da ne. Bilo je, kot če je imel končano le del svojega usposabljanja. Bil je parried za udarec, in moj meč potonil globoko v emu zapestje. Je padla na nož in poskušal pobegniti, a je bil porušen z Ego Nog. Preden je lahko preskok na me, ji pritisnil svoje noge, da se ego je prsih in potisnil njegovo svetlobno telo stran od skale.
  
  
  "Kdo za vraga ste vi, po meri?" On muttered ime, vendar to ni povej mi, ničesar. "Kdo ga je poslal?"
  
  
  Je zmajal z glavo. Svoj žepni nož vzorec v angleškem jeziku. On še vedno ni odgovoril. Ego je zapestje je bila krvavitev. Sem opozoril ven na njo, vendar je skomignil z rameni. Hema je bila ta fant? Moral bi jih poznal. Bil je samo ropa me ali poskuša ubiti me na povpraševanje?
  
  
  Položil je rezilo ego je grlo in postrga proti ego kože, risanje tankim curkom krvi. "Kdo? Sem jo vprašala še enkrat, v Hindujski.
  
  
  Odprl je oči v resnično groza. On recoiled. Pritisnil težje na rezilo, in videl, da je imel rezano delček milimetra globlje. "Kdo? Sem jo vprašala še enkrat. "Zakir," je rekel, squirming boleče. "Zakir me je poslal."
  
  
  "Zakir, kdo je to?"
  
  
  Je sopel in odprl oči še večji, ko je videl kri kaplja iz ego je zapestje. Nato ego cilj zdrsnila na stran in je izgubil zavest.
  
  
  "Vzemite krojač," sem muttered.
  
  
  Boste lahko izvedeli veliko več od nje. Je bila moja krinka, ki so že izpostavljeni? Kdo je Zakir? Morda samo poceni gangster.
  
  
  On stooped, da bi Jaz pameti, ampak je bil prisiljen odreči, ko je skupina svetlo oblečena Indijanci prišel ven na ulico.
  
  
  Človek v sprednji bil oblečen ženin ochre obleko in okrašeno headdress. Na zastrte nevesto ego je bila zakoreninjena, da je s simbolično svile kabel. Sledili so svatov, deset ali več bogato oblečena sorodniki.
  
  
  Skupina zamrznil v očeh razlitje krvi po človek na pločniku. Oni me je pogledal expectantly.
  
  
  Nisem imel druge izbire. Je morda pet minut, preden človek z nožem ponovno dovolj zavesti govoriti. Velika množica naj bi zbrali potem. Ni bil idealen položaj za zasliševali ta oseba.
  
  
  Spraševal se je, če je bil sam. Nekje v tej ozki ulici, morda, ego kolega je čakal mene? Sem šel hitreje, nato pa je zmanjkalo skozi ozka ulica in se obrnil na drugo cesto, preden ustavljanja. Bil je potenje v svoji novi obleki, ki poskuša priti njegov ležaji.
  
  
  Vedel sem, da je ta človek je poskušal, da me bo ubil, ampak zakaj? Ker sem bil Nick Carter, ali morda zato, ker sem imel nekaj rupij v moj žep?
  
  
  Ko jo je dobila v knjigarno, svojo odločil vstopiti skozi zadnja vrata. Ustavil se je v slepi ulici ulici in pogledal ga nad kritično. Nisem videl, nikogar, nič nevarnega. Je previdno stopil v ulici.
  
  
  Če je bilo to poskusu atentata, kako bi jih videl skozi mene, tako hitro? To bi lahko bila taxi voznika. Ponujamo deset rupij kot nagrado in boste lahko za nakup pol letališča, taxi voznikov in rickshaw voznikov. Ugotovitev, usoda visok Ameriški ne bi bilo težko. Ni kraja, kjer je denar in govori tako jasno, kot v Calcutta.
  
  
  Šel je nazaj vrata in obrnil ročaj. Vrat ni bilo zaklenjeno. Je stopil v sobo, ki izgleda kot skladiščni prostor in zagledal mlado žensko, ki sedi pred njim. On mirno zaprla vrata in se je nasmehnil, hej, tako da je ne bi krik. Na moje presenečenje, nasmehnila se je pri revmatizmu.
  
  
  Bila je lepa, s svetlo rjavo kožo, sijoče, mehke lase in zelene oči, ki je v nasprotju z njo Indijski obraz. Njeno telo je bilo lepo oblikovane.
  
  
  "Morate biti Američan," je dejal.
  
  
  "Jaz ne mislim, da bi bilo presenečenje vas."..
  
  
  Ona pomahal moje besede proč. — Moj oče ni tukaj, vendar ga bom kmalu nazaj. On ve, da ste prišli v Calcutta. Moje ime je Lily Sveta."
  
  
  Vsaj jaz bilo pričakovati. Ji vdihnil vzdih olajšanja. Ta del operacije je zdelo, da se bo glede na načrt.
  
  
  Dekle je bil oblečen v tradicionalno opremljeni belo bluzo in sari. Njene mavrične barve krilo je dolgo, ohlapno fit. Ona rose milino iz kavč.
  
  
  — Lahko sem, da si skodelico kave?"
  
  
  Ona led me v lepo, svetlo, in dišeče dnevni sobi. Tam je bil nihče drug. Tam je bila nizka kavč nastavite proti eni steni. Dva vrata na levi moans led na druge sobe, pa iskrene tiste, ki v ospredje je tretja vrata, ki vodijo v knjigarni.
  
  
  Iz navade, je hitro izpustijo informacije o poslušanje naprave. Dekle me je pogledal ne sprašuje ničesar. Ji je videla, da je njen oče pripravljeni ji za delo.
  
  
  Nisem pričakoval, da bi našli ničesar, vendar tranzitni vozovnice včasih se izkaže, da je potegavščina. In v mojem delu, iskanje lastnika hiše ne krši bonton.
  
  
  Ni bilo mikrofoni v običajnih krajih, kjer naj bi naključni obiskovalec bi lahko priložite ih za pritrjevanje kos malto ali lepilo. Ni bilo mikrofoni na naši mizi, na nas, na vrata jambs, ali pod sedeži našega stoli.
  
  
  Pravkar sem prišel do zaključka, da Randy svetu mora biti lepši, kot sem si predstavljala, da je, ko sem videl, Ego... Je bila tiskovine gumb, ki je bil malo preveč velik na prvi pogled. To je bil stisnjen v steno v bližini vhodnih vrat, skoraj ravni s tlemi.
  
  
  Je skrbno potegnil ven in pregledali spodnji del. S tanko plastjo plastike, ki pokriva mini sprejemnik in oddajnik. To je bil nov tip, ampak sem ocenil, da je obseg ne presega 200 metrov.
  
  
  Lily je prišel več k meni in pogledal, kaj sem počel. Položil je prst k ustnicam in ona se je namrščil. Še preden je lahko kaj rekel, so se vrata odprla in človek vstopil v sobo. Emu je bil štirideset let stara, skratka, s čisto obrito glavo, velika očala, kot Gandhi je, in nos, ki je bil zdrobljen večkrat in nikoli popravili.
  
  
  Bila je pobral z oddajnika v njeni roki. On ga pogledal, a nisem rekel ničesar. Pokazala sem ga v emu, kjer sem ga našel. Človek izpadlo mikrofon okoli mojo roko in vrgel ego na tla pod njegovo trdo usnje škorenj.
  
  
  — Nisem vedel - " je začel.
  
  
  "Če lahko govorimo?"
  
  
  Randy Mira vodil me je skozi zadnja vrata in v ulici, kjer je bilo že temno. Samo me je nekaj minut, da slišite vse, kar je na svetu vedel o eksplozij. Ni vedel ničesar nisem vedel. Njen je bil še vedno v temi.
  
  
  — Veste, nekatere Zakir?"
  
  
  Mir pokimal. "To je skupno ime v Indiji. Imam štiri sorodniki imenovan Zakir. V Calcutta sam, ih je treba v tisočih... Je zmajal z glavo. "Ta oddajnik... to je moja krivda. Sem mislil, da ni osumljenec me, zdaj pa vedo vse. Njen stahl je neuporabna za vas.
  
  
  "In zdaj vedo, našli smo enega od mikrofonov. Morda so dodali ih še, tako da ne pustite, da jih slišati ničesar pomembno.
  
  
  Povedal Emu o človeku z nožem na ulici. On je imel svoj dih. — Ne verjamem, da bi ta človek potrudil, da ti oropal." To bi lahko bil morilec. Jaz bom prosil.
  
  
  Ko se je vrnil v knjigarni nekaj minut kasneje, se je udeležil dobro poglej okoli. Zdaj so vedeli, da mojega glasu. Tako da bom moral, da je vaba za ih past, kar so. Knjigarne je bil zaprt, je bilo kovinske ograje na windows, in sem stal ob oknu, poskuša ugotoviti, kjer ih eavesdropper lahko. Oddajnik je imel omejen obseg. Skozi okno, sem videla deset krajev, kjer nekdo, ki bi bil sedel s sprejemnikom. Balkoni čez cesto bi bilo idealno. Kdo pa je to? Rusi? Kitajski Komunisti? Indija je lastno obveščevalno mrežo?
  
  
  On ni mogel zapomni si me kdaj izpostavljeno tako že na začetku misije. Čutil je, kot lovec odkriva, da je ego je bil lovili z grizzly bear je ni še videl.
  
  
  Preden je lahko zbrala svoje misli, je videl gibanje zunaj. Je bil hiter, neopazni gibanja, kot žival, zalezovanje svoj plen.
  
  
  Druga senca preselil po ulici proti knjigarni. Nato celotno drhal se je pojavil, več deset ljudi številke s kamni, palicami in surogat britney spears v svoje roke.
  
  
  Prvi kamen zadeti železno ograjo in odskočila nazaj. Naslednja stvar, da bi prekinil bila majhna okna na dan. Nato veliko okno, za katerim se je ohranil je bilo razdeljeno na tretji kamen. Je skočil nazaj, da bi se izognili, ki spadajo stekla.
  
  
  "Ti moraš," Randy Mira imenuje od zadaj me. "Oni vedo, da ste tukaj.
  
  
  Njen oče je dogovorjeno. So poskusili, da konča delo, ki je prej ni uspelo na ulici, le da tokrat jim je to storil pod krinko upor.
  
  
  Je preselila stran od okna in potegnil Lily skupaj z njim. Njene oči so bile široko s strahom. Ko smo vstopili v dnevno sobo, njen oče zaklene vrata za seboj.
  
  
  "Pridi," sem rekel. "ste vi in vaša hči... hitro skozi zadnja vrata."
  
  
  On lahko objekt. Ona je nežno prodded za ego k dan. On me je pogledal, blinked, nato pa prikimala in led me je shramba. Mir je odprl zunanji vrata in pol stopil ven. Ego je krik je prišel nenadoma, in je zgrudil nazaj v sobo s tri-stopala kopje v njegov prsni koš, svojo mehko, resne oči že globokih tolmunih smrti.
  
  
  Je zaloputnil vrata in se razbil samo svetilko v sobo.
  
  
  Bili smo ujeti, obleganega tako v spredaj in zadaj. Dekle je hotel reči nekaj, ampak njena rešitev za raziskave težav je hum na zažigalne bombe v knjigarni. Bili smo pripeta navzdol, ogenj naprej in množice za nami.
  
  
  
  Tretje poglavje
  
  
  Preden je mogel premakniti, a curek gorenja bencin začel teči pod vrat knjigarne. Je planila nad Mira telesa in crouched proti steni. Ko se ji je nazaj odprla vrata centimeter ali tako, Gawk treščilo v drevo, in ducat skale treščilo v vrata. Hitro je zaprla vrata in jih zaloputnila vijakov. Če pogledamo skozi okno na desni ženska, je videla slika zmanjka vhodu in hitro odpustili, potem človek padel na tla. Drugi tuš krogel in kamenje zadel vratca in razbili okna.
  
  
  Lily vrgel preproga nad goreči bencin in pogasimo ogenj, kmalu pa je ogenj v knjigarni izbruhnila na ta dan.
  
  
  Bila je približno za vožnjo skozi zadnja vrata, ko drugi zažigalne bombe odšel. Zadnja vrata je občutljivo z izgorevanje bencina. Smo bili ujeti.
  
  
  "Lily, ali obstaja kakšna druga pot?"
  
  
  Ona jokala skoraj histerično in tresenje njene glave. Sem šel na drugo nit sobi. Bil je zaljubljen s starimi mape, kartonske škatle, gajbe. Ih potegnil navzdol. Tam mora biti poti za izhod v sili. Lily se usedel zraven nje oče in vzel Ego roko. Je poskočil na zabojev in pogledal gor. Mislim, da je bil neke vrste letev.
  
  
  Kot se je povzpel nad zložene škatle, je spoznal, da so bili na ozkem stopnišču. On je šel gor. Pešpot tekel celotno širino prostora, in na koncu je do vrat. Stekel sem za to, ugotovila, da je ročaj, in se je izkazalo. Vrata so bila zaklenjena. Moj začetnice letel ven in udaril v vrata, poleg zaklepanje. Vrata swung odpri. Jaz sijalo mojo svetilko skozi temo in zagledali eno razpoko, vendar ni bilo lestev, ki vodi navzdol.
  
  
  "Lily, pridi hitro.
  
  
  Ona je pogledal presenečeno in tekel navdušeno stopnicah navzgor. Skrbno smo opravili prvi hiši, potem drugi. Na tretje nadstropje, vrata so se odprla v dišeče večerni zrak. Ulici je ležala pod nami. Je visel iz letev in padel na tla. Lily ujel njen skoki in vodil jo je v avto. Smo se odpeljali počasi. Za nas, smo lahko videli plamen ognja v knjigarno in slišati sirene v daljavi. Ko smo bili na varni razdalji od drhal, Mercedes se je ustavil in je vrgel glavo nazaj.
  
  
  On je globoko zajel sapo in padla v samo-hipnoza je naučil v Združenih državah amerike. Po nekaj sekundah je padel v luči trance. Počutil sem se, kot da sem se bil prebudil iz dolge osvežujoč nap in sluha Lily govoril s tihim glasom poleg mene.
  
  
  "Vedeli smo, da to se bo zgodilo," rekla je, da je jokal.
  
  
  "Kdo si?'
  
  
  "Moj oče in njen. Ko se je strinjal, da dela za vas, rekel je, da bi umrl en dan... nasilne smrti. To je bila cena, ki smo jo morali plačati, da bi dobili proč od penniless banner, da imajo domovi in izobraževanja. Zdaj smo že plačal ceno.
  
  
  Hotela je reči nekaj, tolažba, vendar ni mogel najti besede.
  
  
  'Kam greš? Imate družino?'
  
  
  "Lahko si vzemi me na moj stric je mesto? Mogoče je poskrbel me."
  
  
  Sem pokimal ji je in ona mi je dal naslov. To je le nekaj ulic stran. Sem padel njen izklop pred mogočne Stare Sodišče Hiša Sturt.
  
  
  "Mora se dela pozno," je rekla. "Vedno ne."
  
  
  Ko je prišel ven, je bil imenovan hej, ime mojega hotela. — Če potrebujete kakršno koli pomoč, pokličite me, Lily.
  
  
  Ona me je pogledal z njo radoveden, zelene oči in prisiljen nasmeh okoli nje. "G. Matson, ki ste jih že mi je pomagal toliko, kot bi si strašilo. Si rešil življenje.'
  
  
  Ona se je obrnil in stekel do vrat.
  
  
  Preveril sem v njeno sobo na moj hotel v primeru, da je nepovabljen gost, ki je prišel, da bi me videli. Vse, kar se je zdelo v redu. Obrnil sem se na radiu, showered, in oblečen.
  
  
  Medtem ko njena kravato, ki je bil vezan, Calcutta Radio poroča drugo politično eksplozije. Ta čas, a bomba, hit ruski podpredsednik konzul je hišo, in Komunisti so bili besno.
  
  
  "Ruski Konzul Andrej Sokolov danes zahteval, da Indijski vojaki krepitvi varnosti po vseh domovih ruski uradniki in na vse objekte, povezane z Rusijo," je voditelj je dejal. "Sokolov je tudi zahteval, da vsi AMERIŠKI konzulat osebje, ki ga izgnali v celotnem mestu, razen če napadov na ruske osebje in ruski nepremičnine se ustavil takoj."
  
  
  On whistled tiho za njo. To je bilo nekaj novega v diplomatskih krogih. Še nikoli nisem slišal ene strani prosi druge, da izženejo diplomati iz tretje Moči. Posledice so bile grozljivo. Presenetljivo, Hawke in ameriški State Department so bili zaskrbljeni.
  
  
  Ampak zakaj so bili napadi izvedeni? Njen ferret še vedno ni imela pojma, zakaj Rusi so se bombardirali. Zakaj Calcutta?
  
  
  Morda žepni nož je bilo lažje. Indija je bil utelešenje demokracije v Aziji. Britanski zaostaja strukturiran sistem, ki je le delal zelo dobro, v nekaterih mestih, vendar je bilo primerno, v drugih. Vendar jim ni uspelo klavrno v Calcutta.
  
  
  Morda Choeni Mehta bi mi dajo namig, moram izvedeti kdo je v ozadju te težave.
  
  
  Ni bilo težko ugotoviti, njen naslov, čeprav ona ni bila navedena v imeniku. Nato nekaj telefonskih klicev iz nje je bil na poti.
  
  
  Ona je živel v enem od najstarejših" asov ", ki je Chow Ringi Ceste, razkošno hišo odmaknjena od ceste, na veliki parceli, ki je obdana z visoko kovinsko ograjo in prekrita z modro keramične ploščice. Na ploščadi, ki je vodilo do okrašeno ampak trmast železnih vrat. V Sikh me je pogledal ostro, je dejal nekaj, na telefon, nato gestikuliral in odprl velika vrata. Sem potegnil in slišal vrata slam za mano.
  
  
  Njen je bil parkiran na dvorišču, med Rolls-Royce Silver Cloud in ličnice, Land Rover.
  
  
  Moja mlada žena je čakal mene, in led me po dvorišču, mimmo vrt z tendo, ob mimmo pot ob bazenu in skozi vrata, na drugi strani velik dvorec.
  
  
  Choeni živel v gospodarsko posloplje v veliki hiši. Ona srečal me je na vrata.
  
  
  "Ste me našli," je rekel in se nasmehnil. — Res sem upal, bi lahko to naredil."
  
  
  Ona se obrnil in mi je pokazal čudovito sari je nosila. Njeno roko in ramo so vidni pod mehko, nežno modro bluzo, vendar je večina ih je bil skrit šal, ki je ležal pred njo v levo ramo in spravljen pod njo desno roko. To je bila svila handkerchief več sto barve, z zapleten vzorec, po tem, in ki-mde številke, ročno vezene na svilo. Njen sari fluttered na tla. "Lepa... tako žensko in sari."
  
  
  Nasmehnila se je in me je pogledal s svojimi rjavimi očmi.
  
  
  "In vi, gospod, dobro in dragem oblečen, vendar pištolo, je viden iz pod levo roko. Naredite vse, Ameriški ognjemet proizvajalci nosijo puške?
  
  
  Smejal se je, da skrivajo svoje presenečenje. Najbolj izkušene oči ne more spot Wilhelmina ker je pokopan v mojo jakno. Vendar ta jakna je bila dana, da bi se mi z Hawk, in ni rez, kot tudi rudnik.
  
  
  "V tuji državi, ne boste nikoli vedeli, kaj pričakovati."
  
  
  Joni ni izpopolnjen. Ona pomahal ji roko po sobi. — Kaj si mislite o moji sobi?"
  
  
  Bilo je razburljivo sobi. Križanec med slabo modeme in pop art s kančkom črnega humorja. Ni ji povedal, in ona se je namrščil.
  
  
  "Ne bodi krut, morate biti dobro opremljeni za me."
  
  
  'Zakaj?'
  
  
  "Glas, kako še prepričati žensko".
  
  
  — Zakaj bi jaz na vas naredili vtis?"
  
  
  "Vsakdo ve, da je Ameriški moški poskušali zapeljati vsako žensko izpolnjujejo."
  
  
  Ona je prikimala, da nekdo, nisem mogel videti, in pripeljali so me, da zložljiva steklena vrata, ki se odprejo na prijetno balkon. Je bilo cvetje, mala grmov in drevesa. Čeprav je vstopil v prvem nadstropju, smo zdaj v drugem nadstropju, s pogledom na reko. Pod njo, je videl rumeno plameni majhnih požarov.
  
  
  "Pogreb," Choeny pojasnil. "To je upepelitev tal na pritok reke Ganges, je Hooghly Reke.
  
  
  Sem bil začuden, če Choeni je trenutno teče po opravkih, če je vedela, kdo je njen pravi bilo ime, in če je vedel ničesar o napadu na na trgovina zadnja noč. Ona ni rekel ničesar. "Družina sprejme organ reke za čiščenje," je dejal. "Potem sina, bo zdrobil lobanjo."
  
  
  "Ti zlomil lobanjo?" Vprašal sem incredulously. "Telo?"
  
  
  "Za estestvenno; za prosti dušo za vedno, preden telo je zažgal."
  
  
  "In pepel?"
  
  
  "Ego vrže v reko v francoskih čezmorskih departmajih, na kaste, ki opravlja upepelitev za nas. Nato sejanje skozi pepel, da bi našli zlate prstane in podobno. To je, kako jih varno njihovo preživetje."
  
  
  Potem se je obrnil in vzel kozarec sherry od sužnja, ki je prišel gor z pladenj. Vzel je sip in ugotovila, da je odlično sherry.
  
  
  Kmalu služkinja je vrnil, in napovedala, da eda je bila vročena. Bila je pričakoval fantastično Indijske hrane, veliko riž in curry, ampak kot Choeni je dejal, smo ga uvedli kot vaščani. Eda bil skoraj scanty, kljub zlato obrobljen pladnji in srebrnine, ki obdaja drago krog obliko.
  
  
  'Bučke,' je rekla, ko ji ale bila zelena zelenjava.
  
  
  "In chapati," je dodala, ko je speared ravno palačinka-oblikovan bun z vilic. Tam je bil leča omaki z rižem in nekaj kosov iz kozjega mesa, vendar je bilo komaj razkošne eda bi bila predvidoma v hišo, kot sl.
  
  
  Choeny je pojasnil: "Ta preprosta podeželja eda me opomni, da nisem zaslužil nič. Brez mojega očeta bogastvo... Je premolknil je in pogledal gor. "Ali razumete, da?" je vprašala.
  
  
  Je pokimal z njo. Revščino, bedo in smrt, ki je hodil po ulicah Calcutta dnevno prekinjala njene besede. Njo, upamo, da bodo ta premišljen, lepa ženska, ki je bila na naši strani.
  
  
  Po večerji smo šli v dnevno sobo in ga absorbira stereo zvok. Glasba je orientalski, čeprav ne verjamem, da ona pričakuje, da me cenijo nesoglasij z bobni, činele, in zvok hurdy-lajne.
  
  
  "Jaz sem radoveden o vas," pravi, in sem stati čez od nje, moje roke, zložen skromno, po mojih prsih. "Jaz sem radoveden, o človek, ki gre v veliko dolžin za izpolnjevanje ženska, on je ni nikoli srečal, človek, ki tudi nosi pištolo."
  
  
  "Ti si ni ravno pregledna sami," sem rekel. "Najlepše ženske bi prezrli tako neroden poskus, da obresti ih."
  
  
  Ona se je zasmejal in odšel mimo mene, da vgrajene bar po sobi.
  
  
  — Ste že kdaj strel vsakogar, G. Matson?" — Kaj je to? " je vprašala ostro.
  
  
  Prijel jo je za roko, se obrnila, ji okrog, in potegnil naprej. "Samo v lepih žensk, ki govori preveč."
  
  
  Bila je pripravljena, ko se ji je, leaned v poljubil. Ona ovije roke okoli mojega vratu in pritisnil obraz na njeno. Poljub je začel tiho, potem poglobil, dokler naše ustnice ločila in moj jezik zdrsnila v usta. Ona je zavzdihnila tiho, nato jo sprosti roke in stopil stran od mene.
  
  
  "Mislim, da moramo govoriti," je dejal. "Pravkar smo se srečali, in jaz res ne veš, in..."
  
  
  Moje ustnice mehko brušena mestih na dnu njenega vratu, in njene ugovore bilo mehko.
  
  
  Nekaj minut kasneje smo bili v svoji spalnici, vrata so bila zaklenjena, in ona je pravkar poljubil spet z ee. Bili smo leži na postelji. Choeni tiho se je zasmejal, ko je sedel in vzel off lepi dolgi šal iz njenega sari.
  
  
  "So jih resno?'
  
  
  "Da, seveda. Odprto zdaj. Ona polizala njene ustnice s konico svojega jezika. — Zdaj ste mi povedal, da nimate nobene plavanje dostopi z vami."
  
  
  "Jaz ne potrebujem."
  
  
  Pomagal ji je unbutton njeno modro bluzo in ugotovila, da ona ni bila oblečena v modrček. Njene prsi so bile otekle, polno in zrelo, in končala v trdo, temno bradavičke. Ona poljubila me še enkrat, in njene ustnice preselila na rudnik. Ona unbuttoned mojo srajco, in v trenutku sva bila oba gola.
  
  
  Ona vzel mojo roko in odšel skrbno po hiši in po stopnicah na bazen. Tam so bile svetilke na globoko strani. Nekaj salon stoli sedel doma, koraki na plitvo strani.
  
  
  Je stekla do roba in dove gladko v vodo. Njen dove v trenutek kasneje. Prosil jo je, naj ostanejo pod vodo, plaval do nje, jo poljubil na ustnice in objela svojo tesno. Končno smo objela, lovljenje sape.
  
  
  Ni bilo razloga, da bi kaj rekel. Smo prihajali do korake, in je tekel njegove ustnice, lica ji vratu, ramen, in ji otekle prsi. Je sopel kot moja usta zaprta okoli ostrih bradavico. Je zdrsnila nazaj v vodo in potegnil moj obraz navzdol, da moje ravno želodec pod njeno zasebnost.
  
  
  Trenutek kasneje, smo bili nazaj na stopnice, in njeno telo je pobožal moje prsi, nato pobožal mojo mokro petelin in zdrsnila nižje, dokler je zastokal v užitek.
  
  
  On usedel iskren, pobral vodo v svoje roke, nalije je nad njeno nemoteno prsi, in ga gledal tok med in po visok vrhov. Ona me potisnil nazaj v vodo, nato pa se je obrnil in beckoned, pol-plavanje, noge razširila široko. Je zdrsnila naprej previdno, vožnjo z rokami visoko nad njo, strojene nasip, božal njene ravno bradavice, dokler ne bodo stal visok, težko, in questioningly vzbudila. Sem leaned naprej in zdrsnila v usta iz ene prsi do drugega, dokler sem slišal njeno mehko jaukati in je dosegel za mene.
  
  
  Je zdrsnila nad njo, kot je dvoživka, ki ji tesno za njim, nato pa potisnil njen težko in natančno, ona naj si krik bolečine in zastavo dovoljenja za opravljanje. Smo dove, objemala se medsebojno, pod vodo. Nekaj trenutkov kasneje, smo hodili skozi vode znova. Ona dvignil noge in zaviti okoli njih mojim hrbtom. Smo pa sta z mehko, nežno gibanja v nekaterih temeljnih ritem, ki je poslal shockwaves skozi naša telesa.
  
  
  Sem slišal njen krik ven, kot smo začeli, da se potopi še enkrat. Tokrat smo valjani več, vendar nismo počasi navzdol.
  
  
  Čutil sem njene roke dosegla dvigalo nas gor. Ko smo se pojavili, Choeny naj si dolge, nizke jaukati, neke vrste prvobitnega vzdih zadovoljstva in sprostitve.
  
  
  Smo pa sta počasi nazaj korakov, naše roke še vedno ovita okoli drug drugega. Polagamo tam za nekaj časa, gledal v zvezde, šepet nežno seboj.
  
  
  Dvajset minut kasneje smo hodili čez vodo, tako sproščeno in osveženo, da sem skoraj pozabila, za trenutek, zakaj sem bil v Calcutta.
  
  
  Smo obrisati še enega in šel nazaj v svojo spalnico v zgornjem nadstropju hiše, ki spregleda milijarde luči Calcutta.
  
  
  Ona brušena lase iz mojih oči.
  
  
  — Ste se ukvarjajo z drugimi stvarmi, kot ognjemet, mar ne?" Si prišel tukaj, v mestu, ki je danes zjutraj. Ste pripravljeni, da vidite, ZDA konzul, nato pa ste se odločili, da me je spoznal. Zakaj?'
  
  
  On ni rekel ničesar.
  
  
  Večina Ameriških poslovnežev, ki pridejo na Calcutta nimajo dostopa do Ameriški Konzul je osebni avtomobil. Sem videl ta avto stokrat. Moraš biti nekaj posebnega. In Patsy iz Calcutta Novica je moj prijatelj. Poklicala me je danes ob napačnem času, in je dejal, da nekdo, ki je prosil za mene. Choeni tiho se je zasmejal. "Jaz moral igrati dodatno določi, medtem ko se vaša mama je bila čaka nanj." Ona poljubila me je na nosu. "Vesel sem, da sem čakal."
  
  
  Moja osnovna panika je izginila. Ona bi se jih naučili, se vse to iz Indijskega tajne Službe, ali je morda ste ga videli zase. Bila je svetla ženska. Kaj rekla, morda so prišli iz preprostega opazovanja.
  
  
  On jo poljubil dražila ustnice. "Zakaj lepe ženske vedno vprašaj najbolj težka vprašanja?"
  
  
  — Imam še enega, za vas." Ali želite, da ostanejo tukaj z mano, medtem ko ste v Calcutta?
  
  
  Bili smo tako še vedno gola. Pogledal je navzdol na njeno lepo telo, poljubil njene polne prsi, in je rekel: "ne vem, kaj si govoril.: "Bi rada, da bi porabili ves svoj čas z vami, Choeni."
  
  
  "To je lepo," je rekla, pritiskom na ustnice, da ji je tresenje prsih znova.
  
  
  Ko sem prišel tja ob 2 zjutraj, je bil oborožen vojak, ki stoji na vhodu v gostilno. Je imel pištolo v svoji torbici in puško slung čez ramo. Ko mimmo minilo, se mu pohvalil.
  
  
  Naslednje jutro sem vstal ob devetih uri, ker ni bilo trkanje na vrata. Kurir prišel na paket. To je bilo nujno zahtevo, da pokličete konzulat. Ko je bila oblečena, se je obrnil na svojega tranzistor radio in pobral nit od Calcutta je trenutno Radio.
  
  
  "...in konzul je dejal, da je stavba utrpela veliko škodo. Dve drugi NAM povezane stavbe so oluščeni sinoči: ZDA Informacijske Storitve Knjižnica in American Express sedež v osrednji Calcutta."
  
  
  Očitno je situacija poslabšala, da je noč. Rusi v Calcutta, niso bile več samo cilj. Zdaj pa so se tudi ukvarjajo z Američani. "ZDA Konzul ni komentiral naprej," je nadaljeval, " in policija nočejo špekulirati, ali najnovejših dogodkov, ki so povezani z nedavno eksplozij Sovjetske zveze lastnine. Tuji novosti...
  
  
  Obrnil sem se radio izklopiti, oblečena hitro, in se imenuje konzulat. Ona je dobila klic iz Slocum, kot je bilo pričakovano, in želi, da govori mi odkrito zdaj. Njen je bil v Ego je urad v desetih minutah.
  
  
  Skozi okno je videl majhne bomba škodo kotu velike stavbe. Delavci so že zasedeni popravljanje škode, in policija so bili rummaging prek ruševin.
  
  
  Kot je za Slocum, njegov ego in samozavest, so bili pretresti. Ego je roke so tresenje, kot je poskušal, da prižge cigareto. Stol, ki je bil tako čeden včeraj je bil zdaj prekrit s papirjem, in Em je najti pepelnik.
  
  
  "Ali si slišal to?"Kaj je to?' je vprašal tensely. Ego je belo srajco je bil odprt ob ovratnik, in je ni obrit. Imel sem občutek, da je bil bolj dojemljivi za ljudi, kot je njen, zdaj kot takrat, ko sva se prvič srečala.
  
  
  "Tri eksplozije?"
  
  
  "Bilo je sedem v celoti, vključno z dvema naših avtomobilov, ki je eksplodiralo. Pravkar sem govoril po telefonu z ruski konzul, ki je razglasila svojo nedolžnost. Imamo zahteva dovoljenje od Veleposlanika v New Delhiju, da zahteva prihod Indijske čete za zaščito konzulatov in drugih Ameriških objektov."
  
  
  Slocum je vstal in pomignil mi je, da mu sledimo. Šli smo zunaj in se igrala igro, Mercedes, ki ga je posodil mi.
  
  
  "Moram vam pokazati nekaj, kar boste našli zanimivo," je rekel. "Jaz ne trdim, da vem, resnični namen svoje navzočnosti tukaj, ampak jaz ne razumem, da moram vam največjo podporo in pomoč na tej občutljivi zadevi."
  
  
  Ustavil avto pol blok stran od velik kamen zgradbe. Rdeča zastava z kladivo in srp fluttered nad gradnjo. Tri ducat oboroženih Indijski vojaki, ki stražijo na obeh straneh stavbe. Tako vhodi so zaščiteni z barikade okoli vrečami peska. Bilo je, kot kulise za vojni film.
  
  
  "Sokolov, ruski konzul tukaj, reče, da je pripravljen takoj ukrepati, če stavbe" egos, sodijo še bombardiranje. Da je bila včeraj. Zdaj je stoka, da je imel ničesar opraviti z napadi na nas."
  
  
  "Tako stopnjevanja se je začelo," sem rekel.
  
  
  "To celotno situacijo, je razvoj kot plaz, sem jo videl v Alžiriji. Žogo, se začne valjanje, in nenadoma se gre tako hitro in postane tako velik, da nihče ne more ustaviti ego. Preveč različnih straneh so se borili drug proti drugemu. Če to ni storjeno, bomo na koncu na prah, sodček. In če ta sod eksplodira, Indijska vlada bi lahko vrgli. Calcutta, lahko zelo kmalu postala mesto, kjer je na tisoče protestniki naokrog z bombe ali goreče bakle in boj med seboj, da bi videli, kdo luči varovalke prvi. In potem bomo frank v sredini.
  
  
  Ozrl se je nazaj na barikade okoli vrečami peska in je vedel, da je prav. Ona je želela, je bilo nekje drugje.
  
  
  — Načrtujete dal sentries okoli konzulat, mar ne?"
  
  
  Slocum pokimal. — Smo najeli petdeset moških s pištolami. Mi bomo uporabili ih, dokler ne bomo dobili Indijski vojaki."
  
  
  "Dobro. Kje lahko najdem fragmenti je zbrala policija po eksplozije?
  
  
  "Oni so z Amartya Raj za policijo. Bil je tudi član Rdeče Calcutta Odbora in svetovalec Poveljujoči General, ki je zdaj poveljujoči West Bengal v srednji šoli položaj. On je super oseba. Slocum napisala naslov in mi jo podal.
  
  
  — Kaj pa stvari, ki jih prosila za?"
  
  
  "Povedal sem vam dal ih v rack," je dejal. On je odpeljal počasi mimo mimmo ruskega konzulata in se odpravila nazaj v svojo pisarno. Ustavil se je na pločniku, in je zdrsnila za volanom ko je prišel ven.
  
  
  Emu, imenuje jo nazaj in jo prosil, naj počakajte, da sem napisal ji telegramom z najvišjo prioriteto, in jo prosil, da bi ga poslali v Washington za mene.
  
  
  Se ji je prinesel spet doma, vendar je položil roko na ramo in pogledal premišljen.
  
  
  — Tam je srečanje, ki prihajajo, da vas utegnejo zanimati... Posebnem sestanku Rdeče Calcutta Odbora. Sokolov in sem so pozvane,. Odbor sestavlja deset ali petnajst poslovnih, kulturnih in vojaških oseb. To je poskus, da rešujejo probleme, ki so solzenje tem mestu narazen."
  
  
  "Izgleda, da je gospodarska Zbornica, seja," sem rekel. "Ne verjamem, da je moja specialiteta."
  
  
  "Polkovnik Chang Wu prevozov to. Zanimiv fant. On ima velike interese v pomorskem prometu in jekla, pa tudi več kot petdeset drugih podjetij. Stal je zraven, da Chiang Kai-shek, ko je stari general borili so Komunisti v celinski Kitajski. Je šel v Indijo, ko Chan bil poražen. Zdaj je milijonar, a zelo bogat, čeden malo človek, ki ima veliko za izgubiti, ko Calcutta, ki gre gor v plamenih. Povedal mi je, da bi bil zgraditi most miru za nas in Rusov."
  
  
  — Kako sem moti?"
  
  
  On se je namrščil, glede na njegov revmatizem.
  
  
  — Morate biti podjetnik, strokovnjak za strelivo. Smiselno je, da izkoristijo svoje talente zdaj, da ste v mestu. To je izgovor, dal sem ji, da je policija, ko sem jim povedal, da si je želel, da razišče bomba fragmenti. Mimogrede... Je obotavljal, in sem videl, da je iskal zdravilo za revmatizem. "No, mislim, v okviru teh različnih okoliščinah, obstaja element tveganja pri izpolnjevanju Komunisti. Končno... pobota bomba na konzulatu... No, ona bi lahko ubili nekoga... mi, na primer. In imate to... Kako bi jaz dal to?.. izkušnje v take stvari.
  
  
  Njena duša se je nasmehnil. Bil je prestrašen, in nenadoma ji Stahl je bil dragocen prijatelj.
  
  
  "Seveda," sem rekel. "Jaz bom dobil svoje.'
  
  
  "Hiša Miru," je dejal. "Kitajski restavraciji na Park Sturt".
  
  
  Je vdihnil vzdih olajšanja in se imenuje čas. On whistled kot je šel skozi vrata, in hotela sem kričati na njega, da povem resnico. Samo zato, ker sem bil tam za njega ni, ne pomeni nikakršne zaščite-za njega.
  
  
  Nihče ni bil varen v Calcutta, medtem ko bombe so eksplozija v vsak kotiček mesta.
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  Je lahko občutek rastoče napetosti v mestu, kot je odpeljal do naslova na Stari Sodišče Hiša v Ulici. Množice, ki je napolnjena ulicah. Samo visok double-decker avtobusi zdelo dovolj močne, da plug preko reke ljudi, zato je jahal ena po drugi okoli avtobusne jasno pot pred njim. V zadnjih nekaj blokov, otroci na pločniku priznana mi kot Ameriška in tekel vzporedno z avtomobilom, porogljiv in kar nesramno opombe v Hindujski narečje nisem razumel. Odrasle me je pogledal radovedno in zadovoljni sami s kisel obraz, ki kaže vse večje sovraštvo, za tujce, ki je povzročil toliko nasilja v ih mesto. Ko je prišla na policijsko postajo, je bil presenečen, da je bila stavba, kjer je bil padel z Lily Ostali zadnja noč. Jasno je bilo, ampak to ni prišlo mi je, da je njen oče je morda povezana z policist. Zastopnik, ki je kot Randy Mir, potreben imenik v uradnih krogih, da bo koristno in uporabno.
  
  
  Na sprednji strani stavbe je bil strogo formalni, s tradicionalnimi stolpce in široko, rabljena stopnišča, kjer berači čakal letakov. Na hrbtni strani so uradniki " živa četrtine. Kot njen koša čez širok kamen, pločnik, dve varnostno osebje se mi. Bil sem vljudno vprašal, kaj sem hotel. Ko sem ji povedal sem hotel govoriti z G. Rudge, so me skozi stranska vrata. Je vrč v receptorka in trenutek kasneje se je znašel v veliki pisarni z jekleno mizo, arhivske omare, in golo žarnico, ki visi s stropa na sredini sobe.
  
  
  Amartya Raj je bil o uvedbi človek, več kot pet metrov visok, širok in močno grajen, ki je bila nenavadna za Indijskega. Bil je oblečen v Zahodni bo ustrezala, vendar je imel dva-inch wide bakrene zapestnice na obeh zapestij. "Ah, G. Matson," je začel. "Vaš konzulat reče... ti rekel, da si prišel."
  
  
  On je iztegnil roko in pomignil mi je, da stol nasproti svoje.
  
  
  "Tukaj sem za nakup ognjemet in smodnika," sem začel, " ampak Gospod Slocum me prosil, naj gledam te napade, ker eksplozivi so moja specialiteta."
  
  
  Tanko nasmeh, širijo čez Indijski policaj je obraz, in spoznal, da mu ni zaupati nam za drugo, o moj zgodbo, ampak očitno je bil ne bo napad mi o tem.
  
  
  "Jasno je, da Američani želijo, da vključijo svoje lastne ljudi, ki v tem primeru. Mi vam bo dala vse možne pomoči."
  
  
  "Ble-bomb fragmente?"
  
  
  "Seveda," je rekel, se obrnil k omari, kjer je razložil zarjavelo jar. "To je cel bombo, ki skoraj odšel, čeprav varovalke spali ven." To je bil skoraj povsem enako kot bomba Hawk pokazale mi, razen tega, da je bilo luknje na obeh straneh jar, povezani z dolgo kos vrvi.
  
  
  "Pozabite na prstne odtise, G. Matson," je dejal. "Imamo nekaj kopij, toda za osem milijonov ljudi v Calcutta, imamo zelo malo prstnih odtisov v naše datoteke."
  
  
  — Kaj je to vrv za?"
  
  
  — Ne vemo, da je. Mogoče, da nosijo to stvar. V Indiji, smo želeli bilance stvari. Ženske nosijo vrči, koši, in celo kamenje na njihove glave. Fantje in dekleta vezne vrvi za majhne predmete, da nosijo ih, kot so knjige ali steklenico. Potem lahko swing stvar na vrv, ga ustaviti, igrati z njim, med hojo." Raj je pobral bomba za vrv in mi pokazala, kako, da zaniha. "Ampak jaz res ne morem predstavljati, kdo maha to stvar okoli kot igrača."
  
  
  "Vse stopinjah?"
  
  
  Raj šel k oknu. "Nismo tako učinkovita, kot je vaša policija, ki veljajo v Združenih državah amerike. In imamo osem milijonov osumljencev. Pravijo, da v Calcutta lahko najeti morilec za deset rupij in banda za petdeset rupij.
  
  
  — Ali ste ugotovili, kaj je danes zjutraj, po napadu na konzulat?"
  
  
  Je zmajal z glavo, wearily in led me hodniku, da policija lab. Za uro, on ponosno mi je pokazal postopki, ki so sledila v scrutinizing vsak napad.
  
  
  Ko pa je turnejo končala, ji ni vedel nič več kot prej. Bombe so bile vse primitivne, domače. Ne več kot pločevinke, napolnjene z kalijev nitrat.
  
  
  Raj nemočno skomignil z rameni. "Nekaj kosov vrv, poskušam, da jih shranite... to je vse, da naše teroristi zaostajajo. To je zelo neprijetno. Zdi se, da se pojavljajo po vsem mestu od nikoder... neviden, neslišen-do eksplozije se zgodi." Obljubil je, da me objavil, vendar pa je vodil me je okoli stavbe tako strokovno, da sem segla v moji glavi. Ne zadeti kjerkoli.
  
  
  Nato Lily videl. Ona je bila na dvorišču ene od hiš v ozadju policijske postaje.
  
  
  Nisem hotela, da bi ji, da bi me videli, pa je poklicala me je in tekel za mano. Preden je prišel do mene, sem videl psa, je bil vodilni, lep nemški Ovčar, zelo močna žival.
  
  
  "To je za vas, G. Matson," je rekla, ustavljanje s psom. Ona me je pogledal z zelenimi očmi, ki še vedno odraža šok svojega očeta smrti. Zdelo se je tako potrt, da me je trenutek, da razumejo, ji je: "To je Knez," je dejal. "Moj oče usposobljeni ego... želi si, da bi ga imeli."
  
  
  Zver je sedel mirno poleg nje, in spomnil se je, kaj Hawk je rekla. Randy Mir usposobljeni psom vohanje iz eksplozivov.
  
  
  "Bil je v naši psarni," je dejal. "Ego izbral njen do danes zjutraj. To je lepa žival. Je mogoče ...'
  
  
  Jaz dam roko na svojih ramenih, in se je ustavil sredi stavka. "Vse prav," sem rekel. — Bom vzeti."
  
  
  Pogledala je presenetil še enkrat, a njen pogled je sledil rudnik kot njen poblisnil skozi okno Amartya Raj urada.
  
  
  "Oh, da, Stric Raj. Bil je zelo prijazni do mene. Ampak jaz sem šolanja za Madras danes. Moj poročena sestra živi tam in grem živeti z njo. Jaz bom v redu.'
  
  
  Njeno duhovno groaned. Če bom kdaj imel kritje za to nalogo, moj ego bi že izgubil.
  
  
  — Ste znani vaš stric od včeraj?" "Ne ve, kdo je?" Ona je zašepetal, "ne" in dejal, da bi ji le povejte em, da sem drugačna, da sem prišel express moje sožalje za smrt svojega očeta. Nato je vzela psa na povodcu in ga izročil, da me.
  
  
  "Vzemite ego z vami," je rekla. "To je tisto, kar mi je oče rekel. Je stekel nazaj v hišo, me pustila samega v dvorišču, ki vodi na cesto. Videl sem, da Amartya Raj je še vedno gledal mene, vendar sem se pretvarjal, da ne opazite njega.
  
  
  Sem šel hitro v avto in se potrudil priti v to pred suh fantje zbrali okoli avtomobila priznana mi kot Ameriška znova. Jaz bi to naredili, če pes ni zavrnil. Ko sem odprl zadnja vrata Mercedes, je skočil nazaj in jenki sedež pasu okoli mojo roko. Obrnil se je in lajal, očitno zmeden. Undeterred, nekaj fantov je prišel do mene, kričanje na meni in me dražila živali s palicami. Pes bared svoje zobe, vendar se ni odzvala na skalah hitting to.
  
  
  Povedal sem ji, da prideš v avto, ona pa je prezrta mene. Ona spuščeno glavo in njuhanje, nato leaped proti skupina street ježkov, ki obkroža me.
  
  
  Nenadoma je lunged na dečka in hit slaboten telo na rami ravni. Fant je zakričala in je dvignil roke potisnite nazaj bared zob. Kri spurted okoli rane preden je uspel preskok zver in zaviti svoje prste okoli ovratnik.
  
  
  Napad se je končalo tako hitro, kot se je začel. Ranjenega fant je skočil na noge in zbežala. Drugi, prav tako levi, in on in Prince so samo za avto. On wagged svoj rep in se je nasmehnil se mi, kot da bi pričakoval kompliment. Ego pobožal ji je obraz, nato pa potisnil njo v backseat Mercedes. "Baraba," sem rekel, dobili za volanom. Kot vse drugo v tej dell, je bila neuporabna.
  
  
  Ker nisem mogel znebiti takoj sem se hranijo v sebi, dokler nisem dobil nazaj v hotel. Tam sem najel Indijski pogled po njem. Še vedno sem bila nekaj minut je ostalo, tako Choeny imenovala. Je bil zaprošen, da povem nekaj o prejšnji večer, vendar ni dobil odgovora, zato je bil zadovoljen, da so rože, ki so pridobljeni z bolehen, ki iščejo vratarja, ki je zavohal gandža, zdravilo, ki lajša trpljenje veliko Indija je slaba...
  
  
  V naslednjih pol ure, on imenuje vsaka kemična tovarna je dosegel, in jim povedal, da je bil zanima nakup pet ton kalijevega nitrata za uporabo v svoj ognjemet. Sem le ugotovila, da je od obeh podjetij, ki je dejal, da je izvozna dovoljenja in lahko mi pomaga. Sem napisala svoj naslov za morebitne kasnejše preverjanje. Ne morem si privoščiti, da ne zamudite najmanjše možnosti. Na deset-trideset, se je vrnil v velikem Mercedes in se odpeljal k Miru Hišo. Nisem videl veliko kitajcev v Calcutta, vendar restavracija je zdelo, da je to dobro. Slocum je čakal me na vrat. Je prišel pet minut prej.
  
  
  "Naši ruski prijatelji nisem prišel še," je dejal, ko smo hodili mimo mimmo mize za stranski prostor s sedeži za dvajset ljudi. "Polkovnik Wu, ki prihajajo tukaj za prihodnjega predsednika. On pravi, da je veliko zaupanje v svoje mirovne misije."
  
  
  Slišali smo Rusi, še preden so prišli na. Krepko, globoko smeh je ponovil skozi tanke stene, skupaj s cvetočim glas.
  
  
  "To je Alexander Sokolov, glavni varnostni uradnik tukaj," Slocum je dejal. "Ego je glavno delo je vohunjenje." Nato so se vrata odprla.
  
  
  Sokolov je bila majhna in alapaha. Nosil je debelo dvojno zapenjanje obleko in obrisal znoj s svojo plešasto glavo z handkerchief. Za hipu, sem videl žarek priznanje v njegove oči; potem je pogledal mene, kot če bi on nikoli ni videl preden me. Vendar je priznana mi. Spoznal sem Sokolov, ali Wolgint, ali Polkovnik Nič vsaj dvakrat in obakrat naše vohun igra se je končala v pripravi. Vendar oba krat je izpolnil svoje poslanstvo, in tako je prišel ven z dovolj čast, da shranite svojo glavo v Moskvi, kot tudi.
  
  
  Slocum oblikovala predloge v njegovo nemoteno diplomatski način. Ego Sokolov je nasmeh je zdelo resnično, čeprav njegova vedel, da je sovražil je človek in kaj je stala. Več ljudi vnesli, vključno z G. Raj o Policiji, ki vsi prisotni se je zdelo, da spoštujejo.
  
  
  Več ljudi, ki so bili uvedeni, in nato Polkovnik Wu vrniti. On je bil edini, Kitajski med nami. Bil je majhen, bespectacled človek, ki nervously prsti njegov goatee kot schell hodil v glavni tabeli in pomignil za vsakogar, da se usedem. Govoril je v Hindujski jezik, in glede na to, da je živela v Indiji, za dvajset let, ego Hinduizem je bil slab.
  
  
  "Gospodje, to je zelo slab čas. Slabo za posel, če bombo ugasne. Slabo za ruske, slabo za Ameriški, slabo za vse."
  
  
  Je polkovnik govoril o svojih revnih Hindujski za še pet minut, ki opisujejo velik napredek odbor je imel v popuščanja napetosti in tesnejše vezi z vojaško in civilno skrbniki. Nato vztrajal, da vse ih je delo bi bilo zaman, če je to spopad med zda in Sovjetsko zvezo se je nadaljevala.
  
  
  Je pomignil, da Indijskega natakar, ki roko Em kup papirjev.
  
  
  Je priklonil ponosno in se nasmehnil, kot self-zadovoljen človek, ki si prizadeva za uspeh, če drugim ni uspelo.
  
  
  "Sem najti dobro rešitev," je dejal. "To je na papirju. Prosimo, preberite uporaba previdno."
  
  
  Gledal je za vse nas, saj smo priklonil naše glave, da preberete izjavo podal nas. Za trenutek, upal bi on našel rešitev. Če malo Chinaman lahko postane posrednik med velike sile, ki bi ga lahko izognili njegovo zanič službo.
  
  
  Nato, brez opozorila, Sokolov se je porodila na svoje noge in growled. Jaz nisem razumel vse, kar je, ampak je govoril predvsem v ruščini, ampak sem razumel bistvo vsega. Bil je besen.
  
  
  "Rusi niso rastlin bombe," je zavpil. To je bilo storjeno z Američani, da bi povzročile težave. In zdaj so bili poskuša prepričati ego priznati, da nečesa niso storili.
  
  
  Ozrl se je na sporazum Wu je bilo predlagano, in takoj razumel, kaj Sokolov mislil. To je enostaven program, v katerem vsaka stranka se dogovorili, da odstopi od prihodnjih napadov na drugih suverenih držav, ali ih lastnine v mestu Agra za vsaj pol leta.
  
  
  Ameriški konzul je revmatizem je bil počasnejši in nekoliko bolj dostojanstven, ampak ona bi lahko videli, Slocum je pordela vratu nad ovratnik.
  
  
  "Smešno," je dejal. "To je žalitev, da se moja država." Vzel papir in strgal ih na pol. "Združene države predmete, da to bronast predlog, ki smo kdaj posebne operacije, dovolili, ali podpira koli napad na vse Sovjetsko zvezo lastnine v mestu Calcutta."
  
  
  Dvorana je bila v krizi. Ruski predstavniki glasno protestiralo, in Raj, ki se je zdelo tako miren v svoji pisarni, je skočil na noge in izražali podporo za načrt.
  
  
  "To je vse, kar lahko naredimo, da se to ustavi divjo grožnja za naše mesto," je zavpil.
  
  
  In samo Anglež v srečanju, debelušen bankir z zabuhle oči, leaned daleč naprej nad mahagoni mizo in muttered, " ne vem, kaj si govoril.: "Če nisi rastlin bombe, zakaj ne podprete prekleto načrt?"
  
  
  Slocum je prišel ven skozi sam.
  
  
  — Ker to izjavo, ki pravi, da bomo stop meče bombe, si idiot. To je skoraj priznanje krivde. Slocum izpljunil besede. "To celotno idejo, je smešno. Zakaj ne ta odbor izvedeti, kdo je metanje teh bombe? To bi pomenilo resno delo.
  
  
  Ducat glas zadonel. Sokolov je vstal in hodil več na Slocum. Pogovarjala sta se za nekaj časa, potem Sokolov začel kričati. Po nekaj trenutkih, Slocum tudi zakričala. Jezik je bil prvi ruski, potem angleščina, nato Hindujski, in končno mešanico vseh treh v velikem diatribe, da ne, da se nam pridružite v nič.
  
  
  Polkovnik Wu sedel v njegov stol, izven dosega jezen verbiage, in svoje majhne okrogle obraz izrazili presenečenje in začudenje. Na koncu je vstal, nekoliko priklonil in odšel skozi sobe. Tam je bil šok in dvomov v Ego oči.
  
  
  Sokolov sprosti Chinaman, nato treščilo svojo veliko pest na mizo, dokler v sobi je bilo tiho.
  
  
  Gospodje, Sovjetska zveza ne bo znamenje te nesmiselne izjave. To je žalitev za nas. Naše stališče je, da Združene države Amerike dolguje nam 20 milijonov dolarjev za izgubo lastnine in življenj. Ko je ta znesek, ki je plačan, vam bomo z veseljem sedli in se pogovorite druge neprijetne vidike tega stanja. Zda pripravljen za nadomestilo za škodo, ki jo povzročajo ih bombe?
  
  
  Čutila sem, Slocum ukrutiti v svojem stolu poleg mene; nato je vstal in pogledal Sokolov.
  
  
  "Včeraj, eksplodirala bomba v ameriški konzulat. To je lahko tudi stroški nekdo svoje življenje, in zahtevamo uradno opravičilo iz Sovjetske zveze."
  
  
  Sokolov davila na kozarec vode ona je pitje. Preden je lahko opomore, Slocum clapped mi na ramo in smo odšli. Slocum čakal, dokler smo bili zunaj, preden je začel kričati. Presenetljivo je, da ego je jeza, ki je bila usmerjena na Polkovnik Wu.
  
  
  "Ti idiot! Wu je sovražen bedak. Kako bi on mislil, da je nekaj tako noro, da bi lahko uspešno? Zakaj ni on pusti diplomacije za diplomate? Stanje je zdaj bolj resno kot doslej. Do sedaj, vsaj, smo le bili kričati na drugega telefona. '
  
  
  Njo, pogledal je in spoznal, kako ta problem je zrasla v velikosti. V diplomati zdaj osebno vpil na vsaki drugi. Preveč pogosto v zgodovini, to je pomenilo začetek vojne.
  
  
  Ego poskušal pomiriti jo dol, ampak on ne bo poslušal. On growled nekaj me in stroden proč. Sam na ulici, on valjan zlato polsti cigaret znova in znova med prsti. Poskušal sem, da mislim, zavrnitvi majhne dejstva, na mojo voljo. Nisem bil povsem prepričan, če ga želite zagnati, in sem imel godrnjav sum, da je bil čas teče hitreje kot kdorkoli mislil.
  
  
  V obup njo, se vrnili v hotel. Sem parkiral svoj avto nazaj in je bil na tem, da greš v čakalnici, ko sem videl Princa na drugi strani ulice igranje. Hindujski ona bi najel, da skrbijo za živali, je bilo spanje na toplo sonce, ampak štirje fantje so se dražila in igranje s psom, kot če bi bila žival. Moja prva reakcija je bila, da bi fantje. Nato sem spoznal, da je močan pes je bil mahajoč svoj rep in frolicking kot mladička.
  
  
  Težko je bilo verjeti, da je isto žival je poskušal iztrgati drug fant je roko samo nekaj ur nazaj.
  
  
  Pol oblikovane misli odvrtelo po glavi, in se je ozrl na živali. On je, ki imajo preveč zabavno z otroci, opazil me je.
  
  
  Počutil sem se malo neumno, ko sem potegnil Wilhelmina iz njen tok in potegnil ven 9 mm krog kot gori. On stared na tla, dokler je videl razpoke v betonskih dovolj široka, da imajo bullet. On tugged na medenina ohišje, dokler je bil prost bullet.
  
  
  V smodnika hit beton, in je pogledal v knežje smer.
  
  
  Velik pes ustavil igranje, njuhanje enkrat zasmejal, nato letel do mene in je ogromne skoke čez parkirišče, ki zapustijo otroci nerazumljiva. Napadel me je v zadnji skok.
  
  
  Lahko bi prisegel, da je ego je usta so bila tri centimetrov širok. Ego je zob glistened v soncu, in je dove najbližje dan. Imel je prav pred njim. Slišal sem, ego in težka telesa slam v zaloputnem vrata. Ego growl je bilo globoko in nevarno. Bil sem vesel, da nas vidijo, ampak izkazalo se je, da dveh centimetrov lesa.
  
  
  Vendar ji nekaj, kar je znano. Princ napadel me je, tako kot ga je napadel fant na ulici pred Rajah hiše. Vse, kar sem lahko naredil je bil dobili skupaj s psom, vendar sem bil prepričan, da je fant in sem imela nekaj skupnega... nekaj, kar infuriated dobro usposobljeni bila žival vonj eksplozivov.
  
  
  To zdelo nesmiselno na prvi, vendar je bila skladna z nekaj drugih dejstev, sem imel, in vzorec začela oblikovati. Spomnil sem se na fanta, ki bi zašli v me sekund pred eksplozijo uničil stavbo na moj prvi dan v mestu. In spomnil sem se na vrv, da je nekdo, ki nosi bomba, kar Raj mi je pokazal v svoji pisarni.
  
  
  Je sum, da je nekdo, ki opravljajo to stvar, kot igračo. Morda otroka.
  
  
  To je bila ozka pot, vendar sem imel, da ji sledijo. Tako kot kmalu kot Princ je bil raztresen, je šel v njegov avto in se odpeljal nazaj na policijsko postajo, kjer je obiskal Raj. Sedel sem v Mercedes za eno uro, v upanju, da vidite, fant, ki je bil tako brutalno napadli Prince prej ta dan. Pa moti me, da se odpadki toliko časa, ampak nisem vedel, da noben drug način, da bi našli vodi je tako nujno potrebna. Bilo je veliko otrok, na ulici, se je zdelo, kot na stotine.
  
  
  Je skoraj obupal, ko je videl dečka. Ozrl se je, kot večina drugih — umazana in nosi hlače prevelika za njim - in ona ne bi imela mu je priznana, če ona ni videti umazano povoj okoli njegov ego rane.
  
  
  Vedela sem, da ti otroci. Bil je eden osiroteli chauls ki jih je mogoče videti v vsako mesto na Daljnem Vzhodu, in njegov koščen roke so bile konstantno iztegnjena za beg. Patetično, lačen pogled v ih oči, je ih je klicne kartice, vendar jih zgrabi ga z eno roko in ukradel denarnico z drugimi. Ostati Živ-ih spletnih moralno.
  
  
  Ko je poklicala, da se mu flinched. Nato je stekel in takoj izginil v množici. Njegova je ego verjamejo, da je zbežala od mene, preden se je začelo, ki ga preganja. Bil je hiter za take tanke in bolehen-videti otroka, in led me od glavne ulice blok kamna in gline barake, obdane z odpadki, posuta kanal. Nisem izgubili njim, dokler ni izginil v bakra shop nekaj ulic stran od policijske postaje, kjer sem prvič videl.
  
  
  Bil je šlo le za trenutek. Ko se je vrnil, smejal se je in krempljih nekaj rupija opombe v roki. Začel je teči, in sem ga spustil naprej, v upanju, jaz bi našli boljši odgovor z nato.
  
  
  Ko je zginila, je prečkala cesto in šel v trgovino. Kamen hiša je bila stara, verjetno zgrajena v svojem času, ko je angleščina uporablja za pijačo popoldanski čaj in gledal outcasts umre na ulici pred ih železnih vrat. Bilo je kul in temno notranjost. Sem ga odprl, zaprta vrata, in zdrsnila z moje strani pod mojo jakno, da tam, kjer so moje Luger spočiti.
  
  
  Nekaj preselil na moji levi, vendar nisem imel moj pištolo holstered. Bil sem živčen, čeprav ni bilo nič oprijemljivega, da bi me sumljivo. Trgovina lahko imel nič opraviti z njim.
  
  
  "A sahib? Moški glas je dejal v temi pred mano. Kot moje oči prilagojene slabi svetlobi, na shopkeeper videl. Bil je starejši, kot ego glas je predlagal. Cilj je ego je bil obrit, in je bila oblečena v snežno bela oblačila. Obrnjen Proti bila pobarvana v belo barvo na obeh licih. Ni bilo dolgo, tanko iglo štrli iz ego ramo.
  
  
  "Iščem težka medenina svečnike," Emu ji je v Hindujski.
  
  
  Je zmajal z glavo. Si ne bi želeli, da pogled na mene. Ego je roke brskal s svojo haljo, potem se je začela tresti. "Pojdi stran," je dejal v Hindujski. "Nimamo nobene svečnike, tako da sem vas prosil, da odide."
  
  
  Zdaj je videl, da ji je bolje, v somrak. Videl sem polno-dolžina zavese na strani me. Sem šel tja. Wilhelmina smuknila v moji roki. Hitro je peeked skozi zaveso. To zaprtih samo eno sobo, ki je bila nato uporabljena kot življenjski prostor. Nikogar ni bilo tam. Njo, ki je odšel na drugo stran sobe, kjer je bil očitno ogromen vrata v kamen jaukati. Človek vstal, začuden. Nenadoma, da je govoril v popolni angleščini. "Ne, sahib, ji preprosto trgovec!"
  
  
  Ko ego potisnil svojo stran, je slišal, da je vse preveč seznanjeni pop za strel. Stekla splinters letel proti vrata, in gawk whizzed med mano in starec. Pet cm v vsako smer, in okoli nas bi bili mrtvi.
  
  
  Bila je strel dvakrat skozi vrata, potem pa spet. Slišala visokim glasom krik bolečine, in ustavi snemanje. Ko je potrkal na vrata dol, bil je pripravljen, da ustrelil jo še enkrat, pa strelec ni bilo več nevarnosti. Pogledal je navzdol incredulously. Lily Mir leži na tleh majhno zadnji sobi.
  
  
  Njene oči blinked. Ona ovije roke okrog svoje noge, poskuša ustaviti kri iz teče okoli bullet luknjo v njeno stegno.
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  Lily me je pogledal, boj bolečine. Gawk je šel skozi njene kolk in iz druge strani. Na srečo, to ni zadel kosti, vendar ona ne more hoditi za vsaj mesec dni. Svojo pištolo, ki je bil na tleh. Ego je porinil njeno stran in opazoval njen ugriz svoje ustnice, da od joka. Ona clenched ji pesti v jezo. "G. Matson," je pozval. — Mislil sem, da ste bili Zakir." Ona zaprla oči in groaned:
  
  
  "Njen ego lahko ustrelil... nisi."
  
  
  Bolečine preobremenjeni njo, in ona je sklonil nad njo rane.
  
  
  Starejši žena prišla nazaj v sobo in je pogledal na dekle radovedno. Ko je izginila za trenutek in se vrnil z jasno tekočino, ki se je zlila nad Lily je rane. Ay ji pomagala in uporablja tlak ustaviti krvavitev. Pred rečeno, stara ženska, ki je vezan rane s trak perilo.
  
  
  Je vprašala. "Ali ste njen ljubimec?"
  
  
  Ko je njen oče je zmajal z glavo, je stara ženska, ki je izgledal presenečen.
  
  
  Slišal sem, trgovina vrata zapreti in je vedel, da je starec je bil odšel. Brez dvoma dobili pomoč.
  
  
  Nisem mogel čakati. Bi bil lahko prišel nazaj s policijo, in nisem imel časa, da pojasni, fotografiranje.
  
  
  Vzel je punca v naročje in ki jo zunaj, se imenuje za rickshaw in dal človek nekaj rupij. Stekel je za moje Mercedes. Nato se je odpeljal nazaj v hotel, ki Lily skozi zadnja vrata, in je svojo pot do svoje sobe.
  
  
  Je zaklenjena vrata za njo, preden položi jo na posteljo in ponovno preučitev strelnih ran.
  
  
  Hej, sem potreboval zdravniško pomoč. Slocum je bila edina oseba, ki je lahko obrnejo za pomoč. Emu bo poskrbel za to na skrivaj, saj ne morem posegati.
  
  
  Po klicu em in razloži situacijo, se je vrnil k postelji in nežno pobožal Lily ' s lice. "Zbudi se, Lily," sem rekel, patting licih. "Sanje, je konec."
  
  
  "Žal mi je, G. Matson," je dejal, ko se je zbudila.
  
  
  "Nič slabega. Jaz sem samo žal mi je, da nisem poškodoval.
  
  
  "Sem mislil, da si Zakir," je dejal. "Šel sem tja, da bi našli ego."
  
  
  Ona zaprla oči spet, in vedel je, da ni želela, da bi mi povedal celotno zgodbo. Je lahko uganil, kaj je bilo moti njo.
  
  
  — Vaš oče je delal za to Zakir fant, ni on?"
  
  
  Ona je prikimala šibko.
  
  
  "Vaš oče izdal nas je, ni je?"
  
  
  "Mislim, da je tako," je rekla. — Je povedal, Zakir ste bili, ki prihajajo. Rekel je vaše pravo ime ni bilo Matson. Rekel bi poskušali ustaviti eksplozije. Ne vem, kaj drugega o njem.
  
  
  — In ti si kriva, Zakir za svojega očeta, je smrt?"
  
  
  'Da. To je, kako to deluje. Vem, da je njen ego.'
  
  
  "Kaj pa fant?" Vprašal sem jo, da. — Kaj ima to opraviti z Zakir?
  
  
  "A fant? Ne vem ničesar o fant. Vendar baker tlak srednja in majhna trgovina pripada Zakir. Gre tam od časa do časa.
  
  
  — Kaj veš o Zakir?"
  
  
  "Samo ego ime... Zakir Shastri. Prodaja otrok. Ne vem, ji več.
  
  
  On se je namrščil, še bolj zmeden. "Pa ga prodajo otrok?" Lily je oči steklom več in je mislila, da je bil tekoč, da omedlel znova, vendar ona je globoko zajel sapo in je govoril s tihim glasom. "Sirot, otrok na cesti. On jih hrani in potem jih prodaja za bogate kot uslužbenci ali bordelih. Včasih je celo poslal na nekaj templjev." Ona zaspala, spet, pol budni in pol absorbira v njeno bolečino. Vendar sem jo potisnete za več podrobnosti. Sem moral vedeti, kje najti Zakir. Ona me je pogledal še enkrat, njene oči zožil.
  
  
  Ona je rekel nekaj v Hindi, ki je nisem razumel, potem pa sem slišal njen bastard naslov, in rekla je: "Tovarne". Moj oče srečal ego je enkrat.
  
  
  Ona zaprla oči. "Jaz bi poskušal ubiti Shastri, preden sem šel v Madras. Žal mi je...
  
  
  Ee cilj leaned nazaj, in vedel je, da je ne bi odgovoriti za naslednjih nekaj ur.
  
  
  Primerjal sem naslov, ona mi je dal naslove sem zapisal, ko sem ti lokalni kemijskih obratih. Moj spomin je bila pravilna. Naslov ona mi je dal ujemajo, da West Bengal Kemično Industrijo, enega od največjih kalijevega nitrata podjetja. Končno, kaj se je začela pospraviti.
  
  
  Pomislil sem da čaka na reševalce, vendar si premislil. Moral je verjeti, da Slocum bi peljal v bolnišnico.
  
  
  Kemični obrat se je nahajala v severnem delu mesta, v znesek prašičev, kjer so bili pokopani v blatni ulici med kokosovih lupin in drugih smeti. Neposredna pot v mesto, ki ni bilo. Našla je dober pogled na tovarno vhod čez cesto in pol blok iz vrat. Je povzpel na kup ruševin, ki se uporablja za hišo.
  
  
  Njen hotel ostale neopazne, vendar je bilo to nemogoče zaradi moje Zahodna oblačila. Tudi vrane, ki so fluttered iz razbitin vel nad mojo glavo, in zdelo se je, da bo gledal me nervously. Dve otroci gledal me je, dokler sem zlezla skozi luknjo v stari hiši, kjer sem lahko gledal vhod, ampak niso me videli zelo dobro.
  
  
  Nisem bil povsem prepričan, kaj naj pričakujem, ampak sem napisala kratek opis treh moških, ki vstopajo v tovarni, kot sem ga gledal. Skoraj po naključju, je videla majhno, temno odrti fant plazi previdno po ulici proti tovarni je dvorišču. Cel kup je bil obdan z zaporo ograjo z bodečo žico na vrhu, ampak fant komaj obotavljal.
  
  
  Ozrl se je okrog, potem pa dvignil nekaj grmovja na osnovi ograjo, in hitro smuknila v majhno luknjo v mehko podlago. Hitro je zlezla pod več avtomobilov na tovarniško stran, je njegov način, blizu stavbe in začel kopati po kupu smeti.
  
  
  Po nekaj sekundah, je tekel nazaj na majhen prostor pod vrata. Ko je tekel mimmo od mene, je videl sonce glint v njegov ego je pogled. Pomislil je, ustavljanje njega, vendar se je odločil proti.
  
  
  Je bil prepričan, da je jar je bil prevoz je bil napolnjen z kalijev nitrat. Da razložiti veliko... na primer, zakaj policija ni bilo mogoče ugotoviti izvora eksplozivov, ki jih uporabljajo teroristi. Prodaji eksplozivov je urejeno tako trdno, da bi bilo težko za njih, da kupi vse, kar potrebujejo, ampak oseba, ki je delal v tovarni bi lahko ukradel majhna količina eksplozivov in jih skriti v smeti pločevinke za tovarne. In kdo bo videti za nekaj, kar je v otroku, ki se rummaging v smeti? Nihče... ne v Calcutta, kjer je skupen poklic.
  
  
  To je bil pameten načrt. Tudi če je bila zajeta enega od otrok, da bi zelo malo znanega. Verjetno so vedeli, svoje stike kot moških, delili edu ali nekaj rupij. Moj naslednji korak je bil, da videz znotraj tovarne, vendar ne, ko ni bilo časa, da to storite.
  
  
  Tako sem šel v moj avto in se odpeljal nazaj v mesto. Šel sem odkrito konzulat.
  
  
  Je treščilo na zavore, ko je zagledal množice pred zgradbo. Policija in gasilska vozila so bila parkirana tam, in goreče telo druge Mercedes, ki je bil zažig z vodo.
  
  
  Slocum, sem pomislil, ko sem parkiral svoj avto in tekel proti navdušena fazi.
  
  
  V tli še vedno avtomobila, ki je sedela na štiri kurjenje gum na ulici. Notranjost je bila spali ven, je napa odtrga, sedeži padel ven kot tli kupu. Sodeč po poti nazaj vrata so se ripped off njihov tečaji, je izgledalo, kot da je nekdo dajanje bombe v backseat.
  
  
  Je trznil naprej, pričakujem, da vidim, Slocum je mrtvo telo na ulici, vendar to ni bilo Ego, to je bil telesa.
  
  
  To je bil fant, z rokami, prekrižanimi preko svojih prsi, usta in oči široko odprte od zastavo dovoljenje za opravljanje. Bil je mrtev ležal v svoji krvi. Je treba še iz bombo in nikoli prišel ven, sem mislil.
  
  
  "Matson," sem slišal nekoga reči, na pločniku. Ozrl se je okrog sebe in videl, Slocum, ki stoji pred konzulat vrata.
  
  
  Ego je obraz je bil bled od strahu.
  
  
  "To bi bilo zame," je rekel, površno na mrtvi fant.
  
  
  Sem šel z njim na ego urad, kjer se je potopil v stol in pokriti obraz z rokami. Njegovo telo je bilo tresenje.
  
  
  "Pull sami skupaj," sem rekel. "Stvari bodo dobili še slabše, preden boljši časi prihajajo."
  
  
  "Moramo imeti zaščito," je dejal. "Vojaki. Marines, morda. Ne želim umreti. Imam ženo in otroke.
  
  
  Ego poskušal pomiriti jo dol, ampak on ne bo poslušal.
  
  
  "Ne razumete," je rekel. — To je skoraj petnajsti, petnajstega avgusta.
  
  
  Ne, jaz nisem razumel nje. "Kaj petnajsti pomeni?"
  
  
  'Dan Neodvisnosti. O avgust 15, 1947, Britanski uradno umaknil.
  
  
  "In kaj je okoli njega?'
  
  
  — Ali se ne spomniš?" Potem je bil kaos, nasilnih, kot Indijanci in Muslimani, ki se zbirajo in levo čez novo mejo s Pakistanom. To je bil pekel. Poročali so, da je več kot milijon ljudi je bilo ubitih. Sedaj se lahko zgodi še enkrat.
  
  
  Ozrl se je čez stol, stokanje. To je bil avgust 11.
  
  
  Zdaj več kosov padel v mestu. Čas je zdelo prav. Kdor je bila za bombne napade vse, kar je načrtovano, skrbno. So počasi vožnjo mesto v kaos. So luknjičaste dveh svetovnih sil Rusije in zda-pred seboj. Rečeno je, da na petnajsti strasti v Indijanci dosežejo svoj vrhunec.
  
  
  Je pogledal na koledar znova. Ne celo štiri dni. To je bilo nekoliko manjše.
  
  
  Počutil sem se znoj izbruhne na čelo in videl gubah strahu okoli Slocum je rta. Imel je prav. Tam je vsak razlog za paniko.
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  Dve uri kasneje, je bil zadnji v njegovi hotelski sobi. Poskušal sem, da pokličete Joeny zato, ker sem želel, da bi jo videti, preden sem dobil preveč odnesel, pa spet nisem dobil odgovora. Tako da sem moral iti na delo.
  
  
  On se je spremenila v dolgo sleeved črna srajca, črne hlače in trmast pohodništvo škornji. Sem patentna zadrga je do luger pod mojo majico in dal na poseben pas.
  
  
  Sem dal rezervnih revije za Wilhelmina in ročno bombo v žepu, circled Slocum je streliva polje, in šel ven. Nocoj, si ne bi želeli opozoriti, da je Mercedes, tako da je levi ego pred hotel in vzel rickshaw.
  
  
  Bilo je že precej temno. To ni bil glavni ulici, ampak na pločnikih, ki so spremljali spanje ljudi. Sem videl cele družine v skupinah, v toplem, zadušljivo ozračje Calcutta. On je odšel v sredi ulice in stopil hitro proti kemične tovarne. To je bila samo dve ulici stran.
  
  
  Sem raziskal naslednji ulici, preden ga kotu. Ni bilo streetlights, in le bledo mesečini ujel njen pogled.
  
  
  Mir ni bil v tovarni bodisi, in varovala nisem videl. On si je utiral pot čez blok, in prišel do vrat na zadnji strani stavbe. Je brez truda cut žice in stopil ven na ne sveti tla tovarne. Pričakoval sem, da se varnostni ukrepi bi bilo treba sprejeti okoli tovarne, vendar nisem videl vse to.
  
  
  Vhod v stavbo ni zdelo težko. Je nen ni imel svetlin ali velike prezračevalne odprtine, vendar zadnja vrata imel redno zaklepanje.
  
  
  Njen spodrsnilo tiho skozi sence na dan. Tam je bil star zaklepanje z spomladi, ni bilo nobenih težav. Deset sekund kasneje, je unbolted je s konico nož in sproščen vrat. Odprl je skrbno, poslušanje za alarm, a vriska, ali kliknite, ampak on ni slišal ničesar. Jo je odprl, zaprta vrata, in zamenjal ključavnico. V sobi je bilo igrišču temno. Je čakal trenutek, preden nadaljuje.
  
  
  Po sobi od nje, sem slišal vrata se odpirajo in zapirajo trenutek kasneje. Počasi, a slika se mi. Tam nisem zdi, da se vse grožnje, človek se počasi lupina na.
  
  
  Ego je čakal njo, in ko je vstal, je v pravem položaju, moji desni hit ego težko na vratu. Nisem hotela, da bi jo ubil s svojim egom, pravkar sem prinesla iz zbora za nekaj mine, vendar sem pogrešal njo na pravem mestu. Udarec zdrsnila vstran in pristal starinska levo kljuko, ki je ujel emu v čeljusti. Cilj je ego odletel nazaj. Ego je rjave oči steklom več, kot je zdrsnila na tla.
  
  
  Je hitro ga iskal, vendar ni našel identifikacijo. Močna najlonska vrvica sem imel z mano zavezuje, jo gležnjev in roke z ego. Nato je vzel svojo ego nazaj vrata in začel svojo turnejo tovarne. Ni več varovala videl. Moje temno luč kmalu pokazal mi je cela zgodba. To je majhno podjetje. Izgleda, kot da samo proizvaja kalijev nitrat. Majhen transportnega traku za proizvodnjo mehke rjave screed je bil nameščen vzdolž ene stene.
  
  
  Vidne samo eksplozivnih bil semi-končni izdelek v veliki dizelski rezervoar za gorivo s kapaciteto približno štirideset litrov. Vse ostalo je bil shranjen za žične ograje z ključavnic, ampak takoj sem razumel, kako tatvina storjena. Pred eno od zaklenjena kabine je bila dolgo palico s kovinsko skodelico na koncu. Nekdo je potrpežljivo zajemanje up majhno količino celotna dolžina odprtih sodih v zaprte kabine, pri čemer vsak sod je tako malo, da je šlo neopaženo.
  
  
  Samo nekdo, ki je imel dovolj časa v tovarni, kot so nočni stražar, lahko objavite take tatvin.
  
  
  On šteje njegovo možnosti za trenutek, preden odločitev. Tovarno je menda, da izginejo. Če je bil to edini vir eksplozivov za teroriste, on bi opravili svoje poslanstvo v manj kot minuti. Če ne, bi lahko vsaj drastično zmanjšati iht.
  
  
  Tako je prosil za roll stenj in cut kos v odin D. Je zmanjšanje skozi žice, ki je vstavljena posamezen sklop stenj v najbližji sod in ga nastavite na ogenj.
  
  
  Mislil sem, da sem imel tri minute, ko pa sem dal lažji za stenj, je sežgati in začel gorenja dvakrat tako hitro kot je pričakovano. Je skočila proč in tekel v nočni stražar, da bi dobili ego iz pred stavbo je šel gor v zrak. Nenadoma, moj ego na noge dvigne gor in treščilo v mojem življenju. On growled in varnostno proč. Njo, je videla varovalko že na pol spali ven v temno. Kljub bolečine v njegov spodnji del telesa, je popravijo navzgor, vrč v mali človek na tleh, in poskušal, da bi vrgel ego čez ramo. Bil je brca in se zvijati, kot če bi bil boj za njegovo življenje. Ni vedel, kaj ego misli njegov hotel je treba storiti. Sem napisal, da mu je v angleščini in nato še v Portugalščino.
  
  
  On je še opozoril na stenj in zvok, kot eksplozija, vendar ni mogel prepričati ego. Nadaljeval je, da se borijo kot najboljše je lahko, z rokami in nogami se zavezuje, do emu ga udaril na vratu, ki bi lahko bila usodna.
  
  
  Ko ego slung je čez ramo, stenj ni bilo celo peš proč. On je prišel in zaloputnil svoje pesti v mojem vratu. Na pragu, je iztegnil roke in noge, in preprečile moji poskusi, da zapustijo.
  
  
  On growled in prisegel, s prepričanjem. Sem lahko še vedno slišite hiss za stenj za nami. Ego je pozval njo, skoraj prosila, da ji dati boj.
  
  
  Potem je zaloputnil njegov ego je težko glavo proti doorjamb v obupnem izbruh energije, umirjanje ego dovolj dolgo, da skoči ven.
  
  
  Drugi kasneje, sod saltpeter poletel v zrak. Svetel blisk svetlobe sveti večer nebo, nato pa je bil gromovit thud kot eksplozija strgal majhne stavbe narazen, pošiljanje deske, sodov, in kosi kovine, ki letijo v Indijski nebo.
  
  
  Tlak zraka vzorčenje potrkal nas off svoje noge, metanje nas nazaj pol ducata korake. Indijski vzel breme na udarec in je padla na vrhu in se mi je služil kot ščit, kot naplavin je padlo na nas.
  
  
  Ko sem valjani ji je izpod njega, je bil še vedno muttering preklinja na mene, zato sem vlekel Ego skozi vrata in ven v ulici pred ljudi, ki so živeli v bližini izlil svoje ramshackle domov.
  
  
  Ni bilo nobenega požara, in sem izračunal, da sem imel nekaj minut, preden je prišla policija, iskanje območje. Nočni stražar obrnil nad njo in sklonila se mu tako, da bi ga lahko slišali emu šepet, da nad njo hrup ljudi na ulici.
  
  
  "Eno prošnjo, ena več, in vnesite neskončno ciklus reinkarnacije. Razumel?'
  
  
  Je pokimal, in ki jo ego naprej po ulici in nato v majhno dvorišče, kjer je staro bil parkiran tovornjak. On je imel ego navzgor proti tovornjak kolo.
  
  
  "Vse prav, povej mi zdaj, ali si bom kopanje v Hooghly Reko, do jutra."
  
  
  On glared na mene.
  
  
  "Kdo pa ga plačali za krajo iz ustrezajo vaši šefi?"
  
  
  Tišina.
  
  
  "Kdo vam plačuje, da skrijete eksplozivov v smeti?"
  
  
  Tišina.
  
  
  Sem dosegel v minuto in potegnil ven na polje, da mi ni pogosto uporabo. Tam so vbrizga s tri kapsule kemikalij. Pokazala sem nočni stražar, kaj sem počel.
  
  
  Je skrbno odprl brizgo valja in odstraniti ego, nato potisnil iglo skozi kapsulo je gumijastim tesnilom in zanič v tekočino.
  
  
  — Ste že videli kaj takega?" Vprašal sem človek naslonil na tovornjak. Ego je bil v obraz napete, oči široko s strahom.
  
  
  "To je novo zdravilo, imenovano novocaine. V bistvu, to je resnica serum, ki deluje zelo dobro. Vendar je to neizogibno pomeni smrtne žrtve. Nimam nobene izbire; moram vedeti, kdo vas plačuje za pomoč, me proizvodnjo tega, polni naslov.
  
  
  Moj ego je bil tresenje zdaj. Je preizkušen iglo s svojim prstom, nato pritisnili proti njegov ego je roko. On ojačajo in znižal na njegovi strani. "Eden več časa, eno več časa. Kdo vam plačuje, da zapustijo eksplozivov za vaše otroke?
  
  
  — To.".. Ne vem. Bil je potenje zdaj, in njegove oči so sledila moji vsako potezo igle.
  
  
  "Se vam ne zdi na prvi pogled. Potem anestezijo se začne. To postane bolj in bolj intenzivno, in potem pa vam ne čuti nobene bolečine na vse. Nit prihaja kmalu po tem.
  
  
  Poskušal sem z iglo znova. "Ne skrbite. Vem, kaj zvestoba je. Boste mrtvih v pol ure, in potem je vaš šef bo zastonj... za nekaj časa. Ampak do takrat, bom jaz vem vse o nen.
  
  
  Je zmajal z glavo. Je vstavljena igle v mišico v roko in hitro vbrizgane tekočine. Iglo je bil že zunaj in vrgli proč, preden Indijski spoznal, je. Ozrl se je dol na svojo roko, čutil hladne tekočine. Po nekaj trenutkih, drog, ki je začela veljati, in se je obrnil. "Zakir Shastri... plača nas."
  
  
  — Vsaka druga imena?" Ki ne Zakir Shastri za delo?
  
  
  Človek je zmajal z glavo.
  
  
  "Bili ste edini vir, ali obstajajo tudi drugi, ki dobava Zakir?"
  
  
  — Jaz samo vem, ena. Južna Calcutta Kalijevega Rastlinskega Kašmir-sturt.
  
  
  Ali ste prepričani, da je vse?"
  
  
  Je pokimal.
  
  
  "Občutek, da je vaše strani." I cut vrvi okoli ego je zapestja, tako da je čutil je kraj, kjer emu strel njo. — Ali menite, kaj tam?" Ta del vam je že mrtev.
  
  
  Ego je očmi odvrtelo v paniko.
  
  
  — Ali veste, katero koli drugo imena?" Kaj drugi kemični obrati proizvajajo bombe?
  
  
  On je zmajal z glavo, je videti na otrple mesto na svojo roko. Hugo je zgrabil jo je in cut vrvi okoli njenih gležnjev.
  
  
  — Obstaja samo en način za nevtralizacijo tekočina je vbrizga boste s. Boste morali teči pet kilometrov. Če greš ven in teči treh milj, zamere v žilah bodo spali ven in novocaine bo defused."
  
  
  On je vstal, flexed svoje mišice nog, in čutil njegovo roko spet iz izvršitve dovoljenje zastavo.
  
  
  "Pohiti, poglejmo, če lahko izžene težave okoli svoje telo, boste imeli priložnost, da ostanem živ jutri."
  
  
  Mali Indijski je prvih nekaj korakov v ulici, nato pa je začel teči noro. Je zavpil nekaj množice pred porušene stavbe, in Stahl ni čakati, da vidim, če je govoril nekaj, meni. On ducked navzdol drugo ulico in se odpravila nazaj v hotel.
  
  
  Je bil tekoč, da so toplo kopel in dober obrok, preden raziskati druge kemične tovarne, ki v nočni stražar je omenjeno.
  
  
  Toda, ko je vstopili v njegovo sobo, ni bilo prazno.
  
  
  Takoj, ko je vstopila, Choeni Meta pokazal majhno pištolo na moje prsi.
  
  
  "Usedi se in se pomiri," je dejal.
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  Choeny imel pištolo v obeh rokah, kot nekateri usposobljeni strokovni športni strelci.
  
  
  — Kakšen joke je to?" Vprašal sem jo, toda ni bilo humor v njeno hladno pogleda.
  
  
  "Nisem joking," je dejal. "Sem verjel, da si."
  
  
  Nasmeh prečkal moje ustnice. On bi že uporabili na jezni ženske. Ponavadi delal.
  
  
  — Niste Howard Matson. Ste agent ameriške vlade.
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. 'Torej, kaj? Ste uganili, da ko smo se srečali.
  
  
  — Ste Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Master Morilec AH. Jih sploh ne prikrivajo sami. Ste naredili norca iz mene.
  
  
  'Kako?'
  
  
  "Moral bi mi povedal," je udaril, " Raj."
  
  
  "Mislim, da. "Vaš šef?'
  
  
  Ona ni odgovoril, ampak je morala biti prava stvar za narediti. Vedel sem, da jo je treba Indijski Tajne Službe. In on bi povedal, da je bila newbie.
  
  
  "Mi smo na isti strani, zakaj se vam kaže pištolo na me?"
  
  
  "Eksplozij," je dejal. "Raj misli, da ste na to, in morda ste jo izvaja. Imamo veliko vprašanj za vas.
  
  
  Ko se je ustavil, sem slišal njen glas tresenje. Ona ni bila strokovno še, Nam, izkušen agent, ki lahko ubiti brez slabe vesti.
  
  
  "Misliš, da bi prenehali z eksplozij, ki jih streljanje z menoj?" "Sem ga predstavil kot šala, a fantastično otročje ideja.
  
  
  "Ne morem ubiti, če moram," je rekla. "Če ne boste dal odgovore hočem."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. — Ste nikoli strel kdo ste?" Nikoli nisi potegnil sprožilec, ali videl je nekdo umrl. Ali menite, da lahko začnete z mano? Obdržal sem moje oči, na obrazu in se potrudil, da se glasi njen ego. Moje življenje je odvisna od njega. Je res dogaja, da me bo ubil? Je dvomil, ampak on ni mogel privoščiti, da se motim. Sem bil ne bo tveganje moje življenje tukaj.
  
  
  Sem imel pištolo pokazal na mene večkrat, in vedno sem adept na madeži trenutka, ko je moj nasprotnik je pozornost je javil za hipu. Nepričakovano zvok, bliskovne svetlobe; vse moteča je vredno, če ste prepričani, da človek s pištolo je pripravljen ubiti vseeno. Vendar S Choeni raje počakajte za njo.
  
  
  "Prišel sem, da Calcutta za pomoč," sem rekel. "Sem naročil in ustaviti teroristi, preden se problem, se širi še naprej."
  
  
  — Zakaj potem ste prišli sem pod psevdonimom?" — Zakaj nisi prišel odkrito, pošteno?"
  
  
  Nisem imel odgovor na dell sama. "To je, kako to počnemo," ji je dejal oče. "Pravilnik o zasebnosti".
  
  
  "Ne morem ti zaupam," je dejal. "Jaz bi ubil zdaj, ko imam priložnost."
  
  
  Bil sem zmeden, njen ton. Zdelo se je skoraj prepričan. Mogoče je podcenjena njo.
  
  
  Sem se znašel holding moj dih, čaka vroče gawk, da ustrelil skozi mojo pljuča. Nisem bil dihanje za skoraj minuto, ko je telefon na mizi poleg mene je zvonilo.
  
  
  Zavzel se je trikrat, preden je pomahal pištolo. "To dvignili," je dejal.
  
  
  Je na pol obrnil proč od zapri in dvignil telefon s svojo levo roko. To gibanje dovoli mi, da mesto Hugo v moji desni dlani. Njen ni bil več nemočni.
  
  
  "Ja," sem rekel v telefon.
  
  
  Glas na drugem koncu zvenel presenečeni, kot če klicatelj ni pričakovati, me dvigni telefon.
  
  
  "Ah, Gospod Carter, da si ti.
  
  
  Ozvezdja moje pravo ime ni šok, ki mi veliko danes, vendar klicatelj. ime storil.
  
  
  "Govoriš, da Polkovnik Wu," je poslovnež glas, še iz Vzhoda.
  
  
  "Si me poklical Carter," sem rekel.
  
  
  Ozrl se je po sobi na Choeni in ustjem je Polkovnik je ime. Ona razume, in zašepetal app, medtem ko je mikrofon zajeta ji za trenutek.
  
  
  "...drugo Rajah, " je dejal.
  
  
  Je preklet pod njegovo dihanje. Očitno je, Raj je bil zelo radodaren z informacijami o moji identiteti. Spraševala sem se, zakaj. "Ali ste sami, Mr. Carter?" Wu vprašal.
  
  
  Pomislil je Choeni in pištolo v roki. "Ne," sem ji rekel polkovnik. "Miss Mehta je z mano. Veš zanjo?"
  
  
  Choeni znižali pištolo in porinil ego v njeno torbico, tako kot sem pričakuje. Ona ne ustreli me zdaj, da je nekdo vedel, smo bili skupaj.
  
  
  "Ah, seveda. Zelo razlikujejo lady. Njen oče pogosto me obišče.
  
  
  "Niste odgovorili moji žepni nož vprašanje, Polkovnik Wu," sem rekel flatly. — Zakaj si me poklical Carter?"
  
  
  Ego je melodičnih glas je absurdly zabavno. "To je čast, da znajo dobro znano agent," je dejal. — Zelo sem žal o sestanku danes, ne kdaj. Polkovnik Wu ni uspelo. Povzročil veliko jeze v kroge diplomati, okoli večjih držav. Sem sam povedal, da sem dolžan jim opravičilo. Nato častitljivo policist obvesti me, da je ego gostov v dvorani je znani Ameriški agent, ki je tudi odvetnik... Osvobodi Agra od teroristov. Sem v skrbeh, naše mesto, Mr. Carter. Imate, da bi dal niti na bombardiranjih. Zelo pomembno za moje sprejel domovino. Zelo pomembno za podjetja.
  
  
  "Hvala vam, Polkovnik. Prepričan sem, da zadevne države cenim vašo zaskrbljenost, vendar to je delo za strokovnjake. Čas teče ven.'
  
  
  "Pravzaprav, Mr. Carter. Ampak mogoče preprosto poslovnež lahko služijo velike države. Vem, da ji tudi v Indiji. Jaz ne pomaga policija. Jaz bi rad izkoristil to priložnost, da pomaga zelo slavni Ameriški."
  
  
  Njen obotavljal za trenutek. Morda stari Chinaman, da je prav, — morda bi bil lahko mi pomaga.
  
  
  "Bi radi, da pridite, obiščite me na moji hiši jutri," je dejal. "Ti in Miss Mehta. Bomo govorili. Morda bo to pomagalo rešiti naše mesto.
  
  
  Strinjala se je, in poklical je čas za kosilo. Potem je visela gor in se obrnil, da Choeny. Ona je še vedno sedel v veliki stol nasproti njega. Njeno zahodno krilo je potegnil preko njenih bokov, razkazuje v odlični formi svoje noge. Hugo je šel mraz v moji roki. Pomislil je, kako je pred kratkim imel šteje za ubijanje njo. Kaj je greh, da bi bilo. Ampak to ni bilo potrebno. Indijska vlada še ni tako globoko vključeni v mednarodno vohunjenje, da mora najeti morilci. In tudi če jih ni, pa ne bi poslala bogata, prefinjeno dekle, da to storite.
  
  
  Vendar ne imeli vprašanja je hotela odgovoriti, in je mislil, da pištolo je imel moč prepričevanja. Ob uspelo z eno orožje, morda bo ona poskusite uporabiti drugo orožje, ki bi jo našel veliko bolj prijetno.
  
  
  Hugo je porinil nazaj v svoje scabbard, sklonil in pobral ga s stola. Ona preprečila njen pogled, kot je potekala ji, da se njegov prsni koš.
  
  
  "Ljubica," mi je zašepetal.
  
  
  Moje ustnice brušena na njeno uho, nato pa svojo palico. Bila je visoka in se je njeno telo popolnoma ujemajo rudnik, njene nežne krivulje in krivulje, ki dopolnjuje svojo moč in čvrstost. V drugem času in kraju, njo bi rekel, hej, obožujem jo. Ampak da ne bi bila poštena. Za nas, je lahko samo fizično, strast. Samo obljublja, bi sklenili, da drug drugega bi bilo zvečer po noči.
  
  
  Ko je zavit svoje prste okoli njenega ukrivljen stegna, njeno dolgo, vitko prsta zdrsnila navzdol mojim hrbtom. Skupaj naše telo preselil v tihi medsebojno žrtev; potem smo stopili nazaj in šel z roko v roki na posteljo.
  
  
  "Lezi," je dejal. 'Čakaj me.'
  
  
  Stala je pred mano sleči. Ko se ji je mehko, rjave prsi so bile izdane, je nagonsko dosegli za njih, ampak ona me potisnil stran, dokler je bila gola.
  
  
  Je pokleknil na tla in mi je pomagal z moje obleke.
  
  
  Ona ne bi prišli k meni vseeno. Ona je ostala na kolenih, poljubil me je na usta, nato zdrsnila nižje in nižje, dokler je moje telo je prosila, da se pridružite njen.
  
  
  Njene roke se preselil čez moje telo, občutek, groping, laskavo. Končno je sedel na posteljo. Ona počasi odšel naprej, se s pritiskom njo podjetje prsih zoper moje prsi, nato ziblje svojimi dolgimi, gibak noge, dokler niso zajeti moje telo od glave do pete.
  
  
  Ona poljubila me nežno, in nato še bolj strastno. "Daj, pusti me, ne to je moja pot."
  
  
  Gibanje ji boki proti rudniku me je prepričalo. Bilo je lepo, da čutijo svojega na vrhu me, ko njene roke so bili zaposleni, ki me je ognjeno savchenko, preden je celo preselil.
  
  
  Kasneje, mi je ležala v objemu in stared skozi odprto okno na luči v mestu spodaj.
  
  
  "Zdaj pa mi povej resnico," je dejal.
  
  
  "Vi povejte mi prvi. Delate za Raj?" Resno?'
  
  
  "Da, delam za njega, ker verjamem, da lahko pomagajo svoji državi."
  
  
  'Kako?'
  
  
  "Varčevanje države, Bengal za Indije".
  
  
  "Območje okoli Calcutta?"
  
  
  Ona prikimala. 'Da. Obstajajo ljudje, ki želijo ločiti Pradeš iz ljubljane. Oni lahko ustvarijo novo državo ali pridruži se Bangladešu. Še pred Bengalis prekinil stran od Pakistan, tam so uporniki v Calcutta, ki je želel, da trgati državi narazen. Kaos zaradi eksplozij lahko bi jim dali priložnost, ki jo potrebujejo."
  
  
  "In kaj Rajah mislim, da lahko sodelujejo v?"
  
  
  "On ne ve, vendar mu ne zaupamo Američani."
  
  
  "In ti?'
  
  
  — Ne vem, da je bodisi.
  
  
  On jo poljubil na mehke ustnice.
  
  
  "Mi smo oba na isti strani, ali Raj razume ali ne. Samo verjemi mi za nekaj časa. Dan ali dva, morda celo manj.
  
  
  Ona se je namrščil septically. "Morda," je dejal. "Morda sem lahko to storite zdaj."
  
  
  "Dobro. OK, mi lahko poveste več, ki bi lahko bilo koristno? Ne Raj imajo kakršne koli informacije o dobavi kalijevega nitrata? Vsi nasveti o organizaciji za to? Nekdo sredi zarote, da sem lahko ujela s?
  
  
  Jongi je lep obraz se je namrščil.
  
  
  'Ne vem. To je samo delaš, kaj mi govori. Lahko zaprosi ego.
  
  
  'Ne.'
  
  
  Hej poskušal razložiti z njo. On ni zaupati nikomur, niti Raj. Če sem iskren, nisem zaupanje ji niti, ampak ne morem reči, da je. Dokler sem odkrito priznal, da sem bil Ameriški agent deluje v ego državi, Raj je bil ovira za protokol. On ni mogel aretirale me ali me je poslal po vsej državi, brez dokazov. In ego je samo dokaz, tako daleč od ferret leži naga v naročju.
  
  
  Je vprašala. "Kaj naj povem em?"
  
  
  — Ali je zahteval, da me bo ubil?"
  
  
  "Ne, bila je le prosil, da se vprašanje vas. Pištola je bila moja ideja.
  
  
  -"Povej Em, kaj vem," sem rekel.
  
  
  Hitro je razložil to, da jo, vendar so prepričani, da bi ji le podatke, je želel deliti. Sem mu povedal o tovarni in krajo saltpeter, nisem pa reči, da sem imel kaj opraviti z eksplozijo tovarn. Raj je bilo dovoljeno, da uganiti zase.
  
  
  "Obstaja določeno Zakir Shastri vključeni," sem rekel. "Naj Raj neposredne svojega osebja, da bi našli ego. Policija so načini za sledenje ljudi navzdol, ko vedo, ime."
  
  
  Ji je hotel, da ji povem o svojem sume o otrocih, sajenje bombe, toda premislil. Hej, je že povedala ji je dovolj, pridobiti njeno zaupanje. Nisem potrebujete več.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali verjamete, da me zdaj?"
  
  
  "Da," je dejal, ampak je bil še vedno dvomijo v oči, in je poskušal pomiriti ji s poljubom.
  
  
  Ona je potekala nazaj za trenutek, nato pa tekel njeno roko čez moje telo. Goli, smo privila skupaj in pustite, da naša strast nadzor naših teles. Kasneje, je propped sebe na en komolec in ji rekel: "Draga, jaz ti zaupam, ampak prosim, ne delam norca iz mene spet. Ne laži mi več.
  
  
  "Nikoli več," sem rekel začuden, če bi verjeli, da me. Nisem občutek krivde — ležal je del mojega dela. — Ko za to je več, morda lahko gremo nekam skupaj, ljubezen moja." Imam denar, veliko. Poznam jo dobro. Vam ni treba, da deluje v vašem življenju. Kaj je rekla in me je presenetil. Je zvenela iskreno. Morda je bil več kot sideshow za Zapri. Potopil se navzdol na zapri, ready for love again. Je zastokal z veseljem, in za trenutek smo pozabili, da je svet zunaj prostora.
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  Naslednje jutro smo imeli zajtrk v hotelu. Malo žena, ki je služil vse nas je zdelo popolnoma zaveda, da je gola ženska, ki je bila leži z mano. Ko je bila odšla, Choeni valjani več, sklonila me je in poljubila moje prsi. Sem imel za potiskanje svoje izpod pokrova.
  
  
  Medtem ko Choeni je bila že oblečena, je poklical Slocum pisarno in vprašal za telefonsko številko, kjer je dosegel Lily Mira. Lily se je zdelo, da bo v dobro voljo, ko je njen oče je govoril z njo. Je rekla, da bo izšla iz bolnišnice kmalu in da bo šel v Madras, kot je bilo načrtovano. Ji predlagal, hej, sprejme Princ z njo, ko je listje okoli Calcutta. Ona je navdušeno strinjal in je dejal, da bi nekdo takoj vprašati, s sorodniki, da poberem psa.
  
  
  Bil je vesel, da Ay, je pozval. Sedaj, moji ferret naloge so samo povzročili Lily večje bolečine. Morda pes vam bo pomagal priti skozi težave, ki vas čakajo. Ona je rekel, hej, vse najboljše in hung up.
  
  
  Nato se je obrnil k Choeni.
  
  
  Smo bili naj bi prenehali s svojo hišo, preden smo šli na Polkovnik Wu je. Ko sem za volanom, sem spoznal, da je moj um je bil še vedno preveč zaposlen z Choeni — sem celo pozabil pogledati v backseat. Ko njen obrnil, a težko palec je opozoril odkritih med moje oči.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, ste mrtvi."
  
  
  Choeni obrnil in potegnil pištolo okoli torbo. Jaz bi se ustavil ji preden se je začelo streljanje. Človek na zadnjem sedežu hitro brskal za njegovo pištolo.
  
  
  "Pomiri se, Sokolov," sem zavpil.
  
  
  Maščobe ruske obotavljal, z eno roko pod njegovo jakno.
  
  
  "Kdo je to? Choini vprašal. "Kaj pa hoče?"
  
  
  Sokolov predstavil sam. "Tovariš Alexander Sokolov," je dejal. "Konzul v Calcutta z zvezo Sovjetskih Socialističnih Republik."
  
  
  "Bili smo srečni," sem rekel. "Hej, povej mi resnico, Sokolov. Vi ste a vohun KGB, kot večina ruske diplomate po zunanji bazen."
  
  
  Ruski dvignil roke v predajo. "Ti Američani... ste vedno tako pragmatični. V redu, ji vohun. Ste morda vedeli. Ni, da je prav, Carter?" In ti, Miss Mehta?" Vam pripadajo tudi naše skromno poklic. Je to pravico?'
  
  
  Choeni se je namrščil in ni hotel odgovoriti. "Ni važno," je rekel. "Nismo sovražniki danes." On je dvignil roke še enkrat, in z glavo pokimal premišljeno. "Jutri..., ki lahko rekli? Jutri bomo lahko ubijajo drug drugega, ampak danes... danes moramo delati skupaj.
  
  
  "Kdo pravi to? Vprašal sem hladno.
  
  
  "Jaz sem, "Tovariš" Carter. Imamo težavo.
  
  
  "Nas?'
  
  
  "Vse nas. Na vas. Imam. Na Miss Mehta je. Sem naročil, da te ubijem.
  
  
  Choeni flinched, in videl je njeno roko privijte na majhno pištolo ona še vedno imela. Nisem bil strah njo. Ne še. Vedel je, kako Sokolov delal. Če je bil tekoč, da me bo ubil, ne bi bilo nobenega opozorila.
  
  
  "Sem naročil, da bi ubil vse agentov, ki lahko odgovoren za teroristične napade na naše diplomatske misije v Calcutta," je dejal. "Jutri boste lahko dobili na istem vrstnem redu... da me bo ubil in vseh Kitajskih agentov v mestu, nato pa Indijci, kot Miss Mehta... kdo, ki bi lahko bili za to odgovorni."
  
  
  Vprašal sem jo, — " zakaj Potem vas čaka? Še nikoli niste bili sramežljivi o ubijanje ljudi, preden."
  
  
  — Ker ne verjamem, da bo pomagala." Sumim, da eksplozij bo še naprej. Sumim, da nihče ni kriv za nas. Njen sum, da je nekdo... ne glede poklical je... nekdo želi, da se jamo nas proti drugemu prijatelja.
  
  
  Sem gledal ruski za nekaj časa in zaupanja vredne skoraj emu z njim. On bi lahko povedal resnico... ta čas.
  
  
  "Nekdo je igral igro,"sem se strinjal," in mi smo tako posmehovanje."
  
  
  "Da, da," je rekel, površno. "To je res. Nekdo je ustvarjanje težave med nami.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako smo dobili okoli tega?
  
  
  Sokolov je zmajal z glavo, na žalost. 'Ne vem. Vendar imam še en pomislek. Slišimo čudne stvari. Slišimo o nevarnosti. Obstajajo ljudje, ki pravijo, da je naš konzulat bo uničen na petnajsti... dan neodvisnosti.
  
  
  "Ulice bo polno ljudi," Choeni dodal. "To bi bilo kot nalašč dan za nasilna dejanja."
  
  
  "Tam se govori, povračila — neposredno posledico — če konzulat je poškodovanih, "je dejal.
  
  
  Čutil sem, da znoj pod svoj ovratnik. Ne predstavljam si, kaj bi se zgodilo, če bi se grožnja uresničila.
  
  
  Sem jo vprašala. — Zakaj ste mi govorili, vse to?" "Od takrat, ko so beli dihurji pomagali Američani?"
  
  
  Ruski zavzdihnila. "Ker sem bil odredil, da ste prenehali. Ampak vse, kar sem lahko najdete označuje, da ste ne odgovarja... potrebujemo vas, naših drugih Američanov. Ljudje, ki so posajene bombe, ne s CIA, ali AH . Obstoj ...'
  
  
  Rekel nič, in ji končal stavek za njim. "Oni so otroci," sem rekel.
  
  
  Sokolov pokimal v sporazum. - Da, je pomembno, to so otroci.
  
  
  "Jaz ne mislim tako," Choeni je dejal. "To je nemogoče.'
  
  
  Ona ugovarjala, ampak sem začutil, da je razmišljanje o nekaj dejstev, mora ona so povedali na policiji. "Fant je bil ubit zunaj Ameriški konzulat včeraj," sem rekel.
  
  
  "Nedolžnih otrok" Choeni je dejal. 'Mimoidoči.'
  
  
  "Terorista," Sokolov mislil. "Konstelacije otroci danes... to ni za vas," je rekel z nasmehom.
  
  
  "In ne za vas," sem dejal. "Jaz tudi Maoists nisi potopila to globoko še."
  
  
  Je zdrsnila čez avtomobilski sedež in odprl vrata. "To je vse, kar imam povedati," je dejal.
  
  
  Ko je prišel ven, je dal ključ za vžig, se je začel motor in odpeljal, da Choeny hiše. Medtem ko je ona spremenila njeno obleko, je stal na balkonu in gledal čudno mesto zbudili v novo jutro iz neskončne boj za preživetje. Bil sem radoveden o pošast, ki prestrašeni, to mučil mesto. Ki se je odloçil, Calcutta, kot bojišču dva velika pooblastila? Kaj pa je upanje, da gremo ven iz tega? Nisem imel pojma. Je bil čas teče ven, in ni bilo nobenih rezultatov. To je šele tri dni, in moji nasveti so postali discouragingly redke. Kdor uporablja otrok kot teroristi bila pametna. Pot je bila skoraj nemogoče slediti.
  
  
  Vse, kar sem imel, je bila Zakir Shastri. Mi lahko le upamo, da Polkovnik Wu širok vpliv v mestu, ki bi mi pomagal najti osebo za to ime.
  
  
  Iz Choeni, smo se peljala proti jugu do Bay of Bengal, po Polkovnik Wu navodila, skozi ravno delta regiji, kjer mogočni Ganges in ego različnih pritoki ustvarila plodna ozare za tisoče let. V Wu Dvorec pozabljajo na Hooghly Reke. To je bil izvaljen kompleksa, ki je videti, kot da, preveč, je bil v gradnji, za dolgo časa. Posestvo, ki se raztegne za milj na enem nagnjen teren in vključena grmovja, listavcev in velikih pašnikih za konje. Velike hiše, zgrajene okoli čistega belega kamna, je sijala kot tempelj v soncu.
  
  
  Ko smo potegnil v tlakovano parkirišče pred veliko hišo, dva uniformiranih uslužbencev je zmanjkalo, da odprete vrata kabine in spremstvo nas skozi velika dvojna vrata v čakalnico. Za trenutek sem se počutil, kot če bi stopil v preteklost in se znašla v palači eden od petsto knezi, ki so vladali v majhnih držav, okoli katerega se Indija in Pakistan je odrasel.
  
  
  Dvorana je bila neverjetno razkošno-tla je izdelan iz najboljših marmorja in keramični pletenic, stolpce, ki obdaja čisti marmor, stenah so visela s čudovitim stari tapiserije, pohištvo sega v vseh starodavnih obdobja Indije.
  
  
  Bilo je več muzej od doma, več tempelj kot prebivališča. Naši vodniki ustavi, ko smo si na vse to sijaju, in nato tiho nas vodijo do vrat, ki vodijo okoli velike dvorane v drugo dvorano. Bilo je slabo osvetljen, in zgrajena okoli grobo kamenje, ki bi lahko bil obujen od banner Kitajski vasi.
  
  
  V sredini sobe je bila koča, strehe, ki je bil pet metrov nad tlemi. Narejen je bil iz kartona, stare table, pakiranje, gajbe, prazne pločevinke, in dnu veslanje čoln.
  
  
  Polkovnik Wu sedel v vrata koče, umazano bela dhoti zaviti okoli njegovih ledij. Bil je čepe v osnovni joga predstavlja. Ko je videl, nam, se je preselil malo, vendar nisem dobil gor.
  
  
  "Ah, ste prišli. Preprosta, neumno spomine. Rodil sem se v planinski, kot je ta, " je rekel, raztezanje. "To je dobro za ljudi, da se spomnimo in reči, da mi bo vedno drugačen."
  
  
  Vstal je, da je z nogami in se priklonil ponižno. "Počaščen sem, da ste obiskali moj dom, Miss Mehta," je dejal. "In vi, Gospod Carter. Vaša prisotnost poveličuje mojem skromnem položaj.
  
  
  Choeni odgovoriti hitro, vendar sem imel, da bi našli besede. Dobil sem zmeden.
  
  
  Čeden človek malo zdelo, ker ti je nerodno, da bi videl nošenje kmečka oblačila. Je opravičil in dejal, da se bo vrnil kmalu, ko je bil "bolj primerno oblečene za take ugledni gostje."
  
  
  Govoril je hitro v Kitajščini, in dva mlada dekleta v Orientalskih oblačila prišel iz druge sobe. Se priklonil in naletel pred nami, ih tesno gleženj-dolžina krilo omejevanje ih shaggy za nekaj centimetrov. So opravile pred nami skozi druga vrata v prijetno Zahodno-slog soba z mehko igranje glasbe in TV, preproge na tleh, moderno pohištvo in groan obešanje, ki je bil videti kot pravi Pollock. "Učitelj pravi, storiti vse, kar vam je všeč tukaj; on bo tukaj v minuto," je dejal eden od deklet. Potem sta oba izginila skozi vrata.
  
  
  Zgoraj velik kamin, ki je visela slika Chiang Kai-shek kot mladenič, ko je vladal celinski Kitajski. Enako velike slikarske visela na nasprotni steni. To je bil
  
  
  Sonce-Yat-sen.
  
  
  "Woo ni bil pravi polkovnik," Choeny komentiral kot je pogledal okoli okrašeno sobo. "To je častni naslov, ki ga je prejel za svoj osebni boj proti Mao in Komunisti. Bil je le fant, ko je služboval v Chiang Kai-shek.
  
  
  Sem bil na tem, da bi jo prosil nekaj, vendar pa Indijski fant v beli suknjič je prišel in nas pripeljali teak bar z tiger kože trim. Kot vse ostalo v to hišo, bila sem tudi zadel z dobavo alkohola. Tam je bil dober viski, fine žganja, in odlično zbirko letnik rum. Fant predlagal ih z več znanja kot natakar lije tabor.
  
  
  Izbrali smo Jamajški rum, in je bilo samo ob sip, ko Polkovnik, ki je prišel v, oblečen v hlače in čevlji.
  
  
  On je stal poleg mene, strmel me pozorno.
  
  
  — Ali želite ježa vaš konj pred večerjo?"
  
  
  Bila je prosil, da mi poveš, da nisem imela časa za to, ampak Choeni dogovorjeno preveč hitro. Poslal ji je in v eni od drugih služkinje če želite spremeniti, nato led me dol kratek hodnik, obložene s kipi. V koridorju, ki smo skirted krožno notranji bazen s čisto modro vodo, in šel skozi vrata, nato prečkal kamniti most, ki je razdeljen v velik bazen prostor od zunaj.
  
  
  Trije konji so bili rushing na drugi strani majhen most, kjer je bila ograjena pot, vendar je prezrta ih in pomahal svojo roko proti parku, na terasi spodaj.
  
  
  Je vprašal. "Bi radi, da ustrelil safet?
  
  
  Da prenese čas, dokler lepa gospa pride spet.
  
  
  Senca suma strel skozi mene, in sem pogledal malo man ' s roke. So bili nepričakovano močno in wiry. Kljub urejene nohte, njegove roke so bile grobo, kot kmeta.
  
  
  "Skit," sem rekel. "Jaz sem zelo dobra v tem."
  
  
  Nasmehnil se je. "Continental," je opravičil, in je nenadoma spoznal, da je ego je način govorjenja spremenila. Ko je sproščen, je pustil za sabo v grob-angleški jezik je uporabljen, da razoroži svoje goste. "To je izziv... tako kot v resničnem življenju. Nikoli ne veš, katera smer cilj priložnost bo šel."
  
  
  Jaz nisem razumel z njim, vendar sem mu sledili, kjer metanje pralni sedel in videl dva mlada uslužbencev hoja do nas s svojo izbrano puške v rokah.
  
  
  "Tisoč rupij krožniku," je rekel in dvignil Browning in stroden na sedemindvajset metrov znamke. "Dobro?'
  
  
  Preden je lahko kaj rekel, je dal signal, in svetlo rumeno disk poletel v zrak. V Browning odpustili, in krožnik eksplodiral dvajset metrov stran od majhnih kovinskih metanje stroja. To je bil dober strel, odprite naprej, okoli njih, ki se je spremenila gline plošče v dežju okoli črepinje.
  
  
  Mali človek se je ponosno in čakal. Njo, ki je šel na črto, ki je vstavljena vložkov v eni od zbornic, ki sem si ga izbrala puško in dal signal, da se fant v hiši metanje brzostrelka pištolo. Sem posnetek svojega. Glina ploščo, kot razbita v prahu, in čutil je, ostre zadovoljstvo z neposredno hit.
  
  
  Polkovnik Wu ni dal mi je veliko časa, da naslajaj. On je takoj povabljena drugo jed, streljal in zadel plošček. Njen je bil takoj sledi light kick. Smo streljanje hitro, tako hitro, da sem se začela skrbeti fant v mitraljez, ki je dal ploščo na močan metanje ročico in vzemite svoje roke proč, preden težka pomlad vrgel cilj v prostor. Ni bilo pravilo, ki pravi, da morate spustite ploščo in ustrelil takoj, ko druga oseba, ki uničuje svoje lastne cilja, vendar bi rekel besedo, da nas, smo iz naše lastne razmere.
  
  
  Ko Choeny se nam je pridružila, smo streljanje na divje, naporno tempo in ki so zajeti v znoj. Moje roke ached iz konstantno dviganje štirih kilogramov jekla in mahagoni, in moji rami, spali od užasavanje na zalogi, kakor tudi jaz padla na moja kolena in leaned težko na zalogi. Wu me je presenetil. Čeprav je bil majhen, mu ni zdelo, da imajo vse več težav, kot sem storil. Njen videl pogon za zmago v vogalih rta ego, kot njen faltered in pladnji je začel, da se razpoči, namesto da razprši crijepovi. "Znova in znova," fant je za nami, je napovedal. "Tako sedemdeset in pet v vrsti."
  
  
  "Deset tisoč rupij," Polkovnik Wu je zavpil, dvig njegova puška za še en strel.
  
  
  Je udaril v ploščo. Moje roke komaj stresel, kot sem postavljeno moja puška za sedemdeset-šesti strel v vrsti. Ona je zadel na disku za podajanje in deset več, preden sem se počutil vetrič na mojem vratu.
  
  
  Wu čutil rahel veter prepozno. Ploščo je bil prosi za nenadoma ducked kot je potegnil sprožilec. Rumena disk plaval triumphantly in nepoškodovane čez delce, posuta polje pred metanje stroja. Samo to ploščo pobegnil orožje je ego.
  
  
  Polkovnik Wu imel puško na ramo, za trenutek, česar sam sprejeti poraz. Za trenutek je videl, demonski bes v teh poševnih oči. Ni bil zguba, ko pa se je ozrl na mano, on se je spet nasmehnil, upognjen, igral vlogo skromno kmečko.
  
  
  "Deset tisoč rupij za slavni Ameriški."
  
  
  Pomahal roko, in fant je prišel, teče z checkbook. Wu pisal znesek in roko mi preverite.
  
  
  Vzel jo držal med prsti, ki namerava, da jo bo raztrgala.
  
  
  "Užitek je bil moj," sem rekel.
  
  
  "Počakajte," Choeni imenuje od konca streljanje linije, kjer je bila gledal. Tekla skozi nas in je potrditveno od mene. "Da bi zadovoljili svoje otroke. Ja? ' je rekla izrazito, da predstavnica nami-ja. "Za deset tisoč rupij ih ble do krme za več dni."
  
  
  "Seveda," Wu dogovorjeno. "Za otroke.'
  
  
  Sem jo vprašala. - "Bo izpolnjujejo svoje otroke?'
  
  
  Mali človek se je zasmejal in pokazal navzdol po hribu z močnimi stenami približno štiri sto metrov stran.
  
  
  "Sirotišnici," Joni je pojasnil. "Je shranjenih več sto otrok iz ulice. On jim daje izobraževanja, oblačila, in domovih, dokler niso dovolj stari, da se znajti sami."
  
  
  "Ampak toliko ljudi, ki potrebujejo pomoč," je dejal Wu žalostno. "Tudi bogat človek, kot sem jaz, ne more pomagati, da se jim vse."
  
  
  Wu je opozoril, in njen glas je videl otroke v polje spodaj nas. Več sto, večinoma fantje, ki se igra v zavetje je ograjeno igrišče. Se me je spomnil, fant sem videl kemična tovarna, in malo mrtvi fant, ki leži v ulici, poleg potopljenih Mercedes pred Ameriški konzulat.
  
  
  Njen preklet ji sumljive misli. Wu je bil verjetno velikodušno pokrovitelj umetnosti, vendar njen je bil še vedno sumljivo njega. Nisem hotel verjeti, da je imel ničesar opraviti z bombnih napadov, vendar misli, da ne bi šel proč.
  
  
  "Morda veste, človek, iščem," sem rekla ostro. — Z vaše zanimanje za otroke, morda veste, določene Zakir Shastri. Kolikor sem razumel, je tudi meni za otroke od banner."
  
  
  Polkovnik Wu hissed skozi zobe. "Ta sin je kača," je dejal v Kitajski. 'Vem, da je njen ego. On ugrabi otroke in uporablja ih za svoje lastne namene. Bila je shranjenih več ego krempljev, vendar ih vedno izkaže, da je večji.
  
  
  Choeni se je namrščil, verjetno se sprašujete, zakaj Shastri je omenjeno njo. To je bila izračunana tveganja, da vidite, kako Wu bi se odzvali, toda trud je bil jalov. Je odzvala tako, bi večina ljudi, in sem še vedno imel, da si za vodilo.
  
  
  — Zakaj želite govoriti z njim?" Wu vprašal. — Bila je vključena v bombnih napadov?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. — Ne vem.".. morda.
  
  
  "Morda mi lahko pomaga," Wu predlagal. "Otroci na ulici, morda vedo, kje je ta oseba, ki je iz."
  
  
  Je udaril s prsti, in uslužbenec, ki je prišel, da stoji poleg njega. Wu je govoril, da mu je za dolgo časa v narečje nisem razumel. Nasmehnil se je triumphantly kot fant trotted nazaj v hišo.
  
  
  "Otroci se bo vprašati," je dejal. "Nekaj bi ljudje morali vedeti o tem Zakir. ki so bile prizadete z njim.
  
  
  Ti bom peljal z njim.
  
  
  Je pokimal njegova hvala.
  
  
  "Zdaj bomo igrali," Wu napovedal, vodi nas za konje.
  
  
  Smo saddled živčni živali in se odpravila na kraj, kjer posestvo meji na reko. On nam je pokazala, okoli njegovega zasebnega harbor in štiri elegantne gliserji, nato pa nas je privedla do debel-tlakovane pleksi steklo, rokomet sodišča in dol pot z devetimi luknjami golf course na lep travnik.
  
  
  "Imate vse, kar je," Choeni pripomnil, in malo Kitajski mož me je pogledal, čaka me, da povem nekaj.
  
  
  Nato jo ego razume njo. Bil je majhen mož z velik ego. Teniška igrišča, igrišča za golf, lepih vrtov... ampak vse to je bilo praktično ne uporabljajo, so bili le trofeje, ki pričajo ego je finančni uspeh. In smo tu kot občinstvo je egos, vabljeni, da pat ego na ramo in mu povedal, kako kul je. Čeprav se njen ego potrebovali njeno pomoč, njen dal v slutnja. "Skoraj končano," sem rekel perversely kot sem potegnil zraven Choeni in leaned v, da ji je mehko poljubil na lice. Wu reakcijo osupla mene. Smejal se je, a težko, husky zvok za tako majhen človek.
  
  
  "Morda," je dejal, in rode, ki je pred nami, proti hiši.
  
  
  V hiši, je vodil Choeny in me različnih apartmaji v pritličju. Sveže Švedi so bili določeni za menoj, in jaz showered in spremeniti, preden grem nazaj dol.
  
  
  Wu je čakal me je v Ego urada, dvonadstropna soba paneled vsem plemenitih gozd in opremljena z omare, ki so prvič publikacije. On je sedel za veliko mizo, ki so ga videti še manjši in bolj nepomemben, kot je dejansko bil.
  
  
  Okoli njega, dekleta sedeli na mizo in na tla pred njim. Ih je deset, nekateri Indijski, nekaj Orientalskih, nekaj tako lahka, odrti, da sem sum, da je bilo čisto-blooded beljakov.
  
  
  "Kot sem rekla," Wu je rekel z nasmehom. — Imam vse, kar je.
  
  
  Pomahal roko milino nad glavami resna dekleta.
  
  
  "Izbrati eno," je dejal. "Ali dva. Ste moj gost.
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  "Odkril sem, že na začetku, Mr. Carter," Polkovnik Wu je dejal ponosno, " da obstajajo znaki, ki kažejo na osebo, ki je pot do uspeha. Ble komu, kjer je v dvorani oseba, ki je na tej cesti, za kar so jo najbolj želimo. Prvič, polno življenja. Nato so se stvari... materialism, kot ste klic v vaši državi. Nato pa na prvo znamenje veliko bogastvo, status. Tudi pozneje — veliko spolno zadovoljstvo. Za uspešno Arabski, to je harem. Za Japonski gejša. Za bogato Ameriško ljubico.
  
  
  "In za Kitajski?"
  
  
  Pomahal roko znova. "Inoča, seveda. Tako kot v teh lepih bitij. Zelo skrbno izbrano vrsto za vsak okus in želje.
  
  
  "Zakaj, Polkovnik Wu?"
  
  
  "Zakaj, kaj?'
  
  
  "Ja, zakaj ste ponuja me vaše inoča? Nismo točno stare prijatelje, se z njimi, da delež mistresses. Wu zasmejal smugly. Je priklonil in se pretvarjal, da je ponižni, a ego je ustnice snorted. "Ker Wu želi, da bi darilo za velik Ameriški agent."
  
  
  'Želi biti všeč?'
  
  
  "To ustavi bombardiranje," je dejal. "Shrani naše mesto iz nadaljnje trpljenje."
  
  
  — Jaz sem že dela na tem. To je moje delo. Si želite nekaj drugačnega.
  
  
  'Da. Čez čas, napaka bo ustanovljen. To lahko naredite. Lahko predloži dokazilo.
  
  
  "Kdo lahko jaz kriv? Rusi?
  
  
  "V Maoists," je dejal. "Kitajski Komunisti. Naj jih nosi krivdo za ta zunanji bazen grožnjo po vsem svetu. To storite zame, in oni so tvoje... eno ali vse od njih.
  
  
  Nisem mogel sprejeti moje oči off neenakomeren vrsti deklet, njihove skoraj gola telesa bleščijo v soncu pretakanje skozi ogromna okna na drugi strani sobe. To bi bilo enostavno dovolj kriva Kitajski Komunisti, ko je bil izslediti po terorističnih vodstvo, in gotovo ne dolgujem njene rdeče kolegi zvestobe.
  
  
  "Majhno uslugo," je rekel, " za tako čudovito nagrado. Kakšen človek bi pa mu dol, Mr. Carter?
  
  
  Njen obotavljal, in tako kot njen je bil videti od ena deklica na drugi strani, so se vrata odprla. Služabnik je za mano rekel nekaj besed v Kitajščini, in Polkovnik Wu vstal v exasperation.
  
  
  "Miss Mehta je nazaj," je dejal. — Bomo videli v jedilnici.
  
  
  Hodil je okoli stol in se je spet nasmehnil.
  
  
  "Premisli," je dejal. "Za noč zabave, da lahko pride."
  
  
  Svoje ustavil se za en dan. Ideja, ki je prišlo do mene. Je dal roko na Wu je rokav, in ustavil se je preveč.
  
  
  — Mora biti nekaj več, da je zelo bogat človek, želi, Polkovnik Wu. Polno življenje, vse, kar je kdaj videl, status, vse ženske njegov ego telo lahko ročaj... ampak kaj drugega? Zagotovo pa mora biti nekaj drugega, da oseba, kot si želi. Kaj pa je, Polkovnik?"
  
  
  "Seveda, Gospod Carter." Bil je smeh. "In potem se bo vse, da oseba, ki lahko le želeli, je zaupanje... zadnji in najbolj nedosegljiva želja." Vodil me je v dvorani. Ob roki je vodil ji je v veliko jedilnico z dolgo mizo in ogromnimi lestenci. Usedel se je na čelu stol, kot vladajočega sultana.
  
  
  Ego revmatizma ni me izpolnjuje. Nekako si nisem mislil, da je iskal varnost. Imel sem občutek, da hoče nekaj drugega. Ampak zakaj?
  
  
  Nisem imel časa, da vztrajajo. Nekaj minut kasneje, dolgo stol je bil poln vina in viands, in cornucopia bil showered na nas. Za mali človek, Wu je jedel ogromno, in da se je še ale, ko uslužbenci prinesel suh otrok v zavetje na dnu hriba.
  
  
  Nagnil se je naprej in vprašal fant vprašanja v izmeri ton, ki se včasih naredi mu govori. Vendar suh fant shied stran od mene. Presenetljivo je, da Choeni prišel do moje reševanje.
  
  
  Ona je govorila s tihim glasom, da se fant v narečju ona ni slišal prej, in zdelo se je, da pridobijo njegovo zaupanje hitro.
  
  
  "Človek z imenom Shastri strah mu je veliko," mi je rekla. "Človek voljo emu izobraževanja in potem poskušal privabiti ego v avto. Je stekel stran in prišel do Polkovnik Wu zavetje.
  
  
  "Vprašajte ga, kje je videl tega človeka."
  
  
  Polkovnik Wu posredoval. On, ki izvajajo fazan noge kaplja z omako po vsem rdečim vinom in rekel, fant, da sprejme žepni nož.
  
  
  Je ujela nekaj besed, ki so bile dovolj, da bi razumeli, kaj je deček govoril.
  
  
  "V tempelj s svetlečim red tower," slišal sem ji rekel.
  
  
  Rekel je več, vendar smislu eluded me, dokler Choeni preveden je za mano.
  
  
  "On ni prepričan," je dejal."On je samo zapomni tempelj in guru."
  
  
  "In sije red tower," Polkovnik Wu dodal. "To mora biti mejnik."
  
  
  Wu se je nasmehnil in leaned nazaj v svoj stol ponosno. Zdelo se je, da mislim, da bi on rešil celo žepni nož problem za mene. "Zelo sem vesel, da pomaga Ameriški agent," je rekel, vstal s svojega stola.
  
  
  Je skoraj nam je poslala proč. Poklical je svoje služabnike, in so led Choeni in me skozi hišo je parkiran Mercedes.
  
  
  Ko smo se vračali v mesto, sem se potrudil, da bi dobili več informacij iz zapri. Vedeti moram, kolikor sem lahko, sem mislil — pred njo poročilo Raju odpravi vse delo.
  
  
  "Veliko naših templjev so stolpi," je dejal. "In še veliko okoli njih so rdeče. Je to pomembno?'
  
  
  "Prekleto pomembno," sem rekel. "To je naslednja povezava v breaking up. Morda je to Shastri visi okoli, tam, morda je to neke vrste sedežu ego.
  
  
  Je stresel glavo, poskuša misliti. "To bi se lahko kjerkoli. Celo stari tempelj, ruševine... celotnem podeželju je steljo z njimi."
  
  
  Ee revmatizma me je jezen. Smo porabljenih ur z malo polkovnik, in je bil že nestrpen. Prispeli smo v središču mesta, in se je ustavil pred konzulat, zavedajoč se, kako hitro čas je že minilo.
  
  
  Napetost v mestu je bil, kot je statična elektrika na suhi dan. Čutil sem ga v zraku. Več deset oboroženih Indijski vojaki so stali pred konzulatom, puške slung preko svojih ramenih. Drugi vojaki so bili stoji ob strani stavbe.
  
  
  "Mislim, da je tempelj z rdečim stolpom" Choeni ji je povedal. "Jaz bom takoj nazaj.'
  
  
  Živčni Indijski vojak me je ustavil na pločniku. "Drugi vojak vprašala na kovinskih vrat, nato vodila me je narednik, ki je bil nameščen na dan. V narednik me vpraša nekaj vprašanj, potem pokliče telefonsko številko.
  
  
  Slocum je čakal me je na vratih njegovega urada. Nen ni nosil kravato, njeni lasje so bili disheveled, in tam je bil znoj na njeno čelo, čeprav je bilo hladno v pisarni.
  
  
  "Mi smo krepitev stavbe," je rekel navdušeno. "Pričakujemo, da bo napad v vsakem trenutku."
  
  
  Potopil se je v stol za svoje. Je obrisal znoj iz svoje brazdastim obrvi s platneno handkerchief.
  
  
  "Sem prosil, Washington, da pošljete 300 Marines za zaščito Ameriških življenj in premoženja," je dejal.
  
  
  "Marines," sem rekel.
  
  
  "Bog blagoslovi nas, mi ne more ostati neoborožen pred Rusi. So že vodijo svoje ljudi tukaj z blagoslovom New Delhiju.
  
  
  "Bi radi, da začnete Svetovne Vojne III tukaj?"
  
  
  "Če baraba, ki ga želi..."
  
  
  "Briljanten."
  
  
  On me je pogledal ostro.
  
  
  — Nisem vas slišal Red Flote?" "Imajo squadron, ki je že naslov na Bay of Bengal za usposabljanje manevri. Dvanajst ladij pod poveljstvom a missile cruiser.
  
  
  "Lahko bi naredil, veš," sem rekel. "Fantje lahko govori o tem tukaj in zdaj, dokler pravi jedrske vojne se začne. Zakaj ne nehate misliti na to? Vstal in hodil več na ego tabeli. Slocum je povlekel nazaj.
  
  
  — Ste že slišali kaj drugega o petnajsti?"
  
  
  'Dan Samostojnosti? Ne še.'
  
  
  — Rekel si, da lahko kaj piva, se spomnite?" In ona, sem slišal, da je ruski konzulat bo uničen. Vaš konzulat mora zadeti ob istem času.
  
  
  Slocum je opozorila. To mu je udaril neposredno.
  
  
  — Ste prepričani, kaj se bo zgodilo danes?"
  
  
  "Ne. Ampak imam občutek, da so isti ljudje, ki se uporabljajo za rastlino bombe o avgust 15, načrtovanje nekaj velikega. Lahko enostavno evakuacijo ljudi iz konzulat na večer štirinajsta.
  
  
  "Moj Bog," je dejal. — Potem ni nič lahko storimo?"
  
  
  "Seveda," sem rekel. "Povejte svoje sentries, da ne pustite, da otroci gredo izven konzulatu."
  
  
  "Otroci?'
  
  
  'Da. In mi pomagajte najti tempelj z rdečim stolpom. Moram so največje zemljevid mesta, ki jih že imate.
  
  
  Slocum pritisnili interkom gumb. Nekaj minut kasneje, tajnik širjenje zemljevid iz na mizi.
  
  
  Na podlagi Polkovnik Wu dolžnika, je narisal krog s polmerom, da fant lahko hodili v samo nekaj urah. On je bil takrat povabljena več Indijanci okoli Slocum je sedež in vprašala ga ih poudariti, templjev v tem krogu.
  
  
  Znani so za dve templjev z rdečim stolpom.
  
  
  "Tisti, okoli njih je replika slavni Zmago Stolp," Indijskega sekretar v svojih petdesetih letih mi je povedal. "To se imenuje Qutb Minar. Izgrajen je okoli rdečega peščenjaka in je visok več kot trideset metrov, po spiralnem stopnišču, ki vodi na vrh.
  
  
  Zgrajena je bila pred delitvijo. Zdaj je malo levo od templja.
  
  
  "In drugi?'
  
  
  — To mora biti tempelj Ossian na vzhodu mesta. To je deloma uniči; nekaj ljudi tja.
  
  
  On ji je zahvalil in šel ven, kjer Choeni je čakala v avtu. Ko sem ji povedal, kar sem vedel, ona mi je pokazala pot do prvega templja ženska zgoraj.
  
  
  Ko smo prispeli petnajst minut kasneje sem videl, da Qutb Minar, kot tempelj, ni bilo zelo primerno... to ni bilo nič več kot visok red tower. Njo, ki je želel kaj drugega, čeprav sem bil prepričan, kaj. Nekakšno splošno osebje z soba za veliko število ljudi - nekaj osamljenih, skrite, kjer so oblasti ne bo videti.
  
  
  Ossian je tempelj pogledal veliko bolj obetavno. Kvadratni stolpce podprte kamniti oboki, fasade propadel zgradbe, dvorišča, je bil kup padli kamni. V enem kotu je dvonadstropna red tower. Ruševine spremenila v gosto vegetacijo okoli grmovnic in dreves. Dim pa v nežne spiralne skozi drevesa.
  
  
  "Jaz bom šel poglej."
  
  
  "Jaz sem, ki prihaja z vami," Choeni je dejal.
  
  
  Smo šli skozi ruševine. Na nekaterih področjih so bili izbrisani, tako da verniki lahko pride in se sklicuje na blagoslov svojih vodnih virov.
  
  
  Med ruševinami, smo ugotovili, dobro uporabljene poti, ki običajno led ob koncu tempelj undergrowth. Bili smo skoraj na drevesa, ko sem videl veliko temno zelena šotor.
  
  
  Smo pustili sled v tišini in odšel v undergrowth za počitek. Najprej smo videli le drevesa in velike perilo šotor. Potem sem opazil majhen ogenj jamo in sveže eno. Človek je prišel ven iz pod šotor, raztegne, pogledal okoli, coughed, pljunil na tla in je šel nazaj v notranjosti. Nismo videli nikogar drugega. Nekaj puder dima zvit od ognja. Je bil zvok za nas — polovica sob, pol krik, jeza, obarvana s histerijo. Obrnil sem se in videl, a slika, ki se približuje pot smo imeli, samo sprejeti.
  
  
  To je bil človek, ki je hodil hitro, vendar odšepal nekoliko. Kot se je približal, sem videl, da je bil široko shouldered in močna, človek, ki bi lahko zlahka prestrašijo otroka. Bil sem radoveden, če bi bilo Zakir.
  
  
  Smo ducked v grmovju, kot ga je posredoval, mimmo. Ni mu bilo videti v našo smer. Ego je dihanje je bil vročičen, in slutil sem bil teče hitro. Njen, se je obrnil k Choeni kakor hitro je minilo, mimmo nas.
  
  
  "Pojdi nazaj do avta in počakajte me," sem rekel. "Jaz grem, da mu sledijo."
  
  
  Pot pripeljala na drugo stran ruševine, in skozi nasad dreves. Kmalu smo bili na zadnji starega templja. Samo eni steni preživela. Zgrajena je bila okoli velike kamniti blok in omele deset metrov visoke in trideset metrov dolge. Človek leaned glede na to jaukati ujeti dih. Nato je pogledal, videl nihče, in stisnemo skozi gosto undergrowth, da se je zdelo, da skrijete odpiranje. On izginil je.
  
  
  Dal sem človek dve minuti, nato tekel tja in našel vrzel.
  
  
  Bilo je temno notranjost. Poslušal svojo lastno dihanje, razbijanje okrog pljuč. Razen, da, ni bilo nobenega zvoka. On prešli na svetilko in narejen ozek pramen. Njen je bil v lončena hodnikov, okoli ducat stopnice, ki vodijo navzdol.
  
  
  Ugotovil je, sveče in Ameriški tekme na dnu stopnic. Po voska s svečo na tla led na desni. Na hodnik, tukaj je bil višji, več kot sto metrov, in je bila izklesana iz trde gline, morda peščenjak. Dvajset korakov proč, dim saint videl, ples in svetleč. Predor zavohal zelo stara in zatohel.
  
  
  To počasi zlezla k luči. Nisem slišal. Koridor naredili strmih kažipot. Sem ustavljen, da naj moje oči prilagoditi novi luči. Pred menoj je bilo sedem-foot-kvadrat soba s strop višji od predora. Dve jedi so bile vidne po sobi. Na prvi, on ni videl, ki je povzročila, da Brylev. Potem je videl, bakle, ki je napolnjena s tem, kar je videti kot olje, pekoč občutek v posodah nastavite v štiri stene. Prostor je bil prazen.
  
  
  Je hitro prečkal sobi na najbližji odpiranje in začela navzdol dvorani. Ustavil se je in pogledal okoli. Ne verjamem, da kdor je videl mene še ni. Ta predor je bil kratek in odprt v več hodnikov, ki raztegne za več kot sedemdeset metrov pred opisujejo rahlo upognite. V rednih časovnih presledkih, je bilo sobe v glavni predor. So videti, kot celice, kjer je transcendentalno menihi meditiral v zunanji bazen.
  
  
  Na koncu tunela, drugo kažipot narejen Stahl širši in lažji.
  
  
  Bakle prižgal cesti za mano, a pred mano se je zdelo, da drugega je bilo sveto. Nato sem videl prvo žarnico, ki visi iz električne žice. Tukaj predor razcepne: vzel sem naravnost turn, kjer električnih luči, visela na sedem metrov intervalih. Malo naprej, predor odprli v veliko dvorano. Predor utesnjuje in led na majhen balkon na zadnji jaukati dvorani.
  
  
  Pod mano, je bilo veliko dejavnosti. Petnajst fantje, večina jih je v svojih zgodnjih dvajsetih, bilo je sedel na stolu, užurbano okrasitev stene v črni barvi. Drugi rezano kosov stenji. Drugi fantje spakirala prazne pločevinke in jih ih skozi vratni lok) se vrednoti v drugo sobo.
  
  
  Zunanji navdušili preobremenjeni mene. Ugotovljeno je bilo, za tovarne, ki proizvajajo polno ime, ali vsaj eno okrog mest, kjer so teroristi, ki svojo dveh četrtletju bombe. Vendar pa sem tudi začutila, kako se umiri, ko sem spoznal, da fantje tukaj so bili starejši kot je človek, sem videl zbiranje kalijev nitrat, v kemičnih obratih. So videti, kot vojakov. Se jim je zdelo, da ve, kaj so počeli, kot če ih, ki je bil usposobljen.
  
  
  Nihče ni videl me je, vendar ne morem iti skozi balkon je prva, ne da bi videli. Potem sem šel nazaj in poskušal levi predor. Naredil majhen kažipot, potem še naprej, da se premaknete, na primer, v isti smeri kot drugi vilice. Kmalu, prav tako je sprejel število celic. Ti so bili v uporabi. V notranjosti je bilo slame, torbe in umazano nahrbtniki, ki bi jih vsebovala zemeljske dobrine najstniških fantov.
  
  
  Teh predorih lahko podaljša za veliko kilometrov pod Agra. Potreboval sem, da je bil hiter izhod ali pa se vrnete na poti sem samo sprejeti. Tam je bil še en prazen prostor pred mano. V notranjosti je bila mizo, na fotelj, in nekaj stoli, in za njimi je bilo oblikovanih lesenih vrat.
  
  
  Prostor je bil prazen. Njegov naslednji dan je minilo hitro. Ni bilo zaklenjeno.
  
  
  Odprl, je videl, še en hodnik, ki vodi na površino. Je vstala in šla nazaj Mercedes.
  
  
  Choeni ni bilo.
  
  
  Njegov slišal njen klic okoli teme čez cesto.
  
  
  - Nick, dobro opravljeno,=).
  
  
  Sem se obrnil, in šesti čut kliknili v moje možgane. Morda je bil zvok ali glint od kovinskih predmetov v soncu. Ne vem, ampak jaz cringed in zgrabil svoj Luger.
  
  
  Nato ego jo videl... na krško Indijski on bi se ji v tempelj. On se mi od spredaj avtomobila. Pomahal nož nerodno nad njegovo glavo. Takoj, luger je bil v moji roki.
  
  
  Sovražil je pištolo, seveda, ampak on hrani, ki prihajajo na mene. Je podprta stran in zavpil opozorilo. Njen ego ne želi, da bi jo ubil. Sem bil prepričan, da je bil Zakir Shastri, in jaz zagotovo potrebno živ. Je cut skozi zrak pred moj obraz in pomahal spet, kot sem potegnil proč.
  
  
  V njen obup, je streljal, ko centimetrov od njegovega obraza, kot opozorilo, in začela se je drugič v roko. Vpliv bullet, ki ga spin in padejo; ampak on se je porodila na svoje noge in je prišel do mene, roko visi limply.
  
  
  On strel mu je še enkrat, tokrat v nogo. Je padel naprej, kot če njegov ego je bil prevrnil.
  
  
  Nagonsko sem stopil nazaj in imel moj pištolo pripravljeno za drugi napadalec, ampak samo gibanj sem lahko videla, so bili Choeni teče do mene z druge strani.
  
  
  Vrgla sama v svojih rokah, vendar sem potisnil jo stran. Slišal sem, zvok korakov za njo. Fantje okoli templja je zmanjkalo in se povzpela v stari tovornjak za ruševine.
  
  
  So zbežala, ampak sem moral imeti človek navzdol, preden smo lahko jim sledijo. Ego obrnil nad njo na hrbtu, z njegovo nogo.
  
  
  Bil je mrtev. Luknjo velikosti moja pest, kjer je bil moj ego je popkovina je bil. Choeni je sedela poleg mene, je jasno, unmoved za očeh krvi. "Kdo je to?'.
  
  
  On črpajo iz človeka denarnice okoli žepu in razgrnite na terenu. Ime na liste, ki je bila čitljiva.
  
  
  "Zakir Shastri". Njeno končno ugotovila, da je.
  
  
  Je pokleknila poleg telesa. On je takoj videl krvavo luknje na njeno roko in nogo. Njen ni zamudil. Nekdo drug strel emu v hrbet. Gawk stopil ven, od spredaj in ločila njenega popka pred njo, kot cvetoče rože.
  
  
  Nekdo poskušal ubiti Shastri, preden je lahko govoriti, nekdo, ki je stal čez cesto, ko krško Indijski izvedli samomorilski napad z nožem.
  
  
  Ampak kdo?
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  'Poglej! Choeni je vzkliknil.
  
  
  On je vstal in pogledal nazaj na tovornjak. Naložen s fanti, je pospešiti po ulici, pobral hitrosti. On swerved, da bi se izognili sveto kravo, ki leži v jarku, potem zaračuna odkrito na majhne množice ljudi, ki so bili hiti iz hiše na zvok strele. Ljudje umešana na stran, in tovornjak rumbled za vogalom.
  
  
  "Pridi," Choeni imenuje. "Mi smo po njem."
  
  
  Na zadnje okno krekirana, kot smo je skočila v Mercedes. Gawking oči zajeti celotno okno z pajčevine. Drugi gawk treščilo v vrata in pristal nekje na sedež pod mano.
  
  
  Očitno je, Shastri ni samo cilj, ampak nisem imel časa, da se vrnete ogenj zdaj.
  
  
  Njeno pospešeno in Mercedes strel naprej kot puščica skozi trapdoor. Smo skoraj zrušila kot v kotu, in Choeni zakričala, ko je poskušal potegniti sama skupaj.
  
  
  Smo skočil na robnika, je sledila zmanjšali za trideset metrov, in končno potegnil nazaj na ulico. Tovornjak se gibljejo ki je pred nami, videl in upočasnila, da dovolite drugi avto, da mimo pred nas kot kritje.
  
  
  "Bili ste presenečeni?" Choeni vprašala.
  
  
  Ona me je pogledal in mu segel v njeno glavo. Ona vodi, ki gleda nazaj okna, vendar nihče ni bil po nas. Bila je prestrašena.
  
  
  "Pazi, tovornjak," sem rekel. "Če smo izgubili, smo lahko začeli znova." Pol blok za tovornjak, smo upoštevali, da še naprej v mesto. Pol ure pozneje je tovornjak ustavil na strani vhoda Doom Dom Letališča in najstniški fantje skočil okoli polje. Voznik, tanko Indijski človek v Zahodni obleko, odpeljal ih v postajne zgradbe.
  
  
  Smo dobili iz Mercedes in slediti in jih platformi. Ih je čakal stari DC-3, ki je bil videti, kot da je letela v Burmi na začetku druge Svetovne Vojne.
  
  
  Ko so vstopili, je preklet pod njegovo dihanje. Nobene potrebe ni bilo, da sledite letalo.
  
  
  — Lahko dobite ih let načrt? Choeni vprašala. "Morda Raj vam lahko pomaga."
  
  
  Mislila je, da za trenutek, preden hoja proti stopnicah nadzorni stolp. Ko se je vrnila, DC-3 je bil že na koncu vzletno-pristajalne steze.
  
  
  Pogledala je vesel in roko mi kup tipke.
  
  
  "So leteli, da Raxol," je dejal. "To je na pobočjih Himalaje, ne daleč od Nepalu. To je več kot sedemsto kilometrov.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali imamo letalo preveč?"
  
  
  "Piper Comanche," je dejal. — Ste že kdaj letela nen?
  
  
  'Da.'
  
  
  'Njo preveč.'Ona vzel mojo roko in led me zunaj. "To bo temno kmalu," sem rekel. "Ali ste prepričani, to je prižgano letališča?"
  
  
  Ona se je zasmejala. "Ne skrbite. Mi vrgel tekme, da prižgejo vzletno-pristajalne steze.
  
  
  Sem se obotavljal, ampak je tekel pred menoj proti hangarju. Ko sem prišel tja, je bila že govoril, da uniformirani policist in daje naročila za mehaniko. So valjani iz Comanche ,in igrali smo, da igra na krovu. Deset minut kasneje smo vzeli off in se odpravila proti severu.
  
  
  To je bil dolgo let, in bilo je že temno, preden smo videli lučke na vasi. Bila je v pogovoru na radiu, in polje spodaj je bil osvetljen z avtomobilski žarometi. Choeni naredil en krog, preden je samozavestno znižali avto v pakirani umazanija letališču. Tam so bili samo dve drugih letal na tleh, in okoli njih je bila DC-3, ki smo jih videli pri vzletu v Calcutta. Choeni potegnil v parkirišča, in smo priloženo avto na krilo in rep, preden preverite DC-3. To je bil opuščen. Ni bilo znamenje posadke ali fantje smo videli v Calcutta.
  
  
  V majhni postajne zgradbe, vlada uradni sedela za pultom. Ozrl se je dolgčas, dokler Choeni pokazala em kartico v svoji denarnici. Potem je osvetljen gor in prišel ven z čajnik. Ko smo bili pitne šibka pijačo, nam je povedal, da eno uro, preden smo prispeli, avto, poln fantje pristal, in ih je tovornjak.
  
  
  Ni vedel nič več kot to. On nas je na zadnji sobi, kjer smo lahko ostali do jutra.
  
  
  Ob zori smo bili umazanijo cesti do vasi.
  
  
  Mi ni všeč, pogled na vas. Nekaj kamnitih hiš, zapuščenih vetrovi hribih, ulica z nekaj tankih dreves na neplodna tla, in prah povsod. Dirt road je bila zaznamovana, in je bilo zadnjih tovornjak skladbe na njej.
  
  
  Samo en drug avto je videl v območju, staro Rambler, ki je bil videti čudno in iz kraja, tako visoko v vznožju Himalaje.
  
  
  Choeni govoril, da je Rambler lastnik. "Potrebujemo vaš avto raziskati območje," je dejal. "Tam je toliko, da jih ne moremo videti iz zraka vzorčenja. Mi smo dobro za vračanje za to.
  
  
  Človek ni bil ne zanima. Je rekel, avto ni mogel premakniti, in obrnil kamen je bil sekljanje.
  
  
  V drugo hišo, smo vprašali, če rezidenti videl tovornjak s fanti, ki poteka mimmo. Na prvi, ženska potrpežljivo poslušala. Potem je dobil jezen na nekaj Choeny je dejal. Njene oči zasvetil in je zaloputnila vrata.
  
  
  Choeni je bila razburjena. "Ne to, da v Indiji," je dejal. "Prisluhnemo, se ne strinjamo, in smo se smejali ves čas. Mlada ženska je bil začuden. Ni mi všeč.
  
  
  V sosednji hiši, smo doživeli isto zavrnitev, čeprav bolj zmerno. Starega človeka, ki je tam živela, se je zdelo, imunski, da jo je strah. Bil je že preveč blizu groba. "Nihče ne pove ničesar o tovornjak," je dejal. "Videli smo egos, preden s egos kup mladostnike. Ampak tistim, ki prosijo preveč vprašanj ne živijo dolgo. Vodja nazaj na Calcutta. Samo smrt kraljuje tukaj. Celo govoril, da si naredi svojo družino sumljivo. Pojdi domov.'
  
  
  Je stopil nazaj in zaprla vrata.
  
  
  Choeni namrščil v zmedo. "Mogoče smo morali iti nazaj," je dejal. "Mi smo, daje ti ljudje težave. To je dovolj za njih, ne nas.
  
  
  — Ste pomeni, da moramo samo pozabite na težave pivovarn v Calcutta?"
  
  
  "Ne, vendar vam lahko povem, Raj. On lahko nam pošljete vojsko, če je to potrebno.
  
  
  Njo, je rekel ne, in še naprej sledite tovornjak skladbe. Ona se obotavljal le trenutek pred dohiteva z mano. Ustavila se je trdila, kot smo hodili skozi vas, po ovinkastih sledenje tovornih pnevmatik visokega pobočja. Za nami, vas je bilo, ki prihajajo v življenje. Kmetje so prišli iz svoje koče in pogledal nas radovedno. Očitno, tujci, vsaj Westerners, so bili redkih na tem področju. Spraševala sem se, če je novica o naši prisotnosti, ki bi se razširila po okolici.
  
  
  Odšla sva dveh kilometrov do hriba in se ustavil na prvih nekaj grmovja, smo videli. Bili smo na majhne grape. Njen, ki stoji in je videti v gorah s pokrovom, večni sneg.
  
  
  "To je brezupno," je rekel, bolj zase kot za Choeni.
  
  
  Je vprašala. 'Zakaj?'
  
  
  — Sploh ne vem, kaj iščemo. Gore se raztezajo več sto kilometrov. To tovornjak lahko šel tako ali tako. Nimamo možnosti, da je vodenje z njim."
  
  
  "Takrat?" — Kaj je to? " je vprašala, upajmo.
  
  
  Nisem odgovoril. Čas je bil moj nasprotnik zdaj. Če smo šli nazaj, bi izgubili ves dan. Petnajsti dan je bil preblizu.
  
  
  Raziskal obzorju spet, korak za korakom, s poudarkom previdno, nato najemnin njegovem pogledu, premaknite na naslednji razdelek pokrajine. Končno je v njem videl... rahlim gibanja v grmovju, o tri sto metrov naprej.
  
  
  Bili smo martho. To je bil dober znak. Vendar tisti, ki smo želeli, bi lahko enostavno skrijete v majhno krtačo, ki je povsod v vznožju, in celotno vojsko lahko skriti v grapah in soteskah, ki so vodila v gore.
  
  
  Nismo imeli možnosti, da najdejo tovornjak ali fantje, če bi poskušali ostati od oči. Ljudje radi bi, bi moral priti k nam. To je bilo naše spletne upanje.
  
  
  Zato sem vzel v Luger iz svoje tulec, in katerih cilj je bolj ali manj v smeri prometa, sem videl na obzorju.
  
  
  Choeny pri zaužitju. "Kaj pa delaš? Ali ste nori?'
  
  
  — Bom poskusil, da bi dobili ujeli,"sem rekel.'
  
  
  "Ljudje okoli tovornjak." On je potegnil sprožilec, in pištolo lajal enkrat več. "Nazaj na letalo," sem rekel. "Letenje za Calcutta in poiskati pomoč."
  
  
  Je potegnil sprožilec, ki znova.
  
  
  "Ne, — ona je odgovorila. Ona znižati mojo roko in me je ustavil pred žganjem znova. "Ga bom ubil."
  
  
  "Pridi nazaj," je pozval njo, ampak ona ni premikanje.
  
  
  V Luger holstered njo, in vzel jo. Njeno telo trepetali ob rudnik.
  
  
  "Morda sem lahko pomagal," je dejal. Sem ji izobraževanja, ki jih poznate.
  
  
  Poskusila je, da potisnite jo stran, vendar je bilo prepozno.
  
  
  Preden smo lahko slišali zvok motorja,majhen tovornjak pospešiti navzdol gorske ceste.
  
  
  Štiri moške, z vojsko nahrbtniki in puške pripravljen skočil iz nje. Štiri pištole so bile pokazal na mene.
  
  
  "Hej, kaj je to?" Vprašal sem indignantly. "Kaj te puške pomeni?"
  
  
  Visok, vitek Indijski moški v turban prišel tovornjak in se ozrl na nas.
  
  
  "Boste odpustili," je dejal v Hindujski, in ponovil je v popolni angleščini.
  
  
  "Zmaj," sem lagal. "Cobra". Ona strah moja žena.
  
  
  Je upoštevala, laž in preučiti Chunyi skrbno.
  
  
  — Ste prišli do vasi, da se malo rdeče letalo?" - je vprašal.
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Zakaj si zemljišč tukaj? Smo daleč stran od turističnih poti tukaj.
  
  
  "Mi smo oglede. Njen prvi v Indiji." Človek v turban pogledal doubtfully na Choeni, in je hitro spoznal.
  
  
  "Spoznal sem moja žena je na Združenih Narodih v New Yorku," sem pojasnil.
  
  
  Ni se mi zaupaš, vendar je ohranil igranje za nekaj časa.
  
  
  "Ali želite, da se vozijo z nami?" — Kaj je to? " je vljudno vprašal.
  
  
  "Da," Choeni dogovorjeno. "Zelo sem utrujen."
  
  
  Človek vljudno hodil pred nami in pomagali Choini v sprednji sedež. On umešana gor ob njo in videl gunmen vzpon v zadnji del tovornjaka.
  
  
  Motor revved gor, in za hipu je zagledala butt puško v svojem rearview mirror. On me je zadel trdo lobanjo. Je le uspelo, da se potopite malo na levi. To je bil težak udarec, pa težka lesena škatla, vedno me je zadel težko dovolj, da bi moji možgani shake divje. Imel sem, da je boleč občutek, ki prihaja nad vas tik pred nezavedno zajema misli s svojo žametno mehko ogrinjalo.
  
  
  Kasneje, ko sem se zbudil, je sedel gor in stokanje, ugotovil sem, moje roke in gležnjev veže. Moje roke so bile pred moje telo, in dveh oboroženih moških, ki varovano me vsaka je dala orožje mojega življenja.
  
  
  Nisem vedel, kako daleč sva poganja, vendar nisem mogel bilo nezavedno več kot dvajset minut. Preden je mogel misliti na kaj drugega, tovornjak zavre in se peljal skozi vrata. Tam so bili tuljave z bodečo žico na obeh straneh in dvojno ograjo okoli jeklene žice.
  
  
  Visok človek hodil na zadnji tovornjak.
  
  
  "Cut vrvi okoli ego je gležnjev in traja ego na moji mizi," je dejal.
  
  
  Njen glas je bil nadvse indignant. "Kaj misliš, stun me in me vežejo gor?"
  
  
  Eden od vojakov okoli mene udaril me je po obrazu, hrbtu njegove roke. Drugi so se smejali.
  
  
  So me potisnil naprej, in Choeni slišal ji od zadaj nas. Ona je govorila, da dve gunmen, ki so bili bolj ali manj opravljanju svoje, postavka v drugo smer.
  
  
  To je bil banda neke vrste, kljub enotni. Vojaki v tovornjak potiska in potiska, ki me je, kot ji je shell opravil med njimi v smeri nizke stavbe z vrati ampak z operacijskim sistemom windows ne na levo. Ene svetilke Brylev doda svojo lastno svetlobo, ki je tekla skozi dan. Sem bila potisnjena v notranjosti, in vrata so se hitro zaprejo za mano.
  
  
  Soba izgledala pisarni z arhivske omare, mizo, in pisalnim strojem.
  
  
  "Vaš opredelitev pravi, da je ime Matson, Howard Matson," človek v turban, je dejal. — Hočem vedeti resnico." Kdo ste in zakaj ste snooping tukaj?
  
  
  "Jaz sem poslovnež, to je vse."
  
  
  "S temi stvarmi?" Je držal Wilhelmina in Hugo. Očitno, vzeli ih od mene v tovornjak. Potegnil ih stran in se obrnil k meni z grozljivo zarežal. "Pridi, G. Matson, vas podcenjujejo nas."
  
  
  Sem se odločil, da igrajo nesramne Ameriški vlogo za nekaj časa več, čeprav sem že mislil, da je moj varovala vedel več o meni, kot so bili pripravljeni priznati.
  
  
  "Poglej," sem udaril, " si je lahko fanatik teh neumnih Indijski kmetje, ampak kolikor vem, ste pravkar bandit preganja ljudi. Vi in vaš plačanci videti kot sranje. Sem jo videl, ni več v paket volkovi. Ne poskusite, da bi dobili blizu mene, ali bom zadel ji tako težko, da boste začeli stokanje. Zdaj untie moje roke!"
  
  
  To je staro ogorčenje trik, in je služil svojemu namenu. Ta ego povzroča zmede in jeze. Vstal in me je zadel trd; njen težko, se je obrnil proč, in zavrtel okoli, brca njegov ego težko. Potem sem se udaril v zadnji ledvic. Bolečina je bila strašna.
  
  
  Nisem upreti vse več in naj dva moška me vleči čez mizo. So cut vrvi in pokazal svoje puške na moj cilj.
  
  
  "Dobili slekel," je kapitan ukazal ih. 'Popolnoma.'
  
  
  Nisem um. Ko moje obleke so bile odstranjene, so grobo vlekel me na stol in vezani moje roke in noge narazen.
  
  
  Kapitan hobbled nad mizo in me pogledal več.
  
  
  "Zdaj, G. Matson," je dejal, " nam morda lahko poveš malo več o sebi. Kdo ste vi? Kaj delaš tukaj?"'
  
  
  "Jaz sem Američan," je povedal ji je, ki se gibljejo enakomerno proti njegov cilj. — Ne boste morali vedeti več. Če NAS Konzul ugotovi,
  
  
  Smejal se je. Tako so bili možje okoli njega.
  
  
  "Konzul?" V Calcutta? Ste joking, G. Matson, ali karkoli je ime. V dveh dneh, Calcutta ne bodo več imeli Ameriški konzulat. Morda niti ne v Calcutta več. Pa že veste, vse to, ne?
  
  
  Sem rekel, nisem vedel, kaj je govoril. Je pokimal preveč potrpežljivo.
  
  
  "Seveda, seveda," je rekel, obrača proč. Ko se je obrnil nazaj k meni, je videl dolgo, razor v ego roko. Nenadoma ji je, prepričan, da ni bilo tako would not bilo dobro, po vsem, da mi lahko posnamete.
  
  
  — Ste že kdaj čutil bolečine, Matson?" človek vprašal. "Strašno, neznosno bolečino, ki samo drvi po vaše črevesje in omogoča, da vas prosim za hiter smrti?"
  
  
  Britev zasvetil čez moj obraz; bilo je šest centimetrov dolgo in tako oster, da je glinted nežno v jutranji svetlobi. Ko se rezilo prvi dotaknil moje kože, nisem si mislil, da je zadel cilj — cut je bil tako pod nadzorom, tako gladko. Obrnil glavo, da pogled na njegovo levo roko. Rezilo, ki se začne na nasvet mojega prsta indeks, čez dlan moje strani, je bil sprejet mimmo zapestje in dvignil na ramo, nato ukrivljene in ujel tik nad ključnico.
  
  
  Prvi bolečina je prišla, ko sem videl rezilo narežemo na moje zapestje. Njo, zaprta moje oči, ampak tako se je začelo. Hotela je kričati.
  
  
  — Ste že kdaj slišali smrti za tisoč kosov, G. Matson?" To je starodavni Orientalski mučenja, običajno uporablja, ko nekdo hoče, da bi dobili informacije, in življenje osebe, je brez vrednosti. Oh, ne bom rekel, da so vse žrtve tisoč kosi umrl. Nekateri so preživeli. Ih celotno telo, ki v brazgotine. Opomba, kako rezi samo iti skozi prvi sloj kože, tako da je le nekaj kapljic krvi obliki skupaj rezu linije. Kot smo korak naprej, moramo najti nove poti in se potopite globlje in globlje. Ko se kosi gredo iz glave in prsi v genitalije, tudi najmočnejši človek kriči. Nekaj ljudi, ki lahko prenašajo bolečino."
  
  
  Naslednji rez je bila enaka kot prva, vendar je na moji desni in v mojo roko. Tokrat britev šel globlje... a searing, searing bolečine, ki se ukvarja nehote povzročil smejati z zastavo dovoljenje za opravljanje skozi njegove nosnice. Zobje in ustnice so bile clenched. Mislil sem ji: "Če nočem, da odprete usta, bo lažje mi je, da držite nazaj kriči od bolečine."
  
  
  Visok človek razume svoje delo. Videl je, žar užitka v ego oči, napetost v mišicah okoli ego in nos in posukanega ustnice, kot glisera, preselila nazaj v svoje telo — to je čas za mojo brado — iskanje tretje rez črto čez moje prsi in želodec.
  
  
  Indijski govoril znova. Ji je odprl oči, ne vem, ko zaprl sem jih.
  
  
  "Na prag bolečine je zanimivo. Nekateri Westerners popolnoma razčleniti na tej točki. Vam povedo vse, kar vedo prvič. Na drugi cut, ki jih jokati in prositi za milost. Na tretji rez, so postala histerična ali izgubite zavest. Vaš prag bolečine, je veliko večja, ali vaš vzgajanje je bolje, kot sem mislil. Je končni rez. "Zdaj za vprašanja. Kdo je poslal, da vohuni za nami?"
  
  
  Nisem rekel ničesar. Moral je najti način, kako pobegniti. Do sedaj, je izgledalo brezupno. V vozlov na vrvi, ki so bile spretno; ko sem se raztegne nu, njen, sem spoznal, da moje roke in noge niso bile izbočena. Stol je bil ozek in nagnjena preprosto, vendar tudi če bi bilo, da se prevrne, je bilo malo bi to lahko storite.
  
  
  "Kdo je poslal, da vohuni za nami, Matson?"
  
  
  Nož pristal pol palčni proč od drugega, zmanjšal na mojo roko. Ta čas je cut globlje in me vzdih več kot to boli.
  
  
  Vrata so se odprla. Vojak zaljubljen svojo glavo. "Streljaj! je vzkliknila. Ego je bil v obraz razburjeni, in je ponovil opozorilo. "Ogenj, Kapitan! Zunaj.'
  
  
  Kapitan je jezen obraz. Zdelo se je, razočaran, da je njegov ego je bil prekinjen, ko je imel za britje. "Ne pobegnil, Matson," je dejal.
  
  
  On in policisti, stekel skozi vrata, in sem vdihnil vzdih olajšanja. Ni imel pojma, kaj se dogaja zunaj, on pa je bil vesel, za break.
  
  
  To me želite zapreti moje oči spet, ali je klic na pomoč, ampak obe zamisli so bile odveč. Nisem imel, da bi izgubili.
  
  
  Ozrl se je po sobi. Sprva nisem mogel videti način, ne tako, da bi dobili brez vrvi, ki so bile grize se v mojo kožo. Nato pa je mislil na olje lučka gori v naslednji tabeli.
  
  
  Več pogledala je na svetilko, hitreje idejo prevzel obliko. To je bil izziv, vendar kvote so višje od čakal, glavno, da se vrnete s svojo smrtonosno britev. Če sem lahko samo knock nad svetilko in kravato vrvi okoli mojega zapestja nad plamene, jaz bi imeli priložnost.
  
  
  Vendar to ni bilo preveč daleč. Svoje komaj mogli premakniti. Odboji in sukanje, je lahko samo nagib stola rahlo. To je vsa moja moč, da prevračanje in ga vrgel, tako da je bil razporedi. Ampak na koncu, stol, ki se odlagajo več in padel na svoji strani. Jeseni osupla me in povečal bolečine.
  
  
  On izračuna razdaljo do stola in se počasi potisnil na stol na desni. Potem sem se obrnil je k življenju, tako, da je stol, ki je bil na mojem hrbtu, in moj ego uporablja kot a zabijač proti stolu. Svetilke flickered, nato padla. Je strmoglavilo na tla in eksplodirala v bazen požara.
  
  
  Na srečo, svetilko, ki ni bila zelo polna, ampak sem moral priti na delo hitro, preden olje namočene umazanijo tla.
  
  
  To je vsa moja moč, da roll na moji strani dovolj daleč, da moje roke nad plamene, tako da se požar lahko počasi izjedamo skozi močne vrvi, ki veže me.
  
  
  Kmalu, plameni začel opekline, in tako se je moja zapestja. Je jenki težko s svojo desno roko, da ward off. Vrv je še naprej gorijo.
  
  
  Bolečine strel skozi moje možgane. Vrv je bilo gori, in lahko sem videl, da singeing dlake na moje zapestje in obračanja moja koža rdeča. Sem jenki je spet z mojo desno roko in vrv, nekoliko boleče, v moje zapestje. Drugo vlečenja in moje zapestje je bil izdan.
  
  
  Je jenki preostanek vrvi od nje roko, nato nevezane na vozlov okoli njeno levo roko. Bili so dobro pripravljeni. Moje celotno desno roko in zapestje so požar, ki je poškodoval. Ampak to je bila moja edina možnost, da zapustijo. Končno vozlov prišel razveljaviti; ona je strgal vrvi iz svoje noge, in zgrabil svojo obleko. Moj pištolo in nož je bilo na mizi. On je dal na svoje čevlje in je bil na tem, da zapustijo, ko visok Indijski prišel skozi vrata. Ni mu bilo videti zelo vesel, ko me je videl in pištolo opozoril na emu v življenju.
  
  
  Bil je videti na njej, čaka me ustrelili. V resnici je bil tako osredotočen na pištolo, da se je komaj videl nož v moje drugi strani. In je začel ego telo tik nad dimljah.
  
  
  A gurgling zvok pobegnil njegov ego je ustnice, kakor je stopil nazaj od rezilo in prekrite rane z rokami. Nato pa je zdrsnila na tla.
  
  
  Ni bil mrtev, ko sem se obrnil, mu več.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kje je dekle?"
  
  
  "Odšel," je dejal. Kri spurted vsem kotu rta je ego, in je coughed. "Ona je začel požar v svoji sobi. Prosimo, opredelite mene. njen...'
  
  
  Potem pa nenadoma je bil še vedno, leži mrtev na moje noge.
  
  
  Mi je bilo žal. Jaz bi raje, da moj ego živ, vendar nož ni natančno orožje.
  
  
  Ozrl se je okoli. Tam je brzostrelka puško v kotu, in dveh ročnih granat na polici. Položil je granate v žepih in držite brzostrelka pištolo pripravljen, šel do vrat. To je bilo odvisno od nje, da ugotovite, kaj se je zgodilo tukaj, kaj je storiti z Calcutta, in je bilo do Choeny, da bi našli svojo. Odprl je vrata in šel ven.
  
  
  
  Enajsto Poglavje
  
  
  Je stopil ven previdno. Našel sem ji prešite suknjič v njeno sobo, da bi ji počutijo bolj kot del okolja. S svojo glavo, je lahko na kratko vozovnico za eno od sentries okoli.
  
  
  Je vdihnil v dim iz ognja in slišal krike moških boj plamene, ki prihajajo iz travo pokrita koča.
  
  
  Je stopil na dvorišče, obložene z eno-zgodba stavbe, ki je dal vtis trdnjave stari Ameriški Zahod. Tam je bilo deset stavb, tri, ki izgleda kot vojašnice okoli njih, in enega, ki se je pojavila, da bo jedilnici. Trije tovornjaki so bili parkirani pred eno od stavb.
  
  
  To je samo zato, ker je gašenje požara, ki ducat uniformiranih moških sploh ni opazil mene, kot sem hitela na tovornjake. Bil sem skoraj tam, ko človek pojavil izza bližnji avtomobil. Prišel je naravnost do mene, ima do opozorilo roko. On me je pogledal radovedno, nato varnostno stran in zdelo se je, o, da pokličete za pomoč, ko ego poklicani za to. Prišel je do mene, si presenečen in sumljivo.
  
  
  "En klik in že ste končali," sem rekel. "Obrnil in stati poleg mene. Ona je imel pištolo opozoril na vas. Govoril sem hitro v Hindi, v upanju, da je razumel.
  
  
  Obrnil se je in strah, ego, človek je bil tako velik, da sem lahko skoraj diši. Smo hodili dve sto metrov, dokler ne bomo dosegli vrh strmine in se spustila na drugo stran. Ko smo bili daleč od oči tabor, ego, potisnil jo je na tla.
  
  
  "Ste videli, dekle?" "Kam je šel?"
  
  
  On je opozoril na pobočju smo bili na. "Kdo je zadolžen tukaj?"
  
  
  — Ne vem, "je rekel," njegov glas trese od strahu. — Jaz sem samo Naga, kuhati. Ne vem.'
  
  
  "Dobro. Njena gesta je odredil emu za stand up. "Pokaži mi, kje dekle je šel."
  
  
  Vodil me hitro do strmine v jugozahodni smeri. Smo prišli ven na skalnati planoti, ki meji majhni dolini. Pod njo, je videla ducat hiš, nekaj na pol spali, drugi, popolnoma uničena. Smo gledal za pet minut, ne da bi opazil kakršno koli gibanje. Pojasnil mimmo od undergrowth na mesto, približno štiri sto metrov proti planoti.
  
  
  "Glasovni ukaz post. Če dama je prišla tako daleč, ona mora imeti skrite pod čakati temno.
  
  
  Smo zdrsnila iz rock bush, iz rock v drevo. Ko smo bili dve sto metrov, Naga je dvignil roko. Slišali smo nekdo govoriti. Smo previdno hodil okoli petdeset metrov in videl ih. Ukaz post je bilo sedem metrov pod koncu skalnati planoti.
  
  
  Smo skenira področje, vendar tam nisem zdi, da se vse sentries. Tiho, smo se pojavile na liže, dokler smo bili na planoti neposredno nad njimi. Potegnil je koda pin na prvi strani bombo, nato pa pogledal nazaj na cilj. Šest moških sedeli v bunkerju izkopali globoko v pobočju. Dva od njih se je zdelo, da so avtomatsko orožje. Tretji je bil namestite majhen radio. Drugi je bil videti na vasi skozi daljnogled.
  
  
  Granata je letel v command post. Potem sem imel brzostrelka pištolo slung čez ramo, in je odskočila in raztresena, kot moje oznake deževalo navzdol na ljudi. Eksplozija je Stahl denouement. Dva moška, ki je že bil ubit. Granata obrnil drugim v zvijati, krvavitev mase. Nismo čakati, da vidim, če je kdo preživel. Smo tekel po hribu navzdol, skirted ukaz post, in tekel za hiše štiri sto metrov spodaj. Nato je bila videti tako Choeni, ki je bil že skriva med skalami. Štiri moške spodaj je dosegel za njo, kot so iskali razlogov, ampak na zvočne granate in strele, so panika in se umaknil.
  
  
  Videla je, da smo se dogaja, in tekel za mano.
  
  
  Jo je ujel, ji je v naročje in jih na njo. Nekatere od njenih las je singed, in njen obraz je bil temna s sajami.
  
  
  "Ne, pošlji mi nazaj do vasi," je rekla, tresenje. Svoje ustavil. "Ampak, da je, kjer bomo našli zavetje."
  
  
  "Ne. To... to je preveč grozno. Nihče ni bil položen. Ih je preprosto strel in levi tam. Ženske, otroci in starejši...
  
  
  Obrnil se je in pogledal Naga. Je pokimal. "To je pravica. Omogočajo svoje ljudi, da se učiš na pravi ljudje. "Ostani tu z njo," Nagy mu povedal. "Moram iti vsako leto."
  
  
  On sprinted naprej, vonjem gnije, otekle meso, preden je stekel dvajset metrov. Ko sem prišel na prvi hiši, deset buzzards letel gor. Delno še vedno starega človeka in deček je ležal na ulici.
  
  
  Stene hiše so posejana z luknjami iz granate in krogle. Večina hiš je bilo zgrajenih okoli balvani in malte in imeli več sto bullet luknje. V naslednji hiši, sem videl tri ženske. Ena je njegov prsni koš cut off, okoli telesa; druge ni imel glavo. V slednjem primeru, človek, ki je bil pribit na glavo na zid in nato strel od blizu.
  
  
  Stekel je nazaj dol, zdrobljen ulici, ne da bi gledali nazaj. Če ti guerrillas kdaj vnesite Calcutta, bo na pokol.
  
  
  Ko se je vrnil na kraj, kjer je imel levo Choeni, je ugotovil, ji leži na tleh v nič, ampak shriveled-up Naga. Njen emu mogel bi ji pomagal. On je bil ubit; njegov entrails bila raztrgana in njegovo grlo je bilo cut. Ni bilo znamenje dekle.
  
  
  Če bi imeli enega, bi morale biti blizu...
  
  
  Nenadoma je bil razpoko mitraljez, in vrsta krogle spattered skale dveh metrov desno. Sem se obrnil, pa ni videl nikogar. Druga eksplozija, in naboje treščilo v skalah na levi. Je zavihal na drevo in streljal naključno, da bi ih nižje svoje glave, vendar še vedno ni videti nikogar. Njen postaviti povsem na odprtem...
  
  
  "Res, Gospod Carter, to je neuporabna upreti," a glasu rekel, da me s črko. "Ste popolnoma obdan, to je brezupno, da se uprejo nam. Ste preveč pametni, da poskusite, da bi prekinil skozi to. Zakaj ne spusti pištolo, in prišel sem tiho?
  
  
  Močan in prepričljiv glas je prišel iz okoli megafon, da se je zdelo, da odmeva skozi majhno dolino.
  
  
  Spustil puško in je stal z rokami v zraku. Štiri "balvani" na hribu je skočil na noge, vrgel off njihovo prikrivanje in stekel proti meni, z namenom njihove brzostrelka pištole na moje prsi.
  
  
  Indijski guerrillas gneča okoli mene in oropal me je Hugo in Wilhelmina. Potem so me potisnil približno pred njimi.
  
  
  Nismo šli nazaj v tabor. Policisti povedal mi je, da mimmo tabor, kjer smo našli drugi cesti. Približno pol milje po hribu navzdol, sva prišla do manjše doline, treh straneh, ki so pravokotni, kot če ne bi bilo kamnoloma tukaj. Tam je bila velika jama na hrbtu. Pred vhodu v jamo, debele pregrada je bila zgrajena okoli bodečo žico.
  
  
  Policisti led me k ograji. So odprli majhen prostor, porinil me v, in takoj zaprti z bodečo žico znova. Bila je videti kakih trideset let ljudi - nekateri so bili bolni, nekateri so jokali, vsi so bili slabo oblečeni in očitno ne premika. Obrnil se je na bodeče žice, ograje in videl, dobro oblečen človek v svetlo zeleni uniformi z naramnicami. Ozrl se je na taboru.
  
  
  "Mr. Carter. Pridite, prosim."
  
  
  Njo, ki je šel za bodečo žico.
  
  
  -"Prejeli smo obvestilo, Calcutta," je rekel in me gledali radovedno skozi svoja očala, " pravkar smo se naučili ime naše ugledne goste. Slišal sem veliko o tebi. Človek, ki ne more biti ubit. Morda bomo dobili mesto v zgodovinskih knjigah.
  
  
  Njen ego upošteva vabami.
  
  
  Sem jo vprašala. - "Kaj se bo zgodilo, o avgust 15?" "To je velik dan, mar ne?'
  
  
  Odgovoril threateningly. — Ne boste videli.
  
  
  Obrnil se je, nato pa spoznal, kaj je mislil. "Ne skrbi, dekle," je dejal. "Ona bo prišel do svoje vasi." Ko je bil odšel, je poskušal zbrati svoje misli.
  
  
  Videti je bilo, ni bil vodja. Človek sem potreboval, bi bilo varno v mestu, zaradi česar končne priprave.
  
  
  Ta človek je imel, da jo našli. Ampak najprej sem imel, da poskusite ostati živ, in takrat se je zdelo zelo težko.
  
  
  Njo, pogledal v jamo. Vrata na vhodu je bil priključen na elektriko, verjetno dovolj močan, da me bo ubil, in stene so bile petdeset metrov debel. Lahko preživijo svoje življenje kovanje ih. Pobeg je zdelo nemogoče.
  
  
  Imela je več kot eno, ampak ljudje, ki delijo svojo usodo so malo pomagal. Večina ljudi okrog njih je bilo starih in bolnih, verjetno kmetje, ki so bili zaradi česar njihovo življenje in na trdo podlago po hribih. So pripravljeni za smrt z ravnodušnost, da je le Hindujci imajo. So bili sedenje s prekrižanimi nogami, njihove glave priklonil na umazanih tleh, in so nenehno petje svoje molitve bogov: "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  Bili so pripravljeni za naslednji korak v dolgi ciklus reinkarnacije. Ampak nisem bil pripravljen.
  
  
  Sem šel med njimi, poskuša, da bi ih iz fatalistic omame, ampak nihče, okoli njih se je zdelo, da bi me videli. Šele tedaj, ko je dobil, da je mladenič naslonil na jaukati je dobil revmatizem.
  
  
  Smejal se je, ko me je videl. "Tako so outsmarted velikih rib. Ste angleški?"
  
  
  "Američan," sem rekel.
  
  
  'Naredite sami doma. Bomo vsi mrtvi opoldne.
  
  
  On je pokleknil poleg njega in je potekala iz cigareto. Vzel je ego in davila na dim.
  
  
  Sem jo vprašala. "Vi tudi?'Zakaj se želijo ubiti?' Ostali so stari. Zakaj ne želijo, da vas vidim?
  
  
  "Bil sem eden izmed njih," je dejal. "Bil sem zaposlen v Calcutta. So fed me in skrbel za mojo sestro.
  
  
  Nato sem videl vasi tukaj. Nisem mogel ubiti ljudi, kot da je, tako da so me postavili tukaj z outcasts, gobavcev, in vdove, ki molite za svoje može ' duše." Ustavil se je in glared na stražar. — Da bo kmalu prišel, traja štiri ali pet moških in pojdite na vasi. Če ne bomo dovolj hitro, da nas bo ubil z bajoneti ali strele. Njen, videl sem jih naredil pred.
  
  
  Mladenič je bil tresenje s strahom in jezo.
  
  
  Sem jo vprašala. — Ali veste, kaj oni do?" "Kaj hočejo storiti na Dan Samostojnosti? Ste že slišali o tem?
  
  
  Ego je rjavimi očmi odvrtelo na meni kot cobra je jezik. "Seveda, ampak kako pa veš, da je?" Rečeno nam je bilo, ampak ste tujec. Je skomignil z rameni in stared na terenu, trebuhu navzdol. "Velika Revolucija. Če bi lahko, bi zasedajo Calcutta in vse West Bengal. Rekli ih je policija na strani; Američani in Rusi bi ustrelil seboj. Vse smo morali narediti, je bila razstrelili most, ljudi, in železniške postaje, nato raid Chowringy Cesti, in nastavite vse hiše na ogenj. Calcutta bi se v taki paniki, da bi marca ven s sto moških in zasedajo celotno državo."
  
  
  Sem jo vprašala. "Bo to delo?"
  
  
  Mladi človek je zmajal z glavo. 'Ne vem. So usposobljeni ljudje za več mesecev. Pravijo, da je Calcutta Osvobodilne Vojske. Znak bo služil, ko konzulati raznese. Majhne skupine bo raid ključne položaje. To lahko dela. On je dvignil ramena.
  
  
  "Ni pomembno, za nas," je nadaljeval. Vojne igre so potekale v vasi vsako jutro. Vedno sprejeti najmočnejši, da služijo kot zgled za nove zaposlene. Prav tako so se znebili vaščani spodaj tišina ih."
  
  
  Vstal in hodil ob steni, pokukati v temne kotičke jame. — Ali obstaja pot ven od tu?"
  
  
  Je zmajal z glavo.
  
  
  Sem iskal moje žepe, toda nisem imel nič, ampak moja pasu. V strangling niti ne morem pomagati, mene več. Imel sem tudi tekme v mojem pasu, vendar se ni nič spali v vlažni jami.
  
  
  Jaz bi si, da to storite v državi. Tam bomo imeli nekaj prostega gibanja, je priložnost. Ozrl se je na hunched slika, ki je nekoč bil mladenič.
  
  
  "Kaj se bo zgodilo v vasi, ko smo prišli tja?"
  
  
  Smejal se je, votel, posmehovanje zvok.
  
  
  "Nesmiselno je v odporu proti neizogibno. Vi šele potreba, da se sprostite in molite za boljše mesto v posmrtno življenje."
  
  
  Sklonil, zgrabil Ego, in potegnil njene noge, pritiskom na njen težko proti mokroti jaukati jame.
  
  
  — Ste, da mi poveš točno, kaj se dogaja v vasi." Povej mi, kaj moški s pištolami, kjer žrtve iti.
  
  
  Njen prijem na roko popustiti. Zdaj ego oči so me gledali; pozorna, prestrašeni, jezni.
  
  
  "Saj traja pet ali šest ljudi, na vrhu kamnite planote, nato spustite jih, jih ustrelili, in vožnja, ki jih v vasi. Tam so sedemnajst hiš, planinskih koč in hlevov. Ti bodo morali poskusiti, da skriti. Če so poklicni vojaki, ki delajo dobro, bi ljudem vožnje, morda jih ustrelili v nogah, tako da ne skriti v drugi hiši. Pri zadnji hiši, ki je iskal, vsakdo bo strel ali bayoneted. Mladi naborniki so najhujše. Ugotovijo, denar, koliko je vsaka žrtev, bodo živeli.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. — Kakšno orožje imajo ti ljudje?"
  
  
  "Puške, avtomatske puške, ročne granate, in dolgi noži."
  
  
  Bila je približno za pusto nazaj proti mokroti jaukati, ko je videl gibanje na ograjo okoli bodečo žico pred vhodom.
  
  
  "Prihajajo," mladenič je dejal.
  
  
  Sem jo vprašala. "What 's your name?"
  
  
  "Pokliči me Joe je dober Ameriški ime."
  
  
  Prijel jo je za roko, se odselila od njega, in leaned proti steni in čaka. Dve varovala vnesli, sledili so štirje mladi moški v civilu. Vseh šest jih je imelo avtomatsko orožje. Najvišji stražar me je pogledal in gestikuliral.
  
  
  "Ven!" je vzkliknil. "Vi ste prvi!'
  
  
  Svoje koša je počasen, je bayonet rezilo je boleče, vgrajena v mojo zadnjico. Drugi stražar potegnil Joe njegove noge in se mu je porinil proti izhodu. Sveti Gospod zaslepljeni, ki mi je šel skozi odprtino v vratih.
  
  
  Mežikanje, je zagledal ki je stal poleg petih ljudi. Joe je bil le eden okoli njih. So bile tri ženske in starega človeka, dolgo, vendar izčrpane. Starec je šel ven, circled jami, nato pa se obrnil na sonce in se usedel na tla.
  
  
  "Get up! policisti tulil. Je prezrta ih.
  
  
  Ego je roko je bil preboden z bayonet, vendar je nisem premikanje. Rezilo rezine skozi mišice ramen. Šele potem se je krik. Guard prikimala, in štirih najstnikov z brzostrelka pištole drew noži in zaračuna na old man.
  
  
  Rezila rose in potonil globoko v moje meso, dokler sem bil pazite, da ne prevrne in pade na mojem hrbtu. Noži, nadaljevala z iskrico v mehki sončni svetlobi, in rezila so zdaj lepljivo rdeče. Človek ni, da zvok več, samo mehko gurgle kot zadnjega diha levi ego je bloodied ustnice.
  
  
  "Dovolj," straže je dejal. Govoril je, da je pet preostalih članov naše skupine. "Pojdi hitro. In ne gredo iz vsega skupščina, ali si bom mrtev na mestu. Da so seznanjeni s policisti.
  
  
  Mladi moški obrisati svojih nožev na starca hlače in nato oblogo nas gor. Dveh najstnikov je hodil spredaj, in dve zaprti sprevod.
  
  
  Marca do vasi je šlo prehitro; je bil nikoli lahko, da pripravi načrt, da bi dobili ven okoli tega. Je šlo točno tako, kot Joe je dejal. Na vrhu kamnite planote, so nam povedali, da delujejo za naše domove. Gleda, je zagledal samoten slika na pobočju pod. To je bil Choeni.
  
  
  Tekel sem, kolikor hitro sem mogla po pobočju navzdol, v upanju, jaz ne bi dobili strel v hrbet.
  
  
  "Rok," je poklical k njej, ki prihajajo za njo.
  
  
  Smo ducked v kamniti zid, in za trenutek sem se počutila varnejša. Joe zdrsnila v poleg nas. Vzel je izven njenega pasu, potegnil ven okoli tanke zaduši vrvi in jo izroči njo.
  
  
  "Če imate možnost, ga uporabljajo."
  
  
  Ona se je namrščil, nato se je nasmehnil, in sem mislil, da sem videl žarek upanja v očeh.
  
  
  Preden je mogel misliti na kaj drugega, dve rjavi številke darted za vogalom hiše. Bili so fantje, ne starejše od trinajst. Vsi okrog njih je imel pištolo. Prvi strel, nato drugo, in sem slišal vroče svinca whizzing nad mojo glavo, kot smo tekel.
  
  
  Je našel vrata in ducked v notranjosti vleče na Choeni. To je največje hiše v vasi, z grobo podstrešju na eni strani. Na podstrešju je bilo približno deset metrov širok, dovolj, da se skrije za nekaj časa. Smo šle leseno stopnišče in stopil na debelih smrekovih desk. Ni bilo majhno leseno škatlo na tla. Choeny potisnil njen daleč stran sobe in pomignil za njo, da se uležejo.
  
  
  Bil sem radoveden, če mladi borci so ročnih granat. Po trenutku, ko je spoznal, ga. Majhno bombo letel skozi okno spodaj, nas, ricocheted enkrat, in eksplodirala treh metrov nad tlemi. Nisem imel časa, da raca. Del mojega telesa je bila ujeta v delce dež, vendar nisem čutil vroče kovine. Ko se je dim, izbrisani, eden od fantov je previdno vstopil v sobo. S kratkimi avtomatsko pištolo v roki, je hitro iskali sobi, potem ego, pozornost oster. Takoj, ko je pogledal na podstrešju, lesen zaboj padel njo.
  
  
  Ni imel časa, da bi se izognili ego. Zaboj izpadlo orožje na ego roke in zadel njegov ego v življenju. Je na pol obrnil, krempljih, njegove roke, in padel na tla, brez sape. Njo, pogledal na stroj. To je lahko naše zveličanje. Ampak tako kot ego je bil na tem, da zgrabi ji, drug fant tekla. Videl je svojega tovariša, ki leži na tleh, je pogledal sumljivo, v mansardi in showered tleh od spodaj s točo krogel okoli mitraljez. Naš ego je rešil slabe ciljem in dva cm iz masivnega lesa.
  
  
  Čez nekaj trenutkov se je izvlekel deček je ležal na tleh in je brzostrelka pištolo.
  
  
  Sem zapustila in odšla po stopnicah navzdol, in Choeni so me. Pest velika skala ležala na tleh. Pravkar je bilo treba uporabiti za ego. To je bil vržen ven z rock v enem swift gibanja, nato pritisnili proti jaukati, in Stahl čakal. Kamen je zadel kos kovine iz bližnje hiše in takoj je bilo v čakalno vrsto. Shaggy prišel naš način. Poskušal sem, da izračunati točen čas. V zadnjem trenutku, je ducked skozi vrata in se zgrabil za mladega vojaka na polno trot. Njen ego vpet eno roko čez usta in potegnil ego v notranjosti.
  
  
  Emu zavezane roke in noge s trakovi shirt, in Choeni dal gag v Emu usta. Puška je bila knjigovodska izkazalo se je, da deluje pravilno, ampak ko kartuše potrudil, da jo potisnete skozi zaporu, je bilo ugotovljeno, da je zagozdil. Na slepo, mi je zmanjkalo vrata in se odpravila v smeri fant je prišel iz.
  
  
  Hrupa, ki je za mano me je pa, pištolo pripravljen, ampak moj palec popustiti na sprožilec, kot Joe padel na tla, pištolo v roki, in zlezla poleg nas.
  
  
  Ego je obraz je bil jezen. "Eden od njih je ubil jo z smrt grip; vsaj je dobil svojo pištolo.
  
  
  — Ste pripravljeni, da gredo navzgor?"
  
  
  Joe pokimal.
  
  
  Tako smo opravili prvo steno, Choeni tugged na moj rokav, njen obraz bled. Ena od žensk, ki so prišli z nami je bila leži na hrbtu; njeno življenje je bilo razdejano, njene prsi je bil odvijanje s krvjo; ona je bila zlaganje dolar v eno s svojimi odprtimi rokami.
  
  
  Bila je vlekel za žensko Choeni mimmo in tekel do naslednje hiše. Slišali smo več strele in kriči za nami.
  
  
  Smo skočil čez otekle truplo. Njen obraz je bil pojedo jastrebi. Smo se ustavili za zidom, zdaj zajeta v sprednji in nazaj, in poskušal ujeti dih. Choeny videti izčrpana.
  
  
  Vzela puško od mene, delal sproži mehanizem za trenutek, in je slišal vložek potisnite nazaj na svoje mesto v reviji. Ona ga izročil nazaj, da me je z vzdihom.
  
  
  Leži na tleh, sem previdno peeked okoli vogala stene. Nikogar ni bilo, ki je pred nami. Na pobočju hriba, iz katere smo imeli levo nekaj minut pred leti narasla na vrhu tri sto metrov. Bilo je dolgo strel brez pokrova. Nisem bil prepričan, če Choeni bi zmogel, ampak ona je rekla, da je bil pripravljen.
  
  
  Smo skakali gor in tekel ob steni, pripravljen, da nevihta nagib naprej. Nismo imeli časa. Choeni vrč v majhen deček z dolgo puško. Njeno roko nagonsko dosegel v karate udarec v vrat, in fant je zgrudil nezavesten na kri, namočeno zemljo. Choeni vzdignila ego orožje.
  
  
  Za njim je bil eden od stražarjev, ki je prinesla nas. Ego mitraljez je opozoril na nas.
  
  
  "Obrnil," je dejal.
  
  
  On strel mu je tako hitro, da je nisem niti opazil premikanje pištolo. Gawk hit emu v prsih in poslati to letenje v dveh metrov v rdeči prah.
  
  
  Smo tekel.
  
  
  Bili smo samo do polovice v hrib, ko so začeli streljanje na nas... Smo kar naprej izmika in teče, izmika in obrača v drugo smer, vendar smo se hranijo dogaja navkreber.
  
  
  Deset metrov od vrha, a slika z brzostrelka pištolo rose in streljal na nas. Joe streljal na njega, vendar je zamudil. Moja puška je šla spet in odpustili, in človek se zavrtel okoli in padel po hribu navzdol v našo smer. Smo tekel mimmo in dived gor.
  
  
  Človek v Jeep je bil bolj presenečen, kot smo bili. Tabor leader, človek, ki je v svetlo zeleni uniformi, je samo znižati rjave steklenice in obrisati ustnicam. Njen strel trkal ven steklenico okoli Ego je roke.
  
  
  On je dvignil roke nad njegovo glavo, in vse bravado levo njegov ego zdaj, da je bil oborožen.
  
  
  Stekel je naprej, iskal ego, in ugotovil, kaj je manjkalo nazadnje... Hugo in Wilhelmina. Bilo je lepo, da so ih nazaj. Obrnil se je, da je poveljnik.
  
  
  "Pridi ven!" Naročil sem.
  
  
  Ozrl se je zmeden.
  
  
  "Ven okoli, da je Džip," emu, imenuje za njo. Je skočil ven in obstal tresenje pred mano. "Sleci suknjič in srajco." On se je namrščil, vendar pa, ko sem mu povedal.
  
  
  Vzel sem ga izključite in ga vrgel v krogih kamnin.
  
  
  Pojdite dol, Poveljnik. Na vasi.'
  
  
  — Ne, ne moreš storiti! je zakričala. "Ti ne prepozna me brez moje enotna..."
  
  
  Je bil porušen z ego Nog je pest. Moji začetki hit ego pred belo-vroče dejavnosti na prostem sovraštva, zajel me je. Choeni ji izročil puško, vleče človek na svoje noge in metali ego čez rob planote. On valjan malo, in potem Joe in jaz začel fotografiranje ob njem in za njim, dokler on panika in tekel v pekel, da bi ga ustvarili. Ko je dosegel prvi hiše, smo slišali na clank iz puške in submachine pištole.
  
  
  Ona je potrebno Choeni v Džip. Joe je sedel v hrbtu in spremenila svojo puško poveljnika, brzostrelke. Smo rode po trnova pot do kampa. Je sum, da je le nekaj moških, ki bi se na dolžnosti, saj je večina vojakov, ki bi se v Calcutta čaka na signal za napad.
  
  
  Choeni dvignil svojo puško, kot smo obrnili prvi stavbe. Se je preusmerila v drugi prestavi, pospešeni in zdrsnila v prvem kotu. Štirje moški stoji tam odletela, kot smo pospešiti preteklosti mimmo od njih. Tam sta bili dve tovornjake naprej. Njegova je eden izmed njih, in Joe punctured dve pnevmatike na vsak avto, kot smo pospešiti mimo njega, potem pa smo se obrnili vogala in screeched čez ograjo okoli bodečo žico.
  
  
  "Misliš, da ravnino je še vedno tam?" Choeni pokimal.
  
  
  "Sem slišal poveljnik nekomu povedati, da ga bodo leteli na Calcutta, ko se stemni." Sem growled. Majhno letalo bo nato napolni in pripravljen na vzlet. Vendar bodo imeli sentries, na letališču? Nisem mislil tako.
  
  
  Šli smo naravnost do letališča, in Choeny šel na manager bi mu povedal, da bi zapustiti takoj. On se je namrščil, kot smo igrali to igro na letalo in voziti po voznih poteh do konca vzletno-pristajalne steze. Jaz bi morala vedeti, kaj se dogaja takoj, ko sem videl, Jeep začetek gonilen. Je prišel k nam na ostrim kotom, in se ustavil dvesto metrov stran od naših avtomobilov.
  
  
  Choeni pokimal, ko je videla Jeep. Ona pospešeno, ogreva motorje, in se odpravila dol vzletno-pristajalne steze v smeri jeep. Smo pospešiti čez polje, in človek v Jeep skočil ven in je pokrovček. Njena naloga je, da zgrabi ročico, da bi se izognili trčenju z jeep. Choini bit njen spodnji ustnici težko, kot ona usmerja v ailerons in hranijo nos letala usmerjena naravnost na sredini vzletno-pristajalne steze in Jeep. Na zelo zadnji trenutek, je potegnil ročico močno nazaj. Malo pralni zdelo resnično presenetil z zahtevo, vendar je njen najboljši.
  
  
  Je skočil na nenaden naval air vzorčenja... Potem sem lahko skoraj slišal ravnino, zadihanost; nismo imeli dovolj hitro še za ta manever. Avto pristal na vzletno-pristajalni stezi, še enkrat. Vendar smo imeli skočil čez Jeep in so zdaj piskav po progi na naši poti v normalno zažene. Mislil sem, da sem slišal strel, vendar to ni naredil nobene škode.
  
  
  Sem leaned nazaj v svoj sedež, kot smo končno vzel off, občutek bolečine in opekline v zadnjih nekaj ur. Moje zapestje throbbed kjer je bila požgane ogenj. Kosi na rokah in prsih, ki so bile namočene v slani znoj, in je bil tako utrujen, da ni mogel spati, za leto.
  
  
  "Nikoli ne bomo dobili, da Calcutta," Choeni je dejal, kaže na goriva v rezervoarju.
  
  
  "Dal ego v najbližje letališče," sem rekel. "Bomo dobili nekaj spanja, danes in jutri bomo gorivom in letenje za Calcutta."
  
  
  Je vdihnil vzdih olajšanja in leaned naprej študija zemljevidi.
  
  
  
  Poglavje Dvanajst
  
  
  Naslednji dan smo letel nižje nad Ganges, veliki reki v Hindujski veri. V Ganges je veliko pritokov; okoli njih je Hooghly Reke, ki teče skozi Calcutta. Sva se odpravila proti jugu do sledite veliki reki vse do mesta.
  
  
  Nenadoma smo videli, kaj je pogledal, kot črno piko na obzorju. Sprva sem mislil, da je galeb, in po desetinko sekunde, sem spoznal, da je bil borec jet letel po zraku na dvakratno hitrost zvoka, tik Comanche. V Comanche skidded trdi, pol razveljavilo, in Choeni potegnil za nos do težave s krmila. Občutek je bil, kot smo bili v sredini ogromen nevihta, ko zavetju rjoveč borec jet preplavil nas.
  
  
  Joe crouched ob meni, v njegove nosnice izgorevanju v strahu kot avto zagrozil, da bo razdejano.
  
  
  Dve bolj črne pike, se je pojavil na obzorju. Choeni znižali Comanche v potapljanja in je letel tako nizko, kot je mogoče več dreves. Kot borci letel nad nas, sem videl velike rdeče zvezde in ukrivljene krila a MiG-23. Ti so bili najboljši letal, ki so Rusi imeli.
  
  
  Choeni, usmerjeno navzgor in navzdol ob ruski napadalec. Bomber je bila dopolnjena s šestimi bolj vitko borci.
  
  
  "Izgleda, da Rusi so vložene v veliko silo," sem rekel.
  
  
  Choeni prešli na letališču frekvenco in poslušal. Skoraj takoj, radijskih valov so bile napolnjene z rusko in angleško pogovori. Obe skupini zahteva pristanek navodila.
  
  
  "Obstajajo Ameriških letal?" Choeni vprašal. Ogledali smo okoli. Kot nam je približal Dum-Dum Letališče, smo videli dve skupini trikotno-krilati borec curki posnemanjem nas, štiri v vsaki skupini. Ti so bili twin-motor napad letalo ameriške Mornarice.
  
  
  Choeni pobral ročni mikrofon, in med kratek odmor za radijsko komunikacijo, je posredoval in prosil za pristanek naročila.
  
  
  Močan signal iz letališča, postaje boomed prek zvočnika, kar Ey takojšnje navodila.
  
  
  Drug glas, ki je chimed v v angleščini. "Ameriška letala iz letalonosilke Lexington, obveščamo vas, da imate prednost dovoljenja za zemljišče, na sedmi vrstici osmi lane. Prosimo, dovolite več kot dveh ravninah hkrati.
  
  
  Signal je bila odrezana in ruska letala so bili naravnani na pristalo na vzletno-pristajalne steze osmih nič v približno sedmih minutah.
  
  
  Choeny in sem izmenjala poglede. Mi ni treba reči ničesar, da izražajo strah, ki je bil izgradnjo znotraj nas. Obema velesilama zbirali svoje sile v mestu.
  
  
  Te so bile imenovane prijateljske obiske. Ali pa bi uporabili drugačno diplomatskih izraz za utemeljitev invazijo na Indijskem ozemlju, ki je bil zdaj v majhnem obsegu. Vendar rezultati bi bilo tragično, če dve pooblastila spopadli na nevtralnem ozemlju.
  
  
  Choeni nadzorom instrumentov in milino znižali majhne Comanche, nato pristali smo na začetku vzletno-pristajalne steze in voziti po voznih poteh ven na predpasnik zasebni jet hangars.
  
  
  Njene obrvi brazdastim v koncentraciji. Choeny je zaslišanje poglej me je dal moje misli v besede.
  
  
  "To je štirinajsta avgusta. Jutri bo velik dan. Mi smo tako blizu vojne, jaz sem bolan je.
  
  
  Joe je povedal med letom, da čeprav ni vedel veliko o teroristi, on bi nas lahko na ih skladišča streliva zunaj mesta, kjer so se skrili svoje orožje v pričakovanju velik napad na 15..
  
  
  Če bi lahko uniči ih strelivo, smo lahko prepreči napade na lokalni ravni in s tem bližnjem spopad med Rusijo in zda.
  
  
  Vzel je Mercedes v drugo ulico, in peljal okoli velike stavbe, da Rusi uporabljajo za svoje diplomatsko delo v Calcutta. Žaluzije so bili zaprti. Pred stavbo je bil trdno linijo ruske Mornarice. So imeli puške slung preko svojih ramenih in bandoliers z vložkov okoli svoje telo. Rusi so bili pripravljeni za boj.
  
  
  Jaz nisem razumel, kako lahko kdorkoli zaslužiti dovolj blizu, da spusti bombo, vendar sem imel občutek, da je oseba, želeli smo že zaključili svoje načrte. Nekako je dobil z njim. Toda kako?
  
  
  Za cestno zaporo, ki je bil ustanovljen na obeh straneh NAS Konzulat stavbe. AMERIŠKIH Marincev v zeleno bojne obleke so bile obračanja vseh vozil okoli.
  
  
  Joe in Choni vzela z njimi, in tako smo začeli boj naše pot skozi obrambo okoli konzulat. Ko smo bili skozi velika vrata in na pločniku do vhodnih vrat, Slocum je prišel ven, da bi pozdravili nas.
  
  
  "Imate dobro vojske tukaj," sem rekel. "Ali ni vlada Indije dogaja, da bi zaščitili državo?"
  
  
  "Marinci?" Slocum je dejal. - Tvorijo častni santovenie. Smo prinesel tudi letal tukaj... pomagati Indijci praznujejo Dan Neodvisnosti."
  
  
  Je zasmejal na izgovor je dal in se spraševal, kako New Delhiju bi se odzvali.
  
  
  Nato Amartya Raj šel dol robnika.
  
  
  "Prisotnost ruskih in Ameriških vojakov je moj blagoslov," Indijski policist je dejal hoarsely. "Veliko vlad pošlji delegatov, da proslavimo našo neodvisnost." Ustavil se je in pogledal me je poudarjeno. "Ampak, Calcutta nima mesta za bombniki, Mr. Carter .
  
  
  Poudaril moje ime in pritisnil svoje ustnice skupaj v trdo, določeno linijo. Slocum zaužitju in pogledal za krivega. "Žal mi je," mi je rekel. "Gospod Raj ... ve, kdo ste. On želi, da vas aretira.
  
  
  Ozrl se je na krško Indijski policist in se nasmehnil. Je poudarjeno iztegnil roke, pripravljen za lisic.
  
  
  "Pojdi naprej," sem rekel. "Aretacija me."
  
  
  "Ne bo vse več težav," Slocum je dejal z feigned zaupanja. "Polkovnik Wu in ljudi v New Delhiju, ki delajo na spravo med nami in Rusi. Tako smo poklicali v Združenih državah amerike. A preiskovalne komisije bo odposlano med nedeljah.
  
  
  'Ob nedeljah?'
  
  
  Slocum je še vedno poskuša, da zvok samozavestni, toda ni mogel. Je pustil njegov glas die proč.
  
  
  Raj ignoriral. On me je pogledal skeptically, nato na Choeny.
  
  
  Je vprašal. "Ali imate vodi? Moramo vedeti, vse informacije, ki jih imajo."
  
  
  "Zaupanje emu," Choeni povedal krško Indijski policist.
  
  
  Raj se je namrščil, ampak hodil je pred nami, v Slocum urada. Bil sem presenečen, da vidite, Aleksander Sokolov sedel tam. Ego je kotni obraz je bil resen.
  
  
  Je vprašal. "Ali ste še živi, Mr. Carter?"
  
  
  "Absolutno," sem rekel.
  
  
  "In fant... kdo je to?
  
  
  "Različne. Dejal je, nič več, in Sokolov poblisnil po Joe. Ruski Liza začutil pomen mladi Indijski, vendar ni šla naprej.
  
  
  "Gospod Sokolov prišel do izdaje ultimat," Slocum je dejal. - Ego šefi ne morem verjeti, da smo iskreni. Ti še vedno misliš, da bi se v ozadju napadov na ih mir predstavniki v Agra. Mislijo, da je to del večjega načrta za embarrass ih vsem zunanji bazen."
  
  
  "To ne bo zgodilo še enkrat," Sokolov je dejal tiho. "Ni več napadov, drugače mi bo otjerati a povračilni stavke. Imam naročila.
  
  
  On growled, vendar moški niso prižgali surovo in levo skozi sobe. Ko je bil odšel, Raj je stopil naprej. On se je namrščil, ne poskuša skriti svoje nezadovoljstvo.
  
  
  — Ne morem vam omogočajo, da še naprej vaš neodvisna dejanja, Mr. Carter. Ste žaljivo naš nacionalni ponos. Ali ste, povejte mi vse, kar veste, ali greste na konzulat, dokler ta zadeva je rešena.
  
  
  Choeny je stal med nami. Ona je govorila odkrito, da me.
  
  
  "Vzemite Raj z vami," je predlagal. — On lahko pomaga, da prideš ven živ."
  
  
  Kje se je vzel? Raj vprašal kritično. Njen hotel je le, ki se nahaja v skladišča streliva, ampak Indijski policist se zdi, da so bili sposobni, da bi bilo težko za mene. Sem imel manj kot štiriindvajset ur na pretek, in nisem imel časa, da predmeta.
  
  
  "Vse prav," je dejal njegov Raju. "Vendar brez vprašanj. In greš sam. Nihče drug. Nimam časa, da bi vaši pisarni.
  
  
  "To je smešno," Raj je dejal. "To je lahko ena finta, da vodi me po vsem sedežu, medtem ko še vedno nadlegovali Rusi. To je vse prav."Poslušaj," sem udaril irritably. "Kolikor sem razumel, jutri ni, če je Tretja Svetovna Vojna, lahko izbruhne v Calcutta. In bomo morda le imajo majhne možnosti za njegovo preprečevanje. Če želite pomagati, super. Drugače, bom šel sam.
  
  
  Joe in jaz sva že skozi vrata, ko krško Indijski sledila nas. Je sledila zda v avto in se odpeljal nazaj do mojega hotela v tišini. Našel sem jo v moji sobi, dived v kovček Hawk je dal in vzel Wilhelmina je novi trgovini. Piera, plinska bomba, je to, posnet je na svoje noge, in dal plina, nalivno pero, v njegovih prsih žep.
  
  
  Sem dal na čisto srajco in pobral čisto handkerchief, eden tistih, velik, pameten perilo robci, ki Hawke ima vedno, ko so pack moj kovček na sedežu.
  
  
  Ponudil Raj posebno orožje, vendar je zmajal z glavo. Močno chrome-platirani .45-kalibra pištolo na njegov kolk je fino, z Ego.
  
  
  Sonce je nastavitev na zahodu za hiše, ko smo dobili v Mercedes, in je začel slediti Joe smeri.
  
  
  Eno uro kasneje, smo bili še vedno potuje po obrobju Calcutta, medtem ko Joe poskušal spomniti, kje on je govoril, da Zakir. Končno, me opozoril na rami ceste in skočila okrog avta takoj, ko smo se ustavili.
  
  
  Ja, je rekel sam samozavestno. "Tu nekje. Pomahal roko, ki kaže na riž paddies razteza na obrobju mesta.
  
  
  Smo vstopili v paddy področjih, vendar Amartya Raj obotavljal, tiho zaslužijo svoje življenje, kliče sam idiot za prihod z nami. Šele ko sem začela hoditi hitreje, pa je za menoj. Skupaj smo hodili jugu, dokler ne bomo prišli do kamna jaukati.
  
  
  "To je glas," je dejal Joe.
  
  
  Raj je stopil naprej in pregledati stene kritično. Rekel je, da ni videl ničesar, zlovešč starodavne kamne. Ona je bila ustavljena z Ego ruku, ki je bil le centimetrov stran od opozorilo žice, ki teče vzdolž vrh stene. Žice, ki so šle skozi vijak nastavka dva palca nad steno. Vzpostavljen je bil, da se odzovejo na tako navzgor in navzdol tlak. Raj ni rekel nič, ampak žice ujel ego off straže. To ni nekaj, kar bi našli na stoka od kmečke hiše; bila je alarmni sistem, kar bi pričakovali.
  
  
  Joe je šel prvi, potem ko je njen ego nudged njo. Je previdno stopil čez žice in nežno skočil dol na tla. Nato jo Raju ji pomagala čez zid in mu sledili. Joe je gestikulacijo iz nekaterih oddaljen. Njo, ki je šel do njega. Celotno območje hotel, in v notranjosti zidov spremenili v travnike, in jezovi riževa polja dolgo nazaj propadel. V mehko mesečini, vse, kar sem videl, je bila trava in majhnih vrst dreves.
  
  
  Smo hodil ob steni, z uporabo drevesa kot kritje. Vsak dve sto metrov smo se ustavili in poslušali.
  
  
  Vendar pa smo skoraj zamudili prvi dežurni. Bil je naslonil na drevo in ji ni videti v našo smer. Bil je poslušal na radio tranzistor. Preselili smo se okoli nje.
  
  
  Luna je izginil izza oblakov, kot smo hodili v tišini po odprtem pašniku in optično prebrali strip o štiristo metrov široka, ne vem točno tisto, kar smo iskali.
  
  
  Rahel vonj dima pritegnila mojo pozornost.
  
  
  Nezamenljiv vonj poceni cigarete wafted na drugi vetrič. Videli smo plamen kresovanje na naši levi strani, približno tri sto metrov proč.
  
  
  Kmalu smo videli dežurni v začasnem enotna. Ego je prisotnost bilo dovolj, da bi nas prepričali, da smo na pravi poti. Tudi Raj leaned v globlje in se preselil bolj previdno, kot smo circled človek.
  
  
  V mile izven dreves, smo videli ugoden znak — pot, ki je običajno prenesejo mimmo vrsta dreves.
  
  
  "Ja, ampak mi smo to igranje tovornjak igro," je dejal Joe, in Ego oči glittered z razburjenje.
  
  
  Dolge, nizke most izviđali ji sto metrov proč. Streha je bila popolnoma prekrita s travo in krtačo, in se konča, so nagnjene tako, da se struktura ne bi mogel biti razvidno iz zraka vzorčenja.
  
  
  Prav previdno hodil okoli stavbe. Potem je bilo več dreves. Cesta je prišel mrtev, ko pa smo bili med drevesi, ki smo ga videli na poti sekajo undergrowth. Smo mu sledili in se kmalu znašli v pokritem parkirišču. Bilo je več Indijske vojske Džipi, ki je parkirano v nadaljevanju, ki so začudeno gledali in nove. Kako pa so na koncu tu, v kampu, ki je mislil, da je pripadal jim je pripadal teroristi?
  
  
  "Kaj je to? Raj vprašala ostro. "Zakaj smo čaka?"
  
  
  "Ti Džipi... ukraden iz vojske, se mi zdi."
  
  
  Raj je odgovoril: "Da. Ali prodaji za teroriste. Da je korupcija povsod."
  
  
  Joe tugged na moj rokav in usmerjen naprej. "Tamle," je dejal tensely. "Skladišča streliva".
  
  
  Sem pogledal na področju poudaril je, in videl luči trenil pred dreves.
  
  
  Na pol poti skozi glavni streetlights, smo prišli do nizko kamen zgradbe. To je bilo v odprtem prostoru, brez prikrivanje, in sem videl, da je bila tam že dolgo časa. Tam je bil cesti, ki vodi neposredno v stavbo, ki je prav tako končala v velikih vrat.
  
  
  Joe in jaz začel, da se premaknete naprej, vendar Raj zašepetal nazaj.
  
  
  "Mi bi bolje dobiti nazaj," je dejal.
  
  
  'Zakaj?'
  
  
  "Da bi dobili okrepitve." To je lahko zbral sto ljudi... tisoč, če je to potrebno. Smo okoliških stavb in aretacijami vsakdo v njih v dvorani."
  
  
  On je vstal, vendar se je potegnil za ego.
  
  
  "Oni so šli, preden smo dobili nazaj," sem rekel.
  
  
  "Ampak ne moremo iti tja sam," je udaril. "Ne bi imel priložnost."
  
  
  — Ali imate boljšo idejo?"
  
  
  "To je nezakonito," je dejal krško policist. To je njen smeh. Namesto, Joe beckoned za njo, in smo se pojavile lizati do stavbe.
  
  
  Skoraj iskreno, a dežurni z brzostrelka pištolo obrnili na nas. On bi videl, da nam drugi kasneje, pa Joe odzvali na instinkt. Je drzno je vstal in dal topel pozdrav v Hindujski, ki moti dežurni.
  
  
  Človek preselil puško, vendar je bilo prepozno. Njen je bil že skače na njega. In tokrat sem imel točno tisto, kar sem potreboval... Pierre, malo plinsko bombo, ki je bil vedno med moje noge.
  
  
  Je vključena v ospredje človeka v obraz in videla osupla izražanja, kot ga je globoko zajel sapo, preden je dojel, kaj se dogaja.
  
  
  Je bil mrtev, ko je njegov emu naj ga potisnite ob podlago. Je le vzel pol minute, da odprete ključavnico za dan, in smo bili že v glasovanja. Deset zabojev za granate sedel na steno z Indijske Vojske logo na njem. Ob drugi steni je bilo zabojev orožja, nekaterih odprtih, nekateri še vedno se vkrcali gor. Bilo je še nekaj minometov in bazookas na zadnji steni, dovolj, da opremiti majhno partizanski vojski. Vendar je bila stavba večinoma napolnjena z improvizirane bombe — dveh četrtletjih delce fragmentov, ki so bili uporabljeni, da vklopite Američani in Rusi proti drugemu v zadnjih nekaj dni. Ona je bila še vedno preverjanje skladišče, ko dežurni pojavil v vrata, na drugi strani dolge, ozke vojašnice.
  
  
  Nismo bili opozorjeni — njen ego ni videl ali slišal. Bilo je, kot če bi on samo skočil iz sence, samodejno privzdignil na kolk.
  
  
  Bil je tanek in mlado, komaj v svojih dvajsetih, in je bil oblečen v zasilnih enotno ona bi videl nekaj vojakov v vasi. On ni oklevajte; on, katerega cilj in ustrelil.
  
  
  Se je odločil, Joe prvi, in fant ni stojijo priložnost. Krogle zadel samo kratek svojega življenja in potrkal, mu nazaj. Bil je mrtev, preden se zruši na umazanijo nadstropju stavbe.
  
  
  Naslednji dve sekundi, se je zdelo kot večnost. Moja roka je želel Wilhelmina, moje noge ukrivljen, in je padel na tla; in moje oči so bile na dežurni je prsih. Ji je že izbrana točka, kjer se ji bo zadel, če sem živel dovolj dolgo. V prsih, med sapnik in srce.
  
  
  Nisem mislil, da bom zmogel. Brzostrelka pištolo hitro swerved stran od Joe bloodied telo in je namenjen Amartya Raj. Nekaj metkov za velike policaj, ostalo pa za mene; to je bilo vse dežurni moral storiti.
  
  
  Kot je valjani več, je ujel pogled Raj v obraz. To je bila gneča, vendar ni bilo nobenega znamenja strahu. Zdelo se je, kot je bil čaka, da bo ubil. Kar naprej je njegove roke na svojih straneh.
  
  
  Je bil na tleh in valjani za kritje kot dežurni je orožje swung proti Raj želodec.
  
  
  Vendar dežurni ni ogenj. Medtem ko je cilj, puška je opozoril odkrito na visok policist.
  
  
  Ko Raj nisem premikanje, dežurni obrnil, in še naprej kaže z njegovo orožje. Ampak ego ritem je bil prekinjen, in ta mi je dal priložnost, da roll na kupu škatel. V dežurni obotavljal, strah, da ustreli eksplozivov okoli mene.
  
  
  Je zaupanja vreden svoje orožje. ga odpustili, dvakrat, in tako krogle hit emu v prsih. Je zakričala, ko pred padcem na tla.
  
  
  Ko je bilo vse mimo, je skrbno vstala izza zabojev. Raj je bil še vedno stoji na sredi hodnika med kupčke streliva.
  
  
  Smo stared na vsaki drugi, brez premikanja. Nato pištolo ni na njem. Ni mu bilo videti presenečen.
  
  
  "Daj pištolo na tla," emu ji je povedal.
  
  
  Je nasmehnil.
  
  
  — So vam daje naročila zdaj, Mr. Carter?" — Ustavi se! " je zarenčal.
  
  
  "Ti si edina, okoli njih," ego obtoženca.
  
  
  On je lahko le ugibamo, vendar je ne more pozabiti trenutka, ko je dežurni zdelo, da prepozna krško policist in pustite ego v živo.
  
  
  "Ste pozabili, da sem višji policist" Raj je dejal. — Kaj menite, kdo bo vam verjamem?" Nasmehnil se je samozavestno, ko je ni odgovoril njo.
  
  
  On nagne glavo in poslušal zvok v daljavi.
  
  
  Sem slišal, preveč — tovornjak je bil premik orodja, kot je prišel do hriba.
  
  
  "Moje ljudstvo," je pojasnil. "Prišli so za orožje."
  
  
  "Za jutri?"
  
  
  Da,.'
  
  
  — Pa kaj mislite, da boste dosegli?"
  
  
  "Mi smo overthrowing državna vlada. Mi lahko ustvarite dovolj težav za osrednje vlade v New Delhiju, da razglasi vojnega prava. Oni so to storili pred. Samo ta čas, bomo poskrbeli, da ne obstajajo uradniki levo živ, kdo bi lahko prevzel stvari v svoje roke."
  
  
  "Razen vas.
  
  
  'Da.'
  
  
  "You' re out sreče," sem rekel. Je pokazal svojo pištolo na orožje okoli nas. "Ne boste imeli dovolj zaloge ali moški, da prevzame mesto, kaj šele celotne države."
  
  
  On je dvignil ramena. "Mi smo pripravljeni tvegati."
  
  
  Sem jo vprašala. "Mi?'
  
  
  "Sem že rekel, dovolj," je dejal.
  
  
  Je poblisnil čez ramo na vrata, da bi vnesli. Zunaj, smo slišali tovornjak ustavi in zvokov moških skoki ven. Bili so v veselo razpoloženje, govorjenje in smeh, kot moški pred boj. Ko je prvi, ki je odšel skozi vrata in videl, Raj, nasmehnil se je v priznanje. Vendar je njegov izraz se je spremenilo, ko je zagledal pištolo v roki. Raj je govorila ostro, da emu v Hindujski, in človek, ki je podprta proč. Tam so bili kriki in hrup zunaj njega; nenadoma je bil tiho.
  
  
  Amartya Raj growled me spet. "Dobro, Gospod Carter, kaj boš pa zdaj? Ste obkroženi. In ste sredi več ton eksploziva.
  
  
  "Če bom umrl, bom umrl preveč," sem rekla tiho.
  
  
  On je dvignil ramena. "Jaz sem Hinduizem. Dvomim, da je smrt kot slabo mi je, kot je za vas. Zato, ponavljam, Mr. Carter, kaj točno želite narediti? Bodo vas, dajte mi svoje orožje, ali bo, da počakate, dokler se moj moški udarec nas, tako v milijon kosov?"
  
  
  Poglavje Trinajst
  
  
  V poker, če je vaš zadnje dolar, ki je na mizi, lahko blef.
  
  
  Tako, stoji v skladišču, truckload ljudi zunaj in ton eksploziva v notranjosti, ji je odločila, da bo priložnost. Tam je bila samo ena pot, in sem potreboval, Raj kot moje spremstvo. Emu je, da bi se ubranili svoje vojake, če je bila možnost, da dobite od tam živ. Toda tudi z malo luger, pritrjena na ego, ni zdi se, kot da bi ga ustaviti. Raj je bil strokovnjak, strokovnjak za orožje in eksplozivi, tako kot njo. Ampak imel sem eno prednost, moj ugled. Zato sem vrgel moje kartice na stol, in Stahl čakal, upajmo.
  
  
  "Dajte mi svoje orožje in gledal," sem rekel.
  
  
  'Zakaj?'
  
  
  Je obotavljal, in je udaril njegov ego s luger v tempelj. Potopil se je na tla in je bil vzet iz njega za njegov ego, uro, in .45-pištolo kalibra.
  
  
  Ko je prišel, ga je pravkar končal svoje delo. To je bila nujna dela, ampak se je zdelo, kot da bi to delovalo.
  
  
  V središču je bilo vse bombo. V napadalec potegnil je ven, nato pa potisnil Ego nazaj, ravno dovolj, da se držite varnostnega ujeti v mestu. Raj nato razbili steklo na uro in odstraniti drugo roko pred uporabo svinčnika za izbiranje.
  
  
  Poskušal sem, da bi bilo tako, da je majhna ročna ura potisnil svinčnik proč. In spadajo svinčnik bo vrgel off nevarno pin bombo. Ko se je to zgodilo, imeli smo štiri sekunde, da pobegniti.
  
  
  Ko sem pokazala je, da Raj, smejal se je. "Vi ste hecam. Ta nikoli ne bo deloval.
  
  
  Ozrl se je presenečen. 'O? Zakaj ne? Je delal v Hong Kongu. Najbrž ste že slišali za to. On uporablja kot past za staro Kitajsko tihotapec. Cilj iz trupa, točno po načrtu.
  
  
  "Ja, dobro," Raj sprejeti. "En dan, morda. Medtem ko je pero komaj v dvorani v granat... če svinčnik je dovolj težka... če je ura točna, likvidacije tesen... če...
  
  
  Želel sem, da smeh. Kljub sebi, je recoiled. Sledil sem mu. Treh metrov, šest metrov, ki smo umaknili, vodenje naše oči na smešno ročno izdelan predmet. Stal je na vrhu odprtega zaboj iz malte lupine. Če bombo eksplodira, malta krogih in vse druge eksplozivov v stavbi bo tudi eksplodirajo. To bi bilo hudo eksplozijo. "Seveda smo lahko hitro vožnjo," sem rekel.
  
  
  "Kako? Ego je pogled je bil določen na bombo.
  
  
  "Skupaj," sem rekel. "Mi bi lahko vodijo na tovornjak. Njegova odprta za vas. Morate poklicati svoj moških, medtem ko smo teči. Imate, da jim povem, da ne ustreli.
  
  
  "Pojdi k vragu," je rekel.
  
  
  Smo tekel tako daleč proč od bombo, kot je mogoče. Mi smo bili ves dan. Njo, slišal ego, ljudi kriči na nas zunaj. So bili čaka ego naročila.
  
  
  "Vzemite si čas," je rekla mirno. — Mislim, imate devetdeset sekund.
  
  
  On stared me je za hip, nato je pogledal nazaj v raketo.
  
  
  "Sedemdeset sekund," sem rekel. tam je bilo veliko časa. Seveda vas ne skrbi... kot Hindujski, in vse to. Pogledal je na uro. "Šestdeset sekund."
  
  
  Je začel potiti. Njen, preveč.
  
  
  "To bi lahko delo," je muttered. "Morda bo to le delo."
  
  
  "Štirideset in pet sekund."
  
  
  Zdaj sem ga pogledal, to je velik posel, kakorkoli že. Jaz prisežem pri Bogu, da sem slišal ura tiktaka.
  
  
  "Ne boste verjeli, to se dogaja, da dela, mar ne?" je vprašal sam. "Vi ne verjamete...'
  
  
  Ona sploh ne konča stavek v glavi. Nenadoma ni bilo časa za zabavo.
  
  
  "Trideset-dve sekundi... trideset-eno."
  
  
  On ni več prešteti na Raj. Sem štejejo za sebe. "Vzemite krojač, Carter," je krško policist je zavpil. "Pa to stvar off. Kostya Boga. Nerad, je stopil proti bombo. On prijel mojo roko in me je ustavil. "Ne, ne za vedno," je zavpil. "Lahko bi bilo vibrirajo. Bi...
  
  
  Pogledal je na uro. "Oh, moj Bog, deset sekund... devet... osem."
  
  
  "Run!'Nehajte! " je tulil. "Hitro!'
  
  
  Nismo mislim, da dvakrat. Smo tekel. Iskreno skozi vrata.
  
  
  Njo, ga slišala kričanje v Hindujski, in bil je iskreno za njim, ki ima pištolo ego se je vrnil. Jaz nisem razumel, kaj je bilo kričanje. Je lahko samo upam, da je ukazal svojim možem, da imajo njihovih požara.
  
  
  ego vojakov videl; nekateri od njih so dali orožje na nas. On mora imeti zavpil nekaj drugega, saj se vsi naenkrat so bili ljudje, ki teče v vseh smereh. Takoj so tekel po nas.
  
  
  Bili smo na tovornjak, ko Raj se je obrnil in me je zadel s svojim mišične roko. Je udaril me na brado, da me nihanja.
  
  
  Njen strel zadel Luger in zamudil.
  
  
  Nekdo za mano tudi odpustili, in je skočil v tovornjak. Sem odpustili dva več hitrih posnetkov na Raj, vendar ni videti, če sem zadel.
  
  
  Nato strelivo smetišče poletel v zrak. Niti moj spretnost pomagal, ali je bilo noro gawk. Nikoli ne bom vedel, vendar nizka stavba eksplodiral kot velikan firecracker. Prvi trenutek je bil oslepitev žarek svetlobe, ki ostane bele lise na mojem retinas. Potem je bil pop, in zvok zadel svoj eardrums. Potem je prišel lupinico, ki me je zadel v obraz, in pritisk zraka vzorčenja, ki me je vrgel nazaj proti tovornjak.
  
  
  Kroglami in granate vrgli v zrak začetni eksplozije eksplodiral kot so prizadele tla. Naboji "crackled" v smrtonosno staccato, kot naplavin je padlo okoli mene.
  
  
  Videl sem človeka, vrgli v zrak, in njegovo telo je bilo zlomljeno in dismembered, preden je padel še enkrat. Drugi, ki je takoj umrl ali naletel na kolobarje pod točo krogel, dokler lupina eksplodirala ob njih, odličen ih na pol.
  
  
  Vzel sem tovornjak in odpeljal naravnost skozi suho riž paddies za Mercedes. Eksplozije so bile še vedno razsvetljava do večera nebo je za mano, ko je prišla v Mercedes.
  
  
  Nisem vedel, če je kdo drug je še vedno živ v upornik skladišča streliva, vendar sem bil preveč utrujen, da skrbi.
  
  
  Sem se peljal več kot kilometer, preden sem spoznal, da je moja leva roka je bila slaba. Moji rami, boli, in ko je dvignil roko, da pogled na zapri, čutil je, delce prebadajo tkanine moje doublet.
  
  
  Sem se bal, da mi ne bi bilo treba veliko časa, preden sem izgubila zavest, in sem imela tako strašni sum, da problem ni bil rešen še. Sem uniči teroriste " pripomočki in morda celo ubil najbolj pomembnih ljudi, vendar nisem bil zadovoljen. Tam je bil še en majhen vidik, ki ga je imela, da preverite.
  
  
  Zato sem potreboval pomoč nekoga za podporo mano do krize, je konec.
  
  
  Je bil samo en prostor, kamor bi lahko šel. In njen, v upanju, sem se tam, preden sem se onesvestil.
  
  
  Choeni je kul, roke skrbno posnet v Band-Aid, da luknjo v ramo. Potem je leaned naprej in poljubila moje boleče mesto.
  
  
  Nagonsko, je valjani več in poskušal ponjo, toda bolečina je bila še vedno preveč.
  
  
  "Ubogi otrok," je rekla. "Imate srečo niso ubili."
  
  
  Pobral sem ga in poskušal usmeriti sebe. Njen je bil v njenem stanovanju na posteljo, kjer smo imeli seksom, tako pred kratkim.
  
  
  "Si zašel v Mercedes," je dejal. "Ste šli ven, ko si potegnil v dvorišču."
  
  
  Je zapustil posteljo in šel k oknu. Ko je odprl zavese, sončni brylev planil v sobo.
  
  
  "Oh, moj Bog!"Svoje suffocated. "To je že zjutraj."
  
  
  — Ko si spala celo noč. Ste jo potrebovali.
  
  
  Ona je prosil, da bi dobili njeno obleko in je pritekla do mene in poskušali push me proč.
  
  
  "Ne razumem," sem rekel. "To je petnajsti... velik napad..., ki lahko potekajo tudi danes. Smo, da se to ustavi.
  
  
  Ona se nasmehne nežno in postavlja svojo roko na mojo earlobe. — Ali se ne spomniš?" Ste dal to nit.
  
  
  'Kako?'
  
  
  "Teroristične skladišča streliva... uničil ego zadnja noč. Skupaj z Raj.
  
  
  Njene obrvi brazdastim radovedno. "Si slišal to?"
  
  
  - Za estestvenno. Celo mesto ve. Slišal sem, eksplozije tukaj.
  
  
  Moji možgani čutila zaspan. Res nisem razumel, kaj je rekla, dokler je omenjeno Raj znova.
  
  
  "Amartya povedal mi je vse."
  
  
  "Raj? Tako je živ?
  
  
  "Da, ranjene, vendar živ. Želi si, da se udeležijo slovesnosti ob državnih Hiša danes.
  
  
  Je preklet pod njegovo dihanje. Je baraba je bil še vedno živ.
  
  
  "On bo pobral v avto," je rekla. "Spremstvo". Nenadoma je razumel njo. Vedel je, da ji preveč. Raj poslal spremstvo za mene, ja, nekaj executioners, brez dvoma, ki bi se prepričajte, da ni bil nikoli odkrit s strani RTA znova.
  
  
  "Kdaj?'
  
  
  "Zdaj. Ob katerem koli času."
  
  
  Odrinil jo stran in šel k oknu. V kvadratnih spodaj, je videl avto spreminja v dovozu. Choeni nasprotovala, vendar je hitro dobil oblečena, poskuša razložiti položaj, Hej.
  
  
  Smo zapustili apartma tik pred dva moška prispeli okoli avtomobila na dvorišču. Choeny je služkinja je prinesla ih v spalnico, in smo pobegnil skozi zadnja vrata.
  
  
  "Smešno," Choeni muttered kot smo šle v njeno smetana barve Bentley. "Raj ima lahko nič opraviti s teroristi. On ne bi poslali svoje ljudi, da te ubijem. Vem, da je njen ego.'
  
  
  Toda v trenutku, ko je rekla, da, a .45-kalibra bullet luknjo se je pojavil na kapuco avto. Na začetku drugega eno pojavil v odbijač kot Bentley potegnil gor dovoz na vrata.
  
  
  Kot smo se obrnili na ulico, je videla moških v svoji spalnici okno, kjer bi radi nas. Puške v ih je roke hranijo streljanje na nas.
  
  
  "To je res," je dejal. "Potem Raj je teroristični voditelj... z osebo za eksplozij?"
  
  
  "Ne," sem rekel. Moj revmatizem, prav tako me je presenetil. Kar naenkrat sem začutil, da je Raj ni bil vodja teroristov, je mastermind celotne parcele, čeprav sem res imel nobenega razloga za dvom v to — bil sem zaskrbljen zaradi nekaterih stvari, ki je rekel, ali morda kaj je bilo še vedno čutiti okoli mene.
  
  
  "Kdo pa je potem?" Choeni vprašal.
  
  
  Nisem vedel, da je. Čeprav smo bili dovolj daleč proč od doma, da se boji ljudi, Raj poslal, da me bo ubil, sem zadel na pedal za plin težko. Obdržal sem moje oči na dežurni. Imela sem grozno sum, da je polovica v mesto bi šel gor v zrak v vsakem trenutku.
  
  
  Choeni poskušal umiriti me dol. "Pojdi malo počasneje," je dejal. — Mi smo ne mudi zdaj. Raj ne more izvesti svoje načrte, " je dejal. — Si uničil ih blaga. Si ubil večina ih ljudi. On ne more izvajati ih načrt.
  
  
  Kaj rekla je, da ni storil veliko smisla, vendar nisem mogel pomiriti. Še vedno sem bila preveč vprašanj. In nenadoma se ji je, sem mislil, da bom vedel, kje bi našel odgovore. Choeni rekel nič, kot ji je potegnil Bentley ven na glavni Ulici in pospešiti jug proti konzulat. Ulica je bila že napolnjena s praznično vzdušje z zastavami na vse streetlights. Na pločnikih je začela polniti z ljudmi, ki se v svetla oblačila, ki pelje proti vladi stavbe v osrednji Calcutta.
  
  
  "Gredo za praznike," Choeni je dejal.
  
  
  "Kdaj začnete?" Vprašal sem jo, tensely.
  
  
  "Na dvanajst ur.'
  
  
  Pogledal je na uro. Bilo je deset-trideset.
  
  
  Nadaljnje smo vstopili v mesto, večja je množica postala, dokler smo lahko samo premaknete na polž je tempo. Ljudje so pisane v njihovi nacionalni oblačila. Klicali so naju v dobro razpoloženje, vendar očeh ihk začuden me. Sem jo videl, ne z ljudmi, pač pa s zrna smodnika, ki glas-glas, vname od prižgano tekmo.
  
  
  Stanje pred Ameriški konzulat tudi ni zmanjšala moj strah. Ameriški Marinci so bili še vedno tam. So imeli puške z njimi in so zelo obremenjeni z strelivo, vendar pa so bile v celoti obleko uniforme in ljudje so se gnetli okoli njih.
  
  
  So popolnoma pustiti svoje straže navzdol.
  
  
  "Vedo, da so teroristi so bili uničeni," Choeni pojasnil, kot smo se peljal skozi vrata na konzulat dvorišče. "Ruski otroci".
  
  
  Sem groaned na njo, ampak ona se je zasmejal in me poklical je alarmist. "Konec je," je rekla samozavestno. — Ni problema sploh. Bomo nalog Amartya kmalu. Nič ni on lahko naredi.
  
  
  Njen hej, ni v nasprotju. Njen skočil okoli avtomobila in tekel na konzulat.
  
  
  Slocum je bil samo spušča po stopnicah, ko je njen izbruh leta. Strah je izginil, okoli ego oči, kot se je znoj na svoje obrvi. On je bil, da je miren, hladen poklicni diplomat znova. On se je namrščil, ko me je videl in vedel sem, ker sem imel ovržena emu je poročanje medijev, da je bil skoraj vrglo iz zadnjih nekaj dni, ko je mislil na svetu votum votum bi razneslo v ego domene. "Oh, Gospod Carter," je rekel brez nasmeha. — Greš na zabavo?"
  
  
  Ego imenovala. "Marinci... ne vodijo ljudi v strahu."
  
  
  Je dal podcenjevalnem smejati. "To je za nami. G. Raj je moški ubil teroristi zadnja noč. Njen, predvidevam, da boste pomagali s tem.
  
  
  "Tam se lahko še vedno napad," sem rekel nujno. "Eno bombo lahko vrže na ruskem konzulatu in bodo začeli streljanje."
  
  
  "Pomirite se, Gospod Carter," Slocum je dejal. "Zadeva je zdaj v rokah strokovnjakov... diplomati. In smo vodenje razmere pod nadzorom."
  
  
  Je dal tolažba roko na moji rami. "Če sem iskren, to jutro mi smo le prijatelji razširitev roko, da Rusi." Pogledal je na uro. "Deset minut, če smo natančni." Ih Gospod Sokolov gosti naša mala delegacija. Nimam se mudi tam.
  
  
  Sem jo vprašala. "A delegacija?'
  
  
  Minilo je mimmo, da me. Ego voznik, Morski v uniform, ki je potekala odprta vrata in Slocum hodil več na avto pred zgradbo.
  
  
  "Polkovnik Wu je ideja," je zavpil.
  
  
  Bil je na avtu, ko Ego, zgrabil jo za ramo. "Počakaj," sem udaril na njega. "Kaj pa Polkovnik Wu?"
  
  
  Jezen, odrinil moje roke proč. "Poglej, Carter, je vaše delo končano tukaj. Ste izpolnili vaša naloga, jaz bi rekel, krvavo opravilo. Torej ven iz Calcutta, medtem ko še vedno lahko.
  
  
  Obrnil se je nazaj v avto, ampak ego zgrabil jo je znova in imel je težko proti njegov prsni koš. Voznik je korak v moji smeri, nato ustavil. "Vzemite krojač, Slocum," sem growled. 'Mi odgovorite. Kaj je Polkovnik Wu prišli do?
  
  
  "Brez vašega podjetja," je dejal, " vendar smo super ideja. Mir gesto. Otrok bo cvetje na ruski Konzulat. To bo oddaja na televiziji po vsem svetu preko satelita."
  
  
  Vzel je v roko off Ego je ramen. Nisem mogel verjeti, kaj je govoril. "Otroci," sem rekel.
  
  
  "Da, skozi Polkovnik Wu je sirotišnici. Več sto otrok.
  
  
  S cvetjem iz zda, Rusi. Briljantno, se vam ne zdi?
  
  
  Stopil sem nazaj, zavedajoč se, da ga ni nikoli razumel, kako teroristi naredil svoje delo.
  
  
  Slocum obrnil in dobil v avto, zaprli vrata za njim. V tistem trenutku, Choeni je prišel mimo in je stal poleg mene.
  
  
  — Rekel je, ne bi bilo otrok, ni on?" je zašepetal. "Potem pa bom šel..." Je ustavljen, da menijo, misli, da ni bil še popolnoma oblikovana. "Mislim, da ni tok še. Ne še. In Polkovnik Wu...
  
  
  "Ja," sem rekel. "To mora biti Polkovnik Wu. Vendar bodo krivi Američani. Slocum... ta norec... on je bil, ki igra v Polkovnik Wu je roke vso pot. Stekel sem nazaj v Bentley, in Choeni so me.
  
  
  'Kaj nameravate storiti?'Oh, moj Bog!' je vzkliknil.
  
  
  "Stop tem primeru, če bom lahko."Ji je zdrsnila za volanom, kot je približal drugi dan.
  
  
  "Ne, jaz bom šel sam," sem rekel. "Lahko se nevarno."
  
  
  Ona prezreti moj komentar in se usedel.
  
  
  "Če je Polkovnik Wu, zakaj je nam informacije o Zakir in tempelj?" "Zakir je že bil ogrožen. Vedeli smo, da se ego je bilo ime, tako ego je bilo treba odstraniti. Wu mora imeti upanje, da bi se ubil hkrati. Em skoraj uspelo.
  
  
  Je zadel rog in je zmanjkalo konzulat vrata. Morski skočila s poti in preklet me je glas, ki bi jih lahko slišal do polovice bloka.
  
  
  Pred nami so ljudje hiti po pločnikih. Policist zaklical za nas in pomahal furiously, vendar je nisem počasi navzdol, dokler smo bili pred ruski konzulat.
  
  
  Za trenutek sem mislil, da ne bi smeli imeti panika.
  
  
  Kot Američani, Rusi so znižali svoje straže. Ih vojakov, tudi v celoti obleko uniforme, videti bolj slavnostno kot vojaško. Vendar sem imel slab občutek, ko je bila pikasta moštvo US Marines stoji na pozornost čez cesto od konzulat. Slocum naredil situacijo še bolj nevarno, ki jih prinaša v vod Marincev.
  
  
  Ego avto je bil gonilna odkrit pred našimi, in ko je potegnil do robnika, ego voznik samo peljal skozi konzulat vrata. Na primer, sem videl, Andrej Sokolov iti ven na vhodna vrata stavbe, da izpolni svoje goste.
  
  
  'Poglej! Choini je vzkliknil. Ona je opozoril divje po ulici.
  
  
  So bili plezanje majhen naklon, no, tam je bilo sto jih je. Otrok, med katerimi je bilo mlajših od deset. Majhno vojsko s petjem... ona je bila množično postavka za ruski konzulat. In vsi so se prevažajo majhne šopke cvetja v svetlo obarvano kozarce.
  
  
  Slocum hodil okoli avta in pogledal na otroke s ponosom in zardi očeh, kot če je bilo to ego-poganja diplomatska zmaga. Celo stari fox Sokolov je zdelo, da so v dobre volje.
  
  
  Njen glas tulil:
  
  
  "Stop ih!"
  
  
  Njo, počutil kot idiot. Stekel sem zunaj, kričanje, in Choeny so me.
  
  
  Slišal sem, Slocum kliče moje ime. Ljudje na ulici so me gledali, kot da sem nor. Mož je stopil naprej, da ustavi me; jaz porinil njeno stran in tekel za otroke. Nato Polkovnik Wu videl. Stal je off na stran, gledanje, tako da se najstniki okoli svoje skrivališče zadolžen.
  
  
  Vse se je zgodilo zelo hitro. Otroci so bili osupli po očeh visok beli človek hiti med njimi. So se ustavili petje in recoiled.
  
  
  Častnik je še vedno poskuša priti do mene, in tako so bili nekateri ljudje na ulici. Njeno divje stahl snatches šopke okoli otroške roke. Pogledal sem na enem šopek, našel nič, in vrgel kozarec proč. Potem pa še enega, ga gledal, in drugo...
  
  
  Otroci zakričala. Nekateri tekel nazaj v isto smer, da so prišli iz. Nisem našel ničesar za njo, dokler Choeni me poklical in mi je dal kozarec cvetje. Njen rabljene cvetje in pobral bombo, ki je bil že pod njimi.
  
  
  Samo tisto, kar sem si predstavljala.
  
  
  Polkovnik Wu morda celo uspelo pin krivdo na Ameriški konzulat osebje, ker kolikor Rusi vedel, je bilo, Slocum, ki organizira otroški pohod na konzulat. Če bombe, ki je šel off, Rusija je reakcija bi bila eksplozivna. Vendar nisem imel časa, da pojasni vse. Policija začel približuje mene. In tudi skupina ljudi na ulici. Sem celo videl vod Marincev, ki se gibljejo.
  
  
  Naredil sem wild guess. On je potegnil vžigalnik in prižgal kratek varovalko štrli ven skozi pločevinke.
  
  
  Krik je šel skozi množico. Ljudje razporedi nazaj in poteptali na drugo osebo, ki v svoji naglici, da pobegniti. Sem se obrnil okoli, išče kraj, da spusti bombo, ampak tam so bili ljudje, skoraj povsod. Polkovnik Wu končno zagledal. Stal je sam na steklo vhod za moderno poslovno stavbo. V vsakem primeru, je bila dolga pot od ruski konzulat. Upal sem, da Sokolov bi razumeli, da sem bil težaven za preprečitev napada na osebje ego. Ji je vrgel majhno bombo kot bombo. Je pristal na tleh pred Wu in pade na. On ducked v stavbo, preden je bomba je odšel, ampak velika okna razblinili in deževalo navzdol na njem. njej, videl, da je padel, nato pa njen ego pozabil njega.
  
  
  Množica je bila teče okoli mene. Otroci padla svojo šopke in jokala.
  
  
  Stekel je do stavbe, kjer je videl Wu. V notranjosti stavbe, steklo crunched pod moje noge, in sem videl sled krvi, ki prihajajo od tam, kjer Polkovnik Wu je padel.
  
  
  Njo, sem videl, dvigalo vrata zaprite. On darted skozi zmanjšuje vrzel med drsna vrata. Sem to storil, vendar je skoraj stalo življenje.
  
  
  
  Poglavje Štirinajstih
  
  
  Trenutka, ko sem naletel v dvigalo, Polkovnik skočil na vrh me. On je bil hiter. Ego roke groped me po vsem mestu v zahtevali pištolo. Dvignil sem moje roke za kritje Wilhelmina in nož, vendar sem se počutil ga potegnite nekaj iz okoli žep mojih doublet.
  
  
  "Ne premaknejo," je zavpil.
  
  
  Je skočil dol z mene in vel nad mano za vedno. "Obrnil počasi," je ukazal.
  
  
  Zelo skrbno, jo je odprl in pogledal čez ramo. Nagnil se je proti zaprta vrata, priprava z eno roko, da potisni gumb, da bi takoj nas popelje na streho zgradbe. Ego je bil v obraz, zajetih v kozarec. Bilo je še črepinje steklene okrog rane. Kri je bila lije dol ego je prsih, in ni bilo dolgo, razrez na trebuhu, da ne bi smeli imeti pomenilo, ego in smrti, ampak tudi zdaj, nen še vedno imel določeno dostojanstvo. V nekaj minut pred smrtjo, je ohranila natančno, veselo obnašanje, ki je že navdušil me na Ego manor.
  
  
  V roki je moje nalivno pero, ki je napolnjena z smrtonosni plin. Imel je skp off in svoj palec je bil na posnetek, pripravljeni za požar. Očitno je, da je vedel, kako je delal.
  
  
  On je bil z namenom, me, in sem se spraševal, če je vedela, da je moč stvar.
  
  
  "Če vi raba to tukaj v dvigalu," opozoril sem jo,"boste mrtvih, preveč."
  
  
  "En dih je vse, kar potrebujejo," je dejal. "Vem, da je to malo napravo, no, Carter.
  
  
  Sem mislil, da sem videl ego je palec premikanje, in je skoraj growled na to.
  
  
  "Počakaj," sem rekel. "Tam je ne mudi.
  
  
  Smejal se je in pomignil mi je, da bi dobili največ. Je previdno vstal in pritisnil sam proti drugi strani dvigalo.
  
  
  "Samo povej mi, zakaj," sem rekel. — Kaj želite doseči?
  
  
  "Vprašali ste me zadnjem času kaj bolj človek, kot sem jaz, lahko morda želijo. Njo, ki je dejal, da tisti, ki ima vse, kar si želi samo biti prepričani."
  
  
  "In to je bila laž?"
  
  
  "Ne, ampak nisem prosil, da pojasni vse nadaljnje. Samo moč daje varnost. Le oseba, gor je varno.
  
  
  "Njen ferret še vedno ne razumejo. Kaj je bilo boš naredil s temi bombe?
  
  
  "Kaos," je dejal. "Rusi bi krivi Američani. Tam bi bilo strel odpustili. Nemiri na ulici. Malo vojne, tukaj v Calcutta. New Delhi je dejal, da so izjavili, vojnega prava, tako kot prej. Raj bi prevzel. Kasneje, bi mi razglasila neodvisnost države, Pradeš."
  
  
  — Ampak on bi delal za vas?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "A figura, ker ste Kitajski?"
  
  
  Je pokimal in znova in skoraj podvojila več, ki boli.
  
  
  "Boš umrl," ego jo je opozoril. "Brez vas, da bo trajalo več."
  
  
  On je zmajal z glavo slabo. "Obstajajo dokumenti. Treba jih je odprl po moji smrti.
  
  
  "Dokumentov o Raj vključenost v plot?"
  
  
  'Da.'
  
  
  On popravijo navzgor in postavljeno plinsko pištolo nekoliko. "Vendar vam ni uspelo," sem rekel. "Bo umrl zaman."
  
  
  Pritisnil dvigalo gumb za njim. Dvigalo rose počasi.
  
  
  Nato mu je globoko zajel sapo in potisniti navzdol na pero posnetek. Njen zraka vzorčenje je globoko zajel sapo, tik pred oblak plina nastala med nami.
  
  
  Majhno dvigalo, ki je bil napolnjen z njim, in to snaked okoli nas kot tiger, pripravljen za naleteli takoj, ko bomo odprli naša usta, da diha. Stali smo in stared na vsaki drugi v smrtonosno, tihi boj, imajo naši dih. Nihče preselili okoli nas. Ni bilo nobenega izhoda. Dvigalo je bil počasi premika gor na zgornjem nadstropju. Ji ne bi mogla priti mimmo skozi to, da se ustavi dvigalo na sredini. Potreboval sem dihati, preden je lahko odprete vrata.
  
  
  Je nasmehnil smugly. Zdaj bo lažje, emu, da umre. On bo šel na njegov grob, misleč, da je zmagal na zadnji bitki. To je bolje, kot da tekmuje z mano na krožniku stojalo. Če bi ga imel dih za celo sekundo dlje, kot je njen, bi osvojili njegove končne zmage. Njen dosegel v minuto in potegnil njeno handkerchief, posebno handkerchief Hawke, ki mi pove, da ga vedno nosite s me, ko ji beru plinsko pištolo je z mano na misijo.
  
  
  To je bil pritisnjen za ego v usta in nos, potem rivnensky vdihavajo skozi poseben filter za vlakna.
  
  
  Wu je obraz je bil prvi zmeden, nato pa razumevanje, nato pa zgrožen. On blushed; on je še pokriti usta z rokami. Ampak na koncu, emu je, da vzdih. Je zavzdihnila in planila do mene, svoje majhne roke prijemanje grlu. Nisem upreti.
  
  
  Ko prsti zaprta okoli moje grlo, je izdihanem. "Jaz vas preklinjajo! "Kaj je to?" je vzkliknil. Smo stared na vsaki drugi za trenutek.
  
  
  Nato ego ' s prsti počasi sproščeno in potiska na stran. Je bil mrtev, ko je zadel tla.
  
  
  Je dovoljeno plina v zgornjem nadstropju izginiti, potem se je začela počasna pot navzdol. Ko dvigalo vrata v prvem nadstropju stavbe, odprta, Choeni tekel do mene.
  
  
  V avli stavbe, zmeden množice gledal postopka.
  
  
  Slocum je bil tam, in Ego je bil v obraz mokro iz kozarca znova, in mu je gledala me je z jeznim, ponižan izražanja. Ego prezreti njo in se je obrnil k Alexander Sokolov, ki so prišli iz okoli množice.
  
  
  Ruski, prijetno nasmehnil. On je še leaned navzdol, da poljubi me na obeh wands, kakor svoje rojake počnejo s svojimi tovariši.
  
  
  "Ste shranili vse nas," je dejal, njegove ustnice ščetkanje moje uho. "Pa pusti za Calcutta nocoj. Potem, nasmejan, je stopil nazaj in začel klepetati z diplomacijo o tem, kako so Američani in Rusi živijo skupaj mirno povsod, tudi v Calcutta. Za njim, on je bil videti tako, Amartya Raja, njegovo levo roko v cast in obraz rane od eksplozije na skladišča streliva. Stal je odkrito, vendar sem lahko ugibamo, strah, ki je obsedena z njim. Prej ali slej, ego bo izpostavljen. Je bila to le žepni nož časa.
  
  
  Končno, Choeni roko in je bil v rudniku, in je vodila me je Bentley.
  
  
  Ozrl se je nazaj na stavbe in razmišljal, kaj Sokolov je dejal.
  
  
  On je moral zapustiti. Naslednje jutro, ego ljudi, ki bodo poskušali ubiti mene. Še pred tem, Raj bi jih poslali njegovi morilci. Calcutta je nevaren kraj; potem pa njo, pogledal Choeni in mislil, da je kaj. "Vaše hiše," sem rekel. "Na postelji je mehkejši."
  
  
  * * *
  
  
  
  O knjigi:
  
  
  Velikega Krmarja dal svoje čete odločilno naročila. Kremelj se ni mogel obrniti. Stenja popolno uničenje je že sveti v Calcutta.
  
  
  Tam je bila samo ena oseba, levo, da se prepreči, da: Nick Carter. Smrtonosno misijo, ko je odkril, da njegovi nasprotniki so bili otroci. Otrok, ki je napolnjena z sovraštvo in žeja za umor, pod vodstvom ponorelih Pied Piper, ki je bil kot neviden, kakor je bil nevaren.
  
  
  
  
  
  Kazalo vsebine
  Poglavje 2
  
  
  Poglavje 4
  
  
  Poglavje 5
  
  
  Poglavje 6
  
  
  Poglavje 7
  
  
  Poglavje 8
  
  
  Poglavje 9
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mesar v Beogradu
  
  
  
  
  Obvestila
  
  
  
  MORILEC NA VRHU SVOJE KRVAVO POKLIC ...
  
  
  Človek pozna vse strokovne obveščevalne agencije v svetu. Mastermind izza milijard dolarjev zasebnih vohunske mreže imenovane Topcon, Inc. A sadist, katerih brutalno moč je dosegel polovico svetu ...
  
  
  V PARIZU
  
  
  Rdeča defector, ki naj bi povedal, Nick Carter, o smrtnih Topcon igra je bila zabodli do smrti, preden je lahko izreči eno samo besedo.
  
  
  V LAUSANNI
  
  
  Lepa mlada nemški agent uporablja vse trike svoje dobro usposobljeno telo, um in duha, da zavrne Nick vse možnosti, da najdejo Topcon.
  
  
  V MILANU
  
  
  Kitajski izrek skoraj trajno prenehal Nick s smrtnim karate udarec. S Chicom posrednik je bil tudi lov za človeka, ki je potekal Topcon.
  
  
  V TRSTU
  
  
  Lastnik Nacistične visoka šola kazenskega vključeni Nick v eksplozivni igro hide-in-si. In medtem ko je bila moteča Nick na stran, daleč # 1 Topcon človek ušel enkrat več.
  
  
  V BEOGRADU
  
  
  Sablastan maškarada spremenila v nočno moro, ko Nick Carter je končno odkrila prave identitete Topcon gostitelja!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  Drugo poglavje
  
  
  Tretje poglavje
  
  
  Četrto poglavje
  
  
  Poglavje Pet
  
  
  Šesto Poglavje
  
  
  Sedmo Poglavje
  
  
  Osmo Poglavje
  
  
  Poglavje Devet
  
  
  Deseto poglavje
  
  
  Enajsto Poglavje
  
  
  Poglavje Dvanajst
  
  
  Poglavje Trinajst
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Mesar v Beogradu
  
  
  
  
  
  Namenjen članom Združenih državah, Tajna Služba
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  Orient express zdrsnila ven kot velik črn avto okoli Milan Postaje. Pobral hitrosti, vlak poletela okoli mesta in v zelene italijanskem podeželju, jokav, skupaj skladbe, kot je pospešiti proti Trstu.
  
  
  V prostor na hrbtni strani, zibanje, vlak sedel en kratek, živčen človek z rjavi kovček na egoist na noge. Ego je bilo ime Carlo Spinetti. On je bil trgovec, ki je na poti domov iz potovanja na obisk daljni sorodniki. Videti iz vlaka windows na rushing krajine, je pomislil, kako vesel bi bil, da vidite svojo ženo in otroke znova. Za nekatere, to pot, ki so lahko zanimive, vendar za Carlo Spinetti, nenehno vrveža, množice je bilo napeto.
  
  
  Visok človek odprl prostor za vrat in je gledala Carlo z hladne, temne oči, da se je zdelo, da so bili vklesani okoli črnega lesa. Ego je oči padel na rjavi kovček, ki Carlo ni motilo, da dajo na števec. Rahlim nasmeškom ukrivljen kotu človek je, ust, in potem je šel preostanek poti do prostor in sedel nasproti Carlo, ki se razteza svoje dolge noge ven pred njim.
  
  
  "Ste dobili off v Trstu, eh?" je vprašal.
  
  
  Carlo Spinetti blinked in prenesli v svoj sedež. Bil je presenečen, da se naučijo, da je ta tujec, ki je vedel, da ego je bil cilj. Rekel je: "Ja, in?"
  
  
  Človek še naprej nasmeh, kot če bi vedel o šala, ki se je ohranil iz Carlo. "Tudi jaz grem ven v Trstu."
  
  
  Pet minut kasneje, maščobe človek vstopil v prostor. Je zaprla vrata in leaned proti njej, proučevanje Spinetti kot prvi človek, ki je storil. Ego oči, tudi padel na noge, torba na Spinetti je. Potem je pokimal, da se visok mož, kot če bi vedel, vsak drugi iz daljne preteklosti.
  
  
  Nagonsko, Carlo se je sklonil in se preselil v kovček, ki je zdelo, da obresti dveh neznancev. On ni mogel razložiti ih interes. Vreča je bila uničena in nosili, in ni bilo nič od vrednosti v njem razen Carlo oblačila in nekaj manjših daril, ki je poslal domov v svojo družino.
  
  
  "Greš v Trst preveč?" "Kaj pa je?" je vprašal drugi tujec nervously.
  
  
  "Ja." Glas je bil grobo in ostro. Velik človek pade v sedež poleg prvega neznanca in čez njegove roke nad svoj prsni koš. On je sedel v tišini, njegove oči so zaprte, kot če bi bila dozed izklop, kot je vlak potegnil proč.
  
  
  Carlo premaknilo uncomfortably. Kot je povedal sam, da ga je treba domišljam, grožnja je čutil na ih z naključnih besed. Tako moški so bili oblečeni več dragem kot je bil. Ih obrazi zdelo, stern, pa ni videti kot tatovi, ki je ukradel iz nedolžnih potnikov.
  
  
  "Kaj je zadevo z vami, moj prijatelj? Se vam zdi malo živčni, " je visok človek je rekel mirno.
  
  
  Carlo dal prst na njegov ovratnik za enostavno njegov ego. "Bil sem začuden,-morda
  
  
  Veš, mi? "
  
  
  "Ne, moj drugi, jaz ne veš."
  
  
  "Počutim se, kot ste me gledali."
  
  
  "Veselim se z vami, ampak jaz sem ni videti," je visok človek rekel. Nato se je smejal.
  
  
  Carlo je živčnost hitro spremenila v strah. Pripoveduje sam, da je Emu ni treba, da ostanejo tukaj, da je lahko spremeni prostor, sklonil se je in hitro zgrabil svoj kovček. Vendar, kot je začel, da se premaknete s svojega sedeža, visok človek čez od njega vrgli njega in pripet na kovček v kraj, blokiranje Carlo poti z njegovo nogo.
  
  
  "Ne zapusti nas, moj prijatelj. Radi imamo svoje podjetje, " je dejal v nevarno glas.
  
  
  Nenadoma, ogromen človek oči udaril odpri. On glared na Carlo. "Da, da, se usedem. In tiho, če ne želite, da se užaljen."
  
  
  Carlo padla nazaj v svoj sedež. Bil je tresenje. Čutil je nekaj, plazil navzdol ego je lice. Je brušena ego stran z roko, nato pa spoznal, da je bil post bank.
  
  
  "Zakaj delaš to? Še nikoli nisem videl prej. Kaj hočeš od mene?"
  
  
  "Povedal sem vam, da bo tiho," je alapaha človek growled.
  
  
  Zmedeni in prestrašeni, Carlo ostal, kjer je bil, dokler vlak potegnil v postaji v Trstu. Bil je tako prestrašen, da je le vstal, ko je velik človek vstal in napravil kretnjo. "Gremo. Greš pred nami."
  
  
  Visok sunset človek v plašč. On potegnil kratko, široko-kraki nož. "Mi bomo vzeli vaš kovček, moja druga. Obnašajo sebe, če hočemo živeti."
  
  
  Carlo protestirale. "Nimam ničesar vrednost v moj kovček. Seveda, to je napaka, ste se zmotili."
  
  
  "Imamo pravico, oseba, in desni kovček." Oster navoj nož pokončna Carlo vratu. "Utihni in pojdi."
  
  
  Kot Carlo odšel počasi navzdol vlak korake, znojenje in tresenje s strahom, prišlo mu je na misel, da je morda ti ljudje bi ga ubil, ne glede na to, kaj je naredil za nas. Panike, thundered v egos glave. Kot je stopil ven na postaja platforma, Ego je očmi ujel vpogled v uniformi policista v množici. Je nagonsko je zavpil, " Prosim, pomagajte mi!"
  
  
  Stekel je proti policist, ampak nož rezilo malo savagely v emu vratu. On razporedi, lovljenje sape. Kaj je bil razlog? Zakaj so morali ego kovček? Zmedeni v obe smeri, je tekel na slepo, od konca platformo, in z krik, ki se je spremenila v smrt sob, je padel dol na sledi ...
  
  
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  
  Washington mehko dež padal. Debela megla je visela nad mestom kot sivi plašč. Ko je pogledal skozi okna, njegovo hotelsko sobo, je videl, da ji je skoraj, kot je daleč, kot je Pentagon bi vrgel. Samo v primeru, poskušal sem, da vidim obris Sovjetskega veleposlaništva na ulici. Zanima me, če kdo po vsem dečke egos bil zaposlen prihaja z projekte, sem bila dodeljena za prekinitev.
  
  
  Zazvonil telefon, in se je hitro šel v to. Prišlo je sporočilo čaka na njen iz David Hawke, človek, ki je pozval, do signali za AX, plašč in bodala agencija, ki je najel mene. Delo je tvegano in včasih ur je bilo grozno, ampak spoznal sem veliko zanimivih ljudi.
  
  
  Glas, ki je prišel na liniji pripadal eni od Hawk ' s sodelavci. "Starec se je na sestanku, in pravi, da bo zavezana za dolgo časa. Pove vam, da dan in se pogovorite z njim jutri."
  
  
  "Hvala," sem rekel, in hung up, mrk. Ko David Hawke je bila vključena v dolgih sestankov, to ponavadi pomeni, da nekaj je šlo narobe na naši strani.
  
  
  Nestrpnost gnawed na mene, kot sem otrebljenega vse moje opreme - a luger v ramenski tok, a stiletto v moj rokav, mala plinska bomba, ki ji dele prvič posnet v notranjost moje stegno-in stopil pod tuš. Včasih moj posel je bil kot vojaški eno: pohiti ali čakati. Nisem bil v Washingtonu za dva dni, in čakal naročila, in Hawk še vedno ni povedal, kaj se dogaja. Ko je prišel do incomprehensibility, veliko Easterners bi lahko izloči zlo oko iz pusto staro strokovnjaka, ki je potekal Operacije SEKIRA.
  
  
  Hawk me pokliče kapitala prek New Delhiju, kjer je bil pravkar zaključili nalogo. Klic je bil označen kot "Prednostna naloga 2", kar je pomenilo, da nujnem primeru, da je bil pripravljen. Samo Odin je Prednost navodila, da bi dobili agent domov hitreje in Prednost Eden je bil rezerviran za sporočila, poslano, ko je bil Predsednik, na telefonsko številko in Državni Sekretar je bil grize svoje nohte sklepov.
  
  
  Pa sem le mogla govoriti, da Sokol enkrat, saj prihajajo, in ta pogovor je bil kratek. Vse je povedal mi je, da je imel nalogo, ki prihajajo, ki je bila odprta v moji ulici.
  
  
  To verjetno pomenilo, bi morda dobili ubil.
  
  
  Ovije brisačo okoli pasu njo, poslušal novice, medtem ko britje. Ni bilo veliko dogaja v svetu, da zdaj ni zgodilo, in za večino del, ni zelo dobra. Skupaj z pustem vremenu, je bilo dovolj, da pošljete zvest prijatelj v bar, za druge dvojnega viskija. Ampak to je bila noč, da ne bi mogla biti bistveno popestrili navzgor, če človek vedel, pravo dekle. In sem vedel le za njo.
  
  
  Njeno ime je bilo Ellen. Delala je za zelo drago odvetnik, ki je specializirano za Vrhovnega Sodišča primerih. Nisem vedel, kako dober je bil kot pravnik, ampak, če njegovi kratki povzetki so pol tako velik kot njegova tajnica, ki je verjetno nikoli ne bi izgubil primeru.
  
  
  Nisem videl Ellen v skoraj eno leto, ampak, ker je vedela, kaj sem počel, nisem imel ponuditi nobene dolgih razlag, ko jo je povabila. Je rekla, da bi dal gor druge načrte za noč. Sem se peljal po mestu njenem stanovanju v avto, ki AX je prinesel za mene. Megla je bila tako debela, da sem imel, da se premaknete na polž je tempo.
  
  
  Ellen je bil oblečen v tesen črno obleko z zajela izrez. Ona je moj plašč, nato pa dal roke okoli mojega vratu, pritisnil njeno polno prsi proti meni, in mi je dala poljub, ki bi stali kip je obrvi.
  
  
  "Ne zapravljajte časa," ji je dejal oče.
  
  
  "Nikoli ni ničesar za izgubiti z vami. Danes ste tukaj, jutri ste odšli." Nasmehnila se je ob mene. "Sem se, da ste še vedno delajo za to grdo starec, Sokol?"
  
  
  "Pravzaprav, danes pa je vse tvoje."
  
  
  Ona dvigne obrvi. "To zveni zelo zanimivo, Mr. Carter."
  
  
  Zato smo se odločili, da ne gredo izven. Vreme je bilo slabo, in poleg tega, resnica je, da nihče okoli nas želel, da zašli predaleč od spalnica. Po Ellen nas ocvrte zrezke tako debela kot nedeljo New York Times, smo sedeli in pili vino in se pogovarjali o tem, kaj se je zgodilo, da nam je v letu z njimi bele dihurje, kot smo videli drug drugega. Povedala mi je o svojih dejavnostih, in sem ji povedal, kje sem bil, če niso zadovoljni z vsem, kar sem storil.
  
  
  Potem je prinesla ji je kozarec in hodil gor ji na dolgo baha ' i. S počasno nasmeh, je zabredla v tujino njeno vino, nato leaned navzdol, njena črna obleka spuščali svoje bele prsi, in je imel od svoje vrč poleg rudnika.
  
  
  "Končno, Nick," je dejal. "Bil sem začel razmišljati, ne bi nikoli prišli do te točke."
  
  
  Smejal se je tiho in pustite svoje prste potisnite navzdol njeno obleko in nad mehkobo njene prsi. Njen bradavico, je bil trd in napet zoper moje dlani. Sem jo poljubil, in čutila, da se ji swift jezika, in potem je obrnil in padla v naročje.
  
  
  Dolgotrajen na njene ustnice, njene ego raziskati njo, dokler se je odzvala vroča. S časom, ko je poljub je bil konec, Ne bil brez sape, njene prsi trzanje gor in dol.
  
  
  "Nick, to je bilo preveč dolgo."
  
  
  Da, res je, sem pomislil.
  
  
  Stoje, je potegnil njene noge, dosegel gor in unbuttoned nazaj svojo obleko. Se je počasi spuščajo trakovi iz ramen, nato izpostavljeno njeno polno oprsje. Sem jo poljubil še enkrat, in njene roke zdrsnila navzdol mojim hrbtom.
  
  
  "V spalnico, kjer je bil prej?" Sem jo vprašala.
  
  
  Ona je prikimala, ki iščejo mojih ustih še enkrat, in pobral sem jo in se ji skozi vrata na posteljo.
  
  
  "Velik?" Prosim, kot ji stojim nad njo, pri čemer off moj plašč.
  
  
  "Vse prav, Nick."
  
  
  Je končal undressing in visijo v luger nad hrbtni del stola. Ellen me je pogledal z temno in tli oči.
  
  
  "Želim si, da ne bi obrabe, da je stvar," je dejal. "To me spominja, kaj si naredil za življenje."
  
  
  "Nekdo je, da to storite."
  
  
  "Vem. Ampak to je tako nevaren. Pridite, Nick. Pohiti. Želim si zdaj."
  
  
  Ko je njen mož približal se ji je splezal ven skozi obleko in črne hlače, ki so bile vse, kar je nosil pod. Medtem ko je bila pobožala po svoje notranje stegno, je bil, ki se poljubila, so njene prsi. Ona writhed, kot če moj dotik je zanetila požar.
  
  
  Nato sem vstopila v njen ne, in je zrasla pod mano, sinhronizacija njeno gibanje z rudnik. Sva dosegla vrhunec skupaj.
  
  
  Bila je vse, kar sem se spomnil, in še več.
  
  
  Naša telesa so še vedno, ko je telefon na njeno nočno omarico zazvonil. Ellen grimaced, nato zlezla izpod mene in dvignil telefon. Je poslušal glas po telefonu, nato pa jo izroči se mi. "To, da je oseba".
  
  
  "Upam, da nisem prekine njo," David Hawke je dejal.
  
  
  "Si bil prekleto blizu," emu ji je povedal. "Kako pa veš, kje je?"
  
  
  "Izobraženi ugibati, njo, mislim, da bi ga poklical, ji vedeti, ji je povedal, da sprejme dan, Nick, vendar so se stvari končno začeli prikazovati. Njen hotel bi, kot si ti, da se premaknete na trgovino, ki je odprta zdaj."
  
  
  Je visel telefon
  
  
  Sem vstala iz postelje in oblečena znova. "Vsak sporočila za vile, starec?" Ellen je pristop na dan vprašala.
  
  
  "Da," je dejal z rahlim nasmeškom. "Povej em, da mislim, da njegov čas je bila neverjetna."
  
  
  Dež je polegla za čas, ki je dosegel Temelji Pritisnite in elektronskih medijev, ki gradi na Dupont Krog. To je bila trgovina, kot ego-Hawk imenovali, pokrov za SEKIRO operativni center.
  
  
  Samo luči v Hawk ' s uradi so bili, kot je hitela navzdol v tiho hodniku. Nekaj moških, ki so sedeli v čakalnici. Odin okoli njih trznil svoj palec v smeri še en dan, in vstopil je in ugotovil, Sokol Ego na mizi. On je pogledal, kot da ni imel zelo dobro prespani noči.
  
  
  "Tako, Nick, kako je bil tvoj noč?" "Kaj pa je?" je vprašal v suhem glas.
  
  
  "To je bil odličen, medtem ko je trajala." Prodati ne sprašuje.
  
  
  "Sem bil teče iz enega prekleto srečanja do drugega, poskušam, da o podrobnostih te nove naloge." Hawke ' s prezirom za birokracijo je pokazal na njegovem obrazu. "Zdaj, nekaj se je zgodilo, da daje emu posebno nujnih primerih. Dal vam bom informacij nocoj, ker želim, da leteti v Pariz zjutraj."
  
  
  "Kaj naj storim, ko bom prišel tja?"
  
  
  Hawk, odprl predal in potegnil ven mapo Manila. Okoli mapo, ga izloči več fotografij. Je zdrsnila fotografije čez mizo. "Poglej na to. To neznačilna malo pripomoček, ki ga vidite tukaj, je zelo dragocen kos opreme."
  
  
  Sem skrbno preučili tri fotografije z njo. "To je očitno elektronsko napravo. Ampak kaj je to?"
  
  
  "Kot veste, imamo zelo prefinjeno satelitski sistem spremljanja. To je veliko bolj pomembno kot karkoli Rusi ali Kitajci so bili sposobni izboljšati. Velik del uspeha naš sistem je naprava prikazana v teh fotografij. Ima sposobnost, da cilj na drobne premikajočo se tarčo iz dolge razdalje in pick up najmanjše zvoki, ki jih ta cilj."
  
  
  "Razumem, zakaj je to pomembno."
  
  
  Hawk raztrgal ovoj off svojo črno cigar. "To nam omogoča, da spremljate vse, kar so Sovjeti dobili od svoje vohunske satelite, in snemanje vse za kasneje dekodiranje. Kot je daleč, kot je satelitska inteligence je zaskrbljen, to je najbolj zaželeno objekt na svetu."
  
  
  "In to ne večje kot človeka pest."
  
  
  Hawk pokimal in malo v svojo cigaro. "To pomeni, da je ego, je enostavno ukradel in enostavno skriti."
  
  
  On bi skoraj uganiti preostanek. "Nekdo na drugi strani je prevzel eden od ponije?"
  
  
  "Mi naj Britanci dobili nekaj okoli njih. Eden je bil ukraden v Londonu."
  
  
  "Rusi?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne," Hawk je dejal. "Vendar pa bi radi, da so egos, prekleto prav. Kitajci, preveč. Zdaj, dovolite mi, da vam spin, Nick. Kaj veš o organizacija se imenuje "Topcon"?"
  
  
  Ko je slišal njeno ime, nagnil se je naprej. Moj odziv, mora imeti pokazala svoj večje zanimanje, ker Hawke dovoljeno sam tanko in nekoliko utrujen nasmeh.
  
  
  "Topkon" - ponovite to. "Vem, da obstaja. Tako kot vi, sem slišal govorice o spy trgovino."
  
  
  "To je neodvisna in se upravlja obveščevalne organizacije. Učinkovito. Ne tako dolgo nazaj, se je zdelo, da so vzmetene gor od nikoder, vendar je takoj postal pomemben dejavnik Vzhod-Zahod vohunjenje vojne. Topcon ukrade skrivnosti in prodaja ih na najvišjo ceno. Do sedaj, je ferret je večinoma bili ukradeni, ki jih naše skrivnosti, in predvsem rdeče ih je bil kupil ."
  
  
  Sokol je bil res utrujen. Položil je ne sveti cigare v pepelniku in zmanjšal njegove oči. "Topcon je temno organizacija, ampak očitno povezan in skrbno nadzorovano. Morda je to najboljši možni vohun organizacijo, ustvarjenih z njimi, ki jih ferret, kot Gehlen ustvarili svojo Germania po vojni. In ne moremo opredeliti osebo, ki vodi to. informacije o nen je eluded nas ."
  
  
  "Vem. On bi lahko nekaj postanki v skoraj vsako veliko mesto v Evropi in dati naslov lokalnih Sovjetski in Britanske obveščevalne šefi, ampak Topcon je popolnoma drugačna zadeva. Ne morem vam povedati, ime vsakdo, ki dela za njih."
  
  
  "In mislim, da ste se spraševali, ko AX bi izziv ta družba, in poskušali ugotoviti, ki vodi to."
  
  
  Njo, se zarežal. "Potrebujem službo, če to kaj pomeni."
  
  
  "Nick, Topcon je plemenitih malo pripomoček je prikazano v teh fotografij. Dajo ego na dražbi."
  
  
  Hawke odprl mapo in spet se je izkazalo clipping okoli časopis je roko, da me. "Preden sem naprej, želim vam, da preberete ta novica."
  
  
  Njen oče se je namrščil, kakor hitro je skenira italijanski časopis clipping. Zgodba je bila zelo kratka. Nen poročali o smrti popotnik z imenom Carlo Spinetti, ki je zabodel do smrti. Umor je bilo storjeno na železniškem peronu v Trstu. Policija
  
  
  Želel dveh moških, ki so zagrešili kaznivo dejanje kraje Carlo Spinetti je kovček.
  
  
  "Kaj je povezava med tem in ostalega, kar ste mi rekli?" Hawka vprašala.
  
  
  "The killers so bili ne zanima vsebina njihove žrtve kovček. So potrebni potovanja nalepko, ki je bila že v vrečko. Nalepke, ki hid a microdot z dragocenimi podatki." Sokol je clipping in zmajal z glavo. "Carlo Spinetti še ni vedel, je bil prevoz ego."
  
  
  "Brez ego znanje, ego je bila uporabljena za prevoz ukradenih podatkov?"
  
  
  "Absolutno fantastično. In Topcon je odgovoren. Uporabljajo železnico pretihotapiti informacije, za prevoz ukradenih skrivnosti okoli svobodni svet za Železno Zaveso. Uporabljajo Orient Express, ki teče okoli Parizu, Sofiji prek Milanu, Trstu in Beogradu. Smo pozorno spremljala zračne poti, zato so razvili drugi tranzitni poti ."
  
  
  To v kombinaciji različnih informacijah. "In mislite, da je elektronska naprava, ki si ga Topcon bo odpelje skozi ta tranzit."
  
  
  "Večina tega, kar sem vam povedal, je prišel k nam iz bolgarske defector z imenom Jan Skopju. On nas obvestili, da je Topcon je pripomoček, in načrte, da bi jaz Sofija krovu Orient Express. Odin okoli ruske Ljudi, visoki KGB uradni, načrti, da se sestanejo s Topcon agent na vlaku, da se pogaja dogovor pred prihodom v Sofiji. Vas, Nick, mora izpolnjevati z Skopje v Parizu, dobili vse druge podrobnosti, in prestrezanje tovor, preden se spremeni roke."
  
  
  Vzel je še en pogled na fotografije naprave. "Vse prav."
  
  
  "Prinesel sem vam, da Washington je z namenom, najem najdete monitor. V času, ko nisem vedel kdo je to. Potem Skopje primeru je začel slabeti, tako da sem moral odložiti odločitev."
  
  
  "Razumem. In zdaj je čas diha določitvi naše vratovi. On je priti do naprave pred Rusi ne."
  
  
  "Medtem ko delaš to, če ste po nesreči odprl streho Topcon, jaz ne bi bil povsem razočaran."
  
  
  "Bom videl, kaj sem se lahko dogovorimo." Svoji vstala. "Vsaka nadaljnja navodila?"
  
  
  "Ste proti KGB in Topcon. In Bog ve, kdo drug bi jih poked okoli, v upanju, da bi dobili, da je monitor. Tako pazi na svoje korake, Nick. Jaz si ne želite, da jo izgubijo, ali na zaslonu, ali vas."
  
  
  Obljubil sem, da bi poskušali rešiti moj ego iz te kršitve.
  
  
  
  
  V drugem poglavju.
  
  
  
  
  Tam je bil rezbar dan, naslednji dan, ko je prišel na Orly Letališča v bližini Pariza. Vreme je kul, ampak jasno in taksi vožnja do Prince de Gallles Hotel na 33 Avenue George V bilo zelo prijetno. Pariz pogledal enako, razen za vedno večje prometa na ulicah. Tam je bilo nekaj popki na drevesih, ki so obloženi na boulevards. Bil sem nostalgically spomnil nekaj mojih najljubših transparenti: Rue Za-ee z železo-platirane balkoni v Montparnasse področju, in lepo Rue du Predmestje Poissonniere, ki so neposredno privedli do Foley. Vendar nisem imel časa za to prav zdaj. Jana Skopje naj bi jo našli.
  
  
  Na mraka, sem bil preveriti v Prince de Gallles. Ona pokliče Skopje število on nam je dal, in klice emu. Ego je glas je bil nizek, močno naglašenih in napeti.
  
  
  "Pojdi na Mesto des Tri Milosti, v bližini Foley," mi je rekel. "Ob sedmih. Prej je bolje, kot si Američani pravijo." Tam je bil nekoliko živčen, smeh. "Jaz bom na Duke' s Bar, blok od mojega hotela."
  
  
  "Jaz bom tam," sem rekel.
  
  
  Pred odhodom v hotel, je bila prevzeta s Luger - Wilhelmina. Njeno misel, da taki ukrepi so bili za en razlog, da je njen je bil še vedno živ, medtem ko nekaj Killmasters, ki je pred menoj so bili navedeni kot Hladne Vojne žrtve v posebno mapo, ki Hawke fed v zaklenjenem predalu njegove stol.
  
  
  Testiranje na stiletto, da imenovan njen Hugo, njeno levo roko flexed. Smrtonosne nož zdrsnila lepo okoli svoje scabbard in v moji roki. Je pokimal sam, zadovoljen, da je bil tako pripravljen za kaj postaviti pred nami, in potem je šel po stopnicah navzdol in ven v spomladanskem soncu od Bryliv.
  
  
  Sem imel zgodnje kosilo na Chez des Anges restavracija na Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs sl meurette in skodelico odlične Burgundija vina. Potem sem se odpeljal s taksijem na trgu Republike.
  
  
  Saj sem vedel, da je območje, in je želel biti še posebej previdni, da je noč, opravil sem ji za ostale sprehod. Bilo je že veliko sprehajalcev na ulicah, in lepo je, da prenese mimmo, ki so jih in se izgubijo. Videl sem veliko skupino mladih, ki uživajo pomlad noč zunaj Belleville postaj podzemne železnice. Nato pa je prešla pod razpadajoče vratni lok) se vrednoti, ki je nekoč pokriva Cite de Trevize, in se znašel v mali kvadrat, ki Skopje je omenjeno. Je imel videz starega Pariz - parku klop z vodnjak.
  
  
  Bili so trije hoteli v kvadrat, vse majhni, in okoli njih je bil Duke ' s Bar. Sem šel in pogledal okoli. Prostor je bil zapuščen, očitno, tako kot Skopje hotel. Ego je našla sedečega pri mizi, v bližini nazaj vrat, ki vodijo v zadnji sobi. Njo, ki je šel do njega.
  
  
  "Tam so rože v Tuileries," sem rekel.
  
  
  Študiral je moj obraz. Bil je visok, tenak človek z sallow obraz in temne kolobarje pod očmi. "To bo zgodaj spomladi," je rekel previdno.
  
  
  Njen sel je nasproti njega na stol. Bili smo samo tukaj, razen za natakar v baru. "Njegovo ime je Carter," sem rekel. "In ti, Jan Skopju."
  
  
  "ja. Lepo, da sva se spoznala, Mr. Carter." Ego mannerisms bili še bolj živčno-polic kot ego glas po telefonu. "Moramo, da je to srečanje kratek. Njo, mislim, da so ugotovili, kje živim. Ne vem, kaj pomenijo, vendar ne želim jim, da bi me videli z vami."
  
  
  "Bolgarski agentov?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne vem. Morda je Topcon ljudi. Oni so..."
  
  
  Natakar je prišel in je naše naročilo. Skopje je čakal, da mu prinese pijačo in potem spet levo, preden nadaljevanje razprave.
  
  
  "Tam je človek gledal nad mojo hotel," je rekel nežno. Je poblisnil čez ramo na vrata nazaj soba se je vrtela open, kjer je natakar je pravkar izginil. Nato se je obrnil k meni. "Ukradene naprave bo dostavljeno na krovu Orient Express v dveh dneh v Lausanne, Švica. Vlak se ustavi, je zgodaj zjutraj."
  
  
  "Zakaj Lausanne?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Topcon je imel sedež v dvorani v Švici. Ne vem, kje." On se hranijo blizu oči na vhodu v dvorano. Natakar je prišel nazaj v sobo in odšla v bar.
  
  
  "Kdo bo izvedla ukradene naprave?" Sem jo vprašala.
  
  
  "To je še posebej veliko za delovanje Topcon. Zato ukradeno premoženje prenese na predstojnika."
  
  
  "Kdo pa je to?"
  
  
  Skopje odprl usta, kaj povedati, ampak ne bi mogla priti naše besede ven. Ego je odprl oči široko in usta odprl še več. Je slišati rahel hrup v ozadju se vrti vrata, zadaj, Skopje, in videl, da je eden od njih premikanje okoli njih. Skopje je čeljusti delal soundlessly kot je krempljih futilely na samem, sredi trebuha svojega nazaj. Nato se je zgrudil na stol.
  
  
  Ona je dosegel za Wilhelmina, vstajanje iz njenega predsednika. Nato je videla majhno dart štrli vsem Skopje se je vrnil. "Skopju?" Sem rekel, dvigovanje ega ' s glavo. Vendar je bil že mrtev.
  
  
  V tistem trenutku, natakar obrnil na nas in videl, kaj se je zgodilo. Ego prezreti njene krike in tekel skozi nihajna vrata majhno kuhinjo in shrambo. Vrata, ki vodijo na ulici je bila odprta.
  
  
  Prehaja skozi temna vrata, je previdno vstopil na ulici, Luger v roki. Tam so bile težke sence, in sprva ni mogel videti ničesar. Nato pa je ujela pogled temna slika, ki se pojavljajo na svetlo cesto.
  
  
  Ko je prišel na pločniku, se je ustavil in pogledal naravnost naprej. Človek pritekli blok, ljudje gledal emu iti.
  
  
  On holstered big Luger in šel za njim. Obrnil se kotu in sem sledila. Je bil lov z njo. Obrnil se je na drugo kotu in smo bili v Rue Bergere. Prikrivanje neonskih luči poletel navzgor, v temo. Človek je bil vedno teče naprej. Kar naprej teče po njem. Turisti in avtohtone Parižane je ustavil in gledal. Človek izginil navzdol po ozki ulici, in je izgubil znova.
  
  
  Stekel sem na ulici vhod in pokukal v temo. Ego bilo nikjer videti. Vse sem videla, ji je bilo vrata, nekaj ulic, in drugo, ki seka ulici. Wilhelmina je potegnil ven in spet sva bolj previdno. On bi lahko bil kjerkoli, in sem imel slabost, da se mu sledimo, zaradi strahu, da bodo v zasedo.
  
  
  Mimo mimmo, ona je bil preveriti vsaka vrata. Vsi so bili prazni. To je povsem možno, da je dosegel seka cesto, preden je prišel v kotu je. Šla sem po ulici in ni videti ničesar, v nen. Je počasi in premakniti na naslednjo, zdaj prepričan, da bi ga izgubil.
  
  
  Ko sem stopila na ulico, je bilo nekaj gibanje poleg mene. Nekaj zadel svoj desno zapestje težko, in Wilhelmina izgubil. Velike roke zgrabil me je in trkal me off nogami, ki je zadel kamenja, ranjenih mojega hrbta in ramen.
  
  
  Ko sem pogledal, sem videl dve številke, ki stoji pred mano. Eden je bil tanko, mustachioed človek sem lovili po ulicah Pariza, in poleg njega je bila ego, velik, plešast, hulking kolegi, človek, ki bi udaril me je s kosom plank in vrglo me je na tla. Slim je držal kos železa, cevi nogo in pol dolgo v roki. Spraševala sem se, če bi jih zvabila me tukaj, da me bo ubil.
  
  
  "Kdo ste vi?" Vprašal sem jo,
  
  
  v upanju, da ustavi ih. "Zakaj ste ubili Skopju?"
  
  
  "Prav ne vous regarde pas," velik človek je dejal, povedal mi je bila brez mojega podjetja.
  
  
  "Odpreme-woo," še doda, pozivam, velik človek, da še naprej.
  
  
  Je tudi storil. On me je zadel v obraz z dodatkom čevelj. Sem zgrabil njena stopala in se ustavil ji od razbija mojo glavo. Njen twisted trdi, tekoči, da pritisk na svoje noge. Trenutek kasneje, je si zlomil gleženj, in kosti razpokan. Je zakričala in udarila pločniku.
  
  
  Hardy swung cev na mene, in ko je valjani proč, je počena glasno na pločniku poleg mene. Cevi, ki je prišel še enkrat, vendar tokrat Ne zgrabil in potegnil težko. Je padel na vrhu me, izgubili cevi. Nato je poskušal brezplačno sam, ampak, ko je bil zavračanje okoli, njen ego cut njenega vratu in slišal razpoko kosti. Je bil mrtev, ko je zadel pločniku.
  
  
  Ko je njen oče dobil na svoje noge, velik človek je bil, ki poskuša priti nazaj v igro. Takoj, ko je poskusil vstati, da vsako pleme, hit njen ego nad glavami, in se je zgrudil na pločniku. Je mrtev.
  
  
  Vprašal sem jo, in ugotovil, Wilhelmina, nato Stahl rummaging v ih žepi. Ni bilo identifikacijske kartice. Ker sta govorila francosko, sem mislil, da je bolj verjetno, da so bili Topcon ljudi iz Švice, namesto da bi bolgarski agentov. Jan Skopje priznal, da AX da je delal za KGB in Topcon in pomagal načrt za krajo zaslona. Ko Skopje zapuščen, Topkon ali KGB je, da zapre svoje egos. Seveda, to je bil Topcon službo.
  
  
  Ona je bila na tem, da bi na prosi za vse vrednosti v telesu, ko je našla košček zmečkan papir v tanke človeka žep. To je bila v francoščini: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Opazil je, oznake na notranji ego camisole; nen je začetnice H. D. Je spodrsnilo papir v svoj žep in skrbno preučili thin man ' s videz. Nato je odhitel v senci Pariški noč.
  
  
  
  
  Tretje poglavje
  
  
  
  
  Zgodaj naslednje jutro, sem preveril nekaj manjših hotelov v Cite de Trevize, in imam srečo, na tretji postaji. Dva moška, ki registriranih predvčerajšnjim. Eden je bil tanek in ostalih je bilo neizmerno. Tanko človek prijavljeni kot Henri Depay, imena, ki se ujemajo z začetnice na svojo jakno. Ena velika je bilo ime Navarro.
  
  
  On bi lahko nekaj ugibanj, ki jih piecing skupaj svoj drobce informacij. Depe naj pokažejo za matematiko in pojdi z imenom Klaus Pfaff potem ko se je znebil Skopju in mene. Črka L in nato gasthaus v beležko verjetno pomenilo, Lausanne. Tako ali tako se je zdelo, da je njen. Depay je bilo za izpolnitev Pfaff ob dogovorjenem času, ob polnoči, in povejte Em, kako stvari so šli tu v Parizu. Verjetno, nato Pfaff bo poročilo na glavo Topcon. Če Pfaff sam je bil velik človek.
  
  
  Tam je bil jasen potek dejavnosti za mene. Bom Lausanne, ker da je, kjer ukradejo monitor bodo dobili na krovu Orient Express. In Pfaffa bi spoznal namesto Depe. Če Pfaff, sam ni bilo Topcon izvršni ki bi jih izvajajo naprave na vlak, se je verjetno bi moral vedeti leader identitete. Morda sem se lahko prepričal njen ego, da razkrije to skrivnost identitete.
  
  
  Bi bil lahko vkrcali na Orient Express v Parizu na Gare de Lyon, ampak, ker je pričakovati, da ji bo na krovu nekaj časa pozneje, in ker čas je važno, je najel avto vzel v Lausanne. Ona je najel za Mercedes-Benz 280SL, rumeni športni avto, ki še vedno zavohal nov. Za pozno zjutraj, je bil iz Parizu in na njegov način, da Troyes in Dijonu. Vreme je bilo vse bolj segreva, in to je bilo prijetno vožnjo. Na podeželju je bila gričevnata in zelena, vendar, kot smo dobili bližje Švici, je postala bolj hribovita.
  
  
  V sredini naslednji dan, njegov avto se je preselil v Švico, in cesta je postala ozko in navijanje za nekaj časa. Snežne vrhove, bi lahko videl v daljavi, vendar so ostali v ozadju, za preostali del ceste. Ne daleč od Lausanne, med travnatih gričih v okolici, ona je opazila avto, ki nenadoma prelomil na strani ceste. Deklica je bila kukanja pod ego kapuco. Ustavil se je in je ponudil, da ji pomaga.
  
  
  "Je še kaj, kar lahko storim za njo?" Pristop k svetlo modri Lotus Plus 2 vprašala.
  
  
  Ona je vzdignila oči in me je pogledal pozorno. Bila je lepa, dolgimi nogami blondinka v usnje miniskirt in škornji. Njeni lasje ni bilo rami-dolžina in pogledal disheveled. Ko se osredotoča na me za trenutek, njen obraz osvetljen.
  
  
  "Nick!" je rekla. "Nick Carter!"
  
  
  Zdaj je bilo mojem pa, da se še videz. "Bojim se, da imate prednost," sem rekel uncertainly. "Ne verjamem ..."
  
  
  "Bonn, lani v tem času," je povedala v nemški naglas. "V Groning primeru. Nick, se ne spomnim!"
  
  
  
  Potem sem se spomnil nje, preveč. "Ursula?"
  
  
  Ona se je nasmehnil široko, seksi nasmeh.
  
  
  "Ursula Bergman," sem dodal.
  
  
  "Da," je odgovorila z nasmehom sevalnih iz njen lep obraz. "Kako lepo od vas, da pridejo, samo da bi starega prijatelja v stiski."
  
  
  "Si imel rjave lase v Bonnu," sem rekel. "Kratke rjave lase. In rjave oči."
  
  
  "To je moj pravi lase," je rekla in se dotika flaxen pramenov. "In oči so bile kontaktne leče."
  
  
  Ursula smejal melodiously. Lani, skupaj sva delala tudi ob nedeljah v Bonnu in Hamburg za zbiranje podatkov o levo krilo nemškim imenom Karl Groening, ki je bil osumljen, ki poteka Zahodno nemški vojaški informacije, da nekateri posamezniki, v Vzhodni Berlin. V tem primeru, Ursula uspešna je bila posebna naloga. Njena redna zaposlitev je bila z Zahoda nemške obveščevalne službe, ki je bil posvečen izključno za sledenje navzdol in pridržanje nekdanji Nacisti, ki so zagrešili vojne zločine. To je vse, Akes mi je povedal o njej, in nisem imel časa, da bi izvedeli več.
  
  
  "Ustavil sem se po Groening primeru, ko so me poklical nazaj v Washington," sem rekel. "Ni Bonn sodišča našli ego krivi stroške?"
  
  
  Ona je prikimala smugly. "Trenutno je whiling stran svoj čas v nemškem zaporu."
  
  
  Dober. Želeli slišati o srečnih koncev te igre, od časa do časa. Kaj delaš v Švici, Ursula, ali bi jaz ne upaš?"
  
  
  Je skomignil z rameni lepe ramenih. "Isto stvar."
  
  
  "Vidim."
  
  
  "Kaj delaš v Švici?"
  
  
  Njo, se zarežal. "Isto stvar."
  
  
  Oba sva se smejali. Lepo je videti drug prijatelj spet. "Kaj je narobe z lotus?"
  
  
  "Bojim se, da je Kaput, Nick. Misliš, da sem lahko prosil, da mi vožnja do mesta?"
  
  
  "Rad bi," sem rekel.
  
  
  Igrali smo igro, kot je ta v Mercedes, svoje, potegnil ven na cesto in se odpravila v mesto. Po tem, ko je pobere hitro, zgleda na Zapri kot ona še vedno govori o Karl Groningh, in vidi, kako ji prsi pritisnite zoper njo jersey bluzo in način, kako je mini krilo dvigne visoko na njeno dolgo, polno stegna. Ursula razcvetela a ferret z njimi, kot ga je spoznal v Bonnu, in rezultat je bil impresiven.
  
  
  "Ali ste bivanje v Lausanni?" Ursula vprašal, ko njen preklopi na twisty padec. Panoramski pogled na Lausanne, majhno mesto postavljena v hribe z zaplate snega od zadnjih zimskih snežnih padavin nad njo, odpirajo pred nami.
  
  
  "Samo nocoj," sem rekel. "Mogoče bi lahko dobili skupaj za pijačo v nekaj skromnih malo ratskeler."
  
  
  "Ah, jaz bi res rad da. Ampak ona je zaposlen še danes, in sem moral zapustiti jutri zjutraj."
  
  
  "Ali menite, da je vaš avto bo pripravljen do takrat?"
  
  
  "Jaz sem odhodu z vlakom zjutraj," je dejal.
  
  
  Naslednje jutro, samo en vlak levo Lausanne, in to je bil moj vlak Orient Express. "Kako zanimivo,"je komentiral. "Jaz sem tudi zapustili z vlakom jutri zjutraj."
  
  
  Ona me je pogledal z njo jasno, modre oči. Oba sva ovrednoti pomen te naključje. Če nismo dela skupaj, če nismo vedeli drug drugega delodajalci bi tako lahko sumljivo. Ampak sem videl, Ursula Bergman, na delu, in verjela sem, moje mnenje je, da ona ni bil dvojni agent.
  
  
  Ona je že sestavljen njen um. Njene oči sparkled s pristno prijaznost. "Dobro, to je zelo lepo, Nick. Lahko imamo pijačo skupaj na krovu."
  
  
  "Jaz sem resnično veselimo na to." Nasmehnil se je ob njo.
  
  
  Ko smo prispeli v mesto, sem padel njen Ursula off v Hotel de la Paix na Avenue B. Konstantno, v središču mesta, in nato odpeljal na neškodljiv malo pokojnino na Mestu Saint-devet.
  
  
  Ko njen dobil v njeno sobo, njen odprla prtljage in začel že pripravljen za srečanje. Henri Depay je bil tekoč, da to storite okoli njega, in sem si ga iz spomina.
  
  
  Casey je dobil, kar je bilo dano, da me fantje okoli posebne učinke in urejanje oddelek. To je bil prikriti kit, in zelo iznajdljiv ena na to. Hawk sam je dal veliko skupaj - on je bil strokovnjak za prikrivanje v svoj dan. V set so vključeni trakovi kordonskega plastične "koža" in barvita kontaktne leče, lasulje in blazine, kot tudi veliko različnih odtenkov ličila. Tam so bili tudi plastične brazgotine, ki so lahko pritrjena na kateri koli del obraza ali telesa.
  
  
  Sem dal kit pred toaletno mizico ogledalo. Najprej sem uporabila plastične "kože", izgradnjo plasti za zgostitev most na nosu in podaljšali nasvet. Potem je črpa svojo ličnic tako, da palice pogledal potopljene pod rast. Ko sem podaljšali njeno ušesih in brado, moj obraz se je začela tako, da spominja Depeu je. Potem sem dal na nekaj ego-zdrava pamet ličila, dal na rjavo kontaktne leče, in se odločili za svetlo rjavo lasuljo. Njo, pogledal je sam
  
  
  v ogledalu. Jaz ne bi izkaznica za Depe če je kdo pogledal preveč tesno, vendar sem lahko tako neumna Pfaff za trenutek.
  
  
  Ob enajstih-trideset, je odpeljala čez Most Besser na Rue de la Caroline za Lucerna guest house. Ko sem vstopil, mi je bilo žal in je bilo pol ducata stranke.
  
  
  Nisem imel priložnost, da ugotovite, kaj Klaus Pfaff izgledala. Je lahko samo upam, da sem osvojil njegov ego je, in da je, ko je prispel, mu je, da bi prepoznali moj psevdo-Depe obraz.
  
  
  To je bil dvanajst ur, srečanje časa, in se ni nič zgodilo. Mlad par študentov prišel in je tabela, v sprednji, in tabelo na zadnji sobi, obrnjena proti steni, prosil za to. Potem je prišla pet, nato pa deset. Bil sem začela razmišljati, da Pfaff ni bil tekoč, da pokažejo, ali da je bil že tam. Tam je bila samo ena oseba, in da je bil debelušnih nemški. Nisem si mislil, da je lahko Pfaff. Celotno skupino nove stranke prišel, in v mestu je bilo živahno z dejavnostjo. Ona ni nam faintest idejo, kaj bi jaz naredil z Pfaff v okviru teh različnih okoliščinah. To je bila četrtina zadnjih enajstih, in sem imel, da bi sendvič in pivo. Samo ko natakar prinesel moj naročilo, vrata so se odprla in kratek, tanek človek vstopil. Se je zdelo, da izboklina pod ego jakno. Ustavil se je iskren, za dan in pogledal okoli. Ko njegove oči so me našli, je hodil naravnost nazaj k moji mizi. To je bilo treba Klaus Pfaff.
  
  
  Ustavil se je na svoj stol in pogledal po sobi, preden znova sedel. Bil je živčen človek z slicked nazaj blond lase in tanko brazgotino na njegovem levem ušesu. "Bonjour, - Klaus," emu ji je povedal.
  
  
  On je sedel nasproti mene. "Žal sem prepozno," je dejal," in prosim, govorijo angleško. Poznate pravila."
  
  
  Bil je ne gledaš me iskreno še, in bilo mu je zelo hvaležen za njo. Natakar se je vrnil in je Pfaff je red dušeno klobase in kislo zelje. Medtem ko se to dogaja, je potegnil Wilhelmina okoli njegovega suknjič žep in katerih cilj je Luger na Pfaff. Nihče ni videl pištolo še.
  
  
  Natakar levo. Pfaff poblisnil po mene, potem pogledal čez ramo. Dober. Kaj se je zgodilo v Parizu?"
  
  
  Kot sem pripravljala za to srečanje, se mi je posvetilo, da Pfaff lahko samo vodja Topcon, tisti, ki je moral opravljati ukradene predmete. Zdaj pa, da je ego zagledal pred njim, je spoznal, da ni mogel biti vodja.
  
  
  "Zelo veliko se je zgodilo v Parizu," sem rekel.
  
  
  Moj glas začuden ga. Je osredotočena na obrazu prvič, in ego oči zožil. Videl sem jih ovrednoti mene. Nato njegov obraz se spremenila, ker se je ozrl na mojem obrazu.
  
  
  "Ne, nisem Henri Depay," sem rekel.
  
  
  Jeze in strahu, ki so bili jasno vidni v svoj ozek obraz. "Kaj je to?" "Kaj pa je?" je vprašal tiho.
  
  
  "Kjer je prišel iz, jo imenujemo resnica ali posledice."
  
  
  "Kdo ste vi? Kje je Henri?"
  
  
  "Henri je mrtev," sem rekel. "Ubil sem jo."
  
  
  Ego je oči drooped še dlje, in vogalih rta twitched nekoliko. "Ne vem, če ste govori resnico ali ne. Jaz sem zapuščajo svoje. Moja srečanja je bil s Depe."
  
  
  Začel je vstati, vendar ego ustavil njega.
  
  
  "Jaz ne bi naredil," Stahl jo je opozoril.
  
  
  Je obotavljal, še vedno sedel na stol. Ego je pogled padel na moji desni, ki je bil zdaj ima Luger pod mizo.
  
  
  "Ja," sem rekla tiho. "Nimam pištolo opozoril na vas. In se bo uporabljal za ego, če boste dobili iz tega stola."
  
  
  Pfaff zaužitju in pogledal v obraz. Njo, sem videl, kako ego, um, dela, trudi, da bi razumeli, kdo sem, in poskušajo oceniti moj cilj. "Si ne bi upal streljanje guns tukaj," je dejal.
  
  
  "Ne morem iti skozi zadnja vrata za petnajst sekund po tem, ko ste udaril ob tla." Njo, v upanju, da bi ga poklical blef. "In zunaj, moji prijatelji so čaka mene. Ali želite poskusiti z menoj?"
  
  
  Ego je jeza, oseba, izginil; strah je prevzel nadzor nad njo. Ni bil pogumen človek, ki je bilo dobro za mene.
  
  
  "Kaj hočete?" je vprašal.
  
  
  "Podatke".
  
  
  Smejal se je nervously. "Turistični urad v dvorani po ulici."
  
  
  Je zavzdihnila. "Bodite ponižni z mano, bom rip svojo glavo."
  
  
  Ego nasmeh je izginil. "Kakšne informacije potrebujem?"
  
  
  "Mislim, da smo bolje o tem v zasebni," sem rekel. S svojo prosto roko je segel v žep svojih doublet in vrgel na kup Švicarske franke na stol plačati za naše naročila. "Eda je na meni," je rekla z majhno nasmeh. "Zdaj, jaz vam želim, da vstati in hoditi zelo počasi, da je glavni vhod. Bom s tabo, in to pištolo, ki bo opozoril na hrbtu. Ko smo dobili zunaj, vam bom dal nadaljnja navodila. . "
  
  
  Je rekel."Ali menite, da lahko izmaže ta neumna stvar?"
  
  
  "Vi bi bolje zanašati na me."
  
  
  Wilhelmina je porinil v minuto, in smo
  
  
  šli smo zunaj. Ego pospremil jo je v Mercedes in ji povedal, da bi dobili na voznikov sedež. Njen sel je sedel poleg njega, vrže emu tipke, in mu povedal, da pogon na obrobju mesta.
  
  
  Pfaff je bil zelo prestrašen zdaj. Vendar je odpeljal avto v zelenih gričev, tako kot bi on ji je povedal, da. Ego je, da gozdni cesti, ki se včasih šel naravnost v drevesa, in se naročite emu ustaviti, ko smo bili zunaj, pogled iz glavne ceste. Ko motor je bil izklopljen, njen oče obrnil in vzel emu Luger v glavo.
  
  
  "Ste samomoru s to farsa," je rekel glasno.
  
  
  "Ker je vaš Topcon prijatelji bo dobil mene?"
  
  
  Ego je ustnice priviti. To je bilo prvič, da je njegova organizacija je bila omenjena. "To je prava stvar za narediti," je dejal flatly.
  
  
  "Bomo videli, v tem času, boste sodelovali z menoj, kajne?"
  
  
  "In kaj želite vedeti?"
  
  
  "Rad bi vedel, kdo je prvi na Orient Express jutri zjutraj."
  
  
  "Veliko ljudi."
  
  
  "Jaz že vem, da je Topcon šef se bo osebno prevoz ukradene naprave na vlak," sem rekel. "Lahko pa mi povej, kdo je, in mi ego opisa."
  
  
  "Morate biti nor." Ozrl se je neverne.
  
  
  Ni bil pri volji za žalitve. V luger prinesel dol na strani svojega obraza. On grunted in padel, krvi, pretakanje iz udarec za Ego je lice. Ego je dihanje postalo plitvo, kot je krempljih na rano.
  
  
  "Ne želim povedati, da je več," Emu growled na njo. "Želim odgovore na vprašanja, ki sem vas prosil. In vi bi bolje začeti govoriti hitreje."
  
  
  "Vse prav," je končno dogovorili. "Lahko sem dim mu je cigareto?"
  
  
  Njen obotavljal. "Uspeh." Gledal sem jo pazljivo vstavite, kot je on vzel eno in prižgal ga. Odprl je pepelnik na armaturno ploščo in dal tekmo v njem.
  
  
  "Boste garancije moja varnost, če bom sodeloval z vami?" "Kaj pa je?" je vprašal, še vedno držite na pepelniku.
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Potem vam je ime, ki ga želite. To je..."
  
  
  Vendar Pfaff bil ne bo, da mi poveš ničesar. Ego je ročno sprosti pepelnik honorar in potegnil ee čez armaturno ploščo. On vrgel obremenitev pepela v obraz.
  
  
  Medtem ko moje oči so bile polno pepela, je zadel mojo desno roko in odločno vrgla na stran. Za majhno osebo, je imela veliko moč. Nato avtomobilska vrata, odprl in Pfaff zmanjkalo okoli avtomobila.
  
  
  Je prisegel, naglas, obračun njegove pekoče oči. V Luger je bil še vedno držite svojega. Njen vstala okoli avtomobila. S to točko, moje oči so bile dovolj jasno, da vidite, Pfaff, ki teče hitro proti glavni cesti.
  
  
  "Stop!" je vpil, ampak kar naprej premikajo. Emu strel ji v nogah. V Luger je tulil, in Gawk pristali na Pfaff na noge. Njen strel zamuditi.
  
  
  Pfaff obrnil in ducked v drevesa na levi gozdni poti. Stekel sem po njem.
  
  
  Jaz bi sprejeti Pfaff je puška off moji rami, kot je bil že v Mercedes, tako da sem mislil, da sem imela premoč, vendar sem se motil. Ko sem prišel ven v majhno jaso, a strel zadonel iz smeri Pfaff, in mimmo whistled za moja ušesa. Tam je bilo majhno pištolo skrite nekje z nen.
  
  
  Kot je ducked za debelim pine tree, je slišal Pfaff gibljejo pred njim. Sem začel bolj previdno. V Luger holstered njo, ker smo bili tako blizu glavne ceste in ni želela, da dodate svojo ogenj hrupu. Tudi, njeno živo Pfaff hotel.
  
  
  Po drugi dvajset metrov, ko sem mislil sem lahko izgubil moj ego, Pfaff zlomil brezplačno okoli zavetje, ne daleč od mene, in tekel čez jaso. Odločil se je, da je manj previden. Stekel sem po njem, v upanju, on ne slišiš me, dokler ni bilo prepozno. Ko sem dobil v roku dvajset metrov od njega, se je obrnil in me zagledala. Imel je samo postavljeno majhno pištolo za cilj, ko je bil zadel njegov ego okoli pasu v solarni plexus.
  
  
  Pištolo streljal dvakrat, obakrat manjka mimmo mi smo se ob padcu na tla. Vzeli smo nekaj izletov. Potem sem zgrabil njena ego strani s pištolo, in oba sva se boril za naše noge. Je udaril Pfaff v obraz in se obrnil Ego je v roko pištolo okoli. Je padel iz ego roke.
  
  
  Vendar Pfaff ni bilo najdeno odreči. Je strmo dvigne vsako pleme za mojega hrbta. Ko je bil še vedno okreva od udarec, je izbruhnila brezplačno, se je obrnil in tekel še enkrat.
  
  
  Tepel sem se z bolečino v trebuhu in mu sledili. Režemo skozi undergrowth in veje. Ne bom z njim vsak drugi. Potem je lunged na njem znova. Oba sva padla, moje roke prijemanje njim, in svoje pesti treščilo v moj obraz in noge. Smo zaletel v mrtvo drevo, ki je propadel iz našega vpliva. Človek je držal jo dobro zdaj, ampak bil je še vedno borijo z rokami. Nato jo ego udaril mu v obraz in je padel na tla.
  
  
  "Zdaj, vzemi, tailor, in povej mi je ime," je zahteval breathlessly.
  
  
  Pfaff povzpela na minuto. Njen spraševali, zakaj
  
  
  tokrat, on je prišel z novo orožje. Sem preusmerila moje podlakti in naj stiletto spusti v moji dlani, kot Pfaff roko je prišel iz svoje žep in odšel v usta.
  
  
  To je zame split drugi, da se zavedaš, kaj se dogaja. Pfaff, vem, da emu niti, dal kapsulo cianida v usta. Je malo njegovo ee.
  
  
  Ona je bila vrgli na tla z stiletto in znižal na kolenih poleg njega. Sem zgrabil ego je čeljusti in se potrudil, da jo odprete, ampak moj poskus je bil neuspešen.
  
  
  Potem je bilo vse več. Pfaff oči razširil, in čutil je, njegov ego, njegovo telo, privijte v naročju. Ego izdal svojo čeljust in jo odprl. Tam je bil neprijeten vonj. Nato sem videl droben curek krvi v kotu rta je ego in zlomljeno steklo na njegov jezik. Postopoma, Ego je obraz postal temnejši.
  
  
  Klaus Pfaff je bil mrtev.
  
  
  
  Četrto poglavje
  
  
  
  
  Dizelski motor Orient Express valjani skoraj tiho v Lausanne postaja tako kot sonce je nastavitev na oddaljenem hribu. Ni bilo veliko ljudi na platformi. Gledal je, ko vlak rumbled ustavi in preberite napis na straneh avtomobilov: PARIZ LAUSANNE-MILAN TRST BEOGRADU, SOFIJI, ISTANBUL. Ti so bili eksotična imena, in da bi se zbujajo spomine številnih okoli mojih preteklih nalog.
  
  
  Vlak ustavil in več potnikov got off. V tem času, velika množica zbral na platformi odbora. Je mimogrede skenira svoje obraze. Eden od njih bi lahko bile osebe z zaslonom, razen če izginotje Klaus Pfaff narejen Topcon dvakrat premislite, preden se napravi na ta vlak. Ampak on ni mislil tako. Očitno, sestanki in poslovna s KGB so bili že načrtovani na ta vlak. Ti načrti ne bi mogla biti spremenjeni tako zlahka.
  
  
  Po tem, drug pogled na obraze okoli mene, sem pobral mojo prtljago in se začel vlaku. Nato je slišal njen glas za njim.
  
  
  "Dobro jutro, Nick."
  
  
  Obrnil se je in videl, Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," sem rekel.
  
  
  "Si uživajte zvečer v Lausanni?"
  
  
  "Bilo je prijetno tiho," sem lagal. Opazil je, da kljub temu, njen nasmeh, Ursula obraz se je spremenilo danes. Tam je bil napetosti je, da ni bilo prej. "Poslušaj, slišal sem ji, smo jedilnico avto za Milan. Lahko kupite si zajtrk na ladji?"
  
  
  Ona se obotavljal za samo trenutek, potem mi je dal velik nasmeh. "Rad bi, da je hotel."
  
  
  Medtem ko se vkrcate njo, se potrudil, da pogled na večino potnikov, ki igrajo tako igro, vendar je bilo zelo težko. Po pol ure, smo tiho levo za Švicarsko podeželju in kmalu je bil nameščen na dobro hitrosti preko zelenih gričev. Ursula in spoznala sem v jedilnico avto na osem trideset, in smo imeli težave pri pridobivanju mizo.
  
  
  "Švicarski pokrajina je čudovita, kajne?" Bil je majhne govori.
  
  
  Ursula videti zaskrbljen. "Oh, da," je odgovorila z lažno navdušenje.
  
  
  "To je zelo podobno Bavarskem tukaj," je nadaljeval.
  
  
  Ona ni me slišijo." Obstajajo podobnosti. Sem lahko videl zdaj."
  
  
  Njeno nežno ay se je nasmehnil. "Ga, nekaj je narobe, kajne?"
  
  
  Ona mi je dal hiter pogled z resno modre oči. "Ne vem, če ona ga hoče povlecite v moje težave, Nick. Po vsem, vam ni treba skrbeti za svoje dell."
  
  
  Ee je njeno roko. "Poglej, če ste v težavah, morda lahko pomagam z nekaj. Moja duša pripada njih, ampak jih lahko obvaruj me pol ure ali tako."
  
  
  Pogledala je navzgor in se je nasmehnil malo šala. "Bil sem naj bi ustrezala človek zadnja noč. Drug zastopnik naše organizacije. On naj bi sedli na vlak za Lausanne z mano, in smo imeli, da ... dokončanje nalog skupaj."
  
  
  "In on ni sedel?"
  
  
  Ee Stahl glas, je napeti z jezo... ego ga našli v hotelski sobi..."
  
  
  Glasovanje in to je to. Ursula in njeni kolegi zastopnika, so bili očitno lovi še eden z mnogimi nekdanji Nacisti, in partner dobil preveč blizu ih plen in Stahl sam žrtev. "Je bil to tisti, za srečanje s prijatelji vsega Tretjega Rajha?" Sem jo vprašala.
  
  
  Pogledala je navzgor, in njene oči mi je povedal, da. "Nisem prestrašen, Nick. Moji kolegi agent je bila dodeljena v tem primeru samo za podporo me. Na žalost, ego mora imeti ugotovil. Jaz ne mislim, da vem, kdo sem še."
  
  
  "Ne želim, da gredo v stvari, ki jih ne bi smeli povejte mi. Ampak mislim, da smo lahko sprostite se pravila malo. Iščete visoke šole kazensko in pričakujejo, da se mu da na koncu na ta vlak. prav?"
  
  
  "Je informator nam je povedal, da bi bilo tukaj."
  
  
  "Lahko dobiš drugo pomoč, če jo potrebujete?"
  
  
  "Nobene možnosti. Ne tako hitro. Ampak sem si rekel, da mogoče bi lahko računam na vašo pomoč v primeru situacijah."
  
  
  Ona je bila zagotovljena s sl. "Lahko računate na to",
  
  
  
  Ursula pokimal. Bila je kul agent. Zapri imel bogate izkušnje z "mokrimi primerih" - kot ih je bil tako dobro opisana z Rusi-da sodelujejo obveščevalno delo.
  
  
  Natakar prinesel toast in kavo in levo. Ozrl se je do oltarja in videl, Orientalski človek sedi sam, seveda Kitajski. On me je pogledal še enkrat, potem pa hitro obrnil svojo pozornost na svoj zajtrk.
  
  
  Se spraševala, če kitajca, bi se lahko strokovno, je vprašal za ime v njen spomin, da lahko tekmo ego debel obraz. Moj šef, Sokol, je bil zelo vztrajno na nekatere varnostne ukrepe, ki ga je imenoval osnove naše trgovine, okoli katerih je bilo, da sredstva moj čin, ki bi običajno študija datoteke, ki od druge stranke agenti fiziološko. Posledično je bilo opravljenih okoli ga celo spominsko banko.
  
  
  V tem primeru, jaz ne bi mogel priti do imena. Nisem mogel prepoznati Kitajski. To ne izključuje ego kot nasprotnik. On bi lahko bil na novo zaposli scout, hemi-da, ki Stahl je videl ferret z njimi zadnji čas je naredil svoje domače naloge. Kolikor vem, morda so bili povezani z Topcon.
  
  
  Drug človek, a Westerner, prišel in se pridružil Chinaman. Gledal sem jih z zanimanjem, poskušal uganiti, kaj so govorili o tem. Radovednost lahko ubil mačka, pa ne nikogar poškodoval v moj e-poslovanje. Pomanjkanje radovednosti je bilo včasih s smrtnim izidom.
  
  
  Vzel je požirek kave in si ogledali nov par vstopil v jedilnico avto. Sta hodila po hodniku in dal v igro na mizi zraven, kjer se ona in Ga sedeli. Ženska je v svoji sredi tridesetih, z temno rjave lase in dobra slika. Človek je bil srednje višine, z rjavimi lasmi in močno brado pod vidno nos.
  
  
  "Kaj pa je, Nick?" je vprašal Ursula.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Nič." Moj spomin banka pravkar odkrili nekaj, o človek, z vidno nos. Ego je bilo ime Ivan Lubianke, in je bil agent KGB.
  
  
  V tem trenutku, je bil vržen okoli glave Kitajskih in ego tovariša. Videz Lubyanka pomenilo nekaj. Bil je visoki KGB uradni, tip osebe, Rusi bi poslal na pogajanja z organizacijo kot Topcon.
  
  
  Lubyanka in žensko, z njim se je zdelo, da bi imela formalno neprijetnosti izmenjujejo z neznanci. Njen ego in vedenje navedeno, da so imeli samo izpolnjeni.
  
  
  Imela sem majhen mikrofon v moj žep. Želel sem mu, da se držijo v tabeli, kjer Barbari in ženska sedeli, in hotela sem mu, naj gre nazaj na svoj prostor in poslušal njun pogovor. Bil sem prepričan, da bi bilo zelo zanimivo.
  
  
  "Veš, ta človek, Nick?" je vprašal Ursula.
  
  
  "Je izgleda malo pozna." Odrinil jo stran. Zapri imela dovolj skrbi.
  
  
  "Morda vas zanima ženska," je predlagala, kažejo me senca nasmeha.
  
  
  "Ona ne more imeti svečo, ki je pred vami."
  
  
  Vsaj, da je res. Ena izmed najbolj prijetnih spominov moje zadnje srečanje z Ursulo vključeni kratek premor v spalnici.
  
  
  Jasno isto misel nemškega dekle. Ona se smejali tiho, nato pa je dosegel čez stol in se dotaknil moje roke. "Žal mi je, da je poslovno potovanje, Nick."
  
  
  "Mogoče pa ne bi bilo samo posel. "I, še vedno lahko vzamete svoje obleke off," sem rekel.
  
  
  Medtem ko smo govorili, sem bil še vedno gledal Lubyanka in ženska. Ih Stahl je pogovor, ki je bolj intenzivna. Imel je že odločila, da Varvara je bil ruski agent, dodeljene za nakup nadzor naprave iz Topcon. Kaj pa ženska? Nisem si mislil, Barbari pobral jo na vlak za zabavo in igre. Poročilo, SEKIRA o nen, izjavil, da je bil izjemno urejen človek, brez opaziti slabosti, razen morda v prepričanju, da je komunizem je stvar prihodnosti. Bom stavil, da gospa vohun, preveč.
  
  
  Ko sem razmišljal o tem, ženska, ki se je zgodilo na prvi pogled v mojo smer. Njene oči so bile hladne in prodoren, in njen pogled je bil zelo neposreden. Nato je obrnil svojo pozornost nazaj na KGB častnik, in jih pahnila nazaj v razpravo.
  
  
  Sem tehtal verjetnost, da je bila ženska, a Topcon zastopnik, ki ne imel nadzor napravo, ki mi je bila dodeljena, da poberem. Ampak sem rekel, da je Topcon šef je izvajanje naprav na vlak, da se pogaja. Je mogoče, da te ženska, ki je bil možganov, ki se skriva za super-težka organizacija, kot je Topcon?
  
  
  Če se je zgodilo, sem mislil, ona bi naredili zanimiv znanec.
  
  
  "Nick, ona je odločila, da vam povem o človek, iščem. Ne morem prositi za pomoč, če to ni na par z vami," Ga prekine moje misli. "Smo želeli ego za petindvajset let. On je bil najhujši morilec doslej. Ko je tekel POW tabor na Poljskem, tistim, ki so umrli hitro na njegove roke so bile bolj srečen kot tisti, ki jih mučili."
  
  
  . ;
  
  
  Nemško dekle se je obrnil in pogledal skozi veliko okno zraven nas. Mimmo smuknila skozi chalet-pikčasto podeželju. Kliknite skladbe pod vlak je bil ritmično podtonom njen nizek glas.
  
  
  "To je bil v Beogradu, da smo ugotovili, ego, po. Ljudi okoli nas, ki so videli poročila o ego kariere klic ego je Mesar-Beograd je mesar. On je tako nevarno in izdajalski. Čeprav smo prišli blizu, oprijemalne ego več kot enkrat, je nadaljevala, da se nam izmikajo. To spremembe imena, osebnosti, in tudi na obrazu. Ne vemo ničesar o ego sedanje življenje, in ne vemo točno, kako je videti zdaj. Vemo, da ljudje, ki so bili seznanjeni z njim v preteklosti opazili, ego je pred kratkim v Beogradu. On je moral biti na ta vlak z nami."
  
  
  "Vidim, da je to več kot le še ena naloga. Zajemanje ego je zelo pomembno za vas."
  
  
  "Ja, res je. Kaj je naredil... " Ona ni končal stavka. Hej, nisem morali končati moj ego.
  
  
  Je pogoltnil zadnji svojo kavo. "Mi bomo še naprej v stiku, Ursula. To ni zelo velik vlak. Jaz bom tam, če me boste potrebovali. Ste oboroženi, mar ne?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Dobri."Pogledal sem po hodniku in videl, Barbari in ženska hoja proč skupaj.
  
  
  "Preprosto tisti," sem rekel, vleče ven nekaj računov iz mojega žepa in da jih postavi na stol. Vstal s svojega sedeža. "Bomo srečali kasneje."
  
  
  Lubyanka in rjavih las žensko so dobili iz jedilnice avto. Bili so naslovom na koncu vlaka, ne nazaj v Razred A prostor. Njo, nato jih okoli avtomobila, ki daje hiter pogled na kitajskem poteka mimmo. Ego je bil v obraz neznane, vendar je poblisnil po me spet kot mimmo minilo.
  
  
  Je bil majhen ogled platformo, na zadnji vlak, in skrivnostna ženska in Barbari šel naravnost do njega. Oni je stal in nadaljevali pogovor. Niso me videli, ko je bila v kajenje soba o ihc. Segel je v svojem doublet žep in izvlekel majhen disk mikrofon. S to napravo lahko samo izvedeti, kaj govorijo. Sem šel z njimi na platformo.
  
  
  Zvok moj pristop je bil muffled premikanje vlaka, ampak tudi s ih glasov. Očitno zvok ji je dal proč, in so se obrnili. Ženska me je pogledal z sovražnost; Lubyanka študiral mi je tesno. Ni se zdi, da me prepozna.
  
  
  "Dobro jutro," je rekel, da ji je francoski naglas. "To je lepo jutro, kajne?"
  
  
  Ženska je obrnil proč od mene nestrpno. Lubyanka grumbled, " Da, to je čudovito zjutraj."
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako daleč boš?" Sem se pretvarjal, da izgubim ravnotežje in zgrabil oprijemnega droga v bližini Lubyanka, dajanje keychain na spodnji strani handrail.
  
  
  Zdaj Lubyanka je obraz je bil tudi sovražno. "Vse je odvisno od okoliščin," je dejal. Si ne bi želeli, vsiljivec ukvarjati ego več kot ženska. Obrnil se je hladno proč od mene in stared na odmični skladbe, glinting svetlo v jutranjem soncu.
  
  
  "No, lep dan," je povedal njih.
  
  
  Lubyanka pokimal, ne me gledali. Nato se je obrnil in šel nazaj v notranjosti. Ko mimmo z jedilnico avto opravil, Ga ni bilo več. Odšel je za spanje avto in začel svoj prostor številka tri. Nato je odprl kovček in našel majhen nabor sprejemniki, skrite v nen. On ga kliknil in se obrnil gumbom.
  
  
  Najprej, vse, kar sem imela, je bila statična. Potem je slišal enakomerno kliknite vlaka je kolesa in zvok glasove, ki so posejani z njim.
  
  
  "Večno... spremljanja naprave... ponudbi." To je bil Lubyanka glas.
  
  
  Bolj statična kot ženski glas.
  
  
  "...Ne razkrije naprave... če bomo dovolili, da ste raziskati... vendar obstajajo dobre fotografije... v moj prostor, pozneje".
  
  
  Nato Lubyanka glas, " je rekel kratko slovo, da je ženska, in pogovora je bilo konec.
  
  
  Pobral sem ga in jo skril v mojo prtljago. Sedaj nisem imel nobenih dvomov. Ženska je Topcon agent, in ona omele obravnava Lubyanka prodati ukradeno monitor.
  
  
  Vendar pa je bil še vedno žepni nož, ali je ženska na vlak je bil sam, ali če je bil, ki potujejo z drugo Topcon operative, morda predstojnika, ki je po Jan Skopje napoved, se je skrival v preprostem pogled. Če je bila na krovu sam, morda je bil vodja Topcon. Kakorkoli, ona verjetno ne bo izvajanje naprave z njo, in ego morda sploh ne bo v njen prostor. Sem imel, da preverite ali.
  
  
  Kosilo je bila vročena na iskren diner, preden smo prišli v Milan. Ursula spoznal, in smo združeni skupaj. Mislila je, da o užitka je lahko privoščite v eni izmed celotno spanjem oddelkov. Vendar nisem imel veliko časa, da razmišljajo o seksu. Sem šel skozi to
  
  
  , da bi ugotovili, kateri prostor je Topcon ženska zasedenih.
  
  
  Ona je bila sposobna izpolniti svoje poslanstvo, ko je vlak ustavil v Milanu in jedilnico avto je bil odstranjen. Ursula got off vlak na kratko, da pogled na potnike, ki so prišli ven, da se raztezajo noge, in sem šla z njo. Tako kot vlak je bil na tem, da zapustijo, je bila videti kot Topcon ženska zapre ob vrata, črpalk in vasi, se je začel drugi krog dve spalnikov, v bližini Voiture 7, kjer se je ustavil. Pustila sem ji Ga na platformi, in hitro preselil na Voiture 5. Ko je vstopil na hodnik, je videl žensko, ki izginjajo v prostor. Hodil je v hodniku in opazil, da je vstopil prostor 4. Hodil je na obeh koncih avto in stopil na platformo. Visok, temnolaso človek v svojih petdesetih letih - pa z mlado, moški zraka povzpela v avto; imel je walkie-talkie odlična nemška blagovna znamka, ampak je bil tiho. Hodil je mimo mene z curt prižgali zeleno luč in odšel v spalnico. Spomnil se vidi Ego na železniški postaji v Lausanne. Po tem, ko je zapustil, je šel ven z vlaki še enkrat in ugotovil, Ursula.
  
  
  Je gledal obraze, ampak ona ni našla človek še. Ona je bil jezen.
  
  
  "Ali veš, kako dolgo ga bomo na krovu?" Vprašal sem jo, kot sva se povzpela na krovu skupaj.
  
  
  Lahko se sprosti v Beogradu, vendar nisem prepričan. Je morda prišel do točke, kjer smo bili, spremljanje njim in ni se mu na krovu na vse."
  
  
  Smo opazovali uniformiranih vlak referent na platformi swing njegov "polirani jajce," disk na palico, ki signalizirajo vlak je odhod od postaje. Je sicer nekoliko sunkovit gib, in vlak se preselil na. Veliko ljudi zapustilo platformo.
  
  
  Bila je zelo blizu Ursula. Sem dal svojo roko na njenem pasu. "Ali menite, da bi prepoznali vaš človek, če si videl ego?"
  
  
  Je poblisnil po mene in potem na postaji, kot je spodrsnilo mimmo nas in padla na vlak. "Kot SS človek v Tretjem Rajhu, je bila blond. Je verjetno barvane lase. Imel je brke nato, vendar je lahko imajo obrito off ih. Vendar pa so stvari, ki jih lahko pogledam za. On je človek, o svoji velikosti. On uporablja, da so bullet brazgotina na njegovem vratu. Njo, razumem, da je ego mogoče kirurško odstraniti, vendar sem lahko še vedno "našli" ego.
  
  
  "To ni tako veliko, povrh vsega."
  
  
  "Tam je nekaj drugega. On je deformirana skupno v njegovo levo roko. To se dogaja, da je težko spremeniti."
  
  
  "To je še vedno ni veliko. Ampak bom bodite pozorni na osebo, ki ohranja svojo levo roko v žepu ves čas," sem rekel v šali.
  
  
  Ursula mi je dal majhen nasmeh. "Če vidim koga, ki bi se mu, Nick, sem imel upanje, da tricking ego v razkrivajo njegovo identiteto."
  
  
  Zdelo se določi. Ampak svojo predanost, da dolžnost ni bila edina stvar, ki me je pritegnilo k.
  
  
  Ee objel jo je in ona nenadoma obrnil, njene ustnice rahlo ločila. Pritisnil svoje ustnice na njeno, in odgovorila.
  
  
  Po trenutku, je potegnil proč. "Vidim, da ste še vedno uživajo vodenje vaše kolege sredstev v dobro voljo," je dejal.
  
  
  Opazil je, kako se ji prsi so pritisnili proti pulover je nosila. "Veste, mi, mi je všeč ko so vsi nasmehne," sem rekel.
  
  
  Ona je bila malo flustered, mogoče malo nerodno mimogrede odgovorila, da poljub. "Moram iti, da je moj prostor, Nick. Se vidimo kasneje."
  
  
  Njen nasmeh je luč. "Jaz sem računam na to." Nato je zapustil.
  
  
  Bili smo na odprtem znova. To je bil sončen pomladni dan. Italijanski podeželju je bilo navijanje s svetle barve, škrlatnega maka in modro wildflowers. Benetke je bil naš naslednji postanek licks, ki jih zvečer, in njene pričakuje, da ugotovite, o ženski na Topcon, preden smo dobili tam.
  
  
  Šla sem skozi dan, za avtobuse, ki so sedeži v obeh prvi in drugi razred. Drugi del razredu je bilo veliko hrupnejših in manj civilizirani, kot prvi del. V prvem razredu oddelkov je zaprta vrata, in mnogi od njih so imeli zavese pripravi zavarovati. Se je preselil počasi iz enega avtomobila v drugega, gledal obraze potniki kot klepetali, igrali karte, ali pa samo sedel in dozed, dajanje v najem vlaka gibanja dal ih za spanje. Na zadnji avto sprednji pragovi, brown-las žensko videl še enkrat. Ona je sedela z dvema moških; naša odin okrog njih ni bilo Lubyanka. Odin okoli moških je bila z radiem, da je zamudil, me dobili nazaj na krovu v Milanu. Sedela je pletenje, gledala skozi okno in ni zdelo, da vem za eno osebo. Človek z radio je bil engrossed v italijanski časopis. Drugi človek, maščobe, plešast človek, ki je bil srečno munching na kosilo mu je prinesel na krovu, in zdelo se pozablja na drugih dveh. A mimmo coupe minilo jo je pred žensko, opazil me je in se odpravila za Voiture 5. To je bila moja priložnost za pogled v notranjost.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Bila je sama v hodniku, ko je služabnik prišel. Sem potrkal na njena vrata, ko je zagotoviti, da je njen prijatelj, naš vratar, ni bilo v hišo. Nato se je hitro pobral za zaklepanje in je šel v, zaprli vrata za njim.
  
  
  To je bil tipičen spalni prostor z enim otroška posteljica na eni strani majhen prostor in nočno omarico ter ogledalo na drugi. Tam so bile police za prtljago, podobno kot v dan avtomobilov, in ženska, ki je imela več kovčki.
  
  
  Vzel sem slike svoje prtljage naenkrat in pogledal skozi vse. Jih nisem našla ničesar, niti fotografij je omenjeno v pogovoru z Lubyanka. Ona je bila objavljena na priseljevanje dokument, ki navaja, da je bila Eva Schmidt, optimistični, Švica.
  
  
  Bil sem razočaran, v moje prtljage. Bila je sistematično iskali Izreži, če pogledamo skozi posteljnina in karkoli drugega, ki bi lahko skrijete napravo. Bil je skoraj končano, ko se vrata swung odpri. Odin okoli dva moška, ki stoji tam, je bil Kitajski človek videl v jedilnico avto prej. Z njim je bil ego večerja spremljevalec, Zahodni državljan s temno, pockmarked obraz.
  
  
  Vsi okoli vsiljivci imel revolver. In vsako orožje je opozoril na mene.
  
  
  "Gospodje, moral bi potrkal."
  
  
  Temno človek zaloputnil vrata. "Ali želite, ego, da bi jo ubil zdaj?" "Kaj je to?" je vprašal Chinaman.
  
  
  No, ni veliko, ki lahko ustavi ga. Na ih pištole imel dušilce. Če jaz zaslužiti zadeti z nekaj metkov, nihče zunaj cut off, bo vedel.
  
  
  "Ne bodi nestrpen," je Kitajski mož je rekel, da swarthy eno v matematiki in odlično angleško.
  
  
  Čeprav temno človek je obraz je bil debelušen in njegove debele vratu je bila pokrita s accumulations maščobe, ramenih pogledal močna in njegove roke so bile ogromne. Sem imel nobenega dvoma, da je lahko poskrbel sam v boj.
  
  
  Temno človek je bil kratek in težka, z bulging ego. Ozrl se je, kot da je preveč porabi svojega prostega časa za pitje. Njegove oči so bile tesno skupaj v svojem pock-označena obraz. Ona je bilo ocenjeno za ego, za Kitajske kot nasprotnika, kot počasnejši in morda manj inteligentni kot ego "tovariš".
  
  
  "Si našla kaj si hotel?" je kitajca, ki me je prosil.
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Kaj mislite, da sem hotel?"
  
  
  "Tako revmatizem je zelo neumno, Mr. Carter. Če ste tekoč, da se pretvarjamo, ne razumete, kaj sem rekel, da ji, sem lahko pa tudi pustite, moj prijatelj, pojdi naprej in ustrelil."
  
  
  "Jaz zagotovo ne bi želel, da se to zgodi." Sem pa ji roke okoli, dlani navzgor. "Jaz sem praznih rok, kot lahko vidite."
  
  
  "Morda Eva Schmidt ni nosila naprava," temna odrti človek rekel.
  
  
  "To je vsekakor mogoče. Kaj menite o tem, Mr. Carter? " Kitajski vprašal.
  
  
  "Ne vem. Nisem imel priložnost, da se srečajo Miss Schmidt. Kako veste, kako mi je ime?"
  
  
  "To je v našem datoteke, skupaj z vašo fotografijo. Ste vedeli, da so blizu, da postane slaven v naše področje. Njo, v upanju, smo lahko vodijo v še en prijatelj."
  
  
  "Vaše datoteke, bi morali biti bolj popolno, kot je naša. Poskušal sem, da ste našli, ko sem te videl v jedilnico avto. Nisem mogel najti."
  
  
  Kitajski človek zarežal. "Ni slike od mene v Zahodni datoteke, Mr. Carter."
  
  
  To mi je dal nekaj, kar da misliti. To daje ego v posebno kategorijo.
  
  
  Kitajski človek sedel na robu Eva Schmidt je pograd. "Dovolj dobra za me, Mr. Carter. Njen ponižen človek. Jaz raje ne bi razpravljali sam. Raje imam, da si nam povedal, koliko veste o organizaciji, ki se ukvarja z Topcon."
  
  
  Sem videl nobenega razloga, da ostane skrivnost. "Zelo malo," sem rekel. "Jaz sploh ne vem, če Eva Schmidt je vodja organizacije ali samo enega zaposlenega v času."
  
  
  "Dejstvo je, da je za nas to, da nam še," je dejal Kitajski. Zdelo se mu je, presenečen, da je imel več informacij o Topcon, kot sem. "The Schmidt ženska je, ne šef, in še ona je zagotovo več kot le podrejene."
  
  
  Temno človek naslonil na steno meša, uneasily. "Ti si povedal emu več kot je povedal nam je," je grumbled Kitajski.
  
  
  "Saj smo se boš ubil ego, ni važno," Kitajski odgovorila na njegov videz prijazno glas.
  
  
  Njene noge premaknilo nekoliko, da bi mogli premakniti proti nikomur okoli moških. Nisem načrt, da ga sestrelil brez poskuša ubiti ih prvi. Ko je njen korak je narejen, je bil izbran za tistega, ki je lizanje in vsakogar.
  
  
  "Ne bi smel biti tukaj, bodisi. Topcon prodaja naprav za Rusi, " je povedal Kitajski.
  
  
  "Prav tako je predlagal, ego dn. Ne bomo plačali ih cen. Smo se odločili, da ego namesto tega enega."
  
  
  Nagnil se je nekoliko naprej, dajanje v najem njegovo težo gredo skupaj z gibanjem pripraviti
  
  
  hitenja, da človek na posteljo. "Misliš, ta vlak, ki bi se plazil z vsemi vrstami agenti, v upanju, da kradejo napravo iz ljudi, ki so kradli ego prvi ?"
  
  
  "To je problem, kaj si kapitalisti klic svobodno podjetništvo. To prebuja tekmovalni duh, " Kitajski je dejal, chuckling.
  
  
  Temno človek govoril znova. "Mi bi bolje, da to več, z. Ženska lahko prišel nazaj, kadarkoli."
  
  
  "In še naprej bomo s tem, moj drugi prijatelj. Vendar ni vsak dan, da boste dobili priložnost, da se pogovorite z American morilec v živo. Koliko mojih sodelavcev ali ste dobili znebiti v svoji zloglasni kariero, Mr. Carter?" "
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Jaz sem tudi ponižna oseba."
  
  
  "Ste bili trn v naši strani. Ko sem ji povedal, da sem prevzel zaslona in odpraviti vas, sem lahko dobili njeno hvalo iz minister sam, " je Kitajski mož je dejal v gloating glas.
  
  
  Njo, mislil, da je bilo super par. Temno odrti človek želel, da me bo ubil takoj ven iz čiste nestrpnost, in Kitajski človek je bil, ki jih zanima fame je lahko pridobil z vrnitvijo v Pekingu z moje lasišče na svojem pasu.
  
  
  V Chinaman pokazal s svojo levo roko na njegov spremljevalec. Nato se je dvignil revolver na svojo pravico. Bil je pripravljen za izvedbo me, in bil je ne bo izkoristil vse možnosti. Je načrtovano za oba dati krogle v moje telo.
  
  
  "Nisem lagal, da si," sem rekel.
  
  
  Kitajci se obotavljal, palec na sprožilec. Človek prisegel, za en dan. "On je upočasnjuje, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, sem mislil, in nenadoma pomnilnik banka je delal. Sheng Zi, legendarni Kitajski Komunistični agent, ki skril svojo identiteto tako uspešno, da je bil več kot duha kot telo in kri. Ob različnih časih, je bilo slišati, ki opisujejo ego, kot starega človeka; v drugih časih, je bilo slišati, pripovedujejo ljudje, ki ne, emu je bilo samo v svojih tridesetih letih. In nihče okoli teh ljudi je vedel, ego dobro. So le ujel pogled ego, očitno v različne preobleke. Za razlog, da Sheng Zi ostala skrivnostna oseba je bila, da so ljudje, ki so vedeli, kaj je dejansko izgledalo, kot da je smešno navado, da umira, nasilno.
  
  
  V Chinaman oči zmanjšal še bolj kot ime zdrsnila čez drugih ust. "Norec," je hissed na temno človek. "Bili ste opozorjeni nikoli ne uporabljate moje ime."
  
  
  Se je ozrl na mano, svoje izjave ni več prijazno. "Zdaj, Mr. Carter, vaše smrti, ki je bolj verjetno, kot prej."
  
  
  "Vaši ljudje bi res morali to napravo. Imeti morajo potegnil ven veliko topništvo."
  
  
  "Nič več govoriti," je pljunil na me, besno, da je njegov ego spremljevalec je naredil napako. "Rekel si, da si lagala, da nas. Razložim, da se meni."
  
  
  "Našel sem gadget. To je v moj žep." Se je preselil jo je za roko. "Bom pokazal za vas."
  
  
  "Carter, vzeti roko proč in spet se bom preverite dead man' s žepi," Sheng je dejal.
  
  
  Svoje zamrznjene. Njen, je vedel, da je s tem mislil vsako besedo.
  
  
  Shan naredili gesto. "Preverite svoj ego žepi," je dejal v matematika za dan.
  
  
  Temno odrti človek premakniti naprej, in za trenutek se njegovo telo blokirano Shen meni, da se skrili gibanje mojo roko, kot bi pritisnili na stiletto zoper moje dlani.
  
  
  On je položil roko v žep moj doublet, in Hugo je zgrabil in se odpeljal britev v ego mojega življenja. Je sopel, njegove oči širitev boleče. On slumped naprej, in Ego zgrabil ga je za ramena uporabiti kot ščit.
  
  
  Shen strel mi. To začuden, temno odrti človek, ko je njen ego-povešanje telo zgrabil njo. Vpliv je njegov ego skok, čeprav je bilo življenje odvajanje od njega pred bullet hit.
  
  
  Gritting zobe, odrinil jo mrtvo težo nazaj v naročje, premetavala se je njeno telo v smeri ležišča in Kitajski agent. Shan dodged. Za človeka ego, rasti, je bil presenetljivo hitro. On je šel ven na poti, in telo ego tovariš propadel na posteljico.
  
  
  Shan bil na tem, da ustrelil še enkrat. Vzel je korak k njej in slišal utišani revolver v ego roko pop. Njen se je sklonil, spreminja njeno telo naprej in navzdol in brca njen ego s svojo desno nogo.
  
  
  Ego: drugi strel zamudil zaradi moje gibanje, in potem je moj udarec, ki sem se učil za Japonski karate mojster, hit Sheng težko v roko, zlom prstov, in revolver letel nad Ego je roke.
  
  
  Preden je lahko opomore, njen preselila k njemu. Svojo pest, je bil vržen na ego je debel obraz in ujel ego v čeljusti. Je sopel in razporedi, ampak je bil premočan za ego, da je mogoče premagati v enem udarec.
  
  
  Segel je v svojo jakno za Wilhelmina. Njeno roko, ki je bil na Luger rit, ko Chinaman lunged na mene. On me je zadel odkrito na bradi udarec, da je skoraj zlomil vrat in pripeta me je na posteljo.
  
  
  Izgubili svoje bilance, je padel
  
  
  nad negibno telo Shen je spremljevalec. On valjani več, pristal na tleh, in tako dosegla za Luger znova.
  
  
  V tem času, Sheng je odprl vrata. Presenetljivo hitro, je bil na hodniku pred njeno lahko točke pištolo v ego smer.
  
  
  Vstal in tekel po njem, potiskanje pol-odprtih vrat iz poti. Ni bilo znamenje Shen. Mračno njo, nazaj v prostor, Schmidt ženske. Tam je bilo telo, ki je potrebna, da se lahko obravnava.
  
  
  Loputanje vrat je vlekel mrtev človek okno in vrgel ga je iz. Ko je ujela pogled telo vozni navzdol po pobočju, preden vlak levi ego zadaj.
  
  
  Njeno dihanje je bila težka. Dvignil je dead man ' s pištolo in našli Shen je na tleh poleg ležišča. Ih vrgla ven, nato zapre okno in naglo tidied do prostor. Nisem želite Schmidt ženska vedela, da sem bil tam.
  
  
  Moje delo je bilo težje kot takrat, ko sem se vkrcali na vlak. Sheng Tzu je imelo, da bi našli svojo. Boj, ki je dobil le ne gre več za nas. On je bil edini, ki živijo posrednik svobodnega sveta, ki je vedel, kaj je izgledala. Bil je ne bo, naj me imajo ta znanja okoli z mano, za dolgo.
  
  
  
  
  Peto poglavje.
  
  
  
  Sem hodil vzdolž železniške od enega konca do drugega in nisem opazil Kitajski agent.
  
  
  Ko sem končal moj iskanje, vlak je naredil dve hitro ustavi. Zi Sheng lahko skok na vsakogar, okoli njih. Lahko bi tudi na krovu v eni izmed oddelkov nisem mogel vstopiti, ali v nekaterih drugih krajih. Nisem mogel upam, da razišče vse kraje, da skriti v gibanju vlaka.
  
  
  Je zavzdihnila in dal gor za trenutek. Na tak ali drugačen način, sem bil prepričan, da bom izpolnjujejo Shen znova.
  
  
  V sredini naslednji dan, našla Ga je sedel sam v njen prostor. Bila je telefon zaseden, kar ugotavlja v majhen prenosnik, ki je vzel okoli njeno torbico. Odprl je vratca reže za njo in vstopil.
  
  
  "Živjo," sem rekel.
  
  
  "Oh, Nick! Sedli. Pravkar sem poskušal napisati opombo, da moj šef. Ji morali povedati, emu, ki doslej ferret je bil pustil praznih rok. Bom pošlji ji telegramom v Benetke."
  
  
  Njen sel je poleg njene. So bile tri plišastih sedežev na vsaki strani prostora, vsak, ki je obdana z črno-rjave barve, potiskane material, ki je dal emu videz Evropske čaj soba iz prejšnjega stoletja. Prostor je bil zgrajen leta dni glamuroznih vlake, ko so kralji in znane osebnosti vkrcali na Orient Express. Tam so bile velike in majhne prtljažniki nad sedeži, ogledalo na vsak sedež, in na straneh ogledala so bile fotografije, mesta, pokrajine.
  
  
  Ursula dal beležke nazaj v njeno torbico, in ko je ujela pogled Webley .22 samodejno znotraj. Njen, v upanju, da Ja ne bi imeli, da gredo gor proti njej človek s to igračo. Ona me je pogledal, in nasmeh blede od njenega obraza.
  
  
  "Nick! Kaj se je zgodilo z vami?"
  
  
  Ona omele se je skliceval na modrico, ki je pokazala kraj, kjer Shen je zadel mene. Njo, se zarežal. "Delam na moj poklic."
  
  
  "Ali ste v redu?"
  
  
  "Da, jaz sem v redu." Bil sem zadovoljen, da je bila res skrbi. "Recimo, da ni jedilnico avto zdaj, ampak sem kupila steklenico viskija v Milanu. Bi radi, da se mi pridruži v moj prostor za pijačo?"
  
  
  Ona me je pogledal s hladno modre oči. Vedela je, da je bila ponudba, in je vedela, da jo hotel tako je vedela. Ona poblisnil spet na gibljive podeželju, ki je bil zdaj postopoma izravnavanja, kot smo približal na Jadranu.
  
  
  "Mislim, da si poskuša zapeljati me, Nick."
  
  
  "Nikakor ne," sem rekel.
  
  
  Ona grimaced. "Niste spremenili malo. Ali ne vidiš, da delam?"
  
  
  "Potrebujete, da se sprostite enkrat."
  
  
  "To ni enostavno, da to storite, ko ste sledenje navzdol človek kot Hans Richter."
  
  
  To je bilo prvič, da bi bila omenjena imena človek, ona bi se imenuje Mesar. Jo spoznal, je. Sem prebral o Richter, in tisto, kar sem bral, je bil strašen.
  
  
  "Torej, on je tisti, ste preganja. Razumem, tvoja odločitev."
  
  
  Vrata so se odprla in ženska srednjih let je sedel tam. "So ti sedeži sprejeti?" "Kaj je to?" je vprašala v Britanski naglas, kar kaže na štiristo sedežev.
  
  
  "Ne, prosim, pridružite se nam," Ga je dejal.
  
  
  Ženska je prišel in sedel na oknu sedež nasproti Ursula in mene. Jaz bi zapustil prostor vrat odpreti, in hladen vetrič je pihal hodniku. Ko je sedel, je dosegel v slame vrečko za kup pletenje.
  
  
  "Lep dan," nasmehnila se je. Ona je bila redka, hawk-nosom ženska s kratkimi sive lase. Njena očala imel le manjši del običajne leče - majhne koščke stekla, ki so bili uporabljeni za close-up dela.
  
  
  "Da, kajne?
  
  
  "Ursula dogovorjeno.
  
  
  Ursula pogledal iz svoje pletenje, da se mi je in se nasmehnil. Ženska je šla nazaj pletenje, ne plačuje nobenih pozornost do nas. Bil sem samo o tem govoriti, da Ga še enkrat, ko človek vstopil v prostor. Ne govori, da Hema in mi, sedel je na skrajnem koncu prostora za dan. To je bil človek, ona bi videl prej z walkie-talkie je še vedno izvajajo. Postavil jo dol na sedež poleg njega, potegnil časopis izpod njegove roke, in začel brati. Vsakič, ko je videl tega človeka, on bi nosijo radio, vendar je ni nikoli obrnil na.
  
  
  "Veš, ko bomo prispeli v Benetke?" Je Britanec vprašal Ursula.
  
  
  Ursula potrudil, da bi dobili boljši pogled na človeka s časopisom. Zdaj je obrnil k Englishwoman. "Pričakujem, da bo okoli šest ali pozneje."
  
  
  "Oh, to ni slabo. Bomo vsi morali jesti nekaj, kar obstaja, seveda, ker ni jedilnico avto."
  
  
  "Da, da, pravzaprav," je dejal Ursula. Nje, je videl njen obraz spremeni, če se je spomnila, kaj, in potem se je hitro pogledal na zadevo iz radia.
  
  
  "Se mi zdi strašno uncivil ne bi poslali jedilnico avto z nami vse poti," Britanski ženska, je dejal.
  
  
  Ursula je zdaj gledamo na človeka, na levi strani. Sem pogledal na njo, preveč, in videli, kaj ona je gledala. Čukalj na prstanec roko, ki je potekal v časopisu je bila velika in čvornovit. Smo izmenjali poglede. Ta členek je bil znak Hans Richter.
  
  
  Ursula mogel dobiti dober pogled na Ego v obraz, tako Hej odločil, da ji pomagam. Čakal je človek obrniti stran, potem govoril z njim.
  
  
  "Oprostite, gospod," sem rekel.
  
  
  Človek je padel časopis in me je pogledal. "Ja?" Ego je naglas je bil podoben, da Ga je. Je bil pa moj višina in je imel vojaško ležaja. Ego je mišičast, inteligentni obraz pogledal, mlajših od svojih letih na prvi pogled.
  
  
  "Vidim, da imate London časopis," sem rekel. "Obstajajo nogometni ocene tam?"
  
  
  Ego je pogled preusmerila od mene, da Ga, in zdaj se je vrnil k meni. Odložil časopis in ga izročil, da me. "Prepričan sem, da obstaja. Tukaj, pravkar sem končal to."
  
  
  Ona izogniti, če pogledamo na njegovo levo roko. "Hvala," sem rekel, ob papirja. Nisem videl, brazgotina na njegovem vratu.
  
  
  Bil je videti na Ursula znova. "To je vse prav." Dvignil je radio in vstal. "Zdaj, če boste oprostite."
  
  
  Obrnil se je in zapustil prostor, naslov za spanje avtomobilov. Njen, se je obrnil k Ursula:"No?"
  
  
  "Ne vem," je rekla.
  
  
  Ženska je po hodniku se je ustavil pletenje in poslušal pogovor z pristen interes.
  
  
  "Tam niso več roke, kot da," sem rekel.
  
  
  "Ne," Ga je priznal. "Ni zelo veliko."
  
  
  Ohranila sem jo. "Jaz bom takoj nazaj."
  
  
  Se je preselil hitro navzdol dvorani dan, trener v smeri odšel. Sem ujel z njim kot on je, ki vstopajo Voiture 5, avto, ki je Topcon je bila ženska, ki je bival v. Ona stoji ob koncu avto, medtem ko je lupine. Nato njen in ducked po kotu koridorja. Trenutek pozneje je slišal vrata zaprite. Se je vpisal predel 6.
  
  
  Medtem ko je njegov stal, njen izdalo odločbo. Moj naslednji korak proti Topcon bo manj subtilno. Jaz bom moral iti, Eva Schmidt in jo prosi, kjer ukradene naprave je skrit. Zdaj je idealen čas. Sem potrkala na vrata in 4 - to je prostor, vendar ni bilo odgovora. Poskušal sem še enkrat, vendar je bilo vse tiho v notranjosti. Za vedno bo, poskusite znova pozneje.
  
  
  Ko se je vrnil, da Ursula, ženska je še vedno z njo, razpravo o prednostih železniški promet nad airlines. Ursula bil vesel, da bi me videli. "Recimo sprehod," sem rekel. "Na platformah lepote".
  
  
  "Ne pozabite, da jedo v Benetkah," ženska je rekla.
  
  
  "Ne bomo pozabili," ji je dejal oče.
  
  
  Ko smo šli po hodniku, sem ji rekla: "Pridi, gremo na moj prostor."
  
  
  Ona me je pogledal. "Super."
  
  
  Ko smo prišli na moj prostor, ki je bil tri minute stran od Ursula je, aka avto, ji je hotel suknjič je prišel dol in Ursula stared na big Luger v svoji torbici. Potem je zavrnilo njene misli.
  
  
  Ona je sedel skrbno na robu moje pogradom, in sem zlila z njo, bourbon za vsakega od nas. Ona je njen z majhno nasmeh. "Preden ste se mi zdeli, povej mi - ali ste našli osebo, s radio?"
  
  
  "On je v naslednji avto," sem rekel. "Predel 6. Ali menite, da ste našli Mesar?"
  
  
  "Nisem videl, brazgotina," je dejal.
  
  
  "št. Ampak ego postavo ustreza, in tako ne ego age."
  
  
  "Ne vem, jaz samo ne vem," je rekla počasi. "Imam občutek, da so te naše ljudi, vendar ne želim, da nalog za napačno osebo."
  
  
  "Potem imate samo eno alternativo," sem rekel. "Boš
  
  
  poskusite najti nekaj, kar v ego osebne stvari, da bo vaše identifikacijske bolj pozitivno."
  
  
  "Ja, imaš prav," se je strinjal. "Imam, da poskusite priti v ego prostor."
  
  
  Je zavzdihnila. "Poglej, jaz sem dober v tem. Dovolite mi, iskanje ego prostor."
  
  
  "Saj ne bi vedeli, kaj iskati, Nick."
  
  
  Mislil sem, da o tem malo. "V redu, gremo skupaj."
  
  
  Nasmehnila se je. "Da je bolje. Ne, ne moreš popolnoma potopite se v navdušenje."
  
  
  Vzel požirek svoje viskija. "Ne moremo iti zdaj," Ay, ki ji je povedal, dajanje svojo roko okrog njenega pasu. "Naše ljudi, ali kdor je samo vrnil v prostor. Je tam za nekaj časa. Bomo morali počakati zunaj ego."
  
  
  Modre oči me je pogledal, in ona je požirek viskija. Ji vzel skodelico z njeno roko, in je za korak vstran. On je dvignil na rob ležišča in potegnil ji blizu. Nato ee ji je dal dolg poljub na ustnice, in ona je odgovorila. On jo poljubil na vratu pod njo blond lase in ji dih, ujete v grlo. "Sprostite se," sem rekel.
  
  
  Za čas, za naslednji poljub bilo več, ona bi se odločili, da sama k meni. Potegnil ji, da ji noge in začeli smo sleči, ni rekel besede za nas. Kmalu smo bili na pograd, naša telesa krčenja. Mehke, prijetne zvoke prišel je iz njenega grla. Njeno meso je bilo vroče pred moj dotik.
  
  
  Stekel je roko čez njene prsi. Ursula oči so bile zaprte. Njo, je videla odsev njene bele zobe. Je zastokal in zaviti svojo desno roko okoli mojega vratu. Čutila, da se ji shiver in slišal njen vzdih, in potem je padel, a nasmeh igranje v kotičkih njenih ust.
  
  
  Vlak je kolesa rumbled pod nami, in avto se preselil gladko. To je bil velik trenutek, in nihče okoli nas želel prekiniti ego z besedami.
  
  
  Končno, Ursula dotaknil moje palico. "To je bil super, Nick."
  
  
  Ji je nasmehnil hej, pri revmatizmu. "To je bolje kot pletenje v prostor."
  
  
  Ko smo bili oblečeni, sem odprl okno, zavese razpoko. Znašla sva se v močvirnatih območje v bližini Benetk.
  
  
  "Zdaj, kot je za ta prostor, smo so odšli v iskanje..." je dejala Ga.
  
  
  "Dovolite mi, da preverite na svojega moškega, in videli, če je še vedno tam."
  
  
  Je smuknil ven na hodnik in odšel v svojo sobo, ki je bila zasedena, ki jih človek z walkie-talkie.
  
  
  Odprl je vrata, ko jo je zagledal, je hodil nad nje, in za trenutek pogledali v drug drugemu v oči. Nadaljeval hojo, in hodil mimmo na obeh koncih avtomobila. Nato njen, sem se obrnil in se pretvarjal, da traja kratek pogled nazaj. Človek je bil vedno stoji na pragu, gledal me je.
  
  
  Naše oči znova sestali. Ego je pogled je bil trd, izziv. Potem je šel nazaj v prostor in zaloputnil vrata.
  
  
  Iskanje, ki je predlagal je, da Ga je razsodilo, si za trenutek. Poleg tega je ta oseba je zdelo sumljivo, da me. Če je bil Hans Richter, da sum bilo razumljivo. Da bi se izognili zajem za tako dolgo, kot Richter storil, človek je moral biti zelo previdni, nenehno na preži, sumljive za vsakogar. Je verjetno spal s pištolo v roki.
  
  
  Seveda je bilo Richter je, sem pomislil. Ursula je, da poskrbite, da, ker je bilo njeno delo. Hej, bo treba dokazilo ego je pravo identiteto za aretacijo njega. Ampak za vse praktične namene, zdelo se mu je, da je bil mesar v Beogradu. Da deformirana čukalj in človek je pozorna obnašanje me je prepričalo, da je.
  
  
  Kot sem stal na koncu avto, Eva Schmidt se je pojavil, opomnil me je, da sem imel svojo službo, in da se je zdelo, da je ključ za to.
  
  
  Ženska je minilo mimmo in me pritegnila vonj ee medenine, ki je bil zelo ženstvena. Ozrl se je na nogah, ko je hodil po dvorani. Ni slabo, sem mislil.
  
  
  Ko se je ustavil za dan ji prostor, ona mi je dal isto ovrednotenje izgled, saj ko ee prvič videl. Potem je odklenjena vrata in vstopil.
  
  
  Odšel je nazaj k Ursula in ji rekla, da se človek bi mislil, da je Richter je bil še vedno v dvorani v ego prostor. "Poskusite, da pazi na ego vrata. Sem malo podjetje moje lastno, da se udeleži," sem rekel, preverjanje Luger.
  
  
  "Kaj je za podjetja, Nick?"
  
  
  "Nekateri ljudje pravijo prepričanja."
  
  
  Sem potrkal na Eva Schmidt je vrata, in ona odprla takoj. Pogledala je presenetil. "Kaj hočeš?" "Kaj je to?" je vprašala v nemški naglas.
  
  
  "Ti," ji je dejal oče. Odrinil jo stran in hitro zaprla vrata za njim.
  
  
  Ženska me je pogledal warily, vendar pa je zagotovo ni bilo na robu panike. "Obstajajo boljši načini, da se med seboj spoznajo," je dejal.
  
  
  "To je več kot spa klic, Eva."
  
  
  "Če si policaj, nimam kaj skrivati. Če ste tat, ni veliko vredno krade od mene."
  
  
  "Samo elektronsko napravo, ki bolj vlade bi radi imeli," sem odgovoril. "Daj ego tukaj.
  
  
  Vem, da ste Topcon agent. "
  
  
  "Kaj je Topcon agent?"
  
  
  "Jaz tudi vem, da si govoril, da je KGB agenta. Si upamo, da se prodajajo naprave do Sovjetske zveze."
  
  
  "Kaj je za KGB agenta?" je rekla. To je bil začetek, da zveni kot gramofon.
  
  
  Spoznal sem, da sem potreboval, da ji, da sem vedel, kaj sem govoril. Svoje je dejal: "poslušal sem Odin Poe izpolnitev vaših pogovorov z rusko. Ego ime je Lubyanka. Imamo ego fotografije v naše datoteke."
  
  
  Njene oči zožil. "Kdo ste vi, CIA?"
  
  
  "Jaz sem na ih delovnih mest."
  
  
  "Jaz sem strpen, sem poskušal prodati ji nekaj Rusi. Kako ste se predlaga, da ustavi me?"
  
  
  "No, obstaja še en preprost način. Jaz bi se ubil."
  
  
  Eva Schmidt ni trznil. "Ni na nabito vlak, ne moreš. Ste blefiranje."
  
  
  Preselila sem se z mojo roko, in ostra šel v mojo roko. "Kako zelo narobe ste. Ona je že bila ubita ena oseba, na ta vlak. Sem lahko enostavno storite z dvema."
  
  
  Njen obraz paled, in njene oči darted nervously, da bleščeča rezilo noža. "Ni spremlja v ta prostor."
  
  
  "Kje je to v dvorani?"
  
  
  "Ne morem vam povedati, da je. Če je ona ukazala, ljudstvo moje, bi ubili mene."
  
  
  Moje roke strel z njo. V enem swift gibanja, je cut off gumb na svojo obleko, in ona je padla na tla in se zakotalila off.
  
  
  "Lahko tudi grlu, Eva."
  
  
  Je sopel tiho. Njene oči so sledile gumb. "Nimam napravo. Jaz samo pogajanja z Rusi."
  
  
  "V Topcon šef je v dvorani na vlak, ni on? Ste posrednika, si mimo emu nad KGB."
  
  
  "Samo preventivno. Veste, kako je. Ni nikogar drugega, ki mu lahko zaupate." Eva Schmidt se je zdelo, da so unflappable smisel za humor.
  
  
  Hej nasmehnil in leaned zoper strani prostora. "Če KGB določa pravo ceno, vaš šef, ki bo prišel iz skriva in roko nad zaslon. Je, da je načrt?"
  
  
  "Ne boste stop emu iz to. Nihče ni nikoli ustavil ego."
  
  
  "Jaz se specializirajo za začetnike," ji je dejal oče.
  
  
  Potem je nekdo v hodniku obrnili ročico in jo potisnil vrata trdi, udarec me je izven ravnotežja.
  
  
  Eva Schmidt zganila, kakor da bi pričakoval novice. Ona vrgla ven, in ji pete ujeli na moj golenico. Zajela ramo, v mojih prsih, je potegnila moje zapestje z obema rokama, in postavlja svojo roko k sebi na vsako pleme.
  
  
  Ženska, ki je prejela udarec od strokovnjaka. Ona bi prekršili mojo roko, če njen ni preselil z njo, ropa ji vzvoda, potrebna za nadomestilo za moje vrhunsko moč. Je zavit svojo prosto roko okoli njenega vratu in jenki njeno glavo tako močno, da je grunted, kakor da bi bili zadeti.
  
  
  Na stiletto dvignil in se dotaknil grlo, nato pa se obrnil na obraz, vrat.
  
  
  Nikogar ni bilo tam.
  
  
  "Pojdi še enkrat,"Večer ji je rekel," in to potovanje je konec za vas."
  
  
  Ustavila se borijo. Gledal je kot prostor vrat, ki je bil zdaj nekoliko priprta, stresel nekoliko z vožnjo vlaka.
  
  
  Vlečenjem ženska z njim, hodnika preveriti njo ven. Večer je moral co-delavec, je izginila.
  
  
  "Ste pričakovali podjetja. Kdo je bil to?" Ka jo vprašala.
  
  
  "Ruski. Vas je strah ego."
  
  
  Njena vrata zaloputnejo. "Imam na sumu, da ste leži, in sem zamudil srečanje z vodjo Topcon."
  
  
  "Če je tako, ste v srečo. Bi ga ubil."
  
  
  To je bil šele drugič ona je povedal mi je, kako nezmotljiv skrivnostni človek je bil. Bodisi njegovi sodelavci ga občudovala, ali Eva je osebno zanimajo za njega. Spomnil sem se nekaj Kitajski agent je dejal, ko je bil hvalisanja. Dejal je, da Eva ni bilo Topcon izvršni, vendar pa je zagotovo ni bil samo še en plačanec.
  
  
  "Povejte mi kaj o svojem fant, Eva. Začnite z njegovo ime."
  
  
  "Ste zadušitve mene. Komaj govoril."
  
  
  Sem popustiti njen oprijem malo, in se je vrnila uslugo. Ona malo v mojo roko.
  
  
  Obstaja nekaj stvari, ki jih ne more upreti. Odin je imel globoko ugriz ostrimi zobmi vse okoli njih, in Eva je zdelo, da so ostra turistov.
  
  
  Njen prekleta in izpustil ee.
  
  
  Ženska je skočila proč od mene in skočil za pletenje kovček sem videl njeno izvajanje v dan trener. Potegnila nazaj na vrh, kukanja v notranjosti.
  
  
  Ona je zadel na pas z ee. Smo propadel na pograd. Evo, vrgla me in me je zadel v oči. Smo pade na tla, in je udaril vsako pleme in zadel cilj. Čutila je odvratno bolečine.
  
  
  "Krojač," sem rekel. Glasovanje in to je to. Moje potrpljenje je zmanjkalo. Bila je močno prizadele ee s svojo glavo
  
  
  
  in njen cilj prizadele tla. On zadel ji, znova s svojo roko, in kričala, kot je kri tekla po kotu njene ustnice.
  
  
  On straddled ji, da pritisnete ji gola stegna proti mojim hrbtom. Njena obleka je bila raztrgana v boju, in del ene dojke lahko videli. Nekako je izgledala bolj seksi kot prej, vendar nisem bila pri volji za prijateljskih tekem.
  
  
  Večer dal ji je roko na usta in pogledal v krvi na nen. "Donnerwetter!" je pljunil. Vendar je bil intenziven strah v njenih očeh.
  
  
  "Če mislite, da ne bom ubil, ker ste ženska, ga vrgel ven iz vaše glave."
  
  
  Hugo imel je pred njo začuden oči, nato zdrsnila rezilo samo pod svojo brado. "Ne bom vam grozijo več. Jaz bom samo to."
  
  
  "Ego ime je Horst Bliicher. Ne bom povedal še enkrat, tudi če to pomeni za moje življenje. To ni mogoče prenesti na ego. Če pa želite stavo proti ruski igralec, bom dal na tla in Horst."
  
  
  Pomislil je za trenutek. Nisem imel pooblastilo, da plača denar, da bi dobili napravo nazaj, ampak Evo, mora imeti pomenilo to, ko je rekel, ona bi dal svoje življenje za zaščito njen šef.
  
  
  Segel je v pletenje primeru, da potisnete v to, in izvlekel Beretta . Bila je zaljubljen s pištolo v minuto samo za zavarovanje.
  
  
  "Morate biti zelo udobno s tem Horst človek."
  
  
  "On je genij. Res te občudujem ga."
  
  
  "In malo več, sem obdržati denar."
  
  
  Večer se dotaknil njenih ustnic, ki so bili cut z backhand. "Ja, mi smo ljubitelji. To je eden od razlogov, ona bi umrl za njega."
  
  
  "Moja vlada lahko pripravljeni, da sprejmejo ponudbo, da se vrnete na zaslon. Prenesti sporočilo na vaš matematiko presoji."
  
  
  "Bom videl, kaj pravi."
  
  
  "Ko bom prepoznali?"
  
  
  "Pričakujem, da so revmatizem, za ta večer."
  
  
  Sedela je gor in leaned močno proti robu ležišča. Je zaslutil, da Horst je le malo možnosti, da ob vabo in dobili ven, v odprto. Vendar je bil dolgo vrsto načrt, v upanju, da Predvečer bi odpelji me k njemu.
  
  
  Zunaj na hodniku, sem se spraševal, če sem naredil napako. Tam je bila priložnost, da se Eva lahko priti v stik z Horst brez moje vednosti, in je bil samo poskušam, da me bo ubil. Potem bom imel velik Topkon puško in Kitajski morilec za moje lasišče. On ni našel možnost privlačna.
  
  
  
  
  Šesto poglavje.
  
  
  
  Ursula bilo več.
  
  
  Pustila sem ji, da še naprej gledal v vrata človeka, smo sum je bil Hans Richter, a Nacistični vojni zločinec, imenovan Mesar. Ona ni bila na koncu avto, kjer sem nazadnje videl njo, in ona ni bila v svojem lastnem prostoru ali mine.
  
  
  Se je to zgodilo z njo, da eno mislečimi dekle, kot Ga ne zapusti svoje mesto brez dobrega razloga. Ona mora imeti videli, da je človek prišel iz prostora in se odločil, da mu sledijo.
  
  
  Ustavil se je pred človeka vrat in potrkal na to. Nisem dobil odgovora. Pogledal je navzdol po dvorani. Popotnik, ki vstopil v avto in prišli do mene z nasmehom na obrazu. Kadar je njen ego videl prej? Potem sem se spomnil. Na začetku poti, je sedel v avto isti dan kot Eva Schmidt, in človek se bomo upoštevali Richter.
  
  
  On pozdravi me veselo. "Kako je potovanje dogaja?" Ko emu ji je povedal, da je vse, kar je bil tudi dogaja, je prikimala in mi je dal prijazno pat na ramo, nato pa se preselil na.
  
  
  Premolknil, ki je čakal za to, da izginejo iz pogleda. Njen koša je v prostoru, medtem ko nihče ni bil tam, ki izvaja iskanje, ki Ga je storil. Prej je poravna svoje poslovanje, prej bom ustavi občutek odgovoren za zapri.
  
  
  Veselo tujec ustavil. Obrnil se je okoli. "Ona lahko od vas žepni nož?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Odstranil je roko, ki se je že v njegov suknjič žep. "Bi lahko verjemi mi, če sem rekel, sem držal revolver?"
  
  
  "Ne vem, zakaj si lagal, da mi o teh stvareh." Bil je navdušen nad Ego je, ki deluje spretnosti. Da je bil videti kot jolly turista. On je še nosil kamere na traku okoli njegovega vratu.
  
  
  "Jaz bom, da si za nekoga, ki želi govoriti z vami. To je vse, kar smo želeli - malo pogovor, " je dejal.
  
  
  "Potem ne potrebujete pištolo."
  
  
  "Verjetno ne, ampak sem se raje bodite previdni. Jaz grem na kratke razdalje tabo. Dovolj blizu, da ustrelil, vendar ne dovolj blizu za vas, da skok na meni. Če ste se obnašajo sami, bomo dobili skupaj v redu."
  
  
  "Sem poskusil, da bi dobili skupaj z vsemi," sem rekel.
  
  
  "Samo obrnil in začnite hoditi. Jaz bom povedal, kdaj ustaviti."
  
  
  Se je obnašal dostojno in sledili naročila. Bil sem radoveden, da vem, kdo je poslal ego po me.
  
  
  Dober. Počakaj, " je dejal, ko smo vstopili v naslednji avto.
  
  
  Premolknil, ko gledam za nazaj.
  
  
  
  Bili smo poleg številnih zasebnih prostorih. Sem slišal veselo človek obrnite ključ v ključavnico.
  
  
  "Lahko zdaj obrnil in šel notri," je rekel.
  
  
  Je nato naročil, dokler ni prišel do prostora. Potem je videl, Ursula in šel noro.
  
  
  Dekle, ki leži na postelji. Bila je popolnoma gola. Zapri je bila odvzeta njene obleke in vrgli okoli prostor. Diha, vendar ne gibljejo.
  
  
  Ignoriranje pištolo, obrnil se je, da obraz svoje captor. Svoje skočil za njim. Moje roke zaprta okoli njegovega vratu. To je bil njegov ego, ki je prizadel njen zoper strani prostor, strangling njo. "Kaj ste naredili z njo?"
  
  
  Nato zaloputnem vrata so se odprla. Slišal sem ji, vendar nisem obrnil v času. Par boksarjev me je zadel v uho in vrglo me je na tla.
  
  
  Poskušal je vstati, vendar ni mogel. Čutil sem, moje roke so segale za mojim hrbtom. Potem je nekdo vezani moja zapestja skupaj s svileno kabel, vleče obveznice skupaj z lahkoto.
  
  
  Ego je z roko udaril me je po rami. Človek, ki straddled me kravato moj vezalko je rekel: "Ne skrbite za dekle. Ona je bila samo trkal ven."
  
  
  Sem spoznal, da ji je glas veselo turista.
  
  
  Moj zamegljen vid začel jasno. Je bila videti za noge drug človek, ki je stal na tleh. Nen je nosil drago Zhirinovsky črno usnje baletne copate. Očitno je, da je bil on tisti, ki podražila mene. "Ugotovite, kdo je," je rekel Gospod Jolly.
  
  
  Potem je bil skozi vrata, pred njenimi očmi lahko ujeti njegov obraz.
  
  
  Ko so vrata zaprta, v ozadju človek v črne čevlje, Gospod Jolly obrnil mene. Bil je še vedno zardi kot predsednik letos odbor. "Kot sem rekla, ne boste dobili ubil, če ste obnašajo sami."
  
  
  "Kaj pa dekle?"
  
  
  "Razumem vašo skrb. Ona je lepa. Vendar smo morali ugotoviti, kdo je bila. Tako sem potrkal njo ven, vzel off njeno obleko, in preučiti njo."
  
  
  "Koliko ste se naučili?"
  
  
  "Vsako organizacijo vprašanja osebne izkaznice za svoje agente. Za estestvenno, ona je omele iz ego sebe."
  
  
  Da je bil problem z Ursulo je tajno politično agencije. So upoštevali vse birokratske navade, ki je lahko nevaren za operative na terenu.
  
  
  "Imate tudi kodo ID kartico?" je veselo človek vprašal.
  
  
  "Sem ji rekel.
  
  
  Njo, v upanju, da če sem lahko dobil ego govori dovolj dolgo, da bi lahko dal ego v presenetljivo razdalji dobro dajo pihati. Nato se je lahko začel celotno novo žogo zabava s svojo služijo.
  
  
  "Ti dve hodil okoli vlak skupaj, poskušal dan, peeked v drugih oddelkov. Če ne deluje, kot partnerji, kako pa si razlagate to?"
  
  
  "Tailor," sem rekel,"ne morem si misliti na kaj zase?"
  
  
  "Ne, svojo leno." Potegnil še en kos kabla okrog njegov žep. "Bom, da je težko za vas, da se premaknete okoli." On deftly zaviti vrv okoli mojih gležnjev, previdni, da ne bi moj ego je presenetila. Nisem imel priložnost za dober strel.
  
  
  V koridorju, človek je pokazala, enako previdno, ni dvoma, rojen iz izkušnje. Karkoli je bil, je vedel, da so pravila igre.
  
  
  G. Jolly je naglas je bila nemščina, tako kot Eva Schmidt'. Ali Ga je, za to zadevo. To ni bil ključ za odklepanje ego, ki pripadajo vsako organizacijo. V vohunstvo podjetja, stranke, se zelo pogosto spreminjajo, strokovnjaki vseh narodnosti so na voljo za najem na katero koli stranko, in kar se je zdelo očitno, včasih se je izkazalo za lažno.
  
  
  Na primer, Sheng Zi njegov pomočnik je bil kot Kitajski kot Frank Sinatra.
  
  
  Kolikor je vedela, Gospod Jolly lahko delo za vsakogar, od Topcon-Vzhod nemško Inteligenco. Je morda tudi že prijatelj Hans Richter, človek Ga je moral prijeti.
  
  
  Je lahko samo se prepričajte, da ni bil delajo za AX za povsem jasni razlogi ali v Pekingu. Če ego je najel Kitajski Komunisti, Sheng Tzu bi še vedno tam, in verjetno bi že mrtvi.
  
  
  Spustil moje noge, nato pa jih dal malo kreten, da preizkusite moč njegovega dela. Zadovoljni, ga popravijo navzgor. "Zdaj, da smo zadovoljni, bomo lahko govorili. Povejte mi vse o sebi."
  
  
  "Od začetka? No, to je rojen v Združenih državah Amerike..."
  
  
  "Ste šala preveč," je opozoril me.
  
  
  Hodil je v postelji in pogledal na goli Ursula, ki je bila zdaj zavezana, roke in noge, ki je tudi vrv, kot sem jaz. Je poblisnil do prepričajte se, da sem gledal svojo vsako potezo, potem namerno flicked njegov noht hkrati okoli nezavedno dekle bradavičke.
  
  
  "Ne bom poskusite premagati iz odgovorov okoli vas. To bi bilo preveč težko. Če ne, povejte mi, kdo ste, bom delo na dekle."
  
  
  Nisem mogel razumeti, kaj sem dobil iz odtegljaja informacije. "Dobil sem naročil iz organizacije, ki se imenuje AX. Moje ime je Nick Carter."
  
  
  "Vaše ime ter ime vaše organizacije so seznanjeni, da me. Ampak jaz ne razumem, zakaj vas in dekle, ki delajo skupaj."
  
  
  "Morda ne boste verjeli, a smo samo stare prijatelje na istem vlaku."
  
  
  "Dekle skladbe navzdol nekdanji Nacisti. Ste tudi lov nekdanji Nacistični?"
  
  
  "Ni res. Ampak, če sem vožnjo v eno od njih, jaz zagotovo ne bo poljub njen ego na obeh palic."
  
  
  "Jaz si ne bi mislil na njo, Mr. Carter. Kakorkoli, moram iti." Je poblisnil na uro in stopil hitro na vrata. "Uživajte preostanek vaše potovanje."
  
  
  Gledal je vrata zapreti in slišal zaklep klika. Nato je prostor, ki je bil tiho. Pogledal sem okoli. Ni nam prtljage, nas oblačila, ki označuje, da je apartma zasedli potnika. Morda G. Jolly imel zaklepanje pick in izbral prazno kraj spanje, da nas je v ujetništvu.
  
  
  Bil sem presenečen, da je vprašal njegova vprašanja in nas je zapustil nepoškodovan. Vendar sem bil ne bo, da se pritožijo. Moj problem je bil, kako nam tukaj.
  
  
  "Ursula," sem rekel. "Zbudi, Ga."
  
  
  Dekle ni premikanje. Njen pojavile do ležišča, ki se gibljejo počasi in nerodno. Nato njen, je pokleknil in spregovoril Ursula znova. Njene trepalnice fluttered nekoliko.
  
  
  To je bila lepa slika, sveže in vabljivo. Nagnil navzdol in se dotaknil njene bradavice s svojim jezikom. To je bil eden od najboljših načinov, da jo zbudi.
  
  
  Ursula se je nagonsko. Potem je ganil na posteljico. Njene oči letel odpri. "Nick!"
  
  
  "Presenečenje," sem rekel.
  
  
  Njene bradavice se je dotaknil še enkrat. Sovražil ustavljanja.
  
  
  "Zdaj ni čas za to," je grajal mene. "Kako ste dobili tukaj?"
  
  
  "Bil sem prinesel s alapaha človek. Smešno, človek s fotoaparatom okrog vratu. Kaj misliš?"
  
  
  "Sem gledal prostor v Voiture 5, medtem ko je šel o vašem podjetju, ne glede na to je bil za nas. Človek je šel ven. Kot ponavadi prevaža svojo prekleto kot walkie-talkie. Bil je v taki naglici, da sem bil prepričan, da je bil tekoč, da spoznaš nekoga in se odločil, da spremlja, kaj mislil je, da je tako pomembna. Najbrž je opazil me je. Vodil me je skozi skupne avto, kjer je to smešno fant s kamero sedel. Imeti morajo izmenjujejo signalov na nek način. Dve okoli njih ujet me na platformi. Je bila prisiljena, da pridejo tukaj. Potem sem se udaril v uho."
  
  
  "Vidim, da lepo gosje jajce obstaja, vendar ste še vedno v dobri formi."
  
  
  Ursula blushed malo. "Ste me postavili v neugoden položaj."
  
  
  "Želim si, da bi lahko našli način, da bi denar za to."
  
  
  "Poskusite, da se osredotočite na vaše poslovanje. Kaj bi morali storiti, je naslednji korak?"
  
  
  "Bom ugotovimo nekaj ven," je zagotovil, da ji.
  
  
  Bil je že razmišljanje o tem, na dan prireditve. Nekaj, kar sploh ne sodi v mesto, in to moti me, da nisem mogel ugotoviti.
  
  
  Poskušal sem, da poskrbi moje ugotovitve v logičnem vrstnem redu. Človek z radio je bil Richter, Ursula je Nacistična ubežnik. Imel je deformirana členek, kot Richter, in ravnal kot človek uporablja za tek. Po spoznavanje Ursula, je bilo le naravno, da estestvenno, da bi poskušali ugotoviti, kdo je bila. Me je videl z nemško dekle.
  
  
  Richter me je zadel, ko sem se borili z moj ego partner, Gospod Jolly. On je bil oseba, ki mi je povedal Gospod Jolly, ki je moja identiteta je. Toda zakaj bi previden človek, kot Richter pustite žepni nož problem, da se njegov tovariš? V tem primeru, zakaj je bil Richter, ki potujejo z tovariša, ki se je zdelo, da je izkušen agent? Morda Gospod Richter je bil tudi vohun pošto podjetja.
  
  
  "Pridi sem, Ursula, in naredi prostor za mano. "Jaz grem v posteljo z vami," sem rekel.
  
  
  "Nick!" je poklical. "Ne zdaj."
  
  
  "Imaš prav, baby. Bom, da se uleže na posteljo in poskusite, da untie vaše roke."
  
  
  Smo igral to igro nazaj na hrbet, in se ukvarjajo z njo v tesni vozlov na vrvi, ki zavezuje njo. Naloga je tako težko, da sem preklet Gospod Jolly pol ducat krat.
  
  
  "Nick, zakaj so vzeli moje obleke off?"
  
  
  "Ne samo zato, ker meni, čeprav je lepa. G. Jolly Hotelu iskanje vaša oblačila."
  
  
  "Storil kaj se zgodi, ko sem trkal ven?"
  
  
  "Nič, kot da tega ne bi gospodična," sem se zarežal.
  
  
  Kot sem nevezane vozel, moje roke občasno brušena Ursula je goli hrbet in zadnjico. "To delo je nekaj dodatnih koristi," njen mož je dejal.
  
  
  "Niso našli ničesar, ko so želeli mene, Nick?"
  
  
  "Vaš ID kartico. Richter ve, kdo ste."
  
  
  V tistem trenutku, Gospod Jolly je fotoaparat zagledal njo.
  
  
  
  
  Sem zapustil svoj ego v prostor.
  
  
  "Kaj se je zgodilo?" Ursula vprašal.
  
  
  "Zapustil svojo kamero zadaj."
  
  
  "Misliš, je morda prišel nazaj, za to?"
  
  
  "Ne v tem življenju," sem rekel. "Oseba, ki je tako previdni, ne pozabite, nekaj kot na fotoaparat."
  
  
  Ne, razen če je bil tekoč, da pozabi.
  
  
  Njo, vstala s postelje in padla na tla. Njen valjani do digitalnih fotoaparatov, ker je bil najhitrejši način, da bi dobili tam.
  
  
  "Ursula, vstati iz postelje, stojalo s svojo nazaj k oknu in dvigniti svoj ego." Sem ji rekel.
  
  
  Zapri je bil dovolj pameten. Iz ton mojega glasu, je vedela, da (I shouldn ' t izgubljajte časa. Njo, slišal njene gole noge prizadele tla.
  
  
  Ležal je na trebuhu, je videti na fotoaparat blizu. Če je imel prav, je tvegal pridobivanje strel odkrito v obraz, ampak to ne bo pomagalo.
  
  
  "Jaz ne vidim nobenih čas napravo in ne slišim vse teče, ampak mislim, da obstaja eksplozivno napravo znotraj".
  
  
  "Ali je ta oseba pusti ego na namen?" Ursula je dejal. Zdaj je bil na okno.
  
  
  "Po tem, ko vedo, kdo ste, zakaj bi Hans Richter naj živite? Ta prostor naj bi naš grob, baby."
  
  
  Sem slišal Ga je težko dihanje. Ona krempljih na okno, tugging na njen ego.
  
  
  "Gospod Vesely pogledal na uro, preden zapustijo nas. Svoje naj bi, recimo, da je aktiviran samosprožilec, s pritiskom na ročico na digitalne fotoaparate. Sem lahko izklopite moj ego, če vzamem fotoaparat, ampak bom tvegati."
  
  
  Obrnil se je s hrbtom na digitalni fotoaparat in zgrabil z obema rokama. Svoje potenje. Nisem povedal, Ursula, vendar sem mislil, da če eksplozivi, ki je odšel, ko sem se preselil svojo kamero, vsaj za moje telo bi zaščitili del eksplozije, in morda ji rešili življenje.
  
  
  "Pojdi stran od okna," ji je dejal oče.
  
  
  Ona opredeljene moje ime v mehak glas, nato pa se preselil, in je vstal.
  
  
  Ni eksplozije.
  
  
  Njo, ki je skočil na okno vlaka. On ni hotel tvegati valjanje po tleh. Obrnil s hrbtom proti oknu, leaned proti njej, in swung fotoaparat okoli s svojo zavezane roke.
  
  
  Ko vlak premakne naprej, je pogledal na Ursula, in smo se je nasmehnil seboj, ki se je zdel kot olajšanje za nas.
  
  
  Nato smo slišali eksplozijo skupaj skladbe. Bilo je kot ročno bombo eksploziji na drugi strani hriba.
  
  
  "Vesel sem, da ste videli to kamero in razume, kaj je to," je dejala Ga.
  
  
  "Da, še nekaj minut in mi bi eksplodiral."
  
  
  "Žal mi je, Nick. Sem dajanje svoje življenje v nevarnost. Richter se dogaja, da poskušajo ubiti nas tako."
  
  
  Ursula videl le vrh ledene gore. Hans Richter in ego Poročnik Mister Jolly so bili v manjšini, morilci na ta vlak.
  
  
  
  
  Sedmo Poglavje
  
  
  
  S časom, ko je Orient Express se ustavil v Benetke, sem imel uspelo osvoboditi Ursula je roke. Ona se znebili vrvi okoli njenih gležnjev in dal na nekaj osnovnih kosov oblačil, preden nevezanosti mene.
  
  
  "Ne bodite sramežljivi, "ka podražila."Do sedaj, jaz vem vse o tebi."
  
  
  "No, Nick. Vi le vedeli, kako izgledam. A človek nikoli ne ve, vse, kar je približno ženska."
  
  
  Šli smo ven, vsega prostora, in pomešano z množico sestopu po vlak. Ursula scurried izključeno, da bi dobili nekaj sendviči in njen prevzel položaj, ki mi je omogočila, da spremljate obraze, da nekaj, kar je pomenilo, da nama.
  
  
  Hans Richter in njegov partner je ego nisem videl, in Sheng Tzu, agent Kitajski Komunisti, nisem videl. Eva Schmidt ujel pogled od nje. Kot Ursula, bila je pobral sendviči.
  
  
  "Eva," sem zaklical, ko je mimmed mimo mene in se odpravila nazaj na vlak, vrečko hrane v njeni roki.
  
  
  Ustavila se je hoja. "Si mi dal, dokler ne nocoj, ne pozabite?"
  
  
  "Samo preverjanje, glasovanje, in to je to."
  
  
  "Bom obrnite Horst in prenesti na vaše sporočilo obresti na zaslonu. Ampak ne bom, da tej osebi, dokler sem prepričan, da je pravi čas. Z drugimi besedami, ne bom razkril svoje identitete, da vi ali kdorkoli drug, ki bi lahko gledal me je."
  
  
  Nato je zapustil z množico, in se je obrnil svojo pozornost na Ursula, ki je pravkar prišel za mano z našo sendviči.
  
  
  "Mislil sem, da ste bili poskuša najti drugo soigralec," je rekla, " dokler sem slišal odlomek iz pogovora. Kdo je Horst?"
  
  
  "Samo oseba, želim ji, da izpolnjujejo. Ne pozabite, Richter, baby."
  
  
  Kmalu Orient Express je, da zapušča postajo v smeri, ki je prišla. Na glavo vzhodu znova, vlak je, da se vrnete na kopno preko causeway. Bilo je temno kot Express pospešiti navzdol dva-mile road, in videli smo za nami jarek prikaz rumene luči ob obali: stališča Benetkah, ki se dviga z morja črnine.
  
  
  
  Po hitrem obroku, Ursula je rekla, da je hotel zadeti Richter je Province Gansu znova. "Poskusimo ego coupe. Če je tam, bom nalog za njim. Če ne, bomo iskanja ego stvari in ugotovite, kaj mu je."
  
  
  Richter ni bilo, in nisem bil presenečen.
  
  
  "Zdaj ve, da jih ni ubil nas. Tam, bi bilo eksplozije, da se ni zgodilo."
  
  
  "Nick, mislite, da ste izgubili njegov ego?"
  
  
  "Ni dobil off ves dan v Milanu," sem rekel.
  
  
  Zaklepanje bila prisiljena, in smo vstopili v mesarski prostor.
  
  
  To je obrnil na Verkhny brylev. Tam so dva kosa prtljage, in tako je bilo na tleh, ne na prodajnih policah. En kovček, ki je vzela, in Ga je dosegel pri drugih. Po obiranju ključavnice na kovčkov, smo skrbno jih je odprl.
  
  
  Ni bilo kaj pomembnega v vrečko je iskal, vendar je bilo handkerchief, ki vsekakor ni pripadajo matematiko večjih, ki so imeli radio. To je rahel medenina vonj, ki sem mislil, da je nekam znana. Je zaprta torbo in pomagal Ursula pogled skozi drugo. Trenutek kasneje, je potekala kos papirja.
  
  
  "Poglej si to," je rekla. "Je načrte za iti ven v Beogradu." To je bil ego vozovnice za vlak.
  
  
  Njo, je zarežal. "Ne dam veliko časa."
  
  
  Pogledal sem v kotu predal pod nekaterih majice in našel nekaj paketi Evropskih cigarete. Zdelo kot posebna mešanica. "Drag okus,"je pripomnil, ki prikazuje Ursula enega od paketov.
  
  
  Je vzela cigarete od mene in pogledal na paket. "Hans Richter prekajene posebno blagovno znamko Belgijskega cigarete. To je moje mesto."
  
  
  "Boste morali poskusiti, da zgrabite ego v Beogradu, ko gre ven po vsem svetu."
  
  
  "Jugoslovanske oblasti obljubljeno, da bi Richter za pravosodje. Jaz bom prosil za izpolnitev nas na železniško postajo z nekaj plainclothes policiste."
  
  
  "Mar ne bi raje bi aretacijo sama?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Mora biti ujet živ," je dejal. "Če sem ujela s tem Nacistične prašiča, se bojim, da bom udarec emu možgane."
  
  
  Oni dajo vse navzdol, kot je bilo, in je šel ven, da v prostor. Ursula odšla v svojo lastno prostor za počakati zunaj ropotanje vlaka za njo.
  
  
  Smo bivali v Trstu takoj po Benetkah. Mi naj bi bile v Poggioreale del Corsa na Jugoslovanski meji na devet-trideset. Odločil sem se, da če Eva Schmidt ni v stik me do takrat, jaz bi začeli iskati za njo.
  
  
  Šla sem nazaj na svoj prostor, v upanju, da Eva bi stik z mano tam. Dal sem hej ego številko, ko je obljubil, da bo povedal Horst Bliicher, da sem si želel, da ponudbo za satelitsko spremljanje.
  
  
  Podjetje je čakal mene, vendar to ni bilo Eva Schmidt ali njen fant. Ivan Lubyanka, je Chekist, leaned nazaj v moj pograd, svojo glavo, privzdignil na levi strani. Je držal Webley revolver v desnici .455 Mark IV z dušilec.
  
  
  "Pridite," je rekel.
  
  
  Zaprl sem vrata za sabo, razmišljanje I so bili bolj previdni.
  
  
  Lubyanka sedel na posteljico. "Torej ste Nick Carter. Vam ni videti tako kul."
  
  
  "Kdo rekel, sem bil kul? Njena muca."
  
  
  "Če bi mi znano, ste bili na vlaku z mano, Carter, sem se ustavil, ki jih prej, da vas vidim."
  
  
  Njo, je zarežal. "Če ste bili zaradi česar varovancem, ki bi jih spoznali mene, ko si me zagledala v jedilnico avto. Ona pozna."
  
  
  On me je pogledal irritably. "Veš, seveda, da moram ubiti."
  
  
  Njena ramena hunched. "Zakaj bi se trudil?" Sem jo vprašala. "Verjetno boste ubiti mi je vseeno."
  
  
  "Nisem prišel sem, da bi stavil," je dejal flatly, s težka naglas. "Prišel sem tukaj kot edini kupec, in želim, da tako tudi ostane."
  
  
  "Kaj pa Kitajska?"
  
  
  "Bom ukvarjal z enega konkurenta na čas," je rekel nežno.
  
  
  "Če boste to storili, boste morali organi vsem vlak. Boste morali razmišljati o tem." Stahl ni poskušajo ugrabil iz Hugo, saj je vedel, Barbari ne bi dal, mi je časa.
  
  
  "Razmišljal sem o tem," je rekel. Vstal iz ležišča. Bil je par centimetrov krajše, kot sem bil, in sem videl, da Em ni všeč, da je zelo veliko. "Vi in jaz bom šel do konca tega vlaka, Carter. Bomo šli zelo previdno. Bom obdržati to pištolo v moj žep na poti, ampak bo namenjen vaše hrbtenice. Kot veste, je strel v hrbtenici, je zelo boleče. Zato upam, da ne boste storili ničesar neumen."
  
  
  "In kaj se zgodi na koncu naše dobro hoditi skupaj?"
  
  
  "Ne skrbite, to bo zelo hitro."
  
  
  "Kako velikodušno od vas."
  
  
  "Prosim. Ste prihaja z mano." Pomahal je velik pištolo na mene, in je odšel.
  
  
  Spoznal sem, da če ta stvar šla, da bi luknjo v mojih prsih, ki je dovolj velika za človeka, da se držijo svojo pest v.
  
  
  Obrnil se je in odprl vrata, v upanju, da nekdo, ki je bil na hodniku. Toda nikogar ni bilo tam. Njo, sem šla po hodniku, in Varvara so me. Pištolo je še vedno imela pred njim, ampak ko je bil videti na njej, je porinil ego v žep svoje doublet. Lahko sem videl, kako malo je bila štrli izpod tkanine, in je bila usmerjena na moj pas.
  
  
  Je zaprt prostor, vrata in pomignil mi je, da gredo. Nato se je obrnil in odšel počasi navzdol na hodnik. Vlak rumbled in pretresli pod nami, vendar ne dovolj, da je razburjena Lubyanka ravnotežje. On se hranijo približno treh korakov, ki so med nami, tako da nisem mogla priti do njega enostavno.
  
  
  Prišla sva do konca Voiture 7 in potegnil ven na ploščadi med Voiture 7 in Voiture 5, kjer Eva Schmidt je prostor, ki se je nahajal. Smo imeli, da gredo skozi dvoje vrat. Ko sem prišla v drugi avto, Lubyanka videl naredi korak je tik za menoj.
  
  
  Z ostrim gibanja, je zaloputnil vrata nazaj na Lubyanka Ulici. Vrata hit Ego Yi, izgubili svoje bilance, in je padel na tla platforme. Ampak on ni izgubila svoj revolver. On streljal, kot je padel. Prvi gawk-eyed razbili steklo na dan je šel skozi zapri in skoraj zadel ramo, zakopana sama v gozd obloga za mano. Drugi strel zadonel, ampak on še ni prišel blizu mene.
  
  
  Kot je Varvara prihitel, da platforma, Wilhelmina vrgel jo. Moj strel zadel kovine tla platforme poleg crouching ruski, ricocheting okoli njega brez hitting njega.
  
  
  Barbari odprl ogenj znova, udarec od vrat jamb, ki so ga uporabljali za kritje. Potem, ko je ducked iz vrat, je hitela nazaj skozi vrata drugih prevoz. Ego videl v zadnji minuti in uspelo stisnite dve več strelov na Luger. Eden od Lubyanka je gawking oči zadel v ramo, in sem videl, da je padel na tla v drugi avto.
  
  
  Ni bilo dolgo, prazno trenutek, ko se kolesa raztresena glasno pod nami. Potem je zagledal dvigne roko z revolver. Lubyanka hitro strel na mene, ampak divje zamuditi. Potem je zagledal cilj je ego zavračanje okoli na dnu okna. Njen, streljal, vendar je zamudil. Nato mu je levi in tekel hodniku, ki je vodil do drugega konca avto. Se je verjetno odločil, da pobegne in lizati njegove rane.
  
  
  Je skrbno preselil na svojo stran platforme in hitro prečkal brezno in prevzel položaj poleg drugih vrat. Ni bilo več strelov odpustili. Sem pogledal v notranjosti, vendar Lubyanka bilo nikjer mogoče najti. Mogoče je nastavljena past za mene je.
  
  
  Odprl je vrata razpoko, da bi dobili boljši pogled na njo. Pa nič. Izgleda, Barbari so res šli. Hodil je počasi v avto, ki imajo Luger pred njim. Ego ni bilo. Nato sem se obrnil v kotu in videl ego, morda dve tretjini poti navzdol dvorani. Obrnil se je, njegov obraz temna, z jezo in frustracije, in odpustili dva netočen strel na reloaded revolver. Sem crouched navzdol hitreje, in krogle whizzed nad mojo glavo.
  
  
  Je prisegel, pod njegovo dihanje. V trenutku, Varvara pritekli na hodnik, je bil spet strel z njim. Vendar gibanje vlaka uničil moj cilj, in skoraj sem jo zgrešil. Nato rusko izginil za vogalom, odhod z vlakom.
  
  
  Očitno ni nihče slišal, je muffled streli. Skozi ves prostor, nihče ni prišel ven. Ko je dosegel oba konca vozilo in kraj, kjer je KGB človek je izginil iz oči, je videl, da je vlak je bil vstop Poggioreale del Corsa.
  
  
  Barbari ne bi dobili off na tem hitro ustavi, je povedal sam. On ne želijo oblasti vedeti o ego poškodbe. On ni mogel razložiti, kaj se je zgodilo. Poleg tega Emu še vedno potrebna monitor, ki ga je poskušal kupiti od Topcon agentov na vlak.
  
  
  Nekaj uniformiranih moških so bila hoja po dvorani do mene. Eden je bil vlak dirigent, drugi carinik. Bili smo blizu meje, smo bili preverjeni.
  
  
  Ona je bila predstavljena z lažno identiteto kartice, ki jih je TOPOR specialnih sil. Carinik prikimala, in on in dirigent prestavljen na.
  
  
  Vlak pobral hitrosti, ki se gibljejo enakomerno proti Južni Osetiji. Naslednja postaja bo okoli polnoči na Povka.
  
  
  Sem mislil, da bo moj naslednji cilj bi bilo, da obiščete Eva Schmidt. Ženska je, da se tisti, ki mi je povedal, Lubyanka, da sem bil težaven, da bi dobili satelitska tv zaslonu.
  
  
  Eva je prostor potrudil, vendar ni bilo tam. Pobral zaklepanje in spet začel z Luger v roki. Nikogar ni bilo tam. Odločil se je, da je, ker je njen prostor je bil edini, ki se lahko identificira s svojo številko, dragi nasprotniki bi imel konference nekje drugje.
  
  
  Prišel je iz prostora in šel nazaj na dan, avtomobili, ves čas iščejo Lubyanka.
  
  
  In Schmidt-a tudi želel, Shen, ker sem imela razlog, da mislim, da je bil še vedno na krovu, lov za mojo kožo.
  
  
  Moje iskanje je bilo zaman. Bili smo sam, nikogar ni bilo za okoli njih. Ga je skrbelo, da morda so imeli vse nekako ušel na meji.
  
  
  Nato je vlak potegnil, da Holding postaje. Holding je provincialnega mesta, ki se nahajajo na stičišču več Jugoslovanskih železniških prog. Postaja je primitivno , dolge sive stavbe z nekaj luči ponoči. Bilo je hladno tam v gorah. Ko se je vlak ustavil, shell drizzling dež.
  
  
  Bilo je gledal iz enega okoli avtomobila platforme, da vidim, če bi kdo ven. Štiri ljudi, ki so se pojavili na platformo. Tri okoli njih so bili potniki, ki so se odločili, da zgrabite sendvič trgovina in kava na bližnji konec postajne zgradbe. Četrti, ki je končno priznala svojem znanem hoja, je bil Ivan Lubianke.
  
  
  Brez enkrat videti čez ramo, Lubyanka hitela skozi postajo stavbe in v temni ulici naprej. Njen obotavljal za trenutek. Morda je to finta, da bi odvrnili mojo pozornost, medtem ko Schmidt in Bliicher so dobili iz drugih avtomobilov. Vendar sem imel ob tej priložnost. On je položil nogo na tleh in sledili Lubyanka. Je morda ukraden monitor.
  
  
  Barbari je že izginil v sive stavbe. Sem hitela po njem, v upanju, da vlak ne pustite, preden sem lahko dobil nazaj. V medlo osvetljeni, podli sprejem območje je bilo skoraj prazno. Lubyanka ni bilo - je imeti bili do sedaj, krožni stavbe.
  
  
  Tekel sem skozi vrata na cesto, in pogledal na temno pločniku zunaj. Svetloba, dež namoči moj obraz - to je bilo hladno, nesrečen noč. Ni bilo avtomobilov v očeh, ne pešci, samo sive kamnite ograje, sive stavbe, in dež. Lubyanka popolnoma izginil.
  
  
  Moral sem se odločiti, ali slediti Lubyanka in pozabili na vlak, Schmidt in Bliicher, ali pa pojdite nazaj na krov, če bi bili še vedno tam z ukradeno napravo.
  
  
  To je bil prisilno odločbo, ker nisem imel časa - ta vlak je moral zapustiti v desetih ali petnajstih minutah. Če sem da je napačna odločitev, se bom vrnil tja, kjer sem začel moje iskanje zaslonu, in sem morda celo izgubili moj ego vedno.
  
  
  V trenutku, bolezni, ji je bila opravljena izbira. Obrnil se je in odhitel nazaj skozi medlo sveti postaja platformi. Luči Orient Express, ki se raztegne skupaj skladbe, ki pred mano. Vlak je pogledal, kot oaza civilizacije, v to črno puščavo. Ozrl se je proti restavraciji in videl nekaj ljudi, ki je sedel v notranjosti, ki pije vročo kavo ali čaj, na grobo lesene mize. A je Jugoslovanska otroka, ki naj bi bil v postelji, v tem času je bil na poti k tabeli s paro skodelico čaja. Nen je bil oblečen v bel predpasnik in lakasto usnje baletne copate. Po preverjanju obraze kupcev in pazite, da nihče ne okoli njih je bilo znano mi je, sem šel na moške sobi. Njen relief, se je spraševal, kje Lubyanka šla in če je bil tekoč, da bi dogovor z zaslona.
  
  
  Kot njen mož obrnil na dopust, je opazil človeka, ki stoji v vratih - moj stari prijatelj Sheng Tzu. Bil je režal nekoliko, in je držal revolver v desnici. To je bil Smith & Wesson .44 Magnum z veliko dušilec.
  
  
  "To je zadnji čas, bomo srečali, Mr. Carter," Sheng je dejal. "Naše ruske ima priročno zapustil vlak še ni, in ko sem se znebiti od vas, ne bom imel drugih konkurentov."
  
  
  Njen videti pištolo, in ego je z roko pištolo. "Bliicher sam še ni obravnavala." Opazil je, da je le sveti luč v sobo je prišel iz dim žarnico, ki visi s stropa, ne daleč od tam, kjer je hraniti. Ampak jaz nisem videl, zato ne morem zatemnite prostor brez upoštevanja dve ali tri naboje. In tam je bil popolnoma brez pokrova v sobi.
  
  
  "Ženska bo moja pot do naprava," Sheng je rekel hladno. "Ampak to bo moj problem, ne tvoj." "Dvignil pištolo nekoliko; in to je bil namenjen moj zložljivi dolarjev. Tako kot je bil na tem, da pritisnila na sprožilec, človek, ki je prišel skozi vrata za njim. Bil je Jugoslovanski uslužbenec postaje.
  
  
  "Kaj je to?" "Kaj pa je?" je vprašal, če pogledamo na Shen je dolgo puško.
  
  
  On je stal treh metrov stran od Shen. Sheng se je obrnila, je vrgel iz svoje levi komolec, in udaril njegov ego čez obraz. Ni bilo dolgočasno krča in muffled jok, in fant, zgrudil nezavesten na tla.
  
  
  Ampak ona ni treba čakati na referent, da pade na tla. Pred Sheng lahko obrnili nazaj do konca mi off, jo je zgrabil niz mala žarnica pred mano in jenki močno kot njen obrnil na levo.
  
  
  Prostor je bil skoraj popolnoma temno, z enim dim svetega svetlobe, ki prihaja od postaje platformo, skozi odprta vrata. Shen odpustili strel v mojo smer, vendar neodgovorjenih
  
  
  
  Pištolo thudded v sobo, in gawk treščilo v cementa steno za sabo. Ko se je obrnil nazaj, da Shen, je bil cilj. Na stiletto metali ji čez zatemnjenem prostoru, lov Shen v podlakti za roko držal revolver. Roko je odprl convulsively, in pištolo letel po sobi.
  
  
  Sheng naj si glasen krik, kot je stared na nož, vgrajena v Ego je podlakti, v katerih je bila odrezana, kite, žile in mišice. Obrnil se je, še vedno drži nož v roki, da bi našli pištolo. Nato je napravil korak naprej, vendar je bil blokiran za ego. Je prisegel, v Kitajski.
  
  
  "Ni več pištole, Shan," sem rekel z nizkim growl. "Poglejmo, kaj lahko storite brez njega."
  
  
  Sheng obotavljal za trenutek, nato je potegnil stiletto iz njegovega podlakti z grunt bolečine. Kri spurted na tla. On deftly zgrabil za ročaj noža s svojo levo roko in se preselil k meni.
  
  
  Lahko bi poskusil dobiti pištolo na tla, ampak vedel sem, da bi dobili nikoli, se pred Shen storil. Kot je za Wilhelmina, to je moja Luger na tej postaji, da bi bilo absurdno, kot puška.
  
  
  Shen zdaj circled me večno. Sem moral narediti korak nazaj od ego pištolo na tla. On ni mogel storiti, bodisi, ampak je bil popolnoma zadovoljen s svojo novo prednost. Pričakuje se mi, da se razreže na koščke z stiletto.
  
  
  Sheng hitro začela, feinting s svojim nožem. On je bil dober v tem. Sem izogniti hiter, oster udarec, ampak drugi napad cut skozi rokav moje doublet in pasejo mojo roko. Nasmeh vrnil k svoji široki obraz. Bil je prepričan. Vzel je še en poteg z rezilom in narežemo moje prsi.
  
  
  Naše oči so bile navajanje na dimness zdaj, in sem videl kri kaplja neprekinjeno od Shen je desni podlakti, kot je načrtno lovil me je tesen krog. On bi videl kri na mojo srajco, preveč, in jasno je bilo, da ego obraz, da em všeč, kar je videl. Odločil se je, da bi se konča me off v le nekaj sekundah.
  
  
  Nato Sheng je velik korak. On je prišel, da me bo ubil, do stavke udarec v mojem življenju. Vzel je korak, se je obrnil na stran, in udaril njegov ego je zapestje z desnico. Bila je prizadet njegov ego, in roko, split odprt od vpliv. Hugo je padel na tla z nesrečo.
  
  
  Pred Sheng lahko dobi, je njen, se je obrnil k lizati ga in narežemo Ego je glavo in vrat z varnostno njegove roke. On grunted in padla na vse štiri. Stopil sem nad njim, da bi vrgel še en udarec, vendar je bil pripravljen za mi. On brcnil me je s svojo desno nogo in trkal me off nogami, udari me na stegno.
  
  
  Oba sva skočila na naše noge ob istem času, vendar sem imel prednost pred njim, ker sem bil ne boli, da je slabo. To je bil vržen na njega pest, vendar je v njem videl le v času. Čeprav je imel boleče roko, je zgrabil me je in me je vrgel čez ramo, v širokem loku. Videl sem ga, strop in tla, kot sem dosegel za na pot navzdol. Njo, pristal na enem od vsakega plemena, še vedno držite na to. Z zagon je ustvaril, je bila z metom čez hrbet za ego, obrnil glavo v zrak, in trdo pristal na hrbtu, na betonska tla. Je zadel z močnim thud, in on bi slišali zraka hiti ven skozi ego njegova pljuča.
  
  
  Njen oče umešana na svoje noge, kot Sheng rose šibko na kolena, zmanjka sape. Nato jo ego začela strmo na cilj in je padel na svojo stran. Je poskušal priti nazaj na kolenih, ampak njegov ego je čakal. Kot se je boril za svoje noge vzel skrbno cilj, zaloputnil nazaj roko navzdol, težko na mostu njegov ego je nos, in zadeti cilj, s glasen tresk. Sheng grunted in padla nazaj na tla. Potem je twitched dvakrat in je umrl.
  
  
  Pogledal sem skozi vrata in videl, da je vodniki pripravljali na začetek Orient Express še enkrat. Po Hugo in Wilhelmina izbral njen up, je zapeto gor svoj suknjič skriti krvi na njeno majico in tekel za vlakom na deževno noč.
  
  
  
  
  Osmo poglavje.
  
  
  
  Kmalu po tem, ko vlak levo za Holding, je našla Ursula na zadnji platformo, sam, preverjanje streliva v svoji Mali Webley. Bila je vesela, da bi me videli.
  
  
  "Videl sem vas, ki prihajajo ven in mislil, da je morda težava na postaji," je dejal.
  
  
  Njen suknjič in srajco, ki je bila spremenjena, tako da ni šlo za mojo vožnjo-z Shen. "Bilo je več dogodkov za mene," sem priznal. "Ali ste že pripravljena za v Beograd?"
  
  
  Nasmehnila se je tesno. "ja. Mislim, da me moti malo."
  
  
  "No, skoraj eno uro. Predlagam, da greš se naspati. Ne bomo prispeli v Beograd do devetih zjutraj."
  
  
  "Bom dobil nekaj počitka," je dejal. "Obljubim."
  
  
  Dober. Moram nekaj storiti. Se vidimo jutri zgodaj zjutraj." Greš nazaj v prostor?"
  
  
  "Mislim, da bomo dobili ji nekaj zraku prvi," je rekla. Ona leaned navzdol in se dotaknil njene ustnice na moje.
  
  
  Jaz sem zaskrbljeni ste, Nick."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Se vidimo kmalu."
  
  
  Pustila sem Ga za njo na platforme in šel nazaj skozi Voiture 7, zadnja avta, številka 5, kjer sem upal, da jo našli, Eva Schmidt.
  
  
  Sem dosegel do konca leta Voiture 7 v obe smeri, ko sem videl človeka, hoja v smeri me skozi hodnik naslednje spalnik. To je bil Hans Richter. On ni več opravljenih radio in njegov obraz je videti zelo urejen. On ducked nazaj v pogled in tekel pred njim, nazaj na svoj prostor. Je odklenjena vrata in stopil v notranjosti kot Richter obrnili vogala hodnika.
  
  
  Čakal sem, dokler nisem slišal ego mimo, preden se odmikajo v hodniku za njim. Hodil je čez Ursula, ki je bila še na zadnji platformo. Sprva sem mislil, da je verjetno zgolj naključje, toda potem sem videl, da je ustavil na koncu hodnika, izvlecite velik stiletto iz žepa, in odprite rezilo. Ni bilo dvoma o tem: vedel je, da Ga je bil tam. Očitno je mislil, da je bil po njem in je bil tekoč, da bi jo ubil.
  
  
  Richter je izginil za vogalom hodnika. Je šel hitro po njej, ker je vedel, da bi to trajalo samo emu trenutek, da bi ubil Ursula če ona ni videti, ki prihajajo, in da ropotanje, vlaki bi preglasili vse zvoka, ki jo je dala.
  
  
  Samo me je trenutek, da se obrnete kotu na hodnik in pridete na glavni platformo. Ko je njegov ego je pregledanih, je videl, da je naša moških je že zgrabil Ga od zadaj in je imel nož na grlo. Drugo ego strani pa je bil pritisnjen k njenim ustom, in ona bi lahko predstavljate njo zelo široko, prestrašene oči.
  
  
  Richter je bil govor njegovih ujetništvu v ošabni, trdi glas, ko je odprla vrata, a crack za njim.
  
  
  "Ja, jo, vem, da umira, je neprijetna. Ampak to je tisto, kar Bonn vlada ima v mislih za mene, kajne?"
  
  
  To ni bilo enostavno situacijo. On ni mogel pobijmo Hans Richter, ker Ursula in Bonn levi ego živ. Pomembno je bilo, da jim je prenašati sramote javnega sojenja.
  
  
  Je zaprla vrata za njo, potegnil Wilhelmina ven, in je prišel gor za Richter, kot je bil na tem, da zaženete stiletto čez Ursula je grlo. Potem je pritisnil ga, malo po malo, na osnovi Richter je lobanja, tako da je lahko občutek, ego tja.
  
  
  Richter obrnil glavo hitro, še vedno drži nož Ursula vratu. Ko me je videl za njim, a videz čisto sovraštvo, ki se je pojavil na njegov trdi, mišična obraz.
  
  
  "Ti?" "Kaj je to?" je vzkliknil.
  
  
  "Vi bi bolje spusti nož, "je rekel, se s pritiskom na luger odločno proti ego je lobanja.
  
  
  "Kaj, če ne bom?"
  
  
  "Potem bom ustrelil v glavo," sem rekel grimly, v upanju, da ga ni poklical moj blef.
  
  
  "Ne, preden sem se lahko odpre ta ženska grlo kot zrel paradižnik. Ne, jaz imam prednost v tem, moja druga. Če ne boste takoj dal pištolo stran in se pustite to platformo, jo bom ubila takoj.
  
  
  "Si razumel, zakaj ona je tukaj," je nadaljeval nemoteno. "Ona je samo poskušal prestrašiti ženska. Sem bil ne bo ubila. In ne bom, da bi jo ubil, zdaj, če pustite to platformo. Če ne, bom moral zmanjšati svoje jugularna veno."
  
  
  Richter je bil pameten lažnivec, a ne prepričljivo eno. Vedel sem, da če bom zapustil platformo, on ne bi nikoli videli Ursula še živ.
  
  
  Lahko sem videl njene modre oči strmel me v obup. Je pogoltnil težko in pritisnil na Luger, še težje proti dnu njegov ego lobanje.
  
  
  "Vse prav,"sem rekel," to storiti."
  
  
  Richter me je pogledal. "Misliš, dovolite mi, da bi jo ubil?"
  
  
  "Pravzaprav," sem rekel. "In po tem, vaš cilj bo izginila v temo. Zdaj ste se odločili, Richter. Spusti nož ali ste mrtvi."
  
  
  Njen, sem upal, je zvenela prepričljivo. Richter obotavljal za trenutek, razmišlja in vrednotenje. Potem je zagledal njegov ego je obraz spremembe in se sprostite malo. Vzel je nož iz okoli Ursula je grlo in vzel drugi strani proč od ee rta.
  
  
  Vzel sem velik korak stran od Richter, in on je malo odmakniti od Ursula. Zdaj je obrnil obraz mu, težko dihanje.
  
  
  "No, izgleda, da si končno ujel me je," je dejal, da Ga v sarkastičen ton. "Wie schade für mich." To je škoda za njega - ego sarkazem je bolj kot kdaj koli prej.
  
  
  "Izgleda, kot da smo aretirali ego, preden si," je povedal Ursule, njegove oči so še vedno na Richter.
  
  
  "Bomo ego, da je moj prostor. Bom stražar njen ego vso noč, tako da se ne zlomi brezplačno," je dejal Ursula.
  
  
  Richter zarežal.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. Nisem hotela, da bi ta človek, da ostanejo z nami do jutra, še posebej, ko je bil v skrbeh, Eva Schmidt in Bliicher, toda ni bilo druge poti. "Gremo naprej, Richter." Pomahal v Luger na glavno platformo
  
  
  
  Še vedno imeli nož v roki, in je dosegel, da poberem kakor je opravil mimmo mene. On mi je dal ego brez težav, potem pa, ko je bil vrgli čez krov z ego, pri čemer se njegove oči off za samo delčku sekunde, je zgrabil svoj desno zapestje z roko in potisnil Luger proč od njega.
  
  
  Smo zadeli pregrade skupaj, in Richter obrnil zgrabi pištolo. Na eni točki, je morda so tvegali streljanje na njega, vendar Ga je v vrstici požara za njim.
  
  
  Njen, se je obrnil z Richter, medtem ko je njen ego zavrtel v majhen krog do ego split udaril nazaj na vlak. Ursula ni bil več za njim. Se je boril, da vklopite luger k njemu. Nimam več mar, če sem ga ubili, Richter, ali ne, toda namesto, da bi poskušal poškodoval njen ego. Groaning in potenje, pritisnil jo je kot pištolo za njegov ego in telo. On stisnemo moji strani, in strel je bil odpuščen po luger. Gawk hit pregrade in ricocheted v noč.
  
  
  Ursula je pravkar potegnil iz svoje Webley, vendar sem bil med njo in Richter, in ona ne more ga uporabljajo proti njim. Z nenadna, huda, obupani, potiskanje, Richter threw me proč od njega. Njen padel trenutno na Ursula, udarec Webley iz njene roke. Nato Richter odšel skozi vrata. Je izginil za njo, kot drugo Luger strel streljal na njo. Gawking oči razbili steklo in ga je udaril, kot je zaokrožen vogal v hodniku. Bullet njegov ego hitting steno. Ampak bil je še vedno na nogah. Nato je izginil čez celotno vidno polje.
  
  
  "Krojač!" Ji zakričala. "Ali ste v redu?"
  
  
  Ursula je pobral svoj Webley. "Jaz sem v redu, Nick," je rekla, ampak jaz bi povedal, da je bila pretresena.
  
  
  Je zgrabil za vrat, jenki odprt, in stopil v spanje avto. Kot je zaokrožen vogal koridor, luger v roki, je videla Richter približno do polovice, ki teče proti drugemu koncu. To je bila spuščena z luger, potem pa si je premislil. Večina potnikov je bilo že v svojih oddelkov, in strel, bi verjetno wake ih gor.
  
  
  V luger je znižala in gledal Richter izgine, drugi konec pa na avto. Ursula bila tik poleg mene.
  
  
  "Se opravičujem," ji je dejal oče.
  
  
  "Ne skrbi, Nick. On je še vedno na vlak. Bil je ne bo, da bo tako srečen, naslednjič. Mi pa bomo poskrbeli za to. Morda bi morali pogledati za ego?"
  
  
  "Gremo."
  
  
  Šli smo Richter je prostor, a Ego ni bilo. Nato smo iskali preostali del vlaka. Ego bilo nikjer videti. Očitno, je moral najti kraj za skrivanje. Izgleda, da bomo morali računati na Ursula bi mogli posneti ego v Beogradu je danes zjutraj. On je vztrajal pri tem, da Ursula iti k svoj prostor za kratek počitek. Potrebovala je to slabo. Za njo, in se odpravila nazaj na Voiture 5, v upanju, da izpolnjujejo Schmidt ženska.
  
  
  Ko je prispel v Voiture 5, imel sem veliko presenečenje čaka na me.
  
  
  Ravno sem dosegel hodnik, ki vodi do Eva je prostor, ko se ji je odprla vrata in Hans Richter pojavil.
  
  
  Stahl obrnili vogala gledati. Je bil vleče na svojo jakno, in tam je bil povoj na svojo roko. Je poblisnil okoli skrivaj znal poiskati, nato pa odšel od mene, da drugi avto.
  
  
  Očitno, ex-Nacistični skrili v prostor zasedli Schmidt ženske, dokler imamo ego želeli. Dobil je tudi nasumice, kar je pomenilo, Eve mora imeti pomagal em.
  
  
  Sem zavpil, ki prihajajo iz zavetišča.
  
  
  Stekel je. Stekel sem po njem, kakor stražniki odprite vrata in šel ven skozi prevoz.
  
  
  Je dosegel obeh koncih koridorja, jenki odprite vrata in ji sledi.
  
  
  Potem je bil znova sestali z veselo človek.
  
  
  Bil je na platformi med avtomobili. On mora imeti čakali Richter. Slišal me je krik, videl Richter, ki teče, in bil pripravljen, da me je spoznal, ko je planil skozi vrata.
  
  
  S par boksarjev, podoben tistemu, ki ga Richter pred, Gospod Jolly me je zadel. Njen ego ujel pogled njen obraz je v luči avtomobila za nami, tik preden smo udari.
  
  
  Moja kolena sagged. Oseba, ki uporablja boksarjev znal zadeti in kje točno je udarec, ki bi morali zadeti, da dajo žrtev v mestu. Zbudil sem se zvila na platformi, dirigent trese me in me spraševati, kaj je bilo narobe.
  
  
  "Bil sem zadel človek."
  
  
  "Morda potencial tat. Ko si vstopil skozi vrata, boste videli, človek, nagnjen nad vami. Stekel je za naslednji avto. Če lahko opišemo ego..."
  
  
  "Nisem še videli njihove obraze, egos," sem lagal.
  
  
  Richter in ego kolega pobegnil enkrat, ampak njen, mislil, da sem bil srečen. Če vodnik ni odkrila, Gospod Jolly verjetno so me zapustili v slabši formi kot nezavedno.
  
  
  Sem zagotovil, dirigent, da sem lahko hodil. Ko mi je uspelo priti proč od njega, sem šel nazaj do Eva Schmidt je prostor.
  
  
  "Kdo pa je to?" Poklicala v revmatizmu na moje trkanje.
  
  
  Njen glas se je spremenilo in ona je govorila v francoščini. "Porter, gospa."
  
  
  Obmolknila je. Nato zaklepanje kliknili. Vrata so se odprla razpoka. Je zaljubljen njegovo nogo v luknjo in potisnil luger v Eve je presenečen obraz.
  
  
  "Kako je bil on o posel smo že prej?" je rekla v gruff glas.
  
  
  "Jaz stik Horst. Vendar nisem imel časa, da se vam še enkrat."
  
  
  Loputanje vrat, " ji je rekel: "ti Si leži - nastavite ruske na me."
  
  
  Ženska izogibati se je moj pogled. "Če je prišel v težave, je bil Ego je ideja. Bila je samo povedal, EMU, da ste za posebne operacije v ponudbe za napravo."
  
  
  "To je lepo. Ko ste povedali em, da se prekleto dobro vedel, kaj je bil tekoč, da ne."
  
  
  "Ne morete pričakovati, da bi se ukvarjal s svojo varnost. Ne po prekinili ste me."
  
  
  Sem zadržana sam. "Kakšna je vaša povezava do Hans Richter?"
  
  
  Njen pogled vrnil k meni. "Hans Richter in sem nobene povezave."
  
  
  "Videl sem, da prihaja iz vašega prostora. Imel je strelnih ran in je prišel na vas za pomoč. Ste bandaged Emu roko."
  
  
  Njen pogled ni waver. "Moram priznati, da je to res. Vendar pa smo še vedno imeli nobene povezave, razen vem, da je West nemško agenti iščejo egos. Jaz ne mislim, da je moj posel. Naj jih zajame svoje nekdanji Nacisti."
  
  
  "Zakaj je moral priti k vam?"
  
  
  "Pred nekaj leti smo vedeli drug drugemu dobro. Njen ego je postal znan, ko sem ga videl še enkrat. Je naredila napako, daje Emu njen prostor številko, ne pa tudi sum, da bi prišel v težave na vlaku." Nasmehnila se je malo. "Zdaj, ne povej mi, da ne razumete, kaj mislim, ko pravim, da je ego, ko je vedel, dobro."
  
  
  "Naj vam povem o mislil, da je pravkar zgodilo, da me, Eva. Morda Hans Richter je šef Topcon. Morda je to človek poklical Horst Bliicher."
  
  
  "Horst ne deluje, ko dobi strel. On je preveč pameten za to."
  
  
  "Tam, kjer je on, in zakaj ni ga prikazujejo?" Sem jo vprašala. "Kaj pa je rekel, da moja zahtevo za sestanek?"
  
  
  Je potegnil škatlico Ameriške cigarete in sveti njih. "Horst pravi, da bo razmislila o vas legitimnega ponudnika za to napravo. Vendar pa bo le dogovor z vami na ta vlak, in posel mora biti zaklenjeno, preden bomo prispeli v Sofiji. Vam bo vaš ponudbo preko mene."
  
  
  "Vzemite krojač in jaz bom naredil," sem rekel. "Pripravljena sem, da bo moja ponudba na zaslonu. Ampak jaz le ne gre za ego je Topcon šef."
  
  
  Ona je močno zavzdihnila. "Emu ne bo všeč, ampak bom dobil svoje sporočilo. Bom, da se sestanka in bi obvestila v vaš prostor."
  
  
  "Kdaj lahko pričakujem, da slišim od vas?"
  
  
  "Potem bomo ustavili v Beogradu zjutraj. Ne morem se obrnite Horst nocoj."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Ampak ta čas srečanja bo na koncu bolje. Sem že zelo nestrpni."
  
  
  V temi je moj prostor, sem iztegnil na postelji in poslušal zvok koles, ko vlak pospešiti proti Beogradu, in to je bil pomemben trenutek zame in za Ursula.
  
  
  Ursula upal, da ujela ribe v Beogradu, in njen upal, da izpolni svoje. Kljub zgodbo, Eva Schmidt je povedal mi je, še vedno sem se spraševal, če je človek bi on bil zalezovanje in Ga je težje plen bilo isto stvar ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Zaradi noč razburjenje in skrajne utrujenosti, je spal dlje, kot je bilo pričakovano. Moja edina prenos je potrkal na predel vrat. To je bila Ga. To je bil jasen dan, zunaj, in bili smo se približuje Beogradu.
  
  
  "Ona je prosil, da se poslovim v primeru, da nismo videli drug drugega znova," mi je rekla tiho.
  
  
  Je komaj pogledal, kot posrednik. Njen tousled blond lase, ki jo videti kot mlado šolarka, ki je bil prav tako dobro.
  
  
  "Kako lepo od vas," sem dejal.
  
  
  Ko sem vstal iz svojega ležišča, prišla je nad me in pritisnil svoje ustnice na moje. Njo, čutil njeno mehko telo pred njegov prsni koš. Po dolgem času, poljub, končano na dan in ona je začela dihati shallowly.
  
  
  "Njen omele v mislih je, da je res lepo, da se poslovim," je dejal.
  
  
  Hej, se je nasmehnil njo. Mislim, da je bil naučil za ee, da se združujejo podjetja z malo zabave. "Mi bomo v Beogradu kmalu."
  
  
  "To ne bo trajalo dolgo, da se poslovite."
  
  
  Nasmehnil se je še enkrat, leaned navzdol in se dotaknil svoje ustnice na njene. "Ti si zelo prepričljiv," sem rekel.
  
  
  "Upal sem, da bo." Nasmehnila se je.
  
  
  Ona potegnila plašč in potegnil njeno čevlji, medtem ko je gledal. Potem bi ona vleči pulover čez glavo. Ta čas, ona ni bila oblečena v modrček. Pogledala je lepo v jutranjem soncu. Ko se je začela na vzlet njeno krilo, ji majica začel unbutton.
  
  
  Nekaj minut kasneje smo bili leži na ležišča skupaj. Njeno toplo nakedness potisniti navzdol na mene, in čutil sem njeno celo telo
  
  
  
  čaka moj dotik.
  
  
  Njeno roko počasi tekel navzdol žamet njenega stegna. Mi ni motilo, da narišite okno, zavese, in sončen saint ee je koža je na marelično roza odtenka, kot se je preselila na svoje boke proti meni. Njeno roko zdrsnila med njene noge.
  
  
  Njene prsi dosegel, da me je odziv na moj dotik. Ona me je našel in pobožala me je počasi in previdno, v nežno ritem. Njene ustnice hungrily želel, da se mi, iskanje, nibbling, in toneta.
  
  
  Nato sem se počutil rahlo shiver znotraj mene in vedel sem, da ne more čakati. Približal sem ji previdno, in smo se pridružili roke. Lep jaukati pobegnil iz globin grlo.
  
  
  Nisem rekel, hej. Bil je obseden z nujno treba najti zadovoljstvo v njo. Preselili smo se skupaj, bolj in bolj vztrajno in lepe zvoke okoli njenega grla se je zdelo, da nosite okoli mene. Zdaj ji boki so mene prinaša ujetništvu, da čutna želja. Ritem povečal in postal bolj toga. A kotla je bila vre v meni, pripravljeni za prekoračitev. Kot njen zvoke združila z daljni žvižg vlaka, kotla kuhani, in je prejela to vroče razlitja za njeno najgloblje in najbolj intimnih prostorih.
  
  
  "Dober način za začetek dneva," sem rekel, leži zraven nje. "In ne bomo rekli zbogom. Ne zdaj. Bom spoznala na policijsko postajo."
  
  
  "Pozabi, Nick," nasmehnila se je. "Imate svojo nalogo razmišljati."
  
  
  "Moj odstop so lahko povezane s tvoje," sem odgovoril. "Ne morem pojasniti, prav zdaj. Vendar smo jo bolje obleči. Smo že skoraj v Beogradu."
  
  
  Smo oblečeni hitro kot vlak prenese na obrobju Beograda. Kasneje, ko smo hodili skozi vlak avtomobilov, neprijetno misel, da me. Če Bliicher je Horst je dejansko bil Hans Richter, in če Ga je uspelo za aretacijo ego preden je vedel, kje ukradenih monitor je bil v dvorani, ali če monitor so bili sprejeti v hrambo z Richter, moje možnosti za pridobivanje ego nazaj so bili slim. V Jugoslovanov, seveda, ne bodo strani naprave nad me, ali NAM vlada.
  
  
  V smislu, Ursula in I so bili nasprotniki v tem času, ker je naše misije in neposredne cilje v nasprotju drug z drugim. Je bil prepričan, da je, čeprav je imela shranjene Ursula življenje, ona bi se ne šteje zavlačuje Richter ' s aretaciji v Beogradu samo zato, ker je bil zaprošen, da sprejme nekatere njegove elektronske opreme proč od njega, preden je bila sprejeta v priporu. Ona bi morala upoštevati njen odstop izjemnega zaradi njene velikanskosti svoje prejšnje zločine " egos.
  
  
  Vendar, dvojno identiteto je nikoli ni bilo dokazano. Jaz nisem videl, tako da nisem hotel, da bi odvrnili Ursula iz svoje cilje brez razkrili moje poslanstvo, in nisem hotel, da to storite. Zato sem se odločil, da prekine s Ursula med njeno aretacijo, poskus, opazovanje, Eva Schmidt, in glej, kaj bi bilo v svoj prid.
  
  
  Smo šli skozi dan trenerje počasi, vendar nismo videli Schmidt, nismo videli Richter. V času, ko se vlak premakne navzdol dolgo sivo platforme Beograd postajo, sva stala na platformi zraven motorja. Tam je bilo veliko ljudi, ki čakajo na vlak, sva oba spoznala, da naši ljudje lahko zelo enostavno izgubijo v taki množici.
  
  
  Vlak končno ustavil. Obrnil se je, da Ursula in se je nasmehnil njo. "No, pa poglejmo, če bomo lahko našli vse vaše plainclothes fantje," sem rekel.
  
  
  Imamo off na koncu vlaka na ploščadi pred ostalo potnikov in se odpravila za zasedeno postajne zgradbe. Ursula želel, da ga vidim, ampak on je bil videti na vlak platforme.
  
  
  "Vidim, ih," je dejal. "Pazi na Richter, ko sem vodil jo." Če je potrebno, vam bo iskanje vlak od spredaj in zadaj."
  
  
  Ursula zbežala, in nato Eva Schmidt opazil njo. Bila je sama in odhitel skozi množico na zadnji vlak. On ji, zaletavate v potniki v svoji naglici.
  
  
  Videl sem, Hans Richter in njegov spremljevalec, a alapaha človek z veselo obraz, ven iz zadnjega avtomobila. Richter ness prtljage in poznajo radio.
  
  
  So se srečali prtljago voziček in izginil za njo. Sem hodil gor, da jim s svojo prtljago, skriva me ih oči, in dobil dovolj blizu, da slišim ih glas.
  
  
  "Bili ste pametno, da zadržijo Carter. Tega bo kmalu konec." To je bil Richter. "Bom izpolnjujejo ruske tukaj in da posel."
  
  
  "Ali imate napravo?" To je bil Večer, ki je dejal, da
  
  
  Richter se je zasmejal. "Odprite tukaj v moj radio, kjer je bilo vse skupaj."
  
  
  To je bil Wilhelmina, ki je potegnil izpod njegovega doublet. Ni čudno, da naši ljudje nikoli ločila z radiem, da ni igral. Satelitsko spremljanje bil znotraj radia primeru. Tudi če je ego je bila sprejeta narazen, bo naprava videti kot del krat knjiga za vsakogar, ampak strokovnjak.
  
  
  Hoja po prtljage voziček, "je rekel," nisem prepričan.:
  
  
  
  "Hvala vam za dogovarjanje za sestanek, Eva."
  
  
  Richter prisegel.
  
  
  "Bom vzel radio, Horst. Mislim, da vam je ljubše, da ime, dis ne boste ego zdaj uporabljajo. Ko sem radio v mojih rokah, bomo predstavili in govori, da so policaji, ki vem, da vam preveč."
  
  
  Njegov ego prijatelji ostal z njim do konca. Večer swung njeno torbico in me je zadel s pištolo, in Gospod Jolly pounced na mene.
  
  
  Bila je strel z alapaha človek, kot smo bili, ki spadajo. Bil je preveč utrujen, da bi boj proti njim.
  
  
  Bil je lovljenje sape, kot je bil, se vrgli off s Alenka je ego in dobil na svoje noge znova. Ni mu bilo videti presenečen, da sem potegnil sprožilec, ki na Luger. On je pričakoval, ko je skočil po mene, sem mislil. Bil je samo poskušam, da bi Richter čas za odmor.
  
  
  Ex-Nacistični je priložnost. Je prihitel nazaj na postajo, potiskanje ljudi proč, kot je odšel.
  
  
  Eva Schmidt tudi zbežala. Ko je videla, da sem dal bullet v človeka, ki je napadel me je obrnil in se izgubil v množici. Opazil sem njeno hojo v smeri vlak, nisem pa skrbi, kaj se ji je zgodilo.
  
  
  Je bil dirke po Hans Richter.
  
  
  Ko je prišel na vhodu big postajo, se je obrnil okrog. Zdaj je držal parabellum mauser, v eni roki in radio v drugi. Pojasnil je Mauser na mojo glavo in ustrelil. Strel, thundered čez platforme, skoraj hitting moje levo oko. Nekaj žensk je zakričala. Za mano, visok, starejši človek padel na tla - a gawking emu zadel v ramo. Tam so bili bolj kriči. Kot Richter obrnil in tekel za radijsko postajo, ga je izvlekel svojo luger ,je cilj, in streljal. Potem se je, da je spremenil seveda, in ga je zgrešil.
  
  
  Ni bilo časa, da vidite, kje Ursula in policija. Stekel je do postaje po Richter. Tam je bilo več sto ljudi znotraj in Richter preselil deftly preko njih na veliko vrata, ki so vodila na ulico. Dal sem jo v Wilhelmina je žep in večjo hitrost. Ljudi, ki stal je in gledal, in nekaj poskušal, da bi dobili iz naše poti. Richter potrkal ženska off svoje noge in je hodil dalje. Njen je bil še vedno pridobiva zagon, in preden je dosegel vrata, ustavil se je ego z nekaj udarcev.
  
  
  Richter prizadele tla težko, vendar niso izgubili nas Mauser, naš radio. Obrnil se je, da ustrelil mojo glavo, pa sem jo ujel v mojo roko pištolo in potiska proč. V Mauser je tulil v veliko sobo, in Gawk treščilo v visoki strop. Tam so bili bolj kriči, in kriči, in tam je bil stampede, da bi dobili proč od streli.
  
  
  Smo valjani več kot dvakrat, poskuša ohraniti nadzor. Naše roke boril, da držite pištolo. Je streljal še enkrat, in prednje okno porušil. Njegov moški ni surovo udarec Richter je kvadratni obraz, in njegov ego moč oslabljena. V mauser padel čez Ego je roke, kot jo je za roko hitro spremenila.
  
  
  Richter preklet smejal me je zadel v glavo z clenched pest in povezan. Čutil sem krča v bližini moje uho in padla na tla. V tistem trenutku, Richter vstala in dosegla za svoje Mauser.
  
  
  Potegnil ven svojo pištolo, preden sem lahko dobili blizu njega, in ko se je obrnil k meni, majhen nasmeh se je pojavil na njegovem obrazu. To je bil vržen v dlan Hugo je roko, kot je načrtoval je mauser na mojo glavo. A naše orožje, naš stilettos ni zadel.
  
  
  "Halten sie! Genug!" To je bila Ga.
  
  
  Richter obrnil proč od mene, da vidite, zelo mračna, s katerimi se soočajo Ursula kaže emu na Webley se je vrnil. Na obeh straneh Nach bili dve Jugoslovanska tajna policistov v civilu. Vsak od njih je imel kratko revolver opozoril na Richter.
  
  
  "Prosim dal pištolo," ena na Ursula pravico naročiti.
  
  
  Richter grunted, padla mauser, in pogledal nazaj na meni. "Si prekleto, krojač," je dejal s tihim glasom v angleškem jeziku.
  
  
  Sem šel čez njega in jenki radio iz njegovih rok. V Jugoslovanov je pokimal proti meni in me zgrabil Ego je roke.
  
  
  "Vzeli si bomo ego, da se carina za kratek zasliševanja pred premikom ego, sedež," Jugoslovansko, ki je govoril prej, je povedal, Ursula.
  
  
  Ona je, da bi dobili, da je radio ven od tam. "Moram na vlak, da bi dobili svojo vrečko," sem rekel. "Jaz bom takoj nazaj."
  
  
  Bil sem obrnili z dopisom z istim Jugoslovanska. "Ne, prosim. Vlak zamudo. Pridi z nami prvič."
  
  
  Ni se zdi simpatična, da menijo. "V redu," sem rekel, nerad naslednje jih v sobo.
  
  
  To je bila majhna soba z le stol in tri naravnost stoli. Tam je bil samo eno okno, obrnjeno na ulici. Zdelo se je, surovo.
  
  
  Ko smo vstopili v sobo, Ga je govoril, da je Jugoslovanska, ki je trdil, da ga spremljajo ih.
  
  
  "Oh, ego vrečko!" je vzkliknil. "To je na platformi. Bom dobil."
  
  
  "Zelo dobro," je policist dogovorjeno.
  
  
  Ursula je pravkar izginila in je zapirala vrata za njo, ko Richter začetek, ki deluje navzgor.
  
  
  Policaji so še vedno držite ego je roke. Tisti, ki ni govoril, vendar je radio od mene, da moji zlasti obžalujem, in dal ego na stol pred nami. Zdaj je prišel v njegov suknjič za par lisic, ampak Richter nenadoma in precej nasilno prekinil stran od drugih Jugoslovanskih je orožje in hit njegov ego v obraz s svojega komolca. Policaj razporedi nazaj in močno padla na tla, medtem ko Richter porinil, drugi pa na mene. Človek vrč me, in sem moral ujeti njegov ego, da mu je padla na tla.
  
  
  Richter zadel prvi častnik in je dosegel za svojo pištolo. Sem dosegel za Wilhelmina kot človek, ki bi udaril me je poskušal ponovno svoje bilance. Nato Richter prikazal s snub-nosom revolver, se obrnil, in ustrelil me je. Sem dove proti stolu, in je zamudil.
  
  
  Policaj, ki bi padel na vrhu, mi je zdaj dosegli za njegovo pištolo. Richter strel ga je zadel in mu odkrito v prsih. Človek dvignil na svoje noge in je bila potisnjena nazaj po nenadni vpliv. Ego je oči odraža presenečenje, nenadnih smrti, kot je treščilo v steno in nato zdrsnila na tla.
  
  
  Richter hitro hodil okoli stol, oprijemalne radio, kakor je šel, in tekel k oknu. Njen hiter strel strel čez njo pokrov in se pasle Ego je ramen. Obrnil se je in vrnil ogenj. Potem je videl, da je drugi policist začel namenjene njim. Je streljal še enkrat, hitting človek v obraz, in policaj močno padla v njegov stol. Richter nato se je obrnil in dived skozi okno, razbitju stekla v toča za delce. Jaz strel mu je spet, kot je izginil, vendar ga zamudili.
  
  
  V tistem trenutku Ga je prišel skozi vrata.
  
  
  "On je izgubil nas," sem rekel. "Pridi." Njo, je planil skozi vrata, mimmo radovedni opazovalci in se odpravila skozi postaje do vhodnih vrat. Ursula je bil resnično za mano.
  
  
  Ko je dosegel oba konca stavbe, je videl, da Richter ni bilo več tam. Videl je črno avto hitrosti stran od spot blok navzdol na cesto, vendar je imel noben način ni vedela, če je bil Richter ' s.
  
  
  "Naslednjič, ko sem videl, Gospod Richter," Ursula je dejal grimly,"jaz bom dal bullet v emu je glavo in postavite vprašanja pozneje."
  
  
  V tistem trenutku, edina stvar, ki jo lahko mislim o tem, je bil radio, ki Richter je zgrabil, ko je zbežala. Imel sem zaslon za trenutek, zdaj pa je bil izgubljen, da se mi še enkrat. Morda za vedno.
  
  
  Potem sem se spomnil njo, Eva.
  
  
  
  
  Deveto poglavje.
  
  
  
  "Iščemo ista oseba," Ursule mu povedal.
  
  
  Ona me je pogledal questioningly kot sem hitela z njo nazaj na postajo vhod. "Kaj misliš, Nick?"
  
  
  "Ni veliko časa za razlago, zdaj. Richter je vključena v večje kraje, in je ukradel nekaj zelo dragocenega za moje vlade, da proda za Komuniste. Zato je bil na Orient Express."
  
  
  Sem slišal policijske sirene, kot smo odhiteli skozi postajo. A množica zbrala okoli prostora, kjer policija skušal pridržati Richter. Zunaj, Orient Express je bil priprava za dopust.
  
  
  "Jaz bom pustil tukaj, Ga. Ne povej policije ničesar o moji vpletenosti če jo lahko izognili. Prijava na Veličasten Hotel na Obilicev Venac 28 in bom spoznala tam kasneje. V tem času, preverite calve in poskusite najti Richter. Če se vam še vedno ga našli, ne poskusite, da zgrabite ga, počakajte, da me."
  
  
  "Ko bom videla?" je vprašala. "Kam greš, Nick?"
  
  
  "Obstaja nekdo, na vlaku, ki lahko nam povejte, kje najti Richter," sem rekel. "Tako, jaz grem nazaj na krov. Upam, da dobite nazaj, da jih boste kasneje danes ali jutri."
  
  
  Nasmehnila se je. "Vesel sem, da bo naše delo nam omogočajo, da ostanejo skupaj za nekaj časa," je dejal. "Srečno, dokler nisem videla."
  
  
  "Enako je z vami," sem rekel.
  
  
  Je dosegel platforme, kot je vlak začel in skočil na krovu. Lepa blondinka Ursula pomahal, jaz sem stal na pragu in se obrnil, da bi pozdravili uniformiranih Jugoslovanski policisti.
  
  
  V delčku sekunde, vlak levo postajo in smuknila nazaj v Jugoslovanski vasi. Medtem ko v Beogradu, vlak vstopili v jedilnico avto, ki je zdaj zadnji avto na vlak, zadaj, pragovi. To je drug kraj, kjer bi morali iskati Eva Schmidt, in da je, kjer sem našla. Imela je samo naročiti zajtrk, ko je prišel do svoje mize.
  
  
  "Sem naj bullet v vas, tukaj," sem rekel. "Ampak jaz bom dal še zadnjo priložnost. Vstani in pojdi na svoj prostor. Svoje bo s spoštovanjem. In brez trikov tem času. Poskusite nekaj podobnega zadnjem času, in bom ubil, brez nadaljnje razprave."
  
  
  Ona se obotavljal za trenutek. Potem je vstal in šel do oltarja v jedilnico avto. Pustila sem ji
  
  
  nekaj računov ee mizo in natakar in za njo. Kmalu sva stala pred ee predel vrata v Voiture 5.
  
  
  "Notri," sem ukazal.
  
  
  Ona odklenjena vrata. Šli smo v, in je zaklenjena vrata za nami. "No, kaj bi radi vedeli?" "Kaj je to?" je vprašala tartly.
  
  
  "Kako najti vaš ljubimec".
  
  
  Nasmehnila se je ostro in tekel roko skozi njene temne lase. "To je lahko zelo težko zdaj. Hans bo skupaj njegovo prodajo zelo kmalu, in potem je postal zelo bogat človek. On se spremeni svojo identiteto, še enkrat in še naprej izmikajo bedaki, ki prizadevati si ga." Ona se je zasmejala. "In zahvalimo se vaša vlada za vse to."
  
  
  Mu ni bilo všeč, posmehovanje in ti bedak. "Imate način, da poskusite svojo srečo," ji je dejal oče. "Kje je Richter, ki je bival v Beogradu?"
  
  
  Večer se je nasmehnil. Ona je začela undressing, ko sem govoril z njo. Nisem vedel, kaj je pričakoval, toda kmalu je bil iz njene hlače in iz nedrček. Zapri je zrel celotno številko.
  
  
  "Če dam ti te informacije, bom sprejel izziv, povezane z vašim delom," mi je rekla.
  
  
  Ona stared na mene, kot je poletela njen modrc in izpostavljene njene prsi.
  
  
  "Ste lahko tudi tako prijazen, da mi poveste, kje je Topcon sedežu dvorana je," Hej, ji je povedal, ko je gledal njo potegnite črne čipke hlačke off njeno belo stegna. Je poskušal odvrniti me s seksom, tako kot toliko drugih žensk.
  
  
  "Morda lahko naredimo neke vrste kompromis," je purred, da me, ki je stal popolnoma gol. Prišla je do mene in dotaknil se me je z njo prsi.
  
  
  "Kaj je kompromis?" Sem jo vprašala.
  
  
  Je privila do mene malo. "Boste zadovolji z manj kot vse informacije, ki jih želite, in dal vam bom majhno darilo namesto tega." Tekla njenega jezika počasi čez njene ustnice.
  
  
  "Jaz še vedno lahko poberem darilo," Ey spomnili na njo, občutek njene boke, se premaknite do mene.
  
  
  "ja. Ampak da ne bi bila enaka, bi jo? To ni isto na vse."
  
  
  On naj kotu rta premikanje. Bila je dobra. On in Richter naredili velik ekipa. Je verjetno so ga uporabljali v druge Topcon misij. "In če sem bil pripravljen na kompromis, katere informacije bi mi daš?"
  
  
  Preselila se ji boki bolj agresivno in je bila moteča kot v peklu. "Ne morem povedati, kje je Topcon sedežu v dvorani, ker ne vem. Richter ne vzemi me je. Ampak jaz vam povem, da je preverjanje v hotelu Excelsior Hotel v Beogradu na Princa Milos 5. Njen, povedal vam bom, ker je ne bo tam za dolgo in ga verjetno ne bo mogoče najti ego vseeno."
  
  
  Njeni boki, pomaknil se je bliže k meni. Ih zaviti svoje roke okrog nje, in čutil njeno mehko meso premaknete na moj dotik. Ee zgrabil svojo brado s svojo drugo roko, potegnil ji blizu, in jo poljubil energično na ustnice. Ona je potekala njen dih, njeno oči bulging. Nato pogled zmede in razočaranje se je pojavil v očeh. Trenutek nazaj, je bila v nadzor nad situacijo, je bila usmerja dejanje, ampak nenadoma izgubila, da nadzor.
  
  
  Njeno brado ne bi izpustil. Ego gripped ji strožji. "Ti si leži, dragi," sem vztrajal.
  
  
  Zmeda se je obrnil k apprehension. "Čista..."
  
  
  "Ah, ja. Vidim v tvojih očeh." On je izpustil njeno brado, vendar potekala ji blizu s svojim drugi strani. Potem je prišel v njegov suknjič in potegnil ven Wilhelmina. On je imel ji blizu, da ji levi prsi in je pognala v mehko meso.
  
  
  "Ni tako, kot je nekoč bil," ji je dejal oče. "Sem zmanjka potrpljenja tem času. Zdaj pa me pozorno poslušajte. Jaz grem, da ugotovite, če Richter se skriva v Beogradu, ali vas, povejte mi, ali ne. Ali res želite, da umre, samo da se stvari malo težje? za mene?"
  
  
  Strah ji je prikazano prej je bila zdaj nazaj v njene oči. Jaz bi povedal, da je bilo razmišljanje o tem, kaj sem rekel. Ona poblisnil navzdol na pištolo krempljih njene prsi, in potem me pogledal v oči.
  
  
  "Sava Hotel," je rekla s tihim glasom.
  
  
  Njo, pogledal na njen obraz, in ona je bila prepričana. V Savva Hotelu je bila vrsta kraj Richter bi izbrali,-mala in zasebno.
  
  
  "In Topcon sedež je v dvorani v Lausanni, kajne?"
  
  
  Ona poblisnil hitro na mene, potem proč. Ona je bila pritisnjena težje z majhno pištolo proti njene prsi. Je sopel.
  
  
  "Da," je rekla hitro. "Ampak jaz resnično ne vem, naslov".
  
  
  Vzel je puško in holstered to. "Mislim si," sem rekel. "In zdaj moram zapustiti vas, in izstopite na naslednji postaji."
  
  
  Ona ni premaknite proč od mene. "Ne želite sprejeti drugi del sporazuma, sem predlagal?"
  
  
  Stekel je njegove roke navzdol njena stegna in jo poljubil na ustnice. Zdelo se je, lačen, da se mi. Vendar sem imel nekaj drugega na misel. Obrnil se je in je vzel njeno šal od stene prostora.
  
  
  "Vem, da bom všeč," sem rekel. "Ampak to bi dal poslovanja užitek, vsaj včasih."
  
  
  On je imel šal, do njen obraz, in ona ga je pogledal in ga questioningly. Nato je potegnil na svoj ego hej, usta in spete nazaj. Ona nenadoma začeli wriggling, štancanje in preoblikovanje muffled hrup skozi šal. Zgrabil golo telo, izbral njen up, ki jo je v postelji in vrgel ji je na tla. Mislil sem, da sem videla nosečnic pogled v oči, za trenutek, vendar sem vezan ji, da je posteljica z lastno trakov in oblačila. Po trenutku, je bila sprawled na posteljica in strmel me pozorno.
  
  
  "Dokler ne prestopi mejo z Bolgarijo, vam ne bo treba dirigent ali porter, da kick down vaša vrata," njen mož je dejal. "In to je le prepozno. Do takrat bom dosegel Sava Hotel."
  
  
  Sovraštva trenutek v oči, in ona muttered nekaj v nemščini skozi njen šal.
  
  
  "Ne skrbi, da so vezani," je njen oče se je nasmehnil. "Samo poskusi, da pomislite na mojega alternativa."
  
  
  Zapustil jo povezana gola na pograd in zaklenjena vratca reže za njim. Potem sem šel na Voiture 7 in moj prostor, da poberem svoje majhno prtljage. Bil je pripravljen, da izstopite na naslednji postaji, ki je bil kmalu nato s piščalko.
  
  
  Zdaj je moral vrniti v Beograd, v upanju, da Richter šel na Sava Hotel, čeprav je Jugoslovanska policija sta gledali za njim. Sem potreboval, da ugotovite, če bi še imeli radio.
  
  
  
  
  Deseto poglavje.
  
  
  
  Bilo je okoli poldneva, ko sem prišel nazaj na centralni postaji v Beogradu na drugem razredu vlaka. Vzel sem taxi navzdol Saraevoska Ulici, Knez Mihaila Boulevard, opravil izjemen Narodni Muzej, naredil nekaj izkaže, da poskrbite, da nismo pa upoštevali, nato pa se odpravila naravnost Veličasten Hotel na Obilichev Venac Ulici. Ursula bil zelo vesel, da bi me videli.
  
  
  "Oh, Nick!" je rekla, zavijanje njene mehke roke okoli mojega vratu, kot sem vstopil v njeno sobo. "Njen podplati so na tleh. Kje za vraga ste bili, po meri?"
  
  
  "Moral sem se ukvarjal z nekaj nedokončanega. Si ni mislil, da bi jaz pustila samo v tem zlo komunistične kapitala, pa vam?"
  
  
  Ona zaprla vrata za sabo. Opazil sem, da ona je ostal v zelo elegantno sobi na zmerno ceno in da je ne imeli lep pogled na cesto. Zdaj pa vse, kar je lahko mislim o tem, je bil Hans Richter.
  
  
  "Ste se naučili kaj?" je vprašala.
  
  
  Je prižgal svojo cigareto in ji ponudila enega, vendar pa se je zmanjšala. Bil je videti na zapri resno zdaj. Bila je zelo napeto. "Mislim, da vem, kje Richter se skriva," ji je dejal oče. "Če je panika in tekel po mestu."
  
  
  "Ali je to nekje v bližini?"
  
  
  Vzel je dolgo povlecite na cigareto in imel je za trenutek. "Da, to ni daleč od tukaj."
  
  
  "Kje? Vse, kar je?"
  
  
  Študiral Ursula je obraz za trenutek, preden govorijo. Zdelo se je, kot pravi čas, da se govori o spremljate tukaj. Moral je reči, bodisi to ali popolnoma izključiti jo iz nova, in ta možnost ni zdelo pošteno.
  
  
  "Da, hotel," sem rekel počasi.
  
  
  "Kar po?" Šla je k telefona na nočni omarici. "Bom poklical policijo in jih bomo srečali nam je."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Ne, Ursula."
  
  
  Ona me je pogledal s pridihom presenečenje v njene lepe modre oči. Potem je dobil telefon nazaj. "Zakaj ne?"
  
  
  "Ursula," sem rekel, " govoril bom za vas. Richter je ukradel elektronska naprava od Britanske vlade, a NAS naprava, ki je pomembno za varnost Zahodu. On je naprava z njim. Vsaj je bil, ko je šel ven okrog Centralne Postaje skozi okno."
  
  
  Spomnila se je za trenutek. "Radio?" je vprašala.
  
  
  "Da, radio. On je zelo prepričajte, da je naprava, ki je skrit v njem."
  
  
  "Da, zakaj on izvaja radio z njim na vlaku."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "To je tisto, kar menim, da v tem trenutku. Zdaj Jugoslovanske policije, bi bil vesel, da extradite ego, da Zahodna Nemčija stati sojenje za vojne zločine. Komunisti so vedno veseli, če jih lovijo oseba iz Tretjega Rajha. Ampak mislim, da lahko razumete, da so lahko sprejme drugačen pogled na žepni nož glede vračil me je elektronska naprava ."
  
  
  "Razumem, Nick," je dejal.
  
  
  "Poskušal sem, da ločeno Richter iz ego radijske postaje, vendar nisem uspela," je nadaljeval. "Če sem bila tam, moj cilj bi bil končan. Zdaj moram, da se ta radio nazaj."
  
  
  "Ampak, Nick, mi ne more prijetje Richter brez policije," mi je rekla. "Dajanje ego v vzgojo in varstvo naša vlada zahteva veliko birokracije. Policija mora biti vključeni."
  
  
  "Razumem," sem rekel. "Ampak ne pozabite, da Zahodna Nemčija je sam na svetu.
  
  
  storitve države, ki bo trpela, če naprava pade v roke KGB. V resnici, njena domneva je, da Richter pričakuje, da bo dogovor za prodajo naprav za ruske vlade tukaj v Beogradu. Morda so to že storili. V vsakem primeru, Ursula, njo in vas prosim, da mi časa za Richter in ego, radio, preden smo se obrnite na Jugoslovanov za pomoč v ego je aretacija."
  
  
  Mislila je, da se za trenutek. "Želim, da vam ulova Richter."
  
  
  "Ja, lahko, pridi z mano," sem se strinjal.
  
  
  Nasmehnila se je. "Vse prav, Nick. Počakal bom za njo, še preden sem poklical policijo, ampak seveda imajo lahko svoje ideje. Mislim, da je bila videti oseba, ki je gledal ta hotel. Moram domnevati, da se ne morejo zaupati me popolnoma."
  
  
  "Smiselno je," sem rekel. "Po vsem, ste za to ni dobra komunist."
  
  
  Ona mi je dal veliki nemški nasmeh, in njene modre oči trenutek. "Nisem še dobro dekle," je dejal.
  
  
  "Jaz ne strinjam s tem."
  
  
  Ona je bila oblečena v haljo vezani na pasu, ker je ravnokar prišel ven za tuš. Ona nevezane haljo in pustite, da pade odprt, razkrivajo, da je bila gola pod. "Mislim, da bi bolje obleči," je dejal.
  
  
  Ozrl se je hungrily na njeno krivulje. "Mislim, da."
  
  
  Plašč padla na tla. Je pustil svoj pogled sprehaja nad njo bulging prsi, njen vitki pas, in zamahom svoje mlečno stegna in bokov. Spomnil se je Eva na vlak, in vedel je, da je Eva je sprožila nekaj v meni, da zdaj pobožala in negovati v Ursula tipa.
  
  
  "Na drugi strani,"je rekla in se približuje zaprite tako, da je razdalja med nami," če naši ljudje so v tem hotelu zdaj, mu bo verjetno obstaja malo več."
  
  
  "Mislim," sem rekel.
  
  
  Ona je začela nibbling na moje uho. In jaz naj ji start undressing mene.
  
  
  Ursula je bil stoking ogenj v meni, da obljubil, da bi dobili izpod nadzora zelo kmalu. Pomagal ji je vzlet preostali del njene obleke, nato led ji, da je velika zakonska postelja po sobi. Smo določijo skupaj, in naslednja stvar, ki sem vedel, da je ona, ki prihajajo do mene v človeka položaj.
  
  
  Njene prsi visela nad moje prsi v lepi navpično loki. Ona, ki je prišel, da me je lizati in nasveti so njene prsi nežno podrgnil zoper moje prsi, poljubljanje obrazu in vratu, z njo mokre ustnice.
  
  
  Preselila se navzdol za moj želodec, poljubi me nežno, in zažgal ogenj v mojem dimljah. Nato se je preselila navzdol, nagovarjale z polno, toplo ustnice, dokler ona ne more sprejeti več.
  
  
  "Zdaj, lenuh?" je vprašala.
  
  
  "Zdaj," sem rekel hoarsely.
  
  
  Ee potisnil jo na posteljo in straddled njo, brez sape in nestrpni. Mlečno stegna rose gor in obdan me, in spomnim se občutka, jih zaklepanje tesno za mene, kot smo povezani. Ogenj se je spremenilo v vulkanski holokavsta. Potem je bilo sladko diši, lepo sliši, in vroče meso, kot smo climaxed.
  
  
  Ko sem pogledal Sava Hotel, sem razumel, zakaj Richter izbral ego. V državah, ego je najbolje opisana kot flea past - staro ramshackle stavbe, ki je videti, kot da bi morala biti porušena dolgo nazaj v staro mestno območje. Znak zunaj je bila tako izčrpane, da bi lahko sprehod skozi to, ne da bi sploh vedeli za to je bil hotel. Bilo je, kot kraj, kjer je upravljanje bi bilo videti na drug način iz nespodobnim gostov.
  
  
  Bilo je le dvajset sob v hotelu, in število tipk postavi v nabiralnike za mizo, je videl, da je samo pol ducata so bili sprejeti. Nisem bil presenečen, ko scruffy Jugoslovanski zaposlenega nisem prosil, da bi videli naše potnih listov, ampak preprosto vzel ih številk. Bil je samo poskušal prepričati policija kot formalnost.
  
  
  Kot Klera premaknete na stol, da poberem svoj kos prtljage, ji pogledal nabiralnike znova in pamet njih, ki verjame, da nekatere sobe so bile prazne. Nato smo šli po stopnicah z referent. Ko je odprla vrata, in dal moje prtljage, ki je dal em nasvet.
  
  
  Kot Klera je, da zapušča, vrata na hodnik odprl in Hans Richter prišel ven. Bila je potisnil za Ursula v popoldanskih urah in je skrival od očeh. Trenutek kasneje sem ukradel prvi pogled in videl, Richter in dveh moških, ki stoji na hodniku z hrbet, da me. So bili na tem, da pustite druge človek, okoli katerih sobi so imeli samo levo. Drugi človek je Ivan Lubyanka.
  
  
  Očitno, Richter je šlo tukaj za Lubyanka ko je vstal, je izključeno, se vse več Orient Express na Povka. Zdaj, čeprav Richter zdi, da je našel drugo skrivališče, ker o nesreči na železniški postaji, je prišel s strani teh ljudi, ki so bili očitno Topcon sredstva, da bi razpravljali o prodaji nadzor naprav z rusko.
  
  
  Richter ni ness radio. Morda ni zaupanja KGB. On in njegovi tovariši hodil po hodniku, na stopnicah, medtem ko Barbari zaprla vrata.
  
  
  Obrnil se je, da Ga. "To so naši ljudje, in so naši prijatelji," sem rekel. "Za njimi, in videti, kam gredo. Poskusite ne da bi dobili ubil. V tem času, jaz grem na obisk moje ruske prijatelj v hodniku. Bom spoznala na Veličastno na tri." Počakajte. v uro, potem je to, in če mi ne pokažejo, da ste na svoje."
  
  
  Ona je pogledal v obraz za kratek, ponudbe trenutek. "Vse prav, Nick."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Se vidimo kmalu."
  
  
  "Ja."
  
  
  Ursula izginil hodniku, sledi Richter in svoje ljudi.
  
  
  Nekaj minut kasneje, je potrkal na vrata Lubyanka sobi. Po kratkem premoru, Lubyanka glas zadonel od zadaj mizo. "Ja?"
  
  
  Svoje razumevanje narečij in glasovi, ki je bila zelo dobra, še posebej po omele sposobnost slišati ih, tako da je očiščeno grlo in poskušal njen najboljši za zvok, kot Hans Richter.
  
  
  "Bliicher," sem rekel.
  
  
  Zaklepanje kliknili na dan kot luger potegnil ven. Ko so se vrata odprla in Lubyanka je presenečen obraz srečal njen, Stahl nisem jo čakam, da vstopijo v sobo. Je vrgla težko na vrata in planil v sobo. To hit Lubyanka v prsi in glavo in trkal ego na tla.
  
  
  Lubyanka začetek za pištolo, ampak ego ustavil njega. "Zamrznitev tam."
  
  
  Obrnil se je, da vidim v luger namenjen emu na glavo. Nato je pogledal na razdaljo med njim in Webley, in sklenil je, da ni vredno tveganja.
  
  
  "To je lahko še enkrat," je dejal bridko.
  
  
  "Bojim se, torej, starec. Vse pravice, vstati. In bivanje stran od svoje igrače na mizi."
  
  
  Barbari počasi rose, kri kaplja iz svojega ego palice in RTA. Ego ustnice je že otekle. Nje, šel do vrat, in zaprta to, nenehno spremljanje KGB častnik. Tam je bil velik odpor v njegovih očeh je za mano.
  
  
  "In zdaj," sem rekel, " to je veselje govoriti z vami."
  
  
  "Imamo se nič ne govori o tem," je dejal grimly.
  
  
  "Mislim, da je tako."
  
  
  On grunted in položil roko na zmanjšal na lice. "Bojim se, prišli ste na napačnem mestu v matematiko."
  
  
  "Morda," sem rekel. "Ampak če mi boste počutili res slabo." Njo, pogledal v obraz, ko je prišel do mene vpliv te aplikacije.
  
  
  "Nismo dosegli dogovor še," mi je rekel. "Zato, nimam kaj iščete."
  
  
  Sem jo vprašala. "Če Richter še to, če ne on ostane?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Žal mi je za nadzor nad njimi. Za vas, je Bliicher je Horst."
  
  
  Barbari se je za hip zamislil. "Nimam pojma, kjer vsakdo je v telovadnici. On je zelo skrivnostna in umikanja."
  
  
  "Morda mu ne bo zaupanje v vas, Barbari," sem rekel, da mu je ego boost.
  
  
  On me je pogledal. "Jaz ne zaupam emu niti."
  
  
  V kotu moje rta prestavljen. Vedno mi je dal malo zadovoljstvo, da vidite dva neprijetne ljudi, ki skušajo nadmudriti druga z drugo. "No, ena stvar je gotovo, Lubyanka. Veste, kjer je stik z njimi. In ona, jaz vam želim, da mi to pove."
  
  
  Lubyanka preselil na unmade posteljo. On je gledal mu je tesno, vodenje Luger je pokazal na njega. "Ni se mi povej, kje je ostal," je dejal počasi.
  
  
  "Ti si leži, Lubyanka. In boste dobili 9mm strmite v glavo." Njo, ki je prišel do njega, lizanje. "Moram resnico, in hočem, da zdaj. Kje lahko najdem Richter?"
  
  
  Lubyanka oči nenadoma postal ravno in obupan. Na moje presenečenje je pobral velik vzglavnik iz postelje in obrnil obraz mi, ga postavite pred njim. Ni imel pojma, kaj je delal, zato je nisem izkoristil vse možnosti. Je bil ustreljen, in Luger eksplodirala v majhno sobo.
  
  
  Gawk burrowed v debelo blazino in niso dosegli Lubyanka je prsih. Medtem, Barbari pounced na mene, še vedno držite na blazino med nami. Vzel sem cilj in ustrelil mu v glavo, še enkrat, in moj strel ozko zamudil cilja, ker je padel na vrhu me.
  
  
  Lubyanka me je zadel v roko, s pištolo in mu težko zadeti, vendar je še vedno imela pištolo. Zdaj blazino je izginila, in Varvara je bila sukanje mojo roko trdo z obema rokama. Smo zadeli steni in je izgubil svojo pištolo.
  
  
  Nato sva oba zdrsnila na tla, poskuša boriti. Sem udaril mu v Lubyanka je že bloodied obraz, in mu je uspelo vrniti udarec pred vleče proč od mene. Potem je prišel za Webley, ki je zdaj stal na mizi in zraven njega.
  
  
  Je zgrabil puško pred njeno lahko doseže, pa ni mogel priti do sproži v času požara. Ko sem se približal se mu je tormenting jih, na primer, udari mi v glavo s težkimi sod.
  
  
  Ji je padel na okno, jaukati. Nato Lubianke dobil na svoje noge in še eno Webley na mene, ampak sem našel moč, da zgrabi ego je pištolo roko in ga povlecite, preden je lahko požar. Je zamudil moj mimmo in razbil okno z njim.
  
  
  Steklo, zdrobljeno in glasno deževalo navzdol na mene, kot ji je, se obrnil in gledal Lubyanka telesa, letenje navzven - ego je roke so bile širjenje široko, kot je poskušal, da zgrabite nekaj.
  
  
  Med padcem Lubyanka, je bila kratka tišina, nato pa sem slišal njen krik. Nagnil se je skozi razbitega stekla in videl, da ga je zadel v drugem nadstropju je balkon. Bil je nataknili za stražo železne balustrade, obraz, oči odprte, in dve planke jutted ven skozi ego njegov prsni koš in življenje.
  
  
  On je poklical sam. Lubyanka ne, povejte mi, kaj zdaj. Po vrnitvi Wilhelmina, je hitro zapustil mala soba in hitela hodniku tako kot shaggy zvoke, ki so prihajali iz grand stopnišče. To je bil izogniti ih, ki je šel navzdol nazaj storitev po stopnicah na ulico.
  
  
  
  
  Enajsto poglavje.
  
  
  
  "To je kraja. Richter je šlo tukaj z dveh moških, " Ga je povedal.
  
  
  Smo stiskali v temno vrata v ozko ulico, ki gleda skozi noč na staro stavbo čez cesto. Ursula je bil zelo zaskrbljen, vendar je poskušal, da ne pokažejo.
  
  
  "Misliš, da so morda ste opazili, da je bilo po njih?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Jaz ne mislim tako," je dejal.
  
  
  V hiši, čez cesto je bila stanovanjske stavbe. Ursula mi je povedal, da so vstopila v drugem nadstropju na prostem sobi, vendar ni bilo miru obstaja v času.
  
  
  "No, pa pojdimo tja in poglej," sem predlagal.
  
  
  "Vse prav, Nick." Ona je segel v njeno torbico za Webley .
  
  
  "Želim si, da pokrov me tudi tam," sem rekel. "To je lahko past."
  
  
  "Lahko računate na mene, Nick."
  
  
  Ko smo prišli v sobo, kjer smo mislili, Richter in Ego so bili ljudje, to je bil prazen. Njen mož je prišel v previdno, ki nosi pištolo, ampak nikogar ni bilo tam.
  
  
  "Pridi," Ga ji rekla.
  
  
  Je pridružila me, zaprla vrata in pogledal okoli. To je bila velika soba z lastno kopalnico. Barva je bil peeling off stene, in vodovodne pogledal starinsko. Tam je bil neroden posteljica v kotu, brazgotinasto leseni stol in več naravnost stoli na strani.
  
  
  "Nekje," je komentiral. Luger zdrsnila nazaj v svoj tok. Hodil je v posteljico. Zdelo se je, kot nekdo, ki je bil leži na njej pred kratkim.
  
  
  "Ni nobene prtljage, ali kaj," Ga je dejal. "Morda imamo že izgubil naš ego."
  
  
  "Poglejmo okoli," sem rekel.
  
  
  Smo raziskovali to mesto na dele. Ni bilo dokazov, da Richter bil tam - rit enega od Ego je najljubši cigarete; steklenico vina, skoraj prazna; in v smeti, ego vrže a vozovnice za vlak, je našel nič kažejo, da se bo vrnil v to sobo. V bistvu, vse dokaze, ki je poudaril, da mu zapušča to za vedno.
  
  
  "Kaj bomo pa zdaj?" Ursula vprašal.
  
  
  "Ne vem," ji je dejal oče. Se je vrnil v kopalnico in se počasi pogledal okoli. Zdelo se mi je, da je neko mesto v prostoru, da nismo opazili. Ozrl se je na prazen medicine omari znova.
  
  
  Potem sem šel na stranišče. Vrh je bil na ns. On je dvignil pokrov in pokukal v bazenu.
  
  
  Tam sem videla kos mokri, zmečkan papir, ki plava v čisto vodo.
  
  
  On lovi ga ven in ga pogledal. To je samo kos papirja iz večje kos, ki je očitno bila raztrgana gor in dobavljeno v pozabo, vendar nen imel več ročno napisano.
  
  
  "Imam nekaj," sem rekel.
  
  
  Ursula prišel nad in pogledal čez ramo. "Kaj je to?"
  
  
  "Izgleda, da Richter je poskušal znebiti v stranišče. Lahko bi si kaj so te črke?"
  
  
  Ona ga pogledal. "To je Richter je rokopis," je dejal. Ona grimaced, obračanja opomba nekoliko. Izgleda, da je napisana v srbohrvaški, Nick. Morda je glavna beseda je "nacionalno". In drugo črko, na začetku drugo besedo ."
  
  
  On squinted na njega: "Nacionalni. Ampak kaj je beseda?"
  
  
  "M-Nas-Muzej, Narodni Muzej".
  
  
  Njene oči darted, da Ne. "Muzej. Ne nen imajo sprehod v omari?"
  
  
  "Mislim, da je tako," je rekla.
  
  
  "Richter bi imeli nobenega razloga, da bi muzej za sestanek," sem rekel. "Vemo, da ima že izpolnjene Lubyanka ob Savi Hotel in morebiti tudi tukaj."
  
  
  "To je res," Ursula povedal, ampak ona ni mi sledite.
  
  
  "Dobro, recimo, da ste lahko dal ta radio nekje za shranjevanje za nekaj dni. Ne boste mogli uporabljati shramba za prtljago na Centralni Postaji ali na letališču, ker policija ni gledali vas. Ampak zakaj ne uporabljajte obrok fotoaparat na javnem kraju, kot je muzej? "
  
  
  "Ampak stvari, ki so tam, levi, samo za nekaj časa
  
  
  
  "Medtem ko obiskovalci v muzeju," Ursula me je spomnil.
  
  
  Pomislil je za trenutek. "Bi jih imajo stvar, za nekaj dni, čaka na svojega lastnika, da pridejo nazaj. Morda pa Richter ne bi želeli, da se zanesejo na to možnost. Je morda zapustila radio v muzeju in potem jih je poklical, nikoli kasneje, jim povedati, da je pozabil, da ga poberem, ko je zapustil. On bi še obljubil, da prejeli radio v štiriindvajsetih ali štirideset osem ur. Nato ego bi lahko prepričani, da jih je dodatno nego, da ego za to."
  
  
  "To je dobra teorija, Nick. To je treba preveriti si naslednji."
  
  
  "Mi bomo v muzeju v jutro," sem rekel. "Če Richter ugotovi približno Lubyanka nocoj, bo najverjetneje se odloči zapustiti Beograd takoj, vendar ne brez tega radia. Če je naredil skriti ego v muzej, smo lahko premagal je gor. To je lahko naša zadnja priložnost, da se obrnete na emu."
  
  
  "V tem času," je rekla, " potrebujete, da bi dobili nekaj počitka. Imam še posebej udobne sobe v Veličastno."
  
  
  "To je dober predlog," sem rekel.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Smo v narodnem Muzeju, ko je odprl naslednje jutro. To je bil sončen pomladni dan v Beogradu. Visoka drevesa v parque Calamegdan je svetlo zelene popke. Hidrogliserjem čolni plied na mirnih vodah reke Donave, in zaseden prometa je zdelo nekako manj vročičen. Vendar muzej sama je bila trdna in sivo v jasno jutro, močan opomin, da Ursula in nisem prihajajo tukaj za zabavo.
  
  
  V notranjosti, tam so visoki stropi in sterilne steklene vitrine, ki je v nasprotju z zelo sončno jutro na drugi strani ego-debele stene. Sva hitro našla slačilnici. Pripadajoči, Jugoslovanska, je bila še budna.
  
  
  "Dobro jutro," ego pozdravi ga. "Naš drugi fant, levo prenosni radio tukaj in ste pozabili vzeti ego z njim. Poslal nas je, da prevzamejo ego." Govoril je z najboljšim nemškim naglasom.
  
  
  Je popraskal po glavi. "Radio? Kaj je to?"
  
  
  Odločil sem se, da poskusite govoriti z njim v srbohrvaščina. "Radio. Kaj nosi na svojem pasu."
  
  
  "Ah," je rekel. Hodil je v kotu-majhno sobo, in sem imel moj dih, kot sem dosegel za polici. Je izvlekel Richter je radio. "Imam odin levo tukaj, ki jih človek z imenom Bliicher, Švicarsko."
  
  
  "Ja," sem rekel, glancing na Ursula. "Glasovanje je vse. Horst Bliicher-polno ime."
  
  
  Ozrl se je na miss. "ja. Imate kakšno identifikacijo, Gospod Bliicher?" Jaz ne zdi, da si zapomni tvoj obraz."
  
  
  On je imel nazaj svojo nestrpnost. Sem se že odločila, da bo radio s silo, če je to potrebno. "Nisem Bliicher je Horst," je rekel premišljeno. "Mi smo ego, prijatelji, ki so prišli na povpraševanje radio za njim."
  
  
  "A veste, Gospod Bliicher bil naj bi prišel sam, veš. To je pravilo."
  
  
  "Da, seveda," sem rekel. "Ampak Gospod Bliicher je bolan in ne more priti na radio. Upamo, da boste razumeli. Boste opravljali emu veliko uslugo, če nam walkie-talkie, da posreduje za emu."
  
  
  On je pogledal sumljivo me, in nato na Ursula. "In delal vam prejem?"
  
  
  Zdaj Ga je odigral svojo vlogo. "Oh, dragi! Omenil je, da bi morali sprejeti blanc odkrito pred odhodom. Vendar je pozabil, da bi jaz dn. On je zelo bolan." Potem je vključena urok. "Upam, da vas ne bo pojasniti napake v podrobnosti. G. Bliicher je tac bo Hotel poslušati lepo Jugoslovansko glasbo, medtem ko je tukaj."
  
  
  "Ah," je človek, je dejal, pogledamo v njeno hladno modre oči. "No, razumem, da. Tukaj,, boste lahko radio. Sem že jasen razlog, da moj ego tukaj."
  
  
  "Najlepša hvala," emu ji je povedal.
  
  
  Je prezrta me in roko radio Ursula. "Povejte svojim prijateljem, da si opomore v najkrajšem možnem času, tako da lahko on uživajte svoje bivanje v Beogradu."
  
  
  "Hvala," je dejala Ga.
  
  
  Pobrala je radio in šli smo ven, skozi garderobe. Vendar med hojo okrog stavbe, sem ugotovil, da moja zmaga je bila kratkotrajna. Dva moška prišel iz hladilnik v koridorju, in nikogar ni bilo zraven. Oba sta imela pištole. Te so bile dve osebi iz Topcon, ki smo jo videli prej, in sicer z Richter, ljudi, ki Ga sledi.
  
  
  "Nehaj, prosim," višja eno naloži.
  
  
  Ona tiho zastokal. Nekaj več minut, in zakaj bi bil moj. Prekleto ti ljudje! To je bil drugi, ko sem v lasti, samo, da so moj ego odvzeta. Ursula ni bila tako razburjena, kot sem bil. Imela je izgubil vse stike z Richter, kljub obnovi radio, in zdaj ti ljudje imeli reestablished, ki vizitko. Spraševal se je, če bi ona živi imeli koristi od tega vrsti dogodkov.
  
  
  Kratek, kvadratnih človek z zlomljenim nosom pomahal z brzostrelka pištolo na radio. "Dal radio, na tleh, ki so med nami, skupaj s svojo torbico... -
  
  
  on me je pogledal - in pištolo.
  
  
  "Potem pobegniti od njih," višja človek naloži.
  
  
  Ursula me je pogledal, in sem pokimal v sporazum. Z dvema puške pokazal na nas, ni bilo prostora za trdijo. Ona je stopil naprej in posesti, ki ji walkie-talkie in Webley vrečko na tla. V luger počasi potegnil iz moje doublet, ki iščejo vsako priložnost, da ga uporabljajo proti njim, ampak zdaj tako puške so bile usmerjene na mojih prsih. V Luger jo položite na tla poleg radia in njeno torbico. Še vedno sem bila Hugo moj rokav, vendar se je zdelo, kot bi jaz malo priložnost, da uporabite ego.
  
  
  "Zelo dobro," je dejal visok Topcon agent. Imel je temne lase in zelo tanek obraz. Je pomignil, da drugi človek, ki je stopil naprej, odprl Ga je torbici, in potegnil ven Webley. Je tudi spodrsnilo v Wilhelmina je suknjič žep. Nato je pobral radio.
  
  
  "Zdaj pridi z nami," je visok človek rekel.
  
  
  Ursula me je pogledal še enkrat. "Mi bi bolje to, kar je človek pravi:" njen mož je dejal.
  
  
  Bili smo vlekli okoli stavbe neopažena in dal v sivo Fiat limuzina. Ursula in mi je bilo rečeno, da bi dobili nazaj v avto. Visok človek dobil za volanom, in eno z zlomljen nos, ki je sedel poleg njega, pištolo opozoril na moje prsi.
  
  
  "Zdaj smo šli na sprehod," človek s pištolo, ki mi je z veliko zadovoljstvo.
  
  
  Avto je začel zjutraj prometa. Videl sem, da je tako zadnja vrata so zaklenjena s posebnimi ključavnice. Zdelo se je, kot čisti poskus, da pretepel človek s pištolo. Richter zdi, da so se odločili, da bi bilo najbolje, da se znebite se nam tako, da se pogajanja lahko še naprej brez prekinitve. Ona je začela razumeti, kako je eluded vse vrste policijskih in vladnih agentov za toliko let: bil je pametno, učinkovito in popolnoma brez vesti.
  
  
  Bili smo vožnjo okoli Beograda. Smo se odpeljali skupaj Brankova Prizrena Boulevard, dokler ne bomo dosegli reko, nato pa se odpeljal proti jugu do Kara Dordeva. Hitro smo se znašli v odprtem, hribovitem območju.
  
  
  "Kje ste ob nas?" Končno sem ga vprašala.
  
  
  "Boste izvedeli zelo kmalu," Zlomljen nos, je rekel, ki me je ostro zarežal. Ego je naglas je bil nemški, in visok človek je bil francoski. To je zelo svetovljanski obleka, Topcon.
  
  
  Ego je napoved je bila pravilna. Petnajst minut kasneje, ko je zaradi zaokroževanja nekaj podeželskih cestah, smo prišli do osamljene državo hišo. Voznik ustavil pred njim in nam je odredil, da bi dobili ven.
  
  
  Ursula in sem levo preko Fiat. Njo ni imel pojma, kje smo; njo samo je vedel, da smo bili južno od mesta. To je bila logična posledica, da Richter, da bi pustil Beogradu, kot je policija česanje mesto v bes, za njega. Do sedaj, je ni mogel potovati z javnim prevozom. Zanima me, če je še vedno vedel o Lubyanka.
  
  
  "Notri," tall man odredil, brandishing a revolver. Tako pištole so bile pokazal na nas znova. Je sledila naročila.
  
  
  V notranjosti, hiša izgledala še manjša, kot je videti od zunaj. Ampak to je bilo vse, Richter potrebno. Trenutek kasneje, ko je visoka revolveraša, ki se imenuje ego je ime, Richter vstopil v sobo, iz kuhinje.
  
  
  "Dobro," je rekel, ko je videl, nas,"kaj prijetno presenečenje." Segel je za walkie-talkie, da je visok človek postavi na stol. "Skoraj ga dobili, ali nisi?"
  
  
  "Tako daleč ferret ste bili en korak pred nami," sem rekel. "Ampak vaša sreča ne traja večno, Richter."
  
  
  Njo, je videla, kako plačanci me je pogledal, ko je njen ego uporablja svoje pravo ime. Očitno je bilo znano, da jih le kot Bliicher. Richter zasmejal na me, nato pa je prišel mimo in udaril me je v obraz.
  
  
  Njeno močno padla na tla. Ursula sopel in leaned v dobro. Iso rta je bil kapljanje krvi. Legel je in gledala Richter in sovraštvu do njega. To sovraštvo bi me poskusite malo težje, če sem imel priložnost, da gredo proti njemu.
  
  
  Ursula pogledal Richter. "Nacistične mesar!" "Nehaj!" je hissed.
  
  
  Richter je obraz je zardel z jezo. Je udaril njen težko čez obraz, in ona je padla navzdol poleg mene.
  
  
  Richter izkazalo, da moški, ki je prinesel nas. "Daj jih v lisicah tu in tam." On je poudaril, da je vmesna stena, kjer je vrsto tanke železne palice je bil dodan v kuhinji vrata, in staro železo radiator na stranski steni. "Torej, oni so ločeni."
  
  
  Človek z zlomljeno nos priklenjen obe Ursula je zapestja, da je radiator, in visok človek priklenjen me na zunanji steber particijo. Moje roke so se za mojim hrbtom, in tam so bili lisic na vsako zapestje in povezovanje verige okoli prečko. Moral sem vstati, in Ga je, da sedite na tla s hrbtom na radiator.
  
  
  "Vse v redu, bi bomba," Richter odredil visok eden s puško. .
  
  
  Visok človek izginil v majhno spalnico in se vrnil trenutek kasneje s cevjo bomba. Ni bilo dovolj dinamita v zvezi z njo, da bo razstrelil dve hiše velikost eni smo bili. Richter me je pogledal z grin, je bombo okoli visok človek roke, in ga postavil na stol v sredini sobe. soba približno na pol poti med Ursula in mene.
  
  
  "Andre je zelo dobra, na te stvari," Richter pripomnil, kot je nastaviti uro, ki služi kot sprožilec za bombo. "Gawking, bi bilo seveda neater, ampak to je veliko bolj učinkovito. Malo je verjetno, da bodo organi more prepoznati vašega telesa, nato eksplozije in požara. Upam, da bo ta primer bo služila kot opozorilo vsem, ki bi lahko sledili."
  
  
  "Mislim, da bo dobil ih misli," sem rekel. Svoje previdno pogledal na bombo, ki je bila že ustanovljena in teče. Richter je prav. Če ta stvar eksplodiral, tam ne bo veliko ostalo za raziskovanje.
  
  
  "Bomo nikoli ne obupajte, dokler so postavljene v okviru skrbi za ljudi, katerih ime, ki ste ga defamed," Ursula je dejal v napeti glas.
  
  
  Richter poblisnil po Nach. "Sem obrekovali vas?" "Želim si, da bi bil tam, ko vse to se je dogajalo, Fraulein. Tretji nikoli zares odvisna od mene, sam za dosego svojih ciljev. Vsi smo bili Nacisti potem. Ko smo bili poraženi, nekaj slabih tisti, ki je šel luda, ostali pa so se nenadoma postala anti-fašisti.
  
  
  "Ste Nacistične pes," Ursula hissed.
  
  
  "Zdaj je v modi, da bi prijatelji z nekdanjimi sovražniki, run okoli z socialistov in izdal stare ideale," je nadaljeval počasi.
  
  
  "In Nacisti končajo pri delu s Komunisti,"ji emu zanikal poročanje medijev.
  
  
  On me je pogledal ostro. "To je posel, čista in preprosta. To je tisto, kar sem moral storiti, kot človek, ko si lov mu je kot pes, ki je napadel z njim."
  
  
  "Ubijanje nas ne bodo rešili vi, Gospod Richter!" je dejal Ursula glasno. "Boste zadržali, in dobili boste plačano za to, kar si."
  
  
  Nasmehnil se je bridko. "Zdaj imate manj kot dvajset minut, da poskrbite, da." Brez čakanja na odgovor, se je izkazalo, da njegov sluge. "Izklopi Lamborghini. Mi bo Fiat na Dragoman Mimo postaje v Crveni Krst. To mora biti varno, da sedli na vlak tam."
  
  
  "Da, Gospod Bliicher," je dejal visok človek. Dva moška se je obrnil in odšel na ulico.
  
  
  Kot gunmen so dobili v avto zunaj, Richter obrnil nazaj k meni. "Imate začasno prekine moj posel z Rusi. Vendar le začasno. Za to ste zdaj pa plačajo s svojim življenjem."
  
  
  Tako je vedel o Lubyanka.
  
  
  "Ko sem pustite tukaj, ne bom le, da so ves čas želim, vključno s potovanja, fotografije, glasbo, da se bodo pogajanja o prodaji satelitsko spremljanje, ampak bom vzlet nadzor Bonnu vlade za nekaj časa. Vidite, vse deluje kot običajno, zelo dobro za mene ." Hodil je čez vrata. Zunaj, Fiat motor zažene. "Auf wiedersehen. Ali pa morda jaz bi samo rekel zbogom?"
  
  
  Obrnil se je in odšla. Trenutek kasneje, Fiat potegnil stran, in zvok postopoma zbledelo, saj so svojo pot nazaj na glavno cesto.
  
  
  Ursula in sem tako pogledal, da odkljuka bombo, nato pa drugi na druge. Ursula bit njen spodnji ustnici in mu segel v njeno glavo. "Jaz bi ubil Richter takoj, ko ego vedel."
  
  
  "Chill out," sem rekel. "Imamo manj kot petnajst minut je ostalo. Ne pustite veliko časa za globok razmislek."
  
  
  "Ne morem premakniti," Ursula je dejal, tolkel ji lisic na radiator.
  
  
  "Poskusite, da se sprostite," njen glas je dejal mirno. "Vaš anksioznost lahko nalezljiva, in moram misliti na nekaj."
  
  
  Je preklet tiktaka bombo na mizi, je bila všeč, naše srce bije zadnja ura. Je visela gor in obrnil pogled na palice za mano. Sem potegnil na, tisti, ki sem bil priložen, in se je sklonil, potem pa odskočila nazaj. On se je namrščil in podrgnil verige njegovega lisic proti bar. To je mehko zvok, ni tako oster, creaking kot kovine. Po vsem, palice niso bile iz kovine, ampak okoli lesa, pobarvana, da izgleda kot črna železa. Nato Hugo spomnil na njo. Niso našli Hugo, moj stiletto.
  
  
  Upam, da mehurčki v mojih prsih in je moje črevesje privijte še več. Sem se preselil svojo desno roko, pa se ni nič zgodilo. Bila je strogo omejena na njeno gibanje. Obrnil se je, da obraz Ursula in leaned nazaj iz tankih lesenih bar.
  
  
  "Kaj delaš, Nick?"
  
  
  "Trudijo rešiti naše življenje," sem rekel kmalu. Nisem imel časa za pogovor.
  
  
  Preselila sem se ji je roko ponovno, in Hugo zdrsnila v moje dlani. Sem imel nož, tako, da je moj prijem je bil podjetja. Z ostrim twist svoje zapestje, mu je uspelo na zemljišču oster rob Hugo je rezilo na leseno prečko s svojimi golimi rokami. Vejico cut skozi to, in sem se počutil rezilo noža potopi v gozd. Les je bil trdno, vendar nož
  
  
  bil izgnan v tanek rob za proge. Naredil je majhna, strogo premiki z rezilom, in čutil nekaj žetonov, odpadejo.
  
  
  Ozrl se je na Ursula. "Poskušam crack ta prekleti tnalo," sem pojasnil. Nisem ga videl, klic je trd. "Koliko je ura?"
  
  
  "Malo več kot deset minut," Ursula je dejal, nagibala naprej, da vidite gumba.
  
  
  "Jezus," sem rekel, jezen, da bi bil tako dolgo.
  
  
  Sem izrezala jo. Ni treba, da cut skozi celotno vrstico. Njen ego, samo mora biti oslabljena. Tam je bilo veliko čipov na tla. Ustavil se je, sekljanje in jo potegnil bar težko. Je sicer nekoliko crack, vendar lesa ni prekinil. Lisic so zdaj je globoko zakoreninjen v mojem zapestju. I cut ven, malo več, dokler končno sem čutil globoko razpoko v les. Je okrepil sam pred pritiskom na njegovem zapestju in pogledal Ursula.
  
  
  "Čas je," sem rekel.
  
  
  "Šest m".
  
  
  On je dal svoje noge pod njim in potegnil z vso svojo močjo. Tam je bil glasen tresk, kakor lesene bruce split. Je padel headfirst na tla in skoraj zadel stol s bombe na to.
  
  
  Moje roke so bile še vedno shackled od zadaj, ampak njen boril za svoje noge. Čutil je kri na svojem zapestju. Njo, ki je stal na stolu, da pogled na bombo. Če Richter poznala, in je mislil, da sem bil na začetku, bi ga uredil bombo, tako da se vsi pretres možganov,, kot je dvigovanje ee, bi sprožil pred časom. Nagnil navzdol, da preverite ožičenje in ugotovil, da je imel prav. Imel sem na obeh deaktivirati bombo brez premikanja to, ali nekako brezplačno Ursula iz hladilnika.
  
  
  Bomba je bila domneva, da ugasne, ko je minuto roko je pokazala, uro in pol, in je bilo samo štirih minutah levo. Nisem imel veliko časa.
  
  
  "Moramo spraviti ven iz ta stvar," sem rekel, se obrnil k Ursula. "Ne morem premakniti bombo."
  
  
  "Ampak, kako sem lahko brezplačno sam?" "Kaj je to?" je vprašala, ki poskušajo ohraniti panike iz njenega glasu.
  
  
  Sklonil se je in preučila, kako je bil zakoreninjen za kovine. Je bil samo en način, da brez nje, in da je bil za odklepanje lisic. Ampak, ta postopek bi zahtevalo več rudnikov, tudi če njene roke so potekala pred njo. Hugo ga v zadnji žep svojih hlač; jaz ne bi imela to potrebno. Nato je skrbno preučila radiator.
  
  
  Cevi okoli kleti priklop v radiator je vse rusted. Zdelo se je, kot je radiator ni bil uporabljen v letih. Poleg tega, plošče, ki je pritrjena na radiator, da lesena tla pogledal stare in oslabljen.
  
  
  Je stopil nazaj in anketiranih prizor iz nedaleč proč. Radiator je bil postavljen približno 30 cm od stene. Tam je bilo veliko prostora za tisto, kar sem imel v mislih. Njene oči so bile frank pred radiator in poblisnil po Ursula.
  
  
  "Pull sami skupaj," sem rekel. "Jaz grem, da bi to stvar težko zadeti."
  
  
  "Vse prav, Nick," je dejal.
  
  
  Je poblisnil na uro. Dve minut je ostalo. Dvigovanje njegove noge in ga upogibanje, da vsako pleme, je končal hitting baterije s svojo desno nogo.
  
  
  Tam je bil v nesreči, kovin in lesa, kot je povezan in Ga je vrglo nazaj proti radiator. Slišala sem, da ji bo oster zvok v grlo. Ko sem pogledal rezultate, sem našel kup rje na tla. Radiator popolnoma ločijo sama iz cevi in leaned proti groan. Plošče, ki je potekala ego na tleh je bil odtrga, pa je še vedno gnilo lesa, povezana z njimi. Ena okoli plošče je še vedno z vztrajanjem na lesena tla za sidra, tako da sem ga vrgel ven, spet sprosti, in to v celoti.
  
  
  Ursula je bil tolkli in ki so zajeti v rje.
  
  
  "Bojim se, da boste morali povlecite sukanec za to stvar," ji je dejal oče. "Vstati. Hitro."
  
  
  Ona se boril za svoje noge, da povlečete eno tok v radiator z njo. Težko je bilo ne, vendar ne imel veliko adrenalina. Se je preselil na stran, zgrabil druga nit s svojo cuffed roke, in dvignil radiator za hip ravni. Njo, pogledal na uro na trdi disk. Manj kot minuto pred koncem.
  
  
  Sem ji rekel. "Skozi vrata!"
  
  
  Ursula darted okoli odprta vrata, še vedno oklepa velike harmonika-oblikovan kos kovine. On ji, hoja skoraj nazaj.
  
  
  "Gredo zelo hitro," sem rekel. "Ne tečejo. Moramo iti vsaj petdeset metrov. Medtem ko je kopanje luknje v zemljo."
  
  
  Ona je ubogal naročila, grunting in potenje. To je bilo neprijetno, kot pekel. Nekega dne Ga je padla na njo na kolena in ji radiator nit skoraj izgubil. "Vstani," je povedal ji je, miren glas.
  
  
  Ona je. Ura v glavi mi smo samo, da je približno petnajst sekund. Preselili smo se hitro plitvo votel, v polje ob hiši in prišla na zapri. Takoj, ko sva se udaril ob tla, je bil oglušujoč eksplozije.
  
  
  zlom je miren dan za nami.
  
  
  V shockwaves poškodovanih moja ušesa in simbola "scatter" (moje lase čez obraz. Potem kopico umazanija ter razbitki hit nas. Velike, težke hlode, ki so padale vse okoli nas. Po trenutku, ko je bilo vse mimo, smo se ozrl proti hiši. Velik oblak dima billowed skyward, in kaj malo je ostal v koči, ki je bila ognju.
  
  
  "Oh, moj Bog," Ga je vzkliknil, verjetno si predstavlja, kaj bi se zgodilo z njo, če je radiator ni bil pravilno sestavljeni. Njeni svetli lasje so bili disheveled in njen obraz je bil zajet v umazanijo.
  
  
  "Bili smo srečni," sem rekel.
  
  
  Hugo je zgrabil jo je in šel do konca Ursula je radiator, da začnete pobiranje zaklepanje na njeno lisice. To je trajalo več kot deset minut. Ko je bila končno brezplačno, je pobožal njeno zapestje za dolgo časa in je globoko zajel sapo. Potem je šel na delo z Hugo, da odstrani moje lisic. To je Zapri približno enako količino časa, z njo proste roke. Moja zapestja so se zmanjšale za lisic, a kri je bila že pokrivna rane.
  
  
  "Kaj pa zdaj, Nick?" je vprašal Ursula.
  
  
  "Zdaj smo postavko za Yelin-Richter Mimo."
  
  
  "Imajo prednost pred nami," je dejal. "In nimamo avtomobila. Odpeljali so nekateri deli iz Lamborghini."
  
  
  "Vem," sem rekel, glancing na italijanski avtomobil izven hiše. Del ego stekla sta razblinili, in barve letel off eni strani v eksplozijo. "Ampak našim ljudem je postalo jasno, da so se vračajo na krovu Orient Express na sedlu. Se je našel, ki prečkajo mejo z Bolgarijo v Dimitrovgrad. Tako mi ne bo treba skrbeti, kako do Crveni Krst, ko Richter pride tja, ampak preden vlak odstopa. Možno bi bilo, če bomo dobili off glavni cesti in ulov avto, takoj."
  
  
  "Potem pa pojdi," je dejala Ga.
  
  
  
  
  Dvanajsto poglavje.
  
  
  
  To je bil pravi izlet na cesti. Ursula bil ne pritožujem, vendar sem vedela, da se pritisk v zadnjih štiriindvajsetih urah je bil ob svoj davek na njo. Približno pol ure po tem, ko smo zapustili mesto gorenja koči, dosegli smo edini cesti, ki teče skozi ta del države.
  
  
  "To izgleda precej osamljen," Ursula je dejal.
  
  
  V Rivnenskaya cesti stekel po dolini reke v obe smeri, kolikor je oči, da bi lahko videli, vendar ni bilo avtomobilov na to. Bilo je tako tiho, da je bilo težko verjeti, da je vsak promet, kdaj mimo.
  
  
  "To me pozabili Richter in samo uživati v miru in tišini," sem rekel.
  
  
  "Da," Ga je dogovorjeno. Šla je in sedel na travnati banka po cesti, in se ji je pridružil tam.
  
  
  Ursula leaned nazaj v dolgo travo, da podpirajo njena kolena navzgor. Ona zaprla oči in poslušala ptica v bližnjem polju. Bilo je mehko, sončen pomladni dan z sproščujoče čarobno v zdravilen zrak. V bližini, gruča topoli zašepetal, zelene popke, ki krasijo njihove čipkasto podružnice, in veter, ki preselil drevesa tudi nežno premešamo visoki travi, v polja, ki je vzporedna s cesto. To je bil takšen dan, kraj, in podjetja, ki so posrednika, se sprašujem, kaj za vraga je počel v svojem določen poklic.
  
  
  Ursula je kratek temno krilo je potegnil gor okoli njenih bokov, in sem ležal tam res videti dobro. Spalnica ni le idealen kraj, da bi ljubezen, kot sem odkril na druge vesel priložnosti. Se mi zdi idealen kraj v najbolj nepričakovanih okoliščin. Vendar pa ta možnost, glede na to, da smo bili v upanju, za avto, v vsakem trenutku, je bilo manj kot ugodne.
  
  
  "Nick! To je avto!" Ursula poudaril.
  
  
  To je bila limuzina, a Citroen, približuje nas pri visoki hitrosti.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Bom poskusil, da ga ustaviti." Odšel je ven na progi in pomahal rokami v širokem loku. Avto je takoj začel počasi navzdol in trenutek kasneje valjani več na strani ceste poleg nas.
  
  
  V notranjosti sta dve mladi Italijani na poti do meje.
  
  
  "Boste prišli do Crveni Krst na Jelin Mimo?" Sem jo vprašala.
  
  
  Oba so bile tanke mladi moški z dolgimi lasmi. Voznik poblisnil po Ursula, in Em se je zdelo, da je všeč, kaj je videl. "Mi bo zagotovo šel, da Crveni Krst," je rekel s težka naglas. "Prosim, sedite."
  
  
  Smo to storili, in avto je tulil off dol avtoceste. Bil sem vesel, da ti je všeč, da vozi hitro, ker nismo imeli veliko časa. V bistvu, smo morda že zamudili priložnost, da se tam v času.
  
  
  Na prvi, mladi moški se spogledovala z Ursulo. Mi ponudil konjak in hoteli, da ostanejo in se sprostite. Ko pa so videli, da Ga ni bilo všeč, skupina spol, so začeli uživati sonce spet, ne kdaj. Prispeli smo na gorskih vasi Crveni Krst, kjer Richter bil nedvomno tar. št., približno dve uri popoldne. Italijani nas je odkrito železniške postaje, in smo
  
  
  toplo zahvalil ih za potovanje. Nato Ursula in sem šla notri.
  
  
  To je majhno mesto, in zdelo se je popolnoma sivo, tako kot večina postaj na tej progi v Jugoslaviji. Smo hitro pogledal po čakalnici in videl, da Richter in njegova dva ego sluge, ki niso bili tam. Glancing na postaji platformo, njo, sem videl, da je vlak je bil oddaljil.
  
  
  "Pojdi," Ga ji rekla.
  
  
  Ko smo dobili off, vlak je bil že na koncu platformo, pobral hitrosti. To je bil Orient Express.
  
  
  "Krojač!" Sem ji rekel.
  
  
  Pogledal je navzdol v tok stavbe, v odprtem prostoru, kjer je nekaj avtomobilov sedeli, in videl Fiat Richter je bila vožnja skozi državo hiši v bližini Beograda.
  
  
  "Poglej," sem rekel. "Ego stroji. On je na ta vlak."
  
  
  Je zgrabil Ga je za roko in potegnil skupaj, kot je tekel navzdol platformo za avto.
  
  
  "Kaj delamo, Nick?" je vprašal, ko sva tekla.
  
  
  "Mi smo, da bom dobil Beograd mesar," njen mož je dejal.
  
  
  Smo se ustavili na Fiat in ozrl se je na progi. Imel sem ujeti ta vlak. Če Richter dobi, Bolgarija, moje možnosti za pridobivanje ego in radio so bili res slim. Tam mu bodo prejeli vse potrebne KGB pomoč.
  
  
  Je skočil v low športni avto in zgrabil žice pod armaturno ploščo. Vlak se je počasi izginil okoli ovinka na progi. Sem povezal to, povezani žice, in je motor začel delati.
  
  
  "Dobili v in gremo!" je zavpil, da Ursula nad hrup avtomobila.
  
  
  Njen je bil na sovoznikovem sedežu, in Ursula je bil za volanom.
  
  
  On je poudaril, da če Orient Express izginil okoli ovinka ceste.
  
  
  Svoje je dejal."Upoštevajte, da prekleto vlak!"
  
  
  Ona je samo pogledal me za sekundo. Avto je potem letel okoli vogala in se odpravila ob strani avtoceste.
  
  
  Ozrl se je naprej in videl, da čeprav je bila strma banke na obeh straneh proge v bližini vasi, ni bilo prostora za ozko športni avto, če Ga lahko voziti dovolj dobro.
  
  
  "Križ na drugo stran proge, na tem križišču tukaj," Hi ji je, kot smo vrč naša leva kolesa v pragovi. "Želim, da se v bližini železniške če bomo lahko razumeli."
  
  
  Ona pa, kot sem rekel, hej, in zdaj smo na levi strani avtoceste. Ursula je razširil oči kot ona si prizadevale obdržati nadzor avtomobila. V screeds pod kolesa na desni stresel avto težko, in brezna, ustanovljene po drugi kolesa, vendar Ga hranijo Fiat na strani skladbe. Trenutek kasneje, vlak je bil na vidiku še enkrat, in bili smo se približuje to.
  
  
  "Pohiti," je pozval njo.
  
  
  Ursula stopil na plin in smo pospešiti naprej. Vlak je bil le nekaj metrov stran. To glided gladko glede na naše lastne divjo vožnjo. Smo zadeti čvoruga in avto se obrnil levo. Za trenutek sem mislil, da smo hodili skupaj na nasip. Vendar Ursula borili za nadzor in končno smo šli dobro še enkrat. Zadaj področju jedilnico avto je bil zdaj v dvajsetih metrov. Fiata odprl vrata za njo in pogledal Ursula.
  
  
  "Ko pridem na krovu, pojdite nazaj na mesto in počakajte, da me na postaji. Bom poskusil, da sprejme ego živ, če je on mi omogoča."
  
  
  Ona je prikimala besen, njen pevec belo na volanu. Vzel je eno zadnjih pogled na Zapri in stal ob strani, korak zunaj na odprtem avtomobilu. Sva stala na zadnji platformo vlaka. Odprta vrata avtomobila preprečiti nas dobili preblizu, vendar sem potreboval še startal.
  
  
  "Lizat!" Ji zaklical hej, pri revmatizmu.
  
  
  V karavan vrč, swerved, in potegnil stran od vlaka. Nato smo bili dokončno nasproti vlak, odprta vrata clanking proti platformo strukturo. To je bila zdaj ali nikoli. Njen skočil čez štiri noge od rushing tleh, zgrabil platforma ograjo, in zgrabil zapri. Potegnil sam do platforme in splezal čez ograjo. Potem je zagledal, je pogledal nazaj in videl, da Ga je bil že zaviranjem avtomobila. Ay pomahal na njo, in ona je zasvetil njen žarometi, kot je počasi je njen način, da naslednjem križišču.
  
  
  On popravijo svoje obleke in potisnilo svoje lase nazaj od svojega čela. Prišel je na krovu brez ubijanja nas, sam, ali Ga. Zdaj sem imel, da bi našli Hans Richter, preden smo prišli do meje.
  
  
  Je stopil v jedilnico avto in pogledal pozorno na obraze nekaj ljudi, ki so prišli na pijačo po večerji. Nihče okoli njih je bil Richter, ali ego oseba. Se je preselil mimogrede okoli avtomobila, kot če bi bil samo peš na vlak. Če dirigent se je ustavil in me s vozovnico kosti, bi jih lahko kupil ego na krovu - morda drugorazredni vozovnico, vendar nisem pozorni, saj nisem pričakoval, da se sprostite in uživajte v vožnji.
  
  
  Njen počasi hodil skozi dva spalna avtomobilov, išče nobenih znakov
  
  
  Richter, vendar nisem videl ničesar. Nisem videla v javnem avtomobilov bodisi. Na vlaku, sem videl le obraze zadovoljni potniki. Če Richter je bil na krovu, je igral, da je varno in se skrili. Emu verjetno uspelo, da bi dobili eno ali več spanjem oddelkov za sebe in ljudi egos, in jih bo mogoče znotraj njih, ki čakajo na križ Bolgarije v Dimitrovgrad.
  
  
  Vendar pa je bila prednost, ki ji ferret dobil od njih, kot jih doživljajo zadnji vlak. Zdaj je bil prepričan, da je Hans Richter identitete in vedel, kaj je izgledala. Njen ego bi lahko opisal njeno železniške vodniki.
  
  
  To je zame deset minut, da bi našli porter, ampak ko sem storil, je bilo zelo koristno.
  
  
  "Naj vidim," je dejal v srbohrvaški, " menim, da taka oseba, kot ste opisali, bo odbor na Crveni Krst. Da, jaz spomnim zdaj. Videl sem ta fant vnesite bay 8 v naslednjem spalna avto."
  
  
  Trenutek kasneje se ji je ustavil se za en dan cut off, 8. Njen potegnil Wilhelmina in psihično pripravljeni na vse, kar se lahko zgodi. Kot je povedal sam, da je Hans Richter bil ne bo pustil ta čas, je bil ne bo pustil ta vlak živ. Je stopil stran od vrat, za hip dvigne svojo desno nogo, in zlobno vrgla ga.
  
  
  Vrata v prostor treščilo, in mu slediti. V Luger je bil pripravljen na ogenj. Njen ostal odkrit za dan in pregledati notranje zadeve. To je bil zapuščen.
  
  
  Hitro je vstopil in zaprla vrata za njim. Mislim, da Richter vzel dva ali več kosov je bila nedvomno pravilna. Je verjetno kupili drugo coupe, v imenu koga, za druge ljudi, in je bil verjetno je odkrito zdaj, načrtovanje naslednja poteza s prodajo satelitsko spremljanje vožnje, fotografije, glasba.
  
  
  Pogledal sem okoli. Ni bilo nobene prtljage ali radio, ampak je bil jakno na pograd. To je moja različica, ki Richter, ki se uporabljajo za v.
  
  
  Ona bi čakal ego tukaj, ali poskušali najti ven, kjer je in ego, ljudi, so bili skriva. Obrnil sem se na posteljica in potegnil nazaj pokrovov, da poskrbite, da mu ni skrito, radio, nekje. Ko sem se obrnil na dan, sem slišal kliknite peresa. On whirled v smeri zvoka, kot je dosegel za reloaded Luger.
  
  
  A Topcon agent z zlomljenim nosom je stal na pragu, in njegov visok spremljevalec, shell, je bil takoj za njim.
  
  
  Človek z zlomljeno nos je dosegel za svojo pištolo, vendar je njegov ego ga je ubil. Medtem ko Ego Ruka je bil v njegov suknjič, Wilhelmina je grda malo obraz je bil že kaže na njegovo presenečen obraz. Ego visoko tovariš nisem niti poskušal.
  
  
  "Vzeti roko off plašč. Previdni, " sem rekel.
  
  
  Je tudi storil.
  
  
  "Zdaj, oba, prišel notri."
  
  
  Vzel je dva koraka nazaj in vstopil v prostor. On je odredil, visok človek, da zaprete vrata za njim. Ko je to storil, je bila skrbno nemočen za oba.
  
  
  "Kako si si to naredil?" Zlomljen Nos vprašal, " Kako ste dobili okoli koči?"
  
  
  "Pozabi," sem rekel, gospodarstvo ih oba pred mano. "Kje So Naši Ljudje?"
  
  
  "Ah," je visok človek zarežal. "Si šel v napačno smer, moj prijatelj. Ni dobil na ta vlak."
  
  
  Bil je lizanje mi vsi. Njen hit je z "Luger" postrani na ego vodje in odraščal. On grunted in padla nazaj proti steni prostora.
  
  
  Sem jo vprašala."Ali želite, da poskusite leži še enkrat?"
  
  
  Visok človek je šokiran in osupel. Drugi je govoril za njim. "On je na krovu," je dejal. "Ampak ne vemo, kam. Smo levi ego na drugem koncu vlaka."
  
  
  "To je ena oseba, prostor," sem rekel. "Si traja dve ločeni prostor?"
  
  
  Človek z zlomljeno nos obotavljal, in visok eno pogledal in ga grimly. "Ja."
  
  
  "Kaj je število?"
  
  
  "Ne povej emu!" visok človek zaklical glasno. Njen ego vrgla ga v golenico in je zakričala.
  
  
  "Vse v redu?" Vprašal sem jo, kaj drugega.
  
  
  "To je naslednji prostor," človek je dejal tiho, jerking svoj palec na steno.
  
  
  "Bedak!" visok človek rekel, skozi gritted zob.
  
  
  "Ok, gremo," sem rekel. "Platformi. Pridi ven."
  
  
  Eno z zlomljen nos odprl vrata in šel po hodniku, in to je potisnilo visok tat. Nikogar ni bilo na hodniku, tako v Luger ne pustite ji gredo.
  
  
  "Pojdi," sem naročil, vožnji s pištolo v visok moškega rebra.
  
  
  Trenutek kasneje, smo prišli na ploščadi med avtomobili. Njen je stal za njimi in držite Luger na njih. "Vse prav, skok," sem ukazal.
  
  
  Oni me je pogledal pozorno.
  
  
  "Vlak se premika zelo hitro," je revolveraš, je dejal.
  
  
  Ne tako hitro, kot gawking okoli, da je pištolo, ego, jo je opozoril.
  
  
  Potem, čez nekaj trenutkov je oklevanja, v thug z zlomljen nos odprl vrata in skočil. V naslednjem hitra, visok človek lunged besen na mene.
  
  
  Njen napad je srečal z luger sod, hitting Ego težko v želodcu. On groaned in padel močno kovinsko tleh na nogah, nezavedno. V Luger holstered je, vlekel Ego, da odprta vrata, in vrgel mu off vlak.
  
  
  Njen, videl njegov mehak, telo hit prod in nato izginejo iz vidnega polja v visoki travi. Emu je bilo verjetno bolje, kot če bi bila zavestna, vendar v nobenem primeru ne bi imeli stahl porabili veliko arhivu na to. Po vsem tem je bil poskuša blow me na majhne koščke.
  
  
  Zdaj je bilo Richter ' s. Je bil na ta vlak, in sem potreboval, da so ga našli. Veselil sem se, da je.
  
  
  
  
  Poglavje Trinajst
  
  
  
  Ni bilo izbire. Kmalu je vlak bo dosegel Dimitrovgrad in vnesite Bolgarija, in potem moje delo bo postala veliko težje. Nisem samo sedel tam in dal moje roke skupaj in počakajte, da Richter, da se pokažejo. Sem imel za iskanje spanjem oddelkov načrtno, udarec ves dan. Ta taktika, ki bi lahko povzročila me težave z porter, ampak moral sem tvegati.
  
  
  Njen odločili, da gredo v najbolj nit prve spalne avto, tisti, ki liže, na sprednji vlak. On bi začeli iskati ji od daleč koncu vlaka in nato naredite svojo pot nazaj do obeh avtomobilov. Toda ta načrt je nenadoma postala povsem nepotrebno. Ko sem prišel do točke približno do polovice čez prvo spanje avto, prostor, vrata so se odprla in Hans Richter je stal na hodniku, le nekaj metrov stran, strmel v mene, kot da sem duh.
  
  
  "Ste!" "Nehaj!" je hissed.
  
  
  Njen, je opazil, da je bil prevoz radio.
  
  
  "Pojdi, Richter," je opozoril njo. "Ne boste dobili, da potovanja, fotografije, glasba zdaj."
  
  
  Vendar Richter imel drugačne zamisli. On muttered nekaj pod njegovo dihanje, v nemščini, nato pa se je obrnil in tekel navzdol dvorani stran od mene.
  
  
  Bil je postavka za spanje avto, ki je pravkar zapustila, proti koncu vlaka. Vlak je bil preveč natrpan, da poskus strel. Namesto tega, on je lov.
  
  
  Trenutkov, Richter, ki je bil na zadnji platformo vlaka. Šel je tako daleč, kot bi ga lahko v to smer. Ko sem se približal, mu s pištolo, on je čakal me je. Vrata zaloputnejo pred mano, kot sem poskušal skozi njegovo odprtino na platformi. Je skoraj izgubil ravnotežje, ko so se vrata zaloputnila v moje prsi in roko. Richter potisnil njen težko. Je previdno stopil skozi vrata in gledal Richter izginila po stopnicah na streho avtomobila.
  
  
  "Daj gor, Richter!" je zavpil nad hrup vlaka. On pa je izginil skozi polja vizijo.
  
  
  Zdelo se je, da ni bilo nič storiti, vendar mu sledijo.
  
  
  Sem sklonila železniškega, ki iščejo po stopnicah, in samo v času videl Richter kaže majhno Belgijski revolver na mojo glavo. On streljal, se je njegov ducked nazaj, in gawked na rushing tla pod kolesi. Richter nato pa se preselil čez strehe avtomobila na sprednji vlak.
  
  
  Hitro je splezal po lestvi in se povzpela na vrh avto. Richter je bil že na skrajnem koncu, skokov čez jedilnico avto do zadnjega spalna avto. Izgubil je ravnovesje, se za trenutek, pristanek na strehi naslednji avto, ampak potekala.
  
  
  Stekel je po njem čez strehe nad jedilno avto. Ko je dosegel oba konca, je skočil razdalja med njim in spanje avto brez ustavljanja in še naprej teče.
  
  
  Richter je obrnil in odpustili dva več strelov na mene. Sem videl, da sprejmejo cilj in ducked. Tako strel je šel mimmo, čeprav so se v drugi eno raztrgala skozi streho avtomobila pod moje noge. Njen vrnil ogenj z Luger, ampak kot vlak premakne pod nami, njen prav tako ni cilj, in gawking nedolžnih letel mimmo nad Richter ' s glavo. Potem je začel teči znova.
  
  
  Richter skočil na drugo sedež med avtomobili. Je bil že bolje. Njen sledila; smo organizirali in skočil čez nekaj več avtomobilov. Richter je bližala sprednji vlak.
  
  
  Ko Richter je še skok med avtomobilov, vlakov, swerved, in je padel na enem od vsakega plemena. Ko se je obrnil in me zagledala, ki prihaja k njemu, je načrtoval majhen revolver znova in odpustili dva več strelov. Je strmoglavilo v strehi naslednji avto, in naboje strgal s lesa v nadgradnji ob mojo glavo in roko. Richter je potegnil sprožilec njegov revolver tretji čas, a se ni nič zgodilo. Nato je vrgel puško na me ljutito. Je odskočila off streho avtomobila in izginil čez rob.
  
  
  Richter je obrnil in tekel še enkrat. Dobil sem gor, holstered moj luger ,in so mu sledili. Nato je videla loom naprej, na gore, črni tunel odpiranje v nen. Vlak zaletel v predoru, in Richter klopi stiskano ravno v času, kot njegov prevoz izginil v temi. Njen je bil tudi vrgli obraz navzdol, nato pa je bil njen pahnila v temo. Po trenutku, ko sem jo videl, ki je odraščal v svetu
  
  
  na drugi konec, sem šel spet skupaj črna cev za dnevno Brylev.
  
  
  Richter je bil že približuje motorja. Sem vstal in tekel po njem. Njena naloga je, da prepreči emu od dobili nazaj na vlak. Je skočil v prvi avto za motor in nadaljevanje vožnje. Ko je njen oče skočil dol, vlak vplivali na oster ovinek v desno. Je padel na desno in skoraj potiska off na streho avtomobila.
  
  
  On je čakal, dokler tirnice popravijo spet. Nato njen, ki se gibljejo v smeri Richter. Vlak lurched spet na grobo cesti kot Richter približal pred van. Je padel, in sicer radio. Je zdrsnila na robu avto, streho, vendar Richter zgrabil ga je, preden bi padla .
  
  
  Richter je zdaj v sprednji del avtomobila. Je gledal motor, kot je približal, da zaprete kratke razdalje med nami. Odločil se je, da ne skoči na motorju, in namesto da bi šel na stopnicah, ki vodijo čez rob vozila. To sem mu takoj, ko je stopil na to.
  
  
  Ego je zgrabil jo z vso svojo močjo in vlekel ji na streho avtomobila. On glared na me, poskušajo izviti.
  
  
  "Pustite me, pojdite!" je zavpil. "Ali si tudi mislim, da sem ustvaril vse to za nič?"
  
  
  Ego je besede so bile skoraj odpihnilo, preden je lahko ujeti, kaj je govoril. Ampak ego je oči povedal mi je vse. Imel je uspelo, kjer je vsakdo drug, ni bilo uspešno, in Hans Richter je bil ujet na koncu. V nekaj kratkih dni, njen stahl ego je bil sovražnik.
  
  
  Je udaril mu v ego kvadratni obraz in je izbruhnila emu nos.
  
  
  Richter padla na strehi premikajočega se vozila. Na podeželju je zdrsnila pod nami na vratolomnimi hitrosti. Sem zgrabil ga znova, vendar je brcnil in trkal moje noge izpod mene in padel sem poleg njega in pade na samem robu strehe.
  
  
  Pogledal je navzdol v goščavi zemlja pod mano, prijemanje robu strehe z rokami in nogami. Kot se je počasi odšel iz koncu, Richter dobil nazaj na noge. Ko sem se obrnil, da bi dobili največ, je brcnil me je v prsih.
  
  
  Ona dodged udarec, in Richter izgubil ravnotežje znova in padel na kolena. Oba sva se boril za naše noge skupaj, ampak tokrat sem imel prednost. Njen ego udaril mu v želodcu in je več kot podvojila. Potem je težko zadeti njegov ego več glav in ponovite kick. On razporedi nazaj in skoraj padla znova.
  
  
  Zdaj je bilo med Richter in sprednji rob strehe avtomobilov. Z zadnjim obupno prizadevanje, je posnel radio na mojo glavo. Tokrat sem videl, da prihaja, in stopil sem nazaj, kot Richter se mi. Ego napad impulz izvajajo mimmo ego me je na koncu avto in več kot to. Kot je šel, je zgrabil walkie-talkie in pobrala iz njegove roke. Richter propadel v odprt prostor med avto in motor.
  
  
  Nisem imel priložnost, da ga rešiti. Je skoraj pade čez, ko je zgrabil radio. Na drugo točko, Richter padel med avto in motor, in nato pritisnite pragovi spodaj. Za Dolly sekund, avtomobili valjani več ego-zmečkan slika.
  
  
  Ni bil prijeten pogled. Richter še ni imela časa, da kričiš. Telo je izginil pod premikajočega se vozila. Potem, ko sem pogledal nazaj, sem videl, da so njene noge odtrga, in drugi del njenega telesa, da ne bi mogla biti ugotovljene je padla off skladbo. Beograd mesar je vdrl na smrt.
  
  
  Vlak je bil upočasnjuje. Mi je bilo jasno, da se približuje Dimitrovgrad, in on ne bi mogel prišel na ta vlak, ko je prišel. Njen, je odšel dol po lestvi, ki Richter je poskušal uporabiti prej, in ko je vlak je njihova rast upočasnila, še več, njene, skočil na rushing tla.
  
  
  Poskušal sem, da moje noge pod mano, pa nisem mogel. Ona pade več kot dvakrat, strganje meso in solzenje krpo, kot je valjani. Potem, po čudežu, je bil na hrbtu, ob vznožju majhen nasip in videl vlak je opazovanje krova umikajo skupaj skladbe.
  
  
  Počutil sem se za njo, zlomljene kosti, vendar ni mogel najti njih. Radio je izgubil, vendar je bilo petnajst metrov stran. V poznih popoldanskih urah, sonce, je odprl ego od zadaj in pogledal v notranjost. Glasovanje je, kot sem prišel do zaključka, ima vgrajen radio, tako da je videti, kot del krat papir-satelitsko spremljanje napravo.
  
  
  Je zaprta in je zmajal z glavo. Moji levi strani in iztočnico palico so bili gori, kjer so bili podrgnil s prodom na poti. Je obrisal obraz z handkerchief in pogledal na skladbe v smeri, kjer Richter je padel z vlaka. Tam je bil dober kilometer ali dva, in ona ne more videti ničesar.
  
  
  Približno trideset metrov stran je bila linija vzporedno, in počasi vlak je prihajal po njih. On streljal projektil, ki v smer, iz katere je ravnokar prišla, proti Yelin Mimo. Nekje pred nami, ta vlak bo prehod na glavni progi.
  
  
  To je bil velik uspeh zame,
  
  
  ker bo to me vleči okoli območja v naglici in na način, da sem lahko izognili organi. Njegovo hitro preselil na druge poti. Trenutek kasneje, vlak je bil gibljejo mimmo me, postopoma povečuje njegova počasnost. Čakal je na zadnji avto prispe, skoraj vse po nekaj drugega-razred avtomobilov, in nato začel teči tako hitro, kot je lahko. Sem zgrabil ograjo, navodila na hrbtni strani platforme in se hranijo na in vlak jenki moje noge izpod mene. Trenutek kasneje, je bil, ki stoji na platformi, Hans Richter radio v roki, gledal pokrajino okoli Dimitrovgrad stran stran v daljavo.
  
  
  V manj kot petih minutah, vlak prenese v kraju, kjer Mesar srečal primerna smrti. Videl je kaj videti kot kup stara oblačila, ki leži med skladbe, vendar kosov, ki niso bili opredeljeni kot osebe. Preostanek Richter je ležala nekje na drugi strani steze. Njene oči stared premišljeno na kup za dolgo časa, in potem je izginil iz pogleda.
  
  
  Ursula bodo moti, da Richter ni bila vložena v Bonnu na sojenje. Ampak na koncu ego grdo kariero, je bil neke vrste pravosodje-vrste kruto rešitev.
  
  
  Ursula in bom preživijo noč v majhni sobi v Crveni Krst. Njen, dotika njenega telesa, in smo samo razmišljal o teh toplih trenutkov skupaj.
  
  
  Bili smo dal pravico, da to storijo.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Umor Moštva
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  Ko je zazvonil telefon v sivi ur pred zoro, vedel sem, da je bila samo ena oseba na drugi strani telefonske linije - Hawk, moj šef na SEKIRO.
  
  
  Telefon je bil na nočni omarici na nasprotni strani postelje, tako da sem moral lesti čez Maria von Jelše, ki je bil spi poleg mene, da bi dobili za to. Maria meša v njen spanec, vleče eno nogo rahlo navzgor, tako da ji je prozorno roza nightgown povečala nad ji stegna, kot je telefon izbral njen up.
  
  
  "Potrebujete, da bi dobili nazaj sem takoj," Hawk je dejal, takoj, ko je priznana moj glas. Ego je besede so bile ostre in vztrajno. "Delamo na new deal. Biti pripravljen, da zapusti v tridesetih minutah."
  
  
  "V tridesetih minut?" Sem jo vprašala. "Kako? Se vam zdi, da ste pozabili, kje sem.
  
  
  Njen je bil na Viski Cay, majhen otok off Bahami, da Hawke, sam me je poslal na obisk. Sem potreboval, da poskrbi za čoln, da me pick up in traja Odin okoli velikih otokov, da bi mogla ujeti letalo nazaj v zda.
  
  
  Hawke ne more čakati, da slišim svoj revmatizem. "Biti pripravljen, da zapusti v tridesetih minut," je ponovil icily. "Gospod James zagotavlja svojim prevozom."
  
  
  Ji je tiho pokimal. James " je koda, ime Predsednika Združenih držav Amerike.
  
  
  "V redu," Hawk je dejal, kot če me je videl zeleno luč. "Čoln bo pobral od glavne na Viski Cay Rivne v dvajset-sedem minut." Je visela gor. Ko sem obesil gor, sem videl, da je Maria je odprla oči in je gledala za menoj.
  
  
  "To je bila moja pisarna v New Yorku," njen mož je dejal. "Bojim se, da moram iti nazaj. Podjetje pošlje čoln.
  
  
  Maria mislil, da je milijonar z imenom Tony Dawes, pokrov je bil z mojega trenutnega odstopa AX. Tudi če je imela preslišali mojega pogovora z Hawk, Ne bi še vedno nimajo nobenega razloga za dvom v moj pokrov.
  
  
  Ampak ona grimaced, njene zrele rdeče ustnice eksplozijo. "Ali morate vrniti danes?"
  
  
  "Da, bojim se, da je tako," sem rekel veselo, vstajanje iz postelje. "In ne samo danes, ampak tudi odkrito zdaj. Pravkar sem imel časa, da bi dobili oblečen, preden čoln dobi tukaj.
  
  
  Vendar, preden sem lahko vstal iz smeti, Maria je vzdignila roko in igrivo tugged na moje roke, vleče me k njej.
  
  
  "Vam ni treba biti v takšni naglici," je dejal hoarsely.
  
  
  Ni bilo dvoma o tem, Maria von Jelše je bila lepa bitje, dolge noge, vitka blondinka z odlično oblikovani zlati telo in polno, gladke prsi, roza nasvete, ki je počival steznik ji prozorno obleko. Ona je gledala je moje telo, in ona bi lahko videli, kaj očeh ji je delal za mene. Je zdrsnila off posteljo na hrbet, dvignete svoj boki nekoliko, ponuja mi je svojo svilnato telo, kot kozarec ljubezni, ki čaka, da se napolni.
  
  
  Z vsemi volje mogel zbrati, je zašepetal ji je,"Da bodo drugi časi." Je brušena ustnicam po njenem licu in se odpravila za tuš.
  
  
  On ni mogel pritožujejo, da se je v zadnjih petih dni, na Viski Cay ni bilo zelo prijetno. Otok je bil igrišče za zelo bogato. Ni bilo razkošje povsod ogledali smo si očistiti, oprati morju jahte, zasidrane v peneče modra voda; hektarjev drago urejeno travo ognju s svetlo ognjeni cvetovi razteza na morje; grozdov luksuzne vile, svetlo pobarvane, kot če bi bila oblikovana z otroki je pisala, visok čez Atlantski Ocean. Bil sem uživajo vse, tudi Maria von Jelše, za zadnjih pet dni.
  
  
  Ampak moj obisk Viski Cay je bil še vedno pod pričakovanji, in sicer je bila tam na podjetje in ni bila bližje k reševanju moj trenutni problem kot na dan Hawke najprej seznanila me na AX sedež v Washingtonu.
  
  
  Hawke odprl pogovor z nenavadno monolog o nevarnostih to posebno poslanstvo, neverjetno kvote, in je ključnega pomena za uspeh.
  
  
  Sem poblisnil po njem iz kota moje oči, se spraševala, kaj je bilo novega. On pol pričakuje, da vidite črte okoli ego-tanke ustnice spremenila v nasmeh. Ni pogosto, da Hawke, rezervirano Novo Englander, se potrudil, da bi šale. Ampak sem videl, da je tisti, gube okrog rta je ego in piercing oči le še slabše, in vedel sem, da je bil resen.
  
  
  On premešajo dokumenti na mizi, in se je namrščil. "Pravkar smo bili obveščeni,-to je, seveda, tajno - da šest ur nazaj Predsednik Vlade Anglije je grozil z umorom ego dolgo časa prijatelj, član Parlamenta. Dva moža sta se Predsednik Vlade države, hiše, ko druge nenadoma potegnil puško, opozoril je na Predsednika Vlade, nato pa so povsem nerazložljivo, usmerjen puško ob sebi in pihal svoje možgane. Nihče drug je bil tam v času, tako da lahko damo javnosti lažno zgodbo. Toda dejanske posledice nesreče so grozno ."
  
  
  Je pokimal z njo. Bilo je čudno, kot je bi bilo pričakovati, in tudi po Hawke je otvoritveni govor.
  
  
  "Uradna Britanska različica, ki ga opisuje kot nesrečo," Hawke še naprej. "Misfire ko drugi je bil pregled puško. Seveda se to ne bo
  
  
  
  
  Omenil je, da na prvi orožja, ki so bili usmerjeni proti Predsednik Vlade."
  
  
  "Boš posodi mi, da British za pomoč pri preiskavi?"
  
  
  Sokol je zmajal z glavo. "Težave liže do hiše. Podobnih primerov so poročali, na Kitajskem, v Franciji, na Japonskem in v Nemčiji. V vsakem primeru, potencialni morilec, ki je imel moč, da ubije svojo žrtev, toda namesto, da bi ubil sam.
  
  
  "Lahko si predstavljate, vpliv teh poročil je na predsednika. On je lahko naslednji cilj. In on je ne bo treba čakati za države tega atentata ekipo, da bi v Belo Hišo, tudi če je morilec konča ubijanje le sam. Naša naloga tokrat je iskanje in uničiti - preventivne ukrepe ."
  
  
  "Ali imamo vodi?"
  
  
  "Ne veliko," Hawk sprejeti. Je prižgal eno okoli njegovega poceni cigare in ekspandiran v tišini za minuto. "Imam vse datoteke preiskav različnih posebne storitve, vsak s svoje lastne države, kot tudi Interpol. Želite vedeti, kaj so ugotovili? "
  
  
  Poudaril je, dejstva, na svoje prste. "Najprej, vse odmrle morilci so bili popolni. Drugič, vsi so obsedeni s svojo odvečno težo in preživel veliko časa poskuša znebiti. Tri-tri, okoli njih, ki so bili blizu z Von Jelše sestre."
  
  
  On dvigne obrvi na njo. "Neverjetno. Sem iskal za maščobe moških na dieti, ki rad lepa dekleta. Niste točno to, zaradi česar je enostavno."
  
  
  "Vem," Hawke je dejal. "Žal mi je." Od poti, ki je to rekel, je izgledalo, kot da je bila skoraj zaupane emu. Potem pa je postal nedvomno urejen znova.
  
  
  "Začeli smo z von Jelše sestre, ki je z vami. To je spletni pravi pojma, ki smo jih dobili ."
  
  
  Na von Jelše dekleta je bilo malo čudno sami. Maria, Helga in Elsa so enaki blondinka trojčki, dobro je znano, da vsak bralec časopisa ali TV gledalec. Bili so v svojih dvajsetih, in so bile lepe. Prišli so, da v Združenih državah amerike preko Nemčije po izbruhu Svetovne Vojne, z njihovo mamo Ga. So specializirane v milijonar moža in ljubimca, ki so ih bogata darila v obliki hiše raztresene okoli zunanji bazen, jahte, nakit, in tudi zasebna letala.
  
  
  Na drugi misli, odločil sem se, da že blizu ozadju Alders je bil verjetno eden izmed najbolj prijetnih načinov, kako bi jaz kdaj prišel njen začetek na misijo.
  
  
  To je enostavno dovolj za AX zagotoviti me z zgodbo - Tony Dawes, bogati poslovnež, ki je podedoval uspešno izvozno-uvoznih podjetij s sedežem v New Yorku. Kmalu, ko Hawk je bil vleče prave strune, backstage, sem bil povabljen, da več strank, kot so Von Jelše dekleta. Ko so njene brate in sestre spoznal, je bilo precej enostavno, z velikodušno prikaže darila in pozornosti, da postane del ih socialne mreže.
  
  
  Maria je bila prva von Jelše I "raziskati". Vzel sem ji, da Viski Cay, kjer smo preživeli pet srečnih dni v razkošju. Ampak zjutraj Hawke naročite me nazaj v Združene države amerike, imel je ni našel druge vodi.
  
  
  Dva
  
  
  Manj kot dvajset minut kasneje, ko je Hawke je klic k njej, vodil za glavni pomol na Viski Cay. Maria von Jelše je prišel z mano, oklepa roko. Čoln je bil tam čaka, a štirideset stopala cruiser, večina cvetov peeling in rjavenje, dveh dizelskih motorjev v prostem teku. Tam so bile štiri ljudi na krovu.
  
  
  Eden izmed moških, nošenje blede čepico, je zavpil, " mi Smo pripravljeni, da push off, Gospod Dawes."
  
  
  "Z vami," sem rekel. Obrnil sem se, da se poslovite od Maria, in ona mi je dal dolge, zahtevne poljub.
  
  
  "Ne pozabite, Dumplink, "je rekla - vse von Jelše sestre pozval svoje moške "Dumplink' - " ostani proč od te sestre moje, ali bom nič njihove oči ven."
  
  
  "Rudnik ali dobro?" je vprašal.
  
  
  "Vse oči," je rekla.
  
  
  Ona mi je dal hiter poljub, in sem skočil na krovu cruiser. Človek v blede baseball skp takoj zbežala. Kot cruiser je močan twin diesel prišel v življenje, je videl, drugi čoln hurtling proti pomolu. Je nenadoma obrnila in se odpravila za moje cruiser, ki je bil hitro približuje odprto morje, njen nos, rezanje z vodo, njen nos, zaradi česar je petelinji rep okrog spray. Kmalu, Maria von Jelše, še vedno stoji na koncu pristanišče bar, znižala na velikost lutka, in nato popolnoma izginil. Nekaj minut pozneje je otok sam izginil iz pogleda.
  
  
  Nenadoma sem spoznal, da je drug čoln je bil po nas. Znano chill pritekli moje hrbtenice. Nekdo je naredil hudo napako - lahko je bilo njemu?
  
  
  Poskušal je ugotoviti, in hitro. Bodisi drugih čoln je bil sovražnik ladij poskuša doseči me, ali ni bilo na ladji, ki naj se poberem sama, in druge čoln je bil eden Hawk poslal, da Viski Cay. Preden sem imel priložnost, da na njem delajo vse več, moški v baseball cap je povedal, kar sem moral vedeti.
  
  
  "Prosim, ne storite ničesar neumen, Gospod Dawes," je dejal. On je vrgel kos platno nazaj na krov in zgrabil žagan-off puško, ki je ležala pod njim. To je bil usmerjen na moje prsi.
  
  
  Vsaj ni vedel, moje pravo ime. Vendar ji še vedno ni mogel razložiti, kako se je vedel sem, da boš lahko čaka za njega, da bi dobili največ iz pristanišče bar v Viskija Cay.
  
  
  
  
  
  T. Bodisi nekdo je poslušal Hawke ' s klicem ali Maria von Jelše mi je dal proč.
  
  
  Tam je bil krik iz človeka na kolo cruiser, in čoln se obrnil na desno z nenadno cedilu, da je skoraj vrglo vse nas off svoje noge. Nato smo videli, kaj je bil problem - zlovešč srebro predmet piercing vodo skoraj odkrito nad našimi loki. Čoln, ki je bil preganja nas je streljal, a torpedo, vendar raketne neodgovorjenih nas in letel ven na morje.
  
  
  Ampak to trenutek, ko so vsi mornarji na krovu cruiser izgubili ravnovesje, mi je dal priložnost, sem potreboval, da izvlecite Wilhelmina, moj spremenjen tri-palčni-sod Sled. Ko sem bil s Maria na Viski Cay, sem skril njen ego v skrivnost prostor v moje prtljage. Toda preden zapustijo naše sobi, na jutro, ko Maria je bila v drugi sobi, Ego je imel načrtovanje zabil ji v mednožje tulec, ki njen je bil oblečen v njegove hlače, tako da je dosegel za pištolo in unbutton svoje letenje.
  
  
  Medtem ko je človek s puško, je bil še vedno leži na ograjo, je crouched navzdol, unzipped in potegnil luger . Sem videl presenečenje na človekov ego, ko Luger izstrelil gor moje letenje. Je vpil in swung na gobec s pištolo navzgor, svoj prst zaostrovanje na sprožilec. Smo odpustili hkrati. Wilhelmina je 9-milimetrski gawk zapre vrzel med nas po pol sekunde hitreje. Gawking je vzel človeka je obraz in vrgel njegov ego čez ograjo v morje, in puško pišu hit pregrada, ki je za mano.
  
  
  Se je preselil hitro, oprijemalne rešilni jopič z eno roko in shoving v Luger nazaj v svoj tok z drugimi. Nato ji je, skočil čez ograjo v morje. Sem mislil, da je moški v svojem drugem čolnu so bili signalizacija mi je, da poskusite priti ven iz čolnov, ko so streljali torpedo, in da so bili gledal me je skozi daljnogled.
  
  
  Kljub vročini dneva, ko je zadel in šel pod, voda je bila strašno mrzlo. Še vedno stiskal življenje gillette v roki, je skočil skoraj takoj in so prihajali iz co cruiser na drugo ladjo, ki je bil zdaj hiti k meni. Čez ramo, je videl, cruiser začne vrteti v opravljanje.
  
  
  Cruiser je bil še sredi leta, ko se približuje rezalnik odpustili drug torpedo. A naval raket whizzed mimo mene, le pet metrov stran, in tokrat je zadel cruiser amidships. Tam je bil peklenski eksplozije, in bil sem zadel z močnim shockwaves, ki se širijo z vodo, kot so električni tok, ki prehaja skozi gole živo žice. Cruiser je izbruhnila narazen, pošiljanje up velikan geyser vode, naplavin in žice.
  
  
  Nekaj sekund kasneje, opravlja čoln potegnil na stran in pomoč roke dvignil me je na krovu. Enkrat na palubi, je videl, da je ta čoln je bil natančen replika cruiser, ki je ravnokar bila uničena; tudi z lupljenjem in rjavenje barve in število ljudi na krovu. Ampak ta čas, eden izmed moških, je pokazala, dopisnico z pečat Združenih držav amerike in podpis predsednika.
  
  
  "Opravičujemo se za nevšečnosti," človek je dejal kmalu. "Smo zamudili dock na Viski Cay. Nekdo majhno preusmeritev na naši generatorji za zamudo nas. Ko smo videli, je druga jadrnica dopust z vami, smo že ugotovili, kaj se je zgodilo."
  
  
  "Hvala," sem se nasmehnil. "Imate izterjati dobro."
  
  
  On ni hotel priznati, da je bil pravi strokovnjak. Namesto tega je rekel: "Boste morda želeli spremeniti v nekaj suha oblačila, preden smo dosegli naš cilj. Boste našli nekaj oblačil v kabini spodaj.
  
  
  Šla sem dol in se je spremenila v sveže kavbojke, športne srajco, čevlje in nogavice. Ni bilo ravno švedski Saville vrstic, vendar pa je bilo čisto in suho. Moj reševalci niso me je vprašal, kakršnakoli vprašanja ali ponudbo mi vse podatke. To je bil verjetno CIA, ampak jaz še vedno ni imela pojma, kako so načrtovali, da bi me spravil nazaj na celino na hitrost Hawk je imel v mislih.
  
  
  Ko sem šel nazaj gor, ista oseba, ki je govoril, da me je prej povedal, da bi morali doseči prenos točko v približno šest minut.
  
  
  Sem prikimala, ampak jaz še vedno nisem razumel, kaj je govoril. Bili smo daleč od oči Viski Cay za nekaj časa, in iz tega, kar sem vedel, da je del Atlantskega Oceana, ni bilo zemljišč za milj na zahodu, razen zda. Vse, kar sem videl, so bile gorske valovi modra obleka na vseh straneh. .
  
  
  Pet minut in petdeset sekund kasneje, smo bili v očeh ZDA Mornarica letalonosilko, in človek na palubi z mano je dejal, "Glas in mi smo tukaj - klik gumb."
  
  
  Ducat jet letala z zložena krila sedel na nosilec, kot so temne ptice počitek pred nadaljevanje poleta. Nekateri člani posadke padla na vrvi lestve, kot je naš čoln se je približal obali. Je segla v roke s svojo reševalci, nato je šel po stopnicah. Cruiser potegnil stran in je bil skoraj od oči v vrtenjem morje, preden bo dosegel krova.
  
  
  Ladje, kapitan srečal me je na vrhu ploščadi, pohvalil jo nazaj, in hitro potegnil me je k jet letalo, ki je čakal v pilotski kabini. A-4, Skyhawk motorji so bili že nameščen
  
  
  
  
  vklopljena, poskuša priti gor v zrak. Je segla v roke z pilot, mlade rdeče-kosmat mož, dal na svoj let oblačila, in je šel v zadnji kabini. Pilot mi je dal palce gor in smo luka iz krovu prevoznika v nebo z vratolomno hitrostjo. Ko je Predsednik Združenih držav amerike je bila vaša osebna potovalna agencija, nastanitev bil strogo prvi razred...
  
  
  Tri
  
  
  Polet nazaj v zda se je hitro in uneventful. Naš cilj je bil JFK Letališča, NY v New Yorku, in smo pristali tam, na posebej pripravljeni vzletno-pristajalne steze. Po sonce in jasno nebo na Viski Cay, nisem bil pripravljen za kruto, kruto januarja hladno New York.
  
  
  Sokol je čakala na koncu vzletno-pristajalne steze v dolgo, temno limuzino. Takoj, ko se je preselil iz letala na avto, rdečih las pilotni pomahal roko, obrnil letalo nazaj in poletela za letalonosilke. Tam sta bili dve moški v sprednji limuzini - voznik in sem mislil, drugi AX agent. Verjetno sem vedel, šli smo na obraz veliki krizi, saj Hawke skoraj nikoli ne razkriva identitete enega sredstva v drugo. Hawk potrkal na steklo particijo, ki nas loči od moških v sprednji, in limuzini odpeljal do letališča.
  
  
  "No, N3," Hawk je dejal, gleda skozi okno, " mislim, da se nimate nobene nove informacije, poročila."
  
  
  "Bojim se, da ne, gospod," sem rekel, sem pa povedal, em o backup cruiser na Viski Cay in moje reševanje. Dodal je: "seveda, to je nemogoče dokazati, kako so dobili informacije. Maria von Jelše ne sme sodelovati na vseh."
  
  
  "Hmm," samo Hawk je dejal.
  
  
  Smo se odpeljali v molk za nekaj sekund, preden Sokol se je obrnil in je dejal sullenly, " vodja ruske Komunistične Stranke, je treba tukaj v New Yorku, kot, šest minut. On bo izpolnjujejo nekatere od naših ljudi na tajnem sestanku na sedežu ZN priletel nazaj jutri. Bili smo glede na odgovornost za vodenje ego varno, medtem ko je bil tukaj. Zato je potrebno, boste tako nujno.
  
  
  To je bila moja vrsti za mutter, " Hmm."
  
  
  Limuzini so se upočasnila in zdaj se ustavili na eni od letališke steze, kjer je velika množica ljudi in avtomobilov je čakal ego. Hawk leaned naprej in opozoril na velikan turboreaktivni motorja padajoče od leaden nebo. "Naš obiskovalec, ravno v času," je pripomnil, glancing na žepna ura je nosil na verigi slung čez Gillette.
  
  
  Takoj, ko je rusko letalo ustavil na vzletno-pristajalne steze letališča zaposleni hitro zavihal navodilom na sprednji kabini, in Sovjetski predsednik stranke dobil ven. Več drugih ruskih uradnikov, ki so bili gledal mu okoli ogromno letalo, in ko so prišli po stopnicah, skupina takoj je bila obdana s policijo in varnostno osebje - ruska in Ameriška - in pospremil na čakalno vrsto okoli avtomobilov. Ko se sprevod je vodil skupino New York motoriste začel, naša limuzina, da je prav za avto Sovjetske vlade. Kmalu smo bili vstopajo vrata Združenih Narodov, dolgo, dostojanstveno skladu z zastavami plapola hitro v leden veter.
  
  
  Enkrat znotraj stavbe, celotna skupina je bila hitro preselil v eno od zasebnih varnostnega sveta sobe. To je bila velika, brez oken soba z vzporedno sedežev kot amfiteater za gledalce, z stopničke v center, kjer je Sovjetski predsednik in ego stranke, kot tudi Združene države varnostnega Svetovalca in ego pomočniki, si lahko ogledate njihove sedeže. Ona in Sokol, drugi AX agent, so videti sedi v prvi vrsti poleg ruske varnostne policije spremstvu Sovjetski voditelj iz Moskve. Za nami so bili: mesto, državni in zvezni organi kazenskega pregona agentov. Srečanje, seveda, bila zaprta za javnost.
  
  
  Dva moška, posredovani s pomočjo tolmača, ki je zašepetal, od ene do druge, tako da ni nič rekel, je bilo mogoče slišati, kjer smo sedeli. Bilo je, kot bi gledal s pantomimo prikazujejo in ugibati, kaj udeleženci so dejali, njihove geste.
  
  
  Sprva se je zdelo, da tako moški so bili jezni in sumljivo. Tam je bilo veliko mrk, mrk, in pest-poriva. Kmalu, jezo, ki se je obrnil k bewilderment, in potem je videl, da se dva moška je postala bolj prijazna. Očitno je, da so so se začeli zavedati, da nobena stran je bila sedi za bizarnih dogodkov.
  
  
  Kmalu zatem so se na srečanju prišel do konca, in Predsednik Sovjetske zveze in ZDA Varnostni Svetovalec stal tresti roke.
  
  
  Nato član partije Sovjetske premier -, ki je kasneje postal zaveda, da je bil ruski veleposlanik-je premakniti, da predsednik Komunisti. Je držal bombo okoli njegov žep. Človek unhooked granata in ga vrgel na plišastih preprogo neposredno na noge ruskega voditelja.
  
  
  V split drugi ledeno grozo, ki ji je sledila, naše glasove, ki so bili izgubljeni v sobi. To je bilo videti v čisto grozo Sovjetski minister človek, kot je on stared nemočno dol na smrtonosno aktivira bombo leži na prste njegov ego škornji.
  
  
  
  
  
  Nagonsko sem potegnil moje Luger iz Wilhelmina je tok, vendar Hawk prijel mojo roko. Na dell sam, kot je bil hitrejši od mene, da vidim, da ni bilo nič, kar sem lahko naredil. Gawking bo le detonirajo bombo hitreje. Ruski voditelj še ni imela časa, da se premaknete.
  
  
  V tistem trenutku, ko so vsi v sobi je bil paraliziran, ruski veleposlanik - človek, ki je padla ohlapno bombo-lunged na eksplozivov. Tam je bil muffled eksplozije; smrtonosno moč bombo je bil ukinjen za moškega telesa. Ego telo razblinili, ciljne iztrgana iz trupa.
  
  
  Posledice eksplozije šokirani, predsednik Sveta in drugi prisotni na odru, drugače pa so nepoškodovane. Sokol in takoj sem se preselila v ruski in Ameriški delegaciji po sobi na limuzino. zabavaj se čaka zunaj. Dogovori so bili v naglici, je za NAS Varnostnega Svetovalca in njegovo osebje, da se vrnete v Washingtonu, medtem ko je ruska stran odšel v Sovjetsko veleposlaništvo in tam ostal do šolanja za Moskvo.
  
  
  Medtem, policije, reševalcev in N. Y. P. D. sappers z kontingent časopisni novinarji in fotografi začeli prihajati v ZN. Zasebni varnostni svet soba je bila blokirana off z ZN policija, temveč Hawke in mi je bilo dovoljeno, da se vrnete v notranjosti, kjer ostaja v ruski veleposlanik so se naloži na nosila, pokriti z ponjave. Že, ruske varnostne policije in ZDA dejavnikom se pripravljajo, da bi spremljali veleposlanika nedavna gibanja.
  
  
  Razpis je bil narejen v Beli Hiši, predsednik je bil obveščen o tem, Della Ulici. Pred tem pogovoru se je končalo, Sokol je bil imenovan na telefonu govoriti s predsednikom. Ko se je vrnil, je AX vodja je obraz je bil siv.
  
  
  "To je bila skoraj nesreča," je rekel, stresanje z glavo. "Predsednik obvesti me, da bomo prejeli celotno poročilo o Sovjetski veleposlanik gibanje takoj, ko preiskavo najde ničesar. Vendar smo že vemo eno stvar."
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "Samo dve noči nazaj," Hawke je dejal,"Sovjetski veleposlanik je bil gost na zabavi gostil Helga von Jelše in njena mati na Helga je Park Avenue apartma."
  
  
  "Si prepričan?" je vprašala presenečeno.
  
  
  Hawk pokimal drugačen AX agenta, ki nas spremljajo v limuzini kot Kennedy, ny. "Agent Z1 je bilo na zabavi. Ker je njen, vedoč, da je bilo nemogoče slediti vsem von Jelše ženskami hkrati, je bil uporabljen za ego v tej dell. Želim si dve priti skupaj, tako da je lahko povedal podrobnosti, da je noč. Po tem, želim si, da delo na Helga von Jelše. & ..
  
  
  "Da, gospod?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Prepričan sem, da ne potrebujem, da vas spomnim, da je nujen svoje poslanstvo. Obstajati mora povezava med tem poslu in Von Alders. Ga našli, ne glede na to, kaj je potrebno."
  
  
  Štiri
  
  
  Sokol je šel sam, da AX je New York uradu, šolanja Z1 in mi govori skupaj. Po porabi večino dneva na ravnini, ki letijo dol Viski Cay in v avto, vožnja navzdol JFK, NY, končno sem se počutil, kot da sem potreben, da se delo v telovadnici. Ona je bil povabljen z Z1, da gredo na športni klub igrati rokomet, medtem ko smo govorili.
  
  
  Nihče od nas, seveda, je vedel, da je drugi, " pravi imena. V Z1 sam je bil približno moje starosti, nekaj centimetrov krajši in nekaj kil težji, s slamo barve las in svetlo kožo. Takoj, ko smo spremenili v naše športne uniforme in začel igro, je videl, da je bil vreden nasprotnik rokomet. Na sodišču je bil neroden, ravno-nogi, vendar je zadeti žogo z smrtonosne sile, zato je odbita, kot gawk z odbijajo, in me premikanje.
  
  
  "Dve noči sinoči je bil pravi stranka," je začel, in pritegnila rahel južni naglas v njegov ego glas, nekako na sredi južne naglas. "Ti von Alders zagotovo vedeti, kako za zabavo. Bilo je nekaj akterjev, ruski veleposlanik, dve Britanski pisatelji, ta pop umetnik, ki slika nič, ampak fotografije s športnih pasov in ducat drugih ljudi, ona nikoli ni srečal."
  
  
  "Ali je kdo okoli njih našli veleposlanik še posebej prijetno?" je vprašal, kot ji je udaril žogo, in z uspešno kick, je vozil njegov ego težko v sredini Z1, ki ga je nemogoče, da mu vrne udarec.
  
  
  "Ugh!" je muttered, ravnanje z prizadevanju, Ego je obraz, zajetih v kaplje krvi. Potem je odziv na moj žepni nož, je rekel: "zdelo Se mi je, da so vsi gostje so bili zelo prijazni drug z drugim. Bilo je, kakor če bi bili vsi člani nekaterih ekskluzivni klub. Če veš, kaj je njegov o?"
  
  
  Je pokimal z njo. "Vendar so bili Helga ali njena mati, Ursula, kdaj sam z veleposlanikom za kakršno koli obdobje, v večernih urah?" je vprašala, dirke gor in dol po pristanku. Nisem vedel, kaj informacij pričakoval sem mu, da me, ampak pojma ali povezave med mrtvih veleposlanik in to ali ono von Jelše po lahko v pomoč.
  
  
  "Ne," Z1 odgovoril, delaš svoj pravičen delež, ki teče. "V resnici, ruske preživel večino časa govoril, da ta umetnik in končno končala zvečer z nakupom dve čevlji, da je fant prinesel s seboj..
  
  
  
  
  
  
  Imel sem divje ideje. "Kaj bi misliš, da če ZDRAVNIK prosila, da opravlja obdukcijo na možgansko mrtvega ruskega?"
  
  
  "Z obdukcijo?" Z1 vzkliknil, obrnil in me gledali. "Kaj lahko možganov ego raziskave dokazati?"
  
  
  "Jaz sem samo razmišljal," sem rekel. "Ne morem priti ven iz moje glave, kako čudno celotno stanje. Ne samo, kaj se je zgodilo danes, ampak vse prejšnje umorov - ali samomorov, bi rekel. Ti ljudje nastala je čudna skupina morilcev, ki sem jih kdaj videl. Mogoče so najprej vprašali, ali se zdravilo uporablja, ali hypnotized, ali možgane. Nekdo je imel, da bi ih obnašajo tako enako irrationally. Tam mora biti razlaga. Morda obdukcijo bodo podati nekaj odgovorov, nam pomagajo razumeti razloge za ta primer."
  
  
  "Mislim, da je vredno poskusiti." Z1 skomignil z rameni.
  
  
  "Hawk želi preselila z Helga takoj," emu ji je povedal. "Takoj, ko bomo končali igro, bom poklical tukaj in poskusite nastaviti datum za nocoj. Mislim, da bi bolje povedal Hawke na sedežu." Bodite prepričani, da povem, em, ki ga želim opravljati obdukcijo na rusko."
  
  
  "Seveda," je rekel, manjka priložnost in izgubili igro, da me.
  
  
  Po tuširanju in oblačenje, smo šli v bar in imeli nekaj ohlajeno martinis, in Helge von Jelše imenuje jo iz telefonske govorilnice.
  
  
  "Cmok!" je squealed z veseljem takoj, ko je slišala moj glas. "Si se vrnil. Moj neumni sestra pustila oditi. Se vidimo nocoj?"
  
  
  "Točno tisto, kar sem mislil," ji je dejal oče. "Bom pobral okoli osmih."
  
  
  Ko je njen klic se je končalo, Agent Z1 in sem se razšla. Šel sem na luksuzni apartma v Sutton Kraj, ki sem ga imel v najemu za mene - ali še raje, za Tonyja in Dawes .
  
  
  Ena od prednosti dela s za AX je bilo, da je organizacija prizaneseno ni odhodek v ustvarjanje zanesljive krinko za svoje agente. Tony Dawes " hotelske sobe so dober primer. To je bil eleganten, eleganten diplomirani pad z vsemi zapeljevanja pripomočke, da takšen človek lahko zagotovi sam. Soundproofed od zunaj, dovolj visoko, da ponuja razgled na mesto in zasebnosti, in opremljen z najnovejšo elektronsko opremo iz razsvetljave v zaprtih prostorih, da quadraphonic zvok. Moja edina prošnje so bile mala telovadnica in savna. Sem preživel preostanek dneva na boksarska vreča in neenakomeren palice, in končal s savno. To je bilo sedem petintridesetih, ko sem odšla, da vidim, Helga von Jelše v mojem jopičem.
  
  
  Helga je apartma, je bil penthouse na Park Avenue v osemdesetih letih, v kraljevi stavbe, ki je videti bolj kot zasebni klub kot prebivališča. Pričakoval sem ji, da bi bil sam, ampak ko sem prišel za njo, in njo, sem videl, da Ga je bil tam, s sivo-kosmat, gospod, čigar obraz je pogledal nekam znana, čeprav je njegovo ime pobegnil mi za trenutek.
  
  
  "Ampak Dumplink," Helga pozdravi me, ki me običajno odprtim ustjem von Jelše poljub na ustnice in vleče me v notranjosti, "pravijo hi Ursi" - je von Jelše hčere imenuje svoj materni Ursi - "in njeno spremstvo, Byron Timmons. "Potem sem spoznal, da je ta človek kot enega od države vrh olje magnates. Ursula von Jelše tudi mi dal poljub na ustnice, ki je bil daleč od mater, in Timmons mi je dal trden stisk roke.
  
  
  "Ursy in Byron je bilo samo šolanja," Helga dodal, s cherubic nasmeh.
  
  
  Byron Timmons muttered, " Oh, da," in začel pomagati Ursula v njeno mink plašč.
  
  
  "Smo govorili o revnih Vladimir Kolchak strašno nesrečo," Helga, je dejal. "Ali ste slišali, da je na novico?"
  
  
  "Ne, sem ji rekel. "Jaz sem, ne bojte se."
  
  
  "Ni bilo tako kot ego je bil ubit v ZN danes," Helga je dejal žalostno, " kot kotla eksplozijo."
  
  
  "Grozno," je rekel in se spraševala, če Hawk je sestavljena "kotel eksplozije" za medije, ki jih Sam.
  
  
  "Ubogi Vladdy," Helga je rekel, " on je bil vedno poln življenja. Jaz grem, da ga pogrešal.
  
  
  "Ali ste vedeli, ego?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Oh, da," Helga, je dejal. "Bil je stari prijatelj Ursi je. On je bil tu, na hiše, na zabavi, ki je samo dve noči nazaj.
  
  
  "Bomo vse zamudite naših egos," Ga je potrdila, poljubljanje Helga na lice, ščetkanje njene ustnice proti rudniku, in postavka za vrata. Byron Timmons sledi, ki me je drugo podjetje rokovanje.
  
  
  Takoj, ko Helga zaprla vrata za odhajajoče par, ona je padla v moje roke, z zatreti giggle in zašepetal: "Oh, Dumplink, Byron Timmons je strašno jezen na mene - in na vas. Ko se ji je bil datum določen za vas, danes ni pot, ko ji je popolnoma pozabil, da nocoj ji je moral iti v gledališče z njim. Ko sem se spomnil, sem ji moral storiti nekaj obupno reshuffling in klic v Ursi za zamenjavo njo. Povedal sem Byron, da ste bili stari, različnih človek nisem videl v letih, in ste bili samo v mestu za noč.
  
  
  "Sem vedel, da ni bil zadovoljen z nečim. Razumem, da je to zdaj.
  
  
  Helga potegnil stran, tresenje njene glave. "Lahko sem tako poreden včasih. Ampak ona potrebuje, da se z vami."
  
  
  "Jaz sem zadovoljen," Hi ji je rekel, " in počaščen. Če ne želite, ji za vas?"
  
  
  "To je tako neprijetno noč," Helga, je dejal.
  
  
  
  
  
  Njegovo mirno rekel: "mislil sem, da bi bolje ostati tukaj in biti prijetno. Če vas ne moti, nekaj preprostega, kot so šampanjec in kaviar. Bojim se, da je vse, smo v hiši, in to je uslužbenci ' prost dan.
  
  
  "Ne morem razmišljati o boljši način, da preživijo večer."
  
  
  Ona me je brezplačno. Ona je bila oblečena v tesen belo večerno obleko, njeno blond lasje so bili skrbno styled, in diamantno ogrlico, ki je visel okoli njenega vratu z ujemajočimi diamond obeski visi okoli njenih ušesih. Bila je pripravljena, da preživijo noč v mestu. Potem pa sem spoznal, da je Von Jelše ženske verjetno le, oblečena kot to, da se štruca okoli hiše v večernih urah.
  
  
  Helga obrnil na glasbo in izklopljen brylev. Kmalu je prinesel šampanjec in kaviar, in smo igral to igro s strani na leopard tiskanja stolček longue pred tal do stropa windows, okoli katerega smo si ogledali mesto luči in zasneženih teme.
  
  
  "Veš, Tony," Helga je dejal tiho, spreminja mi smo tako srkal ohlajen šampanjec, " niste tako kot v drugih moških, ki sem jih poznali v mojem življenju. Običajno ih lahko razumeli njena precej enostavno, razumeti, kaj hočejo od ženske. Ne vem o tebi, čeprav sem vedel, vas za dolgo časa. In to je problem. Me zanima, in mislim, da so vsi drugi Von Jelše žensk, vključno z Ursi, so preveč. Ona nenadoma je sedel pokonci. "Ali ste uživali z Maria?"
  
  
  Njen oče je pokimal pošteno. "Čudovita je. Ampak potem vse vas. Ste enakega trojčki, po vsem.
  
  
  "Ne povsem enako." Videl sem njen nasmeh v šibki svetlobi. Ona izroči mi vrč za šampanjec in zdrsnila v stol, da pritisnete njeno telo proti rudniku. Čutil toploto njenega telesa skozi njeno obleko. Eksotične vonj ee pihalni navdušena moja ledja. Njen prst zdrsnila pod trak ji obleko in se ustavil.
  
  
  "Helga," sem rekel.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Ta tip, Kolchak ali Vladdy, kot ste ga uporabili, da mu klic-ste videli kateri koli ego deli v zadnjem času?"
  
  
  Ona narobe razumel moj žepni nož. "Saj ni treba, da so ego-ljubosumen, Dumplink." Ona leaned naprej lizal mi, tako da so naši stegna so bila dotika.
  
  
  "Ne, ampak jaz sem radoveden," sem vztrajal. "Ima jo je obiskal ste vi ali vaša družina pogosto v zadnjih nekaj tednih?"
  
  
  Je skomignil z rameni, še vedno se mi. "Vladdi je bil eden tistih ljudi, ki so bili vedno ali vedno so bili blizu, da moji prijatelji. Ste opazili, ga je, ko je bil tam, nisi ga pogrešal, ko je bil proč." Ona meša, nestrpno. "Ampak to je preteklost, je prisotna. Danes je vedno bolj pomembno."
  
  
  Vedel sem, da je bilo vse, kar je bilo rekli. Morda je poskušal skriti nekaj, ali pa ona samo res imel kaj za povedati o Kolchak. V vsakem primeru, je čutil, da je izpolnil svoje dolžnosti za nekaj časa.
  
  
  Zdaj je bila njena odgovornost je, da ne dovolite, da ta možnost zdrsa skozi moje prste. S temi prsti, ona popustiti traku Helga je obleko. Je zdrsnila tako trakov off svoje roke in mehko belo krpo, ki je padel okoli pasu njo.
  
  
  Ona ni bila oblečena v modrček. Kot je leaned nazaj, svoje popolno, vitko prsi rose, njen roza polsti bradavičke, ki stoji na koncu. Ona wriggled naprej, da izpolnjujejo svoj obraz, tako da je moja usta, ki je napolnjena z eno in nato drugo, melona, kot kupček. Njeno telo se je stresel nasilno, kot je bila pobožala po svoje bradavičke s konico svojega jezika, dokler končno, z drhtavico vzdih, vzela mojo glavo v obe roki in prinesel svoje ustnice na njene. Kot smo poljubila, je stekla na prste ene roke navzdol moje stegno, dokler je našla dokaze o mojem vzburjenja. Njeno roko lingered tam za trenutek.
  
  
  "Čudovito, Dumplink, čudovito," je zašepetal breathlessly, in pritisnil svoje ustnice na moje uho.
  
  
  Pobral jo gor in ki jo po dnevni sobi, po foyer in v spalnico. V sredini prostora je bil velik krog postelje. Sem jo dal dol na zapri in vzela off njeno obleko, nogavice in izdelavo čipkast bikini dna. Kot sem ležal na saten listov, ona nestrpno, ki izvajajo svoje roke, da mi pomaga vzlet moje obleke.
  
  
  Njo, je začutila, pretok krvi v moji krvi, kot je moj oči srcu jo je malo stisnilo božansko telo. Bila je natančna kopija njena sestra Marija, s popolnoma določeno, bulging prsi in ga nežno obokan stegna majhno zlati trikotnik v sredini svojega telesa. Potegnila me je v roke, in ko naša telesa dotaknil, je obrnil glavo na stran in dejal tiho, " žal mi je.: "Poslušaj, Dumplink, kjer vi pa lahko vidite nas, zaradi česar ljubezen."
  
  
  Nisem opazil, pred tem tri stene v sobi, na čelu posteljo na obeh straneh, so v celoti zrcali. Kot Helga telo clenched in zavrtel z mojim, kot nekaj popolnoma programirana pa subtilno instrument čutnosti, ogledal odraža čutno gibi, kot če smo bili v sredini velik orgiji, v katerih smo bili celotno skupino udeležencev.
  
  
  Ona je bila odkrita, Helga je povedal, da ona in njena sestra Marija niso popolnoma enaki. Tam je bila velika razlika v načinu, kako se ljubila. Tako ženske ljubila z neskončno domišljijo in veliko odprtih užitek. Toda podobnost se je končalo tam. Medtem ko Maria je bila tiho in napete, njeno gibanje
  
  
  
  
  
  
  bili so exquisitely tanek, Helga je bil divji in zapuščene, roke, stegna in usta nenehno raziskovanje lastnega telesa, izmenjava prijetne občutke za vsak prejela. Svoje celotno počutje je bilo ves čas zvijati, tresenje, in me potiska v še večje in večje višine ekstazija. Bilo je, kot če - in zrcali stene doda učinek-jaz bi se ljubila na ducat različnih žensk, vsak z različnim pristopom in reakcije. Končno, ona naj si jokala čistega užitka in padel nazaj na posteljo.
  
  
  Po trenutku, ona sklonila me za dobro. "Ne želim, da si srečen?" ga je vprašala, ki pokriva obraz s poljubi.
  
  
  "Ja," sem rekel. "Da, to me veseli."
  
  
  "Vesel sem, da je preveč," je dejal. "Ti si oseba, ki so mislili, da ste bili."
  
  
  Ona je nežno potegnil z ee poglej me, naša telesa so stisnjene skupaj od glave do pete. Smo laž še vedno, nihče ne govori, da nas. Po trenutku, ona naj si majhen vzdih na zastavo dovoljenje za opravljanje da je čakal za njo.
  
  
  "Shh," mati je zašepetal.
  
  
  Ona je ustavljen znova, vendar ne za dolgo. "Ako!" je vzkliknil. "Joj! Ah, je Damplink! JOJ!" Njeno telo je stresla convulsively enkrat, dokler ne z dolgo, mehko jaukati radost, ona pade na hrbet in zaprla oči.
  
  
  Moje redne vadbe za telo in um prišel prav še enkrat, mi omogoča, da bi Helga še zadnje darilo užitka, ki je ni pričakoval.
  
  
  5
  
  
  Helga odprla oči in se nasmehnil tiho na mene, kot sem sklonila glavo. "Bilo je čudovito, čudovito, čudovito," je zašepetal. Ona valjani več in zlezla ven okoli smeti. "Dobil nekaj počitka, Dumplink," je rekla, poljubi me in hoja skozi sobe.
  
  
  Trenutek pozneje se je vrnila s steklenico šampanjca in dva kozarca. Ona, ki je napolnjena eden od naših očala in ga izročil, da me. "To,"je dejal," vas bo zaposlen, ko sem tušem." Ona poljubila me je spet prišel v kopalnico mrmranje srečno. Sprawled luksuzno na postelji, sem slišal njen tuširanje.
  
  
  Vzel sem požirek moj ohlajeno Dom Perignon. Zunaj, veter je dvignil. Na četrti steni sobe je bila pokrita s draperije, in vedel je, da je v ozadju zavese so windows, da penthouse vrt, ki je obdan vseh štirih straneh apartma. Tam je potrkal pred vrati. Prinesel vrč šampanjca ob postelji, potegnil na svoje hlače in odšel v posteljo. Ko je potegnil del zaveso, je videl, da je eno okrog vrata so bila priprta, ziblje v vetru. Je zaprla vrata in je zaklenjena.
  
  
  Sem bil do polovice nazaj po sobi, ko je ta očitna šesti čut, podzavestni opozorilo grozečo nevarnost, me je poslal svoje sporočilo. Ne vem, zakaj, ji nagonsko dvigne obe roki pred grlo, njen ne-stahl zakona prezgodaj. Ob istem času, tanko zanko iz žice je bila ovita okoli moje glave, in v posteljo okoli mojih ramenih. Žice, ki ne bi smeli imeti bil zaljubljen v moje grlo namesto izkopali globoko v kožo moj iztegnjenimi rokami.
  
  
  Moj napadalec naj si težko growl in besno petelin vlečenja. On ducked in zaloputnil rame nazaj. Jaz še vedno nisem videl, ki je bil za mano, vendar je v tem nenadno udarci od njene, sem ujel pogled dva borijo slike v Helga je groaning ogledala. Pogledal sem še enkrat in videl sem, in oseba, ki je za mano odraža tam. Človek je bil Z1!
  
  
  Ego je bil v obraz popačeni od napada, a ego je osebnost ne more biti spremenjen. To je bil isti človek, on je igral rokomet z na športni klub, ki dan.
  
  
  Nemogoče je bilo, da razumemo, zakaj je bil poskuša ubiti me zdaj. Vse, kar sem lahko naredil je bil zaščititi sebe. In to je bil eerie, vznemirljiva občutek, da gledam nekoga, ki poskušajo ubiti me v isti ogledala, kjer so pred kratkim, sem videl sebe in Helga uživajo intenzivno seks.
  
  
  On še vedno ni opazila zrcali steno in ni vedel sem gledal mu skozi to. Začel je, da dvignete svojo nogo za počitek kolena na mojem hrbtu. Bila je savagely vrgla njegov ego s svojo levo nogo, hitting emu v pogačico in zlom sl. Je davila na bolečine in začel padati, me povlečete z njim. Njen poskušal wriggle na žice roosters, obrača glavo, ko je padel. On je imel trmasto, da je s zanko, še vedno poskuša, da strangle mene. Videla njegov obraz je jasno zdaj. Ego je oči so bile steklom , kot če bi bil hypnotized ali zadrogirani.
  
  
  Do sedaj, je ferret je bil njen, v upanju, da sem se lahko zaščitite sebe, brez ubijanja njega. Vendar sem videl, da to ni mogoče. Je treščilo trdo robu njegova desna roka v bazo ego je grlo, dali usodno karate udarec. Udarec je bil močan in čist. Ego je vrat udaril in je bil mrtev, verjetno ne da bi vedel, da je Ego imel ga je ubil. Ego je telo slumped na tla, je groteskno cilj je obrnil vstran. Njo, je vstal in je vstal, prehajajo ego, za telo.
  
  
  Njen, sem slišal tuš v kopalnici. Globoko-kup preproge v spalnici tla preglasila zvoke našega boja. Takrat se je zdelo očitno, da Helga von Jelše je zvabila me je v spalnico, in vedel sem, da Agent Z1 planirala, da poskusi na moje življenje. Ne glede na to, kako dober je bil z mano v smeti, jaz nikoli ne bi mogla imeti
  
  
  
  
  
  Pozabil sem, da ona in njene sestre so bile izkušene igralke.
  
  
  Na drugi strani, se je zanikal poročanje medijev o njej, še vedno obstaja možnost, da je nedolžen. Z1 vedel sem, da je bila seja Helga nocoj in bi lahko imeli so me za moje stanovanje. Če, kot sem zdaj sumi, ki jih je prejel naročil, da me bo ubil, je morda prišla v sobo s teraso, medtem ko Helga in mi je bilo kar všeč, in je ne bi vedeli več o tem, kot ona.
  
  
  Če bi bilo res, on ni mogel pustiti Helga pokažejo za njegovo naklonjenost in našli človeka, ona bi ubil leži na njenem preprogo. Tam ne more biti nobenega pojasnila, ki bi jo prepriča, če je ni razneslo moj pokrov. Če je to storil, spletni vodi je že imel na primeru Von Alders, bo neuporaben. Obstaja samo ena stvar, ki jo lahko storite, in da je bil, da želite telesa nad Hawke, ki je imel vsa sredstva, na razpolago za prodajo, ne da bi kdo opazil.
  
  
  Njen, se je sklonil, dvignil truplo na klopi, vlekel ego po sobi, čez dan, in vrgla ven na cesto. Potem je hitela k postelji telefon za klic Hawke. Sem imel, da govori brez scrambler.
  
  
  "To je resen posel," rekel sem takoj odgovoril. Skratka, povedal Emu točno, kaj se je zgodilo, ti obvladati improvizacijo kodo, kot je šla skupaj. Skratka, je dejal: "Moj prijatelj in bom pustil tukaj kmalu. Lahko ročaj zamah? "
  
  
  Hawk razume. "Pusti vse ukrepe, ki jih mi," je rekel, " toda prišel in videl sem nocoj."
  
  
  "Jaz sem načrtovanja za to," sem rekel, in narežemo na kratek pogovor, ko sem slišal, Helga izklopite tuš v kopalnici.
  
  
  Nekaj minut kasneje, Helga vstopili v sobo na čisto črno negliže, ki je razkrila vsako podrobnost svojega telesa. Bil je sprawled na veliki postelji še enkrat, srkanje šampanjca okoli stekla. Na srečo, Agent Z1 je bila smrt brez prelivanja krvi, in ni bilo nič v sobi, ki označuje boj, ki so že potekale tam le nekaj minut nazaj. Če Helga je bil del ploskve in prišel nazaj pričakoval, da me našli mrtvo telo, da ji ni dala nobenega znaka. Namesto tega je privila gor poleg mene na postelji, medtem ko Ritme zlije z njo, kozarec šampanjca.
  
  
  "A amore," je rekla, dotika moje stekla z njeno.
  
  
  "A amore," sem se strinjal.
  
  
  Po tem, ko smo dobili pijan, je swung svoje noge iz postelje in je rekel: "Pojdi na, Cmokov, jaz grem, da vas povabi na večerjo. Človek živi ne le z ljubeznijo. Vsaj ne, ta človek.
  
  
  Odločili smo se, restavracija v majhni, medlo sveti francoski mestu, ne daleč od Helga je stanovanje. To je bil še vedno sneži zunaj, ampak restavracija je toplo in zabavno, storitev in eda je bilo odlično. Vendar njen res ni bil lačen, kot po obroku, njen hranijo podobe grozljive scene, ki je kasneje potekalo v Helga je stanovanje kot Sokol počisti telesa mrtvega AX agent.
  
  
  Helga ni zdelo, da obvestilo, moja skrb in jedli iskreno, klepet animatedly po obroku. Enkrat, je pretvarjal, da se usta - isto gesto Maria je imel, ko je bi pustila na Viski Cay - in je rekel: "Dumplink, pojdimo nekam za vikend, da bomo lahko sami. Ste ostali z Maria. To je moja turn zdaj."
  
  
  Bil sem zabaval s tem, igriv konkurenco, ki je že obstajala med dekleta. "Kaj je bilo na vaš um?" Sem jo vprašala.
  
  
  Ona je nejasna gesta z njo, z roko v zrak. "V mehiki. Morda Španiji. Južna Francija. Po vsem, jet letalo je samo sedel idle na obešalnik. Bi mi lahko prednost, da je." Ona ga ponudili kot mimogrede, kot če bi govorili o taksi vožnjo po mestu. In lahko sem videl, da je bila resna.
  
  
  "Dobro," sem rekel, ko sem pustila odprte možnosti, saj nisem še vedel, kaj zaplete, ki bi se po Agent AX smrt.
  
  
  Helga prikimala, in ona me je presenetil z nenadoma videti resno. To ni bilo razpoloženje je imela pričakuje od giddy von Alders.
  
  
  "Povedal vam bom nekaj, Tony," je zašepetal, prsti entwined z mojim, kot smo srkal naše konjak. "Jaz prejeli vibracije od vas, vibracije, z veliko močjo. To je tisto, kar sem si vedno želel, v človeka. Blagost za skrb ljubimec in moč uradne osebe. Včasih boste našli eno ali drugo. Ampak tako je-nikoli! To je zelo dobro. Ona se je namrščil in se počasi sestavljajo glavi: "enkrat sem poskušal razložiti, kaj sem želel, da ji človek, ki sem jih poznala. Bil je nežen, vendar ne močan, in je rekel, sem se počutil enako, ker nisem vedel, da je moj oče. Rekel sem iskal ljubimec in očeta, vse zapakirano v eno. Ali verjamete, da je?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Nikoli ne razmišljam o teh stvareh, razloge za svoje občutke. Čustva sami so pomembni ."
  
  
  "Mislim, da je tako, je preveč," se je strinjal. "Mislim pa, o moj oče, ki je včasih, in vem, da je Maria in Elsa razmišlja preveč, čeprav jih nikoli ne govori o nen."
  
  
  "Ali se ne spomniš, ego na vse?" Sem jo vprašala.
  
  
  "št. Samo kaj Ursi nam je povedal. On je bil ubit v Berlinu v enem od Zavezniških bombardiranj akcije ob izbruhu druge Svetovne Vojne. Moje sestre in sem bila zelo mlada, potem pa se je le po čudežu, da Ursi shranjene nas živ.
  
  
  Nasmehnila se je in beamed znova. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Z njimi, ferret je življenje postalo dobro," je dejal.
  
  
  Kasneje, ko je vzel Helga nazaj v njeno stanovanje, je ostal dovolj dolgo, da poskrbite, da Hawk je odstranjena telesa, s teraso. Seveda, on je poskrbel za to. Ko sem zapustil Helga hišo, ona me je spomnil še enkrat, da je želel, nas, da gredo skupaj za vikend. Obljubili, da veste. Nato njen, je šel dol in vzela taksi do AX sedežu.
  
  
  Šest
  
  
  TOPOR je New York urad se je nahajala na mestu je Nižji Zahodni Strani, v skladišču v plošči okrožju. Voznik taksija ni bil vesel, ko je slišal naslov. Mislim, da je mislil sem, da bom rob ego na način, zato, ker sem ga slišala vzdih z olajšave, kot smo potegnil v hišo. Ego obrnil nad njo in vstala. Kot je pričela čez pločnik, nagnil iz okna in vprašal: "Kaj je važno?": "Ali ste prepričani, da je to pravi kraj za vas, prijatelj?"
  
  
  Pomahal je proč. Ego je občutki so bili razumljivo. Celotno nasip je bil temni in samotni. Stavbe, ki se nahaja SEKIRA sedež je bil potemni, razen za eno osvetljeni sobi na sprednji strani stavbe. Voznik taksija je nikakor ne vedoč, da vsi drugi temna okna v stavbi so se prebarva, da skrijete nemire, ki običajno šel na znotraj štiriindvajset ur na dan, in da so ljudje z močnimi ir teleskopi neprestano gledal na cesto. Kot pravzaprav, taksi voznik ne more biti varnejši kjerkoli v mestu, kot biti brez dlake na jeziku tam, zunaj, najbolj močan counterintelligence agencije v svetu.
  
  
  Nočni stražar na dolžnosti v prižgal sprednji sedež, ki je videti kot običajni prostora za shranjevanje, pritisnil na zvonec gumb pod svojo pisalno mizo, in ji šel skozi železna vrata dvigalo z ljudmi. Sentries s teleskopi v windows zgoraj že očiščeno me z moškim, ko je bil še vedno približuje stavbe.
  
  
  "Hawk levo naročila, da vas do kleti, takoj ko vstopite," je dvigalo operaterja je dejal. Avto potomci.
  
  
  V kleti je pomenilo, da Hawk je čakal me je v agenciji mrtvašnica. Kot večina top-tajne obveščevalne organizacije, AX je, da ima lastno mrtvašnica na mestu, da ročaj trupel, da ne bi mogla biti takoj izroči policiji. Vendar pa, večina organi, ki so bile na koncu obrnil, da lokalnimi organi kazenskega pregona, po cesti je bilo očiščeno, tako da ni bilo neprijetno vprašanja.
  
  
  Ona je ugotovilo Hawka ki je stal poleg Z1 je pokrito telo. SEKIRA medicinski ocenjevalec, Dr. Kristoffer, je bil z njim.
  
  
  Sokol je pokimal proti meni, in medicinski ocenjevalec, ki smo jo imenovali Dr. Tom, "je rekel," ne vem, kaj si govoril.: "Naredil sem predhodno obdukcijo, Nick. To je v skladu s tem, kar ste nam je povedal. Ego, je bila smrt povzročena z zlomljenim vratom."
  
  
  "Si našla kaj drugega?" Sem jo vprašala.
  
  
  Dr. Tom je zmajal z glavo. "Nič še. Zakaj pa ne?"
  
  
  Namesto da bi odgovorili emu, je govoril, da Sokol. "Agent Z1 poročali, da vam danes se je moj predlog, da opravlja obdukcijo na Veleposlanik Kolchak je možganov?"
  
  
  "Ne, nisem," Hawke je dejal. "Prišel je nazaj tukaj, da HQ in povedal mi je, da ste imeli stik Helga von Jelše. Nato jo ego ni videti. Ni bilo nobene omembe na obdukcijo. Je to pomembno? "
  
  
  "Morda," sem rekel počasi. "To bi nam mogoče motiv za ego napad na mene."
  
  
  Sokol se je namrščil. "Nisem po vas."
  
  
  Njen, je vedel, da govori v sprednji Dr. Tom, ki je imel najvišji ravni, je bilo dovoljeno, za vsa dejanja, in zato varni. "No, ko je napadel me v Helga je apartma, je pogledal omotičen - kot človek, ki ni mogel nadzor sam, ampak njegov fizični ukrepi so bili popolnoma usklajeni."
  
  
  "Misliš," Hawk prekine, " misliš, da je bil član umor moštva?" Toliko, kot mi ni všeč ideja, da Odina, po naših agentov, morda pod vplivom te - to silo, ali kaj drugega, njena moč."
  
  
  "Vendar to ne pomeni nujno, pojasnite, zakaj je hotel, da me bo ubil," sem nadaljeval, " če je on rekel ali naredil nekaj za njo, ki je grozil, kaj smo boj. Edino, kar sem lahko mislim, da je moj komentar, za obdukcijsko dejavnost. Ker je nisem prenesel ponudbo za vas, vendar se potrudil, da me bo ubil, izgleda, da je bila povezava.
  
  
  "Kaj točno misliš, da je veleposlanik je možganov test bo pokazal?" je vprašal Dr. Tom.
  
  
  "Ne vem," sem rekel. "Vendar smo slaven, da ljudje, ki sodelujejo v teh incidentov je bilo nekako možgane. Tako ruske ' s autopsy je bil udarec za dokaz "pranja možganov", teorija. Morda ne bomo našli ničesar, ampak potem bomo imeli več kaj izgubiti, če se trudimo."
  
  
  "Ja, vidim," je dejal Dr. Tom. Ozrl se je na truplo, ki leži na slab od AX smetišče. Je poblisnil po Hawke. "Kako, o tem, šef?"
  
  
  Hawk obotavljal za samo delčku sekunde. "Pojdi," je rekel, površno.
  
  
  Dr. Tomaž potegnil odejo čez njegovo togo funkcije. "To me bo trajalo nekaj dni," je rekel premišljeno, " in jaz bomo poslali poročilo takoj, ko sem dobil rezultate."
  
  
  Sokol in sem odšel na smetišče v tišini in je dvigalo prvo drugem nadstropju stavbe. To mesto je bil živec, center
  
  
  
  
  
  
  sedež v New Yorku. Zaposlenih več kot petdeset ljudi, ki so tam delali, štiriindvajset ur na dan na teletypes, radio, in closed-circuit television sistemov, ki vodijo v stik z uradom svetovne policije. V hodniku, ki je vodil do Hawke ' s office je bil poleg veliko sobo. Bilo eno-način, steklo okna na stene, tako oni, ki so bili v hodniku, da bi lahko videli prostora, ampak oni, ki so bili v sobi ni bilo videti ih. To je nemogoče, za druge AX zaposlenih opazovati tajne agente, ki so pokazali največ na Hawk ' s office.
  
  
  Ko smo bili v Hawke ' s office, AX glavni poravnajo wearily v svoji pisalni mizi stol, rummaging po žepih, dokler ni našel chewed cigar in zaljubljen ne sveti v usta.
  
  
  "Moram priznati, Nick," je dejal, " da je ta zadeva me je motilo. Kaj menite o die Von Alders?
  
  
  "To je težko reči," sem rekel, izbiro moje besede in previdno. "Kolikor sem bil sposoben ugotoviti, da so točno tisto, kar se zdi na površini. Vendar je težko popust dejstvo, da vsakič, ko nov razvoj pojavljajo v dell, so nekako povezani."
  
  
  "Govori o novostih," Hawk je rekel: "nisem imel časa, da vam povem o Monte Carlo. Pravkar smo dobili sporočilo od Interpola danes.
  
  
  "Monte Carlo?" Sem jo vprašala.
  
  
  "ja. Tam je casino tam. Človek z imenom Tregor, Belgijski, odmori banke. Tregor brat-v-zakon je poskušal zabodel v nemški Kancler z nožem nekaj tednov nazaj, ampak zaljubljen nož v grlu. Nimamo ničesar o Tregor, vendar bi bolje iti pogledat, itak.
  
  
  "Casino upravljanje začasno ustavil igro," Hawke je dejal. "Vendar so se dogovorili za podaljšanje ego v dan. Njen hotel bi radi, da se tam, ko casino reopens, toda ne želim vas, da izgubijo stik z Von Alders. Lahko ročaj oba? "
  
  
  "To ni problem," emu ji je povedal. "Prej je ta večer, Helga prosil me je, da gredo v Mehiki z njo. Rekla je, da smo lahko uporabi svoj zasebni jet."
  
  
  "In misliš, da ona bo se strinjajo, da Monte Carlo?" "Moraš, da vlagajo veliko v svoje delo."
  
  
  "To ima svoje nagrade." "Znam dobro predstavljati," je odgovoril, kodranje me proč okoli njegovega urada.
  
  
  Sedem
  
  
  Bilo je zgodaj zjutraj, tik preden osem ur naslednje jutro, ko je dobil klic iz Helga je stanovanje. Vedel sem, da ne bi bilo tako zgodaj, vendar nisem mogel dal off koli dlje, če smo hoteli, da letijo v Monte Carlo, da dan.
  
  
  Glas, ki so odgovorili bil sleepier kot arhivu. "Pozdravljeni. Pozdravljeni tam?"
  
  
  "Helga,"sem rekel," to je Tony Dawes."
  
  
  "KDO?" je vprašala, še vedno na pol v spanju. "Pozdravljeni?"
  
  
  "Moj Bog," sem rekla, se zasmejala, " don ' t tell me si pozabil me tako kmalu po tem, ko zadnja noč. To je Tony.
  
  
  "A... Tony, Dumplink" - zdaj revmatizem je bila polna življenja.
  
  
  "Razlog je klical, tako zgodaj je bilo, ker je želel, da vas povabi na majhno potovanje - le dve izmed nas. Toda namesto, da bi Španija, Francija, ali Mehika, let ' s do Monte Carlo. Kako ta zvok?"
  
  
  "Božansko," je dejal. "Če hočeš iti?"
  
  
  "Iskreno zdaj," Hi ji je rekel, " to jutro, v najkrajšem možnem času. Rekel si, da je letalo pripravljeno.
  
  
  "Seveda," je rekla. "Ampak zakaj Monte Carlo?"
  
  
  Sem se že odločila, da pojasnite, moj pravi razlog za izbiro Monte Carlo. Tisto jutro, TV, radio in časopisi so bili vsi govorimo o casino pobeg.
  
  
  "Verjetno niste slišali od Barentsovega Morja ozemlju," sem rekel. Tam je veliko denarja v igralnici. Sinoči, upravljanje prekinjena igra za en dan. Njen hotel bi biti tam, ko se začne znova."
  
  
  Sem mislil, da bi bilo samo tisto, kar Von Jelše bi radi. Vedel sem, da sem mislil, desno, ko sem slišal njen vriska radost.
  
  
  "Pa pojdimo," je vzkliknil brez obotavljanja. "Kako kmalu boste pripravljeni na vzlet? Si želite, da mu pobral na Long Islandu?"
  
  
  Na Von Alders hranijo svoje letalo na svojih Dolgih nepremičnine Otok na Severni Obali. Njen je bil na graščino je nekajkrat z njimi ferret kot srečal družino. Zato, ker ji je vedela, kjer je bil prihajajo iz v dvorani, ji je rekel, hej, sem spoznal obstaja v dveh urah.
  
  
  Dal sem ga na Hawke in nato delal malo na majhne telovadnice v moje stanovanje pred že oblečena in pakiranje moj vrečko. Hawk poslal avto z voznikom, naj me na Long Island, in ko smo prišli tja, njen, je ugotovil, Helga čaka in že pripravljajo na letalo za Von Jelše zasebni airstrip.
  
  
  Manj kot dve uri po Helge imenuje njo, sva poletela v Lear jet in poletel čez Atlantik. Helga in jaz igral to igro na sedeže v zadnji prostorna kabina, ki je imel vse dobrine - avto salonih, kavč posteljo, bar, in celo kristalni lestenec - udobno dnevno sobo.
  
  
  To je bil popoln dan za tem področju; nebo je bilo modro in veder, od obzorja do obzorja - dobrodošla sprememba od sinoči je oblačno vreme. Morje pod nami je bila gladka modro preprogo.
  
  
  Helga led me v pilotski kabini izpolnjevati pilot, Kapetan Dirk Aubrey, in co-pilot Douglas Roberts. Aubrey bil visok, alapaha fant s svinčnikom-tanke črne brke. Roberts je bil vitek mladenič, verjetno,
  
  
  
  
  
  
  bil je v zgodnjih dvajsetih, z blond lasmi in pegasti luni obraz.
  
  
  "Ona je na poti," Aubrey je dejal, površno proti armaturni plošči,"in vreme je jasno, in to je odprta na Orly, kjer bomo ponovno polnjenje."
  
  
  V naslednjih nekaj ur, Helga in sem zabavali sami z gledanjem filma, ki je pokazala, s preprostim pritiskom na nekaj gumbov, in potem igrajo igro backgammon. Helga je zdelo veliko bolj umirjena, kot večer prej, vendar je bila še vedno dobra družba, in ko je minilo hitro.
  
  
  Moramo so bile manj kot petdeset kilometrov pred obalo Francije, ko, brez opozorila, letalo je padel nos-prva v morje. Helga je zavpil. Vse, kar je v kabini, ki ni bil pribit navzdol, vključno s Helga in mi, zdrsnila čez nagnjena kabini tla in zadel zaprte kabine, vrata težko.
  
  
  Helga je še vedno kričal, kot je poskušal, da se obrnejo na svojo stran, da odprete vrata kabine. To je bila zaklenjena. To je bil Wilhelmina, ki jenki je ven, moj Luger v svoji ramenski tok, in pihal zaklepanje. Vrata swung odpreti, odkriti kabino, ki je zdaj tik pod mano.
  
  
  Ko je njen oče je pokukal v pilotski kabini, je videl, da je Kapitan Aubrey bil še vedno na kontrole, ampak ego, predstavljajo, se je zdelo, da so zamrznjeni. "Co-pilot Roberts je bila leži na tleh, mrtvih ali nezavedno. Letalo je še vedno pada proti ocean.
  
  
  To je bil imenovan za Aubrey, ki je obrnil glavo in za trenutek in me je pogledal. Potem je šel nazaj na vožnjo, z obema rokama zagrabi volan. Gledaš njegov obraz, je vedela, enako prazno izraz, da je agent je bilo videti, ko da bi ga poskušali ubiti me v Helga je stanovanje. Ego je oči so bile steklom, kot če bi bil pod hipnozo ali pod vplivom drog.
  
  
  Do te točke, prsti so bili visi s strani kabine za dan. Sedaj je izpustil njen oprijem in lunged naprej v pilotski kabini. Segel je za pilotni na krmilniku. Nekako mi je uspelo, da kavljem eno roko okoli Ego vratu in dvigalo Ego delno brezplačno kolesa, vendar je še vedno trmasto clung kontrolnikov, dokler je jenki na to z vso svojo močjo in vrgel Ego nazaj v zadnji del avtomobila.
  
  
  Letalo se je nadaljevalo proti Moskvi.
  
  
  Spustil v pilotovem sedežu in trznil z volanom težko. Močno shiver pritekli jet od nosu do repa, nato pa je nos počasi začele naraščati. Nadaljeval je, da potegnite kolo, napenjanje, vse mišice v njegovo telo, poskuša premagati sile težnosti. Končno, letalo je zravnal off, samo nekaj metrov od Atlantika. Bil sem srečen, da so letela dovolj letal, da bi lahko. Nisem mogel ravnati s tem letalom, vendar je bila še vedno v bližini nesreče.
  
  
  Za naslednjih nekaj minutah, je bil zaposlen preverjanje svojih instrumentov, kot so jet posneto enakomerno čez ocean ' s površine. Vse, kar je zdelo, da se dela, tako da sem porinil kolo naprej in smo začeli plezanje znova. Nato Helga imenuje moje ime dol nazaj v kabino.
  
  
  Obrnil sem se ravno pravi čas, da vidim, Aubrey približuje me s ključem. Držite volan z eno roko, je zgrabil Wilhelmina spet z drugimi in strel emu v desni rami. On razporedi nazaj in padla, dajanje v najem ključa slip okoli svoje otrple prste. Poskuša obdržati letalo v porastu, njen oče poblisnil nazaj na pilotni. On je dobil na svoje noge znova, vendar vrnil v zadnji kabini. V ozadju, sem videl, Helga zvila v kotu koče. Še vedno sem bila Wilhelmina v moji roki, vendar nisem hotel, da ustrelil še enkrat, če je Aubrey ni premike v smeri Helga, do nas, do mene.
  
  
  On ni naredil. Namesto tega je drunkenly trudged vrata kabine, ki Emu uspelo odpreti kljub ogromno pritiska na zapri. Ni bilo nobenega ustavljanja ego, razen z žganjem - in če sem zamudil, jaz bi ogrozil celotno letalo. Aubrey vel v odprta vrata za trenutek, nato letel headfirst. Letalo njo zavrtel okoli, tako da se vrata zaloputnejo. V desnem krilu, je videl, da je Aubrey telo pada skoraj v počasnem posnetku, noge in roke širjenja ven na straneh, dokler je zadel vode in izginil pod neravne površine.
  
  
  Helga pridružil me v kokpitu, medtem ko njen osredotoča na nadzor nad letalom. Ona je poskušala oživiti Roberts, co-pilot, ki je bil še vedno nezavesten na tla. Hej, je trajalo dolgo časa, da bi jaz pameti, ampak na koncu je muttered, sel hesitantly, in pogledal okoli. Bil je tresenje svojo glavo. "Kaj se je zgodilo? Kaj se dogaja?"
  
  
  To vedenje je potrdil moje sume, da je bil na področju drog. Ko je vrniti dovolj govoriti skladno, rekel mi je, da je zadnja stvar, ki se je spomnil, je bil skodelico kave, ki emu je izročil, da Aubrey. Bil je še vedno preveč presenečeni, da zahteva o manjkajočih kapetan, zato Emu ni povedal ničesar o Aubrey je usoda. Bom prišel gor z nekaj pojasnil kasneje.
  
  
  Do takrat sem imel stik s kontrolni stolp v Orly, ki smo bili približuje, in mi je bilo dovoljeno, da zemljišča. Pristali smo nekoliko kasneje, in letalo se ustavil ji.
  
  
  
  
  
  
  Nisem rekel, nisem se počutila bolje.
  
  
  Ko smo prišli off, po ravnini, Helga me je pogledal z zbegani pogled v njene oči. "Kaj se je zgodilo tam?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "To je težko reči. Izgleda, da vaš kapitan clung na kolo in odletela v bes, strah, ko letalo je začelo padati. On je verjetno bil napol jezen, ko je napadel me je in nato skočil. Roberts, naše co-pilot, mora imeti izgubil zavest zaradi gravitacije. Take stvari niso nič nenavadnega, da se v letu. Ampak naj mi govori, da organi, tako da ne bomo dobili ujete v birokracije."
  
  
  Nemogoče je bilo ugotoviti, ali je res sprejeli moja razlaga, ampak ona ni pritisnite me naprej.
  
  
  Ko "smo dosegli priključek stavbe, ki ga spremlja Roberts, ki je bil še vedno trese na svoje noge," vodja Orla Varnost Policija našla in vprašal, jaz pošlji mi e AX agent, človek, ki je vedela, da se kot Dammlier in lokalni šef. Od Interpola. Ko tako moški prispel, sem jim povedal, kaj točno se je zgodilo, kar pomeni, da sem mislila, da so incident je bil povezan z mojo nalogo. Sem ji rekel, da Helga in sem morala iti v Monte Carlo takoj.
  
  
  "Dovolite mi, da poskrbijo,"je Interpol človek rekel, ko je končal. "Tam ne bo nobenih težav. Morda vaš pomočnik, tukaj "- se je obrnil k Dammlier - " lahko najti zanesljive pilota in kopilota, da vas do cilja.
  
  
  Dammlier prikimala, in srečanje se je končalo. V manj kot eni uri, Helga in jaz sva se na naš način, da se Lepo, najbližja ciljno mesto Monte Carlo. Imeli smo dva Američani, verjetno del francoske sedež, ali CIA, da pilot na letalo. Dammlier je organizirala, da bi Roberts nazaj na Članicah, in Helga sama mu zagotovil, da bo še naprej prizadevala za Zapri in prejemajo plačo, medtem ko je opomogla od njegove nesreče. Kot je daleč, kot bi lahko kdo pove, moja razlaga - Roberts, ki je izgubil zavest, je bila sprejeta tako Helga in organov.
  
  
  Leta Lepo je bilo uneventful. Pristali smo licks, ki jih zvečer, in Helga in jaz igral to igro na limuzino. zabavaj se v Hotel de Paris, v bližini igralnico v Monte Carlu. Helga prevozov za limuzino, da izpolnjujejo naše letalo, in tudi pridržane povezovanje sobe v hotelu. Bili smo srečni, da Helga je bilo dobro znano,; bili smo zagotovljena prostoru, čeprav Monte Carlo je bil poln radovedne turiste iz vsega sveta. Ceste so polna turistov, ki daje mestu viharni karneval občutek, in ni bilo nobenih praznih hotelski sobi.
  
  
  Kot smo se odpeljali po ulicah Monte Carlo, kjer Sredozemlju shimmered kot temen, bogato vino v večerne sence, sem se spomnil, legendarna zgodba Monako je izvor v 303. Po legendi, Korzike. Virgin, Devot, je bil kaznovan z guverner Korzika, ko je odkril, da je bila Krščanska. Guverner obsojen dekle, ki se vezani in vlekel na konju nad reliefom, in nato raztegne na stojalu do smrti. V trenutku, ko je umrl, beli golob je opazil, nad njeno telo. Ena noč, ko se je njeno telo je bila sprejeta z menih in oglašuje v ribič v čolnu, beli golob pojavil. Ribič je sledila golob kot ptica glided navzdol & nb, kar vodi ego, Monako, in pokopan dekle telesa je tam.
  
  
  Spraševala sem se, če je moje bivanje v Monaku bi biti ravno tako neverjetno.
  
  
  8
  
  
  Moj suite je bil obdan z omamljanjem poglede na penečem morju in visok klifi, ki se razteza za milj, vzdolž krivi obale. Kot sem razpakira moje torbe, showered, in spremenila, jaz bi verjetno slišali Helga hodite okrog v svoji sobi zraven. Ob zvokih svoje gibe, sem vedela, da je njena dejanja, na primer, podvojeni rudnik.
  
  
  Casino igra nadaljuje v nekaj urah. Mi bi zagotovo so večerjali v hotelu je penthouse restavracija z drsno zgornjo mejo, ki se odpira v nebo. Vendar je bil še čas za kosilo. Vedel sem, da Helga ni mar za ogled, in sem mislil, da bi bilo škoda, če nismo uživali v tem času skupaj v bolj prijetne dejavnosti. V upanju, Helga čutil enako, sem rešil njen majhen, vendar potencialno neprijetne težave z zaklenjena vrata med nas z naročilom šampanjec, kaviar, in tri ducat rdeče vrtnice, da je treba dostaviti hej, na šest. Čez približno minuto, nato pa eno uro, je potrkala na vrata in ti me nežno.
  
  
  "Zelo ste pozorni," je rekla, gospodarstvo ven vrč za šampanjec kot njen gostitelj vstopil v njeno sobo.
  
  
  Kot je približal morje-prikaz windows, je bil oblečen v nežno roza negliže, da stopnjevalo se je njeno telo v lepo silhueto. Premolknil je za trenutek, da uživate v pogledu svojega telesa skozi tanko tkanino njene obleke, nato pa se je pridružil ji na okno. Zahajajočega sonca izginila nekje pod obzorje, ampak levo v globoko, bogato, zlati odsev v jasno nebo. V vodah Sredozemskega Morja, v zameno, se odraža v nebo, krepitev svetosti, tako da se je zdela soba živ in bleščečega.
  
  
  
  
  
  
  kot zlato.
  
  
  "To je lep pogled, kajne?" je rekla Helga, se obrnil k meni.
  
  
  "Da, lep," sem odgovoril, namerno teče moj pogled navzgor in navzdol svoje telo, dokler nisem srečal njen pogled. Tekla njena jezika v njene ustnice in vprašal: "ali vam je všeč me, Tony?"
  
  
  "Ja, zelo veliko."
  
  
  "Koliko vam je všeč moje sestre?" je vztrajala. Ta žepni nož me je presenetil po noči, ki sva jih preživela skupaj v New Yorku, vendar, namesto da bi odgovorili hej, iskren, njo, je iztegnil roke in rekel: "želiš, da bi ji pokazal, da boste, koliko?"
  
  
  Prišla je do mene v občutna, nemoteno gibanje, njene oči na pol zaprta in njene ustnice ločila. Bila je poljubila, ee, in njeno celotno telo odzvalo takoj, nežno vibriranje gor in dol proti meni. Njene noge ločila in zaviti okoli rudnika, in čutil sem njeno tresenje najemnika, iskanje moje lastne vzbudila, odzivanje telesa. Ona tiho zastokal in zaniha nazaj, gospodarstvo ven vrč za šampanjec. Stisnil stekla navzdol na najbližji stol. Ko se je obrnil, je videl, da ji je spodrsnilo off svoje nightgown.
  
  
  Zlati, sveti Gospod obrnil na njeno golo telo v exquisitely sculpted, ki živijo bronasti kip. Sem komaj so imeli čas za vzlet moje obleke, preden je vlekel me je v bivalni prostor stol z njo.
  
  
  "Hitro!" je zašepetal pleadingly, dviganje njenih bokov. Oni se nam je pridružila.
  
  
  "Da, da! Da! Da!" je muttered, medtem ko ima njen dih. Njene roke prijel moja ramena in roke, in ji nohti izkopali v moje meso, kot je pozval, naj me na. Nekaj trenutkov kasneje, njen, sem čutil njeno telo je odprt in pogodbo okoli mene, njen cilj predenje strani do strani s strastjo, dokler ne bomo dosegli vrhunec na divje krčevito vrhunec.
  
  
  Kot smo postaviti ob bok, na stolček longue, je obrnil glavo in me je pogledal. Nasmehnila se je s tihim glasom, " Zdaj veš, kajne?"
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  Njen vedel, kaj ferret bi uganili z njimi, kot smo zapustili okoli New York, ampak seveda, le nekaj minut nazaj, ni bilo mogoče povedati. Ženska leži poleg mene, ni bilo Helga, saj sem bila seznanjena z njo določen način dajanja ljubezni. In ne Maria, ki se mu je tudi vedel, intimno.
  
  
  "Ste Elsa."
  
  
  "Da," je priznal. "Niste mi je žal, ste?"
  
  
  "Kako lahko vprašate tak spin? Po tem, kar smo pravkar v skupni rabi? "
  
  
  Ona se je zasmejal veselo. "Helga bo besen, ko ona izve, kaj sem naredil. Bil sem porabe noč v njenem stanovanju, ko si me poklical zjutraj. Ona je bila še vedno zaspal in ni mogel slišati ničesar. Ko jo je predlagal izlet na Monte Carlo, to je samo odločila, da pack gor in iti in pustite, da misliš, da Helga. To ne bi imelo veliko smisla, da imate tako zabavno. Poleg tega, ste že porabili dovolj časa s moji dve sestri. Moj vrsti."
  
  
  Poslušal njene besede, njen oče je mislil, da je to točno kakšen trik, da von Jelše so bile ženske sposoben. Toda čeprav je njena razlaga je zdelo dovolj verodostojen, je bila, da se je spomnil, da je sama, da je von Alders je bil osumljen kaznivega dejanja je bil poskuša odkriti njeno, in da je lahko nekaj, zlovešč o Elsa zamenjava Helga.
  
  
  Ampak v tistem trenutku, ni bilo nič, kar sem lahko naredil. Bila je rahlo udaril z ee na svojo čedno zadnjico in povedal, ee, da bi dobili oblečen.
  
  
  Ko smo prispeli na casino, po kosilu, smo ugotovili, da je zaljubljen. Veliko množico sedel v tesen krog okoli eno kolo rulete, ki je čakal v tišini. Znotraj kroga so bile tri moške: croupier, drugi človek v jopičem in temna očala-očitno Odina Poe - in Belgijskega imenovan Tregor, človek, ki je oropal banko.
  
  
  Elsa in mi je uspelo stisniti skozi množico na mesto, le nekaj metrov stran od treh moških. Takoj, ko smo prispeli, spinning kolo rulete kliknili ustavi, in gledal množico preselil naprej in sopel. V croupier porinil velik kup žetonov čez stol, da Tregor, ki mirno postavi ih zraven še velik kup pred njim.
  
  
  "Oh, moj Bog!" Ženska poleg mene je zašepetal s kockami. "On je dobil le pol milijona dolarjev! Kaj bo pa zdaj?
  
  
  Tregor zdelo, pozablja na ljudi okoli Ego. Bil je velikan, ki nalaga človek z velikim trebuhom, ki je bil pitne kozarec mineralne vode, ki je napolnjena okoli steklenico stoji na ego je komolec. Temne kolobarje zajeti Ego je oči, a njegov obraz, sem opazil, je bil popolnoma prazen masko.
  
  
  Vse oči v prostoru je bilo na njem, čakajo, da vidijo, kaj bi naredil on naslednji. Nagnil se je naprej in obstala čelo na pest koritasta s svojo desno roko, kot če bi bil meditacijo, in ostal na tem položaju za nekaj sekund. V tistem trenutku je bil verjetno le eden v množici, ki je pogledal direktor stoji nasproti njega. Bil je skoraj v enakem položaju kot Tregor! Bilo je, kot če bi bili tiho komuniciranje s seboj!
  
  
  Drugi kasneje, tako moški pogled navzgor ob istem času, in s trdno roko, Tregor samozavestno mestih, njegovo celotno žetonov na rdeči kvadratek pred njim.
  
  
  Elsa prijel mojo roko. "Mu bom stavil na vse svoje dobitke!" je zašepetal incredulously. "Milijon dolarjev!"
  
  
  Tregor leaned nazaj v svoj stol, in croupier je dvignil roko in začel kolo znova. To je bil predenje
  
  
  
  
  
  
  dizzy za sekundo ali dve. Kot je začel počasi navzdol, opazovalci začeli petje v sozvočju, "Rdeča, rdeča, rdeča" - Tregor ravni. Končno, kolo ustavi. Belgijski zmagal še enkrat. V croupier potisnil še en kup žetonov, da Tregor prvotne sklad. Dva milijona dolarjev! Direktor nato je stopil naprej in napovedala v nizki glas, " kolo je zaprta za eno noč."
  
  
  Množice odstopil kot Tregor zbirajo svoje žetone s pomočjo več zaposleni v casinoju in je svojo pot na blagajni. Njo, je opazil, da je vsaj dvanajst tajne agente okrog različnih zunanje zadeve članice, vsi, ki se je zavedla, so se zalezovanje njega. Tregor mogel, on ni mogel nikamor brez njih zastopniki gledal njega. Svet vlade ni mu omogočajo, da zdrsne po mestu brez težav.
  
  
  Sem si na vse načine prevoza v in okoli Monte Carlo. Tam so bili samo tri ceste, ki vodi po mestu, in so bili enostavno opazovati. Mestne oblasti ohranili vse ladje v pristanišču pod stalnim nadzorom, in jih je bilo najhitrejših čolnov v Sredozemlju. Nihče ne bi odletel po zraku, ker Monte Carlo nima ravni površini dovolj, da ustvarite letališču. Ti dejavniki, ki ni dovolila, Tregor pobegniti agentov, ki so mu sledili, da bi ugotovili, kje je dobil denar, je zmagal. Nobene potrebe ni bilo za mene, da sledite.
  
  
  Sem bil zanima direktor in croupier, ki zdaj razumem, da ruleti je običajna praksa na koncu igre, ko je bila hiša je utrpela tako velike izgube. Kolo bo preselil v kleti casino, kjer je vse casino kolesa, ki po vsem palisander se proizvaja. Vedel je, da vsako kolo je bilo uravnoteženo do najbližje thousandth centimeter, in da se je preselil čez dragih kamnov, kot je točno kot ura.
  
  
  Ampak kolo se lahko popravijo. Zato jo hotel je bližje pogled na to zlasti eno in zakaj ji je sledila direktor in croupier, ko so šli skozi naslednjo vrata. Kot sem gledal v njih izgine skozi vrata, sem rekel, Elsa, da gredo nazaj v hotel in počakajte, da me ni.
  
  
  Bilo je temno, na stopnicah, ki vodijo v klet, ampak sveti lučka še gori na dnu. Sem bil do polovice navzdol po stopnicah, ko je vrata zaloputnil za sabo. Ob istem času, a prikrivanje brylev zasvetil na. Nato pa sem slišal visokim glasom krik. Hitro sem se obrnil in videl, da Elsa je sledila me je, v nasprotju z mojim navodilom. Človek, verjetno tisti, ki zaloputnil vrata zaprta, zgrabil je tesno in opozoril pištolo na mene.
  
  
  Obrnil sem se proti kleti in videl casino direktor in croupier, ki prihajajo po stopnicah do mene. Tako so bili oboroženi s puškami, in croupier je imel tudi kos cevi v roki. Ko dva človeka, ki je dosegel korakom spodaj me, direktor odstrani svoje temna očala. Ego je oči so bile steklom, kot če bi bil pod hipnozo ali pod vplivom drog. "Poskrbel za nen," je ukazal. V croupier pobral železne cevi, in šlo vse črno.
  
  
  Zavest vrnil počasi, in tudi, ko sem videl in slišal enkrat, sem se počutil, kot če bi bil videti na moje okolice, od daleč in skozi megleno filter. Moje telo in okončine čutil močno in mlahavi. Čeprav grobe roke so bile potiska me, ga je komaj čutil ničesar. Postopoma, ona občutila simptome ji otrpel članice. Ko sem bil nezavesten, sem bil zelo neumen. To je bilo eno tistih, močan centralni živčni sistem depressants.
  
  
  Njen boril težko premagati učinki zdravil, ampak tudi, če je njen, je bil v odlični telesni formi, njen je bil le delno uspešen. Videl sem vse, kar se je dogajalo okoli mene, vendar nisem mogel premakniti. V croupier in direktor mi dal za volanom na prednjem sedežu avtomobila. Videl sem, Elsa, zadrogirani in nezavednega, sprawled na sedež poleg mene, in možje so bili stoji znotraj obeh odprtih vrat. Mercedes ' motor je bil dirke, ampak avto se ni mogla premikati.
  
  
  Potem sem opazil, da je eden od moških je bila za prilagajanje nekaj, na deske pod moje noge. Kmalu po, je zdrsnila iz okoli avtomobila in sem ga slišala reči: "Ok, da je pripravljena za vzlet."
  
  
  Vsi avtomobili zaloputnejo. Motor je bil še vedno teče. Moj befuddled možganov vem občutek, kaj se dogaja. Megleno, kot če sem bil v megli, sem videl roko doseči skozi odprto okno se je poleg mene in vklopite Mercedes. Avto lurched naprej.
  
  
  Nato sem spoznal, da sem bil tekoč, da dajo Elsa in me v Mercedes, s pritiskom na plin na deske. Zdaj smo bili dirke po temni, samotni ceste Monako na več kot sto kilometrov na uro. Na ta pospešeni hitrosti, Mercedes bo propad, preden smo šli predaleč, in bomo tako bodo ubili. Ko naša telesa so bile odkrite, se je zdelo, kot da mi je umrl zaradi prevelikega odmerka drog. Ne bi bilo znamenje umor.
  
  
  Obupno, je poskušal pridobiti nadzor nad svojim telesom.
  
  
  Do sedaj, smo bili srečni, in avto je bil v sredi ceste. Vendar pa bo hribih in ovinkov naprej,
  
  
  
  
  
  
  in če jaz ne začni voziti avto, bomo kmalu off road. Sem poskusil dvigniti moje roke, vendar se jim je zdelo težko. Poskušal sem še enkrat. Z obema rokama rose močno, omahoval, je padel, in se počasi spet narastel. Videla temno pokrajino mimo mimmo v oslepitev meglo okoli okno avtomobila. Bil sem potenje, kot sem poskušal dvigniti moje roke nekaj centimetrov proti volanu. Nato nekaj znakov, ki je prišel pred njo. Videl sem, moji prsti tesno okoli volana, vendar nisem mogel občutek kolo pod njimi. Nekako mi je uspelo, da vklopite ego nekaj stopinj v desno, kot je avto začel S-krivulje. To je bilo dovolj, da nas dogaja. Avto zavrtel okoli ovinka na vratolomnimi hitrosti in odleteti navzdol strm naklon.
  
  
  Cesta se je vzpela. Videl sem skozi avto windows, ki smo bili na robu pečine, da nanosom navzdol skoraj odkrito morje od konca pločniku. Avto narasla na vrhu pečine in se nato so odhiteli navzdol po strmem pobočju proti cesti, kot so kovinsko lupino okoli pištole. Pnevmatike screeched na pločniku. Še vedno poguma za droge, sem se potrudil, da se osredotoči na naša edina možnost preživetja: nekako sem imel, da avto pokonci in na cesti, dokler se končno zmanjkalo plina.
  
  
  Zdelo se je, da kasnejši nočna mora ne bi obeh koncih. Mile po miljo, Mercedes tulil mimo temnih vile in počitniške hiše, gor in dol se vrtiš, vrtiš cestah Cote d ' Azur. Monako je bil daleč za nami. Smo dirkali skupaj z napušči, avtoceste, ki povezuje Monako, da je Lepo, in nato skozi Lepo, sama, tiha in zaprta za noč.
  
  
  Avtocesti za Lep je bil ravni z morja-mokro, spolzko in nevarno. Nazaj Mercedes zdrsnila od strani do strani. Če smo imeli skidded, bi pristal v morju. Vendar Mercedes pospešiti skozi Antibes. Končno, nekje med Antibes in Cannesu, je začel izgubili hitrost in pade skozi Pariz elementi in elementi. Z veliko truda, sem se obrnil volan, avto letel na stran ceste in se ustavil. Motor zaustavil. Elsa, ki je še vedno sedel poleg mene, nisem premikanje enkrat.
  
  
  Devet
  
  
  Je sijalo sonce v oči. Prodaja zastokal, preveč, grizenje nazaj njenega vratu. Mercedes je še vedno parkiran na strani ceste. Prva stvar, kar sem videl, je bila, da Elsa je bil oblečen ličila. In videl sem množice otrok zunaj okno na Elsa je stran, pritisnete gor proti steklo in strmel Zapri s široko oči kot ona v prahu svojega nosu. Pogledala je krasen , kot če bi bila le prebudila iz osvežujoč nap. Tovornjaki in avtomobili pospešiti, tako na avtocesti, in opazil sem, da je večina potnikov znotraj craned njihovi vratovi, da bi dobili boljši pogled na nas.
  
  
  Elsa opazil me je sedel, pospravil svojo CD in šminko, in se je nasmehnil.
  
  
  "Naredili smo zabavno sinoči?" je vprašal veselo.
  
  
  Nisem vedel, kaj je vedela, ali se spomnil, o sinoči, ko smo bili prekinjeni, na kletnih stopnicah casino. Celo noč je bila prava nočna mora za mano, vendar sem imel, da je von Jelše ženske, kredit za eno stvar-so odporne.
  
  
  "Pridi," sem rekel, nagibala nad mimmo zapri, da odprete vrata na svoji strani. Ona je vstala, okoli avtomobila, in jaz sem se ji. "Moramo priti nazaj v Monte Carlo. Ta avto je zmanjkalo plina."
  
  
  "Ampak kako bomo to dosegli?"
  
  
  "Pustite me," sem rekel, vleče jo zraven mene na robu avtoceste. Otroci so bili še vedno zbirate se okoli nas. On postavi Elsa pred njim, tako da se je lahko enostavno videli poteka promet, in dal thumbs up prijavite na mednarodni hitchhiker. Prvi, ki poteka avto zavre, in voznik odpre vrata, rožljanje v francoščini.
  
  
  "Monte Carlo," sem rekel.
  
  
  "Oi," je dejal. Elsa in ji, ki so bili vožnje na sprednji z voznikom, vrnil v Monte Carlu, v tovornjak, ki je napolnjena z eggplants. Vratarja v Hotel de Paris ni dvigne obrvi, kot smo hodili iz tovornjaka, ki je še vedno v naših večernih oblačil, pomahal in se je zahvalil voznik tovornjaka, in odvihrala skozi preddverje.
  
  
  Pustila sem ji Elsa na vrata svoje sobe in ji povedal, da bi dobili nekaj počitka. Kot je vstopila v svoje sobe, ji je zazvonil telefon. To je bil lokalni zastopnik, AX, človek vedel sem, kot Chiclet. Rekel sem, potreben za stik s svojo lokalno AX urad takoj, da bi dobili klic iz tujine. Sokol je bil verjetno kar scrambler telefonski klic. Sem naglo spremenilo moje obleke-tudi v Monaku, a smoking ne bi nikoli pritegnili nezaželene pozornosti - in je šel, da je AX urad, ki je bila, ki se nahaja v vila nedaleč od hotela. Chicklet srečal me je na vrata in sta me odložili. govoriti. Kraj je plazil s iste zastopnike, da bi ga videl v igralnici, ljudje namenski izslediti Tregor, ko bi on zapustil s svojo dobitke.
  
  
  Pred Chicklet vprašal o Tregor, njen oče povedal, Em, kaj se je zgodilo, da Elsa in me je in vprašal, če mi lahko zadovoljijo casino direktor in croupier takoj.
  
  
  
  
  
  
  Iklet je zmajal z glavo. "Bojim se, da bo težko," je dejal žalostno. "Tako je izginila z Tregor."
  
  
  "Izginil?" Vprašal sem incredulously. "Kako bi Tregor izginejo z vsemi temi ego-preganja agentov?"
  
  
  "Mi smo bili soočeni z zelo zahrbtno inteligence," Chiclet pojasnil. "Sinoči, ko Tregor levo casino, je šel nazaj v svojo hotel. Imeli smo ljudi, ki gleda na mesto od spredaj in zadaj. Drugi dejavniki, ki so videti na stališča o poteh, ki vodijo po mestu in ob pristanu. Vendar Tregor, casino direktor, in croupier vse eluded njih."
  
  
  "Kako jim uspe?"
  
  
  Chicklet je zmajal z glavo, kot da mu še vedno nisem verjel. "V Tregor soba je imela balkon s pogledom na morje. Ko je v zgodnjih jutranjih urah, helikopter, ki je letel nad mestom.
  
  
  To pobral Tregor iz balkon, in očitno pobral drugi nekje drugje v mestu, in letel proč. Neverjetno pojav ."
  
  
  Njen oče je dogovorjeno.
  
  
  "Morda ne bomo našli ničesar," Chiclet nadaljeval: "vendar smo v preverjanje gor in dol po obali, da vidim, če je kdo slišal iz helikopterja. Če je tako, lahko bi mogli povedati, katero smer je šel."
  
  
  "In če ne bomo našli nikogar, ki zaslišal helikopter, bomo gredo nazaj, kjer smo začeli," sem dodal. Nato je bil v nasprotju z poročil v medijih, ki Chicletu je povedal mi je, da bi dobili klic iz tujine.
  
  
  Je pokimal. "Hawk želi govoriti z vami po šifrirani žice. Povedal bom operator poklical nazaj." Vodil me je na urad gor, in ko Hawke prišel do line, on me je pustila pri miru.
  
  
  "Slišal sem, vaš kamnoloma got away," Hawk je dejal brez preambula. "Vsak nadaljnji razvoj?"
  
  
  "Ne," emu, ki ji je pred tem, da emu polno račun mojih lastnih izkušenj zadnja noč.
  
  
  Hawk snorted. "Izgleda, da si je blizu klic." Premolknil je in žice med nami buzzed na kratko. Potem je rekel: "Kaj se je zgodilo tukaj, da jo hotel je govoriti o tem, samo zato, da boste vedeli. Bet mislim, -- o obdukcijsko dejavnost možganov Z1 upravičeno. Dr. Tom niso našli nekaj - mala mikroskopsko diska vgrajena na dnu možganov. Ne vemo, kaj je in kaj to pomeni. Laboratorij fantje se trudijo, da ga analizira zdaj. In Dr. Tom ne morem ugotoviti, kako je prišel tja. Ni znamke ali znake operacijo na lobanjo."
  
  
  "Še vedno, to mora pomeniti nekaj," sem rekel.
  
  
  "Morda," Hawk je dejal nekam. "Ko smo našli več, če nam ne, jaz bom vas obvestili. Kakšni so vaši načrti zdaj? "
  
  
  "Želim poskusiti, da bi našli helikopter in denar, po tem," emu ji je povedal. "Oba sta verjetno še vedno nekje v okolici. Denar lahko vodi me, da nekdo, ki je vir vse to. Kakorkoli, to je samo obetaven vodi sem imel doslej ferret."
  
  
  "Da, dobro, dobro, lov," Hawk je dejal , in je visela gor.
  
  
  Chiclet čakal me je dol soba je napolnjena z moškim, ki je govoril hitro, po telefonu, v francoski in italijanski. Ena stena je bila pokrita z velik zemljevid, ki prikazuje Monako in okoliških Ego zemljišča iz Zaliva, Lyon, na francoski obali na zahodu, do Zaliva Genovi na italijanski obali na vzhodu. Barvne nožice, ki so bili priloženi zemljevid na različnih lokacijah zunaj Monako.
  
  
  "Moji agenti so kar nekaj napredka," Chiclet je dejal, površno proti ljudem na telefon. "Poglejte," je pokazal na zemljevidu na jaukati, " mi smo bili obrnete na organe v mestih na obali v obe smeri, da zahteva lokalnih prebivalcev, če so slišali, s helikopterjem čez noč. Zdaj smo začeli, da bi dobili nazaj klice z rezultati ."
  
  
  "Vse pozitivne odzive?"
  
  
  "Na srečo, ja," Chicklet je rekel, ki me je na stenski zemljevid. On je poudaril, da z zatiči. "Doslej ferret smo imeli poročila iz Saint-Raphael in Frejus, da je slišal za helikopter. Poročila iz vzhoda, v Italiji, so negativni. Očitno ti ljudje so bili postavka zahodu. Zdaj smo osredotočeni na obali za Frejus. Nasmehnil se je. "V bližnji prihodnosti bomo mogli povedati točno, kdo, kje so šli."
  
  
  Njo, pogledal na zemljevid. Zahodno od Frejus, skupaj zavitim obale, so bili Saint-Tropez, Hyères, La Seine, in tistega, ki Marseille. Ampak kaj drugega pritegnila mojo pozornost na zemljevidu je skupina otokov, ki leži v d'hiere, ob obali, na sredini med Frejus in Marseille. Začela sem razmišljati.
  
  
  "Poglej, Chicklet," sem rekel, " to je zelo pomembno, da sem dobil, helikopter in pilota desno stran. Lahko se dogovorite, da je?" "
  
  
  "Seveda. To bo trajalo nekaj časa, pa me pokliči."
  
  
  On uporablja eno od telefonskih številk in prišel nazaj, površno. "Tam bo helikopter vožnjo tukaj v eni uri. Je nen bo letela po enega, po naših agentov v Nici. On me je pogledal questioningly. "Ali imate načrt?"
  
  
  "Kolikor je zadeva," sem rekel, " ta helikopter ne gredo zelo daleč - to nikoli ne načrtujejo, da nikoli ne bi. Moja domneva je, da je pristal nekje v bližini, kjer ego bi lahko bilo skrito, in da denar in ljudje bodo verjetno prenesejo od tam nocoj."
  
  
  "Prenaša?" Chicklet vprašal, zmeden. "Za kaj?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Mislim, da tvoj je tako dober, kot moj. Ampak mislim, da jih boste uporabili gliserjem."
  
  
  "Hitro ladjo!" je vzkliknil Chicklet. "Seveda. Da bi se očitno stvar. " proti? Kaže na zemljevidu, je dodal ," In to naredi mi zdi, da je morda hrupa
  
  
  
  
  
  
  
  Rezalnik iščemo morda skrit nekje na teh otokih, v D brlog.'Ersa ali na obali. Kje je to, to bo lažje, da zazna ego iz drugega helikopter, ki leti nizko, kot od tal."
  
  
  Chicklet dogovorili z mojim sklepanja. Medtem ko smo čakali na helikopter, da pridejo, sem poklical Elsa v Hotel de Paris in ji rekel, da mi bi se zvezal za nekaj časa na nekaj podjetij, vendar sem želela počakati, da me ni.
  
  
  "Sem, da bom presenetil," je rekla, pouting. "Sem smuknila v svojo sobo, vendar niste bili tam. Ali ste prepričani, da ste poslovanju? "
  
  
  "Le ostanite, kjer ste, dokler jaz tja. To bi se lahko kasneje danes ali nocoj. Potem bomo imeli dovolj časa za presenečenj ."
  
  
  10
  
  
  Ker ni bilo praktično, da bi pritegnili preveč pozornosti v Monaku, Chiclet odpeljal me je po mestu, da mesto v hribih, kjer smo čakali s helikopterjem. Preden smo zapustili pisarno, smo prejeli novih poročil, ki smo jo imeli ni slišal en helikopter zahodu Frejus ponoči. Izgleda, da je morda že sami uganili - vzel kritje v helikopter, nekje v bližini.
  
  
  "Zdaj, bodite previdni," Chicklet svetujemo, nestrpno. "Ne veste, kaj možnosti, da boste obraz."
  
  
  Je pokimal z njo. Moj zaupljiv Luger, Wilhelmina, so se tesno v svoj ramenski tok, in moje Hugo stiletto je bil v svojem scabbard pod svoj plašč rokav, pripravljen za pomlad v moje roke ob najmanjšem pretoku mojo roko. Ni bil še posebej zaskrbljen zaradi kvote.
  
  
  Kmalu je prispel s helikopterjem, ki sva čakala. To je bil UH-1 helikopter Huey. Čikl predstavil mi je, da pilot, mladi Francoz z imenom Marcel Nome de Milostljiva, velik, suh, disheveled človek, ki se je enostavno.
  
  
  Chicklet ga najame, da sledite moji nalogi, in opozoril, da mu delo je lahko nevarna.
  
  
  "Nisem zaskrbljen nevarnost, Chicklet," pilot zagotovljeno ego. "Veš, kaj."
  
  
  Se je povzpel v helikopter, vendar preden smo poletela, Chicklet naredili krog ladje, da poskrbite, da je bil v odličnem delovnem stanju v bivalni prostor. Nato pomahal nas off. Marcel je sedel v nos helikopterja, in njen sedež za njim je bila potisnjena nazaj, tako da sem lahko jasno videti od spodaj skozi močan daljnogled Chiclet je dal meni.
  
  
  Mi vodi zahodu vzdolž obale. Ko smo opravili Frejus, Marcel je letel nizko ležeče, medtem ko on in jaz česana tal v luknjo, za vse znake, da se kraj, kjer je helikopter lahko skrite. Smo opravili nekaj krajev z gostim listjem, in na drugih mestih, kjer je bila depresije v skalah - mesta, ki je lahko skrit za helikopter-vendar nisem mogel najti ničesar, kar bi pomenilo, da ima vsak od njih je imel zavetje. Do takrat smo imeli prepotoval vso pot navzdol obale od Monaka do točke, ki daleč presegajo Frejus, kjer je helikopter so bila poročila, ki prihajajo v na noč. Skupek otokov Leži-d'Jer je vidno na jugu.
  
  
  "Pa pojdimo, da swing tam," je pozval, da Marcel, obrnjena proti obleko.
  
  
  Je pokimal in se obrnil helikopter okoli. Smo kmalu letel nad otoki in je še prehod na nizko nadmorsko višino nad terenom. Daljnogledom mi je omogočila, da bi dobili blizu pogled na vse, kar je spodaj, vključno z nekaterimi od otoka prebivalcev, ki rejne Vesely, da nas, vendar smo videli nobenih znakov nedostižan helikopter.
  
  
  "Kaj zdaj?" Marcel vprašal okoli pilotski kabini.
  
  
  "Jaz bi tudi nas popeljal nazaj," sem rekel, nerad.
  
  
  Marcel obrnil helikopter, da se vrnete na kopno. Bil je še vedno študira območje, s svojim daljnogledom, ko je opazil majhno temno drobec v morju. Ko je osredotočena na nen, je videla še en majhen otok, rocky in pusta, razen nekaj dreves in redke undergrowth. To je bila tako majhna, da ni označena na zemljevidu v Chicklet urada. Vendar je bilo še vedno dovolj velika, kjerkoli iz milj na kvadratni kilometer in pol-za helikopter za zemljišča, in je tudi dovolj daleč proč z ruski Predsednik Vladimir Putin je treba dobro skrivališče.
  
  
  Ona je pobožal Marcel na ramo in opozoril na otoku. "Kakšen kraj je to? Ne veste zanj?"
  
  
  "To se imenuje "Satan' s Rock, '"Marcel je dejal, "'Devil' s Rock' - ime, ki emu francoski podzemlja, ki se je pred mnogimi leti kot tranzitno točko za orožje in droge vstopu v državo. Moč ih tiskovni konferenci dejavnosti. Z ferret z njimi, je bil opuščen, razen, kot sem slišal njen reči, za kolonija podgane infesting kraj. Pravijo, podgane dobil, ni dolgo nazaj, ko brodolom, in beli dihurji pasem z njimi ."
  
  
  "Mislim, da moramo s sprejme bližje pogled na to," sem rekel.
  
  
  "Ali menite, da naši ljudje lahko tam skrivajo?" je vprašal Marcel doubtfully.
  
  
  "To je možno. To je le mogoče.
  
  
  Marcel obrnil se je helikopter vrnil nazaj v morje. Smo opravili Li d ' er, še enkrat in še naprej proti jugu. Kot nam je približal Satan Rock, sem lahko videla, kaj temno in prepovedujejo kraj je bil, z nič več kot kup črnega kamenja štrlečimi iz svojih straneh, in kaj-kje - nekaj vitek dreves in lise pasu ... visoka krtačo.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel znižali helikopter, dokler smo se navzdol na drevesne krošnje, da bi dobili počasi krožni ogled otoka. Kot nam je približal zemlji, sem videl na stotine velike črne podgane, začuden za zvok naš motor, scurrying okoli skale.
  
  
  "Vidiš kaj?" Marcel vprašal.
  
  
  "Podgane," sem rekel. "Rat številke".
  
  
  Imeli smo skoraj zaključili krog, ko se je nenadoma opazila skozi daljnogled. To je svetel blisk svetlobe, odsev sonca na kovinski podlagi ene od velikih rock izdankih v središče otoka. To bi lahko bila skrita za helikopter.
  
  
  Kot je povedal Marcel, kaj je videl, in vprašal, jaz šel po mestu ponovno.
  
  
  Je pokimal in nagnjena helikopter, in sva začela hoditi nazaj do našega cilja. Marcel je letel tako nizko, da smo skoraj zamudili drevesne krošnje spodaj. Sem namenjen moj daljnogled na tistem mestu, kjer sem mislil, da sem videl nekaj, in sem se osredotočila tako trdo, da nisem niti pomislil na nevarnost, dokler Marcel zakričala. Nenadoma njen, sem se počutil helikopter vladala in tresljaji.
  
  
  V naslednjem drugi, smo bili prizadela poplava krogle, ki je strmoglavilo v helikopter od spodaj, razbil steklo ščit v pilotski kabini, prodrl kovinsko ohišje iz helikopterja, in trčil v motor. Ko sem crouched navzdol za cab, sem videl, štiri ali pet ljudi, ki streljajo na nas, okoli postavljeno brzostrelka pištole z vrha skale.
  
  
  "Marcel!" je zavpil za njo, oprijemalne Ego z ramo: "daj nam out od tukaj."
  
  
  Ko se je obrnil k meni v svoj sedež, njen, je videl, da ego je bil v obraz krvav masko. Poskušal kaj povedati, ampak samo kri tekla iz rta. Ego je zaprtimi očmi in je padel vstran od svojega sedeža. Ona je bila pobrala iz nje tulec za Wilhelmina Po, toda še preden je lahko cilj in ogenj na ljudi spodaj, helikopter je eksplodiral motor v velik plamen meteor. Avto pospešiti proti morju, spremlja velikan plast plamenov in dima.
  
  
  Nizke nadmorske višine rešil življenje. On potisnil luger nazaj v svoj tok in skočil skozi odprta vrata, da bi se izognili iskren ogenj, preden je helikopter strmoglavil v vodo. Ogenj in dim, helikopter blokirane mi od tega, da vidi ljudi, ki je strel nas navzdol. Ko sem se pojavili, sem se znašel še vedno skrit pred očmi tistih, na otoku, a gorečih helikopterja še vedno plava na površini morja, med menoj in zemljo.
  
  
  Hitro sem izračuna razdaljo do otoka, dived globoko, in plaval pod vodo, dokler se nisem počutil moja pljuča počil. Redno plavanje, dokler je končno zadel nekaj kamnov. Groping svojo pot do skale z cola cola, je končno prebili površini vode brez zvoka. Vodenje le njegovo glavo nad vodo, pritisnil sam ob skalah in gulped zraka. Ko je bila dihati spet normalno, je previdno dvignil glavo in pogledal okoli.
  
  
  Na srečo, kot upal je, bil je daleč stran od helikopterja mesta nesreče. Od te točke naprej, on bi še vedno lahko videli charred ostaja helikopterja, ki plava na terenu. Gledal kot nekaj ljudi, ki so obiskali otok nastavite na gume, splavi in plaval do razbitin. Njen, videl jih izvlecite Marcel telesa je dal Odin je ego na splave. Človek je bil nato iskali v vode okrog razbitin. Očitno videla dva moška, ki v helikopter, in otroci so bili v upanju, da bi našli moje telo. Svoje poskušali obdržati na nizko ležečih B & nb in ostanejo delno zavetju skal, dokler ne bodo odrekli iskanje.
  
  
  Kot moške, ki so prihajali nazaj na otok, a tli kup kovine, ki je nekoč bil helikopter potopil pod vodo. On clung na skalah, dokler je moški potegnil svoje gume splavi na kopno in se vrnil v središče otoka. Je na kratko obravnavati gredo po plaži, da eden od splavi, da poskusite priti nazaj na celino. Ampak potem se je spomnil, da je nujen njegov odstop. Ljudje na otoku, in denar, ki so ga vzeli iz casino, lahko vodi me na nekaj ključnega pomena.
  
  
  On je čakal, dokler lučka začeli zbledi, in nato poskušal prečkati otok, da bi ocenili razmere.
  
  
  Po vsem, kar sem navedel, je videti, kot moške, ki so bili začasno uporabo otoka, medtem ko čaka ih pobral čoln na mraka.
  
  
  11
  
  
  Po drugi uri, zvečer sonce je začelo ga želite nastaviti, in sem se počutil varnega, plazil po kamenju, da se posuši off v topli veter, ki je pihal od juga. Ravno sem bil nastavljen dol na skale in je bil izvaljen na ozko polico, ko sem se počutil nekaj mehko padajo na moji levi nogi. Sem skočila gor in se znašel strmel v kri-rdeča beady oči velika črna podgana, ki je očitno padel iz višje rock. Njen ego vrgli njega, segla mu je in vrgel se mu na stran, metanje rock.
  
  
  Nato je slišal, mehko squeals vse okoli njega. Hitro je vstal in videla na desetine svetlo unblinking oči. Hladno shiver pritekli moji hrbtenici, in moje roke nagonsko je dosegel za Wilhelmina je Luger.
  
  
  
  
  
  
  Nisem skrbi, da strel povzročila, da ljudje na otoku iščejo me.
  
  
  Vendar podgane ni napad. Namesto tega so darted naprej in nazaj nervously, squealing nežno, kakor svoje kremplje postrga površino kamnine. Sem podprta stran previdno, vodenje moje oči na množice, dokler nisem začutila, kako težko, okroglih kovinskih predmetov potopi v moje nazaj med moje lopatice. Oster glas zarenčal: "ostani odprite tukaj!"
  
  
  Roko dosegel, od zadaj in me vzel v luger . Potem je človek - to je bil casino croupier po-stopil pred mano. Je držal snub-nosom .38 v eni roki in moj Luger v drugi. Je pokimal na me ... "mislili Smo, da si dobil iz helikopterja živ. Želeli smo si. Pojdi, pojdi."
  
  
  Sklonil se je in pobral kos lesa, ki je očitno bil močnim v bencin. On je sveti Odin je ego nit, tako da je postal ognjeno baklo, in pomahal je, da jasno pot skozi roj podgane, ki so bile besen scurrying stran v undergrowth.
  
  
  Sva se povzpela višje otoka pečine, dokler ne bomo dosegli velik greben, ki je opazil od zraka vzorčenja. V croupier swung svojo pištolo in me potisnil naprej v velika, votla-iz jame. Gorečih bakel so bili ustanovljeni v krogu okoli vhoda za zadrževanje podgane, in sveti Gospod osvetljeni helikopter v notranjosti. Tam so druga moški - casino direktorjev Tregor in človek, ki je zgrabil Elsa na stopnicah casino kleti. On je mislil, da mora biti tisti, ki pilota helikopterja.
  
  
  Drugi me je pogledal brez veliko zanimanja, vendar casino direktor pokimal je croupier: "Išči ga, kravato ga gor, in bodite pozorni na njem."
  
  
  V croupier, še vedno držite pištolo, stopil v notranjosti helikopter in potegnil ven nekaj dolžin vrvi. Potem me potisnil še globlje v jamo. Dvignil sem moje roke, ko je začel iskati mene, tako da je zamudil na stiletto, Hugo, ki je vgrajena na pomlad v rokave v rokav moj plašč. Po iskanju, on me je motiviralo, da se raztezajo na terenu, vezava me tesno z vrvjo.
  
  
  Bomo morali počakati. Na tej točki, croupier stoji v bližini, s puško in gledal me je, nemočna. Vendar sem še vedno imel Hugo moj rokav.
  
  
  Bilo je še temno zunaj. Od časa do časa, nekdo okoli moških, bi vzemite daljnogled in svetilko in gredo izven. Ni trajalo me dolgo, da se zavedajo, da jih je čakala ih je treba sprejeti off otoku. Moja začetna teorija je zdelo pravilno - ih je bil tekoč, da poberem čoln.
  
  
  Eno uro ali več, je minilo preden je eden od watchers zavpil, in druge, z izjemo croupier, ki je bila še čuvaj me, hitela proč. Sem se uporablja v trenutku, ko je moj captor je pozornost, ki je bila začasno moti, da snap pomlad v scabbard. Na stiletto takoj zdrsnila v mojo desno roko. Imel sem cut vrvi hitro. Imel sem le uspelo zmanjšati ih in brez moje roke, kadar trije možje hitela nazaj v jamo.
  
  
  "On je tukaj," direktor je zavpil. "Dobro, spustite helikopter in prišel nazaj, za vas."
  
  
  "Kako vem, da se vrneš?" je vprašal prodajalca sumljivo.
  
  
  Direktor je velik aluminij kovček iz helikopterja. Položil je ego na tla jame in pokimal strani. "Denar bo še vedno tukaj. Se bomo vrnili."
  
  
  Vsi moški začel potiska helikopter okoli jame. Medtem ko ih pozornosti je bil raztresen, njen, I valjani na moji strani in obokan moje telo nazaj, tako da so moje roke bi lahko prišli na vrvi, ki zavezuje moje noge. Takoj, ko se sprosti in vrne v prvotni položaj, sem laž, še vedno trudijo, da delo moje roke in noge, za mojim hrbtom, da obnovite krvni obtok. Do takrat so imeli ljudje so skupno helikopter okoli jame, in croupier je bil spet na moji strani. Ostale tri je glasove, ki so se dvignile blede od daleč.
  
  
  Moj varuh poblisnil me na kratko. Nato je potegnil cigareto iz žepa in sveti tekmo. Naredil sem korak, je skočil na noge, in tekel k njemu, stiletto v roki. Je zasvetil nož na prestrašen človek je obraz, nato pa previdno odpeljal rezilo v ego življenja, in s svojo prosto roko dosegel za pištolo.
  
  
  Namesto, uboga me, je bedasto je dvignil pištolo na ogenj. Bila je zabodel do emu stiletto v življenju, in je več kot podvojila brez zvoka, prižgana cigareta še vedno visi iz njegovih ust. Ego ni načrt, da bi jo ubil, ampak on me je zapustil, ne izbira.
  
  
  Ego je zgrabil .38 in njegov luger, in hitro tekel do aluminij kovček. Zaklepanje odpre in pokrov izstrelil odprta. Tam, v nihanje baklami, je pogledal na dva milijona dolarjev v notranjosti.
  
  
  Njen razvili majhne načrt za ta denar z njimi dihurji kot direktor dal kovček dol in sem vedel, da je tam. Ego naglici se je začela, da ga opravi. On pobral nizov menice in napolnjena dnu kovčka, z velike skale iz jame tla. Potem sem dal plast menice ni več kot nekaj sto dolarjev na to.
  
  
  
  
  
  
  kamenje. Njen kovček zaloputnejo in zapustila svoj ego v svoje prvotno mesto.
  
  
  Je lahko še vedno slišite glasove drugih moških v daljavo, kakor hitro je unbuttoned njegovo srajco, polnjene denar notri, in zapeto ga spet. Dva milijona dolarjev na mojih prsih je bil neroden, vendar je kljub težo je, sem šel nazaj do mrtvih prodajalca, zgrabil Ego za ovratnik in ga odvlekel skozi jame in ven na ulico.
  
  
  Drugi trije možje so še vedno delajo s helikopterjem na drugi strani velikega, ravno letev rock. Je zadel v nasprotni smeri, tako, da povlečete truplo z njim, dokler on je dosegel nekaj globoko bush, kjer je lahko skriti ego. Potem je zlezla nazaj v skale na višji terenu, kjer bi lahko gledal, kaj se dogaja spodaj.
  
  
  Polno luno, ki je prižgal scene jasno. Do sedaj, imeli so skupno helikopter v obračun. Eden izmed moških, pilot, se povzpela v in nastavite glavni kraki rotorja v gibanju. Helikopter je začel plezati, ko pa se je nekaj metrov nad tlemi, je moški skočil. Brnenje helikopterja nenadoma poletela, pospešiti stran od pečine, in pahnila v temnih vodah spodaj. To je potonil brez sledu.
  
  
  Medtem, casino direktor vrnil v jamo. Stekel je ven, nosilni kovček in kričanje. Njena jasno slišali glasovi moških, kjer ji je skrival, in slišal ravnatelj kričati, " Mu je ušel! Ta fant zlomil brezplačno in zbežala! Vzel je Georges z njim! "
  
  
  "Denar? Denar? " je zavpil Tregor v revmatizmu. "Je denar varno?"
  
  
  Direktor nastavite kovček na tla, in tri od njih gneča okoli njega, kot jo je odprl.
  
  
  "Tukaj je! On je še vedno tu! "Kaj je to?" je vzkliknil. Kot sem upal, da ni časa, da preuči denar za vrhnjo plast bankovcev, saj težo kamnov je skoraj enako težo pravih bankovcev.
  
  
  "Daj!" Tregor je zavpil. "Let' s get off to prekleto otok."
  
  
  Tri od njih začel utripati svoje svetilke. Odgovor signal prišel iz koncu otoka, in velikan iskalnim bil vklopljen. Potem sem videl, da namesto čoln, ih bi vzel vodnega. Je voziti po voznih poteh v bližini skale in tam čakali, odbijal gor in dol. Kot ljudje začeli spuščati z letalom, lahko sem jih slišal musing o meni.
  
  
  "Kaj menite, kje je ta fant in Georges šel?"
  
  
  "On verjetno je Georges šel Odin okoli splavi tako, da bi mogel priti nazaj na celini."
  
  
  On je ostal, kjer je bil, gledal dokler ne doseže koncu otoka, ki se igra igra eno okrog splavi, in plaval proti ravnini. Ni se počutijo varne, dokler so se vkrcali in letala poletela in izginil na severu.
  
  
  Upal je, pa ne bi ugotovili, da skoraj ves denar, ki je izginil, dokler ne bodo prišli do cilja. Do takrat bi bilo nevarno za njih, da se vrnete, ker niso mogli biti prepričani, da bi ne dosegel, da se je ruski Predsednik Vladimir Putin, da se vrnete na oblasti. Sem bil še vedno ni blizu reševanju primera, vendar najmanj mi je uspelo, da bi spodnesla ih je načrte.
  
  
  Dvanajst
  
  
  Luna je šel navzdol, kmalu po tem, ko letalo v levo. To je bila tako temna, da zdaj sem komaj videl mojo roko, pred moj obraz. Poskušal je, da bi našli croupier telesa, kjer jo je zapustil v grmovje, ampak v temi je bila nemogoča naloga. Toliko, kot sem sovražil ideja porabe noč na ta podgana napadli otok, sem vedel, da bi bilo preveč tvegano, da wade je na robu obale v temi, da bi našli Odin okoli gume splavi. Odločil se je, da se vrnete v jamo, kjer je nekaj bakel, da je moški imel ustanovljene so bile še vedno gori.
  
  
  Ko sem prišel nazaj v jame, sem pobral je armful suhe cista in ga je z menoj. Njen lož suho krtačo v gorečih bakel, dokler plameni zvišal blede, medtem ko njen crouched na vhodu. To je bil edini način, da stresli podgane v zaliv, vendar ih pa bi videli njene oči glinting v firelight izven jame. On je imel svoje Luger v roki, in čeprav je bil utrujen, ni se upal drijemati off za strah, da podgane bi dobili drznejši in napad.
  
  
  Zdelo se je, kot neskončno količino časa ostal do zore. Bil je na noge in se pripravlja, da gredo dol, da & napotilo na prvi svetlobe. Ona je potrdila, da je bil denar še vedno zapeto gor pod njeno majico in nato, ki nosi gorenja baklo prestrašiti proč podgane, pobota. Vendar pa, preden se ji premakne navzdol na robu otoka, njegove preveriti krtačo, da bi našli croupier telesa. Njeno telo ni bilo najdeno. Tam je bil samo ego okostje s čisto kosti. Podgane delal v temi.
  
  
  Sem naglo obrnil proč in hitela navzdol po grmovju, medtem ko podgane scurried iz moje poti pred mano. Imel je samo dosegel konec otoka in je bil videti za Odin okoli splavi, ko je slišal brenčanje zvok okoli vode. Ko sem pogledal, sem videl veliko belo cruiser krožni približno četrt milje stran. Prva njena misel ljudi, ki so bili prisotni v noč
  
  
  
  
  
  
  Ko je prišel nazaj, da bi poskušali najti mi in denar, vendar, ko se je umiril, malo, njegov videl, da cruiser je bil policijski čoln okoli Monako. Je hitro odpustili več posnetkov v zrak iz Luger.
  
  
  Cruiser slišali moj signal, in takoj se je obrnil k obali. Ko se je spustila sidro, tri moške znižali čoln in veslali ujeti me. Njen oče je bil presenečen, da vidite, da je eden od moških okoli nje je bila Chiclet. Kako pa ve, kje me najdeš?
  
  
  "Dobro," Chicklet pozdravi me, " ti si še vedno živ. Ko sva že skoraj obupala na vas zaman. Povej mi, kaj se je zgodilo?"
  
  
  Njen kratek izpostavljeni emu dogodkov in pokazala emu izkupiček. Pred odhodom na otoku, sva se povzpela do skale in znižali stickman je okostje na ladjo. Nato smo pluli stran, sami Satane Roc s svojo glodalcev kolonije.
  
  
  Ko smo bili na krovu cruiser in se vrnete na Monako, Chiclet mi je povedal, kako je on našel mene. "Pred vami in Marcel poletela v helikopter včeraj," je rekel, " sem dal piskač v zadnji helikopter. Pridobivanje signala iz njih ferret, kot ste poletela. Ko ste se niso vrnili do mraka, da je bil opozorjen na policijo in zahteva, da zapustijo ladjo ob zori. Smo sledili pozivnik signala in to nas pripeljali do te točke, ne daleč od otoka, kjer smo ugotovili, helikopter pod vodo. Pisk še vedno deluje. Vendar moram reči, me je bilo strah, ki ste bili mrtvi, ko sem spoznal, boš prevzel helikopter ven na morje.
  
  
  "Počutim se zelo žal za Marcel," Chicletou ji je povedal. "Bil je dober pilot in pogumen človek."
  
  
  Chicklet pokimal. "Žal mi je, preveč. Vendar je vedel, da tveganja, tako kot nas ostale."
  
  
  Ko smo prispeli v Monte Carlo, Chicklet je organizirala vrniti casino je denar, in njeno ponovno imenuje Hawke v tujini prek šifrirane telegraph na ego office. Povedal sem Sokol, kaj se je zgodilo in kako sem dobil svoj denar nazaj.
  
  
  "Dobro," Hawk je dejal, bolj iskreno, kot sem mislil, " vsaj ne gredo proti nam. Če je model še naprej, kot se je to v preteklosti, nov razvoj se bo verjetno zgodilo v bližnji prihodnosti. In Vzdevek ...
  
  
  "Da, gospod?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Želim si, da se sprostite, za dan ali dva, dobili nekaj počitka." Premolknil in dodal, grobo, " To je red. Bom priti nazaj k tebi."
  
  
  Preden je mogel odgovoriti, je, da visi.
  
  
  Policija se je že preselil v croupier je še lokalni mrtvašnica, in denar, ki se je vrnil v igralnici. Nisem imel nič drugega za početi v AX office. Povedal sem Chicklet sem, da bom nazaj v hotel spat.
  
  
  Ko sem prišla tja, Elsa je čakal me v mojo sobo. Na prvi, je pretvarjal, da je jezen z mano, ko pa je opazila, kako izčrpana sem pogledal, ji igriv razdražljivost se je obrnil k simpatična skrb.
  
  
  "Ubogi Dumplink," je cooed, " si videti grozno. Kaj delaš?"
  
  
  "To je bil vso noč, poslovni sestanek," Ay, ki ji je povedal, vzletanje njegov suknjič in kravato. "Zdaj moram lep topel tuš in dolgo spal."
  
  
  "Seveda, Dumplink," je dejal. "Ste undressing. Bom ga pripraviti za vas pozneje.
  
  
  Preden je lahko znak protesta, je izginila v kopalnico in se obrnil na tuš.
  
  
  Za čas, ki sem ga spremenila v svoje robe, kopalnica je bilo polno paro. Elsa je prišel ven, rožnato-cheeked, me potisnil v tuš, in zaprla vrata.
  
  
  Sem obrisal vsak centimeter mojo kožo in lase s toplo vodo, nato oprati off z ledeno prho. Potem je vezana svežo brisačo okoli pasu njo in šel nazaj v spalnico. Elsa je potegnil zajema dol na posteljo in je sedel zraven nje.
  
  
  "Raztezajo na vaš obraz," je ukazal, patting posteljo. Ko sem se obotavljal, ona mi je dal malo push. Kot njen mož iztegnjena na postelji na trebuhu, ona je segla v off brisačo in je dejal: "Sprostite se, jaz sem vam masažo."
  
  
  Ona je vzel majhno stekleničko, limone, dišeče losjon ona bi prinesel iz svoje sobe. Nato je vzel off njeno obleko, straddled moje telo, in so začela veljati losjon za mojim hrbtom in lopatice. To je bil trpek rešitev, ki je prvi izdelan je moja koža ščepec in nato pošlje globoko, blagodejno toploto za moje mišice.
  
  
  "Kaj je to stvar, ki jo uporabljate?" Vprašal sem, obrača glavo, da pogled na Elsa, ki je že sklonil nad mano za vedno.
  
  
  "To je staro domače sredstvo iz Alden," je odgovorila. "Zagotovljeno, da ustvarjajo pozitivne rezultate."
  
  
  Njeno božanje roke pobožala moje meso kot zdravilni balzam, premika gor in dol, tako preprosto, kot ji je toplo, sladko diha skozi moje celotno telo. Nato Elsa dobil navzdol na kolenih in ji ukazal mi je, da prevračanje.
  
  
  Njen, se je obrnil k obraz ji in klop med njo razširila noge. Ona je začela mazati pred moje telo, njena svetloba prst gibanja, ki se gibljejo od mojih prsih, na trebuhu, na moje dimljah, na straneh, moje noge, moje prste. Kot je leaned do mene, njene mehke lase brušena zoper moje golo telo, in moje nosnice, ki je napolnjena z ego-dišeči vonj. Za dolgo časa, se je zdelo, da je delo z intenzivno koncentracijo, skoraj hipnotično, kmalu pa je opazil, da se je njeno dihanje je hitrejše, in njeno meso je bilo mokro in tresenje.
  
  
  Je dvignil glavo in pogledal na Zapri. Njene oči so bile široko in njeni zobje so bili bared.
  
  
  
  
  
  
  bili so ločila, tako da je nasvet svojega roza jezika bila izpostavljena. Pritisnil jo je usta, da je njegova, vozni ji pod njim. Njen obokan boki tensed. Spoznala sva se in tiho se je pridružila leta, in hkrati, brez besed, sva dosegla vrhunec.
  
  
  Bil sem več zaspal kot buden, ko naša telesa ločila. Stala je ob postelji, ima robe v svoje roke. Toda ko je leaned in poljubil me, njen, sem se počutil, moje telo, ne pozabite znova, in je bil pripravljen, in lačen za več. Ona tiho se je zasmejal na moje navdušenje in zašepetal: "pozabil sem ti povedati, Dumplink, da je včasih to von Jelše medicine, deluje tudi kot afrodiziak." Ona poljubila me je. "Spati," je zašepetal.
  
  
  Njen spanec je trajala štiriindvajset ur, in morda trajala dlje, ce ne bi bilo za moje samo prenos telefon zvoni. To je bil Hawke.
  
  
  "Upam, da ste imeli nekaj počitka," je dejal. "Jaz sem v Parizu. Meet me tukaj v pisarni v najkrajšem možnem času. Več slabih novic, se bojim. Boste lahko tudi pustite von Jelše ženska, ki pridejo z vami, tako ste lahko pozorni na njo. Bom knjigo to za vas na George V Hotel."
  
  
  Elsa je bil presrečen, ko sem ji povedal, da sem želela, da bi prišel v Pariz z mano. Chicletou imenuje ji zahvaljujemo ego in se poslovim, in manj kot eno uro kasneje, Elsa in sem bila na naši poti nazaj na Lepo ujeti letalo.
  
  
  Trinajst
  
  
  Ko smo pristali v Orly, da je deževalo težko. Takoj ko je preverjeno Elsa v na George V Hotel, kjer Hawk imeli rezervirano v bližini apartma za nas, je bila sprejeta s taksijem za AX Parizu urad, ki se je nahajal v kavarni v Mestu Saint-Michel. Uradi so bili nahaja na vrhu tri nadstropja stavbe in so soundproofed od hrupa spodaj. Lastnik obrata je bil AX agent kodnim imenom Bonaparte.
  
  
  Je srečal me je na vrata in led me nazaj po stopnicah, ki vodijo do pisarn zgoraj. Kot smo opravili prek dima, ki je napolnjena jedilnica in bar, sem bil presenečen, da vidite, da, čeprav je bilo veliko kupcev, je bilo tudi okoli trideset ali štirideset varnosti policistov in AX agenti, ki se je morala zavedati iz prejšnjih srečanj. Vedel sem, da nekaj pomembnega se bo zgodilo.
  
  
  Hawk srečal me je na drugem nadstropju. Ego je obraz je bil mračen, in je komaj pokimal, kot je pripeljal me je v svojo zasebno pisarno in zaprta in zaklenjena vrata.
  
  
  "Izgleda, da je no-brainer, v obe smeri," je dejal, vleče ovojnico iz žepa ter mu ga podarili. Stal je s svojo nazaj, da me je, ko gledam skozi okno v temno dež, razbijanje proti okviri kot prebral pismo v kuverto.
  
  
  Pismo je bilo tipkane:
  
  
  Kitajski jedrskih izstrelkov, ki je izginil 12 ur nazaj, se bo vrnil v zameno za $ 2 milijona. ČE SE STRINJATE, VSTAVITE OBJAVILI OBVESTILO V LONDONU V PRVIH DVEH DNEH, KI SE GLASI: "ALEXANDER-POGOJI SPREJET (PODPISANA) KUBLAI KHAN. PODROBNEJŠA NAVODILA SLEDIJO.
  
  
  Ni bilo naslov na ovojnici. Sokol, ki se je obrnil stran od okna, videl me mrk na ovojnico, in pojasnil: "Včeraj zjutraj, ego je porinil pod vrata Kitajsko veleposlaništvo."
  
  
  "Ali je res, da Kitajskih jedrskih raket izginil?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Preveč, res," Hawk je dejal bridko. "To se je zgodilo nekaj ur po tem, ko ste se vrnili denar Satane Roc. Opazili boste, da zaprošenega zneska je popolnoma enako kot znesek prejetih od casino".
  
  
  "Mislite Kitajskih jedrskih raket res izginil?" Mu je verjeti.
  
  
  "Seveda," Hawk pripomnil, " naš sovražnik je iznajdljivost je brezmejna. Kmalu po tem, ko so vaše izkušnje na otoku, Kitajci so izstrelitev jedrskih raket na skrivno test mestu, ko letalo preprosto izginil. Dokler se to opomba prišel, Kitajski misli letalo je strmoglavilo."
  
  
  "Kaj pa prevoz?" "Oni morajo imeti opravljen preizkus tudi pred ih je bil izbran za takšno nalogo."
  
  
  "Oh, da," Hawk dogovorjeno. "Ampak to je morda pomembno omeniti, da je le nekaj tednov nazaj, pilot, ki je bil eden od najbolj zaupanja vreden in predane ljudi v Kitajski Air Force levo Kitajska za poslovno potovanje v Albanijo. On ni bil tesno opaziti, medtem ko je bil tam, in, v resnici, Kitajski ne morem razložiti, njegova dejanja v času nekaj dni obiska. Oni so še vedno preverjanje. Verjetno je, da v tem času naš nasprotnik dobil za njim, ki bi lahko ovirale ego možganov.
  
  
  "So Kitajci bo plačal odkupnino?" Vprašala sem mu pismo nazaj, da Hawke.
  
  
  Je pokimal. "Zato smo srečanje tukaj, zdaj. Gremo gor."
  
  
  V zgornjem nadstropju stavbe, štiri Kitajski gospodje so čakale, videti mračna in nekoliko sumljivo. IHRA pojasnil stroge varnosti v stavbi. Odin okoli moških je bil prevajalec, in po njem Hawke me je predstavil tri drugih, katerih imen ve kot visokih članov Kitajske Komunistične Partije. Vsak od njih mi je dal iznajdljivi videz, kot smo segla v roke. Nato je tri od njih hitro je govoril, da je tolmač v Kitajski.
  
  
  "Pravijo," se je tolmač mi je povedal, " da je velika čast za njih, da imajo tako uglednega predstavnika, ki jim pomagali pri vračanju z jedrskimi izstrelki. Pravijo tudi, da
  
  
  
  
  
  
  Stranka, predsednik govoril, da je vaš predsednik in pouči jih, da v celoti sodelujejo z vami ."
  
  
  "To je velika čast zame, preveč," je povedal njen tolmač. "Bom poskusil, da bodo vredni zaupanja, v ljudski medicini Republike."
  
  
  Potem sem ga vprašal o tem formalnost: "Bila je odločila, da plača dva milijona dolarjev?"
  
  
  V tolmač prenese s svoje rojake znova, in nato izročil mi veliko usnjeno torbo, ki je vgravirana s Kitajske znake in opremljena s ključavnico. V tolmač odklenjena ego in ga odprl, iskanje vrečke iz bankovcev znotraj.
  
  
  "Dva milijona dolarjev," je dejal. "Ne bo najava v jutrišnji izdaji the London Times, ki je napisano, kot je predpisano."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Lock up denar znova. Želim, da ostane v vaši lasti, dokler smo prejeli še obvestilo.
  
  
  Po tolmač prevede moje besede, trije možje se priklonil svoje glave hudo, in mi segla v roke znova. Hawk povedal mi je, da ukrepi so že bili narejeni za Kitajski predstavniki za bivanje v bivalnih prostorov, v pisarni in pred njimi je ferret, dokler ni odgovor na London Times oglasov. Ta način buyback znesek, ki bodo varno shranjeni, dokler ferret je posledica, da se izplača.
  
  
  Sokol je taksi nazaj v hotel z mano. To je bil mrak. Dež in žalostno vreme je bilo kot nalašč za naše razpoloženje.
  
  
  "Kdor je za to," Hawk muttered, " mora biti uživajo naše zmote. Predstavljajte si, krajo jedrskih raket in vračajo za odkupnino! "
  
  
  "Je on izbral nekaj pametnih imena za svoje oglase," sem rekel. "Alexander in Kublai Khan".
  
  
  "On je nor, ampak on je zelo zvit," Hawk je dejal. "Kaj pa jaz ne bi dal, da imajo ego." On me je pogledal.
  
  
  Ko smo prišli do hotela, Sokol padla mi off in se odpravila na Ameriško Veleposlaništvo, kjer je bil, ki je bival v Parizu.
  
  
  Ko njen dobil v njeno sobo, je bil njen presenečeni ugotovili, opomba iz Elsa. Nen je dejal, da je bila povabljena na zabavo v Montmartre in da je ona se dogaja, da. Ona me je zapustil naslov, tako da bi se ji pridruži, če sem hotel. Namesto tega so se odločili, da imajo nekaj ohlajeno martinis in prijetno kosilo v svojo sobo. Preden sem šel spat, sem poklical na recepciji, da se mi kopijo London Times naslednje jutro.
  
  
  Elsa še vedno ni vrnil do hotela, ko sem dobil svoj izvod časopisa zgodaj naslednje jutro, in ne morem povedati, če je bilo kaj smiselne o svoji odsotnosti, da je noč. Vendar pa je bil oglas v Časih, in ego besedilo je bilo točno tako, kot je navedeno v odkupnino opomba. Branje je, ji, predstavljal sem si, kako srečni "Alexander" tudi bere to. On bi lahko bil v Parizu ali Londonu, ali Monte Carlo, ali, če hočete, v Tibetu.
  
  
  Zelo sem si želel, da bi dobili, da je AX urad, ki je vedel, da bi bilo prvič, da vem, če nadaljnja navodila so prihajali. On je oblekel in je šel ven z številke ko Elsa vrniti.
  
  
  Ona je bila še vedno v svoji večerni obleki, z mink plašč slung preko ramen. Pogledala je zaspan, ampak nasmehnila se je in poljubil me, dajanje v najem njen plašč pade na tla. Potem se je obrnila k meni, da razširite nazaj, ji obleko.
  
  
  "Zamudil sem jo na zabavi, Dumplink," je dejal. "Bilo je zelo zabavno. Veliko francoski ljudi. To je še vedno dogaja, če želite, da gredo.
  
  
  "Ne, hvala," sem rekel. "Imam nekaj podjetij, da se udeleži. Ona je zaspal, in poklical bom kasneje.
  
  
  "Poslovni, poslovni, poslovni," je rekla, patting moj obraz. "Zapomni si, vse delo in nič zabave naredi Tony dolgočasno fant." Ona je stopil skozi obleke in odšla do vrat, ki vodijo v njeno sobo, je videti zelo zaželeno v čisto modrček in hlačne nogavice. Ona je ustavljen na kratko na pragu in beckoned, da me. Ko sem stresel glavo, ona me pihal poljub in je izginil.
  
  
  14
  
  
  Takoj, ko sem dosegel kavarna v Mestu Saint-Michel je in je šel gor, da je AX pisarno, sem čutila, da se ji napetosti in despondency prežemajo celotno mesto. Zunaj je sijalo sonce in je bilo false pomlad je v zraku, ampak ne glede na veselo razpoloženje vremenu ustvarila za nas, je izginil za zidovi stavb.
  
  
  Hawke je bil tam, je videti bolj haggard, kot jo je imel noč pred, kot so bili štiri Kitajskih moških, kot tudi več deset AX agentov in varnostniki. Vsi smo prišli prezgodaj, in naša nestrpnost zrasel kot dolge ure vlekla. Ni bilo do poldneva, da smo končno dobila sporočilo, bi mi čakali. In, seveda, v krožišču način.
  
  
  Dobili smo klic od Interpola Parizu office pravi, da so ga prejeli v paketu s messenger za lokalni šef. Odpre paket, je ugotovil, zaprti škatli in tipkane opomba rekel, da je polje naj bi se podal na Kitajsko Veleposlaništvo takoj. Ker vodja Interpol je bil obveščen krize, se je takoj imenuje Hawke in nato odhitel, da je AX office. Medtem, Interpol agenti pobral messenger, ki je verodostojna, in ko so te vprašali, ego, o osebi, ki je dal em dostavi paket, je dal opis, ki se morda ujemajo
  
  
  
  
  
  tisoč Frenchmen.
  
  
  Polje vsebuje magnetofon. Smo stiskali okoli, medtem ko Hawke dal trak v pisarni avto. Kot valjani trak, glas je dejal: "To je Alexander. Prejel sem sporočilo in sem zdaj vam daje naslednja navodila. V poznih večernih urah, na trideseti, belo-poudarjeno ladjo, s a red dragon jedkano na nen se bo pojavil v Jadranskem Morju in vnesite pristanišča v Splitu, v Jugoslavijo. Na krovu ladje, ta bo Kitajskih jedrskih raket. Eden od vaše ladje, lahko pristop, ki ga z dva milijona dolarjev. Ko se denar prenese na ljudi na krovu, raketa se bo vrnil. Če je bil opravljen poskus vrnitve raketa brez plačila denar, ga bo razneslo ."
  
  
  Besede na traku ni povejte nam kaj o osebi, ki ih je govoril - ali bolje, o ljudeh, ker so vse druge kazni so bile izrečene v drug glas, ih poudarki, ki segajo od British za nemško Brooklynu. Možgani v ozadju parcele ostali nevidni.
  
  
  Po tem, ko je bil film dekodirati in kopije narejene, hitela telefonske klice so bile narejene, da bi našli ravnino, ki bi nas popeljal do Jadranske obale, in ima velik in hitro ladjo čaka na nas, v bližini Grech, Jugoslavija. Tudi če vse te priprave so bile narejene, Hawk je bil zaposlen načrtovanje čas, ko raketa bi se našel.
  
  
  Malo kasneje, Yastreb, Kitajski predstavniki z odkupnino, več dejavnikov AX in ji šel Oryol in poletel na ravnino, ki je umrl v Jadranu. Jugoslovanska vlada je bila v stik prek diplomatskih kanalov, in ko smo prispeli, elegantno in hitro ladjo je čakal nas.
  
  
  Ko smo prišli v pristanišče in zasidrana ob obali na Split, mrzel, oster veter je pihal od obale. Ni bilo nobenih drugih plovil v očeh. Kot smo tempu krova, Sokol se je začela muttering, " upam, da to ni trik, Nick."
  
  
  Po nekaj ur več, kot dan začeli zbledi v mraku, sem začel razmišljati, da Hawk bi bilo prav. Ampak potem, povsem nepričakovano, a veliko bele ladje z belo zastavo, ki je okrašena s a red dragon se je pojavil ob vhodu v pristanišče. Spustil sidro off desni lok naše ladje, in človek v captain 's uniform prišel na ograjo, postavljeno megafon, in je zavpil:" Hej, jaz vam lep pozdrav iz Montgomeryja. Ali imate denar, da umre? "
  
  
  Hawk roko me podoben megafon. "To je vaš kažejo," je dejal.
  
  
  "Imamo denar," je odgovoril skozi megafon. "Pripravljeni smo na dokončanje transakcije."
  
  
  "Lahko pridejo na krov," revmatična kapetan je zavpil.
  
  
  Nekaj naše ladje, članov posadke znižati majhno motorni čoln v vodo. Dve Kitajski moški, eden od njih nosi vrečko denarja, okoli njega, in to se je preneslo na drugo ladjo. Bili smo pomagali na krovu, kapitan in nekaj ljudi okoli posadke je ego. Na naprej krovu, je bil velik predmet, ki z vezani tarp. To je bilo raketa, ampak sem bil še vedno pozorna na to. Tam je bilo nekaj drugih ljudi na krovu, ampak samo tisti, ki ve, da mu je Belgijski imenovan Tregor.
  
  
  Kapitan je bil prijateljske in pripeljal nas je v veliko kabina na glavni palubi, kjer ohlajen šampanjec je čakal nas.
  
  
  "Imaš denar?" je vprašal.
  
  
  Je pokimal je Chinaman, ki so opravili vrečko več.
  
  
  "Vas ne moti, da nam štetje preden smo pa imate raketa, mar ne?" je vprašal.
  
  
  "Ne," sem rekel.
  
  
  "Gospodje, prosim so nekateri šampanjec, medtem ko čakate," je predlagal kapitan, hoja skozi sobe z denarjem.
  
  
  Ne eden od Kitajci niso sprejeli skodelico šampanjec iz steward, ampak so ga sprejeli. To je bila dobra letnik vino, odlično ohlajeno. Popil dva kozarca medtem ko je Kitajski premaknilo uncomfortably v svojih stolov. Ko kapitan vrnil, je bil nasmejan in premikajočo glavo.
  
  
  "Zelo dobro, gospodje," je dejal. "Vse, kar se zdi, da je bilo v redu. Če boste prišli na krov z mano, mi lahko skupaj našega poslovanja."
  
  
  Nisem bil preveč presenečen, ko smo bili nazaj na vrh in videl, da je posadka člani so odstranili ponjavo iz predmeta na naprej krova. To je bil jedrskih raket že vgrajen v dvigalo.
  
  
  Dve Kitajski moški sumljivo preveriti raketni, preden pazite, da je vse v redu. So pokimal hudo mi je, in je pokimal kapitan.
  
  
  Zdelo se mu je, zadovoljen, kot je pobral megafon znova in zaklical, da čakajo Jugoslovanske ladje, pove to, da pride bližje, tako da raketa bi se lahko znižala na krov. Dve Kitajski in ji ostal na krovu, medtem ko je posadka delal na dvigala, dvižne velikan raketa v zrak in nato navzdol do krova naše ladje, kjer smo imeli že pripravljene zibelko, da ga pridržite. Videl videz relief na Hawke je obraz, ko je videl, raketa, ki je sedel na krovu in na koncu varno na krovu.
  
  
  Po izmenjavi kratek rokovanje z kapetan bela ladja, njen, se je vrnil na našo ladjo s Kitajci.
  
  
  "Ni problema?" Hawk me je vprašal takoj.
  
  
  "Ne," sem rekel.
  
  
  "Ampak če vem, da si," Hawk je dejal, gledaš me povlekel,"nekaj te muči."
  
  
  "To je bila
  
  
  
  
  
  
  to je preveč preprosto. "Sem odgovorila. "Vedeti morajo, da je, ker imamo raketa varno nazaj, mi smo ne le, da bo sedel tukaj in jim pluti z dva milijona dolarjev."
  
  
  "Morda se ne pridejo gor z načrtom, ki jih bomo uporabili," Hawke je dejal.
  
  
  "Dvomim."
  
  
  "No, oni so dviganje sidra, da bi dobili proč, kakorkoli že," Hawk pripomnil, ki kaže na ladji obrača v pristanišče. "Sem dajanje naš načrt v praksi." V roki je držal radijski oddajnik in je začel govoriti hitro v to, opozoril vse ladje, ki čakajo na izplačila desno izven pristanišča - italijanske ladje, grške ladje, Jugoslovanske ladje, celo nekateri ruski križarke-vsi, ki so bili poslani, da se prijeti naš sovražnik.
  
  
  Kot bela ladja plula proti pristanu vhod, smo začeli slediti na določeni razdalji. Tik pred prihodom v odprto morje, naše ladje armada se je pojavil. So bili oni še daleč, in Hawk ni še ukazal jim približati. Bela ladja nenadoma ustavil v centru pristan vhod. Hawk začel govoriti v oddajnik znova, vendar se ji je ustavila za njim.
  
  
  "Počakajte malo," sem rekel.
  
  
  "Zakaj pa ne? Kaj je to?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. Nisem vedel, kaj naj rečem mu, ampak vedel sem, da je nekaj narobe. Nekaj minut je minilo in se ni nič zgodilo. Sokol in jaz, katerih cilj naše daljnogled na ladijski palubi, ki je bil prazen. Hawke je bil še vedno drži radijski oddajnik v roki, in njegov ego raste nestrpni. On je bil začetek, da dvomim v njegovo intuicijo in je bil na tem, da povem, em da bi blizu, ko se je to zgodilo.
  
  
  Nenadoma smo videli svetlo flash oranžne plamen, ki prihajajo iz bele ladje. V oglušujoč eksplozije sledi. Elegantno belo ladje izbruhnil razen v morje. Dobesedno se razšla v več plavajoče plošče za drugo. Eksplozija je bila tako nepričakovano in tako šokantno, da je skoraj vse nas zamrznila za kratek čas v negibnost.
  
  
  Vendar pa Hawk hitro opomogla in se pridružila bitki, kričanje naročil v radijski oddajnik za vse čakanja ladje, pridite in poskusite, da poberem morebitne preživele. Ob istem času, naš čoln je hitro približuje mestu, kjer je ladja potopila. Ko pa bomo in drugih ladij približal področju ni bilo nobenih preživelih. Ni bilo nič levo na dell sama po sebi, ampak nekaj charred deske in olje trakovi. Še vedno, iskanje nadaljevalo globoko v noč, voda osvetljeni z velikan reflektorje od palube vse ladje. Nismo našli ničesar.
  
  
  "To je skrivnost, da me je," Hawk je dejal počasi, kot iskanje končno ustavil in druge ladje čakal za nadaljnja navodila od njega. "Zakaj bi porabili toliko truda, da dvigne dva milijona dolarjev in potem udarec sami gor - in denar?"
  
  
  "Glas in vse," sem rekel ostro, ko sem imel idejo. "Niso razstrelili denar!"
  
  
  "Nisi razstrelili denar?" Hawk zahteval. "Potem če ne prihajajo iz?"
  
  
  "Ne vem," sem rekel. "Vendar to ni potopi z ladjo. Nekako jim je uspelo odstraniti ego pred eksplozijo."
  
  
  "Kako? Kako?" Hawk vprašal nestrpno. "Še naprej smo ego pod stalnim nadzorom od trenutka, ko smo ga prvič videl. Kako je to mogoče odstraniti? "
  
  
  "Ne vem še," sem priznal. "Pa ti je to storil. Vedno so načrtovane, da naredi to pot. So mislili, da sva imela past za njimi po raketa vrnil, ampak to ni važno. Glavna stvar je denar. Preostanek, ladje in posadke, je, da se žrtvuje ."
  
  
  "Ampak to je noro," Hawk je dejal.
  
  
  "Seveda," ji emu je dejal,"tako kot vse ostalo."
  
  
  "Da," Hawk dogovorjeno, govori počasi, " se strinjam. Toda, kako, kako ti je uspelo, da umakne denar? "
  
  
  "Ne vem še," sem rekel še enkrat, " vendar bom verjetno prepoznali. Revmatizem, mora biti nekje tukaj na Jadranski obali. , Sem ji želite, nas, da iskanje ego, z cola cola, dokler ne bomo našli dokaze, da je bila družinska ali preživelim družinskim članom, ki so dobili proč z denarjem."
  
  
  Hawk še vedno dvomil, moje mnenje, vendar se je strinjal, da od bližnjih ladij, da mi pomaga iskati dokazov. Vse so na voljo za pomoč. Hawk me je zapustil v Splitu, ker emu je, da pridejo nazaj, da umre v zda poročajo, da predsednik osebno.
  
  
  To nas je dva dni in noči, iskanje Jadranski obali, preden smo našli dokaz, da sem bil prepričan, da je bil tam nekje. Je bil uradno obveščen, ko je grški cruiser najti ego in planila v ta kraj - a pusta odsek neplodna zemljišča severno od Greha.
  
  
  Tam, majhno enotni-sedež podmornica je bila opuščena, oprana na kopnem in delno potopljena v morje. Vendar ji revmatizem zgodba o tem, kako dva milijona dolarjev, ki so bile posnete off ladje. Verjetno kmalu po tem, ko mi je vzel denar na krovu, v zameno za raketa, je bilo predano submariner, in enotni-sedež čoln je bil izvržen z ladje, pridržite.
  
  
  To je enostaven za drobne podmornice, da zdrsne po harbor, da je svojo pot vzdolž obale in zemljišča. Kasneje, morda na isti večer, ali celo na eno od naslednjih dneh, ali
  
  
  
  
  
  
  ta oseba je bila verjetno pobral na letalo ali drugo plovilo in izginil $ 2,000,000. Takoj, ko mi je uspelo priti na ladji je radio za delo, je dobil klic iz Hawke, ki je bil nazaj v New Yorku, ki jih nato. Povedal emu, kar smo našli v kodo obliki. Vzel je novica bolj veselo, kot je bilo pričakovano, in ukazal mi je, da gredo nazaj v Pariz in klic em na AX office, ker je morda novica za me o novostih.
  
  
  Kasneje ta dan v Parizu, se je ustavil njegov hotel govoriti, da Elsa pred odhodom na AX office.
  
  
  Zgrabila me je pred njeno, vstopil skozi vrata, pokriti obraz s poljubi, in je dejal worriedly: "nisem vedela, kaj se je zgodilo z vami, Dumplink. Bil sem pripravljen, da poročilo, ki ga na policiji kot pogrešane osebe."
  
  
  "Poslovni spet," sem rekel. "Žal mi je, nisem mogel pustite sporočilo. In moram iti ven znova. Ampak tokrat bom kmalu nazaj, in morda bomo lahko preživijo nekaj časa skupaj."
  
  
  V uradu, Bonaparte je OČE dal me je v stiku z Hawke po šifrirani žice.
  
  
  "Imamo novo vodstvo," Hawke je dejal. "To je lahko najboljši okoli njih, ki smo jih imeli doslej ferret. Naši raziskovalci, ki nenehno testirajo udeleženci v tem primeru, na koncu ugotovila, ki predstavlja povezavo med nekaterimi okoli njih. Boste odpoklic jo omenili prej, da so nekateri ljudje imeli težave s težo. No, smo sedaj ugotovili, da so najmanj štirje ljudje, okoli njih so bili bolniki v isti hujšanje, spa v Švici."
  
  
  To mora biti več kot naključje, sem mislil.
  
  
  "Menimo, da tako preveč," Hawke je dejal. "Kraj pri Bernu, v gorah. To se imenuje Pomlajevanje Health Spa in upravlja Dr. Frederick Bosch. Kaj misliš?"
  
  
  "Mislim, da bi boljše letenje v Švico," sem rekel,"in pogledam okoli."
  
  
  "Da, njeno, se strinjam," Hawk je dejal. "Kaj meniš, da ta ženska na von Jelše, Elsa?"
  
  
  "Povem ti, hej, da imam podjetje v Bernu in kažejo, hej, pojdi nazaj v zda."
  
  
  "Ja, dobro," Hawk je rekel, " imam druge moške gledal ostali von Alders. Če ona pride nazaj, bom nastavite jo na zapri človek, preveč. Bom v stik z vami, ko ste prišli v Švico.
  
  
  Ko se je njen mož vrnil v hotel in potrkal na vrata Elsa je sobo, je ugotovila, da ji frizer je delal svoje lase.
  
  
  "Jaz ne, kot si ti videl mene, medtem ko poskušam, da bo lepo," je rekla, mrk na navijačev.
  
  
  "Moral sem govoriti z vami," ji je dejal oče. "Imam dopust za Bern danes. Sem dobil klic iz moje pisarne, in moram rešiti zadevo.
  
  
  "Bern!" "Ne," je rekla veselo. "Ampak, Dumplink, to je čudovito. Jaz bom šel z vami. Zunaj Bern, tam je čudovit spa, ki Ursi in všeč mi je, da pojdi na. Bomo letenje tam z letalom, in lahko se sprostite v spa, medtem ko gredo o svojem podjetju."
  
  
  "Kaj je ime," sem vprašal, " tega resort?"
  
  
  "To se imenuje pomlajevalno wellness spa," je rekla, tako kot sem si predstavljal. Še enkrat, je bila še ena povezava med Von Alders in ohišje. Nisem videl nobenega razloga, zakaj Elsa ne bi smeli spremljajo me v Bern, saj lahko krepitev vezi, tako sprejel sem jo.
  
  
  Po Hawke imenuje jo še enkrat iz svoje sobe in povedal em, da Elsa je bil, ki prihajajo v Bern z mano, smo preverili iz George V. AX Parizu urad za izlet v Švico.
  
  
  Petnajst
  
  
  Ko smo pristali v Bernu, je bilo vreme hladno in jasno. Elsa je vedel, majhna hišica na obrobju mesta, zato smo najeli povezovanje sobe tam.
  
  
  "Vedno smo bivanja v tem mestu," Elsa je pojasnil, da se mi po preverili smo v naše stanovanje. "To je dobro, da imajo kraju, kot je ta, ko spa dobi preveč natrpan."
  
  
  Všeč mi je naš kraj. To je bila čisto tiho, veselo mesto, s toplo ogenj gori v sobi. Starejši, belih las, apple-cheeked lastnik in ego ženske, ki je užival velik ugled. Okoli okno moje sobe, Elsa poudaril health spa, ki je bil, ki se nahaja na vrhu gore, nekatere oddaljen. Potem ko je zapustil me za svojo sobo, sem preučil jo z daljnogledom.
  
  
  To je bil velik kompleks s multi-zgodba glavno stavbo, obdano z nekaj manjših stavb. Vsi so bili bleščečo belo barvo, ki se obrnil v zasneženih vrhov, ki jutted iz vseh smeri okoli njih. Lahko je videl, da je navijanje en vozni pas ceste, ki so neposredno privedli do tega kraja in žičnica, ki je bil prekinjen iz dveh trolejbusnega nadzemni. Od te razdalje, je bilo nemogoče, da vidite več podrobnosti. Spraševal sem se, kako sem lahko pristop-na skrivaj, ali kot gost, ali morda s pomočjo Elsa. Vendar v tem času, bom čakati na krilih in poskušali razumeti področju. Poleg tega, če von Alders so bili nekako vključeni v plot, Elsa, bi na prepričan sem bil zvabil tam prej ali slej.
  
  
  V tem času, bi verjetno bilo dobro, da se obrnite na lokalni AX agent. Jaz bi nikoli srečal z njim, vendar Hawk je povedal svoje ime in kje so ga našli. Sem potrkal na to
  
  
  
  
  
  vrata, ki so vedno povezani mojo sobo, da Elsa je in rekel, hej sem, da bom za nekaj časa. Ko sem bil stran, ji naredil lastno lepoto zdravljenja in čakal me, da se vrnete.
  
  
  Hans Verblen, lokalni predstavnik AX, srečal me je na vrata skromno studio, ki je nosila njegovo ime, v eni izmed ulic v Bernu. Verblen čakal me je. Dejal je, Hawk je že povedal em podrobnosti moje naloge v telefonski klic okoli Članice. Bil je na mojo voljo.
  
  
  "Kako sem lahko ji pomagati?" Maščobe, temnolaso človek vprašal.
  
  
  "Pravzaprav," emu ji je rekel, " ji je hotel bi radi imeli čim več informacij o Pomlajevanje Health Spa." So bili kdaj koli težave tam? Kdo ga nadzoruje? Takšne informacije. "
  
  
  Verblin pokimal, zaklenjena vrata, da njegov studio, in pripeljala me je do kleti. To je bila velika, soundproofed soba z omarice za obloge sten. Tam so bile kamere, magnetofoni, teletypes, in vse vrste orožja povsod.
  
  
  "To je, če sem naredil moj resno delo," Verblen razložiti z val roko.
  
  
  "To je pravi setup," sem rekel.
  
  
  Verblen hodil več kot na eno od omare. "Bojim se, da nimam obsežen spa rekord. Dokler Hawke ' s klicem, nisem imela nobenih posebnih zahtev za zbiranje obveščevalnih podatkov. Vse, kar imam, je strogo rutino, ne več, kot sem v drugo ustanovo v mestu. Kolikor vem, ni bilo nobenih težav ni. Imajo stalen tok obiskovalcev iz vsega sveta, med katerimi so tudi-off. Vedno sem poskušal fotografirati čim več prihodov in odhodov, kot je mogoče s kamero, s teleskopsko objektiv. Ampak, za estestvenno, sem prepričan, da sem zamudil veliko.
  
  
  On odvrgel fotografije na stol, in sem bil presenečen, da vidite, da je bilo na tisoče jih je.
  
  
  "Si definitivno zaslužijo vaš dodatek, Verblen," sem rekel, zmajal z glavo v potrditev moj ego je temeljitost. Sem zrcaljeno skozi več fotografij svojih in opazil, vse štiri von Alders na fotografijah, posnetih ob različnih časih.
  
  
  "Mislite, da jim lahko pomaga na kakršen koli način?" je vprašal Verblen.
  
  
  "Bojim se, da ne zdaj," njegov emu je dejal. "Oni lahko pridejo v priročni kasneje. Kaj me zanima zdaj je vse, kar lahko pokaži ali povej mi, o znotraj spa. In o Frederick, Bosch, zdravnik, ki vodi to."
  
  
  "Nič ni, ali želite pokazati ali povedati," Verblen odgovorila. Videl sem, da je bil razočaran sam v sebi. "Razumeti morate, da se območje je zelo ekskluzivni kraj. Ker obstaja toliko premožne goste tukaj, je varnost strogo. Nikoli nisem bil notri je sam, tako da nimam nobene slike za notranje zadeve. Če je bil posebno zahtevo AX, bi, seveda, najti pot ven."
  
  
  "Da, razumem jo, kaj pa zdravnik?"
  
  
  "Boš spet razočaran z odgovorom," Verblen je dejal. "Nimam nobenih slik, Dr. Bosch, ker je redko, če sploh kdaj, prekorači za zdravljenje. Njo, sem slišal, je Evropska. Prišel je tukaj pred mnogimi leti in odprl spa. Na začetku je bilo zelo skromno mesto, vendar je vedno uspelo. V preteklih letih, ego deli, ki so bila obnovljena, da je pri uvedbi struktura je danes. Nimam dokumentacije na zdravnika, ker nikoli ni imel težav, niti s Švicarske oblasti, ali z drugimi uradniki, kolikor je Interpol datoteke show. Vzel sem ukrepi in prevzemu.
  
  
  "Lahko poskusite na skrivaj v spa, ne da bi opazil," Verblenu ji je povedal. "Če sem odločili, da poskusite, sem lahko prosi za pomoč."
  
  
  Verblen nagnjena glava se je nekoliko. "Jaz sem pripravljena storiti vse, kar morem pomagati. Jaz samo želim, da bi vam več informacij."
  
  
  "Morda so mi pomagali več, kot si mislite," je rekel z ego-napolnjena presenečenje. "Jaz, na primer, se naučili od vas, da Dr Bosch redko pojavi v javnosti, za medicinske namene. Morda ni pomembno, vendar na drugi strani, sem malo zaskrbljen o tem. Zaradi svoje sume, jaz bom bolj previden."
  
  
  Verblin me nazaj gor, levo in njen ego na vrata ego trgovini in se vrnil v chalet. Zrak je bil svež in čist. Bil je večer, in večina trgovin na ulici je bila zaprta in zaklenjena. Užival sem na sprehod in je bila soočena s pogledom na majhni trgovini windows na cesto, tako nisem mogel slišati njen avto, ko je bila vožnja je poleg mene. Prvi namig nevarnost prišel samo, ko sem videl njen odsev v stekleno okno ene od trgovin, skupaj s temi avto na robnika poleg mene in pet moških, ki so imeli skočil okoli odprta vrata in so zdaj hiti proti meni. .
  
  
  Je zavrtel okoli, moje roke dosegli za Wilhelmina v ramo, tok, ampak vse, pet jih je bilo na vrhu me pred luger bi ga potegnili ven. So pounced na me z vseh strani, pestmi loputanje v mojem telesu, v kratkem, divje piha. Njen voljo le žeton odpornost-dovolj, sem upal, da tepec ih dodal, da je moje telo je šel mlahavi, cilja neodvisno od strani do strani, in moje oči zaprte v modelno nezavesti.
  
  
  "V redu," je dejal eden od moških, " ne ego. Dobili ego v avto. Hitro!"
  
  
  Dva
  
  
  
  
  
  
  moški me je po ramenih, in dva druga zgrabil moje noge. Začeli so me povlečete navzdol pločniku. Njo naj jih vodi me približno do polovice, da se avtomobil, ko se je nenadoma vrgla z obema nogama, oprijemalne eno okrog moških, ki prevažajo mi je, da moje noge in potem drugo odkrito v obraz. Oba sta kričala in razporedi nazaj, stiskal svoje obraze. Hkrati njen planila gor, in ko moje noge so bile brezplačne, njen zlomil brezplačno okoli roke od dveh moških holding moja ramena. V naglost mojega gibanja ujel jih vse off straže. Njen, se je obrnil k njemu.
  
  
  Peti človek, ki je pred nami, da avto je klečal z eno od odprtih vrat, pištolo v roki. Je odpuščen, in Gawk razseka off kos tesnilo približno centimeter stran od mene. Do takrat sem imel Wilhelmina v moji roki. Ta človek je imel priložnost, da ogenj en strel, preden je zavarovano to, uporablja svoj luger, in dal bullet v emu je življenje. Je padel nazaj v avto, nogami binglja ven na ulico.
  
  
  Druge štiri moške, planila v različnih položajih na ulici. Ena ducked skozi vrata stavbe, drugi dve spremenila v ulici, in četrtem lunged na parkiran avto. Ji še vedno želel kraj za skrivanje. Štiri od njih začel streljati na me ob istem času. Ona strel na revmatizem, nato sem dol na kolenih in se nanašajo na nezaščitene noge človek za v avto. Potegnil Wilhelmina je sproži dvakrat, in človek zakričala in lunged naprej, tako, ki plujejo pod noge izpod njega.
  
  
  Drugi streli so bili, ki prihajajo na me iz obeh strani. Spraševal sem se, kaj mir-ljubeč Švicarski državljani mislijo o vseh streljanja v ih, a običajno mirno mesto. Razbojniki pripeta me med svoj avto in vhod v trgovino, kjer sem se hranijo, ko ih avto približal. Sem vedela, da prideš ven na cesto, preden so prišli na mene. Vendar nisem mogel teči po avto, ker jih je bilo jasno strel me, in trgovina vrata za mano je bila zaprta in zaklenjena.
  
  
  Nato sem videl tri gunmen, ki prihajajo po mene, in sem imel za premikanje. Sem streljal, a nekaj posnetkov je na svoji držati hrbet, medtem ko. Tam je bila samo ena stvar, ki bi se lahko zgodilo. Znižuje mojo glavo in zavijanje moje roke, okoli njega za zaščito obrazu, stekel sem dol pločniku in ducked skozi stekleno okno trgovine za mano. Steklo, zdrobljeno, v veliko črepinje in padla na cesto zunaj, ampak sem bil noter in ven neposredno nevarnost.
  
  
  Trgovina je bil majhne igrače trgovina z igrami in lutke. To je bil seveda opustili. Tekel sem skozi to in ugotovil, zadnja vrata, ki niso odprte. Njen pobegnil v ulici. Sem ducked čez rob Rivnenskaya stavbo le dovolj, da bi videli moških, ki so poskušali zasedi me rushing za svoj parkiran avto. Tri okoli njih vlekli drugi dve v avto in pospešiti off. Do takrat, je lahko slišal, da se približuje blare rogov. Policija so bili na poti. Vodil nazaj v svoj hotel in odšel skozi zadnja ulicah, dokler je vstala okoli območja.
  
  
  Ko sem končno vstopil v chalet, nihče ni posvečala pozornosti, da me. Je lahko še vedno slišite tarnajo policijskih avtomobilov v daljavi, in zvok še za dolgo časa.
  
  
  Takoj, ko je vstopili v njegovo sobo, je zgrabil svoj daljnogled in šel k oknu. Sem namenjen moj daljnogled na cesti, ki vodi do spa in ni imela težave pri iskanju temno avto. Bil sem prepričan, da ljudje, ki so prišli iz tistem kraju, in tisto, kar sem videl, je potrdila, da dejstvo.
  
  
  No, sem mislil, OK, peljal v hotel, obiščite spa, ne pa, kot je ta.
  
  
  Ta incident je pokazal, da je nekdo vedel sem, da je bil zanima spa-bodisi hotel bi me bo tam s silo, ali se prepričajte, da nisem dobil tam živ. Kako je življenje moških - verjetno okoli resort-vem, sem bil v Bernu? Skozi Elsa? Morda. Vendar sem tudi govoril, da Verblen, Švicarski posrednik za AX. Lahko je biti? Kot sem poznala vse preveč tudi iz preteklih izkušenj, je vse mogoče.
  
  
  Šestnajst
  
  
  "Dumplink," Elsa pozdravi me, ko je stopil skozi vrata svoje sobe, medtem ko kasneje. "Nisem slišala prideš nazaj."
  
  
  Njen spremenila oblačila. V kolikor jih ona lahko povem, njen videti, kot obrabljena, kot vedno.
  
  
  "Jaz sem samo prišel nekaj minut nazaj."
  
  
  "Imam najlepše presenečenje za vas, Dumplink," je smejal, twirling okoli. Ona je bila oblečena v roza negliže z ruffles. Ona obrnila nekoliko na prstih, je poudaril, da odprta vrata svoje sobe, in zaklical.
  
  
  Drugi dve Von Jelše sestre je prišel skozi vrata, sledi ih mati Ursi. Obe sestri sta bili nošenje roza negližeji, tako kot Elsa je-ali je to Elsa? "To sem tudi naredil. Ursi imel doma izdelane prešite plašč. Če pogledamo na tri sestre stoji ob bok, je bil, kot je videti v tri ogledala, ki odražajo isto sliko.
  
  
  Ena od deklet, se je zasmejal in je rekel: "ti bili poredna fanta, ki je tekel off z Elsa. Si res mislim, da bi lahko pobeg iz drugih okoli nas, tako enostavno? Zdaj boste plačali za to, ker ne bomo vam povedo, kdo je okoli nas, kaj je tam ."
  
  
  "Saj ste vse enako lepa in očarljiva," sem odgovoril, " to je zelo dobra ideja.
  
  
  
  
  
  Ni važno. Moje veselje je potrojilo."
  
  
  To je bilo vse, dobrodušen in zagotovo okoli neke vrste stvari, ki von Alders bi radi, da ne. Ampak jaz ne morem pomagati, ampak se sprašujem, če bila je le šala, ki se ukvarjajo ih pridruži tukaj v Bernu, ali če je bilo, ker sem bil tako blizu, spa in so bodisi je bilo hoteli najti način, da me takoj, ali tako, da se mi na kraju samem. Čas bo pokazal.
  
  
  Na Von Alders se odločil, da bom moral povabiti ih na kosilo v jedilnici chalet, ki so mi bila znana po svoji odlični kuhinji. Bila je assented in štiri ženske izginil skozi vrata, zaklep je za njimi. Ih slišal je njen smeh. Je to zato, ker jih je prevarala me?
  
  
  Kasneje, ko je pet nas je šel dol v jedilnico, sem odkril, kako priljubljen je ta hišica je bila. Na jedilnica je bil nabit z gosti in domačini, ki so podobni. Seveda, von Alders so se kmalu obkrožen z ljudmi, ki jih poznal, ki je bila skoraj vedno v primeru, ko so bili v javnosti. Naših pet-oseba stol hitro postal predsednik, okoli ducat ali več. Sem bil uveden, da vsaka od novih turistov, med katerimi so bili člani zunanje zadeve veleposlaništva, itd. Na Von Alders ni povezal s skupnimi ljudi.
  
  
  Na primer, v sredini našega večerja klepet in smeh, na klepet in smeh nenadoma se je sunkoma ustavil, in vse moške glave v sobo, vključno mine, se je obrnil pogled na najlepše dekle, ki je ravnokar vstopil in sedel sam pri mizi ob oknu. Bilo je svetlo, gibak rdečelaska v nizko-cut obleko, ki objela svojo odlično oblikovano telo, kot če bi bila naslikana s čopičem.
  
  
  Odin whistled previdno okoli moških na naši mizi. "Kdo je ona?"
  
  
  Eden od trojke snorted in rekel: "Oh, ona je samo sanitarium delavec. Njo, jo videl povsod, ko smo bili tam.
  
  
  Na von Jelše so bile ženske preveč izkušen, da omogočajo moški pozornost preusmeriti od njih za dolgo, in sem takoj opazil, da je moški, zbrani okoli naše stol upoštevala, rdečelaska, razen za občasno pogled v njeno smer. Njo, vendar pa ne poglej. Mislil sem, da escort bi se ji, ona pa je še naprej jesti sam.
  
  
  Ko smo končali naš obrok, Odin poe pozval moških na naši mizi za veliko zabavo, ki ponoči na eno veleposlaništvo uradov. Na Von Alders bili zadovoljni in sprejeti, ker so bili drugi pri mizi. Sem se opravičil, rekoč, da sem potreboval, da dohitijo, in da bi bilo bivanje v chalet. V resnici jo hotel je nekaj več, da razmišljajo o spa, in ona je še šteje poskuša skrivaj tam gor. Seveda, to bi bilo lažje mi je, da delo z ozadja Alders, ki bi se sicer zaposlen. Na ih trojčki ' mati je želela, da gredo na zabavo, zato smo rekli, dobro noč.
  
  
  Naročil sem ga, še en konjak. Ko je natakar prinesel pijačo, podal mi beležko in poudaril, da je rdečelaska, ki je še vedno sedel sam. Bil je presenečen. V zmedi zaradi odhoda drugih gostov na naši mizi, ji popolnoma pozabil na dekle, ki se ukvarjajo prej pritegnila mojo pozornost.
  
  
  Sem odprla beležko in pisalo: "PROSIM, NE se mi PRIDRUŽI? NUJNO GOVORITI Z VAMI. Vprašal sem jo, zakaj beseda V SKLADU bila poudarjena. Sem pogledal nazaj in videl, da je bila dekle me gledali resno in sem prikimala.
  
  
  "Gospod Dawes, "dekle je dejal v mehko, husky glas, holding out tanke, vitke roke k meni," ji je ime, je Susannah Henley. Zapri je imel težko naglas - pravijo, da Mid-Atlantic-a zelo močan Britanski ton ujel z njo. Ona zaustavljene, dokler ne natakar levo in sem sedel, nato dodana na splošno, " Prosim, ne razumite me narobe, nisem ne uporablja, ob moških. Vendar je pomembno, žepni nož, ki naj bi se o tem pogovorite z vami. Pogledala je okoli jedilnico searchingly, nato pa nazaj na meni. "Ne moremo razpravljati o tem tukaj. Ne vem, kdo lahko ogledate. Obstaja kraj, kjer smo lahko govori v zasebno? "
  
  
  "No, tu je moja soba gor," sem predlagal. "To je treba zasebnega dovolj, če to ne moti."
  
  
  "Prepričan sem, da ste, gospod, Gospod Dawes," je odgovorila. "Da, da, vaš prostor bo v redu. Pojdi gor in bom si sledijo v nekaj minutah."
  
  
  Dal Hej svojo številko sobe in vstala, da zapustijo. Ko je natakar prišel nazaj k mizi, da push moj stol nazaj, ona, ki izvajajo jo je za roko in rekel: "To je tako lepo, da vas vidim še enkrat, in jaz ga bom poklical, če sem kdaj v zda."
  
  
  Njo je šel gor v njeno sobo, se spraševala, kaj je to zadnji dogodek kažipoti lahko pomeni. Deset ali petnajst minut je minilo, preden je bilo trkanje na moja vrata. Ego ga odprl, in Susannah Henley stopil hitro notri. Sem zaprta in zaklenjena vrata. Za prvih nekaj trenutkov se je zdelo, živčni in nerodno. Ona hodil restlessly po sobi, pogledal skozi okno in videl spa z utripajoče luči v noč.
  
  
  "Oh, poglej, kjer delam," je vzkliknil. Ona opazila daljnogled na okenski polici, je vzdignila ego, in se osredotočila na območje kompleksa stavb. "To je zelo dober pogled na letovišče od tukaj," je rekla, zniževanje daljnogledom in obrača nazaj k meni.
  
  
  "Miss Henley, kakšen pogovor je to
  
  
  
  
  
  o čem? In prosim, sedite.
  
  
  Ona je sedla na stol nasproti mene in za hip pomislil pred začetkom. "Ne vem, kaj to je vse, o, Gospod Dawes, vendar sem slišal govorice o vas v zdravilišču. In ga je skrbelo. Res ne veš, in ne vem, kaj vas zanima na tem mestu, ampak ... no, to pač ni čutiti prav v zvezi s tem. Sem mislil, da sem povedal, ampak to je vse. Ustavila se je in stresel glavo nemočno.
  
  
  Ji dejal, ko nežno, kot je mogoče, "Ste razumeli, Miss Henley, ji res ne razumem, kaj si poskuša povej mi."
  
  
  Ona je globoko zajel sapo in končno leaned nazaj v njen stol. "Jaz bi pojasnil," je rekel, " da sem delal na spa za nekaj let. Njen dietitian je tam. Vendar pa mi ni všeč vzdušje. Zdi se, da ... no zlovešč.
  
  
  "Kaj misliš, mrki?" Sem vztrajal.
  
  
  "Jaz res ne vem," je rekla. "To je samo, da obstaja veliko šepet in skrivnosti tukaj. In slišim ga, ko ljudje pridejo in gredo v mrtvi noči. Tam so policisti povsod, vendar so gostje ne ve. Gostje mislim, oni so le zaposleni. Vendar so zelo kul usmerjene moške. Ne morem spomniti, kdaj in ponoči sem slišal šepet, in spominjam ime, Dawes. On je mislil, da je bil problem, ko danes, ne kdaj, pet varnostnikov vrne resort z avtomobilom. Pravkar sem se je zgodilo, da jo vidim po naključju. Poškodovanih nekaj. In slišal sem vaše ime omenjeno znova. Poklical sem jo, preden sem našel tukaj. To je razlog, zakaj je prišel na večerjo. Sem vprašal natakar, ki je G. Dawes je bil , in je pokazal za vas. Bila je samo vprašal bi vas, da ostanejo proč."
  
  
  Ko sem dvomil v njeno nadaljnje, ji odgovori zdelo dovolj preprosta, vendar ni vedela, kaj v zvezi s to zadevo, čeprav smo se pogovarjali za kar nekaj časa. Ona je lahko na ravni, ali ona je lahko past poslal, da poskusite, da me odvrnejo od naslednjih njo.
  
  
  To je bilo precej pozno, ko smo končali govoril, in ona nenadoma poblisnil na njo gledati in sopel, " Oh, imam velik problem zdaj. To je po polnoči. Je ura za zaposlene, ki je že dolgo ni več. Ne grem tja nocoj. Jih bo zahteval podrobno obrazložitev, kje je bil. Bom potrebujejo, da bi našli prostor za bivanje in prišel nazaj v jutro."
  
  
  Je bila na nogah, zelo navdušen, in se odpravila k vratom. Ustavila sredi korak in shuddered. "Če je kdo v zdravilišču vidi me na ulici, ki jih boste me pick up in spraševati."
  
  
  "Ta kraj je kot zapor."
  
  
  Ona prikimala. "Da, točno tako. To je tisto, kar sem poskušal povedati.
  
  
  Ona je odprla vrata in se je začel dopust. Ee prijel njeno roko, potegnil nazaj, zaprta in zaklenjena vrata ponovno.
  
  
  "Če je tako nevarno za vas," sem rekel, " bi morda morala preživeti noč, tukaj. Boste varni.
  
  
  Ona me je pogledal premišljeno, za dolgo časa, verjetno glede na posledice moje povabilo. Res ni bilo vse skriti motivi, da bi ta ponudba, razen rekel, da svoj hotel in pomagal. Ampak, če je nekaj drugega se zgodi...
  
  
  "Ali ste prepričani, da ne bo inconvenienced to?" je vprašala.
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. Tam so bile dvema ločenima ležiščema, kot je lahko jasno vidimo. "Lahko v eni postelji," sem rekel, " in jaz bom samo raztezajo na drugi do jutra. Boste popolnoma varni. Njen mišljeno tako, kot je rekla.
  
  
  "V redu," je rekla počasi premikajočo glavo.
  
  
  Šla je v kopalnico. Sem preveril ključavnice na vratih in Sergej izklopil v sobi. Nato je vzel off svoje čevlje in naredil klop okoli postelje. V sobi je bilo še svetlo iz odsev lune na sneg zunaj. Vrnila se je nekaj minut kasneje, oblečen samo zdrsa. Kot je prečkala kopalnica postelji, njeno telo je bilo opisano v luči okoli okna, in sem videl, da ni bilo nič drugega, pod.
  
  
  Ona je dobil v posteljo in potegnil zajema nad njo. "Dober večer, Gospod Dawes. In hvala vam."
  
  
  "Lahko noč," sem rekel. "Zaspi zdaj."
  
  
  Priznam, da za kratek čas misli, da je lepo telo leži tako blizu mene moti me iz sefu. Ampak ona ni ponujajo vabilo. Kmalu zaspala. Ne verjamem, da sem spala zelo dolgo, ko sem se zbudil z mehko kriči nad ee smeti.
  
  
  Njen sel in leaned proti postelji. "Suzanne? Miss Henley? Ali ste v redu?"
  
  
  Ona je še naprej jokala tiho, in mislil sem, da sem bil samo ob nočna mora. Hodil je nad njo, je sedel na robu postelje in mu segel v njeno rahlo po ramenih.
  
  
  "To je v redu," sem zašepetal. "Zbudi se! To je vse prav. Ste edini, ki imajo slabe sanje.
  
  
  Njene roke nenadoma prišel, zaviti okoli mojega vratu, in potegnil me je v skladu. Njene oči so bile še vedno v zaprtih, in začela je besen kritje moj obraz s poljubi. "Drži me. Drži me!" Ljubi me!"
  
  
  Je bilo še vedno težko povedati, če je bil zaspal, ali pa tudi ne, vendar jo je za roko preselil v svoje telo, poigraval z moje hlače, kot je nadaljeval, da poljubi me. Bila je hitro izloča svoje obleke in klopi stiskano z njo v posteljo.
  
  
  "Susannah,"je vprašala še enkrat," si budna?"
  
  
  "Ljubi me, prosim," je potrjena. Hej dolžan njo.
  
  
  Na to se je odzvala, kot če bi bila priprava za dejanje ljubezni.
  
  
  
  
  
  
  vse moje življenje, vendar nikoli pred omele so se odločili, da praksi to. Njen lakote je bil ogromen, in je prisiljena ji, da pride do ene erotično vzburjenja po drugi dokler smo bili tako izčrpana večkratnih orgazmov. Nikoli prej imel sem znana ženska, ki se odzvali tako popolnoma, da vsako čustvo, vsak živec v svoje bitje. Znova in znova, se je njeno telo zavračanje divje na posteljo, je obrnil glavo, da žarilna ji kriči tako pa ne bi odmeva skozi celotno chalet.
  
  
  Potem pa je, kot smo postaviti ob bok, je končno odprla oči in se je nasmehnil mene. "Na začetku," je rekla s tihim glasom, " sem mislil, da je bila le sanje. Vendar to ni bilo sanje, in je bilo veliko bolje."
  
  
  "Da," sem se strinjal. "Bil."
  
  
  Kot sem začel, da roll proč od zapri njo, čutila sem njeno roko dotaknete notranjosti moji levi stegno. Tam je bil prstan na prst, in čutil je rahlo praskanje meso. Sem komaj čutil nič, ampak skoraj takoj toplo, pomirja občutek, ki se širijo skozi moje celotno telo. Moja prva misel je bila, da je bila le posledica naših dolgo ljubljenje. Resnica me je zadel trenutek kasneje, ko je občutek, da je način, da nasilne zadušitve občutek. To se je zgodilo enkrat - bil sem neumen. Susannah Henley vbrizga nekaj snovi, okoli ji prstan v moje telo.
  
  
  V tem času, sem vedel, da to je bila močna zdravila, da nisem mogel upreti. Teme hitro spustil. Moji možgani dirke v črno praznino.
  
  
  Sedemnajst
  
  
  Moja vizija bila zamegljena, ki jih oslepitev belo svetlobo, ki je sijala naravnost v moje oči. On je bil nezavesten, za dolgo časa. Njo, sem mislil, da je bil paraliziran. Ona ne more premikati roke ali noge. Postopoma, kot je moja vizija, izbrisani, sem videl, da sem bil v povsem beli sobi, kot bolnišnični sobi, in da je prikrivanje sveti luč je prihajala iz svetilke nastavite na zgornjo mejo iskren nad mano. Bil sem ležal na hrbtu, in moje roke in noge so trdno vezani z usnjenih trakov.
  
  
  Odprl je usta in je poskušal, da kričati na vrhu njegova pljuča, vendar le hoarsely hoarsely. Celo tako, moj zvok pritegnil štiri krško moški v beli jopiči nosili bolnišnici obiskovalci in obdan z mano. Se dvigne na vrh moji postelji, tako da sem sedel pokonci.
  
  
  Od svojo novo mesto, je lahko videl dva drugih ljudi v prostoru, poleg štirih "orderlies". Eden je bil moj spremljevalec zadnja noč. Suzanne Henley, z njo ognjeno rdeče lase, pogledal lepa v belem medicinska sestra, ki je enotna in bele nizko peto čevlje. Drugi je bil siv las človek v svoji šestdesetih let, oblečen v belo lab plašč, bele hlače, bela baletne copate in bele rokavice. Bil je v vozičku. Vedel sem, da nagonsko, da sem trenutno na Pomlajevanje Health Spa, in da je ta oseba je bila Dr. Frederick Bosch.
  
  
  Zdravnik potegnil voziček lizati do moje postelje in mi je ledeno, tanko-usnama nasmeh. Susannah Henley me je pogledal expressionlessly in se obrnil proč.
  
  
  "Dobrodošli v našem zdravilišču, "zdravnik je rekel, da v raspy glas z nemškim naglasom," čeprav se bojim, da tega obiska ne bo izboljšalo vaše zdravje." Premolknil, nato pa dodal: "Nick Carter."
  
  
  Ego je priznanje mi dala spodbudo, in za nekaj časa je boril zaman proti obveznice, ki je potekala me tesen.
  
  
  Zdravnik pomahal z roko. "Ni nobene točke v boju, Mr. Carter. Ste nemočni tukaj. Poleg tega, zakaj ste tako želijo zapustiti, če si tako želijo, da pridejo tukaj? "
  
  
  Je obrnil v svoj voziček in naročite štiri bele-prevlečeni pomočniki, naj me gor.
  
  
  Moški hitro pade mi, še vedno privezan na posteljo, čez sobo k posebnim dvigalom, ki se je pojavila takoj, ko je eden okoli njih pritisnil na gumb. Jih je porinil me v dvigalo, in Susannah Henley in zdravnik v ego invalidski voziček, se nam je pridružila. Nihče ni odgovoril, kot dvigalo rose tiho. Šli smo do več tla pred dvigalo ustavilo, vrata so se odprla in sem bil pripeljal v velik odprt prostor.
  
  
  Videti po sobi, videl sem, da je bila velikost v kvadratnih mestu in je bil steklom od tal do stropa, na vseh štirih straneh. Bili smo na vrhu spa, in ker je bil na vrhu visoke gore, stekleno steno dal nam je pogled na globokih dolin na vseh straneh. To je bil spektakularen pogled, še posebej v luči, ko je sonce sijalo na snegu.
  
  
  Toda prostor je bil osupljiv pogled - velik mrmranje, mrmranje računalnik v središču, pri čemer se do največ prostora. Računalnik luči hranijo utripa in utripa, in stroj, ki mirno, tiho whirring zvok. Drugače, ker v sobi je bilo očitno soundproofed, bilo je strašljivo tiho. Zdravnik naredil gibanja z roko, in štiri moške, potegnil mojo posteljo liže do stroja. Ko je bil tam, eden izmed moških okoli obrnil ročice ob vznožju moji postelji, in njeno nenadno sel je bilo iskreno, še vedno vezana, s hrbtom navzgor in njene noge navzdol, kot če bi bila v stol.
  
  
  Štirje moški vrne dvigalo in nas je zapustil kot zdravnik še enkrat pomahal.
  
  
  Susannah Henley je sedel zraven njega,
  
  
  
  
  
  
  Obrnil se je na računalnik in začel vrtenja in obračanja številčnice kot zdravnik kolesih njegov invalidski voziček, tako da je bila odprta pred mano.
  
  
  "Tukaj je, Mr. Carter," je rekel, mahanje z roko v računalnik, " je revmatizem bi si želeli. Obstaja sila, kar ste nekoč imenovano "Morilec Brigade". To je njen glas, in si še vedno ne razumejo, kaj to pomeni, mar ne? "
  
  
  Imel je prav. Nisem vedel, kaj je računalnik bil in kako se je zaradi globalne krize.
  
  
  "Kdo ste vi?" Sem jo vprašala. "Kaj je vse to gre?"
  
  
  Zdravnik se je obrnil proč od mene, in sem opazil prvič, da je ego voziček je bil popolnoma mehanizirano, očitno pod nadzorom kontrole, da je lahko delujejo brez ročnega dela. Smejal se je merrily, kot je whizzed enkrat po sobi. Potem je šel nazaj, kjer je sedel.
  
  
  "Dovolite mi, da se predstavim," je rekel, " zaradi česar modelno lok od pasu navzdol. "Jaz se predstavim moje pravo ime, ne vsakdo ve, mi ga, Dr. Frederick Bosch. To ime bo poznate - njegovo ime je Dr. Felix von Jelše. Vidim jo dvigne obrvi, Mr. Carter. Veste, moja žena in moja tri lepe hčerke. Toda to je le majhen del te zgodbe."
  
  
  Premolknil se za trenutek in me je pogledal questioningly. "Preden sem povedal mojo zgodbo, Mr. Carter, želim, da dojamete, zakaj sem povedal, je za vas. Vidite, ste na moje usmiljenje, zdaj - fizično, in kmalu boste na moje usmiljenje povsem-tako fizično kot psihično. Zagotavljam vam, da nič ne more ustaviti tega, in kmalu boste videli sami. Toda preden se to zgodi, si želim, da bi slišal, kaj se je zgodilo. Vi s svojo preteklih dosežkov, so pripravljeni za njega, da ji povem, odlično zgodbo. Pomembno je, da ste tu živ v tem trenutku, ker ste nekdo, ki lahko resnično razumeli, kaj sem uspel narediti. Drugače, "se je obrnil v svoj stol znova," drugače pa je moje delo bi bilo, kot je ustvarjanje super mojstrovina, simfonija, ki je bil nikoli slišal za vsakogar, ki ceni dobro glasbo ali slikarstvo, ki je nihče ni videl. Si razumel?"
  
  
  Je pokimal z njo. Kaj, sem se spraševal, je razlaga za to očitno norost?
  
  
  Dr. Felix von Jelše je sedela nepremično na svojem vozičku za nekaj časa, preden se nagibala nad govoriti z menoj.
  
  
  Bil je briljanten znanstvenik v Nemčiji, ki delajo za Adolf Hitler o nadzoru človeškega vedenja. V poskusih od 30-ih in 40-ih letih, le živali, ki so bile vključene v posebne operacije, in so bili zelo grobo, z uporabo kemičnih in kirurške tehnike za spreminjanje in nadzor možganov.
  
  
  "Imel sem nekaj uspeha," von Jelše je dejal ponosno, " tudi takrat. Der Fuhrer je krasilo me večkrat.
  
  
  Njo, ki je bila pripravljena iti za ljudi. Potem je bilo prepozno - vojna je bila končana. Tam je bil Zavezniških reid v Berlinu, kjer je delal... " premolknil je in se je slekel bela lab plašč. Njen ego je videl, da je belo-gloved roke so bile umetno. Se je preselil z rameni, in obe roke padla na tla. "Izgubil sem z obema rokama v napad."
  
  
  Kmalu po tem, je nadaljeval, je vojna končala. Ko so Rusi prišli v Berlin, so hoteli ego, ker so vedeli, o ego eksperimentov. Ko so ga našli, vzeli so mu ZSSR. V zmedi časov, Nemci mislili, da je mrtev. Ni bilo nobenega zapisa Dr. Felix von Jelše še naprej obstajajo.
  
  
  V Moskvi, je nadaljeval svoje delo, vendar mu je bilo bolj kompleksne električne procese na razpolago. Rusi ustvarili umetno rok in ciste za njim, in je bil briljanten uspeh.
  
  
  "Ampak Rusi,"je dodal," nikoli ne ustavi zdravljenje mi z nezaupanjem." Ustavil se je in spet zdrsnila z njegovega bokov v sedež za invalidski voziček. Obe njene noge, ki bi ga lahko zdaj vidite, so umetni, padla na tla.
  
  
  "So odrezati moje noge, tako da nisem mogel pobegniti. Vedeli so, da ji ih je bil sovražnik. Vedno sem verjel v superiornost nemškega naroda. Celo moje delo je bilo na pomoč nemški državni pravilo svetu - in zdaj, ki ga je izpopolnil svoje metode, moje sanje se bodo uresničile.
  
  
  "Ampak nazaj k Rusi-so raziskovali zgodovino Tretjega Rajha in odkril moje globoko osebno zvestobo, da Hitler. Ampak to ni zastajati jih s pomočjo mojega znanstvenega znanja. Oni verjamejo, da sem blizu preboj v moji poskusi. Tako so me zadržali izoliranih, nisem imel nič, ampak moje delo."
  
  
  Von Jelše sedela na svojem stolu pred mano, armless in legless. Njen da bi lahko videli, da je bil savoring moj gnus in šok, ko njen pogledal in ga. Smejal se je bridko in uporabljajo svoje hrbtne mišice, da cik-cak njegov invalidski voziček po sobi in nazaj mi, ki dokazujejo, da tudi zdaj je bil daleč od nemočni.
  
  
  Ustavljanje spet nadaljeval svojo zgodbo. V Rusiji, je naposled razvil teorijo uspešno vodenje ljudi, saj do takrat dve novosti so bile uvedene na svetu - računalniki in mini tranzistorjev.
  
  
  "Takoj, ko sem odkril, da teh dveh elementov," von Jelše mi je povedal: "vedel sem, da je tisto, kar sem potreboval. Po vsem, računalnik je bil samo mehansko možganov, ki bi lahko programirani, da stori vse, kar je želel.
  
  
  
  
  
  
  ko bi mi jo hotela, tako, da je bilo - možganov, ki je iz telesa. Vedel sem, da s tem, majhen tranzistor znotraj človeške možgane, lahko sem posredovanje naročil tranzistor računalnik. Moja tema bi bilo po moje absolutno kontrolo."
  
  
  Vendar je še vedno težava: ni vedel, kako naj tranzistor, tudi tranzistorja s ogledalo pike, v človeških možganov. Nadaljeval je, da eksperiment, nikoli ne razkrivajo svojo teorijo, da Rusi.
  
  
  Nato Kitajski znanstveniki začeli obisku v Moskvi za izmenjavo informacij. Von Jelše se odločili za prehod straneh. Zdelo se je, da Kitajski vedel nič o ego politični preteklosti in bi se jih obravnava bolje. Postal je prijatelje s Kitajske fizik, in po njem, je bil tihotapili čez Rusijo. Je bilo enostavno. Von Alders ' umetne roke in noge so bile odstranjene, in ego je bilo dano na dnu zaboj znanstvenih instrumentov, ki je bil priložen v Pekingu.
  
  
  "Enkrat na Kitajskem," von Jelše je nadaljeval, " sem našel rešitev. Bilo je presenetljivo preprosta. Lahko uganete? "
  
  
  Še preden je lahko kaj rekel, je odgovoril sam: "Akupunktura".
  
  
  On je imel svoj dih, kot je nadaljeval, da povem svojo zgodbo. Z uporabo starih Kitajskih medicinskih umetnost akupunkture, mu je uspelo pokopati mikro-točko tranzistorja v človeške možgane. Tranzistor je bil napaja z računalnikom, in von Alders imel popoln nadzor nad osebo.
  
  
  Kot v Rusiji, von Jelše ohranil svoje odkritje skrivnost. Ko se predstavlja priložnost, je vsajeno v micropoint tranzistor v možganov pijani Komunistične Partije uradni, visoki član vlade. Nato aktivira tranzistor z uporabo vnaprej programiranih računalnik, in Kitajci pomagali von Jelše pobegniti v Švico.
  
  
  "Na žalost," von Jelše je dejal z globok vzdih,"slabo Chinaman je bil ubit na poti domov."
  
  
  Takoj, ko je dosegel Švica, von Jelše v stik njegova žena. Malo pa je vedel, da ona je rodila svoje hčerke kmalu po tem, ko so Rusi je Von Jelše proč. Ursula obdržal njen mož identitete je skrivnost, ker njegov ego povezave do Hitler, ampak ona mu zagotovila dovolj sredstev, da odprete spa. Ego družina je vedela ego tekočih poskusov, in ego hčere nikoli ne obstaja sum, da " Zdravnika. Bosch "je bil ih je oče.
  
  
  Letovišče je cvetel, privlačnih, bogatih in vplivnih strankam iz vsega sveta. Von Jelše več let izgradnjo njegov morilec moštva, vsaditev a micropoint tranzistor v možgane skrbno izbranih kliniki bolnikov. Če zdravnik je bil pripravljen, je preprosto aktivira njegov človeški roboti prek računalnika.
  
  
  Njen je bil tiho med ega dolga zgodba, deloma zato, ker je von Jelše govoril nonstop, in deloma zato, ker je ego zgodba se je tudi malo verjetno, da komentirati. On je bil očitno jezen, vendar se je hitro izkazalo, da ni bil bedak.
  
  
  Kot če bi bral moje misli, je udaril: "ne Boste mi verjeli. Mislite, da ste bili poslušanje divje brnenje nori starec.
  
  
  Obrnil se je, da velik računalnik in rekel: "Poslušaj, Mr. Carter. Je pomignil, da Susannah Henley, ki je hitro pritisnil na gumb. Nenadoma glas Predsednika Združenih držav amerike, ki je napolnjena sobi. Se je razpravljalo na rast trgovine z Rusijo in Kitajsko. Kot Ego je glas še naprej, von Jelše je divje cackle skoraj utopil ven.
  
  
  "Tranzistorji, ki ne samo, da posredujejo svoje naloge," von Jelše je dejal, " vendar so tudi delujejo kot sprejemniki. Sem lahko slišal govoriti po vsem svetu. Zdaj boste lahko slišali vaš predsednik gledano skozi tranzistor radio vstavi v možganih enega najboljših državni uradniki Ministrstva. Oni na Kabinetom ".
  
  
  Von Jelše nakazala, da Susannah, in je pritisnil nekaj gumbov. Pogovori o Rusiji, na Kitajskem, in v Angliji, je napolnil sobo, eno po eno.
  
  
  Vedel je, da ji je zdaj, kot Von Jelše gledal moj vsako potezo, mimo mene v vsako smer. Zato mora imeti imel oddajnikov v možgane Agent Z1 in Verblen, in po možnosti drugih AX zaposlenih.
  
  
  "Nihče ne more ustaviti me," von Jelše hvalila. "Ona je organiziral te umor-samomorov, tako da ne bi bilo nobenega vprašanja, levo, ko njen prišel z veliko umor. Ko sem ji grozijo zdaj, jih zaupajte mi. In ne, kaj hočem narediti."
  
  
  Ego je oči glittered, in zdravnik valjani invalidski voziček, tako da so naši obrazi so bili le nekaj centimetrov narazen. "Zdaj bomo razpravljali o svoji prihodnosti, Mr. Carter. Medtem ko so nezavedno, to je bil dodan s tranzistorja na možgane. V trenutku, moj pomočnik "- je pokimal na Susannah - " vključi ego. Od zdaj naprej boste lahko povsem in v celoti na moje usmiljenje, poslušnost, ki je programirana krme, ki jo oglašuje v računalnik."
  
  
  Von Jelše sedel za trenutek videti na obrazu. Bil je očitno uživajo moje nemoči. Bil sem vse preveč zavedajo moj ego moč in čutil znoj izbruhne na moje telo.
  
  
  Von Jelše obrnil proč od mene in pokimal dekle. Sem pripravljena sem sam gledal, kot jo je za roko, šla na gumb na računalniku. Ona se je dotaknila gumb. Vrsta luči zasvetil na, in avto hummed še več. Čakal sem za njo pozorno, ne vem, kaj naj pričakujem. Bi to so onesvestil? Njo bi izgubil vse pomnilnik
  
  
  
  
  
  v preteklosti? Kaj bi se zgodilo? Kmalu luči prenehala utripati.
  
  
  "Nick Carter je tranzistor je bil aktiviran, Dr. von Jelše," dekle je rekel hladno. "Funkcijo, ki je kot nalašč."
  
  
  Njo, ki je sedela nepremično na stol. Nisem čutil nič - moji možgani delajo tako jasno kot prej. Nisem vedel, kaj se je zgodilo, ampak očitno to ni bilo v skladu Von Jelše nadzora. Poskušal je, da bi težko masko na obrazu, tako da mu ne bi odkrili ničesar.
  
  
  Von Jelše očitno mislil, da operacija je bila uspešna. Ga je komaj poblisnil po mene, kot je tempu navdušeno po sobi, govori zase. "Meni je uspelo! Spet, kot vedno! "
  
  
  Naredil je znak, da Susannah in dejal, skoraj contemptuously,"Naj mu pojdi, prosim."
  
  
  Dekle je hitro hodil več do mene in začela odvijte trakovi, ki je potekala me dol. Obdržal sem njen obraz iz poti, v primeru, da je videl nekaj, kar bi opozorila njo, ampak ona sploh ne poglej me. Ko je bila končno brezplačno, je šla nazaj na njen računalnik. V tistem času ni vedel, kaj naj stori, zato je samo sedel tam, medtem ko Von Jelše še naprej tempo naprej in nazaj, bujno o o svojih načrtih.
  
  
  Nenadoma, sredi svojega diatribe, se je ustavil, govoriti in lunged me v svojem vozičku, ego je živce nenadzorovano trzanje.
  
  
  Skoraj ob istem času, Susannah vpil name, " Poglej, Nick! Ve, da si ne nadzorujejo. Ve! Je videl oči! "
  
  
  Ee opozorilo je prišel ravno v času. Sem skočil dol od tam, kjer sem sedel, ko je G. Jelše je invalidski voziček vrč v meni. Njen potem prepozno videl, da sta dva muzzles so štrli iz pod nasloni za roke na invalidski voziček. Ena, malo, spewed iz stanja searing plamen, medtem ko curka oslepitev plina spurted iz okoli druge. Če nisem skočil, ko sem storil, bilo bi spali na tleh. Celo tako, del moje levo ramo in roko je bilo slabo spali, in bil je že na pol slepi, ko je dodged na strani.
  
  
  Von Jelše zavrtel invalidski voziček okoli v blaznost, in lunged me je spet, tako muzzles pljuvanje iz smrtonosne plameni in sikajoč plina. Stekel sem, sukanje in obračanja po sobi kot on me potisnil v invalidskem vozičku. Hrbet me je zažgal še enkrat, preden sem lahko dobili proč od njega, ker je ta čas je bil premika prehitro. Ei je bil blizu do izčrpanosti, ampak preden je lahko vklopite stol okoli spet, Ei planila po njem.
  
  
  Medtem ko je bil twirling stol, njegov emu skočil na hrbet in ovije roke okoli ego vratu. Voziček je bil še vedno dirke naprej, me povlečete skupaj z njim. S svojo prosto roko, je izkopal svoje prste globoko v von Jelše je vrat, dokler je našel živca je iskal. Njen izvajal pritisk in začasno paraliziran njega. Zdaj ni mogel premakniti, ne pa tudi mišic, da poskusite in upočasni njegov avto. Uporabi vse svoje moči, Alenka obrnil ji dirke voziček in katerih cilj ego odkrito na stekleno steno.
  
  
  Invalidski voziček pospešiti s polno hitrostjo do svojega cilja. Njen potekala, gledal kot stene približal lizanje in lizanje, dokler, ko invalidski voziček razbil skozi steklo, njen padla na tla. Stol z von Jelše telesa je razbil proti stekla in padle v dolino spodaj.
  
  
  Susannah Henley planila nad in mi je pomagal na noge. Njo, pogledal na zapri. "Si me rešil, ali nisi?"
  
  
  "Da," je rekla, se mi. "Jaz bom razložil kasneje."
  
  
  Nama je stala tiho, na robu sobi, gledal v globoko brezno pod. Tam, sto metrov pod, na ledu ledenika, določi organ von Jelše, z zlomljeno voziček poleg njega. Od zgoraj, telo je videti kot majhen zdrobljen lutka z njegove roke in noge, odtrga. Susannah flinched, in njen oče potegnil stran od okna.
  
  
  "Računalnik," je rekla, nenadoma spomnil. "Imam, da izklopite ego."
  
  
  Ona hitela po sobi in pritisnete gumbe. Vrstice luči šel ven, in brenčanje postal nizko hum. S končno shudder, ustavil avto v celoti in zamrznila.
  
  
  Susannah me je pogledal. "To je vse prav zdaj," je dejal. "Računalnik je odklenjena. Odin je tranzistor programska oprema ne bo delovala, in vse Dr von Jelše je žrtev bo spet normalne osebnosti. Čez čas, mikro-točko tranzistorjev - vključno s tistimi, ki v vaših možganih - bo preprosto izginil." Je pokimal z njo. To je bilo konec.
  
  
  18
  
  
  Po tem, ko je bil računalnik zaustavite, je dobil klic iz Hawke v zda. Dal Emu kratek, celotno poročilo o tem, kaj se je zgodilo. Ko sem končal to, je svetoval mi je, da ostanejo v zdravilišču. On bo celotno poročilo Predsednika in predstavniki drugih Držav. Nato vse od njih bo prišel v Švico, da so priča končno uničenje računalnik.
  
  
  Medtem ko Susannah in čakal sem, mi je povedala svojo zgodbo. Delala je za Von Jelše za dve leti. Bila je Britanski, in da je prišel, da mu skozi skrivnost za iskanje oglasov v Londonu časopis. Ona je bila lab pomočnik v Londonu, in tam je bilo nekaj drugega, da ne v zdravilišču.
  
  
  Ona je bila pravzaprav zapornika na dan je prišla. To je nemogoče pobegniti. Tudi to noč, ko je prišel na moje hotelske sobe, če ona ni potrkal mi jasno, nekdo z
  
  
  
  
  
  ona - en-Von Jelše je pretepač - bi končal svoje delo.
  
  
  Kombinacija sovraštva in obupa, ki jo pojdi na tej noro avanturo na računalnik. Ona je upal, da je molila, da reši me bi hej.
  
  
  Nekaj ur kasneje, Sokol in Ego skupina začela prihodu. So bili verjeti, ko ji je povedal vse podrobnosti Von Jelše je zgodba. Mislim, da če Susannah ni bil tam za podporo Srnjadi - in če se ona ni imela tako trden sloves na področju - jaz bi bil odpuščen kot oddball. In, seveda, tam je bil računalnik predložiti dokaze.
  
  
  Deluje na naročila od predsednika, Hawke, vezana na Švicarski organi velikan stroja. Naslednji dan, resort je bil izpraznjen ljudi. Nato strokovnjaki so bili imenovani razstaviti računalnik. Vse dokaze, Dr. von Jelše je načrt za nadzorni svet-računalnik in spa-je bila uničena. Zdravnik je organ, ki je bila sprejeta v Berlinu v mrtev za noč in se postavi v von Jelše družino plot. Samo Ursula obvestili Ego smrt, in je zahteval, da hčere nikoli ne veš svojega očeta obstoj, potem izbruha druge Svetovne Vojne.
  
  
  Organi povedal, Bern rezidenti, ki resort je, da se porušijo, ker strukturi veljalo za nevarno. Zdaj, zadeva je bila zaprta in vse, kar je predstavljal, Hawk, Susannah, in njen izpolnjeni na hišica, kjer sem še vedno imel prostora, za končni pijačo. Je odletel nazaj na noč, kot Sokol, vendar je velikodušno ponudil, da mi ostati še en dan.
  
  
  "No, Nick," je rekel, clinking očala z mano, " mi lahko rezultat še enega za vas." Ki je bila najbližja stvar, Hawke je kdaj rekla.
  
  
  Kasneje, po Hawke je letalo v levo, Susannah in sem ležal v moji sobi. Naredili smo znova zaljubila, in je potegnil ji blizu, in je rekel: "veste, njen, se počutim, kot da sem lahko vodi kar radi, da se vam za preostanek svojega življenja. Nevarno občutek.
  
  
  Ona propped sama gor na eno koleno, sklonila mene, in se je nasmehnil tiho. "Morda Dumplink," je zašepetal, " to je tisto, kar se bo zgodilo, da vas. Ne pozabite, da imate še vedno tranzistorja, ki so vgrajeni v možgane, in vem, skoraj toliko kot Dr. von Jelše o nadzorovanju ljudi. To lahko samo vloži majhen računalnik in programirani tako, da vam ni treba, da bi radi, da se mi kadarkoli ali noč."
  
  
  "Ali menite, da strah, mi?"
  
  
  Nit
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Likvidator
  
  
  
  
  Pripis
  
  
  
  Grški agent, stari prijatelj, Carter, delal za Železno Zaveso, ampak hoče oditi in potrebe AX je pomagal, da to storite.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  Drugo poglavje
  
  
  Tretje poglavje
  
  
  Četrto poglavje
  
  
  Poglavje Pet
  
  
  Šesto Poglavje
  
  
  Seme sedmo poglavje
  
  
  Osmo Poglavje
  
  
  Poglavje Devet
  
  
  Deseto poglavje
  
  
  Enajsto Poglavje
  
  
  Poglavje Dvanajst
  
  
  Poglavje Trinajst
  
  
  Poglavje Štirinajstih
  
  
  Poglavje Petnajst
  
  
  Šestnajsto poglavje
  
  
  Poglavje sedemnajst
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Likvidator
  
  
  
  
  
  Namenjen članom Združenih državah, Tajna Služba
  
  
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  
  
  
  To ni daleč od Washingtona na Zunanji Banke; se mi zdi, da je pot. Ker je bila počitnice, smo potegnil malo nazaj in se odpeljal čez Annapolisu Bay Bridge nad Chesapeake na vzhodu banke, nato pa se je avtocesti skozi podeželju tako spektakularno, kot se raztezajo med Indianapolis in Terre Haute. Včasih je velik trajekt vozi iz Cape Charles da Norfolk - dovolj dolgo, da se sprostite, jedo v jedilnici, in gledam morje premikanje med Atlantskim in Zaliv. Ampak nič več kot to. Zdaj pa je most kompleksna, kot so beton steze skozi vodo, in nekaj šokantno predor potopov, ki naj bi omogočil ladij skozi brez ogrožanja prometa. Problem je, da vsakič, ko nevihta zadetkov, čoln odmori sidro, odmori mostu kupe, in zapre vse strukture, ki so za več tednov. Včasih se sprašujem, kako naj ravnajo ljudje, ki odhaja iz Cape da Norfolk, ampak to je ih problem.
  
  
  Najboljša stvar pri vožnji skozi Norfolk je zapreti oči. Potem, kot ste glavo proti jugu, pozabite na Super Žalostna Močvirje na desno in se osredotočiti na to ogromno razbija otokov, ki sestavljajo severno polovico Severne Karoline obali. Ko prideš na Zunanji Banke po Hello kitty Hawk modulov, se boste počutili, kot ste daleč ven na morje z ozki trak iz peščene sipine in motelih, da se izognete lažjim v vodo. Sicer je res, da ste zelo daleč ven na morje, ampak ne verjamem, to potovalne agencije neumnosti o Cape Hatteras se najvzhodnejši točki v ZDA; Philadelphia je dobrih sto kilometrov stran, samo za začetek.
  
  
  Vendar se nismo ustavili, Hatteras. Preveč turistov, in Monica in nisem bo ta dolg vikend, da se družim s kup fotografov. Po vožnje vedno na ravne, monotono avtocesti, smo prišli na trajekt za Ocracoke, zadnja postaja Zunanji Banke. Pozno spomladi dan je bil jasen, vendar gloomy, z svetloba, oblačno vreme, ki je sonce skoraj zatiralski.
  
  
  Ko smo prispeli, smo stopili iz najetih rumena Mustang in se ustavil pri topih premcu čolna; vetrič je bilo dovolj, da bi vrgel spray spray v naše obraze, ampak to je bil bolj osvežujoč kot nadležno. Monica je bil tip dekle, ki ni skrbi, da ji ličila - ali karkoli drugega-kar je bil eden od razlogov, vzel sem ji na to sprehod.
  
  
  Moj šef v Washingtonu ni bil zadovoljen s svojo izbiro za dolg vikend; ne morem še povedati, emu, kjer sem ostal, ker jaz bi nikoli ne bil Ocracoke preden; ni bilo točno, kaj turisti potrebno. Jaz bi bolj ali manj obljubil, da naj Em vedeti, takoj, ko smo ugotovili, motel, ampak oba sva vedela sem, da sem verjetno pozabil. Lepo je, da vedo, da ste potrebna, vendar morate, da narišete črto nekje.
  
  
  Smo se ustavili na lokaciji, blizu mesta na Ocracoke, gruča hiš in trgovin, urejene okoli pristanišča, ki tvorijo popoln krog. Bil sem vesel, da ugotovite, da ni bilo telefon v sobi, vendar smo imeli ledeno kavo zunaj. Nekaj let nazaj, moj prijatelj napisal članek o tem majhna, osamljen otok, in ker je poudariti, ego, glavni interes v življenju, sem vedel, da Okrakok ni bil samo suho, ampak, da ni tudi oseba, ki bi lahko dodatno steklenico ali dve. Vendar smo prispeli dobro založene, in Monica in jaz, ki niso bili zaskrbljeni, ko smo začeli naše zaseden dopust za nekaj dni.
  
  
  Monica je delal na spa v Bethesda, in en pogled na ta majhen, vendar odlično živahno telo je vse, kar komercialne morda potrebovali. Na petindvajset, po nekaj zlomljeno zvez, Ne imel naivno razigranost najstnik, ampak ona je imela shrewdness, da je cenjen. Ona nikoli ni vprašal o mojem brazgotine, grozno tisti, ki še AX je super kirurgi ne bi mogel v celoti popraviti. Kraj, kjer je delala, je bila primerna za to vrsto poškodbe.
  
  
  Washington je strank - vojaško nadrejenih, ih sat diplomati, moških in žensk po različnih vladnih služb, katerih naslovi povedo nič o ih je res funkcije. Z drugimi besedami, vprašanja so poguma, in to je bil glavni razlog, moj šef me je poslal na ta kraj, ko je eden od mojih nalog me je zapustil v precej slabem stanju.
  
  
  Monica in sem vzel kratek plavati v hladen Atlantik, sledile so dolge, lagodno opekline, nato pa še en kratek plavati in hitela vrnili v motel kot sonce začela padati proti Pamlico Zvoka na drugi strani otoka. Kasneje, smo preživeli neverjetno uri v baru in potem je vstala, da bi našli prostor za večerjo. Izbira ni bila velika, vendar sveže ribe, v mesto smo izbrali je dobro kuhana, če ni zanimivo, in mi iskreno, ne morem pritoževati.
  
  
  Tako je šla za nekaj dni, mi pa hodil okoli plaže, ustavila od časa do časa govori, da deskarjev, preverjeno iz trgovine s spominki in se strinjali, da smo bili v enem, ni bilo nič vredno okoli njih. Vreme nikoli ni spremenila, ni bila vedno lahka meglica, ki je modro nebo mlečno siv znova, in po nekaj časa se mu je začelo zmanjšujejo nas tako. Opoldne na tretji dan, dogovorili smo se, da je čas za vrnitev; smo se ustavili nekje drugje na obali za noč - ne mudi, samo poskušam, da se premaknete na.
  
  
  Imeli smo slišali za Ocracoke ponija, divje pasme, podobne tistim, najdete na Chincoteague Otok, off Virginia, vendar niso opazili, nas samih, dokler smo bili na naši poti do trajekta. Potem pa je, kot smo bili za vožnjo po ozkih two-lane asfalta skozi vozni sipine, Monica nenadoma opozoril me je na levo naprej.
  
  
  Kričala je. "Poglej!" Celotno čredo!"
  
  
  Obrnil svojo glavo, samo v čas, da vidim par konj zadnje noge izginejo za visoko, shrubby sipin. "Oni so šli," sem rekel.
  
  
  "Oh, prosim, ustavite se, Nick," dekle je vztrajal. "Pa poglejmo, če bomo lahko našli ih znova."
  
  
  "Oni so divje, se ne bo pustil blizu njih." Vedel je, Monica je bil nori konj; ona peljala redno konjušnico v Maryland. Za mene, konji so samo hitrejši način, da bi dobili več na tleh kot hoja, če je to edina izbira imate.
  
  
  "Poskusimo vseeno." Ona postavlja svojo roko do mojega plemena in daje mi, da igriv nasmeh, ki pravi, da ve, prekleto dobro je ona se dogaja, da se njen način. "Mi smo ne mudi, in smo nisem niti pogledal na tem delu otoka."
  
  
  Popolnoma resnično, je priznal, da jo je potegnil na stran ceste in ustavil avto. Ko motor je bil izklopljen, le zvok je bil svetloba, veter piha skozi neotesanih, rdeče-rjava grmovja, ki je nekako uspelo, da dreadlocks na peščenih tleh. Njo, pogledal Monica z njo kvišku, nos in svetle oči, njen strojene palice, ki so pravkar začeli peel off na robovih. In potem njen, če pogledamo na njeno čudovito debelušen prsi, ki je stal pred svetlobo plesti srajco, in blede traper hlače, ki clung, da ji stegna kot ljubimec objemu. Prijel jo je za roko off kolena in poljubil jo na kratko.
  
  
  Dober. Začnimo velik roundup, " sem rekel, odpiranje vrat na moji strani.
  
  
  "Vzemite fotoaparat. Rad bi, da traja nekaj fotografij svojih."
  
  
  "Imam ga."
  
  
  Oba sva hodili bosi čez težke pesek v smeri zvoka. Med visoke sipine na obeh straneh nas je bila neke vrste poti - ali vsaj trak iz peska, kjer ni grmovjem poraslo. Obdržal sem pozorni na mesto, kjer je konj je izginil, ko pa smo izbruhnila v odprt na banki, Nu bilo nikjer videti.
  
  
  Monica je bil zdaj dirke naprej, optično branje terenu; nenadoma je padla na kolenih, kot so Indian scout. "Pazi!" je kričala. "Hoofprints!"
  
  
  "Kaj ste pa pričakovali?" Vprašal sem, shuffling po vročem pesku proti njej. "Pnevmatike skladbe?"
  
  
  "Ni neumen. Ona je vstal in pogledal na dolge, ravne odsek plaže. "Ampak lahko bi jim sledijo."
  
  
  "Seveda. Od zdaj do naslednje zime. In kako veliko možnosti, da misliš, da bomo imeli nadoknaditi, da ih?"
  
  
  "No..." Je obrnil glavo, modre oči zmanjšuje. "Oni morajo imeti izginili nekje onstran sipine." Zgrabila mojo roko in začel vleči. "Pridi, Nick."
  
  
  Hej, naj ji vzemi me z njo. Ona vodi navzdol plaži, bo kraj, kjer se pesek je bil težje in wetter kot mini wave. Ona gledal kup kopita previdno, potem pa ga je nenadoma ustavil in pokazal celinskih.
  
  
  "Poglej! So izklopljen tam." Tekla, in meri vzela in trotted po njej. Takšno navdušenje se lahko nalezljiva.
  
  
  Ko skladbe, je izginila v goščavi sipine, mi je uspelo ustaviti sam od rekel, hej, "sem ti rekel," delno zato, ker nisem naredil, razen v temi. Monica ustavil hoja
  
  
  nenadoma uporablja palec na njene ustnice in je zavzdihnila.
  
  
  "Sprašujem se, po kateri poti -" je začela.
  
  
  "To je gnusno."
  
  
  Ona prikimala. "Imate morda prav." Potem je osvetljen. "Ampak poglej! Mi lahko vzpon na vrh tega pošastnega dune in vsaj poglej okoli. Mogoče bi lahko na kraju samem ih enkrat!"
  
  
  To je bila moja obrnejo na vzdih, ampak, ker mi ne bi bilo treba sprejeti svojo tako daleč, ni bilo nobene točke v odporu proti. Bila je plezanje po strmih sipin naklon, kot so defender, kako ji noge v formi za sezono, in če bi bil nekaj let mlajši, sem se počutil dolžan pokazati, hej, to sem lahko storila, je preveč. Namesto tega sem šla gor na bolj razumno hitrostjo; obstaja dovolj fizične zahteve v mojem delu in mi ni treba, da se pokažejo. Poleg tega mi ni treba dokazati ničesar, Monica.
  
  
  Stala je na prstih, v vetriču ruffling njeno blond lase in se počasi obrnila pogled v tla spodaj. Nisem mogel videti ničesar, v neskončno kopico grmovje in zakrnela drevesa med dvema vrstic sipine. Morda bo tankovsko divizijo, ki se skriva tam, da ne omenjam ducat ponije.
  
  
  "Mislim, da smo zagotovo izgubil ih," sem rekel.
  
  
  Monica pokimal. "Zgleda, da se prilagoditi! To je samo, da si ogledate ih hotel blizu."
  
  
  "No, naslednjič." Ozrl se je nad njeno glavo ob asfaltirani cesti v daljavi. Videla rumena Mustang, ki je parkirano, kjer ego je pustila, vendar ona ne more videti naš avto, naš človek, ali celo izgubljenih galeb. Za nami na zvok, ki je segal proti neskončno nevidno celine, morda dvajset kilometrov stran, par igrača čolni se pojavile v & nb, vendar so imeli nič opraviti s tem oddaljenih in osamljenih mesto.
  
  
  Sem pogledal nazaj na Monica, ki je bil zdaj me gledali z si vedel sem, da tako dobro. Ona yawned, raztegnjeno, in tekel roke skozi svoje lase. Njene polne prsi so postavljeno pod njeno majico, njene bradavičke so ostro določeno. Nasmehnila se je sleepily, in je patentna zadrga gor ji usnje fotoaparat primeru, tako da pesek ne bi zašli v to.
  
  
  Na vrhu sipin je izdolbel, jed po mehki pesek, ki je bil sprva vroče pred golo telo. Potem pa, kot tiste, boki se je začel premikati ritmično pod mano, sem pozabil vse o toplotnih in vse ostalo, razen tisto, kar smo počeli. Bila je strastna, lascivious dekle, v celoti vključena v ne; je dvignil noge in zavit jih okoli mojega pasu, ima me, da ji s presenetljivo moč, in nato se je začel kreten nasilno, poskuša vleči me v njo. Ona potem pa naj si dolg, nizko brnenje iz boli in veselje, in potem se je počasi začela spuščati do njene izčrpanosti je bil popoln.
  
  
  "To je dobro," je zamrmral.
  
  
  "Neverjetno," sem se dogovorili, zdaj zaveda, kako je sonce še gori mi.
  
  
  "Želim si, da bi ostal tukaj ves dan." Njene roke so bile še vedno na mojem vratu, in njene oči so bile nekoliko odprte, kot nasmehnila se na me.
  
  
  "Obstajajo tudi druge kraje." Ni bilo, da nisem hotel ostati, vendar ni bil radoveden, nujnost v meni, da nisem mogel razumeti. Dokler je slišal oddaljen zvok, ki se približuje.
  
  
  Ozrl se je na levo, proti koncu otoka, kjer trajekt dock je bil. V zraku, več kot sto metrov nad tlemi, helikopter je bil gibljejo počasi v naši sedanji smeri. To nežno pretresli in nazaj, očitno, skeniranje two-lane asfaltirani cesti. Ko je prišel do moje rumeno Mustang, to je njihova rast upočasnila, še več, vel, in nato znižal malo, kot če bi hotel spoznati drug drugega bolje.
  
  
  Brez slovesnosti, je izbruhnila brezplačno Monica objemu in je skočil na noge; on je bil vleče na svoje hlače, ko je helikopter nenadoma nagnjeno in se odpravila se je odkrito zavzel za naše sipin.
  
  
  "Kaj je to?" Monica vprašal, le pol-zaskrbljen, da podpirajo sebe na en komolec.
  
  
  "Rumena Mustang," sem rasped, preklinjanje najem agencije za ne daje mi manj sumljiv avtomobil.
  
  
  "Kaj pa govoriš, Nick?" Dekle valjani več, gledal v nebo, kot je helikopter približal. Prisežem, goli in vse, bila je približno val, ko sem jenki in jo vrgel ji off strmih sipin banke. Ni bilo ravno spretnost obvladovanja dama bi si ustvaril ljubezen, ampak ko se ji je, dived v za njo, to je bila zadnja stvar, na njen um. Ko čuden letalo, ki išče me, I don ' t val, ki je s svojo roko - I raca je.
  
  
  
  
  
  
  Drugo poglavje
  
  
  
  
  
  Kljub vsem zavetje na kratki razdalji, krajev, kjer smo bili še ni dovolj, da skrijete zajec. Tokrat je bilo mojem pa teči, da povlečete Monica za mano; nekako, hej uspelo, da zgrabi njene obleke, kot je bilo potisnilo preko sipin z ee, in ji plesti majica fluttered za njo kot zastavo. Saj ne, da je važno; v vsakem primeru, fant, v helikopter ne bi mogel zamuditi nas.
  
  
  To je letel nizko nad nami, veter iz dvig rotorjev pesek
  
  
  v naši obrazi. Monica naletel, poskuša zapreti oči; Ey ustavil, da bi ji pomagal, je pogledal nazaj, in v tistem trenutku se je helikopter pristal na tleh nekaj deset metrov pred nami.
  
  
  To je bil čas, da se ustavite. On squinted proti sončni svetlobi, ki se je odbila v whizzing rezila, nagonsko dajanje sam med dekle in helikopter; in ni bilo samo, da skrivajo svoje nakedness. Najbližja vrata na okroglo plastično mehurček odprl, in človek počasi odšel na zapri. Bil je samo silhueta, ampak takoj, ko se je preselil k meni, njegovo telo pa sproščeno.
  
  
  "Dobili v vaš stvari, medu," je muttered, da dekle, in čakal, David Hawk pristopiti previdno. Na srečo za njega, Monica ni bilo vrste dekle, ki je približno sekundo in pol, da bi dobili oblečen, tako Em ni treba, da si stran več.
  
  
  "Vse prav," je končno rekel, da ne piskanje na vse. Ne samo, da ne SEKIRA Glavni videz, kot da je moral biti pridiga hellfire in žvepleni za svoje kongregacije v New England vasi, vendar je včasih deluje tako - razumljivo v prisotnosti gola ženska.
  
  
  V premoru, ki je sledil, je postavil na njegovo srajco. Sem jo vprašala.
  
  
  "Kaj vam prinaša čudoviti Ocracoke?"
  
  
  "Ti," je rekel iskreno. "Zakaj nisi hotela zapustiti besedo, kje ste bili bivanje tukaj?"
  
  
  "Zato, ker nisem vedel njo, ko sem zapustil Washingtonu."
  
  
  "Kdaj ste ugotovili?"
  
  
  "Pa samo ni važno, za par dni."
  
  
  Ego je flint oči darted iz rudnika Monica, nato pa nazaj k meni. "Morate vedeti bolje, Carter."
  
  
  Ni bilo nobenega argumenta z njim. Moj edini izgovor je bil, da sem prekinila preveč moje kratke počitnice do glasovanja, kot je ta, ampak to ni izgovor, na vse. Smo majhno organizacijo, in ko jo potrebujem, potrebujem ga.
  
  
  "Se opravičujem," ji je dejal oče. "Karkoli je bilo, da smo bili samo na naši poti nazaj v D.C., ko ste, uh ... .. opazili so nas."
  
  
  Je zarežal. "Mmm. Seveda, za vse nas, kaj smo naredili, je bila njen, mislim. Če ste bili kjerkoli drugje, vendar ta otok, na robu sveta, dvomim, da bi mi v stik. Vendar je bilo vredno truda, in je delal. Boste morali poslati dekle, da počakajte, da vas z avtomobilom."
  
  
  Nisem vprašal, zakaj, samo obrnil in pokimal Monica. Da bi Amy njena posledica, da ji ni sulk ali protest. Ona je samo pomahal in zbežala.
  
  
  Hawk nisem hotel izgubljati časa na predhodni testi. "Potrebujemo vas v Washingtonu zdaj, Nick; ne bom se spuščal v vse več podrobnosti, dokler ne bomo dobili nazaj v pisarno, vendar je dejstvo, da sem prišel sam, naj vam povem, kako pomembno je to."
  
  
  "Razumem." Ne pa, da je stari človek je bil samo post poveljnik, ampak to je redko videti v glavo, enega od svetovno najbolj pomembne obveščevalne organizacije, ki teče po opravkih.
  
  
  "Ali je dekle voziti avto?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Dober. Potem je lahko vrne avto v Washington. Ste plujejo nazaj z mano."
  
  
  "Ne morem iti in priti do mraka."
  
  
  "Prepozno je. Boste na vaši poti do mraka."
  
  
  "Kje?"
  
  
  "Kasneje. Dobili v helikopter in smo bom vaju off na tvoj... na srečo, opazen avto."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Jaz grem na sprehod; to je najmanj, kar lahko storim po pridobivanju dekle, da to storite."
  
  
  Hawk stared me za trenutek, sesanju na njegovo hladno cev. "Ne povej mi," je rekel, trzanje ustnice, ki je služila emu nasmeh. "Ali si postal gospod, te dni?"
  
  
  Ni smisla v sprejem.
  
  
  Monica je novica tudi, čeprav je jasno, da mi ni všeč ideja, da manjka preostali del naše počitnice. "Bom videl, si takoj, ko sem lahko," Hej, ji je povedal, kar pomeni, da vsak besede: dekleta, kot so Monica so redko najti, zlasti za človeka v mojih e-poslovanje. Zgrabil prtljage, jo poljubil v slovo, in se vkrcali v helikopter. Ona pomahal enkrat, nato pospešiti off, kot če bi bil pripravljen za dirko v Washington. Način, kako se je odpeljal, je ne bi imela duha ne, ce ne bi bilo za tako dolgo, počasi trajekt vozi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk ni povej mi, kaj mi pripovedovali, dokler smo bili v Ego je sedež urada, AX je DuPont Krog sedežu. Za fasade Svetovna Zdravstvena Storitev je kompleks sterilne malo uradov, pobarvane enako žalostna senci zapora barve in osvetljena z neskončne vrstice, svetlo neonskih cevi. Hawk Odin je nekaj okenskim uradi okoli njega, vendar to ne pomeni, da jaz vse bolj zabavno; on je stal pred prazen zid, ki deluje v telovadnici, skoraj na dosegu roke.
  
  
  Njena prodaja se usedla na trdi naravnost stol nasproti ego preprostega jekla stol. Kot običajno, je bilo le nekaj lepo zložene v mapah na nen, nekaj rednih black telefonov, plus eno ne vidite, rdeča, ena v poseben predel, ki je vgrajen v ego stol. Kot Sokol, urad, ki je bil namenjen samo za
  
  
  za podjetje. Nihče ni bil nikoli spodbujal, da se ustavi in prenese čas dneva ni.
  
  
  "Ste dobili živčni, N3," starec je pripomnil.
  
  
  "Tisto, kar si rekel, da?"
  
  
  "Samo zato, ker... naj samo povem, da... je voyeur se odločili, da pobliže pogledati, kaj se je dogajalo na vrhu te sipin, si ravnal, kot če ste bili boji za svoje življenje."
  
  
  "Če vaju ne preveri moj prvi avto, bi morali zamenjati za drugega, Peeping Tom. Vendar v vsakem primeru, ona ni exhibitionist, tako da bi prišel ven, hema, ki bi jih glede na svoje težko."
  
  
  Hawk pokimal ostro, zadela kuhinja tekmo, in imel je za smrdljivo skledo svoje cevi. "Kdaj je bilo zadnjič, ko ste šli na izlet z ladjo, Nick?"
  
  
  Jaz bi si mislil o tem malo. "Zadnjič, ko sem bil na Bahamih. Štiri mesece nazaj."
  
  
  "Katerih?"
  
  
  "Samo eno od teh malo katamaranov, da calve najemnin ven."
  
  
  "Nič več?"
  
  
  "Čisto... povej mi razmišljati o tem. Ne od lanskega poletja. Moj prijatelj ima štirideset in dve-metrske jahte na Vzhodni Breg. Smo preživeli nekaj dni vožnje je okoli Chesapeake."
  
  
  "Vožnjo čoln sami?"
  
  
  "Seveda. Veš, da sem lahko plavati. Jaz ne bi preskočila njo za 12 kilometrov dirke na Copa America, vendar sem lahko storite zal veliko nič, da je ena oseba lahko storite."
  
  
  "Ja, to je v datoteki. Navigacijo?"
  
  
  "To je tudi v datoteko."
  
  
  Je pokimal. "Alex Zenopolis".
  
  
  Začel sem, da povem nekaj o moji datoteko še enkrat, potem pa ime, ki me je zadel in me je ustavil, kot so kamniti zid. "Alex," sem vdihnil. "To je bil let, odkar ferret sem slišal to ime prej."
  
  
  "No, o nen od časa do časa pojavljajo v poročilih, ki z njimi ferret kot je disidirala za Reds strani. Očitno je, da je naredil dobro, ki živijo v ih obveščevalni aparat."
  
  
  "Ne spomnim videli vse okoli teh poročil."
  
  
  "Biti hvaležni, da vas delo na področju, vam ni treba prebrati vsak poročilo."
  
  
  On je bil hvaležen za njo, vendar ni bil govorili o tem. "Želim si, da bi videl, si; Alex in sem bila prijatelja za nekaj časa."
  
  
  "Da, jaz spomnim."
  
  
  "Torej, kaj mu je zdaj?"
  
  
  "Očitno je, da želi, da pridejo ven."
  
  
  To je bila moja zameno za zeleno luč; nisem imel, da zahteva kakršna koli vprašanja.
  
  
  "Sinoči," Hawke nadaljeval: "eden od naših moških, ki so nameščene v Grčiji ob meji z Albanijo prejel sporočilo purporting, da je od Zenopolis. To je bil takoj prenesete tukaj." Hawk odprl vrhnjo mapo in zdrsnila tanek list papirja čez stol.
  
  
  Sporočilo je razumljivo grobni; je nen le dejal, da je Alex Zenopolis, nekdanji grški inteligence uradni, bi osebno obrnite na NAS zastopniki v Grčiji v hotelu za teden dni ali tako. Kraj in čas slediti. To bo nato pošlje potrdilo signal, ki bo oddaja na standardne frekvence in ob določeni uri.
  
  
  To je bil vrnil z ego šef. "Storili smo vse kaže, kje je?"
  
  
  "Lani smo slišali, je bil odmerek v nekaj zvezo skupine, ki deluje med Jugoslavijo in Albanijo." Hawk dovoljeno sam hladno nasmeh. "Si lahko predstavljate poslastica za to vrsto operacije."
  
  
  "Ne spomnim se, Alex pa diplomat."
  
  
  "št. Na drugi strani pa smo verjetno vedo manj o tem, kaj se dogaja znotraj Albanija, kot mi o Rdečih Kitajskem."
  
  
  "Torej mislite, da je lahko povem, da nas nekaj pomembnega?"
  
  
  "Vedno obstaja ta možnost. Na drugi strani, vse pravi, da si želi, da nas kontaktirate. Osebno."
  
  
  "Kar pomeni, oči v oči. V Grčiji."
  
  
  "In morda je samo želi, da bi dobili nazaj v pokrovček."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. Dober. V vsakem primeru, bi moral povejte nam kaj zanimivega."
  
  
  "Verjetno zelo veliko."
  
  
  "Ali imate kaj drugega poleg tega, to sporočilo?"
  
  
  "Ni res. Ampak jaz res želite, da bi dobili naslednjo stvar, ki jo pošlje."
  
  
  "In v tem času?"
  
  
  "V tem času, ste si bo trajalo crash seveda v jadranje in plovbo."
  
  
  "Ne razumem."
  
  
  Sokol je vstala s svojega creaking vrtljivi stol in stopil v vrsto sivo jeklo arhivske omare, ki so le okras v pisarni. Okoli predal, je potegnil ven rolled-up zemljevidu in jo izvaja na burn-zamazanih konferenca tabela za mano. Ji pridružil mu
  
  
  "Tukaj," je dejal, " so Balkan. Grčija, Albanija, Jugoslavije, Bolgarije in Romunije. Sedaj naš oseba, tisti, ki so prejeli sporočilo, ki je bilo objavljeno tukaj." On je poudaril, da mesto ne daleč od tam, kjer meja Jugoslavije, Albanija in Grčija izpolnjevati. "Boste opazili, da je veliko jezero, ki je tukaj, in vse tri države delijo ego obali. V zelo gorata država."
  
  
  Em ni bilo treba pojasniti. "Obstaja veliko čezmejni promet?"
  
  
  "Presenetljivo malo, če upoštevamo,
  
  
  težave pri varovanju območja. Vendar takšna ozemlja, ki bo zagotovil veliko priložnosti za usposobljena in izkušena oseba ."
  
  
  "Kaj pa sel? Nič iz njega?"
  
  
  Hawke je zmajal z glavo, sem mislil malo žal. "To je bolj ali manj odprto post poslušati. Samo po sebi, ni uspelo s SEKIRO. Očitno je, da je bellboy vedel, kje je bil v dvorani, in ... ahh... sem dal opomba pod vrata."
  
  
  Zdaj sem vedel, da je bil v zadregi, tudi če delovanje ni pod našim nadzorom. Tako je rekel nič in naj Em še naprej.
  
  
  "V vsakem primeru, glede na naravo dela, ki Zenopolis naredil, bi bilo logično sklepati, da je nekje v tej regiji." Pojasnil topim, tobak-obarvajo prstom na jezero.
  
  
  "Ne povej mi morali jadrati na to."
  
  
  "Sploh ne. V bistvu, če Zenopolis namerava izvesti na tem področju, ne moremo imeti nič z njim. Ne obstaja."
  
  
  "Zakaj ne?"
  
  
  "Poglej ta kraj. V eno smer, to je država, kot je nadvse nasprotju z Zahodnimi narodi kot katerakoli druga država na svetu. Poleg nje je Jugoslavija, ki je prijazna do nas v teh dneh, vendar je še vedno nedvomno zaveznico, na drugi strani. In Grčija. naš zaveznik, ja, ampak naši odnosi v sedanji vladi so očitno napeti. In predstavljajte si, koliko polkovnikov, ki delajo hej, zdaj bi radi, da bi dobili nekoga, kot Zenopolis."
  
  
  "Mislim, da razumem njo. Edini način, da se mu brž ko mu prečka mejo je po zraku. In to bi pomenilo dolgo let nad Albaniji in Grčiji, in ne bi potrebovali okoli njih, da skrbite preveč o tem, dajanje v najem nas dobili tam. off z nagrado."
  
  
  "In če Grki ugotovili, da NAM agenti so vključeni v katero koli način, veliko bolj resne težave, ki bi lahko nastala."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Kar nas pripelje nazaj na jadranje lekcije."
  
  
  Hawke tekel prst ob zahodni obali Grčije. "Ko smo se vzpostavijo stik z Zenopolis spet, bomo vztrajajo, da je prekinil z Albanijo kot ble liže, do morja. To je edini način, si lahko privoščimo, da stopite v stik z njim na tej stopnji."
  
  
  "Kaj pa, če je nekaj pomembnih informacij za nas?"
  
  
  "Potem bomo morda morali spremeniti svoje razmišljanje. V tem času, boste morali biti pripravljeni, da izpolnjujejo ego nekje v okolici. Nato vam bo prenos ego, da Taranto, ki je v dvorani na peto italijanski škorenj."
  
  
  "V redu, ampak zakaj ji? Vsak agent je lahko storite delo, in jaz ne mislim, da sem edina, ki lahko vodi jadrnico skozi... kaj?" Strelski milj obsega; zemljevid je pokazal kos jugovzhodne Italije. "Morda sedemdeset-pet kilometrov? Ne več kot sto? "Je začel, da bi dobili malo moti, in se spomnil svojega neprijetno teče skozi pesek s prostim Monica v predivo.
  
  
  "Da, imamo enega ali dveh agentov, ki so bolj usposobljeni v zvezi s tem, kot si. Ampak nihče okrog njih ve, Alexa Zenopolis za pogled."
  
  
  Potreboval sem nekaj časa, da se zavedajo, da. "Ampak poglej," sem rekel, " nisem še videl tega človeka v petnajstih letih. To lahko preide mimmo njim na ulici in ne prepozna ego."
  
  
  "Upajmo, da je ne drži. Pogledal sem skozi vaše osebne datoteke danes, in v tem času svoj videz, ni spreminjala v vsakem opazen način."
  
  
  Če star človek je poskušal laskati me, on ne bi mogel izbral boljši način. Bil je samo človek, takrat, v zgodnjih dvajsetih, vendar se je kmalu po tem pa je bil precej samozavestni glede svojega videza in fizično stanje. Z njimi, ji ferret hrani sama v formi, in tako daleč, kot izgleda pojdi, njen, mislim, da sem eden tistih obrazov, ki pač ne starosti veliko. Moji lasje so bili še vedno debela in temno, malo dlje, kot je bilo v tistih prvih, naravnost Eisenhower dni. Tehtam deset kilogramov več, kot sem takrat, vendar sem namenoma zgrajena moj ego kot del teža-program usposabljanja, in nisem nosil unča več kot mi ne bi bilo treba. Če to zveni kot hvalisanja pravice, in tako je; oseba, ki trdo dela, da ostanejo v formi treba malo ponosen na to.
  
  
  "Vse prav," se je Hawk dogovorjeno. "Torej, morda se bom prepoznali kot Alexa."
  
  
  "In tudi če ne, seveda lahko ustanovi ego, osebnost, s pogovori o starih časih."
  
  
  Ni bil tako prepričan o tem; če druga stranka fielded zamenjavo, moral bi biti dobro obveščeni. Vendar sem bil ne bo trdijo. "Torej, kaj je naslednji, gospod?"
  
  
  Hawk vrnil k svoji mizi. "Ko ste zbrali nekaj obleke, boste na tržne letalo k Previdnosti. Rezervacije je bil dosežen, za vas v imenu Daniel McKee. Moj registrar ima kreditne kartice in druge osebne dokumente."
  
  
  "Previdnost?" Moje presenečenje je bilo očitno.
  
  
  Hawk zarežal in mi prižgali zeleno luč. "Vaš končni cilj je Newport. Ampak v mestu, ki vas sovražijo, boste srečali na letališču, ki jih človek z imenom
  
  
  Nathaniel Frederick. To vas bo obvestil naprej. "
  
  
  "Je on sam po naših agentov?"
  
  
  "Sploh ne. V resnici, je točno, kako ego zvoke priimek."
  
  
  "To je kaj?" Ona ni zaupanja starec, ko je nasmehnil.
  
  
  "No, seveda, upokojeni New England schoolteacher."
  
  
  
  
  
  
  Tretje poglavje
  
  
  
  
  
  Ko sem vstopil terminal, čakal je za mene, visok človek z rumen obraz in tousled temne lase, ki je bila nekoliko streaked s sivo. Ego stisk roke je bil prijateljske in trdno, ampak iz občutek ego usnja palm, sem dobil vtis, da je lahko stisnite srebrno ingot, oblikovan kot krog, v zvitek monette. Imel je vesela, nagajiv obraz, njegove oči so bile nenehno ples, in njegov udobno širok srednji, da ni bil širši od ego enako široka ramena. Še preden je spregovoril, je vedel zakaj je bil delajo za AX; Nathaniel Friderik je bil očitno človek, ki je bil tam pred in ljubil vsako minuto je.
  
  
  "Imaš srečo," je dejal, ko smo zapustili, circled terminal in se odpravila za ego letnik karavan, ki je parkirano desno izven vhodu. "Vaše letalo prišel na čas. Običajno, lahko pričakujemo poleti iz Washingtona, da pridejo vsaj eno uro prepozno."
  
  
  "Morda imate srečo," sem rekel. "Vam ni treba čakati."
  
  
  "Oh, I don' t mind čaka." On je pobožal črno aktovko pod roko. "Jaz sem vedno pripravljeni, da mimo stran idle trenutke."
  
  
  Če to pripombo je bilo mišljeno, da pique je moja radovednost, je delal. Vendar sem se odločil, da zadržati, dokler nisem dobil jasnejšo sliko o človeku, ki je videti vse prej kot upokojeni vsem Nova Anglija. Kot je začel hrupno, vendar nemoteno motor, njen ego profil študiral ji za trenutek. Sem ocenili, da je več kot sredine petdesetih let, in da sem razmišljal. V pokoju? On je pogledal, kot da bi šel na, dokler je bil osemdeset, in morda tudi takrat.
  
  
  On je odpeljal vztrajno in mimogrede po ulicah in avtocestah, dokler smo bili vožnjo po mestu. Je vedel skoraj nič o tem delu države, razen, da sem bil enkrat pošlje Rjava, da sprejme poseben tečaj. Bilo je sredi zime, in zime v Providence bi si želeli, da gredo kam drugam. Njen je bil v Newport enkrat, potovanje s prijatelji na ladjo, da bi lahko po pravici se imenuje jahte, ampak njen sploh ne bi bilo na obali v naši nočitev.
  
  
  "Kakšno vajo?" Vprašal sem jo, kot odpirač.
  
  
  Nathaniel me je pogledal. On definitivno ni bilo po naravi ljudi, ki želite klic Nat "Dobro, boste ostali v moji hiši. Vas bom popeljal na morje vsak dan, dokler ste vožnjo, kot da ste doma ali vožnji avtomobila. Potem morate vedeti nekaj drugega ... "
  
  
  "Navigacija," sem prekinila.
  
  
  "Oh, to velja za jadranje, in če boste potrebovali, da krtačo na teoriji malo, bom zagotovo vam pomaga s tem. Ampak to je lažji del."
  
  
  "Ali je to pravilno?"
  
  
  Je nasmehnil, njegov obraz osvetljen z nadzorno ploščo luči. "Boste morali zapomniti podrobnosti - velikost, oprema, dodatna oprema, in še posebej, cene skoraj vsak jadralno plovilo, ki so trenutno na prodajo v Združenih državah amerike in drugih delov sveta."
  
  
  "Vse to? Zakaj?"
  
  
  Nathaniel zarežal. "David mi je rekel, da ni imel časa, da vas obvestim, v podrobnosti, vendar nisem vedel, da on ni povedal ničesar."
  
  
  Moški poleg mene presenetilo me vsakič, ko je odprl usta. On je bil edina oseba, ki sem jih kdaj slišal, poklical načelnika za njegovo ime.
  
  
  "Rekel bi, daj mi podrobnosti."
  
  
  "Seveda, le v ta del operacije. In to je, da zavijete v pametno kopijo jahte posrednik, G. Daniel McKee. Ne vem, zakaj, in jaz nikoli ne pričakujejo, da ugotovite, kaj je" ne rabim vedeti o svojem delovanju, prosim, ne povej mi, "je za.
  
  
  Sem bil ne bo naredil, ampak moja radovednost me želite vedeti vse, kar sem lahko o tem poraščena kerubina. "Sem se, si delal z Hawk prej."
  
  
  "Oh, seveda," je priznal. "Gremo nazaj na Prvo Svetovno Vojno, ko sva oba delala v mornariške obveščevalne. No, vsaj njen delal; David je bil... ni v stanju, kot smo jo uporabili za povedati."
  
  
  "Ja. Ste poučevanja v šoli zdaj?"
  
  
  "Ne več. Njen pokoju nekaj leti."
  
  
  Pogledala sem mu odkrito, da je bil z njim seznanjen. "Se vam zdi malo mladih za upokojitev," sem rekel iskreno, poskuša razumeti reakcijo.
  
  
  On je samo pokimal v sporazum. "To je res. Jaz sem samo petdeset-devet. Ampak, ko mi je žena umrla, moj položaj v St. Dunstan farna postalo neprijetno."
  
  
  "Ali je to šola?"
  
  
  "ja. Vidite, fantje v prep šole dobijo pritrjena na ženo od rectors nekaterih oddelkov. Ste vedeli, popoldanski čaj, vrsta odprtih vrat vzdušje, ki je običajno vzdržuje v nekaterih mestih.
  
  
  . Moja žena, katero lahko rečem, brez hvalisanja, je bil verjetno najljubši vse moje družine, in ko je odšla, sem ugotovila, da je bilo preveč jih je... no, naj samo povem, sočutje za mene. Postalo je zelo težko naučiti, in sem bil zaskrbljen, da so fantje le prišli v razred z mano. Tako... sem v pokoju."
  
  
  Govoril je dryly, z rahlim nasmehom na njegove ustnice, a je brušena njegove oči enkrat in nato odkašljal glasno.
  
  
  "Ti... err... še vedno živijo na univerzi?" Sem bil manj zaskrbljeni, kjer je živel od tega, kako to lahko vpliva na mojo zgodbo; zadnja stvar, kar sem hotel narediti je ukvarjal s kupom nosy schoolboys.
  
  
  "Oh, št. Hiša zraven yacht club na Sakonnet najemu njo. To ni zelo velik, vendar to ustreza mojim potrebam, in to je dovolj blizu, da univerzitetni kampus, ki lahko pričakujem prijatelje, da spusti ga od časa do časa. In jo res zaseden, Mr. Carter, oprostite, Gospod McKee. Upokojitev, veste, da je čas življenja, ko človek najde priložnost, da naredite vse stvari, ki jih prej dal off."
  
  
  V redu, zato je vedel, da moje pravo ime. Ni bilo presenečenje, še posebej, ko se zavedali, kako blizu je bil Hawke. Vendar sem mislil, govoril je preveč svobodno me, in sem se spraševal, kako daleč bo šel.
  
  
  "Mislim, da ste to storili, preden s Hawk," sem rekel.
  
  
  On me je pogledal hitro. "Ne popolnoma. Ki je, jaz ne izvajajo običajno pomorski poslovni šoli za AX agenti, čeprav od časa do časa sem se naučil osnov za eno ali dve izpolnjujejo svoje sodelavce."
  
  
  "Ampak vi... hraniti v stiku vseh teh letih."
  
  
  Je nasmehnil. "Ste preiskovanje te povezave, Gospod McKee."
  
  
  Odkrito povedano, se je zdelo, kot dobra ideja. "Vedno sem želel vedeti čim več o osebi, ki sem, ki se ukvarjajo s. Še posebej, ko mu je očitno stari prijatelj moj šef."
  
  
  Nathaniel zarežal. "No, ni razloga, da ne, da ti povem nekaj. Imam nekaj majhnih talente na različnih področjih, ki David je lahko uporabljal, ko je bil na voljo za njo. Poleg čolnarjenje in jadranje, je precej dobro znana, zaradi Mornarice in usposabljanja, ki so mi dala pred mnogimi leti. In potujem to; tudi ko sem bil še poučevanja je, včasih je treba pluli v Evropi, na Karibe, celo po Tihem, v dolgih letih, ki schoolteachers v živo. . Na moj dopust-Bog, skoraj deset let nazaj! "Vzel je svojo ženo in dve hčeri, ki je odraščal in zapustil gnezdo, na round-the-world križarjenje. David me je vprašal, rešiti nekatere stvari, vzpostaviti stike ... No, saj veste, kaj mislim. Njo, sem prepričan, da ne boš me prosite za več podrobnosti."
  
  
  "Ti bi morala biti za agencije datoteke."
  
  
  "Upam, da ne. Malo delo sem naredil za svojega šefa, je osebna stvar. Za starega prijatelja. In, kot stari prijatelj, David zagotovil mi je, da moje ime ne bi nikoli pojavil, tudi v enem AX datoteke, tudi v kodirani obliki. Verjamem emu z njo. Je, kajne? "
  
  
  Je pokimal z njo. In ob istem času sem spoznal, da sem jim je v matematiki in toliko, kot sem jim kdorkoli je kdaj srečal v svojem življenju. Ki, seveda, me je motilo, ker je velik del mojega poklica je, da tako prekleto sumljivo vse, kar sem prišel v stik s.
  
  
  "To je kot zgodbo," sem rekel. "Vas, ženske, otroci, ki potujejo zunanji bazen. Katera vrata ste naleteli?"
  
  
  Nathaniel stresel a nežno reproving prstom na mene. "Tako, zdaj, Nick, ne utone v zvezi s tem. To je bilo pred leti, in vse majhne stvari, ki sem jih naredil za Davida so dolge več. Prav tako, sem vedno ostal čist, nikoli ni bila opredeljena kot posrednik. da tako tudi ostane. "
  
  
  "V tem primeru," je rekla, ironično, " vi bi bolje ne me pokličite Daniel McKee."
  
  
  "Oh, ne bom pozabil."
  
  
  "In jaz... jahte posrednik?"
  
  
  "To je ideja. Zakaj ne čakamo, dokler ne bomo dobili v moji hiši, pred obravnavo tega vse nadaljnje? To je začetek, da dež, in tiste nesnosan vetrobranskega stekla so samo madeže, ki jih vodi po vsem vetrobransko steklo."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Moj učinkovito apartma bi prilegajo v kuhinji Nathaniel Frederick je "ne-tako-velika" hišo. To je bil zanikrnem dvonadstropna belo-paneled stavbe s široko zajeti verandi, ki teče vzdolž nazaj in gleda široko ribnik. Ko smo prispeli, je bilo deževalo težko, in nisem bil povsem prepričan, kjer smo bili. Vendar nisem mar Nathaniel.
  
  
  Ko sem bil prikazan v mojo sobo gor in očistili, moj gostitelj je prižgal ogenj v velikih, udobno dnevno sobo, ki je očitno služil tudi kot študija. Knjige in knjige so bile raztresene povsod; ena stena je bila prevlečena z plutovinasti izdelki, na katerih so bili priloženi razširjeni slike nekaterih najboljših čoln fotografije, da bi ga kdaj videl. Okvirjenih slik otrok v različnih fazah odraslosti so bile raztresene po policah in naključno mize, in na drugi steni je visela fotografija ženska, ponosno belih las, vendar sevalno v lepoti. To je bil samo glava in ramena portret.
  
  
  * Ji je vedel, da je bil vrste ženska, ki bi odvzel vse oči od Playboy bunny parade. Moje spoštovanje za Nathaniel Frederick rose nekaj več zareze; če bi bila izgubila človeka, kot da on ne bi bil nasmejan kot pekel.
  
  
  "Sem se, ste bourbon pijem," je dejal.
  
  
  "Se vam zdi, da veste veliko o meni."
  
  
  "Ja." Stal je v mehko stare pokopati in lije iz kristalno decanter v velik kozarec.
  
  
  "Vodo?"
  
  
  "Samo kick, hvala."
  
  
  Mi je Vijolična je pijače od tu - mislim, da je bil sherry, vendar ni mogel biti prepričan, da v kuhinjo, kjer je odprl nekaj pločevink in je hitro večerjo, da nisem okus kot mi, kot konzervirane hrane. Ko ee plačani Emu kompliment, je brušena off laskanje.
  
  
  "Ko ste na morju več tednov na majhen čoln, Gospod McKee, boste prišli do vseh vrst zanimivih stvari s fižolom in govejega obara. V nasprotnem primeru, boste imeli upor na ladji."
  
  
  Nato smo šli ven na zadnji verandi. Dež je še vedno lije dol, in čeprav noč je bila kul, se mu je zdelo toplo in zaščitene v globoko streho. Majhen trak iz peska nanosom navzdol v vodo ' s edge, kjer temne valove lapped hungrily na obali.
  
  
  Nathaniel obrnjenega neposredno stran od nas. "Yacht club. To je majhen kraj, in ne bomo tja takoj. Zaradi očitnih razlogov, jaz bi moj čoln, v bližini pristanišča bar, ki se ukvarja v dvorani samo za to. V nekaj dneh, ko sem občutek, da vas lahko testirajo tam, kot jahte posrednik, bomo preverite, ali ste v klub."
  
  
  "Test?"
  
  
  "Zakaj pa ne? Misliš, da sem bil tekoč, da vam crash seveda brez končni izpit?"
  
  
  Jaz nisem razmišljal o tem, ampak moram strinjati, da se je zdelo, kot dobra ideja. Na drugi strani pa je še vedno ni vedel, zakaj. Sem jo vprašala.
  
  
  "Ah, prepozno je, da bi razpravljali vse to nocoj, Gospod McKee. Prišel nazaj v trenutek."
  
  
  Šli smo nazaj v dnevno sobo, kjer je vzel knjigo iz rok. Opazil je, da je bilo več enakih nosilcev v bližini; vsaj prah jopiči so še vedno isti.
  
  
  "Na tveganje za sondirne immodest, predlagam, da si vzamete s tem, da jih preberete, preden grem spat," Nathaniel je dejal. "Tudi če sem napisal, da sem jaz, to ni slabo."
  
  
  Ime je bilo Linije & Križi, in v moji roki je bila tako težka, kot na Manhattnu, telefonski imenik.
  
  
  "Samo, da se boste počutili bolje," Nathaniel bi rekel. "Potopite se v nepomembne podrobnosti oprema in operacijski jadralno plovilo, medtem ko lahko ostanejo budni. Vendar bodite previdni, Gospod McKee."
  
  
  Tam je bil drugačen opomba na njegov glas, ki je nenadoma me je napeto gor. "Previdni?"
  
  
  Nasmehnil se je. "Ne pustite, da je knjiga padla na obraz, ko ste odrivanje off. To je dovolj težka, da bi prekinil svoj nos."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Naslednjih nekaj dni spremenilo v norišnice telesne in duševne izčrpanosti. Smo pluli Nathaniel je trideset-devet-foot-dolgo checche gor in dol Saconnet Reke, ki je ni reka, sploh, ampak estuarij, kjer plimovanje zavre gor kot brzicah Reke Colorado. No... mogoče ne toliko, ampak to je pravi izziv za vožnjo z dokaj pošteno veter astern, vse jadrnice plujejo, in našli bo s tokom. Na eni točki, tudi Nathaniel je priznal poraz in se obrnil na pomožnim motorjem, ki nam pomagajo priti v Pristanišče Bar. To me bolje počutili. Obstaja skrivnost, ki obdaja izkušeni jadralci; zdi se, da bi raje drift večno kot sredstvo za njihove motorje, vendar Nathaniel, ki ni opravičilo.
  
  
  "Če boste morali dobiti nekje," je dejal, " tja kot najboljše kar lahko. Ne bomo rase ali pokažejo."
  
  
  Da preizkusite svoje navigacijo in celovit nadzor nad ladjo, smo šli na križarjenje, ki je trajala nekaj dni. Na začetku je bilo Cuttyhunk, ki ga ni bilo, bo treba še veliko dlje, vendar Nathaniel premišljeno izbrali dan, ko se je megla je bila tako debela, da je ego lahko praktično se zvije v malo kroglice in shrani stran. On je sedel v kokpitu, ne preveč blizu mene, branje knjige, medtem ko njen boj proti vetru in plimovanje, in dejstvo, da sem komaj videl celo nos ladje. Zelo ponosen sem bil iz sebe, ko smo se bojo označevanje vhod v pristanišče, ampak moj zvita inštruktor je imel še malo presenečenje v trgovini za mene; on ni omenil, da velikih boje čolni crash desno na harbor vhodom, in ko smo prispeli, so bili dovolj velika, da bi surfer usta z vodo.
  
  
  Tako sem pametna stvar, spuščanje jadra brez Nathaniel je pomoč, in začel pomožnim motorjem. On ni rekel besede za nas, pa sem dobil vtis, da bi moral storiti isto.
  
  
  Od tam smo šli v Martha ' s Vineyard, preživel noč na krovu v Edgartown Pristana, in zgodaj naslednje jutro pobota za Blok Otok, mesto na morje najem križarjenje.
  
  
  ne mejniki so bili vidni. Ona ve kaj o drift in odškodnine, ki deset let ne bi mogel učil njo, in ko otoka visok, dolgočasno rdeče pečine, je prišel v pogled, je čutil več bolečin kot complacency.
  
  
  Smo zaokro otoka in je začel Velik sol Ribnik, naravno pristanišče na zahodni strani. Bilo je še svetlo, v poznih večernih urah, in Nathaniel je predlagal, da gremo na obalo.
  
  
  "Mislil sem, da bi morali biti sposobni, da bi dobili nazaj v Newport za nocoj," sem rekel.
  
  
  "Vzemi si čas. Ste že kdaj bili tukaj pred?"
  
  
  "Nikoli."
  
  
  "To je zanimivo mesto. Oglejmo nekaj kolesa in šel na turnejo."
  
  
  "Kolesa?"
  
  
  "Seveda! To je edini način za potovanje, ko niste na & nb."
  
  
  Tako smo disembarked, privez na visoki dock, ki je bil zgrajen predvsem za porabo poletjem trajekti plying med otoku in celini. Majhen skupek trgovin in hrane stojnicah se je zdelo, zaprta, vendar Nathaniel potrkal na vrata razpadajoče, povešanje stavbe. Ženska, ki je odprl to; Zapri je bil v obraz vijolično, kar je pomenilo, da je imela v obeh bil pijan vse njeno življenje ali utrpeli nekaj strašne bolezni. Karkoli je bil, je beamed, ko je videla Nathaniel, objela ga in nato nas je vodila na hrbtni strani stavbe, kjer nekaj sto kolesa so shranjene v skladišče, zložene ena na vrhu druge.
  
  
  "Vzemi vse, kar si želite, Gospod Friderik. Medtem ko oni teče, kajne?"
  
  
  Smo izvlekli nekaj sonofabitch kolesa, preveri jih ven.
  
  
  "Ti bom ne, Gospa Gormsen," Nathaniel je dejal. "Bomo verjetno treba nazaj v nekaj urah."
  
  
  "Bo bivanje v noč ali oditi?"
  
  
  "Nismo se odločili še. Ali želite, da krmo nas?"
  
  
  Ženska je zarežal iskreno. "Oh, moj Bog, ne, G. Friderik. V tem letnem času, smo večinoma živijo na zamrznjenih vroče pse, da nismo prodali lansko poletje. Dobrodošli, vendar ne verjamem, da jo potrebujete."
  
  
  "Ne bom trdijo, o, da," Nathaniel je dejal, vrtela svojo nogo čez sedež svoje kolo.
  
  
  Bili smo vožnjo po glavni cesti, trak potholed asfalt, ki pogosto prenašajo mimmo prazna, shuttered stare hotelih in poleti, penzionih, vse okoli katerega se je lahko prednikov prikazovanj, ki se skriva za slepe windows. Blok Otok je visoko kos zemlje; smo opravili mimmo angleščine močvirje-kot so teren nizajo skrilavca sivo-ribniki. Vendar nismo povsem izolirana; ko smo bili do polovice otoka, sva srečala mlad par, na tandem kolesu, ki sta bila poganjati nenehno, in očitno imajo veliko časa. Naredili smo prostora za njih, in jim pomahal in se smejali, potem pa izginil v zbiranje mraku.
  
  
  "Nisem si mislil, kdo je bil tukaj v off-sezona," je povedal Nathaniel.
  
  
  "Ah, tam so vedno nekaj weirdos. Jaz ne bom videl."
  
  
  Smo se odpeljali naprej, dokler smo prišli do konca otoka, visoki pečini s pogledom na Atlantski Ocean. Od tam, kjer smo stali, je bil impresiven pogled, morda sto metrov navzdol, kot valovi premagati neizprosno na skalnati obali spodaj. Daleč na naši levi je bil svetilnik, ego ray šele začenja krogu v srečanju noč. Nathaniel in stal sem za nekaj minut, dihanje v hladen, čist zrak iz nekje, kot Azori. Potem sva šla nazaj v naše bikes.
  
  
  Nismo mogli slišati približuje avto zaradi vetra in valov; zdaj je stal s svojo luči in zdrobljen rešetka propped do pred naše bikes. Naslednji dan, tam je bil človek, na voznikovi strani, in on bi videli zamegljen obraz skozi vetrobransko steklo, vendar je nisem plačati veliko pozornost. Sem bil veliko bolj zanima puško, da je človek usmerjen na nas.
  
  
  "Gospod Friderik?" "Kaj pa je?" je vprašal, njegov glas nemoč proti vetru.
  
  
  "Oh, moj Bog," Nathaniel je dejal tiho.
  
  
  "Ali si zapomni si me?"
  
  
  "Bojim se, da je tako." Nathaniel nisem premikanje; kar naprej je njegove roke na svojih straneh in zdelo se je skoraj sproščeno. "Čeprav je bilo tako dolgo nazaj ..."
  
  
  "Vrednost noge več za mene." Se je preselil puško malo, kar mi ni všeč. "Ne verjemi mi, veste. So mislili, da sem delal na izpolnjevati svoje ljudi, ne njihova, in bilo je več kot leto prej so me go."
  
  
  "Morate imeti je težko."
  
  
  "To je pekel! Celotno prekleto leto v tovarne, ladje, in ni bilo užitek križarjenje!"
  
  
  "Ne, jaz ne vidim, da je način, Grobove." Nathaniel je pol koraka proti človeku, in opozoril na puško. "Boš za uporabo tega?"
  
  
  "Nisem prišel sem, da se sprostite na svežem zraku."
  
  
  Zdaj je videl, da je moški v zgodnjih tridesetih, z thumbs in zguban obraz, grobi, ki jih veter in voda. Pod Ego je neznačilna windbreaker, impresivno mišice ramen bulged.
  
  
  "Torej ste po nesreči najdete nas tukaj?" Nathaniel
  
  
  Sem se preselil na. Druga polovica pa je korak.
  
  
  "Bil sem na otok za nekaj tednov, odkar je ferret let me go. Moja žena je prvotno iz tukaj..."
  
  
  "Oh, seveda. In Gospa Gormsen je vaša mati - v-zakon, ni bila?"
  
  
  "Ste razumeli vse, kar je zelo dobro." Grobove napredovalo. "Mislim, da vi in vaš prijatelj naj gredo nazaj na robu pečine."
  
  
  "Boš ustrelil, nas ali ali menite, da vam lahko nam skočiti?"
  
  
  "To ne bo nobene razlike, mi, Gospod Friderik. Sem bil tekoč, da boste plačali obisk v Newport, vendar si prihranil mi je, da je danes."
  
  
  "Če bi vedeli, te rdeče ribolov prijateljici, naj greste, ste morda spremenili svoj pot." Nathaniel hrani, ki dobrodušen pol-nasmehom na obrazu, mirna, kakor če bi stal pred učilnico, ki je napolnjena z željni študentje.
  
  
  "Ja, no, nisem si mislil, da so bili pošljete telegramom. Nastavite mi zelo dobro, Gospod Friderik, in ne pozabite, vse prej kot to. Spletni razlog, zakaj niso ubij me je..."
  
  
  "Zato, ker niste bili še posebej pomembno, če ste bili?" Spremembe v Nathaniel je glas je bil izjemen; zdaj pa je zarežal v nen.
  
  
  Je delal odlično. Grobove preselil k njemu, njegov obraz je zardel tudi v zbiranje teme. On dvigne puško za uporabo ego kot klub, in upokojeni schoolteacher ducked pod njo. Je izkopal svoje otrple prste v življenju, z uporabo svoje druge podlaket, da blokira udarec puško gobec. Grobove več kot podvojila, oči popping. Nathaniel zadel njegov ego spet na isto mesto, tokrat lahkota roko čez in skoraj dviganje človek off svoje noge, svoje prste, ki so priključeni na podlagi ego je prsnice. Grobove poskušal krik, ampak vse, ki so prišli ven ego na široko odprt rta je bil strangled zvok agonija.
  
  
  Nathaniel vzel puško za ego njegove roke, dajanje v najem človek pade na tla. Tam je bil nasmeh mešanih zadovoljstvo in obžalovanje, na njegov obraz, ko je pogledal na Grobove zvijati v smrtna bolečina, - in da je bil videti preveč dolgo.
  
  
  Vrata drugi avto je odprla in ženska dobil ven na zapri. Jaz bi povedal, da je bila ženska, ker Ne imel roza plastičnih lase v njene lase, sicer pa je bila ona oblečena bolj ali manj kot človek, ki leži na Nathaniel je nogo. Zapri je imel pištolo.
  
  
  Njen, preveč. Wilhelmina, v Luger, ki je bil toliko del mene kot moja desna roka, skočil okoli ramo tulec. Njen goloba na Nathaniel, metanje ego stran kot ženska swung velika stara revolver v našo smer. Zaradi vetra in surf, sem skoraj ni slišati zvoka strel, toda čutila sem searing bolečine, ko Gawk hit ramo.
  
  
  Ženska je ali ni ženska, ki je bil posnet z njo. En natančen strel dokončne zložene dolar; bila je preveč tesno za njo, da ne zamudite, in je bil ne bo samo škoditi, ee.
  
  
  Ona je padla kot rock, revolver, ki spadajo okoli njenih prstov kot igrača je bila nenadoma utrujeni. Nathaniel je bil že na nogah, streljanje s puško na Grobove.
  
  
  "Lepo, da sva se spoznala, Gospod ... ah... Mackey. Zdelo se je, da veš, kaj je delal z orožjem." Nagnil se je nad žensko telo in zmajal z glavo. Nato je vzel svojo pištolo in ga v njegov pas. "Zdaj imamo majhen problem."
  
  
  "Ja, menda."
  
  
  Grobove je še vedno zvijati na nogah, poskuša vstati, vendar ni mogel, nič več, kot si je lahko govoriti.
  
  
  "Želim mu ni prinesla njegova žena v to," Nathaniel je dejal. "Ali vsaj njen, mislim, da je tisto, kar je bila. Res, Grobov? "Je sklonil lowly nad njim.
  
  
  Grobove pokimal, njegov obraz contorted, njegovega vratu clenched.
  
  
  "Potem njen, mislim, da si komaj lahko oprosti mi za njeno smrt." Je zmajal z glavo, regretfully. "Ne, jaz ne mislim tako po uspešnosti nocoj. Torej..." Je skomignil z rameni. "Žal mi je, Grobove." Segel je za človeka prsih, izkopali prsti neizprosno iz njegovega rebra, in jo potisnete, višje in višje, sondiranje je dolar zakona do svoje strani pa je skoraj pokopal v mesu. Grobove howled nežno, brca noge; Nathaniel pogledal ga, mimogrede, ne dovolite, gor na pritisk. Potem človek še vedno ležala.
  
  
  Upokojeni učitelj je vstal in obrisati njegovem earlobe z nazaj svoje roke. "Ne vem, če je mrtev ali ne, vendar to ni zelo pomembno. Moči vi pomoč mi zaslužiti ih ih nazaj nesrečnega avto?"
  
  
  To ni bil najbolj prepričljiv nesreče Poe je kdaj uprizorjena, vendar je dejstvo, da so stari Chevy Omele je avtomatski menjalnik obdeluje za izklop je vse skupaj malo manj verjetna. Smo se obrnili na vžig motorja, valjani avto na robu pečine, in potisnil ga v vodo. Nathaniel ne more čakati, da ga vidim na čeri spodaj; v vsakem primeru, je bilo že temno, da vidim ničesar.
  
  
  Njo, pogledal v smer svetilnik.
  
  
  "Ne skrbite," je dejal. "Če so slišali nič drugega, bi bili tukaj, zdaj. Ih je skrbelo, kaj se dogaja na morju, ne na kopnem. Je čas, da se vrnete Gospa Gormsen ' s kolesa?"
  
  
  Vožnja v temi ni bilo enostavno; svetnik moje kolo
  
  
  to ni pade daleč izven moje sprednje kolo, in Nathaniel je ni delo na vseh. Vendar se je zdelo, da ve, kje je bil tekoč, in kot smo se odpeljali počasi po otoku, mi je povedal, kaj Grobov je bilo všeč.
  
  
  "On je bil ribič, a boatman, ga poklical, kaj bo. Delal je predvsem v Montauk, na vrh Long Island. To je odprta tam." Je pokazal na levo, kjer je vedel, da je bil odsek vode ločevanje Blok Otok iz ruski Predsednik Vladimir Putin. "Pred nekaj leti, Rdeča zaposli ego. Skupnega dela, ki bi jih poklical ego v vohun pošto podjetje. Njegova naloga je bila le, da svoje oči odprte. Tukaj, na primer, obstaja veliko podmornice; dostop do Atlantika iz sub-base, v New London. Tu so bile druge stvari, preveč. Grobove so delali na charter jadrnice, in kar nekaj ljudi s pomembno vlada povezave prišel za nekaj dni off. Tudi Nixon je to storil, ko je bil kampanjo v ' šestdeset-osem, veste. Kakorkoli že, medsebojno prijatelja v Washingtonu me pokliče Grobov, in ker je bil priročen in vedel malo o čolnih, sem bila dodeljena... nevtralizacijo ego." Je zasmejal na mene, kot smo rode s strani. "Jaz ne, ki običajno traja fiziološko aktivnih zdravil, ampak samo tako se je zgodilo, da sem lahko uporabite denarja Hawk, ki jih ponuja."
  
  
  Vprašal sem, izmikanje jama velikost dvorišču bazen.
  
  
  "Ah, da, to je, kako ti je to storil. Kot vam je treba vedeti, ribiških plovil številnih državah, zlasti Rusije, delujejo le nekaj kilometrov od naše obale. Kaj rivalstvo, tukaj je gospodarska, ne ideološko, tako, da je poštena vrednost komunikacije med različnimi čolni, ne glede na nacionalnost ali politiki. Tako ni bilo težko za Grobove, da bi dobili svoje poročila za eno rusko ladjo ali drugo. Ampak včasih bi moral nujnih sporočil, in potem bi ga vloži bolj sveti-kot-si sporočilo z njimi na čeri, kje je dobil ven na ustrahovanje skupščine, in on in njegova žena propadel do svoje smrti ... "
  
  
  "O da," je prekinil. "Morda njegovi smrti se lahko predstavljal kot nesrečo, ampak kaj o njeni smrti? Tam je devet milimetra gawk v njej."
  
  
  "Da, Da, Da. Ne zelo čeden. Vendar, v tem letnem času, je ta del obale je tako zapuščen, da če avto je v dvorani pod vodo - in to bi moral biti v času, ko ga je po naključju odkril, to ne bo dovolj. pustite, organi lokalne oblasti, tako da jih bom sum, nič, vendar nesreče. Če ne, dobro, smo morali prijatelja v Washingtonu, da to, da, ne mi?
  
  
  Nisem treba reči ničesar; ta krotki, šolski učitelj, ki lahko ubiti v hladno kri je bila daleč pred menoj.
  
  
  "V vsakem primeru," Nathaniel nadaljevali, kot smo začeli po dolgi, postopno spust proti gruči stavb in stavb zunaj, " sem uspelo prepričati Grobov, da sem bila simpatična. Ni bilo težko; on je ta vrsta Miselnosti - misli, da je vse schoolteachers so komunisti za eno stopinjo ali drugo. Na koncu je bil prepričala ego poslati sporočilo v kateri od ribiških čolnov, se bo v naših teritorialnih vodah, - ki, seveda, je strogo prepovedano. A Coast Guard rezalnik je bil parkiran v bližini, in tam je bil skrbno načrtovan in jalovo-chase, medtem ko ey pretvarjal, da zajame Grobov. Je pobegnil, se je znižala za pristanišče na drugi strani ta otok, in ukradel motornega oditi. Recimo, da je našel eno okrog rdeče plovila z vlečnimi mrežami in je bila sprejeta na tovarniško ladja, ki je ne več kot le za predelavo rib. Če sem iskren, smo pričakovali, jim vzeti ego nazaj do Matere Rusije, ampak očitno ih oprema je bolj prefinjen kot smo mislili. "
  
  
  Bili smo približuje zapored, razpadajoče stavbe, nedaleč od vhoda. "Zakaj gredo na vse te težave?" Sem jo vprašala. "Ali ne bi bilo lažje, da samo aretacijo je ta fant? Ali odpravo ego?"
  
  
  "No, veste, ta človek v Washingtonu; on ne pojasnite, kaj je ne bi smel. Toda moja teorija je, da če smo imeli aretirali Grobov in poskušal ego, to bi bilo nesmiselno. Po vsem tem je bil samo lokalni ribič delaš malo umazano delo na stran, da bi dodaten denar. Sojenje se lahko tudi naredili ego je mučenik, in v teh dneh smo imeli več kot dovolj ih. Na drugi strani pa, če smo se lahko prepričali sodišče drugače. Glede na dejstvo, da je bil dvojni agent, ki mi zdi, da so naredili do neke mere, bi jih morali porabiti veliko časa in truda preverjanje njihove druge splošne dela, prepričajte se, da ni bilo vse, kot Grobove."
  
  
  To je bilo natanko, kako je mislil, da je dal gor na temo. "Kaj pa ne?" Smo upočasnila pred Gospa Gormsen je shuttered hot dog stojalo in izposoja koles nakupovalno središče.
  
  
  "Jaz ne bi imela Stahl skrbi," Nathaniel je dejal. "Imeli smo noben dokaz svoje sodelovanje."
  
  
  "Nekdo povedal, Grobove smo bili na otoku."
  
  
  "Da, seveda. Ampak dan prej
  
  
  če je bila njena, to ne bi nujno pomenilo njo. Po vsem, jadralce, najem kolesa, ki pogosto niso okoli v tem letnem času."
  
  
  "Dobro..."
  
  
  "Ampak predlagam, da se bomo vrnili na naš čoln in glavo domov nocoj. Ni smisla, da ne izvedete preveč predpostavke, je tam?"
  
  
  
  
  
  
  Četrto poglavje.
  
  
  
  
  
  Ko smo dobili nazaj v dock, da pozno zvečer, Nathaniel je zdelo, da so pozabili na grda malo incident na Blok Otok. Bil je kot vedro in self-imeli kot vedno, ko smo vstopili v temno hišo, in ko je začel hiter pogled po sobah, on me je pogledal z vrsto zabaval izražanja.
  
  
  "Veste, ne morete živeti v nenehnem strahu, umor," je dejal. "Sicer pa, kaj je smisel življenja? Mi je ogabno malo delo počnemo, in so bolj ali manj pripravljeni za posledice. Tako se mnogi drugi ljudje na tem svetu. In samo predstavljajte si,. G. McKee, kaj bi bilo všeč, če vsi smo bili zaskrbljeni, ki se morda skriva za naslednjim vogalom? Zakaj, ki bi lahko dovolj pameten, da delujejo za predsednika? Bo se vam pridružijo me za sendvič in kavo?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V naslednjih nekaj dneh, ko nismo bili jadranje, študiral je večinoma katalogi in starih posnetkov o New York Boat Show. Nathaniel je listino predal polnjene z delovno modelov za vse mogoče vrste plovila, jadranje, iz dneva jadrnic do ocean trimarans, skupaj s fotografijami in oglasi vse več časopisov po vsej državi. Smo obiskali več ladjedelnice v bližini, je videti na ladijskih trupih svoje čolne, ki so se vrgli v vodo, in notranjosti mnogi drugi. Nekaj časa, peljal me je, da Christie, velika restavracija na zatožni klopi v Newport, kjer se storitev in eda je bilo odlično, in kje bi lahko vodijo v potepuških Vanderbilt jadralec ali krznen ensign iz ene lokalne MEDICA baz. Nathaniel je vedel ih vse skupaj, in potem nekaj obiskov, da ji precej dobro uveljavljena, sam kot kritje za Daniel McKee, jahte posrednik iz zahodni obali Floride. Bil je še začetku, da verjamejo, da je sam.
  
  
  Je" izpit " na yacht club ni bil tako naj bi bil preprost. Člani so bili ljudje, ki so poznali svoje čolne; niso bili cocktail obiskovalcev na domače pristanišče bar, spletni jahte skp videl sem bil pribit na jaukati nad bar. Nathaniel je opravil pogovor okrog velike okrogle mize, mimogrede-zlonamerno, mislil sem, da-v območjih, kjer je bil njen, in je bil prisiljen, da pridejo gor z nekaj odgovorov. Mislim, da sem opravil, ker nihče v množici pogledal vprašljivo. Kakorkoli že, ko smo zapustili - zelo pozno - Nathaniel clapped mi na ramo in pogledal zelo zadovoljen. Na naši poti nazaj na ego hišo, smo naletel veliko na pesku, in ne vem, kdo je bil, ki podpira druge okoli nas.
  
  
  Bilo je še temno, ko sem bil prekinjen z močno trkanje na vrata. Imel sem zavrtelo cilj v mojo glavo - niso škrt na bourbon, da na klub - ampak sem ga dobil takoj.
  
  
  "Kaj je to?" Sem zahteval.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Za njo, in Dan!" njegov revmatizem growled.
  
  
  "Da, da," Nathaniel je dejal. "Vendar mora priti gor in premakni."
  
  
  "Zdaj?" Spraševala sem se, kaj je bil tekoč, da mi dal skozi.
  
  
  "To je nujno. Moraš ulov vaše potovanje v Tampi, in smo komaj dovolj časa, da bi dobili na letališču."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Ne vem, zakaj. David samo imenovani, in to je prednostna naloga. Zdaj obleči. Pohiti!"
  
  
  Tampa, sem pomislil, ko sem poletela mojo pižamo. To je postal eden od najbolj zmedeno nalog, ki sem jih kdaj naredil. In če je bilo delo v Grčiji, njen zagotovo ni prišel blizu nje.
  
  
  
  
  
  
  Peto poglavje.
  
  
  
  
  
  Stik je bil preprost; sporočilo za Daniel McKee na letališče Tampa me obvesti, da rezervacije je bil dosežen v mojem imenu v bližnjem motelu. On bi preveriti, in ravnokar je hitro britje - brez priložnost pred Nathaniel je hišo zapustil jo je - ko je bila lahka, trkanje na vrata.
  
  
  Je obotavljal, potem se ozrl njegov kovček, ki vsebuje Wilhelmina v poseben prostor. Nisem pa mislim, da bi morali poenostaviti Luger, ne zdaj. Kolikor sem vedel, ni bilo nobenega razloga, da si za mi, če nisem bil prijazen. Ne zdaj. Vedno, je odprl vrata previdno, in ko je videl, Sokol stoji tam, in čutil je čuden občutek bolečin.
  
  
  Hodil je v v da bi rekel besedo pozdravljeni, za nami, se usedel na eno okoli par ogromne postelje in me je pogledal. Je brušena stran, spusti iz pene, zavrtel na stolu, okoli pred imitacija lesa mizo in sedel, s katerimi se sooča.
  
  
  "Ta soba je bila temeljito preveriti," Hawke je dejal. "Eden od naših elektronskih inženirjev preživel zadnja noč tukaj, in z njimi ferret je v dvorani pod nadzorom.
  
  
  Jo je odprl samodejno in pogledal na steni za njim; v teh dneh, se zdi, da je večina moteli so zgrajena okoli Marley, in celo starejšo osebo brez slušni aparat lahko slišali vse, kar se zgodi v naslednji blok.
  
  
  "Ne skrbi," starec je dejal. "Mi smo rezervirali sobo v obe smeri; nihče je ne more slišati, kaj smo si rekel."
  
  
  Da zadovoljni menoj; nikoli nisem dvomila, moj Šef je sposobnost razmišljati skozi vsako podrobnost.
  
  
  "Zenopolis je to počeli naši poti," je rekel brez dodatne predhodne izjave. "Točen datum še ni določen, vendar pa bo v nedeljo. To bo prehod meje z Albanijo in glavo na Krfu. Kraj in čas srečanja bo določena v tem času."
  
  
  Je pokimal, nato pa se je namrščil. "Kako pridem v stik z njim?"
  
  
  "Skozi ego sestra."
  
  
  Hawke je dejal, da je tako dryly, da ni opazil na prvi. "Kako je bilo to še enkrat?"
  
  
  "Ego sestra. Njeno ime je Kristina in ona je egoistically dnevna relativna. Ona trenutno deluje kot učenec, medicinska sestra v Atenah, vendar Ne na dopust, na zahodni obali. Ste jo posneli, in ... ni treba iti v podrobnosti."
  
  
  Vendar je to storil vseeno. Kristin, se je izkazalo, je bil dvaindvajset let star, in je ni videl Alex ferret z njimi, ker bi on odplakne pred petnajstimi leti. Toda Alex, po Hawke, hotel sestri, ki je ego, da je prisoten, ko smo se srečali; imel resne sume, in po predhodnem pogajanja z našimi ljudmi, je trdil, da so vključeni Kristina v posel. Dejal je, web bil nekdo, ki mu lahko zaupate, in Sokol in privolil sem, da je bil uporabo kot rezerva med seboj in možno izdajstvo grške vlade.
  
  
  "Ne bom se pretvarjati, da razumejo točno, kaj počne," Hawk priznal, " vendar se zdi, kot bi mi gredo skupaj z njim toliko, kot je mogoče."
  
  
  Moja naloga je zdelo dokaj preprost: sem moral leteti v Atenah, najem avtomobila, in preživeti nekaj dni raziskovanje boathouses ob obali. V Pyrgos, sem pobral dekle ("zelo privlačna, sem rekel," Hawk zagotovljeno me) in nato najeti jadrnico za kratko križarjenje na Krfu. Tu, na otoku, ki je večji v dvorani kot v Albaniji in Grčiji, nama bo stik Alex Zenopolis.
  
  
  "Mi smo bili v stiku z njim nekaj krat odkar smo nazadnje govoril z vami," Hawke je pojasnil. "Mi ne skrbi, kako se pride tja, zdaj pa kaže, da je pomembnih informacij, ki se lahko prenese na nas. Morda je, morda ni, vendar boste morali narediti svoje najboljše, da bi ego proč, kot je bilo načrtovano; moramo predpostaviti, da je govoril resnico, dokler ne vemo kako drugače ."
  
  
  "Še vedno pravim, zakaj ne bi jaz Taranto v gliserjem? To jadranje poslovnih lahko traja nekaj dni."
  
  
  Stari človek je zmajal z glavo. "To je zelo pomembno, da si ne dovolite nikomur, da opozori na vas ali Zenopolis na kakršen koli način. On vam zagotavlja nam, da je ego preboj bodo ostale neopažene, za vsaj nekaj dni, vendar vztraja, da je naš, ki si v imenu ego je treba popolnoma neviden. element časa je vključen, da ga ni v celoti razloženo; v vsakem primeru moramo upoštevati ego svetovanje za trenutek. No, Nick, vam bo vaš najeti jadrnico, da Taranto z tajni prehod. Ne boste ničesar storiti, da bi pritegnili pozornost oblasti v Grčiji, ali kateri koli drugi državi, dokler Zenopolis je varno z nami. V vsakem primeru, "je dodal z rahlim nasmehom," če gre za & nb chase, št gliser, da bi lahko dobili bi mogli prehiteti ladij in letal, ki različne vlade bi poslal po vas."
  
  
  Kakorkoli, on me je prepričalo. Sem mislil, da je to to, ampak Hawk je še malo presenečenje v trgovini za mene.
  
  
  "Mimogrede," je rekel, glancing na moje odprto kovček na stojalo ob steni. "Ne boste imeli nobenih strelnega orožja na to poslanstvo. Ali karkoli drugega, da bi lahko obremenilni če ste ujete in vprašljiva."
  
  
  "Nič?" Sem zahteval.
  
  
  "Mislim, da lahko opravlja svoj nož, vendar ne v scabbard na svojo podlaket, ki jih uporabljate. Kot ste jasno vodo, morate imeti neke vrste rezilo, čeprav je tvoje, je malo verjetno, da bo našel na krovu najbolj čolni. tok, vendar pa boste morda potrebovali ."
  
  
  "Misliš, da je tako?"
  
  
  "ja. Vidite, Nick, moramo upoštevati možnost, da je ta celotno delovanje je neke vrste past, ustanovljen po drugi strani. Kot veste, smo v obdobje, ki je zelo občutljiva pogajanja z Rusi in Kitajci. Dejstvo je, da je neke vrste tiho moratorij na naše delovanje proti tem ih satelitskih držav. Če ste se odločili, med trek od Krf, da Taranto, da Zenopolis je dela za ih namene, da bi nas videti slabo, kar je sprejemljivo, potem ste lahko prepričani, da je... izgubljenih na morju."
  
  
  Da me ni motilo; nisem potrebujejo Killmaster razred, ker sem shuddered ob misli, da drži nož v sovražnika agenta, tudi če je bila oseba, ki se uporabljajo za prijatelja.
  
  
  
  "V redu," sem rekel, že, iti na moj vrečko. Vzel je iz Luger in ga izročil, da Ego Hawk. "Poskrbel za nen, je služil mi je dobro."
  
  
  "To bo pripravljen, ko boste dobili nazaj," je rekel, dajanje orožje nazaj v svojem kovčku.
  
  
  Sedela je ponovno navzdol. "Še ena stvar."
  
  
  Hawk postavljeno shaggy obrvi pri meni.
  
  
  "Kaj za vraga je prilagojen delaš v Tampi?"
  
  
  "Seveda. Sem bil tekoč, da razložim. Boste ostali tukaj za dva dni in spoznavanje različnih marinah in jahte posredniki." Vzel je iz majhne ovojnico okoli svojem kovčku in dajo ego na posteljo poleg njega. "To je seznam posrednikov, ki so pred kratkim prenehal delovati; ste delali, za vse tri okoli njih in so zdaj ob premoru trudijo, da začnete svoje podjetje. Lahko smo preveč previden, ampak, če nekdo vpraša, kdo si delal, vam lahko dajo informacije, ki niso enostavno preveriti. Pravzaprav, to ni potrebno; ta postopek traja le nekaj dni. Vendar bi bilo neumno, da se omogoči možnost srečanja. "
  
  
  "Veslanje ljudi, ki so precej blizu zunanji bazen vsem mestu," sem se strinjal. Nathaniel Frederick me je prepričalo o tem.
  
  
  "Absolutno fantastično. Medtem ko potujete vzdolž obale Grčija, lahko izpolnjujejo drugih Američanov, ki poznajo območje. Bolje, da se glib kot jecljanje in izgubili, kajne?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Narejen je bil, Sokol mi je povedal, ga porabi vsak svetlobe-urni, in potem, ko se je stemnilo, potep po pomolih, tla trgovanja, in ladjedelnic, kot brezposelna jahte posrednik. V času svojega potovanja, se je naučil imena menedžerji in prodajalci, vrata kapitani, in fantje, ki so služili plinske postaje na različnih doki. Morda vse podrobnosti nikoli ne bo potrebno, če pa nekateri Ameriški v, recimo, Pirej začne govoriti, da me o nor, stari fant, ki je delal v državi, v bližini Clearwater, sem pripravljen, da ji povem, moja zgodba o nen.
  
  
  Na koncu drugi dan, se je odpeljal skozi Florida Polotoka v Miami, kjer ji sel letalo pobral mi do Madrid zgodaj naslednje jutro. Imel sem povezovanje let do Aten, in to je bilo še temno, ko je končal gredo skozi carinsko ne bi bili veseli dvorezen nož je bil prevoz v njeno prtljago, ko so ugotovili, da o moji domnevni del-in dobil ven. najti taksi. V omele noč prinaša, da je posebno jasnosti, da mislim, da lahko najdemo le v Grčiji in Levanta; to je tako, kot če nebo zajame in distills vse eksotičnimi vonji oljčnih in figovih dreves, pomešani z goreče oglje in pečena jagnjetina in nato ohladi jih dol, malo, tako da ne bi dobili dolgčas. To je neke vrste nedosegljiva parfum, ki ga nobena ženska ne more nositi, ampak Atenah se je v slog in prefinjenost.
  
  
  In potem je preveriti v hotelu Hilton, ga izgubili vse, da je lenoba Ameriškega klimatska naprava sistem za vzorčenje. V resnici, ko Della obrnil na TV v svoji sobi, Gunsmoke jo je dobil. Glas starosti in zibelka Zahodne civilizacije.
  
  
  Naslednje jutro, sem se obravnavajo sam če želite hiter ogled mesta. To je grozno povedati, vendar sem potoval toliko, da mestih po vsem svetu so začeli nositi žalostno spominja na mene. Povsod, kamor greš, zdi se, da Ameriški prekrivanje; je mehka preproga prodajalca govori angleško, in omogoča, da boste vedeli, o ego brat v Akron, in medtem ko morda ne boste videli Coca-Cola se prijavite na vsako ulico, tam je vedno občutek, da je tik za vogalom.
  
  
  Tako da sem ciničen. Njen je bil tudi moti. To nalogo je zdelo preveč enostavno, in sem potreboval, da razvedriti, kot Super Bowl prvak priprava za kolegij all-star tekmo. Igra mora biti vedno zabavno za strokovnjake, kar pomeni, da morajo biti še posebej previdni, da ne obravnava ga zanemarjajo. Moj problem ni bil popolnoma enak, pa v vsakdanjem življenju sem imel, da živijo za naslednjih nekaj dni, začinjena za sestanek, a upajmo, privlačno dekle, lahko brez težav, da me leni v glave, če nisem previden. .
  
  
  Poleg ji, da sem zamudil Wilhelmina. Nisem vedel, koliko je na času; sem bil tekoč, da ugotovite, kmalu dovolj.
  
  
  Ona je bila v najemu Volkswagen iz lokalnega Hertz agencije in začela svojo turnejo kot jahta posrednika. Piraeus je bil moj prvi logični ustavi, in sem preživel dan straysing pomolih tega živahno pristaniško mesto. Igranje na potovanju poslovnež, ki je zastavljena vprašanja, se pretvarjal, da se naučijo nove ruske projektov in orodje s to izkušnjo, njen samozavestni, Nathaniel bi ploskati. Nihče je spoznala dvomil, moj kritje; to je bil Daniel McKee, na dopust, v delu sveta, ki ga nekateri imenujejo mornar raj. To je bilo zanimivo, da sem bila le v tem delu sveta enkrat, in to je bil raj za jadralce, vendar ne v smislu, da zdaj razumem. Pojasnite, ji je bila hema
  
  
  pridružil AMERIŠKI Vojski petnajst let prej, bi bilo preveč težko. Samo, da je bil del mojega napredno usposabljanje z, AX, in celo vojsko lahko prekinil nekaj pravil, če se zdi primerno. Samo takrat, ko je bilo v enotni v tem času je bilo, ko se je udeležil counterintelligence šoli v Fort Holabird v Baltimoru. Je bil predvsem za show, prva stvar, ki ti učil nas je, da tip, ker je agent je, da izpolnite vsa poročila, in ona je nosil neškodljiv proge, drugi poročnik je kordonskega. Kasneje, ko sem bil razporejen na delovno mesto v Zahodni Nemčiji, vse višje-ups, ki so želeli vedeti, moje mesto so bili obveščeni, da sem bil velik. Ki je bila, kako CIC delal takrat, in je vedela, da se eno ali dve corporals delo v civilu, ki so, če vprašal, je imela tudi" čin " večjih.
  
  
  Vendar mesto nima nič opraviti s tem, kako sem se srečal Alex Zenopolis in delovanja smo izvedli skupaj. Skratka, naša vojska je bila nadlegujejo s skupino heroina trgovci, ki so bili prinaša ta material Nemčiji in nakup egos za naše čete. Nič podobnega v Vietnamu v zadnjih letih, potem pa vse, kar je še vedno resno. Je odkril, da je s peščico vojakov, ki so bili dobavitelji, in so prejeli egos od nekaj grških mornarji s povezave v Turčiji. Menjalni točka je bila Naxos, največji otok v Kikladih.
  
  
  Odin okoli vojakov, mladi narednik, je eden od udobno delovna mesta okrog njih, da se vsak vojak sanje; on pilota majhno twin-motor, letalo, ki prevaža VIP perssons, vodstveni delavci, in civiliste sončnih mest v mestih, kot so na grških otokih in Libanonu. Ni bilo težko priti nazaj v München prazno, da odbor majhnem letališču na Naxos, in se na obremenitev beli prah. Ni imel carinjenje, in nekaj mehanike na svoje baze so bile posebne ops v posel; vzeli zdravilo stran in vzel egos za mali čas trgovci.
  
  
  Nisem sodelujejo v kvalifikanti; to je bila predvsem delo CIC članov, ko pa je postalo jasno, da je grška vojska je bila vključena, je postalo malce nadležno, za vojaško policijo. Strogo gledano, je to tudi ni naloga CIC; ruski Korpus ' kraju je ustaviti vse skrite nevarnosti za vojsko, vendar je to precej široko razlagati. V vsakem primeru, bil sem prinesel na delo sledenje navzdol tihotapcev drog po vsej državi, in da se zagotovi, da nihče v nobenem od vpletenih nadzornikov bi velikem pompu o tem. Ali slišal o tem, če bi ga lahko slišite.
  
  
  To je bil morilec delo; vedel sem takoj, ko moje predavanje, kjer je bilo konec. In ko je bil izpolnjen s Alexa Zenopolis v Bejrutu, vse kar sem moral storiti je bil poglej ga, da vidim, da je bil dober človek, da dela z mano. Alex je bil bik moški, ki je nekoliko višji od mene, na šest metrov en centimeter, in ujemanje širina. Takrat je bil, ki delajo v njegovi državi, je mornariške obveščevalne službe, vendar v temno civilno obleko, da je bil videti kot znak okoli Humphrey Bogart film: črne lase in brke, ostre oči, ki je bil videti, kot da bi pin, ki ste navzdol jaukati in pustil visi tam. preden se odloči, da bo pustil za sabo.
  
  
  "Ste Carter," je rekel, ko smo se srečali v hrupnem lokalu. V jukebox igranje Sinatra snemanje, in overfed pevka ples življenja je poskušal tekmovati z glasbo.
  
  
  Ji priznal, da se uresničijo; so V svojih dneh, bi se lahko še naprej uporabljajo svoje lastno ime.
  
  
  "Zelo preprosto." Ego je angleščina je bila dobra, vendar je nisem odpadkov besede. "Dve od naših ljudi, ki izpolnjujejo dva Američani na letališču. Ti in jaz, so uničili ih."
  
  
  "Kako vemo, kdaj je Ameriško letalo bodo prišli?"
  
  
  "Tam so sedeži s pogledom na ciljno stran. V goatherd kabino smo nastavili; on je v bolnišnici, ubogi tovariš." Alex se je zasmejal, kar kaže na veliko vrzel med njegove sprednje zobe. "Malo želodčne težave, nekaj v ego." On je star človek, ampak on bo bolje."
  
  
  "Kako dolgo bomo čakali?"
  
  
  Alex skomignil z rameni njegov ogromen ramenih. "Dokler ne pridejo. Se vam mudi?"
  
  
  Vzeli smo si staro rožljanje čoln, ki je vedno zdelo, da se je ustavil na vse Cyclades islands, da ne omenjam, Kreta, preden smo prispeli na Naxos. Mi naj bi bile turistov in po izstopanju nismo pogovarjali drug z drugim še. Preveril sem v to, kar naj bi bil hotel v pristaniško mesto, nato pa igral ekscentrične Ameriške, ki so se odločili, da gredo pohodništvo v gorah, predhodnik, mislim, da sodobna hipiji mrgoli povsod v svetu s svojimi nahrbtniki.
  
  
  Alexa je našla v Goatherd koči nad vzletno-pristajalne steze. Na srečo je imel paket dotrajane, vendar uporabna igralne karte, in nekako uspelo, da stack velik dobava RCD skupaj z orožjem bi potrebovali. Počakajte, ki je trajala več kot dva dni, ni bila slaba, ampak, če smo bili igranje pinocle za pravi denar, jaz bi še vedno dolžan Alexey Zenopolis skoraj vse, kar sem zaslužila z njimi kot ferret.
  
  
  Na letališču je bila v dolgi, ozki dolini pod nami; to je bil zgrajen z Nemci med drugo Svetovno Vojno.
  
  
  med vojno, se je ohranil v bolj ali manj uporabna pogoj za reja ovc in koz. Tam je bil strm padec na skrajnem koncu; na koncu je bila velika naravna jama, vhod, ki bi lahko jasno videli.
  
  
  "Mornarji vnesite tam," Alexey pojasnil. "Naše ljudi, branilci naše obale." Je pljunil na umazanijo nadstropju doma. "Smo Grki so tako veliko obale braniti; pogled na kateri koli zemljevid, Nick. In mislim, da golazen kot so defiling moj poklic... " Je pljunil znova.
  
  
  Njo, spoznal, da je Alex je bil idealist. To me je motilo; in tudi takrat, jaz bi raje delajo z cynics, ker so veliko bolj zanesljiv.
  
  
  Noči so bile najtežje, ker nismo mogli uporabiti brylev. Alex in ji sploh ne govori veliko. Včasih je šel ven, da bi občudovali svetlo svetlost zemlje pod oslepitev luna. In je bilo na tretjo noč, ki je videla številke, ki se gibljejo na koncu vzletno-pristajalne steze, ki se dviga čez rob pečine, kot plezalci dosegel vrh Mount Everest.
  
  
  Svoje tekel nazaj do koče in to je samo Alexa prenos. "Oni so tukaj," mi je zašepetal. "Vaš parni motorji, je skoraj gotov."
  
  
  Alex pomahal svojo roko in pade pod pokrovi. "Dobro, dobro, mladi mož." Bil je okoli deset let starejše od mene. "Bodo, počakajte, tako kot nas. Ameriško letalo ne bo prikazal do jutra. Ne, ne moreš zemljišča tukaj ponoči."
  
  
  Jaz ne bi prisegel, da je, vendar sem mislil, da je Alex je smrčanje takoj, ko je rekel zadnje besede.
  
  
  Morda sem spala za pol ure za preostanek noči; vem, da sem se zbudil in se preselil okoli doma pred zoro, nestrpno čaka na soncu, da začnete sije na nas. Bila luna že dolgo ni več, in doline komaj videl.
  
  
  "Začenjamo zdaj." Alex je miren glas v tihi kočo, ki je bilo tako močno, da sem skoraj skočil iz moje kože. "Pol ure pred in svetlobe." Bil je na svoje noge vleče na težka črna usnjena jakna, z zadrgo, ki so bile polnjene z streliva. Imel je .45 Colt pištolo kalibra pod njim, predvsem pa se je oprla na M-1 puško, ki je slung čez ramo.
  
  
  Imel sem eno preveč. Imel sem tudi Wilhelmina, Luger, ki se je pred kratkim kupila v Nemčiji in ki, v smislu, je postal del mene.
  
  
  Preselili smo se previdno skupaj bližnji koncu doline, krožni smeri v hribih nad vhodu v jamo. Smo ostali dovolj daleč od konca, da nihče spodaj lahko vidite nas, tudi če so bili svetnik, in to je bila čista sodba in Alexa nagon, ki nam je povedal, kje ustavi.
  
  
  "Po glasu," je zašepetal, kar kaže na robu.
  
  
  Smo zlezla po neravnem terenu, ki je videti kot so listi, in končno videl polje spodaj. Bili smo približno šestdeset metrov navzgor, in kolikor je bilo videti, ni bilo konca.
  
  
  "Kako pa smo...?" je začel, ampak Alex dal prst na njegove ustnice in zobe zasvetil v temi.
  
  
  Okoli ene s številnimi žepi, je potegnil ven tanek kos najlon vrvi. Bombo je bila pritrjena na enem koncu, in mu dajo druga dva na tleh poleg njega.
  
  
  "Letalo, ki prihajajo od tam," je rekel, kaže neposredno stran od nas, v črno praznino zunaj roba polja. "Edini način. Če se pojavi, je treba taxi do konca v obe smeri, in obrnite, kajne? Tako na ciljne..., da ne more oditi."
  
  
  Začel se je zelo počasi in narišite tanko črto navzdol skalnata jaukati pečine, dokler nit z bombo pritrjena je bila tik nad vhodu v jamo. Potem je zaustavljena, wiggling njegov klobas prste, kar duševno izračune, in začel znova. Naredil je pečat na najlon in narežemo ego z nožem. "Absolutno fantastično," je napovedal, in je ostalo laksa, da jo priložite majhno bush nekaj metrov od konca.
  
  
  "Kaj zdaj?" Sem jo vprašala. Nihče nam je povedal, kdo naj bi bil zadolžen za to operacijo, vendar Alex se je zdelo, da vem, kaj je delal in bil je pripravljen naučiti.
  
  
  "To je slaba stvar za gredo dol, vendar sem lahko šel." On je dal na debele rokavice, zavit v dolžini zavarovane vrv okrog hip, in slung je s zanko čez ramo. "Zdaj boš nazaj na daleč tok polja. Majhen pot, kjer koze živijo vodi navzdol. Ko zaslišite bombo raznese v jami, greš dol in prepričati tiste, fantje, na ravnini, ki so imeli kam iti. Razumeli?"
  
  
  Mislil sem, da je tako. Ona ubogljivo tekel nazaj v smer, ki smo prišli. Ni bilo težko najti pot Alex je omenjeno, čeprav je videti na zapri v sivi podlagi lažnih dawn narejen kozu žal za njo. Sprostitev svoji M-L, njegov napravi pritisnite na rob pečine in stahl čakati.
  
  
  Na prvi, je bilo, kot nenehno brenčanje muhe, in se je boril s skušnjavo, da hit njo, ko je spoznal, da bi dozed off. Moje oči udaril odprt, in je bil videti na kos žgoče oranžno sonce se dviga iz daljne nebo.
  
  
  Tam je bilo temno drobec v sredini pol-disk trebuh, da še naprej rastejo v velikosti, naslov naravnost, kjer je ležala. Njo, čutila, kako hitro se je bil boj za njegovo življenje, prisiljen sebi, da ostanejo, kjer je bil kot twin-motor, letalo je prišel v prikazu postavka za pristanek na skrajnem koncu polja.
  
  
  Njen pogled premika ob koncu pečine v smeri, kjer Alexa je pustila. Ego ni bilo vidno na vse dokler ravnino je kolesa dotaknil travo, potem pa je videl, kosovnih slika vzpon in vrgel iz dolga, tanka bela proga. Ona je letel po zraku, hitro padel pod razbitju pomembnost ego koncu, in končno padla v jamo odpira.
  
  
  Ni bilo dolgo pavzo, preveč dolgo, in začel sem razmišljati. Štiri sekunde, ni veliko, ampak tisti dan je bila zastavljena z inštruktorjem, da potegnite pin out, okoli bombo, in potem mimogrede vrgel to, da me. Bila je razkrila ego čisto in strel nad konkretno ograja v usposabljanje jamo, kot če njen je bil dvakrat-play kot posrednik. Po tem, moj komolec boli za nekaj dni granate so težke, ne pozabite, - vendar tisto, kar me je motilo je bila najbolj hihitala son of a bitch, kdo je začel to vso stvar, in je bil ugotoviti najboljši način, da bi ubil baraba. Na srečo za njim, in verjetno za mene, ego nikoli ga nisem videl enkrat, ko se ta dan.
  
  
  Vhodu v jamo eksplodirala s pretresljivo glasno eksplozijo, veliko tokov dima in tuši ruševin, lije na zeleno polje. Preden je mogel premakniti, je videla Alex skresati sebe off koncu pečine, hitting police kamnine, in hitro spustimo do tal.
  
  
  Ona umešana up strma pot, oklepa neotesanih grmovje, in hit dnu doline, kot je stekla. V dvomotorni Ameriško letalo, je bila vožnja po letaliških površinah do mene z rjovenje motorja, vendar v tem trenutku nisem bil strah, da bi videli; eksplozije, ki stojijo za njimi, naj imajo zasedene vse ih pozornosti.
  
  
  Ko letalo upočasnila, njo, ki je potekal v majhnih crevasse v stokanje pečine, čakal na vrsti za začetek, nato pa vstala in odpustili nekaj hitro frank posnetkov v nosu letala. Je zagledal, prestrašeni, bled obraz skozi vetrobransko steklo, in potem hiteti gibanja. Stranska vratca pričeli odpirati kot pilot nadaljeval kažipoti, že revving do motorjev za vzlet.
  
  
  Bilo je naročil, da ne ustreli na letalo, če bi lahko pomagamo, po vsem, to je last NAS vlada. Tako je stopila ego rep, izven dosega a verjetno thug za naslednji dan. Nenadni eksploziji dveh stebrov skoraj vrglo me off nogami, pošiljanje up prah in trenutno oslepitev mene. Ko sem lahko spet videl, letalo je hitro oddaljil od mene; sem imel M-1 na moji rami, pripravljeni za požar v skrajnem primeru, ko Alex letel iz uničil jamo in v pot, ki plujejo pod letalo.
  
  
  V začetku svetlobe, da je bil videti kot majhne gore, vse je v črni barvi, z rokami dvigne, kot nekateri stari bojevnik poskuša vsebujejo bes bogov. Kot letalo odhiteli proti njim, zdelo se je, da trk je bil neizbežen, toda v zadnjem trenutku je swerved na stran, ubijanje motorjev in motenje zastraševanja. Alex ducked pod vrti propeler, vozni stran od koles.
  
  
  Sem tekel čez k področju, še posebej na grški in letalo, in videli pištolo letijo ven na strani dan prej, kot so Alex storil. Ustavil se je, pokleknil in pobral njegov M-l, kot je letalo prišel do postanek na brezna na koncu pečine. Človek zaljubljen glavo ven in opozoril pištolo na moj partner.
  
  
  To je bil majhen cilj, in letalo je še vedno ziblje od ostrem močno ustaviti, vendar ni bilo časa, da bodite previdni cilj. On streljal en strel, nato drugo. Človek na pragu me je pogledal, in tudi od razdalje, ki sem jih videl izraz na polno zastavo dovoljenja za izvajanje moški ego kot kri brizganega navzdol ego vratu. Začel je točka pištolo na mene, toda nenadoma je biti tako težka kot nakovalo. Ego je roko padla, pištolo padel čez Ego je roko, in se je počasi propadel skozi vrata na tla.
  
  
  Alex stopil na človeka, kot je on skočil v kabino. Tam je bil visokim glasom muffled jok, potem goltni smeh; sekund kasneje, drug človek letel ven in pristal obraz-prvi na kamnitem terenu. Alex je stal na pragu za njo, ima njegovo devet-funt M-L, tako preprosto, kot policaj, je baton. Potem je beckoned, da me, ampak sem bil že gor in naslov za letalo.
  
  
  "Dobro streljanje," je dejal. "Ti prekleto dobro skoraj ubit pilot."
  
  
  "Kaj misliš?" Oba sva opazovala, kako človek se zvijal na tleh; tisti, ki je strel ji nisem premikanje.
  
  
  "Ha! Vaš gawk gre skozi ego je vrat in vstopi v letalo, kosi, ki pilotni uho in podre vetrobransko steklo. Preveč slabo."
  
  
  "Ja. Ali obstajajo kakršne koli druge poškodbe?"
  
  
  "Nisem videl nikogar. Mislim, drugi strel zadel emu v prsih prvi. V vsakem primeru, to ne gredo prav skozi."
  
  
  "Ali morda
  
  
  popolnoma zgrešenih. "
  
  
  Alex je zmajal z glavo. "Ne, niste zamudili, Nick Carter. In nikoli ne bom pozabila je, veš? "Je pogledal na pilota, ki je bil težaven, da se usedem. "Ali želite, da je ta fant, da je živ?"
  
  
  "Če mu ni hudo poškoduje, mislim, da smo lahko uporabite ego na sedežu." Njen, se je sklonil, zgrabil je človek. Nen je bil oblečen vojsko izenačena z narednik je proge, in vedel je, da ego obraz, kot tudi vedel je, da svoje po študiju ego primeru. "Regan," sem growled. "Ali si želijo živeti ali umreti odkrito tukaj? Izbira je vaša."
  
  
  "Cheesus, ja!" Spomnil se je, da je bil nič večji kot otrok, in je pogledal, mlajših od portreta. Ozrl se je na Alex in je zmajal z glavo, v presenečenje. "Noro!" je muttered. "Ta tip je nor."
  
  
  Alex se je zasmejal in je pokleknil poleg njega, puška je ego dotikajo mladih petty officer v obraz. "Vedel sem, da če me je zadel, vaše letalo bi razčleniti tako kot njeno. In bom šel dol." On je zgovoren gesto z roko, ki je videti čez ramo, na robu pečine. "Torej boš ostal živ, kajne? Dober fant." Je udaril ego na nazaj, potem pa zgrabil njegovo ramo in vleče na petty officer na svoje noge.
  
  
  "Kaj je v jami?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Vsakdo je mrtev." Je potrkal rit svojo puško. "In potem pustite, bom uporabil druge granate pečat v jamo. Se lepo grob. Kaj pa tole? "Je nudged mrtvih človek s svojo toe.
  
  
  "št. Jaz bi bolje, da ego se z mano. Ampak kako se boste, da pustite tukaj?"
  
  
  "To je del moje države, Nick Carter. Vam ni treba skrbeti, v katerem mi, mar ne? Zdaj sem vam pomaga vezati ta fant, tako da ne boste dobili v težave na polet."
  
  
  Odločili smo se, da pustite Ragan skrbno vezan samo za pilotovem sedežu, tako da lahko pazi na njega. Drugi Alexa moškega telesa visela kot teža od zadaj. Preden je vstopil, je rummaged v njegov žep in potegnil ven nekaj torbice.
  
  
  "Bo tako; vi Američani, se morate dokaz. Smo, ne vemo ničesar o tihotapljenje drog, ne mi?" "Lep izlet, Nick Carter. Če ste tako dobri, pilot, kot si lahko ustrelil, ne boste imeli nobenih težav, ali boš?"
  
  
  Zadnja stvar, ki sem videl, ego, bil mu trudging nazaj v jamo s puško mimogrede slung čez ramo; ozrl se je kot lovec, ki prihaja domov po dober dan. On ni niti obrniti val, ko njen poletela.
  
  
  
  
  
  
  Šesto Poglavje
  
  
  
  
  
  Ko pade noč na obali Grčije, je nenadoma se stemni. Ona je bilo ugotovljeno, z lepo hotel v bližini plaže, priporočamo, da me kapitan charter ladje, s katerimi sem govoril prej. On je ponudil, da pokaže mi po nočnih klubih, vendar sem zavrnil, da so vrste, kot je možno; bil je še vedno iskanje v nalogo, ki ni začelo, in nisem hotel, vsak prijazno motečih dejavnikov.
  
  
  Moja soba je čisto in urejeno. Čista ljubezen, za katero sem bil lahko hvaležen. To je bil dolg dan, in on ni bila uporabljena na močni sončni svetlobi, da bi lahko možganov oseba, ki je moč, preden jih opazil. Bila sem šel Pyrgos v dopoldanskem času, da izpolnjujejo dekle, in sem res želel, da se premaknete na.
  
  
  Sem imela kosilo na majhni gostilni v bližini. Skupina Američanov, ki so sedeli v bližini, in ena od žensk v množici hranijo glancing na mene. Ona ni videti slabo, na način, strojene, kot če je pečen svoji koži vsak svetlobe-urni in levo, pečica o za dolgo časa. Ampak jaz ne zmenim se, študij križarjenje prejemkov, ki naj bi shranili, ki sem pobral na turistični urad v Atenah.
  
  
  Ženska ne bo ostal brez pozornosti. Iz kota moje oči, videl sem ji vstati in nihanja v par visoko peto lesene cokle, da se ženske zdaj obrabe. Ustavila se je nasproti mene na mizo, strmel in mrk, kot če njen bilo nekaj čuden osebek ona bi se srečujemo v džungli.
  
  
  "Vam lahko pomagam?" Vprašal sem vljuden. On ni vstal.
  
  
  Je stresel, ki ji sonce-z močnim rjave lase. Ona opozoril je zmagal prstom na mene. "Galveston. Tri, štiri leta nazaj. Bili ste moj prijatelj, Sue-Ellen, ki niso bili vi?"
  
  
  Je zamrznil, poskušam, da ne pokažejo. "Bojim se, da si mislil nekoga drugega."
  
  
  Njen jezijo poglobila. "Prisežem, nikoli ne pozabite nas en obraz. In menda ne točno tako, kot je vaše." Hitro nasmeh pokazati, da je zadovoljen z mano. "Pojdi zdaj. Ime... vzdevek? Da. To je bil, daj mi minuto; se bom, mislim, da je zadnji."
  
  
  "Žal mi je, moje ime je Daniel McKee."
  
  
  Ona je prikimala v razumevanje. "Uh-huh. In njeno ime je Jackie Onassis. Kaj je narobe z vami? Ali ste tukaj s svojo ženo, ali kaj?"
  
  
  "Ne, ampak..."
  
  
  "Zabavno, bili smo samo z Sue-Ellen danes. Ee jahto?" Ko je govoril, vidite žensko naglas
  
  
  to je že bolj južno. Nisem bil presenečen; samo razmišljanje o Sue Ellen je bila dovolj, da bi dal koruzno tortiljo v mojih ustih.
  
  
  "Jaz res ne ..."
  
  
  Ona je nadaljevala, kakor da ni slišal zame. "Ste vedeli, da po tem času je končno dobil razvezo zakonske zveze, vendar mislim, da to veste, ker ste in Sue-Ellen, ki so bili tako dobri prijatelji. Remarried, seveda, vendar pa njen stari grški mož ne preživijo veliko časa z njo v teh dneh. Mislim, da Sue-Ellen bo zelo vesel, da slišim, da ste v teh krajih."
  
  
  Bil sem zavedajo, da drugi ljudje so me gledali zdaj, ne samo ostali brbljiv ženska skupina, ampak tudi ljudi na več bližnje mize. Svoji vstala. "Verjemite mi, gospa, njeno ime je Daniel McKee." Vzel je iz kartico s svojo denarnico. "Pravzaprav sem jahte posrednik. Morda je vaš prijatelj Sue-Ellen zanima v pogovoru z menoj. Kje točno je vaš čoln?"
  
  
  Pogledala je na belo kartico s prezirom. Potem je pogledal v obraz, njene oči ne povsem osredotočena. Končno, se je stresla glavo in je korak nazaj. "Lahko bi prisegel, da je bila vas, Nick Nekdo. Le Sue-Ellen ne bi imeli srečanje z eno ladjo prodajalec. Tudi ob koncu tedna."
  
  
  Bil sem zmeden in dokončno vrnil v vizitko, da se moja denarnica.
  
  
  Ženska wagged s prstom na mene. "Ampak mogoče ne boš, kaj praviš, si v resnici? Njen, ne pozabite, da Nick, je bil sly, ne daje nikomur čas. Vzemite si čas, G. Jahte posrednik; Sue-Ellen je rekla, da bi lahko tukaj pozneje. Potem bomo vedeli zagotovo, eh? "Je zlezla nazaj za svojo mizo.
  
  
  Hotela je, da pustite hitro, vendar je prisiljena sama konča ji obrok, ignoriranje strmi drugih moških in žensk v podjetju. To je bil uspešno posadke, večinoma v tridesetih in štiridesetih let, kot sem jih presojajo, okoli njih, da bi se pojavile v skoraj vseh turističnih mesto v svetu. Okoli tiste, ki bodo priložnostne prijatelji z nekom, kot Sue-Ellen za let, ali ne glede na njen priimek je v teh dneh, in se prepričajte, vse ih prijatelji ga pozna.
  
  
  Toda ta večer ga ni mogel razmišljati o Sue-Ellen ali njeni prijatelji, tako da jo je vrgel ji okoli svojo glavo, takoj ko je stopil iz krčme in potem se je nasmehnil in pokimal ženska na Ameriški stranka. Čutil njeno ovrednotenje oči na hrbtu, kot je stopil v jasno noč zraka.
  
  
  To je bil hladen, s stalnim veter piha off vode. Velika potniška ladja je bila zasidrana v pristanišču, vse luči so, in tudi na ta razdalja je lahko slišal thud rock band. Noro, sem mislil. Ljudje prihajajo iz vseh koncev sveta, da bi videli Grčija, in ostanejo na krovu svoje ladje poslušati Ameriško glasbo.
  
  
  Njen koša je bil počasen, brezskrben na površini, ampak nekaj, kar je zvonilo v notranjosti. Z Sue-Ellen primeru moti me, in sem se znašel preverjanje iz temne ulice, kot sem mimed njih. Dok sam je dobro osvetljen, in tudi v tem času noč, ni bilo dovolj dejavnosti, da bi ji počutili udobno. Vedno, je cenjeno prisotnost Hugo, zdaj topel v scabbard na svojo podlaket. Samo dejstvo, da je nekdo v bližini, ki je vedel, kdo je res bil, in še posebej, moje ime, je bilo vse kar sem potreboval, da prilagodite moje čute, da igrišču vedel sem, da tako dobro.
  
  
  Za čas, ki sem ga dobil nazaj v hotel, ni duša je prišel blizu nas, in ko sem stopil v vrata, da sprejme zadnja lagodno pogled na mirni malo kvadratnih, ona ne opazijo niti najmanjšega sumljivo gibanje. Na koncu je skomignil z rameni, šla notri, in se povzpela na sam polet široko po stopnicah do svoje sobe.
  
  
  Sta me že čakala, ko sem odklenjena vrata, in so bili prekleto dobro. Ne grožnje, skoraj brez besed; okoli njih zaloputnil vrata, kot je začel, drugi sveti, sveti luč po sobi. Tako moški so bili močno zgrajena, nošenje redni temne obleke, in avtomatika so nosile so bile majhne, vendar smrtonosna.
  
  
  Čakal sem za eno okoli njih govoriti, opazil, da je moja prtljaga je bila odprta na posteljo najbližje okno. Njen ni bil Stahl razpakiranje, in iz tega, kar sem videl, moja dva obiskovalci so bili zelo previdni v svojih sem vprašal. Preveč lepo.
  
  
  "Gospod Daniel McKee?" Človek, ki je najbolj oddaljen stran od mene je govoril; bil je nekoliko višja od druge, njegovo temno striženje kratek, vendar z čudovitim povešene brke.
  
  
  "Da," Rivnen odgovorila, nekoliko odleglo, ki niso uporabljajo svoje pravo ime.
  
  
  "Si se vrnil zgodaj."
  
  
  Lahko bi prisegel, da človek, nasmehnil, ampak s tem brke, je bilo težko in se prepričajte.
  
  
  "Seveda," sem rekel.
  
  
  Potegnil ravno, rabljena denarnico z okoli njegovega nazaj žep in jo odprl. Videl sem meglena slika in uradni iskal sim pod slabo opraskano in porumenel plastike, nato pa je dal vse je proč znova.
  
  
  "Ali iščete nekaj poslovnih povezav, Gospod McKee?" človek vprašal. Ego partner stoji pred čepenje lesene oblači ob vznožju postelje.
  
  
  postelje, ni rekel besede za nas ali premakniti.
  
  
  "Ni res."
  
  
  "Ti... jahte posrednik". To ni bilo vprašanje.
  
  
  "Pravzaprav."
  
  
  "Ali želite kupiti ali prodati plovil v Grčiji?"
  
  
  "Ne," sem rekel previdno. "Jaz sem samo iščejo okoli. Nekaj podobnega sproščujoče v kombinaciji z majhno podjetje."
  
  
  "Ali ste našli veliko zanimanje za našo industrijo vodo?"
  
  
  "Seveda. A ni to zanimivo?"
  
  
  Človek se je zasmejal široko-ustjem; za trenutek, ko je videl prepad med njo ego je sprednji zob, je bila močno spominja Alexa Zenopolis. Toda Alex, " ji je rekel, je bil dober šest centimetrov višji ...
  
  
  "Bo treba v tej državi za dolgo časa?" človek naprej, smeh.
  
  
  "Ne vem. Samo še nekaj dni, morda nimam veliko načrtovanja."
  
  
  "Da, seveda. Iz naše strani - na strani za prosti čas... za obiskovalce". Ego je temne oči obrnil viharno, kakor je rekel zadnjih besed, in njen warily stared na pištolo, ki je še vedno imela namenjen moji sredini.
  
  
  "Kaj delaš?" Vprašal sem, poskuša zvok bolj živčen kot zahtevne.
  
  
  Pomahal roko s pištolo, ampak ni mi niti najmanjšega pojma, poskusite, da zgrabite ego; ego je partner je bil postavljen dovolj daleč od njega, da ni bilo tako ih lahko so sprejele njen brez dodajanja vsaj eno brazgotino, da njegov skriti. Poleg tega ni bilo nobenega razloga za to. Ne tako daleč stran.
  
  
  Človek z brki skomignil z rameni. "Če želite izvedeti več o vas, Gospod McKee. Ko vsak tujec, odpusti mi, Ameriški, prihaja do te države in se začne izdelava preiskave, to, za estestvenno, zbuja radovednost moja vlada."
  
  
  "Lahko ugotovite, s prošnjo," je poudaril.
  
  
  "Da, to je mogoče. Ampak moje strani ... prosimo za razumevanje, Gospod McKee, da smo v zelo negotovem položaju, obdan z sil na vseh straneh, ki so neprijazni do nas. Zato moramo biti sumljivo vse, in verjemite mi , gospod, mi bo žal, da je veliko več kot ti. Tako uporabljamo najbolj neposreden, tudi surovega, orodja, da ugotovite, kaj mislimo, da moramo vedeti. Razumeš? "
  
  
  "Seveda," sem rekel sourly. "In mislim, da ste že precej znana, kajne?"
  
  
  "no... morda." Pokazati svoj dobri veri, da je holstered pištolo na svojem pasu. "Obstaja samo ena stvar."
  
  
  "Joj?" ji je, opazil, da je njen partner je ego je še vedno držal pištolo, čeprav ni pokazal na mene.
  
  
  "Če vas ne moti..." Je razširil roke široko na razstavi dobrega imena, in se preselil okoli posteljo k meni. "Malo iskanja? Je vaš mož?"
  
  
  Kristus! To je bilo vse, kar je potrebno, z Hugo oplaščenih na moji levi podlakti. Njen, je napravil korak nazaj. "Ne razumem, zakaj je to potrebno," je povedal ji je, posnemajo je rahlo indignant Ameriški turist, kot najbolje bi ga lahko. "Bog ve, jaz ne pretihotapiti ji iz vaše države z ladjo!"
  
  
  "Seveda ne. Vseeno." Bil je še vedno prihajajo na mene. "Da bi zadovoljila vse nas, ali ne bi?"
  
  
  "Ne razumem, zakaj ...?"
  
  
  Moj partner dvigne pištolo znova, kar kaže ego v mojo smer.
  
  
  "Prosim, Gospod McKee," je dejal mustachioed shopkeeper. "Ne želimo, da vztrajajo."
  
  
  Hodil je okoli stopala posteljo, roke iztegnjeno v pomirja gesto, in pogledal kot prijazno kot nosorog.
  
  
  Nisem mogel stati prav. "Ostanite na liniji!"
  
  
  V mustachioed človek ustavil se je, a ni se zdi na izgubo.
  
  
  "Pravite, da ste policije, ali nekaj takega. Lahko sem sprejme bližje pogled na kartico, ki jo je pokazala z menoj?"
  
  
  Ki se je ustavil njega. Je poblisnil hitro na njegov partner in začel do mene. Ego napako. Vzel pol korak " na desni, dajanje njegov ego med seboj in človek, ki drži pištolo. Preden kdo po njih spoznal, kaj se je dogajalo, je bil zgrabil z Mustachioed Človeka, kot je zapestje, izkazalo za ego, in potegnil v svoj prsni koš. To je bila trda in težka, vendar sem se njen ego mlahavi.
  
  
  "Gospod McKee..." je sopel.
  
  
  Bil je vesel, da slišim, da; karkoli se dogaja, je očitno ni vedel, kdo je njeno pravo ime je bilo.
  
  
  "Za denarnico," emu croaked v njeno uho.
  
  
  On je brskal v svojem hip žep. Bil je tako določeno, da njegov ego v preverite, da je niso opazili, kaj drugi človek počel. Ne na prvi. Potem sem videl, da je mirno dajanje dušilec na zadnji svojo pištolo. Preden je lahko odzovejo, jo je skrbno cilj in ustrelil dva strel na velikih prsi oseba, ki ima njo. Jaz sem sram povedati, da je moj prvi odziv je bil relief, da je ena od nas gawking ni šel skozi moje telo in me je zadel.
  
  
  Njegovi brki sagged, in Alenka je ego nenadoma se je podvojil v mojih rokah. Pustil sem emu odpade, je bilo očitno, da to ni bila več primerna za mene, kot ščit.
  
  
  Drug človek pomahal me v revmatizmu. "Bom vzeti. Vam ni treba skrbeti... Gospod McKee."
  
  
  Mi ni všeč, kako je zasmejal na me, še posebej, ko je ujel pogled kovinskih zob uokvirjena z gume ustnice.
  
  
  "Kaj vraga," sem rekel, poskuša priti nazaj v moje vloge kot poslovni potnik. Jasno je bilo, da ni bil tekoč, da ustreli me.
  
  
  "Čudne stvari se zgodi včasih, Gospod McKee," je rekel, nagibala čez telo brez življenja na moje noge. Tam je bila kri, ki teče iz čeden luknje na Brki je prsih, vendar je bilo vse namočeno za tkanine za njegovo temno jakno.
  
  
  "Uh-huh," sem rekel, gospodarstvo si mojo levo roko, malo, v primeru, da sem potreboval Hugo je v trenutku bolezni. Potem se je, da Wilhelmina želela, toliko, da je lahko njen okus. "Kaj za vraga boš storil, po meri?"
  
  
  Bandit pogledal, njegove majhne oči so mrtvi kot kača je. "Želite vedeti, Gospod McKee?"
  
  
  Nisem rekel ničesar z njo.
  
  
  On dvigne mrtev človek, da je z nogami, sklonil, njegove debele telo navzdol, in slung je Mustachioed Človek čez ramo. "Tam je ogenj pobeg," je napovedala, kot da ni vedel, je, in šel k oknu, ki je gledala na kvadratek spodaj. Po trenutku, ko je pavza, je stopil nad okenski polici in na železno rešetko. Telo na rame vrč boleče proti postavljeno okna krilo, vendar Mustachioed Človek ne more predmeta.
  
  
  Bandit zaustavljena za drugo, po ego breme, ki je bilo zunaj, in ko je pogledal mene, njegov nasmeh je bil skoraj prijazno.
  
  
  "Bomo videli boste spet enkrat, eh, Gospod McKee?" On je pobožal telo Mustachioed Človek na t.j. preostanku. "Mi ne bo neumne napake naslednjič, kajne?"
  
  
  
  
  
  
  Sedmo poglavje.
  
  
  
  
  
  Šel je k oknu in gledal alapaha bandit vzpon na ogenj pobegniti kot opica, očitno pozablja, da je breme, je bil prevoz. Če bi le imel Wilhelmina... ne Pa, kot je povedal sam, kakšna je uporaba? Zadnja stvar, ki sem si želel storiti, je tukaj, je bil opozoriti na sebe. Posebno pozornost organi.
  
  
  In, seveda, njeno, sem vedel, da sta potegavščin, ki so iskali mojo sobo imel nič opraviti z vlado; zakonitih zastopnikov, ki delajo v lastni državi ne ustreli svojega partnerja, ko so dobili v težave.
  
  
  Je preveriti svojo prtljago in ostalega prostora, vključno s primitivno kopalnica. Nič se je zdelo, da manjka, in ker nisem imel ničesar obremenilni, sem bil ne bo skrbite preveč o tem. Razen, da sem imel, da se sprašujem, kdo je ta par je bil, in zakaj so tukaj. Želel sem, da bodite dober pogled na kartico Mustachioed Človek pokazale mano, vendar je bilo prepozno. In to verjetno ni nobene razlike. Nekdo, nekatere organizacije, je bil zanima Daniel McKee, jahte posrednik, in to je bilo dovolj, da skrbite za njo. Je zamudil Wilhelmina bolj kot kdajkoli prej, saj je slekel in šel spat.
  
  
  Na srečanju je bil predviden za naslednji dan in je vstal zgodaj zjutraj, za enostavno tri urna vožnja skozi na Peloponezu. Ogromen gorski polotoka je bilo vse zeleno in belo, z bujnimi zelenimi obronki in grozdi apnenčastih kamnin; cesta je bila dobra, in je želel sem imel čas za oddih in biti pošten turista. Vendar sem bil preveč nestrpen, preveč mudilo, da bi dobili do mojega cilja; v spomin, kaj se je zgodilo v moji sobi sinoči ne bi izpustil, in sem menil, da nekako je bilo prekleto pomembno, da stik s Kristina. Potem smo lahko dobili, kot pravijo, je stran kažejo.
  
  
  Pyrgos je squalid mesta, s čudovitim naravno pristanišče. Pred tem karkoli drugega, sem hodil okoli doki, dokler sem našel mesto, kjer sem lahko najamete jadrnico za teden ali dva. Elgon Xephrat je bil dobrodušen imetnik kraj, majhen človek z nagrobnik zob, ki je ohranil utripa v jarek nasmeh.
  
  
  Nismo prišli do dogovora desno stran; še vedno sem bila, da deluje mirno, ampak sem bil precej prekleto prepričan sem, da bi dobili tisto, kar sem potreboval v nobenem trenutku ne na vseh. Elgon zagotovil mi je, da bi ga imeli za plovbo plovil za mene, ko sem si želel, da bi jo vzela. To je bil eden od najbolj pomembnih vprašanj.
  
  
  Drug hotel, ni veliko drugačen od tistega, v Pirej, razen, da nen je ena velika neenakomeren posteljo in kopalnico je bil, ki se nahaja v hodniku. Dobro, da je le eno noč, levo, in morda ne, da je noč.
  
  
  Bilo je pozno v dan, in on je bil po njegovem tour urnik za tako dolgo, kot je lahko, ko je končno prispel na Zakintos Gostilni. To je bila velika open-air vzpostavitev s čudovitim pogledom na pristanišče in veliko gorskih otoka, nekaj milj od obale. Dvignil jo je na kovinske mize na terasi, je slekel uničena jahte skp, in ga dal na sedežu zraven mene. Kasneje, sonce je nagibala čez Jonsko Morje, ki spadajo na boot Italije, kjer je bil zaradi dopusta v nekaj dneh. Čakal sem za Kristina s čim več potrpljenja kot je mogoče, v upanju, da je ne bi, da me čakajo predolgo. To je bil preklet neprijetno morali spopasti z nekaj čudno dekle, ki niso vedeli več o podrobnostih ta naloga, kot sem.
  
  
  Je še posebej imel teči z dveh prednosti v svoji hotelski sobi večer.
  
  
  Okoli krčme, je videl, da voda v prometu, ki se gibljejo v pristanišče pozno v noč. Ni bilo gneče, vendar čolni vseh vrst so nenehno prihajajo in odhajajo. Majhen čoln s črnim trupom pojavil, vleka dekle na vodne smuči. So se vrsta ribiških čolnov, vezane na nasip. Dekle dvigne roko nad glavo, njene temne lase, ki plujejo za njo, in njo splattered obraz nosil izraz ekstazi. V čoln, tako za voznika in drugi človek gleda jo od krmi so bili nasmejani pomirjujoče na njo. Nekaj ribičev na pomolu pogledal od svojega dela; nekaj je stal na samodejno fascinacija kot bronasti bikini-platirane telo trenutek mimo njih, in tam so bili raztrgan razveseliti.
  
  
  Nato sivo-kosmat, alapaha človek nosi skp z impresivno zlato insignia planila proti nasip, gestikulacijo furiously. Človek za kolo, čoln ni obvestila mu na prvi, ampak nekaj nagon narejen ego bodite pozorni, kjer je bil naslov; obrnil se je močno povečal, upočasnjuje ob istem času, ko je videl, da je bil približuje koncu pristanišča.
  
  
  "Prekleti bedaki," je muttered k sebi. V vsakem primeru, bi morali vedeti več, da gredo smučanje v pristanišče.
  
  
  Dekle je poskušal skrajšati vlečne linije; zdelo se je, da je lahko samo član vesel trio, ki je točno vedel kaj je delal, in kljub spremembe v hitrosti in smeri čoln, se je zdelo, da se v nadzor nad situacijo.
  
  
  In potem, nekega razloga ne razumem, ona je samo padel. Ona je spustila v vodo, samodejno dvigovanje off svoje smuči, opuščamo vlečne linije. Aplavz ustavila, dockworker hranijo tresenje svoje pesti na ljudi, na ladji. To je skoraj ustavil, ego motorja growled, je počasen krog, in se približal dekle.
  
  
  Ona stopil rahlo na ledu, se ji smuči, ampak kot čoln se je približal, njen glas pa v jezo. Vedel sem, malo grško o njej, vendar sem bil prepričan, da je to, kar je govorila ni bilo mogoče najti v samo eno navadno besedilno datoteko. Je potisnil jet ski smeri matematika in nazaj; vzel ih z zbegani pogled na njegov obraz. Toda, ko je iztegnil roko, da bi ji pomagal na krovu, je skomignil z rameni, se je obrnil, in plaval proti grobo lesenih stopnicah, ki so obloženi na nasip.
  
  
  Voznik manevrirati skrbno za njo, tako moški odkrito zagovora. Ona prezreti ih, njen obraz, ki odraža njen arogantni prezirom. Ko je dosegel lestve in se zažene v vodo, človek v krmi je dosegel za njo ponovno; ona je segla v off ego roko, prepustna za vodo iz nje teče las, tako da je bil popolnoma splattered, nato preplezal nekaj korakov, dokler je bila nad njimi. V tistem trenutku, se je obrnil in rekel nekaj, rezanje off kot narednik daje naročila za najbolj nesposobno novinec v svoji vod. Tako moški pogledal potrt, nato sumoran; med njimi, ki jih izročil dekle nekaj oblačil, in veliko slame vrečko. Ko so bili na Ne je, se je obrnil proč, ne toliko kot prvi pogled, da se poslovim, in hitro povzpela na vrh nasip.
  
  
  Tako kot večina drugih ljudi v gostilni, je vstal izza svojega stola, da bi dobili boljši pogled po deklica je padla. Od tam, kjer sem se hranijo, sem imel dober pogled na vse, kar se dogaja, in bilo mu je stal, ko je dosegel vrh s široko kamniti nasip. Je počakal za trenutek, namerno ne ozira se nazaj, dokler je slišal nenadno rjovenje od izvenkrmnega motorja kakor njena dva disconsolate hot rod spremljevalci, ki svojo pot nazaj čez pristanišče v iskanju svojo izgubljeno ego. Nato je prinesel slame vrečko na nogah in je vzdignila roke in vrgel terry-krpo srajco čez glavo, zasuk Rivnenskaya toliko, kot je potrebno, dokler Švedi so bili samo južno od njenega stegna. Je potegnil njeno gladko, vlažne lase ven iz pod ovratnikom njo srajco, segel v torbo, in potegnil ven pošastni sončna očala. Samo potem, ko je dal na svoj nu je pogled na nas, ki je stal tam videti na zapri.
  
  
  Tam je bil brez lažne skromnosti ali ošabni brezbrižnost v njen odnos do nas; je le rahlo se je nasmehnil, skomignil z rameni ramen, in pograbila torbo. Ko je minilo mimmo me, tako blizu, da sem lahko vonj mešanice soli, vode in sončenje losjon, ki jo zajeti kože z biseri, je obotavljal za hipu, nato pa nadaljevali na svojo pot, naravnost do krčme.
  
  
  Njen je gledal njo - njen bi verjetno uničil njegovo kritje, če je ni, ker tudi vsi drugi je bil zagotovo si jo - kot je preplezal nekaj široki, plitvi ukrepe za kamen, teraso in vzel stol, ne dežnik, da zaščitijo sebe pred soncem. Preden je sedel, je bil natakar, in ko se je vrnil v mračno notranjost gostilni, da bi ji red, jo je počasi vrnila v svojo tabelo. Počutil sem se določeno količino prefinjeno obžalujem, da je nisem izberite naslednjo tabelo, vendar pameti zavrnila medijev poroča, da je zdelo, da me je, da
  
  
  * Nisem prišel sem samo, da občudujemo lokalne vode boginja.
  
  
  Je popil skodelico lokalno vino, stisnemo težko na grozdje, ki so že okusili, in se odločil, da se držijo ouzo; vsaj bledo, mlečno snovi poslal svoje opozorilnih signalov, preden boste zaužitju to. Sedeli smo tako, da smo lahko pogledate drugemu, brez misli preveč o tem, in potem ko je postalo očitno, da ona ni bila videti v moji smeri. V redu, ne morem sprejeti, da; le obiskovalci v tem kraju v trenutku, ko so bili peščica turističnih pari in nekaj domačinov, poslovneži, sodeč po ih strogo oblačila, nam, odin, okoli katere dekle ne bi bilo zanima me, ali kdo bi imel pogum, da se ji približati, ki po uspešnosti v & nb trenutkov prej.
  
  
  Eden svojimi dolgimi, golimi nogami twitched nestrpno okoli nje. Vsakih nekaj sekund, je fluffed njene mokre lase in suho v soncu; iz, kjer je sedel, sem videl baker poudarki na črni žamet, in vsakič, ko je vzdignila roke, njene prsi izstopala ostro proti ozke tkanine, ki ji srajca. Obrnil sem se proč; zadnja stvar, ki sem jo potrebovala, je bila ta vrsta motenj. Poleg tega, kot je povedal sam, je bila verjetno visokega razreda vikend klic dekle, ki iščejo podporo. Je skrbno pregledal ostali gostilni in se odločili, brez indiscretion, da je bila to najboljša izbira za potencialne stranke.
  
  
  Pogledal je na uro, potem pa na hitro padanje sonce nad morjem. Prav tako je dejal, da je že pozno, in sem se spraševal, če je moj stik, bi prikazali.
  
  
  Ona je že na nogah, zlato polsti cigaret bingljati od njene ustnice. Sedela je za trenutek, ko gledam okoli nasip, kot če bi hotel kaj, potem pa se je obrnil in odšel, še vedno je bos, v temno notranjost gostilni. Kot je mimo moje mize, nasmehnila se je nejasno, ne me gledali.
  
  
  Dvignil sem roki, da prilagodite moja sončna očala, in natakar, ki visi v bližini je moja naloga; trenutek kasneje, drugo ouzo, je bila pred mano. Bil je mladenič v zgodnjih najstniških letih, in kot je nastavljena pijačo navzdol na stol, je poblisnil po dekle tabeli, in jih nato na zadnji krčme, njegove obrvi furiously postavljeno kot če bi bil posnemajo Groucho Marx. Preden je dojel, kaj je delal, je tudi odložil vrč vina, da se dekle je bilo pitje in hitela proč, preden je lahko protest.
  
  
  Vrnila skoraj takoj po egoistically šolanja, pri čemer sedež nasproti mene. Pred rekel besedo, je vzela požirek vina, naj si nizko, sunkovit vzdih presoje, in leaned nazaj v njen stol. Samo potem ni ona poglej me.
  
  
  "Ali imate avto?" je vprašal. Zapri je naglas je bilo še večje, vendar se je zdelo, udobno s angleškem jeziku.
  
  
  "Imam enega," sem se strinjal. Volkswagen je bil parkiran v bližini, v celoti pogled na naš stol.
  
  
  "Mislil sem, to naj bi bil tvoj," je dejal dryly. "Vozni številke in dejstva, da ste Danes."
  
  
  "Ne kažejo, da je veliko?"
  
  
  Je skomignil z rameni ramen v show brezbrižnost. "Ah, ble naučili prepoznati." Je poblisnil po drugih tabel v bližini. "Oni, kaj, tam, so si v Angliji." Ona je prikimala nekoliko, kar pomeni, srednjih let nekaj srkanje vermut ob polni mizi. "Se je upokojil in posvetil viski; pogled na te ruby palice! In vsaka ženska, ki praks izgleda, kot je ta, z obrazom, kot je sekira in v tej fantastični tweed obleko tukaj na sončni svetlobi od Pyrgos! Si lahko mislite, da so prišli do... " Je pomahal ji je z roko v zrak v frustracije. "Argentina?"
  
  
  Sem imel nasmeh. "Verjetno ne."
  
  
  Ona propped njo komolci na stol in leaned v, ki me je polno veljati njen nasmeh, kot če bi bila pravkar odkrili nekaj povsem očarljivi. "Torej imate avto?" Je poblisnil po Volkswagen.
  
  
  "ja. Ta je moja."
  
  
  "Potem morda ne boste mislih... izgubil sem službo."
  
  
  "Torej si opazil njo."
  
  
  "To je samo majhen javni plaži, ne daleč proč. Oni so fantje v čoln, so me povabili, da gredo smučanje z njimi, in je rekla, zakaj pa ne." Njena ramena zdaj so se dvigale in padale kot bati v lokomotiva kolo snop. "Ampak oni ne vedo, kako deluje ta čoln, veš? Ste bedaki! Glas tako iskreno v pristanišču,... si videl to?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Tako ih zapustil jo je; ne verjamem, da jih bomo tudi vzemi me nazaj za majhne beach hotel, kjer je bival. Zato sem... kaj pravite to? Opustili?"
  
  
  "Ne ravno, pa imate pravo idejo."
  
  
  Ona leaned čez stol do mene. Standard premikanje, sem mislil, kot so njene prsi pritisniti proti bujne tkanine njen premik. "Kako dolgo ste bili v Pyrgos?" je vprašala.
  
  
  "Ne pričakujem, da bo tukaj za dolgo."
  
  
  "Ah. Kam greš od tu?"
  
  
  Se je preusmerila malo na svoj stol. Ona zahteva preveč vprašanj, tudi za prostitutke. "Nisem se odločil še," sem rekel previdno.
  
  
  "Morda..." Je preselila bližje k meni in polizala njene ustnice, kot če predsednika ni bilo. Njene oči glittered, kot če bi imeli svoje lastno notranje krat papir. "Ne Krf je slabo?"
  
  
  "To je priložnost," sem priznal. Ni smisla leži.
  
  
  "Potem morda potrebujete spremljevalca?"
  
  
  V žepni nož ni bil nepričakovan, vendar nisem imel odgovora. On stared na Ne za dolgo trenutek pred sprejemom. "Ali želite, da gredo na Krfu?"
  
  
  "Ne bi me motilo."
  
  
  "Zakaj?"
  
  
  Da je bila ona na vrsti za oklevajte. Ona je obrnila proč in se preselil v Aryans s tistimi, čudovito ramenih. "To je dober kraj."
  
  
  "Tako je."
  
  
  Nenadoma se je zasmejal kot deklica ujeta v neškodljive laži. "Ampak Krf je pricelegs so boljši, niso?"
  
  
  Čutil je, mravljinčenje. "Morda..."
  
  
  Ona je dosegel čez stol in se dotaknil moje roke. "Vas ne moti, da jo spremljevalec za nekaj dni, do you?" Njen nasmeh povečal. "Gospod McKee?"
  
  
  On ni omenil svoje ime.
  
  
  
  
  
  
  Osmo Poglavje
  
  
  
  
  
  To je komaj najbolj subtilna stik, kar sem jih kdaj naredili, in to me je motilo, ko je bila pospremil nazaj v hotel, kjer bi bila levi njene obleke. Nismo govori veliko v avtu; On ni spodbujajo njo, in ona ni ponudbo. Preden pa smo prišli do odsek javne plaže, obdane z majhnimi drugorazredni hotelih, kjer je imela pobota na njeno smučanje na vodi ekspedicijo, je bila njihova rast upočasnila, da gredo, da ne.
  
  
  "Torej ste Kristina," sem rekel. Ona ni še povedal, da je še.
  
  
  "Seveda. Imaš barko?"
  
  
  "Imam eno najem, ja."
  
  
  "Potem morda bi morali.... Ali ni to, kako uporabljate svoj prosti čas?"
  
  
  Njen, se je namrščil: "Mogoče. Odvisno od tega, kaj misliš."
  
  
  "Mislim, da moramo biti vidni v javnosti, očitno privlačijo med seboj." Ona je moje strani, ampak na njeno toplo, gole stegno. "Glasovanje, kot je ta, ne? Ameriški turist, grška ženska na počitnice. Ali ni to, kot je načrtovano?"
  
  
  Ona seveda vedel več o tem, nogo je vrednost načrtov kot ona, ampak to je smisel. "Kaj ste slišali od Alex?" Vprašal sem iskreno.
  
  
  Bilo je, kakor da je njena koža je nenadoma obrnil k marmorja, hladno kot grob, ampak ona se ni premakni v storitev pritisni in moje roke proč. "Bomo govorili o tem kasneje."
  
  
  "Zakaj ne zdaj?"
  
  
  Njen nasmeh je bil kot posmrtna maska. "Zato, ker ti in jaz, Gospod Daniel McKee, ne vem ničesar o Alex. Zdaj, smo praznovali spoznavanje drug drugega, in jutri, ko gremo na našo malo križarjenje na Krfu, bomo imeli dovolj časa za pogovor o tem."
  
  
  Za laik, se je zdelo, da omele zelo dobro idejo, kako stvari delujejo v moj e-poslovanje. Ji je, da grem z njo. Vsaj za zdaj.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee hotel je bil neznačilna malo mesto z roza stene iz mavca in široko teraso s pogledom na ozki trak iz plaži. Šli smo skozi ritual: imeli smo pijačo na enem od mize na terasi, držite roke, in mnogi iščejo drug drugemu v oči. Od časa do časa, sem preveriti, da vidim, če je kdo bil pozoren na nas, ampak nisem videl kdo, ki je bolj zanima Kristin, kot je bilo pričakovano. Končno, prav tako kot sonce je bilo o tem, da se potopi v morje, ona vstane, vleče me za noge z njo.
  
  
  "Bomo imeli kosilo?"
  
  
  "Seveda."
  
  
  "Seveda," je rekla. "Lahko me pick up v uro in pol. Morda... lahko poskrbi za nas, da jadra jutri zjutraj?"
  
  
  "Ne vem." Njo, nuzzled v njeno uho, kot je bilo pričakovano, ampak predvsem zato, ker sem si želel, da poskrbite, da nihče ne bi slišal, kaj sem rekel. "Vzemite si čas, dragi. Ona ne bi morali poskrbeti, da pustite jutri, dokler je precej prekleto očitno, da boste na sejem prišli z menoj."
  
  
  "Tako naj bi bilo očitno zdaj." Ona zadel svoj dimljah, na najbolj očiten način, dvignete svoj noge rahlo masiranje njeno golo koleno proti moje stegno. To je bil le kratek gesta, toda nihče ni mogel zgrešiti. Ali ego posledice.
  
  
  "Da," sem dejal, in mi je bilo jasno, moje grlo pred drugo besedo prišel ven. "Bomo, da pustite zjutraj."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Pogledala je prav tako dober v svojo temno modro obleko, kot je povedala v bikini; to je bil seveda nekaj, kar je kupil iz skladišča, vendar Kristina vedel kako, da bi vse njene obleke videti, kot da so bili izdelani za zapri bvlgari, burberry. Šli smo v majhni restavraciji v bližini njene hotel; ni bilo nič posebnega, o tem, in kolikor je bilo videti, ni bilo nobenih drugih turističnih dejavnosti tam. Ko je bil prepričan, da nihče ni mogel overhear nas, ee jo vprašal,
  
  
  kaj je bil povod, da smo se znašli v tem mestu?
  
  
  Ona blushed, samo malo se je s svojim tan.
  
  
  "Jaz res ne vem, to mesto," je dejal. "To je moj prvi čas tukaj."
  
  
  Pomislil je, da za nekaj sekund, nato pa leaned nazaj v svoj stol in se je nasmehnil hej, čez stol. "Samo nekaj turistov, niso?"
  
  
  "Ja..."
  
  
  To je bila moja obrniti, da se stvari premikajo. Po Manila ovojnici, ki ji je padla ob stol, ji pobral zemljevidu in tlesknila je. "Pokaži mi, kaj o tem obali," je rekla s tihim glasom. "Ali povej mi, kaj ne veš. Kakorkoli."
  
  
  To je bil zemljevid na zahodni obali Grčije - od Peloponez do otoka Zakintos; Kefalonijo; Itaka, od koder Ulysses odplul za vojskovanje s Trojo, in potem vseh teh letih, kasneje vrnil, za najbolj zveste gina v zgodovini, Leucas; in več drugih manjših otokov in kopno vrata, dokler Krfu se je pojavil, oblikovan kot sekira z veliko prerez morja. a deformirana ročico, rezilo, ki je bila namenjena od obale Albanije.
  
  
  "Da bi bilo lepo, križarjenje," dekle je rekel previdno.
  
  
  "Ja. Ki se ustavi na način, bi se vam je ljubše?"
  
  
  "št. Na nas je, v kakšnem konkretnem primeru. Ampak mislim, da je morda... tri dni bo pravi čas."
  
  
  Moj gut clenched, ne prvič na tej misiji. Več zamude, več čas, ko se ne zgodi nič.
  
  
  "Ali ste prepričani, da želite hoditi z menoj?" Njen glas vrne vlogo.
  
  
  Ona je osredotočila njene velike, temne oči na meni. "Seveda, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Po kosilu, smo na naši poti po ozkih ulicah obdan s trdnimi vrstic temne hiše, ki se je zdelo, da visijo nad nami, odtisi si jasno Jonsko nebo. Kristina je hodil tiho zraven mene, svojega hip pritisnil proti rudniku, in sem moral nenehno opomnim, da se na razgledni za morebitno rep.
  
  
  Nihče ni videl. Mi ni všeč.
  
  
  "Ti ... er... bivali v hotelu dovolj dolgo, da prejeli obvestilo od...?"
  
  
  Ona pritisnil svoje ustnice na moje, toda njene ustnice so bile mrzle in vsebuje opozorilo. Ne" zdaj govori, " je muttered. "Nocoj je za nas."
  
  
  Ne morem povedati, če ji je govoril, da me je ali da nekaj bug, zasajene na zapri. V vsakem primeru, ni mogel predmeta.
  
  
  Smo hodili ob obali, kjer sem prvič videl, je sklenil, da ne, da obiščete gostilni, kjer smo se srečali še enkrat, nato pa se odpravila proti moji hotel, ki je bil le nekaj ulic stran. Kot smo obrnili v medlo osvetljeni vhod, rjav Mercedes potegnil po ulici, je tulil v našo smer, in močno upočasnila. On je zlezla v preteklosti njo in pogledal idly na avto, ampak videl nič v backseat pa zamegljena slika. Voznik, s svojo kapo dol potegnil čez oči, pogledal naravnost naprej. Ko Mercedes je bil nedaleč stran, je potegnil več na strani ceste na nasprotni strani ceste. Bilo je le nekaj drugimi avtomobili, parkirani v bližini, in Kristina in sem bila le pešci v očeh.
  
  
  Dekle prijel mojo roko, me silijo, da se ustavi. "McKee!" je zašepetal nujno. "Kdo so ti ljudje?"
  
  
  "Nikogar ne poznam." Njo, " je rekel mehko, je dovolj slabo, da se ukvarjajo z navaden amaterski brez prestrašil njo do smrti.
  
  
  "Vendar so videli nas in se ustavil." Njo, sem čutila, da se ji shiver, njeno telo je pritisnil proti rudniku. "Zakaj so tam čaka?"
  
  
  Mercedes je bil parkiran pred hotelom vhod, njegov motor ropotanje mehko in tanko tokov pare so prihajale iz izpušne cevi.
  
  
  Obrnil se je, da se dekle in objel njo. "Ne skrbi vsi vidite, Kristina. Nocoj je naš noč... če."
  
  
  "Če ne, kaj?"
  
  
  "Nimate moža, mar ne? Ali drugače-fant?"
  
  
  Je stresel glavo, iskanje moje oči questioningly. "št. Ali bi ona, ki se na počitnice sam, če je njen ego je bil omele?"
  
  
  Njegov oče je pokimal v sporazum. "Torej, kaj je tam, da se bojijo? Moja soba bo tiho, potem pa..."
  
  
  Dekle cut off moje besede z nenaden, silovit poljub. To me je presenetil, vendar sem se hitro regenerira in potekala ji tesno k meni. Čez nekaj časa, je potegnil ustih proč od mojega in začel na dotik mojega vratu, s pritiskom njene ustnice na moje uho. "Ali je varno, da govori v svoji sobi?" je muttered.
  
  
  "Jaz ne bi stavil Stahl na to." Ni bilo nobene točke v omenjajo moje goste od včeraj, tudi če so bili pol države proč.
  
  
  Ona je počasi potegnil nazaj na pogled me je z bleščečimi očmi in široko odprite usta v omamljanje nasmeh. "Tako bomo imeli to noč, Daniel McKee. Potem bomo videli..."
  
  
  Ko smo prišli v hotel, rjav Mercedes je še vedno tam, kot čepenje, trebuhu zmaj dihanje dim iz svoje izpušne cevi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina ni bil sramežljiv, da nas, ona ni bila noro nestrpni do nas, ampak
  
  
  ona tudi ni bilo vseeno za seks. Ona je bila vrsta dekle, ki nikoli ne bi mogel ostati ravnodušen do ničesar, ali je bil ščetkanje zobe ali bi radi, da tujec. Sedela je rahlo navzdol na robu vozličasti posteljo, da spregledajo sobi prvič, kot mu natoči žganje v par očal. Ona je njen, okusili in tekel ji jezika v njene ustnice, kot mačka.
  
  
  Samo stol v sobi je bil prenizek in v slabem mestu. Po prekinitvi je eden od mojih osnovnih pravil, preselila sem se ji širok okenski polici, pazite, da se okno zavesa je bila v tesno zaprti; že takrat sem vedela, da je moja prihodnost je bila odlična tarča za sniping, in sem jim svoj nagon, ki je nihče ni želel svojega mrtvega. On ne želi, da še.
  
  
  "V redu," sem rekel, dvig debelo steklo v hotelski sobi, v znak sir na žaru sendvič.
  
  
  "Vse v redu?"
  
  
  To je bil moj prvi res dober pogled na Christina Zenopolis; drugič sem bil zaslepljeni z preveč sončne svetlobe in vse, kar je mokro, opečen meso; restavracija uporablja, da so muffled meglica in tabele, ki so med nami. Tukaj, zvok je bil izključen, vendar ne preveč, in nič se ne posega z namenom. Tudi svojo temno modra, neokićen obleka je bila skoraj tako, kot razkrivajo kot podnevi bikini, in v nekaterih pogledih bolj razburljivo. Z njo debel, temni lasje in široko-nastavite osupljivo modre oči, ona je bila vizualno zaklad, in tako daleč kot ferret, ona je pokazala, razum in duha, da se ujemajo videz. Za trenutek sem želela sva, kaj mi je zdelo, in potem sem si rekel, da se ustavi, da bi norec.
  
  
  "Torej ste študent," sem pripomnil, ki vodi pogovor, kot kdorkoli, poslušanje lahko pričakovali turist vpraša dekle, da bi ga pobral in prinesel v svoji sobi.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kaj pa študira?"
  
  
  Je skomignil z rameni in je dolgo pijačo žganja. "Enkrat sem si želel postati medicinska sestra, vendar sem moral zapustiti."
  
  
  "Zakaj?"
  
  
  "To je..." Se je namrščil. "No, pa sem končno priznal, da sem se, da ne morem ostati okoli bolnih ljudi, za preostanek svojega življenja. Ali Ste Vedeli?"
  
  
  "Mislim tako."
  
  
  "In tako njen ... no, to je samo za učenje. Morda bom biolog, morda arheolog. Ne vedno mudi v odločitev, kajne?"
  
  
  "Menim, da so vaši starši bi radi, da bi dobili velik." Sem rekel, to z vedoč, nasmeh, vendar sem tudi vedel, da Ne niso imeli starši.
  
  
  Kristina me je pogledal pozorno. "Nimam nobenih staršev, McKee. Seveda vam; moram vam povedal, da je pred."
  
  
  Je pokimal z njo. "Mislim, da si. Se opravičujem. Ampak kako ste, uh ... kako vam je življenje?"
  
  
  "Oh, hej, delam v butik v Atenah. To je zelo blizu Hilton. So zelo dobro na plačilni me za dan, ko mi ni treba iti v razred." Ona leaned naprej, skromen izrez ji obleko le delno razkrivajo. "Ali ni to dobro, da sem na počitnicah zdaj?"
  
  
  "To ne more biti bolje," sem rekel, in ko sem razumela, sem vstala in se usedel zraven nje na posteljo. Ona ni premikanje ali se zdi presenečen, vendar ni bilo samodejno boža, bodisi. Všeč mi je, da je to dekle bolj in bolj.
  
  
  "Ali ste našli tisto, kar si je želel v Grčiji, McKee?"
  
  
  "Tako."
  
  
  Ona se je zasmejala. "Govorim o e-poštnem podjetju, ki se razodeva."
  
  
  "Nisem tako rečem?" Njo, sneered hej, pri revmatizmu. "No, pravzaprav ji šele tukaj se nekaj dni, vendar ji srečal nekaj ljudi, pogledal čolni. Imel sem nekaj idejo, da bom lahko našla v vaši državi genij v yacht design, nekoga, ki bi lahko prišli do nekaj novih in zanimivih. Medtem ko... Ampak, ali se mi zdi, kaj iščem, ali ne, sem dobil, da nekaj veš o Grčiji. Všeč mi je večino stvari okoli njega."
  
  
  Ta čas ona poljubila me s kul, lahka ustnice. Začel sem v objem njo, vendar je potegnil proč, ni veliko, ravno dovolj, da mi sporočite, da to ni bilo časa.
  
  
  Ona je dejal. "Da ste zapustili jutri?"
  
  
  "To je ideja. Zanimivo je, da v moji državi in verjetno v tvoje preveč, ko ljudje na ladji videli oseba, ki pridejo po avto in začeti postavljati vprašanja, ki jih ponavadi ne govori veliko. Toda, ko je ista oseba, se v čoln in se sprašuje njih ista vprašanja, bodo odgovorili na njih."
  
  
  "Da, da, jaz ne vidim, kako naj bi bilo." Ona je še požirek žganja. "In si iskreno želim, da me vzameš s seboj?"
  
  
  Sem bil prepričan, da je sedaj, ki je govorila o morebitnih napak, ker je vedela, da se prekleto dobro, da bi jaz peljal z mano. "Jaz bi res rad da. Le tri ali štiri dni, samo obalnih plavanje. Vzemi si čas."
  
  
  Zdelo se je, da razmišljam o tem; nato je počasi pokimal. "ja. To bi bilo zelo, zelo dobro." S tem, je vstal, ki je potekala od svoje prazne žganja stekla do najbližje commodore, in dvignil bele volnene cape nosila proti chill zvečer. "Moram iti nazaj v svoj hotel, McKee."
  
  
  Moje presenečenje je bilo jasno, ampak ona duši moj protest z ostro jezijo. "Ali ste za?" Sem rekel, unconvincingly.
  
  
  "Ah, ja. To je bilo zelo lepo, McKee. Njen, počutim se, kot smo jih spoznala drug drugega, tudi v tako kratkem času, in tam je toliko, da se veselim. Ona se nagne glavo na stran in mi je dal nagajiv nasmeh. "Ko smo sami na morju, sem prepričan, da bomo našli nekaj, kar govori o tem."
  
  
  Ona posredovati sporočilo, in nisem um. Kristina ni želim mu, da bi jo vzela nazaj v hotel, ampak sem se prepričajte, da je rjav Mercedes ni bilo čez cesto, preden sem dal v taksi. Gledal sem jo, dokler je zginila in videl nobenega znak njen rep dohiteva z njo, vendar sem vedno čutil hladno skrbi v moj želodec; Kristina je bil moj edini način, da se obrnete Alex, in če se je kaj se ji je zgodilo ...
  
  
  Vse, kar sem lahko naredil zdaj je upanje, da je vedela, kaj je delal, ker sem prekleto dobro ni.
  
  
  
  
  
  
  Poglavje Devet
  
  
  
  
  
  Ko je prišel zgodaj naslednje jutro, Elgon Xephrat je čakal mene, vendar ni bil prijazen, nasmejan človek je bi srečal dan pred tem. Je zmajal z glavo, na žalost, ko me je videl hoditi okoli avtomobila in v svojo majhno, nered v pisarni.
  
  
  "Žal mi je, nisem izpolnjuje moja pričakovanja," je začel iskreno, gleda na bela vrečka je bila prenašanje. "Vaš čoln ne bo pripravljeno na plovbo danes. Jutri, morda v dveh ali treh dneh. Ne morem reči."
  
  
  "Kaj za vraga se je zgodilo?" Sem zahteval.
  
  
  "Nesrečo sinoči." Je skomignil z rameni in pokazal nekam čez ramo. Skozi okno, za njo, ego, da bi lahko videli živahno ladjedelnici, doki, in majhen zaliv, kjer je več deset čolnov, ki so večinoma majhne, so bile pritrjene. Ve trideset-dve-stopala ujeti on bi se uporablja za svetlobo se mi bo dan prej, privila gor proti pomolu v dolgo, debela kača cev, ki se razlila čez rob in navzdol v kabino.
  
  
  "Kaj se je zgodilo?"
  
  
  "Mislim, da je nekdo prišel na privez postaja prepozno. Vaš Argos je bil precej slabo rammed; ugotovili smo, ego je danes zjutraj z veliko vode, nekateri odbori izstrelil iz pred. On je poudaril, da si po nepotrebnem.
  
  
  "To ne more biti preveč poškodovane, če se ne potopi v noč.",
  
  
  "Verjetno ne, mi bomo morali spraviti prepričati."
  
  
  "Lahko sem tja vsako leto? Morda se bom idejo..."
  
  
  Ego je oči so bile hladne. "Veš, več o moji čolni, kot je njen, Gospod McKee?"
  
  
  "Seveda ne; to ni tisto, kar sem mislil. Poglej, ste rekli, ste imeli drugo ladjo, da sem lahko sprejme. Kaj pa tale?"
  
  
  "Ah, vendar po tem, ko ste končali včeraj, dva gospodje, prišel in pooblaščenih ego. Rekel si, da si raje Argos vseeno."
  
  
  Naredil sem to; to je bilo manjše, lažje rokovanje z eno roko, in na splošno je bil videti bolje. Vendar... ", ki So jih že vzel?"
  
  
  "Scylla? Ne še, ne."
  
  
  "Moram z ladjo," sem rekel flatly.
  
  
  Zephrathus je izgledal presenečen. "Ampak rekel si, da ni bilo hitenja, Gospod McKee."
  
  
  "Vse se je spremenilo. Ona bi morala biti sposobna poslovati z vami, vendar če ne boste obdržali vaše besede, jaz bom moral iti drugam, Gospod Xefrates."
  
  
  Če je bilo pričakovano taka stvar od te osebe, je bil na žalost zmotno. On je samo stared me za dolgo trenutek, potem pa skomignil z rameni. "To je vaša pravica."
  
  
  "Poglej, jaz bom plačal vse, kar si želite za Scylla. Pustite drugim, počakajte dan ali dva za Argos, da je treba popraviti."
  
  
  "Ali je to pomembno za vas, Gospod McKee?"
  
  
  "To je pomembno." Njo, se zarežal. "Boste kmalu razumeli, zakaj."
  
  
  Xephrathus pogledal premišljen, njegove oči somber, in nato njegovo temno, bradati obraz zasvetil nenadno nasmeh. "Ah! Morda sem to razumel." Je potrkal na stub a, svinčnik proti zobe. "Morda imajo drugi gospodje bodo tudi razumeli."
  
  
  "Ko so rekli, da bi začeli?"
  
  
  "Samo danes. Pravzaprav, saj je prišel tako pozno včeraj, nisem imel časa, da bi dobili ih na ladji. Običajno sem se prepričajte, da nekdo ve, kako ravnati eden mojih najljubših čolni, preden sem pustite, da jih poberem. Razen, če so jih... Kako sem to rekla? Poverilnice? Da, tako kot ti, Gospod McKee.
  
  
  Med drugimi dokumenti sem bil, ki je bil z fotokopijo moje osebno izkaznico, v katerem je navedeno, da sem prečkal Atlantik dvakrat v majhen čoln dirke, enkrat kot navigator in enkrat kot kapetan. Bil sem tako vesel, da Xephratus ni vprašal me je, da vodnik Scylla, široko-oluščena, sloop z kabini dovolj prostora za jato trumps, da nosite kot tovor, okoli gneča bay.
  
  
  "Tako sem lahko Scylla namesto, "sem rekel, dosegli za mojo denarnico.
  
  
  V drugih dveh moških stresel svoje glave. "Nisem mogel storiti, Gospod McKee. Sem dal svojo besedo dve drugi gospodje."
  
  
  "Pa si mi obljubil."
  
  
  "Dan bo kmalu prišlo, ko se boste želeli, da bi Argos."
  
  
  "Lahko pokličete ti drugi fantje? Vsaj vprašajte nu, če jih ne moti, odlog potovanje, za dan ali dva? " ji je, čutil smešno, skoraj prosil je všeč, ni pa bilo drugo mesto v Pyrgos, kjer je njegov čoln lahko se zakupiti desno stran. Edina alternativa je bila, da se vrnete Pirej, kjer Royal grški Yacht Club se lahko dogovorite listin, ki so v skoraj vsakem pristanišču, kjer so bili na voljo. Vendar, da bi ne pomeni samo zamikom najmanj en dan, vendar je še pomembneje, da bi razbremenili me je strah začetkom moje "unhurried" križarjenje.
  
  
  Xephrathus se je namrščil, zrcaljeno skozi nekaj člankov v svojem podganah gnezdo na mizi, našel to, kar je želel, in končno je zavzdihnila resignedly. "Zelo mi je žal. Ne verjamem, da ih Hotel zabeležili to."
  
  
  Je sedel tam kot alapaha, žalosten, vendar neprizanesljiva pajek, in ji je bil začetek, da mislim, da je ta lokacija v Rusiji je bila skupna napaka, ko Kristina prišel.
  
  
  Xephrathus skoraj skočil kot dekle, ki je vstopil, njegov temni obraz split v idiotski grin presoje. V blede modre hlače, črtasto posadke vratu jopica, in izločena vnema za počitnice, ee je bilo dovolj, da bi vsak človek, stand up.
  
  
  "Ali smo pripravljeni?" "Kaj je to?" je vprašala, kar me peck na lice in spustite dve platno vrečke na prašnih tleh.
  
  
  Njegovo kratko povedal tukaj o zapletov. Kristina odziv je bil popoln; ona se je obrnil k Zephrat, pouting dovolj.
  
  
  "Vendar to ni pošteno! Moj dopust bo konec v nekaj dneh, in sem obljubil, majhno cruise."
  
  
  Xephrathus pogledal flustered. On je govoril, da je deklica v grščini, in odgovorila; nobena od ljudi okrog njih bi lahko razumeli njena. Ampak karkoli je rekel, da nas, Kristina imel moč prepričevanja, da je mogel razumeti; po nekaj minutah, Xephrath pokimal, malo žal, ampak skomignil z rameni, in mi je bilo prepeljanega v naš avto na zatožni klopi.
  
  
  Odin je ego, prijatelji prinesel Scylla z mano, in po tem, ko je preveril svoje oprema in oprema, sloop bila zagotovljena z določbami, in smo del naše orodje spodaj. Xephrathus izvaja učinkovito delovanje, in to je šele opoldne, ki smo padla ven v pristanišču Bar. Delajo pod thundering moč vozilu motor, odrinil svojo pot skozi skupin plovil s privezom v zalivu, občutek krmilo parafinski. Samo, ko smo bili daleč proč od boje, ki označuje vhod v zaliv sem ga dal Christina kolo in pojdi naprej.
  
  
  V staysail šel prvi; to je bil self-prilagajanje, zaradi česar je veliko lažje, da jadra sam. Christina mi je povedal, da je naredil nekaj jadranje, vendar le v majhnih čolnov, tako da razen v nujnih primerih, mislil sem naredil vse resne stvari sam. Kot kraka, ki je začela polniti, se je obrnil in rekel dekle za dvig sloop smeri proti vetru. Ona je prikimala, se je obrnil kolo, in je imel ego, wincing trdi, dokler se lok swung okoli in kraka začel loputo. Ko sem bil vesel, da je imela nas premakne bolj ali manj samozavestno v pravo smer, sem se vrnil in dvignil do težkih glavno jadro. Ni bilo enostavno, na moji lastni, tudi z vitel, vendar je bilo na koncu pripeta navzdol po hudem tarp na vrh jambora in očistili za prekršek.
  
  
  V Scylla bil zibanje v zmerno močni valovi, in sem moral ples malo časa, kot je manevrirati po ozkih mimmo spremljali streho kabine. Ko je njen oče vrne prostorna kabina, Kristina težko usmerjati ladjo; njen sel sedela zraven nje in izklopili motor. Tišina je bila lepa.
  
  
  "To je velik čoln," je rekla s tihim glasom, gledal v velike jambor kot veter, ki je začela polniti njen ego.
  
  
  "Dovolj velika," sem se strinjal, ob volanu od nje.
  
  
  Dan je bil jasen in čist, prometa zmerno in precej dobro razpršen. Celo tako blizu obale, je bil občutek brezmejne globine, ki so pod našim trup, temno modra voda obrača na mehko peno, kot smo našo pot skozi valove. Kristina je vzdignila roke, da potisnite nazaj svojo debel, gladek lase, in v sončni svetlobi nen bi lahko videli baker vrhuncev je. Ona je globoko zajel sapo, savoring veter in slan zrak, z njo zaprtimi očmi, ko je odprla ih spet, je bil videti resnično me.
  
  
  "Vse prav," je rekla.
  
  
  "Ja."
  
  
  Pogledala nazaj; vhod v zaliv je že bil samo še en ločevati del obale. "Mi smo končno sama." Nasmehnila se je. "Mislim, res osamljen."
  
  
  Je poblisnil po odprtem past, ki vodijo v glavni kabini, nato previdno pogledal na Zapri. "Boste lahko delali malo z volana? Želim, da si ogledate nekaj stvari, ki so spodaj."
  
  
  Kristina pokimal in vzel kolo znova. Samo zemljišče vidna, razen za ruski Predsednik Vladimir Putin za nami je bil Zakintos, in je bil otok milj na desno.
  
  
  V pravi strokovnjaki, seveda, vse se zdi, da bo vse v redu, razen, da vse presenečenje ne bi vključujejo nas v katerem koli težave z ladjo. Šel sem dol, da bi našli kakršno koli druge težave.
  
  
  Morda sem overdid, ampak sem preučil vse notranjost čolna in zahteval morebitne težave. Zdelo se je malo verjetno, da bi kdorkoli namestili vse poslušanje naprave na Scylla, vendar ni bilo točke, pri čemer nobenih možnosti. Na dnu je bila presenetljivo prostorno, z glavno kabino, v kateri je lahko stojijo skoraj navpično. V kuhinji, ki je kompakten in nedvomno novejše od čoln, s plastično streho in drobne iz nerjavečega jekla korito. Tam je bil električni hladilnik, da Xephratuh je rekla, sem bil ne bo za uporabo; to je pomenilo, zagon motorjev, da baterije napolnite in svoje lupine ni bilo za to. Karkoli je bilo, stari originalni hladilnik je bil še vedno tam, in nen imel petdeset funtov blok ledu, da ale hladno.
  
  
  Tudi v glavni kabini, je bilo zgornji in spodnji ležišči na boku, in na drugi strani je bil fotelj z vgrajenim oblazinjenih sedežev na straneh; jedilnici lahko zniža, da vklopite vso stvar v zakonsko posteljo.
  
  
  Naprej, skozi kratek, ozek prehod, obdan z vzglavja in visečo omarico, je bil drugo kabino, kjer sta moški spal na nekoliko ukrivljen ležišči. Imel sem skoraj po vsebini priti v notranjost, kot je višina okviru naprej krova se je zmanjšal dramatično. Na pleksi steklo, trapdoor je bil edini vir svetlobe, in ona dvigne se nekoliko dihati v vlažnem prostoru. Naredil sem duševno upoštevajte, da zaustavite, če je vreme obrnil slabo; čeprav smo avtomatsko kalužna črpalka, ni bilo nobene točke, pri čemer na vode po nepotrebnem.
  
  
  To je zame skoraj uro, da poskrbite, da Scylla je bilo čisto. To je bilo neumno, ona sama povedala, da so tako prekleto previdni, ampak ena izmed prvih stvari, ona bi se naučili v vohun pošto podjetja je bil, da nikdar ne bo ničesar za samoumevno. Potem so bili dveh fantov, ki bi se potrudil, da charter Scylla dan prej, da ne omenjam "nesreče", ki so poškodovani drugi čoln. Ne, to je bilo vredno uro. Odprl je nekaj steklenic piva in prinesel ih nazaj v kabino.
  
  
  "Sem se bal, da bi zaspala," Christina je dejal.
  
  
  "Pravkar sem poskrbela, vse je bilo v redu. Zdaj smo lahko govori." Njen sel je iz zapri je doseči; to je bil čas, da dol, da podjetja.
  
  
  "Čista... okvar?" "Kaj pa je?" je vprašal rahlo.
  
  
  "Ne," sem rekel flatly.
  
  
  "Ali želite voziti?"
  
  
  Njo, pogledal na desno. Bili smo približuje točki na najjužnejše nasvet za Zakynthos, kar je pomenilo, da bomo kmalu imeli, da spremenite smer in glavo severozahodu. To je bil preveriti, ki jih veter; bili smo na velike razdalje, je bil veter piha skoraj od severa; spremembo seveda bi pomenilo nič več kot sprememba nastavitev twist. Čoln preselil enakomerno naprej, je jasno, srečnejši jadri, kot z motorjem.
  
  
  "Obdržati nadzor," sem rekel. "Delaš dobro."
  
  
  "Lahko se pogovarjamo zdaj?"
  
  
  "Če hočeš."
  
  
  Ona se obrnili proč, njene oči, ki je določen na kompas, ki jih ustanovi iskren tisti pred volanom.
  
  
  Vprašal sem jo, " v Redu?"
  
  
  "Kaj naj rečem?"
  
  
  Začel sem ga odkrito. "Zakaj ste bili boji, da je avto sinoči?"
  
  
  "Avtomobili?" Bila je zavlačevanje za čas.
  
  
  "Blizu mojega hotela. Ali obstaja razlog, zakaj ga je treba upoštevati?"
  
  
  Njene oči so razširili tako, kot ona me je pogledal. "Seveda! Ne veš?"
  
  
  Je zavzdihnila in rahlo dotaknil njene gole roke. "Poslušaj, Kristina, bi mi bolje ugotovimo nekaj ven. Ste na tem potovanju, ker se je vaš brat je vztrajal na njej. Ampak jaz še vedno ne vem, kako veliko stikov, ki jih imate z njim, ali kako je bilo. . Njen mož je vesti; ne maram ga. Alex je star fant, in žal mi je vlekel vas v to, ampak očitno on ne more biti govoril iz nje. Kaj moram vedeti prvi je, kako sodelujejo ste v tem poslu ."
  
  
  Ona polizala njene ustnice, poblisnil po kompasa znova, in nato je vstal, da preverite spin nastavitev. Končno, je skomignil z rameni. Dober. Prva stvar, ki sem vedeti o Alex ... vračanje uporabnikov ... to je tisto, kar Odin je izpolnjujejo svoje ljudi, ki pride k meni, ko se ji je hoja na boutique. Pove mi, da je Alex v stik z vami." Ona je obrnila k meni. "Morate vedeti, McKee, da sem komaj vedel, moj brat. Bil sem le sedem let, ko je umrl... je šel na drugo stran. In še pred tem pa je bil vedno stran, tako da jo je zagledal, ego zelo malo, kdaj. moja mati je umrla, in naš oče je umrl pred mnogimi leti, ko sem bil še dojenček. Tako njene, mislim, se mu je... čutil je, da je, ker je bil njen edini preostali član družine... bi je mi zaupaš? "Je končala na zaslišanje upoštevajte, ki ga nisem našel zelo pomirjujoče na prvi.
  
  
  Ni bilo pomembno, da Hans. "Kaj se obrnite ste imeli z njim, saj ferret?"
  
  
  "Dve, tri krat sem prejel svojo sporočila; ne vem, kako je bilo, pridobljeni na mene. Bilo je preprosto zaznal ih
  
  
  ko je prišla domov iz šole ali na delo ."
  
  
  "Kaj je bilo v njih?"
  
  
  "Nimam ih z mano. Je svetoval mi je, da gorijo ih."
  
  
  Hvala Bogu za to, vsaj tako, kot je povedal sam. "Vendar se spomniš ih."
  
  
  "Seveda. Rekel je, da bi prišel nazaj, da Ego bi se srečal z Ameriško posrednikov, in da je želel svojo biti tam."
  
  
  "Jaz še vedno ne razumem, zakaj niste srečali z njim, ferret."
  
  
  "In njen, preveč."
  
  
  "On želi, da boste z njim?"
  
  
  "Ne morem reči. Kolikor vem, sem načrt, da gredo z vami na Krfu, izpolnjujejo Alex tam, in se nato vrnite v Atenah. Počitnic bo konec." Nasmehnila se je absently. "Kolikor ji nejasen spomin gre, moj starejši brat je bil vedno trmasta oseba, vedno zahtevne svojo pot. Morda je samo želi, da si ogledate zadnji preostali član družine."
  
  
  Bilo je precej jasno, da smo bili ne gre nikamor, zato sem spremenil moje smeri. "Pa pojdimo nazaj na rjavo avto zadnja noč. Vas je bilo strah. Zakaj pa ne?"
  
  
  "Ne vem. Ni bila nikoli vključena v take stvari prej, tako da morda njegove preveč dobro seznanjen... te stvari."
  
  
  "To je neumno, spin, vendar je do ego, da zahteva to. So vam povedali, kdo o tem? Mislim, kaj je všeč, kar boste slišali od svojega brata, po vseh teh letih?"
  
  
  Je stresel glavo izrazito, nato hej, sem moral odstraniti zaklep las od mojega rta. "št. Sem... jaz nimam prijateljev, McKee. Nihče, hema ne bi govoril z njo."
  
  
  Njo, pogledal na zapri. "To je malo čudno," sem rekel iskreno. "Ne tesni prijatelji?"
  
  
  Ona blushed pod njo tan. "Ah, ja, razumem jo. No, to je bilo ... do pred kratkim, je bila povezana z mladenič. Nimam ego več. In nimam nobenih prijateljev. Moje delo in moje nove univerze; njen spremenilo moje življenje veliko, tako da ni enega, ona bi rekel, da, da."
  
  
  "Ampak vam je še vedno strah."
  
  
  Ona spet skomignil z rameni. "Vi ste a vohun, McKee, in prepričan sem, da to ni vaše pravo ime, vendar to ni pomembno; ne mislite, kaj takega avtomobila je vozil sinoči?"
  
  
  "Uh-huh. Vendar ni nujno. To je tajno delovanje, Kristina; nihče ne bi vedel ničesar o tem, razen tistih, ki so vključeni."
  
  
  "Da, njeno, mislim, da ..."
  
  
  "V redu, pozabiva. Morda nekdo ušli nekaj podrobnosti o tej operaciji. Naša naloga je še vedno, da bi glede na obeh koncih. Imamo par dni na morju, za pogovor, tako da začnete s pove mi, kako Alex naj bi stopite v stik z vami. na Krf ".
  
  
  Ona se obotavljal, borijo s kolesom kot Scylla pretresli luči velik motorni čoln. Nato je zavzdihnila in se je sesula na oranžno lifebuoy je bila uporabo kot ploča koša. "Strinjali smo se na datum in čas sestanka. To je gostilna na Krfu."
  
  
  "Oh, super!" On je vrgel gor svoje roke. "Kje je kdo, ki iščejo ego bi lahko pričakovali ego, da bi našli v Albaniji."
  
  
  "Ja, ampak nihče ne gleda na to, McKee."
  
  
  "Kaj misliš?"
  
  
  "V svojem zadnjem sporočilu, mi je povedal, da je bil čas najbolj pomembna stvar. Za vsaj dva ali tri dni, potem egos, ne bodo vedeli, da manjka."
  
  
  "In kako je emu bo to?"
  
  
  "On ni rekel. Ego sporočila so kratka."
  
  
  "Da, jaz mislim tako. Krf." Je vstal, šel dol, in se je vrnil s kupom rolled-up kartice. Ko sem našel eno, na Krfu, sem imel le na videz malo, če vemo, da je bilo vse narobe. "Ne bomo tam," sem rekel.
  
  
  Pogledala kjer je njen bila obrnjena. "Zakaj ne?"
  
  
  "Zato, ker, ko se je vaš brat, in pustim, da bomo imeli dolgi rok, petnajst ali dvajset milj v katero koli smer, dokler ne pridemo na odprto morje. Karkoli on nam pove, nekdo bi se išče Alex, preden smo lahko premaknete na Taranto."
  
  
  Pogledala na zemljevid. Krf, glavno mesto na otoku Krfu, je bil, ki se nahaja na pol poti vzdolž vzhodne obale otoka. Le nekaj kilometrov iz vode so bile na obalah Grčije in Albanije, in ona ni bila boste poskušali pobegniti s defector iz obeh držav, v čoln, da bi lahko gre samo štiri ali pet vozlov. Ne od tam, kakorkoli že; to bi sprejela me je dolgo časa, samo da bi dobili od začetka Krf in v odprte vode. Mogoče, če nisem bil obiskal za dva heavyweights, eden od njih pa je zdaj mrtev, nekaj noči nazaj, jaz bi tvegal je. Vendar to pride v poštev zdaj.
  
  
  "Pa kaj še lahko naredimo?" Kristina vprašal.
  
  
  Strmel sem v drobno pisavo na grafikon za dolgo časa. Na morski obali Krfu, je bil majhen mestecu Agios Mattaios. "Veš, ta kraj?"
  
  
  Kristina stresel glavo. "Še nikoli nisem bil na Krfu."
  
  
  "No, bomo odpluli tam, in pustimo to za čoln. Mislim, da smo našli avto nekje, da nas za Krf."
  
  
  "Ampak ... McKee?"
  
  
  "Da ne?"
  
  
  "Zakaj bi mi šel na kraj, kot Ayios Mattaios?
  
  
  Ste naj bi se turist, in jaz sem... dobro. No turističnih bo jadro na tako oddaljenem kraju in ni šel na Krf. Če smo bili v naglici. "
  
  
  Imela je prav. Če smo hoteli igrati v obe smeri, še posebej v ključni fazi, nismo mogli privoščiti nič nenavadnega. Sem traja nekaj več kart, preveriti nekaj. "V redu, Kristina, imaš prav. Nocoj bomo ustavili nekje na Selfalonia. To je naslednji veliki otok, nato Zakintos. Jutri zvečer je Preveza, in naslednjega ni, ko Ayios Mattaios. Ko pa smo prišli tja, bomo imeli nekaj podobnega čolna problem; da bo naš izgovor, in bom bi bilo videti, pravne. Nočitev v Krf in potem nazaj ... "
  
  
  Ona mu segel v njeno glavo tako močno, da sem moral nehati govoriti. "Kaj se je zgodilo?"
  
  
  "Ne!" je sopel. "Ne, ne, tam!"
  
  
  "Pa zakaj ne? To je najboljše, prekleto kraja, sem lahko videl, tudi če je ego je težko izgovarjati."
  
  
  "Jaz ne pomeni, da tam." Ona je opozorila na zemljevidu. "Ne Ayios Mattayos." Njen prst povzpel obale znova. "Tam".
  
  
  "Preveza? Kaj je narobe s tem?"
  
  
  Brez razloga na vse, sem se začel zavedati, da je bila zakopana njen obraz v mojo ramo, stiskal roko. "Ne, McKee, ali karkoli je ime. Vabljeni! Kjerkoli smo se ustavili, lahko to nikoli ne bo Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Deseto poglavje.
  
  
  
  
  
  Tako, da smo zamudili Preveza. Kristina je ugovor je bil tako histerična, da sem se odločil, da ne razišče, vsaj ne v nato. Zatem v tem času se je zdelo, da se sramuje svoje izbruh, kot če bi ona vzame nazaj. Ampak ne glede na omele je imel v mislih, je bil hvaležen; pokazala je, da je bila v telovadnici pod pritiskom, in ni več krasen boginja jet smučanje, ki praks, lahko naključno pick up American traveler in pojdite na majhnem križarjenje. Prinesel nazaj na pravi način gledanja na stvari, in to je bilo dobro za mene.
  
  
  Smo preživeli preostanek prvi dan uživajo odprto morje, bivanje stran od Zakintos, in kot sonce je začelo nastavite v odprtem Sredozemlju, vodil za Argostilion, glavno mesto Kefalonijo. Na vrata, mi je več dobav, konzervirane hrane, led, veliko alkohola, za v kuhinjo, nato pa našli restavracijo, kjer smo imeli temačno večerjo . Kristina je bila tiho, osredotočeni na svojo jed iz ločevati zelenjave in začimb, kot sonce izginilo zunaj okno.
  
  
  "Mislim,"je rekla," bomo spali na krovu?"
  
  
  "Alexander je imel načrt."
  
  
  "Ja." Ona je to rekel z vzdihom o odstopu.
  
  
  "Ali je to težava?"
  
  
  "Ne." Odgovorila je, da je prehitro. "Lahko gremo ven, da pristanišča in spustite sidro?"
  
  
  "Morda. Bom ga potrdite s pristaniščem kapitan, mi bomo verjetno lahko našli prost privez."
  
  
  "Lahko smo samo... še naprej?"
  
  
  "Rekel si, da smo tri dni. Kaj se mudi?"
  
  
  "Ste že pluli na noč? V odprtem morju z jadri, ki je napolnjena s svetlobo, veter?"
  
  
  Besed je zvenelo čudno, prihajajo iz Christina. "Ja," sem rekel.
  
  
  "Potem ne moremo, McKee?" Njeno roko zdrsnila čez mizo in se dotaknil moje roke s prsti. Bili so mirni, rahlo tresenje.
  
  
  "Misliš želite plavati vso noč?"
  
  
  "To bi bilo lepo."
  
  
  "Zakaj ne?"
  
  
  Na tej točki, natakar prinesel nam turško kavo, in ko je filtrirano usedline na dnu stekla skozi zobe, Kristina vstala, da skrbijo za sebe. Ko se je vrnila, razburjeni, ona slumped v stol, ki je tako trd, da sem mislila, da je bil tekoč, da zlomi.
  
  
  "McKee!" je hissed. "Tukaj je nekdo tam!"
  
  
  "Uh-huh. Kaj je za nekoga?"
  
  
  "Človeka! Naslonil iskren jaukati pred ladies ' soba!"
  
  
  "Kajne?"
  
  
  "Toda videl sem njene ego prej! Zadnjo noč v Pyrgos!"
  
  
  To je pritegnila mojo pozornost. "Kadar je v Pyrgos?"
  
  
  "To je bila..." Je obotavljal, uporaba njen palec v ustih in žvečilni na noht. "Na moj hotel, ko sem zapustil vas. Ko je prišla tja, je bil v pogovoru za mizo uradnik."
  
  
  Svoji vstala. "Ali je še vedno tam?"
  
  
  "Nikakor ne! Ko njen bilo več, je bilo več. McKee! Kako lahko sledite nam je to všeč?"
  
  
  "Ne bodite preveč prepričani, da on po nas."
  
  
  "Ampak to bi morala biti tam!"
  
  
  "Dobro, dobro. Sprostite se." Vstati. "Dovolite mi, da bi majhen obisk na moji."
  
  
  Ko pa se je vrnil na male prehod iz glavne jedilnice, nikogar ni bilo tam sploh, in je našel moških je soba prazna. Ko sem se vrnil, Kristina iskal v moji smeri s skrbjo, in sem stresel glavo, sem se usedel. "Nihče. Ali ste prepričani, da je bil isti človek si videl v vaš hotel?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Opišite ego."
  
  
  Ona se obotavljal, grizenje njene ustnice. "Bil je ... krajše od vas, vendar zelo široko. Temno obleko, temno dlako. Proćelav, mislim, da, ampak je
  
  
  Bil sem nosil klobuk, tako da nisem mogel biti prepričan."
  
  
  "Kaj pa je storil?"
  
  
  "On je samo... stoji tam. Govoril sem za mizo referent..."
  
  
  "Kateri jezik?"
  
  
  "Ah, v grščini."
  
  
  "Ali je govoril s tabo? Ste naredili ničesar?"
  
  
  "Ne, nič takega. Bil je le videti; njegov ego počutil, kot da gledamo na sebe, vso pot navzgor po stopnicah."
  
  
  Njen smejejo. "Ne morem kriviti ego."
  
  
  "Ampak on je tukaj!"
  
  
  "Uh-huh. To ni smešno, je to? V redu, Kristina, to je vse-nočno kopanje. Vendar boste morali za zabavo me na kolo, če ne morem, da moje oči odprte."
  
  
  Nasmehnila se je. "Obljubim, McKee, bom naredil vse, kar sem lahko, da ste budni."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Do takrat, ko smo na naši poti nazaj na čoln, Kristina je minljivo fascinacijo z nonchalance je izginila; ona je poblisnil čez ramo, na vsakem koraku, dokler sem imel povedati, hej, da ga proč. Ko smo bili na krovu in obračun pristanišče, ona bi pozorno preglejte vsako plovilo, ki smo ga opravili mimmo, in potem bodite pozorni na vse, kar preselil. To je bilo skoraj temno, nekaj pa drugi čolni so bili še vedno hiti nazaj in naprej. Okoli njih je bil dober-velika motornega čolna, ki je bil počasi gliding nam bliže, pakiran z piskav revellers, ki očitno ni bilo mar, če večeri so bili porablja. Nekaj okoli njih, pomahal z roko na nas; njen, pomahal v revmatizem, vendar Christina je zdelo, da se poskuša skriti pred pogledom.
  
  
  "Pozabi," sem udaril. "Da ste le opozarja na nas. Oni se ne da tipkati."
  
  
  Ona glared na mene, potem popravijo navzgor in pomahal šibko, na umikajo cruiser. Kot smo gledali, hitro ladjo vodil za velik motorna jahta, skoraj tako velika kot potniške ladje, ki je bil že v prostem teku ven na morje. Vsak lina je bil prižgal, in tudi od razdalje, ki jo je lahko slišal rock glasbe rahlo wafting čez cesto.
  
  
  "Izgleda, da stranka," sem rekel.
  
  
  Kristina pokimal. Smo si ogledali motornega počasi hodi poleg motornih jaht. Kabli so bili nižji in pritrjena, in še vedno napolnjena manjši čoln je bilo postavljeno na ravni glavnega krova. Tam je bil krik, smeh, in skozi daljnogled je videla ženska vstane, skoraj padca v vodo.
  
  
  "Prekleti bedaki," sem muttered.
  
  
  "Da," dekle poleg mene dogovorjeno. "Turisti".
  
  
  Njo, Hej zarežal. "Kaj se ji je ime?"
  
  
  "Ne, McKee. Ste a vohun."
  
  
  Njo, grimaced. "V redu, nato miss pomočnik vohun. Dobili za volanom, medtem ko sem šel dol in izvlecite nekaj tople puloverje za nas. To je že hladno."
  
  
  Njen nasmeh je bil poln pomen. "Vendar ne vem, mraz na vse."
  
  
  Ona je bila oblečena v lahka majica, ohlapno zapeto gor nad njo kopalke, in ujemanje blede modre hlače. Poskušal sem, da bi ji pokazal, kako zelo cenim njen videz. "Poglejmo samo ostati pri tem," sem rekel, in odšla dol.
  
  
  Ko se je vrnil, je bila zvita, zvila v širok vgrajen sedež, da malo tiste, ki jih uporabljajo po vsem kabini, njene noge tucked pod njo, njeno glavo propped na en komolec.
  
  
  "To izgleda udobno, toda ne želim si, da izogibati moj čoln, kot je ta na noč. To je preveč enostavno, da bi zaspal v tem položaju."
  
  
  "Da, Kapitan," je rekla, pozdrav mi rahlo.
  
  
  On vrgel njen pulover in vrgel odejo na sedež zraven nje, nato je šel naprej, da preverite kraka. Bil je prijetno vetrovi, in ko je preveril njen ego, je ugotovil, da self-prilagajanje vrvja ni šlo slabo. Sidro je bilo določeno, město, pripravljeni, da gredo na krovu, če smo se morali ustaviti, čeprav je v teh globokih vodah ni bilo veliko krajev, kjer so naši vrv bi dosegla dno. Spomnil se je, da zaprete sprednji izstopna odprtina, sprejemanje Nathaniel Franklin pat na hrbtni strani, in zlezla nazaj v pilotski kabini.
  
  
  "V redu, kapitan?" Kristina vprašal.
  
  
  "Ja." Pogledala je na Zapri radovedno. "Izgleda, da ste gledali preveč Mornarice filmih."
  
  
  "Sem se učil plavati, Ameriški ensign."
  
  
  "Ha! Misliš teh šibkih res znajo plavati?"
  
  
  "No, to je bil majhen čoln. Tam je bila komaj dovolj prostora za oba."
  
  
  "To je bilo super." Ji je padel na sedežu zraven nje z njo noge zavite.
  
  
  Nenadno, je sedel pokonci, oči omejeno na desnem utripanja svetilnik. "Kaj je to?"
  
  
  Nisem imel, če želite preveriti svoj urnik. "Ti so svetniki na cape, ki smo jih videli, ko smo prišli v pristanišče. Ko smo pustite ego zadaj, bomo glavo spet proti severu."
  
  
  "Vidim. Imaš prav, McKee, to ni čas, da ga ignorirajo. Ali želite, da spanja? Ste imeli dolg dan."
  
  
  Njen glas je bil absurdly skoraj dec, ko je govoril, odkrito strmel pred njo, z obema rokama na spoked kolesa.
  
  
  "št. Ne zdaj. To je samo sedel tam.
  
  
  in ..., ki uživajo v pogledu."
  
  
  Christina ni obvestila nerodno pripombo.
  
  
  Za dolgo časa, nihče okoli nas govoril; nato se je začela squirm, občutek moj pogled na njo.
  
  
  "Zakaj ste me gledali, kot je ta?" "Kaj je to?" je vprašala irritably.
  
  
  "Nisem mislil, da bi um. Ste bili zunaj sinoči... popolnoma drugačno dekle."
  
  
  "To delal."
  
  
  "Tako kot moški v rjav Mercedes?"
  
  
  "Seveda."
  
  
  "In zdaj ih ni?"
  
  
  Ona je obrnila glavo proti meni in v zbiranje teme, njene oči so bile miren in trezen. "McKee, ona bi želeli iti v posteljo z vami. Za nekaj časa. Če sem imel, da bi radi, da vas prepričati nekoga, da smo tisto, kar smo si predstavljajo, da so, ji ne oklevajte. Za nekaj časa je bila zaljubljena v sošolca o njeno, in jaz lahko rečem, da ni bil skoraj tako privlačna, kot ste. In še... Je skomignil z rameni in pogledal še enkrat, nato pa nazaj na meni. "Nisem kurba, da gredo v posteljo s prvim Ameriški turist, ali vohun, karkoli želite, da pokličete sami. Si razumel?"
  
  
  "Seveda."Preselila se je malo stran od zapri, vendar ne dosežete. "To tudi pojasnjuje, zakaj je nenadoma odločila, da plavati dolgo v noč."
  
  
  Bilo je pretemno, da vidim, če je bila zardevanje, vendar sem vedela, mimogrede je nagnjeno glavo, da ji je bilo nerodno.
  
  
  "Res je, McKee. Delno. Če želim, da je podjetje v moja odločenost, nima smisla tvegati nepotrebne skušnjavo."
  
  
  "Ampak le delno?"
  
  
  "Ja. Svojo malo weasel boj z njimi, kot smo rekli, že danes."
  
  
  "O čem?"
  
  
  "O, kako ste spremenili naše načrte."
  
  
  "Kaj misliš?"
  
  
  "Alex... on je zelo previdni. Sumljive narave. Njena, jaz samo vem to iz kratka sporočila, da ji je od njega prejeli."
  
  
  "To so vrste, ki ta vtis."
  
  
  "Tako da mislim ... to bi bilo nespametno, da bi take spremembe."
  
  
  "Misliš, smo morali iti na Krfu, kot je bilo načrtovano?"
  
  
  "Mislim, da bi bilo bolje."
  
  
  Kar je bilo zanimivo je bilo, da sem razmišljal isto stvar sama, in se odločil, da sem bil preveč previdni. Če ni bilo kršitve predpisov ali neke vrste nadlegovanja, tam ne bi bilo tako veliko razliko, ali smo bili med Krf in kopnim ali na odprtem morju; ali tako, da bi ulova nas.
  
  
  "Jaz tudi," sem rekel.
  
  
  Njene oči so razširili na izvedbo dovoljenja zastavo, kot če bi pričakoval argument. "Bo to naredil?"
  
  
  Pojasnil svoje razloge. Ona prikimala.
  
  
  "Problem je," sem nadaljeval, " bomo morali ubiti dan ali dva, preden smo dobili na Krfu na hitro bomo odpluli na.
  
  
  Čutil njene napete na ime, in spraševal se je, spet, zakaj ona ni hotela iti v bližini tega kraja.
  
  
  "Ampak," sem nadaljeval, " saj to naj bi se zgodilo, naslednji postaji, ne štetja Krfu, je treba na Paxos. Morda bi lahko tam ostanejo za drug dan, ampak kot dolgo, kot si mislim, da smo se gledali, ni mi všeč, da je v istem pristanišču predolgo."
  
  
  "Da, razumem jo. Ja, mogoče sem si ga, McKee, ampak ker sem videl ta človek v gostilni v Argostilion, jaz ne mislim tako, ni res."
  
  
  Morda je čas, da vam povem o mojem srečanju tukaj, ampak nisem mislil tako. Ne še. Bolj sem videl njo, to dekle, bolj težko je postala, in to velja tudi za poslanstvo.
  
  
  "Vse prav," sem rekel, " bomo skrbeti, da jutri. Zdaj pa mi povej, kako Alex načrtov v stik z vami naprej."
  
  
  "Jaz... jaz ne povem nikomur nič. Sploh ne boste."
  
  
  "To je neumno. Si rekel kaj o gostilni na Krfu, vendar nič več. Recimo, da si padel v vodo ali kaj podobnega."
  
  
  Nasmehnila se je. "Sem plavati kot riba."
  
  
  "To ne bo vam veliko dobrega, če padeš ponoči, ko spi dol. Ne, ne moreš ujeti čoln na jadra, verjemite mi."
  
  
  "To ne bo zgodilo, McKee."
  
  
  "Ne bodite preveč prepričani. Kakorkoli že, jaz grem spati tukaj."
  
  
  "Boste hladno."
  
  
  "Vsaj jaz bom imajo podjetja. To je osamljen tam."
  
  
  Ona se je zasmejala.
  
  
  "Torej, nazaj v posel. Vaš stik z Alex."
  
  
  "Res, McKee. Ne morem reči."
  
  
  "Vi bi bolje pomislite še enkrat, dragi. Če ljudje sledijo nam, mi pa se lahko loči ali slabše."
  
  
  Ona se obotavljal, grizenje njene ustnice. Končno, ona počasi stresel glavo. "Morda jutri. Dovolite mi, da razmišljam o tem, McKee."
  
  
  Moje naloge so, da izpolnjujejo Alex, pick up Ego, in peljal v Italijo. "Zdaj, vi ste edini stik, ki sem jih z njim, tako da smo se bolje zaupanje drug drugemu ali obrnil tukaj in povejte, krojač!"
  
  
  Ona flinched, njene oči so široko s strahom.
  
  
  "Ga ne bi bilo Stahl!"
  
  
  "Vzemi meri, jaz bi naredil za njo." Bil je blefiranje njo, ampak, sodeč po njena reakcija je bila delno prepričan.
  
  
  "Prosim, McKee. Vse to je tako novo, da me; jaz ne vem, kaj naj naredim, ki ubogati. Bi morali biti v konfliktu?"
  
  
  "Izbira je vaša," sem rekel odločno.
  
  
  "Potem ti bom povedal."
  
  
  On je čakal, dokler tišina je dovolj debela, da rezati z nožem.
  
  
  "Jutri," Christina je dejal tiho.
  
  
  Ona glowered na Zapri, nato je zavzdihnila, iztegnjena na oblazinjeni sedež in vzel lifebuoy namesto blazino. "Me zbudi, ko ste utrujeni," sem growled.
  
  
  "Da," je rekla s tihim glasom.
  
  
  "In hranite pozorno na kompas."
  
  
  "Da, da, gospod."
  
  
  
  
  
  
  Enajsto poglavje.
  
  
  
  
  
  Bilo je vetrovno jutro, s temnimi oblaki rushing nizka slepost. Ne takrat, ko je težko stavb na krovu so bili tam delajo, in težka čoln s svojo široko žarki bil zibanje in potopu kot runaway konja. Christina je zaspal pod, vendar kmalu je prišel nazaj na krov, bled in razgibana.
  
  
  "Smo vse prav?" "Kaj je to?" je vprašala, videti nestrpno na oblakih.
  
  
  "Nič ne skrbi." Imel sem kričati nad narašča howl veter, grom, in creaking vrvja. Nenadne spremembe v veter povzročil velike glavno jadro na zavihek kot privezan, ponorelih orel; je boril z krmilo, dokler smo bili na tečaj za the wind, ki je napolnil jadra spet.
  
  
  Kristina leaned na strehi kabine in pogledal okoli divje, medtem ko. "Kje smo? Ne vidim tleh."
  
  
  "Oh, to je tam nekje." Bila je pomahal nekam v smeri desno žogo.
  
  
  "A ne veš?" Tam je subtilna pridihom panike v njen glas.
  
  
  "Ne skrbi." Pogledal je na uro; to je bila okoli petih zjutraj. Eno noč je ocenjena našo hitrost in se odločil, da bi bili, na primer, nasprotno Preveza, ampak je bilo zelo približno. On ni povedal, dekle. "Če izgleda, da smo v težavah, vse kar morate storiti je, da vodja vzhodu in bomo videli zemljo." To ni bilo zelo privlačno možnost, da v tem trenutku, kot je bil veter zdaj piha iz te smeri, in to bi zahtevalo vrsto dolgočasno dolgo, risalni žebljički za premagovanje ego. Hvala za Nathaniel, je vedel dovolj, da vemo, da je nizko-powered pomožnim motorjem ne bi pomagalo v takem morju; brez vetra je stabilizacijski učinek v jadra, se Scylla bi se gibljejo več gor in dol, kot naprej.
  
  
  "Ampak... ne moremo ugotoviti, kje smo? S tem... kaj pravite to? V trident?"
  
  
  Njo, se zarežal. "Sextant". Njo, pogledal gor. "In tako dolgo, kot ferret nima sonce ustaviti na, ni revme."
  
  
  Ona se je namrščil, jasno zadeva, in vzel jo je za roko stran od streho kabine, potem razporedi nazaj, skoraj pade v odprt prehod za Zapri.
  
  
  Ji zakričala. "Poglej!" "Naj ne poškoduje naše noge na to malo križarjenje. Pridite in sedite."
  
  
  Ona je storila, kot so ji povedali, ziblje skozi odprta pilotski kabini in se skoraj zaletel v binnacle kompasa. Ee prijel njeno roko in potegnil ji blizu.
  
  
  "Ostati dal. Kostya Boga, ne odmor kompas, ker potem tudi njo bi začeli skrbeti."
  
  
  Nasmehnila se je, na kratko in potisnilo svoje lase iz njenega obraza. Njena koža je bila mokra, in ni bilo iz spray, da občasno oškropijo proti njeni strani. Da je videz poznali.
  
  
  "Občutek malo seasick?"
  
  
  "Ne počutim se bolnega? Ne vem, taka beseda."
  
  
  "Boleče."
  
  
  "Ah ... malo. To je tako, zamašen tam, in čoln skače okoli toliko."
  
  
  "Uh-huh. No, ostani tu, dokler ne bomo dobili od tod. Dobili za volanom."
  
  
  "Njo?" Ona je vzel njene roke proč, kot da se boji, da se dotaknili.
  
  
  "Zakaj pa ne? Na svetu, najboljše zdravilo za morska bolezen, da se s prijatelji na morju."
  
  
  "Nisem seasick!"
  
  
  "Karkoli si želite, nas pokličite. V vsakem primeru, garantiram, da je v nekaj minutah se boste počutili dobro. Prima, pa to. Imam delo."
  
  
  Delala je kot hej, je povedal, drsna na kraju samem, da je njegova izpraznjen, ko mu je vstal. Ona me je pogledal doubtfully za trenutek, nato je globoko vdihnite in se prijel za volan z obema rokama. Odšel je navzdol, da kabini.
  
  
  Ko se je vrnil čez nekaj minut kasneje, je bil nasmejan rahlo dvižno glavo, da bi ujel veter in sol spray. Zdravljenje delali hitreje, kot sem mislil.
  
  
  "Ali želite govoriti?"
  
  
  "Govori?"
  
  
  "Uh-huh. Saj veste."
  
  
  Ona je vstala s sedeža, da bi dobili boljši pogled na kompas izbiranje. "Malo kasneje, kajne, McKee? Ona je malo zaseden zdaj."
  
  
  On naj bo mimo.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Opoldne je bila
  
  
  To je bil miren in sončen še enkrat in mi je uspelo z sextant in molil, da moje osnovne navigacija je bila vsaj dovolj natančni. Bil sem presenečen ugotovil, da sva šla dlje, kot sem pričakoval; Preveza mora ležati skoraj vzhodno od nas. To je bil majhen otok, ne več kot štiri ali pet kilometrov dolge in ego ni bilo težko zgrešiti. Je bil veter še vedno piha iz vzhoda, in čeprav morju je bil bolj miren, se je še vedno neprijetno, malo v sili . Z vzdihom olajšanja, ki sem nastavljen tako, da deluje na naše prvo zavezujoče. To ni bil dan za zabavo ali celo delo.
  
  
  Nato sem šla pod nastavite zemljevid naše območje na široko mizo v glavni kabini, in zaznamovala naš trenutni položaj. Od takrat naprej, sem moral natančno upoštevajte ta odstopanja, kot smo se preselili nazaj in naprej proti vetru, sledenje točen čas, porabljen za vsako prečenje, in upam, da so moje ocene razdalja bili dovolj natančni. To ne bi bilo enostavno, tudi z izkušeno roko na volanu, ampak kaj Kristina je napisal mi je dala vse, da je veliko bolj zapleten in negotov, po vsem,, da je imela nikoli pogledal s pogledom na obali pred. Na drugi strani, ki nisem bil zelo izkušen v dolge razdalje jadranje sam.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V večernih urah, smo zadeli majhen otok na premcu. To je bil zlati dan, kot smo pobota za lepo malo pristanišča Porto Gaio. Na prvi pogled se je zdelo, kot primitivno, v nerazvitih mesto; vsi smo lahko videli, so bili srebrno-zelene oljčne nasade razteza v vse smeri, kot je daleč, kot smo lahko videli. Potem, ko smo obrnili, smo lahko, da si nizkih stavb, bela, rjava, in roza, z golimi drogovi za privez čolnov, bobbing v pristanišče.
  
  
  Mesto je bilo majhno, a gneče; večina hiš obložene obali. Kamniti nasip meji pristanišče; tam je bilo več manjših trgovin, gostiln, in nekaj majhnih hotelov na obali. Brez razpravo, Christina dogovorili, da preživijo noč na krovu Scylla; vrata kapetan je namenski nas privez daleč od obale, kar je bilo v redu z mano. Naš čoln, ki se majhen čoln, vezana na vagonske v krmi, in dobili v majhen čoln velikost kad je bil velik dosežek v smislu ravnotežje in čas. Ko sta nas stiskali v ne, bili smo tako nizko v B & nb, da sem pričakoval, da bodo poplavljena, preden smo lahko hodili nekaj sto metrov v Pristanišče Bar.
  
  
  "Na srečo, ni vode smučarje tukaj," je komentiral.
  
  
  "Joj?" Kristina se je zdelo, veselo zdaj, popolnoma pozablja na jutranjem skrbi in strahove noči prej.
  
  
  Alenka premaknilo je malo; pomožni čoln pretresli in valjani malo vode čez rob. Dekle, ki je videti zaskrbljen, nato se je zasmejal.
  
  
  "Ja, jo, vem, kaj misliš. Morda moramo priti nazaj na ladjo pred temno, kajne?"
  
  
  "To ne bo nobene razlike; morda ne bomo umivalnik, ko ali ponoči."
  
  
  "In bomo lahko vedno plavati."
  
  
  Kolena so nekako prepletajo, je ne morete storiti ničesar o njem, in mu je zdelo, kot je bila dajanje malo dodatno pritiska na mene. Morda.
  
  
  Vzeli smo si dolg sprehod skozi mestece, in je malo sprehod zunaj ego, ki nastopajo kot turisti z maščevanjem. Na podeželju je bila zelena in skalnata, nenadnega dviga nad morjem, kot so vrha potopljene gorske da je večina grških otokov dejansko bilo. Iz prašni cesti smo, da bi lahko pogledal gor in videli, pobočje, ki se nizajo s kredo balvani, nekaj tako velika, kot hiše, ki je stala v svoji sredi, hiš v nekaterih primerih se odlikuje predvsem s temno kvadratov, ki je zaznamovala ih windows. A piskanje v črni avto, kot pred vojno, Citroen, minilo mimmo nas, pakiran z odraslimi in otroki. Nisem se zavedaš, da domačini so bogate; drugi smo videli na cesti so bili bodisi za hojo ali vožnjo konjsko vprego vozički. Večinoma prezrta nas; moški so bile kratke in alapaha, mnogi z veliko moustaches, ženske v standardnih kmečka oblačila, black do gležnjev, običajno s pripadajočimi šali, da je skoraj pokriti svoje obraze. To je bilo nekaj, kar je zmedlo me o Grčiji, odkar sem prvič začel brati o tem: zakaj tako sončen hotelu območju, s svojimi svež zrak in peneče vode, je treba poseljena z ženskami in veliko moških v večni žalovanja. Če bi bil filozofskega, bi sem vprašal, Kristina o tem, vendar sem imel druge misli. Jadranje povzroča apetita, ki se lahko obrnejo najbolj hitre jedec v požrešnež, in njene stradajo.
  
  
  Našli smo gostilni s pogledom na obali, in večerjo je tako presenetljivo dobro, da smo bivali v nen do pozno v noč. Kraj je bil očitno namenjen za potovanje jadralci; meni je bilo delno v angleščini, okrašena z grobo sestavljen sidra in školjke. Na prvi smo bili edini v tem mestu, vendar se je kmalu skupino moških in žensk s strojene obraze in močne roke v morju oblačila prišel gimnastika v.
  
  
  Sodeč po snatches pogovora, sem slišal, da je bila mešana skupina Američanov in Britancev, vključno z italijanska ženska in dva očitna Frenchmen. "Nič posebnega," je rekel sam pri sebi, in poblisnil po Kristina.
  
  
  Bila je strmel naravnost naprej, ker če na nekaj, po mojem levem ramenu, ampak jaz lahko povem za njeno brado in plitvo dihanje, ki je bilo napeto.
  
  
  "Kaj je to?" Vprašal sem, naslanjajoč se iz earshot.
  
  
  "To... to je nič." Nasmehnila se je, na kratko. "Mislim, da vsi sumi njo. In jaz bom vesel, ko je vse več."
  
  
  "Boš?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Segel je čez stol za njeno roko. "Nisem prepričan, da bom srečen."
  
  
  Ona me je pogledal, za dolgo časa. "Ne," je končno dejal. "Morda ne bo imel njen bodisi."
  
  
  Nihče ni govoril, da nas, dokler smo bili pitje kave, potem pa se eden od Frenchmen po sobi vstala in namerno hodil več na našo mizo. Bil je tenak človek z šok peščenih las in sramežljiv nasmeh, poln zaupanja.
  
  
  "Odpusti mi," je rekel, ko gledam predvsem na Kristina. "So vam Američani?"
  
  
  "Njo," sem rekel. "To je čista."
  
  
  "Moji prijatelji in jaz sva se spraševala, če želite, da se nam pridružite na pijačo." On je bil še vedno videti na Kristina;
  
  
  Je stresel glavo trdno. "Žal mi je," je rekla s hladno vljudnosti. "Vendar pa moramo iti v posteljo zgodaj, to je bil dolg dan." Ona je vstala z gladko milost princesa zavrnitev nevrednega tožitelj. "Boste plačali preverite, Daniel? Moramo iti. Vrnil se bom v minuti."
  
  
  Francoz stopil nazaj, očitno poskuša ohraniti svoje nonšalantno zbranost. Sem se nasmehnil, da sem, kot sem določeno drachmas; dekle še vedno me je presenetil. Gleda jo premikate proti kopalnici, užival je v očeh ji, tudi od zadaj, lepo napolnjena bele hlače s široko modro majico nad njimi. Preprosto obleko je jasno, kaj ona ni bila nošenje, in nenadoma, se spomnimo, preteklo noč, sem bil ne pričakujejo.
  
  
  Natakar je prišel, vzel denar, in dal ih do debelušen, mustachioed ženska na blagajno. Pomislil je, je za dolgo časa, vendar je bil njen prvi nestrpni. Ko se je končno vrnil, njen je bil že gor, toda ko je zapustil, njen sedel znova. Kristina še vedno ni vrnil.
  
  
  "Mislim, da je moja nestrpnost," je rekel sam pri sebi, in namerno nisem poglej na uro. Stol, na drugem koncu sobe, preveriti njo ven, da so si v mojo smer, in mladi Francoz je režal.
  
  
  Sem prisiljen sam, da še vedno sedi, srkanje zadnji moja kava, medtem ko je moja čreva clenched kot minut, označeno z. Spomnil sem se ji anksioznost, ko je videl človeka v restavraciji v Argostilion in začel, da bi dobili živčni kot prej.
  
  
  Ženska na blagajno me je pogledal questioningly. Končno je vstal in šel nad njo.
  
  
  "Upam, da govorite angleško."
  
  
  "Seveda," je odgovorila.
  
  
  "Mlada dama." On je poudaril, da kopalnica - ali vsaj hodniku, ki vodi do nje. "Imeli smo dolg dan potovanja, in ona morda ne bo dobro..."
  
  
  "Seveda," je rekel in dvignil črno-platirane razsutem stanju visokega blatu, da hobble v ženske sobe. Vrnila se je trenutek kasneje, shrugging. "Tam je nihče ne obstaja," je dejal.
  
  
  "Kje za vraga je krojač...?"
  
  
  "Verjetno zadnja vrata." Ona poblisnil na stol, kjer je Francoz pogledal sumljivo ponosna, kot človek, ki ima vse, kar poravnana in ne v naglici, da ga skupaj. kosov skupaj.
  
  
  Razen, da nisem zaupanje ta, da nam za minuto. Nihče ni vstala iz stolu, in zdelo se je precej prekleto malo verjetno, da bi Kristina, so me zapustili za eno noč, ker naključno dude. Ne zdaj, kakorkoli že. Njen ignoriral.
  
  
  "Hvala," je rekla ženska, in odhitel skozi gostilni. Ko je njen oče je prišel na kraj, kjer smo zapustile ladjo, ni bil presenečen, da jo našli tam, je gotovo ne bi vrnil na ladjo sam. Vendar ko je pogledal ven na zatemnjenem harbor, je lahko razbrati, temno obliko viseče ne daleč od Scylla. To je bil majhen čoln z izvenkrmnim motorjem, lok, ki je počival pred trup sloop, in od poti, ki jo pretresli in potonil, sem dobil vtis, da je bilo, levo je le nekaj minut nazaj. Ko je gledal, sveti lučka glinted v glavni kabini windows, in je bil o tem ni dvoma.
  
  
  Ona je dobil v čoln, potisnil off, in odplul, kakor hitro je mogoče preko gneča harbor. Zvok jolly rožljanje v rowlocks je kot grom v ušesih, ampak tako kot sem se ustavil, da pomislite na način, da žarilna zvok, motorni čoln pospešiti z mimmo. Ego po skoraj poplavljena mano, vendar sem ohranil svoj nadzor in se uporabljajo za hrup, da bi dobili skozi preostali del je
  
  
  razdalje, ki Scylla.
  
  
  Je vezana je na lok, nato povzpela na naprej krova. Površina se je vlažno z roso, in kot sem ležal tam, in čutil sem, da pronicanje skozi mojo srajco. To me ni motilo, da sem bila bolj zaskrbljena, da Sergej ni prehod skozi pleksi steklo, pokrov jaškov odkrit pred nos. To je pomenilo, da so vrata med kabine je bila zaprta.
  
  
  To je odprla razpoka z Lukom, hvaležen, da mu ni potrudil, da izbruhne ego iz notranjosti prej. To swung up noiselessly, in je pristal med dva ozka ležišči spodaj. Je loputa zaprta znova, in je upočasnila svoj tempo, dokler se zaloputnejo. Se je preselil na vrata, preverjanje Hugo v scabbard na svojo podlaket, in položil uho na tanke lesne plošče.
  
  
  Če je moja grška bilo bolje, njen bi bil lahko povedal, kaj so pripovedovali, ampak človek je besede, ki je prišel prehitro za njeno ujeti več kot nekaj fragmenti pogovor. Ampak ego glas je jasno, da je bil nekdo grozi, in ko je slišal Kristina je revmatizem, ni bilo dvoma, kdo je bil. Je slišal zvok oster slap in muffled krik. Začel sem vzeti nož v moje roke, ko tone opeka padla na vrhu me.
  
  
  On je šel skozi loputo, ki je pravkar zaprto je. V temi, sem videl nič, ampak zajetno shadow, da pritisnete navzdol me; v utesnjen prostor med njo ležišči, nisem mogel niti prevračanje, da bi dosegli osebo. Hitenja česen dih skoraj davila mene, in to mi je dal moč, obup. Je skočil kot mustang z burr v svojem sedlu, poskuša pretresite slabega vonjem človek off hrbtu. Ego cilj zadeti nizkim stropom, in je grunted močno kot ego je roke so bile še vedno stiskal grlu. Njegov ego zadel ji, znova, in je začel metati njo v eno od ležišči, ko so se vrata swung odpri.
  
  
  Luči v glavnem kabina je dim, ampak po popolnem mraku, je bila trenutno zaslepljeni. Vse, kar sem videl, je bila silhueta in glint kovin v ego roko. Sem vrgla mu je, vendar nisem mogel doseči njega. Tam je bil hlajenja klikom na sprožilec, se potegnil nazaj, sem zavrtel okoli, poskuša vleči človek na hrbtu, med mano in pištolo, vendar sem vedel, da je prepozno.
  
  
  Strel je bil kot strela z jasnega je v nabito polni sobi. Sem zamrznila za trenutek, ki čakajo, da čutijo, kjer sem bil hit. Vendar to ni bolelo, ne pa tudi zgodnji odrevenelost, ki prehiteva agonija resen udarec. Ko se je ozrl na silhueto na pragu, je videl, da je bila šokantna. Človek, ki je napadel me popustiti njegov prijem, in sem zlomil brezplačno, prizadeva za morilec.
  
  
  Bila je izpadlo s pištolo na ego je roko in potisnil nazaj za ego. V medli svetlobi zunaj okno, je videl, Kristina, ji roko zapletel v njen ego las, vlečenje ih z vsemi ji lahko. Toda v boju, svojo prosto roko je letel ven za hrbet in hit kerozina, lučka, udarec iz svoje obešalniki.
  
  
  Gorečih tekočina razlije po mizi, nato pa na palubi, lizanje odbor proti nam v nenadno teme. Odrinil je človek proč, ignoriranje tudi Christine zdaj. Požar na krovu čolna, je verjetno najhujša stvar na svetu, še posebej, če ste ujeti spodaj in ogenj je bil poslan naravnost v plinske cisterne.
  
  
  Njen zgrabil odeje iz granate in vrgel ih na največji kurjenje področjih, medtem ko so smouldered, jo obrnil na vodo v kuhinji, v korito, nato ducked v velike viseče omare potegnil ven vreme suknjič vrgel nad drugimi gorenje pike. Celotno poslovanje ne bi mogel sprejeti več kot minuto in pol - drugače bi izgubili čoln in morda tudi naše življenje - ampak, ko je požar dokončno pogašen to, naše stranke, ki so odšli. Slišal je njen začetek izvenkrmni motor, poskušal plezati v kabino, vendar je strmoglavilo v Christina.
  
  
  "McKee!" je kričala, ovije roke okoli mojega vratu. "Oh, Moj Bog! McKee!"
  
  
  Ee je pobožal njeno absently, poslušanje izginja zvok motorja. "Kaj se je zgodilo tukaj?"
  
  
  "Njo ... so me po gostilni. Človek je imel pištolo in -"
  
  
  "Vse prav." Bila je potisnil z ee, ravno dovolj, tako da ni mogel skloniti in preverite krovom, pod njegovimi nogami. "Daj mi svetilko, ali boš?"
  
  
  Kljub vsem ogenj in zmede, ni bilo veliko škode. Na srečo, stol, ki je zadel za prvo serijo gorenja kerozina, ki je bila zajeta v sljuda; nekaj swipes s krpo odstranite madeže. Krov obloga, ki je potekal po sredini kabine, je bil vedno mokra od splash drenažne vode tik pod, in le barva je bil scorched. Potem pazite, da nič ni bilo tlečo na krovu, Saint na Kristin obrnil na.
  
  
  "Se opravičujem," sem rekel kmalu. "Saj nasilneži so odšli, sem mislil, da bi bilo najbolje, da poskrbite, da ne bomo razstrelili preden začnemo postavljati vprašanja."
  
  
  Deklica je prikimala močno, njeno glavo priklonil.
  
  
  
  ramen, ko je sedel na boku ležiščem. "Razumem."
  
  
  "Ali želite, da mi pomaga zdaj?"
  
  
  "Pomagal?"
  
  
  "Mi smo ne bo ustavil tukaj nocoj, medu. Poskusimo najti nekatere druge dock-razen, če boste želeli jadrati vso noč znova."
  
  
  "Oh, Bog, ne, McKeel." Ona zajeti njen obraz z njene roke. "Toliko..."
  
  
  "No, ne ukrivijo zdaj. Gremo. Hitri čoln iz lok in kravato, ki ga stern, ko sem zagon motorja."
  
  
  Na način, da bi bilo bolje, da pluti v noč, vendar sem bil začetek, da bi dobili še crazier o tej operaciji. Če so hoteli ubiti ali zajemanje nas, lahko naredi. Še posebej na odprtem morju. Torej, morda drugo mesto za preostanek noči bo prav tako varna. Kakorkoli že, njegova utrujena.
  
  
  Našli smo pristane na zunanji rob pristanišča, vezana na it up, in končno čiščenje je. Smo vstavi drugo luč v nosilec, in pa Kristina očistiti točilne, njen skrbno preverite preostali del kabine, očiščevanja ostanki broken glass in drugih naplavin. Ona je bilo ugotovljeno s pištolo, da je vrglo iz celega človeka roko, staro .32-revolver kalibra z en krog v vrhu klobuk. Neuporabna, vendar sem ga dal na polico v kuhinji samo v primeru.
  
  
  "Ne vprašati vsa vprašanja," Christina je dejal tiho.
  
  
  "Čakal sem vas."
  
  
  "Kaj hočeš od mene, da ji povem?"
  
  
  "Morda nekaj prekleto se je zgodilo."
  
  
  "Zdi se, kot je ta... neumen."
  
  
  "Neumen?"
  
  
  "ja. Vidite, človek s puško prijel me v gostilni. Nesramno osebo, ne bolje kot tiran, veš? On in sodelavec ego me, pojdite nazaj na čoln..."
  
  
  "Zakaj pa ne? In zakaj tukaj?"
  
  
  "Glas, ki je tako neumen. So mislili, da ste bili bogati Ameriški, visi okoli, išče čolni za nakup. So mislili, da boste imeli veliko denarja, skrite na krovu, in so poskušali, da se mi za povedati, ko ... no ... si prišel . "
  
  
  Njo, pogledal zapri skeptically. Izgledala je kot zanosan kot kdajkoli prej, in z njo lase potegnil dol pred njo obraz, ona izzvan sočutje in privlačen boža. Ko nisem rekel ničesar, ona me je pogledal. "Kaj je, McKee?"
  
  
  "Nič," sem rekel, skoraj prepričati sam. To bi bilo res, po vsem. In zakaj Alexa sestra Zenopolis morali igrati tako težko igra z mano? Mi je uspelo, a sočuten nasmeh. "Dobro, to je več kot zdaj. Mislim, da je ena od njih je drugačna. Kako se počutiš?"
  
  
  Počasi, ee gol je vstal in ji porinil ji lase iz njenega obraza. Večina žensk bi morali več ur v lepotni salon, da bi dosegli isti spremembe v videzu.
  
  
  "Kot nightcap?" je rekel in se zasmejal.
  
  
  Tam je bilo žganje na krovu, in steklenico viskija bi on našel v Atenah. Zdelo se je, kot dober čas, da se te uredile.
  
  
  Sem vprašal, ima do obeh steklenicah.
  
  
  "Ah! Imate viskija!" Njene oči so plesali v šibki svetlobi.
  
  
  "Ne povej mi boste naučili nekaj drugega od Ameriških ensign."
  
  
  "Naučimo od Američanov." Ona je sedel na ozke posteljica nasprotni stol in me je pogledal. Moje grlo je suho in potrebujem pijačo.
  
  
  Po tem, ko nekaj zdrave sips, je pobožal na posteljico zraven nje. "Sedi, McKee."
  
  
  Sem ga. Njeno roko je počival mimogrede na moje stegno, in ji kul toplino zdelo, da oddaja skozi tanko temno bluzo je nosila. Odkašljal.
  
  
  "Glas... Paxos".
  
  
  "Da," je zamrmral, in je dolgo, počasi sip.
  
  
  "Zdaj," sem rekel.
  
  
  Ona je obrnila k meni v modelno presenečenje. "Takoj?"
  
  
  "ja. Si obljubil. O stiku z Alex."
  
  
  Ona stared za trenutek, potem pa počasi stresel glavo. "Bi mi? Zdaj?"
  
  
  "Kaj je najboljši čas?"
  
  
  "Oh ... pozneje?" Je preselila bližje lizal, in nekako nekaj gumbov na vrhu ji bluzo uspelo priti razveljaviti. Okusno meso, ki je ustanovljena v luknjo, in na moji levi strani rose na lastno pobudo nežno pokal prsi, ki je bil pritisnjen proti moje prsi. "Da," je vdihnil.
  
  
  "Kaj je narobe z vami?" Sem jo vprašala. "Sinoči si se igral devica danes ste kurba znova."
  
  
  Ona ni odzval, kot sem pričakoval; njene oči so ostale znižati je vzel mojo roko in ga postavil na njene prsi. "Ne poskušaj razumeti, me takoj, McKee. Verjemi mi. Zaupanje moje želje."
  
  
  "Vaše želje?"
  
  
  "Pozneje, McKee. Zdaj pa... " drugo gumb odpre, nato drugega; hkrati je leaned naprej in nežno pritisnil svoje ustnice na moje. Za zdaj, moja vprašanja so bila pozabljena.
  
  
  Njen jezik darted rudnik, raziskovanje, privabiti. Moja roka je zdrsnila v notranjosti
  
  
  v mojo bluzo, sem čutila, da se ji bradavica raste in strdi pod moje prste. Je sopel, nato zdrsnila njeno roko po mojem stegnu. Moje zanimanje je bilo očitno, in ona giggled globoko v grlo.
  
  
  Potiskanje nazaj svojo bluzo, jo je poljubil njeno ramo, globoko shadowed špranji, eno prsi, potem drugo. Nato njeno, in sem potegnil nazaj, da pogled na njo in občudovali njen; njene bradavičke so bili in še vedno odprta, nekoliko dvignjeno, kot če bi bili dosegli za mene, v mojih ustih. Christina boki preselil počasi, in jo je za roko zdrsnila v pas moje hlače. Njeno življenje se je potegnil, da bi ji malo več prostora, in je vzela v celoti izkoristiti, da ...
  
  
  Ne vprašaj me, kako mi je uspelo, da izklopite kabine luči - ljudi, na ladji so tako prekleto brezskrben so samo izstrelil v - in se obrnil na stolu in klopi v posteljo, ampak trenutkov kasneje smo bili goli skupaj, njeno telo je pritisnil proti njen. iz prste na ramena. Smo raziskali še druge z naraščajočo lakoto, in njen jezik je bil zaposlen, in spreten; in potem, ravno ko se je zdelo, kot smo bili tako bo razneslo od nenehnih želja, je odprt do mene.
  
  
  Je sopel, ko sem porinil ji počasi; rekla je, da nekaj, kar nisem razumel in poskušal me potegnite globlje. On upiral Rivnenskaya ravno dovolj, da se pokazati, kdo je bil zadolžen, in potem se je začela dolgo, počasi gibanja, ki je prodrl globlje, z vsako potezo. Ona dvignil noge in zavit jih je okrog moje nazaj, jerking njenih bokov do izpolnjujejo moje povečanje sunki. Ona je začela jaukati, vleče me k njej, tako da bi ona poljubi me s povečanjem ferocity, kot ji je gibanje postalo hitrejše in bolj divji.
  
  
  Ko je to storil, vrgla glavo nazaj, oči in usta so široko odprte, roke oklepa mojih ramenih, njeni boki, razbijanje kot bati. To se je zdelo, da traja večno, naš skupen vzdihne druženje kot njegov eksplodiralo v notranjosti ne, in ko na koncu sva bila tako izčrpana, njen nemočno ležala čez zapri, zavedajo okusno šibkost in slickness znoja, namočeno žice. To je bilo dolgo časa, preden je spregovoril.
  
  
  "McKee?" je rekla v raspy glas.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Hvala."
  
  
  Njo, se zarežal. "Hvala"
  
  
  "št. Ne, ne moreš razumeti." Ni bilo čudno obvestilo o odstopu v njen glas.
  
  
  "Poskusite mene."
  
  
  Je stresel glavo. "Ne, ne morem reči."
  
  
  "Kaj pa je to?"
  
  
  "Kaj hočem."
  
  
  Bila je pacing v krogih znova, vendar sem se upiral, moj draženje. Njeno telo je bilo delno valjani off zapri, ampak ona clung s presenetljivo močjo.
  
  
  "Nikakor ne! Ne pusti me!"
  
  
  "Jaz ne grem nikamor. To je dolga pot, da gredo do mraka, Kristina." Segel je čez rob postelje, najdemo kozarec na tla, dvignil njegov ego, in je dolgo uk od viskija. Kot tekočina tekla po mojem grlu, da moj želodec, sem lahko že čutim moč, ki se vračajo ...
  
  
  "Da," je vdihnil, dosegli za njen kozarec in dvižno glavo, da sprejme sip. "To je naša noč, in se bojim, da se dogaja, da je samo ena, McKee."
  
  
  Imela je prav, kot bi on ugotovil da prekleto hitro, ampak tudi Christina ni vedel, kako prav je bilo.
  
  
  
  
  
  
  Dvanajsto poglavje.
  
  
  
  
  
  Oni nas je čakala na Krfu, odprti do rjav Mercedes, ki je parkirano na vidnem mestu na glavnem pristanišču. Dva moška, ni mogoče ločevati od temne obleke in klobuke, ki hid večina njihovih obrazih, je sedel in stared impassively kot Kristina in sem hodil po nasip, nekaj morje, turisti, tako izčrpana od noči, ljubezen in dolgo, počasi, še nikoli prej videne potovanje po morju. nekaj klicev je najlepši izmed vseh grških otokov.
  
  
  Odločili smo se za kraj za bivanje v najbolj severni del pristanišča, stran od vrveža in v center. Na & nb, povsod smo pogledal, je bilo plovila vseh velikosti in vrst, od majhnih jadrnic do lokalnih ribiških čolnov za ogromne jahte ocean. Večerno sonce odda dolge sence, kot smo hodili mimo vrstic stojnicah prodajajo materni oblačila, nakit, umetnost in vse način za živilo, ki je pomešano z slanega zraka in nejasna vonjev v goratem podeželju, ki zdaj loomed nad mestom. Skuterji hummed, prodajalce zavpil, in glasba pa sta skozi odprta vrata vseh drugih javnih gostinskih obratih. Bili smo pravkar dobili v stranki vzdušje, ko Mercedes opazila njo.
  
  
  Zgrabil za roko warningly, naj ji, da se premikati, ne da bi poškodovali korak. Sprva je nisem razumel, ko pa je videla avto, ona tensed; je potegnil naprej.
  
  
  "Ne glej na njih. Premikajo."
  
  
  "Ampak... kako si jih dobil tukaj? Je je vožnja z avtomobilom?"
  
  
  "Tam so trajekti, niso tam?"
  
  
  "Ah. Da. Ampak zakaj so preproste... sedi tukaj?"
  
  
  "Kar je pomembneje, kako ali so vedeli smo, da bo tukaj?" Bili smo skoraj nasprotni avto. Moški znotraj počasi obrnil svoje glave, kot smo gledali.
  
  
  mimmo minilo, ampak izraz ih obrazi niso spremenile.
  
  
  Kristina skomignil z rameni resignedly. "Vsakdo pride na Krfu. Ali... si povedal Tom v matematiki, kjer si izposodite čoln?"
  
  
  Njen, se je za hip zamislil. "To je možno. Vsaj sem ji rekel, jaz bi verjetno sever."
  
  
  "Moral bi povedal emu?"
  
  
  "Ni bilo mogoče, da ne bi bilo mogoče izogniti. Hotel je vedeti, kje je bil tekoč, da gredo, in če sem ji rekel sem si želel, da križarjenje Kikladi, bi mislil, da je čudno."
  
  
  "Zakaj?"
  
  
  "Pogled na zemljevid. Pyrgos v dvorani je daleč od Egejskega Morja, bi bilo bolj smiselno, da najamete čoln v Pirej, če svojo načrtovano, da gredo tja."
  
  
  "Seveda. In ti ljudje... lahko oni so bili tisti, ki so poskušali, da bi se temu izognili?"
  
  
  "Uh-huh. In verjetno se uporablja tisti, ki vam je bilo prvotno bo trajalo. Samo, da ne bo veliko smisla niti." To ni tako. Če so bili z uporabo Alexa, in do zdaj sem bil prepričan, da ni važno, kaj Hawk mi je rekla, tam je bilo puščanje nekje, zakaj so se trudijo za pridržanje nas v Pyrgos? Samo revmatizem, kar lahko mislim, je bil, da če bomo še naprej potovanja z avtomobilom, da bi bilo lažje, da nam sledite. Ni bilo zelo zadovoljivo revmatizmu.
  
  
  Kot smo hodili bolj zaostaja Mercedes, je pripeljalo dekle na majhen kiosk, kjer omamljanje prikaz pisane rute sedel. "Kupite," sem rekel. "Kupil sem dva, ampak si vzemite čas."
  
  
  Medtem ko je bila zbiranje ji naloži, ji je nagubana, stare hostesa je bilo videti srečno okoli nasip. Ljudje v Mercedes nisem premikanje, pa ni res motilo; so naredili sami, tako sumljiv, da sem bil prepričan, da mora biti na drugi. Vendar ni bilo tako zaseden, ki se nenehno gibljejo množico, ki je bilo skoraj nemogoče izločiti vsakdo, ki je pogledal še malo sumljivo; bilo je, kot mnogi Evropejci v temne obleke kot svetlo oblečena turistov, in moje možnosti, da najdejo človeka, ki je ubil svojega partnerja v moji sobi je bilo precej prekleto slim.
  
  
  In ves dan, Kristina evaded moja vprašanja o njej, stik z Alex.
  
  
  Ko je izbral par rute, smo se preselili na. Ko je bila rahlo ki jih ee roko, dekle trepetali.
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "Za mano... mislim, da je že hladno."
  
  
  "In...?"
  
  
  "Mislim, da je čas." Vzela mojo roko, se obrnila, moje zapestje, in pogledal mojo uro. "ja. Moramo iti."
  
  
  "Sem mislil, da ne bi do jutri."
  
  
  "Moram jo danes... vzpostavi stik".
  
  
  "Vendar nismo, čeprav naj bi bilo danes tukaj."
  
  
  "Vendar pa smo mi." Njen nasmeh je pristen in preveč ponosna, da zame.
  
  
  "Ti si sly malo kurba." Njen smejejo. "Se gremo?"
  
  
  "št. Mi bomo vzeli taksi." Je usmerjen naprej, da prometni kotiček, kjer široko cesto led iz nasip v mesto. "Tam mora biti okoli njih."
  
  
  Še enkrat ona mene pusti prosto; pričakuje več utaje, ampak zdaj ona mora imeti sprejela me je z njo, ko vse. On ni rekel ničesar, vendar je držal prosto levo roko na svoje prsi, in Hugo privila pomirjujoče v scabbard.
  
  
  Je bilo pol ducata taxis, ki je parkirano v kotu pred velikim, izvaljen stari hotel, ki je izgledal, kot obnovljeni ostanki grškega templja s svojo poslabšala marmorno fasado. "Nobene posebne eno?" Sem vprašal, ko smo obrnili vogala.
  
  
  Christina ustavil, je zaprla oči, in pomahal ji kazalcem v majhen krog, nato je opozoril. "Tole," je rekla in odprla oči znova.
  
  
  To je bil prašnih stari Ford, ki ga poganja dolgčas voznik, ki je užurbano pobiral zobe in ignoriranje mimoidočih. Več drugih voznikov stal na strani ceste, v bližini svoje avtomobile, bowing in gestikulacijo, vendar Christina plaval mimo njih odpreti zadnja vrata njena izbira. V krško človeka za volanom pogledal nerad; zdelo se mi je, da ni želel, da bi potniki na vse. Je biti taksist okoli New York, sem pomislil, ko sem sledil Kristina v zatohel avto.
  
  
  Voznik ni pogled nazaj, vendar je zavzdihnila in zamaknjenim močno v svojega sedeža. Kristina leaned naprej in dejal, kaj hitro v grščini. Je pokimal nerad, se je začel motor, in ga dati v prestavo.
  
  
  Po U-turn, smo na naši poti skozi gosto prometa na široko cesto; kmalu se je zmanjšala, in vrstic elegantne trgovine je način, da blok kockasta hiše zgrajene vzporedno z namigi kul dvorišči in velike slepe fasade. Črno-platirane ženska jahanje staro colt približal nam, ignoriranje prometa zadaj Zapri. Kot smo opravili to, voznik je pljunil skozi okno in muttered nekaj; nisem je treba vedeti, jezik, razumeti, kaj je govoril.
  
  
  Ulica je začela naraščati strmo; hiše so bile dlje od ceste
  
  
  in videli smo otroci igrajo v prašnih metrov, piščancev pecking na terenu, neznačilna psi preveč brezbrižni, da naredi več kot dvignite svoje glave in gledati mimo avtomobila. Kmalu mesto je za nami in tlakovane ulice je način, na gladko, prašne ceste, ki počasi začel veter in nazaj čez strma, drevo, iz hriba.
  
  
  Smo rode v tišini, dokler ne bomo dosegli grebenu. Voznik upočasnila, kot smo pristopili majhno nasad dreves, ki obdana kaj videti kot tempelj ali morda grob. V vsakem primeru, je bil obdan z belega marmorja, s stolpci v sprednji, ki ga obkrožata skulpture z kotlino v sprednji, ki je bil videti kot ptica kopel. Voznik taksija minilo mimmo, nato pa je oster zavoj v levo in se ustavil na majhno križišče.
  
  
  "Ah, kako lep razgled!" Christina je vzkliknil.
  
  
  Od tam, kjer smo bili parkirani, smo lahko videli celotno mesto in pristanišče v nadaljevanju nas kot razglednica, v zlato svetlobo, vendar sem bil ne zanima v čudoviti pogledi na tistem trenutku. Njen leaned v šepet, da Christina. "Ali je govoril angleško?"
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Ne vem."
  
  
  Vzel sem priložnost, na njej. "To... kraj?" Bil je nejevoljen; to je bil pekel je kraj, za vsako osebo. Cesta ni bil zelo zaposlen, toda krog-potovanje prometa je bilo dokaj stabilno.
  
  
  Medtem ko je govoril, da je deklica, je opazil, da je voznik taksija je bil počasi obrača pogled na nas. Na zobotrebec je bil še v usta, in on se je nasmehnil počasi.
  
  
  "Tako," je dejal. "Ti poslal. Ne izgledate vsaj malo drugačen v vseh teh letih, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  V trinajstem poglavju.
  
  
  
  
  
  Preden je lahko kaj rekel, se je obrnil avto, potegnil ven na cesto, in še naprej na svoji poti. Christina videti, kot presenetil, kot je bila. Ona stisnemo moje roke tesno, strmel odprtim ustjem na zadnji strani voznikove glave.
  
  
  "Al -" je začela, a sem utišani z njo poglej.
  
  
  "Da, to sem jaz." Voznik je vzel off ravno karirasti skp je bil oblečen; njegov cilj je bil plešast, ampak zdaj je sedel bolj enakomerno za volanom, in celo v hrbet, in petnajst let pozneje je videl, da se bika je moč v njegovem vratu in ramenih. "Naxos". Je poimenoval leto in mesec. "Ti in jaz, Nick. Granate v jami. Sem ustaviti njeno letalo, si ustrelil človeka, ki je bil tekoč, da me bo ubil. Kakorkoli že, kaj so delali s tem fant narednik, ko bi ego nazaj v Nemčijo?"
  
  
  Nisem odgovoril. Ne na žepni nož je ego, kakorkoli že. "Bi rad, da bi dobili boljši pogled na vaš obraz," sem rekel previdno.
  
  
  "Seveda. Kmalu bomo, kam gremo, in potem sem se obrnil. Petnajst let, svojo starost spremenila, kajne?"
  
  
  To je težko reči. Vse sem videl, ko smo se igrali to igro usposabljanje tabor je težko soočiti z običajno debele črne brke. Vsekakor ne pričakuje, da bi našli Alexa Zenopolis na ulici kotu v centru Krfu, in se pretvarja, gotovo ne danes.
  
  
  "Jaz bom vas obvestili. Kje bomo?"
  
  
  "Ti in moja sestra bo ob pijačo na turistično mesto ne daleč od tu. Zelo senzacionalno pogled, American bar z martinis in daiquiris. Ali vam je še vedno všeč, bourbon, Nick?"
  
  
  Spomnil sem se zgodbe, da pilot, ki je na začetku druge Svetovne Vojne je povedal mi je o tem, kako ego je bil sestreljen nad Nemčijo, in ko je bila sprejeta leta za spraševanja po tem, ko so ga ujeli, človek čez mizo od njega, povedal em nekaj o sebi, tudi če je bila pozabljena.
  
  
  "Moje ime je Daniel McKee," sem rekla mirno. "Njen jahte posrednik je iz Floride, in daiquiri zveni res dobro."
  
  
  Voznik se je zasmejal iskreno, skomignil z rameni njegov ogromen ramenih, in pospešiti off okoli kažipoti, in pot začel vzpenjati znova. On ni rekel ničesar, dokler ne bomo potegnil ven na grmovja-v senci dovoz, ki so neposredno privedli do nizko, prostorno restavracijo, ki je bila skoraj skrit od ceste. Smo se ustavili pred temno, temno verandi, in kot spremljevalec začela navzdol široko korake na poti k nam, voznik se je obrnil k meni. Nasmehnil se je, kažejo na velik razkorak njegov ego je sprednje zobe.
  
  
  "Čakal sem pol ure. Nič več kot to. Imaš veliko noč, ki so pred vami."
  
  
  Spremljajoči odprl vrata; Kristina in sem vstala in šla notri. Alex, ki ga nato pa se je odločil, da sem lahko pa tudi pokličete ego, ki je bila narobe o fant iz pokrita terasa, da prečne pobočju na drugi strani restavraciji. Sveče flickered v windproof imetnikov na vsaki mizi in v zbiranje teme, voda daleč pod obrnil na svetleč dojemljivi sijaj, obrača na kositrni in nato postopoma spreminja črno. Od tam, kjer smo sedeli, luči mesta so nevidni, vendar je bilo na stotine drobnih luči v pristanišču, kot grozd kresnice. Nihče ni govoril okoli nas, in jaz ne mislim, Kristina posvečala pozornosti, da svoj videz na vse.
  
  
  Alex je čakal nas je na vhodu. Bili smo spet na cesti, preden je govoril.
  
  
  "Ali ste še vedno vprašljivo,
  
  
  Kaj sem jaz, Nick Carter? "
  
  
  "Samo malo," sem priznal.
  
  
  Dober. Naj vam povem, ljudje sploh ne namig, da ste bili dogaja, da me je spoznal. Dobro zavarovanje; če ne boste videti kot Alex Zenopolis, ki bi morali vedeti, ampak jih, kajne?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Se je preusmerila v sedež pred nami. "Kristina, moja sestra. Preprosta, svoje malo govori z vami. Jaz samo ne pozabite, ste kot deklica."
  
  
  Ona je rekel nekaj v emu v iht. Smejal se je.
  
  
  "Ne, govorimo angleško. Bolje za Nick, kajne?"
  
  
  Moral sem prevzeti tveganje za nekaj časa. "Vse prav, Alex. Kaj bi morali storiti?? Zakaj ste tukaj in zdaj?"
  
  
  "V naši pošte podjetja, mi ne držijo natančen urnik. Zapomnite si, da je čakal za tiste, tihotapci za tri dni?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Tako bi jaz imel levo za Albanija na dan prej. No big deal; smo bili naj bi se glasuje tako sestane jutri. V istem kraju, ob istem času. Malo Christina, ona ne ve ničesar, ne ona, Sestra?
  
  
  "To je za resnično."
  
  
  "Smo zapustili nocoj?" Sem jo vprašala.
  
  
  "št. Vas in moja sestra, boste izpolnite vaše malo romance z veliko noč na mesto. Vam je ples, ki ga jeste, držijo za roke, in jutri vam rečem, žalostno slovo, kot jadro stran in malo študent vrne v Atene. z nekoliko zlomljeno srce. Ali ni to prav? "
  
  
  To je tisto, kar sem imel v mislih. V primeru, da smo se motili o tem, da ji je sledila, je bila ideja, da bi naš kratki roman kot verjetna, kot je mogoče.
  
  
  "Kaj delaš v tem času, Alex?"
  
  
  "Sem se gibljejo dve od kraja do kraja nocoj. Potem sem se vrnete na vaš čoln. Si mi pokazal, če je privezana." Jaz bom šel na krovu, preden zoro in nihče me bodo videli. Njen slepega potnika, kajne?"
  
  
  "Kako boš storil to?"
  
  
  Je skomignil z rameni. "Sem se plavati. Vem, kako se kot riba-način v & nb v temi".
  
  
  Bil je tiho nekaj časa. Smo opravili majhen tempelj; več avtomobili so bili parkirani na opazovanje krova nasprotno, in en par sedela roko v roki pred stebri. Sem envied njih; Christina strani pa je bil mraz v rudnik.
  
  
  "Kako si to taksi?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Imam stike tukaj, moje drugo. Tam so ostali na tem otoku ne moremo zaupati. Želite vedeti več?"
  
  
  "Sem ji rekel. - št.
  
  
  Dober. Ni problema?"
  
  
  "Upam, da ne."Bil sem daleč od zadovoljen, vendar sem vedno moji dvomi v sebi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To je bil najtemnejši noči praznovanje, da bi ga kdaj imel. Imeli smo večerjo v "Pavileon" na prostem v trellised trto, s pogledom na otok je najbolj ekskluzivnih plaži. Pojedli smo rakci sprejeti živi okoli vode v ih kletke, le nekaj metrov od našega predsednika. Sergej je bil umirjen, množica je bila svetlo, in vsakdo je vedel to. Ona ve, vsaj dve filmske zvezde, vključno z igralko, ona je v ljubezni z kot najstnik. Vsa ta leta kasneje, je izgledala še boljša v close-up kot ona nato.
  
  
  Kasneje smo šli v diskoteko na Palace Hotel, kjer je nimaš volje whirled s Kristina na plesišču. Bil je tako zaljubljen v to, da ni bilo pomembno, kaj smo naredili, vendar je tudi v tej množici dekle, ki je privabila več kot njen delež moških pozornost. Mi ni všeč, vendar ne za običajne razloga; tam je bil občutek nadzorovanih obup v svojem gibanja in izražanja, kot če bi poslušal zvok katastrofa. Vsakdo, ki je od blizu pogledal na njo, morda mislite, da je bila na neke vrste drog, vendar njen pripada njih, ki ne bi bilo preveč nenavadno v tej množici.
  
  
  Tam je bil še en kraj, in več ko da, vedno z neusmiljen Alex vožnje nas okoli dahom mesto. Dvakrat ona je opazila rjav Mercedes, vendar to ni motilo veliko; bila je želel drugi opazovalci. Nekajkrat sem bila na robu opozorilo Alexa, vendar ta oseba je bila tako samozavestna in, kot sem izrazito spomnil, tako prekleto sposoben, da sem se odločil, da bo tiho. Imel je prav in kaj narobe.
  
  
  Na dve uri zjutraj, Alex napovedal, da je čas iti na ladjo. Stali smo na dobro osvetljenih nasip, medtem ko Eto roko na kup papirja denar za naše "voznik" in vprašal, ego, da pridejo nazaj, v dopoldanskem času. Mlad človek, ki čakajo v čoln je gledal nas disinterestedly, yawning izdašno.
  
  
  "Ne," Alex pljunil. "Jutri bom vzel po otoku, na obisk moja mati."
  
  
  Dober. Obstajajo tudi drugi vozniki, preveč."
  
  
  "Ja." Naredil namerno žaljivo kažejo štetje denarja, grunted, in podprta stran tako hitro, da sem imel za skok s poti. Kristina in gledal sem ga vožnje, nato se je nasmehnil ruefully na vsaki drugi, kot smo se vkrcali na čoln iz pristanišča bar.
  
  
  Na kratek izlet, smo naredili
  
  
  nakupovanje v trgovini, predvsem za lackey hoja za nami.
  
  
  "Bil je tako slab," Christina je dejal.
  
  
  "Vse v redu, potem. To je bila dobra noč kakorkoli že, mar ne?"
  
  
  V revmatizem, ona poljubila me nežno na lice in nato z več strasti, tik pod mojo brado. "Ampak," je rekla žalostno je to, da čez nekaj časa, " ne bomo potrebovali jutri, vseeno. Ko se moj polet dopust? Ob dveh?"
  
  
  Nekega večera, " je odgovorila telefon in rezervirate vozovnice za povratno potovanje v Atenah. "Želim si, da bi ostati še en dan ali dva."
  
  
  "Ampak to je nemogoče. In prav tako morate jadranje v Italiji."
  
  
  "Sem ne mudi." Je podrgnil ramen, položil roko okrog nje, in je imel ji blizu. Čoln je krmarja upočasnila motorja, vsa njegova pozornost osredotočena na pristop k Scylla, kot je dosegla svojo pot do svojih privezov.
  
  
  "Ampak ... ji. Na žalost." Christina je zavzdihnila in potegnil stran od mene kot čoln potegnil gor poleg temno sloop, samo teče luči, nizko-pogon električnih luči, ki prepustna baterije zelo malo.
  
  
  Sem plačan za to, da čoln je krmarja, in smo šli dol. Kot smo vstopili v temno kabini, Kristina se je sunkoma ustavil pred mano na ploščadi.
  
  
  Njen hissed " Kaj je to?", moji levi strani samodejno obrnil proč od mene, Hugo je bil pripravljen, da bi dobili v svoje roke okoli scabbard.
  
  
  "To... to je nič." Je vstopila v kabini.
  
  
  Hitro je pogledal okoli, Svetnik, ki prihaja iz pristanišču bar je bil majhen, vendar ni bilo kraj za skrivanje, bodisi. Sem šel naprej, preveriti glavo in visečo omarico, potem drugi kabini. Nas Odin. Da nihče. Ko se je vrnil, Kristina je bila razsvetljava Odin je kerozina luči.
  
  
  "Ne bomo želeli ih nocoj," sem rekel.
  
  
  "Ampak..."
  
  
  "Če Alex je preplavala tukaj in skrivaj na krovu, recimo, ignoriraj ga. Vse v redu?"
  
  
  "Oh, kako neumno od mene." Ona je dal iz svetega svetlobo in se obrnil k meni, v utesnjen prostor med ležišči in tabele. Za trenutek je bila v mojih rokah, njen cilj pritisniti proti moje prsi in sem čutil njeno nenadno vroče solze skozi tanke tkanine iz mojo srajco.
  
  
  "Kaj je to?" Sem soothed njo, božal njene lase nežno.
  
  
  "Oh... toliko stvari, McKee. Ali Nick Carter, ali kdor si." Ona stisnemo zaprtimi očmi in njuhanje. "Sem ji rekel sinoči, da je bil naš edini čas skupaj. In imela je prav, ampak ona ni mislil, da bi se zgodijo zaradi tega. Bil sem upal, da je bil rudnik ves dan... moj instinkt, je bilo narobe. Vendar je bila to prava stvar za narediti, mar ne? "
  
  
  Nekaj časa nazaj, njen bila izčrpana do kosti po dolgem dnevu potovanja, in praznični večer, ampak, kot smo stali skupaj v tej ozki prostor, njen zdelo, da se počutijo vse utrujenost mimo. "Ego ne bo tukaj za nekaj ur," sem rekla tiho.
  
  
  Ona je potekala me tesno za trenutek, potem pa potegnil stran nenadno, " Lahko smo nekaj viskija, McKee? In kaj je sedel tukaj sam v temi, dokler Alex dobi tukaj. Ne glede na to, kako jo nam počuti o vas, ne želim, da bi ljubezen, ko moj brat se lahko pridružite se nam v vsakem trenutku."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To je bil skoraj pet ur, ko Alex tiho povzpela nad krmo čolna in zlezla okoli strani pomožni čoln na gangplank. Hugo je držal v roki, ko je njegov cilj pojavil v luknjo.
  
  
  "Počakajte!" Sem hissed, dajanje v najem medlo svetlobo bliskavice na rezilo.
  
  
  "It' s just me, Nick." Alex je porinil črno nepremočljiva torba pred njim in šel headfirst navzdol nizke stopnice do kabine. Ko je ujela pogled svetilka za njim; on je bil oblečen v potapljaško obleko, ki pokriva vse, ampak njegov obraz. Brylev ga izklopite.
  
  
  "Ste že videli?"
  
  
  "To je nemogoče. Si dal ta čoln v dober kraj, moj prijatelj, samo stvari, ki sem jih moral iti skozi bilo majhnih čolnov. Nikogar ni bilo na krovu ih ponoči."
  
  
  Ni bilo nesreče, vendar nisem imel povedati em o tem. "Želite nekaj suha oblačila?"
  
  
  On je poudaril, da vrečko na krovu pred njim. "Imam eno. Morda brisačo. Dve brisače." On je vstal, njegovo telo skoraj zapolnitve prostora v potniški kabini. "Bil sem velik človek, ko si prvič začutil me, Nick. Zdaj ji stahl je malo večji." Začel je vzlet svojo potapljaško obleko, ignoriranje, njegova sestra. Sem prišel z vprašanje za vas.
  
  
  Ko je bil suh in preoblekli v suha oblačila, da smo igrali to igro, v glavnem kabina s pijačo v roki. Nebo zunaj je bila že tako sivo, ampak utrujenost, ki so me zapustili nekaj ur nazaj zdelo, da je odšel za vedno.
  
  
  "Imamo čas," sem rekel. "Čas je, da govori."
  
  
  Alex je velik uk, ki izpraznil Ego je kozarec viskija in vlije drugo. "Ne govorim. Ti in jaz, smo veliko časa, Nick. V tem času, bomo dobili nekaj spanja. Potem, ko greš dobili vstopnice za mojo malo sestrico, Kristina, in mi bomo imeli nekaj časa
  
  
  skupaj. V redu?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Njen, šli na kopno, na gliserjem malo po devetih. Letalske družbe urad je bil kratek sprehod stran, tako da nisem imel, da si za taksi. Dan je bilo oblačno, vendar windless; voda lepanje proti kamniti nasip pogledal sivo in brez življenja. Je primeren moje razpoloženje.
  
  
  Po tem, Kristina je vozovnica, sem hodil brezciljno ob nasip. Bilo je več sprehajalci v očeh zjutraj. To je prehitro. Vendar je rjav Mercedes je bil parkiran na vidnem mestu, kjer voznik in njegov partner, da bi lahko videli moj čoln. To me ni motilo; če niso uporabljati daljnogled, pa ne bi mogli povedati, kaj se dogaja tam, in če bi, to ne bi bilo nobene razlike. Alex je odšel k verigi omarico pred naprej kabini, je njegov gnezdo v utesnjen, vlažno kovinski povezave, in napovedal, da se on ne bi prišel ven, dokler ne bomo hodili na morje na način, da Taranto. "Ko ste skriti, moj drugi, skrijete. Lahko noč."
  
  
  Njen listlessly rummaged prek trgovine s spominki v prosil sem za nekaj dati, da Kristina. Vse, kar je čutil desno. Obrnil se je nazaj in se odpravila za posebno stari hotel, nedaleč od tam, kjer je Scylla bila privezana. On bi se dogovorili, da ostanejo proč, dokler se brat in sestra sta se spoznala, in sem se spraševal, kaj bi lahko govorili o po vseh teh letih.
  
  
  Bar je odprt, in je hodil v, edina stranka v velik, visoko-ceilinged sobi. Je natakar ponudil Krvave Mary, vedel je, hungover turističnih ko je videl, ampak sem se odločil, da se usede za bourbon. Jaz običajno ne piti zjutraj, ampak kolikor moje telo je zaskrbljen, je bila še vedno zadnja noč; ne spi na vse.
  
  
  Imel sem nekaj počasi tisti, medtem ko sem iskal na minuto roko električna ura, ki se uporabljajo, da visi na steni učilnice v šolah in lahko še vedno tam, ko kliknete na gumb. Ni bilo tudi enajst ur, ko bellboy prišel, pogledal okoli, in se ustavil pri meni.
  
  
  "Mr. Carter?"
  
  
  Je skoraj rekel, da je, preden je spoznal, kaj je govoril. Potem je njen oče je zmajal z glavo.
  
  
  "Ti ... Ne Mrs. Carter?"Bil je wizened fantič, ki je kot nalašč v angleškem jeziku.
  
  
  "Bojim se, da ne. McKee je ime."
  
  
  "Ampak gospod, v barre je prvi klic. Dama je rekla, da je ego ime je Carter." Ozrl se je okoli in spet, s poudarkom, da sem edina oseba, ki je tukaj.
  
  
  Lady. "Ti prekleti bedak," sem rekel indignantly. Ona je bilo na palubi in me videli iti v hotel. In kje drugje bi bilo poleg bar? Sem dušijo moja jeza, zavedajoč se, da se je nekaj zgoditi, da je njen pokliči me, in v skrbeh članica se ji je, ona mora imeti naredil neumno napako.
  
  
  "Dobro," sem rekel prijetno, vstajanje, " jaz bom odgovoriti na telefon, če je gospa vztraja. Pokaži mi pot." Spustil denar na blagajni in ji sledi messenger.
  
  
  On mi je pokazal zapored doma telefonov navzdol ozkem hodniku, ki je vodil do počitek, sobe in nazaj v hotel. "Vzemite vsak telefon, in operaterja, ki vam bo povezovanje," je dejal. Čakal sem, dokler je bil doma, nato pa dvignil telefon. Upravljavec takoj levo. Sem rekel, hej, kdo je njen, wincing, ko sem rekel, moje pravo ime, in ona me je prosil, počakajte malo. Nagnil se je nazaj proti steni jaukati, utrujeni in zgrožen z vsemi površen delo.
  
  
  Mehko zvok vrati, je za mano ni bilo audible na prvi. Potem je slišal škripa čevlja, značilen šumenje obleke kot ročno bilo postavljeno. Začel sem, da se obrnejo, in telefon poked v moji roki, vendar je bilo prepozno; nekaj razbil proti moje lobanje in je padel na kolena. Edina bolečina je menil, da je stik s soško tla, in je bil zaskrbljen zaradi teh poškodb kolena okoli high school football dni, ko je njegov drugi strel je prišel in ni bilo nič skrbeti.
  
  
  
  
  
  
  V štirinajstem poglavju.
  
  
  
  
  
  Ne stahl izgubljamo čas poskuša ugotoviti, kje sem. Preveril sem najprej z moj nož in bil presenečen, da bi našli, da je Hugo je bil še vedno v scabbard pod rokav moje doublet. Nisem bila vezana, in mi je zdelo, da leži na kakšno posteljo. Njene oči odprl boleče; svetnik je bil muffled, kot dnevna svetloba sveti na oblačen dan ...
  
  
  Potem opoldne! Pogledal je na uro in groaned. To je bila že dve uri, in je bil zaradi nazaj na Scylla opoldne. Poskušal sem, da bi sedel, ampak roko, me potisnil nazaj na posteljo. Moje oči niso bili osredotočeni, ampak vse kar sem videla je bila meglena cilj pred menoj na nekaj neverjetno višino, utripajoče v času z piha v hrbet moje glave. Legel je še za nekaj časa, bled, poskušam, da se pomiriš in si oglejte, kaj za vraga se dogaja. Nato sem se potrudil, da potisnite jo je za roko stran, vendar je bilo trdo in trdno na mojih prsih. Majhno roko...
  
  
  Ji je odprl oči široko; obraz nad mano je začel plavati v središču pozornosti, obraz, obdan z halo mehko blond kodre.
  
  
  Potem je zagledal njene ustnice krivljenje v nasmeh, njen cape nekoliko ukrivljen nad njimi in svojo peneče temne oči, ki so bile brez prijaznejši kot da nasmeh.
  
  
  "Sue Ellen," sem croaked. "Kaj za vraga...?"
  
  
  "Ostani dol, kot dober fant, medu. Jaz ne bi želel, jih premetavati se okrog, da ljudje niso nesramno in grdo."
  
  
  "Dobili svoje roke izven moje prekleto prsih. Želim, da bi sedel jo dol. Če sem lahko."
  
  
  "Vse prav, medu, ki ste ga poskusite. Ampak zelo počasi, slišiš?"
  
  
  Njena močna rjavo roko umirila tlak kot njen sedel. Po vsem, njen ni bilo na postelji, ampak na velikem belem kavču, da bi lahko spal do šesta oseba brez množice. Pogledal sem okoli previdno; če niso bili za krog windows, smo se morda znašli v katerem koli rednem Park Avenue dnevni sobi. In potem njen, sem spoznal, da nežno ziblje pod mano ni bilo samo moje glave.
  
  
  "Vaš čoln?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Kot pametni kot vedno, Nick? Uh-huh, to je moj čoln. Ali je moj mož, kdor je za nas."
  
  
  On je bil preveč jezen, da nasmeh. "Kaj za vraga se dogaja tukaj, Sue-Ellen? Ki me je zadel?"
  
  
  "Oh, ena okoli mojega dežurni merilnih instrumentov. Kaj je vaša naloga, dragi?"
  
  
  "Kaj pa ste pričakovali?" Poskušala sem vstati, ampak ona ji se uporabljajo kazalcem push me nazaj na kavču. Sem se spomnil, da Sue-Ellen je bila v Teksasu vse-dekleta rodeo prvak, ko je bila na SMU, in ona ni relent na nas za deset let, nam je za tri može vedel sem, da ji gre.
  
  
  "Preveč slabo. Bi radi nekateri viskija?"
  
  
  "Ne zdaj."
  
  
  "Je to jutro dovolj za vas?"
  
  
  "Ni res."
  
  
  "No, glasove, kar je izgledalo, kot takrat, ko ste šli iz telefona v hotelu. Lepanje v baru in vse to. Na srečo, ena izmed mojih stražar literature je prišel in potegnil ven pred policijo prišel in aretirani ste......"
  
  
  "Tako, eno po zadovoljila vaše varovala ali me je zadel." Njen sneaked a pogled na uro, še enkrat, to ni bil tam pred.
  
  
  "Oh, ne skrbite, medu. Vaš mali grški dekle je samo čakal, da prideš nazaj v poslastica staro kad potujete v. Pripravljeni biti privezan, ona gre na palubi ves čas in usmerjena v plošči, kot če je okoli njih "whaler kapitan na widow 's walk".
  
  
  "Daj!" Sem udaril. "Kaj hočete od mene?"
  
  
  Njen nasmeh je bil čisto imp, mešana s čisto kurba. Ona je bila oblečena v paru bikini dna in majico, ki je ni motilo, da gumb gor. Njen, se je spomnila, da so njene prsi so bile majhne, vendar trdno, kot polovice melona. Pri tridesetih ali tako, Ne imeli mišične izgradnje poklicne acrobat, in medtem ko so njene noge so bile lepo zgrajena, so imeli moč vseživljenjsko rider, da je bila. Sue-Ellen je bila komaj kaj več kot pet metrov visok, vendar sem imel večkrat ugotovili, da obvladati, sem ji moral pozabiti, da je bila deklica. Hej, všeč, da je.
  
  
  Se je zgrudil na kavču poleg mene, dajanje v najem njo majica jeseni odprta, da razkrije njene prsi. "Imaš me je veliko težav sinoči, Nick. Ste vedeli?"
  
  
  "Njo? Kako?"
  
  
  "No ... kaj je bilo to? Moj prijatelj je videl par dni nazaj... kje je bil to? Pirej?"
  
  
  Je pokimal z njo. Boleče. "Spominjam se."
  
  
  "No, Rhonda, je rekel, da si se pretvarjal, da ne spomnim. Ali me. Toda vedel sem, od poti, videla je in je videl, njo, ki je moral biti Nick Carter. Res? Ni vsakdo, kot si ti, dragi?"
  
  
  "Jaz..." Je bilo težko, da vem, kaj naj rečem. Sue-Ellen vedel sem, da je počel nekaj, za vlado, ker pa njen oče je bil senator na enem od odborov po vsem svetu, ki so se ukvarjale s CIA in druge Abecede varnostne agencije. "Veš, tam so časi, ko ne morem niti reči, pozdravljeni na moji stari prijatelji."
  
  
  "Uh-huh. Ne za stare prijatelje, kot so Rhonda, ki ne vedo veliko o fižol. Ko pa kažejo, da je lepi obraz v vseh Grčiji, kot si ti, svoje vedo, da ste ne na nekaj skrivno poslanstvo, ali je vse, kar si storil za nas, za Stric Sam. Precej človek kot ste vi, bi morali imeti uporablja prikrivajo, ker so tisti slabi v Kremlju ali kam drugam, so napadli vas." Ona je pokazal na mene in kliknili kladivo. "Tako da sem moral govoriti malo, da je noč, povej jim, kako zelo ste... no različne. Bourbon hvalisanja pravice, veš?"
  
  
  Sem poznala. Preveč dobro. Nekajkrat sem skoraj padla v ljubezni z Sue-Ellen, ampak vsakič, ko jo "razvajen malo bogato dekle" navado, gorivo za pijačo, me rešil.
  
  
  "Torej zadnjo noč, ko smo vsi videli boste, skakanje po plesišču s to grdo grški dekle in jih sploh ne pozdravi, no, to je zgorela mi je."
  
  
  "Toda nisem se vidimo!"
  
  
  "Ne? Celo, ko je bila potiska rit proti svojim m Rivnenskaya par? To je disco, svoje pozabil, kaj?"
  
  
  "Jaz sem mislil... vsi so bili precej na tesnem."
  
  
  "Ne ravno nabito polna, kolega! Če ne veste, moja rit, kdo ve? "Prišla je do mene lizanje,
  
  
  "Kaj ... kaj pa tvoj mož?"
  
  
  "Ah, on je. Achillion, on se dogaja, da nakup ladje na Japonskem ali kam drugam. On ni bil blizu mene več kot pol ducata krat z njimi bele dihurje, odkar sva poročena."
  
  
  "Tako je zapušča ste tukaj? Z varovali in mehaniko?" Moj cilj je bil, zdaj pa hitro postane jasno, čudno dovolj, počena lobanja bi nevtralizirali učinke manjka trezor in preveč viskija.
  
  
  "Uh-huh. On mi je dal to velika stara plovila in posadke, ki sem jo plačajo, da igrajo gluha in nema, vendar sta ti dve heavyweights, ki mi sledite najbolj kjerkoli svojo ekipo gre." Ona giggled in privila do mene. "Pa ne tukaj."
  
  
  "Kaj misliš?"
  
  
  "Ah, on misli, da je me vara, ampak povsod, kamor sem šel do vrat tukaj, vidim jo ih. In da ih veliki stari rjava avto."
  
  
  "Velik Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Ste opazili, da je preveč? Vsakdo opazil."
  
  
  "Ste bili v... Pyrgos nekaj noči nazaj?"
  
  
  "Načrtoval sem, vendar nisem mogel storiti. Zakaj? So bili tam?"
  
  
  "Za nekaj časa."
  
  
  "Kje ste dobili vaš kurba?"
  
  
  "Ona ni kurba. In to ne majhnih."
  
  
  "Ne, to ni veliko. Vendar bi bil lahko ubil njo z eno roko vezani na hrbtu." Bila je poigraval z mojega pasu.
  
  
  "Imam, da gremo ven od tu."
  
  
  "Mi ne skrbi. Bomo imeli večeri, Nick Carter. 7 p.m., odprto zdaj. In kasneje, vse moje prijatelje bo treba nazaj na krov, in jaz bom pokazal jim je, da nihče ni pustilo Sue-Ellen Barlow . za vse svoje prijatelje."
  
  
  Njo, potegnil stran od zapri. "Misliš, da je razlog, zakaj ste trkal mi jasno in mi je prinesel tukaj?"
  
  
  "No... da je bilo morda malo ohladi, medu. Vendar sem ostal up all night s temi ljudmi, in lahko sem videl, jih je hihitala, ker sem bil hvalisanja o vas, in nato si je bedak me pred vsem. Tako, ko so moji psi je dejal, da je videl vnesete hotelskem baru, bil sem samo, ki delujejo na impulz. Ti psi, so dobri za nekaj, niso? "
  
  
  "Ja, mislim, da so. Kje so zdaj?"
  
  
  "Oh, jaz imam eno pred vrati." Ona pomahal ji roko nekam. "V primeru, da ne more počakati, da bi dobili nazaj v svojo grški pie."
  
  
  "Ona je imela letalo ujeti."
  
  
  "No, ona je lahko počakati še dan, ne more ona?"
  
  
  On bi lahko videli, da poskuša razloga z Sue-Ellen je bila brezupna. On je vstal, odstranjevanje ji clawed roke, in je hodil hitro, da vrata. Odpiranje, sem jo videl grobo obraz ene od moških okrog je rjav Mercedes me gledali. Je držal .45-kalibra pištolo v roki, katerih cilj odkrito na moje prsi. Izgleda, da je ego hotel. Je zaprta vrata ponovno.
  
  
  "Draga, ali menite, da bom pustil teči stran od mene, ko sem povzroča vse te težave? Gremo zdaj." Ležala je na tleh na belem kavču, ji srajco na preprogo zraven nje, z eno roko je tucked v pas njeno minimalno bikini dnu.
  
  
  Tam je bil čas, ko je Sue-Ellen je bilo zabavno in smešno, nespodobno, ampak zdravo. Jasno je bilo, zdaj, da je bilo, milo rečeno, spremenila; lahko bi se zabavali z njo, vendar ji iger me je izklopljen.
  
  
  Hodil je nad njo in poletela njen bikini. Ona obokan njena močna, ozkimi boki, da pomaga. Ona se je obrnil na glavo z ee življenja.
  
  
  "Mmm. Ali želite začeti, kot stari bika in heifer?"
  
  
  "Zakaj ne?"Bila je zelo glasen v unzipping njeno hlače, in ko je videla, da njene oči so bile zaprte, se je hitro dvignil majico. "Dajte mi svoje roke," sem ukazal, da se dotaknete notranjosti njenega stegna, tako da je ne bi pozabili, da je mislil sem bil početje to. Ona pa kot so rekli, ziblje njeno dno expectantly.
  
  
  Z nenadno gibanje, ee, zgrabil jo za zapestja in zavit v krpo okoli nje. Preden je dojel, kaj se dogaja, njene roke so bile boleče visoko na hrbtu, fo je zavarovano njo.
  
  
  "Nick!" je wailed. "Son of a bitch!"
  
  
  Ona se boril, kot sem pričakoval, vendar je trznil ji, da ji noge; je bila dovolj majhna, stati na prstih brez truda, in v tem položaju je ni mogel uporabljati svojo moč proti meni.
  
  
  "Zdaj se spravite od tod, Sue-Ellen," je hissed v njeno uho. "Imam stvari za početi, smo lahko igrajo drug čas."
  
  
  "Baraba!" je kričala, brca v me s svojimi petami. Njen potegnil gor malo višje in je sopel kot boli. "Dino!" se je drl. "Dino, pridi sem!"
  
  
  To je bilo nekaj, kar nisem vedel o tem. Vrata swung odprto in pes čuvaj je priletel. Čeprav Sue-Ellen je bila pred mano, ona ni bila dovolj velika, da ustvarite katero koli vrsto ščit, ne na to razdaljo.
  
  
  "Ustrelil sina prasica!" dekle je zakričala. "Emu, udarec prekleto glavo!"
  
  
  Dino se je nasmehnil, kot se je počasi dvignil pištolo .45. Imel je dovolj časa za cilj in pritisnila na sprožilec.
  
  
  Vendar ne toliko, kot je mislil. Je skomignil z rameni in sprosti Hugo je levo roko. Še vedno držite Sue-Ellen v svojem drugi strani, se je metali ji dvorezen nož, ravne na emu grlo; Stahl ni čakati, da vidim, če je zadel svoj cilj, vendar je vlekel njen navzdol in ven na način, kot strel zadonel v zaprtem prostoru.
  
  
  Ko je pogledal, je čuvaj je bil še vedno v pokončnem položaju, s celotno zastavo dovoljenja izraz na njenem obrazu. Ozrl se je dol na kajenje .45 v roko, nato se je počasi dvignil drugi strani na dotik hilt, da jutted nad ego njegovega vratu. Za trenutek sem mislil, da bom ustrelil še enkrat, vendar nenaden naval krvi okoli luknjo moj nož je imel poravnane vse. Se je počasi zgrudil na tla in pristala soundlessly na debelo preprogo.
  
  
  To je bil še vedno v Sue-Ellen v objem, ko je prišel, da pogled na novega telesa. Prvič, pištola je bila pobrala iz njene strani jih ego prstov, je začel metati ego na stran in premislil. To lahko prišel prav, in se mi ne bo treba iti skozi carino, na moje prihajajoče potovanje. Nato jo nož je bil potegnil iz okoli Dino je grlo, to je gurgling zvok in več krvi je bila razlila.
  
  
  "Si prekleto, Nick Carter," Sue-Ellen zarenčal. "Poglej, kaj si naredil na mojem zidu do zidu preprogo!"
  
  
  Vendar je tudi bogata in cool Texas dekle je šokiran, kaj se je zgodilo, in vzel izkoristite. Prvi je vrgla ji na rep, ne preveč nežno, prisilno hrbet v kaj naj bi bilo njeno obleko. Ona je ubogal sullenly, brez besed za trenutek. Sem preveril dead man ' s žepi, kot običajno, vendar je bilo ugotovljeno, nič kažejo, da je bila hema-nekaj drugega kot tisto, kar Sue-Ellen je dejal.
  
  
  "Kaj boš naredil glede tega?" Vprašal sem ga še, kar kaže na truplo.
  
  
  "Njo? Kaj mislite z menoj?"
  
  
  "On je vaš fant. Na vaš čoln"
  
  
  "No, si ubil ego!"
  
  
  "Za self-defense namene. Po tem, ko ste me ugrabili."
  
  
  "Ha! Achillion, on bo poskrbel za to zmešnjavo."
  
  
  "Samo on je na Japonskem. Veste, vaša čuvaj se bo začela vonjem, preden vaš mož dobi nazaj."
  
  
  Ona stared na zajetno telo na preprogo in chewed na noht. "Da, menda..."
  
  
  "Kje je vaša ekipa?"
  
  
  "Sem odpeljal ih, predvsem na obali dopusta. Razen za nekaj fantov v strojnici in enega v kuhinji."
  
  
  "Ne morejo slišati?"
  
  
  "Povedal sem vam. So gluha in nema. Oh, ne dobesedno, Nick; ih pa samo učenja za ignorirati vse, kar se dogaja v tej veliki stari kad. Ste vedeli?" Ona je izgubil večino svojega Texas naglas, in čudno dovolj, všeč mi je njen bolje za to.
  
  
  "Boste prisluhnili? Starega prijatelja nasvet?"
  
  
  "Mogoče."
  
  
  "Vzemite gluhih-izklop posadke in se spravite ta vrata. Vrgel stran telesa ali karkoli misliš, je najboljši, ampak, če si pa poroča, da je policija, boste le dobili v težavah. Ali je ta človek imel nobenih sorodnikov? ? "
  
  
  "Kako naj vem?"
  
  
  Sem mislil, da si. Dober. Pa kot sem povedal. To je do vas, zdaj, Sue-Ellen."
  
  
  "Ja..." je bila še vedno videti na truplo, in je videti kot deklica, ki je pravkar začelo norčevali njene glave. Ki je bil tudi monstrously velikost zapri.
  
  
  "Ali je čoln lahko vzamem? Pojdi nazaj v sloop?"
  
  
  "Uh-huh. Vezana tam." Ona pomahal ji roko nekam.
  
  
  "Potem pa grem." Težka pištolo dvignil.
  
  
  Nenadoma, je prihitel k meni in dal ji je roko okrog mojega pasu. "Oh, Nick! Svoje tako prekleto žal, žal mi je!"
  
  
  "Jaz tudi."
  
  
  "Ali ne boš ostal in pomagal?"
  
  
  "Kaj potrebujemo, dragi?".
  
  
  "Pošteno?"
  
  
  "Mojo besedo čast. In če boste kdaj me videli, kjerkoli v svetu, bi bolje pomislim na isto stvar, preden vam, da trik znova." Bila je potrkal na nos, ki ga Hej, s .45-kalibra gobec.
  
  
  Ona poljubila toplo metal in me je pogledal. Bilo je resnično solze v očeh. "O tem, kako Barry naslednji teden?"
  
  
  "Kaj?"
  
  
  "Mislim, ona mora izpolnjevati nekaj ljudi tam. In če ste še vedno v tem delu sveta, in... in ne delajo."
  
  
  "Oh, Kostya Kristusa!" Potem pa sem imel na smeh. Ee jo poljubil na vrh glave, je bila rdečelaska zadnjič e videl, pobožal ji marmor-trdo rit in šel na dan. "Morda," sem rekel.
  
  
  Vzel je gliserjem nazaj na Scylla; to je bil midafternoon, nebo je bilo še temno nad glavo, in čoln pogledal ominously tiho. Ko je njen mož je prišel na krovu, je bil vrgel nasumice za čoln; nekdo bi pick up ego v zaseden pristana, in ona dvomila, to je važno, veliko Sue-Ellen ali njena odsotnost moža, ali se bo kdaj dobil nazaj ali ne. No, tam je bilo veliko več.
  
  
  "Pozdravljeni? Kristina?"
  
  
  Žal, ni bilo nobenega znaka življenja v sivi temi. Ko je njen oče ji približal, je potegnil .45-pištolo kalibra okoli njegovega suknjič žep, vendar je bilo prepozno. Kukanja notranjosti, sem se znašel videti v črni tunel smrti že drugič ta dan.
  
  
  
  
  
  
  Petnajstega poglavja.
  
  
  
  
  
  "Lay je zelo počasi, Nick. Bom ubil, če ne boste." Alex je gledala me je od glavne kabini, revolver v roki. Ji ni dvoma nen nam za drugo in si, kot sem rekel.
  
  
  "Ga ne potrebujejo," sem rekel.
  
  
  "Vem, da ji zdaj. Uničil vse, kar je. Vse, kar je!"
  
  
  "Upam, da ne. Sem previdno spustil nizko stopnicah, medtem ko je podprta proč, da bi nekatere razdalja med nami. To je bilo prvič, kar sem jih kdaj videl, ego, stoji v dostojno svetlobe, in čeprav je bil fatter v sredini njegov želodec, kot je bil pred petnajstimi leti nisem bil v skušnjavi, da poskusite, da zgrabite ga. Tudi če ni imel pištolo. "Kje je Kristina?"
  
  
  "Pojdi naprej."
  
  
  "Poglej, Alex, tam je problem..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina glas zadonel od spredaj v kabini, in trenutek pozneje je pojavil. "Kaj se je zgodilo z vami?"
  
  
  Kako razložiti, da obupan človek in dekle si pol ljubezen, ki ste bili ugrabljeni s razvajen bogata prasica, ker ..... No, njo, sem naredil vse, kar sem lahko. Na koncu, Alex je bil nasmejan in Christina pogledal dvomljiva.
  
  
  "Misliš tiste ljudi, v avtomobilu so bili gledal njo?"
  
  
  "In mislim, da je malo. Vse v Pyrgos."
  
  
  Ona je prikimala, in njen nasmeh je bil neprijeten. "Torej ste zlom srca, kam bi šli z nami, kajne, Nick Carter?"
  
  
  Njen brat je sunkoma obrnil glavo in ji rekel, naj bo tiho. Nato je dal pištolo proč.
  
  
  "Gremo nazaj do podjetja, Alex," sem rekel. "Prepozno je, da bi dobili Kristina nazaj v Atenah je danes za to ni videti smešno..."
  
  
  "Ona je že bila na plaži, če želite preklicati svoje rezervacije. Zdaj jutri popoldne. In ferret pred njimi, mi bomo vse ostane na krovu. Pravite, da ste bili sprejeti, da ta ženska jahte, kot če bi onesvestil pijan. Veliko. Kristina je paniko. Ste bolni. Mislim, da lahko noč za vse nas." Obrnil se je nazaj v svoje skrivališče v verigi omarico.
  
  
  "Morda smo lahko uporabite čas, bolje kot to," sem rekel. "Kaj misliš, sem rekel, da sem zamočil?"
  
  
  "Mogoče ne vsi. Kakorkoli že, ti in jaz, ne more govoriti, dokler smo ven na morje. Tudi moja sestra ne sme vedeti, kaj moram reči, da svoje ljudi; nevarnost je prevelika za njih."
  
  
  "Nato pa za Božjo voljo Kostya, zakaj si povlecite jo na ta na prvem mestu?"
  
  
  On popravijo navzgor, polnjenje svojo kabino, nit kot duh, ki prihajajo iz magic steklenico. "Ker je moja družina. Sem morda nikoli več ne bo spet videl; ki se lahko rečem, je v tem svetu? Ali vidite, kako da je mogoče, Nick Carter?"
  
  
  Skoraj. Nikoli nisem imel družine, ki govori o, vendar sem nekako razumel.
  
  
  Tema je prišel z usmiljenim hitrost delovanja na tem oblačno dan. Sem spala več ur, tudi ko je Christina je bila teče okoli kabini v huff, in ko sem končno vstala, je bila noč, črna, kot je notranjost pištolo sodček.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ja?" Ona je bila na palubi, ki je sedel za volanom, s črno ruto zavita okoli ramen kot mlado kmečko žensko. Njen, se je za njo.
  
  
  "Ni vam treba biti jezen na mene. Jaz si ne želite, nas, da se razidejo z vami."
  
  
  "Oh, to ni točka, N... Mackey. Ampak danes sem bil pripravljen, da pustite, da vas pustijo, da pusti moj brat, katero sem poznal samo za nekaj kratkih ur... in zdaj to. To je pričakovanje. Kaj je beseda? Anticlimax? "
  
  
  "To je dobra grška beseda."
  
  
  To prinesla srhljivo nasmeh ji našobljenimi ustnicami. "Vedeti moram, če tega ne bi smel"
  
  
  "Kakorkoli že, ni vam treba skrbeti, da bi ljudje v rjav Mercedes več. Niso si sledijo; lahko greš nazaj v Atene, in... vse bo v redu."
  
  
  "ja. Morda." Ona je obrnila k meni, njen obraz napeto. "Ampak McKee... tam je bila še ena... v gostilni in v moj hotel."
  
  
  "Si prepričan, da ni bila ista oseba?"
  
  
  "Zakaj je treba? Zakaj Je žensk svojimi varnostniki menoj?"
  
  
  "Oh, morda iz nič narediti," je rekla rahlo, ni verjel, njene besede za celo minuto.
  
  
  "Ne boste mi verjeli."
  
  
  "Seveda verjamem ji."
  
  
  "Oh, št. Vi ste a vohun; ste pričakovali take stvari, in ko so poskušali ubiti okoli topovi, uporabite žensko telo zaščititi sebe, medtem ko ih ubiti."
  
  
  Ko sem povedal Alex zgodba o moj problem s Sue-Ellen, sem popolnoma pozabil Christina prisotnosti; zdaj mi je bilo žal in sem šel v vse podrobnosti.
  
  
  "Pridi," a velike države, svoj ego
  
  
  "To je nevarna zadeva, Kristina. Veseli, da vam bo prišel ven opoldne jutri."
  
  
  "Njo? Bom kdaj vedel, kaj?"
  
  
  "Ne vidim, zakaj ne..."
  
  
  Od poti, ki je odzvala, moramo že slišali, vse ob istem času: mehko pristop čoln naše lok, mehko push, in hitro izokrenuti usnja-soled, škornji na naprej krova. Je zdrsnila izven sedeža in crouched navzdol, dosegla za .45 ob istem času. Tam je bil ravno dovolj svetlobe, da vidite nekaj nejasni oblike pred debel jambor, ki se gibljejo počasi v našo smer.
  
  
  "Nick...!" Christina hissed.
  
  
  Zadnja stvar, kar sem hotel narediti je ustrelil; zvok v mirnem pristanu je bil kot topovi strel. Hugo ga v njegovo levo roko in čakal.
  
  
  "Gospod McKee." Glas je prihajal iz druge strani jambora, mehka, a jasno;
  
  
  Nisem odgovoril.
  
  
  "Dekle, ki je pred mojimi očmi. Boste odgovor, ali je mrtev."
  
  
  Je poblisnil čez ramo. Kristina je še vedno zamrznjeni za volanom, njeno roko na svoje grlo:
  
  
  "Vse prav," sem rekel.
  
  
  "Mi smo samo želim, da govori z njo. Če ne premakniti, ne bomo premaknili. Ali se strinjate?"
  
  
  Glas priznana njo; to je bilo v moji sobi v Pyrgos nekaj noči nazaj, opravičilo, kot Egos dve vlekel truplo na ogenj pobeg.
  
  
  "Kaj hočete od ne?"
  
  
  "Samo nekaj besed. Če imate pištolo, prosim, spustite vaš ego, Gospod McKee. Ne želimo nobenih težav, ne mi?"
  
  
  "Potem bomo govorili."
  
  
  "V zasebnem. Miss Zenopolis, lahko prosim korak naprej?"
  
  
  Christina je začel, da bi dobili največ, vendar njen oče pomignil za njo, da ostanejo tam, kjer je bila.
  
  
  "Ona vam bo povedal, medtem ko je sedel še vedno. Mi povedali, da ste bili policaj?"
  
  
  "Tako si zapomni si me, Gospod McKee?"
  
  
  "Ja, menda."
  
  
  "Zelo dobro. Potem ne boste imeli nobenih ugovorov. Miss Zenopolis?"
  
  
  Videl je, da je druga senca je bila, ki se premika vzdolž obvoznica cesti, in začel, da bi oslabili je .45 v ego smer. Nas hrupa, nam hrupa, jaz ne pustite, da jih sprejme nas proč.
  
  
  "Ne, Gospod McKee," je dejal človek za jambor. "Vidim, ste zelo jasno. Padec je zdaj."
  
  
  Sem ga. Morda eden od njih, lahko so ga ubili, ne pa oboje. Toda, ko sem dal svoj pištolo na palubi, sem se počutil oris njene svetilka pod mojo roko. Je ni imel, da se sprašujem, če je kdo okoli moški lahko vidite, kaj sem počel, ampak dvigne ego in se obrnil na štiri-fotoaparat žarek.
  
  
  Človek na jambor pokriti svoje oči z roko, in se je hitro prešli saint na drugo. Bil je slepo za trenutek, potem razporedi nazaj in padla v vodo. Preden sem zaslišal pljusk, naredil svetnika nazaj na drugo osebo, hkrati dosegel nazaj, potegnite Christina v kabini za mano.
  
  
  "Spusti pištolo," sem rekel s tihim glasom, in potegnil ven .45. Delal je kot v emu je bilo rečeno, njegovo orožje, ki pada na strehe kabine z thud. Bil je še vedno držal roke pred obraz. Sem vstal in šel nad njim, Hugo v moji roki.
  
  
  Če je bil pripravljen ustreliti njim, da bi bil mrtev, ampak z nenadno gibanje, se je obrnil in skočil na stran. Tam je bil velik pljusk, potem tišina. Sem šel na stran, da vidim, kjer je bil prihajajo iz; moj sveti ujel nekaj gibanja pod vodo, nato pa izgubil. Začel sem naprej, vendar Kristina prijel mojo roko.
  
  
  "Nick! Nick! "Da me, njen glas opravljenih vsaj nekaj milj v & napotilo, da se je poslušal s tisoč ušesa. "To je človek! Tisti, ki so lovili me!"
  
  
  "Kar po?"
  
  
  "Da je ena... prvi. Tisti, ki je padel prvi."
  
  
  Moj saint ga izklopite in se ne zmenim zvok čoln potiska off iz Scylla je lok, ker sem lahko videla zelo jasno obraz človeka, Sergej je zadel prvi. Imel je čudovit povešene brke, in le nekaj noči nazaj, je umrl v naročju, strel v prsi s svojim partnerjem.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Torej, kje za vraga ste bili, po meri?" Sem zahteval po vstopu v naprej kabino in odpiranje vrat verige omarico.
  
  
  "Njo? Nisem tukaj. Spomnite?"
  
  
  "Seveda. Tako ubijajo vaš dragoceni sestra, in ostani v to luknjo, kot so podgane?"
  
  
  "Če jih ubil oba, mogoče bom šel na sprednji izstopna odprtina in ubila. Potem ni druge poti. Vendar imam veliko spoštovanja do vas, Nick Carter; slišim tiste neumne čevlji, in vem, da lahko ročaj jih ne odpirajo."
  
  
  "Lahko bi ubili ih z nožem. Od zadaj. Ona ni bila morali ustreliti, tako da jih je zapustila."
  
  
  Prvič, Alex pogledal negotovo. Morda imaš prav, ampak..." se Je ozrl čez ramo, na svojo sestro, ki je bil še vedno oklepa ramo.
  
  
  "Nick?" je rekla. Bil sem nejevoljen, da je bila z moje pravo ime, a vsi smo imeli skupaj je bilo zdaj, da počutil sem se slabo.
  
  
  in zdaj se mi je zdela, da nismo vedeli seboj na vse.
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "Ne, pustite me tukaj, Nick. Ne grem nazaj v Atenah zdaj, nikoli."
  
  
  "Poglej, to ni mogoče..."
  
  
  "Ampak zakaj ne, Nick?" "Moja sestra, ona je v nevarnosti, kajne? Mi naj bi jo z nami."
  
  
  "Alex, od tukaj, če smo srečni, da bomo dobra dva dni, preden pridemo do Taranto. Celotno idejo za to operacijo je, da tega ne storimo ničesar, da bi se motil nas od ceste. Če Christina prihaja z nami, z mano, da bi lahko udarec, vsa ta stvar gor."
  
  
  "In če se ona turistov, najbolj verjetno, ona bo umrl. Ne, moj drugih, on ni mogel pustiti, da se zgodi. To je moja krivda, da,, ki sem jo v tem primeru, ampak zdaj je do naju storiti vse, kar moremo, da bi ji to to. ne trpijo za to."
  
  
  Njeno roko je tresenje v hrbtu, in da reši me več kot Alexa logike. Dober. Gremo. Odprto zdaj."
  
  
  
  
  
  
  Šestnajst
  
  
  
  
  
  Njen levi pristanišča pod tekočo luči, uporaba vgrajene pomožne opreme. Ko ni bilo drugih ladij v očeh, Alex se pojavile v pilotski kabini in se usedel na noge.
  
  
  "Ne veš, te vode," je napovedal. "Svetloba boje vam povem, če ne za vedno, da gredo. Jaz bom povedal kam iti."
  
  
  Pod ego smernice, smo sledili skrivnost kanal, ki je ležala med otoku in celini; en grozd svetle luči, mi je povedal, označeno mejo med Albanijo in Grčijo. "To so taka trdnjava! Ne eno jegulja lahko prenese mimmo na svoje mesto na najtemnejši noči na svetu."
  
  
  "Kako vam je uspelo, da je?"
  
  
  "Ne, moj prijatelj. Kjer pa so ga dali toliko ljudi in opreme, da zaščitijo svoje meje, potem mora biti drugih mestih, kjer je ne more biti tako veliko jih je. Morda tudi ni dovolj, kajne?"
  
  
  "Mislil sem, da obale Albanije je bila dobro varovana povsod."
  
  
  "ja... ni slabo. Vendar morda ne dovolj dobro."
  
  
  "Kako je severni meji?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Skupaj Jugoslavije? So ti deli Grčije?"
  
  
  Alex popravijo navzgor. "Veš o tem, Nick Carter?"
  
  
  "Dovolj," sem lagal. "Rekel si, da si imel nekaj bistvenega pomena, da nam poveste, ko si prišel ven. Ste odšli. Kaj je to?"
  
  
  Je nasmehnil in pokazal naprej. "Ko smo skozi to ožino, kjer smo zaslužiti zadeti z albanskim mitraljezi tako blizu, da lahko vonj smodnika v ih vložkov, potem bom pa povedal eno ali dve stvari. To je čas, boste ugotovili."
  
  
  Imel je prav o tem, blizu albanske obale; ko je poudaril, navigacijske luči, sem imel občutek, da sem lahko skoraj dosegli obali na obeh straneh. Tanker, ki so prihajali z druge strani kanala strah, spravite me za nekaj časa; tam nisem zdi, da se vse prostora v nen za celo naš majhen čoln. Alex svetoval mi je, da ga ignorirajo.
  
  
  Ko smo zapustili ožine v ozadju in vstala iz morja, je bil skoraj razrešen znova, vendar to ni bilo prezgodaj za Stahl, da je srečna. Veter dvignil, in takoj, ko smo zapustili barikade Krfu, je pihal odkrito v naši zobje. Ko smo začeli doživlja težke udarec, Alex šel naprej, da dvigalo kraka, nato dvignite. Bilo je, kot metanje nekaj hamburgerje na žaru in stoji nazaj, da jih gledam dobili charred.
  
  
  "Mi smo jadranje, Nick Carter. Ste dober mornar?"
  
  
  "Jaz sem v redu."
  
  
  Dober. To je še vedno vaš užitek križarjenja, in ko zori prihaja, morate iti dol. Če kdo pride blizu ... No, moja lepa sestra ne more imeti pustila, ona lahko? Ste val hej, in boste zadovoljni, in če so videti sovražno, ga bom ustrelil in ubil."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Kaj za vraga je vse to, po meri? Imamo levo ožine."
  
  
  "ja. In to je tisto, kar moram vam povedati, ker če jaz ne preživeti, moraš vedeti. Ali veste, če Hema je bilo tam vseh teh letih?"
  
  
  "Defector".
  
  
  "Oh, da, da, vendar ne bo tako sumljivo, moj prijatelj. V moji državi ... no, poglej na to danes. Komunist večjo grožnjo kot eno okoli tiste zveste sedanje vlade? Ali tisti, ki je bil le Komunistični v preteklosti? Št . Nisem kar izgovorov, Nick, vem, da je. Njen odkrili neznosno korupcije v moji državi, in zato ji šel v Albanijo, kjer so bili zelo zadovoljni, da uporabite svoje storitve. To so močni ljudje, ti Albanci, ki so včasih imenovani Mongoli. V evropi. Drugačen od vsi ostali, ste vedeli? "
  
  
  Njen razumel, megleno. Bili so močni, skrivnostna, sovražno, da tujci, in ostro borcev, ki so upiral potencialne napadalce stoletja. Več kot polovica teh ljudi, ki so Muslimani in so se borili v svojih gorah, kot fanatically kot svoje brate v puščavi državah na Bližnjem Vzhodu.
  
  
  "Kaj se je zgodilo?" Sem jo vprašala. "Kaj ste prišli nazaj?"
  
  
  "Dobro, moj drugi prijatelj, to bo nedeljah, da vam povem vse o tem. Vidite, komunizem je veliko ljudi enači.; celo v Albaniji, izkazalo se je, ponosen bojevniki v petty birokratov. Vendar to ni revmatizem svoj žepni nož, eh?"
  
  
  "Nikakor ne."
  
  
  "Torej, sem ji bo povedal, in naj pozorno prisluhnejo. Veliko gibanja svetovnega komunizma, vendar je vse ustavi; vaš predsednik je srečanje z voditelji na Kitajskem in v Moskvi, in Vietnamska Vojna je končana. Za zdaj." Je zarežal. "ja. Vendar pa so člani te veliko Gibanja, ki ne marajo ta razvoj, je moj prijatelj. Še vedno poslušate, Marx, Lenin, Stalin in verjamem, da je komunizem vedno mora razširiti, dokler sistema ne nadzoruje celotnega sveta. . Nekoč, verjemite mi, njen bila skoraj edina, okoli njih. Pa ne zdaj, Nick, ne zdaj. V vsakem primeru, so še vedno aktivni, teh fanatikov, in se pripravljajo pošastni dejanje, ki ne more bolje prispeva k ih vzrokov. več kot dvajset Vietnamski."
  
  
  "Kaj pa je to?"
  
  
  "Veš, dveh jezer na meji med Albanijo in Jugoslavijo? V Bližini Grčiji?"
  
  
  "Jaz ne."Spomnil sem se Hawk je predavanje na zemljevidu zelo dobro.
  
  
  "Tudi zdaj je vojska tam. Niti ne sodijo k nam, ne glede na to, katere države; ti so Grki, Albanci, Jugoslovanov, vendar so vse predane Komunisti stare trdi šoli. Skozi ... ja... se bo začela, ki delujejo v dveh dneh. serija gverilski napadi iz tega nevtralno območje med tri države, ki se ukvarja popolnoma zmedlo svetu pooblastila. Ih bo vodil, kot ste Američani so skoval besedno zvezo tako dobro, Vietcong pogojne ... "
  
  
  On spustite volan in se vrtel naokrog, da pogled na Alex je širok, miren obraz. "Kaj!?"
  
  
  "Pravzaprav, moj prijatelj. Kdo je bolje opremljeni za izvajanje takih vojaških operacij od Vietcong? S svojo primitivno orožja in njihova mala, underfed vojakov, ki so se borili francozi in Američani na hilt za tako dolgo, kot vam lahko spomnite. . Je to nepredstavljivo, da bi jih prenesti na svoje znanje in svoje idealizem v skupini, ki je zdaj zbrani v tej samoti, med Ohridskega Jezera ter Jezera Prespa? Razmislite o možnosti! Na eni strani odločen zaveznik zda, čeprav vojaško diktaturo v teh dneh; na drugi, najbolj represivnih komunističnega režima v Zahodnem svetu; in tretjič, v Jugoslaviji, je bilo več združljivo z Zahoda kot z Rusi. Ki bo deloval proti njim, ko ih racije začeti? Za državo, v kateri bodo buzz In tudi če ih lahko najdete, kaj se bo koli druge velike sile, ne? Bodo ih bomba zda? Bodo Rusi poslali cisterne z Jugoslavijo? Ne, moj prijatelj. In še, kaj je-kaj je mogoče storiti, eh? Ker skupaj s to kampanjo terorja in smrti bo propagandne kampanje, ki se ukvarja v ne dovoljuje, zunanji bazen prezreti, kaj se dogaja v naši majhni košček sveta. Prej ali slej je treba sprejeti ukrepe, in to je neizogibno vodi do konflikta med Zahodom in komunističnim pooblastila."
  
  
  "To zveni zelo hudo," sem priznal. "Kako pa veš vse to?"
  
  
  Alex se je zasmejal. "Ker sem, moj drugi jaz, pomagal nastaviti vse gor, dokler nisem spoznal, kaj sem počel."
  
  
  "Misliš, da niste vedeli?"
  
  
  "Ne bo tako skeptičen, Nick. Je strokovnjak za svoje področje, in tako kot mnogi taki strokovnjaki, nisem bil povedal več, kot sem potreboval, da vedo o splošni namen vsakem načrtu."
  
  
  "Vendar ste ugotovili?"
  
  
  "ja. Spoznal sem ga. In ona, sem ugotovil, da ne morem živeti z znanjem, ki sem ga imel. Torej..." Je pogledal na temno, represivne nebo nad nami. "Torej, bravo=)".
  
  
  Dobil je za volanom pred zoro, ampak on ni niti poskušal zaspati. Je bilo preveč vprašanj, da zahteva ih.
  
  
  "Rekel si, naši agenti, v Grčiji, da ne bo nihče pogrešal vas v Albaniji za nekaj dni. Kako vam je uspelo, da je?"
  
  
  "No, to ni bilo tako would not bilo težko. To je država z gore vse nad njim, boste vedeli,, in zelo slabe ceste. Imel sem veliko svobode za potovanje po moje dolžnosti. Naprej in nazaj prek gore; ni bila nikoli v Južni Ameriki, ampak od tega, kar sem prebral, obstajajo držav, kot so Čile in Peru s približno enakimi pogoji. Ves čas, avtomobili in avtobusi zapustiti ceste, ki se spušča iz neke oddaljene gorske strmine. Čisto prevoz za nekaj dni in precej delov. "
  
  
  "Ampak jih bo iskal, a ne? Tudi na gore?"
  
  
  "Oh, desno. Moj voznik in jaz, smo pobral stari človek na naše zadnje potovanje. Big star človek, skoraj tako velika, kot je njen. Njen emu obljubil, da bo dal ego vožnjo do obale; imam veliko prijateljev med ljudi Albanije v času mojega potovanja, veš? On draped svojo enotno suknjič nad Emu, ramenih, da mu je toplo v mrzlih gora. Stahl ni vzel dokumente,
  
  
  okoli žep, ne bi bilo tako dolgo pot. In potem je moj voznik naredi narobe kažipoti, in mi je nekako uspelo priti ven pred avto, ki gre skozi goro. Obstaja veliko ogenj tam. Stari človek ne bo nikoli zamrznitev spet, ne? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Bil je nazaj na kolo, boj proti težkih valovih, ko Kristina prišel na krov. Njen obraz je otekel, in ni bilo zaradi koks. Ona ni govorila, da me, ampak pobral svojo kavo vrč in leaned proti strehi kabine, usmerjena v prihodnost.
  
  
  "Pozdravljeni," je pozval tiho.
  
  
  To je njeno dolgo časa, da se odzovejo, ampak v tišini, je končno obrnil na obraz mi.
  
  
  "Ali si spal tudi?"
  
  
  "Mislim, da je tako," je rekla Aryanly. "Kako kmalu bomo dobili Taranto?"
  
  
  "Najbrž jutri zjutraj. Nismo imeli veliko sreče z vremenom na to križarjenje."
  
  
  "Ne, nismo storili, da je še." Ona, ki je prišel brez besed k nam, in sem bil sam dolgih ur, dokler sonce prišel ven še enkrat.
  
  
  Alex me je presenetil prihajajo na palubi sredi belega, vendar pa je njegova razlaga smisla. "Poslušaj, moj drugi prijatelj, smo do polovice, da Italija, nismo? Če mislijo, da sem na krovu ta čoln... naredil Je potop-bomber gesta z roko. "Ne maram biti tam, ko sije sonce. Ne, če mi ni treba."
  
  
  Kristina kmalu se nam je pridružila, prinaša paro skodelice kave in lepo urejeni tablice rezine spam in feta sir. Alex pozdravili, ko je videl to.
  
  
  "No, to je moj dober grški sestra!" je tulil, oprijemalne peščica in shoveling mesa in sira v usta. Kristina se je rahlo nasmejal. Iz nje dobili za volanom, medtem ko je šel dol za britje in spremembe.
  
  
  Bil je samo strganje zadnjih pene pod nos, ko je slišal oddaljeno bučanje močnih motorjev. Noge scuffed na kabini krova, in njen mož je pogledal skozi vrata samo v čas, da vidim, Alex potopite v glavni kabini.
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "A velik motorni čoln. Da prihaja odkrito na nas." Vzel revolver iz rack nad kuhinjo korito, preveri baterijo, in se vrnil v gangplank.
  
  
  Njen britev padla, obrisal zadnje posnemanje smetane off njen zgornji ustnici, in ga vzel .45. A zanič orožje iz več kot dvajset metrov stran, ampak to je bilo vse, kar sem imela. Mimmo Alexa potisnil mimo svoje in se povzpela v pilotski kabini, kjer Kristina naj kolo zamahu navzgor v veter, gledal čoln mimo nas.
  
  
  "Ohraniti njeno premikanje," je ukazal, in spravljen na pištolo pod njegovo majico.
  
  
  To je bila velika črna-oluščena, cruiser, rezanje skozi valove, kot če nu ni obstajala. Iz našega kota, vse, kar sem videl, je bil lok in majhen del kokpit z veliko iskalnim nameščen na njej. Prišel je na nas kot vezist lovi reševanje, ki je bila srečna in ni mogel priti off travo. Ona je prekleta ponovno Hawke in celotno ego jadrnico načrt.
  
  
  Svojo pištolo je bil zunaj, ki imajo ego na njegovo nogo, se skriva prav iz pogleda. Čoln pospešeno, pridejo preveč blizu naše stern, pred upočasnjuje malo in veering izklop na strani. Bil je na tem, da dvignejo svojo pištolo in ustrelil, ko je videl človeka za volanom.
  
  
  "Pozdravljeni, lepo!" je zavpil skozi spray ego zbora. "Naslednjič, ko ste na Paxos, pustite, da je neumen, Ameriški zadaj, v redu?"
  
  
  A Francoz s šok za lase in sramežljiva, samozavestni nasmeh pomahal roko, pihal poljub z Kristina, in vrgel veliko vode v našo smer, zagon motorjev in naslovom off pravokotno na naš tečaj.
  
  
  "Son of a bitch," sem vdihnil, tucking pištolo nazaj v moje pasu. "Sem obdržati denar, ki mu je naslov, da Bari."
  
  
  "Kaj?" Kristina vprašal. Ona je bila bleda in tresenje, in on ni kriv njo.
  
  
  "Ni važno. Bom pogon njo."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Smo še vedno ni prišel na kopno, pred temno, ampak vedel sem, da smo bili na peto italijanski škorenj. Tako dolgo, kot je bilo znamenje za opravljanje poklica, njen, misleč, da sem se lahko sprostite, šel sem naprej v kabini, da vidim, če sem lahko dobil svoje štiri ali pet ur spanja. Za nekaj časa sem slišal Kristina v glavni kabini pripravljanje kave in rožljanje plastične posode, delaš čiščenje, ki mislim, da vse ženske so bile rojene, da ne, in vem, kako to storiti. Nato pa sem slišal njen pristop kokpitu, in je bila tišina, razen za zvok valovi lepanje proti trupu centimeter ali tako od moje glave ...
  
  
  To je bila nočna mora, in moja prva misel je bila, da je bila to bo zgodilo. Tam je bilo hladno sapo na obrazu, a hladno jeklo v grlu. Poskušal je pobegniti skozi arhivu, ampak na igrišču teme nočna mora, ni mimo. Čutil sem, rezilo rezilo za rezanje skozi svoje meso, in vedel je, da nisem sanjala.
  
  
  To mora biti njen, je zakričala, skoki stran od nož. Programska oprema za mojo spletno stran
  
  
  Mislim, da je zadel v glavo ojačitev rebra čolna trup poleg ozko ležiščem. Bil sem osupel, sem se počutil, moje lase trganju in cilj udaril nazaj. Nož je zastalo, globoko v moje adam je apple, nato pa je izginil z eksplozivno growl od nekje za mano.
  
  
  Sem spoznal, da je bil šibki svetnika, moja svetilka, in v srhljivo luči sem videl dve twisted obrazi upogibanje nad mano za vedno. Niso videti kot karkoli, kar sem jih kdaj videl: široko oči, tesen-ustjem, nič slišal, samo težko sopenje zveni kot star avto o prevzeti svoj zadnji dih.
  
  
  Sedel sem nenadoma, zgrabil .45-pištolo kalibra, in ugotovila, da je še vedno spravljen v mojem pasu.
  
  
  "Ne skrbi, Nick," Alex growled. "Ona ni dobil."
  
  
  On je imel sestro vratu s svojo podlaket okoli hrasta štor, in ko je gledal, je coolly zviti prsti, dokler ona je padla na nož okrog njene roke, Hugo.
  
  
  Sem ji rekel. "Kaj za vraga?"
  
  
  "Zbudi se, Nick." Odrinil dekle čez ozko koča na drugo ležišča: "ali si želite, da bi ubil njo, ali bo to storim?"
  
  
  Njo, pogledal Zapri v medlo luč, njen obraz skrit za debelo zaveso lase. "Ubila?"
  
  
  "Seveda."
  
  
  "Vaša sestra?" Bil je še vedno na pol v spanju.
  
  
  "Sestra?" je snorted in zgrabil ee je brado, kar je njen pogled na Brylev. "Ona ni moja sestra, Nick Carter. In zdaj se je glas-glas bo umrl."
  
  
  
  
  
  
  Poglavje sedemnajst
  
  
  
  
  
  "Da," je rekla. "Ubiti me."Njen cilj je padla na Alex je medved tačko, kot če ona ne more ga držite več ali niso želeli.
  
  
  Ji je potisnil njen brat je roko in potegnil nož navzdol po pobočjih krova med nami. "Ni, da je tvoja sestra, Alex?"
  
  
  "Seveda ne."
  
  
  "Kako veš?"
  
  
  "Vedel sem, da je od prve minute, ki sem jo videl na poti v moje taksi. Moja sestra je bila še dojenček, ko sem ga nazadnje videl, vendar je izgledala tako kot jaz. Lepa, ja, ampak z debele noge in telo, kot je moja. Ne tako velik, morda. ampak to ne bi mogel bil tako popoln." Stekel je rahel žarek svinčnik skupaj dolžina dekle stiskali telo označite njo in njega, vendar mu je bilo, da se strinja, da ni bilo veliko podobnost.
  
  
  On je iztegnil roko in prisiljeni, da ji poglej ga. "Si se potrudil, da me bo ubil?"
  
  
  "Ja." Odgovorila je, da je brez obotavljanja.
  
  
  "Zakaj?"
  
  
  "Zato, ker sem moral."
  
  
  "In Alex, preveč?"
  
  
  Hej, ni bilo nič na tipko nazaj.
  
  
  "Kako?"
  
  
  "Ko umreš, ego, bi imeli strel z njim." Ona je poudarila, da moj pas, kjer .45-pištolo kalibra je bil zaljubljen.
  
  
  "In kaj potem?"
  
  
  "Oh, me bo ubil! Prosim!"
  
  
  "Pridi, Kristina. Kaj se zgodi potem?"
  
  
  Ona je globoko zajel sapo. "In potem... sem imel, da bi vrgel moj brat je telo proč... Alexa odbor in poda tvoje italijanski obali. Taranto, če je to mogoče, vendar nikjer."
  
  
  "Kaj je cilj?" Nisem hotela kopati v ne tako veliko, zdaj pa je čas, da izveste resnico.
  
  
  "Jaz... jaz bi rekel, da je Alex je bilo narobe o informacije. Da sta prišla v boj, ubit še enkrat, ubil znova in... no, v redu. Ali ni to očitno?"
  
  
  "Ali delate za druge strani?"
  
  
  "Ne po lastni izbiri!" Pogledala je navzgor, divje, najprej na mene, potem na Alex, nato v globine odpreti verigo omarico. Ona sobbed."Kaj lahko stori za njo?"
  
  
  To je bil Alex, ki je bila simpatična. "Kaj imajo na vas?" je vprašal.
  
  
  "Sin moj," je zamrmral.
  
  
  "Sin?"
  
  
  "ja. Ona je bila... Njen izlet v Bolgarijo. Moji starši so bili grški, vendar so se odselili v času Državljanske Vojne. Rodil sem se v to umazano države, vendar sem odraščal grško."
  
  
  "In tvoj sin?"
  
  
  "Imam enega sina. Emu je zdaj štirih let. Je v lasti države. In njo...."
  
  
  Hugo zdrsnila nazaj v svoje scabbard in preverjene je .45 in dal ego na posteljico zraven mene. "Kristina? Je, da je vaše ime?"
  
  
  "Ah, ja. To je bil problem!"
  
  
  "Je bil, da je to?"
  
  
  Je dvignil glavo, pogledal odkrito na mene, potem na Alex. "Jaz sem Christina Calixos. Jaz sem štiriindvajset let. Ko sem bil devetnajst, sem imela otroka, vendar nisem imel mož. Država je moj ego stran od mene. Ona ni mogel niti videla. Ko je moja mati in oče umrl, sem imela nič. Sem levo, tako da sem se preselil čez mejo, v Grčiji, kjer sem dobil njeno, v upanju, da bi se bolj svobodno in nekako dobil moj sin nazaj. Že skoraj eno leto, njen žile so bili prestrašeni, ker nisem imel dokumentov; nato sem bil v Prevez." Ona me je pogledal. "V Preveza, je bila na plaži, ko mlado dekle utopil. Tam je bila velika množica ljudi, in tam so ji stvari v bližini. Pogledal sem jo gor in videl, da ji je bilo ime Kristina. IH vzel jo je in postal Christina Zenopolis. Sem izpadel iz zdravstvene nege na šoli, tudi levi moj ljubimec in se preselila v drugi del Atenah, tako da nihče ne bi nedvomno moje identitete
  
  
  to, in je delal, dokler ne bodo me našli."
  
  
  "Ti?" je vprašal.
  
  
  "Ja." Je poblisnil po Alex. "To je... kaj? Dva meseca nazaj? Šest tednov? Ugotovili so me in so mi, kdo je bila in vse o mojem sinu v državni hiši. In kaj bi se zgodilo, če ona ni z njimi sodelovati. Vedel sem, da zelo malo o Christina Zenopolis, zdaj pa vem, da ji je bolje kot poznam sam. So vedeli, da ste bili prišla ven, Alex. Jaz ne mislim, da točno vedel, kako uporabljati meni, pa so bili zelo srečni, niso bili oni? "
  
  
  Alex tugged na koncu svoje brke. "ja. Bili so zelo srečni. Kaj pa, če nisem vztrajal, da se obrnete na vas?"
  
  
  "Predvidevam, da so vedeli, da so vaše vsako potezo. Ne morem reči. Toda vem, da ji... " Je obrnila k meni. "Nick? Človek, ki je padel na ladjo, ko so nas napadli? Ste mislili, ego je bilo ubitih nekaj noči prej."
  
  
  "To ni njeno. Ego partner".
  
  
  "Ah, ja. Ampak povedali so mi, kako je treba storiti, z vosek bullet napolni s krvjo, tako kot kar nekaj fazi čarovniki uporabo? Vedeli so, da se tega ne zavede praznih rok."
  
  
  "To zveni precej prekleto težko mi je," sem rekel. "Zakaj nisem prav tako ubiti Alexa in bo naredil z njim?"
  
  
  "Ne morem reči, da. Sem imel le majhno nalogo, da skupaj..."
  
  
  "Nekaj umorov."
  
  
  "Da, da! Dve smrti ljudi, nisem vedel, da v življenju mojega sina! Bi se odločite drugače?"
  
  
  "V redu, v redu."Bilo je težko, se ne odziva na svoje strasti, ampak kot sem sedela nasproti njih, sem ji videl, Alex premišljeno božal svojo ex-sestra je ramen. Nekako sem ugotovila, da je lažje za naprej. "Dovolite mi, da govorim odkrito. Niste bili sledili, ko smo bili tam... skupaj?"
  
  
  "Ne, ne. Naredili so ga, da si mislim, da je bil v nevarnosti. In so ljudje, ki so prišli na krovu sinoči... no, saj veste."
  
  
  "Tako da boste morali iti na potovanje z nami."
  
  
  "Ja."
  
  
  "In ubiti nas."
  
  
  Za dolgo časa, samo zvok v nabito polni sobi je bila Kristina je oster dihanje. Nato Alex odkašljal, kot aligator purring za njegovo mesečno večerja.
  
  
  "Ali ste zadovoljni, Nick Carter?"
  
  
  "Več ali manj."
  
  
  "Zakaj potem ne greš gor in videli, kuda, po meri vzeti, ta čoln je prišla?"
  
  
  Samo po dawn, smo prečkali peto italijanski škorenj in so bili do polovice, da Taranto, ko je prvi helikopter, ki je letel nad nami. Ponoči, je določeno tri oranžna rešilnih pasov na terminski krova, kot smo se dogovorili, in ko je helikopter opazil nas je, roko letel ven, da nam poveste, ki je bila vezana na Scylla. V manj kot eni uri, še helikopter, ali morda isti, sel v širokem zalivu zraven, naj Alexa in Kristina na krovu. Bil sem v levo z Hawk in rešilni čoln, ki je bila spuščena iz helikopterja. vreme je bilo slabo, še enkrat, in preden se moj šef je bil v kabini za več kot pet minut, njegov obraz je bil začetek, da se ujemajo z vrtenjem zelene vode okoli nas.
  
  
  "Kako dolgo bo, preden boste lahko dobili ta stvar vrata?" je vprašal.
  
  
  "Morda nekaj ur."
  
  
  Premolknil pred sprejemom. "Ah, jaz jo vidim."
  
  
  "Je tam nekaj, kar si želite, da govori mi o?"
  
  
  "No, morda. Sem se, da dekle, ki je bilo edino, okoli njih?"
  
  
  "Ona je bila všeč. Ne bi bilo Stahl je ideja, da dal ji je zdaj."
  
  
  "Joj?"
  
  
  "Novo ljubezen." Njej, videl, kako Kristina in Alex pogledal drug drugega, preden sta se vrnila na helikopter.
  
  
  "Ampak ... oni so brat in sestra!"
  
  
  Sem napolnjena z detajli. Hawke pametno prikimala. "Pa ona, ki nam lahko pomaga preveč."
  
  
  "Če lahko nekaj storiti glede svojega otroka."
  
  
  "To je možno. Moram delati na tem."
  
  
  Smo pa sta v tišini za trenutek, preden je spregovoril, še enkrat. "Kako si, N3? Ne rane? Brez modrice?"
  
  
  "Nič ni govoril. Veliko stvari."
  
  
  Dober. Ko smo prišli nazaj v Washington nocoj, moram govoriti z vami o..."
  
  
  "Počakaj malo."
  
  
  "Ja?"
  
  
  Sem potrkal, mu na volanu. "Moram priti nazaj v čoln."
  
  
  "Da lahko poskrbeli."
  
  
  "Jaz bi raje naredil sam. Lahko sem, da pridejo nazaj, tukaj nekega dne."
  
  
  "Dobro..."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Oh, ona, mislim, da imaš prav. Kako dolgo bo trajalo?"
  
  
  "Nekaj dni. Odvisno od vremena."
  
  
  Dober. Vendar ne predolgo, Nick. Potrebujemo vas."
  
  
  "Ne bom," sem obljubil, in je začel psihično izris tečaj za Bari. Za nekaj časa, je bila skoraj zasvojen na Kristina, ampak tudi na Sue Ellen, ona nikoli dal nož na grlu. To je čas za zabavo. To je moj način.
  
  
  
  
  
  
  Kodo
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kodo
  
  
  Namenjena za ljudi iz Združenih državah, Tajna Služba
  
  
  
  Prolog
  
  
  Nisem ga da Kirby je pogreb. On je bil v Singapurju v času, nosil brado in očali in nastopajo kot projektil defector, ki želijo prodati Ameriški skrivnosti, da Kitajski Komunisti. Igral se je svojega dela dovolj dobro, da se odpravi eden od Mao je ključni dejavniki in kramp v informacije, plinovod ga je ustanovila, da bi dobili nekaj metkov v njegovo stran in dobili šifrirano telegramom od čestitke Hawke, vodilni genij enote, kjer delam. Pravimo ego AX. Mi smo dobri fantje.
  
  
  Ko sem prejel zapoznelo novice Kirby smrt, ona je bila, ki se zdravijo na Britanski bolnišnici na severni obali Malajski Polotok. Hawke imel dovolj stik z British najti mi dobri zdravniki, mehko posteljo in lepo medicinska sestra. Novice o Kirby je uničil vse, kar je.
  
  
  Kirby je bila ena SEKIRA je najboljše agente, pameten in zanesljiv. Skupaj sva delala na nekaj zahtevnih nalog v latinski Ameriki, ki je dal skozi veliko izzivov. Nisem pozabil, kako Kirby, težka človek v sklopka in izkušen pilot helikopterja, zgrabil me izven čolna v Kubanskih vodah iskren, preden ladja razbili v manjše kose, kot sestavljanka.
  
  
  Zdaj je bil ubit, in nihče ni vedel, kdo je morilec je ego je. Iskanje ih je bila moja naslednja naloga.
  
  
  Prvo poglavje.
  
  
  Letalo me je, da zasebni vzletno-pristajalne steze na Floridi-Cis. Visok človek z brezizraznim obrazom leaned proti kapuco, čaka avto. Svoje znanje ego. On je bil eden od dveh AX agentov, ki je delal kot Hawk ' s svojimi varnostniki. Ego je bilo ime Smith.
  
  
  To je bil eden od Smith je najbolj zgovoren dni. On je samo rekel osemnajst besede, ko me je poklical, da izpolnjujejo Hawk.
  
  
  "Starec, bo imel zobe skupaj," je dejal. Smo pospešiti po samotni cesti, merilnik hitrosti, kaže limuzini do 70. "Jaz se ne spomnim, kdaj videl njega - ego je tako grdo razpoloženje."
  
  
  Vzrok Hawke ' s nesrečo, ni težko ugotoviti. Nihče ne bo ostal ravnodušen po izgubi zastopnik, ki je kot David Kirby.
  
  
  Limuzini obrnili vogala in je videla samoten koči, ki je sedel na koncu tlakovane ceste. Izven koči, sem raziskal prazno dock v mirnem zalivu. Mehiškem Zalivu shimmered v daljavi, kot barvne stekla, zamašena s soncem.
  
  
  Je bil veter, ki piha čez otok, ruffling Hawke je bele lase. Čakal je zunaj koči, ko smo prispeli. Kopijo Smith, brezizraznim drugi operativni ki je bil ponavadi najdemo v bližini Hawke, je sedel ob oknu.
  
  
  "To je kraj, kjer umorov, ki je potekala," Hawk je dejal, mahanje z roko v hišo s hitro smeh. "Vas bom popeljal v notranjosti v minuti."
  
  
  "Hvala vam za pošiljanje za me."
  
  
  "Me ne silijo v vendetta, Nick. Poslal sem ga za vas, ker vas potrebujem."
  
  
  On glared na mene in še naprej. "Nam je uspelo obnoviti nekatere podrobnosti. The killers so bili vožnje majhen tovornjak. So se ustavili tam, "je poudaril," in narežemo telefonske žice, ki vodijo do hiše. Nato so šli v hišo in prepričan nekdo priznati, da so bili signalmen, verjetno pod pretvezo preverjanja telefon. Menimo, da so bili oblečeni kot izvajalcem. Ujeli so Kirby in človek Kirby je prinesel tukaj, da izpolnjujejo presenetil, in ubil ah in dve drugi, ki so bili v koči na čas . Tam je bil pridihom grenkobe v Ego glas, kot je dodal ," Mi še vedno ne vem, kaj je bilo, in smo lahko le ugibamo ih motivov."
  
  
  "Koliko ljudi iščemo?"
  
  
  "Kot izobraženi ugibati, bi rekel, štiri od njih. Vsaj dva od njih so bili oboroženi s strani puške. Eden od njih je imel puško. Ugotovili smo, sledi Odina kroženje okoli njih doma, da je pristop, ki ga od zadaj. Je pokvaril zadnja vrata, in so ujete moške, notranjost v crossfire. Bilo je grozno delo ."
  
  
  Veter je pihal proti nam, kot smo hodili proti hiši, in Smith sledila tišina.
  
  
  "Kaj je bilo Kirby je odstop?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Prišel je tukaj, da se pogovorite z osebo, najem koča. Ta oseba je bil Frank Abruz."
  
  
  To ime me ustavi v moje skladbe. "Mafija je Frank Abruz?"
  
  
  "In nihče drug. Legendarni Frank Abruz. Odin je po nekaj ljudi, mafije, kdaj se dogovorili, da naj gredo z odliko. Je utrpel srčni napad in se odločil, da je želel, da preživijo svoje zadnje dni na Siciliji. Mafije direktorjev glasoval za Ego pokojnino in se odločila, da plača em majhno pokojnino za zveste službe." Hawk dovoljeno sam majhen nasmeh. Pokojnine, ki je bil nekoliko boljši kot zlato uro. Kot pravzaprav, sem rekel, dve sto tisoč na leto. Izvedeli smo, da Abrouz bi zapustili državo, v nekaj tednih, in Kirby je stik z njim."
  
  
  "Jaz bi zanimalo, kaj so govorili o tem, je AX agent in nekdanji mafije capo."
  
  
  "Abruz potovanje, Nick. Bil je človek zaupanja, ki ga sprtih skupin znotraj Kota, in ko so imeli občutljivo řel po opravkih za reševanje v tujini, oni deli so bili poslani ego." Sokol se je dotaknila moje roke. "Zdaj gremo v koči."
  
  
  
  
  
  Drugi telesni imenovan Corbett odprl vrata za nas. Je skoraj flinched, ko smo šli noter. Kraj je bil zaprt za več mesecev, vendar je še vedno zdelo, da vonj smrti.
  
  
  "Frank Abruz bila zanimiva oseba, na druge. Ne morem reči, da sem spoštovati njen ego. Ego je zapis je bil preveč krvavo, "Hawk je nadaljeval," pa je bil eden izmed voditeljev, ki je govoril pred mafije vključenost v mednarodni trgovini z mamili. To je bil boj to nadvse zadnjih dveh letih, ko se je Ameriška podružnica mafije, je bil na voljo ukvarjajo z Azijske skupine, ki je " pod nadzorom najboljše polja opija v Indokine."
  
  
  "Je bil, da je pred srčni napad, ki je odpeljal ego do upokojitve?"
  
  
  "Pravzaprav. Potem, ko Abruz uspelo spremeniti Komunist-partizan položaj v posel, vse skyrocketed. On je predstavil svoje ugotovitve, da je mafija je visoko sveta in jih povabila, da pregleda ta predlog. V tem času glasovanja je bilo v svojo korist. tam so bili disidenti, vendar odbor odločil, da se odpove dogovor ."
  
  
  "Razumem. Abruz imel informacije o opija polja, da bi lahko uporabili. Kirby je poskušal prepričati, jaz prenesti na nas."
  
  
  "Abruz je vrline so nekaj, eden od njih pa je bilo prepričanje, da komunizem ni bil val prihodnosti. Tam je bil razlog za upanje, da bo sodelovanje z nami. Kirby je tudi sum, da Abrouz so prebrali nekaj podatkov o Komunisti. Morda ih mafije stiki so bili povezani z njimi, ne samo na področju drog."
  
  
  "Kakšno podjetje?"
  
  
  "Kirby ne, nisem vedela. Abruz samo namignil, da je vedel nekaj, kar AX morda našli zelo zanimivo."
  
  
  Hawk led me v sobo, ki je bila posejana z bullet luknje. Pomahal roko ljutito. "The killers niso vzeli vse možnosti, kot lahko vidite. So poškropiti dovolj vodijo tukaj, da bi ubil deset ljudi."
  
  
  "Abruz imela težko ugled. Srčni napad ali ne, srčni napad, vendar ni bil tip osebe, da igrajo s.
  
  
  Hawk pokimal. "So hitro in učinkovito, priznam, da. In popolnoma hladno-blooded."
  
  
  "Rekli ste, druge so bile dve osebi Abruz je fantov?"
  
  
  "Egos so" osebni svojimi varnostniki'."
  
  
  Odprl je okno in pustite v prepir. Sem mislil, da je stara mafija capo in moj prijatelj Kirby, ki leži na tleh s svojimi organi iskidan z naboji. Vzel sem globoko zajel sapo kul vzorčenje zraka pretakanje dol moj obraz.
  
  
  "Kako mafije občutek o Abruz smrt?"
  
  
  "Moj običajno zanesljivi viri pravijo, da so plaši, da praktično vse ih zaupanja visoki zneski so bili kratki rok. Ampak ne pozabite, da Abruz stališča so bila ovržena jih je nekaj in da je naredil sovražnike v svojem času. Kaj je pomembno mi je, da je eden naših glavnih agentov je bil ubit v različnih okoliščinah, ki ne morem razložiti. Ne bom dal gor na to več, kot ste. Želim morilci najti."
  
  
  "Obstajajo trije načini," sem rekel. "Komunistični agenti, stari sovražniki Abruz, ali nekdo, ki ni bilo všeč, da je bil omejujejo Azije drog ukvarjajo."
  
  
  Hawke razlila cigar bliskavico, se na njegove hlače in brušena stran ih. "Štiri dni. Se spomnite ji omeniti Abruz je $ 200,000-letno pokojnino? Imel je prvo leto, plačilo v svoji hiši. Izginila je skupaj z morilci."
  
  
  "Ubil enega od mafije, je najbolj bali capos? To traja norca, da bi prišli do te ideje."
  
  
  Hawk vstal je sunkoma. "Pogled na te bullet luknje. Ali menite, da oseba, ki je odgovorna bil pameten?"
  
  
  Imel je prav.
  
  
  Je sledila Hawk ven na ulico. "Videl sem, doma, in slišal to zgodbo, ampak nisi rush mi tukaj samo zaradi tega. Kaj še?"
  
  
  "Ni bilo druge osebe v koči, ki je pobegnil pokol. Smo končno našla."
  
  
  * * *
  
  
  Dekle, ki je videti kot milijon dolarjev za inflacijo. Bila je blond, mlade, in leggy. Čeprav je bila oblečena v plašč z ovratnikom obrnila, ko je ujela pogled njen obraz, kot ona je hodil po restavraciji na ulici. Zapri imelo visoko nadstreška ličnic in široko temne oči , rahlo meri je pogled, ki ni bil označen z cinizem in togost bi on pričakuje.
  
  
  "Zamrznitev tukaj," Hawke je dejal, da je matematika nadzornik na projektor. Sedela sva v temi projekcijski sobi eden glavnih SEKIRA podlag, študij sliko na zaslonu. "Njeno ime je Sheilo Brant, vendar ona ne klic sama, da je več," Hawke je dejal. "To je bil pekel dolgo časa, saj smo se našla."
  
  
  Sem ugotovila, da je težko verjeti, kaj Hawke je povedal o Sheilo Brant. To ni šel s tanko obraz in mehko oči.
  
  
  "Ali ste prepričani, da je bil Frank Abruz je, gospodarica?"
  
  
  "Brez dvoma. Vendar vemo zelo malo o tem, kje je bil pred Abruz izbral ji v Vegas."
  
  
  Je zavzdihnila v frustracije. Ne verjamem, da obstaja zakon, ki pravi, lepa dvajset-dve-letno dekle ne more najti sreče v podjetju staranja mafije capo. "Stara član organizovane tolpe imel okus."
  
  
  "Zelo veliko, kot je vaše, pravzaprav," Hawk je dejal sardonically. Nato je nadaljeval: "Ko smo ugotovili, da Sheilo živela v koči na Floridi z Abruz in ni bila ena izmed žrtev, smo začeli iskati za njo.
  
  
  
  
  
  
  Ona hid ji sledi dobro."
  
  
  "Kdo je ona, ki teče proč od? Ah, pravo, mafije?"
  
  
  "Verjetno od vseh treh. In morda za nekoga drugega. Boste z veseljem vedeli, da bom poskrbi za vas, da namestite ta žepni nož za Sheilo."
  
  
  Veselil sem se, da je. Je poblisnil po žareče dial uro. Čeprav je vedel, da je potrebno njo, je bil že čuti, oster konec nestrpnost. Nisem mogla čakati, da hit cesti in sledimo poti, David Kirby je morilci. Ta noč je bila že preveč hladno zame.
  
  
  "Ta film je bil posnet v majhnem mestu v Idahu imenuje Bonham. Sheilo Brant je živel tam v zadnjih dveh mesecih. Imeli boste zgodbo, da pojasni vaša nenaden pojav. Ne želimo, da bi prestrašil dekle v teče stran. spet, " Hawke mi je povedal. "Ampak ko boste prišli, boste morali razstrelili ego."
  
  
  "Poglejmo preostanek filma," sem predlagal.
  
  
  Projektor znova vključi. Smo gledal kot Sheilo Brant hodil proti parkiran avto, z eno roko je tucked v širino njegov plašč. Tam je bil gladko milost, da ji gibanja. Ko je odprl vrata avtomobila, njen cilj trznil nenadoma, kakor da bi slišal zvok, ki je njen živčni. Ko je spoznal, da je zvok, ki je neškodljiv, relief dotaknil njenega obraza.
  
  
  Ona je dobil v avto in se odpeljal proč, kamero po svetu, dokler se obrnili vogala.
  
  
  "Naš človek narejen film o hotelu okno čez cesto od restavracije. Dekle, ki tam dela kot natakarica, " Hawke je dejal. Da je bil osem dni nazaj. Naš človek ni poskušali vzpostaviti stik. To je vaše delo. Vzpostavijo stik s Sheilo in, če je potrebno, odnosov. Moramo vedeti, kaj ona ve. Vse to."
  
  
  Projektor izključi, in Sergej je prižgal, ki polni prostor z svetlosti.
  
  
  "No, naredil film, vam povem, kaj?" Hawk me je vprašal.
  
  
  "Ste imeli prav. Ona je strah. Ona je imel pištolo v njeno pravico plašč žep. Poleg tega, zapri ima dobre noge."
  
  
  "Mislil sem, da bi opazili, vse to," Hawk je dejal dryly. "Poskrbite, da boste pazi na svojo desno roko, kot tudi za njene noge."
  
  
  Podal mi mapo, on bi bil držite v naročju. To so vsebovale AX datoteko na Sheilo in povzetek moje naslovnica. Imel sem preostanek dneva, da se bodo na pamet nauçili ih, pripravi ponaredek ID, in se seznanite s posebno opremo, ki bi jo vzamem s seboj, da Idaho.
  
  
  Sem levo Sheilo Brant je datoteka na stanovanjske stavbe, kjer sem bil sprejet, nato je moj ponaredek ID. Ned Harper, ki je na sliki na vozniško dovoljenje, pogledal natanko tako kot Nick Carter. Imel je težko obraz, vendar sem precej všeč. Skupaj z njo ID kartico, dano ji je bilo kovček poln osebnih predmetov, ki se prilegajo svojo vlogo v Idaho. Shvedov ni bila videti novo za nas, ki smo sešiti, vendar je bil kot nalašč zame.
  
  
  Sem preživel uri v orožarni. To je bil preveriti zaboj, ki jih vsebuje, med drugim smrtonosne predmetov, high-powered puško z dolgo-obseg uporabe. Skupaj z mojim osebnim orožjem, to mi je dal isto ognjeno močjo, kot nekatere policijske uprave.
  
  
  Drugo stop naredil sem bila osnove elektronike oddelek. Na Hawk naročila, naši strokovnjaki sestavljen komplet za mene. Izgledalo britje kit, vendar je nen je občutljiva poslušanje naprave, kamere, in majhen magnetofon. Sem dvomila sem, ki potrebujejo ta sredstva, ki pa Hawk nisem zamudil premagati.
  
  
  Imel sem eno obiščite, da bi, na lopi, kjer mehaniki so delali na avtu sem bil vožnjo, ko ga je odkril človek z imenom Ned Harper. Eden od mehanike, je bila krško, kratek moški v svojih štiridesetih, ki je dejal, da bi slišal veliko o Carter ' s Nike in je želel, da me je spoznal. Odločil se je, ne da bi mu povedal, da je polovica tega, kar je slišal, je bil verjetno neresnične.
  
  
  "Mi je ukazal, da vam z avtom, ki ni videti kot jo je kupil na poceni rabljenih ceno, ki pa v resnici ne gremo nikamor," je rekel s smirk. "Glasovanje o tem, kaj smo naredili. Ta deklica ni lepa, ampak mislim, da bom padel v ljubezni z ne. Ona odziva kot francoski kurba."
  
  
  Šla sva na drugi strani seraglio. Mehanik je poudaril, da majhen del ceste steljo z ovirami. "Glasovanje, kjer bomo test. Testni voznik se dogaja, da ga preizkusite za samega sebe."
  
  
  Tri-year-old Ford z rožo vložki in udrtine na enem od njegovih krilih purred na koncu ovira seveda. Voznik, nosil čelado, pomahal na nas in treščilo na pedal za plin. Avto je poletela kot barjena kat. št.
  
  
  "Obljubim vam, da bomo lahko dobili iz zapri 120 na uro, vsaj," mali mehanik je rekel ponosno. "Ustvarili smo ga kot koncert violino."
  
  
  Avto dirkal z ovirami. Sem mislil, da bi dobili v prvi, ampak voznik cut pnevmatike v zadnji minuti. On zigzagged avto skupaj, seveda, pnevmatike squeaking. Na koncu dirke, se je nenadoma zadel ustrahovanje gumb, in dal avto na namerno spin, struženje, ee s Hollywood kaskader voh pred ravnanje gor in vožnja nazaj k nam.
  
  
  "Ta človek je šel na Indianapolis," sem rekel.
  
  
  Mehanik je nasmešek razširil.
  
  
  
  
  
  "Ali vam je všeč presenečenj, Carter?"
  
  
  Sem spoznal, kaj je mišljeno kot voznik dobil ven, circled avto, sname čelado, in stresla svojo grivo svetlo rdeče lase. Tudi z njeno telo je skrita za brezoblično coverall, ni bilo nobenega dvoma, da je testni voznik je bila ženska. .
  
  
  Njen wands trenutek, in je prišla do nas, mahati čelado v roki.
  
  
  "Kaj meniš, N3?" rekla je, da uporabi svoj morilec uvrstitev namesto moje ime. Za dekleta, ki je izgledal kot presenetljivo, kot jo je skušala spodbuditi malo več zmenkov kot to.
  
  
  "O avtomobilu ali pa je gonilnik?" Sem jo vprašala.
  
  
  Njene zelene oči zasvetil z ognjem. "Avtomobilov, seveda. Ne zanima me, kaj si mislijo na voznika."
  
  
  Je poblisnil po mehanik, ki je skomignil z rameni in varnostno stran z diplomacijo. On ni hotel biti priča, ko je ta krasen rdečelaska sesekljan slavni Nick Carter v drobne kose s svojim prezirom.
  
  
  "Kaj sem storil za vas?" Vprašal sem ga, malo zmeden.
  
  
  "Sploh nič. Poglejmo, če ostane na ta način, N3."
  
  
  In še enkrat-ime namesto imena. Ga je vzel, in glint ogenj v njenih očeh je bil izziv. "Sem mislil, da si razkazuje malo, ko ste bili vožnjo avtomobila," sem rekel. "Je bil to zame?"
  
  
  "Seveda si mislim tako. Ste bili verjetno presenečen, da vidite, da lahko ženska vozi boljši avto, kot ste lahko." Njen ponosni ustnice zvit, ampak da Stahl je polna usta še bolj privlačen. "Kaj je, odstranite očitno zdaj, N3,. Nekatera dekleta tukaj lahko častili kot spalnica športnik, vendar vaš ugled ne navdušil me je."
  
  
  "Kaj vas navdušuje - nastop? Morda zabava pregled."
  
  
  Ona se smejali, kot če predlog njo zabaval. Ona tugged zadrgo na njeni vrečasta coverall. "Ali veste, kaj sem rekel, N3? Sem rekel, da če ste bili na letalo, ki strmoglavi, bi še vedno našli čas, da predlaga let spremljevalca."
  
  
  To je res, " ji je dejal oče. "Pravzaprav sem ji rekla, da se.
  
  
  Je skomignil z rameni je pajac off ramen in wriggled iz nje, upravljanje, da bi rutinsko tako razburljivo, kot striptiz. Pod njeno delo oblačila, nosila tesno dolge hlače in pulover, ki clung ji krivulje, kot so usnje.
  
  
  "Spoštujem ga kot strokovno. Uvrstitev N3, kaj, kaj pomeni to, " je rekla. "Pa poglejmo še pogovor na profesionalni ravni, se bomo?"
  
  
  Nisem mogel misliti na kaj sem bil manj zanima, razen morda daje predavanje na abstinence na stari služkinje "domača stran".
  
  
  "Avto prisotni tudi za vas, ampak jaz bi rad, da test ego zase," njen mož je dejal.
  
  
  To je bila dana pod volan, to je samo orodje, motorja in razveljavi. Nato je posnel njo. On je šel skozi, je seveda prav tako hitro, kot dekle, in končal zaviranju avtomobila, tako da ostri, dvojno znamenje. Ko sem prišel ven, sem vrgel moj tipke za njo in dejal: "To bom naredil," sem pomislil, in ona bi pljunil v obraz.
  
  
  "Zdaj, kdo je razkazuje?" je dejal, ampak je bil namig presenečenje mešati z sarkazem v njen glas.
  
  
  "Avto ne bi bilo to dobro, vendar je veliko pod kapuco. Ste videti kot velika ženska, vendar morda ne toliko. Jaz sem radoveden, dovolj, da se vprašaj sam na to vprašanje." Dvojnik ključa za njeno sobo, je bil vržen v njeni roki. "Če želite uporabljati to je treba nocoj. Jaz sem zapustili bazo zjutraj."
  
  
  "Tisto, kar mislite, da bi razmislite o uporabi to?"
  
  
  "Morda ste ravno tako radoveden sem," sem rekel.
  
  
  Nazaj v svojo kabino, je potegnil svojo jakno, ki razkrivajo okrjen luger v quick-release vrvja pod njegovo levo roko. Orožje, ki je bil testiran na na AX spreminja od naloge do naloge, vendar ona ni bila nikoli brez svoje osebne orožja: a luger, da Wilhelmina je dal njo; a stiletto, Hugo, v njen rokav; in droben plinsko bombo, posnet znotraj njenega stegna, ki jih Pierre. Bomba bi lahko ubiti vsi v zaprtem prostoru v sekundah; vse to je bilo nekaj nasvetov, da bi prekinil ego lupini.
  
  
  Odpiranje predala v njen predsednik, je potegnil mapo Hawk je dal meni. Je obrnil nazaj pokrovček in se namrščil v exasperation. Mislil sem, da sem se spomnil, da sem zapustil izvod moje pokrov na vrhu datoteke. Zdaj prvi strani je bil stanja z opisom Sheilo ' s videz in še vedno fotografijo okoli filma, ki je videl prej ta dan.
  
  
  Sem si rekel, da moram biti narobe. Njen thumbed z vsebino mape, ni pa bilo znamenje eno stran zgodbe. Dobro, da ni nič skrbeti, zdaj, sem mislil. To bi bilo težko za outsider, da vnesete AX znanja, kot so tihotapljenje a parnik v nogometni stadion.
  
  
  Še malo skrbelo, začel je prebrala datoteke na Brant dekle. Tako kot Hawke je dejal, ni nobenih podrobnosti o svoji preteklosti. Ona bi lahko bili rojeni na svoj vikend, ko je Frank Abruz pobral ee v Las Vegasu. Vendar, po AX našla v Idahu, podatke je izjemno skupaj - ure je delala kot natakarica, ko je ponavadi šel spat, in tudi s svinčnikom skico načrt hiše je bila v najem.
  
  
  
  
  
  Kolikokrat sem si želel, da imel fotografski spomin. Ker nisem imel ego, sem razvil lastno metode za sidranje ključna dejstva v moji glavi. Sem se ugotavlja v žep zvezek nosim s seboj in prebrala ih, pogledal postavitev Sheilo hišo, nato pa iztegnjena na posteljo, vrgel ven vse okoli moje misli, razen materiala, sem bral, da je njen.
  
  
  Ona mora imeti dozed off. Ko sem se zbudil v temi, sem bil opozorjen zvoka, tako tiho, da nisem mogel ugotoviti sam.
  
  
  Je prišel še enkrat, samo tiho praskanje zvok, kovinski dotika kovinskih. Je skočil iz postelje in pristal na njegovo haunches, luger v roki.
  
  
  Vrata so se odprla in rumena serija svetlobe, ki je tekla po tleh. V rdečelaska je rekel: "imate hitre reflekse, N3."
  
  
  Je sproščen, zavedajoč se, da zvok, ki je bil sluh je bil njen ključ obrnil na dan. Nisem um, ujetih s pištolo v roki. Nagon, da me je vstati iz koša je rešil življenje več kot enkrat.
  
  
  "Vklopite Brylev. Kliknite na groan gumb za vami, " je povedal svojo punco.
  
  
  Ona je z metom luči stikalo, potem vrže me na ključ. "Če ste šolanja jutri, jaz ne potrebujete več, se bo sem?"
  
  
  Ključne vpet dol na njo, režal. "Tako, ste bili radovedni."
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Mislim, da je le potrebno, da ugotovite, če je vse, kar sem povedal o vas, je res."
  
  
  "Zakaj ne zaprete vrata in se predstavite sebe?" Sem ji rekel.
  
  
  Ona je zaprta, ne bi njene oči dol z mene. Izziv še vedno sijala v ih zelene globine.
  
  
  "Patricia Slog," je dejal.
  
  
  Sem poletela moj ramenski trak, slung njen ego nad hrbtni del stola, in holstered v Luger . "Kako dolgo že delaš na SEKIRO?"
  
  
  "Na primer na leto. Zdaj me sprašujejo, kako lepo dekle, kot sem jaz prišel v ta podjetja."
  
  
  "Dovolite mi, da mislim. Boste morali dokazati, da lahko naredite vse, kar lahko človek stori."
  
  
  "Ah, vi sly prasec," je rekla brez vidnega malice.
  
  
  "Sem steklenico viskija," sem rekel. "Darilo iz naše šef. Lahko sem odprta, njen ego?"
  
  
  "Nisem prihajajo tukaj za pijačo," je dejal. Potegnila pulover čez glavo in se ego vrže na stol.
  
  
  Ona je bila oblečena v črne čipke modrc. No, pol modrc. Njena očala je bilo prepolno. "Dobro predvidenih" je v en glas na vseh neustreznih opisi, ki je prišel na misel, ko sem pogledal na zapri.
  
  
  Ščetkanje svojo svetlo rdečo grivo las, nasmehnila se je ob mene. Nasmeh je bil delno posmehoval, delno obetaven.
  
  
  Njen spomnil svojo linijo okoli, da je dan. Njegova ponovite to. "Zdaj, kdo je hvalisanja?"
  
  
  "Njen," je priznal. "Ampak vam je všeč."
  
  
  Še vedno nasmejan, je potegnil navzdol letenje ji zadrgo, hlače in se povzpela iz sob bi jih postavi na svoje noge. Zdaj je nosila samo črn modrček in ujemanje trak iz črne čipke pod.
  
  
  Ona je mirno hodil več na posteljo in se usedel na rob. Ona unbuttoned njen modrc in potegnil ego off njo velike prsi. S potezo jo je za roko, ona draped njene obleke nad glavo v postelji, nato pa v posteljo nad mojo blazino.
  
  
  "Bom pustil svoje hlačke," je dejal. "Mislil sem si želite rip ih dol z mene."
  
  
  Tam je bilo nekaj drugega kot izziv v oči zdaj. Vznemirjenost, željo.
  
  
  Ko je njegova oblačila so vrgli off in je videl, kako je ostra in plinsko bombo, je vzkliknil: "Moj Bog, ti si arsenal hojo."
  
  
  Njen nespodobno chuckle. "Ste pack nekaj jeder sami."
  
  
  Njen smeh je bil raspy in neoviran. Ona se lahko izkaže, da je bila enako za vse ljudi, vendar pa je zagotovo ni motilo, se obravnava kot spolni objekt. "Pojdi, N3," je pozval.
  
  
  "Nick," ji je dejal oče. "V postelji ni kraj za formalnosti."
  
  
  "Vzdevek. Nick, "je rekla," nisem pripravljen."
  
  
  Sem odtrgala ji čipke spodnjice. Imela je prav. Užival sem v to početje.
  
  
  Pat je močno dekle. Kot smo sprejeli, sem se počutil mišice v hrbtu tul. Njena usta so bila mehka in topla, in njen jezik se je hitro in hitro. I pokopan je moj obraz v njene prsi, in ji s prsti izkopali v moje lase. Ko je njen oče igral z njo trde bradavičke, ona writhed in growled kot hungry cat.
  
  
  Moje roke zdrsnila navzdol, da njeno zadnjico, in se je dvignil navzgor, da izpolnjujejo svoj prvi potisk. Sem potonil globoko v zapri in slišal njen jaukati. Njeno telo je pritisnil proti rudniku. Ko ji je vzdignila gibanja, je shuddered in mu segel v posteljo. Zapri imel prilagodljive moči živali.
  
  
  "Nick," je vdihnil. "Dajmo končati to skupaj."
  
  
  V kolikor je zadeva, njen čas je bil popoln. Pravzaprav, vse je bilo odlično.
  
  
  Njeno roko zdrsnila navzdol moje stegno, raziskovanje. "Mišice. Ste pravi kos mesa, Mr. Carter."
  
  
  "Torej ste."
  
  
  "Nisem bil pripravljen za to. Ste celo bolje, kot sem rekel."
  
  
  "Razumem, da je. Njen honorific je več kot poklicne zvezi."
  
  
  Ona se je zasmejala. "Lahko spim tukaj nocoj?"
  
  
  "Lahko ostaneš noč,"sem rekel," ne vem, koliko spanja boste dobili."
  
  
  Dva
  
  
  Zjutraj je vstal zgodaj in začel pakiranje, dokler rdečelaska se zbudil in valjani več v smeti.
  
  
  "Nick," je rekla, " da je bilo super. Še posebej v zadnjem času."
  
  
  Je zaljubljen plinsko bombo znotraj njenega stegna. Sinoči je bila sinoči. Danes je bilo vse kot ponavadi. Sem ga pritrdite
  
  
  
  
  Je privezan na stiletto, da ji podlakti in preveri spomladi mehanizem. Sem flexed njeno roko, in tanek nož zdrsnila v moji roki, pripravljen iti. "Pogled na vaš obraz je malo strašljivo," je dejal Pat.
  
  
  Dal sem ji nasmeh, ki je skoraj dosegel moje oči. "Nisem točno fant zraven."
  
  
  Nato pa je dal na svoj Ned Harper obleko, dal na Luger ,vrgel zip gor jakno nad njo, in pogledal sebe v ogledalo. Kolikor jaz lahko povem, njen pogledal kot pijan voznik tovornjaka. Ko se je preselil v mesto, kjer Sheilo Brant je skrival, " ji je rekel, da bi rad, da bi dobili službo.
  
  
  "Jaz ne bi smeli vprašati, je to," je dejal Pat, " ampak, kaj se je zgodilo z N1 in N2?"
  
  
  "No, mi smo od sreče," ji je dejal oče. Kot David Kirby, sem mislil.
  
  
  To je bil zaloputnejo za kovček, ki jih AX. Bil je pripravljen, da zapusti. Vse kar sem moral storiti je bil rekel zbogom.
  
  
  Rdeča me rešil težave. "Vem. Ladje, ki gredo v noč, in vse to. Ostani srečen, Nick."
  
  
  Zapustil za Bonham, Idaho, ob dveh popoldne. Mesto je 4,700 rezidenti, in zdelo se mi je, 4,695 okoli njih se odločili, da ostanejo doma.
  
  
  Spreminja v plinsko postajo, ki oglašuje hitra storitev, je potegnil do tank avtomobilov. Hitra storitev ni bila izvedena. Zapustil z avtomobili in šli noter, kjer je našel človek, odrivanje na mizo prekrit s prahom, cestni zemljevidi, krekinga pločevinke, in pakirani avtomobilskih delov. Je izkoristiti svoje pevec na čistem robu stola.
  
  
  Ego je oči so bile razpokan. "Da, gospod?" je yawned.
  
  
  On je poudaril, da njegov avto. "Želim nekaj plina."
  
  
  "Ah," je rekel, kakor če možnost ni nikoli prišlo v emu.
  
  
  Medtem ko je potegnil cev vstavite in šobe v Ford je skoraj prazen rezervoar, je stal ob strani in stared ven na zaspan ulici v bledo pozno spomladi sončni svetlobi.
  
  
  Nisem še videl, nimamo semaforju, nimamo neonskih napisov. Bonham je izgledala Norman Rockwell slika majhno mesto. Njen, klobučevina iz kraja z vsem svojim smrtonosno orožje privezan na moje telo in zaklenjena v prtljažniku moj avto. Bonham ni videti kot neke vrste mestu nekdanjega mob šef je gospodarica bi raje skriti. To je verjetno razlog, zakaj Sheilo Brant izbral ego. Hej, dajte mi kredit za možgane, sem mislil.
  
  
  On popravijo njen utrujena ramena. Njen ferret bil, ki potujejo hitro in za več ur vsak dan z njimi, kot je zapustil TOPOR znanja na Carolina obali. Kasneje ta dan, bom v stik AX agent, ki je bil naslednji Sheilo, da preverite, ali ona ni zamudil nas.
  
  
  Spremljajoči na servisu začel čiščenje vetrobransko steklo avtomobila. "Imate dovolj mrtve žuželke tukaj, da izpolnite segmentov," je pritožil. "Morate imeti bila vožnja vso noč."
  
  
  "Ja," sem rekel. Bil je pozoren, če ne pretočni.
  
  
  "Turistične?"
  
  
  "Ne, sem ji rekel.
  
  
  Ego cilj obrnil, in ego oči niso bile več zaspan.
  
  
  "Jaz sem voznik tovornjaka," sem rekel. "Upam, da najdejo zaposlitev tukaj."
  
  
  "Obstaja poseben razlog, ki ste ga izbrali Bonham?"
  
  
  "Sem kot majhna mesta."
  
  
  "Obstaja veliko drugih manjših mestih."
  
  
  Prekleto, sem mislil. Emu je bil zagotovo zanima. Rekel sem: "všeč mi je, poglej tole."
  
  
  Medtem ko je bil preverjanje nivo olja, je šel v men ' s room in zdrsnila vijak na notranji strani vrat. Je metal hladno vodo na njen obraz. Bil sem utrujen, da so prilepljene na avtomobilski sedež za tako dolgo, sem ji rekel sam, sicer se mi ne bi bilo moti osebje zaslišanje mene.
  
  
  On je trkal na vrata. "Hej, gospod, potrebujem, da vas vidim."
  
  
  On unzipped njegov suknjič priti do Luger hitro, nato pa odprl vrata. "Ja, kaj?"
  
  
  "O Sheilo Brant," je dejal, nato nasmehnil. "Njen zastopnik si mora ustrezati je N3."
  
  
  Svoji nikoli videl njegovo vizitko in nikoli ne jemlje nobenih možnosti. "Kaj pa govoriš?"
  
  
  Po loputanje vrat, je dosegel znotraj in potegnil vžigalnik enaka moji. Je opravil ego na mene. "Sem govoril, da nekaj ljudi, ki so delali z vami v preteklosti, Carter. Mislil sem, da sem spoznal, da boste iz svoje opise. umetnost. Nekateri radi Hawke, ona sama povedala. Moje ime je Melita, mimogrede.
  
  
  Obrnil se ji lažji konec. Kaj je pogledal, kot proizvajalca, serijska številka, na dnu je bil dejansko kodo, ki je opredelila lastnik kot AX zaposlenega. "Vse prav, Melita. Ampak jaz bi biti bolj previdni, če bi bil ti. Ne pozabite, da je razlog za vse te dejavnosti je svoje prekleto dobro agent moštva." Ni bilo Stahl, ki je vztrajal na njej. Nisem imel ego, povedati, " Kaj je novega o naših dekle, Sheilo?"
  
  
  "Ona je še vedno tukaj in deluje kul. Poskušal je, da ne dobijo preveč blizu, tako, da ne vzbuja Zapri je sume. Vzel sem to delo, saj sem se bal, da meščani bi začeli spraševati, zakaj sem bil držite gor. bomo bivanja v hotelu. Se vidimo nocoj in govori nekaj več." Je obotavljal. "Razumem, da bo temelj v tej nalogi, in veselim se sodelovanja z vami. Ne sodnik me je za kaj pravkar zgodilo. Svoje ponavadi ni tako casual."
  
  
  "Upam, da ne," sem rekel.
  
  
  On je odpeljal počasi navzdol glavni ulici mesta
  
  
  
  
  
  tako glede na lokacijo dve sobi policijska postaja, pošta, in v ekonomskem razredu city hall. Njen, mislil, da bi lahko pack celo mesto v shoebox. Med dvema velike stavbe, je bilo kotiček, bar s "Hladno Pivo" prijavite se v oknu. Štiri storefronts pod njo najdemo vse, a relikvija v dneh, ko je Bonham je bila železniška postaja, je bil večji in lombardia. Zdaj dvonadstropna stavba je potrebno slikarstvo, in videl je, da so nekatere zgornje windows ni imel zasloni.
  
  
  Dobili iz okoli avtomobila, je bila skrbno preučil restavraciji čez cesto od hotela. Sheilo Brant ni bil na dolžnosti do 4:00 p.m. in če stvari ni šlo dobro, je ne bi bilo potrebno. Ni bilo strank, v kraju.
  
  
  Hodil je v medli hotelski avli, kjer je pohištvo še četrt palca debel s prahom in starosti. Ni bilo dvigalo, samo stairwell, in posajenih rastlin mimmo, ki gre skozi potrebna & nb tako kot Bonham je potrebno, da diha novo življenje.
  
  
  Klera pozdravi me, kot če bi bil politik, pozdrav odločilni glas. On je dejal, da je zaprta njihovih menz dolgo časa nazaj, vendar sem lahko dobro jedli v restavraciji čez cesto. "Poskusite, boste ljubezen to," je dejal.
  
  
  V svojo sobo, vzela off njeno obleko in orodje, in je tuš. Čeprav nisem pokazal v moji funkcije, moja notranjost v kolobarjih gor kot spomladi. Misel hrani, ki teče skozi mojo glavo, da sem bil blizu dekle, ki bi lahko bil, da mi nekaj odgovorov o David Kirby je smrt.
  
  
  Sem imel dober pogled na restavracijo v drugem nadstropju windows. Kot je zapeto gor njegov srajco in dal na svoj hlače, je mislil Sheilo Brant. Spraševal se je, če Ay, ki mu je uspelo pobegniti okoli tej koči, sama, ali če morilci so se odločili, da naj Ay pobeg živa iz neznanega razloga.
  
  
  Melita mi je dal številko svoje sobe, ki je bila običajno nekaj vrat navzdol iz rudnika. Sem hodil po dvorani k njemu. Melita se je izkazalo za bistveno člena, vendar sem bil sumljiv znak, in je bil tekoč, da preverim.
  
  
  Hvala za AX usposabljanja in še posebej njen Stahl je praktične izkušnje kot zaklepanje-nabiranje strokovnjak. Vrata v hotelski sobi ni bilo težko. Dvanajst-year-old boy lahko izberete zaklepanje z penknife.
  
  
  Obrnil se je na gumb in vstopil v sobo, tiho. Človek je sedel na stol ob oknu. Je nasmehnil na mene. "Bilo bi prav tako kot neprisiljen, da knock."
  
  
  Ne morem razmišljati o vseh pameten začetkov. Vse, kar sem zmogel, je bila: "Kdo ste vi?"
  
  
  "Melita, seveda. In da morate biti Nick Carter."
  
  
  Če ni bil Melita, je bil prekleto dober lažnivec. Zdelo se mu je popolnoma na enostavnost. "Čakal sem vas. Mislim, da si le prišel, " je dejal. "Ste že kdaj videli dekle, ki je še ni?"
  
  
  "Ne še."
  
  
  Če bi on je znano, da ni bil drugega Melita on bi srečal v zadnjih uro in pol, on ne bi bil tako sproščen, sem mislil. Get ji cigareto. "Vse svetnike?"
  
  
  On prsti minuto svojega rumpled rjav plašč. Bil je okrogel, s katerimi se soočajo človek, ki se začne iti plešast in maščobe, vendar pa njegov videz ni nam povejo ničesar. AX agenti so vseh velikosti, oblik in starosti. "Kje je glas, Carter?"
  
  
  Podal mi je knjiga tekme.
  
  
  "Ne boste imeli lažji?" Sem vprašal mimogrede, razsvetljavo cigareto.
  
  
  "Nikoli ne vzemite ga s seboj. Prekleto stvari vedno zmanjka goriva."
  
  
  Je nasmehnil in vrgel emu tekme. "Mislim, da če bi lahko izbral, zato bi vas."
  
  
  On prekrižanimi nogami in leaned nazaj v svoj stol, položi svoje roke na vsako pleme. Ego oči nisem pusti me z njimi ferret ko je vstopil v sobo. "Mislite si ne morem verjeti, da sem Melita?"
  
  
  Unbuttoning svojo jakno, ki je dejal:: "vem, prekleto dobro, da ni res."
  
  
  Njegov sproščen nasmeh je še vedno tam. Imel je dovolj samo-nadzor. "Kaj sem storil narobe?"
  
  
  "Pomembno je, da ste to storili. Kdo ste vi res, Della?"
  
  
  "Sem oseba, ki ima svoje smrti stavek," je dejal. Z spreten gibanja, je dvignil sopihanje noge z eno roko. Z drugimi, je narisal revolver iz scabbard povezani z njeno golenico.
  
  
  Je padel na enem od vsakega plemena, medtem ko je bil priteguje. Ego je revolver je bil opremljen s dušilec, in je slišal, mehko kašelj, kot pištolo odšel. Gawk zadeti stene.
  
  
  Sem flexed njeno roko, in stiletto šel v mojo roko. To je bil vržen z ego, kot se je preselil v pripravi me nazaj v pogled. Nož je potonil v emu, grlo in quivered kot dart. Ego je oči zamrznila, in nagnil navzdol, kot če pogledati pod stol.
  
  
  Njen ga prijela, ko je osel izstrelil. To je bila težka. Njen ego je segal njo in iskal jo. Je bilo pet tisoč dolarjev v Ego je denarnico in nekaj dokumentov, ki je dejal, Ego je bilo ime Coogan in je prišel iz Ljubljane. To ni nujno pomenilo ničesar. Ego knjige so bile verjetno kot ponaredek, kot je moja. Za lepljenje vozniško dovoljenje v vaš ego minuto. Svoji vstala. Stvari so se začele slabo. Nekdo, ki je vedel zakaj je bil v Bonham, katerih varnost je očitno ogroženo.
  
  
  Imel sem nekaj storiti s telesa. Nisem pustil svoj ego v Meredith je pravi prostor. Pazite, da hodnika
  
  
  
  
  
  To je bil zapuščen, tako je izbral vrata, ki se naključno in je odprla ključavnico. Očitno je, da nikogar ni bilo v sobi. Coogan izbral njen up, ki jo po dvorani, in iz njej na posteljo.
  
  
  Ne, trgovinske Zbornice, ki bi bili zainteresirani za najem mene, sem mislil. Bil sem v mestu za manj kot dveh urah, in človek je že umrl.
  
  
  On je šel dol in udaril gor prijazen pogovor z mizo uradnika, ki je pozdravil priložnost, da zapusti svojo križanko. Povedal emu, ki se je srečal človek v hodniku, okrogle, s katerimi se soočajo, veder človek.
  
  
  "To je Gospod Hobbs. Prodajalec. Preverjeno danes. Soba 206."
  
  
  "Kaj ne, Gospod Hobbs prodajajo?"
  
  
  "Ne verjamem, kaj je rekel."
  
  
  Pet minut kasneje je zapustil sobo, je šel po stopnicah še enkrat, in izbral drugo zaklepanje. Soba 206 je bil zapuščen, razen če za model primeru. G. Hobbs je komaj pristal, ko je začel čaka mene. Je udaril njen kovček dol na posteljo in jo odprl. Edini vzorec je vseboval je okrjen puška z dušilec in področje uporabe. G. Hobbs, znan tudi kot Gospod Coogan in Meredith, prodaja smrti. Dobro naoljena puška je bil nekaj podobnega opreme poklicni morilec.
  
  
  Je morda uganili ego je načrt igre. On naj bi prestrezanje me in me ubiti takoj, ko sem prišel tja, sprejeti dekle okrog hotela okno, ko je prišla do dela, in nato pustite Bonham v naglici. Laganje o tem, da Meredith je hitro podvig, catch me off straže in morebiti ugotovite, če sem govoril, da je deklica. G. Hobbs, ali G Coogan, je bil smart strokovne, kul-vodi in dobro pozna svoje obrti. Toda tudi najboljši imajo slabe dni.
  
  
  Je tiho odšel iz sobe 206 in dol po stopnicah. Ker telefonske klice po vsej državi, je šel skozi, je hotel central, je uporabil plačilo telefona v čakalnici, da pokličete Melita na bencinski postaji. "Ne hodi v temno ulicah. Ugovor je zadel mestu, " emu ji je, kot se je približal linije.
  
  
  "Krojač. Ali imate kakršne koli popravke v njih? Mislim, kdo so to?"
  
  
  "Samo ne tako kot je."
  
  
  "No, ni razloga, da zastavo izvedbo dovoljenja," je dejal. "Če bi mi najti dekle, ki bi jih lahko preveč."
  
  
  "Bojim se, da bomo prinesli ih za njo," sem rekel.
  
  
  Sem lahko predstavljate Hawke je reakcija, ko je povedal em, da je nekdo moral biti razdeljeno v moje stanovanje AX Znanja, pogledal skozi Sheilo Brant je datoteka, in uporabljajo naše informacije, da vzpostavite povezavo z dekletom. To bo razneslo kot eksplodirajo raketa.
  
  
  Dogodki na dan korenito spremenilo položaj. On ni mogel igrajo svoje karte počasi in potrpežljivo, kot Hawke je priporočljivo. Sheilo je bilo življenje v nevarnost. Imel sem na hitro vzpostaviti stik in pridobiti njeno zaupanje.
  
  
  Njen je stal zunaj hotela, ko je prišel v restavraciji. Gledal je njen odprite vrata rdeče Volvo in ujel pogled njeno nemoteno stegno, kot je zdrsnila okoli avtomobila. Njene noge so bile tako dobro, kot sem se spomnil jih je, in njeno seksi sprehod je bil še boljši.
  
  
  Ona opazil me je, kot se je preselila okoli avtomobila z dolgimi, droben korake. Očitno je, da je pogled na neznanca, ki jo napeto. Ustavila se je in pogledal me je, in sem se vrnil njen pogled z moje najbolj očarljiv nasmeh.
  
  
  Po tem, ko je izginil v restavraciji, njen oče je kadil cigareto. Svojo zahtevo je bil, da Ay čas, da shed njen plašč in čakati v tabelah. Ko se je ustavil, tri motorna kolesa tulil v mesto. Rockerji so bili prav tako kot iz kraja v Bonham, kot so bili v njen. So se odpeljali mimo mimmo hotela, me gledali skozi okna prekriti s bradati obrazi. Nosila sta doublets z jezen devils naslikal na hrbtni strani. Ih cilj je bar. Govori glasno, so dismounted in šli noter. Vedel je, da niso živeli v Bonham. Mesto ni bilo dovolj za ihc hype.
  
  
  "Kriminalci in brezdomcev," Klera, je dejal v gnusa. Nagnil se je proti meni v vrata. "Oni so del banda, ki ne pokažejo tukaj nekaj krat na leto. Pravijo sami zarod od Satan. So ustanovili tabor v starem sejmišču. Prebivalci mesta, ki bi radi, da izženejo ih iz ozemlja, vendar policija ne delaj tega. Želim, da podžigajo izgredov ."
  
  
  Cigareto je bil vržen proč. Če kolesarji so bili regulars, to je pomenilo, da ni bilo mojega podjetja. Je prečkal cesto in se odpravila za restavracijo, kjer podjetja je bil samo začetek. Sem štejejo štiri stranke skupaj. Vsi so bili moški, in tri okoli njih ni mogel sprejeti svoje oči off Sheilo. Četrti, sem mislil, mora imeti bila napol slepa.
  
  
  Ona je bila sprejeta na mizo v kotu stran od drugih pokroviteljev. Še pred Sheilo prestavljen do mene, in njen pogled ujel njen, drsna v moji smeri, velikosti me up.
  
  
  "Dobrodošli v Bonham. Se odpravljate na bivanje dolgo? " je dejal, ko je k moji mizi.
  
  
  "To je do vas, Sheilo."
  
  
  Njeno krhko obraz zamrznila. "Moje ime je Suzana."
  
  
  "To je Sheilo Brant, in pred njimi bele dihurje, dokler ni Frank Abruz je bil ubit, ste bili ego ljubimec." Moja roka je zasvetil čez mizo, in je pripeta ji zapestje. "Ne vstati, je odprta. Dal nasmeh na ta lep obraz in se pretvarjamo, govorimo o tem, kaj je na jedilniku",
  
  
  "To ne bo enostaven za nasmeh. Boš zlomi kosti v mojem zapestju."
  
  
  Njen prijem popustiti, vendar je ni izpustil. "Ljudje si teče iz vem, kje ste. Ne morem si predstavljati, zakaj bi se želeli odpraviti vas, ampak to je tisto, kar se zdi, da imajo v mislih. Potrebujete pomoč."
  
  
  
  
  
  
  "In boš dal mene?" Njene lepe usta zvit. To je zgodba mojega življenja. Moški bo vedno mi pomaga. In bolj sem ugodnosti, več težav imam ."
  
  
  "Sem oseba, ki bo spremenila vse to."
  
  
  "Spraševal sem se, kdo ste bili. Vem, da ji zdaj. Morate biti Čarovnik Mandrake."
  
  
  "Ime je Ned."
  
  
  "No, Ned Mag, potreboval bom nekaj čudežev pospraviti težave v mojem življenju." Kljub temu, kar je rekel, temne oči so bile napolnjene z obrestmi. "Boste zagotovo želeli nekaj v zameno."
  
  
  "Bomo razpravljali o smislu pozneje."
  
  
  "Oh, hej, sem prepričan, da bomo," je povedala v sardonic glas.
  
  
  Podjetja, ali ne, posel, je bil lačen. Sem rekel, hej, da bi me debelo s kavo in črno kavo.
  
  
  "Ne mislite, da ne bom pobegnil, za to?"
  
  
  "Pepelka ni pobegnil iz njenega botra vila, si bila?"
  
  
  Ona se je zasmejala. "Nisem Pepelka."
  
  
  Njo, mislila, da je lahko igrati njen del. Izgledala je kot dekle, ki princa, ki bi jo copate in vzeti, tudi če copati niso primerni. Samo njen Princ Očarljiv izkazalo, da je Frank Abruz, a mafije capo.
  
  
  Ko se je vrnila z mojo kavo, ona brušena mimo mene, z dajanjem pokal ob moji strani. Sem razlagati kot znak, da smo hoteli, da bi dobili skupaj.
  
  
  "Izgleda, da si ne pooh. In nisi sam, okoli Abruz prijatelji. Torej, kdo ste? " je vprašala.
  
  
  "Jaz bom tudi razložil kasneje."
  
  
  Vrata so se zaloputnila in tri kolesarje vnesli, prinaša smrad z njimi. Nobeden od njih je dotaknil bar milo v tednov. Človek za blagajno, predvidoma dve osebi iz restavracija, pogledal trio s nezadovoljstvo. On bi lahko živel brez ih poslovnih vsaj naslednjih devetdeset let.
  
  
  Odločili so se, da bi sedel pri mizi zraven rudnik. So govorili glasno, smejali drug drugega šale. Za zabavanje sama, bila je vprašal, kdo je bil ugliest osebe okoli njih. Tekmovanje se je končalo v pripravi med eno z nožem-povprečne brazgotina curling navzdol lice in tisti, ki je sedel najbližje mene, alapaha človek nosi noge, a mastno glavo, in usnjene zapestnice. Tisti v sredini, z dolgimi lasmi in bakrene brado, pogledal najbolj naočit.
  
  
  Scarface tekel roko navzdol svoje noge, kot Sheilo sledila ih naročila. Ona je dejanje, s presenetljivo zbranost. Copperbeard udaril njegov spremljevalec na roko. "Obnašati se moraš," je dejal v ravno glas.
  
  
  Tisti, ki je sedel poleg mene, ujete moje oči in pokazal zobe, nekateri, ki so bili manjka. "Kaj gledaš, Buster?"
  
  
  "Na vas," sem dejal. "Sem občudoval svojo zobozdravstveno delo." "Ko je policist stopil na obraz. Ali želite isti?"
  
  
  "Še posebej ne," sem rekel, upreti skušnjavi, da bi zabil moja skodelica kave navzdol Emu grlo.
  
  
  Copperbeard gripped svojega prijatelja rami. On stisnemo tako trdi, da človek z manjkajočih zob winced. "Don' t mess with a gentleman, Georgie. Je morda mislite, da ste resno. Zadnja stvar, ki jo potrebujemo, je nesporazum. Res?"
  
  
  "To je prav," Georgie je dejal. Ni se zdi, iskreno. Ozrl se je, kot prestrašen človek z roko na ramo.
  
  
  Sem končal je mirno in povedal, Sheilo, da bi me čaka na njo, ko je odhajala delo ob polnoči. Nazaj v svoj hotel soba, je poravnan na stol ob oknu, da pazi na restavracijo. Kolikor je vedel, so mrtve morilec je imel sokrivcev, ki bi poskušal pomagati dekle.
  
  
  V mehko somrak, kolesarje, prišel ven in hodil po ulici, še vedno hvalisanja in smeh. Le eden je z bakrene brada je bila tiho, striding med drugim glavo višji od ih, premika gladko, kot vodja. Bili so hoja nazaj v bar. Gledal jih, dokler so bili iz vidnega polja.
  
  
  Dolgo pred Sheilo prišel, je začel skrbeti, Melita, ki niso prikazani in klic. Brez upoštevanja mojih očeh off restavracija števec, sem dal telefon v naročje in vprašal noč referent, da mi zunanjo linijo. Ona klicanih bencinska število in dobil nobenega odgovora. Ko sem sedel tam v temi in poslušal šum, sem imel občutek, da se stvari dramatično spremenilo znova.
  
  
  Sheilo odšel v restavraciji na živahne tempo, pogledamo okoli, kot je odpravila za Volvo na robnika. Svetloba, dež je začel padati. Njo, sem videl kapljice, ki tvorijo na oknu podokno. Sheilo je bil oblečen v dolg plašč, ona bi nosi v Meredith film. Je morda mislil, da Ne imel pištolo v žepu.
  
  
  "Baby, you' re težavno," sem rekla tiho.
  
  
  Ni bilo polnoči; to je bil le 22:00. Odšla zgodaj - pogrešal sem jo.
  
  
  Odrinil nazaj svoj stol in dosegel vrata v tri hitre korake. Je hitela po stopnicah navzdol, mimo začuden, referent, in ven na ulico samo kot Sheilo je, da zapušča.
  
  
  Zvok motorno kolo, motorje zagon združila z impulz Volvo engine. Kolesarji opravili mimmo brez opazil me je. So sledila avto. Njen, videl rdeči sij na zadnje luči v skrajnem kotu, kot je dirkal proti njegovi uničena Ford.
  
  
  
  
  
  Bila je ujeta z ih, kot so dirkali po mestu v opravljanje dejavnosti, ki je Volvo, ki je bil gibljejo zelo blizu omejitev hitrosti. Ko mesta, je bil pustil, je preklet. Sheilo uglašen na kaj kolesarje je imel v mislih.
  
  
  Jaz sem ji dala Ford nekaj več plina in jih približala, samo da vidim, vodja stoji zraven Volvo in val dekle, da se ustavi. Ona prezreti ego in poskušal pospešiti okoli njenega avtomobila.
  
  
  Ko je moj žarometi jih zadeti, so vedeli, da je nekdo imel vnel, na stranke, ki. Odin Poe ' s kolesarji se obrnila nazaj, treskav v mojo pot, tako nenadoma, da sem kliknil na prestrašiti, da bi se izognili trčenju. Videl je, grdi obraz človeka, ki je imenovan Georgie kot on pade dol dež, namočeno pločniku. On gritted zobe in šel v vrtiljak, začenši Ford spet. On nadaljuje lov.
  
  
  Moj žarometi ujel Georgie prvi. Se je preselil med jaz in drugi, vodenje počasneje, da vidim, če bi ostal z njimi. Če pogledamo nazaj, je bared njegov manjkajočih zob v surovo modelno zarežal. Zdelo se mu je skoraj vesel, da nisem padla Ford. Zdaj je imel drugo priložnost na mene.
  
  
  Obrnil se je s kolesom okoli in potegnil kratko verigo od nekje zadaj na sedežu. Z verigo binglja v roki, je zgrabil kolo in lunged na mene.
  
  
  On ni pritisni in ustrahovanje gumb ali počasi navzdol. Njen širi enakomerno naprej, svetlobni pramen mojih luči lizanje noč. Georgie je obrnil z Liže. Ko je videl, da sem bil tekoč, da se držijo moje seveda, čeprav je bil v moji poti, je swerved kolo v drugo pasu avtoceste.
  
  
  On bi lahko obrnil avto in zadel, vendar je bil strah, da to storite na spolzek asfalt. On ni želel, da bi dobili ujeli v sani znova. Po tem, ko daje Ford več plina, njegov avto je pobral hitrosti namesto. Georgie trenutek mimo mojega okna, in sem videl, Ego je ročno premikanje. Je počena verige kot bič.
  
  
  Nenadno hitro naleteli ki so prisilili, da ji korak okoli avtomobila je povzročil Georgie, da izgubijo svojo pot. Verige treščilo trdo v oknu za mano, ne blizu v obraz. On shuddered nehote, ko je slišal steklo razpoka. Potem sem dal več razdalje med nami, ker emu je, da počasi navzdol, da bi dobili kolo obrnil še enkrat. Njen, videl ego luč, ki visi za mano kot njen dirkal okoli ovinka in v hrib.
  
  
  Kot je prišel na vrh hriba, je opazil, Sheilo in svojo zasledovalci. Človek, na vodilno kolo je bil, ki se izvajajo vzporedno Volvo. Je dohitel avto in začel swerving v vozniško pot, prisili ga, da odklon na strani ceste, da bi se izognili trčenju.
  
  
  Bila je tako engrossed v dvoboju z kolesar, ki ni mogla bi naslednji kažipot. Kot Volvo potegnil s ceste, je odskočila in dodged kot papir čoln v rushing pršec. Sem se bal, da bi prevračanje, ko je zadel jarku, vendar pritisni samo upočasnila. Sheilo je bil dovolj pameten, da se prepreči nenadna pritisni in za ustrahovanje. Sodeč po vibracije avtomobila, je mislil, da ona je vključen je v nižji prestavi. Potem je sawed off ustrahovanje. Volvo shuddered in spodrsnilo, vendar ni prevračanje.
  
  
  Ko se je končno ustavil avto na prostem, kolesarje obrnil. Eden od njih planila čez jarek, poln jahanje obrti in dirkal čez polje, da avto je bil preganja. Ego kolesa churned do blata.
  
  
  Drugi biker ni imel poguma, da bi skok v jarku. Ustavil se je na rob ceste in me zagledala, ki prihajajo ven v noč. Je bil reševanju raziskovalnih problemov z motorjem in got off svoje motorno kolo.
  
  
  Upočasnjuje, je poblisnil v rearview mirror, da preverite, o Gruziji. Bil je še vedno na moj rep in pridobiva zagon. On bo nadoknadila z menoj kmalu dovolj.
  
  
  Njen prevrnil na strani ceste, v bližini področju in reševanju raziskovalnih problemov avtomobila. Ko je prišel ven, je pustila žarometi na. Čakajoči biker je bil tisti, s scarface, vozni določitvi lice. Segel je v njegovi doublet in izvlekel nož. Ko je prišel do mene, luč zasvetil na rezilo.
  
  
  "Gospod, vi bi bolje priti nazaj v avto in se spravite od tod."
  
  
  "Če mi ne uspe?"
  
  
  "Bom rezina up, kot so slanina pripravljen za pan."
  
  
  Upogib vsak plemena, se je na pol obrnil. Moji levi strani je letel ven. Čutil je, oster stik z ego je pogačico. Japonski karate mojster naučil me to potezo, in to je bila dobra vaja. Scarface padel, kot če terenu je bilo raztrgane izpod njega.
  
  
  Dviga na njegov haunches, naredil preval z nožem. Njen premaknilo, in rezilo lashed si pred mano, centimetrov od moje življenje. Ego je zgrabil jo za roko z obema rokama, jo navzdol na vsako pleme in zlomil njo. Scarface howled.
  
  
  To je bil pobral ego nož in vrgli v temo, na drugi strani avtoceste.
  
  
  Nato Georgie prišel. Je peljala naravnost na me, mahati verigi. Vedel sem, da če on me je zadel v obraz, jaz bi slepi ali mu škoditi, mu za življenje. Sem slišal verige howl, kot sem ducked. Nato Georgie je minilo mene. Preden je lahko obrnil, je bil unzipped
  
  
  
  
  
  Potegnil ven metali pravo Voznik.
  
  
  On strel mu prek sedla, in kolo nadaljevanje na, letijo ven, na bližnji avtocesti, preden pade na svoji strani in drsno off.
  
  
  Brez navedbe Georgie Nam prvi pogled, je šel nazaj v avto, se je obrnil v obratno, in je sijalo njegovo žarometi čez polje.
  
  
  Copperbeard dismounted in razbijalo na okno Sheilo je avto. Ustavil se je, kot rumeni žarki moje luči osvetljena z njim.
  
  
  Ford postavil v nizki prestavi in se peljal skozi jarku. Odklonijo dvignil me off my ass. Copperbeard tekel nazaj na svoje kolo. Njen prišel prvi. Sem zavite kolo v zadnji minuti, tako da je samo moj odbijač hit kolo, vendar je učinek dosežen avto spin. Copperbeard je zdaj dirke proti njegovi prijatelji, verjetno v upanju, da bi dobili eno od ih motorna kolesa. To je obrnil za Ford, tako da je Ego bi lahko videli, je jasno, da v žarometi. Prišel je iz okoli avtomobila, namenjena luger, in strel bežijo človeka v noge.
  
  
  Sheilo Brant je odrinil ji vrata avtomobila. Ona je bila, ki ima .38-revolver kalibra. Copperbeard nisem vedela, pa bi ga lahko shranili Emu življenje.
  
  
  "Gospod," Sheilo je dejal spořtljivo,"si nekaj drugega."
  
  
  To dobil Luger v levo zadaj kolo Volvo in udaril luknjo v nen. Bila je mimo mimmo videti na zapri Sheilo in strel v levo sprednje kolo. Potem kapuco dvigne in jenki iz napeljave.
  
  
  "Ali ste nori?" je zahteval.
  
  
  "Tekel proč od mene enkrat. Jaz sem pazite, da ne boste storili, bo še enkrat."
  
  
  "Nisem vedel, če bi mi zaupali. Jaz sploh ne veste, kdo ste."
  
  
  "Povedal sem vam. Ime je Ned."
  
  
  "Jaz sem se uporablja za vožnjo. Sem mislil, da je prava stvar za narediti."
  
  
  "Verjetno si lahko uporabite to pištolo," sem rekel, " ampak lahko urediš vse tri Boy Skavtov? Uporabite svojo glavo, Sheilo. Potrebujete zaščito."
  
  
  Po umaknili tipke na svoj avto in dajanje ih v minuto, se je vrnil na Copperbeard, ki je ležal na tleh, stiskal svoje noge.
  
  
  "Bo živel," emu ji je povedal. "Če sem se odločil, da vam."
  
  
  Je polizala njegove ustnice. "Kaj to pomeni?"
  
  
  Nagnil navzdol in potisnil luger rezilo med Ego je košatimi obrvi. "Povej mi razlog za noč dejavnost".
  
  
  "Ugotovili smo, blondinka. Kaj še?"
  
  
  Ego poked ji s sod svojo pištolo. "Mislil sem, da ste morda povej mi nekaj drugega. Nekaj bolj zanimivo."
  
  
  "Stari, bom povedal vse, kar želite slišati. Resnica pa je, vemo, Babu. Je očarala nas v jedilnica, zato smo se odločili, da zvečer ven in se zabavajte z njo, ko je končal delo . "
  
  
  "Nihče ni najel, da skrbijo za njen?"
  
  
  "Všeč mi je kdo?" Mu je uspelo na trhlih zarežal. "Stari, kaj smo dobili v?"
  
  
  Nisem bil prepričan sem jim emu. Rekel je: "ne bom se moti, okrogle ste čudaki gor in vas v zapor. Vendar ostanejo iz mojih očeh. Če sem zadel z njimi še enkrat, bom ubil."
  
  
  "Stari, bom bi se izognili, da vam je všeč predlog."
  
  
  Sheilo sedel za odprta vrata za moj avto. "Kaj ste bili dve govoriti?" "Kaj je to?" je vprašala, ko se je vrnil.
  
  
  "Njen emu ji je dal zdravnik je ime," sem rekel. "Pojdi v avto. Bomo šli nazaj na Bonham."
  
  
  Ona se obotavljal, potem je ubogal me je. Je zdrsnila pod volanom in hodil več na sovoznikovem sedežu, njeno krilo pomično do svoje noge. Hej zasmejal na njej, holstered v luger ,in dobil noter. Potem je zaloputnil ji .38 kalibra pest v svoje rebra.
  
  
  "Vem, da je slab način, da izrazijo svojo hvaležnost," je rekla,"ampak dekle mora skrbeti za sebe."
  
  
  Tri
  
  
  To je bilo razdeljeno za eno najstarejših odlomke iz moje knjige. Pametno agent nikoli holstered pištolo, medtem ko nekdo drug je držal svoje. Zdaj se je znašel v kar je bilo, v najboljšem primeru, neroden položaj. V najslabšem primeru, pa je lahko usodna.
  
  
  "Jaz si to zaslužijo za mojo površnost,"sem priznal, da ji, dekle, ki je imel že potisnil revolver v mojem rebra," vendar bi rada, da je pojasnila k meni."
  
  
  "Tipke, Ned. Potrebujem vašo avtomobilske ključe. Nato ji, želim si oditi. Ne grem nazaj, da Bonham. Nekdo je lahko čakal me je."
  
  
  "Boš zapustila mene, in odletel sam še enkrat?"
  
  
  "Jaz bom vzel moj možnosti. Njen preživeli ferret je še vedno tam."
  
  
  "Boš imel prekleto čas, nocoj, če nisem odkrila."
  
  
  Medtem ko njena, menijo, da je z njo, ji je bil ocenjevanju svojega položaja. Moji desni, ki je bil najbližje ji, spočiti rahlo na volanu. Vedel sem, kako hitro sem lahko swing, da roko okrog v karate udarec, da bi zadel Sheilo Brant je lepo belo grlo, kot executioner ' s sekiro. Vendar nisem mogel tveganja resno ranjenih dekle, in vpliv, ki bi lahko povzročila, da ji pritisnila na sprožilec svojega revolver in dal bullet v meni blizu. Nisem kot ena od teh možnosti.
  
  
  Sheilo glas rose. "Jaz raje ne ustreli ga. Ampak bom naredil, če moram."
  
  
  "Ustreliti, otroka," sem rekel. "Ne morem vam ključe."
  
  
  Sedela sva tam, nihče ne gibljejo okrog nas, medtem ko se je odločila, če je ona se dogaja, da pritisnila na sprožilec. Čutil sem drobna kapljica krvi, izrisana po mojem lasišča.
  
  
  Ni vedel, Sheilo Brant dovolj dobro, da bi dal svoje življenje v svoje roke. Ona so lahko vključeni v smrt AX Agent David Kirby; ona je lahko panika dovolj, da me bo ubil iz strahu;
  
  
  
  
  
  
  Prilagodite fant, kolikor vem, je sovražil vse moške in bi si želel, da bi bullet v enem. Vendar nisem mogel pustiti hej, pusti še enkrat. Nekaj je bilo v glave seznama, ki ga moram imeti, a sluzi tako pomembno, da je nekdo odločil, da poskrbite, da Sheilo nikoli ne delijo z AX.
  
  
  "Imate veliko živcev," je končno dejal.
  
  
  Z omahljivo vzdih, je potegnil pištolo okoli moje strani in leaned nazaj v sedež. "Mislim, da bom morala kravato si z vrvjo. Jaz ne zdi, da imate kar je potrebno, da te ubijem."
  
  
  "Vesela sem, da slišim." Vzel je iz njegovega tipke in se obrnil avto okoli.
  
  
  "Kje boš vzel?"
  
  
  "Iskreno zdaj, nazaj na Bonham. Takoj, ko sem lahko dobil vse, kar je organizirano, nekje, kjer se vaše življenje ne bo v nevarnosti."
  
  
  Skakanje čez polje, je bil sprejet z Copperbeard je mimmo, ki se je začel plaziti k njegovi prijatelji, da povlečete njegovo poškodovane noge. Scarface je sedel na rob ceste, stiskal svoje zlomljeno roko, in človek, imenovan Georgie je bila zvita v negibno žogo. Čudovita skupina All-Ameriški fantje, sem mislil. Kot avto valjani po jarku na avtocesti, Sheilo je rekel: "ne vem.: "Ali ne boš ustrelil človeka, ki je bil posnet, da vidim, če je mrtev?"
  
  
  "Ne," ji je dejal oče. "Vem, da je mrtev."
  
  
  Plin zadel ji, in moja uničena avto strel gor kot serija. Njeno misel je malo AX mehanik, bi bil ponosen, kako ego-poganja fant je bil nocoj. Dejstvo je, avto je bil edina stvar, ki ni delovala v skladu s Hawk je tudi iz načrtov.
  
  
  Njen načrt je bil, da sprejme Sheilo nekje na varnem pod AX pristojnosti, ampak najprej sem moral poklicati Hawke in nastavite ga. Prav tako je potrebno, da ugotovite, kaj se je zgodilo, da se Melita, zakaj on ni odkrila v hotelu.
  
  
  "Nikoli nisem uporabil, da pištolo," Sheilo je dejal. "Nikoli nisem strel vsakogar. Mogoče zato nisem mogel ustreliti."
  
  
  "Upal sem, da boste imeli še en razlog. Morda si padel v ljubezni z menoj."
  
  
  "Ne še," je rekla. "Vendar mislim, da se lahko zgodi."
  
  
  Moje ročno brušena njeno toplo stegno. Ona ni zdelo, da um. "Daj mi puško," sem rekel.
  
  
  Po trenutku, ko je obotavljanja, ona je padla orožje v svoje roke. Kot znak zaupanja v njo, mislil, da sem napredovala.
  
  
  "Zakaj morate to?" me je vprašala.
  
  
  "Samo posodobljene". V primeru, da ste panike, dovolj, da cilj mi še enkrat."
  
  
  To je bil kalibra .38, ki je porinil v levi žep. Merilnik hitrosti iglo jittered na 70, kot smo pospešiti nazaj v mesto.
  
  
  "Ti trije možje. Ih je bil poslan, da me bo ubil, Ned?"
  
  
  "No, voditelj rekel ne." Nisem mogel razbrati, njen izraz v temi avto. "Rekel je, vse kar so imeli v mislih, je bilo malo prijazno posilstvo."
  
  
  "Kaj načrtujete za me?"
  
  
  "Nekaj stvari."To je bil opravljen z dolgo kažipot, ne upočasnjuje. "Posilstvo ni vključen v ihc."
  
  
  "V nekaterih drugih okoliščinah, to ne bi bilo potrebno."
  
  
  Ji nasmehnil v temi. "Kako ste se zgodi, da izpolnjujejo Frank Abruz?"
  
  
  "Jaz ne v Las Vegasu, ko sem mogla postati plesalka. On je prišel z njim. On je bil dovolj star, da se moj oče, a je imel denar."
  
  
  "Ali veš, kaj je delal?"
  
  
  "Nisem bil rojen včeraj." Bila je tiho, za dolgo časa. "Obstaja veliko lepih deklet v Las Vegasu, ki se zanimajo za preboj. Bil je le eden okoli veliko. Ko svoje ugotovili, da je moj obraz je moj pogoj, njegovo začel uporabljati svoje telo."
  
  
  To je bil muffled za svetnika, ko Greyhound bus mimo nas tako, Mimmo.
  
  
  "Rad bi izkoristil to avtobus," Sheilo je dejal. "Vse prav, Ned, sem si rekel, si del moje zgodbe. Ne mislite, da bi mi povej tvoje?"
  
  
  "Kateri del ali želite prvi?"
  
  
  "Kdo ste, zakaj ste prišli od nikoder v moje življenje, in kako si vedel o mojem odnosu z Frank Abruz?"
  
  
  "Naj samo povem, da sem delo za organizacije, ki ima interes pri iskanju morilcev, Frank Abruz."
  
  
  "Pa nisi v mafije." Da je bil na pol vprašanje.
  
  
  "št. Morda se spomnite, človek z imenom David Kirby. Bil je moj prijatelj."
  
  
  "Spominjam ime. On je prišel, da vidim, Abruz. To je vse, kar vem, o Gospod Kirby. Ne prosite Abruz vprašanja o ego v podjetju"zdi".
  
  
  "Štiri ljudi je umrlo v tej koči , ampak imaš proč živ, Sheilo. Kako vam je uspelo, da je?"
  
  
  Ona ni, da mi odgovorite. Namesto tega je rekel: "hočeš, da ji poudariti, morilci. V zameno, je vaša organizacija bo obljubo, da zaščiti me. To velja?"
  
  
  "To je tako." Videl je Bonham luči pred njo in se upočasnila. "Kaj si rekel?"
  
  
  "Jaz mislim o tem."
  
  
  "Tako jaz vidim to, baby, nimate izbire."
  
  
  Mestece zgodaj klop za spanje. Samo restavracija, bar, in hotel ostalo odprto. Ustavil se je na temnem plinsko postajo. "Kaj časa ali se ti ljudje so ponavadi blizu?"
  
  
  "Približno osem ur. Zakaj vprašate?"
  
  
  To je pomenilo, da Meredith je bila vsaj uro in pol zamude, preden je zapustil hotel, da chase kolesarje. S svetilko v eni roki in Luger v drugih, sem vstala in hodil okoli postaje. Končno našla Melita leži v močvirje plevel, približno petnajst korakov od kup zapuščene sodčkov nafte.
  
  
  Rekel je, da bi bodite previdni,
  
  
  
  
  
  vendar ni bil dovolj previdni. Ego je grlo zmanjšal.
  
  
  Sheilo prišel za mano. Je sopel, ko je videla zviti telo pritisniti proti žarek mojega sveta. "Vem, da je to človek. Delal je na postaji."
  
  
  Brylev ga izklopite. "Ja, menda."
  
  
  "Ampak on ni dela tukaj za dolgo. Kdo je bil on res, Ned?"
  
  
  "Ta je moj drugi. On je gledal vas."
  
  
  "In zdaj je mrtev." Njen glas je bil visok in nen bil paniko. "Kako se boste, da zaščitite me, ko svoje ljudi, ki so v nevarnosti?"
  
  
  Njo, mislil, da je pošten spin.
  
  
  Sheilo obrnil proč od mene in tekel čez ledina, skozi vse plevela. Ona verjetno ni vedel, kam je bil tekoč. Vse, kar je vedel je bilo, da je hotela oditi.
  
  
  Ji je planila po njej. Kot sem tekel, mokro plevel sunkovito zoper moje hlače noge. Sem slišal, da dekle tolkel glasno, preden sem se ujel z njo. Izdelava udarci, ee prijel njeno roko in potegnil k sebi.
  
  
  "Let me go," je panted. "Ne potrebujem vašo zaščito. Jaz sem bolje brez zapri."
  
  
  Njeni nohti izkopali v obraz, vendar pa je njegova ujel njen drugi zapestje. Njene prsi so pritisnili proti moje prsi, in njen dih je bilo vroče na mojem grlu, kot je poskušal, da potegnite stran. Ee objel jo je in jo še vedno stojijo.
  
  
  "Meredith je naredil napako. Jaz ne bi ee." Govoril je s tihim glasom, v upanju, da mirno jo dol. "Bom povlecite okoli tega mesta nocoj. Smo bom šel na svoje mesto, se ji poravna, nato pa smo se bom pustil Bonham zadaj."
  
  
  "Ned". Ona opredeljene moje ime v telefonskem kot nizko in mehko, kot je moja. "Vem, kaj človek ima rad." Več borijo, je sedel z njo prsi mi, njeni boki, da mine. "Bom vrtca za vas. Oh, tako dobro. Ampak prosim, dovolite mi, pojdi."
  
  
  Nisem bil užaljen za njen predlog. Bila je obupana, in odločila, da ji najbolj ustrezajo, in ne morem kriviti ji za to.
  
  
  "Naredite to zveni privlačno. Ampak to je moja naloga, da ugotovite, kaj veš. Ne morem vam pobegnil, sam vseeno. Ga bom vrgel na Willie. Nekdo, ki je zelo resna o tem, kako si s poti. Dovolj resna, da je teči navzdol Meredith in poskusite, da storijo enako za mene. Dovolj resna, da pošljete morilec po vas, Sheilo. Stekel sem v njem v hotelu danes. Bil je pakiranje puško in namenjena, da knock you out hotela okno, ko ste prišli na delo."
  
  
  Je zamrznil v naročju. "Misliš, da Abruz je morilci je vse to naredil?"
  
  
  "To je dejstvo. Ste spleta, ki bi ih opredelitev."
  
  
  Grenak smeh pobegnil zapri. "Nimam faintest ideja, ki je poslala morilcev, ampak lahko vam povem eno stvar, ki zagotovo. Niso bili tisti, ki je strel Frank Abruz in Kirby. Ne, res. Želijo ji, da je živ."
  
  
  "Otrok, ti si poln malo presenečenje." Zavijanje prsti tesno okoli njenega zapestja, ee potegnil jo je v avto in ji je porinil v zapri.
  
  
  Sovražil sem, da zapustijo Melita je organ, v katerem je bil, ampak ego morilec morda še vedno okoli, si za nas. Sem potreboval, da bi dobili dekle varnosti, kakor hitro, kot je mogoče.
  
  
  "Povejte mi o tem, Sheilo," sem rekel, začenši avto.
  
  
  "Ne moreš biti srečen."
  
  
  "Verjetno ne bom naredil. Povej mi je vseeno."
  
  
  "Frank Abruz ni me pick up v Las Vegasu po naključju. Ona je bila predstavljena z emu. Ta človek, ki je vedel, ji je prišel na obisk me je in rekel, da Abruz je bil v mestu in emu všeč moj duh. Rekel je, da bi se lahko dogovorite za srečanje za nas, ki je to storil. Ni bilo šele pozneje, po Frank odločil, da je želel, da me, da človek v stik me spet. Rekel sem dolgoval emu, in je bil pripravljen, da sprejme denar."
  
  
  "Ali menite, da je zasadil si z Abruz, tako da boste lahko vohuni za njim?"
  
  
  "Nekaj takega. Vedel je, da je mafije, je bil tekoč, da poda $ 200.000 za Abruza koči. On je zahteval, da se seznanila z emu, ko je denar prišel. Rekel je, da bi se rop, in Emu verjel ji je. Ona se bal, da bi ga ubil me, če nisem naredil, kakor je rekel. Tako sem ga poklical, ko je denar prišel."
  
  
  Sem prebavi svojo zgodbo, kot sem se peljal v svojo hišo.
  
  
  "Veste, kaj sem ji povedal, kajne?" se je vprašal v divji glas. "Veste, kaj je to mislil, ko je dobil klic."
  
  
  Je odklenjena vrata njene hiše in sveti z svetnika v dnevni sobi. Pogledala je okoli, Luger v roki, in je odšel k telefonu.
  
  
  "Abruza nastavite ga gor," Sheilo je dejal. "Prišli so, in ubil moj ego, ego s svojimi varnostniki, in človek z imenom Kirby. So posneli ih vse od njih. To je bil pokol."
  
  
  "Ti sploh ne veš, kaj so delali," njen mož je dejal.
  
  
  Dal sem na dolge razdalje, ki subjekta sili in telefonsko številko. Ne glede na to, kje Hawke šel, in ki pokriva veliko področje, dekle, ki so odgovorili na številko za klice v sili vedel, kako priti v stik z njim hitro.
  
  
  Sheilo odprl omarico in potegnil steklenico viskija. "Sem si rekel, da. Vendar to ne pomaga hudiča iz nje. Frank Abruz je bil član organizovane tolpe, ampak on mene obnašali tudi. Njen ego je ubil njo." Ona je dvignil steklenico. "Ali želite snemati to?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. Imel sem Hawk ' s punco na linijo. Rekel sem, kodo besede, ki prepričan, ji nisem bil varanje: "Aberdeen Modro." Povedal sem dekle sem hotel govoriti, da je ta človek.
  
  
  "Bom prenesel sporočilo, N3," je rekla
  
  
  
  
  
  
  jasno, učinkovito glas. "Daj mi svojo številko, in visi. On bo poklical nazaj, v roku petnajst minut."
  
  
  "Pohiti. Čas opekline moj coattails."
  
  
  Sem obesil gor na njo. Sheilo vzel steklenico v kuhinjo. Jaz sem se ji in ugotovil, ji stoji ob umivalniku, ki je jokal.
  
  
  Je podrgnil njene oči. Ona je vzel kozarec, vlil dva prsta od viskija, in uničenih ego, kot požirek čaja. "To Kirby. Kako dobro ste vedeli, ego?"
  
  
  "Bili smo prijatelji."
  
  
  "On je izbral napačen dan za obisk Frank Abruz." Ona je padla ji je kozarec in ga razbili na tla. Je pokopan njen obraz v mojo srajco. "Kdo bi jih poslali morilec, Ned? Mafije?"
  
  
  "Morda. Mogoče so ugotovili, da si je uokvirjena spoštovati višji znesek ih."
  
  
  "Sem se bal, da bi to naredil. Ona je bila teče stran od njih in od Abruz morilci." Prsti izkopali v moje rokave. "Ste krivijo mene za te štiri smrti, mar ne?"
  
  
  "Ne toliko, kot si krivi sami."
  
  
  Potegnila me, da pritisnete njene ustnice na moje. Njene ustnice so bile toplo. "Ned, vzemi me v spalnico."
  
  
  "Čakam na klic."
  
  
  "Ste bili razmišljanje o oblikovanju ljubezen do mene. To storite zdaj. Moram pa zdaj."
  
  
  Je res, da je ta misel je prečkal mojih mislih večkrat. Recimo, da je ducat. Prvič, ee jo videl, je bila v filmu v režiji Melita. Vendar vprašanja ostala neodgovorjena med nami.
  
  
  Je pobožal njeno mehko blond lase. "Pozneje".
  
  
  "To bo počutil bolje. Prosim."
  
  
  "Kasneje," sem obljubil, še enkrat. Dokazati, da sem mislila, da je njen, se je sklonil, da njene ustnice. Njo, čutila, da se ji mokre ustnice slovo, čutila, da se ji swift jezika. Moja roka se pojavile do njene okrogle prsi. Ona ni bila oblečena v modrček.
  
  
  Ko jo je slišal hrup, njegova obrnili proč od zapri. Za njo, in pritisnili stikalo z stokanje in se obrnil na svetlobo za naslednji dan. Dvorišče je bila tiho. Šel je zunaj, luger pripravljen, in poslušali, testiranje zrak kot hound na lovu. Kaj je šlo narobe. Sem ga čutil. Sheilo najeto hišo v cul-de-sac. Najbližji sosedje so bili preveč daleč slišati ničesar, ampak eksplozije. Ih je prižgal windows nastala malo oranžne barve kvadratov, ki v globoki senci, daleč spodaj. Sheilo je hotel, zaseben, vendar zasebnosti je lahko past. Njo, sem mislil, kako enostavno bi bilo za nekoga, ki je v kotu nas.
  
  
  V notranjosti, je zazvonil telefon. Je podprta na vrata in vijaki, nato pa hitro hodil po kuhinji in v dnevno sobo. Njen telefon je bil pobral iz stoli za stojalo.
  
  
  Jasno in učinkovito ženski glas je dejal: "Držite linijo, N3,. G. Hawk je prišel."
  
  
  "Kaj je, Nick?" je vprašal.
  
  
  "Imam svoj paket, ki ste mi poslali, da poberem. Svojih pripravljen, da jo dobavi."
  
  
  "Ste dosegli rezultate, hitro."
  
  
  "Oni so mi pomagali. Denver v redu?"
  
  
  "Peljal tja. Poklical bom vnaprej in urediti vse, kar je za vas. Kakšna je narava svojo odpornost, Nick?"
  
  
  "Ne morem vam jasno mnenje o tem še ni. Vendar Vlad je zelo močna. Mislim, da smo se lahko ukvarjajo z dveh različnih skupin, " sem rekel. "Melita padla iz šole."
  
  
  "Potem pa ne smemo izgubljati časa govoriti. Priti ven od tam." Je visela gor.
  
  
  "Če želite, da se nekaterih stvari z vami, paket ih," je povedal ji je, da Sheilo. "Mi smo šolanja. To bo vse prav."
  
  
  "Ali res verjameš, da, Ned?"
  
  
  "Seveda vem. In svojo prekleto dober prerok." On je poskušal umiriti svoje živce. Dejstvo je, da ne bi bilo Stahl plačuje za to! varno, dokler smo obdani z ljudmi, ki sem jim.
  
  
  "Moral bi me vprašali, drugi spin. Ko boš vprašal ego?"
  
  
  "Sem mislil, da sem vam povedala mi je svojo pot," sem rekel.
  
  
  Dober. Morda ste se spraševala, zakaj Abruz je morilci me želijo živ? Revmatizem - mislijo, da imam $ 200,000."
  
  
  Medtem ko je pakiran svoje stvari, on je stal ob oknu in je gledala na temno cesto skozi razpoko v žaluzije. Ni mu bilo videti naše avtomobile, naša luč, naš gibanja. Zvok je slišal prej bi lahko bil zvok potepuški pes ali mačka, motornih kašelj v daljavi, deset stvari. Vendar je moja tesnobnost vztrajal.
  
  
  Sheilo ostal v spalnici predolgo. Je zaprta zavese in šla na vrata spalnice. Obrnil se je ročaj in odprl vrata v temi.
  
  
  Se sprašujete, zakaj je izklopljen svetnika, njeno nogo potisnil vrata širše. "Sheilo?"
  
  
  "Čakal sem vas, Ned."
  
  
  Brylev celotne sobe za mano je padel na posteljo, kjer je ležala na tleh. Njeno golo telo je bilo belo zamegljenost na modri bedspread.
  
  
  "Še ena stvar, ki mora biti poskrbljeno," je dejal. "Pridite in bi radi, da mi, dragi."
  
  
  Ona je a lep kos art.
  
  
  "To ne bo trajalo dolgo, dragi," je rekla, njen glas nizko in husky. "Jaz sem tako vroče, da sem gori na kratek varovalko."
  
  
  Ona je bila popolnoma blondinka, prava stvar. Ena nemoteno naslov pupčast, in je obrnil na njeni strani in je potekala iz njene roke. Sergej, ki prihaja skozi odprta vrata, pobožala njene polne prsi.
  
  
  "Za Božjo voljo, Ned, dal pištolo, in prišel sem."
  
  
  Vzel je dva koraka proti njej, striding navzdol lane kot ulici mačka bo čez ograjo. Je lahko samo, da si dim oris pohištvo v temnih kotih sobe. Kopalnica vrata na moji levi je bil zaprt, in windows so bili pripravljeni. Nekaj žensk je bilo všeč, da to storite
  
  
  
  
  
  
  v temi, ampak nisem si mislil, da Sheilo bi bilo samo okoli njih. Ko je njen oče se je približal postelji, opozorilo je bilo ves čas tiktaka v nazaj svoje srce.
  
  
  "Povedal sem vam, da bi lahko počaka," sem rekel.
  
  
  "Kasneje je lahko že prepozno."
  
  
  Njen glas bi spremenili malo, ampak mogoče je bilo narobe. Mogoče je samo mislil, da je bilo sporočilo v njene besede.
  
  
  Njen, nagibala nad njo. Njo, slišal njeno dihanje. Stern, razburjen. Stekel je roko čez njene prsi, in je bila banka na njih. Se je dotaknil tanek obraz z njegove roke in čutila, da se ji trepeta. Sem razumel njen, močna, kako je potekalo.
  
  
  "Ja," sem rekel, še vedno njo dotika. "Mislim, da moramo to storiti zdaj."
  
  
  Njen, je začutila mišice svojega življenja skok z napetost kot ona je globoko, začuden dih. Da je bila tudi opozorilo,kolikor je ona lahko povem.
  
  
  Njo, sem mislil, hitreje, kot bi jaz imel obrnil in naredila korak nazaj v dan. Sheilo igrali del, in je igral dobro, ker njeno življenje odvisna od njega. Tam je bil vsiljivec v zatemnjenem spalnica.
  
  
  Sprašujem se, kje je pogledal jo gor in dol. Ob istem času, za moje skrite občinstvo, ona je rekel: "ti Si zelo prepričljiv, baby. Povej mi še enkrat, kako zelo si želim ji, da gredo v posteljo z vami."
  
  
  "Veste, koliko, Ned." Poskusila je, da zvok igriv.
  
  
  Tam je bila luč na nočni omarici poleg mene, ampak, če sem potegnil kabel, nenaden blisk svetlobe lahko slepi me dovolj dolgo, da me bo ubil. Njen izključeni to.
  
  
  "Sleci se, dragi," Sheilo purred. "Potem bom pa povedal, kaj vam je všeč."
  
  
  "Bom stavo, ki jo da," sem rekel.
  
  
  Hej, povedali so mi, da sleči me je, in ni bilo slabo od moje skrite nasprotnika. Redki medicinske človek ima na strelnem orožju, odstranjevanje zaboji iz sebe.
  
  
  Privabiti Sheilo, je zdrsnila z roko pod majhne ji nazaj in dvignil off posteljo, potapljanje usta v globel grlo. Moje ustnice brušena na njeno uho, in ona je zašepetal, " žal mi je.: "Kje je on?"
  
  
  Bil je tako blizu, da bi ga lahko celo slišati šepet. Stal je na drugi strani postelje.
  
  
  On vrgel golo dekle na stran in potegnil luger iz svoje tok, vendar ni imel časa, da ogenj. Drugi človek lunged na mene od zadaj, me zgrabili za roke na mojih straneh.
  
  
  Nisem pričakoval, da boj ekipe.
  
  
  "Obdržite svoj ego," velik človek na drugi strani postelje zarežal, da njegov prijatelj.
  
  
  Vleče moje pete nazaj, ujel sem človek za me je za golenico, in mu je prisegel, vendar nisem mogel odmor ego je oprijem. Vedel je, kaj je delal.
  
  
  Velik fant je povzpela nad posteljo in udaril me v obraz okoli .357 Magnum pištolo. Bil je močan. Udarec strgal moje ustnice, popustiti moje zobe, in zmanjšati moje lice.
  
  
  Sem dvignil mojo nogo in udaril velik človek, v dimljah, vendar je videl ta poteza, ki prihajajo in pospešiti proč. Bil je tako hitro na noge, kot boksar.
  
  
  Na moje presenečenje, smejal se je. "Zgleda, da imamo nekaj, Jake."
  
  
  Jake grunted, poskuša drži me nazaj. Potem se je obrnil in vrgel ego na nočni omarici. Svetilka je padel na tla, vendar Jake potekala.
  
  
  Velik fant je prišel mimo in me je zadel še enkrat. Počutil sem se, kot da sem bil hitting steno.
  
  
  Ne ubije vaš ego, Sheilo slišal njen krik. "Prosim, ne ubij ego."
  
  
  Kopalnica vrata so se odprla in drugi človek vstopil v spalnico. Moja kolena sagged pod mano kot velik človek me je zadel prvi in drugi. Glave so bile zvonjenja. Ona je globoko zajel sapo in vrgel sama nazaj, loputanje Jake v vzglavja. On grunted, ki boli, in udaril je njen ego oprijem in dvignil luger .
  
  
  Tretji človek prišel na me od strani in mu je udaril v glavo z gobec pištolo. Sem pretresli vstran, padla v luger ,in bi padla, če moje roke ni vrč velik človek je plašč. Počutil sem se solza v tkanine, ko sem jo ujel.
  
  
  "Vzemi meri, da je meja," je dejal. Je udaril me je tako težko, da sem odtrgala moje noge, pristal na moja ramena na tla, in zdrsnila na stoka.
  
  
  Poskušal je vstati, vendar ni mogel. On je izgubil zavest.
  
  
  Plezanje po črno jamo, njene oči zožil. Nisem mogel uganiti, kako dolgo njen je bil brez arhivu, ampak njen, je bil še vedno v spalnici, ki leži na trebuh na tla.
  
  
  Vsiljivci potegnil moj suknjič izklop mojih ramenih in dol moje roke, da kravato ih, potem vezani moje zapestje je za mano s trakovi iz stanja. Moje noge so bile vezane na enak način. Se je preselil svoje roke skupaj dovolj, da vedo, da bi naredila temeljito delo. Ona ne bi zdrsnila skozi svoje obveznice.
  
  
  "Imaš nekaj kul piškotki tukaj, lutka" big man je dejal. Njen ego je postal znan po svoji gruff glas. Prišel je do mene in poked me je v stran, da vidim, če je bila še vedno nezavesten. Pustil sem emu mislim, da sem bil nezavesten.
  
  
  "Pustite ego sam," Sheilo je dejal. "To ni ego kriv, da je bil tukaj, ko si prišel."
  
  
  Velik človek se je zasmejal. Je imel čuden smisel za humor. Sem udaril moje oči, na njeno znova, kot se je obrnil proč od mene. Brez premikanja njeno glavo ali daje sama stran, samo ego njene noge in noge, bi lahko videl. Njegove noge so bile velikost pragovi v temno bombaž hlače. Sem nosil superge.
  
  
  "Imeli smo težko vas najde, lutka, zdaj pa, da smo nazaj
  
  
  
  
  
  spet skupaj, to bo zabavno. Ali vam je še vedno me ljubiš? "Iz šumenje nogo, in zvok Sheilo pljuvanje kot mačka, sem mislil, da je ta človek je imel dotaknil. Smeh, ki je dejal:"Boste postali prijaznejši. Še preden noč je mimo, boste cenili prijaznejši ljudje. "
  
  
  Bilo je kot grožnjo.
  
  
  "Jaz pomagal presenečenje vaš ego. Ne da pomeni nič?" je vprašal Sheilo.
  
  
  "Ne laži mi, lutka. Ste igrali to malo sex scene do popolnosti, ker ste vedeli, da vsak zdrs-up, da bi pustil vaš fant z veliko luknjo v trebuhu." Stahl je ego glas je bolj resna. "Si obesiti? So vas vara, državljan, lutka?"
  
  
  "št. Jaz pač ne želim, moj ego, da bi dobili ubil za nič."
  
  
  Ona je še vedno igral za del, ki se igra kosti mojega življenja.
  
  
  Njen zožil pogled preusmerila previdno, poskuša najti big man ' s tovariši. Opazil sem eno okoli njih, da pravica, ki čepe na tleh. Kot velik človek, ki je nosil temno obleko in superge. Naselitve je potegnil čez glavo, izkrivljanja so njegove značilnosti. Spomnil se je, da Hawke je dejal, da so morilci ona bi si želel, je bilo hladno in učinkoviti delavci. Ta človek in prod-zveneči velikan zagotovo zaslužijo opis.
  
  
  So približal hiši, pripravljeni, da vstopijo brez presenetljivo prebivalci. Razen za eno rahel zvok, slišala sem, da ji bo zvok nisem mogla ujeti, jim je uspelo. Njena domneva je bila, da bi vstopil skozi kopalnica in okna, verjetno potegnil ven skozi pregrado. So zgrabil Sheilo, ko je vstopil v spalnico, potem prisiljeni, da ji vzlet njene obleke in ji naloži, da me zvabiti v posteljo in ujemi me off straže.
  
  
  Človek, ki je sedel poleg mene iskali moje žepi in odvrgli ih je vsebina na tla. On česana skozi ih z roko, potiska proč kaj ego ni bilo ne zanima. Pogledal je navzdol po moje lažji, nato je porinil v žep svojih hlač. Odprl moje denarnice in preveril svoje identifikacijo. Vzel je denar in slung v torbico čez ramo. "Hej, Losa, ulova."
  
  
  "Ned Harper," velik človek je dejal, branje moje vozniško dovoljenje. Je zarežal. "Glede na to, da je voznik tovornjaka. Koliko voznikov tovornjakov pack lugers v rami toke?"
  
  
  To je bil analiziran za pogovor. Ti ljudje niso vedeli, da je njen agent je AX, tako da ne bi bili povezani, da je morilec v hotelu. Iz istega razloga pa verjetno niso odgovorni za Melita je umorov. To je potrdilo mojo teorijo, da sem bil, ki se ukvarjajo z dveh različnih skupin sovražnikov.
  
  
  Sheilo je dejal: "ne morem vam povedati, zakaj je imel pištolo. Ego je spoznal samo danes. On je govoril, da me v restavraciji. Všeč mi je ego slog, tako da mu je dovoljeno, da bi mi doma."
  
  
  "Ste potrebovali nekaj spola, ali nisi?"
  
  
  "To ni bil jedel v zadnjem času," je dejal kljubovalno, da Moose. "Bila sem preveč zaposlen, ki teče proč od vas, da živijo normalno življenje."
  
  
  Je prikrito preselil svojo roko, ki poskuša brezplačno ostra v svoj rokav. Nobene možnosti. Niso potegnite moja jakna navzdol dovolj daleč, da kažejo zbirki nož, vendar so po nesreči uspelo blokirati Ego Constellation danes.
  
  
  "Ta ptica ni voznik tovornjaka," je rekel mož, čepe poleg mene. "Vse to kaže, da je tam, ampak jaz sem prepričan, da ni. Si videl, kako se je obnašal."
  
  
  "Morda je bilo poslano mafije. To bo smeh." Velik človek je prišel do mene in leaned v. On valjani mene in udaril me je v obraz.
  
  
  Zadihan, kot da je pravkar spet prišel k sebi, njene oči povečal. Videl je njen obraz zakrije s naselitve, široka ramena, in bull vratu. Strani, ki prijel mojo srajco na sprednji strani je bil kot dva rudnika, in rudnik ni bila majhna.
  
  
  Skladiščenje malo zmedlo me je na prvi. Zakaj so skriti svoje obrazne poteze, ko Sheilo je zdelo, da poznamo tako dobro? Nato je spoznal, da niso vedeli, kdo drug bi se srečali, ko so razbili v hišo. Maske so bile še en varnostni ukrep, ki je dala ih strokovnjakov na svojih dell na prvem mestu.
  
  
  "Kako se počutiš, žrebec?" velik človek me je vprašal.
  
  
  Moji lasje so bili mokri s krvjo vlažnost navzdol rez v bližini moje uho, in moja noga je bila throbbing več kot to boli. Ko njen govoril, moj glas absurdly zvenel, kot da je bila rabljena za boks ustnik. "Počutim se odlično."
  
  
  Velik fant je šel v njegovem plašču, potegnil pištolo iz njegovega pasu, in treščilo je v moje Adam je apple, kar me zadihanost. "Imam zaseden urnik, in sem lahko samo rezervni minuto. Ste morilec za najem? Mafije, poslal vas je tukaj s blondinka pogodbe?"
  
  
  Kot se je boril ujeti dih, je poblisnil po Sheilo, ki je zdaj sedel na stol, še vedno gola, vendar z ostanki raztrgana stanja pritisniti proti njej, delno prikriva njeno telo. Njeno krhko obraz je bil bled, in njene temne oči so bile napolnjene s strahom. Ona je skrbelo, ne le o sebi, ampak tudi o meni.
  
  
  "Govori, ali ste že slišali," Losa, mi je rekel.
  
  
  "Ja," sem rekel hoarsely.
  
  
  Moose pokimal in izpustil mojo srajco, dajanje v najem mi pade. "Ali ste slišali, da, Sheilo? Imate težave z mafijo."
  
  
  "Ti si tisti, ki je ubil Abruz."
  
  
  "Ampak oni ne vedo, da je. Vse, kar vem je, da ste bili tam in ga niso ubili, zato morate dali svoj ego na stran." Los se je zasmejal naglas.
  
  
  Tretji človek
  
  
  
  
  
  zdelo se je, da v spalnici vrata. Bil je oblečen tako kot vsi ostali. "Sem potegnil vse žaluzije in je hitro pogledam okoli hiše. Tam se ne zdi, da se vse denar tukaj."
  
  
  "Če je temu tako, se je skril, da je dobro. Sheilo je pametno dekle. Kaj o vas, lutka?"
  
  
  "Preveč močni, da izziv vas. Nisem ukrasti svoj denar. Povedal sem ti, da je."
  
  
  "Sem zapustil to za vas. Ste bili za to odgovorni."
  
  
  "Losa, če sem jih imel, bi služijo ih vas. Ali ne vidiš, da sem na smrt prestrašen?"
  
  
  "Ste se bali, ok, ampak ljudje za $ 200,000 bo šel skozi veliko. Kdo ve to bolje od mene? "Je pokazal na človeka, na pragu. "Pojdite po cesti, sprejme naš avto in voziti do hiše. Mi lahko preživijo večino noči tukaj, ampak Sheilo nam bo dala tisto, kar želimo."
  
  
  "Kaj pa, če ona ne govori?"
  
  
  "Sid, sovražim ga, ko človek gleda na temno plat. Smo nekaj mesecev sledenje navzdol dekle, in zdaj smo našli njo. Kaj morate storiti, da boste razumeli, da so stvari, ki so šli drugače? bolje?"
  
  
  "Dve sto tisoč dolarjev bo pomagalo," Sid je dejal.
  
  
  "Če ona ne, povejte nam, prisežem k Bogu, bomo še enkrat preverite v petih članicah. Smo ubil štiri ljudi, ki so za to dvesto tisoč, in to je naša."
  
  
  Moose zgrabil stanja na cowering dekle. Nato je zgrabil ee za lase in jenki ji okoli stola.
  
  
  Zadnjič sem jo videl, ee, so bili povlečete njo po sobi.
  
  
  Slišal je Sheilo krik, in nato njen glas vlečena off. Bila je v njihovi kuhinji. Nisem vedel, kaj so počeli z njo, vendar nisem mogel predstavljati.
  
  
  Moral sem najti nekaj, kar bi prekinil svoj obveznice. Glavi odvrtelo nazaj na zdrobljen lučka, ki je ravnokar padel na tla, ko jo je eden borili okoli morilci z nočno omarico. Prevrnitvi, mu je uspelo, da pogledam pod posteljo, na drugi strani. Zdrobljen lučka je bila še tam ležal. Njo, valjani več na posteljo in pod zapri. Ko njen valjani, iz druge strani, njen je bil na dosegu žarnice.
  
  
  En kos žarnice znanja pogledal dovolj ostri, da sekajo listi zavezujoče moje roke. Stal je na hrbtu, fidgeted, in ugotovil, nazobčane kos stekla. Ker nisem mogel videti, kaj sem počel, sem verjetno bi rez moje roke preveč, ampak to ne more biti pomagal.
  
  
  Bil je sedel tam, žaganje, ko je eden od moških je prišel nazaj.
  
  
  "Poglej ga," je dejal. To je bila Sid, ki je bil poslan s Moose, da bi dobili avto. "Si neumen kurac. To bo trajalo eno uro, da se osvobodiš, kot je ta."
  
  
  Slišal je Sheilo je krik, ponovno, njen glas, ki je napolnjena z bolečino in grozo. Sem gritted zobmi in delal na verigi, stiskanje kos stekla v mojo krvavitev prsti. Dokler se človek na pragu me je ustavil, ji je nadaljeval poskuša brezplačno sam.
  
  
  "Dekle je povedal resnico. Ni smisla v torturing ee, " sem rekel.
  
  
  "Ne razumete Losa. Emu rad te vrste stvar. Tudi če mu zaupate, vam je verjetno bi naredil isto."
  
  
  "Je treba še veliko zadetkov na Floridi, ko boste odpustili na Abruz koči."
  
  
  "Da, da, vse štiri od njih so bili tam ležal mrtev, in Losa pobrala puško od mene in jim dal še eno možnost. Smeh, ves čas. On je nor, baraba, da Moose." Sid je to rekel v tonu glasu, da bi večina ljudi uporabite, če bi dejal, drugi je življenje podjetja.
  
  
  Je zmanjšanje ji čukalj in winced. "Zakaj si tudi dal denar za dekle?"
  
  
  "Imeli smo skriti ih. Nisva pa do bogate čez noč, lahko smo? Že šesti mesec, po svojih umorov, vse čudno dolar, ki je padel v podzemlje se je dogajalo, da je treba poročati ljudi, ki vodijo mafije.."
  
  
  On bi skoraj pozabili laž, on bi rekel, Losa, o meni pa profesionalni hitman, ki bi bili poslani, da skrbijo za Sheilo Brant. Svoje je dejal: "bil sem samo za izpolnjevanje pogodbe. Nisem v mafije."
  
  
  "Mi zlomil dve mafije zakoni. Mi je ukradel nekaj ih denarja in ubil počaščen, capo. Oni iščejo nas težje kot policaji. In dekle, preveč. Mislili smo, da je imel punco in denar, ki je bil skrit v varnem mestu, ampak ona je izginil."
  
  
  Pogovor mi je dal dragoceni čas, in moj ego poskušali podaljšati to. "Ona bi radi vedeli, kako vam je uspelo najti dekle. Mislil sem, da sem imel notranji glas tam."
  
  
  Sid je prišel nad mano. Na dell sama, je brcnil me je v reber. "Nehaj. Ne, ne moreš pobegniti, kolega." Vzel si revolver in opremljena z dušilec. "Moose vedno mi daje delo, ki se ukvarja z emu, ki niso zanimive. On dobi dekle, in ona dobi."
  
  
  Spoznal sem, da je prišel v sobo, da me bo ubil. Ob predpostavki, da sem delal za mafije, niso bili ne bo, da mi v živo povej moji šefi, kaj sem spoznal. Njeno telo je bilo zvijati na tla v smeri matematika in s pištolo, odločen, da pridem ven, odporna. On je samo podprta stran, despising moj jalovo poskuša doseči njega. Videla sem, kako malo revolver pa je vstal in pokazal na mene, kot hladno in smrtonosno oči. Padel je na svoji strani, je valjani proti strelec, poskuša priti na ego iz protiuteži. Je podprta stran znova, vendar pištolo ni waver. Nato je posnel mene.
  
  
  Sem slišal slam v utišani orožje, in čutil gawk potopi v moje prsi, kot so rdeče-vroče zakovice. On strel mi še enkrat. Svoje padle
  
  
  
  
  
  Zabodel boli, ko drugi gawk zadeti mojega vratu, toda zdaj se mu je zdelo, kot da sem bil stranka v arhivu. Strel je bil kot bee sting, nič več.
  
  
  Sem ležal na hrbtu, moja majica negotov s krvjo, in gledal Sid premaknite do mene, svojega potegnil noge, tako da je skoraj ni zvoka. Moja vizija bila zamegljena. Za čas, ko je prišel do mene, je bil videti nič več kot fuzzy obliko.
  
  
  On je dal svoje noge za mano in me potisnil v hrbet. Njen pogledal in ga nemočno. On povlekel revolver znova. Njo, ki je mislil, da bi končni udar, stare med njene oči, vendar je znižala svoje orožje. Odločil se je, da mi krvavijo do smrti.
  
  
  Moje oči so bile pritrjene na strop. Sem bil paraliziran s šibkost. Sid sklonila in unzipped moja jakna je, da pogled na rane na mojih prsih. Zdelo se mu je, zadovoljen. On je šel.
  
  
  Sem komaj videl zdaj. Teme zlezla v vogalih mojih mislih. Pomislil je, Hawke in kako bi on reagiral, ko je izvedel, da bi ga izgubil Killmaster. Zdelo se ji je, da jo je posadil posmrtno pismo pohvale v moje datoteke pred zapiranjem ego za dober - je epitaf za posrednika, ubitih v skladu dajatve.
  
  
  Sem mislil, da je Pat Steele, je rdečelaska, ki želijo mi srečo. To lahko traja njeno dolgo časa, da se naučijo, da sem sledila N1 in N2 in David Kirby v vrstah nesrečni tisti. Mislil sem, da Kirby in Sheilo Brant, in sem rekel, jaz bi pustil ih dol z ubijanje sebe ....
  
  
  Potem pa, kot plavalec narašča za zrak, je planil skozi črnine, ki je obdana z mano. Ne morem razložiti, ampak sem bil še vedno živ. Moje oči spočiti na stropu in se osredotočila na nen. Njo ni imel pojma časa, ne vem, kako dolgo ji je bil nezavesten.
  
  
  Hiša je bila grimly tiho. Šibka Sergej vstopili v sobo, kot če bi bila dawn zunaj okno. The killers so odšli, sem mislil, da sem bil sam.
  
  
  Slišal sem njen avto. Jaz lahko povem za zvok avtomobilskega motorja, ki se je ustavil pred hišo. Avtomobilska vrata zaloputnejo. Sem ležal tam in poslušal, v upanju. Vhodna vrata so se odprla. Shaggy slišal ji v dnevni sobi. Preselila sta se proti kuhinji.
  
  
  Delal je z njegovih ust, ampak ni nam zvok. Njen je bil prešibek. Ko je skušal premakniti, strop se je zdelo, da jama, in je skoraj izgubil zavest.
  
  
  Shaggy spet, trde in težke. Človek se je pojavil na vratih in pogledal. Nen bil oblečen, črtasto obleko in klobuk. Njen je bil zvok, napeti grunt.
  
  
  Slišal me je. Prišel je v sobo in pogledala me je. Je zagledal, hladne sive oči v brezizraznim, pock-označena obraz. Na koncu je pokleknila zraven mene. On je vzel nož, rezano pred mojo srajco, in preučila rane. Ne morem povedati, če je bil zanima, ker si mi pomagal, ali pa samo zanima, kako dolgo sem imel levo živeti.
  
  
  "Kdo ste vi?" "Ne," je rekel končno. Imel je tiho Sicilije naglas.
  
  
  Moja usta so sestavljali besedo. Harper ' s.
  
  
  Je vstal, odšel v kopalnico, in se je vrnil s svoje prve pomoči kit. Vedel je, kaj o strelnih ran. Hitro je ustavil svoje krvavitev, nato razrežite odprite stanja in začel ovojni trakovi kordonskega okoli mojih prsih, kot povoj. On ni pozoren na ran na mojem vratu, tako da njen je bil verjetno le pasejo, in ni dovolj resna, da je biti razlog za skrb.
  
  
  "Kdo strel vas, Harper?"
  
  
  Sem segla v moji glavi, kar pomeni, da nisem poznal. Bil je mogel govoriti o tem, kaj se je zgodilo.
  
  
  Študiral me za trenutek, kot če se odločijo, kaj naj stori z menoj, potem cut trakovi kordonskega krpo, ki zavezuje moja zapestja in gležnjev. To ego-pock-označena obraz je bil nekam znana, vendar nisem mogel povedati, kdo-ego je.
  
  
  Vstajanje, ozrl se je po sobi še enkrat, nato pa zapustil hišo, ne da bi govorili, da se mi še enkrat. Njo, slišal ego je avto start up in vožnje.
  
  
  Ime nenadoma izstrelil v moji glavi. Valante. Marco Valante. Njen ego videla njena slika v časopisih, med organiziranega kriminala preiskave Ministrstva za Pravosodje. Po poročilih, je bilo samo eno okrog ljudi gor.
  
  
  Ko sem jo zagledal, sem se spomnil, da je preživel nekaj minut v kuhinji, preden najti me, njen, in sem vstala na vse štiri. Plazenje je veliko truda. To je bil počasi prihajajo do življenja, ko moja roka se je dotaknila naslov knjige. Moji prsti zaprta okoli njega.
  
  
  Sem imel za počitek vseeno. Svojo klop je na njegovi strani, boj proti off omotica, in Stahl je študij knjigo. Zato mora imeti padle iz približno en žep okoli vsiljivce, ko smo bili borijo. Spomnimo se, kako Losa je plašč je raztrgana na to, prevzel je knjiga pripadal Emu. Dajanje ego v minuti, njegova plazil znova. Sem imel, da začasno ustavite in ostali trikrat, preden se je končno dala v kuhinjo.
  
  
  Razteza na pragu, se je dvignil glavo in pogledal na Sheilo, ki je ležal nepremično poleg stola, v katero je bila povezana. Trakov kordonskega krpo, ki zavezuje ji še vedno visela iz stol roke in spodnje prečke.
  
  
  Njen glas našel svoje. "Sheilo?"
  
  
  To ni presenetilo me je, da ona ni premikanje ali odgovoriti. Vendar ji je bilo ime croaked si spet na glas poln boli in bes. Nato se je splazil do svoje. Njeno krhko obraz je bil tolkli in krvava. Razbojniki brutalno ubit njih.
  
  
  Se je dotaknil iztegnjeno zapestje. Bilo je hladno. Zaprla sem oči, za minuto, kar je za njo.
  
  
  
  
  
  
  vodenje svoja čustva pod nadzorom. Nato je potegnil sam do telesa.
  
  
  Videl sem, da je bila ubita za udarec, tako težko, da je razbil njen vrat. Edina, ki bi lahko zemljišča takšen udarec, ki je bil Moose. Son of a bitch, sem mislil.
  
  
  Počutil sem se krivega za vložitev hrbet, in nisem mogel, jo zaščiti. Njen je bil še vedno živ, in je bil mrtev. Vendar najmočnejše čustvo, ki nenadoma prijel me je, me je navdala z odločnostjo, je bil bes. Ji bo iz okoli tega in pridobivanje Musa egos in prijatelji, svoje razmišljanje, jaz bi ga ne, samo za Dave Kirby, ampak za Sheilo, kot tudi.
  
  
  Nekje sem našel več moči, kot sem mislil, da sem ga imel. Je sklonil, zgrabil robu kuhinjski stol, in dobil na svoje noge. Ziblje, pogledala je okoli in trudged k oknu. Je strgal dol zavese in pokriti njeno golo telo z njimi. Je zgrudil v stol, preden je bila dovolj močna, da bi svojo pot v dnevno sobo in se zelo počasno potovanje na telefon. Vzame telefon off kavelj in pokliče izvajalca številko.
  
  
  Moj regljanje besede ni, da veliko smislu, ampak mi je uspelo izraziti, da sem potreboval pomoč. Ko Odin zaokroži navzgor dve Bonham policisti, ki so prišli v hišo, bila je nezavedna na tla, telefon je bil v krempljih v moji roki tako trdno, da se emu je imel težave sprostitev.
  
  
  * * *
  
  
  To je bila novost za bolnišnično osebje v okrožju, v bližini Bonham. Jih obravnavajo več strelnih ran, razen v času lovske sezone, ko overworked športniki ponavadi je uspelo, da ustreli eno ali dve drugi lovci, in sem bil dodatno privlači dejstvo, da sem bil najsrečnejši ljudje, ki jih je kdaj srečal.
  
  
  "Ena gawk le strgal odprtino na vratu. Morda še slabše, sem igral na dotik nogomet, " zdravnik je rekel. "Toda bili ste zelo srečen s tem, kaj si zadel v prsih." Dvignil je ramenski tok je nosila. "Ta upočasnila bullet gibanja in zalutao je od srečanja vaše vitalne organe. Gawk je šel skozi usnje oprema in odstopala od njene poti. Si bled ven dovolj, da bi strelec verjemite, da je on ubil.Vi ste v srečo, Gospod Harper."
  
  
  "Ja," sem rekel. Bil sem srečen, ampak Sheilo umrl.
  
  
  "Vaš dobri Samarijan tudi pomagal. On bandaged vas lepo. Zanima me, če je imel kateri koli medicinsko usposabljanje."
  
  
  Je zarežal, ko je slišal, član organizovane tolpe, Marco Valante, ki se imenuje usmiljenem Samarijanu.
  
  
  Dan in pol je preživel v bolnišnici so me pripeljali nazaj na normalno. Njen je bil še vedno šibka, vendar čutil blizu par. Zdravnik je rekel, da sem se lahko premikate po moji sobi, in če bo šlo vse dobro, sem lahko preverite okoli bolnišnice v nedeljo. Ni vedel, ampak je načrtovano, da neformalno preverite v tridesetih minutah.
  
  
  Šel je k oknu in je gledala v bolnišnici parkirišče. A uničena Ford s povečala motor je bil tam čaka. Njen ego je imel ji je prinesel nazaj iz Bonham je to zjutraj. Moose in ego tovariši so bili proč od mene za skoraj dva dni. Sem bil ne bo pustil ih poti dobili hladneje.
  
  
  "To je bilo dolgo časa, saj ferret je bilo razvidno, ki jih človek v vaše fizično stanje," zdravnik je rekel. Beating ste ga prejeli, bi me pustil za nekaj dni. Vendar ne potisni sami prezgodaj. Morda boste ugotovili, da ste niso tako močni, kot si misliš."
  
  
  "Bom bodite previdni, Doc." Sploh nisem pomisli, kaj sem govoril. Njo, razmišljanje o Losa.
  
  
  Po zdravnik levo po oddelkih, vzela off njeno bolnišnično obleke in dal na svoj ulica oblačila. Pripomoček, privezan na svoj bullet - zarezale ramenski trak, njegove dobre sreče čar, in preveri Luger .
  
  
  Moji načrti niso bili dogovorjeni s Hawk. Doslej še nismo imeli možnost razpravljati o dogodkih v Bonham v podrobnosti. En dan smo bili na telefonu z njimi ferret kot policija me v bolnišnico, ki je bila potrebna, ker je moj prihod v hišo z umorjen dekle zahteva nekaj pojasnil.
  
  
  Na policijski postaji sama, Bonham je grozil, da nalog za mene. Bili so zelo vznemirjeni o tem, da je na dan mojega prihoda v ih mesto, je bila aktivna rekreacija smrtnih žrtev. Vendar Hawk potegnil nekaj nizov, in nenadoma ni bilo več vprašanj, nič več pritiska. Ni bilo nobenih člankov v časopisih, bodisi.
  
  
  On je šel skozi bolnišnico in nazaj po stopnicah. Bilo je hitro pobral na parkirišču kot dolgo avto izklopljen avtocesti in potegnil gor se je poleg mene. Vrata swung odprto in Sokol je dejal, " Nick, sem vesel, da ste gor."
  
  
  V upanju, da nisem videti kot šolarja ujela na trnek, sem poslušal njen ego signala in dobil v limuzini.
  
  
  "Predvidevam, da vam je bila načrtovanja, naj me pokliče. Seveda, če ne bi zapustil bolnišnico in začel preganja znova, ne da se mi."
  
  
  "Seveda ne," sem rekel.
  
  
  "Bili ne bojiš, da bi veto to idejo in pravijo, da so vam ne more opravljati paket morilcev?"
  
  
  "Ne, gospod," je rekel, glede na njegov glas. "Veste, jaz bi nehal moje delo, če nisem se počutila, kot bi zmogel."
  
  
  "Ko si prestar za to delo, Nick, bom priporočamo vam, da zunanje storitve," Hawke je zavzdihnila. "Bil sem v Denverju
  
  
  
  
  
  
  Ker sem posumila, da bi potegnite nekaj takega, sem se ji približal. Bi radi nekoga, ki je dodeljen vam kot backup? "
  
  
  "Ne, gospod. Jaz bi raje naredil sam."
  
  
  Hawk slid zaprta steklena plošča, ki so med nami in dva moška v sprednji sedež.
  
  
  "To ni samo Kirby je spin več, je to, Nick?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Tam je tudi dekle. Ampak to še ni vse, da jo kot osebno maščevanje. Oseba, ki vodi morilci je sadist, ki bo še naprej ubijajo ljudi, če ego ni ustavil."
  
  
  Hawk obrnil ploščo pred njim in potegnil magnetofon. Pritisnil gumb. V uradnem glas, "je rekel," Daj mi poročilo, N3."
  
  
  Povedala sem ji o dogodkih, ki so potekali od mojega prihoda v Bonham, in nato Hawk šel na diktafon. "To bo poskrbel za uradni del. Preostanek, kaj je rekel, je strogo med nama. Bom pustil še naprej na vaši pogoji. Dobili tiste barabe od tod, Nick."
  
  
  "Ne boste spoznali, da je naša varnost je ogrožena na bazo na Carolina obali, kajne?"
  
  
  "Bom pa poskrbel za to," Hawke je rekla ostro.
  
  
  "Mislim, da je baza je bila prepojena z mafije agent. Želel podatkov, ki smo jih zbrali o dekle, in je želel morilci Frank Abruz. Lahko pustite disident soba ubiti osebe, ki so obljubili varnost in za upokojitev. To je neposreden izziv in žalitev ."
  
  
  "Strinjam se," Hawk je dejal. "Sem prišel do enake ugotovitve."
  
  
  "Obstaja nekaj manjka kosov sestavljanke. Na primer, zakaj morilec očitno delo za mafije potrudil, da me bo ubil, vendar Marco Valante mi je pomagal. Vprašajte svoje mafije strokovnjakov o tem. Morda bi lahko prišli do teorijo."
  
  
  "Menijo, da je, da je to naredil."
  
  
  "Ljudje, ki so ubili Abruz in Kirby so zdaj iščejo svoje krvi denar. Njen prepričan, da Sheilo jim je povedal resnico in da ni vedela, kaj se je zgodilo z denarjem. Ubili so ji ni dober razlog, razen, da je Moose, da je ubijanje. No, mimogrede, tri, ne štiri ."
  
  
  "Kaj posledica bi sledili od tukaj?" Hawk vprašal.
  
  
  "To je naslov knjige, ki Moose padla, ko smo bili boj zadnja noč. Obstaja sedem imena v njem. Bom obiskala vse okoli teh ljudi. Morda odina okoli njih bo vodil me, da Moose."
  
  
  "Če Losa in ego so sokrivcev ali mafije ne lovi si prvi." Hawk zrcaljeno skozi imenik. "To so ženske imena, vse od njih."
  
  
  "In vsak v svoje mesto. Moose ima prijatelje po vsem zemljevid."
  
  
  "Njen preverite na FBI files. Morda bi lahko povejte nam nekaj o Losa in ego prijatelji. Glede na vaš opis gre za to, velikost Jolly Zelena Velikan. To je začetek."
  
  
  Segel je za naslov knjige, ampak Hawke je ne mudi, da ga vrne: "Nick, to je več kot le seznam imen. Če je katalog spolne narave. Ste prebrali vse komentarje Mousse pisal o sedmih dekleta?"
  
  
  "Ja," sem rekel. "Zelo sočno stvari."
  
  
  "On opisuje, kaj vse okoli njih pa najboljše v spolnem področju."Dela v Los Angelesu," zveni senzacionalno."
  
  
  "Osebno mi je všeč priporočila je dal Cora v las Vegasu. Glas, kaj bom povedal, kaj veš, kako natančno Moose zapisi so."
  
  
  "Ste trdni fizični primerek, fant moj, ampak jaz ne vidim, kako bi lahko osebno raziskati zadevo, v globino, brez naporno sami do kosti in kosti," Hawke je dejal v veselo glas. "Na primer, Barbara lepoto je taka, da tudi Losa, ne morem opisati. Samo on je poudaril, ji je ime in dal klicajev za njim."
  
  
  "Morda je to storil zato, ker ona je spletni devica v ta podjetja."
  
  
  "Jaz ne dvomim, da Moose ve deklic," Hawke je dejal. "Mislim, da mi ni treba poudariti, da vse te punce so verjetno vpleteni v podzemlje, in bo najverjetneje povezan z razbojniki, ki ne oklevajte, da ubiti, če se sum?"
  
  
  "To bo zabavno potovanje, v redu."
  
  
  Hawk zaprla knjigo in jo izroči se mi. "Kaj še, Nick? Je kaj držim nazaj?"
  
  
  "Ne," sem lagal. "Glasovanje je vse. Bom na dotik."
  
  
  Dejal je, moje ime je spet ko je prišel ven, okoli avtomobila. "Sheilo pustila močan vtis na vas, ni ona? Kaj je bila všeč?"
  
  
  "Nisem mogel povedati. Nisem vedel, da ji dobro."
  
  
  On ni omenil, da je eno od imen v Losa je knjiga morda pripadajo dekle, vedeli smo, kot Sheilo Brant. X mogel pin preteklosti na njo, vendar Ne morajo imeti je eno, preden je spoznala Frank Abruz.
  
  
  Bila je straši duh Sheilo, kot tudi njen morilci.
  
  
  5
  
  
  Če je bila ena večjih povračila za moje delo, poleg število ur, delal sem in visoka stopnja smrtnosti, je bila, da sem imel, da preživijo več časa v tujih državah, kot moje.
  
  
  Nisem še videl, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, znano je, da večina okoli nas, saj je le Los Angeles, za dve leti. Mesto, se ni spremenilo popolnoma na bolje. Podnebje, tako podobne, da Sredozemskih držav, je bila še vedno lepa, in tako so bili dekleta. Vendar prometa in smog povečala.
  
  
  Ko sem se moja pot do telefonske govorilnice lekarne, sem bil začuden, kako to deluje
  
  
  
  
  
  ki se ukvarja uvrščena na prvi strani seksi, Kdo je Kdo Losa, bo v primerjavi z nekaterimi okoli pijan ljudi sedi ob soda vodnjak čaka ih, da bodo odkrili. Great American dream of fame nikoli ne umre.
  
  
  Ko Trudu vprašal za njo, ženski glas je odgovoril, opozarjati razočaran. "Bom poklical hej." Medtem ko sem čakal, sem ji pogledal na dekleta ' metrov, ki jih soda vodnjak in odprl vrata kiosk, tako, da ona lahko uporabite klimatska naprava. Dnevi so bili že bolj vroče in je nosila zelo povoji na njene prsi.
  
  
  Glas Nakupu zdelo se je april, a morda je moje mnenje je vplivalo Elk ee je kratek opis talentov v spalnici. Ko je bila rekel, hej, da drugi, ki mi je predlagal stik njo, me je povabila, da spusti ga. To je tako enostavno, kot padli v baru blatu. "Jaz sem nora, izdelava novih prijateljev," je dejal.
  
  
  Sem kmalu odkril razlog za to. Spoznavanje novih ljudi je bilo Težko delo. Delala je brothel. Je vodil me je po stopnicah, se moje roke in je govoril v modri trak.
  
  
  "Vi ste zelo priporočljivo. "Dobil sem vašo številko iz Losa," sem rekel.
  
  
  "Moose? Oh, seveda." Ona vlekel me je v sobo, in podrli zadrgo na moje hlače, medtem ko njen je bil še vedno videti okoli. "Moram preučiti vas, moji dragi, in se dobro kopel. Dama I za delo pravi, da je čistoča je poleg blaginje."
  
  
  Njen dodged ji pameten trik. "Ona mora biti pravi filozof. Rad bi spoznal spet enkrat."
  
  
  "Ne, da ne bi Stahl. To je tako hladno, kot se sešteva posojilo morskega psa, dolar. Najbolj madams so hladne. So, filmi, kjer so srca zlata , so velike Hollywood sranje. Kaj je važno s tabo, dragi? dotaknil se je? "
  
  
  Vsaj ona bi našel nekoga za pogovor, sem mislil. Če bi jo vprašal, kako priti na stadion, je verjetno bi dodali baseball klub urnika in lanskoletni rekord.
  
  
  Trudila privila do mene. Bila je velika punca, blondinka skozi kozmetični salon, in imel veliko omet, da ne za vedno. Njene bradavičke so bili kot krogle v mojih prsih.
  
  
  "Kaj se je zgodilo, da vaš obraz, ljubček?" Ona se je dotaknila rez na robu moje ustnice, šivi zdravnik, ki je vstavljena v moji glavi. "Boste videti, kot da je padel v betonski mešalnik."
  
  
  "Imel sem nesrečo*
  
  
  "Žal mi je."Njeno roko je zgrabil me spet. "Oh, da ste pravi človek, ali nisi?"
  
  
  Ona verjetno je to rekel, da vse svoje stranke, vendar to ne bi imelo veliko smisla, da bi bilo dobro kot ona omele pomenilo. Sem naglo stopil nazaj in začel, da jo razširite, vedoč, da če Hawk videl mene, bi mu smejali.
  
  
  "Želim vas vprašati o Moose. Kdaj je bilo zadnjič, ko si videl ego?"
  
  
  "Jaz res ne spomnim. Da, zakaj ste prišli sem, da bi ugotovili, če je Elk je v dvorani?"
  
  
  "Ti si pametno dekle. Si videl skozi mene takoj, ali nisi?" Ona počaščen z vsemi ji lahko. "Iščem velik klovn. Izgubili smo stik, saj veste, kaj mislim?"
  
  
  Ona leaned v lizal mi, in zaviti svojo levo roko okrog mojega pasu. Njeni desni strani našel svoj zadrgo znova. Ona je bilo hitreje, kot pickpocket. "Saj ste tukaj, boste lahko uživali na obisku. Kaj vas vznemirja?"
  
  
  Ee prijel njeno roko in se obrnil svojo dlan gor. Ti dal tri dvajsetih v svojem zvit prsti. "Povej mi kaj o Losa."
  
  
  Njena prijaznost nenadoma blede. Ona skrbno končal na računih in polnjene z ih v moj pas: "jaz prodaja seks, ne informacije."
  
  
  "Losa in sem se stari prijatelji. Vendar smo izgubili stik, kot sem rekel. Poglej, on mi je dal svojo številko, ni on?"
  
  
  "Lahko bi lagal o tem. Kakorkoli že, ne spomnim se, ko sem nazadnje videl losa, in ne vem, kje je. Tudi če je vaša dolgo izgubljenega brata, ne želim govoriti o nen."
  
  
  On jo je dobil dva več dvajsetih, zložiti vse, pet jih je, in polnjene jih v njeno nizko-cut bluzo. "Ste prepričani?"
  
  
  "Jaz sem popolnoma prepričan. Moose rad, da zamenjujejo ljudi, in on je dober v tem. Nihče ne govori o nen z neznanci."
  
  
  "Daj mi svoj stari naslov, celo svojo telefonsko številko. Ne bom povedal, kje je njen ego je dobil."
  
  
  Je brskal med njene velike prsi in potegnil ven račune. Ona zglajeni ven ih gube. "Nisem še videl ego mesecev, morda celo leto. Pošteno. In nikoli nisem vedel, njen naslov. Včasih je prišla, od časa do časa, to je vse."
  
  
  "Imel je ime, ni on?"
  
  
  "Sem mislil, da si ego kolega. Prijatelji vedo imena še enega." Vrgla računov na me, in so padla na tla. "Ti sploh ne izgledajo kot njegov prijatelj. Ste si preveč pošten. Sprejmejo podkupnino in boj proti off."
  
  
  Po tem, da se pogaja, je poskušal bolj neposreden pristop. Potegnil nazaj svojo jakno, tako da je lahko videl Luger v svoji usnje scabbard. "Rabim ime, Delal."
  
  
  Ona polizala njeno spodnji ustnici. "Ali ste Kopp?"
  
  
  "Ne, samo človek, ki iščejo Losa."
  
  
  "Jones je ego ime." Ona se smejali nervously. "Najbrž ne bi mi verjeli, vendar je res. Ego je ime Edward Jones. In to je vse, kar vam lahko povem."
  
  
  "Hvala," sem rekel, da se približuje dan. "Lahko pustite podkupnino."
  
  
  Čakal sem zunaj hiše za tri ure, zgrudil na avtomobilski sedež in poskušal pogled neopazne. Njen je bil blizu hiše
  
  
  
  
  
  Bil je na tem, da izpolnite sam gor z naravo analize, ko Trudy končno prišel in mladenka taksi.
  
  
  Carter, sem mislil, to je dobra stvar ti nisi zaupal dušo.
  
  
  Vzel sem taxi, ki me je po mestu, da poceni stanovanjske stavbe. Jaz sem se ji v notranjosti samo v čas, da jo vidim vzpenjanja po stopnicah. Na koncu dolgem hodniku, a busty blonde potrkala na vrata. Ko ni bilo odgovora, je potrkal močneje. Potem se je obrnil in me zagledala, in njene oči so razširili na zastavo dovoljenje za opravljanje.
  
  
  "Ni bilo nobene resnice v svojo zgodbo," Hi ji je rekel, " pa sem dobil vrednost svojega denarja. Ste me je pripeljala sem."
  
  
  "Pametna kot krojač, kajne?" je pljunil.
  
  
  Njen poskušal vrata. "Očitno je, da Moose ni doma. Kaj vam predlagamo storimo?"
  
  
  Tekla na naslednjo stopnicah. Je lovil njen na streho in stisnjena v njo. Ona se boril in popraskal moj obraz, poskušal kolena me v dimljah, in zaklical nekaj obscenities nisem slišal v zadnjih letih. Glede na mojo zelo različna potovanja, ki je dejal, veliko o svojem besednjaku.
  
  
  Ee potegnil za zapestja in pripeta njen rob strehe. "Zdaj pa naj je slišati resnico o Losa."
  
  
  "Ne boste push me proč. On bi, ampak ne."
  
  
  "Ne računajo na to, Trudila. Moose ubili mojega prijatelja in si dekle na smrt. Njen ego bo našel njo, in ne zanima me, kaj mi je storiti na poti."
  
  
  Diha močno. "Je pa res, o dekle? Ste do par?"
  
  
  "Dekle je bilo ime Sheilo. Ste že kdaj slišali Moose omeniti njo?"
  
  
  "Nikoli. In nisem videl - ego v zadnjem času. Je živel v stanovanju, ko Ego poznala. Sem mislil, da bi lahko vedeli, kaj vaš ego je iskal. To je spletni razlog, zakaj je bil ustvarjen. Prisežem, da je."
  
  
  "Je on kliče sam Edward Jones, ali so vam izdelavo da je gor?"
  
  
  "Včasih je, da je ime, ko njegov ego vedel. Je verjetno uporablja ducat več. Če ne boste mi verjeli, pojdi nazaj v notranjosti in prosite druga dekleta. Da vam bo povedal isto stvar. On je vlomilec. Je hvalila, da je naredil nekaj veliko stvari."
  
  
  Ee, ki jo sprosti. "Super."
  
  
  "Lahko grem zdaj?"
  
  
  "Fly away," sem rekel.
  
  
  Trudila poblisnil nazaj, ko je dosegel stopnicah.
  
  
  "Je vstavljena je do smrti?"
  
  
  "Ja," sem rekel. Moj glas je bil raspy.
  
  
  Odkril sem, da poceni zaklepanje na dan apartma je enostavno odpreti. Sobe so bile prazne, pohištvo prašnih. Zadnji prebivalec levi precej dolgo časa nazaj. Sem pogledal v gnusa. Njen, v upanju, za več.
  
  
  Podjetje je čakal me je na dnu stopnic. Poskušal sem, da ne prikaži moje izvajanje dovoljenja zastavo, ko sem videl, ee.
  
  
  "Kaj si rekel mi zdi," Trude je dejal.
  
  
  "To storil?"
  
  
  "Mislim o dekle. Bil je tvoja punca?"
  
  
  "Ne, sem ji rekel. "Ampak ona ni zaslužijo, da umre, kot je ta."
  
  
  "Ne morem vam povedati več o Losa, kot sem že povedal svoje. Lahko vam podam drugo ime. Ali veste, kako zveri delo? mogoče se nekomu v mafije, ali človek, ki financ ropov z nekaj plen. Tam je človek v Los Angelesu z imenom Datoteke. Denar na rob ."
  
  
  "Hvala, Sem Trdo Delal."
  
  
  "Pozabi. In to je tisto, kar mislim. Pozabi, kar sem ti povedal."
  
  
  Prijavo knjižnice na dan dejal, da je bil v nepremičnine. Debela preproga na hodniku je navedeno, da je bil denar od tega, ali delo s krajšim delovnim časom. Moj čutna sekretar mi je dal nasmeh, poln zobe in ne iskrenost, in mi je povedal, da je G. Haskell ne vidim nikogar, brez imenovanje.
  
  
  "Kako dobim sestanka?"
  
  
  Ona je pokazala zobe znova. To naj bi oglaševanje zobno pasto. "Če oseba ne ve, Gospod Haskell, ki jih poznajo v redkih medicinskih izrazov."
  
  
  "Vem, Edward Jones," sem rekel. "Bo to dovolj?"
  
  
  Ona je zbrala največ nekaj papirjev in šel, da bi ime za njen šef v zasebnem. Ko je prišel nazaj, je rekel, da je G. Avahi je bil zelo zaposlen še danes in, kot se je izkazalo, še nikdar slišal, Edward Jones.
  
  
  "Z drugimi besedami, sem moral zapustiti."
  
  
  Nasmeh razcvetela, spet, tokrat štiriindvajset karati. "Prav imate, Buster."
  
  
  Črna Cadillac sedel na robnika, kot je izstopilo ji okoli stavbe na sončni Kaliforniji sveti dan. Za volanom je bil uniformiranih voznik z obrazom, ki je bil videti kot nekdo, ki je v drugem nadstropju.
  
  
  Njo, leaned v govoriti z njim, kot mimmo "Caddy" mimo. "Ne smete nositi prilagojene enotna. To naredi izboklina pod roko izstopajo kot udarec na pnevmatike."
  
  
  Je nasmehnil in je pobožal izbokline. "Glas, kjer sem nosijo mojega priporočila."
  
  
  Je parkiran je pol blok stran in čakal. Voznik je očitno prišel na Pošto. Deset minut kasneje, debelušen človek, ki je izgledal, kot da je knjigovodska lubenica pod svoj plašč pojavil in dobil v avto.
  
  
  Ko Caddy, ki so ga prenesli, je padel v ozadju. Naš cilj je bil posh primestnih country club. Maščobe človek je golfist. On je preživel večino dneva gledal skozi daljnogled. Imel je pogon stara ženska. S časom se je končno trudged nazaj v klub, je bil žrtev resnih dolgčas.
  
  
  To je čas, da se premaknete. Sem pobral moj daljnogled in odšli na parkirišče
  
  
  
  
  
  . Gibljejo se skriva vrsta avtomobilov, njen oče je hodil gor za voznika, ki je bil naslonil kapuco Caddy z rokami, prekrižanimi.
  
  
  "Živjo," sem rekla tiho.
  
  
  Je zavrtel okoli in je bilo treščilo v ego je solarni plexus s parom očitno udarcev. Ego potegnil je med dva avtomobila, tako da ne bi pritegnili pozornost, in nato pritisnite ego znova. Ego je oči vrnil, kot so marmor in ego je neroden roko zdrsnila limply iz gumbi svojo jakno.
  
  
  "Poglejmo na vaša priporočila," je rekel, in tugged težko na svoj suknjič. Gumbi deževalo dol na strani Cadillac. Je prišel iz tulec, pod njegovo roko z .38-pištolo kalibra.
  
  
  "Počakali bomo na vaš šef zdaj," emu ji je povedal.
  
  
  Ko Haskell prišel ven skozi klub, voznik je sedel stiffly za volanom. Ego je stojalo je zaradi pištolo, da je zaljubljen v emu vrat od zadaj.
  
  
  "Max, kaj je narobe z vami?" Strelska vprašal, lizanje ustnicam.
  
  
  "Svoje življenje boli," sem rekel. Njeno nogo je odrinil na desni strani avtomobilskih vrat. "Sedite, Gospod Haskell."
  
  
  Maščobe človek me je pogledal od backseat. Imel je gladko golf tan, zdaj pa se je ozrl, malo bledo. "Da ne podpira svoje sodbe," je muttered. "Sem oseba, z nekaj vpliva."
  
  
  Čakal sem za njo, za dolgo časa, in sem se mučil s nestrpnost. "Pojdi v avto, Gospod Haskell, ali bom razlitja nekaj chauffeur krvi na tiste, drago Zhirinovsky usnjenih sedežev."
  
  
  On je dobil v avto in leaned nazaj, zabavljaškimi. Dajanje svoje debelušen in ju povlecite skupaj, " je rekel ," bi bolje imeti zelo dober razlog za to dejanje."
  
  
  "Uspeh pasem zaupanje, Gospod Haskell," sem rekel. "Nisem poceni thug, in ne zanima me, kako pomembni ste, da ste me."
  
  
  Ego je majhne oči premaknilo uneasily, vendar je ohranil svojo mirnost. "Predvidevam, da ste oseba, ki trdi, da je prijatelj Edward Jones."
  
  
  "Nisem rekel, da je njegov ego je drugačen. Sem ji rekel, poznal sem ga. Želim deliti z vami nekaj informacij o tem, kje najti Gospod Jones."
  
  
  "Ne bomo nikoli izmenjali naslove."
  
  
  Sem videl nobenega razloga za zdravljenje Haskell z bele rokavice. Kljub svoji chauffeur usmerjenih Cadillac, ego, posuta urad, in country club članstvo, je bil nič več kot prefinjeno thug. Je pripeta njo, kot revolver, da je njen ego je pogačico. Oster udarec povzročil napad bolečine.
  
  
  "Kdo za vraga ste vi, po meri?" online hotel vedeti.
  
  
  "Sem človek, ki je dal žepni nož vprašanje o Edward Jones."
  
  
  "On ni bil v Los Angelesu, v mesecih. Nisem imel, kaj storiti z njim, za več kot to."
  
  
  "Kdor dela z Jones? Ima nekaj prijateljev, ki jih uporablja pri svojem delu. Hočem vedeti ih imen."
  
  
  On grimaced in podrgnil vsako pleme. "Če bi vedeli, da ta oseba, kot tudi, kot si jo poznajo, ga ne bi bilo zanima iščejo. . Všeč mu je, da ubijajo ljudi."
  
  
  "Zato sem iskal za svoj ego."
  
  
  "Ne morem vam povedati, o ego, prijatelji, saj sem se ukvarjal z njim sam. Bil je zelo previdni, teh podatkov. Ustavil se je zgodilo z mano za financiranje, ker je našel drugo pokrovitelj. Nekdo v Organizaciji, mislim."
  
  
  Svojo ven, okoli avtomobila. Drugega nič. Zapravljenega dan, razen za užitek spoznavanje Gospod Haskell bolje, kar sem lahko naredil brez.
  
  
  "Ali ne boš, povejte mi, kdo ste?" Strelska vprašal.
  
  
  "Zakaj bi jaz? Nisi mi povedal ničesar."
  
  
  Je bil vržen z Ego voznik je pištolo v smeti na ulici.
  
  
  On bi se imenuje Hawke iz njegovega motel sobo, da je noč. "Dajmo primerjati ugotavlja," sem dejal, ko je prišel na linijo.
  
  
  "Imam nekaj informacij o človek, ki je poskušal ubiti na Bonham hotel. Najprej, ego je pravo ime je bilo Della Coogan. Imel je policijski zapisnik. Bil je plačanec, eden najboljših. FBI je zdelo malo presenečen, da ste bili sposobni preseči ego." Je opomba, zadovoljstva v Hawke glas.
  
  
  "Ki je dal svoje emu naročil?"
  
  
  "On je bil samostojni podjetnik. On je najel za vsakogar, ki bi lahko plačali emu visoko takso. FBI trdi, da on ni del mafije, je redno plačo."
  
  
  "Kaj pa Valante?"
  
  
  "Je bil Iskren Abruz je najtesnejši prijatelj."
  
  
  "Bojim se, da nimam veliko. Ni losa v Los Angelesu."
  
  
  Hawk odkašljal. Je preživeti, da kažejo?"
  
  
  Ni bilo dvoma o tem. Moj šef je imel dirty old man streak.
  
  
  Šest
  
  
  Njeno zgodnje klop odšel v posteljo in spala do jutra. Za mene, to je le prenos sikajoč zvok. Njegove oči zmanjšala, in legel je poslušanje, prsti, prijemanje ročico luger. Potem sem začutil nenadno hitenja toplino, da je moj obraz.
  
  
  Premetavala stanja vstran, se je obrnil in padla na tla, trebuhu, Wilhelmina v njeni roki. Oranžna plameni polizala steno moje motel sobo. V hiss sem slišal, je bila zaradi zavese na steklena vrata na teraso lov ogenj. Bili so že curling v črni trud, in ogenj je kurjenje z stoka.
  
  
  Bila je zgrabil za gasilni aparat stokanje v dvorani in tresla v toploto, ko je vstopil v sobo. Gasilni aparat hitro ugasne ogenj. Ne bom, ampak, če sem imel spala pet minut dlje, kot bi bilo drugače.
  
  
  Gasilni aparat je padla, pobral Luger znova, in tore off.
  
  
  
  
  
  charred zavese. Nekdo je naredil majhno luknjo v stekleno steno in sklonil svetlobe zavese. To je bila velika strokovno delo. Kot sem stal občudovali luknjo, a gawk je izbruhnila skozi vrata blizu moje glave. Njo, ki se obravnavajo kot gawk je minilo mimmo in zadeti veliko steno. Trenutek kasneje, ležal je na tleh.
  
  
  V revolveraš skril za nizek zid, na drugi strani zaprtih teras in bazen območja. V medli svetlobi, sem lahko videl, malo ego pištolo, kot odrinil ego skozi zid. Ker je nisem slišal strel, puška mora biti opremljen z dušilec. Ta človek je bil pro na vse, razen tega, da je zamudil svojo glavo, za šest centimetrov. Morda je preusmerila malo, ko je potegnil sprožilec.
  
  
  Nisem vrniti emu je ogenj, ker nisem videl ego jasno. On ni mogel doseči mene. Igrali smo čaka igro, vsi okrog nas, v upanju na odkritje. Ego je potrpljenje je presegel moja. Odločil sem se, da se premaknete njo. Zajema tleh, ji je začela umik.
  
  
  Ko je bil dlje proč od vrat, je vstal. Je potegnila hlače. On trotted navzdol preprogo hodnik, bos, in po stopnicah v prvo drugem nadstropju motel. Če sem srečen, lahko sem ga ustrelil, od zgoraj, sem mislil. Toda, ko je dosegel ograjo, drugi tla, balkon, je izginil okoli njegovega skrivališča.
  
  
  V grudice krtačo na motel razlogov, ki dobro pokrivajo, ampak revolveraša, ki je za dart med njimi. Bom videl njegov ego prej ali slej. On čakal njo, shivering malo na svež zrak. Razen moje hlače, sem bil oblečen samo povoj okoli mojih prsih.
  
  
  Končno sem opazil hunched slika, ki teče proč od mene. Preden je lahko ustrelil njega, on je skočil na skrajnem vogalu stavbe.
  
  
  Hitro je spustil po stopnicah, tekel mimo mimmo vrsta kovance pijače prodajni avtomati in odletel ven v parkirišče. Moj mož je bil umikajo. Se je povzpel čez ograje in skočil v avto, parkiran na strani ceste zunaj motel. Vzel kolo in pospešiti off.
  
  
  On je mogel strel njo, ampak, da verjetno ne bi ustavil njim, on pa ni hotel, da pripravi množice. Njen hodil nazaj v svojo sobo, se vprašajte, očitno žepni nož. Kako potencialni morilec, ki vedo, kje najti mene?
  
  
  Nato sem odšla, odpeljal dol avtoceste, in se odpeljal čez mesto do hiše, kjer sem se srečal Dela.
  
  
  A krško kitajca srečal me je na vrata. Jaz nisem videl, " Ego je dejal v svojem prvem obisku, in mi ni žal. Zgrajena je bila kot traktor in ni videti prijazen.
  
  
  "Kaj hočete, ob tej uri?" "Kaj pa je?" je vprašal ljutito.
  
  
  "Prezgodaj za podjetja?"
  
  
  "Če ne boste imeli sestanek. Pa ne."
  
  
  Sem leaned ramo proti steni, kot je poskušal, da ga zaprete pred moj obraz. Emu se je nasmehnil njo. "Povej Trud, da nekdo je prišel k njej."
  
  
  "Rastlin ne videli kdo danes."
  
  
  "Motiš o, da," emu ji je povedal. "Vidi se mi."
  
  
  "Gospod, ne poskušajte me obravnavajo ostro. Sem lahko vrgel vas v naslednji blok."
  
  
  "Morda bi lahko. Ampak ko pridem nazaj, bom moral, da vam pokaže hudiča."
  
  
  On je vrgel nazaj svojo glavo in se smejali kot izvenkrmni motor. "Včasih sem se strokovno pelivan. Mogočni Shan, strah Vzhodu, čeprav je njegova rojen odprto tukaj v Los Angelesu. Ste že kdaj gledali wrestling na TV?"
  
  
  "Poskušam, da ne storiti."
  
  
  "Poslušaj, korenjak, jaz samo delo tukaj. Vendar ne bom dostaviti vaše sporočilo, če ga želite čakati."
  
  
  "Hvala."
  
  
  "To je vse prav. Si zabaven me."
  
  
  On mi v in odšel, še vedno chuckling. Se je vpisal na zadnji sobi v prvem nadstropju, zaprli vrata za njim. Sem slišal njen glas, ena ženska. Medtem ko čaka na njo, sem se spraševal, zakaj je dekle, ki je sodeloval včeraj je bil tako dostopen, danes tako težko razumeti.
  
  
  Blondinka ženska, ki se je pojavil na stopnicah Truda je sprejela me je dan pred tem. Bila je zelo podoben Trud, razen, da je bila mlajša in težji v bokih. Ona je bila oblečena v negliže, da je bilo komaj pomembno.
  
  
  Yawning in raztezanje, poklicala me je ," Kaj morate storiti, ljubček?" Njen ton je navedeno, da karkoli je bil, je vedel, kje sem ga dobil.
  
  
  Groza Vzhodu se je vrnil in je bil prekinjen. "Izgubijo," je growled na dekle. Očitno je, da je ego ni bila več zabaval. Je trznil svoj palec na mene. "Pridi, korenjak."
  
  
  Je stopil v sobo, kjer žaluzije so bili pripravljeni tesno pred soncem. Poceni odorous snovi, onesnažen zrak, in pohištva je bila mešanica tikka in Hollywood groteskno. Veliki Kitajski človek zaprla vrata za mano, in sem slišal za zaklepanje kliknite.
  
  
  Ženska, ki čaka me ni videti kot Trudy na vse. Ona je bila v svoji sredi tridesetih, in mora imeli Orientalski prednikov nekje. Njene oči so bile nekoliko nagnjeno, in njena koža je imel omele rumenkast odtenek. Njene črne lase je bil rez v bližini cilja. Peneče tangerine krilo clung za njeno vitko telo, in njeni dolgi nohti so bile pobarvane v receptivnega območja. V temni sobi, njene oči so sijale kot oči Crossocheilus mačka zvita v Ne naročju.
  
  
  "Je, da mu, Alida?" Shan vprašal.
  
  
  "Seveda je ga."
  
  
  "Vi ne
  
  
  
  
  
  
  Druga dela, gospod. Je zgrabil svoj rokav, zajemanje up peščica ego s svoje debele prste.
  
  
  Mačka v žensko krog pogledal, kot če bi slišal grožnjo. Ego je majhen jezik zdrsnila čez ego seseklja.
  
  
  "Počakajte malo," sem rekel. "Kaj je razlog za odpor?"
  
  
  Ženska je pobožal mačka in se smejali kot ona me je pogledal. "Vodim te hiše. Si prišel včeraj po lažnega slepila. Ste zaradi nas težave."
  
  
  "V čem je problem?"
  
  
  "Najhujše vrste. Trudila naredili napako, ne mi govori o tebi na prvem mestu. Ne bom vam spet videl. V tem primeru ste vključeni v ni ji posel."
  
  
  Kitajski človek dal težko roko na ramo. "Ali je to rudnik zdaj?"
  
  
  "Ne še," Emu Alida je dejal. Ona je poudaril, dolgi noht na mene. "Imaš dekle, ki pravi, da Moose je padla ženska do smrti. Morda si lagala. Morda imate tudi druge razloge, da si za ego."
  
  
  "Kaj bi bilo?"
  
  
  "Na primer, dve sto tisoč dolarjev."
  
  
  Je bila to le vrtiljak časa, preden je izdal Shan proti meni, in nisem odšla brez govorimo, da se Moti. Torej, z besno nazaj gibanja, je zaloputnil njegov komolec v Shang je težko želodec. On grunted, ki boli, in prosil za dovoljenje, da opravlja.
  
  
  Struženje, sem zadel njen ego z mojim kolenom. Ego je bil v obraz, karkoli, toda skrivnostna. Linije bolečine tekel čez Ego je oči in se je sklonila kot klub-footed človek poskuša pridržite oreh med njegova kolena.
  
  
  Ko je prišel za mano, je feinted in nato zadel njegov ego z roba desnico. Udarec, ki deli odbor ujel emu na strani debel vrat. Ego je oči so bulging in njegovo dihanje je žvižganje skozi zobe. Lov ego v svoj plašč, je jenki njen ego iz protiuteži in ga vrgel na svoje boke. Je padel na tla, kot klavir padla iz dveh nadstropjih.
  
  
  Luger potegnil ven. "Kjer Deluje?"
  
  
  Alida je vstal in vrgel mačko v obraz. Ona dodged, in v Crossocheilus letel mimo mimmo, spahuje iz bes. On je pristal na Shang je vrnil in začel, da bi svojo pot navzgor. Kitajci so poskušali push ego na stran, in mačka potonil svoje kremplje v človekovo glavo.
  
  
  Slaba Shan zakričala dovolj glasen, da bi prekinil steklo.
  
  
  Je potrkal mačka rahlo na hrbet, Luger. On meowed in skočil na najbližji tabeli.
  
  
  "Ali ste v redu?" Shana vprašala, on pa je ni poslušal. Obrnil se je, da Aliide, in je odprl predal, stol. Imel sem idejo, da dama ni bila iščejo obiskovalcev za mene. Ee, zgrabil jo za nazaj njenega tesno obleko, in ga raztrgal, kot je writhed. Ko se je obrnil, Ne držal .38 Beretta.
  
  
  Poklicala me je po imenu, ki ni bil znan iz njenega Kitajski prednikov. To je bila 100% Ameriških checkmate. Preden je lahko pritisnila na sprožilec, je bil zadetek na zapestje za težka Luger, in Beretta izstrelil iz prsti in zadeti stene.
  
  
  Njo vstavljena luger nasvet je, odkritih med njo sovraštvo, ki je napolnjena z očmi. "Bil tam, a žepni nož v kateri Je dela?"
  
  
  Alida led me gor. Dekle, je sedela na postelji, igranje pasjanse. Ona me je pogledal grimly. "Poglej, kdo je tukaj. Moj maskota."
  
  
  "Poskušal sem, da bo moj ego stran od vas. Vzemite si moje nasvete in ne povesta ničesar," Alida je dejal.
  
  
  Sem imel en dan, črne oči v Tovarni. Hodil je nad njo in dvignil brado. "Kdo je delal za vas?"
  
  
  "Fant z imenom Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Ne verjamem, da je bil ego ime."
  
  
  "Obstajajo govorice, da je mafija capo je bil ubit, in nekateri od mafije, je bil denar ukraden. Moose je divje dovolj, da potegne tak podvig. In prišel si iščejo Losa. Alicia pravi, da je čudno naključje."
  
  
  "Me ne zanima denar. Povedal sem vam, zakaj moram Losa."
  
  
  Dekle je pogledal Alida. "Kaj naj storim? Verjamem, da ji emu."
  
  
  "Bil sem na moj način, da vidite, ali esound. Ni se mi povej, kaj sem moral vedeti. Je pa nekdo potrudil, da me bo ubil, in zdaj se mi zdi, vas, in to dobrodušen gospa tukaj v negotovosti. Kakšna je zgodba, ki Delajo?"
  
  
  To se je končalo s kartice na kupu, na postelji. "Alida, njeno ime je emu."
  
  
  Potem pa pohiti. Njo, hočem ga out od tukaj. Ne želim vse več težav z mafijo."
  
  
  "Dva moška prišel sinoči," Trude je dejal. "Ne morem vam ih imen, ampak lahko vam povem, ki delajo za."
  
  
  "Mafija".
  
  
  "Glasovanje o zaupnici. So vedeli, da ste bili tam, da bi me videli. Oni hoteli vedeti, kaj si je potrebno. Kratek freak me je zadel, in bala sem se. Povedal sem emu ste iskali za Losa."
  
  
  Sem mislil, da je bilo po meni. Ih ji je prinesel tukaj, tako kot je prinesla ji je, da Idaho. Bili so potrpežljivi in vztrajni, in zdaj so vedeli, kaj jih niso poznali, da Moose je bil ih ropar.
  
  
  "Ti bom boste spali," Alida je dejal. "Upam, da boste spali dobro."
  
  
  Za njo, in je šel po stopnicah navzdol. Močan Shan stiskala roke stol in grimaced kot blond moški v negliže uporablja emu joda, da svoje lase. V Crossocheilus mačka sedel lizanje svojo tačko in se smejali, kot se me je pogledal, kot mimmo, ki so ga prenesli. "Sladko kitty," sem rekel. Bil je pravi teror Vzhoda.
  
  
  Sedem
  
  
  Njen, levo Los Angeles na deset uri zjutraj na jugu. Srednje ime v Losa je mala črna knjiga je bila Terezija, in Terezija je bila v San Diego. Upal sem, da govori z njo obeh koncih dan.
  
  
  
  
  
  Dirka se je začela. Mafije je vedel skoraj toliko, kot sem jo poznali. Jih bomo poslali vojake za lov na Losa. Moja edina prednost je bila majhna črna knjiga s sedmimi imeni na to.
  
  
  Iskal sem v rearview mirror, poskuša videti, avto, ki je bil tekoč, da mi sledite. Sem mislil, da je brown limuzina, a Buick. Voznik poskušal zmesti me: on naj drugi avto priti med nas za nekaj časa, in ko se je njihova rast upočasnila, je pospešiti nekaj milj naprej.
  
  
  Medtem ko je bil tam, on je izklopljen glavni cesti in na prvi strani ceste. Jaz odpeljal do servis in povedal spremljevalec, da bi zapolnili Ford in preverite pod kapuco. Jo je odprl, je šel notri, in odprl brezalkoholnih pijač.
  
  
  Rjavi Buick prišel pred attendant je tudi končal preverjanje olja. Tam sta bili dve moški v sprednji sedež. Eden od njih je obrnil pogled na Forda, vendar so se držali dogaja. So bili še vedno v upanju, da nu ni opazil.
  
  
  Še vedno držite stekleničko za pijačo v roki, šel je skozi stranska vrata postaje in v hrib za njim. Spremljajoči zaklical za mano, vendar sem vedno peš. Ustavil se je v šop dreves in squatted navzdol. Sem bi lahko videl jasno na postaji, vendar nihče ni videl me je.
  
  
  Voznik rjava bilo vozilo v prostem teku, čaka na njo, da se znova prikažejo. Če je ni, se je obrnil in se vrnil.
  
  
  Sem končal je in gledal attendant pull kapuco Ford off. Ego je bil zmeden, po mojem vedenju, a je imel moj avto. Ni bil zaskrbljen zaradi svoje račune teče ven.
  
  
  V Buick bilo nazaj. Dve thugs posvetovati človek za trenutek. Je pokazal v smer, ki sem bil tekoč. V mafijcev jo obravnavali. Nato sta tekla do gore. Bali so se, da sem opustila Ford in je poskušal pobegniti iz njih."
  
  
  Dajmo, fantje, sem mislil.
  
  
  Kot so se, Lizanje, zadihan in preklinjali na njo, ko je stopil izza drevesa. Višja človek je bil v boljši formi. Bil je tri korake pred njegov spremljevalec. Stekel je mimmo moje skrivališče, ki teče vzdolž roba goščo. Kratek človek imenuje po emu, "Hi, Joe. Počasi navzdol. Misliš, da te je na Olimpijskih Igrah?"
  
  
  Držite steklenico s steklenico mala nit, jo je hodil ven izza drevesa. "Pozdravljeni, shorty," sem rekel.
  
  
  Ustavil se je, kot če bi on naletel na črto oblačila. "Joe!" je zavpil.
  
  
  Ona je zadel v glavo, njegov ego s prazno steklenico piva, in se je zrušil na kup.
  
  
  Joe ustavi. Ozrl se je nazaj in me zagledala, ki prihajajo k njemu. Ego je roko zasvetil pod svoj plašč, nato pojavil z .45-pištolo kalibra. Nato se je obotavljal. On ni ogenj.
  
  
  Nisem vprašati, zakaj je držal ogenj. Nje, zgrabil.
  
  
  Bandit zavit njegove noge okoli mene in vrgli so me v glavo .45. Mi pade na divje trave in grmovja, ko smo wrestled. Ego prijel njeno zapestje in jenki. Njen ego je izbruhnila njo. Zvok je bil kot razpoko suho klub. Bandit groaned. Njen ego zadel dvakrat in je splazil proč.
  
  
  On je vstal in trkal v Luger iz moje roke. Njen ego hit njo. On je vstal znova, njegova zlomljeno zapestje binglja, in udaril me je s svojo dobro roko. Bil je hladen. On hrani, ki prihajajo. Na koncu je bil vržen z ego z desno križ.
  
  
  Njegova vztrajnost je bila neverjetna. Se je boril za noge spet.
  
  
  Svoje utrujen. To je bila največja stvar, ki sem se, da sam, z njimi bele dihurje, kot sem jaz prvi strel, in počutil sem se kot moja energija je bila izsušena. V primerjavi z Joe, Močan Shan je bil lahka tarča.
  
  
  "Igre je konec," emu ji je povedal. Hugo zdrsnila v moji roki. "Bil sem vas varčevanje za pogovore, vendar sem se lahko spremeni, v mojih mislih."
  
  
  Sonce sveti glinted na stiletto rezilo kot njen preselil k njim. Joe je potekala gor svoje dobre strani. "Ne bom, da se stvar stran od vas. Kaj je govoril."
  
  
  "Kdo je delal na Trudu okoli vas?"
  
  
  "Fant ga je pretepel. Ampak jaz bi to naredil. Posel je posel."
  
  
  Lizzie je prišel k njej in jo dal nož, rezilo, da je njen ego je Adam je apple. "Kdo je vaš šef?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "In kaj je bila zadnja stvar, ki jo je, naj mu povem?"
  
  
  "Da iščete ropar imenovan Losa. Dobili smo to dekle. Valante nam je povedal, da ostanejo z vami."
  
  
  Zbral gor orožje, tucked Ego je .45 v njegov pas, obloženi na stiletto, in led Ego nazaj na Vrata z Luger na hrbtu.
  
  
  Joe pogledal na svojega partnerja. "On se dogaja, da imajo hudiča glavobol jutri. Valante nas je opozoril, da si ni majhna stvar."
  
  
  "Kako dolgo ste bili naslednji mene?"
  
  
  "Našli smo ga v Los Angelesu, vendar se z njimi bele dihurje, kot si preveril, okoli bolnišnice, nekdo je na vas. Valante še naprej spremeniti vojska."
  
  
  Valante je bil pameten človek. Če je imel zaljubljen v eno skupino vojakov, ih bi jo opazili.
  
  
  Shorty z metom nad njo in potegnil pištolo iz svojega ego ramenski tok. Njo, popravijo navzgor in pogledal Joe, ob predpostavki, da toliko, kot je vedel. Bil je mlad, lep italijanski, lepo in dragem oblečena. Nisem mogel verjeti, da je bil običajen bandit. Bil je preveč kul, preveč kul, stoji z zlomljeno zapestje visi dol, ampak zadržuje vse znake bolečin, razen črte okoli ego njegove temne oči.
  
  
  "Zelo sem počaščen, da Valante dal svoj talent na moj rep. Morate biti ego številka ena.
  
  
  
  
  
  
  "Jaz sem bila, dokler se je to zgodilo. Morda ne bom več tukaj."
  
  
  "Kdo je ubil Melita?" To je bila zastavljena tako, žepni nož nenadoma, v upanju, da bi dobili odziva, ki se ne povejte mi, če je bila laž.
  
  
  Njene obrvi brazdastim v zmedo. Pritisnil svoje zlomljeno zapestje, da je njegov želodec, shivering nekoliko. "Kdo je Melita?"
  
  
  "On je delal na servisu v Idahu. Nekdo cut emu grlo."
  
  
  "To ni njeno. Ne vem kdo. Valante je bil v Idahu, vendar je nisem videla nobenih ukrepov. Ko je prišel tja, je bilo vse več. iz krvavitev do smrti ."
  
  
  "Bil je koristno za mene. Želi vedeti, kaj ona ve."
  
  
  To je tudi delal. Emu je, da jo čakam, da pridejo okoli bolnišnice in mi untie vajeti, ampak ego fantje ostal z mano dovolj dolgo, da se Losa ime. V trenutnem stanju zadeve, moj izlet v Los Angelesu je bil bolj donosno za mafije kot za mene. Hawke ne bodo veseli, da.
  
  
  "Valante lahko ima svoj razlog, da vam pomaga ohraniti živ," je dejal Joe. "Jaz ne bi ubil Stahl je ego."
  
  
  "Bi radi, da uživajo enako privilegij?"
  
  
  "Živ, misliš?" Smejal se je nervously. "Sem odgovoril na vsa vaša vprašanja, človek. Kaj še hočeš?"
  
  
  "Nisi mi povedal, nobenih velikih skrivnosti še. "Valante ne bi motilo, da je znano, glede na okoliščine. Težko se pojavijo vprašanja." Odpeljali ven z Luger emu v dolar, sklad. "Zdaj premisli. Kako Valante, tudi veš o meni?"
  
  
  "Šel je na seji odbora, z vodstvom Organizacije. So govorili o umoru Frank Abruz. Vaše ime je dal na stol. Odbor je glasoval, da zadevo predloži Valante. Imel je poseben interes. On in Abruz, ki so bili blizu."
  
  
  "Tam je bil drugi človek v Bonham, Idaho. Odšel je zadel dekle. Poskušal je, da me bo ubil." V Luger potekala ji nepremično, še vedno cilj emu na prepognjene dolar. "Kaj veš o Coogan?"
  
  
  "Ego Mafije ni ga pošljete. Poslali so Valante."
  
  
  "Kaj bo Valante pa zdaj?"
  
  
  "Ne morem brati vaš um, človek." Joe je začel govoriti v težje glas. "Jaz lahko uganiti, v delu. On bo vprašal za sestanek odbora. On bo poklical ven Moose je ime. Tista beseda, ki bo šel v vsako družino v državi, in jih bomo začeli razmaščevanje mestih, kjer noro baraba lahko se skriva."
  
  
  "Sem se, ste že slišali o Moose pred Porodom je dal ego ime."
  
  
  "Samo čenče. Pogovorimo se o poklicu. On je psihopat. V teh dneh, Organizacija poskusi, da ostanejo proč od njegovega tipa. Zato deluje na lastno. Toda govorice o tem fant so po vsem mestu."
  
  
  "To je dobro, Joe. Ste pomagala mi veliko." Moje ustnice ločila od moje zobe v hladno nasmeh. "To je še dotik na eno točko več. Kdo okoli vas poskušal ubiti me to jutro?"
  
  
  "Njo, ali Shorty, misliš? Valante nam je povedal, da ostanejo z vami, vendar nismo imeli naročil ubiti. Nismo storiti."
  
  
  "Ne laži mi, Joe. Ta človek je strokovno, tako kot ti."
  
  
  Joe je potenje. "Tam je wild card nekje v tej kabini. Melita, Coogan ni nekdo, jaz ne vem o tem. Upravni odbor nisem hotel Abruz je punca, da umre, preden je pela njih pesem. "Rekel sem ti, moja naročila iz Valante. Dejal je, bivanje s tem tipom Carter, on je pameten, on nam lahko pomaga najti Losa. Rekel je, da je ne bi povežete, razen če je postalo nujno potrebno. Nisem imel priložnost pred kratkim? "
  
  
  "Ja," sem rekel. "Seveda si. In imaš prav. Tam je wild card v kabini."
  
  
  To je bil tam, ker Bonham je čas. Človek, ki je vedel, kaj mafije vedel, in je vedel veliko o tem. Človek, ki je najel Coogan cut Melita je grlo in nastavljena past za mano v motel. V luger je znižala in levi Joe in Jaz nezavesten na hribu. To je bil plačan za tako široko-eyed vzdrževanje delavec z bencinom, ki ga vlije v Ford. Nato kapuco Buick ga dvignil in raztrgala iz napeljave.
  
  
  "Jih bom tam," sem rekel. Pa ni pustite postaje, v čas, da dohitijo z mano.
  
  
  On je odpeljal preostalih 110 kilometrov na San Diego, ko je igla merilnika hitrosti je bilo na meji. Do poldneva je bil v pogled na zaliv. Krožni gulls plavati elegantno in milino v vetru.
  
  
  Medtem ko je bil njen rushing za kosilo, je bil njen sprejemati svoje lastne načrte. Sem imel, da pokličete Hawke. Nekaj je bilo, da je njegova hotel hoteli, da preverite varnostne vire.
  
  
  Ampak najprej je bila Terezija, ki je bila tudi navdih drugi žareče prehod na Črno Knjigo Musa. Do sedaj, je vedel na pamet telefonskih številk po vsem svetu, ki mu klicali. Terezija in govoril, da je ženska v whisky glas.
  
  
  "Ali si želiš zmenek z Terezija?"
  
  
  "Ja, menda." Žepni nož ni presenetilo me je. Tam je dobra priložnost, da vsako dekle v knjigi, je bila prostitutka ali pokličite dekle.
  
  
  "Ali imate kakšno posebno okusu, dragi?"
  
  
  "Jaz raje ne bi razpravljali ih po telefonu."
  
  
  Ona se je zasmejal in mi je dal naslov. To je bil v teku navzdol soseski, nedaleč od obali, sredi ulice, da ni videti tako privlačna, kot je zapor stavbe.
  
  
  Njen zaklenjena vrata Ford, kot sem zapustila okoli avtomobila, se sprašujete, če še tega ne posodabljajo varnostnih avto bi ji, ko sem dobil nazaj. Ta blok
  
  
  
  
  
  to ni bil del mesta, kjer ljudje gredo v cerkev.
  
  
  Stavbe se je približal, je bil trn, ki bi se moral bila porušena že pred leti, vendar je zumer, nameščene v obrabljeni okvir vrat je delal. Rumena-las žensko pogledal ven, nato pa pogledal po ulici kot če poskrbite, da nisem prinesel paddy vagon.
  
  
  "Poklical sem," sem rekel. "Prišel sem, da vidim, Terezija."
  
  
  Ona je bila sumljiva. Morda ni videti kot njeno običajno stranka. "Nisi sam, okoli Teresa je redno prijatelji."
  
  
  "Bi rad, da bi eno okoli njih. Sem slišal veliko o njej."
  
  
  Ženska odločila za nasmeh. Zobe, ki niso bili najboljši. Njen rumeni lasje so bili pobarvani dolgo nazaj, in ne zelo dobro, in njene obrvi so bile sestavljene kot bat wings. Ona odprla vrata za širši mimmo stisniti skozi, nato zdrsnila vijak nazaj.
  
  
  "Pričakuješ, raid?"
  
  
  "Nikoli ne veš, v teh dneh. To ni enostavno zaslužite pošteno živi več."
  
  
  Bil je prepričan, da je vedela, da se sploh nič o tem, pošteno življenje, ali celo o tistih, ki si. Ona je nosila bele škornje, ozke dolge hlače in pulover bluzo z zebra stripes potegnil tesno nad njo veliko prsi. Njena bluza je bila okrašena z veliko bradavičke, kot so skale.
  
  
  "Ti si dober fant," je rekla, ki teče njene oči nad mano. "Bom obdržati denar, ste res luštna."
  
  
  Sem bil imenovan ničesar, vendar nikoli ne sladek. Njen prisiljen nasmeh, da igrajo vlogo narekujejo okoliščine. Ta ženska zagotovo ni bil okoli njih, ki bi bili zainteresirani daje informacije, da tujec.
  
  
  "In glas in Rondo," je rekla, položi ji roko na ramo. Prsti so velikost klobasa.
  
  
  Človek je prišel dan kasneje ob vznožju stopnic, ki vodijo do prvega drugem nadstropju hiše. Rokavi ego srajco so bila odrezana in izpostavljena njegova široka ramena. Kovinskih klinov glinted na njegov širok pas. Ego je hlače se tesno prilegajo, kot kot žensko, izpostavljanju izboklini na svoje močne noge. Imel je obraz lune, in tam je bil maščobe na vogalih njegove majhne oči.
  
  
  "Povejte nam, kaj želite Terezija, da storim za vas, dragi," je ponudil, golih zob, ki so bili v še slabši formi kot na žensko.
  
  
  Čutil je, mravljinčenje na hrbtni strani svojega vratu. Njen ni bil v rednem brothel. Se je zdelo, da nihče v hiši, ampak trije in dekle nisem videl.
  
  
  "Jo hotel, bi videl njen prvi."
  
  
  "Ona je lepa bejba. Ne boste razočarani."
  
  
  "Naj mu pridejo gor, Rondo," ženska je rekla. "To je razumno zahtevo."
  
  
  Rondo je zmajal z glavo. "Imam občutek, da je zvonec zvonec. On ni dal priporočila, je to storil?"
  
  
  "Losa," sem rekel. "Moose mi je dal Teresa je število."
  
  
  "Dobro ime." On je iztegnil roko. "Lay petdeset iskren tukaj. To je kot plačilo za zgodbo. Delo za petdeset dolarjev je najcenejši trik ta bejba lahko uporabite."
  
  
  Njene roke prečkal njegov ego, in je prišel gor creaking stopnicah govori, da Terezija, nato pomahal me pristajanje. "Pravi vstati."
  
  
  Prva stvar, ki sem videla, ko sem odprl vrata spalnice bilo veliko biči in pasovi iz ven na leseno mizo. Druga stvar, ki je bila deklica. Bila je res lepa.
  
  
  "Kako ti je ime, draga?" je rekla v raspy glas.
  
  
  Tanko zdrs je bil njen edini element oblačil. Bila je naslonjena na kup blazin na unmade posteljo. Pohištvo v dim soba je bila stara in razpadajoče. Tam je bil samo glavnik in razpokan umivalniku v oblači, in blede zavese zavohal prahu. Le dragocen predmet, tukaj je bila Terezija. Zapri je imela črne lase, oljčno polt in visokimi ličnicami, ki priviti na kožo njene vitke obraz. Njeno telo je bilo mladih in gibak, in je izgledalo, kot da je bilo vse Losa, je dejal v svojo malo črno knjigo.
  
  
  Ampak on ni omenil biči.
  
  
  "Ned," ji je dejal oče. "Moje ime je Ned."
  
  
  "Kaj je vaša igra?"
  
  
  Ozrl se je nazaj na stol. Zdaj sem vedel, kakšno hišo sem bil, in igre, ki so igrali tu je bilo res zelo težko. Sem mislil nanjo. Glede Musa je nagnjenj, se je odločil, da bo obrabe število tak kraj. Samo dekle, ki je nisem razumel. Bila je preveč dobro, da bi bilo tukaj.
  
  
  "Boste presenečeni, če vam povem o mojem življenju," sem rekel.
  
  
  "Ljubim presenečenj." Tam je bil perversity v njen nasmeh. Ona je bila okoli njih žensk, za katere Faust omele dušo.
  
  
  "Jaz hočem vedeti, kje Moose je v dvorani."
  
  
  "Jaz sem presenečen, prav. In malo razočaran."
  
  
  "Imam ga našli, Terezija."
  
  
  "Nisi povedal, Rondo, da je. Če bi mu povedal, on ne bi pustil me videli."
  
  
  "To je razlog, zakaj je nisem omenil to."
  
  
  Terezija izstrelil valjani cigareto v ustih in udarila tekmo na lesena tla. V pajac potiska off ramo, razkrivajo majhne okrogle prsi. Ona mi je dal še en nagajiv nasmeh. "Moose levo po mestu."
  
  
  Vonj, ki se širijo skozi prostor mi je povedal, da cigareto ni bilo ceno ona bi ponudil šef Policije. Njen, je šel v posteljo. "Če bi lahko našli Losa, kam bi šli?"
  
  
  "K vragu. Glasovanje, kjer bi moralo biti." Ona se smejali, kažejo zobe. So čiste, gladke in bele. Vse na njej je bilo odlično, razen za robom je nosila.
  
  
  "Ni imel nobenih prijateljev, v San Diegu, kjer je mogoče najti?"
  
  
  "Sem pogled na ljudi, in takoj, prvič, ne vem, če bom všeč ali ne. Všeč si mi." Ona sklonila glavo proti moji nogi. Njen glas je bil mehak. "Če je pomembno, jaz ti bom pomagal. Zakaj ste poskušali najti Moose?" "Je ubitih več ljudi."
  
  
  
  
  
  
  Ona je vzdignila glavo. "Ti si, ne policaj. Sem lahko prepoznamo jo iz ih za njo hoditi." Ona je pobožal moje noge. "Ne boste počutili kot policaj, bodisi."
  
  
  "Pobil je moj prijatelj."
  
  
  Na vrata spalnice swung odpri. Rondo in rumeno-las žensko prišel.
  
  
  Terezija popravijo navzgor, njen lepa usta, sukanje. "Moral bi čakal, Rondo!" je kričala: "lahko dobim ego, povedati mi več."
  
  
  "Slišali smo dovolj." Dvignil je največji bič iz stol. "Gospod, če Losa, kdaj ugotovi, da je nekdo ob nas, je bil po vas bomo vsi mi je žal."
  
  
  "Ne skrbite. Ne bom ji povedal emu."
  
  
  "Ne bo ničesar povedati." Je počena njegov bič in se preselil k meni. "Videl sem, vaš maščobe denarnico, ko boste določeno petdeset. Imaš dober kos denarja."
  
  
  "Vzemite ego, Rondo!" rumeno-las žensko, je dejal.
  
  
  Spoznal sem, da so bili popolnoma pripravljeni, da me bo ubil za denar, sem bil prevoz, ali celo samo kot uslugo, da Moose.
  
  
  Rondo potegnil nazaj bič, in je pobral ravne-backed stol ob postelji. Bič cut skozi zrak in zaviti okoli stola, nogi, kot ego dvignil je čuvati svoj obraz. Rondo prisegel, in poskušal izvlecite bič.
  
  
  Njegov vzel dva koraka proti njemu in razbil stol na ego na glavo. Se razbili in je padel na kolena. Njen ego udaril mu v obraz, in kri spurted ven.
  
  
  Z vriska, Teresa skočil na posteljo, je dosegel pod blazino, in potegnil ven .25-kalibra Bauer samodejno. Bili so pripravljeni na vse, ta banda.
  
  
  Terezija ni mi povedal, da se ustaviti, kje sem bil, ali dvigniti moje roke. Ona je pištolo in potegnil sprožilec. Gawk zadeti stene. Bila je preveč flustered ustrelil dokončne.
  
  
  Hitro je revidirane svoje mnenje dekle. To je bila lepa, vendar nisem hotel, da delujejo v Ne v temni ulici.
  
  
  "Ustrelili, Terezija," Rumene Lase, je dejal. Bila je velika navijačica. Je udaril nazaj in dove za dekle.
  
  
  Njen želodec hit posteljo in se je zgrudil pod mojo težo. Terezija znižal na eni strani, vtiskovanje njene noge. Ona je nosila ničesar pod njo pajac. Sila moj korak izvajajo me je po postelji, kot so hokej plošček drsna na ledu, in on je pristal na zapri. Jeseni zmehča mano, vendar sem naredil zveni kot bolnih ptic.
  
  
  Pištolo v svojem pocket telovnik je letel iz roke in po tleh. Rondo obrisati svoje krvavo nos, dobil na svoje noge in razporedi.
  
  
  Sem dosegel za Luger, vendar Rumene Lase skočila dol mojim hrbtom. Ona mora imeti stehta 160. Obrnil se je in vrgel ji je čez rame in se je zgrudil na posteljo.
  
  
  Rondo je poskušal, da pick up majhne avtomatske puške. Zdelo se mi je, emu je ob težko vidim tega. Ego je zgrabil jo za vrat, z eno roko in potisnil njen naprej, tako da je ego cilj zadeti stene. To razlije po vsem obrazu in določiti še vedno.
  
  
  Rumene Lase stal na koncu na zdrobljen posteljo in kričal. "Rondo. Si je poškodoval, Rondo?"
  
  
  "Ne, dragi," sem rekel. "Emu radi bang njihove glave na steno."
  
  
  "Je baraba. Če vas boli Rondo ..."
  
  
  V luger potegnil ven, in njen glas prekinil sredi stavka. "Kaj ste rekli, dragi?" Vprašal sem jo, v sarkastičen glas.
  
  
  Sedela je na postelji in je pogledal me v tišini.
  
  
  A osupel, Rondo zgrabil jo za pas, vlekel jo je v sredini sobe, in obrnil njen obraz.
  
  
  "Ne streljajte Rondo!" ženska je zakričala.
  
  
  To je bil Luger, da je vzela ven, kljub Rondo je grdi obraz. Svoje je dejal: "Zakaj ne morem ustrelil ego, lutka?"
  
  
  "Povedal vam bom o Losa. To je tisto, kar želite, kajne? Je zapustil, okoli mesta, nekaj mesecev nazaj. So skrili plen iz rop z neko dekle in tekla off z njim. Bili so lov ne."
  
  
  "Vam je rekel, da so, ni jih, dragi?"
  
  
  "Losa, Jack Hoyle in tretji. Hoyle je kratek fant, kot visok kot Rondo je ramen. On je dobil tatoo odprite tukaj." Ona dotaknil levi podlakti. "Mi nikoli videl tretje osebe."
  
  
  On izkopali v Rondo je v žep in dobil svojo petdeset dolarjev, preden je zapustil.
  
  
  8
  
  
  Njen je pravkar prispel v San Franciscu, in Sokol je bil na telefonu.
  
  
  "Ali ste bili v San Diegu? Koliko vroče številke so tam v malo črno knjigo? " je vprašal v svojem najbolj sardonic glas.
  
  
  "Terezija. Lepo dekle, " sem rekel. "In sladko kot koralni zmaj."
  
  
  "Sem slišal o njej nekje. Ampak za zdaj, na podjetja. Ste naredili kakšen napredek?"
  
  
  "Imam ime in opis član Los banda. Ego ime je Jake Hoyle."
  
  
  "Mi lahko preverite egos v pregona datotek, vendar ta pot ni nam veliko o Losa. Raziskovalci, ki so preverjene z FBI in tekel računalnik, poiščite ime Edward Jones. Pa nič. Povzetek na podlagi površno opis, ki ga nam je dal, dal, oni so enake rezultate ."
  
  
  "Nisem presenečen. Ta človek zdi, da je zelo dober na svojem dell. Tako dobro, da je verjetno nikoli bili pridržani po zakonu.
  
  
  
  
  
  Ne morem vam povedati, koliko nerešenih ropov po vsej državi, so bile ego delovna mesta."
  
  
  "No, N3, kaj je naslednje?"
  
  
  Povedal Emu o napadu na mano v motel, in informacije, ki Poročnik Marco Valante je izrinilo okoli njega. "Tam je nekaj, kar raziskovalnem oddelku lahko naredite za mene. Izvedeti imena Frank Abruz je najhujše sovražnike, še posebej egos nekdanjih sovražnikov, ki lahko zdaj sedel na mafije je odbor direktorjev."
  
  
  "Lahko povem, da je to iskreno okoli glave. To je bil del Abruz datoteke nabrali, preden boste vnesli sliko. Tam je človek z imenom Logii, ki je bil Abruz je tekmec, ko so bili mladi thugs na poti gor. In Rossi . Oba sta članov mafije, je odločanje sveta."
  
  
  Eno ime je bilo znano. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Igre na srečo, prostitucija in droge. On in Abruz imela različne poglede na Azijskih ukvarjajo, in so imeli že spopadli nad drog vprašanje, " Hawke je dejal. "Nick, povej mi, kaj si mislite."
  
  
  "Da as v paket, človek, ki je ubil Melita, poslal morilec, da Bonham, da bi ubil dekle, in strel mi v motel. Mislim, da je v zgornjem echelon Organizacij. On je bil na sestanku, kjer Valante slišal o meni. To je najboljša razlaga ego je znanje mafije in naše organizacije ."
  
  
  "Če imaš prav, kaj je vaš cilj?"
  
  
  "Mislim, da je ustanovil Moose v umor Frank Abruz. $ 200,000 je bilo maščevanje. Dejal je, da Moose:"vem, kje lahko dobite dve sto grand če vam je to delo zame." Zdaj je v obupnem položaju. On ne more pustiti Bratstva našli ego. Si ne bi želeli, Sheilo Brant govori, da Hema in mene, in on ne želite, nas, da lov na Losa."
  
  
  "Da bi pojasniti nekatere stvari, ki se je zgodilo," Hawk dogovorjeno. "Ampak za zdaj, najboljša možnost za nas je majhno črno knjigo."
  
  
  "Delam na tem," sem rekel.
  
  
  * * *
  
  
  Telefon ob postelji rang strmo. Njen sel. V hotelski sobi je bilo temno. Položil je telefon na uho. To je subjekt, ki me je spomnil, da sem imel levo klicno ob 20: 00.
  
  
  "Hvala," sem rekel. Sedi na robu postelje, se je obrnil na nitko in pokukal pod povoj na njegovih prsih. Moja koža je bila celjenje ter na površini, vendar nisem imel večjih ran.
  
  
  Sem sanjal o Sheilo Brant. Bila je relived, ko njeno telo je bilo v kuhinji stanovanjske hiše na Bonham. Po njeni smrti, si je mislil o njej bolj pogosto kot ona bi si kdo vedel. Čeprav jaz bi le poznal, za kratek čas, nekaj, kar je minilo med nami, električne energije, ki je bila večinoma spolno vendar obljubil nekaj več.
  
  
  Po hotelski sobi okno, je videl luči Golden Gate Bridge. Zdaj tukaj sem prišel, da si za dekle z imenom Peni, v upanju, da bomo mi namig, da se kje kdor je ubil Sheilo in David Kirby.
  
  
  Penny je bilo ime tretje je, da Moose napisal v malo črno knjigo, ki se ukvarja pridruži se mi na Trudy in Therese. "Penny. Velike joške, " Moose napisal na vrhu strani je namenjen dekle. Ne predstavljam si, da njeno početje nič bolje kot to. Pod ta komentar, Losa, navedene spolnih aktov, ki se Peni, opravljenih s posebno spretnost. Če Losa je bilo kvalificirano sodnik, in očitno je bilo, Peni, je bila skoraj tako redka kot Stradivarius.
  
  
  Je pobral knjige in oblečena. Sem spala pet ur in se počutil osveženo, opozorilo. To bo nepozabno noč. Ona se dogaja, da Liz Burdick je jedilnici nocoj.
  
  
  Dvorec, zgrajen po potresu in ogenj, ki pustoši San Franciscu leta 1906, je sedela na vrhu hriba. To je bil najbolj znanih brothel v mestu, in žensko, ki je tekel je bil legenda svojega časa. Ko dramatik želel, da bi zgodbo o svojem življenju, je podlaga za musical Broadway. Poročajo, da Liz Burdick se mu je zahvalil, ampak ona ni treba iti javnosti. Služkinja je odprla vrata in pripeljal me je v starinska risanje soba z bogato rdeče zastori. Pohištvo je bilo starinsko, preprogo centimeter debelo. Je dvomil, da je guverner dvorcu v Mariboru je bila tudi opremljena.
  
  
  Liz Burdick vstopili v sobo, in služkinja je zaprta dvojna vrata za njo in nas je zapustil sam. Poskušal je ne da videti zaslepljeni. Pričakoval sem starejšo žensko. Liz Burdick je bila le v svojih tridesetih letih.
  
  
  Njeno dolgo obleko zdrsnila čez preprogo, kot se je preselila k meni, dosegel si kul, tanko roko in gledala me je naravnost v oči. "Ti si malo zgodaj, ampak bom poklical nekaj deklet. Prepričajte se, da sem jim, da vam bo všeč, " je dejal.
  
  
  "To je bilo poskrbljeno, da bi videli niti Centa."
  
  
  "Da, govorili smo o njej, ko boste poklicani, vendar ona ne bo danes tu. Bil sem v upanju, da bi to nekomu drugemu, " nasmehnila se je.
  
  
  Njene oči so bile hladne jade barve in ocenjevanje, kljub nasmeh nosila. Spraševala sem se, če bi ponudbo njeno posteljo. Sem ji rekel, da sem bil poslovnež obisk kongresa, in tudi svetoval mi je, da obiščete svojega doma.
  
  
  "Penny je eden od naših najbolj priljubljenih dekleta, vendar smo na drugi, ravno tako privlačna. Sem bi lahko izbira za vas, če jim zaupate moje mnenje, " je predlagal.
  
  
  "Prepričan sem, da ste odličen okus, Miss Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Gospa Burdick," je popravljena mene. "Jaz sem vdova. Njeno dolgo pepel-blond lasje shimmered v svetlobo, in se je preselila s čutno milino, ko je stopil na stol in sedel.
  
  
  "Ampak jaz sem samo zanima Peni." Dal ji je tisto, kar sem mislil, da je bil preprost nasmeh. "Moj prijatelj, naredil veliko delo z njo."
  
  
  "V tem primeru, boste morali počakati, da se naslednjič, ko boste prišli na San Francisco."
  
  
  "Kaj se je zgodilo, da jutri zvečer?"
  
  
  "Bojim se Peni, ne bo tukaj."
  
  
  "Gospa Burdick, naredite obisk gasilec uslugo. Povej mi, kako sem lahko dosežejo niti Centa." Če ona ne živijo tukaj, daj mi svoj naslov. Sem lahko pokličete hej, mogoče urediti nekaj."
  
  
  "Veste, da imamo pravila tukaj. Ne bomo razkritje takih informacij o naših deklet. Imajo pravico, da svoje življenje, ko se ne dela."
  
  
  Ko je postal bolj vztrajno, je postala bolj strma.
  
  
  Zadela nenadna sum, rekel ji je:: "ali ste poskušali ustaviti me videli njo?"
  
  
  Nasmehnila se je in se ni odzval, ampak njeno obnašanje je bil zelo odziven.
  
  
  Služkinja je vstopila v sobo, nežno trkanje. Ona je prinesla pladenj z nekaj pijače. Sedel sem tam s kozarcem v roki, se spraševala, zakaj Gospa je bila, ki me je VIP storitev, ko je jasno bil ne bodo me videli niti Centa.
  
  
  "Ko sem ti jo, prosil sem jo, da govori, da se Peni, vendar ste ujeti njo. Zakaj je bil, da, Gospa Burdick?"
  
  
  "Zato, ker očitno je ni bilo tukaj. V tem času, njena misel je bila, da bi ji vrnili kasneje v dnevu. Motil sem se."
  
  
  To je bil led v kozarcu, ki so pretresli njo, ampak Stahl nisem pil. "Kje je ona?"
  
  
  "Jaz ne mislim, da je vse vašega podjetja." Ona ni dvignil svoj glas, zdaj pa njene oči so bile jeklena.
  
  
  (Mrk, je imel gor svoj kozarec. Hej, ni zaupanja njo. "Naša dekleta so ob počitnic, ki jih poznate. Obiščejo sorodnike. Zbolijo. Oni so, tako kot vsi ostali, kljub temu, kar ste morda slišali."
  
  
  Sovražila umaknili puško v elegantna okolica San Francisco je kul kavarna, vendar prenove je zdelo potrebno.
  
  
  Liz Burdick je vzdignila obrvi kot Luger zdrsnila v moji roki. Vendar, je izgledala manj kot presenečen.
  
  
  "Zdaj smo dobili pravi posel, ne mi, Gospod Harper?"
  
  
  "Pištolo bi vas obvestili, da sem resno. Zelo resno."
  
  
  "Penny nas je zapustil za nekaj časa. Ne morem reči zagotovo več."
  
  
  Ukvarjanje z njo je, kot da se ukvarjajo z žensko, ki so zajeti v ledeni steni.
  
  
  Ona je potekala iz stekla. Njen vsako potezo, ki je bila kot pesem. "Ali želite, povejte mi, zakaj ste izvedbo pištolo, Gospod Harper?"
  
  
  "Ljudje kar naprej poskuša dati krogle v meni."
  
  
  "Žal mi je, da slišim, da je. Vendar pa živimo v težkih časih. Zdaj, da ste naredili orožje iz mene, kaj naj storim?"
  
  
  "Bil sem v upanju, da bi se tresti, ste malo. Sem podcenjevati vas." On je vstal in holstered v Luger. "Iščem nekoga, ki je ime Peni v svoj adresar. Velik človek z imenom Losa, in včasih Edward Jones. On je hladen značaj."
  
  
  "Nikoli ni bila taka oseba v tej hiši."
  
  
  "Hočem vprašati o Nen Peni."
  
  
  "Žal mi je. To ne more biti urejene. Vi bi bolje iti, Gospod Harper."
  
  
  Ni mu bilo premikanje. Njo je stal je videti na zapri, in je rekel: "Ime ceno."
  
  
  "Jaz ne prodajajo informacije."
  
  
  Njo, Hej zarežal. "Ne govorim o informacije."
  
  
  Ta čas, ona je bila presenečena. "Misliš za eno od mojih drugih deklet?"
  
  
  "Ne, Gospa Burdick. Bomo izpolnili vaše dekleta na naše."
  
  
  Ona razume. In, po meri vzeti, nasmehnila se je in spoznal moje oči. "To bi bilo zelo drago. Najboljše je vedno draga."
  
  
  "Želim najboljše," sem rekel.
  
  
  Je iztegnjena na postelji in gledal Liz sleči. Njene okončine glistened zlato-rjave glede na starinsko svetilko. Njen pas je bil tanek in ramen so bile majhne, vendar so njene prsi so bile velike in polne. So prepričali, kot se je preselila k meni. Tako kot njen obraz, njeno telo je v odličnem stanju.
  
  
  "Kaj misliš, da te bo naredil za vas? Mislim, razen za očitna."
  
  
  "Jaz sem zainteresirana za vas. "Hočem vedeti, kaj vas prisili," sem rekel.
  
  
  Ona se smejali ostro. "Ne boste vedeli, o kurba, če ste jo dal na posteljo. A whore je igralka, in postelja je faza." Ona leaned v in pritisnil svoje ustnice na moje. Njen jezik zdrsnila med moje ustnice, in jo je za roko zdrsnila navzdol moje stegno. "Vendar nisem kurba. Ali razumeš to?"
  
  
  "Ni res," sem rekel.
  
  
  "Jaz ne služijo moje stranke. Moje punce ne ga. Nisem za prodajo."
  
  
  "Zakaj ste sprejeli mojo ponudbo?"
  
  
  "To ni bil predlog," je dejal. "To je bil izziv."
  
  
  Odrinil jo dol na posteljo. Moje roke zdrsnila navzdol svoje telo. Čutil sem ji s prsti pritiskom proti gumbi mojo srajco. Bilo je pomagal z Hej, odstranjevanje ego. Ko je videla moj bandaged rane, ji ni bilo vprašati, kakšna vprašanja. Ko je njen oče se ljubila z njo, ji pridržane funkcije obrnil rdeče. Njen jezik poked za rudnik, roke božal moj zadnji nenadoma ojačajo, in nato je vrgel sama pod menoj, divji krik ...
  
  
  "Kako je bilo?" je vprašala.
  
  
  "Tako kot ste rekli, da ste najboljši."
  
  
  "Torej to je lahko, Ned Harper. Poleg tega, kdo ste vi? Thug, policaj, kaj?
  
  
  "Lizanje, da policaj."
  
  
  Ona se je dotaknila nasumice. "To je bullet rane, kajne?"
  
  
  "Pohvale za prijatelja, nekoga, ki trdite, ki jih niste nikoli srečali." "Ali misliš, da bom pomagal, samo zato, ker ste klop z menoj v postelji? "" Jaz bom najti ego, z ali brez vaše pomoči ne. On ubitih najmanj pet ljudi. Eno je izkazalo, da je tesna prijatelja. Ena je bila lepa ženska. On si zlomila vrat."
  
  
  
  
  
  "Nehaj," je povedala v ostri glas. "Los prišel dvakrat. Ni bil moj tipično stranko. Bil je nesramno in nasilno, in je lahko povem, da je bilo kaznivo. Vendar je vedel, da Peni, preden je začel tukaj. Rekla je, da je bil drugačen. Sem rekel, hej, da ni bilo nič dobrega o v. Bil sem vesel, ko je ni pokazal navzgor, nato drugi obisk."
  
  
  Ee jo poljubil na vrat. "Kje je ona, Liz?"
  
  
  "Ona ni bila zaščitena z losa. Penny je pomagal njej. Ona je rekla, da je ne bi želeli, da vas vidim, da bi bilo ogroženo njeno življenje."
  
  
  "Kako se je ona vedela?"
  
  
  "Ni šla v podrobnosti. Je zapustil v naglici, kot prej kot je bilo obljubljeno, da jaz ne bi roko nad ukaz za njo." Liz grimaced v naročju. "Morda Elk je bil v stiku z njo. Menite o tem?"
  
  
  "Mogoče."
  
  
  "Vem, kje je ostal. Ne vem, če hočem povedati je, da si. Podatke lahko ubije, če je Moose s tem."
  
  
  "Povejte mi," sem rekel.
  
  
  Ona je zavzdihnila, " To je stara poletje koči izven mesta. Bom opisati cesti za vas." Ona je vstala in šla na starinsko mizo. Preselila se je lepo. Zapri imel majhno, trdo zadnjica, kot mlado dekle.
  
  
  Gledal je, kot ji je sedel na stol, pisanje na občutljivo kos modrega papirja. Njene polne prsi prepričali, kot se je preselila. Sergej se je igral na njeno nemoteno ramenih. Bila je pravi blondinka, zlati med stegna.
  
  
  Brez kar dobro, je vstal iz postelje. Odpeljal jo je v naročje in pobožal njene prsi. Ji vzel ih v dlani njeno roko in fiddled z njeno bradavičke, občutek njih težko priti še enkrat.
  
  
  Sedela je nepremično njeno glavo priklonil, uživajo moje boža. Sem bi lahko vonj njenih las, vonj parfuma na njeno telo.
  
  
  "Vesel sem, da sem prišel na San Francisco," sem rekel.
  
  
  Počasi, ona leaned proti meni, potem pa se obrnila in spustila glavo na ramo. "Koliko časa imate, Ned?"
  
  
  "Kar precej," sem rekel.
  
  
  Njeno roko nežno dotaknil mojega obraza. Pobral jo gor in ki jo nazaj v posteljo ...
  
  
  Hiša Penny je ostal in je bil visoko na steni, ne daleč od San Francisca. Liz je navodila so bila enostavno slediti. Je parkiran petdeset metrov od hiše, na strani samotni cesti, vstala okoli avtomobila, in tiho zaprla vrata. Nočni zrak je bil hladen in vlažen celotnem hotelu in je bila mokra od poletni dež. Na eni strani me je gozd, stahl debel, poraščena z grmovjem, na robovih ceste.
  
  
  Videl sem njen avto zunaj pred vrati hiše. Približuje previdno, ki ga je posredoval njen avto in crouched v enega od osvetljena okna v hiši. Dve osebi so bili spregovoriti v notranjosti. Ih slišal njen glas, čeprav ih vem besede. Odin glas, se je zdelo, da pripadajo človek.
  
  
  Moj Luger v roki, njen obrnili vogala hiše. Njen glas je nenadoma počutil flustered. Moje iskanje je bliža koncu.
  
  
  Njeno lupino, na prstih, hitro premika v senci. Kot njen dan se je približal vhodu, je slišal glasove, ki so dobili glasneje. So ljudje, ki prihajajo ven. Obrnil, jo stahl pogledal za kritje. Na shaggy moških, glasno in ostro, šla vsak svojo pot za ta dan. Njo, planila v parkiran avtomobil in dived zapri.
  
  
  Sergej preplavili noč, risanje rumeni trak na tleh. Slika človeka, planil skozi vrata. Tako da to ni bilo Losa. Ni bilo velikost velikan z gromovit glas. Čutil je, oster občutek razočaranje.
  
  
  "Zakleni vrata," človek dejal, da njegov spremljevalec, dekle, da bi ga le glimpsed na kratko. Šel je po stopnicah. Ego je alapaha obliki pogledal seznanjeni. Enako je bilo z ego je neenakomeren korake, kakor se je približal avto.
  
  
  On ni niti pogledati moje Ford, ki je bil parkiran na dvorišču. Odprl je vrata svoje avto in dobil noter. Vhodna vrata hiše zaprta in dekle izginilo.
  
  
  Človek obrnil ključ za vžig. Je slišal za zagon motorja za premikanje, in čutil avto začelo premikati sluggishly kot človek premaknilo avto v prestavo. Je zgrabil za vrat ročaj na njegovi strani, in skočil v avto, kot človek, ki je podprta stran od hiše.
  
  
  On kliknil na ustrahovanje. "Kaj za vraga?"
  
  
  "Imam pištolo, zato se sprostite. Omogočite zgornji brylev. Želim, da vidite, kaj ste si všeč."
  
  
  Imel je temne lase in resen obraz. Nen je bil oblečen v kratka sleeved majico, in lahko sem videl, sidro tatoo na svojo podlaket.
  
  
  "Ime je Jake Hoyle, kajne?"
  
  
  "Moral bi biti mrtva," je dejal. "Sid dal bullet v vas."
  
  
  "Spomnim se, da sem incident." Njen ego, mu je udaril v obraz z Luger. Težko dovolj, da poskrbite, da sem popolnoma ego-osredotočen. "Kje je Moose?"
  
  
  "Ne boste želeli, da vidim, ego. Ste iz vaše lige. Moose jesti ljudi, kot ste vi, za sladico."
  
  
  "Mislil sem, da je raje pretepel ženske."
  
  
  "Poglej, modro stvar, ki jo lahko storite, da bi bilo odkrito sprehod okoli tega avtomobila zdaj in voziti nekje tisoč kilometrov stran."
  
  
  Prvo noč v Idahu spali v moji glavi, svetlo znova, me napolnil z bes. Sem se spomnil, Sid mirno dajanje bullet v meni, medtem ko njen laični veže in nemočne.
  
  
  
  
  
  
  Njen spomnimo Sheilo Brant in David Kirby.
  
  
  V luger pritisnil ji je tako težko proti grlu, da je sopel. "Dal sem vam vrtiljak. Če klica ne morete sprejeti, jaz bom blow vaše možgane vsem sedežu ta avto."
  
  
  Dejal je, hoarsely,"sem seji Moose zdaj."
  
  
  Dober. Jaz bom šel z vami."
  
  
  "To je tvoj pogreb." Tako ali tako je upal.
  
  
  Je poblisnil v mojo smer, od časa do časa, kakor je odpeljal. "Los ve o vas. Ve ste neke vrste zvezni agent."
  
  
  "Kako pa ve, da je?"
  
  
  "On ima povezave. Ima jih vso pot do vrha Organizacije. Boste dobili tvoje, gospod. Živite na izposojenem času."
  
  
  Je dal cigareto v usta. "Imate mojo lažji. Ste v najemu od mene v Bonham."
  
  
  "Ne pozabi ničesar, mar ne? Dal sem ji lažji kot darilo."
  
  
  Sem zaloputnila je v armaturno ploščo. "Gredo hitreje. Res bi rad, da vidim, Losa znova."
  
  
  Preklinjali, Hale stopil težje na pedal za plin. "Rondo je prav. Ste nori."
  
  
  "Rondo mi povedal, da ni vedel, kje ste bili."
  
  
  "On ni naredil, ampak imamo skupnega prijatelja. Je zazvonil zvonec. Sem mislil, da si prihod v San Francisco, da vidijo niti Centa." Ste našli ta naslov knjige izgubili z Muse. "
  
  
  "Le ne potrebujem, da gledajo vse več, ne jaz?"
  
  
  "št. To je nit vašega potovanja, gospod."
  
  
  Brez spreminjanje tona njegovega glasu, Hale obrnil kolo. Kot avto swerved, sem bil vržen proti armaturni plošči.
  
  
  Nisem videla doseči v svoj plašč, toda videla sem blisk strele in slišali zvok, kot je potegnil sprožilec. On je bil hiter. Bil je zelo hitro. Vendar gawking ni zadel mark. To je že padel na tla avtomobila. Nisem imel časa razmišljati o tem. Ona je bila posneta z revmatizmom. V luger eksplodiral glasno znotraj zaprtega avtomobila. Hale naredili gurgling zvok okrog njegovega vratu in slumped proti volanu.
  
  
  Avto je bil, ki potujejo na odprti pločniku brez zavojev. Hoyle izbral spot skrbno. Če vse, kar je šlo, kot je bilo načrtovano, bi ga ubili me v enem hiter strel in se hranijo avtomobila iz zletel s ceste. Ampak ego načrt ni delo.
  
  
  V driverless avto obrnil levo in pospešiti čez cesto. On zadel v jarku, kot sem bil poskuša doseči volan, in sem bil vržen proti Hoyle je telo. Avto pospešiti iz jarkov, skozi undergrowth, in končno je prišel ustavi. Bil sem presenečen, da ga ni prevračanje.
  
  
  On popravijo navzgor, pripeta Hoyle sedeža, in je njegov utrip. Ni bilo ego. Bil je mrtev. Nisem imel izbire, kot da ga ustrelil. Vendar pa je bila zdrobljena za razvoj. Ona ni bila zanimajo ego smrti. Ji je hotel priti do Losa.
  
  
  V luger potegnil ven in vlekel Hoyle telesa okoli avtomobila. Motor je bil prinesel še enkrat, in avto je šel skozi žlebove in hit pločniku znova. Njen avto odpeljal nazaj v hišo.
  
  
  Moral sem dobil niti Centa, da mi poveste, kje Losa je bil, sicer sem takoj nazaj, kjer sem začel.
  
  
  Hiša je bila še vedno gori svetega. Ego je hodil okrog njega, in ugotovili, da je odprto okno spalnice. Jaz nisem videl, Peni, ampak slišal sem njen. Bila je tuširanje. Njo, slišal voda teče.
  
  
  On je dvignil na zadnji korak in je slekel čevlji, nato izbral za zaklepanje na dan. Hodil je tiho skozi kuhinjo in dnevno sobo, v spalnico.
  
  
  Penny je bilo petje pod tušem. On ni prepoznajo melodijo. Peni, ni bila Barbra Streisand. Moje lažji je bil na mojih prsih. Njen ego je vrgel ji v minuto in sedel, da jo čakam, da končam.
  
  
  Ko je prišel ven, okoli kopalnica, ona je bila oblečena v tuš zaporko, par copat, in nič drugega. Ogledali smo na vsaki drugi. Presenečenje je bilo vzajemno. Ona ni pričakujejo, da bodo videli tujca v svoji spalnici, in nisem pričakoval, da jo vidim v rojstni dan obleko.
  
  
  Opomba Losa, ki o njenih prsih je bil natančen. So bili izjemni. Vse o njeno telo je bilo izjemnih. Ona je Raquel Welch videti kot najstniški fant.
  
  
  "Hej, kako ste prišli v?" je rekla.
  
  
  "To je moj dan. Njen zaklepanje je bilo uničeno."
  
  
  "Ne boste vlomilca, si?"
  
  
  "Jaz sem Ned Harper. Oseba, ki je nisi hotel videti."
  
  
  "Tisti, ki je govoril, da Liz na telefon?" Vzela off svoj tuš zaporko in stresel iz njenih las. "Morate biti neke vrste operaterja, da se ji povedati, kako me našli."
  
  
  "Našli smo skupen jezik."
  
  
  "Veste, razlog, zakaj je ne bi želeli, da vas vidim. Hoyle mi vam meddle v stvari, ki so brez vašega podjetja. Dejal je, da če si prišel, je treba izogniti vas in naj em vedeti."
  
  
  "In ti ravnati, je zelo lepo."
  
  
  "Ne čeden dovolj. To je očitna." Ona je odprla omaro in vzel haljo. "Ali je to v redu, če nosim to? Sovražim govoriti podjetja, medtem ko sem gola. Kasneje, če hočeš, jaz bom vzel ego off znova."
  
  
  "Dvomim, da smo si tako prijazen."
  
  
  "Nikoli ne veš. Ste se zgodi, da delujejo v Hoyle?"
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  "Mene je bilo strah, da. Kaj se je zgodilo z njim? Nič dobrega, sem obdržati denar."
  
  
  "On je ne bo prišla nazaj."
  
  
  Ona ga sprejeli, brez flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Rekel je, da bi lahko poskrbel za vas po svoje. Njen emu ni verjeti. So poskušali ubiti enkrat, in boste preživeli. Boste ravna Rondo. Rekel bi, da ste zelo kul."
  
  
  Spraševala sem se, če sem morala biti počaščen. Sem ji rekel: "veš, zelo veliko o moji opremi."
  
  
  "Vse, kar Hoyle vedel. Bil je velik talker." Imela je zapeto gor ji haljo in je sedel pred moj stol. "Ste precej zgovoren sami."
  
  
  "Sem se vedno govori veliko, ko me je strah," je dejal. "Bojim se, da boste ubiti mene preveč."
  
  
  Svoje je dejal: "Njena redka zdravila ubijanje žensk."
  
  
  "Ali želite, na pijačo? Imam nekaj alkohola v drugo sobo."
  
  
  "Ne, hvala."
  
  
  Je šla v moj stol in unbuttoned moje robe. Ko njeno nisem premikanje, zgrabila mojo roko in priložiti njeno telo. Očitno je, da je mislil, da je najboljša obramba je bila dobra dejanja.
  
  
  "Kaj je ugodno," je rekla s tihim glasom.
  
  
  "Kaj smo trgovanja o?"
  
  
  "Moje življenje in vse, kar sem lahko dobili."
  
  
  "Jaz hočem vedeti, kje Moose je v dvorani."
  
  
  Pouting nekoliko, je potegnil svojo haljo znova. "Hale prišel do Odin je San Francisco. Moose je na poti nekje."
  
  
  "To ni tisto, kar Hoyle je dejal. Rekel je Moose je bil tukaj."
  
  
  "On je lagal, da si. Moose ni pokazal navzgor. On naj Hoyle prišel sam. To je bila napaka. So podcenjena vas."
  
  
  Hale mora biti sestavljena zgodba o tem, ko me je poklical, da izpolnjujejo Muse. Bil je zavlačevanje za čas čakanja na odločitev, da zgrabi pištolo.
  
  
  "Kdo je priključen na Losa v mafije?" Penny vprašala.
  
  
  "Nikoli ni povedal, kdo o tem. Je oseba, seveda, z veliko težo, s katerimi se je spopadal. Organizacija na splošno disapproves na Losa, ker mislijo, da je nor in izpod nadzora. Vendar pa je bila ena oseba na vrhu, ki se financirajo nekaj ropov za Losa, kot del dogovora med njima. Moose je dejal, da si vsak drugi nekaj uslug ."
  
  
  "Veš kaj, Peni? Govorite veliko, vendar vam povem, da mi je zelo malo."
  
  
  Ona malo njeno ustnico. "Delam moje najbolje, da vam pomagamo. Želim rešiti lastno kožo." Ona ogrlicom njene lase. "Dovolite mi, da razmišljam o tem. So umaknili, poskuša slediti Sheilo Brant je pot. Oni poskušajo najti denar je ukradel. Ampak prisežem vam, Hale ni povej mi, kje Elk in Craddock bilo."
  
  
  "Craddock," je ponoviti. "Povej mi kaj o Craddock."
  
  
  "Sid Craddock je tretja oseba, ki je sodelovala v nekaterih Elk ropov. Je bil vpleten v Abruz je umor. Bil je vitek človek z kodraste lase in otroka,-kot obraz. To je vse, kar sem lahko zapomniti o nen."
  
  
  Je predvideno eno koristno informacijo. Njen navijali jo. "Hoyle mora imeti zaupanja vredne si zelo veliko."
  
  
  "Bil je hvalisanja - poskuša narediti vtis na mene. Bil je pritrjena na me tudi, ko je bil njen Moose je priljubljeno zabavo, " je dejal. "Pokazal je, dober okus, Harper. Njeno ime je v tem banda."
  
  
  "Verujem v to."
  
  
  "Lahko naredim, da boste ponudbo?"
  
  
  Njo, Hej zarežal. "Mislil sem, da ste že naredili."
  
  
  "Obstaja velik kup denarja nekje. Dve sto tisoč dolarjev. To je, koliko so dobili, ko so ubili Abruz." Našobila je ustnice. "To me želeli, da razmišljajo o tem. Ona bi si želel, pa vse obrnejo v denar in laž goli v njem. Dve sto tisoč dolarskih bankovcev. Bi lahko dal dve-sto-tisoč-dolar zakona o meni? "dolar, vzmetnice, ljubimec?" "
  
  
  "Nimam svojo domišljijo."
  
  
  "Pustila je, da Sheilo. So razšla, potem delo na Floridi in zaupala je, da Hej. Hoyle mi je rekel, da."
  
  
  "Losa in Ego, prijatelji so bili narobe o Sheilo. Ona ni odplakne z denarjem."
  
  
  "Potem, kaj se je zgodilo z njo?"
  
  
  "Ne, ni nikoli imel priložnost, da mi poveš. Njena domneva je, da je bil odvzet zapri. Ona je bilo strah, ki teče v Losa, tako da je zbežala."
  
  
  Očitno, Peni, je povedal ji je vse, kar se dogaja. Vstal s svojega stola. Ona mi je sledil do korakov nazaj, kjer sem dal čevlje.
  
  
  Ona se ne sprašuj me več vprašanj o Hoyle. On je mislil, da ona ni bila ravno žalujočih za njim.
  
  
  "Hej, poslušaj, Harper. Recimo, da vam je uspelo najti denar, medtem ko ste poskušali teči navzdol Losa. Kaj počnete z njimi?"
  
  
  "Nisem mislil o tem."
  
  
  "Dve sto tisoč. To je neverjetno."
  
  
  On prišije do svoje baletne copate. "Boš kažejo, da je ego ga izročijo za vas?"
  
  
  "No, pa smo lahko še delite. To je mafija denar. Poslušaj, vem o knjigi je Elk, ki jih imate. Želeli ste dekleta, katerih imena so bila na njem. Mi morda lahko pomagal." Vem, da moj način. to je zelo lepo po bordelih ."
  
  
  "Rekel si, da vas je bilo strah me je."
  
  
  "Za dvesto tisoč. Hodil bom po sežigu premoga posteljo, ples goli na Belo Hišo travnik, in služi prvi Konjeniški Diviziji. Vzemi me s seboj. Harper, in poglejmo, denar. Bi mi veliko o tem. to bi lahko dal spola, ki si nikoli nisem storil."
  
  
  "Ne, hvala," ji je dejal oče. "Ste pozabili, Hoyle preveč enostavno."
  
  
  Devet
  
  
  Odšel je nazaj k little black book in seznama imen, ki so zdaj zožil na štiri. Bili so Janice, Eva, Barbara, in Cora. Odločil se je, da gredo v Portlandu in našli Janice prvi. Če je prazno sestavljena ji je, ona bi šel nazaj na Reno, da Denver in Las Vegas, kjer je druga dekleta, naj bi bile.
  
  
  Moose vedel sem, da je ego naslov knjige. Vedel je, da sem bil Lupini
  
  
  
  
  
  iti skozi seznam dekleta, v upanju, da ugotovite, kaj je ego mesto je. Ko ugotovi, ubil sem Hoyle je ego prijatelj, mu ne bo še vedno sedi, sem mislil. Nekje na poti, v enem od teh štirih mest, bom najti Losa, ali mu bom najti mi.
  
  
  V Portland brothel je bila stara hiša, ki se nahaja v blede stanovanjski soseski v bližini predelava mesa okrožju. Njo, ki je potrkal na vrata zgodaj zjutraj in prosil za Janice. A yawning dekle z tousled lase pomahal na mene.
  
  
  Kave zgodaj zjutraj ni tako dišeče kot rose garden. Smrdi kot sinoči, organov in spolu, in včasih pijačo, in če služkinje so že čiščenja, smrdi vojsko latrine.
  
  
  Dekle z tousled las je tkanje skozi služkinje, njeni kratki nightgown ziblje z gibanjem njenih bokov. Na služkinje pogledal mene, seveda se sprašujete zakaj nisem mogla odložiti moja strast do mraka.
  
  
  Potrkala na vrata, dekle je dejal: "Janice. To je oseba, ki se imenuje."
  
  
  Janice je odgovoril sleepily. "Super." Dekle, ki je delal pridruži se mi na dan, se nasmehne, pats moje lice, in se premika navzdol dvorani.
  
  
  A leggy črna rumena pižamo odprl vrata in podrgnil zvit pest v njeno oko. Ona ni motilo, da gumb gor na vrh svoje pižame. "Pravite, da ste videti za Losa?"
  
  
  "To je pravica."
  
  
  Ona odprli vrata širši. "Enter."
  
  
  Moj razmislek je bil prihodek v celoti, dolžina ogledala, ko mu je vstopil v sobo. Drugo ogledalo, ki je bil nameščen na strop nad krog zakonsko posteljo. Tam je bila gola blondinka leži v postelji, ki je že obrnil na njeni strani poglej me, svila stanja drsna nad njeno belo telo.
  
  
  "Moj prijatelj Delia."
  
  
  Ji je, pokimal in blondinka pokimal v revmatizmu.
  
  
  "Losa, ki je najel nas, da dajo na nekaj kaže, za njega in njegovih prijateljev egos. Ni bil ravno moj tip," Janice je dejal.
  
  
  "Kako dolgo si slišal od njega?"
  
  
  "Januarja," blondinka je dejal. "To je bilo že v januarju."
  
  
  "Prinesel nekdo z njim, ki je želel, da bi naredili vtis." Janice se je nasmehnil. "Mislim, da smo navdušeni ego, ali nismo, Delia?"
  
  
  "Ti stavo."
  
  
  "Kdo je ta oseba?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Gospod Smith," Janice je dejal. "Slavni Gospod Smith. Smo dal na predstavo za veliko naših sorodnikov ' egos."
  
  
  Delia giggled. "Nikogar ne želim, njegovo pravo ime, ki bo uporabljeno."
  
  
  "Kaj pa je izgledal?"
  
  
  "Visok in suh. Nosil očala. Če ni bil z Losa, on bi mislim, da je bil računovodja."
  
  
  "Saj je bil z Moose, kaj misliš?"
  
  
  Blondinka propped njeno brado na svojo roko. "Pojdi zdaj. Če ste iskali za Losa, veste, kakšne poslovne partnerje, ki jih ima."
  
  
  "Gospod Smith je bil človek organizacije. Pomembno, " Janice je dejal. Ona je sedel na postelji, zraven blondinka. Naredili so veliko stoli in bookends okoli njih.
  
  
  Za razliko od nekaterih ljudi, ki sem jih vprašal o Losa, so bili pripravljeni, da mi pomaga, vendar sem ugotovil, da niso imeli nobenih dodatnih informacij. Ih ji je zahvalil in so me povabili, da pridejo nazaj, nekje.
  
  
  "Vprašaj me, ali Delia," Janice je dejal. "Želimo delovati kot ekipa."
  
  
  Trideset minut po tem, ko je zapustil Portland, Lincoln je tulil mimo mene na odprti cesti. Voznik potegnil v prehitevanje lane in pospešiti ob moji Ford.
  
  
  Sem videl njen obraz, in potem, malo pištolo. Volan njo zavrtel okoli, Ford treščilo v težji avto in ducked ob istem času.
  
  
  Puško pišu razbil skozi okno, ampak zamuditi.
  
  
  Lincoln je bil preveč zajetno, za moj avto, da pošljete moj ego spravilo lesa. Voznik pripeta ego cesti in jenki svoje kolesa. Fender stik s fender, in nato Ford levo robnika, skidded na strani ceste, in vnesel prostor za piknik, le streljaj od avtoceste.
  
  
  Je udaril, taunting je toliko, kot je upal, in treščilo je v prestavi, kot je nazaj v avto zavrtel okoli in zadeti smeti sod. On gritted zobe, poskuša nadzorovati potop. Avto zavrtel okoli spet in hit leseno piknik stol, nato valjani več na svoji strani.
  
  
  Svoje je bilo živel pravilno. Odrinil je vrata in vstala iz nepoškodovan.
  
  
  Lincoln hranijo vožnjo. Njej, videl, da izginejo v pogledu čez hrib. Tam sta bili dve osebi v sprednji sedež, voznika in oboroženi moški. Obraz sem videl tik pred puško je odšel, jaz bi nikoli videl jasno do danes, vendar sem vedel, da je pripadalo Losa. Bil je nasmejan, kot je potegnil sprožilec.
  
  
  "Ford" je bilo ranjenih. Sem imel, da ga pustite v garaži. On najemu drug avto in se odpeljal na Reno, ustavljanje samo jesti in klic Hawk.
  
  
  "I pristop Moose. On lahko čutim sapo na svojem vratu, in Em ne bo všeč. Poskušal je, da me bo ubil danes."
  
  
  "Nick, bodite previdni."
  
  
  "Od zdaj naprej ne bom v stik z vami tac deli. Imam občutek, da bom lahko zelo zaposlen."
  
  
  "Potrebujete podatke, ki smo jih zbrali o Jake Hoyle?"
  
  
  "Ne," sem rekel. "On je mrtev."
  
  
  Eva imel težave pri iskanju njim v Reno. Temno prikolico tabor je lociran na obrobju mesta. So bila tri dekleta in gospa, vsak s svojo prikolico. Eva je bil zabaven stranke, in sem moral čakati s Gospa, česar kramljanje o medsebojnem disinterest. Urad je bilo vroče in zadušljivo, in Gospa bil sem poskusil ženska.
  
  
  
  
  
  poskušal pretvarjati drugače. Njeno blond lasulja ni primerna, in jo rdeči nohti so bili raztrgan.
  
  
  Ko je pogovor obrnil na Losa, njeni komentarji postala bolj animirani. Spomnila se je, velik thug; ona ne more priporočamo ego kot odjemalec ali kot dostojno človeka. On ubili enega ee dekleta, ker emu všeč malo nasilja mešati z ego seks. Je gospa imela širokih pogledov, vendar ona ne more pripravljeni s takšno vedenje.
  
  
  Njen kravato popustiti. Je gospa še naprej govorijo, ponavlja isto stvar znova in znova. Končno, Večer je naročnik dobil iz prikolico in se odpravila na njegov avto. Zapustil jo je gospa še vedno govorimo o čudno seks.
  
  
  Eva je bila rdeča-las dekle, ki je zrasla malo maščob in je mired v frustracije. Rekla je, da ni bilo preveč konkurence v Reno in nikjer drugje bi jo hotel omeniti. Preveč divorcees dal proč svoje egos. Preveč ljubitelje po vsej državi, preveč te nove spolne svobode. "Hipiji bo to iz katerega koli razloga ali brez razloga na vse. Sovražim hipiji, " je dejal.
  
  
  Razprave in vzdušje je bilo depresivno. To je bil že plačala gospa, vendar pa je vzel iz drugega dvajset in ga dal na posteljo. Večer zapakiran avto kot sesalnik. Rekla je, da seveda se je spomnila na Losa. Bi jih srečal, ko je bila v Denverju, v najboljših časih.
  
  
  "Njeni deli so razmišljanje o vrnitvi," je dejal. "Vse je bilo bolje, potem, vključno z mano." Nasmehnila se je apologetically. Ona je spoznal, da ona ni bila skrb za sebe. Ey všeč, da jedo preveč dobro, in samo vaja, ona pa se je na hrbet.
  
  
  Pogovor je kot reka, ki teče v napačno smer. To je bila ovržena s strani poročila medijev hej, to me zanima Losa. "Žal mi je," je znova opravičil. Ona je vstala, odprla dve pločevinke piva,in roko mi eno. "Moose, ni bil okoli v zadnjem času."
  
  
  Tam je bil čas, ko je bila obsedena z njim, in ko iz nje nekaj posebnega. Vendar pa razmerje ni trajalo dolgo, in je hraniti v dotik predvsem s stare pesmi. V zadnjem času, ko jo je obiskal, je bil v začetku tega leta.
  
  
  "Pustila sem za Denver desno, potem ko je srečal drugo dekle in se ustavil, ki prihajajo. Ona je bila natakarica. Okoli majhnem mestecu v bližini Ljubljane. Bila je Moose-ljubeč tipa. Njen, ne pozabite, da ona je hotela, da imajo veliko denarja. Eva je smejal cinično. "Mislim, da on ni povedal, kako je bil tekoč, da to storite. Kasneje sem slišal, da je dal v hiši."
  
  
  In potem monolog ustavil dolgočasno mi. Njo, "je rekel," To dekle je bila blondinka? Se spomniš, da ji je ime?"
  
  
  "Ime, št. Imela je tisto, kar sem klic aristokratski videz. Visokimi ličnicami, velike, temne oči. Ti bi mislim, da je bila model."
  
  
  Ona je govorila o Sheilo Brant.
  
  
  "Kaj se je zgodilo?" Večer prosil, lov, izraz na obrazu, da nisem vedel, sem imel.
  
  
  Vstal in leaned proti steni priklopnik, njegova nazaj k njej. "Ne verjamem, da veste, kaj se ji je zgodilo."
  
  
  "Še nikoli nisem slišala za to. Morda moose zapustil in odšel, tako kot je to storil z menoj."
  
  
  "Pozneje, Losa, odkril velik povezave," sem rekel. "Moral bi biti v bližini oseba, s organ. V Organizaciji".
  
  
  "To je novica, da me," Evo, je dejal. "Tam niso veliko vinogradov tukaj."
  
  
  Kavboj lupini prikolico okoljih, ego, klobuk je bil potegnil dol, da skrivajo svoje oči. Bil je izvajanje zelenih nakupovalno vrečko. Gledal sem ga, pristop, meni.
  
  
  "Nisi rekel, zakaj ste iskali Moose," Evo, je dejal. Ona je sedela poleg mene, odpiranje drugega lahko piva.
  
  
  Kavboj ustavil. Ego klobuk je novo, in nerodno odkorakal naborki. Segel je v svojo nakupovalno vrečko in potegnil ven žagan-off puško.
  
  
  Sem lunged na strani, kot je dvignil orožje in naredili ego na mene. Je zadel Večer z ramo in se odpeljal jo je iz linije ogenj, ko je puško odšel. Vodi pretočili skozi prikolica je vrata in zadel zid kot mesto.
  
  
  Šel je k oknu in potegne nazaj zavese. Kavboj ponovnega. Je vrglo skozi okno s sod Luger in strel. On je izgubil njegov klobuk, medtem ko teče za kritje.
  
  
  "Oh, moj Bog! Kaj se dogaja?" Večer je dejal.
  
  
  Njen oče je pritekla do vrat, medtem ko kavboj skriva Gospa je priklopnika. Se je spustil na tla, kot plavalec potapljanje v plitvo vodo. V zadnji minuti je, se je obrnil okoli, hit sam na ramo, in pade čez. Njen strel odpustili, ko je sedel, in gawking oči letel čez prikolico centimetrov od kavboj je obraz, ko je pokukal za vogalom. Je izginil iz pogleda.
  
  
  Ona je skočil na nogah in zigzagged proti ego je skrivališče. Sem streljal, kot sem tekel, poskuša odvrniti Ego iz streljanju s puško pišu. I valjani gor in leaned moj nazaj proti jaukati priklopnika.
  
  
  On ni storil dobrega za nas, za minuto. Potem sem slišal, Madame yapping. Dekleta so kukanja iz prikolice. Eden od njih je zavpil na vrhu njegov glas. Gospa je prišla po kotu prikolico, njeno lasuljo spuščali na njeno glavo.
  
  
  Kavboj lupini o njej, z njo kot ščit.
  
  
  Je objel njen, puško, v eni roki, pripravljen, da ustreli me. V luger potegnil navzdol in strel ji med noge, gospa, odličen off del svojega kavboj boot. Nekateri njegovi prsti, ki je ostal z njim. Ego jok eclipsed ministrov
  
  
  
  
  Gospa skočil na ego rook, kot je padel. Ona hitela s priklopnikom, ki dvigujejo od tal.
  
  
  Kavboj sprawled na hrbtu in se obrnil, poskuša točke puško na mene. Moj naslednji gawk hit emu v glavo.
  
  
  Dekleta planila iz prikolice, ki obdaja me, kot sem pokleknila poleg mrtvih revolveraš. On ni mogel povedati ničesar od tega, kar je ostalo od njegovega obraza. On rummaged skozi njegov ego žepi in našel denarnico s vozniško dovoljenje, izdano v sidneyu L. Crandall v Kaliforniji. Njo, ki misli, da je ego je vitko postavo, je bila pravilna. On bi lahko bili Losa je drugi partner, ki je dal bullet v meni v Idahu.
  
  
  Ona je vrnil v emu je denarnico v minuto. Ego je hlače, srajca in čevlji so bili tudi novi. Je kupil obleko za to delo odvrniti sum.
  
  
  "Videl sem te fant prej. Da je bil zaljubljen tukaj za zadnji dan je tako ali tako, " je dejal dekle v črni jumpsuit. "Bil je vožnja z gramofonska tovornjak tam."
  
  
  Sem mislil, da ona in Losa imel zlomljen. Moose šel v Portland, in Sid prišel. Prišli so do konca mi off hitro.
  
  
  Sem hitela, da gramofonska tovornjak in hitro ga iskal, v upanju, da bi našli nekaj pojma, ki naj bi pripeljalo me je nazaj, da Moose. Ni uspelo. Dokumentov, ki so v predalu, je pokazala, da je bil tovornjak najeti dva dni prej, v Reno.
  
  
  Gospa je prišla do mene, ko sem ji v avto. Sem zaslišal policijske sirene v daljavi. Gospa je dejal: "Vi bi bolje ostati in to pojasnite policiji."
  
  
  "Boš poskrbel za to zame," ji je dejal oče.
  
  
  * * *
  
  
  Je prispel v Denverju ob 8:30 p.m. in jedli debel zrezek poplaknili z dve skodelici črne kave. Z njimi ferret kot je preveril, okoli bolnišnice v Idahu, jo le dobil eno noč spanja, in zdravnika, ki svetoval mi je, da se sprostite, ki bi bili šokirani, da vedo, kaj njen delal.
  
  
  Kolikor sem vedel, Losa je bila tudi v mestu. Njen ego cut banda je vrstah z dvema, vendar je pobral še accomplice, nato Bonham, človek, ki je odpeljal Lincoln, ko Mousse potrudil, da ustreli me zunaj Portland.
  
  
  V prostem času se je pomislila na ta človek. AX raziskovalci, nato preverjanje Key West umor scene, so predlagali, da štiri morilci napadli doma, kjer David Kirby je bil sestanek z Frank Abruz. Samo dva moška, ki je prišel z Moose, da Bonham pa je še en član banda je vse skupaj.
  
  
  Sem imel drugih dejavnikov, da razmisli, kot sem poskušal oceniti morebitne kvote proti meni. Tam je skrivnostno ace v kabini, a mož je ni opredelila še. Sem prepričan sam, da je bil mob šef, ki je poudaril, Frank Abruz, in da je bil človek, očarljivi par Janice in Delia je opisano, da se mi, pomemben podatek v Organizaciji, da Moose želel, da bi naredili vtis. Dekleta dejal, da je bil visok, je nosil očala, in pogledala, kot je računovodja.
  
  
  Končno, je bil Marco Valante, stari prijatelj, Frank Abruz je. Valante, ko mi je dal pomagati z roko, vendar je ubil dva ego fantje in vrgel ih izven svoje poti. Valante, morda ne bo tako prijazna do mene, če smo se ponovno srečali.
  
  
  "No, nihče mi je povedal, da bi bila lahka naloga," sem pomislil.
  
  
  Plačal sem za mojo večerjo in se ustavil na telefon kabine v restavraciji, lobby, da pokličete Barbara, dekle, sem prišel do Ljubljane za.
  
  
  Barbara je bila le ena od sedmih dekleta, navedene v malo črno knjigo, ki Moose ni opisana dovolj natančno. Njeno ime je bilo poudarjeno, in Mousse sledila je z nizom klicajev, kot če bi kljuboval besedni opis. Njena misel je bila, da če je bilo tako posebnega v spalnici, ki Mousse mogel ceniti svoj nastop, potem je treba visoko ocenjeno med naravnih čudes Severni Ameriki.
  
  
  Moral sem priznati, da radovednost gnawing na mene, kot sem pritisnila svojo številko na telefonu. Po enem klica med klicem snemanja je bil prekinjen obvesti me, da se je število I odhodnih ni bila več v uporabi. To je bilo veliko razočaranje, čeprav je skoraj pričakuje, da me imajo težave pri navezovanju stikov nekaj deklet po vsem svetu. Vsi izmed njih so se klica dekleta ali prostitutke, ih poklic je bil mobilni telefon.
  
  
  Sem stal na telefonske govorilnice, se spraševala, kaj moram storiti naprej. Nisem imel priložnost, da ugotovite, kdaj Moose napisala Barbara številko. Mogoče dekle šel okoli mesta. Tudi če je le spremenili naslov ji je bil očitno v slepi ulici. Nisem vedel, njen priimek, ali kaj ona izgledala. Imel sem priložnost, da gredo v Las Vegasu, in poskusite, da dobite Cora, zadnji dekle na seznamu, vendar nisem hotel, da se odreče tako hitro.
  
  
  Odločil sem se, da se posvetuje z specialist. Taxi ujeti njo. "Iščem nekoga, ki pozna lokalne bordelih," je povedal lanky voznik.
  
  
  "Poglejmo. A brothel je posh whorehouse, res?"
  
  
  "Tehnično, to ne more biti fantastično," sem rekel.
  
  
  "Imate svoj človek. Emmett Ripley, kot je napisano v licenco. Lahko me kličete Rdeče."
  
  
  "Vse prav, Rdeča. Ali ste vedeli kurba?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  On misli o tem. "Ne offhand. Ampak jaz vem nekaj, ki bi radi, da klic ih Barbara, če je to tisto, kar vam je všeč."
  
  
  "Iščem določen dekle." Njen sel v kabini. "Vzemi me za nekoga, ki pozna zadevo bolje kot ti."
  
  
  On misli o tem. "No, je ena možnost." On je odpeljal me je Mlin je Bar. "Pojdi tja in se pogovorite z natakar, ki izgleda kot slon stopil na emu je obraz. Jaz bom vas čaka."
  
  
  Ni bilo mistaking kaj Rdeče natakar mislil. Ozrl se je kot nekdanji boksar. Povedal emu, ki ego je bilo priporočeno jih Ripley.
  
  
  On mi je dal bourbon in vode. "Kdo pa vam je ljubše: blondinke, brunettes ali rdečelaske?"
  
  
  "Raje imam, Barbara."
  
  
  "Če misliš, Barbara, je Bazum Dekle, je šla po mestu. Veste, ona je bila striptizeta. Hustling samo delal z njo krajšim delovnim časom."
  
  
  Sem ji rekel, nisem vedel, kaj je Barbara izgledala.
  
  
  "Dobro, poleg Baz, kar lahko mislim, da druge Barbara, ki bi lahko svojo punco." On je odšel k telefonu in govoril, je prišel nazaj in napisal naslov v matchbox. "Pravi, da pridejo."
  
  
  "Kaj rada?" Vprašal sem, vstajanje iz bar blatu.
  
  
  "Venus de Milo je toplo," je dejal.
  
  
  Rdeča Ripley odpeljal me na naslov, ki je izkazalo, da se stare stavbe v soseski, polno kavarne, restavracije in kavarne. Dobil sem ven in plača moje fare. "Vzlet, Rdeča. Morem ostati za nekaj časa."
  
  
  Njen koša hodil po hodniku, ki je potrebna slikarstvo in potrkal na vrata na koncu. Barbara je bila v svojih zgodnjih dvajsetih letih. Ona je bila oblečena v deerskin suknjič, kaki hlače in sandale. Stene majhno stanovanje bili okrašeni s plakati rock zasedb.
  
  
  "Kakšno olajšanje," je dejal. "Zadnji fant Charlie poslano tukaj je bil starejši od Henry Kissinger."
  
  
  "Koliko si dobil za osredotočiti?" Ka jo vprašala.
  
  
  "Sto dolarjev. Nekateri ljudje mislijo, da je preveč veliko, vendar sem delo na univerzi." Nasmehnila se je. "Naredite dva in lahko ostanejo vso noč."
  
  
  "Kaj je vaša posebnost?"
  
  
  "Mednarodnih odnosov," je rekla z ravno površino.
  
  
  "Dal vam bom sto za informacije, št igra, ki zahteva. Iščem njo Losa."
  
  
  "In njo, mislil, da bi bilo zabavno datum. Oh, dobro. Sto je sto. Dajte mi denar in dal vam bom Moose naslov."
  
  
  Je bilo preveč enostavno. Rekel je: "ali Je v mesto?"
  
  
  "Prišel je v včeraj. Oglejmo si denar, " je vztrajala.
  
  
  Sem potegnil denar, sem vesel, da mi ni treba predložiti uradni bibl. Tam so bili ljudje v AX pisarniški oddelek, ki preprosto niso razumeli.
  
  
  Barbara skrbno končal zakona in potisnil navzdol, širina njegove hlače. Nato je vrgel me imenika. "Losa je poklical in me prosil, naj pridejo. Ni bilo tam, ampak sem napisal svoj naslov na naslovnici."
  
  
  Naslov iz knjige raztrgala ga je. "Jaz sem presenečen, nisi vprašal, zakaj sem iskal za njegov ego."
  
  
  "Ni mi mar. Ne vem, če ste član Mladiča Scout ego moštva, ampak to je brez mojega podjetja. Samo ne povej mu, ki sem vam ga poslal."
  
  
  Njo, mislila, da je morda videti kot Venus de Milo, vendar ne kup dolar, kot je Chase Manhattan Bank.
  
  
  Ko sem se obrnil, da pustite, ona je težka steklena pepelnik od konca tabele in me je zadel v glavo z njim. To je bil dober strel. Je bil na kolenih, stresanje z glavo, poskušam, da je jasno.
  
  
  Tudi ona je vedela, karate. Zavihtel na moj hrbet in me je zadel v zadnji del glave z roba njeno roko. Svojo končala.
  
  
  Njen zbudil leži na hrbet na tla. Moj plašč je bil off, in Wilhelmina je bil holstered pod mojo roko. Ko sem končal sam povedal, kako neumen sem bil za dajanje v najem hej, catch me off straže, sem valjani na moji strani.
  
  
  Barbara je govoril, da je nekdo na telefon. "On je tukaj," je rekla. "Vse je pod nadzorom."
  
  
  Njo, sem spoznal, da je moja rokavi so navite. Je tudi narisal stiletto okoli nje scabbard. Morda ni bil neumen, ampak ona je bila pametna. Mnogi poklicni vohuni me iskal in nisem opazili, da je to majhen nož. Barbara ni naredil.
  
  
  Je poblisnil po mene, ko ji sel. Pobrala je v Luger v roki in strel ego na mojo glavo. Njene oči opozoril me je, da nisem prezreti njo. Usedel se je negibno.
  
  
  "V redu," je rekla v matematiki in na drugi strani linije, in visi.
  
  
  "Moose?" Ka jo vprašala.
  
  
  "Veš toliko o Losa je mesto kot jaz," je dejal. "Sem napisal naslov v imeniku šest mesecev nazaj."
  
  
  Čutil sem vrtoglavico. Ji je rekel: "Tako, ji je vaš zapornik. Mi lahko poveste zakaj ne?"
  
  
  "Zbiram vohuni."
  
  
  Moje oči začel blur. Stekel je roko nad njimi. Nenadoma, strelski obe roke sumljivo. Iglo znamke je na desni. Ozrl se je naokrog in opazil, injekcijske igle na roko ob stol.
  
  
  "Nič ni usodna o tem," Barbara je dejal. "Vedel sem, kaj sem počel. Jaz res ne študija mednarodnih odnosov na univerzi. Svojo nege študent."
  
  
  "Kaj si?"
  
  
  "Boste presenečeni," je rekla z nasmehom. "Čakal sem vas za dni, Mr. Carter. Začel sem razmišljati ste bili ne bodo prikazali." Kot je nagnjena, se je počasi obrnil od ene strani na drugo. Njen potiska na stran. "Boš umrl," Barbara je dejal. "Samo, da se sprostite in pustite, da zdravilo deluje. Ste tekmovanje v teku po vsej državi, fotografiranje ljudi in klatenjem jim, vendar boste še vedno morali priti nekaj počitka." "Kako ..." sem ugotovila, da je težko govoriti. Moje besede so bile nerazločno. "Kot si ti ... veš, kaj?" "Njena hči je Marco Valante," je rekla
  
  
  10
  
  
  To me je dolgo časa, vendar sem končno naredil je okoli globoko dobro teme in odprla oči. Jutranji sončni svetlobi pretočili v skozi okna dekle je stanovanje. Sem jemala moje oči in se obrnil proč od njega. Imel sem blag glavobol, ki je bila verjetno mačka od zdravil, Barbara Valante je vbrizga v mojo roko,ali ki jih je prizadela težka pepelnik.
  
  
  Njo, ki misli, da vse ima svoj odškodnine. Vsaj zdaj je vedel, zakaj Losa je dal klicajev po svoje ime v svoji knjigi. Ni vsak dan, da poceni thug, kot je Moose rezultati z hči mafijski šef.
  
  
  Sem slišal rock glasbe, ki se predvaja na radiu v drugo sobo. Glasnost je bila visoka. To ni pomagalo, moj glavobol na vse. Moje roke so bile vezane na zadnji leseni stol sedel sem na. Moji gležnji so vezani strogo na prečke na dnu. Je skušal premakniti, vendar brez uspeha. Strokovno dal me je na stol, tako da je lahko bivanje.
  
  
  Je zaprte oči in poskušal jasno glavo. Drog vrglo me je iz vseh noč. Barbara je bil klic naj bi na dolge razdalje klic. To pojasnjuje, zakaj je dal me je v posteljo za več kot osem ur.
  
  
  Razodetje, da je Barbara je bila Valante hčerka je bilo šokantno. Sem bil začuden, kako dekle, ki je končal v Denverju, ko je njen oče je bil menda delujejo na Vzhodni Obali. Moj spomin, kar sem prebral o mafije enote bil fuzzy, toda vedel sem, da Lew (Dr.) Rossi je bil zadolžen za Denver Mafije ozemlju.
  
  
  Odprl je oči in zaklical, da je dekle. "Barbara!"
  
  
  Na radio je nekoliko zmanjšala. Barbara je prišla skozi vrata s skodelico kave v roki. To jutro, pogledala je veliko manj kot produkt counterculture v Ameriki. Bila je elegantno oblečena v zeleno obleko, in njena črna dlaka je potegnil nazaj v lepo figo na tilniku njenega vratu.
  
  
  "Ti si danes drugačni. Moral bi bila igralka, " sem rekel.
  
  
  "Če je postala igralka, ljudje bi se začne, ki spadajo zame, ki me je sočno vlog, takoj ko bodo vedeli, kdo je bila." Ona je požirek svojo kavo in me je pogledal s čisto modre oči. "Šla sem skozi obdobje, v katerem sem užival taka pozornost, in potem je odraščal. Prišel sem tukaj, da dobite stran od vpliva mojega očeta in ljudi, ki so slišali za nen. Ona je spremenila svoje zadnje ime in začel študij za medicinske sestre. "
  
  
  "Torej si mi dal nekaj resnice sinoči."
  
  
  Ona mi je dal trdno, odprite nasmeh. Ko je to storil, je skoraj videti kot dekle soseda. Spletni razlika je bila, da večina deklet v okolici, ki niso bili primerni za Playboy revijo širjenje.
  
  
  "Žal mi je, da sem imel, da si zadel z pepelnik, vendar sem se bal, da nisem mogel ročaj vas, če niste bili osupli. Sem rekel, da ga je težko zatreti, in pusti. Moj inštruktor karate pravijo, da sem eden najboljših študentov na ego, ampak mu ni posebno močan, in zdelo, kot da sem to potrebno majhno prednost."
  
  
  "Ste se do mene obnašali kot staro schoolteacher," sem rekel.
  
  
  Prišla je nad lizal mi in rahlo dotaknil pavšalni na hrbtu mojega vratu s prsti. "To vozlišče, ki bo razpade. In vam ne zdi, da so pretres možganov."
  
  
  "Preprost pretres možganov je vsaj moje skrbi."
  
  
  "Ali menite, da nekdo namerava ubiti, Mr. Carter?"
  
  
  "Veliko ljudi je že poskusilo."
  
  
  "Ne skrbite za to. Ste v dobrih rokah z Valante." Ona dvigne skodelico kave na moje ustnice. "Glas. Oglejte sip. To je najboljša stvar, kar sem lahko stori za vas prav zdaj. Moram iti v razred."
  
  
  Ona zaužitju njeno vroče kave: "Vam in Losa. Ta kombinacija se ne zdi naravno."
  
  
  "Nisem vedel, kdo Elk je bil takrat. Mislim, kako je bilo notri. Dejstvo, da je bil vlomilec ni bilo nobene razlike v meni. Kaj je pomembno za Marco Valante hči? "
  
  
  Ona dvigne pokal za ustnice znova.
  
  
  Radio chimed in napovedal uro. Bilo je 8: 30 zjutraj.Začel je poročanje o novicah, vključno z streljanje na prikolico v Reno. On ni rekel, kakšen kamp je bil.
  
  
  "Losa je zdelo, da me je eden tistih redkih ljudi, ki živijo svoje življenje brez zanašajo na nas, o kom," je dejal Barbara Valante. "Bil je močan in samozavesten, ga ni bilo strah kogarkoli ali karkoli, v zeleni deželi Boga. Kasneje, ko je vedela, da se ego dovolj dobro, je spoznal, da je ego moč lahko postane krutost. rezultat fantastično ego. On je tako pogumen, dobro, dobro, noro."
  
  
  "Vsakdo se zdi, da se dogovorijo o tem."
  
  
  Barbara Valante je bil inteligenten in zgovorno dekle. Tudi seksi. Vendar nisem pozabil, da bi bila nastavljena past za mene. Če bi jaz dobil proste roke, jaz ne bi bil tako prijazen. Se je vrnila na skodelico kave, da v kuhinjo.
  
  
  
  
  
  . Radio izklopljen. Slišal je še odprtih vrat, ki je zdaj zdelo, da vodi nazaj stopnicah stanovanjske stavbe. Glas zašepeta. Barbara vlije neke vode v pomivalno korito, očitno izpiranje, ki ji pokal, nato pa vrnil.
  
  
  "Moram iti, Mr. Carter. Moj oče bo kmalu tukaj govoriti z vami. V tem času, pa je nekdo v kuhinjo, da vas podjetje."
  
  
  Poklicala em. Prišel je v sobo in se zasmejal na mene. On je slekel plašč in sem videl, da je imel .38 Smith & Wesson revolver slung čez ramo. Imel je tudi, oddanih na njegovo zapestje. Ji je ime, sem se spomnil, je bil Joe. Delal je v Valante.
  
  
  "Vem, kako se počutiš, Carter. Zmeden. Ste agenti so verjetno bi smel biti najboljši na svetu, ampak ena deklica je vas samih."
  
  
  "To ni majhna," sem rekel. Obstajajo kraji, kjer je ni majhen na vse."
  
  
  Barbara Valante se je zasmejal. Potem je vzela torbico in odšla skozi vrata stanovanja, in me pustila samo z njen oče poročnik.
  
  
  "Bil sem malo zmeden, sam o tem, kako ste me je pripeljala do Kalifornije. To bi lahko uničila prihodnosti ambiciozen mladenič," je dejal Joe.
  
  
  "Se opravičujem. Občutek je bil prav v tistem času."
  
  
  Joe sedel ter pogledal na uro. Očitno je, da Valante bi prišli v vsakem trenutku.
  
  
  "Kako ste dobili tukaj?" Ego vprašala. "Sem mislil, da sem izgubljen."
  
  
  "Valante razumel, da. Dejal je, verjetno imate seznam Losa je deklet, starih in novih. Morda Barbara je bila na seznamu. Tako, ko ste me je šokirala v Kaliforniji, je poslal mi tukaj, da poskusite za prestrezanje vas. Segel je v svoj žep in potegnil ven črn Elk knjigo. "Zdaj vem, kje imaš svoj imena iz. Sem iskal si sinoči."
  
  
  "Bili ste tukaj v stanovanju, ko ji je govoril, da je deklica.
  
  
  "Soseda. Barbara me poklical po dajanje ste v posteljo." Je zasmejal znova. "Odlično dekle. Potrebujem nekoga, kot je ona."
  
  
  "Oba sva morali."
  
  
  "Ko Ne imel kaj dogaja z Los, in Valante dobil veter, tam je bil eksplozijo, da bi lahko slišali vse do Poughkeepsie. Valante res pihal svojo zrezek. Sem mislil, da bom ubil nekoga. to bi bilo bolje, če bi omele. "
  
  
  "Vem, kaj misliš." Njen oče je bil skrivaj znal poiskati preverjanje svoje obveznice znova. To je bila neuporabna. Če sem ven, nekdo bo moral za javnost mene.
  
  
  "Ko Valante nastavitev poti za ne, ona je ego jesti ego besede," Joe se je nadaljevala. "Rekla em, ki je ne ureja svoje življenje več. Ampak to delal. Barbara opustil Losa. na svojo lastno, in Valante odpustil njo. Zdaj je celo ponosen, da je ostal z njim."
  
  
  Mladi Poročnik Valante je očitno razmišljal veliko o njegovem šef. In je mislil še veliko več o šefa hči.
  
  
  Je preveriti svojo gledam spet, vstal in pogledal skozi okno na cesto spodaj. "Tam je oni."
  
  
  Shaggy stopinjah zvenel v hodniku. Joe rushed za odpiranje vrat. Bil je tako mudilo, da si njegov šef, ki je bilo očitno. Valante je prišel v sobo in obstal glowering na mene. Dva moška, ki se razšla z njim. Eden od njih leaned proti steni in prekrižanimi rokami čez njegove debele prsih. Drugi je prišel in sedel za kuhinjo vrata.
  
  
  "Carter, ste bili izziv za mene. Da noč v Idahu, vam bled kot zaljubljen prašiča in je imel bullet luknjo, ki je priključen v njem. On naj živite. Vam povrnejo me je pretepala, moje ljudi in ovirajo me, " Valante, je dejal.
  
  
  "Si imel svoje razloge za igranje usmiljenem Samarijanu. Ste mislili, da sem lahko vodil do Abruz morilci. Ti sploh ne veš, v času, ki Moose bil vpleten."
  
  
  Človek znotraj prižgala cigaro s srebrno lažji. "Pameten fant, ni on, Marko?"
  
  
  "Zelo pametno. Mislim, da je čas, da vidim, kaj je je naučil."
  
  
  "Vaša hči obljubil, jaz si ne bi bolelo," Valante ji je povedal.
  
  
  "Tako, njo, ste rekli ničesar o nasilju? Pravkar smo želeli vprašati nekaj vprašanj." Valante šel čez, in udaril žaluzije na oknih. To je bilo slabo znamenje.
  
  
  "Nimam časa za igre, Marco. Gremo ubiti ego zdaj, " človek v stol growled.
  
  
  On je bil na skrivaj znal poiskati gledal človek na stol od trenutka, ko je vstopil v stanovanje. To je zelo zanimivo izvedeti, kdo on je. Fant se naslonil na zid je teči-of-the-mlin član organizovane tolpe, s stolid obraz in dolgočasno oči. Ampak človek v stolu je bil oblečen dragem, s srebrno zapestne gumbe in čevlji zaviti okoli aligator kože. Zdelo se mu je, kot šef Valante je enako vrednost. Bil sem še posebej zanima ga, ker je bil visok, suh, in je nosil očala. Razen za svojo lepo obleko, pa je izgledal, kot je računovodja, ne thug. Da je bil videti kot človek, dva Portland dekleta je pozval, Losa prijatelj.
  
  
  "Prinesel sem vam skupaj, ker to je vaš ozemlju, Lew. Ampak jaz sem teče, to kažejo. In hočem, da veste, kaj Carter se naučil med svojim potovanjem, " Valante udaril.
  
  
  Njeno ime je bilo ujetih. Njeno ime je bilo ujetih. Človek v stol je bil Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew k Zdravniku. Stari sovražnik Frank Abruz.
  
  
  Joe potegnil črno knjigo in jo izroči Valante. "Našel sem na Carter' s. To je pripadal Musa. To je, če Carter dobil dekliškimi imeni."
  
  
  "Kako ste dobili to, Carter?"
  
  
  "Moose izgubil svoj ego med ostanki."
  
  
  Valante zrcaljeno skozi strani. Rossi leaned naprej. Ego je oči je sijala kot svetle black metal izza svojih očal. Če ego ime ali eno za ego, alias je mogoče najti v knjigi, igra je končana za njim. Valante bi posumila, da sem pravkar spoznal, da je Rossi je najel Losa, da bi ubil Abruz.
  
  
  "Samo dekliškimi imeni," Valante, je dejal, in Rossi se je zdelo, da se sprostite. Valante šel stran, Barbaro je ime. Je strgal je iz jeze in zmečkan gor. "Prasec." Nato se je ozrl na mano. Samo treba je preveriti, Carter?" "
  
  
  Obdržal sem usta zaprta.
  
  
  "Ste bili v zadnjem času zelo zaposlen-porušila bordelih, nejasne ljudi, in ubijanje nekaj ... Pa nimate Losa ali denar še, mislim, da."
  
  
  "Ni denarja. Moose ima ih neto. Dva moža sem ubitih je bilo vključenih v Abruz je umor. So bili v Bonham z Losa, ko je ubil Brant je punca, " ji Valante, je dejal.
  
  
  "Sem mislil, da si. Ampak jaz lahko ne pustite, da ste Moose. Svojo željo, da uživajo zbiranje krvi dolg, ki je dolžan, da me. Frank Abruz je bil moj najstarejši prijatelj. Šli smo nazaj. Preživite nekaj časa tukaj, z Lew, ko sem šel v las Vegasu, potem Musa."
  
  
  Rossi je vstal, njegove cigare, ki je tucked v kotu svoje rta. "In jaz bom poskrbel za vas," je zasmejal.
  
  
  Valante, ne bi me videla umreti, a Rossi je bil prepričan. Sem bil prepričan, da je bil tekoč, da bi bullet, v moje oči, takoj ko Valante levo. Ni težko občutke. Samo stvar je treba paziti.
  
  
  "Ste razumeli nekatere stvari, vendar ne vsi od njih," Valante ji je povedal. "Ste zamudili najbolj pomembna stvar."
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "On je upočasnjuje, Marco. Vi bi bolje iti, če želite, da lov na Losa, " je dejal Rossi.
  
  
  "Kaj je narobe, Rossi, so vam strah, da bi slišali, kaj sem rekel? Imam svojo številko."
  
  
  "Kaj pa govoriš?" Valante zahteval.
  
  
  "O Frank Abruz se knjižijo. To ni bilo samo rop, ki Moose si na Floridi. To je bil udarec za vaš prijatelj. Rossi je določen Losa na Abruz, in z njimi ferret, ki mu je delovni proti vam, in ljudi, ki poskušajo ustaviti od ugotovitev. "
  
  
  Lew Rossi je korak nazaj in se pridružil Valante za Joe. Je nenadoma udaril Joe v hrbet. Mladenič odprl usta in sopel. Vzel je korak v smeri stola in je potekala iz litega-zaviti strani. Nato je padel na obraz in je videla nož med njegova ramena rezila.
  
  
  Marco Valante vrtel naokrog. Ji zakričala na njega. "Ne, Valante. Še en fant!"
  
  
  Spoznal, da je naredil napako, vendar je bilo prepozno. Človek za dan, Rossi je fant, strel njim, in ego, njegovo telo twitched kot kroglo zadeti. Valante, trmasto zavrnil, da pade. Naredil cel krog znakov, vleče ven svojo pištolo, in trčil s človekom, ki je dal bullet v emu se je vrnil.
  
  
  Človek potegnil sprožilec, ki spet za en dan. Ego je utišani pištolo pobral zvok sline. Gawk je zadel Valante kot pest v mesu. Valante končno začel padati, vendar streljal sam. Potem je padla na tla zraven stola.
  
  
  Rossi bandit je naslonil na steno, noge, širijo, kot če bi bila v upanju, da vleči skupaj in ne spadajo. On je svoje delo. Je shranjen njegov šef. On pa je umrl. Valante je strel zadel v emu v življenju. Je zdrsnila skozi vrata, počasi, kot pijan, kdo je odločil, da bi sedel na tla. Ego je, kolena so bili visi navzdol. Ego je noge nenadoma zdrsnila naprej, in se je zgrudil v kolobarjih kopice.
  
  
  Lew Rossi brez težav potegnil nož okoli Joe nazaj in obrisati njegov ego na mlade član organizovane tolpe, grb. Je zavihal Joe je oči, da poskrbite, da je bil mrtev. Nato je stopil čez Joe in vrgla Marco Valante. On nudged še enkrat, nato pa me je pogledal. "Razočarani, Carter?"
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  Končno, Rossi preverja na njegov človek. Ni mu bilo videti, strto srce, ko je potrdil, da je strelec je bil mrtev. Tam je bilo veliko menjav okoli. "Kako si vedel?" me je vprašal.
  
  
  "Veliko odrezkov prišli skupaj. Nekdo iz množice poslano Coogan, da me bo ubil in dekle v Bonham. Ni bilo Valante - na-hotel je naloga, da se dekle govori, ampak njen, da vodi ego, da Abruz je morilci. Ko je odkril, da Moose je bil še vedno v mafije. To s tem, da je dva in dva skupaj. Abruz botched drog ukvarjajo s Kitajskimi Komunisti. Njen, mislim, da je vaš posel. Ampak ste želeli Abruz mrtvih za bolj pomemben razlog kot le jeza. "Sem mislil, da zdaj. "On ve o Izpolnjujejo svoje skrivno razmerje s Komunisti in se dogaja, da se govori, da ste. Vas je bilo strah, da bi vedeli, kaj smo govorili o tem, da ste se znebili Abruz in Kirby. In potem so imeli Melita, in sem imel, da ugotovimo, preden smo ugotovili ničesar. Morate ubili Melita sami-ego morilec uporabil nož."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Ne me je poklical Zdravnika, ker sem študiral medicine. V starih časih, sem naredil veliko instant ambulantah." On flicked nož in zaljubljen ego v minuto: "skoraj sem ujel v motel. Ste lucky bastard), Carter."
  
  
  "To je zato, ker sem čisti v srcu."
  
  
  "Ste tudi zelo radoveden. Ker ne nameravajo zapustiti ta apartma živ, sem lahko pa tudi povem o vsem ostalem." Sedel je zopet in prižgal svojo cigaro znova. "Imam dobre odnose s temi kitajcev. Drog ukvarjajo, je le cover - up-izgovor za mene, da jih izpolnijo. On uporablja lastne ljudi, da vtihotapiti AX, in prenesti informacije Komunisti. Odin okoli moje ljudstvo v svojo bazo v Carolinas zvedela za Sheilo Brant je kje za sestanek datotek. Se Komunisti plačati za mojo pomoč z visoko kakovostnih zdravil. Imam najboljše oskrbe v državi. Za estestvenno, mafije ne bodo veseli, da veš, o moje osebne zadeve. Abruz Stahl je bilo sumljivo, zato emu moral zapustiti."
  
  
  "Kako mislite, da pojasni to sceno, da se Organizacije? Delo, ki ste ga naredili z Joe zdaj nosi svoje začetnice."
  
  
  "Ste to storili, Carter. Ste dobri z nožem. Prav tako ubitih Valante in moj fant tam. To je moja zgodba, in Barbara Valante bo podpiral."
  
  
  On se imenuje Barbara v bolnišnici in rekel, hej, da je njen oče je bil ranjen, in hej, bi mi bolje priti nazaj v apartma čim prej. Je visela gor in sedel, me gledali z flint nasmeh na njegove tanke ustnice.
  
  
  "Dali ste me je pekel v času, AX človek. Ampak zdaj sem vas."
  
  
  Njen bilo potenje in besen tugging na vrvi. Nekako sem imel povedati Hawk, kaj sem se naučil. Ampak nisem hotel, da se v sto milj od starec, ko je spoznal, da mesto je bila prepojena z gangsterjev, ki delajo za Rdeči Kitajski.
  
  
  Rossi je vstal. On je potegnil handkerchief iz žepa in polnjene je v mojih ustih. "Barbara je treba tukaj v desetih minutah. Ne želim si, da bi kričal niti za sodelovanje v pogovoru."
  
  
  Dvanajst minut kasneje, je tekel dol po dvorani in ducked v stanovanju. Ona paled, ko je videl strašen prizor: tri organe, eno okrog, ki je pripadal svojega prednika. Veliko žensk, bi bil tiho. Ona je samo naredil strangled zvok agonija.
  
  
  Rossi zaloputnil vrata in clapped roko nad Ei usta. So se boril, dokler je držal nož na grlo.
  
  
  "Vem, da je to težko za vas, Barbara," je dejal v svojem mehak glas, " ampak moraš ostati miren in se obnašajo. Vaše življenje in Kadi je življenje odvisno od tega."
  
  
  Ona je prikimala, in Rossi jo sprosti. Ona naj si sob okoli grlo, njene oči prosila me je, da pojasni, kaj sem mogla dati njo.
  
  
  "Želim si, da odgovor na telefon:" Hej Rossi je dejal.
  
  
  "Kdo bi jaz poklical?" "Kaj je to?" je vprašala hoarsely.
  
  
  "Vsakdo, tako dolgo, kot so član odbora direktorjev. Predlagam, Sal Terlizzi ali Ne Corvone. Povejmo Terlizzi. On je vedno mislil, veliko o tebi. Da bomo verjeli vse, kar boste rekli."
  
  
  Barbara snorted in je ostro zajel sapo. Njene oči darted k meni, in mu je poskušal govoriti kljub gag, samo da bi našli, sem bil lovljenje sape.
  
  
  "Kaj sem hotel reči, Rossi?" "Kaj je to?" je vprašala z glasom, ki je nenadoma poslabšal.
  
  
  "Da, Nick Carter, fant se je ubil svojega očeta, in Joe, in da sem poskušal ubiti ego. To bo v redu, če imate težave govoriti. To bo ego prepričljiv. Nato ga odložite telefon, brez navedbe podrobnosti. "
  
  
  Rossi zbrali vse orožje v prostor in določeno egos na mizi. Vzel je Valente je Browning, ki ness. "Zdaj, Barbara, če ne posredujejo sporočilo točno tako, kot sem jaz, ki so dali ga za ego, jaz bom ustrelil jo, njo, v Carter v obraz."
  
  
  Ego načrt je nastajal. Mob šef Barbara je bila poklicati bo pogoltniti njena zgodba. Potem ko je obvisi, Rossi bo ubil nas tako. Potem mu bo povedal mafije, da sem ubil dekle, preden ubije mene. Najbrž je mislil, da skozi nekaj več podrobnosti, da bi zadnji del prepričljiv, ampak bistvo je bilo očitno.
  
  
  Je ujel Barbara oči in je zmajal z glavo. Upal sem, je razumela. Ko je končal klic, smo bili tako mrtvi.
  
  
  Je oglasil na telefon. Rossi lupini o njej. On pade čez stol in padla na tla, obupno trudijo, da bi prekinil to, da brez njegove roke. Nisem uspeh, ampak vpliv na tla, naredili Rossi je glavo kreten. Ko je njegov pogled levo Barbara, je zgrabil injekcijske igle ona bi se uporablja večer in se odpeljal v emu ramo z vso močjo.
  
  
  Nenadne bolečine narejen Rossi cry ven. Tudi njen oče flinched, ko je videl, naprava stoji v roki kot porcupine je quills. Rossi prisegel in jenki je brezplačna. Medtem ko je bil to, dekle hit ego s telefonom. To zadeli steni, in je stekla v kuhinjo in zaloputnil vrata. Kljub svoji višini, dekle je bilo razmišljanje, hitro. Teče stran je bolj Ne kot poskušam ostati in se boriti Rossi.
  
  
  Rossi je zmajal z glavo, uncertainly. Bil je tako jezen, da sem mislil, da je bil tekoč, da ustreli me, samo, da naj zraka iz okoli mojega vranica
  
  
  
  
  
  Nato smo tako slišali vrata za nazaj po stopnicah slam. Spoznal, da emu potrebno ustaviti Barbara, drugače ego je ves načrt, ki bi razpade. Stekel je do vrat bi bila zaprta, shouldered odprt, in tekel skozi kuhinjo. Sem slišal, da prihaja po stopnicah navzdol.
  
  
  Predal odprl v kuhinji. Barbara planil v sobo z mesno cleaver. Diha močno. "Sem zaloputnila vrata nazaj in ducked v metlo omaro. On je tekel mimmo me, " je rekla, reši me.
  
  
  Sem pobrala ji nož iz Zapri in cut vrvi, ki zavezuje mojih gležnjev. Pobral jo z drugo utišani pištolo in tekel skozi kuhinjo na stopnicah.
  
  
  Rossi šel ven in ducked nazaj notri, ko je ni videti dekle. Pogledal je navzgor, kakor njen pojavil na drugem nadstropju pristanek.
  
  
  Ego gawk porušen v črepinje iz strani odpri dan je za mano. Rudnik strgal rokav njegov plašč.
  
  
  Odprl je vrata, ki ni povzročila, da se ulice in skočil na zapri. Za čas, ki sem ga dosegel na ravni ulic, je izginila za vogalom hiše.
  
  
  11
  
  
  Ko se je njen mož vrnil v stanovanje, Barbara je klečal poleg svojega očeta. Bolečina je pokazala na njeno bledo obraz.
  
  
  "Vem, to bo trajalo veliko od vas, potrebujem vašo pomoč. Rossi bi jo našli hitro, " sem rekel.
  
  
  "Kaj menite, po meri traja?"
  
  
  "On je ne bo dal gor svoj položaj in teči. Da bomo prišli do druge zgodbe ti povem. Za primer, da ste izdal svojega očeta in se združili z menoj."
  
  
  Ona je vstala. "Takrat smo se, da ga ustaviti, preden lahko vzpostavite stik z njimi."
  
  
  "Točno."
  
  
  Ona je bila vožnja majhno Fiat. Ko smo zapustili stanovanjske stavbe, ki je rekla: "Rossi ima posestva v predmestju. Mislim, da bo šel tja."
  
  
  Vzel sem jo v ulici, kjer sem pustil svoj najem avtomobila zadnja noč. Avto je bil še vedno tam, z nezakonito parkiranje na vetrobransko steklo.
  
  
  "Vi vozite," sem ukazal. Njen sel je zraven nje, montaža puško, ki je bila testirana na SEKIRA bazo v Južni Karolini.
  
  
  Rossi je bila hiša na hribu. Iron gate varovano vhodu in visoko ograjo obdan območju.
  
  
  "Če si zlomi vrat, alarm gre dol," Barbara je dejal. "Naj vas pokliče v hišo in prosil, da bi bilo sprejeto."
  
  
  Je zdrsnila pod volanom in je vzel njeno mesto. Nato se je odpeljal skozi vrata, odpre ključavnico in trkal ven ih. Avto posredovala tlakovane ceste, en del vrata še vedno visi s kapuco. Je sklonil krilo opraskan pnevmatike, vendar to ni veliko občutek, kot izklesan avto.
  
  
  Kot smo opravili mimmo, človek oblečen kot vrtnar vpil na nas. Potem drugi človek tekel skozi grmovje s pištolo v roki. Dvignil puško z eno roko, čez roko čez svoj prsni koš, in zaljubljen glavo skozi okno. On je potegnil sprožilec, in izvaja človek swerved proti ribniku.
  
  
  "To je Rossi je car, "Barbara imenuje, kaže na Cadillac v dvorišču. "On je tukaj, v redu."
  
  
  Je skočil okoli avtomobila in streljali v Cadillac plinskega rezervoarja. On črpa ji z dvema ali več nabojev, nato pa potegnil ven AX lažji in ga vrgel v plin, ki je začela pronica skozi tank.
  
  
  "Kaj delaš?" Dekle prosil, zmeden.
  
  
  "Prepričajte se, da je ne more zapustiti," sem rekel.
  
  
  Plameni pihal do Cadillac telo, in nato tank eksplodiral. Človek v chauffeur je enotna prikazal na stopnicah, ki vodijo v stanovanje nad garažo.
  
  
  "Nick!" dekle je vzkliknil, ki kaže na njega.
  
  
  Nagnil se je proti kapuco njegovega avtomobila, nadomesti puško, in dal bullet v voznikovi strani prsi, medtem ko je bil še vedno poskuša, da bi dobili revolver iz pod njegovim doublet.
  
  
  Poleg mene v krilu, gawk whined. Nekdo v hiši strel na mene. Sem crouched navzdol in stekel na drugo stran avtomobila, kjer je Barbara že bil v trebuhu. Drugi pištolo zažene. Je bilo vsaj dva moška v hiši.
  
  
  Držal puško v naročju, njen oče je pogledal dekle. Ona je bilo težko dihanje, in barva je vrnil v njen obraz.
  
  
  "Barbara,"sem rekel," ti si vse pravice."
  
  
  "Torej to je lahko, Nick."
  
  
  "Želim si, da roll ven iz avta in se skril v grmovje," ji je dejal oče. "Lahko si ustrelil topovi?"
  
  
  "Seveda lahko."
  
  
  Jih dal v svojem Luger v njeni roki. "Ustrelil v hišo. Ne imeti cilja. Samo fotografiranje. Želim ji nazaj gor."
  
  
  Nato se je splazil skozi odprta vrata avtomobila in obrnil ključ. Sem pobral moj kolo, ki leži na sedež, je za moje izračune, s pritiskom moje roke na pedal za plin. Segel je in dal avto v prestavo in avto pade dol dovoz do pred hišo.
  
  
  On pade ven na travnik in je svojo pot skozi grmovje na steno. Je zlezla pod windows kotu hiše. Tam je bil teras na hrbtu in steklo-zaprto teraso. Lew Rossi gilles eleganten.
  
  
  Dvignil majhno kamnito klop in ga vrgel proti stekla. Človek je zmanjkalo, ki iščejo me. Čaka na njo, stojim s svojim nazaj jaukati. Končno, je upati ven na dvorišče. Ko je minilo mimmo me,
  
  
  
  
  
  Nje, šel ven in zadel svoj ego s rit svojo puško.
  
  
  Je stopil v hišo skozi razbitega stekla vrata in ugotovila, ženska v rdeči obleki, ki je sedel v kotu. Ona je bila v svoji sredi tridesetih let, in je bila tako prestrašena, da je bila tresenje vse več.
  
  
  "Kdo za vraga ste vi, po meri?" je rekla v trese glas.
  
  
  "Njen Vzdevek je Carter. Ste Rossi ali ego ženska, gospodarica?"
  
  
  "Potrebujemo Odin. Njegov prihod okoli Vegas. In če sem kdaj dobili od tod, ne bom prišel nazaj."
  
  
  Odšel je v večji sobi, dol dvorani, in človek skočil ven in ustrelil me je. Njeno puško streljal iz hip, in moje gawk hit vazo na dolgi mizi na desni človeka. Je skočil nazaj. Prevračanja dolgo stol, je potisnil njen ego, da blokira vhod v hodnik. Nato jo ego ji se uporabljajo kot ščit.
  
  
  Človek dal dve krogle v ramo. Njen oče je ležala na tleh in groaned. Sem se šteje do deset, preden se je ugriz. Potem sem slišal, mu približuje mene. Čakal sem, dokler ni prišla v tabeli in sklonil nad njim, da bi našli moje telo. Nato njen, swung puško in potrkal na revolver okoli roko.
  
  
  Je zgrabil moje lase, ki se ne bi mogla so bili boljši. Moj anastasia ni bilo tako ponaredek, kot moj jaukati. Mislil sem, da je bil tekoč, da potegnite moje lase iz korenin. Sem vstala in zadel njeno brado z riti, za moj ego. Nato je stopil nad njim in hodil po koridorju, obložene z vrati.
  
  
  "Rossi," sem poklical. "Ali ste preveč strahopetni, da pridejo ven?"
  
  
  Nobenega odgovora.
  
  
  Odrinil je prazna vrata spalnice in se preselil na.
  
  
  "Rossi," sem poklical. "Ali imate ubiti človeka od zadaj, kot so Joe?"
  
  
  Tišina.
  
  
  Poskušal sem druge vrat. Kopalnica. Ženska v služkinja je enotna cowered v kopalnici.
  
  
  "Imate odličen kraj tukaj, Rossi," sem zavpil. "Povedal vam bom, kaj bom naredil z njim. Bom nastavite na ogenj, če ne pridejo ven."
  
  
  On je šel ven. Je skočila iz perilo omaro, me je zadel z vrat in potrkal me off nogami, nato pounced na mene.
  
  
  Nož je zasvetil kot je pahnila ego v grlu. Je trznil, zgrabil ego je zapestje z obema rokama, in začel bend ego roko nazaj. Je padel in zlomil brezplačno, vožnja svojo pest v svoje rebra. Potem je zabodel še enkrat, rezanje dolgo luknjo v nogo moje hlače, kot je valjani proč.
  
  
  Smo se srečali na hodniku, zadihan. Je bil na kolenih, in je bila na njeno, in puško ona bi padla je ležala na tleh, ki so med nami.
  
  
  "Poberi, Carter," je dejal. "Poskusite dvignete, in bom cut off roko."
  
  
  Hugo izbral ga gor pred odhodom Barbara je stanovanje. On je dal nož v njegovo dlan, in ko Rossi je videl, je dvignil roko, da bi vrgel svoj nož.
  
  
  Barbara strel njega. Imela je vstopil v hišo in je sedel na koncu dvorane. Ona dvigne v luger, je ego trdno v obeh rokah, in strel emu skozi zadnji strani glave. Ona je odšel počasi skozi nas in je gledala mrtvega moškega. Končno je obrnila k meni z odsoten izražanja in je dejal: "Kodo ... je izbruhnila Kota koda ... je baraba."
  
  
  Naslednje jutro smo rekli naši goodbyes v črni barvi. Njene dolge lase je potegnil v chaste figo okoli njenega vratu, in njeno bledo obraz je bil brez ličila.
  
  
  "Predvidevam, da boš Las Vegas zdaj poskusiti in najti Moose pes," je dejal.
  
  
  "Imam občutek, da bo on čakal me je."
  
  
  "Ste prebrali knjige? Policija ne morem ugotoviti, kaj se je zgodilo. Mislijo, da obstaja neke vrste banda vojne dogaja."
  
  
  "Dobili smo ven ravno v času," sem rekel.
  
  
  "Nick, sem ji povedati, kaj."
  
  
  "Misliš, da nekaj podobnega, morda bomo ponovno srečali, ko se stvari bolje?
  
  
  "Jaz ne mislim, da moram reči, da je na vseh."
  
  
  Število Losa je zabeleženih za Cora v Las Vegas, je bil na kmetiji, a legitimno brothel vodila ženska z imenom Arlene Bradley. Ko se je zavedla, da nisem hotel, da preizkusite talente ee dekleta, Bradley ženska me pospremili v nizko-end sedež in sedel v vrtljivi stol.
  
  
  "Cora levo tukaj časa nazaj. Je bilo mišljeno, da bo, in je našel drugačno življenje."
  
  
  "Se spomniš, človek z imenom Moose?"
  
  
  "On in še tri druge prišel, da vidim, Cora. Za estestvenno, ih ni vprašanje njo. Vendar sem mislil, da so bili ljudje, ki, hej, jaz ne bi smeli imeti sel s. Kot sem rekel, jaz všeč njej. ee elementa v tem mestu ."
  
  
  Vzela slike iz predala in ga izročil, da me. "Vzel sem to. Je, da je dekle, ki ste govoriš?"
  
  
  To je bil Sheilo Brant.
  
  
  "Kaj hočete, Gospod Harper? Kaj je predmet teh vprašanj? " ženska je vprašal.
  
  
  "Cora je mrtev. Kot si rekel, ona je zajebavam s napačne ljudi. Le ona poznala kot Sheilo Brant."
  
  
  Ona blinked. Novice zdelo, da je zadel njeno trdo. Ko je gospa še enkrat, njen glas je bil raspy. "Moral bi mi povedal prej. Povedal sem ji všeč mi je njen, in sem vzela resno. Bila oseba, znan kot Moose odgovoren za njeno smrt?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "On je v Las Vegasu. Ego ga videl na casino sinoči."
  
  
  "Če Mousse pokaže tukaj,, boste me pokličite na moj hotel?"
  
  
  "Seveda."
  
  
  On lovijo ji Losa na noč v igralnicah, klube in hotele
  
  
  
  
  
  toda njene ego nisem našel.
  
  
  Arlene Bradley me poklical, ko sem ob njej zajtrk. "Je stik z mano. Lahko prideš ven?"
  
  
  Njen bila vožnja na vročem soncu, da ranč. Moj srčni utrip je bil dirke, moj adrenalin. Moje iskanje je prišel do konca.
  
  
  "Spraševali so o vas, tako, kot ste spraševali o njih. Povedal sem ji, da ste bili tukaj in da ste bili, ki prihajajo nazaj. Želijo ji je nastavljena past za vas, " Arlene Bradley je dejal.
  
  
  "Ali ste sprejeli ponudbo?"
  
  
  Nasmehnila se je prvič. Nasmeh je bil tanek, težko, in pod nadzorom. "Mislim, da mislijo, da je nekdo okoli moje podjetje ne more predmet ih. Se mi je ponudilo $ 10,000, da jim je pustil samo, da bi lahko ubil."
  
  
  "Morajo našli denar."
  
  
  "Denar?" je rekla z jezijo.
  
  
  "Ni važno. Povejte jim, da vam bo naredil. Povej jim, da si dal ih past."
  
  
  "In boste ulova ih namesto tega."
  
  
  "Poskusil bom," sem rekel.
  
  
  Na poti na ranču, a mimmo stare ghost town minilo njo. Smo se odpeljali na svoje mesto in je waded skozi prah, dokler je našel stavbe, ki je bil primeren za to, kar ji hotel je bil. On je vzel puško okoli avtomobila in jo skril v kotička v bližini vhoda.
  
  
  "Morda sem se vprašati, zakaj počneš to?" Arlene je dejal.
  
  
  "Imam pištolo, ki je dovolj blizu dosega obrambo. Vendar pa lahko poskusite, da me bo ubil z razdalje."
  
  
  Ona stared ven na samotni ulici. Čeprav zraka shimmered z Savchenko, se je tresla. "Idealen kraj za streljanju. Tako kot v filmih. Samo to ni fikcija."
  
  
  "Imate več konj na ranču. Povejte Moose boš me vzeli za sprehod danes, ne kdaj. Vam bo prinesla mi tukaj, nato zaženite proč s konji in pusti me pri miru."
  
  
  "Sliši se odlično. Za njih."
  
  
  "Želim jim, da zaupajo v to. Ko se jim bo v stik z vami spet?"
  
  
  "Elk je dejal, da bi prišli opoldne. Emu urnik bo naredil. To je isto kot da bi obiskovalec zapustil vas je tukaj brez konja."
  
  
  Nazaj na ranč, se je vlil mi je pijačo in potekala ji stekla, da mine. "Za uspeh."
  
  
  "Kaznivega dejanja," sem rekel.
  
  
  Nasmehnila se je že drugič, saj smo jih srečali. "Mislim da videz trdnosti, ker je bolje za podjetje. Vendar čutim veliko sočutje za ljudi. Kot Lubje. Kot si ti."
  
  
  On vlije nam še eno. "Potem prijateljstva."
  
  
  Bili smo vožnjo ghost town v ne tako vroče, da je moja majica je z vztrajanjem na svoj hrbet. On dismounted.
  
  
  "Ali vidite ih, Ned?"
  
  
  "Videl sem žarek sončni svetlobi. Oni so verjetno gledaš skozi daljnogled. Pridi, vzlet. Oni so tam. Ne želite zamuditi srečanja."
  
  
  Ona poletela, ko sem pustila konja za sabo. Ki ni bil del načrta. Vendar to ni važno. Moose bo še prišel. Vedel sem, da lahko računajo na to.
  
  
  Prijel jo je za povešanje veranda enega od dolgo-opustili trgovin in kadil cigareto. Nato avto je vedel - a Lincoln-videl. Je ustavil na koncu ulice in človek dobil ven. Velik človek. Stal je tam me gledali, in čutila sem, da moje dolar, sklad privijte.
  
  
  Moj konj naredili hrupa. Ozrl se je na živali in videl drugo, bandit, ki se približuje od nasprotni smeri. Hodil je, medtem ko vodi konja. Ego je noge vrgla gor prahu v majhne spirale.
  
  
  Načrtujejo catch me v crossfire.
  
  
  V stub za cigareto padla njo. On je vstal in se preselil med objektoma. Stoji ob eni steni okoli koče, njen čakal moj stalkers, da premaknete. Ni trajalo dolgo. Moose prišel okoli vogala.
  
  
  "Kako vam je všeč moja dekleta, Harper?"
  
  
  "Vse je bilo v redu z nekaj / *
  
  
  "Vendar ne tako lep kot Sheilo? Bila je luštna. Žal mi je zlomil vrat. Mi smo bili skupaj nekajkrat. Vendar velik denar bo blatni žensko glavo, izkrivljajo njeno razmišljanje."
  
  
  "Ona ni vas oropati."
  
  
  Moose prišel do lizati. "Potem pa, kdo je to storil? Sem dobila službo v Arlene hiše, vendar nikoli nisem povedal nikomur, gre za denar. Tako bi lahko, kako so izginila, kot je rekla?"
  
  
  Moja roka je bila visi dol od strani, in se je obrnil tako, da Moose mogla videti moje strani. Njen Luger preselil, se obrnil in Moose iz zastavo dovoljenja za izvajanje visela navzdol.
  
  
  "Mislim, da je naredil napako, pove, Arlene," sem rekel.
  
  
  "Pridi, Harper!"
  
  
  Drugi človek je hodil okoli hiše in prišel za mano. Bil je crouched navzdol, svojo pištolo pokazal na mene. "Sem rekel, daj, bedak."
  
  
  "Ne ga ustrelil," Losa je zavpil. "Hočem slišati, kaj ima za povedati o denarju."
  
  
  V Luger padla njo in varnostno proti kabini. "Arlene ne Sheilo več in pridobil njeno zaupanje. Povedala mi je, da ste ji ponudila 10.000 evrov za to napravo. Je to pravico, Losa ali pa je povedal, je bila korist za starega prijatelja?"
  
  
  "Rekla je, da je bila v prid."
  
  
  Nato se je obrnil in ducked skozi odprto okno koče. Ramo zadel gnile deske, in dali način, pljuvanje iz prahu. Slišal sem, Losa in drugi človek kričanje na vsaki drugi. Je vstal, je do zadnjega kotička, in dosegla za puško, da bi ga ujel tam. On bi moral vedeti, da je ego bi izginili. Arlene je prišel nazaj in preusmerila njen ego. Res me up.
  
  
  Težava je bila, da sem se ni zavedal, je bila vključena, dokler Moose prinesel denarja, še enkrat. Moose je dejal, da je dobil Sheilo delo v hiši,
  
  
  
  
  
  So Arlene lažnivec enkrat, vsaj zaradi nadzora. Moose je dejal, da še vedno ni našel denar, kar pomeni, on ni mogel ponuditi Arlene $ 10,000. Ki jo je lažnivec dvakrat. In ona mi je dal to vrstico o tem, kako veliko ji je zdelo, o Sheilo in mene. Povedala mi je, da bi ji jo čakam, da gremo ven iz te pasti živ. Verjetno s pištolo.
  
  
  Elk pritekli na verandi hiše. Da je bil videti kot bivol. On je vrgel sam skozi vrata brez ustavljanja in padel po tleh. Alenka je ego je bil več kot gnilo odbori bi lahko ročaj. Ego je bil pripet na steno. Je prisegel, in writhed, ki iščejo me.
  
  
  Vzel je korak proti njemu in njegov ego je udaril čez obraz s tablo. Vpliv je bil tako močan, da je svet porušil.
  
  
  Drug človek ob sončnem zahodu skozi okno. Ona je bila vrže na z stiletto, vendar je potekalo hitro in zamudil. Njen dodged vrata. Če druga Musa ni dvignil ego, moj Luger bi še vedno leži zunaj.
  
  
  Sem trotted ji vogalom. Pištola je bila še vedno tam, ampak njen pevec niso dosegli za to. Arlene sedel med stavbe, ki imajo vajeti v živčni konj v eni roki in srednje - teže Mauser v drugi.
  
  
  "Pojdi in ga dobil. Prišel sem nazaj, da bi vas, " je rekla.
  
  
  "Ne, vrnil si se, da preverite s fanti in videli, če vse je šlo po načrtu. To ni tako. Njen je še vedno živ, in so vedeli resnico. Si ukradel denar od Sheilo. Ona je zbežala, ko je odkril, da je bilo pogrešanih. Nisem vedel, da si imel prav. Je zaupanja vreden vas. "
  
  
  Ona streljal, a brzostrelka pištolo na njega.
  
  
  To je bil vržen v prahu za Fiat. Ozrl se je gor samo v čas, da vidim, Losa je spremljevalec pusto skozi okna in ustrelil Arlene. Gawk je bil kalibra .45 in raztrgala hej, face off.
  
  
  Ji zakričala in lunged na človeka, vleče ego skozi okna. Je udaril njegov ego v obraz in je zgrabil ego je v roko pištolo, kot smo pade dol prašni ulici. A losa, je prišel okoli vogala. Dvignil boulder, dvignil ego nad njegovo glavo, in je korak proti meni.
  
  
  Človek v nadaljevanju me je poskušal točke pištolo v pravo smer, vendar sem vedno moj ego na njeno zapestje. Njen ego, ga je udaril še enkrat. Njej, sem vedel, da Moose bi prišel. Na zadnji trenutek, da pade nazaj. Moose izdal boulder. Drugi človek je sedel gor, in kamnom zadel njegov ego, z grozno zvok, kot če nož je bil v meso. Sem imel nobenega dvoma, da je mož je bil mrtev. Brez dvoma.
  
  
  Moose pogledal nerazumljiva za ta preobrat. On je zmajal z ogromno glavo v dvomov. Nato je prečkala, da je njegov prijatelj. Je raztrgala .45 ven iz celega človeka prsti.
  
  
  Sem obiskal jo je v Luger. Obrnil, jo Moose strel mu je v prsih. Dvakrat. Jaz strel mu je tretjič kot je vstal, njegove oči so divje in njegova usta so se gibljejo, kot če bi hotel reči nekaj.
  
  
  Na koncu je padla in še vedno ležala v prahu. Se je počasi dobil na svoje noge. Ghost town zdelo skoraj tiho, kot pokopališče. On je edina oseba, ki je v nen, ki je ostal živ. Dolgo konferenca je več, in moje delo je bilo končano, razen da sem povedal Hawk o vohuni od AX baz. Jutri pa bodo različne.
  
  
  Sklepna beseda
  
  
  Našel sem jo na Hawke je ego Klub, bazen listnato Virginia podeželju, v bližini Washingtona. On je bil ob prepotrebno sonce kopeli. Ego je koščen komolci in kolena bili kakor slonova kost doorknobs.
  
  
  "Kako je bilo čiščenje?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Oprema je poskrbljeno. Morali smo zapreti naše baze v Carolinas in Denver, vendar smo dobili nadzor nad vse mafije vohuni. Na srečo, operacija je bila še v zgodnji fazi in niso posredovati vse pomembne informacije. "
  
  
  "Na splošno, mafije, pa ne veste ničesar o Rossi je ukvarjal s Komunisti, ali da je bil vpleten v vohunjenje za AX. Abruz verjetno ni vedel veliko. Bil je samo sumljivo. Vendar sume lahko smrtonosna, če boste dobili pomešano z ljudmi, kot Lew Rossi."
  
  
  Sokol je odprl eno oko.
  
  
  "Bilo je drago in krvavo, Nick, ampak to je naša naloga, tvoj in moj. Gre za umazane posle, in jim ne bo dal medalje za to."
  
  
  "Vem," sem rekel.
  
  
  "Ali ste pripravljeni, da dopust za London jutri?"
  
  
  "Da, gospod."
  
  
  "Nick," je zaklical kot njegov oče se odselila. Usedel se je v avto longue. "Kdo, Babica, vas čaka v avtu?"
  
  
  "Zanesljiv informator".
  
  
  "Misliš, Vredno je hči?" je rekel .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara čakal nestrpno. "Gremo nekam in pojdi v posteljo, Nick. Jutri bo prišel zelo hitro." Preselila se je bližje k meni, lizanje, ko jo zapušča za klub. "Je bil vaš šef presenečeni?"Oh, seveda," sem rekel. "Je bil skoraj brez besed."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nasprotna Stranka Agent
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Nasprotna Stranka Agent
  
  
  Namenjen članom Združenih državah, Tajna Služba
  
  
  
  Prvo poglavje.
  
  
  Med lovom nevarno igro, lovec včasih ugotovi, da je nevede zamenjali vloge s svojo plen, in je postal žrtev. Veliko divjih živali, ki je podlo potrebno za zasede, kot je Mato Grosso morilec jaguar, ki ga je skril na lastno pot do zmede in ubiti lovski psi z enim potegom svojih krempljev, vedno ubijanje zadnji pes v pack prvi. In lopov slon Dabi, ki so razvili grdo navado, zajemanje off okončin iz človeške zasledovalci.
  
  
  Človek je zagotovo najbolj zvit ambusher okoli, in se je skrbno upoštevati to dejstvo, kot je on hodil po temni gozdni poti. To je idealen kraj za zasedo; in njen, je vedel, je bilo načrtovano, da je pot.
  
  
  Pobral je skrbno, počasi, gledal vsako drevo, grm za gibanje, poslušanje za najmanjšega zvok. Moj Luger, Wilhelmina, je ležala pripravljena v svoj tok, vendar brez orodja. Hugo stiletto, ki je ležala v antilop scabbard privezan na moji desni podlakti, pod jakno, ki jo je nosila. Njen mimmo je pravkar opravila previsnimi veje, ko je slišal zvok za njim. Še preden je obrnil, sem vedel, kaj to pomeni-človek je padel z drevesa na tla, je za mano.
  
  
  Obrnil se je samo v čas, da vidim roko spušča z nožem v njem. Tanko, ostro rezilo je opozoril skoraj neposredno na moje prsi.
  
  
  Dviganje njegov levi podlakti na blok, je zgrabil za človeka zapestje. Hkrati je poked človeka oči s indeksa in srednji prst na roki svojo desno roko. Vendar pritisnil svoje proste roke, da most nosu, samo v čas, da shranite svoje oči.
  
  
  Ego je zgrabil njeni drugi zapestje z obema rokama, obrača in obrača proč od njega, in potegnil trdi, nagibala naprej. Človek poletel čez ramo in udaril ob tla, na hrbtu. Nož je letel čez ego strani. Sem flexed mišice v moji desni podlakti, in stiletto zdrsnila v moje dlani. Pred človek mogel premakniti, je tucked tanek tok emu stiletto pod njeno brado in je imel njen ego je.
  
  
  "Veliko sreče naslednjič," je rekla s tihim glasom.
  
  
  Ona ni bila zabodel v človeka brado kot običajno. Ego potekala ji tam do ego oči zmanjšala na mene.
  
  
  Nenadoma se je zarežal. "Zelo dobro, N3," je dejal.
  
  
  "Vse predloge?" Vprašal sem, odstranjevanje stiletto iz Ego je grlo.
  
  
  Sedel je in odprašimo sam off. "Dobro, bi morda omenil, da bi morali uporabiti več vaše hip v met. In, da je vaš stiletto ni problematična, in se šteje hujše kot v nemški Trapper je Spremljevalec, da si vzel od mene. Ampak mislim, da vsi veste, da, kakorkoli že. In se vam zdi, da lahko opravljamo svoje delo, nas, ni važno kaj."
  
  
  Hugo ga vrne na svoje scabbard. "Hvala," sem rekel.
  
  
  Ona je opravil prvi test na nadaljevalni tečaji. Moj nasprotnik je bil pomočnik Aikido inštruktor na AX Akademije, in sem moral priznati, da je to storil, a prekleto dobro delo, pazite, da sem se spomnil, osnove samoobrambe. Bili smo na podlagi super-skrivnost šola za AX agentov.
  
  
  "Zdaj nadaljevati na tej poti, dokler ne pridete do križišča s potjo, ki vodi nazaj do usposabljanja, center," je povedal. "Pričakujem ničesar."
  
  
  "Vedno sem si všeč," je povedal ji je, nasmejan.
  
  
  Pustila sem ji, ego tja in je šel navzdol po vijugasti poti. Luna zdrsnila ven izza oblakov, litje eerie srebrno glow čez nebo. Se je preselil previdno, pripravljen na vse. Ko je prišel na križišče, se je ustavil za trenutek. Vedel je, da je bilo ozvočenje, kar je pomenilo, da je bila to dobra priložnost, da je nekdo drug v dvorani v bližini. Ravno sem začela moja pot v center za usposabljanje, ko človek skočil skozi temo na poti neposredno pred mano. Njen luger potegnil ven in končal off moški ego orožja. Emu je luger, katerih cilj na njene prsi in potegnil sprožilec. Tam je bil kliknite v prazno okno kamere.
  
  
  "Si mrtev," sem rekel. "Gawk 9 mm krat dolar".
  
  
  Slika v temno obleko se je zasmejal, in sem videl, da je bil oblečen naselitve nad njegov obraz. Smeh in skladiščenje me je pa v moji glavi. Ko je bil še vedno poskušajo ugotoviti, je slišati rahel hrup za njim. Ta človek je samo vabo. Ampak to ni smiselno. Inštruktorji niso nikoli delali v skupinah proti vam, naše noč vaje.
  
  
  Preden ga lahko vključite v oči drug človek, je začutil nenadno ostro bolečino, ki eksplodirajo na bazi njegove lobanje. Svetle luči, zasvetil se me v temi. Moja kolena pupčast, vse več je hotel, in udaril nazaj mojo glavo. Slišala sem, da ji nekje, majhno jaukati, a sopenje zvok, in je prišel iz okoli moje grlo.
  
  
  A glas ji. "Je, da mu je?"
  
  
  "Da, to je njega," drugi mož je odgovoril z neke vrste naglas.
  
  
  Je boleče, odprl oči in videl dve temni številke, ki plava v temi. Oba
  
  
  nositi naselitve maske. Mi je uspelo vprašati njo. "Kaj je to?"
  
  
  "Resnično življenje, Mr. Carter," je rekel z naglasom. "Ne šolskem igre, kot ste mislili."
  
  
  On squinted skozi bolečino-zameglila oči, da vidijo obrisi obrazov pod nogavicami, vendar je bil preveč temno videli ničesar. V vsakem primeru, ni trajalo vse briljantno odbitki, da ugotovite, da ne bi bili inštruktorji iz usposabljanje akademija. Pravkar sem poskušal uganiti, kako so prišli na ozemlje, ko je eden okoli njih vrgla mi je težko v stran.
  
  
  Je zarežal in prisegel, pod njegovo dihanje. Bolečina je huda. Človek z naglasom opozoril na Colt Cobra 38 Posebno na mojem obrazu.
  
  
  "To je bila samo, da boste prepričali, da to ni igra, Mr. Carter," je eno z Colt mi je povedal. Drugi človek je bil dihanje shallowly in pogledala, kot je želel ponoviti lekcijo.
  
  
  On potisnil majhno pištolo nazaj v njegov žep in potegnil ven črna ovojnica, ki je od znotraj svojo jakno. Z goltni zvok, je padla sredstev se je poleg mene na tla.
  
  
  Eno z naglasom govoril znova. "To je sporočilo za vaš nadrejeni, Mr. Carter. To se nanaša na prihajajoči konferenci v Caracas. Predlagam, da svoje ljudi, ga pozorno preberite in resno."
  
  
  Moj um whirled v boleče teme. Konferenca je srečanje med Ameriški Podpredsednik in Predsednik Venezuele, ki je bil prav tako bo predvidoma potekala v Palacio de Miraflores, Bela Palača, v naslednjih dveh tednih. To je bil pomemben politični dogodek, ki je menda za krepitev ekonomske in politične vezi med zda in Venezuelo.
  
  
  Ona je prosil, da se postavljajo vprašanja, tako da bi se govori malo več. Vendar se je končala pogovor. Kdor brcnil me prej se je dogajalo, da me zadnji udarec, preden so levi. Težave z njim je bila, da je imel rad svoje delo, je pa preveč. Ta čas je načrtoval svoje težke boot na mojo glavo. Ego je zgrabil jo za noge in obrnil njen okoli, smeh. Je zaslišal tresk kosti in kričal, izgubili svoje bilance in ki so močno na vrhu njegov spremljevalec. Drugi človek recoiled, in oba sta padla.
  
  
  "Bedak!" Človek z colt je zavpil, poskuša priti na svoje noge, poskuša cilj.
  
  
  On je bil na nogah, ki jih nato, in nekako je bilo med menoj in pištolo, ki je bila v redu z mano. Je zaloputnil velika pest v obraz, vendar sem ducked in je odskočila off moje čeljusti. Človek s puško, skočil in tekel v senci. Ona je zadel še en človek, ki razbija njen ego visoko s pestjo. Je padel na hrbet in sem vrgel sam na vrhu od njega, ampak je dal svoje noge v obraz in potiska. Njen letel, in do takrat, ko je bil njen nazaj na svoje noge, je zdrsnil stran v grmovju.
  
  
  Vendar on ni bil ne bomo pozabili, koliko emu všeč brca mene, in to mi je energije, on sploh ni vedel, je imel. On naj stiletto spusti v svojo roko in metali ego emu po njem. Je zadel emu v hrbet, saj je bil vstop gosto bush. Je kričal, krempljih hrbtu, in planil naprej, izginjajo iz ceste v grmovje.
  
  
  Ko sem se približal padel človek, inštruktor stopil iz sence, ki je za mano. "Hej," je zaklical, " kaj se dogaja tukaj?"
  
  
  On je šel na mesto, kjer on se hranijo in videl stiletto štrli vsem bandit se je vrnil. Je rekel. "Jezus!" "Kaj za vraga se je zgodilo?"
  
  
  Njene naselitve masko odstranite iz človeka in videl, da je bil mrtev. Obraz je bil nenavadno. "Imeli smo goste," sem rekel. "Eno levo."
  
  
  "Si ubil to eno?" Ozrl se je malo bolan.
  
  
  SEKIRA inštruktorji so self-defense strokovnjaki, vendar je večina okoli njih se ne preživijo veliko časa v polje. Učijo nas, da ne storiti ničesar, vendar nikoli ne umazano delo.
  
  
  "Izgleda, da sem to storil," sem rekel, mimo mimmo a karate strokovnjak z moje čeljusti visi odpri, da poberem sredstev moji napadalci imeli levo z mano. Ego, ga odprl in komaj prebrati sporočilo v medli mesečini.
  
  
  Na prihajajoči konferenci v Caracas, ameriška vlada in še posebej AX obveščevalno mrežo bodo predmet hudo ponižanje in zadrego. To je odprta izziv za VSAKOGAR: komu, kaj oblika ponižanja bo trajalo in kako se bo izvajala, kot tudi za preprečevanje ego, če lahko. Ko ste izgubili, bo svet videti neučinkovitost EU in neučinkovitost vlade zda v svetu.
  
  
  Podpisana preprosto "Delu". Celotno sporočilo, vključno napis, je bil prilepili skupaj s programsko opremo izrezke iz revij.
  
  
  Bled, s katerimi se soočajo karate inštruktor se mi, mežikanje na mrtvega moškega. Ko je spregovoril, je njegov glas je bil mraz. "Ali ti ljudje, pustite to?"
  
  
  "Pravzaprav," sem rekel.
  
  
  "Lahko vidim, da je to, prosim?" Vprašal je v inštruktorjem glas.
  
  
  "Bojim se, da ne," sem rekel.
  
  
  Ego je obraz, ki je napolnjena z jezo. "Zdaj poslušaj, Carter. Ta nesrečni incident se je zgodilo na šoli razlogi, kaj želite storiti. "
  
  
  On potisnil papirja v njegov suknjič žep. "David Hawke bodo prejeli celotno poročilo."
  
  
  Vsi v AX ubogal Hawke, tudi človek je šef na training center. Ona sum, da je inštruktor zamerili dejstvo, da sem poroča neposredno Hawk. Ko mimmo hodil mimo njega, da bi dobili svoje stiletto, sem mislil, da bom ustavi me.
  
  
  "Ali menite, da lahko sposodim ta papir od mene?" je vprašala z sarkastičen nasmeh.
  
  
  Je obotavljal za trenutek. Vedel sem, da je zelo pripravljeni sprejeti izziv, vendar je vedel, o moj rang. Eno dejstvo, strah mu je, kljub njegovi črni pas iz karateja.
  
  
  On je stopil vstran in vzel njo stiletto. On očistiti rezilo na dead man ' s nazaj in se vrnil ego svoje scabbard. "Lahko se telo training center," sem rekel, " pa pustite ego tam, dokler ne slišite, od Hawke. In ne bo nič iz svojega ego žepi."
  
  
  Inštruktor samo stared na me, ogorčenost, napisana po vsem obrazu.
  
  
  "V tem času, vaje, ki so končali," sem rekel. "Danes ni več vedno skriva v senci."
  
  
  Obrnil se je proč in se odpravila nazaj proti stavbe. Jaz bi se imenuje Hawke desno stran.
  
  
  * * *
  
  
  Nekaj dni kasneje, Hawke in njen sedeli na dolgo mahagoni konferenčne mize na AX sedež z glavo, CIA, vodja Nacionalne Agencije za Varnost, vodja Tajne Službe, in direktor Ameriške varnostne Policije. Hawk vprašal, ti ljudje, da se sestane z nami, ker ih agencij je bilo, da bo varen Caracasa konferenci.
  
  
  Sokol je bil na čelu svojega stola, v pogovoru z veliko, smrdljivo cigar. "Vsi imate kopije sporočila, gospodje," je dejal. "Če je kdo okoli vas želi, da se ponovno preuči original, sem ga tukaj." Njegovo pusto telo se je zdelo, elektrificiranih z energijo, in njegovo trdo, ledeno oči pogledal iz kraja v dobrovoljni obraz Connecticut kmet. Opazil je, kot je imel tako veliko krat prej,da ko Hawk je govorila, so ljudje pozorno poslušali, in tudi teh znanih ljudi.
  
  
  "Ni beseda o tem, kdo je napisal to?" CIA šef vprašal. Bil je visok, rdeče las človek z piercing modre oči, in način, pet-star general.
  
  
  "Jaz bom pustil N3 odgovor, da je spiralno," Hawk je dejal, lepljenje cigar v usta.
  
  
  Položil svoje roke na mizi pred njim. Sovražim te birokratske srečanja, še posebej, ko sem moral odgovoriti na veliko vprašanj o inteligenci.
  
  
  "To je nemogoče slediti materiali, ki jih uporabljajo za sporočilo sama," sem rekel. "Preverili smo iz papirja, ovojnic, rezek in lepilo, in vse to so običajno stvari, ki jih lahko kupite v vsakem okoli tisoč trgovin na območju."
  
  
  "Kaj pa moški sami?" Vodja tajne službe vprašal nestrpno. Bil je alapaha in pošteno las, s sivimi progami na templjev. Ozrl se je zelo živčen.
  
  
  "Človek, ki je ubil svojo izkazalo, da je čevelj prodajalec v veliki veleblagovnici tukaj v Washingtonu. Ne vodi na vseh. Nima evidence, v katero koli od naših službe ali policijo. In vse, kar sem povedal o moj ego prijatelj je, da je visok fant z Evropsko naglas."
  
  
  "Ruski?" V NSA agent vprašal. Bil je starejši moški z belimi lasmi in dolgo nadstreška brado. Bil je risba na pad pred njim, ampak on je bil videti na obrazu pozorno.
  
  
  "Ne morem reči zagotovo," sem rekel. "Morda je bil Balkan naglas. In, seveda, to je lahko ponaredek."
  
  
  Venezuelske potrkal s prsti na mizo. Bil je velik človek z olivno poltjo in temno, košatimi obrvi. On je bil človek, ki je uspešno frobbled iz Venezuelske vlade med vrsto državnega udara poskusi nekaj časa nazaj, in zdaj je bil očitno zaskrbljen. "Potem nimamo pojma, kdo je za to sporočilo," je dejal počasi, s težkimi naglas.
  
  
  "Bojim se, da je trenutna situacija," Hawke sprejeti. "Tudi moj podpis ne pomeni nič za nas."
  
  
  "Če je bila do mene, ne bi bilo Stahl skrbi za to," je NSA vodja je dejal. "Vsa ta stvar je verjetno neke vrste prevara."
  
  
  "Ali samo nekaj ljudi, ki imajo zameril vas," vodja tajne službe komentiral. "Amaterji, ki so preprosto za reševanje, če se pokažejo v Caracas."
  
  
  "Mislim, da Rusi ali Rdeči Kitajci so kdaj storili misij ta način," CIA človek je rekel počasi. "Ampak potem je skoraj nemogoče uganiti, kako KGB in L5, ki se obnašajo v to, ali ta položaj."
  
  
  "Trdo in hladno dejstvo ostaja," Hawk je dejal, " da je ogrožena." Opomba govori o ponižanju in zadrege, ne samo okvar. In to se posebej nana AX. gospodje? "
  
  
  Tam je bil kratek molk. Končno, CIA glavni govoril znova. "Vaš moški ne bi dobili, kjer poskusu atentata se pričakuje,"je dejal," da blokira executioners ' ih s tvoje." On me je pogledal
  
  
  "Pravzaprav," Hawk je dejal, naslonila nazaj v svoj stol in si ogledujem stol. "Torej, če AX, naj bi bilo na tej konferenci, je možno, da nekdo namerava ubiti naš podpredsednik ali predsednika Venezuela, ali oboje."
  
  
  Tabela je živahno z dejavnostjo. Vodja tajne Službe pogledal Hawke grimly. "Ne vidim, kako bi lahko pripravi, da sklep iz dokumentov, David," je dejal. "Mislim, da ste pretiravajo svoj pomen."
  
  
  V NSA zaposlenega je vstal s svojega stola in Stahl tempu naprej in nazaj ob dolgi stol, prekrižala roke na hrbtu. Ozrl se je, kot so upokojeni Britanski polkovnik pacing sobi. "Mislim, da smo vsi vzeti preveč resno," je trdil. "Prekleto, upoštevajte, lahko potegavščina."
  
  
  Do sedaj, njen ferret je bil namerno tiho. Hawk želi slišati vsakdo svoje mnenje, preden smo express naše. Zdaj pa njen, sem mislil, da je čas za mene, da spregovori.
  
  
  "To je preveč dobro načrtovana za šalo," Tycho " ji je rekel. "Se spomnite, ti ljudje uspeli pridobiti dostop do ozemlja AX training center. In so vedeli za moje ime, in je uspelo najti mi je. Eno z naglasom, ki mi je dal opomba rekel točno to: predlagam, da svoje ljudi bere to skrbno in resno. Pogledal sem okoli stola. "Ni mu bilo videti, kot da je joking."
  
  
  "Če ona ni bil ubit, ki jih človek v tej situaciji, prav tako bi bili prisiljeni, da sprejmejo vse bolj resno," je Tajna Služba uradni dejal tartly.
  
  
  Nisem mogel privoščiti, da bi si na svojem. "Eden izmed moških okoli mene je imel revolver pokazal na mene, in drugi je bil boj z mano," sem rekel hladno. "Če ste bili tam, ste zagotovo bi vzeli to resno. Včasih sem svoj nož, ker sem potreboval, da ustavi oseba, pa ne zato, ker mi je všeč da se je ubil."
  
  
  Vodja Tajne Službe samo privzdignil obrvi in mi je dal podcenjevalnem nasmeh. "No kritiko svoje sodbe, je bil namenjen vam, Mr. Carter. Jaz sem samo poskušal poudariti, da varnostne službe redno prejemati takšne evidence. Mi samo ne more privoščiti, da sprejme ih resno."
  
  
  Venezuelske odkašljal. "To je res. Ampak tole zdi drugačen od mene. In če obstaja kakršna koli možnost, da poskus na življenje moj predsednik, ne morem tvegati. Ona je bilo ugotovljeno, da dvojno dol na varnost na Palači Miraflores v času konference. In ker je vaš podpredsednik je lahko tudi v nevarnost, sem močno priporočamo, da ga sprejme dodatne ukrepe."
  
  
  "Pravkar sem govoril s podpredsednikom," CIA vodja je dejal. "Ego" - to ne moti sploh. Povedal emu, da so vse štiri agencije bodo še vedno imeli ljudi, ki so, in on misli, da je dovolj."
  
  
  Hawk pogledal nazaj na Tajne Službe človek, ki je svoje roke prekrižala čez usta. Kljub svoji cinični komentarji, je bilo jasno zaveda, da je bil prvi odgovorni za življenje in osebno blaginjo Podpredsednika.
  
  
  "Kaj misliš?" Ego Hawk vprašal.
  
  
  Ozrl se je na Hawke resno. "No, to moraš priznati, da govorimo tukaj o življenju v sejni sobi vodstvo, vsaj načeloma. Bom lahko najdete dodatne ljudi, za potovanje v Caracas, da izpolnjujejo varnostne zahteve v Venezueli."
  
  
  "Vse prav," Hawk je dejal, žvečilni na svojo cigaro. Stekel je roko skozi svoje sive lase, nato pa se je iz iso rta cigar. "Kot za AX, ne bi imeli običajno zastopnika v tej državi za sestanek. Ampak, ker je AX je bila posebej omenjena v opombi, pošiljam moja glavna oseba-Nick Carter - na konferenci." Pomahal na mene. "Podpredsednik misli, da bi bilo lepo, če je bila spremlja ego, tako da bom šel preveč."
  
  
  CIA glavni pogledal od mene, da Hawke. "Mi pa bomo poskrbeli za dovolitev oba."
  
  
  V NSA človek počasi zmajal z glavo. "Jaz še vedno mislim, da si bo na wild goose chase," je šaljivo pripomnil.
  
  
  "Mogoče zato," Hawke sprejeti. "In, seveda, obstaja še tretja možnost." Premolknil je, uživajo čakati. "Past", je nadaljeval, dajanje hladno cigar nazaj v usta. "Obvestilo pravi, da bo AX, ki se bo ponižal vas. In vse to je odprt razpis za AX. Mogoče kdo želi, N3 ali ji, da se tam za nekaj skriti motiv."
  
  
  "Zakaj greš?" V NSA agent ugovarjala. "Mislim, da je to nekaj, kar boste z veseljem sedeti nekje drugje."
  
  
  Hawke chewed na cigar. "Razen, da je ne, kako sem zakona," je dejal. "Mi ni všeč ideja, zakopana glavo v pesek in upali, da grožnjo, da bo izginila ali da bo nekdo drug poskrbel za vse, kar je za nas."
  
  
  "Pozdravljamo vaše prisotnosti, Senor Hawk," Venezuelske uradni dejal.
  
  
  CIA človek obrnil njegove inteligentne, resno pogleda na mene. "Upam, da bo vaše potovanje bo uneventful," je dejal.
  
  
  Njo, emu zarežal. "Če verjamete ali ne, upam da, preveč."
  
  
  V drugem poglavju.
  
  
  To je bil Sveti nedeljo v Caracas, in celo mesto je bilo zbranih za festival. Tam so bili bika, barve, parade s pisanimi boje in vsakogar v svetlo regionalni kostume, koncerti in razstave,
  
  
  in ples v kvadratov. Caracas je zabavo s svojimi lasmi. Še vedno, ni bilo svetlo, noro pustno razpoloženje, ki je ostal z mano, ko sem preveril v moji sobi na El Conde Hotel samo šest dni pred konferenco. Bilo je hladno, zastrašujoče občutek močan veter žvižga po ozkih tlakovanih ulicah starega dela mesta. Nisem mogel pretresite eerie občutek, da mesto je bilo poskuša povej mi nekaj, da praznovanje se je skrival od naključni opazovalec. Kaj zlo.
  
  
  Sokol je letel iz prej in je bil že v mestu. So mislili, da smo morali iti ločeno in bivanje v različnih hotelih.
  
  
  On naj bi se obrnite Hawke na majhni restavraciji v bližini American Express urada na devet ur, da je noč. To mi je dal nekaj ur, da sem sam, zato sem šel v kotu kiosk in kupil časopis in bikoborbe stanja. Vzel sem ji papirjev z mano na najbližji kavarna na pločniku, ampak zaradi vetra, sem se odločil, da bi sedel v notranjosti. Naročil sem Campari in pili, ko sem prebral vse konferenca zgodbe, se spraševala, če je ta forum je bil tekoč, da si resnično naslovov, preden je bilo vsega konec.
  
  
  Ko sem končal z branjem časopisa, sem preučil najnovejše bikoborbe predmetov. Vedno sem si želel dobro bullfight. Ko ste v poslovnem ubijanje in poskušam, da ne, da bi dobili ubiti, in ste igranje s smrtjo - nasilna smrt - bikoborbe je posebno fascinacijo za vas. Greš, plačati denar, in priti v barrera-v prvi vrsti. In veste, da je, bo smrt, na arenea, morda celo smrt človeka. Vendar, ali je smrt udari bika ali moški, ste vedeli, da je - vsaj ta čas, ki vam bo prišel ven živ. Ne glede na to, kdo umre, jih ne bo ubil ali vaš nasprotnik. Tako sedite v plačane sedež in izkušenj, vse z občutkom nenavezanosti, da veste, boste morali dati gor takoj, ko se vrnejo v svet zunaj arena. Toda v času delovanja, lahko dejansko uživajo smrti, zadovoljstvo in ravnodušna od smrti, ki vas preganja na ulicah.
  
  
  Medtem ko sem bral časopis o bikoborbe, sem si pogledal in opazil moškega, gledal me je.
  
  
  Je poblisnil hitro na časopis. Ona ne želi človek vedeti,, kaj njegov ego videl. Njen pogled lingered na stran in je srkal svojo Campari, gledal človek iz kota njene oči. On je sedel za mizo zunaj, me gledali skozi okno. Jaz bi nikoli videl ego obrazi prej, vendar se mi je posvetilo, da je ego je splošno graditi bil podoben človek s pištolo, ki je napadel me v izobraževalni center. To je lahko isti človek.
  
  
  Ampak verjetno obstaja tisoč ljudi, kot je to v Caracas. Ona ujela gibanja in pogledal še enkrat. Človek je bil metanje nekaj kovancev na stol, kot je pripravljena za dopust. On je vstal in pogledal me je zelo hitro znova.
  
  
  Po človek levo, je vrgel nekaj kovancev na stol, tucked papirja pod njegovo roko in mu sledili. Za čas, ki sem ga dosegel na ulici, težki promet blokiran emu pogledu. Ko je promet ustavil, je bil nikjer videti.
  
  
  Kasneje, v restavraciji v bližini American Express urad, je povedal Hawke o incidentu. Kot običajno, je bil žvečilni na dolgo cigaro. Sokol je pravi patriot, ampak, če je legitimno priložnost, da bi dobili dober Kubanskih cigar, on pa res ne more obrniti navzdol zapri.
  
  
  "Zelo zanimivo," je rekel premišljeno, piha dim obroč v mojo smer. "Seveda, to morda ne pomeni nič, ampak mislim, da bi bolje nadaljevati z izjemno previdnostjo."
  
  
  "Ste bili na Beli Palači, gospod?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ustavil sem se že danes. Obstaja veliko ljudi, ki so tam, Nick, vendar zelo malo organizacij. Ljudje okoli varnosti zdi, da so bolj navdušeni nad festival kot konferenca. Imam slab občutek o tem."
  
  
  "Počutim se, kot da nisem šel tja," sem priznal.
  
  
  "Hočem, da greš v palači jutri in traja dolgo, nevsiljiv pogledam okoli. Imate izostren nos za težave. Uporabite vaš ego in poroča, da me jutri, ne kdaj."
  
  
  Sem jo vprašala. "Ko bo naš podpredsednik in njegovo spremstvo prišli?"
  
  
  "Pozno jutri zvečer. Naša Tajna Služba steamboats bo z njim. Šef je, da bo prišel sam, ampak je moral iti na Havaje s predsednikom."
  
  
  "Kaj je Podpredsednik oddelka za načrtovanje?"
  
  
  "Tu bo nekaj dni za oglede v Caracas in njene okolice s predsednikom in drugimi uradniki. Bankete, sprejeme in zasebnih pogovorih s Predsednikom Venezuela bo tudi organiziran. Konferenca bo nato vključujejo odprti pogovori z Ameriške predsedniške administracije. Pritisnite, seveda, bodo tam. Konferenca bo zjutraj in popoldne seje. Bolje bi bilo, če bi bilo krajše."
  
  
  Hawk tekel roko skozi svoje sive lase in stared na debelo skodelico kave bi on je odredil prej. Sedeli smo v majhni kabini z oknom. Ni bilo veliko ljudi, v majhni restavraciji, in vse okoli nas je bilo veliko pogovorov v španščini.
  
  
  "Ko je podpredsednik je prvi javni nastop tukaj? "-
  
  
  Sem jo vprašala.
  
  
  Hawk potrkal bliskavice iz njegove cigare in pogledal dol, temne, ozke ulice. "Jutri zvečer, je gala večerja načrtuje na Ego Čast y Palacio de Miraflores. Po večerji pa bo ples."
  
  
  "Rad bi, da se udeležijo recepcija, gospod," sem rekel.
  
  
  "Sem že povabila za nas," Hawk je dejal, žvečilni na svojo cigaro. "V resnici, smo dovoljenje, da se udeležijo vse dogodke, ki so načrtovane za Podpredsednika. Ne verjamem, da smo morali obiskati vse okoli njih, saj je obstajala nevarnost, da konferenca sama, in ker je Tajna Služba fantje bodo na njih okoli uro, vezana na posebno bogat podpredsednik. Vendar pa se moramo, da se bo v ospredju primeru, če le moramo, da se srečajo s Secret Service osebje v živo."
  
  
  "Lahko gremo ločeno?"
  
  
  "ja. Vse, ampak varnostno osebje, ki bo mislim, da smo člani veleposlaništvo tukaj v Caracas. Podpredsednik pozna našo pokrov in bo igral skupaj z emu."
  
  
  Videl skrbi črte okoli Hawke ' s piercing oči. "Veste,"sem rekel," to je čisto možno, da so avtorji to opozorilo so načrtovanje nič bolj nasilni kot dokaz na sprednji strani Belo Palačo."
  
  
  "Ali morda, da je samo ena velika šala, ko nekdo sedi in se smejali na nas svoj rokav."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Mogoče." Ampak jaz si ne zaupajo, da nam za trenutek.
  
  
  "Ste poskušali udobje me, Nick. Moram biti stara."
  
  
  Njo, se zarežal. "Jaz samo želim, da se sprostite, gospod."
  
  
  Hawk vzel njegov iso rta cigar znova in vrgel v majhnih pepelnik. "Jaz samo želim, da se znebite grozno občutek, da je nekaj smrtonosnih se bo zgodilo in ulov nas off straže."
  
  
  On je bil videti na stol znova. Hotela je reči nekaj, da posvetlite razpoloženje, vendar ne more misliti nič. Ta občutek vpliva tudi mi.
  
  
  Zgodaj naslednje jutro, ona je bila sprejeta s taksijem za Palacio de Miraflores. To je bil velik stavbe, kot tisoč sobe. Bila konferenca, ki bo potekala v veliko območje sprejem. Recepcija, večerja in večer bo potekal v banketna dvorana in grand ballroom.
  
  
  Pokazal je svoje poverilnice na glavni vhod, in je lahko vnesete brez težav. Dejstvo je, da je bilo preveč enostavno. Venezuelske policija na dolžnost je zdelo, da se preveč trudi, da prosim. Palača je bila zaprta za gledalce, za konference, znotraj pa je bila nabito polna z ljudmi, ki so imeli posebne izkaznice ali so na kakršen koli način povezana s konferenco.
  
  
  Tam je bil pravi red v notranjosti. Bil je navdušen. So celo zapustili vodičev na dolžnost, da pomaga uradni obiskovalci dobili svoje ležaji. Kot sem stal je videti na Holst je velika oljna slika z neznano latinsko Ameriški umetnik, vodnik se mi.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "To je vse prav," je povedal ji je v španščini. "Ti si, ne moti me."
  
  
  "Želim samo poudariti, kaj je dol dvorani v Picasso Dvorani," človek se je nasmehnil. Nen je bil oblečen v sivo uniformo in skp, ki me je spomnil na latinsko različico Goshawk.
  
  
  "Gracias," sem rekel. "Bom zagotovo videli ego, preden sem dopusta. Je policija ustanoviti sedež v palači?"
  
  
  "Da," je rekel. "V državnih stanovanjih. Pojdi naravnost navzdol ta koridor in boste ga vnesite."
  
  
  Ego ji je zahvalil in odšel v veliko sobo, ki je bila zdaj uporablja kot varnostni sedež. Ozračje je bil vročičen, vendar sproščeno, če je mogoče. Telefoni so bili toni, uradniki so ob resnih pogovorov, ampak drugi možje so bili joking, smeh, in ko govorimo o festivalu ali bullfight v nedeljo. Se je zdelo, da veliko zmedo. Kmalu podpredsednik, je bilo pričakovano, in varnostniki poskušali zbrati skupino iti na letališče.
  
  
  Govoril sem nekaj CIA ljudi, ki sem vedel, vendar se ni zdelo posebej zanima konference. Okoli njih, Odin preživel pet minut, mi govori o plesalka on bi srečal večer. Nihče ni verjel, je v nevarnosti. On je šel skozi sobe in hodil po palači, je videti na obrazih. Ne vem, kaj sem pričakoval, ji je pa, da pogled - morda oseba, ki je gledal me v restavracijo, ne vem. Ampak jaz tudi potrudil, da bi ocenili razmere, da bi dobili idejo, palače in varnost ego, kot Hawke si. Na žalost, moji vtisi niso bili bolje kot njegova. Počutil sem se, kot da sem sedel na počasno rigidness, ki je bil vezan na eksplodirajo, ko bodo vsi najmanj pričakovali. To je bil neprijeten občutek.
  
  
  Kot sem bil šolanja, ena CIA agenti zgrabil mene.
  
  
  "Venezuelske varnost policija aretirala skupino radikali, in bodo še naprej ih v celice, dokler se to ne bo več," mi je rekel. "Nič ni okoli Washington, ne vodi, da izpolnjujejo svoj napadalci. Na vseh frontah, je vse videti mirno. Problem je, da, namestnik predsednika ne bo memo resno.
  
  
  Njo, pogledal in ga. "No, kaj lahko jaz mislim, da je eden od razlogov."
  
  
  "Da ne?"
  
  
  "Smo strokovnjaki," sem rekel poudarjeno. Njen, se je obrnil in odšel stran od njega, preden je lahko reči še besedo. Nisem bil posebno navdušen nad novo, svetlo, fuzzy, s katerimi se soočajo fantje CIA je bil najem.
  
  
  Podpredsednik, ki je prispel kasneje brez incidenta. Po ulicah na poti do hotela, kjer so on in Egos bili nastanjeni so bili prežet z ljudmi, kodranje Ameriški in Ameriške zastave. Bil sem v hotel gledati prihod in je bilo hrupno. Vodja Tajne Službe ohranil svoje obljube o dodatnih ljudi. Ego agenti so bili povsod. Vsaj zdelo se je, da bodo svoje delo resno.
  
  
  V večernih urah, je dal na jopičem in vzel taksi nazaj v Palacio de Miraflores. To je kot noč Akademije Nagrad v Hollywoodu. Ceste so pakirani z ljudmi in prometa je bilo nemogoče. To je bila zadnja dolg blok, da palace. Ta čas, glavni vhod je blokirana z varnostno osebje. Znotraj, v visoko-ceilinged sprejemna dvorana, Podpredsednik, stal je obdana z izberite nekaj članov pritisnite.
  
  
  Podpredsednik je bil visok človek, in je towered nad večino ljudi okoli njega. Bil je bel las plemenit človek, tiho in pridržane. Njegov glas se je slišal samo tiste, ki so najbližje mu je, ko je odgovarjal na vprašanja novinarjev. Poleg njega je sedel Ego, zelo temno-las žensko v teče dolgo modro obleko. Sem se znašel, ki študirajo ljudje znova, vendar nisem videl kaj sumljivega. Sem se začel spraševati, če NSA glavni bilo prav. Morda Hawk in sem se bili ob to preveč resno. Morda oseba, ki v restavraciji je samo Ameriške, ki je pravkar je všeč, da na stare tujcev. Ali morda tiste ljudi v izobraževalnem centru so samo poskušam, da me prestrašiti s tem pištolo. Morda.
  
  
  Banket je bil odličen, ampak uneventful. V Venezuelski predsednik se je pojavila v polno vojaško obleko z prsni koš poln odlikovanj. Podpredsednik je sedel na desni, na čelu dolgo banket stol. Eda je bil odlična mešanica continental in Venezuelske jedi in vin, ki so bili še boljši.
  
  
  Na večerjo, lepa mlada deklica je sedela skoraj nasproti mene. Bila je najlepša ženska na mizo: čutna, vitko, z dolgimi temnimi lasmi in osupljivo temno modre oči. Ona je bila oblečena v črno krep obleko z zajela izrez, razkrivajo začetku prekrasno sliko. Ona ujete moje oči večkrat, medtem ko jeste, in ko se je nasmehnil na mene. Kasneje, v dvorano, je prišla do mene in uvesti sama.
  
  
  "Njeno ime je Ilsa Hoffmann," je povedala v rahlo poudarjen angleščina.
  
  
  Ona mi je dal velik nasmeh, in jaz ne morem pomagati, ko misli, da je več si videl njo, je bolje pogledala. Tesen črno obleko poudaril nabreknejo njene polne prsi in dramatično krivulja njenih bokov. Ona ne more nositi ničesar, pod obleko, in njena pokončna bradavičke so bili jasno vidni skozi okoliške tkanine. Bila je višja, kot bi on zamislil, in njene noge so bile dolge in vitke.
  
  
  "To je veselje, da sva se spoznala, Ilse," sem rekel. "Njeno ime je Scott Matthews."
  
  
  "Jo hotel, ne glejte na vas med kosilo, vendar vaš obraz videti tako seznanjeni. Delam tukaj na veleposlaništvu v Nemčiji. Lahko ste videli njo, vas, tam?"
  
  
  "To je mogoče," sem rekel. "Delam na Ameriško Veleposlaništvo, ki je pred kratkim prenese po vsem Parizu."
  
  
  "Ah, ljubim jo Pariz!" Ona se je spet nasmehnil. Njene oči so bile široko in nedolžen, in njen nasmeh je pritegnila vsak človek, s živijo krvi v svojih žilah. Bila je neverjetno lepo dekle. "Cene so precej višje, kot v mojem rojstnem mestu Hamburg."
  
  
  "Imel sem tudi dober čas v Hamburgu," sem rekel, spraševala o njej naglas. Je bil predvsem nemški, vendar se je zdelo, da je nekaj drugega se dogaja. Vendar je glasba, igranje, in ni želela, da zapravljajo časa za razmišljanje o tem. "Ali si želijo plesati?"
  
  
  "Zelo," je dejal.
  
  
  Smo stopili ven na gneča na plesišču. Majhen band je igral na enem koncu velike dvorane. Ljudje so bili stalni in pogovor v majhnih skupinah in postopanja po plesišču. Ilse je držal ji je zelo blizu, in ona ni zdelo, da um. Je pritisnil njeno toplo telo pred mine in se je nasmehnil v moje oči. Učinek je bil senzacionalno.
  
  
  V sredini skladbe, Podpredsednik in Predsednik Venezuele zapustil dvorano za zasebni pogovor. Skupina plainclothes moški je šel z njimi. Gledal jih za trenutek, in Ilsa opazil.
  
  
  "Srečal sem svojo podpredsednik," je rekla, " in mi je zelo všeč njemu. On je pravi diplomat, tako drugačna od podobe "karikatura American"."
  
  
  "Bom obdržati denar, emu všeč preveč," sem se nasmehnil.
  
  
  "Je, kot se zdi zelo gentlemanly, občutljiva oseba," je odgovorila resno.
  
  
  Glasba ustavi. Bili smo obrnjena drug proti drugemu. Sem bil začetek, da si želim, da imeli več časa zase v Caracas. Ilse je lahko zelo prijetno preusmerjanja. "Dobro," sem rekel,"mi je všeč."
  
  
  "Vi ste zelo dober plesalec, Scott," je dejal. "Imate veliko torero občutke.
  
  
  Ali vam je všeč bikoborbe? "
  
  
  "Sem gledal tudi, ko sem lahko," sem rekel.
  
  
  Nasmehnila se je. "Ah, še en namenske bullfighter!" "Jaz grem na bullfight jutri, ne kdaj. Carlos Nunez je moj najljubši bullfighter."
  
  
  "Rad El Cordobes," sem rekel. Vedel sem njen komentar je bil vabilo, vendar sem imel bolj pomembne stvari za početi, kot pa gledati bullfight. Sem imel tudi prirojena sum žensk, ki so tako hitro prevzel pobudo, ko so se prvič srečala.
  
  
  "El Cordobes je moj drugi najljubši," je rekla navdušeno. Njene modre oči je pokazala, kaj ona bi sum vse skupaj - da mu je všeč ji je ravno toliko, kot mu je všeč ji je. "Morate iti. To bo velik bullfight."
  
  
  Moje oči srečal njen. "Kje boš sedel?"
  
  
  "V ospredju, je na senčni strani," je dejal. "Bom sam."
  
  
  "Bom, če bom dobil priložnost," sem rekel. "Rad bi se vidimo tam."
  
  
  "Rad bi videli boste, tudi, Scott."
  
  
  Bil je na tem, da bi jo prosil za drug ples, ko je videl človek hoja iz dvorano. Sem imel le četrtina ego raziskava posamezniki, vendar pa sem precej prepričan, da je bila oseba, ki je gledal me je v cafe.
  
  
  "Odpusti mi, Ilse," sem rekel ostro, čemur je človek.
  
  
  Imel je že šli skozi široka vrata. Nekateri so dobili v svoj način, in me je ustavil. Ko sem vstopil na hodnik, je lahko samo gleda nazaj človeka je glavo, kakor hitro je odšel proti glavnega vhoda v palačo.
  
  
  Ko je prišel tja, je bil že zunaj. Bil je hitro mimo mimmo skupini gostov, ki se na vhodu, spustil s mimmo varovala na korake. Nisem še videl tega človeka nikjer. On je bil odšel. Za njo, in je šel po stopnicah na tleh in gledali mimmo dveh parov hoja na koncu stavbe. Temna slika je samo obrača kotu v smeri, palače in vrtovi.
  
  
  Je hitela po poti, nato pa je izbruhnila v vožnjo, ko je zginila. Premolknil na kratko na mestu, kjer je človek imel obrnili vogala. Drugo pot, ki gre skozi stokanje stavb, vendar nikogar ni bilo na njem.
  
  
  Kletvice, pod njo diha, je potekal po poti, vodenje njene oči na vrtu. Jaz bi šel približno dvajset metrov, ko se dva moška, ki je prišel iz sence pred mano. Eden od njih je imel pištolo v roki.
  
  
  "Čisto vaya tan de pris!" je rekel eden s puško. "Espere zn minuto, popshot". Povedal mi je, da moj ego odprite tukaj.
  
  
  Očitno so nekaj članov Ameriške varnostne policije. Niso me poznajo po očeh. Ena s pištolo je preveč aroganten.
  
  
  "Delam za Ameriške obveščevalne službe," je povedal ji je v španščini. "Ste videli, človek, ki prihajajo tukaj?"
  
  
  "Ameriške obveščevalne?" "to je eden s puško." "To je možno. Dvignite roke nad glavo, prosim."
  
  
  "Poglej, vzemi krojač!" Sem ji rekel. "Sem poskušal ujeti oseba, ki je hodil po tej poti. On je zdrsa proč, medtem ko ste gospodarstvo mene."
  
  
  "Vendar," je dejal eden s puško,"sem preveriti na vas."
  
  
  "Vse prav, poslušaj, pokazal vam bom, moje knjige," sem rekel ljutito.
  
  
  Drugi tiho se mi z sumoran izraz na njegovem obrazu. Njen, je dosegel za njegovo osebno izkaznico. takoj, ko je prišel. On je takoj udaril me v obraz, potrkala mi off nogami. Ozrl se je na dveh od njih v dvomov. Njen, slišal sem, da Ameriške tajne policije so precej težko, vendar je bilo smešno.
  
  
  "Si rekel, da se držite roke gor!" je rekel človek, ki me je zadel. "Bomo iskali ste za identifikacijo."
  
  
  Ena s pištolo držal revolver blizu v obraz. "Zdaj boš sedel tam in glasovanje z rokami na pločniku, ko smo iskanje vas."
  
  
  Sem imel dovolj. Bil sem utrujen od dela z vojsko nesramno varnostno osebje, in sem bil še posebej utrujena od neumnosti teh dveh plainclothes policiste.
  
  
  Gunslinger vrgla na njo gleženj, in kosti krekirana glasno. Ob istem času, ego, zgrabil jo je za roko s pištolo in potegnil težko. Nisem skrbi, če prekleto pištolo je odšel in vsakdo je imel srčni napad. Vendar to ni delo. Policist je letel mimo mene in zadel svoj obraz težko. Bila je prijel za pištolo, kot je letel z mimmo in pobrala ego iz njegove roke. Drugi človek lunged na mene. To valjani proč od njega in je zadel pločniku. Sem dal rit mojega pištolo na zadnji Ego je glavo in se je zgrudil se je poleg mene. Dobil je na kolena prav tako kot prvi človek, ki je poskušal priti do njegovih nog. Bila je porinil v obraz z revolver, in emu zamrznila.
  
  
  Z njo drugi strani pa sem potegnil moje I. D. ven, okoli svoj žep, in imel je do Ego je obraz, da bi ga lahko prebrali. "Drugi policaj je poskušal, da bi sedel, poskuša osredotočiti na mene.
  
  
  Vprašal sem jo prvi. "Ali si se glasi angleški?"
  
  
  On stared me za trenutek, zadihanosti, nato poblisnil po svojem zmečkan spremljevalec. Ko se je ozrl na mano, tam je bila nova vrsta o odstopu na obrazu. "Da," je rekel. Hitro je preučiti možnosti moja vizitka. "Ali ste s SEKIRO?"
  
  
  "To je tisto, kar sem poskušal povedati," oče je rekel nestrpno.
  
  
  Je dvignil temne obrvi. "Videti kot napaka je bila narejena."
  
  
  Stal sem gor, in se je boril za svoje noge. "Poglejmo zdaj na vaši kartici," sem rekla tiho. Vzel je iz ego in ga izročil, da me. Medtem ko je bil testira, je pomagal njegov spremljevalec gor. Človek ne more dati nobene teže na svojo desno nogo. Ko je spoznal, da je njegov gleženj je bilo uničeno, nekaj sovražnosti vrne na njegov obraz.
  
  
  I. D. preveriti. Ja, to je bila tajna policija. Se je vrnil kartico, skupaj z drugim man ' s pištolo. Je tiho sprejela.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Zdaj smo tako zadovoljni." Njen začetek, da gredo stran.
  
  
  "Boste o tem?" človek s pištolo zahteval.
  
  
  Je zavzdihnila. "Ne, če ste prenehali kaže, da je stvar na me," sem rekel, kaže na revolver. Ji je, se obrnila in se odpravila nazaj na sprednji palače. Skrivnostni človek spet izginil. In sestavni del tega varnostnega sistema je bil res začeli, da bi dobili na moje živce.
  
  
  Tretje poglavje.
  
  
  Naslednje jutro, je bil zaprošen za Collins, zastopnik, ki je zadolžen za CIA operacije, da se obrnete na Zahodnem nemško Veleposlaništvo, da vidim, če je dekle z imenom Ilse Hoffmann tam delal. Bila je nedelja in urad je bil zaprt, vendar Collins je vedel, da je nemški veleposlanik osebno in lahko pokličete Emu doma.
  
  
  Veleposlanik je dejal, da je dekle z imenom Ilse Hoffmann tam dela, in dal opis, ki ustreza.to me je prepričalo, da je bila moja punca spoznala sem noč pred tem. Veleposlanik je poslal svojega namestnika, da sprejema in povedal, Emu, ki ga lahko posnamete drugo osebje držav z njim. Morda Ilse je izrazil željo, da gredo, in on bi sprejele njen.
  
  
  Poskušal sem, da se spomnimo, kdo je bil, ki je sedel poleg Ilsa na večerjo. Mislil sem, da sem se spomnil, da je bila obdana z moški srednjih let. Vsakdo, okoli njih je lahko na svoje. Dejstvo, da je kasneje se mi, sama, sama po sebi ni izjemen. Jasno je bilo, da estestvenno, ki Hej, bi želeli, da bi našli bolj zanimivo podjetje.
  
  
  Collins se potrudil, da se obrnete na zaposlenega na njegovem domu, vendar ni bilo odziva. Ta fant je bil verjetno zabavo na svojem prost dan.
  
  
  Dekle, ki je videti resnična, vendar pa, da ni, da mi je vse manj sumljivo. Še vedno sem imel slab občutek o tem nalogo. Hawk naredil več priporočil, da CIA in Ameriške varnostne policije. Stražnik se je zdelo, strožji zdaj, ampak občutek ni šel stran. Hawke je, preveč. Premonitions niso zelo znanstvenega, ampak v moji dell ste izvedeli, da bodite pozorni na intuicijo. Lahko razvijejo skozi serijo majhnih dejstva, da ni dovolj, da šok na zavestni ravni, vendar obstajajo premonitions, ki bo luč rdeče saint nekje globoko v sebi. Ne vem, kaj je to. Jaz samo vem, da sem rešil življenje, velikokrat naslednje moja ugibanja.
  
  
  Morda to nima nič opraviti z dekletom, ali tudi človek je bi videl v lokalu, ali morda celo v palači. To je lahko nekaj, kar ni povezano z njimi, ki se skrivajo globoko v senci moje podzavesti. Toda dekle in skrivnostni človek, so dovolj velik razlog za moje wariness, foreboding, ali pomanjkanje foreboding.
  
  
  Sem imel kosilo v kavarni v bližini Ibarra Trgu, ne daleč od Avenida Baralt. Medtem ko je čakal, parada minilo, in njegov ego jasno videl. Tam so bili plesalci v kostume, plava, papier-kaša glave na poljaki in povoji. Ljudje so bili zabavo, in sem začel, da se sprostite malo.
  
  
  Ne, ko Hawka spoznal v restavraciji, kot je rekel. On je sedel zunaj na soncu, nošenje svetlo modra športna majica z ovratnikom odprto in moder šal z ohlapno vozel. Nosil je temno modre barve, baretka na glavo, nagnjeno jauntily na eni strani. Ozrl se je, kot je staranje Hemmingway značaja. Je zatreti nasmeh in sedel nasproti njega na majhni mizici.
  
  
  "Naredite si udobno, Nick, in ne, da vse komentarje o meni. Poskušam, da mešanico v trenutku, s praznično množice."
  
  
  To je še vedno isti stari Sokol pod baretka. Potegnil ven okoli njegovega dolgo Kubanske cigare, je ugriz od enega konca do drugega, in pljunil ven. Nato je dal cigar v usta in se je izkazalo počasi, močenje to. Cigar zdelo, nezdružljivo z baretka in majico. Na koncu je zanetila njegov ego in začel jih je treba upoštevati v sije življenje. To je bil neke vrste ritual za njim, in je nikoli ustavil, presenetljivo, mi.
  
  
  "Ti si lepa, gospod," je rekel, kljub ego je admonitions.
  
  
  On me je pogledal ostro. "Ni tako lep, kot da črnolas lepote si plesal z zadnjo noč. Kaj misliš, da je plačani dopust?"
  
  
  "Je vztrajal," sem rekel. "Zdelo se zelo zanima za me."
  
  
  "Ja, poznam ga," je dejal. "Bodisi moraš to ali ne." Nasmehnil se je wryly.
  
  
  "Pravzaprav, je dal me na moj stražar," sem rekel, spomnimo. "Preveril sem na njo to jutro, vendar se ji zdi, da bo vse v redu."
  
  
  "Karkoli drugega zanimivega na recepciji?" je dejal, težko požiranje na svojo cigaro. "Mislim, da je poleg dekle?"
  
  
  Povedal Emu o človeku in njegovo srečanje z Ameriške varnostne policije. "Seveda, nisem prepričan, da je bila to ista oseba," sem rekel.
  
  
  "Ali če je bila, da ima nekaj opraviti z grožnjo." Nič ni narobe s človekom, ki gredo v isto kavarna, in za prehrano, kot njen na isti dan. Morda sem pa samo živčen."
  
  
  Natakar je prišel in mi tako naročili Pernod. Nismo nadaljujete pogovor, dokler je prinesel pijače in levo.
  
  
  "Dekle, samo me prosila za srečanje z njo danes ne, ko na bullfight," sem dejal, ko jo je zapustila.
  
  
  Hawke ' s obrvi rose. "V dell sama?"
  
  
  "Ona je rekla, da je bil presenečen."
  
  
  Hawk chewed na cigare, svojo pusto mračni obraz, se je njegov koščen okvir sklonil nad mizo. "Kaj ste rekli, hej?"
  
  
  "Sem rekel, hej, jaz bi tja, če bom lahko. Imam pa druge misli. Želim, da se vrnete v palači danes, ne kdaj, da vidite, kaj sem izvedeli o moj skrivnostni človek."
  
  
  "To je osvežujoč odnos," je rekel, poskušam, da ne nasmeh. "Sem včasih dobil vtis, da je težko za vas, da stisnite delo v vaš zaseden spolno življenje."
  
  
  "To so le lažne zgodbe, ki so jih širijo vile KGB častnikov, da bi diskreditirali mi," sem se nasmehnil.
  
  
  Je zarežal. "Pravzaprav, ko prideš s poslom, so zelo obstojna. Vendar želim si biti še posebej previdni, o tem dell. To je lahko zelo nevarno za vas."
  
  
  "Vse teorije?"
  
  
  Usedel se je v misli za trenutek, preden govorijo. Toplo popoldne ne glistened na njegovi beli lasje in obrnil svoj obraz barvo sonca. "Nič posebnega. Ampak, če oseba, ki je napadel vas na usposabljanje center je bil KGB častnik, in če je izkazalo, da je ista oseba si videl tukaj dvakrat, lahko to pomeni, da so nastavitev, ki jo za kaj."
  
  
  "Če sem bil srečen, morda so ubili me v šoli."
  
  
  "To morda ne bo primerno za ih namene," je rekel počasi. On me je pogledal. "Kaj časa ne bikoborbe začeti?"
  
  
  "Na štiri. To bi moral biti edini dogodek v Venezueli, ki se začne na čas."
  
  
  Je poblisnil na svojo ročno uro. "Imate zelo dolgo časa, da to storite."
  
  
  "Ali bi jo rad srečal dekle na bullfight?"
  
  
  "Da, vem. Mislim, da bi bolje ugotoviti, kaj je njen interes v vas je." Če je zgolj ljubezenska zgodba, no, uživaj, vendar bodite previdni. Če je ni, smo želeli vedeti o tem."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "To je bikoborbe."
  
  
  "Pridejo nazaj, da me jutri zjutraj. Bom gledal z Picasso na Museo de Bellas Artes na deset ur jutri zjutraj.
  
  
  "Jaz bom tam," sem rekel.
  
  
  Če še nikoli niste bili na Nuevo Circo na 3:30 p.m. v nedeljo v času festivala, nikoli ne boste vedeli, kaj popoln kaos izgleda. Obstaja tako veliko oboževalcev visi okoli, da je skoraj nemogoče, da gredo iz ene točke do druge, ne da bi poškodovali skozi njih. Tam so špekulanti povsod, prodaja vstopnic za dva ali tri krat cena redne vstopnice. Različni trgovci so zamašitev do odprtem prostoru pred arena, in na stotine pickpockets so trdo delajo. Sem težko najti špekulant z vstopnico za temno oddelek barrera, kjer Ilsa je rekla, da bi sedel. Front row vstopnice so ni tako enostavno, da bi dobili v času festivala. Toda sčasoma ji je dobila vozovnico, ki je začel.
  
  
  V notranjosti, je bilo ozračje zelo različne. To je bil še vedno glasen, ampak je bil zrak tihega pričakovanja v množici, ne na vse, kot pre-čas igre na Ameriški nogometni igri. Je našel svoj sedež, ki je bil odprt v bližini stadiona, kjer je vse, kar je vidno na blizu. V tistem trenutku, a bugle zvenel, in človek na konja čez arena in je slekel klobuk v smeri predsedniških polje. Bil je odgovorni uradni in prejeto dovoljenjem predsednika arena, da še naprej bikoborbe.
  
  
  Ozrl se je naokoli, Ilsa in po nekaj minutah opazil njene seje samo dva oddelka proč. Ona ni me videl. Človek, ki v najem blazine prišel do oltarja se je poleg mene, in sem vzel enega. Brez blazino, ta kamen bleachers lahko precej neprijetno. Dve sedeži poleg mene je bilo prazno, za nekaj minut, potem pa nekaj angleži prevoženih prišel nad in vzel ih. V bullfighter parada se je končalo in skupina je prenehala z igranjem. Arena je padel tiho. Pogledal sem na Ilsa znova, in zdelo se je, da me želijo.
  
  
  Potem je vrata odprla in velikega črnega bika prišel treskav ven. V bullfighters stal zadaj pregrade in gledal grimly kot bik napadel burladero frank je ščit pred njimi, zaletel v drevo, in glasno split ego. Ilsa je pet, Nunez, je bilo samo eno okrog moških gledal. Bil je prvi bullfighter na račun.
  
  
  V Englishwoman zraven mi je zdelo, da se delaš čisto v redu, če pogledamo na začetno veronicas in rodillas z velikim rdečim cape, ker je bilo vse tako barvita in lepa. In res všeč elegantno banderilleros. Ampak ona je začela vrteti bledo, ko bika hit Picador je konja in skoraj gored Picador. Nunes je bil boj bika, in ego cape je bilo lepo.
  
  
  ampak malo neokusen. Na koncu je odšel za ubijanje, in kri tekla. Na prvi poskus, meč, udaril kosti, in emu je, da izvlecite sl. Ampak drugi poskus je bil bolj uspešen - rezilo začel čisto. Nunez je cuadrilla lovili bika okrog, dokler ni padel na njegova kolena in matador končal off z bodalo na bazi njegove lobanje. Nato ekipa mule prišel ven in vlekel crimson-splattered trupov od mimmo nas, kot so levi obroč. Do takrat angleško lady imel dovolj. Je bila res zeleno, ko njen mož je vzel njeno stran.
  
  
  Nunes slavila okoli obroča. Bil je prejel nagrado iz spoštovanja za njegov ugled, namesto sebičnosti. On ne zaslužijo, je za ta boj. Ego cape je bilo zelo dobro, ampak on ni ubije bika dobro. Namesto, da bo z rogovi, ki je potrebno za dober ubiti, vendar zahteva določeno količino poguma na del bullfighter, Nunez zabodel živali, kot so mesarski vajenec.
  
  
  Ko kriči umirila malo, Ilse zaklical za njo. Ona obrnila na mojega glasu, in ay pomahal na njo.
  
  
  "Tam so sedeži na voljo tukaj, če želite, da se mi pridruži," sem zaklical.
  
  
  Ona ni počakajte trenutek vabilo, vendar je prišel naravnost k meni. Ilse je bil oblečen v kratke antilop krilo in ujemanje gillette v prosojno belo bluzo. Ko se je preselila, krilo razkrila dolgo, strojene stegna.
  
  
  "Bojim se, moja najljubša bullfighter je imel slab dan," je dejal, sedel poleg mene. Dal sem mu svoj vzglavnik.
  
  
  Njen nasmeh je bil zlomljen. "Ne naredimo napake, ki od časa do časa?"
  
  
  Nasmehnila se je pri revmatizmu in zaslepljeni mene. Morda mu bom uspešnejši v svojem drugem bika."
  
  
  "Prepričan sem, da, da," sem rekel. "Žal mi je, levo, tako hitro zadnja noč. Ampak človek vedel sem jo videl, in je bil šolanja."
  
  
  Je pogledal na njen obraz, in čakal njeno reakcijo, a ni bilo nikogar. Bila sem prepričana, da bi videl človeka, preveč, in sem se spraševal, če je vedela, da se mu. Če pa je povedala, da ji ni pokazal.
  
  
  "Vem, da podjetja je bolj pomembno kot sporočilo," je rekla. "Če komunikacija je podjetje."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Dobro, je dejal."
  
  
  Vam lahko povem, ko ženska želi iti v posteljo z vami, tudi če je ona poskuša skriti pred vami. To je predvsem način, kako ona gleda na vas in geste ona naredi z njo, roke in telo. Včasih ona prihaja ven na vrhu sebe, ko ji je pogovor ni na vseh vabljiv. To lahko pomaga, da boste izgubili ali pojasnite, najnovejše teorije termodinamike. Ilsa še naprej govori o fin točke bikoborbe, vendar sem vedela, da ona me je ljubil samo toliko, kot je imela rada njo. Tudi če Ne imel skriti motivi za želela, da bi me videli, njo, sem se znašel veseli, da ta večer.
  
  
  Drugi bullfighter začetek, samo, ki prihajajo iz na dotik njegovi bika, velik, lep bika iz enega od najboljših rančih okoli. V bullfighter ni bilo znano, da vsakdo, vendar pa je vzel tveganja, prosimo množice.
  
  
  "Ole! Ole! " so klicali.
  
  
  "On je dober," Ilse je dejal.
  
  
  "Ja." Njen, sem videl izvesti mariposa, izdelava svoj plašč undulacija kot metulj. "Ali veš, kdo od bikoborbe?"
  
  
  "Osebno ne," je rekla. "Čeprav mi je všeč, da gledam jih opravljajo, oni niso moj tip, veste. Kakorkoli že, jaz običajno ne kot latinsko-Ameriških moških."
  
  
  "Kako dolgo ste bili na veleposlaništvu?"
  
  
  "Ker je moj prihod v Caracas, skoraj pred enim letom. Mislil sem, da sem hotel videti svet."
  
  
  "In zdaj, jaz ne?"
  
  
  Ona me je pogledal s svojimi modrimi očmi, in nato pogledal nazaj v ring. "Lahko bi bilo ... to je sam za dekle, v čudno mesto te velikosti."
  
  
  Če ni bilo za zeleno sveti, njen ego ne bi nikoli videl. "Si šel na recepciji sinoči z diplomo," sem rekel.
  
  
  "Ah, Ludwig." Ona se je zasmejala. "On je dober človek, ampak rad zbira metulji in brati dolge knjige na antične zgodovine. Nisem niti prepričan, emu všeč dekleta."
  
  
  Smo izmenjali se nasmehne. Sem jo vprašala. "Delate za njega?" Vedel je, da Ilse Hoffmann ni delo za njega.
  
  
  Ona ni poglej me, ampak se hranijo videti na bullfighter. "Ne, ne na Ludwig. Človek z imenom Steiner."
  
  
  Revmatizem je bila pravilna, vendar pa sem bil še vedno ne prepriča. "Vem, Hamburg dobro. Kje ste živeli tam?"
  
  
  "V severnem delu mesta. Na Friedrichstrasse. V bližini parka."
  
  
  "Ah, ja. Vem, da na tem območju. Si tam živijo s starši?"
  
  
  "Moji starši so bili ubil v prometni nesreči, ko je bil še zelo mlad," je dejal.
  
  
  Da je tudi res. Veleposlanik je omenjeno, da Collins, ki Ilse Hoffmann je bil sirota.
  
  
  Žal mi je.
  
  
  Smo opazovali bullfight. Sem kupil dve pijače iz referent, in Ilse je zdelo, da uživa zelo veliko. Nunes pojavil in opravil bolje kot na prvi poskus. Tam so bili samo dve biki, levi, in so bili govorica, da je nezrel teleta iz drugorazredni ranč.
  
  
  "Zakaj ne pustimo zdaj in pijačo nekje skupaj?" je predlagal.
  
  
  Je pogledal v njene modre oči in videl, da povabilo še enkrat. "Sliši se odlično," sem rekel.
  
  
  Imeli smo pijačo v bližnjem lokalu, nato pa Ilse je povabil na večerjo v El Hardin, na Avenida Almeda. Ko smo končali z večerjo, me je povabila nazaj na njenem stanovanju, za pijačo. Ker sem še vedno nisem razumel nje, in ker "zapeljiva obljuba v oči, res preselil me, sem šel.
  
  
  Zapri imel veliko stanovanje v bližini Miranda Kvadrat. To je bila opremljena v starem španskem slogu in okrašena z drobnimi starine. Je bil majhen balkon s pogledom na ozko ulico.
  
  
  Ko smo šli noter, Viacheslavovna se je obrnil k meni in jaz sem stal zelo blizu, je dejal: "No, glasove, in smo, Scott."
  
  
  Ustnice so mehke in polne, in bila je enostavno doseči. Je zaprta kratke razdalje med njo in jo poljubil. Odgovorila je toplo, kakor da bi čakal ves dan. Nerad, je potegnil proč.
  
  
  "Da nam pijejo, medtem ko sem se spremeniti," je rekla.
  
  
  Ona je izginila v spalnico. Ona vlije nam nekaj žganja iz kristalno decanter, in do takrat, ko sem končal, Ilsa vrnili. Ona je bila oblečena v dolgo, tesno oprijeta haljo, ki ostane nič ni za domišljijo. Ona zaprta, zavese, nato pa je prišel več do mene in popil nekaj konjak.
  
  
  Sem poletela svojo jakno, ko je bila v spalnici in ni motilo, da skrijete luger in stiletto. Njen opazoval izraz na obrazu, ko je ih videl. Upal sem, da bi bilo presenečenje, in je bilo. Vendar nisem mogel biti prepričan, če je bilo resnično.
  
  
  "Kaj je vse to, Scott?" je rekla.
  
  
  "Oh, samo puške," sem rekel, mimogrede. "Moramo sprejeti dodatne ukrepe na veleposlaništvu, ko nekaj, kar je všeč tej konferenci se dogaja."
  
  
  "ja. Seveda, " je rekla.
  
  
  Študiral je vsako podrobnost svojega telesa skozi gosto tkanino svoje robe. On je imel gor svoj kozarec. Ona ni niti poskusila, ampak nekako, da ni zdelo pomembno v tem trenutku. Ilsa je sip in potisnil je preveč. On je položil roko okoli njeno vitko pasu in potegnil ji blizu. Nekako, haljo doda učinek. Ne krivulja ali krivulja mesa bil skrit pred moj dotik. Sem jo poljubil spet, in je pritisnil vztrajno zoper mene kot moje roke preselil nad njeno telo.
  
  
  "Oh, Scott," je dejal.
  
  
  Sklonil se je in počasi unbuttoned haljo, da pustite, da pade na tla. Sedela je nepremično gledali v oči. Njeno telo je bilo še bolj spektakularen kot njen pričakovala. Njeno dihanje je postalo plitvo, in njeno polno, okrogle prsi prestavljen. Odstranil je njegov tok in stiletto scabbard in vrgel ih na mizo v bližini široko zofe za nami. Ona mi je pomagala sleči, potem hodil več na kavču in sedel na njej.
  
  
  "Pridi sem, Scott," je zašepetal.
  
  
  Šla sem k njej. Kot smo postaviti skupaj, razburljiva vonj ee pihalni napolnil moje nosnice. Njeno toplo mesa je bil v mojih rokah, in njen sladek okus je bil na ustnicah. Preselila se je vztrajno do mene kot moje roke in ustnice, ki pokriva nabrekne njene prsi, stanovanje, vzbudila bradavičke. Njeno roko je bila na mene, in ona je bila ki me je z njo, in potem vroče sladkosti preplavil me. Njeni boki swung do mene, in njene noge zaprta okoli mojega nazaj. Ona je spustil nizko, čutno zvoke v grlo, kot je naša strast zgrajena. Ona potem pa naj si oster krik, in njeno mehko meso trepetali nasilno, kot ji ne eksplodiralo v notranjosti.
  
  
  Malo kasneje, Viacheslavovna vstala za žganje. Njen laični sproščeno in polno na kavču, iztegnjena na celotno dolžino. Če je to bil, kaj Ilse je bila kaže v revmatizem, da moje dvome, je bilo nesmiselno, da še naprej skrbela za njo.
  
  
  Vendar pa je ohranil tesno oko na njo, in hkrati ohranil svoje oči na njegovi orožje na bližnjo mizo. Je dovoljeno Ilse piti njeno konjak pred pitjem svoje.
  
  
  "Ali ti je všeč?" "Kaj je to?" me je vprašala ko sem požirek to.
  
  
  "Pijača ali počitek?" Sem jo vprašala. Potem se je, da se je čutil malo vrti.
  
  
  "Zabava"," nasmehnila se je pri revmatizmu.
  
  
  "To je bil prvi razred." Ko sem dvignil na rob kavča zraven nje, sem se počutil, moje roke rastejo težka.
  
  
  "Všeč mi je preveč."
  
  
  Njeno telo res začelo napeto gor. Čutil je, vrtoglavico in šibko, in ni bilo nobenega razloga za to. Če Ilsa drogiral mene.
  
  
  "Kaj za vraga..." besede, samo nisem fit.
  
  
  Ilsa nisem rekel ničesar. Preselila se je malo stran od mene.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. Je bil nenadoma zelo jezen - na Zapri in na sebi. Pustil sem jo stražar navzdol, kljub Hawke je opozorila in moje dvome.
  
  
  "Prasica!" je rekel glasno, da ji je, in njegove besede ponovil čudno v moja ušesa. Je udaril njen težko čez obraz, in se je zgrudil na kavču z muffled vzdih.
  
  
  On je vstal in razporedi drunkenly. Njen zgrabil svoje obleke in stahl jih potegnil na. "Kaj je tvoje pravo ime?" Vprašal sem, poskuša zip gor moje hlače.
  
  
  Pogledala je na moje orožje, pa nisem imel poguma, da poskusite in dobil eno okoli njih. Ona obrisati stran curek krvi na rta. "Moje ime je Tanja Savich," je dejal.
  
  
  Bil sem nosi moje čevlje zdaj. Njen luger in stiletto je ležala tam, in skoraj padla na obraz.
  
  
  Je zgrabil je stol, vendar je potrkal je več in je padla na tla. Njen naslonjena na roko kavč, ki je stal več kot dekle z imenom Tanja Savich.
  
  
  "In ti delal za KGB," sem rekel.
  
  
  "ja. Jaz sem resnično žal mi je, Gospod Carter, " je rekla s tihim glasom. "Všeč si mi."
  
  
  Njo, pogledal zapri in videl dve Tan. "To je bila konjak, mar ne? Ste pa ego datoteke sami. In gledal sem ga, ko si šel ven za nakup očal. Kaj ste naredili, injicirajte sami s protistrup prej?"
  
  
  "Ni bilo konjak," je rekla in skoraj žalostno. "To je bila šminko. In jaz sem hypnotically imunski svoje toksične učinke."
  
  
  "Hipnotični...?" Njen žepni nož ni mogel končati. Njo, je začutila bližnjem teme pranje nad mano, nato pa ji je padla na tla.
  
  
  Nisem mar pištole več. Bila je preprosto morali premagati črnine in ven iz stanovanja. Če bi jaz dobil na hodniku, nekdo bi lahko bil, da mi pomaga. Nekako je našel dovolj moči, da bi dobili na svoje noge in se spotaknil proti vratom.
  
  
  Takoj, ko sem jo dosegli, ga odpre in dveh moških stal tam. En kratek, plešast bandit imel neumen nasmeh na obraz. Drugi je bil človek, sem videl v lokalu in v palači, verjetno tisti, ki bi držali pištolo na me na usposabljanje v šolo v Washingtonu. Ih obrazi zamegljen, kot droge, ki je začel veljati. Na višji od dveh, tisti, ki imel me je mučil, ker Washington, stopil do mene.
  
  
  "Se vam zdi, malo ven iz svojega uma, Mr. Carter."
  
  
  Njen swung nerodno odkorakal na njega. On dodged enostavno, in ga je padla na njegovo alapaha spremljevalec, ki zgrabil me, ki me je za trenutek, in nato me je zadel trd v glavo.
  
  
  Je padel nazaj v apartma in pristal na tleh znova. Ko je kratek, alapaha človek dobil pred mano, zgrabil ego za noge in potegnil ih izpod njega. Je padel na tla poleg mene. Sem komaj slišal njeno uporabo ruske kletvic. Visok človek prišel in vrgli so me v stran.
  
  
  "Ne boli ga," je slišal, mu je rekel. "Ni treba, da boli emu." Glas se je zdelo, da prihaja iz drugega konca dolgega predora, ali morda z drugega konca sveta.
  
  
  Visok človek prisegel, glasno na dekle. V alapaha človek je skočil na noge. V omotica, ki je bilo vedno slabše in slabše. Je skušal spraviti na kolena, vendar močno padla na njegovi strani. Sem mislila, da so tu, da me bo ubil. To je bil plot, da bi ubil TOPOR je glavni posrednik in je bila uspešna. Vendar pa noben moški so bili oboroženi.
  
  
  "Kaj menite, kaj bomo naredili z njim ne bo bolelo emu?" V alapaha ruske dal grdo smeh. Je vrgla mi je težko v reber. On groaned in padel na hrbet. Njen, slišal dekle z imenom Ilsa Hoffmann ali Tanja Savich express dobro izbranimi besedami, da alapaha človek. Nato glasove umrl stran in začel hum hollowly v moja ušesa.
  
  
  Po minuto, teme vrnil, in tokrat je bilo nemogoče, da potisnite proč. Njen nenadoma pade, pade do dna črn prostor, moje telo vrti počasi, kot njegov je padel.
  
  
  Četrto poglavje.
  
  
  Ko se je zbudil, ležal je na tleh v osvetljena antiseptično soba približno deset kvadratnih metrov. Soba je bila prazna, razen za belo posteljico. Ko sem pogledal na njih, stropne luči je sijalo močno na moji glavi. Sem se boril, da bi sedel, in takoj čutil bolečine v mojih prsih, tam, kjer so moje noge so bile. Je preučila njegovega rebra. Bilo je grozno, modrice, ampak nič ni bilo razdeljeno.
  
  
  Nisem imel pojma, kako so me postavili tukaj. Na prvi, ona ni mogel niti spomniti dogodkov, ki so privedli do blackout, nato pa se postopoma vrne na sceno z dekletom. Prekleto pametni od ih dal hej, na šminko drog. Toda kaj je rekla o njej imuniteto? In zakaj se jaz spomnim zdaj, jo pomirja glas govori, da mi je v veliko črnine, njena čutna, prepričljiv glas mi pravi, da spi dobro? Dejstvo je, da sem bil popolnoma iz nje, tako zelo, da bi bili sveži, ce ne bi bilo za throbbing bolečine v hrbtu.
  
  
  Z nekaj težav, je vstal, odšel v posteljico in se usedla na njen rob, drgnil obraz z rokami, poskuša jasno glavo. Ne glede drog, ki so jih uporabili proti meni je bila le začasna, in očitno neškodljiv. Za nekatere razlog, nisem mogel ugotoviti, če je bil oni trudijo, da se mi živ in nepoškodovan. Morda še preden je bilo konec, jaz bi želel, da bi dal bullet v moj delež dekle je stanovanje.
  
  
  Spomnil sem se na toplo meso, Tanja pod mano. Seks kot orožje je že od nekdaj priljubljena v KGB. Ampak da ne bi bila dovolj, da se mi brez novih kozmetičnih drog. Se je govorilo, da Rusi so delali na stotine zdravil, in da so bili let pred Zahodu na tem področju. On je bil lahko prvi sovražnik agent se uporablja to zdravilo proti. Si ne bi želeli, da bi imeli to prednost.
  
  
  Če pogledamo nazaj, jaz nisem razumel, Tanja je netipično vedenje za navaden agent KGB.
  
  
  Tam je bil to poskus, da me reši iz tepejo za moške in omenja ... neke vrste hipnoza. Hipnotik imuniteto, glasovanje, in to je to. Še nikoli nisem slišal, da izraz prej. Moj um je dirkal skozi vse vrste možnosti in verjetnosti, vendar to ni prišel do ničesar, in moja glava je bila throbbing nasilno. Sem le uspelo, da bi dobili popolnoma zmedeni, ko sem slišal njen zvok za dan.
  
  
  Njen um tensed. Vrata so se odprla in dveh moških, ki so se pojavili v Tanya je stanovanje vnesli. Maščobe, plešast človek, ki je imel isti grda zarežal. Visok mož me je pogledal dispassionately.
  
  
  "Dobro," je dejal visok eden, " upam, da ste imeli dober počitek." To je bil zagotovo glas človek, ki je napadel me v Washingtonu.
  
  
  Sem ji rekel. "Da si bil ti v naselitve človek v Washingtonu."
  
  
  "Da, to sem bil jaz, "je dejal condescendingly." Oseba, ki jo ubit je bil le Američan, ki je delal za nas. Bil je ničvredne."
  
  
  "In ti so me v Caracas."
  
  
  "Seveda. Ne želimo, da izgubijo stik, preden je Dr. Savich je priložnost, da ste past."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Boste videli kmalu," je dejal. Imate sestanek v našem laboratoriju."
  
  
  "Lab?" Njen vstal in ocenjeno razdaljo in položaj vsakega posameznika, se spraševala, če sem lahko preide mimmo jih dan. "Kje je on?"
  
  
  Visok človek se je nasmehnil. "Vi ste še vedno v Caracas. Pravkar smo vam prinesel novo KGB objekt, Carter, zasnovan posebej za vas."
  
  
  V alapaha človek growled. "Govoriš preveč!"
  
  
  Visok človek sploh ne poglej ga. "Ni važno," je rekel hladno.
  
  
  Zanima me, kaj to pomeni. Če so ga nameravali ubiti mene, zakaj nisi ti že? Do sedaj, nič od tega je dala občutek, da me.
  
  
  "Kaj boš naredil z mano?"
  
  
  "Boste izvedeli kmalu dovolj. Gremo. In ne, da nam vse težave."
  
  
  Svoje opravili mimmo na svoje k dan in se mi je sledil. Ozrl se je po belem hodniku, v upanju, da bi našli vrata, ki izgleda kot izhod. To je bil kratek hodnik z vrati na vsakem koncu in nekaj drugih v sredini. Njo, ki je odločil, da končni točki je treba izhodov. Bili so zaprti, ampak nekaj mi pa ne bi odprla. Najprej, Rusi niso imeli tipke z njimi.
  
  
  To je lahko moja edina možnost za pobeg. Ni bilo nobenega jamstva, da bi lahko v kakršni koli obliki, da ga preizkusite v petih minutah. Smo se obrnil in odšel proti vrata na skrajnem koncu dvorane. To je, ko sem naredila poskus.
  
  
  Nenadoma njen, se je ustavil in ponovno napadel alapaha človek, ki je bil uživajo v fizični del moje energije. Je stopil močno na njegovo levo nogo, in slišali krča in glasen krik bolečine. Je zaloputnil njegov ego komolec v svoji široki obraz in začutil ego je nos spljoštiti. Je zadel v steno zraven njega.
  
  
  Visok mož prisegel in zgrabil puško v njegov suknjič. Je izvlekel pištolo, in zdelo se je, kot je pojasnil, na mojo glavo v Washingtonu. Uvedba ni dal mi občutek udobja. Zgrabil v roko pištolo in udaril njen ego v oči, z drugo roko. Je blokiral strel in hitro kneed me v dimljah. Ko je zadel ji, je začutil strašne bolečine in močan napad slabost. Njen, grunted, in je izgubil svojo roko s pištolo. Moje reakcije so bili počasnejši, zaradi stranskih učinkov zdravil, in ta mu je dala veliko prednost.
  
  
  Njeno roko swung na grlu, in je delno posnet je. Toda njene ego udaril z njo a glancing udarec Adam je apple. Je sopel je in padel proti steni. Obrnil se je in vodil za vrata na koncu dvorane. Sem imel, da skok čez hunched slika alapaha človek, ki je bil samo poskušam, da bi dobili na svoje noge. Upal sem, da visok človek bi si vzemite minuto, da si opomore, ampak moja pričakovanja so bila kratkotrajna. Bila je samo do polovice dneva, ko je revolver odšel.
  
  
  "Počakajte, Carter. Ali naslednji gawk bo pierce svoje možgane."
  
  
  To je bil prepričljiv grožnjo. Njen, se je ustavil in leaned proti jaukati, ni videti na njem. Moje možnosti za pobeg ni več. Minuto pozneje, visok človek prišel do mene in porinil, a revolver v moja rebra.
  
  
  "Ste zelo grdo fant, Carter," je dejal breathlessly, da položi roko na njegovo grlo.
  
  
  Drugo KGB agenta obrnili na nas. "Če bi bili ne za njih," je rekel hitro v ruščini, kar kaže s svojim palcem v drug del stavbe, " egoizem bi ubil njen tukaj in zdaj. Počasi in boleče."
  
  
  V alapaha človek potegnil njegov revolver in postavljeno to, da me je zadel v glavo in obraz.
  
  
  "Ne!" je dejal visok človek. "Mislim, da o poslanstvu."
  
  
  V alapaha človek se obotavljal, divji pogled v njegove oči. Kri je tekla navzdol ego nosu, navzdol svoje ustnice na njegovo brado. Nos je že otekle, na ego neke osebe. Pogledala sem ga, in želel nisem ubil ego. To bi trajalo samo minuto dlje, in to bi mi zagotovili veliko zadovoljstvo.
  
  
  Ampak človek znižali pištolo.
  
  
  "Pojdi," je visok eno je dejal. "Oni so še vedno čaka na nas v laboratoriju."
  
  
  * * *
  
  
  Ti vezani me je v posebni leseni stol. Njen je bil v laboratoriju. To je bila velika soba, ki me je spomnil, veliko operacijski sobi v veliko Ameriško bolnišnico, le da ni bilo operacijski stol v očeh. Morda je stol, na katerega je bilo vezanih služila istemu namenu. Tam je bilo več delov elektronske opreme v prostoru, in barvne luči so bile utripa na zaslonu nadzorne plošče. Dve tehniki, ki je delal na strojih, drugače pa je bilo le eno od njih. Zastopniki levo skozi sobe, vezava me na stol.
  
  
  Ta stol, ki je bil stroj v sebi. Bilo je, kot električni stol, vendar napeljave, ki je bil veliko bolj zapleten. Je bil celo headdress z elektrodami štrli iz nje. Sprva sem mislil, da je neke vrste mučenja instrument sistem, ampak da ni storil nobenega smisla. Tudi Rusi ne gredo za to dolžino le za mučenje ljudi, celo, da bi dobili najvišje skrivnosti. Prav tako so bile bolj primitivne načine, da bi lahko to delo, kot tudi kateri koli stroj. V vsakem primeru, zastopniki, ki ne vodijo globoko državna skrivnost, da nas, v Rusiji, ali pa, da nas na Zahodu. Sem bil nobena izjema. V resnici, AX agenti imeli manj razlogov, kot večina za uhajanje zaupnih informacij, kot AX naloge so bile bolj ukvarja z določeno fizično dejanja zoper drugo stranko kot z raziskovanje in zbiranje podatkov.
  
  
  Ko sem bil še vedno poskuša rešiti stvari, slišal sem, odprta vrata za mano in treh ljudi, ki vstopijo v sobo. Tanja je bila samo okoli njih. Bila je oblečena v belo lab plašč in rog-rimmed očala. Njeni lasje je potegnil nazaj v figo, in je izgledala zelo mračna in odločen. Je spoznala moje oči in stared v njih, za dolgo časa, preden govorijo. Mislim, da je poskušal povedati mi je, da je bilo žal za vse to, ampak dajatve na prvem mestu.
  
  
  "Kako se počutiš, Mr. Carter?" "domače?" je vprašala.
  
  
  "Ni slabo, glede na okoliščine," sem rekel.
  
  
  Dva moška, obdan njo. Eden je bil seznanjen z mano, ker sem imel samo brati ego primeru pred odhodom v Washingtonu. To je bil Oleg Dimitrov, KGB prebivališče v Caracas in človek, odgovoren za vse, kar se je zgodilo tukaj. Bil je srednje višine, z belimi lasmi in velikimi mol na njegovo desno lice. Ego je oči so bile trde in mrzle.
  
  
  "Torej ste zloglasni Nick Carter," je dejal Dimitrov.
  
  
  "Mislim, da je neuporabna, da zanikati," sem rekel.
  
  
  "Da, to je neuporabna. Njeno ime je Oleg Dimitrov, kot ste verjetno že veste. To sladko dekle, ki je res nam je pomagala ujeti jo je Dr. Tanja Savich, Rusija je najbolj briljantno behaviorist. In ta gospod je njen kolega, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Bela-kosmat moški v belem lab plašč, na drugi strani Tanja me je pogledal čez vrh svoja očala in pokimal. Ego pogled me je občutek, kot amebe pod mikroskopom. Njen pogled preusmerila od njega, da Tanja.
  
  
  Sem jo vprašala. "A behaviorist?"
  
  
  "Pravzaprav, Nick. Upam, da vas ne moti, če vas vabim, Nick."
  
  
  Sem poslušal njen glas, in zdaj sem razumel, zakaj je bilo absurdly ni čisto nemški. To je bil ruski glas poskuša posnemati angleščina z nemškim naglasom. Ni popoln, ampak je bilo dovolj, da me ugibati.
  
  
  "Lahko me kličete kar hočeš," sem rekel. "Jaz ne mislim, da je velik posel. Čeprav bi bilo lepo, da vem, kaj nameravate storiti. Moja radovednost je dobil boljši od mene za vedno. Naredil tri nastavite KGB čarovnica coven, ali kaj?"
  
  
  Tanja se je nasmehnil, toda moške obraze ostala kamnita. Dimitrov je govoril prvi, njegov glas visoko in napeti. "Klasičen Ameriški junak, eh, Mr. Carter? Drzna šala v obraz nevarnost."
  
  
  Ozrl se je na Dimitrov. "To je bolje kot jok," sem rekel ljutito.
  
  
  "Bomo to zdaj, Oleg," Emu povedal, Kalinin je zdravnik.
  
  
  Dimitrov zarežal in levo. Je slišal lab vrata odpreti in zapreti, znova, kot je zapustil. Dve tehniki na strojev ni zmenila za nas. Kalinina prišel nad in zaljubljen svetilko v mojih očeh. Kot je delal, govoril je, da me v nizek glas.
  
  
  "Dr. Savich je specializirano za vedenje nadzor," je počasi rekel, gledaš me v oči. "Ona je ena od vodilnih ruskih strokovnjakov na področjih, kot narkotik um nadzor, hipnoterapijo in splošni načini vedenja nadzor."
  
  
  On je izklopljen sveti gospod, in sem pogledal Tanja.
  
  
  "Res je, Nick," je dejal. "Mi smo bili poizkusi nadzor človeško vedenje let. Svoje opravljeno veliko raziskav na tem področju. Zdravnik Kalinina tesno sodelovala z naše skupine, snemanje in analiziranje fizikalnih vplivov naših pacientov metode zdravljenja, in on je izjemen zdravnik v naši državi ."
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali ste načrtovanje, izvajanje vedenjske poskuse z mano?"
  
  
  "Vam bo prvi moški, da se pod nadzorom naše izboljšane tehnike," je odgovorila, in njen glas je pokazala svojo negotovost. Zdaj je bil prepričan, da je Tanja ni znano, da Ay bi morali uporabiti svoje znanje in spretnosti, da se teh grozljivih primerov. Njene modre oči so bile skrite za rog-rimmed očala.
  
  
  "Boš... uporabite mi nekako?"
  
  
  Tanja hitro pogledal me je v oči in se obrnil proč znova.
  
  
  Kalinina prišel tukaj, da vam pomaga. "Bomo, da uniči Nick Carter," je dejal. "Vsaj za nekaj časa. Vam bo več obstajal kot Nick Carter."
  
  
  On je samo stared na to. Morda sem bila desni - zadnja gawk v Tanya je stanovanje bi bilo bolje za mene na dolgi rok.
  
  
  "Ne obstaja več?"
  
  
  "Se bomo, da izvedete osebnost presaditev," Kalinin še naprej. "Boste postali popolnoma drugačno osebo. In, da oseba, ki bodo programirani za nas, Mr. Carter. Vam bo prikazan, kako računalnik se bo že tehnik. Ali ste že razumel?"
  
  
  Njen pogled preusmerila od njega, da Tanja. "Oh, moj Bog, Tanja," sem zašepetal.
  
  
  Modre oči srečale moje. Ona pritisnil njen lep obraz, da mine in pobral steklenico iz bližnje mize.
  
  
  "To je nambulin," je dejal važno-za - factly, " droge, ki je šele pred kratkim razvil naših laboratorijih. To je tisto, kar bi lahko pokličete spreminjanjem mišljenja drog. Ima lastnosti, podobne LSD, ampak učinke naša zdravila so že bolj omejena."
  
  
  "Ne morem čakati, da slišim to," sem rekla sarkastično.
  
  
  Ona upoštevala, komentar in še naprej. "Ko nambulin dobivajo, miselnih procesov se prekine na osnovni ravni, in spremembe osebnosti. Uporabnik droge postane zelo ubogljivi in izkušnje povečala suggestibility."
  
  
  Predlog, sem mislil. "Tako, to je to."
  
  
  "Delna," Tanja je dejal. "Medtem ko je pod vplivom drog, vam bo zelo občutljivi na predlog kvalificiranega hypnotherapist. In na načine vedenja nadzor razvili v preteklih letih naše raziskave."
  
  
  Sem jo vprašala. "Za kakšen namen?"
  
  
  Tanja obrnil proč.
  
  
  "Ni smisla, ki gredo v podrobnosti," Kalinina je dejal, ob steklenici iz Tanja in polnjenjem z vbrizgane tekočine. "V vsakem primeru, ne bomo vam ne spomnite, kaj okoli tega, kar smo rekli, da v tem pogovoru."
  
  
  Nekaj o ego-ponosna pogled na njegov obraz me je zelo razjezil. "Si prekleto, krojač!" emu zakričal na njo.
  
  
  Ego je očmi odvrtelo, da izpolnjujejo moja, in sem mislil, da sem videl blede flash strahu v njih, kot je pogledal me je. "Prosim, ne biti dramatičen, Mr. Carter. Boste samo, da bo težje za sebe."
  
  
  Tanja je vstala od svojega stola in šla pogovarjati, ene od tehniki. Kalinina potekala brizg pred njen obraz, potiskajo bat, da jasno aparati iz zraka vzorčenje mehurčki.
  
  
  Ostre obup gripped moje prsi. To je bila najbližja stvar, za paniko sem jih kdaj doživela. Ona nikoli ni bil strah, telesne bolečine in smrt, pa je bilo drugače. Dejstvo je, da so se dogaja, da me ubiti, uničiti svoje identitete, in nato uporabite svoje telo za svoje zloben namene. Samo razmišljanje o tem poslal shivers navzdol moje hrbtenice. In zdaj je vedel, da je nevarnost, da bi ponižali ji ni bilo prazno eno. To jim mesecev ali celo let, da pripravi načrt, ne glede na to je bil za nas. In z glavnim AX agent to počne, je, da so bili skoraj doma.
  
  
  Tehnik je prišel na pomoč Kalinin. Tanja se je obrnil in pogledal po sobi na nas. Tehnik privezan gume cevi za ramo in zavihal rokav moje majice. Videl je, štrleči žile na svojo podlaket. Nambulin šel naravnost na Dunaj.
  
  
  Moj dolar, sklad je bil razbijanje divje. Ko Kalinina je prišel do mene z iglo, jo stahl obupno boril z usnjenih trakov, trudi po svojih najboljših močeh, da jim odmor. Če ji lahko vstane iz stol, ji lahko brez težav poskrbel teh moških. Vendar obveznic je bila preveč močna.
  
  
  Ni potrebe, da boj, Mr. Carter, " Kalinina je dejal tiho, oprijemalne moj podlakti. "To je popolnoma nemogoče, da delujejo na tem mestu."
  
  
  Iglo, ki je prišel, in tehnik, ki je potekala moja ramena, tako on ni mogel premakniti. Kalinin je obraz je rahlo namig užitka, kot ga vstavili iglo v razširjene vene in nato potisniti navzdol na bat brizge.
  
  
  Peto poglavje.
  
  
  Bil sem premagati občutek evforije. Nato se je moje telo začelo iti otrple. Moje dihanje opazno upočasnila, in čutil znoj kaplja iz čelo in zgornji ustnici. Nisem sploh zanima, če sem bil neumen, in grozno občutek panike, je izginila. Jaz še vedno se je spominjal vse, kar sta rekla in vedela sem, da so bili dogaja, da uporabite mi v nekaterih strašne groze preizkusa, a to ni motilo me več. Vedel sem, da naj bi bil tam, ampak jaz sem samo ni bilo mar. Nekaj minut ji, boj občutek, poskuša rekindle jezo, ki jo je čutila v njej, vendar ni bilo nič levo. Kar so naredili za nas, vse, kar bodo rekli, da nas, je primeren zame. To je bilo neumno, da boj se, skrbeti za to. Njen je bil v ih moč, ih moč je bila ogromna. Bom predložiti za to in morda nekako preživeti. Po vsem, to je tisto, kar je res važnega na dolgi rok.
  
  
  Ih obrazi twisted pred mano - Tanja in Kalinina-in gledala
  
  
  On me je pogledal, kot da sem bil prašička v kletko, vendar nisem um. Imeli so njegovo delo, in je pustil jih naredil.
  
  
  Kalinin dosegel za obraz in dvignil moje veke. Je pokimal Tanja in levo. Tanja je prišel k obraz mi. Sedela je zelo blizu. Je pogledal v njene svetlo modre oči in ugotovili, da je dimenzija on bi zamudil prej.
  
  
  "Zdaj boste počutili zelo sproščeno zelo sproščeno," je povedal v mehko, čuten glas. Glas in intonacija povečal svoj občutek za dobro počutje.
  
  
  "Ja," sem rekel, strmeč v globoko modro bazenih njene oči.
  
  
  "Ko pogledaš v moj oči, oči utrudijo. Vaše veke so že res težka in želite, da jih zaprejo."
  
  
  Moje veke fluttered.
  
  
  "Težko je, imejte odprte oči zdaj. Ko sem prešteti do pet, boste zapri oči, ker želite. Počutili se boste veliko občutek olajšanja, ko zapreš oči. Ko zaprete ih, počasi bo padel v globoko trance. Odin. Ste zelo zaspani. Dva. Vaše veke so zelo težka. Tri. Ste globoko sproščen in ubogljiv. Štiri. Ko so vaše oči blizu, vam bo omogočilo, moj glas, ki vas bo vodil v vaših odzivov in ukrepov. Pet ."
  
  
  Moje oči se je zdelo, da zaprete v mivki svoje. Vedel sem, da nisem mogel obdržati ih od zapiranje, nisem pa celo želijo, da poskusite.
  
  
  "Vi ste zdaj v hipnotik transa in se bo odzval na moj glas."
  
  
  Ona je govorila v mehko, nizko monotone, ki je bil nekako zelo prepričljiv. Ugotovil sem, da sem imel veliko ljubeznijo za lep zvok njenega glasu -, da se čutno, zapeljivo glas - in želel sem narediti vse, kar me je prosil, da ne.
  
  
  "Ali si razumel?" "Kaj je to?" je vprašala.
  
  
  "Da, razumem jo."
  
  
  Dober. Zdaj bomo dal to obroč naprave na glavo in namestite elektrode." Počutil sem se nekdo premikanje opreme na vrhu moje glave. Zdelo se mi je glavo, in spominjal se je labirint žice, ki je prišel iz nje.
  
  
  "Medtem ko sem v pogovoru z vami, Nick, boste dobili, avdio-vizualnih podatkov iz stroja. Kaj ste videli in slišali bodo prijetno in vam pomaga doseči najgloblje trance države." Nekje sem slišal kliknite gumb, in nato zavrtimo lepih barv napadel črnine, Tanja je ustvaril. Skupaj s cvetjem, je prišel mehko glasbo, lepe glasbe, ki nikdar ni slišal pred. In Tanya je glas spremlja lepa znamenitosti in zvoke.
  
  
  "Vse mišice v telesu nežno sprostite se, sprostite se zlahka, dobite velik občutek evforije. Ste na tekočih stopnic, ki se gibljejo navzdol. Z vsako nogo, si počasi nižje sami navzdol, in boste postali še bolj sproščeno. "
  
  
  Avto ustvarili tekočih stopnic za mene, in v gladko drsenje sem bila izvedena navzdol skozi labirint barve in v mehko temo.
  
  
  "Ste pristop dnu tekočih stopnic, in pojdi v zelo, zelo globokega transa. Boste v celoti razumeli moj glas." Sem dosegel dno in se znašel v prelepem, prosto plavajoče teme, ki se nikoli nisem želel zapustiti.
  
  
  "Bom zahteval, da šteti do pet, vendar boste zamudili številka tri. Ne boste mogli, da izgovorite številko tri. Zdaj šteti do pet."
  
  
  Moje ustnice so se premikali. "Ena, dva, štiri, pet. Moja usta in možgani nimajo nič s številko tri.
  
  
  "Zelo dobro," Tanja je dejal. "Zdaj pa mi povej svoje ime in kdo ste."
  
  
  Nekaj globoko v me upiral, ampak, da je vse močan glas je prosil mene, zato sem odgovorila: "Njen Vzdevek je Carter. Delam na AX, kjer imam kodo ime N..." nisem mogel zapomniti številko, in Killmaster rating." Potem sem dal podrobnejše informacije o identifikaciji.
  
  
  Dober. Zdaj bi me poslušali pozorno. Boste pozabili vse, kar si pravkar povedal, da se mi je in vse ostalo, kar je povezano z vašo preteklost. V tem trenutku, vam razviti skupaj in skupaj amnezija."
  
  
  Čudna stvar se je zgodilo. Eksotične shiver je šel skozi mene, in ko je izginil, čutil sem vrtoglavico. Ko fizikalnih učinkov nosil off, njen zdelo, da je občutek drugačen. To je subtilna razlika, vendar je zdelo, kot da je ves svet okoli mene je izginil. Ni bilo nič levo v vesolju, ampak moje plavajoče telo in Tanja glas.
  
  
  "Kdo ste vi?"
  
  
  Jaz sem pomislil na to, za minuto. To ni izšlo. Sem poskusil moje najbolje, ampak jaz še vedno ne bi mogel odgovoriti. Nisem imel identitete. Bil sem bitje, ki plava v veliki temi, ki čaka, da se z imenom, opredeliti in razvrstiti.
  
  
  "Ne vem," sem rekel.
  
  
  "Kje živiš?"
  
  
  "V tem črnine," sem rekel.
  
  
  "Kje ste prišli?"
  
  
  "Ne vem."
  
  
  Dober. Bom osvežiti vaš spomin. Zdaj boste videli sliko o osebi, ki je pred vami." Avto hummed in videl sem, človek. Bil je visok, z temni lasje in sive oči. "Da je človek si," je nadaljeval. "Ste Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," sem rekel.
  
  
  "Vi ste Venezuelskega, ki je preživel več let v Združenih državah amerike. Ste bili rojeni
  
  
  rojen v Margarita in izobraženi v Caracas. Ste delali na več področjih, zdaj pa ste aktivni revolucionarno ."
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  "Živite v stanovanju na 36 Avenida Bolivar, tukaj v Caracas."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Šla je on, da mi povedal, da sem imel družino ali prijatelji, in da ljudi je obrnil bilo je nekaj ljudi, ki v tej stavbi, ki so bili tovarišev v revoluciji.
  
  
  "Boste izvedeli več o sami pozneje," je končno dejal. "V tem času, morate počitek. Bom prešteti nazaj od petih. - Medtem ko štetje, počasi bo prišel iz transa in se vrniti k zavesti znova. Pet. Greš do tekočih stopnic, še enkrat. Štiri. Ste popolnoma pri miru. ste spočiti, vendar pa so vse bolj zaveda. Tri. Ko vaše oči odprte na število ena, se ne spomnim ničesar, dokler ne zaprete oči, sploh nič. Ko so vaše oči odpreti, jo bo samo zapomni si, kaj sem rekel, o tem, da Rafael Chavez. Se ne spomnim ničesar, dokler popolna amnezija določa. Odin ."
  
  
  Njene oči so se odprla. Tam je bilo dekle, ki je sedel tam in je vedel, da bi ga videl, da je obraz pred, vendar je imel pojma, na podlagi katerih drugih okoliščinah. To je bilo tik preden je zaprta njegove oči. Takoj sem opazil, da ona ni bila okoli Venezuela, ki me manj zanimajo lepi obraz. Ji govoril, da jo v tekoče špansko.
  
  
  Vprašal sem jo, " Qué pasó?"
  
  
  "Bili ste pod blag sedativ, Senor Chavez. Ste imeli nesrečo in dobil udaril na cilj, in bomo poskrbeli za vas v nekaj dneh. Ali ste res prepozna vaš revolucionarni kolegi, Ne? "
  
  
  Ozrl se je po sobi. Tehnik undid vpenjanje, ki je potekala me na stol in odstraniti nekaj od moje glave. "Zakaj... ja," sem rekel. Stvar je v tem, nisem ne pozabite veliko.
  
  
  "To je Dr. Kalinina, in njeno ime je Tanja Savich, vaš ruski prijatelji v revolucionarno gibanje. Ti drugi tovariši so Menendez in Salgado. Ste bili na poti z vami za nekaj časa. Smo te pripeljali sem, da ta zasebni kliniki, ki vas zdravi. Po vsem, konference je tik za vogalom."
  
  
  Sem jo vprašala. "Konferenca?"
  
  
  Tanja se je nasmehnil. "Ne poskusite, da se spomnimo vse, kar na enkrat. Moral bi iti v svojo sobo in počitek."
  
  
  "Ja," sem rekel oporok. "Za počitek. Njegova zelo utrujen."
  
  
  * * *
  
  
  V sobi sem bila sprejeta, je bil prijetno tih. Tam je bil samo posteljo, da leži na, vendar v okviru teh različnih okoliščinah, ne bi mogli pričakovati je, da bo bolniški postelji. Po vsem, da je bil človek želel z zakonom, mar ne? Če sem iskren, nisem mogla zapomniti veliko o njej. Žal mi je, nisem vprašal dekle, kako se je nesreča zgodila, ker nisem zapomnili. Ena stvar je jasna - sem potreboval, tovariši, ki me pozdraviti. Res sem jih potrebujejo. Niso imeli ideje, kako resen je moj amnezija je bil. Dobro, da bo jasno v nekaj urah. Dobro prespani noči bo popraviti me up. Ampak kaj me je motilo je, da nisem mogel ne pozabite, pomembno konferenco, dekle je bilo govoril. Moji možgani preje iz poskuša spomnim, ampak na koncu sem zaspala.
  
  
  Njen nenadoma zbudil sredi noči. Bil sem halucinira, ali je bil to le čudne sanje? To je bilo sanjsko. Bil je v neki čuden zemljišča, v puščavi državi. On je bil, ki teče navzdol temno tlakovanih ulic in lovi človeka. Je držal dolgo črno nemško-made pištolo, verjetno Luger. Je posnel ta človek in poskušal ubiti ego. Obrnil se je in strel na mene, in čutil sem searing bolečine v hrbtu. Pištolo v roki nenadoma postal kratkoročno ravna sekira. Potem sem se prebudil gor.
  
  
  To je bil čudne sanje. Nisem ne pozabite, da je v kateri koli državi, razen v Venezueli in je bilo monotono. In njen mož ni nikoli posnel človek v svojem življenju. Ali njo? Nič od tega smisla, da me.
  
  
  Ko zjutraj prišel, se mi je prinesel na pladnju hrane, in sem ga jedla greedily. Ko je bil podpisan, je preučila njegov obraz v ogledalu. Vsaj to je bilo znano. Ampak, da obraz ni se zdi, da pripadajo Rafael Chavez. Vzel sem si oblačila, ki so pripeljali mi je, vendar nisem vedel, zakaj. Žepi so bili prazni, ni bilo identifikacijo. Približno eno uro kasneje, Menendez prišel in me je nazaj v prostor, s stola, z žico in druge opreme.
  
  
  "Dobro jutro, Senor Chavez," dekle, ki ji je dal ime, kot je Tanja pozdravi me. "Ali ste pripravljeni za novo obravnavo?"
  
  
  "Ja, mislim, da je tako," sem rekel, si ogleduje avtomobile. "Vendar je vse to potrebno? Rad bi vedel, kakšno zdravljenje sem že."
  
  
  "Prosim," Tanja je dejal, kaže zame velik stol. "Morate nam zaupajo, Senor Chavez. Smo prijatelji."
  
  
  Sem jo videl, sedel na stol, ampak nisem se počutijo udobno. Njen hotel je, da se okoli tega stavbe, ki tavajo po ulicah Caracasa, in vrnitev v njeno stanovanje na Avenida Bolivar. Bil sem prepričan, da so ti znane znamenitosti bi obnovite moj spomin in da me zdravi. Ji obljubil sebe, da če to delo ni prineslo rezultatov, ona bi šel naravnost domov.
  
  
  "Zdaj se sprostite," človek z imenom Kalinina mi je povedal.
  
  
  "Dal vam bom luč pomirjevala." Je zaljubljen injekcijo pištolo v mojem podlakti in mi je dal podkožno injiciranje.
  
  
  Ime zasvetil skozi mojo glavo. Nambulin. Kadar sem slišal, da je pred tem? Preden sem lahko pomisli, da več, sem se začela čutiti globoko evforije pranje nad mano, in sem izgubil interes v besede in vse ostalo.
  
  
  Nekdo prilagoditi svoj headdress. Nisem um. Minuto pozneje sem slišal njen glas, kot Tanja.
  
  
  "Hočeš, da zaprete oči. Boste zapreti račun preden pet." Ona šteje, in moje oči zaprte. Tam je bil nenaden flash barve v temi, in slišal sem nekaj čudno glasbo, ki je nekako zdelo, poznajo me. Glas vlečena off, ampak barvo in glasbo hranijo vleče me navzdol in navzdol. Počutil sem se, kot da sem bil na tekočih stopnic. Potem je drug glas, ki je prišel nad mojo glavo. Na glas je bil, mi govori, pove mi vse. Vsak malo podrobnosti, od mojega rojstva datum na moji nedavni dejavnosti v levičarski gibanja za osvoboditev Venezuela iz despotski imperializma zda. Tam so bile slike posameznih prizorov. Ko je bilo konec, je dobil natančno sliko o njegovi preteklosti. Moj amnezija je pozdravila.
  
  
  Bil je član politične skupine imenuje Mob Pravice, katerih cilj je bil, da strmoglavljenje Venezuelske vlade in vzpostavitev levičarski režim s pomočjo Rusov. Sem bil zaposlen pred nekaj meseci, in par dni nazaj, je bil poškodovan med demonstracijami zunaj Ameriškega veleposlaništva.
  
  
  Tanja govoril znova. "Vaš vodja je prosil nas je, da vas obvestim, da vrstah vigilantes so redčenje zaradi strahopetni zapustitve v obraz brutalno policijsko taktiko. Zato moramo ukrepati zdaj. Ste bili izbrani za izvedbo tega ukrepa.
  
  
  "Venezuela je postala preveč odvisna od zda," je nadaljevala. "Združene države kupi približno 40 odstotkov Venezuela nafte izvoz, ki daje Američani smrtonosno gospodarske oprijem na Venezuela. V Venezuelski predsednik in ego-poganja kapitalistično vlada jih je treba uničiti, preden so roko nad celotno državo, da Američani. Načrt je bil razvit. zasnovan z bližnjim Caracasa Konferenci v mislih.
  
  
  "Konferenca bo srečanje med Predsednikom Venezuela in Podpredsednik Združenih držav amerike. To bo ponudila edinstvena priložnost, da stavke na obeh sovražnikov ljudstva. Kasneje, boste obveščeni o vrsto programa in podatke o tem, kako jo je treba izvajati. Razumeš? "
  
  
  "Da, razumem jo."
  
  
  Dober. Ko se zbudite, boste zapomnili v podrobnosti vsega, kar sem vam povedal, in vse, kar so slišali in videli, medtem ko v globoko trance. Če je vprašanj v vaših mislih o podrobnostih, vaše podzavesti bo odgovorila in izpolnite vse vrzeli, ki so lahko te muči. Ne boste vprašanje o svoji identiteti, kot je Rafael Chavez in vam ne bo vprašanje veljavnost ego politično filozofijo."
  
  
  Po nekaj minutah, moje oči naravno odprla, in spomnil se je, kako Tanja šteje nazaj od pet proti ena. Njen um je opozorila tudi vse, kar je o svojem preteklem življenju. Kar so naredili, da so nas z mano, je delal. Njen amnezija je popolnoma opomogla.
  
  
  Tanja se je nasmehnil. "Kako se počutiš, tovariš?"
  
  
  "Zelo dobro," sem rekel. "Droge me spomnite. Njegova domneva, da sodeluje v misijo proti je Caracasa Konferenci, zdaj je spomnil o njej. Bom pripravljen?"
  
  
  "Boste pripravljeni," je dejal.
  
  
  Kalinina obrnil in hodil več na tehnik na skrajnem koncu sobe, šolanja Tanja in jaz sam. "Mi smo z vami... Ne vemo, med seboj bolje, kot sem spomnim? "Je vprašala. Imel sem bežno sliko Tanja gola leži v notranjosti.
  
  
  Nekaj je bilo v njene oči, nato pa majhen nasmeh, širijo čez njen obraz. "Upal sem, da bi si zapomnili. Imeli smo večer skupaj. Ali se ne spomniš?"
  
  
  "Ni res," sem rekel. "Toda pogled, nekatere spomin na svoje življenje, rad bi, da se spomnimo več."
  
  
  Ona tiho se je zasmejal. "Mogoče bi lahko preživijo nekaj minut spet skupaj, preden zapustite ambulanto."
  
  
  "To je nekaj, da se veselim," sem rekel.
  
  
  Čeprav je njeno telo počutilo popolnoma v redu, jih je vztrajal, da svoje bivanje v njeno sobo in počitek. Mislil je, malo o tem, Tanja. Nenavadno. Moj kraju, v Rusiji je najbolj pomembno mesto v mojem življenju, vendar nisem mogel nehati razmišljati o tej izredni dekle.
  
  
  Ko sem ga ni bilo razmišljanje o tem, Tanja, sem poskušal rekonstruirati preteklosti, da sem skoraj pozabil zaradi nezgode. In ko sem se potrudil, da se spomnite, sem se spomnil majhen incident. Njene gole noge, tekel v glino hiši na obrobju Margarita. Potem sem se spomnil, da je ta hiša moja, in precej črno-las žensko z imenom Maria je bila moja mati. Ona in moj oče je umrl, ko sem bila stara devet let. Kmalu po tem, ko je prišel do Caracasa, kjer je živel s sorodniki in študiral, da postane državni uslužbenec.
  
  
  Ni bilo še nekaj čudnega se je o tem vse. Zapomnil si je stvari iz svoje preteklosti, ampak te stvari je zdelo neresnično, duševne slike blede in meglen. In ko sem se ustavil razmišljanja o njih zavestno, so samo izginila v pozabo in ni se zdi, kot pravi del mene.
  
  
  Presenetljivo je, da je moja najbolj živahni spomini so nekaj let sem preživel delajo na obremenitve dok v Ameriki.
  
  
  Sem preživel ves dan, v moji sobi. Tisto noč Tanja je prišel, da bi me videli. Šla je v tiho in zaprla vrata za njo. Vstal iz koncu svojega ležišča, kjer je bil bere časopis iz Caracasa Konferenci. Zapri je stetoskop in odložišča v njeni roki.
  
  
  "Ali lahko vzamem svoj utrip z njim?" je vprašala.
  
  
  "Seveda."
  
  
  Je imela moja zapestje v njeno malo, mehko roko. Naše oči srečal, in se je hitro obrnil stran. Ona narejen a opomba na njeno grafikon, nato potekala stetoskop na moje prsi in poslušal za minuto.
  
  
  "Ali se počutite slabo?"
  
  
  "Nikakor ne."
  
  
  "Je tam potenje v spanju?"
  
  
  "Ne, ki spominja njo."
  
  
  Moj pogled preusmerila od njene polne ustnice, da čutne krivulje svojega telesa. Še enkrat, mučnega podobo Tanja gola Irina odvrtelo po glavi. Ee žepni nož je naslednji korak zdelo psihično.
  
  
  "Rekel si, da si se spomnil ... bližine med nami, Raphael."
  
  
  "Ja, sem se spomnil, da."
  
  
  "Mi lahko poveste, kaj si se spomnil?"
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "št. To si bil ti. Irina".
  
  
  Njene lepe modre oči izogniti rudnik. Vzel Zapri je tablični računalnik in stetoskop in jih vrgel na tla. Nato ji je nežno potegnil z ee. On jo poljubil, in odgovorila.
  
  
  "Res si spal z mano, ali nisi?" Sem vprašal tiho.
  
  
  Ona je poskušala odmakniti, vendar sem imel hrbet. "Rafael, niste ljubitelj," je dejal. "Ste revolucionarno. Nimaš časa za ženske."
  
  
  "Njen mora našel čas, vsaj enkrat," njen mož je zanikal poročanje medijev.
  
  
  Njene oči našel rudnik. "Da, da, ko enkrat." Zdelo se je, da se spomnimo. "Tik pred predstavitev na Ameriško Veleposlaništvo. Sem prinesel, upoštevajte, da vaš apartma in vprašali ste me, da ostanem."
  
  
  "In ga poljubil, in sem imel si tako blizu," sem rekel, počasi teče moje roke dol dolžino svojega telesa.
  
  
  "Rafael, prosim..." ona je odgovorila šibko.
  
  
  On unbuttoned ji enotnega pasu in zdrsnila z roko v notranjosti, ki ji blizu. Sem pobožala njene prsi in čutila, da se ji bradavičke strdi na moj dotik.
  
  
  "Rafael ..."
  
  
  Smo poljubil spet. Ustavila se borijo in se odzval na moje božanje z nenadno velika strast, se je njeno telo krčenja energično kot ustih ga raziskovali. Ko se je poljub končal, oba sva imela naša vdihov in hrepenel več.
  
  
  "Oh, moj Bog, Rafael," je vdihnil.
  
  
  Je prižgala njeno enotno in padla na tla. Gledal je, kot ji je potegnil njene hlačke dol iz njenega dolgo, gladka stegna. Odšla nad posteljico in raztegne, njeno telo se trese z razburjenje. Njen hitro slekel in klop zraven nje. Moji prsti in ustnice zasledimo vsak centimeter njenega vroče, quivering meso.
  
  
  Nenadoma je skušala odmakniti, vendar ee potekala ji tesen. "Kaj delam, da si?" je vzkliknil. On duši njene besede, zajela njegov jezik globoko v usta. Ona je začela odgovoriti znova.
  
  
  Nisem vedel, kaj omele pomenilo, in nisem nego. Je lahko samo mislim, da ji zrel, toplo telo. Je zastokal z željo, kot je valjani več na zapri. Njena stegna odprla za menoj, in jaz bi se počutili njeni nohti kopati v hrbtu. Njen petelin treščilo vanj, in kričala z veseljem. Takrat, je bilo vse teme, nujnost, in vedno, nebrzdano strast.
  
  
  Šesto poglavje.
  
  
  Sem bil vezan na stol znova, in soba je bila popolnoma temna. Dali so mi druga injekcija, vendar tokrat ni bilo zagovora glasov. Sem bil samo neumen. Tanja in Kalinin, ki niso bili še v sobi.
  
  
  Ti omenil nekaj o "zadnji fazi". Bi on jih je slišal reči, da v ruščini, in nekako je razumel, čeprav je sploh ne spomnim, kdaj učenje ruskega.
  
  
  Ko sem videl, sedel na stol, ki sliko, ki se je pojavil v mraku pred menoj. To je bil predsednik, in je bil kar politični govor. Bil je le dvajset metrov stran od mene, gestikulacijo, kot je govoril. Je rekel stvari, ki res razburjen mene. Je izbruhnila v mrzli znoj. Evforiji se je obrnil k intenzivno jezo kot predsednik besede postala bolj in bolj žaljivo, glasneje in glasneje. Ego je obraz, počasi, zvit in je postal strašno je slika popačena. V minuto, obraz je bil vse, kar je levo od slike. Začelo se je, da se razširi, postaja večja in ni bolj grdo kot zamera lashed ven na ego prepleteni ustnice. Obraz je bil tako blizu, da sem mislil, da bi lahko prišli ven in napad.
  
  
  Slišal sem krik v sobi in spoznal, je bil prihajajo iz okoli moje grlo. Segel je nadvse za to grozno obraz, poskušam, da trgati meso s svojimi golimi rokami, clawing na to, s prsti.
  
  
  Vendar nisem mogel doseči da. Krik je bil krik skrajnega nezadovoljstva in karonen obup ne bi mogli doseči bala Boga in uničiti ego. Po minuto, glas vlečena off in je bila tišina, ki je popačen obraz še vedno premika pred mano.
  
  
  Naenkrat
  
  
  Tanja njegov glas je zadonel po temi. "To je vaš sovražnik. To je človek, ki stoji med svoje ljudi in svobode. On je podel, grda žival, in je virov na trupla svoje ljudi. Imate vedno maral in se bal, ego, ampak zdaj se porabijo za obupan, kruta neizmerne revulsion. Sovražiš ego več, kot si jih kdaj sovražil nikogar ali ničesar v svojem življenju."
  
  
  Mislil sem, da moje prsi je, da bo razneslo od gnus in sovraštvo počutil sem se za njo popačeni obraz. Kar naprej je spomnil predsednik vile besede in clenching svoje pesti do svoje nohte strgal skozi svoje dlani.
  
  
  Končno slika, ki je izginil v temi, in je bil nadomeščen z drugim. Sprva je ne poznajo mene, potem sem se spomnil, o tem preko časopisov. To je bil Ameriški podpredsednik. Govoril je angleško, vendar je njegov ego razume popolnoma. Pojasnil je, da bi tesno sodelovala z Venezuelske vlade, in da Združene države bi ponujajo več ekonomsko in vojaško pomoč, da je Venezuelski predsednik je v moči. Kakor je govoril, njegov obraz spremenil. Ego je oči so bile vse bolj in bolj jezen, in ogabno, ogabno besede so bile injekcija ven iz ust.
  
  
  Ko svetnika končno prižgal, je bil močnim v znoj. Tehnik dvignil me je s stola in led me je nazaj v mojo sobo. Droge in prevladujoča čustva popolnoma prepustna moje energije. Moje noge so bile tako šibka, da sem komaj hodil.
  
  
  Nazaj v mojo sobo, tehnik, mi je pomagal, da bi sedel na posteljico in pogledala me je.
  
  
  Je vprašal. "Ali ste v redu?"
  
  
  "Mislim, da je tako."
  
  
  Je rekel prijazno. "To je vse potrebno za svoje poslanstvo."
  
  
  "Kje je Tanja Savich?"
  
  
  "Ona je zaseden z projekta."
  
  
  "Moram jo videti."
  
  
  "Bojim se, da je nemogoče."
  
  
  Njo, pogledal in ga. To je bil mladi Venezuelske imenovan Salgado. Ego je obraz pogledal sem pošten. Morda zato, ker je frankness je zagledal, jo videl, bleknil stvari, ki je sploh ni vedel, je bil mišljenja.
  
  
  "Je tudi ona ena kličejo mene? Je vse to potrebno tudi za ljudske demokratične revolucije?"
  
  
  Ego je oči zmanjšala na mene. "Ali dvomiš v to?" "Kaj pa je?" je vprašal nestrpno.
  
  
  "Jaz... ne vem. Jaz ne mislim tako. Včasih se počutim, kot da bom nor."
  
  
  "Niste nori. V bistvu, ste zelo zdravi zdaj." Ego je glas je bil pomirja.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako dolgo ste bili tukaj na kliniki?"
  
  
  Je obotavljal, kot če se sprašujete, ali da mi odgovorite. "Prijatelj prinesel ste tukaj večer pred zadnjo."
  
  
  "Ko bom pripravljen, da zapusti?"
  
  
  "Danes."
  
  
  On propped sam gor šibko na en komolec. "V dell sama?"
  
  
  "Zadnja faza bo konec, kasneje danes. Boste imeli nekaj več uvodni razredov. Naslednjič ne bo zelo prijetno za vas, ampak to bo konec, preden boste vedeli, da. To je nujno potreben del priprave za konferenco."
  
  
  "Kakšno delo je to?"
  
  
  "Ti bom povedal kasneje danes."
  
  
  Nenadoma so se vrata odprla in Dr. Kalinina prišel. On glared na tehnik. "Kaj je to? Zakaj ste še vedno z Senor Chavez?"
  
  
  Tehnik pogledal začuden. "Želi, da govori za nekaj časa."
  
  
  "Priti nazaj na delo," Kalinin je dejal kmalu.
  
  
  Salgado je obrnil in odšel skozi sobe.
  
  
  Gledal sem Kalinina pristop, meni. Nisem všeč ideja, kaj Rusi so bili delaš tukaj, in da so moji rojaki niso dovoljeno govoriti z menoj. A Venezuelske nadzor bi moral biti njegov revolucije, ampak Kalinina obravnava Salgado kot slabše.
  
  
  Kalinina mi je dal tesen nasmeh. "Zelo mi je žal, da sem vzel Salgado stran od vas tako nenadno, Senor Chavez, ampak on ima dolžnosti drugje. Se počutiš dobro?"
  
  
  "Fino," sem rekel.
  
  
  On je moj srčni utrip in ni rekel ničesar, medtem ko.
  
  
  "Zelo dobro. Morate počitek, in bomo prišli nazaj za vas po kosilu." Imate resno lekcijo, ki so pred vami."
  
  
  "Lahko sem res pustil to mesto prepozno nocoj?"
  
  
  Moj žepni nož ujel ego off straže. Vendar pa je po kratkem premoru, je odgovoril: "Da. Pripravljeni boste nocoj."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Sovražim, prestajanje zaporne kazni."
  
  
  "Vsi smo otroci," je rekel premišljeno. "Vendar pa se moramo, da žrtvuje za dobro revolucije. Ali ni to prav?"
  
  
  Je pokimal z njo. Kalinina nasmehnil tesno in levo.
  
  
  Sem zaspala za nekaj časa. Nenadoma je zaslišal svoj krik. Njeno prodajo na pograd je iskren, z močnim v znoj in tresenje. On je tekel tresenje roko čez usta, je videti na nasprotni steni. Ni bilo tako kot me je bilo strah, sem vedel tako veliko o njej, je vedel tako veliko o sebi. Morajo mi jih dal zdravilo. Imel sem še eno nočna mora.
  
  
  Videl sem, grdi obrazi s temnem prostoru in sliši kruto jezni glasovi. Vse je bilo pomešano z moje slike. Njen koša hoja po temni ulici z luger v njeni roki. Obrnil sem se v kotu, in nenadoma velik, zavite obraz se je pojavil pred mano. Ozrl se je kot predsednik, vendar je bil deformiran obraz visi v temi.
  
  
  Njen strelec zadel v luger znova in znova, ampak, da grde face le narejen mi smeh večno. Njegova usta so se odprla, ki ogrožajo pogoltniti z menoj. Dolgi, ostri zobje so se dogajali na mene. Nato ji je, zakričala.
  
  
  Potem, po kosilu, sem bil sprejeti nazaj v avto, prostora - so ga imenovali usmeritev sobi. Tehnik opozoril me je, da je ta seja bi bilo drugače, in on ni bil ne pretiravam. Tanja srečal me je v sobo, saj so bili vezalni me na stol.
  
  
  "To se dogaja, da je neprijetno," je dejal. "Ampak to bo konec, preden boste vedeli, da."
  
  
  "Sem mislil pred," sem rekel. "Vprašal sem vas, vendar pa so dejali, da ste bili preveč zaposleni, da bi me videli."
  
  
  Moški končal vezalni me dol in prečkala z eno od drugih avtomobilov. Niso ga uporabili prej. Imel je majhno nadzorni plošči, vendar je bilo na desetine utripa barvne luči na svoj boj.
  
  
  "Kaj so vam povedali, je res," Tanja je odgovorila.
  
  
  "Bo vidim, da je v vas še enkrat, ko sem pustite tukaj?"
  
  
  Ona se obrnil proč. "To je možno. Vse je odvisno od izida naloga."
  
  
  "Nič ne vem o poslanstvu," je vodja misije zanikali poročila, da se je pojavil v medijih.
  
  
  "Boste vedeli, kmalu dovolj."
  
  
  Tokrat so uporabili različne naprave - žice metal band na prsih in novo headdress. Tanja je prepričan, da je bilo vse kot je treba, in levo skozi sobe.
  
  
  So izklopili svetnik in je videl nekaj več fotografij v temi. Slike so bile celo bolj resnično od tiste, sem videl, da je jutro. Nisem dobil strel ta čas, toda vedel sem, da jutranji odmerek ni bilo povsem izginili še.
  
  
  Predsednik se je pojavil v sobi. On strel skozi množico, smeh, mahanje z rokami in nasmejan. Takoj, ko se je slika pojavila, je nasumice začel delati nekaj za mene. Tam je bilo grozno tlak v glave, bolečine pa je postalo skoraj neznosno. Kot njen oče gledal slike premakniti, agonija poglobila. Ona se boril za prosti sama, odpiranje in zapiranje ustih in mežikanje, ki boli. To le še slabše, dokler sem mislil, da moj cilj je bil tekoč, da eksplodira. Krik pobegnil me okoli nazaj grlu. Človek prekinil stran od množice in stekel k predsednika, brandishing velik mačeto. Rezilo povezani, decapitating predsednik, ego, in cilj je letel v množici, razlitje krvi povsod. Ljudje se smejali in smejali.
  
  
  Bolečina je izginila, in čutil je samo sladko praznino telesne udobje. Predsednik je bil mrtev, in sveta, ki je shranjena iz njegove tiranije.
  
  
  Upal sem, da je seja je bila končana, vendar to ni zgodilo. Druge scene, ki je napolnjena sobi kot predsednik dal javnega govora. Bolečina je prišel še enkrat, in odrinil proti Zapri, curling znotraj upreti hej. Vendar sem bil udari ga. Ta čas, grozno tlak v moji glavi je bila spremlja ostra bolečina v mojih prsih, kot da sem imel srčni napad. Sem slišal sam kričal, a bolečina ne bi šel proč. Človek je opozoril pištolo na predsednika in odtrgala nazaj emu je z glavo strel. Bolečina umirila takoj.
  
  
  Ampak spet soba je bila napolnjena s slikami, ta čas Ameriški Podpredsednik. Bil je gonilna črno Cadillac v uradnem paradi, in vedel je, da je Venezuelski predsednik je bil gonilna pred njim v avtu. Podpredsednik je bil oblečen v draga tanka linija, ki bo ustrezala, gestikulacijo imperialistically za množice. Tlak je prišel še enkrat, vendar tokrat ni bilo zožitve v mojih prsih, samo strašne bolečine v glavi. Kot posledica nenadne eksplozije dima in naplavin, Podpredsednik je bilo vozilo uničeno z nevidni bombe, in vsi v avtu je bilo ubitih. V začetku drugega soba, močne eksplozije je prišlo, in avto Predsednika Venezuela propadel. Bolečina je izginila za vedno.
  
  
  Jaz propadel v moj stol, kot so unfastened me in izklopili napravo. Dr. Kalinina je bil zraven mene, ampak jaz nisem videl, in da je prav tako dobro.
  
  
  "Najhujše je mimo," mi je rekel.
  
  
  Ko je bilo konec, me posluša in s svojo stetoskop, mi je pomagal iz stola in led me dol dvorani, da normalno projekcijski sobi. Tam je bil vgrajen v zaslon na daleč stran sobe, in tam je bil projektor kiosk na zadnji sobi.
  
  
  Kalinina dal naložen Luger v moji roki. On stared na njega blankly, še otrple iz brutalno seje. To je bil pištolo bi on strel ji okoli v svoji nočni mori.
  
  
  "Droge je že zmanjkalo," Kalinina mi je povedal, " in vaš odziv na različne dražljaje v ta del priprave se bo povsem naravno. Bo imel pištolo in naredil vse, kar si želite. . "
  
  
  To je samo strmel v velik pištolo. Vedel je, da je bil nemški pištolo, vendar iz neznanega razloga je povezano z zda. Ko sem bil težaven, da slika to, soba šel temno film pa se je začelo. Ti so bili resnično fotografije, predvidoma sprejeta v zadnjih nekaj dni na pre-konference, srečanja. Film je pokazala, predsednik hoja po stezi pred predsednik.
  
  
  Palacio de Miraflores, poleg njega Ameriški podpredsednik. Tam so snemalci okoli, in predsednik je bil mimogrede v pogovoru za njegov Ameriški gost.
  
  
  Kot številke na zaslonu, se je zdelo, da pristop me, močan občutek sovraštva rose v mojih prsih, in je čutil neprijetno smisel, smisel za intenzivno neugodje. Bolečina povečala z občutkom skrajnega gnusa. Nisem videl več. Moški, ki prihajajo, da mi je postala zelo resnično. Njen dvigne pištolo v svojo desno roko in ga ego v dveh številkah. Njen prvi cilj je bil predsednik. Njen je bil tresenje z sovraštva in bolečine, in znoj tekel navzdol moje čelo. On je potegnil sprožilec. Številke so hodili počasi proti meni. Njen, je bil besen. Njen revolveraša, ki potrkal pištolo znova in znova, in črne luknje nastala v tesen vzorec na predsednika prsih. Minuto pozneje, povod je bil potegnil v prazno tiskalno kartušo. Kljub temu, dva številke še naprej pristop, meni. On metali pištolo na njih, nato je pritekla do njih v fit besa. To hit trdo in močno padla na tla.
  
  
  Sergej vnel, in Kalinina mi je pomagal navzgor. Bil je zadihan in izčrpana. Zdaj, ko je film končan, bolečino in jezo, ki so odšli, vse okoli mene.
  
  
  "Zelo dobro," Kalinin bi rekel ti. "Veliko, pravzaprav."
  
  
  "Želim, da... dobili od tod," emu ji je povedal.
  
  
  "Vse prav," je dejal. "Ne bomo potrebovali boste vse do danes, ko ste zadnji seji. Lahko greš nazaj v svojo sobo."
  
  
  Bil sem sprejeti nazaj, bela soba z ležiščem in svojo težko klop. Zdelo več napornih neprespanih dni z njimi bele dihurje je že minilo, odkar sem se zbudil zjutraj. Sem zaspala za nekaj časa. Vendar tokrat ni bilo nočna mora. Namesto tega sem imel zelo podrobno sanje o tem, Tanja. Bila je gola v naročju. Toplo mehkobo za svoje telo porabi me, porabo me z željo. Vse moje čute so vzbudila - sem slišal njen čudovit glas in vonj opojni vonj ee medenina. In vse skozi arhivu, v vročini strast, je ohranila mi govorili: "žal mi je, Nick. Žal mi je, Nick."
  
  
  Nisem mogel razumeti, zakaj je bila uporabo, da tuje ime, vendar Stahl ni pravilno njo. Nisem skrbi, kaj me je imenovala. Nič ni bilo važno, ampak tople, zahtevne meso zvijati pod mano.
  
  
  Ona nenadoma sedel. Pomislil je Tanja in njena uporaba tujega imena. Nick. Kaj to pomeni? Sem sanjal, da v Luger, da Kalinina zaljubljen v mojo pest. Kot sem ležal tam čaka za njih, da bi me končno sejo, sem se spraševal, če tam ni bilo nekaj več v zadnjih nekaj dni, kot sem jo poznali, bolj kot to, ljudje so mi govorili. Vendar so imeli zakonito. Ti vedel vse o meni, vse o moji filozofiji in moje delo z gibanjem. Vsi smo delali za Vyacheslav o isti zadevi, in je imel, da jim zaupam.
  
  
  Ko so prišli, da me pick up, bi rekel, da je zgodaj zvečer in jaz bi se sprostila v nekaj urah po dober obrok. Odpeljali so me v usmerjenosti, pa ni pritrdite mi, da poseben stol. Namesto tega, so me prosili, da bi sedel na običajen stol ob Salgado. Potem ko je zapustila, in Tanja in Kalinina, ki je prišel v s tretjo človek, ruski imenovan Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov tesno sodeluje z vodjo gibanja," Kalinina pojasnil, da me.
  
  
  Njen pogled preusmerila od moških, da Tanja. Ona, ki se vežejo papirjev pod njeno roko. Ona mi je dal trhlih nasmeh.
  
  
  "Ali začnemo?" "domače?" je vprašala.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Začnimo."
  
  
  Jih potegnil do tri stole in igral to igro, obrnjena proti " mi, moški na obeh straneh Tanja. Ona postavlja papirjev na njenem naročju. Dimitrov stared me povlekel, kot če trudijo, da bi ocenili, moje najgloblje misli in občutke.
  
  
  "Prosimo vas, da vzamete drugo potek terapije," Tanja je dejal. "Potem boste pripravljeni."
  
  
  Kalinina je bila priprava injekcije. Nagnil se je naprej v svojem stolu in mi je dal injekcijo. "Boste dobili le majhno količino pomirjevala ta čas,"je dejal," ker bomo javnost takoj po tem, ko je seja zaključena." Kot tekočino, ki je začel moj veno, je izvlekel iglo in pritisnil na bombažno blazinico na drobne rane.
  
  
  "Zdaj," Tanja je dejal v svojem gladko, tihi glas,"boste počutili zelo sproščeno in mirno." Njen glas hummed, umiritev moje možgane, in kmalu ji je ego, ki je bil na njeno milost. Bil je popolnoma ubogljivi.
  
  
  "Ta čas, bom zahteval, da odprejo svoje oči, vendar vam ni treba iti okoli globoko trance. Na število pet, boste odprli oči, pa vam bo ostal v hipnotično stanje."
  
  
  Ona šteje počasi. Ko je rekel, pet, moj odprl oči. Njene oči darted iz enega obraza v drugega. Bil sem popolnoma zaveda vse, kar je okoli mene, ampak sem bil še vedno v stanju visoke evforije. Sem bil popolnoma sproščen in je vedel, da sem bil popolnoma na milost, ki glas.
  
  
  "Ste bili izbrani za najbolj pomembno poslanstvo"
  
  
  To je kraju v Rusijo, da je revolucija je sprejela po vsem, " Tanja je dejal resno. - Dan po jutrišnjem, v Caracas konferenca bo potekala. Tam se bo zjutraj in popoldne seje. Predsednik Venezuele, Podpredsednik Združenih držav amerike in drugi dostojanstveniki bo prisoten. Konferenca bo potekala v Palacio de Miraflores.
  
  
  "Boste šli na popoldanski seji tik pred konferenca se sestaja enkrat. Boste dobili bokal vode, ki lahko premaknete v prostor. Ko se igra začne znova, naprava, skrita v decanter bo ubiti vsi v tej sobi."
  
  
  A shiver užitka strel skozi mene.
  
  
  "Ne boste uporabili orožje za ubijanje svoje sovražnike, kot ste poskusili storiti prej. Vendar vas bo ubil ih. Si razumel?"
  
  
  "Da, razumem jo."
  
  
  "Vaš obraz bo videti drugačen, ko se zbudite iz tega transa. Bomo, da boste videti kot Ameriški vohun imenom Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," je ponoviti. Nick! To je tisto, kar Tanja me klicali v moje sanje. Je bila slutnja, kot sanje o Luger.
  
  
  "Boste vstopili v stavbo, pod imenom Nick Carter. Član naše skupine bo vam decanter s skrito napravo. Bi decanter v konferenčni sobi in dal ego na stol. Si bo to lahko naredil, ker je Nick Carter, ki smo se znebili, ki ima najvišjo stopnjo sprejem na konferenci."
  
  
  "Razumem," sem rekel.
  
  
  "Za naslednja dva dni, vam bo prikazovala Nick Carter okoli vas. Jaz grem za branje datoteke zdaj o tem agent in boste morali spomniti vseh podrobnosti, tako da boste lahko uspešno izdajali Carter. Poleg tega, boste imeli določeno znanje o osebi globoko v sebi. Uporabite lahko le dovolj tega znanja za dokončanje svojega učlovečenja, in nič več ."
  
  
  Bila je branje člankov na njenem naročju. Informacije, ki je enostavno zapomniti. Nekako se je zdelo zelo dobro seznanjeni z mano.
  
  
  "Ona je bila tista, ki je minilo sama off kot Ilsa Hoffman," Tanja sklenjena. "In potem, ko smo sprostitev, boste o tem takoj obvesti Furmani' šef, David Hawke. On bo vprašal, zakaj ste bili iz na dotik za dva dni, in on bo vprašal kolega me, komu je ve kot Ilse Hoffmann. Boste rekli, da si šel z mano v državi vile za nekaj dni, saj si je želel, da se preveri me, zdaj pa ste prepričani, da sem preko sum."
  
  
  "Ja," sem rekel. "Nad sum." Informacije, ki je bila neizbrisno zabeležili v moje možgane.
  
  
  "Boste izdajali Nick Carter tako natančno, kot veste, kako, delaš vse, kar se pričakuje od vas, dokler opoldne na dan konference. Potem, boste prezreti naročila, ki jih lahko vam in glavo, da palace. Morate biti v koridor odprtih pri vhodu v Rivne Konferenčni Dvorani na eni uri popoldne. V tem času, naše oseba pristop. Nen bo nosil temno modro obleko in rdečo kravato z bel nagelj na river. On bo pa imate to decanter, da je okrog njih, ki bo uporabljen za pogajalsko mizo." Vzela je veliko, bogato okrašen decanter iz Dimitrov. "V notranjosti, pod lažno dnu, bodo te naprave."
  
  
  Ona skrbno odstraniti elektronski pripomoček. Zdelo se mi je, fancy tranzistor radio.
  
  
  "Naprava je nadzorovana z daljinskim upravljalnikom. Oddaja zvok v širokem frekvenčnem območju, širši kot karkoli prej razvil. Na določenih frekvencah in ravni glasnosti, zvok uničuje centralnega živčnega tkiva. Zelo kratka izpostavljenost vodi v bolečo smrt."
  
  
  Ona zamenja pripomoček v bokal. "Naprava bo usposobljen za želeno frekvenco pomočjo daljinskega upravljalnika potem v dnevni seji nastavitev. V roku nekaj minut, da bo ubil vsakogar, v earshot, vendar to ne vpliva na vsakogar, zunaj prostora. Potem ko je opravila svoje delo, bo imela veliko nižji zvok, ki se bo zvok še vedno zelo visoko, da izpolnjujejo vaša ušesa. Boste lahko slišali ta zvok zunaj konferenčni sobi, kjer boste lahko nahaja ."
  
  
  "Bom, slišite zvoke zunaj konferenčni sobi," je ponoviti.
  
  
  "In po naših oseba, ki vam daje vodo decanter, da boste šli, da policisti na dan sobe in povejte jim, da palace osebje prosila, da poda decanter tako, da je sveže vode za konferenca članov. Ker Nick Carter ima dovoljenje za vstop v konferenčni sobi, se vam bo omogočilo, da sprejmejo decanter v notranjosti in kraj ego na stol. Pustite ego ob steni, in se druge decanter v popravilo v najbližji servisni prostor v koridorju. boste bivanje stran od neposredni bližini, dokler ne boste videli, da ima vsakdo vstopil v konferenčni sobi za popoldanski seji.
  
  
  "Ko slišite piskav zvok po sobi, boste vedeli, da ima naprava opravila svoje delo. Zdaj pa me pozorno poslušajte." Dimitrov je vstal in se obrnil gumbom na majhnem pisalnim strojem v naslednji tabeli. Ona se je slišal z visokim glasom krik, ki zanikajo poročila v medijih o hrupu nekaterih letal.
  
  
  "To je zvok, boste slišali."
  
  
  Ego glas, se ustavil za trenutek. "Ko slišite to," je dejal počasi, " ga boste zapomnili za vse, ki je bil pokopan v vaši podzavesti. Se boste spomnili vsega, kar sem vam rekla, da ne, da se spomnimo prej. Se boste spomnili vsega, kar se je zgodilo, preden si prišel k tej kliniki. Ampak ne spomnim ničesar, kar se je zgodilo tukaj. To bo razodel resnico, ampak bo privede do resnih zmedo. Vam priznam, da prvi matematiko države, ki govori, da vas posadili smrti naprave v konferenčni sobi. Je to vse jasno? "
  
  
  "To je vse jasno," sem rekel.
  
  
  "Tudi, ko je naš človek rokami ga decanter, bo rekel:" Viva la revolución! Te besede okrepili svoje odločenosti, da bi ubil Venezuelskega predsednika in Ameriški, in se boste počutili veliko pozivam, da sprejmejo decanter v prostor, kot je njen. Sem naročil vas."
  
  
  "Viva la revolutión," sem rekel.
  
  
  Kalinin vstal, šel za mizo in vzel luger on je dal, in stiletto v svoji scabbard. Podal mi je pištolo.
  
  
  "Dal pištolo," Tanja je dejal. "V scabbard na stidet mora biti priložen k vaši desni podlakti."
  
  
  Jaz sem se ji navodila. Orožje se počutil neprijetno in nerodno. Kalinina mi je prinesel temen suknjič in kravato, in Tanja mi je rekel, naj ih nad moje orožje.
  
  
  "Orožje je pripadal Nick Carter," Tanja je dejal. "Boste vedeli, kako jih uporabljati. Švedi so imeli tudi ego."
  
  
  Dimitrov sklonila in zašepetal nekaj Tanja uho. Ona prikimala.
  
  
  "Ne boste poskus, da se vrnete do vašega stanovanja na Avenida Bolivar. Boste tudi ne, se obrnite na Lynch Mobs ali kdorkoli, ki so povezane s tem poslanstvom, ne pa tudi osebje te klinike."
  
  
  "Zelo dobro," sem rekel.
  
  
  "Zdaj, Rafael Chavez, ki vam bo prišel ven na hipnozo, ko sem štetje navzdol, od pet proti ena. Boste lahko tekoče govori angleško, in to je jezik, ki ga bodo uporabljali, dokler ne boste zaključili svojo misijo. Boste pripravljeni za dokončanje misije in vas bo spremljal vsa moja navodila, točno tako.
  
  
  "Začela bom bibl zdaj. Pet. Ste Rafael Chavez, in vas bo spremenila potek Venezuela je sodobni zgodovini. Štiri. Vaš predsednik in Namestnik Predsednika Združenih držav amerike so vaši smrtni sovražniki. Še niste dale veliko misli. brez namen, ampak da bi ubil teh dveh moških, kot smo načrtovali. Dva. Ko se zbudite, ne boste vedeli, da ste bili pod hipnozo. Si ne bo zapomnil imena tistih, ki so tukaj z vami, ampak ste se naučili, da smo prijatelji revolucije, ki ste se pripravili za svoje poslanstvo ."
  
  
  Ko je dosegla številka ena, scene, pred mano se je zdelo, da bi zabrisali za minuto, nato pa je postal osredotočen znova. Njene oči darted iz enega obraza v drugega.
  
  
  "Se počutiš vse pravice, Raphael?" "Kaj je to?" je sladko mlada ženska vprašal.
  
  
  "Počutim se odlično," hej, je odgovorila, da ji je v angleškem jeziku. Presenetljivo je, da sem rekel, da je brez težave.
  
  
  "Hema boste v naslednjih dveh dneh?"
  
  
  "Nick Carter, Ameriški vohun."
  
  
  "Kaj boste storili, ko vas zapustijo tukaj?"
  
  
  "Poročilo matematike večjih imenom David Hawke. Jaz bom povedal Emu, da sem bil z vami - Ilse Hoffmann-v Kadi je ni."
  
  
  Dober. Pojdi pogled na sebi."
  
  
  Njen, se je v ogledalo. Ko sem videl v obraz, je videti drugačen. Oni spremenili svoj videz, tako da sem pogledal natanko tako kot Nick Carter. Segel je v njegov suknjič in potegnil Luger . Wilhelmina je ime zasvetil skozi mojo glavo. Ni imel pojma, zakaj. Kakorkoli, to ni zdelo pomembno. Je izvlekel vijak vstavite in vložkov v pištolo je vložek. Bil je presenečen s svojo sposobnost, da ročaj orožje.
  
  
  Obrnil se je nazaj za tri okoli njih. "Ne vem, vaša imena," sem rekel.
  
  
  Ljudje so se očitno nasmejan contentedly. Vendar pa, dekle spregovoril. "Ste vedeli, da smo prijatelji. In prijatelji revolucije."
  
  
  Njen obotavljal. "Ja," sem rekel. Svojo pištolo opozoril na prižgal eno po sobi in squinted skupaj sod. Bilo je čudovito orodje. Ego dal nazaj v svoj tok.
  
  
  "Mislim, da ste pripravljeni," dekle je dejal.
  
  
  Njen pogled lingered za trenutek. Vedel sem, da je bil nekaj dogaja med nami, ampak sem mogla spomniti njenega imena. "Svojih pripravljen." Čutil sem nenadno željo, da bi dobili ven, da ne najbolj pomembna stvar v mojem življenju - poslanstvo ti ljudje so pripravljeni za mene.
  
  
  Človek v poslovno obleko spregovoril. Ego je zvenel precej avtoritarnih. "Potem pa pojdi, Raphael. Pojdi na konferenci v Caracas in ubiti svoje sovražnike."
  
  
  "Menijo, da je to naredil," sem rekel.
  
  
  Sedmo poglavje.
  
  
  "Kje za vraga ste bili, po meri?"
  
  
  David Hawke stomped, skozi sobi hotela v črni bes. Ego je sive lase bil disheveled, in tam so bili globoko linij okoli njegovega hladno modre oči. Nisem vedel, Američani so sposobni takih izbruhe.
  
  
  "Bil sem s punco," sem rekel.
  
  
  "Dekle! Za dva dni? Pomembne dogodke, ki so nastali v svoje prezgodnje počitnice. Ne bi bilo slabo, če si prišel tukaj za sestanek."
  
  
  "Zdelo preveč zanima preveč hitro," sem rekel. "Sem potreboval, da bi ugotovili, če je bila v uporabi, je proti nam na kakršen koli način. Me je povabila, da država vile za nekaj dni, in ne morem priti v stik z vami, preden smo odšli. Ko smo prišli do vile, nisem imela priložnost v stik z vami."
  
  
  Hawk squinted na me, in sem se bal, je videl, da me preko mojega preobleki. Bil sem precej prepričan, vedel je, da nisem bil Nick Carter, in je bil samo igranje igre z mano.
  
  
  "Je, da je celotno zgodbo?" "Kaj pa je?" je vprašal tartly.
  
  
  On ni verjel. Imel sem improvizirati. "No, če morate vedeti, svoje bolne. Sprva sem mislil, da je dekle imelo zastrupljena mano, vendar je bilo samo hudo primeru turistične bolezni. To ne bi vam vse dobro tudi, če bi se lahko, da stik."
  
  
  Kakor je govoril, njegove oči so bile določene na moj obraz. Končno so zmehča malo. "Oh, moj Bog. Smo na pragu vrhunec naša največja naloga v letih, in ste se odločili, da zbolijo. Dobro, mogoče je moja krivda. Morda odrinil jih je preveč trd."
  
  
  "Žal mi je, gospod," sem rekel. "Vendar sem moral preveriti na dekle. Zdaj sem prepričan, da je zunaj sum."
  
  
  "No, mislim, da je nekaj, pa čeprav je to nekaj negativno."
  
  
  "Morda je bila divja gos chase," sem rekel. "Kakorkoli že, njegova nazaj na delo. Kaj je novega?"
  
  
  Hawk potegnil dolgo Kubanskih cigar. Je malo off nit in valjani ego v usta, pa ni lahka. Sem imel močan občutek deja vu - Hawk v drugem kraju, ki počne isto stvar. Vsa ugibanja in utripa nemogoče pol-spomini me živčnega.
  
  
  "Podpredsednik je odšel jezen. On pravi, da smo overreacted z varnostnimi vprašanji. On je zajeto več CIA zaposlenih in zahtevne dodatne Tajne Službe fantje domov. Rekel je, da je neprijetno za pritisnite, da so vojsko varnostnikov okrog, kot da mi ne zaupate Venezuelske policiji."
  
  
  "To je škoda," sem rekel. Na dell sama, vse je bilo v redu. Manj Američanov imam okoli, da delujejo, lažje moje delo bo, ko sem prišel na konferenco.
  
  
  "No, obstaja še vedno veliko ljudi, ki so v palači, s pištolami v svoje žepe. N7 imenovala, ko je mislil, da si lahko na spodnji šest-stopala luknjo nekje."
  
  
  Prvič, sem spoznal, da je eden od razlogov Hawke je bil tako jezen je bil, ker je bil res skrbelo me je. Ali bolje, o Nike Carter. Nekako to spoznanje dotaknil se me je in sem se znašel razmišljanje, da je Carter je usoda je bila meted do vigilantes.
  
  
  Sem jo vprašala. "N7 je Glina Vincent?"
  
  
  "ja. Strelski v tretjo hotel, Las Americas. Njen emu ji je povedal, da preverite svoje izginotje." Je rekel sarkastično ," Je zdaj lahko premaknete na več pomembnih zadevah. Nocoj, Podpredsednik je udeležbo na posebnih strani, ki je običajno potekala v vrtovih Ameriškega Veleposlaništva. Predsednik Venezuele bo zagotovo pokažejo. Ker je konferenca bo potekala jutri, želim, da se začne ob posebnih osebni varnostni ukrepi, še posebej za vse dogodke, ki niso vključene v prvotni urnik." Bil je žvečilni na cigar.
  
  
  Omemba teh sovražnikov, ljudi, ki me flush. Bil sem premagati tako vroč val sovraštva, in sem imel, da po svojih najboljših močeh, da vsebujejo. Ena napačna poteza z Hawk pokvaril naloga.
  
  
  "V redu, jaz bom tam," sem rekel.
  
  
  "Ali ste res v redu, Nick?" je vprašal Hawk nenadoma.
  
  
  "Seveda, zakaj pa ne?"
  
  
  "Ne vem. Ste pravkar pogledal različne za trenutek. Tvoj obraz se je spremenil. Ali ste prepričani, da še vedno niste bolni?"
  
  
  Bilo je hitro sprejela priložnost. "To bi bilo mogoče," sem rekel. "Nisem povsem sam danes." Sem mislil, da je v vsakem trenutku bi mu razkrila svoj prikriti in bi morali ubiti ego po luger v moj žep. Njen ego ne želi, da bi jo ubil. Zdelo se mu je, kot dobra oseba, tudi če je bil samo eden v bližini sovražniki. Vendar vsakdo, ki je dobil na način moje poslanstvo, bi morala biti odpravljeno, ni alternative.
  
  
  "Dobro, res niso sami," Hawk je dejal počasi. "Sem bil tekoč, da vam pošljemo na veleposlaništvu preveri, če obstaja nekaj pomočnikov, ki bo v palači jutri, ampak jaz ne mislim, da ste pripravljeni za to. Vi bi bolje ostali do večera. "
  
  
  "Da ne bo potrebno, gospod," sem rekel. "Jaz bom z veseljem šel na veleposlaništvo in..."
  
  
  "Prekleto krojač, N3! Veste bolje kot trdijo, z mano. Samo pojdi nazaj v svojo sobo in tam ostanejo, dokler vas potrebujejo. Poklical bom, ko je čas, da gredo na veleposlaništvu."
  
  
  "Da, gospod," sem rekla tiho, hvaležen za priložnost, da bi se izognili več stik z Američani, kot je bilo nujno potrebno.
  
  
  "In ne nered s to prekleto dekle," Hawk vpil name.
  
  
  * * *
  
  
  Veleposlaništvo vrtovi so lepe ves čas, vendar pa ta večer so bili še posebej veličastno. Ni bilo luči povsod. Ognjeni žar in mize s hrano so ustanovljene za goste. Na enem koncu vrta je bil igrišče, kjer band igral ves večer.
  
  
  Sokol in Vincent so bili z mano, ampak mi ni govoril, da drug drugega še.
  
  
  Vincent je srečal njen prej v kopalnico. Smo izmenjali pozdrave, in bil sem precej v zadregi. Vedel sem, da bi morala vedeti, njega, ampak nisem bil pripravljen za obraz drug AX agent. Sem imel, da sam blef v času našega pogovora, in sem se bal, da nisem bil prepričan. Vincent je govoril na kratko o AX poveljstva in prejšnjo nalogo, imeli smo delali skupaj. Pustil sem mu govori in samo strinjal z vsem, kar je rekel.
  
  
  Podpredsednik pokazala precej zgodaj zvečer. Njen ego je poskušal, da bi se izognili njo v celoti. Njegov obraz in glas, izzvan tako močna čustva v meni, da sem bil prepričan, da bi mi razkrije moje kritje, če sem ga spoznala oči v oči. Njo, ki je šel do pasu, in samo poslušate jih igrajo. Glasba je lepa, in je bil veseli dan, ko je moja domovina bi bili osvobojeni od tiranije. Za prvi čas v urah, je začel, da se sprostite.
  
  
  Toda sreča ni mogel upreti. Ona slišala glas za njo, in to je bilo grozno glas Ameriški podpredsednik.
  
  
  "Mr. Carter."
  
  
  Obrnil se je, da pogled na emu je obraz in se počutil grozno tlak v njegov prsni koš, vendar pa se je boril v neizmerne revulsion. Stalni med podpredsednik sta bili dve člani Tajne Službe, ki je pokimal proti meni.
  
  
  "Gospod Podpredsednik," je rekla ostro.
  
  
  "Ne verjamem, da ste srečal s predsednikom," je pošast je dejal. On je opozoril na približuje slika, in to je bil človek, sovražil najbolj na svetu, ki so ga videli. Je bila naravnost, s katerimi se soočajo in trden človek, navidez neškodljive stari človek s širokim nasmehom in prsi, polne trakovi in medalje. Vendar sem vedel, kaj je zastopana, in to je moj želodec obkladek. Prišel je, da stojijo ob nas. Dve plainclothes policisti in zdravniško osebje je bilo zadaj.
  
  
  "Gospod Predsednik, to je eden najboljših mladih v našo posebno storitev," Namestnik Predsednika, je dejal. "Mr. Carter."
  
  
  "To je veselje, da sva se spoznala, Mr. Carter."
  
  
  Bližina, ki se soočajo se moje jeze skoraj neobvladljivi. Je boril velika pozivam, vrgel je sam na njega in solza mu da kos s svojimi golimi rokami. Znoj je izbruhnil na čelo, in sem se počutil močnega zaostrovanja v mojih prsih, ki je bil še vedno oblečen dreadlocks in dreadlocks. Sem imel glavobola tako slabo, da sem mislila, da je bil tekoč, da eksplodira.
  
  
  Sem vdihnil, in se obrnil proč od dveh moških. Sem potreboval, da potegnite sam skupaj, vendar nisem vedel, kako to storiti. Ozrl se je okoli z mračni obraz. "Z veseljem, Gospod Predsednik," sem rekel.
  
  
  Vsi so me gledali, kot sem izgubil moj um. Varnostno osebje je študiral mi je tesno.
  
  
  "Imate prav, mladenič?" Predsednik vprašal.
  
  
  Moje oči se boril, da izpolni svoje. "Oh, ja," sem rekel hitro. "Jaz pa bo vse v redu. Pravkar sem imel teči z nekaj turistov."
  
  
  Podpredsednik je gledal obraz, ki je tesno. "Bolje bi dobili nekaj počitka, Mr. Carter," je rekel tiho. Trenutek kasneje so govorili, da je Ameriški veleposlanik.
  
  
  V njeno nenadno obup, se je izkazalo, da jim sledijo. Moja roka je šla v mojo jakno. Je bil tekoč, da izvlecite Lugers in jih ustrelili v glavo. Ko pa se ji je zdelo, hladni kovinski pištolo proti njeni roki, je prišla na svoje čute. To ni načrt, in je moral ubogati ukaze. Je izvlekel roko in obrisal znoj na svojo jakno. Njen, tresenje vse več. Pogledal sem, da vidi, če je kdo opazil moja dejanja, in ko sem se obrnil nazaj v stavbo, sem videl moj AX kolega Gline-Vincent me gledali. On je gledal ves čas.
  
  
  Boj panike, sem hitela nazaj veleposlaništva stavbe, za moške sobi. Sem bolna in se bal sem, da bom vrgel gor. Njen glas je bil še vedno trese, in zdelo se mi je, gol-votum-votum je, da bo crack.
  
  
  V kopalnici, mu vlije hladne vode na glavo in se leaned močno proti koritom. To je bil vrgli okoli glave obraze, in bolečina in slabost začel izginejo. Ko je njen oče obrnil, da bi našli brisačo, Vincent je bil tam.
  
  
  "Kaj je narobe z vami, Nick?" je vprašal.
  
  
  Obrnil sem se stran od njega in posušene sam. "Nekaj mora jedel narobe," sem rekel. "Mislim, da ona je še vedno malo ven iz svojega uma."
  
  
  "Izgledaš grozno," je vztrajal.
  
  
  "Počutim se dobro, zdaj."
  
  
  "Ne mislite, da bi videti veleposlaništvo zdravnik?"
  
  
  "Tailor, čiščenje. Je res vse v redu."
  
  
  Ni bilo dolgo, tišina, kot je grobo česana njene lase.
  
  
  "Imel sem nekaj za piti, da v cafe v Bejrutu, ko smo delali skupaj," je dejal. "Spomnite? Vi mi je pomagal, da se okoli tega. Pravkar sem poskušal vrniti uslugo."
  
  
  Nekaj globoko v moji možgani so se odzvali, ko je omenil incident v Bejrutu. Imela sem zelo kratek vizijo Gline-Vincent, ki spadajo proti stari zid, in sem bil, da bo pomagalo em priti nazaj na noge. Po hipu, scene, je izginil, in se je spraševal, če bi mislili na vse.
  
  
  To me je šokirala. Glina Vincent nikoli spoznal v svojem življenju. Kako bi spomnim se, da so z njim v Bejrutu? Njen še nikoli ni bil zunaj Venezuela, razen če je njen je bil v ZDA. Ni vedel ničesar o Libanonu. Ali je bil njen še vedno tam?
  
  
  Še enkrat, sem imel občutek, da nekaj, kar je bilo skrito pred mano v ambulanti v moji preteklosti. Nekaj zelo pomembnega. Toda morda je bilo narobe. Morda drog spodbudilo mojo domišljijo, tako da sem lahko prišel gor s prizori, ki bi mi pomagal vlogo Nick Carter.
  
  
  "Se opravičujem," sem rekel. "Cenim vaš interes, Gline."
  
  
  Nasmehnil se je, na kratko, potem pa njegova skrb je vrnil. "Nick, kaj za vraga ste bili delaš tam, ko je nekdo govoril, da si?"
  
  
  "Kaj misliš?" Vprašal sem jo, obrambno.
  
  
  "No, za minuto je izgledalo, kot da ste bili dogaja, da se vaš Luger. Kaj se dogaja?"
  
  
  Njen um je potekal skozi več možnih odgovorov. "Ah, da, da. Mislim, da svoje precej živčni. Videl sem, fant doseči v njegov suknjič, in za minuto sem mislil, da je dosegel za pištolo. Njo, počutil kot idiot, ko je izvlekel handkerchief."
  
  
  Naše oči srečale in zaklenjena, kot Vincent oceni moje revmatizmu. Če je izpodbijal me, jaz bi moral ubiti ego odkrito tukaj, in to bi pomenilo velike težave.
  
  
  "Vse v redu, kolega," je rekel. Stahl je ego glas je mehkejši. "Vi bi bolje počitek, tako da se boste počutili bolje, jutri."
  
  
  Njo, pogledal in ga. Bil je alapaha človek z rdečkasto lase, verjetno v svoji sredi tridesetih let. Imel je odprt, pošten obraz, a vedel sem, da se je lahko težka.
  
  
  "Hvala, Glina," sem rekel.
  
  
  "Pozabi."
  
  
  Za preostanek večera, sem se potrudil, da ostanejo proč od glavne dejavnosti. Sokol se je pojavila na neki točki, ko vsi gledali skupina plesalcev in je stal poleg mene.
  
  
  "Vse se zdi normalno?" "Kaj pa je?" je vprašal, ne me gledali.
  
  
  "Da, gospod," sem rekel. Zanima me, če emu Vincent Kara mi je povedal.
  
  
  "To ne zdi se, kot jih potrebujejo, da ostanejo tukaj za dolgo, Nick," je dejal. "Jaz sem tudi pošiljanje Vincent nazaj na ego vse. Vendar sem se vidimo v palači jutri zgodaj zjutraj. Čeprav je vse, kar se zdi v redu, imam še vedno ta občutek o opozorilo. Ste opazili osebo, ki je bila zalezovanje vas? "
  
  
  Še neznane scene odvrtelo po glavi - človek, ki stoji v beli sobi holding me s pištolo. Ne, to je bil koridor, ne sobo. Sem se dotaknil z roko čez čelo, in Hawk stared na mene.
  
  
  "št. No, njen ego ni videti." Kako je vedel, kakšen človek je on govoril? Nič ni bilo omenjeno v datoteko, ki moji tovariši prebral, da me. Razen, če ste jo pozabili.
  
  
  "Nick, ali ste prepričani, da ste v redu?" "Z Vincent tukaj, sem verjetno bi lahko opravili brez tebe."
  
  
  "Jaz sem v redu!" je rekel ji je, nekoliko narasla. Pogledal sem Sokol, in on me je pogledal grimly, žvečilni na ne sveti cigar. "Se opravičujem. Vendar sem občutek, kot da sem potrebna na konferenci, in želim biti tam."
  
  
  Poskušal sem, da ne slišite raw panike v njen glas. Če Hawk postane mi vse več varnosti, jaz ne boste mogli dokončati svoje poslanstvo.
  
  
  "Vse prav," je končno dejal. "Se vidimo jutri, sin."
  
  
  Nisem mogel poglej ga. "To je pravica."
  
  
  Sokol je hodil po vrtu, in njen bilo več. Nisem hotel, da gredo nazaj v hotel. Potrebujem pijačo. Vzel sem taxi El Hardin, ker sem se počutil osamljenega, in iz nekega razloga sem povezane ta kraj z dekletom v kliniki. Ko njen prišel v notranjost, njen je bil presenečen, da vidite, ji je sedel na mizo v kotu. Bila je sama, srkanje vrč vina. Videla me takoj.
  
  
  Boste tudi ne, se obrnite na Lynch Mobs ali kdorkoli, ki so povezane s tem poslanstvom, ne pa tudi osebje te klinike.
  
  
  Obrnil se je stran od Zapri in šel k mizi, na drugi strani sobe. Počutil sem se grozno pozivam, da gredo z njo, ji povem o moji problemi, vzel v posteljo z mano. Ampak ona sama mi je prepovedal, da bi stik. Natakar je prišel in ji naloži, a konjak. Ko je odšla, sem pogledal gor in videl, da je sedel zraven stola.
  
  
  "Dober večer, Raphael." Ona se usedel poleg mene. Bila je še lepša, kot jo je spomnil.
  
  
  Njeno ime je nenadoma izstrelil v mojo glavo iz globine moje podzavesti. "Tvoje ime je... Tanja." Pogledal ji je naravnost v oči. "Jaz sem naj ne bi vedeli, da sem jaz?"
  
  
  "Ne, ampak mislim, da vem, zakaj si to. To je vse prav."
  
  
  "Jaz ne bi smelo biti z vami, če bi jaz?"
  
  
  "Bil sem vprašal v stik z vami. Če želite izvedeti, kako se počutiš in preverite, ali ste sprejeli kot Nick Carter."
  
  
  "Motila sem se za njim," sem rekel. "Toda ena se imenuje Hawk je preveč skrbi moje dobro počutje. Bil sem predstavil predsednik ta večer, in je bil zelo nesramen, za minuto. Ampak mislim, da sem naredil Hawke mislim, da je bilo v redu. "
  
  
  Tanja je lep obraz potemni. "Hawk je edina oseba, ki lahko prekine ta celotne misije. Boste morali prepričati ego na vsak možni način, da ste Nick Carter, in da lahko svoje delo opravljate na konferencah." Njen glas je bil napeti in nujne. "Nujno je, da imate dostop do konferenčni sobi med odmorom za kosilo."
  
  
  "Razumem, Tanja," sem rekel. Njen hotel
  
  
  odpeljite jo v mojih rokah in poljubil. "Pridi v mojo sobo," sem rekel. "Za nekaj časa. To... pomembno mi je."
  
  
  "Hawk lahko gledal na vas," je rekla s tihim glasom.
  
  
  "Ne, to ni všeč. Prosimo, da prihajajo tukaj za malo."
  
  
  Ona se obotavljal za trenutek, nato sklonil in nežno dotaknil mojega obraza. Vedel sem, da je bil boljši od mene. "Jaz bom tam v pol ure."
  
  
  "Jaz bom čakal."
  
  
  Štirideset in pet minut kasneje, sva stala v šibki svetlobi hotelska soba, in Tanja grobo objel njo. Bila je poljubila, ee, in ji jezik zdrsnila v usta. Ona pritisnete njene boke proti meni.
  
  
  "Oh, Rafael," je vdihnil.
  
  
  "Sleci se," sem rekel.
  
  
  "Ja."
  
  
  Mi slekel v temi. Nekaj sekund kasneje, smo bili obe goli in strmel hungrily na vsaki drugi. Tanja je bila ena izmed najlepših žensk, da bi ga kdaj videl. Moje oči se je v njeno polno, okrogle prsi, vitek pas, zaobljeni boki, in dolgo, gladka stegna. In me je očarala s svojo mehko, čuten glas. Glas, ki je govoril tako tiho in prepričljivo, da me v ambulanti. Tam je bil dodatno magnetizem med nas, ker tega posebnega odnosa. Sem craved organ, ki je pripadal, ki pomirja, beckoning glas, glas, ki je imel takšno moč nad mano.
  
  
  Odšla sva skupaj na posteljo in jo je poljubil ji je, vleče ji blizu in občutek jo usposobljeni prsi pritisnite proti meni, ki se gibljejo z rokami nad otekle krivulje, ki ji stegna.
  
  
  Bili smo tako dihanje, močno. On jo sprosti, in je sedel na postelji, ji je smetana barve obliki videti kot krema proti bele liste. Spomnil sem se ji strastno trenutkov v moji sobi na kliniki. Nenadoma sem imela en spomin, v arhivu imel sem sanjal o v kliniki. Videl sem, Tanja iztegnjena pred mano namesto posteljo, me povabili, da se ji pridruži z njeno celo telo. Je bil to le sanje? Ali se je to res zgodilo? Bila je strašno zmeden.
  
  
  Svojo klop je v postelji in klop je zraven nje, obrnjena proti njej. Se je dotaknil gorenja ustnic z lastno, nato tekel njegove ustnice navzdol njenega vratu in ramen.
  
  
  "Ali imate sedež v Caracas?" Vprašal sem ga, med poljubi.
  
  
  "Zakaj mislite, da, da," je odgovorila, začuden.
  
  
  "Ali imate širok sofe v vašem stanovanju?"
  
  
  Ona me je pogledal, in sem mislil, da sem videl strah v njenih očeh. "Zakaj sprašuješ?"
  
  
  Sem ji rekel. "Da je, kjer sva se prvič ljubila, mar ne?" Kot si rekel, to ni bilo v mojem stanovanju. Nimam tak kavč v moje stanovanje." Pokazali so mi nekaj fotografij mojih apartma na Avenida Bolivar.
  
  
  Tanja pogledal razburjena. "Ali je to pomembno?" je vprašala.
  
  
  "Ni res," sem rekel, poljubljati. "Da je pravkar zgodilo, da me je, ko sem videl, če si tukaj."
  
  
  Njen obraz sproščen znova. "Imaš prav, Raphael. To je moje stanovanje. Bil sem samo preverjanje ven na kliniki, da vidim, če se spomnite."
  
  
  "Zato, ker je naloga?"
  
  
  "Zaradi moje ženski nečimrnosti." Nasmehnila se je in pritisnil vztrajno proti meni.
  
  
  Ustavil se je skrbelo ga je in pozabil na vse, ampak nujnost njegove želje in žametno mehkobo svojega mesa.
  
  
  Osmo Poglavje
  
  
  Naslednje jutro, Hawk, Vincent, in njegovi prijatelji pobota za Belo Palačo. Večina rednih varnostnih sil, ki so bili tam vso noč. Za šest uri zjutraj, je bila že v norišnici. Hawk rekel Vincent in sem preveriti, konferenčno sobo in okoliških sobe pred devetimi-trideset, ko je bila konferenca naj bi se začel. Bil je zelo živčen. Imel sem čuden občutek, ko sem bil početje vseh teh preverjanj varnosti, kot je bilo enostavno za premikanje ljudi, ki so tam izključno zaradi ustavljanja mene. Če njen ni bil tako živčen, svoje bi imeli ironija je vse. Varnostno osebje je pokimal in se je nasmehnil me, ne celo sum, da je bila njena, ki so prepričani, da nihče ne levi konferenčni sobi živ.
  
  
  Vsej zjutraj, obraze usmerjenosti sobo prišla nazaj, da me znova in znova, in vsakič, ko se je to zgodilo, je izbruhnila v mrzli znoj. Sila moje sovraštvo je bil solzenje me narazen. Njena naloga je, da še naprej, to svojo službo, in rešiti svet od teh dveh zlo ljudi.
  
  
  "Dobro, to je eno uro pred konferenca se začne," Hawke povedal mi je, " in imamo nič bolje, da ne, kot smo imeli, ko smo zapustili Washingtonu. Razen tega, da ne moremo najti visok oseba, ki je nihče ni videl..."
  
  
  "To ni moja krivda," sem rekla ostro.
  
  
  Hawk študiral je moj obraz, in vedel sem, da bi to storil še enkrat. Ego ji ostrimi očmi ji izogniti.
  
  
  "Kdo za vraga je rekel, da je?" - je udaril na revmatizmu.
  
  
  "Jaz... jaz sem žal mi je, gospod. Mislim, da svojo malo živčen konference."
  
  
  "To ni všeč, vam na vse, Nick," je rekel resno. "Vedno obdržite svoj kul. Zato mislim, da ste najboljši. Kaj je narobe z vami vseeno? Ste vedeli, da lahko tekmo me."
  
  
  Njo, pogledal in ga. Je imel čuden učinek na mene in nisem mogel razumeti, zakaj. Všeč mi je ta človek, in iz nekega razloga sem se počutil zelo blizu njega, čeprav nikoli nisem videl, mu, ego, do včeraj zjutraj. To je čudno.
  
  
  "Jaz sem vse v redu, gospod," sem rekel. "Lahko računate na mene.
  
  
  "Ste prepričani?"
  
  
  "Da, njeno ime je."
  
  
  Dober. Če ste ugotovili, kaj lahko najdete me na varnostnem sedežu."
  
  
  Ko je bil odšel, sem si želel, da udarec mjesečast v obraz. Njen morda videti, kot Nick Carter, vendar njen niso vedli enako, kot se mu. In Sokol opazil. Če nisem bil bolj previden, je zamudil celotne misije.
  
  
  Za čas konference, palača je bila zelo nemirna. Dvorane so bile pakirane z ljudmi. Tam je bilo več sto novinarji z vsega sveta. Na bliskovne žarnice so zletel vsako minuto, in tam je bilo veliko kričanje in opažanj. Ko vodstvo prišli v dvorano, množica okoli njih je bil tako debel, ki ih komaj mogoče razumeti.
  
  
  Ko sem videl ih spet na blizu, sem se počutil tako sovražen odnos do njih, kot odprto sovraštvo, ki sem ga imel, da se je obrnil stran. On mogel niti gledati jih vstopijo v sobo. Nekaj minut kasneje, vsakdo je bil notri, in velika dvojna vrata zaprta za njimi. Konferenca se je začela.
  
  
  Ko sem prišel do palace in preveriti, konferenčni sobi, sem pritegnil njeno pozornost na vodo decanter na dolgo mahagoni tabeli. To je enako, kaj bi jaz, če kasneje, na vdolbino. To je bila na pladnju, skupaj z ducat peneče kristalnega stekla. Do poldneva, voda, ki so ostali v bokal bo postala skupine, in palačo osebje bo estestvenno prinašajo sveže vode za popoldanski seji.
  
  
  Zjutraj je trajala eno leto. On tempu restlessly gor in dol po dolgem hodniku. Druga varovala me je pogledal. Dvorane so bile polne njih. Dve Venezuelske varnostnikov, eden CIA direktor in eden agent Tajne Službe stal stražar zunaj konferenčni sobi. Vsi okrog njih vedel, Nick Carter, in nihče ni imel niti pogledal me je, ko sem pogledal po sobi prej.
  
  
  Okoli enajstih trideset, uro in pol pred polčasu, na hodnik zunaj konferenčni sobi začel napolni znova. Počutil sem se grozno tiščanje v mojih prsih in moja glava je bil začetek, da boli. Ampak tokrat je bila bolečina skoraj prijetno. Vedel sem, da je izginila takoj, ko sem zaključil svoj cilj.
  
  
  Tik pred počitnicami, agent CIA se mi. Je očitno vedel, me, in ego mora imeti poznal. Sem se osredotočil na njo, in njen obraz je pogledal seznanjeni, čeprav seveda ni bilo. To je bilo vse pogojena, in nisem imel časa, da skrbi o tem, kako je delal. Vendar pa ti trki me živčnega. Eno miss lahko uniči celotno poslanstvo.
  
  
  "Kje ste bili, Carter?" človek vprašal. "Nismo videli ste tukaj v nekaj dneh."
  
  
  "Ah. Bila je preveril z več sumljivih oseb, " je dejal tensely, trudi po svojih najboljših močeh, da zvok estestvenno.
  
  
  "Kdo je?"
  
  
  "Sem videl, da je noč pred, sumljivo-videti človeka na recepciji, vendar se je izkazalo, da je mrtev."
  
  
  "Oh, prav, sem slišal o tem. Prav tako sem slišala, da ste bili s spanjem z nekaj nemško dekle za nekaj časa. Ni nobene resnice v tem? " je zarežal.
  
  
  Nasmeh je nenadoma spomnil me je na obraz Ameriškega podpredsednika, ko je predstavil mi je, da predsednik. "Zakaj ne izgubijo, ste nesposobni baraba!" Sem growled.
  
  
  Potem je opazil, Hawke in Vincent stoji le nekaj metrov stran, me gledali. Nisem videl, da prihaja.
  
  
  "Moral bi, da to ena na vrvici," CIA človek rekel ljutito, kakor hitro je hodil mimo Hawk in Vincent je mimmo in še naprej navzdol po dvorani.
  
  
  Sokol je stal tam, študij mi za trenutek. Ko je spregovoril, je njegov glas je bil miren in nizko. "Pridi z nami, Nick," je dejal.
  
  
  "Ona bi morala biti tukaj, ko pridejo ven," sem rekel. "Morda se bodo težave."
  
  
  "Vzemite krojač," ji je rekel, da pridi z nami!"
  
  
  Je podrgnil roko čez usta. Bil sem v težavah, z nekaj več kot uro, da gredo, preden sem se srečal osebe, ki bi služili mi decanter. Vendar ni bilo tako, bi lahko dal gor na Hawke. Ni se mi izbira.
  
  
  "Vse prav," sem rekla tiho.
  
  
  Sokol nas je vodila prazno zasebno sobo v bližini varnostni sedež. Ko smo notri, Sokol zaprta in zaklenjena vrata, nato pa se je obrnil k meni. Vincent je stal izklop na strani, je videti zelo zmeden.
  
  
  "Zdaj," Hawk je dejal v kruto, nizek glas. "Kaj za vraga se dogaja tukaj, po meri? Vzel sem vse, kar sem lahko od vas, Nick. Ste delujejo kot manijak."
  
  
  On glared na Vincent. "Rekel si, em o incidentu na zabavi."
  
  
  "Ne, nisem," je dejal Vincent obrambno. "Ampak sem moral to storiti."
  
  
  "Kakšna nesreča?" Hawk vprašal.
  
  
  "Le majhen čustveni izbruh," je dejal Vincent.
  
  
  Je polizala njeno suhe ustnice. Bil sem vesel, da se je ni omenil moj poskus, da bi dobili Luger ven. Sokol je bil oster. Sem bil prepričan, da je že dvomil, moje identitete. Morda je opazil nekaj napako v mojem preobleki. Morda pustila mol, brazgotinjenje, ali kaj drugega, ki mi je dal proč. Ne, to mora biti moja krivda. Njen pač ni bilo, ki deluje kot Nick Carter.
  
  
  "V redu, kaj pa je to?
  
  
  Hawk vprašal nestrpno. "Zakaj ste tako prekleto živčni ves čas?" Niste bili isto osebo z njimi ferret kot se je vrnil, je od vile."
  
  
  Revmatizem je bil preprost. Bil je drugačen človek. Rafael Chavez. Toda nisem mu povedal, da. On je bil tisti, v bližini sovražniki. Oba AH agenti so moji sovražniki.
  
  
  "Jaz samo ne vem, gospod. Morda je to zato, ker je vse tako prekleto nerodno, z množicami ljudi, gnetli okoli, hrupa in zmede. In najhuje je spoznanje, da nekaj, kar se lahko zgodi v vsakem trenutku in ne bi mogli storiti ničesar o tem. Ta varnostni delo ni moj stil ."
  
  
  Tako moški so bili tiho za trenutek. Hawk obrnil in šel k oknu. "Bojim se, da ni dovolj, Nick." Obrnil se je k meni. Njegovo pusto telo se je zdelo, da se skrči tudi še v tweed jakne, in njegove hladne oči, zdelo se je, da stare odkrito na mene. "Kaj se je zgodilo v teh dveh dni, ko so odšli?"
  
  
  "Točno to, kar sem ti povedal," sem rekel.
  
  
  "Sovražim, da to povem, Nick, ampak mislim, da ste skriva nekaj od mene. To ne zveni kot vas bodisi. Smo vedno bili zelo odprti med seboj, ali nismo?"
  
  
  Pritisk v glavi in prsih, ki je bil vse večji. To je bilo manj kot eno uro, preden sem bil prisiljen, da začne ta koridor. In David Hawke si želi, da govori in govori.
  
  
  "Da, mi smo bili vedno pošten."
  
  
  "Potem bodimo iskreni," Hawke je dejal. "Mislim, da nekaj, kar se je zgodilo, ko si je izginil, in ne razumem, zakaj ne boste mi povej o tem. Vem, morate imeti nekaj razlog držati nazaj, vendar pa bi bilo veliko bolje za nas, če si ga dal ven. Je to o Hoffmann dekle? "
  
  
  Njene oči darted k njemu. "Ne, to nima nič opraviti z dekletom. Kaj za vraga je to naj bi? Sem vam povedala, je bilo jasno. Ali res verjamete, da sem ležal na vas? Spoznal sem, bil sem kričanje, vendar je bilo prepozno.
  
  
  "Pomiri se, Nick," je dejal Vincent tiho.
  
  
  Sokol je rekel, nič se za trenutek. On je gledala me spet, piercing me s svojo trdo, hladno oči. Pritisk v glavi in v prsih je bilo nevarno narašča, in čutil je kot bomba o tem, da eksplodira.
  
  
  "Nick,"Hawk je dejal počasi," sem ob vas izklop tem primeru." Ego je obraz nenadoma pogledal star in utrujen.
  
  
  Chill tekel skozi mene. Obrnil sem se, da izpolnjujejo svoj pogled. "Ne moreš storiti," sem rekel oporok. "Morate mi tukaj."
  
  
  "Prosim, verjemite mi, ko sem ji povedal, ne želim. Ti si številka ena na mojem seznamu, in ti to veš. Vaš referencami, ki govori sama zase. Vendar nekaj je tu narobe. Občutek sem imel, ko sem prišel v Caracas - grozno občutek, da nekaj je šlo narobe, je še vedno z mano. Dejstvo je, da je imela veliko močnejši v zadnjih nekaj dni." Ozrl se je na Vincent. "Se vam zdi preveč, se vam ne, Gline?"
  
  
  "Da, gospod," je dejal Vincent. "Čutim, da."
  
  
  "Ste vedno vrednoti intuicijo, Nick. Ste mi rekli, da sami večkrat. No, njen, preveč. In iskreno, imajo zelo močan občutek, zdaj to ne bi smel biti del tega. nič več. Za svoje dobro, in tudi za dobro konference ."
  
  
  "Gospod, dovolite mi, da vam pokažem, da sem v redu," sem rekel. "Samo povej mi ostanejo za odmor."
  
  
  Ego je obrvi brazdastim: "Zakaj opoldne?"
  
  
  Nisem mogel videti emu v oči. "Se mi zdi, kot še posebej nevaren čas. Ko so varno nazaj v konferenčni sobi, je bilo malo verjetno, da je vse, kar bi iti narobe. Jaz bom pustil njo, če bi jo rad šel."
  
  
  "Želim si, da pusti zdaj," Hawk je rekel hladno. "Vincent, pojdi eno od Venezuelske varnostnikov. Jaz sem ga pošlje nazaj v hotel sam s Nick, samo, da poskrbite, da dobi tam vse v redu."
  
  
  "To ni potrebno," sem rekel ljutito.
  
  
  "Žal mi je, Nick, ampak mislim tako," Hawke je dejal. Ego je glas je bil oster in tako so bile njegove oči.
  
  
  Vincent je začel v smeri Dan, in ona nenadoma panika. Nisem mogel naj ti ljudje stop me dokončali svoj odstop. Nekaj kliknili znotraj, in moj namen je postalo jasno. Njen, je vedel, kar sem moral storiti. Sem imel, da bi ubil ih. Trdo, hladno določitev prijel me.
  
  
  Hitro je dal na svoj suknjič in potegnil luger . Njen ego je usmerjen na Hawke, vendar je tudi govoril, da je Vincent. "Imejte odprt um tukaj," sem rekla ostro.
  
  
  Prav tako me je pogledal v popolni šok.
  
  
  "Ali ste nori?" Hawk vprašal incredulously.
  
  
  Vincent je obrnil stran od nje. "Pridi sem, tako da lahko vidimo," sem rekel. Takoj, ko je, ne bom ga ubil oba. Vendar moram hitro ukrepati.
  
  
  "Kaj pa je, Nick?" je vprašal Vincent, njegov glas nizko in napeti.
  
  
  Sem ji rekel. "Moje ime je Rafael Chavez." "Jaz sem maščevalec. Zdaj ni važno, če veš. Nick Carter je mrtev, in jaz sem se izdaja za njim. V roku ene ure, bom dokončati svoje poslanstvo, in vse udeležence konference, bo mrtev. Nič se ne bo ustavil mene, tako da premaknete pred mano, kot sem rekel."
  
  
  Hawk Vincent in sem izmenjala poglede.
  
  
  "Videl sem skrivnost tatoo na svojo desno roko, ko ste bili pranje jedi, zjutraj," Hawke je dejal počasi. "Ne, nisi lažnivec. Kostya Boga, Nick, daj, da stvar navzdol in se pogovarjal z nami."
  
  
  Njegove besede infuriated mene. Emu pištolo opozoril na njene prsi. Ampak potem sem videla, Vincent hitenja čez mene.
  
  
  Obrnil sem se, da se sestane z njim, vendar sem bila delček sekunde prepozno. Naslednja stvar, kar sem vedel, je bil na vrhu me in mi, ki so padale na tla.
  
  
  Kot smo zadeli, Vincent je mesnat pest razbil v moj obraz. To je bil težak udarec, in je osupla mene. Nato njeno, in sem se počutil Luger zvijal okoli mojo roko. On je imel na to z vso svojo silo, ampak Vincent Omele imel prednost. Pištola padla na tla. Vendar sem bil ponovno njeno moč. Njen sin-v-zakon je vrgla Vincent in vrgla njegov ego težko v dimljah.
  
  
  Je zakričala in padla na hrbtu z mano. V Luger je opazil njo, potem je šel na delo na njej.
  
  
  "Tega ne, Nick. Jaz bom ustrelil." Sokol je stal nad nami, držal beretta na mene. Ozrl se je skozi emu dolgo dušilec v njegove oči in spoznal, da je bila zelo resna. Se je počasi vstal.
  
  
  "Ali menite, da lahko ustavi me s tem?" Vprašal sem jo, v grozi glas, da nisem prepozna kot svoje.
  
  
  "Jaz sem čisto prepričan sem lahko," je rekel mirno. "Pa ne, da mi je storiti."
  
  
  "Bom vzel ta igrača od vas in ubil z njim," sem growled. Vzel je korak k njej.
  
  
  "Jaz se bom ustrelil njo, Nick," Hawke je dejal. Ampak jaz bi videli namig o strah v njegovih očeh - se je bal, da je ne bi mogel ubiti mene.
  
  
  Bil sem samo o tem, da pokličete svoj ego blef, ko sem videl, Vincent razporedijo na noge spet. Kot Hawke skrbno opozoril pištolo na moje prsi, Vincent je prišel do mene. Ego je zgrabil jo je in vlekli jo pred njim zaščititi sebe od Beretta Goshawk. Potem je bil porinil, težko jih Vincent, ki je močno vplivala na vrhu Hawke. Tako moški razporedi nazaj, in pištolo odšel z mehko thud. Gawk treščilo v strop.
  
  
  Preselila sem se hitro, loputanje z mojo desno roko v Vincent vratu in ga pošlje letenje stran od Goshawk, počistite pot za mano. Kot Hawke znižali spet cilj pištolo spet ego prijel njeno roko pištolo in potegnil, sukanje težko, kot je vlekel ego k njemu. Je letel nad mojo kolk in strmoglavilo na tla, Beretta hitting steno za njim. Bil je osupel.
  
  
  Sem dosegel za Luger, potem pa Vincent zgrabil me spet. Je padel, vendar izterjati takoj in pristal levo kljuko na Vincent širok obraz. Ego svoje cheekbone krekirana, in ga razporedi od vpliv. Em bil v bolečinah, pa je ni končal. Njo, jo videl ego roko šel pod njeno jakno. V enem posnetku, je zdrsnila na stiletto v dlan in poslana Ego, ki plujejo pod tako kot Vincent je cilj. Nož ga prijela v rebra, in je sopel, njegove oči širitev, in znižal na njegovi strani.
  
  
  Sokol je zavpil, strmel Vincent je telo v dvomov. Hawk spet prišel k sebi, ampak je še vedno prešibka, da se premaknete. V Luger zgrabil jo je in skrbno cilj emu na njeno glavo. On mora umreti. Ni bilo druge poti. Njen prst priviti na sprožilec, ampak nekaj me je ustavil. Hawk me je pogledal kljubovalno in ljutito in resentfully.
  
  
  Sovraštvo in bes, ki je napolnjena moje prsi. Ta človek je bil, ki stoji na svoj način. To je bilo treba odpraviti s ego. Moj prst priviti na trdem kovinski sproži ponovno. Je ozrl, da zguban obraz in zamrznila, osupli po nenadni val čustev. Ne vem, zakaj, vendar sem ljubil jo preveč in spoštovan človek preveč ustrelil njo. Še vedno sem imel pritisnila na sprožilec. Njen izbruhnila v mrzli znoj kot nasprotujočih si čustev dirkal po mojem vnetje možganov. Je polizala svoje suhe ustnice in katerih cilj znova. Moja dolžnost je bila jasna. David Hawke naj bi umrlo.
  
  
  Vendar nisem mogel storiti. Ji le ni bilo, pritisnila na sprožilec. Morda nisem imel, da bi ubil moj ego po vseh. Sem lahko tie ji s svojim egom in ji pustiti iz poti, dokler nisem dokončati svoje poslanstvo.
  
  
  Sokol je bilo videti na obrazu. Ni mu bilo videti zelo presenečena, ko je znižala pištolo.
  
  
  "Vedel sem, da ga ne bi me ubiti," je rekel nežno.
  
  
  Ji zakričala. "Shut up!" Njen je bil preveč razočaran in kratek, da mislim, da je jasno.
  
  
  Hawke je ego vezane roke in noge s kravato in pas. Spraševala sem se, če je bilo, se borili kot AX agent, ne kot amaterski revolucionarna. In Hawka je vezano jo kot profesionalec, čeprav je vedel, da ne bi nikdar naredil kaj takega. In tam je bila ta čuden občutek, da ga imeli za starega človeka. Pa ni nobene bolj smiselno kot utripa neznano spominov in nore sanje sem bil ob zadnjih nekaj dni.
  
  
  Še enkrat, sem imel občutek, da je nekaj narobe z vsem tem-z ljudmi, ki na kliniki, je naloga, ki sem bil, in z menoj. Vendar ni bilo časa, da razišče.
  
  
  Hawke vlekel njo v omari. Nisem zapreti ga, ker sem vedel, sobe so popolnoma izolirani. On je samo stared na mene.
  
  
  "Ste na drog ali nekaj," je dejal.
  
  
  "Utihni in ne bom ubil," sem rekla ostro.
  
  
  "Ne želim, da me bo ubil. Ali res menite, da ste človek z imenom Chavez? "
  
  
  "Njen Chavez."
  
  
  "To ni res," je dejal flatly. "Ti si Nick Carter. Prilagodite prekleto tega, da ste Nick Carter!"
  
  
  To me omotični. Glavobol je prišel nazaj - glavobol, ki ne bodo izginile, dokler ne potem, ko sem ubil svoje sovražnike z njim. Sem poblisnil na mojo uro in videl, da sem imel približno pol ure levo. Hawke je porinil ji v omari, zaloputnil vrata, in zaklenjeno je. Je poblisnil po Vincent, kot se je približal vratom. Ozrl se je mrtev, in za nekaj noro razlog, bil sem res mi je žal.
  
  
  On je šel po hodniku in presenečen ugotovil, da je bilo skoraj zapuščen. A Venezuelske policist je, ki vstopajo na varnostno sobi na drugem koncu dvorane. Ni me videl. Očitno je, da nihče ni slišal nas. Ampak to ni tako kot Hema in moram obrnjena drug proti drugemu. Varnostno osebje, ki bi se sprašujem, kjer je prišel iz, ali nekdo, ki je videl, me hoja navzdol dvorana z Hawk in Vincent lahko zaëel dva in dva skupaj. Svojo odločili, da gredo ven okoli palače skozi stranski vhod. Bi lahko šel skozi vrt in prišel nazaj skozi glavni vhod. Upajmo, da, množice bi razpršen med opoldne odmor. In vsakdo, ki je videl, da je prišel bi samo mislim, da sem bil za zgodnje kosilo. Je poblisnil po vsem hitro, potem hodil tiho navzdol po dvorani in skozi stranska vrata.
  
  
  Deveto poglavje.
  
  
  Sem vrgla okoli glave Hawke in Vincent. Moje gledanje je dejal, dvanajst, trideset in pet-samo petindvajset minut, preden sem spoznala svojega stik zunaj konferenčni sobi.
  
  
  Hitro je šel skozi vrt na sprednji palače. Tudi v tem razmeroma tiho čas, da so bili ljudje povsod. Avtomobili napolnjena ulicah, ki vodijo do palace razlogov. Dostopne ceste so blokirane, ampak varnostniki naj visoko varnost avtomobili mimo.
  
  
  Ko je hodil okoli stavbe, je videl na stotine ljudi postopanja po razlogov, čaka dostojanstveniki, da se pojavijo.
  
  
  Ravno sem začela hoditi navzdol, da množice, ko je človek prišel do mene s strani ceste, blokiranje moja pot. Sem ga pogledal in spoznal, da je bila CIA človek sem teči v prej. Nisem mogel prezreti njega. Da bi se ego še bolj sumljivo.
  
  
  "Povej mi, Carter, lahko govorim z vami?"
  
  
  Obrnil se je mimogrede v obraz mu, poskuša ignorirati vse večjega pritiska v njegov prsni koš. Moji glavi throbbed, ki boli. "Ja?"
  
  
  "Hočem reči, da se opravičujem za pripombo sem se. Ne morem si kriva za to, da je jezen."
  
  
  "Da, to je vse prav," sem rekel. "Jaz overreacted. Je malo živčen. Moja krivda." Njen um je začel odneslo proč od njega.
  
  
  "Potem ni težko občutki?" je vprašal.
  
  
  Njen, se je obrnil nazaj. "Ne, brez zamere. Ne skrbite o tem."
  
  
  Dober. On je iztegnil roko. Ego je in imel je za minuto.
  
  
  Bil je režal z olajšanjem. "Veš, sem lahko videl, kako te vrste odgovornosti, se lahko res priti do vas. Mislim, da je čakal in gledal. Ne vem, kako Skrivnost serviser ali to vsak dan, ne kdaj, mesec po mesecu."
  
  
  Je poblisnil na uro. Bilo je dvajset eno. Poskušal je, da ne kažejo svojih čustev. "Da, oni so trdo delo. Jaz zagotovo ne želite, da se. No, moram srečal kolega. Se vidimo kasneje."
  
  
  "Seveda je dobro," je dejal. "Pomiri se, Carter."
  
  
  Nato se je obrnil in nadaljeval po dolgi poti. Občutek poslanstva je bil tako močan, v notranjosti mi je, da nisem mogel misliti na kaj drugega. Čutil je, nič okoli njega, ampak svojo pot skozi zbiranje množice. Kot njen mož približal vhodu, skupina sodelavcev blokirane pločniku. Sem potisnil svojo pot skozi njih, in se me je pogledal, kot da sem nor. Vendar ni bilo časa za udobje zdaj. On skirted skupina novinarjev v bližini glavne korake in mimed njih. Množica narasla debelejši.
  
  
  Ko sem prišla po stopnicah in začel plezati njimi, sem bil blokiran za množice. Ona elbowed svojo pot skozi njih. Bila je potisne z enega človeka proti drugemu, in je zavpil nekaj opolzkih na mene. Je treščilo v žensko, skoraj potrkala ji off svoje noge. Ampak ona ni treba niti pogledati nazaj.
  
  
  Sem potreboval, da bi dobili na hodniku v času.
  
  
  "Hej, poglej, fant!"je nekdo zavpil po me.
  
  
  Hodil je počasi po stopnicah. "Mi gre," sem zahteval. "Mi gre, vzemite krojač." V tem primeru nikoli ne bom tja v čas.
  
  
  Ona je bila posledica nujnosti moje poslanstvo, pozablja na nas, da ničesar, ampak prisilo, da bi dobili, kjer je hotel iti. Na vrhu stopnic, množica je bila še gostejša, in policisti so se držite vsi gor.
  
  
  On naletel in vrč v njih. A Venezuelske varnosti, uradni glared na mene, kot mimmo hodil mimo njega. Vendar pa sem morala priti do palače. Moj stik bo čakal me je v Rivne na eni uri popoldne. In on ne more čakati. Čas, bi bilo odlično.
  
  
  "Odpusti mi," sem rekel, približuje njih. "Prosim, pustite me, mimo!" Toda nihče ne premakne. Vsakdo je bil preveč zaposlen, govorimo o konferencah in svetovne zadeve, da niti opazil mojo prisotnost. Šel sem skozi njih, zaradi česar svojo pot skozi mase telesa.
  
  
  "Hej, sprostite se!" en človek je zavpil.
  
  
  Njen mimmo minilo mu ne da bi sprejeli. Je skoraj hodil skozi nabito področje, odkrit pred vrati. Sem pogledal na mojo uro in videl, da sem imel le sedemnajst minut je ostalo. On je svojo pot do vrat, kjer je več policistov je bilo varovanje to.
  
  
  "Ja?" je dejal Venezuelski človek v vojaški uniformi. Naše je, naše plainclothes človek, ki je sedel poleg njega, niso prepoznali mene.
  
  
  "Njeno ime," sem rekel. "Carter".
  
  
  "Vaš ID kartico, prosim."
  
  
  Njen cilj je, da knock človek off svoje noge in teči mimmo njega. V throbbing v svojih glavah neznosen. On je brskal v žepu in ugotovil, Nick Carter je denarnica. Ego, ga odprl in ugotovil, ID kartice. in posebna izkaznica palača. Pokazala sem ga spremljevalca.
  
  
  "Hmm," je dejal. Ozrl se je na sliko, na kartice in nato študiral je moj obraz. Če Hawk in Vincent ni mogel povedati, da nisem bil Nick Carter, da oseba ne bi mogel videti skozi moje preobleki.
  
  
  "Lahko vam mudi, prosim?" Sem rekel nestrpno.
  
  
  Kakorkoli že, na zahtevo zdi, da so se upočasnila, ki mu dol. On je preučil zemljevid, kot če je bilo nekaj pomanjkljivost v tem, da je bil samo čakajo na njega, da jo odkrijejo. Očitno je, da ego je užaljen ji s svojo nestrpnostjo, in je bil tekoč, da bi me naučil lekcije.
  
  
  "Kje ste nameščeni, Mr. Carter?"
  
  
  Imel sem skoraj neobvladljivi impulz, da slam moja pest v ego-ponosna obraz. Vendar sem vedel, da bi hitro končati misijo nit.
  
  
  "Je to sploh pomembno?" Sem rekel, stiskal pesti, poskušajo obvladovati sebe.
  
  
  "Še posebej ne," je rekel sourly.
  
  
  "El Conde Hotel," sem rekel.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," je rekel sarkastično.
  
  
  Peljal do hotela, se pogovorite z njim v moj materni jezik, povej em je idiot, je unwitting orodje začaran tiran. Vendar nisem rekel ničesar.
  
  
  "Vaše kartice, Mr. Carter." Se je vrnil ih mi. "Lahko vpišete palačo."
  
  
  "Najlepša hvala," je rekel, in se je zasmejal. Svojo denarnico je bila sprejeta in mimmo varovala hitela v notranjosti.
  
  
  Bilo je veliko tišji v notranjosti. Tam je bilo nekaj ljudi v čakalnici, vendar pa so bile raztresene, in nisem imel nobenih težav, pridobivanje skozi. Hodil je več, veliko območje sprejem, ki je bil običajno uporablja za konference.
  
  
  Ko sem vstopila v ta del palače, je bila druga varnostni pregled, vendar Odin okoli policisti poznali mene, tako da je bilo hitro. On je hodil po dvorani v konferenčni sobi. Bil je skoraj tam.
  
  
  V tistem trenutku, Venezuelske varnosti policijski načelnik stopil v vrata, le metrov od konferenčni sobi. Njen, je menil, gnusa, mešanje izvedli v trebuhu kot tlak v njegov prsni koš in prsi dvignile. Kot vodja brutalno tajne policije, ki je bil skoraj tako zanič, kot predsednik sam.
  
  
  "Oh, Gospod Carter!" je rekel, ko me je videl.
  
  
  "Senor Santiago," sem rekel, poskušajo ohraniti svoj kul.
  
  
  "To je tudi dogaja, kajne? Zdi se, da naše svarilo ni bilo potrebno, po vsem."
  
  
  "Mislim, da je tako, gospod," sem rekel odločno. Ura označili v moji glavi. To mora biti osem minut do ene. Moral sem ga pustiti.
  
  
  "Prepričan sem, da bo vse v redu," je dejal. "Imam dober občutek o tem. Ali ste videli, Senor Sokol?"
  
  
  "Ne, saj zgodnje jutro," sem lagal, da je njen, samo spraševala, če je moj obraz mi je dal proč.
  
  
  "No, njen, prepričani, da bom našel. Se vidimo kasneje, da vam čestitam za tako uspešno nikakor ne kdaj." Nasmehnil se je in je pobožal me je po rami.
  
  
  "Zelo dobro, gospod," sem rekel.
  
  
  Odšel je nazaj v pisarno, za katerega se je zdelo, da je treba neke vrste priloge k varnostni sedež. Je zavzdihnila z olajšanjem in hodil po dvorani v konferenčni sobi. Sem pogledal na mojo uro, in je dejal, pet proti ena.
  
  
  Stal sem pred odprta vrata, kot sem rekel. Tam so bili štirje stražarji o davku na drugi konec hodnika, enaka tisti, ki so bili tam, da zjutraj. Vedeli so, mene, tako da ni bilo težko za mene, da prenese mimmo z njimi. Še vedno obstajata dve minut je ostalo. Gospodar hodil po hodniku, in pokazal svoje poverilnice. Policisti naj Ego v sobo. Tam so bili ljudje povsod po varnostne službe, ki so hoja na hodnik in stoji znotraj konferenčni sobi.
  
  
  Ozrl se je gor in dol po hodniku. Bil sem v veliko bolečino. Napetosti in pritiska v moji glavi rasla hitro, kot je zapisnik sprejet. Njen, je vedel, da bolečine ne bi šel proč, dokler sem uničil svoje sovražnike. Vendar sem imel grozno občutek, da je nekaj narobe. To je bil notranji občutek, nejasna, boleč občutek, ki se je zdelo, da izvira iz skritem kotu moje možgane. To ni smiselno, in niti ni vsega drugega, kar se je zgodilo v zadnjih nekaj dni. Ampak ne glede na občutek, ki se je začela na izjedamo na moji vesti, tudi kot nujnost mojega poslanstva preobremenjeni mene. Njo, zdelo, kot je bilo grozno boj se dogaja v moji glavi, in ona bi lahko bili z mikrofoni in zvočniki, da me vozi noro, če ona ni stop kmalu.
  
  
  Svojo začel čudno, da je moj kontakt je bil prestavljen.
  
  
  Potem pa ego videl , a temnolaso Venezuelske v konzervativno mornarsko obleko in rdečo kravato, ki prihajajo navzdol dvorani do mene. Ozrl se je kot redni član palace osebja, ampak z bel nagelj na njegovo river in decanter v roki.
  
  
  Moj zložljiva dolar je bil divje razbijanje proti moja rebra. Minuto kasneje, je bil na moji strani, predajo me decanter. "Senior Carter, konferenca direktor, ki me je prosil, da bi sveže pitne vode v konferenčni sobi v času poldneva je prekinil." Da je govoril zelo glasno, tako da je vsem okrog nas lahko slišite. "Ker ste posebnega obračuna, bi lahko sprejmete ego zame?"
  
  
  "Oh, dobro. "Bom vzel to," sem rekel condescendingly.
  
  
  "Gracias," je dejal. Potem, v velikem zašepetal, " Viva la revolución!"
  
  
  Človek hitro odšel nazaj hodniku. Ona stoji z decanter v roke, napolnjene z grozno dvome in zmedo. Sem moral odnesti v mojo sobo. Bilo je prepozno razmišljati o drugih stvareh. Najbolj pomembna stvar v mojem življenju je bil, da to decanter v konferenčni sobi in dal ego na stol.
  
  
  Njen, je prišel do konca.
  
  
  "Pozdravljeni, Carter," CIA uradnik je dejal, da. "Kaj pa imaš tam?"
  
  
  "Izgleda, da direktor ne želi sveže vode na pogajalsko mizo," je povedal ji mimogrede. "In njen řel po opravkih fant."
  
  
  CIA agent pogledal na decanter. Skrivnost Storitev človek, nasmehnil na mene, potem poblisnil na decanter, kot tudi. Zdelo zadovoljen. Venezuelske policija pokimal mi je, da ji na njeno sobo z decanter.
  
  
  Decanter ki jo notri. Ena Skrivnost Storitev častnik me je pogledal, kot je pobral skoraj prazna decanter s stola in nadomesti ego s tisto, da bi ga prinesel s seboj.
  
  
  Rekel je: "Kaj je vse to gre?"
  
  
  Njo, emu zarežal. "Ti ne bi želel udeleženci konference piti stare vode, bi si?"
  
  
  Ozrl se je na decanter in na mene, potem se je nasmehnil revmatizmu. "Vesel sem, da jih z uporabo ste AX ljudje konstruktivno."
  
  
  "Zelo smešno," sem rekel.
  
  
  Dvignil stari decanter in spravljen pod roko, nato poblisnil nazaj na tistega, on bi samo nastavite na sredino srečanje stoli. In njen preveč, kot besede odmevalo v glavi:
  
  
  Potem, v dnevnem času seje, naprava se bo ponovno nastavite na želeno frekvenco pomočjo daljinskega upravljalnika. V nekaj minutah, to bo ubiti vsakogar v earshot.
  
  
  Nato se je obrnil in odšel skozi sobe.
  
  
  Zunaj, se je ustavil, ga je varovala. "Sprašujem se, kaj bi jaz naredil glede tega?" im ji rekla, feigning nestrpnost.
  
  
  "Tam je prostor za skladiščenje navzdol dvorani," je dejal eden od Venezuelans.
  
  
  "Morda bi lahko pomete tla, Carter," CIA človek stoji na tleh in se smejali. "Tam je verjetno metlo v shrambi," je zasmejal široko.
  
  
  "Kaj je to. CIA komedija Uro? "Vprašal sem jo, sourly, kot če ih šale je bilo dolgčas mi je. Jaz ne zanima, kaj bi rekel ali naredil, dokler niso sum, da prihaja do največjih kršitev varnosti v letih, ki so bila storjena pravico iz svojih nosov.
  
  
  Staro decanter ki jo navzdol dvorani v omari. Pomočniki in uradniki začeli, da se vrnete v konferenčni sobi. Pogledal je na uro in videl, da je že četrtina mimo en. Zvezde kažejo, Predsednik Venezuele in Podpredsednik Združenih držav amerike, bodo prišli v nekaj minutah. In popoldanski seji bo kmalu začela. In nihče v konferenčni sobi bo sumijo, da so ostali vaš ego življenja se lahko merijo v minutah.
  
  
  Vse je šlo po načrtu.
  
  
  Deseto poglavje.
  
  
  Vrgel proč decanter, vodil nazaj v konferenčni sobi. Bil sem samo v čas, da vidim, Predsednik Venezuele in Podpredsednik Združenih držav hoja po hodniku, skupaj z Američani ' roko na Venezuelske je ramen. Ih je bil obdan z agenti Tajne Službe. Ko sem videl, da izginejo v konferenčni sobi, sem bil poln sovraštva in gnusa.
  
  
  V notranjosti, fotografi so ob nekaj zadnji minuti, fotografije, preden konference nadaljuje. Obstajajo govorice, da pomembnih gospodarskih sporazumov, so bile dosežene med jutranjo sejo. Nedvomno so bili v zvezi s finančno pomočjo za Venezuelske režim v zameno za dovoljenje za uvajanje Ameriških vojaških baz. Brez mojega posredovanja, to monstruozne tiranijo bi, so še vedno.
  
  
  Imel sem pravkar sprejeti svojega sedeža na sprednji strani še vedno odprta vrata, ko vodja Venezuelske Varnostne Policije se je pojavil na moji strani. Ta čas, ego je obraz je bil mračen.
  
  
  "Mr. Carter, Odin Poe bo izpolnitev vaših NSA agentov in samo obvesti me, da ste porabili nekaj minut, v konferenčni sobi."
  
  
  Čutila sem, mravljinčenje na hrbtu mojega vratu. Tlak v moji glavi se je spet povečalo, in sencih throbbed strašno.
  
  
  "Da, gospod," sem rekel. Moje misli so odhiteli naprej. Morda bi preveril in ugotovil, da je konferenca direktor ni da bi sveže vode.
  
  
  Ali skrbno agent lahko našli napravo preprosto s preučevanjem decanter. Morda so že odstranili napravo po sobi.
  
  
  Je vprašal. "Vse se je zdelo normalno, da si?"
  
  
  Tesnjenje v mojih prsih umirila malo. "ja. Vse, kar se je zdelo v redu."
  
  
  Dober. Bi lahko prišli z menoj za trenutek? Ona bi, kot si ti, da si na ta posodobljeni seznam ljudi, ki so z varnostnega preverjanja. To ne bo trajalo dolgo."
  
  
  Njo, čutila sem, da na to hitro je bilo mogoče, da odstopajo od moje načrte. Dan sejna dvorana ni bila še zaprta še. V vsakem primeru, jaz nisem razumel, kako sem lahko zavrne. Ko Venezuelske varnosti policijski šef prosil, da narediš nekaj, ti je uspelo. Sledil sem mu v varnost priloge, ne daleč stran od konferenčnih sob. A Venezuelske policist je bil tam, ko smo vstopili, pa je zapustil takoj, in me pustila samo z moškim, ki sem sovražil skoraj toliko kot moških, ki so se dogaja, uničiti, jo.
  
  
  "To je seznam". Bežen branje, je dovolj, da..."
  
  
  Telefon na mizi zazvonil. Je šel čez, da odgovor je, medtem ko je študiral na seznamu, se trudi po svojih najboljših močeh, da nadzor svojih čustev.
  
  
  Ego je, obraz se posvetli. "Ah, Senor Sokol!"
  
  
  Čutil sem jekla vise tesno okoli mojih prsih.
  
  
  Venezuelske je obraz spremenil. "Kaj!"
  
  
  Ni bilo dvoma o tem. Sokol je nekako pobegnil in bil zdaj kliče drugi del palače, ne zaupamo sebi, da bi dobili ob pravem času. On je mislil, da sem bil tekoč, da potegnite nekaj iz med odmorom, ki je pravkar končalo.
  
  
  "Ne morem verjeti!" - je dejal Venezuelski. Segel je za Luger in prišel za njim. "Ampak, Senor Carter je tukaj z..."
  
  
  Obrnil se je, da obraz mi samo kot Ei ga je udaril s rit v luger na strani ego na glavo. Je močno padla na tla in ležal nezavesten. Telefon sprejemnik dangled ob mizo. Hawke glas lahko slišali od drugih konec vrstice.
  
  
  "Pozdravljeni? Kaj se je zgodilo? Ste tukaj?"
  
  
  Je stopil čez inertne telo in nadomesti sprejemnik. Nje, šel do vrat in pogledal gor in dol po hodniku. Nikogar ni bilo zraven. Ona je stopil po hodniku, zapiranje vrat hitro za njo. Upajmo, da ne bo nihče vnesite zaščitno priloge za nekaj časa.
  
  
  Se je vrnil v konferenčni sobi, kot so zaprti dan. V nekaj minutah, konferenca se bo nadaljevalo, in smrtonosne napravo, se aktivira. Ona je stala na hodniku, napete in se zavedajo, da je grozno tlak. To bo kmalu izgine, ko naprava ne svoje delo. Je agent Tajne Službe odšel skozi konferenčni sobi in pokimal policisti. Prišel je do mene.
  
  
  "Hi, Carter," je dejal na prijazen glas.
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "No, oni so na poti tja. In jaz bom vesel, ko je vse več."
  
  
  "Jaz tudi," sem rekel.
  
  
  Ji je hotel, da bi za njega, da zapustijo, mi samo stal tam in čakati sam. Kmalu bo signal, in bom vedel, da je vse več. Nekdo lahko dobite po sobi, na pomoč, morda varnostnik stoji odprta za dan. Toda naš predsednik Venezuele, naš Podpredsednik Združenih držav amerike ni preživel-nihče na mizo preživela.
  
  
  "Vse, kar se zdi mirno," je človek, je dejal. "Preveč mirno za moj okus. Sem tako čuden občutek. Imaš eno?"
  
  
  "Ne danes," sem rekel. "Vendar me je res skrbelo, ko sem prvič dobil tukaj."
  
  
  "No, pa jo imam. Iskrene na zadnji strani glave. Ampak to je vse prav."
  
  
  "Da, njeno, prepričan sem, da bomo imeli uneventful dan," sem rekel.
  
  
  "No, mislim, da bi bolje iti preverite z varnostno policijo. Se vidimo kasneje, Carter."
  
  
  "Pravzaprav," sem rekel.
  
  
  Šel je hodniku za varnost priloge. Drobne kapljice krvi oblikuje na moj zgornji ustnici. Če je našel Venezuelske varnosti glavni tam ležal nezavesten, on bi verjetno poskušali ustaviti konferenci, in da bi uničil vse. Spraševala sem se, če sem morala iti po njega. Vendar sem imel močan občutek, da sem moral ostati, kjer sem bil. Naročila so naročila. V NSA delavec, ki je prišel v dvorano, iz nasprotni smeri in se ustavil, da govoriti, da agent Tajne Službe. Sem dobil kratek odlaziti. Njen dih je prišel v raztrgan gasps in pogledala na dan sejna soba. V notranjosti, popoldne seji je bil začetek. Naprava se vključi v vsakem trenutku.
  
  
  Nenadoma glasno predirljiv zvok je bil slišal nad gradnjo. To je bil predirljiv krik letal, ki letijo čez palace v pozdrav do Caracasa Konferenci. Zvok bode eardrums, in nekaj čudnega se je začel dogaja znotraj mene.
  
  
  Moj um je bil dobrodelni prizorov, besede, in mentalne slike. Videl sem sam z Luger pištolo. Sem jo videl, tujih mest, in stanovanje, ki ni bilo predvideno, da bo v Ameriki. Vse je bilo zlaganjem na mene, vrteti okoli v mojih možganih, kar me počutijo bolne in vrtoglavico.
  
  
  Nekaj globoko v notranjosti
  
  
  Se mi zdi, da sem moral iti k oknu, tako da je lahko slišali zvok, ki znova. Vendar me je oviralo močan občutek dolžnosti. Ukazala mi je, da ostanejo zunaj konferenčni sobi. Kljub te naloge, sem moral iti k oknu in počasi, nerodno, sem hodila po hodniku v hladilnik, kjer sem vedel sem, da bi ga našli. Ona se obotavljal enkrat in skoraj obrnil na svoje mesto zunaj konferenčni sobi, potem pa je šel k oknu. To je bil ego, ki je porinil njo, tako kot ravninah leteli nazaj v krog palači, za drugič.
  
  
  Sprva, ko so se približuje palača, ki jih ni slišati ničesar. Ampak potem, ko so bili skoraj odkrito nad glavo, je slišal glasen predirljiv zvok ih motorjev. To se je spremenilo v bučanje, ko je letel nad gradnjo, glinting v soncu.
  
  
  Ta čas, zvok letala res me stresla. Bilo je, kot velik udarni val, ki gredo skozi moje celotno telo. Nenadoma je zaslišal Tanja je čudovit glas:
  
  
  Po tem, ko ne svoje delo, bo naprava proizvaja veliko nižji zvok, ki se bo zvok še vedno zelo visoko, da izpolnjujejo vaša ušesa.
  
  
  Zvok letala še vedno tresejo v moji glavi. In to je bil V Golov, ki so ga slišali, drugi piskav zvok, skoraj enako kot v curki je pravkar izšla.
  
  
  To je zvok, boste slišali. Ko zaslišite to, se boste spomnili vsega, kar je skrito v vaši podzavesti.
  
  
  Nenadoma, resnico, ki me je zadel z vseh strani. Ozrl se je okrog, omotičen in strašno zmeden. Kaj za vraga se dogaja? Zakaj je bila ona, ki nastopajo kot revolucionarno, imenovan Chavez? Njen, je vedel njegov Nick Carter, da sem delal na AX, in je bil tukaj... Nenadoma se je spomnila njen boj z Vincent in Sokol, in... Bog!
  
  
  Ravninah so odšli. Nagnil se je šibko proti polici. Kaj za vraga je bilo, da sploh gre? Zakaj ste prevzame identiteto Venezuelske bi nikoli niti slišal, preden? Kaj me je boj Hawk in Vincent, ko so bili samo poskušam ... začasno me iz naloge. Decanter! Ona bi bila vložena v konferenčni sobi z decanter le nekaj minut prej in vedel, da nen je naprava, ki bi ubiti vsi v sobi.
  
  
  Vse se je vrnil hitro. Njen ni bil samo poziranje - res sem verjel, njegov človek je bil imenovan Chavez. Vse, kar sem naredil v zadnjih dveh dneh je bil namenjen assassinating Predsednika Venezuela in Podpredsednik Združenih držav amerike - dva človeka, ki mi je bila poslana na Caracasa za zaščito! On ni mogel spomniti ničesar o njej prej, vendar jo je sinoči Ilse Hoffmann ga spoznala znova in poklicala svojega Tanja - rusko ime. In vedela je, o moj smrtonosno misijo.
  
  
  Da, glas in to je to! Nisem mogel spomniti ničesar, kar se mi je zgodilo med časom, sem šla z njo apartma je pred nekaj dnevi in čas, njen prišel nazaj, prepričanje, jo je treba Rafael Chavez. Pa sem se spomnil nekaj o tem, da je noč v njenem stanovanju. Sem se spomnil, občutek, vrtoglavico in slabo. Poskušal sem, da bi pobegnil, ampak dva moška, ki me je ustavil. Njen je bil neumen. In so naredili nekaj za mano, da bi me obnašati kot ferret do njih. To je ponižanje, jim govoril o tem, da v sporočilo. Nekako, se uporabljajo me ubiti konferenca dostojanstveniki. In "oni" so bili KGB. Tanja priznal, je. Sem se spomnil, pojasnjuje moje izginotje, da Sokol, ampak to je bila zgodba, da bi mi povedati em. Imel sem absolutno ni spomin, v dveh dneh sem bila izginila, in brez dvoma bi hotel. To je bilo, ko sem bil prisiljen, da prevzamejo vlogo Rafael Chavez.
  
  
  On je tekel po hladilnik, okoli vogala, in v glavni hodnik. Sem potreboval, da bi dobili v konferenčni sobi. Naprava, ki je našla tam lahko že delajo in ubijanje vsi v earshot.
  
  
  Ko sem se približal velika vrata, ih je varovano po treh moških, dveh Venezuelske policistov, in tajna Služba sredstva. CIA agent, ki je bil tam prej verjetno levo za kratek oddih. Je agent Tajne Službe in NSA zaposleni, ki so bili še vedno govorimo drug z drugim za zaprta vrata varnosti priloge so odšli, so se zdaj, in vrata so bila še vedno zaprta. Skrivnost Storitev človek je očitno, ugrabljenega pred iskanje šefa varnostne policije.
  
  
  Je bil začuden, z varnostniki na dvorano na dan.
  
  
  "Moram priti notri," sem rekel. "Tam je pištolo tam, in če ne dobim ven hitro, da boste ubiti vsi v sobi."
  
  
  Mimmo začel stiskanjem skozi to, ampak skoraj vse Venezuelans blokira svojo pot. "Žal mi je, Senor Carter, vendar smo strogo naročil, da ne prekine konferenco."
  
  
  Ji zakričala. "Spravi se s poti, si idiot!"
  
  
  Bila je potisnil s security guard, ampak moj ego je tovariš potegnil pištolo in me je ustavil. "Prosim, Senor Carter," je rekel nežno.
  
  
  "Kaj je, Carter?" Je agent Tajne Službe vprašal worriedly.
  
  
  Njen oče se je obrnila nestrpno. "Ne pozabite na vodo decanter, ki je že prej?"
  
  
  Pomislil je za trenutek. Ego je oči zožil. "Kaj za vraga vrste meri je ta bomba? "
  
  
  "Ne, ampak nekaj, kar se samo tako hudo, morda še huje," sem rekel. "Jaz, da bi dobili prekleto stvar zdaj."
  
  
  Začela sem se je še tretjič, in Venezuelske pritisnili pištolo trdi proti mojim hrbtom. "Zakaj bi decanter v sobi na vse, Mr. Carter?"
  
  
  Jasno je bilo, da so bile dogaja, da mi je vse razložil, preden so me na. In ni bilo časa za to. Do sedaj, je preklet mehanizem morda že aktiviran.
  
  
  Je zavrtel okoli, metanje svojo levo roko nazaj. Moja roka ujel, ki Venezuelske človek s puško in pištolo padel ego strani in clattered na tla. Njen spočiti je komolec na ego je mesnatega obraz in trdno nameščen. Ni bilo dolgočasno razpoko kosti, in je grunted glasno, nato je padla ob steno in zdrsnila na tla, kjer je sedel omotičen in stokanje.
  
  
  "Nick, za Božjo voljo!" tajna služba častnik bi slišal kričati.
  
  
  On lunged na mene in njo, se obrnila, da izpolnjujejo emu, hitting emu težko v obraz s svojo levo roko, in se je znižal.
  
  
  Drugo Venezuelske potegnil ven svojo pištolo in očitno bo, da uporabite ego proti meni. On je bil z namenom, za moje prsi, in njen bila stiskal pištolo v roki. Ona je bila potisnjena navzgor in desno s pištolo, kot je potegnil sprožilec. Poročilo zadonel v hodniku, in Gawk treščilo v strop. Sem slišal krikov vse okoli mene, obeh koncih koridorja. V minuto vse varovala, ki bo z mano.
  
  
  Je zvit Venezuelske je z roko pištolo in končno uspelo prevzeti revolver proč od njega. On naj emu jeseni in zaljubljen emu v vsakem plemena dimljah. Človek je več kot podvojila, je kričal v bolečinah. Medtem ko je še vedno stiskal njegovo mednožje, je bila hit ego strani do njene glave in povezan, pošiljanje ego, ki leti proti vrata konferenčni sobi.
  
  
  Prvi Venezuelske začel, da bi dobili gor, ampak sem vrgla njegov ego težko v stran, in je že močno na hrbtu. Odprl ga dan, vendar so bile zaklenjene. Njen stopil nazaj kick ih.
  
  
  "Počakajte, Carter."
  
  
  To je bila Tajna Služba častnik. Njen, se je obrnila samo za minuto. Je načrtoval svojo .38 Smith & Wesson na moje prsi. Ozrl se je na pištolo, nato pa nazaj na to.
  
  
  "Jaz bom šel v to sobo," sem rekla mirno. "Če ne bodo vsi tam umrli. Boste morali ustreliti prekleto stvar ustavi me."
  
  
  Obrnil se je proč od nje, dvignil noge in vrgel težko na vrata. Se praska za odpiranje glasen pok in konferenčni sobi počil leta.
  
  
  Vrata hit skrivnost, Storitev, ljudi in trkal Ego na tla. Vse druge varnostniki preselil k meni, in udeleženci konference me je pogledal nestrpno.
  
  
  "Kaj za vraga?" Človek na tleh je zavpil. Videl je stražar na tla v hodniku.
  
  
  Plemenito-videti Venezuelski predsednik me je pogledal z umirjeno obresti. Ameriški podpredsednik me je pogledal v odprtih šok in strah.
  
  
  To je bil Ameriški pomočnik, ki je vstal izza njegovega stola. Po prvem šoku, vsakdo je bil nenadoma ogorčeni.
  
  
  "Prosim ostanite mirni," je povedal ji je v podjetju glas. "To decanter na mizi vsebuje smrtonosno orožje. Ego funkcija je, da ubiti vsi v tej sobi."
  
  
  Enajsto poglavje.
  
  
  Vse je bilo hrupno in grdo. Več mož naglo vstala in skočil iz svojih sedežev. Mimmo hodil mimo nje in sklonila stol.
  
  
  "Vzeti ego," a Venezuelske človek kričali na hodnik.
  
  
  Sem bil na tem, da dosežejo decanter, ko Venezuelske človeka v civilu zgrabil me od zadaj. Nisem mogel doseči decanter. Obrnil se je in se obupno borili za svobodno sam.
  
  
  To je, ko je bila naprava vklopi. Vsi v sobi bi lahko počutim - njen bi lahko povedali v ihc. Ni bilo nobenega zvoka. Naprava proizvaja zvoke s frekvenco, ki jih ni mogel povedati, če ste bili sluha ali samo občutek. Ampak ena stvar je jasna - to vpliva vsak živčnih vlaken v našem telesu. Zvok, ki je prodrl v samo jedro moje možgane, solzenje in praskanje na živce, zmajal ih neizprosno, ki povzroča huda bolečina in slabost. Bolečina je začel v moje glave in prsnega koša, tako kot so strašne občutke sem bil ob zadnjih dveh dneh, ampak v nekaj sekundah se je situacija prekleto veliko slabše. Nekaj moških na mizo dajo svoje roke na njihove glave uncertainly, in eden od njih je že padel na stol.
  
  
  "Dovolite mi, pojdi, vzemi krojač!" Je zavpil na Venezuelske.
  
  
  On naj me iz njegovega zvijačo, Rivnenskaya dovolj, da udarec me v obraz. To me je zadel trd in padel sem na stol. Ampak v tem času, guard čutiti vpliv stroj smrti. On krempljih svojo glavo. Njen ego mu težko zadeti v obraz in je padel.
  
  
  Sem poskušal ignorirati vse večje huda bolečina v glavi in prsih, boj slabost, da je bil ves čas napadel mene. Odrinil ji unsteadily v stol in zgrabil bokal vode,
  
  
  Sem naletel z njim na drugi strani stol.
  
  
  Je padel, ko je zadel tla in padla v decanter. Z velikimi težavami, je zlezla več, da je in pobral ga spet, nato razporedi na noge spet.
  
  
  Na tak blizu, učinek napravo, je bil še močnejši. Njen bila šokantna. Sem pogledal na Venezuelskega predsednika in videl, da je bil nagnjen nazaj v svoj stol, oči steklom. Ameriški Podpredsednik je bil obupno trudijo, da bi dobili največ iz svojega stola. Vsi ostali v sobi zbolela zelo hitro.
  
  
  Njo spotaknil čez okno in razbil je vodila kozarec decanter. Bil sem samo o tem, da bi vrgel ego skozi broken glass, ko Hawk planil v sobo.
  
  
  "Stop, kaj delaš, ali bo udarec vas, iskren luknjo v vaši voditelji. Svojo resno."
  
  
  Sem ga pogledal, on pa je opozoril svoje Beretta na mene. Njen, videl ego je izraz spremenil, ko je čutil vibracije iz avtomobila.
  
  
  "To je ultrazvočni orožje," sem rekel, šibko. "Sem že znebiti."
  
  
  Brez čakanja mu pritisnila na sprožilec, njen oče obrnil hrbet mu je in vrgel decanter skozi razbitega stekla. Je zadel še bolj stekla, nato pritisnite pločniku spodaj, razbitju na koščke.
  
  
  Izčrpana, se je obrnil k Hawke. Bil je tako šibka, da je moral plavati proti polici. Nenadoma njen, sem čutil bolečine izginejo, in moje življenje se je začelo, da se pomiriš. Ozrl se je po sobi in videl, da je drugi so bili tudi razrešen. Začeli so se kaže znake življenja. V Venezuelski predsednik preusmerila v svoj stol, in NAS Podpredsednik položil roko na čelo. Bil je prepričan, da bi bilo vse v redu. Niso bili izpostavljeni dovolj dolgo za res hude telesne poškodbe, da se pojavljajo. Pa sem že mislil, da bi vsi imeli mačka na obeh koncih dan.
  
  
  A videza normalnosti, je postopno vračanje v prostor. Udeleženci konference regenerira zelo hitro, če se ozremo na vsaki drugi z pained, zmeden izraz na njihovih obrazih.
  
  
  Shell Hawk je prišel do mene, ki kaže njegovo Beretta na moje prsi. Nekaj varovala dopolnjena z njim. Bil je odkrito stoji pred mano, še vedno drži pištolo na mene. Moški z njim videti, kot če bi ustrelil ob najmanjšem provokacijo.
  
  
  "Najprej si vrgel nož, ki je na eni od vaših sodelavcev, stari prijatelj, na da, in ogrožajo svoje življenje," Hawk je zavpil ljutito. "Potem si omamljanje vodja Venezuelske varnostne policije. In zdaj je tu!"
  
  
  Človek, ki je zadel ji na poti hodil do skupine, njegov obraz pa je še vedno contorted od bolečine je doživel. "Trdil je, da je bil pištolo v vodo bokal," je človek, je dejal. "Potem je nekaj grozno začel dogaja tukaj. Ko se je znebil decanter, vse je bilo ustavljeno."
  
  
  "Pravzaprav," Ameriški pri mizi, je dejal. "To je ustavil minuto je vrgel decanter skozi okno."
  
  
  "Torej, kaj je bilo v decanter, Nick?" "Ali vam še vedno razmislite sami, revolucionarno imenom Rafael Chavez?"
  
  
  "Kako je Vincent, gospod?" Vprašal sem, ignoriranje, žepni nož je ego. "Ali je to...?"
  
  
  "Ubil jaz?" Hawk končal za me. "št. On bo vse v redu. Nimaš dovolj up ego, pečen v približno pol palca."
  
  
  "Hvala Bogu," sem rekel oporok. Zdaj, da je konferenca je bila shranjena, skupaj s življenju njenih voditeljev, sem se počutil občutek skrajne izčrpanosti. Sem potreboval, da bi dobili nekaj spanja ob nedeljah. In ona, sem ugotovil, da mi ni bilo mar, kaj so mislili, da mojega pojasnila. "No, gospod, sedaj sem razumel, da nisem Chavez. Mislim, da moj spomin se je vrnil predčasno ko sta letali odleteli s. Oni me želi, da se spomnite, vendar ne pred slišal sem, da njeno nizko frekvenco, signal iz naprave. Potem sem imel, da vem, kdo je bil in razumeli, kaj sem naredil.
  
  
  Sokol je dejal, študij moj obraz.
  
  
  "Ljudje, ki so priprti me je za dva dni," sem rekel.
  
  
  Hawk študiral moje oči in zdelo se je, da mislim, da je bil deluje kot Nick Carter znova. On holstered svojo pištolo in pomahal z drugimi agenti proč. Podpredsednik je prišel do nas.
  
  
  "Kaj za vraga se je zgodilo tukaj?" je vprašal nas.
  
  
  V Venezuelski predsednik je vstal s svojega stola. Odgovoril podpredsednik nad hrup v sobi. "Izgleda, da je ta mladi mož pravkar shranili naše življenje. Glasovanje, kaj se dogaja, Višji Podpredsednik."
  
  
  Podpredsednik pogledal od Venezuelskega predsednika, da me. "Da," je rekel počasi. "Mislim, da jo povzema zelo dobro. Toda kaj je bilo to peklensko stvar, ki jo je vrgel skozi okno, Nick?"
  
  
  "Ne vem, gospod," sem rekel. "Ampak če bomo lahko imeli nekaj zasebnosti, se za trenutek, sem vesel, da delijo svoje teorije z vami."
  
  
  "To je dobra ideja," se je Venezuelski predsednik je dejal. "Gospodje, ta konferenca bo odmor za eno uro, nato pa se bomo srečali spet tu, da skupaj našega poslovanja."
  
  
  Imeli smo zelo osebno srečanje. V Venezuelskega Predsednika, NAM Podpredsednik Hawke, in ji približal varnosti priloge, medtem ko so vsi drugi je zahteval, naj zapusti. Vodja Venezuelske Varnost Policija že dano vnaprej za zdravljenje.
  
  
  Nekaj minut pozneje je bil sam z dvema dostojanstveniki in Sokol.
  
  
  "Deloval zelo hitro, mladi mož," je Venezuelski predsednik je dejal, clasping roke na hrbtu.
  
  
  "Hvala vam, gospod," sem rekel.
  
  
  "Kljub temu, Carter," je podpredsednik je rekel: "imate veliko razložiti. Nekdo mi je rekel, da je bila vas, ki je prinesla decanter v sobo."
  
  
  "Bojim se, da je prava stvar za narediti, gospod," sem rekel.
  
  
  Hawk grimaced. "Zdi se, da Kolodezny je bil ugrabljen in prepričali, da verjamejo, da je bil Venezuelski revolucionarni nameri za ubijanje vas," je dejal sourly. Je prižgal dolgo cigaro in začel hoditi po sobi, hunched več v svoji tweed jakno.
  
  
  "To je zelo zanimivo," je Venezuelski predsednik je dejal. "In zdaj normalno sposobnosti so nazaj, Senor Carter?"
  
  
  "Da, gospod."
  
  
  Ameriški Podpredsednik sedel na robu svojega stola. "Vse to je zelo prijetno za nas tukaj, v tej dvorani. Ko pa pritisnite ugotovi, o tem, da bo kričati, da je Ameriški agent sabotaged konference in poskušal ubiti predsednika in mene."
  
  
  "Strinjam se," Hawke je dejal. "To ni enostavno razložiti."
  
  
  "Tudi, da je prišlo do mene, gospod," njegov namestnik predsednika, je dejal. "Vendar imamo nekaj potencialne stranke, ki so res odgovoren za to."
  
  
  "In kdo so?" Predsednik vprašal.
  
  
  Njo, sem se spomnil, kaj je Tanja rekla, je bil v svojem stanovanju v noč, je tik pred drog vrglo me ven. Pogledal sem na Hawke za dovoljenje, da bi jim povedal, in je pokimal. "KGB," sem rekel.
  
  
  "Qué demonio!" predsednik muttered.
  
  
  "Držite tipko za štiriindvajset ur," sem rekel, " bom poskusil najti ih. Po tem, bomo videli, da je celotna svetovna pritisnite bo poznal zgodbo. Resnična zgodba."
  
  
  Hawke študiral je moj obraz za trenutek, nato je pogledal na podpredsednik. "Lahko smo, da je veliko časa?"
  
  
  Podpredsednik je dvignil obrvi. "S pomočjo Ameriške vlade," je dejal, obravnavanje predsednik.
  
  
  Predsednik me je pogledal trezno. "Vem, da te mlade matematike večje. Bom v celoti sodelovati z vami. Prosim, da me je objavil. Zdaj, Višji Podpredsednik, moram videti svojega osebja pred konferenca nadaljuje. Se vidimo v konferenčni sobi." Mr. Carter, če je mogoče utemeljiti sami, boste prejeli najvišja priznanja moje države."
  
  
  Preden je lahko znak protesta, je bilo več. Podpredsednik je vstal s svojega stola in je prišla nad mano. "Zdaj, da je to vse v družini, Nick, se počutim, kot da sem zadnja misel povedati."
  
  
  "Mislim, da vem, kaj to je," sem rekel. "Sem štiriindvajset ur na zaupanju. Ker sem lahko res defector. Ali pa samo navaden noro. Ko je moj čas se je iztekel, sem na svoje."
  
  
  "Nekaj takega, Nick. Se vam zdi normalno, da me zdaj. Ampak varnost je varnost. Tam mora biti nekaj dvoma v mojih mislih. Upam, da vas ne moti me, da tako odkrito."
  
  
  "Razumem. Bom občutek enak način, gospod," sem rekel.
  
  
  "Jaz bom dal moje delo v Kadi," Hawk je dejal nenadoma, ne me gledali. "Verjamem, emu implicitno."
  
  
  "Seveda," namestnik predsednika, je dejal. "Pa pojdi naprej, David. Pritisnite ne, počakajte za vedno."
  
  
  Podpredsednik je šel skozi sobe. Njen in Hawk so bili sami. Po dolgi tišini, je končno spregovoril.
  
  
  "Poglej, žal mi je," sem rekel. "Če bi le on bi bil bolj previden z dekle..."
  
  
  "Nehaj, Nick. Ste vedeli, da ne moremo zaščititi sebe od vseh nepredvidenih okoliščin. Kakorkoli že, prosil sem vas, da preverite ee. Bila je računam na to. Nihče ni mogel pobegniti padel v past vi. To je bilo zelo dobro načrtovano, in je bila zasnovana s strokovnjaki. Zdaj pa rekonstruirati, kaj se je zgodilo ."
  
  
  "Dobro, sem ji lahko sklepamo, da sem bil neumen, in potem... morda hipnoze, ne vem. Res ne morem spomniti ničesar od tega noč v dekle je stanovanje. Drog je bila v njeno šminko..."
  
  
  Hawke uspelo zarežal. "Da, zakaj si krivi sami. Ne bodite neumne, fant moj. Vendar ob predpostavki, da ta punca je bil agent KGB, in vzeli so jo za nekaj skritih mesto, da hipnotizirati vas - zakaj so vas za dva dni? Hipnoza bi traja le nekaj ur, največ. In kako jih prisili, da stori nekaj, kar je v nasprotju z vašo moralno kodo? Hipnoza ne deluje na ta način."
  
  
  "No, jaz sem samo ugibati, če pa jim je uspelo spremeniti svoje celotno osebnost, celo moje osebnosti, to je moja moralna koda, da bi se spremenilo skupaj z njim. Če je bilo res sprejela dejstvo, da sem bil revolucionaren, ki so verjeli v nasilno overthrowing ego vlade, ta ideja, da bi delo. In vemo, da Rusi uporabljajo vedenjske metode nadzora, ki lahko popolnoma prekinil osebe moralo in integriteto in da ego suženj pogojeni reakcijo. Kombinacija hipnoza in vedenje nadzor bi me prepričali, da sem bil Chavez."
  
  
  "Da," Hawk je rekel premišljeno. "In bilo je prekleto pametno idejo. Bodite najboljši Ameriški agent, pa ego v morilca in ga spustil naprej, da naredite nekaj umazano delo za vas.
  
  
  In potem naj emu in ego država prevzame krivdo. Zdaj začenjam razumeti nevarnosti v to opozorilo."
  
  
  "Ki je bil napisan, da bi dobili smo tukaj," sem rekel.
  
  
  "Absolutno fantastično. In ona je padla za to - kavelj, hazel in potopne. Če je kdo kriv, Nick, to je njeno."
  
  
  "Sem prebral upoštevajte, preveč," sem rekel. "Morda se moramo ustaviti pripisovanje krivde in začeti razmišljati o izpolnjevanju to prizadevanje. Uničili smo ih je veliki načrt, toda sedaj smo ujeti ih." Njo, pogledal na tla. "Imam idejo, da so patting sami na zadnji smeh o njej in morda uživaš. No, zabavno na moj račun, je konec. Ko ih najde, ne smejal."
  
  
  "Sumim, ki ste jih že sobered ih gor, "Hawk je dejal," in potem, ko vas prekine ih z nožem. Kako veste, kako to dekle je iz KGB?"
  
  
  "Zato, ker mi je povedala," sem rekel. "Ali vsaj, je priznal, ko je prosil za sl. Je bilo to tik pred jemanjem zdravila, ko je drog vrglo me ven. V vsakem primeru, njeno pravo ime je Tanja Savich, in tam je namig ruskih v svoji nemški naglas. "
  
  
  "Je, da je vse, kar lahko vedela o njej?"
  
  
  "Za zdaj. Imam stanovanje, da preverite in nemško Veleposlaništvo, in restavracija, kjer nisem videl. Jaz se tudi spomnim na kliniki, možje v belih plaščev, in Tanja, ki je vedno dal navodila o tem, kako narediti vse to." Ne spomnim ih imen ali kaj so naredili, da me ni. Ko sem zapustil kliniko, sem bil z zavezanimi očmi, tako da nimam pojma, kje je."
  
  
  Hawk grimaced. "Dobro, vsaj pobegnil tragedije so načrtovali, Nick. Si rekel, da si prišel iz vaše trance prezgodaj?"
  
  
  "Letenje letal naredili zvok, podoben tistemu, da bi moral slišati iz avtomobila. Ta zvok, skupaj z opozorilnih sporočil, da so moj podzavestni um je bilo pošiljanje za pretekla dva dni, me je šel k oknu, da slišite zvok. KGB mora imeti želela, da se vrne na svoje prave identitete po umoru je bilo konec. Če je bil, je zanikal, da njegov vzdevek je bil Carter, to lahko zmede novinarji. Pa ne bi vedel, kdo je bil v resnici odgovoren. Ali so morda pravkar spoznal, so bili nori. KGB ni naredil. Oni hoteli, poniževanje nas, in jim je skoraj uspelo ."
  
  
  "Imate prav, Nick?" je vprašal Hawk, gledal me je spremljala.
  
  
  "Jaz sem v redu," ego mu zagotovil. "Ampak potem je svoje dobil, da deluje."
  
  
  Je zarežal. Dober. Je naše spletno dekle je glavni lik?"
  
  
  "Web-based. Ampak spomnim se, kaj o tej skrivnostni človek. Nekaj novega. Mislim, da je bil v bolnišnici."
  
  
  Hawk vzel povlecite na svojo smrdljivo cigar in pihal ven dim obroč. "To so številke. No, verjetno bi moral teči nekaj testov prvi, ampak nimamo časa za to prav zdaj. Nadaljuj, če se počutite pripravljeni."
  
  
  "Pripravljen sem za to," sem rekel. "Vendar ne, policija in drugi dejavniki proč, dokler ni moj dan se je iztekel. To je vse, kar sem vprašal o njem. Ne želim, da se spotaknil nad pomočniki."
  
  
  "Vse prav, Nick," Hawk je dejal.
  
  
  "Potem pa bom videl, boste na vaš hotel."
  
  
  * * *
  
  
  Sem sedel na velik mahagoni tabela, ki jih G. Ludvika Schmidt, Namestnik Veleposlanika Zahodne Nemčije, ki je moral vzeti Tanja sprejema noč ee spoznal. Schmidt je bil zavaljen v njegovi visoko-backed stol, dolgo cigareto v svojo desno roko.
  
  
  "Ah, ja. Fraulein Hoffmann vzel jo je v sprejem. Ona bo udeležil diplomatski dogodek. Ona je pametna punca, veš. Poklicala bolnik takoj po njegovem prejemu. Očitno, je jedel nekaj na bullfight razburjena, da ji želodec. grozno. Ona še vedno ni vrnil na delo kot ferret."
  
  
  "Kako dolgo že je bil tukaj z vami?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne za dolgo. Hamburg dekle, če se ne motim. Njen oče je bil ruski begunec."
  
  
  "Je to tisto, kar je povedal?"
  
  
  "ja. Ona govori nemško, z rahlim naglasom zaradi svojega zakonskega stanu. Njena družina je govoril ruski doma."
  
  
  "Ja,"sem rekel," razumem."
  
  
  Gospod Schmidt je bil zelo tanka, sexless moški v svojih štiridesetih, je očitno zelo zadovoljen s svojo vlogo v življenju. Je vprašal. "Lepo dekle, ki se ne strinjate?"
  
  
  Se spomnil, ji iz časov, ko smo uporabili, da bi sedel z njo v Irina je pograd in nočitev. "Zelo lepo dekle. Lahko sem se obrnite svojega na naslov, naveden v vaši izpolnjeni datotek?" Enako je bilo mesto, ona bi se pridružil se mi, noč je bi drogiral mene.
  
  
  "Prepričan sem, da lahko. Konec koncev, ona je bolan."
  
  
  "ja. Če ne bom našla doma, ali veste, kje drugje mi morda pogled za njo? Restavracije, kavarne ali posebnih prostorih za rekreacijo?"
  
  
  "Toda rekel sem si dekle, ki je bil bolan."
  
  
  "Prosim," sem rekel nestrpno.
  
  
  Zdelo se mu je, moti na moje vztrajanje. "No, njo, sem se peljal ven na kosilo, včasih na majhno cafe ni daleč od tukaj. Ne spomnim se imena, ampak mi je všeč, Venezuelske hallaca in je služil tam. Ta jed je narejen s koruzno moko."
  
  
  "Vem," sem rekel. Njo, sem se spomnil, da je Tanja naročil v El Hardin po bikoborbe.
  
  
  Schmidt stared na Ceylin z ponosna izraz..
  
  
  "Pravzaprav, mislim, da sem privlačijo dekle," je rekel zasebno. "Se samec v tem mestu, je čudovito doživetje."
  
  
  "Mislim," sem rekel. "Dobro, bom poskusil najti svojega doma, Gospod Schmidt. Dober dan."
  
  
  On ni vstal. "Z veseljem," je dejal. On stared v strop enkrat, verjetno sanjam o svoji spolni potencial kot neporočen človek okoli Caracasa.
  
  
  Resnično nisem pričakovala, da bi našli Tanja v njeno stanovanje. Ona mora imeti urejeno, da pustite ego za samo kot končni fazi delovanja - moj zajem začel. Vendar sem upal, da bi našli nekaj pojma tam. V prvem nadstropju stavbe, bil sem srečal z vsebnostjo maščob Venezuelske ženska, ki sploh ne govorijo angleško.
  
  
  "Buenos tardes, senor," je rekel glasno, široko nasmejan.
  
  
  "Buenos tardes," sem rekel. "Iščem mlado žensko z imenom Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ja. Ampak ona ne živi več tukaj. Preselila se je iz zelo nenadoma, nekaj dni nazaj. Nenavadna tujca, če boste oprostite za besedami, da je."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Ali je ona sprejme vse, kar je z njo?"
  
  
  "Nisem preverite apartma skrbno. Obstaja toliko apartmaji tukaj, in ji zaposlena ženska."
  
  
  "Ali vas moti, če sem pogledat gor?"
  
  
  Ona me je pogledal ostro. "To je proti meni. Kdo ste vi, prosim?"
  
  
  "Samo še en Miss Hoffmann," sem rekel. Segel je v minuto in ponudil ženska peščica bolivars.
  
  
  Pogledala je na njih, nato pa nazaj na meni. Je sklonil in je denar, ki je videti čez ramo v dvorani. "Ta je številka osem," je dejal. "Vrata ni zaklenjena."
  
  
  "Hvala," sem rekel.
  
  
  Šla sem po stopnicah v svoje stanovanje. Če sem srečen, da bom lahko jo ustaviti in Tanya in njeni prijatelji, preden so dobili na letalom v Moskvo. Vendar sem bil zaskrbljen - verjetno so že vedel, da ih plot ni uspel.
  
  
  Na vrhu je, vstopila v stanovanje. Spomini prišel nazaj poplav, ena po drugi. Širok kavč je stal sredi sobe, tako kot je imel to noč, ko Tanja ni spremenila svoje telo, da zajame Ameriški agent. Je zaprla vrata za njim in pogledal okoli. Vse je bilo zdaj drugače. Nen, manjkalo življenja, liveliness, da je Tanja dala emu. Ona rummaged skozi predali majhno mizo stol in našel nič, ampak nekaj kino vstopnice. Ne bo me ne veliko dobrega v naslednjih štiriindvajsetih urah. Njo, ki je hodil skozi preostali del stanovanja. Šel sem v spalnico in našel zmečkan bikoborbe program v smeti lahko. Sem spoznal, da ji je Tanja je rokopis, ker ona je beležke v program, ko sem bil z njo na bullfight. Samo opomnik, da poberem živil. To je bila neuporabna za mene. To je samo vrgel nazaj v wastebasket za ego, ko je slišal zvok v dnevni sobi. Vrata na koridor odprtih in zaprtih zelo tiho.
  
  
  Segel je, da Wilhelmina in pritisnete sam proti stokanje steni ob vratih. V drugi sobi je bilo tiho. Nekdo je po meni. Nekdo, ki je gledal stanovanjske stavbe in je bilo strah, da bi dobili preblizu, da se pomiri. Morda je Tanja sama. Slišal je skoraj neslišen škripa odbora pod preprogo. Vedel je natančno lokacijo tega odbora, saj je imel stopil na to sam prej. Tam ni zdelo, da bi kakršen koli razlog za zamudo je spopad. Nje, stopil na vrata.
  
  
  V sredini prostora je človek s pištolo. Bil je moja skrivnost človeka, in pištolo je enaka ena, okoli katerega se je strel mi v glavo v Washingtonu, in se spominjam svoje videnje, v beli hodnik v KGB labs. Je obrnil, ko je slišal, mi.
  
  
  "Spusti ga," sem rekel.
  
  
  Ampak on je imel druge ideje. Je odpuščen. Videl sem, da je bil tekoč, da ustrelil hipu pred strel je bil odpuščen, in sem goloba na tla. Pištolo glasno zazvonil v sobi, in Gawk treščilo v steni za mene, kot ga prizadele tla. Pištolo je tulil znova in split drevo poleg mene, kot je valjani več in začeli žganjem. On strel ji trikrat. Prvi gawk razbil luč za strelca. Začetek drugega začel ego je prsih in trkal ego nazaj v stokanje. Tretji gawk hit emu v obraz, odprt, pod cheekbone, in poleteli v glavo, spattering steno z crimson nered. Je zadel tla trdo, vendar je sploh ne občuti. Osebe, ki so me ves ta naloga je umrl pred ego, organ izve za to.
  
  
  "Krojač!" Sem muttered. Imel sem živa priča, nekoga, ki bi mi povedal vse. Vendar sem imel, da bi ubil moj ego.
  
  
  Hitro je dobil na svoje noge. Ljudje v stavbi slišali streli. Hodil je čez prostrate slika in pogledal v njegove žepe. Pa nič. Brez osebne izkaznice, false ali kako drugače. Vendar je bil majhen scrawled sporočilo na list papirja.
  
  
  "T. La Masia. Leta 1930"
  
  
  Položil je knjigo v minuto in šel k oknu. Shaggy bi slišal, in glasove v koridorju.
  
  
  Odprl je okno in stopil ven na ogenj pobeg. Nekaj minut kasneje, je bil na tleh, ki zapušča stavbo, daleč za njim.
  
  
  Kadar je šla zunaj je bilo še temno. Sporočilo v mapi opomba igrali znova in znova v moji glavi. Tam je bil lokal se imenuje La Masia na Avenida Casanova. Njen glas je nenadoma ustavil, spomnimo. Sem slišal o tem kraju, ker je bil znan po svojih hallaca, Tanja je najljubši Venezuelske jed, če ona bi mi povedal in njen prijatelj Ludwig resnico. Morda, sem mislil, črka "T" pomeni Tanja, in da je skrivnostni človek, očitno ruski agent, ki so namenjeni zadovoljevanju Tanja tam ob 19: 30, 19: 30? To je spletni povzroči, da sem že imel, tako da sem lahko sledil je.
  
  
  Njegov prišel do restavracije zgodaj. Tanja bilo nikjer videti. Se usedel za mizo v zadnji hiši, kjer je mogoče razumeti, ne da bi opazil, in Stahl čakal. Ob 7:32, Tanja prišel.
  
  
  Bila je tako lepa, kot je spomnil sem se ji. To ni iluzija. Natakar led njo na mizi pred vhodom. Potem je vstal in hodil po majhnem hodniku proti ladies ' soba. Vstal in se ji.
  
  
  Ona je že izginil v sobi z oznako "Dame" ko je njen oče je prišel majhen hladilnik. Sem čakal jo je, vesel, da bi se sama in daleč od ljudi, v jedilnici, ko je prišel ven. Minuto pozneje, so se vrata odprla in bili smo iz oči v oči.
  
  
  Preden je lahko reagirajo, zgrabil in pritisnil njen težko jaukati. Je sopel glasno.
  
  
  Ona je dejal. "Ste!" "Kaj delaš? Pusti me, ali bom kričati na njo."
  
  
  Bila je udaril v obraz z ee z nazaj svoje roke.
  
  
  Njen growled na zapri. - "Ne mislite, da je to neke vrste eksperimentalne psihologije igro? ""Ti in jaz morali uporabiti mikrofoni in zvočniki za poravnavo rezultate."
  
  
  "Če tako rečem, Nick," je dejal. Je imela svoj obraz v njene roke. Ee Stahl glas je mehkejši.
  
  
  "To je tisto, kar rečem, dragi," sem rekel. On naj stiletto pade v dlan moje desne roke.
  
  
  "Boš... me bo ubil?"
  
  
  "Ne, razen če bi bilo to nujno potrebno," sem rekel. "Ti in jaz grem okrog tega kraja skupaj. In boste deluje kot imate veliko časa. Ali boste dobili v reber. Verjemi mi, ko sem ji povedal, bom ubil, če poskušate ničesar."
  
  
  "Lahko pozabite na čas, ko smo bili skupaj?" "Kaj je to?" je vprašala v tem čuten glas.
  
  
  "Ne laži me, baby. Vse, kar ste naredili, je bila, samo posel. Zdaj se premika." In z veseljem."
  
  
  Ona je zavzdihnila. "Vse prav, Nick."
  
  
  Šli smo ven, vsega restavracija, brez kakršnih koli težav. Prišla je z avtomobilom, zato sem jo vozi me je. Igrali smo tako igra v njem, in je dobil za volanom. Avto je bil popolnoma sam v temni ulici.
  
  
  "Zdaj. Sta se spoznala Hema v restavraciji?"
  
  
  "Ne morem vam povedati, da je."
  
  
  Je dal nož za njo. "Vzemite krojač, ne moreš."
  
  
  Pogledala je strah. "On je posrednik."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Tudi vi?"
  
  
  "ja. Vendar le zaradi svoje posebne zbirke - ker jaz sem znanstvenik. To je ustrezalo, da ihc."
  
  
  Vzel sem avto in se odpeljal na Avenida Casanova. Sem jo vprašala. "Kadar je šel na kliniko?" "In ne igrajo igre z mano."
  
  
  "Če vzamem si tam, ti bom ubil nas, tako!" je rekla skoraj tearfully.
  
  
  "Po kateri poti?" - ponoviti.
  
  
  Bila je zelo razburjena. "Vzemi naravnost turn in sledite boulevard, dokler nisem povedal, kam naj se obrnejo znova."
  
  
  Narejen je bil s kazalci.
  
  
  "Kje je Alexander?" je vprašala. "Tisti, ki je moral, da me je spoznal."
  
  
  "On je mrtev," sem rekel, ni videti na zapri.
  
  
  Ona se je obrnil in pogledal me je za trenutek. Ko je pogledal naprej in spet, njene oči so bile steklom. "Povedal sem jim, da ste bili preveč nevarni," je rekla skoraj inaudibly. "Zdaj sem uničil ih je veliki načrt."
  
  
  "Dobro, mogoče ni bilo tako super," sem rekel tartly. "Dimitrov je bil odgovoren za ta glavni sistem?"
  
  
  Bila je šokirana, da se naučijo, da sem vedel, Dimitrov je ime. Bila je pravi novinec v svojem e-pošte podjetja, kljub svoji fantastični sposobnosti. "Veste, preveč," je dejal.
  
  
  "Bom našel ego v tej tako imenovani kliniki?"
  
  
  "Ne vem," je rekla. "Je že lahko zapustil. Zavijete levo na naslednji ulici."
  
  
  Ona mi je dal nadaljnja priporočila, in sledila sem jim. Ko sem se obrnil svojo strmo naravnost, se je obrnila k meni. "Hočem vedeti. Kaj je šlo narobe? Ko si ven iz hipnoze in kako?"
  
  
  Je poblisnil po Zapri in se nasmehnil. "Bil sem bo noro poskuša uganiti resnica za zadnjih nekaj dni. Zdaj bom kaj ste prebrali njeno bogastvo za nekaj časa."
  
  
  Na naslednjem križišču, smo naredili zadnji znak v levo, in Tanja mi je povedala, da se zaustavite pred staro hišo. V pritličju je pogledal, kot neuporabljeno trgovina in zgornja nadstropja je zdelo, zapuščen.
  
  
  "Njegov glas," je rekla s tihim glasom.
  
  
  Njegov motor pri reševanju raziskovalnih problemov. Pogledal sem v rearview mirror, njo, in videl, da drug avto, potegnite gor za nas. Za trenutek sem mislil, da bi lahko Tanya ' s prijatelji, potem pa sem spoznal, kvadratni obraz za volanom. Hawke sposodil a CIA človek, da pazi na mene.
  
  
  Moja nenadna jeza polegla. Jaz nisem kriv za njo, in razmišlja, kako bi on bil, ki delujejo v zadnjem času. Njen odločila ignorirati njene dežurni capsicum.
  
  
  "Pridi ven," Tanja je povedala, kodranje svojo pištolo na njo.
  
  
  Dobili smo ven. Tanja je bila napete in zelo strah.
  
  
  "Nick, ne bi me pridejo z vami. HQ je pokazala ga. Prosim, reši me. Se spomnite trenutkov, ki sva jih preživela skupaj. Ne, ne moreš pozabiti, je zdaj."
  
  
  "Da, sem lahko," sem rekel hladno. Ona je bila potisnjena z ee " Luger "in hodil okoli stavbe na pločniku.
  
  
  Nič okoli je bilo znano. Ko sem bil prinesel, sem bil zelo neumen, in ko je prišel ven, sem bil z zavezanimi očmi. Pa sem se spomnil, približno razdaljo od ulice na strani ulice, in je bila enaka. V notranjosti, kot sva se spustila po strmih stopnicah do kleti, sem se šteje kot številne ukrepe, kot sem štel, ko sem šel ven okrog klinike. Ni bilo dvoma o tem - Tanja je bil kar me lion ' s den.
  
  
  Dvanajsto poglavje.
  
  
  Kot smo vstopili v beli hodnik, je začela odpoklic bolj in bolj osamljeni primeri. Včasih stojijo v tem hodniku, in človek, ki je pravkar ubil v Tanya je stanovanje me zadržali tukaj.
  
  
  "Ti si zapomniti," Tanja je dejal.
  
  
  "Da, tam je bil prostor, usmerjenost sobi. Njen je bil vezan na stol."
  
  
  "To je samo naprej."
  
  
  Nato se je preselil na dol dvorani. "Tam je bil še en človek," sem rekel. "Boste delali z njim skupaj. Spomnim njenega imena, kot Kalinina."
  
  
  "Da," Tanja je dejal močno.
  
  
  Sem odprl vrata za njo, ki Tanja poudaril, da drži moje Luger pripravljen. Njo, šla notri z Tanya odprta pred mano. Spomini prišel nazaj poplav. Podkožno injiciranje. Hipnoza. Avdio-vizualni seje. Ja, naredili pekel, dela me za vedno.
  
  
  Stol s trakovi in žice vedno stal v sredini sobe. Na steni je visela stokanje, ampak en del je bil že delno razstaviti. Tehnik je stal v bližini. Svoje znanje ego. Ime Menendez prišel do mene. Obrnil se je in me je pogledal blankly za trenutek.
  
  
  "Dobro rayos!" je rekel, kletvice, darkly, saj je spoznal, da je ego podzemna utrdba je bila kršena.
  
  
  "Ostati odprta tukaj," sem rekel, ob nekaj korakov proti njemu.
  
  
  Vendar je panika. On rummaged v predal predal poleg njega in izvlekel pištolo. Zdelo se mi je, standard Beretta assault puško. Kot se je izkazalo, da obraz mene, svoje luger strel in zadel emu v dolar, sklad. Je zgrudil nazaj na delno uničenih avtomobilov, izvaljen roke in stopala, oči, pritrjene na strop. Ko začetkov twitched, in je bil mrtev.
  
  
  Minuto pozneje, Tanja glas, prišel za njo. "Zdaj je na vrsti, Nick."
  
  
  Sem se obrnil in videl, da je imela prijel pištolo in je bil usmerjen na mene. Nisem gledal njo tesno, ker sem samo nisem videl kot puščica. To je bil drugi čas je bi bilo narobe, o ne. Tam je bil žalosten, ampak podjetje izraz na obrazu. Ko se je pobral s Luger, in nato majhno pištolo odšel v sobo, in gawk me je zadel. Je zavrtel okoli, treščilo v veliki stol, in padla na tla. Na srečo, njen strel je bil slab, in to me je zadel v levi rami, ne v prsih. Še vedno sem bila v Luger.
  
  
  Tanja, katerih cilj znova, in vedel je, da je tokrat njen cilj bi bilo bolje. Nisem mogel igrati igre z njo. Odločila se je, da poskrbi showdown. Njen strel zadel luger in premagati ji, da drugi strel. Tanja krempljih na njeno življenje in razporedi nazaj, zruši na tla.
  
  
  Vstal in hodil nad njo. Ona leži na hrbtu, imajo bloodied spot na trebuh z njene roke. Je prisegel, pod njegovo dihanje. Tam je bil že glint globoko šok v njene oči. Je neuspešno poskušal dihati Rivnenskaya.
  
  
  "Zakaj hudiča si za to?" Vprašal sem na žalost.
  
  
  "Jaz... je bil preveč prestrašen, Nick. Niso se mogli spraviti nazaj v Moskvo... popoln neuspeh. Jaz res ne... sem tako mi je žal. Všeč mi je, da vas, tako veliko." Njen cilj je obrnil vstran in je bila že mrtva.
  
  
  Nagnil se je nad njo za trenutek, spomnimo. Celo po smrti, njen obraz je bil lep. Kaj krvavo izgubo! On holstered v luger, je vstal in šel k omari, kjer tehnik vzel pištolo. Sem odprl nekaj predali in ugotovil, opombe o moje fizično stanje. So, skupaj s temi stroji, morajo povedati zgodbo. Jaz bi prosila, da pošljete photojournalists tukaj. Strojne sam ne bi glave. Zdaj je bil praktično exonerated. In to bi bilo Kremelj, ne Washingtonu, da bi bil ponižan.
  
  
  Ampak kje je bil Dimitrov? Če je bilo teči zdaj, vse to, da bi pustil slab okus v usta. Moje delo je bilo pomembno za veliko več kot le neprijetno Kremelj. To je bil pokazati, KGB, da je šlo predaleč. To je bil žepni nož professional načelo.
  
  
  Shaggy slišal ji v hodniku.
  
  
  Njen oblači predal zaloputnejo in je zgrabil puško znova. Sem slišal zvok v hodniku.
  
  
  Njen, je prišel na koncu, ko človek tekel skozi dvorano. To je bil Kalinina, Tanja je kolega, ki teče nerodno z težek kovček v roki. Bil je skoraj na koncu hodnika.
  
  
  Sem vpil nanj. "Stop!"
  
  
  Ampak kar naprej teče. Podgane hitro zapustil potapljajočo ladjo. Njen strel zadel luger in hit emu v desno nogo. On sprawled na tleh, samo kratek izhod, ki je pripeljala do stopnic.
  
  
  Sem slišal zvok je za mano. Obrnil, je videl drugega človeka, kratek, alapaha človek z Khrushchevite obraz - drug človek okoli KGB je Mokro Primere oddelek. Bil je obrnjen na dve revolverji na mene.
  
  
  Sem privila do groan kot je odpuščen, in strel zadel zid samo centimetrov od moje glave. Nato je videla drugi človek v hodniku za revolveraš, višji mož s sivimi lasmi in aktovko pod roko. To je bil Oleg Dimitrov, rezident snemalec, pristojen za nož. On je bil tisti, ki je res ljubil, eno sem imel, da se pogaja s pred KGB res spoznal, da tega ne igrajo igre z njo. On je bil, ki teče zelo hitro hodniku, da se do konca, verjetno, da drugega izhoda.
  
  
  KGB človek streljal še enkrat, in on ducked kot gawk whizzed nad mojo glavo. Njen strel na revmatizem, vendar zamuditi. Je načrtoval še tretjič, vendar je njen, streljal prvi, in hit emu v dimljah. Je zakričala v bolečini in padla dol. Ampak do takrat Dimitrov je izginil navzdol dvorani.
  
  
  Stekel je, da je padel agent. On writhed na tla, znoj lije dol njegov obraz, in raspy zvok prišel od okoli njegovega vratu. Imel je popolnoma pozabil na pištolo v njegovo desno roko. To izpadlo ego, ki jih ego roke in pritekli dvorani. On bo verjetno v živo videti sojenja. Ampak nisem mislil, da bi on lahko zadovoljni, ga.
  
  
  Sledil sem Dimitrov v sobo na koncu hodnika, znotraj pa sem videl, odprto okno, ki gleda na ulici. Dimitrov ni bilo.
  
  
  Je boril skozi okno v temno ulico samo v čas, da vidim, črna limuzina vzlet okoli do konca. Sem šla ven na ulico in se srečali CIA človek tam.
  
  
  Rekel je: "Kaj za vraga se dogaja, Carter?"
  
  
  Ozrl v smer, črna limuzina je glavo boulevard. On je bil prepričan, da je bila postavka za letališče. Uro kasneje je bil izlet v Rim. Verjetno, Dimitrov je bil tekoč, da jih letijo.
  
  
  "Obstaja več Rusov, ubitih in ranjenih je," sem rekel. "Pojdi in se prepričajte, da dnevni oddih dal. Grem na letališče, da se ih šef."
  
  
  Ozrl se je na kri, ki teče navzdol roko okoli rokav moje doublet. "Moj Bog, zakaj nisi vzemi me je z vami?"
  
  
  "Vaša naloga je le, da gledajo me, ne nevihta trdnjave. V vsakem primeru, to bi trajalo predolgo, da pojasni. Se vidimo na zasliševanja."
  
  
  Je dobil v Tanya ' s avto in se odpeljal proč. Če je bilo narobe in Dimitrov ni bilo na letališču, je ne bi izgubili ničesar. To lahko izda splošne opozorilo v emu in sodelujejo Ameriške policije. Vendar pa sem precej prepričan, moja domneva je bila pravilna.
  
  
  Dvajset minut kasneje je bil na letališču. Ko je vstopil, se je priključek stavbe, spomnil se je, kako velik je bil. Zgrajena je bila na več ravneh. Tudi, če se Prijavite bil tam, to je zelo enostavno za mene, da je ego, je bil izgubljen. Če bi on mislil o polet v Rimu. To je bil TWA leta, ki je bila predvidena za vzlet v pol ure. Njo, je šlo za vozovnice. Dimitrov je bil nikjer videti, zato je bila zastavljena vprašanja o agent je nen, ki opisujejo to v podrobnosti.
  
  
  "Da, da, da. Osebe, ujemanja description bil tukaj, razen oseba, ki je videla z brki. On je tukaj le nekaj minut nazaj."
  
  
  "Ali ima vse prtljage?"
  
  
  "On ni preverite, gospod."
  
  
  Sem mislil, da si. In Dimitrov je brki bi bilo enostavno.
  
  
  "Mislim, da je omenjeno ime... Giorgio Carlotti," je dejal Clera. "Imel je italijanski potni list."
  
  
  "In on je pravkar zapustil?"
  
  
  "Da, gospod."
  
  
  Ego se je zahvalil njo. Dimitrov je bil tukaj, je bil prepričan, da je to zdaj. Jaz bi samo sprehod do vrat in čakala, da se prikaže, vendar je to še vedno malo sreče. Poleg tega se bo množica potnikov na vrata. Če Dimitrov je odločila, da boj, bi lahko bilo zelo zmedeno.
  
  
  V bližini revije trgovini preveriti njo ven, ampak Dimitrov ni bilo. Nato ji je šlo menjalnica okno. Ji je celo znižala za celico v dele, prtljage in vprašal. Dimitrov zdi, da so izginili.
  
  
  Imel je samo obrnili vogala, ko je opazil, ga.
  
  
  Bil je postavka za moške soba z aktovko pod roko. Ni me videl. V sivi brki spremenila ego je celoten videz. Bilo je malo prikrivanje, vendar ni imel časa za boljši.
  
  
  Dimitrov vstopila v kopalnico in vrata zaloputnejo za njim. Upajmo, wc ni bilo prepolno.
  
  
  V Luger potegnil ven, ko je odprl vrata.
  
  
  V notranjosti, je bil ravno na tem, da opere svoje roke v umivalniku nasproti manjša soba. Ozrl se je naokoli in je bil vesel, da ni bil nihče drug v sobi.
  
  
  . Dimitrov je pogledal v ogledalo in videl svoj odsev v nen. Ego je obraz je bil siv s strahom.
  
  
  Obrnil se je, da obraz mi je segel v njegovo jakno, in se obrnil. Bil je obupno trudijo, da bi dobili ven svojo pištolo. Je potegnil sprožilec, ki na luger in slišali dolgočasno kliknite.
  
  
  Je poblisnil po pištolo. Njen, je vedel, da je fotoaparat vstavljen. To samo misfired - napako kartuše, nekaj, kar se je zgodilo samo enkrat okoli milijon krat. Je zgrabil za izmetalni s svojo krvavo levo roko.
  
  
  Vendar ni bilo časa. Dimitrov potegnil velik parabellum mauser in katerih cilj je skrbno na moje prsi. Sedel je lowly.
  
  
  To dove za lončeno tla. Gawk je udaril ploščico ob moji glavi in ricocheted po sobi, kot Hugo naj ga potisnite v moji roki. Obrnil se je nenadoma, da Dimitrov in začela stiletto. Je treščilo v Ego je zgornji del stegna.
  
  
  Upal sem, za trup, ampak mislim, da sem bil srečen, da so zadeli nekaj okviru dane okoliščine. Dimitrov kričala kot stiletto zadel njegov ego in ego mauser padla na tla. Je izvlekel dolg nož in dosegla za svoje izgubljene pištolo.
  
  
  Medtem, slabo kartušo iz Luger imel vrgli jo ven, in to clattered na tla. Je namenjen Dimitrov, na enak način je namenjen Mauser. Kot je prišel za njo, ozrl se je gor in videl, da je nisem stojijo priložnost.
  
  
  On je dvignil roke in varnostno stran od pištolo. Videl moj izraz, se je nenadoma spregovoril. "Vse prav, Mr. Carter. Ste zmagal. Sem predajo ga."
  
  
  Sem dobil moje noge, in je vstal, preveč. Smo gledala po sobi od drugega, naše oči zaklenjena. Moja leva roka je začel bolelo strašno.
  
  
  "Ste naredili veliko napako, Dimitrov," sem rekel. "Ste izbrali AX, da bi ponižali nas."
  
  
  "Jaz zahtevajo, da se izroči policiji," je dejal. "Dal sem gor..." Je počasi spuščajo svoje roke, potem pa nenadoma je dosegel v minuto, in majhen Derringer pojavil v roki.
  
  
  Je potegnil sprožilec, ki v Luger, in ta čas pištolo odšel. Gawking ujel Dimitrov tik nad srcem, in vrgel ego nazaj. Ego oči stared me široko oči za trenutek, in nato je besen je zgrabil brisačo železniškega poleg njega. Kot je padla, krpo, brisačo letel iz razpršilnik kot dolgo stanja, da je polovica zajetih njegovo negibno telo.
  
  
  "Vaš Kremelj šefi morda mislite o tem naslednjič so prišli do velikega načrta," je povedal trupu.
  
  
  Luger zdrsnila nazaj v svoj tok. Hugo je samo dala nazaj v svoje scabbard pri dveh policistov, planil skozi vrata, pištole sestavljen. Gledali so na Dimitrov in potem me z mračna izražanja.
  
  
  "Qué pasa aqui?" eden od njih je zavpil.
  
  
  Njen emu pokazala svojo izkaznico. "Klic vodja varnostne policije," sem rekel. "Povej em, da so vse ruske conspirators so bili prijeti."
  
  
  "Ti, Senor Carter," je človek, je dejal.
  
  
  On je šel skozi sobe in je svojo pot skozi množico radovedne popotnike v najbližji števec, kjer je lahko poklical. V svojem očesu uma, sem pamet mesto pod zemljo KGB sedež, bizarno laboratoriju, kjer fantastično poskus smo izvedli na človeško morski prašiček - na me. Hawkeye bodo želeli premakniti tam za lajšanje CIA človek in povedal, policija, kaj se je zgodilo. On bi bil prepričan, da pritisnete so poročali o zgodbi pravilno.
  
  
  Je dobil telefonsko številko zastopnika vozovnice referent, ampak počakal za trenutek pred izbiranjem številke. Mi ni všeč, misije, ki se je končalo z nastopov. Tam bo več varnosti srečanja, in bom moral povedati svojo zgodbo, da je veliko ljudi. Jaz ne potrebujem zdaj. Potreboval sem večer z dekle, kot Tanja Savich. Bil sem strašijo pred očmi ji je telo brez življenja, še vedno lepa smrt. KGB ali ne, je bila posebna.
  
  
  On je globoko zajel sapo in pustite, da počasi. No, morda pa tudi, če sem bil srečen, bi bilo še črna z globoko modre oči in čutno purring glas. In morda je ne bi bilo sovražnika agent, in jaz ne bi imel, da bi jo ubil. To je nekaj, kar me zadržali, ki gredo skozi naslednjih nekaj tednih birokratskih težav.
  
  
  On pobere in pokliče Hawke ' s številko.
  
  
  Pripis
  
  
  "BOMO POKOPATI VAS!"
  
  
  Komunistične grožnje še nikoli ni zdelo tako resnično! Brž ko je AX namenski Killmaster za svoje novo poslanstvo kot sporočilo je iz njih-so grozili, da se ukvarjajo usoden udarec za mednarodni vpliv države v Ameriki.
  
  
  To je bil seveda delo za Nick Carter - v smrtonosni v njegovi karieri. Killmaster je bilo usojeno, da igrajo glavno vlogo v diabolični plot, vodja AX. Kaj so naredili z njim? Pa so preveč, res ustvarite AX najbolj dragocenih agent proti zelo sil je bil prisegel za zaščito? To ni bila, dokler Nick padel pod vtisom čutno ruske operative, ki je začel razumeti, kako ego je bil uporabljen. Ampak bilo je že prepozno? Si ego občutek že pripadajo KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Uro Volk
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalni naslov: Uro Volk
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  Borec jet, thundered mimo mene, pometanje cesti pred mano.
  
  
  Je preklet pilot in vse egos svojih prednikov, kot je obrnil volan svojega Citroen z vsem svojem sijaju. To morda prihranilo, da napora. Na cesti ni bilo nič več kot globok voziček pot proti gorski steni, in stoletja stare jarkov potekala tako kot vijak na tanke pnevmatike moje 11cv. To bi lahko samo iti v eno smer, in tam so bili ruts v to smer. Glede na skalami na levi in globoko brezno na levi, to je tudi dobra stvar. Temne, tanke gozda, obdana me na redke, naravnost konča, in da sem lahko so skrite s borec pod inky črno listje, bi bilo Pyrrhic zmago. Bil sem lovili z polk Jugoslovanske vojake, in Bog ve, koliko okoli njih je šel skozi gore, da me obkrožajo.
  
  
  Citroen trčil z velikimi kamni na cesti in me je vrgel nazaj proti steni. Ko avto ponovno padle, preostali del izpušne cevi, ki je prišel dol. Notranjost je napolnjena z izpušnih plinov. Vijaki in matice odpadel hitro, in edina možnost, ki sem je bila vožnja. Ozrl se je navzgor skozi razbili vetrobransko steklo. Jet fighter je bil, ki plujejo pod poševno. Ego corps, ki je sijala v mesečini in postal žareče silhueto, kot je spustila na neposredne drugi polniti tudi na mene.
  
  
  Ne verjamem, da bi bil lahko premakne za več kot nekaj sekund. Mimogrede, njen naj bi bilo mrtvih dolgo nazaj. Jaz bi bil boj off moji zasledovalci za skoraj eno uro, in edina stvar, ki bi mi uspelo narediti je bil zmesti moje usmerjenosti. Sem šel skozi vse možne strani ceste, in način, kako jih jemala me je strah, da bi jih izginejo v nikamor. Nisem imel pojma, kje sem bil, razen na strme pečine nekje v Dinarske Alpe. Tam je bilo zavetje v dolinah, ampak vse, kar sem videl, je bila vojska, naboje, in da prekleto letalo. V trenutnem stanju stvari, to bi se pretok moj odstop, in AX morda izgubili Agent N3, ampak jaz tudi nisem pozabil, da je to že zgodilo, da NI in N2, pred mnogimi leti, v različnih krajih.
  
  
  Borec jet je prišel, da bi pozdravili so me z milost strel. On je odpeljal tako hitro, kot je lahko v smeri Ego Ogenj. Stari 11cv je tresenje strašno. Citroen 11cv je bil proizveden iz leta 1938 do 1954, in od tega, kako je odzvala, bila sem precej prepričan sem imel ego prototipa. Žarometi na izbočenih nadzorni plošči nikoli ni delal, tako da nisem mogel povedati, kako hitro sem bila vožnja je. Vsaj, je bilo mogoče, da bi dobili na plin. Nisem si mislil, da bi bilo dovolj, ampak je bila le priložnost, sem imel s tem približuje letalo, ki dived v ogenj svoje volleys.
  
  
  Citroen je tresenje v protest, in bučanje izpušnih dala tak hrup, da nisem mogel niti slišati moje misli. Veter je pihal skozi odprto vetrobransko steklo, zamrzovanje moja ušesa in izdelavo moje lase zvija v obraz. Letalo je zdaj tako blizu, da sem imel občutek, da je ego bi pogoltniti up zrak.
  
  
  Njen taunting pritisnili z vso morda. Pralni pištolo kalibra .50 streljanje poči od borec krila. Na cesti pred mano je izbruhnila, in avto je bil zajet v dežju okoli skale in clods na trdi zemlji. Avto je odskočila in dodged krogle, in jih je nenadna sprostitev pare, vedel je, da se je zadel v radiator. Vrelo vodo hissed tekel gor in dol moj obraz v oblake žgoče pare. On stopi na plin in pobere hitro znova. Piš vetra, kot lovec je letel mimo mene za vedno, je bila mrtva tišina, ki skoraj vedno sledi napad. Poslušal svojo lastno dihanje počasi prihajajo ven okrog pljuč. Začasna odložitev.
  
  
  Ampak F-86 bil že tako spet za drugega napada, in vedel je, da pilot, ki bi zadelo me je prej ali slej. Da, F-86, Sabre. V Jugoslovanov so jim poleg 150 F-84s. Mislim, kaj me boli najbolj je, da vedo, da Stric Sam glas-glas darila bi me bo ubil. V Jugoslovanov uporabite Sabre za boj partizanov v ozkih soteskah, ker nadzvočno F-X4 in MIG-2I se gibljejo prehitro za taki nadmorski. Sablja je bil vedno najboljši borec, ampak zrak superiornost ni pomembno tukaj, ne proti stari Citroen.
  
  
  Spletni razlog je bil še vedno živ je bil, ker sem vedel nekaj o ego mitraljezi, kot je na primer omejitev števila krogov v revijah, da bi se izpraznil po trideset sekund neprekinjenem streljanju. Piloti so učili, da ustrelil v poruši, od enega do dveh sekund. Ampak zaradi Sabre je drže, obstajajo štiri kalibra, mitraljezi .50 utonil v nos, ker je recoil. Zato obstaja težnja, da ustrelil pred cilja. Tako Slovanske poskusni strel, kjer bi bilo, če on ni ružiti njo in premakniti z enako hitrostjo. Hvala za moje znanje kombinacija kratkimi rafali in nos potapljanje, je prestal štiri zaporedne napade, vendar sem dvomil, da bi to delovalo, dokler ferret zmanjkalo goriva in pilot je bil prisiljen vrniti.
  
  
  Sem se obrnil, da bi dobili znakov, in noč senci dreves je padlo na mene. Sabre je bil visi za mano, čaka me, da pridejo na ravnem odseku ceste udaril. Sem sklonila volana in čutil znoj drench moj obraz, moje nazaj krčenja mišice, kot če bi jih čutil vpliv nabojev. Če pilot odločil, da poskusite zadnji napad, moj ocenjene rezerve moči, se bo zmanjšal za približno polovico. Citroen preprosto ni bilo hitrosti, da bi za to razliko.
  
  
  Cesta rane po več ostrih zavojih. Motor coughed, vroče zaradi pomanjkanja vode, in sicer kot je bila prisiljena nazaj v hrib. On lahko ven in teči hitreje, tako ali tako je mislil obupno. Sem bil tam na pol poti, poskušam, da bo zadnji napor.
  
  
  Streljanje začelo nekje v bližini grmov. Krogle izvrtane s strani Citroen, in sem bil poškropiti z črepinje iz stekla stran windows, ki strgal premaz na koščke. Vojaki obložene cesti s smrtonosno avtomatske puške. Sprehod okoli avtomobila bi za samomor. Nagnil se je v globlje, pod rob ozko vetrobransko steklo, kot naslednji krog strele pretresli avto. Od zdaj naprej, voziček skladbe morajo izvesti vse nadzor.
  
  
  Na cesti je bilo navijanje v kul mesečini. Iz mojega stališča, da ne morem povedati, kako dolgi cesti, še vedno bi biti jasno, vendar sem žalosten občutek, da bi bilo dovolj dolgo za Sabre za napad znova. Več strelov zadonel v gozdu, še vedno "scatter", ki označuje, da je glavni organ vojakov še ni prišel. Saj ne, da je bilo važno, koliko: bil sem ujet, ne glede na to, kako si ga pogledal.
  
  
  Sergej filtrira skozi drevesa in dosegel kapuco in streho. Slišala je oddaljen zvok borec jet, kot je približal. V porušil rearview mirror, ko je ujela pogled je približuje letalo. Sliko, ki je napolnjena ogledalo, in crossfire divjala nad mojo glavo. Poskušal je, da ocenite razdaljo, tokrat se opira predvsem na svojo intuicijo, in spremenil svoje prejšnje taktika, namerno zavlačuje, dokler se zadnji trenutek, potem revving spet. Citroen je bil trmast Francoz. Ni hotel odreči. On lunged naprej, s silo sem mislil, da bi se uporablja dolgo časa nazaj.
  
  
  Vendar to ni bilo dovolj. Ta čas, pilot nadomestilo za nos roll tako natančno, kot je mogoče, in jekla-jacketed krogle strgal Citroen s krmo na masko hladilnika. Volan je obrnil na njeno pravico, ki je pravokotna na skladb, tako da je večina napadov so se razpršili, ki jih skoraj navpično telo avtomobila. Vendar armaturne plošče je bila brezupno uničena, in tudi kaj dobili pod kapuco. Plameni zlezla čez deske. Ogenj je vroče, in debela, mastna oblak dima obdana mene. Citroen umira. Pnevmatike so bile raztrgana na koščke, in rezervoarja za gorivo je bila pušča. Prednji osi na levi odskočila off, in vse, kar je spodaj, je raztrgana na koščke.
  
  
  Na platišča brez gum zdrsnila po progi. Nisem mogel voziti več. Bilo je veliko krvi, ki teče po njenem licu, vendar ne morem povedati, kako hudo ji je bilo bolelo. Avto je bil zdaj vozni pod kosa, je raztrgana kovinski jok v nori in slepi bes, in počasi začela padati od konca hill v sotesko.
  
  
  Ona clung nujno, da bo sedež, grizenje njene ustnice v oslepitev bolečina, ki ji gori. Citroen jolted nasilno in threw me nasilno v drugo smer. Težka boot zadel ji na vrata in to swung odpri. Na srečo, 11cv je roosters v hrbet, tako da se vrata gugalnice odprta v veter. To je bila edina stvar, ki shrani svoje življenje. Naslednja stvar, ki sem vedel, sem padel ven in je bil vozni določitvi grobo cesti, oprijemalne cesti, da obvaruješ pada off konca, ki je bil deset centimetrov stran od mene.
  
  
  Avto skidded po robu, razbija v skale, grmovje in drevesa, vozni naprej in nazaj, in ki svojo pot na dno globoko sotesko. Ko je dosegla dno v skalnata korita, je eksplodiral v morje rdečih plamenih.
  
  
  Sem razporedi off v grmovju, čiščenje krvi iz moje raztrgana skriti, in moje življenje je zvit s šok in odvratno slabost. Nebo obrnil rdeče skozi goreče telo Citroen spodaj. Moral sem pohiteti. In če nisem bil preveč hiter, jaz bi imel več sto vojakov okoli mene, privlači avto eksplozije. Vendar sem se moral ustaviti za eno minuto, da ujeti dih... Potem je zlezla na skozi grmovje.
  
  
  Moja mala plinska bomba je še bil posnet na moje noge, čeprav ga ne bi pričakovali, prekleto stvar narediti veliko dobrega, pri taki odprti prostor. Moje ostre stiletto je bil sestavljen iz svojega ego scabbard in je zdaj v moji roki. Imela je bil izpraznil z njo Luger, ko je izbruhnila skozi kontrolne točke, severovzhodno od Metkovich, in zdaj pištolo bil tam, med gorenja ostaja 11cv. Vendar to ni, da veliko razliko. AX je celoten arzenal orožja bi bila neuporabna, če vojaki opazili, me zdaj. Ih je bilo preveč, da boj z.
  
  
  Metkovich je bil začetek moja nočna mora. Pred tem, vse je šlo gladko. Je prispel v Jugoslaviji na italijanski vlečnimi mrežami, in potem so prihajali na obale. Metkovic je bil nekoliko celinskih, novo kmetijskih mesto nekje v predgorje Alp, Dinarskega, stretch, ki loči Dalmatinski obali iz Bosne in Hercegovine. V Metkovich, kontaktna oseba mi je ponudil dokumentov, obleko in avto. Kontaktna oseba je bil miren hrvaške z brezizraznim obrazom, čeprav stavim, da izraz se bo spremenil takoj, ko ugotovi, kaj se je zgodilo, da je ego znanih Citroen. Moji dokumenti pogledal dobro, ampak moj delovni škornji fit, kot so cirkus, klovn copat, in moje hlače, pulover in debelo usnjeno jakno fit me tako strogo, kot korzet okoli kit ' reber.
  
  
  Dokumenti, ki so trajne in tudi razvijajo, čeprav so bili videti precej pravni, ki jih sploh ne prenese varnosti mesto na kontrolno točko. Sem imel, da boj svojo pot skozi cornfield na drugo cesto, in od tistega trenutka sem bil na begu. Še vedno, vojakov ni dal gor. Upal sem, da bi mislila, da sem bil mrtev, ko so videli avto raznese, vendar nisem bil tako srečen. On bi že videli približuje luči, in od časa do časa, ki bi ga lahko slišali sergeants kričanje kot iskanje vrstnem redu. Lahko bi rekli, da je bil še vedno na begu.
  
  
  Gozd je bil miren, razen za stalno šumenje vojaki in občasno skorja psov.
  
  
  Vedel sem, da bom kmalu mogoče vnašati redko porasli področju, saj gozdovi tukaj so bili ponavadi ni več kot nekaj kvadratnih kilometrov, ker je celotno ozemlje hotelu je bila preveč suha. Ampak v temi, gozd še vedno dajala vtis, velik sefu. Zdelo se je, da rastejo na neskončno majhne pobočja in doline, poraščena z skrivenčena stari hrasti. Drevesa, ki je na groteskne oblike, kot je treba najti pot navzdol je raslo v meni, pa ni bilo še nobenih cesti.
  
  
  Sem imel, da gredo dol. Cesta je bila napolnjena z vojaki, in bolj in bolj ih skupinah so drvele griči na drugi strani. Ni bilo izbire, kot da gredo dol. Toda gore so ostale, kot če mock me vedno, preveč strme, preveč spolzka, in preveč gole za poskus.
  
  
  Bil je izčrpan, bolečine iz njegove poškodbe, je bil neznosen. Bilo je težko dihati. Ustavil se je na grebenu. Nenadoma je slišal dolgočasno žuborenje vode. Vedel sem, da bo prišla od nekje pred mano, čeprav je edino, kar sem videl, je bila ozko depresija, ki je bila počasi plezanje po skalah in zaraščenih na hribu. Če je bila voda, je, da se reka: zvok je bil premočan za tok. In reke, je pomenilo še globlje v dolino, da je zdaj verjetno sekajo gorski travnik na moji levi. To pomeni zame, da strmine bi rock na vsaj dve do štiri strani, tako da nisem mogel nikamor, ampak v rokah vojakov, s ih psov.
  
  
  Zdaj je lahko tudi slišali psi skorja. So pripeljali pse, verjetno, sprejetih od mejnih straž. Je zdrsnila po pobočju navzdol, čez majhno depresijo, in clawed svojo pot do zadnji vrh. Zvok psi za mano je zrasel glasneje. Kako se v imenu Jezusa ali so sledite moji poti? Prav je, da imajo dober občutek za vonj..
  
  
  Zadnja kaplja je bila zelo strma in pokrita z velikimi balvani. Njen oče prijel za svojo spali roke tesno in rose nad kobilice. Nato je napravil oster naravnost turn in naletel vzdolž krivulje polico. Za eno minuto, zvok vode ustavil, tanke kup poked gor in spet izginil. Sem šel preko roba gozda in, kot sem pričakoval, je dosegel pečine, da cut off moj zadnji poti za izhod v sili. To je bilo skoraj navpično in spolzka, in nanosom navzdol v sotesko, ki je bila tako temna, da le zvok pod vodo me je navedeno, kaj je čakal mene, ko sem jih kdaj dosegel dno je.
  
  
  Vibracijska iz throbbing bolečine v njegov prsni koš in glavo, je stal v obup, je videti obe smeri na sotesko. Luna je prišel ven izza oblakov in sijala v polni veljavi še enkrat. Nekaj metrov na moji desni in enako število metrov pod njo, sem videl ostankih Rimskega akvedukta. Skoraj vse, kar je ostalo je bila vrsta kamna loki, kot so piloti, ki povečala nad vrstico granit zob in vlaknenih rastlin. To bi bilo, kot prehod niagarski Slapovi na dotrajane tanki vrvi, ki bi me idealna tarča za vojake. Če, seveda, ne morem dol, tam živ, da poskusite.
  
  
  Upogibanje več, je tekel po robu pritiskom na svojo levo roko, za svoje telo, za preprečevanje ostro bolečino. Spraševala sem se, če sem zlomljena njena rebra ali samo poškodovana mišica, ko sem valjani okoli avtomobila. Imel je skoraj dosegel iskren točke nad akvedukta ko je slišal, shaggy blizu mene. Nagnil se je naprej na trebuhu in pritisnil samega sebe na tla, ob luči vdihov skozi njegovo odprtih ust.
  
  
  Dva se mi v napete razburjenje, ne vedoč, da sem bil dovolj blizu, da slišim ih je mehko šepet. So prepeljale češka M61 brzostrelka pištole. Moški je nekaj več korakov in se ustavil, živčni in ni dvoma, ki želijo, so bili nekje drugje, da je noč. Oni so predolgo na posebne ops chase. Bil naj bi jih gledajo, ne da nobenega hrupa.
  
  
  Brez besed, on je zlezla v globlji odtenek in šla plavati proti drevesu. So se mi, manjši človek nagnjen nekoliko naprej, kot da poskuša pierce teme z očmi. Njeno je bilo popolnoma vseeno, in on ni me videl, dokler ni skoraj stopil na noge. Potem je prišel ven s svojo levo roko, zgrabil ego je brado, in trznil z glavo nazaj. S svojo desno roko je pritisnil na stiletto, da Ego je grlo.
  
  
  Vojak naredili gurgling zvok in padel, krvi prenesle njegov ego tunika. Njeno telo se je obrnil k drugi človek, preden je lahko cilj okoli njegovega M61, in končal na Nen, medtem ko ji je vrgel nož na njem. Je nagonsko obrnil proč, povzroča svojega mrtvega tovariša, da sodijo med nami in pašo ego s sod svojo puško. Tam je bil zvok krpo, solzenje, zatreti prekletstvo, in potem je moj nož zadeti cilj v prsnice, v ego dajanje dolar. On sobbed nežno in padel na tla zraven njegov spremljevalec.
  
  
  Njena misel je bila, da sprejme ih orožje z njo, potem pa se odločila, da pustite ego v mestu. To bi bilo lepo, če bi brzostrelka pištole, ampak če ih izbral ga gor, da bi mi še bolj utrujen, in knjigovodsko ih, bi verjetno upočasnilo moj spust do akvedukta. Stekel je do roba grape in pogledal navzdol. Canal ko je nadaljevala preko hriba, na katerem sem zdaj stojijo, ampak v zadnjih letih je postalo postavljanje, verjetno zaradi ogromen plaz. Ona je mogla vendar, da si krat zemljišč, kjer se je bilo zgodilo, ali ostri kot med različne plasti, ki ležijo na vrhu akvedukta. Kot strma, kot je to pobočje, ki je bilo, je bilo bolje kot navpičnimi stenami na obeh straneh.
  
  
  Kakor hitro je mogel, se je spustil nevarnem pobočju, se kamenje in oprijemalne na rastline in saplings, da padejo. Kljub mojim prizadevanjem, plaz je šel skozi svoboden kamenje in blato, poskusila sem ga na koncu akvedukta. Za trenutek sem mislil, da sem pokvarjen moj gleženj, vendar je imela moja alenka kot njen vstala in skrbno zdrsnila po apnenčasti greben. V akvedukta prepredle v soteski starodavne ruševine, ki bi sesulo pod mano v vsakem trenutku.
  
  
  Je začel lesti na vse štiri. Sem imel, da izberete svojo pot skrbno. Sem bil približno deset metrov pred velikan podpora, steber, ko visokim glasom krik zadonel iz hriba nad mano. Mrtvih vojakov je bilo ugotovljeno,. On lahko slišiš, ki teče skozi grmovje in padel listi, in potem bolj kriči. Obrnil se je in videl vojake, ki stoji na robu grape. Vse ih M61s začeli žganjem hkrati... Bitov granit, črepinje iz skrilavca, in rastline deževalo navzdol me je divje dež. Sem pritisnil sam ob skalah, malo zavetje nisem mogel najti, in zdaj sem se plazil nazaj, ne vem, kje bom. Moj baletne copate spodrsnilo, ki povzročajo kose strnjene akvedukta, da pridejo off. Mesto krogle in ricocheting delce pometel mimo mene, kot roj jezen čebele. Več ljudi potiska navzdol po pobočju. Dva borci ustavi na začetku polico in se je začelo streljanje z njihove strani puške. Sem clung obupno na skalah, moj zložljivi dolarjev, razbijanje proti moja rebra.
  
  
  Za snemanje se je tako hitro, kot se je začel. Njen ležal nepremično. Odin okoli dva moška, ki so se začeli smejati, prekinila molk, in potem želeli naleteli na mene. Je vstavljena novo revijo v njegova brzostrelka pištolo. Moj nož je bil madež s krvjo. Je tiho obrisati na njegovo sopihanje noge in imel je strožji v roki in čakal, jaz pristop. Njen, slišal človek prišel lizanje do konca mi off. Njen ostalo negibno. Moja edina možnost je bila, da bi bil overconfident po njegovem obratu z brzostrelko. V temi, je bilo težko povedati, če je bil živ ali ne, in on je štetje na element presenečenja.
  
  
  Bil je sedaj do polovice, kjer njen laični. V M61 je ego revija je bila potisnjena naprej, in to neodvisno nekoliko, kot je odšel. Ego je oči hodil nervously in fearfully, in je čakal, dokler je bil na pol obrnil stran, nato pa skočil in padla na stiletto.
  
  
  Režijske vrgel je bila težka in dobre, in rezilo izginil v vojaka, levi prsi. Moje telo tensed, in sem se bal, da bi mu sodijo off akvedukta, preden sem lahko doseči njega. Ego je zgrabil in uspelo izpeljati iz nožem tik preden je začel padati. Nož je prišel ven čist. Obrnil se je in pogledal me je odkrito. Videz bewilderment in poškodoval se je pojavila v Ego je oči, nato pa dolgočasno praznino kot mitraljezi odprla znova.
  
  
  Njen ego telo ji se uporabljajo kot ščit. Krogle hit emu v hrbtu in stresel je kot rag lutko. Poskušal je drsne z njim navzdol akvedukta, vendar je bilo nemogoče, da njegov ego v pregled in obdržati svoje ravnotežje ob istem času. Gawk je ujel v svoj suknjič, in čutil sem searing bolečine, kot je seared moje strani. Moji prsti izgubil svoje oprijem. Vojak pade na stran in nato padel akvedukta.
  
  
  Nato pa je izgubil ravnotežje na neravne površine. On razporedi, poskušal zagrabiti, a bilo je brezupno. Ko sem zdrsnila čez rob, sem zgrabil njena ego z vso močjo sem še vedno imel. Mrzel veter howled navzdol v sotesko. Moji prsti so bili otrple, in on ni mogel pridržite kateri koli več. Kapljica vode je pojavil skozi razpoke nad mojo glavo, kot da je potisnilo okoli rock po moje oprijem. Je zdrsnila navzdol, počasi in navlaženo moje ustnice. To je bilo najlepše, vode, ona bi kdaj poskusila.
  
  
  Nato kamen razpadel pod pritiskom moje roke, in sem padel...
  
  
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  Sem spet prišel k zavesti, v morje bolečine, ki se je spremenila v nagonsko slepi panike, in moja roka se počutil gladko, trd les. Nato sem spoznal, da sem ne spadajo, in da so Jugoslovanski vojaki niso bile več naslednjih mene.
  
  
  Poskušal je, da strese z glavo, vendar je bila težka. Moje oči se je zdelo, da biti prilepljen zaprta, in ih ni mogel odpreti. Postopoma so moje misli postale usklajeno, kot sem prodrl debele plasti zatreti spomin. Spomnil se je metanje stari Citroen pod kroglami. Spomnil sem se na majhno možnost, da akvedukta je dal, in nesmiselno boriti sem se borili za pobeg moji zasledovalci, ko sem upati čez to. In neusmiljen tok kot moji prsti spodrsnilo off kamen. Občutek padca, z eno zadnjih jasne misli, kako ustaviti in ubiti tiste, ki me spadajo v to jesen. To mora biti past; ni bilo nobene druge odgovor. Potem je bila megla, ko je ledeno, brizganjem vode, ki je dosegel mene in poplavljena mene. Čas hladno in mokro, ego drobljenje trdoto in nič več.
  
  
  Nič, še vedno ferret. Banka zaljubljen v moje prsi. Čutil je zdaj. Nisem imela nobenega razloga, da ostanem živ, vendar sem storil. Potem je bil prijeten občutek mehke prsti je božal mojo kožo in občutek mokro krpo na obrazu.
  
  
  "Ssst,"a glasu je zašepetal. Nato mehko glas v srbohrva nadaljeval: "Tiho. Si na varnem zdaj.
  
  
  Iz nekaterih oddaljen, je bilo slišati, po drugi ženski glas, ki je dejal, curtly, " utihni, Arvia!"
  
  
  Počasi sem odprla oči in opazil, da sem bil videti v mladi obraz. Dekle je klečal poleg mene, skoraj objemala me je naslonila na. Bila je mlada, v svojih dvajsetih, oblečen v temno modro krilo in svetlo modra, vezenih bluzo. Njene dolge, ravne lase, je barva polirani bakra. Morda on je mrtev, in ta je v nebesih, sem mislil.
  
  
  Dekle je obrnil glavo in rekel čez ramo, " Mama, Mama, on je končno buden."
  
  
  "Potem pojdi najti svojega očeta, takoj."
  
  
  Dekle me je pogledal še enkrat. Ona pritisnili krpo, da se ji je čelo, preden stoje. Ona obrisati roke na svoje dolgo krilo. Njeni lasje znižal na njena ramena in zvit okoli njene polne prsi.
  
  
  Je vprašala. "Kdo ste vi?"
  
  
  Preden je lahko odgovor, njena mama je kričala: "Arvia, pojdi vaš oče takoj."
  
  
  Dekle, ki se raztegne in odhitel do vrat. Moje oči so bile lepe linije njeno mlado telo, črte, njene prsi in noge. Ona pustila priprta, in sem videl, da je dnevna svetloba. Ampak sonce je komaj prišel v notranjost, od tega majhnega kvadratni prostor. To bi moralo biti kmetiji soba, glede lesena tla, lesene stene, in slamnato streho. To je bilo slabo opremljene, surovo surogat pohištvo, temno in stare. Tam je bil kamin čez od mene, če malo, alapaha ženska je bila mešanjem nekaj v čajnik. Njeni lasje so bili ashen siva, vezani strogo na vozel, na njeno nagubana, okrogle obraz. Kmečke ženske vodijo dolgočasno način življenja, in leta sprejme svoj davek. Ona popolnoma prezrta moje vprašanje in ni povej mi, naše besede.
  
  
  Njen je bil sprawled proti steni, zavit v par iz konjske žime odeje. Z mravljinčenje na svoji koži, sem vedela, da sem gola. Videla je mojo mokro obleko na vrv nad žensko glavo.
  
  
  Za dolgo časa ni bilo nobenega zvoka za nas, razen za gibanje stara ženska. Nato so se vrata odprla in Arvia je prišel v, sledi alapaha človek z cerro-črne lase, dolge brke, in velika rdeča ušesa. Ogenj Hans Ego ognjišče ustvarja ostrih bolečin, poudarkom na ostre linije in kotov, globoko-nastavite oči in ozka usta. On je samo govoril, ko je odkrito stal pred mano, in nato še obotavljal, prvi ob globoko vdihnite.
  
  
  "Torej ste budni," je rekel končno. "Bili smo zelo zaskrbljeni. vam... sem bil spanje za tako dolgo.
  
  
  Kako se počutite zdaj? Arvia vprašal, ko je odstranjen poultice.
  
  
  Počutim se bolje, " sem rekel, upravljanje dal nasmeh na obrazu. "Povej mi, kje je sedaj?"
  
  
  To je vasi Jzan na Reki Neretva.
  
  
  Bil sem zelo zadovoljen s to informacijo. Metkovich je bil tudi na Neretva, tik preden se reka spremenila v velik delta. In ker reka je bila le nekaj sto kilometrov dolgo, to je pomenilo, da sem bil še vedno v območju, mojega poslanstva. Njo, leaned proti jaukati, in vprašal: "Jzan je majhni vasi?"
  
  
  Starec je usta zviti v kislim nasmehom.
  
  
  Odin na najmanjši oviri. In to je manjše.
  
  
  "Ali je to nad Mostar?" Mostar je majhna gorska vasica približno trideset kilometrov od Metkovic.
  
  
  "Tu smo, na pol poti med Mostar in Konic, kjer je cesta odstopa od reke."
  
  
  Je polizala ustnicam. "Tako da smo blizu Aptos?"
  
  
  Dekle je razširil oči v strahu, in zdelo se je, da zavrtite bledo pod njo strojene kože. Mrk, moj oče našobljenimi njegove ustnice in zmajal z glavo, premišljeno. "Da," je rekel tiho, nato pa dvigne a mesnate, callused strani. — Mislim, da smo se pogovarjali dovolj.
  
  
  "Preveč, Josip," ženska je ego dodali. Prišla je do mene s težka skodelico paro juho. Ona izroči mi vrč, in nagnil se je na njegovem komolcu, da jo sprejmejo. Njene oči so bile ponosni in ji čeljust, ki je bil tesen. "Preveč," je ponovil, struženje znova. "In to ne bo naredil veliko dobrega."
  
  
  "Utihni, ženska," človek naloži. nato mi je: "Jej, nato ostali." . Nocoj morate zapustiti Jzan, kdor ste, da nas.
  
  
  "Ne," Arvia vdihnil. — On je še vedno prešibak.
  
  
  "Tam je ne morete storiti ničesar."
  
  
  "Razumem," sem rekel. Je poskusila vre nered. Bilo je okusno bean juha s cele kose jagnjetina in paradižnik, in to spali moja hladno, prazen želodec. "Vas je velika nevarnost skriva mene," je nadaljeval. "To je dovolj, da si rešil življenje.
  
  
  "Mi lahko rešil svoje življenje." Prezgodaj je še, da povem. Manj kot mesec dni, jaz bi bil vesel, da sprejmejo tveganje, ne glede na to, kako dolgo je trajalo, zda, vendar je zdaj. . Je prekinil sam, nenadoma zmeden.
  
  
  Arvia končal misli, da za njega. Ee je glas je absurdly hitela in omahljivo. "Jutri ali naslednji dan po dnevu, Jzan bo šlo."
  
  
  Bil je tiho nekaj časa. Njen mož in ego študiral njeno hčerko, ko so še, da bi jedli. Po pitju zadnji padec, je imel do vrč poleg bedspread in vprašal mirno:: "Kaj se dogaja tukaj?"
  
  
  Človek gritted zobe in hissed skozi njih, " To ni boj."
  
  
  "Poslušaj," sem rekel. — Vam je rešil življenje, svoje še vedno ferret ne vem, kako. Ste skrili me in skrbel za me, in jaz vem, kaj se bo zgodilo, da vas in vašo družino, če boste ujeli. Torej, ne povej mi, to ni moja bitka. To ni boj, " ženska z ognjišča je dejal ljutito.
  
  
  Josip, ti si bedak. To ni več boj. Bitka je končana.
  
  
  "Povej mi kaj o tem," sem vztrajal.
  
  
  "Bolje je, da se z neznanci s seboj," je rekel trmasto.
  
  
  No, jaz lahko kot trmast kot kdorkoli.
  
  
  Sem jo vprašala. "Zakaj je uničil svoje vasi?" — Vedeti moram, drugače jaz ne zapusti. V nasprotnem primeru, ne morem zapustiti.
  
  
  Človek dvignil roke v nebo v obup, ko si regretful vzdih. "Ni skrivnost, da je država v hudi stiski & nb. Tukaj v Jzan, imamo veliko ravno površino v bližini reke, kjer smo raste žito in vino. Pokazati našo srečo, smo raje gradijo okoli lesa namesto kamna, in ponosni smo na to lokalno tradicijo."
  
  
  "Pojdi," sem rekel.
  
  
  "Zdaj Srbija želi obrniti Jzan v vojaki tabor, saj je voda tam in to je enostavno priti na glavni tabor v Sarajevu."
  
  
  Ko je govoril tako disparagingly, da" Srbijo, " sem da bo smeh. Srbi make up 42% prebivalstva Jugoslavije, tako da se nadzoruje politike in vlade. Druge etnične skupine, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Montenegrins, in Makedonci, sovražim Srbov. Država je mozaik neodvisne skupine in regionalne težnje. Ni presenetljivo, da je Josip disparagingly iz Jugoslovanske vojake, kot Srbi, ki opozarja, da je po njegovem mnenju ih več vsiljivci, kot mi. Ni pa bilo smeha važno, zdaj. Situacija je bila preveč strašne za to. "So zasegli moč za boj odpornost?"
  
  
  "Da."Oba sva vedela, da je Odpornost znanja v dvorani je bil v Aptos.
  
  
  — Kaj se bo zgodilo z vami?"
  
  
  Stare Josip je obraz videti, kot da je bil vklesan vsem granit; njegov glas je bil, napete in polna sovraštva. "Oni, ki so stacionirani v taboriščih milj. Ti bom ubil nas kot živali. To je naša smrt. Josip nadaljeval v bolj miren ton, — Eden od vaščani so našli nezavedno, je naplavilo na rečnem. Kmetje so te pripeljali sem, ker sem imel kraj za vas sprejme. Vojaki želel, da bi vi. Bi mi pomagal kdo skriti pred njimi.
  
  
  Družina je bila inconsolable, kot če se pogovarjamo o prisilnih preselitev je oropal ih njen pogum. Josip se je ustavil in se obrnil. Stal je za trenutek, uokvirjena z okvir vrat. Za njim, sonce odda veličastno sence na nosijo tla položili po njegovi predniki. "Zakleni vrata, s tem žarek poleg nje," je dejal. "Bom potrkal trikrat počasi. Ne pustite nikomur v. Potem so vsi oni bilo več.
  
  
  Ko ih shaggy umirila, jo je vstala in zaklenjena vrata, kakor je rekel. Debel krog pramen, vgrajenih v lesena držala na obeh straneh stene in pogledal dovolj močna, da zdrži dokaj težka napad. Čutil je svojo obleko in ugotovila, da so še vedno mokre. Želel sem, da bi dobili ven, vendar me je bolelo, slabo tolkli, in v veliko bolečino. Vse mišice v meni je bilo napeto in bolečine.
  
  
  Sredi svoje sobe, 108 koraki Taijiquana, ezoteričen obliki Cohen Vii, minilo nekoliko hesitantly. To me je dvajset minut za dokončanje celotnega ritual, potem pa njen, sem se počutil osveženo in navdih, in nato kratek počitek, da ponovite ego znova. Po tretji čas, je šel nazaj v svojo odeje in padel v zen trance. Ko je bil brez svoje telo in zunanje čute, se je spraševala, kako usoda Jzan in njegov uspelo naloga.
  
  
  Samo delo od samega začetka je pogledal sumljivo. ..
  
  
  Imate sloves kot volk, N3, " Hawk mi je povedal, njegov obraz brezizraznim. "Boste ljubezen to novo nalogo."
  
  
  Ko je moj šef uporablja humor, on je vedno sarkastičen. Sem udaril jo je na žogo pred mano in vem, da je nesmiselno, da odgovor. Žogo zadeti s travo okoli dvanajstega luknjo. Veliko, nepopravljivo šota je letel gor in pristal na moj čevelj.
  
  
  Gritting zobe, je izkopali skozi plevel, da bi našli svojo žogo. Bili smo na Delaware Golf & Country Club, čez Reko Potomac iz AX pisarne v Washingtonu. In smo se pretvarjal, da je kup navadni meščani s to igro. Za mene, je bila preprosta: mi ni treba pretvarjati.
  
  
  "Ste že kdaj slišali za Polgar Milan?" Hawk vprašali po meni.
  
  
  Narcise so pritiskali jo s svojim golf club. Milana, ko so jo poznali v Nemčiji, " sem rekel. "Emu morajo biti v svojih poznih šestdesetih let do zdaj. Nazadnje sem slišal o nen je, da je bil vodilni neke vrste hrvaško neodvisnost gibanje v gorah svoje rodne Jugoslavije.
  
  
  "Polgar Milan je bil tudi AX agent. Pomagali smo kritje ego je odhodki, če veste, kaj mislim. Imamo še nikoli znano ego skupine. Ne vem, če ti ljudje so pravi domoljubi, ali če so le banda thugs, ki je ubil in oropal pod glavnih sloganov svobode in revolucije. Dovolj je, da Milan je bil tam z orožjem, ki je občasno dostavljeno okoli njegovega tabora v Aptos.
  
  
  "Kaj, gospod ?" Mislite, da Milan je mrtev in njegova skupina je še vedno aktiven?
  
  
  "To je pravica. Je bil ustreljen v spopadu z Jugoslovanske čete deset dni nazaj. To je bil spopad, ki nima nič opraviti z omele. Ste našli vaš žogo še? — Kaj je to? " je vprašala mimogrede.
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Vedno lahko sprejmejo teh dveh kazenskih točk."
  
  
  "Bom našli to žogo."
  
  
  On je dvignil ramena. 'Karkoli že je, ljudje Milan še vedno uporabljate ferret znanja v Aptos.
  
  
  Aptos je eagle ' s nest v gorah. To je nekdanji Rimski sužnji tabor, ki se imenuje po izvirni kamnoloma, ki je bil tam nahaja že od prej, v času Grkov." No, če vam je všeč antične zgodovine. Kaj ima vse to opraviti s volk?
  
  
  "Ne bodite tako nestrpni, Nick. Nikoli ne boste ugotovili, da je žogo znova." Hawk leaned proti drevesu in ostentatiously vzel v celofan cigar, jo dal v usta, in sveti se. Nadaljeval je v smrdljivo oblak dima. "Milan je imel semi-wild white wolf kot njegov jjeza. Čudna izbira, ampak bolj ali manj ustrezno, če bi vedeli, da ta oseba. Ta volk je šel povsod z njim, in ne samo iz zvestobe. Ne vem, kako je Milan ni, ampak je naredil majhen rez v mehke gube volk vratu. Bilo je kot mala ravno vrečko. Ona ni mogel videti, ker je njen krzno, in volk je zdelo, da je varovanje njo. Milan uporablja ta torba za transport tajnih podatkov.
  
  
  To je zelo nenavadno, kajne?
  
  
  Vedno sem mislil, da preveč, ampak Milan v svojo perverzno način mislil, da je dobra ideja."
  
  
  — In zdaj je mrtev?"
  
  
  "Volk je zdaj v dvorani vdova je ego."
  
  
  In kje je ta ženska v poznih Milan?
  
  
  "V Aptos. Kje drugje?"
  
  
  Njen ustavil, leaned na ročaj golf klub in čutila, da se ji nenadoma zelo utrujen. On bi delal za Hawke v AH predolgo, da ne vedo, kje bi to povzročilo. "Ne, nisi mi povedal. Naj uganem. Ko Milan je umrl, je bil informacije v wolf ' s kožo, in smo morali prav zdaj. Zdaj je do mene, da gredo na Aptos o njej .
  
  
  - Glas-glas.
  
  
  Vendar pa ta ženska vedela, da sem moral priti?
  
  
  'Da. Ona je bila čaka na vas za dva dni.
  
  
  "Zakaj sem vedno zadnja, da slišim take informacije?"
  
  
  "Pridi. Vaš žogo je našla, " Hawk je dejal, dviganje svoje noge, od koder je bil stisnjen v tla. — Ko smo prišli nazaj, bom pripravi si zemljevid Aptos in vam povem, kako se obrnete na naš človek v Metkovich..."'
  
  
  Tako je bilo: od Metkovich na Jzan akvedukta. To ne bi imelo veliko smisla noro, ampak moja lokacija Rusija, čeprav je bil skoraj okvare in očitno ogroženo, je bil še vedno dogaja. Včeraj je bil ne samo za cestno zaporo, v bližini Metkovich. To je bil en človek zaporo, ki ga podpira vojakov, psi, in borec curki. Nekdo opozoril, Jugoslovanov, da sem prišla, kar je pomenilo, da je moja pokrov je bil uničen in moji dokumenti so zdaj preveč nevarno za uporabo. Aptos je lahko past, in nisem imel časa, da bi našli izhod. Sem moral biti zelo previdni, ampak danes sem imel, da je moj način, da Aptos.
  
  
  So bile tri potrka na vrata. - 'Na Hi. Me slišite?'
  
  
  Arvia glas, priznana njo, vendar ni odgovoril.
  
  
  "Jaz sem sam," je dejal. "Prosim, pustite me."
  
  
  Je zavit sam v enem od odeje in se pojavile na Dan. Tam sem dal moje uho, da hladno lesa in poslušal pozorno, vendar nisem slišala kaj sumljivega. Radi škripa težke škornje, radi imamo mirno dihanje moški, ki je stal poleg nje.
  
  
  "Kaj hočeš?'
  
  
  'Njo . ...Jaz ji je prinesel nekaj novih povoji... za svojo stran, " je rekla, trzanje, kot če zmeden.
  
  
  Njen je bil že vezani okoli pasu s trakovi iz blaga, vendar je moral popustiti iz moje vaje in je bil neverjetnih s krvjo. Spominjal se je throbbing bolečine v glavi od izračune je naredil sinoči, in strah, da bi on zdrobljen njegovega rebra. Vendar to ni veljalo. Na srečo, gawking ostalo samo še nič. Njegova koža je bila še vedno mehko rumeno-vijolična, kjer vsaj ni bilo grdo roza streak, in povoji bilo treba spremeniti, preden je lahko premaknete na. "Vse prav," sem rekel. "Ampak ne pridejo do sem povedal, da."
  
  
  "Kakor želite," je rekla.
  
  
  Je odstranil loputo in se vrnil na odejo. Potem je yawned, in vrata so se odprla dovolj široka za njo prenesti . Takoj je zaprta ego znova in nadomesti žarek.
  
  
  Ah, " je zavzdihnila, ki prihajajo do mene. Konico svojega jezika zdrsnila ven in navlaženo njene ustnice. Tam je bilo svetlo glint v njene oči. — Mi smo sam, veš to?"
  
  
  "Počakajte malo, Arvia. Ali vaš oče ve, da ste tukaj?"
  
  
  "On je bil zelo zaposlen. Si ne bi želeli, da se moti.
  
  
  "Uh-huh. In tvoja mama?'
  
  
  "Ona je zaposlen, preveč.
  
  
  Ona pokleknila je poleg mene in je potekala iz njene roke. "Ste razumeli? Prinesel sem vam nekaj povoji. Zapri je bila knjigovodska velik snop bele povoji. — Bom povoj prsi." Nato boste počutili veliko bolje o sebi.
  
  
  "Hvala,"sem rekel, nasmejan. Bila je tako blizu, da sem čutil njeno toplo prsi na obrazu, da vdihavate vonj njene sveže kože. Potegnila odejo do okoli mojega pasu in previdno začeli untie povoj, ji s prsti drsela čez mojo golo kožo.
  
  
  Vedno sem bil tukaj sam, " Arvia je dejal, tugging na beljene krpo. "In parni vlaki so tako dolgočasno. Ni dolgočasno, kjer ste prihajajo iz?
  
  
  "Nikoli. Ampak jaz jih nikoli ni bilo dolgčas, tako v Jzan kot ferret pred
  
  
  "To je res, če si ženska," je pouted. "Vsi moji prijatelji so poročeni in imajo enega ali dva otroka, in želim enako za sebe. Ljubil sem mu pred in obstajajo tudi možnosti, da bi dobili poročen, vendar ne želim, da se poroči fant z imenom Jzan. Oni so kot ovce, in si...'
  
  
  Njene roke so bile zdaj gori moje gole kože. So prišli dol na svoje, izmika v okviru zajema in kroženje okoli mojih ramen in nižje nazaj. Ona dotaknil se me je enkrat, zelo rahlo. Njen dih, ujete v grlo. Potem sem vrgel je odejo na stran, in njene oči, zamegljen in je napolnjena z željo, kot je pogledala me je.
  
  
  Ona se smejali hoarsely, kot ji je roza jezika zdrsnila čez njene ustnice znova. Počasi, počasi, je unbuttoned njeno modro bluzo in razkrila podjetje, okrogle prsi. Rahel odtenek samozavesti prečkal njen obraz, kot ona je počasi dvignil telo lesti ven pod njeno krilo. Moje oči tavali nad njo nakedness, in ona squatted potisnite navzdol, da ji hlačke dol njeno tresenje stegna. Ona je padla njen ego na tleh poleg ji bluzo in krilo.
  
  
  Njene oči so bile določene na svoje telo in ji je zašepetal v nizko, mehak glas. 'Jo-jaz vam želim. Njeno ime je bilo, ko sem prvič videl, ko je tvoj oče te pripeljali sem sinoči.
  
  
  Arvia leže zraven mene na odejo. Stekel je roko nad gladkost njeno zadnjico. Bili so lepo oblikovane, in njene prsi so bile toplo in mehko zoper moje prsi. Ona je dvignil obraz in pritisnil njen odprtih ust odločno proti rudniku, kot jo je za roko zdrsnila navzdol med nami. Ne morem pomagati, ampak zadihanost, kot je kul prsti zaprta okoli sebe; nato je pritisnil celotno dolžino svojega telesa proti rudniku... "Ja, zdaj," je zastokal. "Zdaj pa, prosim."
  
  
  Sem potegnil iz mene in se je razširila svoje noge, da se prikaže meni. Čutil njeno telo se trese, kot je počasi preselil svoje boke naprej in nazaj. Njena stegna pritisniti proti moje noge, in jo gležnjev ukrivljen in zaprta okoli mojega teleta. Sem potonil globoko v njeno mehko meso, in ona tensed pod mano, stokanje pod mojim sunki, odpiranje in zapiranje njenih bokov in premetavala njeno glavo naprej in nazaj v čisti in popolni izročitvi. Čutil sem, sam da raste in se širi v njej z lepe užitek, ki je zrasel v meni, in sem ugotovil, da je bila približuje njen vrhunec, ko je priviti njen oprijem na mene in se preselil pod mano z več moči.
  
  
  Še več! Da, še več, " je prosil, dobili še bolj prepričala kot ona vrgla moje noge s svojimi petami. Nato je kričala, a krik, da cut strmo skozi tišino koče. Ona trznil convulsively, stokanje z veseljem prišel v njej. Potem se je njeno telo slumped nazaj limply, in ona je bila tiha, razen za neobvladljive tremor ji stegna, kot so stisnjene tesno zoper moje ledja. Oba sva ležala še vedno, utrujeni in popolnoma vsebine.
  
  
  Kasneje, smo igrali to igro na odeje in je juha, ki ji je mati zapustila v dizelski motor. Arvia je obraz je zardel z zadovoljstvom kot ona me je pogledal z velikanska obresti, medtem ko je njen oče je govoril z njo.
  
  
  "Pozorno poslušaj," sem rekel. — Veste, sem edu v Aptos, kajne?" "Mislil sem, da je tako," je rekla čez rob ji vrč. Ona, ki izvajajo juho, in njene oči so bile žalostne znova. — Toda nikoli ne boste uspeli. Tam so vojaki povsod.
  
  
  Bom poskusil, Arvia. In če ne znam, bom poskusil, da vam pomaga in svoje ljudi.
  
  
  Toda kako?'
  
  
  On je zmajal z glavo, izgubljeni v svoje misli. 'Ne vem, kako. Ampak, če Jzan je uničena, ker vojakov želite, da boj z uporniki, Aptos mora nekaj storiti, da bi pomagali.
  
  
  "Vi ste dober človek," je zašepetal.
  
  
  "Najbolj pomembna stvar je, da morate upreti tako dolgo, kot je mogoče. Ko prideš na vlak, ni nič drugega ne moremo storiti.
  
  
  Arvia pogledal stran za trenutek, potem pa tiho roko naše skodelice na stol. Ona se je obrnil in je stal pred mano, še vedno tiho, njen obraz zameglila s strahu in skrbi. Končno ji je ostro dejal: "jaz bi rekel..... Da, morda sem lahko ustavite s vaš nori načrt. To je brezupno za nas in za vas ... preveč nevarno.
  
  
  Smejal se je naslonila na njegova kolena za študij njen kiparskih lepoto. - Vroče besede. oparinami turistov. Vendar sem bil kul za tako dolgo, in sem bil nikoli ujel.
  
  
  "Nikoli?'
  
  
  "No, skoraj nikoli.
  
  
  "Si zaslužiš nagrado," je rekla, zadihan. "Zaslužiš si veliko nagrad. In sem že vroče, preveč. Vroče kakor ogenj. Ona je sedela pred mano, in čutil sem, da ogenj začne spet v moj spodnji del telesa. "In imamo veliko ur levo," je dodala. "Veliko časa."
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  Na mraka, Josip, res je, da njegove besede, ki jih je vodil me iz Jzan. Vodil me je skozi večinoma zapuščenih ulicah, skozi široko dolino, preko vasi in nato na skalni vzpetini. Nekaj ur kasneje, smo se ustavili, in pod zavetje balvani, je zgrajena na ogenj in naredili kavo. S koničastim palico, je narisal zemljevid na tleh in pojasnil, da me v mrežo poti, ki sem potreboval, da sledite, da se na Gori Atos.
  
  
  "To je drugačen od tistega, kar je bilo načrtovano že prej," sem rekel, spomnimo pot Hawk je dal meni.
  
  
  "Da," je rekel. — Ste pa prihaja iz drugega kraja zdaj. Pokazal vam bom, najkrajša pot od tod, in celo tako, da vas bo veliko ur, da dosežejo nazaj Aptos.
  
  
  "Od zadaj?"
  
  
  "Na žalost, je moj prijatelj," je pojasnil k meni. "Nisem čarovnik. Obstajata samo dve poti, ki vodijo do Aptos, in niso med seboj povezani. Morate imeti v mislih, da obstaja dober razlog, zakaj Apthos je težko dostopne. Nekoč je bil zapor za sužnje in gladiatorji, zdaj pa ... " Je zavzdihnila, tresenje. "Vi bi morali iti nazaj v Metkovic če želite, da bi dobili blizu Aftos od spredaj," je dodal tiho.
  
  
  "Pokaži mi pot, Josip," sem rekel, groaning duhovno. To je bil stotini napako. "Hawk povedal mi je, da je Milan žena pričakoval mene, toda na določen način in v določenem času. Njen je bil že zamujam, ki je bilo samo po sebi sumljivo, in ko njen končno dobil tam, ne bi bilo njega na strani . Partizani so lahko zelo občutljivi na te točke, še posebej s svojo prst na sprožilec.
  
  
  Ko je Josip končal svojo razlago, in ji emu ponovil pot iz pomnilnika, je izbrišete zemljevid in spakirala še enkrat. Nato mi dali velik objem, je zdrsnila v noč in je izginil.
  
  
  Imela je eno. Josip žena pridruži moje obleke v vrstnem redu, in Arvia je pripravila vrečo hrane za mene, da bom lahko še naprej, na moj način. Moj plinska bomba je bila edino orožje sem imel levo. Izgubil je stiletto, ko je zdrsnila navzdol akvedukta: "bomba je bila zdaj v svoj žep. Josip družino vzel off moje noge, ko sem bil nezavesten in posušene to temeljito, skupaj z vse moje stvari. To je zdaj skoraj neuporabna in ni bilo nič v Jzan, da sem lahko uporabite kot nadomestek za moje izgubljeno orožje.
  
  
  Sem začela hoditi na dolg, enakomeren tempo, za ohranitev svoje energije, in nikoli ne bo odstopala od usmeritve Josip je dal meni. To je bil dolg sprehod. Kot njen koša odšel skozi temne doline, veter howled skozi suho drevje, ščipanje v obraz. Svoje koša tekel vzdolž visokih grebenov, in na noge postaviti veliko mrtvih svetu, in kriči od nočne zveri mi je dal upanje, da Milan je volk ni bilo preveč veliko sorodnikov v okolici. Hitro je začela naraščati, spreminja v ogromen kamenje, in na koncu, ko obzorja, ki je bila naslikana v roza barvo dawn, Athos jo dosegli.
  
  
  Hawke bil ne pretiravam. Aptos bil eagle ' s nest, nekje visoko v gorah. Narava je ustvarila resnično impregnable trdnjava, obdana z neprehodno gorah in nedostopnih skalah. Bilo je kot otok v nebo, in zadnji vhod je bil nič več kot ozek prehod okoli sedem metrov, priključen na pot z vrtoglavo strani-kamnu stopnišče.
  
  
  Njeno osebje je šel do tabora občutek gola in izpostavljena, lahek plen za karkoli in vse, kar je... sem šel na spiralno stopnišče in dosegel mimo. Iskrene pred njo videl staro utrdbo. Bilo je kopala v sivi barvi svetlobe, brez senc. Edini zvok je bil šepet vetra nad planoto.
  
  
  Bilo je preveč miren, preveč sumljivo tiho. Standardni postopek je bil, da imajo sentries objavljeno in jaz bi bil govorilo. Kot njen koša dosegla svojo pot skozi ozek prehod, je čutila na strmi okoli skrite razpok, vendar ne more videti ničesar. Njen stahl je bolj previdni kot jezni cougar, in moje živce tensed, kot ji je začutil nekaj drugega: počutil sem se, kot da sem bila hoja odkrito v past.
  
  
  Sem bil približno do polovice prehod, ko se dve ogromne številke, ki se je pojavil okoli pečine pred mano. Jaz nisem videl njihove obraze v šibki svetlobi, zato so crouched navzdol. Sem zavrtel okoli, misleč, da sem lahko sposoben priti nazaj do izhoda. Ampak dve temni senci so bili tudi mi približuje od zadaj. Smo prišli skupaj v divje kopico roke in noge.
  
  
  Pest treščilo v mojem življenju. To je bila samodejno parried za Ego s Kravato Sjow Shemg Sjie premikanje, oprijemalne napadalca levo zapestje s svojo levo roko in blokiranje ego je levica s svojo pravico, podlakti. Njen clenched obema rokama in potegnil ven moč ego napadov. Preden je lahko mislim, kaj za povedati o revmatizmu, njena levica padla in njeno desno roko umaknila, se s pritiskom navzdol na svojo podlaket, povzroča njen ego, da izgubijo svojo bilanco. Nato jo ego vrgla ga v pogačico.
  
  
  Če je opravljeno pravilno, jo lahko onemogočite ego čas. Vendar sem imel nazaj, ker nisem hotel, da dajo ven ih večno. Oh, moj Bog, tisti, parni motorji naj bi bili na moji strani. Problem je bil, da sem bil edini, ki je vedel,... človek izgubil zavest, po treskav v osebo za njim.
  
  
  "Hej," sem zavpil. "Hej, počakajte minuto. Njen . .. '
  
  
  To je bilo vse, kar sem imela čas. Drugi mož je skočil na moj vrat od zadaj. Ego je roke, sklonil vse dele svojega telesa, da bi ga lahko dosegli. To je bila uporabljena za Shan Hsien Deng Shouye, potem sem ducked navzdol in vrgla ego v življenju težko s edini moji levi čevelj, ki se pretvarja, da hit ego v obraz s svojo levo roko, se prepričajte, da on ne parry moj udarec.
  
  
  On naj si raspy jokala je in padel.
  
  
  Še naprej sem ga. Človek, ki je padel pod težo moj prvi napadalec leaped na svoje noge in takoj je moje prste na grlu.
  
  
  Četrti človek me je zadel trd v noge in je padel. Takoj je skočil na vrh me, in za nekaj sekund sem bil prepričan sem videl ničesar. On je bil eden največjih ljudi je kdaj naletel na. To je bil velikan, vsaj šest metrov visok, celo razmerja. Ego je ramena so tako velik, da je izgledalo, kot da je bil oblečen, rugby ramen blazine. Morda je bilo zato, ker je bil cowering, vendar kvadrat-čeljustnih ego gol na ramenih ni videti, kot jo je imel na vratu. Ego je noge so bile zgrajene, da imajo bazen stol, in njegove roke so le nekoliko tanjša. Ego je leva roka moral biti vsaj en meter široka. Ni imel desno roko. Namesto tega je imel tri opozoril kljuko. Vse emu moral storiti je bil točka, ki kavljem v določeni smeri, in jaz bi se cut up kot riba.
  
  
  Poskušal je nizko, oster potop. Nisem imel časa, da poskusite trebuh vrgel; bilo je že preveč zaposlen prevrnitvi in blokiranje ego-ubijanje kljuko. S svojo levo roko, zgrabil ego je dnevnik, kot je zapestje, in s svojo desno roko je zgrabil ego je levi rami, pripenjati svoje čevlji ego je gležnjev. Ego je noge letel ven na poti, in je letel nad mano v loku. Ko je udaril ob tla, je shuddered.
  
  
  Takoj skočil in zavrtel okoli svoje osi, tako da ne bi izgubili ego v pogled za trenutek. On je pristal na nogah v salte, in napadel znova. Je izdal svojo nogo in je zgrabil, da ročno znova, z uporabo vseh svojih monstruozne moč, da ga do polovice. Potem, upogibanje ego je roko, se je zmanjšala na njen ego s svojo dlan. Tam bi bilo ostro zlom kosti, ki bi bile opravljene Stahl je ego neuporabna. Ampak namesto, moje roke je šlo otrple, ki boli. Ego je roko je metal vse do komolca.
  
  
  Ha, je snorted. "Jaz bom ubil." Ego je oči so bile velikost krožnikov, ki sije z sovraštva in zlorabe.
  
  
  On swung njegov kavelj, na mene in growled v jezo. Bil je parried z backhand, in ego je udarec, ki je preusmerjeno navzdol. Potem je stopil vstran, da hit ego v membrana z pevec njegovo desno pest. Vendar je bil tako hitro, kot je bil visok. Je zgrabil svoj pest z dlanjo svojo levo roko in začel iztisniti da. Čutil je njene kite in kosti, privijte, kot če so bili dogaja, da eksplodira in odmor, kot kindling, votum votum.
  
  
  Moja moč je izginila. On stisnemo težje, roko zagrabi rudnik kot vise. Moje noge so bile tresenje, že oslabljen iz ur hoje. Še en trenutek, in treh drugih moških, bi skok na meni in to bi bilo vse mogoče več. Moja edina možnost je bila, da hit Djöe Feng-Sjie pi, ampak, da bi me pusti izpostavljena to grozno kljuko.
  
  
  Moji levi strani strel, vazeci na Ego je zapestje. Moja desna roka je bila zdaj prosta, ampak prav v tistem trenutku, ego je desno roko swung, in ostre konce ego kavelj malo v mojo jakno. Njen ego je porinil ramen tako težko, kot bi se lahko. Je naletel, in tam je bil crack, kot je usnje, rokav je prišel odstopa od rame.
  
  
  A searing bolečine strel skozi moje možgane, in temne krvi brizganega skozi moje pohaban pulover. Vendar pa sem lahko sam napad mu, preden je lahko sprostil kavelj, in druge tri zaračuna me od zadaj. Njen ego, ga je udaril, udaril svojo pravico shin s svojo levo nogo in izdelavo preprosta, kolena, vrgel.
  
  
  Ego je roke swung kot vetrnica rezila, in on se je spet znižala. Ji položil boki na Emu prsih in pritisnete ego je roke z njegovega kolena. Sem prečkal moje roke, tako da je moja zapestja so pritisnili proti grlu, če lahko pokličete grlo, in on mi je dal vse, kar sem imel. Ni bilo ego, ki je poskušal ubiti, je bilo samo poskušam, da izklopite ego, ustavitev pretoka krvi skozi ego možganov. To je nemogoče. Moje ranjeno roko, je bil v ostrem, throbbing, huda bolečina, ampak sem dal vse svoje teže na njem, in vem, da treba z njo ravnati hitro. Sem slišal tri moški hoja je za mano, in velikan je roke drsna pod moje noge. Sem pritisnil ga težje. Ego oči, začel vozni. Nekaj hladnega in kovinski pritisniti proti moji desni tempelj. Ženski glas je dejal: "Če umre, jaz bom blow vaše glavo."
  
  
  Obrnil sem se počasi, še vedno ne želijo popustiti pritiskom, in se znašel strmel navzdol sod Carcano Krat puško.
  
  
  Njena višina je nekoliko višje. Ženska je iztegnil svoje dolge, ravne noge trdno, ki imajo rit njeno puško na ramo in pogledal me je z njeno običajno zaupanja. Hej, to je bilo okoli trideset. Njeno hlače in majico visela ohlapno, kjer njen pas utesnjuje in napeta napeta, kjer je njeno polno prsi in slastni zadnjico pritisnili proti mehko, rabljena tkanine. Njen jet-črne lase prekinjena in clung, da se ji je čelo, pekoče oči, in ponosen, rdeča usta.
  
  
  Njen pogled vrne k možu. On je že stahl modro, in njen ego pritisnete grlo malo težje, s perverzno občutek. "Ustreliti," ji je dejal oče. "Vsaj potem bo bolečina prenehala."
  
  
  "Jaz bom zagotovo naredil. Jaz bom zagotovo ubil, če ne boste upoštevali moj naročila.
  
  
  "Če sem ga spustil naprej, ga bom ubil mene."
  
  
  "Idiot," je hissed. "Z njimi ferret, kako ste prišli sem, ste imel pištolo opozoril na vas. Če smo istem obdobju ne pričakuje vas umreti, bi si bili truplo dolgo nazaj. Vendar vam jezila Hash s vaš izziv, in tako je prišel ven skozi sam. Ne me bo ubil zdaj, ali boste izgubili življenje.
  
  
  Čutil je, val grenak občudovanje za žensko lepoto in moč, in mislil, kako dobro bi bilo, da sprostite nekaj arogance v njo. Nato sem spoznal, da sem se morala ostal živ, da poskusite, in da je držal pištolo, da bi bila zagotovo uporabo. Je zavzdihnila in popustiti svoje oprijem. "Vse prav," sem rekel. "Pa njeno . .. '
  
  
  "Nič takega. Besede za nas.'Ona poked me s svojo pištolo, da se poudari njene besede. "Daj, pusti svoj ego in ostati miren. Hash Padra bo poskrbela, da si nam povedal, kaj želimo, da veste, ne, kaj želite povedati.
  
  
  Z mirno, brezbrižni odnos, se je počasi zdrsnila off človek in položi svoje roke na tla. Zdaj ni čas, da pokažejo strahu. Moški je zbralo okoli nas, eno šepanje in drugih drgnil življenja, kjer je njegov ego je dotaknil to. Drugi se jim je pridružila, kot so potomci pečine, do vseh šest non-partizan stared me skozi vetrovi teme, vse v upanju, da bi propad na tla, in prosim za milost.
  
  
  "Hašiš? Hash, si v redu? ženska je vprašal nestrpno. Človek na terenu zanič v sapo, in njegov ogromen prsi razmetljiv, kot balon. Po trenutku, sedel je, coughed, pljunil in se zasmejal z njegovih ust, polno zlatih zob. "Da, da, — je growled. "To je bila dobra poskusite, vendar ne dovolj, da bi ustavili Padres."
  
  
  — Potrebno ženska, da vas rešim?" Odgovoril sem: mimogrede.
  
  
  Nagnil se je naprej in jabbed trdi nasvet svojega kavelj v grlu, tik nad arterijo na moji levi. S hladno fury, je dejal: "Pazi na svoje besede, v nasprotnem primeru je morda vaš zadnji. Tudi najglasnejši bell se ustavi, ko je belfry je iz nje odstranijo."
  
  
  Je pogoltnil trdi, nenadoma občutek, njegovega jezika. — Ste bili neumni, ko si se potrudil, da vohuni za nami.
  
  
  "Nisem prišel sem, da vohun," Hash Padre ji je povedal. "Moje ime je Carter, Nick Carter, in ji... .. '
  
  
  "Ti si leži," je zarenčal.
  
  
  "Vstani, Nick Carter, bi prišli skozi vrata, pred nekaj dnevi.
  
  
  "Vrata... mislite glavni vhod?"
  
  
  "Kot, če niste vedeli, da," je Padre zarežal. — Poslali smo človeka, da izpolnjujejo Carter in prinese, Jaz tukaj. Vendar naš človek je bil ujel, preden je našel Dobro, pravi Carter. Tako emu, bo še vedno iti skozi Vrata, ker ne ve vse bolje. Pa si prišel skozi drug vhod. Samo Karak bi lahko poslal. Pa ga glej nas kot majhen otrok?
  
  
  "Ne vem, Karak," sem udaril. — Ampak, če si boste vzeli, da trnkom proč od mene, jaz bom povedal, kako sem tukaj."
  
  
  Namesto, kavelj šli še globlje. Sem flinched, kot sem se počutil, kri vlažnost vsem prasko na moje meso. Njen hitro je dejal: "Polgar AC Milan, je bil zadolžen tukaj, mar ne?"
  
  
  'Kaj?'
  
  
  "Jaz sem vdova. .. Če bi mi govori, da ego vdova, sem lahko dokaže, kdo sem."
  
  
  Hash Padra mislil, da je bilo zelo zabavno. On je vrgel glavo nazaj in se je zasmejal naglas, zadušitve, in vsak čas se je smejal še enkrat, Kavelj potonil malo globlje. Spraševala sem se, če sem lahko slap njen ego v obraz pred tem kavljem raztrgala moje celotno grlo ven.
  
  
  — Če ste bili, da se pogovorite z ego vdova, kaj bi ti rekel?" "Kaj pa je?" je vprašal, ko se je ustavil v smeh. — Kaj bi ti rekel?"
  
  
  'Pozabite na to. To je v nemškem jeziku.
  
  
  "Poskusi," je dejal expansively. Ego je oči je sijala kot mačje. On prešli iz srbohrva, da močno naglašenih angleški in ponovil, " Poskusite jo."
  
  
  Ozrl se je na njega wearily. Všeč mi je manj in manj. Moški so izgubili potrpljenje in ženska swung puško threateningly. Pustila ih v negotovosti za nekaj časa, in potem citiral: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Kar pomeni: nikoli ne Bomo pozabili naše sovraštvo.
  
  
  Ženska je takoj odgovoril z naslednjo vrstico v pesem. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Ali: vsi Imamo eno samo sovraštvo.
  
  
  Ona stared na Zapri v začudenju za trenutek. "Si...'
  
  
  V Polgar ženska. Sophia.'
  
  
  "Ampak jaz spomnim, ko sem bil na pol starega človeka. In si ... " Hvala. Vendar v matematiki in stara kot se mu zdi, in Polgar vedno zdelo, kot da je. .. mladi. Ona mi je dala mala nasmeh in nato citiral: "Mi ljubezen, kot eno, smo sovraštva kot eno, imamo samo enega sovražnika." Če ste Nick Carter, mi lahko poveste, zadnji dve vrstici ?
  
  
  "To je samo ena stvar, in samo eno besedo," sem rekel. "Nemčija nikoli ne bodo nehali sovraštvu Franciji."
  
  
  "Zadnja beseda je' Angliji!'.
  
  
  "Toda tik pred izbruhom druge Svetovne Vojne . .. '
  
  
  "To je pesem iz Prve Svetovne Vojne," Ernst Lissauer popravljena njo. Ampak vaš svet se je spremenilo. Je izgnal pomenljiv pogled okoli njega. "Vaš sovražnik je zdaj svojega moža sovražnikov, ne Francijo ali Anglijo."
  
  
  "Žal mi je, ampak Polgar in sem bila poročena v Berlinu veliko let po tem, ko se je srečal vas. Mi nikoli srečal. Ona je morala biti previdni.
  
  
  "Nič krivi sebe."
  
  
  Sofia, Milana se je obrnil k Hash Padre in drugi. To je Nick Carter, " je povedala v srbohrvaščina. "Po naključju, je prišel tu skozi ta vhod in ne skozi Vrata, in izogibati se obe vojski in Karak. Dobrodošli njega.
  
  
  So pozdravili so me z enako neustavljivo strast, da so se borili za menoj nekaj minut prej. So obstopili so me z vseh strani, dokler Padre morali dati redu, hook utripa v jutranji svetlobi.
  
  
  Ko smo prišli v tabor, Sofija ozdravljal moje rane in nato pripravili izobraževanje za nas. Med rezino guivech, tipično Balkansko omaka mešana zelenjava, in požirek belo vino z okusom osmi-stisnjenega grozdja, povedal mi je o Jugoslovanski napad, o Jzan, in o svojem potovanju na Gori Atos.
  
  
  Večina je res. On ni omenil, da ji Arvia. To je brez vašega podjetja. Prav tako izogniti, razlog, zakaj je bil tukaj. Bil sem seveda pričakoval, vendar neumnost s to pesem pokazale, da skupine niso vedeli, moje ime. Hawke ni izkoristila to skrivnost. On je samo povedal mi je, da je Milan žena vztrajal na njej. Vendar Balkanski politiki, se hitro spreminjajo, in previdno bilo razumljivo. Potem je bila priložnostne omenil človeka, ki je bil poslan, da me je spoznal, in drugi človek, Karači. Mi ni všeč niti. Pa sem jim povedal, da v podrobnosti, kaj sem jim povedal. Za te ljudi, skromnost je le lučaj iz strahopetnosti, in malo pretiravanja ne boli zgodbe, še posebej, če želite, da je na ih strani. Poleg tega je njen, užival sem sam.
  
  
  Ko sem končal, se izroči mi steklenico, in ga prodajajo za kamen. Zdelo se je, da je najbolj težaven del je bilo konec. Prišel sem tukaj, je dogovorjeno, in ostalo bo enostavno . Nisem pozabil mojo obljubo, da jaz bi poskusil, da bi dobili pomoč za Jzan, vendar sem moral čakati mojem pa. Hawk, v svojem znanem, topi način, je poudaril, da so informacije, ki Milano je bil volk izvajanje je treba pridobiti na vseh stroškov. To je bilo moje naročilo, in moje naročilo je bilo najbolj pomembno. On jo je pogledal, nato pa se preklopi nazaj na nemško.
  
  
  "Frau Milan," sem začel.
  
  
  "Prosim, pokličite me Sofia," je dejal.
  
  
  V padra, razumevanju pomena, če ne vsako besedo, dal kratek smeh in valjani njegove oči. Ego prezreti njo, ampak, hej, se je nasmehnil in okusili steklenico, da bi ga pravkar začela. "Sofija, toliko, kot ljubim Aftos in svoje gostoljubje, bom moral zapustiti kmalu."
  
  
  'Da. Morate moj mož je volk.
  
  
  "Ne potrebujem vse, da volk," sem rekel hitro. "Kaj je z njim, je dovolj."
  
  
  "To je nemogoče.'
  
  
  'Nemogoče? Njen hitro vzel požirek vina. On bi lahko že predstavljate, zaradi česar svojo pot nazaj, poskuša obdržati divji zveri pod nadzorom, ne da bi izgubili en kos kosti v procesu. "Ne moreš ločiti ti dve stvari."
  
  
  "Mislim," je rekla s tihim glasom, " jaz ga nimam, da wolf.
  
  
  "Se mu manjka? Pobegnil? Ali jezen?
  
  
  "On je na Karak je."
  
  
  Slišal sem, Stahl glas, rastejo glasneje. "Kdo je ta Karak?"
  
  
  Ni bilo dolgo tišino. Sophia obrnil obraz v jutranjem soncu. Prvi sončni žarki, sončna svetloba sparkled v njene lase, ki osvetljuje njeno visokimi ličnicami in slonovino vratu. Njene oči se je zdelo, da ulov ego toplino, ko pa ona me je pogledal, so bili hladnejši in bolj neizprosen, kot kdajkoli prej. Tako ni njen glas, ko je končno nadaljeval v srbsko-hrvaški jezik. "Najprej bom povedal, kako Polgar je umrl, Nick. On in devet drugi so bili ujeti v vojsko zasede, tako kot moj, ki si pobegnil, ko ste vnesli Cerna Gora. Niso stojijo priložnost.
  
  
  Cerna Gora pomeni, Črne gore v srbski jezik. Vprašal sem jo: "Se vaše egos, obupali, Sofija?"
  
  
  Ona prikimala. "Izdajalec je bil tisti okoli nas, utrujeni od boja in prepričan velika nagrada.
  
  
  Umrl je, a zasluženo izdajalec smrt. Smo željno dve drevesi skupaj in vezani ego med njimi. Nato smo cut vrvi drži drevesa skupaj."
  
  
  "Ampak ubijanje ne obstaja konca," je Padra growled.
  
  
  "Mi smo zdaj v sredi državljanske vojne. Moramo odločiti, kdo nas bo vodila po Polgar je smrt.
  
  
  "Vendar smo se razdeli na dva dela.
  
  
  "Drugo polovico," sem rekel, " je Karak?"
  
  
  'Da. Evan Karak, moj mož je poročnik. Ukazuje največ, Nick. On kontrole najbolj tabor, in smo outcasts.
  
  
  "Vi? Vendar ste Milan ženska.
  
  
  "Tukaj, a ženska, ki je videti kot človek, je cohabitant, ne kot egoist," je dejal ruefully. "In Karak je volk."
  
  
  "Ona pomeni ego meč," Padra pojasnil. "Volk je umrl z Polgar, in Karak odrte njega. On uporablja ego, kot totem, kot dokaz, da je Polgar je zakoniti dedič. Še huje, moški poslušajo in mu sledijo kot bleating, prestrašeni ovce.
  
  
  "Življenje tukaj je težka, in boj za hrvaško neodvisnost je dolgo, morda predolgo. Šefi so izgubili svojo dušo, skupaj z njihovimi mladino, " Sofia je zavzdihnila. — Ampak to je za estestvenno. Kot boš starejši, ki jih želite obdržati, na bolj strogo, kaj je ostalo."
  
  
  "Bah," je Padra je dejal ljutito. "Smo za napad. Moramo maščeval Polgar in naših padlih bratov. Toda ne! Smo v Aptos so spet boj preteklosti in igranje iger, da se pozabi na prihodnost. Po Karak, smo realists, in mislim, da smo tu gnije."
  
  
  "A veš, zakaj je to nemogoče za nas, Nick," Sofijo, je dejal. "Obstaja veliko ljudi, ki Karak bok, in bo ostal na oblasti, toliko časa, dokler je to wolf krzno. On ne bo rekel ne. Žal mi je, da si prišel tukaj nekako, in zdaj ste, da pridejo nazaj praznih rok.
  
  
  Njen, sem za hip pomislil, kot grenak občutek, tekel skozi moje telo. Potem je vprašal, v nemščini: Ne Karak znanje o tem della, Sofija?
  
  
  "Seveda ne," je odgovorila v nemščini. "Polgar in sem ostal še skrivnost."
  
  
  "Tako, ne glede na to, da gre še vedno tam?"
  
  
  'Da.'
  
  
  On je vstal, raztegnjeno, in dal samega sebe do neizogibno, pravi, ji je v srbohrva: "Potem obstaja samo ena stvar, levo."
  
  
  "In ta?"
  
  
  Smo potrebovali, da se ta meč iz Karak."
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  Sophia sopel kot njene oči povečal. — Ne, to je nemogoče!
  
  
  'Imam, da to storite.'
  
  
  V padra odprl usta, da povem nekaj, vendar se je ustavil njo. "Poglej, razumem tvoj problem in jaz sočustvujem z vami," sem rekel. Nisem na pol poti potujejo po svetu in se povzpeti to godforsaken gorskih samo, da pridejo nazaj praznih rok. Moram moje delo, in to je prekleto pomembno. In Karak morajo razumeti, da je.
  
  
  "Mu bom ubil."
  
  
  "Da, Padra. Morda.'
  
  
  "Povej mu vse o..."'
  
  
  "Ne, Sofia. To ostane naša skrivnost.
  
  
  — Toda kaj boš storil?" .. ?
  
  
  Ne vem, ji še. Bom nekam. Ona vstane nerodno, se spraševala, če je bilo kaj vredno sem, da bi jim to povej. Vendar pa ni bilo. "Povej mi, kje najti ego in želja se mi srečo," sem rekel.
  
  
  "Nick, ne moremo pustiti vi delati to.
  
  
  — Boste morali streljati mene, če želite, da se ustavi me." V Padra obraz utrjene in temnih, dokler se je zdelo, kot mahagoni. Nenadoma je tulil: "Potem pa pejmo
  
  
  vse".
  
  
  "Ga ne potrebujejo," sem rekel. "To je volk kožo...'
  
  
  — To je, kot je za nas pomembno, kot je za vas, Carter. Obrnil se je in zavpil na drugi. "Kaj reve smo, da naj to čudno, ne naše delo. Smo morali boriti Karak in rešiti ta žepni nož enkrat za vselej.
  
  
  "Ampak Hash. Mi smo tako nekaj in Karak je tako veliko ljudi .. Je dušijo njen protest z razbija desnico na tla in besno prekletstvo. Tam je bila še težka tišina, in sem imel represivni občutek, da je volk Milan je postal simbol, ki obema stranema, bi spopad več. In jaz bom v središču za to, ko krvi začne teče. Enega po enega, moški pokimal in se strinjal s Padra, dokler končno ni bilo splošno glasno kričati, za nas, da gredo. Sophia je prišel, da stoji ob meni, njene oči so temne in grozeče.
  
  
  "Pridi," je rekla, dvigniti puško v zraku. "Bomo vse pojdi."
  
  
  "In hitro," je Padra je zavpil, " preden smo izgubili srce znova."
  
  
  Gromovit smeh je bil odgovor, ampak to je bila zadnja stvar, na njen um. Nisem všeč ideja, ob ih za klavnice. Sofija je hodil ob meni dol ozkega hodnika, ramen, kvadrat in njeno fenomenalno prsih razmetljiv, ponosno. Odšla kot človek, brez nečimrnosti ali dvorjenje, čeprav od časa do časa njeno stegno brušena rudnik .
  
  
  Moramo videti kot stara plakat, ko smo vstopili v mesto. Veš, ti plakati: junaški kmečki par, stoically pogled v prihodnost, je z roko na vzvode svoje velikan avto, in ona z snop pšenice v svoje roke. Samo nisem imela tako lepe igrače, in Sofija je držal staro puško. Za nami je pestra posadka, oblečen v krpe in gospodarstvo orožja. Vsemogočni Bog . ..
  
  
  Smo hodili po zaraščenih ulicah med hulks iz opeke in betona stavbe. Enkrat, nižjih nadstropjih so bili večinoma tabernakljih, majhnih trgovin z lesenimi platnene strehe na okovje, ki bi jih lahko znižali, da služijo kot števce. Zgornja nadstropja so bile hiše z balkoni in stopnišča in strehe so bile krite s ploščicami. Ampak zdaj stara Afthos je bil mrtev, brazgotinasto vreme in zanemarjanja, dokler ni bilo nič levo od njega, ampak kup poraščena ruševin.
  
  
  Od časa do časa, samskih žensk, mimo mimmo, večinoma oblečeni head-to-toe v črni barvi. Sta hitela na, premor le za trenutek, da se obrnejo in skrbijo za nas. Ozke ulice so bile nabito polna z ljudmi, nekatere stare in ponosen, vendar bolj pogosto mladih, z zardevanje obraze in ciničen ali plašne oči in neodločno hoja.
  
  
  — Nisi in Padre pravijo, da ljudje tukaj so stari?" Vprašal sem jo, Sophia, radovedno.
  
  
  "To so tisti, ki so se zbrali okoli Karak, in ki smo jih poznali že vrsto let. Vendar Karak tudi zaposli nove. Njene ustnice zvit v kihanje. "Pravijo, da ste tukaj, da boj za dober namen, ampak včasih se sprašujem, kako globoko ih je nameni. Jaz sem še posebej zanima Karak.
  
  
  "Vsaj sliši se noro."
  
  
  "Mi smo ne samo tatovi," je dejal. Potem je za hip pomislil, ni povsem zaključila stavek.
  
  
  Kot večina Rimskega mesta, gora Atos Omele je bil oblikovan kot ose in se je nahajal simetrično okoli avenue, nad katerim je tempelj towered. Obstaja skoraj nič levo tega templja, ampak ko smo prišli koraki, ki vodijo do nje, Sofija, pokazal in rekel: "ne vidite ego več, Nick. In na drugi strani Vigilus " hišo. To je bil največji in najboljši hiši, in je še vedno ferret-vodijo v boljše stanje od drugih hiš, tako je to, če Karak ostal. To je bil tam enkrat, " je dodala grenko.
  
  
  "Vigilus, Župan, kajne?"
  
  
  "Več kot posadka zrakoplova. Deželni guverner živel v Split. Na della sama, to mesto je ustanovil poganski cesar Dioklecijan. Aptos bila majhna mejnem prehodu, in Vigilus je bil odgovoren za majhna posadka, in sužnje, ki so delali v kamnolomih in usposobljeni, da bodo gladiatorji.
  
  
  Še vedno lahko vidite peresa in ječe, " je dejal Padra, ki je prišel do nas. Pomahal njegov kavelj, na potopljene amfiteater. "Oni je umrl tam ... ali živel, umrl v Rime."
  
  
  Študiral je dolgo ovalno skledo. "Izgleda, da je še vedno v uporabi,"sem rekel, ko sem videl, kako dobro pogoj je bil.
  
  
  "Tako je," je Padra še naprej. "Mi smo vedno uporablja ego za streljanje v tarčo in šport. Ne tako dolgo nazaj, ko Polgar je bil še vedno živ, Karak predlagal uporabo ego za druge igre, stare igre.
  
  
  "Gladiator barve? Ste šališ.'
  
  
  "Ni za smrt, ampak točno tako, kot so stari Rimski tekmovanjih." Sophia stresel glavo na žalost. "Polgar ni odobravaš, vendar mu zaupate Karak kot njegov poročnik, in zdelo se je, kot nedolžna zabava na čas."
  
  
  "Rimljani, preveč," sem rekel.
  
  
  "In, kot z Rimljani, njegova priljubljenost se je povečala." Ob sapo, je Padraig povzpela po stopnicah. "To je čista norost boj proti vsaki drugi. Ko bo konec?
  
  
  "Po Karak," Sophia je dejal grimly, in vodila pot gor.
  
  
  Za tempelj je bil velik kvadrat, in tik nad njim je bil razpadajoče vile, obkrožen z ostanki obzidja. Brez obotavljanja, sva se odpravila proti vili.
  
  
  "Glasujejo točno tako," Sofijo, je dejal, in prvič je slišal tremor v njen glas. Moške, ki se nam je pridružila od zadaj, glancing skrivaj znal poiskati drug z drugim, in muttering njihove glasove. Vzdušje je bilo mirno: polne miru, ki prehiteva huda nevihta, in vse okoli nas se je dobro zavedal tega. Turobno jutro saint ni spremljajte nas v vili. Sprehodila sva se je izrazil koridor s utripanja bakle. Nato smo vstopili velike pravokotne sobi, osvetljeni s tremi nogami braziers. Vonj kurjenje nafte visela težka v zraku. Pred stoletji, vila je bila okrašena z okraski, položaj in bogastvo: težke preproge, ročno iz mozaična tla in bogate freske. Zdaj preproge so odšli, na tleh je bila počena in blatna, je creaked pod nogami, in barva je poslabšala ali počeno. Zdaj ni bilo drugega pohištva, razen dolgo stol grobo lesa in nekaj klopi, na katerih je približno dvajset ljudi stared pri nas divje.
  
  
  Moj pogled darted ob stol, da majhno dais na drugi konec sobe. V dais je bil obdan z več kamnitih blokov, in je bila pokrita s krpe in kož, ki so bili zelo poškodovani. Na nen je bil krog stol brez nazaj, je logično, se imenuje Rimski stol, spet in spet tri nogami brazier.
  
  
  Tam je bil človek, ki je sedel na tem stolu. Ego je študiral ji v negotove glede na brazier. Bil je krepak, z debelo kodraste brado, ki pokriva njegov ego je obraz, in njegov obraz je bil pokrit s kruto linij in brazgotine. Bil je oblečen v rumpled kaki enotno nosili Castro je guerrillas, in svoje dolge črne lase je bila okrašena s policijskim skp.
  
  
  Imel je MPT je avtomatsko pištolo v naročju, in je bil ljubkovanje to tako, kot če bi bile njegove najljubše igrače.
  
  
  On me je pogledal s posebnim interesom in vprašal: "Kdo si?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  On je sel brez dlake na jeziku. Stahl je glas je ostrejši. "Slišal sem ga, Carter.
  
  
  — Slišal sem vam prej." Ne Stahl dodajanje kaj je slišal nen. "Ste Evan Karak, Polgar Milan je poročnik.
  
  
  "Milan je mrtev."
  
  
  'Vem, da je.'
  
  
  "Da, zakaj ne morem biti ego poročnik več." Karak pobožal bradi za trenutek, njegove oči zmanjšuje. "Ste v slabo družbo, Carter.
  
  
  'Oni so moji prijatelji. Mislim, da smo vsi prijatelji Milan, " sem rekla mirno. "Ampak ona je tukaj za sebe.
  
  
  'Zakaj?'
  
  
  "Da bi dobili kožo Milan je volk."
  
  
  Tam je bila tišina. Karak pogledal odkrito na me s temnimi, jezni oči. "Ego kožo?" — Kaj je to? " je vprašala ostro. "Za kaj? Da bi ego potovanj, fotografije, glasba, itd. kup discontented ljudi?
  
  
  Zraven mene, je Padra je bil prihodek v nasilni bes, in položil roko na emu ramo, da pomiri jo dol. "Ne," Karaku mu povedal. "Ampak, ker je to." On je globoko zajel sapo in spali, ti obvladati improvizacijo, kot je govoril. "Spoznal sem Milan je pred mnogimi leti v Berlinu. Nekoč mi je rekel: "Nick, jaz grem domov zdaj, vendar ne vedno pozabi me. Pojdi nazaj v svojo Ameriško ljudstvo, ne pozabi me." In on ni umrl, smo lahko dodate dolar, smo lahko dodate dolar mnogih svoboda-ljubeč Američani."
  
  
  V tistem trenutku, Karak je moški začel mutter in premikanje restlessly, in okoli njih nenadoma zavpil: "To je past." Drugi je zavpil: "Ne, to emu!"
  
  
  Obrnil se je in videl, da govorci pa so bili mladi moški, verjetno dva od Karak je nove zaposlene. To je smisel. Obrnil sem se nazaj na ploščadi, in Karak je oči srečale moje, poln humorja.
  
  
  "Ti si, tujec, tukaj, Carter," je dejal. "Ne razumete, kako se stvari pri nas."
  
  
  Jaz sem utrujen, ki se imenuje tujca. Nenadoma sem se je naveličal, vsa ta prekleti feud. — Prišel sem za sebe, vendar ne le zase, " sem udaril na njega. — Ta meč ne spadajo v nas, za vas, za nas, za mene, za nas, za vas, za fotografije, glasbo. Ampak to spada k celotni zunanji bazen. To je simbol, kaj Milan je umrl za. Je simbol svobode in neodvisnosti za narodov vseh držav."
  
  
  Tam je bil še en hum glasov in gibanje dveh moških. Za trenutek sem mislil, da sem šel predaleč. Nato eden od starejših moških na mizi je dejal presenečeno: "Lahko to storite za nas?"
  
  
  'Da. In njena beseda je bila širjenje, in to bo pomenilo, podporo in denar za vas. Daj mi to."
  
  
  Ji je res odnesel. Vse sem potreboval, zdaj je bil ognjemet in zastavo, da se mi izvoljen za predsednika. Razburjenje v sobi je bil velik, in se mu je zdelo, kot da sem lahko dobil Sofija in njena banda od tod živ.
  
  
  V din v naslednji razpravi, star človek, njegov glas je lahko jasno slišali. "Sem pravi, da bi morali dati emu ta skriti," je dejal. "Svet potrebuje slišati o našem boju, in če Carter lahko...'
  
  
  "Neumnost," Karak snorted. "To je vse laž. Še vedno. . Njegovo grenko ego oči glittered čudno, in se je počasi začel nasmeh. To je bila grda nasmeh. Sklonil, pobral sivo krzno plašč, in krempljih je boleče, v roki. "Hočeš, ta meč?" Vse pravice, pridi ponj. Ne želim vas kjerkoli v bližini Sofija ali Padra, v primeru, da je vaš trik, da diskreditira mene. To je bil verjetno ego trik. Ozrl se je zvita dovolj, da storiti ničesar. Pa sem šel do njega in je bil skoraj v roko v dosegu, ko je mi je rekla, naj ustavi. Nato je vrgel skriti na moje noge. Ee je zgrabil in je hitro tekel prsti nad zapri, ki iščejo majhen vozel na hrbtni strani njenega vratu. Ego je preučil njo, dvakrat, trikrat, pol-struženje, da skrivajo svoje iskanje iz Karaz.
  
  
  "Karak," sem rekel hladno. "To ni volk Milan."
  
  
  Karak snorted, roko clenching convulsively na pištolo. Stahl je ego glas je glasno in grozeče. "Ne bodi neumna. Sem videl volka umreti sam, in sem vzel kože off. So vas kliče me lažnivec?
  
  
  "To ni volk Milan."
  
  
  Karak tensed, zadušitve z jezo, in potem nenadoma se je zasmejal. Ta oseba je bila jasno noro, in to je ego sto krat bolj nevarno, in vsemi ego ukrepi nepredvidljiv. Obrnil se je, da svoje ljudi, svoje mesnate obraz obračanja leaden pod njegovo brado. "He' s got drobovje, to Carter, fant," je vdihnil energično. "Prihaja v kot, če smo ego podrejenih, trdi, da to ni moja koža in obtožuje mi leži. Kakšna šala!'
  
  
  Mladi ljudje očitno strinjal z njim. Bili so sklonila smeh, čeprav se hranijo svoje oči na meni, ki nam s potovanj, fotografije, glasbo, nas je z majhno skupino holding noži in orožje.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kje je pravi volk?" — Ste skriva to?"
  
  
  Ego je obraz nenadoma postal resen, njegov ham-kot rokama zgrabil MPT in je namenjen ego na moje prsi. "Vzemite kože,"je dejal, njegov ego glas hladno in jasno, rezanje skozi hum kot lancet. "Vzemi, Carter. In dobili vaše jackals, preden se kuha vse okoli sebe, vse milom.
  
  
  Padra zarenčal od zadaj,"se ti ne zdi, da vedo, kaj storiti s tem, Karak."
  
  
  Karak pljunil ljutito, svoj palec obračanja belo na sprožilec. Tam je bilo vse večje howl temno bes iz egos ljudi, ki čakajo na eno samo besedo, da nastavite ih brezplačno. Bilo bi pokol, v nadstropju urejeno z našo krvjo. Karak vstal. Ego je oči so bile neverjetno noro.
  
  
  Njo, skočil naprej. En človek dvignilo za obrambo Karak. Brez razmišljanja dvakrat, je pobrala puško iz njegove roke in zaloputnil riti, da v njegov ego je obraz. Je zakričala in padla nazaj. Za mano, Karak je moški so bili kričanje v divji razburjenje, ki se širijo kot požar. Karak, presenetil moj hiter napad, se obnje spotakniti sedež in padel s čudno squeak. Nato ego zgrabil z lasmi, jenki njen up, in drew pištolo na ego je šibka prsti.
  
  
  To je bil rammed v mu ga je sod, tako kot njegov moški so bili o storm platformo. Ji zakričala. - "Ostanite tukaj!'Ali on bo umrl prvi!
  
  
  Dva moška zamrznila, in za hipu, se je zdelo, da zamrzne. Nekaj se jih je dotaknil njihovega orožja, kot če ne bi bili prepričani, da sem držal, vendar nobeden od njih je tveganje.
  
  
  "Padra," sem rekel, " Sofia." In ostali. Pridi sem.'
  
  
  V padraig iskreno smejal, ko je dosegel mene.
  
  
  "Nisem dvoma vas," sem growled. — Tako bom dobil si spet preveč." Ali obstaja pot ven?
  
  
  "Tamle," je Padra je dejal, kaže na vrata skoraj skrita v senci. Je bilo vsaj ducat mračna, s katerimi se soočajo moški stoji med nami in vrata.
  
  
  "Da bi jih, Karak," sem rekel. On me je pogledal iz kota njegove oči, njegove oči povrnil v svojo roza vtičnice, kaplje krvi, ki tvorijo na čelu. Bil je spet približno poked v jetrih za ego. Je zavpil naročilo, in moški muttered, kot so upoštevani v emu.
  
  
  K dan poti, ki je bila ustanovljena. Ego je začel vlekla svojega off platforme. Je naletel, vendar ni imel izbire. On je okrepila svoje oprijem na ego je roko in potisnil emu pištolo globoko v njegova rebra, da je fit. Sem bi lahko vonj grozno banke ego.
  
  
  "Ne bo preživela, pes," je groaned.
  
  
  "Potem vam ni treba preživeti, bodisi," emu obljubil ji grimly. "Bo živel tako dolgo, kot mi."
  
  
  Karak očitno mislil, da bi ga ubil, ko smo opravili to hodnikov. Ker bi moral storiti to pod njimi v različnih okoliščinah. V blaznost, obup, se je boril, clawing in grize. Ne verjamem, da je vedela, kaj je delal v času. Čiste živali, panika je bila preveč močna v nen za to. Toda moja roka je bila preveč blizu ego usta, ko mu je borila z njim, in on bit je. Moj odziv je bil neprostovoljno in samodejno: pištolo padel njo. Ego je bil še vedno držite jo je za roko, potem pa Padra po nesreči spotaknil nad mano, dodatno obremenil me moj protiuteži, in Karak zlomil brezplačno. Je zlomil skozi kordonskega, kričanje. 'Ubiti ih. Ubiti ih.'
  
  
  Ni še čas, da se prekletstvo sam. Stari turški meč lashed si me s udarec savage. Sem cringed, in stvar se pasle moje lasišče. Potem je zagledal še eno priložnost, in, upogne navzdol, tore največji krpo na odru, in je razpadla kakor prt na mizi. Ona je pristala na tleh z več moškimi poskuša prikrasti na nas od zadaj. Nato stojala razporedi, in padel z nesrečo. Gorečega olja oškropijo skozi zrak v širokem loku. Dež ognja hissed in oškropijo na hladna tla in tokove lave zagorijo, kar povzroča popolno zmedo in groza v sobi. Devet nas dove v smeri izhoda, metanje backhands in desno udarcev vse okoli nas. Karak preklet hudič in njegovi stara matica skupaj. V padra je metanje organi okoli skoraj tako hitro, kot je bil, preklinjali. Sofija se uporabljajo stari Mannlicher kot baseball bat. Ego en strel ni bilo vredno veliko, glede na to drhal, tudi če hej, tam je bila priložnost za cilj.
  
  
  Še Eden je mož prišel do mene s strani. Je udaril njegov ego tako težko, da je odskočila nazaj v razveljavilo brazier. On se odzvali tako, kot če bi on hodil v hornet gnezdo in skočil v divji ples, udarila z rokami proti paro nazaj svoje hlače. V Padra zavrtel okoli in porušen človek, ki je bil trudijo za napad Sofija. Tretji je bil s kratko nogo, preden je lahko uporabi njegovega kalibra .45. Drugi dve previdno približal in vstal, pripravljen, da me je zadel v glavo. Padra ujel eno in njen vzel drugi, nato pa smo tako hit ih glave proti drugemu. Sta padla kot dve jajci, tako da ih bi trample drugi. Bilo je več kot starinska bar boj kot karkoli drugega.
  
  
  Končno smo prišli do izjemnega staro steno, izdelana iz debele hlode, ki je potekala skupaj s crossbeams. Odprli smo ga in zaloputnil je zaprta, zlom che je palec. V Padra zaloputnil vrata zaprta nad zvok krik.
  
  
  "Hej, bodo morali držite gor ih za nekaj časa," je dejal.
  
  
  "Morda za minuto," sem rekel grimly. Vrata so bila že se nasilno potrkal na. Njo, slišal Karak kričanje naročila. "Ne osi, ki ste idioti. Udarec prekleto vrata na koščke. Blow it up). Ubiti ih. Ne pustite jim pobegniti.
  
  
  Njen hitro pogledal okoli, da upoštevajo ljudi, skoraj slepi v temi. Tam je bilo le šest od nas v levo, en človek stokanje bolečine, en ego roko, kot nemočni, kot zlomljeno krilo pripeta na njegove prsi, in druge s krvjo, namočeno obraz.
  
  
  "Kaj je ta vrata? V Padre vprašala.
  
  
  "Ste mislili, bi jih uporabljajo vrata, kot je to zanič seraglio?"
  
  
  "Torej, kje bomo?"
  
  
  Pass-pojdite ven, " je rekel preprosto.
  
  
  "Potem bi bolje pustiti," emu ji je rekel, " preden so prišli do svoje čute in pojdite okoli vile."
  
  
  V Padra šla, v temo, v ozek hodnik popolnoma skrita tema. Sofia prijel mojo roko in hodila ob meni, preklinjali in renčati skoraj neprekinjeno prikazan, kot da sem naletel v nevidne sovražnike.
  
  
  Tako nenadoma, kot smo že vstopili v inky teme, smo hodili še enkrat vsem zapri, v žarek močni sončni svetlobi, ki trenutno zaslepljeni nas. Senca se je pojavil od nikoder, dim v neznanem svetlobe. Nagonsko, ego potrkal njo ven, občutek popolno zadovoljstvo iz raztrgane kite in živcev. V padra zavpil, in vsi smo sledili ego, ogromno slika dirke skozi vile dvorišču. Zvok čevlji bila le nekaj metrov za nami.
  
  
  Smo prišli do jaukati villa, ki se ukvarja čudežno preživeli. V Padra in treh drugih moških povzpela nad nach, in Rivn ustavil ravno dovolj dolgo, da se pritisni in Sofija po njih. Ona, ki izvajajo jo je za roko, da me od zgoraj, da ji stopala na drugi strani zidu, in skupaj smo bili na ulici, na drugi strani. A searing dež svinca hissed nad nami in lashed na vrhu stene, kjer bi bil sedel.
  
  
  Padra opozoril kavelj v smeri, smo morali iti. Smo lahko slišali Karak je moški teče naprej in nazaj, na drugi strani zidu, ki iščejo razpada mesto skozi. Nato smo se obrnili kotu, je šel navzdol po ozki ulici, prečka dvorišče, in odhiteli po luknjasta ruševinah porušene hiše.
  
  
  "Tukaj, oni so tukaj!" je prišel krik iz za nami. Nismo upali ustaviti, da se ozremo nazaj. "Oni skoz tukaj. Tukaj! Cut off ih.
  
  
  V Padra izginil v Termalnih Kopališčih, gradnjo, da ko nastanjeni bathhouse. Na eno uro, je bila bogato okrašena gradnjo, še posebej za tako oddaljeno postojanko, kot
  
  
  Aptos. Ampak verjetno so imeli ničesar drugega, ne med dvema gladiatorial turnirjev. Smo vstopili v calidarium, velik osrednji dvorani z Jacuzzijem, preveč odprt, da se udobno. Tekla sva, da manjše sobe na hrbtu kot Karak je moških se je pojavil in začel streljajo na nas.
  
  
  Smo prišli do frigidarium, kjer hladno kopel je nekoč bil, in Odin je vrteti okoli nas, kri, ki se sesipa navzdol ego je prsih. Smo levi ego je, mrtev, in odhitel skozi manjše apoditherium, Roman enakovredno slačilnici, in navzdol, več po stopnicah na nižji ravni.
  
  
  — Kaj je Padra je načrt?" Vprašal sem jo, Sofija, težko dihanje. "Nimamo možnosti, da je že pred ih."
  
  
  "Smo . .."mi smo poskušali priti v kanalizacijo," je hissed breathlessly.
  
  
  V padra ustavil pred velikim peščenjak polje. Samo tema je bila očitno tam. "Dol," je ukazal curtly, in brez obotavljanja, je dived. Smo mu sledili slepo in šel dol v blato in vodo. Sofia pristal na moje prsi in me potisnil v blato.
  
  
  "Pohitite, pohitite," je Padra je dejal nujno, in smo naletel po njem, ki se opira predvsem na zvok ego je gurgling stopinjah. Preostali dve moški so bili pokrivna umik.
  
  
  "Bodite previdni, če si dal svoje noge," Sophia opozoril me. "Ne morem nositi čevlje."
  
  
  — Kaj se je zgodilo, da svoje čevlje?"
  
  
  "Šla," je rekla laconically, in še naprej. Stekel sem poleg nje, moje hlače z vztrajanjem na moje noge in drgnjenje kože na notranji strani mojih stegen. Smo na naši poti skozi labirint smrdljiv, temnih predorih, nikoli ne ustavlja dolgo na istem mestu, ampak vedno spreminja v eno okrog koridorjev v eno smer ali drugo. S kriki in shaggy joka naše zasledovalci odmevalo okoli nas, in nemogoče je bilo, da povem ih razdalje, ali smeri. Davi smo organizirali na.
  
  
  Mi je uspelo vprašati njo. "Bomo skriti tukaj?"
  
  
  "Ne . .. Nihče . Karak bo stražar vhodi, da nas ven... če... z podgane, ujeti. Moramo ... priti do kamnoloma, kjer bomo tabor. Mi smo tukaj . ... varno, " Sophia vdihnil.
  
  
  Nenadoma smo slišali zvok korakov, ki teče čez kamen navaden pred nami, samo za naslednjim vogalom. V Padra ustavil v bes, ko slika prišel okoli vogala in je hodil skoraj odkrito v naročju. Ona se je zavrtel okoli in emu pest treščilo v glavi z vso svojo moč. Zrak pobegnil skozi ego njegova pljuča, in je padel headfirst v blatni vodi.
  
  
  Druga oseba, ki je začel korak vstran, kot je prišel za vogalom in opozoril svoje Mauser na mene. Premolknil samodejno, čaka na posnetek, da greš. Ampak v tistem trenutku, gromovit zadonel zvok v ušesih, in ego cilj je izginil v rdeča pega. Človek se je sesula na skalah, in ona je videl Padre stoji nad njim s pištolo v njegovo levo roko.
  
  
  Nisem izgubljajte časa. Preostanek Karak je moški so bili streljanje okoli vogala v slepi poskus, da bi ubil nas. Vodi strel in whined v uvertura iz ricocheting naboje in ostrih črepinje kamen na naša ušesa.
  
  
  Sklonil se je, da poberem Mauser, nato pa je Padra vprašal: "Kaj je važno?": "Bi raje Karak je orožje?"
  
  
  "Seveda, vendar sem ga dal gor."
  
  
  Podal mi je pištolo, ki je bil še vedno kajenje. "Kot drugo-v-ukaz, ego je trdil, da zase, ampak v resnici, bi ga morali imeti."
  
  
  "Hvala vam, Padra," sem rekel in vzel Mauser.
  
  
  "So prišli na amfiteater hitreje, kot sem pričakoval," je growled nad divje clatter krogel. "Zdaj smo ujeti."
  
  
  "Ni druge poti ven?"
  
  
  Ampak to je bilo pred kratkim. Če gremo nazaj, ti bom prišel okoli vogala in ustrelil nas na koščke.
  
  
  "Če se ne bomo," Sophia je rekel nestrpno, " tisti, za nami bo nadoknadila z nami in ubiti nas." To je brezupno.
  
  
  "Dobro," sem rekel, " morda sem lahko dohiteti." Segel je v minuto in potegnil ven plinsko bombo.
  
  
  Bilo je novo, izboljšano različico: manjši, lažji in bolj koncentrirana. To je bila velikost in obliko sladki krompir in omele posebne vžig motorja, tako da ni mogel po nesreči sproži, če je bila ob napačnem trenutku. To je bil potegnil za cheku in sem imel dve sekundi.
  
  
  To je bil vržen z ego v kotu je pred nami, kjer je darted med skupino ljudi na drugi strani. Ona slišala začuden krik, kot eden izmed moških okoli njih hit hej, na terenu, in bomba je odšel z bang. Hrup je pol psihološki učinek, kot AH metode, ki mi je povedal. Dim in dim, ki je napolnjena prehod.
  
  
  Takoj, slišali smo Karak je moški, lovljenje sape, potem pa stokanje in davi. Sedaj sta bila šokantna, občutek slabosti, in pljuči je bilo odpiranje več, kot jih je bolelo.
  
  
  Okoli njih, Odin naletel za vogalom, podvojilo v bolečino in slabost, njegov obraz contorted z bedo. V padra naj si divje bučanje in swung njegov priključite v človeka vratu. Je padel kot bika, ki je bil nataknili.
  
  
  "Ne vdihavajte," sem rekel warningly. "Run!' Smo tekel. Smo se obrnili in odhiteli nazaj na način, da bi prišli, do Padra našli še en tunel. Smo ga začel, in to nas je vodilo, spet z mrežo podzemnih cevi, gor pobočjih strani kanalizacijo, in nato ponovno navzdol, da se spustite v glavno kanalizacijo, in včasih samo v krogu, sukanje in obračanja. Njen izgubili občutek za smer. Naš pobeg je na značaj čudno, trezor.
  
  
  Na eni točki, smo se ustavili pod razpada luknjo z razpadajoče stopnišče, ki vodi do bledo nebo nad nami. Šli smo gor v najkrajšem možnem času in je malo sape, ko smo ugotovili, da ta izhod je bil nepredvidljivih.
  
  
  Odprtje je dostop do polja polna kamenja in grmovja. Na drugi strani polja je bila skala, ki nanosom navzdol počasi, in ko smo prišli do konca, se Padra obrnjenega navzdol in je rekel: "Dobro! Bomo upoštevali in nato pojdite na kamnoloma.
  
  
  V kamnolomu je bila velika dolina, ki ni videti kot njeni roki je imel izkopali velikan eno. Ego straneh so shaggy, redno terase rjave veined rock in parapete meji s koničasto grmišča in grda, alapaha dreves. On bi skoraj predstavljajte si, sužnji in udarjanje pod Rimsko biči, ko je šel dol.
  
  
  "Jaz sem živi v Berlinu," Sophie je dejal žalostno. "Potem pa v Aptos. In zdaj glasovanje je tukaj.
  
  
  To bi morala biti niti na svetu.
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  Tabor je bil, ki se nahaja na planoti s pogledom na zahodni kamnolomov. Sestavljena je iz dveh porušene koče, da verjamem, da so bili legionnaire je barake in command post. Seveda, to je bil zasnovan kot obrambo pred morebitnim suženj upor, s samo enim vhodom, in preostali del pobočja so strma in popolnoma nedostopni. To je bil dovolj varen, kot je varen, kot svoje skrivališče bi bili v drugih okoliščinah.
  
  
  Gorski zrak bilo hladno, sploh sedaj, ko opoldne, in majhen ogenj še gori v nišo v jaukati največjih koče. Odin okoli moških pritisnete njegovo nazaj na isto stoka, kolibrija, da je sam. Drugi človek je bil crouched odprto za vrata, s puško v naročju, pokukati določitvi enotnega pot.
  
  
  Njen je bil v najmanjši koči, ki je služil tudi kot spalnica, kuhinja, shramba, in orožarne za potovanja, fotografijo in glasbo. Sofia in Padra so bili z menoj. Tri od njih so bili čepe na blazini potovanj, fotografije, glasba, najbolj udoben prostor v sobi. Imeli smo steklenico vina, ki je zmanjkalo zelo hitro, ko smo bili še vedno govorimo, da prijatelja.
  
  
  "Karak ne moti nas je vse več," je Padra je dejal s tihim glasom. "Ne, tako dolgo, kot smo varno tukaj.
  
  
  "Tam niso nas veliko levi boriti z njim, če ga napade," sem rekel. "Obstajajo štiri od nas poleg vas in mene."
  
  
  "Ja, ampak Karak poskušal nevihta tabor enkrat prej, ko smo bili pregnali okoli Gori Atos in šel tukaj, da nadaljujejo boj. Nismo ustreliti ubiti, seveda, ampak smo pomotoma ranjenih več od njih. To je bil velik moralni poraz za njim."
  
  
  "Imeli smo več ljudi, potem," Sofia je dejal. "Še vedno, dve ali tri dobre strelce lahko otjerati napad."
  
  
  "Kaj me skrbi več," je Padra še naprej, " je, da Karak bo, da nas na udaru, dokler ne bomo umrli od lakote in želja. Ego mladi naborniki so že obkrožali planoti.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako dolgo lahko imamo tukaj?"
  
  
  Padra pobral prgišče umazanijo in pustite, da počasi pronica skozi svoje prste. On ni odgovoril.
  
  
  "Pusti ga, poskusite," Sophia vdihnil. "Bomo nikoli ne obupajte."
  
  
  V padra se smejal, njen odpor. "Ste boj tudi kot ženska."
  
  
  "Dovolj dobra, da shranite vaše kože?" je rekel ponosno. "Ali ste pozabili, da je rešil sem vas, ko Nick skoraj ubil?"
  
  
  Velikan coughed, se je obrnil nazaj k meni, in hitro spremenil temo. "Ko že govorimo o kože, to res ni bil moj kožo?"
  
  
  Je poblisnil po Sophia. Ona je prikimala, in rekel je, da em. "Ni bilo žep okoli mojega vratu. Ne vem, kakšen volk kožo je bilo, ampak to ni bil Milan ' wolf.
  
  
  "Uh," je Padra je dejal. "Vsi smo bili zavede Karak je pravljice . Ampak, kje je pravi kožo?
  
  
  "Le Karak ve, da," Sofia muttered.
  
  
  In jaz bom moral izvedeti.
  
  
  Gledali so na Zapri v presenečenje. — Misliš, da jo boš nazaj?" V Padra vprašal.
  
  
  "Ne," Sophia je dejal s presenetljivo vehemence. "Hudo je bilo dovolj za prvi čas, in Karak ni bilo niti pričakoval nas. Zdaj je pripravljen in ki ne pozna usmiljenja."
  
  
  Vstal in začel pacing sobi kot v kletki živalskega. "Ne verjamem, da on pričakuje od nas, da storiti ničesar, odkrito zdaj. Če bomo delovali zdaj, ko je on še vedno misli, da smo v obrambi ... '
  
  
  "Ah, toda to skupino ljudi je tam," Padra zanikal poročanje medijev, da me trese svojo glavo. 'Še vedno. .. '
  
  
  "Vidiš," Sophia uveljavlja. "Ne poskusite, Nick. Prosim...'
  
  
  "Bomo morali iti skozi to prej ali slej, in mislim, da je prej, bolje je."
  
  
  "Nick je pravica, Sofija." Z resno vzdih, je Padra dvignil na noge. "Naš tabor je postala past. Moramo iti.
  
  
  "Dobro. Ampak ne bomo morali vrniti v Aptos.
  
  
  "Kako? Misliš, bomo zaženite proč kot pretepen psi in dajejo Karak zmago takoj? Ali nisi pravkar rekel, da mi nikoli ne bo dal gor?
  
  
  Tam je bila nerodna tišina v avto. Naše dihanje zvenel zelo glasen v ozke meje kamnite zidove. V padra je prišel do mene in držati svojo kljuko bistveno.
  
  
  "Vem, moj rojakov. Brez srebrno jezik Karak do zmede ih, ki jih bo poslušal na pamet. Brez tega kože, bodo videli ego gola. Po nekaj ur, da ti ljudje ne bodo dobili utrujeni od čakanja, in njihova jeza bo ohladi, dan za dnem. Mogoče bi lahko prikradejo v pozneje.
  
  
  "Skozi kanalizacijo?"
  
  
  'Da . .. in št. Malo ljudi ve, ampak v Rimskih mest je bilo centralno ogrevanje. Veliki kresovi v kleti in kanalov v stenah, da naj v vroč zrak.
  
  
  "Ampak to je nemogoče, Padra! Sophia je vzkliknil. "To je čisti samomor."
  
  
  "Ampak to je treba storiti," je Padra je dejal dispassionately. Potem je yawned in dodal: "Ne me zbudi prepozno. V tem času, jaz bom spal z njo. Lahko nadaljujete pogovor z Carter, če želite. V padre levo koče z vedoč, nasmeh.
  
  
  "Povlecite navzdol zavese," Sofijo, je dejal, ki se nanašajo na odejo, ki je služil kot vrata. On popustiti vrv, ki je potekala njen ego v mestu, in ona je padla v luknjo.
  
  
  "Prišel je in sedel poleg mene."
  
  
  Ko je bil spet na blazino, je privila do mene in vprašala s tihim glasom, " Nick, ali res potrebujete, da gredo nazaj, da je koža?"
  
  
  "In veste, moram storiti."
  
  
  "Boste že storili več, kot lahko vsakdo storiti. Pricesnoughts več. Če bi bil ti, ona bi levi Gori Atos, preden sem bil mučili ali poraženi v bitki, ki ni bil še moj .
  
  
  "Jaz lahko povedal isto stvar o tebi, Sophia. Polgar je mrtev.
  
  
  "To je moj boj, Nick. Naredil sem ji rudnik . On ni rekel ničesar drugega, samo pobožal ji svilnato črne lase.
  
  
  "Na njenih dvajset-peti rojstni dan, sem se zbudil z žalostno občutek, da sem živela za četrt stoletja ne doseže ničesar. Polgara Milana spoznal kmalu zatem." Ona je govorila mirno, oči premišljen. "Zdaj, ko je odšel, Aptos je vse sem zapustil verjeti."
  
  
  "Vi ste še mladi. Lahko bi našli še eno osebo.
  
  
  "Da," je rekla, božal obraz z njene roke. — Potem pa si ne želite, da se usede za manj, kot je najboljši." Prosim, dajmo končati naše vino.
  
  
  Smo razbili steklenico. Njen palčke so bile obarvane s pijačo, in njeno dihanje je bilo malo težji. "Ne hodi," je zašepetal. "Povejte svoje može, da se skriti, je bila uničena."
  
  
  "Vendar vem, da ne, Sofia, in to je dovolj, da se stvari premikajo. Še ena stvar: obljuba, ki je narejen za ljudi Jzan.
  
  
  "Da, njej, spomnim se, ko je dejal, da je mesto, ki je napadel, in želite, da bi jim pomagal."
  
  
  "Na pomoč," sem rekla sarkastično. "Odlična pomoč je Aptos."
  
  
  "Boste dobili pomoč," je obljubil. — Boste dobili nekako, če tisti okoli nas preživi." Solze so mu privrele v oči. "Prosim, ne hodi," je rekel še enkrat. "Ne želim si, da umre."
  
  
  "Če kdo, da bom umrl, to je, da je domišljav baraba z brado."
  
  
  "Vi ste nori. Kot nor, kot Polgar, " je kričala. Potem je lunged na mene in pritisnil svoje mokre ustnice rudnik s divjak sile .
  
  
  Se je zlomila prost, kot je nenadoma, kot bi bila clung, zapušča nas, tako hlastanje po več. Žarek sončni svetlobi je sijalo skozi razpoko v moans in prižgal njen obraz, in videl je njen nasmeh, ki je bil zdaj tako žalostno in topla in nežna, hkrati. Ee potegnil ji blizu in greedily jo poljubil na mokrih, odprtih ust. Naše poljubi vžge je neprivezan ogenj. "Da, da," je zastokal, kot je unzipped njej in vzel off njeno bluzo. 'Da . .. '
  
  
  V enem posnetku, je potegnil navzdol, unzipped ji hlače in potegnila slastni stegna. Čutil sem toploto njenega telesa, ko je prestavljen do mene, drsna ji hlače dol, moje noge. Zdaj je nosila samo njeno hlačke, in nekako je to izjemno žensko uspelo najti svilnato-to-touch in zelo majhne, vpogled ženskost v svetu, ki je sestavljen iz nasilne in brezobzirno moških. Njene hlačke so podrli, in njeno zadnjico in stegna, so bili prosti za moje raziskovanje roke. Počasi je tekel roko čez trebuh in stegna, nato zdrsnila je globoko med njene noge. Je zastokal in trepetali z željo.
  
  
  Sofia mi je pomagal moje obleke, nervously vleče na moje hlače in pulover, izpostavljanju moje telo hladnega zraka v kabini. Polagamo nazaj na posteljo in objela v tišini, uživati drug drugega dotik v temi.
  
  
  Strastno, naše ustnice združila skupaj, in vse nežnosti bil vrgli čez krov. Njene roke ovita okoli mene in potegnil me blizu, kot je nagrizena na ustnicah, zanič moj jezik globoko v usta in stekel ji nohti globoko v mojem hrbtu. Njo, čutila, da se ji grobo poželenje, njene bradavičke otrdelost na mojih prsih, njeno telo premika, kot je zastokal nenehno.
  
  
  Rahel jok živali navdušili pobegnil grlo, kot je objela me je. Njen obraz je bil contorted s poželenjem, ustih gibljejo hungrily, ji boki odpiranje in zapiranje ritmično okoli mene. Smo več čutil ničesar, ampak neverjetno navdušenje zdaj. Sem dvignil moj sunki, in čudovito bolečine užitka, ki jo vržejo in nato pod mano. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Nehajte! " je kričala. Lahko sem samo čutiti veliko napetost, ki raste v meni in trenja naše telo pred seboj.
  
  
  Nato je kričal, kričal s skoraj neznosno intenzivnost užitek, in vse, kar je v našem telesu, se je zdelo, da se združijo skupaj v končni eksplozije.
  
  
  Ko je bilo konec, smo padli v srečen, dreamless spanja, naše telo nežno entwined.
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  Smo zapustili koče tik pred sončnim zahodom. Njo, čutila osveženo po loki, ampak hladno. Sofia vztrajal, da zapusti svoje raztrgan usnjeno jakno in dajanje na dodaten pulover namesto. Je tucked tako puloverje v svoje hlače in spravljen na MPT v njegov pas. Sofija se je spremenila v čisto par hlače in majico in našel par čevljev. Je zagotovil mi je, da so bili vezalkami, ki se ne razbije. V zahajajočega sonca, njen obraz je bil zlati in zelo lepa. Njene ustnice so bile polne in rdeče.
  
  
  V padra prišel iz druge koče, tresenje z rameni in praskanje njegov prsni koš s kavljem. Imel je enako vedo, poglej v njegove oči, in ko Sophia videl, se mu približuje, je blushed globoko in hitela nazaj do koče, da bi našli nekaj storiti .
  
  
  "Vse končano?" Vprašal sem curtly, ignoriranje Ego je bleščanje.
  
  
  "Pripravljen, kot je mogoče. Obrnil se je, da gredo nazaj v kamnolom. "Ona je divja mačka," je dejal s tihim glasom, " toda tudi wildcats imajo dolar, da dodate največ."
  
  
  Njen, pokimal v sporazum.
  
  
  Sence, ki so bili dolgo v zahajajočega sonca, in pot po vzhodnem pobočju, je bil trak prah. Daleč pod njimi so bile ogromne balvani, da verjetno hid Karak je moški, in do teh balvani so bili izdajalski črepinje iz skrilavca. V skrilavci, je kot suho živim, in Stahl bila past za vsakogar, ki je poskušala splezati gor ali dol to. Vendar pa bi bila pot preveč dobro varovano za poskus, kaj je to všeč.
  
  
  "Bi lahko šel na drug način," je Padra predlagal grimly.
  
  
  "Ni dobro. Sonce se povečuje tam, in ljudje Karak lahko računajo na nas, na svoje prste, ki bo poskušal to smer, če ne uporabljamo pot. Mislim, da moramo vzeti pot. Mi bomo v senci, in ne verjamem, da poskušamo priti skozi.
  
  
  "Dobra ideja, Carter," je Padra je dejal.
  
  
  Noiselessly smo zdrsnila navzdol od vrha planote letev nad skrilavci trakovi. Preselili smo se previdno, pištole, sestavljena, in začel, da potisnite navzdol skrilavci pobočju.
  
  
  Zdaj smo bili na prostem, in vsak centimeter naših padcev, je bila smrtna borijo z ohlapno skrilavca. To nas zahteva, da se osredotoči v celoti, in če Karak je moški opazil nas je zdaj, ne bi imeli priložnost. Z vsakim korakom, ki sem jih posnel, sem pričakoval, da bo strel. Moje mišice clenched v silovit krč, kot sem stiskala rutted tleh in zdrsnila navzdol krajših odsekih preveč strma, da gredo drug način. Čas se je zdelo, da so prenehali, vendar postopoma velikimi balvani loomed pred nami.
  
  
  Končno smo dosegli limit skrilavci pobočju. I valjani med prvih skal sem zadel, in Padra so me. "Nam je uspelo," je zasmejal na mene. "Zdaj pa je zaključek te barabe off. Obstaja le Karak zaposlene tukaj, in nihče okoli moj nekdanji bratje. Ta čas, ne bom ustrelil njo samo, da boli njo."
  
  
  Je pokimal v sporazum, nato pobota po pusta, brutalno pokrajina, skozi undergrowth in okoli balvani. Za večino dneva, Padra in sem se pojavile skupaj, vodenje stalne oči na poti. Karak je sentries, ne more biti daleč, in pot, ki bi nas skupaj na primeren čas.
  
  
  Nenadoma smo prišli do globok jarek, kjer je nekoč, pred mnogimi stoletji,ogromno boulder je prišel dol in trčil čez doline, pusti globoko sled. Bik se pojavile previdno na rob bazena z Padre plazil v ozadju, in potem, šepet čez ramo, je dejal:: "Dva moška."
  
  
  V padra preselil malo bližje, tako da lahko vidite čez rob. Tam je bil nežen pobočju približno dvajset metrov pred nami. Dve razbojniki stal na plažo, zaščiteno od silovit veter, svoje puške naslonil skale. En človek valjani cigareto in drugi pili po steklenički. — Ni vam povem, da je?" V Padra je dejal contemptuously. "To niso borci za svobodo. So kriminalci. Nimajo vse razumevanje. Nimajo ničesar storiti, je tukaj, v Aptos.
  
  
  Spomnil sem se besed, potovanj, fotografije in glasbo: "mi Smo ne samo tatovi." Naslednji trenutek, v Padra bil kaže njegovo puško na steklenico.
  
  
  "Ne, — jaz hissed, potiskanje Ego roko proč. "Če si ustrelil, hrup, ki bodo pritegnili vsi ostali."
  
  
  "Imaš prav," je zavzdihnila. "Žal mi je, Carter.
  
  
  Povedal sem emu za kritje me, in nato sem skočil dol v jarek, kaže MPT na njih.
  
  
  Niso se mogli doseči svoje orožje v času, in k sreči, se nisem niti poskušal. Se počasi popravijo navzgor, držite svoje roke nad glavami, z obrazom, ki je napolnjena z zmedo.
  
  
  "Padra," zaklical čez ramo. "Pridite in dobili ih orožje."
  
  
  Je zdrsnila čez rob jarka in se odpravila za sentries, iz linije ogenj mojega mitraljez v primeru upora.
  
  
  Nenadoma je skupina oboroženih moških je pojavil izza slepa pega. Oni je stal tam za nekaj časa, njihovi obrazi polno zmede in začudenje, nato pa začel streljati. Vodi ricocheted okoli Padra in mi z whoosh.
  
  
  On darted strani in dvignil brzostrelka pištolo, da se odzove na smrtonosni napad. V Padra dived za skalnati, coolly ciljem vsak bullet na njih . Skupina napadalcev razpršene, zapušča dva mrtva in tri ranjene. Je bil posnet za drug človek, ko je dosegel konec votlo. Drug človek, a hulking mustachioed thug, skoraj tekel v meni, ko je padel z Padra je bullet v njegov prsni koš. On je stopil vstran in kurjene na podganah, s katerimi se soočajo človek, ki je bil namenjene Padra. Je trznil nazaj, nato pa je padla naprej, drsna čez tisto, kar je ostalo od njegovega obraza.
  
  
  Po strelu je umrl navzdol, kot Karak je moški regrouped, in mu je uspelo, da se pridružijo Padre pred streljanjem izbruhnila še enkrat.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako si?"
  
  
  "No, natančnost je slabše, kot iht," je rekel, ponovnega Mauser. Ni bilo strelivo za MPT v kočo, za izlete, fotografije in glasbo, in je bil uporabljen za zadnji krog. Okoli Odin in Karak je moški, Odin darted iz kritja za kritje, vendar tleh je način, in je spodrsnilo. On streljal, njegov zadnji posnetek. Gawk je dobil v emu na sponke in izginil v kotu življenja. Tam sem stal z mojo prazno pištolo, zdaj nič več kot drage in zahtevne kovinske baton.
  
  
  "Padra, oni nas obdajajo."
  
  
  "Da, in se bojim, da smo naredili dovolj hrupa, da bi pritegnili celotno ih podjetje."
  
  
  "Potem pa se spravite od tod."
  
  
  Bo iz vsega kariero spremeniti v nočne vrsto težkih vzponov in nenadno kratek skirmishes. To je bila posneta z Schmeisser MP 40 iz enega od mrtvih. "Moraš prekleto čudno zbirka orožja tukaj," je Padre pripomnila, da se ji. "Moj prijatelj, če se boste borili proti zatiralcem, kot so partizan, namesto da bi dajanje v najem jih dobavo vam, da boste zadovoljni z vsem, kar lahko doseže."
  
  
  "Tako obstaja možnost, da se Karak nima nobene radijske opreme, kot walkie-talkies."
  
  
  "Ne, nima pojma."
  
  
  "No, njen, mislim, da je nekaj, kar bi moral biti hvaležen."
  
  
  Smo clambered nad razpoke in grapah, starih nad kamenje, ki se sesuje pod mojo težo, več kot trnova, zavite grmovje, da gnawed na našo kožo. Rane na glavo in roko throbbed z topa, pekoča bolečina, in se je tresla v mrzel veter. Drugo grebenu, drugo razpoko; rok, boj, in zaženi znova. V Padra nastavite tempo. Bili smo tako izčrpani in brez sape, ko smo končno dosegli na področju in upočasnila počasi trot. Smo izgubili izpred oči Karak je moški, in po tem, ko zadnja poglej okoli, smo skočil dol odtok.
  
  
  Pol ure kasneje smo bili na vile. Smo splazil ob zadnji steni na drug sklop stavb in pokukal čez opora. A dežurni s puško slung čez ramo tempu restlessly v uničil dvorišče. V padraig pokimal proti uničil vrata, nekaj metrov za straže. "Mi bomo šli v klet," je zašepetal. "Lahko gremo v zrak, ki vodi tja. Položil je Mauser navzdol v minuto in mi je povedala, da pustite Schmeisser. "Ni prostora za to," mi je rekel.
  
  
  "Bomo le pištolo, če smo se ujeli." Je dal fatalistic vzdih.
  
  
  Obrnil se je in pogledal na dežurni, se spraševala, kdo je bil bolj verjetno, da goljufija, Karak, Padra, ali njo. V dežurni hodil za kar se je zdelo kot večnost. Od časa do časa, sedel je, da masiranje njegov čevelj in mutter nekaj zase. Končno, je izginil za vogalom. On je globoko zajel sapo in tekel po Padra.
  
  
  Ni bilo še nobenih znak dežurni ko smo prišli vratni lok) se vrednoti in pahnila v zatohel, zatohel vonjem kleti. V sredini je bil fornax, arhivu staro ognjišče, nad katerim ozke cevi iz razvejanih med stene, približno pol metra v območju.
  
  
  "Da bo pot za nas," sem rekel. — Ali ste prepričani, da bo to privedlo do Karak?"
  
  
  'Da. Vodijo k vsaki sobi v vili.
  
  
  — Nato poskusimo priti v spalnico." Smo lahko ujela, ko pride sam. Mimogrede, kaj se zgodi, če smo dobili zaljubljen?
  
  
  "To bi bilo zelo žalostno," je Padra je dejal dryly. "Ne moremo preobrat in lov na podgane proč."
  
  
  Ozrl se je na luknje s še več gnusa. Padra je poudaril, da cevi je bil težaven vzpon v, in pritisnil je navzdol, tako da lahko push off svoje noge robu in jo potisnite notri. Tam sem se obrnil na moje življenje. Bilo je še težje za Padre, vendar se je povzpel v ozadju me kot njen preselil z cola cola, se naslanja na moj podlahti in prstov na nogah.
  
  
  Ti stari zračni kanali morajo imeti opravljeno v preteklosti, na precej podoben način, kot to počnejo danes. Poleg na tla, palice, Rimljani so imeli izhodov na dnu stene. Licks, je bilo ožje luknje do stropa. Bilo je presenetljivo učinkovit sistem.
  
  
  Smo zlezla skupaj v temi, že zdaj in nato počitek. To je bil umazan, grueling podjetja. Sem mislila, da bi brez težav lahko zatakne v tesen mestu in podgane bi izjedamo na noge.
  
  
  "Mi smo v glavni dvorani zdaj," je Padra pripomnil, na eni točki. "Eno sobo ali dve, tri več, mislim, da."
  
  
  "Upam, da imaš prav, Padra.
  
  
  On ni rekel ničesar, samo snorted. Nadaljevali smo lesti gor cev, dokler ne bomo dosegli propadel oddelek. Prehod je bil počasi njihov izbris, ki poteka kose kamnin in umazanijo na Padre. Potem sva zlezla na.
  
  
  Sliši se je začel pronica od nekje zgoraj. Nisem bil prepričan, kaj so pripovedovali, vendar pa sem precej prepričan sem spoznal, Karak glas. Sem zaustavljena, pomignil za Padre, naj bo tiho in še naprej, gliding zelo tiho, tako da nihče ne bi slišal nas.
  
  
  On je imel svoj dih, saj je dosegel izhod, kjer hrup je bil najglasnejši. Enako silo, ki je najprej uničil cevi za nami je razširil tukaj. Postopoma, mi je uspelo najti dovolj prostora za premikanje na mojem haunches. V Padra je bil zraven mene, hunched več in se naslanja na svoje boke. Da je bil videti kot dimnik sweep. Sem leaned naprej, milimeter po milimeter, in skenira soba, moje oči prilagajanje dim baklami.
  
  
  Okoli ducat moških sedel na razmajanih tabeli. Štiri okoli njih izgledala stara-guard veteranov ostane od svoje dni v Milanu. Druge so bile nesramne mlade razbojniki iz Karak. Karak bil takta naprej in nazaj v frustracije ali nestrpnost, ali tako, ko je treščilo njegova desna pest v njegovo levo roko. V padra growled nežno, kot žival, scenting sovražnika, in preusmerila svojo pogled v vedno nadloga.
  
  
  S tem, je pripeljal dol kos rock. Zvok je bil oglušujoč. Bil je prepričan, da bi ga slišali v sobi. Ampak ne, se pogovor nadaljuje brez prekinitve.
  
  
  Slišal sem, Karak reči, " K vragu z Milan je vdova, in da je idiot, ki je s kljuko. Moramo soočiti z dejstvi. Mi smo dobili šibkejše, in vojska je čedalje močnejši. Dnevi naše slave, so mimo. Smo nič več kot trn v svojih izračunih.
  
  
  "Bodice lahko še vedno močna," je zanikal poročanje medijev emu odin okoliških starejših moških .
  
  
  "Bah. Za kako dolgo? Naše orožje, so zastareli in postaja zastarela. Zahod je izgubil interes in se obrnil hrbet nas. Nihče ne briga.
  
  
  "Toda ta človek, Carter, je dejal -"'
  
  
  "Rekel je," je rekel," Karak je zavpil. "To je samo ena oseba."
  
  
  — Ste pričakovali več, Evan?" Starec vprašal mirno. "Samo ena oseba, ki je imela priložnost, da bi dobili, da Aptos, in Carter je uspelo."
  
  
  "Nisem pričakoval ničesar," Karak je dejal vroča. "Samo hladno, stradanje, in sramotno smrt, če bomo še naprej, kot je ta."
  
  
  "Ni druge poti."
  
  
  "Je."
  
  
  Brkati leader z lisasto obraz je pogledal starec v ne-nesramen način, " Poslušajte, vse vas. Naš stik v Metkovich naredil več zahtev organi. On pravi, da če smo se obnašajo bolj tiho zdaj, bomo lahko dobili določene koncesije.
  
  
  "On je ležal," je Padraig hissed.
  
  
  Sem pritisnil prst na ustnice utišati moj ego, toda moj um je bil poln nasprotujočih si misli. Bil Karak kontaktne v Metkovic enako, kot je moja? Če je tako, je bil on tisti, ki je vodil Jugoslovanske vojske in so skoraj ubili mene? In poleg tega, če je bila vlada tako spravno, zakaj so prevzeli Jzan?
  
  
  "Glas boga," Karac še naprej, da tapnete njegovo pevec na mizi, " je povabil ljudi okoli Beograda, da nas obiščete tukaj."
  
  
  "Tukaj? Padra zarenčal, bezvoljan. Ozrl se je, kot je bil na tem, da eksplodira z bes. "Prinesel sovražnike tukaj?" Milan bi pa v svoj grob, če je slišal, da je."
  
  
  "Shhh," emu hissed na njo.
  
  
  — Kaj pa, če se ne strinjate?" Starec vprašal tiho.
  
  
  "Nato pa se pridružijo tisti, manijakov v kamnolomu," Karak udaril. "Imamo priložnost za varnost in mir, in če ne vidite sami, razmišljati o prihodnosti vaše družine in otrok. Naredimo dober posel in konec vseh teh letih krvi.
  
  
  Slišala sem, da ji growl poleg mene, in shuffle njene noge. Preden je mogel storiti ničesar, infuriated Padra skočil skozi odprtino in v sobo, bučanje z bes in ogorčenje. Vsi obrazi obrnil v ego smer, pretresen zaradi videza to saje-temna divjak.
  
  
  Je prisegel na njo v angleški in srbohrvaški, ampak hitela, da se pridružijo blond divjak, se spraševala, če je bil umrli zdaj. Bolje umrem, stoji tam, kot v tej umazani vodi. "Vzemite krojač, Hašiš," sem vpil na njega. "Poglej, kaj si naredil."
  
  
  "Oseba, ki lahko le tolerirajo določenega zneska, in ne več," je udaril. On je stopil naprej in udaril na old men. — Vas, Vetov, so moje človek! Ste pozabili, kako Polgar in sem se borili z ramo ob rami za čast Hrvaškem? So vas in sem se dogaja, da plazijo pred Srbi in poljub svoje čevlje? Je kričal, njegove oči utripa z jezo. "Dobro prodajo, Evan?" Prodali ste nas ven, ti je uspelo.
  
  
  Karats ' glas pa je kot absurdno, kot flint. "Ti si nor, Haše. Naše sanje so prišli, da tok, ki ga moramo sprejeti realnost. Zakaj potrebujete več krvi na rokah? Revolucija je uspešna."
  
  
  V padraig swung kavelj. "Če je kri tukaj, to je kri Srbi v pošten boj. Kaj pa kri na rokah? Hrvaški krvi?
  
  
  Karak je mož prišel do Lizati, muttering nekaj.
  
  
  "Ali ni on povedal?" V Padra je zavpil. — Ne, nisem mu povedal, da je obdan z nami in nam je odredil, da bodo ubili?"
  
  
  "Laži, laži," glas je zavpil. "Ti si izdajalec."
  
  
  V Padra sprosti svojo pest kot cannonball. Tam je bila razpoka, in človek poletel v osebo za njim. Karak je moški razporedi nazaj za trenutek, nato pa je prišel nazaj k nam.
  
  
  Padra parried nož s svojo kavljem in kneed napadalec v dimljah. Sem udaril mu čez obraz in slišal krča kosti. Ko je njen o za napad na drugo osebo, njeno počutil kot gawk zabodel v moje noge. Puško riti treščilo v mojih prsih, in nenadna, prikrivanje bolečina, se je zdelo, da rip skozi mojo glavo. On razporedi, potegnil sam skupaj, in se potrudil, da zgrabi enega od puške pred mano. Množica preselila v in pripeta nas je nazaj v jaukati. Poskušal je, da raca, vendar je bil delček sekunde prepozno.
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  Glas zadonel po temi. "On je, ki prihajajo."
  
  
  "Super," je rekel drug glas. "Ali ste pripravljeni, Garth?" Imam zelo malo časa za to.
  
  
  Prvi glas odgovorili laconically: "Kot je pripravljen, kot je bil." Počasi, temne oblake, ki se odvaja, vendar sprva ni storil nobenega smisla. Njo je plaval v morju boli. Počasi sem spoznal, da sem bila popolnoma gola, ki je sedel na železni stol. Ko sem se potrudil, da se premaknete, sem ugotovil, da moja zapestja in gležnjev, ki so bili vezani z ostrimi kovinskimi skobe.
  
  
  Kratek, mesnate človek je stal nekaj metrov stran od mene. Ego svojega življenja visela nad njegovo pasu, ki je vidna skozi luknje v njegovo srajco. Bil je popolnoma plešast in ego-misshapen obraz je vse spomenike nonchalance strokovne executioner samo delaš svoje delo. Tam je bilo šumenje gibanja. Evan je vstal s svojega stola in crouched navzdol ob moji strani.
  
  
  "Dober večer, Carter," je dejal veselo. "Ti in Padra mi je dal velik šok, ko si prišel skozi te stene."
  
  
  On ni rekel ničesar. Sem že imel težave pri pridobivanju moje grlo za delo. Zdelo se posuši in stisnjena, kot če nekdo, ki je stopil na njo, medtem ko slikarstvo.
  
  
  "Ampak mislim, da lahko dobite nekaj nazaj," Karak nasmehnil sardonically. "Dobrodošli na moji break sobo."
  
  
  Pogledal sem okoli in začel razumeti, kje sem bil. Njen je bil v kvadratek, digitalni celic z grobo-kamnu stene. Zrak je bil napolnjen z smrad krvi in iztrebkov. V utripanja luči njenega enotnega brazier, je videl, da je digitalni fotoaparati na drugi strani je imel dva vrata z ključavnice in ozke reže v višini oči. Stene so bile prekrite s staro mučenja naprave: noge in stopala objemke, krog pletenine (pletenine, oznake, hrbtenice roller, visi podre in swing zapestnice), veliko obarvajo, rusty klešče in zatiči. Čutil je, žolč vzpon v grlu, in gos udarci pritekli svoje golo telo.
  
  
  Karak se je obrnil k meni in me potegnil glavo, z lasmi, se vrti nasilno, brez dvoma se spomnim trenutka, ko je njen ego potegnil za lase. — Hočem vedeti vse o Milan je volk, " je zašepetal nujno. "Hočem vedeti, kaj je tako pomembno, o tem.
  
  
  Emu ji dal nekaj preklinja, ki so Ego je obraz go bled, in je izpustil moje lase, kot če ego je bil pičil. "Želim, da bi Padra, da se tukaj odkrito zdaj videli, kdo okoli vas, da bo prvi prosim za milost. Ampak zdaj boste morali prositi dvakrat toliko, da bi dobili pravico. Garth!
  
  
  Pomahal impetuously na drugi človek, in Garth hodil več na stol. Nisem mogel videti, kaj je počel, vendar sem imel moteče misli, da nisem samo sedel v stari stol. Sem slišal mu scurrying okoli na vse štiri. Minuto kasneje, acrid vonj vroče kovine in dima, ki napolni svoje nosnice.
  
  
  "Boš, da mi poveš, Carter. Boste mi povej, prej ali slej.
  
  
  Smrad je bil še močnejši, in zdaj je opazila, da se je stol je bil uncomfortably vroče. Kot stari kovinski stol zvišal bolj vroča, jo priviti na njen skobe . Moja koža spali. On gritted zobe in ostala tiho.
  
  
  — Ne mislim, da lahko zlomijo, Carter?"'
  
  
  Jeziki ogenj se pojavile do sedeža stola kot Garth fiddled z majhno ovčje krzno. Ogenj se je povečalo, lizanje mojih rokah in pekoč občutek moje kože. Z dodatkom železa obrnil cherry red, in novo smrad začel, še smrad, smrad od zažganem mesu. Bil sem praženi živ.
  
  
  "Carter, kaj je skrivnost prekleta volk?" Vem, da obstaja, in nimam časa, da vas prosim lepo, medtem ko je srbska vojska je na svoji poti. Povej mi."'
  
  
  Slišal sem, Sam blurt ven. 'Kozo . ... koza.
  
  
  "Kaj je to? Kaj koza?
  
  
  "Vaša družina kozje, Karak."
  
  
  "Kaj je s tem?"
  
  
  Sem se boril v požaru stol, moja pljuča plitvih iz dima in boli. Vendar pa mi je uspelo, da vdihniti dovolj zraka za vzorčenje. "Vaša družina kozje... želim si, vaša mati ni nikdar slišal kontracepcije." Karak zaloputnil svojo veliko pest v obraz in se razdeli svoje ustnice. "Z cola cola, bom poslal k vragu," je udaril na mene. "Garth, ki je dovolj. Tie ego za swing.
  
  
  Garth vlije vode na ogenj pod rešetko, nevezane me, in vlekel me je približno čez hladnih kamnitih tleh. Moje živce eksplodiral, in je bila bolečina skoraj neznosna, kot grobega kamna gumiran zoper moje spali kože. Naslednja stvar, ki sem vedel, Garth je bil pritrdilni težkega železa obešala swing okoli mojega zapestja. Swing je skoraj prazgodovinske predhodnik na stojalu, oblika mučenja, ki vključuje dvigovanje žrtev v zrak in potem nenadoma metali na tla. To je brutalno metodo, ki se razteza roke, sukanje vaše mišice, trganje v sklepih, in zlom kosti.
  
  
  Garth dvignil me je za zapestja, dokler je bil visi, tako da moje prste komaj dotaknil tal. Nato je prečkala, da stoka o swing in pobral rolled-up bič. Je segla ego za njim in se je obrnil k Karak, čaka naročila.
  
  
  Karak oči so bile vročino in nestrpni, kot se je obrnil k meni. "To je Roman naprave, Carter. To pomeni, da je ego zelo primeren za mučenje, ne?
  
  
  Nato je stopil nazaj in pokimal. Bič je letel ven in zmanjšala na moje telo. Bolečina je bila skoraj neznosno, kot surove kože ovijati okoli njene gole stegna in življenje. Je znižala v loku, v viseči položaj.
  
  
  "Spominjam se, kako so Rimljani praznovali praznik Lupercalia," Carac se je zasmejal. "Vsako leto na petnajstega februarja, moški ples na ulicah, premagal svoje sorodnike z biči iz vrbe podružnic. Zdaj pa mi povej o tem, da je volk Milan, Carter. Povej mi, medtem ko se lahko."
  
  
  Spet bič me je zadela, tako scarlet streak na moje golo telo. Sem se boril proti verig gospodarstvo me dol, poskuša, da bi se izognili udarila bič. Vendar Garth je bil mojster svoje obrti in nikoli zamudil, a premagal.
  
  
  "Volk Milan, Carter. Kaj je narobe s tem wolf?
  
  
  Karak Stahl je glas je bil nerazumljivo mi je, kot Garth me je zadel še enkrat in še enkrat. Scream odmevalo prek digitalne kamere, in ko je ustavil, sem spoznal, da je bil prihajajo od mene.
  
  
  "Volk ...'
  
  
  Sem imel za počitek. Ona je, da bi Garth ustavi, ali pa ona nikoli ne bi našli pot iz tega mučenja. Z groan, je spuščeno glavo naprej in se pretvarjal, da omedlel. Moje telo je šel mlahavi in je ležal nepremično v železo skobe. Garth me je zadel nekaj več časa, vendar sem se sprijaznila, da bo kriči narašča v grlu. Trenutek pozneje je slišal bič pade na tla.
  
  
  Karak je bil jezen kot hudič. "Ste šli predaleč, si idiot," je zavpil na Garth. "Dvigniti svoj ego."
  
  
  — Boste morali počakati.
  
  
  "Ne morem čakati.'
  
  
  "Boste morali."
  
  
  "Vzemi tailor, Garth, imam boljše stvari za početi, kot si ga visi tukaj." Pokliči me, ko on govori, še enkrat."
  
  
  Njo, slišal Karak prišel ven skozi ječe. Vrata zaloputnil za njim z thud.
  
  
  Zapisnik vlekla kot že stoletja. Znoj trickled dol je moje telo, kopanje v moje otekle rane, vendar je nisem premikanje. Garth tempu naprej in nazaj, nestrpno. Slišal sem mu stavke tekmo, da prižge cigareto. Vonj žveplo in slab tobak tickled ji nosnice. Vendar, kot je čas vlekla, Garth muttered, " Blockhead!"
  
  
  Vrata so se odprla in zaloputnejo znova. In Garth levo. Strmel sem v drobno pisavo na prazen prostor in se spraševal, kako dolgo sem se morala, preden je prišel nazaj. Po nekaj minutah sem slišal mehko brušenje zvok in se odločil, da je moja ostalo je bilo že konec. Potem pa sem spoznal, da zvoki, ki so prihajali od zadaj me, izza kamere. Bilo je, kot miši, ki teče okoli na stene.
  
  
  "Carter," je slišal njen šepet. "Carter".
  
  
  Njen počasi obrnil v svoje verige za obraz dan na drugi konec. Dve srhljivo sooča z haggard očmi, komaj vidno v utripanja luči. Ih priznana ji takoj. Bili so ljudje, potovanja, fotografije, glasbo, dveh, treh, ki so padle v prvem srečanju s Karak.
  
  
  'Lahko ste slišali za nas?'
  
  
  'Da.'Sem jo vprašala. "Je Padra z vami?"
  
  
  "Ne," je eden od moških je rekel.
  
  
  — Mar ne z vami?" drug človek vprašal. Mogoče je zbežala.
  
  
  "Ali je umrl," so dodali grenko.
  
  
  "Mislil sem, da ste bili vsi mrtvi," sem rekel.
  
  
  "Oni shranjevanje nam za drugo smrti: igre."
  
  
  "Igre ?
  
  
  "V areni. Proti Karak je izvolil morilcev. Menton je šel, in mi smo naprej.
  
  
  "Karak je odšel jezen." Sem komaj verjamem svojim ušesom.
  
  
  "Da, vendar ..." človek se obotavljal, potem pa je rekel nestrpno, " slišim Garth. Zbogom, Carter.
  
  
  Obraze, ki je izginil, in sem bil sam še enkrat.
  
  
  Nekateri moji moči vrnil, gorivo, ki ga groza, kaj bi samo mi je povedal. Utrjevanje njegove noge ob steni, je potegnil sam do zgrabi razbiti nad obešala na rokah . Moji prsti so bili madež, vendar sem imel na. Ob sapo, je začel, da se povzpnemo roko, z roko tako hitro, kot je lahko . Mišice v rokah in ramenih tensed na mejo, vendar sem vedno plezanje.
  
  
  Tako kot ga je dosegel težka prečko, je zaslišal zvok, ki se približuje stopinjah. V obup, je swung svojo nogo nad žarek in clambered navzgor na zapri. Njen obešala so jenki nasilno, in vem, da imam, da se osvobodi pred Garth pride do mene in začne stepanje me je nazaj, s svojo bič. V lisicah je preprosto clip-on ključavnice, ki so bili uporabljeni za obešanke v svojih starih časih, verjetno v prvih dni na Gori Athos s ponavljanjem. Vrata creaked odprt, razkrivajo Garth senca na kamnita tla. Hkrati je našel tlaka točke in sprosti skobe. Nato Garth me zagledala. Ne glede na to, kako debela je bil, se je odzval s hitrostjo panther.
  
  
  On prijel je bič in swung je za njim, je njegov obraz contorted z nenadno bes.
  
  
  Zgrabila železne verige, kakor hitro, kot bi ona in vrgel sama na njega. Odprto hlačnice zaloputnil njegov ego postrani na tla, razbitju visok eno krvavo celuloze. Kot je padel, je zadel zapori stolu in padel na tla. Brez misli, je skočil na vrh njega in pristal svojo celotno težo na emu prsih. Z gurgling groan, se je zdelo, da deflacijo; kri in sluz brizganega navzdol ego odprte rta. Njen ego mora imeti zlomljeno vsaj polovica njenega rebra, in sedaj porušil kosti je odsevala njena pljuča.
  
  
  Njen, je vedel, da zunanja vrata so odklenjena, ampak jo tudi imel, da se ukvarjajo z drugim zaklepanje na dan začetka drugem hotelu in sprostitev drugih zapornikov. Hitro sem iskal Garth je telo za svoje ključe, vendar nisem mogel najti njen kjerkoli na digitalni fotoaparati... V obup, sem poklical dva moška, da mi poveš, kje so bili.
  
  
  "Le Karak ima ključe," eden izmed moških odgovorila.
  
  
  — Ne skrbite za nas. Teči stran, ko si lahko, " je rekel drugi.
  
  
  "In če lahko pošljete pomoč."
  
  
  Sovražil šolanja moških v ječo, ampak so bile pravice. To je bil edini, revmatizmu. — Bom naredil to, " sem obljubil.
  
  
  On je zmanjkalo Karak je mučenja komore in dol dolgo, temen hodnik. Ko sem se ustavil, da razmišljajo o tem, katero smer moram, sem slišal kričati eden od moških okoli mene. "Obrnite naravnost, to je edina pot!"
  
  
  Brez nadaljnjih vprašanj, je trznil njo na desni. Vedel sem, da bi me ubil, goli in neoborožen, takoj, ko eden od Karak varovala me zagledala. Hodniki so neskončne, deli, ki se konča v mrtvih konča ali zrušiti, silijo me, da gredo nazaj in začeti znova. Bil je ujet v medlo osvetljeni tiho neto. Toda zdelo se je, da vodi navzgor.
  
  
  Preselila sem se naprej v temi, samo da bi našli, da po začetni naval adrenalina, moja moč je začela wane. Oster kamen, stene podrgnil proti moja koža raztrgana, in podplati mojih bosih nog levo krvave odtise. Edina stvar, ki me zadržali gibljejo je bil moj intenzivno sovraštvo za Karak in moja želja je, da bi ego plačati.
  
  
  Po tem, kar se počutil kot večnost, predor ni bilo tako temno, kot je nekoč bil. Daleč pred njo, sivo saint bi se lahko videli na koncu tunela in, trzanje z izčrpanosti, stekel do nje. Nekaj je bilo moti me: pol-zavestnem opozorilo, da je bil poskuša ustaviti mene. Toda njene ego stresel jo izklopite in doseže vrata.
  
  
  Nato je planil nazaj v svetu. Sem pokleknil, moje noge prešibak, da stand up naravnost, in sem čutil tal pod mano. To je bila kri, namočeno ilovica: v ilovnata tla v Rimski amfiteater.
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  Otrple pred mrazom, caked krvi, in umazanije, je dobil na svoje noge. To je bil areni v amfiteater, ki Padra je poudaril, da mi je dan prej, in je bil zaljubljen v oval obroč. Pred mano, več deset Karak moški sedeli v vrstah klopi z baklami, razsvetljavo do razpada ruševine. In na vrhu amfiteatru je bilo moštvo morilcev z brzostrelka pištole in puške. Približno v sredini dolge ukrivljene stene so bile škatle kamnitih klopi, in na eni od njih je bil Karak. Imel je nekaj prijateljev z baklami po njegovi strani, in staro odejo je bil draped nad svojo enotno sam zaščito pred mrazom, vetrom. Ego je oči so bile določene na mene in njegova usta so zviti v peklensko nasmeh. Od tam, kjer je ohranil to, da je bil videti kot nepomembno "nero" v oguljena, skorpion, no toga.
  
  
  Brezglavi telo človeka postaviti na voljo na tla pred mano. Njen, je vedel, da je bil Mentone, tretji zapornika skupine potovanj, fotografije, glasba. Bil je z zavezanimi očmi, kot izvrši človek. Sprva nisem razumel, zakaj, ampak potem sem se spomnil, da določene skupine gladiatorji, se Andabats, so bili boj z zavezanimi očmi.
  
  
  On ni mogel pomagati, ampak se sprašujem, koliko moških in žensk so bili stalni, kjer je bil zdaj; koliko okoli njih je bilo dolgčas, kot pekel z užitek krvoločnih tirani kot Karak.
  
  
  Karak je glas za njo. Bil je smeji kot norec. — Niste bili pričakuje, da bo naslednji atrakcija. Vendar je dobro, da se lahko še naprej."
  
  
  "Garth je mrtev."
  
  
  — To je tisto, kar sem pričakoval, drugače si tega ne bi mogli pobegniti. Poglejmo, kako dolgo lahko traja, preden ste se mu pridružijo.
  
  
  "Oni, ki glasov-glasuje die vas pozdravljam," sem rekla sarkastično, ki dviga mojo roko.
  
  
  Na drugi strani arena, veliko temno bojevnik odšel okoli vrata. Bil je oblečen v ozke hlače in škornji, svoje gole prsi bleščijo v soju bakel. On izvaja tehtano ribolov net in trident, orožja starih Retiarii.
  
  
  Ko je prišel do mene, nje, crouched navzdol, moji prsti se je dotaknila tal. Gladiator circled okoli mene, ki me je nazaj z lažno trident napadov.
  
  
  "Pridi," sem rekel. "Kaj je ustavljanje vas? Se bojiš golo osebo?
  
  
  Je zarežal in preprosto začeli spin neto podobno laso v vedno povečuje, ravno krogih nad glavo, pripravljeni, da naj šel in ga vrgel na mene. Njen, je vedel bolje, kot da si na net in gledal izraz ego oči in ego obraze.
  
  
  To je do vas, da glasujejo! Razdelite drugi pred met. Sem ducked in valjani proč od njega. Eden od svinec uteži treščilo v mojo nogo, toda neto neodgovorjene in padla na tla arena.
  
  
  Bil je na vrhu njo, skače gor in lunging na njega, preden je lahko zgrabi svojo neto znova. On razporedi nazaj in za trenutek sem mislil, da sem bil tekoč, da se mu. Vendar je parried me s svojo ego trident, in sem imel do raca, da mu iz impaling me na svojo trident. On me je stisnjena v kot.
  
  
  Njen, stal sem tam zadihan, ne vem, če sem lahko delujejo dovolj hitro naslednjič. In tudi če sem, sem, da bi morali dodge naslednji napad, in naslednjega. Sem se upiral, pozivam, da se usedem in počitka in naj ga konča me off.
  
  
  V svojem delu o AH, sem se borili podmornice in vodikove bombe, X-žarke in spreminjanjem mišljenja drog, vsak izum zasnov, ampak to je bilo drugače, strašno različne. To je bila vojna zmanjša na svoji primitivni obliki, odvzeta sodobno kompleksnosti. To je divji zveri boj še bolj med seboj, in to je nekako uspelo, je še bolj grozljivo.
  
  
  Ampak čutil sem, da zver, ki raste v njej, me bared zobje na to dvajsetega stoletja gladiator, kot je zbral sam za en poskus. Ona napeti njena ušesa, da slišijo smrtonosne zvok zavrtelo neto. Čakal sem za njo, hunched več, moje mišice krčenja.
  
  
  On je samo padla ego znova.
  
  
  Njo, dived kot prej, vendar tokrat njen, se je obrnil in je zgrabil vrtenjem neto, preden je lahko spustiš. Gladiator lunged na me, trident postavljeno. Potegnil nazaj predenje neto, v upanju, da bi knock Poe je ego iz ravnotežja.
  
  
  On naletel in postal zaplete v mrežo, ki jo v celoti krije ego.
  
  
  Sem bil takoj na vrhu od njega, odločen, da mu pokazal kot veliko milost, kot je bil prikazan me, ko je napadel. Njen ego je potrkal njo na tla in strgal iz trident okoli nje roko. Je zakričala v grozo kot se je izkazalo, da zabodel v emu trident v prsih. Vse je bilo več kot v drugem. On shuddered enkrat, se je obrnil z bledo smrt, in nato padel lifelessly na tla.
  
  
  Njen oče je nagibala čez telo, se naslanja na gred za trident. Ona slišal growl od Karak je moških. Obrnil se je na klopi in videl Karak na prestol. Ego je obraz je bil bled z jezo. Trenutek kasneje, trident je padel iz roke in odšel čez Karak.
  
  
  Je takoj vedel, kaj mi je bilo do. "Ne poskusite, Carter," je zavpil. "Ne moreš metati to trident, da je daleč, in poleg tega, moj moški bo ubil."
  
  
  "Koga briga, kako bom umrl, Karak? Sem morda tudi peljal z mano.
  
  
  "Vedno sem mislil, da ste Američani so športni navdušenci."
  
  
  Stekel je roko nad krvavo sceno. "Misliš, da je športni? V čem je smisel, Karak?
  
  
  Smejal se je zlonamerno. "To amuses me."
  
  
  "Ti si res bolan," sem rekel, zgrožen. "Ti si nor."
  
  
  "Ne povej mi, kdo sem. Nikoli nisi imel, da živimo tukaj, v tej prekleti hellhole.
  
  
  "Jaz sem začel razumeti. Res sovražim Aptos.
  
  
  "Preziram Aptos." Karak potegnil odejo strožje z poveljujoči gesta; ego je oči so bile kot granit. "Vsako minuto sem preživel tukaj je bil muka zame. Vendar pa bo kmalu konec.
  
  
  "Tako Padra je bil takoj po vseh. Prodali ste sami Srbi.
  
  
  'Razprodan . . On je dvignil ramena. "Pa nisi. Sporazum z Beogradom mi je dal denar in moč, ki je bila zaradi mene. Vendar to tudi pomeni, da ljudi ne bo nikoli hladno, lačen, ali je strah."
  
  
  Od kdaj ferret vlade, da svojo besedo? Ste bili opeharjeni, Karak.
  
  
  "Ne. Sem ne posluša. Moj narod hoteti obstati vesel.
  
  
  — Da ni prišel tukaj, če želite biti srečni, Karak. Prišli so sem, da lahko prosto.
  
  
  "Zastonj?Karak je bil dejansko jok, smeh. "Aptos je bil hlajenje zaporu vse moje življenje. Samo smrt prinaša svobodo tukaj. On clapped njegove roke, signalizacija drugi gladiator. "To je razlog, zakaj sem ljubezen svojo, tako veliko." Njen zadnji liberator svojih ljudi. Zdaj je boj in vam bo brezplačno, Carter.
  
  
  Čeprav ni bilo pena okoli rta, Karak verjetno je nekaj narobe s svojo glavo. Očitno je podlegel mrzlica svojega obstoja in trpela zaradi paranoje in obsesijami od veličino, duševno potepuške med sanje Aptos ' nekdanjo slavo in vizije od svoje osebne prihodnosti veličino. Jaz nisem kriv ego za ki želijo mir, ampak razumna oseba, bi razumel, da je to pot, je nesmiselno in samo-destruktivno. Karak bilo jasno, ne v razpoloženju za razmišljanje; bil je izgubljamo svojo energijo poskuša govoriti z njim.
  
  
  Sem se obrnil nazaj na njega in šel nazaj do centra arena. Tam sem se obrnil na vrata, kjer je moj naslednji nasprotnik zdi.
  
  
  Novi gladiator je bil višji in težji od prejšnjega.
  
  
  Ego je prsih je bila pokrita v brazgotine, njegove roke so bile zavite v tsesti, obroče okoli usnja in kovine, kot so boksarjev, in on je imel kratek meč in krog Thracian ščit. On ne zapravlja časa v prihodnjih odkrito na me, sečnja zraka s svojo smrtonosno meč. Obrnil sem se ji okoli, in on mi je sledil, preklinjali in zadihan. Ustavil se je, se obrnila, in zabodli na to, s svojo trident. On swung svojo britev oster meč in se odpeljal ego naravnost v gredi, me pustila neoborožen znova.
  
  
  On lunged naprej, da cut me dol, in sem padel na tla. Njen hitro valjani proč. Ego je mečem, ki je prišel, ozko manjka mi, in potonil v tla.
  
  
  Ko gladiator narisal svoj meč za en poskus, njen ego vrgli njega. Obrnil se je proč, in moje pete neodgovorjenih njegovo mednožje, ki jih cm in hit znotraj svoje stegno. Z growl bolečine, je podprta proč. Ne bi mogli narediti toliko škode, ampak za trenutek emu je bil v napoto. Ego je bil v obraz vijolično z jezo na javno ponižanje neoboroženega človeka. Njen hitela proč od njega, moje glave brenčanje in je bila popolnoma prazna, jo je obupno za kakšno idejo. Zaman. Nenadoma gladiator je prišel na me spet, mahati svoj meč in nezadržljiv okoli z njim.
  
  
  V tistem trenutku, on se je sklonil, pobral gramoza in umazanijo z obema rokama, in nasilno vrgel ih emu v obraz. Kot sem pričakoval, je dvignil ščit za zaščito oči, in blata ni povzročil emu nobene škode. Ampak ego pozornosti je bilo načrpane skupaj za trenutek. On leaped visoko in zadel njen ego na podlakti s svojimi golimi levo nogo, nato pa svojo desno nogo na komolec. Meč je letel čez ego je otrple prste in poletel čez arena, iz ego v dosegu.
  
  
  V bes, on me je zadel z cestus; udarec izpadlo vse zraka okoli moje telo in me je vrgel na tla, z moje roke in noge iztegnjeno.
  
  
  Obrnil se je in šel, da bi dobili svoj meč. Ne glede na to, kako otrple njo nam je bilo, njegov vedel, da nisem mogel pustiti em dobili, da je meč nazaj. Takoj, ko dobi okrog, da jo še enkrat, da bomo cut me na koščke. To bi bilo videti, kot da sem bil potisnil skozi steklena vrata.
  
  
  Sem skočil na noge in mu sledili.
  
  
  "Hajii" sem zavpil tako glasno, kot sem lahko, kot če bi bili jezni Apache. Osupli, gladiator obrnil. "Hajii!" Kričala je še enkrat in prišel do njega, preden je spoznal, kaj se je zgodilo z njim. Poskušal dvigniti svoj ščit , vendar je bilo prepozno. Moje noge letel gor ubijanje udarec in ujel emu v grlu. Ego cilj leaned nazaj, in je slišal, vretenc snap.
  
  
  Je padel, ne da bi zvok, njegove oči so široko odprte, njegov vrat ukrivljen na nenavadno kota.
  
  
  Stekel je za svoj meč in dvigne ego triumphantly čez glavo, kodranje triumphantly na nabusit Karak.
  
  
  "Kaj zdaj?" samo vprašal. "Lions, morda?" Ali uokvirjen na avto s svetlobno hitrostjo?
  
  
  "Ne bodi idiot," je snorted furiously. "Kje lahko dobimo lions ali vozove?"
  
  
  "Ne skrbi, Evan. Jaz sem vam daje najboljše rezultate, ki ste jih videli v zadnjih letih.
  
  
  "Pojdi k vragu, Carter." Je planila na noge, z eno roko stiskal je raztrgan odejo okoli njega, drugi gestikulacijo divje. "Milan dobil v moj način. Zdaj ste tukaj prišli do kick up to sranje. Moral je umrl nekaj dni nazaj, tako kot Milan. Ampak nekako vam je uspelo priti do Aptos. Ne, ne moreš pobegniti tem času.
  
  
  V svoji jezi, Karak nisem razumel, kaj je govoril.
  
  
  — Ga izdali Milan?" Vprašala sem presenečen, ki jih ta sprejema. "Bil je norec, ki je živel v včeraj in predvčerajšnjim."
  
  
  "In moje kontaktne v Metkovich?" Je bil to tudi eden po izpolnjujejo svoje ljudi?
  
  
  — Plačal sem tudi, da bo sebičen, to vam zagotavljam. Tako kot vsi ostali tukaj, on se bori za boljše življenje, ne za nesmiselne ideale. Karak ustavil, režal kot če uživajo svoj zasebni šala. Nato se je počasi sedel zopet, izravnava gub svoje staro odejo. Je zašepetal nekaj, kar je eden od njegovih executioners, ki je takoj zbežala.
  
  
  "Naredil sem ji nekaj, in prepričan sem, da boste našli zanimivo, Carter," je pisal. "Samo čakati in uživajte v zadnjih trenutkih na tej zemlji." Izčrpana, se je ustavil, se naslanja njegov meč proti zemlji. Spraševala sem se, uneasily kaj bi lahko imeli svojo rokav. Do te točke, čisto odpornost lahko črpalka dovolj adrenalina v moji krvi, da bo. Misel predajo, ki brkati baraba zdaj je bil neznosen. On se izloča me gola, bičali in mučili me, in končno načrtuje, da me bo ubil, vendar emu bi morali počakati, dokler pekel zamrznil več, preden sem dal gor in na kolenih v prahu pred njim.
  
  
  Sem mislil, da bi ujel me ta čas. Bil je shivering pred mrazom in neverjetnih od izčrpanosti. Nekako mi je uspelo preživeti dva gladiatorske borbe, ampak edini način, da sem lahko dobil enakovrednega nasprotnika, ki je bil, če je moj tretji nasprotnik je bil invalid pritlikavka. Bil sem končal, in oba sva vedela.
  
  
  Nenadoma, globoko, zlovešč zvok prišel od zunaj vrat. Dlake na hrbtu mojega vratu prickled, in hladno, clammy strah prijela me. Sem slišal žvenk železne palice in jezni growl, ki je dosegel mene.
  
  
  Volkovi!
  
  
  Šest veliko lačnih volkov izbruhnil okoli peresa pod arena. So tempu restlessly naprej in nazaj na vhodu za nekaj časa, kot če bewildered za stene in gledal množice.
  
  
  Globoko žuborenje protest se je povečal iz množice pred mano. "Žal mi je, da bomo morali storiti brez lions, Carter," Karak imenuje veselo. — Vendar upam, da vas ne moti, da alternative."
  
  
  Emu odzvala z vrsto kletvicami v srbsko-hrvaški jezik.
  
  
  Karak všeč, vse je zelo veliko. "V primeru, da ste se spraševala," je rekel z zloben smeh, " no, leader je Milan je najljubši. Njen ego je bila na dieti, da bi prekinil ego, jeze, malo, vendar se ne zdi, da je zlomljena. V bistvu, to lakote le ego malo angrier. Ampak morda po dobrem obroku, da bomo biti malo bolj poslušen.
  
  
  Karak se smejali, še težje in skoraj podvojila več v svoji kamniti sedež, kot je stared na Volkov v očaran grozo. Torej, eden od njih je imel volk Milan. Zato vse te neumnosti o njem bil mrtev in odrte, je bila laž. Ampak to je pomenilo, da ferret je ego skrivnost še ni bila ugotovljena. Vedoč, da je bila žival pomembno, ne da bi razumeli, kako je bilo tormenting za Karak. On ni mogel tveganja ubijanje volk, preden je spoznal , in je ni mogel priti dovolj blizu, da bi ugotovili,. Nekako se me je občutek, boljše je; čeprav ni veliko, glede na stanje. Moja naloga je bila, da bi našli volka in glasovali za to, tukaj. Samo eno okrog teh zveri ni zdelo, da želite poslušati razloga. Snarling in gnawing, so clawed na terenu, nahod na svoj plen: mene.
  
  
  Nenadoma, so polna, svoje kosmate repi spustijo na tla.
  
  
  Moje mokre prsti priviti na meč.
  
  
  So tensed in skočil. Je skočil na način, polnjenje na njih furiously. Vendar pa so bile prehitro za mano in čutila sem, da ostrimi zobmi solza po moje stegno. Sem naletel za trenutek, potem pa spet moje ravnotežje in zmanjšala moj meč skozi wolf, ki je najbližji mi je. Je padla vstran na vrhu druge volk, ki je bil tik na tem, da skočite na mojem grlu. Tretji volk zlezla nazaj. On je udaril z mečem in skoraj cut njegov ego na pol. Tam je bil krvi povsod, poteptali v prah za nadležno, brezobzirno živali. So circled okoli mene, priprava za drugi napad, toda nenadoma so se vsi umaknili v največji volk.
  
  
  Zadihan, ji pogledal v ih smeri, tako kot se je zasmejal, kot se me je pogledal. Glavni je bil verjetno volk Milan, in se je zdelo, da je najbolj nevarno eno v vsej Evropi.
  
  
  Nenadoma, moštva razšla znova, in jih napadla me spet. Mahati svoj meč in nezadržljiv na njo, je napolnjena na njih. Je dobil v boju z enega na Volkov, in je padlo, njegov gobec grize v prahu in cilj zavrtel nazaj v končni krči. Drugi volk leaped naprej, in povlekel rezilo čez ego v obraz, in je recoiled, tuljenje bolj boleče.
  
  
  Preostali dve kar naprej napadajo, hitreje in hitreje. Še posebej največji eno. Kako je Milan uspelo ukrotiti to ogromno pošast? To zdelo skoraj nemogoče. Vendar, Milan in Sofija je uspelo, da imajo na ego na način, Karak nisem razumel. V obup, je poskusil jasno glavo. Šepet misli, ki gre skozi mojo glavo, kalčkov idejo. Zdelo noro, ampak tisto, kar sem si morala, da izgubijo?
  
  
  Je zavpil na volka z vsem svojim morda ustaviti. Sem uporabil nemški namesto srbsko-hrvaški jezik. "Počakajte. Poslušajte moj ukaz.'
  
  
  Vendar so se držali napadajo. Ei prihitel na njih z mečem, se spraševala, zakaj Ei mislil, Milan je učil svoje pohlepno nemško. Vendar je bila skladna s tem, kar sem vedel o potovanja, fotografijo, glasbo in ozvezdju tujih jezikov danes ni omogočajo volk poslušati nikogar drugega. Tac enot vlak policijskih psov, v Združenih državah amerike.
  
  
  Je ranjen volk vrnil v boj. Kri kapljalo iz njegovega rta. Jo še enkrat poskušal povedati emu, da se ustavite in lezi. "Ustavila. Untergehen".
  
  
  Milan je volk obotavljal za hipu, cocking svojo glavo na stran. Zdelo se mu je, da je poslušanje, tako da je ohranil kričanje, v upanju, da ujamejo znane prijavite v času.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Volk se odzvali odločno zdaj, da bi on imenuje njen ego je ogabno, smrdljiv pošast. Je podprta proč in se ustavil v zmedo. Drugi, prav tako se je ustavil in čakal.
  
  
  Čas se je zdelo, da so prenehali. Bila je opazil skupino moških, ki se je zdelo, da se držite svoje dih, in Karak se je sklonil in tugged na bradi. Vsi so bili tiho in čakali.
  
  
  Nato pa sem slišal glasove. "Carter, Carter, tukaj smo."
  
  
  Obrnil se je nekoliko, še vedno pozorni na volkove, in iz kota svoje oči videl je šest številk, ki teče čez polje. Padra, Sofija, dveh moških okoli kamnoloma in dva na tla ječo. Nekako, to nezlomljiv Padra pobegnil, ko so me ujeli, in emu je uspelo, da pridejo nazaj, da nas reši.
  
  
  Vendar pa je vodil Sofija in drugih naravnost v areni z orožjem in paket volkovi. Volkovi začel, da growl uneasily znova, in vedel sem, da moje ukaze za vaš jjeza Milan ne traja dolgo.
  
  
  "Ne," je njen Oče je zavpil. "Ostanite tam. Tam ostanejo!'
  
  
  "Ampak, Carter -"'
  
  
  "Jaz sem v redu. Ostani tam.'
  
  
  Negotova, so se ustavili, in eden od Karak je razbojniki začel streljati na njih. Prah je letel mimo njih, in strele odmevalo v ovalno skledo. Drugo jeza strele so sledili, in Sofija in njena skupina umaknili v senci za vrat.
  
  
  Naslednjih nekaj trenutkov je minilo v naglici delovanja. Sem imel le volkovi in meč na mojo voljo, in nisem bil preveč prepričan o njegovi volkovi. In vendar je upal njo. "Mit mir," sem zalajal na njih, kot sem tekel do bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  V Karaka živali delal kot v emu je bilo rečeno, hoja zraven mene, renčati in jamrati, kot če pozdrav dolgo izgubil gospodarja. Drugi volkovi težko sledijo. Trik zdaj se je, da deluje tako hitro, kot je mogoče, preden urok je bilo uničeno. Takoj, ko se je to zgodilo, da volk, da nisem bil tako znan, kot sem mislil, da sem bil, da bi ustavil naslednje mene in naleteli na mene.
  
  
  Vendar se celo zdaj, volkovi so jedli okoli mojo roko. Figurativno rečeno, seveda. Ko smo prišli do groan po Karak sedež, je ukazal, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak bellowed od zgoraj me. 'Vse, kar si želite . .. '
  
  
  Volkov je še naprej pozivamo njo. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Imel sem občutek, da nu ni bilo potrebno veliko prepričevanja, da gredo na Karakom: bili so zelo lačni, prav zdaj. Vsi leaped s presenetljivo milost in hitrost na vrhu stene, kjer se sklonil, njihove zadnje noge za naslednji skok.
  
  
  "Stop ih, Carter.
  
  
  "Ne!'
  
  
  Tam je bil nemire v stoji, in moški panika. Nekateri se obnje spotakniti hrbet, klopi, kot so poskušali pobegniti. Nekateri metal bakle in razporedi v trenutni temi, ne vidi ničesar. Nekaj okoli njih dvigne svoje orožje, vendar se obotavljal za strah boli svoje. Volkovi približal Karak, njihove dolge incisors bleščijo s slino. Yelping v jezo in strah, brkati glavni tekel s svojega sedeža. Ego je odejo fluttered za njim, kot vešča-jedel plašč, kot je naletel med vrstami klopi, ki ne vedo, v katero smer teči; ego je strah posega s svojo vsako misel. Obrnil se je okoli in streljal, njegov ruski Revolver na približuje plenilci. V paniki, je zamudil za nekaj metrov. Stekel je spet padel na razpada klopi.
  
  
  Velike zveri bared svoje zobe in zaračuna na svoje cowering plen. A strangled krik groze pobegnil Karak je ustnice. Bil je brca z vsem svojim morda, vendar emu volkovi so bile nemogoče obravnavati. Carac je dviganje ustavil, ko Milan je pet zgrabil ego v karotidne arterije. On je videl kri spurting, in potem se je zaslišal drug zvok, ki se dviga v areni: zvok ostre čeljusti grize v mehko meso.
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  Večina Karak je moški izterjati po prvi šok. So odprli ogenj na volkove z puške in submachine pištole.
  
  
  Volkovi so bili dobro zaščiteni z vogali mize in hrbet, zabojev, vendar sem bil popoln cilj. Njen tekel k jaukati, ki se ukvarjajo delno zaščitene me od krogel, nato se je sklonil k delu, ki se ukvarjajo zrušil pod težo časa. On leaped nad ohlapno rock in šel nazaj po poti proti slavja volkovi.
  
  
  Nekatere poniji me je pogledal, ko sem obrnil, in growled menacingly. On ni stop njo. On ni mogel storiti ničesar za Karak, tudi če je hotel. Vendar nisem mogel privoščiti, da bi izgubili izpred oči Milan volk. Da wolf je bil razlog, da sem prišel, in to prekleto, jaz ne vrača praznih rok.
  
  
  Volkovi začel, da povlečete Karats " organ razveljavi kot psi. V trenutku, ko zapusti zavetje med klopi, bodo postali lahke tarče za orožje. Krogle takoj eksplodirala okoli njih, in so potekala v vse smeri, še prestrašil moški zgoraj.
  
  
  "Bleiben," Njen ljubljenček Milan imenuje.
  
  
  Velik volk se je sunkoma ustavil, kot da je bila na koncu dolgo vrv. "Pridi sem," sem naročil, čudil, kako dobro pripravljeni ta volk je telo je bilo. Je ubogljivo je pritekla do mene. Je pobožal me je z nosu, namakanje moje kože z Karak je kri, ki jo namočite v obraz.
  
  
  Nato sem spoznal, kako lev tamer mora čutiti, ko mu daje svojo glavo, a levji usta. On naj volk sit gor in tekel z rokami nad ovratnik njegovega vratu, ki iščejo skriti žep.
  
  
  Nenadoma se je zaslišal drug počil strele. Struženje, je videl, Sofija, Padra, in štirje drugi hiti čez arena proti groan vrzel, streljanje kot so šli.
  
  
  "Pridi nazaj," sem poklical. "Pojdi nazaj.'
  
  
  Vendar crackle za ih puške in sprejem clatter brzostrelka pištole naredili preveč hrupa za moj glas, da bi slišal. Vodi splattered Sofija in njena moških kot Karak je gunmen poskušal cilj ih je ziblje, ki teče organi.
  
  
  Odin okoli moški, invalidi z bandaged roko, nenadoma krempljih njegov obraz je kot zadnji glavo in izginil v možgane in kosti eksplozije. Drugih pet leaped čez vrzeli, groaning, in zlezla navzdol po vrsticah, kjer je bil skriva zabojev .
  
  
  "Nick, si v redu?" Sofia jokala, ko je objela me je. Jo tesno objel njo, je začutila, tresenje njene ustnice in okus soli, in potem gredo dol. "Hvala Bogu, da ste v redu.
  
  
  Nisem mogel uporabljati nekaterih Švedi, " sem rekel, nasmejan.
  
  
  Če je opazila moje nakedness, vsaj ona ni pokazal. "In vi, Knez, so še živi," je snorted, in z eno roko je potegnil živali za njo, kot brezzobih ovčar.
  
  
  "Ali ste našli, kar ste želeli?" V Padra vprašal.
  
  
  "Še ne," sem rekel. Milan hid vrečko dobro."
  
  
  "Bom našli to za vas," Sofijo, je dejal. — Vem, kje je.
  
  
  "Smo, da zapustijo takoj po tem," je Padra je dejal. 'Takoj.'
  
  
  "Imel sem iste ideje, Padra.
  
  
  "To je slabše, kot si mislite, druge.
  
  
  "Kaj misliš? Vprašal sem jo, sprašujete, kako veliko slabše bi bilo.
  
  
  V revmatizmu nad našimi glavami, a žvižganje slavček zadonel zvok vedel je vse preveč dobro: malte!
  
  
  'Potop v.'
  
  
  Ogromen eksplozija dvigne celotno steno v amfiteatru. Kamnite zidove in vrstic klopi razblinili v oslepitev flash svetlobe. "To je srbski vojski," Padra zavpil, da se mi po nalivu, po cementa in kamni. Več lupine, thundered okoli nas. So stresel arena in strgal velike luknje v že uničene stavbe. Plameni izbruhnila, in smo slišali staccato zvok težki mitraljezi, ki se približuje. Karak je moški so bili zmedeni, odpuščanja in kričanje, da bi se izognili thunder napadov.
  
  
  "Vojska je pridružil topništvo," Sofia je zavpil nad din. "So nas obdajajo. Smo že videli ih v kamnolomu. Karak je moški ujet nas, ko pa so spoznali, vojska je prišla, sta tekla kot strahopetec je prasica.
  
  
  Ona izroči mi zmečkan kos papirja. "Je to tisto, kar si prišel tukaj, Nick?"
  
  
  "Upam, da je tako," sem rekel, odvija papirja. Mi, to ni bilo nič več kot sporočilo, šifrirano in poln znakov. To je samo dajanje ego nazaj, potem pa spoznal, da imam kam hranite ego.
  
  
  V Padre smejali na svoj položaj. "Kaj velikosti ste?"
  
  
  '50.' Njen emu je dejal, je Evropska enakovredno NAS velikosti štirideset štiri. Mislil sem, Padraig bil just joking, on pa je mirno dvignil svojo puško in katerih cilj je na človeka, ki je visoko nad nami v tribuna. "Bom poskusil, da ne poškodujete bo ustrezala," je growled. Potem je streljal.
  
  
  Bežijo človek skočil kot njegovo tretje oko se je pojavila, potem pade dol na klopi nekaj metrov stran.
  
  
  "Lahko bi dobili oblečen zdaj," je Padra je dejal z zadovoljstvom.
  
  
  "Hvala," sem rekel, in zlezla čez truplo. Luščenje moj ego je bil grueling delo, vendar sem potreboval ta švedski delo. Ob njegovih soigralcev volne majica in hlače, sem ga vprašal ," Kako ste dobili okoli vile, Hash?"
  
  
  Je skomignil z rameni mimogrede. — Nisem bil nezavesten, kot ste vi. Ko sem bila vlekli v ječe, so bili samo štirje policisti. Z moje kavljem in dober levo roko, kvote so o tudi. Je vrč v Sofiji, ko je šel, da bi dobili pomoč. Odločili smo se, da poskusite rešiti okoli ječo. Takrat nismo vedeli, da ste bili opravljajo tukaj v areni.
  
  
  "Tisti, ki so bili igre za me." Čutil sem shiver teči navzdol moje hrbtenice. "Princ me rešil. Še nikoli nisem videl psa, kot tudi usposobljeni kot je ta volk. To je neverjetno.'
  
  
  "Milan je bil volk, sam," je Padra rekel s zarežal. "Pa so razumeli drug drugega. Oba sta ljubila isto žensko.
  
  
  "Hash," Sophia, protestirale, zardevanje.
  
  
  "In kaj šala; Karak je to vse skupaj.
  
  
  "On je ni šala," sem rekel grimly, plazil čez mrtve leader.
  
  
  "Ja, bomo videli," Sofia je dejal. "Umrl je grozno smrt."
  
  
  "Vendar ne slabše, kot je zaslužil, Sofija," sem rekel, pobral Revolver, kjer Ego padel Karak. Sem zlezla nazaj k njej, pritiskom sam proti nazaj v zaboj, kot topovska eksplodirala v areni, tuširanju nas s peskom in ostrih kovinskih črepinje.
  
  
  "Karak izdal svojega moža," njegov glas, fotografije in glasba je dejal. "Pozneje, ego stik obveščeni vojske, da sem prišla. Dejstvo je, da je ego, je bil ubit s strani volka, ko je poskušal obrniti ego proti meni.
  
  
  Nato se je obrnil k Padre, in vprašal, " Kaj je to?": "Zakaj je vojska napadajo zdaj? Po vsem, Karak je hvalila, da bi se srečal z vladnimi uradniki, da bi mir. To ni bilo potrebno.
  
  
  "Srbi so preveč sovraštvo za nas." Na blond velikan je zmajal z glavo, na žalost. "Beograd videl priložnost, da bi Evan zanemarjajo svojo zaščito v imenu miru, zdaj pa so ubijanje nas. Govoriti, da jim ni nič več kot z uporabo orožje v vojni. Karaka poskušal opozoriti njo, ampak ... '
  
  
  Je zavzdihnila, potem pa segla v off svoje melanholije razpoloženje. — Ampak ne bomo imeli časa, da govori več. Smo dobili od tod, ko smo še vedno lahko.
  
  
  Strinjala se je, in smo odhiteli na najbližji izhod, stalno thunder eksplozij in prah iz spadajo balvani, vrtenjem okoli nas, kot so megla. Kot smo tekel po amfiteater in dirkal po ulicah, svetlo adv = β je sijalo na zahodni hribih. Nihče ni poskušal ustaviti nas. Celoten hotel razlogi so bili trese pod nogami, in eksplozij je bilo v razcvetu v moja ušesa. Stene in stebri razblinili v črepinje iz opeke in cementa. Ogenj in prahu dvignila do neba, kot gobe. Moški tekel po kričali in bili zdrobljeni ali raztrgana na koščke . To je bil mrtev v Aptos, mrtvih na pošastni obsegu, in ni bilo nič več kot zabavna vaja za Jugoslovanske vojske.
  
  
  Tekla sva po ulici, tako kot mesto je bilo razdejano. Nato smo odhiteli skozi majhno območje mimmo tresenje stavb. Videl sem velike strukture pred njo in slišal Padra kričati na mene, kot sem tekel, " vrata. Moskva Gate".'
  
  
  Dosegli smo glavna vrata Aptos v toplotno bitki. Ljudje Karak so bili boj za svoje življenje, ne poznajo usmiljenja, vem, da ne bo milosti za njih, bodisi. Crimson sonce je sijalo na ih orožja. To je bil trhlih obrambno linijo na najboljše, in je dvomil, bi jih imajo za dolgo.
  
  
  Štirje Hrvati, Sofija, Volk, in ona, dove v množici, ki se nenehno premikajo, kot lupina po lupini je padla na mestu. Prehod prazen kvadrat, smo vstopili v ruševine lupina je porušil hiše, stisnemo preteklosti ozek balkon, in naletel navzdol temno, razpada stopnišče, vklesan v skalo, pred mnogimi leti. Zadušitve in kašelj iz dima je in prahu, smo stisnemo skozi razpoko v mestu jaukati. Bili smo stiskali zunaj battlements na robu ozek greben.
  
  
  "Žal mi je," je Padra je dejal stiffly. "To je naša edina priložnost. Umik, kjer si prišel, Carter, je videti kot bojišče zdaj.
  
  
  Nisem bil prepričan, če je to bil boljši cena za veliko ljudi.
  
  
  Bitka potekala zelo blizu. Zdaj je videl, da je Vrata, je bil ogromen obok, večina, ki je bila uničena. Majhen most prečka majhne grape, ki je ležala pred njim. Jugoslovanske čete so zasedli most in se uporabljajo ego za ogromen napad na mesto. Za enote, lahko vidite število SU-100s, mobilne pištole. In na cesti za pištole je stolpec, francoski AMX-13, lahki tanki. Enkrat v tem položaju, bodo zatrli vse, kar je v njihovi poti.
  
  
  "Si morda tudi poskušajo ubiti muhe z cannonballs," sem rekel.
  
  
  "To je vedno isto," je Padraig zarenčal contemptuously. "Želimo doseči na najbolj primeren čas za nas, in nato razpršijo v gorah. Vojska nikoli ne bo mogel do nas, tudi s to zmogljivo opremo.
  
  
  "Toda ne tokrat," ji emu zanikal poročanje medijev.
  
  
  "Samo zato, ker je noro izdajstvo enega okoli naših ljudi."
  
  
  "Nisem prepričan, da je bil primer, Haše." Sophia me je pogledal v zmedo. "Kaj misliš, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak, res je bedak. Ampak kaj je naredil stroškov denar, veliko denarja. Teh ljudi je okoli njega so bili razbojniki, ne domoljubi. To pomeni, da je imel, da imajo skrite podporo, in sem bil začuden, ki bi ga lahko imela.
  
  
  "Vsaj ne Komunisti."
  
  
  "Ne. Vsaj ne v Rusiji ali Tito, " sem rekel. "In ego Zahodu ni zagotovi zaupanje obeh. Obstaja samo ena možnost: Kitajskem."
  
  
  'Kitajske?'
  
  
  "Preko Albanije. Ali morda Albanija plačal račun. Mi bomo verjetno nikoli ne vedo zagotovo. Ampak jaz sem stav ji na njej. Na koncu, Albanija je v sobi zraven tej državi, ki je imel številne vzpone in padce, v svojih odnosih z Rusijo in z malo denarja, Albanija lahko mešamo stvari malo. Nimajo ničesar izgubiti, in če je Hrvaška kdaj postane neodvisna, z Hema na čelu, ki želi podpreti Albanija Albanija lahko zaslužil dovolj: za ob dober kos Jugoslavije."
  
  
  "Karak ne bi nikoli strinjali."
  
  
  'Morda ne. Toda kaj je emu morali izgubiti?
  
  
  "Kaj smo vse izgubili," je Sophia je dejal žalostno. "Aptos".
  
  
  "Da, Aptos," je Padra rekel, z grenkim nasmehom. "Ampak na Karak, Aptos zrasel v tumor, in ga je treba odstraniti. Aptos bo umrl, toda naš boj bo še naprej živeli.
  
  
  "Bomo vsi umrli, če smo embarrass ego," sem rekel. Potem smo se bom umrl kot moški, Padraig mused kot se je spustil po stokanje jarkov. "Ne tako, kot živali, ki se skrivajo v jame."
  
  
  "Ne vidim, kam lahko gremo," Sofia je dejal.
  
  
  Smo šli skozi sence na grobo strani jarek. Moji živci so bile napete, in vonj cordite in umazanijo je moje nosnice tul. Več lupine deževalo dol na nas kot napredujočo vojaki kršili skromna obrambo črto, s takšno silo, da je celoten hotel je stresel z eksplozijami. On bi lahko slišali krike, od Karac je moški, paniko pred juriš, in bežijo precej bedasto, kot Jugoslovanske vojske potisnil ih v klavnico.
  
  
  Naša pot pod Vrati je bilo jasno. Vojaki pounced na njihove žrtve, in so bili sploh ne zanima, kaj se dogaja pod mostom. Ampak potem spet, na odprtem, smo bili v peklu znova. Petdeset metrov stran so drevesa, skale in kamenje. Če bi lahko prišli do njih, bi bili varni. Vendar med nami in da zavetje bilo na stotine vojakov, SU-100s, cisterne, malte, metalcev raket, mitraljezi in reflektorje. V reflektorje, je prišel v mraku in načrtno hodil skozi meglo, barve, išče možne ciljne.
  
  
  Odin prečkal sam po nekdanji zaporniki v ječo. Potem pa smo se vsi tekel kot pekel. Žarek svetlobe, ki se je obrnil in osvetljena nas. Je slišal thundering pištole. "Dol," sem vpil in smo padli ravno na tleh.
  
  
  Poruši, ognja in zvoke grom; dve 35mm lupine eksplodiral samo treh metrov.
  
  
  Mi je skočil na svoje noge in stekel takoj, kašelj in kihanje, vendar začasno skrival v oblakih prahu. Kose kamnin in clods na zemljo padel vse okoli nas, vendar sem bil hvaležen za revolveraša. Je strel prah, ki je skoraj eclipsed nas.
  
  
  Odin okoli žarišča je sijalo nad oblaka, čaka na to, da spusti in razkrivajo nas. Pralni-ogenj pištolo poplavljena tla, da poskrbite, da nismo prišli nazaj na svoje noge. Ko se je prah dokončno rešene, smo bili vrtoglavico in lovljenje sape, vendar smo prišli do skale. V Padra pogledal malo zeleno. Je zgrabil ramo, s svojo krznen levo roko in rekel nervously, " ne moremo ustaviti. Moramo se premakniti na takoj.
  
  
  "Potem je vse v redu, ampak z rezervoarjem."
  
  
  "Tank? Ampak zakaj?'
  
  
  "V hribih se nizajo vojakov. Nikoli ne bomo sprehodili še enkrat. Zato potrebujemo nekaj, da se premaknete s. Zdaj tanki so zadnje, da pridejo, kar pomeni, da če smo ujeti zadnji tank v koloni, smo lahko uvedete ego in prebili brez kakršnih koli odpora. Ok? Poleg — "je dodal, kot prepričljiv argument," edina stvar, ki lahko ustavi en tank je še en tank. Zveni smiselno, ne?
  
  
  "Ti si nor, Carter. V Padra pogledal od mene, da tanki, in obratno. "Kako bomo to storili?" - je vprašal. "Pustite mi. Daj mi tri minute. In moram volk.
  
  
  "Ne, mi ne more..."
  
  
  Padra je bil prekinjen z eksplozijo drugo bombo. Je padla na tla in skril svojo glavo v crook svojo roko, glavo, polno potovanj, fotografije in glasbe. Lupine eksplodirala v drevesa nad nami, in trdi kose debla in veje padlo na nas. Ko Sophia, pogledal še enkrat, je videl kri kapljanje navzdol njeno lice.
  
  
  "Vzemite Princ z vami," je rekla, čiščenje proč krvi. Jo previdno splezal ven izza varstvo skale, Prince zraven mene. Preselila sem se previdno skozi undergrowth ob cesti, vedoč, da smo bili odlična tarča za vse pralni mitraljezac, ki se je zgodilo na kraju samem, nam, kot smo se odpravila na zadnji tank.
  
  
  Sem mislil, da sem dosegel to, ampak potem sem slišal težke thud drugega avtomobila, ki se približuje ovinek naprej, a latecomer poskuša ujeti. Beckoning volk nazaj, je crouched navzdol, in čakal je, da prenese mimmo nas.
  
  
  Za njimi, hribi, je ponovil z skorja pištole, poka malte lupine, in enakomeren, glasen tresk, iz brzostrelke. Aptos umrl strašne smrti. Ogromne kose kamnin si zlomil in razbil v modro-beli saint eksplozija školjk in rumeno-oranžen sij uničujoči ogenj. Zrak je bil napolnjen z kriči in dima.
  
  
  Zadnji tank je bil že lizanje gor, injekcija izpušnih plinov in brušenje tal pod njo. V AMX-13 je star, vendar še vedno učinkoviti tank, ki se uporablja v enakem številu modelov, kot je Fiat. Je prepeljal 35 mm hitro ogenj topovi in 7.62 mm mitraljez. En član tank posadke je gledal skozi odprta spredaj izstopna odprtina, drugi pa je bil sedel v kupolo izstopna odprtina, ki ima pištolo stroj. On ni streljal še — ni mogel brez piha vodje off svoje ljudi pred njim — vendar emu je bil želijo, da pridejo v položaj in ustrelil.
  
  
  V AMX-13 minilo mimmo počasi, in Princ in jaz zlezla po njem. Sem skočil na krovu, z ročico zgoraj izpušne cevi, in volk je planil po meni. Nismo imeli časa ujeti dih. Tako tiho, kot bi bili, gunslinger mora imeti začutil nekaj je bilo narobe. Se je obrnil, je videl zda, in je dosegel za svojo puško. Njen strel na njega za Revolver. Zvok strelnih je izgubil v hrup in barve. Strelec coughed in zaloputnil svojo pištolo, kot mu je odredila wolf za napad.
  
  
  Princ je bil res hrvaški domoljubi in natančno vedel, kaj je zahtevalo od njega. Hodil je nad kupolo in ducked skozi loputo, ignoriranje mrtvih strelec. Neverjetno bitko ensued v notranjosti rezervoarja. Slišali growl, krik, in eno ricocheting bullet. Tank shuddered ustavi, in voznik cisterne pred padla dol, strel. Ona je bila strel v glavo emu, preden se udaril ob tla.
  
  
  On valjani več in se ustavil poleg tank.
  
  
  Po metanje strelec off tank, je skočila, da iz drugih dveh. Nu našla je z njo vratove ugriznil off. Princ je njegovo delo dobro. Tako kot je bil na tem, da razpolaga teh organov, Padra, Sofija, in njen mož prišel ven, circled grmovju, in se povzpela na vrh rezervoarja.
  
  
  "Princ je bil zelo koristen pri tem," je njen oče jim je povedal. Določite me z organi.
  
  
  Najprej je bil vrgli off eden, nato drugi, ki jih Padra. Je zasvojen s ih na kljuko in potegnil ven, tako kot je bil velik kos govedine. Nato se je in Sofija skočil v posodo, medtem ko druga dva ostala na vrhu. Sophia paled vidno ob pogledu na kri, ampak hitro opomogla. En strel ni uspelo notranje zadeve, in da je naša glavna skrb v tem trenutku.
  
  
  On je dvignil v voznikovega sedeža in pogledal na nadzorni plošči, poskuša spomniti, kako začeti ta tank. Samo motor zaustavil, vse ostalo pa se je zdelo, da se na in delovanja. Pa francoski, je AMX motorjev je bilo treba Hotchkiss ali Renault, in tam so senzorji in gumbov na armaturni plošči, na moji levi, ki je bil znan. Sem našel vzvode, dvojni nasilneži, tekalne plasti vzvode, in končno ugotovili, kateri gumb, da vklopite, da zaženete motor. Hrup v notranjosti je bil oglušujoč, še posebej, ko je stopil na pedal za plin večkrat.
  
  
  Njeno glavo poked okoli izstopna odprtina spredaj, da vidijo kuda edu, in ona ga v prestavi. Tank se je povečal naprej na ostudno hitrost.
  
  
  "Kje bomo, Nick?"
  
  
  "Ne v desno vrstico še, Sofija. Moram pa to stvar okoli.
  
  
  Ne samo kroženje okoli. Se je boril z U-turn in začel premikati naprej in nazaj, naprej in nazaj. Bilo je, kot zlom iz utesnjen parkirišče v sredi mesta. Za čas, za njo manevrirati, njen bila mokra od banke, vendar njen bila popolnoma obsedena z je pošast. Ni veliko drugačen od buldožer. On uporablja svojo prestav, zelo veliko in vodijo svoje visokih vrtljajih. Mi je začel lesti stran od Aptos.
  
  
  Sem jo vprašala. "Če pa ta cesta vodi?"
  
  
  "Sčasoma Chitluk," je Padra odgovorila. "Bomo lahko varno je."
  
  
  "Če nam uspe," sem rekel. — Če ne bodo opazili, nas je zdaj, da ne bo dolgo. Smo odlična tarča za ih borcev, in jih bomo vedeli, da smo na dobri poti, da Chitluk." Premolknil, da misliš, nato pa je dejal ," ali obstaja način, da bomo lahko ugotovimo, kako priti do Jzan?"
  
  
  'Morda. Ampak to je velik ovinek.
  
  
  Sophia je prišel do mene. — Ali vam je še vedno želijo, da bi jim lahko pomagali?"
  
  
  — Sem jim dal svojo besedo. Mimogrede, smo morali iti nekam, in sodeč po poti stvari, ki so se dogaja v Aptos, izgleda, da je vojska po svojih najboljših močeh. Ne bomo naleteli veliko odpornost v Jzan. In če smo kdaj želeli, da bi tem ljudem pomagali, smo morali to storiti zdaj."
  
  
  "In smo tank," je Padra je dejal veselo.
  
  
  "Upam samo, da mi ne prepozno," Sophia je dejal worriedly.
  
  
  Sem jahal tank in izklopite glavno cesto, kjer Padra ukazala, naj se obrnejo v smer Jzan. Zdaj sva bila vožnja po ozki, zdrobljen poti. Tank dirkal čez hribe, sem utopitev, undergrowth in brušenje ego skladbe. Smo v vrč kamenje, ki se sesuje pod težo, ki povzročajo nam, da potisnite noro.
  
  
  Počasi, jerkily, sva se spustila iz hribov, nočna vožnja na serpentine in strmih spustih.
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  Nekaj ur kasneje, smo dosegli severnem predmestju Jzan. Ceste so samotni, hiše temno. Je slišal Padra reči, " gredo zgodaj spat tukaj."
  
  
  "Mislim, da si že šla," sem rekel grimly. 'Mi smo prepozno. V Jzan, vsi se, kot da...'
  
  
  'Na tipko. Vidim jo brylev. V Padra leaned naprej, craning njegovega vratu. "Da, da, na železniški postaji, na drugi strani mesta."
  
  
  Njen ego je sledila navodilom in kmalu videl saint močnih žarnic. Po opravljenem zadnjem kotu, sem ji prišel na trgu pred postajo dvorišče.
  
  
  Trg je obdan z naglici postavili bodečo-ograje, kot če bi bila začasna goveda pero. Na postaji, le eno platformo, skupaj kiosk, je bila parna lokomotiva s ponudbo. Lokomotiva je bil marljiv 2-4-2 z sooty ventili in ozke cevi. Kača pare počasi vstal od drugega grba od kotla. Staro leseno tovorni avto je bil priložen razpis, sledi majhen osebni avtomobil.
  
  
  Delo luči so bile gori nad površino, in peščico vojakov, ki so bili patrulje. Bili so nosili 64A, srbsko različico lokalno pridelano ruske AK assault puško v Kragujevac. Nekaj vojakov je bilo nakladanje van.
  
  
  V močni svetlobi, sem videl, da je tovor, ki je bil sestavljen iz ljudi. Izgubljeni, omotičen obraze moških, žensk in otrok stared nemočno okoli pakirani boxcar. Nekaj karonen posesti so bile skrite med njimi, navite v potovalne torbe ali polnjene v stari kartonske kovčki. Bog le ve, kaj tabor ljudi Jzan bo poslana na.
  
  
  "Smo na čas," je dejal njegov glas, fotografije, glasbo, poleg mene. "Na točen čas. Da bi imeli levo na uro . Potem Padre je zavpil za njo: "jaz bom s spoštovanjem do njih. Njena hoja je odprta za vlak.
  
  
  "In potem?'
  
  
  — Bomo sedli na vlak. Preveč ljudi, da stisniti v tank. Bom poskusil dobiti med tovorni avto in varovalo, tako da boste morali, jasno področju požar.
  
  
  "Smo zabuhlost vlak. .. "Ji je," sem ga slišala grumble k sebi. Je udaril s prsti. "Hapsaki, smo na zabuhlost vlak. .. On je res bolan."
  
  
  Smo, thundered skozi vhod, pear tree ograjo delovnih mest, in skozi bodečo žico. V hridina pupčast, sploščena in z bodečo žico odvit za nami. Padra odprli ogenj na brzostrelka pištolo in dve drugi partizan uporabljajo puške, sprejetih od mrtvih vojakov.
  
  
  On je odpeljal njeno iskreno, odkrito tovornega avtomobila. Smo ujeli ih off straže. Niso pričakovali, vse svoje cisterne okoli ih crash v vrata, kaj šele, da odpre ogenj na to. Dveh vojakov, ki je bil najbolj skrbi bili tisti, ki so najbližje ljudi. Toda ljudje s potovanj, fotografije in glasba strel ih prvi. V Padra bil zaposlen streljanje na drugi, popolnoma pozablja, da je mesto oznake.
  
  
  Dal sem več plina na pravi poti in sprosti levo eno. Tank se je obrnil in se ustavil poleg avtomobila. Obrnil se je izklop motorja in skočil ven na sprednji izstopna odprtina. Nagnjena navzdol, je tekel na odprta vrata. -"Josip ," sem rekel . -"Josip, so si tam ?"
  
  
  Avto je bil s toplo človeško telo. Vendar pa so v povprečju ostale smrten tiho po naše presenečenje napad. Kmetje so stali utripa, njihovi obrazi so zamrznjeni in mračen od strahu.
  
  
  "Josip, sem prišel nazaj, da bi vas."
  
  
  Njen smisel za revmatizem prišel od nekje okoli nazaj v avto. Potem mustachioed Hrvat, ki se je rešil moje življenje se razpoči skozi množico, nasmeh, posveti svojo običajno brezizraznim obrazom. "Niste pozabili."
  
  
  Arvia prišel za njim. Ona vržejo sama okoli avtomobila in v mojih rokah. Je razporejenih pod njeno težo, stiskal na zapri, da ji padejo. "Niste pozabili na mene."
  
  
  Sofia ponosno hodil off s tanki. "Kdo je ta otrok?" — Kaj je to? " je vprašala ostro.
  
  
  Arvia potegnil proč od mojih prsih. -"Kdo," je odgovorila ljutito, " je ta stara ženska?"
  
  
  Nenadoma sem imel neprijetnim občutkom, da sem bil varnejši v areni. "Prosim, Sofija - to je Arvia ... '
  
  
  V Padra me rešil iz dilemo. "Preživeli vojaki so bežijo," je vzkliknil. "Ampak oni so nazaj z okrepitve. Moramo iti.'
  
  
  Ona je bila odrinjena dva ljubosumen ženske proti boxcar. "Hitro, pojdi notri. Lahko smo vedno govorili kasneje.
  
  
  Smo dobili od tod prvi.
  
  
  — Kje lahko gremo?" Josip vprašal plaintively.
  
  
  'Ne vem. njen . .. "Njena obotavljal in je prišel gor z trenutek. "Zahod v Italijo."
  
  
  'Italija? Arvia clapped roke. "Oh, misliš, da je to mogoče?
  
  
  "Seveda," sem rekel hitro. — Ne pa, če ostanemo tukaj. Pohitite, dobite na vlak.
  
  
  Ona je pomagala na krovu, kjer je njen oče še naprej širiti besedo. "Mi smo zabuhlost v Italiji. Italija. Svoboda.'
  
  
  — Prideš, preveč. Sophia.'
  
  
  "No, Nick. Ne prihajajo tukaj...'
  
  
  "To ni čas, da se jezni," sem rekel. — Lahko naredimo veliko več uporabnih stvari je, in tu ni prostora za vas v lokomotivo. Moram nazaj v Sofiji, da bi svoje potovanje lažje. Prosimo vas, da kot sem rekel.
  
  
  Za hip sem se bal, da bi ona zavrne. Vendar pa je po kratkem molku, je zlezel v avto z drugim, njene ustnice stisnjene skupaj in njen obraz grozeče. Pred eno od dveh žensk bi lahko povzročale več težav, njen oče zaprla vrata.
  
  
  Nisem všeč ideja o odhodu slabo, v boxcar, vendar je bilo vse, kar je bilo mogoče. Za trenutek, ki je po njegovem mnenju dajanje nekaj ljudi okoli njih v varnostni avto, vendar je bil premajhen, da jih sprejme vse, in to bi trajalo predolgo, da se odločite, kdo bi sedel kje. Ta osebni avtomobil, ki je bil preveč odprtega cilj. Stekel je lokomotiva. Kabina je bil prazen.
  
  
  "Kam," sem zavpil, " je voznik to stvar?"
  
  
  "Tukaj. V padra tekel po cisterno do mene. "Jaz sem vaš inženir, Carter.
  
  
  "Vi? Res veš, kako voziti vlak?
  
  
  Pomahal puško navdušeno in ponosno. "Moj oče je preživel štirideset let vožnjo Šibenik express na Trogir."
  
  
  Potegnil sam gor, in volk, ki je prišel, teče po njem skočil v kabino.
  
  
  Oba sta me gledali okoli kabine. "Ti," je Padra je dejal: "bo moj pomočnik.
  
  
  "In kaj to pomeni?"
  
  
  -"To pomeni, da boste morali vrgel premog v peč." .. '
  
  
  Ne vem, najboljša rešitev, pa sem se povzpela v kabini, vendar sem se počutil malo verjeti, da je bil trdi, da je strojnik. Pošteno. Kasneje je odkril, da je nikoli ni bila express vlak med Šibenik in Trogir. Poleg tega, če pomislim, da, ni vedel ničesar o Padra je oče.
  
  
  Padra študiral senzorji, praske njegovo brado s kavljem. "Para je malo visoka. To je dobro.'
  
  
  Gawking oči whizzed za mimmo ego uho.
  
  
  "Kaj je bilo to?"Nehajte! " je udaril kot strela whizzed med nami. Je zgrabil njegovo srbski M48 in hodil na strani, obrnjeni na dvorišče. "Ah. Ne, tam so devet Srbi na terenu. Je streljal s svojo levo roko. "To je le osem zdaj. Ne ustavi, žvečilni nos, Carter. Naj gre tistimi nasilneži-glas-in označite dušilke. Do glasovanja, kot je ta. In igle to reverzibilna palico.
  
  
  Jaz sem, kot mi je povedal. Je vdihnil vzdih olajšanja, ko vlak se je začel premikati počasi naprej, kolesa struženje z nenadno silo pare. Padra odpustili tako hitro, kot bi ga lahko, preklinjanje srbski vodi kroglami, ki ricocheted off lokomotiva je trup. Bila je ujela na plin in vlak shuddered nehote in potegnil dlje in dlje stran od postaje.
  
  
  Postopoma, nam je uspelo zbrati hitrost in peljal hitreje in hitreje ob železniških tirih. Po strelu umirila in vojaki izginil, kot smo rode ob levem bregu Reki Neretva.
  
  
  "Kje te linije šel?"
  
  
  "Južni obali," je Padra je dejal, da prihaja do lajšanje me na instrumentov. "Če boste našli lopato nekje... ... potrebujemo pare. Lopato je bil na pol pokopan v žerjavici. Premog je začel metati njo, se trudijo, da bi dobili jasno predstavo o geografije območja, tako da bi ona se ji ležaji. Misel me je zadela. "Da Metkovich?" Sem jo vprašala .
  
  
  'Da.'
  
  
  Tako je krog končan, je mislil sam pri sebi. Sem se vrnete do izstopne točke. In nekateri Hrvaški v Metkovic bi imel krče, če je vedel, da smrtonosne krči.
  
  
  Hribih cast temno modre sence v mesečini, in tirnice, je bilo, kot bleščeče srebrne niti. Smo letel za milj, in gorski teren je postajal vse bolj krepak, kot smo zapustili Jzan Dolini zadaj. Ostre skale zaprta v okoli nas, in cesto, zmanjšala in postala bolj vetrovno. V Padra je bilo pokukati v temo, ki je pred nami, poigraval s svojo orodja. In on raked je embers v nenasiten ognjišča.
  
  
  "Upam, da ne eksplodira," Padraig je dejal. Je potrkal merilnik tlaka, črni iglo šel gor nekaj več točk. "To je staro truplo, je nen je več regulatorjev, kot sem v svoji hlače."
  
  
  "Dobro , vsaj imamo dovolj premoga za zdaj."
  
  
  "Potem bomo šli tako dolgo, kot je on ohranja to počne." Je jenki na vrv, in oster, zlovešč zvok prišel po dolgi cevi na vrhu drugega kotla. — Všeč mi je to zvok, " je rekel, skubljenje niz znova. Časa je preteklo, v neprijetno in vznemirljiva tišina. Noč sence je poglobila, in zdaj svetnike, bi lahko videl, filtriranje skozi pakirani tovorni avto. Ni dvoma, nekdo je prižgal luč, da je zdaj mahati s splavarji. Povezovanje palice raztresena, in veslo kolesa creaked, saj so ostre zavoje. Motor rumbled, injekcija dima in pare.
  
  
  Skladbe rane skozi pusta gora. Drugo strmih kažipot, in pobočjih postala bolj strma, na obeh straneh.
  
  
  Presenetljivo je, da na območju spremenila v majhno planoto. Ozek trak vzdolž globoko skalno sotesko. Frank naprej je bil stojalo most, zanikrnem struktura okoli tramov, ki je povezovala dve strani grape. Bilo je več kot sto metrov dolge in ukrivljene za večjo moč, in na nasprotni strani je bil še en bend, ki se je spremenila strmo navkreber.
  
  
  Njo, pogledal okoli kabine in videl glavni most odpre pred nami. "Pojdi," zaklical čez ramo.
  
  
  Lokomotiva in avtomobili stresel še težje, kot smo obrnili v razmajanih stavbe. V thud koles je bil oglušujoč, in nisem bil videti na neverjetno globinah pod mano. Motor rumbled brezbrižno, injekcija dima iz superheated kotel z grozno zvok para uhaja.
  
  
  Nenadoma je zaslišal očitna zvok strele. V padra prisegel, glasno, bolj moti kot presenečeni in dosegel za svojo puško znova. Druge oznake zadel motor in ponudbe, razbil skozi les ali ricocheted off železa.
  
  
  On je zlezla v Padre in pogledal ven. Ne daleč od nas je bil še en vlak, ki je bil, ki pelje proti nam z veliko hitrostjo. Drugi motor je bil sodoben dizelski motor, ki so skupno platformo pred njim. Ee vojaki so bili opremljeni s a netrzajni topovi in nekaj podobnega par 65A, lahki mitraljezi s koničnim plamen suppressor in dve podpira. Ti so streljali na nas, okoli vse, kar so imeli.
  
  
  "En zadetek na netrzajni orožje in mi bi šel off tir." V Padra vzel filozofsko. "Toda ih vlak, ki je hitrejši?"
  
  
  "Oni pridobivajo na nas, niso?"
  
  
  — Potem mislim, da je to konec. Da pobočju tam bo počasi nas navzdol.
  
  
  Vojaki še naprej streljanje, kot smo dosegli obeh koncih mostu in obrnila dolgo pobočje. Bil sem zasegli hlajenje groza, kot je naš stari železniški swerved za znake in upočasnila, kot je boril do strmih naklon. Na srečo, opravljanje avto je bil ziblje preveč za natančno streljanje. To je edina stvar, ki je shranjena nas doslej. Ampak dizel in platforme so zdaj na mostu, in bi se po nas v bližnji prihodnosti, streljanje na blizu.
  
  
  Ni bilo tako, da bi se izognili katastrofi. Ali pa je to? Moj um je bil dirke, tugging na tanke niti upanja. To bi bilo samomorilno, da poskusite, ampak mogoče, če imate srečo. ...
  
  
  To je bil Padre, ki je zavpil. "Ostani samo za nekaj časa. Uporabljajte ga kot najboljše kar lahko."
  
  
  On stared me v dvomov. "V redu, toda za kaj?"
  
  
  "Edini način, da ih od trudijo, da nas reši, je, da sestrelili ih diesel, preden so prišli do nas. Naš osebni avtomobil, ki ga je zapravil. Morda sem lahko uporabite za ram most z njimi.
  
  
  "Bog pomagaj nam! V Padra je vzkliknil . — Ne boš, da greš nazaj in unhook the ego, si?"
  
  
  — Ali imate boljšo idejo?"
  
  
  V padra blinked v dvomov, potem dived za lopato. Stal je tam in snorted, " Če moramo pare. Carter, sem zmogel.
  
  
  On ni mogel pomagati, ampak nasmeh na emu, kot je zlezla nazaj na razpis. Strel iz Jugoslovanskega področju puške in 65A pralni ogenj pištolo so me, kot sem zlezla po žerjavici in malih platformo. Ni bilo veliko prostora, in vlak je bil zibanje nasilno.
  
  
  Njo, skočil v tovorno vozilo. Mojih bosih nog dotaknil teče odbor, in moje roke prijel železa prečko na lestev, ki vodi do strehe. Njena močna eno zgrabil na to, nato pa začel, da bi dobili največ.
  
  
  Svoje ne acrobat. Je šel strehi boxcar na rokah in kolenih, ne bo poskušal vstati in obdržati svoje ravnotežje v vseh fotografiranje in ziblje. Sem dosegel drugi strani avto in pogledal navzdol, kjer železniških povezav so utripa mimo mene. Dve vozički neodvisno in podrgnil naključno drug proti drugemu.
  
  
  Krogle močno zaloputnil v lesene stene vozila. Sem slišal krike in stokanje od kmetov v notranjosti, in sem se spraševal, koliko dolgčas okoli njih je bila že tam. Jeza, ki jo je napolnil moje prsi kot njen znižale. On je pokleknil na majhne platformo in takoj začel vleči na sklopka gori. To je bil preprost kavelj s pin prilogo, vendar pa je imela rusted v preteklih letih. Moji prsti besen tugged na gori, ki poskuša brezplačno moj ego. Več svinec postrga kovinsko ohišje okoli mene, in Gawk furiously whizzed je mimmo moji glavi, manjka za las širino. Sem slišal krike, ranjenih vojakov, kmetje. Vnaprej, v kabini, je Padra prisegel, furiously, in Princ se je začel howl. Sem nadaljevala delo na pin, vendar nisem mogel izvlecite.
  
  
  Končno, po tem, kar se je zdelo kot večnost, mi je uspelo, da izvlecite gori. On brcnil ga izklopite in se obrnil, da zgrabite lestev, tako da je lahko držite to. Gawking odtrgala rokav moje volne srajco in popraskal kožo na mojem podlakti, vendar sem komaj opazil. Bil je preveč zaposlen, je gledal v prazno prevoz ustaviti in nato počasi začeli, da potisnite nazaj. Sprva je izgledalo, kot da je samo po vsebini, ki nimajo dovolj hitro, da se ustavi približuje vojaki, ampak nenadoma je pobral hitrosti in valjani po pobočju navzdol proti mostu.
  
  
  Naše zasledovalci " vlak je bil že na pol poti do korita. Naš avto lurched k njemu, valjanje, kot so zaokrožene na kažipote in pospešiti mostu. Iskre lahko letel iz dizelskega pogona, kolesa, kot pnevmatske zavore so bile naglo sproži, in platforme neodvisno nasilno, kot je vlak prišel na ustavi.
  
  
  Vlak pospešiti do njih. Njen dih, ujete v grlo. Zdaj Jugoslovanski vojaki so bili osredotočeni njihovih požara na avto, obupno poskuša blow it up) in knock off skladbe z granate, ampak avto je bil pitilessly rushing na njih kot raketa.
  
  
  So treščilo v drugo, pri oglušujoč thud. Les, kovine, in človeško meso je letel po zraku, nenadoma spremlja oslepitev flash gobe oranžno svetlobo in debel, oster črn dim. Deli mostu in lokomotiva je zaplaval skozi temen oblak v sredini kanjona.
  
  
  Plameni polizala hungrily na lomljeni žarki overpass. Gledal je, kot še lokomotiva in platform, ki še vedno clung precariously za osebni avtomobil, gimnastika v ognjeno plume na dno grape. Tam, zabojev streliva eksplodirala z zagrmelo, da se stresla tla in prižgal nebo.
  
  
  Pred zadnjo thunder eksplozije umrlo navzdol, je slišal Padra veselo honking motorja rog. Smejal se je z veliko smisla olajšave in, režal, potegnil sam po lestvi nazaj lokomotiva je cab.
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  Potem ko je bil že sedel v kabini lokomotive, drži glavo skozi okno. V tem trenutku, ne potrebujemo premog, tako umirile. Potegnil glavo nazaj in pogledal na volka. Volk me je pogledal. On je sedel v kotu, v sovraštvu vsak trenutek to potovanje. "Poslušaj," ji je dejal Oče. "Moramo začeti razmišljati o Ed."
  
  
  "Bojim se ni znova na ta vlak.
  
  
  'Ja. No, Prince izgleda veliko bolje, in on je začetek, da se sprejme poseben interes v določenem stegnenice.
  
  
  — Mi bomo v Metkovich kmalu. Zavedam se območje.
  
  
  "Upam, da postaja je dobro obnoviti."
  
  
  V padra me je pogledal v bolečinah. "Vi ste hecam.'
  
  
  "Res," sem zavzdihnila. "Prepričan sem, da se bom čakal nas v Metkovic. Vojska mora biti poslano sporočilo tam.
  
  
  "Jaz sem presenečen, nismo dosegli še en vlak še," je Padra odgovorila. "Morda jih bo čakal nas na Metkovich marshalling dvorišče, kjer bomo imeli priložnost za pobeg. Vendar ranžirne postaje je v dvorani, na južni strani mesta, v bližini pristanišča. Če smo lahko prišli do tja in našli čoln ... '
  
  
  "Ste šališ," sem rekel. — Tudi, če bi lahko dobili v pristanišče in krajo čolna, ki je dovolj velika, da sprejme vsakogar tam, bi se utopil v petih minutah. Nikoli ne bomo dobili na Jadranu, kaj šele Italiji.
  
  
  'Italija! Vas in vaše obljube, Carter.
  
  
  "Žal, ta prekine več okoliščin," sem rekel v mojo obrambo. Poleg tega ni več varen prostor za njih v Jugoslaviji. Kaj naj naredim? Vzemite ih Albaniji?
  
  
  V Padra mi je dal oster pogled, kot če je bil tekoč, da mi poveš točno, kaj z njimi storiti. Ampak on ni hotel, in po trenutku, je zasmejal znova. "Morda poleg drugih umetnosti, vas lahko tudi razdelite vode. Potem bomo lahko vsi dobijo preko peš.
  
  
  Njen ego upošteval pripombe. — Kaj pa letališču?"
  
  
  — To je na severozahodno od Greha, kot vse petdeset kilometrov od tu.
  
  
  — Ne mislim, nacionalno letališče v Castel Stafilich, Haše. Je tam na letališču v bližini univerze? V Padra pobožal lase premišljeno. 'Prav imaš. Tam je ena. Severno od Metkovich. To ni daleč od železniške. Vendar pa lahko pozabi takoj. Imamo le nekaj puške, in veliko ljudi okoli nas so stari kmetje in stare ženske."
  
  
  "Glas in ves razloga smo, da poskusite," sem rekel grimly. — Zato, ker je veliko okoli nas so neoborožene ali ne vedo, kako se boriti. Moramo nekaj storiti hitro in nepričakovano. Drugače, nihče okoli njih bo kdaj videli Italiji. Ali veste, katero koli drug način?
  
  
  Je zmajal z glavo, na žalost. — In ko smo prišli tja, kaj potem?"
  
  
  "Ne vem," sem rekla tiho, drži glavo skozi okno znova.
  
  
  Mi rane po dolinah, posnemanjem visok klifi, s čopičem-v senci soteske. Postopoma sva se spustila, in pot je postal manj nevarno. Nočni veter howled v ušesih, in bledo luno, ki je prižgal svetlo jekla razreda naprej, kot smo se preselili ob robu ravno, poraščena stekla.
  
  
  Smo vstopili v Neretva Dolini, približno štiri tisoč hektarjev neprehodno močvirja v Khutovo Zavody, v bližini Kaplina in Metkovich. Sem prečkal drugi del doline, ko sem zapustil Metkovicha pred stoletji v Citroen. To je bil eden največjih prezimovališča in lovišča za ptice selivke v Evropi. Tam je bilo deset tisoče rac in divjih gosi.
  
  
  Noč je bila jasna, in simbola "scatter" (luči Metkovich je sijalo nad drevesne krošnje. Sergej se je približal, in drevesa in močvirja stanjšani. Padra upočasnila lokomotiva, kot smo opravili mimmo prve hiše in transparent. Obrnil se je na hrbtni orodje, zaprt plin, in se obrnil k meni.
  
  
  "Vidim, je industrijski tir tja. Mi bi bolje ustaviti in sprehod do letališča. Ne moremo iti naprej. Ali veste, kako, da uporabite stikala za luč?
  
  
  "Mislim, da je tako. Ampak zakaj smo obračanja tukaj?
  
  
  — Ali veste, če naslednji potniški vlak, ki bodo prišli sem?"
  
  
  'Ne.'
  
  
  "No, njen, preveč. In ne želim nedolžnih ljudi, da umre."
  
  
  Parni hissed skozi motor in iskre letel okoli zavore, kot smo se ustavili na stikalo. Je skočil dol in šla do stikala za luč. Sem moral sneti staromoden zaklepanje, in sem skoraj zlomil hrbet obrača stikalo s staro vzvod.
  
  
  Grad pihal debel oblak pare v obraz, kot Padra prinesel ego nazaj. Počasi je zlezla gor strani pobočja. To hissed in rumbled, in dim je še vedno valovito okoli dimnika, kot Padra in wolf umešana okoli kabine. S časom, ko je stikalo ga vrne v prvotni položaj, Padra je že odprl vrata tovornega avtomobila in pomagal ljudem.
  
  
  Ih je bil okrog dvajset, nekateri z zasilnih povoji, nekateri podpira dve drugi. So bili štirje ljudje levo v avto: jih je bilo ubitih, ko so vojaki streljali na nas.
  
  
  Sofia in Arvia ni bilo ranjenih. So prišli teče z mene. "Nick," Sophia imenuje. "Kaj se je zgodilo? Kaj je bilo, da hrup?'
  
  
  Hitro sem jim povedal, kaj se je zgodilo na mostu, kjer smo zdaj, in kaj so naši načrti so bili.
  
  
  "Vendar nimamo veliko časa," je rekla. "Moramo priti do letališča, preden vlak je odkril in izslediti. Mimogrede, je še kaj za jesti tukaj?
  
  
  - Prebivalci našega mesta imajo eda z njimi. Prepričan sem, da se bom z veseljem delijo, " Arvia je dejal hitro.
  
  
  "Arvia in sem prišla do dogovora o vas," Sofia je rekel ponosno.
  
  
  'Znanstvena fantastika. Vendar boste morali, da mi poveš, pozneje, ko bomo imeli malo več časa. Zdaj moramo iti, in sem lačen. Iskreno kot Prince, in veš, kaj mu je všeč, ko je lačen.
  
  
  Kmalu zatem, je Padra in jo vodil skupino, ojačanje sami s hrano iz kmetje. Kot smo hodili, smo jedli kruh, zelenjava, jajca, sir, in prekajeno jagnje. Smo fed Princ, malo po malo, da ego blizu nas, stran od drugih. Sem se bal, da bi ga prestrašil ih, vendar se je zdelo, da so sprejeti ego v ugodnih skupaj z vsem ostalim v tej čudni odyssey, Prince, ki Je bil malo uporniški, ker emu brez mesa, ampak na srečo je všeč sir.
  
  
  Odšla sva, kot se je tiho, kot je mogoče skozi zapuščene ulice spalna mesto, vendar je rezultat prestrašeni kmetje naredili veliko hrupa. Več ljudi me je vprašal, zakaj smo bili nastanjeni v Metkovich, in bilo je precej prekleto težko odgovoriti. Njen, čeprav Sam ni bil tako prepričan.
  
  
  Opusen in Ploce so tako blizu Jadrana, in tam bi bilo veliko lažje,, da bi našli čolne za brezplačno potovanje v Italijo. Vendar ob predpostavki, da mi je živ, in vedel je, da je Padra je imel prav, ko je rekel, da bi verjetno vodijo v težave v teh mestih sami. Tako so resort in mesta ribolov z populacij nekaj sto duš in mala zavetišča znotraj ali zunaj. Tam so odlični poti, ki vodijo tam, ki je v tem primeru bi bili v slabšem položaju za nas. Ih ribiški čolni so bile družine čolni, premajhna za vse nas. Moramo ukradel trajekt, ki teče med Ploce in Trpanje in tveganja prehodu na nen. Sem dvomila, da bi kdaj bo mogel mimo mimmo z Wasp-razred Ministrstvo za Zunanje zadeve, patruljnih ladij.
  
  
  Ne da Metkovich je tako velik problem. To je relativno velika mesta, ceste, železniške postaje in pomemben poslovne stavbe. Zgrajena na mestu, kjer se Reka Neretva odcepi v peščenih delta z dvanajstimi kanalov, Metkovich ima veliko sveže vode. Vendar pa je v dvorani, v bližini borovega gozda, bele plaže in modro obleko Dalmatinski obali. To je starinska mesto, in vse, kar se zapre ob 7: 30 pm. Radio Beograd gre off zraka ob polnoči, ko se je mesto ni več na svetu.
  
  
  Pomanjkanje nočno življenje se nam nevarno sumljiv. Kratki avto, radoveden policist, samoten ki so zašli, privesti v hoje in smo odkrili. Mi ostal v senci in odšla po ozkih ulicah. Na neki točki smo se izgubila in končala v mestnem trgu. Gradska vilecnica, mestni hiši, je ena od Metkovic je nekaj turističnih znamenitosti. To se vleče skozi celotno lestvice arhitekturne sloge. To je delno Romanska, z Gothic in Pozne Renesanse tla in vrh, ki se lahko najbolje opišemo kot Avstro-ogrske greben. Edina stvar, ki manjka tukaj je turški krojačev, ampak nekaj ulic stran smo opravili mimmo mošeja, zgrajena leta 1566, v času Sultan Sulejman Veličastni.
  
  
  Nisem tu ustavi za minuto, da občudujem vse te lepote. On ni zapustil skupino, da bi lahko obiskala svoje stare, dragi prijatelj, vizitko osebe, ki je imel obvesti me o vojaški na Evan Karak zahtevo. Ne, da nisem bil v skušnjavi, da bi plačali to obisk, vendar sem bil na čelu veliko ljudi, ki slepo so mi zaupali, da bi dobili ih iz težav živ. Žal, ji omele nam je dal ne vem, kaj storiti, ko smo prišli na letališče.
  
  
  Smo šle čez steno, na drugi strani mesta. Vse Jugoslovanska mesta se zdi, da so neke vrste stene ostane od dni, ko je vojne bilo lokalna zadeva. Smo prečkali odsek močvirje in ozki trak iz Sredozemski piling, ali macchias, oljke, fige, in rožmarin. Na koncu sva prišla do pokopališča, in na drugi strani, Padra zagotovljeno mi, smo lahko videli ravninah.
  
  
  Cerkev je pogledal, kot prizor iz starega Dracula film. Bilo je temno; opuščeno območje je bilo polno uničil skulpture in mrtvih dreves. To je bil imenovan Kapela Blagoslovljena Ivan Ursini, Kapela Blagoslovljena Ivan Ursini. To je bilo dovolj, da čez staro pokopališče, da bi stari Ivan kurjo polt . V nagrobniki so datirane dolgo nazaj. Bilo je še nekaj ostane, nagrobniki na Bogumils, verska sekta, ki se je razvil v gore, Bosne in Hercegovine v Srednjem Veku. Očitno je, da ste bili v nevarnosti, da naročnik neke vrste verski gobavosti, ker pol časa nisem vedel, kaj je bil jok glasneje, veter ali ženske Jzan.
  
  
  Prišla sva na dolgo, tesno skupina Macchias, po kateri smo lahko videli daljni, misty luči. Smo stisnemo skozi undergrowth, in tam je bilo na letališču, tako kot Padra obljubil.
  
  
  Dosegli smo prod cesti, ki vodi neposredno na vrata. Vrata na dell sam ni bil nič več kot luknjo v ograji okoli polja, s stojnico na eni strani in nekoliko večje stojnici na drugi. Stražar je stal v manjši eno, in nekdo je odrivanje v večji, tako na področju, je bila več kot zaščitene. Za mene, je bilo letališče. Sestavljena je okoli dva 2,000-meter vzletno-pristajalne steze, seka v ozki X obliko. Na koncu vsake steze, na vratih strani, je bila dvonadstropna kontrolni stolp prelito z anteno in radar. Tam sta bili dve hangars zraven stolpa.
  
  
  Od tam, kjer sva stala, je bilo nemogoče, da povem, kaj se je dogajalo na igrišču. Bilo je več IL-14s in več RT-33s bližini hangars, vendar preostalih letal bilo nič več kot nejasna črno oblike parkiran vzdolž oboda ograjo. IL-14s in RT-33, ki nam je bilo, da nas je kaj. Moje upanje je bilo pripetih na napravah, da nisem mogel ugotoviti še, kar je pomenilo, sem imel, da se približajo, da vidite, kaj so bili, kot se okoli mene .
  
  
  Vzdevek...'
  
  
  Njo, se obrnil. Arvia je prišel do mene in nežno dotaknil moje palico. "Nick, če ne bomo dobili v Italijo živ..."'
  
  
  "Bomo dobili tam, Arvia," sem rekel, prehod moji prsti v tišini. "Ni važno, če mi lahko to naredil, ali ne," je pouted z žensko logiko. — Želim, da ti povem nekaj." Gospa Milan in sem pomislil na dolgo in široko o situaciji in se odločila, da je najboljša stvar, ki jo lahko naredite, je, da...'
  
  
  'Dol! V Padra nenadoma hissed. Vsi smo se udaril ob tla, tik pred Skoda Jeep raztresena mimmo, manj kot meter stran. Jeep ustavil ob straža, ki je govoril na kratko s tremi moškimi, v džip. Nato Jeep začele spet in potegnil do stolpa. The security guard v veliki hiši ni niti premakniti.
  
  
  Razburjenje je zdelo, da prekine Arvia je vlak misli. Sedela je gor, utripa in užurbano odstranitev rezila za travo iz njenih las. Preden je lahko dobili nazaj, kaj je hotela reči , Padra me je vprašal, " Kaj pa zdaj, Carter?"
  
  
  "Smo napad policisti in pojdi notri."
  
  
  "Jaz sem resnično veselimo na to. Toda kako?'
  
  
  Mislil je resno za trenutek. Končno, "je rekel," commando napad s preusmeritvami. Ima kdo kos sira?
  
  
  V Padre in sem šel počasi po makadamskih poti mimmo dežurni stojnicah, Prince, ki je poleg nas. Nato smo naredili s krožnimi gibi stojnici. The security guard v veliki hiši, bi opazili, nas, ampak od tega, kjer smo zdaj, smo lahko videli Ego je ustnice se premikajo v zadovoljno, ki smrčijo.
  
  
  Nekaj metrov od kiosk, stala je s svojo roko na Padra je ramen. On je takoj ustavil, tako da lahko njen šepet v emu, " jaz bom prvi. Ko sem dobil človek, od tam greste na druge guardhouse.
  
  
  "Ga ne bo nikoli zbudil iz svojih sanj," je Padra napovedal. "In potem bomo dobili na letalo nekje?"
  
  
  "Ne katero koli letalo, se bojim. Potrebujemo, da bi našli enega, ki lahko sprejme vse nas, vendar ne tako velik, da smo morali celo ekipo piloti.
  
  
  — Ste dober pilot?"
  
  
  "Tako dober voznik, kot ste."
  
  
  Ne verjamem, da je bil preveč zadovoljni s tem, da odgovor. "Povej mi," je dejal tiho, " kaj naredimo, če ni tako letalo?"
  
  
  "Hash," sem rekel,"mi lahko samo upam, da."
  
  
  Smo splazil proti dežurni dokler smo bili izpostavljeni za njim. Ni bilo avtomobilov v očeh, št gibanja na igrišču. Njej, Padre prikimala, in je pokimal proti revmatizmu, da mi sporočite, da je bilo storjeno dejanje. Zapustil svojo puško z eno od drugih moških. To je bila zaposlitev za brezšumno nož ali neslišno kljuko.
  
  
  Sem podrgnil kos sira iz knežje nos, ki je potekala ego je dovolj dolgo za njim, da bi razumeli, kaj sem počel, in nato je vrgel ego čez guardhouse na vzletno-pristajalne steze na drugi strani ograje.
  
  
  Volk dived za sir, mimmo dežurni.
  
  
  Človek je prišel ven, da vidim kaj se dogaja, in sem prišel za njim. So časi, ko moraš iti bos, in to je bil eden tistih trenutkov. Njen prejel majhno korist od presenečenje. Napad je prišel tako kmalu po knežje mad izlet, da stražar ni niti dvigniti svoj MEČ, kaj šele neposredno njegov ego v pravo smer. On ni me slišijo, dokler ni bilo prepozno. V dežurni obrnila, in videla sem jezen, radovednost na obrazu spremembe presenečen razumevanje. Nato emu zmanjšala svoje grlo s svojo dlan, in ego oči vrnil pod njegovim pokrovom. Bila je vlekel nazaj v guardhouse za Ego, preden je lahko udaril ob tla. Njegova tukaj ego ego 64A in ego M57, Jugoslovanski različici ruske Tokarev M1933 puško. Njen ego je tudi pobral debele volnene nogavice in čevlji. Imel je večji noge, kot sem storil, vendar sem bil vesel, da. Moje noge so bile zelo otekle in strašne bolečine. Na drugi strani vrata, Padra že poskrbeli za spanje stražar. Njegov hrbet je bil za mano, in sem opazil, da je bil odločanja strele-hitro gibanje z desnico. Nato je stopil nazaj, in je videl, da je stražar je bil še vedno v svojem mestu, samo ego cilj je bil zdaj nekoliko znižala na prsih, in prsih, ki je bil prepojen s krvjo. V Padra pridružil mi, tudi oboroženi. "Pustila sem jaz vesel, "je dejal." Zdaj ima dva režal rta je. Ste našli ravnino še?"
  
  
  "Ne še.'
  
  
  Celotno področju bi lahko videl zdaj. Njo, pogledal je na njegovem koncu, molili, da smo bili srečni. Tri Goshawks, drugo RT-33 skupina, razbitine C-47 trup, drugo Il-14, in par Alouette III helikopterji so se vrstijo v vrsti. Nič takega.
  
  
  Njen, lahko čutim nezadovoljstvo raste v mojih prsih. Jeza na to, da tako blizu, pa tako daleč, tesnobo na vedo, da sem imel napeljevale nedolžnih ljudi k uporu, samo da bi našli, da je cesta dosegel mrtev.
  
  
  Potem pa je videla, ki je najbolj oddaljen kotu na letališče, kjer je Sergej je bil najšibkejši. To je znano letalo obliko. Zdelo se je nemogoče, ampak tam je bilo: z Il-2, twin-motor transportno letalo.
  
  
  "Hash, dobili vsi tukaj, in hitro."
  
  
  V padra je korak naprej; je preveriti, da je pot, je bilo jasno, potem swung kavelj. Grmovju na drugi strani ceste so bili že za premikanje, in so ljudje, ki prihajajo iz vse okoli njih, ki teče iz vseh smeri, da se nam pridružite.
  
  
  — Si poišče napravo?" V Padra vprašal.
  
  
  "Morda," sem rekel, režal. "Ruska različica DC-3". Sem čez polje in vsi so me.
  
  
  Tam so bili mnogi presenečeni, izgleda. Bilo je le nekaj ljudi, hoja na terenu, in nismo mogli videti, kot smo bili tam zakonito. Ampak, očitno, Jugoslovanske vojske, je isti kakor vseh drugih vojsk: nikoli tja kot prostovoljec, in ne motijo nikogar. Poleg tega je pestra brigade, ki so korakali na letališču je bil zamudil z varnostjo.
  
  
  Smo opravili Yastrebki, S-47 in prešla pod velik IL-14. Njen je bil zagnan v sprednji, in skupine so me v neurejeno linije. Sem mislila, zakaj je njegova teče, ker skoraj neizogibno je IL-2 je mogoče razstaviti, zmanjka goriva ali igrajo tako igro baterij. Niso proizvodnjo Il-2 za skoraj dvajset let, in to ne more biti ploven, to preprosto ne more biti. Vendar sem vedno teče. To je bila naša edina priložnost. Ko je dosegel IL-2, je jenki odprite vrata in potisnil vsi notri.
  
  
  — Ti si ne prihaja?" Sophia vprašal, ko je letalo.
  
  
  "Tako iskreno."
  
  
  "To je grozno," je pritožil. "To je nagnjeno, in ni stoli v nen."
  
  
  "To je tovorno letalo. Stoli so odstranjeni.
  
  
  Sem hodil po njej, pada blazine na sprednji kolesi, poskuša spomniti, kaj sem vedel Il-2. No, to je bilo v bistvu spremenjeno Dakota; 95-stopala peruti, 64-stopalo dolžina, 12,5 ton allen, a 1,800-konjskih moči motorja kit, z zgornjo mejo 16.000 metrov, in hitrost 140 vozlov, ko emu je bilo na svojem repu. Ampak to letalo bo nikoli letenje, ne v tako utrujen država, ne z oksidira krila in pike puščanje hidravličnega linije.
  
  
  Vendar pa je bila zraka v pnevmatikah, kar je bil dober znak, sem mislil, dokler se nisem spomnil, da nizozemci so se nekoč shranjene v drugi Svetovni Vojni borec letalo za odvajanje a polder, katere pnevmatike so bili tudi pod pritiskom.
  
  
  Njen tekel nazaj na dan, in se vkrcali. Mislil je, grimly, da z vsako srečo, bi prav lahko začnete tiste motorje. Če bi se obrnil, bi jih lahko zaslužili denar. In če so delali, lahko sem nekako dobil prekleto avto gor v zrak, če nihče ni bil potiskajo tiste throttles prevečkrat, ali plujejo tudi večkrat z preveč polnjenja ali preveč nizkih vrtljajih.
  
  
  Njo, ki je šel v kabino. Z IL-2 nima tricikel, podvozje, zato je nagnjena na rep. Dal vsakogar nekaj dobro-kar pomeni, spodbudnih besed, čeprav ni imel veliko upanja, in zaprta, zavese za njim. Ko je njen oče obrnil, je sedel na pilotovem sedežu.
  
  
  "Počakajte, Haše. Je trznil svoj palec na desni. "Vse prav," je rekel in se gibljejo na desnem sedežu.
  
  
  — To pomeni, da ste shoveling žerjavici ta čas."
  
  
  Kabina je bila ozko, utesnjen kabinet z drobnim windows. Je zdrsnila v pilotovem sedežu in zrcaljeno nekaj stikala. Kot pri večini rusko-iz letala, instrumentov, ki so postavljeni nazaj, tako da sem moral preučiti plošča iz desne proti levi. Vendar so luči, ki sije pravilno, in izstrelil puščice navzgor, kar pomeni, da sem imel dovolj napetost, tlak goriva in zraka vzorčenja. Šel sem skozi začetkom operacije, yanking je throttles, ventila goriva, in vse gumbe in ročice, kjer bi morala biti v DC-3, molitev obupno, da je bilo dovolj za to polje.
  
  
  Nenadoma je iskalnim je sijalo na naš trup, oslepitev, ki mi je razbil skozi vetrobransko steklo. To je bila lahka, puška, intenzivno iskalnim z ozkim snopom, da nadzorni stolp, ki se uporabljajo v cestnem manevrov. Je osredotočena na nas, in tam ostal.
  
  
  "Samo glasovanje," je njen Oče je dejal. "Bili smo odkrili."
  
  
  "Blagor Arnir! Kaj zdaj?'
  
  
  "Moli," emu ji je, kot je pritisnjen gumb start. Levi motor je začela tresti, in ko se je hrup dvignil na visoko, stalen tarnajo, je vključen v Mrežo. Propeler vklopljena, je njen ego sama sebi in pod nadzorom dušilke . Plameni izbruhnili okrog izpušne cevi, in Padra shuddered.
  
  
  "Ne skrbi," jo je poimenoval po din. "To je v redu. Ne skrbite o tem, Jeep, ki prihajajo k nam.
  
  
  A Skoda, pakiran z vojakov in orožja, strel čez polje v smeri stolpa. Padra je že prišel gor s svojega sedeža in je strmel iz moje okno, ki je malo težje mi je, da se obrnejo na desni motor. Ego je porinil njeno stran in rekel: "Vzemite vaše orožje in sprejmejo svoje može, da ih stran od nas." Rabim nekaj minut, da se ogreje na motorjih.
  
  
  Stekel je ven skozi zastor brez besed k nam. Motorji sneezed in raztresena, ki je bila skupna za avtomobile, da je čas. Kolikor sem vedel, ti so bili običajni zvoki za Shvetsov motorjev. Luč blinked, ki označuje, da zadnja vrata so bila odprta, in dve luči ste jih dobili na kar pomeni, da žrela nad krila so bila odprta. Nisem slišala nobenega hrupa, vendar sem videl, Jeep spravilo nasilno, in več vojakov je padlo iz nje.
  
  
  Nisem imela izbire, ampak da ostanejo, kjer sem bil, in počakajte, da se motorje, da se ogreje. Temperatura je bila narašča tako počasi, da sem se začel spraševati, če bi kdaj bi lahko dobili od tal.
  
  
  V Jugoslovanov planila proti nam, namenjene me, motorji, in pnevmatike. Padra in Ego je moški boril nazaj s svoje puške in 64A brzostrelka puške, ki mi je iz sentries. Nekaj vojakov se potrudil, da pristop, ki se ustavili v svoje skladbe, vstal in pogledal okoli, kot če bi pozabili nekaj. Potem so prepognjen na pol na asfalt. Jeep circled, streljanje neprestano. Drug jeep z okrepitve prispeli na Angara . Vedno je bil ob izven zdaj ali nikoli.
  
  
  Postavil je zavihki za dvajset stopinj, potisnil nadzor naprej, in sprosti zastraševanja. Smo začeli gibljejo. Smo se obrnili na vzletno-pristajalne steze. Pogled na kazalniku veter, mi je rekel, da smo bili postavka v napačno smer: imel sem pošteno veter in bi se obrnil, ampak nisem bil tekoč, da to storite. Dovolj sem imel težave pri ohranjanju to polje pokonci, kakor se je zdelo, da so razvili grdo navado, da se vleče v desno. Nato je spomnil, da so bili ruski motorje, ne Pratt and Whitney, in da so jih vrtijo v nasprotni smeri.
  
  
  Tla hitrost poveča na minu, nato številke petnajst. Instrumenti prišel do življenja; senzorji zdelo normalno. Spet letalo je potegnil desno, in spet je bilo voziti po voznih poteh z repom krmilo. Nit vzletno-pristajalne steze, loomed zelo blizu. Se je vrnil tlaka. Letalo je bil pripravljen, vendar še vedno ni mogel vstati. Bog, izgleda, da bomo morali iti v Italijo, ne letijo.
  
  
  "Drugi Jeep je bil, ki prihajajo naravnost na nas. Ego voznik je bil očitno nekaj manijak, ki izogniti glavo na trk. Dva moška popravijo gor noro, od zadaj, streljanje okoli svojega orožja na motorjih. Nos za IL-2 je bil že gor, tako da sem lahko gledal, kaj se dogaja, a hkrati biti boljši cilj. Motorjev je tulil, in beli plameni strel iz izpušnih cevi.
  
  
  Jeep se je začela na cedilu kot voznik poskušal, da bi se izognili predstavnica nami-ja v zadnjem jarku poskus. On strel na letalo in čutil je ravnina, ki vibrira, vendar je bilo prepozno, da bi dobili ven in preverite, kaj se je zgodilo. Vzvod trznil nazaj, in na obzorju je izginil. Smo bili prosti.
  
  
  Obdržal sem, da pritisnete levo krmilo, da se premaknete na desno, in smo letel nad koncu polja, več kot sto metrov nad tlemi. Svoj vzpon je bil strm, na zelo poševnim kotom skoraj kilometer. Potem je usklajena njen ego, in swerved na levi. Ko je bil njen plujejo pod kotom, njen videl akcije na vzletno-pristajalni stezi. Nekje, kjer njen je razdeljena brezplačno, ogenj, je bila divja. Jeep mora imeti valjani več in vnel.
  
  
  To se povzpela do višine 35.000 čevljev, vodil zahod-jugozahod, nadzorovano hlajenje in zravnal izven ravnine. Zdelo se je, da smo imeli udoben potovalni hitrosti okoli 100 vozlov, in kako bi ga dobil iz celotnega zračnega prostora Jugoslavije, sem še vedno želel, da se znebite opravlja letal. On bi se lahko povzpnemo malo višje, vendar še vedno ne dovolj, da bi se izognili obalnih protiletalskih in s-2 baterije. Poleg tega ljudje v hrbtu so že hladno dovolj z vsemi tistimi, polkna odprejo. Če bom vzpenjanja višje, jaz bom samo, da jih slabše.
  
  
  Pogledal sem iz strani zaslona, poskuša priti moj ležaji, vendar nisem mogel videti ničesar. Vendar pa je v splošnem smislu, moja smer je pravilna, in sicer to ni res pomembno. Prej ali slej bomo dosegli Jadranske obale, nato pa Italija.
  
  
  
  Poglavje 12
  
  
  
  
  Zavese fluttered tako nasilno, da nisem obvestilo Padra vnesite kabine znova. Nisem videla, dokler ni dobil navzdol v kopilot sedež. Tam je gledal v tišini, kot izpušnih plinov spurted iz okoli desni motor. Po trenutku, se je obrnil k meni. in je rekel, v strangled glas: "še nikoli nisem letela prej."
  
  
  "Ne skrbi, Haše. Včasih naredimo nekaj za prvič.
  
  
  — Kje bomo v Italiji?
  
  
  — Ne vem, bomo letenje na najbližji airstrip. Morda Pescara ali dlje navzgor na obali, v bližini Bari. Glavna stvar, ki zdaj je, da smo izginejo po zračnega prostora Jugoslavije. Takoj, ko bomo dobili mimo Palagruga Otokov, bomo dobili proč od njih.
  
  
  "Igra se bo zmagal." On naj izražanja zdrsne skozi njegov ego usta. 'Sliši se dobro. Kako dolgo bo trajalo, nam to storiti?
  
  
  "Štirideset, štirideset in pet minut. Dvakrat toliko, še preden italijanski obali. To je, če nimamo nobene nove težave.
  
  
  "To ne bo zgodilo," je dejal samozavestno. "Smo zapustili naši sovražniki zadaj."
  
  
  "Vsaj ne na Metkovich je. In njo, dvomim, da jih bomo poskušali prestreči nas nad zemljo, kjer je lahko preveč priče v napad. Ko pa smo nad morjem, smo lahek plen za vse, kar bodo pošljete navzdol Castel Stafilich.
  
  
  "Kakšne so možnosti, če ne ti?"
  
  
  Povedal sem emu resnico. "Približno enako kot Aptos je."
  
  
  "Ahh," je rekel nežno. Potem ko začasno ustavite je vprašal: "zakaj Potem ne bomo letenje nižje, da bi se izognili ih radarji?"
  
  
  "Sodobna radar zazna letalo skoraj iz nič metrov stran," emu je pojasnil, da je njen. — Malo pameti bo povejte jim, kaj naše letalske poti je: najkrajša pot, po vsej državi. Ne želim, da gredo vse nižje, če jih napada in imam za manevriranje, ali če gre kaj narobe, in moram poskusiti načrt. In približno za ljudi, ne želim iti višje."
  
  
  Je pokimal v razumevanje. "Je mraz v hrbtu, in nekateri ljudje se bojijo smrti zaradi pomanjkanja kisika."
  
  
  "To je ni ravno sredi poletja tukaj," sem growled. — Pojdi nazaj in jim povedal, da ne umre. In povejte jim, da dihati skozi svoje roke, če je veter premočan pred njimi.
  
  
  Preveril sem ji senzorji znova, vendar je bilo vse v redu. RPM je ostala enaka, tlak in temperatura olja so še vedno na desni rdečo črto. Motorji še vedno zvenel, kot so tek na običajen let.
  
  
  Pogledal je navzdol, kot obale postal niz luči, dim luči nekaterih obmorskih mest in ribiških vasic. Velika siva prostranstva Dinarskega Alpah je zdaj za mano in pred menoj je ležala velika, gladko sipine dolgočasno vode, Adriatic puščavi. To je bil krvavo mokri tam, ampak od tu je videti kot peščena puščava. Staro letalo hranijo bučanje, in je bil skoraj začne verjeti, da mi je uspelo.
  
  
  Nato pa sem slišal nekoga hihitala. Obrnil se je, da vidite, Sofija in Arvia stisniti v kabino. Volk je bil z Sofija, in da je bil videti kot zadovoljni, saj živali lahko."
  
  
  "V desetih ali petnajstih minutah, bomo vsi lahko diha lažje, in noge bo lažja."
  
  
  Ženske giggled in jostled na okna, da pazi. Pogledal sem na Sophia, in spomnil, ošaben, disdainful ženska, ki sem jo prvič srečal, in vse, kar sem lahko naredil je bil obrnil in tresti, moj vodja. Ona bi raje umrl, kot pa priznati, da je bilo nekaj mehkega in ženskega o njej. Vendar je bil očitno prisoten v njej, v skriti obliki.
  
  
  Pilotski kabini nenadoma se je začela tresti, nasilno, kot če velik roko je zgrabil ravnino je rep in je bilo tresenje ego, kot tudi. Flash srebra trenutek mimo okna Sophie je poudaril in poletel na gori nas z ostro trobljenje iz zraka vzorčenja.
  
  
  Se je boril z volan in pedala za odpravo morebitnih sani, nato pa se zazrla skozi okno znova. Nisem je res treba, da: sem vedel, kaj je bilo, in jaz tudi nisem vedel, kaj drugi srebro flash bila visoko nad nami.
  
  
  "Sofija, Arvia, pojdite nazaj na druge. Hitro. Povej jim vse lesti nazaj, kolikor je mogoče, trebuhu nizko in vodenje njihove glave navzdol.
  
  
  Ti si tisto, kar sem rekel. Njo, pogledal Padre. On je imel rakete, da bi on našel na letalo v svoje roke, kot zaskrbljeni jezijo nagubana čelu. "Težave, kajne?" je dejal, predajo me nekaj rakete.
  
  
  "Pridi," sem rekel grimly. "Kup industrijskih skupin".
  
  
  Mig-21-F, če sem natančen. Fishbed na Mach 2.2 z Atol zrak-zrak raket pod svojimi krili. Najboljše, da Jugoslavije, ki je v ponudbi. Dva izmed njih so do pred dvajsetimi-year-old, neoborožen propeler letalo.
  
  
  "Kaj naj storiva? Ne bi smeli gremo nižje?
  
  
  "Visoko ali nizko, ni važno. Ko pa so dobili v bližini, Razpršitev, svetlobe toliko rakete, kot ste lahko in vrgel ih skozi okno.
  
  
  "Jaz ne razumem.'
  
  
  — Nimam časa, da pojasni. Gredo na glasovanje.'
  
  
  Ravninah letel v široko, swooping loka, ki naj bi bili tik nad naše rep. Tuljenje, je letel, svoje krilo nasveti skoraj dotika v fantastično investicije.
  
  
  "Zdaj, Hašiš," sem zavpil. "Vrgel ven tiste rakete."
  
  
  Njen preveč sveti rakete tako hitro, kot bi ga lahko in vrgel ih okoli okna. Ona bi bilo zaželeno, da imate pištolo, Natalia, ki bi premaknite svetilniki proč iz letala. Toda preden bi lahko bilo reloaded in opravili Padre je ego, Mig je bilo že preveč blizu.
  
  
  Za nas, štiri majhne eksplozije izbruhnili okoli Mig ' krila. Kot sem že mislil, so bili streljanje na vse nas okoli Atoli. Rakete so hitrejši, večji, in neater kot puške. V atoli je prišel k nam kot Mig poletela gledati neverjetno ognjemet, nedosegljivo. V nadaljevanju nas, rakete planil v belo-hot plameni, searing naša krila in bellies. Izstrelki zasvetil čez nebo, potem eno po eno dived navzdol, stran od ravnino, po raketa, ki spadajo svetilniki.
  
  
  "Kaj... kaj se dogaja? Padra sopel, usta visi odpri.
  
  
  "Atoli privlačijo toplote, in pekoč občutek rakete oddajajo več toplote kot izpušnih naše stare motorje." Emu je pojasnil. "Včasih se malo zastarela, je prednost."
  
  
  Rakete so odpustili, ki je daleč pod nami, na tako imenovane cilje v smeri Jadranskega Morja. Pa izginil pod površino, in trenutek pozneje morje eksplodirala v kroglice oranžne plamen in sikajoč bele pene.
  
  
  "Ha," je Padra je vzkliknil. "Mi je uspelo. Smo izvlekli svoje zobe."
  
  
  "Misliš, da je tako," sem rekel flatly. "Mig imajo več fangs, in oni so se že vračali z naslednjo ugriz."
  
  
  Dve Jugoslovanov so bili samo dve srebrni pike za nami in so bile hitro približuje. Je obrisal ji earlobe s svojo rokav obrišite proč znoj, poskuša misliti. To je bil izdan s plinom, in smo se začeli spuščati v široko, strma stran. Moje roke so bile mokre od banke orodja. Tri tisoč metrov in manj.
  
  
  "Tako da smo izgubili ih," je Padra je vzkliknil.
  
  
  Ego-naivnosti lajšanje napetosti in narejen mi smeh. "Je privezan kozo, ki ima tudi boljše možnosti proti Prince, Haše. Ampak, če smo, da se potopite, ne želim, da padejo predaleč. In morda, samo morda, sem lahko imajo svoje off ih dovolj dolgo, dokler ne bomo čez mejo.
  
  
  - In če smo prišli iz italijanske zračnega prostora?
  
  
  "Morda Mig ne sledite nam potem."
  
  
  Na višinomer preberite 2500 metrov, nato pa leta 2000, ter nato še naprej spušča. Upal je, da če Mig napadel, bi to storite zdaj. Če jih ni, je lahko v eni preko njih z nami.
  
  
  Toda borci ostal v ozadju, kot če dimenzioniranje nas gor. — Kaj delata?" V Padra vprašal nervously. — Zakaj niso prihod?"
  
  
  "Ti bom naredil dovolj hitro. Morda boste risanje veliko, da bi videli, kdo je na prvem mestu.
  
  
  Levi eden je šel ven na tek za trenutek, spet v klasični slog. Počasi, vendar v resnici, je projektil, kot nad nami, spušča pod kotom, da naše rep. V velikem strani pa, sem se obrnil za 180 stopinj, upočasnjuje toliko, da je moj merilnik hitrosti vel tik nad kritično vrtljajih. To je povzročilo pilot Utripa, da se potopite malo bolj strma. Vendar Mig-21 je manevriranje letal, in nismo izgubili izpred oči, vse za minuto. On je prišel z liže za nekatere neposredne zadetka.
  
  
  "Mitraljezi. . V Padra se je začelo.
  
  
  "Orožja, Hašiš," ego popraviti. "S to staro prsih, nekaj blizu dosega napadi so dovolj, da se popolnoma strga nas na koščke."
  
  
  Vodilno bombardiranje sledi. Trup je bila posejana z sito, in krila so bile napolnjene s pestjo velikih lukenj. A oslepitev flash svetlobe, ki osvetli znanja kabini. Ledeno veter howled skozi razbili vetrobransko steklo, in gost, črn dim se je začel billow čez armaturno ploščo. Z IL-2 trznil strmo.
  
  
  "Nekaj storiti," je Padra nagovoril me. — Potem je nič ne moreš?"
  
  
  Je zgrabil vzvode, molite, da so bili še vedno delajo in da so še vedno delajo za drug drugega. Samo ena drugi...
  
  
  "Da," je revmatologom zakričal na njo. 'Zdaj!'
  
  
  Pritisnil navzdol na krilce ročico in jenki ročice v naročje, ki sprošča vse plin. Ladja shuddered do kosti, poskuša vstati, nenadoma jerking svoj rep v nemogoč položaj.
  
  
  Za trenutek, je načrtovano, da letenje nad nami in se potem vrnejo v krogu, vendar letalo pripeljalo do njegovega pojmovanja. Tam je bil oglušujoč howl kot pilot poskušal narediti strmi vzpon da bi se izognili trčenju z nami, valjani več od zastavo dovoljenja za izvajanje in strel plameni v naše obraze. Mesečini je sijalo na srebrnimi krili, kot posadka boril za nadzor ravnini. Ampak, ker je ego, hitrost in naše višina — bili smo zdaj na 1,500 noge-ne bi bil višino in prostor, da je tako.
  
  
  Boj je bil kratek. Sodobno borec jet je bil napotil proti ramshackle rudarstvo, in modernim orožjem dokazal svojo neučinkovitost. Je zamrznila, ne more pridobiti višino, kot morje rose, da ga sprejme. Kupola je letel nazaj, in helmeted številke besen planil ven. Letalo je nato strmoglavilo v Jadransko Morje.
  
  
  Nasvet krilo zadel val in je zavrtel okoli v zraku, dokler ne drugo dejavnost, ga prijela in mu obrnil glavo navzdol, v globel val. Tam je ležala, up trebuh, kot mrtev galeb s svojimi krili iztegnjeno. Počasi je začela potapljati.
  
  
  Imeli smo svoje probleme spopadati z, vendar to ni bilo mogoče storiti brez Padra je navdušeno zavpije. "Smo strel navzdol ih! Hej, Carter. Kakšna šala.'
  
  
  "Seveda, to je šala," sem snorted grenko, še vedno opleta gasilni aparat. "In seveda veš, kdo je zadnji smejali?"
  
  
  Kabina se je obrnil k mokro indijski oreščki, kot je letalo poskušal ravni in pogasimo ogenj. Celotno ravnino, ki je bila posejana z luknjami, in pravico motorja trznil nasilno, injekcija mastno dim. Plameni polizala na dovodi zraka in charred krilo, ali kaj je bilo, levo je. Spraševal se je, grimly, kako veliko naših potnikov je bilo mrtvih ali ranjenih okoli nas.
  
  
  "Padra, pridejo nazaj in videli, kako so naši ljudje počnejo," je zavpil, da nad njo thunder umirajočega motorja. Njen je bil besen, ki delajo na motorju je za gašenje požara, gašenje požara v desni motor s peno. V padra vstal s svojega stola in je zgrabil za zavese. "Pa,... lahko storimo sedaj?
  
  
  "Mi smo še vedno na istem motorju," emu ji je naglo. "Če bi lahko pogasimo ogenj . Vendar pa je še vedno, da drugo točko.
  
  
  "Mi ne more ... ?
  
  
  "No, to je šala deluje le enkrat. Poleg tega, da nimamo več moči, da to storijo. Pohiti!'
  
  
  Ni želela, mu v kabini poleg mene, ko je nit prišel. Ki je, zakaj se uporaba blindfolds v usmrtitev. V drugem trenutku, emu je bil že v položaj, in emu ni bil ovira v ego igra kot drugi. Z neizprosno natančna, da bo do nas. In nihče okoli nas, bi rekel, še enkrat.
  
  
  To je bila izravnana, ki jih ni motor, padalstvo nekoliko za ohranjanje hitrosti, hkrati obrezovanje krmilo za ravnotežje na neravnem vleko levi motor. Trenutek obrnil za napade.
  
  
  "Poglej," je Padra je vzkliknil. Šele nato, da sem opazil, da se mu ni sledila moja naročila. Bil je še vedno stal poleg mene. "Poglej, tam je več priti."
  
  
  Je pokazal skozi razbili vetrobransko steklo. Imel je prav: bilo je šest več lovce, ki letijo v,. Za split drugi, strah clenched grlu, in potem sem ugotovil, da ni bilo utripa. To je bil pol squadron G-91Y Fiat borci z zeleno-belo-rdečo značko italijanskih Zračnih Sil.
  
  
  "Oh, moj Bog," sem rekel. "Mi smo v tujini."
  
  
  — Bo drugo letalo še vedno napadli?" Je še vedno čas.
  
  
  'Ne vem.'
  
  
  Sem imel moj dih, se sprašujete, kako Padra bi na koncu njegov napad in tveganja mednarodni incident. Instant bi leteli v krogih okoli starejši in lažji G-91Y. Je razumel, zakaj je G-91s je letela tukaj, ne F-104s. Bi lahko začela s travo vzletno-pristajalne steze v bližini.
  
  
  Italijansko letalo približal, nejasne čez obzorje. Je obotavljal za trenutek. Potem je nenadoma ustrelil gor in izginil v daljavi.
  
  
  "On je, ki prihajajo nazaj, Carter," je Padra je dejal v davila sob. "On je, ki prihajajo nazaj. Ali to pomeni,...
  
  
  "Ja," sem rekel, režal. Obrnil se je na navigacijske luči, gramofon, nato pa se obrnil na radio.
  
  
  "Da," ji emu je dejal. "To je igre konec."
  
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  Pescara je čudovito obmorsko letovišče na usta Folha. Tam je malo industriji tukaj, a pomembneje je, da obstaja veliko peščene plaže, toplo vodo in vroče sonce. Žal, je nisem videl veliko, razen po svoji hotelski sobi.
  
  
  Ostal sem na Pensione Cristallo Hotel v bližini plaže, kjer nežen vetrič in nežno lepanje od valov mi je pomagal, da si opomore od moje poškodbe. Hawk mi je ponudil dva tedna bolniški dopust na AH je odhodek.
  
  
  Pristanek spremstvo je bila dokaj nezanimiva po naše prehod; in po običajni NATO vrveža, naselje šlo gladko. Naš človek v Rime prišel, da bi dobili prepognjen kos papirja, da Princ mu je dal, in kasneje povedal mi je, da je bilo sporočilo, da je Albanija je pripravljal državni udar v Jugoslaviji s pomočjo nekaterih Jugoslovanskih odpornost borci. Na Ih leader, nekatere "Milan", je bil takrat mrtev. Fantazija.
  
  
  Njo, tvegal življenje in telo, da bi dobili točno to sporočilo o Aptos. To je bil eden od najbolj ironično rezultati moje poslanstvo. Ampak potem se je spomnil, da mu je pobrala posodo in letalo iz pod nos od Jugoslovanov, in led nekaj vaščanov skozi ih vojske in letalstva.
  
  
  Italijanska vlada je poskrbel za prebivalce Jzan; je zagotovljena azil in obljubljena delovna mesta. Sofia, Padra, in v zadnjih dveh moških v celotnem ih skupine so se dogaja za vrnitev v Jugoslavijo, da se še naprej borijo za neodvisnost, ampak za zdaj je bil počitek z mano v hotel. Vratarja izdelana precej razburjenja o Princu, vendar Padra strah, ego še bolj kot Prince, in na koncu vratarja dogovorjeno.
  
  
  Volk je bil zdaj z Padra, ker na tej točki, emu ni bilo potrebno ničesar, ampak žival.
  
  
  V Padra in Prince, ki je stal zunaj na hodniku, varuje moja vrata v primeru, da kdorkoli potrudil, da me moti. Njen bila gola leži na široki postelji. Arvia je ležala poleg mene in pobožala me je z njo prsi podjetje.
  
  
  Na drugi strani, Sophia preselil sensuously, nibbling na moj earlobe.
  
  
  To je bil dogaja za štiri dni, čutno, divje, in mimogrede, prekine le za zajtrk smo pojedli v našem prostoru. Dekleta se je zdelo, da je spoznal, da sem bil dovolj za njimi deliti.
  
  
  Dogovorili so se o tem skupaj med vožnjo z vlakom. In mu je uspelo, da si predstavljate najhujša oblika bolniške odsotnosti.
  
  
  Nit
  
  
  
  
  Kazalo vsebine
  Poglavje 2
  
  
  Poglavje 3
  
  
  Poglavje 4
  
  
  Poglavje 5
  
  
  Poglavje 6
  
  
  Poglavje 7
  
  
  Poglavje 8
  
  
  Poglavje 9
  
  
  Poglavje 10
  
  
  Poglavje 11
  
  
  Poglavje 12
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Naš agent v Rime manjka.
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalni naslov: Zastopnik vermist v Rimu
  
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  AI ima več apartmajev, v Manhattan hotel, ki je ne bom ime. Njen preveriti tam, sledila sta dva tedna, R&H (Rekreacija in Obnovitev) na AX Ranču v Virginiji lovišča, v bližini Washington, DC.
  
  
  Ta organizacija ima več svojih lastnih zastopnikov in zaposlenih egos, in to mi daje kolega občutek . To tudi ustreza Hawke ' s security občutljivost; - Hawk, sivo, anonimni in se ironično vodja AX. To je tako kot enostavno za njega, da mi pošljete izključeno, da nekateri mol objave prežet z thugs, toda v trenutku, ko sem se vrnete na NAS po nevarno misijo, gleda me, kot da bi bil uporniški otrok.
  
  
  Še vedno sem bila v dveh mesecih od neplačanega dopusta levi, in to je bila velika konec in začetek. Moj suite imeli veliko spalnico s super za kopanje in dnevna soba z založena bar. Nen imel postrežba v sobi, kuhinjo, in kuhar narejen menite, da ste bili v Napoleona III Parizu, ne mračno New Yorku. In storitev je bila diskretno in učinkovito. Imel sem tudi veliko plačo in prihranke, pridobljene v moj bančni račun in bančni račun.
  
  
  Sem dvignil telefon ob postelji in dal stikalna plošča Tiggy je število.
  
  
  Tiggy je Tabitha Inchbold. Pet-foot-visok, popolnoma zgrajena angleški noblewoman (njen oče je bil grof), ki se tržijo pravice lokalno plemstvo za delo kot sekretar v službi za odnose z javnostmi podjetja na Aveniji Madison.
  
  
  "To je Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Njen glas je bil mešanica Cockney in Avstralije. 'Ali si tukaj? V mestu?'Tiggy lahko pack veliko smisla v nekaj kratkih besed.
  
  
  To je le nekaj minut od živahne poloble — Tiggy je razprava je bila polna zastrte sklicevanja na naše zadnje nepozaben večer skupaj, da se dogovorite za srečanje za pijačo in večerjo skupaj.
  
  
  To je bil pol zadnjih treh času. Vzel je dolgo kopel in končal z ledeno prho, da osvežite sam in prišel nazaj v življenje. Tam je bil poln dolžina ogledalo v kopalnici, in je bil zadovoljen s tem, kar je videl. Njen bilo v redu, še enkrat. Zavrže alenka vrnil k meni, moje mišice deloval, kot da za vedno, in nobene brazgotine levo od poskusov en tekmec izrežemo poguma, okoli mojega telesa in uporabo ih kot s zanko za obešanje mene. Samo rahel srebrno-bele črte, je pokazala, kjer ego je ostro kukri nož je začel svoje delo.
  
  
  Sem lathered do mojega obraza in obrit je čista in gladka pred uporabo ostrega po britju losjon. Nazaj v spalnico, je oblečena leno.
  
  
  Je smuknila v svojo jakno. Za make up za prostor, v njeno obleko za Wilhelmina je luger, sem izpolnil njen levi, notranji žep z usnjeno torbico. Sem poblisnil na kratko v spalnici ogledalo in niso našli, je vse nezadovoljivo. Sem popravijo mojo kravato in je bil pripravljen iti v bar, da Tiggy in sem izbral, kot je naše izhodišče.
  
  
  Tako kot jo je za roko, je bil na doorknob, je zazvonil telefon shrilly.
  
  
  "Tailor," je rekel na glas, ampak se je vrnil, je vseeno in dvignil telefon.
  
  
  Položil je telefon v njegovem ušesu in slišal, kaj je zvenelo kot karneval, trak za snemanje, le obratno. Sem pritisnil na rdeči gumb na telefonu pretvornik, skupno kos opreme, ki se v naši organizaciji hotelske sobe, in v sredi stavka sem slišal znan glas: "... in ona, vem, da ste na počitnicah, ampak zanič proračun imam za delo s sredstvi, nimam ljudi kot ste vi, še ni. Ne glede na to, kako šibka ste za nas, da ste naša edina na voljo agent.
  
  
  To je bil Sokol. Je bil na drugi konec v telefon in je govorila, da mi s svojo pisarno v Washingtonu.
  
  
  "Zamudil sem začetek, šef," sem rekel, vabljenje vse moje potrpljenje. — Ali mi lahko poveste še enkrat, kaj se je zgodilo?".. "Rim," je bleknil, da si mi še bolj. "Nekaj smrdljiv je bilo ugotovljeno v Tiber. To je nekaj, kar-Clem Anderson, in mrtvih kot v peklu. Clem Andersson je nepomembno, informator v Italiji. On nikoli ni bil res del naše organizacije, ampak on nam je pomagalo, od časa do časa, nam zagotavlja tudi informacije, da veliki fantje okoli CIA in Interpola bi morda ne bi opazili.
  
  
  Hawke, vodja top-tajne, najmanjše in smrtonosni delitev svetovne obveščevalne službe v Ameriki, je nadaljevala: "On nas je poslal kup nejasnih predloge o nekaterih usrano movie so bile dogaja, da. Tak film, v katerem vohunstvo in counterintelligence so predstavljeni kot glamurozno afero. Ampak veste vse o tem.
  
  
  En dan, v brezskrben trenutku sem povedal, Hawke, da sem res všeč film je videla. Od tistega dne dalje je ostalo v meni še, njegovo otročje in trmast vsebine. Bil je ljubitelj filma. Okoli njih je obstojna, nepremostljive predstav o moj osebni (haha) življenje.
  
  
  "Sprva sem mislil, da je samo še deset do dvajset milijonov dolarjev film posel," Hawke še naprej. "Ampak Clem šel na reči, da gre vse veliko globlje. Pustil sem emu raziskave je ta, ker je bil dober človek, je zelo koristno, v našem omrežju. Nisem skrbeti za to je več, zdaj pa Clem je mrtev. Tako da morda Clem se naučil nekaj pomembnega. Ste se knjižijo na Alitalia potovanje ob 20: 15 JFK, NY. Imate eno uro ujeti helikopterja, ki vas bo popeljal po Manhattnu do letališča.
  
  
  "Ampak, gospod -" rekel sem, gledal punačak in sočno Tiggy izgine v megli.
  
  
  "To ne bo trajalo več kot eno uro, da se glasi lista," je dejal soothingly. "Ampak to je prihod v hotel teleks zdaj. Boste našli kodo v svoj nabiralnik na recepciji. Vse, kar potrebujete, je v dvorani, v ta okvir. Denar za stroške, ID kartic, dve potnih listov. Ne bom vas tukaj dlje. Sem lahko že videli, kako vaše oči zasvetijo ob misli na zabavno italijanski sladko življenje. Vendar ne pozabite: to je delo, ne hoditi." Je omenil nekaj o dodatni dan v New Yorku, ki sem jo potreboval, vendar Hawke je že visela gor. To je bila igra, ki je igral za njo, in Hawke izdelana pravila.
  
  
  Poklical sem jo na klicni center in prosila, da bi teleks, ki je čakal njo, skupaj z vsem, kar je bilo v mojem nabiralniku. Potem sem poklicala svojega v baru in pustil sporočilo za Lady Inchbold rekel, da mi je žal, da se imenuje stran na več nujnih poslov. Ko je řel po opravkih fant prišel z teleks in debele rjave ovojnico, podal Em dve dvajset-dolarskih bankovcev. Pet dolarjev je bil za potovanje med levo-bank Ukrajina, preostanek pa je bil za rože dostavimo na Tiggy. Dobil sem vtis, da bi bilo čim več udobja Zapri kot nalogo sem bil nenadoma dano je bilo meni.
  
  
  Šest stopala-dolgo teleks sporočilo, se je začela kot velik kos toaletnega papirja, pogledal je na prvi pogled kot nič več kot dolgočasno poročilo o prihodnosti Chicago soja trgovine. Vendar, ko je prebral z ego skozi polarizirana prozorno plastično ponjavo, s kodo, številko štiri na ovojnico, je pokazala pomembno vsebino za ego. Celotno poročilo o Clemm Anderson dejanja in sume, moja zgodba z naslovnice za to nalogo z ozadjem, in drugo zgodbo, če je to potrebno. Naslovi dve stik hiše v Rime, in nekaj v naglici zbrali informacije o imena, omenjena v Anderson poročila.
  
  
  Ego prebral hitro in previdno, razvijanje papirja, vrstico za vrstico in polnjenje v standardni shredder stroj v našem stanovanju. Bolj sem prebral, bolj prepričan sem postal, da Hawk je pošiljal me na nekakšen duh lov. Imel je prav na začetku. Te govorice in čenče, da se je zdelo bolj pomembno v filmu komercialne kot v AX preiskave. Nekaj trda dejstva, in ostalo ni nič več kot mehurčki. Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja, italijanski proizvajalec wide-screen predstave, ki je napolnjena z seks in kri, ki je sodeloval v vseh klasičnih produkcije, od "Odiseja", da "Jagnje Marije", je pripravljal nov epski imenuje" Tok Svetlobe". Film z mednarodno okupacije, o tem, kaj se lahko zgodi v Tretji Svetovni Vojni.
  
  
  Krojač, vsakdo, ki je kdaj prebral knjige je vedel o njej. Razen morda za Hawke, ki je imel težko videti skozi tujih novicah, nato užival comics za trenutek, in nato je vrgel proč časopis.
  
  
  Spodnjem zunanjem delu ohišja je bil nezanesljive in okreten fant. Tudi v najbolj uspešna ego filmov, investitorji ostanejo samo del dobička, medtem ko Lorenzo, na drugi strani pa je dobiček, ki za izvajanje svoje palazzo v Rimet, svoje vile v Capri, njegov grad na jugu Francije, in veliko število mistresses, polnjene živali, uslužbencev in vse vrste obešalniki-na. Vendar je bilo komaj zaupne novice. Druge spoštovati proizvajalcev po Londonu ali Hollywood sledi isto požrešen vzorec.
  
  
  Clem Andersson naredili opombo o nepojasnjenih umor mladega Avstrijskega starleta. Umor, ki spodnjem zunanjem delu ohišja se je zdelo, da imajo na svoji vesti, še posebej, ker je kmalu po njeni smrti, je imela živčni zlom in zaprite za dva meseca počitka doma in v ambulanti. Ampak to je tudi normalno. Zvezde so zamenljive, kot tajne agente. In okvar za velike filmske zvezde, so prav tako pogosti kot romances z ambicioznimi igralk. Spodnjem zunanjem delu ohišja partnerji v novem filmu, so Sir Hugh Marsland, nekdanji Britanski minister z dvomljive finančne ugled, vendar ni čudno, da zunanji bazeni, kažejo, poslovne in jasno stike z angleško distribucijskih podjetij. Dan Piero Simca, a muhastega italijanski mali; playboy politik in bankir, in zelo normalno partner v podjetju, kot so Vereldeinde. In končno, Chris Mallory, neodvisni Ameriški izdelovalec-upravitelj znano, za dva Oskarja-zmagovit snemati približno desetimi leti.
  
  
  Line-up je bila, kot bi lahko pričakovali od spodnjem zunanjem delu ohišja epski. Približno deset najboljših imen v Angliji, Franciji, Italiji in v državah Severne in Južne Amerike. Največ, okoli njih je bilo za goste zvezde, le pet do deset let, vendar ih imen bi izgledaš v oglasu. Dveh glavnih vlog so igrali z Camille Cavour, zadnji italijanski seks bombo, Michael, Šport, angleški glavnega človeka, ki je v najboljših letih, poleg oglaševanje vrednost.
  
  
  V teleksu sporočilo bila popolnoma uničena, kot je bila pregledna stanja. Sedel sem na tleh v joga predstavlja, da se osredotoči in pregled materiala sem že imel v glavi še enkrat. Je pustil njegov um šel popolnoma prazen, in potem je vse začela znova, kot če bi bila prebere z egom na višjo raven koncentracije.
  
  
  Ne čudeži se je zgodilo. Res, film je glavni znaki so bili con umetnikov, in Clem veliko opombe o višini vojaško opremo, ki je sestavil za spodnjem zunanjem delu ohišja je različica Svetovne Vojne III: tanki, letala, ponarejenega rakete z podzemnih betonskih bunkerjev za hranjenje, ampak da je preveč, je bila samoumevna. In on naj bi prav tako opazili, da je veliko italijanski, Britanski, Ameriški in NATO častnikov je prišel z materiali.
  
  
  Vsak večji vojni film, tudi če je samo polovica pravnih, lahko računajo na uradni vlade za sodelovanje. To ni nenavadno, bodisi. Ostala je Clem, da je bil ubit. Vendar tudi to ni nujno, da imajo kaj opraviti z egom študij filma Nit Svetu . Po nekaj opomb, Clem bil je spodoben človek, ampak tudi zaradi njegove igre na srečo, zasvojenost, in zaradi svoje stalno dolga nezakonite posojila psov. In razlogi, zakaj se je končala v Tiber lahko veliko več kot ego radovednosti o filmu epski.
  
  
  Imel sem deset minut, da bi dobili nazaj skupaj. Ji je Wilhelmina, moj luger, Hugo, moj stiletto in Pierre plinsko bombo, okoli ih skrivnost cut na dnu kovčka, in ponovno pakirane obleke, ona je samo lepo obesil v spalnico omaro. On je slekel suknjič, da dajo na ramenski tok. Njen rokav je bil zavihal in ozkih tulec ji stiletto zapeto gor. Na tej stopnji, mi ni bilo potrebno plinsko bombo, ki je, če sem ponavadi ga dal, zato Piera ga v minuto. Njen je že bil izdan račun, in bellboy potrkala na vrata tako, kot je bil njen prenos na svojo jakno znova.
  
  
  Je dal vse ostalo iz njegovega uma in se osredotočila na svojo novo identiteto. Na JFK, NY, je bil že Roger (Jerry) Carr, bogato Texas oilman, ki ima le eno stvar v mislih, da uživajo v življenju in spoznali, da ima dohodek, ki ne bo nikoli zmanjkalo. To je bil del, ki se rada igra, ampak Hawke, krojač iz pekla, ne daj mi dovolj za to.
  
  
  Kot Carr, sem potreboval, da vlagajo v ta film, ne da bi dobiček, ampak da uživajo možnost, da bi bila obkrožena z zrel zvezde za zajtrk, kosilo in večerjo, in morda celo zelo, zelo pozno malico. Všeč mi je, da take stvari v svojo vlogo kot vlogo Nick Carter, če ni bilo dejstvo, da se je vmešavala z moje delo. Če bom moral iti ven, kot Jerry Carr, jaz bi imel kritje potni list, ki je Ben Carpenter, svobodni novinar. Nekoliko pijani, svoboden slika z več socialne svobodo gibanja kot Texas playboy.
  
  
  Na JFK, NY, nasmejani dekle, ki ni videti kot ona bi stopil ven, Renesančno film ali eden od najnovejših italijanskih filmov dal Jerry Carr prvi razred letalo vozovnice. Sem dal pravilne signale v potniški tunel, in so me skozi brez iskanja moj osebni nakit: luger, nož, in bomb.
  
  
  V kiosku v odhoda salon, sem kupil dovolj revije in mehkimi, da izpolnite polet do New Yorku, Rimu, v primeru, da nisem mogel spati. Idealno bi bilo, bi dobili dober spanec na začetku naloge, vendar je to treba storiti, seveda. Tudi najboljši zdravniki na svetu še nismo prišli do tabletke, ki ne da mi spati moram iti ven z veliko fitnes in prisotnost uma, kot bi rad.
  
  
  Jumbojet ravnino, ki je bil le pol poln, in je bil skoraj sam v prvi razred načrt. Sergej se je obrnil na opomin ne kadijo, in njen varnostni pas je pritrjen. Imela sem pet minut, da se upoštevajte, moji kolegi potnikov, — preventivno sem vedno traja, če potujete na letalu, avtobusu, ali v osel voziček. Njo, razmišljanje o tem, kako veliko ji jaz lahko sprostite in kako varno je.
  
  
  Je bilo le deset potnikov. Štirje poslovneži, blizu drug drugega, skoraj enaki v svoje temne obleke in izvajanje teh diplomatski kovčki. Tri srednjih let pari z zlatimi znaki z imeni, ki so pokazale, jih kot člani razkošje turnejo skupine na svetovno turnejo. Vse, kar je normalno, nedolžni in z oddaljenih, in me pustila celo vrsto sedežev, da sam, z nekaj praznih vrstic, pred in za mano.
  
  
  Takoj, ko zeleno sveti sveti in smo bili v zraku, sem šla na stranišče. Tam sem odstranil tulec iz moje Luger in scabbard iz moje stiletto. Vračajo na njegov sedež, ga postavil ih v svojem diplomatskih aktovko in se obrnil varnostne ključavnice. Če sem srečo, da zaprem oči med letom, ne želim tvegati moja jakna, ki prihajajo razveljaviti in kolegi potnikov, ki imajo čudne misli o ugrabitve in podobno . Bil sem samo engrossed v branje svetlobe, ko interkom beeped svojo prisotnost. A zapeljiva, mehka ženski glas je dejal v italijanski, francoski in angleški jezik, da eda bi lahko služil.
  
  
  Tam sta bili dve letalski obiskovalci. Ne morem povedati več o eno stvar, kot da je bil tam. Ampak drugo pa je pritegnila mojo pozornost od trenutka, ko sem prvič opazil to. Bila je velika ženska. Nekaj centimetrov višji, kot je moje zapuščene Tiggy. In bolj veličasten. Ona izpolniti svojo fancy enotni, da je zadnje palčni, upogne navzdol, da bi dal svoj eda navzdol. V tem trenutku, bilo je toliko za to, da je skoraj izpolni celoten prostor. Spomnil se je, da je nekoč je bil francoski kralj, katerega kozarca vina, so bili napihnjen natančno po obliki prsi ego takrat ljubljeni ljubico. On ni mogel predstavljati, kako mora človek, so menili.
  
  
  Sem ji rekel. - "Zahvaljujem se vam,'
  
  
  Nasmehnila se je. In bila je ena od tistih žensk, ki se je vse od svoje dolgo, bleščeče, rdečkasto-rjave lase, da svoje najdaljši najlon zaviti noge nasveti njihove sijoče mini-čevlji.
  
  
  "Rdeče vino za večerjo," je dejal. "Vendar pa imamo tudi Colognola. Rdeče vino, ki je vsaj tako dober, kot Soave je belo vino seznam, in to prihaja iz regije, kjer je bil rojen. To lahko predloži tudi.
  
  
  Njena angleščina je bila skoraj brez čipa; le malo trd v izbiri besed, vendar zelo razburljivo.
  
  
  Sem jo vprašala. "Vaša domovina?"
  
  
  "Veneto," je dejal. "V Benetkah. Ampak to je v Padovi. Več celinskih.
  
  
  "Bom poskusil, Colognola," sem rekel. "Ampak na en pogoj ... '
  
  
  "Jaz sem, gospod ... Je poblisnil po potnik seznam v njeni roki. "G. Carr?" Bil sem služil kot zadnji potnik v tem oddelku, in druge letalske attendant že v levo z njo košarico. "Da boste okus, ta vina z mano," sem rekel.
  
  
  "To je povsem Conan," je rekla odločno. Vendar se mu je zdelo bolj kot začetek nečesa kot popolna zavrnitev.
  
  
  "Pravila so zasnovani tako, da ne polomljen, ali vsaj ne polomljen, signorina," sem rekel. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," je dejal. Še enkrat, ona mi je dal eden od tistih, ki obdajajo, ovijajoča se nasmehne.
  
  
  "Roseanne Morandi, G. Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," sem rekel. "Lahko se strinjamo, da dela okrog teh vprašanj? To ni tako kot vaša služba je gneča. Spomnil se je svoje začasno vlogo kot olje, bogato playboy in našel dvajset v svojo denarnico. "Če bi se to, da vaš prijatelj, gotovo ona lahko skrbela za druge potnike?"
  
  
  Nasmeh je zdaj, da conspirator.
  
  
  "To je bolj proti pravila, Jerry," je rekel, pobral pismo. To je par nogavice za zapri. Svojo vrnil se je kmalu z Colognola. To je tako lahka in mehka, kot Soave, vendar močnejši.
  
  
  'Kako si?' Sem ji rekla, da se, preden je zapustil.
  
  
  "Morda," Roseanne je dejal. 'Bomo videli.'
  
  
  Ona se je kmalu vrnil z dvema steklenic Colognola in majhnih pladenj hrane za sebe. Ona se usedel na sedež poleg mene in dal na pladenj na polici pred njo.
  
  
  "Obstajata samo dve nedeljah levo," je dejal. "In potem kaos se začne znova . Potem je turistična sezona se začenja. Vsi sedeži se bodo izvajali. Vsi so želeli nekaj drugačnega. In te maščobe stari podjetniki, ki začnejo ukleščenja me, ker so jih prebral nekaj o teh italijanski ščepca in zdaj hočejo, da ga v praksi. Res mi je všeč, da je bolje, če se stvari niso tako polne, kot so sedaj. Tudi če družbi ne mislim tako."
  
  
  Se je zlomila tesnila na steklenice in uncorked na ih z vadili spiralno gibanje. Ona je vlil nekaj v mojo stekla mi je, da okus. To je samo tako dobra, kot je dejal, lahka in dišeče, z dobro priokus.
  
  
  Je pokimal ji je in ona, ki je napolnjena tako očala. Smo pili skupaj v neizrečene toast. Sem imel močan občutek, da smo bili pitje za isto stvar.
  
  
  Po nekaj pijače, Roseanne potiska nazaj nerodno stol, ki loči nas in sklonila polno težo proti meni.
  
  
  "Da je bolje, Jerry," je rekla, določitve njen nedolžni, rjave oči na rudniku kot eno roko, hodil čez mojo roko, ki je bila počasi premika v smeri njene prsi. Ona ni pritisni in da roke stran, vendar tudi to še strožje.
  
  
  Drug let attendant zbrali naši pladnji in dve prazne steklenice vina. Sergej na ravnino, ki je bila izklopljena, in tako daleč kot je mogoče videti, druge potnike, poslovneže in touring bogato srednjih let parov bili zaspal. Nisem ravno novost, da ljubezen na prvi pogled, vendar se to običajno zgodi v trenutkih grožnjo, napetosti, in Nikoli ne bo, kot je ta: preprosti, spontani, in očarljiv: od prve izmenjave pogledov nad obrok na hitro premikajoči se motivi za javnost, ki ni več mogoče izogniti. V nekaj sekundah, smo znižali nazaj drugih sedež, in smo imeli vsi prostora, zasebnost in udobje, da dve osebi lahko samo sanja.
  
  
  Roseanne mi je pomagal, da vzlet moja jakna, brez upoštevanja njene ustnice off moj rta. Njen jezik je bil v mojih ustih kot izgubljen, prestrašen ribe. Ona odprašimo vrhu njene enotno in hitro znebili njene nogavice in čevlji. Visok, energična ženska z nenavadno nežnostjo svetlobe, seksi metulj.
  
  
  Nadalje, groping roke so bile povsod. Po moje unbuttoned srajco, zdaj shamelessly nižje in bolj vztrajno, nato pa grize usta in iskanje moj jezik. Sem vam dal toliko, kot sem dobil. Potem je bil napadel zapri, kjer tiste, ki so dolgo, klasična noge izpolnjeni, in je bilo počasno trenutke vzajemnega ekstazi. To ni zahtevajo besede; naše svetilke že nam je povedal vse.
  
  
  Ko sva dosegla vrhunec skupaj, Roseanne samo je globoko zajel sapo zadovoljstva.
  
  
  Njen je bil še vedno počiva, ko Roseanne, vasi dekle, je bil odprt in nasmejan poleg mene. Razen rahlo zardela in dejstvo, da je njen nasmeh zdaj podoben, a dobro krmijo mačka je nasmeh, je bil povsem model ugleden in ugleden let spremljevalec, ki je preživel nekaj minut pogovorov, in nič več, z ugledno potnikov.
  
  
  "Če boste kdaj želeli, da poletite z nami spet, Jerry," je rekla, " prepričajte se, da vam je v času izven turistične sezone, kot to počnete zdaj."
  
  
  Sem jo vprašala. "Ti samo, da je ljubezen v zraku? — Po vsem, sem načrt, da ostanejo v Rime za nekaj tednov. Morda bi ga lahko uporabite svojega prostega časa in raziščite vse glavne znamenitosti. To pomeni, da so najvišja točka vseh vrhuncev.
  
  
  "No, hvala, Jure," je dejal. "Letim nazaj in naprej veliko. Ampak, če je njena prosta, lahko dobite me na to številko. Ona mi je dala telefonsko številko, ki je bila skrbno zapisati v zvezek. "Mislim, da bi bilo lepo, da vem, kaj še lahko storimo na zemlji brez vseh teh ljudi okoli nas." Ona pomahal eni strani, na drugi spalna potnikov in giggled. "Kje si ostal? Če to ni preveč predrzen, morda bi lahko poklical, da obstaja.
  
  
  "Albergo Le Superbe," sem rekel. "In če me ni, pustite sporočilo."
  
  
  "Kaj boš storil v Rime, Jerry?"
  
  
  To je bila nedolžna in zelo očitno nadaljuje, vendar sem se počutil, moje opozorilo sistem za kick. Rahlo mravljinčenje v mojem vratu, ki sem razumel, da je nagonsko znak za nevarnost.
  
  
  To je bil žepni nož, da bi lahko kdo so me prosili, toda v trenutku, ko je bil nesrečni. Skoraj bi kdo naredil veliko prej. Priprava za intimnost je vedno potekajo skozi pogovor, in nihče ne pričakuje, da seks za mehčanje ciljne malo. In "cilj" je tisto, kar sem čutila, od prvega trenutka. Samo me je nekaj desetinki sekunde za obdelavo ta misel v moji glavi.
  
  
  "Želim, da obiščete filma ljudi tam," sem rekel, brez prekinili pogovor. "To Lorenzo Spodnjem Zunanjem Delu Ohišja. Morda se bom vložiti nekaj denarja v ego-poganja nove proizvodnje."
  
  
  "Ah, Niti Sveta," Roseanne je dejal, in on bi skoraj glej rele kliknite v duha za madonnino nasmejan, čutno obraz, v maroon okvir. "Če srečaš ljudi, kot da, ne boste imeli veliko časa, da izpolnjujejo nekatere letalske attendant imenovan Rosana."
  
  
  Sem zagotovil, da ji je po naši skupni orgazem, ona nikoli ne bi mogel biti nepomembno, da me.
  
  
  Smo klepetal malo o sebi, najboljše restavracije v Rima, kako velik hotel Le Superbe je, in tako naprej. Vse je bilo nedolžnih govori spet, kaj pa ji je dal proč je bil, da je po povezuje moje potovanje v Rim "Konec Sveta," je imel pozabijo vse radovednost.
  
  
  Tako smo klepetal in napped za nekaj ur, še vedno v redu. Roseanne nato opravičil.
  
  
  "Eda ni bila vložena še," je rekla. "Zajtrk pred pristankom. Ne boste izgubili telefonsko številko, Jerry?"
  
  
  Sem rekel, hej, jaz ne bi naredil.
  
  
  Nisem povej, hej, da bi mi pošlji ego, da je AX stik v Rimu za poglobljeno preiskavo Signorina Morandi, njen življenjepis, in vse njene preteklosti in sedanjosti povezave do Konca Sveta in pozno Clem Anders.
  
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino letališča zunaj Rim je bil nered. Se je vpisal na pravo ime in hitro minila skozi carino in varnostne preglede. Vrgla sama v taksi bitki. Je bil redni stavke na letališču, in konkurenco za taksije je bila huda. Je bila ona na koncu ugotovi, prijazno baraba, ki se dogovorili, da bodo mene in moje torbe v mesto z dvema drugih potnikov za le delček celotne na osebo.
  
  
  Dobil jih je moja rezervacija na Le Superbe Hotel, in Sokol je njegov običajni spretno ureditve. Sem bil obravnavan, kot če bi bila res pod nadzorom Texas milijone. Ko sem ugotovila, sem jo vprašala, če Chris Mallory ali Sir Hugh Marsland so tudi registrirani.
  
  
  "Oba, G. Carr. Receptorka je bil vesel, da potrdite AX je informacij, da Le Superbe je neuradni sedež Wereldeinde ustvarjalci.
  
  
  "Potem bom pa le besedila, ki jih," sem rekel. V moji roki je bil kos hotel papirja, pred njo, vzel pero okoli moj žep. Napisal isto sporočilo za oba, s čimer pokriva tveganja, ki je eno od sporočil, ki bi se izgubil. Njen hotel je treba stik v najkrajšem možnem času. "Spoštovani Gospod Hugh," je napisal (in "Dragi Mallory" v drugem sporočila), " Lew, Kevin mi je povedala, da se vidimo v Rime. Želim Stahl je film, ki se mojstrovina. In mislim, da je Konec Sveta, bi še vedno imeli priložnost za to."
  
  
  Sem imel gor veliko, nečitljiv podpis, in Klara prihitel, da se poslovni kartici posnetke Hawk je dal me, me opredeljuje kot član predstavnik Houston gospodje ' s club .
  
  
  A bellboy me je do šestem nadstropju, v sobi, ki je bil videti bolj elegantno, kot tisti, ki sem levo v New Yorku. Le Superbe pričela hotel življenja v svetlo čas na prelomu stoletja, in z veliko stila spremembe in prenove, to je nikoli ni sledila sodobni trend povečanja zasedenosti z deljenjem svojih apartmajev v manjših prostorih. Vzel je iz dveh novih 1,000 lire računov za messenger, nato izročil emu eno za 5.000 in mu povedal, da gredo nazaj na vrh hitrostjo, z najnovejšo in najbolj popoln Rima kartico. Vedel sem, da ji precej dobro v mestu, ampak sem načrtoval, da se navadiš na to hitro, čaka na odgovor od mojega najboljšega sklop: dve sporočili.
  
  
  Se je vrnil, preden se je končal razpakiranje. Kot nagrado za njo, je zavrnil spremembo, ki se je vrnil v hotel.
  
  
  Sem preživel polno pet minut se koncentrira na zemljevidu, ki jo, kadar je raztegnjeno, pokriti polovico svojega Baročno posteljo. On potrdil njegovo znanje iz preteklosti, napolni v nekaj nejasnih mest v njegov spomin, in se nahaja naš kontaktni naslovi: eno v plemenito Parioli, drugi pa v hrupnem Trastevere na drugi strani Tiber.
  
  
  Za potrebne nadaljnje in seznanjeni rutinsko, sem vzel Luger iz moje diplomatskih aktovko, razstaviti ego, in kapljalo olje na sprožilni mehanizem. Nato ji, slekel je v pet minut joge. Nato jo klop, da bi dobili nekaj počitka, ki Roseanne tako srečno zanikal me na letalo, želim, da pozabi na obeh koncih dan, če je to potrebno.
  
  
  Če ji sporočila ni bilo odgovora, kaj bi bilo narobe, ker bolj je razmišljal o Rosana-dejstvo, da je njen spodbujanje predigra je bila tako učinkovita in erotično — bolj je postal prepričan, da je imela nekaj opraviti z "Konca Sveta."
  
  
  Sem padel v globok spanec in je imel prijetne sanje, ki je bil sproščen reenactment moje srečanje z Rosana. Samo v sanjah, ni bil nihče drug na letalo in stvari, ki so prisotni malo bolj previdno. Dokler je alarm zazvonil zvonec.
  
  
  Vstala je hitro in je bil nesrečen. Je zazvonil telefon. Vzel je telefon off kljuke.
  
  
  "G. Carr?" Ženski glas z nekoliko tujim naglasom.
  
  
  — Bo se vam pridružijo pogovor?"
  
  
  "Gospod Hugh Marsland za vas." Samo trenutek, prosim.
  
  
  On čakal njo, in glas, ki je bil preveč toplo, preveč živahen, je kraj dekle.
  
  
  "Govoriš, da Hugh Marsland, G. Carr," je dejal. (Vedno pazi, če je Anglež pozabi svoj naslov prezgodaj.) Lew je bil zelo premišljen pri svetovanju vas, da nas kontaktirate. Kako je ta stari norec delaš?"
  
  
  Odgovoril sem ji s podatki Hawk telexed, da me. Lew, da stari norec, je potoval na njegovi jahti, Mad Jane, ob obali Diamond Reed z Mimi, peti Gospa Kevin. Sem imel za povedati pozdravljeni, za oba.
  
  
  "Bojim se, da ni nič narobe s finančne strani obeh koncih Sveta, dragi," Gospod Hugh je dejal, razmišljanje malo Lew. — Ampak ni razloga, zakaj jih ne bi smeli sestanejo za malo sprostitve v la bella Romov. Renzo spodnjem zunanjem delu ohišja in nekdo okoli nas, želimo, da izpolnjujejo za pijačo in preživite večer. Jaz bi bil vesel, če bi se nam pridružite. Pravijo, okoli šest trideset v Monza salon?
  
  
  Sem ji rekel, bi rada to.
  
  
  Kratek pogovor, ki je bil skoraj dovolj, da bi njen pogled Gospod Hugh v meso in kri. A pismeni in dobro vplivati Anglež z ponaredek težko, fant, družba za videz, ki je imel, da bi zakrili svojo snobbery, tako da lahko zaslužite funt, marko, franc, ali lir, da je nisem podedoval kot drugi fantje. In bilo je skoraj gotovo, da ni bilo prostora za še več denarja, na Koncu Sveta. To je samo rekel, da bi prispevek bolj privlačna za neumna, bogato Teksaški za izdelavo ego zdi nepotrebno, tako da, če so ujemi me, oni bodo me pick up in se pretvarjamo, otroci imajo dober čas.
  
  
  To je bil samo pet uri popoldne, in moje iztegnjene čistk odstrani neprijeten občutek v časovno razliko. Sem bil sposoben, da ga dobro uporabiti, so dve uri, da sem imel levo, preden se igra začne. Dobil sem oblečena (in duševno upoštevajte, da kupite nekaj bolj pisane srajce in dodatki, da bi moj pogled še bolj prepričljivo), in je dvigalo navzdol, da lobi v gilded kovinsko kletko.
  
  
  Vratarja imenuje taksi in jaz odpeljal do Piazza Navona, čudovito lepa in touristy mesto. Namesto ob mizo na Tre Scalini teraso, sem se čez trg, je nekaj ovinkov, in se vrnil v moje poti, Corso Vittorio Emanuel. Je prišel ravno pravi čas, da skočite na avtobus, da Trastevere. To je bil topel pomladni dan, in avtobus je bil nabit z kose, in se mu je zdelo, kot ste bili zaljubljen v skladišče, polno vonja prodajnih pralnica, vendar sem vedela, da sem brez zasledovalci.
  
  
  Kontaktni naslov je bil zanikrnem, redko opremljene kotu apartma nad trafikah trgovine, ki prodajajo cigarete, sol, in srečk. Se je povzpel na razmajanih stopnicah in potrkal trikrat. Vrata je odprl tanko fant v svojih dvajsetih, z flaxen las, ki je videti kot brezposelna voznik traktorja. Kot nalašč za prikrivanje je mednarodni, tava študentske populacije v regiji. Nadaljeval ravnodušan narkoman predstavljajo dokler je zaprta in zaklenjena vrata za mano.
  
  
  Potem je prišel ven na lastno držo in Stahl pogledal malo bolj človeški.
  
  
  "Hyman, CIA," je dejal. — Sem rekel, ste bili, ki prihajajo." Ste Jerry Carr, mar ne?
  
  
  "To je prav."Ji segla v emu roko.
  
  
  "Počutim se zelo žal za Anderson," Hyman je dejal. "Nismo imeli pojma, kaj je počel. Njen ego iskal vse svoje stvari, in smo še vedno nimam vodi na ferret. Imel je divja teorija o " Koncu Sveta." Ampak samo zarote vidim v tem je običajno poskus, da mleko vlagateljev in morda celo v javnosti." On naj me v zadnji sobi, ki je imela enako smrtonosna vzdušje kot prvi sobi. Tam je bilo nekaj organizacija v tem, čeprav, ker je hodil pravico do starega kavča, odrivano nered na tla in potegnil ven kartonsko škatlo, iz pod njo.
  
  
  "Morda boste našli nekaj, kar smo zapostavljeni," je rekel brez veliko prepričanje. "To so ego stvari, razen za oblačila, ki je bilo ugotovljeno v, njegova edina dobra obleka, ki je bil pokopan v, in nekaterih drugih oblačil, ki ego, devica, prodanih na bolšji sejem."
  
  
  "Ego devica?" Moja ušesa pokončna gor na morebitne pojma. "Corky. Ameriški študent. Domnevam, da " Hyman je dejal. Zadnji v dolgo vrsto. Čisto cesti v tej smeri. Preverili smo ven. Vendar pa lahko dobite svoj naslov, če želite. "Morda," sem rekel. — Toda dovolite mi, da ravnati s tem prvi.
  
  
  Sem ne odpuščajo CIA. Vendar so bili časi, ko LJUDJE izvedeli stvari, ki so bile manjka na. In redkih medicinskih primerih so bili nasprotni.
  
  
  "Jaz bom v drugo sobo, če me boste potrebovali," Hyman je dejal. "Stavim, da ste edina, ki je, da gorijo hašiš v censer skriti dejstva, da sem dim Kamele."
  
  
  Je usedel na razmajanih kavč in Stahl obravnavane vsebine paketa. Jaz je nič ne ustavi na. Vse se ponavlja, kar sem že vedel, na teleksu. Anderson je kup nerodno odkorakal pisna pojasnila k sam je bil seznanjen z vsem, kar je iz svoje datume s Cora in druga dekleta, da svoje zapiske o spodnjem zunanjem delu ohišja, Marsland, in Mallory. Clem Blagoslovljeni Andersson je kronično scribbler. To je le kot slabo navado za tajne Službe uradnik kot se govori, medtem ko pijan. Na drugi strani pa je vedela, da se nekaj dobrih sredstva (nikoli vrhunska, vendar še vedno dobro), ki je govoril, toliko pijan in poročali toliko protislovij, ki jih je odpeljal counterintelligence fantje noro poskuša, če želite uporabiti resnice iz ih je poloble. Enako lahko rečemo za Anderson je čačke in opombe. Razen, da je odšel jezen, ne sovražnik, ampak njen, Nick Carter, ki iščejo možnost, da bi ne izključuje, povračila in iščejo namige, kaj bi lahko povzročilo ego je smrt.
  
  
  So le tri ugotavlja, da so bili ne podvaja, v kateri sem se uporablja za krmo v moji glavi. Nejasna skico z imeni spodnjem zunanjem delu ohišja, Marsland, in Mallory, ki tvorijo trikotnik okoli črko L. Ti vključujejo vprašajem in je nečitljiv, upoštevajte, da lahko pomeni, CH, Švicarske tablice označbo. Temu sledi nekaj, kar se bere kot Jungfrau, Alpski stolpa v Švici, ali, v nemščini, a virgin (zelo malo verjetno), ali Junker-v nemščini, plemiča, ali divjih sliv — droge, ki je odvisnik. Ali morda nekaj kode besedo. Na začetku drugega je bil jasnejši, upoštevajte, ki je sestavljen iz ne več kot eno "R". "R", in kurirske? Kdo pa je to? V trenutku, bolezni, moje misli vrniti Rosana.
  
  
  Tretjič, v sredini trebuhu prazno kartico je črka "AA". Klemmu je pitje problem in bi bilo načrtovanje v stik Anonimnih Alkoholikov v Rimu, vendar se je zdelo, kot za lase privlečeno, kot moj prejšnji "devica".
  
  
  Hymana zahvalil njo, zapisal Cora naslov, in levo. Živela je v gostišču v bližini. Samo v primeru, da ni bilo, sem hodil po nekaj ulic, Santa Maria Kvadrat, enako skupnih turističnih stop v Trastevere, in mladenka taksi.
  
  
  Še vedno sem imela malo časa za nakup par svetle majice in par krokodil-kožo visoki škornji ohraniti moj Teksaški sliko. In sem še vedno imel malo časa, da britje v mojo sobo in spremembe za sestanek.
  
  
  Zgleduje po mystique of stock car racing, Le Superbe Dvorani v Monza je bila okrašena z reprodukcije letnik avtomobilov na enak način, da so nekateri angleški gostilne so okrašena z reprodukcije konj in lovski psi. Zdaj, po šestih trideset zvečer, ego je bil napolnjen z spodnjem zunanjem delu ohišja fotoaparata posadke, nekaj poje, in najbolj lepa in lepo oblečenih žensk, da bi ga kdaj videl, vse zbrane pod eno streho.
  
  
  Hodil je v Monze je soba z nekoliko shizoidne obnašanje, ki je vedno zdelo najbolj primeren za Jerry Carr. Pol negotovosti tujec in pol aroganca človeka, ki ve, da je lahko napišete vse preverite, če je osem-slika vsoto. Sem upoštevala, natakar, ki so poskušali odpelji me k mizi, in ostal, kjer sem bil, pol prepreči vhod, pokukati v zapeljivo teme.
  
  
  Še vedno sem bil mežikanje, ko visok, krško človek z rdečim obrazom, proćelav glavo, in tesen rdeče brke nad njegovo zgornjo ustnico se mi.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Glas po telefonu poklical priznana njo. — Sem vesel, da si lahko prišel. Vsi smo v tem kotu. Pomahal a mesnate roke v nedoločeno smer. "Zaslužili in vzdržuje vesel podjetje z ego harem podjetja." Dal smrčanje whinny, in sem sledila.
  
  
  V ego skupine in spodnjem zunanjem delu ohišja je skupina, več majhnih tabel potiska skupaj. Sem bil uveden, da Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja, Renzo s prijatelji, Chris Mallory, staranje star Michael Šport, cvetenja, omamljanje Camille Cavour in drugi. On je ukazal dvojno Chivas Regal na skalah, se usedel v gilded stol med Gospod Hugh in spodnjem zunanjem delu ohišja, in poskušal peer v temi videti svoje nove tovariše .
  
  
  Gospod Hugh je že opisala. Med ego svoje proćelav lobanje in rdeče brke, je imel jovial in nedolžni obraz angleški internat fant, čeprav emu je bil v svojih poznih štiridesetih let. Da je bil videti kot vesela in razigrana otroka, dokler njen ego oči videl to. Kul, izračun nerjaveče jeklene kroglice. Bil je visok in nekoliko alapaha, ki imajo dolgo, saj je v pokoju iz športa.
  
  
  Renzo spodnjem zunanjem delu ohišja je druga skrajnost. Kratek, približno pet metrov, tanek in eleganten, le 56 let, po mojih podatkih, z modro-črnimi lasmi. Bodisi, da je za estestvenno, ali je bilo najboljše barve delovnih mest, kar sem jih kdaj videl. Bil je čisto obrito, z aristokratski nos in temno rjave oči, ki v strojene obraz. Ego Cerro-zelena moher obleko je bila narejena po meri z italijansko popolnosti. Nen je bil oblečen v svetlo zelene svile turtleneck. Nosil zlati Rolex na njegovo levo zapestje. Na njegovi desni prstanec je bil starinski pečatni prstan obkrožena v bledo zlata. Nasmehnil se je in je pokazal celoten sklop bleščeče bele zobe; bolje kot večina ego zvezde.
  
  
  Mallory je Stud, ki je bila tako velika, kot je Marsland. Vendar pa mora imeti bili veliko bolj močni, kljub drago krojenje svoje kosmate tweed obleko. Vse o nen je bilo tako novo, ki odraža ego je novonastali blaginjo, da nisi potrebujete kakršne koli dodatne informacije, za opazil. Ne vem, zakaj, ampak nekdo, kot je Renzo lahko hodi okrog v obleko prvič, in to še vedno počuti kot ego družino je vzel ego generacij. Medtem ko je nekdo, kot je Studds bil kar si jedro lažno stvari, kljub vse funtov je dal v svojo drago Zhirinovsky obleke. Paket imel dolgo in grdi obraz, kakšne grdota, da nekatere ženske, ki so enostavno navdušil klic privlačna. Še posebej z brazgotino na svoje levo lice. V vsakem uspešnem obdobju svoje kariere, bi bil lahko to naredili, Vyacheslav. Zato mora imeti poskušali obdržati kot memento svoje preteklosti, ego je oči so bile svetlo modro.
  
  
  Michael Šport. Ste gotovo vedeli, ego iz fotografije. Bil je izredno lep Anglež, nekoliko manj zanikrni kot njegov ego narekuje videz na velikem zaslonu lahko predlagajo. Zgleda štirideset, in le redko pokaže svojo pravo starost petdeset-liho na koncu stresno večer z psice in pitje.
  
  
  Camille Cavour je bil povsem nekaj drugega spet. In kaj, kaj, kaj je vredno, ki se osredotočajo na, za trenutek. Pogledala je bolje, kot ji movie image predlagali, in da slike videoposnetka je njen seks simbol v samo dveh kratkih letih. Ona ne more morebiti biti višji kot šestdeset metrov bos, ali tehtajo več kot šestdeset kilogramov, ampak rezultat je bil popoln. Njene mehke rjave lase je bila ujeta v rumeno žametnim trakom in padel navzdol hrbet. Njen fantastično telo bil zaklenjen v tesen oranžno obleko, ki objela dve izstopajoči slive-oblikovane prsi. Ko je dopolnila, da bo predstavil Gospod Hugh, njeni dve temno rjave oči, skoraj tako črno kot zrele olive, je bleščečih učinek dva 250-w sijalke.
  
  
  Preostanek je bil sestavljen iz manjših šefov, sodelavcev, igralci in igralke, kot Gospod Hugh je že povedal, me na telefon. Sem imel močan občutek, da celotna skupina je bila ustanovljena za lahkoveren Jerry Carr, playboy in možne vlagatelje.
  
  
  Natakar, oblečena kot če mu je ušlo iz sedemnajstem stoletju bojišču, prinesel mi viski, in Renzo, ki je že zdaj velika prijatelja, ponudil mi cigareto na ravno platinum cevi krasi grb. Morda družine kluba. Njen vljudno zavrnila cigareto in potegnil ven svojo lastno blagovno znamko, filtrira cigarete, ki so svojo prednost. So narejena po meri, in okrašena z C monogram, ki lahko brez težav prenese za Carr ali Carter. Camille cooed v veselje in vprašal, če je bilo v redu, da imajo otroci. Bila je preprosto se zahteva, da vas prosim. Ona leaned v zaupno in so razsvetljave cigareto posebno, intimno dejanje.
  
  
  "Oh," je rekla, razočaran, po dolgem povlecite. "To je samo navaden tobak, G. Carr.
  
  
  "Žal mi je," sem rekel. "Spoznal sem, da je italijanska policija je precej zapleteno o marihuane."
  
  
  "Pooh," je dejal. "Za brezdomce in hipiji, ja, ampak ne za ljudi, kot smo mi. Dottore Simca, ki bo prispela kmalu, ima visok politični položaj, in vsakdo ve, da je ego vzdržljivosti je delno zaradi kokaina. Enako velja za Renzo.
  
  
  "Ne, — jaz je dejal, ustrezno navdušil. "Samo me pokličite Jerry," sem rekel.
  
  
  "Če me kličete: Camille," je dejal. Ona me je pogledal za trenutek. "Mislim, da bom sedel zraven vas, Jerry," je dejal. "Tudi če je vaš cigareta je samo navaden tobak." Ne vem, kaj je naredila z G, vendar to ne bo veliko smislu, kot križanec med Ch in Dsj, in jo poslali čudno shiver navzdol moje hrbtenice.
  
  
  Zdaj smo imeli majhen trg za štiri nami: Camilla, Gospod Hugh, Renzo in mene. Camille privila do mene tako blizu, da ni bilo še prostora za tissue papirja med nami.
  
  
  "Gerry ima načrte za sodelovanje v Konec Sveta," Gospod Hugh rekel s duši smeh. — Toda rekla em sem se bal, da smo imeli veliko denarja. Res, Renzo? "Bojim se, mislim, da, preveč," spodnjem zunanjem delu ohišja je dejal. "To je proračun za osem milijonov, zelo velike v teh dneh, in že imamo dva dodatna milijona eur za morebitne zamude in inflacije. Večina našega proračuna se porabi za nenavadne kostume in "posebnimi učinki". Smo uniči celoten avtomobilov. Približno deset votum-votum streljanja se bo začel. Velike flote bo potopila, da ne omenjamo denarja žep pol milijona dolarjev za licenčnine zvezd, kot Camille in priljubljen Gospod Šport. Uporabljamo tudi največje zvezde v vsaki državi, vključno z Rusijo in, prvič, Kitajska, za goste vloge."
  
  
  "Kaj okvare, Renzo," sem rekel. "Jaz bi dal moj zadnji dolar, da bi film, kot je ta en dan." Kot ta zadnji dolar je bil na tem, da je pokopan v več kot dvanajst milijonov bratje in sestre, spodnjem zunanjem delu ohišja je vzdih je bil izpolnjen s pomenljivim jezijo.
  
  
  Ona bi radi videli, Gerry dobili delež v našem filmu, " Camille je dejal prijetno. — Pravkar sem srečal ego tukaj, Renzo. Uvedejo ego mi je, nato pa ga poslali proč znova. To me zadovoljni, in veste, kako slabo je lahko za videoposnetek: zamude, ponovitev carinf.com ne odgovarja, zdravniki, injekcije, če sem postal nesrečen." Njen zadnji film, "Madonna de Sade", stalo več sto tisoč točk več zaradi svojega temperamenta in karakterja. "Hvala vam, Camille," sem rekel.
  
  
  "Ampak Camilla, lutka," Gospod Hugh protestirale. "Morate vedeti, da obstaja omejitev za sodelovanje. Si lahko privoščimo nekaj programske opreme, da izpolnjujejo svoje muhe z dodatna dva milijona.
  
  
  "Nekaj muhe, Hugh?" Camille vprašal, ko eden od njene krvi - rdeče-fingernailed roke pokazal na moj vsako pleme in ga dal malo stisnite.
  
  
  "Prosim, Camilla, moj dragi," Renzo je dejal. — Nisem mislil, da bi bilo nemogoče, da pomaga Jerry, samo težko. In če želite, da bi problem iz nje, mogoče bi lahko ugotovimo nekaj ven. Vendar smo morali počakati Pierrot, Gospod Simka, naš finančni strokovnjak. On ima svoje Švicarske banke in je naše politično zvezo. Ne skrbite, še, dragi Camilla, in niti vam, Jerry.
  
  
  Vprašal sem jo, ko je ta Gospod Simka bi se nam pridružili. Ta Švicarska banka lahko samo povezave, ki je hotela v Clemm Anderson je čuden prizor.
  
  
  "Kdo ve," Renzo je dejal. "Če Pierrot prihaja, bo. In če Em rad nered okrog v Senatu zdaj, on bo okoli malo kasneje.
  
  
  "To pomeni, svoje lastne zakone," Studds povedal Mallory. "Kot da je sprejemanje zakonov, ki veljajo za Italijo."
  
  
  "Ali kršijo zakon," Camilla tweeted.
  
  
  "Dobro, dobro," je dejal Sir Hugh, z fatherly jezijo. "Ne smemo dovoliti, Jerry, da so vse čudne ideje."
  
  
  Renzo se smejali, kot če Gospod Hugh je pravkar povedal, največja šala na svetu. In morda je bilo.
  
  
  Sledila je več ur pitje in aimless slavja v Monza bivalni prostor pred Renzo pogledala njegov Rolex in dejal, da je čas, da se premaknete celotno menagerie v restavracijo na večerjo; ta večer, ki ga je najel prav posebno večerjo.
  
  
  "Lahko jemo tam, in potem Klinov bo pokazal Jerry nekaj naših sposodil letala," je dejal. "Sem prislužil moj milijone, ki jih združuje posel in užitek." Prav tako brušena off to pohvali z dodajanjem ," In glas kot ih izgubil znova.'
  
  
  Po moje teleks, je bil v dolg do bank in manj strpni zasebnih upnikov do zadnjega dne. Vendar sem, da pravijo, da je še naprej deluje kot oseba brez ene same skrbi na tem svetu.
  
  
  Šest limuzin ki so čakale v hotelu je navijanje dovoz. Njegovo oddajo pogoste biti prvi. Renzo, Camille in ji v backseat. Mallory in Sir Hugh so v zložljivi sedeži čez od nas, in Michael je poleg barvah voznik.
  
  
  To je zame dober petindvajset minut od hotela do restavracije, ki sem preživel popolnoma absorbira v sebi. Na eni strani, Renzo z previden, vendar podrobna vprašanja o svojem finančnem stanju v primeru Vereldeinde vabi mi kot investitor. Na drugi strani, Camilla, ki je zasedena, sem bil udeležen v nekaterih okoli njene dogodke . Takoj, ko smo bili zunaj, okoli hotela, sem se počutil majhen, svilnato roko na moje hip, testiranje moje reakcije na njen dotik.
  
  
  "Obstaja kar nekaj težav dobili dostojno znesek iz Združenih držav amerike, Jerry," Renzo je dejal. "Kljub vsem tem govori svobodno podjetništvo."
  
  
  "Vedno sem imela nekaj milijonov dolarjev v rezervo v Nassau," ji Renzo priznal.
  
  
  "Dobri lokaciji, v hotelu v Nassau". Gospod Hugh izkazalo, da se pridružijo v pogovor. "Ni problema, če želite, da se vaš zadeve, da bi hitro."
  
  
  Camille giggled in stisnemo moje stegno. "Jaz bi veliko raje vas počasi navzdol vaše poslovanje," je zašepetal na moje uho. Ona je opredelila besedami, ki jim sledi podrsajte svojega jezika, ki okrepljeno prost pretok njeno roko.
  
  
  "Ona je dobil prenos iz Nassau enkrat, in to samo vzel dva dni," doda Chris Mallory. "Če je njen ego poskušal priti skozi Ameriko, da bi potrebovali dve ali tri nedelje."
  
  
  "In da bi morali izpolnite petdeset oblike za pičlih £ 400,000" Gospod Hugh snorted.
  
  
  Tudi ona snorted, vendar pa je bilo razočaranje in veselje, da je prišel skupaj z njim. Nisem vedel, koliko sem lahko držite iz Camille je nežno boža brez eksplozija. Joga mi je dal nekaj nadzora, vendar je potrebno polno koncentracijo dosegli najvišje rezultate. In z Camilla je jezik v moje uho, ee igranje v bližini moje dimljah, njen imeli, da drugi uho odprto za spodnjem zunanjem delu ohišja, Mallory, in Gospod Hugh, in ti so se odzvali brez vezave sami neposredno.
  
  
  On gritted zobe in govoril knowledgeably o možnostih število multinacionalnih podjetij s sedežem v Rimu in Milanu. Mi je zašepetal, tihi molitvi zahvalo, kot limuzini končno obrnil v ciprese-obložene ulici, ki vodi do naše restavracije. Camilla je spustil skoraj neslišno jezen zvok, kot majhen razvajen otrok, ki je izgubil svoje igrače, saj je pobrala jo je za roko proč. Ustavil avto. Ko voznik odprl vrata za nas, Renzo nas je vodila skozi velika lesena vrata starega štukature kmetija. Celotno prvo nadstropje se je obrnil v jedilnico. Aft, po dveh ogromnih pljune me, sta bili dve veliki krušni kamini, polno plamen požari. Na eni pljuvati visela zelo velike, divje svinje, maščob, ki drew majhni jeziki ogenj okoli ognja, ki je spodaj. Drugi je imel tri gosi in pet kljuni.
  
  
  "Smo dobili Toskanskimi izobraževanje na najboljše," Renzo je dejal. Je pomignil nas glavni stol in se ustavil, da bi lastnik nekaterih kuhanje nasveti.
  
  
  Preostali del skupine planila v. Kmalu, tradicionalni italijanski multi-seveda se je začela večerja. Za anti-testenine, debelo kmet je zelenjavna juha in / ali testenine, ki so sledili. Nato pečenka divjega prašiča s pečen krompir in artičoke. Nato piščanca ali gos z mešano solato in bučke. Nato ogromne kadi sladkega kostanja in smetana pite. Nato sir krovu skoraj velikost Odin okoli mize, in končno, na vrh je vse dol, vse vrste malih stvari, poplaknili z konjak, šampanjec in žganje.
  
  
  Camille se usedel poleg mene. Ona je pojedel vse jedi z enako gusto kot proždrljiv stallions čez od nas. Če je vedno prišel, kot je ta, potem ji mala pet-stopala slika potrebna, da se ohranja konstantno in vztrajno vadbo. Naše potovanje tukaj mi je dal nekaj idejo o tem, kaj je za usposabljanje. "Za Božjo voljo," Mallory je dejal, pomaga, sam za visoko rast špageti in pitje ih chianti, " prisežem, da ste. Tam je nekaj o tej italijanski zrak, ki naredi moj želodec obkladek. Hiša dve okoli te jedi bi biti samostojen obrok, in tukaj sem še naprej jesti."
  
  
  Nekje med makaroni in merjasca, je bilo nemire na vhodu, in šepet je šel skozi celotno jedilnico.
  
  
  "Pierrot prihaja," Renzo je dejal. "Malo Sage".
  
  
  Maščobe gostilničar je prišel v pogledu, da stopimo korak nazaj in bowing na lowly eno. In po njem, je bila videti najmanjšimi osebo, ki sem jih kdaj videl. Piero Simca je bil čeden, spektakularno oblečena škrata z dobro odrezane lase in gladka obliki srca brado. On izvaja kratek slonokoščena-vodi hoja palico več kot štiri dolge noge. Bil je približno pet metrov visok v visoko peto platforma čevlji.
  
  
  Ego je bil led na našo mizo, kjer natakar že dani dve blazine na stol. Vsi v bran, da ga pozdravim, vključno z Camille in po njih nerodno, kot se zahteva za mojo vlogo, tvoje resnično.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Profesor'.
  
  
  "Končno," Renzo je vzkliknil. "Profesor Simka. G. Carr, človek sem govorila.
  
  
  "Dovolj te, Profesor," mali človek rekel, zagrabi me za roko, trdno, kot kremplji. "Mi smo tukaj, kot prijatelji. Njeno ime je Pierrot, Gerry, in vesel sem, da sva se spoznala. Sit navzdol, tako da je lahko dohitijo na to debauched požrešnost.
  
  
  Govoril je tudi odlična angleščina z rahlo Ameriški naglas, v nasprotju z British primness, ki je ponavadi videti v pismeni Italijani.
  
  
  Ego je nasmeh je bil odprt, in nedolžna. Ampak ni bilo veliko jeze v svojo majhno graditi. Ni bilo vedno pozorna pogled v ego je zelenkaste oči, ampak nekaj takega kot mehko šumenje v ego je pusto telesa. Edina stvar, ona bi lahko primerjali je, da je bil dolgo v noč nazaj v Palembang, Sumatra. Potem je odvrgel in se obrnil za sedem neprespanih ur v svoje smeti. Dokler nisem pogledal v notranjosti in našel drobne svetlo in sijoče krait; eden od najbolj usodnih zmaji v vseh narave.
  
  
  Ego velikost ne moti Pierrot je ideje o zdravi prehrani. Res je, da njegove besede, je bil jedo anti-testenine in špageti z vratolomno hitrostjo, in mimo nas, ko svinje je bila vročena. Potem imel je čas, da začnete govoriti.
  
  
  Gospod Hugh povedal o moja želja je, da vlagajo v Konec Sveta , svoje dvome, da bi to lahko bilo urejeno, in Camilla komentar, da je ona, bi bil zelo nesrečen, če bi mi ni postala ena izmed njenih sponzorjev.
  
  
  "In ti ne bi želel, da ji bodo zadovoljni, Pierrot," Camille dodal.
  
  
  "Nikoli, moj dragi otrok," Pierrot je dejal, rezanja velik kos merjasca, ham in polaganje njegov ego, da njegovo rezilo kot miniaturni hawk pouncing na svoj plen. — Človek bi premika gore, da si vesel." In ker nisem videti velikost buldožer, je razlog več, sem za premikanje ih za vas. Dovolite mi, da razmišljajo o njej."
  
  
  On zapre svoje oči, naj mesa v njegovih ust, in chewed premišljeno. Sivo goatee preselil gor in dol njegovo široko kravato, kot je chewed in misli.
  
  
  Odprl je oči z zadovoljni pomežiknil. "Zavrnitev Argentines," je dejal.
  
  
  Nisem imel, da igrajo na videz osupla. Sem jo vprašala. "Kaj pa je, Pierrot?"
  
  
  "Sem razmišljal na glas, Jerry," je dejal. "Včasih je ni preveč lepo. Mislim, tam je skupina bogato idioti v Buenos Airesu, ki želijo sodelovati v našem filmu; majhno udeležbo približno pol milijona. Nič ni bil podpisan, ne pa tudi stisk roke.
  
  
  In ves svet ve, da Pierrot ohranja svojo besedo. Ampak, če ni za to stisk roke, zakaj ne bi naš prijatelj Jerry Carr poteka od teh Argentines?
  
  
  "Zakaj nisem jaz mislim, da je? "je vzkliknil Gospod Hugh z pretirana občudovanje, kot da je ni res misli pomagati, dragi Jerry Carr znebiti nekaterih petrodollar ego trenutek je končal branje mojega Superba sporočilo.
  
  
  — Ali res misliš, da lahko to storite?" Vprašal sem jo, ustrezno zmeden.
  
  
  'Lahko to storim?'Da,' je rekel malo Pierrot. "Sem že naredil, Jerry Carr.
  
  
  Moj glas je stisk roke, da so vsi naši prijatelji lahko priča." Da tesen, clawlike smrt grip znova. — Za pet sto tisoč dolarjev za sodelovanje v Konec Sveta, plus običajni dodatnih stroškov." Ampak, to je stvar za odvetnike in jutri ali naslednji dan po dnevu. Ni več govoril o denarju, nocoj. Danes smo samo skupina zabave prijatelji, ki imajo dober čas. Ali se strinjate?"'
  
  
  "Vse prav," sem rekel.
  
  
  "Zelo dobro," je dejal Sir Hugh.
  
  
  "Lepo, da ste okoli," Klinov, " je zamrmral, da Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo je dejal.
  
  
  Camille je odziv je bil dolgo, boža stisnite moje stegno.
  
  
  Poslovne ni bila obravnavana v krogu-potovanje obrok. Pozneje smo prišli nazaj v limuzin in se odpeljal na letališče, kjer Piero političnega dostojanstva nas je vodila mimmo sentries, zadaj letališča, kjer je prvi del Vereldeinde Zračnih Sil je bilo montirano. Clemmu Anderson je poročila, pripravljena, da mi za nekaj, kar impresivno, ampak sem bil še vedno presenečen. Ne samo, da si spodnjem zunanjem delu ohišja pazite, da različne vlade pod pogojem, najboljše letalo svojih zračnih sil-jet Phantoms, jet Sabres, in nekaj, kar je celo v šibki svetlobi izkazalo, da je resnično B — 52-pa je bilo tudi nekaj, ki plujejo pod igrače na zaslonu, ki je le vedel za ime AX: Letal, ki niso niti omenjen v zadnji številki Vseh Svetovnih Zrakoplova, ki je nenadomestljiva letni registra, ki naredi kaj in koga ubija. Dve od teh skrivnost letala so bili Ameriški. Druge tri videti, kot ruski modeli, ki se je le vedel iz govorice in tistih nekaj tihotapi fotografije. Ih je bila tri, ki lahko samo kažejo, da ti nerazumljivo vzhodni sosedje so bili napreduje veliko hitreje kot naše najboljše obveščevalne službe lahko spremljate.
  
  
  Prvič je opazil, resnično navdušenje v Renzo, Gospod Hugh, in Studds. Drobne Pierrot Schell je v vodi, ki se gibljejo iz ene zaklad na drugo, kot so občudovali šolarja.
  
  
  "Predstavljajte si, če eno okrog teh predmetov se je pojavila nad Washington, DC, s simboli, Sovjetske zveze, "je dejal," v trenutku, ko je Ameriško letalo se prikaže nad Leningrada, in okoli njih, recimo, z kljukasti križ, se prikaže nad Pekingu. Samo zamislite si reakcijo v vseh treh primerih, in kako hitro civilizacije, kot smo vedeli, da bo prišel konec."
  
  
  "To je glavna tema obeh koncih sveta," Renzo je zašepetal, da me. "Bomo, da Laurentiis' Waterloo izgleda kot staro Shirley Temple komedija."
  
  
  Sem jo vprašala. — Nekatere film s sporočilom?"
  
  
  Chris Mallory je zasmejala v samotni letališča. Na večerjo, je bil neprestano pije žganje, pijačo, ki se lahko uporablja skoraj kot jet gorivo brez spreminjanja destilacija preveč.
  
  
  "To je sporočilo," je dejal. "Sporočila, da je mrtvih zunanji bazen". S svojo nekoliko stooped slika v mesečini, njegov nizki glas, ki prihaja iz ego svoje dolge, zguban obraz, in da je črno cape draped preko svojih ramenih, je bil videti kot vampir okoli eno od manjših bratov ' ego filmov v filmih. "Studds pomeni," je dejal Sir Hugh hudo, " da imaš prav. To je film s sporočilom, Jerry. In to sporočilo je, da je ta neumna stara svetu samo ne bo preživela Svetovne Vojne III s vse orožje na voljo že zdaj, tudi za majhne države."
  
  
  "Ugodne tudi za film podjetja," sem dodal dryly. Gospod Hugh se je zasmejal. "Dejansko. Seveda, to trdo delo je potrebno le za podrobnosti: vzlet, pristanek, in podobno. Naše najnovejše akcijskih prizorov, od katerih bodo nekatere najbolj omamljanje kdaj strel, bo strel v manjšem obsegu. Najvišje kategorije, letala nad igrača mest, ribniki, da bo videti, kot oceanih, ampak vse, kar je neverjetno realistična." "To je nov postopek," Renzo je dejal. "Z računalniki, smo lahko pre-program celotnega zaporedja. Dve vojski borili med seboj, uniči New York City z bombardiranje, simulacijo jedrskih eksplozij. Eden kliknite na gumb in le nekaj namigov."
  
  
  "Ni vam treba direktor, vam, Hugh," Studds podražila. — Jaz bi bolje iti pack moje torbe." "Ti, Studds?" Človek, ki je vodil Zulu upor v filmu? Renzo protestiralo vroča . "Naša mala-da-velika vojna, bo tako dober, kot je podatkov, ki jih vnesete v računalnike. In, Stud, ni nobenega direktorja, ki bi lahko razvili ta program boljši od vas. "Poglej," je dejal Sir Hugh.
  
  
  "To je že pozno in sem že hladno," Camille je mehak glas odmevalo igranje veliki fantje. — Gremo nazaj, nismo?"
  
  
  "Imaš prav, otrok moj," Pierrot je dejal, poskuša težko otresti svoje občudovanje. "Moje stare kosti so tudi začeli, da se ohladi. "Jaz zavidam ti mladi ljudje, ki ogreje tako hitro. Ozrl se je odkrito na Camille in mene.
  
  
  Smo peljala nazaj v isti limuzino. Camille privila do mene spet. Manj aktivni, vendar nič manj mamljiva.
  
  
  "To je njeno nocoj, bivanje z vami, Jerry," je dejal, ko smo prišli ven, okoli avtomobila.
  
  
  Vendar gostilne... je mislil na glas.
  
  
  "Pooh. Ali menite, da Le Superbe je eden najcenejših hotelov, kjer naključno kurba je treba uporabljati za upravljanje za dovoljenje? To je razkošno in civiliziranim hotel, še posebej za gospoda, ki je predložil najboljšo sobo, in še posebej za Renzo in moje drugo. Ona pritisnete moje strani za svoje podjetje malo prsi. Njen bradavico, je bila hudo preboden s tanko plastjo tkanine. Moje opombe o Camille jasno mi je, da je pred tremi leti, je bila tudi ena okoli njih naključno kurbe, ki postaviti na svoje, se kaže tudi v poceni roza hotelih. Vendar denar, priljubljenosti, in nekoliko bolj selektivno kulturne izbire izbrisati, ki obdobju od njen spomin.
  
  
  Tik preden smo prišli zadnji kotiček, preden Le Superbe, smo skoraj trčil. A uničena stari modri Fiat 500 je letel skozi ozka ulica v Piazza della Republica, desno v naš avto. Renzo voznik trznil z volanom heroically, in voznik Fiat, velikih gorila v karirasti športni jopič, ni isto. Dva avtomobila screeched ustavi s strani, njihov nos kaže v različnih smereh. To je bil videti kot majhna banka na obraz drugega voznika. Naš voznik je zavpil nekaj italijanski preklinja v emu, ki so se takoj odzvali in se odpeljal naprej.
  
  
  Edina prednost je bila, da Camille pristal v mojem naročju, stiskal me v okusno terorja.
  
  
  "Moj Bog,"je rekla," mislil sem, da smo bili, da bom umrl, preden smo sploh odšli v posteljo."
  
  
  Renzo, manj šokiran, se je zasmejal. "Naše slavno Rimsko gibanja," je dejal. "To je v redu, čeprav sredi noči se zgodi, da cut malo."
  
  
  V preddverju Stud Hotel, Gospod Hugh in Michael Šport, ki je sprejela proizvodnje delavnica v avto za nami, nas je zapustil sam. Renzo prišel z Camille in me v gilded dvigalo v tretjem nadstropju, kjer je imel stalno suite z enako stalna obiskovalcev, večinoma slabi. Nadaljevali smo na šestem nadstropju, the bellboy je skoraj materinsko nasmehom na obrazu.
  
  
  "Oh, vem, da je to številko," Camille je dejal, hoja mimo mene po vsej dnevni sobi in v spalnici. "Mislim, da je lepa. Poglej. Potegnila vrvico, in zavesa je potegnil nazaj, je pokazala groaning ogledalo, ki je segal od tal do stropa. "Oh, boste ljubezen me na velikem platnu," je obljubila, kot je pogumno ducked v kopalnico.
  
  
  Nisem potrebujejo izobraževanje, da bi dobili gola. Vendar Camille imel nič vzleteti, in bila je kot gola kot novorojenega otroka, ko svojo jakno in hlače so bile samo odstraniti. Ona mi je pomagal s tujino, in je bil vesel, da bi on dal pištolo in stiletto v svoj kovček. Majhno plinsko bombo, ki je izgledala zlato trinket lahko levo na nočno omarico. Nisem treba odgovoriti na vprašanja zmedeno, ki bi lahko motili delovanje moj trenutni nameni ...
  
  
  Moji nameni, moji občutki in moja ardor, ki je pritegnil me je s svojo briljantno pedagoške sposobnosti — so bile vse kaže v to celotno dolžino ogledalo. Camille je bilo prav, da bi ljubil njo, na velikem zaslonu. In imel je prav o tem, kako se ravna z njo velikan krožnik, okoli meso, testenine, in anti-testenine. In smo tako všeč pa desno.
  
  
  Prvič je bil hiter, brez sape, in nagonsko. Ko leži ob bok za nekaj časa ujeti dih in nežno raziskovanje drugo, smo se preselili na drugo, počasneje krog z dolgimi premori in počasen spremembe položaja. Oba sva čutila, ščepec iz njega in ležal v toplino in prepletajo med seboj. V ogledalo, je bilo, kot če bi bili začasno v breztežnosti v vesolju, drsenje skozi nekaj četrtem spolno razsežnost.
  
  
  Ampak so del mojih možganov je bilo delo težje. Sem srečo, da vedno našli močnejši stimulans v seks kot, na primer, amfetamin. Morda seks je bil samo kot zasvojenost, vendar manj škodljive za centralni živčni sistem. Če Camille vedel kaj več o Koncu Sveta, kot jo je šest znesek plače, postelje, je bila pravi kraj za mene, da bi ugotovili. In on bi samo prepoznali, če je bil popolnoma sproščen. Glede na ferret dejanja tako daleč, se je zdelo, nekaj krogih stran od nekoliko šibkejši obrambo.
  
  
  Njen droben telo je bilo z cola cola, so okusne, kot Rosana je bolj slastni telo. Camilla tudi imel rahlo prednost v izkušnjah in izobraževanja. V tistem trenutku jo je in čutil rahlo shiver v njo, a shiver, ki nima nič opraviti z omele ali hladno. Njo, ki je bila pripravljena za vstop zapri znova.
  
  
  'Mu, Jerry. Ti, ja, zdaj, " je dejal.
  
  
  Sem zagledal majhno telo v ogledalu, upogibanje, pripravljen za me, in sem bil na tem, da zaprem oči za prvi korak. Nato ih odprli široko znova, vendar prepozno. V ogledalu, je opazil, dve mesnate številke vnesite dnevna soba dan kasneje.
  
  
  Poskušal sem se obrnil, vendar prvi, maščobe gorilla v kariran suknjič, je bil že udari me na zadnji strani glave z ham-velika pest, udarec, ki bi lahko potrkal bika več. Sem padel v posteljo in pristal na debelo preprogo, kjer je zasadil težka podkovani stopala proti moja rebra. Skozi meglice bolečine in zamegljen zavesti, mislil sem, da sem lahko slišal Hawke ' s voice, tako kot sem imel na moje prejšnje dni za usposabljanje. Rekel je: "prva stvar, ki jo morate vedno zavedati, je, da boste imeli nobenih izgovorov, če ste ujete, ko niste na vaše stražar." Morda nekega dne davkoplačevalcev a hvaležni narod bo dal te besede na mojem nagrobniku.
  
  
  Njena polovica zavestni um je kot njen drugo stranko vleče v nedogled Camilla okoli naše zadovoljstvo, vrt, z eno roko pokrivna ustih, drugi pa zavira svoj boj. Potem je gagged ji, posnet jo, in jo vezani z raztrgana trakovi tanko Le Superbe perilo stanja.
  
  
  Njo, čutiti sebe, izgubi zavest, ko pa ima gorilla v karirasti suknjič pomagali svoji lastni presoji kolega tesno kravato Camille gor, je bil zgrabil z Pierre, plinska bomba. Ego tucked pod roko. Njo, ki je mislil, da nihče ne bi iskanje oseba, ki je vlekel goli okoli smeti. Še ena misel mi. Karirasti suknjič je bil nosi voznik Fiat 500, ki je skoraj rammed nas. Nato se je ustavil razmišljanje.
  
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  Časa je trajalo, preden je začel razmišljati še enkrat. Ampak čez deset ali petnajst minut, da, on je prišel, vezana kot roll v backseat v Fiat 500, hitrosti skozi neznane ulice. Jih ni motilo, da nasumice mi, kar je bilo slabo znamenje. Očitno je, da niso imeli dobrodelnih namen in me pustila nepoškodovane.
  
  
  V throbbing bolečine v moji glavi je bilo hudo, vendar, kolikor jaz lahko povem, nič ni bilo razdeljeno, in nisem imela resnih poškodb. Moj um se počasi, izbrisani, vsaj dovolj, da priznam, da sem se, da sem bil še bolj začuden, zdaj kot pri mojem kraju Rusiji se je začela.
  
  
  V tem času, je moja naloga je zdelo, kot nič več kot dolgočasno opravilo. Pojdi na Rim, in da bi ugotovili, kakor hitro je mogoče, če obstaja kakršen koli razlog za dvom Clemm Anderson, če je kaj več kot le drage in neokusen film, proizvodnja. Če Clem je bilo narobe, je morda spakirala in letela home, da nadaljujete svojo neplačani dopust in popraviti svojo zdrobljen odnos z Tiggy. Zdaj je vedel, da Clem ni bilo narobe, ampak kaj je bil prav o?
  
  
  Na prvi pogled, je bilo, kot Sokol upali. Nit Miru, je bil samo še en izredno dolgotrajen in drag film, ki ga danes proračuna standardi. Vendar nezaslišano obtožbe so bili verjetno nič več kot spodnjem zunanjem delu ohišja je prevara in egos njegovi kolegi zapornikov. Hitrost, s katero se je moje vabe je bil še en dokaz o tem, kot je bilo ih je lepo darilo za Camille, da pique moje zanimanje.
  
  
  Ih velika moteče zbiranje in zapletena orožje je bilo veliko več kot film pravzaprav ni potrebna, vendar to ni presenetljivo, glede na ohol megalomania tako pogosto najdemo v domovih veliko filmskih režiserjev. B-52s in druge napredne borci so drage igrače, ampak v bistvu brez ognjeno moč, ni več nevaren, kot je Goodyear ladja, ki pluje skozi oglaševanje, ki je napolnjena Rimu.
  
  
  Moral je priznati, da je bilo na drugih ravneh pod gladino. Vendar so bili še vedno tako nejasna, in tako malo raziskane, da nobeden od Clem je v naglici pisal notes) pred moj trenutni ugrabitev se je zdelo, da so vse povezave na mednarodne zarote. Vse, kar sem opazil približno Renzo, Gospod Hugh, Studds, in celo, da je nevarno palček Pierrot, je bila, da se je zdelo, da želijo, da bi me videli živega, in (z Camille je pomoč) zelo zadovoljni. Vsaj za čas, ki je potreben, da se prijavite na preverjanje za pol milijona in prenos denarja iz Bahamov, da ih Švicarskih bank. Lahko imamo jedli piščanca, da je noč, vendar nihče ne okoli ljudi, ki jih je srečala, ji je bilo okrog njih, ki ubija zlato jajce o kokoš. In Jerry Carr je kot piščanec v ih oči.
  
  
  Moj bujno misli so hipoma cut off, ko je avto nenadoma ustavil. A gorila v kariran suknjič je odrinil vrata in me je izvlekel na trdih tleh. Na moje presenečenje sem se znašel videti na vhodu v državi, v restavracijo, kjer sva partied manj kot sedem ur prej. Zdaj je bil smrten tiho in zapuščeno v temačne mesečini. Sem se spomnil, Renzo, ali nekdo drug, mi pravi, da je živel na kmetiji nekaj kilometrov stran. Osebje, ki se je že zdavnaj šli domov, v Rim, ali nekje v bližini.
  
  
  Gorila potegnil me je k mojim nogam in vlekel me skupaj. Ego je zajetno spremljevalec odprl lesena vrata z bleščečo nov ključ. Je bila ta vrnitev na mesto našega yahoo tesno povezana s" na Koncu Sveta"?.. ali ne?
  
  
  Če Gorila in fant, za katerega je delal, je bil na pravi chase — in jaz bi prisežem, da ni začel pred našim limuzini parada potegnil ven okrog hotela — ona bi se kaže v restavraciji. Zapustili po uri, je bil prostor za igre, ki so hoteli igrati z mano. Tudi najbolj minimalno povezavo s kazensko svet bo dal ključ v najkrajšem možnem času. In novosti ih načrt usmerjen v drugo smer, kot Renzo in njegov sluge ' egos. Če so bile ugotovljene ego, bi jih že ima svojo tipko. Chris Mallory je dejal večerji, da je to mesto in celoten hotel razlogov, okoli njega je nekoč pripadal Renzo družino, pred iger na srečo, drago Zhirinovsky fantje in vprašljivo denar oropali je svoje semi-aristokratski dediščine. Še vedno sem bil ribolov v istem mutne vode kot prej.
  
  
  Vrata so bila odprta. Gorila in ego spremljevalec opravljenih mi med njimi z jedilnico. Pol povlečete, pol izvajanje, vodile so me v toku soba, proti velikan hearths, zdaj zapuščen in tiho, ker rahel dim pol-ugasne ogenj v nadaljevanju. Tartan plašč vrgel me je na stol, kot vrečo premoga.
  
  
  "Vedno drva tukaj," je dejal ljutito, da njegov spremljevalec v italijanščini. "Vzemite dovolj za nas, da začnete ogenj, Pepe. Uživajte okusno žar Texas enkrat.
  
  
  Njen ne bi trajala tako dolgo, če bi on podlegel narašča strah pred mučenjem. To je eno podjetje po poklicu. Vendar moram priznati, da misli, da se peče nad majhnim ognjem nisem, da je moj dolar zakona funt z veseljem. Jaz še vedno ferret je to spomin na velikana prašičev kaplja ogromne količine maščob na rdeče-vroče lesa spodaj. Pepe se vrnili z armful lesa. On flicked pepel po žerjavici in vrgel polovico svoje hrane na vrh svoje. Fotografiranje plameni polizala na nepravilno oblikovane lesa, in po nekaj minutah, center obrnil nazaj v divjem ognju.
  
  
  Gorila raztrgala Band-Aid off moj rta. "V redu, G. Carr," je dejal. "Zdaj je čas, da začnete govoriti."
  
  
  Govoril je angleško z močnim italijanskim naglasom, ki je ne bom poskušal posredovati.
  
  
  Je ohranil svoje ustnice stisnjene skupaj tako tesno, kot če je imel Band-Aid na njih, in poskušali narediti sam videz kljubovalno. To ni tako enostavno, ko ste goli in vezana, vendar se mu zdi, da dobim. Govoril je, da Pepe v italijanskem dialektu, in Pepe potegnil ven težkih kovin nabodalo, temna in še vedno ostaja na merjasca, ki je bil še vedno razgradnjo to.
  
  
  Gorila nudged me s svojo težko boot, in Pepe pljunil na moj hrbet. So potegnil iz močnega najlona, vrvica in začel vezava me nepremično na ražnju.
  
  
  Skupaj so se odpeljali vijolično me od tu do peči in znižali nabodalo v svojih imetnikov. Potem se je omejeno s krili matice. Na nabodalo je bila podprta z dvema navpičnima kosa kovanega železa, v vdolbine, ki so bile narejene na enake razdalje za nadzor razdalje za sprožitev ploščo. Celotno človeštvo, so začeli od najvišje ravni.
  
  
  "Ti, brez obleke," je dejal gorila, " to bo lepo, da se ogreje po hladni nočni zrak vzorčenje zunaj, G. Carr." Preden gremo v vodo in pustite, da ste dobili preveč vroče, imam nekaj vprašanj.
  
  
  Njen emu izrazil revmatizem, skupaj z njegovo mnenje o nen, svojih gostiteljev in ego morebitna vprašanja v tok kratke stavke.
  
  
  "Zelo dobro, G. Carr! Pepe!
  
  
  So znižali me dol korak, in toploto, ni več udobno. Nisem mogel ustaviti potenje, in vsaka kapljica vode naredili piskajoč zvok.
  
  
  "Kaj pa je vaš pravi odnos s Konec Sveta?" gorila v kariran jakno vprašal. "Vzemite krojač," je rekel skozi gritted zob. "Njegov investitor. Sem dal denar v to, ker mislim, da bo več denarja."
  
  
  Smejal se je mournfully. "Prepričan sem, da lahko narediš bolje, G. Carr, če ti je ime," je dejal. — Imeli boste, da mi poveš, kakorkoli že. Kakšen je vaš trenutni odnos s Konec Sveta?
  
  
  "Točno to, kar sem rekel," jaz growled.
  
  
  "Nič drugega? Sladko, nedolžnih investitor?... On je poudaril, da Pepe.
  
  
  Še en korak navzdol. Kar je bil včasih neprijetno, občutek toplote je zdaj spremenila v pekoč občutek.
  
  
  "Samo to," sem bleknil. "Samo zdaj, tudi če mi ne bi dobiček od njega, sem še dobil denar iz njega skozi Camille Cavour. Jaz lahko samo privoščiti, denar za to. "Ni ravno nedolžna investitor, potem, G. Carr," gorila gurgled z hijena nasmeh. — Ampak še vedno ne dovolj prepričljivi. Želiš, da ji povem, da ste vlaganje pol milijona dolarjev v deklica, ko boste lahko dobili ducat jih je za pet sto, in ne tako dolgo nazaj bi si kupil Signorina Cavour za petdeset? Pepe!
  
  
  Še en korak navzdol. Zdaj sem vedel, nisem mogel stati prav. Ji tako ne bi stahl govorijo, ampak to ni pomagalo rešiti problem ah. Seveda, Hawke bi jih poslali drug zastopnik, vendar glede na to, kako dolgo so potrebovali, da bi našli mojem telesu, ali moje izginotje je bilo nenamerno, da bi zamuda me za nekaj dni ali celo ob nedeljah. In če Anderson se počutil res nekaj, če je res bila mednarodna grožnja za svetovni red, bi bilo premalo.
  
  
  Pepe dodali še tri prijavi na ogenj, in plamene, zrasel še višje.
  
  
  Gorila je dejal. "Mislim, da je naredil s tem del, Pepe," je dejal s svojim odvratno humor.
  
  
  Zdaj njen obesil nazaj dol. Sprva je bilo malo olajšava, kot je razdalja do požara povečala, vendar pa novo gorivo Pepe je dodal, da se je povečalo tudi ogenj, in on bi že občutek, mehurji, ki tvorijo na moja ramena in zadnjica... In čutil je nekaj drugega. ...
  
  
  Ko je moja zapestja je bilo odkritih več peči ogenj, sem se počutil rahlo zmanjšanje napetosti kot najlon kabel začel taliti iz Savchenko. Je tudi njena zapestja, da imajo na malo več. Sem napeti mišice mojo levo roko držite Pierre, ki je bil varno skrit pod mojo roko.
  
  
  "Kaj pa je vaš pravi odnos z vsem Svetu, je Konec, G. Carr? Spraševanje je sama po sebi je bil monoton... Vlad neznosen okoli mene zdaj. — Pomislite na nekaj bolj prepričljivo kot vaš nerazumljivo o denarju in filma, prasica." Ker drugače, niti sveta, ki bo prišel prezgodaj za vas, in ne boste mogli obdržati podjetje za našo malo pogovor.
  
  
  Pepe squealed smeh in je stal poleg svojega šefa, da bi dobili natančnejši pogled na pečenko.
  
  
  Zdaj je prišel čas, zdaj, da so bili tako stal tako blizu mene. Hvala Bogu, da so bili videti bolj na mojem obrazu, kot na mojem zavezuje, zapestja, ko je prisiljen ven še en ugovor. "Pošteno," je vpil, " sem bolje, kot kdorkoli na spodnjem zunanjem delu ohišja studios." — To je res samo stvar. Ona je samo oilman z več denarja, kot možgani. Slišal sem, da je, tako da boste lahko dobili malo bližje čar kino. Ne gorijo me spet, signor ...
  
  
  "Ocvrte kot prašiča, squealing kot prašiča," gorila podražila mene. — Potrebujemo boljše revmatologom, G. Carr. Mogoče bi moral pa ste okoli, da obraz ogenj one more time.
  
  
  Začel je vrteti okoli mene spet. To je bil trenutek.
  
  
  Ko se je začela premikati me, njen, je dosegel s svojo prosti desni in pobrala Pierre ven v enem hitro gibanje. On cocked je s svojim palcem in vrgel med Pepe in gorila.
  
  
  "No, po meri..." je skoraj vse, kar bi lahko še vedno rečem sarkastično. Pepe zgrudil na tla poleg mene. Z ostrim gibanja, je odskočila off ogenj ploščo in plameni in hitro obrnil. Hitro je osvobodil sam od polovice-stopljeno vrvi okrog gležnjev in crouched navzdol, pripravljen, da izpolni svoje mučiteljem. Nisem imel na skrbi več.
  
  
  Lepota tega plina bomba je njegovo hitro in zgoščeno vpliv na majhnem prostoru. On je imel svoj dih, vendar je bilo komaj je to potrebno.
  
  
  Gorila v tartan suknjič in Pepe so že bili kandidati za Campo Verano pokopališču, ko je bila izdihanem znova. Zadnji plina, ki je bil odnesejo z dviga zraka nad ogenj.
  
  
  Ko njen dobil nazaj na svoje noge, svoje ne počuti tako slabo, kot je bilo predvideno, da, ne, tudi nekaj metrov slabše, kot nekdo, ki je dobil spali zaspal na plaži v Miamiju. Verjetno sem še mehurji in nekaj dni nelagodje, vendar bo treba nazaj v akciji .
  
  
  Nenadoma odleglo in se zavedajo svojega položaja, kot njo, je zasmejala. Tu je stal sam v jedilnico z dveh trupel. Nick Carter je bil že tam, odločen dobili nazaj, da je AX nalogo znova, rdeča kot jastog po peki, in še vedno, kot gol kot Adam pred padcem, a dobrih pet kilometrov iz Rima.
  
  
  Tam je bilo nekaj manj dramatičnih stvari, ki jih potrebujem, da konča, preden sem lahko potopite nazaj v impresivno ali smiselno ukrepanje Agent AH. Sem snuck v kuhinji restavracije in najti nekaj oblačil v omari. Njen je bil umazano belo srajco treh velikostih premajhna zame, svoboden-šiv hlače, umazano kuharski suknjič, ki je bil premajhen, in par razpada delo škornji. Ni bilo na vseh naočit za katero koli okolje, razen temno spodnji strani, ampak vsaj sedaj nisem bil v nevarnosti, da so aretirali za nespodobno vedenje.
  
  
  Mrtev ali ne, sem imel občutek, da gorila v kariran suknjič še vedno dolguje mi nekaj. Skrbno vleče zbiranje oblačil v njegovo na pol kuhana trupov, se je vrnil v svoj ego in telo. Sem poletela moj ego jakno, ki bi verjetno dal več topline kot kratko belo jakno pomočnika kuhati, in so prepričani, da je ključ do Fiat je bilo v enem ego žepi. On je odšel iz vasi restavracija in zaprta velik vhodna vrata za njim. Potem je dal v Fiat 500 in potegnil iz dovoz. Bil sem na Preko Tiburtina in se odpravila zahoda proti središču.
  
  
  To je bil približno pet ur v dopoldanskem času, in prvi žarki vzhajajočega sonca rivaled teme. Je bilo zelo malo prometa in zelo malo znamenje življenja, dokler sem se obrnil na pol pa v Piazza della Republica in videl, zvezo policijskih avtomobilov v sprednji Le Superbe. Iz tovornjakov, da patruljna vozila in komunalnih reševalnih vozil.
  
  
  V Fiat parkiran njo na ulici in šel nazaj na Le Odlično . Ko sem se potrudil, da vnesete vhodu, sem bil pa na obeh straneh za dva velikana Carabinieri, glavne skupine Roman policije.
  
  
  "Dokumentov?" tisti na moji desni vprašal, sukanje mojo roko boleče.
  
  
  "Vaših dokumentov," ena na moji levi je dejal, stiskanje moj drugi strani. 'Tuji potni list? ID kartice?'
  
  
  "Oni so v mojo sobo," sem rekel. "Na Le Superbe Hotel.
  
  
  Ona je ponovil njen zahtevek v italijanščini, in tako častniki me je pogledal incredulously. Odin okoli njih pogledala svoje disheveled, svetlo obarvan jopič. In en pogled na moje povešanje hlače, moj raztrgan noge, je bilo dovolj, da bi ga prepričali, da sem lahko, nikoli, nikoli gost na Le Superbe. So razpravljali, ali naj me pusti leži v jarku ali me bo v priporu za dolg seznam nerešenih kaznivih dejanj, od posilstva, izsiljevanje ukradenih art goljufij. Policaj, ki je poskušala naloga mi je zdelo, da bo zmagal po točkah, dokler sem bil končno prekine z žensko kričati priznanja, ki prihaja skozi hotela šestega nadstropja windows. Jerry, caro mio! Jerry. To je to. Poglej, Pierrot!
  
  
  Pogledal sem in videl, Camille v mojem svetlo modra pajama jakno, ki stoji v oknu moji hotelski sobi. Zraven nje je bila le malo Piero Simca, ki kaže authoritatively na uniformiranih policijskega komisarja, ki je imel jim je pridružil. Skozi megafon, je dal eksplozivnih ukaze, da je še bolj moten že zlomljena tišini to zgodaj zjutraj.
  
  
  "Narednik Blundy." Kapralov Inverno. Takoj spustite to osebo in bodite ego, da ego sobi. On posvetovati Pierrot, ki je dosegel Thalia je ego. "Soba 79. Takoj!"
  
  
  Moja dva napadalcev takoj postal affable, skrb prijatelji. So se do mene obnašali, kot da so se razvajali-nekaj mojih dobesedno kaprica, naslov, ki je močno cenijo njo-in vodil me je skozi umikajo vrstah radovednih mimoidočih in policistov v preddverju, do dvigala, in v mojo sobo, kjer je Polkovnik poslano ih off s kratko, hvala.
  
  
  "Moj Bog," Renzo je zavpil, kot se je srečal z nami na vrata. Camille, Pierrot, Gospod Hugh, in Klinov stal za njim, oblečena v različnih pižamo. "Mislili smo, da bi izgubljen za vedno." Bil je producent, ne igralec, in to je težko vprašanje, njegovo iskrenost, kot je jasno spoštovati dolar znake.
  
  
  "Jaz tudi," Camille je vzkliknil. "To so strašni ljudje. Sem mislil, da si mrtev.'
  
  
  — Pa kje ste dobili te obleke?" Pierrot udaril. Celo sredi vse te krize, je bil še vedno modni model za vsakogar v svojo Valentino saten pižamo, svetlo rdečo haljo, in Gucci copate.
  
  
  Ne bom izgubljal časa ponavlja, kaj se je zgodilo, kot je pojasnil, je do njih. On je poudaril, da voznik Fiat, ki ga je skoraj rammed nas prej, kot moj captor, in Renzo in Piero izmenjujejo vedo poglede.
  
  
  "Obstajajo sovražniki, ki so v filmski svet, ki ne more ustaviti poskušal sabotaže proizvodnja obeh koncih sveta in propad Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja," Renzo je dejal .
  
  
  Ali morda, da je maščevanje tistih, vroče kaljeno Argentines, Piero mislil na glas. "Čeprav bi lahko, kako so izvedeli tako hitro, da nismo trgovine ih interesov za Jerry'?"
  
  
  Te reakcije je zdelo več kot paranoičen, da me. Vam ni treba skrbeti za mojo varnost v resnici ne bi imelo veliko smisla. Vendar ih špekulacij o backstory moje ugrabitev je bil blizu norosti. Medtem ko so bili paranoičen, to nikakor ni navedeno, da je moj co-zvezde, so vključeni v to potegavščina. Preselila sta se nebo in zemljo, da bi našli mene. Bili so poskuša prepričati Roman policija in italijanska vojska in varnostne enote, da bi našli mene in svoje ferret, ko so opazili moje izginotje. Dovolite mi, da na kratko opišete, kaj se je zgodilo po mojem izginotje. To je Camille manj kot petnajst minut, da se brezplačno sama od strgani listi in zgrabi ji da vas telefon opozori, Piero in Renzo. Bi pa opozoril vse organi. Ee opis obeh napadalcev je bil preveč nenatančna. Ona je tekočine in krvi, I. H. približno osem metrov visok in mišičast, kot ukrajinski uteži. Toda neizpodbitnih dejstev moje izginotje samega, strgani listi, očitno praske na tleh, od broken lock, je bilo več kot dovolj za dokaz ugrabitev.
  
  
  Policija in varnostne sile, ki vodi preiskavo, je deloval hitro in učinkovito. Deset minut po tem, ko Gorilla in Pepe me potisnil v gostilne, cestnih zapor so bili določeni gor po vsem mestu. Trije možje so delali s treh različnih telefonov, pošiljanje ekipe detektivov na vprašanje nekatere Camilla je nekdanja ljubimca.
  
  
  "Ne, da je bila prepuščena vsakomur, tako nesrečen, — je rekla z zadovoljstvom. "Toda ljubosumje je nepredvidljiva, in prav je, da spremljate vse, kar ste našli, Jerry." Tam je bilo veliko rdeče obraze in some izjave, žene v Rime zjutraj. "Saj nisem storil z vami, še," je obljubil z nagajiv nasmeh. Ona se je obrnila k postelji, je bila ona, ki je sedel na in poudaril, da sobo, polno filma ljudi, policaji, in detektivov. "To je nekdo, ki ni še spala, in je bilo skozi grozno čas. In zdaj vas muči ego z vaša vprašanja in neumnosti . Ven. Vse vas. Camille, ki bo poskrbel za nen. Tudi Renzo in Piero je pokimal proti revmatizmu je strastno naročil, in soba je bila prazna še enkrat. Camille poslano v aplikaciji messenger, da njen naslov, in mu povedala, da se ji ličila vrečko iz toaletno mizico.
  
  
  "Ste neuporabna, da me zdaj, da nas, karkoli že je, slaba Jerry," je dejal. — Ampak imam čudovito salve. Je lepe barve. Kot človek je sperme. Ona giggled. "In vaše opekline bodo zaceli v nekaj urah." To je polno posebnih stvari, encimi in stvari. Nekoč sem dobil tako spali na na Sardiniji, da zdravnik mi je povedal, da ustavi carinf.com ne odgovarja za najmanj teden dni. Ampak zjutraj sem uporabila to čarobno smetano in na isti dan, ko sem bil brezhiben, kot vedno pred kamero. Ta film močen dva milijona v Italiji sam, in njegove vedno ferret sem dobil na blagajni, če je moj odvetniki pritisni in Renzo malo , tako kot lahko vidite...
  
  
  Jaz nisem videl na vse, ampak jaz naj ji igraj se z mano za nekaj časa. Vedela je, mi tudi. Ona je vzel majhnega pravokotne ličila vrečko iz bellboy, ko se je vrnil. On niti enkrat pogledal na mehurji na mojem vijolično tele, ko mu je bila gola leži na postelji, ali na Camilla, še vedno nosi zgornji polovici mojo pižamo, ko se je sklonila z mano za vedno. Veliko je stvari, ki bi rekel, za te prestižnih hotelih s ih najvišje cene.
  
  
  Camille najti decanter velikost majhno steklenico mleka z biserno sivo-zvarek in hitro se nekaj ego vsebine za moje telo. Takoj sem čutil nekaj bolečin. Ona bi se priporoča sl za zdravstvene storitve, ah... mi jih dal nekaj nasvetov, karkoli že je.
  
  
  Ko je posvečenih mene, v mojih mislih preusmerila na višjo hitrost. Kot vedno na AI nalogo, sem imel nemogoče packarije stvari, da je potrebno storiti takoj, brez jasnega časovnega načrta za ih za dokončanje. V Della sama, je veliko lažje teči od dveh thugs, ki je skoraj pečen, ga kot prikradati okoli hotelu, varovano s pol najboljši Roman in italijanske varnostne sile.
  
  
  Camille se imenuje devica v sobo in jo sestavljajo postelja znova. Ona in debelušen, unflappable nežno dekle pade mi na moji strani, potem pa, nasprotno, iz čisto, mehko listi, in nato zajeta me s svetlobo odejo. To je bil že dawn zunaj, in Camille sestavljena zavese na dveh balkon windows.
  
  
  "Boste morali dobiti nekaj spanja zdaj, Jerry," je dejal. — Če se vam zdi, da je težko, bom pustil dva majhna tablete, ki lahko pošljete tudi na slona, da sanj." Ampak mislim, da ste utrujeni dovolj spati sam."
  
  
  Ona leaned, da mi some prvi poljub na mečico.
  
  
  "Sem šel v posteljo sam," je dejal. "Oh, moj Bog, moram videti kot stara čarovnica."
  
  
  Pogledala je več kot 14-year-old hypersexual dekle scout igranje zdravnik, in sem ji povedal, da, preveč. Hej, sem res všeč, da je. In sem vesel, da je bil ne bo nadaljevala svojo usmiljeno dolžnost, ki jo je sedel na robu mojo posteljo.
  
  
  Sem se zahvalila jo še enkrat, in rekla je, da bi se popolnoma varno v svoje sanje, ker Polkovnik Dinges je objavil sentries, na hodnik, v dvigalo, in v čakalnici.
  
  
  Sem potreboval, da izpolnjevati oseba, dve uri nazaj, enega po enega, po kontaktne naslove ah.
  
  
  Sem dal sam pet minut po tem, ko Camille levo, v primeru, da je prišla nazaj, da poberem nekaj pozabili postavka pred njeno, in poskušal, da se usedem in red. Camille je losjon je bil čudež. Je skoraj počutil človekovih znova. Ne pravim rad bi naleteli na nekaj težje, kot svile ali Camilla, vendar pekoč občutek izginil in je našel, da bi mogel obleči brez občutka ničesar, ampak nekaj manjših pricks bolečine. Dvignil steklenico z dvema rumene kapsule, ki Camille je ostalo za spanje tablete in polnjene je v eni od stranskih žepov svojih doublet. V tem času je privezan na stiletto, da ji levi podlakti in dal na ramo tulec z Wilhelmina na to. Sem našel eno od njih, okoli Pierre je dvojčkov, v skrivnost prostor mojem kovčku in zaljubljen v moj žep. Nisem vedel, kje sem bil tekoč, še manj pa komu, ampak nisem bil, bo ujel neoborožen znova.
  
  
  Ugotovil sem, da sem lahko traja celo joga predstavljajo, da sem bil početje najbolj, da mi pomaga z globoko koncentracijo. Torej, popolnoma oblečena in skoraj popolnoma budni, je sedel s prekrižanimi nogami na Tabriz preprogi v njegovo luksuzno stanovanje.
  
  
  CIA, kot tudi AH lastnem omrežju, se je že obveščeni Hawke na hrup moje ugrabitev in moje vrnitve. Toda Bog ve, kako izkrivljena, netočne, nedvomno nepopolne in zavajajoče te različice lahko. Je moral dati svojo lastno, pravilno poročilo AH računalniki in Hawke je tudi bolj subtilna um. Finančne prodigy AH Goldie Simon potrebno tudi, da je treba opozoriti, da naredite malo podatkov manipulacije preden sem imel za potiskanje moj novi partnerji $ 500,000 preverite preko banke v Nassau, ki je hvalila, približno toliko. Ime in naslov banke so že v moji backstory, tako da nisem spoznali, da je del ceste je že utrla. Vendar Goldie, bi rad vedel, kdaj in koliko. Ena od prednosti moje ugrabitev in moj naj poškodb je bila, da Renzo je pomemben poslovni sestanek, za dan ali dva. Ta čas je bil pridobljen na uro, ki je izgubil, in ki še vedno potrebno biti sestavljena.
  
  
  Končno, a misel, da me. On rummaged v svoj kovček in potegnil ven nedolžna ponovno izdajo v Zane Siva knjiga. Vendar pa, ne moreš pomaknite se po strani, ker ne nisem imela vse strani. Ne samo, da je majhen, kompakten gelignite dolar, sklad, ki je eksplodirala štirideset sekund kasneje, nato pa se aktivira, kar dvajset klikov, in potem "scatter" (njene vsebine na konfeti-kot so trakovi v velik nered na površini več kot petdeset kvadratnih metrov.
  
  
  Šel je k oknu in potegne nazaj Rivnenskaya zavese ravno dovolj, da pazi na prebujanje ulica spodaj. Dve patrulji avtomobilov in pet očitno so policisti na ulici, plus nekaj plainclothes častniki in naključnih mimoidočih. So le tri enotno častnikov na ulici pod stransko okno, samodejno karabinke v svoje roke. Vse nemire na ulici, ki bi povzročila ih teči tam, da pomaga njegovi tovariši . Pred preverjanjem njo, pogledal sem okoli stavbe od zunaj in misli o tem, kje sem jo videl, servisni vhod. On je bil še vedno tam. Iz leta 1897, stavba je bila zgrajena z arhitekta, ki je poskušala posnemati veličino veliko šestnajstega stoletja, palazzi. Vsi zgornji apartmajev je balkoni, na vogalih, ki so zložene okrog velike, težke temeljev. Pravokotnih kosov kamna z deset-centimeter greben med vsakim. Bo trajalo kar nekaj napora, da se udobno spustili deset do petnajst metrov. Vendar spravimo na tri ali pet minut znaki on bi upali, brez da bi opazil, je bilo malo težje.
  
  
  On je slekel suknjič in zavihal svoje hlače. Nato je dal na svojo haljo. Še vedno unshaven in rdeča od cvrtje, ni mu bilo treba ličila, da bi moj obraz vse zunanje znake sev. On je šel v dnevno sobo in odprl vrata.
  
  
  Velikan v uniformi, je stal pred mano, a puška pripravljena na ogenj. Sem se obravnavajo vse spoštovanje potrebujem za svoje načrte.
  
  
  "Želim, da bi dobili dober spanec," Emu ji je v italijanščini. "Moji živci se bo razneslo, glas-glas." Sem cringed malo več kot to boli, da je videti bolj prepričljivo, in Karabin mi je dal vedeti prižgali zeleno luč. "Glej, da me ne moti, za naslednje tri ure," sem rekel. "Ne zanima me, kdo je. Ko sem se naspati, govorim lahko za svoje funkcionarje, vendar v tem času, želim, da se naspati.
  
  
  "Ampak tisti, ki so bili moja navodila," je rekel, risanje, sam spet v vojaško držo.
  
  
  "Super," sem rekel. On razporedi nazaj v svojo sobo in zaprla vrata. Je tiho znebil svoje robe, zavihal svoje hlače, in našel spray steklenico insektov repelenti v svoj kovček. Ne vem, če je ego bo vsebina škodo kakršne koli leteti, ampak, če je ego se uporablja za roke z razdalje šest centimetrov, sestavlja tanek sloj, ki se tesno prilega na kožo. Postane tako težko, kot rhino je kožo, in ko se posuši, ga je treba odstraniti kot rokavica. To je neoprena, ki je derivat ki ga je razvil eden od naših čudež zdravnika, lekarne. Tudi zdaj bi to potreboval.
  
  
  On je imel gor, pomahal z rokami v zraku, in flexed prsti za največ sušenje čas dveh minut. Nato je pobral Zane Gray ' s book iz postelje in imel je k oknu. Naredil je nabrati v zgornjem desnem kotu, da bi vključite stvar, šteje počasi petindvajset, in odprl okno. Potem je pustil emu odpluli in hitro zaprla okno znova. Petnajst sekund kasneje, to norost, ki je izbruhnila .
  
  
  V gelignite eksplodiral kot če dva tankerjev, ki je trčil s seboj, in konfeti strel čez cesto v obeh smereh, skoraj v hotelu vhod.
  
  
  Na tej točki, je bil že v drugo okno, nato pa zunaj. Je povzpel navzdol iz balkona na opečni zid v kotu in gleda z enim očesom, kot ljudi, ki planila iz svojih delovnih mest v ulici na prizorišče eksplozije.
  
  
  Moje roke prijel prostorni alcoves, in sem potonil dol, komaj iz vida iz ulice. V samo nekaj sekund več, kot bi jih sprejeli v lepa, ampak starinsko dvigalo, njeno končno znižale. Ko bo tam, ko je hodil dol, se je še vedno precej zapuščen pločniku na drugi kotu in nakazala za taksi.
  
  
  Emu, imenuje njen namembni kraj, kraj, ki ni daleč od mojega drugi kontaktni naslov, vendar dovolj daleč, da se znebite moji zasledovalci.
  
  
  Ko sem prišel ven, sem se obrnil ji okoli dveh vogalih in vstopil v hotelski avli, kjer je zaspan, referent za števec pokimal na mene, kot če njen bilo navaden turist, ki bi morala biti tukaj. Potem je šel ven skozi servisni vhod. Prišel sem čez njo v ulici. Dvoje vrat navzdol iz mojega cilja, sem stopila v vhodu in čakal še tri minute, da poskrbite, da nihče ni bil po mene. Cestišča in pločnika so ostale prazne. Šel sem dalje, in nato dal dva kratek in en dolg piska na zvonec z znakom za Peč. Tam je bil "chik" zvok iz avtomatska vrata odpre, in ona je bila še vedno v notranjosti, na svojo pot navzgor.
  
  
  Na drugem nadstropju, a proćelav sredini stari človek je čakal na pragu. Delal je za sorodne vladne agencije. Nen je bil oblečen blede rdeče flanela hišna obleke brez pasu nad bulging rami, ki je bila komaj skrita za par rumpled spodnjice o strašni design.
  
  
  "Vprašanja, vprašanja, vprašanja. Teh ljubek fantje še vedno mislim, da ji je kombinacija lieve de Lita in ANP. Želim govoriti, da jim je za spremembo.
  
  
  "To je tisto, kar ona je tukaj," sem rekel. "Pridi, Mac.
  
  
  "Gilchrist," je dejal grimly. "Ne Mac."
  
  
  Ko je hodil skozi čeden, urejenih dnevni sobi in v spalnici, ki je zdaj videti, kot čist, kot je bilo scruffy. Predal velik oreh stol na skrajnem koncu proti steni, je bil odprt, razkrivajo sprejemnik, ki je zasedla polovico predal. Druga polovica je bila zasedena s packarije elektronskih naprav, vključno telefon z multi-gumb naprava znova formatirajte govora.
  
  
  "Kidnappings, umorov, bombe," je grumbled. "Mislil sem, da je bil v diplomatski službi, ne v ugleden vohun družbe. Naj me pokličejo, potem lahko govorimo, da vaš nadrejeni skozi govor pretvornik. Morda se bom preostanek svojega nato.
  
  
  Obrnil se je njegovo klicanje malo, nato pa potrkal na Morse tipko zraven naprave.
  
  
  Nadaljeval je, da grumble. "Nekaj okoli nas imajo za preživljanje med normalnim ur. Devetih do petih. Ne vodijo iz ene postelje v drugo in iz enega žar na drugo. Tukaj greste, Carter. No, boste morali različnih vohuni za svoje vohunske mreže.
  
  
  Hawke ' s suho glas je že absurdly v moja ušesa, ko je končno odgovori na telefon. "Ste vrste genij, Nick," je dejal. "Pošiljam vas, da reševanje majhen problem, in prve novice dobim, je, da ste glavni problem sami. Sem slišal mu, da obrnete prek svojih poročil nestrpno. — Se pravi, tukaj, da vam je bilo ugrabljenih po dveh fantov, ki so vezani na ražnju in so bili o pečenka vas živ, ko ste prekinil, prost in hodil proč od njih. Smrti, ki jih "neznan vzrok". No, lahko si predstavljam, brez nadaljnje poziva, vendar sem vedno mislil, da bi trajalo štiri moške, da zgrabi enega, po moji fantje. In šest za boj.
  
  
  Sem tvegal ego se prekine, da pojasni, da em, kako sem bil ugrabljen. Ne, da to je Hawke vse bolj strpni.
  
  
  "Vem, da mesijanski okrog s, da je vroča bejba je bilo potrebno," je dejal—", ampak ne v smislu, da jih znižati vaše stražar, v procesu. Ni mi mar, če greš v posteljo z Hema, da..." jaz bi skoraj občutek, moj ego misli s prehodom na senzacionalno, če neverjetno, odkritje ... to vam daje svoje podatke. Vendar ne, če odprete sami do odprave.
  
  
  "Nisem bil izločen še," sem rekel.
  
  
  "Katerega fantje so ti?" "Kaj pa je?" je vprašal , kot da sem imel popoln katalog fotografij mednarodni kriminalci z mano.
  
  
  "Niso mi pokazal svoje vozniško dovoljenje," sem rekel, se odzivajo na njegov sarkazem. "Telesa pa so bili tudi brez dokumentov. Ampak jaz ne mislim, da je všeč Američani zelo veliko, ki bi lahko nakazovali Komunisti. Čeprav to ne vodi nas, da ničesar. En dan Stric Sam je vsakdo drug, in naslednji dan je lahko sovražnik."
  
  
  "Držijo prekleto dejstva," Hawke je dejal. "Shrani vaše politične filozofije za svoje prijatelje. Imam ih fotografij na teleks, v Rimu in lahko samo potrdim, da so samostojni guild članov. Na voljo so za najem za vse sodelujoče. Ampak kaj hočem vedeti, je: ali ste našli ničesar, da bi se potrdi Anderson je sume?"
  
  
  "Ugotovil sem, dovolj za to, da bi me sumljiva," sem rekel. "Ampak to ni dovolj, da bi razumeli, kako resno je to in kje se to dogaja." Jaz prešli na kratek oris: moja ideja, da "Niti v Svetu" ni bilo nič več, kot se je pojavil na površini, ampak tudi, da univerza v zbirki rekvizitov, ki je lahko zelo mamljiva za nekoga, ki je strastno o oblikovanju mednarodnega nered. Tam so vedno ti parne sobe, kjerkoli v svetu.
  
  
  "Do teh dveh moških, je izbruhnila v mojo spalnico," sem sklenil, " sem podvomil o Anderson je prav. Je pa nekdo potrudil, da vprašanje mi. In so, na vprašanja, ki jih je poskušal stisniti iz okoli mene, vse odkrito pokazal, da je "Tok Svetlobe".
  
  
  Premolknil za nekaj sekund, da razmislite o dejstvih, ki ji emu je povedal, mu je. Slišal sem šumenje papirja znova.
  
  
  "Nekaj drugega," je dejal. "Bombni napad. Ali je kdo drug poskušal ubiti, ali pa je to isto navdušenje še enkrat?
  
  
  "To sem bil jaz," sem rekel. Preden je lahko znak protesta, je obveščeni Emu njegovega nujnega odhoda po Le Superbe obvestiti emu opreme za mene.
  
  
  "Vse prav," je rekel z vzdihom. — Kako boste prišli nazaj zdaj?" Boste razstrelili celotno Kolosej zdaj?
  
  
  Povedal sem emu, da nisem mislil, da bi bilo potrebno, in začela mu povedal o moj načrt, da gredo nazaj .
  
  
  "Manj vem, o nezaslišanih podrobnosti svoje načine dela, lažje moje življenje bo. Kaj pa nihče tukaj lahko razumem, je, da je nekomu uspelo izvedeti, da ste bili na to ravnino. Ali ste prepričani, da je to dekle Rosana ni bil samo privlači vaš usodne čar?
  
  
  "To je verjetno pomagalo," sem rekel skromno. — Ampak bom stavo, ki jo denar, da je nekdo otroka." Daje hej naslov moje hotel ima lahko pospešiti ukrepanje malo. Ampak to je samo tako dragocene, da jih, kot je za nas."
  
  
  "Želim si, ki smo jih imeli," Hawk grumbled. "Bom ravnanja trojno preverjanje punca: mi, Verjetno, in Alitalia. Jaz bom tudi posreduje finančne podatke za Goldie. Pet sto tisoč dolarjev. Vedel sem, ampak to je lahko nov rekord. Imam listov na način, da zadovoljijo svoje nove prijatelje. Povabite Gilchrist, da delež Anderson je scrawl, tako da je lahko takoj naredite nekaj ugibanja. Boste dobili odgovore od Hyman. Gilchrist ponavadi samo misli. AA, Švicarske tablice, nemški deklic. To je bilo omenjeno za besedo, podobno Jungfrau. "Mogoče, da Andersson tip je bil nor . Ali morda ste. Morda nas vse. No, ste se vrnili v hotel in poskusite, da bi dobili eno uro spanja, preden greš nazaj na vnovično prizorov okoli Nero Rima.
  
  
  V scrambler kliknili kot Hawke, da visi.
  
  
  Pritožujejo, Gilchrist potisnil kosce papirja, da bi ga vzame iz Poe Anderson v režo za njegov prenos opreme in je bil vesel, da se poslovim.
  
  
  Vzel sem taxi in padel za hotel, kjer sem opazil, servisni vhod. I ni bilo mar, če je kdo videl mene, ampak jaz nisem hotel, da bi pokvarili moja gatekeeper za outsmarting njega.
  
  
  Vzel je dvigalo na svojem nadstropju in se ustavil na steni v avli. V kotu je nekaj metrov stran od mojega avtomobila. Ko sem prišla v kotu, sem videla straža, a desetar za uvrstitev, ki je stal stražar in opozorilo na vrata mojega stanovanja. Dober.
  
  
  Sem stresel iz rumene kapsule okrog steklenico Camille je zapustil me je. Njen hitro vrgel steklenico v drugo nit dvorani. Da ji ni treba čakati na dežurni vrniti. Je bila težka, dobro obnašal fant, in on bi se zanašajo na njem. Drugega sem slišal zvok steklenico hitting steno, njen dove skozi vrata. V dežurni je običajno pet ali šest korakov po hodniku, ki je že držal karabin pripravljen. To je zame eno minuto, da roll up moje hlače, dal na moje robe, in držijo glavo ven vsak drugi dan, da vidim dežurni vrnete na svoje delovno mesto s prazno izraz na njegovem obrazu.
  
  
  "Jaz bom poklical soba storitev za zajtrk," sem pojasnil. "Hočem, da veste, da se je to zgodilo. Nisem samo slišali zvok? "Nič, gospod," je dejal. "Majhne eksplozije. Študenti, komunisti, in monarchists. Imate vedno te incidentov. Mimogrede, kuhinja ima tudi eno okrog naše ljudi, ki ohranja red.
  
  
  Odločil se je, da sledite Hawke je svetovanje in poskusite, da bi dobili nekaj spanja pred naslednjo operacijo. Camilla je losjon delal tako dobro, razen za nekaj ranljive točke, da je izgledalo, kot da jaz ne bi nikdar bil pečen.
  
  
  On je slekel hišna obleke, visela gor svoje hlače in jakno, vrgel svojo srajco in kravato na stol, in pripravljeni, da gredo nazaj v posteljo. Bilo je hladno Marca zjutraj veter, zato sem šel, da zaprete okno v mojo sobo.
  
  
  Pa ne samo, da je okno, vendar se okno spredaj je bila odprta. Vedel je, da se prekleto dobro, da ga bi ga izklopite takoj, ko je bi padla bomba. Nekdo, ki je bil v moji sobi, v moji odsotnosti. Nekdo, ki bi lahko še vedno tam.
  
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  Spanje bo treba čakati malo dlje.
  
  
  Potegnil je Luger iz tulec, ki je visela nad njegovo doublet in se odpravila nazaj do avtomobila. To je bil enostavno iskanje prostora: vsiljivec ne more uporabljati hodniki, da se vrnete na že iskali področju. Samo dve velike sobe, dnevni prostor in spalnico, ter veliko kopalnico. Z cola cola njo, hodil skozi dnevno sobo. Nisem pozabite, da pogled za kavč, izza težkih zaves. Tekočina bar je bil premajhen, tudi za človeka Pierrot velikosti, vendar je pogledal v vsakem primeru. Vse je bilo prazno. Enako je v spalnico: izza zavese, v omaro, pod posteljo.
  
  
  Zvonec zazvonil. To vzela nekaj sekund, da zaklenete kopalnica vrata in marmelada stol pod doorknob. Če stranka, ki je skril tam, pa ne bi mogli priti ven, ko sem bil prejema kosilo pladenj.
  
  
  Natakar v belo jakno roko mi je v pladenj za hrano. Sem bila dopolnjena na eni strani moj vratar, in na drugi za moj drugi uniformirani stražar, ki je zagotovil mi je, da je bil v kuhinji, ki je nadzoroval pripravi zajtrk. Ih se je zahvalil njo, ki se odlagajo natakar, in šel nazaj, da konča svoje iskanje.
  
  
  Kopalnica je bil prazen, preveč.
  
  
  Ampak odprto okno je ostalo skrivnost. V moji odsotnosti, nekdo vstopil, verjetno iz strehe, kjer neenakomeren profil žlebove, dekorativno kiparstvo in dimnika obloge hid vsakdo od oči ulice patrulje. No, za to potrebna pametna, neustrašen oseba. Nisem mogel privoščiti, da podcenjujejo moj nasprotnik.
  
  
  Moj drugi pregled spalnice potrdili mojo diagnozo.
  
  
  Moj kovček in diplomatskih aktovko so bili temeljito preiščejo. Vse je bilo skrbno vrnil na svoje mesto, z izjemo skoraj neviden lase tesnila, ki ji je dal v obeh elementov pred odhodom. Skrivnost prostor v majhnem kovčku ni bilo najdeno. Imela je luger in nož z njo, tako da ni bilo nič sumljivega o meni, kot Jerry Carr. Vzela iz nedolžnega videza tranzistor radio okoli nje kovček in odšel nazaj na delo. On je iskal, tri sobe, tokrat za poslušanje naprave. Radio je pogledal, kot vse druge radijske enake velikosti, vendar z nekaj gibi ego, da bi se lahko spremenili v učinkovito detektor skritih elektronski poslušanje naprave.
  
  
  Nisem skrbi, če ste bili poslušal mene. Vse v zvezi s moje resnične identitete kot Nick Carter je bil shranjen za varnejše kraje, kot Le Superbe Apartmaji. Vendar sem si oglejte hiter pogled na najnovejše in najbolj izpopolnjene video oprema: širokokotni objektivi ni večji kot vodja pushbutton, z zmožnostjo prenosa slike na zaslonu več kot kilometer stran. To bi lahko bila kontrolirana z Nick Carter je govora, ampak premikanje posnetkov, ki me je ob narazen in mazanje v Luger, rummaging skozi skrivnost prostor v zahteva zamenjavo TT plinsko bombo ali druge igrače (iz Tech Triki Oddelek) ne bi povsem fit moj hypersexual, preproste podobe Jerry Carr, Texas playboy.
  
  
  To je prejela en pisk v dnevni sobi, majhen žebelj oddajnik na podstavek v kotu sobe. Ego je bilo verjetno dovolj, da poberem tudi najbolj umirjene pogovor v območju. Zapustil jo je ego, kjer je bil.
  
  
  Tam sta bili dve ihs v spalnici: ena za ogledalo nad toaletno mizico, druga polovica skriva eden od tkanine, gumbi na prešite vzglavja. Nisem vedel, ali želite, da se počutijo počaščen, ali prizadet zaradi tega nesorazmerja obresti v moji uporabo žimnice. Vendar je zapustila svoj ego sam. Bodisi mikrofon lahko deluje v obe smeri, in sem lahko uporabite ih kot nedolžni mimoidoči, za AH.
  
  
  Ni bilo znamenje, kaj v kopalnici. Ta je bil deloma posledica dejstva, da teče voda lahko povzroči neprijetnosti, tudi za najboljši eavesdropper. Torej, če sem kdaj imel, da imajo resne pogovor z Hema libo, jaz bi to storite s polno sodelovanje tuš, pipe teče, in ponovil izpiranje.
  
  
  Malo manj flustered, je pojedel hladno zajtrk in nato padli dol na posteljo. To je bilo uro in pol kasneje, ko so le prenos podatkov sem dobila telefonski klic. Bilo je Camille. Sijoč, svetlo in skrb . Vprašala me je, če ee losjon mi je pomagal.
  
  
  Več jaz bi se raztezajo moje okrevanje, bolje je bilo za moje otroke. Zato sem se ji je zahvalil in rekel, hej (to je res), da je zdravilo čudežno pomagal, vendar (to ni res), da še vedno čutim rahlo shiver, čeprav ji je ob tablete, če sem dobil priložnost, da se naspati.
  
  
  "Če sem iskren," je rekla resno, " vaše opekline so malo bolj resno kot normalno opekline. Boste morali dobiti nekaj počitka. Renzo vas bo poklical. In če lahko, mi lahko vsi so pozno ponoči kosilo in nato pojdite na skript srečanje. Ampak to bo trajalo več ur. Vedno gre za pozno kosilo v Rime. Tako bi dobili nekaj počitka. Sem res potrebno nekaj ur za mojo lepoto zdravljenja, da si opomore od uničujoče učinke sinoči!
  
  
  Sem jo še enkrat zahvalil in vrgel sam nazaj na posteljo, ne da bi zaspal, ampak, da naj moje telo se pomiri, medtem ko je moj um preveriti dejstva in je načrte.
  
  
  To sporočilo o pozno kosilo ne bo veliko smisla dobro. Glasovanje scenarij pregled je še boljši. Njen je bil še vedno preveč uninformed o preveč stvari, in več njen naučili o "Koncu Sveta", bolje je bilo. Morda potem sem lahko osvetlili to temo.
  
  
  Renzo imenuje nekaj minut kasneje. On je spustil nekaj prepričljivo stokanje, ko se je oglasil na telefon. Večerja je bila predvidena za dva-trideset, v lepo eatery, nedaleč od hotela. Scenarij razprava je potekala takoj zatem, v klub je zaprta soba za sestanke.
  
  
  "Tam boste videli nekaj diapozitivov z drugimi podrobnosti okrog našega oprema," Renzo je dejal. "In potem boste takoj slišali glavni plot linije."
  
  
  "Bog, rad bi, da, Renzo," sem rekel. "Ampak jaz še vedno občutek, kot sem bil jaz flayed živ."
  
  
  "Ne želim, da se vam mudi, Jerry," je dejal sourly, " vendar je to lahko pomembno in zanimivo za vas kot investitorja... Razen če ste spremenili svoj um."
  
  
  "Seveda, ona je še vedno v dell," sem rekel. "Upam samo, da bom lahko dobite skozi vsa ta skript razpravo."
  
  
  "Čudovito," je dejal. In povedal mi je, da bi ga prerazporedi na začetku kosilo malo, tako da sem lahko dobili nekaj več počitka. — In jaz bom poskrbite, da smo se konča naša obrok z Romanja konjak okoli mojo družino deželi." To vam bo dala moč, da preizkusite našo raziskavo scenarij. Medtem ko.
  
  
  Imela sem pet ur prostega časa. Žepni nož je vprašanje, kako sem lahko izkoristite ta čas je odgovorilo skoraj takoj po moje častitljivo straža, ki vljudno potrkala na moja vrata in roko mi kuverti levo za mene na tabelo spodaj.
  
  
  "Naš strokovnjak je prepričan, da ni mail bomba," je dejal. Vendar je ostal z mano v dnevni sobi, dokler sem jo odprl, brez ognjemetov ali sevanja. To je bil lepo vnesli vabilo na odprtje razstave primitivnih na Via della Fontanella Galerija naslednji torek.
  
  
  Pokazala sem ji to do emu s komentarjem, da je v tem času me je dal na seznam kulturne poganjkov. Smejal se je in me je pustila pri miru.
  
  
  Ko je bil odšel, sem vstavil moj palec žebelj v eno okrog vogalov in enostavno odstranili plastično vedel sem, da je bil tam. To je bil Hyman, da je poročilo o tem, kaj Hawke je izvedela moja vprašanja, je nekaj ur prej. Zunanji mehanizem vladne agencije imajo lahko hitrost poraščena slug, vendar majhne vladne agencije kot AG lahko delujejo na hitrost svetlobe, če je to potrebno.
  
  
  Je bilo šest majhen sivi kvadratov, na pravokotne zemljevid brez plastičnega pokrova. Ego, ki jo v spalnico in vzel ven 200x nakit povečevalno steklo okoli skrivališča v mojem diplomatskih aktovko. Potem pa sem tudi potrebno pomoč pri moji postelji svetilko razbrati, je tesno pakirani podatkov in prenos ih v pomnilnik.
  
  
  Prvi kvadrat vsebovali predvsem nadležno podrobnosti o moj pol milijona dolarjev preverite, kako je ravnati, če je bilo kdaj potrebno, da se odjavite. Prva dva in tretji so se nanašale na analizo Anderson lastnih čačke, in opazil je, da je pametno fantje notranjega storitev storil nič več o tem, kot jih je imel o njen. Skico z imeni centered okoli črka L, s črko H, in na njem je nečitljiv, Jung... In z nekaj drugega, sem dobil ducat različnih interpretacij. Edina stvar, ki je smisel je bila razlaga, da je imel že za njo, in dejstvo, da je črka L lahko pomeni Luganski, kjer Dottore-Profesor Simca omele je svoje povezave s Švicarsko banko. Ampak na najboljše, je to pomenilo nekakšen poigraval s franki in lire. Odin okoli skeptiki preberite pisal besedo, kako vam je všeč nam, v grobem: mlado rast, ki pa se lahko nanaša na Piero Simca, glede na rast ego. Drugi so trdili, da je treba jungflucht, drugo jung-freudig, drugo jung-flucht, oziroma sprostitev, veselje, prekletstvo. Ena je še bolj absurdno, kot drugi. To je tisto, ki se nanaša čačke.
  
  
  Za AA imenovanje, moram seznam enako nesmiselne možnosti-od oglaševalskih agencij in moto zveza za drobnih gentry. Tudi ne zelo logično. Jaz bi ugotovila, da je sam za deset minut v knjižnici čez cesto od veleposlaništva.
  
  
  V prvih dveh kvadratov na začetek druge vrstice vsebujejo podrobnejše informacije o Gospod Hugh Marsland, Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja, Chris Mallory in Piero Simca. Vse to je bilo zelo zanimivo, vendar nisem mogel fit ničesar v vseh programih. Razen morda brezobzirno ambicije skupaj z vsaj Sir Hugh in Črede, veliko čustveno in duševno nestabilnost, ki ni nekaj, kar bi bilo redko, da bi našli v dom super film številke. Črede problemov je zdelo, da center večinoma okoli steklenico. Bil je redno pijem in običajno prenašajo velike količine alkohola dobro. Toda od časa do časa, v razmiku šestih mesecev na eno leto in pol, nekje v ego tele, varnost bil ulov sproži, in ego je bila sprejeta s sireno za zelo varno zdravstvene nege na domu. Čeprav poročilo ugotavlja, Renzo je premik kokaina, ki Camilla smo že omenili, pa ego faints niso bile povezane z drogami ali alkoholom. Ta le redko se je zgodilo, ko je, kot je pogosto primer, je bil overworked ali izčrpana vsa antiki, s katero je financiral svoj imperij in svojo imperial način življenja. Videl je, da Ego matere družino, a majhen ampak stari plemstvo, je dejansko lastnik zemljišča okoli Rhymu. Celotno hotelskih in premoženja, ki so bile expropriated prvi, ki ga je Mussolini je fašisti in nato po vojni, za Krščanske Demokrate, ki vlada.
  
  
  Jo tudi videl, da je pred štirimi leti, potem pa samo za njegov živčni prerezi, Renzo je bilo pozdraviti in se naselili na isti državi počitnice doma, kjer Studds imeli eno-around-the-ego redno bitke z delirij tremens. Ampak to je drago, priljubljenih in vplivnih hišo, in če sem imela za raziskave bolnik seznam za vzpostavljanje novih povezav, jaz bi našli polovica ljudi, ki se je pojavila na naslovnicah Barentsovega Morja ozemlja v Evropi, kot tudi nekateri Američani in Azijci.
  
  
  Gospod Hugh Marsland je človek brez očitna napaka v svoj grb. Na poti iz obetavnega študenta čez Birminghamu prek Oxford, je imel veliko nedokazanih pomanjkljivosti. Bil je še vedno plezanje. To je skrivnostna sposobnost, da se sprehaja okoli industrijskih kompleksov tik pred ih šel bankrot ali šel bankrot, že zaslužka svoje delnice v funtov funt, Švicarski frank, ali nemških mark. Postal milijonar večkrat v funtov, in v dolarjev, približno dvakrat toliko. V hvaležen Kraljica, oddana ego a viteškega reda za ego dobrodelne delo (Order of British Empire, 1963; Vitez Poveljnik Reda Britanskega Imperija, 1971), čeprav je moje opombe navede, da je ego aktivnosti so bile večinoma omejena na dajanje njegovo ime na pisemske glave in molžo stebrov družbe. On je imel več semi-plačane položaje, od katerih je bilo v zda v ZN delitev UNICEF. Ni bil poročen, pa mu je všeč dekleta in občasno zdelo malo nesramen do njih, čeprav je poskušal, da ostanejo proč od javnosti škandali.
  
  
  Piero Simca je bila, presenetljivo, najbolj zanimivo od štirih. Kot Renzo, je bilo to povezano s staro plemstvo. Vendar za razliko od Renzo je nadaljeval družinsko premoženje v vseh vladnih izmenah in omele je osnovnega kapitala pomnoži z deležem v vse, od petrokemični industriji, da umetnostne zaklade. Bil je neizprosno žrtve nasilja in nadlegovanja zaradi Rost je ego, je zavrnil, da dovolite sebi, da se spremeni v buffoon, in s tem pokažite, Rost je ego že dobil zgornji strani. Iz Trsta na Sicilijo, ego je bil imenovan Mali Velikan. Ego je prednikov posestva, se je nahajala v severnem, v bližini Jezera Garda. Je vstopil v politiko kot Krščanski Demokrat, kasneje pa odcepil, da oblikujejo svoje še bolj desno krilo razbijejo stranka. Komaj je važno, sploh v nacionalnih volitev, ampak ego lastno volilno telo vedno vrnil ego, da Senat, kjer je njegov položaj na pogajanja in spletke z vsemi drugimi strankami. On je bil nadarjen svetovalec na vse strani, tudi na mednarodni ravni. In ZN je uporabil svoje storitve, da se pogaja z Arabsko terorističnih skupin, South American Tupamaros, in vodij upornikov okoli Centralne Afrike. A Milanese časopis se imenuje ego "malo Henry Kissinger," in morda, da ni bilo tako menda slabo opredelitev.
  
  
  Zadnji trg je bil žensk ozemlju. Prvi Camille, nato Roseanne. Sledil je kratek seznam Camilla je ljubitelje, ki se glasi " Kdo, Kaj, Kje - italijanski industriji, politiki, financah in svetovne elite." Večina ljudi na seznamu so avowed lovci žensk javnega ugleda, vendar sem bil nekoliko presenečen, da bi našli Piero Simca med njimi, z opombo, da je ego ime v svoji spalnici je Ne Lupo (Gospod Volk). Drugje, ni bil omenjen kot posebej aktivna v ukvarja, ampak tisto, kar sem vedel o Camille iz prve roke je bila, da bi imela vsak človek, ne glede na to, kako velik ali majhen je bil. Ni nič posebnega, o politiki v della Camilla, samo, da je bila registrirana kot komunist, ki ne pomeni nič v Italiji. To je neke vrste chic v bogatih Evropskih filmskih in gledaliških krogih. Pierrot pamet svoje razrede in po nesreči omenjenih jih Camille okoli nekaterih radovednost in bolj zdravo obresti. Moj želeno Roseanne je zdelo bolj zanimivo v luči moje avanture. Rodila se je v Padovi šele pred dvajsetimi leti. Tam je obiskovala šolo in šel na fakulteto za dve leti, preden je postal leta attendant v starosti 19.
  
  
  Namesto tega se je hitro preselil iz nacionalnih leti na medcelinskih turistov. Razlog, zakaj ei je moral zapustiti univerzo je zaradi svoje društvo z nekaj Maoist študentov in njena dejanja. Ampak ona je bila registrirana kot član Monarchist Osvobodilna Stranka, breakaway stranka Piero Simchi. Verjetno je, da ona je svojo kariero zaradi Pierrot je priporočil, saj je njen oče bil steward nekaterih severnih deželah Mali Velikan.
  
  
  Vse to je moral biti nekoliko zadržani razlaga, ampak je postavljeno več vprašanj kot odgovorov. Če je bila nekako vključeni v" Nit Miru " skozi Pierrot, zakaj bi hej sodelujejo v poskusu, da bi ubil Texas zlato kokoš, preden je uspel postaviti svoje zlato jajce? Ali je imela ona že pretrgana stare vezi s to človek in preprosto uporabljajo Pierrot kot stari družinski znanec? To ne bo prvič, nekdo je vključen straneh, da bi dobili službo, ki so tako obupno želijo, samo prosim, da svojim nadrejenim. Ampak, če nič smrdelo "Konec Sveta" moje pretekle izkušnje, povezane z organizacijo, z denarjem, ne naključno hrupna skupina mladih.
  
  
  Moje misli se je začela vrteti. Eden od najboljših načinov, kako ustaviti zapravljaš svoj čas on self-potešitev, je, da pokličete telefonsko Roseanne mi je dal. Večina letalskih družb dal člani posadke, dan je tako ali tako, ko so se vrnili iz dolgih let, in vsako srečanje z Rosana, ali je imela dispelled skrivnost ali ne, prinesel različne vrste omele čar. Kakorkoli že, Camilla bo preveč zaposlen z njo kozmetične storitve za naslednjih nekaj ur.
  
  
  Ugotovil je njeno število v svoj zvezek in ga dal hotel operaterja. Moja linija je bila skoraj zagotovo izkoristiti, ampak z mojo trenutno sliko, ni bilo nenavadno, če želite poklicati lepo dekle. Še posebej, ker je več članov anti-Nick Carter, gibanje ali anti-Jerry Carr gibanje je potrebno vedeti, da se je že zajebali enkrat.
  
  
  Klic je odgovorilo dekle z Osrednji Ameriški naglas in zamašen nos. Nato je slišal njen krik, " Vrtnice, nekaj joker, Carr."
  
  
  Nato Rosana je sladko, husky glas. "Pozdravljeni, Jerry. Kakšno presenečenje! Nisem si mislil, da bi jaz slišim od vas, spet, zdaj, ko ste videli vse te čudovite ljudi okoli filmov. Poleg tega sem slišal na radiu, da ste bili ugrabili in nato zbežala. Mislil sem, da ste bili v bolnišnici in ni mogla... uh, nekaj naredil.
  
  
  Je prišel ven, tako očarljivo in nedolžno, da je nisem zdi, da je devet-za-eno priložnost, ki je bil uporabljen je prst, ki je pokazal na Gorila v kariran jakno in Pepe.
  
  
  "Ne," sem rekel v istem veselo tone. "On ni, v bolnišnici, in sem lahko tudi ... er ... uporabite nekaj stvari. Ampak, dragi Roseanne, še vedno obstaja nekaj stvari, ki jih nisem prepričan, in morda mi lahko pomaga ugotoviti, če imate čas.
  
  
  Njen smeh je bil tako nespodobno, kot je bilo okusno. "Vedno sem imela čas, da naredite dobrodelnost in poskrbel za vas," je rekla. "Kdaj?'
  
  
  Sem jo vprašala. "Kaj pa zdaj? Imel sem tudi čast, da varnostnik pred mojo sobo. Ampak če povem emu, mu bom pogrešal moji obiskovalci.
  
  
  "Ah," je rekla. "To je še bolj razburljivo. Jaz bom z vami v petnajst minut, odvisno od naših grozno vzorcih prometa."
  
  
  Ona vodi njeno besedo. Imela bili opozorjeni s dežurni za dan, in on je trkal spoštljivo, da ljubosumno sporočamo, da mlada dama, ki je trdil, da je medicinska sestra je prišel. "Ne medicinska sestra, vendar fizioterapevta," Roseanne je dejal veselo. Je planil v dnevni sobi, oblečen v sivo shaggy krzno plašč in smešno, sivi klobuk, kot skp. Ona, ki jo klobuk po sobi, nastavitev se navzdol na nabito stol. Nato je splezal ven skozi njen plašč.
  
  
  "Moj Bog," je povedala v eno besedo. "To je vredno več denarja na zasebnih kot na ravnini, in si ogledate tako dobro v njej, kot je vaše celotno zgodbo, ki je bila sestavljena samo z namenom, da bi mami mi tukaj."
  
  
  Brez plašč, Rosana je visok, aristokratski je bila slika prekriti z Rivnenskaya ravno dovolj, da izpolnjujejo zahteve javne spodobnosti. Ona je bila oblečena v kratko obleko, vse več svetlobe-vgradnjo lila materiala. Njene lepe noge so bile zajete v pearl-sive nogavice. V njeno sivo antilop platforma čevlji, je dosegel skoraj do obrvi.
  
  
  "Bolje kot v uniformi, kajne?"je rekla in mahati njeno krilo pogumno in glancing navzdol na njeno golo stegna.
  
  
  "Naj vam pokažem mojem skromnem prostoru prvi," sem rekel. Njen gallantly vzel jo je za roko. Ona se je obrnil in pritisnil njeno telo proti rudniku. Namesto nežno ki me jo je za roko, ona mi je dala objem, ki sodelujejo njeno celotno telo.
  
  
  — Ne verjamem, da ste bili prizadeti ob vse. Ona je zavzdihnila, ki vleče nazaj nekaj centimetrov. "In jaz sem še vedno dogaja, da babysit vam je všeč, nor."
  
  
  Je sopel od veselja, ko je videla velika postelja z ogledalo, in zavese so bile pripravljene po njem, ko smo vstopili v spalnico.
  
  
  "Ni tako, kot tiste prekleto letalo sedeži, Jerry," je dejal, sedel na rob postelje in stopil ji baletne copate. Ona deftly preselil njeno roko na njen pas in začel vleči navzdol svoje hlače. "To je, kot so Olimpijski bazen za tiste, ki vlaka v kadi." Ona blinked težko. "Če sem bral med vrsticami, morate imeti bila igra tukaj z Signorina Cavour, ko so zgrabil ste, res?"
  
  
  "No, — sem odgovoril. "Ona po nesreči prišel. Veste, kako je, Roseanne. Ta svet kino...
  
  
  Roseanne se je zasmejal znova, prijeten nasmeh, ki nenadoma razširila po vsem njenem telesu. In zdaj je bilo njeno telo izpostavljeno za še več učinka.
  
  
  "Tam je bilo nekaj drugega, v časopisih," je dejal. "Oni je dejal, da ste bili ugrabili popolnoma gola, in prvo opozorilo je bilo postavljeno z lepim Camilla. Je pozirala za novice fotografi z rjuho pritisniti proti njej, se pretvarja, da je na telefonu. Pooh, Jerry, ne mislim, da sem ljubosumen. Ljubosumje je za deklic, ki ne vedo, koliko različnih, čudovitih izkušenj bi morali vsi imeti."
  
  
  On bi že vzletelo svojo jakno in je bil fumbling s svojo pasu.
  
  
  "Ustavi," Roseanne naloži. "Bom naredil sam. Ste bolni. Kar morate storiti vse, kar za vas.
  
  
  Ona je nežno potisnil me je nazaj na posteljo in začel sleči me z cooing zvoke, polno naklonjenosti in nespodobno pohvale.
  
  
  Bila je enako lepa, zaželeno dekle, ona bi bila na letalo, ampak je bil nekaj drugega, nekaj, živčni in obrambni o svoji neskončni tok besed, ne glede na to, kako seksi se ni storil veliko smisla za nas. Ona ni bila visoko na drog; njeno telo je bilo skrbno preučiti. Ni bilo iglo znamke na satiny kožo njene roke. Ampak ona je govorila, počaščen, mi, kot če bi bila, zaradi česar goreče truditi, da ne bi motili delovanje, ki nam jih nam pišete dol z njo vprašanje, razen v podporo oblikovanju ljubezen. Vprašanja, ki sem jo vprašala vprašati, hej, kot neke vrste šok učinek, kar bi morali storiti s poslušanjem naprave. Vendar pa je morda so bili vključeni dostojno kos (za mene) koristne laži, ki jih ti poslušanje naprave.
  
  
  Zaradi načina, kako smo prišli skupaj, tudi ta majhen kos napačnih podatkov je bilo treba odložiti za kasneje. Roseanne je zaključil svoje popolno nego urnik. Njene polne, mehke ustnice in radovedne jezika so bili kot zdravilne kot Camille je čarobno losjon, in sem se potrudil, da bi ji le toliko fizično pohvale kot ona mi je dal. Nato smo bili na posteljo. Rosana je širok, žareče oči registriranih vsak naš korak v ogledalo, kot če bi bila ne samo, da daje sama in mi je užitek, pa tudi urejanju končni avdicija za harem, nekaj čudno olje šejk.
  
  
  "Oh, Jerry," je rekla, še vedno se trese od naših vrhunec. "Bilo je preveč dobro." Zdelo se je, da ne bi bil ne samo vpliva spola, ne glede na to, kako stresno in nagrajevanje to je bil za nas. Čas je, da kick up ta vrtiljak, in nihče ne posluša bo zdelo sumljivo, da jaz sem, ki prikazuje nekaj radovednost po včerajšnji napora.
  
  
  "Poslušaj," sem rekel, božal njene lase, in smo iztegnjena na posteljo poleg drugega. — Ali veste, kdo sem bil bivanje v Le Superbe, dragi?"
  
  
  Njeno telo se je nehote potegnil stran od moje strani, ampak njene svetle oči ni utripa. Za predvajanje v očeh, je bila dobro znana dokaz poštenosti, ampak samo toliko jih je, jih je videl kot znamenje očitna laž.
  
  
  "No, Jerry," je dejal. "Oh, moj Bog. Ona valjani proč od mene in sama potegnila navzgor, da bi sedel na postelji. "Ne, ne moreš verjetno mislite, da imam kaj storiti z zveri, ki so mučili vas." Začela je jokati. In pomiriti vse to drhtavico sijaju bilo veselje, da je spet pripeljala iz ene v drugo, tokrat bolj nežno, kot je on prevzel vlogo hišnik in oskrbnik. Ko je naše dihanje je bil še enkrat, sem končal moj vprašalnik, ki je bil več apologetic, prijazno, vendar še vedno radovedne in primerno, da se moja vloga.
  
  
  "Vzemite krojač, Roseanne, dragi," sem rekel. — Nisem mislil tako. Vendar je bil tako nenadno in tako popolnoma nesmiselno. Poleg tega, nihče ni vedel, da sem bil tukaj.
  
  
  "Ah." Roseanne sprejeli moje opravičilo in mi je dal grdo linijo poljubi iz moje brade do mojega popka. "Vsi v Rime vedno najde ven, zelo hitro, Jerry. Polno zasedenost hotela, taxi voznika, film posadke. Mislim, da nekdo zamenjali za nekoga drugega, ni ti?" "Mora biti," sem rekel. "Ampak, vidiš, nič ne vem o vas, razen tega, da ste lepe in popolnoma edinstven v Španiji, in da ste prišli iz velika vinska dežela Colognola."
  
  
  "Padovi," je popravljena me thoughtlessly, zabaval jih je videti v ogledalu. — Ali res mislijo, da sem lepa, Jerry?" Ni prevelika?
  
  
  "Nisem mogel stati nas centimeter več," je dejal pol po resnici. "In centimeter manj ne bo dovolj." "To je zelo lepo," je grumbled. "V revmatizem, bom povedal, kaj preprosto dekle je."
  
  
  Povedala mi je svojo biografijo, ki je tudi potrdilo, kar sem že prebral v microprint. Ona je celo omenil Maoist skupine na univerzi in ga zavrne kot otročje kaprica. In, da zaradi Pierrot podpore, je dobila službo.
  
  
  To je bila priložnost, sem upal, in zdaj je bilo mojem pa, da izkoristijo na to z mešanico zamere, gnusa, in ljubosumje.
  
  
  "Malo Casanova,"sem eksplodiral. "Poglej, slišal sem nekaj o ego ugled vseh žensk. In misel, da si z njim... Je clenched zobe prepričljivo, da potisnite proč podobo Rosana in Pierrot, sliko bolj komična kot žaljivo.
  
  
  "Sem rekel, sem vam povedal resnico, Jerry. Ona dvignil brado kljubovalno. "Tako sem naredila ljubezen, da Ne Lupo , in ni bilo tako slabo in ogabno, kot si morda mislite. Mimogrede, svoje vroče Camilla je komajda večji od mali, in ne slišite me taunting njo, lahko? "Dobro. Njena usta zavite v snarling ogorčenja. "Moral bi vedeti —" je dejal,"da je sladko mlada dekleta redkih zdravilnih tiste, ki so podane brezplačne storitve."
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali ste še vedno vidi njega?"
  
  
  "Videti ste? Roseanne je dejal. 'Da. Moj oče dela za njega. In on je pomembno redno in v prvem razredu potnikov. Ampak to je nič več kot to, Jerry.
  
  
  To ne bo veliko občutek, da so verjetne, in nisem mogel kopati vse nadaljnje brez razkrivanja sebe. Naslednjič, ko sem videl, bom poskrbite, to je kraj, kjer je lahko mirno nadaljevala svojo preiskavo. Zdaj, ko je bila samo teče proč.
  
  
  Kot če ugibati moje misli, je dosegel, da bo eden zadnjih, hoteč se poglej v ogledalo.
  
  
  "Vsak spalnica mora imeti steno, kot je ta," je dejal. "Če svoje bo bogato... Ampak zdaj je prišel do cilja. Imam sestanek v uro.
  
  
  Njegov ni skrbi. Sem imel kosilo sestanek v eni uri.
  
  
  — Poklical bom jutri, " sem obljubil. "Ali ga lahko pokličete tukaj." Ne vem, kaj vašega prijatelja urnik, vendar Pierrot in njegovi prijatelji so sestavljena ego za moj vstop v filmu podjetja, vendar ne bom pustil ta propad naše srečanje.
  
  
  Ona je bila že oblečena znova, če je to tisto, kar bi lahko pokličete cover-up zračno obleko, in on se ji v dnevno sobo. Nenadoma je bil tako miren in resen, kot je bila na trenutek nazaj, brezskrbno in navdušeni, z njeno krhko poloble.
  
  
  "Ste me tako veseli, v tako kratkem času, Jerry," je dejal. "Na ravnini, in nato spet tu. Tako zelo, da je strah me je in me misliš."
  
  
  Njen pogledal tako resen, kot je bila, da prilagodite njeno novo razpoloženje. Ona se je zasmejala.
  
  
  "Ne skrbi, Jerry," je dejal soothingly. "Na drugi misli, ne mislim, iskanje poti, da se poroči vam je najbolj všeč dekleta bi. Jaz sem razmišljal o drugih stvareh. Jutri pa bomo govorili in igra."
  
  
  Po poljub, je zapustil.
  
  
  Sem se vrnila v dnevno sobo z občutkom, da moja vprašanja lahko povzročijo nekatere ukrepe v njeno smer, brez faintest idejo, v katero smer te dejavnosti bi bilo razviti.
  
  
  Povlekel zavese na ogledalo, preden britje in oblačenje za večerjo. Moj tranzistor ni dal nobenega signala, ampak v TT oddelek AH, ko mi je pokazal ogledalo naših raziskovalcev, ki odlično prenašajo video slike. Elektronske komponente so bili razpršeni po vsem površino in posamično morda so bili premajhni za ih, da je mogoče zaznati pri iskanju. Nisem skrbi, da je vsakdo lahko uživali gledanju Rosana in me tako zaposlen na veliki postelji, vendar nisem mogel pustiti ljubopitljiv oči vidijo moje diplomatskih aktovko, ego skrivnost prostor, in ego vsebine.
  
  
  On je spremenila svojo obleko za eno, ki je posebej narejena za skrivanje Luger neopažena. Če je bil nekaj intimnih dogaja z Camilla v prvi ali drugi polovici dan, je moral hitro vzlet njegova oblačila, ne da bi pokazali svoj arzenal. Toda hkrati nisem želel iti neoborožen v neznano ozemlje, tako kot neoborožen kot sinoči. Hugo, stiletto, je bilo lažje. Je preprosto pokriva scabbard na svojo levo roko z dvojno plast povoji, ki je bila dovoljena za osebo, ki je pred kratkim skoraj že spali. Camille je losjon ni bil naj bi popolnoma ozdravi vsak centimeter svojega telesa. Še posebej, ker so ti centimetrov, ki Camille je bil najbolj zanima, je ostala nedotaknjena. Njen že opravili test z Rosana.
  
  
  V ogledalu nad kopalnico umivalnik, ozrl se je skoraj zdrav. V AH, tega ne storimo zapleteno obleka-up in make-up, ki smo ga pustite, da se manjši bratje v drugih storitvah. Pravkar sem zamazanih malo sivo pod svoje oči in poglobila tistih nekaj gube na obrazu. Da, in nekaj vzdihljajev pustil sem si od časa do časa, moral prepričan, moji novi sodelavci in vsi opazovalci, da nisem popolnoma opomogla od groba noč.
  
  
  Poln spoštovanja, moj vratar led me je dvigalo na koncu hodnika, kjer je še en dežurni mi v in pospremil me je po stopnicah navzdol. Tam, drugo karabin je prišel z mano na števec. Vse to je bilo zelo laskavo, vendar je močno omejena moje prihodnje dejavnosti. Ona je duševno upoštevajte, da zahteva Pierrot, da se sprostite svoje straže malo, če je to mogoče.
  
  
  On, Renzo, in Studds je že zapustil, vendar Gospod Hugh čakal, da me sprejme na sestanek v klubu v svojem chauffeur usmerjenih Zvitkih. Dva policista na motorna kolesa rode je pred nami, in tretji častnik rode zadaj z brzostrelka pištolo. Kdor poskušali napad me je na poti, da ne bi bil kdo okoli Pierrot prijatelji.
  
  
  V preddverju omele klub je ravno languid, temno, ultra-bourgeois dekor, da Italijani radi uporabljajo, ko gre za stil in eleganco. Vse sinoči je stranka, ki je tam, razen nekaj povsem pop zvezde, plus nekaj sivih las, alapaha gospodje različnih narodnosti, ki so bili uvedeni, da me. Predvsem vlagateljem in nekaj tehničnih strokovnjakov. Tam je bil tudi scenarist, Kendall Lane; suh, živčen, zaskrbljen Američan v modri flanela jopič, dolge hlače, bež, in Gucci flip-flops. Kadar sem potreboval, da rokovali z nekom, njen je bil neroden, in ko njen pomotoma vrč v nekdo, njen je bil tako plaho umaknil, da moramo vsi so mislili, da so se ukvarjajo z noro oilman. Če nekdo poskušal povezati svoje identitete, ki je posebno, nezlomljiv, Nick Carter, pogled mi tukaj bi zmedlo, da je oseba a malo.
  
  
  Kosilo je bilo zelo veliko v ed in pijače in na neformalen način egoistically izvaja. Italijani vzeli Eda zelo resno in ne dovolite ji, da se pokvari, se pogovarjam o poslovanju. Bil je med Renzo in Camilla. Pierrot in scenarist igrajo to igro nasproti nas. Camilla je kozmetični tretmaji so ji lepši kot kdaj koli prej. Vendar se v njenem primeru, teh obiskov je, da kozmetičarka so obvezne, več za nekaj družbeni ugled in interakcije z drugimi strankami, kot je dodati, da, kaj je bilo tako odlično predstavila v začetku. Ona je zašepetal chaste intimnih stvari, da se mi, flaunted mi, kot da bi bil nov pudelj, in je celoten kredit za moj hitro okrevanje.
  
  
  Edina oseba, ki še omenil Nit Miru, je bil Pisatelj Lane. Nekoč se je začel kot pisatelj, in zdaj Stahl je uspešen scenarist, ki je specializirano za vohunske filme. Ni se počutijo zavezuje, vljudni Roman tabujev, je govoril o Ed. On je menil, da prekleto dobro zgodbo, in ni bilo nič ustaviti em iz povedal je, kos za kosom, preden uradno srečanje.
  
  
  Kljub trzanje, morda učinki dexedrine, ki je bil še vedno v svoj sistem, Lane je bilo prijetno, enostavno bo človek. Iskreno pa clueless levo-liberalno krilo, obtičal nekje v 1930. Moja največja obsedenost je bil Svetovni Vojni III. Povsem upravičeno skrb. V zvezi s tem, poleg tega za enega od razlogov za obstoj AH in moje imenovanje. Ego zgodbo, kot večina dobre zgodbe, vedno se je začela z besedami: "Kaj pa če..."
  
  
  -"Kaj pa, če je," je rekel, obrnjen čez stol na mene tretji tečaj fazan in polento, " vse se je začelo, ne z eno od velesil v Ameriki, Rusiji in na Kitajskem, vendar s skupino nemoralni ljudje z dovolj moči in sposobnost, da ustvarite niz dogodkov v teh treh državah? "Velikih treh", bi takoj reagirajo drugače na drugi. In ker so vsi imeli dovolj jedrskega orožja uničiti ves svet, bi bila Mati Zemlja poplav. Niti na svetu, veš?
  
  
  Povedal emu, ki je razumel. A ni to malo za lase privlečeno?
  
  
  "Jaz ne mislim tako," Lane je dejal energično. "Ves svetu je prašek sodček. Le vzemi dvanajst mesecev, nasilja: v Lotz pokol, Olimpijske Igre umorov, London bombnih napadov, v Belfast bombnih napadov vsak teden, izvedbo diplomatov v Sudanu, izgonu iz Britanske vlade iz Bermuda... Oh, moj Bog. In to je samo vrh ledene gore."
  
  
  "Ni bilo Tretje Svetovne Vojne okoli tega," Emu ji je povedal.
  
  
  "Ah," Lane je dejal, kot če daje emu nasvet. "Samo zato, ker je vse iztegnjena v določenem časovnem obdobju. Poskusite si predstavljati, kaj bi se zgodilo, če bi vsi ti dogodki so nastali v dveh ali treh dneh. Če temu dodate nekaj eksplozij... Kaj je naslednje?
  
  
  "Potem je vse lahko razstrelili," sem priznal. "Vendar je še vedno zdi nekoliko neverjetno, da me." "Ta ugovor je bilo postavljeno večkrat." Pierrot obrnila v njegov stolček poleg njega odgovoriti.
  
  
  "Renzo lahko razložiti."
  
  
  "Za nekatere čudež, Kendall, ki nas z dveh ravni scenarija," Renzo je dejal. "In Stud, ki točno ve, kako ustreli kaj takega popolnoma. Inteligentno in zainteresirane gledalca, to je pomembno opozorilo. Za drugim, in na žalost za večino, to ni nič, ampak brutalno črni humor. In celo na tretjo raven, za popolnoma brainless, ga bo tako fantastični pogled, da cel svet bo zagotovo želeli kupiti vstopnice."
  
  
  "Ampak ta zgodba je, da ostanejo težka," Lane vztrajal. "Črni humor, lepa. Vendar ni komedija. Ideja, kliče te tajne organizacije LAL oslabi njeno malo.
  
  
  Vprašal sem z zalogaja polento.
  
  
  "Odpravi vseh oblik življenja," Renzo pojasnil. "Moja ideja. Vendar ne bom zabil ta navzdol grlu, Kendall.
  
  
  "Etiopski Osvobodilna fronta imenuje sama ELF," Pierrot je dejal. "In ni bilo nič smešno pa je.
  
  
  "Dobro, naj vidim," Lane je dejal, dajanje na obraz genij, ki se je mučil z vseh teh boobies, ki pa je poskušal živeti z njimi.
  
  
  "Z zvezdami kot Camille in Michael," Renzo pomahal na stol, kjer je Michael Sportu je bil sedel med množico navijačev,"mi bi še vedno lahko to stori, in da milijone."
  
  
  "Jaz sem samo naredil en film, ki je izgubila denar," Camilla je dejal resno. "Toda glede na to je mogoče prodajo na televiziji, lahko to preprosto ni mogoče na stroške strani. Ste varno vlaganje v meni, Jerry.
  
  
  "Samo šališ," je zašepetal na njeno uho, " nihče ne briga, če je varno z vami, ali ne?" Njen revmatizem dobil, da je zapeljiva, nagajiv nasmeh.
  
  
  Nad skodelico kave in cognac, imel sem priložnost za pogovor z Pierrot o nečem, ki je bila moti me veliko: moj močno oborožene zasledovalci. Nisem mogel obdržati, metanje helignite bombe, če sem hotel, da zapusti mojo sobo znova. Tak manever v težki promet bi napolnil mrtvašnica s preveč nedolžnih mimoidočih. Kakorkoli, to je preveč, da skrivajo Hawk. Seveda, jaz ne bi mogel povedati Pierrot, zakaj sem to potrebno svobodo, da ostanejo v stiku z AH. Vendar dodatnih stražar številk je zelo prepričljiv in verodostojen način za pristop Roman.
  
  
  "To je, kot da sem... no, ne na lastnih," sem pojasnil, glancing postrani na Camille, ki je pravkar govoril bankir na drugi konec v telefon.
  
  
  Pierrot je drobne oči v ozadju roza leče sveti tako močno, da sem skoraj zaupanja moj ego, da vzdevek Ne Lupo. — Razumem, kako neprijetno zaščito lahko, " je rekel, wincing in utripa. "Za skoraj vsak človek vem, da prijatelji z Camille bi moralo biti dovolj, več kot dovolj, ampak jaz lahko vidimo, da so te zgodbe o vas Texans niso pretiravanje, Jerry." Da spet pomežiknil. — Poskrbela bom, da se v prihodnosti ne bo malo manj takšne omejevalne pravilo. Nekaj besed v ustreznih ministrstev.
  
  
  "Mislim, da je ena oseba v dvigalu je dovolj," sem rekel. "Če mu omogoča me skozi, ko vidi se ji, želim biti pustiti pri miru." "Ena na dvigalo na svojem nadstropju in eno v preddverju," Pierrot se odločili za mene. — To je dobra vaja za naše mlade častnike. Vendar boste zamudili, če si potegnite desno earlobe z levo roko. Pogled, kot je ta. Pokazal je, da me.
  
  
  To je bila dobra, preprostih kodo. Moje spoštovanje za Pierrot, ki je bil že visoko, se je dvigal še višje. Pomembno motnjo je izginila, toda glavni žepni nož je še vedno neodgovorjeno. Rando potrkal na robu svojega žganja stekla s sadjem nož.
  
  
  "Mi bomo šli v konferenčni sobi v drugem nadstropju, zdaj," je napovedal. "Člani skupine le
  
  
  Nit Miru, zato se bojim, da bomo imeli, da se poslovite od naše začasno gostov za zdaj."
  
  
  Ko za kosilo skupina razšla, se prijateljice moškega vlagateljev in fantje ženske delničarjev sulked. So okoli nas, ki je po stopnicah ali dvigalu, so omejena sredstva, vsaj $ 300,000 vsak, plus Lane, pisatelj, in nekaj tehniki. Je bilo trideset nas veže skupaj z močno lepilo, denar in pohlep, ki je zavezana slediti.
  
  
  Sovražim ga na konferenc, vendar je ta Konec Sveta seji je bil malo bolj zanimivo, kot večina drugih. Predvsem zato, ker sem bil naporno je moja ušesa ujeti ničesar, kar bi lahko privedlo do Anderson je sume in rudnik.
  
  
  Lane je začel s kratkim opisom parcele, ki je, na primer, že vedel, LAL, skupina manijakov nameri o napihovali sveta kot celote. To bo mogoče doseči z uvedbo nekaterih diversionary bombardiranjih in provociranja nekaj incidentov v določenih prestolnice in morebitnih požarov, kar je sprožilo Velike Tri je povračilnih ukrepov mehanizem, preden kdorkoli, kjerkoli na svetu živi dovolj dolgo, da se zavedaš, da je bilo vse narobe.
  
  
  Bilo je dobro znano, neverjetno skrivnost letališč in zasebne vojske (še bolj malo verjetno, da me profesionalno kot za ostali del publike, ki devoured je vse greedily). Vendar moram reči, da Lane je verjetna in vzpostavitev dobrih čustev v dveh glavnih znakov. Britanski tajni agent, ki gre skozi celotno parcelo, in ego italijanski hostesa, ki se ukvarja z zavedeni s strani teroristov, ampak tudi začne afero z njim. Camilla in Michael pridružil v a krog aplavz, in Lane dal kratko osebno predstavitev filma je pomembno, da je ego velik občinstvo.: "Tretje Svetovne Vojne, ki je ne le mogoče, ampak to bo nedvomno uničiti civilizacijo, tako kot nas." .'
  
  
  "To je vse, kar so povedali o izbruhom druge Svetovne Vojne," the banker v vrsti pred mano snorted cinično.
  
  
  "To je tisto, kar bi se lahko zgodilo," krasen grofica poleg njega je dejal. "Ali niste bili si ogledujem v zadnjem času."
  
  
  Zdaj je bilo Renzo je na vrsti za govorjenje; in je omenil imena super zvezde, ki bi se igrajo skupaj.
  
  
  Nato Gospod Hugh prišel z kupe papirjev pojasniti in zagovarjati ogromno proračun. Pred tem, vsa pozornost javnosti bila usmerjena tudi na mene. To je bil mojstrsko predstavitev, in zdaj je videl, kako Gospod Hugh uspelo mleka milijone od svojih rojakov in drugi, in dal ih v njegov osebni bančni račun. Noben del obvlada, ampak, če jih prerežite v več delih, boste dobili lepo melona, ki štirje partnerji lahko razdelite lepo med seboj, dokler ne cut vsak drugi je vratove prvi.
  
  
  Njegov ego-kot obnašanje, njegov način, comradely vendar aristokratsko, mandriva linux, vendar nikoli podcenjevalnem, ujema ego slika. Imel je dobrodušen in dobro obveščeni odzivi na več občinstva je ego komentarjev.
  
  
  "Samo en igralec ni vredno 100.000 usd za dva dni dela."
  
  
  Gospod Hugh: "tole ne oglaševanje. Če je trezen in mi prinese ego zdaj v bolnišnico v Sussexu. Ja?"Zadnja je za Zahodno nemški industrialec.
  
  
  "Zavarovanje je denar, se zdi zelo pretirane, da me. Sem jo plačajo manj na leto, za vse moje tovarne."
  
  
  Gospod Hugh: zdi Se, pretirano me, preveč, Gospod Schmidt. Ampak to je razlog, zakaj zavarovalnice so tako uspešni. Vendar brez norosti. Nam je uspelo, da bi dobili nekaj najbolj drago vojaško opremo, ki je v svetu rekvizitov, ki je skoraj v nezaslužen posojila. Moramo biti kot zaščiteno, kot je mogoče v primeru, da eden od naših B-52s, ki stane več kot naš skupni proračun, lahko crash."
  
  
  Druga vprašanja so bila tudi odgovoril z istim šarmom in pristnosti.
  
  
  Zadnje dejanje je bilo za Chris Mallory. Govoril je presenetljivo skladno po vseh žganje bi on pijan. Pojasnil je, da "Toka Svetlobe", ki bo prvi film v celoti izkoristiti računalnik nadzor. Dejal je, da ustvarjeni modeli mest, parkov in bojišča.
  
  
  "To je vse staromodna," je dejal. — Toda razlika je, da vse te majhne komponente so vgrajene v vezju naš glavni računalnik. I program, ga vklopite pralni, potisni gumb, in šestdeset odstotkov krog potovanje je posnet v enem vzeli."
  
  
  To narisal pripadnost aplavz film-zdrava pamet vlagatelje, ki se naučil na težji način, da neskončne ponovno zažene, se lahko uporabljajo za izdelavo filmov. carinf.com ne odgovarja morske bitke v bazenu se lahko izkaže, da je treba skoraj tako draga kot film.
  
  
  "Za druge prizore, smo Renzo je studio, ki je trenutno največji na svetu," je nadaljeval. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde — vsi so ustvarjeni tam. In tretji kamero posadke ne bodo dodatno na lokacijo posnetkov v celotni zunanji bazen, ko Zajček Sawyer in Ego snemalci pridejo tukaj do konca naslednjo nedeljo."
  
  
  Piero izvaja hvala za vse nas, za naše zaupanje (in denar) in nam povedal, da se bo voden ogled v Renzo studio jutri.
  
  
  Lane vprašal Studds, ko je srečanje je bilo konec.
  
  
  "Potrebujemo drugo sceno," je dejal. "Tako velik tanker, je bil uničen. Eksplozija plina v enem ego tankov, je dovolj, da dvigalo celotno ladjo okrog tristo metrov okoli vode. In ko vse cisterne so polne, boste imeli milje in milje gorenja olje. Popolnoma tekme so naši nameni, ne?
  
  
  Žrebec je obraz je izbruhnila v odobritvi zarežal.
  
  
  "To zveni veliko, Ken," je dejal. — Kako pa bo, da eksplodira?" "To je preprost: Na torpedo. Verjetno daljinski upravljalnik z gliserjem, " Lane je dejal. "Vse, kar lahko dotik. Ne, ne moreš zgrešiti. Nikakor ne.
  
  
  "Super, Ken. Vas bo nekaj barvite slike za me, in sem dobil, model to cisterna za vas v manj časa, kot je potrebno za pisanje te scene." Ustavil se je in se popraskal po glavi. "Kako vemo, da je odina okoli teh supertankers je, ki poteka skozi ozko ožino, recimo, naslednji ponedeljek? Postajo, na primer. Ali še bolje, v bližini Leningrada.
  
  
  "Bom vprašal Marijo, da pokličete eno od teh velikih naftnih družb." Ken narejen opombo na hrbtni strani ovojnice.
  
  
  Studds opazila, Camille in mi za njim.
  
  
  "Veliko idej, ta fant," Laine ' s prijatelji, hvalila. — Jaz bomo poslali Sawyer, da film pravi ladje, nato pa bomo prešli na ego eksplozije v bazenu!"'
  
  
  Nežno, vendar odločno, Camille tugged na moj komolec. "Razmišljal sem, da bi šel nazaj v hotel videti, kako dobro ste jih obnovili, Jerry," je dejal. — Potem lepo pozno večerjo v moji sobi, in potem bomo videli, kako dobro ste se vrniti." In če potrebujete kakršne koli druge oblike zdravljenja.
  
  
  A komar-velika misel gnawed na zadnji mojih mislih, ampak Camille je preprostost duši misel. Vrnili smo se v Le Superbe in so bili za nemoteno obeh koncih dan in obeh koncih noč.
  
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  Zbudil sem se v mojo sobo. Camille privila do mene, ampak tako srečni, kot smo bili, sem se zbudil občutek nemirnih za ves čas sem izgubil. Camille clung se mi, kot očarljivo leech, in sentries, so bili še vedno v polni veljavi.
  
  
  Potem, ko je svojo prvo popoldne srečanje z Camille v njeni hotelski sobi, Pierrot imenovala. On je samo smejal veselo in razložil mi je, da je em nekaj časa, da pridejo v stik z nekaj minister ali splošno, tako da sem moral prepričajte se, da so nekateri zabavno v tem času.
  
  
  Tako Camilla in jaz igral Tarzan in Jane, Romeo in Julija, Juta in Dragulj, in tako naprej, dokler večerja, z vseh jedi v svojem zbornice. Nato smo se preoblekli za kratek klepet s Gospod Hugh in Klinov v Camilla sobo preden se je vrnil v moj četrti, kjer krško najstnik še vedno stal stražar z karabin.
  
  
  Bila je dejanje, oseba, in kaj sem počel zdaj se je bolj kot delo za tiste, fantje Hawke klici "Dick Hannes agenti," posamezniki, ki so bolj potrpežljivi z nesmiselne poloble, kot je, in da je ena tekočina unčo informacij prihaja iz približno štirideset litrov umazano delo.
  
  
  On chattered proč, in poskušal kar se da najbolje je lahko, da bi dobili nekaj koristnega iz njenih ust, vendar ne, nič. Gospod Hugh in Studds razpravljali o majhni prednosti angleški Kanal nad Finski Zaliv v eksploziji tega supertanker. Čeprav so govorili o igrače, ni bilo neprijetno, twist ih je navdušenje.
  
  
  "Ampak ne razumete, Studds," je dejal Sir Hugh. "V prihodnje, boste imeli priložnost, da zažgano olje bo dosegla tako Dover in Calais." Je izrazito ime francoskem mestu v angleškem jeziku .
  
  
  "Ampak, če se to ne zgodi v perzijskem Zalivu, vendar pred Leningrada," Stads je dejal, " smo lahko veljajo ti Rusi, da se odzove z vsem, kar imajo na topništva in izstrelki."
  
  
  "Je plot, je dovolj za Ruse, da se odzovejo," Gospod Hugh je dejal. "Kendall je ideja, je tudi za nas, da se popolnoma uniči dve mesti v začetku."
  
  
  "Vse prav," je dejal Stud, da do Leningrada v korist Dover in Calais, kot so poker igralec, ki meče svoje slabe strani na stol. "Jaz bom moj modeliranje fantje, da model angleški in francoski obali." On je trkal po svojih dvojno žganje za fjord čas.
  
  
  "Zdi se mi," sem upati, da pripombe, " da ste dajanje prekleto veliko stvari na tri — mesečni urnik."
  
  
  "To je lepota računalnik, Gerry," Gospod Hugh je dejal. "Takoj, ko Klinov konča svoj program, bomo to v nekaj dneh, kar bi bilo nedelje, da ne v vseh primerljivih film." "Mesecih," Studds je dejal. On in Sir Hugh nasmehnil ob istem času.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kdaj začnete? Ona bi bili tukaj, ampak sem razmišljal, ob premoru in bo Jungfrau." Je dovoljeno zadnji zlog Švicarski gorski ime, da mu sledite prosto, gledal pazljivo, da vidim, če je odzval.
  
  
  "Tailor vzeti, smo začeli sredi trebuh naslednjo nedeljo," Studds je dejal. "Takoj, ko pride Zajček je tukaj s svojim snemalci. Ostani tukaj. Vedno lahko prikaz ta Jungfrau znova. Poleg tega, sladko malo Camille je veliko višje v moji knjigi.
  
  
  To je vse, kar sem se naučil iz Gospod Hugh in Studds. Big krepko nič. Renzo in Piero je šel o svojem poslu.
  
  
  Poskušal je, da bi dobili nekaj več dejstev o Pierrot iz Camille, vendar pa je, kot Roseanne, videl je, kot ljubosumja in je bil vesel, da. To niste dodali veliko, kar sem že vedel. Kot z Rosana, njen komentar je bil nenavadno priložnostne: "Morate vedeti, da punca ima storiti nekaj stvari, da bi prišli naprej, v tem filmu svetu, Jerry, "in še glede:" želite biti presenečeni, če boste ugotovili, kakšen človek je. Mislim, za ženske. Sem ga vzel kot šalo na prvi, ampak on je velik človek, Jerry, in ne samo v političnem smislu. V vseh svojih dejanjih, prihaja do roba brezna, in potem imate mesecih, ko je umakne iz javnega fazi počitka in poskrbel sam."
  
  
  To je zadnja je bila nekaj novega, in Hawke je, da ugotovimo,... Če sem ga kdaj našli njeno osebno svobodo.
  
  
  To so bile moje misli in frustracij, ko sem se zbudil. In takoj ko se je prebudil, pred Camille mogel premakniti, nekaj udaril v kraj z močnim thud.
  
  
  Na Barr, Studds je dejal primeru ne bi začeli na okrogli potovanje naslednjo nedeljo. V klubu, po kosilu, je vprašal Lane, da ugotovite, kateri tanker, je na prehodu skozi rokavski preliv ali v bližini Leningrada v ponedeljek. In zdaj je bilo četrtek zjutraj.
  
  
  Nekaj je bilo narobe, ali še vedno narobe. Ampak, če je to storil, to bi bilo zelo dobro, pokažite na nekaj veliko bolj resno kot le nekaj vojna igra v malih.
  
  
  Kot AX agent z Killmaster čin, ona je že uporabljajo svoje talente v drugih nalog več kot dovolj, da podpirajo lepe mlade gospe ali pa se znebite manjši člani kluba, kot sem nekaj noči nazaj. Zdaj sem imel vodilno vlogo, in nisem imel prekleto veliko časa, da preverim. Moj dan je bil razdeljen na jutranji obisk v studiu. Je treba hrani, ki obljubljajo, ce ne bi bilo za hotel, uničuje tako svojo vlogo in priložnost, da razišče samo mesto. Potem je bilo kosilo, sledi še en obvezen sestanek z Renzo in Ego je odvetnikov, kjer je bil, da napišete svoje preverite. Glede na moj Rolex, bilo je 6: 45 zjutraj.
  
  
  Je spodrsnilo okoli smeti, brez motečih Camille, šel v dnevno sobo in odprl vrata.
  
  
  V dežurni bilo več.
  
  
  Se je vrnil in oblečena hitro in tiho. Napisal sem ji upoštevajte, polno naklonjenosti, je povedal, Camille, da sem tekel o poslovnih in bi videl to jutro.
  
  
  Potem sem bila zunaj.
  
  
  Tam je bil dežurni na dvigalo, vendar je bil nakazala v emu s svojo earlobe, kot je bil dogovorjen s Pierrot. Guard zarežal in dovolite mi, vnesite dvigalo. Enako je s security guard v čakalnici. Nasmehnil nazaj. Nisem vedel, kaj zgodbo Pierrot je povedal jim je, vendar nisem nego.
  
  
  Ulice so bile skoraj prazne, in vse taksi približuje hotel morda pripadajo drugi strani. Hodil je v petih blokov za Grand Central Station in vzel taksi brez čakanja v vrsti. Dal sem ga na voznika, da ga usmerjajo v kotu blizu hiše Saint-v-Trastevere. Nisem imel sočutje, da je nadležno Gilchrist, in je bil precej prepričan, da sem lahko sedaj dobite Hyman pomoč in ego moj CIA sluge za delo.
  
  
  Vzel sem običajne varnostne ukrepe za plačevanje voznika, in potem pazite, da nisem bil pa je sledila, sem bil kmalu na vrata hiše.
  
  
  Hyman odprl vrata. Enako ravnodušan držo in obnašanje kot prej; zaspan, oči, oblečen v svetlo zeleni pajama dna in staro vojsko srajco okoli bombaž. On je bil takoj v pripravljenosti takoj, ko je vstopil.
  
  
  "Ste dobili paket, ki ga levo za njo v hotelu?" Ne sumoran Gilchrist fant. Pametno mladi agent, ki je še vedno strastno o igri.
  
  
  "Prejel, Prebral in shranil". Sem potrkala na vrata. "Potem sem se uniči. Imam zelo zmerna namige in nekaj vprašanj za DC. Imate čakalne vrste?
  
  
  "Samo govor pretvornik," Hyman je dejal. "Ampak, da je to dovolj. Poleg tega mi ne more vzeti več. Stari Gil je naše sporočilo genij. To je razlog, zakaj se je obdrži vse težkih kosov v Parioli. Ne zavede, da čemeren starec, Carter. On ve več o radio, obdelava podatkov in računalniško programiranje kot kdorkoli okoli teh tako imenovanih strokovnjakov. On je vedno pripravljen v primeru nevarnosti, vendar emu ima rad, da se pretvarjate, da preprosto računovodja, ki delajo od devetih do petih."
  
  
  "Lepo je vedeti," sem rekel. — Toda, kaj moram zdaj je pogovor. Najprej z domačega znanja, nato z vami. Če je telefonska številka?
  
  
  Šli smo v zadnji sobi, kjer je Hyman bil očitno spanje na hunched bach posteljo. Dal ego dober strel z enega konca, in raztrgana plišastih pokazala, pull-out odbor z znane rdeče telefon na to.
  
  
  "Morala sem ostati ali iti?" Hyman vprašal.
  
  
  "Naj posluša," sem rekel. "Morda ste že uvrščeni od zdaj naprej, v primeru, da se moram ukvarjati z namernim ali nenamernim izginotje znova."
  
  
  "Da," je rekel. — Sem slišal o vašem sprehod zadnja noč. V mirnem Rime, smo ponavadi nimajo take ukrepe. On slumped v njegov stol, kot ji je pritisnil na gumb na telefon, za neposredno komunikacijo z AH sedežu.
  
  
  Zvonec zazvonil.
  
  
  "Štiri ure zjutraj, če ne že veste," Hawke glas, je dejal.
  
  
  Bila je na sliki za Ego v prazno pisarno, z veliko termovko kave, velik vrč, in kup papirjev na mizi pred njim, njegove dolge prste prisluškovanje nestrpno, kot je študiral podatkov.
  
  
  Brez nadaljnje vnose, je povedal emu in o njegovi zadnjih 24 ur in prisilno neaktivnosti.
  
  
  "V redu, v redu," je muttered. "Če obstaja ena stvar, ki sem sovraštva, to je oseba, ki se imenuje AX, ki apologizes k sebi. Vem, da Rim ni džungli, tako da, če ste se prepustite dobili ugrabili, lahko kriviš ih za pazil na vas. Rekel nekaj pozitivnega za spremembo. Ko je obveščena s polno razmislek o vsem, kar je bilo minilo, kot tudi temeljito sejanje svoje podatke, pridobljene. Vendar tudi s to izbiro, to je zame dober petnajst minut do podrobnosti vse pogovore, tako v spalnici in tiste, ki so bolj socialne narave. Poleg tega sem delil z njim moje pripombe, ki bi imeli kaj opraviti z moje poslanstvo. Če ste v dvomih o nečem, ne prezreti; to je bilo glasno v vse nas, v našem usposabljanja. Tako da sem moral vsebovati nekaj pogovorov, ki se je zdelo nerazumljivo, da me, ampak morda smiselno, da fantje v ozadju v Washingtonu, če bi fed ih na računalnikih.
  
  
  Hawk poslušal vse to, in tudi posnel pogovor na magnetofon za tesnejše študija pozneje.
  
  
  "Bomo videli," je dejal, ko ga je končal. "To ne bi bilo tako slabo, da opazite to sporočilo o napaki z datumom na tanker."
  
  
  Hawke ' s "ni tako hudo," je bil približno enako vlada medaljo.
  
  
  "Zdaj postavljajo vprašanja o tem, kaj želite, nas, da to tukaj," Hawke je dejal.
  
  
  "Imam dve s trdnimi temelji in dve ugibanja," sem rekel. "V prvi vrsti je to tanker. Lahko poskrbite, da ni supertanker v angleški Kanal v ponedeljek? In v torek, preveč?
  
  
  "Ni problema," Hawk je dejal. "Energetska kriza je končana, in naši stiki z večjih ladij, ki so bile ustanovljene. Tako so hitrost gor ali počasi navzdol dovolj, da je površina čista."
  
  
  - In Leningrada?
  
  
  "Čudno, da prijatelj tvoj, Studds, se ne zdi, da vedo, da na voljo ni nobenih objekti za privez za supertanker, da pristane tam," Hawke je dejal. "Ob žepni nož.'
  
  
  "Potrebujem popolno poročilo o tem Švicarske banke v Luganske in nekaj več podatkov o Piero Simca," sem rekel. "Tako gre lahko za to, da L, v Anderson je skica: Luganske in Ne Lupo. "To ne bi bilo tako težko," Hawke je dejal. "Ampak ta Mali Velikan bo malo težje. Že imate vse, kar smo lahko izkopljemo, pa bom videl, kaj lahko storim za vas.
  
  
  "V istem kontekstu," sem dejal, " smo morali preveriti vse počitniška stanovanja v Sussexu. Klinov in Renzo šel na zdravljenje. In imam občutek, da Pierrot je bil nekoč odjemalec tam. Verjetno pod drugo ime. Ampak ego rast mora biti prepoznavna.
  
  
  "To bom naredil," Hawk je dejal. "Je to vse?'
  
  
  "Še ena misel," sem rekel,"in eno zahtevo."
  
  
  "Daj!"
  
  
  "To je zelo nejasna predlog," sem rekel. — Pa morda je vaš finančniki bo naredil dobro delo na Magnamut, zavarovalnica, ki narekuje povratno politike." Če je sumljivo, lahko to pomeni, da je to način, da se premaknete veliko denarja."
  
  
  "Vzemite krojač," Hawk je dejal. "Nismo agencije za brezskrben državljanov."
  
  
  -"Tailor, šef," sem rekel, "ti nisi finančne družbe bodisi, in imate pol milijona dolarjev, da bi si lahko kmalu izgubili samo, da bo moj pokrov". Če ugotovim, da denarja manjka, moram izvedeti, kam gre in zakaj. In mogoče, da je tisto, kar Andersson hotel vedeti. "Vse prav," Hawk growled. "In zahtevo?"
  
  
  "Njen hotel bi imeli popoln nadzor nad Hyman, CIA agent tukaj," sem rekel. "Jaz bi tudi rad, da imajo pravico do uporabe Gilchrist, za vsak slučaj."
  
  
  "Bom se usede za Hyman," Hawk je dejal. — Sem že poskrbel, da. Gilchrist je stari bedak, ampak, če misliš, da si ego-z njo bom videl, kaj lahko storim. Ampak zakaj njega? Lahko vam dam izbor drugih udeležencev v prostoru, ki je deset let mlajši od Ego, in dvajset krat bolje.
  
  
  "Ne želim, da bi moj ego," sem rekel. "On je elektronsko genij. Nekaj v moji glavi, moja glava, je preveč globoko, da tudi povedal, ampak, če bom lahko dal je vse skupaj, sem lahko to potrebujejo Gilchrist zelo kmalu.
  
  
  "Če boste skok podobnega," Hawk je dejal, " bom zagotoviti za vaš ego." Razen če si prišel gor z Rimsko virus, ki Clem Andersson sklenjena.
  
  
  "Če je tako,"sem rekel," Gilchrist lahko moj protistrup, da ne končajo kot Clem Anderson." Hawk končal z žalostno ampak odobritvi growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman vstal. "Torej, jaz sem vaš človek," je rekel s zarežal. "Kaj naj storim, šef?" "Bog ve, kdaj bo prišel čas," sem rekel. "Samo dve stvari, ki v tem trenutku." Pogledal je na uro in videl, da rokah, je pokazala, Rivnenskaya osem ur. Nisem bil pričakovano Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja hiše do deset ur. Z Rimsko prometa, je bilo mogoče dodati pol ure, da vsako srečanje. "Najprej poglejmo, kaj vem, do sedaj in kaj se lahko naučimo od nje. Drugič, dal me je v stiku z Klemmu je punca, Cora, za eno uro. Morda ona ne ve sranje o nas, ali pa ona ve, kaj ne zavedajo pomembnosti ego.
  
  
  Hyman je potisnil rdeči telefon nazaj v ego den v stari Bakharev in je bil že klicanje in redno telefon, ki je sedel na razmajanih tabeli.
  
  
  "Cora?" Recimo, dvajset obroči kasneje.
  
  
  "Seveda ga poznam. Ampak ste budni . Hej, jaz bom na svoje mesto v pol ure z osebo, ki resnično želi govoriti z vami. Drugi terminal od doma... Amerika, kako pa...? Vem, da jo, vendar želi govoriti z vami. Tako ostajajo na mestu, dokler ne bomo dobili tam. Morda se bom kupil si skodelico kave z cornetto. In če to ni dovolj... Je znižala njegov glas malo ...še enkrat premisli o tem, kdo pomagal spopasti s težavami, povezane z vašim dovoljenje za začasno prebivanje. Medtem ko.
  
  
  "Ona je tukaj." Obrnil se je, da Prodajajo in mene. "Zdaj mi povejte, kaj moram vedeti."
  
  
  Kot agent, raje delajo sami, vendar so časi, ko je dobro imeti nekoga, okoli, da preizkusite svoje teorije. To je bil eden tistih trenutkov, in Hyman je bila dobra, težko, in razumen fant za delo.
  
  
  "Ugotovili smo,..." emu ji je povedal. Ne bom ponovite moj življenjepis, vendar z Hyman na seznamu in Hawke ' s dovoljenja, ona ne bo izveden nazaj, razen morda za nekaj podrobnosti o Camille in Rosana talentov.
  
  
  "Dokler sem bil ugrabljen z Gorilla v tartan Suknjič in Pepe," sem nadaljeval, " sem mislil, da Anderson je bil nor, in videl sem preveč grožnje na običajen film fanfare. Ti ekstatične ih vprašanja, ki me je spomnil na nekaj večji takrat. Vendar na drugi strani, se mi zdi, da Renzo in njegov sokrivcev so čiste, saj bi morali čakati na moj preverite, da je v ih posedovanju, preden so lahko likvidacijo mene.
  
  
  "Ne vidim veliko možnosti, v to," Hyman je dejal. "Ni res.
  
  
  "Zdaj prihaja smiselno del," sem rekel. "Sem začela razmišljati v drugo smer. Kaj se zgodi, če je ta "Nit Sveta" film ni nič drugega kot neke vrste zgodbo, ki naredi stvari izginejo v zraka? Redni moviegoers so tudi poganjkov. Mislijo, da so lahko zabavno svojih vlagateljev. Vendar v procesu, so nabrali dovolj nevarno orožje, ki je neznana tretja stranka, se je obrnil "obeh koncih Sveta" scenarij v realnost."
  
  
  To je Hyman nekaj minut, da razmislite o tem. "Nemogoče," je dejal. "Ampak to je možno.
  
  
  "Potem Mallory je zmota sinoči spremenila razmere spet," sem rekel. "Če je parcela uničiti svet in je načrte, da bo razstrelil a supertanker, mora biti vključeni. Tako da morda nekdo po Svetu Konec podjetje se ukvarja. Morda nekatere skupine so conspirators, in ostali so neumni idioti.
  
  
  Hyman pokimal.
  
  
  "Če je bil različne skupine ljudi —" sem pojasnil, " ali kakšno drugo mesto, z manjšo množico in manj policija kot Rime, sem lahko samo tja in crack nekaj napad spretnosti vrednosti. Dokler nisem slišal resnico od nje.
  
  
  — Ampak, če ste bili, da crack nekaj napad spretnosti in sile Pierrot vprašati nekaj vprašanj v Senatu, bi bilo nekaj zelo neprijetnih situacij za ego gospod, naš veleposlanik, in za sebe, preden ta pitne sejo konča." Situacije, kjer so CIA, kot tudi AH, ne more stati, ga več, " Hyman končal za mene. — Torej, kaj počnem, razen uvedbo vas, da Cora?" "Pokliči ljudi, ki jih njihova imena na ta seznam," sem rekel, predajo ga vnesli seznam imen kolegi vlagatelje, ki bi bil glede na kosilo sestanek. "Posebno pozornost Mallory je povezave. On je slavni režiser, ampak on je delal svojo pot skozi neznano. Začel sem v studiu kot pomočnik, delal svojo pot skozi moje tehnične hrabrost v film, in tam je bilo nekaj spornih trenutkov na poti. To bo vas zasedeni za danes. Če nič drugega se zgodi, bom potrkal na vaša vrata. Drugače, bom videl jutri zjutraj ob istem času. Hyman izloča iz svoje nightgown, dal na kavbojke in blede turtleneck, sandale, in medaljon, ki po vsem starem SS križ.
  
  
  "Žal mi je, nered," je dejal po nepotrebnem. — Ampak to je samo moje delo, ki bo ustrezala.
  
  
  Vodil me zunaj. Smo prečkali cesto in začel ozka ulica v bližini Santa Maria Kvadrat. Drugo stare stavbe in na drugi tla tla.
  
  
  Cora odprl vrata za nas. Majhno, temno dekle s bled obraz; ne glamurozno, vendar sumoran obraz na dobro telo, ki se skriva v svetlo, modne hlače in širok volno jopica. Ozrl se je čez ramo, na dimljen soba, ki je zavohal prodajnih kadila in hašiš. Prostor, ki je nekoč izgledalo, kot da prijetno in zabavno mesto, s pisanimi plakati in simbola "scatter" (blazine, vendar je zaradi pomanjkanja predanosti in denar, nasprotno, je padel in zdaj spremenila v majhno mišjo luknjo. Še malo miško, nekoliko debelušen črno dekle, določi pozablja, da nered in spal na posteljica, pod polovico pokrita Indijski odejo.
  
  
  — Ali lahko dobim skodelico kave od vas?" Cora vprašal Hyman, niti me gledali.
  
  
  'Seveda. Pa pojdimo." To je Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Zdravo," je rekla brez navdušenja. Šla sva po stopnicah navzdol. Zunaj, smo šli v espresso bar v zgornjem levem kotu, in igral to igro na mizi. Nato se je vprašal, " Vas... ste Bili prijatelj Klemm je?"
  
  
  "Cleveland." Sem iskal moj spomin in prosil za življenjepis Klemm. "Smo zrasli skupaj. On ni mogel odločiti, da postane akter, ali pisatelj. Imel sem priložnost, da obiščete Rime, zato sem se odločil, da si za ego. Potem pa sem slišal, da..."
  
  
  "On ni mogel rešiti, da tukaj, bodisi," Cora je dejal. Natakar prinesel ji paro dvojno espresso, in po prvi požirek, nekateri življenje se je vrnilo v njeno bledo obraz. "Ubogi Clem. Imel je delo, pisanje besedil datoteke, in on misli, da lahko dela za Ameriški časopis. Toda ta naloga je bila vedno jutri ali naslednji teden. Živel je ne daleč od tu, in se je preselila v z njim. Dva meseca kasneje... Bwam! Nekdo ubije ego in ga vrže v vodo. Ona ni sama na vse. Prekleto to!"
  
  
  "Kristus," sem rekel. "Clem nikoli ni zdelo..."
  
  
  — So neke vrste verski turd?".
  
  
  Ne pa verske baraba ali potrdila blasphemer, Stahl gritted zobe in čakal. Ona ne želijo pa Cora proti njej, vendar ne, dokler sem imel nekaj informacij.
  
  
  "Žal mi je," sem rekel, " ampak, kaj hočem reči je, da Clem ni tip fanta, da vklopite nekdo v sovražnika. Na dell sama, je imela sovražniki na vse."
  
  
  "To ni res," Cora je dejal samozavestno. Ona se je namrščil. "Mislim, da je bil neke vrste aljkava. Priznam, vendar je bilo lepo aljkava. Prav tako smo dobili skupaj precej dobro, in nisem imela eno preveč ljubosumen latinski ljubimec."
  
  
  Njen pouty, otročji, ustnice so bile določene v tesen linijo samo-nadzor. "Mi všeč iste stvari. In ne le površno. Clem je bil poln mistike, in sem jo ljubil. Tarot, Yijing, in transcendentalno meditacijo.
  
  
  Moja ušesa pokončna gor. "Kaj ste rekli?"'
  
  
  "Jung," je dejal. "Da Clemmu, Freud ni bil nič več kot stari Viktorijanski neurologist, da overworked Dunajskih tete. Ampak glede na ego, Jung je bil na pravi poti, s to kolektivno podzavest in ego univerzalno mite, veš."
  
  
  "Nisem vedela, da," sem rekel. "Treba je začel po Clevelandu." "Ne veš, da.'Cora je bila vedno čemeren znova, vendar sem vedno vztrajala na tem, kaj bi lahko realno vodi.
  
  
  "Se spomniš, kaj je rekel o Jung?" "To je samo, da ti psihiatri nisem razumel, ego te dni," je dejal. "Želite, nas, ne Gnezdo." Imel je tudi ime za tiste duše opazovalci. On imenuje ih Kabini Fantje.
  
  
  "Kaj je to storil pomeni, da?" Vprašal sem jo, da.
  
  
  "No, glede na ego, večina psihiatrov samo pod pogojem, alibaba ljudje, in ni ugotovite, točno, zakaj so bili tako nori," je dejal. "Tako bolniki, samo da bo noro, samo malo slabše. Če Jung sam sekajo vse to nesmisel in pokazala ljudem, kako spremeniti sami. Samo res, Kabina fant je težko cesti, in "kabino, fantje," se pretvarjajo, da so lahko traja najkrajša pot veliko lažje. Ampak, kaj za vraga počne vse to morali storiti s teboj, fant?
  
  
  "Ni vsak dan, da moj prijatelj je ubit," sem rekel slovesno. (V nekaterih AX ukaze, se to zgodi vsak drugi dan, ampak to je drug nadaljuje.) "Njen najbolje je, da izveš čim več o njem, kot je mogoče."
  
  
  "Potem si niti bolehen jastreb ali malo detektiv," je rekla, da je njen stol nazaj od stola. "Res ne, kot jastrebi, in sem imel dovolj amaterski sleuthing Klemmu. Torej, hvala za kavo in nasvidenje .
  
  
  To je bila že na pol zadnjih osmih. Imel sem najboljši kos zlata, sem lahko upal, tako pustil sem jo šel brez pripomb.
  
  
  Je rekel zbogom Hyman in vzel taksi nazaj v hotel. V čakalnici, sem imel, da je seznanjen, neopisljiv občutek, da so gledali. Ampak to je lahko tudi zato, ker je dežurni v dvigalu. Poleg tega, je bil ne bo kjerkoli, vendar je njegov prostor kakorkoli že, tako da je levi ego sam.
  
  
  Zbirko, ki je bil zapuščen. Samo sporočilo, napisano v širšem kapi šminko na spalnica ogledalo, da me spominjajo Camille.
  
  
  "Vi ste surovo in vile divjak," je zapisal v velike tiskane črke. "In njen upam, da bo čim bolj pogosto bodo sprejeti maščevanje za mene. Se vidimo v studiu pozneje." Ni podpisov. Enako velikih postscript PS. "Si me zapustil z grozno modrice . To bo še en lep element v kozmetiki proračun. Dan.'
  
  
  Sem obrit, spremenile hitro, in ugotovil, limuzina čakal potrpežljivo, naj me v središče Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja Imperij.
  
  
  Renzo in ego, naše neposredno podrejenih, vzel nam mimmo mock-up mest, da je bilo treba uničiti, preden Konec Sveta, in vzel nam očiščeno gradbišču, da pokažejo še več vojaške opreme. Iz Arabskih tanki flamethrowers, poleg tega pa še številne druge stvari, ki še vedno ferret so bile na seznam zavrnjenih. Smo prečkali v dveh helikopterjev, Anzio, ki je videti, kot da je v throes zadnjega napada, z deli sposodil od Šeste Flote in drugih NATO mornarice, pa tudi več strokovno oboroženih gliserji, ki jih Izraelci.
  
  
  Zdelo se je, da Renzo in Piero, s pomočjo Sir Hugh in Klinov, bi pridobila H-bomb formula iz Harry Truman brez posredovanja Rosenbergs in Fuchs. Bilo je dva ogromna skladišča na koncu mesta, ki nismo obiskali. Ko sem jo vprašal, kaj je tam, sem rekel, da je bilo skladišče rekvizitov, po vsej preteklosti filmov. "Nekega dne bom pa njeno ego v muzej," Renzo je dejal.
  
  
  To je lahko res, ampak nisem si mislil, da jaz ne bi počakajte, da sem imel priložnost, da kupite vstopnico. Teh skladišč preprosto prosili za predhodno preiskavo.
  
  
  Šli smo nazaj v upravni stavbi, kjer Studds dajo na malo kažejo na svoj računalnik. Imel je majhno mock-up vasi, okrog katerega tankov in topništva so bili koncentrirani v hribih okoli zapri. Tudi, več manjših, ki se gibljejo vojaki lestvici navzgor.
  
  
  Studds pomahal njegov udarec kartico v zrak, nato zaljubljen v režo majhen računalnik, in se je vse začelo.
  
  
  Tanki in oklepna vozila premakniti naprej; topništvo obstreljevanju vasi trg z zažigalnimi bombami; izbruhnil požar, in majhne številke preselil in padel. To je trajalo tri minute.
  
  
  "In zdaj smo dobili približno predstavo o tem, kaj se dogaja, da je videti, kot na zaslonu," je dejal Klinov, z ponos majhnega otroka. Je posnel celotno sceno na video, in po tem, ko smo z metom stikalo, ki je pahnila celotno soba v temi, smo dobili video, da bi na koncu je videti, kot da je bila na steni zaslonu. To je neverjetno. Bilo je zelo veliko, kar je p/. Tudi majhne vojaki dejansko preselili, so se borili, je padel in umrl na dolge razdalje. "Seveda, to bo prepreden z close — up posnetki na set," je pojasnil Klinov. "Ampak, moj Bog, gledalec dobi prekleto veliko bojevnikov za svoj denar."
  
  
  Moral sem priznati, da je bilo vse zelo impresivno, ampak Stud je prikaz tehnične hrabrost ni pomiriti moje sume.
  
  
  Renzo nam je dal veliko kosilo v studiu osebje v jedilnico. Camille ni zdelo, da so vse težko občutke, razen dražila me od časa do časa. Pierrot, delno zanima moje zgodnje sprehod, je bilo vse nasmehne in jezen izgleda.
  
  
  Sredi tega kaosa, so me poklicali na telefon, ali bolje, v razkošje Renzo, I je bila predstavljena s telefonom. Ki je še težje in še bolj zmedeno, ker je glas na drugi strani linije je bilo Roseanne je, in Camille sedel zraven mene.
  
  
  "Hi, Jerry," je dejal v svojem husky medu glas. — Govoriš, da Rosana.
  
  
  "Oh, živjo," sem rekel previdno.
  
  
  "Da ne sliši zelo prisrčni," je dejal. "Govoriš... To je kot bi govoril, da človek, Jerry.
  
  
  "Upam, da z vsem srcem," sem rekel.
  
  
  "Oh, oh," je giggled. "Ste v krogih zelo različnih ljudi. Morda so ljudje, kot je Signorina Cavour?
  
  
  "No, kaj takega," sem priznal.
  
  
  "V tem primeru, ko sem videla, vas bo poljubila na nos, v ušesa, na brado..." Roseanne je začel, da bi natančno in nagajiv opis kjer bi ona pošlji vse tiste, poljubi, očitno ob užitek v mojem nemočne ponižanje, kot če bi bila tukaj v živo.
  
  
  -"Ja, Signorina Marti ... ne... razumem...
  
  
  Njen klepetal na njen konec vrstice, kot če bi bil zasebni pogovor.
  
  
  Ob izkoristili moje nesrečno situacijo, Roseanne je postal resen.
  
  
  "Spomniti zadnjič, ko sem te videl , si govoril o razmišljanju?" — Kaj je to? " je vprašala flatly. "Sem mislil," je dejal. Veliko več, kot je bilo mogoče, ko smo bili skupaj v smeti. Mislim,... jaz sem mislil, Jerry, in sem bil bedak. Imam veliko pomembnih stvari, da ti povem.
  
  
  "Super," sem rekel, skriva moje navdušenje. "Kje si zdaj, Signorina Marti?"
  
  
  "V mojem stanovanju," je dejal. — Ali lahko govorimo danes, vendar ne pri?" Njen, upajmo, da čim prej.
  
  
  "Imam sestanek z movie ljudi po kosilu," sem rekel. Ne na vse mogoče prenesti mimmo to ne da bi razkril svoje kritje. "Ampak morda okoli štiri-trideset let?" "Vse prav," je rekla.
  
  
  Čutil sem vrtoglavico. Morda Roseanne je bila edina oseba, ki bi lahko razvozlati zapleten preplet niti, ki je postala moj odstop. Če je tako, potem je bila nevarnost, da isti ljudje, ki so poskušali, da pečenka mano, zadnjo noč zunaj Rima. Ona bi bilo super punca, ampak ne, niso imeli plinsko bombo. Tam je bila samo ena stvar, kar sem lahko naredil. Hyman je ego gnezdo mogla jo potegnite ven. Ji tudi ni mogel dati hej odin okoli dva kontaktne naslove na telefon. Kljub temu pa smo jih imeli na dva mogočna sentries v Le Superbe.
  
  
  "Če lahko pridejo naravnost do mojega hotela, signorina," sem rekel, dajanje v najem moj glas tako majhna, da sem komaj slišali. "V eni uri. Počakajte, da me tam, v moji sobi. Bom bi ji, da vas vidim, in nato za njo, in prepričan sem, da bomo rešitev tega žepni nož za naše obojestransko zadovoljstvo.
  
  
  Sem obesil gor na njo. "Oilmen," sem rekel. Camilla in Renzo stared me za trenutek. "Ne, pustite me pri miru." Nobeden od njih in okrog njih se je zdelo, da želite vprašati, ali izvedeti ničesar.
  
  
  Petnajst minut kasneje, ko sem se opravičil za odhod na stranišče, gumb za ponastavitev izstrelil v plačilo telefona. Poklical sem jo v Le Odlično in povedal mizo referent za navodila sentries, da naj Miss Morandi v mojo sobo in poskrbite, da ona ni bila motena.
  
  
  Se je vrnil na Piero, Renzo, Camille, in drugih, ki imajo občutek bolečin.
  
  
  Končno, se je družba razšla. Sem moral hitro zapustiti z Renzo, da bi dobili nekaj dokumentacijo in prijavo potrdite na odvetniški pisarni. Pierrot je nekaj podjetij, da se udeleži. Camille je dejal, da Ne, da ima sestanek z njo govor učitelja na 4 ure, ampak mogoče bi lahko imeli večerjo, ki po. Sem ji rekel, da mi je všeč, in da če je nekaj šlo narobe, da smo lahko srečali kasneje. Potrebujem svobodo delovanja v vseh smereh, zato, ker nisem vedel, kaj Roseanne je bil tekoč, da pravijo, da me.
  
  
  Poskušal sem, da ne zvok naravnost nestrpni med našo vožnjo nazaj v mesto in neskončne razprave naročila. Sokol je vztrajal, da sem dobil italijansko-Ameriški odvetnik, da bi bilo videti zelo verjetna. In odvetnik, ki je trdil, da preberete vse manjše točk dvakrat, enkrat v italijanščini in enkrat v angleškem jeziku. Potem pa so težave s preverjanjem podpis pri banki, in ko je bilo vse urejeno in zaprti, je bilo že pet ur. Le Superbe je le nekaj ulic stran. Vljudno vendar vztrajno, ona se je obrnil navzdol po Renzo zahtevo, da pojdi v kavarno in pijačo za praznovanje.
  
  
  "Vsi ste samo okoli nas zdaj, Jerry," je dejal.
  
  
  Povedal sem emu, ki smo jo bolje praznovanje skupaj pozneje, da je noč, in ne bi bilo pošteno, da toast skupaj brez Pierrot, Stud, Gospod Hugh, Camille, in celo Michael Šport.
  
  
  "Imaš prav, Jerry. Ampak danes smo zabava velik praznik. V Monza dvorani ali na disco nekje. Njena gospodarica, ki bo poskrbel za vse.
  
  
  "Dobro. Je segla v emu je roko in pobota na živahne trot navzdol zaseden pločniku.
  
  
  Varnostnik v čakalnici je pokimal approvingly, ko se je vrnila, in dejal, da je mlado dekle je res bil vstop v moje stanovanje. Ampak drugi dežurni na moje nadstropje potrdite.
  
  
  Je metal odprite vrata in zavpil: "Roseanne," in našel njen sočan, lepo telo sprawled na mojo posteljo, njen vrat cut odprt od ušesa do ušesa.
  
  
  Nekdo je napisal nekaj v italijanščini v zadostne količine krvi v ogledalo, enako ogledalo, ki Camilla je šminka, ki se je pred kratkim zavarovani.
  
  
  "Smrt izdajalcem".
  
  
  Njeno telo je bilo še vedno toplo.
  
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  Poslal ji Rosana smrt. Z moje krepko zaupanja v Le Superbe je varnostni ukrepi, sem se počutil, kot če moja roka je bila wielding kot britev ostro rezilo za rezanje lepe vratu.
  
  
  On je razmišljal o tem, ampak on ni oklevajte, iz obupa ali krivde. SEKIRA agent je človeško bitje, ampak to ne more dovoliti, zunanje učinke čustva preplavijo ego, ne glede na to, kako globoko so počutil. Čeprav duševno preklinjali sebe, za svojo neumnost, je bila že pakiranje minimalne količine prtljage je potrebno za varen umik. Ena stvar je jasna: gay, seks-ponorelih Texas olje playboy Jerry Carr je prenehala obstajati in se je kakor mrtev na moja naloga kot slabe Roseanne.
  
  
  Renzo in Piero so lahko acquit me umora dveh razbojniki. In Pierrot imel dovolj politične moči, da me iz obtožen Rosana je umor, če sem tekel ven na hodnik in sprožilo alarm. Toda tudi Piero je najbolje prizadevanja ne bi ustavil dolgo, sestavljen postopek italijansko pravosodje, da sem bil na tem, da obraz. Dni izpraševanje, morda izolacije kot ključno pričo. In, brez dvoma, bom sledil okoli uro znova. In vse to v času, ko sem potreboval toliko svobode gibanja, kot je mogoče.
  
  
  Bil sem sposoben, da spustite vse, razen tisto, kar sem nosil in enostaven za izvajanje diplomatskih aktovko, ki vsebujejo rezervne plinske bombe, Luger streliva, a dušilec, in nekaj drugih neškodljive kosov opreme. Njen spremenila oblačila. Njen spremenila od črne patent baletne copate za par grobo sandale, ki so bili zadovoljni na prvi, in dveh kvadratnih petah so krajih, da jedo stvari. Levo za težka boksarjev, z desno tipko za vgrajeno radioaktivnih tracker.
  
  
  Stal je za trenutek ob vznožju krvi, namočeno posteljo in tiho obljubil, Rosana, da je nekje na poti, kot del mojega poslanstva, če je le mogoče, bi se maščeval Zapri.
  
  
  V dežurni na koncu dvorane blinked, ko se je vrnila v dvorani tako hitro. Tako em je bilo dovoljeno, da bi videli, Rosana v vseh njenih življenjskih slavo, in ni razumel, da človek ne more ostati malo dlje. Vendar z Američani, se je zdelo, da implicitne izraz ego, ne boste nikoli vedeli. Sem nakazala, da je varnostnik v preddverju in dobil enak verjeti pogled od njega. Ampak oni so še bolj presenečeni, ko ugotovijo, Rosana telesa. Če je moj osebni radarji je bil deluje pravilno, kdor je ubil Rosana bi sprožil v naslednji fazi past za mene v nekaj minutah.
  
  
  On je prvi taksi je videl, sem v gneči v bližini Vatican, in ducked v coffee shop.
  
  
  Moje drago - videti svetlobo keper plašč ni videti double-sided (obojestransko), ko pa sem unzipped je prešita podloga, se je izkazalo v kričeča, obrabljeni dežni plašč, ki bi jih videl boljše dni, vendar v daljni in sivo preteklosti. Majhna sprej uničili vse gube na moj krasen hlače in so ih videti umazan in površen po obodu moj plašč. Majhen kos šmirgl papir bilo dovolj, da bi polirani baletne copate videz stare in obrabljene. Ko sem zadel kotu diplomatsko aktovko z penknife, bil sem sposoben peel off napa usnje, tako hudo poškodovana pismo vrečko .
  
  
  Jerry Carr šel v mala kavarna in levi njen ego je, skupaj s podlogo moj doublet, moje temno sivi klobuk, in ostaja moja napa usnje.
  
  
  Ben Carpenter je prišel ven; za starejše, revne, poguma državljan približno isti bonitete svetu penzionih in pisanje skripte za statistov, ki je bil tudi Clemm Anderson je blaženi ozemlju. Končni dotik lahko počakati malo dlje.
  
  
  Hiša v Trastevere je le kratek sprehod stran, in Ben Carpenter ni bil tip, ki preživijo svoje lir na taksi, razen če je bil preveč pijan, da skrbeti za nič. Hodil je v dveh kilometrov, večinoma vzdolž Tiber, ki iščejo potencialne zasledovalci. Na Ponte Garibaldi, velik most, ki ga je uporabil svojo običajno taktika odmetavalo prizadevanja na ulicah. Tam je bila kavarna čez cesto od naše kontaktne hišo, in sem se ustavil za pokal grenko espresso, gledal cesti in pločnikih skozi zaveso za celoten preden prečka cesto in potrkala.
  
  
  Hyman odprl vrata, presenečenje v njegove oči.
  
  
  Je vprašal. — Zakaj ne jutri zjutraj?" Ampak on mi v hitro in zaloputnila vrata za sabo. "Izgledaš kot klošar." Njen plašč stresel ji off in on whistled nežno v očeh moje prilagojene obleko, ki se je začel v sredini stegna in se je znižala za mojega vratu.
  
  
  — Moram obleko, " sem rekel, vzletanje moja jakna. "In nekaj srajce." Stare. To je vse.'
  
  
  "Precej velik obseg," je muttered. "Vendar ne bom imel ih."
  
  
  On rummaged v zadnji izbi, ko je povedal, Em svoji kopalnici zgodba o struženje njeni lasje sivi barvi.
  
  
  "Ste igranje proti izkušenih ljudi," je dejal, ko je končal.
  
  
  Ugotovil je obleko, ki je bil videti kot nekaj,. To je bil rumpled, in da je primerna me dovolj dobro, Rivne, da daje vtis, da je pripadal Ben Carpenter, za dolgo časa. On je imel le eno majico, ki sploh ne ustreza mi, ampak on je mislil, da bi lahko kupite nekaj več, v eno, okoli street trgih. Za zdaj, vse je bilo v redu.
  
  
  Sem prestavil vsebino mojega žepa v mojo novo obleko, dal na ramo, tulec, preden pospravite na moja jakna, in je bil zelo zadovoljen s očeh človek, ki je bil me gledali skozi ogledala. Hyman me kritizirali.
  
  
  "Potrebujete nekaj drugega," je dejal.
  
  
  Tako sem ponosen na to, veliko mlajši, CIA agent. ampak to boli, da slišim od izposojenih řel po opravkih fant, da sem še vedno nekaj manjka. Ampak všeč mi je Hyman, in še vedno ferret, je bilo zelo koristno. Tako sem bil bolnik.
  
  
  Sem jo vprašala. "Lažno brado?"
  
  
  "Vonj po alkoholu," je dejal. "Vsakdo, ki izgleda, kot vi in ne bo všeč vonj poceni grappa je sumljivo."
  
  
  Priznala je, da je imel prav. Ta fant je imel prihodnosti, če je živel dovolj dolgo. Delajo z mano ni bilo opaziti, da ima ego priložnost za preživetje. Ampak naredila sem, duševno, upoštevajte, da če sva oba preživela, sem bi ga Hawke pozornosti. Sokol je nenehno govoril o novi krvi, da je AX potrebe, ampak samo sveže krvi, ki smo jih kdaj dobili, je kri razlije po stari prednosti, kot sem jaz .
  
  
  "Še vedno imam destilirane Tarquinia, ki se še vedno uporablja, da zavihati nos ulica drunks," je dejal. — Kaj je sedel v glavni bivalni prostor in nalijemo jo na pijačo." Če pijete ga bom že eno njen, preveč.
  
  
  Šli smo nazaj v dnevno sobo in igral to igro na stol z negotov noge, in Hyman potegnil iz plute neznano steklenica svetlo pšenice tekočine. Je vlil me dva prsta v široko, ne preveč čist kozarec vode, v skladu z ramshackle vzdušju svojega doma. Še preden sem dvignil kozarec, sem bila obkrožena z vonj fusel. To lahko moglo biti slabše, kot vitriol, sem mislil, pri čemer dolgo pijačo. Vendar je bilo še slabše. Njen ego zaužitju njo in zatreti pozivam na bruhanje. On je dvignil kozarec in spet pili navzdol.
  
  
  "Hmm," Hyman je dejal. Sem zlila sam, tudi majhna, minimalen znesek.
  
  
  Popil in njuhanje. Solza se je pojavil v očeh. Pritisnil roke na svojem pasu in njuhanje znova.
  
  
  "Bom poskusil nekaj drugega naslednjič," je groaned.
  
  
  "Imam nekaj informacij za vas," je rekel, loviti sapo. Gilchrist dostavljeno ga messenger. Ki se ujema s tem, kar si rekel, to jutro. Ampak jaz še vedno ne vidim nobenih vodi."
  
  
  Podal mi nekaj tipkane listov.
  
  
  "Bil sem samo o tem, da se zmanjša iht," je dejal. "Imam temnico za mojo omaro, ampak to je lažje na ta način. Uničiti ih, ko ste končali. Ta plastični kozarec, je tanjši papir. Odrinil veliko steklenico Chianti do mojega sedeža in začel brati.
  
  
  Banka Luganske izkazalo, da je dvomljive podjetja tudi Švicarski standardov, več kot 80%, ki je bil v lasti Piero Simca...
  
  
  Začelo se je kot meja menjalnica za Italijane, ki prenesejo svoje lire čez mejo in izmenjujejo ih za veliko varnejši Švicarskih frankov. Je razširila nepremičnin in upravljanje zaupanja. V zadnjih letih, po Hawke, je postal zelo aktivne pri nakupu do zlata plemenitih kovin. Super-secure kleti potekala ego vredno okoli $ 40,000,000. Zdaj, da denarna kriza je izbruhnila, zlato špekulacije je bil priljubljen, vendar je šlo presegajo običajne meje.
  
  
  Hyman že preberite material, in ko se je končal z lista, je zavihal njen ego in ga v tem topil.
  
  
  Zavarovalnica je v slepi ulici. To je bil eden od najstarejših, najbogatejših in najbolj ugleden družb v Evropi, ki je povezan z ugleden partnerji oba tam in v Združenih državah amerike.
  
  
  Počitniška stanovanja v Sussexu so bili še bolj vznemirljiva. Naše besede o Pierrot. Vendar pa so nekateri nekdanji zaposleni, ki so bili hitro izslediti v Londonu in Tunbridge Wells, opozoril, da je skrivnostni gost je bil v zaklenjeni sobi ob istem času, da Renzo in Klinov, ki so bili tam kot bolniki. Nihče ni videl ego, ampak ego je bil psihiater-neporavnanih Jungian, G. Dr. Untenweiser! Odin je informatorji prisegel, naglas, da gost je bil otrok ali najstnik. Na to višino, Pierrot videti kot najstnica na vsak pogled.
  
  
  Kot če jackpot ni bilo dovolj, preiskave v Angliji je pokazala tudi, da Easeful Hektarjev, ki je bila del dolga, poslovna mreža zasebnih klinikah v lasti Coetzernes v Londonu. In predsednik odbora je bil nihče drug kot naš drugi Sir Hugh Marsland. Poleg tega, vsi ostali na Svetu je bil tiho figura, zadovoljni s letnega plačila, šolanja Gospod Hugh v popoln nadzor.
  
  
  Te štiri ključne številke so bile v istem kraju ob istem času. Res je, da je pred nekaj leti, vendar pa je trajalo več let priprave za dokončanje "Tok Svetlobe".
  
  
  "Glas Starosti in preiskave," je bil zadnji komentar, vendar pa je sledilo pet zvezdic *****, kar pomeni, da biltena je vseboval tudi najnovejše novice.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — sporočilo vključeni ime zavarovalnice, ki prej ni vzbudila sum, - " zdi se, da so bili delno prevzela Švicarska banka. To je še vedno zelo skrivnost deal, ampak to vključuje predvsem nekaj podjetij zavarovanja oddelki. V najkrajšem možnem času, podrobnejše dejstva, ki so na poti. Jih ni bilo več, da izgovorite ime tega Švicarska banka za me. To naj bi bil Piero je mala podjetja v Luganski, z ministrstva, ki se ukvarjajo s filmom zavarovanja.
  
  
  Tako Pierrot in drugi trije so bili sposobni prenesti denar iz enega žepa v drugi. Vse je zelo pravne in brez sledi ih v knjigah, tako, da ne opozorilo vlagateljem. Vlagatelji tudi ni bilo potrebno vedeti, da ih denar ni bil v uporabi za donosne naložbe, vendar za to raste zbiranje zlatih palic v kleti.
  
  
  "Vse se ujema," poskušal sem ji povedal, ampak Hyman utišani mene.
  
  
  Medtem ko je bilo branje poročila, je dal na stol v njegovi radijski in igral glasno italijanska pop glasbe, mešane z vonjem grapo. Zdaj glasbe, ki je bil prekinjen za povzetek Barentsovem Morju ozemlju.
  
  
  '... Pred eno uro, telo Rosana Morandi, dvajset-one-year-old Alitalia zaposlenih, je bilo ugotovljeno, da je z njo grlo rez. Policija išče Roger "Jerry" Carr, bogati Američan, ki je bival v hotelu, soba in hitro levi v času zdravniki pravijo, Miss Morandi, je bil ubit. Častnik na dolžnosti po prejšnjem dogodku, ki vključujejo Carr samozavestno izjavil, da nihče drug ni vstopil v ferret soba z njimi, kot ga je pustil Miss Morandi v skladu z G. Carr telefonskih navodila. Temu je sledila uredniški o seksu-lačen bogatih Američanov, ki ogrožajo tradicionalne čistost italijanske ženske, sledijo laskavi opis želel moških.
  
  
  "Jerry Carr je visok, čeden človek z aristokratsko obnašanje," Poe je dejal. "Bil je elegantno oblečen, in ego je bil nazadnje videli, oblečen v temno sivi Homburg počutil klobuk, svetlo siva-angleščina-slog, plašč in sivo flanela obleko. Bil je med dvajset-osem in trideset in pet let, in on govori malo italijansko.
  
  
  Hyman me je pogledal in videl grizzled, rumpled človek, ki je zavohal od grapo. Je zarežal. "To bi bil zelo pameten fant, kravato vas, da ta opis," je dejal.
  
  
  "Vendar so zelo pametni fantje, ki so videti," sem rekel grimly. "Sheme, ki smo jih pravkar prebrali, ni zasnovan za tiste s slabim srcem."
  
  
  "Pa boste videli, kaj sem mislil, ko sem rekel, ni bilo vodi?" Hyman je dejal.
  
  
  "Absolutno, mate," sem rekel. "Zdaj vemo zagotovo, in Hawk postopoma, kot Clem Andersson, ki je bil na poti na nekaj zelo pomembnega. Vemo, da Renzo, Studds, Pierrot in Sir Hugh Marsland prvič srečala na Easefil Hektarjev v Sussexu, pod vodstvom Hema-kaj Clem Andersson bi klic", Kabina Fant" Ta črka L v Gnezdo opombe: lahko pomeni Pierrot, ali ego banke v Luganski, ampak to ni važno. Vemo, da je "Nit Miru," se je nabralo dovolj vojaške opreme, da začne majhno vojno in po možnosti vključite tako velik. Ampak dokler nam lahko dokaže, da orožje, ki so več kot le rekviziti, nimamo veliko, da se zanesejo na, prijatelj. "To je res preveč," Hyman je dejal. "Kje je ta, ki nas popelje, Carter?"
  
  
  Bilo je verjel, da je Ben Carpenter preživel nekaj let v Avstraliji, in ji začel igrati ego vlogo.
  
  
  "Dal sem em kratek opis sebe. 'Mizar. Kot Carr, nen je prvi zlog moje ime. Če imam dovolj časa, da se na novo identiteto, jaz ne skrbi spreminja v Jose Gonzalez ali Helmud Schmidt. Ampak, če boste potrebovali, da preklopite hitro, kot smo se naučili skozi poskusov in napak, je bolj priročno, da pustite nekaj okoli prvotno ime. Torej, če skuša nekdo me je poklical na odgovor ih "Pozdravljeni, Carter", da bo povsem enak, kot če sem ji rekla: "Moje ime je Carr ali Tesar"...
  
  
  Je pokimal.
  
  
  "Vrnimo se na resničnih dejstvih," sem rekel. "Najboljše, kar se lahko izkaže za zdaj je, da obstaja skoraj zakonito stanje dogaja. To mora vnesite zaklenjena stavb na spodnjem zunanjem delu ohišja ozemlju. In hitro.
  
  
  Hyman preveriti uro; on bi zapustil svoje Rolex v kopalnici je kavarna. Toliko, kot mi je všeč jim je bilo preveč drago za Ben Carpenter.
  
  
  "Vi bi bolje počakati, dokler temna," je dejal. "Sem raziskati ta kraj na svoje. Najprej so policisti in psi. Ko boste premagali to, boste morda naleteli tudi bolj zapletene notranji zaščitni obroč. Nismo se ukvarjajo z malo fantje. Vendar pa A. morajo imeti znano je, da ima, ali pa ne bi jih poslali Nick Carter.
  
  
  "Ben Carpenter, kolega," ego popraviti. "Kjer koli smo. Morda lahko začnete vaditi iskren zdaj."
  
  
  "Vse prav, Ben," je dejal. "Kaj imate, da crack Contiland?"
  
  
  On unbuttoned njegov suknjič pokazati Em tulec, on bi že videli. "In nožem," sem rekel. On ni omenil, da ji Pierre. Morate, da je nekaj stvari v rezervi le v primeru,. Pokazal ji emu pete naložen z radioaktivno snov, ki je bil odrinjen. Imel sem pokazati em tega, ker je sam hotel, tako da bi vedel, da je sledilnik v dvorani je na isti tranzistor radio poslušanje naprave.
  
  
  "Ko pritisnete ta gumb," sem pojasnil. — In v val obseg, to je kazalnik dolžine in širine z natančnostjo pet odstotkov na kilometer. Kliknite na gumb spodaj in boste zaslišali pisk, ki poveča moč, kot ste dobili bližje zaznani element. Nikoli ga ne uporabite, dokler sem več kot eno uro prepozno za srečanje ali poročilo."
  
  
  On mimicked dejanje pravilno, potem ko je stopil naprave v žep svoje kavbojke.
  
  
  "Vsakdo je zelo pameten." je rekel. — Toda kako, da prenese mimmo psi in sentries?
  
  
  "Kot je za te pse," sem rekel, " buy me a poceni hamburger." Bom namočite v ego ekstrakt baldrijana. Ta bo postal nepremagljiv, tudi za najboljši pes, in potem sem dodati, pomirjevalo, ki deluje takoj. Jaz hočem ostati na eni strani, in boste na druge, nekaj sto metrov stran, moteča policisti.
  
  
  "Vse prav," Hyman je dejal. "Ampak kako?'
  
  
  — Bomo izvedeli, ko bomo tja." Moramo najti kraj, zame prvič. Ne morem dal ta hiša v nevarnosti več za bivanje tukaj. 'Tuji potni list?'.
  
  
  Ben Carpenter je emu pustila. To je v redu, z ponaredek vizum iz šestih tednov nazaj, tako da ni nobenega dvoma, ker je neke vrste dovoljenja za prebivanje. V decrepit obraz na fotografiji je bila podobna. Njen self je zgled za to, kot tudi za približno dvajset druge fotografije v njeni dolgoletni karieri.
  
  
  Ni pravi penzionih na tem področju, Hyman mislil na glas. — In ona bi radi, da je blizu, čeprav ne preveč blizu." "Stara ženska čez boulevard sprejema stranke plačujejo. Ona je kratkovidno in ne zelo izbirčen.
  
  
  "Hvala," sem rekel.
  
  
  "Naj me pokličejo prvega." Preveri svoj žep dnevnik, pokliče številko, in govori v popačeno italijanski, da je nekdo na drugi strani linije. Je dvignil glas prepričljivo, in Stahl haggled nad plačilo.
  
  
  "Imate sobo," je dejal, ko je visela gor. "Trideset tisoč lire na mesec, plača vnaprej. Lahko bi ljudi. Dekleta, mislim. Ta stara ženska, ki ve, ona je ropanje vas. Ona bo samo želim videti vaš potni list, ampak to je vse. Ona ne vodi evidence za copo , ker je črna denar. Gremo.'
  
  
  Italijanske knjige, tiskanje zgodbe hitro in takoj, ko smo bili ven na cesto, moj stari obraz, gladka Jerry Carr, razširjena iz fotografije, posnete na kosilo, stared na nas iz vseh časopisov.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Umor! Posilstvo! Nasilje! Skrivnost!'
  
  
  Sem jim dal sedem pluse za pravilnost in je bila presenečena, ko je pogledal tako čist, svež in čeden znova.
  
  
  To je bilo izposojeno iz Hyman z razbitimi kovček za dodatno oblačila, ki Em uspelo izkopati iz omare. Smo se ustavili na trgu kabina, in njen mož dodana dva uporablja srajce, beljene kavbojke, dodaten par čevljev, in uničena lab plašč, ki se glasi "U.S. Navy Bolnišnici, Alkohol Rehabilitacijo Enota, Neaplju."
  
  
  "Jezus, Ben," Hyman je dejal. "Ta obleka, ki vas bo Moma Pinelli je najljubši najemnik."
  
  
  Še ena ulica, v kotu, in je šel do dveh po stopnicah pred mano in me je predstavil Mome Pinelli, je debela dama v svojih petdesetih in šestdesetih let, oblečen v lisasto black žalovanja, ogrinjalo, opomnik, da je Papež Pinelli, ki je preživel več let v Etiopiji, je dovoljeno Božjo milost, da se spustimo na njem. Zapri je lasje so bili beli, in mol na njeno brado je imel več black snopi raste iz njega. Bila je dobre volje, in je pozdravil mene in moje 30,000 lire navdušeno. Dala je samo moj potni list bežen pogled.
  
  
  "Soba je na hrbtu, Signor Ieman," je rekla Hyman. "Če želite, pokaži mi." Njen je prestar za zagon in nazaj. Ali vaš drugi tip želite Ameriške cigarete? Sem le, da so jih za 300 lire paket.
  
  
  "Pozneje, Mati. Boste preživel vse nas. Hyman jo poljubil na obe wands in led me zadnji sobi.
  
  
  "Če hoče, da bi dekleta gor, povejte emu, da ne morejo vriska ali krik glasno," je zaklicala po nas. "Jaz imam ime, ki ga je treba ohraniti v območju. Če hoče hašiš, lahko dobim, preveč. In zelo poceni.
  
  
  To je bil daleč od Le Superbe suite, in ne le geografsko. Tam je bila postelja v sobi z dvema umazane odeje, grobo tkanino stanja in en trd bel list.
  
  
  Prav tako sem videl velik lesen stol in majhen stol s predalom. To je korito z ovalno ogledalo, in neizogibno, bide na dnu. Eno okno s čudovitim razgledom na prazno steno dva metra za njim. Hyman fiddled z zarjavela pipe, voda začela teči v spurts. "Pipo, je še vedno teče," je dejal, nekoliko presenetil. "Prav imate , Ben. Dol dvorani je wc s tušem. Postavite kovček v kotu in smo lahko šli na večerjo in vam predstavil kot novi posestnik v Trastevere. Ni smisla dogaja, da spodnjem zunanjem delu ohišja je ozemlju pred deset ur.
  
  
  Vodil me je skozi več pasic, da je gostilna, ki je navadno sestavljena iz enega prostora in odprl ven na pločniku s štirih tabelah.
  
  
  "Najboljše testenine v mestu," Hyman je dejal. — Mimogrede, da ni bilo v turističnih tukaj, saj Zahodni Goti. Marko!
  
  
  Fant približno sedemnajst let, nosil mastno beli predpasnik, prišel skozi stranska vrata. "Marco, to je moj stari prijatelj Ben," Hyman je dejal v italijanščini. In ona, muttering nekaj besed, da jim Tesarja, se lahko učijo. "Veseli, da izpolnjujejo prijatelj Signor Hyman je," je dejal Marco.
  
  
  "Boste nam služijo, Marco," Hyman je dejal. "Za njim, je bilo Dottore Hyman. Ben se dogaja, da ostanejo pri nas za nekaj časa. Tako, kot pravi Roman, bi nam nekaj rdečega vina, dokler se ne odločimo, kaj jesti.
  
  
  — Si dottore, Professore. Mark je dejal. V trenutku, bolezni, se je vrnil z dvema steklenice rdečega vina, nekaj podobnega Chianti, vendar močnejši in svetlejše barve. "In nekaj plenice, za Božjo voljo," Hyman pritožil. "Ta kraj je izgubil svoj slog." Marco vrnil s kupom papirja, plenice in Hyman in sem pobral peresa primerjati tlorisov za spodnjem zunanjem delu ohišja Studios in okolici.
  
  
  Takoj po prvem pijač, smo naročili špageti z školjke, pečena jagnjetina in artičoke. In ko smo bili ob kavi in žganje, smo bili še vedno primerjavo teh skic."
  
  
  "V redu," je rekel ji je nad našo najnovejšo različico. "Mislim, da so skladišča so preblizu skupaj, toda ostali se zdi, da se na lestvici." "So stražar ego kot vojaška baza," Hyman je dejal. "Vendar pa sem se osredotočila svojo pozornost na sprednji tukaj."
  
  
  Ego pero potrkal na sprednja vrata, kjer Jerry Carr je usmerjeno v to, da zjutraj v luksuzni avto, kot dobrodošel gost.
  
  
  "Ni pravi cestah zunaj njega," je dejal. "Imajo ograjo okoli bodeča žica, psi in patrulje vse okoli zadaj, od časa do časa. Glasovanje o zaupnici... Ego pero narisal trhlih linije. "Težave," sem rekel. "Kako smo dobili nazaj, ne da bi šel skozi sprednji prvi?"
  
  
  "Ti si strokovnjak," je dejal.
  
  
  Ozrl se je na zemljevidu še enkrat.
  
  
  "Cest ni," sem rekel. — Ampak jaz sem prekleto prepričani, sem videl, da je pot nekje."
  
  
  Sem dal križ na njem.
  
  
  "Poskušam lovske," Hyman je dejal. "Če gre vse to tako, da lahko na koncu v Centocelli. In lahko gremo tja brez približuje vrata.
  
  
  "V hoje?'
  
  
  "To ni potrebno," je dejal. "Imam dva zložljiva kolesa v prtljažniku. In zdaj kraj, kjer je treba moti policisti.
  
  
  "Videl sem starter pištolo v vaši hiši," sem rekel.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ne drži signalno raketo, in imaš eno?" - Voli in to je to, " je dejal. "Ampak to bo prižgejo celotno območje, tako da jih lahko vidimo in mene."
  
  
  "Ne, če smo našli drevo," sem rekel. "In če si ustrelil v napačno smer." Pa ni vse, kar je osvetljena, ali vsaj ne strmo. Počakajte, da pridemo tja.
  
  
  Smo ločila v gostilni vrata. Hyman šel nazaj za svoje pištole in njegov avto. Se je vrnil na svoje prostore za zbiranje strelivo za Luger. Bom izpolnjujejo mu znova ob reki most v petnajstih minutah.
  
  
  Je bil ravno v času, v stari Peugeot. Zdelo se je, uničena od zunaj, ko pa ji sel je bila v njem in smo bili vožnje na stalno hitrost skozi še vedno zaposlen devet ur prometu, njen lahko povem za uho, da je avto bil ustanovljen popolnoma.
  
  
  "Pol ure vožnje z avtomobilom," Hyman je dejal.
  
  
  — Potem še vsaj pol ure, da se tam." Potem je treba biti temno, ki jih zdaj.
  
  
  Nismo rekli ničesar več, prekinila molk samo, da se dogovorijo na naše srečanje načrte, ko je bilo delo končano.
  
  
  "Ne čakaj me," emu ji je povedal. "Če bi lahko dobili v, I tako lahko izvedeli na način. Jaz bom v svojo hišo na sedmih trideset zjutraj. Če nisem tukaj, ki jih je devet, preverite, ali ta radio in videli, če je kaj živ vztrajanjem na moje pete.
  
  
  Smo parkirani Peugeot v Centocelli, a daleč od zelenem predmestju, in nihče ni opazil nami, kot smo razpakira in sestavil dva zložljiva kolesa. Hyman odpeljal pred mano po ulici do hiše stanjšani.
  
  
  "To je tukaj nekje," rekel nežno. — So o kilometrov gozdov in polj, ki so med nami in studio. Ampak katera pot vodi kje?
  
  
  Bili smo srečni. Poti so poraščena, vendar ne toliko, da ne moreš voziti kolo na njih. Tri ali štiri narobe obrne bilo enostavno popraviti z uporabo kompasa. To je bilo sedem minut čez deset v Rivne ko smo videli, dolgo ograjo okoli bodeče žice, Rimski Imperij Renzo.
  
  
  Zdelo se je, točno tako, kot sem se spomnil, da je iz bežen pregled dia zjutraj. Celoten hotel področju, in spredaj ograjo, ki je bilo očiščeno, razen za gruče dreves, tu in tam. Povedal je Hyman za merjenje dve sto korakov proti severu, in potem, ko je našel dobro skrivališče, prižge luč, diagonalno čez ograjo. Medtem ko je bil izbiro svojega položaja, je pripravil in dejal kratko molitev.
  
  
  Čutili smo, žal za drug drugemu v roke, in je izginil. Njen začetek gnetenje štiri enake kroglice hamburger testo, ki ga ji je dal, in mešani ih z enakimi deli valerian pes, proizvodov in sedativ za hitro knockouts. Je tudi mešana z Camille je zdrobljen uspavalne tablete, ki ga prevažajo z njim ves čas, kljub vsem disguises.
  
  
  Bil je tako blizu, da je slišal drsanje kolena in videl blede sence; bili so velikan nemških Ovčarjev. Dva moška, ki so bili teče naprej in nazaj, na drugi strani ograje. Sem vrgel svoje štiri hamburgerje ena po drugi čez ograjo. So prišli dol, ne da bi kar dobro za nas. Videl je, psi kasaške do dveh mestih je izbral. Jaz ne bi stojijo priložnost, če imam v boj s temi psi, zato sem dala vsak pes hamburgerje z zaspan polnjenje.
  
  
  Sem imel ravno dovolj časa, da bi dobili kolesa izven moje kolo pred Hyman, kjer je sedel, je nova zvezda bloom v nebo. Stekel je k ograji, da drži razstavili kolo pred njim. Tam sem posadili okvir v tla in skočil na štiri-stopala ograjo v ljubek pole vault.
  
  
  Ko sem pristal, sem valjani več in je ležala tam v Rivnenskaya za pet sekund, dokler nisem bil prepričan, da sentries ni slišal ali videl mene. Petdeset metrov stran, so bili kričanje na vsaki drugi, sestavljene z raketo je svetloba. Njen počasi pomikate naprej, v smeri najbližjega skladišča. Ni minilo psi in sentries, in v vsakem trenutku je lahko naletite novo opozorilo.
  
  
  Vendar se ni zgodilo nič. Vsaj on ni opazil ničesar. Upal je, da Renzo in njegov cronies so bili tako zadovoljni z reflektorji na glavna vrata, nemških ovčarjev, in obhodne sentries, ki niso sprejeti dodatne ukrepe. So to storili, so dobre, trdne dvojno zaklepanje ključavnice na dan prvega skladišča, ampak dobro, trdno zakonsko zaklene so otroška animacija za AX agent.
  
  
  Pred vstopom, je bil skrbno naoljena z Petukhov in ključavnice.
  
  
  Arsenale čakal njo, zato nisem bil presenečen, da bi našli ego. Bil je presenečen in pretresen zaradi različnih in smrtnost orožja. Tam je za vsakogar nekaj tukaj: od ruske rakete za najnovejši model Mig-24 borec, za jedrskih konic za naš T-2B, ki jih je US Navy, in majhne rakete za naše Sabre 100-F (nove serije, neregistrirane, skrivnost).
  
  
  Lahko ste prepričani, da nobena od vlad, ki so lent ego opreme, ki ni imel pojma, da je mogoče spremeniti v delovna orožje tako hitro. Obisk skladišča nekdo iz Rusije, Kitajske ali eni od držav članic NATA, je prepričan, da nip ploskve v kali, preden se lahko razvije, tudi če se je začel, zaradi Studds klavzulo, v ponedeljek.
  
  
  Sem nevidna zaznamki na več polj streliva z uporabo maščob svinčnik, ki vsebujejo radioaktivni element. Nisem treba iskati na drugih skladiščni prostor, vendar je ležala še vedno za mračna deset minut, ko je nočni stražar šla okoli obeh stavb. Postopoma se je spremenil v strašno monotonost. Zdaj, vse kar sem moral storiti je bil prepričajte se, da sem dobil od tod živ, tako da sem lahko opozorite čim več ljudi, kot je mogoče. Tudi Pierrot politične povezave mogla rešiti ego, s tako močnimi dokazi.
  
  
  Nebo je bilo še vedno oblačno, ko se je počasi splazil do ograje. Njeno pozornost bi bilo treba preusmeriti znova, vendar tokrat je bilo treba ih sami. Bila je spomnil na ljubek staromodna vreme krilne na kmetiji, ki je nekoč bila del Vereldeinde pokrajino. To je samo vidna od tam, kjer sem zdaj, in skupek umetnih dreves, ki bi skrij me, iz katerega koli sentries, da bi se skušnjavi. Vzel je iz njegovega Luger, potrkal ročaj, in privije na dušilec. To je ego malo neroden, in to je malo težje za cilj, vendar sem imel le eno priložnost, in sem imel, da si ga vseeno.
  
  
  On propped sam na en komolec in čakali oblaki, da počistite malo. To je bilo približno deset minut kasneje. Vsaj jaz sem imela dovolj pozivanje, da sprejme strel. V dušilec naj si pod nadzorom kašelj, in vreme krilne zavrtel okoli, in zvok, ki vpliva odmevalo po okolici. Ona je slišal teče shaggy približuje kmetiji. On je vzel nož in začel kopati tri-meter luknjo v ograji.
  
  
  Bilo je še kriki vse okoli kmetije kot je preraslo v okviru svoje kolo spet zajebali na kolesa in se odpeljali v smeri Centocelli. On je prekleto sam za to, da tako neumen, da on ni ohranil Hyman čaka v avtu. Zdaj vsako minuto se lahko zanesete. Poročilo Hawke za dober prvi, in nato znebiti vse v zvezi s Konca Sveta. .
  
  
  Razmišljal sem o tem, ko sem vzel kolo in vse ostalo in pahnila headlong v prikritih jamo. Stal je spet, luger v roke, ampak je padla še enkrat. Štiri moške stal okoli jamo, stiskal neroden samodejno karabinke.
  
  
  "Smo čakali ste, Nick Carter," eden od moških je rekel, njegov glas je slika popačena s kapuco bi on potegnil čez glavo.
  
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  Dva moška, ki mi je pomagal iz jame in me iskal temeljito, medtem ko drugi dve potekala me na puškomet okoli svoje orožje. Po prvem pozdravljeni, nihče ni rekel besede za nas.
  
  
  So našli stiletto in ga je proč. Ugotovili so, plinsko bombo v moje hlače žep in je skupaj z vse ostalo okoli žepi, vključno papir posnetek neke vrste; kar je dobro, ker to naključno sponke za papir je bil magnezijeve spojine, ki lahko eksplodira v oslepitev dovolj svetlobe, da začasno blokira njihov pogled.
  
  
  Mimogrede, vse štiri od njih so bili mišičen, verjetno težje kot Gorila in Pepe, in menda so bili tisti, ki so bili pametnejši. Odpeljali so me na strani dovoz, kjer je velik Fiat je čakal me je. S tako veliko na kocki, on ni mogel sprejeti nobenih možnosti. To ni moj slog kričati na pomoč, vendar to ni bilo časa za osebni ponos. In v hipu me je, da dih in krik na pomoč, kot tuljenje psov, Odin po moji vodniki odprl usta in polnjena hruška-oblikovan gag v to.
  
  
  "Ta je zasnovan tako, da vam prihranimo nepotrebne truda, Carter," je ih tiskovni predstavnik je dejal.
  
  
  Tako je vožnja nazaj v Rimu je bilo samo tako mirno, kot moj izlet obstaja, čeprav ni tako prijetno. Vedel sem, da smo bili vstopajo v Rimu, ko sem ujel pogled Vrata Maggiore vrata. Potem dva thugs spremljevalni me v zadnji avto potegnil dol, zavese, kot tudi zavesa pred steklom oddelek nas ločuje od voznika. Omenjena stekla particijo pogledal neprebojni, in tako zadnja vrata imel vzvode. Tudi če mi je uspelo premagati oba moja varovala in posnemite svoje orožje, on bi še vedno je treba sprejeti, kjer so namenjen, da bi me, v tesno zaprti kletki obdan s steklom in kovino.
  
  
  Smo se odpeljali za še pet minut, nato pa jo, sem se počutil, avto šel po pobočju navzdol in se ustavi. Moj varovala pustil, zavese in čakal voznik in ego spremljevalec, da odprete dan zunaj.
  
  
  Bili smo v podzemno parkirišče velik stavbe. Različne številke na različnih avtomobilov; več italijanski, Avstrijski, Švicarski, en angleški in en s temami, posebne številke, ki jih uporablja Malteški diplomati. Ti so se v treh do šestih italijanske registrske tablice črke. CD za diplomatskega zbora. Pierrot bi bilo morda čaka na njo, ali vsaj Pierrot prijatelji.
  
  
  Takoj, ko se vrata odprla, sem bil pomagali. Njen je bil še vedno gagged, so bili še vedno držite me tesen in se lahko samo protest tiho. Bil sem vlekel za avtomatsko dvigalo.
  
  
  Štiri heavyweights clung mi, čeprav majhno kovinsko prijavite na strani jasno navedeno, v angleškem, francoskem in italijanskem, da je največja obremenitev je bil štiri ljudi, in sicer na največ 300 kg. Vse okoli nas je tehtal najmanj devetdeset kilogramov, tako da sem prikimala na kovinsko ploščo.
  
  
  "Ja, to je tako sramotno, da bi prekinil zapovedi," je dejal eden od štirih. "Vendar včasih nimate izbira, mar ne, Carter?"
  
  
  Dvigalo se podražile za štiri tla in se je pojavila v enega od teh dolgih hodnikih, obložene z vrata pisarne, tako značilno za Mussolini-era vladne stavbe. Tam je bilo okno na koncu dvorane, in pred tem oknu sedel slika z brzostrelka pištolo pod roko. Če prehod na drugo stran oblikovana pod pravim kotom, enako oborožene slika sat.
  
  
  Vse tiho upam, da sem lahko imel za pobeg in posežejo ven je šla. Nisem si mislil, Nick Carter, Jerry Carr, ali Ben Carpenter bi preživeli to sublunary obstoj.
  
  
  Če nisem rekel, da je in ni hotel reči, da, bi mi dal pod mučenja, serum resnice, ali oboje. V vseh teh primerih je mogoče, da hipu je prišla, ko sem potreboval, da izbruhne, ali če to ni uspelo, bi nekdo z mano za podjetje v mrtvašnica.
  
  
  Vodile so me skozi, ali raje mimmed mi zadnjih treh vrata in se ustavil pri četrtem. Vodja hodil ven in noter, čez nekaj trenutkov, gestikulacijo s svojim prstom. Bil sem potisnil v sobo za moje tri ego tovariši.
  
  
  To je bil velik, zračen urad z zaporo windows, ki je bil nad Tiber. Ena stena je bila obdana z veliko teak na katedri za sodobno oblikovanje. Udobno stoli so bili razporejeni okoli njega. Ena je bila prazna, in drugi so bili zasedli pet moških v svoje sredine tridesetih let do sredine petdesetih let . Vsakdo je kot ugleden kot kolegi vlagatelji na Konec Sveta, vendar ne Piero ali Renzo.
  
  
  Visok, tenak človek v svojih štiridesetih, z dolgimi rumenkaste lase in rog-rimmed očala, je sedel na stolu za mizo. Še nikoli nisem videl prej, Ego. Nikoli nisem videl nikogar okoli človek prej. In vsi so videti bolj kot člane odbora, ki je pripravljal moje ustne zgodovine izpit kot delodajalcev fantje, ki so poskušali pečenka me, cut Rosana vratu, in zdaj me postavili v prazen sedež.
  
  
  "Hvala vam, Gospod Carter," je blond človek rekel vljudno, kot da je ni opazil, da sem bil je potisnil na stol, in dve isti fantje prišli gor na obeh straneh me, da me ni. .
  
  
  "Kot lahko vidite," je rekel, " saj vemo, svoje pravo ime in kaj malo vemo o vaši sposobnosti. Eden od naših ljudi tukaj, Gospod Oleg Perestov, pravi, da njegovi kolegi ' egos imel zanimiva srečanja z vami.
  
  
  Kratek, plešast človek, z globoko, potopljene oči pokimal grimly v Slavonic. Nenadoma ime, ki je prišel na misel. Bil je glavni človek MGB Rusije za Zahodno Evropo. Zato, moj bežna misel o sodelovanju Komunisti na sestankih ni bilo narobe . Ampak zakaj potem so ruski orožja v "obeh koncih Sveta" rekviziti oddelku? Pameten rdeča sled? Ali si kaj zamudil pomembno?
  
  
  "Vem, da," je rekel z nasmehom, " sem ne omogočajo niti najmanjšega svobodo gibanja, dokler mi je jasno, da smo delujejo na isti strani. Lahko prosim vas, da spusti vse svoje predsodkov, Mr. Carter?"
  
  
  Nisem ga videl kot velika točka za sodelovanje interno v ta postopek, ki je vključeval tudi Perestov. Zdaj tudi ona ve, Kitajski obraz, ki je pripadal Gospod Fal, član Rdeče Kitajske Obveščevalne Službe. Jaz bi jih kupil sam nekaj časa, tako da sem pokimal z njo.
  
  
  "Dobro.'- Na Blond Človek Je Bil Navdušen. "Dovolite mi, da se predstavim. Njen Polkovnik je Pitt Norden, Norveška, Interpol. On postavi svojo izkaznico, na polirani stol in pokimal moji policisti, mi omogoča, da dosežete in jo sprejmejo. Tam je bil ego ime in fotografije, svoje povezave na Interpol, in v številke, ego identitete, da ve kot eno od najboljših svetovnih posrednikov.
  
  
  "Če bi mi znano, kdo ste bili, Carter," je rekel, " mi bi si bil prihranil, da je nesrečno četrtek zvečer. V času, vsi smo mislili, da je, da ste bili samo še en član, ki zloglasni jedro skupine "Konec Sveta" . In Oleg poslala prvi sile, ki bi ga lahko dobili, da bi dobili podatke od vas. Sumim, da jih razlagati svoje navodila preveč ohlapno, ampak potem se bo lahko upravičijo to, da je najvišje sodišče."
  
  
  Perestoff skomignil z rameni disapprovingly, in Kou Faul se je nasmehnil ego je zadrega.
  
  
  "Takoj, ko dejstev vaše pobegniti in skrivnostno, še vedno nerešeno smrti Luigi in Pepe je postal znan, ko je postalo jasno, da vsakdo z malo izkušnjami, ki mednarodna zastopnik, kot so Nick Carter, morajo biti vključeni. Toda v kakšnem obsegu in s kakšne strani? Vaše preteklosti je bila vedno brezhibna.
  
  
  Perestoff in Ko Fol so bili tako fidgeting na svojih sedežih. "Kot nalašč stališča NATA," Polkovnik Norden pojasniti, in tako moški znova zamrznil. — Vendar pa bi lahko naredili na drugačen način, da nismo vedeli. Ne tako dolgo nazaj, Gospod Hugh Marsland je bil relativno pošten politik, in Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja ni bilo nič več kot filmski producent z nenasitna želja po bogastvu in hvalisanja pravic. Chris Mallory je bil nepredvidljiva genij, vendar nič več. Pierrot? Vse boste morali storiti je bila točka prstom na njega in vse Italije, desno in levo, bi stojijo za njim'
  
  
  Moj presenečen izraz prebili moj gagged ustnice, in Polkovnik Norden je bil tiho za trenutek.
  
  
  "Nimam časa za predavanje zdaj," je dejal. Smo reforme skupina mednarodne pristojnosti, in Interpol všeč, na primer, kot to počne CIA . Vse preveč umazano, preveč eksplozivna in preveč immodest nalogov, ki prihajajo k nam, " je dejal.
  
  
  — Kot sem rekel, ne bi mogli biti prepričani, vaš odnos in nismo mogli pristop, dokler smo bili prepričani. Clem Andersson podpisana svoje smrti jamči, ko je poskušal govoriti Chris Mallory, ker je mislil, Mallory je bil preprost Ameriški državljan, ki je prevarala zvit Evropejcev. Hyman rekel, da si v redu, ampak seveda bi lahko še vedno igrati z njim. Naša edina možnost je bila za Miss Morandi, da se vam še enkrat.
  
  
  Torej, ko sem mislil, da je bilo prikrito preverjanje Rosana je povezav v Le Odlično, bila je tudi preverjanje in vzpostavitvi zaupanja v mene.
  
  
  — Povedala nam je, da je rekel, da si več kot 100% čista in da so imeli iste cilje, kot smo: infiltrirati Niti na Svetu in poskusite najti neizpodbitnih dokazov proti njim. Vendar je bilo skoraj nemogoče, da se vam zaradi debele zaslon, ki Pierrot in njegovi prijatelji obdan si z, " je polkovnik rekel. "Odločili smo se, da pošljete Rosana znova, s smrtnim izidom, ki jih dobro vedo." Premolknil, kot če bi čakali mene, da priti skozi.
  
  
  — Ste bili pravico, da izginejo. Hyman, na tej točki, dajanje svojo zvestobo predvsem v službi vas in AH, ni hotel, da deluje kot posrednik, ampak to ni res pomembno. Si, kaj smo se v upanju za: si zlomil v blokiranem skladiščnih prostorov. Tako mi je dal mikrofon na mlade Hyman je avto in dve ego kolesa, čemur ste na spoštljivi razdalji. Tokrat smo se uporabljajo zastopniki, ki so bili malo bolj izkušene. Njegov nasmeh je bil očarljiv in iskreno.
  
  
  "Tako, Carter, če boš verjemite nam, in vemo, da potrebujemo vaše sodelovanje, nam to sporočite s kimanjem z glavo. Če boste našli vse namige v ta skladišča, potem pa smo imeli priložnost priti v notranjost, razstavljajte ego in dal niti vsa ta umazane posle.
  
  
  Je pokimal, da se hitro odločitev. Če Polkovnik Norden in ego tovariši so bile teme, hema, kot se zdi vse moje težave, bi bilo več. Tudi če ne bi bili na njegovi strani, ko sem sproščena, sem ji mogel najti način za uporabo ih v našo korist. Policisti na obeh straneh odstranili gag in stopil nazaj. Na tej seji zavrnil, močne sile, ozrl se je disheveled, neotesanih, ampak mu je potrebno, in z mojimi podatki, je bil verjetno najbolj pomembno osebo tukaj.
  
  
  "Čudovito," Polkovnik Norden je dejal. "Najprej kratek uvod." Se je preselil svoj prst iz ene osebe na drugo. Mr. Carter, Tovariš Perestoff, Gospod Eed, Fol, Herr Bergen, Splošno Maseratti, Polkovnik Le Grand. No, kaj ste našli tam? Dvanajst oči in dvanajst ušesa so zakovičeni, kot je opisano vsebino dveh skladiščih. Nihče ni vzel beležke. Bili so izkušeni zastopniki, usposobljeni za poslušanje in ne pozabite. Polkovnik Norden narejen zapišite na kos papirja in dal jaz eden od hooded morilca, ki je hitro zapustila skozi sobe.
  
  
  Videl je moj dvigne obrvi in dispelled moje sume. "To je le za pripravo naših promet, tako da lahko pustimo," je rekel, " takoj, ko bomo dobili potrebna odobritev in podporo od države. Če je to, kar si rekel je res, vsaj 20 odstotkov, Pierrot politične moči ne more več ustaviti ego iz skladišča se je razbila. To je pol zadnjih dveh zdaj. Če je bomba, v resnici gre off, to je nesmiselno se mi je, da pokličete ustrezni minister v naslednjih pet ur."
  
  
  "Vendar, ko je pomembno," sem rekel. "Za zdaj, morda so našli te spalna psov in morda luknjo naredil v ograjo, da bi dobili ven znova."
  
  
  "To jim je več kot leto zbrati orožje v teh skladiščih," je dejal Polkovnik Le Grand, francoski agent. - Dvomim, da ih ble mogoče premakniti za pet ur. "Če poskusite, jih bo padla v naše pasti," Splošno Maserati je dejal. "Mi imamo svoje opazovalce na vseh izhodih, in imam svoj majhna, vendar dobro usposobljeni commando enote, brez malign vpliv Signor Piero Simca v nekaterih drugih področjih, na univerzi ministrstev."
  
  
  "Mislim, da smo si lahko privoščijo, da se sprostite malo bolj zdaj, dokler uro učinka pride," Polkovnik Norden je dejal. Je zazvonil zvonec na mizi, in to je bila lepa blondinka, ženska na enoten-Interpol? A kordonskega ? A menz storitve, ki deluje v dvorani v stanju pripravljenosti štiriindvajset ur na dan? - Naredili smo precej bife.
  
  
  Poleg pijače, prigrizki in sendviči, smo imeli priložnost, da dopolni fragmenti moje odkritje z simbola "scatter" (vendar podrobne informacije iz drugih virov.
  
  
  Kaj vse to je povzročilo, da je:
  
  
  "Nit Miru" ni bil v vanguard nekaterih skupina conspirators. To je bil ego lastnih vraški shema uničenja, končni akt aimless nasilja, za super-psihopat. Ego očitno ploskve je bil očitno norčevanje iz ego je prave namene. Slaba Ken Lane. On ni sodelovala v tem dell na vse in napisal scenarij kot opozorilo o Tretji Svetovni Vojni. V resnici, je bila shematski odskočna deska za samem začetku te zelo vojne, na zelo zadnji pokol.
  
  
  "Današnji svet je sod smodnika," je dejal Gospod Bergen. "In čakati na nekoga, da jo raznese." Nekaj majhnih, preobremenjeni skupine, kot ste, Gospod Carter, lastno, in občasno eno predano osebo, tu in tam, deliti breme nasprotovanje tem vžiga."
  
  
  "Tako daleč, ferret," Splošno Maseratti je dejal — " težave so bile dispelled, in smo uspeli obdržati ih pod nadzorom. Ampak predstavljajte si, Mr. Carter, a svet, v katerem so izredni dogodki, kot so fotografiranje, dol Libanonsko letalo nad Izraelom, stara U-2 incident, atentatu na predsednika, sočasno ubijanje diplomati, in bombnih letal pojavijo hkrati. s sovražnikom oznake nad ključ po svetu. Zmešamo vse skupaj z vstaje, eksplozije bomb v Belfast, gverilske vojne v Centralni Afriki, revolucije v Srednji in južni Ameriki, napetosti na Bližnjem Vzhodu in v prahu sodčku Jugovzhodne Azije. Kdo lahko ustavi pri tem, preden je escalates v svetovno vojno?
  
  
  "Opozoril sem Kremelj, da ne deluje preveč hitro," Oleg Perestov je dejal grimly. "Ampak moja opozorila ne stojijo do panike in pritiska javnosti. Če letalo z Ameriški ali Kitajski tablice kapljice eno bombo nad Leningradu, Moskvi, ali Kamčatke, moj poveljniki, ki bo potisni gumb in umik v svoj bomba zavetje. Moja opozorila imel samo en učinek: vpis v moje datoteke rekel, da sem morda se sumi, da so dvojni agent.
  
  
  "Kot se je zgodilo z mojim nadrejenim v Pekingu," Ko Fol interjected.
  
  
  Veliko conspirators so sestavljali Pierrot, Gospod Hugh, Renzo, in Klinov, na primer, v tem vrstnem redu. Morda se bom, dodajte svoje seks-lačen in zaželeno dekle Camille in nekaj Stud tehnikom.
  
  
  "Bili smo sposobni rekonstruirati večina to zemljišče s Rosana je pomoč," Polkovnik Norden je dejal. "Ona je igral vlogo dvojnega agenta na veliko tveganje za sebe, ampak z vso predanostjo. Po zaslugi naše preiskave in ugotovitve, smo ugotovili, kako in kje se je vse začelo."
  
  
  Sedem najmanj čustveno gospodje, ki jih boste našli po svetu spremljamo z minuto molka v spomin na pokojnega dekle.
  
  
  Njen molk je bilo uničeno. — Na parceli je začel v norišnice v Sussexu?"
  
  
  "Točno," Norden je dejal. "Ti povzamem za majhen delež časa, da nas je. Več kot pred sedmimi leti, Gospod Hugh začel kazati znake čustvene in mentalne nestabilnosti. Je ni, počakajte za druge, poslovne partnerje ali prijatelje, da obvestilo ego in moč zdravljenja, temveč je to storila na lastno izstreliti salvo, in poslal pismo za pomoč za velike eno v matematiko in v Evropi: R Zdravnik. Na Untenweiser, nedolžna, vendar je potrebno založiti v igri, da " bo potem razvijajo."
  
  
  Sem jo vprašala. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Pravilna. Dr. Untenweiser je lahko uporaba pomirjeval in drugih zdravil, ki bi pomagal Gospod Hugh nadzor svojih psihotične napadov. Gospod Hugh ubijanje klica dekle leta 1968 je bil nesreči, vendar ego vpliv je zagotovil, da je bila zadeva prekriti. Dr. Untenweiser je dal ime za določeno bolezen, da Gospod Hugh utrpela, in ki je delnice z Renzo, Klinov, in Pierrot. To se imenuje agriothymia ambitiosa, v neobvladljivi in strastno morate uničiti narodov in izbrisala vse organizirane strukture družbe.
  
  
  "Anderson je AA imenovanje," sem muttered.
  
  
  "To je prav."Noorden je dejal. Isto bolezen, ki je vedno usmerjeno Sirhan Sirhan, Olimpijske morilci, in toliko drugih. Ampak ta čas, bolezen je sprejela koren v človeka s tako politično moč in prestiž. Tudi bolnik oseba. Da je bil pripravljen čakati dolgo časa in poskusite za zbiranje zaveznic, kar je potrebno, in nekaj let kasneje, je tudi storil.
  
  
  Medtem, Gospod Hugh, bodisi kot nagrada za njegovo zdravljenje, ali za osebno varnost, je poskrbela Dr. Untenweiser, da ostanejo na njegovo zasebno bolnišnico, Easeful Hektarjev. To je najbolj razkošno mesto za bolezni živčevja, predvsem zaradi drog in alkohola, ki si jih lahko predstavljate. V zgodnjih 1970-ih, Camille Cavour je bil tam kot bolnik po živčni zlom, ko je odšla iz ulice prostitutko, da filmska zvezda. Morda je bila nesreča.
  
  
  Ključna je bila sočasno prihod Renzo, potem resno živčni zlom, potem Stud Mallory, nato ego-bankrot šest mesecev popivanje, in Piero Simca, brez beleženja zgodovine, nato poskus samomora, ki bi bil uspeh.
  
  
  Vse tri žrtve, enako postopno agriothymia ambicij, otežuje dejstvo, da menili so, da so sami legitimen pritožbo zoper družbo. Renzo trpel z izgubo svoje plemenito stanja in izgube njegova velika posestva, nekaj, kar milijone iz njegovih filmov ne bi mogel nikoli popolnoma popravi. Studds mislil, da je velik studios in ameriška vlada je sprejela proč nekaj svojih patentne pravice, da nekaj svojih ego-poganja elektronsko izumov. Pierrot, najbolj vidne okoli tri, se je nabralo ponižanj od otroštva, zaradi njegove majhne postave.
  
  
  Priložnost predstavil Gospod Hugh drugim med enim svojih obiskov je kot ravnatelj. Emu je dovolj diagnostični opombe na karti treh moških. Poleg tega smo lahko samo dodate nekaj poskusov za to. Vendar se zdi verjetna, da nam nekaj tednov sta preživela skupaj, je, ki jih organizira "Tok Svetlobe" skupaj .
  
  
  Pierrot je zdelo, da se na višji vlogo, kot je Gospod Hugh, vendar ni bilo nobenega argumenta iz Ego. Skupaj so imeli vse potrebne mednarodne povezave, vendar Pierrot je še vedno lizanje svojo pot na vrh. In to je bilo pomembno, ko so prišli na rekvizitov, ki so želeli izposoditi. Kot za orožje sami, se uporabljajo dvojni in trojni agentov iz različnih držav, od tihotapcev denar-lačen izdajalce. Za dvanajst milijonov dolarjev, ki jih lahko kupimo veliko mladičkov. Renzo je studios in Ego je mesto v filmski svet narejen celoten projekt resnično. Vendar Studds, ki je izgledala prankster na zunaj, je bila v nekaterih pogledih temelj obeh koncih Sveta. To je bil samo zaradi ego tehnični know-how, da računalnik lahko načrtuje in napaja."
  
  
  "Ker, dragi moj Nick," Polkovnik Le Grand je dejal, " so opremljeni pravi rekviziti, letala, tanki, gunboats, Britanske podmornice Delfin, z istim daljinskim upravljalnikom, ki Studds tako briljantno dokazano, da boste na svoji miniaturni področju, barve."
  
  
  "Ta podatek je bil sprejet na nas, vaš Gospod Gilchrist," Splošno Maserati je dejal—", ki ni tako počasen ali kot energična, kot mu zdi."
  
  
  "In on je genij sam, ki je blizu Chris Mallory talent, ko gre za računalnik, elektronika," Perestov je dejal. "Smo se trudili, da bi dobili, da enkrat, ampak na žalost mi ni uspelo."..
  
  
  Roke stenska ura je pokazala, da je bilo samo sedem ur.
  
  
  "V eni uri in pol," Polkovnik Norden je dejal, " mi bo uspelo dobiti potrebnih dovoljenj za telefon. Splošno Maseratti bo še naprej za to, ker se na tej ravni, seveda, to je stvar za italijanske vlade."
  
  
  "Po Signor Carter, da je poročilo," splošno je dejal, " bom prevzame polno odgovornost in zahteva takojšnje ukrepanje. Ustno soglasje, je dovolj, in to traja le nekaj minut. Predlagam, da gremo na končni načrtovanje.
  
  
  Polkovnik Norden govoril nekaj tihe besede v interkom.
  
  
  "Pravzaprav," je dejal. "Ampak najprej, poročilo o nadzoru skladišča. G. Hyman je dol, in je odredil emu, da se nam pridružite. Obrnil se je k meni. "Bil je zelo nezadovoljni, ko je ugotovil, da smo "sposodil", tako da je omilili njen ego, malo s prenosom emu z našo opazovalnica."
  
  
  Hyman je prišel v sobo in je stal poleg mene. "Žal mi je, Ben... Nick," je dejal. "Ti ljudje niso, povejte mi, dokler ni bilo konec. Toda vedel sem, kdo so bili in kdo ste bili, tako da sem moral delati z njimi."
  
  
  "Ni važno," emu ji je povedal.
  
  
  Obrnil se je k mizi v napol vojaško predstavljajo. "No gibanje, ki bi lahko interpretirali kot premikanje blaga iz skladišč, gospod," je poročal, da Polkovnik Norden. - Minimalno Redni jutranji delo. Hrana tovornjaki za studio dobave in podobno. Ti ljudje ustavil, gledal, ko so levi strani; dovolj daleč, da ih ni bilo mogoče videti, vendar niso našli ničesar bolj smrtonosna kot steklenico mleka v njih."
  
  
  "Zelo dobro," je rekel Polkovnik. — Kaj o psih in luknjo Carter narejen pobegniti?"
  
  
  "Bil sem spremljanje ta kraj po mojem night vision naprave, gospod," Hyman je dejal. "Niso našli psa do treh zjutraj. Ko se je to zgodilo, je bilo veliko glasnih komentarjev, in eden od sentries naredili neke vrste poročilo. Niso preverite ograjo, saj vsak razumen security guard bi morali storiti takoj. Ampak samo po sončnem vzhodu, ta kraj je bil po naključju odkrila, ki jih dežurni. Tam je bilo veliko kričanje še enkrat, in Odin okoli moški poročali, je na področju telefon. Tam je bil človek, ki fiksne ograje za petnajst minut.
  
  
  — Vsak nadaljnji razvoj?" Je polkovnik vprašal. "Eno pomembno osebo na fotografiji?"
  
  
  "Samo Stud Mallory, gospod," Hyman je dejal. "Vemo pa, da je vedno prihaja na šest-trideset, da igrajo s svojo računalnikov in strojev, ne glede na to, kako pijan, on bi lahko bil večer."
  
  
  "Upamo, da bomo javnost ego iz njegovega zaseden urnik kmalu," Polkovnik Le Grand je dejal dryly.
  
  
  Nato smo ga obravnavali, je glavno vprašanje: kako, kdaj, kaj in na koga za napad.
  
  
  Splošno Maserati je elite commando enota je v stanju pripravljenosti za eno uro.
  
  
  Ni problem na tej strani. Težave le prišlo, ko so vsi hoteli so se pridružile akciji, in vse kot poveljniki.
  
  
  Polkovnik Norden je moral priti do vzdržuje red.
  
  
  "Ne potrebujem vas opomni, gospodje, da sem jaz poveljnik," je udaril v vojak glas. "Mi ne dajo na oglaševanje kažejo, tukaj, bodisi za nekoga, osebno ali za določene države."
  
  
  Žuborenje soglasja lahko slišali povsod.
  
  
  "Splošno Maserati, seveda, bodo želeli, da vodijo svoje enote," je polkovnik rekel. — Jaz grem z njim." V celoti ustreza moj položaj kot Interpol častnik. G. Hyman, ki ima začasno položaj Komunikacije Častnik, pridruži Mrs. Carter kot za zvezo. To je vse.'
  
  
  Je potrkal na mizo, da bi preglasili iz zvoke protest, vključno mine.
  
  
  "Če bomo videli skupaj v takem projektu," je dejal,"mi bo naše organizacije." Mr. Carter, ste pozabili, da ste vedno želeli za zaslišanje v umora Signorina Morandi. Ko našem kraju, v Rusiji je končana, se bo enostavno pojasniti, vendar ne pred.
  
  
  Smo se morali s tem strinjati.
  
  
  "Tudi," je dodal, da je stanje bolj znosno — " to bi bilo neumno, da izgubijo naše glavno skupino v tej prvi večji delovanje. Ne vem, kaj gre lahko narobe, vendar je nevarno, da podcenjujejo naši nasprotniki. Če gre kaj narobe, bo vsaj pet nas je zapustil. Šest, če govorimo o Mr. Carter se nam pridružili.
  
  
  "Grof me je," je rekel prehitro.
  
  
  "Če me ni tukaj," je dejal Polkovnik Norden, " vodstvo, ki bo mimo, da se je Tovariš Perestov." Tako sem se znašel pod poveljstvom ruski MGB častnik .
  
  
  "Splošno Maserati," Polkovnik Norden je dejal, " mislim, da lahko pokličite zdaj."
  
  
  Italijanski častnik klicano številko in govoril, da visoki uradni okoli Ministrstva za Obrambo. On pokliče drugo številko, tokrat za uradnike na Ministrstvu za Zunanje Zadeve ruske Federacije.
  
  
  "Bomo šli ven," je dejal. "Polkovnik Norden, Gospod Hyman, boš šla?" Drugi : nasvidenje.
  
  
  "Predlagam, da si vsi razpršijo," Polkovnik Norden je dejal, " in ne toliko normalno delo, kot je mogoče. Nove elemente, ki bodo objavljene kmalu.
  
  
  Nato je izginil.
  
  
  "Bom videl, si v moji hiši," Hyman je dejal. — Trenutek, ko ste prepričani, da bom nazaj." Seveda, danes ob osmih ur. Ne skrbite. Bom pazi za njo.
  
  
  Na poti nazaj v taksiju, ona je kupil poceni tranzistor radio. Zapustil ji je svojo zapleteno napravo Hyman. Pinelli je punca je sedel v gugalniku stol v dnevni sobi in mi je dal nagajiv nasmeh, ki je verjetno shranjena za pozno ponoči mačka.
  
  
  Njen, je šel v svojo sobo in klop na povešanje posteljo v sproščenem joga predstavlja. Radio zagnan na Rimski omrežja.
  
  
  Tam je bil običajni jutranji svetlobi glasbeni program s petnajst-minutni hiša nasveti pred drugo glasbeni program začel. On ocenjuje, da bi bilo Norden, Maseratti, Hyman, in moštvo komandosov dvajset minut, da doseže studio, in potem pol ure do dve uri pred novicami zlomil.
  
  
  Rivnenskaya uro in trideset-sedem minut kasneje, novice zlomil.
  
  
  "Profesor Piero Simca, senator iz Colle di Val d' amore, ki se imenuje to najbolj neposreden vdor v osebno svobodo, ker fašizem," Poe je dejal. Obsoja iskanju Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja je studio zjutraj z vojaško enoto Splošno Giulio Maseratti, spremlja Interpol Polkovnik John Norden. Senator Piero Simca je govor tukaj in zdaj..."
  
  
  Nato Pierrot glas, presenetljivo nizko, kot kdajkoli za majhno ego, je bil scornful in zmagoslavno.
  
  
  "...zjutraj prebral v najbolj brutalnih in totalitarni način, " je dejal. "Iskanje, ki ni ravno Rivnenskaya nič, ampak je pokazalo, da je nekaj zelo pomembno. Pokazali so, da lahkovernosti naše vojaške voditelje in njihove nezmožnosti, da tudi po trideset let, da izbruhne okoli dolge sence diktature. Nen kaže, razodetje, da naj bi apolitical Interpol organizacija, ki se ukvarja z Della izkaže, da je nič več kot pokvarjene policije. Zanimivo bi bilo vedeti, če Polkovnik Norden je osebni bančni račun, brez dvoma v drugo državo, je ne polnijo z nekaj količina dolarjev v Kaliforniji, saj je ta ukrep plačil neposredno v nasprotju z interesi italijanski kino."
  
  
  Potem je šel nazaj na delo, poročanje Pierrot je povpraševanje, ki norveške vlade takoj spomnimo Polkovnik Norden. Tudi on je zahteval, da se s Splošnimi Maseratti biti opomin in demoted. Ne eno referent okoli Ministrstvo za Notranje zadeve, Obrambo ali-del-sprejeti sankcije za ukrep, vendar je bil politični posel kot običajno.
  
  
  On je izklopljen radio, napolni svoje strelivo in druge stvari, ki je lahko skrita v žepih, in se odpravila za Hyman hiše. Zdaj, da je novica je bila v zraku, Hyman je bil verjetno doma.
  
  
  Dobil je samo pet minut, preden sem storil, in pogled na njegov obraz, ko je odprla vrata, je imela malo opraviti z njegovo običajno veselim nasmehom.
  
  
  "Ni bilo nič drugega, Carter," je dejal.
  
  
  "Toda videl sem ga, ti odpiranje zabojev, in sem celo videl eno okrog teh jedrskih konic," sem rekel. "Prekleto to, Hyman, si ne mislim, da sem, ki sestavljajo ta celotna zgodba, mar ne?"
  
  
  "Vse vem," je rekel,"da sem šel tja z Maserati, mimmo na spodnjem zunanjem delu ohišja varovala, in ni bilo nič, sploh v teh skladiščih."
  
  
  "Mogoče so očistiti ga pozneje," sem rekel.
  
  
  "Imeli smo petnajst ljudi z daljnogledom okoli ograje," Hyman je dejal. "Od trenutka, ko si hodil navznoter, da commando enota vstopil."
  
  
  Torej ste bili prelisičil v prikrivanja vse, kar je, je mislil na glas. "Mogoče so pa skrili ego v nekaj nedolžnih prop. Moj Bog, kakšno iskanje je bilo to? Otroke predšolski igranje neke vrste iskanje igre?
  
  
  "Ko sem dejal:' nič, 'I ' pomeni' nič, 'Nick," je rekel, bolj sproščeno zdaj. "Jezus, le prazna soba in golo, nekoliko prašnih tleh. Toda brez znakov prehoda nič večji od posode. Glasovanje kot je ta, Nick.
  
  
  "Ti prevarala nas," sem rekel. Njegov sel, da izgubijo v svoje misli. — Jaz bi prišli s teboj.".. ampak je prepozno. Moram jo dobim nazaj.
  
  
  "Nobene možnosti, Nick," Hyman je dejal. "Spodnjem zunanjem delu ohišja je izgubil nadzor nad njegovo studio, in Carabinieri so ponižno prosil ego gostil dve sto najbolj izberite varnostno osebje, ki so že išče Jerry Carr. Nobene možnosti.'
  
  
  "Potem se bom, da se ji odina."
  
  
  "Nick, niste najbolj priljubljena oseba v Rime," Hyman mi je povedal. "Ste bili poklicani, fango, kar pomeni 'sranje', po Splošnih Maserati. Polkovnik Norden še vedno misli, da ste našli nekaj. Drugi so na sestanku zdaj odločiti, ali si vrgel volkov ali pa da ste tiho o naši organizaciji.
  
  
  Pustil sem iz moje občutke, ko sem razmišljal o tej organizaciji, ki je vključevala ruske in rdeči Kitajci, ki so se morali odločiti, ali naj zaupajo Nick Carter. Malo verjetno je, da ih je odločitev bo odvisno za kaj tako nejasna in toplo, kot čustva. Na drugi strani, so morali slediti z mano. Imeli so veliko dokazov, da se Nit Mir projekt je bil velik grožnjo, tempirana bomba, ki je potrebna, da se defused. In on je bil edina oseba, ki je videl projekta od znotraj navzven.
  
  
  Spomnil se je, da je ne le videl, in se je dotaknila tipke, ampak tudi invisibly in neizbrisno označeno ih s svojo posebno maščobe svinčnik.
  
  
  "Moram ogljikovih-itrij skener," sem rekel. "Kot radio, ki je dala za vas, ampak z določeno skupnostjo za atomsko težo. Taka stvar, ki bi morala biti na voljo na naši univerzi ali celo v državi, znanstveni oddelek.
  
  
  "Bom, da kave, medtem ko se komisija odloči, če so še vedno želijo, da se zaupanje v vas z yo-yo, kaj šele tako dober skener," Hyman je dejal tiho.
  
  
  "Kje pa so gospodarstvo to srečanje?" — Nimamo časa, da izgubijo, Hyman. Znam postavljati ih sebe in razložiti svoje razloge za njih. Perestov bodo razumeli.
  
  
  "Oni so kliče nas, ne obratno," Hyman je dejal. "Žal mi je, ampak to je res. Ne vem, če izpolnjujejo, nisem nikoli povzpela tako visoko v ta klub. Vem, da to ni v Mornarici urad, pri katerem so danes zjutraj.
  
  
  Sem mislil o njem, medtem ko Hyman je preprosto instant kave. Vzel sem požirek tekočine on postavi pred me v krekirana pokal. Vedel sem, da bi videli tipke, vendar pa ni nobene občutek, da pravijo, da dokler ne bom videl zeleno barvo, proti Pierrot vpliva.
  
  
  Je zazvonil telefon. Hyman dvignil ego.
  
  
  "Da," je rekel.' Sem poskusil, da bi dobili grin nazaj na moje boyish obraz. "Kjer je?.. No, tukaj smo."
  
  
  "Ste še vedno v tem dell, Nick," mi je rekel. — Oni, ki imajo srečanje na villa na Appian Way. Maseratti in Norden niso tam, ampak Maseratti je zamenjava je bila, in so glasovali za vas. Novi Interpol uradnika, ki je še vedno pod Perestov je neposredni nadzor, glasovali proti. Ste imeli Perestov, LeGrand, Co in Pade na vaši strani. Bergen, je minister za finance, pa so glasovali proti. Zaključek: potrebujete še eno priložnost.
  
  
  Smo zapustili hišo in igral ego igre z Peugeot, medtem ko je nadaljeval, da govori. V tistem času, hitrost je bila bolj pomembna od varnosti. On je odpeljal, kot norec skozi prometne zamaške Rima, ki so bili že polni nori vozniki. Manj kot petnajst minut kasneje, smo screeched ustavi na dvorišču stare vile. Stare gate swung odprto in zaloputnejo za nami.
  
  
  To je bil kratek, resen sestanek, ki ni imel enako optimistično tovarištvo kot prejšnji seji. Bil sem obveščen, da sem bil v uporabi samo zato, ker sem predstavljala zadnje upanje, pa ne zato, ker vsakogar, še posebej verjeli v mene ali je všeč moje modre oči.
  
  
  Sem bil uveden, da Večjih Capone, italijanski policist, ki nadomesti Splošno Maseratti, in Senor Sousa, sumljivo portugalski naval attache na Interpol. Srečanju je predsedoval T. Perestov.
  
  
  Pojasnila sem jim, da sem imel nobene razlage, ampak samo eno upanje. Pokazal jima je njegov podpis svinčnik, in Perestov pokimal. Ego lastnih učinkovine, ki se uporabljajo podoben trik. Povedal sem jim o skener sem potreboval, in Monet poslano v aplikaciji messenger za fiziko Alfa Romeo Univerzi v Rimu z ječi sirene.
  
  
  "Če je dobra naprava," sem rekel, " jaz lahko najdete moje oznake v treh milj polmer. Zdaj, smo manj kot polovica, da oddaljenost od spodnjem zunanjem delu ohišja ozemlju, tako da smo lahko začeli takoj, ko je to stvar dobi tukaj. Potrebujemo topografskih zemljevidov za lokalne koordinate.
  
  
  Ni bilo malo splošne poloble, dokler ne bomo slišal sireno wail, signalizacija, da je Alfa Romeo je bil vrnitvi. Milijarder je podroben zemljevid severozahodni del severno od mesta. To je bila leži na mizi, v neprepognjenem obliki, konča visi navzdol na obeh straneh. Stal je nad njo s svinčnikom v roki, a alapaha človek v uniformi z klasast brke, kot stari, pozorna mačka pripravljena na pomlad.
  
  
  V policist mi je dal sposodil iz telefona fiziko. To je bilo skoraj enako za napravo, ki je poznal iz moje vaje na sedežu. Njen ego prilagojena ji je ekscentrična kombinacija elementov, razloži, njena dejanja.
  
  
  "To mora biti nenavadna kombinacija, v nasprotnem primeru bo točka za vsakogar, s fluorescentno ročno uro." Tam! To je do vas, da glasujejo!
  
  
  Počasi sem se obrnila na merilnik, in dobil revmatizem iz vibracijska igla na dolžino obsega. Naj Hej pomiri preden odnesete napravo na Milijarder. Perestov pogledal čez ramo, težko dihanje.
  
  
  Italijanski narisal črti, po zemljevidu. Sem iz lestvice na zemljepisno širino in berejo različne številke.
  
  
  Monet narisal drugi vrstici, ki intersected prvi na točki, samo med dva pravokotnika na zemljevidu, ki je označena na spodnjem zunanjem delu ohišja skladišča, ki ga je obiskal, skladišče, ki Splošno Maseratti je napadel in ugotovil, da je prazna.
  
  
  "To je neumna šala," Herr Bergen je dejal gnusom. "Carter je na ih strani, in mu je holding nam nazaj. Vse noro oseba lahko twist to optičnega bralnika, da bi dobili krajev, ki jih že poznamo. To je popolnoma neuporabna.
  
  
  "Ne verjamem, da je naprava v okvari," Polkovnik Le Grand je dejal. "Prebral sem, oni so številke na tem disku, ki Mrs. Carter omenil." Glavni Monet pogledal več kot maščobe, moder mačka kot kdajkoli prej.
  
  
  "Gospod Hyman," je dejal. "Ti in Poročnik Gismondi sta bila tam. Pravite, da je niste videli ali slišali kaj nenavadnega, med uro, nič pa običajno razburjenje, ko so bili psi našli spanje, in potem, ko kršitve v rov je bila odkrita. Prosim, povejte nam še enkrat . Korak za korakom, ne manjka ničesar."
  
  
  Hyman mi je povedal točno tisto, kar je povedal mi je, vendar, ko je poskušal ustaviti, Večjih prisiljeni Ego nadaljevati, dokler se ne Stud Mallory prišel.
  
  
  "No, on je odpeljal v Mercedes z voznikom," Hyman je dejal. "Sem šel ven okrog avta in je začel engineering department, stavbe, ki se nahaja v dvorani med upravno zgradbo in skladišča. Nato pa sem slišal njen brenčanje, veste, kot takrat, ko ste se obrnili na ogreti sistem. In večina Američanov to storite Marca zjutraj. To je vse."Poročnik Gismondi," velik je dejal.
  
  
  Poročnik je začel od začetka, ampak Monet prekine njega.
  
  
  "Da buzz je bil po Mallory prišel," je dejal. — Si slišal, da je preveč?" Mislim, skrbno.'
  
  
  "No, gospod," Poročnik Gismondi je dejal. "Ego je jasno slišen, ampak..."
  
  
  Preden kdorkoli drug, vedel je, kaj Milijarder razmišljal. "Dvigalo," sem rekel. "Ves je prekleto nadstropju je navzdol. Odin na tehničnih dosežkov super genij je Mallory Črede." Glavni Monet se je v dogovoru.
  
  
  "To je kot gledališče, mislim, da," je rekel. "Tla, ki gre gor, tla, ki gre navzdol. To je vse del ih navidezna svetu. In edini dokaz je rahel šum, ki bi lahko karkoli. Nato ego je široko mačji nasmeh je izginil.
  
  
  — Toda, kako bo pomagalo pri nas?" "Po prvi polom, ne morem dovoliti, novo bojno glavo, da vstopijo v prostore, Renzo, za še en pregled. Moje Carabinieri ne bi tudi mi gre skozi"Moskva gate". In Pierrot je organiziral protest marca.
  
  
  Vsi obrazi so mračni, dokler maščobe Večjih udaril čelo z dlanjo, roko, kot otrok skuša rešiti uganko.
  
  
  "Ne moremo vstop po kopnem," je dejal. "Smo komaj dol iz zraka vzorčenja. Vendar obstaja dovolj hodnikih pod zemljo za izgradnjo avtoceste. Nihče ne ve, vse katakombe Rima, podzemno teče dobiček devetnajst stoletij. Toda vem, da ji, Guglielmo Millione, bolje kot katera koli druga živa bitja, ker sem se vedno tja, da sledite tatovi ih brlog. Poglej tukaj.'
  
  
  Je sklonila zemljevidu in hitro narisal črte s svinčnikom, mreži izkaže, da združeni, prečka, združene, in diverged znova. Dva, ki gre skozi njih samo pod dvema seka linije našega skeniranje.
  
  
  Jaz sem bedak, da ne bi mislil, da takoj, je poklical sam, kot mu jo je tulec za njegov revolver s stola. — Zelo verjetno je, da je to način, na katerega so dal svoje tajno gradivo. Mallory tudi zgradili skladišče s tla dvigalo, ki lahko gredo dol v katakombe in spet, če želite.
  
  
  — Kaj boš naredil, ko prideš tja, je Pomembno?" 'Piščalka tune? Se še vedno soočamo neprijetnosti, povezane z nezmožnost za prenos bojno glavo tam." "Vzemite krojač," je priznal. 'Ne vem. Ampak bom nekaj naredil. Morda se bom blow it up) za vse ljudi, vključno sebe."
  
  
  "Izjemen žrtev, Major," Perestov je dejal. "In v celoti v staro Rimsko tradicijo. Vendar niso praktični. Vse te jedrske bojne glave skupaj lahko privede do skoraj enako eksplozije, kot je nesreča, ki se trudimo, da bi se izognili."
  
  
  "Jaz sem, ki prihaja z vami," sem rekel. "Ne v duhu starih Rimskih vrednosti, Tovariš Perestov, ampak zato, ker vem, da moja orožja. Sem lahko ločeno jedrsko orožje iz nejedrskih eno, in potem bo rudnik okoli več običajnih avtomobilov. To bo gasilce pravico, da vstop v studio vrata, Večje. In potem svoje podrejene lahko pripravljen predati, kaj potrebujemo takoj, ko so dobili tam, in najti skrite "obeh koncih Sveta" streliva .
  
  
  "Glas in revmatizem," je dejal Major, patting me contentedly na rami. "Greš naprej, Signor Carter. Gismondi, organizirati požarni alarm ekipi in zbrati Gilio je boj enote, da bi mu sledili. To pomeni, da je rehabilitacija za njega, preden Pierrot lahko sodišče-borilne ego.
  
  
  -"Če Nick gre," Perestov je dejal v ton, ki brooked ni argument, " jaz bom šel z njo." Jaz samo glasovali za njega, ker on je naše zadnje upanje. Še vedno ne morem mu zaupajo, da imajo skladišče polno takih orožja."
  
  
  -"Bojim se, da bomo morali dodati moje ubogo telo je tvoje, če Perestov prihaja," Ko Fal je dejal. "Ne verjamem, da moj nadrejeni odobri, če sem poslal Ameriški in ruski skupaj. Tudi pod uro, Večje.
  
  
  Glavni Monet boril, da ohranijo svojo mirnost, in Em uspelo.
  
  
  — Ali ste prepričani, da ne želite spremljati Carabinieri, konjeniki, in policija band?" 'Potem je v redu. Bomo praznovali z vami. Ampak to je vse. Mi lahko vnesite neznanih katakombe samo za turistične točke v St. Peterburgu. Galikste. Gremo.'
  
  
  To je bila samo kratka vožnja od Pobiti, kjer smo zapustili z policijskih avtomobilov. Glavni Millione nas je vodila mimmo gora stara kolesa razbitin za ozek vhod.
  
  
  "Karte, ki so zunaj," je dejal,"in sem jim v moje glave." On dived, in mi sledila. Hodnikov razširil, in major je svetilka pred pokazala vrstic ukradenih avtomobilov, večina jih je razstavljen na dele, ki se prodajajo na tatovi " trgov, vendar so nekateri od njih so bili še vedno v dobrem stanju.
  
  
  Glavni Schell je pred nami. Njena lupina je iskreno za njim, dobro vem, da Perestov je iskreno za mano z češka pištolo v njegovo desno roko. Za njim je lupini Ko Phol, ki nosi Ameriški avtomatsko pištolo, Vietnama majhen prispevek k Kitajski arsenal.
  
  
  "Še pol ure," Glavna Monet je dejal. "Na začetku smo imeli nekaj za strah pred družbo navadni tatovi, torej prijatelji, bodite previdni."
  
  
  Odšla sva v tišini. Deset minut kasneje, Monet prešli na zatemnilno stikalo na svojo svetilko in začela hoditi počasneje. "Zdaj," je rekel, struženje, " smo se manj kot dvesto metrov od spodnjem zunanjem delu ohišja zemljišč. Predlagam vam, vaja zelo previdno. On govoril italijansko, ki je bil skupni jezik za naše poslanstvo. V italijanščini, beseda skrbnega in varnega poslovanja je sestavljen iz treh zlogov: prudenza. Glavni Millionnet še ni končal, ko je glasen in odmeven thud je prišel od zadaj dve zapori vrata, da je propadel pred nami in za nami. Hkrati pa naš majhen zaprt prostor je bil poplavljen z oslepitev belo svetlobo. "Jaz mislim," Pierrot je dejal v baritonski glas, " da je pravilni izraz za to je, kot so podgane v pasti."
  
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  Naše zaklenjene sobe v catacomb predor, ki je izgledal, kot nastavitev za nekatere underground scene mučenja. Vsaka podrobnost je bila ostra, vendar je prostor, na njem je bilo tako črno in nemogoče prodreti kot pit.
  
  
  Cerro-rjavi kamen in lončena stene z sledove oranžne in rdeče. Kup ukradene pnevmatike shied kot oltar pod nišo okoli starih kosti. Popolnoma nov chrome avto je sijala v kotu zraven masko hladilnika.
  
  
  Glavni Monet odpustili dva oglušujoč posnetkov iz njegove avtomatsko pištolo. Perestov, Co, Fal, in ji dodged je ricocheting krogle, ki je prizadel železne palice.
  
  
  "Nehaj," Perestov naloži. "Lahko, prosim, ne pozabite, da sem še vedno poveljeval vas?"
  
  
  Gospod Hugh glas zadonel, s posmehljivo smeh angleškega squire.
  
  
  "S Stud je virtuoznosti, si komaj lahko mislim, da ti organi so vir naše glasove," je rekel sarkastično. "Na dell sama, sedi zelo udobno v Renzo urada, gledal si na closed-circuit television." Poguma, Večjih Millione dal proč svoje orožje.
  
  
  "V nekaj sekundah," Gospod Hugh nadaljeval, " ste se obravnavajo z pretočni, brez vonja, kratko delujoči, vendar učinkovit plin. Ko ste zaspali, da ti ljudje ne bodo premikanje vas, da ti bolj prijetno, sobe za zaslišanje, ki so lahko tudi postali veliko manj prijetno.
  
  
  "Zadržite dih," Perestov naročili, vendar je bilo prepozno in je imel že zdrsnila na prašnih tleh. To je bila zadnja stvar, ki sem se spomnil, preden Eugene zbudil v Renzo sobo.
  
  
  Prva stvar, kar sem videl, je bila stena pokrita z svile grafik.
  
  
  Andy Warhol in podobe Marilyn Monroe. Sem mislil, da je hallucination, dokler nisem zagledala znane obraze, Renzo, Studds, Gospod Hugh, in Pierrot, ki je sedel po sobi, in poleg mene, vezane roke in noge kot pazljivo vstavite, kot je njegov, Večjih Monet, Oleg Perestov, Co in Jeseni.
  
  
  "Ste štiri poraženci," Pierrot rekel, da nas, ko smo imeli vsi prišli na naše čute. "Kot smešno in patetično kot svet sam, ki je, kot si očitno mislil, se bomo uničili. Bolne in gnila civilizacije, in si je služil kot varuhi svojih kanalizacijo, — očitna simptom na njegovo šibkost.
  
  
  "To traja malo konferenci," je dejal Sir Hugh, " je za naš zabaviščni samo. V Vereldeinde spletni tragedija, največji spektakel v človeško zgodovino, kot smo že napovedal, brez pretiravanja, je odsotnost občinstvo."
  
  
  "Samoumevno je," Renzo pojasnil—", ki pravi tok sveta, ni v film z istim imenom. To je popolnoma smešno, tudi z moje prizanesljiva standardi. Ampak vse štiri od nas so showbiz ljudi, in smo nekoliko žalostna, da nismo dobili odnos z občinstvom."
  
  
  "Tako da, ko štirje najboljši svetovni policaji okoli vas padel v naši past," Studds Mallory je dejal z velikim nasmehom, lije sam štiri prste viskija od kristalno decanter, " mislili smo, da vas, naše občinstvo, so bili ujetnik občinstvo. . Prečenje glasovanja.'
  
  
  V psychopaths ' patološka potreba po občinstvo del je bil slabost, da je pogosto privedla do ih je propad. Vendar odkrito zdaj, nisem videl dobro pot okoli tega srečanja. Moji tovariši so bile tesno vezan, in na obeh straneh kavču bili dve krško varnostniki približno šest metrov visok, pištole sestavljen.
  
  
  Pierrot morajo ste opazili, da sem razmišljal vzdolž te vrstice, ker se mu je zganila. "Vaša varnost podrobnosti, Mr. Carter," je dejal, " je Indonezijski. Ti so povezani z zvestobo, ki lahko pridobijo le z visoko plačo. In te najnovejše razodetja, dobro, ne šokantno, kot ne razumejo angleško sploh. Ne Kitajski, bodisi, Gospod Kofi, Umazan. "Ustrelil nam, mi pa vam bom umrl," Glavna Capone je dejal. "Vemo, da je vaš načrt, in drugi, ki ego ve. Morda jim bo uspelo, kjer mi ni uspelo.
  
  
  "Jaz ne mislim tako," Pierrot je dejal. "Splošno Maserati je v dvorani v hišnem priporu in čaka na preiskavo. Najbolj verjetno pa je, da bo vojaško sodišče. Če vaša telesa so našli po studiu varnostniki strel ste v samoobrambe, smo lahko dal končni žebelj v svojo krsto... poleg tega, zdaj smo govorili o naših zabavo, in ne o srečanju svoje prioritete. Bom vprašal Gospod Hugh začeti zgodbo, saj v načrtu je res emu."
  
  
  Gospod Hugh leaned naprej, elegantno oblečena, kot nalašč za vse litje direktor, je affable, affable, vendar učinkovit Nov angleški poslovnež.
  
  
  -"Pred približno petimi leti," je dejal na preprost, vsakdanji pogovorni ton, " vse to je dosegel svoj vrhunec, ko sem zvedela za moj živčni stanje. Omedlevica, zmeden govor, začasna izguba spomina, in tako naprej. Ampak tisto, kar je bilo še huje je bilo njegovo težnjo, da naj se stvari iz rok in nered, ko je bil ujeti v svoja čustva.
  
  
  Vedno sem se počutil, kot da sem imela, da se ukvarjajo z najel kurba na primer enkrat ali dvakrat na teden; edina smiselna pot: ne hladno množice, le izrecno gor in dol. Vendar ji hotel obravnavati jih malo grobe od časa do časa, tako da sem moral plačati malo več. Vendar stvari dobili celo grobo in ena noč je bila skoraj dobesedno ripped off z neumna kurba je joške. To stalo veliko denarja za odvetnike, prijatelji, v nekaterih ministrstev in tako naprej, da se okoli tega. Ko je bilo konec, sem spoznal, da sem potreboval zdravniško pomoč.
  
  
  Do največje bogastvo na svetu, ko ga je odkril Dr. Untenweiser. Je našel pravico zdravil za nadzor živce in sadistično izbruhe. Med več sej, na kavču, on me je zavedati, da to, kar se v resnici dogaja z mano, je bilo narobe, menda, in veliko nenavadnih stvari. V vsakem primeru, to ni nekaj, kar ne bom mogel živeti udobno življenje z z ustrezno zdravljenje. In imel je popolnoma prav. V letih, ki so sledila, ni bilo več očitnih težav, razen za eno majhno napako, ko je nesrečno dekle, ki je ostalo mrtvih. Vendar njen bila povišana na svetu, tako da je bilo vse lepo pometel pod stol.
  
  
  Ampak, kaj sem mogel razložiti, dragi moj Dr. Untenweiser, "je dejal Sir Hugh, kot mimogrede, kot če bi govorili o kožni izpuščaj," je, da pogrešam svojo staro destruktivno užitkov, in da moram nekaj velikanskega, nekaj globalni, da jih zamenjate. Potem se je, da Renzo, Klinov , in Piero se je pojavila na sceni, v tem vrstnem redu. Renzo?
  
  
  "Gospod Hugh imel Dr. Untenweiser v svoji zasebni kliniki," Renzo je dejal. Ego in slava hitro razširila v obveščeni krogi okoli zunanji bazen. Njen sebi trpi nesrečno vrsto živčni zlom, in trpi tudi iz iste nasilne izbruhe, da Gospod Hugh mislil tako nevaren za njegovo podobo. V mojem primeru je bilo fantje. In v trenutku je slaboten najstnik s obraz Botticelli kerubina izrazil svojo nehvaležnost in umrla peritonitis, ki je sklenjena zaradi pretrgal danke, njen ego videl Easeful Hektarjev Kliniki kot kraj za počitek, medtem ko nekaj poslovni prijatelji hushed up zadeve. '
  
  
  On, preveč, je govoril z očitno ravnodušnost norca.
  
  
  "Moji prijatelji zagotovil mi je, da je Dr. Untenweiser ne bi bile v nasprotju z nekaj doze kokaina, da sem, kot veliki Sherlock Holmes, je treba od časa do časa, da se uresničujejo moji ustvarjalne sposobnosti. In to je bila dodatna spodbuda za mano iti v to ambulanto. Na moje veliko presenečenje, je bilo ugotovljeno v tej kliniki za izjemen kolega v filmski svet, in vaš compatriot Mrs. Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Šel sem tja, da vzamete odmor od pijačo," Studds je dejal veselo, da Mallory. "Ne, da je njen delež, št. Vendar enkrat v nekaj časa, enkrat ali dvakrat na leto, ta nesmisel samo zdrsi iz okoli mojega rta. Nato naredim nekaj noro pranks, in moram počakati še enkrat, da se okoli vozel znova. Tokrat je bila njena zadnja Oscar; imenovali so ga Mallory je povratek, kot če bi jaz nikoli nisem bil tam. Njen šel v Mehiko, da fancy whorehouse. Ona je začela pitje viskija, ki mi je všeč, ne pitje. Ampak s časom sem presedlal na tequila, sem bil delaš nekaj trikov, s štirimi od teh kurbe na enkrat. Njen je tudi seks programer. Ti neumen Mehiški kurbe niso sprejeti naročila od mene, in jaz sem eno okrog teh starih britvice, da bi ih okoli mene. Ena od teh psice bila sprejeta do groba, in na druge, ne bo nikoli hodil znova. Drugi so bili tudi nekoliko vpliva. Ampak lahko kupite vse v Mehiki, tako da sem kupil sam je alibi. Vendar pa sem imel občutek, da je čas, da vzamete odmor spet v nekoliko hladnejše okolje. Ona je bila prodana na letalo, da Sussexu, kjer je prišel vse skupaj."
  
  
  "On je bil nekoč, nekje v Afriki,"Pierrot še naprej," je pod psevdonimom ' Charles Stratton.' On je izbral to ime zato, ker je bilo ime slavni general "Malo Palec". Bil je fizično izčrpana naloga v Centralni Afriki. To je bil velik uspeh, čeprav ne povsem varno. Kot moji prijatelji tukaj, imam neko nagnjenj in ekstravagance. Preden je bila situacija rešena, je bilo presenetljivo veliko umorov beli kmet družine. Novice, zgodbe na sprednji strani o mučenja, posilstva otrok, pridobivanje črevesje, v nekaterih primerih otrok, ki so jedli, odkrito v sprednji od njihovih staršev. Jaz bi še vedno šlo za popolno tam, če Združenih Narodov je prosil me je, ampak bolj, da se pridružijo teh majhnih skupinah od rešiti težave."
  
  
  "To Pierrot," Klinov bellowed, " vedno počne, kar hoče.
  
  
  Pierrot se je nasmehnil in nadaljeval: "Od časa do časa, Gospod Hugh obiskali njegovo kliniko, Easeful Hektarjev, za preverjanje knjige, glej, kako je bil, ki se zdravijo z Dr. Untenweiser in poiščite informacije, ki bi lahko pomagali Emu v ego pošte podjetja," je dejal. Ne izsiljevanje, ampak znanje, recimo, sodomy od uglednega plemiča lahko v pomoč emu z novim imenom, ali ne bi?
  
  
  Gospod Hugh hitro vdrl moj psevdonim, izvedela ih datotek dveh drugih soulmates v Renzo in Studse, in prinesel nam skupaj. Zelo na skrivaj v moj osebni krilo za vrsto srečanj, ki so privedli do Toka Svetlobe projekta .
  
  
  "Vendar je bil Pierrot, ki je res dal vse skupaj," je dejal Klinov. "Tailor vzeti, Pierrot, vsi smo bili brezhibno podli, preden vaš dohodek, ali pa ne bi bilo." "Naj samo povem, da naše znanje dopolnjujejo drug drugega," Pierrot je dejal skromno. "Vsi smo, zavestno ali nezavedno, craved napad na sedež podjetja, ki boli nas. Sem bil kaznovan, s tem, da se smejal, zaradi moje višine. Renzo izgubil svojo dediščino. Gospod Hugh, kljub svoje slave in bogastva, še vedno moral prestati vrsto subtilnih vabami, ki zaradi svoje nizke-rojen ego. In so izgubili sadni ego stud od iznajdljivosti z vidne povratne informacije ali nagrado."
  
  
  "Samo, nihče okoli nas je lahko maščevanje kot je to storil," Renzo je rekel premišljeno. "Naš mali escapades, čeprav tehnično zločinov, otroška igra. Sveti
  
  
  George je bil pripravljen, da bi ubil zmaja, ampak bil je le, ki se ukvarjajo z ubijanje muh . Zdaj skupaj bomo lahko dosegli ničesar..."
  
  
  "Renzo studio in njen ugled kot režiser mi je dal to idejo," Piero je dejal. "Bili smo pomagali z mojo diplomatskih povezav, kot tudi Gospod Hugh mednarodnih poslovnih partnerjev, kot tudi Stud je tehnično znanje in ugled. Zbirali smo strelivo in jedrskih konic potrebno opremiti ih prevoznikov, ki vse vlade prostovoljno, pod pogojem, nas, ki temelji na pisavi Renzo je filmov o bojiščih. Trajalo je nekaj časa, vendar se je to zgodilo. Samo sum je prišel od nekaj preobčutljivi twangs iz vaše organizacije in preobčutljivi za druge Mrs. Carter, Clemm Anderson, ki je imel, da je treba odpraviti.
  
  
  To je petek zvečer. Štiri od nas se odločila za večerjo v mesto, morda z Mrs. Carter je očarljivo prijatelj, Signorina Cavour, in nekaj drugih radodarne dame. Jutri Renzo, Gospod Hugh, in mu bo letenje Renzo zasebni jet v zavetišču, ki smo jih pripravili. V skladu z najboljšimi strokovnjaki, je zaščiten pred celo najbolj nevarne padavin med hrano, ki jo bomo pripravili. Za dodatno varnost, imamo zavetišča globoko pod zemljo s filtriranim zrakom in z vsem možnim udobjem. Imamo dovolj bogastva v obliki njihove lepe zlate palice, ki so bili poslani, da jo v Luganske v obdobju zadnjih šestih mesecev . Imamo lastno vojsko na tisoče ljudi, kot sta varovala tukaj. Svoje, upam, da boste vsi so veseli, da veš, ta zgodba zdaj.
  
  
  V revmatizem, Perestov pljunil na razkošno preprogo. Drugi, ni odgovoril.
  
  
  "Ni ravno navdušeno občinstvo upal sem za," je zavzdihnila Gospod Hugh. "Vendar sem se naučila živeti s svojimi frustracijami."
  
  
  "Zakaj ni, da je Ameriška baraba letenje z iskreno?" Ko Faul mogel vsebujejo njeno radovednost. "Gospod Mallory bo ostal za nekaj ur, da se program zadnji metri in potiskajte računalnika gumb," Pierrot je dejal. "Drugo letalo je pripravljena za prevoz ego, tako da je lahko pridružite se nam na varni čas . In gledati in poslušati našo malo uspešnosti v teh dveh dneh, ko radijskih in televizijskih lahko še vedno dela." Studds Mallory pil njegov tretji močno pijačo. On je potegnil njegov stol naprej, njegove modre oči bulging nekoliko na tisto, kar je bilo o tem, da se zgodi. "Si mi obljubil prvi žrtev, Pierrot," je dejal. "Oprostite izrazu." Segel je v minuto in potegnil velik odrezanje nož. Jo je odprl, in dolgo ukrivljeno rezilo je prišel ven.
  
  
  Sem slišal Večjih Monet je dihanje quicken zraven mene, ampak on še ni utripa.
  
  
  "Vidiš," je dejal Pierrot. "Ker ste bili tako nezadovoljivo občinstvo za nas, bomo morali, da bi dobili zadovoljstvo, od vas v kakšen drug način."
  
  
  Studds skočil s svojega stola in pahnila nož v kapuco svojega majica tik pod njegov popek. Glavni growled, ampak to je bilo vse. Pomanjkanje reakcija je bila vožnja Klinov mad z bes. Znova in znova je zabodel italijanski častnik. Vendar usoda je imel usmiljenje, o človek, za tretjega ali četrtega udarec je zadel človek v obraz, in krvava telesa zdrsnila navzdol na vrhu me. "Precej neprevidni, Studds, starine," je dejal Sir Hugh. — Mislim, da je to Kitajski prijateljski obrniti?"
  
  
  Vstal in odšel, da se Vrvica, vleče ukrivljena igla a sailmaker iz njegovega waistcoat. Nikoli ne bom vedel, kaj to je pomenilo, bodisi, ker v tistem trenutku, Ko Fol bit na kapsulo cianida bi on skrival v svojih zob, in je umrl pred Sir Hugh bi se ga dotaknite.
  
  
  Rumena Zavodnik. Gospod Hugh pouted kot maščobe šolarja, ki ne more igrati.
  
  
  "Dobro, dobro," je dejal Pierrot. "Mi lahko le upamo, da bomo lahko dvigne nad to strašno radikalizma in nacionalizma naši prijatelji v Interpol.... Renzo, veliko sreče z vašo ruski.
  
  
  Vedel je, kaj o MGB usposabljanja. Všeč naša usposabljanja na AX, je bila usmerjena v ohranjanje skrivnosti v obraz mučenja. Kaj pa naši nasprotniki so imeli v mislih, je bilo na koncu nič več kot navadna mučenja, kot sama sebi namen.
  
  
  Vitko, jezen in elegantno v prilagojene obleko, Renzo rose iz njegovega stola. Moški ego je tanka, hladno nasmeh, kot so portret elegantni Renesančni predniki trdil.
  
  
  "Hvala vam, Pierrot," je dejal. "Vzamem poseben užitek v obračanja teh bleating heteroseksualne vrste v whimpering žele. Torej, začela bom z egom na proletarian spolne žleze. Iz njegovih prsih žep, potegnil iz ozko antilop scabbard, okoli katerega tanko kirurški skalpel bil štrli.
  
  
  Je bil že v območju kavč, ko Perestov zavpil: On lunged naprej s svojo priklenjen noge in začela Renzo težko in namensko v mednožje.
  
  
  Renzo podvojil preko bolečine in razporedi nazaj. Ko je prišel na svoje noge in ego, dihanje vrnil na normalno, je hissed na dveh varovala.
  
  
  "Da boste plačali za to, ruski. In, da boste plačali za to.
  
  
  Imam močan želodec, ampak sem se obrnil proč, ko Renzo začelo rezanje moj ego. Perestov je umrl za dolgo časa, ampak je preživela. Tam je bilo nekaj stokanje na koncu, vendar so bili komaj človekovih več. To so bili neprostovoljno refleksi dismembered in mučili kos mesa, ki so izgubili stik z zavestjo. Sem sovražil vse, kar Oleg Perestov stal, ampak v tistem trenutku sem upal, da jaz bi enako vreden rezultat.
  
  
  "In zdaj ste, Carter," Pierrot je dejal. Vendar nagnil se je nazaj v svoj stol in nisem premikanje znova. "Mislim, da vse, kar si videl, da se dogaja, da vaši prijatelji bodo preveč enostaven za vas, Carter. Mislim,... On je postavljeno majhno roko na njegovo bolj skrbno česana goatee, z izrazom globoke koncentracije.
  
  
  "Navaden umor zdi preveč vulgarno za naš veliki show," je dejal.
  
  
  "Dejstvo, da so otroci na Rosana?" Vprašal sem jo, kar mislim. Je bil zaprošen, da kravato skupaj nekaj različnih niti, preden je umrl.
  
  
  "Si mislil, kajne?" Palček vljudno vprašal. "Da, da, tako kot sem iskal svojo sobo, ko si tako spretno izginil, ki je prvi zjutraj. Njegova je oseba, ki ljubi, atletiki, in moja višina, ki ima določene prednosti . Ni bilo preveč težko za mene, da zdrsne skozi streho hotela, se spustimo na balkon, in skrivaj ven ulice oba krat. Slaba Roseanne, še vedno se pretvarjal, da dela v našem najboljšem interesu. Vendar smo imeli veliko dokazov o njej povezavo Polkovnik Norden, tako da sem moral odstraniti njo. Na žalost. Ona bi bila lepa devica v naš novi dom.
  
  
  "Ona zaupanja vredne si," sem rekel.
  
  
  "Vsak politik je razočaral nekaj volivcev v korist višje politiki," Pierrot je dejal z potrpljenje norca poskuša uvesti njegova logika na resni non-vernik .
  
  
  "Zdaj se vsi strinjajo, da je največji problem v svetu je prenaseljenost. "Konec sveta" bo prispeval k reševanju tega problema. In ne glede na dirki nas je razvidno okoli njega, to je naše delo je, da prevladujejo v njem."
  
  
  Nasmehnil se je. "Ampak jaz bom pozno za večerjo." Vas, Carter, bo edini član naše globalno publiko, ki bo vedel, namen našo predstavo." Smejal se je. — Zato ne bom niti dotakniti." Smo vas bo popeljal nazaj v katakombe, nazaj na isto zaklenjena mesto. Tam smo zapustili vas z svinčnik in papir, da napišite vaše zadnje spomine na svetu eksplodira nad glavo in jih umre za lakoto in žejo. Moja ironija je, da upam, da strani, ki bo ohranila zgodba o arhitekti ta dogodek: Gospod Hugh, Renzo, Studse in mene. V nekaj sto letih, te evidence bo treba najti skupaj s kosti in tistih zgodnjih Krščanskih mučencev. Bil je ploskanje z rokami in rekel nekaj v Azijskih jezikov, da nisem mogel takoj razbrati. Odin okoli varovala me je zadel trd v glavo, in je izgubil zavest, preden je lahko boj proti nazaj.
  
  
  Ko je spet prišel k sebi, se je vrnil v svojo zapori catacomb digitalni celic. Pierrot zapustil pozornosti on, ki me je majhno mizico, nekateri kemični svinčniki, in okoli ducat zvezke. To je vse: novo pohištvo, kup ukradene pnevmatike, avtomobili, stara, zelo stara kosti, in njo. Jaz bi jih zajebali, če sem napisal Pierrot je navdušenih besed, ampak mogoče bi lahko storili kaj drugega, s papirja.
  
  
  Toda kaj? Ulov podgana, tie kos papirja, da ga, in potem naj gre? Ampak kdo za vraga se dogaja, da opazite to sporočilo v času? Svoje razočarani v svoji nemoči. Ni primera, ki bi bila značilna Nick Carter. Kot dodano žalitev, so me zapustili moje Luger, moj stiletto, moj plinsko bombo, in vsebino vseh mojih žepov.
  
  
  Moj nož je imel datoteko, vendar to ni delo. To bi bilo, kot taksist v blagajne iz Chase Manhattan Bank z pismo odpirač, le eno vajo, v nemoči.
  
  
  Sem mislila, v krogih, kot je moje gledanje šteje navzdol ur, kot so minut in nisem mogel najti rešitev. Je bilo to soboto zjutraj, nato noči zaspanost in trenutke mrtev. Piero, Renzo, in Gospod Hugh mora biti v zraku, ki ga zdaj, postavka za njihovo udobno in daljni skrivališče . Nekje za mano, Chris Mallory je bil dajanje končna dotakne svoje računalniško programiranje. Kasneje v Washingtonu, Hawke se prestraši, nekaj nedolžnih zaposlenih, zagotavljanje višjih častnikov, da bi bilo vse v redu, ker Nick Carter delal na tem primeru, in so menili, da je tako.
  
  
  Tam je bil nemire nekje na zahodnem koncu predora. Podgane? Mala-čas tatovi, ki so skriti še svoj plen tukaj? Tudi policija bi me veseli, tudi če so imeli naročil za Jerry Carr.
  
  
  "Smeh, ste v sliko." To je bil Hyman je posmehoval glas, ki je dal vtis, da veliko olajšanje.
  
  
  "Trovato, ki smo ga našli," je rekel glas, ki sem se spomnil, da pripadajo Poročnik Gismondi, Večjih Millione njegov pomočnik. "Kje so drugi?" "Potrebujete rezalnik." Bil je že daje naročila ne izgubljamo vse več časa.
  
  
  "Narednik Fazio," Gismondi slišal, ji odgovori. "V sili gorilnikom".
  
  
  Renzo je posvetitev bo pustil zunaj moje celice v skupni temi, temveč Hymana in mladih, glavni inženir ga videli kot so se palice. Potem je zagledal rahlim flash o rezanju skozi kovine, kot so maslo. Sem naletel iz lukenj in se znašel v Hyman ' s orožja.
  
  
  "Imamo manj kot štirideset — osem ur," sem rekel. — Povedal ti bom vse, kar je na poti. Hej, pozdravljeni..."
  
  
  To je na krško Gilchrist, ki se je pojavil ob Poročnik Gismondi.
  
  
  "Sobota ob koncu tedna," je grumbled. "Jaz nisem strinjal, ko sem prevzel to delo. Vendar mladi Hyman je zajel me, in moram priznati, da obstajajo nekatere tehnične vidike, ki me zanimajo. Kaj je rekel o računalniku, ki nadzoruje celoten arsenal... "
  
  
  "Utihni in poslušaj," sem udaril. "Kaj, moram povedati, da vas morda zanima več. In ti, Gilchrist, lahko naša edina pot iz tukaj.
  
  
  Vožnja nas, kakor hitro je mogoče, sem jim povedal mojo zgodbo, in povedali so mi, njihova. Moj načrt je bil znan, vendar ih je bila za zajem to podjetje, CIA, Splošno Maserati, in celotno ego commando moštva so bili z Jerry Carr, Ben Carpenter, in Nick Carter. Je morda uganili. Ampak, kaj sem mogel uganili, kaj jaz ne bi mogel upal, je bila, da Hyman misel moja tranzistor tracker, in nato Gismondi, je bil prepričan. Torej, ne samo, da so bili deluje neformalno, vendar pa so bile tudi deluje nezakonito, še enkrat, ko so vpisane commando enoto, da se pridružijo Gilchrist in lov me dol. Naprava je označena njih, so enako točk, da moramo v skladišču zemljevidu. Gismondi popravljena zemljevidi popraskal po Glavnih Millione. Niso še uspeli priti blizu, da je glavni vhod na območje, ki je bilo zdaj dobro zaprti off z dveh koncih Sveta fantje , vendar pa je drugačen, križišča poti.
  
  
  "Ampak mi smo še vedno v istem položaju," je končal. — Vam pravijo, da ne pustite, da komandosov razišče. Nihče okoli nas se bodo lahko prebili vladni aparat, ki Pierrot nas je zapustil kot blokade. Tudi če smo vstopili, bomo našli nič, ampak čisto office in enako prazna skladišča. In imajo dovolj zasebnih vojakov je, da se popolnoma zatrli nas, preden smo imeli priložnost, da crack tla in bi celoten arsenal na površje. Jih lahko vedno pravijo, da strel na nas, ker smo bili uničuje ih zasebne lastnine."
  
  
  "Naša organizacija še vedno obstaja," Poročnik Gismondi je dejal. "Jaz sem v stiku z obema Splošno Maserati in Polkovnik Norden, ki je še vedno čakajo na deportacijo. So pripravljeni za začetek letalski napad, če je to potrebno, in s svojega računa na to, sem spoznal, da je treba zdaj."
  
  
  "Nobene možnosti," sem rekel. — To je preveč tveganja, ko se vsi ti jedrskih konic, ki so tako blizu skupaj. Sem lahko zagotovi čisto pišu sam pokvaril Konec Sveta, urnik, vendar le kot zadnja možnost. Imam še nekaj kart, moj rokav.
  
  
  "Želim si, da je bil as, Mrs. Carter," Gismondi je dejal bridko.
  
  
  "Ampak to je ženska," sem rekel.
  
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  Samo po opoldne aka soboto, obrito in manj scruffy Ben Carpenter so poleg Camille Cavour v backseat svojega Rolls-Royce. Lep avto je bil hitrosti v smeri Lorenzo spodnjem zunanjem delu ohišja delavnice. To bi stalo veliko truda, vendar smo bili tam...
  
  
  "Kolikor veste, ona je del banda," Hyman je dejal. "Vemo, da je bil bolnik na on klinike, zibelka vse to grozo."
  
  
  "Ampak tako stotine drugih," sem rekel. "Ona ni bila tam ob istem času. In nihče ne omenja njo, ko so bragged v Renzo urada. Ni bilo razloga za njih, da ji sodelovanja skrivnost, ker so mislili, da bi bili mrtvi vseeno. Imam idejo, Hyman, in, hej, Bog, naj bi ne zgrabi na. Ker to je precej, vse smo pustili.
  
  
  "Vse prav," je rekel sourly.
  
  
  "Najprej," sem rekel, končna moj seznam prednostnih nalog, " prepričajte se, da Mallory je tam. To je pomembno. Edini način za prekinitev tega je, da spremenite ego program in edini, ki lahko storite, da je Gilchrist.
  
  
  'Morda? V alapaha človek snorted indignantly. "Pokaži mi računalnik, Carter, in jaz bom naredil nič s tem." Z igranjem na Swansea Reke, da bi souza meniere in bombardiranje Guam. Kaj to Texas Mallory troll lahko storite, Gilchrist lahko storite dvakrat.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Hyman, klic Camille Cavour v Le Superbe. Preveč je verjetnost, da ljudje, ki stojijo števec bodo prepoznali moj glas, kot Jerry Carr je. Povej, hej, da za oglaševanje in promocijo "Konec Sveta", ee je povabljeni na odprtje nove plinske postaje. Njen pristojbina se 100,000 liras. Gilchrist in ji bo čaka na njen tam. Potem je njegova, jaz bom dol za podjetja. Če ne slišite me za štiriindvajset ur, lahko padec bombe.
  
  
  Je pokimal, še vedno moti.
  
  
  "Zapri ima dostop do studia," sem rekel. "Nihče ne tam, ampak Chris Mallory pozna svojo vlogo kot vlogo Ben Carpenter, in ona je znan po pobral brezdomce, brezdomci in vozni ih v malo roll ali kaj podobnega. Ko smo prišli v studio, bomo to, in upajmo, da z Camille pomoč . "
  
  
  -"Kaj menite," je dejal Poročnik Gismondi, z cinični nasmeh, " Signorina, da Cavour je tako rad, da bi na vlogo odrešenika samo zato, ker je občasno pojavi na dobrodelni kroglice?"
  
  
  "Ne, ampak mislim, Camille je nekoliko bolj osebni motiv za poskušate ohraniti tisto, kar smo vsi klic civilizacije. Če se ne motim, svoje mrtve.
  
  
  "Odprite, kot sem jaz," Gilchrist pritožil. "Ampak Gospa Mallory bi rad, da bi ga videl." Če to škrt vlada bo samo daj mi petino ego proračun... ampak morda bo sprememba ih glavah."
  
  
  Camille je vaba, ki hej Hyman, ki jih ponuja. Vendar je bilo petnajst tvegano minut na bencinski postaji, preden se je strinjal, da preostali del mojega načrta.
  
  
  Prvi kritični in neprijatan pregled moj videz, kot Ben Carpenter, preden je celo priznal, da je vedela, da me. Nato smo porabili malo več časa, da preučite, mojega trenutnega pogleda v publiko.
  
  
  "A tramp," je dejal. — Ampak vi še vedno življati, ki močno moškosti, ki mi je zelo všeč, Jerry, Ben! Morda se bom, mislijo drugo ime..."
  
  
  "Nick Carter," sem rekel. "To je moje pravo ime. In vi bi morali vedeti bolje."
  
  
  "Vendar sem slišal od vas," je rekla. Njene oči zožil sumljivo. "Obstaja kar nekaj zgodb o vas. In od kar sem slišal od mojih prijateljev, oni niso zelo dobro."
  
  
  Tako je bilo vse-ali-nič ne igra. Igral je naravnost z njo in ji dal kratko poročilo o stanju. Ne glede Camille je bil, ona zagotovo ni bil neumen. Po moje razlage, ona se včasih sprašuje vprašanja.
  
  
  "Ne verjamem, da si," je rekla, ko je končal.
  
  
  "Nihče ne je dovolj nor, da se obrnejo navzdol velik film starring me, ker takega, noro in divje načrt."
  
  
  To je bil prav ta ostrino v njen odgovor, ki sem upali in postavi svojo prihodnost, če je le mogoče, prihodnosti za vse človeštvo, v. Tako sem potisnil naprej.
  
  
  "Nisem pričakoval, da verjamete, mene, Camille," sem rekel. Je podprta je z videz, ki je upal, bi prinesel nazaj lepe spomine preteklih časih skupaj. — Jaz sem samo vprašam vas, dajte mi priložnost, da dokaže, da je to, kar sem povedal, je res." Če še vedno ne verjamete mi lahko ročno mene, da italijanski organi, in boste dobili veliko reklamo v italijanski časopisi. Večji in boljši, kot bi bil, če nov bencinski postaji so se odprle." "Renzo, med drugim me je zvezda," je dejal. "Tako, zdaj ste me spraševati, da bo izdal svoj ego za nekaj, kar se zdi kot so čista izmišljotina, da me." Zaradi časa, ki je začel češ, zadeva je bila več kot polovico poravnajo.
  
  
  Sem jo vprašala. "Je bil to fantazija? "Rosana je umor?" Vse, kar želim je, da se predstavi v spopad med Stud Mallory in mene. Za to, boste imeli, da bi Gilchrist in me ozemlju."
  
  
  — Zakaj mu je?" Dala je v vsem, da radovednost. Vendar pa je nekaj drugega, preveč.
  
  
  "Inženiring genij kot Studds," sem rekel. "On je lahko samo oseba, sposobna sprejemati za škodo, povzročeno s svojimi tovariši."
  
  
  Gilchrist stopil naprej z dotikom človeške užitek na moj laskavi opis. V svoje stare rjave barve, je bil videti kot volk poskuša nasmeh.
  
  
  "Kaj film je bil on, ki delajo na?" je vprašal Camilla. Ampak ona je bila že pred nami v svoji Zvitkih, in ukazovalen ročno kretnjo sem nakazala gonilnik, da se odpre dan za nas.
  
  
  "Niso vse metode dela pri filmu," sem rekel.
  
  
  "Najboljši so tisti, ki jih obkrožajo," Camille je dejal. "Alberto, v studio..."
  
  
  Prispeli smo tam. Brez težav na vrata. Zvitki, pospešiti navzdol gladko, tiho poti k poslovni stavbi, kjer doormen sem naletel v eno drugo, da odprete vrata in pustite nas. Z Camille v našem podjetju, vse te poti so odprte. "Da, Signorina Cavour. Seveda, Signorina Cavour. To je zelo enostavno.
  
  
  Prosila je za Mallory na recepciji, in hej, bi dejal, da je bil v svojem zasebnem office v računalniku center ob zloglasni skladišče. Kot sem rekel, hej prej, me je vprašala, ne da se ga razglasi vse nadaljnje.
  
  
  "Želimo, da presenečenje Žrebec," je rekla, razkrivajo njen svetovno znani nasmeh. "Moji prijatelji in I."
  
  
  Del moja predpostavka je bila, da zaposleni v studio zapleteno bi bilo redno zaposlenih, ki nima nič opraviti s curkom Svetlobe projekta . Težka fantje okoli varnostne službe so bile koncentrirane na glavna vrata in ograjo.
  
  
  Sodeč po nasmeh je dobil na revmatizem, je imel prav. Vsakdo je bil prepričan, da je Chris Mallory je bil zelo srečen, da imajo tako očarljivo bitje, kot Camille Cavour.
  
  
  Govoril sem Camille hitro in tiho, kot smo hodili navzdol pokrit hodnik, ki povezuje stavb. Gilchrist bil korak za nami. To se je ponavljajo znova in znova v Rolls-Royce.
  
  
  "Dovolite mi, da gredo v prvo," sem rekel. Revmatizem Stud bo vam prvi namig. Če je ne prepozna me, tudi če vidi se mi samo, kot Jerry Carr, lahko pokličete policijo. Če pa je šokiran, da bi me videli tam živi, potem boste morali priznati, da sem govoril resnico.
  
  
  "Da, da," je rekel nestrpno. — Ste mi že dovolj. Njen ni več otrok. Vendar s pridihom otročje vragolije, " je dodala: "jaz lahko ugotovite, kdo v resnici ste kasneje... na lastno odgovornost."
  
  
  Zaspan človek v sivo uniformo pogledal od svojega stol ob vhodu v tech center. On ve, Camille in uspe nasmeh, ne da bi dobili največ iz svoje hunched položaj.
  
  
  "Mi bomo šli, da G. Mallory je," Camille je dejal.
  
  
  "Boste našli ego v sobo 19, signorina," je dejal.
  
  
  Naredil je Camille potrkal na vrata in odgovor Stud je growl, " Kdo je tam?"
  
  
  "Camille, moj dragi," Camille je dejal z abominable strah. "Do mojega vratu v delu, vendar nikoli preveč zaseden za vas." Studds je govorila z glasom, ki je zvenel, kot da je unzipping zadrgo. "Pridite, baby."
  
  
  Ah ne za njo, in šli noter tako, da je na široko odprl vrata za njim.
  
  
  "Nick Carter," je rekel, z več začudenjem kot vsak direktor bi mogel predstavljati. "Kaj za vraga delaš tu."
  
  
  Ego je desno roko je šel na gumb, ki je na mizi, in njegovo levo roko šel v predal.
  
  
  Ji je, hodil po sobi pred obema rokama zadeti cilj, še posebej ego je ostalo, ki ni bilo palčni iz pištolo.
  
  
  Čeprav Stud je bil velik in mišičast, deloval je tudi hitro na noge. Čas, ki je me je, da izvlecite alarm žice in slam predal zaprla mu je dal dovolj časa, da v celoti obnoviti. Camille in Gilchrist tudi vnesli. Gilchrist zaloputnila vrata za njim in zaklenjena to, da so vse nove stranke.
  
  
  S svojo desno roko, Studds zgrabil Beneški obtežilnik za papir, mavrico žogo velikost baseball. Njen hitro leaped naprej, lov ego je ramenski kick. Sem izkopal moja pest v emu življenja in zdelo, da se potopi v vseh teh dodatnih maščob, ki so ego, ko močno telo sag. Njen drugi strani zadel emu v dimljah. Položaj imenovan za hitro, tiho in neusmiljeno dejanje. Moj Luger naredila si celotno vojsko, vendar mi ni bilo potrebno z Stud. Ego moč je izginila pred desetimi leti, in le tanko plast laka ostal.
  
  
  Bil je praskanje po moje oči, vendar je bil že holding ego za grlo, z obema rokama, palcem in kazalcem na tlak točke. Ego roke šel navzdol, ne da bi tudi začetek njihovega dela. Sem imel le dve tanke praske pokazati, da sem bil v boju. Sem včasih imeli več poškodb na brivnica.
  
  
  Rivnensky pritisnil ga ravno dovolj, da izklopite ego, za nekaj minut. Tanko krokodil-kožo pasu je potegnil iz svojega ego je pas in njena zapestja so bile tesno vezan. Camilla giggled kot svoje hlače padla dol, razkrivajo, da je bil človek, ki je sovražil spodnje perilo. On bi nevezane svojo kravato kravato in jo gležnjev skupaj.
  
  
  Gilchrist sauntered po sobi zdaj, da je boj končan, branje vseh zaslonih, na stenah z veseljem otroka v živalski vrt.
  
  
  Ko Studds je prišel, on me je pogledal kot defused cobra.
  
  
  "Vi morate odgovoriti na nekaj vprašanj, Studds," sem rekel, " preden se odločimo, kaj storiti s tabo." Zdaj sem prosi vprašanja. "Ste tako močno, Jerry, Nick, Ben." Camille je prišel blizu mene, da izrazijo svoje občudovanje.
  
  
  To je bila moja lastna prekleto napako. Vsa moja pozornost je bila usmerjena na Studse trenutka, ko je vzela Luger iz moje tulec, in so ego na nasprotni jaukati. Ona zrcaljeno off varnost ujeti z sposobnosti bi bila pridobljena v nekaj špageti westerns, in je vedno korak od mene, da Gilchrist in spet nazaj .
  
  
  "Oba stojalo ob steni na," je rekla. "Dal roke za glavo. Zdaj Camille Cavour je postavljanje vprašanj."
  
  
  "Dobro, je dejal," Studds je dejal. — Vedel sem, da niste bili v ligi z njimi. Nimamo veliko časa. Njegova že programirani vse, kar je, in prvi vir je pritisnjena tipka."
  
  
  "Imam nekaj vprašanj za vas preveč, dragi Klinov," Camilla rekel, da ne ob korak naprej, da spustiš ego, njen lepi obraz oblakih jezijo.
  
  
  Ji je bil glede na idejo, da bi skok v njeno smer. Je morda še vedno pod črto požara, ampak zvok strela iz pištole bi še vedno lahko pomeni katastrofo, dvojno nesreče zdaj, da Studds je prinesel njegov avto do hitrosti.
  
  
  "Potem pa povej, hej vaš načrt, Klinov - vaš grand shemo, da se uniči ves svet s pretvezo, da bi film."
  
  
  Studds zarežal, še vedno prepričani, njegova obsedenost.
  
  
  "Nit svetu, se pravi, Cammie dragi," je dejal. — Toda končno je le za glasovanje taki idioti. Naredil je nerodno gibanje telesa proti Gilchrist in mene. "Letalo je pripravljen, da vas in me Vara Lenoeviki, otok severno od Fidži, kjer je naše lastno svetu, ki nas čaka. Piero, Renzo, in Gospod Hugh so že do polovice tam. Iz Rima, da Calcutta. Za Calcutta, da Nandi, in od tam zadnjih hop tam.
  
  
  "To ni film?" Camille vprašal. Vse, ampak norca, kot so Žeblji, ki bi lahko slišite jezo v njen glas.
  
  
  "Tailor da ne, baby. Moda Loe Lenoeviki boste res kraljica, " je dejal Klinov. "Več kot filmska zvezda. Kraljica vseh svetu, ki ostaja za nami. Bomo pravilo v tem svetu. Pierrot, Renzo, Gospod Hugh, ti in jaz.
  
  
  "Hvala vam, Klinov," Camilla je dejal. "Sem igral kurba prej v življenju. To je veliko truda, da bo postala filmska zvezda, in sem raje, da ostane tako."
  
  
  Z odlično natančnost, je strel mu je naravnost v sredini ego je široko čelo. Gube izvajanja dovoljenje zastavo rose, da bi pozdravili bullet, in rose razcvetela, kjer je vstopil. Nato pa je izgubila zavest.
  
  
  Gilchrist je bil že gibljejo v smeri zvoka na strel, in sem sledila.
  
  
  "Push teh dveh gumbov na sredini plošče, Carter," je rekel, obrnjen na dve rdeči gumbi, kot so stara gasilska inštruktor. To pravim, on je že obrnil stikala in ročice. "Ena blagoslov ta Mallory fant nas je zapustil," je dejal. "Osem-centimeter jekla zaslon med tem računalniškega centra in preostali del stavbe."
  
  
  Nihče okoli nas posvečala pozornosti Camille, dokler Gilchrist so prepričani smo bili na varnem.
  
  
  "Poglej si to," je rekel, lahkota zadnjih preklopite v šolarja gesto. "To nam daje dostop do" je poblisnil kratko-sightedly na mala plošča "- vsaj za štirideset osem ur."
  
  
  Bilo je precej enostavno takrat. Samo malo, računalniške tehnologije, ampak da je bil Gilchrist službo.
  
  
  Dvignil telefon iz Stud je stol in se imenuje Hyman in Gismondi na 911.
  
  
  "Zdaj smo lahko deluje," sem rekel. "Take a commando moštva z vami. Mi smo sprejeli preko računalniškega centra, in mislim, da je vojska enota tukaj je pogruntal, kaj se dogaja in je zdaj delujejo. Chris Mallory je skoraj mrtve.
  
  
  Camille spet prišel k zavesti in se usedla poleg mene, toplo in shivering.
  
  
  "Razložite jim, da sem strel mu je, da varuje mojo čast in ugled," je rekla, kot če omele pomenilo.
  
  
  "No sodišče v tej državi, ki mi bo dal ničesar, ampak medaljo."
  
  
  Ona pouted malo, ker Gilchrist in sem komaj imel dovolj časa za zapri v naši poskusi, da končate tako Stud program. Vendar večje dobro, dejstvo, da bo svet še vedno imate priložnost, da uživajo blizu Camille Cavour, zmagal si.
  
  
  To bi šele bil strel skozi glavni računalnik z strele, vendar za Gilchrist, je bilo, kot rezanje Mona Lisa popraviti steni za njim.
  
  
  "Te stvari so neprecenljive vrednosti," je zamrmral. "Saj vas lahko ubije nekoga, s nož in vilice, ne moremo iti nazaj v čas, ko smo jedli z roke, ne mi? Oh, Bog, št. To ne bi smelo biti uničeno.
  
  
  Imel sem dovolj tehničnega znanja, v moje prtljage, ki skrbi za grobo ukrepi, kot so teleports in obračalni pnevmatike, ki so bile izbrane in izdelane za ključne ukrepe.
  
  
  Gilchrist obravnava bolj subtilna vprašanja, kot so iskanje letal in vojaške opreme, ki sta že na poti na bojišče. To dosegel ih nekoliko pred jedrske eksplozije lahko pride. On, ki je programirana v ih za letenje okoli v krogu, dokler ne NATO in druge sile, ki bi lahko zazna ih in bi ga iz zbora.
  
  
  Mizo zazvonil telefon desetkrat, preden se je odgovoril. To je bil Hyman. On je bil v upravni stavbi z Gismondi in novo sanirana Polkovnik Norden in Splošne Maseratti.
  
  
  "To je delal točno tako, kot si rekel, Carter," Hyman je vzkliknil v veselje. "Ko Renzo oborožene sile spoznal, da je tehnična stavba je bila zaklenjena, se splazil proč kot skupina podgan. Smo iskali skladišče in najti skrite streliva. Nekaj okoli njih so bili že prehod na transportni trakovi, ki se naloži v daljinsko vodenih vozil."
  
  
  "Lahko bi dobili vsaka nagrada, da je moja stran lahko ponudi," Splošno Maserati interjected.
  
  
  "On ne mislim tako, General," sem rekel. "Zdaj, jaz nujno potrebujejo najhitrejši Ameriški vozilo, ki lahko sprejme me od tu do Calcutta. Od tam, Nandi, in od tam manjše letalo, ki lahko traja me je majhen otok se imenuje Vera Lenoeviki. Imam še nekaj nedokončanega dela tam.
  
  
  "Ni, da je njeno delo še ni končano, Nick?" Camille vprašal.
  
  
  "Ti, dragi moj, so nedokončane zdravljenje," sem rekel. "Žal, da bo moral čakati nekaj."
  
  
  Pogledala je hudo, dokler nisem dal skozi, da Hyman, ki mi je povedal, kako mnogi fotografi so čakajo na glavna vrata. Gilchrist in jaz sva hodila zadnja vrata.
  
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  Sem spala večino poti, in ni bilo nobenih letenja obiskovalci kot Rosana na letalo.
  
  
  Ko sem bil ne spi, sem sedel pri šifriranje številka teleksa v zadnji velika ravnina na telefon, razprave in izmenjavo informacij z Hawk.
  
  
  Bil sem tako srečen, da je eksperimentalni, kot je še top-tajne ravnini čakal me na vzletno-pristajalni stezi NATA letališča v bližini Neaplja. Splošno Maseratti me je hitro dva sedeža italijanskih Zračnih Sil letalo.
  
  
  Sokol je sledil moj vsako premikanje njegov Washington, DC urad, in moj šef, kot je njen, je bil sposoben, da bi dobili delo opravljeno v celoti, pri čemer ni potepuških bakterije ponovno okužijo svetu. Potegnil strune, poklical, grozijo, in blackmailed, kjer je to potrebno, in ravnine, ki so z pilot, kopilot, dve navigators, in vod padalcev, gorivo in pripravljen za letenje, čaka na njo, da pridejo okoli Splošno Maserati je letalo. .
  
  
  Glavni navigator mi je pomagal, da na ladji in o tem obvestil me je naše možnosti v letalskem urnik. Renzo je podjetje jet je bil hiter v svojem razredu, ampak glede na to ravnino, bilo je kot okusa športni avto in Formulo 1. In Renzo je ravnini, ki je bil ob običajni poti skozi Calcutta in Nandi, letališče, v Fidži, da raj otok Vereldeinde. S prenosi in ves prosti čas so si lahko privoščili, pametne riti ni imel razloga, da oklevajte, da pridejo na ih zasebnih letališča kasneje kot v nedeljo, ni važno kdaj. Bomo potovanja non-stop na neposredna pot prek Severnega Tečaja in doseči otok zgodaj zjutraj isti dan.
  
  
  Hawke je, da je prišel po telefaksu, prevedeni v uradni državni jezik, za tajnika in telexist, in se izloča iz svoje običajne sarkazem, ampak, jasno, jedrnato in popolno:
  
  
  TRENUTNA LOKACIJA RUSIJA VAM DAJE POPOLNO KILMASTER POOBLASTILA ZA VSTOP NA SEDEŽU VRHOVNEGA POSAMEZNIKOV IN KONČNO ODPRAVO STOP PONOVITE DOKONČNA ODSTRANITEV STOP PADALCEV ŠE EN RED, ČEPRAV LAHKO PODARITE KARKOLI IMATE V PONUDBI ...
  
  
  Temu je sledilo nekaj metrov od podrobnosti, ki se večinoma nanašajo na vile lokacijo, notranjo in zunanjo varnost, in dogodki, ki Hawk je načrtovano " s podporo številnih pritisnite predstavnikov, ki so sodelovali s AG, da posnemajo tisto, kar Gilchrist je bral iz računalnika trakovi. Tam bodo novice o bombnih napadov v Parizu in Londonu. V resnici, tam bo tudi nekaj eksplozij, toda skrbno nadzorovane in neškodljiv. ZSSR bi poročali izguba jedrska podmornica. Poročajo, da je Kitajska protestirali proti incident na meji z Mongolijo. Naš FBI je uspelo, da odvrača napad na vidnem politik v času. Ostali teleks vsebuje podrobnosti za padalce. To je bila težka, enota, je zapovedal, naj Ameriški polkovnik.
  
  
  Na samem koncu: "DOBRO DELO." To je velik kredit za nekoga, kot Hawkeye, potem pa takoj sledi "TO JE ČAS, ... NIT".
  
  
  Pol ure, preden smo zaradi randevu s Lenoeviki Otok, Polkovnik, to je bila moja edina oddaja.
  
  
  "Mi smo se približuje otok z juga," je dejal. "Tri minute po tem, ko smo hover nad njim, vas in fantje bodo dobili, in smo bom upam, da vam je zemljišče, na njenem severnem nasvet."
  
  
  "Pravzaprav," sem rekel. "Na primer, dva km od vile." Je pokimal. "Letalo se nadaljuje let in pristane v Ellis Otokov," je dejal. "Njene povezave z Britansko-Ameriške kratkotalasni command post. Lepo, da sva se spoznala, Carter. Mi segla v roke, in je dal curt, da bi za svoje ljudi, da se pripraviš in line up na loputo. To je bil proffees. Brez neumnosti, ko ti je padel iz dveh v času, na ravnini, packed z vse, kar se naj bi bile in še nekaj drugih elementov.
  
  
  Odprl je Rolex in stared na drugi strani, dokler je šlo poln krog trikrat. Potem je šel ven skozi trapdoor.
  
  
  Bili smo letenje previsoka, da bi videl, razen skozi teleskop nad Palobar, ali zaznajo z radarji, ki se nahajajo izven Washingtonu in Moskvi. Sem potegnil na mojem kisikovo masko in začeli štetje navzdol sekund, dokler sem lahko potegnite vrv in vzdušje je bilo dovolj debela, da dihati. Nato je bil vržen iz sl. Delovnim časom in lokacijo bila popolna. Kot je dived skozi oblak kritje, je videl lep odsek otok pod njim, poln palm, dreves in vrtov, ki žarela tiho na peščeni plaži. Uporaba vrvi, naredil svojo pot skozi windless zrak in pristal rahlo na očiščeno obliž zemljišč zaščitena z kokos.
  
  
  On unfastened njen pas in valjani ji je padalo v majhno žogo, ki se je skrival v bazo enega, okoli dreves, in se posuje s travo in kokosovih vlaken.
  
  
  Nisem imel časa, da uživajo nebeški okolico. Imel je že videla vile, medtem ko se znižuje in je zdaj postavka v to smer, ob prednost zavetju palm in tropskih listavcev. V sedemnajstem stoletju v italijanski palace je videti iz kraja tukaj v Pacifiku, ampak je to elegantna arhitekturna lepota definitivno ne bi videz všeč.
  
  
  To je zame nekaj napora, da bi dobili dostop. Kot je navedeno v Hawke poročilo, varnosti temelji na rutini. Tam so bile oborožene varnostne patrulje, vendar so ga obvozi v rednih časovnih presledkih. On je zlezla čez kamen jaukati, skril za crouching griffin, in vzel čas. Ih opazil njen dvakrat pred izkoriščanjem deset minut počitka, sem imel in prehod na vrt, da se prebiješ skozi okno v pritličju in vnos vile. Zdaj je vse, kar sem moral storiti je, se prepričajte, da nisem dobil, ujeta v oko vzdrževanje osebje. Po mojih informacijah, ni bilo vse sentries v notranjosti, vendar to ni bilo Stahl, ob kateri koli priložnosti.
  
  
  Po vzorcu, sem imela pamet, mi je uspelo najti veliko dnevno sobo in sedel za veliko visoko-backed stol iz zlati skriti.
  
  
  To je bil ogromen in je izgledal kot prestol. In če je bil prestol, je bilo za Piero Simca. Sedež je bilo postavljeno šest centimetrov, in je bila dovolj široka za ego, ki jih bodo redni roki s prsti širijo. Je stal v temnem kotu sobe in mi dala dober dan, je pogled na hodniku. Je urejeno, da počaka tam tako dolgo, kot je trajalo; pol ure, dve uri, pet ur ali več.
  
  
  Zdaj sem imel čas, da ponovno razmisli delovanje v mojih mislih, zapomniti vsebino sobo, in naredite nekaj vaje v tišini. V Polkovnika in Ego padalcev naj bi že zbrali na samotni južni strani otoka. Od tam so jih bo šel na majhno zasebno letališče. Potem ti bom, počakajte, dokler ne dobijo signal, da je moj Killmaster akcija je končana. Če se ne prikaže to signal, v dveh urah, po zasebni jet zemljišč, ki jih bo ukrepe in ustanoviti svoje lastno delovanje. Vendar Hawke raje, da prepoznavne Ameriške čete niso v posebne operacije v nič drugega kot v skrajnem v primeru očitno sili.
  
  
  V samem prostoru je bil majhen muzej, poln dragocenih predmetov. Tudi veliko slik in skulptur, ki se je zavedla, po vsem svetu za priložnostne pogled na seznam ukradenih in manjka umetniških predmetov: italijanščina, francoščina, angleščina. Pohištvo rivaled seboj v lepoto in redkost. Iz visoko paneled stropa je visel ogromen lestenec z več tisoč lepo kristalno ledene sveče, ki visi iz gilded okvir. Izgledala je kot velikanski milijonar je crinoline okostje.
  
  
  Ure je minilo in sem naredil nekaj joga vaje, da moje živce napeta in moje mišice prilagodljiv. Tam so bili samo dve stresno današnjem času. Kmalu po tem, ko sem sedel tam, bronasto slika Indonezijski maidservant pojavil v dnevni sobi. Zapri imel regal dostojanstvo, kljub kratke dolžine njenega krila. Ona je bila oblečena vsa v črno bele čipke predpasnik z naborki. Je potegnil vzvod in pred starinsko prsih predali swung odprt, razkrivajo tri velike televizijske zaslone. Potem je spet na levo. Štirideset minut pozneje, butler, ki je prišel v prevzeti hiter pogled po prostoru. Ampak je prišel do mene, da ne lizanje več kot štiri metre. Zdelo se mu je, zadovoljni in spet na levo. Jasen znak, da so se lastniki pričakuje.
  
  
  Njo, slišal letalo spušča. Manj kot deset minut kasneje, je slišal Gospod Hugh je v razcvetu glas v hodniku.
  
  
  "Vse gre gladko, Pierrot," je dejal.
  
  
  "Pravda je priprava lastno izjavo o vojni več pogrešane podmornice. Studds mora biti na svojo pot, da se nam pridružite zdaj.
  
  
  Na butler naj ih v sobo in vprašala, gospodje, kaj pijače, da služijo.
  
  
  "Jaz bom poskrbel za pijačo, Charles," Gospod Hugh je dejal. "Ne želimo, da bi jo kdo motil, za naslednjih nekaj ur, saj smo zaseden." Skozi ploščo, je vključen tri zasloni, vsak, ki kažejo drugačno prizorišče nasilnih: a brez sape novinar, ki poroča eksplozijo bombe v osrednjem Londonu; nič več kot dim in hrupa, ki ga CID na Hawke ' s pobudo. A šokirana ZN kolumne v New Yorku govoril o neposreden napad: veleposlanikom namestnik ZSSR postal gost čast dogodka. Na tretji zaslonu so bile zadnje Dallas programske opreme. "Zelo blizu drug politični umor."
  
  
  Pierrot je svoje mesto na prestol, za katero njen je bil še vedno skrit. Gospod Hugh, ki je napolnjena tri visoke kozarca viskija in soda. Renzo iztegnjena udobno na hrbtu.
  
  
  On je čakal, dokler Sir Hugh je bil do polovice, med drugim dva pred izmika v sobo, luger v roki.
  
  
  "Dal roke za glavo," sem udaril. "Vse vas. Hitro! Presenečenje in izreči dvomov, da je Nick Carter je bil še vedno živ in zdaj, tukaj, v tej sobi, narejene ih skladu kakor hitro ji bo všeč.
  
  
  "Povedala vam bom vse, kar je ta čas," sem rekel. "Vendar ne toliko, kot si. Dovolj, da vam fantje vedo, da je to pretok vaše potovanje.
  
  
  Renzo premikati s hitrostjo gepard. Ego gladko čeden lasuljo me je zadel odkrito v obraz, in pred njeno lahko ogenj en strel, je potrkal pištolo okoli roko, z dobro-namen je karate udarec. Drugi, še vedno pretresena po sceni, padla v svoje roke spet.
  
  
  V en predlog, stražniki ji Luger proč od drugih, in Hugo je stiletto je bil že nezadržljiv skozi zrak, naslov za Renzo je grlo. Kot svoje umirajoče telo padlo na tla, se je ponovno potekala pištolo v roki, je potrkal Gospod Hugh navzdol na poti do tal, in je bilo v popolni nadzor nad situacijo.
  
  
  "Vstani, ti prasec. Njegovo nezadostno vrgla plemenito Anglež. On se hranijo z varne razdalje od nje zdaj. S svojo prosto roko, stekel je s prsti skozi njen ego lase in Pierrot je, da poskrbite, da ni bilo več lasuljo šale.
  
  
  "Zdaj bomo to nekaj drugega," sem rekel. "Marsland, povezavo vaša kartica SIM." To je bil vržen v emu za kos električni kabel, ki je izvlekel okoli talne svetilke. — Bom pogledat."
  
  
  Z sovraštvu na vsak centimeter svojega rdeč obraz, Gospod Hugh delal kot v emu, so rekli. On je poskrbel, da vozlov bilo pravilno vezani in narežemo na kožo tesno.
  
  
  "Vse prav," sem rekel z zadovoljstvom, ko je bilo storjeno. Ona je bila potisnjena na stran za Pierrot, ki je bil zdaj malo več kot otroka karneval žogo.
  
  
  "Predvidevam, da veš kaj ta nit je za vas," sem dejal. "Če želite, da pravijo, zadnja molitev, zadnjo besedo, naredi to hitro."
  
  
  "To je nezaslišano, Carter. Gospod Hugh poskušal postaviti parlamentarnih dostojanstva v njegovem glasu, vendar ni klavrno. "Ne moreš ubiti ljudi v hladni krvi, kot je to."
  
  
  "Mednarodna žirija, bodo lahko našli bolj krivi kot vse Nacistične obesili v Nürnbergu," sem rekel. "Ampak to bo trajalo mesece. In obveščanje javnosti, ki bo šele potem bo glede na vaše muhe lahko povzroči drugim, da enako škodljiva ideja. Moj šef meni, da nekatere oblike norosti, so nalezljiva kot sifilis, če boste pritegnili pozornost javnosti. Vaše smrti bo obravnavana kot nesreč.
  
  
  "Ampak, da ne bo ustavil Pretok Krvi," je dejal Sir Hugh boastfully. "Ego še vedno lahko ustavi, če nam priložnost, da pošljete Klinov v teleksu.
  
  
  "Ne moreš teleks mrtvo osebo v matematiki," sem rekel. In v nekaj kratkih stavkov, rekel jim je, o Stud smrt in ponaredek TV slike, da bi užival toliko. Slednje naredili nekaj kliknite v veliki Anglež.
  
  
  Ste lahko pripravljeni na karkoli, ampak nenadnem izbruhu norost. Kaj je na prvi zdelo, kot počasni, inertni telo me je zadel kot jet buldožer. Z rokami je trkal v luger iz moje roke, in Alenka je ego skoraj vrglo me je na tla. Iz kota moje oči, sem videl, Pierrot premikanje upajmo, da po TV-zaslonih, vendar nisem imel časa, da bodite pozorni, da se mu zdaj. Gospod Hugh borili energično in filthily, kot najbolj nevaren nasprotnik je imel kdaj se soočajo, in njegov ego je bilo moč podvoji s svojo noro bes. Eno ogromno roko je zgrabil svoj dimljah in strgal moje hlače, letenje, in vse ostalo z savage vlečenja. Je pobrala up majhne antilop vrečko, v kateri Piera je ohranil njo in metali plinska bomba, na skrajnem koncu sobe.
  
  
  Vedel je, Nick Carter, to je gotovo. Ampak ego manever stroškov emu nekatere njegove prednosti. Je udaril njegov ego headfirst v življenje, povzroča mu je, da sedi na tleh. Nagnil se je nad njim in podal karate chop v emu vratu.
  
  
  Počasi se je vrnil, da poberem Luger in končam off Pierrot ne izgubljamo vse več časa. Nato ji, recoiled. Lestenec s svojo tisoč kristali clattered navzdol okoli mene. Valoviti kupolo peneče svetu je zdaj Stahl je moje kletke. Tam so luknje v kovinski okvir za mojo roko, ampak moj Luger je bil le premišljenem proč.
  
  
  Skoraj prijazen nasmeh je prišel iz zvijati Pierrot, še vedno v svoji lisic.
  
  
  "Torej, zdaj je samo nama, Carter," je dejal. "Mogoče lahko dobimo s poslom, po vsem." Vem, da cenite svoj ugled, in ne želim, da ogrožajo to. Mi lahko poveste, da ste potopljeni mi in obljubim, da izginejo .
  
  
  Naredil je nekaj več zvijati gibanja, in v nekaj trenutkih, kljub tesnjenje vozlov, je bil prost. "Poleg tega, da je bil šport fan, sem tudi acrobat," je dejal. "Moraš razviti veliko spretnosti, če želite preživeti." Ni bilo grenkobe v glasu, vendar je zamenjal z nasmehom. "Jaz še vedno več kot dovolj milijone. Jaz vas lahko nagradi veliko bolje kot vaš škrt vlade.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "To ne bo šlo, Pierrot," sem rekel. "Tam je podjetje, pripravljeni, da vam pomaga, če ne morem storiti." -"Če sem jim ste," je rekel, še vedno v dobro razpoloženje, ki se razteza ob lahkih korakov na luger in dvigovanju svojega ega, " in nisem prepričan, da verjamem, da še, potem ne bi, torej, če si govoril resnico, da bi lahko gor isto zgodbo o rudnik." utopitev.
  
  
  Lahko mislite, da bom za vedno izginejo, kot Piero Simca. Zdaj je, da vaš prijatelj, Hawke, zdi se, da tako dobro obveščen o naši mali prebivalstva,-zmanjšanje načrtovanje sheme, vem, nimam prihodnosti v politiki ali kje drugje kot Piero Simcke. Vendar z novo identiteto, z drugačnim imenom, se lahko veselim prijetno življenje v moja ljubljena Afriki. In potem lahko upokojijo kot najbogatejši AX agent kdaj."
  
  
  "Nikakor ne," sem rekel. — Tam je nekaj drugega, da se usede poleg obeh koncih sveta, Pierrot. Pozabite Rosana.
  
  
  Je eksplodiral. "Da je neumen kurba." "Bi radi, da se ujemajo z njo Pierrot Simka?"
  
  
  "Kot prej, Pierrot," sem rekel. "A življenje za življenje."
  
  
  Jeza je bila stavba v mali demon. Moj spletni upanje je bilo, da kavljem ego na ta način.
  
  
  "Poleg," sem rekel, " to ne bi bil popolnoma pravičen do Rosana. Na podlagi lestvice, to ne samo da je presegla potrebo ste v teži, ampak tudi sto v spodobnost.
  
  
  'Spodobnosti! Ego je glas je izgubil svojo globino in je absurdno, skoraj predirljiv. "Potem naj vam povem nekaj o vse načine, bila je zajebal, ki jih kmet, prasica." On je šel v podrobnosti, od katerih je le častitljivo Dr. Untenweiser bi bili veseli.
  
  
  Njen oče yawned. "Morate videti kot opica na telo Venus de Milo," sem rekla sarkastično.
  
  
  'Opica?'Nehajte! " je growled. "Opica v kletki. Ste opica, Carter. Sem svoboden. On swung v luger in ponosno je ego me skozi eno okrog palice. Clucking z užitkom, je potegnil svojo roko proč, preden je lahko zgrabi. "Bomo, da igrajo igro. Igra je približno slab fant dražila opica. Potem bom ustrelil, Carter, ali vaši prijatelji pridejo ali ne. Mislim, da sem, Piero Simca, bo še vedno teči stran.
  
  
  On je plesal okoli moje kletke, porinil svoje orožje v notranjosti, nato pa hitro pobrala up ego še enkrat, ko sem upal, da udarci na njega. Znova in znova, je skočila iz dosega, kot je dived k njemu in ujeli nič, ampak zrak vzorčenja. On blushed z frustracije, izdihanem convulsively, in upočasnila pri vsakem poskusu ni uspelo. Do zadnjega trenutka, ko je moje strani zaprta okoli njegove glave in stisnemo tako močno, da je padla orožje.
  
  
  Zdaj je začel spraševati. Ni se ustavil na pogajanja, ko se ji je parched-usnama ego glava je bila zanič v luknjo. To je neverjetno moč za ego majhnosti, ampak ego nit je že znano, da je takoj, ko je bil zgrabil z ego malo glavo, velikosti oreha. "To je to," je dejal hoarsely. "Ves denar, Carter, ženske, vse, kar si želite... ahhh..."
  
  
  Sem mislil, da je Rosana telesa, kot ona je ležala na tleh in se kopala v lastni krvi, na moji postelji, na Superba, in sem nagnjeno glavo navzdol, dokler nisem slišal njenega vratu odmor.
  
  
  Talna svetilka je bil zaljubljen v kletki z mano, in ko bom imel nič bati Pierrot in pištolo, ki sem ga uporabil za dvigalo lestenec nekaj centimetrov od tal. Po tem, pa me je malo več kot vlečenje in potiskanje, da bi dobili brezplačno te stvari.
  
  
  V Luger izbral njen up in odpustili tri posnetke treh sekund narazen. Dogovorjeno signal, s polkovnik. Hawk bi lahko prihranil mi ego časopisa zgodba, ki prihaja.
  
  
  BRITANSKI FINANCIER IN ITALIJANSKI DRŽAVNIK SO UBILI PO PADCU IZ BALKONA.
  
  
  SKRIVNOSTNI SAMOMOR SLAVNI PRODUCENT.
  
  
  Ne glede Hawke ' s zgodba, ki je bilo predstavljeno, da nas je vedno prišel na isto stvar, za mano: "da bi se izpolnila."
  
  
  Nit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"