Картер Ник : другие произведения.

71-80 збирка детектива про Ник Картер

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Ник Картер
  
  71-80 збирка детектива про Ник Картер
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер Збирка детектива про Ник Картер.
  
  
  
  
  71. Циљ: Острво Судњег дана http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Судњи Дан Исланд
  
  72. Ноћ Осветник http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Авенгер
  
  73. Месар Београда http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Бутцхер of Belgrade
  
  74. Бригада убице http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Assassination Brigade
  
  75. Ликвидатора http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Код http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. Агент-контра-агент http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Цоунтер-Agent
  
  79. Сат вука http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Наш агент у Римэ нестао http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Agent in Rome is Missing
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Циљ: Острво Судњег дана
  
  
  превео Лео Шкловский у знак сећања на погибшем сине Антоне
  
  
  Оригинални назив: Target: судњи дан Исланд
  
  
  
  Прво поглавље.
  
  
  Она је рекла да је њено име је Вероника, што само по себи насторожило мене. Девојке више не, био је крштен Верониками, а ова није изгледала нам је на дан старији од шеснаест. Чињеница да је она била у бару хотела, значило ништа; ова деца данас са истом вероватноћом добити лажну личну карту, као и све остало, што им не би требало да буде. Један поглед на хладно лице, изазивају очи под дугом плавом косом, и већина људи, вероватно верују да хеј-у свему. Сумњу - једна око главних компоненти мојој струци; то је друга природа - да траже истину о слојевима лажи. Њен је био на одмору, али то није битно. У свету довољно људи који хотела да видите Ник Картер је мртав, да ме држи у сталној приправности.
  
  
  Њен је у Вестбуше неколико дана да се одмори онда напетих задатака на Блиском Истоку. Они нису били нарочито сложеним у поређењу са другим задацима, који га је служио, а ја нисам имао нове рупе од рупа. Али, после више од месец дана у пустињи моју потребу у снегу и питомим планинама, компанија људе, никада не слышавших оборудова ми раније, придружује ме на овај даљински, али луксузно скијалиште у Вермонту. А сада Вероника.
  
  
  Већи део дана је био на ски падинама, где није био превише гужва, јер је била средина недељом. У наше дане не могу скијати као делове, као што бих желео, али ја сам и даље у доброј форми, и док га не покушавам да одговара шампионе, њен могу да се носе са практично било ког силаска првенства. Може бити мало опрезни; Ме превише делу тукли у мом послу, да само весеље са дрвећа и стена.
  
  
  Када га је стигао до главног ходника са великим камином у средини са бакарним завесе над њим, било је лепо заузет. Мирис запаљене ораха треба мешати са мирисом коже, влажне вуне и примамљиве укусима топлих напитака, које Дреды мешање за корозију. Већина људи били млади и седели или виси у групама, док је неколико парова искористио самоћу дубоке кожне софе дуж зидова.
  
  
  Поздравио ме је бармен, дебео, увек насмејани рыжеволосый дечак. Он је већ знао моје име, па сам не изненађен, када је питао: "Добар дан, Ник?"
  
  
  "Сасвим добро", - одговорио сам, падају на столицу. Прво га није видео моложавую блондинку; она је седела у полдюжине столице, леђима према мени. Али када је чула моје име, она се полако окренула, погледала ме у тамном огледалу иза Дреды, затим се окренула и погледала ме.
  
  
  "Тако ти је Ник". Њен глас је био мекан, мало промукао, и, упркос својој младости, то није био сличан трик. Јој, климнуо главом, наравно, пажљиво. Чак и у толстоја црном џемперу, доходившем до кукова, било је јасно да је она измотана, као звезда једног на ове ствари забавних филмова о плажи. Али ја ипак више волим да видим их мало старији; Хеј, можда тридесет, али још не сасвим у току са најновијим младалачких дел, и ја сумњам да је икада тамо потребни су пре тога. Она је савијен главу тако да су дуге-дуге косе ниспадали на једно раме, као златни водопад. Затим је замишљено климну главом. 'Да. Сте као Надимак. А онда се окренула према мени леђа и погледао миммо камин на број високих прозора који гледају на светли снежне падине.
  
  
  "Па глас и све", - помислила сам и отпил топло рум Дреды.
  
  
  Кроз неко време девојка полако склизнуо са столице; она је била мало већа него што изгледа седи. Она је брзо погледала на мене, и то није био један за ове ствари лажних знойных ставова који практикују тинејџери, она закусила доњу усну, и њене очи погледао искрено кроз моје. Када је дошао до мене, то је било са погледом човека који тек што је донео најтеже одлуке. Јој, аутоматски устао - и не на љубазности. Њен хотел буду спремни за све што може да се деси.
  
  
  "Њен Вероника", - рекла је она.
  
  
  "Па, то је лепо име, - помислио сам. она је, вероватно, узео его, онда гледање старе филмове на телевизији. "Дакле, ми знамо пријатеља пријатеља по имену", - нежно рекао сам. Девојка заложила руке иза леђа, и он се надао да она то чини само да би, да покаже своју сочную груди.
  
  
  'Да. Њени ... јој те видела овде раније. Ти си овде један, зар не?
  
  
  Она климну главом.
  
  
  "Тако сам и мислила. Њена деца".
  
  
  Да јој је погледао миммо нах у великој сали; сада је он испуњен, и бука повећана. Шта је музичар је почео да звони на гитари. "Мислим да шетња са этй гомиле народа положи нит твоје проблему", - закикота сам, гледајући на нах.
  
  
  Она је кратко осмехну, а затим је поново почела да грицкати усне.
  
  
  "Не, то је ... па, овде је све више или мање припадају свима, а ја не желим да ..." Хеј, чинило се, било је тешко прећи на суштину. Кад је пружила руку, њен замрзла, али она је очистио само прамен косе.
  
  
  Њен је почео да се опустите, то је била само девојка која је желела да се бави предузеће за забаву, и она је био доступан. Затим, она га је питала да ли сам ожењен ...
  
  
  "Ти си ожењен, Ник?"
  
  
  "Немам такву забаву".
  
  
  'Јој у браку. Неколико месеци.'
  
  
  Њу би требало да буде, показао своје изненађење.
  
  
  "Знам да изгледам као дете, посебно за мушкарце старије..."
  
  
  Гласање и ви; Њен покушао да пузати.
  
  
  "... али ми је двадесет један, и у томе је проблем".
  
  
  Па, она ме је овим извели. - 'Шта мислиш?'
  
  
  "Видиш, она је била у браку - о, јој рекла то. Пре неколико месеци. Моја мајка је мој муж није допао, па је питала мог отчима избаци его, и сада су пажљиво пратите ме посматра ".
  
  
  "И ти си овде један?"
  
  
  - Ја мислим ... овде. У хотелу. Али моје породице има ски кућу на другој страни овог нагиба ". Она је помало указала на дуг низ прозоре. "Вероватно сте видели то".
  
  
  Јој, одмахну главом, али је заустављен. Током једног око својих путовања јој видела дугу висок зид, који се бави простирала стално на неколико стотина метара, а дрвеће и жбуње око је посечено, као да је то био затвор или касарну. Иза њега га је видео велику кућу са дымоходами и косе кровове. Ски кућу, да! Њен питао Веронику, не да ли онај дом, она имеле на уму.
  
  
  "Да, то је онај дом".
  
  
  "Више личи на затвор".
  
  
  Она климну главом. 'То је тако. Они су довели су ме овде, да ... смири. То није наша својина; Берт - мој очух - скинуо его сезоне. Раније је припадао посебних гангстеру или неко слично, а на територији постоје све врсте узнемирујуће позиве и страшне замке ".
  
  
  "Изгледа као добро место да проведу зиму".
  
  
  "О, како само ви нађете у то случај, то је забавно".
  
  
  "Али ти си сада један на улици".
  
  
  "Па, не имеле на уму да они држе ме је закључан, или нешто те врсте. Али мама и Берт увек прати тако да, ако га подружусь са хема ништа овде, посебно са дечаком мог узраста, его прогнати ".
  
  
  "Како ће они то учинити?" Њена брзо погледао около, али није видио никога, ко би гледао девојку, а то је добро истакао сенке. Прилично проклето добро.
  
  
  'Хенри. Он је све време ме чека у холу, и сада и онда гледа овамо, да видимо како га ".
  
  
  "Хенри", - уздахнуо сам. Њен почео да размишља, да је ова девојка је мало луд.
  
  
  "То је, наравно, наш возач".
  
  
  'Наравно. Да, ако он види да причаш са мном сада?
  
  
  "Ти не личи на човека, који се могу уплашити, Ник".
  
  
  Јој, климну главом гомили младих људи. "А они, шта је тамо?" Неки дечаци су коса исте дужине, као и девојке, али били су и такви који би могли да играју рагби.
  
  
  "Пар, са којим га, разговарао, и Хенри је видео мене, направио то. Онда су почели да ме избегавају ".
  
  
  'Онда шта?'
  
  
  "А онда би, као што је Хенри ... разговара са њима".
  
  
  "Ти си возбуждаешь имам радозналост". Њен је почео да се мало љути, или ова девојка, придумавшая своју неправдоподобную историју, или Хенри, ако је оно што је рекла била истина.
  
  
  "Имате машина, Ник?"
  
  
  'Да.'
  
  
  "Постоји бар ..." Она закусила усну. "У оближњем граду, а ... ти знаш да ја скоро два месеца нигде није било, осим што је овде?"
  
  
  "Да је бар?"
  
  
  "Чула сам, да је то сјајан место у округу. Добра музика, забавне људи. Теби је познато.'
  
  
  Га знао. Јој како је време скоро дошао до закључка да је девојка само хотел, да јој је одузета, када је видео лице, выглядывающее кроз улаз лобија. Лице је било на голове величином и бојом напоминавшей кошарку. Его обрве образовывали континуирано црну линију преко очију, скривена у наборима коже, а нос изгибался, иде доле до гибкому устима. На нен била ски јакна и тамне панталоне, и, изгледа, имао је величина, која је натерао да мислите јапанског сумо рвача.
  
  
  Одједном јој се закикота Вероника, бацио мало новца Дреды на реку, и добро зграбио девојку за руку.
  
  
  "Ако је то Хенри, - рекао сам, - то треба да буде предмет намештаја за ваш дом гангстера. Хајде, Вероника; Њен желим да сваке године овај бар! '
  
  
  Када смо дошли до-дан, Хенри прищурился и подигао нахмуренные црне обрве. Вероника је покушао да се сакрије иза мене. Хенри је изгледао збуњен, и его меке усне шевелились, као пар узбуђен црв. Его велики торзо испунила улаз, али када смо дошли лиже, он је повукао корак.
  
  
  "Једноставно, забавно, рекао сам.
  
  
  Его очи одвојен од мене и окренуо девојци. "Мис Вероника ..." - рече он, а глас его апсурдно, претећи.
  
  
  "Све у реду", - прекинуо његов его. "Она је са мном".
  
  
  Прође миммо њега је немогуће, али сам наставио да иде.
  
  
  Хенри је направио још један корак назад, а затим је требало да са снагама. Био сам радознао, колико далеко он ће ићи на јавном месту, и он се надао да ће бити сувише далеко. Можда је то било више деце са моје стране, али ја не волим оне који плаши децу.
  
  
  Вероника је рекла: "Реци мами и Берта, да ја ћу бити код куће у поноћ, Хенри". У њеном гласу је био звук высокомерного ауторитет, који се обично ме нервира, али сам га мало поносан чињеницом да је отпор ему.
  
  
  Хенри погледао ме је, очигледно, не знате, шта да радим. Јој помогао ему донесе одлуку, нежно, стављајући своју руку на његов живот, напоминавший а за шанком буре и, надавив на њега са таквим силе, да бисмо могли проћи. Он није опирао, да ме мало разочарао, али поглед у его очима обећао "касније". Брзо смо прошли кроз лоби широком арочному крыльцу. Сада је сасвим тамно, али високе лук лампа осветљава ноћ. Ми свој пут кроз снег на асфалту паркингу и у такву игру у мој плави изнајмљивање "форд". Вероника ништа није рекао, док сам покренуо мотор.
  
  
  .'Здраво!' - тихо рекла је она и она се смејала. "Ја немам имеле, да је Хенри хтео тамо да радим!"
  
  
  "Ви сте мислили, он је отшлепает ме у очима свих тих људи?"
  
  
  Она је накратко је стеже раменима и почетка претресају у својој кожној торби преко рамена. "Имате цигарета за мене?", упитала је.
  
  
  Дао хеј, једно око мојих посебних цигарета са златним мундштуком, и њене очи проширена, када је то видела.
  
  
  "Шта је ово бренд?", упитала је.
  
  
  Јој, кликнуо на контролну таблу упаљач. "Они су направљени у Турској и немају бренд".
  
  
  Када га је возио на уском сеоском путу, да га је приметио, да су јој очи гледају у мене, као да је она само схватила, шта бива ангажован. Са својом црном косом - мало длинноватыми, јер нисам имао одлуке подстричь ih - и танак лице јој могу да изгледају скоро злослутно у одређеном светлу, као у мојим великим рукама видљиви трагови мојих небројених битака. Није посебно висок по данашњим стандардима - више од пет метара и девет инча, - али све је у мишићима, посебно у рукама и раменима, и то се види. Било ми је интересантно да када девојка је поред мене ће објавити да се предомислила.
  
  
  "Како се зове овај бар?"
  
  
  "Дивно лудило", и верујем да је на другом крају града". Њен глас је био миран; можда јој поново га потценио.
  
  
  Пут вилась неколико миља између високих сугробами; нисмо видели другог кретања, све док није изашао у праву, а онда га је видео светла у огледалу позади. Јој, осмехну у себи и да га успори доле. Машина за нас превише.
  
  
  'Хенри?' - питао га, девојку, показује палцем преко рамена.
  
  
  Вероника се изгледао. "Његов его не могу да видим".
  
  
  "То је велика машина. Шта је машина?
  
  
  "Ја верујем да је он данас за воланом" Бентли "".
  
  
  Она климну главом. "Заправо. И он не избаци те широм поља гледишта, зар не?
  
  
  "Можда не." Она уздахну. "Ах, кројач узми".
  
  
  Морао засмеяться. 'Смири се. Шта може да уради?'
  
  
  Она није одговорила, али сам видео како је она поново закусывает усну.
  
  
  Био је то мали град, а центар је био насељен, и тамне, са неколико продавница, неколико цркава и старим белим дрвеним кућама, које су ћутке стајали око заснеженного парка. Ми је прошло кроз парк и нашли се на мале забавној траци. Овде су две покретне ресторан, мотел, цреперие и мало таверна са великим бројем паркираних испред ње комбија; преко пута, у страни од других објеката је "Савршено лудило" - брвнара у нагласио рустичном стилу, са великим знак изнад врата.
  
  
  Када смо изашли, Вероника се изгледао. Светла сада није било, али сам био сигуран да је Хенри је био негде иза нас, стоји на страни пута у мраку.
  
  
  Када смо ушли кроз најгушће врата, громогласни длинноволосой рок-групе по четири особе ударио ме по ушима. Унутра је био пун, задымлено, слабо осветљен свећама и ватрене дрва за огрев. Конобарица у мини-сукња, зеленом костиму и готово транспарентан блузи сумирао нас до стола, и да је наш ред. Власничким јело овде је топло цидер са Јацк Дэниелсом, који ми се чинило дивно. Вероника празно пристала; она сконцентрировалась на музику са стакленом поглед у очима.
  
  
  Јој, наравно немам ништа против рока; део то је проклето добро, и када сте слушали речи неке песме, морате признати, да овим младим ауторима имам нешто да кажем, и они то раде са ентузијазмом. Али овде соба је била сувише мало, сувише вруће од пожара и препуном стадиону за такав ниво буке.
  
  
  Било ми је занимљиво, о чему могу говорити сви ови људи око нас, јер они не могу да разумеју пријатеља пријатеља.
  
  
  Не један очију са дан и желео Хенри. Он се није појавио, што ме је изненадило; Њен очекивао да ће нас пратити.
  
  
  После извесног времена јој се извинио и побегао у мушки тоалет на другој страни музичке сцене. Кладим се да ако га оставим Веронику један на неколико минута, она брзо ће привући публику навијача. Чак и у овој соби, пун лепих девојака, она додељена.
  
  
  Нисам погрешио; када јој се вратио, око нах је двоје младих људи. Вероника не подстичу их, али сам могао да кажем да је она ценила пажњу.
  
  
  Она познакомила ме са дечацима - није схватио ih имена, али то није битно. Га замолио их да седне, а они су у такву игру. Оба су дугу косу; у једном су бркови, код другог - не, и чинило ми се да сам осетио безусого дечака око хотела. Јој је био у праву.
  
  
  Он ме је питао. - "Ви сте оставили у Вестбуше, зар не?"
  
  
  Јој је рекао, да.
  
  
  "Хеј, дечко, ти си проклето добар скијаш. Професионалац?
  
  
  Па, понекад се осећам польщенным, иако се трудим да се одупре. "Не", - одговорио сам. "Само сам одморим".
  
  
  Рок бенд направио паузу, да на време направио разговор подношљивије. После неколико минута смо се придружили две девојке, две младе, обучени у стандардне одела широм фармерке и коже са шишкама. Онда су дошли момци који су знали па, и када је поново заиграла музика, ми смо осам особа у такву игру на две столице, направио заједно. Вероника болтала са осталима, као да су старим пријатељима, али она је имала мене у разговору. Њен опуштено поново нагнуо и одговорио када ми је нешто говорио. Они ме је изгледало лепим младим људима. Они не курилы ништа јачи Кэмела и, очигледно, не смета да је био најстарији.
  
  
  Време је летео тихо, и, признајем, било ми је забавно. Неко време га је чак заборавио да траже Хенри на вратима. Једног дана га је погледао на сат. Било је једанаест сати, и он је мислио, да ли да обрате пажњу на то Вероника. Али сам одлучио да не чини то; Ја не бих лутрију језиво и утаскивать од нове фанове. Кроз неколико минута она засунула рукав мог џемпера и она је погледала на сат.
  
  
  "Идемо", - тихо рекла је она, она је била тако близу мене, да сам могао јасно да чујем ее, ее раме топло прижималось мене. Јој, закикота и погледа хеј, у очи. Она је пољубио ме је лако, али са непогрешивим обећањем.
  
  
  Када смо били на бодрящем хладно, њена зауставио поред "форда". 'Куда?'
  
  
  "Мислим да је кући". Она је рекла то је немаран, али са јасном жаљењем.
  
  
  Њен погледао око. Хенри није било јасно, али је и даље био сигуран да је негде у близини.
  
  
  Га питао. - "И ако имам прилику да се ослободи од твојој сенци?"
  
  
  'Шта онда?' Она је седела поред мене, гледа у мене као отворена сочним уснама.
  
  
  "Ми смо могли да одете негде ... не кући".
  
  
  Јој пољубио ее, покушавајући да то урадите лако, али су јој уста отворена, и њен језик склизнуо у мој устима, играње са мојим језиком.
  
  
  "Где, на пример?" - шапатом упита она.
  
  
  "Па, имам собу са погледом".
  
  
  Она одмахну главом. "Не можемо тамо да иде; Хенри ће наћи нас ".
  
  
  Наравно, она је била права. Али због тога што је њено тело прижалось на моје и њене руке обвились око мог врата, није хтео да пусти Пепељуга кући.
  
  
  "Како би било..." погледао Сам на пут, осећајући више узнемирено, него га имао са њима хорька, као што је био тинејџер. "Можда смо оторвемся од њега".
  
  
  'А онда?'
  
  
  Јој, слегао раменима. "Ми ћемо бити у могућности да користите машину не да би на њој иде".
  
  
  Она озорно ухмыльнулась, и са таквим изразом лица, она више није изгледала шестнадцатилетней.
  
  
  Јој, наравно, није знао путева, али моја лака машина са зимским гумама одржана окреће и окреће са већег растојања, него велики Бентли. Одмах затим окретање га заврнуо на обсаженный дрвећа лане и искључио брылев. И тренутак касније Хенри заиста убрзао доле на "Бентли". Чим је прошао миммо, Вероника загрлио ме.
  
  
  "Смири се", рекао сам, нежно отталкивая га. Њен је кренуо на главни пут и одвезли назад истим путем, којим смо се возили, док није видео другу проселочную пут. На њему није прошао снегоочиститель, али на снегу га видео два паралелна колосека. Њен их пратили до стрме окреће, возио га и зауставио под дрветом. Ми смо били на малом брду са поплављено месечином поглед на велики бели ливада, тачкасте трагове дивљих животиња. "Глас сада", - рекао сам.
  
  
  Као што сам одмах осумњичен, на њој ништа није било под дебелим џемпер. Ее брадавице живели од мог додира, и она корчилась ирина поред мене са стење и тихо плаче. Њена уста уткнулся у врат; њене ноге су притисне на мојим. "Ово није требало да се деси", - промрмља она. Тек много касније схватио сам да право значење тих речи. Лично више волим њен велики кревет за затвореним вратима, али сам морао да га користе до максимума. Вероника је захтеван и вешт, и док смо желели место, њене усне и руке су заузети са свим и свачим са каиша-муње. У месечини њена кожа је бледа и блистава, а груди су се подигао на мене. Не знам како да хеј, успео је да се ослободи уских ски панталоне, али она је то урадила, а затим сео сам на колена, закинув ноге ми на рамена. То се десило брзо - дубоко снажан подстицај, њише куковима, будале њено тело горе-доле. Она запрокинула главу, затвори очи и отворио уста у немом крику екстазе. Када је дошла, она је дуго и вешто моанед и прижимала нокте на мом врату. Онда јој је, такође, одбацио, и Вероника моанед поново и поново: "Ох.. ох.. ох..".
  
  
  Она је била скоро скроман и отстраненной, када поново обучена. 'Који је сада сат?' - заузет, упитала је.
  
  
  Јој, погледао на сат. "Неколико минута првог".
  
  
  "О, Господе, ти треба да ме вози кући". Она застегнула рајсфершлус на својим еластичних панталоне и натянула џемпер преко главе.
  
  
  "Добро, Пепељуга", - рекао сам. Искрено да кажем, њен био мало разочаран: не свиђа ми се ситуација, хвала вам, госпођо, чак и у паркираног аутомобила.
  
  
  Али Вероника није ни затражио цигарету. Када га је окренуо, она обеспокоенно нахмурилась, и овај израз се није променило, све док нисмо стигли до излаза који води на съемному куће њене отчима.
  
  
  "Можда ће бити боље, ако си позволишь ми побегне одавде", - рекла је она. Он није одговорио; то је био мало љут на себе не мање него на нах. Једноставно отишао.
  
  
  Поред високом гвозденом оградом у стење је оно што би се могло назвати само сторожкой. Пред њим је стајао човек у шубе, и било је јасно види его пушку. А на страни је био паркиран Бентли.
  
  
  Вероника зграбио ме за руку. "Не заувек, Надимак ..."
  
  
  "Ја само да вас одвести кући, драга".
  
  
  "Веома ми је жао", - промрмља она.
  
  
  Јој, погледао на нах. 'Зашто?'
  
  
  "Зато што сам урадио то је тако ... тако брзо".
  
  
  'А?' - питао сам, притиска рамена.
  
  
  "Знате, то је пекарски поноћ".
  
  
  "Не, она то не видим". - Ја кочницом.
  
  
  "Послушајте, моји родитељи... мислим, они су ме пустили, али договор који смо одлучили... па, она мора да се кући до поноћи. Да ли разумете?'
  
  
  "Ја сам мислио да ти је двадесет и један." Ако у мом гласу је био сарказам, онда је то зато што сам није покушао да сузбије его.
  
  
  Ми нах довољно пристојности годишње. "Па, то није баш тако. Ми пре деветнаест и ... кројач узми! Они су више или мање опекают мене. Мислим, они су учинили да би психијатра да изјави, да сам није надлежан, разумете? И ако ја не ћу учинити оно што они кажу, они могу поново да засади ме у затвор ".
  
  
  'Да ли је?'
  
  
  "Нисам желео да то говори". Она је говорила тихо. "Ме ставили у ову кућу, а онда... онда отказивања. Уопште није било разлога. Јој...
  
  
  ... Врата "Бентли" са злокобно памуком затворена. Хенри је пришао мом ауту, као и велика планина.
  
  
  Вероника је отворила врата, са стране, онда је повијен у страну и брзо засунула језик ми у уво. "Зваћу те сутра", - прошапта она је и изашла.
  
  
  Јој, такође, требало да изађе, али Хенри се наслонио на мој дан, његово лице је пао у отворен прозор, као перезревшая месец.
  
  
  "Имате десет секунди да се окрене и нестане", - шиштао је он.
  
  
  У другим под другим околностима јој да сам бацио око машине и бацио ему позив да ме побегне. Али, видео сам Вероника је већ послушно је седела на задњем седишту "бентли", и часа у крзно јакне ми је пришао са пиштољем на готовс.
  
  
  Мислим да је могао да се носи са њима оба; у извесном смислу, то је мој посао. Али, изгледа, није било смисла да почне борбу због лудом богате девојке, у којој, вероватно, учествовала би и локална полиција - јер, ако би га дрался са ова два, у време када смо завршили, вероватно би били смртни случајеви. Хенри је био сувише велики, да се с њим рукује, не нанеся смртоносних удараца, са којима га тако добро ради, и колико га разумем, сваки човек који нападају на ме са сачмаром, такође осуђен.
  
  
  Тако је затворио прозор до њих хорька, док је том гиганту није морао да се повуче, да се распореди ауто уназад напредак и почети показиваче. Али када јој је престао да се крећу напред, њен чуо сува церекање, који је, очигледно, зачу се са задњег седишта Бентли. То није била Вероника; то је јасно мушки звук. А онда га је чуо неразумљиво мрмљање истог гласа, која непогрешиво завршио речима "Ник Картер".
  
  
  Ми се то није свидело. У Вестбуше га није користио своје право презиме. Јој никад то не радим, када сам на одмору.
  
  
  Друго поглавље
  
  
  Њен планирао да се врати у Вашингтон на следећи дан, али није хтео то да урадим. Дакле, када Вероника није позвао, било ми је лако да убеди себе да остане још мало. У почетак другог дана - још увек чекајући позив - ја сам био у готово напуштеном холу лиже до вечери.
  
  
  "Довољно за данас?" - питао ме Дреды.
  
  
  'Да.' Њен празно попио своју топлу рум и погледао на врата лобија. На крају га је схватио да је млади бармен замишљено гледа у мене, и одлучио да морам да играју своју улогу на оба краја. "Ох девојка", - почео сам.
  
  
  Дреды климнуо главом, кези. "Ова плавуша?"
  
  
  'Да. Она је део овде иде?
  
  
  "Видео неколико пута. У последњих неколико дана.
  
  
  - Али дела да ли је она дошла за тим? Пре него што сам га упознао?
  
  
  "Боже, не. Јој, видео сам га само неколико ноћи пре ".
  
  
  Њен насмешио. "А иначе, мислим да, она би приметила те".
  
  
  "Па, знаш шта, Ник".
  
  
  "Ја сам мислио, она је дошла овамо око месец дана".
  
  
  Дреды одлучно одмахну главом. 'Не, то није тако. Два, можда три дана пре позавчерашнего дана. Како је било?'
  
  
  Ја нисам одговорио. Он, такође, није очекивао. Он је само исцери и зграбио моју празну шољу да се кува нови пиће.
  
  
  Неко време касније, рано увече, био је у својој соби и желео је најбољи пут до аеродрома у Бостону, где јој је могао пренети у Вашингтону, када је зазвонио телефон.
  
  
  Јој, знао да је то је Вероника, још пре него што је узео слушалицу. 'Здраво?'
  
  
  'Ник?' Њен глас је био стресан и тиха.
  
  
  'Да.'
  
  
  "Ти си ми потребан."
  
  
  "То је добро, драга".
  
  
  "Мислим да сам ти потребан ..."
  
  
  "Ти знаш, где јој".
  
  
  'Ви не разумете!' Хеј, успео всхлипнуть, не подижући глас.
  
  
  "Онда објасни ми то". Јој, такође хотел ее, али није хтео да то покаже.
  
  
  "Они ће, и... о, Ник, помози ми!"
  
  
  "Какве потешкоће?"
  
  
  "Слушај, ако ја не выберусь одавде вечерас, они ће то поново. Они су затворили мене! О, Ник, повуците ме одавде, док не... -
  
  
  Њен глас је био прекинут одлучан кликом цеви.
  
  
  Није размишљао, стављање цеви. Телефонска компанија нас отключила; то је био неко ко је дом за високим зидом.
  
  
  Њен оклевао неколико минута, али заиста нисам сумњао у оно што ћу урадити. Треба помоћи даме - није моја специјалност, али ова ми је дао више него што јој хотел. Кроз неколико секунди га извукао Хуго око свог кофер и ставио смртно оштар стилетто назад у корице себи на руку. Затим је ишао Вильгельмина, мој "Лугер" у светлости наплечной футроли. Под трајни јакни коју јој стави преко џемпера, она не выпирала. Мало је вероватно да ће ми требати неко око ове две врсте оружја, али док јој је требало да се повуче ову девојку из куће, било је глупо да се припреме за најгоре.
  
  
  Вечерње скијаши су се окупили у добром расположењу на лов лиинг равницама косина. Њен попео на кресельном подъемнике на почетак другом спрату, изнад осветљен игралиште. Више никога није било; под мном у месечини нежно сијала снег. Њен извучен на главу црну пентаграма маску са рупама за очи и рта. Може, беле маске је било боље, али не шталь ее траже. Осим тога, њена сумња, да могу чак и тихо склизнути у маскирним униформама на овом широком снега на терену, са месечином и прожекторами на стење око куће.
  
  
  Њен сишао, прокладывал себи пут лево и радио споро, пажљиво контролисане окреће, све док није наишао на зид. Јој је остао иза дрвећа, и погледао ово место. Далеко испод су врата, а испред куће је стајао часа, који је и онда био рукама, да би се загрејали. Није било институција сазнали, да ли зидови друге временске или не, тако да није ни покушао да уради. Између осталог, без сумње, био је електрични алармни систем, и нисам имао времена да темељно истражи овај штопора.
  
  
  Гледајући пола сата, да јој је дошао до закључка да је на капији стоји само један сат; Изгледа, он нас је са хема није разговарао, и нигде није било ни трага машине.
  
  
  Снажно толкнув пендреци, њен сишао са пологого падини. Долази иза дрвећа, њен подигао скијање, замахал рукама и издао пригушен крик. Јој се надао да створи успешну иммитацию скиер, који је изгубио контролу над својим покретима. Јој, оклизнуо и, споткнувшись, кренуо гауптвахте. Онда је заврнуо га, очигледно, губи равнотежу, и пожурио искрене к стење. Непосредно пре него што сам стигао тамо, мало савије, да сукоб није била тако јака, као што се чинило. Јој, пао, беспомоћно трзање ногу, вичући:
  
  
  "О боже, о боже, о боже!"
  
  
  Онда је почела да кукам: гласно, исо свим снагама покушао да устане и поново је пао. 'Утврди ме!' Њен слабо гроанед. Локална ме је приметио. Са пиштољем на готовс, он је направио неколико корака до мене, онда заколебался.
  
  
  Је поново почела да кукам:.
  
  
  Локална трк код мене у снегу. Њен је лежао непомично, чекајући да дође до мене. Било је важно да се сазна, да ли је он заиста један. Али изгледало је као да его не брине ништа, осим мене. Он је пришао, стао и дозволио ружью круница да прекинете на руци.
  
  
  "Ти си у реду, момак?"
  
  
  То је био глуп штопора, али јој је одговорио.
  
  
  "Мислим да је сломио анклебоне", - стиснул јој зубе. 'Ах, ха?'
  
  
  "Ако можете да ми помогне да устанем ..." - њен је изгледало тако беспомоћно, колико је то било могуће.
  
  
  Локална одмахну главом. "Ја нисам лекар, дуде".
  
  
  "Па, ме оставиш да гласају тако?"
  
  
  Он је сумњао. "Ти не би био овде ски, дуде. То не ски стазе ".
  
  
  "Као да ја не знам! Једноставно није могао да задржи ове проклете скијање у правом смеру ".
  
  
  "Па ..." Локална пришао лиже.
  
  
  "Можете да позовете у ски кућу?" - преклињући питао сам. 'У хотел? Тако може да дође доктор?
  
  
  "Ја ћу вам помоћи да устане, батице, али ја не могу да дам теби телефон". Он је указао главу у страну гауптвахты. "Нема телефона, само у контакту са домом".
  
  
  Добро, рече јој он и пружи му је руку. Јој дозволио ему ме зграби за зглоб, а затим зграбио его и повукао напред, кроз моју главу. Јој, перекатился са њим, се окренуо и слетео ему на груди. Пре него што је схватио шта се дешава, да јој је отео пушку по его руку и држао је мозак на его уво.
  
  
  "Један звук, један покрет, - зарежао сам, и они ће морати да иде у Њу-Хемпшир, да бисте пронашли другу половину твоје главе ". Он није кретао, али под мојим колена задрхтала, као зец заробљен.
  
  
  'Ограде. Како он отвара? '
  
  
  Он је рекао и када је његов его истакао цијеви пушке, објаснио је он, како се активира аларм, ако два кључа ротира није у исправном редоследу. Јој извади кључеве за его џепа и дозволио ему да устане. Са капуљачом бунде его у једној руци јој, марширали с њим до капије. Јој, погледао на телефон на гауптвахте, и одлучио да не дирају его; ако выдерну его кроз зидове, може да звучи аларм ...
  
  
  Жице су ишли по замкова капије; да Га је наредио временске отвори их. Он је оклевао, али када је показао ему прст на обарачу, он је окренуо тастера у исправном редоследу. Затим јој омогућити прикладу пиштољи слети на лобање, затащил у караулку и пала кроз отворене капије.
  
  
  Пут вилась кроз шипражје високих борова, закрывающих месец. Снег је био расчищен, тако да су видљиве бетонске плоче са стыками уграђеним гудроном. Њен пажљиво отишао на приступом на путу, не узимајући поглед из далеке светла велике куће. Га се сетио, што је Вероника је говорила о "подле замке", и отпор импулс за отварање зароне у сенци на обе стране. А онда под мене пропали прилазни пут.
  
  
  Најмање очекујете, да је велика бетонска коса ће пасти под тобом као нит љуљашке, али се то десило. Изненада је пао доле у кромешную таму, није у стању ни на који начин себе задржи.
  
  
  Светлости није било баш, око мене је само хладна влага. Јој, испружио руке и гропед камење на странама. То је био широк тунел, и спрат под мојим ногама је био прљав. Негде испред мене зачу resistant продоран звук. Ја сам отишао у правцу звука; то је све што сам могао да урадим.
  
  
  Прљавштина, или нешто те врсте, била ми је до глежњева, када је стигао до оба краја тунела. Заувек ме је лука, око дебелих дасака. Није покушао да га отворите. Јој је био сигуран да ће неко доћи годишње на мене.
  
  
  Лука почне да ради, дуго. У међувремену вратио у тунел, чучи мали у потпуном мраку, гледајући у оба правца. Нико није дошао са стране срушеног бетонске плоче, тако да га је одлучио, да је то посао временску - да служи ову страну.
  
  
  А онда се појавио сергеј. У отворени шахт довела конопац мердевине.
  
  
  Када је њен оклоп на овај начин бекства, имам у руци је Вильгельмина. Кроз отвор не види лица, али сам био спреман да пуца у све што се појави.
  
  
  Њена тешко се попео уз степенице, јер ми је потребно да се задржи "Лугер" на готовс, и прва ствар коју сам видео је лице Вероника. Она се насмејала.
  
  
  А онда га је видео стоји поред ње човека, који је скоро не насмејани, али, барем, насмејани сада, што само по себи је било дивно.
  
  
  "Здраво, Ник", - рекао је човек.
  
  
  Њено знање его. Его име Хавк, он је мој шеф, и да га умало није убио его на месту.
  
  
  
  Поглавље 3
  
  
  
  
  Дејвид Хавк - човек од око педесет или шездесет - нико не зна за сигурно - са ретким седом косом и грубо лице свештеника Новој Енглеској. Его швеђани углавном по профессорского твида, али незажженная цигара, који је обично жует, даје ему изглед старијег државника. Укратко кажем, Хавк - човек, чији је тешко изненадити - ни у ком случају.
  
  
  "Ти ћеш да пуца око ове ствари?" - тихо упита он, указујући на Вильгельмину. "Ако не, убери то".
  
  
  Јој је то урадио. - "Да, кројач дођавола дешава?" Его тонкогубый уста скривился. "Код тебе је било скоро тридесет секунди, Ник; ти си већ морао да то разумеју ".
  
  
  Може бити, али не сасвим. "Вероника, - ја сам погледао на девојку - она је неко око нас?"
  
  
  Хок климну главом. "Ученик, али, чини ми нах све добро".
  
  
  Њен испитати собу; су ормари за књиге и дебео тамно црвени тепих. Прозори су одсутни. Њен почео је да се схвати.
  
  
  "Дакле, то је наш центар".
  
  
  Хок климну главом. 'Последњи. Узгред, шта је са претходног власника Вероника је била права; он је био бутлегером, а касније шталь велики контрабандистом хероина. Ако сте покушали да попети преко зида, челичне шиљке је полетео бих и ударио ваше тело. Њен драго ми је да си довољно луд да прође кроз врата. И, узгред, поскакује мина свуда, са обе стране коловоза ".
  
  
  Јој, знао да је то: уређаја, наведене у покрет корак, узрокују их да одскок и експлодирати у ваздуху, слање смртоносни град у свим правцима.
  
  
  "Ви сте сигурни да ћете изгубити ту много ученика", - приметио сам. Хок одмахну главом. "Док нам један. Поскакивање мине уздизали не у потпуности, а ми смо само разговарали са нашим људима не покушати попети преко зида. Како ти знаш Надимак, зидови обично не најбољи начин да се уђе у пажљиво чували кућу.
  
  
  Она климну главом.
  
  
  "Дакле, данас, ви сте веома добро организован. Ми смо гледали на тв-у ".
  
  
  То је било у кућу. У кућу са таквим мерама безбедности свуда треба да буде тв монитори.
  
  
  "Добро, шта си убио сати", - рекао је Хок.
  
  
  "Да, ако би је хтео?"
  
  
  "Ми бисмо престали да вас, Ник. На капији је звучник, и да би се на време огромном земљом, те да нареди.
  
  
  "Ти си се надао на то."
  
  
  Хок самозадовољно је климнуо главом, и ја сам знао да је у праву.
  
  
  "Добро, сада си овде", - рекао је он. "Хајде да зароните на посао."
  
  
  Од тренутка када је његов его, видео сам га схватио, да је то гласање-гласање мора да се деси. Јој, сетио се да је управо Хок предложио ми је као место за одмор Вестбуш.
  
  
  Вероника устаде. На њој је био панталона одело, њена коса су прикупљени у шиньон на потиљак, и она је изгледала - па, може се рећи, неколико година старији од шеснаест. Њене очи нису гледали на мене, али сам га видео црвене мрље на њеним образима.
  
  
  Јастреб није рекао ништа, све док она није изашао кроз собе. Онда је нагнуо напред у кожни столици, руке склопљене заједно и ставља лактове на колена.
  
  
  "Да ли је ико у Вестбуше зна ко сте, Ник?"
  
  
  Јој, одмахну главом. 'Нико. Моје име је Ник Валтон. Једини човек, са којима је разговарао - осим Вероника је келнер у хотелу. Једног дана он ме је питао о томе и да јој као ему тим именом и рекао да радим међународним инвестицијама ".
  
  
  'Добро. Можете да користите то име у Doublé Cay ".
  
  
  Њу никада није чуо о Дубле-Кеј.
  
  
  "То је пар малих острва на Бахами", - објаснио је Хок. "Један потпуно развијен - ту је нови хотел и стари именима, који су овде од почетка века. На другом острву граде још више хотела и мост, који повезује острво ".
  
  
  Њен чекао да се настави. И, као и обично, он је прешао на другу тему.
  
  
  "Ја сам припремио овај догађај за вас, јер ми је било потребно да убеди себе у неколико ствари, Ник".
  
  
  'Да.' - Ја сам био агент са АКС довољно дуго да се не запитам оно што је урадио редитељ. Ми не су нам ЦИА нам ФБИ, и не би ни могли назвати нас нешто средње. Ми смо само постојала мала група спецагентов раде оно што нико у влади никада није мислио чак и Хавк водио послове. Его комшије у георге товн мислили да је он председник мало познати фонда.
  
  
  "Пре свега, - рекао је он, - да се попну штопора о томе да поладить са младим људима са дугом косом. Вероника ми је рекла, да је у "Савршеном лудила" био си супер кул ".
  
  
  Морао је да се насмеје. 'Добро.'
  
  
  "А онда је настао проблем да се у ову тврђаву. То је нетолько, зар не? Али сте то урадили. Имао сам сумње, Ник.
  
  
  Њен жестоко погледао на њега; он није имао права да тако са мном да разговара.
  
  
  "Добро, добро", - ужурбано наставио Хок. "Ви сте положили оба теста, и сада идемо даље. Дабл-Кеј, Ник. И Грейди Ингерсолл.
  
  
  То је био шок. Грэди Ингерсолл је, можда, најбогатији човек на свету, милијардер старости око педесет година, који је у последњих неколико година шталь затворник.
  
  
  Га је чекао, док Хок кретати даље.
  
  
  - Грэди Ингерсолл, - прогудел Хок, као да је читао по фолдерима, иако испред ње није било ништа, - его старост педесет седам, пет метара осам инча, око бројевима фунти. Има шест врста, у основи филмске звезде. Направио стање у грађевинско предузеће свог оца, који је основао крајем 1930-их. Грубо кажем, шпекуланта. Его друштва бавили судоходными компанијама, направили униформу, зернохранилища, нафтовода - боже, овај човек је чак и зарадио новац на производњи филмова. Пилотирао бомбардер у време почетка другог светског рата, два пута је био кратак над Немачком, једном побегао, али је почела да други пут је био смештен у логор за ратне заробљенике у оба краја рата. Данас је инвеститор у многим компанијама - велики инвеститор, која у многим случајевима, значи да је имала доминантан интерес ".
  
  
  Све то јој, знао о Грейди Ингерсолле... пре Неколико година је отишао у далеки округ Нови Мексико - најпознатији пустињак у историји. Ових дана нико није видео, его, осим его "палата чувари" из оштре мушкараца, који су били его једини директан контакт са спољним светом.
  
  
  "Его најновија инвестиција, - наставио је Јастреб, - била је у авио компанији Ултимате Динамицс. Ингерсолл поседује већином акција, тако да је он главни. И због тога Ник, Пентагон и Бела кућа нагриза нокте ".
  
  
  'Шта мислиш?'
  
  
  Хок осмехнуо смркнуто. "Када је на власт дошао компанија Ingersoll, Ултимате Динамицс вносила последњих неколико удараца у главу сложен систем навођења ракета по икада измислио. Краћи да кажем, она може да истражи село на дну и подесите курс ракете на путу са већом прецизношћу него што је могао да уради пилот-човек; он може да детектује ракете-пресретачи и пуцају на њих са својим средствима заштите. Али најважније достигнуће је да уређај може одредити ефекат од претходних ракете, а затим лети назад да пуца на мање или чак третичным циљевима ".
  
  
  "Другим речима, - рекао сам, - ова ствар може да уради готово све што може човек-пилот".
  
  
  'И више. Ово је трећа могућност, која се бави чини его непроцењиве вредности. У наше време много се говори о излишествах - колико пута можемо да избрише Русију или Кину са картице, у поређењу са оним колико пута могу да нас избрише са мапе. Али са овим уређајем нема више потребе да се покрене пет или шест нуклеарних бојевих глава на једној, и он исти циљ; као само прва ће завршити своју мисију, други могу нацеливаться на друге циљеве. Дакле, можете да замислите, да је овај систем навођења ће значити за више слабе снаге ".
  
  
  Јој, наравно, могао да то поднесе. Само Сједињене Државе и Совјетски Савез је имао нуклеарну моћ да уништи значајан део света, али уређај Ултимате Динамицс ће омогућити било који умерено развијене земље као што су Кина - да се постигне нуклеарног слика, чак и ако је она имала само мали удео нуклеарне енергије. број ракета.
  
  
  Непотребно је рећи, да је ваш уређај је потпуно тајним и контролише поштовање строжайших мера безбедности. У данашње време то се зове "Дрикоппер", што уопште није луд име ".
  
  
  "Претпостављам, господине, Вашингтон је забринут причастностью Ингерсолла за то".
  
  
  'Тачно. Грэди Ингерсолл преселио у Дубле-Кеј пре скоро годину дана. Он је власник острва, и један по его компанија их развија. Ингерсолл живи у старом хотелу, о којој јој је говорио... - Хок зауставио и дошао до посебних старомодному столу. Он је узео свернутую картицу и дебео браон коверти, онда бецконед ме до стола и одвијао картицу. Два острвце имали облик бубрега са широким закривљени увалама, позивање пријатеља до пријатеља. На фотографију из ваздуха су видљиви грађевински радови на једном око два острва, који је, како ми рече Хок, звао Острво Страшног суда. У другом, зове Острво Васкрсења, био је огроман комплекс са базеном, тениским теренима и голф. Поред базена, једва приметан кроз густу палме и друге вегетације, је скица још једне зграде поред округлог лагуне.
  
  
  "То је хотел" Дублон ", - рекао је Јастреб, указујући на скоро скривену структуру. "Она је одвојена од остатка острва зида и опремљен уобичајеном електронском опремом и наоружаних стражара. Ингерсолл нестао иза овог зида, када је стигао до Дубле-Кеј, и више не приказује ".
  
  
  "Да ли је ико икада био унутра?"
  
  
  "Вратићу се на то за који тренутак. Главна ствар је да је за све то време Ингерсолла лично нико није видео, осим групе его асистената. И то је још један разлог за забринутост ".
  
  
  Не перебивал его питањима.
  
  
  "За прошлу годину, - наставио је Јастреб, - его асистената променио један за другим. Све претходне помагачи су од четрдесет до педесет, углавном мушкарци који су с обзиром на руководећим позицијама у фирмама Ингерсолла. Али не више. У овом тренутку их шесторо, сви млади, очигледно, двадесет година, са дугом косом. Једна око њих - жена. Њен чуо, лепотица. Њен аутоматски се закикота и дозволио свог шефа да се настави.
  
  
  "Иако су сви они изгледају американци, имају пасоша неколико земаља Европе и Латинске Америке. Још да нам не могу ништа да покаже им, али, са друге стране, информације о њима мало ".
  
  
  Хавк извукао око браон коверти пола туцета танке фолдера и предао мени. Њен пролистал их и фокусирана на фотографијама 18 x 24 у пословима. Пет сличних пријатеља на друге младе људе - четири плавуша и један са тамном косом, - и спектакуларно лепа тамно косе жена. На крају јој је рекао да без ентузијазма: "Мислим да га разумем, шта све долази. Желите да ове људе проверили ".
  
  
  "Много више него то. Ови млади људи - ми то зовемо их "интимном шестеркой" - једини који има директан контакт са Ингерсоллом. О, он је заиста зове директоре својих различитих компанија и чини више или мање редовно, и страних видели, его...
  
  
  - Али сте управо рекли... -
  
  
  Хок подигао руку. 'Тихо. У последњих неколико месеци Ингерсолл изненада претворили у пријатан господара. Ти си могао то превише да кажем. Велики број младих људи остати у хотелу Doublé Cay поред Doubloon, које привлаче изузетно ниске цене за младе, како они то зову. Део помоћници Ингерсолла бирају групу, да позову их унутар зидова на иахоо, који наводно ух ... није забрањено. Гостима служи ту марихуане и хашиша, пиће и музику, као и дозвољено да се купају у лагуни. Можете замислити, да око тога радити. И глас долази врхунац: с времена на време на сцени се појављује Ингерсолл. Он стоји на неку врсту балкону, иза дебелог стакла преградом, односи се на својим гостима кроз звучник - и део бира један око девојке, да она је посетила его лично ".
  
  
  Искрено да кажем, да ми је изгледало разумно. На крају крајева, то је било за очекивати, да је човек са таквим новцем желе да забавити, и то је тако и рекао.
  
  
  "Само не Грейди Ингерсолл".
  
  
  Јој је био скептичан. Човек, који има шест бракова и неколико познатих односа, не би сметало да изаберете за иахоо зрелую и младу девојку.
  
  
  "Али, Ингерсолл - објаснио је Хавк, - увек је био веома ћутљив човек. Све што је он урадио у млађим годинама, био је максимално опрезно; он није желео публицитет, и, наравно, не одговара јавних циркуса ".
  
  
  Њен наслутио. - 'Старост?'
  
  
  "Могуће, али мало вероватно. На крају крајева, он није такав уоулднт и стари.
  
  
  Јој, мислио је да је ухваћен у гласу Тетеревятник додир заштиту, али не и скренуо на то да его пажње.
  
  
  "Онда како мислиш, шта је ово?"
  
  
  Шеф ОХ погледао ме је, ослањајући се на столицу са обе руке. "Или са главом Грейди Ингерсолла се десило нешто озбиљно, или је овај човек не Грейди Ингерсолл".
  
  
  Пре него што јој нешто рекао, то је дуго ћутање. "Али ти ми кажеш да его видели".
  
  
  "Само у том интимном шестице и сук младих људи не може се очекивати да си знати, да ништа о тренутно у Ингерсолле ".
  
  
  Она климну главом. "А шта би било девојака, које је он изабрао?"
  
  
  "Колико нам је познато да их је било седам. Сви, без изузетка, су напустили острво одмах онда ... збогом ... на једном авиона на Ингерсолла. Ми смо пронашли једну у хипи комуна у Мексику. Она се куне да они само причају и да Ингерсолл дао хеј десет хиљада долара, пре него што га ставите у авион.
  
  
  Њен присвистнул. "Десет хиљада за брбљање".
  
  
  Хок криво насмешио. "И, очигледно, чува тишину".
  
  
  "А шта је позив од Ингерсолла? Да ли је добро его знају људи са којима он говори?
  
  
  Мој шеф се намршти. 'Да. Већина его зна. И нико не жели да верује да звонивший - варалица. Чак смо успели да добију отисак гласа са телефоном, и... па, то је неубедљиво ".
  
  
  "Мислио сам да гласовне штампања сасвим прихватљиви као идентификатор".
  
  
  'Није баш тако. Имамо запис сведочењу Ингерсолла пре неколико година пред комитетом Конгреса, и овај глас, изгледа, одговара гласу недавног. Али постоје разлике. Радиофонског на острвима почетака, не увек веома јасан ".
  
  
  "Заправо. Онда желите да га зна, да ли заиста овај човек Ингерсолл, зар не?
  
  
  "То је један тренутак. Наравно, ако он може бити самозванцем, такође ћете морати да подесите шта се десило са овим Ингерсоллом. У сваком случају, потребно је да сазнате ко је на самом делле чланови "интимном шестице", који су их мотиви и како они утичу на Ингерсолла ".
  
  
  - Како мислите, може ли бити нека веза између њих и Трехголовым?
  
  
  "Ми још увек не знамо. Али док постоји таква могућност, ми смо сигурни да би требало да то схватим ".
  
  
  "Претпостављам да је тестиран директан приступ".
  
  
  'Да. Министар одбране лично је покушао да контактира са Ингерсоллом, и два недељом пре одина око најближих саветника председника летео у Дубле-Кеј. Али Ингерсолл одбила да их прихвати или да разговара са њима. Он је приватни грађанин, Ник, и влада не може да натера его напусти уточиште ".
  
  
  "Претпостављам, его милијарде немају за то нема везе", - саркастически рекао сам.
  
  
  "То не утиче на нас. Ви знате свој задатак. Постоји још неколико детаља које треба да разговарају, а онда кренули на југ. Дођете до Ингерсолла, Ник. Сазнајте шта нам је потребно да зна ".
  
  
  - А ако се то негативно? Да ли је то због Трехголовым?
  
  
  - Онда заустави га. На твоје нахођењу.
  
  
  'У сваком случају?'
  
  
  Хок климну главом. "Ја не шаљем тамо агента АК у рангу Killmaster само да поставим неколико питања".
  
  
  Да је до мене, ја сам сумњао; задатак изгледало је прилично једноставан, ако не кажем уобичајено - и то је био почетак други пут за неколико дана, када јој је направио озбиљну грешку у процени.
  
  
  
  Поглавље 4
  
  
  
  
  Упутства заузели мање од три сата, и још није било пола ноћи, када је напустио здање. Локална стидљиво се закикота ми и указао на моје скијање, прислоненные на гауптвахте. Њен хотел се извиним пред њим, али не шталь; он је знао да је его чекао, и то је било више него што је могао да јој кажем.
  
  
  Њен очекивао да поново видим Веронику пре одласка, али она није појавила. Вероватно, тако је боље. Сада је знао да је она имеле у уму и у колима, на овој снегом покривеном врху брда, и њен могао да уради без ее нереда или непослушности - шта би плану она нас је усвојила онда би, као да апсорбује тајном мисијом.
  
  
  Њено мало спавао те ноћи. Упркос чињеници да је мој број је на другој страни хотела, далеко од сала, њена чуо зујање гитаре, сопровождаемое неодржива гласова. У зору га је устао обучена и окупио ствари. Он не брился упутства.
  
  
  Мали свежањ био у гепеку мог аута, као и рече Хок. Када смо разговарали уочи увече, его имали један преко наших агената. Он садржи неколико ствари, развијен од стране одељења специјалне ефекте АК, који би могли бити од помоћи у тешкој ситуацији. Би требало да буде, радници одељења Стјуарт било је потребно много памети да дођу до оружја и алата, који би се могли сакрити у купаћем костиму или пар сандала, али, као и увек, им је то успело.
  
  
  Требало ми је два недељом, да дођете до Мајами, њу је учинио све од себе да успори своје кретање. Задатак Хавк је била у томе, да отрастить густу браду, али до петог дан она је постала проклето зудящей, и он је остао са брковима. Моји бркови су одрасли прилично брзо, и он је знао да ће до краја две недеље ће имам браду, која се бави ће бити довољно за само-поштовање себе представника рок сцене.
  
  
  Јој је био Надимком Уолтоном, менаџер неколико рок-група. Хавк је изабрао за мене три групе, две, око којих се тренутно гастролируют по Африци и Азији, у име Стејт департмента. Друга група је била привремено распуштена, и њен је морао да узме одмор на Дубле-Кеј, док група реорганизовывалась. На путу на југ - уопште избегавање Вашингтона - њен провео вечери у највише преузетих баровима, који је могао да пронађе, слушање музичке машине и локалне комбинације, уроњен у музику и атмосферу. Сат дошао у музичке продавнице, сећајући марке, назива и имена извођача.
  
  
  У време, када га је стигао до Джексонвилля, чинило ми се да знам о савременој популарној музици онолико колико је просечан тинејџер. Моји бркови су расле, и морао сам да подстричься. Идеално. Морао сам да се направи последњи заобилазни пут, пре него што се укрцају на авион за Мајами. Ми смо са Хоуком неко време разговарали о томе, пре него што је одлучио да ризикујем. Они су као пут припремио први тест летова Трехголовой система на рту кенеди, ни, и обоје смо осећали, шта ја треба да добије што је више могуће информација о најбољих извора.
  
  
  Њен стигао у главна зграда комплекса је НАСА на време да се придруже екскурзије. Окупили смо се у хладном светле пријема и прошли кроз ходник. У том тренутку ме је зауставио чувар у форми.
  
  
  "Опрости ме, господине", - рекао је он.
  
  
  Њен погледао около, као и неколико других чланова групе. 'Да?'
  
  
  "Ти си водишь плава Форд?" Он је прочитао регистарске таблице.
  
  
  "Да, то је моје".
  
  
  "Бојим се да сте блокирали још неколико машина. Били бисмо захвални ако би сте переставили его ".
  
  
  "Кројач, проклети", - зарежао сам. "Када је њен тамо паркирао, других машина није било".
  
  
  - Бојим се да ћете морати да, господине. Ако вам не смета.' То није баш захтев.
  
  
  'Проклетство! Добро.' Јој љутито строде назад на гулкому ходник. Када смо на стражи нестао на уму за туристичке групе, он је узео ме је за руку. Зауставили смо се на тренутак, огляделись. Никога није било да се види.
  
  
  "Нас је овде, господине", - рекао је он оправданих тоном, који је, вероватно, користио би у односу на челу НАСА.
  
  
  Он је отворио кључ невидљиви врата без ручке, која се бави је утоплена у стење. Брзо смо прошли на дугом доња ходник. Ту и тамо су били други дан, све са бројевима и словима, али без других опознавательных карактера. Ми никога нису видели, када је враћена неколико углова, сишао на челичне степенице, прошли још две закључан дан и на крају стигли до тога, да је изгледало као празан зид.
  
  
  Врхом свог брилијантног црне пртљажника стражар гурао комад сиве подножје на дну зида. Одмах се ништа није десило, али после неколико тренутака цео зид тихо одвијао, стварајући рупу довољно велику да је могао да се пробије кроз њу. Зид иза мојих леђа качнулась, и он је остао сам у малој соби са металним сто, две столице и великим огледалом, која је требало да буде једнострана. Поред огледала била врата; Она је стрпљиво чекао, када она ће се отворити.
  
  
  "Господин Картер?", упитао бестелесни глас.
  
  
  'Да.'
  
  
  "Чекај, молим вас".
  
  
  Јој, закикота у огледало, али је одлучио да не махне руком. Ове космичке генији имају тенденцију да се односи према себи озбиљно, и ја не могу да их кривим. Они имају на шта да се озбиљно односити.
  
  
  Око минут су се врата отворила и ушао две фигуре у белим мантилима и беспрекорне тениских ципелама, гурајући пред собом беспрекоран челичне столице, који њен део је превише видео у болницама.
  
  
  "Потребно Нам је да скине своје отиске прстију, господине", - рекао је млађи по двоје. Да Нам је један око њих није изгледао на тридесет, и оба су у бодовима. Чак их дугу косу - пре десет година ih би подстригали ежиком - не умаляли ih одлучности. Они су изазвали ми мастило на прсте и распоредио их на папиру. Затим један око њих откључана столицу, отворио кутију за документа и упоредио моје отиске прстију са другом сету, а затим климнуо главом.
  
  
  Га питао. - "Да ли сте посетили курсеви узимање отисака прстију у мит?"
  
  
  "Калифорнијски технолошки институт", господине", - одговорио је старац. "И не, али обоје смо учили у академији ФБИ". Он је слабо осмехну.
  
  
  Показао је у свом чуду. "Све је овде тако раде?"
  
  
  "Овамо, сер". Он је указао на отворена врата. "Др Эйвери чека".
  
  
  Дан у овом ходнику су отворени; у малим канцеларијама енергични мушкарци и неке жене у белим мантилима савијен над цртежима и техничким књигама, говорили су још са другима у малим групама, записујем кредом једначине на хладним даскама. На крају ходника моје прате два пута отворили двоструку врата и веления мене у канцеларију и собу за састанке. Човек за столом је изгледало није много старији од мог Пратњу, иако его кратке седеющие коса једва прикрывали изгорео од сунца лобања. "Пријавите се, господин Картер", - рекао је он, расте. Он ми је указао на зелено кожна фотеља.
  
  
  "Претпостављам да сте др Эйвери. Или сте још и администратор? Јој се насмешио када је питао, али он није одговорио.
  
  
  "Имамо мало времена, господин Картер. Да почнемо?'
  
  
  Нема смисла да понављам све детаље, који је рекао да ми у наредних сат времена. Много је речено о координате и сателитски картографировании, о рачунарима, компасах, стабилизаторах и извршним аранжманима, о клизних планерах и сензорима, као и о системима за заштиту од пресретања. То је више или мање оно што ми је рекао Хок, али толико детаља, да је у време када Эйвери завршио је, осетио, да сам скоро могао да прикупи трехголовую систем. Па, можда не баш.
  
  
  Эйвери, изгледа, придржава је исте идеје; его пара је скоро снисходљиво. "Лакше је рећи, господин Картер, погледајте на пројекат "Трехголовый" тако: ми смо покренули батерију минијатурних ракете из Арлингтона кроз Потомак у Вашингтону. Дозвољено, четири око њих су усмерене на Бели дом, наш главни циљ. Користећи спомен Џеферсон као ориентирующего, телекамеры обавештајне службе у свакој ракети уводе неопходне корекције. Почели ракете противоракетные; могуће је, без обзира на наш систем заштите једна или две наше ракете ће бити оборена. Морамо узети у обзир ову могућност, чак и мали, ако ће покушати такав напад. Било ми уништавамо непријатеља први волеј, било за нас, све је готово. Да?'
  
  
  Она климну главом.
  
  
  'Добар.Дозвољено, прва ракета, усмерена на Белу кућу - то је директан погодак. Онда друге ракете не би требало да удари исти циљ. Сензори региструју ударац, а затим активирају компјутерски механизам. Други циљ је програмиран у систему навођења. Погони раде свој посао, убирающиеся покретни крила су открили за повећање подизање снаге, и наша ракета јури, рецимо, у шопинг подручју Четырнадцатой улице или у хотел Хилтон. То јасно?
  
  
  'Тако сам и мислио. Другим речима, у тотални нуклеарни борби морамо да удари основне циљеве, односно да покренете неколико ракета. Али, ако ће пасти први, ми не треба да троше другу ".
  
  
  'Тачно.'
  
  
  Ему је то трајало сат времена, да ми рећи оно што сам већ знао. "А шта је са самог система, и др Эйвери? Колико је она велика?
  
  
  "Ја не могу да вам покажем. Немам на то дозволе ".
  
  
  'Наравно, нема. Али колико је она велика? Да ли је могуће да га украде?
  
  
  "Уопште." Его гест је захватила цео подземни комплекс, отрезанный од остатка базе. "Заборавите о мерама предострожности; Га, сигуран сам да су они беспрекорно. Он није схватио мог сарказма. "Колико је велика проклету ствар?"
  
  
  Па ... сабира долар "Driekopper" - то је ваш рачунар. За своје величине, он ценымногие теже него све што је развијена на данашњи дан ".
  
  
  "И то значи?" - одбрусио сам.
  
  
  "Ох ... може бити, величине мотора обичног аутомобила". Руке он је указао на коцку метара около.
  
  
  "Тако да нико не може да изађе на врата са њим".
  
  
  'Тешко.'
  
  
  'Добро. Ко још зна о овом уређају? "
  
  
  "Врло мало људи. Мој особље, седамнаест особа, све око којих су толеранција. Бела кућа, друге владине институције и врховна војна команда ".
  
  
  "А Ултимате Динамицс?"
  
  
  "Скоро сви који су радили са Driekopper, сада улазе у састав моје особље".
  
  
  'Готово?'
  
  
  "Само два човека око групе не раде са мном. Одина око њих пре извесног времена је погинуо у авионској несрећи. Други - извршни директор фирме ".
  
  
  "Што значи, да је он предмет Грэди Ингерсоллу?"
  
  
  "Ја тако мислим."
  
  
  "А то значи да Ингерсолл у току".
  
  
  Эйвери изгледао изненађен. "Ви, наравно, не мислите да неко попут Ингерсолла..." Ему није било потребно да заврши реченицу, очигледно, ему није волео свој подтекст, а он није знао шта да урадим поводом тога.
  
  
  "Ја сам чуо, да ускоро ћете починити пробни лет Driekopper".
  
  
  'Да. Следеће недеље. Тачан датум још није одређен. О систему знају само моје особље, и они лично вставят све детаље у ракету ".
  
  
  "Да ли постоји шанса да страно пловило вмешается и выловит ту ствар у море?"
  
  
  "Нема никакве шансе. Ако ракета не ће слетети тачно где је програмиран, она самоуничтожится ".
  
  
  Чинило се да је у овом гробу са климом јој више ништа не могу да урадим, тако да јој се захвалио Эйвери и оставио его. Мере безбедности на рту кенеди, ни мене не интересују, и он је знао да су људи, који су учествовали у томе, учинити све што је у стању да их. Али ова реплика о Ингерсолле и его поуздан шестерке је изазвало код мене чертовское брига.
  
  
  Можда, ако сам не мислио о овом проблему, да би се дао више пажње на оно што се десило кроз неколико минута. Гледајући телевизија екран сваки, стражар ме пустити назад у безлюдный коридор. Док се врата без опознавательных карактера без оловке и даље затварање иза нас, пар болтающих азијског у сламе капе, тамним оделима и фотоаппаратах у врату прошао кроз главна врата.
  
  
  Они заколебались, када су видели мене и чувара, а затим наставила да брбља. Одина око њих престао да фотографише мека унутрашњост; када други окренуо свој фотоапарат у моју страну, њен је почео да се затвори лице, а онда ме заборави оборудова свима. Коначно, данас је свуда, где год да сте нам отишли, видећете јапански туристи са камерама; само када га је стигао до овде, њена схватио да ове две азијског у делле уопште не личе на јапанце.
  
  
  Лет кроз Мајамију, на острву Њу Провиденс на Бахами је не више него што скок, готово да није било времена да се пије, као што смо потонуо у светло-зеленом мору, прошарана пешчаним острвима. Послеполуденное небо је било мало затянуто облацима, због чега је тамно зелена вегетација је изгледало скоро црне, и када смо круже изнад аеродрома, киша је бичевање на виндовс 7271.
  
  
  Путници су долазили кроз перрон на укрытию у облику старог сераля, који су назвали зграде станице. . Унутра је свирао оркестар, и стјуардесе давала бесплатне пића са румом, док смо чекали свој пртљаг. Царина није био проблем; у јеку туристичке сезоне отворио, можда одина по педесет чемоданов. Али багажным службеницима требало више од пола сата, да истовари све ствари у авиону, из разлога који заувек ће остати мистерија за мене. Кофере добит у дугом уском покретној траци, мој је скоро последњи. Имао сам два кофер, а у једном - посебан одељак за Вильгельмины и Хуго. Не носим са собом оружје, када пересекаю границе, јер се задержанным - једна око већине болних ствари које се могу десити са спецагентом, и обично то није вредно ризика.
  
  
  У близини дан станице стајао висок темнокожий човек у карнавальном оделу. Поред њега на палме је плоча са натписом "DOUBLÉ CAY - Air Taxi". Киша је престала, али небо је и даље била сива и облака. Још троје људи су већ стајали под палме; пар средњих година и дечак-тинејџер са гитаром, са косом до рамена и обилним дечјим акни.
  
  
  "Да, друже?" црни човек поздравио ме је. "Ви сте у Дабл-Кеј?"
  
  
  'Да.'
  
  
  Он ме је питао како се зовем, и сверился са листом. - Авион на другом крају терена. Лимузина ће доћи овде да вас одвести.
  
  
  Ми непријатно стајали под палмом c којој је капала вода, захвални ветру, који омекша дымящуюся влаге. На крају тротоару стајао худощавый седокоси човек у рваном џемпер, панталоне и прљавих тениских ципелама, пажљиво гледајући на врата зграде станице. Када је постало јасно да је изашао последњи путници, он је слегао раменима, окренуо се и подигао руку. Тамно-браон "цадиллац" је кренуо на тротоар, врата су се отворила и човек је дошао.
  
  
  Тако је пажљиво гледао на сребрну косе човека, да није приметио групу на паркингу, док Цадиллац није нестао из вида. Тамо су два млада човека, високе и светловолосые, са својом браве, обучен у строге тамна одела, а поред њих седела је девојка која се бави била скоро исте висине као и мушкарци. Она је била затворена од врата до стопала у једноставном, развевающемся хаљину која облегало њено тело у свим правим местима, и тамно браон косу ниспадали хеј рамена скоро до струка. Између ее груди болталась прикупљање огрлице, па чак и у суморном светлу њено лице је изгледало као блистава.
  
  
  Моја прва мисао је била Хадиша орлеанка или, можда, Џоан Баез; ми нах била таква сјајна поверење у изразу лица, на начин понашања. Али, ова идеја је брзо напуштен, када је схватио да гледам на Ангелоу Раффлс и два других чланова "Интимном шестице".
  
  
  Њен довољно истражен фотографије Интимном Шестице, да се одмах их научити, али заиста истицао само девојка. Петоро младих људи су били толико слични споља, да нисам био сигуран шта се имена одговарају овом пару. "Није да је то важно - мислио њена; Њене, надао, да Ангела Раффлс била моја полазна тачка на путу до Грейди Ингерсоллу.
  
  
  Јој, погледао на нах - и окренула се. Њен безмятежная осмех је истовремено убедљив и застрашујуће, као да је она могла да скрене на себе човека, ништа не радећи. И она је то знала. Према информацијама које ми је дао Хок, хеј било је двадесет и пет, али је изгледало нестареющей. Га поцепао од нах поглед, пре него што сам заборавио, за шта га овде. Шестидверный "мерцедес" је кренуо на тротоар, и темнокожий мушкарац је почео да се подигне пртљаг у гепек. Пратите ме у такву игру пар и гуитар портир. На тренутак јој се зауставио, и кроз сјајан кров машине погледао на девојку. Она и даље смеши, и даље гледајући у мом правцу. Њен заронио и одлучно погледао на другу страну, док смо оставили.
  
  
  Ми вчетвером постављени у пространом луксузном салону "Лир Џет". Нико око нас ништа не рече; пар изгледао мало растерянной, дечак мрзовољан. Црни човек нам је донео рум и нестао напред. Када се појавио поново, и најавио да ће кроз неколико минута нестати, њен мислио да је жена искључити. Њен сам је био веома изненађен, али, ако погледате ближе, кроз врећасте панталоне и обложени златним нитима јакна га видео жива компетентност, која се бави обнадеживала.
  
  
  "Моје име је Херридж, - рекао је наш пилот, - а њен, надам се да сте се добро проведу на Дабл-Кеј". Јој, приметио да је его акценат је нестао; очигледно, ему је морао да играју разне улоге. Убрзање је био кратак и глатка, само када смо взлетали са писте, сунце пробивалось кроз облаке. Га направио дах, и погледао кроз прозор. Ми смо летели изнад церро-зелене области око аеродрома и убрзо стигли у предграђе Насау. Сунце, изгледа, благо сијало на луксузне приморски виле са ih базена, лепим воћњацима и невероватно зеленим путтинг греен. Херридж дозволио да се авион лети изнад луке у центру града; Њен је видео гомиле корпи, шарене тканине, и они су исти производи од бакра, који се продају на свим тржиштима од Маракеша до Сингапура. Висока темнокожая жена са црвеном банданой на голове и шатора преклапају хаљина жестоко махала руком. Херридж на тренутак одмахну врховима крила, а затим смо кренули, када је он окренуо на север и лети изнад најширој део острва. Кроз неколико минута море поново се испоставило испод нас.
  
  
  Доле га је видео неке беле траке, брзо се кретала брод, остављајући две траке напред. Неко време брод је скоро не отставала од нас, и ја сам схватио да ово треба да буде хидрофоил. Он је био на истом курсу, да и ми, и имао сам осећај да је то брод Грэди Ингерсолла. Речено ми је да је имао, и флоте, на којој его помоћници пловио тамо и назад између Дубле-Кеј и Насау.
  
  
  А онда је изгледало острва-близанци, шта га је видео, па поглед из птичје перспективе на Хавк. У јаком сунцу "Васкрсење", чинило се, искрилось - базен, терен за голф, окружен зидом лагуне, блиставе беле куле хотела - у то време, као "Страшни суд" изгледао је тако досадно, као и свака градња. У песку и подлеске су изводи велике зјапи јаме, неки пуне бетона, други - бульдозерами и славине. Челични оквир једног око зграде подигао у ваздух, бацали на земљу нестварне сенке.
  
  
  Када Херридж нагло окренуо да хода, јој видео строящийся мост између два острва. На обали "Страшног суда" већ су инсталирани масивни бетонски носачи, око којих је наступила исправке. Са узорковање ваздуха је изгледало, као део роллер цоастер, само ценымногие више.
  
  
  Ми би требало да обрате више пажње на пролазна утисак, који сам тада је настао, али Херридж већ слетео, и морао сам да помогне ему, стискање зуба и ударени оловке столице. Као и све познате ми пилоти, њен лош путника.
  
  
  
  Поглавље 5
  
  
  
  
  Мој број је у хотелу био је скаредно луксузан. Балкон са погледом на воду је био веома велики, а купатило је незнатно мање. Зелени тепих је до глежњева, а био је тако мекана, да пар широких кревета изгледало скоро непотребна. Унутар малог фрижидера је био велики бокал са пуншем са румом, и ухмыляющийся слуга, који је био заузет, фотоелектрични, отварање врата и прозора у кабинетима, изгледало је, заиста задовољан са мојим савет. То је било место које је лако могао да се воле.
  
  
  Са балкона јој могао да видим под собом угао великог базена, где је рано увече и даље је било гужве, са више фигуре, занимающими мостобран. Под надстрешницом око прућа палминог лишћа челична трака издавала таласаст звуци, и чуо њен благи лаугхинг глас. Ја нисам велики љубитељ туристичке хотела, али лагао бих ако не бих признао, да је атмосфера је изузетан.
  
  
  Њена брзо обукао расклешенные панталоне у солнцезащитную траку, тамно плава транспарентан кошуљу и выцветшую джинсовую јакну. Око један кофер га узео оно што Стјуарт урадио за мене у "Спецэффектах", и одлучио да узме мало улубљен тениски балетске папуче. Без чарапа. Вильгельмина и Хуго је остао у свом тајном простору; он није мислио да су потребне. Пролазећи кроз огроман лоби, морао сам да понавља себи, да сам овде, у Дубле-Кеј, по делима, а не на одмору. Где би нам, погледао га је видео младе девојке, један у купаћим костимима, други у кратким панталонама, мини-сукњама и фармеркама, који су изгледали нацртаних на кожи. Летимичан поглед ме је убедио да бюстгальтеров на острву је исто тако мало као беле медведе. Било ми је занимљиво да се овде ради пар средњих година у авион за Њујорк-Провиденс.
  
  
  Њен оклоп на базен на широк ходник, уставленному продавницама са плаже одеће, сувенире, спиртными пића, књигама, дувана, кожним производима ручно - када је поново видео Анђела Раффлс.
  
  
  Она је седео у отвореном дан на позадини залазећег сунца, али чак и ставке по силуету га одмах препознао. Девојка са којом је разговарала Анђела, била нижа растом, што је значило да је она била средњег раста, и скоро све јој браон кожа је живо у малом бикинију, која је она носила. Њен џет-црну косу су му биле влажне и стримују низ на леђима, а ситне капљице губили у бих између ее задњици. Још пре него што је видео њено лице, њен, осетио да је она изванредна, и није погрешио.
  
  
  Јој, климну главом Анжеле, пролазећи миммо њих. Она климну главом у реуматизам. ОК, то је било довољно. У мом маскировочной улози супер-стрме менаџера рок-групе није могао да почне са првог здраве гест, њен морао да се навикне на оно што је на мене карабкаются гомиле фанаток.
  
  
  Када јој је на извесној удаљености, њен зауставио, погледао на базен и на гомилу, и постепено се окренуо тако да можете видети загорелую девојку напред.
  
  
  Црте њеног лица су готово оријенталним, а мало косим тамне очи заузет је било када је она разговарала са Анђелом. Високе јагодице на додели одржаној у светлу касно сунца, воде и тендерске капи цеплялась за бархатистую кожу. Ми нах био широк уста, а пуне усне скривились у осмех без позивања на било ком уређају. Ее рамена стално су се кретали, када је она говорила, али њене високе криве кукова под утицајем;. Ее груди је покривен тканином, подчеркивающей брадавице; ноге нах су дуге, мишићаве, рељефни, а између ногу, неколико греда црне косе вились испод доњег бикини.
  
  
  Имао сам жене из времена Вероника - девојке, који га је видео, у пиво шаторима дуж путева, у Вирџинији и Северној Каролини, нису били у мом укусу - али чак и ако би га само што се вратио око путовања Нила са Клеопатре, она би и даље запањен овом девојком.
  
  
  Она је погледала на мене. Као и Антон, која се бави ишао према мени. 'Поздрав.' Ми нах био глас, сличан црквеном колоколу рано нејасно недељу ујутру.
  
  
  'Поздрав.' Њен најбољи могући начин хеј насмешио и скинуо наочаре за сунце тачкама, да боље види.
  
  
  "Зар нисам видела те данас не када је на аеродрому?"
  
  
  'Заиста.'
  
  
  "Да ли планирате да останете дуго у Дубле-Кеј?"
  
  
  "Ја још увек не строю нема чврстих планирања".
  
  
  Схватајући осмех. "Па, не иди сувише рано".
  
  
  Она окренула, качнув кука, што је било веома искрено секси, и отишао руку под руку у хотел са девојком у бикинију, две од најважнијих невероватна жена, које јој икада видео. Добро, да сам повеселился са Вероника; био Сам радознао да сазнам шта Хавк знао о нашем кратком роману, и он је дошао до закључка да све ће бити боље ако га никада не препознајем.
  
  
  Њен заобишао базен и погледао на висок камени зид иза њега. Она је била замаскирована дрвећа и жбуња, али брз поглед је издао осип жице - электрифицированную, како ми је речено, - која се бави пролегала кроз зид, кроз лишће и гране.
  
  
  Део Де Дублона била очигледна. То је три спрата зграде, изграђен око тамног камена и выветренного цигле. Прозори долазе на базен, су били затворени и затворена ролетнама. Једина рупа у стење је за базеном у близини врата хотела, где улаз преграждали чврсте гвоздене капије. Сутра јој је обећао себи, да га обавите излет по целом острву - као туристи посећују на екскурзију. Ноћ је пао брзо, када сунце погрузилось у океан, али пливачи су остали на осветљене базена. Под истим кровом, да и Tireless Steelband, био бар, и ја сам успео да купи бурбон са водом уместо рома. Неко време је седео, гледајући гомиле и оркестар у близини са мном, и чуо мека локва воде под низак зид искрене иза мене.
  
  
  Јој, вратио се у хотел и погледао у казину. На улазу је висила табла са именима извођача суседног кабаре, и једна око фотографија ме је натерао да се заустави.
  
  
  Није било грешке: оријенталне црте лица и криве кукова, храбар осмех, која се бави сверкала чак и светлија од лампе фотографа. Ее име Столом Негрита, и, по свему судећи, она је радила у оделу, који није покривен ништа, осим бикини. Она је била девојка Глас, и то је било довољно да га проверите. Поред тога, само име изазива код мене аларм: ја сам чуо да је его поменули неколико девојака мешовити кубански, мулатского и кинеског порекла, углавном курве на Флориди. Али у Дубле-Кеј, поред Грэди Ингерсоллом и его директна веза са уређајем "Три вредност вештину напада", све што је имало бар неког однос према Куби или Истоку, потребно је да озбиљно схвате. Све је било важно у мом раду.
  
  
  Казино представља нежно осветљен, раскошно декорисане соба са високим плафонима, дебелим теписима и скроман осветљење над столовима. Било је две столице за рулет, три столице за покер, и, може бити, пола туцета столова за шмен де фер. Ниша у задњем делу главног дворане био је резервисан за игре у баццарат - само великих играча, са сопственим бара и услугом. Игра картице или кости - није моја игра; имам на уму довољно да се не брину о бројевима на картицама или пластичне коцкице. Али људи, које делови посећују казина, делови откривају искусни посматрач, више него, рецимо, у првом плану класи авиона око Њујорка у Лисабону. Када је ушао, тамо није било толико људи да гледају, али убрзо га је видео, да-да, да редом.то ме је убедио да нисам узалуд потрошити време.
  
  
  То је био највећи ог пар азијати, који га је видео, на рту кенеди, ни. Одина око два бацао кости за покер столом, док его друг платио више пажње на остатак собе, од онога што се дешавало на зеленој сукне под его нос.
  
  
  Он ме је видео у тренутку када га је приметио его, и ови "неразумљиве" оријенталне карактеристике дао блиц признања, пре него што је брзо погледао на другу страну. Њена дубоко уздахну и настави да иде на размишљање о фотографији, коју је још јутрос, на којој га је са овом проклетом врата иза мојих леђа.
  
  
  Као што је отишао, покушао да јој коме националност ова два човека. Као што сам схватио раније, они нису били јапанцима; то је тачно. Њена мисао о Кореји; они овде је изградња уређење и велики број кореански. са друге стране, они могу доћи из било ког места између Джакартой и Кабулом, а ја нисам имао разлога да мислим да су то били неки други туристи, који су отишли на исти начин, да и њу.
  
  
  Али није поверио овај нас на тренутак.
  
  
  Време је да наступи у кабаре, али сала је била пустынен, не рачунајући неколико људи за столовима и неколико дуге савити бара. Њен селл на столицу у близини сцене, и шталь чекати, пијуцкају бурбон са ледом. Тамо су били жонглер, комичар, жена са коњске лица, која се бави имала папагаја, и одред либанских цонтортионистс, заполнивших време пре појаве Редове.
  
  
  Чекање је вредело. Изненада сцена потонуо у кромешную таму; затим је уследила продужена друмролл, и зрак пројектора блеснул на позадини затворене завесе. Она се нагло отворише, набори дивље куиверед у сенци, и бубањ зауставио. Сцена је празна, тишина у соби затаила дисање - а затим, са кланг тимбалес, Столом одвијао у центру пажње.
  
  
  Тренутак она је седео непомично, на једној нози, као што је бронзана статуа, а затим бубњеви почели су да туку, и она је почела да се полако замах. Она је страшан спој плесачица живота, го-го и стриптизете. Њен одело се састоји углавном око шаку и сјајним перја; она је наступала је бос, с времена на време топая каблуками у ритму, ударяющему ритам. Наруквице јинглед на њеним зглобовима руку и ногу. Њено тело је блистао у светлости рефлектора, који је ишао за њом, као напоран љубавник, а два брда јој груди плесали и дрхтао, као да свако је бицикл. По мери тога, како се повећао темпо, њена тамна црна коса дивље закручивались на све стране, понекад покрива скоро све њен торзо.
  
  
  А онда, она је некако успела да отвязать грудњак од одела и нека се ему пасти на сцену. Коса јој косу флуттеред по грудима и стомаку, за делић секунде раздвигались и поново цицлед. Њу је открио да је сува напред на барској столици и задерживаю дах.
  
  
  Она крутилась све брже и брже, док коса не попео са ее главе, као кишобран, и сваки мишић у њеном телу муњевитом задвигался...
  
  
  Блацкоут - и тишина.
  
  
  Његов трепну, покушавајући да продре у кромешную таму, али ништа није видео.
  
  
  А онда рефлектор поново укључио, и девојка је седела, наклон главом, њене груди хеавед под косом, руке са стране, ноге притисне пријатеља до пријатеља. Аплауз је требало да буде велики, али публика је била превише мала. Јој, такође, покушао да аплаудирају, и када она је отишла са сцене, са погледом принцеза инка, она је погледала у мом правцу, а ја сам био сигуран да сам видео њен осмех.
  
  
  Брылев у холу полако подвлачи, и он је направио гутљај свог пића. Шта сада? Нисам морао дуго чекати, да бисте сазнали.
  
  
  Столом проскользнула кроз мала врата на другом крају сцене, качнулась између столова, помахала оркестру и отишла у бару. На њој је бела хаљина-мајица са тако дубоким деколтеа, да исечак не заканчивался далеко од скута, који је једва спустила испод њених бутина. Ми нах био бели шал, повязанный око њене косе, и на њој су сандале. Она уопште није погледао у мом правцу.
  
  
  Бармен је ставио пред њом боцу шампањца и чашу. Она је сео и ставио једну ногу на најближу столичицу која је стајала, подиже чашу, обрисала его и поново напуни. Током говора више људи изашли на казино и сада су почели да ухмыляться и снооп у њеном правцу. Она игнорисала па, и када је један око њих шапнуо бармена, он је одмахнуо главом и потискивана динара, коју човек испружи у его страну.
  
  
  Време је да се искористе мојим пријем третман пажње. Га извукао малу златну плочу величине сребрни долар, коју су ми дали у прилог мојој причи са насловне. Јој дозволио овој штуке се окреће, и шталь чекати.
  
  
  Девојка још увек није погледао у мом правцу. Одина на азијати, који га је видео, на рту кенеди, ни и поново у казину, ушао и отишао искрено са њом. Столом, изгледа, нису одушевљени, видевши га, отпрянув, када је он дошао. Он је узео ее за руку, приблизил своје лице њеном и, очигледно, о нечему упорно говорио са њом. Она стряхнула его руку, али је остао непокретан. Коначно она климну главом, и човек је поново дошао.
  
  
  Столом, изгледа, не клюнула на мој мамац, тако да јој је позвао бармена.
  
  
  'Да, господине?'
  
  
  "Хеј, човече, како ти мислиш, ова група је могао да игра било шта, осим представе песме 1933. године?" Јој, климну главом на оркестар, вршилац песму Цоле Портер.
  
  
  Бармен изгледа као избеглица у Мајамију, са танким, као оловка, брковима, гњецав лице и пажљиво чешљана уназад косом. Они су били превише црно, вероватно крашеными. "Па, мислим, оркестар може да игра по налогу, господине", - аутоматски, рекао је он.
  
  
  "А-а, није битно". Јој је доделио златну записнику поново окреће и гласно лупа на пулту.
  
  
  Он је пристао. "То је занимљива новчић".
  
  
  Њен испружио ему ствар. "Прочитајте натпис, дуде. У мом послу то значи "Оскар".
  
  
  Он је узео новчић и држао га у светлу бару. Его обрве одобравањем порастао. "Хеј, њен знам ову групу". Ему мора бити педесет, али ипак он је био у току са шоу-бизнису - више или мање. "Да ли сте члан?"
  
  
  Успео сам да изгледају исто време скромно и арогантно.
  
  
  "Не, њен ih менаџер. То је био наш први златни рекорд ".
  
  
  То је успело. Столом погледао на нашу страну.
  
  
  "Ви играте негде у близини? Острво рај? Слободан порт?' Јој, одмахну главом. "Боже, не". Јој, погледао скоро празна сала. "Ми не играмо овде, дуде. Знаш, овде на одмору. Јој, чуо сам да овде је био модеран, али ја га не примећују тога ".
  
  
  Бармен закашлялся, на тренутак погледао на Чин, а затим поново на мене. "Па, наша забава..."
  
  
  "Ах да, њен знам, брате. Ова девојка је супер, али музика... - Ја скривился, пружи руку и одсечно указао палцем на доле.
  
  
  Ћин промукло хмыкнула и допила шампањац. "Реци джентльмену да је то добро, шта он каже оборудова ми", - рекла је она са благим шпанским акцентом, који покрива звуке музике.
  
  
  Јој, климну главом хеј, и насмешио се. Њене зубе блистала, када је, такође, смејала се.
  
  
  "И дај му било шта друго пиће, Мак", - додала је она, пре него што
  
  
  окрени и брзо кренути у казино.
  
  
  Не дела девојка, као девојка из снова сваког мушкарца, нуди ми да пијем, а затим одлази, ни тражили моје име. Њен хотел одустане, али онда је дошао до закључка да би то било глупо. Лед тронулся, и следећи пут када га видим ее, нас ће о чему да разговарају за почетак.
  
  
  Није морао дуго чекати. Кроз пола сата је поново видела Чин. Њен прошао миммо базена и видела бела хаљина у осветљеној мраку на чврсте гвоздене ограде у стењање-Де-Дублона. Она се нашла између два добро пресавијени мушкарци у тамним оделима. Они су се кретали брзо, па чак и на удаљености од мене имају посебан утисак, да је девојка иде ценымногие брже него хеј желео. Њу је видео као капије се отварају и затварају одмах за њима; У Редове, изгледа, није било посебних проблема, али, очигледно, само није хтео тамо да уђе. Било је лако да се спусти пулс јури их; успомене о Вероники и о томе како она ме је пренела да су још увек сувише свеже и болне. Поред тога, у мој задатак није био да спасе све девојке, чак и ако је стварна потреба.
  
  
  Њен вратио у казину, изгубио двадесет долара на цхемин-de-fer, удаљили од оштром девојке, која се бави некако чула о мом тзв професије, а затим неко време остао у великој кући. Није било ни трага тих азијати, што је било разочарење; да би се изговор, да поставим неколико питања портир или секретара.
  
  
  На крају јој је пришао пулту за кључ. Логер је био мали, покретан црног мушкарца са савршеним енглеским акцентом.
  
  
  "Надамо се да вам се свидело, господин Валтон".
  
  
  "То је као магнитофонная рекорд", - помислио сам. "Овде мало људи", - рекао сам.
  
  
  Он је брзо одбацио. "Ми смо скоро пун, господине".
  
  
  "Али они нису пар, а?"- рекао јој је са осмех и климну главом у правцу скоро празан казино.
  
  
  Его осмех је суморна. "Можда ..."
  
  
  "Али срећан што имаш код куће има неколико великих играча са другог оба краја света".
  
  
  'Једноставна, господине?'
  
  
  "Ове япошки или неко други. Јој, видео сам како неколико људи седи на покер столом. .
  
  
  'Ои. да. Имамо господа са Истока на Дубле-Кеј.
  
  
  'Ах, ха?'
  
  
  Била је скоро поноћ, а портир је досадно, што сам и очекивао. - Ради се о пројекту "Страшни суд", острву-близнеце, разумете. Господин Ингерсолл закључио уговор за изградњу уређење са фирмом Формозе или негде у близини ".
  
  
  'Ах, ха?' - поновите га поново, покушавајући да спусти иавн.
  
  
  "Заиста, господине, да јој верујем, да је то нека врста експериментални грађевински пројекат; Господин Ингерсолл, као што можда знате, активно учествује у побољшању услова живота мањинских група широм света ".
  
  
  'Могу да замислим.' Јој, погледао тощего црног човека. "Зар Не мислите, да је он могао да почне мало лиже, до куће?"
  
  
  Его очи постају непрозирне. 'Једноставна, господине; моје време је скоро истекло, а ми и даље треба много административног посла ".
  
  
  Јој отвори врата своје собе, када је схватио да нешто није у реду. Га оставио на светији, ја сам увек тако радим у хотелским собама, - али сада јој је закорачио у потпуну таму. Га је зауставио и слушао.
  
  
  Једини звуком, који је то чуо, био је сопствени дах. Њена брзо је пала унутра и затворио врата за собом. Њен гропед прекидач. Одбрусио тешко.
  
  
  И даље тама.
  
  
  Све што сам могао да видим, то је ван правоугаоник клизна стаклена дан на мој балкон, осветљен месечином, узвишено изнад мора. Када моје очи почео да се прилагоди тусклому светлости, њена чуо благи покрет, видио како сенка је пала на дан.
  
  
  Њен ран на тепих и зграбио некога за одећу. Раме под крпом закручено и окренуо. Њен покушао оттащить га, али, иако је нападач био мањи од мене, он је био прилично јак. Њен поглед је видео тачкама, округло, невыразительное лице у сенци. То је требало да буде један од азијата. Онда је лакат, као да је следгехаммер, ме је ударио између ребара.
  
  
  Моја снага је ослабила; одрешене руке истакао је у грло и да га је ударио у вилицу. Човек је зарежао и подржао даље на перилам балкона. У месечини га видео да је у его руци сија метал. Его рука окренула према мени, и отео јој зглоб, пола испразнио его, заронио под пухлое тело и подиже га.
  
  
  Он није дао нам звук, перелетая преко ограде и, пада са висине од седам спратова, на плочице око базена. Уследио је веома туп ударац, као лубеница срушио о цемента, а затим дошао је потпуна тишина.
  
  
  Њен перегнулся преко ограде и покушао да види тело, али свети базена око угасила. Изгледало је као да нико ништа није чуо. Њен дуго чекао, а затим је ушао и окренуо други прекидач свету.
  
  
  И даље се ништа није догодило. Њен проверени сијалице; сви су они били на лицу места.
  
  
  Телефон је зазвонио. Њу је подигао слушалицу.
  
  
  "Господин Валтон?"
  
  
  Да.'
  
  
  "Једноставно, господине. Ви говорите са упорним регистрације, ми обавештавамо све госте, да искључили струју. Ускоро она ће се вратити ".
  
  
  Га се сетио, да је сергеј у ходнику још био укључен, и рекао о томе.
  
  
  "О, да, господине, они раде у другој шеми".
  
  
  Чинило се самозадовољно себе придед на својој или туђој - довитљивости. "Ми смо увек постоје свети у хотелу Doublé Cay, господине".
  
  
  "Па, онда је то добро. Хвала. Га спустио слушалицу и брзо проверио свој пртљаг у светлу бакља. Нападач није нашао простору, у коме га је сакрио своје оружје, иако је мало забрљао моју одећу.
  
  
  Није битно, да је он могао наћи тако да јој је одузео и бенцх пресс да спава. Упркос чињеници да нисам могао добро да види лице овог човека, држим новац, да је сада у Дубле-Кеј је постао мање гојазних азијати".
  
  
  
  Шесто поглавље
  
  
  До зоре тела већ није било, и скоро у подне га је чуо њен шапат. Њен седи на лоунгер код базена, чекајући, када је противник смеру померите у мом правцу. Мој дебео, размазанная мастила потенцијални љубитељ затрещала ми у уху. Неки по-ее вршњака, како мушкарци, тако и жене, су се окупили око нас, гледајући ме са неким сумње. Иако нисам сасвим Мик Џегер, јој је био најбољи по свим доступним идола. "Да ли сте у потрази за... ух... таленте?" Спрашивавший био дечак са бубуљицама, који је јуче био са мном у авиону. "Ја бих хотел тога, дуде". Ми ова реч већ уморан, и он је одлучио да не користи его веома делу. "Дах свежег узорковање ваздуха између два рунди. Можете играти ову ствар? Јој, климну главом на његову гитару. Он је поцрвенео. 'Мало.' 'Да.' Јој, погледао на другу страну, скуинтинг од сунца, отражающегося од воде у базену. Равнодушност - вотум део слике. Једна око девојака седео код папуча мог лежака, преносника доњи део купаћи костим држала мојим прстима ногу. Она је била мала, округла и раскошно преклопљеним, а у светло-каштановых коси сунце је сијало - или нешто друго. Га је потиснуо жељу да га истражују, али случајно померио ногу тако да је моја зглоба склизнуо према њеним топло хип ратио. Она хихикнула и намерно отпор, тако да је моја пета фотографија између њених ногу. Њен заиста почео да ценим поклопац, који је развио за мене Хок, када је у групу упали високу брадати младић. "Хеј, ти си још није чуо?" Колико јој могао да суди, он није говорио нам је са хема специфичним. Его кожа је боје оштукатуренной зида на другој страни базена, и он је могао да изгубе четрдесет фунти, не пада испод бројевима. Он је требало да буде песник; Његова је почео да препознају врсте. Неко је рекао "не", они ништа нису чули. "Синоћ шта момак је направио велики скок. Тамо.' - Он је указао на место под мојим балкон. Изгледа, никога то посебно не занима, тако да штопора је питао мене.
  
  
  'Ко је ово?' Брада је слегао раменима. "Ко зна? Пошто је рекао да ми је портир рекао, да је он скочио са свог балкона. Он је поново једна, овај пут на балкон је отворен под мојим. "То је био вијетнамски или нешто те врсте. Он је оставио предсмертную поруку у којој је написао да не може више да живи у овом упадочном друштву или нешто те врсте. Није веома поверио его рачун - у време, како се прича заобишла базен, он није био изненађен да је сазнала да је мртав био шестифутовый шведски акробата, који је пао током полуночной тренинг, - али ја напряг уши на помен предсмертной напомени. Ако је то истина, то је значило да према мојим нападавшим седела веома ефикасна производња бригада. Девојка је на мојим нога, вритхед мало упорни, и морао сам да размислим. "Да, па, мислим да га у миру превише мало прыгну", - рекао сам, нагло расте. Што је неколико корака, она се показала на крају базена, заронио у плаво воду и пала што је могуће даље испод површине, пре него што је испливала баш да зграби устима ваздух. У базену је било мало људи; Изгледа, то је у основи група седе и гледају. Јој, переплыл на другу страну, окренуо се и гурају ван назад, ка центру код базена. Неко време га је лебдео на леђима, гледајући у небо без облака. Крајичком ока јој је видио висок камени зид и Де Дублон за њом. Када јој је тамо погледао, отворио поклопац, и за њеног прозора видео сам увид рефлектује света. Телескоп - или телефото објектив; Њен морао исо све од себе не гледају отворено у прозор, али ако неко тамо заинтересован за мном, није било смисла да се покаже, да ја знам о томе. Нисам свестан да је пливао испод високог трамболинама, док није чуо сдавленное "Пази!" погледао горе и видео да лети са мном бело-бронзану фигуру. Њен уплыл далеко, дубоко урањање једну руку у воду и ударајући ногама исо све од себе. Ныряльщик је пао у воду на милиметар повреди моје раме, и подигао талас, који се бави заробили мене. Мене не снажно удари, али га гурну главу под воду, да сваке године, није повређен да ли ныряльщик. Тело лежи на дну базена, савијање ноге и увртање му истетовирано фигуру у преломленных зрацима сунца. Она је неко време кретао, а он је већ хтео да рони за њим, када га ноге изненада выпрямились, и ныряльщик пожурио на мене. Наши лбы суочавају, али боли није било; њена дуга коса ублажи ударац. Столом насмејао, када им је пришао, и њене пуне усне су тако близу моје, да је скоро увреда не пољуби. Али сам га увредио - играо је кул. То је нетолько. "Ах!" она полоскала грло. "То ви, господине Валтон!" Га није питао га, одакле је постало познато моје име. На крају крајева, њен потписао библ претходне вечери. 'Да, то сам ја.' "Ја сам направио те повредити?" 'Јој не мислим тако. Ти си у реду?' Чак и када је она била у & нб, хеј, успео да слегну раменима. Га је видео, да-ее, бели купаћи костим покрива само минимум, а можда и није све. Топло га преплануо тело встретило мене, када смо пловили, наши колена додирују под водом. Не говори нам речи, ми подплыли на ивици језера - напротив места, где јој је и изашла напоље, Сто се кретала са ултра глатким благодати фоке. Она је са шезлонга велики пешкир, обернула им раменима и погледао у мене. 'Добро?'
  
  
  Ми не треба да је питам шта она имеле у виду, није оно што је она гледала у мене. Без одеће или у плавках, што је мање или више исти - имао сам прилично импресиван изглед. Да јој кажем то је само зато што то је чињеница, и ја сам веома се трудим да то буде тако. Рупе од метака и ножевые је рањено, које сам имао током своје каријере, били вешто затворе са хируршким би генијима, који је ангажовао АК, тако да не изгледа као комад меса, који се показују у школи месо дела. "Идемо прогуляемся", - искрено је рекао сам. "Имам још није решење сваке године овај циркус". 'Зашто да не?
  
  
  У сваком случају ми не треба да лежи на сунцу ". Она се полако провела пешкиром по свом нахођењу смуглому телу, пре него што баци его на столицу иза нах. То је био мој лозинку за пажљивог испитивања ее; ее кожи, очигледно, није потребно лосион за сунчање, да бисте добили такву нијансу. Јој, он је то урадио полако и одлучно, почев од ове сензационалне нога, застаните на тренутак ми нежно округлившегося живота, пре него што погледате на грудима, заробљени у бикинију. Њене брадавице су видљиви кроз белу тканину. "Ти исто бикини, да је и јуче", - тихо коментарисао сам. 'Ах! Ти си приметио!' 'Да.' Она тихо насмејао, и њене очи заблестели. "Ја увек мислим да ако ћете наћи одећу, која се бави теби одговара, нема смисла да га промените. Ти тако не изгледа, господин Валтон? 'Њен превише, тако да мислим. Име Ник. 'Да. А мој... - ја Сам превише ја сам у стању да читају. Ваше слике не ради то вам је здраво за готово, Столом. 'Никада.' Девојка је била да контактирате са комплиментима. Њен оклоп до океана дуж зида Де Дублон, док Столом болтала поред мене, ее кука скоро забринути мог. "Дакле, ти си на одмору?" - 'Тачно.' Ми кружи око групе старијих сунчају, у основи, са белим животами и слитных купаћим костимима са цветни узорак. Њен видео пар средњих година око авиона "Лире"; жена впилась поглед у Реду, покушавајући да задржи своје пуно тело видно поље између девојку и њеног мужа. Нисам могао да га кривити. "Ти ћеш бити овде дуго?" "То зависи од тога шта ће морати да уради".
  
  
  Јој, зауставио и указао на углу Де Дублон, који је био изузетан зида. "Шта је то тамо?" "То је ... нешто као вили. Тамо живи веома богат човек ". Њен понимающе смиркед. "Да ли сте били код њега у посети?" "Мене је позвао", - рекла је она. Нисам инсистирао. Испред је био у пролом стење шеталишта са выбеленной степениште које води на плажу. Када Столом је ишао испред мене, она взъерошила косу, тако да мокре ланаца погладили мој голи живот. Било где на песку лежи мале групе људи, а у мирној & нб лежи неколико фигура. Сурф скоро није било, само таласе на таласима и локва бледо-зелене воде на плажи. Очи - мушки и женски - пратили нас, док смо ишли по тешком песка од ивице воде. Ми смо игнорисали ставове. Сто је ишао глатко, не много лепршав своје. Хеј, то није било потребно. Лево од нас зид-Де-Дублон трајала дуж обале. Након проласка неколико стотина метара, њен приметио рупу изнад малог залива. То би требало да буде улаз у лагуну. Мали пешачки мост је био протезао изнад воде; над њим зидови выпирала, као супружник гљива на глатке бетона. Нема шансе да уђу на другој страни, чак и са куку и конопца, да ме није изненадило. Његова је такође знао да је кратак тунел, водећи под зидом на лагуни, био је затворен подесивим гвозденом оградом, и било ми је занимљиво да је потребно да се подигне его. Када смо прешли мост, она је указао на рупу. 'Шта је ово?' "Ох, нешто попут великог језера. Код ове особе имају своје чамце. 'Ах, ха?' Она климну главом и узео ме за руку; њене бутине прошло миммо мене. "Ти се свиђа чамци, Ник?" 'Наравно.' 'Имам такав. То је њен могу да уживају једно око хотела ". "Шта је брод?" То је ... Ја не знам како они то зову. Брзи брод? Мали чамац, која се бави иде веома брзо ". "Брзи брод. да. Па, онда треба да иду тамо ". - Да ли сте добро напредовати са бродом? Она је држао да ме лиже, и њене тамне очи насмешио. "Ја могу да возим брод". Њен проклето добро знао, да она наговештава, али хотел, да је она то рекла. "Да видимо." 'Касније?' "Да, касније."
  
  
  Де Дублон обављао је цео западни део острва. Ми смо прошли дуж зида на широком спектру; Овде није било нам купача, да нам оне који загорает, и мека сурф је прскање око, једва укрытых корални гребен недалеко од обале. У мору на хоризонту истицао једини бела једра; осим тога, није могао да види ништа, осим тихо бурлящей воде. "Колико дуго си овде радите, Столом?" - "Ох ... изгледа скоро годину дана". "О, то је веома много". Она је накратко је стеже раменима. "Они добро плаћају, и живот је овде лепо".
  
  
  "Ви сте живели у Флориди пре тога?" Она је нагло зауставио и испытующе ме је погледао. 'Зашто питате то?' 'Ја не знам. Мени је то изгледало сасвим вероватно ". Девојка климну главом, и у њеним очима обасја бол. 'Да. Њен побегла од Кастро ". "Нисам имао на уму...", "Ах, то није битно. Прошло је много времена, она је била мала, када смо побегли. Ми смо са мамом переправлялись са другима на малом чамцу. Они су пуцали на нас, кубански патрола, али ми смо се крили. Скоро.' Њен упитан приподнял обрва. "Мој... моја мајка. Она је рањене и озбиљно рањене. Више од месец дана, лекари су рекли да хои ће бити боље, а онда је умро ". 'Жао ми је.' Она опет накратко је стеже раменима. "То је било давно, Ник". "А твој отац?" "Одмах затим револуција Кастро бацио его у затвор. Са њима хорька га о нен ништа није чула. Имао шта да кажем. Га чуо превише много сличних прича, да је само да верујем хеј, али је увек био шанса да она говори истину - и ја не мислим да је то уопште било важно. Ми смо ходали у тишини; она је пришла ми је близу, али изгледало огрезао у своје мисли. На крају крајева она је рекла: "Ти знаш, то није моје право име". 'Ои?' Она је кратко осмехну. "То није изненађење за вас". Јој, одмахну главом и понимающе насмешио. "Када је пре пет или шест година јој је дошао у шоу-бизнис у Мајами, мој агент није хотел да снимите ме, као Маргариту, Ортиз. "Сувише обично", - рекао је он, гледајући ме у лице.
  
  
  Твоја мајка је била пола китаянкой. Мој отац је мулат. Отуда - Столом Негрита ". 'Ои.' Застала је и погледала ме. "Ти све знаш, Ник?" "Учим све више и више". "Ха!" Она стиснути моју руку. "Зашто си дошао у то место, као Дубле-Кеј, Надимак? Овде су само деца-хипи и старци са својим дебелим женама ". "Ах, јој чуо о овом комаду динамита, који одговара овде денс шоу, и морао сам да дођем". Њен гуттурал смех апсурдно скептичан. Она је устала на врховима прстију притисне груди на мојим грудима. Сомота усне приоткрылись, а очи потускнели. Ми смо се пољубили. Загрлила ме је за врат и њен слив окренуо против мог. Мој реуматизам је незамедлительным и непогрешива, и она јачи држала за мене, када је њен језик би мој. Моје руке спустили низ њена леђа, на доњи део купаћи костим, на топлом да између њеног чврстог дупе. Вероватно је добро да у овом тренутку су постали видљиви два млади парови, полако иде дуж високог зида. Њен видео сам их први и скренуо на њих пажњу Редове. Она уздахну, онда хихикнула и дотакла избочине на мом купаћи костим. "Ја ћу ходати по тебе, док ти не остынешь, у реду?" "Нека гледају", - зарежао сам. Она радосно се насмеја. "Знала сам да је у праву, Ник. Ти лик, омогућавајући им да иду у пакао ". Њен захвално се насмешио и ми смо отишли да га упознам остале. Онда би, као што смо прошли па и окренули иза угла зида, Столом загрлио ме је око струка и протрља своју с образ о моју руку. "Данас имам слободан дан, Ник". "А што си се обично урадите у вечерњим сатима?" "Понекад га возим у Насау. Или јој остати у својој соби, да читају књигу "Или клижете бродом?" Да. То су деца.' "Мислим да је то добра идеја. Вечерас?' 'Наравно.' "Видимо се у бару кабаре. Прво поједем, а онда... - Не, - оштро је одговорила је она. "Не у барре. Ја не волим ... па знаш. Нећу дозволити никоме да покупи ме тамо, ако имамо именован састанак. Јој доћи у твоју собу ". "Да ли знате где је то?" Она климну главом. "Да ли сте били да напише школа на пулту код портира синоћ". 'Ои. То је истина.' Ми смо прошли још мало, док се далеко није постала очигледна хотел. "Имате ... хм ... овде никога нема, зар не?" 'Шта мислиш?' 'Још?' 'Ои. Не, не нарочито, Ник. Овде нема човека који би имали ми задовољство, чак и за кратко време ". Њене очи су ми рекли да сам, очигледно, изузетак, али када смо стигли до малог овде бочно од хотела, где је десетак шарене беацх бугги мерцала на сунцу, јој, мислио да је проклето тешко је поверовати да је таква лепота, као Сто је само чекао, када Надимак Валтон ће попунити њене усамљене вечери.
  
  
  
  Седма глава
  
  
  Ми донели у собу не желим, и неколико боца ледене пива Amstel. Конобар накрыл сто у балконска дан, а када он оде, њен досталь око кофер неколико ствари које хотел испита. У свом лежерно путовању на југ њен возио кроз Њујорк и тамо купио неколико навигационе карте. Oni исо свим снагама покушао да пронађе оно што га хотел, али на крају смо нашли картицу Дубле-Кеј. Њена тада скоро није гледао на нах; Њен веома хотел напусти овај дахом град и иду на пут. Сада попио пола чаше пива и одвијао картицу. Она је мало да се види; да нам је један угледни је са скипером не шталь да га користите за маневрисање великог брода у близини два острвца, али то је веб-картице, коју је могао да га пронађе. Је наведено неколико опасних подводних препрека; два стара олупина брода, корални гребени, који су га видели раније, у онај дан, и неколико мањих парцела. Лагуна на локацији Де Дублон је била укључена, али излаз преко океана, није било јасно. То није било у мојој непосредној брига; Мене више интересује воде око другог острва, острва Страшног суда. Су схоалс и гребени неправилног облика. Њен исо свим снагама покушао да их се сетим, знам да то не ће ми много добро у мраку. Али барем јој је знао да су ту, а то може имати вредност. Онда ручка га, изашао на балкон; Сунце сада је затворен гомилом високе, брзо покретних облака. Њена тешко перегнулся преко ограде, али није могао да види ништа, осим најближе море угла-Де-Дублона. Њен водио рачуна о томе да се скине школа је на горњем спрату хотела, али сада је схватио да ми треба да покуша да скине школа са пуним погледом на хотел. Па, све што је потребно је да урадите је да се пријавите у собу са погледом. Њен обучен у стари беле фармерке, дупли џемпер и кожне сандале, обукао сунчане тачке и био убеђен да је у џепу довољно ствари; затим сам отишао на дугом безмолвному ходник. Пре свега, то су бројеви са 716 по 729. Јој, попео лифтом у лоби доњег спрата и, у случају, ако је неко приметио ме је, ушао у велики, слабо осветљена сала. Њен сел и наредио рум, који ми баш није волео. Кроз неколико минута га је питао, где је у сали мушки тоалет, и кренули у том правцу. Као што сам се надао, било је два телефонска киосцима. Јој се добија на број хотела и питао број 722. Када јој је, мислио да је мој први покушај успе, ми је одговорила је жена, она је изгледало каротидне и взволнованной. Га је питао о Говорника, она је рекла да је Родни нема, јој се извинио и спустио слушалицу. "Стрпљење", - рекао је њен себи, и вратио се свом барному столицу. У наредних пола сата га два пута обзвонил друге собе на свом спрату и открио да су обе заузети. Ако у следећем позив нисам нашао празну собу, морао сам да пробају нешто друго; људи који управљају великим туристичким хотелима, нису глупи, и пре или касније оператера ће схватити да је један и исти човек зове на различите бројеве на једном спрату. То је стари трик са провала - толико стара, да сам скоро срамота его користити. Али сам имао мало времена, и ја не желе да користе више директан и бруталан - тактику, да уђу у собу, која се бави отворила ми поглед, који је то желео. Са четвртог покушаја јој је дао телефон зазвонить десет пута пре него што се, да је соба празна. Њен пожурио назад у лоби и попео у лифту на свом спрату. Прво, шта ме је научио, као ученик шпијуна - то је штампање извештаја, а друго - како да отворите браве. Сваки појас, који имам, садржи уграђене алате, и за мање од минут и био у соби 721. Њен оставио врата шкрипале - да, када мештани су се вратили, њен могао да се извини за оно што је видео, као отворена врата, и ушао, да се диве поглед, - и брзо је дошао до балконска дан. Нисам морао дуго да стоји на балкону. Са тога места, где га чувају, да ми је добро видљиви велики део терена. Њен поглед је видео мушкараца, који су намерно ишли напред и напред исплате директно иза зида. Они су били обучени у униформу, и без оружја није било јасно, али слободан свакодневни швеђани, који су носили, је невероватно слична и могла да прикрије било шта, од 45-ог калибра до обреза пушке. У лагуни је пловио више воде моторних чамаца, а шта-ко је пловио у & нб. Њен видео део широке поплочане површине, где загорали други људи; Међу њима су ишли слуге у беле јакне са тацне са пића... и осталим стварима. Није било потребе да се велики план, да схвате да и даље доставља. Јој је познато брадатог младог човека тежине око 140 кг, када је протезао се на прилично посебних белом цилиндру, уредно сложенному на послужавник, поднетом у ему. Највероватније, хашиша; Да заведе неке посетиоце, било је потребно нешто више него бесплатно пиће. Али више није могао да јој види. Дрвеће око хотела су засађено близу пријатеља до пријатеља, а закривљене унутрашњи зид иза лагуне покрива јаз добар преглед фасаде зграде. Дакле, двоструки барикаде, која се бави прави проблем, заключающуюся у томе, да је морао да се пење кроз спољни зид, не знам где су стражари, - а онда, ако га некако преодолевал би ове препреке, настала проблем проласка унутрашње барикаде, и Бог зна шта још треба да се превазиђу. .
  
  
  "Видите, господине. Могу да јој се у нешто да ти помогнем? Чувши овај глас, њен, окренуо, ментално псујући проклети дебеле тепихе. Висок темнокожий мушкарац, који је у врата отварање, био је обучен у уобичајени свакодневни одећу. Једна рука је неопрезно засунута у минут его кратком камзолы. Он је упитан насмешио и изгледало потпуно опуштени. Њен накашљао и надао да изгледам прилично непријатно. 'Извините молим вас. Јој, видео сам да су врата отворена, и ушао, да сваке године на поглед са ове стране хотела ".
  
  
  'Да.' Он је затворио врата за собом - дело, која ме је активира аларме. "То је највиша тачка острва Васкрсења, и поглед веома интересантно". Овај пут је широко се насмешио, а онда јој је знање его. "Херридж?" Пилот авиона "Лира" на тренутак погнуо главу. "Наравно, господин Валтон". 'Заиста сам веома ми је жао. Једноставно хотел... - ја уморно махну руком у правцу балкон, онда стидљиво се закикота. "Ако сте проверили, видећете да сам отишао овамо, не би да узме". Он је направио неколико корака у собу и наставио да гледа у мене. 'То није нужно; За мене ти не изгледаш као лопова, господин Валтон. Јој се стави много труда, да се опуштен став. "Извињавам се", рече јој, затим дозволио свом природном радозналости да се пробије. Херридж понимающе климну главом. "Да, то је моја соба. На Doublé Cay веома добро односе на особље. Једнакост за све ". Он је рекао да је то без трунке горчине. "Драго ми је да то чујем. Они схватају да их пилот би требало да буде срећан ". "Ја сам задовољан". Он је климнуо главом да ме преко рамена. "Можда вас заинтересован за ова необична ситуација, иза зида?" "То је све, зар не? Ја не мислим на све, ко зна, ко тамо живи ". "Да, то је тако." "Али ја сам мислио да је пустињак. Ко су сви ови људи, резвящиеся у его лагуни? "О, господин Ингерсолл може да буде усамљеник, али он није себичан. Он позива да део младих људи да користе его ... приватне просторије ". "Почињем да се то разуме". "Ја сам". 'Ои?' Херридж указао у правцу хотела, најближи базен. "Већ је јавна тајна да је господин Ингерсолл успоставио између овим дрвећем више погледа камере. Изгледа да је забавно, гледајући гостима, и лично бира оне које жели да позове у своју имовину ". "То је за мене тајна". Ова могућност, за estestvenno, пало на памет, када Хок проинструктировал мене, а ја сам био драго ми је да је то потврдио. "Сада ви то знате, господине Валтон". 'Да. Па, слушај, да се извини што сам ушао. Видиш, онај који путује баш много, као и њен - хотели, мотели и слично, - стекне навику у сваком џаку нос. Никад се не зна, када је срео старог пријатеља или нешто те врсте. 'Га разумем.' Херридж је стајао, као стена, мало по страни, да ме пропустити.
  
  
  Њен прошао миммо њим, климања главом, помало махали руку, улази у ходник, и нежно затворио врата за собом. На путу у своју собу га, изненађен, зашто пилота, у радној одећи, у џепу камзолы лежи пиштољ. Можда, мислио сам, ја Херриджа на Дабл-Кеј је имао друге обавезе, о чему је већ знао.
  
  
  Дана још увек остало довољно да истражују Острво Васкрсења још мало. Весео слуга на паркингу дао ми је плажа луд, један на поломљених ствари фольксвагенов са посебним тело и широким гумама. Њен возио на кривудавим приступом на путу, усаженной палмама, док није стигао до терена за голф. Клуб је представљао ништа више него затворени павиљон, отворен са три стране, са бројем ормарића са четврте стране. И споља и изнутра био мали бар, и столице, али никога није било.
  
  
  Јој, прошао по дрвеном поду павиљона и погледао на терену за голф. Благим поља су покривене бујним зеленилом, места покривену цветања биљака и вешто се налазе палмама. У даљини је видео њен усамљени квартет играча и две колица за голф; у осталом терену изгледало је био насељен.
  
  
  Га поново сел у луд и наставио пут без циља. На крају терена за голф пут проширен, заобилазећи жбуње и нагло придружује ме до малог луке. На обе стране залива су волнорезы; два или три круизера пристојан величине су усидрен код луке бар, као и неколико мањих саилинг то и фаст катерова. Јој нисам видео ништа слично на хидрофоил.
  
  
  "Вероватно, у Ингерсолла је флота негде у то лагуни", - помисли њене, погодите где је тачно.
  
  
  На другој обали залива га видео острво "Страшни суд", его челика скелетами, поднимающимися око песка, и носача моста, глума над водама залива. Са тога места, где га чувају, ажурирање моста у крајњем пристаништу више него икада, подсећа много челичних греда, бачена тамо и заборављене. На мосту није било ни трага грађевинске активности, али у даљини га видео, лифтинг греде чесме и кружащиеся око њега тачке жуте грађевинских кациге. Ми је изгледало уобичајено грађевинског пројекта, и он није схватио би да ли је то нешто друго, гледајући у отворену воду са удаљености од више полумили.
  
  
  Приглушенное режање ревущего мотора ухваћен мој поглед на лево. Бели брод обогнула далека место на крају увале, и бело тело, попео изнад воде на сјајних металних регала. Хидрофоил, и да ми није морао да пита одакле то долази. Ангела седео у задњем делу отворене кабине, поред квадратне пухлым азиатом, а за воланом седео један по длинноволосых младих људи, који га је видео са њом на аеродрому уочи.
  
  
  Брзи брод је направио широк показиваче и пожурио у мореуза између два острва. Она доплыла до дуге луке бар, која се бави ишло у воду Страшног суда, сбавила брзина, ближе обали, и пала у воду. Неколико малих фигура дошли да зграби швартовную конопац, а затим тројице взобралась степенице, скочио на обалу и нестао иза групом ниских зграда.
  
  
  "Извођач радова" ц "Формозы", о којој је говорила матичара, пратилац мог нападача претходне вечери, очигледно, хитно је посетио градилиште са два члана интимном шестице ...
  
  
  Њен гледао чамаца у малој луци, и ја сам био радознао, шта је ово брод Редове. Први хотел је само слушају га, уче, да је она могла да ми исприча о пословању Ингерсолла, али сада сам добио бољу идеју.
  
  
  Писта налази на брду, недалеко од луке. "Лир Џет" је био паркиран у колиби, над којима развевался ветроуказатель; у близини је било неколико спортских авиона. Ми више имали где да иде, тако да јој је отишао на бетон платформи. Око бараке је дошао човек и неко време гледао, а затим се вратио унутра. Она је само туриста.
  
  
  Сада је возио у луд на плажу у први и последњи пут, закључујући свој круг, у глатком темпом на песку, док није стигао до тениски терени у близини хотела. Они су дезертирао, као и плажа; очигледно је да су гости хотела Doublé Cay нису били забринути нешто више стресан него голф и бездельничанье куће поред базена.
  
  
  Враћа луд, отишао сам искрен у своју собу; сада није време да се плаше младе људе, који би могли да нападну мене. Њен заспао сат, а затим је почео да се припреме за предстојећи вечери.
  
  
  Њен тежак потенцијалну потреба у мом спрятанном оружје са вероватноћом да са Чиной неће имати много шансе да се сакрије его дуго; затим га невољно одлучио да напусти Вильгельмину и Хуго на месту. Под повољним под другим околностима шпијунски рад је веома компликован, али, с обзиром да је мала шанса да плесачица је само онима хема она себе сматра, ја не могу да приуште да компликује ствар, почети его са пиштољем и стилетом. Ме ухвате.
  
  
  Јој стави тамне панталоне, тамно браон џемпер и светло плава јакна и оставио своје неколико дотрајале тениски балетске папуче. Затим га, он је седео на балкону неколико минут и погледао на свој кутак око базена. Челична трака је још увек био заузет, а касније је сунце пробивалось кроз неравне облак покривача.
  
  
  Неко тихо закашлялся. Јој, окренуо, али иза мене у соби није било никога. Затим га чуо тихо мрмљање гласова, али речи су неразборчивыми. Чувши звук, њен пришао перилам балкона и слушала. Око неколико речи, који га је чуо, језик чинило нејасно познато, али чудно. Да јој је погледао доле и леант напред ровно толико да виде ограде балкона на дну.
  
  
  На ограде лежао тамну руку и комад црне рукава. Њен полако запрокинул главу и, претпостављам, осмех на мом лицу је била суморна. Тако да су остали отворени под мене - и за довољно флексибилан човека није тешко попети са ih балкона на мој, а још лакше да поново устане. Само јуче нападач није био у стању да искористе ове лак пут бекства ...
  
  
  Требало ми је неколико минута да организује нешто што је у мојој соби, а ја сам управо завршио, када је на моја врата неко је куцао. Њен је било мирно, али опуштено гледао на сат. Сто је дошао на време.
  
  
  Када јој је отворио врата и видео да она стоји тамо, на тренутак ми је скоро жао што је морао да га користите тако што јој је планирао. То је трајало само тренутак.
  
  
  
  Поглавље 8
  
  
  
  
  "Да", - рекао јој је тихо, полако учећи га. Као и увек, она је била обучена у бело, овај пут у сложена хаљину до пода, драпированное, складчатое и заправленное више или мање у индијском стилу. Док је ишао, хаљина ту и тамо расшатывалось, излагање бронзане стопала, а дубоко исечак дао разумети, да под њим ништа није било ирена. Њен дах груди дотакла моје камзолы, када је проплыла миммо мене, а кад је била на сред собе, она је пируэт и постављена са светлом око балконска дан иза нах.
  
  
  "Ја сам ти нравлюсь?", упитала је.
  
  
  "То је глупо штопора".
  
  
  Она хихикнула. 'Да.' Она је погледао око, њене очи стали на велики кревет. "Може, пре вечере имају угриз?"
  
  
  Обично га не замедляю реагују на такве предлоге, али ова жена-пантер је за мене превише брзо. Она је осетила моју неодлучност и невино подиже обрве.
  
  
  "Мислим да мало пије".
  
  
  У извесном смислу то је било на боље; имао сам планове за вечерас, и њен хотел да се носе са њима у исправном редоследу. "Ромовый ударац?"
  
  
  'Шампањац.' - То није био захтев.
  
  
  Јој се јавио на телефон. "Хајде да видимо колико брзо его ће донети".
  
  
  'Не мора да значи.' Она је дошла до малог фрижидера и она је извадио боцу шампањца због великог декоративне са пуншем. "Ја ништа више не пијем, ако ћу узети то", - рекла је она.
  
  
  "Да ли си ставио тамо ову флашу?"
  
  
  "Јој". Она је савијен главу и погледала ме. "Ти такође се свиђа?"
  
  
  "Нисам против тога."
  
  
  Ми смо пио по фрижидеру чаша, које је такође остало у фрижидеру, и намерно држали подаље још једна са другом. Наш разговор прерывался; она ме је питао о мом раду, али, изгледа, није много заинтересована за мојим одговорима. То послало у мој мозак још једно упозорење; То је требало да буде дельцом шоу-бизниса, и, ако Столом није планирала да проведе остатак своје каријере, плеше на Дубле-Кеј, она је морала да барем претварати очарованной мојим пажљиво отрепетированными приче.
  
  
  Уместо тога, она је скренуо разговор на себе, на своје п детињство, на своју горчину у односу на Кастро и сви комунисти. Она је рекла све о своје мајке, као што је она побегла из Кине, да поново прође кроз све то. Она је била скоро убедительна, али превише је инсистирала на томе.
  
  
  И то ме је одговарало; имам више није било нам икакве сумње, шта ћу да радим то је ноћу.
  
  
  Када смо изашли, око собе, био је мрак. На дну смо избегли главној трпезарији у корист дневној соби; освећења било тако мека, да је изгледало, да је бела хаљина Чинови светли. Она ме је довео у укромный кутак са погледом на воду, колико је то могуће од бара и оркестар ча-ча-ча-ча, играющего за мало плесном подијуму.
  
  
  Одмах се појавио конобар са боцом шампањца и само један мени.
  
  
  "Они ме знају", - објаснио Столом.
  
  
  Морао засмеяться.
  
  
  "Филети овде је увек веома добра, Ник".
  
  
  'Добро. Да ли сте прави стручњак ". Мене не брине, је предузела да ли је девојка ствар у своје руке дакле, на крају крајева, она је била овде, код куће и играју по њеним правилима није спречило да. За неко време.
  
  
  Она је незасита у еде и напала масна нежан шницла са деликатном концентрацијом. Скоро смо говорили, да ми се свидело. Јој, погледао у сали; неки парови плесали, углавном старији људи, осим једног пара, целующейся, као младенци. За столом код оркестра седео пар длинноволосых дечаци, обучени у светле, али релативно нормалну одећу - као студенти играју у хипи викендом.
  
  
  Онда би, као што су кафа је служио, га је замолио да плес. Она је одлучно одмахну главом, да јој дуга коса са белим нити пао хеј, на раменима. "Ја сам плес сыч новца, Ник". Њене зубе блистала у мраку. "Све остало јој радим је само за забаву".
  
  
  Јој, погледао на нах на тренутак, а затим лагано узео је за руку. "Онда сте сигурни да желите да принарядиться".
  
  
  Њене обрве порасла. 'Ои?'
  
  
  "Ако само ви не желите да се пливати на своје тркачке чамац".
  
  
  "Брзи брод. Ти си сам ми је то рекао.
  
  
  'Да.'
  
  
  "Али зашто онда ми се облаче?" Она стиснути моју руку и погладила наборима своје хаљине. "То је превише ништа". Ми смо изашли кроз споредна врата и ходао поред базена до паркинг. У Редове, наравно, био је сопствени плажа луд, и она је била кола са он је жестоке концентрацији, коју је показао за вечеру. Када смо стигли до луке бар, она је ауто возио горе вез, и одбора дребезжали под точковима.
  
  
  Брод је стајао на крају луке бар, у близини са великим "Крис-Крафт" са неколико фењерима на доњој палуби. Столом хихикнула, ваљани очи у его страну и отишао на свом броду. Ово је спееди брод, пет метара, са великим кабином, богато обложена меким матами. Као и све на Редове, све је било бело. Не могу то да је веома волео, али ја нисам могао ништа да урадим поводом тога.
  
  
  Она задрала сукњу, скинула сандале и лако спрыгнула у кабину. Га бацио храну швартовную конопац, када је она скренула виси мотор Меркур капацитетом од 75 кс, и, када је шталь раде стабилно, њен отзвязал лук уже и сел поред ње. Она је добра, она је знала шта ради, када се повукла, урадила показиваче на 90 степени и са насталих бларинг выплыла око залива.
  
  
  'Где мислиш да идеш?' - плакала, перекрикивая рика мотора.
  
  
  Њен на неодређено махну руком. "Хајде само да видимо нешто".
  
  
  Ми смо се тркали кроз светим, кратак талас, фокусирајући се само на далеке светла хотела са леве стране и неколико радних светала на острву Страшног суда са десне стране; парче месеца значило ништа. Столом узме чамац на нит писте и ринулась паралелно са обалом. Ми смо прошли хотел, заобљене највише далеку тачку, где је суморна зид Дублона отбрасывали сенке на песак, а затим окренуо леђа.
  
  
  Коса Чинови флуттеред на ветру, и траку, коју је заплела у косу, распала. Јој, пружи руку и повукао га. Она усмехнулась и потапша ме по нози.
  
  
  Њен повикао хеј у ухо, указујући на волан.- "Могу да је погледам?"
  
  
  Она је оклевала, а онда је рекла. 'Наравно. Зашто не?' Ми смо заменили, што само по себи било интересантније маневром, када смо перелезали још један кроз други, али ништа није предузео, јер још увек ишли прилично брзо.
  
  
  Њен убрзан, и ми смо летели даље, и сада хотел са леве стране од нас промелькнул миммо тачке поласка. Њен успорен и окренуо Чину.
  
  
  "Како би било другог острва?"
  
  
  "Мислиш "Страшни суд?"
  
  
  'Да. Да си тамо видиш?
  
  
  Она је накратко је стеже раменима. "Само булдожери. Веома је ружно.'
  
  
  "Хајде да видимо".
  
  
  Погледала ме је сумњичаво. - "Они никога не пусти".
  
  
  "Боже, душо, га, волим да гледам на изградњу уређење. Хајде да видимо.'
  
  
  Било ми је свеједно, има да она то или не; Њен заврнуо. Ми помчались преко залива на конкретним подршку и плаже иза њих.
  
  
  Пре него што смо преминуо последњи стуб га је видео људе, ради брдо к & нб. И чак и у неясном светлу видео оружје које су имали. Њен сбавил брзина и дозволио катеру да се удаљава, док се дно није увређен песак.
  
  
  Нас заслепљен моћна лампа. Њу је подигао руку и погледао на Чин. Она је седео непомично, усне приоткрыты, очи су празне.
  
  
  "Одмор село! Опустите се територија! Одлази!' Крик у мраку био упоран и пирсинг.
  
  
  Јој, закикота у ослепляющем имена светлости. "Хеј, момак, ми смо само плывем. Шта имаш уопште постоји на овој пси песка? Њен уста и перелез кроз ветробран на нос брода.
  
  
  У раи светлости вырисовывался солидан силуету. Его карабин је био послат да ми у животу.
  
  
  'Далеко!' - хиссед он. "То је одмор територија. Још један корак, а ја выстрелю ".
  
  
  'Ник!' - повика Столом иза мене. 'Па хајде исти!'
  
  
  Јој, слегнуо раменима, смиркед светлости, направио око кажипрста пиштољ и пао палац, као чекић. "У реду, друже, следећи пут јој те позову", - рекао сам, узимајући назад у кабину, нагађања, не занео да ли је својом улогом перезрелого хипици.
  
  
  Њен укључен задњи потез и повукао брод са обале. Полако вошди у залив. Када смо били у отвореном & нб, да јој је порастао на бициклу и напустио брод на површини. "Хеј, имају добар комитета да прима госте", - рекао сам. Њен осмех је трајала. 'Њен те упозорио.'
  
  
  "Шта они имају право да се понашају тако?" - возмущенно питао сам. "Зар они не знају да је неко може да се извуче на обалу, док сте остати испод адресе пуну воде?"
  
  
  Њен осмех је мало више искрене. "Да ли знате о таквим стварима?"
  
  
  "Ја сам пловио под једрима".
  
  
  Она је учинила руку на моје раме. "Не улази превише далеко, Ник. Тамо су закони руком ".
  
  
  "Па, добар начин да радим своје ствари!" Јој, како сам се надао, добро накапливал своје незадовољство. "Они не могу тако дерьмово доћи".
  
  
  "Надимак ..."
  
  
  Њен грубо притянул га к себи. То је мудро потез, али је мало вероватно да напор. "Слушај, Столом, - зарежао јој хеј у ухо, - овде превише људи покушавају да нас задржи подаље од чега је нешто. Прво Ингерсолл са его проклети зид, а сада ово! Јасно?'
  
  
  Столом дуго није одговорио, и он се бојао, да је отишао предалеко у својој комедији. Онда је полако пао на мене, стављајући своју руку ми је под јакну и загрливши ме за струк.
  
  
  'Ник?' промрмља. "Хеј, ми смо морали да се забавимо..."
  
  
  Њу је прихватила ее за рамена и привуче себи. Она одговара моје тело и удобно, вритхед. Њено лице је порастао, и он је пољубио ее у усне; најпре лагано, а затим са повећањем страшћу, на коју је она узбуђено је одговорила.
  
  
  Мали рефлектор је замахнуо изнад воде са стране острва Страшног суда иза нас. Га је чекао. Сергеј достигао нас, окренуо још даље, заколебался, затим се вратио и ухватила нас својим зрак.
  
  
  Столом пошевелилась, подиже очи и нахмурилась. Онда она подиже своју руку и понудио средњи прст у универзалном гест презира позива.
  
  
  Рефлектор марширали даље. "Ове поганые вуайеристы", - рече она, и поново држао за мене.
  
  
  Смо пловили низводно, до наше усне и језика су се бавили истраживањем, и замршене набора њене хаљине бачен отворен, најављујући слуге. Ее груди смо анимације од мог додира, и моје усне скользнули на жућкасто-коричневому срама ее грла на поднимающемуся брустверу, док није достигла стоячего брадавице. Она је тешко дисао, главицу моју главу на своје тело и пресавијени јој да своје једну ногу над мојим ногама.
  
  
  То није било лако, али то јој, избио на слободу. 'Проклетство!' Промрмљао сам.
  
  
  "Шта је то, слатка" Столом није покушала да прикрије своје наго груди, и у меком светлу она је изгледала као слушкиња-варварин око Древном Риму.
  
  
  "Жао ми је, - зарежао сам, - али су паре..." Јој, одмахну главом, као да је био превише љут, да се изрази речима.
  
  
  "Заборави све о њима", - упорно, рекла је она. "Само размислите о Чину".
  
  
  "Не брини, душо". Јој пусти руку, скинуо сако и бацио га на простирке за софе. "Ја мислим о теби". Љут трзај узео чамац и убрзан. Ми умчались у море, нос взлетал и пао на таласима.
  
  
  'Ник! Шта то радиш?'
  
  
  Јој, закикота хеј. "Да ли верујеш себи игру, душо?"
  
  
  "Не знам ..."
  
  
  "Погледај!" Њен истакао кажипрст у правцу острва Страшни суд, који је већ био не више од платформе на хоризонту иза нас. "Где би нам отишао, те свиње, да ме нервира". Морао сам да вриште, да покрије хук мотора; морска пена свог рада она је преплавила нас, и намочила. Чин, изгледа, није било брига.
  
  
  "Глас зашто смо се вратили на ово проклето острво".
  
  
  "Али ..." То је изгледало стварно сбитой збуњујуће. "Ми смо били..."
  
  
  "Да, ми смо били заузети. И даље ћемо то урадити ".
  
  
  Њу је прихватила ее за раме и грубо привуче себи. "Само ћемо то урадити на другој страни".
  
  
  Њен окренуо брод полукруг и кренуо на другу страну Страшног суда. 'Постоји.'
  
  
  "Ви сте луди, Ник".
  
  
  'Не, то није тако. Само забавляюсь Јој је пркосно гледао на нах. "Хоћеш да спава са мном, Столом?"
  
  
  'Ах, да!'
  
  
  "Онда ми ћемо то урадити под оком гребанных свиња. Добро?' Одлучно је њен склопљене руке њено наго груди, затим је гурнула јој се хаљина, да се отвори и друго. На тренутак она је седео непомично, а затим беспомоћно одмахну главом и сагнуо да гурају језик ми у уво. Њен сбавил брзину, док ми готово да није напредовала, и заобишла најдаље нит острво Страшног суда, на другом делу залива и градилишта. Док смо заједно били су ангажовани у различитим пословима, њене полако пловио дуж обале у питао могући патроле. На крају јој се усудио да иде до обале.
  
  
  Чим је брод изашао кроз пешчане дна, њен искључио мотор и скочио напред, да се извуче мали сидро на обалу. Сто је био искрено за мене.
  
  
  'Ник!' промрмља. "А ако они ће наћи нас овде?"
  
  
  "И шта?" Њен навукао оштрица сидра на грм. "Шта они могу да ураде, осим што је брани нас?"
  
  
  "Али они су ..."
  
  
  Њен је устао и погледао на нах, скоро чихая. "Шта није у реду са тобом?" - рекао сам, смејући се горко. "Ове свиње на другој страни острва. Они никада неће сазнати.
  
  
  Столом полако вршено је рукама кроз косу, и њене груди су порасле, што је у вези балоне. Она је затим узео ме за руку и потащила по кратког стрме падине на каменистому выступу. Ми смо прошли око его и дошли до усамљеног дрвета, окружен мутан шумарцима. Када смо дошли на поље са високом травом, престала је и упитно је погледала у мене.
  
  
  Њен затащил ее у меку траву, утонув у таласима јој косу, док ми мазила. Остатак хаљине са попустити на струку широм отворила, формирање под њом бело ћебе. Са моје одеће није било лако, али смо успели, и наша тела су спојени, када после неколико тренутака смо отишли раме уз раме. Јој, осетио како га топлота обавија ме, њене ноге обвиваются око мојих, ее, затегнут живота жестоко вздымается. Га умирује својим рукама, док је лежао, и даље тресе, са непрозирне очи у бледој месечини.
  
  
  "Надимак ..." она гаспед. "Дођи у мене ..."
  
  
  Ишли смо споро - истраживање, блооминг башта отвара ми ее ноге устати, њено тело је протезао, затим дуго роњење са тобоганом. Она се држала за мене, наша тела сада су мокри од банке, а њена бедра извивались.
  
  
  'Више, више!' - она ахнула, и њен вруће дах утицајем мог уха. "О, Ник, њен никада ..."
  
  
  Њен учинио да га ућутка, помиловао је бока рукама, осетио, како ее брадавице прижались на мојим грудима. Дуго времена владао тишина, повремено вздохами и стење забаве, а затим га је видео како јој се очи изненада широко бачен отворен, најављујући слуге, када је њено тело напряглось.
  
  
  "О, не ... ох, да ... да, да, jajajaja ..."
  
  
  Нисам имао проблема са адаптација у њен врхунац, и, пошто смо обојица пала раме уз раме, исцрпљени, били смо на неко време. тихо опустите. Она је била прва, ко прешао, спуштају, да грицкање врат својим невероватно меке усне. "Ник", - промрмља она. "О, Надимак, то још никада није било тако добро..."
  
  
  Потребно сва моја снага воље, да се ослободи од нах, али некако јој снашао, преврнуо и устао на колена. Јој, погледао на нах, на беспрекорна сија бронза тело, и насмејао се.
  
  
  "Шта је то, драга?" - са сумњом, упитала је. "Ја сам тако добра?"
  
  
  "Боже, не. Јој, мислио је само о овим оружаних херојима доле; они би взобрались на зид, ако би сазнали да смо сада овде, - и шта смо урадили ".
  
  
  "О, заборави их". Она испружи руке да ме загрли. "Врати ми, мој Надимак је".
  
  
  Њен натерао себе да крене. Да јој је погледао кроз острво челични оквир, протеже у небо на пола миље. "Ми проклето радознао, шта они тамо раде оно што нико не види".
  
  
  "О, то је без обзира, драга. Дођи код мене... "
  
  
  Њен правио да не чујем га, и почео да се повуче конопац панталоне. "Идемо прогуляемся, Столом. Провели смо заједно целу ноћ ".
  
  
  Она уздахну, предао и устаде један глатка кретања, као "кобра", излази у целој великој корпе тоцак змије.
  
  
  Њен обукао тамни џемпер и балетске папуче и захотелапомочь Рангу са хаљином. Она је очистио его испод мог домашаја.
  
  
  'Да радимо?' - питала је, надуясь.
  
  
  Њен указао на радну свети на градилишту. "Само до села и да видимо. Да ли сте спремни за ово?
  
  
  "Ха!" она презриво фыркнула. "Ја сам спреман на све".
  
  
  Пре него што је успео да га заустави, она зашагала по трави, омогућавајући да се облаче волочиться за собом, као вео невесте.
  
  
  Да га брзо сустигао га и натерао кочнице. Она није гледала на мене, и, не одупирући, ме је пратио мој водич руци. Ми камен, пробијајући се кроз шипражје жбуње, ходали у тишини; поветарац шелестел по гране криве палми које су расле око нас. Када смо дошли тако близу да јасно видели градилиште, га је зауставио.
  
  
  "Остани овде", - хиссед сам, брзо приступ мрачној слици бетономешалки. Њен чучнуо поред и слушала.
  
  
  Јој ништа није чуо, осим ветра. Све што сам могао да видим, то је неколико валовите гвожђа кола, буровая оружја и славина у даљини. Експлицитни испред виднелась огромна отворену јама, зацементированная са три стране - претпоставио сам да је то делимично завршен темељ са стрмим земляным вратилом, спускавшимся на дно и збрисан бульдозерными пруге.
  
  
  Чинило ми се чудно да су тако чврсто чували једну страну острва, а не патролирају остатак. Већ је хтео да напусти своје склониште, када је чуо иза себе булькающий крик.
  
  
  Јој, окренуо. Сто је ништа више него место у мраку, али између нас су још два места. Они су дошли до мене, али стали, да се годишње у страну Чинови, који се бави вриштала.
  
  
  По ономе како су стајали непомично, јој могао рећи да они још увек нису видели, сл. Ако би она само нагнулась и ускользнула, она је, вероватно, могла би доћи до брода прошла непримећена. Уместо тога, она се окренула и побегла, вукући за собом то је проклети бела хаљина, као матадор.
  
  
  Они су је ухватили, пре него што је водио кроз педесет метара. Њен гледао око сенке бетономешалки, као они су га бацили на земљу. Оно што су они говорили, разбијена на ветру, али тренутак касније, они су подигли Чин на ноге и вукао га назад до мене.
  
  
  Њен чекала и видела га заробили. Када су дошли лиже јој, видео сам да су чврсте, целеустремленные, и оба имају пушке. Трио је ишло од мене са десне стране, у широком луку око бетономешалки. Мој проблем је био у томе да скочи, да ли јој је у њих или да сачекамо, да видимо има ли у близини остали стражари. Када су прошли ме у двадесет метара, то видео, како Столом саплео, склонила главу и покушао да прикрыться хаљином. Одина око стражара се насмејао. Јој, чуо њене јецаје.
  
  
  Јој, сишао на земљу и залазак сунца под бетономешалку да проверите их. Заобишли су зияющий темељ, на тренутак је нестао за хижиной, а затим се поново појавио, и даље брз корак. Столом дозволио ноге волочиться, и један по преносничким стражара грубо грчу га за руку. Јој, чуо, како то викати од боли, иза којих следи лажни церекање.
  
  
  Када су се крили по уму, њен избацио из-под бетономешалки и такмичио до најближе колиби. У даљини га је видео три силуету, тако близу пријатељ пријатељу, шта су личили маловероятного шестиногого чудовиште, направлявшегося на конструкције за цементне блока у близини са високим челичних скелета. Зауставили су се на тренутак, врата отворена, они су ушли, и врата су била затворена.
  
  
  Јој, наслоњен на хладно јаук колибе од таласастог пегле и обдумал ситуацију. То је било више или мање, како јој је планирао да на ово вече. Проблем је био у томе што сам имао осећај да је неко други, такође, планирао, и да Столом је било чему, само не невин посматрач.
  
  
  
  Поглавље 9
  
  
  
  
  Није било никаквих одлука. Чак и ако хватање Чинови је хладно стране - а јој је био готово сигуран да је то тако; у супротном, она је била превише паметан да клапна своје белом хаљином у мраку - ми морали да играју своју улогу спаситеља. Поред тога, морао сам да схватим колико је строг је био стражар на овом острву. И зашто је то било потребно.
  
  
  Њен пощел у страну од гвожђа колибе, удаљите се од радног осветљења на високом стальном раму. Било је доста жбуња и дрвећа, да јој је могао да се сакрије, када јој је пао на све четири и пажљиво полз до зграде по блока цемента. Са друге стране из високог скелета зграде су двојица мушкараца, а за њима су јој могао да види удубљење у падини, на водећем заливу. Њене испружене на поду и испитати зграда, у које втащили Чин.
  
  
  Са моје стране није било прозора, само рупа са ротирајућим вентилатор. Када јој је лежао тамо, његов чуо пригушен крик, - наравно, жене.
  
  
  Није ни чудо што сам обучен у тамно и оставио плаву јакну у чамцу. Течно осмотрев територију, њен побегао у зграду, која се види између себе и стражарима. Њен прокралась за угао и био је под прозором око интензивирати стакла. То је приоткрыто, и њену шаку његов его изгледом. Премало да се пузање кроз охладите на преклоп.
  
  
  Још један крик боли овај пут ценымногие гласније. Њен пажљиво подтянулся на бетонски оквир и погледао кроз прозор.
  
  
  Она је седела на хард дрвену столицу, руке су јој биле везане иза леђа, а циљ је био погнут, тако да коса покривају лице. У јаком светлу ћелавом сијалице га видео црвене ожиљке на рукама и куковима и њене обнажене груди; поток банка је капала по ее стомак и у мат црну косу између бутина.
  
  
  Човек, бивши поред ње, леђа са мном, седео је и био обучен у слободан каки боје. Кроз собу седели су двојица мушкараца, обучених више или мање исти, немарно држећи своје пушке. Они усмехнулись девојка, ih црте лица скоро, али не сасвим - источне. На ih лицима такође су неодређени немачке особине, и када буцмасти човек је говорио, да га је разумео, шта је то људи.
  
  
  То је иста сбивающая збуњујуће мешавина језика, који га чуо раније на балкону, под мојим. Њен знам шпански и неки кинески дијалекти, али потпуно не разумем, о чему је говорио овај човек. Међутим, зна комбинацију, - и мислио, није ушао да ли сам у неку породичну свађа; на крају, у Редовима имали исто порекло.
  
  
  Али у овом тренутку мушкарац ударио, и то редом.то ме убедио да то није породична свађа. Он је ударио тако јако, да је крв потекла на нос, почела да тече са усана и браде и капље на груди. То је изазвало ме да реши; Њен је морао да се повуче одатле.
  
  
  Јој, пао на под и хтео да се окрене - онда га чуо мешања стопала. Моја рука је порастао, али је сувише касно; неко је пао, као да ми наковальню на главу, и он је утонуо у бару растопљеног олова, где је све светло црвене и црне, црвене, црне, црвене и црне ...
  
  
  Сунце је порастао на грохочущей да се пробије и др паклене буке, скоро исти ужасан, као жесток сјај, опалившее моје капке. Њен покушао да подигне руку да заштити лице, али није могао. Требало ми је огроман напор да отворите очи, и неколико секунди да видим где јој је сам.
  
  
  Вентилатор почео да петља око екрана високо у бетонској јаук, и гола сијалица мном заувек бросала оштри зраци кроз моју лобању. Њен лежи на једном кревету, везан руку и стопала; окретањем главе, видела је да Столом је и даље била везана за столицу у центру собе. Колико јој је могао да види, ми смо били сами. Био сам радознао, колико времена је потребно.
  
  
  "Столом!" - хиссед сам. Ја сам морао три пута да понови њено име, пре него што она подиже главу. Када је погледала на мене, њене очи су биле празне.
  
  
  Га питао. - "Колико дуго овде?"
  
  
  Она је накратко је стеже раменима, као да
  
  
  . "Десет ... можда петнаест минута".
  
  
  'Где су они?'
  
  
  'Ја не знам. И није ме брига, - рекао је тон њеног гласа. Од свог носа до браде текла засохшая крв, а у коси, такође, био угрушак. "Зар они ништа нису рекли?"
  
  
  "Ја ништа нисам чуо".
  
  
  "Па, ми морамо да се губи одавде. Да су хотели уче од вас?
  
  
  'Ја не знам. Мислим да га је правио на острву. Они су једноставно побили мене ". Она је уморно уздахну, као да је навикао да га туку.
  
  
  "На ком језику су говорили?"
  
  
  "Нешто попут латинског кинеског. Њен сећам се его од своје мајке ".
  
  
  'Разумеш?'
  
  
  "Не тако добро".
  
  
  Ако је то била комедија, она јој добро одиграо. Јој је био склон да испитује га даље, али пошто наши стражари, вероватно нас чуо, њен хотел присвојити и најмању шансу да мој поклопац још увек није откривено.
  
  
  Јој, погледао у собу. Поред свом кревету, на коме је лежао, био је обична столица, неколико столица, списима и телефон. Био сам радознао, где ови стражари.
  
  
  Није морао дуго чекати. Врата се отворише, и иза мене на бетон поду саслушани схагги. У соби простирались велике сенке, и он је погледао у лице допрашивавшего Чин. Карактеристике его лица су азијским, са лаким латински додир; он је могао да прође за америчког индијском, ако не би жућкаста нијанса его коже. Он је био низак раст, али его мајица каки је импресивно препуне мишићавог тела.
  
  
  'Свиђа. Тако си очнулнулся? Его усне скоро не шевелились, када је он говорио.
  
  
  'Да. Да си на самом делле мислиш, шта радиш? '
  
  
  "Шта да радимо са свим сајбер криминалаца". Его енглески је био беспрекоран, са благим нагласком.
  
  
  'А шта је то?'
  
  
  Насмејао се, то је био непријатан звук. - Ви ћете научити, када ће бити заувек. Како је твоје име?'
  
  
  'А твоје?'
  
  
  Его огромна рука се кретала тако брзо да нисам ни приметио; мој циљ је потресла од снаге ударца, и сам суочен усеянная звездама црна активан одмор. Али она је брзо нестао, и он је впился поглед у човека.
  
  
  Он је питао. - 'Добро?'
  
  
  Јој рече ему име које је користио; нисам имао разлога да то не учини.
  
  
  "А шта си учинио овде, на острву, Валтон?"
  
  
  Јој, погледао на Чин. "Ми смо само хтели да мирно место, да... па, да ли знате".
  
  
  "Јасно", - рекао је он без израза. "Али то не објашњава зашто испрано са острва потрагу".
  
  
  Јој, слегао раменима, као што је могао. "Само радозналост, гласање, и све".
  
  
  "Није добро да си тако учинио, Валтон. Како кажу - радозналост може да те убије?
  
  
  Њен изненађен. "Хеј, ви не желите да кажем..."
  
  
  Полако је климнуо главом.
  
  
  "Боже, човече, ми смо само напали овде. Чак и у Русији за то не убијају ".
  
  
  "Ја не бих био тако сигуран у то, Валтон".
  
  
  Он је окренуо према Чину и муња выплюнул низ речи на овом ублюдочном језику.
  
  
  Девојка глупо је погледала у њега. Он је оклевао, а затим је разговарао са њом на енглеском језику.
  
  
  "Шта ви знате о том човеку?"
  
  
  'Ништа не знам. Он је гост у хотелу. Више не знам.'
  
  
  "Најмање што је требало да зна боље, пре него што путују на ово острво".
  
  
  Она беспомоћно климну главом. "Ја сам покушала да кажем ему, али он је био љут на оно што ваши људи је третирана са њим".
  
  
  Усне мушкарци скривились у смртној, као срп, осмех. "Жао ми је што ти није био у стању да боље смири его бес". Он је нагло окренуо и указао на један, око стражара. "Ослободи тога из математике и ноге. Ми смо их обоје одвести на депонију.
  
  
  Стражар је урадио, како ему рекли, онда је ослободила ужад, којима су били везани за моје руке. Пре него што је успео да уради нешто, он метну их на леђима, и груба влакна болно впились у моје вене.
  
  
  У исто време капитен подигао Чин на ноге и превише везан хеј, руке иза леђа. Из неког разлога он је подигао остаци беле хаљине, и бацио хеј, на раменима. То не покривају пуно.
  
  
  Изашли смо - ми смо са Чиной, заштита и капетан. Може бити, то су светла, виси у стальном раму изнад нас, или комбинација свега што се десило у последњих неколико сати, али у окружењу и ситуацији био небитан лик. Ја нисам видео ништа што би могло да натера их да ме убије, као и Чин; поред тога, што су мислили да могу убити девојку ако сваки кратак нарави човек на Бахами ће га траже, ако она ће нестати? Она је имагинаран да су блефира, али зашто?
  
  
  Када смо дошли до незаконченной страни отвореног темељима, капетан гест наредили су нам да се заустави. Он је окренуо према мени, и его очи су се претворили у мале црне куглице у слабом светлу. "Може бити, ти си само онај о коме говориш, Валтон. Али ја не могу да ризикујем; моја је дужност да се бори против криминалаца. Моји људи су у потрази за свој брод; ако они ће наћи њен, они опрокинут его и выкинут у море. Наравно, ваше тело никада неће бити пронађен, јер ће они бити део темељима тамо доле. Он је указао на велику јаму, велика територија којом је покривен цементными блоковима и гвозденим шипкама.
  
  
  Он гура нас напред, и ми смо потащились до стрме падине на дно. Када смо дошли до већ попуњеног сајта, он климну главом један око стражара, који је подигао карабин и нацелил его у потиљак Чину. Срећом за мене - за нас - то је тренирао са тениским ципелама, који су за ме припремљени у Special Effects. На прсте једне ноге јој снажно пресованог на нит широког пластичних каиш, који је одржан у другу ципелу. Јој, осетио, како је подался, и вылетело оштар као бријач, сечиво на флексибилан челика. Она је пожурио на стражара, који нацелился на Чин, немилосрдно сечење его нози изнад пете, перерезав ему ахиллово тетиве. Он је викао, него боли. Њен га је ударио его ногом у дупе, а его саплићу о ивице бетона фиоке, а затим је подигао ногу и рубанул у вези рукама Редове, покушавајући да не увредим њеног зглоба.
  
  
  Други стражар са збуњени човека, као што је једном подигао карабин, када јој је нагнут главу на њега. Њен га је ударио его у животу, и гурнуо са леђа на капетана; ми смо нас тројица пала на земљу, и он ваљани даље, добро повлачењем ноге под својим телом и изрицање брзу молитву.
  
  
  На тренутак јој се, мислио да не могу да поднесем; ужад били превише чврсто око мојих запястий. Јој, гурнуо руку под дупе, али они тамо заглави. У очају га извукао исо све од себе и осетио, као њене руке скользнули мало даље; Њеног поново грчу, али није отишао. Брање ноге горе, њене покушао поново - и моје руке скользнули на кукове, затим на кавијар.
  
  
  У последњем напору ципела је пао доле са моје ноге, али, барем, сада моје руке су испред мене, а имао сам прилику - ако то није био превише дуго.
  
  
  Њих двојица су и даље били растеряны, и цео мој маневар је трајао више од два или три секунде. Стражар је још држао у руци карабин; Га шутирали его ногом, али је пропустио у неясном светлу. Њен посекао его врат ножа у чизми. Светло црвена крв потекла на его грла.
  
  
  Капетан је стајао на коленима, спремни да канџа на мене; Њен га је ударио его колена на лицу, а затим пружи руку и повукао карабин око руке умирућег чувара. Капетан је био кул; иако его сломљеног носа текла крв, он је отишао са мном. Нисам имао времена да се окрену карабин и циљ у њега, чак и ако би га могао то да урадим са везаним рукама. Њен подигао его за дебла и направио искорак исо све од себе.
  
  
  Ако би га ударио га его отворено у висину, његов мозак забрызгал би цео Дабл-Кеј. Сада карабин повреди его мясистое рамена и ударио у лобању, али у нен било довољно снаге да се исеците га. Он је са стењање пао на раме и лежао непомично. Столом ме је погледао са отвореним устима. Ее руке су опуштени - мој брз ударац, очигледно је урадио свој посао, - али је она остала фиксна.
  
  
  "Ако си ми помогао?" Њен испружио хеј њене руке.
  
  
  Она уставилась на карабин у мојим рукама. Га је видела, како је тешко сглотнула, и одлучио да не подпускать га на оружје. Не сада. Њен пао карабин и пришао јој.
  
  
  Њени прсти су цлумсиер, али, на крају, она развязала чворови довољно да јој је био у стању да то сами урадите. Јој, повијен да покупи карабин и баци брз поглед на наших непријатеља. Капетан је лежао непомично; човек у собе превише. Стражар који га заклати, да се више никада неће кретати са места.
  
  
  'Дођи.' Њен зграбио Чин за руку, и ми практично морали вући га да се повуче на темељима. Када смо били у првом плану спрату, она је гледао у мрачну део острва.
  
  
  "Мој брод..."
  
  
  "Заборави на то", - одбруси јој. "Мора да су се већ нашли ее". Њен стянул бела хаљина са њених рамена и заглавио под бетономешалку. - И о томе превише заборави; нам, вероватно, морати да искористе тамом, и нема смисла да поново замах белом заставом ове момке ".
  
  
  Изгледа, она није бринула о својој голотиње - наводно то није тако тешко. Њен вукао га на валовитог пруге површине, на бетон блок, по челичним каркасам. Других стражара није било јасно, али нам се на тренутак није поверио, па да тамо неће бити.
  
  
  Изашли смо на врх падине, спускавшегося у заливу. Тамо је било прилично добро осветљен, и њен могао да видим неколико мањих зграда и дугу марину, која датира из древних времена у дубоку воду. На крају луке бар је био метални олука, под којим је било довољно простора за велики камион. Њен претпоставио да то складиште цемента; они су довели ствари на броду, напуни корито и перемешали у бетономешалках.
  
  
  Такође се види око шести временским, намерно шагающих паровима. Они су чиниле равнодушни, вероватно, не сумњајући да је пар уљеза била нападнута. За нас је то била предност, нека и мало. Са друге стране залива њено могао да видим луку острва Васкрсења, у даљини виднелись основне светла хотела.
  
  
  "Ти си сигуран да знам како да добро плива", - рекао је њен Чин.
  
  
  Она климну главом, вздрогнув.
  
  
  Њен почео да иде лево, када зрак пројектора пожурили са једне стране залива на другу. Њен заборавио о томе.
  
  
  Ми смо чекали, док је бројао фреквенцију зрак. Циклус је трајао око минута: 30 секунди у једном правцу, 30 секунди у другу. Ми то не свиђа покушати да зазиру од њега у & нб отворена, чак и ако бисмо успели да избегну при сваком приступу свету.
  
  
  Њен указао на тачку са леве стране од луке бар, где је било релативно тамна. "Столом, драга, спустись тамо веома полако и пажљиво, као што можете да лиже на ивици воде".
  
  
  "Шта ћеш да радиш, Ник?"
  
  
  Њен подигао карабин. - "Свети излазе".
  
  
  Њен сачекао она ће нестати у сенци, затим је отишао у супротном смеру и пописан на врху падине, док је на другој страни залива. Време је остао није тако много; морао Сам да пожури, пре него што је човек, који га је оборио гузу карабин, пришао би и упозорио стражаре доле.
  
  
  Њен склизнула доле низ брдо на стомаку и увукла кроз шипражје жбуње педесет метара од ивице воде. Га је чекао и гледао дуго зрак светлости одступа, затим се зауставља на тренутак, а онда болно полако враћа. Рефлектор је био постављен у задњем делу камиона на обали хаљину. На било који пристојан пушке то би био лак ударац, али са талас кука - друга ствар. Он је дизајниран за снимање на малим удаљеностима. Њен је одлучио да пуца у потпуности свим аутоматским сручи у нади да ће оружје бити довољно прецизан.
  
  
  Јој, држао је дупе на страну и погледао у кратком мозга. Када је светао лук окренула у моју страну, са врха падине иза мене зачу врисак.
  
  
  Јој, повукао обарач и чува га. Карабин загрми - и није погодио циљ. Њен благо спушта оружје и поново пуцао. Овај пут објектив разбилась, и свет је угасила. Њен окренуо дебла карабин у страну наредна два стражара и дао плотун. Обојица су пали, и један око њих повукао обарач свог оружја и бесциљно пуцао у ваздух.
  
  
  Онда га је пуцао у човека у хацкс, са великим рукама, али не шталь да дочекам да видим, ушао је њен его или не. Јој, скочио са падине и заронио у воду дугом равна скок. Чак и са екрана искључен противавионске на обали је било довољно светлости да ме види. Онда неколико јаких удараца га сакри, и нагло променио курс, поплыв паралелно са обалом. То је био прави маневар; иза мене меци летели у воду, пратећи правцу, који јој је првобитно изабрао.
  
  
  Њен подплыл до луке бар и неколико пута да се појави са бескрајном пажњом, дахтање за ваздух. Људи на обали, мора да су мислили да идем отворено на острво Васкрсења, јер нико није погледао у мом правцу. Достигавши луке бар, је остао у сенци стубова. Ако би Чинови био барем неки здрав разум, она би већ била на пола пута кроз канал, али сам морао да се уверите; затим догађаја последњег сата њен мозак, изгледа, није функционисала превише добро.
  
  
  Њен чекала неколико минута, плывя под пристаниште. Ако га преносника окликну, можда ће неко бити довољно близу да ме чује. На крају јој је дошао до закључка да ако је она сада није у путу, онда је то њен проблем, и сам пливао на каналу.
  
  
  Њен је био на пола пута, борећи се са јака струја између два острва, када се нешто закрутилось у & нб отворено испред мене. Јој, зауставио и инстинктивно привуче под ноге. ајкуле!
  
  
  Ко год каже да се не плаши ајкула, - идиот или лажов. Нарочито ноћу у тропским водама. На крају крајева, то је ih елемент, где људи у најбољем случају неповоротливые пливачи. (Са друге стране, чинило ми се, да ако је икада столкнусь са ајкула на обали, ја ћу имати предност.) Га је чекао са лупање срца, покушавајући да виде где се крије то створење.
  
  
  "Хеј, Ник!"
  
  
  Столом зашипела ми у уво, тако близу да ја бих скочио, ако је то физички могуће.
  
  
  "Вода је добар, зар не?" Она додирну моју руку, несташно плеснула на мене водом и моћним гребками пливала далеко.
  
  
  Јој се насмејао и отишао према њеним стопама; у одећи њен, исо свим снагама покушао да одржи корак са нах, и ми смо у исто време стигли до луке бар на острву Васкрсења.
  
  
  Наћи одећу за нах испоставило да је лакше него што смо очекивали. Она је само позаимствовала велики пешкир око управни сече један око великих круизеров.
  
  
  Она је насмејана скроз до хотела; да Јој је драго што она није инсистирала на томе да сама водио луд, јер онда свега што смо доживели, не видим смисла да се сруши у длан. Сто је указала ми је на бочни улаз у хотел, а ми смо тихо попео на црним степеништем, - не да је то имало велики значај. Нисам мислио да је врста предивном улыбающейся девојке, иде у мушку собу у Дубле-Кеј, око поноћи, изазвало би много питања.
  
  
  У соби она сипа себи ромовый пунцх - шампањац више није било, - а њен ненаметљиво проверио оставио ме замке. Па није дотакао, а то је значило да нисам имао посетилаца, он је ноћу или су проклето опрезни.
  
  
  'Ник?'
  
  
  Јој, погледао на нах. Она је седела код папуча кревета, њена коса били су везани за полотенцу око њене груди. "Ако сте скинули ову влажну одећу, могли смо да се осуши други други".
  
  
  Са тим речима она развязала пешкир и понудио ми его, затим је почела да масирајте косу - и, вероватно, је поставио светски рекорд у брзом раздеванию. Наша ноћ, како се испоставило, само је почела.
  
  
  
  
  Поглавље 10
  
  
  
  
  Када јој се пробудио следећег јутра, није било. Мене је тада синуло да сам чак и не знам где она живи у хотелу, у викендици? Па, она је био сигуран да ћу наћи јој, ако она ми је потребно.
  
  
  У мојој соби ништа не недостаје, осим мог старог мантије, што указује на то да Столом, треба да буде, показују скромност у зору. Њен закикота, када је ушао у туш, и увео у Чин скроман. То је нетолько.
  
  
  Не рачунајући неколико огреботина, модрица на коленима и љубичасте мрље на рамену, оставио зубима Чинови у смеће, да дуге ноћи, њен био на пристојан начин. Затим је брзи доручак у соби га је сишао доле да резервишете плажа луд.
  
  
  Било је врело у средини стомак ујутру, и, пролазећи миммо голф-павиљон, га је видео неколико играча, чекају свој ред. У луци није било много посетилаца, мада у каналу курсировало неколико малих једрење чамаца. Црвеног лица човек у једрилици фуражке са пуно злата, од адмирала, љутито одмахнуо полицајца у униформи. Њен је чуо речи "лопови" и "пешкир", успео је да обузда смех и сам вукао у оба краја луке бар.
  
  
  Брод Чинови био тамо, пришвартована, као када смо изашли претходне вечери. Да ли је он исти као и пристаниште? Нисам био сигуран, али га тако сам и мислио. Било је јасно, да су људи на острву Страшни суд вратио брод преко ноћи, али како су се научили, где его ставити?
  
  
  Сјај у сочива двоглед на другом крају канала дао реуматизам. Наравно. Хладнокрвне убице, мушкарци морали приметити Чин, када је окончала је брод у шетњу.
  
  
  Моја јакна још увек лежао на ковриках у кабини, снажно улубљена, а џепове вывернуты наопачке. Они нису успели ништа да науче обыскав њена; Њене купио его, на путу на југ, у Атланти, а у џеповима сам имао ништа, осим упаљача и цигарете - чак и мој посебан бренд са златним мундштуком.
  
  
  Јој узео јакну и бацања спојлером га преко руку. На повратку црвени у лицу адмирал сумњиво погледао ме је, али сам га игнорисао. Он није био једини, ко је гледао за мном.
  
  
  Херридж је стајао на врху брда од писте, обучени у бледо плаво одело и широко обода шешир за цвеће. Его широке усне расплылись у зналачки подсмијехом. Ја сам отишао горе на брдо у его правцу.
  
  
  "Да ли је рано устао, господин Валтон".
  
  
  "Не тако рано. Сунце је већ неколико сати сија у небо ".
  
  
  "А, али сам мислио да људи ангажовани у вашем маил бизнесявляется увек спавају до подне".
  
  
  "Не онда, када су на одмору" - рекао сам.
  
  
  "Желите Дабл-Кеј?"
  
  
  "А за шта га овде".
  
  
  Он одсечно је погледао на моју јакну, затим на брод Редове. "Очигледно је", рече он.
  
  
  "Ви сте данас лети у Њу Провиденс?"
  
  
  "Сваки дан, господин Валтон, ако време дозволи".
  
  
  "Да ли сте икада идете на Флориду?"
  
  
  'Веома ретким терапијских. С времена на време гост је касно за авион је обавио и тражи посебан пут, али не дела. То је скупо, и Doublé Cay док не привлачи оне људе, који су спремни да без напора да плати за такве ствари ".
  
  
  "Осим Грейди Ингерсолла".
  
  
  Он је оклевао за тренутак, затим глатко насмешио. 'Али, наравно. Он посједује ".
  
  
  "Да ли сте донели его овде, када је први пут дошао овде?"
  
  
  'О, не. Браво=) само два, скоро три месеца.
  
  
  "Заправо. Па... - подигао Сам руку и окренуо. "Господин Валтон".
  
  
  Га је зауставио.
  
  
  "Интересантно је да нешто науче о мистере Ингерсолле?"
  
  
  Јој, погледао отворено на њега. 'А зашто да не?'
  
  
  То је био дуг и досадан дан. Њу је прошло преко трема, скенирао продавнице и освојио педесет долара у шмэн де фер у казину. Међутим, дилера је жао што одлазим, а то није ни чудо. Ако је све у основи служи длинноволосых и гитариста, у казину, мало шта се дешава; те паре једноставно не играју - бар не тако.
  
  
  Једног дана јој је прошао ходником седмог спрата у собу Херриджа, надајући се да још једном погледам кроз зид имовине Де Дублона. Али на врата ручку је био знак "Не узнемиравај". Једино разлику од знакова, који ће дати сваком госту се састојала у томе, да је под напечатанными речима оловком написано: "Немојте ми рећи!".
  
  
  Посебну поруку требало да буде за мене, а ја сам то поверио. У Херриджа је стручна компетентност, излази изван ега способности да лети на млазних авиона; као да смо научили исто другог пријатеља, и то је изазвало ме да се осећају непријатно. У овом послу је превише фрустрирајуће странцима, да се осећају потребу у спољном странцем. Његова је одлучио да све док се не бринете о Херридже, али не и заборавити га.
  
  
  Не када је поново шетала дуж зида Де Дублон, али ништа није нашао, осим уочи. Није било никакве сумње да ћу моћи да се пријавите, али чак и ако јој је то урадио, не укључујући позив на буђење, јој, вероватно ништа не би добио. Коначно, када се сваких неколико дана изазива групу дечака и девојчица, било је јасно да изван хотела открије ништа.
  
  
  Онда шта се десило прошле ноћи на Страшном Суду, код мене није било сумње да се дешава нешто што захтева истрагу. Са друге стране, штопора је био у томе, да ли могу да јој се бити сигуран да то има неке везе са Грейди Ингерсоллу. Задатак, да схватим везу између Трехголовой ракетног система навођења, Интимном шестеркой и Грэди Ингерсоллом - ако човек у "Дублоне" заиста је Грэди Ингерсоллом - почела је прилично једноставно. Али све је постало тако проклето тешко, да сам хтео да позовем Хоуку да кажем ему, да су потребне хитне акције, и њена могао би то да урадите, ако бих морао да сачека још један дан, да се догодио неки догађај.
  
  
  Али, у томе није било потребе. Маца, до вечери га је узео своје место поред базена, и видео сам како је око мене ће потенцијални поклонницы их колеге мушкарци. Окружења њих је била густа брада.
  
  
  "Здраво, брате", - рекао јој ему. "Јуче је видео како си био унутра он зида". Њен указао на базен.
  
  
  'Ах, ха? Одакле ти то знаш?'
  
  
  "Ја сам био на спрату, у соби други, и ми смо могли да те видим".
  
  
  "Да, кројач, човек. Не брини ни о чему, осим суки придурков и старца, који је воли на њих годишње. Разумеш?'
  
  
  "На шта је он изгледа?"
  
  
  Он је непристојан смиркед. - The sien, другар. Само сиен.
  
  
  Њен презриво снортед. 'Шта онда? Девојке на водене бицикле? Гомила личности, пушење траве? Па хајде исти!'
  
  
  Он је солидно је слегао раменима, присиљавајући све своје тело тресе, као кадка са ванила сладолед. "Оно што сте могли да видите око тога хотелске собе, било је ништа, брате. Оно што се дешава унутра, даје старцу задовољство ".
  
  
  'Ви то озбиљно? Мислиш-у хотелу?
  
  
  "Био сам тамо неколико пута". Он смиркед. "Ако би јој рекао да је теби, шта се дешава тамо, ти би ударио у врата, да те ми".
  
  
  'Да.' Јој, наслони назад и затвори очи, затвара разговор. Он ми је рекао толико, колико је мислио, он је морао да каже, а он није желео да изгледа сувише нестрпљив.
  
  
  Сунце је већ сет за хоризонт, када га је видео, како они пролазе кроз капију. Антон је ишао напред у свом уобичајеном дугој хаљини, везеним перлицама. Са њом су два длинноволосых мушкарци у тамним оделима, оба светловолосые,са изразом арогантни самоуверенности ћете видети на лицима младих многообещающих газде многомиллиардных корпорација.
  
  
  Јој, гледао, како су пролазили кроз базен. С времена на време Ангела престане да разговара са девојком овде, тамо са групом младих људи. Она није гледала на нашу страну за тренутак, али мала делегација се шаље на нашу страну. Јој, наслони назад и скоро снивелед.
  
  
  Они су дошли лиже. Брадати масти човек је устао са велике прсте руке на појас обојене плавок до колена. Неколико девојака у групи и усташе, аутоматски покретањем руке у косу. Антон и њене пратеће стали у близини мог шезлонга. Њу је отворио очи и погледао на неутралан начин.
  
  
  "А, господин Валтон", - промурлыкала Ангела.
  
  
  Она климну главом. 'Ја.'
  
  
  "Мој шеф ме је замолио да позове људе у Де-Дублон на ... странку. Желите да дође?' Њен оклевао са великим напуском. 'Сада?'
  
  
  "Ако немате хитне дел".
  
  
  Она је седела испред мене, сунце је иза леђа, и он је осећао мирис њене шампона и сапуна. Га устао. "Не знам зашто не", - рекао сам.
  
  
  Ее очи су скоро на нивоу мојих, и непомично, као статуа. Некако је успео да хеј осмех, не бацајући јој усне. 'Добро. Дакле, шта је онда?
  
  
  Остали из моје мале групе пођоше за њима, иако па, нису позвани. Ангела, изгледа, не примећују, док је спокојно ишао дуж базена, климајући главом овамо девојку, а тамо - младог човека. Када смо дошли до капије у стењање-Де-Дублона, тамо стигла је група од око двадесет и пет људи. Анђела се окренула ка мени. "Надам се да се добро проведу, господин Валтон".
  
  
  "Сигуран сам да ће тако и бити".
  
  
  Са старински кључ, виси са једног од њених многобројних огрлице, Анђела отворила гвоздене капије и стварно и гурнула их унутра. Она је увео нас је унутра, а двоје блондинов постројили у задњем делу. Јој држи близу са Анђелом, док смо ишли на кривудавим траг, окаймленной са обе стране бујним шареним цвећем и водећа на лагуни. На другој страни широке воде пегла стајао неколико стабала, тамо, где га замишљао улаз у тунел на море, и где јој могао да видим слаб сјај белих корита. Њен претпоставио да је то хидрокрилце "Ингерсолла", и запамтио, где они стоје.
  
  
  Изненада смо стигли пропланцима, и прошли кроз широк простор између хотела и обале, лагуне. Касније је сунце још увек сет, додирује разнобојних плочица, деле изазов мозаицима. Једна око девојака у нашој групи, очигледно је, осећајући се као код куће, пут пробала да роним у воду и забралась у једном око водене бицикле, плове у лагуни. Дечак пође за њом, и тренутак касније, они су посебну акцију у минијатурном поморској бици. Неколико слугу у белим мантилима изашла из-за закривљене зид, прикрывавшей предњи део хотела. Они су носили тацне са пића, гомилу шкампи, комаде лобстеров и друге производе. Магнитофонная снимање рок-групе почетка пуштати музику преко звучника, скривене у крошње; неке девојке су почели да се клати и трза, као да рефлексна, за њима следи неколико момака. Да ове људе на плес, није било потребно много времена.
  
  
  Она је желела да, Ангелоу, али га није било. Осећа мало непријатно, да га је узео послужавник са високу чашу и полако отишао до ограде зида. На крају окреће јој је наишао на високу ограду око близу се налазе гвоздена бамбуса, крунисао смртоносних шиљака. Осим тога, видео фасада хотела; дубоко покривену терасу ишао у целу ширину, а масивне дупле дан у центру су били затворени. За ролетнама пред неким прозорима га видео гори светим, али ништа више. Уочи га није видео ни трага од стражара око собе Херриджа, али у сенци трема га видео, као две седе у мраку, пажљиво гледао сцену.
  
  
  Њен вратио се у групи код лагуне, нагађања, није ушао да ли га још један ћорсокак.
  
  
  Девојка, која се бави волела да седи сам на ногама, држао ме. "Теби не чини да је то кул?"
  
  
  "Да", - кисело рекао сам.
  
  
  "Хеј, али то је још увек ништа. Чекај док ми уђемо у ритам.
  
  
  'Шта?'
  
  
  'Да. То је само загревање, анђео. Она вытянула леђа, да ми покаже шта весела она може бити; Јој потапшао га по леђима само зато што је то изгледало као једини љубазан дело. Поред тога, ми се свидело.
  
  
  "Ти ћеш дим?" - питала је она, нежно гура ме кука. 'Могуће.' Њу је подигао чашу у руци, да покаже, да пијем.
  
  
  Она је погледао презриво. "О, то је срање? Ако Грэди је овај велики лонац?
  
  
  "Добро, га видите". Њено широко хеј насмешио и направио велики гутљај светло пиће. Имао је укус човечанства, и он је дошао до закључка да то није најбоље место на свету за тајног агента да пије непознату супстанцу.
  
  
  Постало је брзо потамнети, али спољни сергеј не гори. Неки око младих људи већ накурились; пухленькая девојка са очима, прекривена мастила, курила наргиле цеви величине цигаре и направио дуге, споро дим, ослобађајући опор дим око ноздрва. Она је видела да гледам на нах, и пришла ми, спремни да поделите са мном своје радости. Њена брзо погледао на другу страну и полако пришао обали лагуне, бацио сандале и заронио у воду.
  
  
  На површини је било топло, а мало ниже је хладно и тамно. Када јој је пао на неколико инча, не пролази нас један свет, и у дубини је нешто миран и прети да брзо подигла ме назад. Њен почео да газе по & нб и да се креће у спор круг. Сунце је сувише далеко поставила, да видим беле зграде на другој страни лагуне, а око вымощенных камен обале палме и друга вегетација отбрасывали дубоке тамне сенке. Једног дана га је приметио покрет на улазу у тунел, али је заустављен пре него што је могао да его да буде утврђен.
  
  
  Њен попео се на металне степенице; радник одмах ми је дао огроман бели пешкир, и да га вытерся. Њен је почео да губи стрпљење; Га апсолутно ништа није добио од ове иахоо.
  
  
  А онда је почело да се дешава. Изненада су се појавили двоје људи у тамним оделима, и у исто време музика престала. Гости гледали са ишчекивањем.
  
  
  "Да ли неко жели да уђе?" - питао највиши човек у тамном оделу, и ја сам знао ко је он, јер он је био једини човек на Интимном Шестице са тамном косом. Его је био Воз, и у сумрак он је изгледао величине локомотива.
  
  
  Его штопора је дочекао разрозненным припевом "Да" и "Ви држите новац". Он је указао на врата. 'Хајде, он нас чека ".
  
  
  "Воз" шел испред нас, на отворен гол у ирон капији. У хладу на обе стране га је видео неколико људи у белом. Оружје није било јасно, али ја не сумњам да је код њих на дохват руке. Када смо прошли кроз врата и изашао на трем, јој, мислио да смо личили групу затвореника, којих је вођен на територији логора.
  
  
  Отворене су велике двокреветне дан; унутар протеже дуго слабо осветљена сала, водећи на широке степенице. Значајан део групе, очигледно је знала где ми идемо, и нестрпљиво марширали напред. Али Трейн(Воз) окренуо главу и погледао на њих, и они су поново заостају.
  
  
  Поново смо дошли до двоструким вратима. Трейн и други човек у тамном оделу отворили их и повукли у страну, пролазећи нас. У близини темноволосый човек изгледао још теже, са густим црним обрвама, снажним брковима и хард косе пале ему на раменима. Када јој је прошао миммо њега, његове очи впились у моје, и чинило ми се да је его уста за тренутак је био грчу. Осећај пада у замку био толико јак, да сам заколебался на тренутак, али онда је следио за другим; на крају крајева, њен да хотел буде овде. Соба у коју смо ушли, била дуге и широке, са плафона у неколико спратова. Око сија мека шарене светла, свуда су разбацани најниже софе и гомиле јастука, а мирис тамјана је удушающим. На зидовима без прозора висио огромне плаката: псицхеделиц цртеже, портрете рок-звезде и еротске слике, скоро уметности до хард порно, на пример, оквири два веома малу децу и узбуђен понија. Изнад нас полако врти огроман обим, усеянная малим стакленим панелима, поплаве собу стално мења образац свету, због чега ми је било скоро немогуће да се фокусирате на оку.
  
  
  Дупле дан затворена иза нас. Једини излаз је била мала врата на другом крају собе. У соби није било нас, слугу, наших стражара, нас људи у тамним оделима, али високо у једном око зидова је био велики правоугаоник око стакла. Претпостављало се да ће надзорни пост "господара" и место, где је с времена на време појављује. Био сам радознао, да ли ће ми добили честе вечерас - и одједном је добио реуматизам, у своју штопора.
  
  
  Стакло правоугаоник је почела да светле, док не шталь потпуно осветљен и транспарентан. Није било нас, звука, а неки млади људи већ у такву игру на клупе и јастуци. Пар је тек почела да се скине, када је око звучника систем чу извиняющийся кашаљ.
  
  
  Све оглянулись, онда се фокусирали на осветљеном правоугаоник.
  
  
  Појавио дуго силуета, полако добијам око колико близу светлости. Чак и тада фигура је била мутна због ефекта ротирајућег света, али њена могао да видим довољно добро да неко, да човек тамо био сличан Грейди Ингерсолла.
  
  
  Он је поново накашљао, и видео сам да је дебео, мало погрбљен фигура човека са осмехом, која се бави скоро извинио его округлом бледој лицу. Када се све погледа у соби су били лепи на њега, он је почео да говори.
  
  
  "Добро вече, и хвала вам што сте дошли".
  
  
  Да га пажљиво слушали; Јастреб изгубио сам неколико оквира са гласом его, и да се човек на спрату је такође веома личи на Грейди Ингерсолла.
  
  
  "Као што можда знате, ја не могу да говорим са вама директно. Али надам се да повеселитесь, као да је твој ... ух ... шатор. Он се широко осмехну, гордясь него што сам нашао праву реч. "Наћи ћете све што желите да пије, једе и пуши. Посебно препоручујем помадку на сребрном лонцу; да Јој верујем, да ће они бити задовољни. Га питам само о једном, а то је нешто што не покушате да понесете било који ... грицкалице ... изван просторије-Де-Дублона. Оно што ми радимо окружења нас, - то је једна ствар, али власти не дозвољавају грубог кршења својих права правде. Једног дана ове опресивне закони ће бити укинута, али сада морамо да их послуша. А сада... - Он је подигао руку и направио гест. "Мој шатор - то је и твој шатор. Повеселитесь.'
  
  
  Са его најновијим речима сергеј почео тускнеть, и правоугаоник поново шталь магловито-црним.
  
  
  "Боже мој, - рекао је глас ми у уво, - увек једна и иста глупост".
  
  
  То је мрачно худощавая девојка, која се бави тупо гледала на одина око еротских плаката, празно стављајући своју руку на моје раме. У другој руци ми нах била закопченая цев; она поднесла его на уснама, је направио дугу лиснато, дахћући, и понудио ми. Њен хотел покачать главом, али је одлучио да не буде тако очигледно тргу. Ја не видим смисла у томе, али у оквиру мог посла, морао сам да радим много горих ствари.
  
  
  Када јој је одложен, девојка је скинула грудњак око свог бикини. Она испусти комад тканине на моје ноге и погледао скоро, али не сасвим - отворено за мене. Хеј, треба оставити грудњак или, барем, да пронађете момка који је тако исто био накурен, као и она. Полуобнаженная, она није била сасвим укусан, чврсте кости и мршави пупољци руже. Када је почела да пуца панталоне, да јој је вратио хеј слушалицу.
  
  
  "Не одлази, - рекао сам. Га је пољубио у нос и да свој пут кроз покретну масу у другу нит собе. Нисам мислио да ће ми недостајати; када је погледао, она је била једна, имала нешто занимљиво на наслона фотеље. Музика је сада испуњен један собу; тешка, грохочущий ритам, који је то осетио, не мање него што је чуо. Соба је прожета димом, који је још више затемнил светим; осим два или три пара и нешто што личи тројку, пушење, пиће и једем фаджа чинило највише омиљена разонода - барем до сада ласица.
  
  
  У малом дан у другом крају собе јој је престао да види сцену. Као оргије то је била дечија игра, и ја сам био радознао, шта задовољство добио Ингерсолл, гледајући за њом, у својој стакленој киоска.
  
  
  Јој, наслоњен на дан и пажљиво окренуо ручицу. Наравно, она није предао. Њен положио руку на дан и гропед дворац. Њен нашао два дворца; изгледало је као да је стандардне браве. Мој обтягивающий купаћи костим није изгледао као да је могао нешто да сакрије, али траке кордон на нен су обмањујућих духовима овога..
  
  
  Уверивши се да нико не гледа, њен почео да скенира око једну бендова на равну флексибилан отмычке. Али пре него што јој је успео да их повуче, дугме на леђима померена.
  
  
  Да га брзо затворио мали невидљиви рупу умањеном вентилом, уграђеним у купаћи костим. Јој је отишао на страну, да се крајичком ока видим врата, и наслоњен на моанед, покушавајући да изгледа тако, као да јој је обузет сцене под мојим очима.
  
  
  Блед зрак светлости пао на моје ноге. Га ухватили свеже мирис, Глас, и пре него што је имао времена да гледам, шапнула ми је на уво.
  
  
  "Забавите се, господин Валтон?"
  
  
  Јој, слегао раменима. "Имао сам више пријатне забаве".
  
  
  "Сигуран сам да ће тако и бити". Ее рука је била на руци. "Онда хајде са мном; ја мислим да ћете наћи то је много више од забаве ".
  
  
  Њен њом кроз приоткрытую врата. Ее облак косе и слободан огртач на тренутак затворио сам очи. А онда је повукао у страну.
  
  
  Соба је била мала и нежно осветљен, на поду је стајао само велики душек. Девојка лежи на нен леђа према мени, била гола, али није ми било потребно да видим њено лице, да бисте сазнали ко је то ...
  
  
  "Столом!"
  
  
  Она је почела полако да се окрене, али, чувши звук одговара за мном дан, њен брзо погледао на Ангелоу. Она је седела са леђа на дан, држећи једном руком за копча, удерживающую њен љубичаста огртач, испод груди. Њен осмех је био подругљив. Га опет погледао на Чин, и видела исти израз лица плесачица.
  
  
  Чувши шуштање одеће Глас на поду иза мене, брзо је дошао до Чину. Очигледно, то није било организовано, као обичан тројку, и он је знао ову девојку боље... И у овом тренутку јој је био убеђен да ми је потребан неко ко ће бити на мојој страни.
  
  
  
  
  Поглавље 11
  
  
  
  
  "Надам се да ти не смета ако јој донети твоје хаљина јутрос, Ник". Столом ваљани доле са кревета и стао испред мене, осећају потпуно удобно у својој голотиње. "Ух... нема. Нимало.' Јој, знао да је иза мене Антон; она је и даље била на дан.
  
  
  "Ти си тако добро спавао, шта имам није довољно дух пробуди те". Столом поджала усне, гледајући на мене, али одржава ван домашаја моје руке.
  
  
  Њен приподнял обрва гледа на нах. У њеним очима било је нешто мртво, иако сам увек видела раније ее тако оштар поглед. Али она је наставила да осмех, као да јој је био учесник конференције, предлагающим хеј шампањац у бару.
  
  
  "Ти знаш, Столом?" Глас Глас је био лиже, него га је очекивао, што је значило да она може да се креће као сенка. "Били сте у праву о њега".
  
  
  Њен напряг мишића.
  
  
  'Шта мислиш?' - питао Столом.
  
  
  Њен осетио кул руке Глас прво на раменима, затим на рукама и, коначно, на куковима. Она је нежно стисне ме.
  
  
  "Нема вишка масти. Мушки его старости ... већ тридесет, зар не, господине Валтон?
  
  
  "Дефинитивно", - суморно одговорио сам.
  
  
  "Драго ми је да ти не шалиш. Да, - наставила је она - човек его узраста и занимања он не би требало да буде у таквом физичком стању. Веома лепо тело, зар не, драга?
  
  
  Њен проклето добро знао, да она није са мном разговарао. Столом склонила главу и искрено ме је погледао. "Да", - она је пристала. "И он ради са њим као узбудљиве ствари".
  
  
  'Ах, да.' У гласу Глас је понуђено кислинка. "Да ли знате све о томе, зар не?"
  
  
  'Али, наравно. Ник - савршен човек ".
  
  
  Њен ценио лесть, али хотел побегне са линије ватре. Јој, повукао у страну да видим их оба у исто време. То је био мој први поглед на голи Ангелоу. У поређењу са Чиной, она је прво била скоро мршав, али је почела да други поглед променио то је утисак. Ее груди је била чврста и леп облик, њена бедра благо выгнуты, ее ноге су танки, али лепа. Ее живот је глатка и равна, а флуффи троугао косе под њим је био толико светло каштановым, да скоро изгледају светло. "Савршена промена", - помислио сам, и у овом тренутку Ангела зграбио ме за руку.
  
  
  "Како ти мислиш на мене вреди погледати?" То је био изазов, и да га први пут видео тамно питање у њеним очима.
  
  
  "Ја гледам у тебе?" Ми нах је власт, у којој он није могао да побегне, не дајући посебан значај. Јој није сметало.
  
  
  "Ви хотели би да спава са мном?"
  
  
  Њен заколебался, погледао на Чин, а затим поново на Ангелоу.
  
  
  'У овом тренутку?' - питао сам, покушавајући да себи весео изглед.
  
  
  'Зашто да не? Тамо има места за све нас ". Она је указала главом на велики душек на поду у другом делу собе.
  
  
  'Ако желите да.' Нисам хтео да се расправљам са њом; да Га осетио Анђела била је тако опасно нуде, као и већина мушкараца, потпуно обучени и наоружани.
  
  
  Она подвинулась ме са протезао и мало слаб осмех. "Не смета, да их поделилиться?"
  
  
  "Ако ниси против".
  
  
  'Или поделите?' Она је грубо сагнуо кроз моје раме и зграбио Чин за груди, када она је пала на главу, да лизнуть дарк брадавица. Тада се она усправи и погледа отворено за мене. 'Разумеш?'
  
  
  "Ја бих никада тако не мисли".
  
  
  "Ох, дођи, драга", - запротестовала Столом. "Ако желите да покушате, учините то. Али, не ради то тако лоше ".
  
  
  "Ја све радим лоше? Онда шта си урадио прошле ноћи? Ангела впилась поглед на Чин, као обманутая жена.
  
  
  Столом уздахну и надарени по ме бледо осмехом, а затим брзо је направио своје лице без емоција.
  
  
  Га поново повукао у страну; Јој, опет је био међу њима, и, очигледно, то није моје место. Антон изненада стави руке око мене, и њен ангри очи не дозволите ми да побегне. Јој је то урадио, јер показивачи ее карлицу могао да покаже да је у мом купаћи костим било шта друго осим мене.
  
  
  "Зар не желиш да ме јебеш?" она је бацио ми је позив.
  
  
  "Хајде, ви знате боље".
  
  
  "Онда скини те проклете топљење".
  
  
  Срећан да то уради, да га брзо изашао и бацио их на кревет, где је могао да се кроз њих је оно што ми треба је. Када јој је гола, било је јасно да ме је интересовало оно што је интересовало Анђела. Она је дуго гледала на моју ерекцију, али када је она полако сагнуо према њему, Столом пружила руку и загрлио га.
  
  
  "Не буди такав жадной, душо", - промурлыкала она, нежно гризе ме за раме.
  
  
  Очи Глас осветљен. "Да ли сте мислили да имате монопол?"
  
  
  Столом накратко је стеже раменима. "Не, драга, ја не эгоистка. Али, ми смо увек свима размена, да ли се сећате?
  
  
  'Наравно. Искрено, као синоћ.
  
  
  'А шта? Да те није било, да ме је да радим, да кажем ему, не, имам веома љубоморан љубавник?
  
  
  Ангела оскалила зубе, скоро зарычав. Она иде да зграби Чину, када се врата поред кревета отворена. Раније јој и даље није примећивао; врата су била иста невидљив, као и врата на рту кенеди, ни у тајном лабораторију, где ме проинформировали о Трехголовом уређају. "Добро, девојке; док је то довољно ".
  
  
  Трейн први ушао у собу, за њим су следили два плавуша чланова "Интимном шестице". Двојица других су стајали у врата отварање, али их није видео.
  
  
  Ангела љутито погледала Трейна. 'Шта ти радиш овде?'
  
  
  "Ти си проклето добро знаш, модула резултат кити". Его грин био је лажна, као и њен. "Ти си заборавио, зашто си овде придружује тога момка?"
  
  
  Антон скоро повика. - "Али ја није питао вас доћи!"
  
  
  "Али ми смо ипак дошли". Трейн повукао у страну, а за њим се појавио дебели човек у неброском хацкс са острва Страшног суда.
  
  
  "Узми его сандале", - наредио је.
  
  
  Њу је морао да призна да је он почео добро; онда јучерашње ноћи он је, очигледно, више није ризиковао. Пре него што неко ми је пришао, га шутирали Трейну сандале; он је ухваћен па, као звезда ловац.
  
  
  Двоје других чланова "интимном шестице" постројили на обе стране од мене, да рекла ми је да они знају шта да чине; код самог блиског човека до мене су руке, као клешта, и он је, чинило се, хотел их искористе.
  
  
  Човек у хацкс указао на другог човека у тамном оделу, стоји иза њега. Он је ушао у собу, превише квадрат у оријенталном стилу са неизвесна латиничним особинама. Он је погледао на мене, гурну руку у капут и извукао малу грубоватую фотографију, која се бави изгледао је тако, као да је она била вырвана кроз лишће контакт отисак. Онда је извукао још једну фотографију, упоредио их и показао човеку у неброском хацкс, рекавши: "Ово је, господине Цунганос". Оба усмехнулись.
  
  
  "Тако једноставно, - рекао је Цунганос.
  
  
  "Ви држите новац", - зарежао сам.
  
  
  "Видите ли, господин Ник Картер ..." Он не говорим, али оно што је он назвао моје право име, мене није изненадило; већ је знао да је ухваћен.
  
  
  "Нам је трајало цео дан, да идентификују своју фотографију, господин Картер", - наставио је човек.
  
  
  "Тако заморно радити у овим примитивним условима, у вези са; потребно је доћи на копно и да користите ове одлуке тамо да се обратите у Пекингу, и ... О, ви не изненађени, господин Картер? Сада је немилосрдно ухмылялся. "Ах, можда, знате, не онолико колико мислите да знате; наша организација, може се рећи, не сжигала за собом бродова. Прикључни линије су отворене, али они не морају да раде у два правца. Разумете ме?'
  
  
  Мени је то изгледало довољно јасан. "Ви не слажете са садашње унутрашњу политику КИНЕ у вези са Сједињеним Државама" - рекао сам.
  
  
  "Кући, господин Картер?" - Он уздахну, као школски учитељ, који се одбија од глупо ученика. "Ах, да тако кажемо, неке око мојих предака могли назвати его своје куће. Што се тиче осталог... -
  
  
  Он је слегао масивним раменима.
  
  
  Имам искушење мало потутить са њим, оптужују у томе да је он такав ретардиран, а не од света сада, као онај јапански војник налази на острву у јужном Пацифику, након скоро тридесет година касније завршетака почетка другог светског рата, али је одлучио да то не учини; није било разлога зашто она не би ме убио на месту, а он је био заинтересован у најбољем шансе.
  
  
  "Па, на рту кенеди, ни код вас су паре које су ме фотографисали", - рекао сам, гледајући на малу фотографију, коју је држао у руци. "На срећне случајности."
  
  
  Он одмахну главом. "Не среће, господин Картер. У нашој организацији много чланова, и сваки дан имамо на бази дешава двоје-троје или више ... ух ... туристе. Ми, становници Истока, све, наравно, као и сви идемо са камерама. То није тако?'
  
  
  "То је велика база", - инсистирао сам.
  
  
  'Да. Али нас, као и вас, заинтересован за одређени део. И улаз у посебан дан, коју већина туриста чак и не примећује. Ми смо сигурни да фотографише све који долази кроз ова врата ".
  
  
  Њена тешко сглотнул. "Да ли знате о томе?"
  
  
  Его грин је била као на карнавальную маску. "Шта мислите, господин Картер? Зар нисмо сви овде из једног разлога?
  
  
  Он ме је ударио неколико пута, док јој је био повезан; у нен су тешке радне ципеле, и било болтно. Столом и Ангела поново су обучени у своју одећу - надувшись, како је мислио, - и када се моје руке су повезани, Столом, љубазно је инсистирала на томе да ме врати ми купаћи костим. Њен је покушао да прочитате нешто у њеном изгледу, док је она то урадила, али она никада није гледала изнад моје браде.
  
  
  Цунганос црадлед ме моанед поред кревета, и его очи твинклед мржњом. "Синоћ сте убили троје око мојих људи, господин Картер, и озбиљно оштећени четвртог". Он је гропед свој главу, где јој је могао да види желтоватую паушално под директним црном косом. "Ми било би лепо да се организује вам споро смрт сада, али сада нема времена за то. Ви забрљао наш распоред, тако да треба одмах уклонити. Може се говорити о срећи ".
  
  
  Он је нагло ударио ме у лице; Њена, заронио и ухватио его ударац високо у главу, али у ушима имам звенело.
  
  
  Цунганос је пажљиво погледао. - Земљотрес до последњег тренутка, а, господин Картер? Узмите свој его. Он је указао на два блондинов, који се гурају и гурну ме да стење. "Да ли знате, где он мора да пойдти".
  
  
  Укључујући и две девојке, и њен морао да додате, да, па било је седам у соби - и моје руке су везане иза леђа. Ја не отпор.
  
  
  Ми смо са два стражара су прошли кроз задња врата уска, устланный тепих коридор. Они столкнули ме са степеница у косо коридор са каменим зидовима, мокро камење које царапали ми рамена.
  
  
  Моји стражари су готово идентични, али мој преиспитивање ih фотографија је дало резултате. Уилф и Кевин. Одина са пасошем око Венецуеле, други по свој прилици репа - ih гласови су са фокусом на Средњем Западу, земљама северне и јужне америке, колико јој је могао да чује. Они би могли да постану суперзвездами универзитета Индијана; то је утисак пуну надлежност, коју су стварали. Тешко је поверовати да ови американци могли да ме убије, али ја није губио време, преваре себе.
  
  
  Ми смо изашли, око хотела изнад земље, за живе ограде око жбуња, прикрывающей лагуну. Кроз неколико тренутака смо изашли на ливаде код ивице воде, искрен под нама стоје три брода средње дужине. Уилф - он је био мало виши и коренастее Кевина - истакао мене пиштољем у ребра.
  
  
  "Пожури и скок".
  
  
  Њен урадио како ми је речено, приземлившись са туп ударац на стеклопластиковую палуби, где се мало оклизнуо; вече је мало влажна са росом. Уилф лако пратио ме, удари ме о ограде малој кабини. Кевин је дошао на кормило и покренуо мотор, затим скочио напред, да ослободи конопац који држи брод на подводним крилима.
  
  
  Снажан мотор заворчал, када смо се окренули, а затим окренуо да плове до тамно тунел који води до мора. Кевин притисне дугме на контролној табли, мало сбавил брзина и влетел у мрачни тунел. Њу је видео као гвоздене ограде и даље расте, а ми проплыли искрен под њима, а онда смо се нашли на отвореном мору.
  
  
  Они су везали ме плетеног прућа гвоздене жице, која се бави снажно сломила на руке, када га је на њих прижимался. Мој зглоб снажно кровоточили, што би могло да помогне, ако би јој се бавила са конопцем, али све то је бескорисно за мене. Њен гропед једно око траке на леђима купаћи костим, али, моје руке су повезани сувише високо иза леђа, да се допре.
  
  
  Уилф је био у близини у кабини, исо све од себе покушавајући да се разишли и хидрофоил је порастао на своје металних скијање и заскользило по & нб. Он је погледао у мене са опуштени презиром.
  
  
  "Можда треба оставити", - рекао је он довољно гласно да его могло се чути кроз продоран крик мотора.
  
  
  'Зашто да не?' - олако, рекао сам. Јој, наслони леђима на перилам и успео да мало одврнути руке, тако да сада је могао да допре до појаса мојих плавок. Њен је радио на контакт зиппер малог троугла мешочка, у дну тртица.
  
  
  'Да.' Уилф нејасно насмешио, и его косу флуттеред на ветру. "Ако сте били овде пре недељу дана, ми би вас оставили. Да бисте сазнали колико људи знају о нама. Али сада... - он је слегао раменима. "Сада то више није битно. Сувише касно да се заустави нас ".
  
  
  Га питао. - "Што си замишљен?" Њен хотел, да он је наставио да говори; имао сам отворена торба, и ако бих само могао да натера да раде онемевшие прсте ... Уилф се насмејао. 'А ти, шта је поента? Ако ми дозволите да живимо, ти си ускоро ћете знати Картер. Али у делле то није битно; то је само почетак, и таквих људи као што си ти, неће бити ту да види нит ".
  
  
  Зујање мотора прешао у пригушен хук. Још није завршио; моји прсти још увек су као пуњене кобасице, продужи на садржај торбе на леђима мојих плавок. Брод на скијање пао на кућишта, љуљање на дуге зыби. Кевин је погледао на светлуцави сензор на контролној табли.
  
  
  "Овде је довољно дубоко", - рекао је он, окрећу од волана.
  
  
  "Може, прикончим, пре него што се баци?" - питао Уилф. "Не", - Кевин подигао маказе за сечење жице. "Имамо растворяющийся флек".
  
  
  Он се закикота ми. "Да ли знате, шта је то?"
  
  
  Јој, одмахну главом, иако је проклето добро знао за то. "То је синтетички чипке, чврст као челик, док се не започне у & нб два или три дана. Затим, он се раствара, ви всплываете ослобођени од коралног блока, на које су везани, и да лоше господин Ник Картер постаје утопленником. То јест, ако они ће бити у стању да идентификује тело онда би, као риба би прекинули са њим ".
  
  
  Га питао. - "Случај о утоплении са повезаним иза леђа руке?"
  
  
  "О, ми смо перережем овај жице искрен пре него што баци те у страну. Не брини, Картер; ми знамо да радимо ".
  
  
  "Ја заиста ценим то", - кисело рекао сам, осећајући мали свежањ, који је извукао око плавок.
  
  
  Брод лутала, и зауставио, њише горе и доле на мору. Кевин је сишао у малу колибу и извукао комад корала величине плажа лопту. Он пови синтетичка конопац око грубе розе корала, затим је продужен нит напред, да, кравату моја скочног зглоба.
  
  
  Време је да се моје битке. Онемевшими прстима јој је отворио мали свежањ, који је држао иза леђа. Избио раскаленное пламен и обожгло моје руке и кичме, али јој прикусил зубе и држао пакет својим запястьям. Према Стјуарт око Special Effects, мали магнезијум бакља прожигал комад метала дебљине три четвртине инча мање од три секунде, али ми је то изгледало пре три године. Јој, осетио, како је пуцао коже и тетива претварају у плавящееся уље; ако га само прижимал зглоб на жици, осећао страховите болове, која се бави довело ме је на ивици губитка свести.
  
  
  Га шутнуо ногом, и Уилф још реелед. Кевин је држао у рукама корални блок, и када га шутирали его боси стопала, га је ударио да му је отворено под браду. Он је полетео и летели кроз супротну страну брода, и даље стеже тежак терет. Ако је икада ће се поново појавити, али је њен его није видео.
  
  
  Њен ослободио себи зглоба; бол је био толико јак, да сам морао да сваке године, остао ли се моје руке на њу. То се догодило, и да га је ударио Уилфа песницама у стомак. Он је увукао у јакну, али не довољно брзо; Њен исо све од себе направио четири хард прста у его грло, раздавив его душник. Он је умро, без даха, и испуњен ми груди крвљу.
  
  
  Њен заронио у страну, да испрати га, а затим се попео назад у брод. Острво Страшног суда је сада на десној плочи. Сада, када је мој поклопац је осудио, време је да се спроведе темељна студија; је поново донео мотор, а затим обыскал брод у захтевао оружја.
  
  
  
  ПОГЛАВЉЕ БОГОЈАВЉЕНСКА
  
  
  У сваком метара од обале јој је искључио мотор и бацио сидро у страну. На њему је прикључен тело Уилфа. Его мали аутоматски пиштољ 25-ог калибра заглавио у зони мој купаћи костим. У руци сам имао нож са широким сечивом, не веома оштар, али сам био сигуран у томе, нен више него у малом својим пиштољем Уилфа.
  
  
  Јој, сишао у воду и полако пливао у опсегу од белог песка, слабо светлуцање у месечини. На обали није било ни трага патроле, али сам га чекала, да лаже како је могуће ниже на & нб, у року од петнаест минута пре него што је изашао на обалу и водио до зарослям.
  
  
  Овог пута пут је био више или мање познат; он није све изгледа да иде луде очи са радног осветљења у великом челични рам, и када јој је пришао, да га виде људи шетају коефицијенти модела густине атмосфере. "Добро време за изградњу", - помислио сам.
  
  
  Њен заобишао отворени темељ и ушуњао у пословна зграда око цементног блока. У једини прозор продре светим, и да га је видео временске стоји на дан. Он је био добро познат људима у структури, а то је значило да морам да будем веома срећан или веома брзо - можда и једно и друго.
  
  
  Прво, што је, погледао у прозор, повлачењем оквир. Канцеларија је пустынен. Њен хотел да падне, али се предомислио. Зашто локална чували празна соба? Јој, погледао још једном. Доња фиока кабинет је био отворен, а столица је нагнут под другим углом од претходне вечери.
  
  
  Имам почели да се појављују идеје.
  
  
  Прозор је био сувише мали, да у њега да се попне. То би требало да буде врата.
  
  
  Њен ушуњао у растиње за зграде и почео да кашље, најпре тихо, затим све гласније, представљајући кашаљ, као озбиљан пушач. Када је почео да размишља, да је локална глув, он је испружио главу иза угла.
  
  
  Га поново закашлялся и зацарапал ногама у жбуњу. Локална подигао карабин на рамену. Њен одложено дах и лежао непомично. Он спусти оружје и направио неке неодлучне корака до мене. Лежи на стомаку, њена тихо увукла десно. Сат зауставио. Га је извукао из појаса мали аутоматски пиштољ и бацио его у жбуње, где је лежао. Локална са талас кука на готовс преселио брзо, али не у том правцу. Јој, знао да ће неблизко, али то је био мој најбољи шансу; Јој, устао, направио неколико брзих корака и заронио ему на леђа.
  
  
  Мој зглоб и даље спаљена били повређени и крвави, тако тешки мач
  
  
  не глидед глатко; Када га је ударио његов его у леђа, њен посегнуо за кожуху спускового карабин куком и осетио, као палац временске увијен. Када јој је, мислио да је већ сувише касно, ја сам успео да гурају прст на обарач, а када је окренуо главу у мом правцу, његове очи потускнели. Он је пао под мене.
  
  
  Њен борили на ноге, ухватио за балчака мача и повукао. Испало је тако да је тешко, што је и био, али чак и упркос чињеници да сада сам имао најбоље оружје у облику карабин временске, јој, знао да, вероватно ми треба нож да смањи якорную конопац, ако јој се вратити на брод. Ако би је добио то.
  
  
  Га је чекао на углу и погледао, као радници граде скелет зграде, а затим је пала на дан. Имам већ су отмычки у руци, и дворац није био сложен, али, када јој је стајао окренут леђима према мушкарцима на спрату, чинило ми се да отвори врата - читава вечност. Коначно, њен био у могућности да се пријавите незапажено, и ја сам био радознао, шта раде тамо, они су толико заузети.
  
  
  Иза столице јој је открио малу квадрат рудник, уходившую у бетонском поду. Метални ручке силази са једне стране; Сишао тридесет метара до дна. Њен је био у уском ходнику, осветљеном више досадна светла на ниским плафон, и око педесет метара испред мене је била затворена врата.
  
  
  Ih безбедност је било немарни, или је она била толико близу нуле, што им је већ свеједно. Како би то нам је било, јој гурнуо врата, и она се отворише; Јој, пожурио кроз нах и нацртао перла талас кука у простор иза нах.
  
  
  И био је у соби, испуњен уређајима, трепери светлосних панела и щелкающими редова рачунара. Четворо мушкараца у оделима каки су се окупили око велике мапе, на супротној јецај, а када јој тихо увукла до њега, га видео обрисе ее од источне обале Флориде до Мериленду.
  
  
  Цунганос први ме је видео. "Картер!" - рекао је зарежао, и ми опет морао да плати ему здраво за готово: его рефлекси нису престали да его заставе дозволе на извршење. Он је заронио десно и гропед карабин, прислоненный на столу; не хотел его убије - све док не - тако пажљиво нацртао перла и всадил ему у раме метак. Он је грчу у страну и пао на бетонском поду, када крв свог рада она је преплавила его кошуљу.
  
  
  Остали су се склонили; Њен пуцао у једног око мушкараца, и он је пао, иако га није видео, где его рањено. Двоје других нырнули на број рачунара. Јој, се пребацио на аутоматски режим и пуцао на висок сива кабинет; уследио је пријатан кишу варница и мирис запаљеног изолације.
  
  
  Јој, окренуо Цунганосу - сувише касно. Сада је он имао у рукама имао своје оружје, и она је усмерена искрене ми у главу.
  
  
  Када јој је, заронио на земљу, њене чуо пуцкетање его карабин и осетио оштар убод, када таращить очи царапнула ми врат. Га два пута преврнуо, пре него што се заустави да циљ; нисам имао времена да се пребаците на један метак, и једним притиском на обарач га ударио шест рупа у лице и груди Цунганоса.
  
  
  Није било времена за жаљење; Јој, устао и пришао гори реду рачунара.
  
  
  'Покажи се!' - заурла сам.
  
  
  Остали двоје није одговорио, али сам чуо, како се по поду шаркает тешка ципела. Њен селл у чучањ на метални столица и шталь чекати. Тишину прекинуо звук рачунара. Док је чекао га је погледао на велику карту на стење и видео црвене булавочные главе, приколотые до обале Флориде северно од Мајамија. Прво, што је, мислио, да је то кејп кенеди, ни, али онда сам видео рт још даље на северу. Да лежи у међувремену, што је било погодно за циљ и циљ за шта?
  
  
  Одина на скрывавшихся људи одлучио је да покуша да побегне и побегао због рачунара, да зароне у талас кука Цунгано. Њен зауставио его ударцем у сваком народу, и его крик живо разговарао ехо у високом простору. Он је ваљање напред и назад, него боли, его жута кожа је претворио у страшно-сиве.
  
  
  Њен чекао последњег човека. Пре него што је говорио, воцарилось дуго ћутање.
  
  
  "Картер?"
  
  
  'Да.'
  
  
  "Немам оружје".
  
  
  "Изађи и покажи то".
  
  
  Уследила је пауза, а затим иза угла кућишта рачунара појавила рука. Рука је празна.
  
  
  "Добро, док. А сада погледајте шта друго ".
  
  
  Он је изашао, држи обе руке горе. То је био човек који је опознал ме са Цунганосом.
  
  
  "Дођи овамо", - наредио сам.
  
  
  Он се кретао опрезно, као да је под је био клизав. Када је био у дюжине корака, њен гест је наредио ему се заустави.
  
  
  "Картер ... Ме боли".
  
  
  'Ах, ха?'
  
  
  'Моја зглоба. Може, сломљен.
  
  
  - Онда ти среће други. А сада брзо. Реци ми, шта све ово значи?
  
  
  "То је ... то је ништа."
  
  
  'Не, наравно да не.' Њен подигао мозга карабин, тако да је он био усмерен ему у лице. "Покушајте други реуматизам, и овај пут је добар".
  
  
  Човек навлажене усне, и его очи склизнуо са стране. "Ја ... ја ништа не могу да кажем".
  
  
  Ја не могу да приуште да играју игре и всадил метак у его подигао руку. Он је викао, да га очи проширена од страха; када је покушао да зграби рањене руке, да јој је претио ему талас кука. Он је подигао руке горе, када је на његовом челу зној.
  
  
  "Следећа таращить очи ће проћи кроз лакат". Нисам био сигуран колико ми је остало снимака, али није одлучио да провери.
  
  
  'Не, не!' човек уздахну. "Ја ћу то рећи! Јој да ћу то рећи! '
  
  
  То је била моја глупа грешка, да сам није обраћао пажњу на човека, који га прострелил коленную шољу. Имао је још један карабин, пре него што сам га разумео, да је он кретао, и, вероватно, само страховите болове од повреде его спречила его првог гола, удари ме. Је поново заронио за столицу.
  
  
  Его почетак други ударац је био сто одсто тачније. Човек јој допрашивала, лурцхед напред у ономе, затим срушила на столицу и скоро на мене, таращить очи погодио у врат. Оттолкнув тело, га чуо још један пуцањ - онда тишина.
  
  
  Њен пажљиво погледао око столицу и устаде. Последњи човек лежао поред Цунганосом, још увек држећи у устима, мало карабин. Мапа стона его леђа је да лутају и светло-црвене крви. Пре него што урадите било шта друго, њен испитати четири тела. Уверивши се да су мртви, њен истраживао картицу. Кучка булавочных главе је приколота на Палм Беацх, да за мене ништа није значило. Али танке линије исцртане на мапи од мале тачке на Бахами, рекао ми је још више.
  
  
  Водили су са острва Страшног суда до циља - све осим једне. Ова једна линија истегнути дуж целе обале у правој линији, иде дубоко у суши јужно од цапе хаттерас исланд. Она је дошла до Вашингтона, и он је мислио, да им није потребна да булавочная штампача, да означите овај циљ.
  
  
  Њен ужурбано обыскал четири столице у соби, али није нашао ништа више него корисно неколико цртежа и компјутерским листама, које као да ми абракадаброй.
  
  
  Али било је јасно да је то нека врста отпрема, и то је довело до логичког закључка, да се овде, на острву Страшног суда, нешто се дешавало.
  
  
  Гуза карабин га у квару сви сензори на табли, и вратио на мине, водећа у канцеларију. Јој, истрчао на врата и заронио у растиње, нико није приметио у оквиру зграде.
  
  
  Хидрофоил је тамо где јој его је оставио, и тамо је била на сидро. Њен прошао отворим линију тупим сечивом, затим довео мотор и полако одвезли од обале до њих хорька, док не шталь безбедно да кликнете на пун гас. Њен пловио назад на острво Васкрсења и кренуо до плаже у близини хотела.
  
  
  Њен спустил брод изашао на обалу и пришао на бочној дан, коју ми је показала Столом. Тек када је стигао до своје собе, њен схватио да немам са собом кључ, па сам морао поново да користите своје отмычки; овај задатак постаје курс стручног усавршавања за отварање браве.
  
  
  Га је узео топљење, узео туш, бавио маст на печене зглоба и испитати пулевую огреботину на врату. То је била велика, али плитак рана; Њен приклеил фластер и обукао тамни џемпер са високом воротом и панталоне.
  
  
  Сада није било никакве сумње; Вильгельмина и Хуго изашли широм склоништа. Њен зарядил "Лугер", заглавио его у меку кожну наплечную футролу, затим пристегнул стилетто на левој предплечью. Га бацио на себе плаву јакну. Јој, погледао на сат, које је оставио у својој соби. Тешко је поверовати да је вече још почела.
  
  
  Јој узео кључ од собе на столу доле, прошао миммо лифтова и вратио се назад у казину. Као и обично, гледалаца било је мало, али мене то не занима, ја сам отишао у београд.
  
  
  Комичар је био на сцени, а то је значило да Столом неће бити да делује око пола сата. Ја не знам да ли могу чекати толико дуго пре него што вступлю са њом у контакт; Она чак и не зна да ли ће она да ради у ноћи. Њен наредио пиће, сачекао бармен ће то са друге стране бара, и брзо ушао у врата, која се бави водио на сцену.
  
  
  Пролазећи мали лестничный пролеће, и ушао у ужи коридор између шипова кутије и поред врата свлачионице. Либански акробате седели у тесној соби, али није погледао у мене, када јој је прошао.
  
  
  Њен покушао да три дана пре него што је нашао свлачионицу Редове. Она је седела пред огледалом, на њему је био само доњи део костима, а око перја. Јој, пала унутра са Вильгельминой у руци.
  
  
  "Ми звук", - прошипела сам, показујући хеј "Лугер".
  
  
  Ее очи проширује када се окренула према мени. 'Ник!' - она задыхалась.
  
  
  'Да. Држите руке, да јој их видео ".
  
  
  Она хотела устане, протянув код мене руке. "О, верујте ми, Ник, њен концепт не имеле, да су они хтели да те убију !"
  
  
  'Наравно, нема. Устани. Обуци нешто ".
  
  
  Она је полако устао.
  
  
  "Да обучем нешто?" Поново је исти осмех - готово. "Немамо времена за то, драга. Пожури, а онда сам те одмах ставио на место ".
  
  
  Столом је седео непомично и гледао ме у очи; он је, да, она је тамо видела, редом.то је убедио га да не шалим се. Она је са столице одећу и стави га. То је био мој огртач.
  
  
  'Где ћемо ићи?' - питала је благо дрхтавим гласом.
  
  
  "Да ли постоји излаз овде?"
  
  
  'Да.'
  
  
  "Онда ми иде тамо."
  
  
  Ми смо прошли кроз ходник, изашао кроз задња и дошли до сада већ познатом бочној дан. Сто је ишао са високо подигнутом главом и не оглядывалась, али јој је остао у неколико корака иза нах. Она је заустављен код степеништа и да се изгледао.
  
  
  "У твоју собу?"
  
  
  "Како си наслутио."
  
  
  "А ти није могао чак ни да дочекам крај емисије? Како лепо од тебе.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  У соби га гурнуо ее на кревет довољно снажно, да мало ушибить. Њене очи на тренутак пун сумње, онда су опет почели да юлить.
  
  
  "Дакле, ви сте побегли од њих. Јој тако ми је драго тога, Ник.
  
  
  'Баци га. Шта значи ова ситуација на Страшном суду?
  
  
  "То је ... ја стварно не знам".
  
  
  Њен нацелил Вильгельмину хеј у лице. 'Покушајте да одговорите поново.'
  
  
  Она је омогућила да халату соскользнуть са рамена. Њен је направио покрет левом руком и дозволио стилету Хуго скользнуть у моју руку, тако да је она могла его види. То је синуло јој.
  
  
  "Ти не би ..."
  
  
  "Имам мало времена, драга. Реци ми.'
  
  
  Спустила је главу и всхлипнула у руке. "Мој отац, Ник. Он је у логору. Ако они уче, да га, рече им... -
  
  
  У логорима много чијим онда отаца, - оштро је рекао сам. "Говори...'
  
  
  Она подиже лице, и сузе су прави.
  
  
  "Искрено кажем, Надимак јој мало шта о томе знам. У почетку, они су рекли да нешто чине за ослобађање моје земље, али пре извесног времена јој је схватила да је то лаж. Када је синоћ ме је скоро убио...
  
  
  - Готово. Ви мислили, они би заиста то урадили?
  
  
  "Ко зна? Њена никада није била на острву Страшног суда; они су наредили ми да не прићи му ".
  
  
  Њен оклевао; Није битно, солгала то или не, јер сам већ знао о Страшном суду.
  
  
  "Мораш ми веровати, Ник". Сада у њеном гласу је нота хистерије; то је било одлично.
  
  
  "Како сте им помогли? Шта је био ваш посао?
  
  
  "Ја сам мало радила; они једноставно су ми рекли да пријаве оборудова свакога ко поставља питања ".
  
  
  'Како то?'
  
  
  "Никада нисам причала им о теби".
  
  
  'Наравно, нема.'
  
  
  "Ја Сам Чак И На Било Ком Уређају?"
  
  
  Столом поново је пала на главу њену густу косу покривају лице. "Она ништа није питао. Ништа. Када ови људи су ушли у ову собу вечерас, њен био тако изненађен као и ви ".
  
  
  "Ко вас је послао у Дабл-Кеј?"
  
  
  "Мој агент. Кунем гроба моје мајке ". Она брзо се прекрсти. * "Они су дошли код мене, кад јој је овде један или два месеца. Они су рекли да знају о мом оцу, они су рекли да желе да помогну да ослободи своју земљу. Али касније је схватила да су солгали, јер је речено да је мој отац убити ако ја не ћу учинити оно што су рекли ".
  
  
  Јој ништа није научио нове. 'Добро. Толерисање, ја вам верујем. А сада реци ми како да се у Де-Дублон. И ја не мислим да кроз капију.
  
  
  Она подиже очи и закусила усну. Коначно она климну главом. "Постоји начин ..."
  
  
  Оставио јој и даље, везаше га пругама листови и појас свог мантила, сишао у црној степенице и брзо прошао дуж плаже на улазу у тунел који води у лагуни. Вечерас ми је потребно да се окупамо, барем, још једном, али овај пут ће имам оружје, које јој могу ослонити.
  
  
  
  
  Поглавље 13
  
  
  
  
  У време прохибиције-Де-Дублон је служио као главни претовар тачка за шверцере рома, када су инсталирани зарешеченные врата, затварање залив, као и скривене дугмад, открывавшие их са обе стране. Када Грэди Ингерсолл купио острво, он је напустио систем нетакнута чак и онда бацача даљински управљач, који је радио са брзим хидрокрилцима. То није било непажњом; понекад Ингерсолл мислио чак и у лагуну друге чамце, није опремљен за играчке конзоле. Али је било немогуће доћи до оловке однекуд, осим бродови у заливу - или скоро немогуће.
  
  
  Даљински представляа собом малу тачку бочно од пешачког моста, мало лакши од остатка каменно-бетонске конструкције. Једини начин да дођете до њега - попети на преко ивице, и допре до тастера, када се спустите у воду. Столом рекла ми је да је радила и то је много пута у раним фазама свог романа са Анђелом, када им је морало се водити рачуна, јер Ангела још увек понашао више или мање као љубавница Ингерсолла. У наше време то није имало значаја; укусе милијардер постали экзотичными.
  
  
  Његов бенцх пресс на мосту, био убеђен у кретању овог места и марширали напред; грубо камење поцепао моју јакну. А онда јој је пао и у јесен повреди то је мрља руке, затим заронио у воду.
  
  
  Када је њен подплыл, да јој ништа не види, али када моје очи почео да се навикне на сумеркам, то је само да је видео врата, долазе у тунелу. Имао сам двадесет секунди да прође кроз то, и то је био одлазеће плима.
  
  
  То је био јак налет, и мој швеђани великој мери омета ме. Трошење изгубљено више од половине предвиђеног времена, њене још увек није био близу критичне тачке. Узимајући дубок дах, њен заронио главом и рукама, и почео да плове исо све од себе. Није могао да види колико је његова отишао, али је наставио да плови, док мали сат у мојој голова није ми рекао да је време да би требало да буде, истекло. Њен пажљиво подигао главу и осетио, како је указао жељезне шипке сцраббле моју анклебоне.
  
  
  Моја зглоба је била сендвичу између две шипке, и он је осетио како ме вуче доле. Њен дивље окренуо, ухватио за застрявшую ногу и извукао. Било је напредак, али није довољно. Капије су наставили да падне на дно залива. Успео сам да дише искрен пре него што је мој гол је пао, онда је покушао да ради тихо, док тамна вода сомкнулась изнад моје главе.
  
  
  Паника скоро убила ме, али када је она почела да се жури, да јој је представио, шта ме чека, ако га выберусь одавде, и неки мир захватила мене. То је било скоро као да сам успео да дише дубоко испод површине, методично опуштање анклебоне. Када је коначно изашао, њено брзо испливала баш. Њен полако доплыл до вертикалне стоне обале лагуне и изашао на обалу.
  
  
  Онда би, као што је мој дах нормализовалось, њен разрядил Лугер и пажљиво обрисао муниције сува писмо риба на палминог листа. Затим га ставите унутра их назад у продавницу и умешао у ложу.
  
  
  Преостала два брода на подводним крилима плесали на својим швартовных сајли, као буја духови. Бродови нико није чувао; очигледно, Ингерсолл - или Интимни Шест, који је на самом делле управљао овом операцијом, - чува снаге безбедности код главне капије и око самог Де Дублона. Док то ме је одговарало, али ако га подойду лиже до куће, ће бити још горе.
  
  
  Наћи улаз у подземни ток, било је лако; он је брзо отишао на страну хотели, пришао степенице, и лагано се попео горе. Десно од мене био узак коридор који води у дан у соби, где Анђели Столом и замало се потукли због мене. Са друге стране је био почетак другог лестничный пролеће. То је логичан пут, па сам отишао по њега. Када је стигао до врха, да га, открио да је био у праву, али то је био збуњен.
  
  
  Челична врата преграждала пролаз, масивни и робустан само са једним малим ока. Јој се надао да ћу да се држи подаље од ограничено истраживање глазка, док подкрадусь на дан. Није било смисла да испитамо, закључана ли она; тако је морало бити.
  
  
  Око џепа јакне досталь мали свежањ. Тканина око пакета без рада одвијао, трансформисан у чипке дужине скоро три метра. Унутар пакета је био велики комад експлозив; Га нежно притисне ее на ивици дан, онда умешао мали пилот светло. Чипка је био брз предохранителем.
  
  
  Палећи га, га, скочио је на први спрат, појављује иза угла и сакрио. Експлозија је произвела заглушујућу буку у чврсту каменој згради, зидови и под сотрясались у року од неколико секунди. Гледајући на мердевине, га, видео сам да су врата широко распахнута на шаркама.
  
  
  Јој је остао на месту.
  
  
  Они су побегла са мном, Трэйн испред, иза њих двојица преосталих људи - чланова Интимном Шестице. Њен окрећи; дим је још увек довољно густа да се сакрије од мене ih ставова, али је видео да је све троје су били наоружани пиштољима.
  
  
  Њен пропустио Трейна и следећег човека и нестао у виду испод степеница. Још један дугодлаки човек у тамном оделу је отишао другим путем, ван мог домашаја. Онда јој могао да се попне уз степенице, али не у хотел, да су били код мене у леђима. Ја сам отишао у ходник и пожурио за Трейном и другим човеком.
  
  
  Брзо је ухваћен друг Трейна; он је само окренуо, када смо суочени лицем у лице у тамном ходнику. Его пиштољ порастао, али Хуго био мало брже; нож прободе его грло и изашао на врата. Он је пао са изненађен булькающим звуком.
  
  
  Вырвав пиштољ на его безвольной руке, га водио у ходник и шталь чекати. Пре или касније Трейну морао да се врати, а ја сам се надао да ће ићи истим путем. Нисам изненађен, чувши буку, али онда сам се сетио да је стара зграда је изграђен као тврђава; оно што ми се чинило да грмљавином, стражари споља, вероватно, нису ни чули.
  
  
  Време је пролазило сувише брзо; Њу, погледао на сат. Била је скоро поноћ, и када га се сетио да Уилф ми је рекао на броду и брзим хидрокрилцима, да је касно да их заустави, имам настао анксиозни осећај да ово може да буде време. Можда јој је порастао ih контролној соби, али, да ли је то довољно? Њен је дошао до закључка да више не могу да чекам. Њена тихо попео уз степенице до разбијеног челичне дан и погледао у отвор. Јој, погледао кроз густи дим у малу и потпуно голу ходник са врата искрене испред мене. Отишао сам тамо са спреман да пуца Вильгельминой.
  
  
  'Ко је тамо?' То је био глас Глас око звучника. У овај дан није било глазка,али га се сетио ццтв камере по целој кући. Због дима, још увек висящего у соби, она ме не постало познато - или експлозија цигле камеру овде. У сваком случају, ја сам срећан.
  
  
  Њен спустио главу и шиштао: "То је њен, Трейн. Откријте!'
  
  
  "Лозинку, Трейн ..."
  
  
  "Проклетство, то ме боли! Копиле је побегао. Пусти ме унутра!'
  
  
  Владао мир, и ја сам мислио, не, рекао је да ли га је превише, - онда се врата полако приоткрылась.
  
  
  Њен исо све снаге ударио раме у врата. За тренутак цео мој десној страни глуп од удара, и врата приоткрылась само на неколико инча, пре него што нагло зауставио. Њен протолкнулся у рупу и шталь траже Ангелоу цев люгера.
  
  
  Она је седела на поду, сем ноге и широко откривајући очи. У свом дугом плаве, пурпурне хаљине и са неуредном косом изгледала је као велико дете, који неочекивано пао.
  
  
  'Ти!' - рекла је она у шапат.
  
  
  'Да. Станите. Пооропись!'
  
  
  Она је устала и тихо је показао руке. Њен грубо обыскал јој и није пропустио нас једног места, где могу да сакрију оружје. "Не треба ми оружје", - тихо је рекла је она.
  
  
  Јој, закикота. - Вероватно не. Добро, Анђела, уведи ме на свог шефа.
  
  
  Она је накратко је стеже раменима и отишао кроз широк сала са таквим луксузним теписима, да је мој број је у хотелу у поређењу са њим изгледао је бедно. Меко индиректно освећења освещало покривене сомота зид, као да су имали свој унутрашњи сјај. Ту и тамо су разбацани старе столице и софе, па чак и неколико оклопа, изгледало је седела на стражи код урезан дуплих врата на крају ходника.
  
  
  "Овде", - рекла је Анђела показујући на врата.
  
  
  'Онда вас.' Јој се поклони хеј.
  
  
  Она је стварно и гурнула врата. Били смо у великој соби са високим плафонима, делимично опремљена још много антиквитета, делимично у ультрасовременном стилу. Велики прозор на крову над нама отворио поглед на звезде, а са десне стране њеног могао да видим смотровое прозор, вов на "сала за оргијама". У троноподобном столици, за највећи део окутанном сенке, седео је старац. Њен гурнуо Ангелоу пред собом и пришао му.
  
  
  "Господин Ингерсолл", - тихо је рекла девојка.
  
  
  Старац је лагано окренуо главу, да покаже оно исто лице које сам видео, доле вечерас. Он се намршти, када ме је видео, и его велике руке сжали наслони за руке свог огромног столице.
  
  
  'Ко је ово?' - Его глас је био раздражљив.
  
  
  - Ник Картер. Ми смо вам говорили нен.
  
  
  Ингерсолл заколебался, његови прсти узбуђено скользнули по перилам. "Он мора бити убијен".
  
  
  "И очигледно је да се то није десило". Њен стајао поред са Анђелом и гурнуо Лугер хеј у раме. "Ваша игра је завршена".
  
  
  Још један дуго оклевања, пре него што је говорио, и прсти затрепетали. "Моја игра?"
  
  
  Речи не сасвим одговара ономе што шевелились его усне, као да је погрешно снимио филм. Јој, дошао на столицу. Он је слабо осмехну, и его усне спор шевелились. "Шта желиш?"
  
  
  Је мој ред нахмуриться, јер стојим отворено пред њим, јој је могао да се закунем да је его глас дошао однекуд на его потиљка.
  
  
  Ингерсолл није заинтересован одговор его штопора. Его осмех изненада претворио у осмех савршен самоуверенности - у том тренутку, када је моја рука ухватили и отвернули од Глас тако снажно, да је она нешто не вывихнулась.
  
  
  Њен је био кратак са нога; песницом ме ударио у лице. Онемев, њен подржао даље, али парализующая руке моје руке не ослабљена. То је био Трейн, и его тамно лице торжествующе улыбалось ми. Иза њега почела да други човек у тамном оделу направио пиштољ ми у сабира долар.
  
  
  Јој дозволио Вильгельмине падне на под; "Лугер" објавио на тепиху не више буке него Трейн и други, када су подкрались мене.
  
  
  Одмах Ингерсолл устао са столице и кренуо са снагом и прецизношћу, којој је он раније није било. "Веома добро, господо", - рекао је он. "И сада, када нам се вратио Ник Картер, ми треба да се уверите да он не бежи овај пут".
  
  
  Моја вилица, вероватно, пад од збуњености, када јој је слушао човека по имену Ингерсолл; глас који је чуо њен сада, био потпуно другачији.
  
  
  Ингерсолл смиркед. "Изгледаш изненађен, Картер".
  
  
  Она климну главом.
  
  
  'Наравно. Ко не би био изненађен ако бих су сазнали да сам не прави Грейди Ингерсолл?
  
  
  'Ко онда си ти?'
  
  
  Човек је слегнуо раменима. "Да, можете ме назвати замена".
  
  
  "А прави Ингерсолл?"
  
  
  - Зар ти није мислио о томе? Да ли је иза тога не стоје све своје тајне службе? У супротном, зашто вам је овде да шпијунира?
  
  
  "Он је умро?"
  
  
  "У извесном смислу, да."
  
  
  'Шта то значи?'
  
  
  "Иди, њена ћу ти ја показати".
  
  
  Он је отишао до ниша кроз ходник, без проласка кроз редове електронских уређаја, који стално флицкеред и зујали. Он је зауставио пре два баршунастом завесе на поду, поново је погледао у мене и раздвинул завесе.
  
  
  Га опет погледао на Грейди Ингерсолла, у свим детаљима идентичного човек, стоји поред мене. Али други Ингерсолл је отворено у стаклену посуду, његово лице и тело су делимично затвара клубящийся магла. Его очи су биле затворене, а он је био обучен у нешто налик больничную спаваћицу. "Дакле, Картер?" - питао Ингерсолл - или хема он би нам био. "Моје источне колеге су ми рекли да сте веома паметна слика ..."
  
  
  "Он је замрзнута?"
  
  
  Ингерсолл - сам могао назвати его тим именом, јер сам никада није дошао са другог имена - климну главом. 'Тачно. Ви, наравно, шта-шта знаш о криогенике.
  
  
  "Техника замрзавање људи жив".
  
  
  "То је дизајниран да понуди са таквим људима, као Грейди Ингерсолл - он се поклони транспарентан сосуду, - наду за бесмртност. Када особа са приходима од неколико милијарди долара болује од неизлечиве болести, криогеника може ставити его у стање хибернације до оних хорька, док је медицинска наука не може да нађе лек за его излечи. Врло једноставно, зар не?
  
  
  - Тако сте его заменик? Док он не вылечится?
  
  
  'Тачно. Објављивања и савесно припрема самим тим господином у условима уско чуваних тајности. Чак и его најближи сарадници нису знали да нам о овој болести, нам, о мојој улози у управљању царство Ингерсолла, док он сам не може да контролише га поново ".
  
  
  Делове слагалице је сада брзо почели да клекне на своје место. 'Глас. Како то радиш?'
  
  
  Ингерсолл указао на електронска опрема. "Мој ментор - или јој треба ја кажем пастир? - као што вероватно знате, то је нешто више него само машина за прављење новца; он је такође био геније науке. Ја имам скроман искуство у неким примењених наука, и заједно смо развили за мене компјутерски глас. Ове банке меморије садрже многе хиљаде речи и фразе, које су на располагању одмах, и сви су забележена Ингерсоллом его, нажалост, неподражаемым гласом. Са его кроз њу могу да говорим преко телефона или одржим говор; чак могу да разговарам са људима лицем у лице са неким ограничењима, као што сте приметили неколико минута пре.
  
  
  Јој је био импресиониран, и постао убеђен да је то приметио. "То је невероватно", - рекао сам.
  
  
  'Да. Волео бих да свет никада неће знати - барем док ја не идем ".
  
  
  'Шта мислиш?'
  
  
  "Па, добро, Картер, ти стварно мислиш да сада, када га је достигао ове одредбе, да га оживлю овај живи леш?" Он презрительным гест спусти завесе и затворио изглед овог милијардер. "Пре него што јој је окупио овде својих поузданих сарадника, јој је био једини који је знао истину. Једини у целом свету! "
  
  
  "Али ... ви верујете овим људима?"
  
  
  'Наравно. Они имају много већи циљ, него само контролу над финансијским царства, и ја помажем им у томе ".
  
  
  "Шта је то циљ?"
  
  
  Ингерсолл махали дебелим прстом имам под нос. "Па-па, Картер, ти си превише желите да знате".
  
  
  "Зашто не бисмо добили ослободити од овог момка уместо да стојим овде и ћаскање?" зарежао Трайн. "Он је сувише лукав да се са њим да ризикују".
  
  
  "Можда желите да чујете оно што сам већ сазнао", - брзо сам рекао.
  
  
  Ингерсолл погледао на мене, на Трейна, онда на мене. "Да, - полако, рекао је он, - реците нам шта сте научили о нама".
  
  
  "У основи оно што ви градите неку миссиле лаунцхер на острву Страшни суд".
  
  
  Его обрве порасла горе. "Ах, о томе, Картер? Када кажете "шта инсталацију" у праву си ".
  
  
  "Мислиш да је она спремна за употребу?"
  
  
  'Наравно.'
  
  
  - Господин Ингерсолл, - предостерегающе зарежао Трейн.
  
  
  "О, не брини. Картер је тако лепо напао је тужно познат приватност Ингерсолла, што је најмање што можемо да урадимо је рећи ему мало о нашој операције, пре него што ми морамо уредити его ућуткају заувек.
  
  
  Њен наслутио праву, он је био неки говорник, траже да покажу своју генијалност. "Чини ми се да је твоје поуздани сарадници ти не верују, Ингерсолл" - рекао сам. "О, то дефинитивно није тако". Он је направио величанствен гест. "Ми сви треба пријатељ пријатељу, ми смо савршен тим, без преседана мешавина идеализма и техничке вештине. Не говорим већ о новцу, наравно.
  
  
  'Идеализам?' Јој, погледао Трейна, љут поглед, који се није променио. "Ова длинноволосая багра?"
  
  
  'Наши у сваком случају? Ови млади људи - и млада дама - посвећени отворени базен широм света и просперитет за све, пролазећи кроз чистилиште сумње, одбацивања и чишћење ".
  
  
  "Ја не разумем те".
  
  
  - Па, узмимо, на пример, Издржљив. Дипломирани Западне Пойнта, он је нестао у Вијетнаму више од шест година. Речено ми је да је его и следеће искуство у Ханоју и у другим местима на северу је веома поучно. А Френк је скочио из војске у Западној Германијум - наравно, он је водио вишим принципима - и на крају је био на Далеком Истоку. Антон је предводила групу добровољаца, који су помогли да се усева шећера на Кубу, и дошао до закључка, да је она хотела уради за овај случај је много више него само да смањи шећерна трска. Артур ... где је Артур?
  
  
  "Мртав", - искрено је рекао Трейн. "Овај момак је убио его". Ингерсолл ме је погледао полузакрытыми очима. "Да ли је то било потребно, Картер?"
  
  
  "У то време изгледало је као добра идеја".
  
  
  - А Кевин? Уилф?
  
  
  "Они су хтели да ми дају карту у један ток на дну океана. Њен чува их од тога ".
  
  
  'Ха. Ви сте уништили мој даљински управљач вечерас, зар не?
  
  
  Јој ништа није рекао.
  
  
  Ингерсолл извукао сат око џепа прслук - он је био у таквом оделу, - и да се намршти, гледајући на сат лице. "Ја не мислим да би било корисно да питам, колико би дочекати ваше колеге знају о томе шта сте научили". Он није чекао мој одговор. "Али то није битно. Наши планови само треба бити мало променити ".
  
  
  'Како тако?' Осећао иза себе тежак тело Треина, а пиштољ Френка поред мене је био непокретан.
  
  
  'Па хајде исти. Га ћу ти ја показати.' Ингерсолл прошао у собу, где је електронска опрема. Он је окренуо показивач, и екран упаљена са детаљним аэрофотоснимком. "Ево, као што видите, острво Страшног суда. Изградња уређење мој нови хотели иде веома споро, али то је зато што ово није кафана. Видим те вертикала унутра? Он је указао на неколико мањих тачака на скелет у изградњи зграде. "Па осамнаест, и у свакој од осамнаест цеви, које су шупље, постоји ракете. Њен признајем да они имају ограничен домет, али, како ја мислим, циљ kuda заувек.
  
  
  Њен хотел кажем ему, да знам шта они ће пожурити, али је могао да се суздржи. 'Ах, ха?'
  
  
  'Да. Палм Бич. Тешко је рањива војни циљ, зар не?
  
  
  'Не.'
  
  
  "Али... размислите о томе. Када је њен ја фајл сигнал, игралиште милионера ће бити погођен осколочно-фугасными ракетама. О, нема нуклеарно оружје, Картер. Ми смо довели овде детаље једну за другом током прошле године, и хвала генијалност наших желтокожих пријатеље - не заборавите, они су измислили барут - имамо читав арсенал на нашем малом острву ".
  
  
  "Али шта је поента?"
  
  
  Размислите о томе: без преседана и тако неочекивано напад на округ, где је председник Сједињених америчких Држава у сали у радном одмору - консултује се са главним учесницима кампање, међу око најбогатијих и најутицајнијих људи у свету ".
  
  
  - Како мислите, шта то постигли?
  
  
  "Па, ми намеравамо да влада САД прихватите наше услове".
  
  
  'Услови?'
  
  
  Ингерсолл тужно осмехну. - Били сте на рту кенеди, ни, Картер. Знате шта желимо. Ако мојих пријатеља на Далеком Истоку ће такође Трехголовая систем навођења, они ће нуклеарна аналогни друге суперсиле ".
  
  
  "Дакле, знате о постојању Driekoppen"
  
  
  "Као главни акционар, да га, наравно, у току са свим новим дешавањима. Иако је чак и сам имао приступ детаљима ".
  
  
  Она климну главом. "А шта вам је у томе добро?"
  
  
  "О... осећај да сте дошли до нечега што се не може купити за новац. Можда једног дана ће ме запамтити као највећег миротворца у историји ".
  
  
  "А шта, ако је твоја прва напад не успе? Ако оружане снаге наше земље одлучили да дођу овде да избрише са лица земље?
  
  
  "О, хајде! Бомбардовање острво усред популарног туристичког подручја, у колонијама вашем најближег савезника?
  
  
  Јој, схватио да је он имао на уму. "Али шта се дешава када покренете ракете? Ови људи могу да сваке године, да ли имате нешто још ".
  
  
  "Да, али код нас је, такође, постоји. Нуклеарна ракета "Картер", коју смо, наравно, зове "Вера".
  
  
  "Господин Ингерсолл, мислим да смо разговарали довољно дуго". Трейн гурнуо ме је Франк. "Хајде да уклонити овог момка, да бисмо могли наставити операцију".
  
  
  Ингерсолл климну главом. "Да, ти мора да си у праву.
  
  
  Убијте его брзо, али урадите то напољу. Га позове у референтну базу.
  
  
  Када Трейн гурнуо ме је преко собе, видела је како Ингерсолл скинуо са удице поље телефон и говорио у њега. Он је чекао а онда је рекао још што-шта.
  
  
  "Цунганос! Где си ти?' Его округло бледо лице је било ошеломлено бесом.
  
  
  Га је зауставио. - "Заборави его, Ингерсолл. Он је мртав. И ваша отпрема уништена.
  
  
  Ингерсолл очајнички окренуо. У исто време ухватио њен израз лица Френка и видео да је мозак его пиштољ се тресе. Јој, повукао назад, притисне са леђа на стомак Трейна, зграбио его за руку и подиже. Он лети кроз моје раме када Френк је дошао у себе и повукао обарач. Таращить очи пао у здоровенного Трейна; Јој, покушао да зароне у стрелица, али покушај да се размести високог човека преко рамена окончала ме из равнотеже. Га саплео, пао на једно сваком народу, и који је онда имао испрекиданом на мене.
  
  
  Било би лепо да мислим да Ангела намерно покушала да ме спасе, али је вероватније да је она покушала да се баци ме на леђа. Када је пао, она проплыла миммо мене и ударио на линији ватре Френка. Таращить очи пробила хеј, груди, изашао кроз леђа и пролетела на косу миммо мене.
  
  
  Њен саплео о нах и стигао до Френка, пре него што се опоравио од шока, од удараца девојке. Ми смо се потукли због пиштоља и вхирлед круг по соби, као пар пијаних плесача, пре него што је успео да се пробије ему палац. Он је викао, и пиштољ склизнуо ме у руку.
  
  
  Френк са стењање пао на колена. Њен га је ударио его кундаком пиштоља, а затим се окренуо ка Анжеле. Она лежи на стомаку, а дуга хаљина је висио изнад колена. Њен перекатил га на леђа. Њен заувек моргнули, и она ме је погледао. "Ник", - промрмља она, и заувек затворио очи.
  
  
  Њен је брзо устао и погледао на Ингерсолла. Его није било јасно. Без обзира на величину просторије, за мушки его величине није било склониште, осим за баршунастом завесе, где је смрзнуто тело. Њен раздвинул завесе. Живог Ингерсолла није било, а полу-мртви нема наде да се врати у живот. Таращить очи, пробившая Ангелоу, такође је пао у транспарентан контејнер. И кроз малу рупу био туширање лед дим, заувек унесший са собом злогласни план бесмртност Ингерсолла.
  
  
  
  Поглавље 14
  
  
  
  
  Један од бродова на подводна крила, као пут отплывала од обале, када је њен отишао, око тунела. Њен пуцао на брод, око люгера, али било је сувише мрачно да правилно циљ. Тренутак касније, бела тело је нестао у тунелу.
  
  
  Њена чуо иза себе крик, али не окренуо. Очигледно, стражари изван коначно схватили да са Де Дублоном нешто није у реду. Јој прискочи у други брод и брзим хидрокрилцима, унхитцхед его и донео мотор. На улазу у тунел сам морао да кликнете неколико тастера на контролној табли, пре него што га је пронашао праву, и када га је видео фази силуета капије, њен убрзан.
  
  
  Њен је био превише брз; врата су само на пола пута, када га је стигла до њих. Јој, дуцкед, и чуо, као што је сломљена стакла, и пуцкетање метала, када оторвалось ветробран. Брод је изгубио брзину, онда се чинило да задрожала и понеслась напред.
  
  
  У даљини њена приметио тога хидрофоил, направляющееся на острву Страшног суда на својим металним скијање. Њен гурнуо дроссельную вентил што је могуће даље напред, осетио, како трупа расте око воде и крила клизи по & нб. Брод неслась на површини брзином, од којих ми одузели дах - посебно без ветробрана. Брод Ингерсолла ушла у канал између два острва, али га је пратио за њом.
  
  
  Њен очекивао да он ћу кренути до луке бар, али уместо тога, он је упутио искрене к посебних бетон пристаништа са челичним оквиром. Его брод је ударио у луку и отскочила назад; Ингерсолл исо свим снагама покушао да задржи контролу, поново приблизил хидрофоил, очајнички скочио на ивици пристаништа, подтянулся - и скоро одмах је нестао исплате право имам на очи.
  
  
  Током потере га мало сустигао га, али није много, и када јој је успорен, да се на пристаниште, њен изгубио све предност, која је добио. Њен попео на носовую део и скочио на бетон, роњење испод радознао дизајниран металне греде. Њен пажљиво устаде са Вильгельминой у руци. Ингерсолла није било јасно.
  
  
  Нисам знао шта да радим, и наслоњен на један од греда. Чинило ми се да је мало дрхти од ветра, али онда је јасно осетио, како се креће! Јој, повукао назад и видела, како полако, али непогрешиво се врти цео овај чудан неред. "Вотум је то!" - тихо је рекао сам, сагињући челика масу.
  
  
  У центру је било рупа, подсећа на падобран. Њен он остао секунди, а затим пожурио унутра. Њен могао да успори пад, одмара руке на зид са обе стране; на дну га чуо брујање моћних машина. Онда дугог спорог клизања га видео треперења, која постаје јачи по мери тога, како је силазио. На дну цеви је голо глатко спот; Њен је пао, што је могуће тише и погледао около.
  
  
  Јој се нашао усред конфузне монтажу цеви и грађевинских греде, са хидрауличне ожичење око. Њен пажљиво увукла на извор светлости. Грейди Ингерсолл стајао пред панелом, уврнуте оловке и погледао лица, коса му је била распущены на све стране, а лице сијала од напона. Иза панела прошао тунел, и ако је мој осећај за правац не обманывало ме потпуно, да га је знао, да он мора да води у контролној соби, која јој је сломио. То је значило да је даљински управљач који управља Ингерсолл, био резервне инсталацијом ...
  
  
  Њен хтео да скочи кроз широку рупу у конкретним полу - и одједном ме је подигла у ваздух. Опијеним, њен плакала и покушао да би са овог великог округлог предмета између ногу. Али он је неумољиво хустлед ме горе, отворено за челичну греду од мном заувек.
  
  
  Пискав машина је нагло престала. И да га је зауставио. Јој, скочио са свог места, неспретно пао на земљу, и зурио на експлицитни мало карабин у рукама Ингерсолла.
  
  
  "Дакле, ти си нашао ово, Картер". Он је био задихан, и его груди хеавед уздах. "Изгледа као да сте нашли све цранниес моје операције".
  
  
  "Слично".
  
  
  "Па, то је ваше последње откриће. Баци пиштољ, у реду, ја не желим да пуца овде. Њен урадио оно што је рекао; Ми такође није потребна је окршај, јер са свим тим метала и бетона око нас пропавшая таращить очи може рикошетить заувек.
  
  
  "Имате овде постоји нуклеарна ракета?" Јој, погледао на оно што је гурао ме горе, и видела под нос конус дуг цилиндричан штап, одлазећи у рупу у земљи.
  
  
  "Жао ми је, да си открио за то, док за тебе не буде прекасно". Он се насмешио, његово лице згрчено кроз слабом светлу. "То је ништа у поређењу са својим сложеним ракетама, али она се избори са својим задатком. Твердотопливный, једноставан, али ефикасан механизам, фокусиран на своју престоницу ".
  
  
  "То је и твоја капитал", - демантовао појавила у медијима поруке њен ему.
  
  
  'О, не. Мој главни град - то је оно место, где јој је био, Картер. Да морам Сједињеним америчким Државама, или, ако је, наводно, на том питању, што је он и било којој земљи? Све што им је потребно, то је мој новац са ih прљавим пореза...
  
  
  - Ох, то је довољно, - одбрусио сам. "Да ли сте заборавили ко сте ви".
  
  
  'О, не.' Он је лукаво ми се насмешио. "Њен Грейди Ингерсолл, прави Грейди Ингерсолл - и само ви можете рећи другачије".
  
  
  "Као што још увек живи неколико момака".
  
  
  - Тада јој се обрачунати са њима, ако је потребно, али ја не мислим да их у интересу ћаскање, Картер. Само ти си опасан.' Он је подигао карабин.
  
  
  Њен скочио и бацио на земљу. Као идиот, Ингерсолл дао свега, и олово разлетелся на све стране. Мене увређен пету, и други таращить очи прошло је толико близу, да је моја коса је осветљен.
  
  
  Када га, баци поглед на Ингерсолла, чинило ми се, да је ему није толико среће. Он је седео на бетонску поду, његове очи проширена од збуњености и страха. "Картер", додаде он. "Не дозвољавају да хеј покупи то је код мене сада. . Он је пао на раме и бенцх пресс непомично.
  
  
  Јој, стајао поред њега на колена и приподнял један капак. Он није кретао, и није било никаквих знакова дисања. Уклањање карабин, проверио њен велики меко тело на предмет оштећења, али ништа није видео. Јој, са уздахом је устао. "Сабира долар", - промрмља га у тишини. "Или нешто слично томе". Било како нам је било, ми је остало тело, а не хотел оставите его овде.
  
  
  То је био дуг нагли успон падобран - који је, наравно, био цеви бацача ракета - тотинг за собом тело Ингерсолла. На крају, када је стигао до пристаништа, њен полежал на хладном бетону неколико минута да дођем до даха. Било је немогуће гледати на канал, и види свечане светла на великим бродовима у луке бар, као да је у Дубле-Кеј, било је могуће само да се забаве.
  
  
  На крају јој је устао и погледао на острво Страшног суда. Ми смо били довољно далеко дубоко у суши, да нас нису приметили патролне чувари. Био сам радознао, колико времена им је потребно, да пронађе четири чвора у подземној контролној соби, али сам одлучио да не бринете о томе; то је ih проблема.
  
  
  Један широм брзим хидрокрилцима - "Ингерсолла" са неоштећена ветробранског стакла - пере до пристаништа током канала, и да га је подигао мртвог човека у кабину. Када јој је био насред канала, јој, мислио сам, шта да радим са остывающей планина тела на мојих ногу. Није хотел да баци его у воду; било би боље, ако бих его никада није пронађен.
  
  
  Њен последњи пут кренуо на пустынному сајту острво Страшног суда. Песак је мекан, и кроз поломљене гране јој ископао гроб, који је, највероватније, неће моћи да пронађу година - ако је уопште икада. Затим јој је отишао на острво Васкрсења, размишљају о све могуће даље схагги.
  
  
  Када га је стигао у луку, прихватио њену одлуку. Било је превише ризично да остану у Дубле-Кеј, бар на минут дуже него што је потребно, не само због преживелих чланова организације "Интимна шест" - ако они хотела ме убити, али и због локалних власти; они су, вероватно, није показао било милости за клање, коју јој је организовао вечерас, било би оправдано да она није била.
  
  
  Његов пловио на броду и обдумал свој следећи корак. Морао сам да одем на бахамима, што је значило Флориду. Јој није имао појма, да ли хидрофоил доплыть тамо са расположивим горивом на броду ... ја Сам погледао на брдо на коме је стајао Херридж јутрос, и мислио о Лир Джете, паркираном на другој страни писте.
  
  
  Он је стајао тамо, тамно и фиксне на месечини. Јој се, пришао, скинуо противооткатные зауставља са точкова и попустиле ремен. Нисам имао времена да се загреје ауто и како треба да се уради остатак процедуре успона; потребно је загрејати мотори, да јој је порастао...
  
  
  - Да ли сте ишли негде лети, господин Валтон? Ми не треба да се окрене, да схвате да Херридж је био иза мене. "Управо сам се дивим уређаја".
  
  
  "И ти би хотел его пробати".
  
  
  Јој, се окренуо и намршти, размишљајући, како да его смири. Пиштољ не да се види, али рука его је била у џепу. "Ја верујем, да сте ме ухватили" - рекао сам.
  
  
  'Заиста. Можда желите да одете тако изненада онда све немира на Дабл-Кеј?
  
  
  "Да је за узбуђења?" - невино питао сам.
  
  
  "Да, она је много онога што видим око свог прозора. Много несрећа у зидовима-Де-Дублон, много крикова. И они хидрокрилце, које се гомилају у море, само три. Њу је видео као један седи на насукан иза хотела, и ја могу да видим како долазите у луку на други брод. Где је трећи брод, господин Валтон?
  
  
  "Одакле ми то знамо?"
  
  
  Херридж тихо закикота. - А зашто си ме превише реци? Добро, може, господину Ник Уолтону треба заувек да нестане са Дубле-Кеј. Залезай.' Он је указао на авион одрешене руке.
  
  
  Њен селл на место другог пилота и одлучио да сачека, док смо поднимемся у ваздух пре него што се смири его; тада би било лакше. Али пре него што смо вырулили на писти, Херридж извукао на камзолы глуп револвер и предао мени.
  
  
  "Ако сумњате у моје мотиве, господин Валтон. Њен рад у оу британске владе за борбу против дроге, добили од власти бахамима. Мој задатак је био да сазна, да ли се бави Грейди Ингерсолл дрога. Имам осећај да је то више није битно. Њена права?'
  
  
  'Мислим, сутра ви можете да се попне на овај зид и све провери ".
  
  
  'Веома лепо са Ваше стране. Хвала.'
  
  
  Њен сел и опуштено, да уживају у лету.
  
  
  Хок чекао ме је у свом спартанском канцеларији на Дюпон-Серкл, када је дошао следећег дана мало касније поднева.
  
  
  "Ваш авион кроз Мајами је слетео сат и по дана", - он ме је поздравио. "Где си био?"
  
  
  "Па, њен, испловио је у одећи која се бави била на мени, и ја сам мислио да би било лепо да се облаче пре него што га, доћи овамо."
  
  
  Он је климнуо главом смркнуто. 'А?'
  
  
  Њен детаљно се зауставио на причи, који је дао ему на телефону у три ујутру. Он је слушао без коментара, све док га није завршио.
  
  
  Он је питао. - "Како мислиш, шта ће се десити са остатком организације?"
  
  
  "Они указују поредак и претварају да се ништа није догодило, или Херридж и его људи нанесе ударац, пре него што они могу да ураде нешто ефикасно. У сваком случају, претпостављам да сте већ обавештени власти бахамима о ракетног базу на острву Страшног суда.
  
  
  "То је пребачен им по индиректним каналима. Све ће се разматрати невидљиво ".
  
  
  'Наравно.'
  
  
  "Али постоји једна ствар која се бави ме мучи. Тај човек, кога сте сахрањени: можемо ли бити сигурни да то није био прави Грейди Ингерсолл? Да је то тело у контејнеру је не само лутку?
  
  
  "Зашто они то раде?"
  
  
  "Ја ништа о томе не знам. Наш задатак - да само потпуно сигурни у то ".
  
  
  Њен укопана у бочном џепу и бацали умотан у тканину предмет его столицу. "То је за проверу". Полако, упорно је открио објекат, док пред њим није био велики прст. Израз ега лице се није променило, када је погледао на мене. 'Па?'
  
  
  'Погледајте отисак прста; Спреман да се кладим, он неће да одговара отиска прста овог Грейди Ингерсолла.
  
  
  'Одлично.' Хок устао. "И ово последње. Да ли сте сигурни, да је ова девојка плесачица, која се бави вас тако взволновала, не ће се разговарати?
  
  
  "Шта она може да каже? Између осталог, га је замолио да Херриджа иду у моју собу у хотелу и отпустите га, када он ће се вратити на Дабл-Кеј, и он је рекао да ће за њом изгледати.
  
  
  - Судећи по твојим обзир, очигледно, задатак је завршен. Јој тако разумем, ти си поново желите да се на одмор?
  
  
  Јој, одмахну главом. 'Не, хвала. Сваки пут, када јој одлазим на одмор, ти си придумываешь нешто направу, да заузме ме, док јој треба одмор. Али можете да урадите за мене један ".
  
  
  Као и увек, Хок био на много испред мене. "Она је такође помињао вас неколико пута. Мислим да данас не када ћете наћи Веронику на стрелишту. Он одмахну главом и ледене тон насмешио. "Ја не разумем, да је ова млада девојка види у том старике, као што си ти".
  
  
  * * *
  
  
  О књизи:
  
  
  Негде у Бахами ексцентрични милијардер задовољни дивље оргије са учешћем хипици, секс и хашиша. Али у слободно време богаташ забавно са ракетни комплекс опште уништење. Поре "Мајстор убица" Ник Картеру да кренемо на пут. Опасан коло смрти. Зато што је потребно да заустави немилосрдног богатог луди. Иако нас на то. Није лак задатак, чак и за Ник Картер. Посебно, када се испоставило да су хипици, као Антон, више опасни падају на терет од најбољих гангстера.
  
  
  
  
  Садржај
  Поглавље 3
  
  
  Поглавље 4
  
  
  Поглавље 5
  
  
  Поглавље 8
  
  
  Поглавље 9
  
  
  Поглавље 10
  
  
  Поглавље 11
  
  
  Поглавље 13
  
  
  Поглавље 14
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Ноћ Осветник
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Ноћ Осветник
  
  
  превео Лео Шкловский у знак сећања на погибшем сине Антоне
  
  
  Оригинални назив: Night Of The Авенгер
  
  
  
  
  Прва глава
  
  
  Јој, окренуо се и видео сам монаха у жутој одори, хода миммо, наклон главом и склопљене руке у молитви. Его крхко тело само да наткнулось на мене. Он је дошао у себе и је отишао даље, не подижући очију, не види нас, мене, нас, сиромашне, сидевших на тротоару.
  
  
  Испред мене побегао темнокожий дечак. Он је побегао са нуде мршавом груди и енергично померио узловатыми коленима. Он је изгледао тако јадно, тако гладан, да је моја рука аутоматски протезао на џеп. Али он лети миммо мог лакта и нестао пре него што је успео да врати ему новца.
  
  
  Секунд моју пажњу је привукла елегантно обучена жена, грациозно излази из "роллс-ройса". На цену ее одеће стотине гладних људи на улици можете је храни у року од месец дана.
  
  
  Само привыкал на савијање ум контрастам Калкуте, када је на седам метара од зграде звучало експлозија. Прозори выпирали, и лопались, као перекачанные балоне.
  
  
  Њу је видео као крхотине погодили у полуобнаженные тела сиромашне и поцепао парижское хаљина жене око "Роллса". Јој чуо плач и јаук боли, онда невидљива песница притиска узорковање ваздуха ме је ударио у груди и оборио са ногу.
  
  
  Дим клубился за камењем, летевшими на улици и врезавшимися у возила паркирана испред. Пре него што је изгубио свест, да га је видео, како је погодио горњим спратовима зграда. Полако топи као восак, дизајн изгубила свој облик када се челичне греде пећина у, а одбор треснули и разбацани. Око мене посыпался јак град од камена и цементне блока.
  
  
  Када је чврст предмет ударялся ме у врату, бол је био неподношљив. Јој, сећам се, као веома јасно помислио: "Ја ћу умрети". А још није ни приступал на задатак.
  
  
  Онда је све почернело, и да јој више није осећао болове.
  
  
  Мене је то једина пренос звука сирене, оне чудне енглеских тастере, који више одговара за младе европских полицијских аутомобила, него за велике кадиллака хитне помоћи, остановившегося у року од неколико центиметара од моје главе на тротоару.
  
  
  Јој, осетио, како неко вади делове око мојих ногу, и чух познати глас где говори са мном из даљине.
  
  
  'Ник? Јеси ли то ти?'
  
  
  Штопора чинило ми глупо. Али глас је наставио да поновим штопора, и није могао да одговори. Уста су ми била пуна прашине и комада цемента.
  
  
  — Ти си још увек жив, Надимак? Да ли ме чујеш?'
  
  
  Ми под руку покупили и јаки мушкарци пажљиво подигао ме на носилима. Њен лежао равно, док мене нису ставили у кола хитне помоћи, али га сел, када стари "цадиллац" зауставио на Чоуринги-роад.
  
  
  Човека који је разговарао са мном на улици, тамо није било; са мном путовали само зле медбратья-индијци, а он им није веровао.
  
  
  Није да сам имао са собом много новца. Мене више мучи оружје, вшитое у мој костим.
  
  
  У прозор га видео, собравшуюся на улици публику пре дымящимися рушевинама увећану зграде. Неколико људи пуцали на камење са рањених на тротоару, а други забрасывали камењем полицијски ауто. Полиција је већ стреляла у гомилу баллончиками са сузавцем, и изгледало је као да је мала побуна неизбежна.
  
  
  Кроз минут "цадиллац" оставили иза гомиле, и, ако се не рачунају боли глава и прљавштине у устима, њен осећао туриста на екскурзије.
  
  
  Поштен водич требало би да се опише Калкуту, као "најчистији прљав, је прљав, је болестан, труо град у свету".
  
  
  Али на неколико блокова Чоуринги-роад је рај за Привредне коморе. Музеји владине институције, мале хотеле и простране приватне куће постројили на обе стране, али да их даље били ствари, од којих западни из математике је било лоше.
  
  
  Калкута, као и већина запушен, препуној градова, — један око највећих у свету. Само сламови су различити. Милион становника града уопште немају становања. Они живе на улици, на тротоару, у парковима и јавним зградама. Не када су попрошайничают и краду, да остане жив. Читаве породице се рађају, живе и умиру, не имајући ни саме примитивном крова над главом, није у бољој позицији, него пацови, са којима се они боре за смеће.
  
  
  Ноћу редовима спавају личе на лешеве, написана да спали онда епидемије. Више срећници живе у нехигијенским насељима или буэсти, кров којих се диже на пола метра изнад земље. Веб-вода — то је илистая и неизрециво загађење воде реке Хугли.
  
  
  Га се сети када је последњи пут био у Калкути. Био кишне сезоне, а на улицама је текла отворена канализација.
  
  
  Тако да ја не бих био посебно заинтересован у овом путовању. Њен отишао тамо на задатку, ја знам, да град представља септичку јаму болести и прљавштине.
  
  
  Некада је било наде на боље дане. У 1947. године, када су енглези дали земљи независност, нова странка Конгреса дистрибуира на луди обећања бољу будућност хвала демократије, али са њима хорька Калкута само још више увязла у мочвари.
  
  
  У 1971. години, су становници града у очају гласали за комунисте. Али ова нада не оправда. Комунисти такође не могу да контролишу град, тако да вмешалось савезна влада и најавила ванредно стање.
  
  
  У прави професионалци Калкута није изгледало погодно град за агента АХ . Али сам морао да се повинује наређењу, и пост, долазе до мене у Ници, био је веома јасан.
  
  
  "Идите у Калкуту, што је пре могуће", — звучало је. Тако вытолкнул око рушевина атрактиван француски графиню и селл на први авион авиона, на челу на исток. Сада, после сат времена, онда слетања у Калкути, га је у колима хитне помоћи, зализывал ране и честитао себе са оним што је жива.
  
  
  Испред болнице сам на дрхтање ноге изашао око машине и одустао од понуде медбратьев да ме вози у "Хитну помоћ". Уместо тога га је пратио млада медицинска сестра са меким браон коже и лепа попкой по оживленному ходник. Онда би, као што смо попунили уобичајене форме, она ме је довео у посебном одељењу и велела да дочекам лекара.
  
  
  Сат времена је дошао Хок.
  
  
  Јој, погледао на њега са отвореним устима. Јој, мислио да је то био его глас који је чуо њен полузасыпанный на улици, али приписати порасту его делиријуму. Колико је мени познато, он је био у свом личном канцеларији, у згради Уједињених штампе и телеграфске услуге на Дюпон-Серкл у Вашингтону.
  
  
  Он чак није рекао "здраво". Он је само намршти, извади једно око својих јефтиних цигара и одгризе врх. Он ју је запалио са очигледним задовољством.
  
  
  За Хавк паљење цигаре — ритуал, и како он држи јој у устима, даје, да је имао на уму. У овом тренутку он или је био у питању, или похвалио нову ситуацију.
  
  
  Када је подигао очи, онда би, као да врати меч, он је, изгледа, први пут ме је видео.
  
  
  'Јер си се осећате?'
  
  
  Њен выкашлял још мало прашине око грло и рекао је: "Да, господине. Мени добро.'
  
  
  Он климну главом, очигледно задовољан.
  
  
  — Нисте рекли да одете у Калкуту, — рекао сам.
  
  
  "Измене у плановима", рекао је он. "Ја сам се враћао са састанка у Пекингу. Изашао на неко време. Њен ићи кући сат времена.
  
  
  Хок погледао отворено на мене и опет се намршти.
  
  
  — Ти си све да буде немаран, — рекао је он изненада. "Пратио сам за тобом цео пут од аеродрома. Он није био ни у једном кварталу иза тебе, када је експлодирала бомба.
  
  
  Јој, погледао на њега. Хок је био искусан агент и не заборавио, али сам морао да разумем, да ме неко прати. У мом послу дуго не протежу, ако не приметити, да је за тебе да ме шпијунирају.
  
  
  — Бомба намењен мени?
  
  
  Он је рекао да нема. Можда не. То је био руски зграда генералштаба-стан трговинског представништва. И то је део проблема".
  
  
  Мој шеф је отворио мали пакет који је он донео.
  
  
  Оно што он чува, било као ржавую теглу са канте сломи. Ознаке није било, а са једне стране је стрцао осигурач. Он је погледао не више опасно него тои бомба.
  
  
  "То је он, костя чега си у Калкути", — рекао је Хок. "Домаће бомбе".
  
  
  Њен насмејао. То не може бити озбиљна. Ствар не изгледа реална претња. — Нитрата калијума, — рекао је он. — Жеља банке и взрыватель. Трошкови - две рупее.
  
  
  "Два четвертака", — израчунао је наглас.
  
  
  'То је тако. Прилично јефтино, чак и у таквој земљи као што је Индија. Али ова ствар је довољно моћан да скинемо ногу или да дигне у ваздух зграду. Можда и снажнији него што је х-бомба, ако направите их довољно и користите као политичко средство.
  
  
  Овај пут је био мој ред да нахмуриться. Он ме је изненадио. Хавк није био човек склон да преувеливанию, али он је говорио о домаћим тврдоће тако, као да је атомска бомба. "Током протекле ноћи три руских зграда у Калкути су уништени овим јефтиним бомбама. Трговачко заступање и две руске фирме.
  
  
  Га питао. - "Па шта. Са којим то ласица АХ брине, да су руси на то разозлятся?
  
  
  "Наше црвене пријатељи вриште о крвавих убиствима. Полиција је открила да су конзерве произведене од стране америчке National Can Цомпани.
  
  
  "Али они се продају широм отворени базен".
  
  
  'Није битно. На нас врше притисак. Ради се о возмездии. И о томе причало.
  
  
  — Гласине?
  
  
  "Говорити о великој побуни".
  
  
  — Као резултат неких јефтиних пуно име?
  
  
  Хок жваће погасшую цигаре. Его лице је било суморно. "Да, ако дува их довољно на правим местима..." Он је слегао раменима.
  
  
  Он ми је дао танку фасциклу са једног изразом лица. "То је још увек све што имамо. То је проблем министарства спољних послова дел, тако да смо одлучили да га кроз наш конзулат. Мислим да они имају зацепка за вас. Молимо вас, контактирајте Ранди Светом. Он је регулаторних агент АХ . Контакт информације постоје на делле. Он уздахну и изгледао несигурно. То није било изгледа на њега. "Ми желимо нип је у корену. Код овог дела постоји мирис који нам се не свиђа.
  
  
  Он је поново застаде, као да жали о томе шта је рекао. "Сазнајте ко производи бомбе, и посветити овом нит. Само напред без ограничења.'
  
  
  У делле је две поруке од Ранди Миру, ништа више. Њена могао добити више информација о новинама. Њен је требало да слепо прате ове информације, и то ми се није допало.
  
  
  Јој, погледао Хавк, очекујући од њега више.
  
  
  — Ти знаш исто колико и ми сада, Ник. Нисмо могли да сазнамо ништа о томе", — рекао је он. "Са овим заувек средити брзо. Немамо времена за нас, на темељно истраживање, да нам чак и на детаљну анализу. Тако да будите опрезни. Ми појма немамо шта ввязываемся.
  
  
  — Дивна ствар — рекао сам.
  
  
  "Волео бих да смо могли реци ти више. Ранди Свет каже, да има пас, која се бави може да помогне. У току године је поучавао немачку овчарку детекцију експлозивне активних супстанци. То је готово нестварно, али пробајте. У том случају нам је потребно све што можемо да добијемо.
  
  
  Он је потресла скине пепео са цигаре и втер его ботинком на поду. "Ми мало знамо о кретању руских у овој области. Код њих постоји најмање једна особа, а можда и више. И кинези такође могу бити активни".
  
  
  "Мој маскирна?"
  
  
  Хавк ми је дао портфолио, пасош и пола карте за авион.
  
  
  — Ви Хауард Мэтсон. Последњи месец желите јефтине нитрата на Далеком Истоку. Ви сте произвођач ватромет.
  
  
  Јој узео пасош и погледао у њега, да се сетим, где јој је, наводно, рођен и живео и где је моја фиктиван компанија.
  
  
  Торба је била пуна хартија од вредности у вези са ватрометом, формулама, споразумима руку подлошке, метални, кошуљице-продаја, ручке и табле за писање. Довољно је да прође кратак преглед. Хок руммагед у свом џепу и извукао кључ од хотела. Он је дао то ми.
  
  
  — У соби је швеђане. Све личне ствари које су вам потребне. Забавите се.'
  
  
  Он је дошао на дан, и изашао, не осврћући се. Она је опет био један. Туцене камењем и израненый, странац у прљавој граду, на мисији, која се бави скоро ме убили још пре него што је он почео да делује.
  
  
  Лекар, који је посетио ме је, говорио је на оксфордском енглеском, и пажљиво ме је прегледао.
  
  
  "Кости није сломљен", — рекао је он. "Унутрашњих оштећења нема".
  
  
  Он је одмах изгубио интерес за мене. Он је написао рецепт за против болова и нестао. Кроз сат изашао је око болнице, и шталь траже такси.
  
  
  Опет, ја стојим напољу, на врућини, да га размишљао о одећи коју Хок припремио за мене у хотелу, и да се надао да је он изабрао једноставан и кул костим. Али не само савченко је приморан да ме зној, када је њен сел у кабину. То је био задатак. Њен оклоп на њему слепо и без иједне одговарајуће навођење или кључеве. Ми то не свиђа.
  
  
  
  Поглавље 2
  
  
  
  
  Бертрум Ј. Слокум изгледао типичан каријере. Он је био виши од пет метара, са сребрно-седом косом и пажљиво скривали брковима. На нен су веома сјајне балетске папуче, скупо одело доброг покроя и лисице на рукавима пругаста кошуља. Када је одржао своју руку, на његовом лицу се појавио брзо осмех, која се бави одмах нестао.
  
  
  — А, господин Картер. Њена чуо о вама невероватне ствари.
  
  
  — Мэтсон — рекао сам. "Хајде да се навикне на мом камуфляжному имену".
  
  
  — Ах, да, наравно. Он је гест ме је позвао да седнемо у обитое плавог сомота фотељу поред его полира столом. На столу није било ни телефона, да скрене пажњу са сјајним зернистого објекта на нен.
  
  
  Он је питао. - "Да ли сте били обавештени о томе, када су напустили Француску?"
  
  
  'Не потпуно.'
  
  
  "Ммммм. Па, било је још четири експлозије, укључујући и онај који сте управо побегао данас. Руски конзул је званично положио је одговорност на Сад. Они настављају да пошаљете процене трошкова за обнављање и списак погинулих руса. Док се тај рачун је око двадесет милиона долара.
  
  
  'То је смешно. Како они могу да се докаже да ми...
  
  
  "Не могу".
  
  
  "Ми смо одговорни за то?"
  
  
  — Не, не, наравно, нема. Ми смо у мраку, као и сви остали. Јуче руси су дистрибуирани свим запосленима конзулата пиштољи. Код њих има двадесет шест људи, и претпостављам иу зашто. Ово је једна велика спи мрежа, гласа и све. Застао је и пододвинул ме преко столица коверту. "Вашингтон је послао поруку. То је кодирана. Они су такође проинструктировали нас у потпуности да сарађује са вама.
  
  
  Слокум је устао и отишао до прозора. Након што је провео руком на лицу, он се вратио.
  
  
  "Картер... мислим Мэтсон... треба одмах ставити нит овим били бомбардовани и отресу са себе руса. Ово је прво место у мојој каријери. Двадесет седам година на дипломатске службе, а сада још и ово.
  
  
  — Ја ћу учинити све што је у мојој моћи, господин Слокум. Али ми је потребно неколико ствари. Педесет метака за стандард 9 мм пиштољ "Лугер", добар мали аутоматски пиштољ 25-ог калибра и две фраг бомбе.
  
  
  — Господин Мэтсон! Његов дипломата, а не трговац оружјем. Њен насмејао. "Да ли желите да га провели дипломатски разговор са терориста, који баца у мене бомбу? Њен применяю своје методе, примените своје. Још ми је потребна машина и хиљаду долара у рупија, не више од двадесет новчанице.
  
  
  Слокум на тренутак погледао на мене, и то видео амортизације у его гледа. У его личне интерпретације чин њен је ценымногие испод его. Али у овом тренутку је потребно у мени. Ништа не говорећи, он је узео слушалицу и почео да дају налоге. Док је био ангажован, да га је отворио коверат, који ми је дао, и сматра се уредно штампана слова и бројеви. Порука је написано у пятигрупповом дијалог коду АК. Њена бих радије одмах уништи пост, али пост у пет група није одмах расшифруешь, тако да га је поставио его у минути.
  
  
  Слокум ми је дао кључеве од кола и гомилу рс, већина око којих су снажно потрепанны, и све што јој хотел. На привезак за кључеве је выбита трехконечная звезда у кругу. Значи, кључеви су се из "Мерседеса", можда, из сопственог машине Слокама. Најмање, он је отишао на неке жртве.
  
  
  "Господин Мэтсон, Вашингтон је затражио од мене да вас подсетим да је ово дело носи у себи семе сукоба између САД и Русије. Стиче се утисак да улогу кривца нам наметнуте, и ми имамо одлуку да докаже своју невиност. Ако садашњи број експлозија ће се повећати или погине више запослених руског конзулата... — Он је обрисао мочка. Слокум сломити зној у свом хладном простору.
  
  
  — Па, онда овде, у Калкути, могла би да почне обимна герилски рат. Американци и руси ће да умре у неутралној земљи — ужасавајуће перспектива".
  
  
  — Ако се то деси, господин Слокум, ја не понадоблюсь. Онда вам је потребна маринци.
  
  
  Када су се после пола сата у свој хотелски школа, њен надвија над шифрованом поруком, која је добила од стране САД. Упутство је била кратка.
  
  
  "Предлажем вам да се обратите и да одржава везу са Чоэни Мехтой, ћерком познатог промышленника. Познат као индијски агент разреда М4, ih нижој класи. Повећање од курира. Изгледа да ради само за хонорарни посао. Може бити корисно за грантове са посебним проблемима Калкуте. Познато је да је она симпатизирует САД, али не открива свој камуфлажа, без потребе". Пост није имало великог значаја, али, ипак, то је била подршка. У сваком случају, то ми је дало потенцијалног савезника, а па у Калкути је изузетно мало са њима хорька, као и влада САД је порастао на страну пакистанаца у ih рат са Индијом. Њен перелистал телефонски именик, док коначно није пронашао име уредника енглеском говорном новине. Јој претварала да писац америчким и добио од нах највећи део потребне су ми информације. Чоени Мехте је двадесет две године, око пет метара висине, а она је била брамином на виши касте. Она је била у школи у Швајцарској и имеле репутацију љубитељи странке. Сваки дан она је играла тенис у клубу "Рекет и борба" у близини парка Маидан.
  
  
  Сусрет са њом се испоставило лакше него њен мислио. Јој само да је био у клубу, где је обыгрывала шта англичанку. Онда би, као што је дао њен бармена десет рупија, он ми је рекао да пиће Чойни био живахан џин, тако да га је узео са собом два шоље, када је граната на тениски терен.
  
  
  Она је већ победила ривала.
  
  
  — Игра је готова, — рекла је Чоени, иде на мрежи.
  
  
  — Овај ударац вреди, да пије, — рекао сам, проширујући хеј чашу.
  
  
  На њеном челу се појавио хмурость, која се бави поново нестао. - То је наставио.
  
  
  "Шта ко око пријатеље у Монте Карлу саветовао ми је да идем на вас, ако га икада ћу бити у Калкути. И глас јој овде.
  
  
  'Да.' Глас нах био низак и пријатан, са лаким енглеским акцентом и додиром снобизма. 'Пријатељи који су...?'
  
  
  Њен насмешио. "Жао ми је, јој никада не зовем имена. Само пријатељи.'
  
  
  Сада у угловима њених рта играо осмех. Она је била лепа, са светло-маслина коже. Ми нах су смеђе очи, црна и сјајна коса виси у две плетенице до средине леђа.
  
  
  "Мислим да ти се шалиш, али хвала за пиће", — рекла је она. Она је дах и вратио ми чашу. 'Хоћеш држите ме? Ако желите да дочекам завршетка такмичења... можемо разговарати. Она се насмеја. — О тим нашим пријатељима у Монте Карлу. Њен никада тамо није био.' Она је окренуо и ми је показала своју выгнутую дупе под кратким белим теннисным хаљином. Јој је био срећан да се неко би АХ ми је понудио да инсталирате овај контакт. Она би могао мало да скрене ме у време тог ангажовања.
  
  
  Чойни служио је добро, то је била крута феед са ефектом ротације. Она је освојила последњи сете, шест-један и пришла ми, бришући зној са чела.
  
  
  'Добро.'
  
  
  Она се насмејала. "Њена или моја игра?"
  
  
  'Обоје. Ти си прва жена, која га је видео са отвореним ногама.
  
  
  Чойни насмејао и узео сам своје пиће. "Ја сам скандалистка. У Швајцарској или Лондону то се сматра врло посх. Она испружи пиће на кауч и окренула према мени, бодице њен тениски хаљине нагласио њене лепе груди. Она је знала о снази. — Ви сте американац, зар не?
  
  
  — Заправо, и ја сам у потрази за, са хема бих да ручати. Шта је са овим?
  
  
  Она је изгледала удивленной. 'Зашто?'
  
  
  "Ти си лепа, паметна, секси. А њена уморна, досадно ми је, и ја треба да са хема оно вече. Јој застаде. "Жао ми је, моје име је Хауард Мэтсон. Њена широм Њујорка, и овде, да купују петарде.
  
  
  "И вас интересују бомбе?"
  
  
  'Да.'
  
  
  "Шта лудило". Застала је. 'Зашто да не? Ви само бити изненађени колико је досадно може бити овај град. Да, ако смо поужинаем код мене у стану око осам сати?
  
  
  "Ја не желим да се нанесе теби невоља..."
  
  
  "Ја кажем свом кувар, да је лакше". Она се насмејао, устајање. 'Га ћу да се истуширам. Видимо се у вечерњим сатима.' Окренула се и отишла у клубу. — Хеј, чак и не знам где ти живиш. Ја је отишао за њом. Она је заустављен.
  
  
  — Господин Мэтсон, сте научили, шта ћу овде, на тениском терену. Сте сазнали да сам мало путовао, и, вероватно, подкупили некога, да бисте сазнали да ја пијем. Сигуран нећете имати проблема са проналажењем места где живим. Ако немате ништа не ради, бојим се, ви ћете пропустити свој вечеру.
  
  
  Она поново окренула и отишао у туш. У близини женске свлачионице га видели како је зауставио и говорили са старим суморна мушкарца. Клуб астролог, помислио сам. Са тога места, где га чувају, њен могао да видим его библиотеку астрономских прорачуна у брусках из брезе коре, и питао сам га је питала да ли је он савета у вези мене.
  
  
  Его присуству ме о два лица-Индије... савременој страни, коју су представљали световне жене, као што су Чоени Мехта, и древној прошлости, цепляющемся за њих пипцима религија и окултизма.
  
  
  Ова двосмисленост може да компликује мој задатак. Напусте клуб, њен одлучио да се одмах повежете са локалном контролинг агент АХ . Можда би могао да ми помогне да боље разумеју ову културу, где неки људи ишли голи по улицама и вымазывали своје тело пепео, док други користе сенка и кармин.
  
  
  Њен је знао врло мало о Ранди Свету, иако је чуо его име раније. Он је био потпуно заузет и морао је да делује као чувара, и посматрач, обезбеђујући сигурност за наше људе који раде у Индији или пролазећи кроз нах.
  
  
  Било је скоро четири сата, када је стигао до ега, продавница, књижара са уобичајеним просјак пред вратима. Овај пут то је била жена. Њен могао да кажем то је по речи "рама", вытатуированному на њеном лицу неколико пута на санскриту.
  
  
  "Харе Кришна, Харе Рама", — певала је она из-под сари и шарфа.
  
  
  Да га брзо прошао миммо нах. Колико је мени познато, она такође може да буде агент, посматрач Ранди Света или комитента комуниста.
  
  
  Њен паркирао кола у два блока од продавнице и оставио "мерцедес" пре војник-индейцем стоји преко убогую улицу. Он је стајао са пушком у рамена, и его њеног кивку схватио да је он пронађен пратити машине.
  
  
  Поглед его пушке демантовао појавила у медијима поруке ми о Вильгельмине у футроли под мојом левом руком. А онда сам имао Хуго, мој дуг стилетто, поуздан укрытый од мог десног зглоба, одакле је могао да се его у секунди.
  
  
  Јој је био спреман да делује у Калкути, а задржавају будност. Њен прошао испред продавница, насумично, покушавајући да види да ли је задња.
  
  
  Чак у половини петог на улици још увек је било загушљиво и топлог. Бела камење одражавају на мене сунце са свих страна. На углу га оставио Чоуринги-роад и упутио се ка задњем делу малог књижари.
  
  
  Њен оклоп на уском улици и осећао као да се нешто променило. Ритам уличне буке је био други. Елемент звук се померио. Јој, погледао, и видео само два виси дечака, никоме ништа око њих не више од осам година. Имали су мале камење, везане за веревкам, који су чудан начин раскачивали, од показивача, а затим обрывая его, игра, у којој су играли током хода.
  
  
  Сам отишао напред и погледао око продавнице, као што хода туристичка или бизнисмен, проводна слободно време у непознатом граду.
  
  
  Не знам зашто њу, осећао непријатно, и није усудио да уђе у продавницу Ранди Света. Продавница је сада у кварталу иза мене, и ја сам престао одлазак вратим, када сам чуо како човек намерно иде према мени.
  
  
  Его темпо је убрзан, и њен инстинктивно окренуо. Прво га је видео нож, а затим руку, сжимавшую его.
  
  
  Индиан заклео на индусски. Он је држао нож низменному и на готовс. Секунд га извадио свој Хуго у десну руку и кренуо на нападавшему.
  
  
  Момак је био добар, али није стручњак. Он је направио искорак, зауставио, окренуо се и ударио га. Али ја сам знао да ће то учинити. Као да је завршио само део свог учења. Његов узвратио ударац, и мој мач дубоко вонзился ему у зглобу. Он је пао нож и покушао да побегне, али га је оборио его нога. Пре него што је успео да скочи на мене, јој, држао је корак са его груди и оттолкнул лако тело од камена.
  
  
  — Ко си ти, кројач узми? Он промрмља име, али то ми ништа није рекао. — Ко те је послао?
  
  
  Он одмахну главом. Јој да понови штопора на енглеском језику. Он још увек није одговорио. Его зглоб кровоточило. Јој указао на то, али он је слегао раменима. Хема је овај момак? Њен је требало да зна. Он је само ме опљачкали или је покушао да убије наручио?
  
  
  Њен ставио нож на его грла и поскоблил его кожу, нека танка струйку крви. 'Ко?' — опет је питао, у индуистском језику.
  
  
  Он је отворио очи у искреннем престрављен. Хе ужасавао. Њен јачи од пресованог на нож, и видео да је то прорезало за делић милиметра дубље. 'Ко?' Га је питао поново. — Закир, — рекао је он, скупљене, него боли. "Мене је послао Закир".
  
  
  — Закир, ко је то?
  
  
  Он уздахну и отвори очи још увек шире када је видео крв, капающую са его зглоба. Затим его циљ је склизнуо у страну, и он је изгубио свест.
  
  
  — Кројач узми, — промрмљао сам.
  
  
  Њен хотел сазнате много више. Да ли је мој камуфлажа већ разоткрио? Ко је Закир? Може бити само јефтин гангстер.
  
  
  Јој, нагнуо, да би его у осећај, али је био приморан да се преда, када је на улицу изашла група чинити обучени индијанаца.
  
  
  Човек испред је био обучен у хаљину за младу окер боје и богато украшена шешир. Его невеста у вео је вросла коренима да му симболично свилен каблом. За њима су ишли сватови, десетак или више богато обучена рођака.
  
  
  У облику крви, шикљала око мушкарци на тротоар, група замро. Они выжидающе гледали на мене.
  
  
  Нисам имао другог избора. Може да прође пет минута, пре него што је овај човек са ножем доћи у себе довољно да проговори. До тога времена требало је да се окупе велика гужва. То није била идеална ситуација за саслушање те особе.
  
  
  Га питао да ли је он један. Негде у овом уском уличици, вероватно ме је чекао его колега? Ја сам отишао брже, а затим побегао кроз уличицу и окренуо на другу улицу, пре него што се заустави. Јој сломити зној у свом новом оделу, покушавајући да се крећете.
  
  
  Јој, знао да је овај човек је покушао да ме убије, али зашто? Јер сам био Надимком Картера или, може бити за око тога, да сам имао неколико рс у џепу?
  
  
  Када га је стигао до књижари, њен одлучио да уђе кроз задња. Њен зауставио у тупиковом лане и критички погледао око њега. Јој нико није видео, ништа опасно. Њен пажљиво отишао у лане.
  
  
  Ако је то био покушај, како су могли тако брзо да ме раскусить? То је могао да буде возач такси. Да понуди десет рупија, као награду, а ви ћете бити у могућности да купи пола аэропортовых таксисти и возачи рикш. Сазнајте судбину високог американца било би лако. Не постоји место где новац говори тако јасно, као у Калкути.
  
  
  Јој, дошао до задњег дана и окренуо ручицу. Врата нису била закључана. Његова је ушао у собу, сличан остава, и видела младу жену, седи ирина. Га тихо затворио врата и насмешио хеј, да она не довикну. На моје изненађење, она се осмехну на реуматизам.
  
  
  Она је била хорошенькой, са светло-браон коже, блистава меком косом и зеленим очима, контрастировавшими са својим индијским лице. Ее тело је леп облик.
  
  
  "Ви би требало да буде американац", — рекла је она.
  
  
  — Једноставно, није хотел да вас изненади...
  
  
  Она отмахнулась од мојих речи. — Мог оца нема, али он ће се ускоро вратити. Он зна да сте стигли у Калкуту. Моје име је Лили Света".
  
  
  Барем ме чекали. Њен уздахнуо са олакшањем. Овај део операције, изгледа, ишао по плану.
  
  
  Девојка је била обучена у традиционалну приталенную белу блузу и сари. Ее сукња свих дугиних боја је дуго слободног покроя. Она је достојанствено устао са кауча.
  
  
  — Могу да га направити кафу?
  
  
  Она је провела сам у простор, светло и благоухающую дневну собу. Више никога није било. У једном око зидова стајао низак кауч. Два дан на левој стење водила у друге просторије, а открива пред нама је трећа врата, водећи у књижару.
  
  
  По навици га брзо спустио потврде о слушање уређајима. Девојка ме је погледао, ништа не питајући. Га је видела, да ее отац припремљен ее раду.
  
  
  Нисам очекивао да ћу наћи нешто, али транзитни куће понекад се испостави да су преварени. А у мом послу претрес куће домаћина не крши етикета.
  
  
  Није било микрофона у уобичајеним местима, где је, наводно, случајни посетилац могао да приложите их додавањем парче малтер или лепак. Није било микрофона нас на столу, на нас, на врата косяках, да нам под седишта столице.
  
  
  Јој само да је дошао до закључка да Ранди Свет мора бити бољи, него што га је замишљао, када је видео его... То је пусхпин, која се бави изгледала мало великоватой. Она је била вдавлена у зид поред улазних дан скоро у равни са пода.
  
  
  Њен пажљиво извукао и испитати доњи део. Танак слој пластике покрива минијатурни пријемник и предајник. То је нови тип, али ја прикинул да дистрибуција не прелази 200 метара.
  
  
  Лили је дошао до мене и погледао шта радим. Јој стави прст на уснама, и она је нахмурилась. Пре него што је успео да каже нешто, врата су се отворила и у собу је ушао мушкарац. Ему је било четрдесет година, низак раст, са глатко выбритой главом, у великим наочарима, као Ганди, и нос, који је неколико пута пробили и тако и не вправили.
  
  
  Њен подигао предајник у руци. Он је погледао у њега, али ништа није рекао. Показао јој ему, где се нашао. Човек је покуцао на микрофон око моје руке и бацали его на поду под вашим тежак кожни ботинком.
  
  
  — Нисам имао појма... — почео је он.
  
  
  "Где можемо да разговарамо?"
  
  
  Ранди Света провео ме је кроз задња врата у уличицу, где је већ био мрак. Ми је било потребно само неколико минута да чујем све што је Свет знао о експлозија. Он није знао ништа, што ја не знам. Њен је и даље био у мраку.
  
  
  — Да ли знате неке Закира?
  
  
  Свет је климнуо главом. — То је уобичајено име у Индији. Имам четворо рођака по имену Закир. У једном само Калкути ih мора бити на хиљаде... — Он је одмахнуо главом. — Овај предајник... то је моја кривица. Јој, мислио сам да су ме не сумњају, али сада они све знају. Њен шталь за вас бескорисно.
  
  
  "И сада они знају шта смо нашли један по микрофона. Можда су додали их још, тако да не дозволите да чујем ништа важно.
  
  
  Јој је рекао ему о човеку са ножем на улици. Он затаил дах. — Ја не верујем да је овај човек је покушао да вас опљачка. То је могао да буде убица. Га питам.
  
  
  Када су се после неколико минута у књижару, њен добар осмотрелся. Они сада знају, звук мог гласа. Тако да ћу морати да постане мамац за ih замке, хема су нам били. Књижара је био затворен, на прозорима су металне ограде, и њен је стајао поред прозора, покушавајући да схвати где може да се ih подслушиватель. Предајник је имао ограничен радијус деловања. Због њеног прозора видео са десетак места где је могао да седи неко са цеви пријемника. Балкона преко пута били би савршен избор. Али ко је то? руси? Кинески комунисти? Сопствена обавештајна мрежа индијанаца?
  
  
  Он није могао да се сетим да сам икада разоблачали тако рано на мисији. Јој, осећао ловац, обнаружившим, да его прогања гризли, које он чак није ни видео.
  
  
  Пре него што је имао времена да се прибере, да јој је видео покрет споља. То је било брзо, неприметан покрет, као код животиња, која свој плен.
  
  
  Даље улицом до книжному продавнице склизнуо друга сенка. Онда се појавила читава хорда, десетине људских фигура са камењем, штаповима и домаћим копљима у рукама.
  
  
  Први камен је погодио гвожђа ограде, и скочио назад. Следећи сломљена мали прозор у дан. Затим велики прозор, иза кога га чувају, било сломљено трећи камен. Њен отпрыгнул назад, да би се избегло пада стакла.
  
  
  — Ти си им потребан, " повика иза мене Ранди Света. — Они знају да си овде.
  
  
  Њен пристао. Они су покушали да заврши посао, која се бави била неуспешна на улици, само овај пут су то урадили под окриљем устанка.
  
  
  Јој, удаљио од прозора и вукао Лили за собом. Ее очи су широко обелодањени од страха. Када смо ушли у дневну собу, њен отац је закључао за нама врата.
  
  
  — Отишли, — наредио сам. "ти и твоја ћерка... брзо кроз задња."
  
  
  Он је хотел рећи. Њено нежно гурнуо его к дан. Он је погледао у мене, трепнуо, а затим климнуо главом и одвео ме је у шпајз. Свет отвори спољна врата и пола изашао напоље. Его врисак зачу се изненада, и он је пропао назад у собу са трехфутовым копљем у груди, а његова мека, озбиљне очи су већ дубоким језерима смрти.
  
  
  Јој је залупила врата и разбио једину лампе у соби.
  
  
  Ми смо били заробљени, осаждаемые како испред, тако и иза. Девојка хотелу нешто да кажем, али његово решавање научно-истраживачких задатака зујање ватреној бомбе у књижари. Били смо под притиском — ватра пред нама, и публика иза нас.
  
  
  
  Трећа глава
  
  
  Није имао времена да јој мицати, као испод врата књижари је почела да тече поток сагоревања бензина. Њен скочио кроз тело Света и сео на зид. Када га је отворио задња врата на унутра или око тога, таращить очи је ударио у дрво, и на врата срушио десетак камења. Да га брзо затворио врата и ударио деадболт. Гледа у прозор са десне стране од дана га је видео, како по портики кандидовао фигура, и брзо пуцао, онда шта је човек пао на земљу. Почетак другог пљусак метака и камење ударио у врата и разбили прозор.
  
  
  Лили набросила тепих на гори бензин и потушила пламен, али убрзо је ватра у књижари избио на дрвеном дан.
  
  
  Већ скоро одлучио да нестане кроз задња, када је експлодирала је друга запаљиве бомба. Задња врата су била тетура гори бензина. Ми смо били закључани у замку.
  
  
  — Лили, да ли постоји неки други излаз?
  
  
  Она је плакала готово хистерично и трясла главом. Ја сам отишао у другу нит собе. Он је био воткнуть старим фасцикле, картонными кутије, кутије. Њен повукао их доле. Мора да буде начин да побегне. Лили чучну поред оца и узео его за руку. Њен запрыгнул на кутије и погледао горе. Изгледа, тамо је био неки захватају.
  
  
  Пењање кроз пресавијени други други кутије, њен схватио да су на уске степенице. Њен попео горе. Трацк истегнути на целу ширину простора, а на крају је била врата. Јој, потрча према њој, нашао оловку и окренуо га. Врата су била закључана. Мој принципима летео и пао у врата близини дворца. Врата се отворише. Лампа јој пробио таму и видео још једну пукотину, али степеницама које воде доле, није било.
  
  
  — Лили, дођи овамо брже.
  
  
  Она изненађење подиже очи и узбуђено отрча уз степенице. Лагано прошли прву кућу, а затим је почео други. У трећем кућа отворена врата мирисна вечерњи ваздух. Под нама лежи лане. Њен виси на платформу и пао на земљу. Њен ухваћен Лили, када је скочио, и повео га на колима. Ми полако возио. Иза нас могли смо да видимо полыхающее пламен књижари и чују сирене у даљини. Када смо били на безбедној удаљености од хорде га зауставили "мерцедес" и запрокинул главу.
  
  
  Њена дубоко уздахнуо и утонуо у само-хипноза, који је научио у САД. Кроз неколико секунди њен потонуо у лаган транс. Чинило ми се да се пробудим из дугог освежавајући сводови и чујем, како Лили је тихо говори поред мене.
  
  
  "Знали смо да ће се то десити", — рекла је она, плаче.
  
  
  'Ко?'
  
  
  "Мој отац и њен. Када је пристао да ради за вас, он је рекао да ће једног дана умрети... насилне смрти. То је била цена коју смо морали да плате, да побегне са сиромашне заставом, да имају куће и образовање. Сада смо платили цену.
  
  
  Њен хотел да кажем нешто утешно, али није могао да пронађе речи.
  
  
  'Где си направляешься? Имате породицу?'
  
  
  — "Можеш ли да ме вози на мом стрицу? Може бити, он ће бити у стању да се брине оборудова ми".
  
  
  Она климну главом, и она ми је дао адресу. До њега је остао само неколико блокова. Њен высадил га пре импресиван дом на Олд Цоурт Хоусе Избрисана.
  
  
  "Би требало да буде, он ради до касно", — рекла је она. "Он је увек тако чини".
  
  
  Када је изашао, га је назвао хеј, име мог хотела. — Ако вам је потребна помоћ, зови ме, Лили.
  
  
  Она ме је погледао својим радознали зеленим очима и выдавила око себе осмех. "Господин Мэтсон, већ ми је помогао толико, колико је дозвољено страшило. Ви сте ми спасили живот.'
  
  
  Она окренула и побегла на дан.
  
  
  У хотелу га је прегледао број, у случају, ако је до мене дошао унинвитед гост. Све је изгледало у реду. Њен укључио радио, узео туш и сам обучен.
  
  
  Док јој завязывал кравату, радио Калкуте известио је о још једном политичком експлозија. Овај пут бомба погодила кућу руског вице-конзула, и комунисти су били бесни.
  
  
  "Руски конзул Андреј Соколов данас захтевао да индијски војници појачали заштиту око свих кућа руских званичника и на све објекте, односе са Русијом", — рекао је водећи. "Соколов је такође захтевао да се цео особље конзулата САД је послата широм града, ако не буду одмах прекинути нападе на руско особље и руску имовину".
  
  
  Њена тихо присвистнул. То је било нешто ново у дипломатским круговима. Њу никада није чуо да једна страна тражи другу послати дипломата треће силе. Последице су страшни. Није ни чудо што Хок и Стејт департмент сад су забринути.
  
  
  Али зашто су починили терористичке нападе? До сада хорька није имао појма зашто руских бацање бомбе. А зашто у Калкути?
  
  
  Можда штопора је лакше. Индија је била оличење демократије у Азији. Енглези су напустили онда се организован и доступан систем који се бави у неким местима је радио веома добро, а у другима да је адекватна. Али у Калкути они су озбиљан неуспех.
  
  
  Можда Чоени Мехта, могла би да ми дају наговештај, потребне су ми, да се зна ко стоји иза ове тешкоће.
  
  
  Научите њена адреса је било лако, иако је у телефонском именику его није било. Онда неколико телефонских позива га је у путу.
  
  
  Она вене у једном од најстаријих "асови" Чо-ринги-род, луксузном кућа, стоявшем на страни пута, на великом плацу, окрузен високом металном оградом, и прекривен плавом керамичких плочица. Рампу је водио на богато украшена, али јака гвоздене капије. Сик нагло ме је погледао, рекао је нешто на телефону, а затим је направио гест и отворио велике капије. Њу ушао и чуо је како иза мене хлопнули капије.
  
  
  Га паркирао на приступом на путу између Роллс-Роице Силвер Цлоуд горе за ношење и Ланд Ровер.
  
  
  Ме је чекала млада жена, и провела сам кроз двориште, миммо баште са надстрешницом, пут миммо базена и кроз врата на другој страни огромног вили.
  
  
  У Чоени је смештај у флигеле велике куће. Она је дочекао ме је на вратима.
  
  
  — Нашао си ме", рече она и осмехну. — Веома сам се надао да ћете моћи да то уради.
  
  
  Она окренула и показао ми лепу сари, која је била на њему. Рука и раме испод меке, нежне плаве блузе су видљиви, али већину их крио шал, свисавший са њеног левог рамена и зачињена под десну руку. То је био свила шал стотина боја, са замршене образац, по овом, а шта-мде фигуре, вышитыми ручно свиле. Сари развевалось по поду. "Лепа... и жена, и сари".
  
  
  Насмешила и погледала ме својим браон очију.
  
  
  — А ви, господине, добро и скупо обучена, али пиштољ истакнути имате испод леве руке. Да ли су сви амерички произвођачи ватромет носе оружје?
  
  
  Њен насмејао се, да сакрије своје изненађење. Већина искусних очију не могу да открију Вильгельмину, јер она тоне у мојој јакни. Али ту јакну ми је дао Хок, и она није била тако добро сече, као што је мој.
  
  
  "У страној земљи никада не знате шта да очекујете".
  
  
  Чони није постала наведете. Она је окинула собу покретом руке. — Шта мислите о мојој соби?
  
  
  То је заразна соба. Крст између лоших модеме и поп-арта са дозом црног хумора. Да јој није рекао, она нахмурилась.
  
  
  "Не буди окрутан, ти би требало да буде добро опремљена за мене".
  
  
  'Зашто?'
  
  
  "Глас како другачије да импресионира жену".
  
  
  — Зашто га треба извршити на вас утисак?
  
  
  "Свима је познато да амерички мушкарци покушавају да заведе сваку супротну жену".
  
  
  Она климну главом некоме ко га није видео, и провела ме на складној стакла врата, које су излазиле на леп балкон. Тамо расте цвеће, мале жбуња и дрво. Иако је и ушао на првом спрату, били смо сада на другом спрату, са погледом на реку. Под је то видео жути пламен мале логорске ватре.
  
  
  — Сахрана, — објаснио је Чоени. — То је место кремације на прилив Ганг, река Хугли.
  
  
  Било ми је занимљиво, обавља да ли сада Чоени посао, зна да ли је, ко јој је на самом делле, и зна ли се нешто о нападу на продавницу у ноћи. Она ништа није рекла. "Породица потпуне тело до реке за чишћење", — рекла је она. "Онда син раздробит лобања".
  
  
  — Лобања разбити? — неверицом питао сам. — Код леша?
  
  
  "За estestvenno; заувек ослободи душу пре него што тело ће бити спаљена".
  
  
  — А пепео?
  
  
  — Его бацају у реку Куће, касте, која се бави бави кремацией за нас. Затим просејавање пепела на откривање златних прстенова и слично. Тако су се обезбеди себи средства за живот".
  
  
  Онда је она окренула и узе чашу шери од слуге, подошедшего нас са лежишта. Га направио дах и открио да је то одличан шери.
  
  
  Убрзо собарица вратила и најавио да еда поднета. Њен очекивао фантастичних индијске хране, много пиринач и кари, али, како је рекла Чоени, ми смо узели на себе, као и сељани. Еда је скоро оскудне, упркос тацне са златним оквиром и прибор за јело око драгог сребра, има облик круга.
  
  
  'Тиквице,' — рекла је она, када је њен ел-зелено поврће.
  
  
  "И чапати", — додала је она, када га проткнул виљушком стан колач у облику палачинку. Био чечевичный сосу са пиринчем и неколико комада козјег меса, али је мало вероватно да је то била луксузни еда, који га очекује у том кућа, као преносника.
  
  
  Чоени објаснио: "Ова једноставна еда сељана подсећа ме да сам ништа није зарадио. Без богатства мог оца... — Она застаде и подиже очи. "Да ли разумеш ово?", упитала је.
  
  
  Она климну главом. Сиромаштво, беда, смрт, који свакодневно хода улицама Калкуте, нагласио њене речи. Јој, надао, да је овај вдумчивая, лепа жена је била на нашој страни.
  
  
  Онда вечере смо отишли у дневну собу, и она апсорбује стерео звук. Музика је била источној, мада ја не мислим да је она очекивала да ја оценю диссонансы бубњевима, тањире и звук шарманки.
  
  
  "Ја сам заинтересован да сазнам са тобом", — рекла је она, ја стојим, испред мене, скромно прекрштених руку на грудима. "Ми любопытен човек, који иде на све, да задовољи жену коју никада није видео, човек, који такође носи оружје".
  
  
  — Ти си и сама није сасвим јасно, — рекао сам. "Већина лепих жена игнорисали би тако неспретно поново заинтересовати их".
  
  
  Она се насмејао и отишао миммо ме на интегрисаним бар кроз целу собу.
  
  
  — Да ли сте икада пуцао у некога, господин Мэтсон? — нагло, упитала је.
  
  
  Јој узео ее за руку, окренуо према себи и повукао напред. "Само у лепе жене, који превише причају".
  
  
  Она је спремна, када јој је, нагнуо, да је пољуби. Она бацила руке мој врат и притиснуо моје лице на свој начин. Пољубац почела је нежно, а затим повећана, док наше усне не разишли, и мој језик није ушао у њена уста. Она тихо уздахну, затим објавио руке и удаљио од мене.
  
  
  — Мислим да је време да се разговара, — рекла је она. "Управо смо се срели, и ја не знам те и..."
  
  
  Моје усне скользнули по меким местима доле јој врат, и њене примедбе су биле нежно.
  
  
  Кроз неколико минута били смо у својој спаваћој соби, врата била закључана, и њен само да поново пољуби ее. Ми смо лежали на кревету. Чоэни тихо се насмеја, села и скинула са сари лепа дуго шал. — Хајде да се купају, — предложила је она.
  
  
  'Ви то озбиљно?'
  
  
  'Да, наравно. Отворено сада.' Она облизала усне врхом језика. — А сада си морам да кажем да нисам те нема са собом плавок.
  
  
  "Ми то не треба".
  
  
  Јој помогао хеј расстегнуть плаву блузу и открио да на њој нема лифчика. Њене груди су биле пуне и зрео, и завршила чврстим тамним брадавице. Она је поново пољубио ме је, и њене усне прильнули мојим. Она је унфастенед моју кошуљу, и кроз тренутак смо обоје били голи.
  
  
  Узела ме за руку и нежно прошао кроз целу кућу доле степенице на базен. На дубокој страни су лампе. Пар лежаљкама седео код куће, кораци на новчану страни.
  
  
  Она је побегао на ивици и глатко пут пробала да роним у воду. Њен заронио кроз тренутак. Њен тражио ее под водом, подплыл јој, пољубио у уста и добро прихватила. Коначно смо обнялись, дахћући.
  
  
  Није имао разлога да нешто говори. Ми подплыли на степеницама, и он је провео своје усне на њене образе на врату, плечам и набухшей груди. Она ахнула, када је мој уста сомкнулся око акутног брадавице. Она је склизнуо натраг у воду и притянула моје лице на плоскому стомак испод свог пупка.
  
  
  Тренутак касније, поново смо били на степеницама, и ее тело погладило моје груди, а затим погладила мој влажан живота и скользнуло испод, све док није почела да кукам: од задовољства.
  
  
  Њен сели ее искрене, покупио у руке воде, сипа на њен глатка груди и гледао како тече између и око диже пик. Она је стварно и гурнула ме назад у воду, а затим се окренуо и поманила мене, полуплавая, ноге широко размакнуте. Њено лагано склизнуо напред, преласком рукама по ее високим загорелым холмикам, паттинг флат брадавице, док су усташе високим, чврсти и упитан изашлих. Јој, нагнуо напред и склизнуо на уста од једне груди на други, све док није чуо сам јој тихо стењање и она не протезао до мене.
  
  
  Њен склизнуо на њему у & нб, као водоземци, чврсто притисне ее на себе, а затим снажно и прецизно га је гурнуо, она је издала крик боли и заставе дозволе на извршење. Ми нырнули, обнявшись, под воду. Кроз неколико тренутака смо изашли кроз воду поново. Она дигла ноге и бацила их моја леђа. Ми дрейфовали меким, благим покретима у неком основном ритму, који је послао таласе на нашим телима.
  
  
  Њен чуо, како то викати, када смо поново почели да се удави. Овај пут смо перевернулись, али не успорен.
  
  
  Јој, осетио, како она испружи руке да подигне нас горе. Када смо испливало на површину, Чоени издао дуг и тихо стењање, нешто као примитивних даха задовољство и ослобођења.
  
  
  Ми полако пловио назад на лествици, још увек прихватање пријатеља пријатеља. Неко време смо лежали, гледајући у звезде, тихо шапуће пријатељу пријатељу.
  
  
  Двадесет минута касније смо отишли преко воде, као опуштено и освеженные, да сам скоро заборавио на тренутак, зашто јој је био у Калкути.
  
  
  Ми вытерли још један други и отишли назад у њену спаваћу собу на горњем спрату куће, одакле се отворио поглед на милијарде светла Калкуте.
  
  
  Она је очистио косу од мојих очију.
  
  
  — Имате посла са сасвим другим стварима, него ватромет, зар не? Сте стигли овде, у град, данас ујутро. Ви сте отишли на конзула САД, а онда одлучили да се упознају са мном. Зашто?'
  
  
  Јој ништа није рекао.
  
  
  Већина америчких бизнисмена, долазе у Калкуту, немају приступ личном аутомобилу америчког конзула. Њен видела ову машину сто пута. Морате бити хема нешто посебно. Као Патси по Calcutta Невс — моја девојка. Позвала ме данас не када, и рекла да је неко питао ме је. Чоени тихо насмејао. "Морао сам да се играју додатни сет, док га је чекала свог прихода". Она пољуби ме у нос. "Драго ми је да чекају".
  
  
  Моја првобитна паника нестао. Она је могла научити оборудова свему томе из индијске тајне службе, а могао сам уверен у томе. Она је била жива жена. Оно што је она рекла, могло доћи око једноставног посматрања.
  
  
  Га је пољубио дразнящие усне. "Зашто лепе жене увек постављају најтеже питања?"
  
  
  — Имам још један за вас. Желите да остане овде са мном док ће у Калкути?
  
  
  Обоје су и даље изложена. Јој, погледао на њен невероватан тело, пољуби пуну груди и рекао је: "Њен хотел бих провести све своје време са вама, Чоени".
  
  
  — Лепо, — рекла је она, опет држећи моје усне на својој дрхтећи груди.
  
  
  Када је дошао тамо у 2 сата ноћи, на улазу у хотел стајао наоружан војник. Имао је пиштољ у футроли, а пушка на рамену. Када јој је прошао миммо њега, он је дао част.
  
  
  Следећег јутра га је устао у девет сати, јер неко је куцао на врата. Дошао курир са премиса. Ово је хитно молимо вас да позовете у конзулат. Обучени, њен укључио свој радио-транзистор и ухватио нит кварталу ове Радио Калкуте.
  
  
  "...и конзул је рекао да је зграда претрпела значајну штету. Синоћ су страфед још две зграде у вези са САД: библиотека Информативне службе САД и канцеларију Америцан Екпресс у центру Калкуте".
  
  
  По свему судећи, у ноћи ситуација се погоршала. Руси у Калкути више нису били једини циљ. Сада несофистицирани и са американцима. "Конзул САД више није коментарисао, — наставио је отишао даље, и полиција одбија да уради претпоставке у вези тога, у вези ли последњи инциденти са недавним експлозијама имовине Совјетског Савеза. Страних новина...
  
  
  Њен угасио радио, брзо сам обучен и позвао у конзулат. Она ме је позвао Слокуму, као што је и очекивао, и он је хотел разговара са мном отворено сада. Њен је у его канцеларији за десет минута.
  
  
  У прозор га видео, као мала бомба повредила угао велике зграде. Радници су већ били заузети поправљању штете, а полиција рылись у завалах.
  
  
  Што се тиче Слокама, онда его и самопоуздање посрнула. Его руке су ми се тресле, када је покушао да запали цигарету. Столица, јуче је тако уредан, сада је био препун од вредности, и ему морао да тражи пепельницу.
  
  
  'Да ли сте чули?' — упитао је напета. Оковратник его беле кошуље је расстегнут, и он не брился. Имао сам осећај, да је сада он је осетљивији на таквим људима, као њен, него када смо се први пут срели.
  
  
  — О три експлозија?
  
  
  "Укупно је било седам, укључујући и две наше машине експлодирала. Јој само да је разговарао телефоном са руским конзул, који је изјавио о својој невиности. Ми смо тражили од амбасадора у Њу Делхију дозволе затражи долазак индијске трупе за заштиту конзулата и других америчких објеката".
  
  
  Слокум устао и гест ме је позвао да га следе. Ми смо изашли на улицу и такву игру, у "мерцедес", који ми је позајмио.
  
  
  "Ја сам треба да покаже да, да-да, да ви ћете наћи занимљив", — рекао је он. "Ја не тврдим да знам праву сврху вашег присуства овде, али ја разумем да мора сам да вам пружи максималну подршку и помоћ у овој деликатној питању".
  
  
  Он је зауставио ауто у полуквартале од великог камена зграда. Црвена застава са срп и чекић развевался изнад зграде. Три десетак наоружаних индијских војника стајали на стражи са две стране зграде. Оба улаза су заштићени баррикадами око вреће са песком. То је као сценографија за помогао / ла својој војној филм.
  
  
  "Соколов, руски конзул је овде, каже да је спреман да делује одмах, ако его зграда ће бити изложени новим били бомбардовани. То је било јуче. Сада она жали да није имао никакве везе са нападнут на нас".
  
  
  — Дакле, ескалација је почела — рекао сам.
  
  
  "Цела ова ситуација развија као грудва га видео, то је у Алжиру. Лопта почиње да се котрља, и одједном се лети тако брзо и постаје тако велика, да нико не може да заустави его. Превише различитих страна боре пријатеља са пријатељем. Ако се са овим не оконча, ми се налазимо на пороховой бурету. И ако је ова цев ће експлодирати, индијска влада може бити свергнуто. Калкута може врло брзо да се претвори у град, где је на хиљаде демонстраната ће се покренути са бомбама, или паљења бакљи и да се бори пријатељ са пријатељем, да видимо ко први подожжет фитиљ. И онда ми се налазимо експлицитни у средини.
  
  
  Га опет погледао на барикаде око вреће са песком и схватио да је он у праву. Хотел би требало да буде негде другде.
  
  
  — Планирате да организује временским око конзулата, зар не?
  
  
  Слокум климну главом. — Ми смо ангажовали педесет људи са оружјем. Ми ћемо користити их, све док не добијете индијских војника".
  
  
  'Добар. Где наћи делове, прикупљени полицијом онда експлозија?
  
  
  — Они имају Амартии Раја из полиције. Он је такође члан Црвене калькуттского одбора и саветник команданта генерала, који сада командује Западне Бенгалией у условима универзитета одредбе. Он је велики човек. Слокум записао адресу и дао его ми.
  
  
  — А шта би било да се ствари о којима га је тражио?
  
  
  "Ја сам наредио да се стави их у реку", — рекао је он. Он је полако возио миммо руског конзулата и кренули назад у свој кабинет. Он застаде на тротоару, и он оклизнуо воланом, када је изашао.
  
  
  Јој позвао ему и замолио да сачека, док јој написати телеграм са највишим приоритетом, и тражио да га пошаље за мене у Вашингтон.
  
  
  Је поново донео мотор, али он је ставио руку на моје раме и гледао замишљено.
  
  
  — Да скупштина, која може да вас интересује... посебан састанак Црвеног Калькуттского Одбора. Ми смо са Соколовым позвани. У одбор улазе десет, петнаест пословних, културних и војних личности. То је покушај да се реши проблем, који прекида овај град на делу".
  
  
  "Изгледа као да је на састанку Привредне коморе", — одговорио сам. "Мало је вероватно да ли је то моја специјалност".
  
  
  — То организовао пуковник Чанг Ву. Зависност момак. Он има велике интересе у судоходстве и челика, као и у више од педесет другим предузећима. Он је стајао поред Цхан Кайши, када стари генералиссимус борили комунисти у Кини. Он је отишао у Индију, затим како Цхан претрпео пораз. Сада је милионер, веома богат, уредан човек, који има шта да изгуби, када Калкута ће се упалити. Он ми је рекао да се изгради за нас и руса мост мира".
  
  
  — И како ми се меша?
  
  
  Он се намршти, размишља свој реуматизам.
  
  
  — Морате бити бизнисмен, стручњак за боеприпасам. Има смисла да искористе своје таленте сада, када сте у граду. То је оправдање које је дао њен полиције, када је рекао им да желите да истражите крхотине бомбе. Између осталог... — Он замялся, и видео сам да је он је у потрази за праву реуматизам. "Па, мислим, да је приликом података у другим околностима на састанку са комунистима постоји елемент ризика. Коначно... ог бомбу у конзулату... Па, она је могла да некога убије... мене, на пример. И имате... како то да кажем... искуство у сличним стварима.
  
  
  Њена душа се насмешио. Он је био уплашен, и одједном га шталь другом основу.
  
  
  — Наравно — рекао сам. 'Јој доћи.'
  
  
  "Кућа Мира", — рекао је он. "Кинески ресторан на Парк-избрисана".
  
  
  Он уздахну са олакшањем, и назвао време. Он је досудио, пролазећи кроз капију, и ја сам хтео да наорать на њега, да је он рекао истину. Оно што сам био поред њега, није значило за њега никакву заштиту.
  
  
  Нико није био сигуран у Калкути, док у сваком углу града взрывались бомбе.
  
  
  
  Поглавље 4
  
  
  
  
  Осећао расте напетост у граду, када је возио на, на улици Олд Цоурт Хоусе. Гомиле испунила улице. Само високе двоспратни аутобуси изгледа довољно снажна да сурфовање људске реке, па га одвезли искрено по један широм аутобуса, да он расчищал пут пред собом. Последњих неколико квартала деца на тротоару сазнања у мени амерички и побегли поред машина, ругање и пусти грубе коментаре у индуистском дијалекту, који ја нисам разумео. Одрасли радознало гледали на мене и насељавања кисело лице, свидетельствующим о растуће мржње према странцима, учинившим толико насиља у ih граду. Када је стигао до полицијске контроле, њен, био изненађен да види да је то била зграда, где јој высадил Лили Одмора синоћ. То је било очигледно, али ми је некако и на памет није пало да је њен отац може бити релативна полицајца. Такав агента, као Ранди Свет, потребни су контакти у званичним круговима, да буде корисно и АХ.
  
  
  Испред зграда је била строго званични, са традиционалним стубовима и широким изношенными мердевине, где сиромашни чекали раздаточного материјала. У задњем делу налазиле су се стамбене просторије званичника. Када је њен оклоп на широком камену тротоара, код мене дошли двоје запослених у службе безбедности. Ме љубазно је питао шта га желим. Када јој је рекао да желим да разговарам са мистер Раджем, мене ми кроз споредна врата. Њен суочен са секретаршей и кроз тренутак нашао у великом кабинету са челичним столом, ормари за документацију и голом сијалицу, свисающей са плафона у центру собе.
  
  
  Амартия Рај је био импресиван човек, више од пет метара раста, широк и добро грађеног, што је било необично за индийца. Он је био обучен у западни одело, али на оба зглобовима код њега су бакарне наруквице ширине два метра. — А, господин Мэтсон, — поче он. "Ваше конзулат звонило... рекли сте да сте стигли".
  
  
  Он пружи руку и показа ми је указао на столицу испред своје столице.
  
  
  "Ја сам овде да купују петарде и барут, — почео сам, — али господин Слокум питао ме је да посматра овим терактами, јер експлозив — моја специјалност".
  
  
  Танак осмех расползлась у лице полицајца-индийца, и он је схватио да је он нас за тренутак није поверио мом причи о мом прикрытии, али, очигледно, није хтео да нападне на мене о томе.
  
  
  "Јасно је да американци желе да привуку на овом предмету своје људе. Ми окажем вам сву могућу помоћ".
  
  
  "Бле годишње крхотине бомбе?"
  
  
  "Наравно", — рекао је он, окретање ка ормару, где распакују ржавую банци. "То је цела бомба, која се бави није експлодирала, иако нах спаљен фитиљ". То је скоро исто као бомба, коју ми је показао Хок, осим тога, да је са обе стране у банци су ударио рупе, сједињене дугом комадом конопца.
  
  
  "Заборавите о отпечатках руке, господин Мэтсон, — рекао је он. "Имамо неколико примерака, али за осам милиона људи у Калкути имамо веома мали отисак прста, у нашим пословима".
  
  
  — Шта овај конопац?
  
  
  — То не знамо. Може бити, да носи ту ствар. У Индији ми омиљени избалансира ствари. Жене су на главама бокали, корпе за отпатке, чак и камење. Дечаци и девојчице привязывают конопац на мало предметима, да носе их, на пример, у књизи или боцу. Онда они могу да се тресе ту ствар на концу, заустави га, играју са њом док хода". Рај подигао бомбу за конопац и ми је показао како може да се тресе. "Али ја стварно не могу да замислим да неко размахивал том ствари, као играчка".
  
  
  — Постоје неке трагове?
  
  
  Рај је отишао до прозора. "Ми смо не тако ефикасно као што је ваша полиције у Сједињеним америчким Државама. И код нас осам милиона осумњичених. Кажу, у Калкути убицу може да се запосли десет рупија, а банду — за педесет рс.
  
  
  — Да ли сте нашли нешто јутрос, затим напад на конзулат?
  
  
  Он исцрпљено одмахну главом и одвео ме кроз ходник у полицијском лабораторију. У року од сат времена он је са поносом показао ми поступка, који су пратили док пажљиво проучавање сваког напада.
  
  
  Али када турнеја је завршена, његова није знао ништа више, него раније. Бомбе су сви били примитивни, домаће. Не више од банке, испуњен калијум селитрой.
  
  
  Рај немоћно је слегао раменима. — Неколико комада конопца, трудим се да банке... то је све што је остало наше терористи. То је веома фрустрирајуће. Изгледа, они се појављују широм ниоткуда... невидљиви, неслышимые — док се не деси експлозија". Он је обећао да ће ме држати у току, али извео ме око зграде тако вешто, да сам одмахнуо главом. Њен нигде није погодио.
  
  
  Онда га је видео Лили. Она је била у дворишту једног око кућа за полицајца дела.
  
  
  Јој, окренуо, не желим да она ме је видела, али она позвао ме и водио ме. Пре него што је дошао до мене, њен је видео пса, коју је водио, савршену апликацију немачку овчарку, веома јаког звери.
  
  
  — Ово је за вас, господине Мэтсон, — рекла је она, заставши са псом. Она је погледала на мене зеленим очима, у којима се даље рефлектује шок од смрти њеног оца. Она је изгледало таква осјећања, да ја не одмах га схватио: "Ово је Принц," — рекла је она. "Мој отац је тренирао его... он је хотел, да је био код тебе".
  
  
  Звер је мирно седео поред ње, и он се сетио да ми је рекао Хок. Ранди Свет припремљен пса да нањуше експлозив.
  
  
  "Он је био код нас у одгајивачници", — рекла је она. — Јој однета его јутрос. Ова лепа животиња. Он може ...'
  
  
  Га је поставио руку то је на рамена, и застала је на полуслове. — Добро — рекао сам. — Ја ћу га узети.
  
  
  Она је опет изгледало удивленной, али је њен поглед пратити за моје, када јој је, погледао у прозор канцеларије Амартии Раја.
  
  
  — О да, стриц Рај. Он је био веома љубазан са мном. Али данас јој одлазим у Мадрасу. Тамо живи моја удата сестра, са које јој ћу живети. Њена ћу бити у реду.'
  
  
  Њен интерно гроанед. Ако сам икада био покриће за овај задатак, његова би его је већ изгубио.
  
  
  — Ти знаш ујка од јуче? — Он зна ко је она? Шапнула "не" и рекла да је само рећи ему, да сам другачији, да сам дошао да изрази своје саучешће у вези са смрћу њеног оца. Онда је узео пса на узици и предао мени.
  
  
  — Узми его са собом, — рекла је она. — Па хотел је мој отац. Она је отрчао назад до куће, остављајући ме једног на приступом на путу који води на улицу. Њен видео да Амартия Рај још увек гледа за мном, али се претварао да не приметити га.
  
  
  Њена брзо пришао колима и покушао да седне у нах, пре него што худощавые мальчишки, окупљени око машине, поново научили у мени американца. Да би то урадио, ако пас није одбио. Када га је отворио задња врата "Мерседеса", он отпрыгнул назад и вуче појас око моје руке. Он се окренуо и залаял, очигледно, оборио збуњујуће. Не плашећи, неке мальчишки дошли, викали на мене и задиркивали животиња штаповима. Пас оскалила зубе, али ни на који начин није реаговао на улази у нах камење.
  
  
  Њен наредио хеј седне у кола, али је она игнорисала мене. Спустила је главу и принюхалась, а затим скочио на групу уличних дечака, окруживших мене.
  
  
  Одједном она је бацио се на малог дечака и ударио крхко тело на нивоу рамена. Дечак је плакала, и подигао руке да потисне огољене зубе. Крв потекла око ране пре него што јој је успео да скочи на звери и провући прсте его оковратник.
  
  
  Напад је завршен тако брзо, као што је и почела. Рањен дечак је скочио на ноге и побегао. Остали превише разишли, а он је остао са Принца од машине на миру. Он је водила од репом и насмејани мени, као да очекујући комплимент. Њен его поглади по њушци, а затим гурнуо на задње седиште "Мерседеса". — Бастард — рекао сам, седећи за воланом. Као и све остало у овом делле, он је био узалудан.
  
  
  Јер сам није могао да се ослободи од њега одмах га је држао его у себи, док се није вратио у хотел. Тамо сам ангажовао индийца, да онај присматривал за њим. Имам остало још неколико услуге минут, тако да јој је позвао Чоени. Њен хотел рећи нешто о јучерашњем вечери, али није добио одговор, тако да удовлетворился чињенице да хеј имали цвеће болно изгледа портер, од којих је мирисао ганджей, дроге, облегчающим патње многих индијских сиромашних...
  
  
  У наредних пола сата њена обзвонил све хемијске фабрике, до којих је могао доћи, и обавестио их да је заинтересован за куповину пет тона нитрата калијума за употребу у својим фейерверках. Њен нашао само две компаније, који су рекли да имају извозне лиценце и они могу да ми помогне. Њен снимио адреса за евентуалне накнадне провере. Ја не могу да приуште да пропустите наше најмањи прилику. На пола последњих десет јој се вратио у велики "Мерцедес" и одвезли у Кућу Света. Нисам видео много кинеза у Калкути, али ресторана, изгледа, ствари иду добро. Слокум чекао ме у дан. Њен стигао на пет минута раније.
  
  
  "Наши руски пријатељи још нису стигли", — рекао је он, када смо прошли миммо столова у бочној просторији са места на двадесет људи. "Пуковник Ву ће стићи овамо, као будући председавајући. Он каже да је веома верује својој миротворческой мисије".
  
  
  Чули смо руских још пре него што су ушли. Срдачно, дубоко смех одјекује разнесся на танким зидовима, у пратњи раскатистым гласом.
  
  
  — То је Александар Соколов, главни од руса овде, — рекао је Слокум. "Его главни посао — шпијунирање". Онда су се врата отворила.
  
  
  Соколов је био мали и коренастым. Он је био обучен у дебелу двубортный одело и марамицом обриса зној са лысины. За делић секунде га видела увид препознавање у его очима; а онда је погледао у мене тако, као да никада ме није видео. Али он ме је научио. Га срео са Соколовым, или Вольгинтом, или пуковника Зеро, најмање два пута, и оба пута је наш шпијун игра завршена нерешено. Али оба пута га је испунио своју мисију, и он је изашао са довољно част да спасе своју главу и у Москви.
  
  
  Слокум направио понуде своје глатке дипломатске начин. Его осмех Соколову изгледало искрене, иако га је знао, да је он мрзи овог човека и оно што он брани. Ушло је више људи, укључујући и господин Рај из полиције, који је све присутне, изгледало је да се поштује.
  
  
  Је поставио више људи, а затим се вратио пуковник Ву. Он је био једини китайцем окружења нас. То је био мали човек са наочарима, који је нервозно ощупывал своју козлиную бородку, када је граната на главни столу и гестом позвао све да седну. Он је говорио на индусском језику и, с обзиром да је он живео у Индији двадесет година, его хинду био лош.
  
  
  "Господо, сада је веома лоше време. Лоше за посао, ако бомба ће експлодирати. Лоше за руског, лоше за американца, лоше за све".
  
  
  Пуковник је говорио о свом лошем индусском још пет мин, говори о великим успесима постигнутим одбора за смањење напетости и успостављању ближих веза са војним и цивили од стране администратора. Затим, он је инсистирао на томе да је цела ih посао ће бити узалуд ако ова конфронтација између Сједињених држава и Совјетског Савеза ће се наставити.
  
  
  Он је направио знак конобара-индийцу, који је достигао ему гомилу хартија од вредности.
  
  
  Он поносно се поклони и насмешио се, као сваггеринг човек, стремящийся успети тамо, где су остали успели.
  
  
  "Нашао сам добру одлуку", — рекао је он. — То је на папиру. Молимо вас да пажљиво прочитате изјаву".
  
  
  Он је гледао за све нас, када смо склоняли главе, да прочитате изјаву, која је нам је дао. На тренутак јој понадеялся, да је нашао решење. Ако би мали кинез могао да постане посредник између великих сила, њена могао да избегне своје паршивого задатака.
  
  
  Затим, без икаквог упозорења, Соколов скочи на ноге и зарежао. Нисам све разумео, али говорио је углавном на руском, али његова суштина је да је схватио. Он је био бесан.
  
  
  "Руси не подбрасывали бомбе, — викао је он. То је учињено од стране американаца, да створи проблем. А сада су покушавали да убеде его признам да је у томе, што они нису урадили.
  
  
  Јој, погледао да ли је предложени Ву споразум и одмах схватио да је имао у виду Соколов. То је једноставна апликација, у којој је свака страна соглашалась да се уздрже од будућих напада на друге суверене земље или их имовину у граду Калкута у року од најмање шест месеци.
  
  
  Реуматизам амерички конзул је био више спор и мало више достојан, али је могао да види покрасневшую врат Слокама над оковратник.
  
  
  — Смешно — рекао је он. "То је увреда моје земље". Он је узео папир и поцепао их на пола. "Сједињене америчке Државе смета то наглого претпоставке, да смо икада посебну акцију, слаже или су подржавали било какав напад на било коју имовину Совјетског Савеза у граду Калкуте".
  
  
  Сала је била у метежу. Руски делегати гласно протестовали, и Рај, који је изгледало тако мирно у свом кабинету, скочи на ноге и говорио у прилог плана.
  
  
  "То је све што можемо да урадимо да бисте зауставили ову бесне претњу нашем граду", — викао је он.
  
  
  И једини енглез на састанку, буцмасти банкар са подбуо очима, нагнуо далеко напред преко стола, око црвеног дрвета и промрмља: "Ако не подбрасывали бомбе, зашто ви не подржавате овај јебени план?"
  
  
  Слокум изашао кроз себе.
  
  
  — Зато што у овој изјави наводи да ћемо престати да бацају бомбе, идиот. То је скоро признање кривице. Слокум выплюнул ове речи. "Цела ова идеја је смешно. Зашто је овај одбор не схвати, који баца те бомбе? То је значило да прави посао.
  
  
  Чуо са десетак гласова. Соколов је устао и пришао Слокуму. Они су разговарали неко време, онда Соколов почео да виче. Неколико тренутака касније Слокум такође плакала. Језик је прво руског, онда енглески, а затим индуистским и, коначно, мешавина све три у оштром обличительной говора, која се бави нам оно што не придружује.
  
  
  Пуковник Ву је седео у својој столици, ван домашаја гневного словоблудия, и его мало округло лице изражен изненађење и чуђење. На крају је устао, благо се наклони и изађе преко собе. У его гледа био шок и неверицу.
  
  
  Соколов је објавио кинеска, а онда куцну својим великим песницом по столу, док се у соби није владао тајац.
  
  
  Господо, Совјетски Савез не потпише ову нелепую декларацију. То је увреда за нас. Наша позиција таква и да ће се састојати у томе да Сједињене Државе Америке треба да нам 20 милиона долара за губитак имовине и живота. Чим овај износ ће бити плаћен, ми ћемо бити срећни да седну и разговарају друге непријатне аспекте ове ситуације. Да ли сте спремни да Сад надокнади штету их бомбама?
  
  
  Јој, осетио, како Слокум напета у својој столици поред мене; онда је устао и погледао на Соколов.
  
  
  "Јуче у конзулату САД је експлодирала бомба. То, такође, може да кошта чијој је то живот, и ми захтевамо званичних извињења од Совјетског Савеза".
  
  
  Соколов се задави чашу воде, коју је пила. Пре него што дође у себе, Слокум хлопнул ме је по рамену, и ми смо изашли. Слокум сачекао ми смо изашли на улицу пре него што је почео да виче. Невероватно, али его је бес био усмерен на пуковника Ву.
  
  
  "Идиот! Ву — назойливый будала. Како је помислио да се нешто тако луд може да буде успешан? Зашто је он није оставио дипломатији дипломатам? Ситуација је сада већи него раније. Док је, барем, ми смо само викали пријатељ на пријатеља на телефону. '
  
  
  Га је погледао и схватио како овај проблем је порастао у величини. Дипломате сада лично накричали други на другу. Превише дела у историји то је значило почетак рата.
  
  
  Њен покушао да смири его, али он није слушао. Он је нешто зарежао ми и строде далеко. Препуштени сами себи на улици, поново и поново уврнуте између прстију цигарету са златним мундштуком. Њен покушао да мисле, бацали ситне чињенице које су у мом поседу. Нисам баш знао где да почне, и мене муче сумње, да је време да се иде брже него што је било ко мислио.
  
  
  У очају га, вратио се у хотел. Њен паркирао ауто позади и већ хтео да иде у лоби, када је видео Принца на другој страни постоји и играющего. Хинду, који га је ангажовао изгледати за звери, спавао на топлом сунцу, али четири дечака задиркивали и играли са псом, као да је она била ih миљеник. Моја прва реакција је била да упозорим дечаци. Овде га је схватио да је јак пас маше репом и фролицс, као штене.
  
  
  Тешко је поверовати да исти животиња пре само неколико сати покушао да отргне руку другог дечака.
  
  
  Полусформировавшаяся мисао обасја имам голова, а он је погледао на животињу. Он је превише развлекался са децом, да ме приметили.
  
  
  Јој, осећао је мало глупо, када је извукао Вильгельмину у футроли и извади око, као прилога 9-мм глава. Јој гледао у земљу, док није видео да је пукотина у бетону, довољно широк да прими метак. Њен дергал латунную гильзу, док се није ослободила од метка.
  
  
  Барут је пао на бетон, и он је погледао у страну Принса.
  
  
  Велики пас је престао да игра, понюхала једном и оскалилась, затим подлетела мене и великим скоковима обасја кроз паркинг, остављајући децу на губитку. Он је пао на мене у последњем скоку.
  
  
  Њена могао бих се заклети да его уста је широк у три инча. Его зубе блистала на сунцу, и он је заронио до најближе дан. Она је као пут пред њим. Њен чуо, као его и тежак тело врезалось у врата иза мене. Его хук је дубока и претећи. Да јој је драго што нас је, али се испоставило два инча дрвета.
  
  
  Али њена нешто што је познато. Принц је пао на мене баш као и он је пао на дечака на улици пред домом Рада. Све што сам могао да урадим, то је поладить са псом, али сам био сигуран да имамо са дечаком имају нешто заједничко... нешто, што је довело у бес добро обученное животиња - мирис експлозива.
  
  
  У почетку је то изгледало бесмислено, али то је у складу са неколико другим чињеницама које сам имао, и почео да се формира образац. Га се сетио младића који је ударио у мене у секунди, пре него што је експлозија уништила зграду у мој први дан у граду. И њен сетио уже, на којој је неко носио бомбу, коју Рај ми је показао у својој канцеларији.
  
  
  Он сумња да је неко ности ту ствар, као играчку. Може да буде и дете.
  
  
  То је уска стаза, али сам морао да идем по њу. Дакле, када Принц растројен, да га кренуо ка свом ауту и одвезли назад у полицијску станицу, где дошао сам да видим Раја. Читав сат га провео у "мерседесе", у нади да ће видети дечака, који је раније тог дана тако брутално напао Принц. Сам изнервиран проводе толико времена, али ја не знам другог институција пронађе кључ, у коме јој је тако очајнички потребна. На улици је било много деце, чинило стотине.
  
  
  Јој нешто није предао, када је видео дечака. Он је био као већина других — прљав и у сувише великим за њега кратким панталонама, — и њен не бих га препознао, ако не би видео прљави завој око его ране.
  
  
  Њен знао ове деце. Он је био један по чаулей — сирочади, којима се може видети у сваком граду Далеког Истока, ih коштаних руку стално протягиваются, да тражи милостињу. Јадни, гладни поглед у их очима — ih визиткарта, али они зграби вашу милостињу једном руком и краду ваш новчаник други. Да остане жив - ih веб-морал.
  
  
  Када је позвао да га, он се трже. Он је тада водио и одмах је нестао у гужви. Њен натерао его верујем да је он побегао од мене, пре него што га је почео да јури га. Он је био брз да таквог зла и болног на изглед детета и водио ме од главне улице до квартал камена и глине барака, окружен заваленным смећа канал. Није изгубио, све док није нестао у бакарним становао у неколико блокова од полицијске станице, где га је први пут видела.
  
  
  То је била одсутна само тренутак. По повратку, он се насмијао и стиснуте у руци неколико новчаница у рупија. Он је побегао, а ја сам пусти га, надајући се да је у овом тренутку њен наћи најбољи после.
  
  
  Када је он нестао у виду, јој, прешао улицу и отишао у дућан. Камена кућа је стара, вероватно изграђена у својим временима, када су енглези пили поподневни чај и гледали, као лажног умиру на улици пре него што их гвозденим капијама. Унутра је било хладно и тамно. Га, затворио врата и заглавио руку под јакну тамо, где је почивала мој Лугер.
  
  
  Нешто шевельнулось лево од мене, али сам га држао пиштољ у футроли. Њен нервозан, иако је није било ништа опипљиво, што може да изазове имам сумње. Продавница је могао да буде потпуно није крив.
  
  
  — Сахиб? — рекао је мушки глас у мраку испред мене. Када моје очи су се навикли на тусклому светлости, њен видео продавац изненађени. Он је био старији него што је намеравао его глас. Его циљ је обрита, и он је био обучен у снов-вхите одећу. Белом бојом на оба образима је нацртана обрнута слово В. По его рамена био је дуга танка игла.
  
  
  — Ја сам у потрази за тешке бакарне свећњака, — рекао јој ему на индусски.
  
  
  Он одмахну главом. Он није желео да гледају на мене. Его руке возились са мантией, затим куиверед. — Одлази, — рекао је он-индусски. "Немамо свећњака, и ја вас питам да побегне".
  
  
  Сада је могао да види боље у сумрак. Њен видео завесе на полновесные са стране од мене. Ја сам тамо отишао. Вильгельмина пала ми је у руку. Јој брзо погледао иза завесе. Она отгораживала само једну собу, која се бави коришћена као што се иселите. Тамо никога није било. Њу је прошло на другу страну просторије, где је била очигледна масивна врата у камену стење. Мушкарац су нервозно устао. Изненада, он је говорио на савршеном енглеском језику. "Не, сахиб, њен једноставан трговац!"
  
  
  Када оттолкнул њен его, њена чуо превише упознат памук пуцао. Панели на вратима летели крхотине, и између мене и старац просвистела таращить очи. Пет цм у сваком смеру, а један око нас био би мртав.
  
  
  Га два пута пуцао у врата, а затим још једном. Њена чула продорна крик боли, и престао да пуца. Када је покуцао на врата, у њу је био спреман да поново пуца, али стрелявший више не представља претњу. Њен неверицом погледао доле. Лили је Свет лежи на поду малој задњој соби.
  
  
  Ее очи моргнули. Она обхватила ногу рукама, покушавајући да заустави крв око пулевого рупе у куку.
  
  
  
  Поглавље 5
  
  
  
  
  Лили ме је погледао, борећи се са болом. Таращить очи прошло кроз бутину и изашла са друге стране. Срећом, она није погодио кост, али она не може да хода најмање месец дана. Њен пиштољ лежи на поду. Њен оттолкнул его и гледао како она гризе усне, да не плаче. Она стисне песнице у бесу. — Господин Мэтсон, — позвао је. — Ја сам мислила да си Закир. Њен мислила..." Она је затворила очи и моанед:
  
  
  "Њен хотел пуца его... а не ти".
  
  
  Бол переполняла јој, и она согнулась над својим рана.
  
  
  На задњем делу собе је изашла старија жена и радознало погледао на девојку. Она је нестао на тренутак и вратила са јасним течност, која се полила на рану Лили. Јој помогао хеј и пресованог да се заустави крварење. Пре него што проговори, старица перевязала рану тракама платна.
  
  
  Она је питала. — Ти си њен љубавник?
  
  
  Када јој је, одмахујући главом, старица је изгледало удивленной.
  
  
  Њен чуо, како је затворена врата продавнице, и схватио да је старац отишао. Без сумње, добити помоћ.
  
  
  Нисам могао да дочекам. Он је могао да се вратим са полицијом, а ја нисам имао времена да се објасни мете.
  
  
  Јој узе девојку за руку и извео на улицу, изазвао рицксхау и дао човеку шаку рс. Он трчи потрча према мишљењу Мерседесу. Онда је отишао у хотел, занес Лили кроз задња врата и направио свој пут у своју собу.
  
  
  Њен закључао врата, пре него што ставите га на кревет и поново да испита ватреног рањавање.
  
  
  Хеј, потребна је медицинска помоћ. Слокум је био једини коме да јој се могао обратити за помоћ. Ему морати да се брине о томе тајно, јер ја не могу да интервенише.
  
  
  Позивом ему и објашњавајући ситуацију, јој, вратио се у кревет и нежно потапшао Лили по образу. — Просыпайся, Лили, — рекао сам, паттинг га по образима. "Сан је завршен".
  
  
  "Извините, господин Мэтсон, — извинилась она је пробудио.
  
  
  'Ништа лоше. Само жалим што не проузрокује теби штету.
  
  
  — Ја сам мислила да си Закир, — рекла је она. "Ја сам отишла тамо да пронађе его".
  
  
  Она је поново затвори очи, и он је схватио да она не жели рећи да ми целу причу. Њен имао појма шта јој смета.
  
  
  — Твој отац је радио на ове Закира, зар не?
  
  
  Она је слабо климну главом.
  
  
  — Твој отац је издао нас, зар не?
  
  
  — Мислим да јесте", рекла је она. — Он је рекао Закиру да си приедешь. Он је рекао да је на самом делле зовеш не Мэтсон. Он је рекао да покушате да се заустави експлозије. Више ништа о томе не знам.
  
  
  — И ти си винишь Закира у смрти свога оца?
  
  
  'Да. Он тако делује. Њен знам его.'
  
  
  — Шта је са дечаком? Га питао. — Какве то има везе са Закиру?
  
  
  'Дечак? Јој не знам ништа о дечаку. Али бакра притиска средња и мала продавница у власништву Закиру. Он долази тамо с времена на време.
  
  
  — Шта још знаш о Закире?
  
  
  — Само его име... Закир Схастри. Он продаје децу. Јој више ништа не знам.
  
  
  Њен се намршти, још више оборио збуњујуће. — Он продаје децу? Очи Лили остекленели, и он је мислио да је она поново изгубити свест, али она дубоко уздахну и тихо говорили. "Сирочад, деца улице. Он се храни па, а затим продаје богат као слуге или у јавне куће. Понекад он чак шаље у неким храмовима". Она је поново уснула, пола буђење и пола просечни специфични апсорпциони својим болом. Али сам наставио да се залажу за више детаља. Ми је потребно је да знате где наћи Закира. Погледала ме је прищуренными очима.
  
  
  Она је рекла нешто на хинди, што ја нисам разумео, затим га је чуо како она рече адреса, и она је рекла: "Фабрика". Мој отац је срео его тамо једног дана.
  
  
  Она је затворила очи. "Ја је требало да покуша да убије Схастри, пре него што крену у Мадрасу. Жао ми је ...
  
  
  Ее циљ је нагнуо, и он је знао да она не одговори у наредних неколико сати.
  
  
  Њен упоредио адреса, који је ми је дао, са адресама, који га је записао, када је позвао локалне хемијске фабрике. Сећање ме није успео. Адреса који она ми је дала, поклопио са адресе West Bengal Chemical Industry, једна око највећих фирми за производњу нитрата калијума. Коначно, почетак да да проясняться.
  
  
  Њен мислио да дочекам хитне помоћи, али се предомислио. Њу је морао да верујем да Слокум ће га у болницу.
  
  
  Хемијска фабрика је смештена у северном делу града, у сламовима где окружења прљаве улице између кокос скорлупами и осталог смећа зарылись свиње. Директан пут до места, која јој не би било. Њен нашао добар преглед улаза у фабрику преко пута и у полквартале од капије. Њен попео се на гомилу рушевина, која се бави некада био дом.
  
  
  Њен хотел остане неприметан, али је то било немогуће због мог западне одеће. Чак вране, выпорхнувшие из олупине, парили изнад моје главе, и, изгледало је, нервозно пратили мном. Двоје деце гледао ме је, док јој не пролез кроз рупу у старом кућа тамо, одакле је могао да прати улаз, и при томе мене није превише добро видели.
  
  
  Нисам баш знао шта да очекујем, али забележио кратак опис три мушкарца улазе у фабрику, док га је гледао. Скоро случајно га видео малог смуглого дечака, пажљиво крадущегося око траке у правцу задњег дворишта фабрике. Цео простор био је окружен распоред мреже налик ограде са бодљикавом жицом на врху, али дечак је готово није оклевао.
  
  
  Он је погледао на обе стране, затим приподнял неколико жбуње на дну ограде, и брзо је пала у малу рупу у меком тлу. Он је брзо пролез под неколико машина на градилишту фабрике, направио свој пут близу зграде и почео да се удубе у пса отпада.
  
  
  Након неколико секунди, он је водио назад до мале собе под капијом. Када је он водио миммо мене, њен је видео сјај сунца у его гледа. Њен мислио да га заустави, али је одлучио да не уради то.
  
  
  Јој је био сигуран да банке, коју је он ности, био испуњен нитратом калијума. То је много объясняло... зашто, на пример, полиција није успео да поставите порекло експлозива, коришћену од стране терориста. Продаја експлозивне активних материја регулисана је тако тешко, да им је било тешко да купе оно што им је потребно, али човек, радио у фабрици, могао је лако да краду малу количину експлозива и сакриј га у канти за конзервисање. А ко ће да тражи нешто у детету, који ископали у смећем? Нико... није у Калкути, где је препознати професија.
  
  
  План је био лукав. Чак и ако би га ухватио једног око деце, да би се веома мало зна. Вероватно, они су знали своје контакте само како мушкараца, делили еду или неколико рс. Следећи мој корак је био да погледате унутар фабрике, али не и када за то није било време.
  
  
  Тако да сам отишао у свој аутомобил и одвезао назад у град. Ја сам отишао отворено у конзулат.
  
  
  Га ударио по тормозам, када је видео масу испред зграде. Тамо су били паркирани полиција и ватрогасна возила, а гори тело још једног "Мерседеса" залије воду.
  
  
  "Слокум", — помислио сам, припарковав ауто и побежав на взволнованной сцени.
  
  
  Бљештаве остаци аутомобила стајали на четири гори покрышках на улици. Салон выгорел, хауба поцепали, седишта вывалились, као тлеющая гомила. Судећи по ономе што је задњи дан су разнесена петље, је као да је неко ставити бомбу на задњем седишту.
  
  
  Њен повукао напред, очекујући да види мртво тело Слокама на улици, али то није било его, тело.
  
  
  То је био дечак са прекрштеним на грудима рукама широко отворена од заставе дозволе за обављање устима и очима. Он је био мртав, лежао у сопственој крви. Вероватно је он извади бомбу и није имао времена да изађу, помислио сам.
  
  
  — Мэтсон, — ја сам чуо како је неко рекао то је на тротоару. Њен погледао около и видио Слокама, стоји пред вратима конзулата.
  
  
  Его лице је било бледо од страха.
  
  
  — То је могао да будем ја, — рекао је он, климајући главом на мртвог дечака.
  
  
  Ја сам отишао са њим у его кабинет, где је потонуо у столицу и покри лице рукама. Его тело тряслось.
  
  
  — Соберись — рекао сам. "Све ће бити још горе пре него што ће доћи боља времена".
  
  
  "Код нас треба да буде заштита", — рекао је он. "Војници. Маринци, може бити. Ја не желим да умре. Имам жену и децу.
  
  
  Њен покушао да смири его, али он није слушао.
  
  
  — Ви не разумете, — рекао је он. — Већ скоро петнаести, петнаести август.
  
  
  Не, није разумео. "Шта значи петнаести?"
  
  
  "Дан независности. 15. августа 1947. године британци званично отишли.
  
  
  'И да око тога?'
  
  
  — Зар се не сећате? Затим је био хаос, немири, индијци и муслимани хтели и отишао кроз нову границу са Пакистаном. То је био пакао. Је саопштено да је погинуло више од милион људи. Сада то може да се понови.
  
  
  Да јој је погледао преко столица календар стење. То је било 11.августа.
  
  
  Сада више комада је порастао на своје место. Време је изгледало погодно. Онај ко је стајао иза експлозија, све пажљиво мастерминдед. Они полако подгоняли град у хаосу. Они противопоставляют другом пријатељу две светске силе - Русију и САД. Кажу да је петнаестог броја страсти индијанац достигне свој врхунац.
  
  
  Је поново погледао у календар. Чак ни четири дана. То је било мало мање.
  
  
  Јој, осетио, како зној одржи ме у чело, и видела набора страх од око рта Слокама. Он је био у праву. Су сви разлози за панику.
  
  
  
  Поглавље 6
  
  
  
  
  Кроз два сата, поново је у својој хотелској соби. Њен покушао да се пробије до Чоени, јер хотел је видим пре него што се превише увлекусь, али поново није добио одговор. Тако да ми само треба да иде на посао.
  
  
  Њен обучен, стави на црну кошуљу са дугим рукавима, црне панталоне и јаке планинарске ципеле. Њен буттонед "лугер" под јакну и ставио на посебан појас.
  
  
  Јој, потисак у минут резервни продавнице за Вильгельмины и ручно гранату, око кутије са муницијом Слокама и изашао напоље. Вечерас није хтео да привуче пажњу на мерседесу, тако да је оставио его пред хотелом и узео рицксхау.
  
  
  То је већ било сасвим мрачно. То није била главна улица, али тротоари су прошарана где спавају људима. Њен видели целе породице у групама у топлом, гуши атмосфери Калкуте. Јој, изашао на средину улице и брзо строде ка хемијске фабрике. То је било пре само два квартала.
  
  
  Пре него што се котрља иза угла, њен истраживао следећу улицу. Овде није спаљена светла, га је видео само бледо сјај месеца.
  
  
  Свет у фабрици, такође, није било, и није видео обезбеђења. Јој, направио свој пут кроз квартал и дошао до капије на задњем делу зграде. Без напора исећи жице и крочио на неосвещенную напоље и пад. Њен очекивао да око фабрике ће бити предузете мере безбедности, али ништа од тога није видела.
  
  
  Улаз у зграду не изгледа компликовано. У нен није било светлосних отвора или великих вентилационих отвора, али на задњем дан је био обичан дворац.
  
  
  Њена тихо је пала кроз сенке на дан. Био стари дворац са пружинкой, проблема није било. Кроз десет секунди да јој гурнути у страну деадболт врхом ножа и отвори врата. Њен пажљиво отворио га, слушајући аларм, визгу или покретом, али ништа није чуо. Га, затворио врата и умешао паттерн на место. У соби је било кромешно мрак. Јој мало чекала, пре него што наставите.
  
  
  У другом крају собе јој, чуо, како се врата отворише, и кроз тренутак затворена. Полако ме је отишла фигура. Изгледало је, никакве претње није било, човек полако схелл даље.
  
  
  Њен чекао его, и када је заузео правилан став, моја десна рука је снажно ударио его по врату. Није хотел его убије, само је извео за монтажу на неколико минута, али га је пропустио у право место. Ударац је пао доле у страну и погодио старомодан лево кука, који је погодио ему у вилицу. Его циљ отлетела назад. Его смеђе очи остекленели, када је пао доле на земљу.
  
  
  Њена брзо обыскал га, али није нашао идентитет личности. Трајан нейлоновым кабл, који је био код мене са собом, да јој је везан его зглоб и руке. Затим је носио њен его на црно покрету и почео своју обилазак фабрике. Га више није видео обезбеђења. Мој упуштена фењер убрзо ми је показао целу причу. То је била мала фирма. Изгледа да су се производили само нитрата калијума. Дуж једне око зидова је постављен мали трака за производњу меке браон кошуљице.
  
  
  Једини видљив експлозив супстанца је полупроизвода у великом дизел гориво капацитета око четрдесет литара. Све остало је задржао за жице ограде са бравом, али одмах сам схватио, као што су крађе. Испред једне од закључаних кабине лежао је дуг штап са металним шољу на крају. Неко стрпљиво зачерпывал малу количину широм отворених бурад у затвореним собама, узимајући у свакој бурад толико мало, да је то остало незапажено.
  
  
  Само онај ко је имао довољно времена у фабрици, на пример, ноћни чувар, могао да почини такве крађе.
  
  
  На тренутак прегледао опције, пре него што донесете одлуку. Фабрика је требало да нестане. Ако би то био једини извор експлозива за терористе, његова би испунио своју мисију у мање од минут. Ако не, могао би, барем драстично смањити ih одлуке.
  
  
  Тако га је питао ролна фитиљ и одсекао комад у одина итд Њен прорубил жице, умешао један нит фитиљ у најближу буре и подметање пожара га.
  
  
  Јој, мислио сам да имам три минута, али када јој је донео упаљач на фитилю, он обасја и почео да гори два пута брже од ње очекивао. Њен отпрыгнул и потрчао према ноћном сектон, да донесе его пре него што је зграда скида у ваздух. Неочекивано его ноге попео и пала ми је у животу. Њен зарежао и подржао даље уназад. Га видео у мраку већ пола спаљен фитиљ. Без обзира на бол у доњем делу тела, њен исправљена, наишао на човека на поду, и покушао да бацају его преко рамена. Он брыкался и изврдао, као борио за свој живот. Он није знао да је, по его мишљењу, хотел, да. Јој се обратио писмом да му је енглески, а затим по-хинди.
  
  
  Чак је указао на фитиљ и издао звук, налик на експлозију, али није успео да убеди его. Он је наставио да се бори као што сам могао, са везаним рукама и ногама, све док га није бавио ему ударац у врат, који би могао бити фаталан.
  
  
  Када је њен бацања спојлером его преко рамена, фитиљ није остало нам на фт. Он је дошао у себе и ударио песницама по мом врату. На вратима он испружи руке и ноге и спречити моје покушаје да побегне.
  
  
  Он је зарежао и псовали са убеђењем. Га све даље чуо шиштање фитиљ иза нас. Њен позвао его, скоро молећи га да одустане од отпора.
  
  
  Затим га је снажно ударио га его главом о врата јамб у безизлазној налету енергије, смиривање его на довољно дуго времена да искочи.
  
  
  Секунд винуо у ваздух цев са калијум селитрой. Светао блиц светлост озари вечерње небо; затим зачу громогласни хиљаде громова, када експлозија поцепао мало зграда на делу малим, бачена у индијска небо одбора, бурад и комада метала.
  
  
  Притисак узорковање ваздуха сбило нас са ногу, бацање на пола туцета кораке. Индијанац је узео на себе најјачи ударац и пао на мене одозго, да послужи као штит, када је на нас пада олупине.
  
  
  Када јој је избацио из испод њега, он је још увек промрмљао ми псовке, тако да сам протащил его кроз врата и однели у лане пре него што живе у близини људи потекла кроз своје дотрајале.
  
  
  Пожара није било, и ја сам израчунао да имам неколико минута пре него што полиција стигне да претресају терен. Њен окренуо ноћни чувар и савијен над њим, да је он могао да чује како јој шепчу ему кроз буку људи на улици.
  
  
  "Један крик, још једна, и ти си вступаешь у бескрајни циклус реинкарнаций. Схватио?'
  
  
  Он климну главом, и носио је њен его даље дуж траке, а затим у малом дворишту, где је стајао стари камион. Држао его, напротив точкове камиона.
  
  
  "Добро, реци ми сада, или ћеш пливати у реци Хугли до јутра".
  
  
  Он је жестоко ме је погледао.
  
  
  "Ко га плаћа за то, да они краду они дочекати своје газде?"
  
  
  Тишина.
  
  
  "Ко вас плаћа за то, да сте сакрили експлозив под смећа?"
  
  
  Тишина.
  
  
  Њен увукао у минут и извадио кутију, која није део користим. Постоји убризгава са три капсулами хемикалија. Показао јој ноћном сектон, да радим.
  
  
  Њен пажљиво отворио цилиндар шприца и извади его, затим гурнуо иглу кроз гума и заптивање капсула и завео течност.
  
  
  — Да ли сте видели нешто слично раније? — питао човека, прислонившегося на камион. Лице его је стресан, очи широм отворене од страха.
  
  
  "То је нови лек под називом новокаине. У ствари, то је серум истине, која се бави савршено функционише. Али, то неминовно значи смрт жртве. Немам избора; морам да знам ко вас плаћа за помоћ у изради ових пуно име.
  
  
  Его сада трясло. Њен проверени иглу прстом, а затим притисне ее на его руци. Он је напета и пао на раме. — Још једном, још. Ко вас плаћа за оно што сте оставите експлозив деци?
  
  
  — То је... ја не знам. Сада је сломити зној, и его очи пратили сваки мој покрет игле.
  
  
  "Прво ви то не осећате. Затим почиње анестезије. Он постаје све више и интензивније, и кроз неко време уопште не можете да се осећате боли. Нит долази убрзо након тога.
  
  
  Је поново покушао иглу. 'Не брините. Њен знам шта је верност. Ти ћеш умрети кроз пола сата, а онда је ваш шеф ће остати на слободи... на неко време. Али до тада ћу га знате о нен све.
  
  
  Он одмахну главом. Њен воткнул иглу у мишић у руци и брзо увео течност. Игла је већ била вынута и избачен, пре него што индијанац то схватио. Он је погледао на своју руку, осетио хладноћу течности. Кроз неколико тренутака лек почео да делује, и он окренуо. "Закир Схастри... он плаћа нам се".
  
  
  — Било које друге имена? На кога ради Закир Схастри?
  
  
  Човек одмахну главом.
  
  
  "Ви сте били једини извор, или постоје и други, који снабдевају Закира?"
  
  
  — Ја знам само за један. Јужно-Калькуттский калиевый фабрика Кашмир-избрисана.
  
  
  — Јеси ли сигуран да је то све?
  
  
  Он је климнуо главом.
  
  
  "Осетите своју руку". Њен цут тхе конопац око его запястий, да је могао да осети оно место, где је увео ему ињекцију. — Ти си нешто тамо осећате? Овај део вас је већ мртва.
  
  
  Его очи су избили у паници.
  
  
  — Да ли знате било које друге имена? Шта још хемијске фабрике производе бомбе?
  
  
  Он одмахну главом, гледајући на онемевшее мрљу на руци. Њен зграбио Хуго и цут тхе конопац око его чланака.
  
  
  — Постоји само један начин да се ублажи течност, коју га је увео тебе. Морате да покренете пет километара. Ако ћеш се удати на улицу и пробежишь три миље, озлојеђеност у твојим венама спаљен, и новокаине обезвредится".
  
  
  Он је устао, напряг мишиће ногу, и поново пощупал своју руку из заставе дозволе на извршење.
  
  
  "Пожури, хајде да видимо, да ли можете да отпустите незадовољства око свог тела; имате прилику да остане жив сутра".
  
  
  Мали индијанац направио првих неколико корака у уличици, а затим пожурио фуриозно да побегне. Он је нешто викао гужви пред разрушенным зграде, и њен не шталь чекати да се уверите да каже да ли је он оборудова ми. Њен заронио на другу улицу и кренуо назад у хотел.
  
  
  Њен хтео да узме топлу купку и добро јело, пре него што види други хемијска постројења, о којој је поменуо ноћни чувар.
  
  
  Али када је ушао у своју собу, она није била празна.
  
  
  Како је само ушао, Чоени Мета урадила ме у груди мали пиштољ.
  
  
  — Седи и смири се, — рекла је она.
  
  
  
  Поглавље 7
  
  
  
  
  Чоени држао пиштољ обема рукама, као што неки обучени професионални стрелице.
  
  
  — Шта је ово шала? — питао, али у њеном хладном гледа није било за хумор.
  
  
  — Не шалим се, — рекла је она. "Ја сам ти веровала".
  
  
  Осмех је пала на мојим уснама. Већ примењује то на разгневанным женама. Обично је то успео.
  
  
  — Ти не Хауард Мэтсон. Ви сте агент АМЕРИЧКЕ владе.
  
  
  Јој, слегао раменима. 'Па шта? Ти си ваљда о томе, када смо се срели.
  
  
  — Ви — Николас Хантингтон Картер, Ник Картер, Мастер-убица АХ. Ти чак и не замаскировался. Ти си ставио ме дурой.
  
  
  'Како?'
  
  
  "Он ми је требало да кажем — огрызнулась она, — Рај".
  
  
  "Претпостављам. 'Ваш шеф?'
  
  
  Она није одговорила, али то је морало да буде тачно. Га знао, да је она тајна служба Индије. И њу могао да каже да је она била почетник.
  
  
  "Ми смо на истој страни, па зашто си наводишь на мене пиштољ?"
  
  
  — Експлозије, — рекла је она. — Рај мисли да си у томе учествовао, и, можда, све то руководишь. Код нас вам много питања.
  
  
  Када је престала, њен чуо, како се тресе њен глас. Она још није био професионалац, нам је искусан играч, зна како да се убије без кајања.
  
  
  "Да ли сте мислили да ћете бити у могућности да престане бомбардовање, застрелив мене?" - Поднео сам то као шалу, фантастичан бебе идеју.
  
  
  "Ја могу да те убијем, ако ће морати да", — рекла је она. "Ако не можете да ми дате одговоре, који га желе".
  
  
  Јој, одмахну главом. — Никада нам у кога не стреляла, зар не? Никада нисте кликнули на обарачу, и видели, као неко умре. Да ли мислите да сте могли да почнете са мном? Ја не све изгледа да иде луде очи са њеног лица и покушао да разуме израз ега. Мој живот зависи од тога. Она је заиста ће ме убити? Њен сумњао у то, али није могао себи приуштити да правимо грешке. Нисам хтео да ризикује свој живот овде.
  
  
  На мене је много пута послати свој пиштољ, а ја сам увек клизав процени тренутку када је пажња мог противника преусмерава на делић секунде. Неочекивани звук, блиц светлости; свака сметња вреди, ако сте сигурни да је човек са пиштољем спремни да вас убије на било који начин. Али са Чоени га радије чекати.
  
  
  — Дошао сам у Калкуту да помогне — рекао сам. "Имам наређење да заустави терористе пре него што проблем ће ширити даље".
  
  
  — Онда зашто сте дошли овде под псеудонимом? — Зашто ниси дошао отворено, искрено?
  
  
  На самом делле нисам имао одговор. — Глас тако ми то радимо, — рекао је њен хеј. "Политика приватности".
  
  
  — Ја не могу да ти верујем, — рекла је она. "Ја би требало да те убијем сада, када имам прилику".
  
  
  Мене збуњени њен тон. Она је изгледало скоро одан. Може бити да јој га потценио.
  
  
  Њен ухватила себе на томе да затаил дах, и ево чекам, када је вруће таращить очи пронзит моја плућа. Није дисао скоро минут касније, када је зазвонио телефон на столу поред мене.
  
  
  Он звао три пута пре него што она махнула пиштољем. — Подигни, — рекла је она.
  
  
  Њена пола окренуо од нах и узео слушалицу левом руком. То кретање је дозвољено ми је да ставите Хуго у десну шаку. Више није био немоћан.
  
  
  — Да — рекао сам у слушалицу.
  
  
  Глас на другом крају изгледао изненађен, као да звонивший није очекивао, да сам ја ћу узети телефон.
  
  
  — А, господин Картер, то ти је.
  
  
  Сазвежђа данас мог правог имена скоро не шокировало мене, али име звонившего ме шокировало.
  
  
  — Можете да разговарате са пуковника Ву, — наставио је глас бизнисмена са Истока.
  
  
  — Ти си ме зове Картер, — рекао сам.
  
  
  Да јој је погледао кроз собу на Чоени и усне изговорио име Пуковника. Она је схватила и прошапта апликација, док јој се на тренутак прикрыла микрофон.
  
  
  "... још један Раја", рекла је она.
  
  
  Њен заклео себи. Очигледно, Рај је био веома дарежљив информације о мојој личности. Га питао зашто. — Ви сте један господин Картер? — упита Ву.
  
  
  Њена мисао о Чоени и својим пиштољем у руци. — Не, — рекао је њен пуковника. "Са мном мисс Мехта. Може да буде, ви га знате?
  
  
  Чоени је испустио пиштољ и потисак его у торбу, што сам и очекивао. Она није почео да пуца у мене сада када је неко знао, да смо заједно.
  
  
  "Ах, наравно. Веома племенитом дама. Ее отац делу се дешава код мене у гостима.
  
  
  — Нисте одговорили на мој штопора, пуковник Ву, — одлучно је рекао сам. — Зашто сте ме назвали Картер?
  
  
  Его мелодичан глас апсурдно забавно. "За мене је велика част да знате познатог агента", — рекао је он. — Веома ми је жао састанак данас не када. Пуковник Ву претрпела неуспех. Изазвао велики бес круговима дипломата, око великих земаља. Да јој кажем себи да би требало сам да се извиним пред њима. Онда маститый полицајац говори ми да срединама его гостију у сали познати амерички агент, он је мисијом... да се ослободи Калкуту од терориста. Њен переживаю за наш град, господин Картер. Ти мора да помогне ставити нит били бомбардовани. Веома је важно за мој пријем домовине. Веома је важно за посао.
  
  
  — Хвала, пуковник. Њен уверен да заинтересоване земље ценим вашу бригу, али то је посао за професионалце. Време истиче.'
  
  
  — Заправо, господин Картер. Али, може бити, једноставно бизнисмен може да послужи као великим земљама. Њена добро знам Индију. Њена дела помажем полиције. Хотел бих да искористим ову прилику да помогне веома познатог амерички".
  
  
  Њен оклевао само тренутак. Може бити, стари кинез био у праву — може бити, он је могао да ми помогне.
  
  
  "Желите ли да сутра дођу у посету код мене кући", — рекао је он. — Да сте и мисс Мехта. Ми причамо. Можда ће помоћи да спасе наш град.
  
  
  Њен пристао, и он је позвао време за ручак. Затим га спусти слушалицу и окренуо Чоени. Она је још увек седео у великој фотељу преко пута. Ее западна сукња је проширио на кукове, показивање савршен облик њених ногу. Хуго окренуо хладно у мојој руци. Њен мислио о томе, како је недавно њен размишља убије. Шта то би био грех. Али, у томе није било потребе. Индијска влада још увек није толико продубили у међународни шпијунирање, да потреба у ангажованих подиже. А чак и ако би и хотела, он је, наводно, није тачно послали би за ову богату, изузетни девојку.
  
  
  Али нах су питања на која она хотела добити одговоре, и она је мислила да је пиштољ има моћ убеђивања. Потерпев не са једним оружјем, можда, она ће покушати друго оружје, које јој да сам пронашао много више задовољства.
  
  
  Њен затолкнул Хуго врати назад у корице, пружи руку и подиже са столице. Она је довела поглед, када га притисне јој да своје груди.
  
  
  — Душо, — прошапутао сам.
  
  
  Моје усне дотакла њеног уха, онда штапићи. Она је била висока, а њено тело је савршено добро мишљењу, њен нежни криве и криве допуњен моју снагу и чврстину. У друго време и на другом месту њеног бих рекао хеј, да је волим. Али било би неправедно. За нас може бити само физичка страст. Једини обећања које смо могли да дамо пријатељу пријатељу, ће бити из ноћи у ноћ.
  
  
  Када га склопљене прсте њене криве кукова, њене дуге танке прсте скользнули по леђима. Заједно наша тела су се кретали у мирном међусобне жртве; онда смо се повукли назад и руку под руку отишли у кревет.
  
  
  — Лези, — рекла је она. 'Чекај ме.'
  
  
  Стајала је испред мене, да се скину. Када је њен меки, браон груди ослобођени, њен инстинктивно посегнуо за њом, али она је гурнула ме је док није схваћен.
  
  
  Она клече на колена на поду и ми је помогао са одећом.
  
  
  Она и даље не би дошао до мене. Она је остала на колена, пољуби моје усне, а затим склизнуо све ниже и ниже, док моје тело је постало тражити да се повежете са својим телом.
  
  
  Њене руке су се кретали по мом телу, ощупывая, ощупывая, ласкају. Коначно је кревет на кревет. Она је полако отишла напред, држећи своју еластичан груди на мојим грудима, а затим тресе својим дугим флексибилним ногама, све док није поставио моје тело од главе до ногу.
  
  
  Она је пољубио ме је нежно, а онда још више страсно. "Хајде, дозволите ми да ово по мом мишљењу".
  
  
  Покрета куковима у вези мојих убедио ме је. Било је лепо да се осећају на себи, када њене руке су заузети, доведе ме до ватреног савченко још пре него што је прешао.
  
  
  Касније ми лежао у наручју пријатеља пријатеља и гледао у отворени прозор на светла града испод.
  
  
  — А сада ми реци истину, — рекла је она.
  
  
  'Ти реци првог. Да ли радите на Раја? Озбиљно?'
  
  
  "Да, њен радим на њега, јер верујем да могу да помогнем својој земљи".
  
  
  'Како?'
  
  
  "Имајући у Бенгал за Индију".
  
  
  — Простор око Калкуте?
  
  
  Она климну главом. 'Да. Постоје људи који желе да се одвоје Бенгалию од остатка земље. Oni хотели би да креирате нову земљу, или да се придруже у Бангладеш. Још пре тога, како бенгальцы одвојени од Пакистана, у Калкути појавио побуњеници, неко ко је желео да разбије земљу на делове. Хаос, изазван експлозијама, може да им дају потребне могућност".
  
  
  "И шта, по мишљењу Рада, њен могу да учествују?"
  
  
  "Он не зна, али он не верује американцима".
  
  
  'А ти?'
  
  
  — Ја то не знам.
  
  
  Га пољубио јој меке усне.
  
  
  "Обоје смо на истој страни, разуме то је Рај или не. Само верујте ми на неко време. Дан или два, можда чак и мање.
  
  
  Она септически нахмурилась. — Можда — рекла је она. "Може бити, да јој могу да урадим сада."
  
  
  'Добар. Добро, можеш ли ми рећи више, што може бити корисно? Има ли Раја било какве информације о снабдевању нитрата калијума? Савети у вези организације, стоји иза овог? Неко је у центру завере, кога могу да га ухватим?
  
  
  Лепо лице Чони нахмурилось.
  
  
  'Ја не знам. То је само да радим оно што он ми каже. Можете питати его.
  
  
  'Не.'
  
  
  Њен покушао хеј то објасни. Јој, нико није веровао, чак Рају. Искрено да кажем, њен превише хеј, није веровао, али није могао то да кажем. Док јој не отворено признао да је био амерички агент, ради у его земља Рају да се меша протокол. Он није могао да ме ухапси или послати целе земље без доказа. И его једини доказ до сада хорька леже голи у мојим рукама.
  
  
  Она је питала. - "Шта ја треба да кажем ему?"
  
  
  — Он је тражио од тебе да ме убије?
  
  
  — Не, само га хотела испита тебе. Пиштољ је моја идеја.
  
  
  -- Реци ми ему, шта ја знам, -- рекао сам.
  
  
  Јој брзо објаснио хеј то, али се побринуо о томе да дају хеј, само информације које хотел делите. Јој је рекао о фабрици и крађу калијум нитрата, али није рекао да имам неке везе до експлозије фабрике. Рају је било дозвољено да погодите о томе сами.
  
  
  — Овде учествовао је Закир Схастри, — рекао сам. — Нека Рај ће да пошаље своје особље на его потрагу. Код полиције постоје начини ловити људе, када они знају име".
  
  
  Њен хотел, реците нам нешто о својим подозрениях шта је са децом, закладывающих бомбе, али се предомислио. Јој је рекао хеј, то је довољно да освоји њено поверење. Ми не треба било више.
  
  
  Га питао. - "Да ли ми верујете сада?"
  
  
  — Да, — рекла је она, али у њеним очима и даље је питање, и он је покушао да смири њен пољубац.
  
  
  Она сдерживалась на тренутак, а затим провела руке на мом телу. Акт, ми прижались пријатеља до пријатеља и омогућили нашој страсти управља нашим телима. Касније је приподнялась на лакту и рекла: "Драги, њен ти верујем, али, молим вас, не дури ме опет. Не лажу ме више.
  
  
  "Никада више", — рекао сам, задаваясь питање верује ли она мене. Није осећао кривицу — лаж — део мог посла. — Када се све заврши, може бити, ми ћемо бити у могућности да негде путују заједно, моја љубав. Имам новац, много. Њен знам Европу. Ви не треба да раде у вашем животу. Оно што је она рекла је, ме је изненадило. Она је звучао искрено. Можда, за нах то је било више него интермедия. Њен пао на нах, поново спреман за љубав. Она моанед од забаве и на време смо заборавили да иза зидова просторије постоји свет.
  
  
  
  Поглавље 8
  
  
  
  
  Следећег јутра смо позавтракали у смеће. Мала жена, која се бави нас служио подручју, изгледа, уопште не сумња, да је са мном лежи гола жена. Када је она отишла, Чоени предао, сагнуо заувек мном и пољуби ме у груди. Морао је да притиснете њени испод јоргана.
  
  
  Док Чоени обукао, она ме је позвао у канцеларију Слокама и затражио број телефона на који га је могао повезати са Лили Света. Лили је, изгледа, био у добром расположењу, када јој је говорио са њом. Она је рекла да је њен ускоро написати око болнице, и она ће отићи у Мадрасу, као што је планирано. Јој је предложио да хеј, да узме са собом Принца, када је уедет око Калкуте. Она је са одушевљењем прихватила и рекла да сада тражи неко преко рођака покупити пса.
  
  
  Да јој је драго да је телефонирао хеј. До сада, мој ласица задатке изазвао Лили је само горе. Можда пас ће помоћи хеј прође кроз чекају њене тешкоће. Јој рекли хеј, све најбоље и спустио слушалицу.
  
  
  Затим га окренуо на Чоени.
  
  
  Ми смо морали да одете са њом кући пре него што путовати на пуковника Ву. Када јој је, сел за воланом, њен схватио да је мој ум је још увек превише заузет Чоени — чак сам заборавио поглед на задње седиште. Када јој је окренуо, тешко палац био усмерен искрене ми између очију.
  
  
  "Бэнг, бах, Ник Картер, ти си мртав".
  
  
  Чоени одвијао и повукла око торбе пиштољ. Њен морао да се заустави пре него што она је почела да пуца. Човек на задњем седишту брзо гропед свој пиштољ.
  
  
  — Смири се, Соколов, — повикао сам.
  
  
  Дебео руски оклевао, држећи руку под јакну.
  
  
  'То неко?' — питао Чойни. "Шта он жели?"
  
  
  Соколов се представио. — Друг Александар Соколов, — рекао је он. "Конзул у Калкути из Савеза Совјетских Социјалистичких Република".
  
  
  — Имали смо среће — рекао сам. — Хеј, Реци истину, Соколов. Ви шпијун КГБ, као и већина руских дипломата широм отворени базен".
  
  
  Руски подигао руке у знак предаје. "Ви сте, американци... увек такве прагматичне. У реду, њен шпијун. Можете да знате. Зар Не, Картер? А ви, мис Мехта? Ви припадате нашој скромној професије. То је тачно?'
  
  
  Чоени нахмурилась и одбио да одговори. — То није важно, — рекао је он. "Данас нисмо непријатељи". Он је поново подигао руке, и замишљено погнуо главу. "Сутра... ко ће рећи? Сутра можемо да убије пријатеља пријатеља, али данас... данас ми треба да радимо заједно.
  
  
  'Ко је то тако каже?' — хладно питао сам.
  
  
  — Ја сам, друг Картер. Имамо проблема.
  
  
  'Нас?'
  
  
  'Код свих нас. Имаш. Код мене. У мис Мехта. Имам наређење да те убије.
  
  
  Чоени задрхта, и он је видео како јој је рука чврсто стисне мали пиштољ, који је још увек држала. Није уплашио. Још нема. Њен је знао како да ради Соколов. Ако би он хтео да ме убије, не би било упозорења.
  
  
  "Имам наређење да убије све агената, који могу бити одговорни за терористичке нападе у наше дипломатске мисије у Калкути", — рекао је он. "Сутра можете добити исти наређење... да убије мене и све кинеских агената у граду, затим индијанаца, као што је мис Мехта... свакога ко може да сноси за то одговорност".
  
  
  Га питао — "Онда зашто чекате? Никада раније није био стидљив да убијају људе".
  
  
  — Зато што мислим да то не помаже. Њен претпостављам да експлозије ће се наставити. Њен претпостављам да нико од нас није крив. Њен претпостављам да је неко... како ви то зовете... неко жели да стравить нас још са другима.
  
  
  Да јој је неко време гледао руски и скоро поверио ему. Он је могао рећи истину... овај пут.
  
  
  "Неко игра игру — пристао сам, — и изнад нас обоје се смеју".
  
  
  — Да, Да, — рекао је он, климајући главом. 'То је истина. Неко ствара проблеме између нас.
  
  
  Га питао. - "Како да нам изађе око тога?
  
  
  Соколов је тужно одмахну главом. 'Ја не знам. Али имам друга брига. Чујемо чудно. Чујемо о претњи. Постоје људи који кажу да је наш конзулат ће изазов на петнаести број... дан независности.
  
  
  "Улице ће бити пуне људи", — додала је Чоени. "То би био најпогоднији дан за акте насиља".
  
  
  "Моја влада рассержено, — рекао је он. "Иду разговори о возмездии — уживо возмездии — ако конзулат ће бити оштећен".
  
  
  Осећао зној под оковратник. Нисам могао замислити да се може десити, ако претња осуществится.
  
  
  Га питао. — Зашто си ми то све говори? "Са којим је ласица ти помогне американцима?"
  
  
  Руски уздахну. — Зато што ми је наређено да се заустави вас. Али све што ја могу наћи, указује на то, да ви не сносите одговорност... да нам ви, наше друге американци. Људи, поставио бомбе, не преко ЦИА, или АХ . Постојање ...'
  
  
  Он не говорим, и њен завршио понуду за њега. — Ова деца, — рекао сам.
  
  
  Соколов према климну главом. — Да, важно је да деца.
  
  
  — Ја не мислим тако, — рекао је Чоени. 'То је немогуће.'
  
  
  Она је приговорио, али сам осећао да је она мисли о оних неколико чињеница, које би требало да буде, рекао је хеј полиције. "Јуче у близини америчког конзулата био је убио дечак, — рекао сам.
  
  
  "Невино дете", — рекао је Чоени. 'Пролазник.'
  
  
  — Терориста, — претпоставио Соколов. "Сазвежђу данас децу... то није за вас", — рекао је он, са осмехом.
  
  
  — И није за вас — рекао сам. "Ја сам Чак маоисты још није пао тако дубоко".
  
  
  Он је склизнуо на сидению машине и отворио врата. — То је све што морам да вам кажем — рекао је он.
  
  
  Када је изашао, њен умешао кључ за паљење, довео мотор и одвезао до куће Чоени. Док је переодевалась, да јој је стајао на балкону и гледао како чудно град се буди нова јутра од бескрајне борбе за опстанак. Било ми је занимљиво да је за чудовиште ширили терор на овај изнурен град. Ко је изабрао Калкуту баттлефиелд две велике силе? Да се нада да ће добити од тога? Није имао појма. Време утекало кроз прсте, а резултата није било. Свега три дана, и моје савете постали обескураживающе ретки. Онај ко користи децу као терориста, уписао паметно. На трагу је скоро немогуће да се иде.
  
  
  Све што сам имао, то је - Закир Схастри. Њена могао само да се надамо да шире утицај пуковника Ву у граду ће ми помоћи да пронађете човека који стоји иза тог имена.
  
  
  Са Чоени ми идемо на југ, на Бенгальскому заливу, пратећи упутства пуковника Ву, кроз раван подручје делте, где моћни Ганг и его различите притоке су створили плодно рт на хиљаде година. Здање Ву излазио на реку Хугли. То је огроман комплекс, који је изгледао као да је, такође, изграђена током дужег временског периода. Феудални простиралось на много миља на једини нагиб терена и укључивало жбуње, дрвеће и велике пашњака за коње. Велика кућа, изграђена око чистог белог камена, сијала као храм на сунцу.
  
  
  Када смо стали на поплочане паркингу пред огромним дом, двојица слугу у облику истрчала напоље, да отворите врата машине и проведе нас кроз велике двокрилних дан у лоби. На тренутак ми се чинило да ми шагнули у прошлост и били су у палати једног по пет стотина принчеви, правивших малим државама, око којих је порасла Индије и Пакистана.
  
  
  Сала је била невероватно роскошен — спрат је направљен од најфинијег мермера и керамичких плетенице, колоне око чистог мермера, зидови су висиле са прелепим старим гобеленами, намештај датира свим древним периодима Индије.
  
  
  То је био прилично музеј, него кућа, већи храм, него седиште. Наши водичи стали, док смо гледали на све то сјај, а затим тихо смо нас на дан, водећи око велике хале у другу собу. Он је био слабо осветљен, и изграђен око крупног камења, који су, можда, били су подигнуте са заставом кинеске села.
  
  
  Насред собе је била колиба, кров који је био пет метара изнад земље. Она је била направљена од картона, старих дасака, паковање кутије, празних лименки и дна веслања бродови.
  
  
  Пуковник Ву седео у вратима колибе у прљаво-беле дхоти, обернутом око бедара. Он је седео на чучи у основном положају јоге. Видевши нас, он је мало прешао, али није устао.
  
  
  — Ах, ви сте дошли. Проста глупо успомене. Њен рођен у тој колиби, -- рекао је он, потягиваясь. "Добро за људе да се сетим и да кажем, да заувек ћу другима".
  
  
  Он је устао на ноге и понизно се поклони. "За мене је велика част што сте посетили мој дом, мис Мехта, — рекао је он. — А ви, господин Картер. Вашем присуству велича моје скромно положај.
  
  
  Чоени одговорила брзо, али сам морао да тражи речи. Имам збуњен.
  
  
  Уредан човек, изгледало је, узнемирен, да его видели у сељачке одеће. Он се извинио и рекао да ће се ускоро вратити, када ће "више погодан начин обучени за такве високе госте".
  
  
  Он је брзо је говорио на кинеском, и у друге собе је изашао две младе девојке у источној одећи. Они поклони и саплету пред нама, ih уска сукња до скочног зглоба ограничава их схагги неколико дюймами. Они су прошли пре нас кроз друга врата у пријатну собу у западном стилу, где је свирала тиха музика, и где је био телевизор, теписи на поду, намештај је модеран, а стењање висио, изгледа, прави Полок. "Учитељ каже, учините све како вам се свиђа, он ће доћи кроз минут, — рекла је једна око девојака. Затим су обе нестао иза врата.
  
  
  Над великим камином висила је слика на којој је приказан Чанг-Кај-ши у младости, када је он урадио копна велике Кине. На супротној стење висио иста велика слика. То је био
  
  
  Сунг-Јат-сена.
  
  
  "Ву није био прави пуковника", — коментарисао Чоени, док јој инспекцију богато украшен са собу. "То је почасно звање, коју је добио за своју личну борбу против Мао и комуниста. Он је био само дечак, када је служио под почетка Чанг-Кај-ши.
  
  
  Њен хотел, питам нешто, али појавио се дечак-индиан у белој јакни и водио нас до тиковому бару под финишу по пантера коже. Као и све остало у овој кући, ме је и ударио залихе алкохола. Тамо је добар виски, дивне коњака, одлична збирка старе рома. Дечак је понудио да их са великим знањем, него бармен, разливающий логор.
  
  
  Изабрали смо јамајке рум, и као пут радили гутљај, када је ушао Пуковник, обучена у панталоне и чизме.
  
  
  Он је стајао поред мене и пажљиво је погледао на мене.
  
  
  — Не желиш да вози на коњима пре вечере?
  
  
  Њен хотел рећи да немам времена за то, али Чоени сувише брзо прихватила. Он је послао јој са једне на слуге облаче, а он је водио ме по кратког ходник, уставленному статуама. Онда ходнику ми заобљене током целе затворени базен са чистом плавом водом, и прошли кроз врата, а затим прешао камени мост, који је дао на унутрашњи део огромног базена са спољне стране.
  
  
  Три коња рвались на другој страни малог моста, где је ограђено стаза, али је игнорисао их и махну руком у правцу парка, на тераси испод.
  
  
  Он је питао. — "Можда желите да пуца скеет?
  
  
  Да прође време, док поново не дође дивна дама.
  
  
  Мене пробио сенка сумње, и њен испитати руке малог човека. Они су били неочекивано јаким и жилистыми. Упркос добро негован нокте, руке су му биле грубо као код сељака.
  
  
  — Скеет — рекао сам. "Ја сам прилично добар у томе".
  
  
  Он се насмешио. — По-континентальному, — извинио, он је, и он је изненада схватио да је его такорећи променила. Када је опуштен, он пусти груб-енглески језик, који се користио да обезоружить своје госте. "У томе је изазов... као и у животу. Никад се не зна у ком правцу ће ићи циљ могућности".
  
  
  Нисам га разумео, али пође за њим тамо где је седео метательная машина, и видео двоје младих слуге, долазе до нас са одабраним пушкама у рукама.
  
  
  "Хиљаду рупија за тањир", — рекао је он узео "браунинг" и закорачио на око двадцатисемиметровой стазе. 'Добро?'
  
  
  Пре него што је успео да било шта кажем, он је дао сигнал, и светло-жути диск полетео у ваздух. "Браунинг" пуцао, и тањир експлодирала у двадесет метара од мале металне метательной машине. То је био добар ударац, отворено напред, око њих, да чине глина плоче на киши око фрагмената.
  
  
  Мали човек са поносом насмејани и чекао. Јој, дошао до линије, умешао кертриџ у одина на патронников изабраног мном пушке и дао сигнал дечак код метательного машина. Њен пуцао. Глине тањир сав разбијен, као прах, и он је доживео жесток задовољство од директног поготка.
  
  
  Пуковник Ву није оставио ми је времена да ликовати. Он је одмах изазвао други тањир, пуцао и погодио диск. Њен одмах пође за њим светло ударац. Ми смо пуцали брзо, тако брзо, да сам почео да брине о дечаку у машини, који је требало да стави тањир на моћну метательную ручице и уклоните руку, пре него што је тежак пролећни швырнет циљ у простору. Није било правила, говорећи да треба да се ослободи тањир и пуца, као што је само други човек ће уништити свој циљ, али, не рекавши нам речи, ми смо ставили своје услове.
  
  
  Када нам се придружио Чоени, ми смо пуцали у дивљем изматывающем ритам и били су покривени онда. Моје руке ацхед од сталног успона четири килограма челика и црног дрвета, а раме спаљен од највише задњицу, чак и када јој је, пао на колена и добро оперся на дупе. Ву ме је изненадио. Иако је био млад, чинило се да он није више проблема, него што имам. Јој се видела жеља за победом у деловима его рта, када јој је замуцкивали, и тацне почели лопаться, а не распршена разбијен. "Опет и опет", — рекао је дечак иза нас. "Оба седамдесет пет у низу".
  
  
  — На десет хиљада рупија, — викну пуковник Ву, подизање пушку за још један метак.
  
  
  Он га је ударио у тањир. Моје руке скоро да не тинглед, када јој је подигао своју пушку за седамдесет шестог снимака у низу. Га ударио по диску тацне и још десет, пре него што је осетио поветарац на врату.
  
  
  Ву осетио слаб ветар је сувише касно. Тањир, коју је он тражио, неочекивано пригнулась, када је повукао обарач. Жути диск тријумфално и неповређен проплыл по усыпанному крхотина на терену пре метательной машине. Само овај тањир је избегла его оружја.
  
  
  Пуковник Ву на тренутак држао пушку на рамену, приморавајући себе да се помири са поразом. На тренутак јој се видела демоническую бес у овим косим очима. Он није био неуспех, али када је погледао у мене, он се поново насмешио, поклони, играо улогу скромног сељака.
  
  
  "Десет хиљада рупија чувеног амерички".
  
  
  Он махну руком, и дечак похита са чековни рачун. Ву папиру износ и ми је дао чек.
  
  
  Њен га је узео, зажал између прстију, са намером да се пробије у комаде.
  
  
  "Задовољство је било моје," рекао сам.
  
  
  — Чекај, — повика Чоени са краја линије ватре, одакле је све то време гледала. Она је побегао на нас и узео имам чек. "За дочекати своју децу. Да?' — рекла је нагласио нас. "Десет хиљада рупија ih бле хране за неколико дана".
  
  
  — Наравно, — сложио Ву. 'За децу.'
  
  
  Га питао. - 'Дочекати своју децу?'
  
  
  Мали човек насмејао и указао низ брдо на обнесенный зида комплекс око четырехстах метара од њега.
  
  
  — Сиротиште, — објаснио је Чони. "Он је спасао стотине деце са улице. Он даје своје образовање, одећу и код куће, све док не постану довољно одрасли да брину за себе".
  
  
  — Али тако много људи је потребна помоћ, — тужно рече Ву. "Чак и тако богат човек, као што сам ја, не може да им помогне свима".
  
  
  Ву показао, и глас јој је видео децу у поље испод нас. Стотине, углавном дечаци, играли на ограђеном-у игралишту склоништа. Они су подсетили да ми дечака, који га је видео, на хемијском постројењу, и чак и мртвог дечака, лежећи на улици у близини са сломљеним "мерседесом" испред америчког конзулата.
  
  
  Њен псовао своје сумњиве мисли. Ву, вероватно, био великодушан меценатом, али јој се ипак односио на њега, са сумњом. Нисам желео да верујем да је он запричастным на взрывам, али ова идеја није ишло.
  
  
  — Може бити, знате човека, који га тражим, — оштро је рекао сам. — Са својим интересовањем за децу можете да знате неке Закира Схастри. Колико га разуме, он такође узима децу са заставом".
  
  
  Пуковник Ву хиссед кроз зубе. "Овај син змије", — рекао је он на кинеском. 'Га знам его. Он отима децу и користи их у своје сврхе. Њен спасао неколико по его канџе, али их увек се испостави да више.
  
  
  Чоени нахмурилась, вероватно се питајући зашто га поменуо Схастри. То је био израчунати ризик да видим како ће реаговати Ву, али напори су били тщетными. Он је реаговао тако како је добио би већина људи, и ми би морали да траже кључ.
  
  
  — Зашто желите да разговарате са њим? — упита Ву. — Он запричастным на взрывам?
  
  
  Јој, одмахну главом. — Ја не знам... може бити.
  
  
  "Може бити, ми ћемо бити у могућности да помогне", — предложио Ву. "Деца на улици могу да знам где је овај човек".
  
  
  Он одбруси прсте, и слуга је дошао и стао поред њега. Ву дуго разговарао са њим на дијалекту, који ја нисам разумео. Он торжествующе насмешио, када дечак потрусил до куће.
  
  
  "Деца питају", — рекао је он. "Мало треба да знате о томе Закире. које је претрпео од њега.
  
  
  Они отведут те на њега.
  
  
  Јој, климнуо главом у знак захвалности.
  
  
  — А сада ми ћемо играти, — најавио је Ву, сумирајући нас на коњима.
  
  
  Ми уракљити нервних животиња и кренули на то место, где имању граничило са реке. Он нам је показао своју приватну лука и четири елегантних брзина бродови, а затим провео нас на области за рукомет са дебелим слојем на плексигласа и даље на путу на терену за голф са девет рупа курс на прелепом травњаку.
  
  
  "Имаш све", — приметио Чоени, и мали кинез је погледао у мене, чека, ја ћу рећи.
  
  
  Онда га схватио его. Он је био мали човек са великим его. Тениски терени, терени за голф, дивне баште... али то је све готово не користи, то су само трофеји, доказ о его финансијском успеху. И ми смо били овде, као его гледалаца, позвани пат его по рамену и рећи, шта је кул. Иако јој је потребна его помоћ, њен подлегао предчувствию. "Готово све", — изопачено, рекао сам, возећи до Чоени и савијање преко да нежно пољуби у образ. Реакција Ву запањила ме. Он се насмијао — тешка, промукао смех за таквог лошег човека.
  
  
  — Може бити, — рекао је он, и отишао испред нас у кућу.
  
  
  Унутар куће ме је одвео и Чоени према различитим станове на првом плану спрату. За мене је проширена свеже швеђани, и њен истуширао и обучен, пре него што се врати доле.
  
  
  Ву чекао ме је у его канцеларији, двухэтажной соби јами обложене панела широм вредних врста дрвета, и опремљена кабинета са первопечатными издањима. Он је седео за великим радним столом, због чега је изгледало још мање и ничтожнее, него је био на самом делле.
  
  
  Око њега, седи на столу и на поду пред њим седели девојке. Их је било десет, неки индијанци, неки оријентални, неки су били толико светлокожими што сам се сумња да су чистокровными беле.
  
  
  — Као што сам већ рекао, — рекао је Ву са осмехом. — Имам све.
  
  
  Он грациозно махали руку преко главе озбиљне девојке.
  
  
  "Изаберите једну", — рекао је он. — Или два. Ти си мој гост.
  
  
  
  Поглавље 9
  
  
  
  
  "Ја сам рано је открио да је господин Картер, — са поносом је рекао пуковник Ву, — да је на путу човека ка успеху има троје. Бле коме, где је у сали човек на овом путу, у оно што он жели више од свега. Прво, пуна живота. Затим ствари... материјализам, како ви називате то је у вашој земљи. Затим, на први знак великог богатства, статуса. Још касније — много сексуално задовољство. За успешно араба то харем. За јапански геисха. За богатог американца љубавница.
  
  
  — А за кинезе?
  
  
  Он поново махну руком. — Конкубине, наравно. Као и ове дивне створења. Веома пажљиво одабрани тип за свачији укус и жељу.
  
  
  — Зашто, пуковник Ву?
  
  
  'Шта зашто?'
  
  
  — Да, зашто си ми да вам понудимо своје конкубина? Нисмо сасвим стари пријатељи, кроз њих, да деле љубавнице. Ву самозадовољно се закикота. Он се наклони и поново правио да сам скроман, али усне его фыркнули. "Јер Ву жели да направи поклон велики амерички агент".
  
  
  'Жели да се молим?'
  
  
  "Престани то бомбометание", — рекао је он. "Спаси наш град од даљег страдања".
  
  
  — Ја већ радим на томе. То је мој посао. Желите нешто друго.
  
  
  'Да. Временом вина ће бити инсталиран. Можете да урадите то. Можете да пружи доказе.
  
  
  "Кога да кривим? Руски?
  
  
  "Маоистов, — рекао је он. "Кинеских комуниста. Нека они трпе кривицу за ову претњу отворени базен на свету. Уради то за мене, и они су твоје... један или све.
  
  
  Нисам могао да одвоји очи од неровного неколико девојака, чији је готово акт тело глистенед на сунцу, льющемся кроз огромне прозоре на другој страни собе. Било би лако довољно да оптужи кинеских комуниста, чим га је шпијунирао терористичка водич, и да јој, наравно, није био дужан да својим црвеним колегама лојалност.
  
  
  "Мали услуга, — рекао је он, — за такав диван награду. Шта човек може да одбије од њега, господин Картер?
  
  
  Њен оклевао, и у том тренутку када је њен превод поглед с једне девојке на другу, врата се отворише. Слуга иза мене је рекао неколико речи на кинеском, и пуковник Ву љутито устао.
  
  
  — Мис Мехта вратила, — рекао је он. — Видећемо га у трпезарији.
  
  
  Он је ходио столицу и поново насмешио.
  
  
  "Размислите о томе," рекао је он. "За ноћи забаве, можете доживети".
  
  
  Јој је престао на дан. Ми пало на памет мисао. Јој, стављајући своју руку на рукав Ву, и он је такође заустављен.
  
  
  — Требало би да буде нешто више од тога што жели да веома богат човек, пуковник Ву. Пун живот, све што је икада хотел, статус, све жене, са којима може да се носи его тело... али шта још? Сигурно би требало да буде нешто друго што жели да такав човек као што си ти. Шта је то, пуковник?
  
  
  "Наравно, господин Картер". Он се насмејао. "А онда свега тога човек може пожелети само поверења... крајњег и самог неухватљиви жеље". Водио ме је у ходник. Узимајући Чоени за руку, он је провео га у велику трпезарију са дугим столом и џиновске лустери. Он је седео на челу столице, као владајућа султан.
  
  
  Его реуматизам ме није задовољио. Некако ми се није чинило да је он чезнуо за сигурност. Имао сам осећај да је хотел је нешто друго. Али чега?
  
  
  Нисам имао решавању инсистира. Кроз неколико минута је дуг столица је уставлен вина и меса, нас посуте изобиље. За малог човека Ву појео огроман број, и даље ел, када слуге је довело тощего детета у склоништу у подножју брда.
  
  
  Јој, нагнуо напред и поставио дечак питања измерена искључен тон, који понекад могу да говоре. Али мршав дечак још реелед од мене. Невероватно, али Чоени је дошао у моју помоћ.
  
  
  Она тихо говорили са дечаком на дијалекту, који јој раније није чуо, и, изгледа, брзо је освојио его поверења.
  
  
  "Човек по имену Схастри јако уплашило га, — рекла је она за мене. "Човек је предложио ему образовање, а затим је покушао да намами его у машину. Он је побегао и дошао у склониште пуковника Ву.
  
  
  — Питај га где је видео овог човека.
  
  
  Интервенисала пуковник Ву. Он је испружио ногу фазана, са којима капал сос око црног вина, и наредио да се дечак мој штопора.
  
  
  Њен ухваћен неколико речи, које је било довољно да схватим о чему је говорио дечак.
  
  
  "У храму са сјајном црвеном кула", — чуо.
  
  
  Он је рекао више, али значење ускользал од мене, док Чоени не перевела то за мене.
  
  
  "Он није сигуран,— рекла је она.— Он се сећа само храм и гуру".
  
  
  — И сияющую црвено кулу, — додао је пуковник Ву. "Би требало да буде, то је обележје".
  
  
  Ву насмејао и поносно наслони назад у своју столицу. Чинило, он је мислио, да је одлучио да за мене цео штопора. — Веома ми је драго да помогне амерички агент, — рекао је он, расте из фотеље.
  
  
  Он је скоро послао нас. Он је позвао своје слуге, и они су нас са Чоени кроз кућу на припаркованному "Мерседесу".
  
  
  Када смо се враћали у град, покушао да га добијете од нах више информација. "Ми треба да научите што је више могуће, — помислио сам, — пре него што ее извештај Рају ће ставити крст на свим радовима".
  
  
  "Код многих наших храм има куле, — одговорила је она. "И многи око њих су црвене. То је важно?'
  
  
  — Проклето важно — рекао сам. — То је следећа карика у да се пробије. Можда овај Схастри околачивается тамо, можда је то неки его штаба-стан.
  
  
  Она одмахну главом, покушавајући да мисле. "То може бити било где. Чак и стари храм, рушевине... све село окован клинцима са њима".
  
  
  Ее реуматизам ме разозлил. Провели смо сат са малим пуковника, и он је губио стрпљење. Стигли смо у центар града, и да јој се зауставио испред конзулата, схватајући колико брзо летео време.
  
  
  Напетост у граду је као статичког електрицитет у суву дан. Осећао у ваздуху. Десетине наоружаних индијских војника стајао испред конзулата, са пушкама преко рамена. Други војници су стајали са стране зграде.
  
  
  "Размислите о томе храму, са црвеном кула", — рекао је њен Чоени. 'Га ускоро ћу се вратити.'
  
  
  На тротоару ме је зауставио нервозан индијски војник. Почетак другог војника допросил мене металне капије, затим донео на стоявшему на дан сержанту. Наредник питао ме је неколико питања, а затим добија на број телефона.
  
  
  Слокум чекао ме је на вратима свог кабинета. На нен није било кравате, коса су распојасан, а на чело зној, иако је у канцеларији био кул.
  
  
  — Ми смо укрепляем зграда, — узбуђено рекао је он. "Очекујемо напад у сваком тренутку".
  
  
  Он је потонуо у столицу иза своје столице. Он је обрисао зној са свог нахмуренного чела ланено нос марамицом.
  
  
  "Ја сам тражио да Вашингтон пошаље 300 маринаца за заштиту живота и имовине американаца", — рекао је он.
  
  
  "Морпехи!" — рекао сам.
  
  
  "Боже благослови нас, ми не можемо остати безоружными пред русима. Они су већ доводе своје људе овде са благословом Њу-Делхију.
  
  
  "Желите ли да почне Трећи светски рат овде?"
  
  
  "Ако је ово копиле жели..."
  
  
  "Бриљантно".
  
  
  Он је оштро погледао на мене.
  
  
  — Зар нисте чули о Црвеном Морнарици? "Они имају ескадрила, која се бави усмерена на Бенгальскому заливу на тренинг маневре. Дванаест бродова под командом ракетне крстарице.
  
  
  — Знаш, ти си могао бих да се то уради — рекао сам. "Момци, можете да разговарате о томе овде и сада, све док не почне прави нуклеарни рат. Зашто не заустави, да се коначно мислите? Јој, устао и пришао его сто. Слокум га уплашили.
  
  
  — Да ли сте чули нешто више о петнаестом броју?
  
  
  "Дан независности? Не.'
  
  
  — Ти си рекао да је, може бити, да се нешто спрема, да ли се сећате? И њу је чуо да је руски конзулат ће взорвано. Ваш конзулат треба да буде погођен у исто време.
  
  
  Слокум био на опрезу. То је погођена, по њему директно.
  
  
  — Јеси ли сигуран, да је данас нешто деси?
  
  
  'Не. Али имам осећај да су они исти људи који су раније постављени бомбе 15. августа, планирају нешто церемонију. Не компликује евакуација људи из конзулата увече ксив.
  
  
  "Боже мој, — рекао је он. — Онда ми ништа не можемо да урадимо?
  
  
  — Наравно — рекао сам. "Реци својим часова, да се не стави децу на улицу на консульству".
  
  
  'Децу?'
  
  
  'Да. И помози ми да пронађу храм са црвеном кулом. Ми би требало да буде највећа мапа града, која се бави имате.
  
  
  Слокум притисне дугме за интерну комуникацију. Кроз неколико минута секретаријату за разложила картицу на свом столу.
  
  
  Узимајући за основу имању пуковника Ву, њен начертил круг полупречника, који је дечак могао да хода хода за неколико сати. Затим га је изазвао неколико индијанаца око штаба Слокама и замолио их да укаже храмова унутар тог круга.
  
  
  Они су познати по два храма са црвеном кулом.
  
  
  "Једна око њих — копију чувене Куле Победе, — рекла ми је индијска секретаријату за педесет година. "То се зове Кутаб Минар. Он је изграђен око црвеног пешчара и има висину преко тридесет метара, на врх води спирално степениште.
  
  
  Она је изграђена до поделе. Сада од храма мало што је остало.
  
  
  "И друге?'
  
  
  — Треба да буде, то је храм Оссиана на истоку града. То је делимично рушевине; тамо је мало ко иде.
  
  
  Јој јој се захвалио и изашао на улицу, где Чоени је чекао у колима. Када јој је рекао хеј, то се зна, она ми је показала пут до првог храма, о којем упомянула жена.
  
  
  Када смо стигли преко петнаест минута, да јој је видео да је Кутаб Минар, као храм, не одговара... то је ништа више него висока црвена кула. Јој, желео нешто друго, иако сам није био сигуран у то. Неки генерални штаба са местом за велики број људи - нешто мирно, скривено, где изгледа надређених.
  
  
  Храм Оссиана изгледао много више обећавајуће. Трг колоне потпомогнуте камени сводови, фасаде рухнувших зграда, двориште представља збрку пале камење. У једном углу је био двухэтажная црвена кула. Рушевине прелази у густу вегетацију око жбуња и дрвећа. Дим устао између дрвећа тендера спирала.
  
  
  "Ја ћу ићи ћу видети".
  
  
  — Идем с тобом — рекао је Чоени.
  
  
  Ми смо прошли кроз рушевине. Неке парцеле су расчищены да верници могли да дођу и да се жали на благословом својих водених извора.
  
  
  Између рушевина смо нашли делове користи траг, која се бави водио дуж крају храма на подлеску. Били смо скоро код дрвећа, када га је видео велики тамно зелени шатор.
  
  
  Ми смо тихо отишао са стазе у растиње, да сваке године. Прво смо видели само дрвеће и велики платно шатор. Онда га је приметио малу кострище и свеже. Испод шатора изашао човек, разапета, погледао около, избацили, сплюнул на земљу и вратио се унутра. Више ми никога нису видели. Неколико клубова дима вились од ватре. Иза нас зачу звук — пола всхлип, пола плач, гнев са дозом напади беса. Јој, окренуо се и видео фигуру, приближавајући начин на који смо управо прошли.
  
  
  То је био човек који је шел брзо, али мало млитаво. Када се приближи, да га је видео, да је широка и јака, човек који лако може да уплаши дете. Био сам радознао да ли ће то Закир.
  
  
  Ми нырнули у жбуње, када је прошао миммо. Он је погледао на нашу страну. Его дах је био узнемирен, и ја сам знао да он је брзо побегао. Јој, окренуо Чоени, чим је прошао миммо нас.
  
  
  — Врати се на колима и чекај ме, — рекао сам. "Ја ћу следити за њим".
  
  
  Стаза је водио на другу страну рушевина, и кроз гај дрвећа. Убрзо смо се нашли у задњем делу старог храма. Преживела је само један зид. Она је изграђена око великих камених блока и имеле десет метара у висину и тридесет метара у дужину. Човек се наслонио на овој стење, да дођем до даха. Онда је погледао, нико није видео и протиснулся кроз густе шикаре, који је, по свему судећи, крио рупу. Он је нестао тамо.
  
  
  Дао човеку два минута, затим потрчао тамо и нашао рупу у закону.
  
  
  Тамо је било мрачно. Њен прислушивался на сопственом дисање, выбивающемуся око плућа. Осим тога, није било звука. Њен окренуо фењер и направио уски сноп. Њен је био у земляном пролазу, око десетак корака води доле.
  
  
  На дну степеница га нашао свеће и амерички утакмице. Након воска са свеће на поду водио десно. Коридор овде је горе, више од шест метара, и био је вытесан на тврду глину, можда, по пешчара. У двадесет корака га је видео дим светим, који је плесао и твинклед. Тунел препоне невероватно старим затхлым мирис.
  
  
  Њен полако увукла ка светлости. Га није чуо ништа. Коридор направио кул показиваче. Њен престао да моје очи су се навикли на нову светлост. Испред мене је простор површине од седам квадратних метара са плафона изнад тунела. Око собе види два јела. Прво га није видео, што је изазвало брылев. Затим га је видео бакље, ушушкан нешто уља, гори у крвним судовима у четири зида. Соба је била празна.
  
  
  Њена брзо прешао собу на најближу рупу и отишао у ходник. Га зауставио и погледао около. Изгледа, да ме још нико није видео. Овај тунел је био кратак и радила у више дуг пролаз, протянувшийся више од седамдесет метара, пре него што је описао мали бенд. У редовним интервалима у главном тунелу су собе. Они су чиниле кельями, где је медитирао трансценденталне к отворени базен монаси.
  
  
  На крају тунела је направио још један показивач, шталь шире и светлије.
  
  
  Бакље осветљава пут иза мене, али испред мене изгледало је као да је свет другачији. Онда га је видео прву сијалицу, свисающую са електричне жице. Овде тунел раздваивался: ја сам заврнуо право, где је са семиметровым интервалима висио електрични светла. Мало даље тунел је излазио у великој сали. Тунел сужался и водио је до благог погодан балкон у задњем јаук сала.
  
  
  Под мене владао кључа активности. Петнаест дечака, већина, око којих се скоро двадесет, седели око столице и марљиво украшен банака у црној боји. Други исећи комаде вицкс. Други дечаци упаковывали празне конзерве и носили их преко лука у другу собу.
  
  
  Активан одмор радост опере преко мене. Њен нашао фабрика за производњу пун назив или, барем, један око места где су терористи производи своје двухчетвертные бомбе. Али сам такође осетио језу, када је схватио да је ове момци су били старији од тога момка, који га је видео, прикупљање нитрата калијума на хемијском постројењу. Они су личе на војнике. Изгледало је, они су знали да раде, као да их је предавао.
  
  
  Мене нико није видео, али нисам могао да прође кроз платформу балкона незапажено. Јој, се вратио и покушао леви тунел. Он је направио малу показиваче, а затим је наставио да се креће, на пример, у истом правцу, да и друга развилка. Убрзо је такође прошао кроз низ ћелија. Ови су били у употреби. Унутра су биле синдром кесе и прљаве ранчеви, у којима, можда, били земаљске ствари дечаке-тинејџере.
  
  
  Ови тунели могу да прошире километрима под Калькуттой. Морао сам брзо да пронађете излаз, или се вратите на онај пут, који јој је само да је пратио. Испред мене лежи још један празан простор. Унутра је писмени, столицу и пар столица, а иза њих је била дрвена врата у раму.
  
  
  У соби није било никога. Брзо је прошао на дан. Она није била закључана.
  
  
  Отварање га, га, видео сам још један коридор, водећи на површину. Јој, изашао и вратио се мерседесу.
  
  
  Чоени тамо није било.
  
  
  Га чуо њен позив око мрака преко пута.
  
  
  — Ник, добро урађено=).
  
  
  Јој, окренуо, и у мом мозгу кликнуо шесто чуло. Можда је то био звук или увид металних предмета на сунцу. Не знам, али јој сжался, и зграбио свој Лугер.
  
  
  Онда га је видео его... дородного индијском, иза које следи га у храм. Он ми је пришао са предњем делу машине. Он је непријатно махали нож изнад главе. Одмах Лугер био у мојој руци.
  
  
  Пиштољ је, наравно, да се није могао, али је наставио да гази на мене. Јој, подржао даље и викао упозорење. Није хотел его убити. Јој је био сигуран да је то Закир Схастри, и он ми је дефинитивно био потребан жив. Он је поделити на ваздух испред мог лица и поново махал, када га отстранялся.
  
  
  У очају га, пуцао једном у року од неколико центиметара од његовог лица, као упозорење, и почетак други пут у руку. Од удара метка он је закружился и пао; али он скочи на ноге и дошао до мене, његова рука је пасивно свисала.
  
  
  Је поново пуцао у њега, овај пут у ногу. Он је пао напред, као да је его опрокинули.
  
  
  Инстинктивно га повукао назад и држао пиштољ на готовс за другог нападача, али су једини покрет који јој је могао да види да су Чоени беже код мене са друге стране.
  
  
  Она је бацила ме у загрљај, али је њен оттолкнул га од себе. Леђа јој се чуо бат ногу. Дечаци око храма понестало и забрались у стари камион иза рушевина.
  
  
  Они су побегли, али сам морао да задржи особу на земљи, пре него што смо били у стању да следе за њима. Њен окренуо его на леђима ногу.
  
  
  Он је био мртав. Рупу велики као моја песница је тамо, где је его пупка. Чоени је седела поред мене, јасно је нетакнут погледом крви. 'То је ко?'.
  
  
  Њен выудил новчаник мушка око џепа и разложил его на земљи. Име на новине, било је јасно читаемо.
  
  
  "Закир Схастри". Њен коначно сам га нашао.
  
  
  Њен пао на колена поред тела. Одједном је видео крваве рупе на руци и нози. Није је пропустио. Неко други пуцао ему у леђа. Таращить очи изашао испред и раздвоји пред собом пупка, као распустившийся цвет.
  
  
  Неко хотел убије Схастри пре него што је успео да проговори, неко ко је стајао преко пута, када је тежак индијанац починио самоубилачку напад ножем.
  
  
  Али, ко је?
  
  
  
  Поглавље 10
  
  
  
  
  'Види!' — узвикнуо Чоени.
  
  
  Њен је устао и погледао на камион. Натоварен дечацима, он је пролетео на улици, добија брзину. Он је заврнуо, да избегне лежи у јарку свете краве, а затим пожурио да отворено на малу гомилу људи, выбегавших из куће на звуци хитаца. Људи пожурили у страну, и камион са судара летео иза угла.
  
  
  — Отишли, — позвао га Чоени. "Ми смо га прате".
  
  
  Задње стакло треснуло, када смо запрыгнули у "Мерцедес". Таращить очи затянула паучине све прозор. Друга таращить очи ударио у врата и пао негде на седишту под мене.
  
  
  Очигледно, Схастри није био једини циљ, али за сада нисам имао времена да отвори ватру назад.
  
  
  Њен убрзан, и "Мерцедес" повукао напред, као стрела кроз отвор. Ми смо скоро опрокинулись у углу, и Чоени повика, покушавајући да се окупе.
  
  
  Ми скочи на сузбијање, прошло је тридесет метара преко ивичњака и, коначно, возили назад на улицу. Њен видео камион, креће испред нас, и да га успори доле, да омогући другим колима да се вози испред нас као параван.
  
  
  "Да ли сте били изненађени?" — питао Чоени.
  
  
  Погледала ме је и одмахну главом. Она је наставила да гледа у задњи прозор, али нас нико не спроводи. Она је била уплашена.
  
  
  — Прати камионом, — наредио сам. "Ако ћемо изгубити га, можемо почети испочетка". Вожња полквартала иза камиона, пратили смо за њим даље у град. Кроз пола сата, камион се зауставио код бочног улаза у аеродром Доом-Кућа, и дечаци, тинејџери выпрыгнули око кутије. Возач, худощавый индиан у западној оделу, возио их у зграду станице.
  
  
  Ми смо изашли из "Мерседеса" и пођоше за њима на платформу. Их је чекао стари ДЦ-3, выглядевший, тако да је он летео у Бурми у време почетка другог светског рата.
  
  
  Када су ушли, њен заклео себи. Траг за авионом је нетолько.
  
  
  — Можете набавити ih план лета? — питао Чоени. "Може бити, Рај ће бити у стању да ти помогне".
  
  
  "Она је размишљао на тренутак, пре него што одете на степеницама контролној соби куле. Када се вратила, ДЦ-3 је већ био на крају писте.
  
  
  Изгледала је срећна и понудио ми свежањ кључева.
  
  
  "Они лете на Раксол", — рекла је она. "То је на обронцима Хималаја, недалеко од Непала. Одавде више семисот километара.
  
  
  Га питао. — "Ми такође имамо авион?"
  
  
  "Пипер-команчи", — рекла је она. — Да ли сте икада летели на нен?
  
  
  'Да.'
  
  
  'Њен превише.' Узела ме за руку и окончала на улицу. — Ускоро падне мрак, — одговорио сам. "Да ли сте сигурни да је ово осветљен аеродром?"
  
  
  Она се насмејала. 'Не брините. Бацамо шибице, да осветли писте.
  
  
  Њен оклевао, али је она побегла испред мене до хангара. Када је стигао тамо, она је већ поговорила са полицајцем у униформи и да је дала наређење да механикам. Они избацио "Команчи", и ми смо у такву игру на броду. Кроз десет минута смо скинули и кренули на север.
  
  
  То је био дуг лет, а већ мрачно, пре него што смо видели светла села. Она је говорила на радију, а на дну је поље осветли моторна возила маглу. Чоени је направила један круг, пре него што самоуверено је пала на аутомобил на утрамбованную прљавштину аеродрома. На земљи је било само два авиона, а један око њих је био ДЦ-3, који смо видели взлетающим у Калкути. Чоени вырулила на паркинг, и ми смо ставили ауто на крылу и реп, пре него што проверите ДЦ-3. Он је био бачен. Није било никаквих знакова посаде или дечаке, који смо видели у Калкути.
  
  
  У малој згради станице иза пулта је седео владин званичник. Он је изгледао скучающим, док Чоени није показао ему картицу у новчанику. Онда је просветлел и изашао са чайником. Док смо пили некрепкий пиће, он нам је рекао да је сат времена пре нашег доласка слетео машина, пуна дечака их је узео камион.
  
  
  Он није знао више. Он одведе нас у задњој соби, где смо могли да се одмори до јутра.
  
  
  У зору смо отишли на земљаном путу у село.
  
  
  Изглед села ми се не свиђа. Неколико камених кућа пуста продуваемые ветровима брда, улица са неколико танке дрвећа у пустом земљишту, и свуда прашина. Макадамски пут је био поплочан, и на њој виднелись недавне трагове камиона.
  
  
  Њен видео на том подручју још само један аутомобил, стари "- Комуникације", који је изгледало чудно и неприкладно тако високо у подножју Хималаја.
  
  
  Чоени поговорила са власником Рамблера. "Потребна Нам је ваша машина да истражују терен", — рекла је она. "Ми смо тако много, не можемо да видимо са узорковање ваздуха. Ми смо добро за повратак вам за то.
  
  
  Човек није заинтересован. Он је рекао да је машина не може да се креће и окренуо камен, који рубил.
  
  
  У другом кућа питали смо видели да ли станари камион са дечацима, проезжающий миммо. Прво жена је стрпљиво слушала. Онда је она разозлилась на нешто што је рекао Чоени. Ее очи блесак, и она захлопнула врата.
  
  
  Чоени расстроилась. "У Индији, тако не раде", — рекла је она. "Слушамо, ми не соглашаемся, и све време смејемо. Е жена уплашена. Ми то не свиђа.
  
  
  У суседној кући смо доживели исти отпор, иако је и више умерена. Старац, који је живео тамо, изгледало имуни на страх. Он је већ превише близу гроба. "Нико ништа не говори о камиону, — рекао је он. "Ми смо видели, его раније са его гомилом младих. Али они који постављају превише питања не трају дуго. Враћајте се у Калкуту. Овде влада само смрт. Чак и разговор са вама изазива моје породице сумње. Идем кући.'
  
  
  Он је повукао назад и затворио врата.
  
  
  Чоени у конфузији нахмурилась. — Можда нам је боље да се вратим, — рекла је она. "Ми смо испоручити овим људима у невољи. Они и без нас то је довољно.
  
  
  — Мислиш да ми само треба да заборавите на проблеме, назревающих у Калкути?
  
  
  — Не, али можемо рећи Рају. Он може да пошаље суда војску, ако је потребно.
  
  
  Јој, рекао је не, и је наставио да иде у стопама камиона. Она се кретала само тренутак пре него што сустигну мене. Она је престао да се расправљам, док смо ишли кроз село, пратећи на кривудавим колосек теретних гума на високим падинама. Иза нас оживала село. Сељаци су изашли кроз своје колибе и радознало гледали на нас. Очигледно, странци, барем потичу са Запада, у овом селу су били реткост. Га питао, облетят ли окресности вести о нашем присуству.
  
  
  Прошли смо две миље горе на брдо и стали у првих неколико жбуње, које су видели. Били смо у малом провалије. Јој, стајао и гледао на планине са распламсали вечне снегове.
  
  
  "То је безнадежно", — рекао је јој више себе него Чоени.
  
  
  Она је питала. - 'Зашто?'
  
  
  — Ми чак не знамо шта тражимо. Планине се протежу на стотине километара. Овај камион може да иде у било ком правцу. Код нас нема шансе да се одржи корак са њим хода.
  
  
  — Онда да се вратимо? — са надом, упитала је.
  
  
  Ја нисам одговорио. Сада је време, то је био мој противник. Ако би смо се вратили, онда би изгубио цео дан. Петнаести дан је био превише близу.
  
  
  Га поново истраживао хоризонт, корак по корак, пажљиво фокусирања, а затим се омогућава његов поглед прешли на следећи део пејзажа. На крају га је видео то... слабо кретање у жбуњу, три стотине метара испред.
  
  
  За нас гледали. То је био добар знак. Али они које смо желели, могли лако да се сакрије по изгледу у ниском кустарнике, који је одрастао свуда у подножју, а читава војска је могла да се сакрије у клисуре и кањони, одлазе у планине.
  
  
  Нисмо имали никакве шансе да пронађу камион или дечаке, ако су покушали да остану ван видокруга. Људи које смо желели, морају да дођу до нас. То је био наш веб-нада.
  
  
  Тако да сам извукао "Лугер" из футроле и нацртао перла више или мање у правцу кретања, која се види на хоризонту.
  
  
  Чоени сглотнул. 'Шта то радиш? Ти си луд?'
  
  
  — Ја ћу покушати да падне у заробљеништво, — рекао сам.'
  
  
  "Људи око камиона". Га повукао обарач и пиштољ је лајао још једном. — Врати се у авион — рекао сам. "Лети у Калкуту и добије помоћ".
  
  
  Поново притисне обарач.
  
  
  — Не, — запротестовала она. Она је пала на моју руку и спречила ме је да поново пуца. "То ће убити тебе."
  
  
  — Врати се, — инсистирао је да јој, али она није кретала.
  
  
  Њен ставио "лугер" у футролу и узе је на руке. Ее тело задрожало поред мог.
  
  
  "Можда могу да ти помогнем", рекла је она. Њен школовао, знате.
  
  
  Њен хотел отуђује га од себе, али било је прекасно.
  
  
  Нису успели смо да чујемо звук мотора, као што је на планинама преко пута убрзао доле мали камион.
  
  
  Четворо људи са војним рюкзаками и пушкама на готовс искочио из њега. Четири стабла су били усмерени на мене.
  
  
  "Хеј, шта је то?" — возмущенно питао сам. "Шта значе ове пушке?"
  
  
  По камион изашао висок худощавый индиан у турбаном и погледао на нас.
  
  
  — Ви пуцали, — рекао је он-индусски и поновите то на савршеном енглеском језику.
  
  
  — Змај, — лагао сам. "Кобра". Она напугала моју жену.
  
  
  Он је одбацио лаж и пажљиво испитати Чуни.
  
  
  — Ти си летео у село у овом малом црвеном авиону? - питао је он.
  
  
  Она климну главом.
  
  
  'Зашто си слетео овде? Ми смо овде далеко од туристичких путева.
  
  
  "Ми смо испитати атракције. Први пут у Индији". Човек је носио турбан са сумњом погледао Чоени, и да јој брзо сообразил.
  
  
  "Ја сам упознао своју жену у Уједињеним Нацијама у Њујорку, — објаснио сам.
  
  
  Он ми није поверио, али неко време је наставио да игра.
  
  
  — Хоћеш да се провозамо са нама? — љубазно је упитао он.
  
  
  — Да, Да — сложили Чоени. "Веома сам уморан".
  
  
  Човек љубазно прошао испред нас и помогао Чойни да седи на предњем седишту. Њен је скремблован поред ње и видео како су милитанти залезли у тело.
  
  
  Мотор је жив, и за делић секунде видео сам га у огледалу позади дупе пушке. Он је снажно ударио ме на уз лобању. Јој, само да је имао времена да зароните мало лево. То је био груб ударац, али тешка дрвена ложе сви су исти удари ме је тешко довољно да се мој мозак дивље сотрястись. Код мене је то болно осећање које покрива вас, непосредно пре него што несвесно покрива ум својим благим благим његовог огртача.
  
  
  Касније, када јој се пробудио седи и постанывал, да га је открио, да моје руке и зглобове повезани. Моје руке су пред мојим телом, и по двојица наоружаних мушкараца, који су чували ме, направили оружје ми у животу.
  
  
  Нисам знао колико ми је прошло, али ја не могу бити без свести више од двадесет минута. Пре него што је имао времена да размисли о нечему више, камион затормозил и ушао у капију. На обе стране су били намотаји од бодљикаве жице и двоструки ограду око челичне жице.
  
  
  Висок човек је дошао на задњем делу камиона.
  
  
  "Перережь конопца око его чланака и узми его на мом столу", — рекао је он.
  
  
  Њен жестоко протестовала. "Шта значи ошамутити ме и да повежете?"
  
  
  Одина око војник ме је ударио по лицу са задње стране његове руке. Остали прснути у смех.
  
  
  Они вытолкнули ме напред, и чуо њен Чоени иза нас. Она је разговарала са два милитаната, који су више или мање су носили га, иде у другом правцу.
  
  
  То је била каква је то банда, без обзира на војну форму. Војници у камиону гурнуо и подталкивали ме док њен омотач између њих на невысокому зграде са врата, али без прозора, са леве стране. Једна лампа је додао у свој брылев на светлост, лившемуся кроз дан. Мене втолкнули унутра, и врата брзо затворена за мене.
  
  
  Соба је била слична канцеларија са опремљена ормани за документа, радним столом и пишущей машина.
  
  
  "У дочекати вашим документима написано, да вас име је Мэтсон, Хауард Мэтсон, — рекао је човек у турбаном. — Желим да знам истину. Ко си ти и зашто си овде шныряешь?
  
  
  "Ја сам бизнисмен, гласање, и све".
  
  
  "Са овим стварима?" Он је држао Вильгельмину и Хуго. Очигледно, они су одвели их код мене у камиону. Он је морао да их у страну и окренуо према мени са сабластан осмехом. "Хајде, господин Мэтсон, ви нас недооцениваете".
  
  
  Њен је одлучио да још неко време играти улогу дерзкого американца, мада се сумња да су моји стражари су знали оборудова ми више него што су хотели признати.
  
  
  "Слушај, — одбрусио сам, — можда си ти фанатик ове глупе индијских сељака, али, колико је мени познато, ти си само разбојник, прогањају људе. Ви и ваши плаћеници изгледа дерьмово. Њен видео, више дисциплине у стадо вукова. Не покушавајте да се приближи мени, иначе га тако јако ударио, да почнете да живите да стење. А сада ослободи ми руке!
  
  
  То је стари трик са индигнацијом, и он је служио својој сврси. То је его је довело у забуну и бес. Он је устао и снажно ме ударио; Јој се окренуо и, развернувшись, тешко га је ударио его ногом. Онда ме је ударио од позади на бубрега. Бол је била ужасна.
  
  
  Више није сопротивлся и дозволио двојици мушкараца подтащить ме за сто. Они цут тхе конопац и приставили пиштољи до мог циља.
  
  
  — Раздевайтесь, — наредио да их је капетан. 'Потпуно.'
  
  
  Није ми сметало. Када су моју одећу уклонили, они су грубо ме довукли на столицу и одредили му, сем руке и ноге.
  
  
  Ih капетан проковылял на сто и испитати мене.
  
  
  — А сада, господин Мэтсон, — рече он, може бити, ти хотели би нам рећи мало о себи. Ко си ти? Шта ти радиш овде?'
  
  
  — Ја сам американац, — рекао јој упорно кретала ка циља. — Не морате да знате више. Ако конзул САД учи то
  
  
  Он се насмејао. Као и људи око њега.
  
  
  — Конзул? У Калкути? Ви шала, господин Мэтсон, или како вас тамо. Кроз два дана у Калкути више неће америчког конзулата. Може, чак већ и у Калкути. Али ти си већ све то знаш, зар не?
  
  
  Јој је рекао да не знам о чему он говори. Он је превише стрпљиво климну главом.
  
  
  — Наравно, наравно — рекао је он окреће. Када је поново окренуо према мени, да га је видео у его руци дугу бријач. Изненада га, био убеђен да то није била таква уоулднт добра идеја, на крају, дозволите ми да будем заробљен.
  
  
  — Да ли сте икада осетили бол, Мэтсон? — питао је човек. "Застрашујућа, неподношљив бол, која се бави цепа утробу и чини да траже брзу смрт?"
  
  
  Бријач сверкнула по мом лицу, она је шести инча у дужину и такав оштар, да нежно блестела у јутарњем светлу. Када је сечиво по први пут је дотакла моје коже, ја не помисли, да је то страшно на циљ рез је био тако контролисаним, тако глатка. Њен окренуо главу, да сваке године на своју леву руку. Сечиво, почевши од врха мог кажипрста, пересекло длан, прошло миммо зглоба и устао на мом рамену, затим изогнулось и зацепилось изнад кључне кости.
  
  
  Први бол нахлынула, када га је видео, као сечиво врезалось ми је у руци. Га, затворио очи, али то је почело. Њен хотел вриште.
  
  
  — Да ли сте икада чули за смрт од хиљаду резова, господин Мэтсон? То је древна источна мучење, обично се користи када неко жели да добије информације, а живот заинтересованог лица нема никакву вредност. О, ја не кажем да су све жртве хиљаду резова умиру. Неки су преживели. Све их је тело прекривено ожиљцима. Обратите пажњу како секције пролазе само кроз први слој коже, тако да је дуж линије реза формира само неколико капи крви. Крећући се напред, ми смо пронашли нове начине и одлазимо све дубље и дубље. Када посекотине креће од главе и груди до сакаћења жена, чак и најјачи човек виче. Мали број људи може да издржи бол".
  
  
  Следећи рез је био исти као и први, али на мојој десној руци и у руци. Овај пут бријач ушла дубље... гори, гори бол, који се бави несвесно је изазвао снорт заставе дозволе за обављање кроз ноздрве. Моји зуби и усне су компримовани. Њен помислио: "Ако откажусь да га отворим уста, ја ћу бити лакше да обузда плаче боли".
  
  
  Висок човек знао свој посао. Га видео сјај забаве у его очима, напетост мишића око его и носа искривленных усне, када је брод кренуо назад на мом телу — овај пут браде — обележавању трећу линију рез на мојим грудима и стомаку.
  
  
  Индиан поново говорио. Њу је отворио очи, не знам када је затворио их.
  
  
  "Прага бола занимљив. Неки западни људи потпуно сломљен у овом тренутку. Они кажу да је све што знају, из првог пута. У другом контексту, они плачу и моле за милост. На трећем контексту они падају у хистерију или губе свест. Ваш прага бола ценымногие горе, или ваша припрема боље од ње мислио. Он је завршио рез. 'Сада питања. Ко подослал вас да нас шпијунира?
  
  
  Нисам рекао ништа. Њу је морао да пронађе излаз, начин да побегне. Док је изгледало безнадежно. Чворова на конопцима су вешти; растянув па, га, схватио је да руке и ноге не провисают. Столица је уска и лако наклонялся, али чак и ако би га предали, јој мало шта могао да уради.
  
  
  — Ко те је послао нас шпијунира, Мэтсон?
  
  
  Нож је слетео у полудюйме од другог пореза на мојој руци. Овај пут је ударио дубље и да ме уздах, него боли.
  
  
  Врата се отворише. Војник је гурнуо главу. 'Ватра!' узвикнуо је он. Лице его је покренут, и он понови аларм. "Ватра, капетан! Споља.'
  
  
  Капетан направио љути лице. Изгледао је разочаран чињеницом да је его напустили, када је морао да бријач. — Не бежи, Мэтсон, — рекао је он.
  
  
  Он и стражари истрчала на врата, и ја сам уздахнуо са олакшањем. Јој није имао појма шта се дешава напољу, али се радовао перерыву.
  
  
  Од боли ме желе поново затворити очи или позове помоћ, али обе идеје су узалуд. Нисам могао да изгуби нам секунде.
  
  
  Да јој је погледао кроз собу. Прво га није видео излаза, нема одлуке да се ослободи од конопце, впившихся ме у кожу. Онда јој мисли о уљана лампа, запаљеног на суседном столу.
  
  
  Што дуже га гледао на лампу, брже обликован идеја. То је била авантура, али шансе су више него чекати повратак мајстора са своје смртоносне бријач. Ако би јој само могао да оборите лампу и накинуть ужад на зглобовима руку над пламеном, ја бих шансу.
  
  
  Али се је нетолько. Њу је једва могао да се креће. Поскакивање и вригглинг, њена могао само мало с столицу. Ми је потребна цела моја снага, да перекатиться и треба тако, да се он затетурао. Али на крају столицу врхом и пао на раме. Пад ошеломило мене и повећање бол.
  
  
  Њен прикинул удаљеност до столице и полако гурнуо столицу на десно. Затим га предали на живот, тако да столица је био на леђима, и да га је користио его, попут овна против столице. Лампа дрогнула, а затим пао. Она срушила на земљу и експлодирао у ватреном локви.
  
  
  Срећом, лампа је била не баш пуна, али ми је потребно да се брзо почети са радом, док се уље не пропитало земљаном поду.
  
  
  Ми то све снаге, да перекатиться на раме довољно далеко да држи руке изнад пламен, да ватра могао полако прогрызать чврсте конопац којим је био везан.
  
  
  Убрзо се пламен почетак гори, и мој зглоб. Њена тешко грчу десној руци, да отера га од пламена. Конопац је наставила да гори.
  
  
  Бол пробио мој мозак. Уже гори, и видео сам како је опалила коса на мојој руци и направио моју кожу црвено. Га поново грчу десном руком; уже боли впилась ми је у руци. Још један кретен, и мој зглоб је ослобођено.
  
  
  Њен сдернул остатак конопца са руке, а затим је ослободила чворове око леве руке. Они су били добро слажу. Цела моја десна рука и зглоб били гори него што боли. Али то је била моја једина шанса да побегне. Коначно чворови развязались; Њен поцепао конопца са својим нога, и зграбио одећу. Мој пиштољ и нож је лежао на столу. Јој, обучена, обулся, и већ је био спреман да побегне, када је на врата ушао висок индијанац. Он није изгледао веома срећан када ме је видео, и пиштољ, са циљем ему у животу.
  
  
  Он је погледао на њега, чекајући да сам выстрелю у њега. На самом делле, он је био толико фокусиран на својим пиштољем, да се једва видео нож у мојој другој руци. Он је ушао у его тело изнад препоне.
  
  
  По его усне избио кркљање буку, када се он одметнуо од ножа и затвори рану рукама. Онда је пао доле на земљу.
  
  
  Он није био мртав када га окренуо га.
  
  
  Га питао. - "Где је девојка?"
  
  
  — Отишла, — рекао је он. Крв потекла широм углу его рта, и он закашлялся. "Она је уређен пожар у својој соби. Молим вас, утврди ме. јој...'
  
  
  Онда изненада је отишао тихо, он је лежао леш код мојих ногу.
  
  
  Било ми је жао. Њена бих радије оставити его жив, али нож је прецизним оружјем.
  
  
  Њен погледао около. У углу је стајао машина, а на полици две ручне бомбе. Њен ставио бомбе у џепове и, држећи пушку на готовс, отишао на дан. Њен је требало да схватим, шта се овде десило, да је имало везе са Калкути, и да јој је требало наћи Чоени. Јој, отворио врата и изашао напоље.
  
  
  
  Поглавље Одинадцатая
  
  
  Њен пажљиво изашао. Њен нашао у соби стеганую јакну, да се више осећа као део животне средине. Спустивши главу, јој могао дуго да прође за један око зоне.
  
  
  Јој, удахнуо дим од ватре, и чуо крике људи боре са пламеном, допире до покривен травом колибе.
  
  
  Јој, ушао у двориште, застроенный одноэтажными зградама, који су дали утисак тврђаве старог америчког Запада. Било је десетак зграда, три, око којих су изгледали као касарне, а један, по свему судећи, била је трпезарија. Пре једно око зграде стајао три камиона.
  
  
  Само због гашења пожара ме није приметила десетак мушкараца у форми, када је био у журби да грузовикам. Јој да је готово, када је због најближе машине појавио човек. Он је дошао искрен према мени, предупреждающе подизање руку. Он је радознало погледао у мене, затим подржао даље и, чинило се, требало да позове помоћ, када јој је позвао его. Он ми је пришао са изненађен и сумњивим погледом.
  
  
  "Један клик, и све ће бити спремно", — рекао сам. "Окрените круг и стоје поред мене. Га упутио на тебе пиштољ. Њена брзо да говори на хинди, у нади, да он ме је разумео.
  
  
  Он се окренуо, и страх, ега, човек је био толико велики, да сам скоро осетио его мирис. Ми смо прошли двеста метара, све док нису стигли до врха падине и не спустили са друге стране. Када смо се преко поља гледишта логора, њен гурнуо его на земљу.
  
  
  — Да ли си видео девојку? Он је климнуо главом. "Где је отишао?"
  
  
  Он је указао на падину, на којој смо били. — Ко је овде главни?
  
  
  — Не знам — рекао је он тресе од страха глас. — Ја сам само Нага, кувар. Ја не знам.'
  
  
  'Добро.' Њен гест је наредио ему да устане. "Покажи ми, где је отишао девојка".
  
  
  Он је брзо повео ме горе на брдо у западном правцу. Ми смо изашли на каменитом висоравни, које је граничило са малом долини. Доле га је видео десетак кућа, неки пола спаљена, други потпуно уништени. Ми смо гледали у року од пет минута, не примећујем никакве покрете. Он је указао миммо ниског растиња на место око четырехстах метара на висоравни.
  
  
  "Глас тимски став. Ако је дама је отишао тако далеко да је она, вероватно, спряталась доле да чекају мраку.
  
  
  Ми соскальзывали са камена на жбун, са камена на дрво. Када смо били две стотине метара, Нага подигао руку. Чули смо како неко разговарао. Ми смо лагано прошли педесет метара и видела их. Командни пункт је био на седам метара испод крају скального платоа.
  
  
  Ми смо посетили село, али временским, изгледа, није било. Тихо ми подкрались лиже, док су били на платоу отворено над њима. Њен извукао осигурач по првом ручне бомбе, а затим је поново погледао на мету. Шесторице мушкараца су седели у бункеру, вырытом дубоко у падини. Два широм имали су машине. Трећи је инсталирао мали радио. Други гледали на село у двоглед.
  
  
  Нара влетела у командни пункт. Затим на мом рамену је био машина, и он је одбила и загрохотал, када су моји меци пепперед људи. Експлозија шталь размене. Двојица већ били убијени. Нара окренула осталих у корчащуюся, истекающую крвљу масу. Ми нисмо почели да дочекам да видим, да је преживео, да ли је неко. Ми смо побегли са брда, заобљене тимски став и пожурио кући, у четырехстах метара испод. Онда га је видео Чоени, која се бави пряталась окружења стена. Четворо људи на дну да допре до ње током претреса територији, али на звук бомбе и аутомат редова они паници и повукла се.
  
  
  Она је видела, да ћемо ићи, и потрчала према мени.
  
  
  Га ухватио га на руке и носио даље. Део њене косе је опалена, а лице почернело од чађи.
  
  
  — Не иванников ме назад у село, — рекла је она, дрхтање. Га је зауставио. "Али то је тамо ми ћемо наћи уточиште".
  
  
  'Не. То је... то је превише страшно. Никога није била. Ih само пуцали и оставили тамо. Жене, деца и старци...
  
  
  Јој, се окренуо и погледао на Нагу. Он је климнуо главом. 'То је тако. Они омогућавају својим људима да вежбају на стварним људима. "Остани овде са њом, — рекао је његова Наге. "Ја треба да идем сваке године".
  
  
  Њен лурцхед напред у ономе почуяв мирис трули, распухшей телу, пре него што је водио двадесет метара. Када га је стигао до прве куће, подлетела десетак канюков. Парцијални остаци старца и дечака лежи на улици.
  
  
  Зидови кућа су испещрены рупама од бомби и метака. Већина кућа су изграђени око камења и малтера, а имали стотине рупе од рупа. У оближњем је њена кућа је видео три жене. Један око тела била одсечена груди; код другог није било главе. У последњем кућу човека прикован наопако у дан, а затим убијен из непосредне близине.
  
  
  Јој, потрчао назад, не осврћући се на разбијеног улици. Ако ови герилци икада ући у Калкуту, ће почети масакр.
  
  
  Када га је вратио на место где је оставио Чоени, њен нашао на земљи само сморщенного Нага. Није могао ему помогне. Он је био убијен; его унутрашњости су извађене, а грло перерезано. Девојке не може да се види.
  
  
  Ако је код њих био, они би требало да буде поред...
  
  
  Изненада зачу се пуцкетање митраљеза, и камење је испуњен низ метака у два метара десно. Јој, окренуо, али никога није видео. Још један ред, и меци погодили у камење са леве стране. Њен подкатился на дрво и пуцао насумице да их спустите главе, али још увек нико није видео. Њен лежи у потпуности на отвореном терену...
  
  
  "Право, господин Картер, отпор је бескорисно", — обратио писмом ме che глас. "Ви сте потпуно окружени, безнадежно да се одупре о. д. Ти си сувише паметан да покуша да се пробије кроз то. Зашто не баци свој пиштољ и не дође овамо тихо?
  
  
  Јак, убедљив глас долази око мегапхоне, који, изгледало је као ехо разносился у малој долини.
  
  
  Га бацио пиштољ и устаде, подиже руке увис. Четири "громаду" на брду смо скочио на ноге, пао камуфлажа и трчао према мени, нацелив машине ми у груди.
  
  
  Индијски герилци гужва око мене и пљачкали ме Хуго и Вильгельмины. Онда су грубо гурају ме пред собом.
  
  
  Ми смо се вратили у камп. Стражари веления ме миммо логора, где смо нашли други пут. Око пола миље доле преко брда смо изашли на малој долини, три стране које су вертикално, као да је овде била каменоломня. Иза је била велика пећина. Пре уласка у пећину био подигнут дебео баријеру око бодљикаве жице.
  
  
  Стражари одведоше ме до заграждению. Отворили мали део, втолкнули мене и одмах поново затворена осип жице. Њен видео је око тридесет људи - неки су били болесни, неки су плакали, сви су били слабо обучени и очигледно нису хранили. Јој, окренуо ограде око бодљикаве жице и видео добро обучена човек у јарко зеленој униформи са погонами на раменима. Он је погледао у логор.
  
  
  "Господин Картер. Идите, молим вас.
  
  
  Јој, дошао до бодљикаве жице.
  
  
  -- Ми смо добили обавештење од Калкуте, -- рекао је он, радознало гледајући у мене кроз тачкама, -- ми смо само оно што је постало познато име нашег високог госта. Њен много чуо о вама. Човек не може да убије. Може бити, ми ћемо добити место у уџбеницима историје.
  
  
  Њен игнорисао его подсмех.
  
  
  Га питао. - "Да ће 15. августа?" "То је велики дан, зар не?'
  
  
  Он је одговорио прети. — Ти то не видиш.
  
  
  Он је окренуо, а онда да шта је мислио. — Не брините о девојци, — рекао је он. "Она ће доћи до вас у село". Када је отишао, њен покушао да се прибере.
  
  
  По свему судећи, он није био лидер. Човек који ми је потребна, ће бити у безбедности у граду и да ће најновије приготовлениями.
  
  
  Њу је морао да пронађе тог човека. Али прво ми је потребно да се покуша да остане жив, а у то време се чинило да је довољно изазовно.
  
  
  Јој, погледао на пећину. Капија на улазу су били повезани са електрицитет, вероватно, довољно јак да убије мене, а зидови су дебљине у педесет метара. Може цео живот шупље ih. Бекство је изгледало немогуће.
  
  
  Јој није био један, али људи, разделившие моју судбину, мало шта могле да помогну. Већина око њих су стари и слаби, вероватно, сељаци, рударских себи храну на чврстом тлу брда. Они су се припремали за смрт са равнодушношћу, који имају само хиндуси. Они су седели прекрштених ногу, савијене главе на поду прљавштине и непрестано певају своје молитве боговима: "Харе Кришна, Харе Рама".
  
  
  Они су били спремни за следећи корак у дугом циклусу реинкарнаций. Али нисам био спреман.
  
  
  Она је ходао окружења њих, покушавајући да се повуче их по фаталистического тромости, али нико око њих, изгледа, не види ме. Тек када је стигао до младог човека, прислонившегося на стење, њено је добио реуматизам.
  
  
  Он се насмијао, видевши ме. "Значи, они перехитрили велику рибу. Ви сте енглез?
  
  
  — Американац, — рекао сам.
  
  
  'Чувствуй се као код куће. До подне смо сви умрети.
  
  
  Њен је устао на колена поред њега и држали цигарету. Он је его и давио димом.
  
  
  Га питао. - 'И ти си превише?' — Зашто они желе да вас убију? Остали стари. Зашто они не желе да те видим?
  
  
  "Ја сам припадао њима, — рекао је он. "Мене завербовали у Калкути. Они су хранили ме и брине о мојој сестри.
  
  
  Онда га видела овде село. Нисам могао да тако да убијају људе, тако да су ме ставили овде са дерелицтс, прокаженными и вдовами, који се моле за душе своје мужеве". Он је зауставио и жестоко погледао на чувара. — Ускоро ће доћи, узме четири-пет људи и иду у село. Ако не будемо довољно брзо да нас убију са бајонетима или снимака. Јој, видео сам како су то радили раније.
  
  
  Младић је задрхтала од страха и беса.
  
  
  Га питао. — Ти знаш, да су они кују заверу? "Оно што они желе урадити у Дан независности? Да ли сте чули о томе?
  
  
  Его смеђе очи блесак у моју страну, као језик кобре. — Наравно, али одакле ти знаш о томе? Речено Нам је, али ти си са стране. Он је слегао раменима и загледа се у земљу, присев у чучањ. "Велика револуција. Ако смо могли, ми би заузели Калкуту и целу Западну Бенгалию. Они су рекли да полиција их страни; американци и руси ће пуцати други у другу. Све што нам је било потребно да урадите је да дигне мост, Људи и железничке станице, а затим изврши напад на Чоуринги-роад, и спали све куће. Колката је да у таквој паници, да смо могли да говоре са стотину људи и оккупировать цела држава".
  
  
  Га питао. - "Ово ради?"
  
  
  Млади човек одмахну главом. 'Ја не знам. Они су обучени људи месецима. Они то зову Ослободилачке војске Калкуте. Знак ће бити послужена, када је конзулат взорвуться. Мале групе ће направити продор на кључне позиције. То може да ради. Он подиже рамена.
  
  
  — За нас то није битно, — наставио је он. Свако јутро у селу налазе се војне игре. Они су увек узимају најјачи, да су они служили пример за регруте. Поред тога, они су добили ослободити од становника села на дну да их ућутка".
  
  
  Њен устао и отишао дуж зида, завирује у тамне углове пећине. — Да ли постоји начин да одем одавде?
  
  
  Он одмахну главом.
  
  
  Њен обыскал своје џепове, али нисам имао ништа осим каиш. Гуши нит већ није могао да ми помогне. Имам превише су утакмице у зони, али у сирове пећини ништа не спали.
  
  
  Морао би да то уради у селу. Тамо смо имали би неку слободу кретања, шансу. Јој, погледао сгорбленную фигуру, која се бави када је био млад човек.
  
  
  "Шта ће у селу, када смо тамо?"
  
  
  Он се насмијао глув, подругљивим смехом.
  
  
  "Нема смисла да се одупре неизбежан. Ви само треба да се опустите и да се моле о најбољем месту у загробни живот".
  
  
  Јој, савијене, зграбио его и ставио га на ноге, тешко притиснути на сирове јаук пећине.
  
  
  — Мораш ми рећи, шта се тачно дешава у селу. Реци ми, шта раде људи са пушкама, где иду жртве.
  
  
  Њен попустила стисак на својој руци. Сада его очи гледали на мене; опрезан, застрашивати, љутито.
  
  
  "Они узимају пет или шест људи на врх камените висоравни, затим ослобађа, обстреливают и вози у село. Има седамнаест домове, колибе и штале. Они ће морати да покуша да се сакрије. Ако је то професионални војници, они добро раде, подвозят људи, може бити, пуцају у ногу, тако да они нису крили у другој кући. Када обыщут последњи дом, све расстреляют или прикончат бајонетима. Млади рекруты највише лоше. Они закључују новца, колико ће живети свака жртва.
  
  
  Јој, одмахну главом. — Шта они имају оружје?
  
  
  "Пиштољи, аутоматске пушке, ручне бомбе и дуге ножеве".
  
  
  Већ је хтео да се наслоните на сирове стењање, када је видео покрет код ограде око бодљикаве жице пре уласка.
  
  
  — Они иду, — рекао је младић.
  
  
  Га питао. - 'Како се зовеш?'
  
  
  "Зови ме Џо — добар америчко име".
  
  
  Јој, удаљио од њега и чека се наслонио на стење. Уђоше два стражара, иза њих четворо младих људи у цивилу. Код свих шесторо је било аутоматско оружје. Највећи стражар ме је погледао и жестикулировал.
  
  
  "Напоље!", узвикнуо је он. 'Ти си први!'
  
  
  Њен оклоп полако; сечиво штыка боли вонзилось ме у задњицу. Почетак другог стражар Џо је подигао на ноге и гурнуо до излаза. Свет је господ заслепљен мене, када јој је прошао кроз отворе у капији.
  
  
  Прищурившись, видела је у близини са собом пет особа. Џо је био један око њих. Тамо су три жене и стари, дуго, али истощенный. Старац је изашао, око пећине, а онда се окренуо на сунцу и сел на земљу.
  
  
  'Устани!' — заревели стражари. Он је одбацио их.
  
  
  Его руку проткнули штыком, али он није кретао. Сечиво пронзило мишиће рамена. Тек тада повика. Стражар је климнуо главом, и четворо тинејџера са пиштољима извукли ножеви и пожурили да се на старца.
  
  
  Сечива су порасле и вонзились дубоко у месо, док трудим се да цртеж не вас потонуо и пао на леђа. Ножеви су наставили да светлуцају у меком сунцу, а сечива сада су липко-црвеним. Човек више није издао наш звук, само тихо жамор, када је последњи уздах прекинуо са его окровавленных усана.
  
  
  — Довољно, — рекао је стражар. Он је говорио са пет преосталим из наше групе. 'Иди брзо. И не излазите широм скупштине, или ћете бити мртви на лицу места. Не удаљавајте се од стражара.
  
  
  Млади људи вытерли своје ножеве о панталоне старца, а онда изградили нас. Два тинејџера су ишли напред, а два покривају поворка.
  
  
  Марш у село отишао сувише брзо; Јој и није могао да смисли план како да изађу око тога. Све је то тако, рекао је Џо. На врху скального плато, речено нам је да побегне кући. Гледајући доле, видео сам њен усамљени фигура доле на падини. То је Чоени.
  
  
  Јој, побегао тако брзо као што је могао, низ брдо, у нади да ми се не выстрелят у леђа.
  
  
  — Трчи, — викну јој, приступ до ње.
  
  
  Ми нырнули у камени зид, и на тренутак њен осећао у већој безбедности. Џо је склизнуо поред нас. Јој скинуо појас, извади једно око танке удушающих каблова и предао хеј.
  
  
  "Ако имате прилику, користите ово".
  
  
  Она нахмурилась, онда се насмешио, и чинило ми се да сам видела трачак наде у њеним очима.
  
  
  Пре него што је имао времена да се смисли нешто друго, због угла куће искочио две браон фигуре. То су били дечаци, не старији од тринаест година. Свако око њих је имао пушку. Прво је пуцао један, затим други, и ја сам чуо како је вруће олово вхиззед преко главе, док ћемо умножити.
  
  
  Њен нашао врата и заронио унутра повлачењем Чоени. То је био највећи кућу у селу са грубим чердаком са једне стране. Таван је био око десет метара у ширину, и то је било довољно да се на неко време сакрије. Ми смо се попели на дрвеним степеницама и закорачили на густе борове даске. На поду је стајао мали дрвени сандук. Њен оттолкнул Чоени на даљину јаук и гест предложио хеј да легнем.
  
  
  Био сам радознао, да ли постоји код младих бораца ручне бомбе. Кроз тренутак га схватио. Мала бомба влетела у прозор испод нас, срикошетила једном и експлодирала у три метара изнад земље. Нисам имао времена да пригнуться. Део мог тела ударио у под шрапнельный киша, али топлог метала нисам осетио. Када дим очишћено, један око дечака опрезно ушао у собу. Са кратким аутоматским пиштољем у руци он је брзо обыскал собу, онда его, пажњу обострилось. Како само он је погледао на таван, њен бацио дрвени сандук.
  
  
  Није имао времена да избегне его. Кутија је шутирао оружје по его руку и ударио га его у животу. Он је пола окренуо, ухватио за живота и, без даха је рекао, пао на земљу. Јој, погледао машина. То може бити наше спасење. Али када је већ хтео да его зграби, особе улетео почетка другог дечака. Он је видела свог момка, лежећи на поду, сумњиво погледао на таван и покривена под одоздо метака око машине. Нас је спасао его лоше нишањење и два инча доброг дрвета.
  
  
  После неколико тренутака он је повукао лежећи дечака и однео пиштољ-митраљез.
  
  
  Јој, попео уз степенице, и Чоени ме је уследило. На поду је лежао камен величине песнице. То је само морао да его користити. Га бацио камен једним брзим покретом, а затим притисне на јаук, и шталь чекати. Камен је погодио у комад метала из суседне куће и одмах раздалась месту. У нашу страну отишли схагги. Њен покушао да прецизно израчунати време. У последњем тренутку јој, заронио у вратима и на пуну касу отео младог војника. Њен зажал его уста једном руком и завео его унутра.
  
  
  Њен везан ему руке и ноге пругама кошуље, а Чоени засунула ему у уста гег. Пушка коју је он ности, изгледало исправной, али када је покушао да се прогурају кертриџ у затвору га је открио, да је она заклинила. Слепо ми истрчала на врата и кренули у правцу одакле је дошао дечак.
  
  
  Бука иза мене ме окрену са пиштољем наизготовку, али мој палац ослаб на обарачу, када Џо је пао на земљу са пиштољем у руци и увукла се поред нас.
  
  
  Его лице је љут. "Га је убио један стисак; најмање њен докопао оружје.
  
  
  — Да ли сте спремни да иду у планину?
  
  
  Џо је климнуо главом.
  
  
  Када смо прошли прву зид, Чоени са бледо лице дернула ме за рукав. Једна око долазе са нама жена лежи на леђима; ее живота је поцепана горе, њен груди је био да лутају и крвљу; преносника сабира долар је у једној по њеном отворених руку.
  
  
  Њен протащил Чоени миммо жене и побегао на следећи куће. Поново смо чули пуцњаву и плаче иза нас.
  
  
  Ми прескочио распухший леш. Ее лице је било једе стервятниками. Зауставили смо се иза зида, сада прикрытой спреда и позади, и покушао да дођем до даха. Чоени изгледа исцрпљено.
  
  
  Она је имам пушку на тренутак поработала окидач хеклање и механизмом, и он је чуо како кертриџ устао на место у продавници. Она са уздахом вратио ми га.
  
  
  Лежи на поду, њен пажљиво завирио иза угла зида. Испред нас никога није било. Нагиб брда, са којих смо сбегали неколико минута пре, пењање на врх три стотине метара. То је био дуг бацање без прикривања. Нисам био сигуран да Чоени издржати, али она је рекла да је спремна.
  
  
  Ми скочи, трчао дуж зида, спремни да освојимо нагиб напред. Нисмо имали времена. Чоени суочила са малим дечаком са дугом пушком. Ее рука инстинктивно вытянулась у карате-удари по врату, и дечак је без свести пао на натопљена крвљу земљу. Чоени подиже его оружје.
  
  
  За њим је био један око стражара који су нас довели. Его машина био је усмерен на нас.
  
  
  — Турн, — рекао је он.
  
  
  Њен пуцао на њега тако брзо да он није ни приметио кретање пиштољ. Таращить очи погодила ему у груди и отбросила на два метра у црвену прашину.
  
  
  Ми смо побегли.
  
  
  Били смо само на пола пута до брда, када смо почели да пуцају... Ми пригибались и побегли даље, пригибаясь и окретања на другу страну, али је наставио да иде у планину.
  
  
  У десет метара од врха порастао фигура са митраљезом и погодила у нас. Џо је пуцао у њега, али је пропустио. Моја пушка је поново порастао и погодила; човек се окренуо и пао са брда у нашем правцу. Ми смо покренути миммо њега и нырнули горе.
  
  
  Човек у џипом био изненађен више него ми. Шеф логора, човек у јарко зеленој униформи, само што је спустио своју боцу и обрисао усне. Њен ударцем закуцао боцу око его руку.
  
  
  Он воздел руке изнад главе, и све храбрости напустила его сада, када је на њега направили оружје.
  
  
  Њен водио напред, обыскал его и нашао оно што је највише недостајало у последее време... Хуго и Вильгельмину. Било пријатно да их врати. Јој, окренуо старешини.
  
  
  — Изађи! — наредио сам.
  
  
  Изгледао је сбитым збуњујуће.
  
  
  — Вылезай око овог џипа, — викну јој ему. Он је скочио и устао, дрхтавица, испред мене. "Скини јакну и кошуљу". Он се намршти, али је, као што сам рекао.
  
  
  Јој, скинуо са њега тачкама и бацио их круговима камена.
  
  
  Иди доле, командант. У село.'
  
  
  — Не, не можеш то да урадим! он је викао. "Они не знају мене без облика..."
  
  
  Њен оборио его нога песницом. Мој принципима ударио его пре него што раскаленная руб активан одмор мржње захватила мене. Њен пренео Чоени пушку подигао човека на ноге и бацали его за ивицу платоа. Он је мало почела да се ваља, а онда смо са Џо је почео да пуца поред њега и иза њега, док је он у паници и не водио у пакао, који је он сам и створио. Када је стигао до првих кућа, чули смо јека пушака и аутомата.
  
  
  Јој је Чоени у џип. Џо сел позади и променио пушку на машину команданта. Ми смо се возили по неравном путу до логора. Њена сумња, да је само неколико људи ће дежурить, као и већина војника ће бити у Калкути, чекајући сигнал за напад.
  
  
  Чоени подобрала пушку, када смо дошли до прве зграде. Га пребацио на другу пренос, убрзан и склизнуо на први детаљна упутства. Четворо људи, стоји тамо, отлетели далеко, када смо промчались миммо њих. Пред нама су била два камиона. Га је један од њих, и Џо проколол две гуме на свакој машини, када смо промчались миммо њега, онда смо окренули иза угла и са пискав перелезли преко ограде око бодљикаве жице.
  
  
  — Мислиш, авион је још увек тамо? Чоени климну главом.
  
  
  "Чула сам, као командант некоме рекао, он ће отићи у Калкуту, затим мрака". – зарежао сам. Затим мали авион ће заправлен горивом и спреман за полетање. Али да ли ће они стражари на аеродрому? Тако нисам мислио.
  
  
  Возили смо искрени према на аеродром, и Чоени отишли ка менаџеру да кажем да смо одмах уедем. Он се намршти, када смо у такву игру у авиону и вырулили до краја писте. Њен морао да схвати шта се дешава, чим је видео да је џип тронулся. Он је кренуо на нас под оштрим углом, и престао две стотине метара од наше машине.
  
  
  Чоени климну главом, видевши џип. Она ускорилась, прогрела мотори и отишао на писти отворено до джипу. Ми грчу кроз поље, и човек џипом искочио и побегао. Њен хотел зграбити ора, да се избегне судар са џипом. Чойни снажно закусила доњу усну, управљајући элеронами и држите нос авиона исплате директно у центру писте и джипу. У последњем тренутку она нагло повукла ора назад. Мали машина, изгледа, био искрено изненађен овим захтевом, али је све од себе.
  
  
  Она одбила од изненадни импулс узорковање ваздуха... и онда је готово чуо уздах авиона; код нас још није било довољно брзине за такав маневар. Машина је поново слетео на писту. Али ми перескочили кроз џип и сада са пискав захватила опасан на путу на путу ка нормалном почне. Чинило ми се да сам чуо ударац, али он не проузрокује штету.
  
  
  Јој наслони назад у своју столицу, када смо коначно кренули, осећајући бол и опекотине последњих неколико сати. Мој зглоб пульсировало тамо где је обожжено пламену. Посекотине на рукама и грудима пронизывал слан зној, и он је толико уморан, да је хотел на спавање целе године.
  
  
  "Ми никада неће доћи до Калкуте", — рекао је Чоени, указујући на сензор горива.
  
  
  — Ставите ега у блиској аеродрому — рекао сам. "Данас смо поспим, а сутра заправимся и лете у Калкуту".
  
  
  Она уздахну са олакшањем и леант напред, да се испита картице.
  
  
  
  Богојављенска поглавље
  
  
  Сутрадан смо летели испод изнад Гангом, велике реке вере хиндуса. Од Ганга много притока; једна око њих — реке Хугли, тече кроз Калкуту. Ми смо кренули на југ, да прате велике реке до самог града.
  
  
  Одједном смо видели нешто налик на црну тачку на хоризонту. Прво, што је, мислио да је то галеб, а кроз једну десетину секунде схватио да је то јет фигхтер, несущийся кроз ваздух са брзином, два пута прелази брзину звука, поред "Команчем". "Команчи" снажно уведе, пола променио, и Чоени тешко румпелем подтянула нос. То је био осећај да смо погодио у епицентар јаке олује, када је изнад нас гурнути слипстрим ревущего борац.
  
  
  Џо скорчился поред мене, његове ноздрве проширена од страха, јер колима угрожало бити поцепана на комаде.
  
  
  На хоризонту су се појавиле још две црне тачке. Чоени пала "Команчи" на врхунцу и пролетела што је испод изнад дрвећа. Када је над нама пролетали бораца, га је видео велике црвене звезде и савијене крила Миг-23. То су били најбољи авиони, који су били код руса.
  
  
  Чоени указала позади и горе на руски бомбардер. На странама бомбардера летели још шест витког бораца.
  
  
  "Изгледа да су руси увели велике силе", — рекао сам.
  
  
  Чоени пребацио на фреквенцију аеродрома и прислушалась. Готово одмах етар испуњен руским и енглеским преговорима. Обе групе су тражили упутства за укрцавање.
  
  
  "Да ли су амерички авиони?" — питао Чоени. Ми осмотрелись око. Када смо пришли на аеродрому Dum-Dum, видели смо, како миммо нас пронеслись две групе бораца троугласти крила, по четири у свакој групи. То су били двухмоторные лепе дуге АМЕРИЧКЕ МОРНАРИЦЕ.
  
  
  Чоени узео ручни микрофон, и током кратког прекида у радио, интервенисала и затражила одлуке у слетање.
  
  
  Јак сигнал са станице аеродрома прогрохотал кроз звучник, дајући хеј непосредна упутства.
  
  
  Други глас је интервенисала у енглеском језику. "Амерички авиони са носача авиона "Лексингтон", обавештавамо вас да имате приоритет дозволу да слети на седми линије осми траке. Молим вас, не више од два авиона истовремено.
  
  
  Сигнал је био прекинут, и руских авиона је наређено да слети на траци осам нула око седам минута.
  
  
  Ми смо са Чоени переглянулись. Не треба Нам било ништа да говоре, да се изражавају страх, који је порасла унутар нас. Две суперсиле прикупљени своје снаге у граду.
  
  
  То се звало пријатељски посетама. Или су користили би више дипломатски израз, да би се оправдала инвазију на територију Индије, која је сада била у малим размерама. Али, резултати би били трагичним резултатима, ако две силе са којима се суочавају на неутралној територији.
  
  
  Чоени водио уређајима и грациозно пала мали "Команчи", оно чега смо слетели на почетку писте и вырулили на перрон хангара за приватне авионе.
  
  
  Њен пажљиво нахмурил обрве. Испитивање поглед Чоени ме да изразе своје мисли речима.
  
  
  — То четрнаесто. августа. Сутра ће бити велики дан. Ми смо тако близу рату, да ми желите да повраћа.
  
  
  Џо ми је рекао, током лета, да, мада је он мало шта зна о террористах, он може да нас на ih складиште муниције ван града, где су сакрили оружје у очекивању велики напад 15-ог броја.
  
  
  Ако бисмо могли да уништи их муниција, могли смо да се спречи напад на конзулат и, на тај начин, надвигающееся сукоб између Русије и Сједињених држава.
  
  
  Њен заврнуо на "Мерседесе" на другу улицу и обишли око велика зграда, која су руси користили за свог дипломатског рада у Калкути. Ролетне су затворене. Испред зграде је била чврста шеренга руских маринаца. Имали су пушке преко рамена и патронташи са мецима око тела. Руси су спремни за битку.
  
  
  Ја не разумем како можете да се приближи теби довољно близу, да баци бомбу, али имао сам осећај, да је човек кога смо желели, већ завршио своје планове. Некако је прошао кроз то. Али како?
  
  
  На обе стране зграде конзулата САД је био постављен блокпост. Маринци САД у зеленим борбене одела разворачивали све машине.
  
  
  Га узео са собом Џо и Чони, и ми смо почели да се боре свој пут кроз линију одбране око конзулата. До тренутка када смо прошли кроз велика врата и попели се преко тротоара до улазних дан, Слокум је дошао да нас поздрави.
  
  
  — Код вас је овде добра војска, — рекао сам. "Да ли је влада Индије не иде да брани земљу?"
  
  
  "Маринци?" — рекао је Слокум. — Они формирају почасни стражара. Такође смо донели овамо авиони... да помогне индийцам прославе Дан независности".
  
  
  Јој смиркед оправданию, које је он дао, и да се упитам, како да реагују на Њу-Делхију.
  
  
  Затим Амартия Рај је од ивичњака.
  
  
  "Присуству руских и америчких трупа — мој благослов", — промукло је рекао индијски полицајац. "Многе владе шаљу делегате, да прославимо нашу независност". Он је зауставио и одсечно је погледао на мене. — Али у Калкути нема места подрывникам, господин Картер .
  
  
  Он је рекао моје име и стиснуте усне у грубу, снажну линију. Слокум сглотнул и изгледао кривим. — Опрости, — рекао је он за мене. "Господин Рај... он зна ко си ти. Он жели да вас ухапсе.
  
  
  Јој, погледао дородного индијског полицајца и закикота. Њен наглашено растегли своју руку, спреман за наручникам.
  
  
  — Хајде, — рекао сам. "Арестуйте мене."
  
  
  — Више проблема неће бити — рекао је Слокум са наигранной поверењем. "Пуковник Ву и становници Њу Делхију раде на помирење између нас и руса. И ми смо звали у Сједињене америчке Државе. Комисија за истрагу ће бити послата у року од недељом.
  
  
  'Недељом?'
  
  
  'Да.' Слокум још увек је покушао да разговара са сигурношћу, али није могао. "Све док не буде даљих напада..." Он је дозволио свом гласу замереть.
  
  
  Рај одбацио га. Он је скептичан је погледао у мене, онда на Чоени.
  
  
  Он је питао. — "Имате зацепка? Нам је потребно да знате све доступне имате информације".
  
  
  "Поверење ему", — рекао је Чоени здоровенному индијском полицейскому.
  
  
  Рај се намршти, али је отишао испред нас у канцеларији Слокама. Јој, био је изненађен да видим да тамо седи Александар Соколов. Его угловатое лице је било озбиљно.
  
  
  Он је питао. — "Да ли сте још увек жив, господин Картер?" .
  
  
  — Апсолутно, — рекао сам.
  
  
  — А дечак је... ко је то?
  
  
  'Други.' Више ништа није рекао, и Соколов погледа на Јое. Руска лиза почуяла значај младог индијском, али даље није ишао.
  
  
  "Господин Соколов дошао овде да изнесе ултиматум, — рекао је Слокум. — Его претпостављени не верује да смо били искрени. Они и даље мисле да ми стојимо иза напада на ih мирним поедставителей у Калкути. Они мисле да је то део ширег плана да се стави их у незгодан положај широм отворени базен".
  
  
  — То више неће поновити, — нежно рекао је Соколов. "Напади Не више, у супротном, ми отражаете узврате. Имам наређење.
  
  
  Он зарежао, људи не грубе климнуо главом и изашао кроз собе. Када је отишао, Рај је говорио напред. Он се намршти, не покушава да сакрије своје незадовољство.
  
  
  — Ја не могу да вам омогући да наставите своје независне акције, господин Картер. Ви вређају наш национални понос. Или ћете ми рећи све што вам је познато, било да се упустим у конзулат, док се овај случај не буде решен.
  
  
  Између нас је стајао Чоени. Она је отворено говорили са мном.
  
  
  "Узми са собом Раја", — предложила је она. — Он може да вам помогне да изађе жив.
  
  
  Где је требало да га одведу од мене? — критички питао Рај. Њен хотел је само да одете на складишту муниције, али индијски полицајац, изгледа, био у стању да ми то да зауставе. У продавници сам имао мање од двадесет четири сата, и нисам имао времена да сметати.
  
  
  — Добро, — рекао је његова Рају. — Али нема питања. И ти идеш један. Нико други. Нема времена да упозори своју канцеларију.
  
  
  — То је смешно — рекао је Рај. "То може бити трик, да ме одвести око штаба-стан, док ви наставите да смета русима. Све је у реду.— Слушај, — љутито сам лајао. "Колико га разумем, сутра не када је у Калкути може да се пробију трећи светски рат. И код нас може бити само мала шанса да се то спречи. Ако желите да помогнете, одлично. У супротном њен идем један.
  
  
  Ми смо са Џо је већ изашао на врата, када за нас пратио крупан индијанац. Он је пратио нас на колима и тихо отишао у мој хотел. У својој соби јој, заронио у кофер, који Хок ми је дао и узео на Вильгельмине нову продавницу. Јој узео Пјер, гаса бомбу, изједначио га са траком на нози и потисак гаса авторучку у оклоп минут.
  
  
  Њен обукао чисту кошуљу, узео чисту марамицу, један за ове ствари велике шик лана носних марамица, који увек постоји у Хавк, када штаба штабу за мене спакује кофер.
  
  
  Њен предложио Рају посебну оружје, али он одмахну главом. Его је сасвим одговарало тешко хром пиштољ 45-тог калибра на куку.
  
  
  Сунце иде доле на западу по кућама, када смо забрались у "мерцедес", и он је почео да пратите упутства Џо.
  
  
  Сат времена касније, и даље смо путовали по окраинам Калкуте, док Џо је покушао да се сети, где је разговарао са Закиром. На крају он је указао ми је на рамена и убацио око машине, чим смо се зауставили.
  
  
  Да, — самоуверено рекао је он себе. — Негде овде. Он махну руком, указујући на пиринча, продужи на периферији града.
  
  
  Ушли смо у пиринча, али Амартия Рај оклевао, тихо зараде за себе, називајући себе идиот за оно што је отишао са нама. Само када је почео да хода брже, он пође за мном. Заједно смо ишли на југ, све док нису дошли до камена да стење.
  
  
  — Глас то, — рекао је Џо.
  
  
  Рај је дошао напред и критички испитати зид. Он је рекао да не види ништа злокобно у древним камењем. Њен зауставио его руку у року од неколико центиметара од корисну жице, ходање на врху зида. Жица прошао кроз вијчани ушице у два инча изнад зида. Он је тако подешен да реагује као на навише, тако и нисходящее притисак. Рај није рекао ништа, али жица један его неспремног. То није нешто што се може наћи на стење пољопривредна куће; то је алармни систем, који сте очекивали.
  
  
  Џо је отишао први, онда би, као њен его гурнуо. Он је опрезно закорачио преко жице и нежно скочио на земљу. Затим јој Рају помогао попети преко зида и пође за њим. Џо жестикулировал са неке удаљености. Јој, пришао му је. На целој територији хотела, а унутар зидина претворен у ливаде, а бране пиринчаних поља давно пропала. У меком месечини га је видео само траву и мале редовима дрвећа.
  
  
  Ми смо ишли дуж зида, користећи дрвеће као параван. Сваке две стотине јарди смо остали и прислушивались.
  
  
  Међутим, ми скоро није пропустио првог сата. Он се наслонио на дрво и није гледао на нашу страну. Он је слушао транзисторное радио. Ми смо се кретали око њега.
  
  
  Месец је нестао иза облака, док смо тихо ишли до отвореног пастбищу и инспекцијски траку ширине око четири стотине метара, не знам тачно шта да тражимо.
  
  
  Моју пажњу је привукао слаб мирис дима.
  
  
  Почетак другог поветарац јави непогрешив мирис јефтине цигарете. Видели смо логорску ватру са леве стране од нас, три стотине метара од нас.
  
  
  Убрзо смо видели временској у импровизоване облику. Его присуство било довољно да убеди нас да смо на правом путу. Чак и Рај савијен дубље и кретао опрезно, док смо круже око човека.
  
  
  У миле иза дрвећа ми смо видели повољан знак — пут, која се бави одржана миммо броја стабала.
  
  
  "Да, глас овде смо у такву игру камион", — рекао је Џо, и у его очима блистава узбуђење.
  
  
  У сто метара јој се видели дуго низак лагеру. Кров је у потпуности покривен ледина и жбуња, а крајеви су нагнута, тако да зграда не може да је види са узорковање ваздуха.
  
  
  Ми пажљиво ходао поред зграда. Даље су још дрвеће. Пут заустављена, али када смо се нашли кругова дрвећа, онда видели стазу, прорубленную у подлеске. Пратили смо за њим и убрзо су изашли на крытую паркинг. На дну стоји неколико индијских војних џипова, који су били у чуду и новим. Као што су се нашли ту, у логору, који је, као што јој и припада им је припадао терористима?
  
  
  'Шта је ово?' — нагло питао Рај. "Зашто да чекамо?"
  
  
  "Ови џипови... изгледа, украдена од војске".
  
  
  Рај је одговорио: "Да. Или продати терористима. Свуда је корупција".
  
  
  Џо је повукао ме је за рукав и указао напред. — Тамо, — рекао је он напета. "Складиште муниције".
  
  
  Јој, погледао на село, на коју је указао, и видела светла светлуцави пре дрвећа.
  
  
  На пола пута кроз главни светла ми смо дошли на нижем камену зграду. То је било на отвореном терену, без камуфлаже, и њен могао да видим да је тамо дуго времена. Искрено до зграде водио пут, која се бави истиче велика врата.
  
  
  Ми смо са Јое хотели иде даље, али Рај шапат узвратио.
  
  
  — Да Нам је боље да се вратим, — рекао је он.
  
  
  'Зашто?'
  
  
  — Да бисте добили појачање. Њен могу да прикупе више стотина људи... хиљаду, ако је потребно. Ми окружаем зграда и арестовываем све који у њих у сали".
  
  
  Он је устао, али га је повукао его к себи.
  
  
  — Они напустити пре него што смо се вратимо, — рекао сам.
  
  
  — Али ми не можемо ући тамо неки, — одбрусио је он. "Код нас не би било шансе".
  
  
  — Имаш ли бољу идеју?
  
  
  — То је незаконито, — рекао је крупан полицајац. Њен хотел се смеје. Уместо тога, њен бецконед Џо, и ми подкрались лиже до зграде.
  
  
  Скоро искрено нам је пришао часа са митраљезом. Он је видео нас секунде касније, али Џо реагују инстинктивно. Он је смело устао и рекао поздрав топло у индуистском да одвратити сати.
  
  
  Човек је померио пушку, али је било прекасно. Већ је скочио на њега. И овај пут сам имао то је оно што ми је потребно... Пјер, мала гасна бомба, која се бави је између мојих ногу.
  
  
  Њен активирао га у лице мушкараца и видео ошеломленное израз, када је направио дубок дах, пре него што је схватио шта се дешава.
  
  
  Он је био мртав када га је дозволио ему соскользнуть на земљу. Било је потребно само пола минута, да отвори браву на дан, и да гласају смо већ унутра. Десетак сандука са гранатама седела уза зид са грбом индијске војске. У другом зидови су стајали сандуке са оружјем, неки отворено, неки још увек се укрцали. Код задњег зида стоји чак и неколико минобацача и базук, којима је довољно за опремање мали партизанске војске. Али зграда је у основи испуњен домаћим бомбама — крхотина на две четвртине који се користе да подесите американаца и руса пријатеља против пријатеља у последњих неколико дана. Њен још увек тестирано магацин, када казаљке се појавио у врата отварање са друге стране дуге уске касарне.
  
  
  Нас није упозорио — њен его не видео и не чуо. Чинило, он је само скочио у сенци, прислонив машина хип ратио.
  
  
  Он је био танак и млад, он је био једва двадесет, и он је био обучен у импровизированную облик, који га је видео, код неких војника у селу. Он није оклевао; он је нацртао перла и пуцао.
  
  
  Он је изабрао Џо први, и дечак није било нам јединственог шансу. Метак погодио га је у животу, и отбросили назад. Он је био мртав пре него што се руши на земљаном поду зграде.
  
  
  Следеће две секунде изгледало вечност. Моја рука је желела да Вильгельмину, моје ноге согнулись, и он је пао на земљу; и моје очи су на грудима сати. Већ је изабрао тачку, где га ударио га, ако проживу довољно дуго. У грудима, између трахеей и срцем.
  
  
  Нисам мислио да имам то радити. Машина брзо одступио од окровавленного тела Џо и нацелился на Амартию Раја. Неколико метака здоровенному копу, остало ми је; то је све што је потребно је направити временске.
  
  
  Перевернувшись, њен поглед је видео лице Раја. Било је тесно, али страх није био видљив. Чинило, он је чекао, и када га убију. Он је држао руке на боковима.
  
  
  Њен је био на земљи и ваљани у склониште, када је оружје временске метнулось на стомаку Раја.
  
  
  Али часа није пуцао. Током циљем пушка била је усмерена отворено на високом полицајца.
  
  
  Када Рај кренуо са места, локална окренуо и наставио показиваче својим оружјем. Али его ритам је био сломљен, и то ми је дало могућност да перекатиться на гомилу кутија. Локална оклевао, бојећи се пуца у експлозив око мене.
  
  
  Њен веровао свом оружју. њен пуцао два пута; обе метак погодио у ему у груди. Он је плакала једном, пре него што падне на земљу.
  
  
  Када се све завршило, да јој лагано изашао из кутије. Рај је још увек стајао насред пролаза између штабелями муниције.
  
  
  Ми смо мирно гледали пријатељ на пријатеља. Онда га направио на њему пиштољ. Он није изгледао изненађен.
  
  
  — Ставио пиштољ на поду, — рекао јој ему.
  
  
  Он смиркед.
  
  
  — Сада ћете дати наређења, господин Картер? — рекао је зарежао.
  
  
  — Ти си један око њих, — оптужио његов его.
  
  
  Га само имао појма, али није могао да заборави том тренутку, када казаљке, како би сазнао дородного полицајца и оставио его жив.
  
  
  "Ти заборавити да сам виши официр полиције", — рекао је Рај. — Ти мислиш да ти неко верује? Он је самоуверено насмешио, када јој није одговорио.
  
  
  Он је нагнут главу и слушао за звук у даљини.
  
  
  Јој, такође то чуо — камион переключал пренос, када бреезинг на брдо.
  
  
  — Моји људи, — објаснио је он. "Они су дошли за оружје".
  
  
  — До сутра?
  
  
  Да.'
  
  
  — Али шта, по вашем мишљењу, ви ћете постићи?
  
  
  "Ми смо свергаем влада државе. Могли смо да се створи довољно муке за централне владе у Њу Делхију, да прогласи ванредно стање. Они су то радили раније. Само овај пут, ми ћемо се побринути о томе, да у животу није остало службених лица, који би могли да преузму ствар у своје руке".
  
  
  — Поред тебе.
  
  
  'Да.'
  
  
  — Не среће — рекао сам. Њен указао пиштољем на оружје око нас. "Имате довољно залиха или људи, да заузме град, не говорим већ о свим држави".
  
  
  Он подиже рамена. "Ми смо спремни да ризикујете".
  
  
  Га питао. - 'Ми?'
  
  
  — Ја сам рекао довољно, — рекао је он.
  
  
  Он је погледао преко рамена на врата, у коју смо ушли. Споља смо чули заустави камион и звуци выпрыгивающих мушкараца. Они су у добром расположењу, причали и смејали се, као што то чине мушкарци пре битке. Када је први ушао у врата и видела Раја, он се насмешио упознавање. Али израз ега лице променило, када је видела пиштољ у руци. Рај нагло, рекао је ему нешто индусски, и човек је подржао даље у дан. Споља вафтед крици и бука; онда одједном је постало тихо.
  
  
  Амартия Рај поново зарежао на мене. "Па, господин Картер, да ви сада да урадите? Ви сте окружени. И ви сте усред неколико тона експлозива.
  
  
  — Ако умрем, ти си превише умрети, — тихо је рекао сам.
  
  
  Он подиже рамена. "Ја сам хинду. Сумњам, да је смрт тако страшно за мене, као за тебе. Дакле, њен понављам, господин Картер, шта желите да урадите? Ви сте дали ми своје оружје или подождешь, док моји људи не ће изазов нас обоје у милион комада?
  
  
  Тринаеста глава
  
  
  У покеру, ако је ваш последњи долар на столу, можете блеф.
  
  
  Тако да, стоји на лагеру са камионом људи споља и тона експлозива унутар њене одлучио да ризикујем. Излаз је само један, и потребан ми је био Рај као пратњу. Ему је морао да обузда своје војнике, ако је хотел изађу одатле жив. Али чак и мало люгера, приставленное на его, циљеви, изгледа, није спречило да би га. Рај је био професионалац, искусни стручњак за оружје и взрывчатке, као и њен. Али сам имао предност, моју репутацију. Тако да сам бацио своје картице на столици, и шталь чекам са надом.
  
  
  — Дај ми свој пиштољ и сат — рекао сам.
  
  
  'Зашто?'
  
  
  Он је оклевао, и њен га је ударио его люгером на виску. Он је пао на под, и да га је однео му је его, сат и пиштољ 45-ог калибра.
  
  
  Када је дошао себи, само што је завршио свој посао. То је била хитна рад, али изгледало је као да она ради.
  
  
  На основу свега тога је граната. Га извукао штрајкач, а затим гурнуо его назад ровно толико да задржи осигурач на месту. Онда јој је разбио стакло на сату Рада и скинуо други руку, пре него што уложе оловка на циферблату.
  
  
  Њен покушао да урадим, тако да је мала стрелица сати гурнула оловка. И пада оловка отбросит опасну осигурач бомбе. Када се то догоди, имали смо четири секунде да побегне.
  
  
  Када је открила да јој је то Рају, он се насмијао. 'Ти се шалиш. То никада неће успети.
  
  
  Њен изгледао изненађен. 'О? Зашто не? То је успело у хонг Конгу. Можда сте чули о томе. Га користио, то је као замку за старог кинеског контрабандиста. Гол из дебла, тачно по плану.
  
  
  — Да, добро, — признао је Рај. "Једног дана, можда. Док оловка једва у сали у гранате... ако оловка довољно тежак... ако сат заведены чврсто... ако...
  
  
  Хтео сам рассмеяться. Упркос себи, он га уплашили. Његова пође за њим. Три метра, шест метара; ми смо се повукли, не држећи очи са нелепого производи ручног рада. Он је стајао на врху отвореног фиоке са минометными гранатама. Ако бомба експлодира, минометные муницију и све друге експлозивне материје у згради такође ће експлодирати. То би био снажан рафал. "Наравно, ми можемо да побегне брзо", — рекао сам.
  
  
  'Како?' Его поглед је био прикован за гранате.
  
  
  — Заједно — рекао сам. "Могли смо да побегне на камион. Њен отворено за тебе. Морате да позове своје људе, док трчимо. Морате да им кажем да они нису пуцали.
  
  
  — Иди до ђавола, — рекао је он.
  
  
  Трчали смо што је могуће даље од гранате. Били смо близу дан. Јој, чуо его, људи су викали на нас споља. Они су чекали его реда.
  
  
  — Не журите, — рекао јој је тихо. — Мислим, имаш деведесет секунди.
  
  
  Тренутак је зурио у мене, а онда је поново погледао на гранату.
  
  
  — Седамдесет секунди — рекао сам. времена је било довољно. Наравно, ти и даље... како индуисту, и све то. Јој, погледао на сат. "Шездесет секунди".
  
  
  Он је почео да се зноји. Њен превише.
  
  
  — То може да ради", промрмља он. "Можда је то само ради".
  
  
  "Четрдесет пет секунди".
  
  
  Сада га је погледао, у сваком случају, то је ствар. Кунем се, јој, чуо, како сат откуцава.
  
  
  "Ви не верујете, да то ради, зар не?" — питао га са себе. 'Ви не верујете...'
  
  
  Га није ни завршио реченицу у уму. Одједном је постало не до забаве.
  
  
  "Тридесет две секунде... тридесет један".
  
  
  Више није сматран са Раджем. Њен сматрао за себе. "Кројач узми, Картер," повика крупан полицајац. "Выключи ту ствар. Костя Бога.' Невољно га, стао на гранате. Он ме је зграбио за руку и зауставио. — Не, не заувек, — викао је он. "Можете да јој завибрировать. Да ли би...
  
  
  Јој, погледао на сат. "Боже мој, десет секунди... девет... осам".
  
  
  'Бежите!' — заурла он. 'Брзо!'
  
  
  Нисмо мислили да нам секунде. Ми смо побегли. Искрено иза врата.
  
  
  Јој, чуо, како је викао на индуистском језику, и он је био искрено иза њега, приставив пиштољ на его леђима. Нисам схватио да је он викао. Њена могао само да се надамо, да је он наредио својим људима да не пуца.
  
  
  њен видео его војника; неки су на нас оружје. Он би требало да буде, викао нешто друго, јер је изненада људи пожурили врассыпную. Они су одмах трчао за нама.
  
  
  Били смо у камион, Рај када се окренуо и ударио ме својој мишићав руку. Он ме је ударио по брада, тако што гаси.
  
  
  Њен пуцао на Люгера и промазал.
  
  
  Неко иза мене превише пуцао, и он је скочио у камион. Њен је направио још два брзим ударцем у Раја, али није видео, ушао да ли сам у њега.
  
  
  Затим је полетео у ваздух складиште муниције. Или мој вештине помогло, или је то била залутала таращить очи. Јој никада то не знам, али ниска зграда експлодирала, као гигант петарда. Прва епидемија је блистав зрак светлости, оставившим беле мрље на мојим сетчатках. Затим зачу памук, и звук ударио у мојим барабанным перепонкам. Онда је дошао кора, ударио ме у лице, и притисак узорковање ваздуха, отбросившее ме на камион.
  
  
  Муниција и бомбе, подброшенные у ваздух почетне експлозије, взрывались, лупање на земљу. Винтовочные меци потресао смртоносним испрекидана, када је око мене пада олупине.
  
  
  Њен видео човека, подброшенного у ваздух, и его тело је сломљен, и расчленено, пре него што је он опет пао. Други убијени одмах или саплету круговима под кису метака, док код њих није експлодирао пројектил, кидање их на пола.
  
  
  Узео камион и отишао искрене преко сувог поља пиринча на "мерседесу". Експлозије још увек осветљава вечерње небо иза мене, када је њен сел у "мерцедес".
  
  
  Нисам знао, да ли је неко жив у складишту муниције побуњеника, али сам био превише уморни да брину о томе.
  
  
  Њен возио више километара, пре него што је схватио да је моја лева рука је слаба. Моје раме ацхед, и када јој је подигао руку, да сваке године на нах, он је осетио, као шрапнел проткнула тканина мог камзолы.
  
  
  Јој, плаши, да ме неће бити много времена пре него што јој потеряю свест, и ја сам имао тако страшну сумњу да је проблем још није решен. Њу је уништио залихе терориста и, може бити, чак и убио је већина важних људи, али нисам био задовољан. Био је још један мали аспект, који је то хотел да проверите.
  
  
  Тако да ми је потребна помоћ, неко ко је подржао би ме све док криза није завршена.
  
  
  Било је само једно место, где је могао да оде. И да јој се надао да ћу бити тамо пре него што потеряю свест.
  
  
  Цоол руке Чоени уредно наклеили фластер на рупу у мом рамену. Затим " она напред нагнуо и пољубио ме је у болно место.
  
  
  Инстинктивно га предали и покушао да га узме на руке, али бол је још увек била сувише јака.
  
  
  "Слабо дете", — рекла је она. — Среће, да те не убио.
  
  
  Њен сел и покушао да се крећете. Њен је био у свом стану на кревет, где смо недавно имали секс.
  
  
  "Ви сте суочени са "Мерседесом", — рекла је она. "Ви изгубили свест, када въезжали на дворишту нумеру".
  
  
  Она се одселио из кревета и пришао прозору. Када је отворила завесе у соби упали сунчан брылев.
  
  
  'О, Боже!' Њен давио. "Већ јутро".
  
  
  — Ти си заспао целу ноћ. Теби је то било потребно.
  
  
  Њен хотел покупи своју одећу, а она је побегао код мене и покушао да отуђи мене.
  
  
  — Ви не разумете — рекао сам. "Ово је петнаести број... велики напад... која се бави може се одржати данас. Морамо да се заустави ово.
  
  
  Она тихо се насмешио и важи руку ми је на мочку. — Зар се не сећате? Си ставио ову нит.
  
  
  'Како?'
  
  
  "Складиште муниције терориста... сте уништили его синоћ. Заједно са Раджем.
  
  
  Њен радознало се намршти. "Ти си то чуо?"
  
  
  — За estestvenno. Цео град зна. Њен је чуо експлозије овде.
  
  
  Мој мозак осећа поспано. Нисам баш схватио да је она рекла, све док она поново не упомянула Раја.
  
  
  "Амартия рекао ми је све".
  
  
  "Рај? Значи, он је жив?
  
  
  — Да, рањен, али је жив. Он жели да данас били присутни на церемонији у кућу владе.
  
  
  Њен заклео себи. Копиле је био још жив.
  
  
  — Он ће доћи за тебе на машини, — рекла је она. "Пратња". Изненада га је схватио. Њен превише знао. Рај послао по мене пратња, да, неколико месара, без сумње, који хоће о томе да га никада више није отворио рта.
  
  
  'Када?'
  
  
  'Сада. У било ком тренутку.'
  
  
  Њен оттолкнул јој се и отишао до прозора. На тргу на дну га видео поворачивающую на приступом на путу ауто. Чоени приговорио, али јој брзо сам обучен, покушавајући да објасни хеј ситуацију.
  
  
  Изашли смо цео стан, непосредно пре него што сте дошли двојица око машине на приступом на путу. Собарица Чоени довела их у спаваћу собу, а ми смо побегли кроз задња.
  
  
  — Смешно — промрмља Чоени, када смо забрались у њен крем "Бентли". "Рај не може имати никакве везе са терористима. Он не шталь да пошаље своје људе да те убије. Њен знам его.'
  
  
  Али у тренутку када је она то рекла, на хауби аутомобила појавила рупа-од метка 45-ог калибра. Почетак другог појавио у бампере, када га је извео "Бентли" по приступом на путу до капије.
  
  
  Када смо окренули на улицу, она је видела мушкарце у прозору своје собе, где су желели да нас. Пиштољи их у рукама су наставили да пуцају у нас.
  
  
  — То је истина — рекла је она. "Онда Рај — лидер терориста... човек стоји иза експлозија?"
  
  
  "Не, рекао сам. Мој реуматизам ме превише изненадио. Одједном јој је, кад је осетио да Рај није био вођа терориста, не инспирација иза свега завера, иако на самом делле нисам имао разлога у овом сумња — само ме смета неке ствари које је он рекао, или можда оно што још увек осети око.
  
  
  "Ко је то онда?" — питао Чоени.
  
  
  Ја не знам. Иако смо били довољно далеко од куће, да се плаши људи које Рај подослал убије ме је снажно притиснуо педалу гаса. Ја не све изгледа да иде луде очи са временске. Имао сам страшну сумњу да је пола града може у сваком тренутку да се попне у ваздух.
  
  
  Чоени покушао да ме умири. — Вози мало спорије, — питала је она. — Ми сада не пожури. Рај не може да оствари своје планове, — одговорила је она. — Уништио си их залихе. Сте убили већину ih људи. Он не може да их спроведе план.
  
  
  Оно што је она рекла, смисла великог немају разумно, али нисам могао да се смири. Мене и даље муче превише питања. И одједном јој, мислио да знам где да пронађе одговоре. Јој ништа није рекао Чоени, вырулив на "бентли" на главну улицу и помчавшись на југ консульству. На улици је већ владао свечана атмосфера са заставама на свим фењерима. Тротоари су почели насељен људима у светле одеће, направлявшимися на владу зграде у центру Калкуте.
  
  
  "Они иду на одмор", — рекао је Чоени.
  
  
  "Када они почињу?" — питао је напета.
  
  
  'Дванаест сати.'
  
  
  Јој, погледао на сат. Било је пола последњих десет.
  
  
  Даље смо въезжали у град, више постаје гужва, све док смо могли да се крећу само черепашьим корак. Људи су колоритны у својим националним хаљине. Они окликнули нас у добром расположењу, али поглед ih број удари ме. Њен видео, па не људима, а крупинками барута, које вотум-вотум воспламенятся од запаљеном утакмице.
  
  
  Ситуација испред америчког конзулата такође није смањен моје бриге. Маринци САД још увек били тамо. Имали са собом оружје, и они су тешко нагружены муницијом, али они су били у униформи, и око њих препуна људи.
  
  
  Они су потпуно изгубили будност.
  
  
  "Они знају да су терористи уништили", — објаснио је Чоени, када ми је прошло кроз капије у двориште конзулата. "Руска деца".
  
  
  Њен гроанед, али она се насмеја и зове ме паникером. — Све је готово, — самоуверено рекла је она. — Нема проблема. Ускоро ћемо арестуем Амартию. Он не може да уради ништа.
  
  
  Њен хеј, није у супротности. Њен појавило око машине и побегао у конзулат.
  
  
  Слокум колико пута је силазио степеницама, када га, упали унутра. Страх је нестао, око его очију, као и зној са чела. Он је поново шталь тако миран, хладнокрван професионалне каријере. Он се намршти, видевши ме, и ја сам схватио да је то зато што сам демантовао појавила у медијима поруке ему да је последњих неколико дана он је био скоро испао, када је мислио да је свет вотум-вотум ће експлодирати у его покорена. — О, господин Картер, — рекао је он без осмеха. — Идеш на одмор?
  
  
  Њен позвао его. "Маринци... они не држе људе у страху".
  
  
  Он попустљив снортед. — То је иза. Синоћ људи господина Раја уништили терористе. Јој, претпостављам, ви сте им помогли са овим.
  
  
  — Напад још увек може да буде, — упорно сам рекао. "Једна бомба може бити бачен у руски конзулат, и они ће почети да пуца".
  
  
  — Смири се, господин Картер, — рекао је Слокум. "Ствар је сада у рукама професионалаца... дипломата. И држимо ситуацију под контролом".
  
  
  Он је умирујуће ставио руку на моје раме. "Искрено да кажем, јутрос смо само приятельские пружити руку руским". Он је погледао на свој сат. — Кроз десет минута, да будем прецизан. Ih господин Соколов прихвата нашу малу делегацију. Њен треба да ја ћу пожурити тамо.
  
  
  Га питао. - 'Делегацију?'
  
  
  Он је прошао миммо мене. Его возач, морски пешадинац у униформи, придержал врата отворена, и Слокам пришао колима испред зграде.
  
  
  — Идеја пуковника Ву, — викао је он.
  
  
  Он је био код аута, када јој је отео его за раме. — Чекај, — лајао сам на њега. — Шта је са пуковника Ву?
  
  
  Љут, он је одбацио моју руку. "Слушај, Картер, ваш посао је овде урађено. Ви сте завршили свој задатак, њена бих рекао, крвави задатак. Тако да излази из Калкуте, док још можеш.
  
  
  Он је окренуо на колима, али је поново зграбио его и снажно притисне на дан. Возач је направио корак у мом правцу, а затим заустављен. — Кројач узми, Слокум, — зарежао сам. 'Реци. Да је дошао пуковник Ву?
  
  
  — Није твоја ствар, — рекао је он, — али имамо дивна идеја. Гест света. Деца трпе цвеће на руском консульству. То ће бити емитован на телевизији целог света преко сателита".
  
  
  Њен повукла руку са его рамена. Нисам могао да верујем у оно што је он рекао. — Деца — рекао сам.
  
  
  — Да, кроз склониште пуковника Ву. Стотине деце.
  
  
  Са цвећем од нас, за русе. Генијално, не сматрају?
  
  
  "Чиста..." ја Сам се повукао уназад, схвативши да он никада није схватио, као што су терористи обављају свој посао.
  
  
  Слокум окренуо, сел у ауто и затворио врата за собом. У том тренутку пришла Чоени и стао поред мене.
  
  
  — Он је рекао да ће деца, зар не? промрмља. "Онда то иде..." застала да размисли још увек није у потпуности формирана мисао. "Мислим да је то још не ток. Још нема. А пуковник Ву...
  
  
  — Да — рекао сам. — Треба да буде, то је пуковник Ву. Али ће бити криви американци. Слокум... овај луди... он је скроз игра на руку пуковника Ву. Њен отрча назад "бентли", и Чоени ме је уследило.
  
  
  'Шта си планируешь да уради?' узвикнула је.
  
  
  "Заустави ову ствар, ако могу." Њен склизнуо за воланом, када она је отишла у неки други дан.
  
  
  — Не, он иде један — рекао сам. "То може да постане опасно".
  
  
  Она игнорисала мој коментар и сео.
  
  
  "Ако је то пуковник Ву, зашто он нам је дао информације о Закире и храму?" — питао Чоени. "Закир је већ био компромитован. Ми смо знали да је его име, дакле, его морао да уклони. Ву, би требало да буде, надао, да нас убију у исто време. Ему је скоро успео.
  
  
  Јој, кликнуо на тоот и убацио кроз врата конзулата. Морски пешадинац отпрыгнул у страну и псовао ме на глас, да је его могло се чути на пола пута доле у кварталу.
  
  
  Испред нас по тротуарам жури људи. Нас је позвао да полицајац и жестоко замахал рукама, али га не сбавил брзину, док смо били у близини руског конзулата.
  
  
  На тренутак ми се чинило да сам узалуд паниковал.
  
  
  Као и американци, руси спушта гард. Их војници, такође, у униформи, изгледало пре парадными од војске. Али имам настао нехорошее слутње, када га је видео одред маринаца САД, стоји на пулту тихо преко пута од конзулата. Слокум направио ситуацију још опасније, уношењем вод маринце.
  
  
  Его машина возио искрен пред нашим, и када је извукао на маргинама, его возач је само ушао у врата конзулата. Јој, види како Андреј Соколов изашао на предња дан зграде, да испуни своје госте.
  
  
  'Види!' — узвикнуо Чойни. Она је махнито указала на улицу.
  
  
  Они су порасли за мали брдо, па није било мање од стотину. Деца су, за већину којих није било и десет година. Мала војска са певањем... скопом се шаљу на руски консульству. И сви они су носили мале букети цвећа у јарко обојене банкама.
  
  
  Слокум изашао око машине и погледао на децу поносом и сија, као да је его личним дипломатским тријумфа. Чак и стари лисица Соколов изгледало у добром расположењу.
  
  
  Њен заурла:
  
  
  "Заустави их!"
  
  
  Јој, осећао као идиот. Ја сам крик истрчао на улицу, а Чоени за мном.
  
  
  Њен чуо, као Слокум ме зове. Људи на улици су гледали на мене као на лудака. Официр је изашао напред да ме зауставити; Њен оттолкнул его и пожурио према деци. Онда га је видео пуковника Ву. Он је стајао у страни, гледајући, остављајући адолесцената око свог скровишта одговорни.
  
  
  Све се догодило веома брзо. Деца су запањени поглед високог белог човека, проносящегося између њих. Они су престали да певају и отшатнулись.
  
  
  Официр још увек је покушао да стигне до мене, и неки људи на улици превише. Њен дивље шталь да се повуче букете око дечјих руку. Да јој је погледао један букет, ништа није нашао и бацио конзерву. Онда је погледао још један, и још...
  
  
  Деца закричали. Неке водио назад у истом правцу одакле је дошао. Јој ништа није нашао, док ме није позвао Чоени и није дала теглу са букетом цвећа. Га бацио цвеће и подигао бомбу, која се бави била под њима.
  
  
  То је само нешто што сам замишљао.
  
  
  Пуковника Ву чак и да би успели да поставе кривицу на запослене америчког конзулата, јер, колико знали руси, то је Слокум организовао дечији марш на консульству. Ако би бомба експлодирала, реакција Русије била би експлозив. Али нисам имао времена да све ово да објасни. Полиција је почела да се обрате мени. Као и група људи на улици. Чак и видела како се кретао вод морпехов.
  
  
  Њен урадио дивљу погодак. Њен извадио упаљач и подметање пожара кратак фитиљ, вири преко банака.
  
  
  У гомили је прошао крик. Људи отшатнулись и затоптали други други у журби да побегне. Њен досадан, тражећи место где да баци бомбу, али готово свуда су људи. На крају га је видео пуковника Ву. Он је стајао сам у близини стакла на улазу у савремена пословна зграда. У сваком случају, то је било далеко од руског конзулата. Јој се надао да Соколова ће схватити да сам покушао да спречи напад на его штаба. Га бацио малу бомбу, као гранату. Она је слетео на цемента пред Ву и ваљани даље. Он је заронио у зграду пре него што је експлодирала бомба, али велики прозори разбились, и спустио на њега кишу. јој, видео сам, као и он је пао; онда јој се изгубио его на уму.
  
  
  Публика је трчао око мене. Деца кап своје букете и плакали.
  
  
  Њен водио до зграде, где је видео Ву. Унутар зграде стакло хрустнуло под мојим ногама, и њен видео крвава после иде од места где је пао пуковник Ву.
  
  
  Јој, видео сам, како су затворене дан дизалица. Она је пожурио у сужающуюся јаз између клизним вратима. Јој је то урадио, али то је скоро коштало живота.
  
  
  
  Четырнадцатая поглавље
  
  
  У том тренутку, када је њен ввалился у лифт, Пуковник скочио на мене. Он је био брз. Его руке ощупывали мене свуда у захтевао оружја. Њу је подигао руке да прикрије Вильгельмину и нож, али је осетио, како је он извукао нешто око мог џепа камзолы.
  
  
  — Не премештање, — викао је он.
  
  
  Он је скочио са мене и навис мном заувек. — Полако окрените круг, — наредио је.
  
  
  Врло пажљиво га и погледао преко рамена. Он се наслонио на затвореној дан, припремајући се једном руком да кликнете на дугме, која се бави води нас на кров зграде. Его лице је било све у стаклу. Око неких рана још увек је заглавио крхотине стакла. Крв даље од его груди, стомак је дуга рана, која се бави требало да значи его и смрт, али чак и сада у нен још увек упоран одређено достојанство. За неколико минут до смрти она чува тачне, бодрую начин понашања, која се бави већ производила на мене утисак у его имању.
  
  
  У руци је имао моја авторучка, испуњен смртоносним гасом. Он је већ скинуо капу и држао палац на обойме, спреман да пуца. Очигледно, он је знао како се то ради.
  
  
  Он је са циљем у мене, и ја сам се питао да ли је он био снагу овог комада.
  
  
  "Ако ви користите то овде, у лифту, — упозорио је њен сам, — и ти ћеш бити мртав."
  
  
  "Један дах — то је све што вам је потребно", — рекао је он. — Ја добро знам то је мали уређај, Картер.
  
  
  Чинило ми се, да сам видео како шевельнулся его палац, и њен нешто не режали на њега.
  
  
  — Чекај, — рекао сам. — Не морамо да журимо.
  
  
  Он се насмијао и гест ме је замолио да устане. Њен опрезно устао и притисне на други зид лифта.
  
  
  — Само ми реци зашто — рекао сам. — Шта си хотел постићи?
  
  
  "Мошти, Картер, — објаснио је он. "Недавно си ме питао, шта још може пожелети такав човек као што сам ја. Јој, рекао је да онај ко има све, само жели да буде сигуран".
  
  
  — И то је била лаж?
  
  
  — Не, али ја га не шталь да се објасни то је даље. Само сила даје сигурност. Само човек на спрату у безбедности.
  
  
  'До сада ласица не разумем. Шта сте хтели да урадите са овим бомбама?
  
  
  — Хаос, — рекао је он. "Руси криви би американаца. Били пуцњи. Нереди на улици. Мали рат је овде, у Калкути. Кажу да је Њу Делхи прогласио ванредно стање, као и раније. Рај би узео власт. Касније смо прогласили би независност државе Бенгал".
  
  
  — Али он би радио на вас?
  
  
  'Да.'
  
  
  "Схилл, јер си кинез?"
  
  
  Он је поново климну главом и скоро удвостручио на пола, него боли.
  
  
  — Ти си умрети, — упозорио је њен его. "Без тебе он ће превладати".
  
  
  Он је благо одмахну главом. "Постоје документи. Они треба да буду отворене онда моје смрти.
  
  
  "Документи о учешћу Раја у завери?"
  
  
  'Да.'
  
  
  Он је стајао усправно и лагано је подигао гасни пиштољ. — Али ти си био неуспех — рекао сам. "Ви ћете умрети узалуд".
  
  
  Он је притиснуо дугме лифта иза себе. Лифт полако устао.
  
  
  Затим, он дубоко уздахну и кликнуо на спона авторучки. Њен узорковање ваздуха глотнул, непосредно пре него што између нас формиран облак гаса.
  
  
  Мали лифт је био испуњен им и змеился око нас, као тигар, спреман да нападне чим ми ћемо отворити уста да дише. Ми смо стајали и гледали пријатељ на пријатеља у смртној, ћути борби, без даха. Нико око нас не шевельнулся. Спасење није било. Полако диже лифт устао на горњем спрату. Није могао да се пробије миммо њега да заустави лифт у средини. Морао сам да дише пре него што је могао да отвори врата.
  
  
  Он је самозадовољно смиркед. Сада ему ће бити лакше да умре. Он ће ићи у гроб, мислећи да је победио последњу битку. То је боље него да се такмиче са мном на штанду за тањире. Ако би он могао да задржи дах бар на секунду дуже, него га, он је освојио свој последњи тријумф. Њен увукао у минут и извадио своју марамицу, посебан марамицу, који Хок ми говори увек носе са собом, када је њен beru гасни пиштољ са собом на посао.
  
  
  Њен притисне его устима и носу, онда ровно удахнуо кроз специјалне филтере влакана.
  
  
  Лице Ву је прво конфузију, затим разумевање, онда ужас. Он је поцрвенео; он је чак затворио уста рукама. Али на крају ему морао да дише. Он уздахну и скочио на мене, њене ручице сжали моје грло. Ја не отпор.
  
  
  Када су његови прсти затворено око мог грла, он уздахну. — Клетва мрака те! — узвикнуо је он. Ми смо тренутак гледали пријатељ на пријатеља.
  
  
  Затим его прсти полако опустите и скользнули у страну. Он је био мртав када је пао на под.
  
  
  Јој дозволио газу на горњем спрату разбацане, а затим је почео споро путовање доле. Када се врата лифта у првом плану спрату зграде отворена, Чоени побегао код мене.
  
  
  У холу зграде за дешавају гледала растерянная публика.
  
  
  Тамо је био Слокум, и его лице поново је био мокар од банке, он је погледао на мене љутито и униженно. Њен игнорисао его и окренуо Александру Соколову, објавио је око гомиле.
  
  
  Руски, лепо насмејао. Он је чак нагнуо да ме пољуби у оба штапића, као его сународници раде са својим друговима.
  
  
  — Спасио си нас све, — рекао је он додиром усана мог уха. — Али уезжай у Калкути вечерас. Онда, насмејани, он је повукао назад и почео дипломатске приче о томе да су американци и руси мирно живе заједно свуда, чак и у Калкути. Иза њега га видео Амартию Раја, његова лева рука у металу и ране лица од експлозије у складишту муниције. Он је стајао отворен, али сам могао да погоди о страху који је овладао њима. Пре или касније его разоблачат. То је био само штопора времена.
  
  
  Коначно рука Чоени је била у мојој, и она је повела ме је "бентли".
  
  
  Јој, погледао на зграду и мислио о томе шта је рекао је Соколов.
  
  
  Њу је морао да побегне. Следећег јутра его људи ће покушати да ме убије. Још пре тога Рај могао да пошаље своје убице. Колката је опасно место, али онда га је погледао на Чоени и да је о томе мислио. — Ваш дом — рекао сам. "Кревет је постао мекши".
  
  
  * * *
  
  
  
  О књизи:
  
  
  Велики Кормилар је дао својим трупама од кључног показатељ. Кремљ није могао да се окрене. У Калкути већ зажегся фитиљ потпуног уништења.
  
  
  Остао је само један човек, да се спречи ово: Ник Картер. Смртоносна задатак, када је открио да је его противници су били деца. Деца, испуњен мржњом и жеђи на убиствима, на челу са узнемирена због Крысоловом, који је био исто тако невидљив, колико и опасна.
  
  
  
  
  
  Садржај
  Поглавље 2
  
  
  Поглавље 4
  
  
  Поглавље 5
  
  
  Поглавље 6
  
  
  Поглавље 7
  
  
  Поглавље 8
  
  
  Поглавље 9
  
  
  Поглавље 10
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Месар Београда
  
  
  
  
  Напомене
  
  
  
  УБИЦА ЈЕ НА ВРХУ СВОЈЕ КРВАВЕ ПРОФЕСИЈЕ ...
  
  
  Човек, непознат нам је један професионални истраживање у свету. Геније приватног шпијунске мреже у вредности од милијарду долара под називом Topcon, Инц. Садист, чија је сурова власт достигао пола света ...
  
  
  У ПАРИЗУ
  
  
  Црвена перебежчик, који је требало да кажем Ник Картеру о смртоносну игру Topcon, избоден на смрт, пре него што је могао да изговори, иако је реч.
  
  
  У ЛОЗАНИ
  
  
  Лепа млада немачка агентша користи све трикове свог добро тренированного ума и тела, да се лиши Ницк шансе да пронађу Топкон.
  
  
  У МИЛАНУ
  
  
  Кинески оперативник скоро заувек зауставио Ницк фаталан ударац карате. Агент Chicom и ловио за човека, који је водио Topcon.
  
  
  У ТРСТУ
  
  
  Домаћица нацистичког универзитета криминалца вовлекла Ник у експлозивну игру жмурке. И док она омета Ник у страну, неухватљив човек бр. 1 Topcon побегао још једном.
  
  
  У БЕОГРАДУ
  
  
  Језиво маскарада претворио у ноћну мору, када је Ник Картер је коначно открио прави идентитет власника Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  Прва глава
  
  
  Друго поглавље
  
  
  Трећа глава
  
  
  Четврта глава
  
  
  Пета глава
  
  
  Шесто поглавље
  
  
  Седма глава
  
  
  Осма глава
  
  
  Девета глава
  
  
  Десета глава
  
  
  Једанаесто поглавље
  
  
  Богојављенска поглавље
  
  
  Тринаеста глава
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Месар Београда
  
  
  
  
  
  Посвећено слуге тајних служби Сједињених америчких Држава Америке
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  
  Источни експрес, као велики црни змај, оклизнуо око Миланског станице. Куцање брзину воз је летео око града у зелену италијански село, скуля на шинама, трке ка Трсту.
  
  
  У купе, у задњем делу качающегося воз је седео један мали нервозан човек, са браон чемоданом код его нога. Его је име Карло Спинетти. Он је био трговац, направлявшимся кући онда путовање ка даљим рођацима. Гледајући кроз прозор воза на трке пејзаж, он је мислио, како ће бити срећан да поново види своју жену и децу. За некога је то путовање може бити узбудљиво, али Карло Спинетти непрекращающаяся гужве гужве нервировала.
  
  
  Висок мушкарац отворио врата купеа и застаде, гледајући Карло хладним тамним очима, које су, чинило се, били су исечени око црног дрвета. Его је поглед пао на браон кофер који је Карло није сметало да се стави на сталак. Слаб осмех је скривила кутак рта човека, а затим је прошао остатак пута у купе и сел обрнуто Карло, истезање његовог пред собом дуге ноге.
  
  
  "Идете у Трсту, а?" питао је.
  
  
  Карло Спинетти трепну и почео да помешате на свом месту. Он је био изненађен, знајући да је овај странац зна шта је его одредиште. Он је рекао: "Да, а ти?"
  
  
  Човек је наставио да осмех, као да је знао о шали коју је сакрио од Карлу. "Ја идем у Трсту".
  
  
  Кроз пет минута у купе је ушао дебео човек. Он је затворио врата, и наслоњен на њу, проучавајући Спинетти, као што је то учинио први мушкарац. Его мишљењу, такође је пао на торбу нога, у Спинетти. Онда је климнуо висок човек, као да су знали пријатеља пријатеља из далеке прошлости.
  
  
  Инстинктивно Карло савијен и преселио кофер, који је, чинило се, занима два странцима. Он није могао да објасни ih интереса. Торба је потрепана и изношена, и у њој није било ничега вредног, осим одеће Карло и неких малих поклона, које је пристаниште кући својој породици.
  
  
  "И ти ћеш у Трст?" - нервозно питао је код другог странца.
  
  
  "Да". Глас је груб и оштар. Велики човек је пао на место поред први странцем и пресавијени руке на свом груди. Он је седео у тишини, очи су покривени, као да је он задремао док воз тронулся.
  
  
  Карло непријатно поерзал. Он је рекао за себе, шта би требало да буде, замишља претњу коју је осећао ih случајних речи. Обојица су били обучени скупље, него што је он. Ih лица чинило оштра, али они нису били слични лопови који краду недужних путника.
  
  
  "Шта је са вама, мојим пријатељем? Изгледа да си мало нервничаешь", - укупно, рекао је високи човек.
  
  
  Карло се стави прст на воротнику да ослаби его. "Било ми је занимљиво - може
  
  
  да буде да ли ме знаш? "
  
  
  "Не, мој други, она те не знам".
  
  
  "Имам осећај да ви гледате на мене".
  
  
  "Ја гледам у тебе, али не гледам", - рекао је високи човек. Затим, он се насмејао.
  
  
  Нервоза Карло брзо замењен страхом. Говорећи себи да је ему не треба овде да остане, да је он може да се промени купе, он је савијен и брзо ухватио за свој кофер. Али када је он почео да се креће са свог места, висок човек наспрам њега, га је ударио ногом и држао је кофер на место преграждая пут Карло ногом.
  
  
  "Не остављај нас, мог пријатеља. Нам се свиђа твоје друштво", - рекао је он претећи глас.
  
  
  Одједном очи велике мушкарци бачен отворен, најављујући слуге. Он впился поглед у Карлу. "Да, седи. И ћути, ако не желиш да те увредили".
  
  
  Карло је пао на своје место. Он је задрхтала. Он је осетио како нешто пузи по его образу. Он смахнул его руци, а онда схватио да је то стуб банка.
  
  
  "Зашто то радиш? Њен никада те раније није видео. Шта ти треба од мене?"
  
  
  "Рекао сам ти да ћути", - зарежао здепаст човек.
  
  
  Оборио збуњен и фанки, Карло остао на свом месту, док се воз није извукао до станице у Трсту. Он је био толико уплашен да је устао само онда, када је велики човек је устао и направио гест. "Идемо. Ти иди испред нас".
  
  
  Висока сунсет човек у капуту. Он досталь нож са кратким широким сечивом. "Узмемо твој кофер, други мој. Буди добро, ако желите да живите".
  
  
  Карло запротестовал. "Имам у коферу постоји ништа вредно. Наравно, то је грешка; сте у заблуди".
  
  
  "Имамо прави човек и прави кофер". Оштар нит ножа уколол врат Карло. "Умукни и иди".
  
  
  Када је Карло полако је силазио степенице воза, сав у зноју и дрхти од страха, да му је пало на памет да, можда, ови људи ће га убити, да би он нам је учинио. У его голова гремела панике. Он је изашао на платформу станице и его очи наслутити видели у гомили облик полиције. Инстинктивно је повикао: "Молим вас, утврди ме!"
  
  
  Он је побегао у полицейскому, али сечиво ножа брутално вонзилось ему у врат. Он је смакнуто, дахћући. Шта је разлог? Зашто им је био потребан его кофер? Оборио збуњујуће на оба краја, он слепо рванулся са краја платформе и са крик, који је прешао у плач, умире, срушио доле на шине ...
  
  
  
  
  
  
  Прва глава
  
  
  
  Вашингтон падао блага киша. Густа магла висио над градом, као сиви капут. Када јој је, погледао кроз прозор своје хотелске собе, њен могао да видим скоро тако далеко као што је могао да баци Пентагон. Само у случају да њен покушао да размотри силуета совјетске амбасаде на улици. Било ми је занимљиво, заузет да ли ико око его дечака придумыванием пројеката, који ми је поверен прекинути.
  
  
  Зазвонио је телефон, и он је брзо пришао му. Њен чекао порука од Давида Хавк, човека који је изазвао сигнали за АК, агенције плащей и бодежа, која наняло мене. Рад је ризично, и понекад сат су страшне, али сам се упознао са много занимљивих људи.
  
  
  Глас који је чуо на линији припадао је један преко помоћника Хавк. "Старац је на састанку, и он каже да ће бити повезан дуго. Он каже да сте узели слободан дан и разговарали са њим сутра".
  
  
  "Хвала вам", - рекао сам и, мрштећи се, спустио слушалицу. Када је Давид Хавк везан дуги низ сусрета, то је обично значило да са наше стране нешто је пошло наопако.
  
  
  Нестрпљење грызло мене, када јој је скинуо све своје опреме - лугер " у наплечной футроли стилетто у рукаву, мали гаса бомбу, коју њеном првом делу приклеенной на унутрашњој страни бутине, - и ушао у туш. Понекад мој посао је као војни: пожури, или чекај. Гласање је већ два дана јој је у Вашингтону, у очекивању наређења, а Хок још увек ми није рекао у чему је ствар. Када је дошло до неразумљивости, многи становници Истока могли да издвојите урока код худощавого старог професионалца, који је управљао операцијама СЕКИРУ.
  
  
  Хок позвао ме је у главном граду у Њу Делхију, где јој је само да је испунио задатак. Изазов је био означен као "Приоритет 2", што је значило да је хитан случај готово. Само упутства Приоритет Одина могли брже испоручи агента до куће, а Приоритет је Један био резервисан за поруке шаљу, када је Председник био на линију, а Државни секретар грицкао нокте до зглобова.
  
  
  Међутим, од доласка успео сам да разговарам са Хоуком само једном, и овај разговор је био кратак. Он ми је рекао само да је имао планирано је да се поделе задатак, који је отворен у мом лане.
  
  
  То је, вероватно, значило, да ме могу убити.
  
  
  Обавијањем пешкир око појаса, јој, слушао вести, док брился. Сада се у свету дешава много, што се није десило раније, и у највећем делу то није био веома добар. Заједно са невесео времену то је било довољно да пошаље оданог пријатеља у бар за још један дуплим бурбоном. Али то је била ноћ, коју је немогуће било би значајно улепшати, ако би човек знао праву девојку. И њен знао једну.
  
  
  Њено име је Елен. Она је радила на једног на ове ствари скупих адвоката, који су специјализовани за разматрање дел у Врховном суду. Нисам знао колико је добар као адвокат, али ако его кратке прегледе су пола истим прелепим, као его секретар, он је, вероватно, никад не би изгубио посао.
  
  
  Ја не виделся са Елен скоро годину дана, али пошто је она знала шта да јој радим, нисам морао да понуди никакве дуге објашњења, када јој је звао хеј. Она је рекла да одбије од других планирање на ноћ. Њен возио кроз град на свом стану на машини, коју АК је за мене. Магла је била толико густа, да сам морао да се креће брзином пужа.
  
  
  На Елен је тело-грли црну хаљину са дубоким рез. Она је узео мој огртач, затим загрлио ме је за врат, држао ме својој пуној груди и пољубио ме, од којих је обрве статуе растопились бих.
  
  
  "Не губите време узалуд", - рекао је њен хеј.
  
  
  "Са тобом никада нема шта да изгуби. Данас си овде, сутра отишао". Насмешила се у мене. "Ја сам тако разумео, ви још увек радите за овог злог старца, Хавк?"
  
  
  "У ствари, али данас је њен цео твој".
  
  
  Она приподняла обрва. "Звучи веома занимљиво, господин Картер".
  
  
  Ми смо одлучили да не излазе на улицу. Време је било превише шугав, и, поред тога, истина је била у томе што нико око нас не хотел оду сувише далеко од спаваће собе. Онда би, као Елен поджарила нам одресци дебљине, као Sunday New York Times, ми смо седели, пили вино и разговарали о томе шта се десило са нама за годину дана са њима хорька, како ми се види. Рекла ми је о свом раду, и јој је рекао хеј, где је, ако не оборудова свему што је урадио.
  
  
  Затим је подигао чашу и отишао до ње на дугом бахарев. Споро осмех, она допила остатак вина, а затим се сагнуо, црну хаљину сползло са својим белим грудима, и понудио своју шољу поред мог.
  
  
  "Коначно, Ник, - рекла је она. "Почео сам да мислим да никада не стигнете до тога".
  
  
  Њена тихо насмејао и дозволио своје прсте скользнуть доле јој да се облаче и мекоћу њене груди. Њене брадавице је чврста и натянутым на мом длану. Јој, пољубио и осетио њен убрзани језик, а онда је она окренула и пала ми је на колена.
  
  
  Застаните на њене усне, њене истраживао его, док она није одговорила је вруће. До времена када пољубац је завршена, ми нах одузели дах, ее груди подергивались горе и доле.
  
  
  "Ник, то је било превише дуго".
  
  
  "Да, заиста, - помислио сам.
  
  
  Диже га је подигао на ноге, разапета и одреши хаљина позади. Њен полако спустил траке са ее рамена, затим оголила пуну груди. Га је пољубио опет и њене руке скользнули по леђима.
  
  
  "Спаваћа соба, где је била раније?" Га питао.
  
  
  Она климну главом, поново у потрази за мој уста, и подигао сам га и спроводи кроз врата до кревета.
  
  
  "Одлично?" - питала сам је, ја стојим над њом, узимајући доле капут.
  
  
  "Добро, Ник".
  
  
  Њен завршио се скинем и висио лугер назад у своју столицу. Елен је зурио у мене тамно и тлеющими очима.
  
  
  "Ја бих хотела, да ти није носио ову ствар", - рекла је она. "То ме подсећа о томе шта радите за живот".
  
  
  "Неко мора то да уради".
  
  
  "Ја знам. Али то је тако опасно. Дођи овамо, Ник. Пожури. Њен желим те сада".
  
  
  Када јој је, дошао до ње, она попео кроз хаљине и црне гаћице, који су били све што је она носила под њим. Док јој миловао ее унутрашњу површину бутине, пољубио јој ее груди. Она корчилась, као да је мој додир изазвала сл.
  
  
  Затим су улазили у њен нах, и она је расла под мене, синхронизација своје покрете са мојим. Ми смо достигли врхунац заједно.
  
  
  Она је била све што сам се сетио, па чак и више.
  
  
  Наша тела су још увек били повезани, када је чуо позив телефон на ноћном ормарићу. Елен поморщилась, затим попео из под мене и узео слушалицу. Она прислушалась глас у цеви, а затим потисак ми је слушалицу. "То је онај човек".
  
  
  "Надам се да јој ништа није прекинут", - рекао је Давид Хавк.
  
  
  "Био си проклето близу", - рекао јој ему. "Како сте сазнали где јој је?"
  
  
  "Основану претпоставку, њу, претпостављам, ви назвали то, њен знам јој рекао да узме слободан дан, Надимак, али ствари су, коначно, почели да се појављују. Да би се хотел, да сте прешли у продавницу, отворено сада".
  
  
  Њен ставио телефонску слушалицу
  
  
  устао из кревета и поново сам обучен. "Постоје извештаји за овог злог старца?" - питао га, Елен, приступ дана.
  
  
  "Да", - рекла је она са слабим осмехом. "Реци ми ему, што мислим да је изабрана им време био само страшан".
  
  
  Киша је замро, када је стигао до зграде Amalgamated Press and Вире Услуге на Дюпон-Серкл. То је била продавница, како је назвао его-Хавк, покриће за центар операција СЕКИРУ.
  
  
  Само светла у канцеларијама Хавк спаљена, када јој се жури по безмолвному ходник. У чекаоници је седео пар мушкараца. Одина око њих покед великим прстом у страну још један дан, и у њу је ушао и нашао Хавк его столом. Изгледао је тако, као да он није превише добро спавала.
  
  
  "Па, Надимак, како је прошла ноћ?" - упитао је сувим гласом.
  
  
  "Било је сјајно, док је трајала". Њен селл, не питајући.
  
  
  "Ја сам ишла од једне чертовой састанка на други, покушавајући да проучавају детаље овог свој посао". Презир Хавк на бирократије огледа на његовом лицу. "Сада шта се десило-да, да даје ему посебну хитност. Да дају информације за вас вечерас, јер ја желим да ви јутрос полетео у Париз".
  
  
  "Шта да радим, када јој тамо се?"
  
  
  Хок отворио је фиоку и извадио фолдер по манила папира. Око фасцикле он је нацртао неколико слика. Он је упутио слике на столу. "Баците поглед на то. Овај безличне мали гаџет који видите овде, представља изузетно вредна опрема".
  
  
  Њен пажљиво истраживао три фотографије. "Очигледно, то је електронски уређај. Али шта је то?"
  
  
  "Као што знате, код нас постоји веома сложен систем сателитског надзора. Она ценымногие боље него све што су руси или кинези били у стању да се усаврши. Велики део успеха нашег система - уређај, као што је приказано на овим фотографијама. Он има способност да циљ на мали покретну мету са велике удаљености и хватање најситнијих звукова које том циљу ".
  
  
  "Разумем, зашто је то вредно".
  
  
  Соко поцепао коже са црним цигаре. "То нам омогућава да пратите све што примају Савете од својих сателита-шпијуна, и евидентира све то за касније декодирање. Што се тиче сателитске интелигенцију, онда је ово најпожељнијим објекат у свету".
  
  
  "И то не више мале песнице".
  
  
  Хок климнуо главом и вонзился зубима у цигару. "То значи да его је лако да украде и лако сакрити".
  
  
  За остало је скоро имали појма. "Неко је на другој страни преузео један по уређаје?"
  
  
  "Дозволили смо британци су добили више око њих. Један је био украден у Лондону".
  
  
  "Руси?" Га питао.
  
  
  "Не, - рекао је Хок. "Али они, кројач, проклети, хотели би имати его. Кинези, такође. А сада дозволите ми да вам поставим штопора, Ник. Шта знате о организацији под називом "Topcon"?"
  
  
  Када је чуо име, да јој се нагну напред. Моја реакција би требало да буде, открила је мој све веће интересовање, јер Хок дозволио себи танку и неколико усталую осмех.
  
  
  "Топкон", - да га понови. "Ја знам да она постоји. Као и ви, да га чујем трач о шпијунске трговини".
  
  
  "То је да се опустите и вођена обавештајна организација. Ефикасна. Не тако давно, она је, изгледа, настао око ниоткуда, али је одмах постала фактор у шпијунског рата између Истока и Запада. Topcon краде тајне и продаје их по веома високој цени. До сада хорька крадем је у основи наше тајне, и углавном црвене их купују ".
  
  
  Хок заиста уморан. Он је ставио незажженную цигаре у пепельницу и прищурил очи. "Topcon - то је тамна организација, Надимак, по свему судећи, штрика и пажљиво контролисана. Можда је то најбоља одмор спи организација, основана са њима хорька, као Гелен је створио своју у Германијум затим рата. И ми не можемо да идентификује човека који јој је на челу. информације о нен ускользнула од нас ".
  
  
  "Ја знам. Његова могао да уради неколико заустављања скоро у сваком већем граду у Европи и извештај адреса локалних совјетских и британских шефова обавештајне службе, али Topcon - то је сасвим друга ствар. Ја не могу да зовем име било кога ко је на њих ради ".
  
  
  "А јој, претпостављам да вам је било занимљиво, када је АКС ће изазов ове компаније и да ће покушати да сазна ко њиме управља".
  
  
  Јој, закикота. "Потребна ми је посао, ако ви то имате на уму".
  
  
  "Ник, у Topcon постоје драгоцени мали гаџет, приказан је на тим фотографијама. Они су ставили его на аукцију".
  
  
  Хок поново отворио фолдер и извади клипинг око новина, коју је предао мени. "Пре него што га наставити, да јој желим, да сте прочитали ову вест".
  
  
  Њен се намршти, брзо приказивањем клипинг за италијанске новине. Прича је веома кратак. У нен известили о смрти зарезанного ножем путник по имену Карло Спинетти. Убиство је почињено на железничкој платформи у Трсту. Полиција
  
  
  желели два мушкарца, који су починили овај злочин за крађу кофер Карло Спинетти.
  
  
  "Каква је веза између овог и остали, да сте ми рекли?" - питао Хавк.
  
  
  "Убице нису били заинтересовани за садржај кофер своје жртве. Им потребна је пут налепница, која се бави била у торби. Налепница, на којој је сакрио микроточка са вредним подацима". Хок узео клипинг и одмахну главом. "Карло Спинетти чак и не сумња да носи его".
  
  
  "Без ега знања его користили за транспорт украдених података?"
  
  
  "Потпуно фантастично. И Topcon сноси одговорност. Они користе пруге за шверц информација за извоз украдене тајне око слободног света за гвоздена завеса. Они користе Источни експрес, курсирующий око Париза у Софију кроз Милано, Трст и Београд. Ми смо пажљиво пратили прозрачне стаза, па они су развили још један транзитни пут ".
  
  
  Га у комбинацији различите делове информације. "И ви мислите да је електронски уређај, пурлоинед Topcon ће бити транспортована на том транзиту".
  
  
  "Највећи део онога што сам вам рекао, дошао да нас из бугарске дефецтор по имену Јан Скопљу. Он нас је обавестио да Topcon постоји гаџет, а он планира да испоручи его у Софију на броду у оријент експресу. Одина око руских људи, високи официр КГБ, планира да се састане са агентом Topcon на броду воз, да се договоре о споразуму пре доласка у Софију. Ви, Надимак, морате да се састане са Скопљу у Паризу, добити све друге детаље, и могу да преузму терет, пре него што она пређе из руке у руку ".
  
  
  Још једном баци поглед на фотографије уређаја. "Добро."
  
  
  "Ја сам донео у Вашингтон са намером да поучи да пронађете монитор. У то време сам није знао ко је он. Онда ствар је у Скопљу почетак да се пробије, тако да сам морао да одложи решење".
  
  
  "Ја разумем. И сада време нам дише у врат. Њен мора доћи до уређаја пре него што то чине руси".
  
  
  "Све док то радите, ако сте случајно открила кров Topcon, јој је да није разочаран".
  
  
  "Ја ћу видети шта могу да организује". Га устао. "Било даља упутства?"
  
  
  "Ти си выступаешь против КГБ и Topcon. И Бог зна, ко је још могао да још сунуться у нади да се овај монитор. Тако да пазите на своје кораке, Ник. Да јој не би желео да изгубите, и монитор, и тебе".
  
  
  Јој обећао да ћу покушати да спасе его од овог поремећаја.
  
  
  
  
  Друго поглавље.
  
  
  
  
  Био резбарење дана наредног дана, када га је стигао на аеродром Орли, недалеко од Париза. Време је било кул, али јасан, и такси до хотела Prince de Galles на авенији Џорџа V, 33 је било веома пријатно. Париз је изгледао на исти, осим стално растућег саобраћаја на улицама. На дрвећу, обрамляющих булевари, расла неколико пупољака. Ја сам са носталгијом се сетио неке од мојих омиљених баннер: Руе За са-ее балконима, скраћује са гвожђем, у области Монтпарнассе и савршену апликацију Руе ду Фобур Пуассоньер, која се бави довело до Фоли. Али сада сам имао времена за то. Њу је морао да пронађе Јана Скопљу.
  
  
  До сумрака ме регистровани у "Принц де Галлесе". Јој се добија на број Скопљу, који је он нам је дао, и позвао ему. Его глас је био низак, са јаким нагласком и стресан.
  
  
  "Приход на подручје Три граций близини Foley", - рекао је он за мене. "У седам. Што пре, то боље, као и ви, американци, говорите". Зачу се лак нервозан смех. "Ја ћу бити у бару Duke's Бар у кварталу од мог хотела".
  
  
  "Ја ћу бити тамо", - рекао сам.
  
  
  Пре него што напусте хотел, њен проверени "Лугер" - Вильгельмину. Њен мислили да такве мере предострожности су из једног разлога, који јој је био још увек жив, док пар Killmasters, који су довели ми, били су наведени као жртве хладног рата у посебном фолдеру, коју Хок хранио у запертом фиоци свог столице.
  
  
  Тестира стилетто, који је позвао је Хуго, њен бавио леву руку. Смртоносни ножик нежно клизи око ножен на моју руку. Јој, климну главом о себи, уверио, да је био толико припремљен за чињеницу да очекујете испред, а затим попео уз степенице и изашао на пролећни сунчан брылев.
  
  
  Имао сам рани ручак у ресторану Цхез des Anges на булевару Латур-Мобур цок ау вин, oeufs en meurette и кригла врхунски бургундца вина. Затим га је узео такси до трга Републике.
  
  
  Пошто га знао село и те вечери сам желео да буде посебно опрезан, да јој је прошао остатак начин хода. На улицама је било много колица, и било ми је лепо противнике да миммо код њих и да се изгуби. Њен видео велику групу младих људи, наслаждающихся пролеће ноћ у близини станице метроа Belleville. Затим га је прошао испод полуразвалившейся лука, која се бави некада она покрива јаз Ците де Тревиз, и нашао на малом тргу, о којој је поменуо Скопљу. Имао је изглед старог Париза - клупа и парк са фонтаном.
  
  
  На тргу је било три хотела, све мале, и у једном око њих је био бар Duke's. Јој, дошао и погледао около. Место је био насељен је - очигледно, тако, као што је овај хотел Скопљу. Њен нашао его је седео за столом у задњи дан, водећа у задњу собу. Јој, пришао му је.
  
  
  "У Тюильри цвета цвеће, - рекао сам.
  
  
  Он је студирао моје лице. То је био висок худощавый човек са приземним ставом лицем и тамним круговима испод очију. "Биће рано пролеће", - нежно, рекао је он.
  
  
  Њен сел преко пута њега, на столицу. Ми смо били овде сами, осим конобар у бару. "Његов Ник Картер", - рекао сам. "А ви, Јан Скопљу".
  
  
  "Да. Драго ми је да је господин Картер". Его манири су чак и више нерава, него его глас на телефону. "Морамо да урадимо овај састанак је кратак. Јој, верујем, оно што су научили, где га живим. Ја не знам шта они значе, али ја не желим да се види да сам са вама".
  
  
  "Бугарски агенти?" Га питао.
  
  
  "Нисам сигуран. Можда је то људи Topcon. Они су..."
  
  
  Дошао конобар и прихватио наш налог. Скопље сачекао он ће донети пиће, и опет отишао пре него што наставите разговор.
  
  
  "За мог хотела гледа човек, - тихо је рекао је он. Он је погледао преко рамена на распахивающиеся дан задњој соби, где је управо нестао конобар. Затим, он је окренуо према мени. "Украдене уређај ће бити испоручена на броду у оријент експресу кроз два дана у Лозани, Швајцарска. Воз се зауставља тамо рано ујутро".
  
  
  "Зашто Лозана?" Га питао.
  
  
  "Штаба-стан Topcon у сали у Швајцарској. Ја не знам где је". Он је пажљиво пратио уласка у салу. Конобар се вратио у собу и отишао у бару.
  
  
  "Ко ће бити украдене уређај?" Га питао.
  
  
  "Ово је посебно велика операција за Topcon. Стога, украдену имовину ће предати челу организације".
  
  
  "Ко је ово?"
  
  
  Скопљу отворио је уста да нешто каже, али није могао да изговори наше речи. Его очи широм отворена, а уста приоткрылся још више. Њена чуо тихи шум за ротирајућих врата, иза леђа Скопљу и видео како једна око њих се кретала. Вилице Скопљу тихо радила, када је узалуд хватался за место у средини стомака леђима. Затим, он је срушио на столицу.
  
  
  Њен протезао на Вильгельмине, устајање са столице. Затим га је видео мали дарт, истурене широм леђа Скопљу. "У скопљу?" - рекао сам, подизање его главу. Али он је већ био мртав.
  
  
  У овом тренутку конобар се окренуо према нама и видела шта се догодило. Њен игнорисао его крици и водио кроз љуљање дан у малу кухиња и остава. Врата која воде у лане, био је отворен.
  
  
  Пролазећи кроз мрак улаз јој је опрезно ушао у лане, држећи Лугер у руци. Су тешке сенке, и прво јој ништа није видео. Онда јој поглед је видео тамну фигуру, веб на светло улици.
  
  
  Јој, трчао дуж стазе и, достижући тротоара, зауставио и погледао право. Човек је побегао у квартал, људи су гледали у ему које следе.
  
  
  Јој, потисак у футролу велики Лугер и пође за њим. Он се окренуо углу, и сам пође за њим. Њен догонял га. Он се окренуо другачији угао, и ми смо се нашли на улици бергер бергер. Блиставим неонска светла расту у мраку. Мушкарац је и даље водио напред. Њен је наставио да трчи за њим. Туристи и рођени парижани остали и гледали. Човек нестао у уском уличици, и он је поново изгубио.
  
  
  Јој, дотрчала до излаза на улицу и погледао у таму. Его нигде није било да се види. Га је видео само врата, неколико стаза и још један пресеца лане. Је поново извукао Вильгельмину и отишао опрезније. Он је могао бити било где, и ја сам био недостатак је у томе што сам морао да иде за њим из страха да уђе у заседу.
  
  
  Пролазећи миммо, њен тестирано сваки улаз. Све су биле празне. Сасвим је могуће да је стигао до пересекающейся улице пре него што га је стигао до угла. Њен лане прошао и ништа у нен није видео. Њен полако прешао на следећи, сада сигуран, да је изгубио.
  
  
  Када је ушао у лане, поред мене се десило неко кретање. Нешто снажно погођена, у мојој десној руци, а њен изгубио Вильгельмину. Велике руке зграбио ме је и оборен с ногу, њена ударио о коцка калдрме, оштећења леђа и рамена.
  
  
  Отворивши очи, видела је да је заувек мном стоје две фигуре. Један је био худощавый бркати мушкарац, за којим јој гнался улицама Париза, а поред њега је био его велики, ћелав, неповоротливый друг, човек, који ме је ударио комад даске и повалил на земљу. Танак је држао у руци комад гвожђа цеви дужине пола метра. Њене мисли, не намамио да ли су ме овамо да се убије.
  
  
  "Ко си ти?" Га је питао
  
  
  у нади да се заустави их. "Зашто си убио Скопљу?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas", - рекао је здоровяк, рекавши ми да је то није моја ствар.
  
  
  "Депеш-ву", - додао је други, позивајући здоровяка настави.
  
  
  Он је урадио. Он ме је ударио у лице ботинком са шиљцима. Га је ухватио за стопала и зауставио га, да она није сломио ми је главу. Њена тешко изогнулся, перекатываясь, да би притисак на његову ногу. Кроз тренутак је сломио анклебоне, и зачу се пуцање костију. Он је викао и ударио у тротоар.
  
  
  Тешко замахнулся на мене цеви, и када јој ваљани, она гласно изолатор напукао о тротоарима поред мене. Цев поново пао, али овај пут га је ухватио за нах и снажно повукао. Он је пао на мене одозго, изгубили цев. Онда је покушао да се ослободи, али док је он бацио, њен посекао его врата и чуо пуцање костију. Он је био мртав, када је погодио тротоар.
  
  
  Када јој је порастао на ноге, здоровяк покушао да се врати у игру. Када је покушао да устане на један свако племе, ударио њен его више голова, и он је пао на тротоар. Је мртав.
  
  
  Њен тражио, и нашао Вильгельмину, затим шталь претресају их у џеповима. Није било никаквих идентитет личности. Јер су разговарали на француском, његова мислио да је вероватније да су то били људи Topcon у Швајцарској, а не бугарски агенти. Јанг Скопљу признао АК, да је радио за КГБ и Topcon и помогао да планирате крађу монитора. Када Скопљу је скочио, Топкону или КГБ морао заткнуть его. Очигледно, то је био рад Topcon.
  
  
  Већ скоро разочарани ја сам тражио нешто вредно у телима, када је нашао у џепу худощавого мушкарци згужване комад папира. То је било на француском: Клаус Пфафф. Gasthaus Liucerne, Л. Минуит ле deuze.
  
  
  Њен приметио етикету на унутрашњој страни его камзолы; на нен су иницијали Х. Д. Сунув лист у минут, њен пажљиво испитати изглед худощавого мушкарци. Онда јој је пожурио у сенци парис ноћи.
  
  
  
  
  Трећа глава
  
  
  
  
  Следећег јутра рано ујутро га проверио неколико мањих хотела у Ците де Тревиз, и на трећој станици имао сам среће. Прекјуче се пријавили двојица. Један је сува тело, а други је велики. Худощавый мушкарац је ушао у систем, као Анри Депе, име, које се поклапа са иницијалима на његовој јакни. Велике име је Наваро.
  
  
  Њен могао да уради неке претпоставке, повезујући своје белешке информација. Депе је требало да дођу до из математике и по имену Мраз Пфафф онда како ослободити од Скопљу и мене. Слово Л а онда gasthaus у напомени, вероватно, значило Лозанну. Барем јој је тако изгледало. Депе је требало да се састане са Пфаффом у заказано време, у поноћ и реци ему, као да све је овде, у Паризу. Наводно, тада Пфафф да ће послушати на челу Topcon. Ако само сам Пфафф није био велики човек.
  
  
  За мене је био јасан начин деловања. Њен ићи на Лозанну, јер тамо је украден монитор добија на броду у оријент експресу. И да би се упознао Пфаффа уместо Депе. Ако сам Пфафф није био шеф Topcon, који је возио би уређај у возу, он је, вероватно, знао би личност лидера. Можда могу да га убеди его открије ову тајну личности.
  
  
  Њен могао да седне у Источном екпресс у Паризу на Лионском железничкој станици, али, пошто га очекује се да држите на броду неко време касније, и пошто је време имало вредност, њен унајмио ауто да путују у Лозанну. Јој узео изнајмљивање Мерцедес-Бенз 280SL, жута спортски, од којих је још увек мирисао на новим мирисом. На позднему јутра јој је био ван Париза и послат у Труа и Дижон. Време потеплела, вози било лепо. Село је брдовитом и зелене, али је као близу Швајцарске она је расла све више брдовитом.
  
  
  У средини стомака дана га преселио у Швајцарску, и пут на неко време постао узак и кривудав. У даљини су приказани снежних врхова, али они су остали у позадини до краја свог пута. Недалеко од Лозани, средина покривена травом брда у околини на, њен приметио машину која се бави покварио на страни пута. Под его поклопац заглядывала девојка. Јој, зауставио и понудио своју помоћ.
  
  
  "Нешто јој могу да урадим?" - питао, приступ светло-плаве Лотус Плус 2.
  
  
  Она подиже очи и пажљиво ме је погледао. То је била лепа ногама, плавуша у кожном мини-сукњу и чизме. Ее коса била до рамена и погледао неуредном. Онда би, као што је она на тренутак је усмерена на мене, њено лице озари.
  
  
  "Ник!" рекла је она. "Ник Картер!"
  
  
  Сада је мој ред да погледамо још једном. "Бојим се, ви имате предност", - неодлучно сам рекао. "Ја не верујем ..."
  
  
  "Бон, прошле године отприлике у исто време", - рекла је она са немачким нагласком. "Случај Гронинга. Ник, ви се не сећате!"
  
  
  
  Онда јој је, такође, сетио. "Урсула?"
  
  
  Она се осмехну широј сексуалне осмехом.
  
  
  "Урсула Бергман", - додао сам.
  
  
  "Да", - рекла је она са осмехом опасности од њеног прелепог лица. "Како лепо од тебе да дође, само да помогне старом пријатељу у невољи".
  
  
  "Имате у Бону су смеђа коса, - рекао сам. "Кратку смеђу косу. И смеђе очи".
  
  
  "То је мој прави коса", - рекла је она, додирујући лана ланца. "И очи су контактних сочива".
  
  
  Урсула мелодичан насмејао. Прошле године смо заједно радили око недељом у Бону и Хамбургу, да прикупе информације о немце лево крило по имену Карл Гронинг, кога сумња у преносу западне немачке војне информације одређеним лицима у Источном Берлину. У овом случају, Урсула испуњава посебан задатак. Њена редовна посао је био да у оу обавештајне службе Западне Германијум, која је била надлежност искључиво праћењем и хапшењем бивших нациста који су починили ратне злочине. То је све што Эйкс ми причали о њој, и нисам имао решење да сазнате више.
  
  
  "Ја сам престао да прати случај Гронинга онда би, како ме је позвао назад у Вашингтону" - рекао сам. "Судови у Бону препознали его крив за оптужбе да потврди оптужбе?"
  
  
  Она се самозадовољно климну главом. "Тренутно је коротает време у немачком затвору".
  
  
  "Добро. Свиђа ти се с времена на време да чујем о срећних крајевима ових дел. Шта радиш у Швајцарској, Урсула, или ми не треба да питате?"
  
  
  Она је накратко је стеже својим лепим раменима. "Исто".
  
  
  "Ја видим."
  
  
  "А шта ви радите у Швајцарској?"
  
  
  Јој, закикота. "Исто".
  
  
  Обоје смо сницкеред. Било је лепо да се поново видим још са другима. "Шта није у реду са лотосом?"
  
  
  "Бојим се, колима цапут, Ник. Како мислиш да га могу питати треба да ме у град?"
  
  
  "Са задовољством", - одговорио сам.
  
  
  Ми смо у такву игру, у "мерцедес", да га, кренуо на пут и кренуо у град. Онда би, као што је маха, јој, погледао на нах, док она је наставила да говори о Карле Гронинге, и видео сам како јој груди дошао у блузу по џерси и као мини-сукња константно расте високо на њене дуге пуне кукове. Урсула је процветала са њима хорька, како је упознао са њом у Бону, и резултат је био импресиван.
  
  
  "Ти остајеш у Лозани?" - питао Урсула, када јој је пребацио на намотаја падом. Пред нама отворила панорама у Лозани, града, који се налази на брдима са тачкама снега од недавних зимски снег над њим.
  
  
  "Само вечерас", - рекао сам. "Можда бисмо могли да се заједно, да пије у неком скромном малом ратскелере".
  
  
  "Ах, ја бих то волео. Али данас јој је заузет, и ја треба да одем сутра ујутру".
  
  
  "Како мислите да је ваша машина је у време када ће бити спреман?"
  
  
  "Ја одлазим у возу, ујутро", - рекла је она.
  
  
  Следећег јутра у Лозани отишао само један воз, и то је био мој воз, Источни експрес. "Занимљиво", - прокоментарисао је. "Ја одлазим воз сутра ујутру".
  
  
  Погледала ме је са својим јасним плавим очима. Обоје смо оценио је значај ове утакмице. Ако нисмо радили заједно, ако нисмо били упознати са послодавцима други други смо обоје били подозрительны. Али сам га видео Урсулу Бергман на раду и веровао свом мишљењу, да она није била двоструки агент.
  
  
  Она је већ донео одлуку. Ее очи блесак искрено пријатељство. "Па, то је веома сладак, Ник. Можемо да пијемо заједно на броду".
  
  
  "Ја се радујем да овде чекам те". Њен насмешио.
  
  
  Када смо стигли у град, высадил њен Урсулу код хотела de la Paix на авенуе Б. Констан, у самом центру града, а затим је отишао у безопасан мали пансион на тргу Сен-девет особа.
  
  
  Када га је стигао до своје собе, њен отворио свој пртљаг и почео да се припреме за састанак. Њу је требало да се око себе Анри Депе, и сам морао да то уради из меморије.
  
  
  Њен досталь кејси, који ми је дао момци око одељења специјалних ефеката и монтажу. То је био комплет маскирање, и веома инвентивни. Сам Хок много је окупио заједно - у своје време он је био експерт у прерушавања. Скуп се састојао траке кордон пластике "коже" и шарене контактна сочива, перике и облоге, као и мноштво различитих нијанси шминке. Чак су пластичне ожиљци, који је прикључен на било који део лица или тела.
  
  
  Стављам комплет пред огледалом тоалетни сточић. Прво јој се пластичну "кожу", повећање слојеве, да утолщить переносицу и продужити врх. Затим га набилдовани јагодице, да штапићи изгледао впалыми, под наростом. Онда би, као што сам јој удлинил мочки уши и брада, моје лице је постало личи на лице Депеу. Затим је задао шминка, са експертизом у его боји, стави браон контактна сочива и изабрала светло-браон перику. Јој, погледао сам на себе
  
  
  у огледало. Да јој не би дошао за Депе, ако би неко купују превише пажљиво, али ја могу да на тренутак да превари Пфаффа.
  
  
  У једанаест тридесет га возио преко моста Бессер на руе де ла Царолин у конак Луцерн. Када је ушао, било ми је жао, да је било пола туцета посетилаца.
  
  
  Нисам имао одлуке сазнати како је изгледао Мраз Пфафф. Њена могао само да се надам да сам га победио его тамо, и да када он ће доћи, он ће знати мој псеудо-Депе лице.
  
  
  Је дванаест сати, време састанка, и ништа се није десило. Ушао млади пар застава, и узе сто испред, га је замолио да сто у задњем делу собе, лицем у дан. Онда је дошао пет, а онда је десет. Њен почео да мислим да Пфафф неће приказивати, или да је он већ био тамо. Био је само један човек, и то је био лонац-стомаком немац. Нисам мислио да то може да буде Пфаффом. Дошла је цела група нове клијенте, и у институцији кипело. Не имела нам никакву идеју како ћу се са Пфаффом у таквим под другим околностима. Је четвртина дванаест, а ја сам био приморан да нареди сендвич и пиво. Одмах затим би, као конобар донео мој налог, врата су се отворила и ушао је низак худощавый човек. Под его пиджаком, изгледа, била избочину. Он је зауставио искрен на дан и погледао около. Када очи ме нашао, он је кренуо исплате директно на мој сто је било. То је требало да буде Мраз Пфафф.
  
  
  Он је зауставио у моју столицу и поново погледао око соби, пре него што седне. То је био нервозан човек са чешљана плавом косом и танким ожиљак на левом уху. "Боњоур, Мраз", - рекао јој ему.
  
  
  Он сел испред мене. "Жао ми је да је касно", - рекао је он. "И, молим вас, говорите енглески. Ви знате правила".
  
  
  Он није гледао на мене искрено, и да јој је ему захвалан. Вратио, конобар је и узео од Пфаффа налог паприкаш кобасице и кисели купус. Док се то дешавало, да јој извукао Вильгельмину око џепа јакне и нацелил "Лугер" на Пфаффа. Пиштољ још нико није видео.
  
  
  Конобар је отишао. Пфафф погледао у мене, а онда погледао преко рамена. "Добро. Шта се десило у Паризу?"
  
  
  Када јој је припрема на овом састанку, ми је пало на памет мисао, да Пфафф могао да буде само шеф Topcon, тај који је морао да носи украдене ствари. Али сада, када га је видео его пред собом, њен схватио да он не може да буде лидер.
  
  
  "У Паризу је дошло доста свега, - рекао сам.
  
  
  Мој глас удари га. Он је први пут фокусиран на мом лицу, и его очи ужи. Њу је видео као што су ме процењују. Затим его лице променило, када је поново погледао на моје лице.
  
  
  "Не, ја не Анри Депе" - рекао сам.
  
  
  Бес и страх јасно отражались на уском лицу. "Шта је то?" - тихо упита он.
  
  
  "Одакле јој је дошао, ми то зовемо истина или последице".
  
  
  "Ко си ти? Где Хенри?"
  
  
  "Анри је мртав", рекао сам. "Њен убио сам".
  
  
  Его очи још више пала, а углови рта благо подергивались. "Ја не знам истину да ли говорите или не. Њен сада одлазим. Мој састанак је био са Депе".
  
  
  Почео је да устане, али га је зауставио его.
  
  
  "Ја не бих шталь да се то уради", - упозорио је.
  
  
  Он је оклевао, и даље седи на столици. Его је поглед пао на моју десну руку, која се бави држала "Лугер" под столом.
  
  
  "Да", - тихо је рекао сам. "Држим на чији је циљ те пиштољ. И њен пронађен користити его, ако сте устати из ове столице".
  
  
  Пфафф сглотнул и погледао ме је у лице. Јој, видео како функционише его, ум, покушавајући да схватим ко сам ја, и покушавајући да процени свој циљ. "Не би се усудили да се пуца овде на пушке", - рекао је он.
  
  
  "Ја могу да иду кроз задња у року од петнаест секунди, онда би, као што падне на под". Јој, у нади да ће он прихватити блеф. "А напољу ме чекају пријатељи. Желите да покушате да ме?"
  
  
  Бес ега, човек је нестао; страх и узео га под контролу. Он није био храбар човек, шта је било добро за мене.
  
  
  "Шта желиш?" питао је.
  
  
  "Информације."
  
  
  Он нервозно се насмејао. "Путничка у сали даље на улици".
  
  
  Њен уздахну. "Буди скроман са мном, њена ти главу оторву".
  
  
  Его грин нестао. "Какве информације вам је потребно?"
  
  
  "Мислим да нам је боље да се о томе разговарати на миру" - рекао сам. Одрешене руке да га увукао у минут камзолы и бацио на столицу кутију швајцарских франака за плаћање наших наређења. "Еда на мене", - рекао је са лаким осмехом. "А сада га желим, да сте устали и веома полако дошли до главног улаза. Њена ћу искрено за тебе, и овај пиштољ ће бити послата у леђа. Када смо изашли на улицу, да вам дати даља упутства. . "
  
  
  Он је рекао.- "Како ти мислиш, ти моћи да избегне казну за ову глупост?"
  
  
  "Теби је боље за мене да се надамо".
  
  
  Њен заглавио Вильгельмину у минут, а ми
  
  
  изашао напоље. Њен его је провео до "мерседеса" и наредио да седне на место возача. Њен сел поред њега, подбросил ему кључеве и рекао да је он возио на периферији града.
  
  
  Пфафф сада је веома уплашен. Али он је возио аутомобилом у зелена брда, као што јој и наредио. Њен урадио его на земљаном путу који се бави ишло директно на дрвеће, и наредио ему се заустави, када нас не ће се видети са главног пута. Када је мотор био искључен, јој, окренуо се и извадио "Лугер" ему у главу.
  
  
  "Починити самоубиство уз помоћ ове фарсе", - гласно рекао је он.
  
  
  "Јер ваше колеге по Topcon би ме?"
  
  
  Его усне најежити. То је био први пут када га је поменуо организацију. "То је тачно", - одлучно је рекао он.
  
  
  "Да видимо, а докле ћеш да сарађују са мном, зар не?"
  
  
  "Да ли желите да знате?"
  
  
  "Ја желим да знам, ко залази у Источну експрес сутра ујутру".
  
  
  "Много људи."
  
  
  "Ја већ знам да је шеф Topcon ће лично носити пурлоинед уређај у воз" - рекао сам. "Али, можете ли ми рећи, ко је он, и дај ми его опис".
  
  
  "Мора да сте полудели". Он је изгледао сумњиво.
  
  
  Није био подешен на увреде. Га спустио "лугер" бочно на његово лице. Он грунтед и пао од удара его образ је текла крв. Его дисање постало површно, када је ухватио за рану.
  
  
  "Ја не желим више тако да говори", - зарежао јој ему. "Желим да добију одговоре на питања која постављају теби. И теби је боље почети разговор брже".
  
  
  "Добро", - коначно пристао је он. "Могу да га пушио цигарету?"
  
  
  Њен оклевао. "Добро." Њен пажљиво гледао, како је досталь једну и запалио га. Он је отворио пепельницу на табли и умешао у нах меч.
  
  
  "Ви гарантујете моју безбедност, ако ћу да сарађује са вама?" - питао је он, даље држи на за пепельницу.
  
  
  "То је тачно."
  
  
  "Онда ти дати име које желите. То је..."
  
  
  Али Пфафф није хтео да ми ништа рећи. Его рука ослободила држач пепељара и повукла ее на табли. Он је бацио ме је у лице терет пепела.
  
  
  Док су моје очи су пуне пепела, он ме је ударио по десној руци и са снагом бацили га у страну. За малог човека имао је много снаге. Затим врата аутомобила су била отворена, и Пфафф истрчао око машине.
  
  
  Њен заклео наглас, прочищая гори очи. Га је још увек држао "Лугер". Њен изашао око машине. У овом тренутку моје очи су довољно јасни да види Пфаффа, брзо пролази на главном путу.
  
  
  "Стоп!" Она је викао, али он је наставио да се креће. Њен пуцао ему у ноге. "Лугер" заурла, и таращить очи погодио у ноге Пфаффу. Њен је пропустио.
  
  
  Пфафф се окренуо и заронио у дрвеће лево од макадамски путеви. Њен потрчао за њим.
  
  
  Јој, скинуо пушку са рамена Пфаффа, када он седе у "Мерцедес", тако да сам одлучио да имам предност, али је био у праву. Када је изашао на мало клиринга, од стране Пфаффа зачу се пуцањ, и вхиззед миммо мог уха. Треба да буде, негде у нен био је ушушкан мали пиштољ.
  
  
  Када јој је заронио за дебеле бор, њен чуо, као Пфафф креће напред. Њен почео опрезније. Њен потисак "лугер" у футролу, јер смо били веома близу главног пута, и није хотел да додате своју пуцњаву на буку. Осим тога, хотел живог Пфаффа.
  
  
  Још преко двадесет метара, када јој је, помислио да је можда изгубио его, Пфафф избио око склоништа у близини мене и побегао преко ливаде. Њен одлучио да буде мање опрезан. Њен пожурио за њим, у нади, да он не чује ме, док не постане касно. Када јој је пришао му на удаљености од двадесет метара, он се окренуо и видио мене. Он је само подигао мали пиштољ за циљ, када га је ударио његов его у подручју струка у соларни плексус.
  
  
  Пиштољ пуцао два пута, оба пута промахнувшись миммо ме, када смо се срушила на земљу. Неколико пута прокатились. Затим је зграбио њен его руку са пиштољем, и ми смо обоје једва попео на ноге. Га ударио Пфаффа песницом у лице и окренуо его руку са пиштољем. Он је пао на его руку.
  
  
  Али Пфафф није пронађен одустати. Он је нагло подигао свако племе ми у препонама. Док јој оправлялся од удара, он је побегао, окренуо и поново водио.
  
  
  Њен поборол бол у стомаку и пође за њим. Ми прорезали растиње и гране дрвећа. Њен освојио са њим сваке секунде. Затим га поново се бацио на њега. Обоје смо пали, моје руке ухватише га, и да га песницама ударио ме у лице и голове. Ми смо погодили у суво дрво које се срушило од нашег штрајка. Сада је добро држао тог човека, али он још увек борио са својим рукама. Затим га је ударио његов его песницом по лицу, и он је пао на земљу.
  
  
  "А сада, кројач узми, реци ми име", - захтевао притајена даха.
  
  
  Пфафф увукао у минути. Га питао зашто
  
  
  овај пут је дошао на ново оружје. Њен гурнуо подлактицу и дозволио стилету падне ми на длан, када је рука Пфаффа изашла из џепа и пришла устима.
  
  
  Ми је потребно делић секунде, да схвате шта се дешава. Пфафф, ја знам да је ему нит, умешао себи у уста капсула са цијанидом. Он прикусил ее.
  
  
  Га бацио стилетто на земљу и пао поред њега на колена. Га је ухватио за его вилице и покушао да га отворите, али мој покушај није успешна успехом.
  
  
  Онда је све било готово. Очи Пфаффа проширена, а он је осетио као его, тело напряглось у мојим рукама. Њен его пусти вилице, и она су се отворила. Био непријатан мирис. Затим га је видео мали струйку крви у углу его рта и сломљено стакло на његовом језику. Постепено его лице тамније.
  
  
  Клаус Пфафф је био мртав.
  
  
  
  Четврта глава
  
  
  
  
  Дизел мотор у оријент експресу скоро тихо ушао у станицу у Лозани, када сунце колико пута је већ расте на далеком брду. На платформи је било мало људи. Њу је гледао као воз потресен зауставио, и прочитао натпис на табли возила: ПАРИЗ ЛОЗАНА-МИЛАН ТРСТ БЕОГРАДУ, СОФИЈИ, ИСТАНБУЛУ. То су егзотична имена, и они пробудились би у меморији многи око мојих претходних задатака.
  
  
  Воз заустављен, и неколико путника су изашли из њега. У то време на платформи окупи силан народ, да се попне на броду. Њен немаран анкетираних лица. Један око њих могао да буде човек са монитором, ако само нестанак Мраза Пфаффа није изазвало Topcon два пута размислити пре кретањем уређаја у овом возу. Али тако није мислио. По свему судећи, у овом возу већ су заказани сусрети и случај са КГБ. Ови планови се не може било тако лако променити.
  
  
  Још једном поглед на околне мене лице јој је узео свој пртљаг и почео да седне у воз. Онда је чуо глас иза себе.
  
  
  "Добро јутро, Ник".
  
  
  Јој, окренуо се и видео Урсулу Бергман. "Guten morgen, Урсула, - рекао сам.
  
  
  "Да ли ти се свиђа вече у Лозани?"
  
  
  "Било је лепо тихо", - соврал сам. Она је приметио да, упркос осмех, данас је лице Урсула променило. Тамо је напон, кога раније није било. "Слушај, њен чуо, имамо вагон-ресторан до Милана. Могу да га почастити вас доручак на броду?"
  
  
  Она се кретала само за тренутак, а затим широко се осмехнуо ми се. "Ја бих овог хотела".
  
  
  Током слетања га, покушао да погледамо већина путника, који у такву игру, али је то било веома тешко. Кроз пола сата смо се возили у село Швајцарској и убрзо је већ на добру брзину, трчао по зеленим брдима. Ми смо са Урсулой састали су се у кочији-ресторану у осам и тридесет, и код нас није било проблема са добијање сто.
  
  
  "Швајцарски пејзаж фантастично, зар не?" Њен водио мали разговор.
  
  
  Урсула је изгледало озабоченной. "О, да", - рекла је она са лажним ентузијазмом.
  
  
  "Овде је веома сличан Баварској", - наставио је.
  
  
  Она мене не чује. "Ах. Постоји сличност. Сада га видим".
  
  
  Њено нежно хеј насмешио. "Урсула, нешто није у реду, зар не?"
  
  
  Она је брзо погледала ме је великим плавим очима. "Ја не знам хоћу ли га увући те у моје проблеме, Ник. На крају крајева, не морате да бринете о свом делле".
  
  
  Јој узео ее за руку. "Слушај, ако имате проблема, можда, њена могу да вам помогнем. Моја Душа припада АК, али они могу да дају ми пола сата или тако".
  
  
  Она подиже очи и насмешио малу шалу. "Јуче увече јој је требало да се састане са човеком. Још један агент наше организације. Он је морао да седне на воз у Лозани са мном, и ми смо морали да ... заједно, да обавља задатке".
  
  
  "И он не сел?"
  
  
  Ее глас шталь стресно од беса. "Он је... он је пронашао его у хотелској соби..."
  
  
  Гласање и све. Урсула и њен колега-агент, очигледно, прогонили још један преко својих бројних бивших нациста, и партнер је пришао сувише близу ih производњу и сам шталь жртва. "То је био један по дочекати своје пријатеље широм Трећег рајха?" Га питао.
  
  
  Она је погледала горе, и њене очи су ми рекли да, да. "Нисам уплашена, Ник. Мој колега-агент именован је на ову ствар само да подржи ме. Нажалост, его, мора да су научили. Ја не мислим да они знају ко сам ја".
  
  
  "Ја не желим да се удубе у ствари, о којима ми не треба да говоре. Али мислим да можемо мало да ослаби правила. Тражите универзитета криминалца и очекивали, да је он ће бити у том возу. у праву?"
  
  
  "Информатор нам је рекао да ће бити овде".
  
  
  "Да ли Можете да добијете другу помоћ, ако вам је потребно?"
  
  
  "Нема никакве шансе. Не тако брзо. Али сам рекао себи да је, можда, да га је могао рачунати на вашу помоћ у случају настанка ситуације".
  
  
  Њен уверио сл. "Можете рачунати на то",
  
  
  
  Урсула климну главом. Она је била кул агент. Ми нах био велико искуство са "мокри делима" - како их тако добро описали руси - који су били повезани са обавештајни рад.
  
  
  Конобар је донео тост и кафу и отишао. Њен поглед у пролазу и видео седи у самоћи источне човека, очигледно, кинеска. Он је поново погледао у мене, а затим брзо укључен пажњу на свој доручак.
  
  
  Мислећи, да ли је кинез да буде професионалац, питао га у меморији име које би могло да одговара его пухленькому лице. Мој шеф Хок веома инсистирао на одређеним мерама предострожности, које је он назвао основама наше трговине, један, око којих је била у томе, да агенти мог ранга обично проучавали датотеке физиолошки агената друге стране. Стога га је носио са собом читав банка меморије.
  
  
  У овом случају, нисам успео да смислим име. Нисам могао да научи кинезе. То не искључује его као непријатеља. Он је могао да буде недавно завербованным у истраживање, хема-онда, ко шталь активни са њима хорька, како да га последњи пут урадио домаћи задатак. Колико је мени познато, он је могао да буде повезан са Topcon.
  
  
  Други човек, запад, отишао и придружио китайцу. Са интересовањем гледао за њима, погоди о чему они говоре. Радозналост може убити мачку, али то никоме у мом поште бизнесявляется то није оштетила. Недостатак радозналости понекад је био фаталан.
  
  
  Њен урадио гутљај кафе и гледао у вагон-ресторан је ушао нови пар. Они су прошли кроз пролаз и такву игру на сто поред, где је седео са Урсулой. Жени је било око тридесет, са тамно-смеђе косе и лепу фигуру. Човек је био средњег раста, са смеђе косе и јаке браде под истакнути нос.
  
  
  "Шта је то Ник?" - питао Урсула.
  
  
  Јој, одмахну главом. "Ништа." Мој банка меморије само да је нашао нешто у човеку са изузетним нос. Его је било име Иван Лубянке, и он је био агент КГБ.
  
  
  У овом тренутку га бацио око главе кинеска и его друг. Појава Лубянки нешто значило. Он је био високи државни службеник КГБ, тип човека, кога су руси послали бих за преговоре са таквом организацијом, као Topcon.
  
  
  Лубянка и жена са њим, изгледа, доживео формалне непријатности којима разменили странци. Его и њено понашање указује на то да они само да се срели.
  
  
  У џепу сам имао мали микрофон. Ми желели да он прилип за сто, за којим седе Варвари и жена, и да га је вратио у свој купе и слушао их разговор. Јој је био сигуран да ће бити изузетно занимљиво.
  
  
  "Да ли знате тог човека, Ник?" - питала ме је Урсула.
  
  
  "Он је изгледа мало познато". Њен оттолкнул га. Ми нах било довољно разлога за забринутост.
  
  
  "Можда те интересује жена", - предложила је она, показујући ми сенка осмеха.
  
  
  "Тешко", - уверавао га сл. "Она не може да држи свећу пред тобом".
  
  
  Барем то је била истина. Један широм пријатних успомена о мојој прошлости сусрета са Урсулой је укључивало кратку паузу у спаваћој соби.
  
  
  Очигледно иста мисао дошла у главу немачке девојци. Она се благо насмејао, протезао преко столица и дотакла моје руке. "Жао ми је, да је пословни пут, Ник".
  
  
  "Може бити, то ће бити не само посао. Њен још увек могу да се повуче са те одећу" - рекао сам.
  
  
  Док смо разговарали, да јој је још увек гледао Лубянку и жену. Ih разговор шталь интензивнији. Већ је одлучио да Варвари је руски агент, који има задатак да купите уређај за надзор у Topcon. Али шта је жена? Нисам мислио да Варвари покупио јој се у возу за забаву и игара. У известио АКЕ о нен поменуто, да је он био искључиво пословним човеком, без икаквих значајних слабости, осим, можда, вере у оно што комунизам је ствар будућности. Кладим се да ова дама, такође је шпионкой.
  
  
  Када је размишљао о томе, жена је случајно погледала у мом правцу. Ее очи су биле хладне и проницательными, а поглед врло директна. Затим, она је поново скренуо пажњу на запосленог КГБ, и они су поново упала у дискусију.
  
  
  Њен тежак је вероватноћа да жена била је представник Topcon, да нах је уређај за посматрање, која ми је наложено да покупи. Али ми је речено, да је газда Topcon носи уређаја у воз да води преговоре. Може ли бити да је ова жена била је мозак такав супер-тешкој организације, као Topcon?
  
  
  Ако би се то десило, помислио сам, са њом могло би да се упознају са интригантном дамом.
  
  
  "Надимак јој је одлучила да кажем о човеку, који га тражим. Ја не могу тражити вашу помоћ, ако не и раме уз раме са вама", - интервенисала Урсула у моје мисли. "Желели смо его двадесет пет година. Он је највише страшно убица. Када је водио логор за ратне заробљенике у Пољској, они, који је брзо умро од његове руке, биле су више успешан него они које он пытал. "
  
  
  . ;
  
  
  Немачки девојка окренула и погледала у велики прозор поред нас. Миммо проскользнула усеянная шале село. Щелканье шине под воз је ритмички додиром њеног лошег гласа.
  
  
  "То је у Београду пронашли смо его после. Они су око нас, ко је видео извештаји о его каријери, назива его Мясником - Белградским мясником. Он је истовремено опасан и подмукао. Иако смо били близу тога да схвати его пута , он је наставио да избегне нас. Он мења имена, личности, па чак и лице. Ми ништа не знамо о его садашњем животу, и ми не знамо тачно како то изгледа сада. Ми знамо да људи који су били упознати са њим у прошлости приметили его је недавно у Београду. Претпоставља се да је он кренуо са нама у овом возу ".
  
  
  "Ја могу да видим да је то више него само још један задатак. Зграби его је веома важно за вас".
  
  
  "Да, то је тако. Оно што је он урадио..." Она није завршио реченицу. Хеј, не треба да је его завршити.
  
  
  Њен прогутала остатке кафе. "Ми ћемо остати у контакту, Урсула. То није веома велики воз. Њена ћу бити у близини, ако је теби понадоблюсь. Ви сте наоружани, зар не?"
  
  
  "Да".
  
  
  "Добро." Њен глянул кроз пролаз и видео да Варвари и жена иду заједно.
  
  
  "Једноставна", - рекао сам, ваде из џепа неколико записа и стављање их столицу. Њен је устао са свог места. "Ми ћемо се срести касније".
  
  
  Лубянка и браон косе су излазили из кола-ресторана. Они су ишли до краја воза, а не назад у одељку класе А. Га, изашао иза њих око машине, брзо гледајући кинеска, доношење миммо. Его је лице било непознато, али је поново погледао у мене, када јој је прошао миммо.
  
  
  У задњем делу воза била мала отвореном видиковац, и мистериозна жена и Варвари су отишли искрено са њом. Они су стајали и наставили разговор. Они не виде ме, када га је у пушењем о ih леђа. Њен увукао у минут камзолы и извукао мали диск је микрофон. Уз помоћ овог уређаја, да га је могао само да научите шта они кажу. Отишао сам са њима на платформу.
  
  
  Звук мог апроксимације је био пригушен саобраћајем возова, али и да их гласа. Њу је издао очигледан звук, и они су окренули. Жена је погледала у мене непријатељски; Лубянка пажљиво ме је прегледао. Изгледа, он ме није научио.
  
  
  "Добро јутро", - рекао јој је са француским нагласком. "То је дивно јутро, зар не?"
  
  
  Жена нестрпљиво окренуо од мене. Лубянка проворчала: "Да, добро јутро".
  
  
  Га питао. - "Колико далеко можете да путујете?" Јој се учини да губим равнотежу, и ухватио за ручице близини Лубянки, стављајући кеицхаин на доњој страни рукохват.
  
  
  Сада лице Лубянки, такође био непријатељски. "Све зависи од околности", - рекао је он. Он није желео да нападач сметало его више него жена. Он је хладно окренуо од мене и зурио у уклоне трагове, светло блестевшие у јутарњем сунцу.
  
  
  "Па, добар дан", - рекао је њен га.
  
  
  Лубянка климну главом, не гледајући у мене. Јој, окренуо се и вратио унутра. Када га проезжал миммо вагон-ресторана, Урсула већ није било. Јој, дошао до спальному вагону и ушао у свој купе број три. Онда је отворио свој случај и нашао скривен у нен мали скуп пријемника. Јој одбруси и окренуо бројчаник.
  
  
  Прво све што сам имао, било је статичан. Затим га чуо стабилан клик точкова воза и перемежающиеся са њим гласа.
  
  
  "Заувек... сваке године уређаја... да предлог". То је био глас Лубянки.
  
  
  Преко статички, него женски глас.
  
  
  "... Да се Не открије уређај... ако ми дозволите да истражите... али има добре фотографије... у мој купе, касније".
  
  
  Затим глас Лубянки кратко је рекао збогом са женом и разговор је био завршен.
  
  
  Га је узео слушалицу и сакрио у пртљагу. Сада нисам имао сумње. Жена је била агент Topcon и она имеле баве Лубянкой за продају украдене монитора.
  
  
  Међутим, и даље је остао штопора: да ли је жена у возу један, или је она возио са другим оперативником Topcon, можда, шеф организације, који је, према предвиђање Јана Скопљу, крије на уму. Ако је она била на броду је један, можда, она је била шеф Topcon. У сваком случају, она, вероватно, не носе уређај у себи, и его може чак и да не буде у њеном купеу. Морао проверите да се уверите.
  
  
  Лагани ручак је служио у ресторану искрен пре него што смо стигли у Милано. Њен срео Урсулу, и ми заједно ушли. Њен мислио о томе задовољство које она може себи да приушти у једном широм стамбеним деловима. Али нисам имао времена за дуго времена да мисле о сексу. Њен је прошао
  
  
  да сазнам у ком делу је заузела жена Topcon.
  
  
  Њен стању да испуни своју мисију, када је воз зауставио у Милану и вагон-ресторан скинули. Урсула кратко сиђе с воза, да се поглед на путнике, који су изашли протегне ноге, и ја сам отишао са њом. Само када је воз требало да побегне, то видео, као жена Topcon изашао на врата отварања станице и села ог почетка другог око два спавања аутомобила, у близини са Воитуре 7, где га је зауставио. Оставио јој Урсулу на платформи, и брзо прешли у Воитуре 5. Ушао је у ходник, га је видео жену, исчезающую у купе. Јој, прошао ходником приметио да је она ушла у купе, 4. Њен наставио у оба краја машине и изашао на платформу. Висок темноволосый човек од педесет, - али са млад, храбар погледом - попео у кола; имао је портабл радио одличан немачки бренд, али она је била тиха. Он је прошао миммо мене, кратко климања главом, и ушао у собу. Га се сетио, да је видео его на железничкој станици у Лозани. Онда би, као он је отишао, је поново изашао кроз возове и нашао Урсулу.
  
  
  Она је гледао лица, али још није нашао свог човека. Она злилась.
  
  
  "Да ли знате колико дуго он ће бити на броду?" - питао је, када смо заједно забрались на броду.
  
  
  Он може да изађе у Београду, али нисам сигуран. Можда је он дошао до тога да пратимо њим и уопште није узео на броду ".
  
  
  Гледали смо као службеник воза у облику платформи раскачивает своје "јаје украо", диск на штап, који сигнализира о одласку воза са станице. Дошло је мала рывковое покрет, и воз је кренуо даље. Многи људи подручјима са платформе.
  
  
  Да јој је било веома близу Урсуле. Јој стављам руку овде на њеном струку. "Да ли мислите да сте научили свог човека, ако видите его?"
  
  
  Она је погледала на мене, а затим на станици, када је проскользнула миммо нас и пао на воз. "Како эсэсовец у Трећем рейхе, он је био блондином. Он је, вероватно, покрасил косу. Тада је имао бркове, али он је, можда, сбрил ih. Међутим, постоје ствари које могу да га траже. Он је мушкарац око твоје величине. Раније је имао на врату је шрамм нацртана од метка. Јој, разумем да је его могуће је вјачеслав хируршким путем, али ја и даље могу да его " наћи ".
  
  
  "То није тако, наводно, и много".
  
  
  "Има још нешто. Он деформированный зглоб леве руке. То ће бити тешко да се промени".
  
  
  "То је још увек мало. Али, ја ћу пратити човека, који је све време држи леву руку у џепу", - рекох у шали.
  
  
  Урсула благо насмешио ми се. "Ако видим некога ко може да им, Надимак, имам наду преварени да его изда своју личност".
  
  
  Она је изгледало одлучан. Али њена посвећеност дужности - не једино што ме је привукао.
  
  
  Њу је прихватила ее, и она је изненада окренула, њене усне благо приоткрылись. Јој, притисне на њеним уснама, и она је одговорила.
  
  
  Кроз тренутак она отстранилась. "Ја видим да и даље воле да држе својих колега-агената у добром расположењу", - рекла је она.
  
  
  Њен приметио како јој груди прижималась на свитеру, који је био на њој. "Знаш ме, волим, када је све осмех" - рекао сам.
  
  
  Она је била мало одушевљен, може бити, помало збуњена него што је она одговорила на пољубац. "Ја мора да иде у свој купе, Ник. Видимо се касније".
  
  
  То је лако да се насмешио. "Ја рачунам на то". Онда је отишао.
  
  
  Поново смо били на отвореном терену. Био је сунчан пролећни дан. Италијанска село је да лутају са светлим бојама цримсон мац и плаве дивљег цвећа. Венеција је наша следећа станица лиже до вечери, и њен очекивао да науче о жени по Topcon пре него што смо тамо ћемо доћи.
  
  
  Њу је прошло преко дана аутобуси у којима су седишта, како првог, тако и другог разреда. Други део класе је ценымногие шумнее и мање од цивилизованог, него први део. У купеа прве класе су завршним дан, и у многим широм имали су задернуты завесе за приватно. Њен полако прелазио из једног аутомобила у други, гледајући лица путника, када су разговарали, играли карте, или само седели и дозирање, што омогућава кретање воза потопите их у сан. На последњем аутомобилу пре него где спавају га поново видео браон косе жена у транзицији. Она је седела са два мушкарца; наш одина око њих није био Лубянкой. Одина око мушкараца је радио, који је пропустио ме, враћајући се на броду у Милану. Она је седела и вязала, гледајући у прозор, и, изгледа, није знала нас једног човека. Човек са радио је утонуо у италијанску новине. Други човек, дебео, ћелав, радосно жваће ручак, који је донео са собом на броду, и, чинило се, није обраћао пажњу на друге две. Њен прошао миммо купе пре него жена ме је приметио, и направио за Воитуре 5. То је била моја шанса да се завири унутра.
  
  
  ее купе.
  
  
  Јој је био један у ходнику, када је дошао до преносника дан. Јој, закуцао један пут, да се уверите да у кући нема, да нам њеног сапутника, нашег портира. Онда јој је брзо упао у браву и ушао, пошто је затворио врата за собом.
  
  
  То је био типичан спавање одељак са јединим койкой са једне стране, мале собе и ноћни ормарић и огледала са друге стране. Су полице за пртљаг, као у дан вагонима, а код жене је неколико чемоданов.
  
  
  Њен је фотографисао један по један пртљага и гледао па све. Јој ништа није нашао, они су чак и фотографије које је она упомянула у разговору са Лубянкой. Њен нашла исељеничку папир, у којој је поменуто, да је она - Ева Шмит, оптимистичан, Швајцарској.
  
  
  Њен разочарани у пртљагу. Њен почео систематски претрес одсећи, гледајући кроз постељине и све остало што може да се сакрије ваш уређај. Он је скоро завршио, када су врата широм отворила. Одина око два мушкарца, стоји тамо, био кинез, који јој је раније видео у превозу-ресторану. Са њим је био его друг на вечеру, западни грађанин, са црномањасти, рябым лице.
  
  
  Свако око уљеза био револвер. И сваки оружје је била усмерена на мене.
  
  
  Јој, насмешио им. "Господо, ви сте морали да куцам".
  
  
  Црномањасти човек залупила врата. "Да ли желите да га је убио его сада?" - упитао је кинеска.
  
  
  Па мало шта може да се заустави. Ми их пиштоља су пригушивачи. Ако у ме ће почети у року од неколико метака, нико изван одсећи не учи.
  
  
  "Не будите нестрпљиви", - рекао је нетањаху смуглому из математике и на савршеном енглеском језику.
  
  
  Иако је лице смуглого је пухлым, а његов дебео врат покривен скоплениями масти, рамена чинило јаким, а руке су огромне. Ја не сумњам, да је у стању да се брине о себи у борби.
  
  
  Црномањасти човек је био кратак и тежак, его живот выпирал. Изгледао је тако, као да је провео превише слободног времена за лумперајка. Очи на га рябом лица су близу засађено. Њен оценио его иза кинеза, као непријатеља, као и више споро и, можда, мање паметан од его друг.
  
  
  "Да ли сте нашли оно што желите?" питао ме је кинез.
  
  
  Јој, слегао раменима. "Да ли мислите да сам хтео?"
  
  
  "Такав реуматизам веома глуп, господин Картер. Ако ћеш се претварати да не разумете, шта да јој кажем, да јој могао би да омогући мом пријатељу да иде напред и да те упуцам".
  
  
  "Ја бих баш желео да се то деси". Њен разворачиваю руке са длановима окренутим на горе. "Ја сам празних руку, као што видите".
  
  
  "Можда Ева Шмит не носи уређај", - рекао је црномањасти човек.
  
  
  "То је, наравно, могуће. Шта мислите о томе, господин Картер?" - питао кинез.
  
  
  "Не знам. Нисам имао решења да се упознају са мис Шмит. Одакле знате моје име?"
  
  
  "То је у нашим фајловима заједно са фотографијом. Ви знате да сте близу тога да постане личност у нашој области. Јој се надао да можемо да се суочи још са другима".
  
  
  "Ваша датотека би требало да буде пуније него наши. Њен покушао да вас пронађу, када је видео вас у превозу-ресторану. Није био у стању".
  
  
  Кинез се закикота. "У западним фајловима нема мојих слика, господин Картер".
  
  
  То ми је дало разлог да размисли. То поместило его у посебну категорију.
  
  
  Кинез сел на ивицу којештарија Еве Шмит. "Довољно оборудова ми, господин Картер. Њен скроман човек. Њена бих радије не разговарају се. Га волим, да су нам рекли колико знате о организацији која се бави себе назива Topcon".
  
  
  Нисам видео разлога чувати у тајности. "Врло мало", - рекао сам. "Ја чак и не знам да ли је Ева Шмит начелник организација или само по један запослених".
  
  
  "На самом делле она нам је ово нам је тога", - приметио кинеска. Он је изгледао изненађен, да је имао више информација о Topcon, него код мене. "Жена Шмит - није шеф, а ипак она дефинитивно више него само подчиненная".
  
  
  Црномањасти човек, прислонившийся на дан, немирно је почео да помешате. "Ви говорите ему више него што он каже за нас", загунђа он кинези.
  
  
  "Јер ми ћемо убити его, то није битно", - одговорио је кинез са својим наизглед пријатељски глас.
  
  
  Њено лагано гурнуо ноге, да буде у стању да се креће на било око мушкараца. Нисам планирао да буде сбитым, не покушавајући да прво их убије. Када је направио свој потез, њено изабрао тога, ко је био лиже све.
  
  
  "Те овде, такође, не би требало да буде. Topcon продаје уређаја руски", - рекао је њен китайцу.
  
  
  "Они такође понудио его дана. Ми не хотели плаћају ih цену. Одлучили смо да се его уместо тога".
  
  
  Њен благо повијен напред, омогућавајући својој тежини да иде заједно са кретањем, да се припреме
  
  
  баци се на човек на кревету. "Мислиш да је овај воз може бити заражена свим врстама агентима, који се надају да украде апарат код људи који су украли его први ?"
  
  
  "То је проблем онога што сте капиталисти, називате слободно предузетништво. Буди дух такмичења", - гигглинг, рекао је нетањаху.
  
  
  Црномањасти човек је поново говорио. "Нама је боље да са тим да се уклони. Жена може да се врати у било које време".
  
  
  "И ми смо даље са овим, други мој. Али није сваки дан је прилика да лично разговара са америчким убица. Од колико мојих другова сте добили ослободити за своје тужно познат каријеру, господин Картер? "
  
  
  Јој, слегао раменима. "Ја сам превише скроман човек".
  
  
  "Ви сте били за нас занозой. Када јој ћу вас обавестити, да је преузео монитором и да се отклоне вас, њен могу да се похвале од самог министра", - злорадным гласом рекао је кинез.
  
  
  Јој, мислио да су диван пар. Црномањасти човек хотел ме убити одмах око чистог нестрпљење, а кинез заинтересован за славом, коју је могао да се, по повратку у Пекингу са мојим скальпом на појас.
  
  
  Левом руком кинез је указао на свог сапутника. Затим је подигао са десне стране револвер. Он је био спреман да ме погубе, и није хтео да ризикује. Он је планирао да су оба всадили у моје тело метка.
  
  
  "Ја сам лагао теби" - рекао сам.
  
  
  Кинез заколебался, стављајући прст на обарачу. Мушкарац на дан заклео. "Он успорава, Схенг Зи".
  
  
  "Схенг зи", - помислио сам, и одједном банка меморије зарадио. Схенг Зи, легендарни кинески комунистички агент, који је тако успешно крио свој идентитет, да је био више као дух, него тело и крв. У различито време чуо его је описао као старца; у другим случајевима јој се чуо људи су тврдили да је нема, ему је само тридесет. И нико око ових људи није знао его добро. Они су само наслутити видели его, очигледно, у различитим маскама. За доделу тога да Схенг Зи је остао загонетан човек, био је у томе што људи који знају како је он изгледао у делле, имали нелепую навику да умре насилне смрти.
  
  
  Очи кинеска ужи још више, када име выскользнуло по уст его другара. "Будала", - хиссед он смуглому човеку. "Те упозорио, да ти никада није користио моје име".
  
  
  Он је погледао на мене, израз ега лица више није било пријатељски. "Сада, господин Картер, ваша смрт више вероватно него раније".
  
  
  "Вашем народу би требало да буде стварно треба овај уређај. Они сигурно извукли велику артиљерију".
  
  
  "Више нема брбљање", - он је пљунуо ме љути чињенице да је его пратилац је направио грешку. "Ти си рекао да је лагао за нас. Објасни ми то".
  
  
  "Нашао сам гаџет. Он је код мене у џепу." Њене руке твитцхед. "Ја ћу показати то ти".
  
  
  "Картер, убери руку још једном, и ја ћу проверити џепове мртвог човека", - рекао је Схенг.
  
  
  Њен замрзла. Јој, знао да је он мислио, сваку реч.
  
  
  Схенг направио гест. "Тестирајте его џепове", - рекао је он математике на дан.
  
  
  Црномањасти човек се преселио напред, и на тренутак его тело заблокировало преглед Шэна, крије покрет моје руке, када га притисне стилетто на мом длану.
  
  
  Он гурну руку у минут мог камзолы, и њен зграбио Хуго и воткнул сечиво бријача у его дебео живота. Он уздахну, очи округлились, него боли. Он је нагло пао напред, и да га је зграбио его за рамена, да се користи као штит.
  
  
  Схенг пуцао у мене. Ово је ударио смуглого човека, када га је зграбио его обвисшее тело. Ударац је приморан его одскок, иако је живот улетучивалась од њега још пре удара метка.
  
  
  Стискање зуба, гурнуо јој мртав терет на рукама назад, швыряя тело у страну којештарија и кинески агент. Схенг избегао. За људски его, раст је био изненађујуће брзо. Он је отишао са пута, и тело его друг срушио на кревет.
  
  
  Схенг поново хтео да пуца. Њен је корак до њега и чуо, како револвер са пригушивачем у его руци издао звук памука. Њен савијен, окретање своје тело напред и доле и пиная его десном ногом.
  
  
  Его почетка другу прилику је пропустио због мог покрета, а тада је мој ударац који ме је научио јапански мајстор каратеа, брутално ударио Шэна у руку, возача прсте, и револвер летео по его руку.
  
  
  Пре него што је могао да дође у себе, њу, кренуо ка њему. Га бацио песницом у его пухлое лице и ухватио его у вилицу. Он уздахну и затетурао, али је био сувише јак, да его могли да савладају један ударац.
  
  
  Њен увукао у јакну за Вильгельминой. Га је држао руку на дупе Люгера, када је кинез је скочио на мене. Он ме је ударио отворено до браде ударац, који је скоро сломио ми је врат и држао је до кревета.
  
  
  Губећи равнотежу, да јој је пао
  
  
  преко непокретног тела сателита Шэна. Њен ваљани, слетео на поду и поново посегнуо за "Люгером".
  
  
  До тог времена Схенг отворио врата. Упадљиво брзо он је био у ходнику, пре него што је успео да пошаље пиштољ у его страну.
  
  
  Њен устао и пожурио за њим, оттолкнув полуоткрытую врата са пута. Шэна није било јасно. Суморно га, вратио се у купе, жене Сцхмидт. Ту је било тело, са којим је било потребно да схватим.
  
  
  Снаповање врата, њен притащил мртвог до прозора и бацио га. Њен поглед је видео тело, катящееся брдо, пре него што воз је оставио иза себе его.
  
  
  Њена тешко дисао. Њен подигао пиштољ мртав и нашао оружје Шэна на поду у близини којештарија. Га бацио их, а затим затворио прозор и журно прибрался у купе. Није хотел да жена Шмит је знала да сам био тамо.
  
  
  Мој рад је теже, него када јој је сести у воз. Њу је морао да пронађе Схенг Зи. Дуел, који јој је само да је освојио, за нас није завршен. Јој је био једини живи агент слободног света, који је знао како је то изгледало. Он није хтео да пусти ме да дуго носити са собом то знање.
  
  
  
  
  Пета глава.
  
  
  
  Јој, прошао по воз од једног оба краја до другог и није приметио кинески агент.
  
  
  До тога времена, као што сам завршио тражи, воз је направио два брза заустављања. Зи Схенг могао да скачу на било око њих. Он је такође могао бити на броду у једном од одељака, у који сам није могао да уђе, или у дюжине других места. Нисам могао да се нада да истражи сва места где можете да сакријете у покретном возу.
  
  
  Јој, уздахну и на тренутак се предао. У сваком случају, то је био сигуран да ћу се састати са Шэном поново.
  
  
  У средини стомака дана њеног нашао Урсулу седи сама у купе. Она је била заузета евиденције у малој бележници, коју су извели око торбу. Јој отворио врата купеа и ушао.
  
  
  "Здраво", рекао сам.
  
  
  "Ах, Ник! Седи. Једноставно је покушао да састави белешку свог шефа. Њен треба рећи ему, што до сада хорька остао празних руку. Њена ћу телеграм у Венецију".
  
  
  Њен сел поред ње. Са сваке стране купе било по три плишаних седишта, свако око које је било прекривено материјал са црно-браон шаре, да је додати у ему поглед европске чај собе прошлог века. Купе је изграђена у време гламурозне возова, када краљеви и познате личности садились у Источном експрес. Изнад седишта су велики и мали регали пртљага, на свакој стење у огледало, а на обе стране огледала су фотографије пејзажа рутирање.
  
  
  Урсула очистио своје снимке у торбу, и она наслутити видела унутра аутоматски "Уебли" 22 калибра. Јој, надао, да хеј не морате да делују против свог мушкарци са овом играчком. Она је погледала на мене, и осмех је нестао са њеног лица.
  
  
  "Ник! Шта ти се десило?"
  
  
  Она имеле у виду модрица, који је открио место, где ме је ударио Схенг. Јој, закикота. "Ја радим своју професију".
  
  
  "Са тобом све впорядке?"
  
  
  "Да, ја сам у реду". Било ми је пријатно, да је био искрено забринут. "Рецимо, сада нема кола-ресторана, али сам га купио боцу бурбона у Милану. Не да ли желите да ми се придружите у мојој купе, да се пије?"
  
  
  Она је погледала на мене хладним плавим очима. Она је знала да је то понуда, и она је знала да је њен хотел, да је она знала. Она је поново погледала на покретном села, која се бави сада сглаживалась, када смо се приближавали на Јадрану.
  
  
  "Ја мислим да ви покушате заведе ме, Ник".
  
  
  "Наши у сваком случају", - рекао сам.
  
  
  Она поморщилась. "Ти си нам капи није променио. Зар не видиш да радим?"
  
  
  "Ти треба да ли сте икада опустите".
  
  
  "То није лако урадити када сте выслеживаете таквог човека, као што је Ханс Рихтер".
  
  
  Она је први пут упомянула име особе коју је позвала Мясником. Њен схватио је. Њен прочитао о Рихтере, и оно што сам прочитао, било је страшно.
  
  
  "Значи, он је тај, кога сте следила. Њен разумем вашу одлучност".
  
  
  Врата се отворише, и тамо је седела је жена средњих година. "Та места су заузета?" - питала је са британским акцентом, указујући на четири сервиси места.
  
  
  "Не, молим вас, придружите нам се", - рекла је Урсула.
  
  
  Жена је отишао и сео на седиште до прозора преко пута мене и Урсула. Врата купеа остављена отворена, ходником дувао хладан поветарац. Онда би, као и она цела, она полезла у сламе торба за гомила плетење.
  
  
  "Пријатан дан", - осмехну се она. То је био танак жена, са ястребиным нос и кратком седом косом. У њеним наочарима је само доњи део обичних сочива - мале комаде стакла које се користи за рад изблиза.
  
  
  "Да", зар не?
  
  
  "Урсула пристала.
  
  
  Урсула перевела поглед са плетење на мене и насмешио. Жена је почела да се плетење, више не обраћајући на нас пажњу. Само сам хтео да поново разговара са Урсулой, када је у купе је ушао мушкарац. Нам је са хема не разговара, он сел у далеком крају купе, на дан. То је био човек, који га је видео раније са воки-токи, коју је он и даље ности. Он је ставио поред себе на седишту, извадио новине из-под руке и почео да чита. Сваки пут, када га је видео овог човека, он ности радио, али никада није укључивао.
  
  
  "Знате, када смо прибудем у Венецију?" - питао британка Урсулу.
  
  
  Урсула је покушала да боље види човека са новинама. Сада је она окренула на англичанке. "Очекујем око шести или касније".
  
  
  "О, то је прилично добар. Све нас, наравно, морати да се тамо нешто за јело, јер нема кола-ресторана".
  
  
  "Да, заиста", рече Урсула. Јој, видео њено лице променило, као да је она нешто сетила, а онда је она брзо се изгледао о овом питању са радио.
  
  
  "Мислим да је страшно нецивилизованным не буде са нама вагон-ресторан на целом путу", - говорио је британка.
  
  
  Сада Урсула погледао на леву руку мушкарци. Јој, такође, погледао и видио оно што је гледао. Костяшка на домали прст на руци, у којој је новине, била велики и узловатой. Ми смо разменили мишљења. Ова костяшка је обележје Ханс Рихтер.
  
  
  Урсула није могла да види его лице, тако да јој је одлучио да помогне хеј. Њен сачекао овај човек је пребацити на страницу, и говорио са њим.
  
  
  "Опрости ме, господине," - рекао сам.
  
  
  Човек је пао новине и погледао ме. "Да?" Его акценат је био сличан акценат Урсула. Он је био око мог раста и имао војну выправку. Его мускулистое паметан лице на први поглед изгледало млађи од његових година.
  
  
  "Видим да имате лондонски лист", - рекао сам. "Тамо постоје неке фудбалске резултате?"
  
  
  Его поглед преселио са мене на Урсулу, а сада се поново вратио до мене. Он је ставио папир и дао ми. "Сигуран сам да постоји. Ево, само да је завршио".
  
  
  Њен избегавао да се осврнемо на његову леву руку. "Хвала вам", - рекао сам, узео новине. Га није видео ожиљак на врату.
  
  
  Он је поново погледао на Урсулу. "Све је у реду." Он је воки-токи и устао. "Сада, ако ћете ме извините".
  
  
  Он се окренуо и изашао из купеа, иде на спавање вагонам. Јој, окренуо Урсуле: "Па?"
  
  
  "Ја не знам", - рекла је она.
  
  
  Жена кроз пролаз зауставила плетење и са истинским занимањем слушао наш разговор.
  
  
  "Као руке не толико", - рекао сам.
  
  
  "Не", - признала Урсула. "Не много".
  
  
  Њен чува. "Ја се вратити".
  
  
  Њена брзо пође ходником дана тренера у том правцу, куда је нестао човек. Га је сустигао га, када он въезжал у Воитуре 5, кола, у којој је заустављен жена Topcon. Јој стоји на крају машине, док је шел. Затим га и заронио у углу ходника. Кроз тренутак га је чуо, како је затворена врата. Он је ушао у купе, 6.
  
  
  Док је стајао тамо, и донео одлуку. Мој следећи корак против Topcon ће бити мање осетљива. Морати да иду до Еве Шмит и питам, где је скривено пурлоинед уређај. Сада је право време. Њу покуцао на врата и 4-то је купе, али одговора није било. Њен је покушао још једном, али унутра је све било тихо. Заувек ће покушати касније.
  
  
  Када јој је вратио у Урсулу, жена је и даље била са њом, разматрајући предности железничке путовања у поређењу са авио-компанија. Урсула одушевљени, видевши ме. "Хајде прогуляемся" - рекао сам. "На платформама прелепог".
  
  
  "Не заборавите да једу у Венецији", - рекла је жена.
  
  
  "Да Не заборавимо", - рекао је њен хеј.
  
  
  Када смо изашли у ходник, јој је рекао: "Хајде да идемо у мој купе".
  
  
  Она је погледала на мене. "Добро."
  
  
  Када смо стигли до мог купеа, која је у три минута од купе Урсула, он је машини, да јој је скинуо јакну за хотел, и Урсула уставилась на велики Лугер у футроли. Онда је она отбросила своје мисли.
  
  
  Она пажљиво села на ивицу мог кревет на спрат, а да јој сипа свако од нас је бурбон. Она је узео своје са бледом осмехом. "Пре него што си ме дајте да пије, реци ми - да ли сте нашли човека, са радио?"
  
  
  "Он је у следећем превозу", - рекао сам. "Одељак 6. Да ли мислите да сте нашли Месара?"
  
  
  "Нисам видела ожиљак", - рекла је она.
  
  
  "Не постоји. Али его буилд савршен, и его старост превише".
  
  
  "Ја не знам, једноставно не знам", - полако, рекла је она. "Имам осећај да су то наши људи, али ја не желим да га хапсе, не би човека".
  
  
  "Онда имате само једна алтернатива" - рекао сам. "Ти ћеш
  
  
  покушајте да пронађете у его личних ствари нешто што ће учинити ваш идентификацију више позитивне ".
  
  
  "Да, у праву си", - она је пристала. "Ја треба да покушају да уђу у его купе".
  
  
  Њен уздахну. "Слушај, ја сам у овом имена. Дозволите ми да тражење его купе".
  
  
  "Ти не би знао шта да траже, Ник".
  
  
  Њено мало мисли. "Добро, идемо заједно".
  
  
  Она се осмехну. "Тако је боље. Ви не можете да уроните у узбуђење".
  
  
  Њен урадио гутљај бурбона. "Ми не можемо ићи сада", - рекао јој хеј, грли га око струка. "Наши људи, или ко би он нам је био, само да се вратио у купе. Он ће остати тамо неко време. Морамо его да се вози".
  
  
  Плаве очи погледао у мене, и она је гутљај бурбона. Јој узео чашу на њу руке, и морао је у страну. Њен селл на ивицу којештарија и притянул ее на себи. Затим га дуго пољубио ее у усне, и она је одговорила. Јој пољубио ее врат под плаву косу, и ми нах избила дах. "Опустити", - рекао сам.
  
  
  До времена када је завршио следећи пољубац, она је одлучила да се преда ме. Га подиже на ноге, и ми смо почели да се скине, не говори нам речи. Убрзо смо се нашли на кревету, наша тела напряглись. Према њеним грла побегли лепе тихе звуке. Њено тело је вруће на мој додир.
  
  
  Њен подигао руке у ее груди. Очи Урсула су затворена. Њу је видео као блесак њене беле зубе. Она моанед и загрлио ме десном руком за врат. Јој, осетио њен дрхтавица, и чуо њен уздах, а онда је она пала, осмех играо у угловима њених рта.
  
  
  Точкови воза грохотали под нама, и вагон глатко. године. То је био диван тренутак, и да нам је један око нас није хтео да прекине его речима.
  
  
  Коначно, Урсула дотакла моје штапићи. "То је било дивно, Ник".
  
  
  Њен насмешио хеј, у реуматизам. "То је боље него плетење у купе".
  
  
  Када су се одевени, да јој отвори завеса која баца на прозору. Ми смо нашли у болотистую село у близини Венеције.
  
  
  "Сада, што се тиче тога купе, ми смо ишли тражење..." - рекла је Урсула.
  
  
  "Дозволите ми да проверите вашег човека и сваке године, тамо да ли је он још".
  
  
  Јој, оклизнуо у ходник и преселио у њега у купе, који је био човек са воки-токи.
  
  
  Он је отворио врата, када јој је, дошао до ње, и на тренутак смо се гледали пријатељу другима у очи. Њен је наставио да иде, и прошао миммо њим у оба краја вагона. Затим га окренуо, и направио поглед, да течно осврнути. Мушкарац је и даље стајао на вратима и гледа за мном.
  
  
  Наше очи су се поново срели. Его поглед је тешко, позиваjућег. Затим се вратио у свој купе и залупила врата.
  
  
  Претрес, који јој је предложио да Урсуле, у овом тренутку избачен. Штавише, овај човек је изгледало ми је сумњиво. Ако је он био Гансом Рихтером, то је сумња било јасно. Да би се избегло ропства тако дуго, као што је то учинио Рихтер, човек је требало да буде сверхосторожным, стално на опрезу, у неверици свим. Вероватно је спавао са пиштољем у руци.
  
  
  "Наравно, то је био Рихтер", - помислио сам. Урсула требало је да се уверите, јер то је њен посао. Хеј потребне доказе его истинске личности, да га ухапси. Али, за све практичне сврхе га је сматрао да је он био мясником Београда. Ова деформированная костяшка и настороженное понашање људи убеђени у овом мене.
  
  
  Када јој је стајао на крају машине, појавио Ева Шмит, подсећајући ми је да имам сопствени посао, и да је она, изгледа да је кључ за њу.
  
  
  Жена је прошла миммо мене, и њен ухваћен мирис ее фреестиле, који је био веома женственным. Га, гледао је у њене ноге, када је ходала кроз ходник. "Добро, - помислио сам.
  
  
  Заставши на дан свог купеа, она је погледала на мене на исти оценивающим изгледом да и први пут, када га је видео ее. Онда је она отперла врата и ушао.
  
  
  Јој се вратио на Урсуле и рекао је хеј, шта је човек, које је њена мислили Рихтером, још увек у сали у его купе. "Покушајте да пратите его врата. Ми треба да уради свој мали бизнис", - рекао је ја сам проверавам "Лугер".
  
  
  "Да је за посао, Ник?"
  
  
  "Неки људи то зову убеђењем".
  
  
  Њу покуцао на врата Еве Шмит, и она је одмах отворила ее. Она је изгледала удивленной. "Шта желиш?" - питала је са немачким нагласком.
  
  
  "Вас", - рекао је њен хеј. Њен оттолкнул га и брзо затворио врата за собом.
  
  
  Жена опрезан ме је погледао, али то дефинитивно није била на ивици панике. "Постоје бољи начини да се упознају", - рекла је она.
  
  
  "То је више као спа-позив, Ева".
  
  
  "Ако сте полицајац, немам шта да кријем. Ако сте лопов, имам мало шта вреди украсти".
  
  
  "Само електронски уређај који хотели имати большон број влада", - одговорио сам. "Хајде его овде.
  
  
  Њен знам да сте агент Topcon. "
  
  
  "Шта је агент Topcon?"
  
  
  "Ја такође знам, да ли сте разговарали са агентом КГБ. Ви се надају да прода уређај Советскому Унији".
  
  
  "Да је за агента КГБ?" рекла је она. Она је почела да звучи као граммофонная плочу.
  
  
  Јој, схватио да ми је потребно да убеди јој да ја знам о чему говорим. Јој је рекао: "ја Сам слушао одина на дочекати својих разговора са руским. Его име Лубянке. У нашој бази података постоји его фотографије".
  
  
  Њене очи ужи. "А ви ко сте, ЦИА?"
  
  
  "Ја сам их на раду".
  
  
  "Терпима, њен покушавам да прода нешто руским. Као што је предложио да ме заустави?"
  
  
  "Па, постоји један једноставан начин. Њен могу да те убијем".
  
  
  Ева Шмит не задрхта. "Не у препуном возу, не можеш. Ви блефуете".
  
  
  Њене руке твитцхед, и студ ушла ми је у руку. "Како сте веома заблуди. Већ је убио једног човека у овом возу. Његова лако могу да урадим то са два".
  
  
  Њено лице сина окренуо бледа, и њене очи нервозно метнулись на блестящему ивици. "Монитора не, у том делу".
  
  
  "Одакле је у сали?"
  
  
  "Ја не могу да вам то кажем. Ако би јој рекао, моји људи убили би ме".
  
  
  Моја рука метнулась према њој. Једним брзим покретом јој је пукло дугме на њеној хаљини, она је пала на под и ваљани доле.
  
  
  "Са истим успехом може да буде твоје грло, Ева".
  
  
  Она тихо ахнула. Њене очи су пратили тастером. "Немам уређаја. Њен водим преговоре само са русима".
  
  
  "Газда Topcon у сали у возу, зар не? Ви сте посредник, прође ему предлога КГБ".
  
  
  "Само предострожност. Ви знате како се то дешава. Нема више никога ко може веровати". По свему судећи, код Еве Шмит је невозмутимое смисао за хумор.
  
  
  Јој, закикота хеј, и наслоњен на дан купе. "Ако КГБ ће поставити тачну цену, ваш шеф ће изаћи из под поклопац и дајем монитор. То је такав план?"
  
  
  "Не помешаете ему урадите то. Нико никада его не останавливал".
  
  
  "Ја сам специализируюсь на новичках", - рекао је њен хеј.
  
  
  Онда је неко у ходнику окренуо ручицу и снажно гурнуо врата, куца ми равнотежу.
  
  
  Ева Шмит реаговао тако, као да је она очекивала ове одлуке. Она је ударио ногом, а њена пета зацепила ме за ламб. Вонзив раме ми у груди, она је зграбио ме са обе руке за зглоб, и чинећи моју руку себи на сваком народу.
  
  
  Жена је добила ударац у експерта. Она би сломила ми руку, ако јој не пође заједно са њом, лишавајући ее полуге утицаја потребног за надокнаду превазилази моје силе. Њу је прихватила ее за врат одрешене руке и тако снажно грчу ее за главу, да она хмыкнула, као да га је ударио.
  
  
  Њен подигао стилетто и додирнуо их до њеног грла, а затим окренуо тако да гледа на врата.
  
  
  Тамо никога није било.
  
  
  "Двинься још једном", рече јој, Еве, - и ово путовање је за тебе готова".
  
  
  Она је престала да се одупре. Њу је гледао као врата купе, која се бави сада била одшкринута, мало дрхтао од кретања воза.
  
  
  Утащив жену за собом, њен проверени коридор. Наводни колега Еве нестао.
  
  
  "Да ли сте очекивали компанију. Ко је то био?" Њен питао сл.
  
  
  "Руски. Ти си его уплашен".
  
  
  Њен залупила врата. "Имам сумњу да лаже, и то је само пропустио састанак са шефом Topcon".
  
  
  "Ако је тако, онда сте у срећу. Он би те убио".
  
  
  То је био почетак други пут, када је она ми је рекла, колико је непогрешив је био мистериозни човек. Било је изазвао дивљење колега, или Ева лично интересовалась им. Њен сетио да-да, да, рекао је кинески агент, када је хвалио. Он је рекао да Ева није била руководилац Topcon, али то дефинитивно није била само још један плаћеник.
  
  
  "Причај ми о свом момку, Еве. Почните са његовом имену".
  
  
  "Ти си душишь мене. Њен једва могу да говорим".
  
  
  Јој мало попустила стисак и она је отплатила ми за услугу. Она впилась зубима у моју руку.
  
  
  Постоји неколико ствари против којих ви не можете одолети. Одина око њих - дубоко залогај оштрих зуба, као код Еве, чинило се, били су и највише узбуђења.
  
  
  Га псовали и одбацио ее.
  
  
  Жена отскочила од мене и скочио на вязальным чемоданом, који је, као што сам га видела, она је носила у дневном и водећи. Она је бацила плаву мане леђа горе, гледа унутра.
  
  
  Га ударио ее за појасом. Ми срушила на кревет. Ева пнула мене и пао у очи. Ми ваљани доле на поду, и њен сваком народу погођена, и пао у циљ. Њен осетио тошнотворную бол.
  
  
  "Кројач" - рекао сам. Гласање и све. Моје стрпљење иссякло. Га ударио ее снажно својом главом
  
  
  
  и њен циљ је ударила о под. Га поново ударио га руком, и она повика, када је око углу ее усне потече крв.
  
  
  Њен осамари га, држећи јој голе кукове на леђима. Њена хаљина је поцепана у борби, и њен могао да видим део једне груди. Зашто, она је изгледала више секси него раније, али сам био у расположењу за пријатељских утакмица.
  
  
  Ева поднесла руку на уста и погледала крв на нен. "Доннерветтер!" она пљуну. Али у њеним очима био је јак страх.
  
  
  "Ако ти је пало на памет мисао, да ја не ћу те убити зато што си жена, баци га око главе".
  
  
  Њен Хуго држао пред њом испуганными очима, затим је склизнуо ножа хеј под браду. "Ја више нећу да угрозе теби. Само ћу то учинити".
  
  
  "Его име је Хорст Блюхера. Јој више не рећи ћу вам, чак и ако је то значило мој живот. Не прође его. Али, ако желите да се кладите против руског уређај га је пре реч Хорсту".
  
  
  Њен мислио о томе на тренутак. Нисам имао овлашћења да плати у готовини, да се врати у јединицу, али Ева је, очигледно, имеле ово у виду, када је рекла да ће дати свој живот да заштити свог шефа.
  
  
  Њен посегнуо за вязальному футляру, улази у њега, и извукао "Беретту". Њен заглавио пиштољ у минут, само за осигурање.
  
  
  "Имате са овим Хорстом би требало да буде веома пријатно".
  
  
  "Он је геније. То их веома се дивим".
  
  
  "И још нешто, држим новац"
  
  
  Ева додирнуо усне, коју јој је посекао ударац са леве стране. "Да, ми смо љубавници. То је једна око разлога, по коме би умрла за њега".
  
  
  "Моја влада може да буде спреман да урадим предлог да се врати монитор. Пасс поруку свом нахођењу из математике".
  
  
  "Ја ћу видети шта ће он рећи".
  
  
  "Када га знати?"
  
  
  "Претпостављам да је до вечери ће имам реуматизам".
  
  
  Јој да сиђе са нах, то је цела и да је тешко да седе уз ивицу којештарија. Јој, осетио, да Хорста мало шансе да прогута мамац и изаћи на отворен простор. Али јој урадио далеки план, надајући се, да је Ева ме води до њега.
  
  
  Напољу у ходнику њене помисли, није погрешио, да ли сам. Је вероватноћа, да је Ева успети контакт са Хорстом без мог знања, а он је само намеравао да убије мене. Онда имам за скальпом ће бити и велика пушка Топкона, и кинески убица. Није нашао такву перспективу атрактиван.
  
  
  
  
  Шесто поглавље.
  
  
  
  Урсула више није било.
  
  
  Оставио јој и даље гледати иза врата човека, који је, као што смо се сумња, био је Ханс Рихтер, нацистички ратни злочинац по имену Месар. Није било на крају вагона, где га је видела последњи пут, и да јој није било нам у свом купеу, ни у мом.
  
  
  Њен помислио да је таква одлучан девојка, као Урсула, не би напустила свој пост без оправданог разлога. Би требало да буде, она је видела, како је човек изашао из купеа, и одлучила да следи за њим.
  
  
  Заставши пред вратима мушкарци, она је покуцао. Нисам добио одговор. Да јој је погледао низ ходник. У возило путник је ушао и са осмехом лице преселио у мене. Где је њен его раније видели? Онда сам се сетио. Раније у путу он је седео у колима истог дана, што је и Ева Шмит и човек, кога ми сматрамо Рихтером.
  
  
  Он је весело поздравио ме је. "Како напредује путовање?" Када јој је рекао ему, да све иде добро, он је климнуо главом и товарищеским гест хлопнул ме по рамену, а онда кренули даље.
  
  
  Њен он остао, чекајући, када је она ће потонути у виду. Њен оклоп у купе, док никога није било, и провео претрес, који хотела Урсула. Од раније, он би се на неки начин свој посао, пре њеног престају да осећају одговорност за нах.
  
  
  Весео странац зауставио. Он се окрену. "Можете да јој поставим теби штопора?"
  
  
  "Да".
  
  
  Он је повукла руку, која се бави била у џепу. "Да ли би поверења у мене, ако би јој рекао да је држим револвер?"
  
  
  "Ја не знам зашто си лагао сам о таквим стварима". Јој је био импресиониран его актерскими способностима. Изгледао је као весео туриста. Он је чак носио фотоапарат на траку на врату.
  
  
  "Ја ћу узмите вас на некога ко жели да разговара са вама. То је све што желимо, - мали разговор", - рекао је он.
  
  
  "Онда пиштољ не треба".
  
  
  "Можда не, али ја волим да будем опрезан. Њен ићи на малу удаљеност иза тебе. Довољно близу да пуца, али не довољно близу, да си могао да скочи на мене. Ако ћеш да се понашају пристојно, ми смо у реду поладим".
  
  
  "Трудим се да се заједно са свим", - рекао сам. "Где ћемо ићи?"
  
  
  "Само окрените круг, и почети да иде. Јој ћу ти рећи када да се заустави".
  
  
  Њен понашали пристојно и спроводи наређења. Било ми је занимљиво сазнати ко је послао его за мном.
  
  
  "Добро. Останите", - рекао је он, када смо ушли у близини вагон.
  
  
  Јој застаде гледајући уназад.
  
  
  
  Били смо близу поред приватних купе. Јој, чуо весео човек окренуо кључ у брави.
  
  
  "Сада можете да се окрене и ући унутра", - рекао је он.
  
  
  Њен спроводи наређења, све док није ушао у купе. Онда га је видео Урсулу и сишао са ума.
  
  
  Девојка лежи на кревету. Она је била потпуно гола. Са нах скинули одећу и разбросали по купе. Она је дисао, али је непомичан.
  
  
  Не обраћајући пажњу на пиштољ, њена, окренуо свом похитителю. Његов скочио за њим. Моје руке затворено на његовом грлу. Њен га је ударио его о зид купе, придушив. "Шта си јој урадио?"
  
  
  Затим врата иза мене се отворише. Њен чуо, али време не окренуо. Тром кнуцклес ме је ударио у ухо и повалил на поду.
  
  
  Њен покушао да устане, али није могао. Јој, осећао као моје руке протежу иза леђа. Онда је неко везан мој зглоб свилен каблом, са лакоћом рушења везе.
  
  
  Его рука хлопнула ме по рамену. Мушкарац, који је осамари ме везати чипке, рекао је: "Не брините о девојци. Ее само вырубили".
  
  
  Њен научио у овом гласу забаву туриста.
  
  
  Моје замагљен вид почетак проясняться. Њен видео ноге другог човека, који је стајао на дан. На нен су скупе жириновски црне кожне балетске папуче. Очигледно, он је био тај који ме је подколол. "Знају ко је он", - рекао је господин Веселому.
  
  
  Затим је изашао на врата, пре него што је имао времена да поглед на његово лице.
  
  
  Када су врата за човека у црним ципелама затворена, мр Весела окренуо ме. Он је и даље сијала, као председник поздравне одбора. "Као што сам већ рекао, да те не убију, ако ћеш да се понашају пристојно".
  
  
  "А да шта је девојка?"
  
  
  "Ја разумем вашу забринутост. Она је лепа. Али, морали смо да сазнамо ко је она. Тако вырубил га је скинуо са нах одећу и испитати ее".
  
  
  "Колико си сазнао?"
  
  
  "Сл организација даје својим агентима идентитет личности. За estestvenno, она имеле его у себи".
  
  
  У томе је проблем комуникације са својим тајним политичким агенције Урсула. Они придржавају свих бирократских навике, који би могли бити опасни за оперативника на терену.
  
  
  "Имате превише имате личну карту?" питао је весео човек.
  
  
  "Нет јој је рекао.
  
  
  Јој, надао, да ако ћу его говори довољно дуго могу да га ставите ега на дохват руке вешто нанео ударац. Онда јој могао почети потпуно нову игру са лоптом са свог служења.
  
  
  "Вас двоје заједно лутали воз, покушали дан, пао у купе других људи. Ако не радите, као партнери, како то објашњавате?"
  
  
  "Кројач, - рекао сам - ти ништа не можеш да смисли за себе?"
  
  
  "Не, њен лази". Он је извукао око џепа још један комад кабла. "Ја ћу учинити, тако да вам је било тешко да се крећу". Он је вешто обвил моје зглобове конопцем, покушавајући да се не ухвати его неспремног. Нисам имао шансе за добар ударац.
  
  
  У ходнику је човек показао исти опрез, несумњиво, рожденную искуства. Хема би он нам је био, он је знао правила игре.
  
  
  Акценат господин Срећан је био немачки, као и Еве Шмит. Као и Урсула, ако је, наводно, на том питању. То је кључ за откључавање его припадности било какве организације. У шпијунског поште бизнесявляется стране прилично дела се мењају, стручњаци свих националности били доступни за запошљавање сваког купца, и оно што је изгледало очигледно, део је био лажан.
  
  
  На пример, помоћник Схенг Зи је на исти китайцем, као Френк Синатра.
  
  
  Колико га знао, господин Весео могао да ради на било кога, од Topcon на истоку обавештајне службе. Он је такође могао да буде другар Ханс Рихтер, човека, кога Урсула је морала да ухапси.
  
  
  Њен само могао бити сигуран да он није радио на АК на потпуно јасан разлога или у Пекингу. Ако его ангажовали кинески комунисти, Схенг Зи је био присутан да га, као и, највероватније, већ би био мртав.
  
  
  Он је пао на моје ноге, а затим лагано грчу их да тестира снагу њиховог рада. Задовољан, он је исправљена. "Сада, када нам је згодно, ми можемо разговарати. Реци ми све о себи".
  
  
  "Од самог почетка? Па, га је рођен у Сједињеним америчким Државама Америке..."
  
  
  "Ти си превише шалиш", - упозорио је он мене.
  
  
  Он је дошао до кревета и погледао на голи Урсулу, која се бави је везан за руке и ноге, он је конопац, да и мене. Он је погледао горе, да се уверите да видим иза сваког его покретом, затим намерно бацио свој нокат један по један око брадавица девојке, каже да је без свести.
  
  
  "Ја не ћу покушати да нокаутирати око те одговоре. То би било превише тешко. Ако ниси реци ми, ко си ти, јој поработаю над девојком".
  
  
  Нисам могао да разумем, шта сам добио, утаивая информације. "Примам наређења од организације под називом АК. Моје име је Ник Картер".
  
  
  "Ваше име и име своје организације ме упознати. Али ја не разумем зашто ти и девојка радите заједно".
  
  
  "Можда нећете веровати, али ми смо само стари пријатељи, ехавшие један воз".
  
  
  "Девојка лови пацове бивших нациста. Ви, такође, лов на бивше нациста?"
  
  
  "Не баш. Али, ако је наткнусь на један њен супротни љубе его у оба штапића".
  
  
  "Њен не бих помислио је господин Картер. У сваком случају, да јој треба ја да идем." Он је погледао на сат и брзо је дошао до дан. "Уживајте остатак путовања".
  
  
  Њу је гледао као затворена врата, и чуо клик замка. Онда купе затихло. Њен погледао око. Није било нас пртљаг, да нам одеће, указују на то да су станови били заузети од стране путника. Можда, господин Срећан је кључ скелет, и он је изабрао празно место за спавање, да нас држи у заробљеништву.
  
  
  Њен, био сам изненађен да је он поставио своје питање и оставио нас неповређен. Али нисам хтео да се жале. Мој проблем је био у томе да се повуче нас одавде.
  
  
  "Урсула" - рекао сам. "Пробуди Се, Урсула".
  
  
  Девојка не премештен са места. Њен прокралась на кревету, креће споро и неспретно. Затим га је устао на колена и опет проговори са Урсулой. Њене трепавице лагано вздрогнули.
  
  
  То је лепа слика, свеже и манящая. Јој, савијене и додирнуо језик јој брадавице. То је био један широм начина да пробуди га.
  
  
  Урсула инстинктивно се осмехну. Онда је она пошевелилась на кревету. Њене очи бачен отворен, најављујући слуге. "Ник!"
  
  
  "Изненађење" - рекао сам.
  
  
  Га поново потрогал брадавица. Њен мрзео престају.
  
  
  "Сада није време за то", - упрекнула она мене. "Како си овамо дошао?"
  
  
  "То ме је довео здепаст човек. Весео момак са камером око врата. Како мислите?"
  
  
  "Ја сам гледала купе у Воитуре 5, док су се бавили својим пословима, него што би то нам је било. Човек је изашао. Као и обично, носећи своју проклету воки-токи. Он је тако жури, да сам био сигуран, да ће неко испуни своје одлучио да се постарати да то, што је мислио да тако важан. Би требало да буде, он је приметио мене. Он је провео ме је кроз заједнички вагон, где је седео овај весео момак са камером. Они би требало да буде, разменили сигнала на неки начин. Двојица око њих намамио ме у замку на платформи. Јој је био приморан да дође овде. Онда ме је ударио у ухо ".
  
  
  "Ја могу да видим ту дивну гусиное јаје, али ти си и даље у доброј форми".
  
  
  Урсула је мало поцрвенео. "Ви сте ставили ме у неповољан положај".
  
  
  "Хотел би јој наћи начин да зараде на томе."
  
  
  "Покушајте да се фокусирате на пословима. Шта нам је сада чинити?"
  
  
  "Ја сам нешто придумаю", - уверавао га сл.
  
  
  Она је већ мислио о догађајима дана. Нешто није порастао на место, и сам изнервиран, да ја не могу то да разумеју.
  
  
  Њен покушао да организује закључак у логичком редоследу. Човек са радио је Рихтером, беглым нациста Урсула. Имао је деформированная костяшка, као Рихтер, и он се понашао као човек, режију да побегне. Онда би, како је он сазнао Урсулу, било је сасвим за estestvenno, да он ће покушати да сазнам ко је. Он ме је видео са немачком девојком.
  
  
  Рихтер ме је ударио, док јој се борио са его сообщником, господину Весела. Он је био човек који је рекао господин Веселому коме моју личност. Али зашто је таква опрезан човек, као Рихтер, оставио да одлучи штопора свог друга? У том случају, зашто Рихтер путовао са друг, који је, чинило се, био је искусан агент? Може бити, херр Рихтер, такође, био у шпијунског поште бизнесявляется.
  
  
  "Хајде, Урсула, и ослободи је за мене место. Њу ћу да легнем са тобом у кревет", - рекао сам.
  
  
  "Ник!" - отругала она. "Не сада."
  
  
  "Ти си погрешно схватио, душо. Њу ћу да легнем у кревет да покуша да ослободи ти руке".
  
  
  Ми смо у такву игру назад на леђима, и узео га чврсто чворова на конопцима, који обавезује га. Задатак је био толико сложен, да сам псовао господина Срећан пола туцета пута.
  
  
  "Ник, зашто су скинули моју одећу?"
  
  
  "Не само због врсте, иако је то и у реду. Господин Весео хотел тражење своју одећу".
  
  
  "Нешто се десило док ме нокаутировали?"
  
  
  "Ништа слично, шта си пропустио", - закикота сам.
  
  
  Када је њен развязывал чвор, моје руке с времена на време су се тицали гола леђа и задњице Урсула. "Овај рад има неке додатне предности", - рекао је њен хеј.
  
  
  "Они су пронашли нешто, када су хтели да ме Ник?"
  
  
  "Ваша лична карта. Рихтер зна ко си ти".
  
  
  У овом тренутку то видео камеру господина Забавно. Он
  
  
  
  
  оставио его у купе.
  
  
  "Шта се десило?" - питао Урсула.
  
  
  "Он је напустио своју камеру".
  
  
  "Мислиш да он може да се врати иза овог?"
  
  
  "Не у овом животу" - рекао сам. "Човек, који је толико опрезан, не заборавља нешто попут камере".
  
  
  Не, ако је само он није хтео да се заборави.
  
  
  Јој, устао из кревета и пао на под. Њен подкатился на дигиталне камере, јер то је био најбржи начин да се стрес тамо.
  
  
  "Урсула, устани из кревета, станите леђима до прозора и подигните его". Јој је рекао.
  
  
  Ми нах довољно ума. По мом тону гласа она је знала да не треба да губе време узалуд. Јој, чуо њене голе ноге ударају о под.
  
  
  Њен лежао на стомаку и сматрао камеру са блиског растојања. Ако би јој био у праву, њен ризиковао добити ударац отворено у лице, али са тим се ништа не уради.
  
  
  "Ја не видим никакав уређаја одбројавање времена и не чујем тиканья, али мислим да је унутра постоји експлозивна направа".
  
  
  "Овај човек је оставио его намерно?" - рекла је Урсула. Сада је била на прозору.
  
  
  "Учење, ко си ти, зашто Ханс Рихтер треба оставити вас у животу? Претпоставља се да је овај одељак ће бити наш гроб, душо".
  
  
  Њена чуо отежано дисање Урсула. Она хваталась за прозор, трзање его.
  
  
  "Господин Весео погледао на свој сат пре него што оду од нас. Њен мора се претпоставити, да је он активира тајмер, притиском на ручицу на дигиталне камере. Њен могу да искључите его, ако ћу узети камеру, али сам се усудио ".
  
  
  Јој, окренуо дигиталне камере леђа и отео јој обе руке. Га сломити зној. Нисам рекао Урсуле, али сам мислио да ако експлозив ради, када је њен перемещаю камеру, барем, моје тело ће заштитити део експлозије, и, можда, ће спасити свој живот.
  
  
  "Одлази од прозора", - рекао је њен хеј.
  
  
  Она је била одређена моје име благим гласом, а затим је премештен, и он је устао.
  
  
  Нема експлозије.
  
  
  Јој, скочио на прозор воза. Није желео да ризикује, док по поду. Јој окренуо леђа до прозора, се наслонио на њега и бацања спојлером камеру везаним рукама.
  
  
  Воз тронулся напред, и он је погледао у Урсулу, и ми се насмешио пријатељу пријатељу, и то је чинило наше олакшање.
  
  
  Онда смо чули експлозију дуж шина. То је као експлозија ручне бомбе на другој страни брда.
  
  
  "Драго ми је што сте видели ову камеру и схватили шта је то", - рекао је Урсула.
  
  
  "Да, још неколико минута, а ми би експлодирала".
  
  
  "Веома ми је жао, Ник. Због мене твој живот је у опасности. Рихтер сада ће покушати да убије нас обоје".
  
  
  Урсула је видела само врх леденог брега. Ханс Рихтер и его поручник мр Весела чинили су мањина окружења убице, ехавших у овом возу.
  
  
  
  
  Седма глава
  
  
  
  До тога времена, као што је Источни експрес боравио у Венецији, ја сам успео да ослободи руке Урсула. Она се отарасили конопце око чланака и носила неколико основних ставки одеће, пре него што се ослободи ме.
  
  
  "Не стидите се", - поддразнила њен сл. "До сада јој знам о теби све".
  
  
  "Не, Ник. Ти знаш само како изгледам. Човек никада не зна о жени свега".
  
  
  Ми смо изашли широм купе, и помешано са погледом око воза публиком. Урсула бацила на сендвичима, као да јој је трајао пост, који је омогућио да ме пратите лица које нешто значило за нас двоје.
  
  
  Га није видео, Ханс Рихтер и его сарадника, и није приметио Схенг Зи, агент кинеских комуниста. Њен поглед је видео Еву Шмит. Као и Урсула, она је добила сендвиче.
  
  
  "Ева", - позвао сам, када је прошао миммо мене и отишао назад на воз са пакетом хране у руци.
  
  
  Она је заустављен. "Ти си ми је дао време до вечерас, да ли се сећате?"
  
  
  "Само проверавам гласање, и све".
  
  
  "Ја ћу контактирати Хорстом и дати своју поруку о интересу и до монитора. Али не вступлю у тај контакт, док не ћу бити сигуран, да је погодан тренутак. Другим речима, ја нећу открити его идентитет вама или било коме другом ко може посматрати за мном ".
  
  
  Онда је она отишла заједно са публиком, и он је окренуо своју пажњу на Урсулу, која се бави пришла ми леђа са нашим сендвичима.
  
  
  "Ја сам мислила да ви покушавате да пронађе другог пратиоца на играма, - рекла је она, док не чула пасус на твом разговору. Ко је Хорст?"
  
  
  "Само човек желим да га упознам. Запамтите Рихтере, душо".
  
  
  Убрзо Источни експрес изашао са станице у правцу, у коме је дошао. Да поново крену на исток, воз је требало да се врати на копно преко бране. Мрачно, када је "Експрес" несся по двухмильной путу и видели смо иза себе ослепительное приказ жуте светла дуж обале: врсте Венецији, долазе на море црнило.
  
  
  
  Онда брзе хране Урсула је рекла да жели још једном да нанесе ударац у провинцији Гансу Рихтеру. "Хајде да покушамо его купе. Ако је тамо, да га арестую га. Ако не, ми обыщем его ствари, и да сазнамо да је он осмислио".
  
  
  Рихтер није било, а ја нисам изненађен.
  
  
  "До сада он зна да они нас нису убили. Требало је да се догоди експлозија, којих није било".
  
  
  "Ник, ти мислиш, његов его је изгубио?"
  
  
  "Он није отишао широм воза у Милану", - приметио сам.
  
  
  Њен упао дворац, и ушли смо у купе Месара.
  
  
  Њен укључен горњи брылев. Пртљага је два и оба су лежали на поду, а не на полицама. Јој узео један кофер, а Урсула протезао за другим. Онда би, као што смо вскрыли браве на чемоданах, ми смо их пажљиво отворио.
  
  
  У торби коју га обыскал, није било ништа значајно, али тамо је био марамицу, који свакако није припадала из математике, код кога је радио. Имао је лак мирис фреестиле, који ми се чинило нејасно познато. Њен затвори торбу и помогао Урсуле видите другу. Тренутак касније она подиже лист папира.
  
  
  "Гледај на то, - рекла је она. "Он планира да изађе у Београду". То је его карту за воз.
  
  
  Јој, грунтед. "То не даје вам много времена".
  
  
  Јој, погледао у угао фиока испод неке кошуље и нашао неколико паковања европских цигарета. Они чинило посебном мешавином. "Драги укус", - рекао је јој, показујући Урсуле једно око пакета.
  
  
  Она је имам цигарете и погледа на кутију. "Ханс Рихтер пуши своју посебну марку белгијских цигарета. То је моја марка".
  
  
  "Ви ћете морати да покуша да зграби его у Београду, када ће широм воза".
  
  
  "Југословенске власти су обећали да помогне привуче Рихтер на одговорност. Њен питати их испуни нас на станици са неколико полицајаца у цивилу".
  
  
  "Зар не изабрати да хапшење сама?" Га питао.
  
  
  "Он мора да буде заплењена жив", - рекла је она. "Ако је схвачу једна ову нацистички свиње, њен бојим се да вышибу ему мозак".
  
  
  Ставили све како је било, и изашао из купеа. Урсула је отишао у свој купе, да се протежу време, док га тражили по грохочущему воз.
  
  
  Ми смо стали у Трсту одмах потом Венеције. У девет и тридесет смо морали бити у Поджореале дел Корса на југословенске границе. Јој, одлучио да, ако би Ева Шмит није ступила у контакт са мном до времена да би почео да га тражи.
  
  
  Јој, вратио се у свој купе, у нади да Ева контактирати са мном тамо. Дао хеј, его, број, када је она обећала да кажем Хорсту Блюхеру, да желим да се укључе у промету на сателитски монитор.
  
  
  Компанија је чекао мене, али то није била Ева Шмит или њен дечко. Иван Лубянка, официр за безбедност, наслони на мом кревету, подупрту левом руком главу. У десној руци држао је револвер Веблеи .455 Mark IV са пригушивачем.
  
  
  "Уђите", - рекао је он.
  
  
  Јој затворио врата за собом, мислећи да ми би требало да буде пажљивији.
  
  
  Лубянка сео на кревет. "Тако да сте Ник Картер. Не изгледаш тако кул".
  
  
  "Ко ти је рекао да сам кул? Њен мачкице".
  
  
  "Ако би га знао, да идеш са мном у возу, Картер, њен би отишао види са вама раније".
  
  
  Јој, грунтед. "Ако би сте радили амајлије, да ли би сте сазнали да ме, када су видели да ме је у кочији-ресторану. Њена зна вас".
  
  
  Он је погледао на мене љутито. "Ви, наравно, знате да морам да те убијем".
  
  
  Њен сгорбился. "Зашто бринете?" Га питао. "Ви сте, вероватно, и даље ме убијеш".
  
  
  "Дошао сам овамо не да да се кладите", - рекао је он категорички са јаким акцентом. "Ја сам овде дошао као једини купац, и желим да тако и остало".
  
  
  "А шта је са кинезима?"
  
  
  "Ја ћу се бавити један конкурент за пут", - тихо је одговорио је он.
  
  
  "Ако то урадите, од вас ће тела широм воз. Морате да мислите о томе". Не шталь покушати да извуче Хуго, јер је знао да Варвари неће ми дати времена.
  
  
  "Ја сам мислио о томе", - рекао је он. Он је порастао са којештарија. Он је био на неколико центиметара испод мене, и ја сам видео да је ему то је веома није допало. "Ми смо са вама идемо до краја овог воза, Картер. Ми ћемо ићи веома пажљиво. На путу јој да ћу задржати овај пиштољ у џепу, али ће приоритет ти кичму. Као што знаш, ударац у кичму веома болно. Тако да се надам да ви не урадите ништа глупо ".
  
  
  "А шта се дешава у крају наше добре шетње заједно?"
  
  
  "Не брините, то ће бити веома брзо".
  
  
  "Како је лепо са ваше стране".
  
  
  "Молим вас. Идеш са мном сада". Он махну ми велики топом, и њен
  
  
  схватио је да, ако ова ствар пуца у мојим грудима ће бити рупа, довољно велики да се човек могао у нах воткнуть песница.
  
  
  Јој, окренуо се и отворио врата, надајући се да у ходнику неко постоји. Али никога није било. Јој, ушао у ходник, а Варвари ме је уследило. Пиштољ је и даље држао пред њим, али док га је гледао, он је потисак его у минут камзолы. Њен могао да види, како је мало био испод тканине, и био је усмерен на мој струк.
  
  
  Он је затворио врата купеа и климнуо ми је да сам отишао. Јој, окренуо се и полако се преселио напред ходником. Воз грохотал и раскачивался испод нас, али не толико да поремети равнотежу Лубянки. Он је држао између нас око три корака, тако да нисам могао лако да дођете до њега.
  
  
  Ми смо дошли до краја Воитуре 7 и возили се на платформи између њега и 5, где је купе Еве Шмит. Морали смо проћи кроз два пара врата. Пролазећи почетка другог кола, Лубянка љуске, одмах иза мене, њен је корак.
  
  
  Њен нагли покрет залупила врата назад на Лубянку. Врата ударио его и, пошто је изгубио равнотежу, и он је пао на под платформе. Али револвер он није изгубио. Он је пуцао, када је пао. Прва таращить очи су разбили стакло у дан, прошао кроз нах и скоро ударио у моје раме, вонзившись у дрвеним панелима иза мене. Зачу почетка другог ударац, али он није ни дошао близу мене.
  
  
  Када Варвари пожурио на платформи, њен вренцхед Вильгельмину. Мој метак је ударио у метални пол платформе поред присевшим руски, отрикошетив око њега, без удара га.
  
  
  Варвари поново отворила ватру, выбив врата јамб, који га је користио за скривање. Затим, када јој је ли сте били иза врата, он је пожурио назад кроз врата другог кола. Њен видео его у последњем тренутку и успео да протури још два хица у люгера. Једна таращить очи Лубянке погодила у раме, и видео сам како је он пао на под у другој машини.
  
  
  Је био дуг, празан тренутку, када су точкови испод нас гласно стучали. Онда га је видео подигао руку са револвером. Лубянка брзо пуцао у мене, али дивље промазал. Затим га је видео, као его циљ осцилирала у дну прозора. Јој, да је пуцао, али је пропустио. Затим је отишао и потрчао низ ходник који је водио до другог краја машине. Вероватно, он је одлучио да побегне и зализать ране.
  
  
  Њен пажљиво су прешли на његову страну платформе и брзо прешао залив и заузео положај близу друга врата. Снимака више није било. Јој, погледао унутра, али Лубянки нигде није било. Можда је он тамо поставио сам замку.
  
  
  Јој отвори врата, да бисте добили бољи поглед. Ништа. Изгледа као Варвари стварно отишао. Њен полако ушао у вагон, држећи "Лугер" пред собом. Его није било. Затим га окренуо иза угла и видео его, на пример, у две трећине путу ходником. Он је окренуо своје лице потамни од беса и разочарења, и направио два нетачних пуцао на перезаряженного револвера. Њена брзо чучну, и меци просвистели изнад моје главе.
  
  
  Њен заклео себи под нос. У том тренутку, када је Варвари отрчао низ ходник, још једном пуцао у њега. Али кретање воза збркано ми обим, и њена скоро пропустио. Онда руски нестао иза угла, из удобности кроз вагон.
  
  
  Очигледно, нико није чуо пригушеним снимака. Широм купе, нико није излазио. Када је стигао до оба краја кола и места, где човек из КГБ је побегао на уму, јој, видео сам да воз улази у Поджореале дел Корса.
  
  
  У овом брзом станици Варвари не сиђе, рекао је њен себи. Он не би желео да власти научили о его ранении. Он није могао да објасни шта се догодило. Поред тога, ему још увек потребан је монитор, који је покушао да купи од агената Topcon у возу.
  
  
  Пар људи у униформисаних ишао до мене низ ходник. Један је био кондуктер у возу, други таможенником. Ми смо били у близини границе, да нас испитује.
  
  
  Њен поднео лажну личну карту, дато специјална јединица СЕКИРУ. Таможенник је климнуо главом, и они са кондуктором кренуо даље.
  
  
  Воз је подигао брзину, самоуверено креће у правцу Югосальвии. Следећа станица ће бити око поноћи на Повке.
  
  
  Јој, мислио да је следећи мој корак ће бити посета Ева Шмит. Жена је требало да буде он који је рекао Лубянке, да сам покушао да се сателитски монитор.
  
  
  Њен покушао да купе Еве, али га тамо није било. Је поново упао у браву и ушао са Люгером у руци. Тамо никога није било. Он је одлучио да је, пошто јој купе је био једини који га је могао некоме по броју, драги моји противници ће одржати конференцију где другде.
  
  
  Њен је изашао из купеа и отишао назад на дневни вагонам, све време тражећи Лубянку.
  
  
  и Шмит - а такође је желео да Шэна, јер сам имао разлога да мислим да је све још на броду, и лови иза моје коже.
  
  
  Моја потрага су неуспешна. Нам једног, око њих није било. Њен забеспокоился, да, може бити, сви су некако побегли на граници.
  
  
  Онда воз подъезжал до станице Пиво. Пиво - то је покрајински град, који се налази на раскрсници неколико югославских железничких линија. Станица примитивни - дуго сива зграда, у којој ноћу мало светла. Тамо, у планинама је било хладно. Када се воз зауставио, схелл ромињање киша.
  
  
  Га је гледао са једног око аутомобилских платформи, да видимо, да ли ће изаћи неко. На платформи су се појавиле четири особе. Троје око њих су путницима, који су одлучили да зграби залогај у бутербродной, и кафе на блиском крају зграде станице. Четврти, који јој је на крају постало познато по познатом хода, био Иван Лубянке.
  
  
  Да Нам се никада не осврћући се преко рамена, Лубянка пожурио кроз зграду станице на мрачну улицу за њим. Њен оклевао за тренутак. То може бити трик, да скрене моју пажњу, док Шмит и Блюхера су излазили на друге машине. Али сам морао да искористе ову шансу. Јој, крочио на земљу и кренуо за Лубянкой. Он може бити украден монитор.
  
  
  Варвари већ је побегао у сивој згради. Њен пожурио за њим, надајући се да воз не уедет пре него што га могу вратити. Слабо осветљену обшарпанная пријем је био скоро празан. Лубянки не би - би требало да буде, он је већ изашао, око зграде.
  
  
  Јој, истрчао на врата напоље и погледао око дарк тротоар споља. Лагана киша намочил лице - ноћ је била хладна, патетичан. Нигде није било да се види наших аутомобила, да нам пешаке - само сиве камене ограде, сиве зграде и киша. Лубянка потпуно нестао.
  
  
  Морао сам да одлучи да ли да иде за Лубянкой и заборавити о возу, Шмидте и Блюхере, или се вратите на броду, ако су још увек тамо са мобилног телефона и уређаја.
  
  
  То је било принудно решење, јер нисам имао времена - овај воз је био да се кроз десет или петнаест минута. Ако се прихвати погрешну одлуку, да га враћам тамо одакле је почео своје претраге монитора, и ја чак могу да изгубе его заувек.
  
  
  У трен болест га је направио избор. Јој, окренуо се и пожурио назад преко слабо осветљен станицу на платформи. Светла у оријент експресу вукао дуж шина испред мене. Воз је изгледао као оаза цивилизације у овој црној утабана стаза. Јој, погледао у правцу ресторана и видео унутар неколико људи седе за чашками топле кафе или чаја за грубим дрвеним столовима. Југословенски дете, који је требало да легне у кревет у овом часу, кретао до стола, са шољом од кувања чаја. На нен био бело кецељу, и лакиране балетске папуче. Осмотрев лица купаца и да се уверите да нико око њих ми није познато, да јој кренули у мушки тоалет. Са олакшањем га питали где је нестао Лубянке и о томе да ли је договор са монитором.
  
  
  Када га је окренуо да оде, њен приметио човека, стоји у врата отварање - мог старог пријатеља Схенг Зи. Он је благо ухмылялся, а у десној руци је држао револвер. То је Смитх & Вессон .44 Магнум са великим пригушивачем.
  
  
  "Срећемо у последњи пут, господин Картер, - рекао је Схенг. "Наш руски увек згодно напустио воз, и када јој је избавлюсь од вас, од мене неће бити других конкурената".
  
  
  Њен зури пиштољ, и его руку са пиштољем. "Остаје да се носи са самим Блюхером". Јој, приметио да је једини свети у соби је пошао од досадно сијалице, свисавшей са плафона, недалеко од тога места, где га чувају. Али ја га нисам видео, институција дим то је место, не примивши две или три метка. И у соби није било апсолутно никаквог склоништа.
  
  
  "Жена ће бити мој начин на уређај", - хладно је рекао Схенг. "Али то ће бити мој проблем, а не ваш". Он је благо приподнял пиштољ; и то је био усмерен на мој сабира долар. Једном када је хтео да повуче обарач на врата иза њега је ушао мушкарац. Он је био югославом, слуге станице.
  
  
  "Шта је то?" - упитао је, гледајући дуго пиштољ Шэна.
  
  
  Он је стајао у три метара од Шэна. Схенг окренуо на њега, бацио леви лакат и ударио га его у лице. Зачу се туп крцка и пригушен крик, и момак је без свести пао на под.
  
  
  Али не шталь сачекате док службеник не падне на под. Пре него што Схенг могао да вратим, да завршим мене, га је ухватио за чипке мала сијалица испред мене и одвлачи оштро, када јој је окренуо на лево.
  
  
  Соба је била прожета готово потпуну таму, једини свети дим долази са платформе станице кроз отворена врата. Схенг пуцао на моју страну, али је пропустио
  
  
  
  Пиштољ шупље пуцао у собу, и таращить очи вонзилась у цементни зид иза мене. Када је поново окренуо Шэну, он је са циљем. Га бацио стилетто кроз затемненную собу, и он је ушао Шэну у подлактицу за руком, држећи револвер. Цонвулсивели руку разжалась, и пиштољ летео кроз собу.
  
  
  Схенг гласно плакала, гледајући на нож, воткнутый у его подлактицу, који исећи тетива, артерије и мишића. Он се окренуо, још увек држећи нож у руци, да пронађе пиштољ. Онда је направио корак у сусрет, али га је блокирао его. Он заклео на кинеском.
  
  
  "Нема више оружја, Схенг", - рекао је ја сам низак режање. "Хајде да видимо шта ви можете без њега да уради".
  
  
  Схенг он остао тренутак, а затим извукао стилетто са свог подлактице са кряхтением боли. Крв потекла на поду. Он је вешто ухватио за балчака ножа, левом руком и кренуо ка мени.
  
  
  Њен могао да покуша набавити пиштољ на поду, али сам знао да је никада се до њега пре Шэна. Што се тиче Вильгельмины, то је мој "Лугер" на овој станици апсурдно би, као пушка.
  
  
  Схенг сада заокружено мном заувек. Морао сам да се повуче из его пиштољ на поду. Он је, такође, није могао то постићи, али је био у потпуности задовољан својим новим предност. Он је очекивао да ме разрубит у комаде стилетом.
  
  
  Схенг брзо ушао, чинећи лажна ударац ножем. Он је добро са овим савладали. Њен побегао брзо оштар ударац, али је други напад прорезала рукав моје камзолы и поцарапала руку. Осмех се вратио на његово широко лице. Он је био сигуран. Он је направио још један ударац ножа и посекао ми груди.
  
  
  Наше очи сада привыкали у полумраку, и њен могао да види како крв стално капље са десне подлактице Шэна, када је методично јурио ме је у малом кругу. Он је, такође, видела крв на кошуљи и его лице да се види, да је ему се свиђа оно што је видео. Он је одлучио да ће убити мене у само неколико секунди.
  
  
  Затим Схенг направио велики корак. Он је дошао да ме убије, нанеся ударац ми у животу. Јој, стао, окренуо се на страну и десном руком га је ударио его на зглобу. Га снажно ударио га его, и рука је подељен од удара. Хуго потресен пао на под.
  
  
  Пре него што Схенг могао да дође у себе, њу, окренуо му лиже и посекао его главу и врат задње стране његове руке. Он грунтед и пао на све четири. Њен прешла преко њега, да нанесе још један ударац, али он је био спреман за мене. Он ме је ударио са десном ногом и оборио ме с ногу, удара ме по хип ратио.
  
  
  Обоје смо скочио на ноге у исто време, али сам имао предност над њим, јер ја не боли толико. Га бацио у њега песницу, али је на време приметио то. Упркос чињеници да је имао болесна рука, он ме је зграбио и бацања спојлером преко рамена у широком луку. Га је видела, плафон и под, када допру до њега на путу доле. Јој, слетео на једну сваком народу, још увек држећи за њега. Са цреатед би им инерције га окренуо его преко леђа, окренуо наопако у ваздуху и много приземлил леђа на бетонском поду. Он је ударио са гласно туп ударац, и он је чуо, као ваздух излази кроз его плућа.
  
  
  Јој, устао на ноге, кад Схенг, без даха је рекао, слабо је устао на колена. Затим га нагло ударио га его ногом на циљ, и он је пао на раме. Он је покушао да поново устане на колена, али је његов его је чекао. Када се борили на ноге, да јој пажљиво нацртао перла, тешко га је ударио са задње стране руке на его переносице и са гласан прасак погодио циљ. Схенг грунтед и пао на под леђа. Затим је два пута био грчу и умро.
  
  
  Јој, погледао кроз врата и видео да кондукторы поново припремају за лансирање у оријент експресу. Онда би, како га је однео Хуго и Вильгельмину, њен буттонед капут да се сакрије крв на кошуљи, и пожурио кишне ноћи на воз.
  
  
  
  
  Осма глава.
  
  
  
  Убрзо затим би, као што је воз кренуо у Пивки, њен нашао Урсулу на задњој платформи, један, проверявшую муницију у свом Веблеи Мидгетс. Она одушевљени, видевши ме.
  
  
  "Ја сам видела, како су излазили, и помислила да можда имате проблема на станици", - рекла је она.
  
  
  Њен променио јакну и кошуљу, тако да није било никаквих доказа моје муке са Шэном. "За мене је било неколико догађаја", - признао сам. "Готовишься у Београду?"
  
  
  Она је простирала се осмехну. "Да. Мислим да је то мало смета".
  
  
  "Па, скоро сат времена. Њен предлажем ти да одеш мало сна. Ми не ћемо доћи у Београд до девет часова".
  
  
  "Ја сам мало отдохну", - рекла је она. "Обећавам."
  
  
  "Добро. Треба ми неко да уради. Видимо се сутра рано ујутро. Ви сте кренули назад у свој купе?"
  
  
  "Мислим да, прво, што је подышу ваздуха", - рекла је она. Она се сагнуо и дотакао моје усне своје.
  
  
  Њен бринем о теби, Ник ".
  
  
  Њен насмешио. "Видимо се ускоро."
  
  
  Оставио јој Урсулу на платформи и отишао назад кроз Воитуре 7, сада је последњи вагон, број 5, где се надао да ће га наћи Еву Шмит.
  
  
  Њен стигао до далеког оба краја Воитуре 7, када је видео човека, направляющегося да ме кроз ходник следеће спавање. То је био Ханс Рихтер. Он више није носио са собом радио, и его лице изгледало веома послован. Њен заронио назад на уму и побегао испред њега, назад у свој купе. Њен откључао врата и ушао унутра, када Рихтер скренуо за угао коридора.
  
  
  Њен подождала, док не чујем его-пасс, пре него што се повуче у ходник иза њега. Он је кренуо на Урсуле, која се бави још увек стајао на задњој платформи. Прво, што је, помислио да је то, вероватно, само случајност, али онда је видео како је он зауставио на крају ходника, извукао из џепа на велики стилетто и отворио сечиво. У томе није било сумње: он је знао да је Урсула је била тамо. Очигледно, он је претпоставио да је она лови за њим, и хтео да убије.
  
  
  Рихтер нестао иза угла коридора. Њена брзо кренуо за њим, схватајући да је ему је потребан само тренутак да убије Урсулу, ако она не приметити его приступ, и да грохочущие воза заглушит било који звук који је он издао.
  
  
  Требало ми је само тренутак да заврши иза угла коридора и доћи до дан платформе. Када је његов его погледао онда је видео да су наши људи већ зграбио Урсулу леђа и ставио нож до њеног грла. Други его рука је била под притиском да јој устима, и њен могао да поднесе да јој веома широке, пуне страха очи.
  
  
  Рихтер је разговарао са својим заробљеник арогантан тешко гласом, када га отвори за њим врата.
  
  
  "Да, јој, знам да је непријатно да умре. Али, на крају крајева, то је иста влада Бона има на уму за мене, зар не?"
  
  
  То је била тешка ситуација. Он није могао да убије само Ханс Рихтер, јер Урсула и Бон хотели его жив. За њих је важно да је претрпео срамоту јавног суда.
  
  
  Њен затвори врата за собом, извукао Вильгельмину и пришао Рихтеру иза леђа, када је требало да проведе стилетом по грла Урсула. Затим га притисне, мало машина на базу лобање Рихтер, да је он осетио его тамо.
  
  
  Рихтер брзо окренуо главу, и даље држећи нож у врат Урсула. Када ме је видео иза себе, на његовом чврстом, мускулистом човека појавио израз чисте мржње.
  
  
  "Ви?" - узвикнуо је он.
  
  
  "Теби је боље да падне нож", - рекао јој је, чврсто држећи "лугер" на его уз лобању.
  
  
  "А шта, ако јој то не ћу?"
  
  
  "Онда га прострелю ти главу", - рекао је смркнуто ја, у нади, да он није одговорио на блеф.
  
  
  "Не пре него што га могу отворити грло овој госпођа, као зрео парадајз. Не, ја овде имам предност, други мој. Ако ти одмах не очисти пиштољ и не покинешь ову платформу, га, га убити одмах.
  
  
  "Ви сте погрешно разумели, зашто га овде", - несметано наставио је он. "Само хотел уплаши жену. Нисам хтео да га убије. И ја ћу је убити сада, ако напусте ову платформу. Ако то не урадите, његова ћу бити приморан да смањи њен яремную вену".
  
  
  Рихтер је био вешт лажов, али не и убедљиво. Јој, знао да, ако идем са платформе, он више не видим Урсулу жив.
  
  
  Јој, видео плаве очи у очајању гледали на мене. Њена тешко сглотнул и још јаче притисне Лугер на базу ега лобање.
  
  
  "Добро, - рекао сам - уради то".
  
  
  Рихтер је погледао на мене. "Мислиш да ме пусти да убије?"
  
  
  "У ствари, - рекао сам. "А онда тога, ваш циљ је да нестане у мраку. Сада си решите, Рихтер. Баци нож, или си мртав."
  
  
  Јој, надао да то звучи убедљиво. Рихтер на тренутак заколебался, размишља и вредновање. Затим га је видео, као его лице променило и мало расслабилось. Он извади нож око грла Урсула и уклонио другу руку од ее рта.
  
  
  Га направио велики корак од Рихтер, а он је мало удаљио од Урсула. Сада се окренула на њега, дахћући.
  
  
  "Па, изгледа да си коначно ухватила ме", - рекао је он Урсуле саркастичан тон. "Wie schade für mich." Штета за њега - его сарказам теже него икада.
  
  
  "Изгледа да смо ухапсили его пре него што хотела", - рекао је њен Урсуле, држећи очи са Рихтер.
  
  
  "Ми ћемо его у мој купе. Њена ћу чувати его целу ноћ, да он није побегао на слободу", - рекао је Урсула.
  
  
  Рихтер закикота.
  
  
  "Добро, - рекох. Нисам желео да је овај човек био код нас до јутра, посебно када јој је забринут о Еви Шмит и Блюхера, али другог излаза није било. "Премештање, Рихтер". Јој махну Люгером у правцу дан платформе
  
  
  
  Он је и даље имао нож у руци, и он пружи руку да га покупи, кад је прошао миммо мене. Он ми је дао его без проблема, али онда, када јој је бацио его у страну, оторвав од њега очи само на делић секунде, он ме је зграбио руку на десно зглоб и оттолкнул Лугер од себе.
  
  
  Ми смо заједно ударају о переборку, Рихтер окренуо да зграби пиштољ. У једном тренутку јој могао да ризикујем да пуца у њега, али Урсула је била на линији ватре иза њега.
  
  
  Јој, окренуо заједно са Рихтером, док јој уврнуте его у малом кругу, док его цепање није ударила о задњем делу воза. Урсула више није било иза њега. Њу су се борили, да се окрену "лугер" на њега. Мене више не брине, убио бих га, Рихтер или не, али уместо тога покушао да повреди его. Грунтинг и вспотев, њен притисне, мало пиштољ на его и тело. Он је прикопчан моју руку, и око люгера је произведен метак. Таращить очи пао у переборку и срикошетила у ноћ.
  
  
  Урсула само да је повукла свог Уебли, али ја сам био између ње и Рихтером, и она није могла да се користи то је против њега. Изненадни жестоком и очајни подстицај Рихтер одбацио ме од себе. На тренутак је пао на Урсулу, выбив Уебли у њене руке. Затим Рихтер је ушао у врата. Он је нестао иза њега, када је направио још један ударац од "Люгера". Таращить очи разбили стакло и ударио у њега, када је он окренуо угао у ходник. Беат метак га его о зид. Али он је и даље био на ногама. Затим је нестао широм видног поља.
  
  
  "Кројач!" Јој, повика. "Са тобом све впорядке?"
  
  
  Урсула забирала свој Уебли. "Ја сам у реду, Ник", - рекла је она, али сам видео да је она била сам шокирана.
  
  
  Га је ухватио за врата, отворио га и ушао у моје спавање-вагон. Када јој је окренуо углу ходника са "люгером" у руци, то видео Рихтер отприлике на пола пута доле, вођење до другог краја. Га спустио на њега "лугер", али онда се предомислио. Већина путника већ су лежали у својим купе, и пуцао сигурно их пробудити.
  
  
  Га спустио "лугер" и гледао како Рихтер нестаје у другом крају вагона. Урсула је била поред мене.
  
  
  "Извини", - рекао је њен хеј.
  
  
  "Не брини, Ник. Он је још увек у возу. Следећи пут му није било среће. Ми бринемо о томе. Може, ми его тамо би требало да нађемо?"
  
  
  "Идемо."
  
  
  Отишли смо у купе Рихтер, али его није било. Затим смо обыскали остатак воза. Его нигде није било да се види. Очигледно, он је нашао место да се сакрије. Изгледа нам да морају да се ослоне на оно што Урсула може да зграби его ујутру у Београду. Га је тврдио да је на томе да Урсула отишао је у свој купе кратко време да се опустите. Она је хитно потребно да у томе. Јој, кренули назад на Воитуре 5, у нади да ће да се састане са женом Шмит.
  
  
  Када га је стигао у Воитуре 5, ме чека велико изненађење.
  
  
  Управо сам изашао у ходник да купе Еве, када је су се врата отворила и појавио Ханс Рихтер.
  
  
  Њен окренуо угао и шталь гледати. Он натягивал јакну, на руци је завој. Он је кришом погледао около, а онда отишао од мене у другом вагону.
  
  
  Очигледно, бивши нациста сакрио у купе, жене Сцхмидт, док ми его не жели. Он је такође добио завој, а то је значило, да је Ева, мора да буде, је помогао у ему.
  
  
  "Наши људи!" - викао сам, гледајући кроз склоништа.
  
  
  Он је побегао. Њен пожурио за њим, када је отворио врата и изашао кроз вагон.
  
  
  Њен стигао до оба краја ходника, грчу отворена врата и пође за њим.
  
  
  Онда га је поново срео срећан човек.
  
  
  Он је био на платформи између вагонима. Би требало да буде, он је чекао Рихтер. Он је чуо мој крик, видео вођење Рихтер и био спреман да ме задовољи, када је њена пожурила у врата.
  
  
  Са кастетом, сличан ономе који је раније користио Рихтер, мр Весела ме је ударио. Њен поглед је видео его лице у светлу машине иза нас као пут пре наношења удара.
  
  
  Моја колена обвисли. Особа која користи кнуцклес, знао како да удари и где тачно треба да се ударац, да се стави жртву на месту. Њен пробудио, увијен на платформи, проводник тряс ме је и питао, шта се десило.
  
  
  "То ме је ударио човек".
  
  
  "Можда, потенцијални лопов. Када је ушао на врата, њен видео како надвија над вама човек. Он је побегао у следећи ауто. Ако можеш описати его..."
  
  
  "Ја чак и не види, его лица", - соврал сам.
  
  
  Рихтер и его пријатељ поново побегли, али га, мислили да сам био срећан. Ако би се проводник није појавио, господин Весео, вероватно би ме остави у најгорем стању, него без свести.
  
  
  Њен уверио диригент, да могу да идем хода. Када сам успео да се од њега одвоје, јој, вратио се у купе Еве Шмит.
  
  
  "То је ко?" позвала у реуматизам на мој куцају.
  
  
  Јој је променио глас и говори на француском. "Портером, мадам".
  
  
  Било је пауза. Затим бацио свој дворац. Врата приоткрылась. Њен воткнул корак у рупу и воткнул лугер у удивленное лице Еве.
  
  
  "Како је о трансакцији која се бави смо имали?" - рекао јој грубим гласом.
  
  
  "Ја сам ступила у контакт са Хорстом. Али нисам имао времена, да поново повежите се са тобом".
  
  
  Снаповање врата, јој је рекао: "ти Си лжешь - ти натравила на мене руског".
  
  
  Жена избегала мој поглед. "Ако је он научили да вам невоље, то је била идеја его. Јој само рекао ему, да посебну акцију у промету на уређај".
  
  
  "Лепо. Када си рекао ему то, ти си проклето добро знала, да он ће учинити".
  
  
  "Не можете очекивати да ћу да бринете о вашој безбедности. Није онда би, као што сте ме побију".
  
  
  Њен могао да се суздржи. "Каква је ваша веза са Гансом Рихтером?"
  
  
  Њен поглед се вратио до мене. "Имамо са Гансом Рихтером нема никакве везе".
  
  
  "Видео сам како је он отишао у свој купе. Имао ватрено рањавање, и он је дошао да вас за помоћ. Ви гипсу ему руку".
  
  
  Њен поглед не устукнути. "Признајем да је то истина. Али код нас још увек нема везе, осим што знам да западногерманские агенти траже его. Ја не верујем то је мој посао. Нека су снимили својих бивших нациста".
  
  
  "Зашто је он морао да дође до вас?"
  
  
  "Пре неколико година смо добро знали пријатеља пријатеља. Њен его је постао познат, када је поново видео сам га. Њен направила грешку, називајући ему број свог купеа, чак и не сумњају, да ће се у невољи у возу". Она је благо осмехну. "Дакле, немој ми рећи да ви не разумете шта мислим када кажем, да када је его добро знала".
  
  
  "Дозволите ми да вам кажем о мисли, која се бави управо пало на памет, Ева. Може бити, Ханс Рихтер - шеф Topcon. Можда је то особа коју зовете Хорстом Блюхером".
  
  
  "Хорст не трчи, када га подстреливают. Он је сувише паметан за то".
  
  
  "Онда, где је и зашто је не приказује?" Га питао. "Шта је он одговорио на мој захтев о састанку?"
  
  
  Она је извукао на паковања америчку цигарету и прикурила. "Хорст каже да сматра да је вас легитимни кандидат за овај уређај. Али он ће морати да се баве са вама само у том возу, и договор треба да буде закључана пре него што је ми ћемо доћи у Софију. Направите своју понуду кроз мене".
  
  
  "Кројач узми, њена ћу то урадити" - рекао сам. "Ја сам спреман да своју понуду на монитор. Али ја га радим его само шеф Topcon".
  
  
  Она је тешко уздахну. "Ему то не свиђа, али сам га доставлю поруку. Њен назначу састанак и донети обавештење у вашем купе".
  
  
  "Када је њен могу очекивати вести од вас?"
  
  
  "Онда наше заустављање у Београду ујутру. Ја не могу да контактира са Хорстом вечерас".
  
  
  "Добро, - рекох. "Али овај пут састанак ће се завршити боље. Њен сам веома нестрпљив".
  
  
  У мраку свог купеа, да јој се протезао на кревету, и слушао за звук точкова, када воз возио у правцу Београда, и то је био важан тренутак за мене и за Урсула.
  
  
  Урсула се нада да ухвати своју рибу у Београду, а њен се надао да испуни своју. Без обзира на причу коју ми је испричао Ева Шмит, њене још увек се питао, да ли су то људи, који га спроводи, и неуловимая производња Урсула исто ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Због ноћног узбуђења и јак умор јој је заспао дуже него што је очекивао. Мене је то једина пренос куцају на врата купеа. То је Урсула. На улици је био јасан дан, а ми смо ближе Београду.
  
  
  "Њен хотела рећи збогом на случај, ако ми више не видимо се", - тихо рекла је она за мене.
  
  
  Она је једва била слична агента. Њен взлохмаченные плаву косу дао хеј изглед млади ученица, што је веома корисно.
  
  
  "Како лепо од тебе", рекао сам.
  
  
  Када је подигао са свом кревету, она је дошла до мене и држала усне на моје. Јој, осетио њен благи тело на своје груди. Кроз дуго време кисс завршио и она је постала дише плитко.
  
  
  "Њен имеле на уму да је заиста хотела збогом", - рекла је она.
  
  
  Њен насмешио хеј. Мислим да га је научио ее да комбинују посао са малим задовољством. "Ускоро ћемо бити у Београду".
  
  
  "Збогом није потребно много времена".
  
  
  Јој опет се осмехнуо, нагнуо и дотакао своје усне на ее усне. "Ви сте веома убедљив", - рекао сам.
  
  
  "Надао сам се". Она се осмехну.
  
  
  Она је постигла огртач и стянула чизме, док га је гледао. Онда је натягивала џемпер преко главе. Овај пут на њој није било грудњак. На јутарњем сунцу она је изгледала неодољиво. Када је почела да пуца сукњу јој је почео да откопца своју кошуљу.
  
  
  После неколико минута смо заједно лежали на кревету. Ее топла голотиња сломила на мене, и ја сам се осећао све то тело
  
  
  
  чека мој додир.
  
  
  Њен полако водио руком по бархату ее кука. Ми не смета жреб завеса која баца на прозору, и сунчан свети ее кожи због хеј бресква нијанса, када је двигала кукова код мене. Њен положио руку између њених ногу.
  
  
  Ее груди су ме, одговарајући на мој додир. Она ме је нашао и миловао ме полако и опрезно, у нежном ритму. Ее усне нестрпљиво желели да ме, у потрази за, грицкање и тон.
  
  
  Затим га осетио светло дрхте унутар нах и схватио да не могу да дочекам. Њен пажљиво пришао, и ми смо се удружили. Дивно стењање побегао широм дубине њеног грла.
  
  
  Нисам одговорио хеј. Јој је био опседнут инсистирање потребом да се пронађе у њему задовољство. Ми смо се кретали заједно, све више и више упорно, и дивне звуке око јој грло, изгледало је, разносились око мене. Сада ее кука до закључка ме у заробљеништву чулне жеље. Ритам порасла и постаје јачи. Унутар мене кувани котао, спреман переполниться. Када ее звуци су спојени са далеко звиждука воза, котао закипел, и она је добила то је топло проливена у најдубље и најдубље места.
  
  
  "Добар начин да се почне дан," - рекао је, ја сам лежао поред ње. "И ми не прощаемся. Не сада. Њена ћу се састати са вама у полицији".
  
  
  "Заборави, Ник", - осмехну се она. "Имате сопствени посао, о којима морамо да мислимо".
  
  
  "Мој задатак може бити повезан са вашим", - одговорио сам. "Ја не могу сада да се објасни. Али нам је боље да се обучем. Ми смо готово у Београду".
  
  
  Ми смо брзо су се одевени, када је воз проезжал окраину Београда. Касније, када смо ишли на вагонам , ми је пало на памет непријатна мисао. Ако би Хорст Блюхера у делле је Гансом Рихтером, и ако би Урсула успела да ухапси его пре него што јој је постало познато, где је у сали украден монитор, или ако је монитор био одведен у притвор, заједно са Рихтером, моје шансе да се врати его били мали. Югославы, наравно, не преда уређај за мене или владе САД.
  
  
  У извесном смислу, ми смо са Урсулой у том тренутку били противници, јер наше мисије и наредних циљеви у супротности са другима другима. Јој је био сигуран да ће, иако јој је спасао Урсуле живот, она није помислила да о одлагање хапшења Рихтер у Београду само зато што је њен хотел покупи он је део електронске опреме, пре него што је одведен у притвор. Она процењује да свој задатак изузетног значаја због величину его претходних злочина.
  
  
  Међутим, двоструки идентитет није доказана. Га није видео, институција скрене Урсулу од њене сврхе, не разгласив своју мисију, а ја нисам хтео то да урадим. Тако да је одлучио да остане са Урсулой током њеног покушаја хапшења, гледајући Еве Шмит, и сваке године, да ће бити у моју корист.
  
  
  Прошли смо кроз дневне тренери полако, али нам Сцхмидт, да нам Рихтер није било јасно. До тога времена, као што је воз кренуо на дуге сиве платформи Београдског станице, већ смо стајали на платформи близу паровоза. Воз чекао много људи, и обоје смо схватили да наши људи врло лако могао да се изгуби у овој гомили.
  
  
  Воз коначно зауставио. Јој, окренуо Урсуле и насмешио хеј. "Па, хајде да видимо да ли ћемо наћи дочекати своје у цивилу", - рекао сам.
  
  
  Ми смо изашли широм воза на платформу пре осталих путника и кренули за оживленному зграду станице. Урсула је желела да полицајаца, а гледао на платформи возова.
  
  
  "Ја могу да видим их", - рекла је она. "Пазите на Рихтером, док јој ћу водити официра. Ако је потребно, ми смо изврши претрес воза испред и иза".
  
  
  Урсула бацила далеко, и ту га је приметио Еву Шмит. Била је сама и у журби, чинећи свој пут кроз ток гомиле је отишао у задњем делу воза. И марширали после Еве, у журби суочени са путницима.
  
  
  Њу је видео као Ханс Рихтер и его друг, здепаст човек са веселим лицем, изашли на последњој машине. Рихтер ности пртљага и познати радио.
  
  
  Они су се састали колица са пртљагом и нестао иза ње. Јој, дошао до њега са својим пртљагом, скрывающим ме од ih ставова, и пришао довољно близу да чујем их гласа.
  
  
  "Ви сте урадили мудро, одлагање Картер. То ће ускоро бити завршен". То је био Рихтер. "Ја ћу се састати са руским овде и да ћу учинити договор".
  
  
  "Имате уређај?" То је рекла Ева
  
  
  Рихтер се насмејао. "Отворено овде, у мом радио, где је био све време".
  
  
  Га извукао Вильгельмину из-под камзолы. Није ни чудо што наши људи никада није остао са радија који не играју. Сателитски монитор је био унутар свог предмета радио. Чак и ако би его демонтиран, уређај изгледало би као део баца папир за било које, поред стручњака.
  
  
  Тукли колица за пртљаг, јој је рекао:
  
  
  
  "Хвала вам за организацију састанка, Ева".
  
  
  Рихтер псовали.
  
  
  "Ја ћу узети радио, Хорст. Претпостављам да волите то име, дис уоулднт ти си его сада користите. Када је радио ће ме у рукама, ми смо наишли и да причамо са полицајци, који хотела превише те знам ".
  
  
  Его пријатељи остао са њим све до самог оба краја. Ева махали торбу и ударио ме по пистолету, и господин Весео окомио на мене.
  
  
  Њен је пуцао коренастого човека, када смо пао. Њен превише уморан да се боре.
  
  
  Он гаспед, када га бацио его аленка и поново је порастао на ноге. Он није изгледао изненађен, да сам повукао обарач Люгера. "Он је очекивао тога, када је скочио за мном - помислио сам. Он је само покушао да дам Рихтеру време за паузу.
  
  
  Бивши нациста је искористио прилику. Он је пожурио дан до станице, у покрету отталкивая људи.
  
  
  Ева Шмит такође побегла. Када је видела да сам всадил метак у човека, који је пао на мене, она окренула и изгубила у гомили. Њен приметио да је она отишла у правцу воза, али ми је било свеједно шта се са њом десило.
  
  
  Њен возио за Гансом Рихтером.
  
  
  Када је стигао до улаза у велику станицу, он се окренуо. Сада је држао у једној руци маузер-парабеллум, а у другом - радио. Он нацелил маузер ми у главу и пуцао. Схот громогласно на платформи, нешто не удара у моје лево висок. Пар жена повика. Иза мене висок старији мушкарац је пао на земљу - таращить очи погодила ему у раме. Су још увек плаче. Када Рихтер окренуо и побегао на станицу га извукао свој "лугер", нацртао перла и пуцао. Тада је променио курс, и он је досадно на њега.
  
  
  Није имао времена да гледају, где су Урсула и полицајци. Њен ран на станицу после Рихтером. Унутра су биле стотине људи, а Рихтер вешто кретали окружења њих до далеког кроз прозоре, водећи на улицу. Њен заглавио Вильгельмину у минут и повећао брзину. Људи су стајали и гледали, и неки су покушали да се извуку са нашег пута. Рихтер оборио жену са ногу, и отишао даље. Њена све исто подигао маха, и пре него што је имао времена да дођете до врата, зауставио его помоћу удараца.
  
  
  Рихтер је снажно ударио о под, али није изгубио нас маузера, наш радио. Он је окренуо, да отстрелить ми главу, али сам га ухватио его руку са оружјем и оттолкнул. Маузер протутњао у великој соби, и таращить очи ударио у висок плафон. Било је више викање и воплей, и било је стампедо, да побегне од снимака.
  
  
  Ми смо два пута перевернулись, покушавајући да задржи контролу. Наше руке исо свим снагама покушали да држи пиштољ. Он је пуцао опет, и прозор у улазних дан сломљена. Да га људи не грубо ударио песницом по квадратном лице Рихтер, и его власт ослабила. Маузер пао на его руку, када јој је брзо окренуо руку.
  
  
  Рихтер заклео насмејао ме је ударио компримованог песницом у голова и повезана. Њен осетио крцка у близини уха и пао на под. У ово је тренутак Рихтер је устао и посегнуо за маузером.
  
  
  Он досталь, пиштољ, пре него што је успео да се приближи му се, и када је он окренуо на мене, на његовом лицу се појавио лако грин. Га бацио Хуго у длан, када је направио маузер ми у главу. Али наши топови, наши стилетто није погодио.
  
  
  "Halten sie! Genug!" То је Урсула.
  
  
  Рихтер је окренуо од мене и видела веома суморну Урсулу, направившую Уебли ему у леђа. На обе стране нах стајали двојица югославских тајних полицајаца у цивилу. Свако у својим рукама био кратак револвер, нацеленный на Рихтер.
  
  
  "Молим вас, спусти пиштољ", - наредио је онај што је с десне стране Урсула.
  
  
  Рихтер прогунђа, пао маузер и погледао око на мене. "Кројач те, проклети", - тихо рекао је он на енглеском језику.
  
  
  Јој, пришао му и вуче воки-токи по его руке. Югославы кивнули мене и зграбио его се за руке.
  
  
  "Ми ћемо его у царинарнице за кратко саслушање пре него што перевезем его штаба", - рекао је југослав, говорио раније, Урсуле.
  
  
  Њен хотел повуче одатле је нешто радио. "Ја мора да иде у воз за торбом" - рекао сам. "Ја ускоро ћу се вратити."
  
  
  Мени се обратио писмом исти југослав. "Не, молим вас. Воз ће бити ухапшен. Прво, пођи са нама".
  
  
  Он није изгледао је склона да буде спорова. "Добро", - рекао сам, невољно пратећи иза њих у собу.
  
  
  То је била прилично мала соба, у којој је само столица и три директне столице. Био је само један прозор, выходившее на улицу. Изгледало је сирово.
  
  
  Када смо ушли у собу, Урсула говорили са югославом, који је тврдио да га је пратио их.
  
  
  "О, его торба!" узвикнула је. "То је на платформи. Њена ћу добити то".
  
  
  "Врло добро", - сложио полицајац.
  
  
  Урсула је управо нестао, и затвори врата за собом, када Рихтер поново почео са радом.
  
  
  Полиција и даље чува его се за руке. Онај који још није говорио, узео сам радио на моје посебне жалост, и стави его на столицу пред нама. Сада је увукао у јакну за пар окове, али Рихтер изненада и прилично брутално избио око руке другог югослава и ударио га его лактом у лице. Полицајац још реелед и тешко је пао на под, док Рихтер гурнуо други у мене. Мушкарац је дошао на мене, и ја сам имао его ухвати, да он није пао на под.
  
  
  Рихтер је ударио први официр и посегнуо за пиштољем. Њен посегнуо за Вильгельмине, док човек који ме је ударио, покушао да поврати равнотежу. Затим се појавио Рихтер са курносым револвер, окренуо и пуцао у мене. Јој, заронио у страну столице, а он је пропустио.
  
  
  Полицајац, који је пао на мене, сада је допру за пиштољем. Рихтер је пуцао у њега и погодио га је отворено у груди. Човек је порастао са ногу, и гурају ван назад од изненадног удара. У его очима отражалось изненађење изненадне смрти, када је ударио у зид, а затим пао доле на поду.
  
  
  Рихтер је брзо заобишао столицу, на путу хватајући радио, и отрча до прозора. Њена брзо пуцао на свог скровишта и повреди его рамена. Он је окренуо и отворио ватру назад. Он је тада видео да је други полицајац је почео да нишани у њега. Он је пуцао још једном, једном у овом животу, и полицајац тешко је пао на столицу. Затим Рихтер се окренуо и заронио у прозор разбија стакло кишу фрагмената. Њен пуцао у њега још једном, када је он нестао, али није ушао у њега.
  
  
  У овом тренутку на врата ушао Урсула.
  
  
  "Он се одвојио од нас" - рекао сам. "Идемо." Јој, убацио иза врата миммо радозналих зевак и кренуо кроз станицу до улазних врата. Урсула је искрено за мене.
  
  
  Када је стигао до оба краја зграде, њена је видео да је Рихтер више нема. Њен видео црни аутомобил, брзо удалявшуюся од овог места, квартал даље на улици, али није било решење да сазнате да ли је то Рихтер.
  
  
  "Следећи пут када га видим господина Рихтер, - суморно рече Урсула, - ја ћу ставити ему метак у главу и да постављају питања касније".
  
  
  У том тренутку једино што јој је могао мислити, то је радио, који Рихтер зграбио, када је побегао. На тренутак сам имао монитор, али сада је поново био за мене изгубљен. Може заувек.
  
  
  Онда се сетио Еву.
  
  
  
  
  Девета глава.
  
  
  
  "Ми смо у потрази за истог човека", - рекао је његова Урсуле.
  
  
  Она је упитно погледала ме је, када жури јој се леђима ка улазу у станицу. "Шта мислиш, Ник?"
  
  
  "Сада не тако много времена за објашњења. Рихтер је учествовао у велику крађу, и он је украо нешто веома драгоцени за мој владе да прода то комунисти. Глас зашто је он био у Источном экспрессе".
  
  
  Њен могао да чује звуке сирене полиције, када смо се тркали кроз станицу. Око собе, где је полиција покушала да ухапси Рихтер, окупљена публика. Споља Источни експрес спремао да путују.
  
  
  "Ја ћу вас оставити овде, Урсула. Не говорите полиције ништа о мом учешћу, ако ћете бити у могућности да га избегне. Пријавите се у хотелу Мајестиц на Obilicev Venac 28, и сам састанак вас тамо касније. У међувремену, проверите calve и покушајте да пронађете Рихтер. Ако сте и даље ћете га наћи, не покушавајте да га зграби, чекај ме ".
  
  
  "Када га видим поново за вас?", упитала је. "Где ћеш, Ник?"
  
  
  "У возу постоји неко ко може да нам каже где се могу наћи Рихтер" - рекао сам. "Па, њен се вратим на броду. Надам се да се врати на вас касније данас или сутра".
  
  
  Она се осмехну. "Драго ми је да је наш посао за неко време ће нам да останемо заједно", - рекла је она. "Срећно, док јој је да те видим".
  
  
  "Исто је и са тобом", рекао сам.
  
  
  Њен стигао до платформе, када је воз тронулся, и скочио на броду. Лепа плавуша Урсула помахала руку, ја стојим у врата отварање, а затим окренуо да поздравим югославских полицајаца у униформи.
  
  
  У секунди воз напустио станицу и побегао назад у югославскую село. Док је у Београду, воз је отишао у вагон-ресторан, који је сада био последњи вагоном у возу, иза спавају. То је још једно место где сам морао да тражи Еву Шмит, и тамо сам га нашао. Она је само да је наредио доручак, када му је пришао њеног стола.
  
  
  "Морам да се стави у тебе метак исплате овде", - рекао сам. "Али ја ћу вам дати последњу шансу. Устани, и иди у свој купе. Њена ћу искрено за тебе. И овај пут, без трикова. Ти си пробајте нешто као прошлог пута, и ја ћу те убити без даље дискусије ".
  
  
  Она је оклевао тренутак. Затим је устао и отишао у пролаз кола-ресторана. Га бацио
  
  
  неколико записа ее сто за конобара и прати. Убрзо смо стајали пред вратима ее купе у Воитуре 5.
  
  
  "Унутра", - наредио сам.
  
  
  Она отперла врата. Ушли смо, и он је закључао врата иза нас. "Сада, да би хотели да знате?" - едко, упитала је.
  
  
  "Како да пронађе свог љубавника".
  
  
  Она је тешко насмешио и провела руку кроз тамне косе. "Сада то може бити веома тешко. Ханс врло брзо ће завршити своју продају, а онда ће постати веома богат човек. Он је поново променити свој идентитет и да ће наставити да избегне будале које его прогањају". Она се насмејала. "И можемо да се захвалим своју владу за све ово".
  
  
  Он није волео, када је заувек ме насмејао, и ме звали будала. "Имаш начин да искусе срећу", - рекао је њен хеј. "Где Рихтер зауставио у Београду?"
  
  
  Ева се осмехну. Она је почела да се скине, док сам са њом разговарао. Нисам знала шта је она очекивала, али убрзо је остао без панталона и грудњак. Ми нах била спелая пуна цифра.
  
  
  "Ако вам дати ову информацију, да јој се прихвати изазов, у вези са својим радом", - рекла је она за мене.
  
  
  Она је пажљиво погледао у мене, скинути грудњак и излагање груди.
  
  
  "Можете такође да буду предусретљиви и да ми каже, где је у сали штаба-стан Topcon", - рекао јој хеј, гледајући како она затеже црне чипке гаћице са белих бутина. Она је покушала да ме одвратити секс, као и многе друге жене.
  
  
  "Можда ћемо бити у могућности да иде на неки компромис", - промурлыкала она ми стоји потпуно голе. Она је дошла до мене и прикоснулась ме својој груди.
  
  
  "Какав компромис?" Га питао.
  
  
  Она је олако држао за мене. "Да ћете се сложити на ништа мање од све информације које желите, и уместо тога ћу вам мали поклон". Она се полако провела језик на уснама.
  
  
  "Ја и даље могу да покупи поклон", - подсетио јој хеј, осећајући како јој кукове креће у мене.
  
  
  "Да. Али то не би било исто, зар не? Није исто".
  
  
  Јој дозволио угла рта промешајте. Она је била добра. Они су са Рихтером направили одличан тим. Вероватно је користио у другим мисијама Topcon. "И ако би јој био спреман да иде на компромис, које информације да ли би ми да ли је?"
  
  
  Она двигала кукова више упорно, и то је проклето отвлекало. "Ја не могу да вам кажем где је у сали штаба-стан Topcon, јер ја не знам. Рихтер не води ме тамо. Али ја ћу вам рећи, да је он пријављен у хотелу Excelsior у Београду на Княже Милоса 5. Јој, да вам кажем, јер он неће бити тамо дуго, и ви сте, вероватно, и даље не можете да пронађете его ".
  
  
  Ее кука ближе к мени. Га је загрлио их и осетио како мека тело се креће од мог додира. Њен зграбио ее за браду друге руке, привуче себи, жестоко пољубио ее у усне. Она је седела, без даха, са гогглинг очи. Затим у њеним очима појавио израз забуне и фрустрације. Малопре она контролише ситуацију, она је водио акцију, али изненада је изгубила ову контролу.
  
  
  Не би пустио ее браду. Њен зграбио его чврсто. "Ти си лжешь, драга", - инсистирао сам.
  
  
  Забуну је променио привођења. "Чиста ..."
  
  
  "Ах, да. Њен могу да видим у твојим очима". Да га пусти да оде брада, али је ипак држао до себе друге руке. Затим га увукао у јакну и повукао Вильгельмину. Њен притисне, мало на левој груди и уроните га у меку месо.
  
  
  "То није тако, као и раније", - рекао је њен хеј. "Овај пут сам завршио стрпљење. А сада слушајте пажљиво. Њу ћу да схватим где се крије Рихтер у Београду, без обзира на то, рећи ћете ми да или не. Да ли заиста желите да умре, да се мало компликује задатак? за мене?"
  
  
  Страх, који је показао раније, сада се вратио у њене очи. Њен могао да кажем, да је мислила о томе шта сам рекао. Она је погледала на пиштољ, прижатый на њене груди, а затим ме је погледала у очи.
  
  
  "Хотел Сава", - тихо је рекла је она.
  
  
  Јој, гледао у њено лице, и она је био убеђен. Хотел "Сава" је био место које је изабрао да Рихтер - мали и усамљена.
  
  
  "А штаба-стан Topcon у сали у Лозани, зар не?"
  
  
  Она је брзо погледала ме је, а затим на другу страну. Га јаче притисне мало пиштољ на њене груди. Она ахнула.
  
  
  "Да", - брзо одговори она. "Али ја, искрено кажем, не знам адресе".
  
  
  Јој узео пиштољ и ставио его у футролу. "Верујем ти", рекао сам. "А сада јој да мора да напусти вас, и да изађу на следећој станици".
  
  
  Она није удаљио од мене. "Ви не желите да други део предложеног мном споразума?"
  
  
  Њен подигао руке у бедрам и пољубио ее у усне. Она је изгледало да ми гладни. Али имам на уму било је тога. Јој, окренуо и пуцао њен шал са зида купе.
  
  
  "Ја то знам, ја то допада, - признао сам. "Али га треба ставити бизнис изнад забаве, бар понекад".
  
  
  Јој стави мараму на њеном лицу, и она је упитно погледао на њега. Затим извукао њен его хеј, уста и завязал позади. Она изненада почела да преза, тукли и објави пригушеним звуцима кроз шал. Њен зграбио ее голотињу, подигао, узео га на кревет и бацио на нах. Чинило ми се да је у њеним очима на тренутак појавио выжидательное израз, али га метну га на кревету сопственим тракама и одеће. Кроз тренутак она распласталась на кревету и пажљиво погледао у мене.
  
  
  "Док не пересечете границу са Бугарском, не треба проводник или портир, да нокаутирати вам врата", - рекао је њен хеј. "И то је само касно. До тренутка када јој се до хотела" Сава "".
  
  
  У њеним очима избила мржња, и промрмља нешто на немачком кроз шал.
  
  
  "Не брини због тога, да су те везали", - насмешио јој хеј. "Само покушајте да размислите о мом алтернатива".
  
  
  Њен оставио га везивати гола на кревету и закључао врата за собом купе. Затим сам отишао до Воитуре 7 и свом купе, да покупи свој мали пртљаг. Јој је био спреман да изађе на следећој станици, која се бави уследила убрзо затим звиждука.
  
  
  Сада је морао да се врати у Београд у нади да Рихтер отишао сам у хотел "Сава", упркос чињеници да је его разыскивала југословенска полиција. Морао сам да схватим, то остаје да ли је он радио.
  
  
  
  
  Десета глава.
  
  
  
  Било је око поднева, када се вратио на централну станицу у Београду возом другог разреда. Јој узео такси на улици Сараевоска до булевара Кнеза Михајла, је изнад импозантан Народни музеј, направио је неколико потеза да се уверите да нас не прате, а затим кренуо отворено до хотела Мајестиц на улици Обиличев Венац. Урсула је веома одушевљени, видевши ме.
  
  
  "Ах, Ник!" - рекла је она, грли ме својим меким рукама за врат, када је ушао у њену собу. "Њена стопала по поду. Где си, кројач узми је".
  
  
  "Морао сам да уради неким незавершенными пословима. Ви не мислим да ћу те оставити једног у овом ангри комунистичке главном граду, зар не?" Јој, закикота.
  
  
  Она је затворила за мном врата. Њен приметио да се настанио у врло елегантан соба по скромној цени и да не отвара диван поглед на улицу. Али сада је њена мисли су само о Гансе Рихтере.
  
  
  "Да ли сте нешто научили?", упитала је.
  
  
  Њен запалио цигарету и предложио хеј једну, али она је одбила. Сада је гледао на нах озбиљно. Она је била прилично оптерећују. "Мислим да га знам где се крије Рихтер", - рекао је њен хеј. "Ако само он није успаничио и побегао око града".
  
  
  "То је негде у близини?"
  
  
  Га направио дугу лиснато цигарете и одложено га на тренутак. "Да, то је недалеко одавде".
  
  
  "Где? Све?"
  
  
  Њен студирао лице Урсула на тренутак пре него што проговори. То изгледало најбоље време да кажем то је на монитору. Њен морао или да каже овде је о томе, или потпуно искључити њен око романа, и последња опција не изгледа фер.
  
  
  "Хотел" да", - полако, рекао сам.
  
  
  "Који?" Она је отишла на телефон на столу. "Ја ћу позвати полицију, и они нас тамо дочекати".
  
  
  Јој, одмахну главом. "Не, Урсула".
  
  
  Она је погледала на мене са благим чуђењем у својим лепим плавим очима. Онда је она постигла телефон назад. "Зашто не?"
  
  
  "Урсула, - почео сам, - ја ћу са вама разговарати. Рихтер је украо електронски уређај код британске владе, уређаја САД, које је важно за безбедност Запада. Он је уређај са собом. Најмање, он је био код њега, када је он излазио, око Централне станице кроз прозор ".
  
  
  Она је на тренутак сетио. "Радио?", упитала је.
  
  
  "Да, радио. Он је готово сигуран, да је у њему скривено уређај".
  
  
  "Глас зашто је носио радио са собом у возу".
  
  
  Њен насмешио. "То је оно у шта ја верујем у овом тренутку. Сада југословенска полиција је била да драго да экстрадировать его у Западну Немачку, да се појави пред судом за ратне злочине. Комунисти су увек срећни, ако ухвате човека по Трећег рајха. Али, мислим да можете да схватају да они могу другачије да погледамо штопора о повратку ми електронског уређаја ".
  
  
  "Ја разумем Ник", - рекла је она.
  
  
  "Ја сам покушао да одвоји Рихтер из его-радио станица, али ми то није успело", - наставио је. "Ако би јој био тамо, мој задатак био би испуњен. Сада ми је потребно да се врати то је радио".
  
  
  "Али, Надимак, ја не могу да ухапси Рихтер без полиције", - рекла је она за мене. "Пренос его у притвору наше владе захтева велики бирократије. Мора бити укључена полиција".
  
  
  "Разумем" - рекао сам. "Али запамтите да је Западна Немачка је једна од
  
  
  услуге земаља, које ће трпети, ако је уређај ће пасти у руке КГБ. У ствари, њу, претпостављам, да Рихтер очекује да закључи уговор о продаји уређаја са руским отворено овде, у Београду. Можда су то већ урадили. У сваком случају, Урсула, и молим вас дајте ми времена на Рихтер и его, радио, пре него што се окренемо югославам за помоћ у его хапшењу ".
  
  
  Она је мислила на тренутак. "Желим да вам помогне да се ухвати Рихтер".
  
  
  "Да, можете Да иде са мном", - сложио сам се.
  
  
  Она се осмехну. "Добро, Ник. Га чекати пре него што позове полицију, али они, наравно, може да се сопствене идеје. Чини ми се да јој је видела човека, наблюдающего иза овог хотела. Њен треба претпоставити да они не могу у потпуности ми веровати".
  
  
  "У томе има смисла", - рекао сам. "На крају крајева, ти ниси добар комуниста".
  
  
  Насмешила се у мене широј немачке осмехом, и њене плаве очи обасја. "Ја чак и не добра девојка", - рекла је она.
  
  
  "Ја не бих сложио са тим."
  
  
  На њој је био огртач, завязанный на струка, јер она је управо изашла из туш. Она развязала огртач и дозвољено му је да је распахнуться - под њим она је била гола. "Претпостављам да ми је најбоље да се обучем", - рекла је она.
  
  
  Њен нестрпљиво погледао њене криве. "Претпостављам."
  
  
  Хаљина пала на под. Јој је дозволио да његов поглед лута по выпирающей груди, танак струк и талас млечних куковима и бутинама. Њен сетио Еву у возу, и он је знао да је Ева покренула је у мени нешто што сада ласкало и лелеяло тип Урсула.
  
  
  "Са друге стране, - рекла је она, приближава нам да се смањи растојање између нас, - ако наши људи сада у овом хотелу, он је, вероватно, остати тамо још мало".
  
  
  "Вероватно", рекао сам.
  
  
  Она је почела да грицкање моје уво. И да јој је омогућио хеј почети свући мене.
  
  
  Урсула разжигала у мени пожар који је обећао да ће врло брзо изаћи из под контроле. Јој помогао хеј, уклонити остатак одећу, а онда извукао га на велики брачни кревет кроз собу. Ми смо отишли заједно, и следеће што се сећам, то је оно што је она пришла ми у мушке позиције.
  
  
  Њене груди висиле изнад моје груди лепим обична луковима. Она је потонуо доле лиже ме, и савети су јој груди нежно потерлись о моје груди, поцеловав моје лице и врат своје влажне усне.
  
  
  Она је доле у стомаку, нежно целовала мене, и ватра гори у мом препонама. Онда је она преселила на доле, наговорити пуним топлим уснама, док га није могао више да издржи.
  
  
  "Сада, мангуп?", упитала је.
  
  
  "Сада", - промукло одговорио сам.
  
  
  Њен гурнуо ее на кревет и осамари, без даха, нестрпљиво. Млечни кука попео и опколили ме, и ја могу да се сетим како се осећао, као што су безбедно закључани иза мене, када смо повезани. Пожар је прерастао у вулканско холокауст. Онда су слатке мирисе, лепе звуци и топло тело, када смо су достигли врхунац.
  
  
  Када га, баци поглед на хотел "Сава", њен схватио зашто Рихтер изабрао его. У Државама его је најбоље описати као замку за буве - старе оронуле зграде, који је изгледао као да је его одавно је требало да се сруши у старом делу града. Знак напољу је била толико обветшала, да јој је било могуће да прође, чак ни не сумњајући да је то хотел. То је било као на оно место, где упутство ће гледати на другу страну од сумњивих госте.
  
  
  У хотелу је било само двадесет бројева, и по броју кључева положили у поштанске сандучиће за столом, њен могао да види да су узели само пола туцета. Нисам био изненађен, када љигави југословенски радник није тражио да види наше пасоше, а само скинуо их собе. Он је мислио само формалност да убеди полицију.
  
  
  Док клера обходил столице да покупи моју јединици пртљага, је поново погледао у поштански сандучићи и запамтио, они који су указали на запошљавање одређених просторија. Онда смо попео на мердевине са службеник. Када је отворио врата и ставио мој пртљаг, дао ему савет.
  
  
  Када клера отишао, врата у ходнику се отворише, и у ходник изашао Ханс Рихтер. Њен оттолкнул Урсулу у дан, а он се сакрио од очију. Тренутак касније га кришом погледао и видео Рихтер и два мушкарца стоји у ходнику са леђима према мени. Они су хтели да напусте другог човека, око собе који је управо изашао. Други мушкарац - Иван Лубянке.
  
  
  Очигледно, Рихтер отишао овде Лубянку, када је излазио широм оријент експресу на Повке. Сада, иако Рихтер, изгледа, нашао друго склониште због несреће на станици, он је дошао овде са овим људима, који су, очигледно, били агенти Topcon, да разговарају са руским продају уређаја за надзор.
  
  
  Рихтер није ности радио. Може, он није веровао КГБ. Он је са својим друговима отишао низ ходник на степеницама, док Варвари затвара врата.
  
  
  Јој, окренуо Урсуле. "То су наши људи, и его пријатељи", - рекао сам. "Пођи за њима и погледајте где они ће отићи. Покушајте да не умре. А док јој ћу да посети свог руског пријатеља у ходнику. Њена ћу се састати са тобом у" Маджестике "у три. Чекај. кроз сат времена, онда је то, и ако ја не покажусь, ти си сам по себи ".
  
  
  Она ме је погледала у лице на кратко тендер тренутак. "Добро, Ник".
  
  
  Њен насмешио. "Видимо се ускоро."
  
  
  "Да".
  
  
  Урсула је нестао ходником после Рихтером и его људима.
  
  
  Кроз неколико минута њу покуцао на врата Лубянской собе. Затим кратке паузе због дан зачу глас Лубянки. "Да?"
  
  
  Њен прилично добро упућен у дијалектима и гласовима, посебно онда би, као имела прилику да их чују, тако да прочистил грло и исо све од себе покушао је да звучи као Ханс Рихтер.
  
  
  "Блюхера" - рекао сам.
  
  
  Паттерн на дан пукла, кад га извукао "лугер". Када су се врата отворила, и то видео удивленное лице Лубянки, не шталь чекају позив да уђе у собу. Га нагло ударио ногом у врата и упали у собу. Она је погодила Лубянке у груди и главу и повалила его на поду.
  
  
  Лубянка поставио за пиштољем, али је његов его је зауставио. "Замри исплате овде".
  
  
  Он се окренуо и видео "лугер", нацеленный ему у главу. Затим погледао на растојање између њега и "Уебли" и одлучио да је не вреди да ризикује.
  
  
  "То је опет си", - са горчином рекао је он.
  
  
  "Бојим се да је старац. Добро, устани. И држи се подаље од своје играчке на столу".
  
  
  Варвари полако устао, крв капље са его штапова и рта. Его куба већ опухла. Јој, пришао дан, и затворио га стално прати сарадник КГБ. У его очима је била велика одбојност према мени.
  
  
  "А сада, - рекао сам, - ми смо са вама лепо разговара са тобом".
  
  
  "Ми не разговарамо о томе", - црно", одговорио је он.
  
  
  "Мислим да јесте".
  
  
  Он грунтед и положи руку на рез на образу. "Бојим се, ви сте дошли на некога из математике".
  
  
  "Може бити", - рекао сам. "Али, ако јој то ћу учинити, ти ће бити веома лоше". Га погледао у лице, када је до мене дошло је утицај ове апликације.
  
  
  "Ми још нисмо дошли до закључка договор", - рекао је он за мене. "Дакле, ја немам оно што тражите".
  
  
  Га питао. "Ако је она још у Рихтер, где он га чува?"
  
  
  "Рихтер?"
  
  
  "Жао ми је због гаф. За вас је Хорст Блюхера".
  
  
  Варвари у мислима за тренутак. "Немам појма где је у сали уређају. Он је врло тајанствен и избегавате".
  
  
  "Може, он ти не верује, Варвари", - рекао сам, мало подколол его.
  
  
  Он је погледао на мене. "Ја ему, такође, не верујем".
  
  
  Кутак мог рта марширали. Увек ми је дао мало задовољство да виде две непријатне људи покушавају да надмудри другог другог. "Па, једно је сигурно, Лубянка. Да ли знате где да их контактирате. И да га, желим да ми то рекао".
  
  
  Лубянка прешли на незастеленную кревет. Њен пажљиво гледао и држао "Лугер" усмерени на њега. "Он ми је рекао, где је заустављен", - полако, рекао је он.
  
  
  "Ти си лжешь, Лубянка. И ти пасти 9-миллиметровая таращить очи у глави". Јој, пришао му лиже. "Да ми је потребна истина, и ја желим да га сада. Где ме наћи Рихтер?"
  
  
  Очи Лубянки одједном постали равним, очајна. На моје изненађење, он је узео из кревета велики јастук и окренуо према мени, стављајући га пред собом. Јој није имао појма шта ради, тако да није ризиковао. Га је пуцао, а "Лугер" експлодирао у малој соби.
  
  
  Таращить очи зарылась у дебео јастук и није достигао груди Лубянки. У међувремену на мене окомио Варвари, још увек држећи јастук између нас. Јој нацртао перла и поново пуцао у его главу, и мој ударац једва није погодио циљ, када је пао на мене.
  
  
  Лубянка ударио ме у руци са пиштољем и снажно га ударио, али је пушка његова и даље држао. Сада јастук није било, и Варвари са обе руке снажно уврнуте моју руку. Ми ударају о зид, и он је изгубио пиштољ.
  
  
  Онда смо обоје соскользнули на поду покушавајући да се бори. Њен га је ударио песницом у већ окровавленное лице Лубянки, и он је успео да одговори на ударац, пре него што се одвоје од мене. Онда је посегнуо за Уебли, који је сада стајао поред њега на столу.
  
  
  Он је зграбио пиштољ пре него што јој је успео да допре до њега, али он није могао на време да дођете до спускового удице, да пуца. Када јој је, пришао му је жестоко их, на пример, једном ми је у главу тешка барел.
  
  
  Њен пао на прозор, да стење. Затим Лубянке је порастао на ноге и поново направио "Уебли" на мене, али ја сам нашао у себи снаге да зграби его руку са пиштољем и повуците га, пре него што је имао времена да пуца. Он промазал миммо мене и разбио је прозор.
  
  
  Стакло гласно сломљена, и пада на мене киша, када јој се окренуо и погледао, као што је тело Лубянки лети напоље напоље - его руке су широко размакнуте, када је покушао да се за нешто ухвати.
  
  
  У време пада Лубянки дошао кратка тишина, а онда сам чуо њен врисак. Њен высунулся кроз сломљено стакло и видео да је он погодио балкон на другом спрату. Он је био пробијен пикетами гвоздене ограде лицем према горе, са отвореним очима, и два стражи су кроз его груди и живота.
  
  
  Њен критиковао себе. Лубянка ми сада ништа не може рећи. Враћа Вильгельмину, да га брзо напустио малу собу и пожурио низ ходник у тренутку када је са улазних степеница вафтед схагги. Њен побегао ih, иди у задње редове на улицу.
  
  
  
  
  Једанаесто поглавље.
  
  
  
  "То је оно место. Овде Рихтер је отишао са два мушкарца", - рекла ми је Урсула.
  
  
  Ми забились у дарк улаз у уском улици, гледајући кроз ноћ на стара зграда преко пута. Урсула је била веома забринута, али покушао не приказуј ово.
  
  
  "Да ли мислите да би могли приметити да пратите иза њих?" Га питао.
  
  
  "Ја не мислим тако, - рекла је она.
  
  
  Кућа преко пута је представљао стамбених кућа. Урсула ми је рекла, да су ушли у стреет собу на другом спрату, али у том тренутку тамо није било места.
  
  
  "Па, идемо тамо и да видимо", - предложио сам.
  
  
  "Добро, Ник". Она полезла у торбу за "Уебли".
  
  
  "Желим да си добро прикрыла ме тамо" - рекао сам. "То може бити замка".
  
  
  "Можете рачунати на мене, Ник".
  
  
  Када смо дошли у собу, где је, као што смо веровали, били Рихтер и его људи, она је била празна. Њен пажљиво ушао са пиштољем, али тамо није било никога.
  
  
  "Уђите", рече јој Урсуле.
  
  
  Она се придружила ме, затворио врата и погледао око. То је била велика соба са посебном купатилу. Боја отслаивалась са зидова, а водовод је изгледала старим. У углу је била неспретна кревет, прекривен ожиљцима дрвена столица и неколико директних столице са стране.
  
  
  "У неком месту", - рекао је. Њен потисак лугер врати у футролу. Јој, пришао кревету. Изгледало је као да је неко недавно на њој је лежао.
  
  
  "Овде нема пртљага или нешто друго - рекао је Урсула. "Можда смо већ изгубили его".
  
  
  "Хајде да видимо око" - рекао сам.
  
  
  Ми смо истраживали ово место у деловима. Били су доказ да је тамо био Рихтер - цигарете једну за его омиљених цигарета; боца вина, скоро празна; и у канте за ђубре, его бачен карту за воз, он није нашао ништа што недвосмислено упућује на то, да ће се вратити у ову собу. Заправо, све доказе указао на оно што је отишао је заувек.
  
  
  "Шта ћемо сада да радимо?" - питао Урсула.
  
  
  "Ја не знам", - рекао је њен хеј. Јој, вратио се у купатило и полако погледао около. Чинило ми се да је у соби било неко место, које нисмо приметили. Је поново погледао у празну кутију за прву помоћ.
  
  
  Онда сам отишао у тоалет. Предност је на нен. Њен подигао поклопац и погледао у карлицу.
  
  
  Тамо сам видео комад мокром смятой папира, плутајући у транспарентан & нб.
  
  
  Њен выудил је и погледао у њега. То је био само комад папира из више комада, који је, очигледно, био порван и издао заборав, али нен било је неколико рукописних буквално.
  
  
  "Имам шта-да постоји", - рекао сам.
  
  
  Урсула је пришла и погледала кроз моје раме. "Шта је то?"
  
  
  "Изгледа Рихтер је покушао да се ослободи тога у вц шољи. Можете направити, да су то слова?"
  
  
  Она је погледала на то. "То је рукопис Рихтер", - рекла је она. Она скривилась, благо окретањем поруку. Изгледа, то је написано на сербохорватском, Ник. Можда, почетна реч "национални". И још једно писмо, почетак друге речи ".
  
  
  Њена погледа на њега: "Национални. Али, шта је друга реч?"
  
  
  "М - И - Ц - музеј, Национални музеј".
  
  
  Њена брзо погледао на нах. "Музеј. Постоји ли у нен гардероба?"
  
  
  "Ја тако верујем", - рекла је она.
  
  
  "Ми Рихтер не би било разлога да користите музеј за састанке", - рекао сам. "Ми знамо да је он већ састао са Лубянкой у хотелу" Сава "и, можда, овде".
  
  
  "То је истина", - рекао је Урсула, али не следи за мном.
  
  
  "Па, дозвољено, ви хотела преда то је радио негде на чување на пар дана. Нећете моћи да користите камеру хране пртљаг на Централној железничкој станици или аеродрому, јер полиција тамо бди над вама. Али зашто не користите камеру оброка на јавном месту као што музеја? "
  
  
  "Али ствари тамо остало само на време
  
  
  
  "Док се посетиоци у музеју", - подсетио ме Урсула.
  
  
  Њен мислио о томе на тренутак. "Они су држали да ствар неколико дана, чекајући да јој је двоје ће се вратити. Али, дозвољено, Рихтер није желео да се ослони на такву могућност. Могуће, он је напустио радио у музеју, а затим позвао их касније не када да говори, да је он заборавио да га покупи, кад је отишао. Он би обећао да ће се радио у року од двадесет четири или четрдесет осам сати. Онда его су уверени да они су показали посебну бригу, да би его за њега ".
  
  
  "То је добра теорија, Ник. Више вреди".
  
  
  "Ујутро ми ћемо бити у музеју", - рекао сам. "Ако вечерас Рихтер ће сазнати о Лубянке, он је, највероватније, одлучи да одмах напусти Београд, али не и без тога радио. Ако би он ипак сакрио его у музеју, ми бисмо хотели его тамо побили. То може бити наша последња шанса за контакт са ему."
  
  
  "А сада, - рекла је она, - теби треба мало да се одмори. А код мене у" Маджестике "постоји посебно удобан школа".
  
  
  "Добар предлог" - рекао сам.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ми смо били у Народном музеју, када је отворио на следеће јутро. Био је сунчан пролећни дан у Београду. На високом дрвећу у паркуе Каламегдан расла светло-зелене пупољци. Бродови на подводним крилима крстарили по мирним водама Дунава, и густим саобраћајем је изгледало некако мање узнемирен. Али сам музеј у ведро јутро изгледало монолитан и сива; то је упечатљив подсетник о томе шта смо са Урсулой дошли овде за забаву.
  
  
  Унутра су били високи плафони и стерилне стаклене витрине, упадљиво контрастировавшие са сунца у јутро на погрешном правцу его дебелих зидова. Брзо смо нашли свлачионицу. Дежурни југослав још увек није спавао.
  
  
  "Добро јутро", - поздравио његов его. "Наш други оставио овде преносни радио, и заборавио да его са собом. Он је послао да нас покупи его". Јој, разговарао са најбољим немачким нагласком.
  
  
  Он се почеша по глави. "Радио? Шта је ово?"
  
  
  Њен одлучио да покушате да разговарате са њим по-српско-хорватски. "Радио. Оно што носи на траку".
  
  
  "Ах, - рекао је он. Он је отишао у угао мале собе, а ја сам, без даха, разапета на полици. Он је повукао радио Рихтер. "Имам одина, оставио овде је човек по имену Блюхера, швајцарске".
  
  
  "Да", - рекао сам, гледајући у Урсулу. "Гласање је све. Хорст Блюхера - пуно име".
  
  
  Он је погледао на страни после очигледне грешке. "Да. Имате документе, господин Блюхера? Чини се, не сећам се твоје лице".
  
  
  Њен кочи своје нестрпљење. Већ је одлучио да покупи магнитолу силом, ако буде потребно. "Ја не Хорст Блюхера", - рекао је њен намерно. "Ми его пријатељи, који су дошли захтева за њега радио".
  
  
  "А. Па, господин Блюхера требало је да дође сам, разумете. То је правило".
  
  
  "Да, наравно", рекао сам. "Али господин Блюхера болестан и не може доћи на радију. Надамо се да ћете разумети. Ви ћете се наћи у ему велику услугу, ако нам дате воки-токи, да пренесе ему".
  
  
  Он је сумњиво погледао у мене, а затим на Урсулу. "Он вам је дао потврду?"
  
  
  Сада Урсула играо улогу. "Ох, драги! Он је поменуо да треба да блан искрен пре одласка. Али он је заборавио да плати его дана. Он је веома болестан". Затим је укључивало чин. "Надам се да нећете техничко објасни грешку. Господин Блюхера тац хотел слушају лепу югославскую музику, док је он овде".
  
  
  "Ах", - рекао је човек, гледајући у њене хладне плаве очи. "Па, њен могу то да разумеју. Ево, можете узети радио. Имам и тако чиста одлуке чувати его овде".
  
  
  "Хвала вам пуно", рече јој ему.
  
  
  Он је игнорисао мене и пренео радио Урсуле. "Реци свом пријатељу да је пре опоравио да је могао да уживају у боравку у Београду".
  
  
  "Хвала вам", - рекао је Урсула.
  
  
  Она је радио, и ми смо отишли преко свлачионице. Али, остављајући око зграде, њена открио да је моја победа је била кратког века. Њих двојица су изашли из ниша у ходнику, и никог није било. Обојица су били пиштољи. То су два човека по Topcon, који смо видели раније са Рихтером, људи, за којима следи Урсула.
  
  
  "Престани, молим вас", - наредио већи.
  
  
  Њен неслышно гроанед. Још неколико минута, и монитор би био мој. Без обзира да ли је проклет ови људи! То је био почетак други пут, када јој је говорио им је само да имам одузета его. Урсула је била не тако узнемирен као и ја. Она је изгубила сваку везу са Рихтером, без обзира на опоравак радио, и сада ти људи обновили овај контакт. Њен мислио преживети да ли је до тога, да се користи на такав заокрет догађаја.
  
  
  Укратко мушкарац, квадратни са сломљеним носом, махну пушке на радио. "Да постави радио на поду између нас, заједно са твоје торбу... -
  
  
  он је погледао у мене - и твој пиштољ.
  
  
  "Онда бежи од њих", - наредио већи човек.
  
  
  Урсула је погледала на мене, и ја сам према климну главом. Када на нас су посвећени два пиштоља, расправљати било је нигде. Она је отишла напред и понудио воки-токи и торбу са "Уебли" у поду. Њен полако извукао "лугер" из камзолы, гледајући сваку прилику користе против њих, али сада оба пиштоља били фокусирани на мојим грудима. Њен ставио "Лугер" на поду поред радио и торбу. Имам још је Хуго у рукаву, али изгледало је као да ће имам мало могућности да користите его.
  
  
  "Врло добро", - рекао је високи агент Topcon. Имао је тамну косу и веома лоше лице. Он је направио знак другом човеку, који је иступио, отворио торбу Урсула и повукао Уебли. Он је потисак то и Вильгельмину у минут јакне. Затим, он је радио.
  
  
  "А сада пођи са нама", - рекао је високи човек.
  
  
  Урсула је поново погледао у мене. "Боље да урадите оно што каже човек", - рекао је њен хеј.
  
  
  Нас неприметно извукли око зграде и постројења у сивој лимузина "Фиат". Нам Урсулой рекли да седне у аутомобил од позади. Висок мушкарац сел за воланом, а онај ко је сломљен нос, сел поред њега, са пиштољем, усмерена ме у груди.
  
  
  "Сада ћемо путовати на малу шетњу", - са великим задовољством ми је рекао онај, ко је био пиштољ.
  
  
  Машина је у јутро проток возила. Јој, видео сам да су оба задња дан закључана у специјалне браве. Чинило се да је нето одлуци да победи човека са пиштољем. Рихтер, очигледно, одлучио да је најбоље да се отараси нас, да настави преговоре без сметњи. Њен почео да схвате како је он за толико година ускользал од свих врста полицијских и владиних агената: он је био паметан, ефикасан и потпуно слободан од савести.
  
  
  Ми путовало до Београда. Ми смо се возили по Бранкова Призренскому булевара, док нису стигли до реке, а затим у Кара Дордева возили по граду на југу. Убрзо смо се нашли на отвореном брдовитом терену.
  
  
  "Куда нас водиш" - коначно, питао сам.
  
  
  "Ви ћете знати веома брзо", - рекао је сломљен нос, нагло усмехнувшись ми. Его акценат је био немачки, а код високог човека - француски. То је био прилично космополитски одећу, овај Topcon.
  
  
  Его предвиђања била тачна. Још петнаест минута, обогнув пар проселочных путева, долазимо до уединенному приградских куће. Возач је зауставио испред њега и наредио нам да изађе.
  
  
  Ми смо са Урсулой изашли на фиата. Јој није имао појма где смо били; Њен само знао да смо били јужно од града. Било је логично да Рихтер уедет у Београду, пошто је полиција прочесывала град у ја сам га тражио. До сада он није могао да се креће на јавним превозом. Занимљиво, знао да ли је он још о Лубянке.
  
  
  "У кући", - наредио висок мушкарац, машући револвер. Оба пиштоља поново су усмерене на нас. Њен спроводи наређења.
  
  
  Унутар куће изгледало је чак и мање него што изгледа споља. Али то је било све што је потребно Рихтеру. Кроз тренутак, онда би, као највиши стрелац позвао его, из кухиње у собу је ушао Рихтер.
  
  
  "Па, - рекао је он, видевши нас, - какво пријатно изненађење". Он је посегнуо за радио-везом, коју је висок човек је ставио на столицу. "Да ли сте скоро добили то, зар не?"
  
  
  "До сада ласица сте били корак испред нас", - рекао сам. "Али твоја срећа не може трајати вечно, Рихтер".
  
  
  Њу је видео као плаћеници гледали на мене, када јој је користио его право име. Очигледно, он је био познат им само као Блюхера. Рихтер смиркед ми, онда је дошао и ударио ме по лицу.
  
  
  Њена тешко пао на под. Урсула ахнула и сагнуо мном заувек. Исо рта текла као капљице крви. Њен лежао, зурећи у Рихтер и мрзео га. Ова мржња је приморан да ме покушати мало теже, ако сам имао прилику да устане против њега.
  
  
  Урсула је погледала на Рихтер. "Нацисте месар!" - прошипела она.
  
  
  Лице Рихтер је избио од беса. Он је снажно ударио у лице, и он је пао поред мене.
  
  
  Рихтер окренуо ка људима који су нас довели. "Ставите на њих лисице тамо и тамо". Он је указао на разделительную зид, у којој на дверному проему у кухињи пристроили низ суптилних гвожђа бамбуса, и старо гвожђе хладњак на бочној стење. "Дакле, они деле".
  
  
  Човек са сломљеним носом приковал оба зглоба Урсула на батерије, а висок човек приковал ме ланац до спољашње преграде реку. Моје руке су биле иза леђа, а на свакој руци су лисице и повезује ланац око пречке. Морао сам да устанем, а Урсула - да седне на под, наслоњен леђима на батерији.
  
  
  "Добро, донеси бомбу", - наредио Рихтер висок са оружјем. .
  
  
  Висок мушкарац је нестао у малој спаваћој соби и кроз тренутак вратио са домаћим бомбом. На њему је прикључен довољно динамита да дигну у ваздух две куће, величине онај у коме смо били. Рихтер је погледао у мене са осмехом, узео бомбу око руке високог човека и ставио уређај на столицу у центру хале. соба је, отприлике на пола пута између мене и Урсулой.
  
  
  "Андре је веома добро упућен у ове ствари", - рекао је Рихтер, постављање сат који је служио окидач хеклање за бомбе. "Таращить очи, наравно, био бих опрезнији, али је много моћнији. Мало је вероватно да ће власт моћи препознати своје тело, онда експлозије и пожара. Јој, надам се да овај пример ће бити упозорење за свакога ко може да иде за тобом ".
  
  
  "Мислим да је то ће учинити их на размишљање" - рекао сам. Њен пажљиво погледао на бомбу, која се бави је инсталиран и откуцава. Рихтер је био у праву. Ако би ова ствар је експлодирала, за истраживање би остало мало.
  
  
  "Ми никада нећемо предати док не пасти под старатељство људи, чије име сте опорочили", - рекао је Урсула затегнути глас.
  
  
  Рихтер погледао на нах. "Ја сам опорочил?" - едко, рекао је он. "Жао ми је што те није било у близини, када се све то десило, фройлейн. Трећи, тако и државе не зависи од мене једног у постизању својих циљева. Сви смо тада били од стране нациста. Када смо били поражени, неколико слабих взбесились, а остали су изненада постали антифашистами.
  
  
  "Ти си нацистички пас", - прошипела Урсула.
  
  
  "Сада је модерно да се дружи са бившим непријатељима, трчи са социјалистима и издати старе идеале", - полако наставио је он.
  
  
  "А нацисти завршити раде са комунистима", - демантовао појавила у медијима поруке њен ему.
  
  
  Он је пажљиво погледао у мене. "То је посао, чист и једноставан. То је оно што мора да сам радим човек, када је на њега, као на пса, они су плен који је пао на њега".
  
  
  "Убиство нас неће спасити вас, херр Рихтер!" - гласно рекла је Урсула. "Вас задержат и да плате за оно што су урадили."
  
  
  Он је горко се закикота. "Сада имате мање од двадесет минута, да се уверите у то". Не чекајући одговор, он је окренуо своје приспешникам. "Искључите Ламборгхини. Ми ћемо возити на Фиат до станице Dragoman Пасс у Црвени Krst. Ту би требало да буде безбедно да седне на воз".
  
  
  "Да, херр Блюхера, - рекао је високи човек. Двојица су окренули и изашли на улицу.
  
  
  Када милитанти садились у ауто напољу, Рихтер поново окренуо према мени. "Да ли је привремено прекинуо мој договор са русима. Али само привремено. За то ћете сада плате својим животом".
  
  
  Значи, он је знао о Лубянке.
  
  
  "Када је њен уеду одавде, ја не само да ће бити све време које јој желим, у путовању, фотографије, музику, да настави преговоре о продаји сателитски мониторинг, али сам рент-а-са себе сенке владе Бона на неко време. Разумете, све ради као и обично, веома добро за мене ". Он је дошао на дан. Споља навија мотор Фиат. "Auf wiedersehen. Или, може бити, ми треба само да се опростимо?"
  
  
  Он се окренуо и отишао. Кроз тренутак "Фиат" одвезли, и звук постепено стихал по мери тога, како су се вратили на главни пут.
  
  
  Ми смо са Урсулой истовремено гледали на тикающую бомбу, а затим други у другу. Урсула прикусила доњу усну и одмахну главом. "Ја је требало да убије Рихтер, чим је постало познато его".
  
  
  "Смири се", рекао сам. "Код нас је остало мање од петнаест минута. То не оставља много времена за дубоко размишљање".
  
  
  "Ја не могу мицати", - рекао је Урсула, стучая лисице на батерији.
  
  
  "Покушајте да се опустите", - тихо је рекао њен хеј. "Ваша анксиозност може бити заразна, а ми треба неко да смисли".
  
  
  Проклети откуцава бомбе на столу је било слично као наша срца забились последњи пут. Њен прекинуо везу и окренуо, да сваке године на решетку иза мене. Га извукао на победи, на којој је био везан, и она согнулась, а затим отскочила назад. Њен се намршти и трљао ланац окове о греда. Он је издао благи звук, не тако оштар, скрипящий, као метал. На крају бара били од метала, а око дрвета у боји под црно гвожђе. Онда се сетио Хуго. Они нису нашли Хуго, мој стилетто.
  
  
  Нада је у пуном замаху у мојим грудима и приморан да мој црева сжаться још више. Њен твитцхед десној руци, али ништа се није догодило. Њен је у великој мери ограничена у свом кретању. Јој, окренуо се лицем у Урсуле и наслони од танке дрвене пречке.
  
  
  "Шта то радиш, Ник?"
  
  
  "Покушавам спасити наше животе", - кратко је рекао сам. Нисам имао времена за брбљање.
  
  
  Јој опет руке твитцхед, и Хуго пао доле ми се у длан. Држао нож тако да је моја балчака је била јака. Нагло окретањем зглоба, њен је успео да нанесе оштрију ивицу ножа Хуго на дрвене пречке искрен под рукама. Њен прошао отворим шипке и осетио као сечиво ножа вонзилось у дрво. Дрво је било тешко, али нож
  
  
  био протеран до танке ивице за бендова. Га направио мале строге покрета ножа и осетио, како од њега падне пар чипова.
  
  
  Јој, погледао на Урсулу. "Ја покушавам да поделите овај проклети блок", - објаснио сам. Га није видео, диал тврдоће. "Колико је тамо време?"
  
  
  "Нешто више од десет минута", - рекао је Урсула, вытянувшись да видим сат лице.
  
  
  "Господе", - рекао сам, љут, да је прошло толико времена.
  
  
  Њен резал. Није хотел да смањи сву лествицу. Једноставно хотел его ослабити. На поду је било много чипова. Њен престао да хацк и много грчу шипку. Зачу се лак пуцкетање, али дрво није сломљено. Лисице сада дубоко пала у мој зглоб. Јој исећи још мало, док, најзад, није осетио дубоку пукотину у дрвету. Њу је требало снаге да преживи притисак на зглоб, и погледао на Урсулу.
  
  
  "Време" - рекао сам.
  
  
  "Шест метара".
  
  
  Њен уоквирена ноге под себе и повукао исо све од себе. Одјекну пуцкетање, када дрвени брус раздвајају. Њен пао главом на поду и нешто не погодио столицу, на којој је лежао бомбе.
  
  
  Моје руке и даље су окованих позади, али је једва порастао на ноге. Осећао крв на својим зглобовима. Јој, устао на столицу, да сваке године на бомбу. Ако би га знао Рихтер, а јој, мислио сам да почињем, он би направио бомбу, тако да је било га потреса, на пример, подизање ее, довело би у акцију пре времена. Јој, савијене, да проверите каблове, и постао убеђен да је био у праву. Сам морао или да ублажи бомбу, не померањем га, или да се некако ослободи Урсулу од радијатора.
  
  
  Бомба је требало да експлодира, када минут руку и показао пола сата, а остала свега четири минута. Имао сам мало времена.
  
  
  "Ми треба да вас ослободити од овог комада", - рекао је, окренувши се Урсуле. "Ја не могу да померите бомбу".
  
  
  "Али како могу да се ослободим?" - питала је, покушавајући да сакрије панику у гласу.
  
  
  Јој, савијене и испитати, као што је била вросла корена за метал. Био је само један начин да се ослободи ее - отворите браву окове. Али, за ове операције ће бити потребно неколико минута, чак и ако би га држао руке пред собом. Њен Хуго потисак у задњи минут панталона; Ја бих то није требало. Затим пажљиво испитати радијатор.
  
  
  Цев око подрума, који повезује радијатор, све заржавела. Изгледао је тако, као да је радијатор није коришћен за много година. Поред тога, плоче, прикрепляющие хладњак на дрвеном поду, изгледао старим и ослабленными.
  
  
  Јој, повукли и испитати сцену, са малог растојања. Радијатор је постављен на око 30 цм од зида. Било је довољно простора за оно што сам намеравао. Њен је измирио искрен пред батеријом и погледао на Урсулу.
  
  
  "Соберись" - рекао сам. "Ја ћу дати овом штуке јак ударац".
  
  
  "Добро, Ник, - рекла је она.
  
  
  Да јој је погледао на сат. Остала два минута. Подизање ногу и повија сваком народу, њен резултат је ударио десном ногом по батерији.
  
  
  Када је повезан, зачу се пуцкетање метала и дрвета, и Урсулу отбросила назад на радијатор. Јој, чуо, како је објавио оштар грло звук. Када га је погледао да види резултате, да јој нашао на поду гомила рђе. Радијатор потпуно одвојио од цеви, и наслоњен на стење. Плоче, које се чувају его на поду, били су у контакту, али на њима и даље остао труло дрво. Једна око плоча још увек прилипала на дрвеном поду ми сидро, тако да је поново бацио га и потпуно ослободио.
  
  
  Урсула је била у модрицама и био покривен рђа.
  
  
  "Бојим се, ви ћете морати да превучете своју нит овој штуке", - рекао је њен хеј. "Устани. Брзо".
  
  
  Она је једва порастао на ноге, покупите за собом један ток у радијатор. За нах то је било тешко, али адреналина код нах тецх. Јој, преселио у страну, ухватио за друге теме руке у лисицама на рукама и подигао радијатор до нивоа кукова. Јој, погледао на сат на крутост. Остало је мање од једног минута.
  
  
  Јој је рекао. - "Бежите!" "Иза врата!"
  
  
  Урсула појављује око отвореног отварања врата, још увек се држе за велики комад метала у облику хармоника. Јој, јој следи, док ће скоро уназад.
  
  
  "Иди веома брзо", - рекао сам. "Не трчи. Нам је потребно да прође не мање од педесет метара. Док је он јаме у земљи".
  
  
  Она је послушао наређења, грунтинг и вспотев. То је проклето непријатно. Једног дана Урсула пао на колена, а њен скоро изгубио нит радијатора. "Устани", - рекао јој је мирним гласом.
  
  
  Она урадила. Сат у мојој голова су ми рекли да имамо само око петнаест секунди. Брзо смо се преселили на плитком впадине у поље, околног до куће, и наишли на нах. Чим смо пали на земљу, зачу заглушујући експлозије.
  
  
  кидање миран дан је иза нас.
  
  
  Шок таласа оштећени моје уши и рассыпали коса нам по лицима. Затим нас је погодио клупко блата и смећа. Око нас пада киша доле велике тешке историје. У тренутку је све било готово, а ми смо гледали у правцу куће. Велики облак дима клубилось до неба, и оно мало што је остало од викендица, пылало.
  
  
  "Боже мој", - узвикнуо је Урсула, очигледно, замишљајући шта би се десило са њом, ако би хладњак није изашао за монтажу. Њена плава коса су взлохмачены, а лице је у блату.
  
  
  "Имали смо среће", - рекао сам.
  
  
  Њен зграбио Хуго и дошао до краја радијатор Урсула, да почне да хакују паттерн на њен манжетах. На то је више од десет минута. Када се коначно ослободила, она је дуго потерла зглоба и дубоко уздахну. Онда је она принялась за рад са Хуго да скине моје лисице. На то ми нах је отприлике у исто време, са ослобођени рукама. Моје вене су порезаны лисице, али крв је већ покрива ране.
  
  
  "Шта сада, Ник?" - питао Урсула.
  
  
  "Сада крећемо на перевалу Елин онда Рихтер".
  
  
  "Они имају предност пред нама", - рекла је она. "И код нас не постоји машина. Они су узели неке детаље из Ламборгхини".
  
  
  "Знам", - рекао сам, гледајући на италијански ауто у близини куће. Део его стакла била разбијена, и боја је ван са једне стране експлозијом. "Али, наши људи је јасно да се враћа на броду у оријент експресу на пролазу. Он је пронађен да пређу границу са Бугарском у Димитровграде. Тако да ми не треба да бринете о томе да се на Црвени Крст, када Рихтер тамо добија, али пре поласка воза. То може бити могуће, ако ми сойдем на главни пут и одмах цатцх-кола ".
  
  
  "Онда хајде", - рекао је Урсула.
  
  
  
  
  Богојављенска глава.
  
  
  
  То је био прави излет на путу. Урсула се не жале, али сам могао да кажем да је напон у последњих двадесет четири сата сказывалось на њему. Око пола сата касније него што смо напустили место у пламену викенд, постигли смо једини путеви, пролази кроз овај део земље.
  
  
  "То изгледа прилично усамљен", - рекао је Урсула.
  
  
  Пут истегнути ровно дуж речне долине, у оба смера, колико је довољно за очи, али је возила на њој није било. Било је тако тихо, да је тешко било поверовати да је икада прође било који превоз.
  
  
  "То ме чини заборавим о Рихтере и само уживати у миру и тишини", - рекао сам.
  
  
  "Да", - пристала Урсула. Она је отишла и села на травнатом обали поред пута, и он се придружио са њом тамо.
  
  
  Урсула откинулась на високој трави, подупрту за себе лактове. Она је затворила очи и прислушалась ка птица у блиској поље. То је блага сунчан пролећни дан са опуштајуће магијом у благоухающем ваздуху. Поред спржити група топола, зелени пупољци, украшавају их чипке гране, и ветар, који је померио дрвећа, и нежно огрлицом високу траву у пољу, паралелном путу. То је био тај дан, место и таква компанија, које чине агента размисли шта, кројач узми, он ради у својој одређеној професији.
  
  
  Кратак тамна сукња Урсула задиралась око њених кукова и ја сам лежао тамо изгледа веома добро. Спаваћа соба - не само идеално место за вежбање љубав, како јој је открио у другим срећних случајевима. Део наћи савршено место у неочекиваним под другим околностима. Али, ова могућност, с обзиром да смо из минута у минут су се надали на машини, био је мање него повољне.
  
  
  "Ник! То је машина!" Урсула је указала.
  
  
  То је био лимузина, Цитроен, приближава нам на великом брзином.
  
  
  "Добро" - рекао сам. "Ја ћу покушати да то заустави". Њен попео на коловоз и махну рукама у широком луку. Машина је одмах почела успорити ток и кроз тренутак се преврнуо на рамена поред нас.
  
  
  Унутра су двојица младих италијана, који су и сами ишли на граници.
  
  
  "Ви ћете доћи до Црвени Крст на пролазу Елин?" Га питао.
  
  
  Обојица су били танке младим људима са дугом косом. Возач је погледао у Урсулу, и ему, очигледно, свидело оно што је видео. "Ми ћемо путовати у Црвени Крст", - рекао је он, са јаким акцентом. "Молим вас, седите".
  
  
  Ми смо то урадили, и машина са урлик помчалась на аутопуту. Да јој је драго што им се допало да брзо вози, јер смо имали мало времена. Заправо, могли би већ да пропустите прилику да стигнем на време.
  
  
  У почетку млади људи кокетирали са Урсулой. Понудили коњак и хотела да се заустави да се одмори. Али када су видели да је Урсула није волела групни секс, они су поново почели да уживају у сунчаном не када. Стигли смо у планинској село Црвени-Крст, где је, несумњиво, био на путу Рихтер, око два сата у току дана. Италијани возио нас отворено на железничку станицу, и ми смо
  
  
  топло се захвалио их на пут. Затим смо са Урсулой ушли унутра.
  
  
  То је мало место, и то је изгледало потпуно недоступна, као и већина станица овој линија у Југославији. Брзо смо посетили чекаоница и видели шта нам Рихтер, нас два его миљеника није било. Гледајући на платформи станице, јој, видео сам да је воз је уклоњен.
  
  
  "Иди, - рече јој Урсуле.
  
  
  До тога времена, као што смо изашли, воз је већ био на крају платформе, добија брзину. То је био Источни експрес.
  
  
  "Кројач!" Јој је рекао.
  
  
  Јој, погледао доле у поток зграда, на отвореном игралиште, где је седео пар машина, и видела "Фиат", на којој Рихтер возио на сеоске куће под Београда.
  
  
  "Види", рекао сам. "Его-машине. Он је у том возу".
  
  
  Њен зграбио Урсулу за руку и вукао га за собом, док је водио на платформи на машини.
  
  
  "Шта да радимо, Ник?" - питала је, док смо трчали.
  
  
  "Ми ћемо добити Београдског месара", - рекао је њен хеј.
  
  
  Ми смо стали код Фиата, и он је погледао на стазу. Ми је потребно да се ухвати тај воз. Ако Рихтер ће пасти у Бугарску, моје шансе да се домогне его и радио су заиста мали. Тамо он ће добити сву потребну помоћ КГБ.
  
  
  Јој, скочио у ниску спортски ауто и скочио на жице под инструмент таблом. Воз је полако нестао иза кривине на путу. Га је саставио жице, и мотор зарадио.
  
  
  "Седи и возио!" Њен повикао Урсуле кроз буку машина.
  
  
  Њен прешли на путничко седиште, а Урсула села за волан.
  
  
  Њен указао на место, где је "Оријентални експрес" је нестао иза кривине пута.
  
  
  Његова је рекао."Пратите тим поганим возом!"
  
  
  Она је погледала на мене само секунду. Затим машина летео око овде и отишао дуж ивичњака стазе.
  
  
  Да јој је погледао напред и видео да, иако је на обе стране стазе у близини села је стрма обала, тамо је место за уског спортског аутомобила, ако Урсула може довољно добро управљати.
  
  
  'Премести на другу страну стазе на овој раскрсници овде", - рекао јој је здраво, када смо имате слетео леве точковима на прагови. "Ја желим да будем поред воза, ако ми его схватамо".
  
  
  Она је, као што сам рекао, хеј, а сада смо отишли на левој страни стазе. Очи Урсула проширена, када је исо све снаге покушавала да задржи контролу над машином. Кошуљице под точковима са десне стране снажно сотрясали машину, а под другим точковима формиране рупа, али Урсула држала Фиат на маргинама гусеница. Кроз тренутак, воз је поново био на видику, а ми већ су прилазили му.
  
  
  "Брже", - позвао га сл.
  
  
  Урсула притисне педалу гаса, и ми пожурио напред. Воз је био на само неколико метара. Он је глидед глатко у поређењу са сопственим дивља вожња. Ми наехали на кочку, а машина је окренуо на лево. На тренутак ми се чинило да, да, ми ћемо ићи на шеталиште. Али Урсула борила за контролу, и, коначно, поново смо отишли у реду. Задњи игралиште кола-ресторана је сада у року од двадесет метара. Јој отворио врата фиата, и погледао на Урсулу.
  
  
  "Када је њен, сяду на броду, врати се у град и чекај ме на станици. Њена ћу покушати да покупи его жив, ако он ми дозволити".
  
  
  Она очајнички климну главом, да јој зглобове бела волан. Га бацио на нах последњи поглед и устао на рецку дан отвореном машина. Стајали смо на задњем платформи воза. Отворена врата машине није дозволио да нам прилазе превише близу, али ми треба је још једна принципима.
  
  
  "Да лиже!" Њен повикао хеј, у реуматизам.
  
  
  Караван претрчала, заврнуо и одвезли из воза. Затим смо били искрени према обрнуто воза, отворена врата са кланг ударила о конструкције платформи. Било сада или никада. Њен скочио преко четири метара јури земље, ухватио за ограду платформе и ухватио за нах. Њен подтянулся на платформи и перелез преко ограде. Затим га погледао и видео да је Урсула већ успорава возило. Јој махали хеј, и она мигнула маглу, полако креће на следећи перекрестку.
  
  
  Њен исправи одећу и уклонио косу са чела. Јој, попео на броду, не убијајући нас, себе, нас Урсулу. Сада ми је потребно да се пронађе Ханс Рихтер, пре него што дођете до границе.
  
  
  Јој, ушао у вагон-ресторан и пажљиво је погледао у лица оних ретких, који је дошао да пије онда ручка. Нико око њих није био Рихтером, или его људима. Њен кретао по вагону немарно, као да је само ходао по воз. Ако би се проводник зауставио ме костя карте, њена могао да купи его на броду - може бити, карту другог разреда, али ми је свеједно, јер нисам очекивао да се опусте и уживају у овој вожњи.
  
  
  Њен полако прошао кроз два вагона за спавање, у потрази за било какве знаке
  
  
  Рихтер, али ја ништа нисам видео. У општим вагонима га, такође, ништа није видео. У воз га је видео само лица задовољних путника. Ако Рихтер је био на броду, он је играо опрезно и крије. Ему, вероватно, успео да спроведе једну или више спавање купе за себе и его људи, и они ће бити унутар њих, чекајући транзиције у Бугарској у Димитровграде.
  
  
  Међутим, било је предност, која га је примио са њима хорька, као доживео последњи воз. Сада је био сигуран у личности Ханс Рихтер и знао, како је он изгледао. Њена могао описати его водича воза.
  
  
  Требало ми је десет минута да пронађете портир, али када јој је то урадио, он ми је много помогао.
  
  
  "Дај-ка годишње, - рекао је он-српско-хорватски, - претпостављам да је такав човек, како сте описали, сел на броду у Црвени-Крст. Да, сада га се сетио. Јој само да је видео како овај момак је ушао у одељку 8 у следећем спавача".
  
  
  У тренутку га је зауставио на дан одсечена 8. Га извукао Вильгельмину и ментално подготовился свему што може да се деси. Јој, рекао је себи да овај пут Ханс Рихтер неће нестати, он није хтео да напусти овај воз је жив. На тренутак удаљио од дана, подиже десну ногу и злобно шутирали га.
  
  
  Врата купеа је ударио, и он пође за њом. "Лугер" био спреман за пуцање. Њен зауставио искрен на дан и испитати унутрашњост. Он је био пустынен.
  
  
  Јој, брзо је ушао и затворио врата за собом. Моја претпоставка о томе да је Рихтер узео два или више одсећи, несумњиво, био веран. Он је, вероватно, стекао тога купе, на име некога од других људи, и он је, вероватно, био тамо отворено сада, планира свој следећи потез продаје сателитске монитор путовања, фотографије, музику.
  
  
  Њен погледао око. Пртљаг и радио није било, али на кревету је лежао јакна. То је мој највећи, у којој је раније био Рихтер.
  
  
  Њен могао да сачека его овде или покушати да пронађе, где је и его, људи се крију. Јој, окренуо ка кревету и откинул ћебе да се уверите да он није сакрио негде тамо радио. Док ме отворачивали у дан, њен чуо клик оловке. Њено нагло окренуо на звук, када је посегнуо за перезаряженным "Люгером".
  
  
  У вратима је стајао агент Topcon са сломљеним носом, а његов висок пратилац схелл искрено за њим.
  
  
  Човек са сломљеним носом посегнуо за пиштољем, али је његов его је убио. Док его рука је био у јакни, ружно, мало Вильгельмины већ указао на његов удивленное лице. Его висок друг није ни покушао.
  
  
  "Убери руку у капут. Нежно" - рекао сам.
  
  
  Он је урадио.
  
  
  "Сада сте обоје, уђите унутра".
  
  
  Јој, повукли на два корака и ушао у купе. Њен наредио висок човек затвори врата за собом. Када је он то урадио, да јој нежно обезоружил оба.
  
  
  "Како си то урадио?" - питао сломљен нос. "Како си изашао око викенд?"
  
  
  "Без обзира на то, - рекао сам, држите их обоје пред собом. "Где Су Наши Људи?"
  
  
  "А", - закикота висок човек. "Ви сте отишли не оним људима, мојим пријатељем. Он не сел у овај воз".
  
  
  Он је био да ми лиже, све. Њен га је ударио "Люгером" бочно на его голова и одрасли. Он грунтед и пао на зид купе.
  
  
  Га питао.- "Да ли желите да покушате да лаже, још једном?"
  
  
  Висок човек је био шокиран и запањен. Други је говорио за њега. "Он је на броду", - рекао је он. "Али ми не знамо где. Оставили смо его на другом крају воза".
  
  
  "Ово је одељак за једног човека", - рекао сам. "Двоје су се посебна купе?"
  
  
  Човек са сломљеним носом заколебался, а висок суморно гледали на њега. "Да".
  
  
  "Који број?"
  
  
  "Не говори ему!" - гласно повикао висок човек. Њен га је ударио его ударац у схин, и он је викао.
  
  
  "Добро?" Њен питао друге.
  
  
  "То је следећа купе", - тихо је рекао човек, ткнув палцем у зид.
  
  
  "Будала!" - рекао је високи човек је кроз зубе.
  
  
  "У реду, идемо - рекао сам. "На платформу. Изађи".
  
  
  Онај ко је сломљен нос, отворио врата и изашао у ходник, а њен гурнуо високе уметности. У ходнику није било никога, тако да не подпускал "Лугер".
  
  
  "Премештање", - наредио сам, вонзив пиштољ у ребра високог човека.
  
  
  Кроз тренутак смо стигли до платформе између машина. Њен је стајала иза њих и држао "Лугер" на њих. "Добро, јумп", - наредио сам.
  
  
  Они су пажљиво гледали на мене.
  
  
  "Воз се креће веома брзо", - рекао је наоружан криминалац.
  
  
  "Не тако брзо, како таращить очи око ове пушке", - упозорио је њен его.
  
  
  Онда кратког оклевања убиствено са сломљеним носом отворио врата и скочио. У следећем тренутку висок човек пожурио махнито на мене.
  
  
  Њен срео напад цијеви люгера, снажно удара ега у стомаку. Он гроанед и без свести је тешко пао на металном поду поред мојих ногу. Њен уклонио "Лугер" у футролу, вукао его на отвореном дан и бачен из воза.
  
  
  Њу је видео као его обмякшее тело ударилось о шљунак, а онда је нестао из вида у високој трави. Ему, вероватно је боље него да је он био свестан, али у сваком случају га не би шталь да троше много сводови. На крају крајева, он је покушао да удари ме на мале комаде.
  
  
  Сада је Рихтер. Он је био у том возу, и ми треба да је его наћи. Са нестрпљењем чекао ово.
  
  
  
  
  Тринаеста глава
  
  
  
  Избора није било. Ускоро воз ће стићи у Димитровграду и въедет у Бугарској, а онда је мој посао ће бити ценымногие теже. Ја не могу само да седим стави руке и сачекајте док Рихтер ће изгледати. Морао методично тражење спавање преграде, лупање у све дан. Таква тактика може изазвати имам проблема са носильщиком, али сам морао да ризикујем.
  
  
  Њен је одлучио да оде на далеки нит првог спавање кола, онај који лиже, на предњем делу воза. Њен почео потрагу са далеког оба краја, и направио свој пут назад кроз оба вагона. Али овај план изненада шталь потпуно непотребно. Када га је стигао до тачке отприлике на пола пута кроз први спавање кола, врата купеа се отворише, и у ходнику на само неколико метара од мене био Ханс Рихтер, уставившийся на мене, као на духа.
  
  
  "Ти!" - хиссед он.
  
  
  Јој, приметио да је он ности радио.
  
  
  "Иди, Рихтер, - упозорио је. "Не стижемо до путовања, фотографије, музику сада".
  
  
  Али Рихтер су друге идеје. Он промрмља нешто себи под нос на немачком, затим окренуо и потрчао низ ходник далеко од мене.
  
  
  Он је био на путу према спальному вагону, који јој је само да је оставио, до краја воза. Воз је био превише гужва, да покуша да пуца. Уместо тога, она је пожурио у потеру.
  
  
  Кроз неколико тренутака Рихтер је био на задњем платформи воза. Он је отишао толико далеко, колико је могао у том правцу. Када јој је пришао дан са пиштољем, он ме је чекао. Врата залупила насупрот мене, када је покушао да прође кроз отвор на платформи. Он је скоро изгубио равнотежу, када су врата ударила ме у груди и руку. Рихтер снажно гурнуо. Њен опрезно закорачио у врата и видео како Рихтер нестаје на степеницама које воде на крову аутомобила.
  
  
  "Одустај, Рихтер!" - повикао јој кроз буку воза. Али он је нестао кроз видног поља.
  
  
  Изгледало је као да није било ништа боље да радим, него да следе за њим.
  
  
  Њен перегнулся преко шине, гледајући горе уз степенице, и баш на време видео како Рихтер са циљем ме у главу, око малог белгијског револвера. Он је пуцао, да га заронио назад, и таращить очи пао на трке земљу под точковима. Затим Рихтер марширали по крову вагона на предњем делу воза.
  
  
  Њена брзо попео на мердевине и попео на врх кола. Рихтер је већ био у далеком крају, прескачући кола-ресторана до последњег спальному вагону. Он је на тренутак изгубио равнотежу, приземлившись на кров следећег кола, али се уздржа.
  
  
  Њен потрчао за њим по крову вагона-ресторана. Када је стигао до оба краја, јој, без заустављања, скочио растојање између њега и спавање вагоном и наставио да трчи.
  
  
  Рихтер се окренуо и још два пута пуцао у мене. Јој, видео сам како је он нацртао перла, и пригнулся. Оба шута су прошли миммо, иако почетка другог прогрыз кров вагона под мојим ногама. Њен отворио ватру назад са "люгера", али, воз се кретао испод нас, јој, такође, није могао да се циљ, и таращить очи невино пролетела миммо главе Рихтер. Онда је поново водио.
  
  
  Рихтер скочио још једно место између вагонима. Он је постао бољи у томе. Њен пратио; трчали смо и прескочио још неколико вагона. Рихтер је одговарао на предњем делу воза.
  
  
  Када Рихтер је направио још један скок између тренери воз заврнуо, и он је пао на једно сваком народу. Када се окренуо и видео да сам приближаюсь на њега, он је поново нацелил мали револвер и направио још два пуцња. Њен срушио на кров следећег кола, и меци разъели дрво у надградња поред моје главе и руке. Рихтер трећи пут повукао обарач револвера, али ништа се није догодило. Затим је љутито бацио на мене пиштољ. Он је скочио са крова машине и нестао на ивици.
  
  
  Рихтер поново се окренуо и побегао. Њен устао, потисак "лугер" у футролу и пође за њим. Онда га видео испред разбој, на падини планине, и зияющее у нен црна рупа - тунел. Воз ударио у тунел, а Рихтер бенцх пресс како да се на време када је његов аутомобил је нестао у мраку. Јој, такође, бацио се лицем на доле, а онда јој је утонуо у таму. Кроз тренутак га је видео како расте диск свету
  
  
  на другом крају и поново је изашао из црне цеви на дневни брылев.
  
  
  Рихтер је већ близу паровозу. Њен је устао и потрчао за њим. Њен хотел спречи ему се врати у воз. Он је скочио у први вагон за паровозом и наставио кретање. Када јој је, скочио доле, воз занесе на стрмим кривине на путу. Њен пао на десно и умало није пао доле са крова аутомобила.
  
  
  Њен сачекао шине поново не выпрямятся. Затим јој је, кренуо ка Рихтеру. Воз је поново занесе на неравном путу, када Рихтер пришао предњем делу комбија. Он је пао и пао радио. То заскользило на ивици кров вагона, али Рихтер зграбио га, пре него што је пао .
  
  
  Рихтер је сада испред караван. Он је погледао на локомотива, док јој се приближава, да смањи мало растојање између нас. Он је одлучио да не скочи на паровозу, и уместо тога, пришао степенице, води преко палубе машине. Њен је стигао до њега, чим је крочио на њега.
  
  
  Њен зграбио его исо све од себе и вукао на кров вагона. Он впился у мене погледом, покушавајући да побегне на слободу.
  
  
  "Пусти ме!" повика. "Да ли је, такође, мислите да ја сам створио све то узалуд?"
  
  
  Его речи су скоро одувао ветар пре него што је имао времена да схвати шта је он рекао. Али его очи су ми рекли све. Њен постигне успех тамо где сви остали поражени, и Ханс Рихтер на крају се нашао у клопци. За неколико кратких дана њеног шталь его непријатељем.
  
  
  Њен га је ударио песницом по его квадратном лице и сломио ему нос.
  
  
  Рихтер је пао на кров покретне машине. Село склизнути испод нас муњевитом брзином. Је поново ухватио за њега, али он је шутнуо и покуцао моје ноге испод мене, и ја сам пао поред њега и перекатился на највише ивице крова.
  
  
  Јој, погледао у шипражје земље под мене, ударени ивицу крова и рукама и ногама. Док је полако хода далеко од краја, Рихтер поново устао на ноге. Када јој се окренуо да се попне, он ме је ударио ногом у голове.
  
  
  Њен избегао ударац, и степена Рихтерове поново изгубио равнотежу и пао на колена. Обоје смо заједно једва попео на ноге, али овај пут сам имао предност. Њен га је ударио его песницом у стомак, а он је удвостручио на пола. Затим га је снажно ударио га его више голова и да се понови напад. Он је још реелед и скоро пао поново.
  
  
  Сада јој је између Рихтером и предње ивице крова аутомобила. Последњи очајнички напор он је радио ми у главу. Овај пут га је видео да се приближава, и повукли, када Рихтер ми је пришао. Подстицај его напада понео его миммо ме до краја машине и над њом. Када је лети, њен зграбио воки-токи и вренцхед га имао у рукама. Рихтер срушио на отворени простор између машина и паровозом.
  
  
  Код мене није било шансе да га спасе. Њен нешто не преврнуо, када је ухватио за радио. У другом тренутку Рихтер је пао између вагоном и паровозом, а затим ударио о прагови на дну. За доли секунде вагона перекатились кроз его смятую фигуру.
  
  
  Призор је пријатно. Рихтер није ни имао времена да вриште. Тело је нестао под покретне машине. Затим, када га окренуо га је видео оторванную ногу, а други део тела, коју је било немогуће препознати, пао са стазе. Београдски месар је зарублен.
  
  
  Воз замедлял. Ми очигледно су прилазили Димитровграду, и није могао да уђе у овај воз, када је он тамо дошао. Јој, попео уз степенице, коју Рихтер је покушао да користе раније, и када је воз успорио још више, скочио на трке земљу.
  
  
  Њен је покушала да држите ноге под собом, али није могао. Га два пута преврнуо са ногу на главу, соскребая месо и веома средини, цепање тканине, док баррелинг. Онда јој је чудо испоставило се на леђима у подножју мале хумке и видела, како отвореном видиковац воз повлачи на шинама.
  
  
  Њен гропед поломљене кости, али није нашао. Њен изгубио радио, али то је било у петнаест метара од мене. Јој, пришао му, и у светлу касног поднева сунце је отворио его леђа и погледао унутра. Гласање је, како је и дошао до закључка, изграђен радио, тако да је изгледало, као део баца папир - уређај за сателитски мониторинг.
  
  
  Њен затворио радио и одмахну главом. Моја лева рука и штап спаљена у том месту, где су били натерты шљунка дуж стазе. Њен обрисао лице марамицом и погледао на шине у правцу места где Рихтер је пао са воза. Тамо је била добра миље или тако и да јој ништа није видео.
  
  
  Око тридесет метара одавде да допру број паралелне шине, и према њима се приближава спор воз. Он пројектила у правцу одакле јој само да је дошао у страну дрес Елин. Негде пред овај воз пређе на главни пут.
  
  
  То је била велика срећа за мене,
  
  
  јер то вуче ме око овог подручја у журби и на тај начин, да га могао избећи власти. Брзо је прешао на друге начине. Кроз тренутак воз кретао миммо мене, постепено повећавајући своју мале брзине. Њен сачекао је погодан последња машина, скоро широм неколико вагона другог разреда, а затим је почео да трчи тако брзо као што је могао. Јој, скочио на ограду корака на задњој платформи и одржао, и воз вуче моје ноге из под мене. Тренутак касније јој је стајао на платформи са радио Ханс Рихтер у руци и гледао у даљину измиче пејзаж око Димитровграда.
  
  
  За мање од пет минута воз је изнад оно место, где је Месар срео одговарајући смрт. Њу је видео нешто слично на гомилу старе одеће лежи између шина, али белешке нису били идентификовани као личност. Остатак Рихтер је лежао негде на другој страни шине. Њен дуго замишљено гледао на гомилу, а онда је нестао из вида.
  
  
  Урсула ће бити несрећан оно што Рихтер није довео у Бон за суд. Али на крају его ружном каријере је била нека врста правда - врста сурова одмазда.
  
  
  Ми смо са Урсулой проведу данас је ноћ у неком малом просторијици у Црвени Крст. Њен додир њеног тела, а ми смо мислили само о тим топлим тачкама заједно.
  
  
  Ми је дато то право.
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Бригада убице
  
  
  Прва глава
  
  
  Када је сива ситне сате зазвонио телефон, га знао, да је на другом крају жице могао бити само један човек - Хавк, мој шеф је у АКС.
  
  
  Телефон је стајао на ноћном сточићу са супротној страни кревета, тако да сам морао да пузи кроз Марију позадина Альдер, спавање поред мене, да бисте дошли до њега. Марија је почео да промешајте велика у сну, мало вуче једну ногу, тако да је њен транспарентан розе ночнушка порастао изнад кукова, када је подигао слушалицу.
  
  
  "Теби треба одмах да се врате овде", рече Хок, чим је сазнао мој глас. Его речи су биле оштре и упоран. "Радимо на нови договор. Будите спремни да хода кроз тридесет минута ".
  
  
  "Преко тридесет минута?" Га питао. "Како? Изгледа да си заборавио где сам.
  
  
  Њен је на Виски-Кеј, малом острву у бахамима, где ме је послао сам Хок. Ми је потребно да се организује брод, да ме покупити и одвести одина око великих острва, да би га могао да седне на авион назад у Сад.
  
  
  Хоуку нестрпљив да чује мој реуматизам. "Будите спремни да хода кроз тридесет минута", - понови он ледено тону. "Господин Џејмс пружа ваш превоз ".
  
  
  Њен ћутке климну главом. "Господин. Џејмс "- то је кодно име председника Сједињених америчких Држава оф тхе америцас.
  
  
  "Добро", рече Хок, као да је видео, као што сам киваю. "Брод ће вас из главног ми Виски-Кеј ровно преко двадесет седам минута". Он је спустио слушалицу. Стављајући цев јој је видео да је Марија је отворила очи и гледа ме.
  
  
  "То је био мој канцеларија у Њујорку", - рекао је њен хеј. "Бојим се да ми је потребно да се врати. Компанија шаље брод.
  
  
  Марија је мислила да је њен милионер по имену Тони Даус, заташкавање, који га је користио у мом садашњем послу на АК. Чак и ако је она чула мој разговор са Хоуком, ми нах још увек не би било разлога да се сумња у мом прикрытии.
  
  
  Али она скривилась, њен зреле црвене усне експлодирао. "Ти треба да се врати данас?"
  
  
  "Да, бојим се да јесте", - весело је рекао, ја ћу, ако идете да устане из кревета. "И не само данас, али и искрен сада. Имам само има времена да се облаче пре него што је овамо стићи брод.
  
  
  Али пре него што је могао да устане из смећа, Марија подиже руку и несташно повукла ме је за руку, повлачењем у себе.
  
  
  "Ти не треба тако да пожурите, - промукло, рекла је она.
  
  
  У томе није било сумње, Марија фон Альдер је лепа створење, витким ногама, плавуша са лепо грађеног златним телом и пуну глатка груди, розе савете које упирались у прслук њена провидне хаљине. Она је зурио у моје тело, и могао да види да је њен изглед је радио са мном. Она је склизнуо са кревета на леђа, благо подигните кукове, нудећи ми своје шелковистое тело, као чашу љубави, очекује се да своје пуњење.
  
  
  Са свом снагом воље, на коју га је био у стању, да јој је шапнуо: "Ће и други пут". Њен провео усне на њеном образу и отишао у туш.
  
  
  Није могао да се жале на чињеницу да је последњих пет дана на Виски-Кеј били веома пријатно. Острво је игралиште за веома богате. Где нам је да погледате, свуда је био луксуз - чисте, испливало поморске јахте, стоји усидрен у блиставим азурно водама; акры скупих добро опремљене травњака, пламеним живим огњеним бојама, уходящие на море; кластера луксузних вила, јарко обојене, као да су сликане дечјим креде, возвышались преко Атлантског океана. Њен уживао све, укључујући и Марија фон Альдер, последњих пет дана.
  
  
  Али моја посета на Виски-Кеј и даље био разочаравајући; То је био тамо на предмету и није био лиже, до одлуке мој тренутни задатак, него у онај дан, када Хок први пут проинструктировал ме штаба-стану АК у Вашингтону.
  
  
  Хок почео разговор необично монологом о опасностима том мисије, невероватних шансама и виталне важности за успех.
  
  
  Га бацио на њега поглед крајичком ока, мислећи, а шта је још ново? Он је скоро очекивао виде како се боре око его танке усне претворити у осмех. Ретко Хок, дискретан становник Новој Енглеској, покушао да се нашалим. Али сам видео да су те боре око его рта и писнути очи само је завршен, и ја сам знао да је он озбиљно.
  
  
  Он је мешали папира на столу и да се намршти. "Нама је само да проинформировали - то је, наравно, строго поверљиво - да је шест сати пре премијеру Енглеске прети убијање ега дугогодишњи пријатељ, члана парламента. Њих двојица су били у сеоској кући премијера, када је други изненада досталь пушку, нацелил на премијера, а затим, потпуно необјашњиво, нацелил пушку на себе и вышиб себи мозак. У то време више није било никога, тако да можемо да изда јавности лажну историју. Али стварне последице несреће су страшно ".
  
  
  Она климну главом. То је више чудно, него га је очекивао, па чак и онда уводном говору Хавк.
  
  
  "Званична британска верзија описује то као несрећан случај", - наставио је Хок. "Блиц у тигању, када други инспекцију пушку. Наравно, неће
  
  
  
  
  Он је напоменуо да је прво оружје је усмерена против премијера ".
  
  
  "Ви ћете позајмити ме британцима за помоћ у истрази?"
  
  
  Хок одмахну главом. "Проблеми лиже до куће. Он је известио о таквим случајевима, у Кини, Француској, Јапану и Германијум. У сваком случају, потенцијални убица имао моћ да убије своју жртву, али уместо тога убио себе.
  
  
  "Можете да замислите, какав утицај су ови извештаји имали председника. Он је лако могао да постане следећи циљ. И он неће чекати, док члан овог тима убица добија до Беле куће, чак и ако је убица на крају убија само себе. Наш задатак овај пут - да тражи и уништи - превентивне мере ".
  
  
  "Имамо неке зацепки?"
  
  
  "Мало, - признао је Хок. Он је запалио једну око својих јефтиних цигара и са минут попыхивал у тишини. "Имам све датотеке истраге различитих обавештајних служби, у свакој од земаља, као и Интерпол. Желите да знате шта су нашли? "
  
  
  Он је приметио чињенице на прстима. "Прво све мртве убице били потпуни. Друго, сви су били опседнути својим вишком тежине и провео много времена покушавајући да добили ослободити од њега. Три-три, око њих су били блиски са сестрама Позадина Альдер ".
  
  
  Њен приподнял обрва. "Невероватно. Јој гледам густе мушкараца на дијети, који воле лепе девојке. Ти не сасвим упрощаешь то ".
  
  
  "Знам", рече Хок. "Жао ми је." Судећи по томе, како је он то рекао, то је скоро поверио ему. Али онда је поново шталь одлучно пословним.
  
  
  "Почињемо са сестре позадина Альдер, то јест са вама. Овај веб прави савет, коју смо добили ".
  
  
  Девојке позадина Альдер сами били мало чудно. Марија Хелга и Елса - идентичне тройняшки-плавуше, добро познати свима читалац новина или телезрителю. Им је било по двадесет, и они су лепе. Они су дошли у Сједињене Државе на Германијум онда почетка другог светског рата, са својом мајком Урсулой. Они који су специјализовани на мужьях и любовниках-миллионерах, који су их богатим поклонима у виду кућа, разбацане широм отворени базен, јахте, накит, па чак и приватне авионе.
  
  
  Након размишљања, одлучио је да сусрет са позадином Альдерс, вероватно, био један око највећи ужитак начина, са које јој је икада почео да обавља задатке.
  
  
  За АКС је било довољно само да ми пружи покриће - Тони Доуэса, богатог бизнисмена, унаследовавшего напредан извозно-увозног пословања са штаба седиштем у Њујорку. Убрзо, када Хок иза сцене дергал за праве жице, ме је позвао на неколико странака, што је и девојчице Позадина Альдер. Чим га је упознао сестре, било је веома лако, са раскошним манифестације дарова и пажње, да постане део ih друштвене мреже.
  
  
  Марија је била прва позадини Альдером, кога сам "истраживао". Га је возио на Виски-Кеј, где смо провели пет срећних дана у луксузу. Али, до јутра, када Хок наредио ми да се вратим у Сад, он није открио никакве друге трагове.
  
  
  Два
  
  
  За мање од двадесет минута, а затим позива Хавк га, кренуо на главни вез Виски-Кеј. Марија фон Альдер отишла са мном, пријемчив за моју руку. Тамо је већ чекао брод - сорокфутовый крстарица, велики део боја облезла и заржавела, два дизел радили на празан ход. На палуби је било четири особе.
  
  
  Одина око мушкараца, на којој је выцветшая бейсболка, повикао: "ми Смо спремни да одгурне, господин Даус".
  
  
  "Будите са вама", - одговорио сам. Јој, окренуо, да се опростимо са Маријом, и она је дуго и затражио пољубио ме је.
  
  
  "Запамтите, Дамплинк", - рекла је она - све сестре позадина Альдер позвао своје људе "Дамплинк", - "држите се подаље од ових мојих сестара, или јој выцарапаю им очи".
  
  
  "Мој или добро?" Га питао.
  
  
  "Све очи", - рекла је она.
  
  
  Она је брзо пољуби ме, и, скочио на палубу крстарице. Човек у избледела бейсболке одмах пожурио у гостима. Када моћне дуал дизел мотори крстарица живели, га је видео како је други брод неслась вез. Он је изненада се окренуо и кренуо на моју крейсеру, који се брзо приближавао отвореног мора, его нос рассекал воду, а његов нос урадио око прскања помодар реп. Убрзо Марија фон Альдер, још увек с њене крајем луке бар, смањила до величине лутке, а затим потпуно нестао. Кроз неколико минута сам острво нестао широм видног поља.
  
  
  Изненада га је схватио да нас прогони још један брод. Познато језа водио по леђима. Неко починио озбиљну грешку - може ли то бити он?
  
  
  Њен покушао да разуме то, и брзо. Или други брод је непријатељ брод, пытавшимся доћи до мене, или јој омогућила да покупи себе не бродом он, а други брод је оно које Јастреб је послао на Виски-Кеј. Пре него што имам прилику да радим на томе и даље, човек америчких држава у бејзбол капа ми је рекао оно што сам хотел знате.
  
  
  "Молим вас, немојте да правите глупости, господин Даус, - рекао је он. Он откинул комад церада на палуби и зграбио и сл, лежи испод ње. Мозак је био послат да ми у груди.
  
  
  Барем он није знао мог правог имена. Али га још увек није могао да објасни, одакле је он знао да ја ћу чекати могу да устанем из луке бар у Виски-Кеј.
  
  
  
  
  
  то је Било неко подслушивал позив Хавк, или ме је издала Марија фон Альдер.
  
  
  Зачу се крик човека за воланом крстарице, и брод је окренула десно са изненадним нагибом, који је скоро оборио све нас са ногу. Затим смо видели, у чему је проблем - злокобно сребрна предмет обухвата воду скоро отворено над нашим носом. Преследовавший нас брод објавио торпедо, али ракета није погодила нас, и одлетео на море.
  
  
  Али овај кратак тренутак, када је све руке на броду крстарица изгубили равнотежу, ми је дао потребан ми је прилика да се повуче Вилхелмина, мој модификовани Саночника са трехдюймовым барел. Док је био са Маријом у Виски-Кеј, сакрио њен его у тајној прегради у мом пртљагу. Али пре него што напустите нашу собу, у јутра, када је Марија била у другој соби, њен опрезно заглавио его у промежностную футролу, који га је носио у својим панталонама, да допре до пиштоља и расстегнув ширинку.
  
  
  Док је човек са пиштољем и даље лежао на ограде, јој, чучну, раскопчао рајсфершлус и извукао "лугер". Њен могао да видим чуђење на его човека, када је "Лугер" појавио по мом ширинки. Он бавлед и замахнуо цев пушке горе, његов прст стисне окидач. Ми смо пуцали истовремено. 9-миллиметровая таращить очи Вильгельмины смањио јаз између нас на пола секунде брже. Таращить очи снесла човек лице и отбросила его преко ограде у море, а пушку из сачмарице ушао у переборку иза мене.
  
  
  Њен преселио брзо, једном руком хватајући за спасавање гиллетт, а други забадање "Лугер" врати у футролу. Затим, скочио преко ограде у море. Њен претпоставио да су људи почетка другог брода служили ми сигнал, да га је покушао да изађе из чамаца, када су издали торпедо, и да су они гледали на мене у двоглед.
  
  
  Упркос дана врућини, када јој је ударио и отишао под воду, вода је била ужасно хладно. Још увек стеже у руци спасавање гиллетт, он је скоро одмах скочио и пливао даље од крстарице co почетка другог брод, која се бави сада неслась мене. Преко рамена га видео, као крстарица почео је да се развија у потрази.
  
  
  Крстарица још увек је био на пола пута, када се приближава брод је објавио још једно торпедо. Поморска ракета просвистела миммо мене, само пет метара од мене, и овај пут је добио у мидель крстарицу. Дошло је до инфернал експлозија, и ме је ударио јаке таласе који се примењују кроз воду, као електрична струја пролази кроз оголенный жицу под напоном. Крстарица разлетелся на делу, подизање гигант гејзир око воде, смеће и жице.
  
  
  Кроз неколико секунди спроводи брод подтянулась на броду, и помаже руке подигао ме је на броду. Једном на палуби јој је видео да је ова екскурзија је била реплика само да је уништен крстарица; чак и на отслаивающуюся и ржавую боја и број људи на броду. Али овај пут један око мушкараца показао разгледницу са печатом Сједињених америчких Држава и потписом председника.
  
  
  "Извињавамо се због непријатности", - кратко је рекао човек. "Закаснили смо на пристаниште у Виски-Кеј. Неко је организовао малу стране скретања на нашим генераторах, да приведе нас. Када смо видели да је други брод је ишао заједно са вама, ми смо погодили шта се десило ".
  
  
  "Хвала вам", - насмешио сам се. "Ви добро опоравили".
  
  
  Он не шталь да призна да је прави професионалац. Уместо тога, он је рекао: "Можда ћете желети да се облаче у суву одећу, пре него што дођемо до одредишта. Доле у кабини, наћи одећу.
  
  
  Јој, сишао доле и обучен у свеже фармерке, спортску мајицу, ципеле и чарапе. То је била не баш швеђани Савилле Ров, али је била чиста и сува. Моји спасиоци без икаквих ме нема питања, а није понудио никакве информације. Вероватно, то је ЦИА, али га још увек није имао појма, јер су планирали да ме врате на копно то са брзином коју је имао на уму Хавк.
  
  
  Када је поново отишла на спрат, онај исти човек, који је говорио са мном раније, ми је рекао да ми треба да дођете до тачке трансплантације око шест минута.
  
  
  Јој, климнуо главом, али и даље не разумем о чему он говори. Неко време смо били ван видокруга Виски-Кеј, и око тога, да сам знао о овом делу Атлантског океана, на много миља западно није било земље осим САД. Све што сам могао да видим су били планински таласи плаве хаљине са свих страна. .
  
  
  Ровно кроз пет минута и педесет секунди смо се нашли у видно поље носача авиона АМЕРИЧКЕ МОРНАРИЦЕ, и човек на палуби са мном рекао: "Глас и ми смо искрено на дугме".
  
  
  Десетак млазних авиона са склопљеним крилима седели на авианосце, као тамне птице, туристи пре возобновлением летова. Неки чланови посаде пута веревочную мердевине, када је наш брод је дошао на обалу. Јој, руковао са својим спасителям, а затим се попео уз степенице. Крстарица је кренула и скоро нестао у виду у бурлящем мору, пре него што га је достигао палубе.
  
  
  Капетан брода ме је срео на врху пролаза, отсалютовал јој одговорио, и брзо вукао ме реактивному авион, који је чекао на летачку палуби. Мотори A-4 Skyhawk већ били
  
  
  
  
  укључени су, покушавајући да се попне у ваздух. Јој, руковао пилот, младог рыжеволосому, ставио на продавници одеће и заласка у задњој кабини. Пилот ми је показао "палац горе", а ми муњевитом брзином катапультировались са палубе носача авиона у небо. Када је председник Сједињених америчких Држава је био ваш лични туристички агент, смештај је био строго да нико други...
  
  
  Три
  
  
  Повратни лет у Сад је прошао брзо и без авантуру. Наше одредиште је био аеродром имену Џон кенеди, ни у Њујорку, и ми смо слетели тамо, на специјално припремљене писти. Онда сунца и ведрим небом, на Виски-Кеј, нисам био спреман за груб, оштар январским холодам Њујорка.
  
  
  Хок чекао на крају писте у дугом тамном лимузини. Чим га је прешао из авиона на машини, рыжеволосый пилот махну руком, окренуо је авион и полетео на авианосцу. У предњем делу лимузине седели двоје људи - возач и, као што сам претпоставио, још један агент АК. Јој, знао да ми треба да се суочи са озбиљном кризом, јер Хок скоро никада не открива идентитет једног агента други. Хок покуцао на стакло одбојка, отделявшей нас од мушкараца испред, и лимузина возио кроз аеродром.
  
  
  "Па, Н3, - рекао је Хок, гледајући у прозор - претпостављам да нема нових информација, да пријави".
  
  
  "Бојим се да не, господине", - рекао сам, али и даље је рекао ему о дублирующем крейсере на Виски-Кеј и мом спасењу. Јој, додао је: "Наравно, немогуће је да се докаже како су добили информације. Марија фон Альдер може уопште не учествују ".
  
  
  "Хм", - одговорио само Хок.
  
  
  Ми смо возили у тишини неколико секунди, пре него што Хавк се окренуо и мрзовољан, рекао је: "Председник руске комунистичке партије треба да стигне овде, у њујорк, на пример, кроз шест минута. Он ће се састати са неким око наших људи на тајном састанку у УН, пре него што ће вратити сутра. На нас су поверена одговорност за безбедност его, док је он овде. Глас зашто је тако хитно потребан теби.
  
  
  Је био мој ред пробормотать: "Хм".
  
  
  Лимо да га успори доле и сада зауставио у близини једне од писте аеродрома, где его је чекала велика гомила људи и машина. Хок нагнуо напред и указао на огроман турбореактивный мотор, спускающийся са оловног неба. "Наш посетилац, баш на време", - рекао је он, гледајући на џепни сат који је носио на ланцу, перекинутой кроз гиллетт.
  
  
  Чим руски авион зауставио на писти, особље аеродрома брзо подкатили степенице на дан кабине, и изашао совјетски председник странке. Око огромног авиона за њим, пратили неколико других руских званичника, а пре степеница целу групу одмах опколили полицајци и припадници службе безбедности - како руски, тако и амерички - и сопроводили на ред око машине. Када је поворка на челу са групом њујоршким мотоциклисти тронулась, наш лимузина возио искрено за машине совјетског министра. Убрзо смо већ улазили у гол Уједињених Нација, дуго величанствен вереница заставе које брзо развевалась области замрзнути на ветру.
  
  
  Једном унутар зграде, целу групу брзо преселио у једну око соба приватног савета безбедности. То је био огроман сали без прозора, са седиштима, расставленными нивоа, као амфитеатра за гледаоце, са трибуной у центру, где су с обзиром на своје место совјетски председник и его странке, као и саветник за безбедност Сједињених америчких Држава и его помагачи. И Хок, други агент АКС и њен разматрају места у првом плану реду поред руске полиције безбедности, сопровождавшей совјетског лидера из Москве. Иза нас стајали агенти правосудних органа града, државе и савезне владе. Састанак је, наравно, био затворен за публику.
  
  
  Двојица комуницирао преко преводиоца, који превођењем шапат од једног до другог, тако да ништа од наведеног није било да се чује тамо где смо седели. То је било и даље, да гледају представу у пантомиме и гестова да погађа шта кажу глумци.
  
  
  У почетку је изгледало да су обојица били љути и подозрительны. Било је много мршти, мршти и лупа песницама. Убрзо бес замењен збуњени, а онда га је видео, да су њих двојица постали пријатељски. Очигледно, они су почели да схватају да нам једна страна није седела за фенси инцидента.
  
  
  Ускоро затим овај састанак је дошао до краја, и председник Совјетског Савеза и саветник за безбедност САД стајали, да се тресе пријатељу пријатељу руке.
  
  
  Затим један око чланова партије совјетског премијера касније јој је постало познато, да је он био руски амбасадор - направио корак на председника комуниста. Он је држао вытащенную око џепа гранату. Човек открепил гранату и бацио га на плишани тепих отворено на ноге руског лидера.
  
  
  У последовавшую делић секунде између леденог ужаса у соби није било да се чује наш глас. Њен видео чист ужас човека совјетског министра, када је беспомоћно гледао доле на смртоносну активирану бомбу, лежи на прстима его ципела.
  
  
  
  
  
  инстинктивно га је извукао свој Лугер Вильгельмину у футроли, али Хок зграбио ме за руку. На самом делле, јер он је био бржи од мене, да се види да сам ништа не могу да урадим. Таращить очи само брже ће разнети гранату. Код руског лидера није било времена чак ни да попусти.
  
  
  У овом тренутку, када су сви присутни у сали су парализоване, руски амбасадор - човек, уронивший незакрепленную гранату - пожурио на експлозив. Зачу пригушено експлозија; Смртоносна сила гранате била обесхрабрена телом мушкарци. Его тело је разбијена на делове, циљ одвојена од трупа.
  
  
  Последице експлозије потресао председника Одбора и других присутних на трибини, али иначе су остали неповређени. Ми смо са Хоуком одмах пребачен руску и америчку делегације око собе у чека напољу лимузина. Су журно предузети мере да се обезбеди да је саветник за безбедност САД и его запослени су се вратили у Вашингтон, а руска страна је отишао у совјетско амбасада и остао тамо до одласка у Москву.
  
  
  У међувремену, хитна помоћ полиције и. Н. И. П. Д. У УН су почели да стижу сапперс са контингентом новинским новинара и фотографа. Дворана приватног савета безбедности био је блокиран од стране полиције УН, али Хоуку и ми дозвољено да се врати унутра, где је на носилима унели покривене цираде остаци руског амбасадора. Већ сада запослени руске полиције безбедности и амерички агенти се припремају да прати недавне кретања амбасадора.
  
  
  Био је направљен позив у Бела кућа, а председник је био обавештен о томе делле. Пре него што се овај разговор завршио, Хавк позвао на телефон да разговарам са председником. Када се вратио, лице начелника АК је било сиво.
  
  
  "То је скоро катастрофа", - рекао је он, одмахујући главом. "Председник је обавестио да ћемо добити комплетан извештај о кретању совјетског амбасадора, чим истрага нешто открије. Али ми већ знамо да је један ".
  
  
  "Шта је то?"
  
  
  "У само две ноћи пре, рече Хок, - совјетски амбасадор је био гост на журци, постављена Хельгой позадина Альдер и њеном мајком у стану Хельги на Парк авенији".
  
  
  "Да ли сте сигурни?" - изненађење, питала сам је.
  
  
  Хок климнуо главом другоме агента АК, који нас је пратио у лимузини, него кенеди, ни. "Агент З1 био на забави. Јер јој, знао да је немогуће пратити све жене позадина Альдера истовремено, њен користио его у томе делле. Њен желим да двоје су се окупили заједно да, он је рекао детаље тога часова. Онда то јој желим, да сте радили преко Хельгой позадина Альдер. И...
  
  
  "Да, господине?" Га питао.
  
  
  "Сигуран сам да ми не треба да вас подсетити о хитности вашој мисији. Мора бити нека веза између овим послом и позадина Алдерс. Пронађите га, зашто би то нас је коштало ".
  
  
  Четири
  
  
  Хавк је кренуо сам у нев иорк канцеларија АК, остављајући З1 и мене да разговарамо заједно. Након што је провео већи део дана у авиону, летевшем на Виски-Кеј, и у колима, ехавшей по Џон кенеди, њујорк, њу, осетио да ми је потребно да вежбају у теретани. Њен предложио З1 иде у спортски клуб играју рукомет, док смо причали.
  
  
  Нико од нас, наравно, није знао овог име других. Сам З1 је отприлике мојих година, на неколико центиметара испод и на неколико фунти теже, са сламнатим косе и светле коже. Чим смо переоделись у спортску форму и почели игру, га видео да је он достојан противник рукомет. На терену он је био неспретан, плоскостопий, али је лопту са смртоносне силе, тако да је он отскакивал, као таращить очи са одбијати, и изазвало ме да се креће.
  
  
  "Дискови вечери синоћ је био прави вечеринкой", рече он, " и га ухватили слаб јужни акценат у его гласу, неку врсту акценат средње-јужне државе. "Ови позадина Альдеры тачно знају како да се забављају. Било је пар глумаца, руски амбасадор, два британски писац, овај поп-сликар који не слика ништа осим слике са спортским тракама, и још десетак људи, који јој и није срео ".
  
  
  "Неко око њих било посебно пријатно са амбасадором?" - питао, наноси ударац на лопту, и при успешном удару снажно вонзив его у средини З1, због чега он није могао да одговори на ударац.
  
  
  "Којешта!" - промрмља он, уз напор исправљање, лице его покрылось капи банка. Затим, одговарајући на мој штопора, он је рекао: "чинило Ми се да су сви гости били веома пријатељски са пријатељем. Као да су сви чланови неког ексклузивног клуба. Ако знате о чему га?"
  
  
  Она климну главом. "Али да ли су Хелга или њена мајка, Урсула, икада насамо са амбасадором у току неког времена, током вечери?" - питала сам је од трке тамо-амо по терену. Нисам знао које информације да га је очекивао од њега добили, али свака зацепка или везу између мртав амбасадор и на тај или на други начин по позадина Альдеров могу да помогну.
  
  
  "Не", - одговорио З1, испуњавајући свој удео трчања. "На самом делле руски већину времена разговарао са овим уметником и, коначно, завршио вече, куповином две интернету, момак који је донео са собом..
  
  
  
  
  
  
  Ми пало на памет дивља идеја. "Шта би ви мислите, ако би га питао АК организује обрачун мозак умрлог руског?"
  
  
  "Обрачун?" - узвикнуо З1, окреће и гледа у мене. "Шта може да докаже студија его мозак?"
  
  
  "То само мислим--, - рекао сам. "Ја не могу да се баци око главе, како чудно је цела ситуација. Не само оно што се десило данас, али и све претходне убиства - или, њена бих рекао, самоубистава. Ови људи су формирали веома чудну тим убице, коју јој је икада видео. Може бити, да их прво, да ли је лек или загипнотизировали, или коловоза био је опран мозак. Неко је морао да натера их да се понашају исто тако ирационално. Би требало да буде објашњење. Може бити, обрачун ће дати неке одговоре, помоћи ће нам да разумемо узроке овог случаја ".
  
  
  "Претпостављам да, вреди покушати". З1 слегао раменима.
  
  
  "Хок жели да га одмах преселио на Хельге", - рекао јој ему. "Када ми завршимо игру, га позове ево и ја ћу покушати да закажете састанак на вечерас. Мислим да је боље да се јави Хоуку у штаба. Будите сигурни да реци ми ему, ја желим да проведем обрачун руског ".
  
  
  "Наравно", - рекао је он, упустив прилику и изгубио сам игру.
  
  
  Узимајући туш и обучени, ми смо отишли у бар и пио пар фрижидеру мартини, и она ме је позвао Хельге позадина Альдер по телефонском киоска.
  
  
  "Пельмень!", рекла схриекед из задовољства, чим је чуо мој глас. "Ви сте се вратили. Мој тупи сестра је омогућила да ти побегне. Видимо се вечерас?
  
  
  "Управо оно што сам имао на уму", - рекао је њен хеј. "Ја сам заеду за тобом око осам".
  
  
  Када је завршио разговор, ми смо са агентом З1 се растали. Њен кренуо у луксузни стан на Сатон-Плейс, коју АК изнајмио за мене - или, радије, за "Тони Доуэса".
  
  
  Једна од предности рада под плаштом за АКС је да организација није поштеђена средстава за успостављање поуздане маскирање својих агената. Хотелске Тони Доуэса је добар пример. То је био елегантан, елегантан холостяцкий кућу са свим прибором за завођење, који је такав човек могао да обезбеди себе. Звукоизолированный споља, довољно висок да отвори поглед на град и приватност, и опремљен са свим најновијим електронском опремом од унутрашње осветљење до квадрофонического звука. Једини мојим молбама су мала теретана и сауна. Остали сат дана га је провео на врећа за ударање, и шине, и завршио сауну. Било је седам је тридесет и пет, када сам у тук отишао на Хельге позадина Альдер.
  
  
  Стан Хельги је пентхаусом на Парк авенији у осамдесетих, у краљевској згради која је више као приватни клуб, него на резиденцију. Њен очекивао да ће она бити један, али када је стигао јој, јој, видео сам да је Урсула је била тамо са седе главе господин, лице које је изгледало нејасно познато, иако его име на тренутак је побегао од мене.
  
  
  "Али Дамплинк", - поприветствовала ме Хелга, поцеловав моје усне обичним пољупцем позадина Альдера са отвореним устима, и човек урањање ме унутра, "посвети здраво Урси" - ћерке позадина Альдера позвао своју мајку Урси, - "и њеног пратиоца Бајрон Тиммонса. "Онда га је научио у том човеку један око нафтних магната земље. Урсула фон Јова, и пољуби моје усне, што је далеко од мајке, и Тиммонс добро руковали смо се.
  
  
  "Урси и Бајрон као пут одлазили", - додала је Хелга, херувимски насмејана.
  
  
  Бајрон Тиммонс промрмљао: "Ох, да", и почео да помаже Урсуле носе норковую крзнени капут.
  
  
  "Разговарали смо о ужасна несрећа сиромашних Владимира Колчака, - рекла је Хелга. "Да ли сте чули вести?"
  
  
  "Нема јој је рекла. "Ја се не бојим."
  
  
  "Данас не када его је убио у УН, - рекла је тужно Хелга, - нешто попут експлозије котла".
  
  
  "Страшно", - рекао јој је, претпостављам, није дошао до да ли Јастреб "експлозија котла" за штампу сем.
  
  
  "Сиромашни Владди, - рекла је Хелга, - он је увек био пун живота. Њена ћу пропустити му.
  
  
  "Да ли сте знали его?" Га питао.
  
  
  "О да, - одговорила Хелга. "Он је био стари пријатељ Урси. Он је овде, у кући, на журци, само две ноћи пре.
  
  
  "Да Нам свима бити его пропустити", - потврдио је Урсула, љубљење Хельгу у образ, додиром мојих усана ее усана и иде ка дан. Бајрон Тиммонс пратио ме, опет добро притиска ми руку.
  
  
  Како само Хелга затворила врата за одлутају пар, она је пала у мој загрљај са депресивно кикотање и прошапта: "О, Дамплинк, Бајрон Тиммонс страшно љут на мене и на вас. Када га је именовао вам дан данас не када јој је потпуно заборавио да је данас вечери морао да иде са њим у позориште. Када је њен сетио сам морао да направи неке очајнички пермутација и позове Урси за замену. Јој је рекао Байрону да сте стари, други, који сам није видео много година, и да сте били у граду само за ноћ.
  
  
  "Ја сам знао, да је нечим незадовољан. Сада је разумем.
  
  
  Хелга отстранилась, одмахујући главом. "Понекад могу бити тако неваљао. Али њен хотелу буде са тобом ".
  
  
  "Ја сам задовољан - рекао јој хи - и поласкан. Где хоћеш да јој је те довели?
  
  
  "То је таква непријатна ноћ", - рекао је Хелга.
  
  
  
  
  
  Га тихо је рекао: "мислио Сам, можда ти је боље да останеш овде и бити пријатно. Ако не смета нешто једноставно, на пример, шампањац и кавијар. Бојим се, то је све што имамо у кући, и сада имам слугу излаз.
  
  
  "Ја не могу да смислим бољи институција вече".
  
  
  Она ме је слободно. Она је била обучена у обтягивающее бело вечерња хаљина, њена плава коса су пажљиво слажу, на врату висио дијамант огрлице са одговарајућим бриллиантовыми привезака, виси око мочек њене уши. Она је била спремна да проведе ноћ у граду. Али онда је схватио да су жене Позадина Альдер, највероватније, тако да се облаче само да би увече лазе по кући.
  
  
  Хелга је укључивало музику и искључила брылев. Убрзо је донео шампањац и кавијар, и ми смо у такву игру раме уз раме у леопардовом лоунгер пред прозорима од пода до плафона, око којих смо гледали светла града и снежних таму.
  
  
  "Знаш, Тони, - тихо је рекла Хелга, окреће на мене, када обоје смо потягивали расхлађени шампањац, - ниси као други људи, који јој је знала у свом животу. Обично се могу прилично лако да их разуме, разуме, шта они желе од жене. Са тобом нисам сигуран, мада знам те веома дуго. И то је проблем. Мени је ово занимљиво, и ја мислим да су све остале жене Позадина Альдер, укључујући Урси, превише. Она изненада села искрен. "Ти се свидело са Маријом?"
  
  
  Искрено климну главом. "Она је дивна. Али, онда сте сви ви. На крају крајева, ви идентичне тройняшки.
  
  
  "Не потпуно идентични". Јој, видео сам њен осмех у сумрак. Ставила шољу са шампањцем и склизнути у столицу, притисне своје тело на моје. Њен осетио топлину њеног тела кроз хаљину. Егзотични мирис ее ветар марио моја бедра. Њен гурнуо прст под бретельку њене хаљине и зауставио.
  
  
  "Хелга", - рекао сам.
  
  
  "Хмм?"
  
  
  "Овај момак, Колчаком или Владди, као што его зове - да ли его делу видели у последње време?"
  
  
  Она погрешно схватио мој штопора. "Ти не треба да его љубоморан, Дамплинк". Она придвинулась лиже са мном, тако да наши кукови соприкоснулись.
  
  
  "Не, али ја сам радознао", - инсистирао сам. "Део да ли је он био у посети вас или вашу породицу у последњих неколико недеља?"
  
  
  Она је накратко је стеже раменима, и даље смештена на мене. "Владди је био један око оних људи који су увек били или су увек били у близини са мојим пријатељима. Да ли сте приметили да га, када он је био ту, да не досади на њега, када је била одсутна ". Она је нестрпљиво пошевелилась. "Али, то је прошлост - то је садашњост. Садашњост је увек важније".
  
  
  Јој, знао да је све што је хтео да кажем. Можда она хотела нешто да сакрије, а може бити, само је заиста имао шта да каже о Колчаке. У сваком случају, њен, осетио, да у овом тренутку испунио своје обавезе.
  
  
  Сада јој ности одговорност пред собом, тако да не пропустите ову прилику да побегне између мојих прстију. Овим прстима га ослаби бретельку хаљине Хельги. Она је спустила оба појас са руке, а мека тканина беле пала овде на њеном струку.
  
  
  На њој није било грудњак. Када се нагнуо, њене пуне мале груди порастао, брадавице са ружичастим врховима усташе на глави. Она вритхед напред, да се састане са мојим лицем, тако да је моја уста пуна један, а затим друге сличне диња холмиками. Њено тело је жестоко је дрхтао, када јој је миловао њене брадавице врхом језика, док на крају она, цонвулсивели уздах, узео моју главу са обе руке и поднесла моје усне своје. Када смо љубљење, провела је на прсте једне руке по мом хип ратио, док није наишао на доказ мог узбуђења. Њена рука је на тренутак, а остао тамо.
  
  
  "У реду, Дамплинк, дивно", - прошапта она, задихан, и држала усне на моје уво.
  
  
  Га подиже и спроводи кроз дневну собу, кроз фоаје у спаваћу собу. У центру собе био је велики округли кревет. Њен га испустио на нах, а она је скинула хаљину, чарапе и чипке бикини гаћице. Лежи на атласных простынях, она је нестрпљиво испружи руку, да ми помогне да скине одећу.
  
  
  Јој, осећао као крв тече у мојој крви, када моје очи поглощали њен невероватан тело. Она је била реплика његове сестре Марије, са савршено очерченной, выпирающей груди и нежно криве кукова до малог златног троугла у центру њеног тела. Она притянула ме к себи, и када наша тела соприкоснулись, она је окренула главу у страну и тихо рекла: "Слушај, Дамплинк, где год да си нам се окренуо, ти видиш, како смо били у љубави".
  
  
  Пре тога, нисам приметио да су три зида собе, на узглавље кревета са обе стране, били су потпуно огледало. Док је тело Хельги сжималось и раскручивалось заједно са мојим, што је савршено програмиран, али танак алат сензуалности, огледала одражавају сензуалне покрета, као да смо били усред огромне оргије, у којој смо били целом групом учесника.
  
  
  Га је открио, како ми је рекла Хелга, да она и њена сестра Марија није потпуно идентични. У томе, како су ангажовани љубављу, била је велика разлика. Обе жене су ангажовани у љубави са бескрајном маштом и огроман отворени задовољством. Али ова сличност је завршена. Док је Марија била молчалива и оптерећују, ее покрета
  
  
  
  
  
  
  били су изузетно танке, Хелга је дивље и напуштеном, њене руке, бедра и уста стално истраживали моје тело, а разменом пријатним осећањима на сваку примљену њом. Све ее створење стално корчилось, дрхтао и побуждало ме све више и више висине екстазе. Као да је - и огледа зидови су појачавали тај ефекат - ја сам био у љубави са десетак различитих жена, свака са различитим приступом и реакција. На крају, она је викати из чисте забаве, и пао назад на кревет.
  
  
  Кроз тренутак она сагнуо мном заувек. "Ја вас срећан?" - питала је, покрива моје лице пољупцима.
  
  
  "Да", рекао сам. "Да, ти ме срећан".
  
  
  "И ја сам срећна", - рекла је она. "Ти си тај човек, који га те мислили".
  
  
  Њен пажљиво притянул ее на себи, да је кревет на мене, наша тела прижались пријатеља до пријатеља од главе до пете. Ми лежим непомично, нико од нас не говори. Кроз тренутак она је мало уздахну од заставе дозволе на извршење, који га је очекивао.
  
  
  "Shh", - прошапта јој хеј.
  
  
  Она је поново застаде, али не задуго. "Ох!" узвикнула је. "Ох! Ах, Дамплинк! ОХ!" Ее тело поново махнито затряслось, док је са дугом тихо стењање одушевљење није се преврнуо на леђа и затвори очи.
  
  
  Моје редовни програм вежби за ума и тела поново пригодились, омогућавајући да ми дају Хельге последњи поклон забаве, кога она није очекивала.
  
  
  5
  
  
  Хелга је отворила очи и нежно се осмехну на мене, када јој је надвија над ее главом. "То је дивно, дивно, дивно", - прошапта она. Она се преврнуо и попео око рушевина. "Отдыхай, Дамплинк", - рекла је она, љубећи ме и изласка преко собе.
  
  
  Кроз тренутак она се вратила са боцом шампањца и две чаше. Она је испунила један око чаша и понудио ми. "То је, - рече она ће те, док јој ћу узети туш". Она је поново пољубио ме је, и ушла у купатило, радосно певуши. Луксузно испружене на кревету га је чуо како она узима туш.
  
  
  Га направио дах хладног Dom Perignon. Напољу ветар дошао. Четврти зид собе била покривена завесама, и он је знао шта је иза завесе су дан у сад пентхоусе, који су опколили све четири стране стана. Иза врата нешто треперило. Донео шољу шампањца поред кревета, извучен панталоне и пришао дан. Када јој је потискивана део завесе у страну, да јој је видео да је једна око врата одшкринута, и њишу на ветру. Га, затворио врата и закључао га.
  
  
  Њен је био на пола пута назад кроз собу, када је непогрешива шесто чуло, подсвест упозорење о предстојећем опасности, послало ми своју поруку. Не знам зашто, њен инстинктивно грчу обе руке испред своје грло, јој не шталь делује сувише рано. У истом тренутку танке жичане петља накинулась на моју главу и кревета ми на рамена. Жица, која се бави требало да буде воткнута у моје грло, уместо тога дубоко вонзилась у кожу мојих протезао руке.
  
  
  Мој нападач је издао режање тешку и жестоку кретен петлови. Њен пригнулся и ударио раме назад. Њен још увек није могао да види, ко је био иза мене, али у овој изненадној выпаде њен поглед је видео два боре слику у стење огледала Хельги. Га погледао поново и видео себе и човека иза мене, рефлектује тамо. Човек је био З1!
  
  
  Его лица искривљених од напада, али его идентитет немогуће било коме. То је био онај исти човек, са којим га играо рукомет у спортском клубу у онај дан.
  
  
  Немогуће је разумети, зашто је покушао да ме убије сада. Све што сам могао да урадим је да заштити себе. И то је било језиво, анксиозни осећај - посматрају како неко покушава да ме убије у истим огледалима, где је недавно га је видео себе и Хельгу, интензивно наслаждающимися секс.
  
  
  Он још увек није приметио огледала зид и не знам шта сам гледао за њим у њој. Он је почео да подигне ногу да упереться колена ми у леђа. Њен брутално ударио га его левом ногом, удари ему у коленную шољу и срушио сл. Он је давио од боли и почео да пада, превлачењем ме за собом. Њен покушао вывернуться жице славине, окреће главу у јесен. Он је држао упорно на петљи, још увек покушава да угуши ме. Сада јој је јасно видела его лице. Его очи су остекленевшими - као да је хипнотисан или под дејством дроге.
  
  
  До сада ласица јој се надао да ћу бити у стању да заштите себе, да се не убија. Али, видео сам да је то немогуће. Га ударио тешко ивицом десне руке у базу ега грла, нанеся смртоносни ударац у карате. Ударац је био јак и чист. Его је сломио врат, и он је био мртав, можда, чак и не сумњају, да его метод је убио. Его тело населили су на поду, циљ гротескни окренула страну. Јој, порастао је и устао, јахање его, тело.
  
  
  Га чуо у купатилу иде туш. Тепих са дубоким гомилу на поду спаваће собе заглушало звуке наше борбе. Онда ми је изгледало очигледно, да Хелга позадина Јове заманила ме у спаваћој соби, ја знам да је агент З1 хтео да онда изврши атентата на мој живот. Како је лепо да би она нам је била са мном у смеће, да јој никада не би могао
  
  
  
  
  
  Њен заборавим да је она и њене сестре су искусна глумица.
  
  
  Са друге стране, демантовао појавила у медијима поруке њен себи, још увек постоји могућност да она невиновна. З1 знао да сам састанак са Хельгой вечерас, и могао да уђе у траг иза мене до стана. Ако би, као што сам сада знао, он је добио наређење да убије мене, он је могао да стане у собу са терасе, док смо са Хельгой ангажовани љубављу, и она није знала би о томе више него њен.
  
  
  Ако би то била истина, он није могао да приушти Хельге да се појави у души и наћи човека, који га је убио, лежећи на њен тепих. Не може бити никаквог објашњења, која удовлетворила би га, ако би га није открио мој поклопац. Ако јој је то урадио, веб-зацепка, која се бави била у АК на предмету, Позадина Альдерс, била бескорисна. Њен могао да урадим само једна ствар - да пренесе тело Хоуку, који је на располагању су сва средства, да дискретно да се ослободи од ње.
  
  
  Јој, повијен на доле, подигао леш на наслоне за руке, вукао его кроз собу, преко дана терасе и бацио на улицу. Онда јој је пожурио на прикроватному телефона да позове Хоуку. Морао разговарати без стане.
  
  
  "То је озбиљна ствар", - рекао сам, као што само он је одговорио. Кажем укратко, јој је рекао ему, шта се тачно догодило, импровизировав код у покрету. У закључку рекао: "ми Смо са пријатељем ускоро уедем одавде. Да ли можете да се носи са чишћења? "
  
  
  Хок схватио. "Поверите све припреме за мене - рекао је он, - али поглед на мене вечерас".
  
  
  "Планирам", - одговорила је и оборвала разговор, кад је чула, као Хелга искључила туш у купатилу.
  
  
  Кроз неколико минута у собу ушла Хелга у транспарентном црној цхемисе, открывающем сваки детаљ њеног тела. Га поново протеже на велики кревет и пијуцкао шампањац, око чаше. Срећом, смрт агента З1 је бескрвне, и у соби није било ништа, што указује да би на борбу, која се бави дошло је до тамо је само неколико минута пре. Ако Хелга учествовала у завери и вратила, чекајући да пронађе ми леш, она није дала на то никаквих назнака. Уместо тога, она је држала кревету поред мене, док јој наливал хеј шољу шампањца.
  
  
  "A аморе", - рекла је она, додиром мог шоље својим.
  
  
  "A аморе", - сложио сам се.
  
  
  Онда би, као што смо пијан, га избацили ноге са кревета и рекао: "Иди, Пельмень, њена ћу позвати те за вечеру. Човек не живи само љубављу. Бар не овај човек.
  
  
  Ми смо одабрали ресторан у малом слабо осветљеном француском месту, недалеко од стана Хельги. Напољу је још увек шел снег, али у ресторану је било топло и забавно, а одржавање и еда су одличне. Али то заиста није био гладан, јер током оброка је стално замишљао ужасну сцену, која се бави ће се одржати у стану Хельги, када Хавк чисти тело мртвог агента АК.
  
  
  Хелга је изгледало, не замечала моје бриге и јели од душе, заузет виси током вечере. Једног дана она притворно пухао усне - исти гест, који је урадила Марија, када је њен оставио га на Виски-Кеј, и рекао: "Дамплинк, хајде путовати негде за викенд, тако да смо могли да остану сами. Ви сте отишли са Маријом. Сада је мој ред."
  
  
  Мене позабавила ог шутливая конкуренције, која се бави постојала окружења девојака. "Шта ти је на уму?" Га питао.
  
  
  Она је неодређено покрет руком у ваздуху. "Мексико. Можда, Шпанија. Југ Француске. На крају крајева, млазни авион само седи без дела у наставцима. Ми смо могли да искористе ". Она је предложила да то тако немарно, као да је говорила о такси путовање кроз град. И њен могао да види да је она била озбиљна.
  
  
  "Па", рекао сам, остављајући своје опције отворене, јер ја још нисам знао шта компликације ће онда смрт агента АК.
  
  
  Хелга климну главом, и она слободно ме оним што је изненада посерьезнела. Таквог расположења јој није очекивао од збуњујуће позадина Алдерса.
  
  
  "Ја теби нешто да кажем, Тони", - прошапта она, њени прсти преплићу са мојим док смо потягивали коњак. "Ја добијам од вас вибрације, вибрације огромне снаге. То је оно што цео живот сам желео у човеку. Мекоћу брижан љубавника и снагу угледног човека. Понекад вам је нешто или друго. Али оба - никада! То је веома добро." Она нахмурилась и полако одлучили: "Једног дана, она је покушала да објасни шта је желео, пријатељу човеку. Он је био нежан, али не јак, и он је рекао да ја осећам исто, јер никада није знао свог оца. Он је рекао да сам у потрази за љубавника и оца у једном лицу. Ви верујете, шта?"
  
  
  Јој, одмахну главом. "Ја никада не дјогани о таквим стварима, узроцима својих осећања. Важни сами осећања ".
  
  
  "Мислим да превише", - она је пристала. "Али ја стварно понекад мислим да је о свом оцу, и ја знам, да је Марија и Елса превише мисле, иако ми никада не говоримо о нен".
  
  
  "А ви его не сећате?" Га питао.
  
  
  "Не постоји. Само оно што нам је рекао Урси. Он је убијен у Берлину током једне од бомбардовања савезника у време почетка другог светског рата. Ми смо са сестрама тада су биле веома мале, и Урси нас је спасао живим само чудо.
  
  
  Она се осмехну и поново балочние. "Боо
  
  
  
  
  
  
  "Са њима хорька живот је постао добра", - рекла је она.
  
  
  Касније, када га одведе Хельгу назад у њен стан, га задржао довољно дуго да би били сигурни да Хок уклонио тело са терасе. Наравно, он је водио рачуна о томе. Када је њен отишао од Хельги, она је поново подсетио ме је да жели да смо заједно отишли на викенд. Јој обећали да ће дати хеј знате. Затим га је сишао доле и узео такси до штаба-стан АК.
  
  
  Шест
  
  
  Њујорк канцеларија СЕКИРА је у Доњем Вест-Сайде града, на лагеру у области панела. Такси возач није био одушевљен када је чуо адреса. Мислим, он је мислио, да ћу опљачкао его на путу, јер сам чуо како је он уздахну са олакшањем када су дошли до куће. Њен окренуо его и изашао. Када је почео да се крећу тротоар, он высунулся кроз прозор и питао: "Јеси ли сигуран да је то оно место које ти треба, друже?"
  
  
  Јој махну далеко. Его осећања су јасне. Цео насип била тамна и пусте. Зграда, у којој се налази штаб-стан АК, било затемнено, осим једне осветљене собе у предњем делу зграде. Такси возач није могао да зна, да све остале тамне прозоре у згради су префарбан да се сакрије сујету, која се бави десила унутар двадесет и четири сата дневно, и да су људи са моћним телескопима са инфрацрвеним стално гледали улице. У ствари, говори, таксисти не може бити сигурније негде у граду, него искрен тамо, изван самог моћног контрразведывательного агенције у свету.
  
  
  Дежурни ноћни чувар у осветљеном првом канцеларији, који је изгледао као нормалан магацински простор, притисну дугме позива под својим столом, а она је прошао кроз гвоздене врата до лифта са људима. Стражари са телескопима у прозорима на спрату већ пражњењем мене са обе мушкараца, када јој је још увек близу зграде.
  
  
  "Хок оставио наређење да вас одвести у подрум, чим уђете", - рекао је лифтер. Машина доле.
  
  
  Подрум - то је значило да Хок чекао ме је у морге агенције. Као и већина сверхсекретных обавештајних организација, АК је морао имати свој мртвачници на територији, да обради лешеве, које је немогуће одмах предати полицији. Међутим, већи део тела на крају је предат у руке локалних закона онда би, као пут је био расчищена, тако да смущающих питања не постоји.
  
  
  Њен нашао Хавк, стоји поред затворена телом З1. Са њим је био судмедэксперт предузећа АК, др Кристоффер.
  
  
  Хок ми климну главом, и судмедэксперт, кога смо назвали др Тома, рекао је: "ја Сам провео прелиминарни обрачун, Ник. То је у складу са оним што сте нам рекли. Его, смрт је изазвана сломљених врат ".
  
  
  "Да ли сте пронашли било шта друго?" Га питао.
  
  
  Доктор Је одмахнуо главом. "Док ништа. Зашто?"
  
  
  Уместо да одговори ему, њен поразговара са Хоуком. "Агент З1 пријавио вам данас са мојим предлогом да се уради обдукција мозга амбасадора Колчака?"
  
  
  "Не, не знам", - рекао је Хок. "Он се вратио овде, у штаба, и рече ми, да ли сте контактирали са Хельгой позадина Альдер. Онда је то њен его није видео. О обрачуну не помиње. То је важно? "
  
  
  "Може бити", - полако, рекао сам. "То би могло да нам дају могући мотив за его напада на мене".
  
  
  Хок се намршти. "Ја не пратим тобом".
  
  
  Јој, знао да разговарају пре др Тома, који је био највиши ниво, дозвољено је да на све акције, АК, сигурно. "Па, када се окомио на мене у стану Хельги, он је изгледао тако збуњени - као човек, који није могао да контролише себе, - али его физичке активности су савршено координирани".
  
  
  "Мислиш - прекинут Хавк, - да ли мислите да је он био припадник бригаде убице?" Као да ме не воле идеју о томе шта одина преко наших агената може бити под утицајем ове - ове силе, или нешто друго, да јој се слажем ".
  
  
  "Али то не мора да објашњава зашто је покушао да ме убије, - наставио сам - ако је само да јој није рекао или урадио нешто што угрожало оно што ми се боримо. Једино што могу да смислим, то је мој предлог о обрачуну. Јер он не дао вам предлог, али је покушао да ме убије, чини се, то је комуникација.
  
  
  "Како мислите да то показује истраживање мозга амбасадора?" - питао др Томе.
  
  
  "Не знам, - признао сам. "Али ми reputed, да људи осећају укључени у овим инцидентам, некако коловоза био је опран мозак. Тако да је обрачун руског је ударац по доказательству теорије "испирање мозга". Може, ми ништа не нађемо, али онда нам нема шта да изгуби, ако покушамо ".
  
  
  "Да, јасно, - рекао је др Томе. Он је погледао на леш лежи на шпорету депонији АК. Он је погледао на Хавк. "Шта је то, газда?"
  
  
  Хавк је оклевао само на делић секунде. "Иди, - рекао је он, климајући главом.
  
  
  Доктор Је извучен лист на замрзнут црте лица. "На то сам нестати пар дана, - замишљено је рекао он, - ја ћу вам послати извештај, када ћу добити резултате".
  
  
  Ми смо са Хоуком тихо изашли на депонији и попео лифтом до почетка другом спрату зграде. Овај спрат је био нервозан центар
  
  
  
  
  
  
  штаба-стан у Њујорку. У више од педесет особа тамо радио двадесет четири сата дневно у телетайпов, фм радија и система затвореног телевизије, који је подржавао везу са канцеларијама светске полицијске снаге. Ходник који је водио у канцеларију Хавк, прошао поред са великим простором. На зидовима су једносмерни, стакло прозора, тако да су они, ко је био у ходнику, могли да виде собу, али су они, ко је био у соби, није могао да види их. То није дозволио другим запосленима АК посматрају тајним агентима, који су се појавили у канцеларију Хавк.
  
  
  Чим смо се нашли у канцеларији Хавк, шеф АК уморно добио посао у својој писаној столици, рылся у џеповима, док није нашао пережеванную цигаре и воткнул га у уста незажженной.
  
  
  "Морам да признам, Ник, - рекао је он, - то је ствар ме судом. Шта мислите о die Von Alders?
  
  
  "Тешко је рећи", - одговорио сам, пажљиво бирајући речи. "Колико сам успео коме су управо такве, као што изгледа на површини. Али тешко да се спусти са, а чињеница да сваки пут, када је у делле се појављују нови развој, они су на неки начин повезани ".
  
  
  "Узгред, о новим дешавањима, - интервенисала Хавк, - нисам имао решења да вам кажем о Монте Карлу. Управо смо данас добили поруку од Интерпола.
  
  
  "Монте Карло?" Га питао.
  
  
  "Да. Ту је казино. Човек по имену Трегор, бельгиец, разбија банке. Шурин Трегора пре неколико недеља покушао да удари канцелара Германијум ножем, али уместо тога воткнул нож му је у грлу. Немамо ништа о Трегоре, али ипак боље да одем и проверите га.
  
  
  "Водич казино привремено је зауставио игру, - рекао је Хок. "Али они су се сложили да настави его преко ноћи. Да би се хотел, да сте били тамо, када је казино поново ће се отворити, али ја не желим да сте изгубили везу са фон Альдерс. Да ли можете да се носи са обе? "
  
  
  "То није проблем", - рекао јој ему. "Раније вечерас Хелга је молила ме је да оде са њом у Мексико. Она је рекла да можемо да га користите приватни авион ".
  
  
  "И ви мислите да пристане на Монте Карло?" Хок насмејао. "Морате много да улажу у свој посао".
  
  
  "Овај има своје награде". "Ја могу добро да поднесу", рекао је он маше гостима од мене око свог кабинета.
  
  
  Седам
  
  
  Било је рано, непосредно пре осам часова наредног дана, када јој је позвао на стан Хельги. Њен је знао да она не долази тако рано, али сам више није могао да одлаже позив, ако смо ишли у онај дан да лети у Монте Карлу.
  
  
  Глас који је одговорио био је поспано, него сводови. "Здраво. Здраво?"
  
  
  "Хелга, - рекао сам, - то је Тони Даус".
  
  
  "КО је?" - питала је, још увек полусонная. "Хало?"
  
  
  "Боже мој - рекао сам, смејући се, - не говори ми да си заборавио да ме тако брзо онда јучерашње ноћи. То Је Тони.
  
  
  "А... Тони, Дамплинк", - сада реуматизам је био пун живота.
  
  
  "Разлог због кога јој је звао си тако рано, била је у томе, да је њен хотел позивамо вас у мало путовање - нас, само за двоје. Али уместо Шпанији, Француској или Мексика хајде Монте-Карло. Како то звучи?"
  
  
  "Божански", - рекла је она. "Када желиш да идеш?"
  
  
  "Искрено сада, - рекао јој је здраво, данас ујутро, у најкраћем могућем року. Ви сте рекли да је авион спреман.
  
  
  "Наравно", - рекла је она. "Али зашто Монте Карло?"
  
  
  Већ је одлучио да објасни хеј прави разлог избора Монте-Карло. У то јутро, телевизија, радио и новине говорили о његовом бекству у казину.
  
  
  "Ви, вероватно, нисте чули територији баренцовом мору", - рекао сам. У казина веома много новца. Синоћ водич је зауставио игру на дневно. Њен хотел бити тамо, када је поново почне ".
  
  
  Јој, мислио да је то само оно што уживати у позадини Альдеру. Јој, схватио да угадала, када је чула њена ентузијазма иелп.
  
  
  "Идемо", - без оклевања она плакала. "Чим ви ћете бити спремни за полетање? Да ли желите да га заехал за вас на Лонг ајленду?
  
  
  Позадина Альдеры држали свој авион на свом имању на Лонг Ајленду на Северној обали. Њен је на имању неколико пута са њима хорька, као упознао са својом породицом. Дакле, пошто га знао одакле је у сали, јој је рекао хеј, да ћу се састати са њом тамо два сата.
  
  
  Јој је рекао Хоуку, а затим мало потренировался у малом теретани у мом стану, пре него што се обучем и спаковати торбу. Хок послао аутомобил са возачем, да да ме вози на Лонг ајленду, и када смо стигли тамо, јој, открио да је Хелга је чекала и већ припрема авион за приватне писти позадина Альдера.
  
  
  За мање од два сата након што јој је позвао Хельге, ми смо се попели у ваздух на млазног авиона "Лир" и летели изнад Атлантика. Ми смо са Хельгой у такву игру на седишта у задњем делу простране кабине, у којој су све погодности - столице, кауч-кревет, бар, па чак и кристалне лустер - удобан дневни боравак.
  
  
  То је био савршен дан за поља; небо је било плаво и ведар, од хоризонта до хоризонта - добродошла промена у односу на тмурно време прошле ноћи. Море испод нас је као глатка плави тепих.
  
  
  Хелга ме је довео у кабину да испуни пилота, капетана Дирка Обри, и другог пилота Доуглас робертс универзитету. Обри је био висок густа момка са танким, као оловка, црним брковима. Робертс је витка млад човек, вероватно,
  
  
  
  
  
  
  му је било нешто више од двадесет - са плавом косом и веснушчатым лунарни лице.
  
  
  "Она иде по стопи од, рече Обри, климајући главом у страну табли, - и време је јасна, отворена је у Орли, где смо заправимся".
  
  
  У наредних неколико сати смо са Хельгой забављали гледајући филм, који је показао једноставним притиском на пар тастера, а затим игра на табли за два играча. Хелга је изгледало много више ослабљеним него претходне вечери, али је и даље остала добра компанија и време летео незапажено.
  
  
  Ми би требало да буде, били су мање од педесет миља од обале Француске, када је без упозорења авион нагло срушио нос у страну хаљину. - довикну Хелга. Све у кабини, да није било прибито ексерима, укључујући и мене и Хельгу, скользило по наклонному поду кабине и снажно ударилось о затворених врата кабине.
  
  
  Хелга је и даље вриштала, док је покушавао да се окрене на страну, да отвори врата кабине. Он је био закључан. Њен вуче Вильгельмину, мој "Лугер" у наплечной футролу, и дуну дворац. Врата се отворише, обнажив кабину, која се бави сада била под мене.
  
  
  Када јој је, погледао у кабину, да га је видео да капетан Обри још увек седи за воланом, али его, држање, изгледа, застыла. Почетак другог пилот Робертс леже на поду мртав или без свести. Авион је још увек падао у страну океана.
  
  
  Њен повикао Обри, који је на тренутак окренуо главу и погледао ме. Онда се вратио на управљање, обема рукама стеже волан. Гледајући његово лице јој је постало познато исто празан израз који је гледао човек агент, АК, када је покушао да ме убије у стану Хельги. Его очи су остекленевшими, као да је он био под хипнозом или под утицајем дрога.
  
  
  До тог тренутка јој је висио прстима дан броду кабине. Сада га пусти оштроумност и лурцхед напред у ономе у кабину. Њен посегнуо за пилот за воланом. Некако сам успео да ухвате једну руку око его врата и повуците его делимично ослободити од точкова, али она и даље упорно држао контролу, док га не дергал на њему све своје снаге и бацио его назад у задњем делу салона.
  
  
  Авион је наставио да пада у страну хаљину.
  
  
  Јој, пао у столицу пилота и снажно грчу кормило. Јака језа водио кроз млазом од носа до репа, али онда је полако почео да се попне на нос. Њен је наставио да се повуче точак, истезање сваки мишић свог тела, покушавајући да превазиђе силу гравитације. Коначно, авион выровнялся - само неколико метара од Атлантика. Ја сам срећан да сам да сам накупио на авионима довољно да буде у стању да. да се избори са овим авионом, али то је и даље била близу катастрофа.
  
  
  У наредних неколико минута јој је био заузет провера инструмената, док је млазни авион глидед равномерно по површини океана. Изгледало је да се све ради, тако да га гура точак напред, и ми смо поново почео да се попне. Онда Хелга узвикнуо моје име на задњој страни кабине.
  
  
  Јој, окренуо на време да види како Обри близу мене са гаечным кључ. Држећи волан једном руком, да јој опет шлаг Вильгельмину други и пуцао ему у десно раме. Он је још реелед и пао, омогућавајући гаечному кључу склизнути око утрнулим прстима. Покушавајући да задржи авион у порасту, њен, погледао на пилота. Он је поново устао на ноге, али баррелинг назад у задњој кабини. На позадини га видео Хельгу, свернувшуюся у углу колибе. Га је још увек држао Вильгельмину у руци, али ја не желим да пуца поново, ако Обри не кретати нас на Хельге, да нам, за мене.
  
  
  Он то није урадио. Уместо тога, он је пьяно сам вукао на дан кабине, коју ему успео распахнуть, без обзира на огроман притисак на нах. Его не може да је заустави, него да испали - и ако је промахнусь, онда ставим угрозити цео авион. Обри дуго лебдела у отвореном врата отварање, а затим је летео наглавачке. Њен крутанул авион тако да су врата затворена. Испод десног крила јој могао да видим, као што је тело Обри пада скоро у успорено, његове руке и ноге ставити у страну, док је он ударио у воду и нестао испод неравне површине.
  
  
  Хелга приступила ме у кабини, а њен фокусиран своју пажњу на управљање авионом. Она је покушала да оживи робертс универзитету, другог пилота, који је још увек лежао у несвести на поду. Хеј било је потребно много времена да се доведе его у осећај али на крају, промрмља он, несигурна сел и погледао около. Он тресе главом. "Шта се десило? Шта се дешава?"
  
  
  Его понашање потврдио моје сумње, да је он био под дрогом. Када се довољно опоравио да кохерентно говори, он ми је рекао да је последња ствар сећао се, - то је шоља кафе коју ему испружио Обри. Он је још увек био превише запањен да питам о несталом капетан, тако да јој ништа ему није рекао о судбини Обри. Касније јој придумаю неко објашњење.
  
  
  До тренутка када га је контактирао са контролној соби вышкой у Орли, на којој смо се приближавали, и да нам је дозвољено да слети. Мало касније смо слетели, и њен зауставио авион.
  
  
  
  
  
  
  Нисам рекао да ми је постало лакше.
  
  
  Када смо изашли, око авиона, Хелга ме је погледао збуњени у очима. "Шта се тамо догодило?"
  
  
  Јој, одмахну главом. "Тешко је рећи. Изгледа да је ваш капетан притисне на штурвалу и дошао у бес од страха, када је авион почео да пада. Вероватно је он био полубезумным, када је пао на мене, а затим скочио. Робертс, почео је други пилот мора да је изгубио свест због гравитације. Такве ствари нису реткост у лету. Али, дозволите ми да разговарам са властима, да не бисмо били умешан у бюрократизм ".
  
  
  Било је немогуће рећи да ли је заиста она је моје објашњење, али она више ме није сломила.
  
  
  Када "смо стигли до зграде терминала, у пратњи робертс универзитету, који је још увек дрхтао на ногама, - њу је пронашао шеф полиције безбедности Орлови и питао его да ми пошаљете агента АК, човека, који га је знао, као Даммлиер, и локалног шефа. Интерпол. Када су обојица стигли јој рекао им шта се десило, наводећи да сумњају да је инцидент био повезан са мојим задатком. Њен је нагласио да нам са Хельгой треба одмах да иде у Монте Карло.
  
  
  "Дозволите ми да се брине о томе", - рекао је човек у Интерпола, када је завршио. "Неће бити никаквих проблема. Можда ваш помоћник овде, - окренуо се он ка Даммлиеру, - може наћи поузданог пилота и другог пилота, који пружају вас до одредишта.
  
  
  Даммлиер је климнуо главом, и састанак је завршен. За мање од сат времена ми смо са Хельгой су на путу ка Ници, најближе Монте Карло слетање рампи. Имали смо два американца, вероватно, део француског штаба АК или ЦИА - пилот авиона. Даммлиер је преузео мере, да се врати робертс универзитету у Сад, и сама Хелга уверавао га да он настави да ради код нах и да ће добити плату, док се опоравља од своје несреће. Колико јој је могао ко-моје објашњење - да је Робертс изгубио свест - донета је и Хельгой, и од стране власти.
  
  
  Лет у Лепо прошао без инцидената. Смо слетели лиже до вечери, и ми са Хельгой у такву игру на лимузина у Хотел de Paris, недалеко од казино у Монте Карлу. Хелга је пристала да лимузина ће чекати сусрета са нашим авионом, као и зарезервировала суседне собе у хотелу. Ми смо имали среће да Хелга је добро познат; да нам гарантовати школа, иако је у Монте Карлу је пуно радозналих туриста из целог света. Улица препуна туриста, дајући граду опојан карневала поглед, и празна хотелској соби није било.
  
  
  Када смо се возили по улицама Монте Карлу, где је Медитеран мерцало, као мрак, пун вина, у вечерње сенке ме је подсетио легендарну историју настанка Монако у 303. године. Према легенди, корзикански. Девица, Девот, био је кажњен гувернер Корзике, када се испоставило да је она била христианкой. Гувернер је осудио девојку повезати и вући на коњу преко неравног терена, а затим се протежу на сталак до смрти. У тренутку када је она умрла, над ее телом приметили белог голуба. Једне ноћи, када је њено тело узео монах и рекламира у чамац рибар, поново се појавио бели голуб. Рибар је пратио голуба када птица склизнути на & нб, водећи его у Монаку, и укопане тамо тело девојке.
  
  
  Њене помисли, да ли ће бити мој боравак у Монаку, и на исти невероватно.
  
  
  8
  
  
  Око мог апартмана отворио диван поглед на сверкающее море и високе литице, протеже на многе миље дуж изгибающейся обале. Распаковывая кофере, узимајући туш и переодеваясь, јој, чуо Хелга хода у својој соби у суседству. На звуке њеног покрета јој могао рећи, да је њен акције, на пример, дублировали моје.
  
  
  Игра у казину је настављен за неколико сати. Ми смо, наравно, ручали би у хотелском ресторану-пентхаусе са клизна плафона, доње утичницу у небо. Али пре ручка још остало време. Јој, знао да Хелга не брине о занимљивим местима, и мислио да би било штета ако би смо уживали у овим временом заједно у више пријатним активностима. У нади да Хелга мисли исто тако, одлучио је да јој мали, али потенцијално непријатан тешкоћа коју представља запертая врата између нас, наредивши шампањац, кавијар и три десетак црвених ружа, која треба да буде испоручена хеј, у шест. Око минут, затим сата она је покуцао на врата и нежно позвао ме.
  
  
  "Ви сте веома опрезни", - рекла је она, држећи се своје шољу шампањца, када је ушао у њен број.
  
  
  Када је дошао до прозора са погледом на море, на њој је нежни розе цхемисе, подчеркивающее ее тело дивно силхоуетте. Њен је застао на тренутак да уживате у погледу њеног тела кроз танке тканине одеће, а затим се придружио њом поред прозора. Поставка сунце је нестао негде иза хоризонта, али је оставило дубок, богат, златно одраз у чистом небу. Воде Средоземног хаљину, заузврат, одражавају небо, повећање светим, тако да соба изгледа уживо сјајан.
  
  
  
  
  
  
  као злато.
  
  
  "Веома леп изглед, зар не?" - питао Хелга, окреће према мени.
  
  
  "Да, веома сладак", - одговорио сам, свесно пролази поглед на ее тело и горе, све док није срео са својим изгледом. Провела је језик у уста и питао: "Ја теби нравлюсь, Тони?"
  
  
  "Да, веома."
  
  
  "Како вам се свиђају моје сестре?" она је инсистирала. Овај штопора ме је изненадило онда се ноћи које смо провели заједно у Њујорку, али уместо да одговори хеј, френк, јој, испружио руке и рекао: "да Ли желите да је показао да, колико?"
  
  
  Она је пришла ми сензуалан глатка кретања, њене очи су полузакрыты, а усне приоткрыты. Јој пољубио ее, и све њено тело одмах откликнулось, нежно вибро горе и доле према мени. Њене ноге раздвинулись и обняли моје, и ја сам осећао, као што ее дрхти закупац је у потрази за моје тако узбуђен, одговорно тело. Она тихо моанед и качнувшись назад, достигла је своју шољу са шампањцем. Га је ставио чашу на најближу столицу. Када га је окренуо, а онда је видео да је она је склизнуо са пеньюара.
  
  
  Златни свет је господ претворио њену голотињу у грациозно вылепленную живу бронзану статуу. Њен једва је успео да скине са себе одећу, као она затащила ме заједно са собом у столица.
  
  
  "Брзо!" - промрмља преклињући, подигните кукове. Придружите нам се придружили.
  
  
  "Да! Да! Да!" промрмља она, без даха. Њене руке вцепились у рамена и руке, а њене нокте впились у моје тело, када она подгоняла мене. Неколико тренутака касније га осетио, како њено тело се отвара и скупља око мене, њен циљ је да се врти око једне на другу страну од страсти, док смо стигли до врха дивље нападима врхунац.
  
  
  Када смо лежали раме уз раме на лоунгер, она је окренула главу и погледала ме. Она је нежно смеши: "Сада знаш, зар не?"
  
  
  Она климну главом.
  
  
  Га знао, о чему је морао да погоди са њима хорька, као што смо напустили око Њујорка, али, наравно, само неколико минута пре није било одлуци да кажем. Жена лежи поред мене, није била Хельгой, јер сам био упознат са својим посебан начин за вођење љубави. И не Марија, коју јој је, такође, знао је близу.
  
  
  "Ти Си Елса".
  
  
  "Да", - признала је она. "Да ти није жао, зар не?"
  
  
  "Како можете да подесите такав штопора? Онда би, него управо смо делили? "
  
  
  Она радосно се насмеја. "Хелга ће се у бесу, када сазнаје да је сам шта је урадио. Њен је провео ноћ у свом стану, када сте звали хеј ујутру. Она је још спавала, и ништа није чуо. Када сте понудили пут у Монте Карлу, то је само да је одлучила да се спакују и оду и да вам омогућавају да мислите да га Хелга. То је смисао великог немају толико забавно. Поред тога, ви сте већ провели довољно времена са две моје сестре. Мој ред."
  
  
  Слушајући њене речи, њено, помислио да је то био управо онај трик на који жене позадина Альдер били у стању да. Али, чак и упркос чињеници да је њено објашњење је изгледало довољно прихватљиво, њен морао да се подсетим да је позадина Альдеры подозревались у делле, која јој је покушао да открије, и да у томе, да Елса заменила Хельгу, може бити нешто злокобно.
  
  
  Али, у том тренутку га нисам могао ништа да уради. Њен благо шлепнул ее лепа мала ягодицам и рекао хеј обучем.
  
  
  Када смо стигли у казину, а затим ручак, открили смо да је заглавио. Огромна публика је била густа круг око једног точка рулета, у тихом чека. Унутар круга су тројица мушкараца: стицкман почетка другог човека у тук и тамним наочарима - очигледно одина за директора - и изгубили Трегор, човек који је пљачкање банке.
  
  
  Елса и ја сам успео да протиснуться кроз масу на месту на само неколико метара од троје људи. Чим смо стигли, окреће точак рулета кликнуо до заустављања, и наблюдающая публика која се пробија напред и ахнула. Стицкман потисак преко столица, огромну гомилу чипова Трегору, који је мирно поставио их поред друге огромну гомилу пред њим.
  
  
  "Боже мој!" - узбуђено " прошапута жена поред мене. "Он је управо освојио пола милиона долара! Да, он ће сада да радим?
  
  
  Изгледало Трегор не обраћа пажњу на оних око его људи. То је био гигант импресиван човек са великим стомаком, који пије из шоље минералне воде, која је испунила око боце, стоји у его лакта. Тамне тачке покривају его очи, али његово лице, као што сам приметио је била потпуно празна маска.
  
  
  Све очи у просторији биле упрте у њега, очекујући да ће учинити даље. Он је напред нагнуо и одмарао своју челом у песницу, изведеног десном руком, као да је он медитирао, и остао у том положају неколико секунди. У том тренутку јој је, вероватно, једини у гомили, који је погледао на који стоји насупрот директора. Он је био готово у истом положају, да и Трегор! Као да су тихо причали пријатељ са пријатељем!
  
  
  Секунду касније су обојица у исто време подигао главу, и Трегор чврстом руком самоуверено је нудио целу своју гомила чипова на црвеном тргу пред собом.
  
  
  Елса зграбио ме за руку. "Он ће ставити опкладу на све ваше добитке!" промрмља неверицом. "Милион долара!"
  
  
  Трегор наслони назад у своју столицу, а чича је подигао руку и поново покренуо точак. То крутилось
  
  
  
  
  
  
  головокружительно за секунду или две. Када је почео да успори, гавкер почели заједно певати: "Црвено, црвено, црвено" - ниво Трегора. Коначно точак зауставио. Изгубили поново победио. Стицкман гурнуо још једну гомилу чипова на почетну гомиле Трегора. Два милиона долара! Затим директор изашао напред и тихим гласом објавио: "Точак затворен за ноћ".
  
  
  Публика је ослабило, када Трегор окупио своје чипове са неколико запослених казина и кренуо на благајник. Јој, приметио да је барем дванаест тајних агената широм различитих спољних послова држава, свих који јој је постало познато да га спроводи. Трегор није могао, он није могао нигде да иде без њих агената, који су гледали за њим. Светске владе не дозвољено му је лако склизнути око града.
  
  
  Њен прегледао све врсте превоза у Монте Карлу и око њега. Око града је довело свега три пута, а за њима је било лако гледати. Градске власти су држали сви бродови у луци под сталним надзором, и код њих је био најбржи брод на Медитерану. Нико није могао да одлети у ваздух, јер у Монте Карлу нема равна површина довољна за изградњу аеродрома. Ови фактори нису дозволили да Трегору побегне од агената, који су за њим, да бисте сазнали одакле је потребно победио новац. Да ми није било потребе да се прати.
  
  
  Мене је занимало директор и стицкман, који сада разумем, рулет точак - уобичајена пракса у крају игре, када је кућа спроводи такве огромне губитке. Точак ће бити пребачен у подрум казино, где се производе све точкове казина, изграђен око ружиног дрвета. Јој, знао да је сваки точак балансируется са тачношћу до једне хиљадити унутра и креће драгоцено камење исто тако тачно као сат.
  
  
  Али точак може да је поправи. Глас зашто је њен хотел се ближи поглед на овај конкретан и зашто га је пратио директор и стицкман, када су прошли кроз суседну врата. Гледајући како они нестају у врата отварање, јој је рекао Аилса да се врати у хотел и сачекајте ме тамо.
  
  
  На степеницама које воде у подрум, било је мрачно, али на дну гори светим. Њен је био на пола пута доле, када се врата мном заувек затворена. У истом тренутку избила ослепляющий брылев. Затим га чуо продоран врисак. Брзо окретање видела је, да је Елса, супротно мојим упутства, следи за мном. Човек, вероватно онај који је залупила врата, добро зграбио га и нацелил на мене пиштољ.
  
  
  Јој, окренуо подвалу и видео директор казина и стицкман, диже ме уз степенице. Обојица су били наоружани пушкама, а чича је такође држао у руци комад цеви. Када су два мушкарца који су достигли кораци под мене, директор скинуо тамне тачке. Его очи су остекленевшими, као да је он био под хипнозом или под утицајем дрога. "Водите рачуна о нен", - наредио је. Стицкман подигао гвоздене цеви, и све почернело.
  
  
  Свест се вратио споро, чак и када је поново био у стању да виде и чују, чинило ми се да гледам на друге из даљине и кроз магловито филтер. Моје тело и удови чинило тешким и млитаво. Иако грубе руке гурнуо ме, он готово ништа није осећао. Постепено га осетио симптоме свог летаргического стања. Док јој је био без свести, ме је снажно накачали дрога. Би требало да буде, то је био један од јаких депрессантов, делује на централни нервни систем.
  
  
  Њен се борио тешко да се превазиђе утицај дроге, али чак и ако јој је у одличној физичкој форми, она је само делимичан успех. Њен могао да види све што се дешавало око мене, али није могао мицати. Стицкман и редитељ засади ме возити на предњем седишту аутомобила. Њен видео Елса, који се налази под дејством дроге и без свести, растянувшуюся на седишту поред мене, а унутар обе отворених врата су стајали мушкарци. Мотор мерседеса возио, али машина није кретала.
  
  
  Онда је приметио да је један око мушкарце нешто исправио на половицах имам под ногама. Он је убрзо оклизнуо око машине, и ја сам чуо како је он рекао: "Добро, она је спремна за полетање".
  
  
  Дан машине захлопнулись. Мотор је још увек радио. Мој мозак ошамућен да није могао ко да смисао онога што се дешава. Нејасан, као да јој је у магли, га видела, као кроз отворен прозор поред мене просунулась руку и окренуо "мерцедес". Машина рванулась напред.
  
  
  Онда је схватио да нас са Эльзой засади у "мерцедес", држећи педалу до половицам. Сада смо се тркали кроз тамне пустим путевима Монако брзином преко ста миља на сат. На такав брзу брзину "Мерцедес" ће пропасти пре него што смо идите предалеко, и ми смо обојица погинути. Када се наша тела су откривена, то је тако изгледало, као да ми је погинуло услед предозирања дрогом. Не би било ни трага од убиства.
  
  
  Очајнички јој је покушао да преузме контролу над својим телом.
  
  
  Још да нам бола и машина била у центру пута. Али, пред нама ће се брда и криве ротације,
  
  
  
  
  
  
  и ако не ја ћу почети да управља машином, ускоро ћемо съедем са пута. Њен покушао да подигне руке, али чинило ми се, да су они тешки. Њен покушао још једном. Обе руке тешко попео, - твитцхед, пао и поново полако попео. Њен могао да видим тамне пејзаж, проносящийся миммо у ослепляющем магли око прозора машине. Од мог напоре да подигне руке на неколико инча на кормило био туширање зној. Затим га видео испред кул показиваче. Јој, видео сам, као и моји прсти затворено на волану, али не осећа точкови испод њих. Некако сам успео да се окрену его неколико степени десно, када је машина укључена у S кривуљу. То је било довољно, да смо наставили пут. Аутомобил на вртоглавом брзином, окренуо се према детаљна упутства и винуо до стрме падине.
  
  
  Пут је наставио да се попне. Кроз прозор аутомобила то видео, да смо на ивици литице, која се бави од краја тротоара довела скоро отворено до мора. Аутомобил је порасла на врху литице и онда до стрме падине видело на путу, као метално шило око топова. Гуме скуеалед о тротоар. Још увек обесхрабрени дроге, њен покушао да се концентрише на нашем једином шансе за опстанак: некако сам морао да задржи аутомобил у вертикалном положају и на путу, док на њој коначно без бензина.
  
  
  Чинило се да је након ноћна мора неће бити оба краја. Париз за од "Мерцедес" са урлик проносился миммо мраку виле и викендице, горе и доле кривудавим, кривудавим путевима Азурно обале. Монако је далеко иза. Ми смо се тркали по карнизам, аутопут, соединяющим Монако са Ниццей, а затим кроз саму Леп, миран и затворен за ноћ.
  
  
  Аутопут за Ниццей пролазило равни са морем - мокар, клизав и опасан. Задњи део "мерседеса" склизнути на стране на страну. Ако би нас уведе, ми бисмо спустили у море. Али, "мерцедес" убрзао доле на Антибам. Коначно, негде између Антибами и Каннами, он је почео да губи брзину и око кроз париз елементи елементи баррелинг. Са великим напором га, окренуо волан, ауто летео пута и зауставио. Мотор заглох. Елса, која је још увек поред мене, наше једном не пошевелилась.
  
  
  Девет
  
  
  Сунце је сијало ме у очи. Њен почела да кукам: и селл, грицкање врат леђа. "Мерцедес" је још увек стајао на страни пута. Прва ствар коју сам видео, то је оно што Елса накрасилась. Затим га је видео изван прозора са стране Елса гомилу деце, прижатых на стакло и смотрящих на нах широм отворених очију, када је пудрила нос. Она изгледала сјајно - као да се тек пробудио из бодрящего сводови. На аутопуту проносились камиони и машине, и ја сам приметио да је већина путника унутар њих вытягивали врат, да је боље да нас размотрити.
  
  
  Елса је приметила да седнем, очистио ее компакт диск и руж за усне и насмешио.
  
  
  "Ми смо се забављали прошле ноћи?" - забавно, упитала је.
  
  
  Нисам знао, да је знао или могао да се сети о јучерашњем вечери, када нас побију на степеницама у подруму казино. Цела ноћ је била за мене је ноћна мора, али ја мора да плати данак жене позадина Альдер у једном - они су били упорни.
  
  
  "Идемо", - рекао сам, савијање миммо нах, да отвори врата са њене стране. Она је изашао, око машине, и ја сам следи за њом. "Потребно Нам је да се врати у Монте Карлу. У овој машини завршио бензин ".
  
  
  "Али, као што смо тамо?"
  
  
  "Оставите ми то", - рекао сам, повлачењем ее поред мене на ивици аутопута. Деца су још увек хтели да око нас. Њен ставио Елса пред собом, тако да се може лако видети на проезжающего превоза и подигао палац у знак међународне автостопщика. Први проехавший аутомобил затормозил, и возач, грохоча на француском, отворио врата.
  
  
  "Монте Карло", - рекао сам.
  
  
  "Оуи", - рекао је он. Елса и њен, ехавшие напред поред возача, су се вратили у Монте-Карло на камиону, испуњена патлиџана. Портир у Хотел de Paris не приподнял обрве, када смо, још увек у вечерњим одећу, изашли из камиона, махали и захваљено возача камиона, и пронеслись кроз лоби.
  
  
  Оставио јој Елса на вратима њене собе, и рекао хеј мало да се одмори. Ушавши у своју собу, чуо њен позив телефона. То је био локални агент, АК, човек, познат ми је као Чиклет. Он је рекао да ми треба одмах да контактирате локалну канцеларију АК, да сам добио позив из иностранства. Хок, вероватно, звао би Држава по скремблеру. Њен ужурбано промењено, па чак и у Монако смокинг не када привукао би ме нежељену пажњу - и отишао у канцеларију АК, који је био у вили недалеко од хотела. Чиклет ме је срео у дан и растројен у страну. разговара. Место кишело исти агенти, који га је видео, у казину, људима, којима је наложено да лови Трегора, када је отишао са својим добитак.
  
  
  Пре него што га је питао Чиклета о Трегоре, њен кратак рекао је ему о томе, шта се десило са мном и Эльзой, и питао да ли можемо да се одмах упознам директор казина и стицкман.
  
  
  
  
  
  
  Иклет одмахну главом. - Бојим се да ће то бити тешко, - тужан, рекао је он. "Оба су нестали заједно са Трегором".
  
  
  "Нестао?" - неверицом питао сам. "Како је могао да Трегор нестати са свим овим агентима, преследующими его?"
  
  
  "Ми смо суочени са веома подмукао интелигенцијом, - објаснио је Чиклет. "Прошле ноћи, када Трегор изашао на казино, он се вратио у свој хотел. Код нас су били људи који су гледали ово место напред и позади. Други агенти разматрају позиције на путевима који воде око града и дуж луке. Али Трегор, директор казина и стицкман ускользнули од свих њих ".
  
  
  "Како то раде?"
  
  
  Чиклет одмахну главом, као да још увек није веровао то. "У соби" Трегор "је балкон са погледом на море. Када оно рано јутро над градом лети хеликоптер.
  
  
  Он је подигао Трегора са балкона, и, очигледно, покупио остале негде на другом месту у граду, и одлетео. Невероватан феномен ".
  
  
  Њен пристао.
  
  
  "Можда смо ништа се неће открити, - наставио Чиклет, - али, ми смо проверили дуж и преко обале, да уче, да није чуо да ли је неко хеликоптер. Ако је тако, они би могли да сугеришу нам је правац у коме је она отишла ".
  
  
  "И ако не нађемо било кога ко је чуо да хеликоптер, можемо да се вратимо ономе од чега је почео", - додао сам. Затим га је демантовао појавила у медијима поруке Чиклету, да је он ми је рекао да ми позвонят из иностранства.
  
  
  Он је климнуо главом. "Хок жели да разговара са вама преко шифрованог жицом. Јој рећи оператеру, да, он је позвао ". Он ме је довео у своју канцеларију на врху, и када Хок дошао до линије, он ме оставио на миру.
  
  
  "Чуо сам твоја производња ускользнула", - рекао је Хок без увода. "Било даље догађаје?"
  
  
  "Не", - рекао јој ему пре него што дати ему комплетан извештај о свом искуству прошле ноћи.
  
  
  Хок снортед. "Изгледа као да је био близак позив". Застао је, и жице између нас не задуго зажужжали. Онда је он рекао: "Овде се десило да-да, о чему је њен хотел, да знаш. Кладим мислим да -- шта је обдукција мозга З1 оправда. Доктор Је заиста нешто нашао - мали микроскопски диск, уграђени у основу мозга. Ми не знамо шта је то и шта то значи. Момци из лабораторије сада покушавају да то анализирамо. И др Томе не може да схвати како је тамо. На лобањи нема трага или трага операције ".
  
  
  "Међутим, то мора нешто да значи", - рекао сам.
  
  
  "Можда", - на неодређено одговорио Хок. "Када ћемо наћи више, ако смо то урадили, њена ћу вас обавестити. Какви су ти планови сада? "
  
  
  "Желим да покуша да пронађе након тога хеликоптер и новца", - рекао јој ему. "Оба су, вероватно, још увек негде у тој области. Новац може да ме доведе до тога, ко је извор свега. У сваком случају, то је једино обећавајући ангажује које сам имао до сада ласица ".
  
  
  "Да, добро, угодно", - рекао је Хавк " и спустио слушалицу.
  
  
  Чиклет чекао ме је у соби у приземљу, испуњеног мушкарцима који брзо разговарали телефоном на француском и италијанском. Један зид је покривен велики картице са сликом Монако и животне его земљишта од Лионского залива, на француске обале на западу до Генуэзского залива на италијанске обале на истоку. Обојене игле су везани на мапи у различитим тачкама ван Монако.
  
  
  "Моји агенти постигао неки успех", - рекао је Чиклет, климајући главом у страну људи на телефону. "Видите ли, - он је указао на картицу на стењање, - ми смо у вези са властима у градовима дуж обале, у оба смера, да питате локално становништво, чули да ли су ноћу хеликоптер. Сада смо почели да примате повратне позиве са резултатима ".
  
  
  "Има позитивне одговоре?"
  
  
  - Срећом, да, - одговорио Чиклет, преласком ме зидних мапи. Он је указао на игле. "До сада хорька код нас су поруке од Сен-Рафаел и Фрежюса о томе, да је чуо да хеликоптер. Поруке са истока, широм Италије, су негативно. Очигледно, ови људи су кренули на запад. Сада ми се концентришемо на обали за Фрежюсом. Он се насмешио. "Ускоро ћемо моћи тачно ко, где они су отишли".
  
  
  Јој, погледао карту. Западно од Фрежюса, дуж изгибающейся обале, били Сен-Тропе, Иер, Ла-Сен, а даље - Марсеј. Али, шта-шта још ми је привукао пажњу у мапи - група острва, лежи на обали Иере, у близини обале, на пола пута између Фрежюсом и Марсеја. Њен почео да размишља.
  
  
  "Слушај, Чиклет, - рекао сам - да ми је веома важно да се одмах набавите хеликоптер и пилота. Можете то организује? "
  
  
  "Наравно. То ће потрајати неко време, али дозволите ми да позовете ".
  
  
  Он је искористио један за телефоне и вратио се, климајући главом. "У року од сат времена овде ће хеликоптер. На нен ће летети један преко наших агената у Ници. Он је упитно погледао на мене. "Имате план?"
  
  
  "Колико га разумем - рекао сам, - овај хеликоптер није улетал - он никада није планирао, никада не би могао. Њен претпостављам да је слетео негде у близини, где је его може сакрити, и да је новац и људи, вероватно ће бити преведен одатле вечерас ".
  
  
  "Пребачен?" - поремећена питао Чиклет. "Шта?"
  
  
  Јој, слегао раменима. "Твој мислим -- исто тако лепа као и моја. Али ја мислим, они ће искористити брзи брод ".
  
  
  "Брзи брод!" - узвикнуо Чиклет. "Наравно. То би било очигледно ствар ". в? Указујући на карту, да га је додао: "И то ме тера да мислим да, можда, бука
  
  
  
  
  
  
  
  секач, које ми тражимо, може бити скривен негде на овим острвима, у јазбину д Эрса или на обали. Где би нам био, его ће лакше уочити са другог хеликоптера, који лети низменному, него са земље ".
  
  
  Чиклет сложио са мојим образложењем. Док смо чекали долазак хеликоптера, она ме је позвао Аилса у Хотел de Paris и рекао да ћу је повезан на неко време у неким случајевима, али ја желим да она је чекала ме тамо.
  
  
  "Ја сам хтео да ти изненађење", - рекла је она, надуясь. "Ја сам пала у своју собу, али тебе није било. Да ли сте сигурни да имате посла? "
  
  
  "Наравно", - уверавао га сл. "Само останите на месту, док сам се тамо. То може бити касније данас или вечерас. Тада ћемо имати довољно времена за изненађења ".
  
  
  10
  
  
  Јер привлаче превише пажње у Монако је непрактично, Чиклет возио ме око града у оно место на брдима, где смо чекали хеликоптер. Пре него што смо напустили канцеларију, добио нове поруке о томе шта је ноћу западно од Фрежюса није чула нам једног хеликоптера. Изгледа као њен могао погодити - хеликоптер се склонио негде у близини.
  
  
  - Сада будите опрезни, - забринуто је саветовао Чиклет. "Ви не знате шта шансе наићи".
  
  
  Она климну главом. Моја верна Лугер, Вильгельмина, чврсто седео у мојој наплечной футроли, а мој стилетто "Хуго" је у својим ножнах под рукав капут, спреман да скочи ми руку на најмањи покрет руке. Није посебно забринут о шансама.
  
  
  Убрзо је стигао хеликоптер, кога смо чекали. То је био хеликоптер УХ-1 Хуеи. Чикле ме је упознао са пилот, млади французом по имену Марсеј ном де климента, велика, сува тело, взъерошенным мушкарца, која је лако насмејани.
  
  
  Чиклет проинструктировал га, да он треба да пратите мог наређења, и упозорио је да је рад може бити опасна.
  
  
  "Опасност ме не смета, Чиклет", - уверавао его пилот. "Ти знаш да је."
  
  
  Јој се попео у хеликоптер, али пре него што смо кренули, Чиклет починио кружни избегавање брода, да се уверите да је у сали у савршеном радном стању. Затим је отмахнулся од нас. Марсеј је седео у носном делу хеликоптера, а да јој је седео за њим дан су маргинализоване како пре, тако да ми је добро што се види одоздо у моћан двоглед, који ми је дао Чиклет.
  
  
  Ми смо кренули на запад дуж обале. Онда би, као што смо преминуо Фрежюс, Марсеј лети низменному, док смо са њим прочесывали земљу у сам тражио било знакова места где би могао да буде скривен хеликоптер. Ми је прошло неколико места са густим лишћем и других места, где на стенама су удубљења - место где можете да сакријете хеликоптер, - али сам није могао да открије ништа, што недвосмислено упућује на оно што је било око они су имали склониште. До тренутка ми је прошло све обали од Монака до тачке далеко иза Фрежюсом, одакле је ноћу добио је поруке о хеликоптеру. Скуп острва Лежи",-рекао је Јеремија био је да се види на југу.
  
  
  "Хајде да и ћемо се тамо свинг", - викао је њен Марселю, указујући на страну хаљину.
  
  
  Он климну главом и окренуо хеликоптер. Убрзо смо летели изнад острва и направили још један пролаз на малој висини изнад терена. Двоглед ми је дозволио да размотри све доле изблиза, укључујући и неке становнике острва, који засеоке весео нам је, али нисмо видели ни трага од неухватљиви хеликоптера.
  
  
  "Шта сада?" - питао Марсеј око кабине.
  
  
  "Такође Могу да нас врате уназад", - невољно рекао сам.
  
  
  Марсеј окренуо хеликоптер, да се врате на обалу. Њен још увек студирао село у двоглед, када је изненада приметио малу тамну тачку у море. Када јој је фокусирана на нен јој видео још један мали острво, каменита и узалудни, ако се не рачунају више ретког дрвећа и ниског растиња. То је толико мали да није било означено на карти у канцеларији Чиклета. Међутим, он је још увек био довољно велики - од миља до пола квадратних миља - за слетање хеликоптера, а такође је довољно да се уклони са председником руске федерације владимиром путином, да постане добар заклон.
  
  
  Га потапша Марсеја по рамену, и указао на острво. "Шта је ово место? Ви се са њим упознати?
  
  
  "Он се зове" Сатана " Рок ", - рекао је Марсеј, -" Ђаволска стена "- име које је дато у ему француски кривични светом, који је користио его пре много година, као перевалочный тачка за дроге и оружја, долазе у земљу. Власт је дуго новинаре ih активности. Са њима хорька он је био напуштен, осим, као што сам га чуо, колоније пацова, наводнившей то место. Кажу пацови су давно дошли тамо онда бродолома, и са њима хорька размножились ".
  
  
  "Мислим да нам треба да се ближи поглед на то", - рекао сам.
  
  
  "Мислиш да наши људи могу тамо да се сакрију?" - сумњичаво питао Марсеј.
  
  
  "Могуће. То је само могуће.
  
  
  Марсеј је поново окренуо хеликоптером на море. Поново смо прошли да Ли д Ер и наставили пут на југ. По мери тога, како смо се приближавали ка Сатани Року, њен могао да видим, шта је то суморно и неприступное место, са не више од гомиле црних камења, говорника на хаљину, а шта-где - више тощими дрвећа и земљишта појас ... велика четка.
  
  
  
  
  
  
  
  Марсеј спустио хеликоптер, док смо дотакли крошњи, да би спор кружни преглед острва. Када смо подлетели на земљи, то видео на стотине великих црних пацова, уплашена звуком нашег мотора, сновавших круговима камена.
  
  
  "Да ли било шта видиш?" - питао Марсеј.
  
  
  "Пацови", - одговорио сам. "Бројеви пацова".
  
  
  Ми смо скоро завршили свој круг, када га је изненада нешто приметио у двоглед. То је био светао блиц светло, одраз сунца на металним под један око великих пројекције стена у центру острва. То је могао да буде скривену хеликоптер.
  
  
  Јој је рекао Марселю о томе шта је видео, и питао его још једном да заобиђу то место.
  
  
  Он климну главом и нагнуте хеликоптер, и ми смо кренули назад на место. Марсеј је летео тако низменному, да ми нешто не истакне врхова дрвећа на дну. Њен нацелил двоглед на оно место, где ми се чинило да сам нешто видео, и да га тако снажно концентрировался, да је чак и не мисли о опасности, док Марсеј није викао. Изненада га је осетио као хеликоптер занесе и куиверед.
  
  
  Следећи тренутак на нас погодио бараж метака који су погодили у хеликоптер доле, разбио стакло штит кабине, ударио метално кућиште хеликоптера, и погодили у мотор. Када јој је, сео у кабину, га је видео, као четири или пет људи је пуцао на нас, око подигнутим машина са врха литице.
  
  
  "Марсеј!" Она повика, одузимање его за раме: "Извади нас одавде".
  
  
  Када се окренуо према мени на свом месту, јој, видео сам да је его лице је окровавленной маском. Он је покушао нешто да кажем, али исо рта текла само крв. Его очи затворене, и он је пао у страну са свог места. Њен шлаг Вильгельмину у футроли, али пре него што је успео да циљ и пуцати у људе доле, мотор хеликоптер експлодирао огромном пламену ватрену лопту. Машина је пожурио до мора, сопровождаемая огромним слојем пламена и дима.
  
  
  Мала висина ме је спасила живот. Га заглавио "лугер" врати у футролу и скочио у отвореном улаз да би се избегло ватру искрен пре него што се хеликоптер је пао у воду. Ватра и дим око хеликоптера заслонили ме од скривене од очију људи, који су нас оборили. Када јој је испливала баш јој је открио да је још увек скривена од очију оних, који су на острву, букти хеликоптер, још увек једрење на површини хаљину, био је између мене и земљишта.
  
  
  Њена брзо израчунати растојање до острва, заронио дубоко и пловио под водом, све док није осетио да је моја плућа упали. Њен је наставио да плови, док коначно није наишао на камење. Нащупывая прстима пут инч за дюймом горе преко стена, на крају тихо пробили кроз површину воде. Држећи само главу изнад воде, да јој притисне на камењу и глотал ваздух. Када је поново био у стању да нормално дише, да јој нежно подигао главу и погледао около.
  
  
  Срећом, као што је и надао сам га нашао на пристојном растојању од места паду хеликоптера. Од тог тренутка је још увек могао да види угљенисано остаци хеликоптера, плутају на & нб. Њу је гледао као неколико људи, посетили на острву, кренули на гуменим сплавовима и пловио на олупину. Јој, видео сам, како су извукли тело Марсеја и ставили его одина на плотов. Онда то људи обыскали воду око олупине. Они су, очигледно, видели два човека у хеликоптеру, и деца су се надали да пронађе мој леш. Њен покушавао да задржи низменному у & нб и остати делимично укрытым стена, док су престали потрагу.
  
  
  Када људи је пловио назад на острво, тлеющая гомила метала, која се бави када је хеликоптер, отишао под воду. Њен држао на стене, док мушкарци нису извукли своје гумени сплав на обалу и нису се вратили у центар острва. Њен дуго размишљао о томе да се доле по обали на један око плотов, да покуша да се врати на копно. Али онда сам се сетио о хитности њиховог ангажовања. Људи на острву, и новац, који су узели у казину, могао да ме доведе на нешто од виталног важан.
  
  
  Га је чекао, док сергеј не почиње да бледи, а затим покушао да пређе острво, да процени ситуацију.
  
  
  Око онога што сам приметио, изгледа као да мушкарци привремено користили острво, док су чекали, када их узети чамац у сумрак.
  
  
  11
  
  
  После још сат времена вечери сунце почиње да седи, и ја сам осетио да могу безбедно да пузи преко стена, да обсохнуть на топлом ветру, дувшем са југа. Јој само да је залазак сунца на камење и протеже на уском платформу, када је осетио како се нешто меко пао на моју леву ногу. Јој, скочио и открио да гледам у крв-црвене очи-куглица велики црни пацови, која се бави, очигледно, је пала са високог камена. Њен га је ударио его ногом, уздрмао и бацио у страну, бацање камена.
  
  
  Затим га чуо тихи визги око себе. Њен је брзо устао и видео десетине сјајних немигающих очију. Хладна језа водио по леђима, а моја рука инстинктивно протезао на Люгеру, Вильгельмина.
  
  
  
  
  
  
  мене не брине да је пуцао ће довести до тога, да су људи на острву ће бити у потрази за мене.
  
  
  Али пацови нису напали. Уместо тога, они нервозно скрећући тамо-амо, тихо визжая, гребањем канџама површину камена. Њен пажљиво подржао даље, држећи очи са публиком, све док није осетио као солидан округли метални предмет вонзился ме у леђа између сечива. Оштар глас зарежао: "Само се држи отворено је овде!"
  
  
  Иза мене испружи руку и однета "лугер". Онда човек - то је био стицкман казино по - стао испред мене. У једној руци држао снуб 38-ог калибар, а у другом - мој "Лугер". Он је климнуо главом ми ... "мислили Смо да си изашао око хеликоптера жив. Ми смо те волели. Иди, Иди ".
  
  
  Он се сагнуо и подигао комад дрвета, очигледно, пуњени бензином. Упалио одина его нит, тако да је он претворио у упаљену бакљу, он им махали, да би отворио пут кроз рој пацова, који су махнито пожурио искључен у шипражје.
  
  
  Ми смо се попели горе преко стена острва, док нису стигли до великог захватају, који га је приметио са узорковање ваздуха. Стицкман замахнуо пиштољем и гурнуо ме напред, у већу выдолбленную пећину. Запаљене бакље су постављени у круг око улаза, да не дозволи пацова, ih свет је господ осветљава хеликоптер унутра. Било је и других људи - директор казина Трегор и човек, схвативший Елса на степенице у подрум казино. Њен претпоставио да је то требало да буде онај ко је пилотирао хеликоптером.
  
  
  Остали су гледали у мене без много интересовања, али директор казина климнуо главом стицкман: "Обыщи га, свяжи и пази на њега".
  
  
  Стицкман, и даље држи у себи пиштољ, залазак сунца унутар хеликоптера и повукао пар дужине конопца. Он је тада гурнуо ме је дубље у пећину. Њу је подигао руке, када је почео да ме претресају, тако да је он пропустио стилето, Хуго, монтирана на пружине у рукавима у рукаву мој капут. Онда претреса натерао ме је да се простирала на земљи, сигурно везан конопцем.
  
  
  Ћете морати да сачекате. У овом тренутку, када је поред стајао стицкман са пиштољем и гледао преко мене, јој је био немоћан. Али имам још је Хуго у рукаву.
  
  
  На улици темнело. С времена на време неко око мушкараца узео двоглед и батеријска лампа, и изашао на улицу. Није ми требало много времена да схвате да они чекају, када их ухвате са острва. Моја оригинална теорија је изгледало веран - их састајао покупи брод.
  
  
  Прошао је сат или више пре него што један око посматрача викао, и остали, осим стицкман, и даље охранявшего ме пожурио даље. Њен користио тренутку када је пажња мог отмичар је привремено одвојити да кликнете опругу у ножнах. Стиллето одмах пао доле у моју десну руку. Морао брзо пресекао конопац. Ми само да је успео да смањи их и ослободи руке, када су тројица мушкараца сцурриед назад у пећину.
  
  
  "Он је овде", - викао редитељ. "Па, баци хеликоптер и врати се за тебе".
  
  
  "Одакле ми да знам, да ћеш се вратити?" - сумњиво питао стицкман.
  
  
  Редитељ је са хеликоптера велики алуминијумски кофер. Он је поставио его на поду пећине и климнуо главом у страну. "Новац ће и даље бити овде. Ми ћемо се вратити."
  
  
  Сви мушкарци су почели да притиснете хеликоптер око пећине. Док их пажња је апстрактан, јој, перекатился на раме и выгнул тело назад да моје руке могу да допру до конопце који обавезује моје ноге. Убрзо јој је ослобођен и вратио се у свој првобитни положај, ја сам лежао непомично, покушавајући да раде рукама и ногама иза леђа, да поврати циркулација. До тога времена људи вытолкнули хеликоптер око пећине, и стицкман вратио се на моју страну. Гласови осталих троје издалека постали слаби.
  
  
  Мој старатељ наслутити погледао на мене. Онда је извукао око џепа цигарету и запалио меч. Га направио потез, скочи на ноге и скочи на њега, држећи у руци стилетто. Њен блиста ножем у лице уплашено човека, а затим пажљиво воткнул сечиво у его живота, а одрешене руке посегнуо за пиштољем.
  
  
  Уместо да послуша ме, он је по глупости подигао пиштољ да пуца. Њен вонзила стилетто ему у животу, и он је тихо удвостручио на два дела, светли цигарета још увек свисала са его усана. Није планирао да его убити, али он није оставио ми избора.
  
  
  Њен зграбио его 38-ог калибар и свој "лугер", и брзо пожурио на алюминиевому чемодану. Њен отворио дворац, и поклопац је скочио. Тамо, у колеблющемся светлу бакљи, њен је поглед на два милиона долара унутра.
  
  
  Њен развио мали план за новац са њима хорька, као директор је ставио кофер, а ја сам знао да је он тамо. Њен ужурбано почео его обавља. Га је покупио гомилу новчаница и напуни дно кофер великим камењем са пода пећине. Затим јој шире слој рачуне не више од пар стотина долара на
  
  
  
  
  
  
  стене. Га ударио кофер и оставио его на истом месту.
  
  
  Њен још увек могао да чујем гласове других људи далеко, када јој брзо расстегивал кошуљу, запихивал новац унутра и поново застегивал студ. Два милиона долара имам на грудима су цлумсиер, али, без обзира на озбиљност га, вратио се пред мртвим стицкман, зграбио его за оковратник и вукао кроз пећину на улицу.
  
  
  Преостала тројица мушкараца су и даље радили са хеликоптером на другој страни велике равне стене захватају. Њен га је ударио у супротном смеру, превлачење леш за собом, све док није стигао до неком дубоком грм, где се могу сакрити его. Затим јој се увукла назад у стени на узвишење, одакле је могао да посматра шта се дешава доле.
  
  
  Пун месец је јасно освещала сцену. До сада су вытолкнули хеликоптер на ливаде. Одина око мушкараца, пилот, попео на њега и довео у кретање метиљи и обли ко шрафа. Хеликоптер почео да се попне, али када је био на неколико метара од земље, човек је искочио. Дроне хеликоптер одједном полетео у ваздух, унесся далеко од литице и заронио у тамне воде на дну. Он је потонуо без трага.
  
  
  У међувремену, директор казина вратио у пећину. Он је истрчао, носећи кофер и викао. Њен јасно чуо сам гласове људи тамо, где јој се крије, и чуо крик директора: "Он је побегао! Овај момак је ослободио и побегао! Он је узео са собом Жорж! "
  
  
  "Новац? Новац?" - повикао у реуматизам Трегор. "Новац је на сигурном?"
  
  
  Редитељ је ставио кофер на земљу, и све троје гужва око њега, када је его отворио.
  
  
  "То је овде! Он је још увек овде! "- узвикнуо је он. Као што сам се надао, он није нашао времена да се истражи новац за горњи слој новчаница, јер је маса камена била је приближно једнака маси ових новчаница.
  
  
  "Хајде!" - повикао Трегор. "Хајде да одемо са овог проклетог острва".
  
  
  Тројица су почели да поднесе фењера. Одговор сигнал је дошао са краја острва, а био је укључен огроман рефлектор. Онда га је видео, да уместо чамца ih увезет хидроавион. Он зарулил у близини стена и чекао тамо, поскакивала на & нб. Када су људи почели да се спуштају на авион, јој, чуо, како су размишљали оборудова ми.
  
  
  "Како мислите, где су нестале овај момак и Жорж?"
  
  
  "Вероватно, он је учинио да се Жорж сиђе одина око плотов, да је он могао вратити на копно".
  
  
  Јој је остао на месту, гледајући, док су стигли до краја острва, није такву игру на једно око плотов и не пловио на авион. Није осећао безбедно, док се није попео на броду, а авион није полетео и није нестао на северу.
  
  
  И надао, да они нису сазнали да је скоро сав новац је нестало, све док не доберутся до одредишта. До тренутка за њих било би опасно да се врати, јер они нису могли бити сигурни да сам достигао председником руске федерације владимиром путином, да се врате органи власти. Њен још увек није био близу откривања случаја, али је, барем, сам успео да спречи их плановима.
  
  
  Дванаест
  
  
  Месец је дошао убрзо затим би, као што је авион летео. Сада је тако тамно, да сам једва могао да видим своју руку испред лица. Њен покушао да пронађе тело стицкман тамо где је оставио его у жбуњу, али у мраку то се показало немогућ задатак. Као да ме не воле идеју да проведу ноћ на овом острву, кишащем пацовима, јој, знао да је у мраку било би сувише ризично, пробијајући се до ивице обале, да пронађе одина око гумене плотов. Њен је одлучио да се врати у пећину, где се још увек спаљена са пар бакљи, које су поставили мушкарци.
  
  
  Када јој је вратио у пећину, њен прикупио на путу охапку сува цисте и преводи га са собом. Њене ложе суву четкицу у запаљене бакље, док није постало је слаб пламен, док јој је седео, скрючившись, на улазу. То је био једини начин да је задржи роящихся пацова у страху, али се још увек могао да види ih очи, сија у светлости логорске ватре за пећину. Га је држао свој Лугер у руци, и иако јој је уморан, он није усудио задремать, из страха да пацови осмелели и да ће напасти.
  
  
  Изгледало је као да до зоре је остало бесконачно време. Њен је био на ногама и спремао се спусти на & нб са првим зрацима сунца. Она је потврдила да је новац и даље поуздан застегнуты под јакну, а затим, носећи гори бакљу да отера пацове, отишао. Међутим, пре него што јој, марширали доле на ивици острва, да га провери зубе, да бисте пронашли тело стицкман. Није нашао леш. Био је само его скелет са чистим костима. Пацови су радили у мраку.
  
  
  Њен ужурбано окренуо и пожурио доле кроз жбуње, док пацови побегао са мог пута испред мене. Само што је стигао до краја исланд и почео да тражи одина око плотов, када је чуо гудящий звук око воде. Када га је погледао онда је видео велики бели крстарица, кружащий око четврт миље од мене. Прво јој, мислио сам да су људи око у ноћи
  
  
  
  
  
  
  Он се вратио, да покуша да ме пронађе и новац, али када јој се мало смирио, да га је видео да је крстарица је био полицајац кројилац у Монако. Њена брзо направио неколико хитаца у ваздух из "Люгера".
  
  
  Крстарица чуо мој сигнал, и одмах окренуо ка обали. Када је бацио сидро, троје мушкараца спушта брод и пловидбу, да ме ухвати. Јој, био изненађен да види да је један око мушкараца је Чиклет. Како је он сазнао, где ме тражи?
  
  
  - Па, - поздравио ме Чиклет, - да ли је и даље жив. Скоро да смо одустали од тебе узалуд. Реци ми, шта се догодило?"
  
  
  Њен кратак изложени ему догађаји и показао ему новац. Пре него што напусти острво, ми смо се попели на стене и спушта скелет стицкман на брод. Затим ми исплови, остављајући Satane Роц колонија глодара.
  
  
  Када смо били на броду крстарице и враћа у Монако, Чиклет ми је рекао, како он ме је пронашао. "Пре него што сте са Марсеја јуче скочила на хеликоптеру, - рекао је он, - држао бипер у реп хеликоптера. Њен се сигнал са њима хорька, као да сте скочила. Када ниси вратио у ноћи, њена упозорио полицију и тражио да напусти брод у зору. Ми смо пратили сигнал пејџер, и он нас је довео до ове тачке, недалеко од острва, где смо нашли хеликоптер под водом. Звучни сигнал још увек ради. Али морам да кажем да је уплашен да си мртав, када је схватио да је хеликоптер нестао у мору.
  
  
  "Веома ми је жао Марсеја", - рекао је њен Чиклету. "Он је био добар пилот и храбар човек".
  
  
  Чиклет климну главом. "Ми такође ми је жао. Али, он је знао ризике, као и сви ми ".
  
  
  Када смо стигли у Монте Карлу, Чиклет је преузео мере, да се врати новац казино, и још једном позвао Хоуку у иностранство преко шифрованог телеграфски по его канцеларији. Јој је рекао Хоуку, шта се десило и како ми је вратио новац.
  
  
  "Па, - рекао је Хавк више искрено, него мислим, бар, све је кренуло против нас. Ако модел ће се наставити, као и у прошлости, вероватно, ускоро ће се десити нови развој. А Надимак ...
  
  
  "Да, господине?" Га питао.
  
  
  "Желим да се опустите на дан или два, остали". Застао је и грубо је додао: "То је наређење. Њена ћу вас контактирати ".
  
  
  Пре него што је имао времена да одговори, он је спустио слушалицу.
  
  
  Полиција је већ транспортује остаци чича у локалну мртвачницу, а новац се вратили у казину. У канцеларији АК ми више имао шта да ради. Јој је рекао Чиклету да се вратим у хотел на спавање.
  
  
  Када је дошао, Елса је чекала мене у соби. Прво, она притворилась, да је љута на мене, али када је она приметила, како изгледам исцрпљено, ее шутливая раздражљивост замењен сочувственной брига.
  
  
  "Сиромашни Дамплинк, - проворковала она" изгледаш ужасно. Шта то радиш?"
  
  
  "То је био пословни састанак на целу ноћ", - рекао јој хеј, скинути јакну и кравату. "А сада ми је потребан добар вруће туш и дуг сан".
  
  
  "Наравно, Дамплинк", - рекла је она. "Ти си раздеваешься. Га припремим за тебе душа.
  
  
  Пре него што је имао времена да се расправља, она је нестала у купатилу и окренуо на туш.
  
  
  До тога времена, као што сам обучен у баде, купатило је био пун паре. Елса је изашла, розовощекая, стварно и гурнула ме у туш и затворила врата.
  
  
  Њен сушено сваки педаљ своје коже и косе, топлом водом, а затим однела ледено туш кабином. Онда ове обвязал га око струка свеже пешкир и вратио се у спаваћу собу. Елса стянула ћебе на кревету и седео поред ње.
  
  
  "Вытягивайся лицем на доле", - наредио је, паттинг по кревету. Када је њен заколебался, она је лагано гурнуо ме. Када јој се протезао на кревету, на стомаку, она стряхнула пешкир и рекао: "Опустите се, њен радим ти масажа".
  
  
  Она је она је извадио малу боцу лосион, који је донео кроз своје собе, са оштрим мирисом лимуна. Затим је скинула хаљину, страддлед моје тело и почетка нанесите лосион на моју леђа и лопатица. То је био опор раствор, који је прво изазвало пецкање на кожи, а затим је послао дубоку умирујуће топлину у моје мишиће.
  
  
  "Шта је то по комаду ви користите?" - питао сам, окреће главу и гледа на Елса, која се бави сагнуо мном заувек.
  
  
  "То је стари лек Von Алдеан", - рекла је она. "Гарантовано да даје позитивне резултате".
  
  
  Њен ласкающие руке миловао моје тело, као исцелитељске мелем, креће горе и доле баш тако лако као топло слатко дисање, целом мом телу. Затим Елса клече на колена и наредио да ми се преврне.
  
  
  Јој, окренуо своје лице и бенцх пресс између ње раздвинутыми ногама. Она је почела да подмазати предњи део мог тела, њена плућа покрета прстима су се кретали од моје груди на мом стомаку, са мојим препонама, на странама мојих ногу, на мојим прстима ногу. Када је сагнуо до мене, њена мека коса додирнуо моје голе телу, и моје ноздрве напунише его ароматичним мирисом. Током времена се чинило да је она радила са интензивном концентрацијом, готово хипнотички, али убрзо га је приметио, да је њен дах је чешће, а њено месо је постала влажна и дрхтао.
  
  
  Јој, подигао главу и погледао на нах. Ее очи су широко обелодањени, а њене зубе
  
  
  
  
  
  
  били раздвинуты тако, што је чинило врх јој розе језика. Њен притисне уста на себи, кејт је под собом. Њене криве кукова напряглись. Упознали смо се и тихо су се придружили и у исто време, без речи су достигли врхунац.
  
  
  Јој више спавао, него будни, када наша тела су се разишли. Она је устала у кревету, држећи у рукама хаљину. Али када она се сагнуо и пољубио ме, јој, осетио, како моје тело поново сећа, и било спремно и жаждало више. Она тихо насмејао у очима мог узбуђења и прошапта: "ја Сам заборавио да ти кажем, Дамплинк, да понекад то је лек за позадину Альдера такође делује као афродизијак". Она је пољубио ме је. "Спава", - прошапта она.
  
  
  Њен спавао двадесет и четири сата, и могао да спава дуже, ако ме не то је једина пренос позив телефона. То звао Хок.
  
  
  "Надам се да сте се мало одморили", - рекао је он. "Ја сам у Паризу. Срести овде у канцеларији, што је пре могуће. Бојим се, још лоших вести. Са истим успехом си могао дозволити жени позадина Альдер да идем са тобом, да си могао за њу изгледати. Њен забронирую за вас обоје у хотелу George V ".
  
  
  Елса одушевљени, када јој је рекао хеј, желим да, да она је отишла са мном у Париз. Она ме је позвао Чиклету да се захвалим его и рећи збогом, и за мање од сат времена ми смо са Эльзой враћа се у Леп, да се укрца на авион.
  
  
  Тринаест
  
  
  Када смо слетели у Орли, киша схелл. Чим га ставио Елса у хотелу George V, где Хок резервисан за нас суседне станове, га је узео такси до канцеларије АК Paris, који је био у кафићу на тргу Сен-Мишел. Канцеларије су биле на три горњим спратовима зграде и били звукоизолированы од буке на дну. Домаћин школе био агент АК о кодовому име Бонапарта.
  
  
  Он ме је срео у дан, и водио пут до задње степенице, водећа у канцеларије на спрату. Када смо пролазили кроз задымленную трпезарија и бар, јој је био изненађен да види да, иако је тамо било много посетилаца, такође је било око тридесет или четрдесет запослених полиције безбедности и агената АК, којима јој је постало познато по претходним састанцима. Га знао, шта би требало да се дешава нешто важно.
  
  
  Хок ме је срео на другом спрату. Его лице је било суморно, а он једва је климнуо главом, када је одржан ме у свој лични налог, затворио и закључао врата.
  
  
  "Изгледа да овај случај не, оба краја", - рекао је он, ваде из џепа коверат и доношењем его ми. Он је стајао назад за мене, гледајући кроз прозор у мрак да пада киша, тукао о стакла, док јој је читао писмо у коверти.
  
  
  Писмо је откуцан на писаћој машини:
  
  
  Кинеска нуклеарна ракета, исчезнувшая 12 сати, да ће бити враћен у замену за 2 милиона долара. УЗ САГЛАСНОСТ, УБАЦИТЕ ЗАГЛАШЕННОЕ ОГЛАС У ЛОНДОНУ У ПРВОМ ДВА ДАНА, ПРОЧИТАЈТЕ: "АЛЕКСАНДАР - УСЛОВИ УЗЕТИ - (ПОТПИСАН) КУБЛАЙ-ХАН. ДАЉА УПУТСТВА СЛЕДЕ.
  
  
  На коверти није било адресе. Хок, који је окренуо од прозора, видела да сам хмуро гледам на коверту, и објаснио: "Јуче ујутру его засунули под врата кинеске амбасаде".
  
  
  "И то је истина, да је кинеска нуклеарна ракета нестао?" Га питао.
  
  
  - Превише у ствари, - огорчено одговорио Хок. "То се десило кроз неколико сати, а онда би, као што сте вратили новац од Satane Роц. Приметићете да је затражио збир исти, као и износ добијен од казино ".
  
  
  "Мислиш, да је кинеска нуклеарна ракета заиста нестао?" Њен био у неверици.
  
  
  "Очигледно, - приметио Хавк, - генијалност нашег непријатеља нема граница. Убрзо потом своје искуство на острву кинези су покренули нуклеарну ракету на тајни полигон, када је авион једноставно нестао. Док није дошла ова белешка, кинези су мислили да је авион срушио ".
  
  
  "А шта је са екипом?" - поремећена питао сам. "Они мора да су добро прошли проверу пре него што их изабрали за овај посао".
  
  
  "О да", сложио Хавк. "Али, може бити важна примедба, да је само пре неколико недеља пилот, који је био један кроз најповерљивијим и лојалних људи у кинеске АВИЈАЦИЈЕ, отишао из Кине у пословном путу у Албанију. За њим није гледао пажљиво, док је он био тамо, и, у ствари, кинези не могу да објасним его акције у року од неколико дана посете. Они још увек разматрају. Сасвим је вероватно да је за то време и до њега стигао наш противник који је могао да интервенише у его мозак.
  
  
  "Да ли ће кинези да плати откуп?" - питао сам, враћајући писмо Хоуку.
  
  
  Он је климнуо главом. "Глас зашто се сретнемо овде сада. Идемо горе ".
  
  
  На горњем спрату зграде чекали четири кинеске господе са суморна и мало сумњиво погледом. Ih присуству объясняло строгу безбедност у згради. Одина око мушкараца био је преводилац, и кроз њега Хок ме је упознао са три друге, чија имена су јој познати као високи чланови комунистичке партије Кине. Сваки бацио на мене проницљив поглед, када смо разменили стисак руку. Затим сва тројица се брзо почео да разговара са преводиоцем на кинеском.
  
  
  "Они кажу - ми је рекао преводилац, - да је за њих велика част имати такав угледан представник, који је помогао им у повратку нуклеарне ракете. Још кажу да је
  
  
  
  
  
  
  Председник странке поразговара са својим председником, и дао им показатељ всемерно да сарађују са вама ".
  
  
  "За мене је велика част, - рекао је њен преводилац. "Ја ћу покушати да будем достојан поверења народној медицини Републике".
  
  
  Онда ове формалности га је питао: "да ли Је донета одлука о исплати два милиона долара?"
  
  
  Преводилац поново посовещался са својим сународницима, а затим дао ми је велику кожну торбу са угравиран са кинеским карактерима и опремљен бравом. Преводилац откључана его и открио да пронађе унутар пакете са новчаница.
  
  
  "Два милиона долара", - рекао је он. "У сутрашњем издању" Лондон Тајмс "ће оглас, записану у складу са упутствима".
  
  
  "Добро, - рекох. "Поново запри новац. Га, желим да, да он је остао у свом поседу, док не добијемо даље обавештење.
  
  
  Онда би, као преводилац превео моје речи, троје мушкараца озбиљно савијене главе, и опет смо разменили стисак руку. Хавк рекао ми је да су већ предузете мере да се кинески представници остао у стамбеним просторијама, у канцеларији АК до њих хорька, све док не буде одговора на оглас Лондон Тимес. На тај начин, износ откупа ће бити безбедно сачувана до оних хорька, док не дође време исплате.
  
  
  Хок се вратио са мном таксијем у хотел. Био сумрак. Киша и згарену време је дошао за нашег расположења.
  
  
  "Ко би нас стајао за овим, - промрмља Хок, - мора да се свиђа наш неприлика. Замислите да сте украли нуклеарну ракету и вратио га на откуп! "
  
  
  "Он је изабрао за оглашавање неколико паметних наслова", - приметио сам. "Александар и Хубилай-кан".
  
  
  "Он је луд, али веома лукав, - приметио Хавк. "Оно што нисам дао да се его". Он је погледао на мене.
  
  
  Када смо стигли до хотела, Хавк высадил мене и отишао до америчке амбасаде, где је боравио у Паризу.
  
  
  Када га је стигао до своје собе, њен, био изненађен да пронађе белешку од Елса. У нен поменуто, да је позван на журку на Montmarte и да она иде. Она је оставила ми је адресу да јој је могао да јој се придруже, ако хоћу. Уместо тога одлучили да га једе неколико фрижидеру мартини и добро ручати у својој соби. Пре него што легне да спава, она је позвао на сталак регистрације, да следећег јутра ми је донео примерак Лондон Тимес.
  
  
  Елса још није вратила у хотел у време када га је добио свој примерак новина у рано јутро следећег дана, а ја не могу да кажем да ли је нешто смислено у њеном ноћном одсуству. Међутим, оглас је за "Тајмс", и его формулација је био управо такав, као што је наведено у напомени о куповини. Читајући га, га, представио је, као задовољан "Александар", такође га чита. Он је могао да буде у Паризу, или у Лондону, или у Монте Карло, или, ако је, наводно, на том питању, у Тибету.
  
  
  Волео да уђу у канцеларију АК, који је, како је он знао да ће бити први на место где ће бити могуће сазнати, да ли ће добити даља упутства. Га је обукао и изашао по бројевима, када се вратила Елса.
  
  
  Она је и даље била у вечерња хаљина, са перекинутой преко рамена норковой шубой. Изгледала је спавање, али она се насмешио и пољубио ме, пуштајући капут да падне на под. Онда се окренула према мени, да отворити рајсфешлус на леђима њене хаљине.
  
  
  "Ја сам скучала по вама на забави, Дамплинк", - рекла је она. "То је било веома забавно. Много француза. Ам још увек траје ако желиш да одем.
  
  
  "Не, хвала", рекао сам. "Имам било какав случај. Спава, његова ти да се касније позове.
  
  
  "Посао, посао, посао", - рекла је она, похлопав ме у лице. "Запамтите, читав посао, а не забава чине Тони досадно дечак". Она је изашла кроз хаљине и дошао до дан водећи на свој број, и изгледао веома цењени у транспарентном лифчике и колготках. Она је кратко зауставио на вратима и поманила ме прстом. Када јој је, одмахну главом, она је послала ми пољубац и нестао.
  
  
  14
  
  
  Чим га, стигао до кафића на тргу Сен-Мишел и попео се на спрат у канцеларију АК, осетио њену напетост и депресија, прожима све то место. Напољу је сијало сунце, и у ваздуху осетио лажна пролеће, али шта год да је радостан расположење представља нам погодное расположење је нестало иза зидова зграда.
  
  
  Хок био тамо, выглядя више хаггард, него што је изгледао претходне вечери, као и четири кинеза, као и неколико десетина агената АК и стражара. Све ми смо дошли сувише рано, и наше нестрпљење је растао по мери тога, како су прековремено. Само у подне, коначно смо добили поруку, кога су чекали. И, наравно, подмукле начине.
  
  
  Нас звали из париза канцеларије Интерпола и рекли, да су добили парцелу од мессенгер за локалног начелника. Отварањем пакет, он је открио затворену кутију и машинописную белешку, у којој се наводи да кутију треба одмах доставити у амбасаду Кине. Пошто шеф Интерпола био обавештен о кризи, он је одмах позвао Хоуку, а онда пожурила у канцеларију АК. У међувремену, агенти Интерпола покупили мессенгер, који је био аутентичан, и када су питали его о човеку који је дао ему пакет за снабдевања, он је дао опис, која би могла да стане
  
  
  
  
  
  хиљаду француза.
  
  
  У кутији је магнитофонная трака. Ми тхронгед око док Хок вставлял траку у канцеларији машину. Док ваљана фолија, глас је рекао: "То је Александар. Њен је добио своју поруку и сада вам дајем следеће инструкције. Касно увече, тридцатого броја, брод под белом заставом са запечатленным на нен ред змаја ће се појавити у Јадранском мору и ући у луку у Сплиту, Југославија. На палуби тог брода ће бити кинеска нуклеарна ракета. Један по дочекати својих бродова може прићи му са два милиона долара. Чим новац ће бити предат људима на броду, ракета ће бити враћен. Ако ће бити покушано да се врати ракету без плаћања новца, она ће експлодирати ".
  
  
  Речи на филму ништа није речено нам је о човеку који их је изговорио, - или, радије, о људима, јер сви остали предлози су изговорене другим гласом, ih акценти су се кретале од британског до немачког и брооклин. Мозак, стоји иза приче, остао невидљив.
  
  
  Онда би, као што је филм био решен и направио копије, су направљене исхитрене телефонске позиве, да пронађу авион који ће нас на Јадранском обале, и да нас је чекао велики и брзи брод, у близини Грех, Југославија. Чак и када све ове припреме су направљене, Хавк је био заузет планирањем времена, када је ракета ће бити пронађена.
  
  
  Мало касније Јастреб, кинески представници куповине, неколико агената АКС и њен возио у Орлова и летели авионом, да умре у Јадрану. Са владом Југославије контактирали по дипломатским каналима, и, када смо стигли, нас је чекао елегантан и брз брод.
  
  
  Када смо дошли до луке и бацили сидро обале у Сплиту, са хаљину дувао хладан, оштар ветар. Других судова није било јасно. Док су ходали по палуби, Хок почео да мрмљају: "Надам се да ово није трик, Ник".
  
  
  После још неколико сати када је дан почео да прелази у сумрак, њен почео да размишља, да Хавк могао да буде у праву. Али затим, потпуно неочекивано, на улазу у луку појавио велики бели брод са белом заставом, украшен црвеним змаја. Он је бацио сидро од права лопта нашег брода, и човек у капитанской облику пришао перилам, узео мегафон и повикао: "Хеј, њен пролазу вам поздрав од Александра. Имаш новац на смрт? "
  
  
  Хавк је дао исти мегафон. "То је твоја емисија", - рекао је он.
  
  
  "Имамо новац", - одговорио јој се кроз мегафон. "Ми смо спремни да заврши посао".
  
  
  - Можете да се попне на броду, - викао у реуматизам капетан.
  
  
  Пар чланова посаде нашег брода спушта мали рука брод преко палубе. Два кинеза, један, око којих ности торбу са новцем, и њен переправились на други брод. Нам помогли да се попне на палубу, капетан и неколико људи око его тима. На носној палуби је био велики објекат, покривен везали цираде. Мора да је то била ракета, али јој и даље је постао опрезан. На палуби је било још неколико особа, али да га зна само једног бельгийца Трегора.
  
  
  Капетан је био радушен и провео нас у велику кабину на главној палуби, где нас је чекао расхлађени шампањац.
  
  
  "Имате новац?" питао је.
  
  
  Јој, климну главом китайцу, који је предао торбу.
  
  
  "Да ти не смета, да ми смо сматрали, пре него што је ми ћемо вам дати ракету, зар не?" питао је.
  
  
  "Не", - одговорио сам.
  
  
  "Господо, молим вас, гутљај шампањца, док чекате", - предложио капетан, из удобности кроз собе са новцем.
  
  
  Да Нам је један око кинеза није прихватио шољу шампањца од стјуардесе, а примио је. То је била добра берба вино, одличан расхлађени. Њен попио две чаше, док кинези непријатно ерзали на столицама. Када се капетан вратио, он је насмејана и климајући главом главу.
  
  
  "Веома добро, господо", - рекао је он. "Као што је све у реду. Ако ћете ићи са мном на палуби, можемо да заврше своје послове ".
  
  
  Нисам много изненађен, када смо се поново нашли на врху и видели да чланови посаде скинули церада са објекта на носној палуби. То је нуклеарна ракета, већ уграђена у лифт.
  
  
  Два кинеза сумњиво тестирали ракету пре него што се потрудили да све је у реду. Они озбиљно кивнули ми, и он је климнуо главом капетана.
  
  
  Изгледао је срећан када је поново узео мегафон и позвао ожидающее югославское брод, рекавши му је прићи ближе, да пројектил може пустити на палуби. Два кинеза и њен је остао на броду, док се тим је радио са лифтом, подизање огромну ракету у ваздух, а затим доле на палуби нашег брода, где смо већ припремили кавез за њено задржавање. Њен могао да видим израз олакшања на лице Хавк, када је видео ракету, стоји на палуби и на крају просперитетна на броду.
  
  
  Обменявшись кратким рукопожатиями са капетаном белог брода, јој, вратио се на наш брод са кинезима.
  
  
  "Нема проблема?" - одмах ме је питао Хок.
  
  
  "Не", - рекао сам.
  
  
  "Али, ако те знам, - рече Хок, пажљиво гледајући у мене - нешто те мучи".
  
  
  "То је било
  
  
  
  
  
  
  све превише лако. "Одговорио сам. "Они треба да знају да, као што смо и безбедно вратио ракету, ми ћемо само седети овде и да им се омогући да отпловити са два милиона долара".
  
  
  "Можда они нису смислили план који ћемо користити", - рекао је Хок.
  
  
  "Сумњам."
  
  
  "Па, у сваком случају, они дигну сидро, да побегне", - приметио Хок, указујући на брод, поворачивающий у луци. "Ја сам претворяю наш план у живот". У руци је држао радио предајник, и он је почео брзо да говори у њему, упозоравајући све суда, чекају да се исплате директно код луке - италијански суда, грчки бродови југословенске, чак и неки руски бродови - сви они, који су послати у ухапси нашег непријатеља.
  
  
  Када бели брод је испловио на улазу у луку, ми смо почели да следе за њим, на извесном растојању. Пре највише излаз у отворено море се појавио наш брода армада. Они су још увек били далеко, и Хок још није наредио да им се приближи. Бели брод изненада зауставио у центру на улазу у луку. Хок поново почео да говори у предајник, али га је зауставио.
  
  
  "Чекај мало", - предложио сам.
  
  
  "Зашто? Шта је то?"
  
  
  Јој, одмахну главом. Нисам знала како да му је било одговорити, али је осетила да нешто није у реду. Прошло је неколико минута, а ништа се није догодило. Ми смо са Хоуком нацелили двоглед на палуби брода - тамо је била празна. Хок још увек држао у руци радио предајник, и его нестрпљење расте. Њен је почео да сумња у своју интуицију и хтео да кажем ему, да је он издао наређење да се затвори, када се то десило.
  
  
  Одједном смо видели светле бљесак наранџастог пламена долази од белог брода. Уследио је заглушујућу експлозију. Глатко бели брод разбијена на делове у море. Он је буквално у секунди распао на неколико огромна плоча. Експлозија је била толико неочекивано и тако шокантно, готово сви ми смо на кратко време замрзнут у тишини.
  
  
  Међутим Хок брзо опоравио и ступио у борбу, вичући на радиопередатчику наређење да сви чекају бродове долазе и покушати да покупи могућих преживелих. У исто време, наш брод је брзо приближава месту где је потонуо брод. Али, када смо и остали бродови дошли до тог округа, преживелих није било. На самом делле ништа није остало, осим неколико угљенисаних одбора и уљаним бендова. Ипак, потрага настављена дубоко у ноћи, вода освещалась џиновске прожекторами са палубе свих судова. Ми смо ништа нису нашли.
  
  
  "За мене је загонетка", - полако изговорио Хавк, када је потрага за коначно престала, а остали бродови су чекали даља упутства од њега. "Зашто им је да потрошите много напора да прикупи два милиона долара, а затим дигне у ваздух себе - и новац?"
  
  
  "Глас и све", - нагло, рекао је сам, када сам добио идеју. "Они нису дигли новац!"
  
  
  "Не дигли новац?" - захтевао одговор Хок. "Онда, где је?"
  
  
  "Не знам - рекао сам. "Али он није потонуо заједно са брода. Некако су успели да скину его до експлозије ".
  
  
  "Како? Како?" - нестрпљиво је питао Хок. "Ми смо држали его под сталним надзором од тренутка као први пут су га видели. Како то може да буде уклоњена? "
  
  
  "Још не знам", - признао сам. "Али, они су то урадили. Они су увек планирали да то уради на тај начин. Они су веровали да онда повратка ракете на нас ће за њих замка, али то није битно. Главна ствар - новац. Остало је, брод и посаду, требало да буде жртвована ".
  
  
  "Али, то је лудило", - рекао је Хавк.
  
  
  "Наравно, - рекао је њен ему, - као и све остало".
  
  
  "Да", сложио Хок, полако кажем - можда, у праву си. Али, као што је успео да се повуче новац? "
  
  
  "Ја још увек не знам, - поново одговорио сам, - али, пре свега, знати. Реуматизам би требало да буде негде овде, на обали Јадранског хаљину. Јој, желим да ми обыскали его, инч за дюймом, док не нађемо доказ да је преживео или преживели, који сошло са руку новац ".
  
  
  Хок још увек имао сумње у мом мњењу, али он је пристао да замолим да стоји поред бродове да ми помогне у сам тражио трагове. Сви они нуде никакву помоћ. Хавк оставио ме у Сплиту, јер ему морао да се врати, да умрем у Сједињеним америчким Државама, да се јави лично председнику.
  
  
  Требало Нам је још два дана и ноћи у потрази за обале Јадранског хаљину пре него што смо нашли доказе, који јој је био сигуран да негде тамо постоји. Јој је био обавештен, када грчки крстарица нашао его и бацио се на овом месту - пустынному сајту неплодне земље северно од Греха.
  
  
  Тамо, выброшенная на обалу, и делимично затопленная у море, је баци мали одноместная подморница. Али га је добио реуматизам о томе како да се са брода су повучена два милиона долара. Вероватно, убрзо затим би, као што смо узели новац на броду у замену за ракету, они су пребачени у подводнику, и један брод је бачен кроз холд брода.
  
  
  Малој подморници је било лако склизнути око луке, утре пут дуж обале, и да слети. Касније, можда, у истој ноћи, или чак и на један од следећих дана или
  
  
  
  
  
  
  овог човека, вероватно, покупио на авион или други брод, и он је нестао са 2 000 000 долара. Када сам успео да се договоре са судовым радио, она је зазвонио Хоуку, који је до тада се вратио у Њујорк. Јој је рекао ему оно што смо открили, у облику кода. Он је преузео ову вест више смешан него га је очекивао, и наредио ми да се вратим у Париз и позвати ему у канцеларији АК, јер он може да буде за мене вести о новим дешавањима.
  
  
  Касније истог дана у Паризу њен заехал у хотел, да разговара са Эльзой пре него што одете у канцеларију АК.
  
  
  Она је зграбио ме, пре него што је ушао у врата, покривена моје лице пољупцима, и са забринутошћу је рекла: "Ја нисам знала, шта је с тобом десило, Дамплинк. Јој, био је спреман да се изјасни о вама у полицији, као и о несталом без воде ".
  
  
  "Опет предузећа", - рекао сам. "Жао ми је што није могао да остави поруку. И ми треба да изађе још једном. Али овај пут њен ускоро ћу се вратити, и, може бити, ми ћемо бити у могућности да проводе време заједно ".
  
  
  У канцеларији АК Бонапарте везан мене са Хоуком преко шифрованог жицом.
  
  
  "Имамо нови зацепка, - рекао је Хок. "То може бити најбоља око њих, да смо имали до сада ласица. Наши истраживачи, који су стално испитује учеснике овог случаја, коначно открили одређену везу између појединих око њих. Да ли се сећате њеног поменуо раније, да су неки људи имали проблема са тежином. Па, сада смо открили да је најмање четворо око њих су пацијентима у једном спа салону за мршављење у Швајцарској ".
  
  
  "То би требало да буде више него случајност, - размишљао сам.
  
  
  "И ми тако мислимо", - рекао је Хок. "Место, недалеко од Берну, у планинама. Он се зове Rejuvenation Хеалтх Спа и управља својим лекаром Фредериком Бошем. Шта ви мислите?"
  
  
  "Мислим да је боље да оде у Швајцарску, - рекао сам, - и разгледам".
  
  
  "Да, њен, слажем се", рече Хок. "Шта ти кажеш овој жени по позадина Альдера, Елса?"
  
  
  "Ја ћу рећи хеј, да имам посао у Берну, и понуди хеј, да се врати у Сад".
  
  
  "Да, па, - рекао је Хавк, - имам други мушкарци који прате осталим позадина Алдерсами. Ако она ће се вратити, њен превише натравлю на нах човека. Њена ћу вас контактирати када стигнете у Швајцарску.
  
  
  Када га је вратио у хотел и покуцао на врата собе Елса, га је открио, да је њен фризер ради хеј фризуру.
  
  
  "Не свиђа ми се, да видиш ли ме, док је покушавао да постане лепа", - рекла је она, мрштећи се од-под навијача.
  
  
  "Морао сам да разговарам са тобом", - рекао је њен хеј. "Ми данас треба да оду у Берн. Сам добио позив из канцеларије, и ми треба да сортирате у неком делле.
  
  
  "Берн!" - радосно узвикнула је. - Али, Дамплинк, то је дивно. Њена ћу ићи са тобом. Изван Берн постоји само диван спа-салон, где смо са Урси делу хода. Ми лете тамо на авион и ја могу да се опусте у спа центру, док се ви бавите својим делима ".
  
  
  "Како се зове, - упитао сам, - овај центар?"
  
  
  "То се зове подмлађивање велнес спа", - рекла је она, као што сам га замишљао. И опет је била још једна веза између позадина Альдерсом и овим случајем. Нисам видео разлога Елса не би требало да прате ме у Берну, јер то би могло да ојача везе, па је пристао.
  
  
  Онда би, као што јој је поново позвао Хоуку кроз своје собе и рече ему, да Елса вози са мном у Берну, ми выписались од "Џорџа В. Канцеларије АК Paris на пут у Швајцарску.
  
  
  Петнаест
  
  
  Када смо слетели у Берну, време је било хладно и јасан. Елса је знао мало шале на периферији града, тако да смо скинули ту суседне собе.
  
  
  "Увек смо зауставили у овом месту", - објаснио ми Елса онда би, као што смо заселились у своје станове. "Добро је имати такво место, када је у бања постаје превише блиско".
  
  
  Ми се свидја наш смештај. То је било чисто, тихо, забавно место, у свакој соби је гори топло ватра. Старији седокос власник са аппле-щеками и его жене уживају одличну репутацију. Око прозора моје собе Елса је указала на веллнесс спа-центар, који је био на врху планине, на извесној удаљености. Онда би, како је она отишла од мене у своју собу, јој је истраживао бања у двоглед.
  
  
  То је огроман комплекс са многоэтажным главне зграде, окружен неколико зграда мање. Сви они су заслепљујуће беле боје, која прелази у снежне врхове, говорници са свих страна око њих. Њен могао да видим извилистую однополосную пут, која се бави довело на ово место, и жичаром правац, који се бави је висио на два троллейбусных линијама изнад главе. Са такве даљине је немогуће да размотри многе детаље. Питао сам како могу да се обрате - тајно, или као гост, или, можда, кроз Елса. Али за сада, ја ћу чекати свој сат и покушати да разумемо на терену. Поред тога, ако је позадина Альдеры на неки начин били уплетени у заверу, Елса, пре или касније, води рачуна о томе, да ме тамо намамио.
  
  
  У међувремену, вероватно, било би добро да контактирају локалног агента АК. Јој никада се са њим нисам срео, али Хок назвао ме его име и где его наћи. Њен покуцао
  
  
  
  
  
  у врата, која се бави соединяла моју собу са простором Елса и рекла хеј, да одлазим на неко време. Док мене није било, она је правио себи козметичке процедуре и чекала ме је, када јој се вратити.
  
  
  Ханс Верблен, локални представник АК, ме је срео на вратима скромном атељеу, носившего его име, на једном по сокацима Берну. Верблен ме је чекао. Он је рекао да Хок већ рекао ему детаље мог ангажовања у телефонском позиву око америчких Држава. Он је био у мом поседу.
  
  
  "Шта јој могу помоћи?" - питао дебео темноволосый човек.
  
  
  "У основи, - рекао јој ему - њен хотел да имају што више информација о спа-салону Rejuvenation Хеалтх Спа". Да ли су тамо икада проблеме? Ко их контролише? Такве информације. "
  
  
  Верблен климнуо главом, закључао врата у свој атеље и одвео ме у подрум. То је пространа звукоизолированное собу са картотечными кабинета дуж зидова. Свуда су камере, уређаје за снимање, телетайпы, свемогуће оружје.
  
  
  "Овде га радим свој прави посао", - објаснио је Верблен, махнув руком.
  
  
  "То је прави подешавање", - приметио сам.
  
  
  Верблен пришао један око кабинета. "Бојим се, немам опсежне досије на спа. До телефонског позива Хавк нисам имао посебних захтева за прикупљање података. Оно што имам, строго рутинное, не више, него код мене у било којој другој институцији града. Колико га знам, није било никаквих проблема. Код њих је сталан проток гостију из целог света, од којих већина по богати. Увек се трудим да фотографишем што више доласцима и одласцима на камеру са телескопическим објективом. Али, за estestvenno, њен уверен да много тога пропустила.
  
  
  Он је бацио слике на столицу, и био сам запањен видевши да тамо су хиљаде фотографија.
  
  
  "Ти си дефинитивно заслужује своју садржај, Верблен", - рекао је, одмахујући главом у потврду его ревност. Њен пролистал неколико фотографија и приметио све четири позадина Альдерсов на фотографије снимљене у различито време.
  
  
  "Да ли мислите да би вам нешто помоћи?" - питао Верблен.
  
  
  "Бојим се да сада не, - рекао је његова ему. "Они могу доћи у руци касније. Оно што мене сада занима, па то је све што можете ли ми показати или рећи о унутрашњем делу бање. А шта је Фредерик, Боша, лекара, који је овим заведует ".
  
  
  "Овде нема шта да покаже или да вам кажем - одговорио Верблен. Га је видела, да је разочарана у себе. "Ви разумете, да центар - то је веома ексклузивни место. Јер овде има толико богате госте, безбедност овде строга. Сам га унутра никада није био, тако да фотографија ентеријера немам. Ако би био посебан захтев из АК, њена би, наравно, нашао је излаз ".
  
  
  "Да, њен разумем, али шта је доктор?"
  
  
  "Поново ћете бити разочарани одговор", - рекао је Верблен. "Немам фотографија др Боша, јер он ретких медицинске, ако је уопште икада, излази на улицу. Јој, чуо да је европска. Он је дошао овде пре много година и отворио спа-салон. Прво је било веома скромно место, али је увек успео. Током протеклих година его делу перестраивали да је шталь импресиван структура, којима је он данас. Немам досије на лекара, јер он никада није био проблем, да нам са швајцарским властима, да нам се са било којим другим званичницима, како сведоче датотеке Интерпола. Јој узео мере предострожности и проверио.
  
  
  "Није искључено да попытаешься тихо склизнути у бања", - рекао је њен Верблену. "Ако се ипак одлучите да пробате, њен могу да се обрате за помоћ".
  
  
  Верблен благо нагнуте главу. "Ја сам спреман да урадим све што могу, да помогнем. Ја само желим да ја нисам у стању да вам пружи додатне информације ".
  
  
  "Можда помогао си ми више него што мислиш", - рекао је са его изненађење. "Ја сам, на пример, научио од вас, да је др бош назвао ретких медицинске појављује у јавности. То можда није битно, али, са друге стране, мене је то мало опрезан. Због сумње да га ћу бити опрезан ".
  
  
  Верблен водио ме назад горе, и оставио јој его его на вратима продавнице и отишао назад у брвнарама. Ваздух је био свеж и бодрящим. Је вече, и већина продавница на улици су били затворени и закључани. Ми се свиђа шетња, и ја сам био забринут, да гледају у мале излози на улици, тако да га није чуо ауто, када је возио поред мене. Први наговештај опасности појавио само онда, када је видео њен одраз у стаклу прозору једне продавнице у мрачној машине на страни поред мене и пет мушкараца, који искочио око отворених врата, и сада је пожурио до мене. .
  
  
  Њено нагло окренуо, моја рука протезао на Вильгельмине, у наплечной футроли, али све дружине били су на мене, пре него што је могао да извуче "лугер". Они скочио на мене са свих страна, ih песнице погодили у моје тело кратким дивљим ударцима. Њен је имала само симболичан отпор - довољно је, као што сам се надао да превари ih, - додао је, да је моје тело је млитаво, његове циљ љуљање кроз стране на страну, а очи се затварају у лажно несвесном стању.
  
  
  "Добро, - рекао је један око мушкараца, его не. Садите его у машину. Брзо!"
  
  
  Два
  
  
  
  
  
  
  мушкарци су ме за рамена, још двојица ухватише се за ноге. Они су почели да ме вући доле на плочнику. Њен ће им омогућити да сумирамо ме је отприлике на пола пута на аутомобилу, када јој је изненада шутирали са обе ноге, хватајући једног око мушкараца, носе ме, на ноге, а затим другог отворено у лице. Оба закричали и отшатнулись, ударени лица. У исто време, пожурио горе, и када моје ноге ослобођени, њен избио око руке два мушкарца, державших ме за рамена. Изненадности мојих покрета наћи их све изненадила. Јој, окренуо ка њему.
  
  
  Пети мушкарац, опередивший нас до машине, стајао на крилу једне око отворених врата са пиштољем у руци. Он је пуцао, и таращить очи отколола комад тротоара око педаљ од мене. До тога времена Вильгельмина већ је имам у руци. Код овог човека била је прилика да се направи још један ударац пре него што га је причврстио мало свог люгера и всадил ему метак у животу. Он је пао у ауто леђа, виси ноге на улицу.
  
  
  Преосталих четворо људи пожурили у различите позиције на улици. Један заронио у улаз зграде, двоје других претворио у лане, а четврти је пожурио на припаркованную машину. Га и даље бих, где да се склоне. Четворо истовремено отворио сам ватру. Њен пуцао у реуматизам, затим је устао на колена и нацртао перла на незаштићене ноге човека са машином. Га два пута притиснуо обарач Вильгельмины, и човек је викао и сам бацио напред, обе ноге је полетео из-под њега.
  
  
  Са обе стране на мене ишли и друге снимке. Било ми је занимљиво да су мирољубиви швајцарски грађани мисле оборудова свих размене ватре у ih обично мирном граду. Бандити прижали ме између своје машине и уласка у продавницу, где га чувају, када их машина је дошао. Јој, знао да ми је потребно да се сакрије са улице пре него што ће пожурити на мене. Али нисам могао да се кандидује за машине, јер су могли јасно снимање мене, а врата залупила иза мене је била затворена и закључана.
  
  
  Затим га је видео три бораца, иду за мном, и морао сам да се пресели из места. Њен је направио неколико снимака, да не задуго их обузда. Било је могуће учинити само једном. Спустивши главу и њен склопљене руке, да заштити лице, да га водио преко тротоара и заронио у стаклени прозор продавнице иза мене. Стакло покрета поделити на огромне комаде и пао на улицу напољу, али ја сам био у и ван непосредној опасности.
  
  
  Продавница је представљао малу продавницу играчака са играма и луткама. Било је очигледно заброшено. Њен водио кроз њега и нашао задња врата, која се бави отворена. Њен побегао у лане. Њен заронио иза ивице зграде ровно толико, да видим људе који су покушали да организује ми заседе, спешащих на својој паркираног аутомобила. Троје око њих затащили два у ауто и умчались. До тренутка када га је чуо приближава завијање клаксонов. Полиција је на путу. Њен је отишао у свој хотел и отишао у закоулкам, док није изашао око зоне.
  
  
  Када је ушао у брвнарама, на мене нико није обраћао пажњу. Њена све још могао да чује завијање полицијских аутомобила у даљини и звук трајао још дуго.
  
  
  Чим јој је ушао у своју собу, јој је отео двоглед и отишао до прозора. Њен нацелил двоглед на пут који води горе горе до бање, и без тешкоћа нашао тамне ауто. Јој је био сигуран да су људи дошли са тога места, и оно што сам видео, је потврдио ову чињеницу.
  
  
  Па, помислио сам, добро, у хотел, иду у бању, али није тако.
  
  
  Овај инцидент је показао да је неко знао да сам заинтересован за спа или хотел покупи ме тамо силом, или да се уверите да нисам тамо живи. Како живе људи - очигледно, око одмаралишта - научили да сам у Берну? Кроз Елса? Можда. Али сам такође разговарао са Вербленом, швајцарски агент АК. Може он бити тај начин? Као што сам јој превише добро знао из искуства из прошлости, све је могуће.
  
  
  Шеснаест
  
  
  "Дамплинк", - поприветствовала ме Елса, пролазећи кроз врата своје собе неко време касније. "Нисам чуо да си се вратио".
  
  
  Њен обучен. Колико је она могла да суди, да јој је изгледао изношенным не горе.
  
  
  "Ја сам отишао само неколико минута пре".
  
  
  "Имам за тебе је дивно изненађење, Дамплинк", - она се смејала она, вертясь. На њој је било розе цхемисе са руффлес. Она је благо окренула на прстима, указала на отворена врата своје собе и позвао.
  
  
  На врата ушли друге две сестре Позадина Альдер, а иза њих - их мајка Урси. Обе сестре су били обучени у розе неглигеес, су исти као и код Елса, - или је то била Елса? - носио. У Урси је домаћи стеганое капут. Гледајте на три сестре, стоје раме уз раме, било и даље, да гледају у три огледала одражавају исту слику.
  
  
  Једна око девојке се насмеја и рече: "ти Си био неваљао дечак, сбежавшим са Эльзой. Ви сте заиста мислили да ћете моћи тако лако да побегне од осталих око нас? Сада ћеш платити цену за то, јер ми не рецимо ти, који су око нас, да постоји ".
  
  
  "Јер сте сви подједнако леп и сладак, - одговорио сам, - то је
  
  
  
  
  
  није битно. Моје задовољство је повећан три пута ".
  
  
  Све то је био доброћудан и, наравно, око оних ствари које позадина Алдерс волео бих да радим. Али нисам могао да се не запитам, да ли је то само шала, која се бави придружује их овде, у Берн, или је то било зато што сам био тако близу бање, и они су или хотели наћи начин да се држите ме далеко, или начин да се ми на лицу места. Време ће показати.
  
  
  Позадина Альдеры одлучили да, да морам да позови их на ручак у трпезарији шале, која је, како су ми рекли, славилось својој одличној кухињи. Њен пристао, и четири жене се сакрио иза врата, заперев га за собом. Њена чуо ih смех. То је зато што су преварени мене?
  
  
  Касније, када смо пет сиђе у трпезарију, да јој је открио колико је популаран је то шале. Трпезарија је био пун гостима и мештанима. Наравно, убрзо позадина Альдеры су окружени познатим људима, и скоро увек се десило, када су се појавиле у јавности. Наш столицу по пет људи брзо претворио у столицу, око десетак или више. Ме упознали са сваким по новопридошли, већина око којих су чланови амбасаде спољних послова и т. мес. Позадина Альдеры није комуницирао са једноставним људима.
  
  
  На пример, у средини стомака вечеру у брбљање и смеху изненада прекинута је изненада брбљање и смех, и све мушке главе у соби, укључујући и моју, окренула, да сваке године на прекраснейшую девојку, која се бави дошла и цела једна за столом поред прозора. То је светао, флексибилни црвенокоса у хаљину са дубоким деколтеа, облегавшем јој изванредно изграђен тело, као да је сликана са четком.
  
  
  Одина око мушкараца за нашим столом пажљиво досудио. "Ко је она?"
  
  
  Један по тройняшек фыркнула и рекла: "О, она је само радник санаторијуму. Га, види га свуда, када смо били тамо.
  
  
  Жене позадина Альдер су превише искусни да омогући мушког пажњу дуго потрајати далеко од њих, а убрзо га је приметио да људи окупљени око нашег столице, игнорише рыжую, осим случајних погледа у њеном правцу. Јој, међутим, делу пеепинг. Јој, мислио сам да је на њој ће се придружити пратњу, али она је наставила да постоји једна.
  
  
  Када смо завршили вечеру, одина на сидевших за нашим столом мушкараца позвао све на велики празник, који је те вечери изведена у једној од амбасаде. Позадина Альдеры били срећни и усвојени, као и остали за столом. Јој се извинио, рекавши да ми је потребно надокнадити изгубљено, и да ја ћу остати у брвнарама. На самом делле, њен хотел још мало да размисле о спа, и да јој је чак разматрао могућност да покуша да израњају тамо. Наравно, било ми је било лакше да раде са позадином Альдерсом, који је иначе био заузет. Тройняшки их мајка је веома хотели иде на журку, тако да смо пожелели лаку ноћ.
  
  
  Његов наредио још коњак. Када је конобар донео ликер, он ми је дао поруку и указао на рыжую, која се бави и даље је седела сама. Јој је био изненађен. У конфузији, изазваних одласка других гостију за нашим столом, да јој је потпуно заборавио о девојци која се бави раније привукао моју пажњу.
  
  
  Њен отворио поруку и прочитао: "МОЛИМ вас, НЕ ПРИДРУЖИТЕ ми? ХИТНО ДА РАЗГОВАРАЈУ СА ВАМА. Јој, да се распитивао о томе, зашто је нагласио реч у СКЛАДУ. Јој, погледао и видео да девојка озбиљно гледа на мене, и климну главом.
  
  
  "Господин. Доуз, - рекла је девојка мека бреатхи, проширујући ми танку, танку руку, - њен Сузана Хенли. Ми нах био тежак акценат - они називају его среднеатлантическим, али га је сустигао веома јак британски тон. Застала је, док конобар није отишао, а ја сам сео, а затим додао у целини: "Молим вас, немојте погрешно разумети, ја се не користи да се мушкарце. Али ту је важан штопора, који је то требало да разговарају са вама. Она испытующе како је гледао по кашику, а затим је поново погледао у мене. "Ми не можемо овде расправљати. Ја не знам ко може гледати. Да ли постоји место где можемо да разговарамо насамо? "
  
  
  "Па, тамо је моја соба на спрату", - предложио сам. "То би требало да буде довољно приватно, ако ти то не смета".
  
  
  "Сигурна сам да сте џентлмен, господин Даус, - рекла је она. "Да, у твојој соби, све ће бити у реду. Иди горе, и кроз неколико минута њу ја ћу ићи за тобом.
  
  
  Њен назвао хеј број своје собе и устаде да побегне. Када је конобар поново пришао столу, да потисне мој столицу, она је пружила ми је руку и рекао: "Тако је лепо видети вас поново, и ја ћу позвати вас, ако икада ћу бити у америчким Државама".
  
  
  Њен попео уз степенице у своју собу, претпостављам, да може да значи овај последњи показиваче догађаја. Прошло је минут десет или петнаест, пре него што је на моја врата неко је куцао. Њен отворио его, и Сузана Хенли брзо ушао унутра. Га је затворио и закључао врата. Првих неколико тренутака она изгледа нервозан и непријатне. Она немирно залутао по соби, погледала кроз прозор и видела, спа-салон, у којем је трен светла у ноћи.
  
  
  "О, гласање, где јој радим", - узвикнула је. Она је приметила двоглед на симсу, подиже его и сфокусировалась на туристичком комплексу зграда. "Отуда је веома леп поглед на центар", - рекла је она, спустивши двоглед и опет окретање ме.
  
  
  "Мис Хенли, да је за разговор
  
  
  
  
  
  о чему? И молим вас, присядь.
  
  
  Она је сео у столицу преко пута мене и мало мисли пре него што почнете. "Ја не знам шта све ово значи, господин Даус, али до мене стизале гласине о вама, у спа салону. И њен забринут. Јој стварно не знам вас, и ја не знам шта вас интересује у овом месту, али ... па, једноставно не осећа добро у том погледу. Њен мислио да ћу ти рећи, гласање, и све. Она је престала и беспомоћно одмахну главом.
  
  
  Јој је рекао како може да се мекше: "знате, мис Хенли, њен заиста не разумем шта покушавате да ми кажете".
  
  
  Она дубоко уздахну и, коначно, откинулась назад у своју столицу. "Ми треба да се објасни, - рекла је, - шта ја радим у спа-салону већ неколико година. Тамо нутрициониста. Већ неко време ми се не свиђа атмосфера. То изгледа ... па ... злокобно.
  
  
  "Шта значи злокобно?" - инсистирао сам.
  
  
  "Ја заиста не знам - рекла је она. "Само овде веома шапат и тајности. И да га чујем како људи долазе и одлазе у глуво доба ноћи. Свуда стражари, али гости се то не знају. Гости мисле да су само запослени. Али они су веома кул изгледа мушкарци. Не када и ноћу чујем њен шапат, и сетио сам се твоје име, Даус. Њен претпоставио да је настао проблем, када се данас не када је пет стражара су се вратили у центар колима. Само случајно их је видео. Потерпевшая пар. И да га поново чуо ваше име споменуо. Њен обзвонил, док сам те нашао овде. Глас зашто јој је дошао на вечеру. Га је питао конобара, ко је тај господин Даус, - и он је указао на вас. Једноставно хотел да те упозорим да ти држи подаље ".
  
  
  Када јој је испитивао га даље, јој одговори изгледало је прилично једноставан, али јој није познато ништа у вези са овим случајем, иако смо разговарали прилично дуго. Она може да буде на нивоу, или она може да буде мамац, посланной, да покуша да ме одврати од сенке.
  
  
  Било је већ прилично касно, када смо завршили разговор, а она одједном је погледала на сат и ахнула: "Ох, ја сам сада је прави проблем. Већ је поноћ. Полицијски час за запослене одавно је изнад. Ја не могу да се вратим тамо вечерас. Они ће захтевати детаљно објашњење где јој је. Ми треба да пронађе место, где да остану, и да се вратимо ујутру ".
  
  
  Она је била на ногама, врло узбуђено, и отишао у дан. Она је заустављен на пола пута и задрхта. "Ако неко у спа-салону ме види на улици, они ће покупити мене и допросят".
  
  
  "Ово место изгледа као затвор".
  
  
  Она климну главом. "Да, тачно. То је оно што сам покушао да ти кажем.
  
  
  Она је отворила врата и почела да се удаљи. Њен зграбио ее за руку, оттащил назад, затворио и поново закључао врата.
  
  
  "Ако је то тако опасно за тебе, - рекао сам, - можда ти вреди да остане овде. Ви ћете бити у безбедности.
  
  
  Она је дуго гледала ме замишљено, вероватно размишља све последице мог позива. Имам заиста није било никаквих скривених мотива, да би овај предлог, осим тога, да је његов хотел и помоћи. Али, ако постоји нешто друго...
  
  
  "Да ли сте сигурни да вам то не води непријатности?", упитала је.
  
  
  Јој, слегао раменима. Тамо су два кревета, како је то могао јасно да види. "Можете узети један кревет, - рекао сам, - а њен је само растянусь на други до јутра. Ви ћете бити у потпуној сигурности. Га је имао на уму то је тако, како то хотела.
  
  
  "Добро", - полако, рекла је она, климајући главом главу.
  
  
  Она је отишла у купатило. Њен проверени браве на вратима и сергеј искључен у соби. Затим јој је скинуо ципеле и бенцх на једно око кревета. У соби је још увек било светло због одраз месеца на снегу напољу. Она вратила после неколико минута, на њему је само слип. Када је прешла у купатилу, у кревету, њено тело је истакао у светлу око прозора, и њен могао да видим, да се испод ње ништа више.
  
  
  Она кревета у кревет и накинула на себе ћебе. "Лаку ноћ, господине Даус. И хвала."
  
  
  "Лаку ноћ", - рекао сам. "Идем да спавам сада."
  
  
  Признајем, на кратко време мисао о овом прелепом телу, лежи тако близу, одвратити ме од трезора. Али она није понудио позивнице. Убрзо јој је заспао. Не мислим да сам спавао веома дуго, када ме је пробудио мека плаче за ее отпада.
  
  
  Њен сел и наслонио на кревет. "Сузана? Мис Хенли? Ти си у реду?"
  
  
  Она је наставила да тихо плаче, и ја сам помислио да је, можда, само је имао ноћну мору. Јој, јој пришао, сел на ивицу кревета и лагано потресла га за рамена.
  
  
  "Све у реду", - прошапта сам. "Просыпайся! Све је у реду. Ти само лош сан и сан.
  
  
  Њене руке нагло су порасле, обвили врат, а у складу притянули на себи. Њене очи и даље су затворени, почела је грозничаво да покрије моје лице пољупцима. "Држите ме. Држите ме! Воли ме!"
  
  
  И даље је било тешко да кажем, она спава, или спава, али њена рука кренули на мом телу, поттеринг са мојим доле, док она је наставила да љубе ме. Њена брзо бацио одећу и бенцх пресс заједно са њом у кревет.
  
  
  "Сузана, - опет је питао, - да ли будна?"
  
  
  "Онај који воли ме, молим вас", - потврдио је она. Њен хеј одредио.
  
  
  Она је одговорила, као да је она подготовилась на актом љубави.
  
  
  
  
  
  
  цео свој живот, али никада раније није имеле одлуци да вежбају ово је. Њена глад је био огроман, и она је направио њен доживети једно еротско узбуђење за другим, све док обоје не потроши понављају оргазмами. Никада раније није знао жене, која се бави тако пуна отзывалась да свим чулима, сваким нервом свог бића. Опет и опет, њено тело је фуриозно металось на кревету, она поворачивала главу, да ућутка своје крике, да они не одјекује разносились широм шале.
  
  
  Онда, када смо лежали у близини, она је коначно отворио очи и насмешио ми се. "Прво, - нежно, рекла је она, - ја сам мислила да је то само сан. Али то није био сан, а то је ценымногие боље ".
  
  
  "Да", - сложио сам се. "Ово је."
  
  
  Када је почео да откатываться од нах га осетио, као њена рука дотакла унутрашње стране мог левог кука. На њеном прсту је прстен, и он је осетио како је то благо огребете моје тело. Га скоро није осетио огреботине, али скоро одмах по целом мом телу је у распону топло умирујући осећај. Моја прва мисао је била да је то само последица наших дугих часова љубављу. Истина је погодила ме је тренутак касније, када је то осећај променио најјачи гушења. То се десило опет - ме накачали дрога. Сузана Хенли је увео у моје тело неко супстанца око своје прстење.
  
  
  Овај пут је знао, да је то сильнодействующее лек, пред којим ја не могу да одолим. Брзо сгустилась тама. Мој мозак је брзо побегао у црну празнину.
  
  
  Седамнаест
  
  
  Мој вид је замагљен блистав белом светлошћу, који је падао искрено ме у очи. Мора да јој је дуго био без свести. Јој, мислио да ме је парализована. Не може да померите руке или ноге. Постепено, када је моја визија обрадовали, јој, видео сам да сам у потпуно белој соби, као больничную, и да ослепляющий свети долази из лампе, је инсталиран на плафону искрене над мном. Њен је лежао на леђима, и моје руке и ноге су чврсте везан кожним тракама.
  
  
  Га је отворио уста и покушао да прозвали све грло, али само промукло промукло. Без обзира на то, мој звук је привукла четири крупног мушкарца у беле јакне, који носе санитары болнице, и окружен мене. Они су подигли горњи део мог кревета, тако да сам седео искрен.
  
  
  Са свог новог места њеног могао да видим у соби још две особе, поред четири "техничари". Један је био мој пратилац синоћ. Сузана Хенли, са изузетним црвеном косом изгледала је добро у белом униформисани медицинских сестара и белим ципелама на ниском петом. Други је био седе главе мушкарца шездесет година, обучене у белу хаљину, беле панталоне, беле балетске папуче и беле рукавице. Он је седео у инвалидским колицима. Њен инстинктивно је знао да је сада сам у спа-салону Rejuvenation Хеалтх Спа, и да је овај човек био је доктор Фредерик Босцх.
  
  
  Др придвинул инвалидска колица лизање на мом кревету и поверила мене ледена осмехом, са танким уснама. Сузана Хенли је погледала на мене без икаквог израза и окренуо.
  
  
  "Добродошли у наш бања", - рекао је др хуски глас са немачким нагласком, - "иако је њен бојим се да ова посета неће побољшати ваше здравље". Он застаде, а затим додао: Ник Картер ".
  
  
  Его признање мене ми је дао подстицај, и неко време га узалуд се борио са везама које се добро држали мене.
  
  
  Доктор је одмахнуо руком. - Борба је потпуно бескорисно, господин Картер. Ви сте овде немоћни. Осим тога, зашто су ти тако нестрпљиви да оду, ако си тако хотел дођу овде? "
  
  
  Он је окренуо у свом колицима и наредио четири дописници у белим мантилима узмите ме на спрату.
  
  
  Мушкарци брзо перекатили ме, још увек везана за кревет, кроз собу к посебних лифта, који се појавио одмах, када је један око њих притисне дугме. Они пакету ме у лифт, и да нам се придружили Сузана Хенли и др у его инвалидским колицима. Нико није одговорио, док лифт тихо устао. Ми смо се попели на неколико спратова, пре него што се лифт зауставио, дан отворише, и мене су провели у велику отворену собу.
  
  
  Осмотрев собу, видео сам јој да је она величине са квадратном градски квартал и остеклена од пода до плафона са све четири стране. Ми смо били на врху бања, и, пошто је ова институција била на врху високе планине, кроз стаклени зид са свих страна отворио поглед на дубоке долине. То је био узбудљив спектакл, поготово на дневном светлу када сунце освещало снег.
  
  
  Али у соби је био страшан призор - огроман гудящий, гудящий рачунар у центру, заузима већи део простора. Индикатори рачунара стално мигали и мигали, а машина је издавала глатка тихо зујање студентску звук. Иначе, будући да је соба је била, очигледно, звукоизолирована, у њој је ужасно тихо. Др направио покрет руком, и четворо мушкараца придвинули мој кревет лиже виртуелној машини. Када јој је био тамо, један око мушкараца окренуо ручицу од папуча мом кревету, и њен изненадни сел искрено, још увек привезани, са подигнутом леђа и савијен ногама, као да јој је у столици.
  
  
  Четворо људи су се вратили до лифта и оставили нас, када је др поново махну руком.
  
  
  Сузана Хенли је седела поред
  
  
  
  
  
  
  Он је укључен компјутер и почео да твист и твист бирања, док је др подкатил у свом колицима, тако да је он био отворен испред мене.
  
  
  "Гласова он, господин Картер, - рекао је он, взмахнув руци, указујући на рачунару, - реуматизам, који сте желели. За оно што сте некада зове "Тим убица", стоји сила. Глас она, и ви и даље не разумете шта то значи, зар не? "
  
  
  Он је био у праву. Нисам знао, шта је рачунар и како је изазвала глобална криза.
  
  
  "Ко си ти?" Га питао. "Шта све то значи?"
  
  
  Доктор се окренуо од мене, и ја сам први пут приметио да је его инвалидска колица је потпуно механизированным, очигледно, управљати помоћу контроле које је он могао да управља без ручног рада. Он се весело насмејао, када је вхиззед једном по соби. Затим се вратио тамо где је седео.
  
  
  "Дозволите да се представим", - рекао је он, притворно наклон од струка. "Представляюсь правим именом, а не оним под којим ме знају све, др Фредерик Босцх. Ово име ће бити познато - га др Феликс позадина Альдер. Њен видим приподнятые обрве, господин Картер. Ви знате моју жену и три моје лепе кћери. Али то је само мали део приче ".
  
  
  Он је застао на тренутак и упитно погледао на мене. "Пре него што јој, да вам кажем своју причу, господин Картер, да јој желим да схватите, зашто јој кажем вам. Видиш, сада сте у мојој моћи - и физички, и ускоро ћете бити у мојој моћи да у потпуности - и физички и ментално. Уверавам вас, ништа не може зауставити ово, и ускоро ћете уверите се сами. Али пре тога га, желим да, да ли сте чули шта се десило. Ви, са вашим претходним достигнућима, приступи за то је сјајна прича, коју јој је требало да кажем. Њен хотел, да у овом тренутку сте били овде живе, јер онај ко заиста може да ценимо оно што сам успео да урадим. У супротном, - он је поново окренуо у столици, - иначе мој рад би био сличан стварању великог ремек-дело, симфоније, који никада није чуо онај који цене добру музику, или слици, коју нико никада није видео. Да ли разумете?"
  
  
  Она климну главом. Какво објашњење, помислио сам, ово експлицитном лудило?
  
  
  Др Феликс позадина Альдер неко време је седео непомично у свом колицима, пре него што се наслонио на мене, да разговара.
  
  
  Он је био бриљантан научник у Германијум, радећи на Адолфа Хитлера над контролом људског понашања. У експериментима 30-40-их у посебну акцију само животиње, и они су били веома грубим, са коришћењем хемијских и хируршке методе за промене и контроле мозга.
  
  
  "Код мене је био неки успех, - са поносом је рекао позадина Альдер, - чак и тада. Дер фюрер више пута краси мене.
  
  
  Јој, био је спреман да скочи на људе. Тада је већ било касно - рат је завршен. Био рид савезника у Берлину, где јој је радио... - он је ћутао и скинуо свој бели мантил. Га је видела, да је его руке у белим рукавицама су вештачким. Он твитцхед раменима, и обе руке пао на под. "Ја сам изгубио обе руке у рацији".
  
  
  Убрзо након тога, наставио је он, рат је завршен. Када су руси стигли у Берлин, они су хтели да его, јер су знали о его експериментима. Када га је нашао, одвео у СССР-у. У метежу времена немци мислили да је мртав. Није било никаквих записа о наставку постојања др Феликса фон Альдера.
  
  
  У Москви он је наставио свој рад, али у его располагању су сложеније електричне процесе. Руси направили за њега вештачке руке и цисте, и он је постигао бриљантног успеха.
  
  
  "Али, руси, - додао је он, - никада не переставали да ме третирају са сумњом". Он је поново застаде и задвинул кукова на седиште за инвалидска колица. Обе ноге, које су јој сада видео, вештачким, пала на под.
  
  
  "Они су ми одсекли ноге, тако да сам није могао да побегне. Они су знали да је њен ih непријатеља. Увек сам веровао у супериорност немачког народа. Све мој посао је био у томе, да помогне у немачком држава треба владати светом, - и сада, када га је усавршио своје методе, мој сан ће се остварити.
  
  
  "Али, вратимо се на руском - они су истраживали историју Трећег рајха и открили моју дубоку личну посвећеност Хитлеру. Али то их није спречило да користите моје научна знања. Oni сматрате себе да сам близу до напретка у својим експериментима. Дакле, они су ме држали у изолацији; нисам имао ништа осим мог рада ".
  
  
  Позадина Альдер је седео у својој столици испред мене, безруков и безногий торзо. Њен могао да види да је он уживао моје гађење и шок, када јој је гледао на њега. Он је горко се насмејао и једу храну мишића леђа, отишао столица-колица простор је испуњен уљем по соби и опет до мене, доказујући да чак и сада он није немоћан.
  
  
  Поново заустави, он је наставио своју причу. У Русији је коначно развио теорију успешно управљање људима, јер у то време у свету су представљене две нове развоја - рачунари и минијатурни транзисторы.
  
  
  "Када га је открио ова два елемента, - рекао ми је позадина Альдер, - ја сам схватио да имам оно што ми треба. На крају крајева, рачунар је само механички мозак, који може да се програмира на оно што
  
  
  
  
  
  
  када би нам у хотел, да је то било - мозак ван тела. Јој, знао да је постављањем мали транзистор унутар људског мозга, њен могу преносити налоге са рачунара транзистора. Моја тема је била под мојим апсолутном контролом ".
  
  
  Али он и даље је био проблем: он није знао како да поставите транзистор, чак и транзистор са огледалом тачке, у људски мозак. Он је наставио да експериментише, тако и отворио своју теорију руски.
  
  
  Затим кинески научници су почели да посети Москву за размену информација. Позадина Альдер је одлучио да пређе на другу страну. Изгледало је као да кинези не знају ништа о его политичкој прошлости, и са њим ће бити боље је да се примењује. Он се спријатељио са кинеским физичар, и кроз њега је спроведе у Русији кријумчарења. То је било лако. Вештачке руке и ноге позадини Альдерса су избрисане, и его ставља на дно кутије са научним уређајима, који је отишао у Пекингу.
  
  
  "Једном је у Кини, - наставио је позадина Альдер, - нашао сам решење. То је невероватно једноставан. Можете ли да погодите? "
  
  
  Пре него што је успео да кажем нешто, он је сам себи одговорио: "Акупунктура".
  
  
  Он је, без даха, наставио је да исприча своју причу. Користећи древна кинеска медицински уметност иглоукалывания, он је био у стању да закопају микроточечный транзистора у људском мозгу. Транзистор јео од рачунара, и позадина Альдерс у потпуности контролише човека.
  
  
  Као и у Русији, позадина Альдер држао своје откриће у тајности. Када се представила згодна прилика, он вживил микроточечный транзистора у мозак пијаног функционер комунистичке партије, высокопоставленного члана владе. Затим је активирао транзистор са унапред програмирано рачунара, и кинези су помогли позадина Альдеру да побегне у Швајцарску.
  
  
  "Нажалост, - само уздахну позадина Альдер, - сиромашан кинез је убијен када се вратио у своју домовину".
  
  
  Чим је стигао до Швајцарске, позадина Альдер контактирао са својом женом. Он није знао да је она родила им ћерке убрзо затим како су руси отерали позадина Альдера. Урсула је наставио да држи у тајности идентитет свог мужа због его вези са Гитлером, али она је обезбедила му је средства за отварање спа-салон. Его породица није знала о его актуелним експериментима, и его ћерке никада не сумња, да је "Др. Бош назвао "био ih оцем.
  
  
  Центар напредовали, привлачење богатих и утицајних клијенте из целог света. Позадина Альдер провео године на стварање свог одреда убица, имплантировав микроточечный транзистора у мозак пажљиво одабраних пацијената клинике. Када је доктор је био спреман, он је само активирао своје људске роботе преко рачунара.
  
  
  Јој ћути док его дуге историје, делимично зато што је позадина Альдер говорио без заустављања, а делимично зато што его прича је сувише невероватно, да га коментарише. Он је очигледно био љут, али врло брзо доказао да није будала.
  
  
  Као да чита моје мисли, он је одбрусио: "ми не верујете. Ти мислиш да је слушао дивље бубни лудог старца.
  
  
  Он је окренуо на огромном рачунару и рекао: "Слушај, господин Картер. Слушај пажљиво." Он је направио знак Сюзанне Хенли, која се бави притисне дугме. Изненада је испунила собу глас председника Сједињених америчких Држава. Он је разговарао успон трговине са Русијом и Кином. Док его глас трајао, дивљи гакање позадина Альдера скоро заглушало га.
  
  
  "Транзисторы не само да преносе моје наредбе, - рекао је фон Альдер, - али они такође делују као пријемнике. Јој чујем разговоре који се дешавају широм света. Сада сте чули, као што је ваш председник каже кроз транзистор, копира у мозак једног око високих званичника вашег стејт департмента. Oni на састанку кабинета министара ".
  
  
  Позадина Альдер даде знак Сюзанне, и она притисне неколико тастера. Разговори у Русији, Кини, Енглеској, један за другим су собу.
  
  
  Сада је знао, као позадина Альдер пратио свим мојим акцијама, претицање ме у свим правцима. Он би требало да буде, били су предајници у мозгу агента З1 и Верблена и, евентуално, других запослених АК.
  
  
  "Нико не може да ме заустави, - хвалио позадина Альдер. "Њен организовао ове убиства-самоубиства, тако да није било питања, када је дошао са великим убиства. Када јој је сада претећи, они су ми повери. И да ли је тако, како ја хоћу ".
  
  
  Его очи блистала, др подкатил инвалидска колица, тако да је наша лица су само неколико центиметара други с друге. "Сада ћемо разговарати своју будућност, господин Картер. Док сте били без свести, њен умешао транзистор на ваш мозак. Кроз тренутак је мој помоћник, - климнуо је главом Сюзанне, - активира его. Од тог тренутка ћете бити потпуно и потпуно у мојој власти, подносила је програмирана траци, коју јој је нудио у рачунар ".
  
  
  Позадина Альдер на тренутак седео, гледајући ми у лице. Он је очигледно уживао у мојој беспомощностью. Њена сувише добро свесни его снагу и осетио, како кроз моје тело зној.
  
  
  Позадина Альдер окренуо од мене и девојка климну главом. Њен спреман, гледајући како јој рука се протеже на дугме на вашем рачунару. Она додирну дугме. Избио је низ светла, а машина је дао још више зујање. Њена тешко је чекао, не знам шта да очекујем. Да би се угаси? Њен би изгубио сву меморију
  
  
  
  
  
  прошле? Шта би се десило? Убрзо светла престала да трепери.
  
  
  "Транзистор Ник Картер је био активиран, др фон Альдер", - хладно, рекла је девојка. "Функција је савршена".
  
  
  Јој, сел непокретан у фотељу. Јој ништа није осећао - мој мозак је радио исто тако јасно као и пре. Нисам знао шта се догодило, али, очигледно, није био под контролом позадина Альдера. Њен је покушао да направи тежак маску свог лица, да он ништа није открио.
  
  
  Позадина Альдер, очигледно, мислио, да је операција била успешна. Он је једва погледао на мене и узбуђено кружио по соби, разговара сам са собом. "Ја сам постигао успех! Опет, као и увек! "
  
  
  Он је направио знак Сюзанне и готово презриво рекао: "Пусти га, молим те".
  
  
  Девојка брзо је дошао до мене и почео да ублажи траке које држе мене. Га је држао лице у страни, на случај, ако она види нешто што ће јој, али она није ни погледала у мене. Када је коначно ослобођен, она се вратио на рачунар. Тада га нисам знао, како да се понашају, тако да је само седео на месту, док је позадина Альдер наставио да журе тамо-амо, напрескок говори о својим плановима.
  
  
  Изненада у сред своје обличительной говору он је ћутао и бацио ме је у инвалидским колицима, нерви его човек неконтролисано подергивались.
  
  
  Готово у истом тренутку Сузана довикну ми је: "Види, Ник! Он зна, да вас не прате. Он зна! Он је видео твоје очи! "
  
  
  Ее упозорење је дошао баш на време. Јој, скочио са места где је седео, када инвалидска колица позадини Алдера налетело на мене. Њен онда је сувише касно видео сам да је испод наслонима за руке инвалидска колица стрцао две намордники. Један, мало извергало лист обжигающего пламен, док око другог изашао авиони ослепляющего гаса. Ако сам скочио, када јој је то урадио, његов би изгорела до темеља. Упркос томе, део мог левог рамена и руке су тешко обожжены, и он је био пола заслепљени, када се скупља у страну.
  
  
  Позадина Альдер избезумљено одвијао инвалидска колица и поново се бацио на мене, обе а доула выплюнули смртоносна пламен и шиштање гаса. Њен побегао, вригглинг и окреће кроз собу, док је он хустлед ме је у инвалидским колицима. Ме опет обожгли леђа, пре него што је могао да побегне од њега, јер овај пут он се кретао пребрзо. Јој је био близу до исцрпљености, али пре него што је могао да поново окрену столицу, њен пожурио за њим.
  
  
  Док је уврнуте столицу, његова скочио ему на леђа и загрлио его за врат. Инвалидная колица и даље мчалась напред, вуче ме за собом. Одрешене руке да јој је дубоко потонуо прсте у врат вон Альдера, док није стигао до жељеног нерва. Њу вршио притисак и привремено парализовал га. Сада он није могао мицати, чак и мишиће, да покуша да успори свој аутомобил. Користећи сав свој аленка, окренуо јој мчащееся инвалидска колица и нацелил его отворено на стаклени зид.
  
  
  Инвалидска колица у пуној брзини мчалось до свог циља. Га држи, гледајући, као зид долази све лиже и лиже, док, када инвалидная колица не пробила стакло, није пао на под. Столица са телом позадина Альдера срушио о стакло, и дошао преко ушију пао у долину испод.
  
  
  Сузана Хенли пожурио до мене и помогла ми да устанем. Јој, погледао на нах. "Спасио си ме, зар не?"
  
  
  "Да", - рекла је она, пријемчив за мене. "Ја ћу објаснити касније."
  
  
  Ми смо заједно у тишини стајали на ивици собе, гледајући у дубоку провалију испод. Тамо, у стотинама метара испод леденог глечера лежи тело позадина Альдера, поред њега лежи брокен инвалидска колица. Са висине тело изгледало као крохотная сломљена лутка, која су ван додира руке и ноге. Сузана је задрхтао, и њен оттащил га од прозора.
  
  
  "Рачунар", - рекла је она, изненада сећајући се. "Морам да искључите его".
  
  
  Она је пожурио кроз собу и притисне дугме. Редови светла угашена, и зујање претворило у низак зујање. Са коначном дрхтећи од машина уопште зауставио и замро.
  
  
  Сузанне ме је погледао. "Сада је све у реду, - рекла је она. "Рачунар је откључана. Нам одина на транзистора неће радити, и све жртве др позадина Альдера вратио себи нормалан идентитет. Временом микроточечные транзисторы - укључујући и у вашем мозгу - само распусти ". Она климну главом. То је окончено.
  
  
  18
  
  
  Онда би, као што је рачунар био заустављен, она ме је позвао Хоуку у Сад. Дао ему кратак, комплетан извештај о томе шта се десило. Када је завршио, он ме је саветовао да остане у спа-салон. Он ће комплетан извештај председнику и представници других влада. Затим сви они ће доћи у Швајцарску, да постану сведоци коначног уништења рачунара.
  
  
  Док смо са Сюзанной чекали, она ми је своју причу. Она проработала у позадину Альдера две године. Она је била британкой, дошао до њега кроз тајну оглас о разыскании корист у лондонској новинама. Она је била лабораторија у Лондону, и у спа салону је било могуће да се уради нешто друго.
  
  
  Она је заправо закљученог од дана његовог доласка. Побећи је немогуће. Чак и у ноћи када је она дошла код мене у хотелски број, ако ме не нокаутировала, неко са
  
  
  
  
  
  она је један од разбојника позадина Алдера - завршила би свој посао.
  
  
  Комбинација мржње и очаја је изазвало га да иде на ову луду авантуру на рачунару. Она се нада, она молио да се ослободи ме помоћи хеј.
  
  
  Кроз неколико сати Хок его група су почели да стижу. Они су недоверчивы, када јој је испричао све детаље историје позадина Альдера. Мислим да, ако би Сузана није била ту да подржи роедеер, - и ако га није имао тако добар углед у овој области, - мене би отказ, као чудака. И, наравно, да је ваш рачунар да пружи доказе.
  
  
  Поступајући по налогу председника, Хавк је везан швајцарске власти са џиновске машине. Сутрадан центар је био ослобођен од људи. Затим су последица стручњаци за демонтажу рачунара. Све доказе плана др позадина Альдера управљања светом - рачунар и спа - су уништени. Тело др дубокој ноћи одвели у Берлин и ставили у породични земљиште позадина Альдера. Само Урсула била обавештена о смрти ега, и она молила, да јој ћерке никада не знали о постојању свог оца, онда почетка другог светског рата.
  
  
  Власти су рекли становницима Берн је да центар треба да буде уништена, јер је структура била призната од несигурне. Сада, када је био затворен и све узети у обзир, Хавк, Сузан и њен састали су се у брвнарама, где сам и даље остао соба за пиће на растанку. Он је у ноћи Хавк пролетело назад, али он је великодушно понудио ми остати још један дан.
  
  
  "Па, Надимак, - рекао је он, чокаясь заједно са мном, можемо да постигну још један за АК". То је био највећи близу мене комплимент Хок.
  
  
  Касније, онда би, као авион Хавк летео, ми смо са Сюзанной лежао у мојој соби. Поново смо ангажовали љубављу, и он притянул ее к себи и рекао: "Знаш, јој, осећам да могу да наставим да водим љубав са тобом до краја свог живота. Опасно осећај.
  
  
  Она приподнялась на лакту, сагнуо заувек мном и нежно се осмехну. "Може бити, Дамплинк, - прошапта она, - и управо то ће се десити са тобом. Не заборавите да је ваш мозак је још увек уграђен транзистор, и њен знам скоро исто толико, колико је др вон Альдер, о контроли над људима. Њена могао би само направити мали рачунар и програм тебе, да би ти морао да се баве са мном љубав не када и ноћу ".
  
  
  "Мислиш, то ме плаши?" - питао сам, поцеловав га.
  
  
  Нит
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Ликвидатора
  
  
  
  
  Сажетак
  
  
  
  Грчки агента, стара још увек, Картер, радио иза "гвоздене завесе", али жели да побегне и потребна помоћ АК за то.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Прва глава
  
  
  Друго поглавље
  
  
  Трећа глава
  
  
  Четврта глава
  
  
  Пета глава
  
  
  Шесто поглавље
  
  
  Сеедьмая поглавље
  
  
  Осма глава
  
  
  Девета глава
  
  
  Десета глава
  
  
  Поглавље Одинадцатая
  
  
  Богојављенска поглавље
  
  
  Тринаеста глава
  
  
  Четырнадцатая поглавље
  
  
  Пятнадцатая поглавље
  
  
  Шестнадцатая поглавље
  
  
  Семнадцатая поглавље
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Ликвидатора
  
  
  
  
  
  Посвећено слуге тајних служби Сједињених америчких Држава Америке
  
  
  
  
  
  
  Прва глава
  
  
  
  
  
  Од Вашингтона до Спољне обале у близини; то је само тако изгледа. Јер то је био одмор, ми смо мало повукли и отишли смо на мосту Аннаполис-Баи кроз Чесапик на источној обали, а затим возио на аутопуту кроз село, једнако узбудљив, као сегмент између Индианаполисом и Терре-Хот. Раније је велики пут трајектом из кејп Чарлс до норфолк броадс - довољно дуго да се опустите, јести у трпезарији и посматра поморском саобраћају између Атлантика и залив. Али не више од тога. Сада је комплекс понтине, као што су бетонске траке кроз воду, и пар шокантних зарона у тунеле, који су наводно омогућавају бродове да прође без прекидања покрета. Проблем је у томе, да сваки пут, када почиње олуја брод одваја од сидра, разбија шипова моста и затвара све објекте на неколико недеља. Понекад се питам како они носе људи који се са рта до норфолк броадс, али то их проблеме.
  
  
  Најбоље што можете да урадите када путујете кроз Норфолк, - то је да затворите очи. Затим иде на југ, заборавите о Великом Некој мочвари десно и концентришите се на овом огромном да се пробије острва, које чине северну половину обале Северне Каролине. Када дођете на Спољне обале око модула резултат китти-Хавк, ви осећате да сте далеко у море са уском траком пешчаних дина и мотеле, да не падне у воду. На самом делле, ви сте прилично далеко у море, али не верујем да ове глупости туристичких бироа о томе шта цапе хаттерас исланд је у самој источној тачка САД; Филаделфија претекле добру стотину миља, само да почетака.
  
  
  Али смо остали у Хаттерасе. Превише туриста, а ми смо са Моником није преузео ове продужени викенд, да се мешају са гомилом фотографа. Вожња заувек у директном монотонному аутопуту, ми смо дошли до карте, долази до Окракока, последњој станици Спољних обале. Касни пролећни дан је био јасан, али суморна, са светло тмурно време, од којих је сунце постало скоро гнетущим.
  
  
  Када су пловили смо, ми смо изашли у закуп жуте "Мустанг" и стали код тупим нос брода; Поветарац је био довољан да баци спреј спреј нам се у лице, али он је био пре освежавајући, него иритирајуће. Моника је за оне девојке које нису били забринути о свом маке-уп - или нешто друго, - да је из једног разлога, по којој га је одвео са собом у ову малу шетњу.
  
  
  Мој газда у Вашингтону био незадовољан мојим избор за продужени викенд, Она чак није могао да каже ему, где ћу престати, јер никада раније није био у Окракоке; то није баш оно што је потребно за туристе. Њен више или мање обећао да ћу вас обавестити ему, чим ми ћемо наћи мотел, али обоје смо знали да сам, вероватно заборавити. Лепо је знати да ти треба, али негде морате да држите линију.
  
  
  Ми смо стали на месту, недалеко од града на Окракоке, групе кућа и продавница које се налазе у близини луке, формирају савршен круг. Да јој је драго да откријете да у соби нема телефона, али имамо льдогенератор споља. Пре неколико година један мој други је написао чланак о овом малом приватном острву, и, пошто је у њој истакао его, главни интерес у животу, њена знао да Окракок не само сува, али и да није било ни човека, који би могао да вам донети додатни флашу или две. Али ми смо стигли добро снабженые, и ми са Моником није сметало када су почели свој напоран одмор у року од неколико дана.
  
  
  Моника је радила у спа-салону у Бетесде, и један поглед на то је мали, али сјајно светло тело - све што може затребати овој реклами. У двадесет пет година, онда пар пропалих бракова, ми нах било наивно расположење тинејџер, али у њој је био увид, коју јој је ценио. Она никада није питао о мојим ожиљци, страшних, који су чак суперхирурги АК нису били у стању да у потпуности вјачеслав. Место, где је она радила добро за ову врсту ране.
  
  
  Вашингтонская клијентела - војну команду, дипломате ih сателлиты, мушкарци и жене око разних владиних агенција, чији наслови ништа не говоре о ih праве функције. Другим речима, питања не поощрялись, и то је био главни разлог, по којој је мој газда послао ме у то место онда би, као једно око мојих задатака је оставило ме је у прилично лошем стању.
  
  
  Ми смо са Моником починили кратко пливање у хладној Атлантику, онда чега су уследиле дуге, неторопливые загары на сунцу, а затим још једно кратко купање и исхитрена повратак у мотел, када сунце почиње да пада у страну Памлико-Звучно на другој страни острва. Онда душе провели смо диван сат у смеће, а затим усташе, да пронађе место за вечеру. Избор је био мали, али свежа риба на месту које смо одабрали, био добро припремљен, ако не кажем заразна, и ми се искрено не могу да се жале.
  
  
  Тако је трајало неколико дана, и ми смо лутали по плажама, с времена на време остао да разговара са серфингистами, проверили, продавнице сувенира и су се сложили да је нас у једном, око њих није било ничега стоји. Време никада није променило, увек је била лака измаглица, која се бави правио плаво небо млечно-сива, и после неког времена она је почела да тлаче нас обоје. До подне трећег дана смо се договорили да је време да се врати; ми смо остали где другде дуж обале на ноћ - не жури, само ми хотели наставите даље.
  
  
  Чули смо о понија Окракока, дивљим врстама, као на онима што живе на острву Чинкотиг, недалеко од Вирџинији, али није приметио да нас једног, док су били на путу до трајекта. Затим, када смо се возили кроз уски двухполосному асфалт кроз брдовити дине, Моника изненада указала ми испред лево.
  
  
  Она завизжала. "Погледај!" "Пони! Цело стадо!"
  
  
  Њен окренуо главу баш на време да видим како пар коња задњих екстремитета нестаје иза високе, поросшей грмова дюной. "Они су отишли" - рекао сам.
  
  
  "Ох, молим те, престани, Ник", - инсистирала девојка. "Видећемо да ли ћемо моћи да их поново пронаћи".
  
  
  "Они су дивље, они не подпустят вас к себи". Јој, знао да је Моника без ума од коња; она је редовно ишао лицима у штали у Мериленду. За мене коња - то је једноставно бржи начин да се превазиђе земљу, него ходање, ако је то једини избор, који имате.
  
  
  "Хајде да ипак покушамо". Она је учинила руку ми је на сваком народу и надарени по мене својој разигран осмехом, који говори о томе да је она проклето добро зна да постигне своје. "Ми нигде не пожури, и чак и не гледа у овај део острва".
  
  
  Потпуно заправо, признао је да јој себе, съезжая пута путеви и заустави аутомобил. Када је мотор био искључен, једини звук је слаб, продире у запуштен црвено-браон жбун, који је некако успео да дреды на песковитом земљишту. Јој, погледао Моники са својим вздернутым нос и светлим очима, ее преплануо штапића само почели шелушиться на ивицама. А онда га је погледао на њен невероватно дебео груди, које напрягались на позадини светло вязаной кошуље, и избледеле фармерке шорц, који прилипали на њен бедрам, као загрљају љубавника. Га је узео њену руку са колена и кратко пољубио.
  
  
  "Добро. Хајде да почнемо велику облаву", - рекао је, отварајући врата са своје стране.
  
  
  "Узми камеру. Њен хотел би направити неколико фотографија".
  
  
  "Схватио."
  
  
  Обојица смо ишли боси по тешком песка у правцу звука. Између високим динама на обе стране од нас је био нека врста стаза - или, барем, траке песка, где не расте жбуње. Њен пратио оно место, где су коњи, али, када смо упали на отворено место на обали, па нигде није било да се види.
  
  
  Моника сада мчалась испред гледања земљу; изненада је пала на колена, као индијски скаут. "Погледајте!" она завизжала. "Трагови копита!"
  
  
  "Шта си очекивао?" - питала сам ја, који се вуче по топлом песку на њу. "Трагови гума?"
  
  
  "Не глупо." Она је устала и погледала дуг равна траке од плаже. "Али смо могли да прате".
  
  
  "Наравно. Од тог тренутка и до следеће зиме. И шта мислите, колико ћемо имати шансе да ухвати корак са ih?"
  
  
  "Па..." Она је окренула главу, плаве очи ужи. "Би требало да буде, они су нестали негде иза динама". Она је зграбио ме за руку и почео да се повуче. "Хајде, Ник".
  
  
  Јој дозволио хеј, поведи ме са собом. Она је отишао доле на плажи, иде тамо, где је песак био је солидан и влажна, од мини-таласа Звука. Она је пажљиво гледала конгломерат копита, онда изненада зауставио и указала дубоко у земљу.
  
  
  "Види! Они су ту и умањена". Она отрча, и, кројач узми, њен потрчао за њом касу. Такав ентузијазам може да се заразительным.
  
  
  Када трагови нестали у густом шипражју за динама, ја сам успео да се уздржи од тога да кажем, хеј: "ја Сам ти рекао", делом зато што ја то нисам урадио, осим што је у голове. Моника је заустављен
  
  
  нагло се примењује велики прст на њене усне и уздахну.
  
  
  "Питам, на који начин..." - она је почела.
  
  
  "То је претпоставка".
  
  
  Она климну главом. "Можда си у праву." А онда је балочние. "Али погледајте! Можемо да се попне на врх ове монструозне дине и иако би разгледам. Може бити, ми ћемо бити у могућности да их поново приметити!"
  
  
  То је био мој ред да дише, али пут уоулднт га, отишао са њом тако далеко, да се одупре није било смисла. Она взбиралась до стрме падине дине, као бранилац, наводећи ноге у облику у сезону, и, без обзира да ли сам на неколико година млађи, да би се осећао обавезу да се покаже, хеј, шта ја могу то да урадим. Уместо тога јој се попео у више разумној темпом; у мојој области активности довољно физичких услова, и не треба ми покаже. Поред тога, не треба ми било ништа да се докаже Моница.
  
  
  Она је устала на прстима, поветарац увијте јој плаву косу, и полако се окренула да види земљу испод. Нисам видео ништа у бескрајном клубке жбуње и заостајања дрвећа, између два реда динама. Тамо може да се крије оклопна дивизија, а да не помињемо дюжине понија.
  
  
  "Мислим да смо их потпуно изгубили", - рекао сам.
  
  
  Моника климну главом. "Изгледа, кројач! То је само да се види хотел их изблиза".
  
  
  "Па, следећи пут". Да јој је погледао даље, на врху њене главе на асфальтированную пут далеко. Њен могао да видим жути "Мустанг", паркиран тамо, где је њен его је напустио, али није могао да види наше машине, нашег човека, да нам чак и заблудшей галебови. Иза нас, на звуку, који је бескрајно да допру до невидљиви копном, може да буде двадесет миља од нас, у & нб проползла пар играчака чамаца, али они нису имали никакве везе са овим удаљеним и изолированному место.
  
  
  Га опет погледао на Моники, која се бави погледао ме је тако добро познато ми је поглед. Она је зевнула, протезао, взъерошила косу рукама. Ее пуне груди порастао под кошуљом, брадавице оштро оцртане. Она се осмехну, а њен буттонед кожна футрола за камеру, да песак није наишао на њега.
  
  
  Врхунац дина је выдолблена - јело око меког песка, који је прво био ватрени у односу на голом телу. Али онда, када те бутине су почели своју ритмички покрет под мене, њен је сасвим заборавио о топлоте и оборудова све остало, осим онога што смо радили. Она је била страствени, пожудне девојка, потпуно укључени у нах; она дигла ноге и бацила их моја струка, држећи ме за себе, са невероватном снагом, а затим је почела да жестоко дернуться, покушавајући да ме увући у себе. Затим је објавио дуг, тихо завијање, него боли и задовољства, а затим је полако почела да се спусти, док јој исчерпывал себе.
  
  
  "То је добро", - промрмља она.
  
  
  "Невероватно", - пристао сам, сада је свестан, као сунце гори мене.
  
  
  "Хотел да јој да остане овде цео дан". Њене руке су још увек били на мом врату, а њене очи су приоткрыты, када насмешила се у мене.
  
  
  "Постоје и друга места". Није да га није хтео да остане, али у мени је нека врста необичну упорност, коју јој он није могао да разуме. Док јој није чуо приближава далеко звук.
  
  
  Јој, погледао лево, у правцу оба краја острва, где је пристаниште трајекта. У ваздуху, на висини не преко ста метара изнад земље, хеликоптер се полако кретао у нашем прави професионалци правцу. Он је нежно покачивался тамо-амо, очигледно, гледајући кроз двухполосное асфальтобетонное премаз. Када је дошао до мог жуте "Мустанг", он је још више успорило, лебдела, а затим је мало пао, као да ја желим да се боље упознају.
  
  
  Без одлагања јој је избио око загрљај Моники и скочи на ноге; Њен натягивал панталоне, када је хеликоптер изненада скренуо и кренуо отворено за наше дуне.
  
  
  "Шта је то?" - питао Моника, само пола встревоженная, приподнявшись на лакту.
  
  
  "Жута Мустанг", - проскрипела сам, псујући агенција за изнајмљивање за оно што она неће ми дати мање видљив машину.
  
  
  "О чему причаш, Ник?" Девојка се преврнуо, гледајући у небо, када се приближава хеликоптер. Кунем се нуде и све то, она је планирала да махне руком, када га је извукао и бацио са стрме обале дине. То није био сасвим способност да рукује са дамом са којима сте се само да је ангажовано љубављу, али када јој је, заронио иза ње, то је било последње што сам мислио га. Када сам у потрази за странге авион, да га не маше руком - њен пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  Друго поглавље
  
  
  
  
  
  Без обзира на све склониште на малој удаљености, у местима где смо били, није довољно да се сакрије зеца. Овај пут је био мој ред да трчи, вукући за собом Моники; некако хеј, успео да зграби одећу, када јој је гурнуо ее кроз дюну, и вязаная мајица развевалась иза нах, као застава. Није да је то важно; У сваком случају момак на хеликоптеру није могао да нас пропустити.
  
  
  Он лети над нама низменному, ветар од ротора подигао песак
  
  
  у наша лица. Моника саплео, покушава да затвори очи; Њен зауставио да помогне хеј, погледао круг, и у овом тренутку хеликоптер сел на земљу у пар десетина метара испред нас.
  
  
  Време је да се баци да побегне. Јој, прищурился од сунчеве светлости, отражающегося од свистящих сечива, инстинктивно диже, између гирл и хеликоптера; и то није било само да сакрије своју голотињу. Најближа врата округлог пластичних балона отворише, и по нах полако је изашао човек. Он је био само силхоуетте, али чим је он кренуо према мени, да га опуштено.
  
  
  "Заберись у своје ствари, драга", - рече јој девојка и подождала, док Давид Хавк пажљиво одговарати. Срећом за њега, Моника је за оне девојке које је потребно око пола секунде да се обучем, па ему није имао више узети очи.
  
  
  "Добро", - рекао је он на крају, није шиштање. Вођа АК не само да изгледа као да он мора да проповеда паклене ватре и сумпор својој пастви у селу Новој Енглеској, али он понекад делује и тако - из очигледних разлога у присуству голе жене.
  
  
  У последовавшей паузи га ставио на своју кошуљу. Га питао.
  
  
  "Шта вас је навело да величанственом Окракоку?"
  
  
  "Ти си", - искрено рекао је он. "Зашто ниси оставио вести, где се зауставио овде?"
  
  
  "Јер, када је одлазио из Вашингтона, није знао".
  
  
  "А када сте сазнали?"
  
  
  "Само неколико дана то није битно".
  
  
  Его кремневые очи метнулись са мојим на Моники, а затим поново на мене. "Теби је боље да знате, Картер".
  
  
  Са њим није било никаквих спорова. Мој једини изговор је био да сам прекинуо превише мојих кратких одмора гласају тако, али то уопште није било оправдање. Ми смо мала организација, и када јој треба, да јој треба.
  
  
  "Извини", - рекао је њен кратак. "Како би то нам је било, ми смо се само вратили у дц када сте... ух... приметили нас".
  
  
  Он грунтед. "Ммм. Наравно, за све нас, шта смо урадили, њу, претпостављам. Ако сте били било где другде, осим овог острва на ивици света, да га сумњам да смо утврдили да контакт. Али покушај би кошта, и то је успело. Мораћете да пошаљете девојку чека вас код машине ".
  
  
  Ја не питам зашто, само се окренуо и климну главом Моница. Заувек плати хеј здраво за готово, она не надулась и није протестовала. Она је само помахала руци, и отрча даље.
  
  
  Хок не шталь губите време на прелиминарни тестови. "Потребан си нам, у Вашингтону је отворено сада, Ник; да га не улазим у детаље, док се ми не вратимо у канцеларију, али је чињеница да сам дошао овде сама, је требало сам да ти кажем колико је то важно".
  
  
  "Разумем." Није да је старац био само командант поста, али ретко може видети поглавље један око најважнијих у свету обавештајних организација, бегающего по делима.
  
  
  "Девојка вози кола?"
  
  
  "Да".
  
  
  "Добро. Онда она може да се врати возило у Вашингтону. Ти си летите назад са мном".
  
  
  "Ја могу да путују и да се стрес тамо у ноћи".
  
  
  "Сувише је касно. До вечери, ти си већ на путу".
  
  
  "Где?"
  
  
  "Касније. Улази у хеликоптер, а ми высадим ти је на срцу... срећом, значајног напретка у аутомобилу".
  
  
  Јој, одмахну главом. "Ја ћу ићи хода; то је најмање што могу да урадим онда би, као натерао девојку да то уради".
  
  
  Хавк секунди је гледао на мене, посасывая хладну цев. "Немој ми рећи", - рекао је он, подергивая усне, који су служили у ему осмехом. "Ви постајете господин ових дана?"
  
  
  Нема смисла одговарати.
  
  
  Моника пристојно прихватио ову вест, иако је и дао разумети, да хеј не свиђа идеја да прескочите остатак нашег одмора. "Видимо се чим будем могао", - рекао јој хеј, имајући у виду свака реч: такве девојке, као Моника, - редак налаз, посебно за човека у мом поште бизнесявляется. Њен зграбио свој пртљаг, пољубила га на растанку и сел у хеликоптер. Она помахала једном, а затим помчалась, као да је спреман да се трка до Вашингтона. Оно што је водио ауто, да јој не би шталь да се кладите против нах, ако не за ово дуг споро путовање на трајекту.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Хок није рекао да ми наше речи, док смо били у его у канцеларији штаба-стану АК на Дюпон-Серкл. Иза фасаде светске здравствене службе кварталу ове крије комплекс стерилне мале канцеларије, выкрашенных у један и исти туп нијанса затворске зелене и осветљеним бескрајним редовима палама неонских цеви. Код Хавк одина око ретких прозора канцеларије, али то не значи да его више забаве; он стоји пред шупље опеке зида, која се бави у сали, скоро на дохват руке.
  
  
  Њен селл на хард директан столицу испред его једноставног челичног столице. Као и обично, на нен било је само неколико уредно наслагане фолдера, пар обичних црних телефона, плус онај кога ви не видите, црвена у посебном простору, изграђеном у его столицу. Као и Хавк, канцеларија је намењен само
  
  
  за пословање. Никоме никада не подстичу да се нађе и коротать тамо доба дана.
  
  
  "Ви сте почели да се нервозан, Н3", - рекао је старац.
  
  
  "Шта вас чини тако говорити?"
  
  
  "Само зато што... рецимо... воајер одлучио да се ближи поглед на оно што се дешава на врху ове дине, ти си поступио тако, као да си се плашио за свој живот".
  
  
  "Ако би ти прво не провери мој ауто, да јој могао би да ти за још један Подглядывающего Тома. Али у сваком случају га не егзибициониста, тако да би изашао одатле, хема би јој те смо мислили".
  
  
  Хок нагло је климнуо главом, чиркнул кухињски меч и држао га на смрдљивом чашу свом цеви. "Када си последњи пут пловио на броду, Ник?"
  
  
  Њу је требало мало да размисли. "Последњи пут је био на Бахами. Пре четири месеца".
  
  
  "У којим?"
  
  
  "Само један у ствари мале катамарана, које закуп на calve".
  
  
  "Ништа више?"
  
  
  "Чиста... дај ми да мисле. Не са прошлог лета. Имате моје девојке на Источној обали има јахте у четрдесет два метра. Провели смо неколико дана, путујући на њој по Чесапику".
  
  
  "Управљати бродом сами?"
  
  
  "Наравно. Знаш да знам како да плива. Да јој не би шталь је са скипером на 12 километара удаљености у трци за Куп Америке, али ја могу да урадим скоро све што се обично носи један човек."
  
  
  "Да, то је у вашем фајлу. Навигација?"
  
  
  "То је такође у датотеци".
  
  
  Он је климнуо главом. "Алекс Зенополис".
  
  
  Је поново почео нешто да разговарају о свом досије, али онда име пронзило мене и ме је зауставио, као камени зид. "Алекс", - уздахну сам. "Прошло је много година од хорька, као што сам га чуо то име".
  
  
  "Па, о нен с времена на време појављују у извештајима са њима хорька, како је он прешао на страну црвених. Очигледно, он је добро зарадио их у обавештајном апарату".
  
  
  "Ја се не сећам да сам видео било око ових извештаја".
  
  
  "Будите захвални за оно што сте радили у пољу, не треба читати сваки извештај".
  
  
  Јој је био захвалан, али није хтео о томе да говори. "Волео бих да сам па није видео; ми смо са Алексом неко време били пријатељи".
  
  
  "Да, њен сећам".
  
  
  "Дакле, шта је са њим сада?"
  
  
  "Очигледно, он жели да изађе".
  
  
  Је био мој ред нод; Ми нису морали да постављају питања.
  
  
  "Прошле ноћи, - наставио Хок, - један око наших људи смештених у Грчкој дуж границе са Албанијом, добио поруку, наводно Зенополиса. Она је одмах пребачен овамо". Хок отворио горњи фолдер и достигао преко столица танак лист папира.
  
  
  Пост је, из очигледних разлога, загонетан; У нен наводи се само да је Алекс Зенополис, бивши радник грчке обавештајне службе, лично контактирати са стране агената САД у Грчкој у хотелу жива или око тога. Време и место да пратите. Затим, он ће дати сигнал потврде, који ће бити емитован на стандардне фреквенције у одређено време.
  
  
  Њен вратио его челу. "Да ли имамо било какве емисије, где је он?"
  
  
  "Последње што смо чули, он је служио у неком групи комуникације, делује између Югославией и Албанијом". Хок дозволио себи хладну осмех. "Можете замислити такту ову врсту операција".
  
  
  "Не сећам се да Алекс је од каријере".
  
  
  "Не постоји. Са друге стране, ми смо, вероватно, мање знамо о томе шта се дешава унутар Албаније, него о Црвеној Кини".
  
  
  "Дакле, ти мислиш, он може да нам каже нешто важно?"
  
  
  "Увек постоји таква могућност. Са друге стране, све што он каже то је оно што он жели да нас контактирате. Лично".
  
  
  "Шта значи лицем у лице. У Грчкој".
  
  
  "И, можда, он само жели да се врати у окриље".
  
  
  Јој, слегао раменима. "Добро. У сваком случају, он мора да нам кажете нешто занимљиво".
  
  
  "Можда, веома".
  
  
  "Имате било шта друго осим ове поруке?"
  
  
  "Не баш. Али ја стварно желим да се следеће, да он буде".
  
  
  "А у међувремену?"
  
  
  "А док ти ћеш ићи убрзани курс једрења и навигацију".
  
  
  "Ја не разумем".
  
  
  Хок устао са свог скрипучего ротирајућег столице и пришао реду сиве челичних картотек, који су једини украс канцеларије. Око фиока он је повукао свернутую картицу и носио га на измазанному опекотина столу за преговоре иза мене. Њен придружио му
  
  
  "Ево, - рече он, - балканске државе. Грчка, Албанија, Југославија, Бугарска и Румунија. Сада је наш човек, онај ко је добио поруку, био је постављен овде". Он је указао на место, далеко од места где су границе Југославије, Албаније и Грчке. "Приметићете да је овде велико језеро, и све три земље деле его обале. У веома планинског земљи".
  
  
  Ему није морао да објасни. "Тамо је врло пограничног кретања?"
  
  
  "Изненађујуће мали, имајући у виду
  
  
  сложеност заштите терена. Али таква територија пружају много могућности за квалификованог и искусног човека ".
  
  
  "А шта би било мессенгер? Нешто од њега?"
  
  
  Хок одмахну главом, мало тужно помислио сам. "То је више или мање отворен пост за слушање. Само је наравно, не управља АК. Очигледно, курир знао, где је у сали, и... ааа... само потисак поруку испод врата".
  
  
  Сада је знао, да је он збуњен, чак и ако операција није био под нашом контролом. Тако да не говорим и дозволио ему настави.
  
  
  "У сваком случају, с обзиром на природу посла, коју је урадио Зенополис, било би логично претпоставити да је негде у овом региону". Он је покед у језеро глуп, заляпанный дувана прст.
  
  
  "Не говори ми шта ја треба да идемо по њега".
  
  
  "Не, уопште. На самом делле, ако Зенополис намерава да делује у овој области, не можемо имати никакве везе са тим. Само не тамо".
  
  
  "Зашто?"
  
  
  "Поглед на то место. У једном правцу - ово је земља, исто тако жестоко је конфигурисана против западних народа, као и било која друга земља у свету. Поред ње, Југославија, благосклонная нам ових дана, али још увек нема сумње која је савезник друге стране. И Грчкој. наш савезник, да, али наши односи са садашњом владом, очигледно су обухватили. И замислите колико су полковники, који сада чине хеј, хотели би се неко као Зенополиса ".
  
  
  "Мислим да га разумем. Једини начин да се брзо повуче га, како само он ће прећи границу, да ће кроз ваздух. А то ће значити дуг лет над Албанијом или Грчке, и да нам је један око њих ће бити веома брине о томе да нам омогући да дођете. далеко са наградом ".
  
  
  "И ако грци знају да агенти САД на било који начин уплетени, могу настати много више озбиљне проблеме".
  
  
  "Управо тако."
  
  
  "Оно што нас враћа на часове једрења".
  
  
  Хок провео прстом преко западне обале Грчке. "Када смо поново успоставили контакт са Зенополисом, ми ћемо инсистирати на томе, да је провалио кроз Албанију као бле планине, до мора. То је једини начин на који можемо да приуште да се укључе са њим у овој фази".
  
  
  "Да, ако има неке важне информације за нас?"
  
  
  "Онда нам можда морати да се промени наш начин размишљања. И док морате бити спремни да се састане его негде у тој области. Онда сте перенесете его у Таранто, који је у сали на пете италијанског чизми".
  
  
  "Добро, али зашто га? Било који агент може да обавља овај посао, а ја не мислим да сам ја једини, ко може да контролише једрилици бродом кроз... шта?" Њен проверени скалу миља; на мапи је приказан комад југо-источној Италији. "Може, седамдесет пет миља? Не више од стотину?" Њен је почео да мало нервира, сећајући свој embarrassing лет на песку са нуде Моником у вучу.
  
  
  "Да, имамо један или два агента који су квалификовани у том погледу, него ви. Али нико око њих не зна Алекса Зенополиса у лице".
  
  
  Било је потребно време да се то схвати. "Али погледајте овде, - рекао сам - ја нисам видео тог човека пре петнаест година. Њу могао да прође миммо њега на улици и не уче его".
  
  
  "Надајмо се да то није тако. Данас га гледао ваша приватна ствар, и за то време ваш изглед није променио колико је било приметно".
  
  
  Ако старац је покушао да ми ласкају, он није могао да изабере бољи начин. Онда јој је био само момак, скоро двадесет, убрзо затим тренинга и прилично самопоуздања у односу на свом изгледу и физичког стања. Са њима хорька га је држао себе у облику, и, што се тиче изгледу, њу, претпостављам, да имам једно око оних лица, који једноставно није много старе. Моја коса је и даље су густе и тамне, мало дуже него они рани, директни эйзенхауэровские дана. Њен тежак десет килограма више него тада, али сам га сакупио его намерно у оквиру програма тренинг снаге, а ми не, ми смо грам више, него јој не би хотел. Ако ово звучи као хвалисање, нека буде тако; Човек који много ради, да останете у форми, мора да сам ово мало поносан.
  
  
  "Добро", - сложио се са Хоуком. "Па, можда га знам Алекса".
  
  
  "А чак И ако то не урадите, наравно, моћи ћете да постави его, идентитет, говори о старим временима".
  
  
  Није био толико сигуран у то; ако друга страна истакне замену, он мора да буде добро обавештен. Али да се расправљам нисам хтео. "Дакле, шта је следеће, господине?"
  
  
  Хок се вратио на свом столу. "Када сте прикупили мало одеће, можете да лети на комерцијалном авиалайнере у Провиденс. За вас је направљен резервације на име Бера Мцкее. Мој матичара имају кредитне картице и друге документе да потврди идентитет".
  
  
  "Провиденс?" Моје чуђење, треба да буде, било је очигледно.
  
  
  Хок намршти и направио сам на дан. "Ваша крајња дестинација - Невпорт. Али у граду, који мрзе, вас ће се састати на аеродрому човек по имену
  
  
  Натанијел Фредерик. Он ће вас обавестити даље. "
  
  
  "Он је један преко наших агената?"
  
  
  "Не, уопште. Заправо, он је такав, као его звучи презиме".
  
  
  "Шта је?" Јој није веровао старцу, када је насмејани.
  
  
  "Па, наравно, школски учитељ у Новој Енглеској у пензији".
  
  
  
  
  
  
  Трећа глава
  
  
  
  
  
  Када је ушао у терминал, он је чекао мене, висок човек са розе лица и взлохмаченными тамном косом, у којима је лака црна коса. Его руковање било срдачно и јака, али осећај его кожној длану имам утисак да он може стрпати клин сребра, има облик круга у ролну монетте. Код њега је било забавно озорное лице, очи стално играш и да га удобно широка средина није била шире его толико широка рамена. Још пре тога, како је он говорио, га знао зашто, он је радио на АК; Натанијел Фредерик је био, очигледно, човек који је био тамо и раније, и волео сваки минут тога.
  
  
  "Среће", - рекао је он, када смо изашли, око терминала и кренули за его обезбеђује стару интерни конкурс караван, припаркованному исплате директно на улазу. "Авион је стигао на време. Обично се могу рачунати на то да ће летови из Вашингтона ће доћи са закашњењем од најмање на сат".
  
  
  "Може среће" - рекао сам. "Теби није морао да чека".
  
  
  "О, ја не смета чека". Он је потапшао по црном портфолио, који је држао под пазухом. "Увек сам спреман да прође празна тренутке".
  
  
  Ако ова примедба је морало изазвати код мене радозналост, то је успело. Али сам одлучио да се уздрже, док не будем имао више јасну представу о човеку који је изгледао као било шта, само да није пензионер, широм Нове Енглеске. Када је покренуо дахом, али је глатко ради мотор, на тренутак истраживао его профил. Према мојим проценама, не више средине педесетих година, и то ме је размишљање. У пензији? Он је изгледао као да може да настави до осамдесет година, а можда и онда.
  
  
  Он је возио сигурно и безбрижно, превазилажење улице и аутопута, док смо се возили око града. Он скоро ништа не знам о овом делу земље, осим тога, да ће једног дана ме послали у Браун прође специјални курс. Је усред зиме, и зиме у Провиденсу терају човека да сањају да посетите било где другде. Једног дана јој је у Њупорту, путујући са својим пријатељима на броду, који се с правом може назвати яхтой, али га није ни стигао до обале током нашег преко ноћи.
  
  
  "Да вежба?" - питао, као тумач.
  
  
  Натанијел погледао на мене. Он је дефинитивно био око оних људи које сте име Нэтом "Па, ви ћете остати у мојој кући. Њу ћу да возим те у море сваки дан, све док ти не будеш на челу, као код куће, или као вожња аутомобила. Затим је потребно да зна шта још-да ... "
  
  
  "Навигација", - прекинуо га.
  
  
  "О, то се односи на једрење, и ако вам је потребно мало освежите своју меморију теорију, јој, наравно, да ћу ти помоћи са овим. Али, то је лакши део".
  
  
  "То је тачно?"
  
  
  Он се закикота, његово лице запалило сијалице на табли. "Морате да запамтите детаље - величина, намештање, додатна опрема и посебно цене - скоро сваког пловидбе брода, који је сада продат у Сједињеним америчким Државама и другим деловима света".
  
  
  "Све ово? Зашто?"
  
  
  Натанијел закикота. "Давид ми је рекао да није имао времена да детаљно информисати вас, али ја нисам знао да је он вам ништа није рекао".
  
  
  Човек поред мене удивлял мене сваки пут када отвори уста. Он је био једини човек, који је, како сам чуо, позвао принца по имену.
  
  
  "Он је рекао, да ми дате детаље".
  
  
  "Наравно, само у овом делу операције. И то да би вас претворити у разумно копирање јахтинг брокера, господин Даниел Мцкее. Ја не знам зашто, и ја никада не очекујем да сазнате, за чега је потребно" ја не би требало да знате о вашем операције, молим те, не говори ми ".
  
  
  Није хтео то да урадим, али моје радозналост ме је да научите све што можете о томе херувиме-переростке. "Ја сам тако разумео, ти си већ радио са Хоком раније".
  
  
  "О, наравно", - признао је он. "Ми смо се вратили у Првом светском рату, када смо обоје радили у војно-поморске обавештајне службе. Па, барем јој је радио; Давид је био... не у држави, као што смо навикли да говоримо".
  
  
  "Аха. А сада си преподаешь у школи?"
  
  
  "Више нема. Јој, пензионисан пре неколико година".
  
  
  Јој, погледао на њега отворено, водећи рачуна да он то схвата. "Да ли вас се чини мало млад за пензију", - искрено рекао сам, покушавајући да разумеју реакцију.
  
  
  Он је само у складу са главом. "То је истина. Ми само педесет девет. Али, када је моја супруга умрла, мој положај у парохији Светог Дунстана постало непријатно".
  
  
  "Ова школа?"
  
  
  "Да. Видиш ли, момци у припремним школама имају тенденцију да буде везан за жене ректори неких факултета. Знате, поподневни чај, таква атмосфера отворених врата, која се бави подржан у неким местима.
  
  
  . Моја жена, њен, могу да кажем без хвалисање, био је, можда, любимицей свих врста факултета, и када је отишла, њена је открио да је било превише... па, рецимо, симпатије према мени. Постало је врло тешко да учи, и да ме смета оно што момци су долазили на часове само са мном. Дакле ... ја сам отишао у пензију ".
  
  
  Он је говорио суво, са бледом осмехом на уснама, али једно време је провео у очи, а затим гласно прочистил грло.
  
  
  "Ти... эээ... и даље живите у кампусу?" Мене мање брине, где он живи, него, како то може да утиче на мој поклопац; Мање од свега желео да се бави гомила радозналих ученика.
  
  
  "О, не. Га је узео кућу у близини са јахтинг клубом на Саконнете. Није баш велики, али он одговара мојим потребама, и то је довољно близу кампуса, тако да могу очекивати да пријатељи ће с времена на време да погледате тамо. И њен заиста Будите заузети, господин Картер, извините, господин Мцкее. Одлазак у пензију, ви знате, то је време живота, када човек проналази прилику да све оно што је раније одлагао ".
  
  
  У реду, значи, он је знао моје право име. То није било изненађење, посебно онда би, као што је схватио колико је он био близу Хоуку. Али ми се чинило да је он превише слободно разговара са мном, и ја се питам, колико он иде.
  
  
  "Мислим да сте већ радили слично са Хоуком", - приметио сам.
  
  
  Он је брзо погледао у мене. "Није баш тако. То јест, не проводим редовну школу морског дела за агената АК, иако с времена на време га је предавао основе једног или два дочекати својих колега".
  
  
  "Али... остао у контакту све ове године".
  
  
  Он смиркед. "Истражујете ове везе, господин Мцкее".
  
  
  Искрено да кажем, то је изгледало добра идеја. "Увек ми се свиђа да знају што више о човеку, са којим сам се бавио. Посебно, када је, очигледно, стари пријатељ мог шефа".
  
  
  Натанијел закикота. "Па, нема разлога да не да вам кажем нешто. Имам неколико малих талената у разним областима, које је Давид био у стању да користи, када јој је на располагању. Поред чамаца и једрења, њен прилично добро фотографа, хвала војно-морског флоте и учења, која су се да ли ми је пре много година. И њен путујем; чак и када се још учио, његова обично је пловио у Европу, у Карибима, чак и преко Тихог океана, током тих дугих година, којима живе школске наставницима. . У свој креативни одмор - Боже, скоро десет година! - Јој је узео жену и две ћерке, које су одрасли и напустили гнездо, у кругосветный крстарење. Давид питао ме је да разуме у неким стварима, подесити контакте ... па, знате о чему сам. Јој, сигуран сам да ви не идете да ме питајте за детаље ".
  
  
  "Они треба да буду у датотекама агенције".
  
  
  "Надам се да не. Мали посао који јој је служио за ваш шеф, је лична ствар. За старог пријатеља. И, као стари још, Давид ме је уверио да је моје име никада неће појавити, да нам у једној АК-фајлу, чак и у шифрованом облику. Јој верујем ему. Зар Не? "
  
  
  Она климну главом. И у исто време сам схватио да верујем то из математике и тако тешко као неко ко јој је икада срео у свом животу. Да, наравно, сметало ми, јер велики део моје професије - то је проклето сумњиво односити на сваког, са хема њен вступаю у контакт.
  
  
  "То је као заташкавање" - рекао сам. "Ви, жене, деца, путујете отворени базен. На који порт сте наишли?"
  
  
  Натанијел одмахну ми нежно укоряющим прстом. "Па, сада, Надимак, не тоне на то. То је било пре много година, и све мале ствари које јој је урадио за Давид, давно завршени. Поред тога, увек сам остао чист, никада није био идентификован као агент. да је тако и било. "
  
  
  "У том случају, - рекао јој ироније, - боље да не зови ме Даниел Мцкее".
  
  
  "О, ја нећу заборавити".
  
  
  "А ја... яхтенный брокера?"
  
  
  "То је идеја. Зашто не бисмо да сачекате док не дођемо до моје куће, пре него што разговарамо о томе даље? Почиње киша, и оне досадне домара само теста воду на ветробранско стакло".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Мој ефективна становање меша у кухињу "не веома велике" куће Натханиел Фредерицк. То је оронули двухэтажное зграда, обшитое беле љуске, са широким затвореним тремом, који хода дуж леђа и необично на велики резервоар. Када смо стигли, схелл киша, а ја нисам сасвим разумео, где смо. Али ме није марио Натанијел.
  
  
  До времена када су ме провели у моју собу на спрату, и оперете, мој господар је запалио ватру у велики удобан дневни боравак, која се бави, очигледно, такође служио кабинета. Свуда препун књига и папира; један зид је био обложен чеп, на којој су везани увећане слике неких широм најбољих фотографија са чамаца, који га је икада видела. На полицама и на повремене столиках су разбацани урамљене слике деце у различитим фазама сазревања, а на другој стење висила фотографија жене, поносно главе, али блистава лепота. То је био само портрет главе и рамена.
  
  
  • Га знао, да је она за оне жене које одвратити све ставове из-парада Плаибои зеке. Моје поштовање за Натаниэлю Фредерику повећан за још неколико корака; Ако би јој изгубио таквог човека, да га да, кројач узми, не шталь би осмех.
  
  
  "Ја сам тако разумео, да ли сте љубитељ бурбон", - рекао је он.
  
  
  "Изгледа да си ти веома оборудова ме знаш".
  
  
  "Да". Он је стајао у меком старом сахрани и наливал по кристал декоративне у велику чашу.
  
  
  "Воде?"
  
  
  "Само узбуђење, хвала".
  
  
  Ми смо спроводи одавде љубичасте своје пиће - ја мислим да је то био херес, али он није могао да буде сигуран - у кухињу, где је отворио неколико лименки и припремио распалити вечеру, који је по укусу не личи на нас, на шта је по конзерве. Када га је направио ему комплимент, он отмахнулся од ласкања.
  
  
  "Када сте недељама сте у море у малом чамцу, господин Макки, дођете до много занимљивих комада са пасуљ и паприкаш говяжьей трупа. У супротном, имате на броду побуна".
  
  
  Онда смо изашли на леђа трем. Киша је још увек лил, и иако је ноћ била хладна, осећао се топло и заштићено у дубокој кровом. Мали појас песка довела до ивице воде, где тамне таласе похлепно одушевљено примили на обали.
  
  
  Натанијел указао директно од нас. "Јахтинг клуб. Мало место, и ми не идемо тамо одмах. Из очигледних разлога га држим свој брод од луке бар, која се бави у сали одмах за њим. Кроз неколико дана, када је њен почувствую, да можете да прође ту проверу, као яхтенный брокера, ми ћемо проверити вас у клубу ".
  
  
  "Тест?"
  
  
  "Зашто да не? Сте мислили да ћу га провести вам је убрзани курс без завршног испита?"
  
  
  Нисам размишљао о томе, али мора да се сложи да је изгледало као добра идеја. Са друге стране, њене још увек није знао зашто. Га питао.
  
  
  "Ах, сувише касно разговарати све ово вечерас, господин Мцкее. Вратите се кроз тренутак".
  
  
  Вратили смо се у дневну собу, где је скинула са полице књигу. Јој, приметио да поред стоји неколико идентичних томова; најмање суперобложки сви су исти.
  
  
  "Ризикујући да изгледа нескромным, њен предлажем да се ово са собом, да се читају пре спавања", - рекао је Натанијел. "Чак и ако га је написао, то сам, то је прилично добар".
  
  
  Име је Lines & Спарс, и у мојој руци то је исто тако тешко као телефонски именик Менхетна.
  
  
  "Само, да се подигне теби расположење", - рекао је Натанијел. "Уроните у ситне детаље опремање и управљање једрења брод, док можете остати будан. Али будите опрезни, господин Мцкее".
  
  
  У его гласу је била још једна белешка, која се бави дужан сам да сте напети горе. "Опрезан?"
  
  
  Он се насмешио. "Не дозвољавају књизи падне ти на лице, док си задремаешь. Она је довољно тешка да се пробије ти нос".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Наредних неколико дана су се претворили у луду кућу, физичке и менталне исцрпљености. Ми проплыли на кечче Натханиел дужине тридесет девет метара узводно и низводно Саконнет, која се бави уопште није реке, а ушћу, где се плима и осека вскипают, као брзака реке Колорадо. Па ... може бити, не толико, али то је прави тест - да побегне са прилично попутным ветар крми, све једра да лети и да открије да ли сте плове низводно. У неком тренутку чак и Натанијел је признала свој пораз и укључио помоћни мотор, да нам помогне да дођете до луке бар. Од тога ми је постало лакше. Искусних помораца окружује нека тајна; стиче се утисак да би радије да се удаљава заувек, него да прибегавају својим моторима, али Натанијел не извињава.
  
  
  "Ако вам је потребно негде се, - рекао је он - иди тамо што је могуће боље. Ми не учествују у тркама и не хвастаемся".
  
  
  Да проверите моју навигацију и свеобухватно управљање бродом, ми смо кренули на крстарење, који је трајао неколико дана. Прво Каттиханк, да није тако, наводно, и даље, али Натанијел замишљено је изабрао дан када је магла је била толико густа, да его може практично да се котрља у мале куглице и држати. Он је седео у кабини, не превише близу мене, и прочитао књигу, док јој се борио са ветром и плима, као и са чињеницом да сам једва могао да видим чак и нос борба. Њен веома поносан на себе када смо направили бове, означава улаз у луку, али мој лукав инструктор припремио за мене још један мали изненађење; он није поменуо да је активан одмор велике величине подељен исплате директно на улазу у луку, и када смо стигли, они су били довољно велики да сурфер балави текла.
  
  
  Тако да сам ушао у интелигентни, падају једра, без помоћи Натханиел, и окренуо помоћни мотор. Он нам је рекао речи, али имам утисак да би урадио исто.
  
  
  Одатле смо отишли у Мартас-Винъярд, переночевали на броду у луци Эдгартауна и рано следећег јутра отишао на острво Блок, парцела море крстарење јахти.
  
  
  нема оријентира не може да се види. Јој је познато да-да о сплаварења и накнаде, што не би могао да научи да за десетак година, и када је изгледало високе обицните црвене стене острва, његова доживео више олакшање од самозадовољства.
  
  
  Ми заобљене острво и ушли у Велики хлороводоничне рибњак, природна лука на западној страни. Још увек је светло, касно увече, и Натанијел понудио нам да се извуче на обалу.
  
  
  "Мислио сам да ћемо бити у могућности да се врати у Невпорт на данашњи ноћи" - рекао сам.
  
  
  "Не журите. Да ли сте икада били овде раније?"
  
  
  "Никада."
  
  
  "Ово је интересантно место. Узмимо пар бицикл и иде на турнеју".
  
  
  "Бицикле?"
  
  
  "Наравно! То је једини начин да путују, када ти си не на & нб".
  
  
  Дакле, ми смо дошли на обалу, пришвартовавшись код високог панела, који је изграђен пре свега за потрошњу летњих трајекте плови између острва и копна. Мала група продавница и прехрамбених тезги изгледало затворене, али Натанијел покуцао на врата обветшалого, провисшего зграда. Жена је отворила; ми нах било багровое лице, што је значило да је она икада била пијана цео живот, или да је претрпео неке страшне болести. Како би то нам је било, она балочние, када је видела Натханиел, загрлио га, а затим провела нас на задњем делу зграде где се у штали чува пар стотина бицикле, наслагане други на другу.
  
  
  "Узмите све што желите, господин Фредерик. Док трче, а?"
  
  
  Вукао по сине пар бициклом, проверили.
  
  
  "Они ће одговарати госпођа Гормсен, - рекао је Натанијел. "Ми смо, вероватно, да се вратимо неколико сати".
  
  
  "Ви ћете остати за ноћ или побећи?"
  
  
  "Ми још нисмо одлучили. Желите да нас нахрани?"
  
  
  Жена из душе усмехнулась. "О Господе, не, господин Фредерик. У ово доба године ми углавном живимо на замрзнуте хот-догах, који нису продали прошлог лета. Добродошли, али ја не мислим да вам је то потребно".
  
  
  "Ја нећу да се расправљам о томе", - рекао је Натанијел, перекинув ногу преко седишту свог бицикл.
  
  
  Ми смо се возили на главном путу, траку асфалта са рупама, која се бави одржана миммо упражњено, затвореним капцима старих хотела и летњих одмаралишта, било око којих би могао да буде појавама предака, прячущиеся за слепи прозорима. Острво Блок - већи комад земље; ми смо возио миммо локалитета, слично енглеском мочваре, туфне сланцево-сиве барама. Али ми нису били потпуно изоловани; када смо били на пола пута низ острва, ми смо срели млади пар на тандемном бициклу, која се бави стално крутила педале, и, очигледно, одлично проводила време. Ми је уступио им је место, они замахали и сницкеред, а затим распуштен окупљање у сумрак.
  
  
  "Нисам мислио да овде неко био у ван сезоне", - рекао је његова Натаниэлю.
  
  
  "Ах, увек постоји неколико чудака. Да јој више волим да их виде".
  
  
  Ми смо возили даље, све док нису стигли до далеког оба краја острва, високе литице са погледом на Атлантски океан. Са тога места где смо стајали, отворио импресиван поглед, може бити, на стотину метара доле, када таласи немилосрдно борили о стеновита обала на дну. Далеко лево од нас био светионик, его "зрак" је само почео да вртлог у сгущающейся ноћи. Ми смо са Натаниэлем постояли неколико минута, дисање кул чист ваздух одакле нешто Азорских острва. Затим смо се вратили до наше бицикле.
  
  
  Због буке, ветра и таласа нисмо чули предстојеће машине; сада он је стајао, искључивањем светла, и сломљена решетке дошао у наше бицикле. На отвореном дану од стране возача стајао мушкарац, и за лобовым стакла јој могао да види нејасна, али се није јавио на то посебну пажњу. Мене много више занима пушку, који је човек учинио у нашу страну.
  
  
  "Господин Фредерик?" - упитао је слабим гласом против ветра.
  
  
  "О, боже", - тихо је рекао Натанијел.
  
  
  "Сећаш ли се мене?"
  
  
  "Бојим се да је тако." Натанијел кренуо са места; он је држао руке на обе стране, и чинило готово опуштено. "Иако је то било тако давно ..."
  
  
  "Ценымногие дуже за мене". Он је благо преселио пушку, да ми се није свидело. "Они не верују ми, да ли знате. Они су мислили да ја радим по дочекати своје људе, а не они, и прошло више од годину дана пре него што су ме пустили".
  
  
  "Код вас, мора да су тешка времена".
  
  
  "То је био прави пакао! Цео проклети годину, у томе фабрике броду, и то није био крстарење за забаву!"
  
  
  "Не, тако не могу да замислим Грејвс". Натанијел урадио пола корака ка човеку и указао на пушку. "Намеравате да користите ово?"
  
  
  "Дошао сам овамо не опустити на свежем ваздуху".
  
  
  Сада је могао да види да је то био човек од тридесет, са малим, са великим прстима руку и наборана лица, огрубевшим од ветра и воде. Под невзрачной ветровкой его импресиван мишићи рамена вздулись.
  
  
  "Тако сте случајно пронашли смо овде?" Натанијел
  
  
  отишао даље. Још пола корака.
  
  
  "Био на острву неколико недеља, са оне хорька, као што ме пустили. Моја супруга потиче одавде..."
  
  
  "О, наравно. А госпођа Гормсен - ваша мајка-у-закону, зар не?"
  
  
  "Ви разумете све прилично добро." Грейвз марширали напред. "Мислим да је теби и твојим пријатељу боље да се вратим на ивици литице".
  
  
  "Ти ћеш пуцати у нас или мислиш да можеш да нас натера да скачу?"
  
  
  "То неће бити за мене нема разлике, господин Фредерик. Њен хтео да нанесе вам посету у Невпорт, али данас си ме избавили од тога".
  
  
  "Ако би га знао, да су ове црвене риболов пријатељи пустили те, њен могао да промени свој пут". Натанијел је задржао ову добродушную полуулыбку на човека, миран, као да је стајао пред класе, око нетерпеливыми ученицима.
  
  
  "Да, па, ја нисам мислио, да су они шаљу вам телеграм. Ти ме веома добро поставили, господин Фредерик, и да јој ништа слично не заборављам. Веб разлог зашто су ме није убио, био је..."
  
  
  "Јер ти не био је посебно важно, зар не?" Промена гласа Натханиел је изузетан; сада у нен била усмешку.
  
  
  То је успело реакцију. Грейвз кренуо ка њему, его лице побагровело чак и у сгущающейся мраку. Он је подигао пушку да користи его, као и батинама, и школски учитељ у пензији заронио испод њега. Он је потисак окоченевшие прсте у живот, користећи тога подлактицу, да блокира ударац а доула сачмаром. Грейвз удвостручио на пола, очи искочио. Натанијел поново ударио га его на истом месту, овај пут окрећући руку и, скоро подигните човека са нога, од провлачење прсте под его грудне кости. Грейвз покушао завизжать, али его је широко отвореног рта избио само сдавленный звук агонији.
  
  
  Натанијел узео пушку по его руке, дозвољавајући човеку да падне на земљу. На његовом лицу је осмех мешовити задовољство и кајања, када је погледао Грейвза, корчущегося од страховите болове - и он је изгледао превише дуго.
  
  
  Врата друге машине отворише, и по нах изашла жена. Јој могао рећи да је то била жена, јер ми нах у коси су розе пластичне виклери; иначе она је била обучена више или мање као човек, лежи на нога Натханиел. Ми нах био пиштољ.
  
  
  Њен превише. Вильгельмина, Лугер, који је био исти део мене, као моја десна рука, выпрыгнула око своје наплечной футролу. Њен заронио на Натханиел, одбацујући его у страну, када је жена урадила велики стари револвер на нашу страну. Због ветра и таласа га готово није чуо звук пуцња, али осетио сеаринг бол, када таращить очи ударио ме у раме.
  
  
  Жена или жена, њен убио га. Један прецизан ударац искрене сабира долар у; она је била сувише близу да га могао пропустити, и он није хтео да само повредити ее.
  
  
  Она је пала као камен, револвер пао око њеног прста, као играчка, од којих је она изненада је уморна. Натанијел већ је устао на ноге, пуцајући на сачмаром у страну Грейвса.
  
  
  "Веома лепо, господине... ах... Мцкее. Она је, изгледа, знао је да ради са тим оружјем". Он је савијен над телом жене и одмахну главом. Затим он га је узео пиштољ и потисак за појас. "Сада имамо мали проблем".
  
  
  "Да, наводно."
  
  
  Грейвз још увек пробио код мојих ногу, покушавајући да устане, али није могао, не више него што је могао да говори.
  
  
  "Жао ми је, да је он вмешал у своју жену", - рекао је Натанијел. "Или, барем, њу, претпостављам, да је она била управо таква. Заправо, Грейвз?" Он низменному надвија над њим.
  
  
  Грейвз климнуо главом, његово лице било искривљено, врат компримовани.
  
  
  "Онда га, претпостављам, ви сте вероватно да опрости ми да је њена смрт". Он је са жаљењем одмахну главом. "Не, мало је вероватно да ли је онда твој наступ вечерас. Дакле..." Он је слегао раменима. "Жао Ми Је, Гробови". Он је посегнуо за груди мушкарци, немилосрдно впился прстима под ребра, и наставио да гура све више и више, прощупывая сабира долар, док его рука готово да није утонула у тело. Грейвз тихо урликали, трзање ногу; Натанијел немарно поглядел, не релаксацију притиска. Онда човек је отишао тихо и даље.
  
  
  Наставник у пензији, устао, обрисао мочка задње стране његове руке. "Ја не знам да је мртав или не, али то није важно. Ми помоћи да се врати ih ih несрећног ауто?"
  
  
  Није била искрени несреће по икада инсценированных, али чињеница да аутоматски мењач стари Цхеви имеле тенденцију да се искључи, урадио све то је мало мање вероватно. Укључили смо паљење, подкатили ауто на ивици литице и столкнули га у страну. Натанијел, не шталь да дочекам да видим како то ударится о камење доле; У сваком случају, било је сувише мрачно да види.
  
  
  Јој, погледао у страну светионика.
  
  
  "Не брините, - рекао је он. "Ако су нешто чули, они би већ били овде. Их узнемирава оно што се дешава у море, а не на обали. Време је да се врати бицикле госпођа Гормсен?"
  
  
  Идем у мраку није било лако; свети мој бицикл
  
  
  не пада далеко изван мог предњи точак, а Натханиел уопште није радио. Али он је, изгледа, знао где да иде, и док смо полако путовали на острво, он ми је рекао, шта је Грејвс.
  
  
  "Он је био рибар, лодочником, зови его, као што желите. Радио је углавном у Монтоке, на крају Лонг Исланд. Отворено тамо". Он је указао на лево, где је, како је знао, постоји протежу од воде, која острво Блок са председником руске федерације владимиром путином. "Пре неколико година црвене завербовали его. Редован рад, што би назвали его у шпијунског поште бизнесявляется. Его посао је био само у томе, да држи очи отворене. Овде, на пример, много подморнице; приступ на Атлантику са суббазы у Њујорку, Лондону. Било је и других ствари. Грејвс је радио на чартер пловидбу, и доста људи са важним везама у влади су дошли на неколико дана одмора. Чак Никсон је то урадио када је провео кампању у шездесет осмом, знате. У сваком случају, наш заједнички пријатељ у Вашингтону позвао ме је на Грейвзу, и, пошто га је био при руци, и мало упућен у чамцима, ми поручили... неутралише его ". Он смиркед ми, када смо се возили раме уз раме. "Ја обично не прихватам физиолошки задатака, али се десило тако да сам могао да користи новац који је понудио Хок".
  
  
  "Шта је прича са фабричка брод?" - питао сам, избегавање рупа величине базен у дворишту.
  
  
  "Ах, да, управо тако су они то урадили. Као што морате да знате, риболов флота у многим земљама, посебно у Русији, раде само неколико миља од наше обале. Какво ривалство овде економски, а не идеолошку, тако да постоји фер износ порука између различитих чамаца, без обзира на националност или политике. Тако да за Грейвса било лако да испоручи своје извештаје на једну или другу руску брод. Али понекад имао хитне поруке, а онда се ложе сигнал светији искрени према њима литица, где му је изашао у скупштини малтретирање, и они са супругом срушила у смрт ... "
  
  
  "О томе", - прекинуо га. "Можда његова смрт може да се представи као несрећан случај, али шта је са њене смрти? У њој девятимиллиметровая таращить очи".
  
  
  "Да, Да. Не врло пажљиво. Међутим, у ово доба године овај део обале толико опустела да, ако је машина у сали под водом - а тако и треба да буде, у време када је случајно откривена, то ће бити довољно. оставите лешеви локалним властима да они посумњала било шта осим несреће. Ако се то деси, па, за то је потребан нашим пријатељем у Вашингтону, зар не?
  
  
  Не треба ми било ништа говорити; овај кротак школски учитељ, који би могао хладнокрвно да убије, био је далеко испред мене.
  
  
  "У сваком случају, - наставио је Натанијел, када смо почели да се спуштамо на дугом, постепено спуштање до нагомилавања зграда и објекта за њим, - ја сам успео да убеди Грейвса да сам саосећамо са. То је било лако; он ову врсту Менталитет - рекао је, да су сви школски наставници - комунисти она или већој мери. На крају га убедио его пошаље поруку, у којој један око рибарских чамаца ће бити у нашим територијалним водама - што је, наравно, строго је забрањено. Брод обалске страже је стајао у близини, а тамо је била пажљиво планирана и бескорисна - хајка, док јој се учини да је заробљен Грейвса у ропство. Он је побегао, отишао у луку на другу страну овог острва и украо очи брод да побегне. Рецимо, он је открио један око црвене траулеров и одведен у фабрику брод, који се бави нешто више, него само прерадом рибе. Искрено говорећи, очекивали смо да они отвезут его назад у мајку-Русију, али, очигледно, ih опрема сложенији него што смо мислили. "
  
  
  Ми ближе реду обветшалых зграда, у непосредној близини објекта. "Зашто ићи на све ове проблеме?" Га питао. "Зар не би било лакше само да ухапси овог момка? Или елиминисати его?"
  
  
  "Па, да ли знате тог човека у Вашингтону; он не објашњава ништа, што не би требало. Али моја теорија је у томе, да ако би смо ухапсили Грейвса и суди его, то би било бесмислено занимање. На крају крајева, он је био само локални рибар, обављање мали прљави посао на страни, да додатни новац. Суд је сасвим могао да урадим его мученик, и ових дана се код нас их је више него довољно. Са друге стране, ако бисмо могли да убеди суд у другом. Поред тога што је био двоструки агент, који смо, изгледа, у извесној мери урадили, морали би да потрошите много времена и труда на проверу свој други заједнички рад, да се уверите да нису сви они изгледају као Грейвса ".
  
  
  То је било управо онако како га замишљао, тако да је одбио да од ове теме. "Шта би било нах?" Ми успоравање потез пред затвореним капцима корозију за виршле госпођа Гормсен и трговачки центар за изнајмљивање бицикала.
  
  
  "Ја не бих шталь да бринете", - рекао је Натанијел. "Код нас није било доказа да је њена импликација".
  
  
  "Неко је рекао Грейвсу да смо на острву".
  
  
  "Да, наравно. Али уочи
  
  
  ако би то била она, то не мора да ее замешало. На крају крајева, једриличари, који се изнајмити бицикли, у ово доба године су ретко ".
  
  
  "Добро..."
  
  
  "Али, ја предлажем да се вратимо на наш брод и иди кући вечерас. Нема смисла да се уради превише претпоставки, зар не?"
  
  
  
  
  
  
  Четврта глава.
  
  
  
  
  
  У време када смо се вратили вез касно увече, Натанијел, изгледа, заборавио сам о малом уродливом инциденту на острву Блок. Он је био је толико смирен и выдержанным, као и увек, када смо ушли у мрачну кућу, и када га брзо испитати собу, он је погледао у мене са неком смешном маском.
  
  
  "Знаш, не могу да живе у сталном страху од убиства", - приметио је он. "У супротном, шта је поента живи? Ми радимо ту ружну мали посао који радимо, и више или мање спремни на последице. Дакле, долазе и многи други људи у овом свету. И само замислите. Господин Макки, као што би то било ако бисмо сви били забринути о томе ко може да се крије иза следећег угла. Зашто, неко, можда, довољно памет да се кандидује за председника? Ми се придружите за сэндвичем и кафу? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  У наредних неколико дана, када смо пловили, њен студирао је у основи каталози и старе исечака о Њу-Јорк боут шоу. У Натханиел је кутија за документа, са радним пројектима свих могућих врста једрењака, од дана једрилице на океанских тримаранов, заједно са фотографијама и рекламама широм новина широм земље. Посетили смо на неколико бродоградилиштима у близини, посетили корпуса их чамаца, који су се бацили у воду и ентеријера многих других. Неколико пута је водио ме је у Кристи s, велики ресторан на обали у Њупорту, где је одржавање и еда су одличне, и где је било могуће наићи на заблудшего пловио опрему Вандербилт или крзнени прапорщика са једне око локалних база министарство спољних ПОСЛОВА. Натанијел знао сам их све, а затим пар посета га прилично добро радила као параван Бера Макки, јахтинг брокера са западне обале Флориде. Чак почео да верује у себе.
  
  
  "Испит" у јахтинг клубу није био тако наводно једноставан. Чланови су били људи, који су знали своје чамце; они нису били учесника коктел код луке бар, као и на веб яхтенная капе, које јој се видела, била прибита на јадиковање над баром. Натанијел водио разговор за великим округлим столом, ноншалантно - злонамерно, као што сам мислио - у техничким областима, где јој је био приморан да измисле неке одговоре. Мислим да јој је прошао, јер нико у гомили није изгледао сумњиво. У сваком случају, када смо отишли - веома касно, - Натанијел хлопнул ме по рамену и изгледао веома задовољни. Враћајући се на его куће, ми смо веома саплету о песак, а ја не знам ко је око нас подржати другог.
  
  
  Било је још тамно, када ме је то једини пренос оштар закуцати на врата. У глава ме врти циљ - да се у том клубу на боурбон није ограничење, - али јој је одмах скочио.
  
  
  "Шта је то?" - тражио сам.
  
  
  "Ник!"
  
  
  "Јој, Дан!" Његов режали у реуматизам.
  
  
  "Да, Да", - рекао је Натанијел. "Али морате да устане и да се пресели из места".
  
  
  "Сада?" Било ми је занимљиво, кроз шта још он је хтео да ме преживе.
  
  
  "То је хитно. Потребно је да ухвати вожњу у Тампу, а код нас једва да има времена да дођете до аеродрома".
  
  
  "Тампа?"
  
  
  "Не знам зашто. Дејвид управо зазвонио, и то је главни приоритет. А сада одевайтесь. Пожурите!"
  
  
  "Тампа", - помислио сам, уклањање пиџаме. То је постало једно око и најсложеније задатке, који јој икада обављао. И ако је рад био у Грчкој, њена тачно није приближио.
  
  
  
  
  
  
  Пета глава.
  
  
  
  
  
  Контакт је био једноставан; порука за Бера Мцкее на аеродрому јужне каролине, обавештава ме да је моје име је урађено резервације у мотелу у близини. Њен проверен и само да брзо обријан - нема шансе пре него што га је напустио кућу Натханиел, - када на врата нежно неко је куцао.
  
  
  Њен заколебался, погледао на свој кофер, у посебном делу који је лежао Вильгельмина. Али ја нисам мислио, да ми је потребно поједностављени Лугер, не сада. Колико га знао, није било разлога да тражи мене, ако сам није био пријатељски. Не сада. Међутим, њен пажљиво отворио врата и, видевши стоји тамо Хавк, осетио чудно олакшање.
  
  
  Он је ушао, не рекавши нам речи здраво, сел на једно око пара огромних кревета и погледао у мене. Њен смахнул кап пене, одвијао столицу пред столом, симулирајући дрво, и сам сео на њега лицем у њега.
  
  
  "Ова соба је пажљиво проверен", - рекао је Хок. "Одина око наших электронщиков провео овде прошле ноћи, и са њима хорька је у сали под надзором.
  
  
  Њен аутоматски и погледао на зид иза њега; ових дана се чини да је већина мотеле изграђен око газе, па чак и старији човек без слушног апарата може да чује све што се дешава у наредном блоку.
  
  
  "Не брините", рече старац. "Ми смо резервисали собу у обе стране; нико неће чути да говоримо".
  
  
  То ме удовлетворила; Њена никада није сумњао у способност Шефа мислим да кроз сваки детаљ.
  
  
  "Зенополис то чини наш", - рекао је он без даљег прелиминарним изјавама. "Тачан датум још није одређен, али ће у року од недељом. Он ће прећи границу са Албанијом и да ћу кренути на Крф. Време и место одржавања ће бити дефинисани у то време".
  
  
  Јој, климнуо главом, онда се намршти. "Како могу да контактирам са њим?"
  
  
  "Кроз его сестру".
  
  
  Хок рекао то је тако сува, да прво то нису приметили. "Као што је био поново?"
  
  
  "Его сестра. Њено име је Кристина и она его веб-жива рођака. Она тренутно ради студентског медицинска сестра у Атини, али нах одмор на западној обали. Ви заберете га, и ... то не треба да улазим у детаље ".
  
  
  Али он и даље је то урадио. Кристин, како се испоставило, имао је двадесет две године, она није видела Алекса са њима хорька, како је он побегао пре петнаест година. Али Алекс је, према Хавк, хотел, да его сестра је била присутна при нашем састанку; имао је озбиљне сумње, и онда прелиминарним разговорима са нашим људима он је тврдио да је у привлачењу Кристина према споразуму. Он је рекао да је веб коме се може веровати, и ми са Хоуком су се сложили да је користио као тампон између себе и могуће издаја грчке владе.
  
  
  "Ја не ћу да се претварам да разумем шта је тачно то ради, - признао је Хавк - али, изгледа, треба да иду заједно са њим толико, колико је то могуће".
  
  
  Мој задатак је изгледало релативно једноставан: ја сам морао доћи у Атина, да запосли аутомобил и проведу неколико дана, гледања екскурзија стању дуж обале. У Пиргосе га покупио девојку ("како ми је речено, прилично атрактивна", - уверавао ме Хок), а онда изнајмио парусную брод за кратко крстарење на Крф. Тамо, на острву, који је у сали више него у Албанији, него из Грчке, нас двоје ћемо се вратити са Алексом Зенополисом.
  
  
  "Ми смо неколико пута причали са њим са оне хорька, као што смо последњи пут разговарали са вама", - објаснио је Хок. "Нас не брине, што је он тамо ће пасти, али сада он показује да има критички важне информације коју може да пренесе на нас. Можда, можда не, али ћете морати да уложе све напоре да увезти его, као што је планирано, а ми треба да претпостави да он говори истину, док ми не знамо обрнуто ".
  
  
  "Ја још увек кажем, зашто не узмем его у Таранто на глисер? Овај једрење пословања може да потраје неколико дана".
  
  
  Старац одмахну главом. "Од виталног значаја, да се ни на који начин не смеју да скрене пажњу на вас или на Зенополису. Он уверава нас, да его пробој проћи незапажено у року од најмање неколико дана, али он инсистира на томе да наши напори у интересу его треба да буде потпуно невидљиви. укључен елемент времена, који је објаснио да у потпуности; у сваком случају ми треба да поштују его савет у овом тренутку. Не, Ник, ви отвезете свој изнајмљеном парусную брод у Таранто са тајном пролазу. Нећете учинити ништа да привуче пажњу власти у Грчкој или било које друге земље, док Зенополис не ће бити у безбедности код нас. У сваком случају, - додао је он са бледом осмехом, - ако дође до потере за & нб, нема моторни чамац, које можете да добијете, не би могла да да претекне бродови и авиони, који су различите владе ће послати за вас ".
  
  
  У сваком случају, он ме је убедио. Јој, мислио да је то све, али Хок припремио за мене још један мало изненађење.
  
  
  "Између осталог", - рекао је он, гледајући на мој отворен кофер на стеллаже уза зид. "На овом послу нећете имати ватреног оружја. Или било шта друго што може бити инкриминирующим, ако те ухвате и допросят".
  
  
  "Ништа?" - тражио сам.
  
  
  "Претпостављам да можете да носите свој нож, али не и у њих ножнах на подлактицу, који користите. Како да отарасите царинских морате да имате неко сечиво, иако је ваш тешко да се може наћи на броду већине чамаца. ток, међутим, он може да вам требати ".
  
  
  "Да ли тако мислиш?"
  
  
  "Да. Видиш, Надимак, морамо размотрити могућност да је цела ова операција - то је нека врста замке, организована друге стране. Као што знате, ми смо у периоду изузетно деликатним преговорима са русима и кинезима. Заправо постоји некакав тајни мораторијум на нашим операцијама против ових земаља ih саттелитес. Ако одлучите да у време транзиције на Крф у Таранто, да Зенополис ради за ih сврхе, да стави нас у лошем светлу, дозвољене, онда можете пратити на чињеницу да је... био изгубљен у мору ".
  
  
  То ме не узнемирен; Ми није било да оцену "Киллмастер", јер сам се трже из мисли да се држи нож у непријатељском агента, чак и ако је он био човек, који је раније био пријатељ.
  
  
  
  "Добро", - рекао сам, расте, да се приближи својој торби. Га извади "лугер" и пренео его Хоуку. "Водите рачуна о нен, он је добро ми је служио".
  
  
  "Када ћеш се вратити, то ће бити готово", - рекао је он, чишћење оружја у портфолио.
  
  
  Га поново сел. "Још што-шта."
  
  
  Хок приподнял косматую обрва, гледајући на мене.
  
  
  "Да, кројач узми га радим у Тампи?"
  
  
  "Наравно. Њен хтео да објасни то. Ви ћете остати овде на два дана и упознати се са различитим пристанями за јахте и яхтенными брокера". Он извади око портфолија мали коверат и ставио его на кревет поред њега. "Ово је листа брокери, који су недавно престали да своју делатност; сте радили на сва три око њих и сада направите паузу, покушавајући да отвори сопствени бизнис. Можда смо превише опрезни, али ако неко вас пита, на кога сте радили, можете дати информације, коју је лако проверити. На самом делле, у томе нема потребе; ова операција траје само неколико дана. Али било би глупо да дозволи случајни сусрет. "
  
  
  "Људи се баве греблей, прилично блиских широм отворени базен", - сложио сам се. Натанијел Фредерик ме је убедио у томе.
  
  
  "Потпуно фантастично. Путујући низ обалу Грчке, можда ћете наићи других американаца, који познају овај терен. Боље је бити бойким, него да муца и да се изгуби, а?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Га је направио, како ми рече Хок, преласком сваки светло сат времена, а много касније мрака, лутају пристаням, трговачки салама и верфям као незапослени яхтенный брокера. Током својих путовања јој је научио имена менаџера и трговаца, капетана луке и момке који цатеред на бензинској у различитим доковима. Може бити, све детаље никада не морате да, али ако је неки американац, рецимо, у Пиреју ће почети да се сетим са мном чокнутого старог карактера, који је радио у стању да у близини Клируотера, јој био бих спреман да исприча своју причу о нен.
  
  
  На крају другог дана њеног возио кроз полуострво Флорида у Мајамију, где јој сел авиона, који су имали ме у Мадрид рано ујутро следећег дана. Тамо сам имао обавио путовања у Атину, и већ темнело, када је завршио царињења - они не обрадоваше обоюдоострому нож, који јој ности у пртљагу када су сазнали о мојим наводним делле, - и изашао. наћи такси. Ноћ имеле победи посебна јасноћа, коју, мислим, може се наћи само у Грчкој и Леванте; то је као да небо подигне и дистиллс све егзотичне мирисе маслина и смокве, помешана са гори угаљ и печене овчетине, а затим мало хлади их да они нису то били познати формати. То је нека врста неухватљиви дух који не може да носи нас једна жена, али Атина чине то модерно и елегантно.
  
  
  А онда јој се регистровао у "Хилтоне", изгубивши све то због апатије америчког система климатизације узорковање ваздуха. На самом делле, када јој је укључивало телевизор у својој соби, њена добио Гунсмоке. Глас векова и колевка западне цивилизације.
  
  
  Следећег јутра га побаловал се брзо водичем по граду. Страшно је рећи, али је тако много путовала, да су градови широм света су почели да имају разочаравајући сличност са мном. Где би нам отишли, чини се, свуда је америчка наметање; Нежан на мало теписима говори енглески, и види се, да ли сте знали о его брату у Акрон, и, иако ви не можете видети таблу Цоца-Цола на било улици, увек има осећај да је она већ није далеко.
  
  
  Тако да сам циничан. Јој, такође, био иритиран. Овај задатак се чинило да ми је превише лако, и ми је потребно да се орасположи, као шампион супер бовл, припрема за утакмицу, на алл-старс колеџа. Игра мора увек да буде забавно за професионалце, а то значи да они треба да буду посебно опрезни да не сматрати га занемаривања. Мој проблем није био сасвим исти, али свакодневни живот, коју јој је морао да живи наредних неколико дана, зачињена са састанка са, надам се, атрактивна девојка, лако може да ме натера да буде лењ у голова, ако ја не ћу бити опрезан. .
  
  
  Поред тога, њен, досадно на Вильгельмине. У то време сам није знао колико; ускоро га је требало да то схватим.
  
  
  Њен изнајмио Волксваген у локалној агенцији Херц и почео своју турнеју яхтенным брокера. Пиреј је био мој први логичке заустављања, и сам провео дан, strays по докам ову живописну лучког града. Играјте на бизнисмена-путник, његов био тај који је постављао питања, правио да уче нове руске пројекте и снап са искуством, који јој је самоуверено, Натанијел би аплодировал. Нико, са хема јој је срео, не сумња у мом прикрытии; То је био Дэниелом Макки, на одмору у овом делу света, коју неки зову рај за морнара. Занимљиво је да сам био у овом делу света само једном, и то је био рај за морнара, али не у смислу у ком су сада схватају. Да објасни, хема јој је
  
  
  чинећи у војску САД пятнадцатью године раније, било би превише тешко. Само реци да је то био део мог стручног усавршавања са, АК, па чак и војска може да разбије неке правила, када се то чини одговарајућим. Једини пут када је био у униформе за то време, њен прошао школу контраобавјештајне у Форт Холаберд у Балтимору. То је у основи за показивање, прво, оно што смо научили је да штампа, јер агент морао да попуни све извештаје, а њен носио безопасне траке кордон другог поручник. Касније, када сам добио на дужност у Западној Германијум, било газде, које су захтевале да сазнате мој чин, добио обавештење да сам мајор. Тако је тада радио ЦИЦ, и њен знао једног или два бави каплара, који раде у цивилу, који, уколико буде потребно, такође су имали "титулу" мајора.
  
  
  Али чин није имао никакве везе са оним што сам упознао са Алексом Зенополисом, и са операције, које смо провели заједно. Укратко, нашу војску водила група дилера хероина, која се бави привозила овај материјал у Немачку и куповали его нашим трупама. Ништа слично као у Вијетнаму у последњих неколико година, али тада још увек озбиљно. Утврђено је да је неколико војника је добављачима, и они су добијали его од пар грчких морнара, који су везе у Турској. Ставом дељење је Накос, највеће острво Киклада.
  
  
  Одина око војника, млади наредник, добио посао на једно око њих практичних радова, о којима сања сваки војник; он је пилотирао мали двомоторни авион, који је превозио ВИП-перссон, представници вишег руководства и цивила, у сунчаним местима у местима као што су грчка острва и Либан. Било је лако да се врати у Минхен празно, да седне на мали аеродром на Наксосе и да преузме на себе терет белог праха. Није имао никаквих царинских урадио, и неколико механике на бази посебну акцију у споразуму; они су одузета дрога и извадио его за мале трговце.
  
  
  Ја нисам учествовао у елиминационе такмичењима; У основи то је рад чланова ЦИЦ, али када је постало јасно да су у томе саучесници грчки војни, то је мало иритирајуће за војне полиције. Строго говорећи, то такође није рад CIC; насеље русије Корпуса састоји се у томе, да се заустави било какву скривену претњу војске, али то је прилично широко тумачи. У сваком случају, привукла ме је на послу за уклањање кријумчара дроге у скупштини, и за тога, да нико било око укључених руковидителей није подигао је много буке. Или чуо о томе, ако је могао да чује.
  
  
  То је смртоносна рада; Њен је схватио то је када је мој упутио је завршен. И када га је срео Алекса Зенополиса у Бејруту, све што ми је потребно да се уради, то је на годишњем нивоу на њега, да схвате да је он добар човек, да раде са мном. Алекс је био човек-бик, мало изнад мене, у шестом инча један, и одговарајуће ширине. Тада је он служио у војно-поморске обавештајне службе своје земље, али у мраку цивилном оделу изгледао је као лик, око филму Хемфри Богарт: црна коса и бркови, жестока очи које су изгледале тако да они могу да притиснете вас стење и оставити тамо се друже. док је он одлучио да те пусти.
  
  
  "Ти си Картер", - рекао је он, када смо се срели у бучном кафеу. У музичком машини играо плочу Синатры, а перекормленная певачица плес живота покушао да се такмиче са музиком.
  
  
  Јој признао, да је их; они су У данима још могао да користе своје име.
  
  
  "Веома једноставно". Его енглески је добар, али он није изгубио дар речи. "Двојица наших људи испуњавају два американаца на аеродрому. Ми смо са вама, уништавамо их".
  
  
  "Као што смо сазнали, када ће амерички авион?"
  
  
  "Постоје места са погледом на слетање рампи. Обустроенная нас, колиба козопаса; он је дошао у болницу, сиромах". Алекс се насмејао, показујући велики јаз између предњих зуба. "Мали проблем са желуцем, нешто у его пиће & нб. Он је, старац, али то ће бити боље".
  
  
  "И колико дуго ћемо чекати?"
  
  
  Алекс је слегао масивним раменима. "Све док они не дођу. Ви журите?"
  
  
  Узели смо стару гремящую брод, која се бави, чинило се, правити на свим острвима у Киклада, не говорећи већ о Криту, пре него што смо стигли на Наксос. Морали смо да се туристима, а онда искрцавања ми не причају са другима. Њен је проверен у томе, што се сматрало хотела у лучком граду, а затим је играо ексцентрични амерички, који хотел ићи планинарење у планинама, претходника, мислим, модерни хипици, мноштву свуда у свету са својим рюкзаками.
  
  
  Њен нашао Алекса у викендици козопаса са погледом на писти. Срећом, имао је кутију дотрајале, али исправних карата, и он је некако успео да се спусти велики речник узо заједно са оружјем које нам је потребно. Чекања, које је трајало више од два дана, био је добар, али ако бисмо играли у пинокл за прави новац, њу и даље би био мора да сам Алексис Зенополису скоро све што сам зарадио са њима хорька.
  
  
  Вештине летења и лета поље је у дугом уском долини испод нас; он је изграђен од стране немаца за време
  
  
  током рата, и провођаше у мање-више добром стању, због гајење оваца и адут. На далеком крају од нас био кул лом; на крају била велика природна пећина, пријава којој смо могли добро видети.
  
  
  "Морнари тамо долазе", - рекао је Алексеј. "Наши људи, браниоци наше обале". Он је пљунуо на земљаном поду колибе. "Ми, грекам, потребно је да се брани дакле, много обале; погледајте на било коју карту, Ник. И да мислим да је ова гамад попут ове, онечишћује ih професију..." Он је поново пљували.
  
  
  Јој, схватио да је Алекс је идеалистом. То ме смета; и чак и тада јој би радије да раде са циниками, јер су ценымногие поузданији.
  
  
  Ноћи су биле веома тешке, јер нисмо могли да користите брылев. Алекс и њен сувише мало причали. Понекад је излазио на улицу, да се диве бледо осветљености земље под блиставим месеца. И то је било на трећу ноћ га је видео фигуре, двигавшиеся на крају писте, диже преко ивице литице као алпиниста, до врха монт Евереста.
  
  
  Њен водио назад у колибу и то је једина пренос Алекса. "Они су овде" - прошапутао сам. "Ваше паре, њен готово сигуран".
  
  
  Алекс махну руком и перекатился под ћебе. "Добро, добро, младићу". Он је био десет година старији од мене. "Они подождут, као и ми. Амерички авион не појављује до зоре. Ноћ овде не може да слети".
  
  
  Да јој не би шталь да се закунем, али чинило се да је Алекс хркање, када је рекао своју последњу реч.
  
  
  Можда јој је заспао пола сата до краја ноћи; Њен знам шта се пробудио, и пред зору преселили се у колиби, нестрпљиво чека када сунце почне да светли нас. Месец је већ одавно нестала, и то је скоро није могао да види дно долине.
  
  
  "Ми смо почели сада". Миран глас Алекса у мирном колиби је био тако диван, да сам скоро није искочио из коже. "Пола сата до дневне светлости". Он је био на ногама, натянув тешку црну кожну јакну, џепове којој су пуне муниције. Под њом је имао пиштољ цолт-а 45 калибра, али највише од свега он се ослањао на пушку М-1, коју је он бацања спојлером преко рамена.
  
  
  Код мене био такав. Имам такође је Вильгельмина, Лугер, који га је недавно стекао у Германијум и који је, у извесном смислу, постаје део мене.
  
  
  Ми смо опрезно крећу дуж блиском крају долине, кружа на брдима изнад улаза у пећину. Ми смо држали довољно далеко од краја, да нико на дну није могао да нас види, чак и ако би био свети, и чисто опрезност и инстинкт Алекса подсказали нам где да се заустави.
  
  
  "Глас", - шапну он, указујући на ивицу.
  
  
  Ми увукла по неравном терену, као лишће, и коначно видели поље на дну. Ми смо били на висини од око шездесет метара, и колико јој могао да видим на путу доле није било.
  
  
  "Као што смо ми...?" Њен почео, али Алекс стави прст на уста и зубе блистала у мраку.
  
  
  Око једне преко својих многобројних џепова, он је повукао танак комад најлон ужад. На једном крају је причвршћена бомба, и он је ставио неколико других на земљу поред њега.
  
  
  "Авион лети одатле", - рекао је он, указујући директно од нас, у црну празнину иза ивице поља. "Једини пут. Када ће слетети, то мора да такси до далеког оба краја и да се окрену, да? Дакле, када се спусти... , они не могу да се извуку".
  
  
  Он је почео врло полако водио танку линију по каменитом јаук литице, све док нит са приложеном гранатом није био само изнад улаза у пећину. Затим застао, пошевелив прстима-кобасицама, производећи психичка рачунарство и поново стекао. Он је направио отметину на нейлоне и посекао его ножем. "Потпуно фантастично", - рекао је он и узео остатак линије за причвршћивање на мали кусту у року од неколико метара од краја.
  
  
  "Шта сада?" Га питао. Нико није рекао да нам, ко ће бити одговоран за ову операцију, али је Алекс, изгледа, знао шта је урадио, а он је био спреман да науче.
  
  
  "То је лоша ствар да се спушта, али ја могу да се попне на доле". Он је обукао дебеле рукавице, пови сегмент фиксне конопца око кука и бацања спојлером петљу преко рамена. "Сада си возвращаешься у даљи ток поља. Мала стаза по којој живе козе, води вас доле. Када сте чули да, као у пећини поцепана нара, ви сте срећни да иде доле доле и убеждаешь оне момке у авиону, да им нигде да иде. Схватио?"
  
  
  Тако сам и мислио. Њено послушно водио назад у правцу у којем смо дошли. Пронађи траг, о којој је говорио Алекс, је било лако, иако је, гледајући на нах у сивом светлу лажне зоре, њен зажалио козу. Пошто је одбацио свој М-л, његов бенцх пресс на ивици литице и шталь чекати.
  
  
  Прво, то је као стална зујање муве, и он се борио са искушењем да удари га када је схватио да је задремао. Моје очи су се нагло отворише, и он је погледао комад јаког оранге сунца, пењања на далеке хаљину.
  
  
  У средини стомака полудиска виднелось тамно зрно, које је наставио да расте у величини, иде искрене тамо где јој је лежао. Јој, осетио, како брзо се ухватио у коштац не на живот, приморан да остане на месту, када је двомоторни авион појавио на видику, иде на слетање у далеком крају поља.
  
  
  Да јој је погледао дуж крају литице у правцу места где га је оставио Алекса. Его уопште није било јасно, док точак авиона није додирнуо траву, али онда га је видео, као гломазан фигура порастао и избацила дугу танку белу траку. Она је пролетела кроз ваздух, брзо пала под разбивающимся товаром, у прилогу его краја, и на крају ударио у рупу пећине.
  
  
  Уследила је дуга пауза, сувише дуго, и ја сам почео да мислим. Четири секунде - то је мало, али када га је питао инструктора извуците иглу, око бомбе, а затим немарно баци га на мене. Њен ставио его чисто и пуцао кроз бетон парапета у обуке рупу, као да јој је био посредник у двоструки игра. Онда тога сам неколико дана био је болестан лакат - бомбе тешке, не заборавите, - али највише од свега ме је сметало хихикающий курвин син, који је све то затеял, и да сазнам како је најбоље да се убије то копиле. Срећом за њега и, вероватно, за мене, онда тога дана га више его није видео.
  
  
  Улаз у пећину је експлодирао шокантно гласне експлозије, огромне токове дима и пљускове олупине сипа на зелено поље. Пре него што је успео да се пресели из места, то видео, како Алекс пожурио са краја литице, удара о платформи стена, и брзо је сишао на земљу.
  
  
  Њен карабкалась на стрме стазе, везаности за неуредан жбуње, и у бекству ударила о дно долине. Амерички двомоторни авион такиед на мене са урлик мотора, али у овом тренутку није се плашио да ће ме приметити; експлозија иза њих је требало да потраје све ih пажњу.
  
  
  Када је авион успорен, јој, особе улетео у малу расселину у стење литице, он је чекао почетак окретања, затим је изашао и направио неколико брзих снимака искрен у нос авиона. Њен видео сцаред, бледо лице кроз ветробранско стакло, а затим брз покрет. Бочна врата почела да се отварају, када је пилот је наставио свој показиваче, већ заводя мотори за полетање.
  
  
  Био је наређење да се не пуца на авион, ако можемо да вам помогне; на крају крајева, то је власништву владе САД. Тако јој је закорачио его реп, ван домашаја вероватних бандита на бочној дан. Изненадни рафал два носача скоро оборио ме с ногу, подиже прашину, и на тренутак ослепив. Када је поново био у стању да види, авион се брзо далеко од мене; имам на рамену је М-1, спреман да пуца у крајњем случају, када Алекс је летео на порушене пећине отворено на путању лети авион.
  
  
  У раном светлу изгледао је као мали планина, сав у црном, са подигнутим рукама, као неки древни ратник, пытающийся да обузда бес богова. Када авион је пролетео на њега, чинило се да је сукоб био је неизбежан, али је у последњем тренутку, он је залутао у страну, заглушив мотори и заклинив малтретирање. Алекс заронио под предења завртањ, откатываясь од точкова.
  
  
  Га је водио на терену к посебних греку и авион и видео, као пиштољ летео на бочној дан раније, него што је то урадио Алекс. Њен престао је устао на колена, и подигао свој М-л, када се авион зауставио на ухабах од краја литице. Човек је испружио главу и направио пиштољ на свог партнера.
  
  
  То је мали циљ, и авион је још увек раскачивался затим оштар заокрет, и да дође до наглог заустављања, али није било времена да пажљиво циљ. Га направио један ударац, а затим још један. Човек у врата отварање ме је погледао, и чак и са те удаљености јој могао да видим израз пун заставе дозволе за обављање его човека, када је крв потекла на его врата. Он је почео да води пиштољ у моју страну, али изненада је, мора бити, шталь тешка, као наковальня. Его рука је пала, пиштољ испао по его руке, и он је полако пропада кроз врата на земљу.
  
  
  Алекса је дошао на човека, када је он скочио у кабину. Зачу висок пригушен крик, затим гуттурал смех; Кроз неколико секунди други човек летео и слетео лицем на доле на каменитом терену. Алекс је стајао иза ње у врата отварање, држећи свој девятифунтовый М-l исто тако лако, као дубинку полицајца. Онда он ме је бецконед, али ја сам већ устао и пројектил на авион.
  
  
  "Добар пуцање", - рекао је он. "Ти си проклето добро скоро убио пилота".
  
  
  "Шта мислиш?" Обојица смо гледали како се превијају на земљи човек; онај који га је пуцао, није се кретао.
  
  
  "Ха! Ваш таращить очи пролази кроз его врат и удари у авион, порезает овом летчику уха и разбија ветробран. Жао ми је".
  
  
  "Аха. Постоје и друге повреде?"
  
  
  "Ја никога нисам видео. Мислим, твоје почетка други метак погодио у ему у груди. У сваком случају, није прошао кроз".
  
  
  "Или може да
  
  
  њен потпуно је пропустио. "
  
  
  Алекс одмахну главом. "Не, ти не промазал, Ник Картер. И да јој никада то нећу заборавити, разумеш?" Он је погледао на пилот, који је покушао да седне. "Да ли желите да је овај момак био жив?"
  
  
  "Ако он није озбиљно повређен, ја мислим, можемо користити его у штаба-стан". Јој, савијене, зграбио човека. На нен била војска облик са сержантскими значке, и он је знао его лице тако добро као своју затим учење его случај. "Рэган", - зарежао сам. "Да ли желите да живите или умрети отворено овде? То је ваш избор".
  
  
  "Чизус, да!" Га се сетио да он није био више него дете, и изгледао млађи од свог портрета. Он је погледао на Алекса и диве се одмахну главом. "Лудак!", промрмља он. "Овај момак је луд".
  
  
  Алекс се насмејао и клекнуо поред њега на колена, мало его пушке оболелих лица младог старшины. "Паметан дечак, - рекао је он. "Знао, ако ти удари ме, ваш авион ће се сломити баш као и њен. И ти си полетишь доле". Он је елоквентан гест руке, гледајући преко рамена на ивици литице. "А тако ви не останете у животу, а? Добар дечак". Он хлопнул его на леђима, онда је зграбио за рамена и подиже старшины на ноге.
  
  
  "А шта је са пећине?" Га питао.
  
  
  "Сви мртви". Он је потапшао по прикладу пушке. "А онда би, као што одем, да јој воспользуюсь другим гранатама да се запечати пећину. Направите лепу гроб. Шта мислите о овим?" Он је гурнуо мртвог прст стопала.
  
  
  "Не постоји. Боље је да ћу его са собом. Али како ћеш одавде да побегне?"
  
  
  "То је део моје земље, Ник Картер. Не брините оборудова ми, а? Сада јој помажем да веже тај дечак, тако да он не имали проблема током лета".
  
  
  Ми смо одлучили да напусте пажљиво вези Рэгана одмах иза седишта пилота, да би га могао пратити њим. Тело другог мушкарца Алекса повисло позади, као терет. Пре него што је ушао, он руммагед у џеповима и повукао неколико малих пакета.
  
  
  "Узми оба; ви, американци су вам потребне доказе. Ми, ми не знамо ништа о шверцу дроге, а?" Он хлопнул ме по леђима. "Срећан пут, Ник Картер. Ако си тако добар пилот, као пуцати, имате неће бити проблема, а?"
  
  
  Последње што сам видео, его, то је оно што је трудгинг назад на пећину са пушком, немарно носивости преко рамена; он је изгледао као ловац, возвращающийся кући онда успешног дана. Он није ни окренуо да махне руком, када јој је порасла.
  
  
  
  
  
  
  Шесто поглавље
  
  
  
  
  
  Када ноћ падне на обале Грчке, изненада мрак. Њен нашао пристојан хотел у близини објекта, препоручује се да ми капетан цхартеред брода, са којима је разговарао раније. Он је предложио да ми покаже клубове, али сам одбио, он је био толико љубазни да, колико је то било могуће, и Њен још увек настраивался на задатак, који још није почело, и није желео никакве пријатељске ометања.
  
  
  Моја соба је чист и уредан. Нето телевизије, за шта сам био нежно захвалан. То је био дуг дан, и она није навикао на јаком сунцу, који може испразнити снаге човека пре него што је он то приметити. Ујутру јој је требало да оде у Пиргос, да се састане са девојком, и ја заиста желео да се пресели из места.
  
  
  Њен ручао у малој кафани у близини. Поред седела је група американаца, и једна око жене у гомили наставила поглядывать на мене. Она је добро изгледала, у неком смислу, печена сунцем, као да је сваки светло сат користи да се пече своју кожу и оставио рерну укључени дуго. Али сам га игнорисао њен проучавајући крстарење провере треба да сачувате, чији је покупио у туристичкој канцеларији у Атини.
  
  
  Жена неће остати без пажње. Крајичком ока га видео како је она устала и посрнула на њих дрвене кломпе на високим потпетицама, које сада носе жене. Она је зауставио преко пута мене за столом, буље и мрштећи, као да га је некако чудно степену, са којима се она суочава у џунгли.
  
  
  "Ја могу да вам помогнем?" - љубазно је упитао сам. Јој при томе није устао.
  
  
  Она уздрмали својим уграђеним сунцем смеђе косе. "Ја не знам." Она обвиняюще ткнула у мене прстом. "Галвестон. Три, четири године. Ви сте били пријатељ Суе-Еллен, зар не?"
  
  
  Њен замрзла, покушавајући да не покаже то. "Бојим се, мислите о некоме другом".
  
  
  Она нахмурилась још више. "Кунем се, да јој никада не заборављам да нам једног лица. И, наводно, то није такав, као што је твоје". Брзо осмех, да покаже, да она ме цени. "Иди, и од сада. Име... Надимак? Да. То је, дај ми минут; њен придумаю последње".
  
  
  "Жао ми је, моје име је Данијел Мцкее".
  
  
  Она понимающе климну главом. "Угу. А њен Џеки Оназис. Шта је са тобом? Ти си овде са својом женом или нешто слично томе?"
  
  
  "Не, али..."
  
  
  "Забава, ми смо били само данас са Суе-Еллен. Ее јахти?" Када је она рекла, видиш женски акценат
  
  
  постаје све више југа. Нисам био изненађен; једне мисли о Суе-Еллен је било довољно да се стави ме у уста кукурузно торту.
  
  
  "Ја заиста не ..."
  
  
  Она је наставила да, као да ме не чује. "Ви знате да је тада у то време она је коначно добила развод, али мислим да знате о томе, јер сте и Суе-Еллен су таквим блиским пријатељима. Наравно, поново се оженио, али је њен стари грчки муж скоро не проводи са њом све време ових дана. Мислим Суе-Еллен ће бити веома драго да чујем да на овим просторима ".
  
  
  Њен итекако осетио да је сада на мене гледају други, не само остали компаније болтливой жене, али и људи за неколико суседним столовима. Га устао. "Верујте ми, госпођо, њен Даниел Мцкее". Јој извади картицу у новчанику. "На самом делле, њен сам яхтенным брокера. Може да буде твоја девојка Суе-Еллен ће бити интересантно да разговара са мном. Где је тачно ее брод?"
  
  
  Она презриво погледао на белу картицу. Онда је погледао у моје лице, њене очи не баш сфокусировались. Коначно она одмахну главом и повукао корак. "Ја сам могла да се закунем да то си ти, Ник Неко. Само Суе-Еллен не би састанак са једним од стране продавца чамаца. Чак и викендом".
  
  
  "Па..." ја Сам узнемирен и, коначно, вратио визиткарту у свој новчаник.
  
  
  Жена погрозила ми прстом. "Али, може бити, не оно што ви кажете, заправо? Јој, сећам се да је Надимак, он је био лукав, не дајући никоме времена. Не журите, господине яхтенный брокера; Суе-Еллен је рекла да може да буде овде касније. Онда ћемо знати сигурно, а? "Она је увукла назад на свом столу.
  
  
  Њен хотел брзо да побегне одавде, али је натерао себе да заврши оброк, не обраћајући пажњу на ставове других мушкараца и жена у друштву. То је преуспевающая тим, у основи, година од тридесет до четрдесет година, као што сам јој судио, око њих, да се појављују у скоро сваком туристичком месту у свету. Око оних који ће случајним пријатељима са хема нешто Суе-Еллен већ много година, или како год да јој је презиме у наше дане, и уверите се да је све ih пријатељи то знају.
  
  
  Али ово вече било је немогуће мислити о Суе-Еллен или њен приятелях, па га бацио јој око главе, како само она је изашао из кафане онда осмех и кивка жени на америчке странке. Јој, осетио њен оценивающие очи на леђима, када је изашао на чист ноћни ваздух.
  
  
  Био кул са воде дувао глатку поветарац. У луци стоји усидрен велики брод за крстарење, спаљена сва светла, чак и на том растојању га могао чути глуве удараца рок-групе. "Луди", - помислио сам. људи долазе из целог света да виде Грчку, и остају на броду његов брод, да слуша америчку музику.
  
  
  Њен оклоп полако, изгледу немарно, али да је оно звенело унутра. Ствар Суе-Еллен мучи мене, а ја сам ухватила себе на томе да проверите тамне улице, пролазећи миммо њих. Он доцк је добро осветљена, и чак и у то доба ноћи је било довољно активности, да јој се осећа удобно. Ипак, похвалио њеном присуству Хуго, сада удобно седи у ножнах на подлактицу. Само чињеница да је у близини био неко ко је знао, ко је на самом делле, а посебно је моје име, је било све што ми је потребно, да подесите своја осећања на ону висину која јој тако добро знао.
  
  
  До тога времена, као што сам се вратио у хотел, ми смо једна душа није отишла, а ја стојим на вратима, да последњи пут полако видите тихи мали трг, није приметио нас најмање сумњиво кретање. На крају га је одбацио, отишао унутра и попео се на једну пролету широке степенице у своју собу.
  
  
  Они су чекали за мене, када је њен отпирал врата, и они су проклето добри. Нема претњи, готово без речи; један око њих залупила врата, када је ушао, још један запалио светим кроз собу. Обојица су били тешког тела, у нормалним тамним оделима, а аутоматизација, коју су носили, је била мала, али смртоносне.
  
  
  Њен сачекао један око њих прича, напомињући да је мој пртљаг је био отворен на кревету, најближе прозору. Не шталь распаковати ствари, и, судећи по ономе што сам могао да видим, моја два посетиоца су веома опрезни у својим сам тражио. Превише опрезни.
  
  
  "Господин Даниел Мцкее?" Мушкарац, који је био најдаље од мене, говорио; он је био мало изнад других, његова црна коса била је кратко острижены, али са прелепим сисама брковима.
  
  
  "Да", - ровно одговорила јој мало одушевљени је да они нису користили моје право име.
  
  
  "Вратио си се рано".
  
  
  Могу да се закунем да је човек се насмешио, али са таквим брковима је тешко је бити сигуран.
  
  
  "Очигледно је", рекао сам.
  
  
  Он је извукао око задњег џепа раван схабби новчаник и отворио га. Њен видео расплывчатую слику и картон званичног врсте под снажно поцарапанным и пожелтевшим пластике, а онда је све поново уклоњен.
  
  
  "Да ли сте у потрази за неке пословне везе, господин Мцкее?" - питао је човек. Его партнер, стоји испред приземистого дрвене фиоке у подножју
  
  
  кревет, не рекао нам је речи и није прешао.
  
  
  "Не баш."
  
  
  "Ти... яхтенный брокер". То није било питање.
  
  
  "Заправо."
  
  
  "Желите ли да купи или прода брод у Грчкој?"
  
  
  "Не", - опрезно одговорио сам. "Ја сам само осматриваюсь. Нешто као што је опушта у комбинацији са малим предузећима".
  
  
  "Можете наћи велики интерес у наше воде индустрије?"
  
  
  "Наравно. Зар то није занимљиво?"
  
  
  Човек захохотал, широко откривајући уста; за тренутак, када га је видео јаз између ега предњим зубима, је снажно се сетио Алекса Зенополиса. Али Алекс, рекао је њен сам је био добар шест инча изнад ...
  
  
  "Ви ћете у овој земљи дуго?" - наставио је човек, рассмеявшись.
  
  
  "Не знам. Још неколико дана, може бити, немам посебне планирања".
  
  
  "Да, наравно. Са наше стране - стране, слободно време... за посетиоце". Его тамне очи постају велики, када је он изговорио у последњих пар речи, и њен опрезан гледао у пиштољ, који је још увек држао усмерени на моју средину.
  
  
  "Шта ви хотела?" - питао сам, покушавајући да изгледа прилично нервозан, него захтевна.
  
  
  Он махну руком са пиштољем, али то није дало ми наша никакву идеју о покушају да зграби его; его партнер је био да се налази довољно далеко од њега, и да га ни на који начин није могао да их оба, не додајући бар још један ожиљак на тежи начин. Поред тога, за то није било никаквих разлога. Не тако далеко.
  
  
  Мушкарац са брковима слегао раменима. "Да бисте сазнали више о вама, господине Мцкее. Када је било који странац, да ми опростиш, американца, стиже у ту земљу и почиње да се распитивала, то је, за estestvenno, буди радозналост моје владе".
  
  
  "Можете да сазнате само тражили", - истакао је.
  
  
  "Да, могуће. Али моје стране ... молим вас да разумете, господин Макки, ми смо у врло климавим положају, окружаемым снагама са свих страна, који недружелюбны у односу на нас. Тако да смо приморани да се односе на све са сумњом, и верујте ми , господине, жао нам је о томе много више него ви. Дакле, ми користимо највише директне, чак и груби алатке да бисте сазнали оно што, по нашем мишљењу, ми треба да знамо. Да ли разумете? "
  
  
  "Наравно", - кисело рекао сам. "И ја мислим, ти си већ довољно познато, зар не?"
  
  
  "Па... можда". Да покаже своју добру вољу, он је уклонио пиштољ у футролу на појас. "Постоји само једна ствар".
  
  
  "Ох?" Јој, приметио да је его партнер још увек држао пиштољ, иако је био усмерен не на мене.
  
  
  "Ако ти не смета..." Он широко ширење руку, показујући своју добру вољу, и марширали до мене око кревета. "Мали тражи? Свог човека?"
  
  
  Христос! То је било све што ми је потребно, са Хуго у ножнах на мојој левој надлактици. Јој, повукао корак. "Ја не разумем, зашто је то потребно", - рекао јој је, како најбоље да имитира благо возмущенному амерички туриста. "Бог зна, не вывожу по вашој земљи бродови кријумчарења!"
  
  
  "Наравно, нема. Међутим". Он је још увек шел мене. "То је удовлетворила би све нас, зар не?"
  
  
  "Ја не разумем, зашто ...?"
  
  
  Партнер поново подигао пиштољ, водећи его у мом правцу.
  
  
  "Молим вас, господине Мцкее", - рекао је бркати продавница. "Ми не желимо да инсистира".
  
  
  Он је ходио подножју кревета, умиротворяюще раскинув руке, и изгледао пријатељски, као носорог.
  
  
  Она није могла да поднесем. - "Останите на линији!"
  
  
  "Да?" Бркати зауставио, али изгледа као да он не буде изненађен.
  
  
  "Ви кажете да сте полиција, или нешто те врсте. Можете да ми се ближи поглед на картицу коју сте ми показали?"
  
  
  То зауставио га. Он је брзо погледао на свог сарадника и кренули у мом правцу. Его грешка. Њен урадио пола корака десно, стављајући его међу собом и онима који је држао у руци пиштољ. Пре него што било ко кроз њих схватио шта се дешава, њени зграбио Мустацхед за зглоб, окренуо его и притисне на своје груди. Он је теско, али сам га направио его безвольным.
  
  
  "Господин Мцкее..." - рекао је гаспед.
  
  
  Да јој је драго да то чујем; да би нас дешава, он је, очигледно, није знао ко га је на самом делле.
  
  
  "Новчаник", - шиштао јој ему у ухо.
  
  
  Он је почео да се удубе у набедренном џепу. Њен био тако одлучан да задржи его, да није приметио, шта је радио други човек. Не у почетку. Онда га је видео, како је тихо убацује пригушивач на мало свог пиштоља. Пре него што је имао времена да реагује, он је пажљиво нацртао перла и са два метка убио у гломазан груди човека, који га је држао. Мене је срамота да кажем, да је моја прва реакција је била да се олакшање од онога што нам је један таращить очи није прошао кроз тело и не уђе у мене.
  
  
  Бркови провисли, его аленка нагло је повећан два пута у мојим рукама. Јој дозволио ему пасти; очигледно је да он више нису били одговарајући за мене као штит.
  
  
  Други човек махну ми у реуматизам. "Ја сам заберу га. Не брините... господин Мцкее".
  
  
  Није ми се допало како је он ми је снееред, посебно када је њен поглед је видео метални зуби, урамљене гуменим усне.
  
  
  "Шта дођавола", - рекао сам, покушавајући да се врати својој улози бизнисмена-путник. Било је јасно да он није хтео да пуца у мене.
  
  
  "Понекад чудне ствари се дешавају, господин Мцкее", - рекао је он нагнуо преко беживотан тела код мојих ногу. По аккуратных рупице на грудима Уча је текла крв, али све то апсорбује крпом тамне јакне.
  
  
  "Угу", - одговорила сам, мало вуче леву руку на случај, ако ми је у трен болести потребно Хуго. Тада је толико желео да Вильгельмину да је осетио њен укус. "Да, кројач узми, ћеш да радиш?"
  
  
  Разбојник је подигао очи, његов мали очи су мртви, као змије. "Желите да знате, господин Мцкее?"
  
  
  Јој ништа није рекао.
  
  
  Он је подигао мртвог човека на ноге, пригнул его дебеле тело и бацања спојлером Мустацхед преко рамена. "Постоји ватрогасно степениште", - рекао је он, као да јој то није знао, и отишао до прозора, изласка из обичног њеног дела на малу површину на дну. Затим минута паузе, он је изашао преко праг на гвоздене решетке. Тело на рамену болно ударилось о подигао прозор крила, али Бркати није могао противити.
  
  
  Разбојник је застао на тренутак, а затим би, као его је био напољу, и када је погледао на мене, његов осмех био скоро пријатељски.
  
  
  "Ми смо поново видети вас икада, а, господин Мцкее?" Он је потапшао тело Мустацхед по задњици. "А следећи пут ми не правимо глупе грешке, а?"
  
  
  
  
  
  
  Седма глава.
  
  
  
  
  
  Јој, дошао до прозора и гледао како здепаст разбојник карабкался пожара, као мајмун, очигледно, не обраћајући пажњу на носим, коју је он ности. Ако сам имао Вильгельмина... али не, рекао је њен себи, шта је у томе добро? Мање од свега ме овде желео да некако привуче пажњу. Посебно пажњу власти.
  
  
  И, наравно, јој, знао да двоје пранкстерс који смо претраживали моју собу, нису имали никакве везе са владом; законска агенти који раде у својој земљи, не расстреливают своје партнере, када су се у реанимирам.
  
  
  Њен проверио свој пртљаг и остатак собе, укључујући примитивну купатило. Изгледало је да се ништа није изгубљено, и, пошто нисам имао ништа компрометирующего, нисам хтео посебно да бринете о томе. Осим тога, да сам морао да се запита, ко је овај пар, и зашто су они овде. Желео сам да имају поглед на картицу коју ми је показао Бркати, али то је већ сувише касно. И вероватно то није имало никакву вредност. Неко, нека организација интересовалась Дэниелом Макки, яхтенным брокера, и то је било довољно да га забринут. Више него икада, раздеваясь и одлазак у кревет, да јој је било досадно на Вильгельмине.
  
  
  Састанак је одређено на следећи дан, и он је устао рано ујутру за једноставну три сата путовања по Пелопоннесу. Велики планински полуострво је потпуно зелена и бела, са бујним зеленим падинама брда и скоплениями креда пр; Пут је био добар, и он је зажалио што нисам имао времена да останем и да будем искрен туриста. Али ја сам био сувише нестрпљив, превише хотела стигне до одредишта; Памћење о томе шта се десило у мојој соби прошле ноћи, не отпускала мене и ја сам осетио да је на неки начин проклето важно је да ступи у контакт са Цхристине. Тада бисмо могли добити, како се наводи, показује гостима.
  
  
  Пиргос - досадан град, са предивном природном луку. Пре него што урадите било шта друго, да јој је лутао по докам, док није нашао место где би се могли изнајмити парусную брод на недељу или две. Элгон Ксефрат био је доброћудни власник школе, малог човека са надгробными зубима, који је све време показивао у блистав осмех.
  
  
  Дошли смо до закључка договор није одмах; Ми и даље морао да делује мирно, али сам проклето сигуран да могу добити оно што ми треба да, у најкраћем могућем року. Элгон ме је уверио да он ће за мене мореходное брод, када је њен хоћу его преузме. То је био један око важних питања.
  
  
  Други хотел, мало другачије од онога што је у Пиреју, осим тога, да у нен била једна велика неуједначен кревет, а купатило налази у ходнику. Па, она је остао само на једну ноћ, а можда и није у ову ноћ.
  
  
  Био је већ дан касније, а њен је обављао свој туристички распоред онолико колико је могао, када га је коначно дошао до кафане Закинтос. То је био велики установа под отвореним небом, где је отворио предиван поглед на луку и велики планински острво у року од неколико миља од обале. Њен селл о метални сто на тераси, скинуо потрепанную яхтенную фуражку и ставио га на седиште поред мене. Касније сунце наклонялось над Ионическим мора, пада на чизама Италији, где је морао да иде кроз неколико дана. Њен чекао Цхристине са максимално могуће стрпљењем, надајући се да она не ће ме чекати предуго. Било је проклето непријатно да се баве неком непознатом девојком, која се бави зна више од мене о детаљима ове мисије.
  
  
  Посебно је пушкарање са два професионалац у мојој хотелској соби претходне вечери.
  
  
  Око таверне га видео, као што је касно увече у луци креће водени транспорт. Он није био пун, али су бродови свих боја стално су долазили и одлазили. Појавио малолитражный брод са црним кућиштем, буксирующий девојку скијање. Они су се приближавали низ рибарских чамаца, фиксиране на кеју. Девојка подиже једну руку изнад главе, тамне косе флуттеред иза леђа, а на њеном залитом по прскања лице је израз екстазе. У глисер и возач, и други човек, посматрано по лыжницей са крми, умирујућа начин се насмешио хеј. Неки рибари на обали одвојен од својих дел; неки су стајали у аутоматском дивљење у очима проносящегося миммо њих бронзаног обучена у бикини тело, и зачуше чупав упс здраво.
  
  
  Затим оседео, здепаст човек у фуражке са импресивним златним знаци разлике, пожурио на кеју, жестоко гестицулатинг. Човек за воланом бродови прво не приметио га је, али неки инстинкт натерао его да обрате пажњу на то где је он пројектила; он се нагло окрете и, истовремено успорава кретање, када је видео да се приближава крај луке.
  
  
  "Проклети будале", - промрмља њен себи. У сваком случају, они треба да знају више, да вози скијање у луци.
  
  
  Девојка је покушала да скрати буксирный уже; она је изгледало само за забаву тројице, која се бави знала шта чини, и без обзира на промене брзине и правца брода, она се чинило да контролише ситуацију.
  
  
  А онда, из неког чудног разлога ми, она је само пала. Она је доле у воду, аутоматски гледајући од ски, ослобађајући буксирный уже. Аплауз престала, али радник луке наставио да трести песницама људима на глисер. Он је скоро престао его мотор заворчал, направио споро круг и пришао девојци.
  
  
  То је лако корак по & нб, везаности за скијање, али када се брод приближава богу, јој, чуо њен глас је порастао од беса. Јој мало је знао грчки, али је био сигуран да је оно што је она рекла, не може да нас наћи у једном широм стандардних текст. Она је гурнула скијање на води ка из математике и на крми, он је узео их збуњени на лицу. Али када је испружио руку хеј, да помогне хеј да се попне на броду, она је накратко је стеже раменима, окренуо и изнео низ до грубе дрвене степенице дуж обале.
  
  
  Возач пажљиво пронашао своје за њега, обојица отворено супплицатед. Она игнорисала ih, њено лице одражава њен арогантан презир. Када је достигао степенице и почео да се попне воде, човек на крми поново посегнуо за њом; она стряхнула его руку, слила воду из својих развевающихся косе, да је он био потпуно забрызган, онда се попео за још неколико корака, све док није нашла над њима. У овом тренутку она окренула и рекла је, одсецање то, као водник, отдающий наређења себи неумелому новајлија у свом взводе. Обојица изгледају удрученными, а затим угрюмыми; Између себе, они су предали девојци неку одећу, и велики врећу сламе. Када су ми нах већ били, она је окренула чак и не гледајући на растанку, и брзо взобралась на врх насипа.
  
  
  Као и већина других посетилаца таверне, њен устао из столице, да је боље да погледате онда би, као девојка пала. Са тога места, где га чувају, било ми је јасно види све што се дешава, а он је стајао у близини, када је она достигла свој врхунац широке камене обале. Застала је на тренутак, намерно не гледајући уназад, док не чула одједном хук вешање мотора, када ее два безутешных пратњу са хот-пореклом вратили у луку у питао свог изгубљеног его. Онда је она постигла сламе торба на своје ноге, подиже руке и пао тери мајицу на главу, вригглинг ровно толико, колико је то било потребно, док се швеђани нису били јужно од њених бутина. Она је извукао глатке мокру косу из-под оковратник кошуље, полезла у торбу и у једном тренутку извади монструозную наочаре за сунце. Тек онда би, као што је аутопут па, она је погледала на нас, који су стајали и гледали на нах.
  
  
  У њеном погледу није било нам је лажна скромност, да нас надменного равнодушности; она је само благо насмешио, накратко је стеже раменима и подиже торбу. Када је одржана миммо мене, тако близу да сам осетио мирис мешавине слане воде и лосион за сунчање, који покрива њену кожу бусинками, она се кретала на делић секунде, а затим је наставила свој пут исплате право у кафани.
  
  
  Њен гледао за њом - то би сигурно покварио своје покриће, ако не би урадио, јер сви остали тачно нах гледали - када се попео на пар широких плитких корака на камену терасу и узео столицу без кишобрана, да се заштите од сунца. Пре него што је села, тамо је био конобар, и, када се вратио у мрачна унутрашњост кафане, да би јој се нареди, да јој полако се вратио до свог стола. Осећао неку удео изощренного жаљења, да она није изабрала суседни сто, али здрав разум је демантовао појавила у медијима поруке мени, да
  
  
  • Њена дошао овде не само да се диве локалне богиња воде.
  
  
  Она је пио шољу локалног вина, добро стисне грожђе, који јој је већ покушао, и одлучила да се придржавају узо; најмање бледо, мљекара супстанца слала своје упозорења упозорења, пре него што сте его проглотили. Седели смо тако, тако да можете да гледате пријатељ на пријатеља, не дајући овај велики вредности, и да кроз неко време постало је очигледно, да је она део переводила поглед у мом правцу. Добро, њен могу то узети; једини учесницима у овом месту, у овом тренутку су неколико туристичких парова и неколико локалних, привредника, судећи по ih строгој хаљину, да нам један, око којих не занима би девојку или немају довољно храбрости да приђем онда то говори у & нб неколико мгновениями раније.
  
  
  Једна око њене дуге голих ногу нестрпљиво дергалась. Сваких неколико секунди она распушивала мокре косе и сушења их на сунцу; са свог места њеног могао да видим бакарне одсјај на црном бархате, и сваки пут кад је она подигла руке јој груди оштро истичу на позадини уске тканине њене кошуље. Јој, окренуо; последње што ми је потребно, то је ометање ове врсте. Поред тога, рекао је њен себи, она је, вероватно, била высококлассной позив девојка у дан, ищущей подршку. Њен пажљиво прегледао остатак таверне и без сваки нескромности дошао до закључка, да је њен најбољи од могућих потенцијалних купаца.
  
  
  Јој, погледао на сат, а затим на брзо пада сунце над морем. Обојица су рекли да је већ касно, и ја сам мислио, када ће се појавити мој контакт.
  
  
  Она константно расте на ноге, цигарета са златним врхом свисала са њених усана. Неко време је седео, гледа около, на кеју, као да нешто жели, а затим се окренуо и отишао, још увек бос, у полутемный ентеријер кафане. Пролазећи миммо мог стола, она помало се осмехну, не гледајући у мене.
  
  
  Њу је подигао руку да поправи сунчане тачке, и конобар, лебди у близини, прихватио овај гест налог; кроз тренутак испред мене је био још један узо. То је био млад човек, једва исполнившийся адолесценције, и, стављајући пиће на столицу, он је погледао на сто девојке, затим у задњем делу кафане, его обрве жестоко взмахнули, као да је имитирали Гроуцхо Маркс. Пре него што је схватио шта он ради, он је такође ставио шољу вина, који је сав девојка, и пожурио даље, пре него што је имао времена да каже.
  
  
  Она се вратила скоро одмах затим его неге, седећи на седишту преко пута мене. Пре него што кажем реч, она је гутљај вина, издао је низак прекидима уздах захвалности и откинулась назад у своју столицу. Тек тада она ме је погледао.
  
  
  "Имате ауто?", упитала је. Ми нах био наглашен акценат, али, изгледа, осећала се удобно са енглеским језиком.
  
  
  "Имам један", - сложио сам се. "Волксваген" је био паркиран у близини, на уму ми наше столице.
  
  
  "Мислила сам, то мора да буде твој", - суво, рекла је она. "Ваљање бројеве и чињеница да сте американац".
  
  
  "То је толико показује?"
  
  
  Она је накратко је стеже раменима, показивање равнодушност. "Ах, бле науче како да уче". Она је погледала на друге табеле у близини. "Они су, да, тамо, они су у Енглеској". Она лагано климну главом, показујући на пар средњих година, потягивающую вермут за затененным столом. "Он је отишао у пензију и посветио се виски; погледајте ове рубиновые палицама! И свака жена која се бави изгледа тако, са лицем као секира, и у овој фантастичној твидовом оделу овде у сунцу Пиргоса! Може ли се замислити да они су дошли по..." Она је са разочарењем махао у ваздуху. "Аргентине?"
  
  
  Морао је да се насмеје. "Вероватно да не."
  
  
  Она уперлась лактовима у столицу и сагнуо се да ме, дајући ми сву снагу своје осмех, као да је она је управо отворила за себе нешто сасвим је фасцинантно. "Дакле, имате ауто?" Она је погледала на "волксваген".
  
  
  "Да. То је мој".
  
  
  "Онда, можда, не смета... ја Сам изгубио превоза".
  
  
  "Дакле, то је њена приметио".
  
  
  "То је само мали јавна плажа, у близини. Они момци у чамцу, они су позвали ме да се возе са њима скијање, и она је рекла, зашто да не". Ее рамена сада порасли и пао, као клипови у сарадњи точкова локомотиве. "Али они не знају како да се управља овим бродом, разумете? Будале! Глас тако искрено у гаваньи... да ли сте видели?"
  
  
  "Аха."
  
  
  "Дакле, њен оставио их; ја не верујем да су чак отвезут ме назад у мали хотел на плажи, где га је зауставио. Тако да сам... како ви то зовете? Баци?"
  
  
  "Не баш, али идеја имате истина".
  
  
  Она се нагиње према мени преко столице. "Стандардни потез", - помислио сам, када јој груди уперлась у тешка тканина кошуље. "Ви сте давно у Пиргосе?", упитала је.
  
  
  "Ја не очекујем да ћу бити овде дуго".
  
  
  "Ах. Где год да идемо одавде?"
  
  
  Јој мало отодвинулся у столици. Она поставља превише питања, чак и за проститутке. "Још није донео одлуку", - нежно рекао сам.
  
  
  "Можда..." Она придвинулась ме још лиже, као да столице није било. Ее очи глистенед као да су имали своје унутрашње баца папир. "Крф неће бити лоше?"
  
  
  "То је могућност", - признао сам. Нема смисла да лажем.
  
  
  "Онда, можда вам је потребан пратилац?"
  
  
  Штопора није био неочекиван, али нисам имао одговор. Њен дуго гледао на нах, пре него што одговорите. "Да ли желите да путују на Крф?"
  
  
  "Ја не бих приговорио".
  
  
  "Зашто?"
  
  
  Је био њен ред да варира. "Она је окренула и аријевци повела овим дивним раменима. "Ово је добро место".
  
  
  "Па то и јесте".
  
  
  Одједном она усмехнулась, као девојчица ухваћена на безазлене лажи. "Али Крф ценымногие боље, зар не?"
  
  
  Њен осетио пецкање. "Можда..."
  
  
  Она је протезао преко столица и дотакла моје руке. "Не смета, ако би јој био пратилац на неколико дана, зар не?" Њен осмех је постала још шире. "Господин Мцкее?"
  
  
  Није поменуо његово име.
  
  
  
  
  
  
  Осма глава
  
  
  
  
  
  Вероватно да је то био најтањи контакт, у који га је икада ушао, и то ме гњавити када је њен мол девојку у хотел, где је оставио своју одећу. У колима смо мало причали; да Га не охрабрио га, а он није предлагао. Али пре него што смо стигли до станице јавне плаже, окружен малим второразрядными хотелима, одакле је отишао у своју експедицију скијање, њен кочницом, да сваке године на нах.
  
  
  "Тако да сте Кристина", - рекао сам. Она још чак и не ми је рекла то.
  
  
  "Наравно. Имаш брод?"
  
  
  "Имам један узима под закуп, да."
  
  
  "Онда, можда, да треба да.... Зар није тако употребляешь слободно време?"
  
  
  Јој, намршти: "Може да буде. Зависи од тога шта ти мислиш".
  
  
  "Мислим да смо треба да буду видљиви у јавности, очигледно, укљученим пријатеља до пријатеља". Узела ме за руку, али на своје топло голе бутине. "Да гласају тако, не? Амерички туриста, гречанка на одмору. Зар то није тако, као што је планирано?"
  
  
  Она је, очигледно, знао о плановима ценымногие више него њен, али је то имало смисла. "Шта сте чули од Алекса?" - искрено питао сам.
  
  
  Као да јој је кожа изненада претворио у мрамор, хладна као гроб, али она није никакав покрет да отуђи своју руку. "Ми ћемо разговарати о томе касније".
  
  
  "Зашто не сада?"
  
  
  Њен осмех је био као посмертную маску. "Јер ми смо са вама, господин Даниел Макки, не знамо ништа о Алексе. Сада славимо упознавање других са другима, а сутра, када смо ићи на наш мали крстарење на Крф, код нас ће бити довољно времена да причам о томе".
  
  
  За дилетанта она је, чинило се, имела прилично добру идеју о томе како све функционише у мом поште бизнесявляется. Њен морао да иде са њом. Барем у овом тренутку.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ее хотел представља невзрачное мали градић са розе гипс и широка тераса са погледом на уске траке од плаже. Ми смо прошли кроз ритуал: пио за један око столова на тераси, држећи се за руке, и многи гледајући пријатељу другима у очи. С времена на време њен тестирано, обраћа ли неко на нас пажњу, али није видео никога ко је показао би Кристин више него што се очекивало. На крају, када сунце ће да зарони у море, она је порасла, држи ме заједно са собом на ноге.
  
  
  "Ми ћемо ручати?"
  
  
  "Наравно."
  
  
  "Наравно", - потврдио је она. "Приходи за мном кроз сат и по. Можда... можда да се организује за нас отплытие сутра ујутру?"
  
  
  "Ја не знам." Јој, ткнулся нос у њено уво, као и што се очекивало, али углавном зато што је хотел бити сигурни да нико не чује оно што ја кажем. "Не журите, драга. Да јој не би хотел преговара о будућности гостима, док не постане проклето очигледно је да возите са мном".
  
  
  "Дакле, хајде да то урадимо сада очигледно". Она је највише очигледан начин ударила о мој препоне, лагано подигните ногу, да трљати гола колена моја кука. То је био само кратак гест, али нико није могао его пропустите. Или его последице.
  
  
  "Да", - рекао је сам, и морао сам да одчепити грло пре него што се појавио још неку реч. "Ми ћемо да оду ујутру".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  У својим тамно-плавој хаљини она је изгледала тако добро као и у бикини; очигледно, то је било нешто купио из складишта, али Кристина била би свако својој одећи поглед, као да је то учињено за нах bvlgari, бурберри. Ми смо отишли у мали ресторан у близини њеног хотела; у томе није било ништа посебно, и колико јој могао да видим других послова туриста тамо није било. Када јој је био сигуран да нас нико не може да прислушкује, га је питао ее,
  
  
  шта је био разлог зашто смо се нашли у том месту.
  
  
  Она је поцрвенео, мало кроз тен.
  
  
  "Ја заиста не знам овај град", - рекла је она. "Овде сам први пут".
  
  
  Њен мислио о томе неколико секунди, а затим наслони назад у своју столицу и осмехнуо хеј, преко столице. "Само пар туриста, зар не?"
  
  
  "Да..."
  
  
  Је мој ред да се помери ствар са мртве тачке. По манильского коверте, који га је бацио поред столице, њен узео картицу и шири га. "Ми покаже што-шта о томе обали", - рекао јој тихим гласом. "Или ми реци шта ти не знаш. У сваком случају".
  
  
  То је карта западне обале Грчке - од Пелопонеза до острва Закинтос; Кефалонија; Итака, одакле Уликс пловио, да води рат са Трои, а затим и свих ових година се вратио у самој прави џин у историји, Гипс; и неколико других малих острва и континенталне лука, док се није појавио Крф, има облик секиром са деформисани ручком, сечиво које је усмерена на обали Албаније.
  
  
  "То би био добар крстарење", - нежно рекла је девојка.
  
  
  "Аха. Било заустављање на путу, да ли би волео?"
  
  
  "Не постоји. Нас, у сваком конкретном случају. Али ја мислим да можда... три дана било би добар временом".
  
  
  Имам треперило њух није први пут за ову мисију. Више одлагања, више времена, када се ништа не дешава.
  
  
  "Сигурна сам да желиш да иде са мном?" Поново се вратио у улози.
  
  
  Она сфокусировала на мене своје велике тамне очи. "Али, наравно, Даниел Мцкее".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Онда ручка смо ишли, израда свој пут кроз уске улице, окружен чврсте редове мраку куће, које су, изгледало је, нависали над нама, замагљује чисто јонско небо. Кристина је ишао поред мене нежно, ее кука до мог, и морао сам да стално себе подсећају да треба да буде на опрезу на тему могућег реп.
  
  
  Га нико није видео. Ми то не свиђа.
  
  
  "Ти... ух... остасмо у хотелу довољно дуго да бисте добили обавештење од...?"
  
  
  Она је држала усне на моје, али њене усне су биле хладне и садржао упозорење. Не "говоре сада", - промрмља она. "Данас ноћи за нас".
  
  
  Нисам могао да каже, рекла да ли је са мном или са неког типстер, посаженным на нах. У сваком случају, он није могао противити.
  
  
  Ми смо ишли дуж шеталишта, где јој је и даље први пут видео, одлучио да се више не похађају кафани, где смо се срели, а затим кренули у правцу мог хотела, који је био на само пар блокова. Када смо се приближавали на слабо освещенному улазу, око попречне кренуо браон "мерцедес", заревел у нашу страну и нагло успорио ток. Он је прошао пузи; Њен лењо погледао на машини, али на задњем седишту ништа није видео, осим мутна фигуре. Возач у шешир, надвинутой на очи, мирно гледао напред. Када је "мерцедес" је био на малој удаљености од нас, он је склизнула у страну на супротној страни улице. У близини је припарковано само неколико других машина, и ми смо са Кристина били једини пешеходами, који су у видно поље.
  
  
  Девојка ухватио ме је за руку, присиљавање да се заустави. "Мцкее!" - упорно промрмља. "Ко су ови људи?"
  
  
  "Ја никога не знам". Јој, говорио је тихо, Било је довољно лоше да се баве обичним љубитељ, не уплаши до смрти.
  
  
  "Али, видели су нас и стали". Јој, осетио њен дрхтавица, њено тело прижалось на моје. "Зашто они чекају тамо?"
  
  
  "Мерцедес" је био исплате директно испред улаза у хотел, его мотор тихо грохотал, и издувне цеви су излазили танке кап пар.
  
  
  Јој, окренуо девојци, загрлио га. "Не брини оборудова свих, кога видиш, Кристина. Данашњи ноћ је наша... ако само".
  
  
  "Ако само шта?"
  
  
  "Ти немаш мужа, зар не? Или други-човек?"
  
  
  Она одмахну главом, упитан истражујући моје очи. "Не постоји. Била би га на одмору један, ако би њен его имеле?"
  
  
  Га, према климну главом. "Дакле, шта се плашиш? Код мене у соби ће бити мирно, онда..."
  
  
  Девојка оборвала моје речи изненадни жестоком пољубац. То је, ухватили ме неспремног, али брзо сам се опоравио и добро притисне ее на себи. После извесног времена она оторвала уста од мог и постала додир на мом врату, склопљене усне на моје уво. "У својој соби, можете безбедно да разговарају?" промрмља она.
  
  
  "Ја не бих шталь на то да се кладите". Није било смисла споменути о мојим јучерашње гостима, чак и ако су били за полстраны одавде.
  
  
  Она се полако отстранилась, да сваке године, на мене сија очи и широко раскрытым уста у невероватном осмех. "Дакле, код нас ће бити ова ноћ, Даниел Мцкее. А онда ћемо да видимо..."
  
  
  Када смо ушли у кафану, браон "мерцедес" је остао на месту, као чучањ затаившийся змај, дисање дима издувне цеви.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Кристина није била нам је стидљив, да нам фуриозно нестрпљива, али
  
  
  она, такође, није била равнодушна према сексу. Она је за оне девојке које никада не би могао остати равнодушан нас је шта, било да је прање зуба или занимање љубав са странцем. Лако је села на ивицу комковатой кревета, која се бави стајала над простором, док јој сипа ракију у неколико чаша. Она је узела свој, покушала укус, вршено је језик преко уста, као мачка.
  
  
  Једини столицу у соби је превише низак и био је у лошем месту. Кршећи једно око мојих основних урадио њен селл на широк симс, уверивши се да је прозор завеса чврсто затворена; чак и онда га знао, да је мој силуету - савршена циљ, ако води снајперску пуцњаву, и веровао свом инстинкт, да нико не жели да јој је умро. Још док је не жели.
  
  
  "Добро", - рекао је, подижући чашу пива у соби хотела у знак роштиљ сендвич са сиром.
  
  
  "Добро?"
  
  
  То је био мој први заиста добар поглед на Цхристине Зенополис; други пут ме је ослепило сувише много сунца, и цела ова влажна, поджаренная месо; у ресторану раније био пригушен светим, и између нас је стајао сто. Овде сергеј је био пригушен, али не превише снажно, и ништа није спречавало преглед. Чак и њене тамно-плаву хаљину без украса је скоро на исти искрен, као дан бикини, и у извесном смислу, више узбудљиво. Са својом густом тамном косом и широко расставленными изразито плавим очима она је визуелни благо, и до сада хорька она је показала ум и дух, да одговара изгледу. На тренутак јој је жао што ми није као што изгледа, и одмах је рекао себи, да јој је престала да буде будала.
  
  
  "Дакле, ви сте студент", - приметио сам, водећи разговор тако, како је било онима који слушају могао би се очекивати да туристичка пита девојку, коју је он узео и довео у своју собу.
  
  
  "Да".
  
  
  "Да си изучаешь?"
  
  
  Она је накратко је стеже раменима и направио велики гутљај ракије. "Некада сам хотела постане медицинска сестра, али сам морао да баци".
  
  
  "Зашто?"
  
  
  "Ово је..." Она нахмурилась. "Па, њен коначно признао себи да не могу да остану у близини болестан до краја живота. Ви Знате?"
  
  
  "Ја тако верујем".
  
  
  "И тако ... па, то је само да учим. Можда ћу биолог, може бити, археологом. Не заувек журити са одлуком, зар не?"
  
  
  "Претпостављам да су ваши родитељи хотели бих да сте специјалност". Јој је рекао да је са зналачки осмехом, али сам такође знао да нах нема родитеље.
  
  
  Кристина је пажљиво погледао у мене. "Немам родитеље, Мцкее. Наравно, ти знаш, ја, треба да буде, рекла ти је о томе раније".
  
  
  Она климну главом. "Ја верујем да си то урадила. Да се извини. Али као што си ти ... ух ... као што се бавиш?"
  
  
  "Ох, јој, радим у бутику у Атини. То је веома близу Хилтону. Они су врло добро да ми плати за излаз, када ми не треба да иду на часове". Она је нагнути, скроман исечак њене хаљине приоткрылся само део. "Зар то није добро, да сам сада на одмору?"
  
  
  "Не може бити боље", - одговорио сам, схвативши моју реплику, устао и сел поред ње на кревету. Она се не помера више и не изгледа удивленной, али и аутоматских миловања није било. Ми све више и више као ова девојка.
  
  
  "А ти, Макки, нашао у Грчкој оно што је желео?"
  
  
  "У извесном смислу".
  
  
  Она се насмејала. "Ја говорим о твом поште бизнесявляется".
  
  
  "Зар нисам рекао?" Јој, закикота хеј, у реуматизам. "Па, у делле, да је овде само неколико дана, али га је упознао неке људе, погледао на брод. Имао сам неку идеју, да је, можда, могу да се пронађу у вашој земљи генија у диз јахте, некога ко би могао да смисли нешто ново и узбудљиво. Све док ... али без обзира на то, наћи оно што тражим, или не, да га знам да је-да о Грчкој. Већина око овог свиђа ми се ".
  
  
  Овај пут она је пољубио ме је кул и лако усне. Њен је почео да грли га, али она је отстранилась, не много, ровно толико, да ми је да схватим да сада није време.
  
  
  Рекла је Она. - "Тако да сутра ти си отплывешь?"
  
  
  "То је идеја. Занимљиво је да је у мојој земљи и, вероватно, у вашој превише, када су људи на броду да видим како човек долази на рачунару и почиње да постављају питања, они нису склони да се много говори. Али када је исти човек појављује у чамцу и поставља они су питања на која они ће одговорити ".
  
  
  "Да га разумем како би то могло да буде". Она је још гутљај ракије. "И ти искрено желиш да ми узме са собом?"
  
  
  Сада јој је био сигуран да она је говорила о могућим грешкама, јер је проклето добро знао да ја треба да га узме са собом. "Ја бих веома хотел. Само три-четири дана, само приморски пливање. Без журбе".
  
  
  Изгледа, она обдумывала то; онда је она полако климну главом. "Да. То би било веома, веома добро". Са тим речима она је устала, достигла је своју празну чашу из-под ракије на најближу комода и подигла белу пентаграма огртач који је носио од вечерње свежине. "Ја би требало да се врати у свој хотел, Мцкее".
  
  
  Моје чуђење, мора да постају јасно, али она је подавила мој протест жестоком нахмуриванием. "Ти је потребно?" - неубедљиво рекао сам.
  
  
  "Ах, да. То је било веома лепо, Мцкее. Јој, осећам да смо добро научили пријатеља пријатеља за тако кратко време, и има толико свега што је вредело чекати. Не?" Она склонила главу у страну и дразняще насмешио ми се. "Чим ћемо остати сами у мору, њена сигуран сам да ћемо наћи нешто да разговарамо о томе".
  
  
  Она је пренела поруку, и није ми сметало. Кристина и не чује хотела, да га је возио назад у хотел, али сам био убеђен да је браон "мерцедес" неће бити преко пута, пре него што посадити га у такси. Га гледао док је она нестала, по уму, и није видео ни трага од онога што је реп захватила је, али је и даље осећао хладно анксиозност у стомаку; Кристина је била мој једини начин да се повежете са Алексом, и ако јој се нешто деси ...
  
  
  Све што сам могао сада да урадите је да се надамо да она зна шта ради, јер сам, кројач узми, није знао.
  
  
  
  
  
  
  Девета глава
  
  
  
  
  
  Када га је стигао рано ујутро следећег дана, ја сам чекао Элгон Ксефрат, али он није био тако пријатељски улыбчивым човек, кога је упознао дан раније. Он је тужно одмахну главом, када је видео да ја идем око машине и ушао у его мали, захламленный канцеларија.
  
  
  "Жао ми је, разлога није оправдао наде", поче он, искрено, гледајући на белу спортску торбу, коју јој ности. "Ваш брод неће бити спреман да плове данас. Сутра, може бити, кроз два-три дана. Ја не могу да кажем".
  
  
  "Да, кројач дођавола није у реду?" - тражио сам.
  
  
  "Несрећни случај прошле ноћи". Он је слегао раменима и помало указао преко рамена. Кроз прозор его леђа јој могао да видим бучну бродоградилиште, доковима и мали залив, у којој пришвартовано неколико десетина чамаца, углавном мале. Јој је познато тридцатидвухфутовый catch, којим је означила ме уочи, притисне вез дуге и густе змијом око црева, переливающейся преко палубе и доле у кабину.
  
  
  "Шта се десило?"
  
  
  "Мислим да је неко касно дошао до швартовке. Би требало да буде, твоја " Аргос "прилично снажно протаранили; јутрос смо пронашли его са доста воде, неколико дасака искочио напред. Он је указао да је без потребе.
  
  
  "Он не може да буде превише тешко оштећена, ако не потонути у ноћ",
  
  
  "Можда не; ми ћемо морати да се повуку њен, да би били сигурни".
  
  
  "Могу да иду сваке године? Може, сам ће се појавити идеја..."
  
  
  Его очи су хладне. "Ти знаш о мојим пловидбу више него што јој, господин Мцкее?"
  
  
  "Наравно, нема; нисам то имао на уму. Слушајте, ви сте рекли да имате још један брод, који могу га узети. Шта мислите о овим?"
  
  
  "А, али после тога, као што сте јуче отишли, дошли су двојица господе и зафрахтовали его. Ви сте рекли да желите да "Аргос" у сваком случају".
  
  
  Је то урадио, она је била мање са њом било је лакше да се носе у једној руци, и у принципу, она је изгледала боље. Међутим... "Они су већ одузео јој?"
  
  
  "Сцилла? Још увек не, не".
  
  
  "Потребна ми је брод", - одлучно је рекао сам.
  
  
  Зефрат изгледао изненађен. "Али ви сте рекли да није било журбе, господин Мцкее".
  
  
  "Све се променило. Њен хотел да вози са вама ствари, али ако не сдержите своју реч, ја ћу морати да иде негде даље, господин Ксефратес".
  
  
  Ако би га очекивао такав од овог човека , да га, нажалост, био у праву. Он је само дуго гледао у мене, а онда слегнуо раменима. "То је твоје право".
  
  
  "Слушајте га у целости за Сциллу, колико ви питајте. Нека остатак подождут дан или тако, док Аргос починят".
  
  
  "То је толико важно за вас, господине Мцкее?"
  
  
  "То је важно". Јој, закикота. "Ускоро ћеш разумети зашто".
  
  
  Ксефрат изгледао замишљен, његове очи су тамне, а затим его тамно лице са брадом избио изненадне осмехом. "Ах! Можда га разумем". Он је покуцао огрызком оловке до зуба. "Можда други господо, такође ће разумети".
  
  
  "Када су рекли да ће почети?"
  
  
  "Само данас. На самом делле, јер јуче су дошли тако касно, нисам имао одлуци да се повуче их у чамац. Обично јој мора да буде сигуран да неко зна како се рукује са једним око мојих омиљених чамаца, пре него што јој дозволити им да га покупи. Осим у случајевима када имају такве... како то да кажем? Овлашћења? Да, као што је код вас, господине Мцкее.
  
  
  Окружења других докумената, који су ми дали, била фотокопију личних карата, у којем се наводи да сам два пута пређе Атлантика у тркама на малим бродовима, једном као сувозача, а други као капетана. Њен био тако ми је драго да Ксефрат није питао ме је да спроведе "Сциллу", слуп са широким греда, у кабини којих довољно простора за јато адут који може да је носи као терет, гужва око залива.
  
  
  "Тако да га могу узети "Сциллу" уместо тога?" - рекао сам, потянувшись за бумажником.
  
  
  Два стању одмахну главом. "Нисам могао да урадим, господин Мцкее. Дао реч две друге джентльменам".
  
  
  "Али ти ми је обећао".
  
  
  "Ускоро ће доћи дан, када ти се прохтело да "Аргос"".
  
  
  "Да ли Можете да позовете тим другим момцима? Барем питајте па, не смета да ли су одложили путовање на дан или тако?" Јој, осећао смешно, скоро да се изјасни, али у Пиргосе није било другог места, где га је могао одмах статуту брод. Једина алтернатива је да се врати у Пиреју, где је грчки Роиал иацхт цлуб могао да организује чартер скоро у сваком порту, где су били на располагању. Али то би значило не само задржавање макар на један дан, али, што је још важније, укинуо би ме брига поводом почетка мог "неспешного" крстарење.
  
  
  Ксефрат се намршти, пролистал неке папире у свом крысином гнезду на столу нашао оно што је желео, и, коначно, послушно уздахну. "Веома ми је жао. Изгледа, није снимио их хотел".
  
  
  Он је седео, као здепаст, тужан, али неизбежна паук, и већ је почео да размишља, да је овај локалитет русије је била потпуни промашај, када је стигао Кристина.
  
  
  Ксефрат скоро скочио, када је ушла девојка, његов тамно лице покрета поделити у идиотско осмех захвалности. Избледеле плаве панталоне, пругастој џемперу са округлим изрезом и излучающем ревност за издавање ее било довољно да натера да устане било ког човека.
  
  
  "Ми смо спремни?" - питала је, клюнув ме у образ и, спуштајући два холщовых торби на прашњав пол.
  
  
  Њено кратко је рекао овде о осложнениях. Реакција Кристина је била савршена, она окренула на Зефрату, довољно надуясь.
  
  
  "Али, то није фер! Мој одмор је завршен кроз неколико дана, и ми је обећао да ће мали крстарење".
  
  
  Ксефрат, очигледно, био узбуђен. Он је разговарао са девојком грчког, и она је одговорио; није могао да разуме нам једног око њих. Али да би она нам је рекла, Кристина је имала моћ убеђивања, коју он није могао да схвати; кроз неколико минута Ксефрат климнуо главом, мало тужно, али је слегао раменима, и ми смо носили у свом јакна на пристаниште.
  
  
  Одина на его асистената довео Сциллу са овде, и онда би, као што је проверио сам на намештање и опреме, слуп је опремљен провизией, и ми смо ставили своје опремање испод. Ксефрат провео ефикасан рад, и само до поднева смо ускользнули од луке бар. Радећи под моћ грохочущего уграђеног мотора, њен увукла кроз кластера чамаца, усидрен у ували, осећајући летаргија челу. Тек када смо се нашли далеко од буя, позивајући се на државном улаз у залив, његова је дао точак Кристина и отишао напред.
  
  
  Стаксель попео први; он је био самонастраивающимся, да је много лакше пливање у миру. Кристина ми је рекла, да је мало отишао под једрима, али само на малим бродовима, тако да, осим у хитним случајевима, да јој је рачунати да је све озбиљно ћу да урадим сам. Када цепач почео да се испуњава јој се окренуо и рекао девојци да подигне слуп против ветра. Она климну главом, окренула кормило, и држала его, снажно сморщившись, док нос не окренуо се и почео да цлап цлеавер. Када јој је било драго да се она приморала нас више или мање самопоуздања да се креће у правом смеру, да јој се вратио и подигао тежак гротом. Сами то није било лако, чак и са дизалицом, али га, на крају, притиснут тешка церада на врху јарбола и очистио фаул.
  
  
  "Сцилла" лампе на умерено јаким таласима, и морао сам да мало плес, док јој пронашао своје на уском путу миммо крова кабине. Када јој је вратио у пространом кабину, Кристина је тешко управљати бродом; Њен сел поред ње и угасио мотор. Тишина је лепо.
  
  
  "То је велики брод", - тихо рекла је она, гледајући на велику јарбол, када је ветар почео да попуни его.
  
  
  "Довољно велики" - сложио сам се, узимајући у нах волан.
  
  
  Дан је био јасан и свеж, кретање бродова умерена и прилично добро рассредоточенное. Чак и тако близу обали је осећај безграничне дубине под нашим становање, вода је тамно-плаве боје претворен у меке пене, када смо пробијајући се кроз таласе. Кристина подиже руке да баците назад своје густе сјајна коса, у сунцу јој могао да видим у нен бакарне одсјај. Она дубоко уздахну, уживајући ветар и слани ваздух, са затворених очију, а када је отворио их поново, она је погледао искрено на мене.
  
  
  "Добро", - рекла је она.
  
  
  "Да".
  
  
  Она је погледала назад; улаз у залив већ је био само још један неотличимой део линије обале. "Коначно смо сами". Она се осмехну. "Ја не мислим да стварно сами".
  
  
  "Аха." Јој, погледао на отвореном трап, водећи у главну кабину, и опрезно погледао на нах. "Можете ли мало да раде са контролама? Њен желим да проверите неке ствари испод".
  
  
  Кристина климну главом и поново је преузео кормило. Једина видљива земљиштем, осим председником руске федерације владимиром путином иза нас, био Закинтос, а острво је било на много миља на десној плочи.
  
  
  У прави професионалци, наравно, као што сви добро, да ли је то шта је било изненађење не би могла увући нас било каквих проблема са бродом. Њен сишао доле да пронађе било који други проблем.
  
  
  Можда јој переусердствовал, али сам га прегледао целу унутрашњост брода је захтевао могућих проблема. Изгледало мало вероватно да је неко могао да постави било какве слушања уређаји на "Сцилле", али није било смисла да ризикујем. На дну је било изненађујуће простран, са главном каютой, у којој јој је могао да стоји скоро вертикално. Галија је компактан и очигледно више него што је брод са кровом од пластике и малом судопере од нерђајућег челика. Тамо је био електрични фрижидер, који јој је рекао Ксефрату, да не идем да се користи; то је значило покретање мотора за одржавање напуњености батерије, а његова шкољка није за то. Како би то нам је било, стари оригинални фрижидер и даље остао, и у нен био блок леда тежак педесет фунти да је пиво било хладно.
  
  
  Такође, у главној кабини су горњи и доњи којештарија на лево броду, а са друге стране - столицу са уграђеним меким лежиштима на странама; трпезарија део било је могуће да изоставите да се окрену све ово у брачни кревет.
  
  
  Испред, преко кратког узак пролаз, окружен узглавља и подвесным шкафчиком за одећу, била још једна кабина у којој се на благо савијена койках спавали двоје. Да уђемо унутра, морао сам да пузи скоро, јер је висина испод носа палубе драстично смањена. Шахт са поклопцем у плексигласа био једини извор светлости, и њен благо приподнял га да дише ваздух у влажном месту. Њен урадио менталну белешку да бисте га затворили, ако време ће бити лош; чак и упркос чињеници да смо имали аутоматско трюмный пумпа, није било смисла да узму воду, без потребе.
  
  
  Ми трајало скоро сат времена да бисте били сигурни да Сцилла чисте. Глупо, рекао је њен себи, да буде проклето опрезан, али једна око првих ствари коју га је научио да у шпијунског поште бизнесявляется, - то никада не узети ништа здраво за готово. Поред тога, били су двојица момака, који су уочи покушали статуту Сциллу, не говорим већ о "несрећа", повредившей други брод. Не, сат кошта. Га је отворио неколико боца пива и довео их назад у кабину.
  
  
  "Бојао сам да си заспао", - рекла је Кристина.
  
  
  "Само се уверите да је све у реду. Сада можемо да разговарамо". Њен сел далеко од нах, на удаљености од руке; сада је било време да пређемо на посао.
  
  
  "Чиста... проблема?" - лако, упитала је.
  
  
  "Не", - одлучно је рекао сам.
  
  
  "Да ли желите да седите за воланом?"
  
  
  Јој, погледао на десној. Ми смо се приближавали до тачке, на најјужнијем рту Занте, а то је значило да ће ускоро ћемо морати да се промени курс и иде на северо-запад. Њен проверио ветар; ми смо били на великој удаљености, ветар је дувао скоро са севера; промени курс, не мора да значи ништа, осим промена представе закрутке. Брод је стално крстарење напред, јасно срећнији под једрима, него са моторним погоном.
  
  
  "Остави за управљање собом" - рекао сам. "Имаш добро ради."
  
  
  "А сада можемо да разговарамо?"
  
  
  "Ако желите."
  
  
  "Она је окренула, држећи очи са компаса, утврђеног искрен пред точак.
  
  
  Га питао. - "Добро?"
  
  
  "Шта да кажем?"
  
  
  Њен је почео да отворено. - "Зашто си синоћ плашио ове машине?"
  
  
  "Машине?" Она тянула време.
  
  
  "Поред мог хотела. Да ли постоји разлог за тобом треба пратити?"
  
  
  Ее очи проширена, када је погледао на мене. "Па наравно! Зар ти не знаш?"
  
  
  Јој, уздахну, благо дотакао њене голе руке. "Слушај, Кристина, да нам боље било да је разуме. Ти си у овом путовању, јер твој брат је тврдио да је на томе. Али док ја не знам колико имаш са њим контаката и како је то било. . Њена ћу савесно; ми се не свиђа. Алекс - стара још увек, и жао ми је, да је он завео те у то, али очигледно да га не може одвратити од тога. Шта треба да знате пре свега колико сте укључени у овај посао ".
  
  
  Она облизнула усне, поново је погледала на компас, а затим се попео, да проверите поставку закрутке. Коначно је накратко је стеже раменима. "Добро. Прва ствар коју ја знам о Алексе ... возвращающемся ... то је оно што одина на дочекати својих људи долази код мене, када је њен идем у бутику. Он је саопштила ми је да је Алекс ће вас контактирати". Она се окренула ка мени. "Ви треба да знате, Макки, да ја скоро да не знам свог брата. Било ми је само седам година, када је... прешао на другу страну. А пре тога он је увек био далеко, тако да га је видео, его врло мало, икада. мајка је умрла, а наш отац је умро пре много година, када јој је био беба. Дакле, њу, претпостављам, он је... он је то осећао, јер јој је једини преживео члан породице... он је могао да ми да верујем? "Она је завршила на вопросительной напомену, која се бави мене не веома успокаивала.
  
  
  Не ханс овом вредности. "Контакте које су подржавали са њим са оне хорька?"
  
  
  "Два, три пута га је добила поруке; ја не знам како он их ми имали. Једноставно наћи ih
  
  
  када јој се вратио кући са наставе или са посла ".
  
  
  "Што је у њима било?"
  
  
  "Имам их нема са собом. Он је саветовао ми је да се спали их".
  
  
  Хвала Богу, иако за то", рекао је њен себи. "Али ви се сећате ih".
  
  
  "Наравно. Он је рекао да ће се вратити, да его дочекати амерички агенти и да он жели, да га је тамо".
  
  
  "Ја сам до сада ласица не разумем зашто ти не састала са њим".
  
  
  "И њен превише."
  
  
  "Он жели да вас одвести са собом?"
  
  
  "Ја не могу да кажем. Колико га знам, њен планирам да одем са тобом на Крф, да се тамо са Алексом и онда се врати у Атину. Одмор је завршен". Она је празно насмешио. "Колико јој је нејасно сећам, мој старији брат је увек био тврдоглав човек, увек траже свој пут. Можда је он само жели да види последњи преостали члан породице".
  
  
  Било је потпуно јасно да ми нигде не продвинемся, тако да јој је променио правац. "Хајде да се вратимо на браон ауту синоћ. Ти си плашила. Зашто?"
  
  
  "Ја не знам. Јој никада пре нисам учествовао у таквим стварима, па можда га превише образован о... овим стварима".
  
  
  "То је глупо штопора, али га мора его поставим. Ви никоме о томе не говори? Мислим, нешто попут онога што су чули од свог брата онда је свих ових година?"
  
  
  Она је одлучно одмахну главом, а затим хеј, морао да уклони прамен косе са њеног рта. "Не постоји. Имам... имам нема блиских пријатеља, Мцкее. Никога са хема јој је постала би да разговарају".
  
  
  Јој, погледао на нах. "То је мало чудно", - искрено је рекао сам. "Нема блиских пријатеља?"
  
  
  Она је поцрвенео под својим тан. "Ах, да, ја га разумем. Па, га, је ... до недавно је повезан са једним младим човеком. Имам више его нема. И немам вољене девојке. Мој посао и мој нови универзитета; њен великој мери су променили свој живот, тако да није било никога ко би јој рекла је ".
  
  
  "Али ти си још увек плаше".
  
  
  Она опет накратко је стеже раменима. "Ти си шпијун, Макки, и сигурна сам да то није твоје право име, али то није битно; зар не подозреваешь нешто као машина он синоћ?"
  
  
  "Угу. Али не нужно. То је потпуно тајна операција, Кристина; нико не мора ништа о томе да зна, осим оних који у њој учествују".
  
  
  "Да, њу, претпостављам ..."
  
  
  "Добро, хајде да заборавимо све о томе. Може да буде, неко је процурела у неке детаље ове трансакције. Наш задатак је - и даље да доведе ствар до оба краја. Имамо пар дана на море, да разговара, дакле, почети од тога, да реци ми, како Алекс треба са тобом да се обратите. на Крфу ".
  
  
  Она је оклевао, борећи се са контролама, када је "Сцилла" раскачивала кильватерный после велики моторни чамац. Онда она уздахну и пропали на наранџаста ужета, који се користи као леђа. "Ми смо се договорили о датуму и времену састанка. То је таверна на Крфу".
  
  
  "О, кул!" Њен одбацила руке. "Тачно тамо где је било, трагалац его, могао би се очекивати его наћи у Албанији".
  
  
  "Да, али нико не ће его траже, Мцкее".
  
  
  "Шта мислиш?"
  
  
  "У свом последњем саопштењу, он ми је рекао, да је време је било најважније. У року од најмање два или три дана, онда его брига, они не знају да је нестао".
  
  
  "И како ему то успети?"
  
  
  "Он није рекао. Его поруке су кратке".
  
  
  "Да, мислим, да. Крф". Њен устао, сишао доле и вратио се са свежањ свернутых карата. Када га је нашао ту, на којој је Крф, ми довољно је било да мало погледам, да схвате да је све било погрешно. "Ми тамо не идемо - рекао сам.
  
  
  Она је погледала где истакао је. "Зашто?"
  
  
  "Јер, када смо са твојим братом уедем, да нам предстоји дуг трчање, петнаест или двадесет миља у сваком правцу, док ми не дођемо до отвореног хаљину. Шта би он нам је рекао, неко може да тражи Алекса, пре него што можемо иди на Таранто ".
  
  
  Она је погледала на картицу. Крф, главни град острва Крф је смештена на пола пута дуж источне обале острва. Само неколико миља од воде су обале Грчке и Албаније, и није хтео да покуша да побегне са перебежчиком у обе ове земље на броду, која се бави могла би да се развије само четири или пет чворова. У сваком случају, није одатле; Ми требало би доста времена да само изађу на Крф на отворену воду. Може бити, ако би ме није посетио два тешкаша, један, око којих је сада мртав, пар ноћи пре, да би се усудио. Али сада о томе не може бити ни говора.
  
  
  "Али, шта још можемо да урадимо?" - питао Кристина.
  
  
  Њен дуго гледао на распоред. На мору Крф је био мали град под називом Аииос Маттаиос. "Ви знате ово место?"
  
  
  Кристина одмахну главом. "Никада нисам био на Крфу".
  
  
  "Па, ми смо плове тамо, и оставите овај брод. Мислим да можемо да нађемо неку машину, да нас одвести на Крфу".
  
  
  "Али ... Мцкее?"
  
  
  "Да уоулднт?"
  
  
  "Зашто нам иде у такво место, као Аииос Маттаиос?
  
  
  Мораш бити туриста, а ја сам... добро. Да Нам је један путник не поплывет у то слепи место и не иде на Крф. Ако само ми није веома жури. "
  
  
  Она је била права. Ако бисмо хтели да играју ово на оба краја, посебно у одлучујућем тренутку, ми не би могли да приуште да ништа обичај. Њен одвијао још неколико распореда, да-да провери. "Добро, Кристина, ти си у праву. Вечерас ћемо се фокусирати негде на Селфалонии. То је следећи велики острво, онда Занте. Сутра увече Превеза, а следећи не када Аииос Маттаиос. Али кад стигнемо тамо, имамо нешто попут проблема са бродом; то ће бити наш изговор, и ја ћу учинити, тако да је све изгледало легално. Ноћење на Крф, а затим назад у ... "
  
  
  Она је толико одмахну главом, да сам морао да ћути. "Шта се десило?"
  
  
  "Не!" она ахнула. "Не, не тамо!"
  
  
  "Али зашто да не? Ово је најбољи проклети место које могу да га виде, чак и ако је его тешко да изговори".
  
  
  "Ја не мислим да тамо". Она је указала на картицу. "Само не Аииос Маттайос". Ее прст поново марширали до обале. "Тамо".
  
  
  "Превеза? Шта је у томе лоше?"
  
  
  Без сваки узрок почео да схватам да је она уткнулась лице ми на рамену, вцепившись у моју руку. "Не, Макки, или како год да се зовеш. Молимо вас! Где год ми смо стали, нека то никада неће бити Превеза!"
  
  
  
  
  
  
  Десета глава.
  
  
  
  
  
  Дакле, ми смо пропустили да Превезу. Приговор Кристина је толико хистерично, да сам одлучио да се не испита, барем, онда. Онда ове хеј, изгледало је срамота за свој експлозија, као да је она хотел да покупи его назад. Али да би она нам имеле на уму, да јој је захвалан; то је открила да је у сали под притиском, и већ није велика богиња водене скије, која се бави, може случајно да покупи америчког путника и иде у малом крстарење. То вернуло прави поглед на ствари, и то је било добро за мене.
  
  
  Остатак првог дана смо провели уживајући отвореним морем, удаљите се од Занте и када сунце почетак закатываться над отвореним средоземног мора, кренули у Аргостилион, главни град Кефалоније. У луци смо узели још муницију, конзерве, леда, много алкохола за кухињи, а затим пронашли ресторан, где црно вечерали . Кристина чува тишину, фокусирајући се на свом тањиру по неотличимых поврћа и зачина, када сунце нестао иза прозора.
  
  
  "Претпостављам", рече она, - ми ћемо спавати на броду?"
  
  
  "Александар је био план".
  
  
  "Да". Она је рекла да је ово са уздахом покорности.
  
  
  "То је проблем?"
  
  
  "Не." Она је рекла да је то сувише брзо. "Можемо ли да изађе у луку и баци сидро?"
  
  
  "Може да буде. Њен разјаснимо код капетана луке; ми смо, вероватно ћемо бити у стању да покупи слободан пристаниште".
  
  
  "Могли смо само да... наставити?"
  
  
  "Ви сте рекли да имамо три дана. Где да журимо?"
  
  
  "Да ли сте икада пловио ноћу? На отвореном мору са једрима, испуњен лаким ветром?"
  
  
  Речи звучало чудно, од Кристина. "Да", - одговорио сам.
  
  
  "Онда ми не можемо, Мцкее?" Ее рука склизнула на столу и додирну моју руку прстима. Они су били мирни, мало су ми се тресле.
  
  
  "Мислиш да желите да идемо целу ноћ?"
  
  
  "Било би лепо".
  
  
  "А зашто не?"
  
  
  У овом тренутку конобар нам је донео кафу у турском, и док јој фильтровал талог са дна чаше кроз зубе, Кристина устала, да раде заједно. Кад се вратила у узбуђења , она је тако драматично пала на столицу, да сам мислио да је она ће разбити га.
  
  
  "Мцкее!" - прошипела она. "Тамо је био неко!"
  
  
  "Угу. Да за неко?"
  
  
  "Човек! Наслоњен на јецај искрен пред женском собу!"
  
  
  "Тако?"
  
  
  "Али ја сам га видела его раније! Синоћ у Пиргосе!"
  
  
  То ми је привукао пажњу. "Где је у Пиргосе?"
  
  
  "Ово је..." Она је оклевала, примењује велики прст на уста и грызла нокат. "У мом хотелу онда би, као што сам отишао од вас. Када је дошао, он је разговарао са портира".
  
  
  Га устао. "Он је још увек тамо?"
  
  
  "Не! Када је отишао, он је отишао. Макки! Како они могу да нас пратите?"
  
  
  "Не буди превише сигуран, да је он прогања нас".
  
  
  "Али то мора да буде тамо!"
  
  
  "Добро, добро. Опустити". Устао. "Дозволите ми да мало посете сами".
  
  
  Али када га је вратио у мали пролаз од главној трпезарији, тамо уопште није било никога, и он је открио да је мушка уборная празна. Када јој је вратио, Кристина забринуто гледао у мом правцу и ја одмахну главом, када сел. "Нико. Да ли сте сигурни да је то био онај исти човек кога сте видели у свом хотелу?"
  
  
  "Да".
  
  
  "Опишите его".
  
  
  Она је оклевала, закусив усну. "Он је био ... испод вас, али је веома широк. Тамно одело, тамне косе. Ћелави је, ја мислим, али он
  
  
  носио шешир, тако да га и није могла да буде сигурна ".
  
  
  "Шта је он урадио?"
  
  
  "Он је само... стајао тамо. Разговарао са портир..."
  
  
  "На ком језику?"
  
  
  "Ах, на грчком".
  
  
  "Он је говорио са вама? Урадио нешто?"
  
  
  "Не, ништа слично. Он је само гледао; да га осетила его поглед на себе, на целом путу уз степенице".
  
  
  Њен смех. "Ја не могу да его криви".
  
  
  "Али он је овде!"
  
  
  "Угу. То није смешно, зар не? Добро, Кристина, то је пливање на целу ноћ. Али ви ћете морати да забављају ме за воланом, ако ја не могу држати очи отворене".
  
  
  Она се осмехну. "Обећавам, Макки, да ћу учинити све што могу да ниси заспао".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  До тога времена, као што смо кренули назад према броду, пролазна помама безбрижан Кристина нестао; на сваком кораку она оглядывалась преко рамена, док нисам морао да причам хеј, да, она је очистити га. Када смо били на броду и пречишћава лука, она је пажљиво осматривала сваки брод, миммо кога смо прошло, а затим прати све што се кретао. Било је скоро мрак, али неколико других чамаца и даље возио тамо-амо. Један око њих је био моторни чамац доброг величине, која се бави склизнути блиској за нас, набитая визжащими гуляками, који је, очигледно, било је брига, где ће се одржати часова. Неки око њих зоне нам руке; Јој, махали у реуматизам, али Кристина, изгледа, покушао да побегне из вида.
  
  
  "Заборавите на то!" - одбрусио сам. "Само привлекаете нам пажњу. Они нису тога типа".
  
  
  Она је љутито погледао у мене, онда се усправи и слабо помахала удаляющемуся крейсеру. Док смо гледали, быстроходная брод је отишао у велике моторне јахте, скоро као велики као брод за крстарење, која се бави крстарење у море на празан ход. Сваки прозор је горела светла, и чак и са те даљине га могао чути рок-музику, слабо доносящуюся по & нб.
  
  
  "Изгледа као на журку", - приметио сам.
  
  
  Кристина климну главом. Ми смо гледали, као моторни чамац полако долази близу моторни яхтой. Били спушта и везани каблови, а ипак испуњен брод мањи је подигнута на ниво главној палуби. Зачу се крик, смех, и у двоглед га је видео како је једна жена устала, скоро пао преко палубе.
  
  
  "Проклети будале", - промрмљао сам.
  
  
  "Да", - пристала да девојка поред мене. "Туристи".
  
  
  Јој, закикота хеј. "Како јој је."
  
  
  "Не, Мцкее. Ти си шпијун".
  
  
  Јој, винцед. "Добро, онда мис помоћник шпијуна. Набавите за воланом, док јој сићи доле и вытаскиваю за нас топли џемпери. Постаје хладно".
  
  
  Њен осмех је био пун значења. "Али ми није хладно."
  
  
  На њему је лако кошуља, немарно застегнутая преко купаћи костим, и исти избледеле плаве панталоне. Њен покушао да покаже колико високо оценити њен изглед. "Хајде да и ћемо оставити", - рекао је и сишао доле.
  
  
  Када јој се вратио, она је увијен, увијен на широком изграђеном седишту, која малишани, у целој великој кабини, привукло под ноге и проппинг главу на лакту.
  
  
  "То изгледа згодно, али ја не желим, да ти си тако водио мој брод ноћу. Превише лако заспати у том положају".
  
  
  "Да, капетан", - рекла је она, благо поздрављајући ме.
  
  
  Га бацио хеј, џемпер и баци ћебе на седиште поред ње, а затим је отишао напред, да проверите цлеавер. Он је био пријатно взвинчен ветар, и када је проверио њен его, њена открио да самонастраивающаяся снап не испортилась. Сидро је стављен město, спреман да скочи на броду, ако морамо да се заустави, иако у овим дубоким водама није било много места где је наш уже достигао би до дна. Он није заборавио да затвори предњи поклопац, ментално усвајањем пат Натханиел Франклин по леђима, и увукла назад у кабини.
  
  
  "Све је у реду, је са скипером?" - питао Кристина.
  
  
  "Аха." Њен радознало погледао на нах. "Изгледа као да сте гледали превише филмова о флота".
  
  
  "Мене су учили да плива амерички заставник".
  
  
  "Ха! Ти мислиш, да су ове слабаки заиста знају како да плива?"
  
  
  "Па, то је био мали чамац. У њој једва да је било довољно места за нас обоје".
  
  
  "Би требало да буде, то је шик". Њен пао на седиште поред ее подвернутыми ногама.
  
  
  Изненада она села искрено, не држећи очи са проблескового маячка на десној плочи. "Шта је то?"
  
  
  Ми не морате да проверите свој распоред. "То је свети на рту, који је, видели смо, када је долазио у луку. Чим смо оставили иза себе его, ми смо поново направимся на север".
  
  
  "Јасно. У праву си, Макки, сада није време не обраћа пажњу. Хоћеш ли спавати? Код вас је био дуг дан".
  
  
  Ее глас апсурдно скоро прим, како је говорио, док зури искрен пред собом, обе руке на волану са паока.
  
  
  "Не постоји. Не сада. То је само да седим.
  
  
  и... уживам погледом ".
  
  
  Кристина није приметила помало неспретни коментаре.
  
  
  Дуго времена нико око нас не говори; онда је почела да преза, осећајући мој ближи поглед.
  
  
  "Зашто си тако у мене гледаш?" - љутито упитала је.
  
  
  "Нисам мислио да си против. Синоћ на улици си био... сасвим другу девојку".
  
  
  "То је деловао".
  
  
  "Како мушкарци у браон мерседесе?"
  
  
  "Наравно."
  
  
  "А сада их нема?"
  
  
  Она је окренула главу према мени, и у сгущающейся мраку њене очи су мирни и трезни. "Макки, јој, можда, хотел бих да легне са тобом у кревет. На неко време. Ако бих морао да уради са тобом љубављу, да убеди некога у томе, да смо ми такви какви смо притворяемся, да јој не би кретала. За неко време, она је била заљубљена у свог однокурсника, и ја искрено могу да кажем да је он био далеко не тако привлачан као што си ти. А ипак... - Она се накратко је стеже раменима и поново је погледала горе, а затим поново на мене. "Нисам курва, да тешко гурнуо у кревет са првим амерички туриста, или шпијун, зови се како желите. Да ли разумете?"
  
  
  "Наравно." Јој мало отодвинулся од нах, али не и на удаљености од руке. "То такође објашњава зашто сте изненада одлучили да идемо целу ноћ".
  
  
  Било је сувише мрачно да види, испира да ли је она, али по ономе, како је савијен главу, њу је схватио да је она смутилась.
  
  
  "То је истина, Маццхи. Делимично. Ако желим да буде чврст у својој одлучности, нема смисла да ризикујем сувишан искушење".
  
  
  "Али само делимично?"
  
  
  "Да. Њено мало мисли са њима хорька, као што смо рекли раније данас".
  
  
  "О чему?"
  
  
  "О томе, како си променио наше планове".
  
  
  "Шта мислиш?"
  
  
  "Алекс... он је веома опрезан. Сумњиве. Јој, знам то је само на кратке поруке, који га је добио од њега".
  
  
  "Јој нешто као произвела утисак".
  
  
  "Тако да мислим ... било би неразумно да такав амандман".
  
  
  "Мислиш да треба да иде на Крф, како је планирано?"
  
  
  "Мислим, било би боље да".
  
  
  Занимљиво је оно што сам мислио у истом духу и одлучио да водим себе превише опрезно. Ако би се догодило кршење безбедности или неко прогања, не би тако велика разлика, да ли смо се између Крфа и копном или на отвореном мору; у сваком случају, они ухвате нас.
  
  
  "И ја сам - рекао сам.
  
  
  Ее очи проширена од заставе дозволе за извршење, као да је она очекивала свађе. "Ти си то?"
  
  
  Њен објаснио своје резоновање. Она климну главом.
  
  
  "Проблем је у томе, - наставио сам - да ћемо морати да убије дан или тако, онда би, као што смо доћи до Крфа са то брзином којом ћемо пловити.
  
  
  Јој, осетио, како је аутоматски учвршћивањем при том имену, и поново се питао зашто она не хотела да се приближи том месту.
  
  
  "Али, - наставио сам - пут, наводно је изашао, следећа станица, не рачунајући Крф, треба да буде на Паксосе. Можда бисмо могли да остану тамо још један дан, али све док мислите да нас прате, ја не волим бити предуго у једној луци ".
  
  
  "Да га разумем. Да, можда га је нешто воображаю, Макки, али пошто га је видела тог човека у кафани у Аргостилионе, њен не мислим тако, не много".
  
  
  Можда је време да вам кажем ево о мом сусрету, али тако није мислио. Још нема. Више га је видео ову девојку, теже је расла, и то примењује и на мисију.
  
  
  "Добро, - рекох, - ми побеспокоимся о томе сутра. А сада реци ми, како Алекс планира да контактира са тобом следећи пут".
  
  
  "Ја... не мора никоме ништа да каже. Чак и ти".
  
  
  "То је глупо. Ти си нешто рекао о кафани на Крф, али не више од тога. Претпоставимо да си пао преко палубе, или нешто слично томе".
  
  
  Она се осмехну. "Ја сам плаваю, као риба".
  
  
  "То не ће вам донети посебну корист, ако паднеш ноћу док спавам на дну. Ви не можете ухватити брод под једрима, верујте ми".
  
  
  "То не деси, Мцкее".
  
  
  "Не буди превише сигуран. У сваком случају, њена ћу да спавам овде".
  
  
  "Ви ћете бити хладно".
  
  
  "У најмању руку, сам ће компанија. Доле усамљен".
  
  
  Она се насмејала.
  
  
  "Дакле, назад на посао. Ваш контакт са Алексом".
  
  
  "Право, Мцкее. Ја не могу да кажем".
  
  
  "Ти боље размислите још једном, драга. Ако за нас ће ићи људи, можемо да буде одвојен или још горе".
  
  
  Она је оклевала, прикусив усну. Коначно она се полако одмахну главом. "Можда сутра. Дај мало размисли, Мцкее".
  
  
  "Реци искрено, Кристина." Ја сам био наредио да се састане са Алексом, покупи его и испоручи у Италију. Отворено сада ти си једини контакт који имам са њим, тако да нам је боље веровати пријатељ пријатељу или се окрене исплате овде и рећи, кројач узми "
  
  
  Она је задрхтао, њене очи проширена од страха.
  
  
  "Ти не би шталь!"
  
  
  "Кројач узми, она би то урадио". Њен блефовал, али, судећи по њеном реакције, она је делимично била увјерена.
  
  
  "Молим Вас, Маццхи. То је све тако ново за мене, ја не знам шта да радим, кога да послуша. Ми би требало да буде у сукобу?"
  
  
  "Избор је на вама", - одлучно је рекао сам.
  
  
  "Онда јој ћу ти рећи".
  
  
  Њен сачекао тишина неће бити довољно густа да се сече ножем.
  
  
  "Сутра", - тихо рекла је Кристина.
  
  
  Јој љутито погледала нах, затим уздахну, протезао на меком седишту и узео ужета уместо јастука. "Пробуди ме, када устанешь", - зарежао сам.
  
  
  "Да", - тихо је рекла је она.
  
  
  "И да пажљиво прате компас".
  
  
  "Да, господине".
  
  
  
  
  
  
  Једанаесто поглавље.
  
  
  
  
  
  Јутро је неко ветровито, тамни облаци захватила опасан низменному над главом. Не када су тамо радили тешке сеча и тежак брод са широким греда лампе и пао, као сбежавшая коња. Кристина спавала на дну, али је убрзо поново изашао на палубу, бледа и узбуђено.
  
  
  "Са нама све у реду?" - питала је, забринуто гледа на облаке.
  
  
  "Не брини ни о чему." Морао сам да вриште, блокирајући растућег завијање ветра, грмљавину и шкрипа снап. Оштар промена ветра је изазвало велики гротом цлап, као свезан, пометен орао; Његов се борио са воланом, док смо били у току ветра, који је поново испунила једро.
  
  
  Кристина оперлась на крову кабине и мало погледао око луд поглед. "Где смо? Ја не могу да видим земљу".
  
  
  "Ох, то је негде тамо". Њен на неодређено махну у правцу десног лопту.
  
  
  "Али, зар ти не знаш?" У ее глас је танак дозом панике.
  
  
  "Не брини". Јој, погледао на сат, било је око шестог ујутро. Једне ноћи јој прикинул нашу брзину и одлучио да ми, на пример, напротив Превеза, али то је било веома око. Он није рекао девојци. "Ако изгледа као да имамо проблеме, све што треба да урадите је да одете на исток, а ми ћемо видети земљу". У овом тренутку то није била веома атрактивна перспектива, јер ветар сада дува са тога правца, и за превазилажење его је потребно да серија напорног дуге галсов. Хвала Натаниэлю га знао довољно да схвате да маломощный помоћни мотор неће помоћи у овом мору; без стабилизације уређај ефекат ветра у једра "Сцилла" више се кретала би се горе и доле, него напред.
  
  
  "Али... ми не можемо тачно где смо? Са овим... како ви то зовете? Трозубац?"
  
  
  Јој, закикота. "Секстант". Јој, погледао горе. "И до оних хорька, док се не појави сунце, на којој може да се заустави, реуматизам - не".
  
  
  Она нахмурилась, јасно обеспокоенная, очистио своју руку од крова кабине, и одмах смањило назад, једва не провалившись у отвореном пролаз иза нах.
  
  
  Јој, повика. - "Погледај!" "Хајде да не сломаем ноге у овом малом крстарење. Дођи овамо и седи".
  
  
  Она је, као хеј, рекли њише кроз отворену кабину и нешто не пада у нактоуз компаса. Њен зграбио ее за руку, привуче себи.
  
  
  "Останите на свом месту. Костя бога, не ломай компас, јер онда чак јој да је почео да бринем".
  
  
  Она је пролазан насмешио и очистити косу са лица. Ее кожа је влажна, а то није било од спреја, који с времена на време би се делила уз раме. Њен знао овај поглед.
  
  
  "Осећате мало укачанной?"
  
  
  "Мене не повраћа? Ја не знам ове речи".
  
  
  "Болно".
  
  
  "А... мало. Тамо је тако гуши, и брод толико скаче".
  
  
  "Угу. Па, остани овде док се не извучемо одавде. Седи за воланом".
  
  
  "За њу?" Она је очистити руке, као да се бојао да га додирне.
  
  
  "Зашто да не? Најбоље у свету лек од морске болести, да не заостају за дел на палуби".
  
  
  "Ја не патим морску болест!"
  
  
  "Како би сте нас звали. У сваком случају, њен гарантујем да кроз неколико минута ћете се осећати добро. Прима негу ово је. Имам посао".
  
  
  Она је, као хеј, рекли скользнув на место које га је ослободио, када га устао. На тренутак она сумњичаво ме је погледао, а затим дубоко уздахну и узео волан са обе руке. Њен сишао у кабину.
  
  
  Када јој је вратио кроз неколико минута, она слабо насмејана, подизање главу да ухвати поветарац и слани спреј. Лечење успело брже него га мислио.
  
  
  "Да ли желите да разговарате?"
  
  
  "Говорити?"
  
  
  "Угу. Знате".
  
  
  "О, да." Она је порасла са седишта, да бисте добили бољи поглед сат лице компаса. "Нешто касније, а, Мцкее? Сада мало заузет".
  
  
  Јој дозволио да се ово иде.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  До поднева је
  
  
  опет мирно и сунчано; Њен снашао помоћу секстанта и помоли се богу, да мој основна навигација је бар довољно прецизан. Јој, био изненађен да пронађе, да смо отишли даље од ње очекивао; Превеза би требало да лежи скоро источно од нас. То је мало острво, не више од четири-пет миља у дужину, и его је лако да пропустите. Ветар и даље дува са истока, и, мада море је мирно, и даље остала непријатна мали хитна . Са уздахом га поставио за прву нашу клин. То није био дан за забаву или чак за рад.
  
  
  Јој, сишао доле, поставио мапу нашег округа на широком столу у главној кабини и рекао је наш тренутни положај. Од тог тренутка сам морао да тачно обележи ове одступања, када ми смо се кретали напред и назад, против ветра, пратите тачно време проведено на сваки ексер, и надам се да су моје процене удаљеност били довољно прецизни. То би било тешко чак и са искусним руке на волан, али оно што Кристина написала за мене тамо је све много компликованије и неизвесна; на крају, она никада раније није отрывалась на уму обале. Са друге стране, ја сам и сам био веома искусни у далеком путовању.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Лиже увече смо дошли у мало острвце на носу. Дан шталь златни, када смо кренули у савршену малу луку Порто-Гайо. На први поглед је изгледало примитивни, неосвоенным место; све што смо могли да видимо - то је сребрнасто-зелена маслињаци, протеже на све стране, колико смо могли да видимо. Затим, када смо се приближавали смо могли да разликујемо ниске зграде, беле, браон и розе, са голим јарбола усидрен чамаца, покачивающихся у луци.
  
  
  Град је мали, али гужве; Већина кућа су дуж обале. Камени насип граничила са луке; на обали је велики број малих продавница, угоститељских објеката и пар ситних хотела. Не разматрајући тога, Кристина пристала да спавам на броду "Сциллы"; капетан луке именовао нам пристаниште далеко од обале, да ме је сасвим одговарао. Наш брод је носио крохотную шлюпку везаног за шлюпбалкам, на крми, и да се мали брод величине купатило је био велики подвиг са становишта стања и времена. Када смо заједно забились у нах, ми смо били тако низменному у & нб што сам очекивао, да нас затопит пре него што можемо да прође пар стотина метара до луке бар.
  
  
  "Срећом, овде нема воде скијаша", - прокоментарисао је.
  
  
  "Ох?" Сада Кристина изгледало забавно, потпуно заборављајући о јутарњим бригама и страху уочи ноћи.
  
  
  Јој мало сместил свој аленка; спасавање покачнулась је порасла изнад и преко палубе мало воде. Девојка је изгледала узбуну, онда насмејао.
  
  
  "Да, њен, разумем шта мислиш. Може, треба да се врати на брод до мрака, а?"
  
  
  "Неће бити никакве разлике; можемо да се удави не када или ноћу".
  
  
  "И ми смо увек можемо да плива".
  
  
  "Наравно." Наши колена, као да се преплићу, са тим се ништа не уради, и чинило ми се да она има мали додатни притисак. Може да буде.
  
  
  Ми смо направили дугу шетњу по мало кампусу, и мало шетња изван ега, представљајући туриста са осветом. Село је зелена и каменита, нагло диже изнад мора, као на врху планине затонувшей, која је на самом делле су већина грчких острва. Са прашњавог пута смо могли да погледам горе и видим падину брда, прошарана креде стена, неке величине куће, стоји окружења њих, а куће су у неким случајевима били углавном тамних квадрата, обозначавшими ih прозора. Хрипящая тежња машина, као предратни ситроен, проезжала миммо нас, забитая одраслих и деце. Није претпоставио да су богати људи; друге, које смо видели на путу, били су или гуляющими, или друштва за управљање конными телегами. У суштини они на нас није обраћао пажњу; мушкарци су ниске и коренастые, многи са великим брковима, жене у стандардним сељачке одеће црне боје до скочног зглоба, обично са истим шалями, који су скоро покривени ih лица. То је било оно што ме је заинтригирала у Грчкој од тренутка када је њен први пут почео да читам о томе: зашто ова соларна целој територији хотела, а са њом бодрящим ваздух и киселу воду мора бити насељен женама и мноштвом мушкараца у вечном трауре. Ако би јој био филозофски прилагодити јој могао да се распита о томе Цхристине, али сам имао друге мисли. Једрење изазива апетит, који се може претворити најзахтевнијих потрошача у обжору, а њен гладна.
  
  
  Пронашли смо кафану са погледом на кеју, и вечера је тако невероватно добро, да смо се задржао у нен до касно у ноћ. Место је очигледно био намењен за путовања наутичаре; Мени је делимично на енглеском језику, украшен грубо насликао якорями и шкољки. У почетку ми смо били једини у овом месту, али је убрзо ввалилась група мушкараца и жена са загорелыми лица и јаким рукама на море одећи.
  
  
  Судећи по обрывкам разговора, њен чуо, да је мешовита група американаца и британаца, укључујући итальянку и две очигледне француза. "Ништа посебно, - рекао јој је себи и погледао на Цхристине.
  
  
  Гледала је искрен пред собом, као да на нешто иза моје лево раме, али сам могао да кажем по њен брада и површна дисање, да је она била оптерећују.
  
  
  "Шта је то?" - питао сам, савијање напред, да нас није чула.
  
  
  "То је... то је ништа." Она је кратко осмехну. "Чини се да га сумњају све. И ја ћу бити драго када се све ово заврши".
  
  
  "Ви ћете?"
  
  
  "Да".
  
  
  Њен посегнуо за њеном руком преко столице. "Нисам сигуран да ћу бити срећан".
  
  
  Она је дуго гледала у мене. "Не", - коначно, рекла је она. "Можда јој се, такође, не ћу".
  
  
  Нико није разговарао са нама, док смо пили кафу, али онда један око француза кроз собу устао и свесно отишао до нашег стола. То је био худощавый човек са копной пешчани косе и стидљив осмех, пун поверења.
  
  
  "Опрости ми", - рекао је он, гледајући у основи на Цхристине. "Ти американци?"
  
  
  "Јој", - рекао сам. "Она је чиста."
  
  
  "Ми смо са пријатељима интересовались, не да ли желите да нам се придружите, да пије". Он је и даље гледао на Цхристине;
  
  
  Она је одлучно одмахну главом. "Веома ми је жао, - рекла је она хладне учтивости. "Али, ми треба да иде у кревет рано, то је био дуг дан". Она је устала са ултра глатким благодати принцезе, која пориче недостојан обожаваоца. "Зажалићеш на опрезу, Даниел? Морамо да идемо. Јој се вратити за минут".
  
  
  Француз повукли, очигледно покушавајући да задржи беспечное мирни. Јој насмејани себи, проширење драхмы; девојка још увек ме удивляла. Гледајући како она креће у правцу врата, уживао њен поглед, чак и са леђа, лепо испуњен беле панталоне са широким плаву јакну преко њих. Једноставан одело је дао да разуме, оно што у њој није било, и одједном, сећајући се прошле ноћи, ја нисам очекивао ово.
  
  
  Дошао конобар, узео је мој новац и дао их оштром усатой жену иза пулта. Он је дуго о томе размишљао, а њен почео да губи стрпљење. Када је коначно вратио, већ је био на ногама, али када је отишао, је поново сел. Кристина још увек није вратио.
  
  
  "Можда је то моје нестрпљење", - рекао је њен себи и свесно није погледао на сат. Њен проверени столицу у другом крају собе; они су гледали у мом правцу, и млади француз ухмылялся.
  
  
  Њен натерао себе да и даље седе, пијуцкају остатке кафе, док моји црева сжимались по мери тога, како су ишли минута. Њен сетио да је анксиозност, када је видела човека у ресторану у Аргостилионе и почетка нервозан, као и раније.
  
  
  Жена иза пулта је упитно гледао у мене. Јој, погледао круг, на крају је устао и отишао до ње.
  
  
  "Надам се да говориш енглески".
  
  
  "Али, наравно", - рекла је она.
  
  
  "Млада дама". Јој, истакао је у страну тоалет - или, барем, ходника који води до њега. "Имали смо дуг дан путовања, и, можда, она нездорова..."
  
  
  "Али, наравно", - потврдио је она и подиже своју обучен у црно трупа са високе столице, да се тетура у дамскую собу. Кроз тренутак она се вратила, са раменима. "Тамо нема никога", - рекла је она.
  
  
  "Где, кројач узми...?"
  
  
  "Можда задња врата". Она је погледала на столицу, за које француз је изгледао сумњиво самозадовољни, као човек који је све решен и не жури да одустане. комада заједно.
  
  
  Осим тога, да нисам поверио овај нас на минут. Нико не устане са столице, и изгледало је прилично проклето мало вероватно, да је Кристина бацио би ме ноћу због случајног пижона. У сваком случају, не сада. Њен га игнорисао.
  
  
  "Хвала вам", - рекао је њен жени и пожурио из кафане. Када јој је дошао на место где смо оставили свој брод, он није изненађен да га тамо, она би сигурно није се вратио у чамац један. Али када је погледао на затемненную луку, њен био у стању да распознају мрачну фигуру, дрейфующую недалеко од Сциллы. То је мали брод са подвесным мотор, нос којој упиралось у корпус шлюпа, и по томе, што је она покачивалась и пао, имам утисак, да га оставили тамо само неколико минута пре. Док га је гледао, у иллюминаторах главни кабине блеснул светим, и нема сумње није било.
  
  
  Њен сел у чамац, отчалил, и што је брже могуће пливао кроз переполненную луку. Куцају весео уключинах се чинило да ме гром у ушима, али када јој је престао да дођу до начин да се пригушен звук, миммо обасја моторни чамац. Его после готово преплавили мене, али ја сам га задржао контролу и користио буку, да прође остатак
  
  
  удаљеност до "Сциллы".
  
  
  Њен је постала везана за нос, а затим попео на носовую палуби. Површина је била влажна са росом, и лежи на њој, и осећао, како влаге цури кроз моју кошуљу. Мене то није сметало; Мене више мучи оно што је сергеј није прошао кроз шахт поклопца на плексигласа искрен испред мог носа. То је значило да је улаз између смештај је био затворен.
  
  
  Њен отвори поклопац, захвалан, што раније није покушао да се руши его изнутра. Он је тихо замахнуо горе, и он је потонуо између два уским койками на дну. Лука је поново затворен, и он је успорио корак, док не захлопнулся. Јој, кренуо ка дверному проему провером Хуго у ножнах на подлактицу, и стави ухо на танке дрвене плоче.
  
  
  Ако би мој грчки је боље, јој могао рећи шта они кажу, али речи овог човека избио превише брзо, да јој је могао да ухвати више од неколико фрагмената разговора. Али его глас дао да разумем да је некоме прети, и када је чуо реуматизам Кристина, није било никакве сумње ко је. Њена чуо звук наглог шлепка и пригушен крик. Њен је почео да узме нож у руку, кад одозго на мене је пала тона цигли.
  
  
  Он је прошао кроз отвор који јој је само да је затворио. У мраку није видела ништа осим давящей на мене тешка сенке; у гужви између койками јој чак није могао да се преврне, да дођете до човека. Налет белог лука даха скоро задавио мене и дали ми снаге очаја. Јој, скочи, као мустанг са заусенцем под седлом, покушавајући да се тресе лоше пахнущего човека са својих леђа. Его циљ ударила о низак плафон, он је тешко грунтед, док его руке још увек сжимали моје грло. Га поново ударио га его, почео швырять у једну око кревета, када су врата широм отворила.
  
  
  Сергеј у главној кабини је био мутан, али након потпуног мрака га на тренутак ослепео. Све што сам видела била силуета и сјај метала у его руци. Њен га је ударио ногом, али није успео да до њега дођете. Зачу застрашујући клик отводимого курка; Њен досадан, покушавајући да скрене човека на леђима између себе и пиштољем, али сам знао да је сувише касно.
  
  
  Ударац је био такав удара грома у невољи. На тренутак јој се замрзла, чекајући почувствую, где ме је ударио. Али боли није било, чак и раног умртвила, прије агонији од озбиљног удара. Када је поново погледао на силуету у врата отварање, га видео да је он затетурао. Човек који је пао на мене, попустила стисак, и ја побегао на слободу, нацелившись на убицу.
  
  
  Њен покуцао пиштољ из его руке и гурнуо его назад. У слабом светлу изван прозора то видео Цхристине, ее рука је постала танглед ин его коси, она тянула ih исо све од себе. Али у борби њена слободна рука је летео иза леђа и ударио по нафтне лампа, выбив на подвесов.
  
  
  Пылающая течност шири на столу, а затим на палуби, лизнув одбор ка нам у изненадне мраку. Њен оттолкнул овог човека, сада не обраћајући пажњу ни на Цхристине. Пожар на броду брод - то је, можда, страшно, да постоји на свету, посебно када сте заробљени доле, а ватра се доставља искрен у ваздух.
  
  
  Њен хватал ћебад са нар и бацао их на највеће дисконтована области; док су тлели, њен окренуо воду у судоперу на камбузе, затим заронио у велики висећи ормарић и повукао јакна за временске прилике, да размести друге дисконтована места. Цео посао није могао да траје више од један и по минут - у супротном, ми би изгубио брод и, можда, наше животе, - али када је коначно потушил ватру наших посетилаца није било. Га чуо на покретање мотора, покушао да се попне у кабину, али је ударио у Цхристине.
  
  
  "Мцкее!" - завизжала она грли ме за врат. "Ах, Боже Мој! Макки!"
  
  
  "Ага-ага." Њен празно потапшао ее, слушајући затухающему звук мотора. "Шта се овде десило?"
  
  
  "Њен ... су одвели ме око кафане. Човек је био пиштољ и ..."
  
  
  "У реду." Њен оттолкнул ее, сасвим мало, да јој могао да се сагне и проверите палуби под ногама. "Дај ми батеријску лампу, а?"
  
  
  Упркос на сав ватра и конфузија, посебне штете није било. Срећом, столица, на који је дошао први активног одмора гори керозин, био је прекривен слюдой; неколико покрета крпом уклонити мрље. Оплата палубе, проходившая кроз средину кабине, увек је била влажна због плескания трюмной воде испод, и само боја је била спржена. Уверивши се да на броду ништа не тлеет, њен укључен свети на Кристин.
  
  
  "Извини", - кратко је рекао сам. "Јер насилници су отишли, њен мислио да би било боље да се уверите да ми не взорвемся, пре него што наставите са питањима".
  
  
  Девојка тешко климну главом, спустивши главу између
  
  
  
  рамена, док је седела на кревету на левој табли. "Ја разумем."
  
  
  "Хоћеш ли ми помоћи сада?"
  
  
  "Ти помоћи?"
  
  
  "Ми не ћемо остати овде вечерас, драги. Идемо, бирамо неки други пристаниште - ако само ви не желите да поново идемо целу ноћ".
  
  
  "О, Боже, не, МакКил". Она је покрила лице рукама. "Тако много..."
  
  
  "Па, не прогибайся сада. Ишли. Повуците брод са носа, и привяжи на крми, док га заведу мотор".
  
  
  У извесном смислу, било би боље да отпловити у ноћи, али, ја сам почео да се осећа још више луде осећања о овој операцији. Ако су хотели убије или да нас зграби, они су могли да то урадите. Посебно у отвореном мору. Тако да, можда, друго место за остатак ноћи ће бити подједнако безбедна. У сваком случају, њен превише уморан.
  
  
  Пронашли смо пристаниште на спољној ивици лука, одредили му и завршили чишћење. Ми смо убацили још један фењер на носач, и, док је Кристина сапуна плоча, њен пажљиво проверио остатак кабине, уклањање остаци сломљеног стакла и другог смећа. Њен нашао пиштољ, који је покуцао око руке човека, стари револвер 32-ог калибра са још једним патроном у цилиндру. Бескористан, али јој за сваки случај ставио на полицу у камбузе.
  
  
  "Не постављају никаква питања", - тихо рекла је Кристина.
  
  
  "Чекао сам те."
  
  
  "Шта хоћеш да јој је рекла?"
  
  
  "Може, да, кројач дођавола десило".
  
  
  "То изгледа тако... глупо".
  
  
  "Глупо?"
  
  
  "Да. Видиш, човек са пиштољем отео ме у кафани. Груби човек, не боље да се насилник знаш? Он је и его друг ме натерали да се вратим на броду..."
  
  
  "Зашто? И зашто је овде?"
  
  
  "Вотум да је тако глупо. Они су мислили да си богат американац, крутишься око питао чамаца за куповину. Мислили су да је на броду имате скривено много новца, а они су покушали да ме натера да кажем, када ... па ... ти си се појавио . "
  
  
  Јој, погледао на нах скептичан. Она је изгледала баш као дивно као и увек, и спустивши косу у лице, она је изазвала симпатије и охрабрујуће ласице. Када јој ништа није рекао, она је погледала на мене. "Шта се десило, Мцкее?"
  
  
  "Ништа", - рекао сам, скоро да убеди себе. На крају крајева, то је можда било тачно. И зашто сестра Алекса Зенополиса би требало да се играју са мном у ову сложену игру? Успео сам да поздравити се осмехне. "Па, сада је све готово. Мислим, једна око њих ствари. Како сте се осећаш?"
  
  
  Полако ее гол је порастао, и она отбросила косу са лица. Већина жена требало би неколико сати у салону лепоте да постигнете исте промене у изгледу.
  
  
  "Као пред спавање?", - рекла је она и усмехнулась.
  
  
  На броду је био ракије и боцу бурбона, који га је нашао у Атини. Чинило се да је добро време да се носи са тим.
  
  
  "Шта ће то бити?" - питао сам, држи обе боце.
  
  
  "Ах! Имате бурбон!" Њене очи играш у слабом светлу.
  
  
  "Не говори ми шта сте научили другачији од овог америчког прапорщика".
  
  
  "Ми смо много учимо од американаца". Она је потонуо доле на уске кревет напротив столице и погледала ме. Имам жедни у грлу, и морао сам да пије.
  
  
  Онда би, као што је то урадио пар здравих гутљаја, она је потапша по кревету поред њега. "Седи, Мцкее".
  
  
  Је то урадио. Ее рука немарно кревет на моје бутине, и њена кул топлина, изгледало је, излучалось кроз танку црну блузу, коју је носила. Њен накашљао.
  
  
  "Глас... Паксос".
  
  
  "Да", - промрмља она и учинила дуг спор дах.
  
  
  "Сада", - рекао сам.
  
  
  Она окренула према мени са лажним изненађење. "Одмах?"
  
  
  "Да. Ви сте обећали. О вашем контакту са Алексом".
  
  
  Тренутак она је гледала, а онда полако одмахну главом. "Да ли смо? Сада?"
  
  
  "А шта је најбоље време?"
  
  
  "О ... касније?" Она придвинулась лиже, и некако неколико дугмади на врху њене блузе успео расстегнуться. У рупи формирана је сладак тело и моја лева рука порастао сама по себи, да нежно да прихвати груди, прижимавшуюся на мојим грудима. "Да", - она гаспед. "Да..."
  
  
  "Шта је с тобом?" - питао сам га. "Синоћ си играо девственницу, данас си опет курва".
  
  
  Она је реаговао не тако, као што сам очекивао; њене очи су остали приспущенными, када је узео моју руку и чинећи га себи на груди. "Не покушавајте да ме разуме одмах, Мцкее. Немојте ми рећи. Поверење мојим инстинктима".
  
  
  "Својим инстинктима?"
  
  
  "Касније, Маццхи. Али сада..." отворена је још једно дугме, а затим још један, док је у исто време она је нагнути и нежно држао усне на моје. У овом тренутку моја питања су заборављени.
  
  
  Њен језик трчкарао на моје, истражујући, дотягиваясь. Моја рука проскользнула унутра
  
  
  у блузу, осетио, као брадавица расте и стврдне под мојим прстима. Она ахнула, затим је склизнуо руком по мом хип ратио. Мој интерес је очигледна, и она хихикнула дубоко грло.
  
  
  Пошто одбаци блузу, пољубио јој ее рамена, дубоку затененную расщелину, једне груди, а онда остале. Затим јој, што је повукла, да се сваке године и дивити; брадавице су стајали непомично и отворено, благо приподнявшись, као да су ме у устима. Кука Кристина полако су се кретали, а њена рука проскользнула за појас мојих панталона. Њен завео живота, да дају хеј мало више простора, и то у потпуности искористио овим ...
  
  
  Не питајте како сам успео да искључите лампе у кабини - људи на броду тако проклето небрежны да само заскочили - и претворили столица и клупа у кревет, али кроз неколико тренутака већ смо лежали голи заједно, њено тело прижалось према њој. од прстију ногу, до рамена. Ми смо истраживали још један други са насталих од глади, а њен језик је био заузет и гладак; а онда, када је изгледало да смо обоје взорвемся од тога настойчивого жеље, она је отворена за мене.
  
  
  Она ахнула, када јој је гурнуо полако; она је рекла нешто, што ја нисам схватио и покушао да повуче ме дубље. Њен отпор ровно тако, да се покаже ко је овде главни, а онда је почео да се дуго, споро кретање, прожима све дубље са сваким ударцем. Она дигла ноге, обхватила их моја леђа, дернув кукова горе, да задовољи моје усиливающиеся накнадних потреса. Она је почела да стење, повлачењем ме к себи, да ме пољубиш са повећањем суровости, као што њени покрети постају бржи и неистовыми.
  
  
  Када се то догодило, она запрокинула главу, широко отвори очи и уста, хватајући се рукама за рамена, њене бутине колотились, као клипови. Чинило се да траје вечно, наши међусобни уздаси помешано, када га је експлодирао унутар нах, и када на крају, ми смо обоје били исцрпљени, њено беспомоћно лежао преко нах, схватајући ову предивну слабост и скользкость импрегнирана онда жице. Прошло је много времена, пре него што она говорили.
  
  
  "Мцкее?" - рекла је она хуски глас.
  
  
  "Да?"
  
  
  "Хвала вам."
  
  
  Јој, закикота. "Хвала"
  
  
  "Не постоји. Ви не можете разумети". У ее гласу је била чудна напомена покорности.
  
  
  "Пробај ме".
  
  
  Она одмахну главом. "Не, ја не могу да кажем".
  
  
  "Шта-зашто?"
  
  
  "Оно што желим".
  
  
  Она је поново отишао круговима, али ја опирао свом иритације. Њен делимично склизнуо са нах, али она цеплялась са невероватном снагом.
  
  
  "Не! Не остављај ме!"
  
  
  "Ја нигде не идем. До ноћи бити дуг пут, Кристина". Њен перегнулся преко ивице кревета, нашао на поду чашу, подиже его и направио велики гутљај бурбона. Када је почела да тече течност за грло; на стомаку, то је већ осећао као моја снага се враћа ...
  
  
  "Да", - узвикну ван девојка, потянувшись за чашу, и подиже главу, да отпить. "Ово је наша ноћ, и бојим се да она неће бити једина, Мцкее".
  
  
  Она је била у праву, како га је проклето брзо сазнао, али чак и Кристина није знала колико је она права.
  
  
  
  
  
  
  Богојављенска глава.
  
  
  
  
  
  Они нас чека на Крф, отворено до браон "мерседеса", паркираном на видном месту од главних стубова. Двојица мушкараца, неотличимых од тамних одела и шешире, скрывающих већи део лица, седели и непристрасно гледали док смо са Кристина хода дуж шеталишта, пар наутичких туриста, прелепог рата у ноћи љубави и дуг, спор не када једрењима у неко море. неки називају најлепши од свих грчких острва.
  
  
  Изабрали смо место за овде, у самој северној страни луке, далеко од гужве у центру. На & нб, где год ми смо гледали, били су бродови свих величина и врста, од ситних бродове до локалних рибарских бродова и огромних океанских јахти. Вече сунце отбрасывало дуге сенке, док смо ишли миммо редова тезги нуде туземную одећу, накит, уметничке предмете, све врсте образовање, мирисе којој смешивались са слано ваздух и неизвесна мирисе планинском селу, која се бави лоомед за град. Зујали скутери, узвици продаваца и музика вафтед широм отворена врата свих осталих институција јавног захтева. Већ смо скоро почели да зароне у атмосферу празника, када је приметио да "мерцедес".
  
  
  Њен предупредительно зграбио Цхристине за руку, позивајући се креће, не сбавляя корака. Прво, она није схватила, али, видевши машину, напряглась; Њен вукао га напред.
  
  
  "Не гледај на њих. Хајде да се креће".
  
  
  "Али... како су овде доспели? На колима је он?"
  
  
  "Постоје трајекти, зар не?"
  
  
  "Ах. Да. Али зашто они су само да... седи овде?"
  
  
  "Што је још важније, као што су научили, шта ћемо овде?" Били смо скоро испред машине. Мушкарци унутар полако окренуо главу, док ми
  
  
  прошли миммо, али израз ih лица није променило.
  
  
  Кристина послушно накратко је стеже раменима. "Сви долазе на Крф. Или... да ли си рекао оно из математике, где је изнајмио чамац?"
  
  
  Јој, размисли за тренутак. "Могуће. Барем јој је рекао да је, вероватно, ићи на север".
  
  
  "Да ли сте имали да кажу у ему?"
  
  
  "То је немогуће избећи. Он-хотел знате, где га је требало кренути, и ако би јој рекао да желим да направи крстарење по Кикладам, он би помислио да је то чудно".
  
  
  "Зашто то?"
  
  
  "Погледајте карту. Пиргос у сали далеко од Егејског хаљину; било би паметније да изнајме чамац у Пиреју, ако би је планирао да идем тамо".
  
  
  "Наравно. И ови људи... могу ли они бити тај који је покушао да изнајме тога?"
  
  
  "Угу. И, вероватно, користили онај, који је првобитно требало да предузме. Само то такође има великог смисла". То није тако. Ако они хотела Алека, а до сада јој је био убеђен да, без обзира шта ми рече Соко, где је требало да буде цури, зашто они су покушали да нас задржи у Пиргосе? Једини реуматизам, који је то могао да смисли, лежи у томе, да ако би смо наставили да путују аутомобилом, било би лакше да пратите нас. То није био веома задовољавајући реуматизам.
  
  
  Када смо прошли даље због "мерседесом", га је довео девојку у малом киоску, у којој је седела диван демонстрација разнобојне мараме. "Купи у један" - рекао сам. "Купио два, али не у журби".
  
  
  Док она прикупља оптерећења, јој, на радост наборана жена у годинама-домаћица, радосно оглядывал риву. Људи у "мерседесе" није уклоњен са места, али они ме не посебно смета; они су се толико упадљива да сам био сигуран да мора бити и други. Али тамо је била толико заузет, стално креће публика, што је било скоро немогуће издвојити некога ко је мало да би изгледао сумњиво; Европљана у тамним оделима било исто толико, колико и светло обучена туриста, и моје шансе за проналажење некога, убившего своју сарадника у мојој соби, били су проклето мали.
  
  
  И цео дан Кристина уклонялась од мојих питања о свом контакту са Алексом.
  
  
  Када је она изабрала неколико шалове, ми смо отишли даље. Када је њен благо ее држао за руку, девојка дрхтао.
  
  
  "Шта је то?"
  
  
  "Ми... изгледа, постаје хладно".
  
  
  "И...?"
  
  
  "Мислим да је време". Узела ме за руку, перевернула зглоб и погледао на мој сат. "Да. Морамо да идемо".
  
  
  "Ја сам мислио, то није раније сутра".
  
  
  "Данас јој треба... да се успостави контакт".
  
  
  "Али, ми чак и не би требало да буде овде данас".
  
  
  "Али ми". Њен осмех је била искрена и превише самозадовољни, да се обрате мени.
  
  
  "Па ти си паметна мала проблема". Њен смех. "Ми идемо?"
  
  
  "Не постоји. Узмемо такси". Она је указала напред, на оштар угао, где се од обале у град водио широка улица. "Ту би требало да буде једно око њих".
  
  
  Још једном, она ме је слободно; да Га је очекивао више одступања, али сада она је, очигледно, и даље ме је одвео са собом. Јој ништа није рекао, али притисне слободан леву руку на себе; Хуго умирујуће удобно населили у ножнах.
  
  
  У углу је стајао са пола туцета такси, паркирана пред великим, раскинувшимся старог хотела, као отреставрированные рушевине грчког храма са потускневшим на време мермерном фасаде. "Било ништа посебно?" - питао сам, када смо дошли до углу.
  
  
  "О..." Кристина зауставио, затвори очи и помахала кажипрст у малом кругу, затим се указала. "Овај", - рекла је она поново отвара очи.
  
  
  То је био прашњав стари "Форд", за воланом који је седео досадно возач, који је ужурбано брање у зубима и није обраћао пажњу на пролазнике. Неколико других возача стајали поред пута у близини своје таксе, клањањем и гестицулатинг, али Кристина проплыла миммо њих да отвори задња врата по свом избору. Крупан човек за воланом невољно подиже очи; Чинило се да он уопште није хтео да узме путника. "Мора да је био таксиста око Њујорка", - помислио сам, пратећи Кристина устајао у аутомобил.
  
  
  Возач се не окрете, и уздахну и тешко поерзал на седишту. Кристина је нагнути и нешто брзо рекла је на грчком. Он је невољно климнуо главом, довела је укључио мотор и пренос.
  
  
  Онда преокрет ми смо направили наш пут кроз густе ток возила на широком улици; Убрзо је сузио, и редове елегантних продавница депоније низ квартал блока кућа, изграђених раме уз раме са наговештајима на кул дворишта за масивним глув фасадама. Нас близу обучена у црно жена јаше на старом магаре, не обраћајући пажњу на кретање иза нах. Када смо прошло јој, возач сплюнул у прозор и нешто промрмља; није Ми потребно је да знате језик, да схвати шта је он рекао.
  
  
  Улица је постала кул да се уздигне; куће челика, даље од пута
  
  
  и видели смо децу која се играју у прашњавим двориштима, пилића, клюющих земљу, обични изгледа паса, превише равнодушни, да се уради више, него да се подигне главу и гледати на проезжающую машину. Убрзо је град био иза нас, и тармац улица је замењен глатка земљаном драги, која се бави почетка петлять тамо-амо по стрмој, тама дрвећа брда.
  
  
  Ми смо возили у тишини, док не дођете до гребена. Возач га успори доле, када смо се приближавали мали гај, окружавшей нешто попут храма или, можда, гробнице. У сваком случају, он је био око белог мермера, са стубовима напред, на странама које су стајале скулптуре са бовие напред, као птичью купање. Таксиста је возио миммо, затим се нагло окренуо на лево и зауставио на малом раскрсници.
  
  
  "Ах, какав диван поглед!" - узвикнуо је Кристина.
  
  
  Са тога места где смо били паркирани, да смо могли да видимо цео град и луку испод нас, као разгледницу са сликом у златном светлу, али ме не интересује прелепе врсте у овом тренутку. Њен савијен да прошептать Кристина. "Он говори енглески?"
  
  
  Она је накратко је стеже раменима. "Ја не знам."
  
  
  Њен усудио. "То је... место?" Јој је био љут; то је адское место за било контакта. Пут је био веома преузети, али кретање напред и назад била прилично стабилна.
  
  
  Разговор са девојком, она је приметио, да је таксиста полако окреће, да сваке године на нас. Чачкалицом је и даље била у устима, и он је полако се насмешио.
  
  
  "Дакле, - рекао је он. "То су они послали вас. Не изгледаш нас помогли другачије за све ове године, Ник Картер".
  
  
  
  
  
  
  Тринаеста глава.
  
  
  
  
  
  Пре него што је успео да кажем нешто, он је окренуо аутомобил уназад напредак, кренуо на пут и наставио свој пут. Кристина изгледа баш изумленной, као и њен. Она је добро стиснути моју руку, гледајући са отвореним устима на врат возача.
  
  
  "Ал..." - она је почела, али сам поглед натерао га ућутка.
  
  
  "Да, то сам ја." Возач је скинуо стан каро фуражку, коју је носио; циљ му је био ћелав, али сада је седео за воланом лакши, па чак и назад, и после петнаест година њен могао да видим бика снагу у врату и раменима. "Наксос". Он је позвао годину и месец. "Ти и ја, Ник. Граната у пећини. Њен останавливаю авион, ти пуцају на човека који је хтео да ме убије. У сваком случају, шта они раде са овим дечаком-наредник, када си вернешь его у Немачку?"
  
  
  Ја нисам одговорио. У сваком случају, није на его штопора. "Ја бих хотел боље погледамо твоје лице", - нежно рекао сам.
  
  
  "Наравно. Ускоро ћемо бити тамо, где идемо, а онда га оборачиваюсь. Петнаест година, променио, зар не?"
  
  
  Тешко је рећи. Све што сам видео, када смо у такву игру таксе, био је тежак лице са конвенционалним густим црним брковима. Њен дефинитивно није очекивао да пронађе Алекса Зенополиса на углу улице у центру Крфа, и претварао се, само не данас.
  
  
  "Ја ћу вас обавестити. Где ћемо ићи?"
  
  
  "Ви сте са мојом сестром ћете пити у туристичком месту недалеко одавде. Веома сензационалан поглед, амерички бар са мартини и даикуири. Ти још увек волим бурбон, Ник?"
  
  
  Њена је историја, коју ми је рекао пилот времена почетка другог светског рата, о томе како его оборили над Немачком, и када су га одвели на испитивање онда би, као што је био заплењен, човек испред њега за столом рекао је ему што-шта о себи, чак и ако је он заборавио.
  
  
  "Моје име је Данијел Мцкее", - тихо је рекао сам. "Њен яхтенный брокера на Флориди, и даикуири звучи веома добро".
  
  
  Возач од срца насмејао се, слегнуо масивним раменима и убрзан, обогнув показивача, и пут је поново почео да се уздигне. Он је ћутао док смо се возили на затененную грмља дворишту нумеру, која се бави довело до невысокому просторному ресторану, који је био скоро сакривен од пута. Зауставили смо се пред мрак, мрак тремом, и када је свештеник почео да се спусти до нас по широким корацима, возач се окренуо према мени. Он се насмешио, феатуринг широк јаз између ега предњим зубима.
  
  
  "Овде сам да чекам пола сата. Не више. Имаш испред велика ноћ".
  
  
  Дежурни је отворио врата, а ми Смо са Кристина изашли и ушли унутра. Алекс, у време када јој је одлучио да са истим успехом могу назвати его дакле, био у праву у погледу типа са затворене терасе, виси над склоном на супротној страни ресторана. Свећа глиммеред у ветрозащитных корисника на сваком столу, и у сгущающейся мраку воде далеко испод претворио у светлуцаво осетљива подручја, прелазе у оловянное, а затим постепено становящееся црно. Са тог места, где смо седели, светла града били су невидљиви, али у луци су на стотине ситних светла, слично окупљања свитаца. Нико око нас није разговарао, и ја не мислим да је Кристина уопште обраћа пажњу на изглед.
  
  
  Алекс чекао нас на улазу. Ми смо се вратили на пут пре него што је он говорио.
  
  
  "Ти си још увек сомневаешься
  
  
  да то сам ја, Ник Картер? "
  
  
  "Врло мало", - признао сам.
  
  
  "Добро. Кажем ти, твоји људи није чак ни наговестио, да ћеш да се састане са мном. Добра осигурање; ако га не личи на Алекса Зенополиса, ко треба да зна, осим тебе, а?"
  
  
  "Аха."
  
  
  Он поерзал на седишту испред нас. "Кристина, моја сестра. Једноставно, јој мало говорим са тобом. Њен сећам се тебе само мала".
  
  
  Она је нешто одговорила ему од ih језику. Насмејао се.
  
  
  "Не, ми говоримо на енглеском језику. Боље је за Ника, а?"
  
  
  Неко време морао сам да ризикујем. "Добро, Алекс. Шта нам је сада чинити? Зашто си сада овде?"
  
  
  "У нашем поште бизнесявляется ми не придржавају тачан распоред. Запамтите, ми смо чекали тих шверцера три дана?"
  
  
  "Да".
  
  
  "Значи, ми треба је да оду из Албаније на дан раније. Ништа страшно, ми смо морали да гласају тако да се састане сутра. На истом месту, у исто време. Мала Кристина, она ништа не зна, а сестра?
  
  
  "То је заправо."
  
  
  "Одлазимо вечерас?" Га питао.
  
  
  "Не постоји. Ви са мојом сестром, можете да завршите свој мали роман велики ноћи у граду. Ти играш, једете, држите се за руке, а сутра ви кажете тужно збогом, када отплываете, и мало ко се вратио у Атину. са мало сломљена срца. Зар то није тако? "
  
  
  То је било оно што сам имао на уму. У случају, ако смо били у праву у томе да је за нас шпијунирају, идеја је била, да би наш кратки роман што је могуће више прихватљиво.
  
  
  "А шта си ти у међувремену радиш, Алекс?"
  
  
  "Вечерас њен перевожу вас двоје са места на место. Затим јој возвращаю вас одвести до вашег брода. Можете ли ми показати, где је пришвартована. До зоре јој да ћу ићи на броду, и нико ме неће видети. Њен тицкетлесс путника, а? "
  
  
  "Како ћеш то да уради?"
  
  
  Он је слегао раменима. "Ја сам плаваю. Њен могу бити као риба-режим у & нб у мраку".
  
  
  Неко време је ћутао. Ми смо прошли мали храм; неколико возила су паркирана на платформу гледања напротив, и један пар је седео руку под руку пред стубовима. Њена им завидели; Рука Кристина је хладно, у мојој.
  
  
  "Како си узео је такси?" Га питао.
  
  
  "Имам овде постоје контакти, мој други. На овом острву постоје и друге, ко да смо га могу веровати. Желите да сазнате више?"
  
  
  "Јој је рекао. - Нема.
  
  
  "Добро. Нема проблема?"
  
  
  "Надам се да не." Њен је био далеко није задовољан, али је оставио своје сумње у себе.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  То је највише суморна ноћ прославе, коју јој је икада провео. Ми смо вечеру у "Павилеоне" на отвореном под решетчатыми лозе са погледом на најексклузивнији плажа на острву. Ми смо јели лангуст, узет жив, око воде их у кавезима само неколико метара од наше столице. Сергеј је био пригушен, светао гомила, и све то знали. Јој је познат по најмање две филмске звезде, укључујући глумица, у коју је био заљубљен у адолесценцији. Свих ових година касније, она је изгледала цлосе-уп чак и боље него тада.
  
  
  Касније смо отишли у дискотеку у Палаце Хотел, где су га против његове воље круже са Цхристине на плесном подијуму. Он је био толико воткнуть, да није имало никакву вредност, да радимо, али чак и у овој гужви девојка привукла више него његов удео мушког пажње. Ми то не свиђа, али не у уобичајеном разлога; У својим покретима и изразу лица било је осећај посматраног очаја, као да је она прислушивалась на звук катастрофе. Свако ко пригляделся на њега, помислио да је она била под неком врстом дроге, али јој припада њима, да у овој гомили то неће бити превише необично.
  
  
  Било је још једно место, и још неколико затим га, увек са неумолимым Алексом, који је возио нас шумному града. Два пута га приметио браон "мерцедес", али ме то није много сметало; Њен желео других посматрача. Неколико пута је био на ивици упозорења Алекса, али овај човек је био толико сигуран у себе и, као што сам јасно сећао, толико проклето у стању, да сам ја одлучио је да ћути. Јој је био у праву и нису у праву.
  
  
  У два сата ноћи, Алекс је најавио да је време да иде на броду. Стајали смо на добро осветљен обале, док га гурну кутију папирног новца нашем "возача" и затражио его се вратити ујутро. Младић, чекајући на глисер, несебично је гледао за нама, тешко зевање.
  
  
  "Не", - выплюнул Алекс. "Сутра ћу ићи кроз острво, у посету мајци".
  
  
  "Добро. Постоје и други возачи".
  
  
  "Да". Он је организовао намерно увредљив емисије, броји новац, грунтед и подржао даље тако брзо, да сам морао да одскок у страну. Ми смо са Кристина гледао како одлази, онда се тужно насмешио пријатељу пријатељу, када смо ушли у брод из луке бар.
  
  
  За кратко путовање смо направили
  
  
  куповина у тржном центру, у основи за шпика, долазе иза нас.
  
  
  "Он је био толико лош", - рекла је Кристина.
  
  
  "Па, у реду је. У сваком случају то је добра ноћ, зар не?"
  
  
  У реуматизам она је пољубио ме је нежно у образ, а онда са већом страшћу, одмах испод моје браде. "Али, - тужно, рекла је она после неког времена, - он нам и даље неће требати сутра. Када је мој пут пада? У два?"
  
  
  "Мислим да је тако." Некако увече она је пришао телефону и забронировала карту за повратно путовање у Атину. "Хотел би ти остати још један дан или тако".
  
  
  "Али то је немогуће. И ви, такође, треба да идемо у Италију".
  
  
  "Не журим." Њен трљао јој рамена, прихватила и држао је близу. Управни бродове успорен мотор, све его пажња је усмерена на приступу "Сцилле", едущей на њен вез.
  
  
  "Али... јој. Нажалост". Кристина уздахну и оторвалась од мене, када се брод зауставио у близини мрак шлюпом; спаљена са само трчање, светла, мале снаге електричне сијалице, које су веома мало разряжали батерије.
  
  
  Њен платио рулевому бродови, и ми смо се спустили доле. Када смо ушли у мрачну кабину, Кристина нагло зауставио испред мене на трапе.
  
  
  Њен хиссед - "Шта је то?", моја лева рука аутоматски отворачивалась од мене, Хуго био спреман да уђе у моју руку око ножен.
  
  
  "То је... то је ништа." Она је ушла у кабину.
  
  
  Њена брзо погледао около; Свети потиче од луке бар, био је мали, али и да се сакрије било где. Сам отишао напред, проверио главу и висећи ормарић, затим другу кабину. Нам одина. Никоме. Када јој је вратио, Кристина зажигала одина на керосиновых светиљки.
  
  
  "Ми не желимо да их вечерас", - рекао сам.
  
  
  "Али..."
  
  
  "Ако Алекс ће выплыть овде и увуку се на броду, хајде да не обраћају на њега пажњу. Добро?"
  
  
  "Ах, како глупо са моје стране". Она врати свети и окренула према мени, у гужви између койками и столом. На тренутак она је била у мојим рукама, њен циљ је држао на моје груди, и кроз танке тканине моје кошуље га осетио изненадни вруће сузе.
  
  
  "Шта је то?" - успокаивала га, нежно милујући јој косу.
  
  
  "Ох... само толико, Маццхи. Или Ник Картер, или ко би нас су били". Она зажала очи и принюхалась. "Синоћ она је рекла да је то био наш једини пут заједно. И она је била права, али није мислио да ће се то десити због тога. Данас цео дан јој је нада, да је мој... мој инстинкт је био у праву. Али то је било у реду, зар не? "
  
  
  Пре извесног времена јој је био истрошен до костију онда дугог дана путовања, и свечане вечери, али, када смо стајали заједно у овом уском простору, јој, осетио, као и цела умор пролази. "Его неће бити овде неколико сати", - тихо је рекао сам.
  
  
  На тренутак она добро притисне ме к себи, а затим нагло отстранилась: "Можете да нам мало бурбон, Мцкее? И хајде посидим овде сам у мраку, све док не дође Алекс. Да би нам осећао за тебе, ја не желим да водимо љубав, када је у било ком тренутку да је мој брат може да нам се придруже ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Било је скоро пет, када је Алекс тихо перелез преко крми брода и, заобилазећи шлюпку и проползая кроз кабину на рампу. Њен Хуго је држао у руци, када је његов циљ појавио у рупи.
  
  
  "Погоди!" - хиссед сам, омогућавајући слабе светлости избијају; на оштрици.
  
  
  "То је само ја, Ник". Алекс пихнул пред собом црни водоотпорни торбу и спустио главу доле на ниске степенице у кабину. На тренутак сам на њему лампа; он је био у гидрокостюме, закрывавшем све, осим лица. Њена искључен брылев.
  
  
  "Те нису видели?"
  
  
  "То је немогуће. Сте ставили ову брод на добро место, мој пријатељ, једини, да сам морао да прође да су мале суда. Ноћу их на броду није било никога."
  
  
  То није било случајно, али ми не треба било ему о томе говорити. "Хоћеш мало суве одеће?"
  
  
  Он је указао на торбу на палуби пред собом. "Имам. Може бити, пешкир. Два пешкира". Он је устао, његово тело је скоро заполнило простор у кабини. "Био сам велики човек, када си први пут осетио ме Ник. Сада је шталь мало више". Он је почео да пуца уетсуит, не обраћајући пажњу на сестру. Отишао у главу за пешкире.
  
  
  Када је суво и сам обучен у суву одећу, ми смо у такву игру у главној кабини пића у рукама. Небо изван прозора већ је почетак сереть, али умор, покинувшая ме неколико сати, чинило се, заувек нестала.
  
  
  "Имамо времена", - рекао сам. "Време је да се разговара".
  
  
  Алекс направио монструозно дах, који је испразнио его чаша бурбона, и сипа још. "Никаквих разговора. Ти и ја, имамо доста времена, Ник. И док смо мало поспим. Онда, када идеш за карте за моје најмлађе сестре, Кристина и ја, ми ћемо имати мало времена
  
  
  заједно. У реду?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Јој, дошао на обалу на глисер нешто касније девет. Канцеларија авио-компаније је у року од неколико минута хода, тако да ја не шталь траже такси. Дан је био облачан, али безветренный; вода, плещущаяся о камени кеју, изгледало сива и беживотно. То је одговарало мом расположењу.
  
  
  Узимајући карту Кристина, њена бесциљно лутао дуж шеталишта. Јутрос у видно поље било је неколико вагона. Сувише рано. Али браон "мерцедес" је био паркиран на видном месту, где возач и его друг могао да види мој брод. Мене то не смета; ако они нису користили двоглед, они не могу да кажем шта се дешава тамо, и ако би могли, то не би имало никакву вредност. Алекс залазак сунца у ланчане браве пре лук каютой, направио себи гнездо у невољи окружења, влажним металних линкова и најавио да ће изаћи, док смо напоље у море на путу у Таранто. "Када ли бежиш, мој други, да ли бежиш. Лаку ноћ".
  
  
  Њен спор рылся у продавницама сувенира у сам тражио нешто да донирају Кристина. Све је изгледало у праву. Јој окрете леђа и кренуо на посебне старом хотелу, у близини места где је пришвартована "Сцилла". Њен пристао да се држи подаље, док брат и сестра ће се састати, и постало ми је занимљиво, о чему могу да разговарају и онда свих ових година.
  
  
  Бар је отворен, и он је ушао, једини посетилац у огромној соби са високим плафонима. Бармен је предложио да се "Блооди Мари", он је знао похмельного туриста, када га је видео, али сам одлучио да се заустави на бурбоне. Ја обично не пијем ујутру, али, што се тиче мог тела, то је још синоћ; да Га уопште није спавао.
  
  
  Имао сам неколико споре, док је гледао на минут стрелицу електричне сати, која је некада висио на зидовима учионице у школама и, можда, још увек постоји, щелкали по циферблату. Још није било и једанаест сати, када је ушао у бар потрчко, погледао около и зауставио на мени.
  
  
  "Господин Картер?"
  
  
  Он је скоро рекао да се, пре него што је схватио шта је рекао. Затим јој се, одмахну главом.
  
  
  "Ти ... не господин Картер?" Он је био сморщенным бебу, беспрекорном енглеском.
  
  
  "Бојим се да не. Име Мцкее".
  
  
  "Али джентльмену у барре зову. Дама је рекла, да его име Картер". Он је поново погледао около, наглашавајући да сам био једини човек овде.
  
  
  Дама. "Проклет дурочка", - био сам. Мора бити, она је била на палуби и видела како ја идем у хотел. И где још увек јој је могао бити, осим бара? Га је потиснуо свој бес, схватајући да мора да се десило нешто, заставившее јој да ме позове, и у томе тревожном стању у коме је била, она је направила глупу грешку.
  
  
  "Па, - љубазно рекао сам, расте, ја ћу одговорити на позив, ако дама инсистира. Покажи ми пут". Га бацио новац на реку, и пође за курира.
  
  
  Он ми је показао велики број кућних телефона на уски ходник који је водио до собе за одмор и задњем делу хотела. "Узмите било који телефон и телефониста ће вас повезати", - рекао је он. Њен чекала док је он отишао, онда је подигао слушалицу. Оператер је одмах изашао. Јој је рекао хеј, ко га је, винцинг, када је позвао своје право име, и она ме је замолила да мало сачекамо. Јој, наслони за оплакивање, уморан и доживљава гађење од овог целог безбрижно операција.
  
  
  Тихи звук отварање иза мене дан да прво не чује. Затим га је чуо шкрипу пртљажника, карактеристичан шуштање одеће, када је подигао руку. Њен почео да се окрене, телефонска слушалица ткнулась ми у руку, али је већ било касно; нешто сломљена ми лобању, и он је пао на колена. Једини бол коју је осетио, био контакт са мермерним пода, и он је забринут за оне трауме колена око школских фудбалских дана, када је дошао почетка другог ударац, и да бринете није било о чему.
  
  
  
  
  
  
  Четырнадцатая глава.
  
  
  
  
  
  Не шталь губе време покушавајући да схватим где сам. Прва ствар проверио га ножем и, на његово изненађење, открио да је Хуго и даље у ножнах под рукав моје камзолы. Нисам био везан, и изгледало је да лежи на једном кревету. Са болом отворио очи; свети је био пригушен, као дан светих у облачном дану ...
  
  
  Затим поднева! Јој, погледао на сат и гроанед. Било је већ два сата, а њен је морао да се врати на "Сциллу" до поднева. Њен покушао да седне, али рука је стварно и гурнула ме је назад на кревет. Моје очи не фокусировались, али све што сам могао да видим, то је расплывчатая циљ мном заувек на неком невероватном висине, лупање у ритму ударце у потиљак. Неко време га је лежао непомично, бледа, да се смири и сваке године, да, кројач дођавола дешава. Онда је покушао да отуђи руку, али она је била јака и чврста у мојим грудима. Мала рука...
  
  
  Њено широко је отворио очи; лице заувек мном почетка плива у фокусу, лице, окружен ауром меких светлости локне.
  
  
  Онда га је видео усне закривљен у осмеху, над њима рт, благо повијен, и блиставе тамне очи, које су не више пријатељски него тај осмех.
  
  
  "Суе-Еллен", - шиштао сам. "Оно што ђаво...?"
  
  
  "Само остати да лежи, као добар дечко, сладак. Њен не би хтео да ти подпрыгивал тако да људи не грубо и ружна ".
  
  
  "Убери своју руку од моје проклетом груди. Њен желим да седне. Ако будем могао".
  
  
  "Добро, драги, ти пробај. Али веома споро, као што сте чули?"
  
  
  Ее јака браон рука ослаби притисак, када је њен, који је слетео. На крају крајева, њен не лежи на кревету, а на огромном белом кауч, на којој би се могло спавати до шести човек без гужве. Њен пажљиво погледао около; Ако не би округле прозоре, могли би да се нађу у било заурядной дневној соби на Парк авенији. А онда га је схватио да нежно њише под мене није било само моје главе.
  
  
  "Ваш брод?" Га питао.
  
  
  "Као и увек догадлив, Надимак? Угу, то је мој брод. Или мој муж, ко год он нам је".
  
  
  Њен је био превише љут да осмех. "Да, кројач дођавола овде дешава, Суе-Еллен? Ко ме ударио?"
  
  
  "О, један око мојих ватцх средстава мерења. Како ваш циљ је да, драга?"
  
  
  "Како сте очекивали?" Њен покушао да устане, али кажипрст она је стварно и гурнула ме је назад на кауч. Га се сетио да Суе-Еллен је шампион Тексаса на родео окружења девојке у свим факултетима, када је студирала у СМУ, и она није носили искључен нас десет година, да нас за три човека, о којима јој знао.
  
  
  "Жао ми је. Желите мало бурбон?"
  
  
  "Не сада."
  
  
  "Довољно је да ли ти овог јутра?"
  
  
  "Не баш."
  
  
  "Па, глас, како то изгледа, када си изгубио свест телефон у хотелу. Лаппинг у бару и све то. Срећом, један око мојих ватцх литературу дошао и извукао те пре него што је дошла полиција и ухапсила те за ...... "
  
  
  "Значи, један по дочекати ваших стражара или ме је ударио". Њен кришом погледа на сат поново; раније није било.
  
  
  "О, не брини, драга. Ваша мала грчка девојка само чека за вас он назад у грациозан старој кади, у коју путујете. Спреман да буде везан, она је све време иде на палуби и гледа у страну плоче као да једна око њих род капетан китоловци на шетњу удовице ".
  
  
  "Хајде!" - одбрусио сам. "Шта хоћеш од мене?"
  
  
  Њен грин је чист чертенком, помешан са чистом курве. На њој су топљење од бикини и мајицу, коју је она чак и не потрудилась причврстите. Га се сетио, да ее груди су мале, али тешко као диње половине. У тридесет или тако ми нах био мишићав живота професионалног ацробат, и иако њене ноге су лепо слажу, они су имали моћ доживотно возача, којима је она и била. Суе-Еллен једва да је већи од пет метара, али га је у више наврата када видим да, да потчини га, ми је потребно да се заборави да је она девојка. Хеј, то свидело.
  
  
  Она је пала на каучу поред мене, омогућавајући кошуљи распахнуться, обнажив груди. "Синоћ си ми у гомилу проблема, Ник. Знаш?"
  
  
  "Њен? Како?"
  
  
  "Па... шта је то било? Пре пар дана моја девојка видела тебе... где је то било? Пиреј?"
  
  
  Она климну главом. Боли. "Сећам се."
  
  
  "Па, Ронда, она је рекла, да ти се учини да се не сећате га. Или мене. Али, по томе како она течности и крви те, га, је знала да то треба да буде Ник Картер. Заправо? Зар нико не личи на тебе, драги".
  
  
  "Ја сам..." је Било тешко да разуме, шта да кажем. Суе-Еллен је знала да ја нешто радим за владу, јер неко време, њен отац је био сенатором у једном широм одбора који су се бавили ЦИА и друге агенције за безбедност алфабета. "Знаш, постоје тренуци када не могу ни да се поздравим са старим пријатељима".
  
  
  "Угу. Не за старе пријатеље, као што су Ронда, који није упућен у пасуљ. Али када ти показује то лепо лице у целој Грчкој, као да си то урадио, га знам, да ти не некој тајној мисији, или шта би сте нам урадили за ујка Сема. Сладак човек попут тебе мора да сам се користи маска, јер ови лоши паре у Кремљу или негде другде, они су на вас напали ". Она је показала прстом на мене и щелкнула чекићем. "Тако да сам морала мало да говорим у ноћи, рекао им шта си ти велики... па... други. Бурбонское хвалисање, разумеш?"
  
  
  Га знао. Превише добро. Неколико пута јој је скоро пао у љубави са Суе-Еллен, али сваки пут је навика "избалованная мала-богата девојка", подпитываемая лумперајка, чувају ме.
  
  
  "Дакле, прошле ноћи, када смо сви видели, како си прыгаешь по танцполу са овом ружном гречанкой, а ти чак и не поздравио, па, то ме обожгло".
  
  
  "Али ја сам те видео!"
  
  
  "Не? Чак и када је га је одмарао против своје дупе у твоју пар м ровно? Он је дискотека, њен заборавио на шта?"
  
  
  "Мислим... да су сви били прилично гужва".
  
  
  "Није да је гужва, другар! Ако ти не знаш моје дупе, ко зна?" Она је пришла ми лиже,
  
  
  "Шта ... шта би било вашег мужа?"
  
  
  "Ах, он је. Ацхиллион, он ће купити бродове у Јапану или негде другде. Он није био поред мене више од пола туцета пута са њима хорька, као што смо се венчали".
  
  
  "Значи, она те оставим овде? Са стражарских и механике?" Мој циљ је сада брзо прояснялась; зачудо, пукотина у лобањи неутралишу последице недостатка сводови и сувише великог броја бурбона.
  
  
  "Угу. Он ми је дао ову велику стару јахту и тим, који јој да плачем, да се играли у думб, али је ова два тешкаша, које прате ме више од свега, где би нам га је отишла". Она хихикнула и држао ме. "Али не овде."
  
  
  "Шта мислиш?"
  
  
  "Ах, он мисли да ме вара, али, свуда где јој овде посетити у луку, њен видим их. Па и ту их велику стару браон ауто".
  
  
  "Велики Мерцедес...?"
  
  
  "Угу. И ви то приметили? Сви су приметили".
  
  
  "Ви сте били у... Пиргосе пар ноћи пре?"
  
  
  "Планирао, али нисам успела. Зашто? Били?"
  
  
  "На неко време."
  
  
  "Тамо, где си узео своју шлюшку?"
  
  
  "Она није курва. И она није мала".
  
  
  "Не, она је прилично велика. Али је могао да је убије са једном руком везане иза леђа". Она возилась са попустити мог појаса.
  
  
  "Морам да се губи одавде".
  
  
  "Ми смо за то. Код нас ће бити вечери, Ник Картер. Опустите часова, отворено сада. А касније сви моји пријатељи ће се вратити на броду, и ја ћу показати им да нико не занемарује Суе-Еллен Барлоу . све њене пријатеље ".
  
  
  Јој, што је повукла из нах. "Мислиш да зато ви сте ме оглушили и довели овамо?"
  
  
  "Па... то је, можда, мало кул, драги. Али ја нисам спавао целу ноћ са овим људима, и њен могао да видим како они кикоћу, јер сам се хвалила тебе, а онда си ставио ме будала у очима свих. Дакле, када моје гледај пси су рекли да су видели, како си ушао у бар хотела, само је деловао импулсивно. Ове гледај пси, они су добри за нешто, зар не? "
  
  
  "Да. Мислим, они су. Где су они сада?"
  
  
  "Ох, ја сам тамо један стоји иза врата". Она је помало махао. "У случају, ако ти не чекати да се врати на свом грчком пирогу".
  
  
  "Она је морала да ухвати авион".
  
  
  "Па, она може да сачека још један дан, зар не?"
  
  
  Га је видео, да су покушаји да се урезонить Суе-Еллен безнадежан. Њен устао, уклањање јој когтистые руке, и брзо отишао у дан. Отварање га, видео сам га грубо лице једног око мушкараца око браон "Мерседеса", посматрача на мене. У руци је држао пиштољ 45-ог калибра, нацеленный искрене ме у груди. Изгледа да је хотел " его користити. Га поново затворио врата.
  
  
  "Драги, мислиш, она је пустити да побегне од мене онда би, као што сам организовао све ове невоље? Идемо исти". Она је лежала на поду, у белом кауч, мајица на тепиху поред ње, рука заправлена за појас минималне доњег бикини.
  
  
  Било је време када Суе-Еллен је забаван и забаван, непристојан, али здрав. Сада је очигледно, да је она, нежно кажем, променио; да Јој могао би да се мало забавимо са њом, али јој игре искључили мене.
  
  
  Јој, јој пришао, скинуо са нах бикини. Она выгнула своје предности уске кукове да помогне. Њен окренуо ее живота.
  
  
  "Ммм. Желите да почнете тако, као стари булл и телица?"
  
  
  "Зашто не?" Она је веома бучно расстегивал патент затварач на панталонама, и када је видео да су јој очи затворене, јој, брзо подиже своју мајицу. "Дај ми руку", - наредио сам, додирује унутрашњости њене бутине, да она није могла да заборави, да је, по њеном мишљењу, њен радим. Она је, као хеј, рекао је, у очекивању љуљање уназад.
  
  
  Изненадни покрет га је зграбио ее за зглоб и пови крпом. Пре него што је схватила шта се дешава, јој, фф обезопасил, ее руке су биле болно високо подигнуте на леђа.
  
  
  "Ник!" она завыла. "Курвин син!"
  
  
  Она борила, као што сам и очекивао, али га трзај подиже на ноге, она је била довољно мала да би га могао без напона стави га на врховима прстију, и у том положају она није могла да користи своју моћ против мене.
  
  
  "А сада идемо у пакао одавде, Суе-Еллен", - хиссед га овде је на уво. "Имам случај, можемо да играју други пут".
  
  
  "Олош!" - завизжала она борбе од мене каблуками. Јој привуче га мало већи, и она угушио назад, него боли. "Дино!" - повика она. "Дино, дођи овамо!"
  
  
  То је оно о чему нисам имао појма. Врата се отворише и у собу влетел чувара. Упркос чињеници да је Суе-Еллен је испред мене, она није била довољно велика да се створи било какав штит не на удаљености.
  
  
  "Пуца у сукиного сина!" повика девојка. "Ему Снеси проклету главу!"
  
  
  Дино насмешио, полако покупите пиштољ .45. Имао је довољно времена да се циљ и притисните окидач.
  
  
  Али не тако снажно, као што је мислио. Јој, слегао раменима и пусти Хуго у леву руку. Још увек држећи Суе-Еллен другу руку, он јој је двострука ивица нож, отворено ему у грло; да Га не шталь да дочекам да видим, има ли он у циљ, али вукао девојку доле и бочно, док потресен пуцао у затвореном простору.
  
  
  Када је подигао очи, чувара и даље био у вертикалном положају са изразом потпуног заставе дозволе за обављање лица. Он је погледао на трагове од 45 калибар у својој руци, а затим полако подиже други да додирнете рукояти, служи за его врата. На тренутак ми се чинило да је он поново пуца, али изненадни проток крви око рупе, врши мојим ножем, решити све. Он полако срушио на под и тихо слетео на дебели тепих.
  
  
  Га је још увек држао Суе-Еллен у рукама, када је дошао годишње на нови леш. Прво јој је отео пиштољ на его руке, почео да баци его у страну и предомислио. Ово може бити корисно, и не треба ми ће се одржати царину у предстојећем путовању. Онда га извукао нож око грла Дино, он је издао кркљање буку, и пролилось ценымногие више крви.
  
  
  "Кројач тебе дођавола, Ник Картер", - прорычала Суе-Еллен. "Види, шта си урадио са мојим тепих од зида до зида!"
  
  
  Али, чак и богата и кул техасская девојка је шокиран том инциденту, а он је искористио то. Прво га шутирали га за реп, не превише пажљиво, и натерао га да се врати у оно што сматра њеном одећом. Она сулкили послушао, на неко време, пошто је изгубио моћ говора. Њен проверени џепове мртвог човека, као и обично, али није нашао ништа што недвосмислено упућује на то да је он био хема-онда, поред тога што је рекла Суе-Еллен.
  
  
  "Шта ћеш учинити?" - питао га даље, указујући на леш.
  
  
  "Њен? Шта мислиш мене?"
  
  
  "Он је твој дечак. На твојој брод"
  
  
  "Па, ти си его је убио!"
  
  
  "У самоодбрани. Онда би, као што сте ме киднаповали".
  
  
  "Ха! Ацхиллион, он води бригу о овом хаосу".
  
  
  "Само он је у Јапану. Знаш, твој чувара почне да мирише, пре него што ће се вратити твој муж".
  
  
  Она је гледала на гломазан тело на тепиху и грызла нокат. "Да је наводно..."
  
  
  "Где је ваша команда?"
  
  
  "Ја сам возио их углавном на отпуштање на обалу. Осим пар момака у мотору соби и један у камбузе".
  
  
  "Они не чују?"
  
  
  "Ја сам рекао теби. Они глухонемые. О, не буквално, Ник; ih само научити да не обрате пажњу на све што се дешава у овој великој старој кади. Знаш?" Она је изгубила велики део свог текас акценат, и, зачудо, она ми је за то је више волео.
  
  
  "Ви послушаетесь? За савет старог пријатеља?"
  
  
  "Можда."
  
  
  "Узми свој глухонемую тим и изаћи на црту око те луке. Баци тело или нешто што ви мислите да је најбољи, али ако си сообщишь о томе у полицију, од вас ће бити само проблеме. Да ли су код овог момка рођаци? ? "
  
  
  "Како да знам?"
  
  
  То прикинул. "Добро. Уради како сам ти рекао. Сада је све на вама, Суе-Еллен".
  
  
  "Да..." Она је и даље гледао на леш, и изгледала је као девојчица која се бави почетка играју шале над својом главом. Која се бави је монструозно величине нах.
  
  
  "Постоји брод који га могу узети? Назад на шлюпу?"
  
  
  "Угу. Везан ту у близини". Она је помало махао.
  
  
  "Онда јој да ћу отићи". Њу је подигао тежак пиштољ.
  
  
  Одједном она је бацио на мене и загрлио ме је око струка. "Ах, Ник! Њен тако проклето жао, жао ми је!"
  
  
  "Ја, такође."
  
  
  "Зар не припадате и неће помоћи?"
  
  
  "Да Нам да, драга.".
  
  
  "Искрено?"
  
  
  "На моју реч. И ако сте икада поново видети мене, негде у свету, боље да дођу до исту ствар, пре него што опет хокус-такав трик". Њен покуцао хеј, на носу цев 45-ог калибра.
  
  
  Она га је топла метала и погледала ме. У њеним очима стајали праве сузе. "Како би било Бери следеће недеље?"
  
  
  "Шта?"
  
  
  "Мислим да га треба наћи тамо неке људе. И ако сте још увек у овом делу света, и... и не радите".
  
  
  "Ах, костя Христа!" Али онда сам морао да рассмеяться. Јој пољубио ее у темену, она је била црвеном последњи пут, када је њен е видео, потапшао по њеном чврстом, као мрамор, дебео дупе и отишао на дан. "Може бити", - рекао сам.
  
  
  Њен возио глисер на "Сцилле"; Била је средина дана, небо изнад главе још увек је било суморно, а брод је изгледало злослутно мирна. Када јој се попео на броду, њен бацио брод низводно; неко ће одузети его у живу луку, а она сумња да је за Суе-Еллен или њен нераспоређени мужа то је имало велики значај, ће се вратити да ли је то када им нешто или не. Па је још много тога.
  
  
  "Здраво? Кристина?"
  
  
  Авај, тамо, у сивом мраку није било никаквих знакова живота. Када јој је пришао на дан, да јој извукао око џепа јакне пиштољ 45-тог калибра, али је било касно. Гледа унутра, њена је открио да је почетак други пут за дан гледам у црну тунел смрти.
  
  
  
  
  
  
  Пятнадцатая глава.
  
  
  
  
  
  "Да постави то веома полако, Ник. Њена ћу те убити ако ти се то не изврши". Алекс је гледао на мене главној кабине са револвером у руци. Не сумњам у нен нас на тренутак и урадио како ми је речено.
  
  
  "Теби то није потребно", - рекао сам.
  
  
  "Сада га знам. Ви сте уништили све. Све!"
  
  
  "Надам се да не." Њен пажљиво сишао на ниској лествици, док је подржао даље да задржи дистанцу између нас. То је био први пут када га је видео, его, стоји у добром светлу, и иако је у средини стомака он је био дебљи од петнаест година, имао сам у искушењу да покуша да зграби га. Чак и ако није имао пиштољ. "Где Кристина?"
  
  
  "Напред".
  
  
  "Слушај, Алекс, је настао проблем..."
  
  
  "Мцкее? Ник?" Глас Кристина зачу из предње кабине, и тренутак касније, она се појавила. "Шта ти се десило?"
  
  
  Како објаснити отчаявшемуся човек и девојка коју сте пола волите, да вас је киднапован избалованная богата жена, јер ... па, га, учинио све што је могао. На крају насмејани Алекс, а Кристина је изгледао сумњиво.
  
  
  "Мислиш да су ови људи у аутомобилу гледао за њом?"
  
  
  "И ја мислим, мало. Све у Пиргосе".
  
  
  Она климну главом, и њен осмех је био непријатан. "Тако да сте разбиваешь срца, где год да си нама отишао, а, Ник Картер?"
  
  
  Ее брат је нагло окренуо главу и рекао хеј ћути. Онда је уклонио пиштољ.
  
  
  "Хајде да се вратимо на посао, Алек", - рекао сам. "Сувише касно да испоручи Цхристине назад у Атини данас, да ово није изгледало смешно..."
  
  
  "Она је већ била на обали, да откаже своју резервацију. Сада сутра до поднева. А до њих хорька, ми смо сви остати на броду. Ви кажете да су вас одвели на јахту ове жене, као да сте изгубили свест, док пијан. Дивно. Кристина у паници. Да ли сте болесни. Мислим, лаку ноћ за све нас ". Он је окренуо на свом убежищу у цепном ормарићу.
  
  
  "Можда смо могли да користите време боље, него што је то", - рекао сам. "Шта си имао на уму, ја кажем, чтоя све забрљао?"
  
  
  "Можда не све. У сваком случају, ми смо са вама не можемо разговарати док се не изаћи на море. Чак и моја сестра не би требало да знате, да морам да кажем твоје, народу; за нах сувише велика опасност".
  
  
  "Онда костя бога, зашто си уопште завео је у то?" Је мој ред да се љути.
  
  
  Он је стајао усправно, попуњавањем своју нит кабине, као дух, излази на чаробним боце. "Јер она је моја породица. Можда га никада више неће видети; ко може да каже у овом свету? Да ли схватате Ник Картер, како то може бити?"
  
  
  Скоро. Никада нисам имао породицу, о којој би се могло говорити, али некако као да је схватио.
  
  
  Тама дошао са милостивом брзином тог облачном дану. Њен поспал неколико сати, чак и када Кристина носи у кабини са иритације, а када је коначно устао, била је ноћ, црна како унутар а доула пиштоља.
  
  
  "Кристина?"
  
  
  "Да?" Она је била на палуби, седео за воланом са црним шалью, памучном око њеног рамена, као жеља сељака. Јој, јој је пришао.
  
  
  "Ти не треба да се љути на мене. Њен не би хтео, да ми смо се растали са вама".
  
  
  "О, није ствар у томе, Н... Мцкее. Али данас она је спремна да оде, остави те, остави мог брата, који га је знао само неколико кратких сати... а сада је то. То чекање. Шта је реч? Anticlimax? "
  
  
  "Ово је добар грчка реч".
  
  
  То је изазвало призрачную осмех на њеном компримовани усне. "Ја треба да знају, не би требало да сам"
  
  
  "У сваком случају, ти више не треба да бринете о овим људима у браон" мерседесе ". Они не спроводи тебе, ти можеш да се врати у Атину и... све ће бити добро".
  
  
  "Да. Можда". Она окренула према мени са стресно лице. "Али Маццхи... други је био... у кафани и у мом хотелу".
  
  
  "Да ли сте сигурни да то није био један и исти човек?"
  
  
  "Зашто то мора да буде? Зашто телохранитељи је жене су пратили мном?"
  
  
  "О, можда постоји ништа да уради", - рекао јој лако, не верујући својим речима нас на минут.
  
  
  "Ви не верујете ми."
  
  
  "Наравно да јој верујем."
  
  
  "О, не. Ви шпијун; очекујете такве ствари, и када они покушавају да вас убију око топа, користите тело жене, да се брани, док их убити".
  
  
  Када јој је испричао причу Алек своје проблеме са Суе-Еллен, њен потпуно заборавио о присуству Кристина; сада ми је жао што сам вдавался у све детаље.
  
  
  "Хајде," широке земља, њен его
  
  
  "Ово је опасна ствар, Кристина. Радовати се, да сутра у подне ћеш се удати од њега".
  
  
  "Њен? Њен икада ћу да нешто зна?"
  
  
  "Ја не разумем, зашто да не..."
  
  
  Судећи по ономе како је реаговао, ми би требало да буде, чули то је истовремено: мирно приближавање брода на нашем носу, мека пусх и брзо карабкание ципела са кожном ђон на носној палуби. Њен склизнула доле са седишта и чучну, истовремено потянувшись 45-м колосека. Светло је било довољно да се види пар мутних ликова испред дебелог јарбола, полако креће у нашем правцу.
  
  
  "Ник...!" Кристина прошипела.
  
  
  Мање само сам хтео да пуца; звук у тихој луци личи на пиштоља пуцао. Њен Хуго потисак у леву руку и шталь чекати.
  
  
  "Господин Мцкее". Глас зачу се са друге стране пољаци, мека, али чист;
  
  
  Ја нисам одговорио.
  
  
  "Девојка је на мојим очима. Одговорите, или она је мртва".
  
  
  Њен погледао преко рамена. Кристина и даље веома миран за воланом, држећи руку до грла:
  
  
  "Добро", - одговорио сам.
  
  
  "Ми само желимо да разговарамо са њом. Ако се не крећете, ми не двинемся. Слажете?"
  
  
  Њен препознао глас; он је био у мојој соби у Пиргосе неколико ноћи пре, извињава, док его два тотинг леш до пожара.
  
  
  "Шта хоћеш од нах?"
  
  
  "Само неколико речи. Ако имате пиштољ, молимо вас баци его, господин Мцкее. Ми не желимо брига, зар не?"
  
  
  "Онда да разговарамо".
  
  
  "Приватно. Мис Зенополис, да ли можете да изађу напред?"
  
  
  Кристина је почела да устанем, али њен гест је замолио да остане на месту.
  
  
  "Она ће рећи, седи на месту. Ти си ми је рекао да је био полицајац?"
  
  
  "Дакле, ви ме се сећате, господин Мцкее?"
  
  
  "Да, наводно."
  
  
  "Врло добро. Онда вас неће бити приговора. Мис Зенополис?"
  
  
  Јој, видео сам да је друга сенка креће на решење путу, и почео да ублажи .45 у его правцу. Нам буку, да нам буке, ја не дозволити им да нас покупити.
  
  
  "Не, господине Мцкее", - рекао је човек за мачтой. "Ја вас веома добро видим. Баци то сада".
  
  
  Је то урадио. Можда га је могао убити једног, али не обоје. Али када је ставио пиштољ на палуби, осетио њен хода батеријску лампу у руци. Не шталь мисле, види ли ико око мушкараца, оно што ја радим, али подигао его и укључио четырехкамерный "зрак".
  
  
  Човек на јарбол затворио руку на очи, и он је брзо укључен свети на другог. На тренутак је ослепео, онда још реелед и пао преко палубе. Пре него што је чуо прскања, га је учинио светим назад на другог човека, у исто време потянувшись назад, да вуку Цхристине у кабину иза мене.
  
  
  "Баци пиштољ!" - скомандовал сам, тихим гласом, и досталь 45 калибар. Он је, како ему рекли своје оружје са туп ударац је пао на кров кабине. Он је и даље држао руку испред лица. Јој, устао, кренуо ка њему са Хуго у руци.
  
  
  Ако би јој био спреман да пуца, он би био мртав, али изненадни покрет, он се окренуо и скочи у страну. Био је велики талас, а затим тишина. Ја сам отишао у страну, да сваке године, одакле је; мој свети ухватио неко кретање под водом, а затим изгубио. Јој, марширали напред, али Кристина зграбио ме за руку.
  
  
  "Ник! Ник!" За мене њен глас разнесся барем на неколико миља у & нб, која је слушала хиљаду уши. "То је човек! Онај који ме спроводи!"
  
  
  "Који?"
  
  
  "Онај... први. Онај ко је пао први".
  
  
  Њен угасио свој свети и игнорисао звук брода, отталкивающейся од носа Сциллы, јер сам веома јасно видела лице човека, у кога сергеј ударио први. Код њега су прелепе висеће бркове, и само неколико ноћи пре он је умро у мојим рукама, од хица у груди својим партнером.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Па где, кројач узми, ти си био?" - захтевао да га онда би, као што је залазак сунца у носовую кабину и отворио врата ланцима ормарић.
  
  
  "Њен? Мене овде нема. Да ли се сећате?"
  
  
  "Наравно. Значи, они убијају своју драгоцену сестру, а ти не останете у овој норе, као пацов?"
  
  
  "Ако они ће те убити обоје, онда, може бити, њен подойду на переднему излегу и убити па, да. Затим постоји други начин. Али ја га веома поштујем вас, Ник Картер; да га чујем те вацки ципеле, и знам, да можете да се носи са њима, не раскрываясь ".
  
  
  "Ти би могао да убије их ножем. Позади. Није хотел да пуца, тако да они су отишли".
  
  
  Први пут Алекс изгледао несигурно. "Да. Можда си и у праву. Али..." Он је погледао преко мене на своју сестру, која се бави цеплялась на моје раме.
  
  
  "Ник?" рекла је она. Сам изнервиран да то искористио моје право име, али све што смо имали заједно, сада, када ми је лоше.
  
  
  и сада ми се чинило да ми не знамо другог пријатеља.
  
  
  "Шта је то?"
  
  
  "Не остављај ме овде, Ник. Ја не могу да се врате у Атину сада, никада".
  
  
  "Слушајте, то је немогуће..."
  
  
  "Али зашто да не, Ник?" Алекс је интервенисала. "Моја рођена сестра, она је у опасности, а? Ми треба да га узме са собом".
  
  
  "Алекс, отуда, ако нам се посрећи, ће се одржати добре два дана, пре него што можемо доћи до Таранто. Цела идеја овог рада је у томе што ми не радимо ништа да отвлекало би нас од пута. Ако Кристина ће ићи са нама, са мном , то може да дигне у ваздух све ово ".
  
  
  "И ако она ће остати, највероватније, она ће умрети. Не, мој други, он није могао то да спречи. Моја грешка, да, у томе, да сам довео у ову ствар, али сада смо заједно треба да урадите све што је могуће, да је то урадила. не пате због тога ".
  
  
  Њена рука је дрхтао у леђима, а она је одлучила да ме више од логике Алекса. "Добро. Идемо. Отворено сада".
  
  
  
  
  
  
  Шеснаест
  
  
  
  
  
  Њен напустио луку под трцање лампе светла, искористивши мини додатна опрема. Када других бродова није било јасно, Алекс ушуњао у кабину и селл на мојих ногу.
  
  
  "Ви не знате ових вода, - рекао је он. "Светлосни бове вам рећи где не заувек иде. Она ће вам рећи где да идем".
  
  
  Под вођством ега смо ишли на тајној продужава низ отворени простор, који је лежао између острва и копна; Једна група светле светла, рекао је он ми је рекао границу између Албаније и Грчке. "Они имају такве тврђаве! Да Нам је један јегуља није могао да прође миммо код њих у веома тамној ноћи света".
  
  
  "Како вам је то успело?"
  
  
  "Не, мој пријатељ. Али тамо, где су ставили толико људи и опреме за заштиту њених граница, онда би требало да буде друга места, где је па не може да буде толико. Може бити, чак није довољно, а?"
  
  
  "Ја сам мислио да је обала Албаније свуда добро чували".
  
  
  "Да... добро. Али, може бити, није добро".
  
  
  "Као што је северна граница?"
  
  
  "А?"
  
  
  "Дуж Југославије? А у овом делу Грчке?"
  
  
  Алекс исправљена. "Да ли знате о томе, Ник Картер?"
  
  
  "То је довољно", - соврал сам. "Ви сте рекли да имате нешто да нам каже од виталног када сте изашли. Ви сте отишли. Шта је ово?"
  
  
  Он се закикота и указао напред. "Када ми идемо кроз овај мореуз тамо где вратићемо се под митраљеза албанаца тако близу да можете осетити мирис барута у ih патронах, онда јој да ћу вам рећи једну или две ствари. Време је да се то сазнати".
  
  
  Он је био у праву у томе што се налазила у близини албанске обале, када је указао на навигациона светла, имао сам осећај да сам скоро могу да допру до обале са обе стране. Танкер, одлазак у мореуза са друге стране, на неко време ме до чертиков уплашило; Изгледало је као да у нен није било места чак и за наше мале чамце. Алекс ме је саветовао да не обраћа на то пажњу.
  
  
  Када смо оставили иза мореуза и изашли на отворено море, да га поново скоро уздахну са олакшањем, али не шталь рано да се радујемо. Ветар јачи, и, чим смо напустили барикаде Крф, дувао отворено нам у зубе. Када смо почели да доживљавају тешке ударце, Алекс је отишао напред, да се подигне цепач, затим успон. Он је деловао као да сте бацали пар пљескавице на роштиљ и стоји по страни, да се сваке године, као што су обугливаются.
  
  
  "Пловимо, Ник Картер. Ти си добар морнар?"
  
  
  "Ја сам справляюсь."
  
  
  "Добро. То је још увек твој увеселительный крстарење, и када ће доћи зора, њен мора поново да сиђе доле. Ако је неко близу ... па, моја савршена сестра не донесе растанка са тобом, а? Ти си помашешь хеј, и бићеш срећан, а ако они поглядят непријатељски, можете да пуца и убије ".
  
  
  "Алекс?"
  
  
  "Да?"
  
  
  "Да, кројач узми, све ово? Ми смо напустили мореуза".
  
  
  "Да. И да јој треба ја да вам кажем, јер ако не ће преживети, ти мора да зна. Знаш, хема јој је био све ове године?"
  
  
  "Перебежчиком".
  
  
  "О да, то је, али не буди толико сумњиво, мој пријатељ. У мојој земљи ... па, погледај на ово данас. Да ли је комуниста већа претња, него један око оних, ко је лојалан садашњу владу? Или онај који је управо био комуњара у прошлости? Не . Ја не оправдываюсь, Надимак, разумем то. Њен открио неподношљив корупција у мојој земљи, и тако отишао у Албанију, где су били веома срећни да искористе мојим услуге. То је јака људи, ови албанци, који се понекад назива од стране монгола. Европе. Разликује се од свих осталих, да ли знате? "
  
  
  Њен разумео то је нејасан. Они су јаки, скрытными, расположених за чужакам и зле бораца, вековима сопротивлявшимся потенцијалним завоевателям. Више од половине ових људи су били муслимани, а они су се борили у својим планинама баш фанатично, како их браћа у пустињским земљама Блиског Истока.
  
  
  "Шта се десило?" Га питао. "Оно што је довело да се врате".
  
  
  "Па онда, мој други, да вам кажем све о томе, потребни недељом. Разумете, комунизам - велики изравнавање; чак и у Албанији, он се претвара у поносних ратника у малим бирократа. Али то није реуматизам ваш штопора, а? "
  
  
  "Не."
  
  
  "Дакле, јој, да вам кажем, а ви треба да пажљиво слушате. Велики покрет светског комунизма практично заустављен; ваш председник састаје са лидерима у Кини и Москви, и рат у Вијетнаму је готова. У овом тренутку". Он се закикота. "Да. Али постоје чланови овог великог Покрета, којима се не допада такав развој догађаја, мој пријатељ. Они и даље слушају Маркса, Лењина, Стаљина и верују да је комунизам мора увек да се шири, док систем не ће да контролише цео свет. . Када је нешто, верујте ми, био је скоро један око њих. Али не сада, Надимак, не сада. У сваком случају, они су и даље активни, ови фанатици, и они припремају монструозно акцији, која се бави може боље промовисати их случај. од двадесет вьетнамов ".
  
  
  "Шта је?"
  
  
  "Знате, два језера на граници између Албаније и Югославией? Поред Грчке?"
  
  
  "Ја радим." Њена добро сећао предавање Хавк о мапи.
  
  
  "Отворено сада постоји војска. Они не припадају нама, у којој земљи; они грци, албанци, югославы, али они су сви поклоници комунисти старог крут школе. Кроз... да... два дана они ће почети да делује. серија партизанских напада са овим неутралне зоне између три земље, која се бави потпуно запутает светске силе. Ih ће бити на челу, као и ви, американци, тако добро смислили овај израз, контингент из виет цонг ... "
  
  
  Њен пусти волан и нагло се окренуо, да сваке године на велики мирно лице Алекса. "Шта!?"
  
  
  "У ствари, мој пријатељ. Ко је боље опремљен за обављање тих војних акција, од Вьетконг? Са својим примитивних оружјем и својим малим, недокормленными трупа су се борили са французима и американцима до краjа, колико ми се сећамо. . Да ли је незамисливо да, они су пренели своје знање и свој идеализам таквој групи, која се бави стигла је у овом удаљеном селу, између Охридског језера и "Преспа"? Размислите о могућностима! Са једне стране, верни савезник Сједињених Држава, иако је и војна диктатура у наше дане; у другом - је репресивна комунистички режим у западном свету, а у трећем - у Југославији, више компатибилан са Запада, него са руским. Ко ће да делује против њих, када ће почети ih рације? За неке земље ће бити грмљавина И чак ако их је могуће да ће наћи, што би било око великих сила? Разбомбят ли их Сад? Да ли ће руси шаљу тенкове кроз Југославију? Не, мој пријатељ. А ипак, шта је-да је заувек да урадите, као и? Јер, заједно са овом кампањом терора и смрти ће кампања пропаганде, која се бави неће дозволити отворени базен игнорисати оно што се дешава у нашем малом кутку света. Пре или касније, морају се предузети мере, и то је неизбежно мора да доведе до сукоба између Запада и коммунистическими силама ".
  
  
  "Звучи прилично суморно, - признао сам. "Али одакле ти све то знаш?"
  
  
  "За њу?" Алекс се насмејао. "Јер ја, мој други, помогао да све то подесите, док није схватио да радим".
  
  
  "Да ли мислите да није знао?"
  
  
  "Не буди такав скептик, Ник. Њен експерт у својој области, и, као и многим сличним експертима, ми није рекао више него што ми је потребно је да знате о заједничког циља било ког плана".
  
  
  "Али сте научили?"
  
  
  "Да. Га је схватио. И њу је открио да не могу да живим са оним знањем које сам имао. Дакле..." Он је погледао около у мраку, гнетущее небо изнад нас. "Па, добро урађено=)".
  
  
  Још пре зоре он је сел за воланом, али га није ни покушао да заспим. Било је превише питања да поставим ih.
  
  
  "Ви сте рекли наши агенти у Грчкој, да нико не ће вам недостајати у Албанији у року од неколико дана. Како вам је то успело?"
  
  
  "Па, то није било тако уоулднт тешко. То је земља, где је у потпуности планине, знате, пут је веома лоше. Код мене је била велика слобода да путују на својим дужностима. Тамо-амо по горама; његова никада није био у Јужну Америку, али, судећи по ономе што сам читао, постоје земље као што су Чиле и Перу, са приближно истим условима. Све време машине и аутобуси съезжают са путева, да се спусти са неког далеки стрмог нагиба. Нето превоза у року од неколико дана и прилично делу. "
  
  
  "Али, на крају крајева, они ће бити у потрази за вас, зар не? Чак и на падини планине?"
  
  
  "Ах, да. Мој возач и ја, ми смо покупили старца у нашу последњу вожњу. Велики старац, скоро као велики као она. Јој је обећао да ће ему повести его до обале; имам много пријатеља круговима људи Албаније током мојих путовања, разумете? Га бацио ему на раменима своју униформе јакну, да је стално топло у хладним планинама. Не шталь узимање докумената
  
  
  око џепа, то није тако уоулднт дуг пут. А онда је мој возач чини погрешан показивача, и ми на неки начин успева да искочи, пре него што се машина перевалит гору. На дну много ватре. Старац више никада не заледи, а? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Поново је за кормилом, борећи се са јаким таласима, када Кристина попео на палубу. Њено лице опухло, и то није било из-цола. Она је ћутала са мном, али је узео шољу кафе и седе уз крову кабине, гледајући напред.
  
  
  "Здраво", - нежно позвао га.
  
  
  Хеј било је потребно много времена да одговори, али у тишини она је коначно окренула према мени у лице.
  
  
  "Добро выспалась?"
  
  
  "Ја тако верујем", - аријевци, рекла је она. "Чим дођемо до Таранто?"
  
  
  "Вероватно, сутра ујутру. Да Нам није баш среће са временом у овом крстарење".
  
  
  "Не, ми то још нису урадили". Она је отишла доле, не рекавши више нам речи, и ја сам био један у току дугих сати, све док се поново не изашло је сунце.
  
  
  Алекс ме је изненадило, излази на палуби окружења бела дана, али его објашњење имало смисла. "Слушај, други мој, ми смо на пола пута у Италију, а? Ако они мисле да сам на броду овај брод... Којешта!" Он је направио покрет руком диве бомбер. "Не волим да будем тамо, када сунце сија. Не, ако ми то не мора".
  
  
  Убрзо нам се придружила Кристина, принесшая дымящиеся шоље кафе и уредно разложенную тањир исецканог спам и сир фета. Алекс зааплодировал, када је видео то.
  
  
  "Сада ово је моја добра грчка сестра!" - проревел он је зграбио шаку и забадање у уста месо и сир. Кристина слабо осмехну. Јој, натерао га да седне за волан, и он је сишао доле, да се обријем и да се промени.
  
  
  Као пут соскребал остаци пене из под носа, када је чуо далеки хук моћних мотора. На палуби кабине зашуршали ноге, и да га, погледао на врата, само на време да видим како Алекс рони у главној кабини.
  
  
  "Шта је то?"
  
  
  "Велики моторни чамац. Иде отворено на нас". Он је узео револвер са полица изнад судопере на камбузе, проверио пуњење и вратио се на рампу.
  
  
  Њен выронил бријач, стехр остатке креме за бријање са горње усне и извели .45. Као лоша оружје са удаљености од више од двадесет метара, али то је све што сам имао. Њен протолкнулся миммо Алека и попео у кабину, где Кристина омогућила штурвалу се попне против ветра, гледајући на брод, обгоняющую нас.
  
  
  "Држите ее у покрету", - наредио је и гурнуо пиштољ под кошуљу.
  
  
  То је био велики крстарица са црним кућиштем, рассекающий таласи, као да па није постојала. Под нашим угла све што сам могао да видим, то је носна део и мали део кабине са великим противавионске утврђеним на њему. Он навалился на нас, као везиста, прогањају позабави, који је среће, и он није могао да се отргне од траве. Га поново проклео Хавк и цео план его једрилица.
  
  
  Га извукао пиштољ, који је одржан его на ногу, крије на уму. Брод ускорилась, пришао сувише близу нашим крми, пре него што мало замедлилась и скренута на страну. Јој, био је спреман да подигне пиштољ и пуца, када је видео човека за воланом.
  
  
  "Здраво, лепотица!" - викао је кроз спреј, повишени его корпуса. "Следећи пут када си на Паксосе, остави то неспособни за американца, у реду?"
  
  
  Француз са копной косе и стидљиви самоуверенной осмех одмахнуо руком, послао пољубац Кристина и выплеснул у нашу страну много воде, заводя мотори и одлазе под правим углом на нашем курсу.
  
  
  "Курвин син", - уздахну сам, јебени пиштољ назад за појас. "Држим новац, он је послао у Бари".
  
  
  "Шта?" - питао Кристина. Она је била бледна и дрхтао, и не кривећи га.
  
  
  "Без обзира. Њен сяду за воланом".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  До мрака још увек није изашао на обалу, али сам знао да смо на пете италијанског чизми. Док није било ни трага од прогона, јој, мислећи да могу да се опустите; Њен је прошао у носовую кабину, да сваке године, да ли јој лаку ноћ четири или пет сати. Неко време га је чуо, како Кристина у главној кабини варила кафу и грохотала пластична посуда, имала чишћење, коју, изгледа, све жене рођени, ја сам у стању да то уради. Затим га је чуо, као она је отишла у кабини, и завлада тишина, осим плеска таласа о корпус у педаљ или тако из моје главе ...
  
  
  То је ноћна мора, и моја прва мисао је била у томе, шта је то требало да се деси. На мом лицу је хладно дах, хладно челика имам у грлу. Њен је покушао да побегне исо сводови, али у мрклом мраку кошмар не пролази. Јој, осећао као сечиво ножа сецирање тело, и он је знао да не спавам.
  
  
  Мора да јој је, викао, одбијају од ножа. За мог окрутног
  
  
  напоре, ја сам погођена, у голова ребра трупа брода поред уског койкой. Њен је био запањен, осетио, како моја коса дернулись, а циљ је да се нагнуо. Нож је почео дубоко вонзиться у мој адамова јабука, а затим нестао са експлозивне режање, однекуд иза мене.
  
  
  Јој, схватио да је свети дим, моја лампа, и у призрачном светлу га видео два искривленных лица, склонившихся мном заувек. Они су били не личе на нас, на шта, шта сам икада видела раније: широко раскрытые очи затегнути уста, нема ни чуо није било, а само тешке шиштање, као и на стару машину, спреман да објави последњи уздах.
  
  
  Њено нагло усправи, зграбио пиштољ 45-ог калибра и открио да је и даље поуздан заправлен имам на појас.
  
  
  "Не брини, Ник", - зарежао је Алекс. "Она није разумео".
  
  
  Имао је сестру за врат подлактице око храста обрубка, и док га је гледао, он је хладно уврнуте хеј, прсте, све док она не выронила око руке нож, Хуго.
  
  
  Јој је рекао. - "Шта је ђаво?"
  
  
  "Пробуди Се, Ник". Он је гурнуо девојку кроз уске колибу на други кревет: "хоћеш ли да се убије, или ћу га?"
  
  
  Јој, погледао на нах у слабом светлу, лице јој је било затворено велом густе косе. "Убије?"
  
  
  "Наравно."
  
  
  "Твоја сестра?" Њен још увек био у пола сна.
  
  
  "Сестра?" Он снортед и зграбио ее за браду, приморавајући га да погледамо брылев. "То ми није сестра, Ник Картер. И сада она вотум-вотум ће умрети".
  
  
  
  
  
  
  Семнадцатая поглавље
  
  
  
  
  
  "Да", - рекла је она. "Убијте ме". Ее циљ је пала на лошу шапу Алекса, као да она није могла више држите га или не хотела.
  
  
  Њен оттолкнул руку свог брата и извукао нож на косим палубе између нас. "То није твоја сестра, Алекс?"
  
  
  "Наравно, нема."
  
  
  "Како знаш?"
  
  
  "Ја сам знао, то је у првом минуту, када је видео како то иде на мој такси. Моја сестра је била још дете, када га је видела последњи пут, али она је била слична мене. Лепа, да, али са дебелим ногама и тела, као код мене. Не тако велика, може бити. али она није могла да постане такав савршен ". Он је провео слаб зрак оловке целом дужином сбившегося у гомилу тела девојке, да га истакне, и њен, био је приморан да се сложи много сличности није било.
  
  
  Јој, пружи руку и натерао га да погледамо на себе. "Да ли је покушао да ме убије?"
  
  
  "Да". Она је рекла да је то без оклевања.
  
  
  "Зашто?"
  
  
  "Зато што сам морала".
  
  
  "И Алекса превише?"
  
  
  "Наравно." Хеј, ништа да је обузда.
  
  
  "Како?"
  
  
  "Када умреш, да га застрелила би его". Она је указала на мој појас, где се заглавио пиштољ 45-ог калибра.
  
  
  "И шта онда?"
  
  
  "О, убијте ме! Молим вас!"
  
  
  "Хајде, Кристина. Онда шта?"
  
  
  Она дубоко уздахну. "А онда... ја требало је да баци тело мог брата... Алекса броду и испоручи твоје на обали Италије. Таранто, ако је могуће, али, где год да идете".
  
  
  "Која је сврха?" Ја не волим тако као у нах копају, али сада је време да сазнамо истину.
  
  
  "Ја... ја оцене мора је рећи да Алекс није био у праву у информације. Да су двоје су се потукли, убили још, још, и... па, у реду. Зар то није очигледно?"
  
  
  "Радите на другу страну?"
  
  
  "Није по вољи!" Она подиже главу, дивље погледао на мене, Алекса, онда у дубине отвореног оковани ормарић. Она всхлипнула.- "Шта још може да јој уради?"
  
  
  Ово је Алекс показао симпатије. "Шта они имају на вас?" упитао је.
  
  
  "Мој син", - промрмља она.
  
  
  "Син?"
  
  
  "Да. Она је... Га по Бугарској. Моји родитељи су били грци, али су емигрирали у време грађанског рата. Њена рођена је у овој прљавој земљи, али је порастао гречанкой".
  
  
  "А твој син?"
  
  
  "Имам једног сина. Ему сада четири године. Им је власник држава. И њена....".
  
  
  Њен заглавио Хуго врати назад у корице, проверио .45 и стави его на кревет поред мене. "Кристина? То је ваше име?"
  
  
  "Ах, да. То је проблем!"
  
  
  "То је било?"
  
  
  Она подиже главу, погледао отворено на мене, затим Алекса. "Ја Кристина Каликсос. Ми је двадесет и четири године. Када сам имао деветнаест година, ја сам био дете, али нисам имала мужа. Држава отняло его имам. Чак није могла да га види. Када је моја мајка и отац умрли, код мене није било ништа. отишао, тако да су прешли преко границе у Грчку, где јој се надао да ћу бити више слободне и некако ћу се свог сина. Скоро годину дана њене вене у страху, јер нисам имао документа; затим га је у Превезе ". Она је погледала на мене. "У Превезе га је на плажи, када млада девојка је потонуо. Тамо је била велика гужва, а у близини су њене ствари. Да јој је погледао горе и видео да њено име Кристина. Јој узео их и постала Кристина Зенополис. бацио школу медицинских сестара, чак и оставио љубавника и преселила се у други део Атине, тако да нико није сумњао у мојој личности
  
  
  то је, И то је радио док ме нису нашли ".
  
  
  "Они?" - питао сам га.
  
  
  "Да". Она је погледала на Алекса. "То је... шта? Пре Два месеца? Шест недеља? Нашли су ме, и рекли су ми, ко га је таква, и све о мом сину у државном кућа. И шта би се десило, ако би јој постала сарађују са њима. Њен веома мало знала о Кристина Зенополис, али сада знам боље него себе саму. Они су знали, да сте излазили, Алекс. Не мислим да они тачно знају како да ме користите, али, како се испоставило, они су веома срећни, зар не? "
  
  
  Алекс повукао врх својих бркова. "Да. Им веома срећан. А ако јој није тврдио на томе да се повеже са вама?"
  
  
  "Претпостављам да су они знали сваки твој покрет. Ја не могу да кажем. Али ја њу знам...", Она се окренула ка мени. "Надимак? Онај човек, који је пао са брода, када су нас напали? Сте мислили да је его убили неколико ноћи раније".
  
  
  "Не њен. Его партнер".
  
  
  "Ах, да. Али рекли су ми, како то треба да се уради уз помоћ воска меци, испуњен крвљу, типа да користе неке сценска цоњурорс? Они су знали, да вас не превари празних руку".
  
  
  "За мене то звучи прилично проклето тешко", - рекао сам. "Зашто они једноставно не убио Алека и не починили су са овим?"
  
  
  "То ја не могу да кажем. Ми је потребно да се изврши само мали задатак..."
  
  
  "Пар убистава".
  
  
  "Да! Две смрти људи које ја нисам знала, за живот мог сина! Да ли би сте изабрали друго?"
  
  
  "У реду, у реду је." Тешко је било одговорити на њену страст, али, када јој је седео испред њих, јој, видео сам како Алекс замишљено поглаживал раме своје бивше сестре. Некако ми је лакше да настави. "Дозволите ми да отворено кажем. За тобом нико не прати, када смо били... заједно?"
  
  
  "Не, не. Они су дошли, да сте мислили да сам у опасности. А они људи, који се попео на броду синоћ... па, знате".
  
  
  "Значи, ти ће морати да иде са нама на путовање".
  
  
  "Да".
  
  
  "И да нас убије".
  
  
  Дуго времена једини звук у невољи је био оштар дах Кристина. Затим Алекс прочистил грло, као алигатор, урчащий на свој месечни вечеру.
  
  
  "Да ли сте задовољни, Ник Картер?"
  
  
  "Више или мање."
  
  
  "Онда зашто не ићи на спрату и не сваке године, kuda, кројач узми, иде овај брод?"
  
  
  Одмах затим зору смо прешли пету италијанског пртљажника и били на пола пута до Таранто, када је над нама лети први хеликоптер. Ноћу га разложил три наранџасте спасавања круга на носној палуби, као што смо се и договорили, и када хеликоптер је приметио да нас, летео рука да нам кажете, да је он везан за "Сцилле". За мање од сат времена још један хеликоптер, а може да буде исти, сел у широком заливу поред њега, да узме на броду Алека и Цхристине. Са мном су остали Хок, спущенная са хеликоптера за спасавање. време поново испортилась, и пре него што је мој газда остао у кабини више од пет минута, његово лице је почетак поклапа са бурлящей зелене воде око нас.
  
  
  "Колико времена ће проћи пре него што ћете бити у могућности да испоручи ту ствар у порт?" питао је.
  
  
  "Може, неколико сати".
  
  
  Он је направио паузу пре него што одговори. "Ах, да га видим."
  
  
  "Ви хотела нешто са мном да разговарате?"
  
  
  "Па, можда. Јој тако разумем, да девојка је била једна око њих?"
  
  
  "Она је таква била. Да јој не би шталь на то сада стави".
  
  
  "Ох?"
  
  
  "Нова љубав." Га је видела, како Кристина и Алекс гледали пријатеља за пријатеља пре него што су пребачени у хеликоптер.
  
  
  "Али ... они су брат и сестра!"
  
  
  Њен испунила детаље. Хок мудро климну главом. "Можда, она је такође ће моћи да нам помогне".
  
  
  "Ако ви можете нешто да урадите са својим дететом".
  
  
  "То је могуће. Њен треба да на томе ради".
  
  
  Неко време смо пловили у тишини пре него што је поново говорио. "А како си, Н3? Без рана? Без модрице?"
  
  
  "Не причам о томе. Много".
  
  
  "Добро. Када смо се вратили у Вашингтон вечерас, њу би требало да разговарам са тобом о..."
  
  
  "Чекај мало."
  
  
  "Да?"
  
  
  Га потапшао по кормило. "Ми треба да се врати у чамцу".
  
  
  "О томе могу да бринем".
  
  
  "Ја ћу учинити боље то сам. Можда ћу морати да се икада вратити овде".
  
  
  "Добро..."
  
  
  "Да?"
  
  
  "О, јој, претпостављам да си у праву. Колико времена је потребно?"
  
  
  "Неколико дана. У зависности од временских прилика".
  
  
  "Добро. Али не позајмимо више времена него што је потребно, Ник. Потребан си".
  
  
  "Нећу", - обећао сам и почео ментално планирала на Бари. Неко време га је скоро навукао на Цхристине, али чак и Суе-Еллен никада не приставляла нож до мог грла. Време је да се мало забаве. То је мој метод.
  
  
  
  
  
  
  Код
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Код
  
  
  Посвећена људима тајне службе Сједињених Држава Америке
  
  
  
  Пролог
  
  
  Није стигао до сахране Кирби. У то време јој је био у Сингапуру, носио браду и тачкама и замишљала око себе дефецтор у области ракетног оружја, настоји да прода америчке тајне кинеске комунисти. Њен играо своју улогу довољно добро да елиминише једног око кључних агената Мао и хацк информативни канал, који је он успоставио, да се пар метака у свој својој страни и добити шифрованную телеграм са поздравима из Хавк, водећи геније јединице, у којој је њен радим. Ми зовемо его АК. Ми смо добри момци.
  
  
  Када ме је закаснела порука о смрти Кирби, њен лечен у британској болници на северној обали Малајског полуострва. Код Хавк било довољно комуникације са од стране британаца, да ми наћи добрих лекара, мека кревет и лепу сестру. Вести о Кирби је све забрљао.
  
  
  Кирби је био један око најбољих агената АКЕ, паметан и поуздан. Ми смо заједно радили на неким тешким задацима у Латинској Америци, који су вас озбиљно испитивање. Нисам заборавио, као што је Кирби, кул човек у сцеплении и искусан пилот хеликоптера, зграбио ме из чамца у кубанских водама искрен пре него што брод разлетелся на мање делове, од слагалица.
  
  
  Сада је он био убијен, и АКС није знао, ко је его убице. Наћи их је мој следећи задатак.
  
  
  Прво поглавље.
  
  
  Авион извукли ме на приватност писте у Флориди-Знд. У очекивању седела машине, висок човек са безбојним лице наслоњен капоту. Њено знање его. Он је био један око два агената АК, који су радили телохранителями Хавк. Его име је Смит.
  
  
  То је био један око најважнијих разговорчивых дана Смита. Он је изговорио само осамнаест речи, док мол ме је на састанак са Хоуком.
  
  
  "Старац скрепит зубима", - рекао је он. Ми смо се тркали на пустињском путу, брзиномер лимузина подталкивала до 70. "Не могу да се сетим, када га је видела, - его у том отвратительном расположењу".
  
  
  Узрок несреће Хавк схватим лако. Нико неће остати ранодушным онда губитак таквог агента, као што су Дејвид Кирби.
  
  
  Лимузина возио по-по-скретање, и њен видео сам усамљени викендица, који се налази на крају пута са асфалтиране. За викенд у мирној ували истраживао празан пристаниште. Мексички залив твинклед далеко, као обојена стакла, зачепљен сунцем.
  
  
  На острву је дувао ветар, трепя бела коса Хавк. Он је чекао у близини викендица, када смо се извукао. Копије Смита, другог оперативника са безбојним изразом лица, који се обично може наћи у близини Хавк, седео у дан.
  
  
  "То је место где је дошло до убиства", - рекао је Хавк, брзо и насмејао се взмахнув руком у правцу куће. "Ја сам отведу те унутра минут".
  
  
  "Хвала, да је послат за мном".
  
  
  "Ја не провоцирую те на освете, Ник. Га је послао по тебе, јер си ми је потребан".
  
  
  Он је пажљиво погледао ме је и наставио. "Успели смо да се опорави неке детаље. Убица се возили на малом камиону. Они су стали тамо, - истакао је он, - и цут тхе телефонске жице, што је довело до куће. Затим су дошли до куће и убеђен да неко призна да су комуникација, вероватно, под изговором провере телефона. Ми мислимо да су они били обучени, како монтеры. Затекли Кирби и човека, кога Кирби је довео овде, да се састане, изненађење, и убили па и још двојицу који су били у викендици у то време . "У его гласу понуђено горчину, када је додао: "ми Смо до сада ласица не знамо, хема су били, и ми можемо само да нагађамо о ih мотивима".
  
  
  "Колико је људи ми смо у потрази за?"
  
  
  "Као основану претпоставку, да га бих рекао, четири. Најмање двојица од њих су били наоружани пиштољима. Један је пушку. Пронашли смо трагове по којима одина око њих заокружено куће, да се приближи му леђа. Он је сломио задња врата, и они расстеряли мушкараца унутар перекрестным ватром. То је страшно посао ".
  
  
  Када смо ишли до куће, нас је дувао ветар, Смит је ћутке ишао за њим.
  
  
  "Шта је задатак Кирби?" Га питао.
  
  
  "Он је дошао овде да разговарам са човеком, снимающим викендица. Овај човек је био Френк Абруз".
  
  
  То име ме заустави на пола пута. "Френк Абруз по мафије?"
  
  
  "Да, и нико други. Легендарни Френк Абруз. Одина око ретких људи који мафија икада пристала да пусти у пензију са почастима. Он је претрпео срчани удар и он је одлучио да жели да проведе своје последње дане на Сицилији. Управни одбор мафије гласао за его пензију и одлучио да плати ему малу пензију за верне службе ". Хок дозволио себи танак осмех. Пензија је нешто боље златних сати. У ствари, ја кажем, - две стотине хиљада годишње. Сазнали смо да Абруз напусти земљу у року од неколико недеља, а Кирби је поставио са њим контакт ".
  
  
  "Ми било би интересантно сазнати, шта су они говорили, агент АК и бивши цапо мафије".
  
  
  "Путовање Абруза, Ник. Он је био човек, коме су веровали да заваде групације унутар Мачке, и када су имали деликатан задатак, који треба да је се реши у иностранству, oni делу послали его". Хок дотакао моје руке. "Сада идемо у викендица".
  
  
  
  
  
  Други бодигуард по имену Цорбетт отворио нам врата. Њен нешто не задрхта, кад смо ушли унутра. Место је затворено неколико месеци, али, изгледа, још увек мирисао на смрт.
  
  
  "Френк Абруз био занимљив човек, индивидуалистом. Не кажем да је њен его поштовао. Его касете био превише крваве, - наставио је Јастреб, - али он је био један око лидера, говорника против учешћа мафије у међународној трговини дрогом. Он је жестоко борила са тим у последње две године, када је амерички одељењу мафије понудио договор азијска група, која се бави контролише премца опиумные поља у Индокини ".
  
  
  "То је било пре срчаног удара, који је довео его до пензије?"
  
  
  "Заправо. Затим, када Абрузу успео да промени став комуниста-partizan у споразуму, све взлетело до неба. Он выставлял своје закључке високом савету мафије и предложио им да размотри предлог. Овај пут гласање је прошло у его корист. били несогласные, али власт је одлучила да поништи договор ".
  
  
  "Ја разумем. У Абруза је информације о пољима опијума, које смо могли да користе. Кирби је покушао да убеди его пренесе то нам је".
  
  
  "Врлина Абруза је било мало, али један од њих је вера у оно што комунизам није био талас будућности. Били су разлог да се нада, да ће да сарађују са нама. Поред тога, Кирби сумња да Абруз имела неке информације о коммунистах. Можда их мафије контакти су били повезани са њима, не само у области дрога ".
  
  
  "Какав бизнис?"
  
  
  "Кирби није знао. Абруз само наговестио да зна да-да, да АКС може наћи врло занимљив".
  
  
  Хок провео сам у собу, зидови који су изрешечены прострелних рупама. Он је љутито одмахнуо руком. "Убице нису ризиковали, као што видите. Они разбрызгали овде довољно олова, да убију десетак људи".
  
  
  "Ми Абруза била тешка репутацију. Срчани удар или недостатак срчаног удара, али он није био човек са којим би се могло играти.
  
  
  Хок климну главом. "Они су били брзи и ефикасни, да јој то признам. И апсолутно хладнокровными".
  
  
  "Ви сте рекли да су двојица других људи су били момцима Абруза?"
  
  
  "Его" личним телохранителями".
  
  
  Га је отворио прозор и да поветарац. Њена мисао о старом цапо мафије и мом пријатељу Кирби, лежи на поду са разорванными метака телима. Јој узео дубок дах хладном узорковање ваздуха, струящегося по мом лицу.
  
  
  "Као мафија се односи на смрт Абруза?"
  
  
  "Ми обично поуздани извори кажу да се плаше онога што практично широм ih поузданих старије личности био кратак збуњујуће. Али запамтите да погледа Абруза су демантовао неким и да је он сакупио непријатеља у своје време. За мене је важно то, да је један око наших главних агенти био убијен у под другим околностима које ја не могу да објасним. Нећу одустати од овог више него ви. Њен желим да убице су пронађени ".
  
  
  "Постоје три решења" - рекао сам. "Комунистичке агенте, стари непријатељи Абруза или неко ко није допало, да је ограничавала џингис уговор о продаји дроге".
  
  
  Хок рассыпал сигарный пепео на панталоне и смахнул ih. "Четири одлуке. Да ли се Сећате њеног поменуо о пензијском Абруза у износу од 200 000 долара годишње? Код њега у кући је била исплата за прву годину. Она је нестао заједно са убицама".
  
  
  "Убити једног око најстрашније цапо мафије? Да смисли такву идеју, потребно је луд".
  
  
  Хок нагло устао. "Погледајте ове рупе од метака. Да ли мислите да је човек одговоран за то, био је у здравој памети?"
  
  
  Он је био у праву.
  
  
  Њен пратио Хоуком на улицу. "Видео сам, код куће, и чуо ову причу, али не торопили ме овде само због тога. Шта још?"
  
  
  "У викендици је био још један човек који је побегао масакру. Коначно смо га пронашли".
  
  
  * * *
  
  
  Девојка изгледа као милион долара до инфлације. Она је била плавуша, млада и ногама. Иако је на њему било капут са својим оковратник појавио, њен поглед је видео њено лице, када је изашао око ресторана на улицу. Ми нах су високе испупчене јагодице и широке тамне очи - крхка скупа кројач, не означеним цинизма и чврстину, који га је очекивао.
  
  
  "Замри исплате овде", рече Хок из математике, управљање пројектор. Седели смо у мраку служити као пројекција соби једне око главних база АКЕ, проучавајући још слика на екрану. "Њено име је Шила Брант, али то више тако не зове", - рекао је Хок. "Ми смо проклето дуго да га не нађу".
  
  
  Било ми је тешко поверовати у оно што Хок ми је рекао о Шейле Брант. То није било лице са танким и меким очима.
  
  
  "Да ли сте сигурни да је она била љубавница Френка Абруза?"
  
  
  "Без сумње. Али ми веома мало знамо о томе, хема она је била пре него што Абруз покупио га у Вегасу".
  
  
  Њен са разочарењем уздахну. Мислим, не постоји закон који каже да је лепа девојка двадесет две године не може да пронађе срећу у смеће старења мафиозного цапо. "Код старог мафијаши је укус".
  
  
  - Заправо, веома личи на твој", рече Хок сардоническим гласом. Затим је наставио: "Када смо сазнали да Схеила вене у викендици у Флориди са Абрузом и није била окружења мртвих, ми почели су да траже њене.
  
  
  
  
  
  
  Она је добро прятала своје трагове ".
  
  
  "Од кога је она бежи? АХ, закон, мафија?"
  
  
  "Можда, из све три. И, можда још неко. Ви ћете бити драго да знате да ја ћу организовати за вас да сте поставили овај штопора Шейле".
  
  
  Са нестрпљењем то чекао. Га, баци поглед на сјајне сат лице своје сати. Иако јој, знао да обуке треба да га почео да се осећа оштар крај нестрпљење. Да ме није волео да иде на пут и иде по трагу убице Дејвид Кирби. Ова стаза је већ била сувише хладно за мене да се организује.
  
  
  "Овај филм је снимљен у малом граду у држави Ајдахо под називом Бонам. Схеила Брант вене тамо последња два месеца. Имате покриће, да објасни ваша изненадна појава. Ми не желимо да заплаши девојку у дугом лету. поново ", - рекао ми је Хок. "Али после тога, као што стигнете ћете морати да его дигне у ваздух".
  
  
  "Хајде да видимо остатак филма", - предложио сам.
  
  
  Пројектор поново укључио. Гледали смо како Схеила Брант, држећи једну руку у његовој ширини капут, ишао на паркираног аутомобила. У свом кретању била глатка милост. Када је отворио врата аутомобила, њен циљ је да драстично грчу, као да је чула звук, који су га нервозним. Када је схватио да је звук био безопасна, њено лице је лакше.
  
  
  Она је сео у кола и отишао, камера је пратила њу, све док она не окренуо иза угла.
  
  
  "Наш човек је пуцао филм по прозора хотела преко пута ресторана. Девојка ради тамо конобарица", - рекао је Хок. То је осам дана. Наш човек није покушао да успостави контакт. То је твој посао. Да успостави контакт са Шейлой и, ако је потребно, односа. Морамо знати да оно што она зна. Све то."
  
  
  Пројектор выключился и запалио сергеј, пуњење собу осветљености.
  
  
  "Па, филм теби нешто рекао?" - питао ме је Хок.
  
  
  "Били сте у праву. Она је уплашена. У горњем џепу капут она је држао оружје. Поред тога, нах добре ноге".
  
  
  "Ја сам мислио да си све то сам приметио", - суво је рекао Хок. "Проверите да ли пазите на десној руци, као и за њеним ногама".
  
  
  Он ми је дао фасциклу коју је држао у крилу. Он садржи фајл АК на Шейлу и резиме мојих омота. Имао сам остатак дана, да запамтите их, припреми факе личну карту и да се упознају са посебном опремом, која га узети са собом у Ајдахо.
  
  
  Њен оставио ствар Шейлы Брант у дневној соби, где су ме прихватили, а затим је узео своју лажну личну карту. Нед Харпер, приказан на возачке правима, изгледао баш као Ник Картер. Имао је тешка лице, али ми је радије волео. Заједно са личном картом га добио кофер, са личним стварима, одговарајућим је улози коју јој да ћу играти у Ајдахо. Швеђани није изгледала нам је нови, нама сшитой, али савршено одговара ми.
  
  
  Њен провео сат времена у арсенала. Њен проверени сандук, у коме је, поред других смртоносних ствари, био је моћан пушка са даљим оком. Заједно са мојим личним оружјем ми је дао исту ватрену моћ, као у неким отделених полиције.
  
  
  Још једна моја станица је одељење електронике базе. По налогу Хавк наши стручњаци прикупили за мене комплет. Он је изгледао као бритвенный скуп, али у нен су осетљивих уређаја за слушање, камером и мали касетофон. Њен сумњао да ми је потребно то опрема, али Хок ништа није пропустио на уму.
  
  
  Ми је потребно да се направи још једна посета - у шупи, где механике радили на машини, на којој га је возио, када је њен шталь човек по имену Нед Харпер. Један по механике био моћни низак човек од око четрдесет, који је рекао да је много чуо о Нике Картер и хотел се састане са мном. Она је одлучила да не причам да му је, да на половини онога што је чуо, вероватно, није истина.
  
  
  "Ми смо наредили да вам пружи машину, која се бави изгледао је тако, као да је она је купила по јефтиним половних странака, али која се бави заиста бедан", - рекао је он, са осмехом. "Вотум што смо урадили. Ова беба је ружна, али ја мислим да си влюбишься у нах. Она одговара, како француски курва".
  
  
  Ми смо прошли на другу страну сераля. Механичар указао на мали део пута, усеянной препрекама. "Гласање, где смо га опробуем. Возач-пилот ће искусити на себи".
  
  
  Трогодишњи Форд са флекама боје и вмятинами на једном око крила мурлыкал на крају траке препрека. Возач у заштитни шлем махну нам руком и нагло притисну педалу гаса. Машина је порасла, као ошпаренная мачка.
  
  
  "Обећавам да ћете моћи да добијете од нах 120 на сат, у крајњем случају", - поносно је рекао мали механичар. "Направили смо јој, као директор виолину".
  
  
  Аутомобил несся са препрекама. Мислио добија први, али у последњем тренутку возач је прошао точак. Он је цик-цак возио по стопи решетка своје гумама. На крају стазе она нагло притисну на малтретирање и довео машину у намерно ротација, унфолдинг ее са голливудским талентом каскадер, пре него што исправити и путују назад у нас.
  
  
  "Овај човек мора да иде у Индианаполис, - рекао сам.
  
  
  Осмех механика је постала шире.
  
  
  
  
  
  "Волите изненађења, Картер?"
  
  
  Јој, схватио да је он имао на уму, када је возач изашао, око машине, скинуо заштитну кацигу и уздрмао грива јарко црвене косе. Чак и са ее телом, скривени безобличан комбинезона, није било сумње да је возач-пилот била жена. .
  
  
  Ее избили штаповима, она је дошла до нас, одмахујући кацигу у руци.
  
  
  "Шта ти мислиш, Н3?" - рекла је она, користећи мој чин убице уместо мог имена. Окружења девојке које изгледају тако упадљиво, као што је она да јој је покушао да подстакне мало више датинг, него то.
  
  
  "Шта је машина или возача?" Га питао.
  
  
  У њој зелене очи обасја ватру. "Машине, наравно. Не занима ме шта ти мислиш о возачу".
  
  
  Јој, погледао на механика, који је слегао раменима и дипломатически повукли. Он није желео да буде сведок, када је ова одлична црвенокоса разрубила чувеног Ник Картер на мале комаде својим презиром.
  
  
  "Шта сам ти учинио?" - питао га даље, мало оборио збуњујуће.
  
  
  "Ништа уопште. Видимо да је тако и да ће остати, Н3".
  
  
  И опет - име уместо имена. Јој узео ово, и сјај ватре у њеним очима, као изазов. "Ја сам мислио да си мало выпендриваешься, када седите за воланом машине", - рекао сам. "Је ли то за мене?"
  
  
  "Наравно, ви тако мислите. Вероватно су били изненађени видевши шта жена може да управља машином боље него ви". Њен поносан куба скривилась, али од тога пуна уста шталь још привлачније. "Хајде да уклонити очигледно искрено сада, Н3. Неке девојке овде могу да се клањају, као спальнму спортиста, али твоја репутација ме не импресионира".
  
  
  "Шта вас је импресиван - представа? Може, весеље виде".
  
  
  Она се насмеја, као да је то предлог њен развеселило. Она је повукла за патент затварач на ее мешковатом комбинезоне. "Ви знате шта су ми рекли, Н3? Речено ми је да ако сте били у авиону који се срушио, и даље ћете наћи време је да направи предлог стюардессе".
  
  
  То је истина, - рекао је њен хеј. - На самом делле, то јој је рекао.
  
  
  Она је пао комбинезони са рамена и вывернулась од њега, успео да направи поступак исти дах, као стриптиз. Испод радне одеће на њој су слинки панталоне и џемпер, облегавший њене кривине, као што је кожа.
  
  
  "Ја поштујем вас као професионалац. Чин Н3, шта-шта то значи", - рекла је она. "Али хајде даље разговор на професионалном нивоу, зар не?"
  
  
  Нисам могао да смислим ништа што ме занима би мање, осим, можда, читање предавања о чистоти у кућу старе собарице.
  
  
  "Аутомобил је добро ради за вас, али ја бих хотел доживи его на себи", - рекао је њен хеј.
  
  
  Њен залазак сунца под воланом, то је једина мењач, мотор и дао задњи потез. Затим јој пуцао. Њен прошао курс исто тако брзо као и девојка, и завршио затормозил машину, тако што оштар двоструки показиваче. Када је изашао, бацио хеј кључеве и рекао: "ће стати", - помислио сам, она плюнет ми се у лице.
  
  
  "Сада, који показује показати-офф?" - рекла је она, али њен глас је био наговештај изненађење, помешана са сарказмом.
  
  
  "Машина није тако уоулднт и добра, али нах веома много испод хаубе. Изгледаш као велика жена, али, можда, не тако уоулднт и много. Мени је довољно радознао, да се овим питањем". Га бацио дуплирани кључ од његове собе хеј у руку. "Ако желите да користите ово, то мора да буде вечерас. Њен одлазим са базе ујутру".
  
  
  "Шта мислиш, да бих мислио о га користите?"
  
  
  "Можда вас баш занима, као и ми", - рекао сам.
  
  
  По повратку у своју кабину, њен стянул јакну, обнажив урезанный "лугер" у быстрозатяжной трену под левом руком. Оружје, које јој је тестирано у АК, варьировалось од задатка на задатак, али јој никада није остао без личног наоружања: Лугер, који јој је назвао Вильгельмина; стилетто, Хуго, у рукаву, и приклеенная на унутрашњој страни бутине мала гасна бомба Пјер. Бомба може да убије све у затвореној соби за неколико секунди; све што је потребно - то је кул показиваче, који је сломио бих его гранату.
  
  
  Отварањем фиока столице, њен досталь фасциклу коју ми је дао Хавк. Њен откинул омот и љутито се намршти. Јој, мислио да сетио да је оставио копију мог поклопац на врху фајла. Сада прве странице био лист са описом изгледу Шейлы и фиксна фотографијом око филма, који је то видео раније тог дана.
  
  
  Јој, рекао је себи да мора да сам погрешно. Њен пролистал садржај фасцикле, али није било ни трага одностраничного приче. "Па, сада не брини ни о чему", - помислио сам. Постороннему било би тешко да се инфилтрира у базу АК, као што је кријумчарење пароброд на фудбалски стадион.
  
  
  Још мало обеспокоившись, њен почео да поново прочита досије на девојку Брант. Као и рече Хок, детаље о својој прошлости нема. Она је могла да се роди у свом викенд, када је Френк Абруз однео ее у Лас Вегасу. Међутим, онда би, као АК открио га у Ајдахо, подаци су мукотрпно пуних сат, који је проработала конобарица, када обично ложилась да спава, па чак и оловка скица плана куће, који је покупио.
  
  
  
  
  
  Много пута је желео да има фотографско памћење. Јер имам его није било, њен развио сопствене методе обезбеђивања кључних чињеница у својој голова. Га направио белешке у џепу бележници, који носим са собом, и прочитао их, скенирао план куће Шейлы, онда се протезао на кревету малим, бачена све око својих мисли, осим материјала који јој је читао.
  
  
  Њу би требало да буде, задремала. Њен се пробудио у мраку, ме је упозорио звук је толико слаб да нисам могао да его коме.
  
  
  Он зачу се опет, само слаб шкрипав звук метала додир метала. Њен скочио из кревета и слетео на свом шунке са "люгером" у руци.
  
  
  Врата се отворише, и по полу је водио жута трака светлости. Црвенокоса је рекла: "Имате брзе рефлексе, Н3".
  
  
  Јој опуштено, схватајући да звук, који је то чуо, био је њен кључ, повернутым у дан. Не оклевао, да ме је ухваћен са пиштољем у руци. Инстинкт, који ме натерао да устане из рушевина, не једном спасал ми живот.
  
  
  "Укључите брылев. Дугме на стењање иза те", - рекао је његова девојка.
  
  
  Она щелкнула прекидач, а затим бацио ми кључ. "Ако си уезжаешь сутра, ми то више не треба, зар не?"
  
  
  Њен зажал кључ, кези. "Дакле, да је постало занимљиво".
  
  
  Она је накратко је стеже раменима. "Мислим да ми само треба да научи, све да ли је истина о вама, да су ми рекли".
  
  
  "Зашто не затворите врата и не да се представим?" Јој је рекао.
  
  
  Она је затворила га, држећи ме са очију. Позив је и даље сијала их у зелене дубине.
  
  
  "Патрициа Стила", - рекла је она.
  
  
  Чишћењем наплечный појас, висио је њен его назад у своју столицу и заглавио Лугер " у футролу. "Колико дуго радите у АК?"
  
  
  "На пример, године. А сада питај, као таква слатка девојка, као што сам дошао у овај посао".
  
  
  "Дозволите ми да претпоставите. Ви хотела доказати да можете да урадите све што може учинити човек".
  
  
  "Ах, ти си лукав копиле", - рекла је она без значајнијег злобе.
  
  
  "Имам флашу вискија, - рекао сам. "Поклон од нашег шефа. Могу да јој его отвори?"
  
  
  "Ја сам дошао овде не пије", - рекла је она. Она стянула џемпер преко главе и бацио его на столицу.
  
  
  На њој је била црна чипка грудњак. Па, половина грудњак. Ее чаше су биле претрпане. "Добро снабдевена" - једно гласање широм неадекватне описа, која пало на памет, када јој је погледао на нах.
  
  
  Отряхнув светло рыжую грива косе, насмешила се у мене. Осмех је некако подругљив, делом обещающей.
  
  
  Њен сетио да је реплику око тога дана. Га да понови то. "Сада ко хвали?"
  
  
  "Јој", - признала је она. "Али ти се допада".
  
  
  Увек насмејана, она стянула ширинку своје панталоне на муње и попео по сине, коју су ставили на ее нога. Сада на њему је био само црни грудњак и одговарајуће траке црне чипке на дну.
  
  
  Она тихо дошао до кревета и сео на ивицу. Она је унфастенед грудњак и стянула его са својим великим грудима. Лаким покретом руке она накинула одећу на узглавља, а затим кревета на мој јастук.
  
  
  "Ја ћу вас оставити гаћице", - рекла је она. "Ја сам мислио да ти желиш рип их од мене".
  
  
  Сада у њеним очима светло нешто друго него позив. Узбуђење, жеља.
  
  
  Када су га збацили одећу, и она видела студ и гаса бомбу, она је узвикнула: "Боже мој, ти си ишао арсенал".
  
  
  Њен непристојно се закикота. "Ти си сам упаковываешь пар језгра".
  
  
  Њен смех је био промукао и опуштен. Она је могла да докаже да је она једнака сваком човеку, али то дефинитивно није приговорио против тога, да га сматрају као сексуални објекат. "Иди, Н3", - позвао је.
  
  
  "Ник", - рекао је њен хеј. "Кревет - не место за формалности".
  
  
  "Ник. Ник, - рекла је, - ја сам спреман".
  
  
  Њен поцепао са нах чипке кукавице. Она је била права. Свидело ми се да то уради.
  
  
  Пат је јака девојка. Када смо обнялись, да га осетио, како мишићи јој леђа куиверед. Ее уста је био мека и топла, а језик брз и брз. Јој, уткнулся лицем у њене груди, док јој прсти вцепились ми у косу. Када је играо са својим чврстим брадавице, она корчилась и рычала као гладна мачка.
  
  
  Моје руке скользнули доле до њеног ягодицам, и он јој подиже, да испуни свој први подстицај. Њена дубоко утонуо у нах и чуо њено стењање. Њено тело прижалось мене. Када јој је подигао своје покрете, она схуддеред и уздрмали кревет. Ми нах је флексибилан снага животиње.
  
  
  "Ник", - она гаспед. "Хајде да завршимо заједно".
  
  
  Колико га разумем, њено време је било идеално. У ствари говорити, све је било савршено.
  
  
  Ее рука склизнула по мом хип ратио, истражујући. "Мишиће. Да ли сте прави комад меса, господин Картер".
  
  
  "Тако си ти."
  
  
  "Нисам био спреман за то. Ти си чак и боље него што су ми рекли".
  
  
  "Ја тако разумем. Њен почасни више него што је ваш професионални поштовање".
  
  
  Она се насмејала. "Могу да јој да спавам овде вечерас?"
  
  
  "Можете остати за ноћ, - рекао сам - ја не знам, колико си выспишься".
  
  
  Два
  
  
  Ујутру га је устао рано и почео да се окупе, док се ред не пробудио и није се преврнуо у смеће.
  
  
  "Ник, - рекла је она - то је сјајно. Посебно је последњи пут".
  
  
  Њен приклеил гаса бомбу на унутрашњој страни бутине. Синоћ је синоћ. Данас је све било као и обично. Њен пристегиваюсь
  
  
  
  
  Њен привезану стилетто на предплечью и проверио пружинный механизам. Њен бавио руку, и танак нож ми склизнуо у руци, спреман за рад. "Израз вашег лица мало плаши", - рекао је Пет.
  
  
  Њен поверила јој осмехом, који се није дотакао мојих очију. "Ја сам сасвим дечак из суседства".
  
  
  Затим јој ставио на одећу, која се бави одговара улози Пон Харпер, обукао "Лугер", бацио на њу јакну на муње и погледао себе у огледало. Колико јој могао да суди, да јој је изгледао као пијани возач камиона. Када је њен прешли у град, где је сакрио Схеила Брант, јој је рекао да би желео да ради.
  
  
  "Ја не морам да питам о томе, - рекао је Пат - али шта се десило са Н1 и Н2?"
  
  
  "Па срећа је завршена", - рекао је њен хеј. "Као Дејвид Кирби", - помислио сам.
  
  
  Га ударио кофер, који ми дали АК. Она је спремна да оде. Све што ми је потребно је да урадите је да се опростимо.
  
  
  Ђумбир је ослободио ме од муке. "Ја знам. Бродови који пролазе у ноћи, и све то. Остати срећан, Ник".
  
  
  Њен возио у Бонам, Ајдахо, у два сата поподне. У граду је било 4700 становника, и то је изгледало као да 4695 око њих су одлучили да остану код куће.
  
  
  Ваљање горе на бензинској станици, где рекламировалось инстант сервис, њен извукао до цистернам. Тренутна услуга није реализована. Њен изашао кроз машине и ушао унутра, где је нашао човека, тхе дрема за столом, заваленным прашином, саобраћајне картицама банака са крекерами и упакованными автозапчастями. Јој, куцну своју боксер руке на чистом ивици столице.
  
  
  Его очи су биле испуцале. "Да, господине?", он иавнед.
  
  
  Њен указао на своју машину. "Желим да се мало бензина".
  
  
  "Ах, - рекао је он, као да је таква могућност ему и у главу није дошла.
  
  
  Док је выдергивал црево и вставлял прилог у скоро празан резервоар форда јој је стајао поред, и погледао на спавајуће улицу, осветљен бледо сунчеве светлости касно пролеће.
  
  
  Га није видео, да нам семафора нам неонска реклама. Бонам изгледао као слика Нормана Роквелла са ликом малог града. Јој, осећао на свом месту, када је све мој смртоносна оружје је везан за моје тело и закључан у пртљажнику моју машину. Бонам баш не личи на оно место које радије бих сакрити бивши љубавник вође мафије. Вероватно зато Схеила Брант је одлучио его. "Хеј, Дај признање за мозак, - помислио сам.
  
  
  Га је исправио уморне рамена. Њен возио брзо и много сати сваког дана са њима хорька, као напустио базу СЕКИРУ на обали Каролине. Касније истог дана њеног ћу контактирати агент АК, који је пратио Шейлой, да се уверите да она није пропустила нас.
  
  
  Дежурни у станици техобслуживания почео обришите ветробран машине. "Имате овде довољно мртвих инсеката, да се попуни канте", - пожалио се он. "Мора да сте се возили целу ноћ".
  
  
  "Аха", - рекао сам. Он је био проницљив, ако не и инстант.
  
  
  "Туристичка?"
  
  
  "Нема јој је рекла.
  
  
  Его циљ окренула, и его очи више нису били поспано.
  
  
  "Ја сам возач камиона - рекао сам. "Надам се да ћу наћи посао овде".
  
  
  "Да ли постоји неки посебан разлог зашто сте изабрали Бонэма?"
  
  
  "Волим мале града".
  
  
  "Постоји много других малих градова".
  
  
  "Проклетство, - помислио сам. Ему је дефинитивно био радознао. Јој је рекао: "свиђа Ми се како изгледа овај".
  
  
  Док је проверити ниво уља, његов ушао у мушки тоалет и гурнуо деадболт на унутрашњој страни дан. Јој, прсне у лице хладном водом. Њен је уморан од тога што је тако дуго приковани за седишта аутомобила, рекао сам јој, у супротном би испитивање полазника ме не досадна.
  
  
  Он је покуцао на врата. "Хеј, господине, морам да те видим".
  
  
  Јој, раскопчао рајсфершлус на јакни, да бисте брзо доћи до "Люгера", онда је отворио врата. "Да?"
  
  
  "О Шейле Брант", - рекао је он, онда се закикота. "Њен агент, коју треба да испуни, Н3".
  
  
  Њена никада није видео свог контакта и није ризиковао. "О чему причаш?"
  
  
  Снаповање врата, он гурну руку у минут и извадио упаљач, идентичан мом. Он је пренео је его на мене. "Разговарао сам са пар људи који су радили са вама у прошлости, Картер. Чинило ми се да сам научио вас ih описа. уметност. Неки од трикова Хавк, рекао је њен себи. Између осталог, моје име је Мередит.
  
  
  Њен окренуо упаљач. Оно што је изгледало као серијски број произвођача на дну, на самом делле је кода, који су идентификовани не власника, као и запосленог АК. "Добро, Мередит. Али на твом месту био бих опрезнији. Не заборавите да је узрок свега тога пословања је његов одред проклето добар агент". Не шталь инсистирати на томе. Не било ми је его, пережевывать: "Шта је ново о нашој девојци Шейле?"
  
  
  "Она је још увек овде и понашају хладно. Њен је покушао да не прилазе превише близу, да не изазове код нах сумње. Њен дошао за овај посао, јер се плашио да ће грађани почети да се питају, зашто је њен задерживаюсь. живимо у хотелу. Видимо се вечерас и да разговарамо још мало ". Он је оклевао. "Ја разумем да ћу бити ослонац у овом послу, и да га радује то радујем одлуци да раде са вама. Немојте ми судити по ономе што се управо догодило. Обично није тако случајан".
  
  
  "Надам се да не", - рекао сам.
  
  
  Њен полако возио на главној улици града
  
  
  
  
  
  , истичући локацију двухкомнатного полицијске станице, поште и градска кућа у економској класи. Јој, мислио сам да си могао да запаковать цео град у кутију од ципела. Између две велике зграде је био бар-кутак са натписом "Хладно пиво" у прозору. У четири витринама испод њене открио све остатак дана, када Бонам је био железничке станице, био је више и напредовали. Сада двухэтажное зграда потребни у сликарству, и он је видео да је у неким од горњих прозора нема екранима.
  
  
  Излази око машине, њене пажљиво испитати ресторан преко пута хотела. Схеила Брант дежурила само у 16:00. и ако случај није отишао у планину, она и онда није потребна год. У институцији није било посетилаца.
  
  
  Јој, ушао у полутемный лоби хотела, где намештај је четврт инча прашине и трагова старијих. Лифт није било, само лестничный пролеће, а биљке у саксијама, миммо које јој је прошао, потребно & нб баш као Бонэму потребно је да удахну нови живот.
  
  
  Клера поздравио ме је, као да је био политичар, приветствующим од кључног гласање. Он је рекао да су они одавно затворена своју мензу, али ја могу да добро једу у ресторану преко пута улице. "Покушајте да ће вам се свидети", - рекао је он.
  
  
  У својој соби га је скинула одећу и опрему, и узео туш. Иако је у мојим цртама то није било видљиво, све моје утробе свернулись, као пролеће. У мом голова вертелась мисао, да сам био у близини девојка, која се бави, може ми дати неколико одговора о смрти Дејвид Кирби.
  
  
  Кроз прозор другог спрата ми је отворио добар поглед на ресторан. Буттонинг кошуљу и стављање на панталоне, њен мислио о Шейле Брант. Га питао да ли је хеј побегне око овог викенд у Трагове једне или убица из неког разлога одлучили да хеј да побегне жив.
  
  
  Мередит ми је дао број своје собе, која се бави је у неколико врата од моје. Отишао сам до њега ходником. Мередит је био оригиналан чланом, али сам био сумњив тип, и он је хтео да га проверите.
  
  
  Хвала учењу АК и посебних практичну искуства њен шталь стручњак за разбијање браве. Врата у хотелу школа није представљала никакву рада. Дванаест година дечак могао да отвори браву перорез.
  
  
  Њен окренуо ручицу и тихо ушао у собу. На столици поред прозора седео човек. Је широко се насмешио ми се. "Било би тако лако да куцам".
  
  
  Нисам могао да смислим паметне принципима. Све што сам успео да, било је: "Ко си ти?"
  
  
  "Мередит, наравно. А ти, би требало да буде, Ник Картер".
  
  
  Ако он није био Мередит, он је био проклето добар лажов. Изгледао је потпуно опуштени. "Чекао сам те. Мислим да си управо ушао", - рекао је он. "Ви још увек нисте видели девојку?"
  
  
  "Још не."
  
  
  Ако је знао, да је он почетак другог Мередит, који га је срео у последњих пола сата, он не би био тако опуштен, помислио сам. Њен досталь цигарету. "Постоје светитељи?"
  
  
  "Наравно." Он је дотакао минут свог мятого браон капут. То је био човек округлог лица, почео лысеть и да се масти, али изгледа да нам о томе није говорила. Агенти АК долазе у свим величинама, облицима и узраста. "Вотум где си, Картер".
  
  
  Он ми је дао књигу шибица.
  
  
  "Зар немате упаљача?" - немарно питао сам, осветљење цигарету.
  
  
  "Никада не узимај са собом. Од проклете ствари увек се завршава гориво".
  
  
  Јој, смиркед и бацио ему утакмице. "Мислим да, ако би јој могао да упадне у дворац, ти си превише".
  
  
  Он прешли ноге и наслони назад у своју столицу, стављајући руке на сваком народу. Его очи нису ме оставили са њима хорька, како је ушао у собу. "Мислиш да не верујете да сам Мередит?"
  
  
  Расстегнув јакну, јој је рекао: "ја Сам проклето добро знам да то није тако".
  
  
  Его опуштен осмех је и даље била на свом месту. Имао је довољно самоконтроле. "Шта сам урадио погрешно?"
  
  
  "Важно је да си ти то урадио. Ко си ти у ствари делле?"
  
  
  "Ја сам онај човек, који има своју смртну пресуду", - рекао је он. Нимбле покрет је једном руком задрал штанину. Други је извукао револвер у прилогу потколенице ножен.
  
  
  Га је пала на један свакоме племену, док је рисовался. Его револвер је био опремљен са пригушивачем, и он је чуо тихи кашаљ, када пиштољ пуцао. Таращить очи ударио у зид.
  
  
  Њен согнула руку, и стилетто ушао ми је у руку. Га бацио его, када је кренуо да поново скрене ме у видно поље. Нож вонзился ему у грло и дрхтао, као што је дарт. Его очи су замрзнути, и он је повијен, као да је хтео да завири под столицу.
  
  
  Њен га ухватили, када је магарац пода. Он је био тежак. Њен растянул его и обыскал. У его новчанику је било пет хиљада долара и неки документи, у којима се наводи да је его име Куган и он је дошао из Денвера. То не мора да значи. Его папира, вероватно су били исти лажним, као и моје. Сунув себи у тренутку его возачку дозволу. Га устао. Ствари почела лоше. Неко је знао, зашто јој је у Бонэме, безбедност АК је јасно упао.
  
  
  Морао нешто да се уради са телом. Ја није могао да напусти его у овој соби Мередит. Уверивши се да коридор
  
  
  
  
  
  био пустынен, њен случајно изабрао врата и отвори браву. Очигледно, у соби није било никога. Њен подигао Кугана, носио его кроз хол и ставио на кревет.
  
  
  "Ми смо једна привредна комора неће бити заинтересован да ме запосли", - помислио сам. Њен је у граду мање од два сата, а већ мртав човек.
  
  
  Јој, сишао доле и завязал пријатељски разговор са портир, који је поздравио прилику да оставите свој укрштеница. Јој рече ему, што је срео у ходнику човека, круглолицого срећан момак.
  
  
  "То је господин Хоббс. Продавац. Заселился данас. Соба 206."
  
  
  "Да продаје господин Хоббс?"
  
  
  "Ја не верујем ономе што је он рекао".
  
  
  Кроз пет минута њом, изашао из разговора, поново се попео уз степенице и упао други дворац. Соба 206 била пуста, осим фиока за примеран начин-значајан. Господин Хоббс једва слетео, као што је почео да чекају мене. Њен шлепнул кофер на кревет и отворио га. Једини примерак који је садржала је огољена пушку са пригушивачем и оком. Господин Хоббс, такође познат као господин Куган и Мередит, продао смрт. Добро смазанная пушка је била нешто опрему професионалног убице.
  
  
  Њен могао да погоди о его плану на игру. Он је требало да пресретне ме и убије, чим јој доћи, покупи девојку око прозора хотела, када она дође на посао, а затим у журби да напусти Бонам. Лаж о томе да је он Мередит, био је брз трик, да ухвати ме неспремног и, могуће, да сазнате да ли сам разговарао са девојком. Господин Хоббс, или господин Куган, био паметан професионалац, хладнокрван и добро разумео у свом делле. Али чак и код најбољих су лоше дане.
  
  
  Њена тихо изашао на 206 собе и отишао уз степенице. Пошто телефонске позиве широм бројева прошли кроз прекидач хотела, да га искористио телефоном-машина у холу, да позове Мередит на бензинској станици. "Не иде по мрачним сокацима. Опозиција је задао ударац по граду", - рекао јој ему, када је дошао до линије.
  
  
  "Кројач. Имате исправке у њих? Мислим, ко су они?"
  
  
  "Они једноставно не воле".
  
  
  "Па, нема разлога за заставе дозволу за извршење", - рекао је он. "Ако бисмо могли да нађемо девојку, они су могли да превише".
  
  
  "Бојим се, ми смо довели их до ње", - рекао сам.
  
  
  Њен могао да замислим реакцију Хавк, када јој је рекао ему, да неко треба да буде, ушао у мој стан на бази АК, скенирао досије Шейлы Брант, и користио наше информације, да успостави везу са девојком. Он ће експлодирати, као подорванная ракете.
  
  
  Догађаји дана у корену је изменио ситуацију. Он није могао да лутрију карте полако и стрпљиво, као препоручио Хок. Живот Шейлы је под претњом. Морао сам брзо да се успостави контакт и да освоји њено поверење.
  
  
  Јој је стајао у близини хотела, када је дошао у ресторан. Јој, гледао, као што она отвара врата црвене "Волво", и наслутити видео глатко кука, када је пала око машине. Ноге су као добри као што сам га запамтио, секси ход још боље.
  
  
  Она окренула на ме пажњу, када се кретала око машине дугим грациозне кораке. Очигледно је да поглед странца њен напряг. Застала, погледала на мене, а ја сам одговорио на њен изглед саме победнички осмех.
  
  
  Онда би, као што је нестао у ресторану, њен выкурил цигарету. Њен хотел дају хеј време је да баци капут и започети чекати столова. Када јој је престао у град са урлик упали три мотоцикла. Рокери су били исти загубљен у Бонэме, као и њен. Они моторно миммо хотела, гледајући у мене кроз тачкама, прикрытые бородатыми лица. На њих су камзолы са разгневавшие насликао ђавола на леђима. Ih циљ је био бар. Гласан разговор, они демонтирати и ушли унутра. Јој, знао да они не живе у Бонэме. У граду није било довољно за узбуђења ih врста.
  
  
  "Криминалци и бескућници", - са гађењем је рекао клера. Он се наслонио на мене у врата отварање. "Они су - део банде која се бави појављује овде неколико пута годишње. Себе називају выводком Сатане. Они су поставили камп на старим ярмарочных трговима. Становници града хотели да избаци их са територије, али је полиција то не чини. желим да запали побуна ".
  
  
  Га бацио цигарету. Ако бајкери су сталним посетиоцима, то је значило да су ме није дотакао. Њен прешао улицу и упутио се ка ресторану, где ствари тек почела. Само јој је бројао четири купаца. Сви су били мушкарци, и троје око њих није могао одвојити очи од Шейлы. Четврти, мислио сам, требало да буде, био је полуслепым.
  
  
  Јој узео углу стола даље од других посетилаца. Још пре тога, као Схеила је премештен на мене, јој, ухватио њен поглед, клизи у моју страну, оценивающий мене.
  
  
  "Добродошли у Бонам. Планирате да останете дуго?" - рекла је она, када је дошао до мог стола.
  
  
  "То зависи од тебе, Схеила".
  
  
  Израз њену крхку лица је био замрзнут. "Моје име је Сузан".
  
  
  "То је Схеила Брант, и до њих хорька, док Френк Абруз није био убијен, ти је его љубавница". Моја рука обасја на столу, а он притисне јој зглоб. "Не устани, отворено. Прикаже осмех на том лепом лицу и да се претварам да говоримо о томе шта је у мени",
  
  
  "Осмех неће бити лако. Ти ћеш сломити ми кости у руци".
  
  
  Њен попустила стисак, али не пусти да оде. "Људи, од којих можете да покренете, знају, где год да сте. Ја не могу да замислим зашто су хотели вас елиминише, али, изгледа, имају у виду управо то. Вам је потребна помоћ".
  
  
  
  
  
  
  "И ти ћеш дати га мени?" Њена лепа уста скривился. То је прича мог живота. Људи увек ми помогне. И више јој се накнаде, више имам проблема ".
  
  
  "Ја сам тај човек који све то ће се променити".
  
  
  "Ја се питам ко си ти. Сада га знам. Ти би требало да буде, Чаробњак Мандрагора".
  
  
  "Име - Нед".
  
  
  "Па, Нед Мађионичар, ја ћу морати пар чуда, да разјаснимо тешкоће у мом животу". Упркос чињеници да је она рекла, у тамним очима пробудио интерес. "Да ли сигурно желите нешто заузврат".
  
  
  "Ми ћемо разговарати о условима касније".
  
  
  "Ох, јој, сигуран сам да ћемо бити", - рекла је она сардоническим гласом.
  
  
  Бизнис или није посао јој је био гладан. Јој је рекао, хеј ми донесе дебео желим и црну кафу.
  
  
  "Да ли верујете да ја не сбегу за то?"
  
  
  "Пепељуга није побегао од свог кума вила, зар не?"
  
  
  Она се насмејала. "Ја не Пепељуга".
  
  
  Јој, мислио да она може да одигра своју улогу. Она је била слична девојку, којој је принц ће донети папуче и однети, чак и ако папуче нису погодни. Само њен Принц је био Франком Абрузом, цапо мафије.
  
  
  Када се вратила са мојим кафу, она је додирнуо ме, постављањем посуда у близини мојој руци. Јој то протумачио као знак да ћемо поладить.
  
  
  "Изгледа да ти не паперје. И ти си не један, око пријатеља Абруза. Дакле, ко си ти?", упитала је.
  
  
  "Ја ћу објаснити касније".
  
  
  Врата хлопнула, и уђоше тројица бициклиста, доносећи са собом смрад. Да Нам је један око њих недељама не додирују комад сапуна. Човек иза пулта, наводно, два ресторана, мрмљајући погледао на тројицу. Он је могао да живи без ih пословања најмање следеће деведесет година.
  
  
  Они су одлучили да се седне за сто поред мог. Они су гласно разговарали, гуффавинг над шалама другог другог. Да се забаве, њен покушао да ко који око њих најружнија. Такмичење завршио нерешено између онима који шрамм односи са ножем вился по образу, и онима који седе лиже само за мене, коренастым мушкарца у бусинке, масну завој на голове и кожним наруквице. Онај који је у средини, са дугом косом и брадом боје бакра, изгледао највише репрезентативно.
  
  
  Док Схеила извршили ih наређења, Лице са ожиљак положио руку на ее нози. Она је увредио, са страшан хладнокровием. Бакра Брада отшлепал његовог пратиоца у руци. "Буди пристојан", - рекао је он стан гласом.
  
  
  Онај који је седео поред мене, ухватила мој поглед и показао своје зубе, неке око којих уопште није било. "Шта гледаш, бастер?"
  
  
  "На тебе", рекао сам. "Ја сам се дивио твојој стоматолошке радом". "Једном полицајац је пало ми је на лице. Желите да исте?"
  
  
  "Не посебно", - рекла сам, одупирући искушењу да гурају своју шољу кафе ему у грло.
  
  
  Бакра Брада зграбио друге по рамену. Он је стиснуте тако снажно, да је човек са брисањем зубима винцед. "Не шути са господином, Георгије. Она може да мислите, да си озбиљно. Најмање нам је потребно, неспоразум. Заправо?"
  
  
  "Исправно", - понови Георгије. Он није изгледало искрено. Он је изгледао уплашени човек држи руку на рамену.
  
  
  Њен мирно завршио своју желите и рекао Шейле да ћу чекати, када је она ће изаћи са посла у поноћ. По повратку у своју собу у хотелу, њен добио посао у својој столици поред прозора, да прати рестораном. Колико су га познавали, од мртвог убице су саучесници, који је покушао да помогне девојци.
  
  
  У меким сумрак изашли бајкери и лутали по улици, настављајући да се хвалим и да се смеје. Само онај са брадом боје бакра, ћутао, корак између осталих, на главу изнад их, глатко креће, као лидер. Они су се враћали у бар. Га је гледао за њима, док су се крили по уму.
  
  
  Много пре појаве Шейлы јој почео да бринете о Мередите, који није дошао и позвао. Без узимања очи са дан ресторана, њен ставио телефон себи на колена и замолио за ноћно чиновник ми дати спољну линију. Јој се добија на број пуњење и није добио одговор. Јој је седео у мраку, слушајући гудению, и имао сам осећај, да су догађаји поново се драстично променила.
  
  
  Схеила је изашао кроз ресторана брз корак, гледајући са стране, иде ка волво у ивичњак. Отишао лагана киша. Њу је видео као на прозорско окно се формирају капљице. На Шейле је дуго капут, која је носила у филму Мередита. Њен могао да погоди шта ми нах у џепу је био пиштољ.
  
  
  "Душо, ти си паметна", - тихо је рекла сам.
  
  
  Била је поноћ; имао је само 22:00. Она је отишла рано - мене довољно.
  
  
  Њен откинул столица и три брзих корака стигао до дан. Њена брзо попео уз степенице, је изнад уплашено службеника и излетео на улицу, када је Схеила да оде.
  
  
  Звук покретања наредбе мотора мотоцикала спојио са пулс мотор Волво. Бајкери моторно миммо, не приметивши ме. Пратили су машине. Јој, видео, као да је у далеком углу проносилось црвено сјај задњих светала, када је возио на свом потрепанному "форду".
  
  
  
  
  
  Га је сустигао их, када су се тркали по граду у потрази за Волво, који се кретао веома близу највећом брзином. Када град је остао иза, га псовали. Схеила настраивалась на оно што бајкери су имали у виду.
  
  
  Дао јој је "Форду" још бензина и дође близу њих, и видео да је лидер устао поред "Волво" и махну девојку, да је она престала. Она игнорисала его и покушала да убрза око своје машине.
  
  
  Када зрак мојих фарова пао на њих, они су научили да је неко пуцао на журци. Одина на бициклисте окренуо уназад, пада ми на пут, тако изненада, да сам кликнуо на малтретирање, да се избегне судар. Њен видео ружно лице човека по имену Георгије, када баррелинг на мокром од кише тротоара. Њен стиснул зубе и кренуо на вадичеп, поново заводя "Форд". Њен наставио потеру.
  
  
  Прво моје светла ухваћен Георгије. Он мотался између мене и осталима, подржава више спор темпо, да сваке године, да ли ћу остати сам са њима. Гледајући уназад, он је оголила недостајуће зубе у грубим пародийной подсмијехом. Изгледао је скоро срећан да сам није срушио "форд". Сада је имао још једну шансу на мене.
  
  
  Он је окренуо мотор и однекуд из седишта научио кратак ланац. Са ланац, болтающейся у руци, он је за држање мотор и пожурио на мене.
  
  
  Није кликнуо на малтретирање и не сбавил брзину. Њено стално несся напред, зрак мојих светиљки лизали ноћ. Георгије је дошао лиже. Када је видио да ћу се држати свог курса, иако је био на путу, он је заврнуо мотоцикл на другу траку аутопута.
  
  
  Њен могао да окрене возило и да га удари, али се бојао да то урадите на клизавом терену. Не бих поново пасти у дрифт. Дајући Форду више бензина, уместо тога, додао брзина. Георгије обасја миммо мог прозора, а ја сам видео како шевельнулась его рука. Он је бацио свој ланац, као бичем.
  
  
  Неочекивани скок брзине, који принудно јој да изађе око машине, учинио Георгије залутати. Ланац са напором је ударио у прозор иза мене, а не на оно што је било од мог лица. Њен несвесно згрозио када сам чуо пуцкетање стакла. Затим га повећа растојање између нас, јер ему је морао да смање брзину, да мотоцикл поново окренуо. Њу је видео као его фењер висио иза мене, када је њен возио по-по-скретање и покренуто на основу брдо.
  
  
  Попео на брдо, њен приметио Шейлу и њеног прогонитеља. Човек на водећем бициклу побегао поред "Волво". Он је ухваћен ауто и почео да смање на путу возача, приморавајући га да се котрља на рамена пута да избегне судар.
  
  
  Она је била тако увлечена поединком са бициклиста, да није био у стању да направи следећи показиваче. Съезжая са пута, Волво подпрыгивала и уклонялась, као папир брод у брзом водосточном току. Га се бојао, да је он опет, када он ударится о јарак, али пусх само успорио његов. У Шейлы довољно ума избегне нагли притисак на малтретирање. Судећи по вибрација машине, њене претпоставио да је она переключила на више споро пренос. Онда пилила малтретирање. Волво задрхта и оклизнуо, али не преврнуо.
  
  
  Када је коначно зауставила аутомобил у отвореном пољу, бајкери развијала. Један кроз њих скочио кроз јарак, лепа заната за јахање, и убрзала преко поља на машини, коју спроводи. Его точкови взбивали прљавштину.
  
  
  Код другог бајкер није имао храбрости да скочи у јарак. Он је зауставио поред пута и видео како ја идем по ноћи. Он решавање научно-истраживачких задатака мотор и сишао са мотоцикла.
  
  
  Притормозив, њен поглед у ретровизор да проверите Джорджию. Он је још увек био имам на репу и подигао маха. Убрзо он ме преузима.
  
  
  Га предали на рамена близини поља и одлуке научно-истраживачких задатака машину. Када је отишао, оставио јој спалити светла. Чекајући бајкер је био тај који шрамм односи баррелинг по образу. Он позива унутра камзолы и извукао нож. Када је дошао до мене, на оштрици блеснул сергеј.
  
  
  "Господине, да је боље да се врати у кола и да се губи одавде до пакла".
  
  
  "Ако јој не ћу?"
  
  
  "Ја сам нарежу тебе, као сланину, спреман на тигању".
  
  
  Повија једна сваком народу, њен полуобернулся. Моја лева принципима летео. Њен осетио оштар контакт са его чашице шољу. Јапански карате мајстор ме је научио овај покрет, и то је добра вежба. Лице са ожиљак пао, као да је земљу и извадили му испод ногу.
  
  
  Пењање на свом шунке, он је направио додавање ножем. Њу преселио, и сечиво хлестнуло испред мене, у педаљ мог живота. Њен зграбио его са обе руке за руку, стави га на сваком народу и сломио. Лице са ожиљак урликали.
  
  
  Њен покупио его нож и бацио у таму на другој страни аутопута.
  
  
  Затим је стигла Георгије. Он је отишао исплате директно на мене, љуљање ланац. Јој, знао да, ако је он ударио ме у лице, да га ослеплю или израню за цео живот. Њена чуо ланчану завијање, када пригнулся. Онда Џорџи је преузео мене. Пре него што је имао времена да гледам, да га одреши рајсфершлус
  
  
  
  
  
  и извукао Саночника.
  
  
  Јој је пуцао у њега кроз седла, бицикл и наставио покрет, вылетев на средини аутопута, пре него што је пао на раме и пао доле.
  
  
  Не бацање на Георгије нам је један поглед, да јој се вратио на машини, окренуо га уназад напредак и означила поље маглу.
  
  
  Бакра Брада спешился и ударао песницом по стаклу машине Шейлы. Он је зауставио, када жуте зраке мојих фарова запалио га.
  
  
  Њен ставио "Форд" на ниске брзину и возио кроз јарак. Одскок поцепао ме из дупета. Бакра Брада водио назад до свог байку. Њен је дошао први. Јој испразнио точак у последњем тренутку, тако да је само мој браник ударио о бицикл, али је од удара машина закружилась. Бакра Брада сада возио својим пријатељима, вероватно у нади да ће доћи до једног око ih мотоцикала. Њен окренуо "форд", тако да јасно его видети у светлу фарова. Њен изашао око машине, нацртао перла на люгера и пуцао убегающему у ногу.
  
  
  Схеила Брант је стварно и гурнула врата своје машине. У руци је држао револвер 38-ог калибра. Бакра Брада то није знао, али га могао спасити ему живот.
  
  
  "Господине, - са поштовањем, рекао је Шила, - да ли сте нешто друго".
  
  
  Њен извадио "Лугер" у леви задњи точак Волво и ударио у нен рупу. Њен прошао миммо смотрящей на нах Шейлы и пуцао у леви предњи точак. Затим га подигао хаубу и вуче каблове.
  
  
  "Јеси ли луд?" она захтевала.
  
  
  "Једном си побегао од мене. Њен убеђен да си ти више не ћеш то учинити".
  
  
  "Ја не знам могу ли ти веровати. Чак и не знам ко си ти".
  
  
  "Ја сам ти рекао. Име - Нед".
  
  
  "Ја сам навикао да трчи. Њен је мислила да је то оно што треба да се уради".
  
  
  "Вероватно, моћи ћете да користите овај пиштољ, - рекао сам, - али није могао си да се носи са све три бойскаутами? Користите своју главу, Шила. Да ли вам је потребна заштита".
  
  
  Чупање кључеве на сопствену машине и стављајући их у минут, да јој се вратио на Бакарним Браде, који је лежао на земљи, отимања ногу.
  
  
  "Ти ћеш живети", - рекао јој ему. "Ако јој се одлучите да омогући теби".
  
  
  Он навлажене усну. "Шта то значи?"
  
  
  Јој, савијене и заглавио сечиво люгера између ега густим обрвама. "Реци ми разлог ноћни активности".
  
  
  "Ми смо хотели блондинку. Шта још?"
  
  
  Њен его истакао цијеви пиштоља. "Ја сам помислио, можеш ли ми рећи још што-шта. Нешто више занимљиво".
  
  
  "Батице, она ћу ти рећи све што желиш чути. Али истина је да смо хотели бабу. Она нас обворожила у трпезаријски сали, тако да смо одлучили да потусоваться и забавите се са њом, када је завршио посао . "
  
  
  "Нико није запослио те, да се брине о њој?"
  
  
  "Као ко?" Он је брат тресла злобно се смешкати. "Брате, да ми и даље ушли?"
  
  
  Нисам био сигуран да поверио ему. Јој је рекао: "Мене не побеспокоит прикупи вас, наказе, и да га одведу у затвор. Али останите далеко од мојих ставова. Ако га опет ћу отићи у њих, га убити вас".
  
  
  "Брате, да јој ћу избегавати те као нацрт".
  
  
  Схеила је седео за отворен дан мог аута. "О чему ви то двоје разговарали?" - питала је, када га је вратио.
  
  
  "Га је назвао ему име свог лекара", - рекао сам. "Седи у кола. Ми смо се вратили у Бонам".
  
  
  Она је оклевала, а онда ме послушали. Она проскользнула под волан и дошао до пассажирскому седишта, њена сукња је порастао на ноге. Јој смиркед хеј, сакрио "лугер" у футролу и сел унутра. Онда је ударио својим песницом 38-ог калибра ми ребара.
  
  
  "Ја знам да је то лош начин да изразе своју захвалност, - рекла је она - али девојка треба да се брине о себи".
  
  
  Три
  
  
  Њен прекршио једно око најважнијих старих урадио моје књиге. Паметан агент никада не би пиштољ у футролу, док неко други је држао своје. Сада га је био, у најбољем случају, неловком положају. У најгорем случају то може завршити фаталним последицама.
  
  
  "Ја заслужујем ово због своје дрскости, - признао јој девојци, која се бави толкала револвер ми је под ребра, - али је њена бих хотел, да ми то објаснили".
  
  
  "Кључеви, Нед. Потребан ми је кључеве од твоје машине. Онда га, желим да да си отишао. Ја не ћу се вратити у Бонам. Неко може да чека ме тамо".
  
  
  "Ти ћеш баци ме и поново одлете на миру?"
  
  
  "Ја ћу се усудити. Њен је преживео до сада ласица".
  
  
  "Да ли би проклето кул преживео вечерас, ако сам није појавио".
  
  
  Док је њен, да се расправљам са њом, њен оцењени своју ситуацију. Моја десна рука, најближи до њега, мало је одмарао на волан. Га знао, како брзо могу да примените ову руку у шоку, карате, који ће савршено бело грло Шейлы Брант, као секиру џелат. Али ја не могу да ризикују да се озбиљно повредити девојку, на исти ударац могао да га повући обарач револвера и вонзить у мене метак из непосредне близине. Ми не свиђа нам се један око ових могућности.
  
  
  Глас Шейлы порастао. "Ја бих радије не пуца у вас. Али, ја ћу то учинити, ако морате".
  
  
  "Пуцај, душо", - рекао сам. "Ја не дајем ти кључеве".
  
  
  Ми смо седели тамо, нико на нас није реаговала, све док то решити, да ли ће она да притиснете окидач. Јој, осетио је као мала кап банка је дошао код мене дуж линије косе.
  
  
  То није довољно добро знао Шейлу Брант, да дам свој живот у руке. Она може да буде укључен на смрт агента АК Дејвид Кирби, она може да буде довољно паничног да убије мене је страх;
  
  
  
  
  
  
  кројач узми колико га знам, она мрзи све мушкарце и радо послао би метак у један. Али ја не могу да приуште хеј, да поново оду. У преносника голова било шта-да, да сам морао имати, слузи толико важан, да је неко одлучио да се уверите да Схеила никада не дели га са АКС.
  
  
  "Имате много нерава", - коначно, рекла је она.
  
  
  Сечене уздах, она је извукао пиштољ око мог бока и откинулась на седишту. "Мислим да ћу морати да узгајати те конопцем. Изгледа, немам оно што је потребно да те убије".
  
  
  "Драго ми је да то чујем." Јој, узео кључеве и одвијао машину.
  
  
  "Где ћеш ме одвести?"
  
  
  "Искрено сада, назад у Бонам. Како само могу да све организује, тамо, где је ваш живот неће бити у опасности".
  
  
  Прескачући поље, њен возио миммо Бакра Браде, који је почео да пузи својим пријатељима, вукући рањене ноге. Лице са ожиљак је седео поред пута, држећи на себи сломљену руку, а човек по имену Георгије лежао увијен фиксне сплета. "Дивна група всеамериканских момака", - помислио сам. Када машина ваљани кроз јарак на аутопуту, Схеила рекла је: "Зар ти не ћеш годишње у човека који је убијен, да бисте сазнали да ли је мртав он?"
  
  
  "Не", - рекао је њен хеј. "Ја знам да је он мртав"
  
  
  Њен гурнуо педалу, и моја потрепанная машина порасла, као трака. Јој, мислио да је мали механичар АК поносан да би оно, као его дете понашали вечерас. У ствари, машина је једина ствар која се бави радила у складу са добро раскошним плановима Хавк.
  
  
  Њен хотел одвести Шейлу у неко безбедно место под јурисдикцијом АК, али прво сам морао да позове Хоуку и подесите га. Ми такође је било потребно да схватим, шта се десило са Мередит зашто се он никада није појавио у хотелу.
  
  
  "Никада нисам уживао овим пиштољем", - рекао је Шила. "Ја никада нико није пуцао. Може, тако да сам није могао пуцати у тебе".
  
  
  "Надао сам се да код тебе постоји још један разлог. Може, ти си ме заволео".
  
  
  "Још не", - рекла је она. "Али, претпостављам да то може да се деси".
  
  
  Моја рука милује јој топло кука. Изгледа, она није приговорио. "Дајте ми пиштољ" - рекао сам.
  
  
  Онда тренутка оклевања, она је бацио оружје ми се у длан. У знак поверења јој, мислио сам да је направио неки напредак.
  
  
  "Зашто ти је то потребно?", упитала ме је.
  
  
  "Само ажурирано предострожности. У случају, ако сте запаникуешь довољно да поново циљ на мене".
  
  
  Њен потисак 38-ог калибар у минут лево. Брзиномер дрхтао на око 70, када смо возио назад у град.
  
  
  "Ове три мушкарца. Их послали да ме убије, Нед?"
  
  
  "Па лидер је рекао да нема". Нисам могао да анализирам израз њеног лица у мрачној колима. "Он је рекао да је све што су имали на уму, то је мало пријатељско силовање".
  
  
  "А што си замишљен за мене?"
  
  
  "Неколико ствари." Њен је прошао дуг показиваче, не сбавляя брзине. "Силовање није укључен у ih укључујући".
  
  
  "Под одређеним под другим околностима у томе не би било потребе".
  
  
  Јој, закикота у мраку. "Како вам се десило да се састане са Франком Абрузом?"
  
  
  "Ја сам пропао у Лас Вегасу, онда би, као што није успео да постане плесачице. Он је дошао да заједно са њим. Он је био довољно стар да буде мој отац, али он је имао новац".
  
  
  "Да ли сте знали шта је он радио?"
  
  
  "Ја не јуче рођена". Она је дуго чува тишину. "У Лас Вегасу су веома много лепих девојака, које настоје да до напретка. Јој је био само један око многих. Када га је пронашла, да моје лице - моје стање, њен почео да користи своје тело".
  
  
  Њен приглушил светим, када миммо нас је возио аутобус "Грейхаунд".
  
  
  "Ја бих хотел путују на овом аутобусу", - рекао је Шила. "Добро, Нед, јој је рекао да ти део своје историје. Зар не мислиш да ти треба реци ми своју?"
  
  
  "Који део желите да на првом месту?"
  
  
  "Ко сте ви, зашто сте дошли у ниоткуда и у мој живот, и одакле сте научили о мојим односима са Франком Абрузом".
  
  
  "Рецимо, њен рад у организацији, која се бави заинтересована у проналажењу убице Френка Абруза".
  
  
  "Али ти не мафије". То је била половина питања.
  
  
  "Не постоји. Може ли се сећате човека по имену Дејвид Кирби. Он је био мој пријатељ".
  
  
  "Ја могу да се сетим име. Он је дошао повидать Абруза. То је све што знам о вашем мистере Кирби. Не поставља Абрузу питања о его поште бизнесявляется".
  
  
  "Четири особе је погинуло, укључујући и викенд , али ти си отишао живыой, Шила. Како си то успео?"
  
  
  Она ми није одговорила. Уместо тога, она је рекла: "да Ли желите да јој је указала на убице. За узврат вашој организацији пообещает ме заштити. То је ствар?"
  
  
  "То је ствар". Њен приметио испред светла Бонэма и кочницом. "Шта кажеш?"
  
  
  "Ја мислим".
  
  
  "Као што сам га видим, душо, ти немаш избора".
  
  
  Град рано бенцх пресс да спава. Само ресторан, бар и хотели остала отворена. Њен зауставио на замрачени бензинској станици. "У оно време су ови људи обично затварају?"
  
  
  "Око осам сати. Зашто питате?"
  
  
  То је значило да Мередит је било касно за најмање пола сата пре него што је напустио хотел, да се трка за бициклисте. Са батеријску лампу у једној руци и "Люгером" у другом изашао је око машине, и побродил на станици. На крају га нашао Мередита лежао у грму корова, око петнаест корака од гомиле напуштених бурад са уљем.
  
  
  Он је рекао да ће бити опрезни,
  
  
  
  
  
  али он није био довољно опрезан. Его грло је перерезано.
  
  
  Схеила пришла ми је с леђа. Она ахнула, када је видела скрюченное тело, прижатое на греде мог света. "Ја знам овог човека. Он је радио на станици".
  
  
  Њена искључен брылев. "Да, наводно."
  
  
  "Али он је радио овде дуго. Ко је био на самом делле, Нед?"
  
  
  "Други је мој други. Он је гледао за тобом".
  
  
  "А он је сада мртав". Њен глас је био висок, у нен била паника. "Како ћеш да ме заштити, када ваши људи су у опасности?"
  
  
  Јој, мислио да је то фер штопора.
  
  
  Схеила окренуо од мене и трчао кроз пустош, у сваком народу корова. Пре свега, она није знала где да иде. Знала је само да жели да побегне.
  
  
  Њена пожурила за њом. Када јој је побегао, мокре коров пљескање по мојим штанинам. Га чуо куца гласно девојка, пре него што је сустигао га. Тако што лунге, њен зграбио ее за руку и привуче себи.
  
  
  "Пусти ме", - тешко дисао је она. "Ми не треба ми твоја заштита. Ми је боље без нах".
  
  
  Њени нокти впились ми је у лице, али га је ухватио њен други зглоб. Њене груди прижимались на моје груди, а њен дах је вруће на мом грлу, када је она покушала да побегне. Њу је прихватила ее и натерао да стоји непомично.
  
  
  "Мередит је починио грешку. Не ћу да ее". Јој, говорио је тихо, у нади да га смири. "Ја сам вытащу те око овог града вечерас. Ми ћемо возити до вас, све ћу организовати, а онда ћемо оставити Бонэма иза себе".
  
  
  "Нед". Она је била одређена моје име на исти ниским и благим гласом, као и мој. "Ја знам да волим човеку". Више не одупирући, она је седела груди на мене, кукова на мојим. "Ја ћу теби љубазнији. О, тако добро. Али, молим те, пусти ме".
  
  
  Њена понуда да ме не ће вређају. Она је у очају и прибегла своју најбољу подношења, и ја не могу кривити за то.
  
  
  "Због тебе то звучи привлачно. Али мој посао - да науче да знаш. Њен ионако не могу да дозволим да ти побегне један. То ће вас у вили. Неко веома озбиљно подешен да уклони те са пута. Довољно озбиљан да оборе Мередит и покушајте да урадите исто са мном. Довољно озбиљан да пошаље убицу за тобом, Шила. Њен суочен са њим данас у хотелу. Он упаковывал пушку и кренуо да оборити вас са прозора хотела, када сте дошли на посао ".
  
  
  Она застыла имам у рукама. "Да ли мислите да је све то урадили убице Абруза?"
  
  
  "То је чињеница. Ви веб -ко би могао да их идентификују".
  
  
  По нах избио горак смех. "Ја не мислим наше никакву идеју о томе ко је послао убице, али могу вам рећи једну ствар сигурно. То нису они, људи су пуцали у Френка Абруза и Кирби. Не, заиста. Они желе да јој је жив".
  
  
  "Душо, ти си пун малог изненађење". Чврсто обвив прстима јој зглоб, њен повукао ее на колима и затолкал у нах.
  
  
  Ја заиста не желим да напусти тело Мередита тамо где је то било, али его убица још увек могао бити у близини, гледајући нас. Ми је потребно да се што је брже могуће да испоручи девојку на безбедно место.
  
  
  "Причај ми о томе, Схеила", - рекао сам, заводя машину.
  
  
  "Нећете бити задовољни".
  
  
  "Јој, вероватно нећу. И даље реци ми".
  
  
  "Френк Абруз није однео ме у Лас Вегасу случајно. Јој је представљен у ему. Овај човек, који га је знао, дошао у посету ме је и рекао да Абруз био у граду и ему се свидја мој довођење. Он је рекао да може да се организује за нас састанак Што је и учинио. Тек касније, онда би, као што је Френк одлучио да је хотел би ме оставити, овај човек је поново контактирао са мном. Он је рекао да сам ему мора, и он је био спреман да покупи новац ".
  
  
  "Мислиш да он подбросил вас на Абрузу, тако да можете да шпијунира за њега?"
  
  
  "Нешто те врсте. Он је знао да је мафија планирала да испоручи Абрузу у викендица 200 000 долара. Он је захтевао да га обавестио ему, када ће доћи новац. Он је рекао да ће пљачка, она верује у ему. Њен страх, да он ће ме убити, ако не сам ћу се тако, како је он рекао. Тако јој је позвао да му је, када је дошао новац ".
  
  
  Њен переваривал њену историју, када је возио до њене куће.
  
  
  "Знате, о чему јој кажем, зар не?" - питала дивљим гласом. "Ви знате да је то значило, када је позвао".
  
  
  Јој отвори врата њене куће и запалио светим у дневној соби. Њен погледао око око са "Люгером" у руци, и јавио на телефон.
  
  
  "Његова подставила Абруза", - рекао је Шила. "Они су дошли и убио мој его, его телохранитељи и човека по имену Кирби. Они пуцали их све. То је била кланица".
  
  
  "Не знају шта су хтели да раде", - рекао је њен хеј.
  
  
  Дао оператера комуникације на број телефона службе за хитну помоћ. Без обзира на то где је отишао Хок, а то је охватывало велику територију, девојка, ответившая на позив на број за хитне случајеве, знала колико брзо са њим контактирао.
  
  
  Схеила је отворила орман и узме боцу бурбона. "Рекао сам себи то. Али, то је проклето не помаже. Френк Абруз је мафијаши, али он ме третирају добро. Њен его је убио". Она подиже боцу. "Да ли желите да уклоните ово?"
  
  
  Јој, одмахну главом. Имам на линији била девојка Хавк. Њен изговорио кодне речи које убедили га да нисам варалица: "Абердинский плави". Јој је рекао да девојка да желим да причам са тим човеком.
  
  
  "Ја ћу проћи поруку, Н3", - рекла је она
  
  
  
  
  
  
  јасан, ефикасан глас. "Дај ми свој број, и спусти слушалицу. Он ће позвати за петнаест минута".
  
  
  "Пожури. Време гори ми реп".
  
  
  Њен спустио слушалицу. Схеила носио боцу у кухињу. Јој, уследило је и открио да она стоји на шкољке и плаче.
  
  
  Она потерла очи. Она извели чашу, сипа на два прста бурбона и пио его, као гутљај чаја. "Овај Кирби. Колико добро ти си его знао?"
  
  
  "Ми смо били пријатељи."
  
  
  "Он је изабрао погрешан дан, да видим Френка Абруза". Она испусти чашу, и он је срушио на под. Она уткнулась лице у моју кошуљу. "Ко је могао да пошаље убицу, Нед? Мафија?"
  
  
  "Може да буде. Можда су научили, шта сте поставили их угледан великог фигуре".
  
  
  "Бојао сам се да ће они то учинити. Њен убегала од њих и од убице Абруза". Њени прсти впились ми у рукаве. "Ви сте ме оптужили ове четири смрт, зар не?"
  
  
  "Не толико као што си ти винишь себе".
  
  
  Повукла ме је држао усне на моје. Ее усне су биле топле. "Нед, уведи ме у спаваћу собу".
  
  
  "Ја сам овде чека телефонски позив".
  
  
  "Да ли си мислила да уради са мном љубављу. Уради то сада. Ми то сада потребно".
  
  
  То је истина, да је то мисао пало на памет неколико пута. Рецимо, десетак. Први пут га је видео ее у филму, невидљиви Мередит. Али између нас су остали без одговора на питања.
  
  
  Га помилова мека плава коса Шейлы. "Касније."
  
  
  "Од тога ми бити лакше. Молимо вас".
  
  
  "Касније", - поново обећао сам. Да докаже оно што сам имао на уму то, јој, савијен на ее усне. Јој, осетио, како приоткрылись њене влажне усне, осетио њен брз језик. Моја рука подобралась до њене округле груди. На њој није било грудњак.
  
  
  Када је чуо буку, да га је окренуо од нах. Јој, ударио прекидач стење и запалио сергеј на задњи дан. У дворишту је тихо. Јој, изашао на улицу са "люгером" на готовс и слушала, провером ваздух, као гонич на лову. Нешто је пошло наопако. Њен осетио то. Схеила изнајмио кућу у ћорсокак. Најближе комшије су сувише далеко да чују било шта, осим експлозије. Ih осветљена прозора образовывали мала наранџаста квадрата у густим сенци далеко испод. Схеила хотела приватном, али самоћа може бити замка. Јој, мислио како је лако било би да неко удара на нас у ћошак.
  
  
  Унутра је зазвонио телефон. Њена ивица изаћи на дан, и закључао га у деадболт, а затим брзо је прошао кроз кухињу у дневну собу. Га је узео слушалицу са столице стоје.
  
  
  Јасан и ефикасан женски глас је рекао: "Држите линију, Н3. Господин Хавк иде".
  
  
  "Шта се десило, Ник?" питао је.
  
  
  "Имам мој пакет који сте послали да ме покупи. Њен спремни да га испоручи".
  
  
  "Брзо су постигли резултате".
  
  
  "Ми помогли. Денвер је добро?"
  
  
  "Води га тамо. Њен позове унапред и све ћу организовати за вас. Шта је карактер свога отпора, Ник?"
  
  
  "Ја не могу да вам дам јасан изложбама о томе. Али влад је веома јака. Јој, верујем да можемо да се изборимо са два различитим групама", - рекао сам. "Мередит бацио своје студије".
  
  
  "Онда нам не треба губити време на разговоре. Марш одатле". Он је бацио слушалицу.
  
  
  "Ако желите да се узме са собом неке ствари, упакуй их", - рекао је њен Шейле. "Одмакнути. Све ће бити у реду".
  
  
  "Ти си заиста у то верујеш, Нед?"
  
  
  "Наравно, знам. И његова прилично проклето добар пророк". Њен је покушао да смири живце. На самом делле, да јој не би шталь плати! у безбедности, све док нас није окружен људи, који јој је веровао.
  
  
  "Морали сте да ме питате још један штопора. Када ћеш его питати?"
  
  
  "Ја сам мислио да ћу ти рећи да ми свој пут", - рекао сам.
  
  
  "Добро. Можда се питате зашто убице Абруза желе да ме жив? Реуматизам - они мисле да имам 200 000 долара."
  
  
  Док је упаковывала ствари, њен је стајао на прозору и гледао у мрачну улицу кроз пукотине у ролетне. Га није видео наших машина, наших светла, наших покрета. Звук, који је то чуо раније, могао да буде звуком бродячей пса или мачке, моторным продуктивне кашаљ у даљини, десетак ствари. Али моја брига је упоран.
  
  
  Схеила је сувише дуго је остала у спаваћој соби. Њен затворио завесе и отишао до дан спаваће собе. Њен окренуо ручицу и отворио врата у мраку.
  
  
  Занимљиво, зашто је она искључила светим, њен ногом гурнуо врата шире. "Схеила?"
  
  
  "Ја овде чекам те, Нед".
  
  
  Брылев целу собу иза мене је пао на кревет, где је она лежала на поду. Њену голотињу је бела тачка на плавој покрывале кревета.
  
  
  "Постоји још једна ствар о којој треба водити рачуна", - рекла је она. "Дођи и окренути са мном љубав, драга".
  
  
  Она је дивно уметничко дело.
  
  
  "То не треба много времена, драги", - рекла је она ниска и промукао глас. "Ја сам тако вруће да горим на кратком предохранителе".
  
  
  Она је била потпуно плавуша, права ствар. Једна глатка принципима подогнулась, она се окренула на бок и испружи руке. Сергеј долази кроз отворена врата, миловао јој пуне груди.
  
  
  "Сыч бога, Нед, спусти пиштољ и дођи овамо."
  
  
  Га направио два корака према њој, корак по бенду свету, као што су улични мачак иде преко ограде. Њена могао разликовати само нејасне обрисе намештаја у тамним угловима собе. Врата у купатило лево од мене је била затворена, прозори задернуты. Неким женама волео да то уради
  
  
  
  
  
  
  у мраку, али ја нисам мислио, да Схеила ће бити један око њих. Када јој је пришао кревету, у мом срцу стално тикало упозорење.
  
  
  "Ја сам вам рекао да то може да сачека", - рекао сам.
  
  
  "Касније може бити прекасно".
  
  
  Њен глас је могао мало да се промени, али можда јој је био у праву. Можда је само мислио да је у њеним речима било поруку.
  
  
  Јој, савити над њом. Јој, чуо сам њен дах. Стерн, узбуђен. Њен положио руку на ее груди, и на њих је банка. Њен дотакао ее лошег живота врховима прстију и осетио како она дрхти. Га схватио добро, како се она одржава.
  
  
  "Да", - рекао сам, још увек додирује га. "Мислим да ми треба да то уради сада".
  
  
  Јој, осетио, како су мишићи у њеном животу подпрыгнули од напона, када је направио дубок дах уплашен. То је такође било упозорење, колико је могла да ми каже.
  
  
  Јој, мислио је, што је брже него што је потребно је да се окрене и направити корак назад у дан. Схеила је играо улогу, и она је играла њено добро, јер од тога је зависио њен живот. У мрачној соби је био нападач.
  
  
  Питам се, где ју је погледао око. У исто време, за мог скривена публике, јој је рекао: "ти Си веома убедљиво, душо. Реци ми још једном, колико хоћеш да јој кревет са тобом у кревет".
  
  
  "Ти знаш колико, Нед". Она је покушала да направи свој глас разигран.
  
  
  Поред мене на ноћном ормарићу је светло, али ако га дерну за чипке, изненадни бљесак светлости може да заслепи ме на довољно дуго времена да се убије. Њено правило је.
  
  
  "Изгубити одећу, скупо", - промурлыкала Схеила. "Онда јој ћу ти рећи све што ти се свиђа".
  
  
  "Кладим се, рекао сам.
  
  
  Хеј, рекао раздеть мене, и то је било добро од стране мог скривеног непријатеља. Човек ретких медицинске држи на ватрено оружје, скидање са себе кутије.
  
  
  Протянув руку на Шейле, га, гурнуо руку под њен струк и подигао га из кревета, урањање уста у рупу ее грла. Моје усне дотакла њеног уха, и шапнула: "Где је он?"
  
  
  Он је био тако близу да је чуо чак ни шапат. Он је устао са друге стране кревета.
  
  
  Њен отшвырнул наго девојку и извукао "лугер" из футроле, али ватру није успео. Почетак другог човека окомио на мене назад, држећи моје руке на боковима.
  
  
  Ја не очекујем да се бори са тим.
  
  
  "Држите его", - грунтед здоровяк са друге стране кревета свом пријатељу.
  
  
  Држећи пету назад, њена ухватио човека иза себе ламб, и он се заклео, али нисам успео да отме талас его. Он је знао шта чини.
  
  
  Здоровяк перелез преко кревета и ударио ме по лицу око пиштоља "Магнум" 357-ог калибра. Он је био јак. Ударац поцепао ми усне, расшатал зубе, исцепане образ.
  
  
  Њу је подигао ногу, хлестнул здоровяка у препоне, али је предвидео овај корак и умчался. Он је био на ногама баш као брз као боксер.
  
  
  На моје изненађење, он се насмејао. "Па, имамо неколико, Џејк".
  
  
  Џејк кряхтел, покушавајући да задржи мене. Јој, окренуо и бацио его на ноћни сточић. Лампа пала на под, али Џејк држао.
  
  
  Здоровяк пришао и поново ме је ударио. Чинило ми се да сам суочен са зидом.
  
  
  "Не убијајте его", - чуо њен плач Шейлы. "Молим вас, не убијају его".
  
  
  Врата купатила се отворише и у собу је ушао још један мушкарац. Моја колена провисли под мене, када здоровяк ме је ударио први почетак други пут. У голова звенело. Јој удахнуо ваздух и пожурио назад, вбив Бајке у узглавља. Он грунтед, од боли, и одбруси јој его стисак и подигао свој "лугер".
  
  
  Трећи човек је скочио на мене бочно и ударио га цев пиштоља у голове. Њен замахну страну, пао "лугер" и би пао, моје руке нису наишли на капут здоровяка. Њен осетио јаз тканине, када је затечен.
  
  
  "Кројач узми, то је граница", - рекао је он. Он је тако снажно ме је ударио песницом, да сам се одвојио од нога, слетео на поду на рамена и заскользил на стење.
  
  
  Њен покушао да устане, али није могао. Њен изгубио свест.
  
  
  Бежећи око црне јаме, њен прищурил очи. Нисам могао да замислим колико јој је био без сводови, али је још увек био у спаваћој соби, лежи стомак на поду.
  
  
  Нападачи стянули моју јакну са мојих рамена и спушта руку, везати их, а затим везали моје вене иза мене пругама постељина. Моје ноге су повезани на исти начин. Њен гурнуо руке довољно да схвате шта су урадили детаљну посао. Да јој не би оклизнуо преко својих обвезница.
  
  
  "Имаш овде кул колачиће, пупа", - рекао је здоровяк. Њен его је постао познати груби глас. Он ми је пришао и покед ногом ме у раме, да проверите, да ли су сви без свести. Јој дозволио ему да мислим да сам био без свести.
  
  
  "Остави его у миру", - рекао је Шила. "То није его вина, да је он био овде када сте дошли".
  
  
  Здоровяк насмејао. Имао је чудан смисао за хумор. Поново тако што ћете кликнути очима, га је гледао како он се окренуо од мене. Не клизне главом и не представљајући се као њен могао да видим само его стопала и ноге. Ноге у тамним хлопчатобумажных панталоне су величине прагови. На ногама су патике.
  
  
  "Било ми је тешко да вас пронађу, лутка, али сада, када смо се вратили
  
  
  
  
  
  поново заједно, то ће бити забавно. Ти си још увек да ли ме волиш? "По шороху нога, и звук Шейлы, плюющейся, као мачка, њен претпоставио да је овај човек је дотакао. Смејући се, он је рекао:" Ти ћеш бити дружелюбнее. Још пре него што је ноћ ће се завршити, ви ћете постати ценымногие дружелюбнее. "
  
  
  То је било као на претњу.
  
  
  "Помогао сам ти да изненади его. Зар то не значи ништа?" - питао Схеила.
  
  
  "Не варају ме, пупа. Ти си отыграла овај мали секси сцену до савршенства, јер је знала да је било грешка оставити свога момка велику рупу у стомаку". Его глас шталь озбиљније. "Ти си висио слушалицу? Ти си обманываешь грађанина, лутка?"
  
  
  "Не постоји. Једноставно не желим да его је убио узалуд".
  
  
  Она је и даље играо улогу, играо костя мом животу.
  
  
  Њено лагано померио сузившийся поглед, покушавајући да пронађе сапутника здоровяка. Га је приметио један око њих десно, седи на поду сквотирање. Као и велики човек, он је носио тамну одећу и патике. На његову главу повукао чарапа, искривљују црте лица. Га се сетио да Хок рекао је да је убица, који јој бих су хладне и ефикасни професионалцима. Овај човек и гигант са гравийным гласом, свакако, заслужују описа.
  
  
  Они су дошли до куће, приготовившись уђе у њу, не испугав становника. Осим једног слабог звука, који га је чуо звук који сам није могао да ухвати, они су то урадили. Њен претпоставио да су ушли кроз прозор купатила, вероватно, кроз поделу извукли. Они су ухватили Шейлу, када је ушла у собу, а затим је натерао га да скине одећу и наредили да ме намами у кревет и ухватили неспремног.
  
  
  Сидевший поред мушкарац обыскал моје џепове и вывалил ih садржај на поду. Он прочесал их руком, отодвигая да его није интересовало. Он је погледао на мој упаљач АК и потисак га у минут панталона. Отварањем мој новчаник, он је проверио моје докумената. Он је број новац и бацио торбицу преко рамена. "Хеј, Моосе, ухвати".
  
  
  "Нед Харпер", - рекао је здоровяк, читајући моје возачке дозволе. Он се закикота. "Према томе, он је возач камиона. Колико возача камиона обложити люгеры у схоулдер футроли?"
  
  
  Њен анализирао разговор. Ови људи нису знали да је њен агент АК, тако да они нису били повезани са убицом у хотелу. За ово из истог разлога они, вероватно, не сносе одговорност за убиства Мередит. То је потврдио своју теорију о томе шта сам имао случај са два различитим групама непријатеља.
  
  
  Схеила је рекла: "Ја не могу да вам кажем зашто је имао оружје. Њен упознала его само данас. Он је разговарао са мном у ресторану. Ми се свидја его стил, тако да јој је омогућило му је да доведе ме кући".
  
  
  "Теби је потребно је мало секса, зар не?"
  
  
  "Није јели у последње време", - пркосно рекла је она Мусу. "Био сам превише заузет беже од тебе, да живимо нормалан живот".
  
  
  Њен кришом твитцхед руке, покушавајући да се ослободи укосницу у рукаву. Без шансе. Они не стянули моју јакну довољно далеко да открије залиху нож, али им случајно успео да закључа его сазвежђу данас.
  
  
  "Ова птица не возач камиона", - рекао је човек, сидевший на чучи поред мене. "Све то говори о томе да он постоји, али сам сигуран да то није тако. Да ли сте видели како је он понашали".
  
  
  "Може бити, да га је послала мафије. То ће бити смех". Велики човек ми је пришао и савијен. Он је окренуо ме је и ударио ме у лице.
  
  
  Задихан, као да јој је само да је дошао у свест, њено широко отворио очи. Јој видела лице, прерушен чулком, широка рамена, врат бика. Рука, схватившая моју кошуљу на пре, је као две моје, а моја није била мала.
  
  
  У почетку бит са чулком збуњени мене. Зашто су крили своје црте лица, када Схеила, очигледно, добро, добро знала? Онда га је схватио да они нису знали са хема још срести, када ће разбити у кућу. Маске су још једна мера предострожности, која се бави направио их стручњаци у свом делле.
  
  
  "Како си се осећају, пастув?" - питао ме здоровяк.
  
  
  Моја коса била мокра од крви, сочащейся путем пореза у близини уха, и мој гол пульсировала, него боли. Када јој је говорио, мој глас је апсурдно тако, као да га је носио боксерском усник. "Осећам се одлично".
  
  
  Здоровяк позива унутар свог капут, извадио пиштољ из појаса и ударио их мој адамова јабука, присиљавајући ме прогутају. "Ја сам заузет распоред, и ја могу да вам уштеди само минут. Ти си плаћеног убице? Мафија послат да вас овде са уговором на блондинку?"
  
  
  Исо све од себе покушавајући да ухвати дах га, баци поглед на Шейлу, која се бави седео у својој столици, и даље нуде, али са прижатой на њој остацима поцепана листова, делимично скрывающей њено тело. Њена крхка лице је било бледо, тамне очи напунише страха. Она беспокоилась, савета не само о себи, али и оборудова ми.
  
  
  "Говори, или си већ чуо", - рекао ми је Мус.
  
  
  "Да", - промукло је рекао сам.
  
  
  Лос климнуо главом и пусти моју кошуљу, дајући ми да падне. "Чујеш, Схеила? Имате проблема са мафијом".
  
  
  "То си ти убио Абруза".
  
  
  "Али они то не знају. Они само знају да си био тамо, и да те не убио, тако да ти, би требало да буде, выдада его". Лос смејали се гласно.
  
  
  Трећи мушкарац
  
  
  
  
  
  појавио на вратима спаваће собе. Он је био обучен, као и сви остали. "Ја сам задернул све ролетне и брзо је прегледао кућу. Новца, изгледа, овде нема".
  
  
  "Ако је тако, то је добро сакрио. Схеила паметна девојка. А ти, лутка?"
  
  
  "Превише је светло, да ти баци позив. Није крала новац. Њен ти то рекао".
  
  
  "Оставио сам ово је за вас. Били сте одговорни за то".
  
  
  "Лос, без обзира да ли су ми га да служи ih тебе. Зар не видиш да сам уплашена на смрт?"
  
  
  "Бојиш, добро, али људи за 200 000 долара проћи кроз много. Ко то зна боље од мене?" Он је указао на човека у врата отварање. "Идите на путу, узмите нашу машину и пригоните га до куће. Можемо провести овде већи део ноћи, али Схеила ће нам дати оно што желимо".
  
  
  "Да, ако она не говори?"
  
  
  "Шид, њен мрзим кад човек гледа на тамну страну ствари. Провели смо месеци, лови девојку, а сада смо га нашли. Шта треба да се уради, да си схватио да је случај отишао на другачији начин? боље?"
  
  
  "Двеста хиљада долара помоћи, - рекао је Шид.
  
  
  "Ако она нам не може рећи, кунем се богом, ми ћемо проверити и даље кроз пет држава. Ми смо убили четири особе на ове две стотине хиљада, и то је наше".
  
  
  Лос зграбио лист на съежившейся девојке. Затим је зграбио ее за косу и вуче око столице.
  
  
  Последњи пут га је видео, ее, они вытаскивали јој око собе.
  
  
  Њена чуо крик Шейлы, а затим њен глас оборвался. Она је била код њих у кухињи. Нисам знао да су са њом раде, али би могао да поднесе.
  
  
  Морао сам да пронађе нешто да се пробије своје обвезнице. Њен сетио разбијене лампе, која се бави пала на под, када јој се борио једног около убице са ноћни ормарић. Перевернувшись, да га могао завирити под кревет на другу страну. Сломљена лампа и даље лежао. Јој, перекатился на кревет и под нах. Када јој је избацио са друге стране, њена је био на дохват руке лампе.
  
  
  Један комад оснивања лампе изгледао довољно оштар да исећи листове, повезују моје руке. Јој, устао на леђа, поерзал и гропед цастеллатед комад стакла. Јер сам није могао да види шта радим, ја сам, вероватно, превише посекао би руке, али овде ништа не може да се уради.
  
  
  Га је седео тамо, и пилил, када се вратио један око мушкараца.
  
  
  "Погледај у себе", - рекао је он. То је био Шид, кога Лос послао за машине. "Ти си глуп кретен. Теби је потребно сат времена да се ослободи на тај начин".
  
  
  Га поново чуо крик Шейлы, у њеном гласу звучало бол и ужас. Њен стиснул зубе и потрудио над ланац, стеже комад стакла у мојим кровоточащих прстима. Док је човек у врата отварање не останавливал мене, јој, наставио покушава да се ослободи.
  
  
  "Девојка ти говори истину. Нема смисла мучити ее" - рекао сам.
  
  
  "Ти не разумеш Лоса. Ему се свиђају такве ствари. Чак и ако би он хеј поверио, он је, вероватно би урадио исто".
  
  
  "Он мора да је добио много удараца у Флориди, када сте пуцали на викенд Абруза".
  
  
  "Да, све четири лежи тамо мртав, и Лос шлаг имам пушку, и дао им још једну шансу. Све време се смејао. Он је лудо копиле, овај Лос". Шид је рекао, то је у тону гласа, који је користио би већина људи, ако су они рекли да су други - то је живот компаније.
  
  
  Њен посекао костяшку руке и винцед. "Зашто сте уопште да ли је новац девојка?"
  
  
  "Ми смо морали да сакријете их. Нисмо могли да се појави богати преко ноћи, зар не? У року од шест месеци, а затим их убија о сваком чудном долар, упавшем у притвор, хтели да се јави људима који управљају мафије. . "
  
  
  Он је скоро заборавио ту лаж коју је рекао Мусу, о томе, да сам професионални убица, кога су послали да се брине о Шейле Брант. Јој је рекао: "ја Сам само спроводи уговор. Ја не мафије".
  
  
  "Ми смо прекршили два закона мафије. Ми смо украли део ih новца и убили почасног цапо. Они су у потрази за нас јачи него полицајци. И девојку превише. Мислили смо да имамо девојка и новац скривена на сигурном месту, али је она нестала ".
  
  
  Разговор дао ми драгоцено време, и покушао да га его продужи. "Њен хотел бих да знам како си успео да пронађе девојку. Јој, мислио сам да имам ту постоји унутрашњи после".
  
  
  Шид ми је пришао. На самом делле он ме је ударио ногом у ребара. "Доста покушати. Ти не побегне, друже". Он досталь револвер и поставио је на њега пригушивач. "Лос увек ми даје рад, која се бави ему то није занимљиво. Он добија девојку, а она - те".
  
  
  Јој, схватио да је он дошао у собу, да ме убије. Верујући да сам радио за мафију, они нису хтели да ме оставиш у животу, да кажем мојим газде оно што сам схватио. Њен вритхед на поду на из математике и са пиштољем, одлучује да изађе, одупирући. Он је само подржао даље, презирање моје узалудних покушаја да дођете до њега. Га је видела, како је мало револвера устао и нацелилось на мене, као што је хладно и смртоносна очију. Пада на раме, њен перекатился на стрелявшему, покушавајући да се повуче его по равнотеже. Он је поново подржао даље, револвер не устукнути. Онда је он убио мене.
  
  
  Њена чуо памук оружја са пригушивачем, и осетио како таращить очи вонзилась ми у груди, као раскаленная нитна. Он је поново пуцао у мене. Њен пао
  
  
  
  
  
  Убод боли када други таращить очи ударио ме у врат, али сада ми се чинило да сам био учесник сводови. Ударац је био као уједа пчеле, не више.
  
  
  Лежи на извршену рачунарство, моја мајица је да лутају и крвљу, га је зурио, као што је Шид и креће у мом правцу, скоро бешумно у гази своје подкрадывающихся ногама. Моја визија је била мутна. До времена када је он пришао, он је изгледао више него мутна облик.
  
  
  Он је одмарао ногом у мене и гурнуо ме је у леђа. Њено беспомоћно гледао на њега. Он је поново направио револвер. Јој, мислио да ће последњи удар, таращить очију између очију, али он спусти оружје. Он је одлучио да ми дају истиче крвљу до смрти.
  
  
  Моје очи зурио у плафон. Мене парализовала слабост. Шид савијен и одреши своју јакну, да сваке године на рану на грудима. Изгледало задовољни. Он је отишао.
  
  
  Сада га скоро нисам видео плафон. Тама ползла у угловима мог ума. Њена мисао о Хоуке и о томе како он ће реаговати када сазнаје да је изгубио Killmasterа. Се чинило да јој је он поставио постхумно похвалу писмо у мој посао, пре него што је затворио его заувек - епитаф за агента, убијен на дужности.
  
  
  Њена мисао о Пэте Стилу, рыжем, пожелавшем ми срећу. Она може дуго да сазна да сам пратио Н1 и Н2 и Дејвид Кирби у редове оних, ко није имао среће. Њена мисао о Кирби и Шейле Брант, и рекао себи да их, убивши себе ....
  
  
  Али онда, као пливач, диже у ваздух, њен побегао у окутавшей ме црнило. Ја не могу то да објасним, али ја сам био још увек жив. Моје очи су стали на плафону и сфокусировались на нен. Није имао појма о времену, није имао појма колико дуго је био без свести.
  
  
  У кући је владао суморна тишина. Слаб сергеј ушао у собу, као да је иза прозора зора. Убице су отишли, њен мислио да сам један.
  
  
  Њена чуо машину. По звуку мотора га је схватио да је он зауставио у близини куће. Врата машине затворена. Њен лежао и прислушивался, у нади. Отворена улазна врата. Њена чуо схагги у дневној соби. Су се преселили у кухињи.
  
  
  Јој поработал уста, али није дао нам звук. Њен је био сувише слаб. Када је покушао да промешајте, плафон, изгледало је, пропао, и да га умало није изгубио свест.
  
  
  Поново схагги, чврста и тешка. У вратима се појавио човек и погледао ме. На нен били пругасти одело и шешир. Њен издао звук, заузет чантрав.
  
  
  Он ме је чуо. Он је ушао у собу и погледао на мене одозго. Њен видео хладне сиве очи на невыразительном, рябом лицу. Коначно, он је стајао поред мене на коленима. Он извади нож, прошао отворим ми мајицу испред и испитати рану. Нисам могао да кажем, да ли је он заинтересован за помоћ ми или само заинтересован за оно колико ми је остало да живи.
  
  
  "Ко си ти?" - рекао је он на крају. Он је био слаб сицилијански акценат.
  
  
  Моја уста је формирао реч. "Харпер".
  
  
  Он је устао, отишао у купатило и вратио се са домаћим аптечкой. Он што је знао о пуцањ ранениях. Он је брзо зауставио мој крварење, а затим прошао отворим лист и почео да ветар траке кордон око моје груди, као завој. Он није обраћао пажњу на моју рану на врату, тако да га је одлучио, да је то само ссадина, и није толико озбиљна, да изазове забринутост.
  
  
  "Ко је пуцао у тебе, Харпер?"
  
  
  Јој, одмахну главом, показујући да не знам. Јој није био у стању да разговарају о томе шта се десило.
  
  
  Он је студирао ме минут, као да одлучите шта да урадим са мном, а затим прошао отворим траке кордон ткива, повезују моје зглоба и зглоба. То је его рябое лице је нејасан познато, али нисам могао ко-его.
  
  
  Пењање, он је још једном погледао око собе, а затим изашао из куће, више не разговара са мном. Јој, чуо его машина завелась и одселила.
  
  
  То име је изненада пало на памет. Валанте. Марко Валанте. Њен видео его фотографију у новинама током истраге организованог криминала Министарства правде. Према извештајима, он је био један око људи на спрату.
  
  
  Када га се сетио, да је провео неколико минута у кухињи, пре него што је нашао мене, јој, попео се на све четири. Ползание је захтевало велике напоре. Њен полако гранату на дан када је моја рука дотакла адресар. Моји прсти затворено око њега.
  
  
  Ми и даље морао да се одмори. Његов бенцх пресс на раме, борећи се са головокружением, и шталь научити књигу. Би требало да буде, он је пао око једног џепа око уљеза, када смо се борили. Сећајући се како га је прекинуо капут Лоса, његова је одлучио да је књига припада ему. Сунув его у минут, поново увукла. Морао сам да направи паузу и опустите се три пута, пре него што га је коначно стигао до кухиње.
  
  
  Испружене у врата отварање, подигао главу и погледао на Шейлу, која се бави непомично лежао поред столице, на коју је био везан. Траке кордон ткива, који обавезује га, и даље виси на ручках столице и на нижим перекладинах.
  
  
  Њен нашао свој глас. "Схеила?"
  
  
  Оно што она не помера више и није одговорила, да ме није изненадило. Али је поново шиштао њено име гласом, пуни боли и беса. Онда је пописан на њој. Крхко је лице било у модрицама и крви. Бандити брутално побили сл.
  
  
  Њен дотакао протянутого зглоба девојке. Било је хладно. Га, затворио очи на тренутак, доноси
  
  
  
  
  
  
  држећи емоције под контролом. Затим јој подтянулся на тело.
  
  
  Га је видео, да је она била убијена на тај јак ударац, да сломила хеј врат. Једини који би могао да нанесе такав ударац, био Лос. "Курвин син", - помислио сам.
  
  
  Јој, осећао кривим, јер вратио, и није могао да брани. Јој је био још увек жив, а она је умрла. Али највише јаком емоцијом, која се бави захватила ме, напуни ме одлучношћу, био је бесан. Њена ћу око тога и добити Муса его и пријатеља, њен мислио да ћу то учинити, не само за Дејва Кирби, али и за Шейлы.
  
  
  Негде сам нашао више снаге, него што јој је мислио. Јој, пружи руку, ухватио за ивицу кухиње столицу и устаде на ноге. Њише, њен погледао око и поплелась до прозора. Њен поцепао завесе и накрыл их голотињу девојке. Га срушио у столицу, док није позван горе довољно снаге да вејд у дневну собу и да направи невероватно споро путовање на телефон. Га је узео телефон са удице и стицање број оператера.
  
  
  У мојим каркающих речима није било много смисла, али сам успео да прође, да ми је потребна помоћ. Када одина око два полицајаца Бонэма стигао у њен дом је био у несвести на поду, цев је била заробљена у мојој руци тако добро, да ему је било тешко да га ослободи.
  
  
  * * *
  
  
  Она је новина за особље болнице у округу, недалеко од Бонэма. Они су третирани неколико прострелних рана, осим сезоне лова, када переутомленным спортисти обично успео да снимате један или два других ловаца, и да ме додатно привукао је оно што сам био најсрећнији човек кога су икада видели.
  
  
  "Једна таращить очи откинула само еожу на твом врату. Теби може да буде горе, играм у мулти-тоуцх фудбал", - рекао је др. "Али ти веома срећан са оним што је страшно ти у груди". Он је подигао наплечную футролу, који га је носио. "То је споро кретање метке и изгубило свој ее од дочекати својих виталних органа. Таращить очи је прошао кроз кожну снап и скренута од путање. Ви истекао крвљу довољно да натера стрелице да верујем у то, да је он убио вас.Ви сте у срећу, господин Харпер ".
  
  
  "Аха", - рекао сам. Имао сам среће, али Схеила је умрла.
  
  
  "Твој добри самарићанин је такође помогао. Он је одлично завојима тебе. Занимљиво, да ли је он имао неко медицинско образовање".
  
  
  Јој, закикота, када је чуо, да мафијаши Марко Валанте зову Добро самаритянином.
  
  
  Годину и по дана, који га је провео у болници, вратио сам се у нормалу. Њен још увек био слаб, али је осећао близу номиналној вриједности. Доктор рекао да могу да се крећу по својој соби, и, ако све иде добро, њен могу да ће бити отпуштени око болнице за недељом. Он то није знао, али је планирао да га неформално проверити то преко тридесет минута.
  
  
  Јој, дошао до прозора и погледао на больничную паркинг. Тамо и чекао отрцано "Форд" са побољшаном мотором. Ујутру њен его донео на Бонэма. Лос и его другови су од мене скоро два дана. Нисам хтео да дозволи да их пробудити постане хладније.
  
  
  "Прошло је много времена од тада хорька, како га је видео човека у свом физичком стању", - рекао је др. Батине које си добио, што би ме оставити вас на неколико дана. Али не гурните на себе сувише рано. Можете открити да сте не тако јака као што мислите."
  
  
  "Ја ћу бити опрезан, Докторе". Она није чак ни размишљао о томе да говорим. Јој, мислио о Лосе.
  
  
  Онда би, као др изашао кроз коморе, га је узео болница огртач и стави на уличну одећу. Њен пристегнул израненное од метка наплечное гаџет, свој талисман за срећу, и проверени "Лугер".
  
  
  Моји планови нису били усклађени са Хоуком. Док код нас није било одлуци детаљно разговарали о догађајима у Бонэме. Једног дана смо причали преко телефона са њима хорька, како полиција је донео ме у болницу, што је било неопходно, јер мој присуству у кућу са убијени девојка је захтевало неке објашњења.
  
  
  На самом делле полиције Бонэма запретио да ухапси мене. Они су веома расстроились због тога, да на дан мог доласка у ih граду дошло је до активног одмора смртних случајева. Али Хок грчу иза неке жице, и одједном више није било нам питања, нас притиска. У новинама, такође, није било чланака.
  
  
  Њен изашао кроз болнице у црној степенице. Њена брзо гранату на паркингу, када је најдужа машина је окренуо са аутопута и стаде поред мене. Врата се отворише, и Хок рекао: "Ник, њен ми је драго да си устао".
  
  
  Надајући се да ја не изгледам као школарац, ухваћен на куку, јој је послушао его сигнала и сел у лимузину.
  
  
  "Претпостављам да сте планирали да ме позове. Наравно, не би напустили болницу и поново не ангажовали би погоней, не рекавши ми о томе".
  
  
  "Наравно, нема" - рекао сам.
  
  
  "Нисте се плашили да сам наложу вето на ову идеју, а ја кажем, да нисте у стању да настави јато убице?"
  
  
  "Не, господине", - одговорио јој са поштовањем у гласу. "Да ли знате њену би уволился са посла, ако се не би осећао као да могу да поднесем".
  
  
  "Када сте постали превише стар за овај посао, Ник, њен порекомендую те на дипломатску службу", - уздахну Хок. "Ја сам био у Денверу
  
  
  
  
  
  
  Пошто сам знао да си потянешь нешто овако, да јој је пришао. Хотели би сте да је неко био именован као појачање? "
  
  
  "Не, господине. Боље је да о томе сами".
  
  
  Хок задвинул звуконепроницаемую стаклени панел између нас и двоје људи на предњем седишту.
  
  
  "То више није само штопора радио Кирби, зар не, Ник?"
  
  
  Јој, одмахну главом. "Ту је и девојка. Али овде постоји нешто више него лична освета. Човек који води убице, - садист, који ће наставити да убијају људе, ако его не заустави".
  
  
  Хавк окренуо панел пред собом и повукао касетофон. Он је притиснуо дугме. Званичним гласом рече: "Дај ми извештај, Н3".
  
  
  Јој је рекао о догађајима који су се десили од дана мог доласка у Бонам, и онда Хок порастао на диктафон. "То ће се побринути за званичног дела. Остало што је речено, строго између нас двоје. Јој дозволити ти да се настави то је у твојим условима. Убери те гадове, Ник".
  
  
  "Ви разумете да је наша безбедност је упао на бази на обали Каролине, зар не?"
  
  
  "Ја ћу се побринути о томе", - строго рече Хок.
  
  
  "Мислим да на базу продрла агент мафије. Они су желели да информације које смо прикупили о девојци, и они су желели да убице Френка Абруза. Они не могу дозволити да соба дисидената убила човека, коме су обећали сигурност и пензију. То је директан изазов и увреду ".
  
  
  "Слажем се", рече Хок. "Ја сам дошао до исте закључке".
  
  
  "У слагалици постоје неке недостају делови. На пример, зашто је убица, очигледно, ради на мафију, покушао да ме убије, али Марко Валанте ми је помогао. Замолите својих стручњака у мафије о томе. Можда они могу да дођу до теорије".
  
  
  "Сматрајте да је то урађено".
  
  
  "Људи, убијен Абруза и Кирби, сада траже свој крвави новац. Њен уверен да Схеила им је рекла истину, и да она није знала шта се десило са новцем. Убили су га без оправданог разлога, осим тога, да је убиство починио Лос. Па, узгред, три, а не четири ".
  
  
  "Шта је последица тога би требало да следи одавде?" - питао Хок.
  
  
  "Овај адресар, коју Лос пао, када смо се борили синоћ. У њој седам имена. Њена ћу посетити сваког око ових људи. Можда одина око њих ме води до Лосю".
  
  
  "Ако Моосе и его саучесници или мафија не ухвате вас први". Хок пролистал адресар. "То је женска имена, сви они".
  
  
  "И сваки у свом граду. У Лос постоји девојке широм мапи".
  
  
  "Њен проверите датотеке ФБИ. Може, они ће рећи да нам нешто о Лоса и его пријатељима. Судећи по вашем опису, он је величине Веселе Зелене Гиганта. То је почетак".
  
  
  Јој, посегнуо за адресара, али Хок не жури да се врати јој: "Ник, то је више него списак имена. Ако је каталог сексуалне природе. Сте прочитали они коментари који Мус написао о седам девојкама?"
  
  
  "Да", рекао сам. "Прилично пикантная ствар".
  
  
  "Он описује да је сваки око њих чини најбоље у сексуалној сфери." Ради у Лос Анђелесу "звучи сензационално".
  
  
  "Лично сам волео препоруке које је дао Коре у Вегасу. Глас ја ћу вам рећи, што вам омогућава да знате колико тачно снимање Лоса".
  
  
  "Ти си јак физички узорак, мој дечко, али ја не разумем како си могао да лично испита предмет, у дубини, не изматывая себе до кости и кости", - рекао је Хок веселим гласом. "На пример, лепота Барбарина су да је чак и Мус није могао да их опише. Он је само истакао је њено име, и поставио за њим ускличника".
  
  
  "Може, он је то учинио зато што је веб-девица у овом предузећу".
  
  
  "Ја сам радије сумњам да Лос зна девицама", - рекао је Хок. "Мислим, да ми не треба указати на чињеницу, да су све ове девојке, вероватно укључени у подземни свет, и вероватно да ће бити повезана са бандитима, који без оклевања ће те убити, ако они сумњају?"
  
  
  "То ће бити забавно путовање, добро".
  
  
  Хок затворио књигу и дао ми. "Шта још, Надимак? Да вас било шта спутава?"
  
  
  "Не", - соврал сам. "Гласање је све. Јој да ћу бити на вези".
  
  
  Он је поново изговорио моје име, када је њен отишао, око машине. "Схеила објавио на вас снажан утисак, зар не? Шта је она била?"
  
  
  "Нисам могао да кажем. Ја не знам га тако добро".
  
  
  Није поменуо да је једно од имена у књизи Муса може да припада девојци, коју смо знали као Шейлу Брант. Бивши није могао да приписати хеј прошлост, али то би требало да буде нах било пре него што је упознао Френка Абруза.
  
  
  Њен спроводи дух Шейлы, као и њен убица.
  
  
  5
  
  
  Ако у свом раду и био један велики недостатак, поред броја часова и високе стопе смртности, тако да је оно што сам морао да проведе више времена у страним земљама, него у својој.
  
  
  Га није видео, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, познат већини око нас, чим Лос Анђелес, у року од две године. Град је променио не баш на боље. Клима, тако сличан клима медитеранских земаља, био је и даље одличан, и девојке превише. Али покрета и смога израженији.
  
  
  Када јој се увукла у телефонска говорница апотеке, било ми је интересантно како се то Ради
  
  
  
  
  
  која се бави оценио прву страницу сексуалног Who's Who Лоса, ће се упоређивати са неким око пијани, седе фонтана соде, чекајући да их открили. Велики амерички сан о слави никада не умире.
  
  
  Када га је питао Рад, у слушалицу, одговорио је женски глас, прозвучавший са разочарењем. "Ја ћу позвати хеј". Док је чекао њу, погледао сам на ноге девојке фонтана са газировкой и отворио врата киосци, да јој могао да користите клима уређаја. Дани су постајали све топлије, и га је носио веома завоје на грудима.
  
  
  Глас Ради, изгледало сензуална, али, можда, по мом мишљењу, утицало кратак опис Лоса ее талената у спаваћој соби. Када јој је рекао хеј, шта је други понудио ми је контакт са њом, она ме је позвала да свратим. То је тако једноставно, као што је пад са барного столице. "Ја сам луд за упознавање нових људи", - рекла је она.
  
  
  Убрзо јој се открио узрок. Упознавање са новим људима је ствар Радила. Она је радила у јавне куће. Она је повела ме је уз степенице, пријемчив за руку и кажем плавом траком.
  
  
  "Те је веома препоручује. Га имам твој број од Лоса", - рекао сам.
  
  
  "Лос? О, наравно". Она затащила ме у собу, и спустила рајсфершлус на мојим панталонама, док јој је још увек гледао са стране. "Ја ћу те видети, драга, и да се окупа. Дама, за коју њен рад, каже да је чистоћа је поред просперитета".
  
  
  Њен избегао њен ловкой трикове. "Она би требало да буде, прави филозоф. Да би се хотел се састане са њом икада".
  
  
  "Не, ти не би шталь. Она је хладно, као да сабира долар кредитног схарк кредита. Већина мадам хладно. Они су, филмови, где имају златна срца, - то је велика холивудска глупости. Шта је с тобом, драга? дотакао? "
  
  
  "У најмању руку, њен нашао другара", - помислио сам. Ако би га питао, како доћи до стадиона, она вероватно додала да састав бејзбол клуба и прошлогодишњи рекорд.
  
  
  Радила држао за мене. Она је велика девојка, плавуша кроз салон лепоте, и њен заувек је много гипса. Ее брадавице метака усправне моје груди.
  
  
  "Шта се десило са твојим лицем, душо?" Она је дотакла рез на ивици моје усне, шавова, које је др увео ме је у главу. "Изгледаш као да је пао у бетономешалку".
  
  
  "Ја сам имао несрећу*
  
  
  "Жао ми је." Ее рука је поново зграбио ме. "Ох, ти си прави човек, зар не?"
  
  
  Вероватно, она је рекла да је то са свим својим клијентима, али смисао великог немају тако, као да је она имеле то у виду. Њен ужурбано повукао и почео да се око рајсфершлус, знам да ако бих Хок видео мене сада, он би се насмејао.
  
  
  "Желим да вас питам о Лосе. Када сте видели, его последњи пут?"
  
  
  "Ја се заиста не сећам. Ви сте за то дошао овде да сазнате где у сали Лос?"
  
  
  "Ти си паметна девојка. Ти си одмах ме раскусила, зар не?" Јој льстил исо све од себе. "Ја сам у потрази за велики кловн. Изгубили смо информацију, разумете, шта јој је?"
  
  
  Она придвинулась да ме лиже, и загрлио ме је левом руком за струк. Ее десна рука је поново пронашла свој рајсфершлус. Она је брже карманника. "Пут сте овде, можете добити задовољство од посете. Шта вас узбуђује?"
  
  
  Њен зграбио ее за руку и окренуо длан горе. Њен засадили три двадесетим у њен прсти увијен. "Причај ми о Лоса".
  
  
  Њено пријатељство нагло угасло. Она је уредно завршио новчанице и запихнула их ми у појас: "ја Сам продају секс, а не информације".
  
  
  "Ми смо са Мусом стари пријатељи. Али, ми смо изгубили комуникацију, као што сам већ рекао. Слушај, он ми је дао твој број, зар не?"
  
  
  "Ти си могао да лажу о томе. У сваком случају, ја не могу да се сетим када је видела Лоса последњи пут, и ја не знам где је он. Чак и ако је ваш давно изгубљени брат, ја не желим да причам о нен".
  
  
  Њен досталь, још две двадесет, склопљене све пет и заглавио у њену блузу са дубоким рез. "Да ли сте сигурни?"
  
  
  "Ја сам апсолутно сигуран. Лос воли збуњују људе, и он то добро ради. Нико не говори о нен са странцима".
  
  
  "Дај ми стару адресу, чак и број телефона. Ја не кажем, где је њен его је узео".
  
  
  Раде, порылась између своје велике груди и повукла новчанице. Она разгладила ih линије. "Нисам видео, его неколико месеци, можда чак и година. Искрено. И њена никада није знао адресе. Он је с времена на време долазио овде, гласање, и све".
  
  
  "Имао име, зар не?"
  
  
  "Мислио сам, ти си его другар. Пријатељи знају имена још једна". Она швырнула у мене новчанице, и они су пала на под. "Ти чак и не личи на свог пријатеља. Изгледаш сувише искрен. Узме мито и отбей ее".
  
  
  Провалив преговорима, њен покушао више директан приступ. Њен откинул јакну, тако да она може да види "Лугер" у кожне ножнах. "Ми треба име, Радила".
  
  
  Она облизнула доњу усну. "Ви цопп?"
  
  
  "Не, само човек у потрази за Моосе".
  
  
  "Џонс - его име". Она је нервозно смејали се. "Ви сте, вероватно, ми не верујете, али то је чиста истина. Его име је Едвард Џонс. И то је све што ја могу да вам кажем".
  
  
  "Хвала вам", - рекао сам, приступ дана. "Можете да оставите мито".
  
  
  Њен чекао око куће три сата, пропали на седиште аутомобила и покушао да изгледају невидљиво. Њен је око куће
  
  
  
  
  
  Јој је био спреман да испуни себе анализом ликова, када се коначно појавио Ради, и зауставила такси.
  
  
  Картер, помислио сам, добро, да ти не доверчивая душа.
  
  
  Њен возио такси, која је довела ме кроз град до јефтиних стамбеног куће. Њен пратио Рад унутар баш на време да се приметити, као она пење уз степенице. На крају дугачког ходника прсата плавуша је покуцао на врата. Није добио одговор, она је покуцао јачи. Онда је она окренула и видела ме је, и њене очи проширена од заставе дозволе на извршење.
  
  
  "У твојој причи није било истине, - рекао јој је здраво, али сам добио вредност свог новца. Ти си ме довео овде".
  
  
  "Паметан, као кројач, зар не?" она пљуну.
  
  
  Њен покушао врата. "Очигледно, Моосе нема код куће. Шта нудите ми можемо учинити?"
  
  
  Она је отрчао до следећег лестничному пролету. Га прогонили га до крова и да је возио у углу. Она се борила и царапала ми лице, покушао да удари ме колено у препоне и назвао га је неколико ругательств, за које нисам чуо. године. С обзиром на моје најразличитије путовања, то је много говорила о појму лагеру.
  
  
  Њен повукао ее за зглоб и држао је на ивици крова. "А сада, хајде да чујемо истину о Лоса".
  
  
  "Ти не оттолкнешь мене. Он би, али ти не ћеш".
  
  
  "Не рассчитывай на то Радила. Лос убио мог пријатеља и умешао девојку до смрти. Га наћи его, и занима ме, да ми уради на путу".
  
  
  Она је тешко дисао. "То је истина о девојке? Ти си на нивоу?"
  
  
  "Девојку име је Шила. Да ли сте икада чули да Лос поменуо га?"
  
  
  "Никада. И то није видео, - его у последње време. Он је живео у стану, када је њен его знала. Њу мислио, она је хотел би да знате да сте его у потрази за. Овај веб разлог да јој је дошла. Кунем се, то је тако".
  
  
  "Он себе назива Едвард Џонс, или то су измислили?"
  
  
  "Он је користио то име, када је његов его знао. Он је, вероватно, користио још десетак. Ако ми не верујете, врати се у кућу и замолите друге девојке. Они ће вам рећи исто. Он је пљачкаш. Он се хвалио да је шта је урадио неколико великих дел ".
  
  
  Њен пусти ее. "Добро."
  
  
  "Ја могу да идем?"
  
  
  "албума уметника - рекао сам.
  
  
  Радила се изгледао, када је дошао на степеницама.
  
  
  "Он умешао га до смрти?"
  
  
  "Аха", - рекао сам. Мој глас је био промукао.
  
  
  Њу је открио да је најјефтинији паттерн на дан стан лако је открио. Собе су празне, намештај лежи прашину. Последњи становник отишао прилично давно. Њен погледао око са гађењем. Јој се надао и више.
  
  
  Компанија је чекао ме је у подножју степеница. Њен покушао да се не да покаже своју заставу дозволе на извршење, када је видео ее.
  
  
  "Оно што сте рекли, ме је размишљање, - рекла је Рада.
  
  
  "То урадио?"
  
  
  "Ја мислим о девојци. Она је твоја девојка?"
  
  
  "Нема јој је рекла. "Али она није заслуживала такав смрти".
  
  
  "Ја не могу да вам кажем о Лоса више него што јој је већ рекао. Али ја могу да зовем друго име. Ви знате како да се понашају пљачкашки? аранжмана, они иду на неко од мафије или на момка, који финансира пљачке на део плена. У Лос Анђелесу је човек по имену Хаскелл. новац за пљачку ".
  
  
  "Хвала Вам, Радила".
  
  
  "Заборави све о томе. И ја мислим управо то. Заборави шта сам ти рекао".
  
  
  Знак на дан Хаскелла говорила, да је он се бави некретнинама. Дебео тепих у ходнику је указао да је он зарадио на овом новац или подрабатывании. Его сладострастная секретаријату за надарени по ме осмех, пун зуба, и без искрености, и рекао да је господин Хаскелл никога не прихвата без заказивања.
  
  
  "Како се на пријем?"
  
  
  Она је поново показао зубе. Она је морала да рекламира пасту за зубе. "Ако човек не зна за господина Хаскелла, на ретким медицинске зна".
  
  
  "Знам да је Едвард Џонс", - рекао сам. "Да ли је то довољно?"
  
  
  Она је окупила неколико хартија од вредности и дошла да пријави име свог шефа на миру. Када се вратила, она је рекла да господин Хаскелл данас је веома заузет и, како се испоставило, никада нисам чуо о Эдварде Јовановог.
  
  
  "Другим речима, њена мора да оде".
  
  
  Осмех поново процветала, овај пут двадесет четири карата. "Да ли си схватио, бастер".
  
  
  Блацк цадиллац је седео у ивичњак, када је изашао њен око зграде на сунчаном свети Калифорнији. За воланом је седео возач у униформисаних са лицем налик на човека са другог спрата.
  
  
  Јој, савијене, да разговара са њим, када је одржан миммо "Цадди". "Не би требало да носе ушивеним облик. Због тога избочину на дохват руке издваја, као и неуједначеност на аутобус".
  
  
  Он се закикота и потапшао по избочине. "Глас где га носим своје препоруке".
  
  
  Га паркирао у полквартале и шталь чекати. Шофер, очигледно, дошао на Хаскеллом. Кроз десет минута појавио комплетан човек, који је изгледао као да је он ности лубеница под капут, и сел у машину.
  
  
  Када је возио Цадди га, заостаје њега. Наш циљ је био шик цоунтри цлуб у предграђу. Масти човек је играч голфа. Њен је провео већи део дана, гледајући за њим у двоглед. Имао вожњу, као код жена у годинама. До тога времена, као што је, на крају, сам вукао назад у клуб, њен шталь жртва озбиљан досаде.
  
  
  Време је да направи потез. Њен подигао двоглед и отишао на паркинг
  
  
  
  
  
  . Крећући се иза низа аутомобила, јој је пришао са леђа на шоферу, који је, са склопљеним рукама, наслоњен капоту "Цадди".
  
  
  "Здраво", - тихо је рекао сам.
  
  
  Он је нагло окренуо, и његово нагло врезал искрен у его соларни плексус. Њен задернул его између две машине, да ми не привукао пажњу, и поново ударио његов его. Его очи закатились, као што је мермер, и его неспретна руку пасивно склизнуо са дугмад јакне.
  
  
  "Хајде да погледамо ваше препоруке", - рекао је и снажно повукао за јакну. Дугме обасути кише о броду "кадиллака". Њен научио у футроли имао под руком пиштољ 38-ог калибра.
  
  
  "Сада ћемо чекати свога газду," - рекао јој ему.
  
  
  Када Хаскелл изашао кроз клуб, возач тешко је седео за воланом. Его река је због пиштоља, који јој воткнул ему у врат леђа.
  
  
  "Макс, шта је с тобом?" - питао Хаскелл, приступ лиже.
  
  
  "Код њега боли живот" - рекао сам. Њен ногом гурнуо десни врата машине. "Седите, господине Хаскелл".
  
  
  Масти човек ме је погледао са задњег седишта. Он је био елегантан тен за голф, али сада је он изгледао мало бледо. "То не говори у корист вашег пресуде", - буркнул он. "Ја сам човек са неким утицајем".
  
  
  Њен чекао дуго, и ме прогања нестрпљење. "Улази у ауто, господин Хаскелл, или га пролью мало крви свог шофера на ове скупе жириновски кожна седишта".
  
  
  Он сел у кола и, ворча, наслони назад у своју столицу. Склопљене дебео прсти заједно, он је рекао: "Теби је боље да имају веома добар разлог за ову акцију".
  
  
  "Успех рађа самопоуздање, господин Хаскелл, - рекао сам. "Није јефтин разбојник, и баш ме брига, колико ти је важно за вас".
  
  
  Его мале очи забрињавајуће се селе, али он је сачувао прибраност. "Претпостављам да сте човек који тврди да је пријатељ Едвард Џонс".
  
  
  "Ја нисам рекао да је његов его другог. Јој је рекао да га знам. Јој желим са вама мало информација о томе где да пронађете господин Џонс".
  
  
  "Ми никада нисмо разменили адресе".
  
  
  Нисам видео разлога да контактирате са Хаскеллом у белим рукавицама. Упркос "Цадиллац" са возачем, его устланный теписима канцеларија и чланство у кантри клубу, он је био више него одушевљен разбојник. Њен притисне, мало револвера на его чашице чашечке. Оштар ударац изазвао напад боли.
  
  
  "Ко си ти, кројач узми?" онлајн хотел знате.
  
  
  "Ја сам онај човек, који је тражио да штопора о Эдварде Јовановог".
  
  
  "Он није био у Лос Анђелесу неколико месеци. Није имао са њим послове дуже од тога".
  
  
  "Ко ради са Јонес? Има пар пријатеља, које он користи у раду. Њен желим да знам ih имена".
  
  
  Он винцед и трљао сваком народу. "Ако сте били упознати са овим човеком исто тако добро, као што јој се, не би било занимљиво его траже. . Он воли да убијају људе".
  
  
  "Глас зашто га тражим его".
  
  
  "Ја не могу да вам кажем о его пријатељима, зато што сам имао посла са њим један. Он је врло нежно третира на тај детаљ. Он је престао да долази на мене за финансирање, јер је нашао неког другог свеца. Мислим да је неко у Организацији".
  
  
  Њен изашао, око машине. Још један нула. Потрошен је изгубљено дан, ако се не рачунају задовољство да се боље упознају са мистер Хаскеллом, без којих јој је могао да уради.
  
  
  "Зар ти не ћеш ми рећи, ко си ти?" - питао Хаскелл.
  
  
  "Зашто га треба ја? Ти си ми ништа није рекао".
  
  
  Га бацио его шоферский пиштољ у ђубре на улици.
  
  
  Он је ноћу јој позвао Хоуку из собе у мотелу. "Хајде да упоредимо снимања, - рекао сам, када је дошао до линије.
  
  
  "Имам што-шта информације о човеку који је покушао да вас убије у хотелу у Бонэме. Прво, его име је било на самом делле Куган. Имао је полицијска досијеа. Он је био плаћеник, један око најбољих. Изгледало је, ФБИ мало изненађен да сте били у стању да савладају его ". У гласу Хавк је значајан задовољство.
  
  
  "Ко је дао свој ему наређења?"
  
  
  "Он је био независни извођач. Нанимался свакоме ко је могао да плати ему накнаду, који је био висок. ФБИ тврди да он није ушао у редовну плату мафије".
  
  
  "А шта би било да Валанте?"
  
  
  "Он је био најближи пријатељ Френк Абруза".
  
  
  "Бојим се, имам мало. Моосе не, у Лос Анђелесу".
  
  
  Хок прочистил грло мис "А шта да Радим? Живела је до доношења а?"
  
  
  У томе није било никакве сумње. У мом bosse је особина прљавог старца.
  
  
  Шест
  
  
  Њен рано бенцх пресс у кревет и заспао до зоре. Мене је то једина пренос шиштање звук. Очи сощурились, њен лежао и прислушивался, вцепившись прстима у ручице "люгера". Онда је осетио изненадни налет топлоте на моје лице.
  
  
  Одбацујући лист, јој, онда се окренула и пала на под, за време чучи, са Вильгельминой у руци. Наранџаста пламен лизнули зид моје собе у мотелу. Шиштање, која га чуо, био повезан са чињеницом да је завесе на стаклених врата у двориште осветљен. Они су већ сворачивались у црној тиндер, и ватра разгорался стење.
  
  
  Њен зграбио апарат за гашење пожара стење у холу и, ушавши у собу, задрхта од топлоте. Апарат за гашење пожара брзо потушил пламен. Га освојио, али, ако јој је заспао на пет минута дуже, све би било другачије.
  
  
  Њен пао апарат за гашење пожара, поново подигао Лугер и поцепао
  
  
  
  
  
  угљенисана завесе. Неко је урадио простор рупу у стакленој дан и испружио руку да спали завесе. То је била дивна стручни рад. Док је стајао, дивећи рупом, таращить очи пробила врата у близини моје главе. Јој, чуо таращить очи прошао миммо и ударила у далеку зид. Тренутак касније га је лежао на поду.
  
  
  Разбојник сакрио иза ниске опеке зида са друге стране приватног врт и базен. У слабом светлу њене могао да видим, мало его пиштољи, када је просовывал его кроз зид. Јер га није чуо пуцао, пушка мора бити опремљена са пригушивачем. Овај човек је био професионалац у свему, осим тога, да је он промазал по мом голова на шест инча. Можда га мало сдвинулся, када је он притиснуо обарач.
  
  
  Нисам одговорио ему на ватру, јер није могао јасно его види. Он такође није могао да ме контролише. Ми смо играли у сачекати и видети игру, сваки око нас се надао на отварање. Его стрпљење надмашио моја. Њен одлучио да се пресели. Обнявшись на поду, га, је почео да се повлаче.
  
  
  Када јој је био даље од врата, да га устао. Га извукао на панталоне. Тихо гази бос, њен побегао у застеленному тепих ходник и попео уз степенице на почетак другом спрату мотела. "Ако имате среће, њен могу да пуца у њега одозго", - помислио сам. Али када јој је пришао перилам балкона на другом спрату, он је нестао око свог скровишта.
  
  
  Блокова грм на територији мотела обезбеђују добро склониште, али стрелицу морали да журе између њих. Пре или касније, његов его видим. Њен чекао, лагано дрхте на хладном ваздуху. Поред панталоне, за мене је само завој на грудима.
  
  
  На крају га је приметио скрюченную фигуру, убегающую од мене. Пре него што је имао времена да пуца у њега, он је скочио најдаље у угао зграде.
  
  
  Њена брзо сишао степенице, водио миммо неколико аутомата за продају пића са плаћањем новчићима и летео на паркингу. Мој човек отступал. Он перелез кроз жичану ограду и скочио у кола, припаркованную на путевима на територији мотела. Он је узео бицикл и умчался.
  
  
  Њен могао да пуца, али је то, вероватно, није спречило да га, и да га, није хтео да привуче публику. Њен отишао назад у своју собу, поставите себи очигледан штопора. Одакле потенцијални убица зна где ће ме наћи?
  
  
  Онда доручак га, кренуо у мотел и возио кроз град до куће, где је упознао Works.
  
  
  На вратима ме дочекао јак кинез. Га није видео, - его у своју прву посету, и не жали о томе. Саграђена је као трактор и није изгледао пријатељски.
  
  
  "Шта хоћеш у ово доба дана?" - љутито је упитао он.
  
  
  "Сувише рано за посао?"
  
  
  "Ако немате састанка. А немате".
  
  
  Њен прислонилась раме уз дан, када је покушао да затвори га пред мојим лицем. Њен насмешио ему. "Реци Рад, да је до ње дошао други".
  
  
  "Фабрика данас нико не види".
  
  
  "Ви сте у заблуди у томе", - рекао јој ему. "Она ме види".
  
  
  "Господине, не покушавајте да урадите са мном тешко. Њен могу да вас бацити у следећи блок".
  
  
  "Може бити, да си могао. Али када јој се вратити, морам да покажем пакао".
  
  
  Он запрокинул главу и расхохотался сличан хук вешање мотора. "Пре него што јој је био професионални рвач. Моћни Шан, Терор Истока, иако јој је рођен отворено овде у Лос Анђелесу. Да ли сте икада гледали рвање на тв-у?"
  
  
  "Трудим се да не радим то".
  
  
  "Слушај, кул момак јој радим само овде. Али сам га доставлю твој пост, ако хоћеш да сачека".
  
  
  "Хвала вам."
  
  
  "Све је у реду. Ти ме развлекаете".
  
  
  Он је признао ме унутра и отишао, још увек цхуцклинг. Он је ушао у задњу собу на првом плану спрату, пошто је затворио врата за собом. Јој је чуо глас, један женски. Док је чекао га питао зашто девојку, која се бави јуче је била тако доступна, данас је тако тешко видети.
  
  
  На лествици, на којој ме је уочи водио Рад, појавио плавуша. Она је била веома слична Рад, осим што је био млађи и тежи у куковима. На њој је цхемисе, што је мало вероватно да је важно.
  
  
  Зевање и потягиваясь, позвала ме је: "Шта вам је потребно је слатко?" Њен тон гласа је истакао да шта би то нам је било, она зна где јој могу то да разумем.
  
  
  Ужас Истока вратио и стао. "Заблудись", - рекао је зарежао девојци. Очигледно је да је его више не забавља. Он је покед у мене палцем. "Хајде, кул момак".
  
  
  Његова је ушао у собу, у којој ролетне су чврсто задернуты од сунца. Јефтини мирисним материја загрязняли ваздух, а намештај је представљала мешавину тикка и холивуд гротескно. Велики кинез затворио за мном врата, и ја сам чуо клик замка.
  
  
  Ждавшая ме жена је била баш не личи на Рад. Хеј је за тридесет, и треба да буде, негде у њен предака је источни човек. Ее очи су благо раскосыми, а кожа имеле жућкаста нијанса. Њена црна коса били сече близу циља. Пенушаво мандариновая скривене облегала њено витко тело, а дугачке нокте су обојена у пријемчиви области. У мрачној соби њене очи блистала, као очи сиамской мачке, свернувшейся ми нах на коленима.
  
  
  "То је он, Алида?" - упита Стефан.
  
  
  "Наравно, то је он".
  
  
  "Ти си не
  
  
  
  
  
  
  други Ради, господин. "Он је ухватио за рукав, прикупљање шаку его дебелим прстима." Њен могу да се пробије ти врат ".
  
  
  Мачка у крилу жене подигао главу, као да је чуо претњу. Его мали језик биле управљене на его отбивным.
  
  
  "Чекај мало", - рекао сам. "У чему је разлог незадовољства?"
  
  
  Жена је погладила мачку и насмејао ме је погледао. "Ја управљају овим дом. Си дошао овде јуче под лажним изговором. Ви одвели нас невоље".
  
  
  "Шта је проблем?"
  
  
  "Најгора врста. Радила направила грешку када нису ми причали о вама од самог почетка. Нећу дозволити да ти видим поново. То је случај у коме си участвуешь, није њена ствар".
  
  
  кинез је тешко спустио ми је руку на раме. "Он је сада мој?"
  
  
  "Још не", рече ему Алида. Она је указала на мене дугом ноктом. "Да ли сте стигли до девојке, рекавши да Лос пао жену до смрти. Можда сте солгали. Можда имате други разлози траже его".
  
  
  "Да би они били?"
  
  
  "На пример, две стотине хиљада долара".
  
  
  То је био само штопора времена, када она ће објавити Стефан против мене, и нисам хтео да оде, не разговарајући са Сметало. Дакле, жестоком покретом пре њен га је ударио лактом у чврсто стомак Шана. Он грунтед, него боли и заставе дозволе на извршење.
  
  
  Окретање, ударио њен его колена. Его је лице било како било, само не загонетан. Линија боли трчање на его очима, и он је удвостручио, као косолапый човек, пытающийся држите орах између колена.
  
  
  Када је стигао до мене, да јој је направио лажни напад, а затим га је ударио его ивицом десне руке. Ударац, разрубивший таблу погодио ему бочно у дебео врат. Его очи выпучены, а без даха звиждање кроз зубе. Ухваћен его у капут, вуче њен его по равнотеже и бацали на кукове. Он је пао на под, као што је клавир, пао са два спрата.
  
  
  Га извукао Лугер. "А где Ради?"
  
  
  Алида устао и бацио мачку ми се у лице. Њен избегао и сиамец лети миммо, изрыгая бес. Он је слетео на леђа Шана и почели да газе горе. Кинези су покушали да его отуђи, и мачка забоде канџе у главу човеку.
  
  
  Сиромашни Стефан виче довољно гласно да разбије стакло.
  
  
  Њено нежно куцну мачка по леђима Люгером. Он мяукнул и скочио на најближу сто.
  
  
  "Ти си у реду?" Њен питао Шана, али он није слушао. Јој, окренуо Алиде, и она је отворила кутију, столица. Имао сам идеју да је дама не тражи за мене и гост књигу. Њен зграбио ее иза леђа обтягивающего хаљине, и то порвалось, када је корчилась. Када се окренула у руци ми нах била "Беретта" 38-ог калибра.
  
  
  Назвала ме имена, која не постало познато од својих кинеских предака. То је био 100 одсто амерички мат. Пре него што је могао повући обарач, њена ударио га на зглобу тешка "Люгером", и "Беретта" појављује на њене руке и ударила о зид.
  
  
  Њен умешао савет люгера искрене између њене пуне мржње очима. "Штопора је у томе где да Ради?"
  
  
  Алида ме је довео на спрату. Девојка је седела на кревету и раскладывала пасијанс. Она је смркнуто је погледала у мене. "Види ко је овде. Мој талисман".
  
  
  "Ја сам покушала да задржи его далеко од тебе. Послушайся мој савет, и ништа му није била да говори", - рекла је Алида.
  
  
  У Фабрику је једнодневни фингал. Јој, јој је пришао и приподнял јој браду. "Ко вас је радио?"
  
  
  "Момак по имену Оскар. Оскар Снодграсс".
  
  
  "Ја не мислим да је то било его име".
  
  
  "Гласине да цапо мафије је био убијен, а део новца мафије је био киднапован. Лос довољно дивља да организује такву проделку. И ви сте дошли да траже Лоса. Алициа каже да је то чудно случајност".
  
  
  "Мене не интересује новац. Јој рекао, зашто ми је потребан Лос".
  
  
  Девојка је погледала на Алиду. "Шта ћу да радим? Њен ему верујем".
  
  
  "Ја сам ишао на Хаскеллу. Он није рекао ништа за мене, шта ми је потребно је да знате. Али, неко је покушао да ме убије, а сада га наћи овде вас и ову добродушную мадам у неизвесности. Шта је историја, Раде?"
  
  
  Она је завршена карте у гомилу на кревету. "Алида, јој рећи ему".
  
  
  Онда пожури. Га, желим да, да, он је отишао одавде. Ја не желим више проблема са мафијом ".
  
  
  "Синоћ овде дошли двојица, - рекла је Рада. "Ја не могу да зовем их имена, али могу да кажем, на кога они раде".
  
  
  "Мафија".
  
  
  "Вотум ко. Они су знали да си ти био, да ме види. Oni хотели знате шта вам је потребно. Кратак уродец ме је ударио, а ја сам уплашена. Јој рече ему, шта ти тражиш Лоса".
  
  
  Јој, мислио сам да су ме спроводи. Га довео их овде, како је навео у Ајдахо. Они су били стрпљиви и упорны, и они сада знају оно што нису знали раније, да је Мус био ih џепароша.
  
  
  "Они ће изгорети те", - рекао је Алида. "Надам се, они те добро обожгут".
  
  
  Јој, отишао уз степенице. Моћни Шан држао за руке столице и гримасничал, када плавуша у цхемисе примењена јод ему на косу. Сијамски мачка је седео, лизање шапе, и насмејао се гледао у мене, када јој је прошао миммо. "Слатка мала мачкица" - рекао сам. Он је био прави ужас Истока.
  
  
  Седам
  
  
  Јој, кренуо из Лос Анђелеса у десет сати ујутру на југу. Други именом у малу црну књигу Лоса је Тереза, и Тереза је у Сан Дијегу. Њена нада да разговара са њом на оба краја дана.
  
  
  
  
  
  Трка је почела. Мафија је знао скоро исто толико, колико је то знао. Они ће послати војнике да лови Јелена. Једина моја предност је мала црна књига са седам имена.
  
  
  Јој гледао у ретровизор, покушавајући коме машину, која се бави ће ме водити. Јој, одлучио да је то браон седан, Бьюик. Возач је покушао да обори ме с успеха: он је дозволио да други колима не задуго да дође између нас, а када је њен успорен ток, он је на неколико миља убрзао доле напред.
  
  
  Док је он био тамо, да јој скренуо са главног пута на прву доступну бочни пут. Њен извукао до станице техобслуживания и рекао дежурному, да, он је испуњен "форд" и проверио испод хаубе. Јој, ушао унутра и отворио безалкохолно пиће.
  
  
  Браон "бьюик" се појавио још пре него што дежурни завршио проверу уља. На предњем седишту је седео двојица. Један се окренуо, да сваке године на "Форды", али они су наставили да иду. Још увек су се надали да, да па нису приметили.
  
  
  Још увек држећи у руци флашу с пићем, њен изашао кроз споредна врата станице и попео се на брдо иза ње. Дежурни повика на мене, али сам наставио да иде. Га зауставио на групи дрвећа и хункеред доле. Њена добро видео станицу, али ме тамо нико није видео.
  
  
  Возач браон машине бездельничал, чекајући, када је поново ћу упоредити. Када јој то није урадио, он се окренуо и вратио.
  
  
  Њен завршио своју и гледао као помоћно затеже хаубе "форда". Моје понашање его збуњени, али мој ауто је од њега. Он није сметало о томе, да моји рачуни понестане.
  
  
  "Бьюик" се вратио. Двојица разбојника проконсультировались са човеком ОДСТО. Он је указао у правцу у којем сам отишао. Мафијаши то разговарали. Затим су побегли у планину. Они су се бојали, да сам бацио "форд" и покушао да побегне од њих хода.
  
  
  "Хајде, момци, - помислио сам.
  
  
  Када су дошли лиже, дахћући и псујући јој је пала за дрво. Већи човек је био у бољој форми. Он је био испред свог сапутника на три корака. Он је водио миммо мог скровишта, трчање на ивици шикаре. Укратко човек повикао ему за њим: "Здраво, Џо. Притормози. Мислиш, то Олимпијске игре?"
  
  
  Држећи боцу са боцом на мало предиво, изашла из њеног дрвета. "Здраво, схорти, - рекао сам.
  
  
  Он је зауставио, као да је наишао на сушило. "Џо!" повика.
  
  
  Њен га је ударио его голова у празном боцом од-под пива, и он је пропао гомилом.
  
  
  Џо застаде. Погледао је око себе и видео да ја идем на њега. Его руку обасја под капут, и поново се појавио са пиштољем 45-ог калибра. Затим је заколебался. Он није пуцао.
  
  
  Га није питао зашто он је држао ватру. Га је ухватио за њега.
  
  
  Разбојник обвил ме ногама и ударио ме по глава око .45. Ми смо отишли у дивље траве и жбуње, док су се борили. Њен зграбио его за зглоб и грчу. Њена сломљена его. Звук је био сличан пуцкетање сува пендреком. Разбојник гроанед. Њен га је ударио его два пута и отполз.
  
  
  Он је устао и покуцао на "Лугер" имам око руке. Њен оборио его. Он је поново устао, виси сломанное зглоб, и ударио ме здравом руком. Он је био кул. Он је наставио да долази. На крају га бацио его десног разделника.
  
  
  Его упорност је био упечатљив. Он је поново тешко је порастао на ноге.
  
  
  Њен уморан. То је био веома велики, да ја сам везан за себе, са њима хорька, како ме подстрелили, и осетио сам да је моја енергија потроши. У поређењу са Моћни Џо Шан је био лак плен.
  
  
  "Увече је завршена", - рекао јој ему. Хуго пао доле ми се у длан. "Ја обалу те за разговор, али ја могу да се предомисли".
  
  
  Сунчева свети блеснул на оштрици стилета, када јој је, кренуо ка њему. Џо је подигао здраву руку. "Ја не ћу узети од тебе ту ствар. Хајде да причамо".
  
  
  "Ко је око вас је радио на Рад?"
  
  
  "Момак, кога си прикован. Али ја бих то урадио. Посао је посао".
  
  
  Јој пришао лиже, и ставио сечиво ножа на его кадыку. "Ко ти је газда?"
  
  
  "Валанте. Марко Валанте".
  
  
  "И да сте морали да му кажем било последњи пут?"
  
  
  "Шта сте у потрази за пљачкаш по имену Лос. Добили смо то од девојке. Валанте рекао нам остати са вама".
  
  
  Њен окупио оружје заглавио его 45 калибар себи за појас, ставио назад у корице стилетто и водио его назад на Шортс са "люгером" на леђима.
  
  
  Џо је погледао на свог партнера. "Сутра он ће бити пакао од главобољу. Валанте нас је упозорио, да ти није ништа".
  
  
  "Колико дуго сте следила мене?"
  
  
  "Нашли смо те у Лос Анђелесу, али са њима хорька, како си выписался око болнице, на вас је неко био. Валанте је наставио да промени војску".
  
  
  Валанте је био паметан човек. Ако би се он придржава једне групе војника, да би их приметио.
  
  
  Њен окренуо Схорти и извукао пиштољ на его наплечной футролу. Јој, исправљена и погледао на Џо, претпостављам да, колико он зна. То је био млади слатка италијански, уредно обучен и скупо. Нисам могао да верујем да он је био обична разбојник. Он је био превише кул, превише кул, је стајао са сломљен зглоб, виси, али кочи било какве знаке боли, поред бора око его тамних очију.
  
  
  "Ја сам поласкан, да Валанте ставио сам на реп твој таленат. Ти би требало да буде, его број један.
  
  
  
  
  
  
  "Ја сам био, док се то није десило. Може, мене више неће бити".
  
  
  "Ко је убио Мередита?" Га поставио штопора изненада, у нади да ће добити реакцију, која се бави ће ми рећи, ако је лагао.
  
  
  Њен збунило се намршти. Он црадлед сломанное зглоб на стомаку, благо вздрагивая. "Ко је Мередит?"
  
  
  "Он је радио на станици техобслуживания у Ајдахо. Неко исећи ему грло".
  
  
  "Не њен. Она никога не знам. Валанте био у Ајдахо, али он није видео никакве акције. Када је стигао до места, све је било готово. од крварење до смрти ".
  
  
  "Он је за мене корисно. Он-хотел знати да јој је познато".
  
  
  То је, такође, успело. Ему је морао да сачека док јој ћу око болнице, и дај ми да ослободи узде, али его дечаци остао са мном довољно дуго да бисте добили име Јелена. У садашњем положају-дел-мој пут у Лос Анђелес је био корисном за мафије, него за мене. Хоуку то није баш ће задовољити.
  
  
  "Ми Валанте може бити ваш разлог да помогне теби да си ти био жив", - рекао је Џо. "Ја не бих шталь его убити".
  
  
  "Желите ли да користите исти привилегија?"
  
  
  "Живи, мислиш?" Он нервозно се насмејао. "Ја сам одговорио на сва ваша питања, дуде. Шта још хоћеш?"
  
  
  "До сада оно што сте рекли да ми највећих тајни. Ништа Валанте не би ми сметало да га је познавао, с обзиром на околности. Настају тешка питања". Њен извадио "Лугер" ему у сабира долар. "И сада мислим да. Како Валанте уопште познато оборудова ми?"
  
  
  "Он је отишао на састанак одбора, виши менаџмент Организације. Они су говорили о убиству Френка Абруза. Ваше име је постављен на столицу. Извршни одбор гласао за то да пренесе случај Валанте. Имао је посебан интерес. Он и Абруз су близу ".
  
  
  "Био је још један човек у Бонэме, Ајдахо. Он је отишао тамо, да удари девојку. Он је покушао да ме убије". Га је држао "лугер" и даље, и даље са циљем ему у сабира долар. "Шта ти знаш о Кугане?"
  
  
  "Мафија его нису послате. Они су послали Валанте".
  
  
  "Шта ће сада да раде Валанте?"
  
  
  "Ја не могу да прочитам его мисли, дуде". Џо је почео да говори више тежак глас. "Ја могу да претпостављам, делом. Он ће вас питати о састанку управног одбора. Он је назвао име Јелена. Ова реч ће свакој породици, у земљи, и они ће почети да чешаљ места где лудо копиле могао да се крије ".
  
  
  "Ја сам тако разумео, да ли сте чули о Лоса до тога, како се Ради назвао вам его име".
  
  
  "Само трач. Причамо о професији. Он је психопата. У наше дане Организација покушава да се држи подаље од његове врсте. Глас зашто делује самостално. Али гласине о том момку иду у круг".
  
  
  "То је добро, Џо. Ти си ми је много помогао". Моје усне сломљена од зуба у хладном осмех. "Остало је да се обрати још један тренутак. Ко је око вас је покушао да убије мене јутрос?"
  
  
  "Јој, или Кратки, ти мислиш? Валанте нам је рекао да остане са тобом, али код нас није било наређења да убијају. Ми смо то урадили".
  
  
  "Не варају ме, Џо. Овај човек је професионалац, као и ти".
  
  
  Џо сломити зној. "Негде у овој палуби постоји џокер. Мередит, Куган - то нису они људи о којима јој ништа не знам. Управни одбор није желео да девојка Абруза је умрла пре него што је она певала им песму. Јој је рекао да своје наредбе од Валанте. Он је рекао, останите са овим типом, Картера, он је паметан, он може да нам помогне да пронађе Лоса. Он је рекао да га не ћу повезати вас, ако то не постане апсолутно неопходно. Зар нисам имао шансе недавно? "
  
  
  "Аха", - рекао сам. "Наравно, ви сте то урадили. И у праву си. У палуби постоји џокер".
  
  
  Он је био тамо још од времена Бонэма. Човек, који је знао оно што је знао мафије, и веома много знао о АК. Човек, нанявший Кугана, заклати Мередит и дао ми замку у мотел. Га спустио "лугер" и Џо је напустио и его сателита без свести на брду. Њен платио чекање особље са широко отвореним очима на бензин, који је испуњен у "форд". Затим га подигао хаубу "Бьюика" и вренцхед каблове.
  
  
  "Они ће бити близу", - рекао сам. Али они нису успели да побегну са станице на време да ме ухвати.
  
  
  Њен возио преосталих 110 миља до Сан Диего, када брзиномер је била на граници. У подне га је у видном залива. Кружащиеся галебови елегантно и грациозно плове на ветру.
  
  
  Док је био у журби ручати, да јој је правио своје планове. Морао је да позив Хоуку. Било шта-да, да је његов хотел, да је он проверио изворе АК.
  
  
  Али прво је Тереза, која се бави инспирисао почетка другог сјајне извод из црне књиге Муса. До сада га је знао напамет све телефонске бројеве широм књига, коју је подигао. Терезы и разговарао са женом глас вискија.
  
  
  "Хоћеш ли да се састанак са Терезой?"
  
  
  "Да, наводно." Штопора ме није изненадио. Била је велика вероватноћа да свака девојка у књизи је била проститутка или девојка позив.
  
  
  "Имате посебне личне укусе, драга?"
  
  
  "Ја бих радије не разговарају их на телефону".
  
  
  Она се насмеја и дао ми је адресу. Он је био у захудалом округу, недалеко од обале, на сред улице, која се бави изгледала привлачно, како затвора корпус.
  
  
  Њен закључао врата "форда", када је изашао око машине, нагађања, ће обезбедити да ли је чак и ова ажурирано предострожности машина, када јој се вратити. Овај квартал
  
  
  
  
  
  није био део града, где људи иду у цркве.
  
  
  Зграда, у коју јој се, пришао, било је трн у оку, која је требало да буде срушена пре много година, али зујалица, постављен у старе изанђале врата кутији, радио. Жене са жутим косе погледао напоље, онда како је гледао по улицу, као да желим да се уверите да нисам узео са собом автозак.
  
  
  "Звао сам", - рекао сам. "Ја сам дошао да Терезе".
  
  
  Она је била сумњива. Може, он није био сличан њеног редовног купца. "Ти си не један, око сталних пријатеља Терезы".
  
  
  "Ја бих хотел бити један око њих. Њен много чуо о њему".
  
  
  Жена је одлучила да се осмехне. Зуби нису били најбољи. Њен жуте косе били су обојени дуго, и не веома добро, а накрашенные обрве подсећао на крила слепог миша. Она је отворила врата шире, да га могао протиснуться миммо, затим сдвинула деадболт.
  
  
  "Ви очекујете рације?"
  
  
  "У наше време, никад се не зна. Тешко да може више да се заради за живот искрено".
  
  
  Јој је био сигуран да она ништа није знала о томе, да поштено зарађују за живот, или чак и о онима који то знао. На њему су беле ципеле, уске панталоне и блузу-џемпер са зебровыми пругама, чврсто натянутыми на њене бујне груди. Блузу украшен велике брадавице, као камење.
  
  
  "Ти си леп дечак", - рекла је она, пробегая ми поглед. "Држим новац, ти си стварно сладак".
  
  
  Ме зове како год желите, али никада не слатко. Њен брат је злобно се смешкати, играју улогу, продиктованную околностима. Ова жена дефинитивно није била око њих, ко би био заинтересован да поклања информације странац.
  
  
  "А глас и Рондо", - рекла је она, полагање руку на моје раме. Њени прсти су величине кобасицу.
  
  
  Човек је изашао кроз дан у подножју степеништа које води на почетак другом спрату куће. Рукави его кошуље су изрезана и обнажали широка рамена. На његовом широком појасу блистала металне заковице. Его панталоне су седели тако чврсто, као и жене, излагање избочине на моћним ногама. Имао је лице месеца, у деловима мале очи говорио масти.
  
  
  "Реци нам, шта хоћеш да Тереза је направио за тебе, драга", - предложио је, излагање зубе, који су били у још горег облику него код жена.
  
  
  Њен осетио пецкање у потиљак. Јој није био у редовном јавне куће. Изгледало је као да у кући нема никога, осим нас троје и девојку коју није видео.
  
  
  "Њен хотел бих прво да видим".
  
  
  "Она је дивна хот цхицк. Нећете бити разочарани".
  
  
  "Нека расте, Рондо", - рекла је жена. "Ово је разуман захтев".
  
  
  Рондо одмахну главом. "Имам осећај да је он звонарь. Он није дао никакве препоруке, зар не?"
  
  
  "Лос" - рекао сам. "Лос ми је дао број Терезы".
  
  
  "Добро име". Он испружи руку. "Да постави педесет искрен овде. То је, као што је накнада за заташкавање. Рад је за педесет долара - најјефтинији трик који може да користи овај хот цхицк".
  
  
  Њен прекрсти его длан, и он се попео на шкрипав степенице да разговара са Терезой, а затим махали ми руке са терена. "Она каже, идемо горе".
  
  
  Прва ствар коју сам видео, отварањем врата спаваће собе, било је много кнутов и каишеви, разложенных на дрвеном столу. Друга ствар је била девојка. Она стварно је лепо.
  
  
  "Како се зовеш, драги мој?", рекла је она хуски глас.
  
  
  Суптилна комбинација је био њен једини предмет одеће. Она је почивала на гомилу јастука на неубранной кревета. Намештај у мрачној соби је била стара и ветхой. У комода су само чешаљ и црацкед лавабо, а избледеле завесе осетили прашином. Једини вредан предмет овде је Тереза. Ми нах су црне косе, маслинасто зелена лица и високе јагодице, који подтягивали кожу њен худощавого лица. Ее тело био млад и разноврстан, и изгледала је као да је све оно што је рекао Мус у своју малу црну књигу.
  
  
  Али он није поменуо бичеви.
  
  
  "Нед", - рекао је њен хеј. "Моје име је Нед".
  
  
  "А шта је твоја игра?"
  
  
  Га опет погледао на столицу. Сада је знао у ком куће сам, и игре, које су овде играли, били су заиста веома тешко. Њене мисли. С обзиром на склоност Муса, одлучено је да он ће носити број таквих места. Само девојка није схватила. Она је превише добро да буде овде.
  
  
  "Ви ћете бити изненађени, када јој ћу вам рећи о својој игра", - рекао сам.
  
  
  "Волим изненађења". У њен осмех је извращенность. Она је била око њих жене, за које Фауст имела душу.
  
  
  "Ја желим да знам, где је у сали Лос".
  
  
  "Изненађен сам, добро. И помало разочаран".
  
  
  "Ја треба да га пронађе, Тереза".
  
  
  "Ниси рекао о томе, Рондо. Ако би ти рекао, он не би дозволио да ти ме види".
  
  
  "Глас зашто он није поменуо о томе".
  
  
  Тереза потисак у уста скрученную цигарету и чиркнула меч о дрвеном поду. Комбинезони пала офф са јој рамена, обнажив мали округли груди. Она је поново дразняще насмешио ми се. "Лос отишао око града".
  
  
  Мирис, распространившийся по соби рекао ми је да је њена цигарета није био по њих које би могла да понуди шефа полиције. Јој, дошао до кревета. "Ако сте хотела наћи Лоса, где би сте отишли?"
  
  
  "У пакао. Гласања, где би требало да буде". Она се насмеја, показујући зубе. Они су чиста, глатка и бела. Све је било у њему је све, осим тога, хема она била.
  
  
  "Да ли су му пријатељи у Сан Дијегу, у којима га могао наћи?"
  
  
  "Гледам на људе и одмах, у овај први пут, га знам, као и они ми или не. Да ми се свиђаш". Она прислонилась главе на мојој нози. Њен глас је био мекан. "Ако је то важно, ја ћу ти помоћи. Зашто ви покушавате да пронађете Лоса?" "Он је убио неколико људи".
  
  
  
  
  
  
  Она подиже главу. "Не полицајац. Њен могу да науче полицијских их по хода". Она је погладила моју ногу. "Ти си превише не осећате полицајац".
  
  
  "Он је убио мог пријатеља".
  
  
  Врата спаваће собе се отворише. Ушли Рондо и желтоволосая жена.
  
  
  Тереза усправи, њена лепа уста скривился. "Теби треба сачекати, да се Рондо!" она повика: "ја Сам могла да натера его реци ми више".
  
  
  "Чули смо довољно". Он је узео са столице највећи бича. "Господине, ако Лос икада знати, да је неко око нас је да на реп, сви ћемо зажалити".
  
  
  "Не брини. Њен ему не кажем".
  
  
  "Шта ће рећи". Он одбруси бичем, и пође к мени. "Видео сам твој дебели новчаник, када си изнео педесет. Имате добар комад новца".
  
  
  "Узми его, Рондо!" - рекла је желтоволосая жена.
  
  
  Јој, схватио да су они били потпуно спремни да убију мене за готовину, који јој ности, или чак само као одолжения Лосю.
  
  
  Рондо се повући бича, и он је подигао столицу са леђа директан поред кревета. Вхип је пробијен ваздух и обвился око ноге столица, када јој је подигао его, да заштитите своје лице. Рондо псовали и покушао да повуче бича.
  
  
  Га направио два корака до њега и сломио столицу о его главу. Он је раздвајају, и он је пао на колена. Њен га је ударио его песницом у лице, и крв шикља.
  
  
  Са пискав Тереза запрыгнула на кревет, потисак руку под јастук и извукао аутоматски "Бауер" 25 калибра. Они су били спремни на све, ова банда.
  
  
  Тереза не велела ми се заустави на месту или да подигне руке. Она је пиштољ и притисне окидач. Таращить очи ударио у зид. Била је сувише узбуђена, да пуца искрен.
  
  
  Њена брзо је ревидирала своје мишљење о девојци. Она је била лепа, али ја не бих желео да саплићу на нах у мрачној уличици.
  
  
  "Ем га, Тереза", - позвао Жуте Косе. Она је била одличан чирлидером. Дао хеј рипосте и заронио за девојком.
  
  
  Њен погодио кревет стомак, и она срушила под мојим тежине. Тереза свалилась са једне стране, топая ногама. Испод комбинезона на њој ништа није било. Снага мог скока проведена ме кроз кревет, као што је хокеј пак, скользящую по леду, и он је слетео на нах. Пад ме смягчило, али девојчица је издао звук, као птица болесна.
  
  
  Пиштољ у џепу прслук летео кроз њене руке и одлетео на поду. Рондо обрисао крваву нос је порастао на ноге и изрекли.
  
  
  Јој, посегнуо за Люгером, али Жуте Косе скочио сам на леђа. Она би требало да буде тежак 160. Јој, окренуо се и бацања спојлером јој је преко рамена, и она се срушио на кревет.
  
  
  Рондо је покушао да покупи мали машина. Изгледа, ему је било тешко то да види. Њен зграбио его за врат једном руком и гурнуо напред, тако да је его циљ ударила о зид. Он пролился на лице и леже непомично.
  
  
  Жута Коса је порасла на глави на сломљеном кревету и повика. "Рондо. Он је изазвао вам бол, Рондо?"
  
  
  "Не, драги мој", рекао сам. "Ему воле да ударају главом о зид".
  
  
  "Копиле. Ако си изазвао бол Рондо ..."
  
  
  Га извукао "лугер", и њен глас је потонуо на средини стомака понуде. "Шта ти је рекла, душо?" - питао је саркастичан гласом.
  
  
  Она чучну на кревет и тихо ме је погледао.
  
  
  Њен зграбио ошеломленного Рондо за појас, вукао его у центру собе и окренуо лицем према горе.
  
  
  "Не пуцајте у Рондо!" жена повика.
  
  
  Њен извадио "Лугер" отворено на ружно лице Рондо. Јој је рекао: "Зашто ми не пуца его, лутка?"
  
  
  "Ја ћу ти рећи о Лосе. То је оно што желиш, зар не? Он је отишао, око града пре неколико месеци. Они сакрио плен од пљачке са неког девкой, и она је побегао са њом. Они су ловили на нах".
  
  
  "Ти си рекао, да су, зар не, драга?"
  
  
  "Лос, Џек Хојл и трећи човек. Хојл - мали момак, растом до рамена Рондо. Он отворено овде тетоважа". Она је дотакао своје леве подлактице. "Ми никада нисмо видели трећег човека".
  
  
  Њен покопался у џепу Рондо и добио своје педесет долара пре одласка.
  
  
  8
  
  
  Само што је стигао у Сан Франциску, и Хавк разговарао телефоном.
  
  
  "Ви сте били у Сан Дијегу? Шта око вреле бројева у мале црне књиге постоје?" - упитао је највише сардоническим гласом.
  
  
  "Тереза. Слатка девојка" - рекао сам. "И слатко, као коралловая змај".
  
  
  "Ја ћу икада чути о њему. Али, док на предмету. Сте постигли неки успех?"
  
  
  "Имам име и опис члан банде Лос. Его име је Џејк Хојл".
  
  
  "Можемо проверити его у датотекама за спровођење закона, али овај пут није нам дали много о Лоса. Истраживачи су тестирали ФБИ и провели компјутерски претрага по имену Едвард Џонс. Ништа. Резиме на основу отрывочное опис који сте нам дали, дали, они исти резултати ".
  
  
  "Нисам изненађен. Овај човек је, очигледно, веома добар у свом делле. Толико добар да је он, вероватно, никада није био ухапшен законом.
  
  
  
  
  
  не могу да кажем колико нерешених пљачка по целој земљи било его радом ".
  
  
  "Па, Н3, шта је следеће?"
  
  
  Јој је рекао ему о нападу на мене у мотелу и информације које је његов брат је око поручник Марко Валанте. "Постоји било шта што може да уради за мене истраживачки одељење. Сазнајте имена цеховски непријатеља Френка Абруза, посебно его бивших непријатеља, који сада могу да седи у одбору директора мафије".
  
  
  "Ја могу да вам кажем то је искрено око главе. То је део фајла Абруза, стекао пре него што сте ушли у оквир. Постоји човек по имену Лођу, који је био кандидат Абруза, када су били млади головорезами на путу горе. И Роси . Обојица су у владајући савет мафије "
  
  
  Једно име је познато. "Лев Росси?"
  
  
  "Др Лев. Коцкање, проституција и дрога. Он и Абруза су различите погледе на неке азијске договор, и они су раније конфликтовали о проблему дроге", - рекао је Хок. "Ник, реци ми о чему размишљаш".
  
  
  "Овај кец у палуби, човек који је убио Мередита, послао убицу на Бонэму, да је он убио девојку, и пуцао у мене у мотел. Ја мислим да је он у највишем самом врху Организације. Он мора да је био на састанку, где Валанте чуо оборудова ми. То је најбоље објашњење его знања о мафије и нашој организацији ".
  
  
  "Ако си у праву, шта је его циљ?"
  
  
  "Ја мислим, он је подесио Лоса у убијању Френка Абруза. 200 000 долара су осуда. Он је рекао Лосю:" Ја знам где можете добити две стотине хиљада, ако можете да урадите за мене посао ". Сада је у безизлазној ситуацији. Он не може да дозволи Братству наћи его. Он није желео да Схеила Брант нам је са хема разговарала, и не жели, да смо ухватили Лоса ".
  
  
  "То би било неке догађаје који су се десили", - сложио Хавк. "Али док је најбоља опција за нас остаје мала црна књига".
  
  
  "Ја радим на томе" - рекао сам.
  
  
  * * *
  
  
  Телефон поред кревета, оштро зазвонио. Њен сел. У хотелској соби је било тамно. Њен подигао телефонску слушалицу на уво. То је био оператер, напомнивший ми је да сам оставио позив у 20:00.
  
  
  "Хвала вам", - рекао сам. Седећи на ивици кревета, њен окренуо лампу и погледао под завој на грудима. Кожа добро лече рану, на површини, али имао сам неприметан ране.
  
  
  Ми снилась Схеила Брант. Га поново доживели тренутак када је пронашао њено тело у кухињи код куће у Бонэме. Затим ее смрти њене, мислио је о њој више него што јој је било хотел, да је неко знао. Иако јој, знао је сасвим кратког даха, нешто пробежало између нас, струја, која је у основи био виталан, али је обећао нешто више.
  
  
  Око прозора хотелске собе, њен видела светла моста Голден Гејт. Сада је дошао да га тражи девојку по имену Пени, надајући се, да ће ми дати кључ за локације оних, ко је убио Шейлу и Дејвид Кирби.
  
  
  Име Пени је трећа, која Лос послао у малу црну књигу, која се бави придружује ме за Рад и Терез. "Пени. Велике сисе", - написао је Моосе на врху странице, коју је он посветио девојци. Нисам могао замислити да је боље него што Ради. Под овим коментаром Лос навео полни акти, који Пени дошло са посебном вештином. Ако Лос био квалификован судија, а, очигледно, и као такав, Пени је скоро исти реткост, као што је Страдивари.
  
  
  Њен подигао књигу и сам обучен. Њен заспао пет сати и осећао живахан, живахан. То ће бити незаборавно вече. Вечерас га је требало у кафе Лиз Бердик.
  
  
  Вила, саграђена онда земљотреса и пожара, разорившего Сан Франциску 1906. године, био је на врху брда. То је био најпознатији бордел града, и жена која се бави их водио, био је легенда свог времена. Једног дана, драмски писац хтео да направим причу о њеном животу основа за бродвейского мјузикла. Речено је да је Лиз Бердик га је захвалио, али она није сиромашна у приватно. Врата отворила салон-собарица и провела ме у старомодную дневну собу, где је висио бујна црвене завесе. Намештај је стилског, тепих дебљине инчу. Њен сумњао да је вилу гувернера у Сакраменту, такође, био меблирован.
  
  
  Лиз Бердик ушао у собу, собарица је затворила за собом дупле дан и оставио нас саме. Њен је покушао да не изгледа заслепљени. Њен очекивао да видим жену у одбрани. Лиз Бердик је само тридесет.
  
  
  Њена дуга хаљина скользило на тепих, када је премештен за мене, пружила ми је кул танку руку и погледао ме отворено у очи. "Ви сте мало рано, али сам га позову неке девојке. Њен сигуран да имам они, који ћете уживати", - рекла је она.
  
  
  "Било је договорено да ја видим Пени".
  
  
  "Да, ми смо причали о томе, када сте звали, али данас није. Њена нада да покушате неко још", - осмехну се она.
  
  
  Ее очи су хладно жад боје и оценивающими, упркос осмех, коју је носила. Њен размишљао, да ли да ми понуди хеј Кревет. Јој рекао, да сам бизнисмен, који је стигао на конгрес, а још ме је саветовао да посети своју кућу.
  
  
  "Пени - једна око наших најпопуларнијих девојака, али имамо и друге, подједнако атрактивне. Га могао направити избор за вас, ако ви верујете мом мишљењу", - предложила је она.
  
  
  "Сигуран сам да имате одличан укус, мис Бердик ".
  
  
  
  
  
  
  "Госпођа Бердик", - поправила она мене. "Ја сам удовица." Њена дуга пепела плаву косу переливались на светлости, и она се кретала са сензуалним благодати, када је она пришла на столицу и села.
  
  
  "Али мене интересује само Пени". Њен поверила јој, како ми је изгледало, простодушной осмехом. "Ми још, је урадио са њом велики посао".
  
  
  "У том случају, ви само треба да сачека, док следећи пут не стигне у Сан-Франциску".
  
  
  "Шта се десило са сутра увече?"
  
  
  "Бојим се, Пени овде неће бити".
  
  
  "Госпођа Бердик, учините услугу приезжему пожарному. Реци ми, како могу да контактирам Пени. Ако она не живи овде, дозволите ми да њену адресу. Њена могао назвати хеј, и, може бити, нешто организује".
  
  
  "Знате, код нас овде постоје правила. Ми не деле информације о нашим девојкама. Они имају право на сопствени живот, када они не раде".
  
  
  По мери тога, како је он постао упорни, то је све хладније.
  
  
  Угрожено изненадна сумња, да јој је рекао: "Ви покушавате да ме спречи да га види?"
  
  
  Насмешила и није одговорила, али је њено понашање било довољно ответными.
  
  
  Собарица ушла у собу, пажљиво постучав. Она је донео послужавник са пар пића. Њен седео са чашом у руци, и питао зашто мадам вршио ми ВИП услуге, када је она очигледно није хтела допустити да ме види са Пени.
  
  
  "Када јој је позвао, питао га да разговара са Пени, али га је ухватио вас. Зашто је то било, госпођа Бердик?"
  
  
  "Јер, очигледно, овде није било. У то време мислио да је она ће се вратити касније на исти дан. Њен био у праву".
  
  
  Њен тряхнул леда у чаши, али не шталь пије. "Где је она?"
  
  
  "Ја не мислим да је то твоје дело". Она није подигао глас, али сада њене очи челика челика.
  
  
  (Мрштећи се, подигао своју чашу. Јој није веровао хеј. "Наше девојке узимају одмор, знате. Они навещают рођака. Они су болесни. Они су исти као и сви, без обзира на оно што можете да чујете".
  
  
  Њен мрзео да се повуче пиштољ у елегантном амбијенту највише кул кафиће Сан Франциску, али, ажуриран изгледало потребне.
  
  
  Лиз Бердик подиже обрве, када је "Лугер" склизнуо ме у руку. Међутим, она је изгледала мање од удивленной.
  
  
  "Сада прелазимо на овом предмету, зар не, господин Харпер?"
  
  
  "Пиштољ треба да вам дам да разуме, оно што сам постављен озбиљно. Веома озбиљно".
  
  
  "Пени оставио нас на неко време. Ја не могу да кажем више дефинитивно".
  
  
  Комуницирају са њом је имао и даље да се баве са женом, прикрытой ледени зид.
  
  
  Она испружи чашу. Сваки њен покрет је као стихове. "Да ли желите да реци ми зашто ви носите пиштољ, господин Харпер?"
  
  
  "Људи и даље покушавају да всадить у мене метак".
  
  
  "Жао ми је да то чујем. Али ми живимо у сурово време. Сада када сте направили од мене оружје, шта да радим?"
  
  
  "Надао сам се да је то мало встряхнет тебе. Њен потценио те". Њен уста и уклонио Лугер " у футролу. "Ја сам у потрази за човека, који је у адресару је име Пени. Великог човека по имену Лос, а понекад и Едвард Џонс. Он је кул лик".
  
  
  "Таквог човека никад није било у овој кући".
  
  
  "Желим да питам о нен Пени".
  
  
  "Жао ми је. То не може бити организован. Боље да идем, господин Харпер".
  
  
  Она није кретао. Њен је стајао гледајући нах, и рекао: "дајте Име цену".
  
  
  "Ја не продају информацију".
  
  
  Јој, закикота хеј. "Ја не говорим о информацијама".
  
  
  Овај пут она је била изненађена. "Мислиш, за једну око мојих девојака?"
  
  
  "Не, госпођа Бердик. Нам једна по дочекати своје девојке".
  
  
  Она је схватила. И, кројач узми, насмешила се и састала се са мном очима. "То би било веома скупо. Најбоље је увек скупо".
  
  
  "Желим најбоље" - рекао сам.
  
  
  Њен се протезао на кревету и гледао, као Лиз скинуте голе. Ее екстремитета блистала златно-браон светло у светлу старе лампе. Њен струк је био танак, а рамена мали, али груди је велики и потпуни. Они су под утицајем; када се преселила код мене. Као и њено лице, њено тело је било у савршеном стању.
  
  
  "Како мислиш, шта је то што ће дати? Мислим, осим што је очигледно".
  
  
  "Ви сте ме интересуете. Њен желим да сазнам шта вас покреће" - рекао сам.
  
  
  Она је промукло се насмеја. "Не можете научити о шлюхе, ако ставите га у кревет. Курва - то је глумица, а кревет - то је сцена". Она се сагнуо до мене и држала своје усне на моје. Њен језик склизнуо између мојих усана, а њена рука склизнула из мог хип ратио. "Али ја не курва. Да ли разумете ово?"
  
  
  "Не баш" - рекао сам.
  
  
  "Ја не обслуживаю својих клијената. То раде моје девојке. Ја не продаюсь".
  
  
  "Онда зашто сте прихватили мој предлог?"
  
  
  "То није био предлог", - рекла је она. "То је био изазов".
  
  
  Њен повалил га на кревет. Моје руке скользнули по њеном телу. Јој, осећала како јој прсти кликну на дугмад моје кошуље. Јој помогао хеј, чишћењем его. Када је видела моју перевязанную рану, она не постављају питања. Када јој је, ангажован љубав са њом, њен дискретан карактеристике покраснели. Њен језик высунулся за моје руке, гладящие моју леђа, изненада напряглись, а затим она је дивљи крик ринулась под мене ...
  
  
  "Па како је?", упитала је.
  
  
  "Како си и рекао, ти си најбољи".
  
  
  - Тако ти, Нед Харпер. Осим тога, ко си ти? Разбојник, полицајац, шта?
  
  
  "Лиже на копу".
  
  
  Она је дотакла завоје. "То је исти метка рањавање, зар не?"
  
  
  "Захваљујемо пријатељу човека, кога сте, како ви тврдите, никада нису видели". "Како мислиш да га ћу ти помоћи, само зато што си бенцх пресс са мном у кревет?" "Ја ћу наћи его, уз вашу помоћ или без нах. Он је убио најмање пет особа. Један је био мој близак пријатељ. Једна је била лепа жена. Он је сломио хеј врат".
  
  
  
  
  
  "Заустави", - рекла је она оштар глас. "Лос долазио овде два пута. Он није био мој типичан клијентом. Он је био груб и суров, и он је могао да каже да је био злочинац. Али, он је знао Пени пре него што она је почела овде. Она је рекла да је он други. Јој је рекла хеј, шта је часопис ништа добро. Да јој је драго када он није појавио поново, затим другог посете ".
  
  
  Јој пољубио ее у врат. "Где је она, Лиз?"
  
  
  "Не заштићени Лоса. Јој помогао Пени. Она је рекла да не желим да те видим, да то ће угрозити њен живот".
  
  
  "Одакле је то познато?"
  
  
  "Она није постала улазим у детаље. Она је отишла у журби, када јој је обећао да не пренос команде сам ее". Лиз скривилась у мојим рукама. "Може, Моосе у контакту са њом. Ти мислиш о томе?"
  
  
  "Можда."
  
  
  "Ја знам где је заустављен. Не знам хоћу ли јој ти рећи. Информација може да вас убије, ако је да са њом ће бити Лос".
  
  
  "Реци ми", рекао сам.
  
  
  Она је уздахнуо: "То је стари годишњи викендици ван града. Њена описати за вас пут". Она је устала и пришла обезбеђује стару писмени столу. Она савршено се кретала. Ми нах била мала, тешка задњи део, као и код младих девојака.
  
  
  Јој, гледао како она је седела на столици и писала на елегантан комаду плавог папира. Ее пуне груди колыхались, када се преселила. Сергеј играо на њен глатка рамена. То је био прави плавуша, златна између бутина.
  
  
  Тихо јој је устао из кревета. Га је загрлио и помиловао ее груди. Јој узео их је у руке и тривијалан ее брадавице, осећајући како они поново постају тешко.
  
  
  Погнут главу, она је седео непомично, док уживате у мојим загрљајима. Осећао мирис њене косе, мирис ветар ее телу.
  
  
  "Драго ми је да је дошао у Сан Франциско", - рекао сам.
  
  
  Полако она прислонилась мене, онда се окренула и пала главу на моје раме. "Колико времена имате, Нед?"
  
  
  "Доста", рекао сам.
  
  
  Ее рука нежно милује моје лице. Њен подигао је и узео га назад у кревет ...
  
  
  Кућа у којој је заустављен Пени, био је високо на гребену, недалеко од Сан франциска. Упутства Лиз је лако пратити. Га паркирао у педесет метара од куће на маргинама пусте пута, изашао око машине и тихо затворио врата. Ноћни ваздух је био хладан и мокар, на целој територији хотела, а била влажна од летње кише. На обе стране од мене шума, шталь густа, овергровн грмова по ивицама пута.
  
  
  Њен видео ауто у близини улазних дан код куће. Приближавање нежно јој претекла кола и сео под један око осветљене прозоре куће. Унутар причају два човека. Њена чуо ih гласа, иако није могао да раставите ih речи. Одина широм гласова припадала човеку.
  
  
  Мој "Лугер" у руци, да јој скренуо за угао куће. Њен изненада осетио узбуђење. Моја потрага стане на крај.
  
  
  Њене љуске, на ципочках, брзо креће у сенци. Када јој је, дошао до улазних дан јој је чуо глас постаје све гласније. Људи су излазили. Окретање га шталь да траже склониште. Схагги мушкарци, гласно и оштре, разишли на дан. Јој, пожурио на паркираног аутомобила и заронио нах.
  
  
  Сергеј је испуњен ноћи, нарисовав жуте траке на земљи. Слика мушкарци упали у врата. То није био Лос. Он није био величине гигант са бурним гласом. Њен осетио оштар разочарење.
  
  
  "Запри врата", - рекао је човек у својој спутнице, девојка коју га је видео само у пролазу. Он је сишао степенице. Его коренастая облик изгледало познаника. Исто је и са его груба корацима, када је пришао машини.
  
  
  Он чак и не погледа у страну мог форда, паркираном на путу. Он је отворио врата своје машине и сел у нах. Улазна врата куће затворена, а девојка је нестала.
  
  
  Човек окренуо кључ за паљење. Њен чуо, као мотор је почео да помешате, и осетио као ауто почетак вялое покрет, када је човек укључен пренос на задњи потез. Га је ухватио за оловку дан на својој страни, и скочио у кола, када човек подржао даље од куће.
  
  
  Он је кликнуо на малтретирање. "Оно што ђаво?"
  
  
  "Имам пиштољ, тако да се опустите. Укључите горе брылев. Њен желим да се сваке године, како изгледаш".
  
  
  Имао је тамну косу и тешка особа. На нен била кошуља са кратким рукавима, и њен видео тетоважу сидра на његову подлактицу.
  
  
  "Име је Џејк Хојл, зар не?"
  
  
  "Требало би да буде мртав," - рекао је он. "Шид всадил у тебе метак".
  
  
  "Сећам се случаја". Њен га је ударио его на лицу Люгером. Довољно снажно, да се уверите да сам потпуно его пажње. "Где Лос?"
  
  
  "Ви не желите да его види. Ниси у својој лиги. Лос има таквих као што си ти, за десерт".
  
  
  "Ја сам мислио да он више воли да избивать жена".
  
  
  "Види овде, већина мудар корак, који сте могли да урадите, било би отворено сада изаћи око ове машине и оду негде за хиљаду миља одавде".
  
  
  Дискови ноћи у Ајдахо гори у мојој голова, опет светао, пуњење ме бес. Њу је касније, као што је Шид мирно всадил у мене метак, док је лежао у вези и беспомоћан.
  
  
  
  
  
  
  Њено сећање Шейлу Брант и Дејвид Кирби.
  
  
  Њен тако тешко притисне "лугер" на его грла, да је он уздахну. "Питао сам вам штопора. Ако не одговорите на њега, и њен взорву вам мозак широм седишта ове машине".
  
  
  Он промукло је рекао: "Сада је састанак са Лосем".
  
  
  "Добро. Њена ћу ићи са тобом".
  
  
  "То је твоја сахрана". Бар је на то се надао.
  
  
  Он је с времена на време поглядывал у мом правцу, када је возио ауто. "Лос зна о вама. Он зна да сте неки федерални агент".
  
  
  "Како је он то сазнао?"
  
  
  "Он има везе. Код њега су све до врха Организације. Добићете своје, господин. Живите у одолженное време".
  
  
  Јој, потисак цигарету у уста. "Имате мој упаљач. Ти си је скинуо га имам у Бонэме".
  
  
  "Ви, у ствари, ништа не заборавити? Јој дао девојци упаљач".
  
  
  Његов врезал у контролну таблу. "Езжай брже. Веома желим да поново видим Лоса".
  
  
  Выругавшись, Хале јаче притиснуо педалу гаса. "Рондо је био у праву. Ти си луд".
  
  
  "Рондо ми је рекао да не зна где си био".
  
  
  "Он то није учинио, али имамо заједнички пријатељ. Он је позвао. Јој, мислио да сте стигли у Сан Франциску, да видим Пени. Сте пронашли овај адресар изгубљених Музом. "
  
  
  "Само не треба више гледати, зар не?"
  
  
  "Не постоји. То је нит свога путу, господин".
  
  
  Не мења тон гласа, Хале окренуо волан. Када машина је окренуо, да ме бросило на контролну таблу.
  
  
  Нисам видео како је он гурну руку у капут, али је видео блиц пуцао и чуо звук, када је нажимал на обарачу. Он је био брз. Он је био веома брз. Али таращить очи нису погодила циљ. Га је већ пао на под машине. Нисам имао времена све да размисле. Њен пуцао у реуматизам. Лугер гласно експлодирала унутар затвореног машине. Хале издао кркљање буку око грла и срушио на волан.
  
  
  Аутомобил је возио за отворену управу тротоара без кривина. Хојл пажљиво изабрао место. Ако би се све догодило онако како је он планирао, он би ме убио са једним брзим ударцем и био је у стању да задржи аутомобил од конгреса са пута. Али его план није успео.
  
  
  Беспилотне аутомобил се окренуо на лево и гурнути преко пута. Он је ударио у јарак, када је покушао да допре до крме, и мене са на тело Хойла. Выскочив преко јарка, машина се пробија кроз шикаре и коначно заустављен. Јој, био је запањен, да се не преврнуо.
  
  
  Њен исправљена, притисне Хойла на седишта и пощупал его пулс. Его није било. Он је био мртав. Нисам имао избора него да пуца га. Међутим, њена је био скрушен развојем. Није хотел его смрти. Њен хотел доћи до Лоса.
  
  
  Њу је морао да "лугер" и повукао тело Хойла око машине. Је поново донео мотор, Машина летео преко ровова и поново пао на тротоар. Њен је отишао назад у кућу.
  
  
  Морао сам да Пени ме обавестите где Муса, иначе јој се вратио са места одакле је почео.
  
  
  У кући је и даље гори светим. Њен заобишла его и нашао отворен прозор спаваће собе. Га није видео, Пени, али сам чуо ее. Она је била душа. Јој, чуо, како тече вода.
  
  
  Њен селл на задњи корак и скинуо ципеле, онда упао паттерн на дан. Њена тихо прошао кроз кухињу и дневну собу у спаваћу собу.
  
  
  Пени је певала у душу. Он није научио мелодију. Пени је Барброй Стрейзанд. Мој упаљач је на груди. Га бацио его у минут и сел сачекајте док се заврши.
  
  
  Када је изашао, око купатилу, на њему су капа за туширање, пар тапочек и ништа више. Ми смо гледали пријатељ на пријатеља. Изненађење је обоюдным. Она није очекивала да види у својој спаваћој соби странца, а није очекивао да га види у оделу за рођендан.
  
  
  Белешка, коју Лос направио o ее груди, била је тачна. Они су били изузетни. Све у њеном телу је била изузетна. Она је Ракел Велч као дечака-тинејџер.
  
  
  "Хеј, како си?" рекла је она.
  
  
  "Од задњег дана. Њен упао у дворац".
  
  
  "Не пљачкаш, зар не?"
  
  
  "Ја Сам Нед Харпер. Човек не жели да види".
  
  
  "Онај који је разговарао са Лиз на телефону?" Скинула капу за туширање и уздрмали косу. "Ви би требало да буде, неки оператер, ако учинили да јој кажем како ме наћи".
  
  
  "Пронашли смо заједнички језик".
  
  
  "Ви знате разлог који није хтео да те видим. Хојл ми је рекао да си вмешиваешься у ствари које нису твоја ствар. Он је рекао да, ако ти се појави, њен треба избегавати те и извештај ему о томе".
  
  
  "И ти си справиллась са овим прилично уредно".
  
  
  "Није довољно пажљиво. То је очигледно". Она је отворила орман и извели огртач. "Добро, ако јој надену то? Мрзим да разговарају о пословима, док јој гола. Касније, ако желите, да јој поново его рент-а -".
  
  
  "Сумњам да ћемо тако пријатељски".
  
  
  "Никад се не зна. Ти случајно није наишао на Хойла?"
  
  
  "Аха", - рекао сам.
  
  
  "Плашио сам се тога. Шта се десило са њим? Ништа добро, држим новац".
  
  
  "Он се неће вратити".
  
  
  Она је усвојила нове ставке без флинцхинг
  
  
  
  
  
  
  . "Он је рекао, да може да се брине о теби самом. Њен ему не верује у то. Једног дана они су покушали да те убије, а ти си преживео је. Успео си са Рондо. Њена бих рекао, да си прилично кул".
  
  
  Њене мисли да ли треба да јој буде поласкан. Јој је рекао: "ти Си прилично много оборудова ме знаш".
  
  
  "Све што је знао Хојл. Он је био велики неки говорник". Она застегнула огртач и седео пред мојим фотељи. "Ти си и сама прилично разговорчива".
  
  
  "Увек сам много да кажем, када ми је страшно, - признала је она. - Бојим се, ти си ме превише убијеш".
  
  
  Јој је рекао: "Њена ретких медицинске убијам жена".
  
  
  "Да ли желите да попијете? Имам мало алкохола у другој соби".
  
  
  "Не, хвала."
  
  
  Она је отишла на моју столицу и унфастенед огртач. Када је кренуо са свог места, она је зграбио ме за руку и чинећи своје тело. Очигледно, она је мислила да је најбоља одбрана је добар напад.
  
  
  "Хајде да преговарају", - тихо је рекла је она.
  
  
  "О чему ћемо трговати?"
  
  
  "Мој живот и све што ја могу да добију".
  
  
  "Ја желим да знам, где је у сали Лос".
  
  
  Благо надувшись, она је поново стянула огртач. "Хале дошао у Сан Франциско одина. Лос негде на путу".
  
  
  "То није оно што је рекао Хојл. Он је рекао да је Мус био овде".
  
  
  "Он је лагао теби. Лос није дошао. Он је дозволио Хойлу дође један. То је била грешка. Они су потценили те".
  
  
  Хале, наводно, измислио причу о томе, када пристаниште ме је на састанак са Музом. Он је цртеж време, чекајући одлуку зграби пиштољ.
  
  
  "Ко је повезан са Лосем у мафије?" - питао Пени.
  
  
  "Он никада никоме о томе није говорио. Постоји човек, наравно, са великом тежином, са којима се он бавио. Организација у целини одобрава Лоса, јер они мисле да је луд и неконтролисан. Али постојао је један човек на врху, који финансира неке пљачке за Лоса, као опустите трансакције између њих две. Лос је рекао да су се нашли пријатеља пријатељу неке услуге ".
  
  
  "Ти си нешто знаш, Пени? Ви кажете много, али веома мало рекао ми је".
  
  
  Она закусила усну. "Ја радим све од себе, да ти помоћи. Њен желим да спасе своју кожу". Она взъерошила косу. "Дозволите ми да мисле. Они су се повукли, покушавајући да иду по трагу Шейлы Брант. Они покушавају да нађу новац који је украо. Али, кунем ти се, Хале не рече ми, где сада Моосе и Крэддок".
  
  
  "Крэддок", - да га понови. "Причај ми о Крэддоке".
  
  
  "Шид Крэддок - трећи човек, учествовати у неким ограблениях Лоса. Он је учествовао у убијању Абруза. То је витак човек са коврџавом косом и детињасте лице. То је све што ја могу да се сетим о нен".
  
  
  Она је представио једну корисне информације. Њен подбодрил га. "Хојл, мора бити, врло теби веровао".
  
  
  "Он је хвалио - покушао да на мене утисак. Он је био везан за мене, чак и када јој је омиљена разонода Лоса", - рекла је она. "Он је показао добар укус, Харпер. Њен популаран у овој шайке".
  
  
  "Ја верујем у то."
  
  
  "Могу да га направи вам понуда?"
  
  
  Јој, закикота хеј. "Мислио сам да си већ то урадила".
  
  
  "Негде постоји велики пакет новца. Две стотине хиљада долара. Гласање колико су добили, када је убијен Абруза". Она поджала усне. "То изазива имам жељу да мислим о томе. Да би се хотел, да се све ово претворило у новац и ваљају на њих голом. Две стотине хиљада новчанице. Да ли можете да ставите на мене двухсоттысячную динара? -долара душек, љубавник? "
  
  
  "Немам твоје маште".
  
  
  "Они су напустили то Шейле. Они су се разишли, а затим рад на Флориди и повери јој хеј. Хојл рекао ми је".
  
  
  "Лос и его пријатељи су били у праву шта Шейлы. Она није побегао са новцем".
  
  
  "Онда шта се десило са овим?"
  
  
  "Ми нах никада није било решење да ми каже. Њен претпостављам да је то било одабрали смо ми нах. Она се плаши да се суочи са Лосем, дакле, она је побегла".
  
  
  Очигледно јој је постало познато од Пени све што је хтео. Њен устао са столице. Она ме је пратио ме на црном корацима, где јој је ставио на ципеле.
  
  
  Више се не поставља ми питања о Хойле. Јој, мислио да је то тачно не горюет на њега.
  
  
  "Хеј, слушај, Харпер. Рецимо, ти успети да пронађе новац док ви покушавате да вози Лоса. Шта си са њима радиш?"
  
  
  "Нисам размишљао о томе".
  
  
  "Двеста хиљада. То утиче на машту".
  
  
  Јој проткана горе балетске папуче. "Ти ћеш да понуди, да јој је предао его ти?"
  
  
  "Па, ми смо и даље могли да делите. То је новац мафије. Слушај, њен знам за књигу је Лоса, да имате. Хтео си девојке, чија имена су у њој. Њен могла да ти помогне. Њен знам свој пут. око јавних кућа је веома добро ".
  
  
  "Ти си рекла да ме страх".
  
  
  "За две стотине хиљада. Њена ћу ићи на запаљеног угља кревету, ја ћу да играм голом на травњаку Беле куће и обслужу првом кавалерийскую дивизию. Узми ме са собом. Харпер, и хајде тамо би требало да нађемо новац. Могли бисмо много да урадим. јој могао дати теби секс, кога никада раније није урадио ".
  
  
  "Не, хвала", - рекао је њен хеј. "Ти си сувише лако заборавио Хойла".
  
  
  Девет
  
  
  Њен се вратио у малу црну књигу, и на листи имена, који је сада сузио до четири. То су били Џенис, Ева, Барбара и Коре. Њен је одлучио да оде у Портланд и прво наћи Џенис. Ако би је насликао ту празнину, да би се вратио у Рено у Денвер и Лас Вегас, где је требало да се друге девојке.
  
  
  Лос знао да имам его адресар. Он је знао да сам шел
  
  
  
  
  
  на листи девојака, у нади да уче, да его место. Када он сазнаје да је сам убио его једни Хойла, он неће бити седи на месту, помислио сам. Негде успут, у једном око ових четири градова, да јој нађем Лоса, или он ће наћи мене.
  
  
  Бордела у Портланду представљао стара кућа, која се налази у выцветшем стамбеног кварталу недалеко од подручја мясопереработки. Њу покуцао на врата рано ујутро и питао Џенис. Зевающая девојка са руффлед косу помахала ми руку.
  
  
  Кафа је рано ујутро и није тако фрагрантли, као бројаница. Мирише синоћ, телима и секс, а понекад лумперајка, а ако собарице су већ очишћени, мирис је сличан армейскому отхожему место.
  
  
  Девојка са взлохмаченными косом вплеталась у кућне помоћнице, њен кратак спаваћица лампе у покрету кукова. Собарице прегледао ме је, очигледно, питајући зашто не могу да одложи своју пожуду до ноћи.
  
  
  Постучав у врата, девојка је рекла: "Џенис. То је онај човек који се звао".
  
  
  Џенис је одговорила се. "Добро." Девојка, која се бави придружује мене за дан, насмешио се, потапша ме по образу и марширали даље ходником.
  
  
  Ногама, бринета у жутој пиџаме отворила врата и потерла искривљени песница у око. Она не потрудилась причврстите предност пиџаме. "Ви кажете да је у потрази за Лоса?"
  
  
  "То је тачно."
  
  
  Она је отворила врата шире. "Уђите."
  
  
  Мој одраз кретао у огледалу у пуном расту, када му је ушао у собу. Још једна огледало је утврђено у плафону изнад кружног француским лежајем. У смеће лежи нуде плавуша, која се бави окренула на бок, да сваке године на ме, свила листова склизнути на њеном белом телу.
  
  
  "Моја девојка Делиа".
  
  
  Јој, климнуо главом, и плавуша климну главом у реуматизам.
  
  
  "Лос запослио нас, да смо организовали неколико емисија за њега, и его пријатеља. Он није био сасвим у моеи укусу", - рекао је Џенис.
  
  
  "Колико дуго си добио вест од њега?"
  
  
  "Јануар", - рекао је плавуша. "То је било још у јануару".
  
  
  "Он је довео са собом човека, на кога су хотел импресионира". Џенис се осмехну. "Мислим да смо импресионирали его, зар не, Делиа?"
  
  
  "Можете да се кладите".
  
  
  "Ко је овај човек?" Га питао.
  
  
  "Господин Смит, - рекла је Џенис. "Чувени господин Смит. Ми смо ставили на емисији за многе его рођака".
  
  
  Делиа хихикнула. "Он није желео да користи его је право име".
  
  
  "Како је изгледао?"
  
  
  "Висок и мршав. Он је носио тачкама. Ако он није био са Лосем, њен би помислио да је он рачуновођа".
  
  
  "Јер он је био са Лосем, шта ви мислите?"
  
  
  Плавуша подперла браду руком. "Иди, сада. Ако ви тражите Лоса, ти знаш шта је имао пословни партнери".
  
  
  "Господин Смит је био човек организације. Важно - рекла је Џенис. Она је сео на кревет поред плавуша. Око њих били би одлични столице постоље за књиге.
  
  
  За разлику од неких људи, којима је испитивао га је о Лосе, они су били спремни да ми помогне, али сам открио да код њих није било никакве додатне информације. Њен захвалио их, и они су позвали ме као ништа да се врате.
  
  
  "Питајте ме или Делиа", - рекао је Џенис. "Ми смо желели да раде у тиму".
  
  
  Преко тридесет минута, а затим би, као што је кренуо у Портланд, "Линколн" са урлик пожурили пратите ме на отвореном путу. Возач је кренуо на траку за претицање и убрзан поред мог форда.
  
  
  Јој видела лице, а затим, мало пушке. Њен крутанул волан, ударио "форда" у више тешку машину и истовремено пригнулся.
  
  
  Пуцао из сачмарице ударио прозор, али је пропустио.
  
  
  Линколн је био сувише гломазан да моја легковая машина бацио его у дрифт. Возач притисне его на путу и грчу своје точкове. Крило соприкоснулось са крила, а затим "Форд" је кренуо са тротоара, да га уведе на рамена, и он је ушао у зону за пикник у близини аутопута.
  
  
  Њен кликнуо, малтретирања, колико се усудио, и нагло укључио пренос, када је задњи део аутомобила нагло окренуо и ударио о буре са крхотина. Њен стиснул зубе, покушавајући да контролишете кртица. Аутомобил је поново окренуо и ударио о дрвена столица за пикник, а затим се преврнуо на бок.
  
  
  Јој, мора да је живео у праву. Њен гурнуо врата и изашао неповређен.
  
  
  Линколн је наставио да вози. Га је видела, како је он нестао из видокруга иза брда. На предњем седишту је седео две особе, возач и наоружани људи. Лице које је видео пре него што је пуцао пушку, њена никада није видео јасно, до данас, али сам знао да то припада Лосю. Он је насмејана, када нажимал на обарачу.
  
  
  "Форд" је повређено. Морао оставити у гаражи. Њен изнајмио другу машину и одвезао у Рено, заустављање на путу само да једу и да позове Хоку.
  
  
  "Долазим до Лосю. Он осећа, као што сам ја дишем на врату, и ему то не свиђа. Он је покушао да ме убије данас".
  
  
  "Ник, буди опрезан".
  
  
  "Од овог тренутка ја ћу комуницирати са вама тац делу. Имам осећај, да ја ћу бити веома заузет".
  
  
  "Да Вам потребне информације које смо прикупили о Джейке Хойле?"
  
  
  "Не, рекао сам. "Он је умро."
  
  
  Без рада нашао Еву у Рино. Дарк трейлерный логор је био на периферији града. Било је три девојке и мадам, свака имала своју приколицу. Ева забављали клијента, и морао сам да сачекам са мадам, водећи секуларни разговори о узајамно незаинтересованности. У канцеларији је било вруће и загушљиво, а мадам била трудим жена.
  
  
  
  
  
  покушао да се претвара да је другачије. Њен светао перика није одговарао, а црвени нокти су чупав.
  
  
  Када јој је прешао на разговор о Лосе, њене примедбе су постали живахан. Сетила велики насилник је оно; она не може да препоручи его, као купца или као пристојан човек. Он је убио један по ее девојчице, јер ему волео мало насиља, комбиновано са его пода. На мадам су широке погледе, али она не може да се суочи са таквим понашањем.
  
  
  Њен ослободила кравату. Мадам је наставила да говори, понављајући исту ствар изнова и изнова. Коначно клијент Еве изашао на приколицу и кренуо ка свом ауту. Оставио јој мадам даље брбља о чудном сексу.
  
  
  Ева је била црвеном длаком девојка, која се бави растолстела и увязла у разочаровании. Она је рекла да је у Рено и у било ком другом месту, о којој је њен хотел да поменем, превише конкуренције. Превише разведених предаје его. Превише љубитеље широм земље, превише овој новој сексуалне слободе. "Хипи ће то урадити из било ког разлога или уопште без разлога. Њен говор хипи", - рекла је она.
  
  
  Дискусија и атмосфера ме удручали. Већ платио госпођо, али досталь, још двадесет и ставио на кревет. Ева је окупила па, као усисивач. Она је рекла да је сигурно могао да се сети Лоса. Они су упознали, када је у Денверу, у најбоље време.
  
  
  "Њен део мислим о томе, да се вратимо", - рекла је она. "Тада је све било боље, укључујући и мене". Она је криво насмешио. Схватила је да не брине о себи. Хеј волео превише добро да једе, и само вежба, која је радила, било је на леђима.
  
  
  Разговор је личио на реку, тренутно није у томе правцу. Њен демантовао појавила у медијима поруке хеј, шта ме интересује Лос. "Веома ми је жао", - поново извинилась она. Она је устао, отворио две лименке пива и предао ми једну. "Моосе у последње време није било".
  
  
  Било је време када је она била опседнута им, и када је мислио да га нешто посебно. Али однос трајала дуго, и он одржава везу у основи сыч старих мелодија. Последњи пут он је пеепинг раније ове године.
  
  
  "Ја сам отишао у Денвер одмах затим би, како је упознао се он са другом девојком и да је престала да долазе. Она је била конобарица. Око градићу у близини Денвера. Она је тип нравящегося Лосю. Јој, сећам се шта је са хотелом имати велики новац." Ева цинично насмејао. "Претпостављам да он није рекао хеј, како је хтео да то уради. Касније је чуо да је он намести га у кућу".
  
  
  И даље монолог престао да ме је родила. Јој је рекао: "Ова девојка је била плавуша? Да ли се сећате њено име?"
  
  
  "Име, не. То је оно што ја зовем, аристократичной изгледу. Високе јагодице, велике тамне очи. Могло се мислити, да је она модел".
  
  
  Она је говорила о Шейле Брант.
  
  
  "Шта се десило?" - питао Ева, хватање на мом лицу неко израз, који сам није знао.
  
  
  Њен уста и наслоњен на дан приколицом леђа на њега. "Мислим да Не знаш шта се са њом догодило".
  
  
  "Ја никада није чуо. Може, Лос оставио и отишао, баш као што је он урадио са мном".
  
  
  "Касније Лос открио велику везу" - рекао сам. "Он мора да буде у близини особа са влашћу. У Организацији".
  
  
  "То је вест за мене - рекла је Ева. "Овде није толико винове лозе".
  
  
  Каубој схелл окружења приколице, его шешир је био спущена да сакрије очи. Он ности зелену торбу за куповину. Јој, гледао, како се приближава к мени.
  
  
  "Ви сте рекли, зашто у потрази за Моосе, - рекла је Ева. Она је седела поред мене, отвара још једну конзерву пива.
  
  
  Каубој зауставио. Его шешир је био нови и неспретно валовитог. Он је увукао у торбу за куповину и повукао и сл.
  
  
  Га направио искорак у страну, када је подигао оружје и направио его на мене. Га ударио Еву раме, и возио га са линије ватре, када је пуцао пушку. Олово струился кроз улаз приколицом и ударио о зид, као град.
  
  
  Долази до прозора, јој се повући завесе. Каубој перезаряжал. Њу покуцао на стакло цијеви Люгера и пуцао у њега. Он је изгубио шешир, када је побегао у склониште.
  
  
  "Боже мој! Шта се дешава?" - рекла је Ева.
  
  
  Њен ран на дан, док каубој крио иза приколицом мадам. Га је сишао на земљу, као пливач, кад урања у плиткој води. У последњем тренутку га, окренуо, ударио се по рамену и предали. Њен је пуцањ, када сел, и таращить очи летео на приколици у педаљ лица каубој, када је завирио иза угла. Он је нестао из вида.
  
  
  Јој, скочио на ноге и цик-цак отишао у его укрытию. Јој, пуцао у бекству, док је покушавао да одврати его од тога, да је он издао задужен за обреза. Ваљање горе јој, наслони леђима на јаук приколицом.
  
  
  Са минут он није издао нам звук. Онда је чуо иелпинг мадам. По приколице завиривања девојке. Један повика на сав глас. Мадам дошла иза угла приколицом, ее перика пао доле то је на главу.
  
  
  Каубој схелл о њему, користећи га као штит.
  
  
  Загрлио га са пушком у једној руци, спреман да пуца у мене. Њен извадио "лугер" доле-и пуцао између нога, госпођо, оторвав део каубојским чизмама. Неки прсти су остали са њим. Его крик замрачена женски
  
  
  
  
  Мадам појављује на его руку, када је пао. Она је пожурио у приколицу, који се одвојио од земље.
  
  
  Испружене на леђима, каубој се окренуо, покушавајући да усмерите на мене пушку. Моја следећа таращить очи погодила ему у главу.
  
  
  Девојке искочио из приколице, окружив мене, када јој је клекнуо поред мртав боевиком. Јој ништа нисам могао да кажем о ономе што је остало од његовог лица. Њен укопана у его џеповима и нашао новчаник са водительскими права, издате Сиднеј Л. Крэндаллу у Калифорнији. Јој, мислио да је его витка стаса је био у праву. Он је могао бити другачији партнер Муса, тај који је пустио у мене метак у Ајдахо.
  
  
  Њен вратио новчаник ему у минути. Его панталоне, кошуља и ципеле, такође су били нови. Он је купио одећу за овог рада је да скрене пажњу сумње.
  
  
  "Видела сам овог момка раније. Он је стрцао овде последњи дан или тако", - рекла је девојка у црне комбинезоне. "Он је водио тамо камионет".
  
  
  Јој, мислио да су они са Мусом се растали. Лос отишао у Портланд, а Шид је дошао овде. Они су дошли да брзо ме да завршим.
  
  
  Њен пожурио на пицкуп и брзо обыскал га, надајући се да ће наћи неку линију, која се бави ме води до Лоса. Неуспешно. Документи у бардачке су показале да је камион био изнајмио два дана раније у Рино.
  
  
  Мадам пришла ми је, када је њен сел у машину. Њена чуо далеко бибера. Мадам је рекла: "боље је да остане и да објасни то полиције".
  
  
  "Ви позаботитесь о томе, за мене," - рекао је њен хеј.
  
  
  * * *
  
  
  Њен стигао у Денвер у 20:30. и јео масти бифтек, пије две чашками црне кафе. Са њима хорька, као што је выписался око болнице у држави Ајдахо, њен спавала само једну ноћ, и лекар, који ме је саветовао да се опустите, био шокиран да уче, него што је био ангажован у њу.
  
  
  Колико га знао, Моосе, такође, био у граду. Њен смањен редовима его банде на два, али он је покупио још једног сообщника онда Бонэма, човека који је водио "Линколн", када Мус је покушао да пуца ме ван Портланд.
  
  
  У слободно време размишљао о овом човеку. Истражитељи АК, а затим проверава места убистава у Ки Вест, изнео претпоставку да су четири убице су напали на кућу, где је Дејвид Кирби састао се са Франком Абрузом. Само двојица дошли са Лосем у Бонам, али можда тамо све време био још један члан банде.
  
  
  Имао сам и други фактори које треба је узети у обзир, док је покушавао да оцени могуће шансе против мене. У палуби је мистериозни ас, човек још није опознал. Њен убедио себе да је он био воротилой мафије, указавшим на Френка Абруза, и да је то био човек, кога ми описали пар Џенис и Делиа, важна личност Организације, на коју хотел импресионира Лос. Девојке су рекли да је висок, носи тачкама и сличан рачуновође.
  
  
  Коначно, био је Марко Валанте, стари пријатељ Френк Абруза. Једног дана Валанте пружи ми руку помоћи, али га је убио два его дечаке и оборио их са свог трага. Валанте, можда неће бити тако љубазни према мени, ако се поново сретнемо.
  
  
  "Па, нико ми није рекао да ће то бити лак посао", - помислио сам.
  
  
  Њен платио своју вечеру и зауставио на телефонске штандовима у холу ресторана, да позове Барбара, девојку, за коју јој је стигао у Денвер.
  
  
  Барбара је једина по седам девојака које су наведене у малу црну књигу, коју Лос није описао довољно детаљно. Ее име је нагласио, а Мус ставио онда га низ знакова узвика, као да она не поддалась вербалне опису. Њен мислио да ако је она толико посебан у спаваћој соби, да Мус није могао да процени њен наступ, она мора бити високо цењена окружења природних чуда Северне Америке.
  
  
  Њу је морао да призна да је радозналост грызло мене, када је подигао њен број за књиге. Онда једног звона током разговора прервалась снимање, да ме обавестите да бирани мном школа више не користи. То је било велико разочарење, иако је готово очекивао, да имам било каквих проблема са контактом са неким девојкама широм књига. Све су девојке на позив или проститутке, ih професија је мобилни.
  
  
  Јој, стајао на телефонске киосци и питао се, шта да радим даље. Нисам имао решења да знате када Лос снимио број Барбарина. Може, девојка отишла око града. Чак и ако би она само мењате адреса јој је, очигледно, у ћорсокак. Нисам знао да нас њеног презимена, нас би, како је она изгледала. Имао сам прилику да путују у Лас Вегас и покушати да контактира са Коре, последња девојка на листи, али ја не желим одустати тако брзо.
  
  
  Одлучио да се консултује са стручњаком. Њен ухватио такси. "Ја сам у потрази за човека који зна локалне борделе", - рекао је њен долговязому возачу.
  
  
  "Да видимо. Бордел - то је шик јавну кућу, заправо?"
  
  
  "Технички, то не би требало да буде фантастично" - рекао сам.
  
  
  "Имате свој човек. Еммет Рипли, као што је написано у лиценци. Можете ме звати Рэд".
  
  
  "Добро, Рэд. Знаш проститутку?
  
  
  
  
  
  
  Барбара Амед? "
  
  
  Он је мислио о томе. "Не навскидку. Али ја знам пар који се бави хотела бих да си звао их Барбара, ако ти се толико свиђа."
  
  
  "Ја сам у потрази за одређену девојку". Њен сел у кабину. "Узми ме за оно, ко зна предмет боље него ви".
  
  
  Он је мислио о томе. "Па, постоји једна могућност". Он је возио ме у бар Милли's. "Идите тамо и разговара са шанком, који изгледа као слон, почетак тешке ему у лице. Њена ћу вас чекати".
  
  
  Није било грешке, да је имао у виду бармен Рэд. Он је био сличан бивши боксер. Јој рече ему, да его препоручује Рипли.
  
  
  Он ми је дао бурбон и воду. "Кога више волите: плавуше, бринете или црвене?"
  
  
  "Ја више волим Барбара".
  
  
  "Ако мислиш Барбара, Жена-Базум, она је отишла око града. Знате, она је била стриптизета. Хастлинг само радио са њом по питању брака са аном".
  
  
  Јој признао, да не знам како изгледа Барбара.
  
  
  "Па, осим Базом, њен могу да се сетим још једну Барбара, која се бави би могао да буде твоја девојка". Он се јавио на телефон и разговара, вратио се и написао адреса у спичечной кутији. "Она каже доћи".
  
  
  "Шта је она?" - питао сам, устајање са барного столице.
  
  
  "Венус де мило у топлом", - рекао је он.
  
  
  Црвенокоса Рипли возио ме на, који је био старе зграде у простору са мноштвом кафића, size кафу. Јој, дошао и платио карту. "Взлетай, Рэд. Њен могу да останем дуго".
  
  
  Њен оклоп ходником, нуждавшемуся у сликарству, и покуцао на врата на крају. Барбара је било нешто више од двадесет. На њој је јакну од коже ирваса, панталоне каки и сандале. Зидови мали стан украшен плакати рок-група.
  
  
  "Какво олакшање", - рекла је она. "Последњи момак, кога је послао овде Чарли, био је старији од Хенри Кисинџер".
  
  
  "Колико сте добили за фокус?" Њен питао сл.
  
  
  "Сто долара. Неки мисле да је то превише, али ја радим на универзитету". Она се осмехну. "Уради два, и ви можете остати целу ноћ".
  
  
  "Шта је ваша специјалност?"
  
  
  "Међународних односа", - рекла је она са невозмутимым погледом.
  
  
  "Ја ћу вам дати сто за информације, игра не захтева. Њен тражим Лоса".
  
  
  "А јој, мислио да ће бити забавно дан. Па онда. Сто је сто. Дајте ми новац, и ја ћу вам дати адресу Лоса".
  
  
  То је било превише лако. Јој је рекао: "Он је у граду?"
  
  
  "Он је отишао јуче. Хајде да видимо на готовину", - она је инсистирала.
  
  
  Га извукао новац, радујући се што ми није морао да поднесе званични библ. У канцелярском одељењу АКС су људи који једноставно не разумеју.
  
  
  Барбара пажљиво завршен динара и потисак га у његовој ширини панталона. Онда је бацио ми именик. "Муза је позвао и питао ме је да дођем. Још није био, али сам га написао адреса на насловној страни".
  
  
  Њен вренцхед адреса за књиге. "Ја сам изненађен да си питао, зашто га его тражим".
  
  
  "Ми и даље. Ја не могу да замислим да си члан его одреда Младе Извиђача, али то није мој посао. Само не говори му је било да сам те ја послао".
  
  
  Јој, мислио да она може да буде као на Венеру Милосскую, али нах стави долар, као Chase Manhattan Bank.
  
  
  Када га је окренуо да оде, она је са гузицу тежак стаклену пепельницу и ударио ме њоме по голова. Ударац је био добар. Јој је био на коленима и тресе главом, покушавајући да га разјасни.
  
  
  Још знала је карате. Она је скочио ми на леђа и ударио ме по леђима ивицом руке. Њен прекинуо везу.
  
  
  Њен будан лежи на леђима на поду. Мој капут је био снимљен, и Вильгельмина вынута у футроли имам под руком. Када је завршио разговор себи, колико је био глуп, омогућавајући хеј ухвати ме неспремног, јој, перекатился на раме.
  
  
  Барбара разговарала са хема нешто на телефону. "Он је овде", - рекла је она. "Све под контролом".
  
  
  Јој, схватио да је рукаве имам закатаны. Још је у једном тренутку извади стилетто око ножен. Може, он није био будала, само она је била паметна. Многи професионални шпијуни смо претраживали мене и не приметите овај мали нож. Барбара то није учињено.
  
  
  Она је погледала на мене, када јој сел. Она подиже "Лугер", који је држао у руци, и је ега ми у главу. Ее очи упозорио ме је да нисам игнорисао. Њен је седео непомично.
  
  
  "Добро", - рекла је она из математике и на другом крају линије, и висио слушалицу.
  
  
  "Лос?" Њен питао сл.
  
  
  "Да ли знате о кретању Лоса не мање од мене, - рекла је она. "Ја сам написао адресу у именик шест месеци".
  
  
  Имам закружилась гол. Јој је рекао: "Па, њен ваш затвореник. Можете ли ми рећи зашто?"
  
  
  "Ја сам коллекционирую шпијуна".
  
  
  Моје очи почели да затуманиваться. Њен провео на њих руке. Изненада са сумњом јој је проверио обе руке. Ознака игле је са десне стране. Њен погледао около и приметио игле за ињекције ињекције на наслона столице.
  
  
  "У томе нема ништа фатального", - рекла је Барбара. "Ја сам знао шта да радим. На самом делле не испитујем међународних односа. Њен ђак медицинске сестре".
  
  
  "Шта још ти?"
  
  
  "Ви ћете бити изненађени", - рекла је она са осмехом. "Чекао сам вас неколико дана, господин Картер. Њен почео да мислим, да ви не идете да се појави". Соба је наклонялась, он полако окреће у једном правцу, а затим у другу. Њен пао доле на раме. "Ти си погибаешь", - рекла је Барбара. "Само се опустите и дозволите лек да раде. Ти си бегаешь по земљи, пуцајући у људе и туку па, ви и даље треба мало да се одмори". "Како да ..." било Ми је тешко да говори. Моје речи су невнятными. "Као што си ти ... знаш?" "Њена ћерка Марко Валанте", - рекла је она
  
  
  10
  
  
  Требало ми је доста времена, али сам коначно изашао око дубоког бунара таме и отворио очи. Јутарња сунчева свети струился у прозор стана девојке. Јој, прищурился и окренуо од њега. Имао сам слаб главобоља, која се бави, може да буде виси над-из-за лекове који Барбара Валанте увео ме је у руку, или због удара нанете ми тешке пепельницей.
  
  
  Јој, мислио да све има своју уплату. Барем сада је знао зашто Мус ставио ускличника, затим њено име у својој књизи. Није сваки дан је такав јефтин разбојник, као Моосе, резултати са ћерком вође мафије.
  
  
  Га чуо у другој просторији радио игра рок. Звука је висока. То није помогло моја глава боли. Моје руке су везане на леђа дрвене столице, на којој је њен седео. Моје зглобове су били чврсто везани за перекладинам на дну. Њен је покушао да се креће, али безуспешно. Експерт је ме у столицу, да јој је остао.
  
  
  Га, затворио очи и покушао да мисли довести у ред. Лек се ме вырубил целу ноћ. Позив Барбара је требало да буде међуградске. Овим се објашњава, да је она ставио га ме да спавам наболее осам сати.
  
  
  Отварање онога што је Барбара била ћерка Валанте, шокировало. Питао сам, као девојчица била у Денверу, када ее отац, наводно, обављају на Источној обали. Моје успомене о томе, што сам прочитао о јединицама мафије, су фази, али сам знао да Лу (Др) Роси је одговоран за територију Денвер мафије.
  
  
  Јој, отворио очи и позвао девојку. "Барбара!"
  
  
  Мало је смањен обим радио. Барбара је ушао на врата са шољом кафе у руци. Јутрос је она била много мање сличан производ контркультуры оф тхе америцас. Она је била елегантно обучена у зелену хаљину и њене црне косе су прикупљени у уредан мало пакет на леђима.
  
  
  "Данас ти је сасвим друга. Ти би требало да постане глумица", - рекао сам.
  
  
  "Ако би јој постала глумица, људи су почели да западать на мене, дајући ми да сочно улогу, када је постало познато, ко га". Она је гутљај кафе и погледала ме јасним плавим очима. "Ја сам прошао кроз период када је уживао тако пажљиво, а онда јој је порасла. Њен дошао овде да побегне од утицаја мог оца и људи који су чули о нен. Јој да промени презиме и почео да студира на сестру. "
  
  
  "Значи, синоћ си ми је дао део истине".
  
  
  Она је поклонила ми чврсту отворен осмех. Када је то урадила, она је изгледала скоро као соседская девојчица. Веб-разлика је била у томе што је већина девојака у комшилуку не одговара за преокрет магазина Playboy.
  
  
  "Жао ми је што сам морао да вас удари пепельницей, али сам се бојао да не могу да се носе са тобом, ако ти не запањен. Речено ми је да ти је тешко да се спусти, и побегне. Мој инструктор за карате каже да сам ја један по его најбољих ученика, али га није посебно јака, и осетила да ми је потребно то је мала предност ".
  
  
  "Ти си се обраћао са мном, као са старим наставница у школи, - рекао сам.
  
  
  Она је отишла прагове и благо прикоснулась прстима на шишке на мојим леђима. "Овај чвор распасти. И изгледа да те нема подрхтавања мозга".
  
  
  "Једноставно, потрес мозга - најмањи око мојих беспокойств".
  
  
  "Да ли мислите да је неко планира да убије вас, господин Картер?"
  
  
  "Многи људи су покушали".
  
  
  "Не брините о томе. Ви сте у добрим рукама са Валанте". Она поднесла шољу кафе на мојим уснама. "Глас. Уради-дах. У овом тренутку то је најбоље што могу за тебе учинити. Ми треба да се наставе".
  
  
  Њен прогутати вруће кафе: "Ти и Лос. Ова комбинација не изгледа природно".
  
  
  "Ја тада нисам знао ко је Моосе. Мислим, шта је унутра. Чињеница да је он био џепароша, није имао за мене ирелевантно. Шта то може имати значаја за ћерке Марко Валанте? "
  
  
  Она је поново поднесла шољу на мојим уснама.
  
  
  Радио је интервенисала у музику и најавио сат. Било је 8:30 часова.Он је почео да преносите вести, укључујући пуцњаву у приколици у Рино. Он није говорио, који је био камповање.
  
  
  "Лос чинило ми се да је један од оних ретких људи који живе свој живот, не ослањајући се на нас, на кога", - рекла је Барбара Валанте. "Он је био јак и самопоуздања, он се не плаши никога и ништа на зеленој земљи Божје. Касније, када јој је постало познато его довољно добро га је разумео, да его снаге може да постане бруталности. резултат фантастичних его. Он је тако храбар, па, па, луд ".
  
  
  "Изгледа, сви се слажу са тим".
  
  
  Барбара Валанте је паметан и красноречивой девојком. Превише секси. Али сам заборавио да је организовао ми замку. Ако бих могао да ослободи руке, ја не бих био тако пријатељски. Она је вратила шољу кафе кухињу.
  
  
  
  
  
  . Радио выключилось. Њен чуо, како је отворио још једна врата, која се бави, очигледно је водио у црну спрату стамбене зграде. Шапућу гласови. Барбара сипа мало воде у кухињски судопер, очигледно, ополоснув своју шољу, затим се вратио.
  
  
  "Ја морам да идем, господин Картер. Мој отац ће ускоро бити овде да разговарам са тобом. И док у кухињи постоји неко ко ће вам се придружити".
  
  
  Она ме је позвао у ему. Он је ушао у собу и смиркед ми. Он је скинуо капут, и видео сам да му је на рамену револвер "Смит и Вессон" 38 калибра. Он је такође била гипсовая завој на руци. Га се сетио, да је его име је Џо. Он је радио у Валанте.
  
  
  "Знам како се осећаш, Картер. Збуњен. Ви, агенти, АК, треба да буде најбољи широм најбољих, али једна девојчица узео вас је један".
  
  
  "Не мало", - рекао сам. Постоје места где то није мало ".
  
  
  Барбара Валанте се насмеја. Она је затим узео торбу и изашао на врата стана, остављајући ме саму са поручником свог оца.
  
  
  "Ја сам и сам био мало збуњен него што си ме довео у Калифорнију. На тај начин било је могуће да се уништи будућност амбициозног младог човека", - рекао је Џо.
  
  
  "Извињење. У то време је изгледало у праву".
  
  
  Џо сел и погледао на сат. Очигледно, Валанте требало да стигне у било ком тренутку.
  
  
  "Како си овамо дошао?" Њен питао его. "Мислио сам да сам изгубио на тебе."
  
  
  "Валанте схватио је. Он је рекао да имаш, очигледно, постоји списак гирлфриендс Лоса, старих и нових. Можда, на листи је била Барбара. Па онда како си потресла ме у Калифорнији, он ме је послао овде да покуша да пресретну те. "Он руммагед у свом џепу и извукао малу црну књижицу Лоса. "Сада га знам где имате имена. Њен сцоуред вас синоћ".
  
  
  "Ви сте били овде, у стану, када је разговарао са девојком.
  
  
  "У комшилуку. Барбара ме је позвао да ми онда како те ставио га у кревет". Он се поново закикота. "Савршена девојка. Потребна ми је тако, као она".
  
  
  "Ми смо обоје треба".
  
  
  "Када покушава нешто је са Лосом, и Валанте је постало познато о томе, дошло је до експлозије, која може да се чује на целом путу до Поугхкеепсие. Валанте заиста експлодирала свој одрезак. Њен мислио да се неко убије. било би боље ако би он имела. "
  
  
  "Знам да имате на уму." Га поново кришом тестирао своје обвезнице. То је било бескорисно. Ако ће изаћи на слободу, неко ће ме ослободи.
  
  
  "Када Валанте поставио за нах путева, она је приморан его једу его речи", - наставио је Џо. - "Она је рекла ему, да он више не управља њеним животом. Али то успело. Барбара бацио Лоса. сама, и Валанте јој опрости. Сада је чак и поносна да је она остала са њим ".
  
  
  Млади поручник Валанте, очигледно, много размишљао о свом bosse. И много више, он је мислио о ћерке шефа.
  
  
  Он је поново погледао на сат, устао и погледао кроз прозор на улицу испод. "Тамо oni."
  
  
  У ходнику су саслушани схагги. Џо је пожурио да отвори врата. Он је тежио да задовољи свог шефа, да је погођен офталмолог у очи. Валанте ушао у собу и стао, љутито гледа на мене. Двојица са њим разишли. Један се наслонио на дан и пресавијени руке на свом свог дебелог груди. Други је пришао и сел у близини кухиње дан.
  
  
  "Картер, ти си био за мене изазов. Те ноћи у држави Ајдахо, ти крварио као заглављен свиња, и њен прикључен рупу од метка. Јој дозволио да живимо. Ти си отплатил ми избив мојих људи и отежава ми" - рекао је Валанте.
  
  
  "Сте имали своје разлоге да се играју у" Добро самаритянина ". Сте мислили да ја могу да вас доведе до убице Абруза. У то време нисте знали, да је Мус био саучесник".
  
  
  Сидевший човек запалио цигару сребрном упаљач. "Паметан дечак, зар не, Марко?"
  
  
  "Веома је паметан. Мислим да је време да научите оно што још увек је научио".
  
  
  "Ваша ћерка је обећао да ја не пострадаю", - рекао је њен Валанте.
  
  
  "Дакле, јој је рекао нешто о насиљу? Ми само желимо да поставим неколико питања". Валанте пришао и защелкнул ролетне на прозорима. То је лош знак.
  
  
  "Немам времена за игре, Марко. Идемо прикончим его сада", - зарежао је човек у столици.
  
  
  Њен кришом гледао човек у столици од тренутка када је ушао у стан. Њен веома хотел, сазнајте ко је он. Момак, прислонившийся на дан, био је обична разбојник по мафије, са флегматичным лице и тупим очима. Али, човек у столици био обучен скупо, са сребрним запонками и ципелама око алигатор коже. Изгледао је газда једнак ранг Валанте. Он ме је посебно интересовал, јер је био висок, мршав и носио тачкама. Осим уредне одеће, изгледао је као рачуновођа, а не као разбојник. Био је налик на човека кога две девојке Портланд назвали пријатељем Муса.
  
  
  "Узео сам те са собом, јер то је ваша територија, Лу. Али ја водим ову емисију. И њен желим да знам, да је Картер научио током својих путовања", - одбруси Валанте.
  
  
  Њен ухваћен име. Њен ухваћен име. Човек у столици био Лу Роси.
  
  
  
  
  
  Лу Др. Стари непријатељ Френка Абруза.
  
  
  Чупање црну књигу, Џо пренео ее Валанте. "Ја сам пронашао то је Картер. То је припадало Мусу. Овде је Картер добио имена девојака".
  
  
  "Како си то добио, Картер?"
  
  
  "Лос изгубио его током лома".
  
  
  Валанте пролистал странице. Роси се нагну напред. Его очи иза наочара засија као светао блацк метал. Ако его име или један по его псеудонима ће се наћи у књизи, игра је за њега ће бити готова. Валанте осумњичен да је, што сам схватио - Росси запослио Лоса, да онај убио Абруза.
  
  
  "Само гирли имена", - рекао је Валанте, и Роси, изгледало је, опуштено. Валанте дошао на страницу, на којој је било име је Барбара. Он у бесу вренцхед га и згужване горе. "Копиле". Онда је поново погледао у мене. остало проверите, Картер? "
  
  
  Га је држао уста затворена.
  
  
  "У последње време били веома заузети - су демолиране јавне куће, сбивали да збуни људе и убили неколико ... Али још увек немате Лоса или новца, мислим".
  
  
  "Новца нема. У Лос ih нет. Двојица око убијених мном мушкарци су били умешани у убиство Абруза. Они су били у Бонэме са Мусом, када је убио девојку Бранта", - рекао је њен Валанте.
  
  
  "Схватио сам то. Али ја не могу дозволити да ти се Лоса. Њен пронађен добити задовољство од наплате крви, који ми дугује. Френк Абруз је био мој најстарији пријатељ. Вратили смо се назад. провести овде неко време са Лу, док јој ићи у Вегас, онда Муса ".
  
  
  Роси је устао, зажав цигаре у углу рта. "И њу ћу да се брине о теби", - он смиркед.
  
  
  Валанте, можда, не хотел моје смрти, али Роси је био сигуран. Јој је био сигуран да је он хтео да се стави ми метак у очи, чим Валанте нестати. Нема љутње. Само је ствар о којој треба водити рачуна.
  
  
  "Да ли сте схватили, да-да, али не све", - рекао је њен Валанте. "Да ли сте пропустили најважније".
  
  
  "Шта је то?"
  
  
  "Он успорава, Марко. Теби је боље да иде, ако желите да ухвати Лоса", - рекао је Роси.
  
  
  "Шта се десило, Роси, бојиш да чујете оно што ја кажем? Имам твој број".
  
  
  "О чему причаш?" - захтевао Валанте.
  
  
  "О томе, да је Френк Абруза жути картон. То није само пљачка, која Лос организовао у Флориди. То је био ударац за свога пријатеља. Роси натравил Моосе на Абруза, и са њима хорька, он ради против вас, као и људи, покушавајући да спречи да уче. "
  
  
  Лу Росси повукли на корак и стао поред Валанте иза Џо. Он је изненада ударио Џо песницом у леђа. Младић је отворио уста и уздахну. Он је направио корак на моју столицу и испружио руку са малтерисање завој. Онда је он пао лицем на доле, и да га је видео нож између ега лопатица.
  
  
  Марко Валанте нагло окренуо. Њен викао на њега. "Не, Валанте. Други момак!"
  
  
  Он је схватио да је направио грешку, али је било већ касно. Мушкарац на дан, дечак Роси, пуцао у њега, и его, тело дернулось од удара метка. Valante тврдоглаво одбијао да пада. Он је направио пун показиваче, чупање пиштољ, и суочен са особом која воткнул ему метак у леђа.
  
  
  Мушкарац на дан поново притисне обарач. Его пиштољ, припремљено пригушивачем, донела звук пљувачке. Таращить очи пао у Валанте, као песница у месо. Валанте, на крају, почео да пада, али пуцао сам. Онда је пао на под поред моје столице.
  
  
  Разбојник Роси се наслонио на дан, ноге су размакнуте, као да се надао да узме у руке и да не падне. Он је урадио свој посао. Он је спасао свог шефа. Али он је умро. Схот Валанте погодио ему у животу. Он полако клизи иза врата, као пијан, одлучили да седну на под. Его колена висиле. Его ноге изненада соскользнули напред, и он је пропао свернувшейся гомилом.
  
  
  Лу Росси неприметно извукао нож око леђа Џо и обрисао его о капут младог на мобстерс. Он је преврнуо векове Џо, да се уверите да је он мртав. Затим је прешла преко Џо и гурнуо Марко Валанте ногом. Он је поново гурнуо га, а затим погледао у мене. "Разочаран, Картер?"
  
  
  "Аха", - рекао сам.
  
  
  Коначно Росси проверио свог човека. Он није изгледао са сломљеним срцем, када је потврдио да је стрелявший мртав. Око је било много измена. "Како си сазнао?" упитао ме је.
  
  
  "Мноштво фрагмената гледано заједно. Неко би мафије послао Кугана убије мене и девојку у Бонэме. То није био Валанте - на-хотел натерати девојку да разговарамо, а њен - да доведе его на убице Абруза. Када га је нашао, да Лоса је још у мафије. Њена искључен два и два заједно. Абруз забрљао уговор о продаји дроге са кинеским комунистима. Јој, претпостављам, то је био ваш посао. Али хотела смрти Абруза на више важних разлога, него само злоба. "Сада је догадывалась. "Он зна о дочекати својим тајним односима са комунистима и хтео да разговара. Ви сте се плашили да ми је знати о чему се ради, и тако сте добили ослободити од Абруза и Кирби. А онда код њих Мередита, и морао сам да се средим пре него што ми нешто открити. Мора да сте убили Мередита сами - его убица користио нож ".
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Они не зову ме Др, јер сам студирао медицину. У ранијим временима јој урадио много инстант операције". Он је бацио свој нож и заглавио его у минут: "скоро Сам те нашао у мотел. Ти си срећан копиле, Картер".
  
  
  "То је зато што сам чист срцем".
  
  
  "Те је такође веома радознао. Јер ти не ћеш да напусти овај стан жив, његова могао да кажем оборудова свему осталом". Он је поново сел у столицу и поново запалио цигару. "Имам добар однос са овим Кинезима. Договор са дрогом је само параван - изговор за мене да се састане са њима. Њен користио своје људе, да се инфилтрира у АКС и пренесе информације комунисти. Одина око мојих људи на вашој бази у Каролини је постало познато о кретању Шейлы Брант по дочекати ваших фајлова. Комунисти плати за моју помоћ високо квалитетним лековима. Имам најбољи резерви у земљи. За estestvenno, мафија не обрадуется зна о мојим личним пословима. Абруз шталь сумњиво, па ему је морао да оде ".
  
  
  "Како планирате да објасни ову сцену Организација? Посао који сте урадили са Јое, практичне носи своје иницијале".
  
  
  "Ти си то урадио, Картер. Ти си добар у руковању ножем. Такође је убио Валанте и мог дечака тамо. Ово је моја прича, и Барбара Валанте ће га подржати".
  
  
  Он је позвао Барбара у болницу и рекао је хеј, да ее отац рањен, и хеј, боље да се вратим у стан. Он је спустио слушалицу и сел, гледајући ме са кремневой осмехом на танким уснама.
  
  
  "Ти си ми је дао адское време, човек АК. Али сада ти си сам".
  
  
  Јој сломити зној и очајнички дергал конопца. Некако сам морао да обавести Хоку оно што сам научио. Али нисам желео да буде у оквиру бројевима миља од старца, када је схватио да је у АК инфилтрирали мафијаши, који су радили на црвене кинеза.
  
  
  Роси је устао. Он је извукао око џепа марамицу и заглавио сам у уста. "Барбара би требало да буде овде минут после десет. Ја не желим, да ти си викао или учествовао у разговору".
  
  
  Ровно кроз дванаест минут она отрча ходником и пут пробала да роним у стан. Она побледнела, када је видела ужасну сцену: три тела, једно око које је припадало њеном пред оцем. Многе жене пао бих у несвест. Она је само издавала сдавленный звук агонији.
  
  
  Роси залупила врата и зажал хеј уста руком. Они су се борили све док није ставио нож до њеног грла.
  
  
  "Ја знам да ти је тешко, Барбара, - рекао је он својим благим гласом, - али ти треба да остану мирни и да се понашају. Од тога зависи твој живот и живот Смирења".
  
  
  Она климну главом, и Роси пусти ее. Она је издала јеца око грла, њене очи су тражили од мене да објасним да нисам могао да хеј да дају.
  
  
  "Желим да си дошао на телефону", - рекао је хеј Роси.
  
  
  "Коме јој да треба да позовете?" - промукло, упитала је.
  
  
  "Ко год желите, само ако је члан управног одбора. Њен предлажем Сэла Терлицци или Дон Корвоне. Хајде да то урадимо Терлицци. Он је увек много мислио о теби. Он верује да све што говори".
  
  
  Барбара фыркнула и нагло уздахну. Њене очи метнулись мене, и он је покушао да проговори, без обзира на гег, али је открио да је само уздах.
  
  
  "Шта ћу ја да кажем, Росси?" - питала је гласом који је изненада шталь теже.
  
  
  "Онај Ник Картер је убио свога оца, и Јое, и ја покушавам да убије его. Све ће бити у реду, ако имате било каквих проблема са ватре. То ће учинити его убедљив. Тада ћеш вам вас ставити слушалицу, не откривајући детаље. "
  
  
  Роси је окупио све оружје у соби и разложил его на столу. Он је узео од печења Валанте, који ности. "А сада, Барбара, ако ти не передаешь поруку тачно тако, као што сам га у пролазу его, те, га, выстрелю Картеру у лице".
  
  
  Его план обретал облик. Шеф мафије, који је требало да позове Барбара, прогутај своју причу. Онда би, како је повесит слушалицу, Роси ће убити нас обоје. Затим, он ће рећи мафије, да сам убио девојку, пре него што он ће ме убити. Он је, мора бити, помислио је још неколико детаља, да је последњи део је био уверљив, али суштина је била очигледна.
  
  
  Њен ухваћен Барбарина и одмахну главом. Јој, надао, да је она схватила. Када је она ће завршити позив, ми смо обоје били мртви.
  
  
  Она је отишла на телефон. Роси схелл о њој. Њен ваљани преко столице и пао на под, очајнички покушавајући да га разбити, да ослободи руке. Ми то није успело, али је због удара о под Роси је био грчу главом. Када је његов поглед се одвојио од Барбара, она је зграбио игле за ињекције ињекције, која се користила претходне вечери, и вонзила њен ему у раме са целом силом.
  
  
  Изненадна бол је приморан Росси прозвали. Чак јој задрхта, видевши уређај, вредно је имао у руци, као игле дикобраза. Роси псовали и вуче га. Док је он то урадио, девојка је ударио его телефоном. Он је пао на зиду, и она отрча у кухињу и захлопнула врата. Без обзира на горе, девојка мислила брзо. Лет је за нах боље него покушати да остане и да се бори са Росси.
  
  
  Роси је несигурна одмахну главом. Он је био толико љут, да сам помислила да ће пуцати у мене, само да се ослободи ваздух око слезине
  
  
  
  
  
  Затим обојица смо чули, као врата залупила на црни мердевине. Он је схватио да је ему је потребно да се заустави Барбара, иначе цео план ега распасти. Он је пожурио на дан, коју је покрила, отворио јој раме и водио кроз кухињу. Јој, чуо, како је силазио степеницама.
  
  
  У кухињи је отворио кутију. Барбара улете у собу са меса ножем. Она је тешко дисао. "Ја сам захлопнула задња врата и пут пробала да роним у шпајз са метлами. Он је водио миммо мене", - рекла је она, ослобађајући ме.
  
  
  Њен шлаг ми нах нож и исећи ужад, повезују моје скочног зглоба. Њен подигао почетка другог пиштољ са пригушивачем и убрзала кроз кухињу на степеницама.
  
  
  Роси је изашао на улицу и заронио назад унутра, када сам видео девојку. Он је подигао очи, када јој се појавио на одморишту другог спрата.
  
  
  Его таращить очи погодио делове са стране отвореног дан иза мене. Мој рукав откинула његов капут.
  
  
  Он је отворио врата, која се бави водио на улицу, и скочио у нах. До тога времена, као што сам пао на ниво улице, он је нестао иза угла куће.
  
  
  11
  
  
  Када га је вратио у стан, Барбара је седео на коленима поред оца. Бол огледа у њеној бледој лицу.
  
  
  "Знам да то ће захтевати од вас много, али ми треба ваша помоћ. Њен треба да брзо пронађете Роси", - рекао сам.
  
  
  "Шта ти мислиш, кројач узми?"
  
  
  "Он неће да се одрекну своје позиције и да побегне. Он ће доћи до још једну причу да исприча Организација. На пример, да је издао свог оца и уједињени са мном".
  
  
  Она је устала. "Онда морамо да га заустави пре него што он може да контактира са њима".
  
  
  "Тачно."
  
  
  Она је возио на малом фиате. Када смо одлазили из стамбене куће, она је рекла: "Ја Роси је имање у предграђу. Мислим да је он тамо иде".
  
  
  Да јој је направио њен на улицу, где је синоћ оставио изнајмљеном аутомобилу. Машина је још увек био тамо, уз карту за нелегално паркирање на ветробранско стакло.
  
  
  "Ви се возите аутомобил," наредио сам. Њен сел поред ње, прикупљање пушку, коју проверио на бази АК у Јужној Каролини.
  
  
  Кућа Роси је стајао на брду. Гвоздене капије чували улаз, а територију окружен високом оградом.
  
  
  "Ако хацк врата, упали аларм", - рекла је Барбара. "Морате да позовете у кућу и замолите да вас прихватили".
  
  
  Њен је пала под воланом, и узео своје место. Онда јој је прошао кроз капију, отворио дворац и покуцао их. Ауто возио по поплочане путу, један део капије и даље висио на хауби. Погнутое крило царапало гуму, смисла великог немају, као изрезбареним фајл.
  
  
  Када смо прошло миммо, на нас је викао је човек у одећи баштован. Почетак другог човека водио је кроз жбуње са пиштољем у руци. Њу је подигао пушку једном руком, прешли руку на груди и ставити мозак у прозор. Га притисне обарач, и руннинг ман савије у страну језера.
  
  
  "То је машина Роси", - повика Барбара, указујући на "цадиллац" на приступом на путу. "Он је овде, добро".
  
  
  Њен појавило око аутомобила и пуцао у резервоар "кадиллака". Њен набилдовани још два метка, а затим извадио упаљач из АК и бацио га у гас, који је почео сочиться кроз резервоаром.
  
  
  "Шта радиш?" - је компликовано девојка питао.
  
  
  "Да се уверите да он не може да побегне", - рекао сам.
  
  
  Пламен експлодирао тело кадиллака, а затим експлодирао резервоар. Мушкарац у облику шофер појавио на степеницама, спускающейся у стан изнад гараже.
  
  
  "Ник!" - узвикнуо је девојка, указујући на њега.
  
  
  Јој, наслоњен капоту своје машине, ставио пушку на место и всадил метак у груди шофер, док је још увек покушавао да се домогну револвер испод камзолы.
  
  
  Поред мене у крилу заскулила таращить очи. Неко у кући пуцао у мене. Јој, чучну и потрчао на другу страну машине, где је Барбара је већ седео у камиону. Још један пиштољ навија. У кућу је најмање двоје људи.
  
  
  Држећи пушку на коленима, јој, погледао на девојку. Она је тешко дисао, и руменило се вратио на њеном лицу.
  
  
  "Барбара, - рекао сам, - са тобом је све у реду".
  
  
  "Тако ти, Ник".
  
  
  "Желим да ти одваљен од машине и спряталась круговима жбуње ружа", - рекао је њен хеј. "Можете пуцати пиштољем?"
  
  
  "Наравно да могу."
  
  
  Њен засађено хеј у руку свој "лугер". "Да пуцају на кућу. Ти не мора имати циљ. Само сликати. Њен желим заташкавање".
  
  
  Затим јој пролез кроз отворена врата машине и окренуо кључ. Узео бицикл, лежи на извршену рачунарство на седишту, притиском руке на педалу гаса. Јој, пружи руку и притисне на пренос, и машине ваљани дуж траке на предњем делу куће.
  
  
  Га избацио на травњак и израда свој пут кроз жбуње, био је уза зид. Њен прополз испод прозора у угао куће. Иза је био врт и застакљени веранде. Лу Росси жил модеран.
  
  
  Узимајући малу камену клупу, њен бацио га у стакло. Истрчао човек, у потрази за мене. Њен чекао, ја стојим са леђима на стење. На крају он се усудио да изађе у двориште. Када је прошао миммо мене,
  
  
  
  
  
  Јој, дошао и ударио га его кундаком пушке.
  
  
  Јој, ушао у кућу кроз сломљена стакла дан и нашао жену у црвеној хаљини седи у углу. Хеј је више од тридесет година, а она је била толико уплашена, да је дрхтао целим телом.
  
  
  "Ко си ти, кројач узми?" - рекла је она дрхтавим гласом.
  
  
  "Њен Ник Картер. Да ли сте жена Роси или его, домаћица?"
  
  
  "Нам одина. Њен стигао око Вегасу. И ако икада выберусь одавде, нећу се вратити".
  
  
  Његов ушао у собу више, ходником, појавио човек и пуцао у мене. Њен пуцао из пушке са бутине, и мој таращить очи пао у вазу на дугом столу десно од човека. Он отпрыгнул. Претварајући дугом столицу, гурнуо њен его, да блокирају улаз у ходник. Онда га је користио его, као штит.
  
  
  Човек је имао два метка ме у раме. Њен лежао на извршену рачунање и почела да кукам:. Њен досчитал до десет, пре него што је клюнул. Затим га је чуо, како се приближава к мени. Њен сачекао он је дошао до стола и савијен над њим, да бисте пронашли моје тело. Затим јој је замахнуо пушку и покуцао на револвер имао око руке.
  
  
  Он ме је зграбио за косу, што је не може бити боље. Мој урлик је био не на лажним, као стењање. Њене мисли, он ће извадити ми косу из корена. Диже, ударио њен его кундаком по браде. Онда јој је прешла преко њега и отишао у ходник, уставленному врата.
  
  
  "Роси", - повикао сам. "Ти си превише труслив да изађе?"
  
  
  Нема одговора.
  
  
  Јој отворио врата празна спаваће собе и кренуо даље.
  
  
  "Роси", - повикао сам. "Морате да убије човека иза, као што је Џо?"
  
  
  Тишина.
  
  
  Њен је покушао другу врата. Купатило. Жена у униформисаних собарица цоверед у купатилу.
  
  
  "Имаш овде је дивно место, Роси", - повикао сам. "Рећи ћу ти шта ћу са њом. Њен подожгу га, ако не можеш се удати".
  
  
  Он је изашао. Он је скочио на платно тоалета, ме је ударио врата, и оборио ме с ногу, а затим је скочио на мене.
  
  
  Нож блиста, када је воткнул его ми у грло. Њен грчу, зграбио его зглоб две руке и почео да се савије его руку назад. Он је пао и испао, вонзив ме песницом у ребра. Затим је поново ударио ножем, порезав дугу рупу у нози мојих панталона, када је ваљани.
  
  
  Смо се срели у ходнику, дахћући. Он је био на коленима, а њен - на свом, и пушку, која га испустио, лежи на поду између нас.
  
  
  "Подигни то, Картер", - рекао је он. "Покушајте да подигне, и га ћу исећи ти руку".
  
  
  Њен однео Хуго пре него што напусти стан Барбарина. Га је ставио нож у руци, и када је Роси је видео то, он је подигао руку да баци свој нож.
  
  
  Барбара застрелила га. Она је ушла у кућу и седи на крају ходника. Она подиже "лугер", добро је преузео его са обе руке и прострелила ему потиљак. Она је полако дошао до нас и стаде гледа на мртвог човека. Коначно, она се окренула према мени са мултиплом израз лица и рекао: "Код ... он је прекршио код Мачке ... копиле".
  
  
  Следећег јутра смо рекли збогом у црном. Њена дуга коса су прикупљени у целомудрену скуп на врату, а на њеној бледој лице није било шминке.
  
  
  "Претпостављам да сте сада иде у Лас Вегас да покуша да пронађе након Лоса", - рекла је она.
  
  
  "Имам осећај да ће ме чекати".
  
  
  "Да ли сте читали новине? Полиција не може да разуме шта се догодило. Они мисле да је неки рат између банди".
  
  
  "Изашли смо на време", - рекао сам.
  
  
  "Ник, њен мора да сам, шта да кажем".
  
  
  "Мислиш да нешто, можда ћемо се поново срести, када околности побољшати?
  
  
  "Мислим да ми уопште не треба говорити".
  
  
  Број који Моосе снимио за Коре у Лас Вегасу, је број ранчу, правни јавне куће, којим управља жена по имену Арлин Бредли. Када је постало познато, да ја не желим да пробају таленте ее девојчице, жена Бредли провела сам у малообставленный кабинет и сео на окреће столицу.
  
  
  "Кора отишао одавде пре извесног времена. Она није намењен за то, и она је нашла себи други живот".
  
  
  "Да ли се сећате човека по имену Лос?"
  
  
  "Он и још тројица дошли овде, да видим Кору. За estestvenno, није постала их да питају. Али ја сам мислио да су то били људи са којима хеј, не би требало да се укључе. Као што сам већ рекао, она ми се свиђа. ее елемента у том месту ".
  
  
  Она у једном тренутку извади слику око фиоке столица и предао мени. "Ја узео то. То је девојка, о којој ви говорите?"
  
  
  То је Схеила Брант.
  
  
  "Шта вам је потребно, господин Харпер? Да је предмет ових питања?" - упитала је жена.
  
  
  "Мртва Кора. Као што сте рекли, она је ступила у контакт са тим људима. Само га је познавао, као Шейлу Брант".
  
  
  Она моргнула. Вести, изгледа, снажно удари по њој. Када је поново говорили, глас јој је био промукао. "Ти би требало да кажем да ми раније. Јој рекао да је волим и да јој озбиљно. Да ли је човек, познат као Лос, одговоран за њену смрт?"
  
  
  "Да".
  
  
  "Он је у Лас Вегасу. Синоћ га је видела его у казино".
  
  
  "Ако Мус ће се појавити овде, ти си позвонишь сам у мој хотел?"
  
  
  "Наравно."
  
  
  Њен ловио на Лоса је ноћу у казину, клубовима и хотелима
  
  
  
  
  
  али њен его није нашао.
  
  
  Арлин Бредли позвао ме је, када је њен завтракал. "Он ме је контактирао. Можете да изађете?"
  
  
  Њен возио под врелим сунцем на ранчу. Пулс имам учащался, адреналин зашкаливал. Моја потрага дошли до краја.
  
  
  "Они су питали о вама, као што сте о њима. Она је рекла да сте били овде и да ће се вратити. Они желе да јој је организовао вам замку", - рекао је Арлин Бредли.
  
  
  "Ви сте прихватили понуду?"
  
  
  Она је први пут осмехну. Осмех је танка, крут и уздржан. "Мислим да они мисле да неко је око мој посао не може уложити приговор ih. Они су ми предложили 10 000 долара, да би га оставили те исте, тако да они могу да те убијем".
  
  
  "Они мора да су пронашли новац".
  
  
  "Новац?" - рекла је она, мрштећи се.
  
  
  "Без обзира. Реците им да то урадите. Реците им да сте ставили их замку".
  
  
  "И уместо тога ћете их ухватити".
  
  
  "Покушаћу", - рекао сам.
  
  
  На путу на ранчу га возио миммо стари град-авет. Отишли смо до њега, и он је направио свој пут кроз прашину, док се не нађе зграда, који је изгледао погодан за тога, да је њен хотел. Јој извади око машине пушку и сакрио га на стропилах у близини дан.
  
  
  "Да ли Могу да га питам, зашто то радиш?" - рекла је Арлин.
  
  
  "Имам пиштољ, што је довољно за заштиту изблиза. Али они могу да покушају да ме убије са даљине".
  
  
  Она је гледала на безлюдную улицу. Иако ваздух твинклед од савченко, она је дрхтао. "Идеално место за пуцњави. Као у филму. Само то није измишљотина".
  
  
  "Имаш на ранчу неколико коња. Реци Лосю, да ћеш ме одвести у шетњу данас не када. Ти вам донети ме овде, онда убежишь са коњима и оставиш ме хода".
  
  
  "Звучи савршено. За њих".
  
  
  "Ја желим да они верују у то. Када они поново ће вас контактирати?"
  
  
  "Лос је рекао да ће доћи у подне. Распоред ему одговарати. Исто је и са оним што сам бацио те овде без коња".
  
  
  Назад на ранчу, она сипа ми пиће и поднесла своју чашу на моје. "До успеха."
  
  
  "За злочин", - рекао сам.
  
  
  Она се осмехну почетак други пут са наше састанке. "Ја задржати видљивост тврдоће, јер је то боље за пословање. Али ја могу да веома саосећам са људима. Као Коре. Као што си ти".
  
  
  Јој сипа нам још једну. "Онда до пријатељства".
  
  
  Ми смо возили у град духова под на сунцу, да је моја мајица заглави у леђа. Њен спешился.
  
  
  "Видиш их, Нед?"
  
  
  "Видео сам сјај сунчеве светлости. Они су, вероватно, гледа кроз двоглед. Хајде, взлетай. Они ће бити у близини. Они не желе да пропустите састанак".
  
  
  Она рванулась, остављајући мој коњ. То није био план. Али то није битно. Лос ипак доћи. Јој, знао да могу да рачунају на њега.
  
  
  Њен селл на провисшую двориште око једног давно напуштене продавнице и выкурил цигарету. Онда га је видео ауто - познати Линколн. Он је зауставио на крају улице, и из њега је изашао човек. Велики човек. Он је стајао и гледао у мене, и ја сам осетио како ми сабира долар потонуо.
  
  
  Мој коњ је издао буке. Јој, погледао на животињу и видео другог бандита, приближава са супротне стране. Он је шел, водећи коња. Его ноге подигао прашину ситним спиралями.
  
  
  Они су планирали да ме ухвати под унакрсној ватри.
  
  
  Га бацио цигарете цигарете. Њен уста и преселио између две зграде. Стоје на једној зидови око колибе, га је чекао, док моје сталкеры ће учинити корак. То није требало много времена. Лос је дошао иза угла.
  
  
  "Како да вам се свидја моје девојке, Харпер?"
  
  
  "Са пар је све било у реду / *
  
  
  "Али није тако лепо као Схеила? Она је сочна. Жао ми је што сам сломио хеј врат. Ми смо неколико пута били заједно. Али велики новац замутят главу жене, исказят њен размишљање".
  
  
  "Она не опљачкали те".
  
  
  Лос пришао лиже. "Онда ко је то урадио? Њен добио хеј посао у дом Арлин, али сам га нико више није говорио о новцу. Па како они могу да нестану, као што је рекла?"
  
  
  Моја рука свисала страни, и окренуо тако да је Лос није могао да види моју руку. Њен марширали, одвијао "Лугер", и Лос од заставе дозволе за обављање пад.
  
  
  "Мислим да је направила грешку, рекавши Арлин" - рекао сам.
  
  
  "Баци, Харпер!"
  
  
  Други човек је отишао кући и ми је пришао са леђа. Он је стајао на чучи, његов пиштољ је био усмерен на мене. "Рекао сам, пусти то, сосунок".
  
  
  "Не пуцај у њега", - викао Лос. "Ја желим да чујем, шта он каже о новцу".
  
  
  Га бацио "Лугер" и подржао даље ка колиби. "Арлин освојила Шейлу и заслужио њено поверење. Она ми је рекла, да сте понудили хеј 10 000 долара за ову инсталацију. То је тачно, Лос, или она је рекла да је то била сервис за старог пријатеља?"
  
  
  "Она је рекла да то учини услугу".
  
  
  Јој, окренуо се и заронио у отворен прозор колибе. Га ударио раме о труле даске, и они служио, пљување прашину. Јој, чуо, као Моосе, и други човек викали пријатељ на пријатеља. Јој, устаде, потрча у сплавари и посегнуо за цатцхед тамо пушком. Њен је требало да зна, да его више не ће бити. Арлин вратила и переместила его. Она подставила ме стварно.
  
  
  Проблем је био у томе што сам није свестан да је она замешана, док Лос поново није донео новац. Лос је рекао да је добио Шейле рад у кућу,
  
  
  
  
  
  Једног дана су урадили Арлин лгуньей, барем, због пропуста. Лос је рекао да он још увек није нашао новац, а то је значило да је он није могао да понуди Арлин 10 хиљада долара. То је два пута направио јој лгуньей. И она ми је дао ову реплику о томе колико је ошовања, Шейле и мене. Она ми је рекла да ће сачекати, ако јој изађем из ове замке жив. Вероватно, са пиштољем.
  
  
  Лос водио по крыльцу куће. Он личи на бизона. Он је пожурио кроз врата, без заустављања, и пропао кроз под. Его аленка је више него што могу да поднесем труле даске. Его прикололи у собе. Он је заклео и вритхед у потрази за мене.
  
  
  Она је закорачио на њега и његов его на лицу подобраной одбора. Ударац је био тако јак, да је одбор је подељен.
  
  
  Други човек у сумрак у прозор. Га бацио у њега стилетто, али је отишао на брзину и пропустио. Њен избегао у врата. Ако би други Муса није подигао его, мој "Лугер" и даље лежао би споља.
  
  
  Њен касу скренуо за угао. Пиштољ је и даље био на месту, али не савијени костя њега. Арлин смештен између зграда, држећи у једној руци узде нервног коња, а у другом - маузер средње тежине.
  
  
  "Иди и врати га. Јој се вратио, да ти помоћи", - рекла је она.
  
  
  "Не, ти си се вратио, да проверите са дечацима, и сваке године, да ли све иде по плану. То није тако. Њен је још увек жив, и они знају истину. Ти украо новац од Шейлы. Она побегла, када је открила да су отишли. никада не догадывалась, шта то имаш. Она ти веровала. "
  
  
  Она је погодила до машина.
  
  
  Га бацио фиат у прашину. Јој, подигао главу баш на време да видим како пратилац Муса высунулся преко прозора и пуцао у Арлин. Таращить очи је 45-ог калибра и откинула хеј, лице.
  
  
  Њен плакала и бацио се на човека, чупање его кроз прозор. Њен га је ударио его у лице и зграбио его за руку са пиштољем, док су му потекле низ прашњавом улици. Због угла попео Лос. Он је подигао стену, подиже его изнад главе и закорачио према мени.
  
  
  Особа испод мене је покушао да пошаље пиштољ у правом смеру, али сам га задржао его зглоб. Њен га је ударио его поново. Јој, знао да ће доћи Лос. У последњем тренутку га ваљани. Лос објавио стена. Други човек је седео, и стене погодио његов его, са ужасно звуком, као да је нож био у месо. Нисам сумњао да је овај човек је мртав. Без сумње.
  
  
  Лос изгледао сбитым збуњујуће сплету. Он неверицом одмахнуо својом великом главом. Затим је отишао до свог пријатеља. Он је отео од 45 калибар око прста мушкарци.
  
  
  Њен дополз до "Люгера". Окретање га Лоса пуцао у груди. Два пута. Јој, пуцао у њега и трећи пут, када је он устао са дивљим очима и шевелящимся устима, као да је хотел нешто да кажем.
  
  
  Коначно, он је пао и умро у прашини. Њен полако устао на ноге. Град духова изгледало скоро беззвучным, као гробље. Јој је био једина особа у нен ко остао жив. Дуг камата је завршен, и мој посао је урађено, осим онога што сам рекао Хоуку о проникших на бази АК. Али сутра ће бити другачије.
  
  
  Епилог
  
  
  Њен нашао код Хавк код базена его клуба у зеленој селу Вирџинији, у близини Вашингтона. Он је био толико потребне сунчање. Его коштаних лактови и колена су слични на врата оловке у боји слонове кости.
  
  
  "Како је прошла чишћење?" Га питао.
  
  
  "Оборудова све збринути. Морали смо да затвори базу у Каролини и Денверу, али смо добили контролу над свим шпијунима мафије. Срећом, операција је била у раној фази, и они нису дали никакве важне информације. "
  
  
  "У принципу мафије ништа није знала о споразуму Роси са комунистима или о томе, да је он био запричастным на шпионажу за АК. Абруз, вероватно, превише мало да је знао. Он је био само сумњиво. Али сумње може да буде смртоносна, када спутались са таквим људима, као што је Лу Роси ".
  
  
  Хок отвори једно око.
  
  
  "То је скупо и крваво дело, Ник, али то је наш посао, твој и мој. Прљави посао, за који не дају медаље".
  
  
  "Знам", - рекао сам.
  
  
  "Да ли сте спремни да сутра оду у Лондон?"
  
  
  "Да, господине."
  
  
  "Ник", - позвао је, када га је удаљио. Он сел у лоунгер. "Ко дискова бака, да чека у колима?"
  
  
  "Поуздан информатор".
  
  
  "Мислиш ћерка Валанта?", рекао је он .
  
  
  * * *
  
  
  Барбара се радује. "Хајдемо негде и ложимся спава, Ник. Сутра ће доћи веома брзо". Она придвинулась да ме лиже, када је одлазио у клубу. "Ваш шеф је био изненађен?" "О, наравно", рекао сам. "Он је скоро изгубио дар говора".
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Агент - Контрагент
  
  
  
  Ник Картер.
  
  
  Агент - Контрагент
  
  
  Посвећено слуге тајних служби Сједињених америчких Држава Америке
  
  
  
  Прво поглавље.
  
  
  Следила опасну дивљач, ловац понекад открива да је она несвесно је променио улогу са својим пленом, и шталь жртва. Многе дивље животиње имају лукав, неопходне за заседе, на пример, јагуар-убица по Мато Гроссо, који се крио по сопственом трагу, да збуни и да убије ловачких паса један ударац канџе, увек убија последњи пса у стадо првог. И слон-разбојник даби, који је развио ружну навику да се уда код прогонитеља-људи.
  
  
  Човек је, наравно, највише лукав око свих организаторима заседе, и њен пажљиво обдумал ова чињеница, када је граната на тамном шумском трагу. Ово је идеално место за заседу; и да јој, знао да је планирано то је тако.
  
  
  Његов шел пажљиво, полако, гледајући иза сваког дрвета и грма на предмет покрета, слушајући најмање звук. Мој "Лугер", Вильгельмина, лежао на готовс у футроли, али без опрему. Стилетто "Хуго" лежи у антилопа ножнах, везан за моје десне предплечью, под јакни, који га је носио. Јој само да је прошао миммо нависающей гране, када је чуо звук иза себе. Још пре него што је окренуо њен схватио шта то значи - човек је пао са дрвета на земљу иза мене.
  
  
  Јој, окренуо на време да види опускающуюся руку са ножем у њој. Оштар оштар нож био је усмерен исплате право у моје груди.
  
  
  Подизање лева подлактица, да бисте закључали га, га, зграбио човека за зглоб. У исто време јој је истакао кажипрста и средњег прста десне руке у очи човеку. Али он држао слободну руку на переносице, баш на време да спасе очи.
  
  
  Њен зграбио его тога зглоб са обе руке, окреће и окреће од њега, и снажно повукао, савијање напред. Човек лети кроз моје раме и ударио у земљу леђа. Нож је летео по его руке. Њен напряг мишиће десне надлактице, и стилетто пао доле ми се у длан. Пре него што је човек имао времена да се пресели из места, ушушкан танак поток стилета ему под браду и држала его тамо.
  
  
  "Среће следећи пут", - рекао јој је тихо.
  
  
  Не забоде нож човеку у браду, као и обично. Га је држао его тамо, док его очи ужи на мене.
  
  
  Одједном он се закикота. "Веома добро, Н3", - рекао је он.
  
  
  "Било какве предлоге?" - питао сам, подизања стилетто са его грла.
  
  
  Он сел и отряхнулся. "Па, њен могао да поменем да вам треба користити више кука у бацању. И да ваш стилетто није проблем, и сматра се да је горе него Немачки Траппер's Companion, који само што су узели од мене. Али ја мислим да ви то све знате, у сваком случају. И ви, изгледа, носи са својим радом, да нам, без обзира на то ".
  
  
  Њен Хуго ставио назад назад у корице. "Хвала вам", - рекао сам.
  
  
  Њен је прошао први тест на курсевима стручног усавршавања. Мој противник је био помоћник инструктора за аикидо академије у АКС и њен морао да призна шта је урадио проклето добар посао, водећи рачуна да се сећам основе самоодбране. Ми смо били на територији суперсекретной школе за агената АК.
  
  
  "Сада наставите да иде на том путу, све док нису стигли до раскрснице са тропой, водећа назад на тренинг центар", - рекао је он за мене. "Очекујем било шта".
  
  
  "Увек сам то волим", рече она, смешећи се.
  
  
  Оставио јој его тамо и отишао на кривудавом путу. Месец склизнуо иза облака, наглашавајући након језиво сребрним светлом. Њен кретао опрезно, спреман на све. Доехав до раскрснице, њен зауставио на тренутак. Јој, знао о одсуству звук инсеката, а то је значило да постоји велика вероватноћа да су у близини у сали неко други. Само је почео свој пут, води до тренировочному центру, када човек искочио кроз мрак на траг отворено испред мене. Га извукао свој "лугер" и да га дотукли човека на его оружја. Њен нацелил "лугер" ему у груди и повукао обарач. Зачу клик на празан дигиталне камере.
  
  
  "Ти си мртав" - рекао сам. "Таращить очи 9 мм сабира долар".
  
  
  Фигура у тамном оделу се насмеја, и видео сам да је на његово лице је надет чарапа. Смех и овај чарапа натерали да се окреће у голове. Док га још увек покушавао да схвати то га је чуо иза себе лак шум. Овај човек је био само мамац. Али у томе није имао смисла. Инструктори никада нису радили у тимовима против вас, нашим ноћним вежбама.
  
  
  Пре него што је могао да се окрене лицем према другом човеку, њен осетио нагли оштру бол, взорвавшуюся у подножју лобање. Светле светла обасја на мене у мраку. Моја колена имају закопчан, на целој територији хотела, а ударила ми о главу. Њен негде чуо низак стењање, хрипящий звук, и он је дошао око мог грла.
  
  
  Јој је чуо глас. - "То је он?"
  
  
  "Да, то је он", - одговорио је други човек са неким акцентом.
  
  
  Са болом је отворио очи и видео две тамне фигуре, плутајући у мраку. Обојица
  
  
  носе чулочные маске. Њен имао времена да питам. - "Шта је то?"
  
  
  "Стварни живот, господин Картер", - рекао је онај са акцентом. "Не школске игре, као што сте мислили".
  
  
  Њен прищурился кроз затуманенные болом очи да виде контуре лица за чулками, али било је сувише мрачно да види. У сваком случају, није потребна никаква сјајних закључака, да схватим да то није инструктори обуке академије. Једноставно је покушао да погодите, како су дошли на територију, када је један око њих снажно ме ударио ногом у страну.
  
  
  Јој, грунтед и псовали себи под нос. Бол је био мучан. Човек са акцентом нацелил ми у лице "магаре " кобра" 38 Special.
  
  
  "То је био само да вас убеди да ово није игра, господин Картер", - рекао ми је онај ко је Магаре. Други човек дисао плитко и изгледао је тако, као да је хотел да понови лекцију.
  
  
  Он је потисак је мали пиштољ назад у минут и повукао преко јакне црна коверту. Издав грло звук, он је бацио коверта поред мене на земљу.
  
  
  Онај, код кога је нагласак поново говорио. "Ово је порука за ваш власти, господин Картер. Ово се односи на предстојећој конференцији у Каракасу. Њен предлажем својим људима да прочитате его пажљиво и озбиљно".
  
  
  Мој ум је заокружио у пуној боли тами. Конференција је представљала састанак између амерички потпредседник и председник Венецуеле, која се бави требало је да прође у Палацио де Мирафлорес, Белој палати, у наредних две недеље. То је важан политички догађај који би требало да је јачање економске и политичке везе између САД и Венесуэлой.
  
  
  Њен хотел постављају питања, да они су говорили још мало. Али они су завршили разговор. Онај ко шутирали ме раније, хтео да ми да последњи ударац, пре него што су отишли. Его невоља је била у томе што је превише волео свој посао. Овај пут он је направио свој тешка ципела ми у главу. Њен зграбио его на ногу и насмејао се окренуо. Њена чуо пуцање костију, и он бавлед, губи равнотежу и тешко пада на његов сапутник. Други мушкарац га уплашили, и они су обоје пали.
  
  
  "Будала!" - повика човек са кольтом, покушавајући да устане на ноге, покушавајући да циљ.
  
  
  У време када је био на ногама, и на неки начин он је показао да је између мене и пиштољ, да ме је одговарало. Он ме је ударио великом песницом у лице, али ја пригнулся, и он је терао своје од моје вилице. Човек са пиштољем је скочио и побегао у сенци. Га ударио другог човека, разбија песницом его у висину. Он је пао на леђа, а ја сам пожурио на врху њега, али он је одмарао ногом ми у животу, и гурнуо. Њен летео, и у време, када је поново устао на ноге, он је побегао у жбуње.
  
  
  Али он није хтео да заборави, како ему волео шутирају ме, и то ми је дало енергију, о којој јој чак и не сумња. Јој дозволио стилету падне ми у руку и бацио его ему после. Он је ушао у ему у леђа, када је ушао у густо грмље. Он је викао, ухватио за леђа и пожурио напред, исчезнув кроз видног поља у жбуњу.
  
  
  Када јој је пришао упавшему човек, инструктор изашао из сенке иза мене. "Хеј," повика он, - шта се овде дешава?"
  
  
  Он је дошао на место, где га чувају, и видела стилетто, истурене широм леђа бандита. Он је рекао. - "Исус!" "Да, кројач дођавола није у реду?"
  
  
  Јој је скинуо маску чарапа са мушкарци и видео да је он мртав. Лице му је било непознато. "Имали смо гости" - рекао сам. "Један је отишао".
  
  
  "Ти си убио то?" Он је изгледао мало болестан.
  
  
  Инструктори АК - стручњаци у самоодбрани, али је већина око њих не проводе много времена на терену. Они су навикли да нас лазе, али никада не раде прљаве послове.
  
  
  "Изгледа да сам то урадио", - рекао сам, пролазећи миммо специјалиста карате са отвисшей вилице, да се подигне коверту, који моји нападачи оставили са мном. Њен отворио его и једва могао прочитати поруку у дим месечини.
  
  
  На предстојећој конференцији у Каракасу влада САД и посебно обавештајна мрежа АКС ће бити подвргнут било окрутно понижења и затруднению. То је отворен позив за АК: коме, у ком облику ће понижења и како то ће бити реализован, као и да се спречи его, ако можете. Када губиш, свет ће видети неефикасност АК и неефикасност владе Сједињених америчких Држава у светским пословима.
  
  
  Потписан само "Спојлери". Све поруке, укључујући и потпис, било склеено у сцрапбоокс часописа по.
  
  
  Бледнолицый инструктор за карате ми је пришао косясь на мртвог човека. Када је говорио, глас му је био хладан. "То су оставили ови људи?"
  
  
  "У ствари, - рекао сам.
  
  
  "Могу да га виде то, молим вас?" - упитао је гласом инструктора.
  
  
  "Бојим се да не", - одговорио сам.
  
  
  Его лице је испуњено бесом. "А сада слушај, Картер. Овај досадне инцидент се догодио на територији школе, шта ти желиш да радиш. "
  
  
  Њен потисак папир у минут јакне. "Дејвид Хавк ће добити комплетан извештај".
  
  
  Све у АК подчинялись Хоуку, чак и шеф овог човека у образовном центру. Њена сумња да је инструктор подиже чињеница да сам отчитывалась непосредно пре Хоуком. Када га је прошао миммо њега да покупи свој стилетто, чинило ми се, да је требало да ме заустави.
  
  
  "Како ти мислиш, можеш ли да имам тај папир?" - питао га је саркастичан осмехом.
  
  
  Он је оклевао тренутак. Јој, знао да је он веома хотел прихвати изазов, али, он је знао о мом рангу. Овај једини чињеница уплашен да га, упркос његовим карате црни појас.
  
  
  Он је отишао у страну, и њен досталь, стилетто. Њен очистио нож на леђима мртвог човека и вратио его назад у корице. "Можете приписати тело у тренинг центар, - рекао сам, - али оставите его тамо, све док не чујете налога од Хавк. И ништа не уклоните по его џепова".
  
  
  Инструктор само пажљиво је погледао на мене, на лице му је било написано гнев.
  
  
  "И док су вежбе завршен" - рекао сам. "Данас више не заувек сакрити у сенци".
  
  
  Јој, окренуо се и кренуо назад према вертикали. Ми је потребно да се одмах позове Хоуку.
  
  
  * * *
  
  
  Неколико дана касније Хок и њен седели за дугим столом за преговоре око црвеног дрвета у штаба-стану АК са шефом ЦИА, шеф Агенције за националну безбедност, начелник тајне службе и директор полиције безбедности Венецуеле. Хок питао те људе да се састане са нама, јер их агенције хтели да обезбеди безбедност Каракасской конференције.
  
  
  Хок био на челу своје столице и говорио кроз огромну реекинг цигаре. "Сви имате копије поруке, господо", - рекао је он. "Ако је неко око вас жели још једном да истражују оригинал, он ме је овде". Его худощавое тело изгледало наэлектризованным од енергије, а његова чврста ледене очи гледали непримерено у добром лице сељака из Конектиката. Њен приметио, као и много пута раније, да је, када Соко је говорио, људи су пажљиво слушали, па чак и ови познати људи.
  
  
  "Нема информација о томе ко је то написао?" - питао шеф ЦИА. То је био висок рыжеволосый човек са пронзительными плавим очима и манирима генерала са пет звездица.
  
  
  "Ја ћу Н3 да одговори на ово штопора", - рекао је Хавк, забадање цигару у устима.
  
  
  Јој, стави руке испред себе на столу. Њен не могу да поднесем ове бирократске скупштине, посебно када морам да одговори на мноштво питања за истраживање.
  
  
  "Немогуће је да пратите материјал који су користили за самог поруке, - рекао сам. "Ми смо проверили, папир, коверте, исечака и глина, и то је све нормалне ствари које су могли да купе било око хиљаду продавнице у тој области".
  
  
  "А шта је са самих мушкараца?" - нестрпљиво је питао шеф тајне службе. Он је био коренастым и светловолосым, са сивим пругама на слепоочници. Изгледао је веома нервозан.
  
  
  "Човек га је убио, био је продавац обуће у великој робној кући овде у Вашингтону. Никакве трагове. Он нема записа нас у једном око наших одељења или у оквиру полиције. И све што ја могу да вам кажем о его другима у томе, да је висок момак са европским нагласком ".
  
  
  "Руски?" - питао агент НСА. То је био старији човек са седом косом и дугом истуреном браде. Он је нацртао у бележници пред собом, али пажљиво гледао у моје лице.
  
  
  "Ја не могу да кажем сигурно", - рекао сам. "Можда је то био балкански акценат. И, наравно, то може да се лажним".
  
  
  Венесуэлец куцну прстима по столу. То је био велики човек са маслиновим лицем и тамним густим обрвама. Он је био човек који је успешно фробель влада Венецуеле током серије покушаја државног удара пре извесног времена, а сада је очигледно забринут. "Онда ми уопште немамо појма ко стоји иза овог поруком", - полако изговорио је са јаким акцентом.
  
  
  "Бојим се да је тренутна ситуација", - признао је Хок. "Ја сам Чак потпис за нас не значи ништа".
  
  
  "Ако то зависи од мене, да га не би шталь да бринете о томе", - рекао је шеф НСА. "Све то је, вероватно, некако извући".
  
  
  "Или само неки људи, затаившие бес на АК", - прокоментарисао је шеф тајне службе. "Навијачи са којима је лако да се носи, ако они ће се појавити у Каракасу".
  
  
  "Ја не мислим да руси или црвене кинези обављају задатке на тај начин", - полако изговорио човек из ЦИА. "Али, онда је готово немогуће погодити, као и КГБ и Л5 довести себе у датој ситуацији".
  
  
  "Чврста и хладно остаје чињеница", - рекао је Јастреб, - "да постоји претња конференције. У напомени се наводи о понижењу и конфузију, а не само о срывах. И она је конкретно упућена АК. господа? "
  
  
  Уследило је кратко ћутање. На крају, шеф ЦИА поново говорио. "Ваши људи делу падају тамо где се очекује покушај, - рекао је он - да бисте закључали их месара својим". Он је погледао на мене
  
  
  "Заправо", - рекао је Хавк, нагиње назад у своју столицу и гледа около, на столицу. "Тако да, ако АКС треба да буде на овој конференцији, сасвим је могуће да је неко планира да убије нашег потпредседника или председника Венецуеле, или обоје".
  
  
  За столом клокоће говорити. Шеф тајне службе погледао суморно на Хавк. "Ја не разумем, како можемо извући закључак да је, према документима, Дејвид," - рекао је он. "Мислим да сте преувеличиваете њен значај".
  
  
  Сарадник НСА је устао са столице и шталь се креће горе-доле напред и назад у близини дугом столицу, руке склопљене иза леђа. Он је био сличан британског пуковника у пензији, шагающего по соби. "Мислим да сви ми третирамо ово превише озбиљно", - тврдио је он. "Проклет белешка може бити розыгрышем".
  
  
  До сада ласица га намерно ћутао. Хавк хотел чути мишљење сваког, пре него што смо выразим своје. Али сада јој је, мислио да је време да ми говори.
  
  
  "То је сувише добро планирана за шале", - рекао јој је тихо. "Да ли се Сећате, овим људима је успео да добије приступ на територију тренинг центра АК. И они су знали моје име и успели да ме пронађе тамо. Онај са акцентом, који ми је дао ноту, рекао управо то: предлажем својим људима да прочитате то пажљиво и озбиљно. "Ја сам погледао около око столице. "Он није изгледао као да се шалим".
  
  
  "Ако га не убио човека у таквој ситуацији, да би се, такође, хотел тумаче све то је прилично озбиљно", - едко рекао је сарадник Тајне службе.
  
  
  Ја не могу да приуште да иду на себе. "Одина око мушкараца држао усмерен на мене револвер, а други дрался са мном", - хладно рекао сам. "Ако си био тамо, ти би сигурно реаговали на ово озбиљно. Њен користио свој нож, јер ми је потребно да се заустави човека, а не зато што волим да убије".
  
  
  Шеф тајне службе само подигао обрве и попустљив насмешио ми се. "Ниједна критика ваш суд није био вам је господин Картер. Само покушавам да укаже да су обавештајне агенције редовно добијају такве евиденције. Ми једноставно не можемо приуштити да виде их све озбиљно".
  
  
  Венесуэлец прочистил грло. "То је истина. Али овај ми се чини другима. И тамо, где постоји нека могућност атентата на живот мог председника, ја не могу да ризикујем. Га нашли удвостручи заштиту у Палати Мирафлорес током конференције. А пошто је ваш потпредседник-председник такође може да прети опасност да га препоручујем вам да предузме додатне мере предострожности ".
  
  
  "Управо сам разговарао са вице-председника", - рекао је шеф ЦИА. "Его" - то је потпуно не смета. Јој рече ему, да све четири агенције и даље ће имати тамо људи, и он сматра да је то довољно".
  
  
  Хавк поново погледао запосленог тајне службе, који је држао сцепленные руке на уста. Упркос своје цинична запажања, он је, очигледно, био свестан да носи главну одговорност за живот и личну добробит потпредседника.
  
  
  "Шта мислиш?" - питао его Хок.
  
  
  Он је озбиљно погледао Хавк. "Па, њен морао сам да признам да ми говоримо овде о животима руководиоци конференцијска сала, барем потенцијално. Га наћи додатне људе у путовање у Каракас, да одговара за безбедност у Венецуели".
  
  
  "Добро", - рекао је Хавк, жуя цигаре. Он је положио руку преко косе седе главе, затим извади цигару исо рта. "Што се тиче АК, ми обично не би агента у овој земљи је на састанку. Али пошто АКС био је посебно поменуо у напомени, њено постављање свог главног човека - Ник Картер - на конференцију". Он махну ми руком. "Потпредседник је рекао да би било лепо, ако би га пратио его, па га такође ићи".
  
  
  Шеф ЦИА превео поглед са мене на Хавк. "Ми ћемо се побринути о пријему обоје".
  
  
  Човек по НСА полако одмахну главом. "Ја ипак мислим да одете у потрази за дивљим гусями", - нашалио, рекао је он.
  
  
  "Може бити, и тако", - признао је Хок. "И, наравно, постоји и трећа могућност". Застао је, уживајући ишчекивања. "Замка", - наставио је он, сунув хладну цигаре назад у уста. "У напомени наводи да понизи ће то АКС. И све то - отворени позив АК. Можда неко жели да Н3 или јој је био тамо по неким скривеним мотивима".
  
  
  "Зашто онда иде?" - рекао је агент НСА. "Мислим да је то оно што ћеш бити срећан покусавали да чекају својих на другом месту".
  
  
  Хок жваће цигаре. "Осим тога, да сам чин не тако, - рекао је он. "Не свиђа ми се идеја да се сакрије главу у песак и да се нада да је претња да ће нестати или да неко други води рачуна оборудова све за нас".
  
  
  "Поздрављамо у вашем присуству, сенор Соко", - рекао је венецуелански званичник.
  
  
  Човек по ЦИА је нацртао на мене ваш паметан и озбиљан поглед. "Надам се да је ваш пут ће проћи без авантуру", - рекао је он.
  
  
  Јој, закикота ему. "Веровали или не, такође се надам".
  
  
  Друго поглавље.
  
  
  У Каракасу је Страсна недеља, а цео град иде на фестивал. Су боје бикова, параде са шареним сплавова и све у светле регионалних одела, концерти и изложбе
  
  
  и плес на трговима. Каракас развлекался са својом косом. А ипак то није било оно светли, лудо тихом расположење, која је остала са мном, када јој се населили у својој соби у хотелу El Цонде само шест дана пре конференције. То је било хладно, пугающее осећај јаког ветра, свистящего уским калдрмисаним улицама старог дела града. Нисам могао да се отараси језиво осећај да град покушава да ми каже нешто, да тријумф крије од случајног посматрача. Нешто зло.
  
  
  Соко је летео и раније је већ био у граду. Он мислили да нам је боље да иду одвојено и зауставити у различитим хотелима.
  
  
  Њу је морао да контактира са Хоуком у малом ресторанчике у близини канцеларије Америцан Екпресс у девет часова. То ми је дало неколико сати насамо са собом, па сам отишао у киоск на углу и купио новине и лист борби са биковима. Јој узео папир са собом у блиској кафић на тротоару, али због ветра јој је одлучио да седне унутра. Њен наредио Кампари и пили док га прочитао све приче о конференцијама, нагађања, да ли овај форум да радим ови наслови, пре него што се све ово заврши.
  
  
  Када завршите са новинама, њен истраживао нове ставке борби са биковима. Одувек сам волео добра борби са биковима. Када радите убиства и покушајте да не буде убијен, а ви играте са смрћу - насилне смрти - борба бикова изазива имате посебан шарм. Ти иди, плаћате новац и улази у барреру - у предњи ред. И ви знате да је на аренее ће бити смрт, може, чак и смрт човека. Али без обзира на то да ли ће смрт бика или човека, знате, да - барем овај пут - да ли ће изаћи жив. Без обзира на то ко умре, не ће те убити или непријатеља. Дакле, седите на свом оплачиваемом месту и виде све са осећајем отстраненности, од којих, као што знате, ће морати да одустане, јер само ћете се вратити у свет изван арене. Али током извођења заиста можете уживати у смрт, самозадовољно и отчужденно од смрти, прогањају вас на улицама.
  
  
  Док га је читао новине о кориди, га погледао и приметио човека, наблюдающего за мном.
  
  
  Њена брзо погледао на новине. Није хотел да човек знао да је његов его је видео. Њен одложено поглед на страници и отпил "Кампари", гледајући мушкарца крајичком ока. Он је седео за столом на споља гледа у мене кроз прозор. Га никада раније није видео, его појединаца, али ми је пало на памет да его укупног изгледу личи на човека са пиштољем, који је пао на мене у тренинг центру. То може бити исти човек.
  
  
  Али у Каракасу, вероватно, постоји хиљаду људи, као овај. Њен покрет ухваћен и поново подигао очи. Човек баца неколико монетте на столицу, ако идете да побегне. Уставши, он је поново веома брзо ме је погледао.
  
  
  Онда би, као човек отишао, да јој је бацио неколико монетте на столицу, гурну књигу под миш и пође за њим. До тога времена, као што сам стигао до улице, гужве у саобраћају затвореној ему видно поље. Када је покрет престао, да га нигде није било да се види.
  
  
  Касније, у ресторану у близини канцеларије Америцан Екпресс, јој је рекао да Хоуку о инциденту. Као и обично, он жваће дугу цигаре. Соко - прави патриота, али када он има правни шансу да добију добру кубанске цигаре, он заиста не може да се одрекне нах.
  
  
  "Веома интересантно", - рекао је он замишљено, пуцају у мом правцу прстен дима. "Наравно, то може ништа да значи, али мислим да нам је боље да се понашају са посебном пажњом".
  
  
  "Да ли сте били у Белом двору, господине?" Га питао.
  
  
  "Ја сам дошао данас и раније. Постоји много људи, Надимак, али постоји веома мало организација. Људи око службе безбедности, изгледа, више узбуђен фестивал, од конференције. Имам лош осећај".
  
  
  "Имам осећај да нисам ни отишао тамо", - признао сам.
  
  
  "Желим да ти сутра отишао у палату и дуго, ненаметљиво осмотрелся. Имаш оштар мирис невољу. Користите его, и доложи ми овде сутра не када".
  
  
  Га питао. - "Када ће доћи наш потпредседник са својом пратњом?"
  
  
  "Сутра касно увече. Наше паре на тајне службе ће бити са њим. Газда је требало да дође себи, али он је морао да иде на Хаваје са председником".
  
  
  "Шта је планирао потпредседник?"
  
  
  "Ту ће бити неколико дана за разгледање Каракаса и его насељима са председником и другим званичницима. Такође ће се организовати банкети, пријеми и приватне разговоре са председником Венецуеле. Затим, на конференцији ће се одржати отворени преговори са управом председника Венецуеле. Штампа је, наравно, бити. Конференција ће имати јутра и дана седницу. Да би се хотел, да је она била краћа ".
  
  
  Хок положио руку на своје седе главе косе и зурио у шољу густе кафу, коју је наредио раније. Седели смо у малом штанду у близини прозора. У малом ресторанчике било је много људи, и око нас доминирају разговоре на шпанском.
  
  
  "Када потпредседник по први пут ће се овде појавити у јавности? "-
  
  
  питао је.
  
  
  Хок потресла скине пепео са цигаре и погледао на тамне уске улице. "Сутра увече имао заказан гала-вечеру у его част ог Палацио де Мирафлорес. Онда вечере ће бити плес".
  
  
  "Ја бих хотел присуствују примити, господине," - рекао сам.
  
  
  "Већ имам позивнице за нас", - рекао је Хавк, жуя цигаре. "Заправо, имамо дозволу да посети све активности које су планиране за потпредседника. Ја не мислим да треба да присуствују све око њих, јер опасност је била на самој конференцији, а пошто момци за Тајне службе ће на њих нон-стоп, везане за посебно богат потпредседника. Али морамо бити тамо у првом плану догађају, ако само ће морати да се лично састане са запосленима Тајне службе ".
  
  
  "Ми ћемо ићи одвојено?"
  
  
  "Да. Све, осим запослених службе безбедности, ће мислити да смо ми чланови амбасаде овде, у Каракасу. Потпредседник зна наш покриће ће бити играјте заједно са главним ему".
  
  
  Њен видео узнемирујуће боре око пронзительных очију Хавк. "Знате, - рекао сам, - могуће је да аутори тог упозорења не планирају ништа више окрутно, него демонстрације испред Беле палате".
  
  
  "Или, можда је то само велика шала, када неко седи и смеје нас у рукаву".
  
  
  Јој, слегао раменима. - "Можда." Али ја не поверио би то нас на тренутак.
  
  
  "Ви покушавате да ме утеши, Ник. Њу би требало да буде, старею".
  
  
  Јој, закикота. "Ја само желим да се опустите, господине".
  
  
  Хок поново извади цигару исо рта и бацио га у малу пепельницу. "Ја сам само хотел да бисте добили ослободити од страшне слутње, шта ће се десити нешто смртоносна и ухватили би нас изненадило".
  
  
  Он је поново погледао на столицу. Њен хотел нешто да кажем, да подигне расположење, али ништа није могао да смисли. Овај осећај је утицало и мене.
  
  
  Сутрадан рано ујутро га је узео такси до Палацио де Мирафлорес. То је била огромна зграда, на пример, у хиљаду соба. Конференција је требало да се одржати у Великом хотелу. Пријем, вечера и вечери ће се одржати у банкетном сали и великој дворани.
  
  
  Јој је показао своје акредитиве на главном улазу, и без тешкоћа могао да уђе. На самом делле, то је било превише лако. Дежурная венецуелански полиција је, изгледа, превише покушао да угоди. Двор је био затворен за публику на конференцији, али је унутра он је био пун људи, који су имали посебне преноси или на било који начин били повезани са конференције.
  
  
  Унутра је био прави поредак. Јој је био импресиониран. Чак су оставили дежурних водича, да помогне званични посетиоцима да се крећете. Када јој је стајао и гледао на велики уље хольст'с непознатог хиспано уметника, је пришао сам водич.
  
  
  "Perdóneme, сенор. Siento molstarle.
  
  
  "Све у реду", - одговорио јој је на шпанском. "Ми не мешаете".
  
  
  "Ја само желим да укаже да даље ходником у сали Пикасо", - насмешио човек. На нен била сива облик и капе, да ме латинску верзију Тетеревятник.
  
  
  "Грациас" - рекао сам. "Ја ћу видети его пре него што напусти. Да ли је полиција организовао штаба у палати?"
  
  
  "Да", - рекао је он. "У државним становима. Иди исплате директно на овај коридор, а ти дођеш у њега".
  
  
  Њен захвалио его и отишао у велику собу, која се бави коришћен као штаба безбедности. Атмосфера је била немирна, али, ако је могуће, опуштеној. Звали телефони, званичници водили озбиљни разговори, али други људи нашалио, смејали и говорили о фестивалу или кориди у недељу. Изгледало је настала велика забуна. Убрзо су чекали потпредседник, и стражари покушали да прикупи групу, да оде на аеродром.
  
  
  Га, поразговара са пар познаника запослених ЦИА, али, изгледа, нису показали посебно интересовање за конференције. Одина око њих пет минута ми је причао о танцоре, кога је срео претходне вечери. Нико није веровао у опасност. Њен изашао кроз собе и отишао у двор, гледа на лице. Ја не знам шта га очекује, тако да погледајте - може бити, човек, који је гледао за мном у ресторану, ја не знам. Али такође сам покушао да процени ситуацију, да би добили идеју о палати и его безбедности, као што је то учинио Хок. Нажалост, моји утисци нису били бољи га. Чинило ми се да седим на крутост темпирана акције, која се бави би требало да експлодира, када је све мање свега тога очекивали. То је био непријатан осећај.
  
  
  Када је отишао, један преко агената ЦИА зграбио ме.
  
  
  "Полиција безбедности Венецуеле је ухапсила групу радикала, и они ће држати их у коморама, док се то не заврши", - рекао је он за мене. "Не постоји ништа око Вашингтона, никакве трагове по дочекати своје нападаче. На свим фронтовима све изгледа мирно. Проблем је у томе што је потпредседник не види напомену озбиљно.
  
  
  Јој, погледао на њега. "Па, шта ја могу да размотрите, на то је један разлог."
  
  
  "Да уоулднт?"
  
  
  "Ми смо професионалци", - одсечно је рекао сам. Јој, окренуо се и отишао далеко од њега, пре него што је успео да кажем још једну реч. Нови паметни момци са фази лица, којих сада нанимало ЦИА, да ме не веома впечатляли.
  
  
  Потпредседник је стигао касније без инцидената. Улице на путу до хотела где је застао је и его формирање, препуна встречающими, размахивающими америчких и венесуэльскими заставама. Њен је био у хотелу, да гледају за долазак, и то је било бучно. Шеф тајне службе одржао своје обећање шта је додатних људи. Его агенти су свуда. У најмању руку, изгледало је као да су озбиљно третирају свом раду.
  
  
  Увече га носи смокинг и возио такси назад у Палацио де Мирафлорес. То је као ноћ доделе награда Оскар у Холивуду. Улице су биле препуне полицијских људима, кретање је немогуће. Њен је прошао последњи дуг квартал до палате. Овај пут напред улаз блокирали припадници службе безбедности. Унутра, у сали за пријеме са високим плафонима, потпредседник стајао окружен неколико изабраних представника штампе.
  
  
  Потпредседник, - висок човек, и он је истицан изнад већине других его људи. То је седокос племенит човек, миран и дискретан. Его глас чули само најближи људи, када је одговарао на питања новинара. Поред њега је седела его лепе тамне косе жена у струящемся дугој плавој хаљини. Је поново открио да уче људе, али ништа сумњиво није видео. Њен почео да се питам, не да ли је у праву шеф НСА. Можда смо ми са Хоуком превише озбиљно се односило на све то. Може бити, човек у ресторану је био само венесуэльцем, који је само волео пялиться на странце. А можда су људи у тренинг центру само покушао да уплаши ме овим пиштољем. Може да буде.
  
  
  Банкет је прошао одлично, али без догађаја. Председник Венецуеле се појавио у пуном војничком оделу са сундуком, набитым медаљама. Потпредседник је седео са десне стране, на челу дуге банкетного столице. Еда је врхунски спој континенталне и венецуеле јела, а вино је било још боље.
  
  
  За вечеру скоро преко пута мене седео лепа млада девојка. Она је била најлепша жена за столом: бујна, витак, са дугом црном косом и изразито тамно-плавим очима. На њој је црно креповое хаљина са дубоким деколтеа, открывающее почетак дах фигуре. Она је неколико пута да ухвати мој поглед док једе, и једног дана ми се осмехнуо. Касније у дворани она пришла ми је и представила.
  
  
  "Њен Ильза Хофман", - рекла је она на енглеском језику са благим акцентом.
  
  
  Она је широко се осмехнуо ми се и нехотице сам помислио да што више сте га видели, боље изгледа. Тело-грли црна хаљина је нагласио избочину њеним пуним грудима и спектакуларан савијање кукова. Она није могла да носи било шта под хаљином, и њен стојећи брадавице јасно полицајци кроз суседну тканина. Она је била већа, него га је представљао, а ноге ми нах су биле дуге и танке.
  
  
  "Драго ми је да се упознају са тобом, Ильза - рекао сам. "Њен Скот Метјуз".
  
  
  "Њен хотел не пялиться на вас у време ручка, али ваше лице изгледа тако познато. Њен радим овде, у амбасади, Германијум. Може ли јој, да вас тамо видим?"
  
  
  "То је могуће", - рекао сам. "Ја сам радила у америчкој амбасади, недавно преведен око Париза".
  
  
  "Ах, да га волим Париз!" Она опет насмејала. Ее очи су широко обелодањени и невин, а осмех притягивала било људи са живом крвљу у венама. Она је била невероватно лепа девојка. "Ценымногие више него у мом родном граду Хамбургу".
  
  
  "Ја сам такође добро провео време у Хамбургу", - рекао сам, питајући о њен акценат. То је у суштини био немачки, али је, изгледа, било нешто друго. Међутим, свирала музика, а не шталь губите време на размишљање о томе. Њен питао сл. - "Да ли желите да плес?"
  
  
  "Веома", рекла је она.
  
  
  Ми смо изашли на препуном данцефлоор. У једном крају велике дворане играо мала група. Људи су стајали и разговарали у малим групама и лоафед на танцполу. Га је држао Ильзу веома близу, и она, изгледа, није приговорио. Она је држала својим топлим телом на моје, и смеје ми се у очи. Ефекат је био сензационалан.
  
  
  У средини стомака песама потпредседник и председник Венецуеле напустили баллроом за приватне разговоре. Са њима је отишла група мушкараца у цивилу. Га је гледао за њима минут, и Ильза приметила.
  
  
  "Ја сам се састао са својим потпредседник, - рекла је она, - и он ми се веома свиђа. Он је прави дипломата, толико непохожий на слику " карикирану американца "".
  
  
  "Држим новац, ти си ему, такође, уживали", - насмешио сам се.
  
  
  "Он изгледа веома господин, осетљив човек", - озбиљно одговори она.
  
  
  Музика престала. Ми смо стајали лицем пријатеља до пријатеља. Њен почео је жеља да сам имао више времена за себе у Каракасу. Ильзе може да буде веома пријатно забаву. "Па, - рекао сам - ја то волео".
  
  
  "Ти си веома добро плешу, Скот, - рекла је она. "Имаш много осећања тореро.
  
  
  Волите борбе бикова? "
  
  
  "Гледам па кад могу", - рекао сам.
  
  
  Она се осмехну. - "Ах, још један посвећен коррид!" "Ја ћу на корриду сутра не када. Карлос Нуњез - мој омиљени тореро".
  
  
  "Свиђа ми се Ел Кордобес" - рекао сам. Јој, знао да је њена примедба је позив, али сам имао случај поважнее, него да гледају борбе бикова. Поред тога, имао сам урођена сумњичави према женама, који су тако брзо показали иницијативу у првих сусрета.
  
  
  "Ел Кордобес - почетка другог мој фаворит", - са одушевљењем рекла је она. Ее плаве очи отворили оно што јој се сумња све ово време - њен хеј волео не мање од ње. "Ти треба да иде. То ће бити одлична борби са биковима".
  
  
  Моје очи су се срели са њом. "Где ћеш седети?"
  
  
  "На првом плану реду на схади страни", - рекла је она. "Ја ћу бити један".
  
  
  "Ја ћу ићи, ако имам прилику," - рекао сам. "Ја бих хотел видим те тамо".
  
  
  "Ја хотел бих да те видим, Скот".
  
  
  Њен требало да је позовем на још један плес, када је видео како човек излази на баллроом хале. Имао сам само једну четвртину истраживање его појединаца, али ја сам био готово сигуран да је то био човек, који је гледао ме у кафићу.
  
  
  "Опрости ме, Ильза", - оштро је рекао ја и марширали после мушкарца.
  
  
  Он је већ прошао кроз широк улаз. Неки људи устао сам на путу и зауставио ме. До тога времена, као што сам ушао у ходник, његова могао да видим само потиљак човека, који је брзо шел до главног улаза у палату.
  
  
  Када је стигао тамо, он је већ био напољу. Да га брзо прошао миммо групе гостију на улазу, сишао миммо стражара на степеницама. Њен нигде није видео овог човека. Он је нестао. Јој, сишао степенице на ниво земље и погледао миммо два ходања парова на крају зграде. Тамна фигура као пут сворачивала за угао у страну палате и вртова.
  
  
  Њен пожурио доле на путу, а затим пожурио да побегне, када је побегао на уму. Њено кратко зауставио на томе месту, где је човек скренуо за угао. Још једна стаза је одржан по стење зграда, али на њему није било никога.
  
  
  Ругаясь себи под нос јој је наисао на путу, држећи очи са баште. Њу је прошло око двадесет метара, када њих двојица су изашли из сенке испред мене. Један у руци био је пиштољ.
  
  
  "Чиста vaya тан-де-приса!", рекао је он, ко је био пиштољ. "Espere un minuto, popshot". Он је говорио да ме задржи его отворено овде.
  
  
  Очигледно, то је била пар запослених венецуеле полиције безбедности. Они нису знали мене у лице. Онај ко је био пиштољ, био је превише арогантан.
  
  
  "Ја радим у америчке обавештајне службе", - рекао јој на шпанском. "Да ли сте видели како овде долази човек?"
  
  
  "Америчка обавештајна служба?" - понови онај ко је био пиштољ. "Могуће. Подигните руке изнад главе, молим вас".
  
  
  "Види, кројач узми!" Јој је рекао. "Трудим се да ухвати човека, који је гранату на овом тешком путу. Он измиче док си ме држите".
  
  
  "Ипак", рече онај, ко је био пиштољ, - морам да те провери".
  
  
  "Добро, слушај, њена ћу вам показати своје папира", - љутито је рекао сам.
  
  
  Други тихо ми је пришао са намргођени израз лица. Јој, посегнуо за својим личном картом. чим је стигао. Он је одмах ме је ударио песницом у лице, куца ме с ногу. Њен неверицом погледа на њих двоје. Јој, чуо да је венецуелански тајна полиција је прилично тешко, али то је било смешно.
  
  
  "Ти рекли да држите руке горе!", рекао је човек, који ме је ударио. "Ми ћемо тражити вас за идентификацију".
  
  
  Онај ко је био пиштољ, држао револвер у близини моје лице. "Сада ћеш седети гласају тако, ослањајући се рукама на тротоар, док ћемо те да претресају".
  
  
  Од мене је било довољно. Њен уморан да раде са војском бруто особље службе безбедности, а посебно ми се уморан сам од глупост ова два полицајаца у цивилу.
  
  
  Њен арров ударио ногом у щиколотке, и кост гласно изолатор напукао. У исто време га је зграбио его за руку са пиштољем и снажно повукао. Мене не брине, пуца да ли проклети пиштољ, и све ће се десити срчани удар. Али није успело. Полицајац лети заувек мном и снажно ударио у лице. Њен зграбио пиштољ, када је села миммо, и вренцхед его код њега у руку. Други човек имао испрекиданом на мене. Њен ваљани од њега, и он је ударио у тротоар. Њен прилогу балчака његовог пиштоља на его леђа, и он је пао поред мене. Њен је устао на колена у том тренутку, када је први човек је покушао да устане на ноге. Њен воткнул ему у лице револвер, и он је замрзла.
  
  
  Другом руком га извукао своју И. Д., око џепа и стави на его лицу, тако да он може да прочита. Почео је други полицајац је покушао да седне, покушавајући да се фокусира на мене.
  
  
  Њен питао првог. - "Читате енглески?"
  
  
  Он је погледао на мене минут, дахћући, а затим погледао на свог смятого друг. Када је поново погледао на мене, на његовом лицу се појавио нови понизност. "Да", - рекао је он. Он је брзо истраживао моју картицу. "Ви сте са АК?"
  
  
  "То је оно што сам покушао да ти кажем, - нестрпљиво је рекао да га одмах.
  
  
  Он приподнял тамне обрве. "Изгледа као да је направљена грешка".
  
  
  Њен је устао, и он је једва порастао на ноге. "А сада хајде да погледамо вашу картицу", - тихо је рекао сам. Он досталь, его и предао мени. Док га тестира, он је помогао свом другу да се попне. Човек није могао да стави на десну ногу нема гравитације. Када је схватио да му је сломљен зглоба, на његово лице се вратила неки непријатељство.
  
  
  I. D. тестиран. Да, то је била тајна полиција. Њен вратио картицу заједно са пиштољем другог човека. Он је ћутке прихватио је.
  
  
  "Добро" - рекао сам. "Сада смо обоје задовољни". Њен почео да хода.
  
  
  "Да ли да нас обавестите о томе?" - питао је човек са пиштољем.
  
  
  Њен уздахну. "Не, ако си се зауставио целить око овог комада у мене", - рекао сам, показујући на револвер. Јој, окренуо се и кренуо назад на предњем делу палате. Мистериозни човек је поново нестао. И учествују у овом систему безбедности заиста је почетак делује ми на живце.
  
  
  Трећа глава.
  
  
  Следећег јутра га је замолио да Цоллинс, агента одговорног секретара за операцију ЦИА, контакт са амбасадом Западне Германијум, да бисте сазнали да ли постоји девојка по имену Ильзе Хофман. Била је недеља, а канцеларија је затворен, али Колинс лично знао немачког амбасадора и могао да позове кући ему.
  
  
  Амбасадор је рекао да тамо ради девојка по имену Ильзе Хофман, и дао опис, који редом.то ме убедио, да то је моја девојка, коју је упознао претходне вечери. Амбасадор је послао свог заменика на пријем и рече ему, што се може узети са собом још једног запосленог. Можда Ильза изразио жељу да оде, и он га је узео.
  
  
  Њен покушао да се сетим, ко је седео поред Ильзой за вечеру. Чинило ми се, да сам се сетио да га окружују мушкарци средњих година. Било око њих могао да буде на амбасаде. Чињеница да је касније, она је пришла ми је једна, она сама по себи није значајан. Је за estestvenno, да хеј желите да пронађете више занимљиву компанију.
  
  
  Колинс је покушао да контактира са овим запосленим код њега код куће, али одговора није било. Овај момак је, вероватно, развлекался у свој излаз.
  
  
  Девојка, изгледа, био присутан, али то није учинио ме мање сумњиво. Имам још увек био лош осећај у вези овог посла. Хавк је дао неколико препорука ЦИА и венецуеле полиције безбедности. Сада обезбеђење изгледало чврсто, али осећај није нестао. Она је такође имала Хавк. Слутње - то није научно, али у мом делле учите да обрате пажњу на интуицију. Они могу да се развије у низу малих чињеница, којих нема довољно, да се тресе вас на свесном нивоу, али постоје предчуствия, који ће светлети црвено свети негде дубоко унутар вас. Ја не знам шта је то. Само знам да је много пута спасал себи живот, у складу са својим догадкам.
  
  
  Можда то није имало никакве везе са девојком, или чак и са човеком, који га је видео у кафани, а можда и у палати. То може бити нешто није у вези са њима, скрывающееся дубоко у сенци мог несвесног ума. Али девојка и мистериозни мушкарац били су довољан разлог за моју настороженности, слутње или недостатка предчувствий.
  
  
  Њен ручао у кафе у близини површине Ибарра, недалеко од Авенида Баральт. Док јој ел, прошао парада, и његов его је добро видео. Тамо су плесачи у костима, поплавках, главама на папир-маше на шестах и у повязках. Људи су се забављали, и ја је почео мало да се опустите.
  
  
  Не када је упознао Хавк у ресторану, као што је речено. Он је седео напољу на сунцу, обучен у јарко плаво спортску мајицу са расстегнутым воротом и плави шал са слободним чвор. На гол је имао тамно плава узима, весео склоненный страну. Он је изгледао као стареющий лик Хеммингуэя. Га је потиснуо осмех и сел напротив, за мали сто.
  
  
  "Устраивайся седите, Ник, и не прави никакве примедбе у вези са дистанце. Њен покушавам да се топи у свечаној гомили".
  
  
  Под беретом све исти стари Јастреб. Он је повукао на једно око своје дуге кубанске цигаре, одгризе комад са једним оба краја, и выплюнул. Затим, он је потисак цигару у уста и полако окренуо, смачивая. Цигара је изгледало бавити пословима који су неспојиви са беретом и јакну. Коначно, он је запалио его и почео да се усисава у сияющую живот. За њега је то била нека врста ритуала, и он никада није престао да ме задивљује.
  
  
  "Ви сте у реду, господине," - рекао јој је, упркос опомене его.
  
  
  Он је пажљиво погледао у мене. "Не тако леп као дискови черноволосая лепотица, са којима си играо синоћ. Како ти мислиш да је то плаћено одсуство?"
  
  
  "Она је инсистирала" - рекао сам. "Она је изгледало да ми врло заинтересована".
  
  
  "Да, знам", - рекао је он. "Имаш или је то, или не". Он је криво закикота.
  
  
  "На самом делле, она ме насторожила", - рекао сам, сећајући се. "Проверио сам јој јутрос, али изгледа као да је све у реду".
  
  
  "Нешто још занимљиво на рецепцији?" - рекао је он, тешко гутање цигаре. "Мислим, осим девојке?"
  
  
  Јој је рекао ему о овом човеку и о свом састанку са полицијом безбедности Венецуеле. "Наравно, ја нисам сигуран да је то био исти човек, - рекао сам.
  
  
  - Или, ако је то било тако, он има неке везе са претњом. Нема ништа лоше у томе да човек хода у исто кафе, и на потрошњу, и да га у исти дан. Може, то је само нервозан ".
  
  
  Дошао конобар, и обоје смо наредили Pernod. Смо наставили наш разговор, све док он није донео пиће и отишао.
  
  
  "Девојка практичне ме је замолила да се састане са њом данас не када на кориди", - рекао је сам, кад је он отишао.
  
  
  Обрве Хавк порастао. "У самом делле?"
  
  
  "Она је рекла, да је она фанатка".
  
  
  Хок почео да жваће цигаре, да га худощавое лице је било суморно, костлявое тело склонилось над столом. "Шта си рекао, хеј?"
  
  
  "Рекао сам хеј, шта се тамо ако могу. Али ја имам друге мисли. Њен желим да се врати у палату данас не када, да сваке године шта ја могу да науче о мом мистериозном човеку".
  
  
  "То је освежавајуће односа", - рекао је он, покушавајући не да се осмехне. "Имам понекад утисак да је теби тешко да се уклопе посао у своју бурну сексуални живот".
  
  
  "То је само лажне приче које шире лажна запослени КГБ са циљем да дискредитују мене", - насмешио сам се.
  
  
  Он грунтед. "На самом делле, када беретесь за посао, ви сте веома упорны. Али желим да сте били посебно опрезни у овом делле. То може бити веома опасно за вас".
  
  
  "Неке теорије?"
  
  
  Он је седео у медитацији минут, пре него што проговори. Топло подневног сунца блистава на његову седу косу и окрашивало лице у сунни боја. "Ништа посебно. Али ако тај човек, који је напао на вас у образовном центру, био је у КГБ, и ако је он био човек кога сте видели овде два пута, то може да значи да су они поставили за вас на нешто".
  
  
  "Ако бих имао среће, они су могли да ме убије у школи".
  
  
  "Можда то није приближио би их сврхе", - полако, рекао је он. Он је погледао на мене. "У колико почиње борби са биковима?"
  
  
  "У четири. То би требало да буде једини догађај у Венецуели, која почиње на време".
  
  
  Он баци поглед на свој ручни сат. "Имате веома много времена да се то уради".
  
  
  "Да ли желите да га упознали са девојком на кориди?"
  
  
  "Да, знам. Мислим да нам је боље да схватим, шта је њен интерес за вас. Ако је ово чиста љубав - па, уживајте, али будите опрезни. Ако то није тако, желимо да знамо о томе".
  
  
  "Добро, - рекох. "Ово борби са биковима".
  
  
  "Врати ми сутра ујутру. Њена ћу гледати Пикасо у Museo de Bellas Артес у десет сати сутра.
  
  
  "Ја ћу бити тамо", - рекао сам.
  
  
  Ако никада нисте били у Нуево Circo у 15:30. у недељу током фестивала ви никада неће научити како да изгледа потпуни хаос. Око слоняется тако много навијача, што је готово немогуће да прође од једне тачке до друге, не чинећи свој пут кроз њих. Свуда постоје шпекуланти, продају карте у два-три пута скупље од обичног. Различити трговци чекић отворени простор испред поприште, а стотине џепароша марљиво раде. Било ми је тешко да пронађе трговца уз карту у мрачну одељак баррера, где је, према Ильзы, она ће седети. Карте у првим редовима није тако лако да се током фестивала. Али на крају га добила карту и отишао.
  
  
  Унутар атмосфера је била сасвим другачија. Је и даље бучно, али у гужви је владао атмосфера тихог чекања, не као предигровое време на утакмице у америчком фудбалу. Њен нашао своје место, које је било отворено у арени, где је све било да се види изблиза. У овом тренутку звучало хорн, и човек на коњу прешао арену и скинуо шешир у страну председничке ложе. Он је био одговоран службеник и добио дозволу од председника арене на наставак борби са биковима.
  
  
  Њен погледао около у питао Ильзы и кроз неколико минута приметио га, седи само две секције. Она ме није видела. Мушкарац, који је изнајмио јастуци, граната у пролазу поред мене, и ја сам узео један. Без јастука ове камене терасе могу бити прилично непријатно. Неколико минут два седишта поред мене су биле празне, али онда је дошао пар енглеза и узе их. Парада тореро завршио и оркестар престала да игра. На сцени је владао тајац. Га опет погледао на Ильзу, и она се чинило да је желео мене.
  
  
  Затим се врата отворише, и одатле потресен летео велики црни бик. Тореадоры стајали иза препрека и суморно гледали, као бик напао штит бурладеро искрен пред њима, ударио у дрво и гласно его поделили. Животиња Ильзы, Нунес, био је један око мушкараца, гледају за шта се дешава. Он је био први тореро на рачуну.
  
  
  У англичанки поред мене, све је изгледало у реду, гледајући на почетне вероника и родильясо са великом црвеном накидкой, јер све је било тако сликовито и лепо. И то је заиста волео елегантан бандерильеро. Али она је почела да бледнеть, када булл оборио коњ пикадора и скоро забодал пикадора. Нунес дрался са бик, и его светог покрова је пријатно.
  
  
  али мало неукусан. На крају је отишао на убиство, и крв је почела да тече. Из првог покушаја мач ударио у кост, и ему је морао да се повуче даље. Али, други покушај је био успешан - сечиво је постало чисто. Куадрилья Нуньеса гналась за бик, у круг, све док није пао на колена, и матадор прикончил его бодежом у подножју лобање. Затим је изашао упряжка мазге и протащила заляпанную цримсон по прскања трупа миммо нас, остављајући са ринга. До тога времена енглески дама је већ мука од тога. Она је заиста зелена, када јој је украо муж.
  
  
  Нунес је обожавао по рингу. Добитник је награде пре на поштовање свог угледа, него его посао. Он не заслужује ово је за ову борбу. Его светог покрова била прилично добра, али се лоше је убио бика. Уместо да иду кроз рог, што је потребно за добар убиства, али захтева одређену храброст од стране тореадора, Нунес бавио ударац животињу, као ученик месара.
  
  
  Када плаче мало замрла, га је позвао Ильзе. Окренула се на звук мог гласа, и да јој махали хеј.
  
  
  "Овде има слободног простора, ако желите да ми се придружите", - повикао сам.
  
  
  Она није била да се сачека другог позива, и одмах је отишао у мене. На Ильзе је био кратак замшевая сукња и исти гиллетт преко провидне беле блузе. Када је кретала, сукња отворила њена дуга преплануо кука.
  
  
  "Бојим се, мој омиљени тореро је био лош дан", - рекла је она, седе поред мене. Дао хеј свој јастук.
  
  
  Јој криво насмешио. - "Зар ми не ошибаемся с времена на време?"
  
  
  Она се осмехну на реуматизам и ослепила мене. Може бити, он је постићи већи успех у свом другом быке ".
  
  
  "Ја сам сигуран у то", - рекао сам. "Жао ми је што сам отишао тако брзо синоћ. Али он је видео човека који га је знао, и он је отишао".
  
  
  Јој, гледао у њено лице, чекајући реакције, али га није било. Јој је био сигуран да она је такође видела тог човека, и ја се питам, зна се да ли га је. Али, ако је то урадила, она то није показао.
  
  
  "Знам да је бизнис важнији од комуникације", - рекла је она. "Ако само комуникација није посао".
  
  
  Њен насмешио. "Па је рекао."
  
  
  Можете коме, када жена жели да иде са вама у кревет, чак и ако она покушава да се сакрије од вас. У основи то је како она изгледа на вас, и гестови који то чини рукама и телом. Понекад она излази кроз себе, када је њен разговор није заводљив. Она може да вам саветујемо да се изгуби или да објасни најновије теорије термодинамике. Али ее тело, ее хемија увек даје сл. Ильза је наставила да говори о финесама борби са биковима, али сам могао да кажем да је хотел ме је тако снажно, као и њен. Чак и ако нах су скривене мотиве за жељу да ме види, јој, открио да је са нестрпљењем овде чекам те вечери.
  
  
  Почетак другог тореадора, као пут изашао да се дотакне свог бика, великог лепог бика са једног око најбољих ранчу. Тореро био никоме није познат, али он је ризиковао да задовољи публику.
  
  
  "Оле! Оле!" - викали су.
  
  
  "Он је добар", рече Ильзе.
  
  
  "Да". Га је видела, како је он вршио марипосу, присиљавајући огртач лепршање као лептир. "Да ли знате некога по тореро?"
  
  
  "Не лично", - рекла је она. "Иако волим да гледам како се понашају, они су у мом укусу, знате. У сваком случају, латиноамеричка мушкарци обично не волим".
  
  
  "Колико дуго сте у амбасади?" - питао сам, мења тему.
  
  
  "Од мог доласка у Каракасу, пре скоро годину дана. Њен мислила да желим да видим свет".
  
  
  "А сада не?"
  
  
  Она ме је погледао својим плавим очима, а затим је поново погледао на прстен. "То може бити ... усамљен за девојке у непознатом граду ове величине".
  
  
  Ако то није био зелена светим, њен никада его није видео. "Да ли сте ишли на састанак синоћ са вас бацхелор" - рекао сам.
  
  
  "Ах, Лудвиг". Она се насмејала. "Он је добар човек, али воли да прикупљају лептире и да читају дуге књиге о древној историји. Јој чак није сигуран да је ему воле девојке".
  
  
  Ми смо разменили осмехе. Га питао. - "Ви радите за њега?" Јој, знао да Илзе Хофман не ради на њему.
  
  
  Она није гледала на мене, али је наставила да гледа на тореро. "Не, не на Лудвига. На човека по имену Штајнер".
  
  
  Реуматизам је био у праву, али ја још увек није био задовољан. "Ја добро знам Хамбург. Где сте тамо живели?"
  
  
  "На северу града. У Фридрихштрассе. Поред парка".
  
  
  "Ах, да. Њен знам село. Ви сте живели тамо са својим родитељима?"
  
  
  "Моји родитељи погинули у саобраћајној несрећи, када је она била веома мала, - рекла је она.
  
  
  То је такође била истина. Амбасадор је поменуо Коллинзу да Ильзе Хофман је остао сироче.
  
  
  Жао ми је.
  
  
  Гледали корриду. Га је купио од продавца два пића, и Ильзе, изгледа, веома ми се свидело. Нунес се поново појавио и направио је боље него у првом покушају. Остало је само двоје бикова, и, према гласинама, то су били незрели листови са второразрядного ранчу.
  
  
  "Зашто нам не побегне сада и не пије негде заједно?" - предложила је она.
  
  
  Јој, погледао у њене плаве очи и поново је тамо видео позив. "Звучи сјајно - рекао сам.
  
  
  Ми смо пио у оближњем кафићу, а затим га позвао Ильзе ручати у Ел-хардин цоунти, на Авенида Альмеда. Онда би, као што смо завршили вечеру, она ме је позвала да се врати у свој стан да пије. Пошто јој још увек не разуме га, и пошто је "забавни обећање у њеним очима стварно преселио ме, ја сам отишао.
  
  
  Ми нах била велика смештај у близини трга Миранда. Он је опремљена у старом шпанском стилу и украшен лепим предметима антиквитета. Био је мали балкончик са погледом на уске улочку.
  
  
  Када смо ушли унутра, Вячеславовна окренула према мени и ја стојим веома близу, рекла је: "Па, гласа, а ми, Скот".
  
  
  Ее усне су мека и потпуни, и па је било лако набавити. Њен смањен мала удаљеност, и пољубио ее. Она је одговорила је топло, као да је чекао цео дан. Она невољно отстранилась.
  
  
  "Нека нам пиће, док јој переодеваюсь", - рекла је она.
  
  
  Она је нестала у спаваћој соби. Јој сипа нам пар коньяков по кристал декоративне, и до тога времена, као што сам га завршио, вратио Ильза. На њој је био дуг облегающий огртач, који ништа није остављао за маште. Она прикрыла завесе, затим пришла ми је и пио коњак.
  
  
  Јој је скинуо јакну, када је била у соби, и никада није сметало да се сакрије лугер и стилетто. Њен гледао по изразу њеног лица, и када она их је видела. Јој, надао да ће бити изненађење, и тако је и било. Али ја не могу бити сигуран, да је то аутентично.
  
  
  "Шта све ово значи, Скот?" рекла је она.
  
  
  "О, само оружје", - немарно рекао сам. "Ми треба да предузме додатне мере предострожности у амбасади, када се дешава нешто попут ове конференције".
  
  
  "Да. Наравно", - рекла је она.
  
  
  Њу је сматрао да сваки детаљ њеног тела кроз густу тканину њеног мантила. Подигао своју чашу. Чак нисам пробала, али у овом тренутку то некако није изгледало важно. Ильза је дах и превише гурнуо. Га загрли око танка струка и привуче себи. Некако огртач усиливал ефекат. Од мог додира није било скривено нам једног савијање или савијање тела. Га је пољубио опет, и она је упорно држао ме док моје руке су се кретали по њеном телу.
  
  
  "Ох, Скот, - рекла је она.
  
  
  Јој, савијене и полако одреши огртач, омогућавајући му је да падне на под. Она је седео непомично, гледајући ме у очи. Ее тело је било чак и више спектакуларно, него га је могао замислити. Ее дисање постало површно, њене пуне округле груди помакоше. Јој скинуо футролу и ножны на петама и бацио их на столу у близини широј софе иза нас. Она је помогла да се скине, а затим је отишла на каучу и кревет на њега.
  
  
  "Дођи овамо, Скот", - прошапта она.
  
  
  Ја сам отишао до ње. Ми смо лежали заједно ирина и узбудљиво мирис ее ветар је испунила моје ноздрве. Њено топло тело је у мојим рукама, а њен сладак укус ощущался на мојим уснама. Она је упорно кретала код мене, када је моје руке и усне покривена избочину јој груди, раван усправно брадавице. Ее рука је била на мени, и то је довело ме на њу, а затим ме је захватила вруће сласт. Њена бедра качнулись мене, а ноге затворено око мог леђа. Она је издала најниже сензуалне звуци у грлу, док наша страст је нарастала. Затим је издао оштар крик, и њена мека месо снажно задрожала, када је експлодирао унутар нах.
  
  
  Нешто касније Вячеславовна устала на коньяками. Њен леже опуштено и сит на кауч, испружене у пуном раст. Ако је то оно што Ильзе предлагао у реуматизам на моје сумње, то је бесмислено наставити да брину о њој.
  
  
  Међутим, њен пажљиво гледао за њом, и у исто време, није све изгледа да иде луде очи са свог оружја на блиској столу. Јој дозволио Ильзе пије ее коњака пре него што пије свој.
  
  
  "Ти се свидело?" - питала ме онда би, као што је то урадио дах.
  
  
  "Пиће или одмор?" Га питао. Тада га осетио благу вртоглавицу.
  
  
  "Забава", - насмешио она у реуматизам.
  
  
  "Ово је први разред". Када је њен селл на ивицу кауча поред ње, ње, осетио да су моје руке постају тешка.
  
  
  "Ми такође је волео".
  
  
  Њен је заиста почео да се напреже. Осећао вртоглавицу и слабост, и за то није било никаквих разлога. Ако само Ильза не накачала мене и психотропних супстанци.
  
  
  "Оно што ђаво..." - рекао сам. Речи једноставно не одговара.
  
  
  Ильза ништа није рекао. Она се мало удаљио од мене.
  
  
  Јој, погледао на нах. Јој изненада веома љути - на нах и на себе. Њен је ослабила будност, без обзира на упозорења Хавк и своје сумње.
  
  
  "Сине!" - јој је рекао гласно, и његове речи чудан ехо одговорила ми је у ушима. Га снажно ударио у лице, и то са пригушен уздах пао на кауч.
  
  
  Њен уста и пьяно затетурао. Њен зграбио своју одећу и шталь га да се повуче конопац. "Шта је твоје право име?" - питао сам, покушавајући да причврстите патент затварач на панталонама.
  
  
  Она је погледала на мој пиштољ, али нисам имао храбрости да покуша да одузме један око њих. Она сушено струйку крви исо рта. "Моје име је Тања Савић", - рекла је она.
  
  
  Сада је на мени су чизме. Њен је корак до стола Лугер и стилетто лежи тамо, и умало није пао ми је на лице.
  
  
  Га је ухватио за столицу, али поништио га, и он је срушио на под. Њен оперся на подлокотник кауч, да стоји над девојком по имену Тања Савић.
  
  
  "А ви радите на КГБ" - рекао сам.
  
  
  "Да. Мени је искрено жао, господин Картер", - тихо је рекла је она. "Ти ми се свиђаш."
  
  
  Јој, погледао на нах и видела два Тан. "То је коњак, зар не? Али ти си сама его-фајл. И да га је гледао за тобом, кад си ишао преко шоље. Шта си урадила, накололась противотров пре?"
  
  
  "То није био ракија", - рекла је она скоро несчастно. "То је била руж за усне. И имам хипнотиц имуни на ее токсичним ефектима".
  
  
  "Хипнотиц...?" Није био у могућности да заврши штопора. Јој, осетио, како надвигающаяся тама преплавила ме је, а затим јој је пао на под.
  
  
  Мене више не брине оружје. Једноставно хотел превазиђу черноту и изађе цео стан. Ако би јој био у стању да дођете до ходника, неко могао да ми помогне. Некако га је нашао у себи довољно снаге, да устане на ноге, и камен, да се пресели на дан.
  
  
  Када је њен отишао до њега, он је отворио, и тамо су стајали двојица. Од једног лошег, ћелави бандита била глупа грин. Други је био човек, који га је видео у кафеу и у палати, вероватно, онај који је држао када ми је пиштољ у обуке школи у Вашингтону. Ih лица расплылись, када лек почео да делује. Већи по двоје, онај који мучи ме од Вашингтона, закорачио према мени.
  
  
  "Изгледа да мало нисам у себи, господин Картер".
  
  
  Њен неспретно замахнулся на њега. Он је лако избећи, и да јој је пао на га коренастого сапутника, који је ухватио, и на тренутак је подржао, а затим снажно ударио ме по голова.
  
  
  Њен пао назад у стан и поново слетео на поду. Када низак здепаст човек устао заувек ме, зграбио га его за ноге и извукао их из под њега. Он је пао на под поред мене. Га готово није чуо руских ругательств. Висок човек је дошао и ударио ме ногом у страну.
  
  
  "Не прави му је боли", - чула његове речи девојке. "Нема потребе да се нанесе ему бол". Глас је, изгледа, дошао један на оба краја дугачког тунела, или, може бити, преко другог оба краја света.
  
  
  Висок мушкарац гласно псовали на девојку. Здепаст човек је скочио на ноге. Вртоглавица постајало све горе и горе. Њен покушао да устане на колена, али је тешко пао на раме. Је стално мислио о томе, да су они дошли да ме убије. То је био заверу са циљем убиства главног агента СЕКИРУ, и он увенчался успехом. Али ни код једног око мушкараца није било оружја.
  
  
  "Да ли мислите да је оно што ћемо са њим направити, не боли ему?" Здепаст руски ружно насмејао. Он је снажно ударио ме је ногом по ребара. Њен почела да кукам: и пао на леђа. Јој, чуо, како девојка по имену Ильза Хофман или Тања Савић изражен добро одабраних речи коренастому човеку. Затим глас је далеко умро и постали шупље зујање у ушима.
  
  
  Кроз минут тама се вратио, и овај пут није успео да га отуђи. Њено нагло пао, беше пропао кроз бездонное црно простор, моје тело је полако вращалось, када му је падао.
  
  
  Четврта глава.
  
  
  Када јој се пробудио, њен лежао на поду у најсветлијим антисептической соби од десетак квадратних метара. У соби је празан, ако се не рачунају беле којештарија. Када јој је гледао на њих, плафон лампе снажно светили у моју главу. Њен исо свим снагама покушао да се седне, и одмах осетио бол у проведених рачунарство, на месту где су ме ногама. Њен прегледао своје ребра. Су страшне модрице, али ништа није сломљено.
  
  
  Јој није имао појма, јер су ме овде ставили. Прво га није могао ни да се сетим догађаја који су довели до разоружавање свести, али онда постепено вратила у сцени са девојком. Проклето паметан са ih стране подмешать хеј, на кармин лека. Али, шта је рекла о свом имунитет? И зашто сада сам се сетио, како јој умирујуће глас је говорио са мном у више црном, њен сензуалан, угрожавања неодољив глас рече ми да мирно спавају? Ствар је у томе, да сам потпуно угаси, тако потпуно, да је осећао бих се одмарао, ако не и бол лупање у проведених рачунарство.
  
  
  Са неким тешко га је устао, пришао кревету и селл на ее ивице, трљао лице рукама, покушавајући да одчепити главу. Шта би лек они су нас користили против мене, његова акција је била привремена, и, очигледно, безопасан. Из неког разлога нисам могао да разумем, oni хотели се мене жив и неповређен. Може бити, чак и пре него што се све завршило, да би се каје, да они не могу да иду ми метак у учешћу у стан девојке.
  
  
  Њен сетио топлу тело Тања под мене ирина. У КГБ су увек били популарни секс као оружје. Али то би било довољно да ме без новог козметичке лека. Причало се да руси раде на стотинама лекова и да су на много година опередили Запад у овој области. Можда јој је био први непријатељ агент, против кога су применили овај лек. Не бих доживети овог шампионата.
  
  
  Гледајући уназад, ја нисам схватио, нетипичного понашања Тања за обичног агента КГБ.
  
  
  Била је ово покушај да заштити ме од пребијања мушкараца и помен... неком хипнозе. Хипнотиц имунитет, гласање, и све. Њен никада раније нису чули за овај термин. Мој смисао проносился кроз све врсте решења и вероватноће, и нас на оно што није дошао, а мој циљ је-тешко пульсировала. Ми само да је успела да у потпуности збуни, када је чуо звук на дан.
  
  
  Њен аутоматски напета. Врата су се отворила и ушла двојица мушкараца, који су се појавили у стану Тања. Толстој, ћелави момак је исти уродливая грин. Висок непристрасно ме је погледао.
  
  
  "Па, - рекао је високи, - надам се да си добро одмарао". То је дефинитивно био глас човека, који је пао на мене у Вашингтону.
  
  
  Јој је рекао. - "То си био у чарапу човек у Вашингтону".
  
  
  "Да, то сам био ја", - попустљив, рекао је он. "Човек, кога сте убили, био је само американац који је радио за нас. Он је био потрошни материјал".
  
  
  "И да сте пратили мене у Каракасу".
  
  
  "Наравно. Ми не хотели изгубити контакт, пре него што је др Савић ће се појавити шанса да вас намами у замку".
  
  
  "Др Савић?"
  
  
  "Ви ћете ускоро видети," - рекао је он. "Сада устати, господин Картер. Имате именован састанак у нашој лабораторији".
  
  
  "Лабораторија?" Њен уста и оценио удаљеност и положај сваког човека, нагађања, да ли ћу моћи да га прође миммо код њих на дан. "Где је он?"
  
  
  Висок мушкарац се осмехну. "Да ли сте још увек у Каракасу. Ми само да је довео вас у нову институција КГБ, Картер, креиран специјално за вас".
  
  
  Здепаст човек је зарежао. - "Ви говорите превише!"
  
  
  Висок човек је ни погледао у њега. "То није битно - хладно, рекао је он.
  
  
  Питам се шта то значи. Ако су намеравали да убију мене, зашто они то још нису урадили? Док је за мене све то није имало смисла.
  
  
  Га питао. - "Шта ћеш са мном да радим?"
  
  
  "Ви ћете ускоро сазнати. Ишли. И не доставља нам нема проблема".
  
  
  Њен прошао миммо код њих на дан, и они су пратили мном. Њен осмотрелся на белом ходник, у нади да ће наћи врата, сличан излаз. То је био кратак ходник са врата у сваком крају и пар других у средини. Јој, одлучио је да крајњи дан треба да буде излаза. Они су били затворени, али нешто ми подсказывало, да па не отвори. Прво, руси нису имали код себе кључеве.
  
  
  Можда је ово моја једина шанса да побегне. Нема гаранција да ћу бити у било којој форми, да пробам то кроз пет минута. Ми се окренула и отишла до дан на супротном крају ходника. Тада јој је предузела покушај.
  
  
  Изненада га је зауставио и поново напао коренастого човека који је уживао физичке део мог своју моћ. Њена тешко је стао на његову леву ногу, и чуо крцкање и гласан крик боли. Њен га је ударио его лактом у широком лице и осетио како его нос расплющился. Он је ударио у зид поред њега.
  
  
  Висок човек заклео и зграбио пиштољ у јакни. Он досталь пиштољ, и он је изгледао као онај који је прицелил ми у главу у Вашингтону. Познанство није дала ми је осећај удобности. Га је ухватио за руку са пиштољем, другом руком ударио њен его на очи. Он је блокирао ударац и брзо ударио колена ми у препонама. Када је ударио, осетио ужасну бол и јак напад мучнине. Јој, грунтед и изгубио руку са пиштољем. Моје реакције су спорије због нежељених деловања лека, и то је дало му је значајна предност.
  
  
  Њен замахнулся руком га грло, и он делимично је снимио га. Али њен досталь его клизна ударац адамовому јабуку. Он уздахну и пао на зид. Јој, окренуо се и кренуо за дан на крају ходника. Сам морао да скочи преко сутулую фигуру коренастого човека, који је само покушао да устане на ноге. Јој, надао да је то висок човек треба минут да дође у себе, али моја очекивања су недолговечными. Она је била само на пола пута на дан, када је револвер пуцао.
  
  
  "Чекај, Картер. Или следећа таращить очи пронзит твој мозак".
  
  
  То је био убедљив претња. Јој, зауставио, и наслоњен на јаук, не гледајући у њега. Мој прилику да побегне пао. Кроз минут висок човек ми је пришао и воткнул револвер ми у ребра.
  
  
  "Ти си веома гадан момак, Картер", - рекао је он, без даха, држећи руку до грла.
  
  
  Други агент КГБ је дошао до нас. "Ако не они, - брзо, рекао је он на руском, указујући палцем у другом делу зграде, - то би убио его исплате управо овде и сада. Полако и болно".
  
  
  Здепаст човек је извадио свој револвер и подигао га, да удари ме по глава и лице.
  
  
  "Не!" - рекао је високи човек. "Размислите о мисији".
  
  
  Здепаст заколебался са дивљим погледом у очима. Крв је текла по его носа до усана браде. Нос је већ опух, на его човека. Јој, погледао на њега, и пожелео сам могао да убије его. То је трајало би само минут више, а то је поставляло било ми је велико задовољство.
  
  
  Али човек спустио пиштољ.
  
  
  "Иди, - рекао је високи. "Они још увек чекају нас у лабораторији".
  
  
  * * *
  
  
  Они привезан сам на посебне дрвену столицу. Њен је у лабораторији. То је била велика соба, која се бави подсетила да оперативни у великој америчкој болници, осим тога, да је на видику није било трговине столице. Можда столицу, на коју га је био приязан, служио је у исту сврху. У соби је било неколико јединица електронске опреме, на конзолама управљање мигали обојене светла. На машинама радили два техника, а остатак је био један. Агенти су изашли кроз собе, везао ме за столицу.
  
  
  Ова столица је сам по себи био машине. То је било као на електричну столицу, али са инсталацијама је ценымногие теже. Био је чак и шешир са вири из њега електроде. Прво, што је, мислио да је то нека врста систем справама за мучење, али то није имало никаквог смисла. Чак и руси нису ишли на то, да само замучить човека, чак и да се највише тајне. Било је и више од примитивне начине, који би могли да обављају овај посао није гори од било које машине. У сваком случају агенти не храни дубоку државну тајну нас, у Русији, да нам на Западу. Сам није био изузетак. Заправо, код агената АК је мање разлога, него код већине, за храну тајних података, јер је посао АКС су више у вези са одређеним физичким акцијама против друге стране, него са истрагом и прикупљањем података.
  
  
  Док га још увек покушавао да се у све разуме, њен чуо, како иза мене, врата се отворише и у собу уђоше три човека. Тања је била једна око њих. На њој је бели мантил и тачкама у напаљени оквиром. Ее коса су прикупљени у лепињи, и она је изгледала веома суморна и одлучан. Она се састала са мојим очима и дуго зурио у њих, пре него што проговори. Мислим, она је покушала да ми каже да је жао оборудова свему томе, али дуг на првом плану месту.
  
  
  "Како се осећате, господин Картер?" - безличне, упитала је.
  
  
  "Добро, с обзиром на околности", - одговорио сам.
  
  
  Двојица опколили га. Један је био ми знак, јер сам управо прочитао его случај пре одласка из Вашингтона. То је био Олег Димитров, резидент КГБ у Каракасу и човек одговоран за све што се овде дешава. Био је средњег раста, са седом косом и великом родинкой на десном образу. Его очи су оштре и хладне.
  
  
  "Дакле, ви сте - злогласни Ник Картер", - рекао је Димитров.
  
  
  "Претпостављам да порекне то је бескорисно, - одговорио сам.
  
  
  "Да, то је бескорисно. Њен Олег Димитров, као што вероватно већ знате. Ова слатка девојка, која се бави помогла нам је да вас ухвати, - др Тања Савић, највише бриљантан бихевиорист Русије. А овај господин - ее колега, др Антон Калинин".
  
  
  Седокос човек у белом мантилу на другу страну од Тања ме је погледао преко наочара и климну главом. Его поглед ме осећате амебой под микроскопом. Њен превео поглед са њега на Таню.
  
  
  Га питао. - "Бихевиорист?"
  
  
  "Заправо, Ник. Надам се да ти не смета ако га зовем те Надимком".
  
  
  Њен слушао њен глас, и сада сам схватио зашто је то апсурдно није у потпуности на немачком. То је био руски глас, пытающийся симулира енглески са немачким нагласком. То није било идеално, али је било довољно да ме погоди.
  
  
  "Можете зови ме како хоћеш", - рекао сам. "Ја не мислим да то има велики значај. Иако би било лепо сазнати шта ћеш урадити. Моја радозналост је преузела врх мном заувек. Ви троје створили цовен вештица КГБ или нешто слично томе?"
  
  
  Тања насмешио, али лица мушкараца остао каменим. Димитров је говорио први стресно високим гласом. "Класични амерички херој, а, господин Картер? Смелост шала пред лицем опасности".
  
  
  Јој, погледао Димитрова. "То је боље него да плаче", - љутито одговорио сам.
  
  
  "Ми смо сада ћемо овим, Олег, - рекао је ему лекара Калинина.
  
  
  Димитров грунтед и отишао. Њен чуо, као врата лабораторије отворена и поново затворена, када је он отишао. Два техника код машине на нас није обраћао никакву пажњу. Калинина је пришао и воткнул ме у очи батеријска лампа. Радећи, он је говорио са мном тихим гласом.
  
  
  "Др Савић је специјализована за контролу над понашањем", - полако, рекао је он, гледајући ме у очи. "Она је једна око водећих руских стручњака у области наркотика контролу над свешћу, хипнотерапија и заједничких метода контроле понашања".
  
  
  Он је искључио свет је господ, и ја сам погледао на Таню.
  
  
  "То је истина, Ник, - рекла је она. "Ми смо током година су експериментисали са контролом људског понашања. Њен је провео много истраживања у овој области. Лекар Калинина је блиско сарађивао са нашом групом, снимањем и анализом физичко утицај метода лечења наших пацијената, он је изузетан лекар наше земље ".
  
  
  Га питао. - "Да ли планирате да проведете заувек мном понашања експерименти?"
  
  
  "Ви ћете бити први човек, кога ће контролисати наше напредне технике", - рекла је она, и њен глас је показао њену несигурност. Сада јој је био сигуран да је Тања није знала, да хеј морати да примени своје знање и вештине у таквим ужасним делима. Ее плаве очи се за бодове у напаљени оквиром.
  
  
  "Ти ћеш... користите ме како ништа?"
  
  
  Тања брзо погледала ме у очи и поново окренуо.
  
  
  Калинина је дошао овде за помоћ. "Ми ћемо уништити Ник Картер", - рекао је он. "Барем на време. Више нећете постојати, као и Ник Картер".
  
  
  То је само гледао на њега. Можда јој је био у праву - последња таращить очи у стану Тања може бити боље за мене на дуге стазе.
  
  
  "Више не постоји?"
  
  
  "Ми ћемо провести трансплантацию личности", - наставио Калинин. "Ви ћете постати потпуно други човек. И овај човек ће бити програмиран нама, господин Картер. Вас, као ваш рачунар ће се програмирати техничар. Почињете да схватате?"
  
  
  Њен превео поглед са њега на Таню. "Боже мој, Тања", - прошапутао сам.
  
  
  Плаве очи срели са мојим. Она је држала ме својим лепим лицем и узео са најближе сто балон.
  
  
  "То је намбулин, - рекла је она послован, - лек, недавно развијена нашим лабораторијама. То је оно што бисмо назвали дроге, мењања свести. Он има својства слична ЛСД, али акције нашег лекова већ више ограничено ".
  
  
  "Ја не могу дочекати да чују", - саркастически рекао сам.
  
  
  Она игнорисала примедбу и наставила. "Када убризгава намбулин, мисаоних процеса прекида на основном нивоу, а идентитет се мења. Прима лек постаје веома покоран и доживљава повећану сугестибилност".
  
  
  "Предлог", - помислио сам. "Дакле, то је све."
  
  
  "Парцијална", - рекла је Тања. "Док под утицајем дроге, ви ћете бити изузетно осетљиви на сугестибилан квалификованог гипнотерапевта. И на методе контроле понашања које је развила током година наших истраживања".
  
  
  Га питао. - "Са којим циљем?"
  
  
  Тања окренуо.
  
  
  "Нема смисла да улазим у детаље", - рекао је Калинина, узимајући Тања боцу и пуњење убризгава течност. "У сваком случају, не мислим ништа око тога, што смо рекли у овом разговору".
  
  
  Нешто у его самодовольном лица ме је веома разљутило. "Кројач те, проклети!" - викали за њу ему.
  
  
  Его очи обасја, да се састане са мојим изгледом, и чинило ми се да сам приметио да у њима слабу блиц страха, када је погледао на мене. "Молим вас, без драме, господин Картер. Ви само усложните себи задатак".
  
  
  Тања је устала са столице и оде да разговара са једним око техничара. Калинина држао убризгава у лице, гура клип, да се очистите апарат од мехурића узорковање ваздуха.
  
  
  Жесток очај захватила моје груди. То је био веома близу панике, да сам икада искусио. Њена никада није плашио физичке боли или смрт, али све је било другачије. Они су заправо хтели да ме убије, уништи моју личност, а затим користите моје тело је у своје зле сврхе. Од једне мисли о томе имам у леђима пробегали најежим се. И сада јој, знао да је претња да се понизи АКС није била празна. За припрему овог плана - како би он нам је био - они су отишли месецима или чак годинама. И са водећи агент АК, выполнявшим то, они су скоро као код куће.
  
  
  На помоћ Калинину пришао техничар. Тања окренула и погледала нас кроз собу. Техничар привезану гумену цев на мом рамену и заврнуо рукав моје кошуље. Њен видео пројектовање вене на подлактицу. Намбулин био искрен у бечу.
  
  
  Мој сабира долар лупа. Када Калинина ми је пришао са иглом, њен шталь очајнички се боре са кожним тракама, свим снагама покушавајући да их пробије. Ако би јој могао да устанем са ове столице, њена лако могао да се брине о овим мушкарцима. Али везе су превише јаки.
  
  
  Нема потребе да се боре, господин Картер, - тихо је рекао Калинина, хватајући ме за подлактицу. - Побећи у овом тренутку је потпуно немогуће ".
  
  
  Игла је пао, и техничар држао ме је за рамена, да он није могао да се креће. Лице Калинина био лак наговештај забаве, када је воткнул иглу у проширену вену, а затим пресованог на клип шприца.
  
  
  Пета глава.
  
  
  Ме захватила осећај еуфорије. Онда моје тело је почетак неметь. Мој дах је знатно успорен, а он је осетио као са чела и горње усне капље зној. Ми чак ни не брине, шта ме накачали дроге, и страшно осећај панике нестао. Њен још увек могао да се сетим све што су ми рекли, и ја сам знао да ће ми користити у неком ужасном експерименту на терор, али мене то више не смета. Јој, знао да мора да сам се, али мене то једноставно није било брига. Неколико минут јој се борио са тим осећајем, покушавајући да поново запалити бес, који је осетио у себи, али ништа није остало. Шта су нам радили, шта би они нама рекли, мене је то одговарало. Било је глупо да се бори са тим, да бринете о томе. Њен је у ih власти, ih сила је била огромна. Њен подчинюсь том и, можда, некако ће преживети. На крају крајева, то је оно што је заиста важно у дугом року.
  
  
  Ih лица искривились испред мене - Тања и Калинина, - и они су гледали
  
  
  на мене, као заморче у кавезу, али ја не смета. Код њих је био његов посао, и да им је дозвољено да то урадите.
  
  
  Калинин протезао на мом лицу и приподнял моје капке. Он је климнуо главом Тхане и отишао. Тања пришла ми лице. Она је седела веома близу. Јој, погледао у њене сјајне плаве очи и нашао димензију, по којој је раније било досадно.
  
  
  "Сада се осећате веома опуштено, веома опуштени", - рекла је она ми је мека сензуалан глас. Глас, интонације затегнути мој осећај благостања.
  
  
  "Да", - рекао сам, зурећи у тамно-плаве базена ее очију.
  
  
  "Када гледаш ме у очи, твоје очи уморе. Твоји капци постају веома тешка, и ти желиш да их затвори".
  
  
  Моји капци куиверед.
  
  
  "Сада је тешко држати очи отворене. Када је њен досчитаю до пет, затворите очи, јер ћете желети да. Осетићете велико олакшање, када затворите очи. Онда би, као што сте их затворите, полако уроните у дубок транс. Одина. Ви сте веома поспан. Два. Имате веома тешке капке. Три. Ви сте дубоко опуштено и покоран. Четири. Када ваше очи затворити, ви дозволите да мој глас вас води дочекати вашим одговорима и акцијама. Пет ".
  
  
  Изгледало је, моје очи су затворене у свом плотун. Јој, знао да не може да задржи их од затварања, али, чак и не жели да покуша.
  
  
  "Ви сте сада у хипнотичком трансу и откликнетесь на мој глас".
  
  
  Она је говорила меким, тихим монотони глас, који је био некако изузетно убедљиво. Њу је открио да је доживљава огромну наклоност према лепоти звуку њеног гласа - овог чулног, обольстительного гласа, - и ја бих учинити све што је тражио од мене.
  
  
  "Да ли разумете?" - питала је.
  
  
  "Да га разумем."
  
  
  "Добро. Сада ћемо ставити ово кольцевое уређај на главу и приложите електроде". Јој, осетио, као неко ко помера опрема мени на главу. Он личи на завој на главу, и он се сетио лавиринт жице, које излажаху из њега.
  
  
  "Док јој говорим са тобом, Ник, ти ћеш добити аудиовизуелних податке са машине. Оно што ти видиш и чујеш, да ће бити пријатан и помаже вам да се постигне стање дубоке само-транса". Негде сам чуо клик на дугме, а затим вртлог прелепих боја напао черноту, створена Таней. Заједно са цвећем дошао мека музика, дивна музика, коју јој никада пре није чуо. И глас Тања пратњи лепе циркусима и звуци.
  
  
  "Све мишиће вашег тела нежно се опуштају, лако се опуштају, и вас покрива огроман осећај еуфорије. Ви сте на степеницама, која се креће доле. Са сваком ногом полако опускаетесь доле, и ви постајете још више опуштени. "
  
  
  Машина је створио за мене покретне степенице, и у глатком скольжении ме понесло доле кроз лавиринт боја у меку таму.
  
  
  "Можете приступити на дну степенице и улаз у веома, веома дубоки транс. Ви сте потпуно виде мој глас". Њен је достигао доле и показао се у сјајном, течно прича: парящей тами, из које никада није хтео да оде.
  
  
  "Ја ћу питати вас да бројим до пет, али, ви ћете пропустити број три. Ви не можете да изговори број три. Сада је тачка до пет".
  
  
  Моје усне шевелились. "Један, два, четири, пет". Мој уста и мозак немају никакве везе са бројем три.
  
  
  "Врло добро", - рекла је Тања. "А сада ми реци своје име и ко си ти".
  
  
  Нешто дубоко у мени сопротивлялось, али овај свемоћни глас питао ме је, тако да јој је одговорио: "Њен Ник Картер. Њен рад у АКС, где сам имао кодно име N..." нисам могао да се сетим број и рејтинг Киллмастера ". Даље је дао више информација о идентификацију.
  
  
  "Добро. Сада, слушај ме пажљиво. Ви ћете заборавити све што је само да су ми рекли, и све остало што је повезано са вашом прошлошћу. У овом тренутку имате развија комплетна и тотална амнезија".
  
  
  Догодила се чудна ствар. Ме захватила егзотична дрхтање, и када је прошло, њена, осетио вртоглавицу. Када физичке ефекте прошли, јој, осећао другачије. То је суптилна разлика, али чинило се као да је цео свет око мене је нестао. У универзуму ништа није остало, осим мог парящего тела и гласа Тања.
  
  
  "Ко си ти?"
  
  
  Њен помислио минут. Ништа се није десило. Њен покушао исо све од себе, али још увек није могао да одговори. Нисам имао личности. Она је створење, плута у бескрайней мраку, чека да ме зове, класификовани и класификовати.
  
  
  "Не знам", - рекао сам.
  
  
  "Где живите?"
  
  
  "У овом црном", - одговорио сам.
  
  
  "Одакле сте дошли?"
  
  
  "Ја не знам."
  
  
  "Добро. Њен освежу своју меморију. Сада можете видети пред собом слику човека". Машина зажужжала, и видео сам човека. Он је био висок, са тамном косом и сивим очима. "Овај човек - то си ти", - наставила је она. "Ви - Рафаел Чавез".
  
  
  "Рафаел Чавез", - рекао сам.
  
  
  "Ви венесуэлец, који је провео неколико година у Сједињеним америчким Државама. Сте рођени
  
  
  у Маргарет и школовао у Каракасу. Ви сте радили у неколико праваца, али сада сте активни револуционарни ".
  
  
  "Да", рекао сам.
  
  
  "Да ли живите у стану на Авенида Боливар, 36, овде, у Каракасу".
  
  
  "Авенида Боливар, 36".
  
  
  Она је наставила да говори ми да немам породицу или пријатеље, и да су људи са којима га је разговарао, били су мало у овој згради, који су својим друговима по револуције.
  
  
  "Касније сте научили о себи више", - коначно, рекла је она. "И док ви треба да се одмори. Њена ћу одбројавати од пет дана. - Током рачуна ћете полако изаћи из транса и поново се вратити у свест. Пет. Ви поново устати покретним степеницама. Четири. Ви сте потпуно у стању да се мир. одморили, али ви постајете још темељитије. Три. Када ваше очи се отварају на рачун до једног, да ти се ништа не сетите се пре него што затворите очи, баш ништа. Два. Када ваше очи ће се отворити, ви сетите се само оно што сам рекао о томе, да - Рафаел Чавез. Ништа не сетите се пре почетка потпуна амнезија. Одина ".
  
  
  Њу је отворио очи. Тамо је седела девојка, и он је знао да је видео то лице раније, али није имао појма, под којим другим околностима. Би требало да буде, то је било непосредно пре него што је затворио очи. Одједном је приметио да она не око Венецуеле, и то умањује моје интересовање за хорошенькому личику. Јој, разговарао са њом на течно шпански.
  
  
  Га питао. - "Qué pasó?"
  
  
  "Ви сте били под лаким седативима, сенор Чавез. Сте имали несрећу и добио ударац у циљ, и ми ћемо се побринути о вама у року од неколико дана. Заиста научили његових револуционарних сарадника, дон? "
  
  
  Њен погледао око соби. Техничар одреши обвезнице које држе ме на столицу, и скинуо нешто са моје главе. "Зашто... да", - рекао сам. Ствар је у томе, да сам скоро ништа није сетио.
  
  
  "Ово је доктор Калинина, а њен Тања Савић, ваши руси пријатељи у револуционарном покрету. Ови други другови - Менендез и Салгадо. Они су били са вама у покрету за неко време. Довели смо вас овде, у ову приватну клинику, те излечи. На крају, конференција је иза угла ".
  
  
  Га питао. - "Конференција?"
  
  
  Тања насмешио. "Не покушавајте да се сетим све одједном. Морате да иду у своју собу и да се одмори".
  
  
  "Да", - глупо је рекао сам. "Опустите се. Веома уморан".
  
  
  * * *
  
  
  У соби, у коју ме одведоше, било је лепо и тихо. Је само кревет, на којем је било могуће да легнем, али у подацима под другим околностима није могао очекивати болнички кревет. На крају јој је био човек, разыскиваемым законом, зар не? Искрено да кажем, да јој мало шта могао да се сетим. Жао ми је што нисам питао девојку, како да се деси несрећа, јер сам се сетио о томе. Једна ствар је јасна - ми потребни су другови, који ме је излечио. За мене они су веома потребни. Нису имали појма колико је озбиљна моје амнезија. Па, то ће се разјаснити за неколико сати. Добар сан ме поправит. Али мене мучи нешто што ја не могу да се сетим важну конференцију, о којој је говорила девојка. Мој мозак закружился од покушаја да се сетим, али на крају јој, заспао.
  
  
  Њен изненада се пробудио у сред ноћи. Сам имао халуцинације, или је то био само чудан сан? Би требало да буде, то је био сан. Га је у некој страној земљи, у пустом земљи. Га је водио у мрачну поплочане улице и гнался за мушкарца. Га је држао у руци дугачак црни пиштољ немачке производње, вероватно Лугер. Јој је пуцао у тог човека и покушао да убије его. Он се окренуо и пуцао у мене и ја сам осетио сеаринг бол спроводи прорачуне. Пиштољ у мојој руци одједном претворила у секира са кратком ручком. Онда се пробудио.
  
  
  То је био чудан сан. Није се сећао да је био у било којој земљи, поред Венецуеле и Монотоно. И да нам никада у животу није пуцао у човека. Или га? За мене све то није имало смисла.
  
  
  Када је свануло, они су ми је донео послужавник са храном, и њен волфинг узео на себе. Када завршите, њен прегледао своје лице у огледалу. Барем је то било познато. Али, изгледа да то лице није њихово место рођења рафаела Чавесу. Јој, погледао на одећу, коју су донели ми, али се не зна сл. Џепови су празни, идентификује избијања није било. Око сат времена је дошао Менендез и одведе ме назад у собу са столице са жицом и другом опремом.
  
  
  "Добро јутро, сенор Чавез", - поприветствовала ме девојка, назвавшаяся Таней. "Да ли сте спремни за нови третман?"
  
  
  "Да, тако претпостављам," - рекао сам, гледајући на машине. "Али да ли је све то потребно? Њен хотел бих да знам какав третман јој се".
  
  
  "Молим вас, - рекла је Тања, показујући ми велику столицу. "Морате нам веровати, сенор Чавез. Ми смо ваши пријатељи".
  
  
  Њен сел у столици, али ми је не по себи. Њен хотел изађе око ове зграде, лутају улицама Каракаса, да се врати у свој стан на Авенида Боливар. Јој је био сигуран да су ове познате врсте вратио ми меморију и да ће учинити да ме здрав. Јој обећао себи да, ако се ова активност неће донети резултате, јој одмах ићи кући.
  
  
  "А сада опустити", - рекао ми је човек по имену Калинина.
  
  
  "Ја ћу вам дати светло умирујуће ". Он воткнул ми у подлактицу убризгава и направио масног ткива испод коже ињекцију.
  
  
  У мом голова промелькнуло име. Намбулин. Где га чуо раније? Пре него што је могао више да мислим о томе, њен почео да осећа, да ме покрива дубоко еуфорија, и ја сам изгубио интересовање за речи и све друго.
  
  
  Неко исправи ми шешир. Није ми сметало. Кроз минут чуо њен глас Тања.
  
  
  "Желите да затворите очи. Затворите па на рачун до пет". Она посчитала, и моје очи затворене. У мраку изненада обасја боја, и њена чуо неку чудну музику, која се бави некако изгледало ми је позната. Глас застаде, али и боја и музика је наставио да повуче ме доле и доле. Чинило ми се да сам на покретним степеницама. Затим из моје главе зачу се други глас. Глас ми је рекао оборудова ми све. Свака ситница, од дана мог рођења до мог недавне активности у горњем покрету за ослобођење Венецуеле од тиранического империјализма Сједињених америчких Држава. Су слике одређене сцене. Када се све завршило, њен добио детаљну слику своје прошлости. Моје амнезија опоравио.
  
  
  Јој је био члан политичке групе под називом "Press", чији је циљ био рушење владе Венецуеле и успостављање левог режима уз помоћ руса. Мене завербовали пре неколико месеци, и пре пар дана јој је био рањен током демонстрација код америчке амбасаде.
  
  
  Тања поново говорили. "Ваш лидер замолио нас је да вас обавестимо да је редове осветника постају тање због кукавичке откази пред лицем бруталне полицијске тактике. Тако се понашају сада потребно. Ви сте били изабрани да спроведе ову акцију.
  
  
  "Венецуела је постала сувише зависна од Сједињених америчких Држава", - наставила је она. "Сједињене америчке Државе купују око 40 одсто извоза нафте Венецуеле, да даје американцима смртоносну економску оштроумност за Венецуеле. Председник Венецуеле и его капиталистическое влада мора бити уништена пре него што ће дати целу земљу американцима. Је развијен план. развијен узимајући у обзир предстојеће Каракасской конференције.
  
  
  "Конференција ће бити састанак између председника Венецуеле и потпредседник Сједињених америчких Држава. Она ће пружити јединствену прилику да нанесе ударац оба ова непријатељима народа. Касније вам обавестиће о карактеру план и детаље о томе како то треба да буде испуњен. Да ли разумете? "
  
  
  "Да га разумем."
  
  
  "Добро. Када се пробудите, да ли се сећате детаљно све што сам вам рекао, и све што сте чули и видели, док је у дубоком трансу. Ако у свом уму имате било каквих питања о детаљима, ваша подсвест ће дати одговоре и попуни све празнине то може да вас узнемиравам. Ви ћете изложити у питање свој идентитет, као Рафаел чавез година и неће бити сумње у валидност его политичке филозофије ".
  
  
  Кроз неколико минута моје очи на природан начин отворена, и он се сети како је Тања сматра обрнутим редоследом од пет до један. Њен је такође подсетио на све о свом прошлом животу. Шта су нам урадили са мном, то је успело. Њен потпуно опоравио од амнезија.
  
  
  Тања насмешио. - "Како се осећате, друже?"
  
  
  "Врло добро", - одговорио сам. "Дрога ме је да се сетим. Њен треба да учествују у мисији против Каракасской конференције, сада јој се сетио о томе. Њена ћу бити спреман?"
  
  
  "Ви ћете бити спремни", - рекла је она.
  
  
  Калинина се окренуо и пришао технику у другом крају собе, остављајући нас са Таней приватно. "Ми смо са вама... ми знамо пријатеља пријатеља боље од ње могу да се сетим?" Га питао. Имао сам пролазан слику Тања, лежи гола ирина.
  
  
  Нешто је било у њеним очима, затим њено лице расплылось на лак осмех. "Надао сам се да си сећа. Имали смо вече заједно. Зар се не сећате?"
  
  
  "Не баш" - рекао сам. "Али, у пролазу, неко сећање га добио, ја бих да се сетим више".
  
  
  Она тихо насмејао. "Можда ми опет да проведете неколико минута заједно, пре него што си покинешь клинику".
  
  
  "То је оно што вреди чекати" - рекао сам.
  
  
  Иако је њен осећао потпуно у реду, они су инсистирали да јој је остао у својој соби и одмарао. Њено мало мисли о Тхане. Чудно. Мој насеље русији је најважнија ствар у мом животу, али ја не могу да престанем да мислим о овом изузетном девојци.
  
  
  Када сам не мислио о Тхане, њен покушао да поврати прошлост, која је скоро заборавио због хаварија. И, као што сам покушао да се сетим, ми вспомнился мали случај. Њен бос забежал у земљану кућу на периферији Маргарите. Онда га се сетио, да је ова кућа је мој дом, а један прилично черноволосая жена по имену Марија, била моја мама. Она и мој отац умро, када сам имао девет година. Убрзо након тога стигао у Каракас, где је живео код рођака и студирао на државног службеника.
  
  
  У свему томе још увек је било нешто чудно. Њен могао да се сетим, да-да кроз своје прошлости, али ове ствари изгледало нереално, психичка слике су бледе и нејасне. И када јој је престао да размишља о њима свесно, они једноставно нестао у заборав и није изгледало прави део мене.
  
  
  Невероватно, али најсветлији мојим успоменама остали су неколико година, који га је провео у Америци, радећи на лоадинг платформи.
  
  
  Њен цео дан провео у својој соби. Те ноћи ме је Тања. Она је тихо ушао и затворио врата за собом. Њен устао са краја којештарија, где је читао новине ах Каракасской конференције. Ми нах био стетоскоп, а у руци је држала таблета.
  
  
  "Могу да га додирнете ваш пулс?", упитала је.
  
  
  "Наравно."
  
  
  Она је држао моју руку у својој малој меком руком. Наши погледи срели, и она је брзо окренуо. Она је знак на својој слици, а затим приставила стетоскоп ми на грудима и са минут прислушивалась.
  
  
  "Да ли се осећате мучнину?"
  
  
  "Не."
  
  
  "Да ли знојење у сну?"
  
  
  "Не то, да га се сетио".
  
  
  Мој поглед преселио са њене пуне усне на чулне криве њеног тела. И поново у мом голова промелькнул очаравајућу слику - Тања нуде ирина. Ее следећи штопора изгледало экстрасенсорным.
  
  
  "Ти је рекао да се сетио ... блискост између нас, Рафаел".
  
  
  "Да, њен подсетио на то."
  
  
  "Не би ли ми рећи да си се сетио?"
  
  
  Њен насмешио. "Не постоји. То био ти. Ирина".
  
  
  Њене дивне плаве очи избегавали мој поглед. Га узео од нах таблет и стетоскоп и бацио их на под. Онда јој је тихо притянул ее на себи. Јој, пољубио је, а она је одговорила.
  
  
  "Ти си заиста спавао са мном, зар не?" - тихо је упитао сам.
  
  
  Она је покушала да отодвинуться, али сам га задржао га. "Рафаел, ти си љубавник", - одговорила је она. "Ти си револуционарни. Код тебе није било времена за жене".
  
  
  "Јој, требало би да буде, нашао времена бар једном, - демантовао појавила у медијима поруке њен хеј.
  
  
  Њене очи су нашли моје. "Да, једном". Изгледало је да се она сећа. "Непосредно пре демонстрације код америчке амбасаде. Га је донео поруку у свој стан, и питали сте ме да останем".
  
  
  "И ми смо се пољубили и ја сам притисне тебе, тако близу", - рекао сам, полако једним преласком руку целом дужином њеног тела.
  
  
  "Рафаел, молим вас..." - слабо запротестовала она.
  
  
  Њен одреши свој облик до струка и заглавио руку унутра, држећи ее на себи. Јој миловао ее груди и осетио како од мог додира њене брадавице очврсну.
  
  
  "Рафаел ..."
  
  
  Ми смо поново љубљење. Она је престала да се одупре и са изненадна огромном страшћу одговорила на моју љубав, њено тело очајнички напряглось, када јој је истраживао уста. Када пољубац је завршена, ми смо обоје затаили дах и жудња више.
  
  
  "Ах, Боже мој, Рафаел", - она гаспед.
  
  
  Она је скинула облик и испусти га на под. Га је гледао како она стягивала гаћице са својим дугим глатке бутине. Она је отишла у кревету и протезао, њено тело је дрхтао од узбуђења. Њена брзо необрезане и бенцх пресс поред ње. Моји прсти и усне перебирали сваки педаљ њене топле дрхтећи телу.
  
  
  Изненада она је покушала да отодвинуться, али она добро притисне ее. "Шта ја то радим са тобом?" узвикнула је. Га је потиснуо њене речи, дубоко губи у уста језик. Она је поново почела да одговори.
  
  
  Нисам знао да је она имеле на уму, и било ми је свеједно. Њена могао мислити само о свом спелом, топлом телу. Она моанед од жеље, када га предали на нах. Њена бедра отворена за мене, и ја сам осетио, како њени нокти впиваются у моју леђа. Њено нагло ушао у нах, и она викати од задовољства. Онда све је тама, безотлагательностью и порасту разуздане страсти.
  
  
  Шесто поглавље.
  
  
  Ме опет привезан за столицу, а соба је била потпуно тамна. Они су ми још једну ињекцију, али овај пут није било никакве привлачан гласова. У мени је деловао само дрога. Тања и Калинина, чак и у соби није било.
  
  
  Они су нешто поменути о "последњој фази". Јој, чуо, како су говорили ово је на руском, и зашто-то је све схватио, иако се он не сећа да је икада студирао руски.
  
  
  Када је њен сел у столици, у мраку испред мене појавила слика. То је био председник, и он је говорио политички говор. Он је био само двадесет метара од мене и жестикулировал током разговора. Он је говорио ствари које ме веома расстраивали. Њен је био прекривен хладно онда. Еуфорија је замењен јак бес, јер речи председника постао све више и више увредљив, све гласније и гласније. Его лице полако искривљених и постало страшно искривљене. Кроз минут лице је било све што је остало од слике. Он је почео да се шири, постаје све више и уродливее, по мери тога, како боли бичевање по его скрюченных усана. Лице је било тако близу да сам мислио да могу да допру и да га нападне.
  
  
  Јој чуо плач у соби и схватио да је дошао око мог грла. Њен жестоко проклето до овог ужасног лица, покушавајући да се пробије тело голим рукама, гребањем својим прстима.
  
  
  Али нисам могао да се то постигне. Крик је био вапај пун фрустрација и лоших очаја због немогућности да се допре до страшне лица и уништи его. Кроз минут глас замро, и тишина владао, изобличено лице је наставио да се креће испред мене.
  
  
  Изненада
  
  
  Глас Тања дође око таме. "То је ваш непријатељ. То је човек који стоји између вашим народом и слободу. Он је грозно, ружну животињу, и она храни лешевима свог народа. Увек его није волео и плашио, али сада сте апсорбује очајни, окрутно гађењем. Мрзите его више него икада мрзео било кога или било шта у свом животу ".
  
  
  Њен мислио да ми груди вотум-вотум ће експлодирати од гађења и мржње, који су га доживели на искаженному лице. Њена све време присетио рђави речи председника и исцеђен песнице до оних хорька, нокте док не поцепао длан ваше руке.
  
  
  На крају, слика је нестао у мраку, и променио другима. Прво је то било мени није познато, онда се сетио о томе у новинама. То је био амерички потпредседник. Он је говорио енглески, али је његов его је савршено разумео. Он је објаснио да ће тесно сарађивати са владом Венецуеле, Сад ће понудити више економске и војне помоћи, да је председник Венецуеле остао на власти. Док је он говорио, његово лице се променило. Его очи расла све више и више зла, а по уст избио одвратне, одвратне речи.
  
  
  Када коначно зажегся светим, да га је био сав у зноју. Техничар скинуо сам са столице и одведе назад у моју собу. Лек и непремостиве емоције потпуно истощили моју енергију. Моје ноге су биле толико слаб да сам једва могао да хода.
  
  
  Вративши се у моју собу, техничар ми је помогао да седне на кревет и погледао на мене одозго.
  
  
  Он је питао. - "Са тобом све впорядке?"
  
  
  "Мислим да је тако."
  
  
  Он је рекао љубазно. - "То је све потребно за ваше мисије".
  
  
  Њена дубоко уздахну. - "Где Тања Савић?"
  
  
  "Она је заузета пројекту".
  
  
  "Ја треба да га видим".
  
  
  "Бојим се, то је немогуће".
  
  
  Јој, погледао на њега. То је био млади венесуэлец по имену Салгадо. Его лице изгледало искрен. Може бити, због искрености, коју јој је тамо, видео сам га блуртед оно о чему чак и није имао појма шта је мислио.
  
  
  "Да ли превише је онај хема ме зову? Да ли је превише све што је потребно за народној медицини револуције?"
  
  
  Его очи ужи на мене. "Сумњаш у то?" - забринуто упита он.
  
  
  "Ја... ја не знам. Мислим да нема. Понекад ми се чини да ја лудим".
  
  
  "Не полудели. На самом делле, ви сте сада потпуно здрави". Его глас је умирујуће.
  
  
  Га питао. - "Колико дуго је био овде, у клиници?"
  
  
  Он заколебался, као задаваясь питање, одговорити да ли ми је. "Прекјуче увече вас је довео друг".
  
  
  "А када јој ћу бити спреман да оду?"
  
  
  "Данас."
  
  
  Њен слабо сам подигао на свом лакту. - "У самом делле?"
  
  
  "Последња фаза ће касније данас. Имаћете још неколико информативне активности. Следећи ће бити веома пријатно за вас, али то ће се завршити пре него што сте сазнали о томе. То је апсолутно неопходан део вашег припрему рада на конференцији ".
  
  
  "Шта је то, рад?"
  
  
  "Они ће вам рећи касније данас".
  
  
  Изненада врата отворилась, и ушао др Калинина. Он је љутито погледао техника. "Шта је то? Зашто сте још увек са сеньором Чавеза?"
  
  
  Техничар изгледао уплашени. - "Он је хотел мало разговара".
  
  
  "Повратак на посао", - кратко је рекао Калинин.
  
  
  "Да, наравно." Салгадо се окренуо и изашао кроз собе.
  
  
  Јој, гледао, како Калинина одговара ми. Ми се не свиђа идеја о томе да је овде чине руси, и да моје сународнике није дозвољено да разговара са мном. Венесуэлец мора да контролише своју револуцију, али Калинина третира Салгадо, као до најнижег.
  
  
  Калинина простирала се насмешио ми се. "Веома ми је жао што је тако нагло узео ти Салгадо, сенор Чавез, али има обавезе на другом месту. Се осећате добро?"
  
  
  "Одлично", - одговорио сам.
  
  
  Он пощупал мој пулс и неко време ништа није рекао.
  
  
  "Врло добро. Ти треба да се одмори, а ми ћемо доћи по тебе онда ручка. Имаш испред озбиљно занимање".
  
  
  "Да ли је превише га је заиста могу да напусте то место данас касно увече?"
  
  
  Мој штопора нашао его неспремног. Али, после кратке паузе, он је одговорио: "Да. Вечерас ви ћете бити спремни".
  
  
  "Добро" - рекао сам. "Мрзим закључак".
  
  
  "Сви смо деца", - свесно, рекао је он. "Али морамо да приносе жртве за добробит револуције. Зар то није тако?"
  
  
  Она климну главом. Калинина простирала се насмешио и отишао.
  
  
  Њен заспао не задуго. Изненада га чуо свој крик. Њен селл на кревет искрене, сав у зноју и трясясь. Њен провео дрхтећи руком по устима, гледајући на супротном зиду. На мене није било изгледа да се плаше - толико га је знао о себи. Би требало да буде, они су давали ми лекове. Сам имао још један кошмар.
  
  
  Њен видео ружне лица из тамне собе и чуо оштре зле гласове. Све ово је помешана са мојим сликама. Њен оклоп на тамније уличицу са "люгером" у руци. Њен окренуо угао, и одједном испред мене се појавио велики закривљени лице. Он је изгледао као председник, али то је било деформированное лице висящее у мраку.
  
  
  Њен стрелац на люгера поново и поново, али то је одвратно лице само смеялось мном заувек. Уста отворена, прети да прождере мене. На мене су дуге оштре зубе. Онда јој, повика.
  
  
  Затим лако вечере ме је враћен у собу са аутомобилима - они су то простором оријентације. Техничар упозорио ме је да је ова сесија ће бити другачије, и он не преувеличивал. Тања упознала мене у соби, када технике везан ме за столицу.
  
  
  "То ће бити непријатно", - рекла је она. "Али све ће се завршити пре него што сте то сазнали".
  
  
  "Ја сам мислио о теби раније", - рекао сам. "Ја сам тражио од вас, али они су рекли да си превише заузет да ме види".
  
  
  Мушкарци су завршили везују ме тракама и дошли до једне око машине. Раније нису користили. Имао је мали панел за управљање, али на шалтеру су десетине трепери обојених светала.
  
  
  "Оно што су рекли теби, је истина", - рекла је Тања.
  
  
  "Видим да ли сам га поново за вас, онда би, као што је отишао одавде?"
  
  
  "Она је окренула. "Могуће. Све зависи од исхода мисије".
  
  
  "Ја не знам ништа о мисији", - демантовао појавила у медијима поруке њен хеј.
  
  
  "Ускоро ћеш знати".
  
  
  Овај пут су користили друге уређаје - жичане металне траке на грудима и нови шешир. Тања проследила да је све било како треба, и изашао кроз собе.
  
  
  Они су угасили светим, и да га је видео још неколико слика у мраку. Слике су чак реалније него они, што сам видео него ујутру. Овај пут ми се не уради кретен, али сам знао да је акција јутарње дозе још увек није у потпуности нестао.
  
  
  Председник појавио у соби. Он пројектила кроз гомилу, насмејао се од вијори руке и насмејана. Како је само слика појавио, завој почетка нешто да се уради са мном. У голова настаде ужасан притисак, бол је постао скоро неподношљив. Док га је гледао, како се крећу слике, агонија усиливалась. Њен исо свим снагама покушао да се ослободи, отварање и затварање уста и прищурившись, него боли. То је било само горе, док сам мислио да је мој гол вотум-вотум ће експлодирати. Крик побегао имам око грла. Човек оде од гужве и водио председнику, машући огромним мачета. Сечиво ујединио, обезглавив председника, его и циљ летео у масу, проливања крви свуда. Људи су се смејали и смејали.
  
  
  Бол је нестао, и он је осетио само слатко празнину физичког комфора. Председник је био мртав, и свет је спасен од његове тираније.
  
  
  Јој, надао, да је сесија је завршена, али се то није десило. Још једна сцена попуњен собу, када је председник изговорио јавни говор. Бол је дошао поново, и да га је одмарао у нах, увијен унутра, да се одупре хеј. Али ме је то погодило. Овај пут је страшно притисак у голове праћен оштрим болом у грудима, као да сам имао срчани удар. Њена чуо свој крик, али бол није прошао. Човек је водио пиштољ на председника и поцепао ударцем ему потиљак. Бол је одмах нестало.
  
  
  Али опет соба је испуњен сликама, овај пут америчког потпредседника. Он је возио у црном "Кадиллаке" на званичном паради, и он је знао да је председник Венецуеле возио испред њега у аутомобилу. Потпредседник био је у скупом оделу у танку траку, империјалистичке гестицулатинг гомили. Притисак је поново дошао, али овај пут није било компресије у грудима, само страшна бол у голова. Као резултат изненадне експлозије дима и рушевина машине потпредседник је уништен невидљивог бомбом, и сви су били у аутомобилу убијени. У соби почетка другог прогремел снажан рафал, и машина председника Венецуеле уништена. Бол је нестао заувек.
  
  
  Га срушио у столицу, када ме отстегнули и искључили уређај. Поред мене је био др Калинина, али ја га нисам видео, и на Боље.
  
  
  "Најгоре иза нас, - рекао је он за мене.
  
  
  Када је завршио слушај ме својим стетоскопом, он ми је помогао да устане са столице и провео ходником у обичну проекционную собу. На супротној стењање био уграђен екран, а у задњем делу собе је киоска за пројектор.
  
  
  Калинина стави ми у руку напуњена "Лугер". Њен тупо гледао на њега, још увек онемев од окрутног сесија. То је био пиштољ, око кога пуцао јој у свом ноћну мору.
  
  
  "Лек је већ завршен, - говорио ми је Калинина, - и ваша реакција на различите надражаје током овог дела обуке ће бити сасвим природна. Ви ћете држати пиштољ и урадите шта год желите. . "
  
  
  Само је погледао на велики пиштољ. Јој, знао да је немачки пиштољ, али некако ассоциировал его са Сједињеним Државама. Док је покушавао да то схвате, у соби потамни, и филм је почео. То су праве фотографије, наводно, направљене у последњих неколико дана на предконференционных састанцима. У филму је приказан председник, иде на путу испред
  
  
  Палацио де Мирафлорес, поред њега је амерички потпредседник. Око су оператери, и председник безбрижно разговарао са својим америчким гост.
  
  
  Када фигуре на екрану се чинило да су код мене, у мојим грудима порастао неодољив осећај мржње, и он је осетио анксиозни осећај сврхе, осећај јаког нелагодности. Бол је повећан са осећајем потпуне гађење. Га више није видео екрана. Долазе код мене људи су постали веома реална. Њен подигао пиштољ у десној руци и направио его на две фигуре. Прво нацелился на председника. Јој је задрхтала од мржње и бола, и зној тек по мом челу. Га је повукао обарач. Фигура полако ишли на мене. Јој, био је бесан. Њен стрелац на пистолету изнова и изнова, и на грудима председника густа образац формиране црне рупе. Кроз минут њен спустил окидач у празна глава. Међутим, две фигуре су наставили да се обрате мени. Њен он у њих пиштољ, а затим у наступу беса ринулся на њих. Га снажно ударио и тешко је пао на под.
  
  
  Запалио сергеј, Калинина ми је помогао да се попне. Њено гушење и био је исцрпљен. Сада, када се филм завршио, бол и бес су отишли, око мене.
  
  
  "Врло добро", - слащаво говорио Калинин. "Одлично, уопште нешто".
  
  
  "Желим да... убраться одавде", - рекао јој ему.
  
  
  "Добро, - рекао је он. "Нећемо морати да вас, до данас, када имате ће бити последња сесија. Можете да се вратите у своју собу".
  
  
  Ме је враћен у белу собу са койкой, и њен тешко бенцх пресс. Изгледало је као да је прошло неколико болних непроспаваних дана са њима хорька, као што сам пробудио него ујутру. Њен заспао не задуго. Али овај пут ноћна мора није било. Уместо тога сам имао врло детаљан сан о Тхане. Она је била гола у мојим рукама. Топла благост њеног тела прогутала ме, потроши ме жељом. Сва чула су разбужены - ја сам чуо њен диван глас и осећао опојни мирис ее фреестиле. И током сводови, у жару страсти, она је све време говорила ми је: "Опрости, Ник. Опрости, Ник".
  
  
  Нисам могао да разумем зашто она користи то страно име, али не шталь исправи своју. Мене не брине, она ме је звала. Ништа није важно, поред топле, захтевном телу, извивающейся под мене.
  
  
  Њен изненада сел. Њена мисао о Тхане и њено коришћење страних имена. Надимак. Шта то значи? Њен сањао о Люгере, који Калинина воткнул ми у песницу. Док је лежао тамо, очекујући да ће довести ме на завршној сесији, њен мислио, не да ли је у последњих пар дана нешто више, него што га је знао више него што су ми рекли ови људи. Али они су морали да буду легитимни. Они су знали све оборудова ми све о мојој филозофији и мом раду са покретом. Ми смо све радили вјачеслав једног дела, и он је морао да им верујем.
  
  
  Када су дошли по мене, они су рекли да је сада рано вече, и да ме пустите кроз неколико сати касније добре хране. Ме одведоше у ориентационную, али не пристегивали к посебних столицу. Уместо тога, тражили су од мене да седне на обичан столицу поред Салгадо. После неког времена он је отишао, и ушли Тања и Калинина са трећим човеком, руски, по имену Олег Димитров.
  
  
  "Сенор Димитров блиско сарађује са лидером покрета", - објаснио ми је Калинина.
  
  
  Њен превео поглед са мушкарце на Таню. Под пазухом је носила пакет хартија од вредности. Она је несигурна ми се осмехнуо.
  
  
  "Ми ћемо почети?" - безличне, упитала је.
  
  
  "Добро, - рекох. "Хајде да почнемо."
  
  
  Они придвинули три столице и у такву игру лицем " за мене, људи на обе стране Тања. Она је учинила папира себи на колена. Димитров је пажљиво гледао у мене, као да покушава да процени моје најдубље мисли и осећања.
  
  
  "Ми вас још једном да се подвргне терапији", - рекла је Тања. "Тада ћеш бити спреман".
  
  
  Калинина припрема впрыски. Он је напред нагнуо са столице и направио ми ињекцију. "Овај пут ћете добити само мали број умирујућих средстава, - рекао је он - јер ћемо објавити вас одмах затим завршетка седнице". Течност уђе у моју вену, он је извукао иглу и притисне памука диск на малом рану.
  
  
  "Сада, - рекла је Тања својим равна, тихим гласом, - да се осећате веома опуштено и смирено". Њен глас одјекује, умирили мој мозак, и убрзо јој је био у его власти. Јој је био потпуно покоран.
  
  
  "Овај пут га питати вас да отворите очи, али ви не треба да иде око дубоког транса. На рачун пет отворите очи, али ће остати у хипнотичком стању".
  
  
  Она се полако мислила. Када је рекла да је пет, моје очи је отворио. Њен превод поглед са једног лица на друго. Њено савршено свестан шта ме окружују, али и даље је био у стању да школа еуфорије. Јој је био потпуно опуштен и знао да сам у пуној власти тог гласа.
  
  
  "Ви сте били изабрани за обављање најважнија мисија"
  
  
  Овај локалитет русије, коју ипак предузела револуције, - озбиљно рекла је Тања. - Прекосутра ће се одржати Каракасская конференције. Ће бити јутро и дан сесија. Ће присуствовати председник Венецуеле, потпредседник Сједињених америчких Држава и други високи лица. Конференција ће се одржати у Палацио де Мирафлорес.
  
  
  "Ви ћете отићи на дан састанак непосредно пре него што је конференција ће поново. Вам дати бокал са водом, који можете да преместите у собу. Када конференција ће се наставити, уређај, скривен у графине, убити све у овој соби".
  
  
  Ме захватила дрхтање задовољство.
  
  
  "Нећете да користите оружје да убије наших непријатеља, као што сте покушали да урадите раније. Али убити их. Да ли разумете?"
  
  
  "Да га разумем."
  
  
  "Ваше лице ће изгледати другачије, када сте пробудити из овог транса. Ми ћемо вас изгледа као амерички шпијун по имену Ник Картер".
  
  
  "Ник Картер", - да га понови. Ник! Тако звала ме је у сну Тања. То је слутња, као у сну о "Люгере".
  
  
  "Ви ћете ући у зграду под именом Ник Картер. Члан наше групе ће вам дати бокал са скривеним уређаја. Ви донесите бокал у конференцијску салу и стави его на столицу. Ви ћете бити у могућности да то уради, јер је Ник Картер, од кога смо добили ослободити, има највиши ниво и да се дозволи на конференцију ".
  
  
  "Разумем" - рекао сам.
  
  
  "У року од наредна два дана ћете представљају око себе Ник Картер. Сада ћу почети да чита датотеку о томе агент, и морате да запамтите сваки детаљ, тако да можете успешно издавати Картера. Поред тога, имате неко знање о овај човек дубоко унутар вас. Можете да користите само довољно да се то знање, да испуни своје оваплоћење, и не више од тога ".
  
  
  Она чита папир на коленима. Информације се сетим било лако. Некако ми је то изгледало веома познато.
  
  
  "То јој је издала себе за Ильзу Хофман", - закључио Тања. "А онда би, као што смо ми дозволити да вас, ви одмах пријави шефу Картерса, Дэвиду Хоуку. Он поинтересуется, зашто сте били у контакту, у року од два дана, и он ће питати оборудова ми, које он зна како да Илзе Хофман. Ви кажете да сте отишао са мном приградских вила на неколико дана, јер сте хотела проверите мене, али сада сте уверени да сам ван сваке сумње ".
  
  
  "Да", рекао сам. "Изнад сваке сумње". Информације неизбрисиво записывалась у мом мозгу.
  
  
  "Ви ћете издавати Ник Картер баш пригодно, као и да, чинећи све што се од вас очекује да до поднева у дан конференције. Онда сте проигнорируете било какве наредбе, које они могу да вам дати, и кренули у палату. Морате бити у ходнику отворено на улаз у салу ривне у час дана. У то време вам одговара наш човек. На нен ће тегет одело и црвена кравата са белим гвоздикой на реверу. Он трајаће вам овај бокал, који је око њих, да ће се користити на столу за преговоре ". Она је код Димитрова велики богато украшена бокал. "Унутар њега, под лажним дна, да ће овај уређај".
  
  
  Она је пажљиво уклоњен електронски гаџет. То је као фенси транзисторное радио.
  
  
  "Уређај управља помоћу даљинског управљања. Она емитује звук у широком опсегу фреквенција, шири него све што је развијена раније. На одређеним фреквенцијама и нивоима јачине звука звук уништава централни нервни тканина. Веома кратко излагање доводи до агоније смрти".
  
  
  Она је заменила гаџет у графине. "Уређај ће бити постављен на жељену фреквенцију помоћу даљинског управљача затим у условима дневне сесије. У року од неколико минута, то ће убити све у границама чујности, али да неће утицати на било кога ван собе. Онда би, како то обавља свој посао, она производи много више низак звук, који је још увек ће звучати веома висок за дочекати ваших ушију. Моћи ћете да чујете овај звук изван конференцијска сала, где ћете бити ".
  
  
  "Ја ћу чути звук изван сала за конференције", - да га понови.
  
  
  "А онда би, као што је наш човек ће вам дати бокал за воду, ви подойдете на обезбеђење на дан собе и рећи им, да је особље палате вас питао да испоручи бокал да је свежа вода за чланове конференције. Пошто Ник Картер има дозволу за улаз у салу, они ће вам омогућити да се приписати бокал унутра и стави его на столицу. Оставите его уза зид, а други бокал однесите је у најближи немара собу у ходнику. ћете да се држи подаље од непосредној близини, док не видите да су сви ушли у салу за дневни седнице.
  
  
  "Када чујете пискав звук око собе, ви ћете научити да је ваш уређај је задржао свој посао. Сада слушајте пажљиво". Димитров је устао и окренуо бројчаник на малој машини на суседном столу. Њена чула продорна крик, који је демантовао појавила у медијима поруке ми је бука неких авиона.
  
  
  "То је звук који ћете чути".
  
  
  Глас его је застао на тренутак. "Када то чујете, - полако, рекла је она, - да ли се сећате све што је било похоронено у вашој подсвести. Да ли се сећате све што сам вам рекао раније, не сећам се. Да ли се сећате све што се догодило до вашег поступања у ову клинику. Али нећете запамтити ништа, шта се овде десило. То ће отворити вам истину, али ће довести до озбиљног замешательству. Ви признаетесь први из математике, који прича са вама шта си засадио уређају смрти у салу. Да ли је све то јасно? "
  
  
  "Све јасно", рекао сам.
  
  
  "Поред тога, када наш човек даје вам бокал, он ће рећи:" Viva la revolución! Ове речи ојачати своју одлучност да убије председника Венецуеле и американца, и осетићете неодољиву жељу приписати бокал у собу, као што је она. проинструктировал вас ".
  
  
  "Вива ла revolutión" - рекао сам.
  
  
  Калинин устао, отишао до стола, и досталь, с обзиром да ми "лугер", и стилетто у ножнах. Он ми је дао оружје.
  
  
  "Ставите пиштољ", - рекла је Тања. "Ножны на стидете морају бити везани на вашој десној предплечью".
  
  
  Њен следе њена упутства. Оружје изгледало ми је непријатно и гломазан. Калинина донео ми тамну јакну и кравату, и Тања велела стави их на врху оружја.
  
  
  "Оружје је припадало Ник Картеру, - рекла је Тања. "Ви ћете знати како да их користе. Швеђани такође, је его".
  
  
  Димитров се нагнуо и шапнуо нешто Тхане на уво. Она климну главом.
  
  
  "Ви не ћете покушати да се врати у свој стан на Авенида Боливар. Такође, нећете се укључе са Линчевыми или хема-или, ко је повезан са овим задатком, чак и са особљем ове клинике".
  
  
  "Врло добро", рекао сам.
  
  
  "Сада, Рафаел Чавез, изађете на хипнозе, када је њен отсчитаю од пет до један. Ви ћете течно говори енглески, и то је језик који ћете користити, све док се не изврши своју мисију. Ви ћете бити спремни да завршите мисију и ви ћете пратити све моје кораке у тачности.
  
  
  "Ја ћу почети библ сада. Пет. Ви - Рафаел Чавез, и ви ћете променити ток модерној историји Венецуеле. Четири. Ваш председник и потпредседник Сједињених америчких Држава - ваши смртни непријатељи. Три. Нисте питали. без циља, али се убије ова два човека дакле, као што смо планирали. Два. Када се пробудите, ви не знате да су били под хипнозом. Не сетите се имена оних који су овде са вама, али сте сазнали да смо пријатељи револуција, које су припремили за вас за ваше мисије ".
  
  
  Када је достигао број један, тројке испред мене на тренутак се чинило да расплылась, а затим поново постала сфокусированной. Њен превод поглед са једног лица на друго.
  
  
  "Да ли си добро се осећате, Рафаел?" - питала сам слатка млада жена.
  
  
  "Осећам се добро", - одговорио јој, хеј, на енглеском језику. Невероватно, али ја сам то рекао без рада.
  
  
  "Хема ћеш бити у следећа два дана?"
  
  
  "Ник Картер, амерички шпијун".
  
  
  "Шта ћете урадити онда би, као уедете одавде?"
  
  
  "Доложите из математике по имену Дејвид Хавк. Јој рећи ему, да је био са вама - са Илзе Хофман - током одсуства Смирења".
  
  
  "Добро. Иди погледај у себе".
  
  
  Јој, дошао на стаклу. Када је видео своје лице, то је изгледало другачије. Oni је променио свој изглед, тако да сам изгледао баш као Ник Картер. Њен залазак сунца у јакну и извукао "лугер". Име Вильгельмина промелькнуло у мојој глава. Јој није имао појма зашто. У сваком случају, то није изгледало важно. Њен повукао затварач и умешао глава на кертриџа пиштоља. Јој је био изненађен својој способности да рукује оружјем.
  
  
  Је поново окренуо троим око њих. "Ја не знам дочекати својих имена" - рекао сам.
  
  
  Мушкарци, очигледно, задовољно се насмешио. Међутим говорили девојка. "Знате шта, ми смо ваши пријатељи. И пријатељи револуција".
  
  
  Њен оклевао. "Да", рекао сам. Њен нацелил пиштољ на осветљеној кроз собу и прищурился дуж дебла. То је одличан алат. Њен потисак его врати у футролу.
  
  
  "Чини се да си спреман", - рекла је девојка.
  
  
  Њен одложено њен поглед је на тренутак. Јој, знао да је између нас нешто било, али није могао да се сетим њеног имена. "Њен спреман". Њен осетио изненадни порив да побегне одатле, радите најважнија ствар у мом животу - мисијом на који ме припремили су ови људи.
  
  
  Човек у пословном оделу говорио. Его глас је изгледало прилично авторитарным. "Онда иди, Рафаел. Идемо на конференцију у Каракасу и убијте своје непријатеље".
  
  
  "Сматрајте да је то урађено" - рекао сам.
  
  
  Седма глава.
  
  
  "Где, кројач узми, ти си био?"
  
  
  Дејвид Хок у црној беса газио по броју хотела. Его црвена коса је била взлохмачены, а око хладних плавих очију формиране дубоке боре. Нисам знао да су американци су у стању да на такве нападе беса.
  
  
  "Био сам са девојком", - рекао сам.
  
  
  "Девојка! На два дана? Током вашег безвременного одмора су се догодиле важне догађаје. Не би било лоше ако би сте дошли овде на брифингу".
  
  
  "Она је изгледало превише заинтересоване сувише брзо, - рекао сам. - Морао сам да схватим да ли се користи то као нешто против нас. Она ме је позвала на неколико дана у приградских вила, а ја не могу да контактирају са вама пре него што смо напустили. Онда би, као што смо стигли до виле, нисам имао никакву одлуку са вама ".
  
  
  Хавк прищурился, гледајући на мене, и ја сам се плашио да ме види кроз мој маскирање. Јој је био сигуран да је он знао да ја не Ницк Цартер, и он је само играо са мном у игри.
  
  
  "То је цела прича?" - едко питао је он.
  
  
  Он није веровао у то. Сам морао да импровизује. "Па, ако ти мора да зна да јој је болестан. Прво, што је, мислио да девојка ме отравила, али то је био само тежак случај болести туриста. Њен не бих ти донео ништа добро, чак и ако би могао да успостави контакт ".
  
  
  Када јој је говорио, његове очи су биле на мом лицу. На крају су мало омекша. "Господе. Ми смо на прагу врхунац наше највеће мисије за много година, и ви одлучите да се разболе. Па, можда је то моја кривица. Може, њен превише да вас за изнајмљивање".
  
  
  "Веома ми је жао, господине," - рекао сам. "Али ми је потребно да се провери девојку. Сада јој је убеђен да је изван сваке сумње".
  
  
  "Па, мислим да је то нешто, чак и ако је то нешто негативно".
  
  
  "Може, то је добровољно на дивље гуске" - рекао сам. "У сваком случају, њен вратио на посао. Шта је ново?"
  
  
  Хавк повукао дуг кубанске цигаре. Он загризе нит и заврнуо его у уста, али не осветљен. Имао сам јак осећај деја ву - Соко у другом месту, чини исто. Све нагађања и блиц немогуће полу-сећања приморана да ме нервозним.
  
  
  "Потпредседник је полудео. Он каже да смо переусердствовали са питањима безбедности. Он је зграбио неколико запослених ЦИА и захтева додатне момци за Тајне службе кући. Рекао је да је за штампу непријатно имати војску стражара око, као да ми не верујемо венецуеле полиције ".
  
  
  "То је веома лоше", - рекао сам. На самом делле све је било у реду. Мање ће бити око американаца, за које јој ћу деловати, лакше ће бити мој посао, када јој доћи на конференцију.
  
  
  "Па, у палати још увек много људи са пиштољима у џеповима. Њен изазвао Н7, када је мислио да си могао би да буде негде на дну шестифутовой рупе".
  
  
  Први пут га је схватио, да је једна око разлога зашто Хок био толико љут, била је у томе, да је он заиста био забринут оборудова ми. Тачније, о Нике Картер. На неки начин то је свест о преселио ме, и ја сам ухватила себе на мисли да је судбина Картер је задесила од руке линчевателей.
  
  
  Га питао. - "Н7 - то је Глина Винсент?"
  
  
  "Да. Он настанио се у трећем хотелу Лас Америкас. Јој рече ему проверите ваш нестанак". - саркастически, рекао је он. "Сада он може да иде на више важним питањима. Вечерас потпредседник присутан на внеплановой странке, који се одржава у башти америчке амбасаде. Председник Венецуеле будите сигурни да ће бити. Пошто је конференција ће се одржати сутра, да јој желим да почнете да предузме посебне мере личне предострожности, посебно у погледу било ког догађаја који нису укључени у првобитни распоред ". Он жваће цигаре.
  
  
  Помен о овим непријатељи народа изазвало ме да букне. Ме гута вруће активан одмор мржње, и морао сам исо све од себе да обузда то. Један погрешан потез са Хоуком може да уништи мисију.
  
  
  "Добро, његова ћу бити тамо", - рекао сам.
  
  
  "Ти си стварно у реду, Ник?" - изненада питао Хавк.
  
  
  "Наравно, зашто да не?"
  
  
  "Ја не знам. Само за тренутак ти си изгледао другачије. Твоје лице се променило. Јеси ли сигуран да је све још није болестан?"
  
  
  Брзо је прихватио разлог. "То може бити", - рекао сам. "Ја сам данас није сасвим сами". Јој, мислио да је у било ком тренутку он ће открити моју маскирање, и ја ћу морати да убије его по люгера у џепу. Није хотел его убити. Изгледао је добар човек, чак и ако је био један око непријатеља. Али било који стоје на путу моје мисије, потребно је да ће елиминисати - алтернативе није било.
  
  
  "Па, ти стварно не у миру", - полако, рекао је Хок. "Хтео сам да вас пошаље у амбасаду да провери да ли је пар помоћника, који ће у палати сутра, али ја не мислим да сте спремни за то. Боље се одмори до ове вечери. "
  
  
  "У томе нема потребе, господине," - рекао сам. "Ја ћу бити срећан да иде у амбасаду и..."
  
  
  "Кројач, проклети, Н3! Ти боље знаш, него да се расправљам са мном. Само да се вратим у своју собу и останите тамо док ти не понадобишься. Њен позове вас, када дође време да иде у амбасаду".
  
  
  "Да, господине", - тихо је рекао, ја сам захвалан за прилику да се избегне већи број контаката са американцима, него што је то било апсолутно неопходно.
  
  
  "И не связывайся са овом проклетом девојком", - викао ми је Хок.
  
  
  * * *
  
  
  Баште амбасаде у реду у било које време, али те вечери су били посебно величанствено. Свуда су светла. За госте су инсталирани пламених мангалы, и столови са храном. У једном крају баште је игралиште, где је цело вече играо оркестар.
  
  
  Јастреб и Винсент били са мном, али ми не причају са другима.
  
  
  Њене раније срео Винсент у тоалету. Разменили смо поздраве, и било ми је прилично непријатно. Јој, знао да је требало да зна, али ја нисам био спреман за сусрет са другим агентима АК. Морао сам да блеф у току нашег разговора, и плашио сам се да ме није убедио. Винсент укратко испричао о штаба-стану АК и о претходном задатку, на којима смо радили заједно. Њен дозвољено му је да говори и само сложио са свиме што је он говорио.
  
  
  Потпредседник појавио прилично рано увече. Њен покушао его потпуно избегавати. Его лице и глас изазвао имам такве јаке емоције, да сам био сигуран, да откривају своје покриће, ако ћу се састати са њим лицем у лице. Јој, пришао групи, и само слушали како они играју. Музика је лепа, и он је са нестрпљењем чекао дан када је моја домовина се не ослободи од тираније. Први пут за неколико сати јој је почео да се опустите.
  
  
  Али срећа не удержалась. Њена чуо сам иза себе глас, и то је био ужасан глас америчког потпредседника.
  
  
  "Господин Картер".
  
  
  Јој, окренуо се, погледао ему у лице и осетио ужасан притисак у голове, али се борио са гађењем. Између потпредседник стајали двоје запослених тајне службе, који кивнули ми.
  
  
  "Господин потпредседник", - рекао је њен тешко.
  
  
  "Мислим да сте се срели са председником", - рекао је чудовиште. Он је указао на предстојеће фигура, и њен видео човека, кога је мрзео више од свега на свету. То је био прямолинейный и добар човек, на поглед безазлен старац је са широким осмехом и груди, препуном тракама и медаљама. Али ја сам знао да је он персонификује, а то је изазвало мој стомак сжаться. Он је дошао и стао поред нас. Двојица полицајаца у цивилу и медперсонал били иза.
  
  
  "Господине председниче, то одина широм најбољих младих људи у нашим спецслужбах", - рекао је потпредседник. "Господин Картер".
  
  
  "Драго ми је да се упознају са вама, господин Картер".
  
  
  Близина тог лица правио мој бес готово неконтролисано. Њен борио се са непремостивим налет баци се на њега и да се пробије на комаде голим рукама. Зној је одржао имам на чело, и ја сам осетио јак компресија у груди, која је наставила да се бави дреды и дреды. Имам толико боли, јер је тренутака да сам мислио да је она вотум-вотум ће експлодирати.
  
  
  "Га... га..." - уздахну сам и окренуо од две ових мушкараца. Ми је потребно да се узме у руке, али ја не знам како да то урадите. Јој, погледао са суморна лица. "Са задовољством, господине председниче, - рекао сам.
  
  
  Сви су гледали у мене, као да јој је сишао са ума. Особље службе безбедности пажљиво проучавали мене.
  
  
  "Са вама је све у реду, младићу?" - питао је председник.
  
  
  Моје очи исо свим снагама покушао да се састане са его изгледом. "О, да", брзо сам рекао. "Ја ћу бити у реду. Имам само да је окршај са туристима".
  
  
  Потпредседник пажљиво прати мојим лицем. "Боље се одмори, господин Картер", - тихо је рекао је он. Кроз минут они су се преселили у разговору са америчким амбасадором.
  
  
  У изненадној очају јој се окренуо да иде за њима. Моја рука је ушао у јакну. Њен хтео да се повуче "люгеры" и прострелить им главе. Али, када је осетио хладан метал пиштољ напротив своје руке, да јој је дошао у себе. То није био план, и он је морао да слуша наређења. Га извукао руку и обрисао зној о јакну. Јој, сав дрхтао. И погледао да видим, приметио да ли неко моје акције, и када га је окренуо на зграду, јој је видео да је мој колега из АК Лепак-Винсент гледа на мене. Он је све време гледао.
  
  
  Борећи се против панике, да га пожурио на задњем делу зграде амбасаде у мушки тоалет. Да ми је постало лоше, и ја сам се плашио да ме бацање. Њен још увек задрхтала, и чинило се да је гол-вотум-вотум расколется.
  
  
  У тоалету га заливају главу хладном водом и тешко наслони на умывальнику. Га бацио око главе лица, и бол и мучнина је почела да јењава. Када јој се окренуо да пронађе пешкир, Винсент је био тамо.
  
  
  "Шта је с тобом, Ник?" питао је.
  
  
  Га окренуо од њега и вытерся. "Мора да јој се нешто није јео", - одговорио сам. "Мислим да га још увек мало у себе".
  
  
  "Изгледаш ужасно", - он је инсистирао.
  
  
  "Сада се осећам добро".
  
  
  "Не изгледа да треба да се обратите лекару амбасаде".
  
  
  "Кројач, нето. Њен је заиста у реду".
  
  
  Уследила дуго ћутање, док га грубо расчесывал косу.
  
  
  "Ја сам нешто пили у том кафићу у Бејруту, када смо радили заједно, - рекао је он. "Да ли се сећате? Ти си ми је помогао да изађе око тога. Једноставно је покушао да отплатити за услугу".
  
  
  Нешто дубоко унутар мог мозга отреагировало, када је он поменуо инцидент у Бејруту. Имао сам веома кратак визија, као Лепак-Винсент пада на стари зид, и ја ћу помоћи ему да устане на ноге. Кроз делић секунде сцена је нестао, и он је мислио, замишљао да ли сте га уопште.
  
  
  То ме је оборило с ногу. Га никада у животу није срео Лепак Винсент. Како сам могао да се сетим, да је био са њим у Бејруту? Њена никада није био ван Венецуеле, поред тога времена, када јој је у САД. Јој ништа није знао о Либану. Или га ипак је био тамо?
  
  
  Имам поново појавио осећај да је у мојој прошлости нешто крије од мене у клиници. Нешто веома важно. Али, можда јој је био у праву. Можда дроге изазвала моје маште, да га могао измислити сцене, који би помогли ми да играју улогу Ник Картер.
  
  
  "Извини", - рекао сам. "Ценим ваш интерес, Клеј".
  
  
  Он је кратко насмејао, али онда му се вратила забринутост. "Надимак, шта дођавола ти си радио тамо онда би, као са тобом разговарају?"
  
  
  "Шта мислиш?" - бранећи, питао је.
  
  
  "Па, на тренутак је изгледало као да си хтео за своје Люгером. Шта се десило?"
  
  
  Њено ментално водио кроз неколико могућих одговора. "Ах, то је. Мислим да јој је прилично нервозан. Јој, видео сам, као момак гурну руку у своју јакну, и за тренутак ми се чинило да је он достиже за пиштољ. Јој, осећао идиот, када је извукао марамицу".
  
  
  Наше очи су се срели и упознали, када Винсент похвалио мој реуматизам. Ако је бацио ми је изазов, ми би морали да се убије его отворено овде, а то би значило велики проблем.
  
  
  "Добро, друже, - рекао је он. Его глас шталь мекше. "Боље се одмори, тако да сутра ти бити боље".
  
  
  Јој, погледао на њега. То је био здепаст човек са рыжеватыми косом, вероватно, година тридесет два. Имао је отворен, искрен лице, али сам знао да то може да буде кул.
  
  
  "Хвала вам, Клеј" - рекао сам.
  
  
  "Заборави."
  
  
  Остатак вечери јој је покушао да се држи подаље од пословних активности. Јастреб се појавио у неком тренутку, када су сви гледали на групу плесача, и стаде поред мене.
  
  
  "Све изгледа нормално?" - питао је он, без гледања у мене.
  
  
  "Да, господине", - одговорио сам. Занимљиво, говорио ли ему Винсент оборудова ми.
  
  
  "Изгледа да ти не треба остати овде дуго, Ник, - рекао је он. "Ја сам, такође, постављање Винцент назад у его све. Али, ја вас видим сутра рано јутрос у палати. Упркос чињеници да све изгледа савршено, имам још је то осећање због упозорења. Да ли сте приметили тога човека, који је био спроводи тебе? "
  
  
  Још једна непозната сцена обасја имам голова - човек, стоји у белој соби, држи ме са пиштољем. Не, то је коридор, а не соба. Њен дотакао своје чело руком, а Хок зурио у мене.
  
  
  "Не постоји. Не, њен его није видео". Како је уопште познато о ком човеку он каже? У фајлу, који ме читају моји другови, ништа не помиње. Ако само га није заборавио.
  
  
  "Ник, ти си сигуран, да је с тобом све у реду?" - питао Хок. "Када овде Винсент, ја сам, вероватно, могао да уради без тебе конференције".
  
  
  "Ја сам у реду!" - рекао јој неколико драматично. Јој, погледао на Хавк, и он је погледао суморно на мене, жуя незажженную цигаре. "Извињење. Али осећам да треба на конференцији, и ја желим да будем тамо".
  
  
  Њен је покушао да не чујем у гласу сирову панику. Ако Хок вуче ме широм службе безбедности, ја не могу да изврши своју мисију.
  
  
  "Добро", - на крају, рекао је он. "Видимо се сутра, сине".
  
  
  Нисам могао гледати на њега. - "У реду."
  
  
  Хок прошао по башти, а њен отишао. Нисам желео да се врати у хотел. Ми је потребно да се пије. Јој узео такси до Ел-хардин цоунти, јер се осећао усамљено, и зашто нешто ассоциировал ово место са девојком у клиници. Када јој је, ушао унутра, њен, био изненађен да види јој седи за угаони столом. Она је била једна, пијуцкајући шољу вина. Она је одмах ме је видела.
  
  
  Такође, нећете се укључе са Линчевыми или хема-или, ко је повезан са овим задатком, чак и са особљем ове клинике.
  
  
  Њен окренуо од нах и дошао до стола на другом крају собе. Њен осетио страшну жељу да иде са њом, да кажем хеј, о њиховим проблемима, да га узме са мном у кревет. Али она сама забранила ми је да дође у контакт. Дође конобар, да јој је наредио коњак. Када је отишао да га је подигао очи и видела да је она седела поред моје столице.
  
  
  "Добро вече, Рафаел". Она је села поред мене. Она је чак и лепши него што га се сећао.
  
  
  Њено име је изненада пало на памет широм дубине мог несвесног ума. "Зовеш... Тања". Да јој је погледао хеј, у очи. "Ја не би требало то да зна, зар не?"
  
  
  "Не, али ја мислим да знам зашто ти то радиш. Све је у реду".
  
  
  "Ја не би требало да буде с тобом, зар не?"
  
  
  "Тражили су да контактирају са вама. Да бисте сазнали како се осећате, и уверите се да сте прихватили, као и Ник Картер".
  
  
  "Ме прихватили за њега" - рекао сам. "Али, онај ко је име Соко, превише забринут мојим благостање. Вечерас ме представили председнику, и то је било прилично грубо на минут. Али ја мислим да је приморан Хавк, да је са мном све у реду. "
  
  
  Лепо лице Тања помрачнело. "Соко - једини човек који може да прекине целу ову мисију. Морате да убеди его на све могуће начине, да - Ник Картер и шта можете да испуни свој задатак на конференцијама". Њен глас је био стресан и упоран. "Изузетно је важно, да сте имали приступ у конференцијској сали током паузе за ручак".
  
  
  "Разумем, Тања, - рекао сам. Њен хотел
  
  
  загрли га и пољуби. "Дођи у моју собу", - рекао сам. "На неко време. То је... је важно за мене".
  
  
  "Соко, можда се гледа за вас", - тихо је рекла је она.
  
  
  "Не, то није тако. Молим вас, хајде, не задуго".
  
  
  Она је оклевао тренутак, а затим испружи руку и нежно милује моје лице. Га знао, да је она хотела мене. "Ја ћу бити тамо кроз пола сата".
  
  
  "Ја ћу чекати."
  
  
  Преко четрдесет пет минута смо стајали у сумрак моје хотелске собе, њен грубо прихватила Таню. Јој пољубио ее, и њен језик склизнуо ме у уста. Она се држала за мене куковима.
  
  
  "О, Рафаел", - она гаспед.
  
  
  "Схоот одећу" - рекао сам.
  
  
  "Да".
  
  
  Раздевались у мраку. Кроз неколико секунди смо обоје стајали нуде и нестрпљиво погледао пријатеља за пријатеља. Тања је била једна око најлепших жена које јој икада видео. Моје очи поглощали пуну округли груди, танак струк, савијена кука и дуге глатке бутине. И мене фасцинира њена блага сензуалан глас. Глас, који је тако лагано и убедљиво је говорио са мном у клиници. Између нас је додатни магнетизам због ових посебних односа. Њен чезнуо за тела, која је припадала овом убаюкивающему, дозива глас, глас који је имао такву моћ заувек мном.
  
  
  Ми смо заједно дошли до кревета, и он је пољубио тамо, привуче себи и осетио како ее обучени груди прижались ме превлачењем руке на набухшим изгибам њених бутина.
  
  
  Ми смо обоје тешко дишем. Да га пусти да оде, и да је кревет на кревет, и даље пуне крем облик изгледао као крем на позадини белине листова. Њен сетио страсне тренутке у свом дому у клиници. Изненада ме је настао тога сећање, по сводови, који је имао да ми у клиници. Њу је видео као Тања протезао ирина уместо кревета, са свим својим телом приглашала ме да се придруже. То је био само сан? Или је то стварно десило? Она је ужасно компримовани збуњујуће.
  
  
  Његов бенцх пресс у кревет и бенцх пресс поред ње, лицем у њој. Јој, дохвати га гори усне своје, затим је провео усне на њеном врату и рамену.
  
  
  "Имате са седиштем у Каракасу?" - питао га је између пољубаца.
  
  
  "Зашто си тако мислиш", - рекла је она пораженно.
  
  
  "У стану имате широк кауч?"
  
  
  Она је погледала на мене, и чинило ми се да сам видео страх у њеним очима. "Зашто питате?"
  
  
  Јој је рекао. - "Тамо где смо први пут ангажован у љубави, зар не?" "До клинике. Као што сте ми рекли, то није било у мом стану. У мом стану не постоји таква каучу". Показали су ми пар фотографија мог стана на Авенидо Боливар.
  
  
  Тања изгледала расстроенной. "То важно?", упитала је.
  
  
  "Не баш", - рекао сам, љубе га. "То је само пало на памет, када јој те видео овде".
  
  
  Њено лице поново расслабилось. "У праву си, Рафаел. То је мој стан. То је само прегледао те у клиници, да бисте сазнали да ли се сећате".
  
  
  "Због мисије?"
  
  
  "Због мог женске сујете". Она се осмехну и упорно држао за мене.
  
  
  Њен престао да о томе бринете и заборавио оборудова свима, осим хитности своје жеље и сомота мекоће-ее телу.
  
  
  Осма глава
  
  
  Следећег јутра Хок, Винсент и да га кренули у Бели двор. Велики део редовних снага безбедности је тамо целу ноћ. До шест сати ујутро то је већ била лудница. Хок рекао Винсенту и ми проверите конференцијска сала и суседне собе до девет тридесет, када конференција требало је да почне. Јој је био веома нервозан. Имам настао чудан осећај, када га провео све ове провере безбедности, јер, лако креће окружењу људи који су тамо били са јединим циљем - да се заустави ме. Ако није тако нервозан, његова би уживао иронија свега тога. Особље службе безбедности кивнули и насмешио ми чак и не сумњају, да јој се побринуо о томе да нико није напустио салу жив.
  
  
  Током јутра лица за оријентацију собе су се враћали на мене поново и поново, и сваки пут када се то десило, њен покрывалась хладно онда. Сила моје мржње раздирала ме на делове. Њен хотел наставити да обављају свој посао и да ослободи свет од ове две злих људи.
  
  
  "Па, овде сат времена пре почетка конференције, - рекао ми Хок, - и да нам ништа више да уради него што смо имали, када смо напустили Вашингтон. Осим тога, да не можемо наћи високог човека, кога нико, осим тебе, није видео. . "
  
  
  "То није моја кривица", - оштро је рекао сам.
  
  
  Хавк пажљиво истраживао моје лице, и ја сам схватио да је то урадио поново. Њен избегавао его пробирљиве ока.
  
  
  "Ко је, кројач узми, то је рекао?" - одбрусио је он у реуматизам.
  
  
  "Ја сам... жао ми је, господине. Мислим да је мало нервозан од конференције".
  
  
  "То не личи на тебе, Ник", - озбиљно, рекао је он. "Ти си увек сохраняешь мирни. Глас зашто јој верујем ти најбољи. Шта је то са тобом уопште? Ви знате да можете да ухвати корак са мном".
  
  
  Јој, погледао на њега. Он је на мене чудно утицај, и није могао да схвати зашто. Ја волим тог човека, и да га некако осећао веома близу њега, иако је никада није видео, его до јуче ујутру. То је било чудно.
  
  
  Са мном је све у реду, господине, - рекао сам. - Можете рачунати на мене.
  
  
  "Да ли сте сигурни?"
  
  
  "Да, њен самопоуздања."
  
  
  "Добро. Ако ти нешто пронађена, можете наћи ме у штаб безбедности".
  
  
  Када је отишао, ја сам хтео да удари шаком о стење. Њен могао да изгледа, као и Ник Картер, али јој се није понашао као он. И Хок приметио. Ако сам није био опрезнији, да би се проворонил целу мисију.
  
  
  За време конференције палата је била невероватно немирни. Сале су биле препуне полицијских људима. Су на стотине новинара из целог света. Фотовспышки срабатывали сваки минут, и било је много крикова и врста туризма. Када лидери стигао у салу, публика око њих је била тако густа да их једва могли видети.
  
  
  Видевши их поново изблиза, њен осетио на њега такву непријатељство, такву отворену мржњу, да сам морао да се окрену. Није могао гледати како они улазе у собу. Кроз неколико минута сви су били унутра, а иза њих су затворене велике двокреветне дан. Конференција је почела.
  
  
  Када је стигао до палате и проверио конференцијска сала, скренуо њену пажњу на бокал с водом, на дугом столу, око црвеног дрвета. Он је био идентичан ономе што ми, ако касније, на промену. Он је лежао на послужавник заједно са десетак схиннинг кристалним пехара. До поднева вода, преостала у графине постати устајалог, и запослени палате ће бити за estestvenno донети свежу воду за дневни седнице.
  
  
  Јутро је трајало годину дана. Њен немирно ходао тамо-амо у дугом ходник. Остали чувари гледали на мене. Сале су биле пуне их. Два венецуеле стражара, један сарадник ЦИА и један агент тајне службе су стајали на стражи на улазу у салу. Сваки око њих знао Ник Картер, и нико није чак ни поглед на мене, када јој је раније инспекцију собу.
  
  
  Око једанаест тридесет, за пола сата пре прекида, коридор ван конференцијска сала поново почео насељена. Осећао страшну напетост у грудима, и ја сам почео да навијам гол. Али овај пут бол је био скоро пријатно. Јој, знао да она ће нестати одмах затим би, како ћу испунити своју мисију.
  
  
  Непосредно пре промене код мене дошао агент ЦИА. Он је, очигледно, знао сам, и да јој требало је да знам его. Њен сконцентрировался, и его лице постало ми је познато, мада, наравно, то није тако. То је све било условљено, и нисам имао времена да брину о томе како то ради. Међутим, ови сукоби су били приморани да ме нервозним. Једна грешка може да упропасти целу мисију.
  
  
  "Где си био, Картер?" - питао је човек. "Нисмо видели вас овде неколико дана".
  
  
  "Ах. Њен тестирано неколико сумњивих лица", - рекао је њен тешко, исо све од себе покушавајући да звучи за estestvenno.
  
  
  "Кога?"
  
  
  "Уочи увече га видели на пулту регистрације човека сумњиво врсте, али се показало да је ћорсокак".
  
  
  "Ох да, њене чуо о томе. Њен је такође чуо да сте неко време спавао са неком немачком девојком. Има ли у томе истине?" - он се закикота.
  
  
  Осмех изненада је подсетио да ми ту, да је на лице америчког потпредседника, када он ме је упознао председника. "Зашто ти не изгуби, неспособан копиле!" - зарежао сам.
  
  
  Изненада га је приметио Хавк и Винсент, стоје на само неколико метара од мене, и смотрящих на мене. Нисам видео да су они дошли.
  
  
  "Ти треба држати на узици", - љутито рекао је човек из ЦИА, када је брзо прошао миммо Хавк и Винсент и отишао даље низ ходник.
  
  
  Соко је стајао тамо, учећи ме са минуту. Када је говорио, глас му је био миран и миран. "Пођи са нама, Ник, - рекао је он.
  
  
  "Њен хотел би да буде овде, када они излазе" - рекао сам. "Може бити проблема".
  
  
  "Кројач узми, јој је рекао да иде са нама!"
  
  
  Њен потерл уста руком. Имао сам проблема, остало је нешто више од сата до сусрета са неким ко ће ми дати бокал. Али јој никако није могао да одбије Хавк. Он није дао ми је да изаберете.
  
  
  "Добро, - тихо је рекао сам.
  
  
  Хок провео нас у празну личне собу у близини штаба службе безбедности. Када смо се нашли унутар Хок затворио и закључао врата, а затим се окренуо према мени. Винсент је стајао у страни, выглядя веома непријатно.
  
  
  "А сада", рече Хок оштар ниским гласом. "Да, кројач дођавола овде дешава? Га узео од тебе све што је могао, Ник. Понашаш се као манијак".
  
  
  Јој љутито погледао Винсент. "Ви сте рекли ему о инциденту на забави".
  
  
  "Не, није рекао", - бранећи, рече Винсент. "Али, морао сам то да урадим".
  
  
  "Каква несрећа?" - питао Хок.
  
  
  "Само мали емотивни прасак", рече Винсент.
  
  
  Њен навлажене суве усне. Да јој је драго што он није поменуо о мом покушају да се повуку Лугер. Соко је био оштар. Јој је био сигуран, да је он већ имао сумње у мојој личности. Може, он је приметио неку ману у мојој несрећи. Може, они су оставили кртица, шрамм нацртана, или нешто друго, да је издала ме. Не, то мора да буде моја кривица. Једноставно није понашао као Ник Картер.
  
  
  "Добро, шта је ово?
  
  
  - нестрпљиво је питао Хок. - Зашто си све време проклето нервничаешь? Ти не био исти човек са њима хорька, како се вратио, он је са виле ".
  
  
  Реуматизам је био једноставан. Јој је био други човек. Рафаел Чавез. Али нисам могао да му је то рећи. Он је био један око непријатеља. Оба ова агенти АХ су били моји непријатељи.
  
  
  "Ја само не знам, господине. Можда је то зато, да је све то проклето фрустрирајуће, са гомилама људи, толпящимися око, буке и неразберихой. И што је најгоре - да знате да нешто може да се деси у било ком тренутку, а не бити у стању да било шта урадим. Овај рад за безбедност није у мом стилу ".
  
  
  Обојица су били тихи минут. Хавк окренуо се и отишао до прозора. "Бојим се, то није довољно, Ник". Он је окренуо према мени. Его худощавое тело, изгледа, још више потонуо у твидовом жакете, а његове хладне очи, чинило се, гледали отворено за мене. "Шта се десило они су два дана, када те није било?"
  
  
  "То је оно што сам вам рекао", - рекао сам.
  
  
  "Ја не волим то да кажем, Надимак, али ја мислим да си ти нешто крију од мене. То, такође, не личи на тебе. Ми смо увек били веома искрени пријатељ са пријатељем, зар не?"
  
  
  Притисак у голове и груди растао. Пре него што је морао да буде у том ходнику, остало је мање од сат времена. А Давид Хавк хотел разговарати и разговарати.
  
  
  "Да, ми смо увек били искрени".
  
  
  "Онда хајде да будемо искрени", - рекао је Хок. "Мислим да се нешто десило, када ти си нестао, а ја не разумем зашто си ми о томе не говори. Њен знам шта имаш треба да буду разлози ограничен, али за нас обоје да би ценымногие боље ако би Сте покушавамо да поставите ово. То се тиче девојке хофман метод је посебно? "
  
  
  Га бацио на њега поглед. "Не, то нема никакве везе са девојком. Шта дођавола то мора да буде? Јој је рекао да, да је она била јасна. Ви заиста верујете да ја лажем? Јој, схватио да вришти, али је већ било касно.
  
  
  "Смири се, Ник, - тихо рече Винсент.
  
  
  Тренутак Хок ништа није рекао. Он је поново погледао ме је, импалинг ме својим тешким хладним очима. Притисак у мом глава и груди опасан успон, и он се осећао као бомба, готовящаяся да експлодира.
  
  
  "Ник, - полако је рекао Хавк, - ја пуцам те са овог случаја". Его лице одједном је постало старо и уморно.
  
  
  Ме је језа. Јој, окренуо, да се састане са њим изгледом. "Не можеш то да уради", - шупље, рекао сам. "Ја сам ти потребан овде".
  
  
  "Молим вас, верујте ми, када јој кажем да не желим. Ви број један на мојој листи, и ви то знате. Ваш глас говори сама за себе. Али овде нешто није у реду. Осећање које га је доживео, када је стигао у Каракас - страшно осећај да је нешто кренуло наопако, - још увек са мном. На самом делле, за последњих неколико дана је постало ценымногие јачи ". Он је погледао на Винсент. "И ти си то осећате, зар не, Клеј?"
  
  
  "Да, господине", рече Винсент. "Ја сам чуствую то."
  
  
  "Ти си увек веома ценио интуицију, Ник. Ти си сам много пута говорио ми је о томе. Па, њен превише. И искрено сада имам веома јак осећај да ти не би требало да учествују у томе. именовању више. За твоје добро, као и за добробит конференције ".
  
  
  "Господине, дозволите ми да вам покажем да сам у реду", - рекао сам. "Само дозволите ми да останем на паузу".
  
  
  Его обрва нахмурилась: "Зашто у подне?"
  
  
  Нисам могао гледати у ему у очи. "То само изгледа као нарочито опасна времена. Када су безбедно врате у конференцијској сали, мало је вероватно да нешто крене наопако. Њен идем, ако желите да јој је отишао".
  
  
  "Ја желим, да ти си отишао сада", - хладно рече Хок. "Винсент, иди, позови једног од венецуеле стражара. Да га пошаљете један назад у хотел са Надимком, само да се уверите да стигне тамо у реду".
  
  
  "То не мора!" - љутито је рекао сам.
  
  
  "Опрости ми, Надимак, али ја мислим да је тако", - рекао је Хок. Его глас је био оштар, као и очи.
  
  
  Винсент је кренуо на дан, и њен изненада успаничио. Нисам могао да омогући овим људима да ме спречи да испуни моје задатак. Нешто кликнуо унутра, и мој циљ прояснилась. Јој, знао да ми је потребно да урадите. Морао да их убије. Мене је захватила тешка, хладна одлучност.
  
  
  Њена брзо заласка у јакну и извукао "лугер". Њен нацелил его на Хавк, али и разговара са Винсентом. "Држите отворено овде", - оштро је рекао сам.
  
  
  Обојица су гледали на мене у потпуном шоку.
  
  
  "Ти си сишао с ума?" - неверицом питао Хок.
  
  
  Винсент окренуо од дан. "Дођи овамо, да јој могао да те видим" - рекао сам. Како само он то учинити, га убити их обоје. Али она мора да делује брзо.
  
  
  "Шта је то Ник?" - упита Винсент ниским затегнути глас.
  
  
  Јој је рекао. - "Моје име је Рафаел Чавез". "Ја сам осветник. Сада то није битно, да ли знате. Ник Картер је мртав, и ја выдаю себе за њега. У року од сат времена да јој испунити своју мисију, и сви учесници конференције ће бити мртви. Ништа ме неће зауставити, тако да премештање испред мене, као што сам рекао ".
  
  
  Соко Винсент и разменили ставове.
  
  
  "Видео сам тајну тетоважу на твојој десној руци, када си пере судове јутрос", - полако, рекао је Хок. "Не, ниси преварант. Костя бога, Надимак, да одложи ту ствар и разговара са нама".
  
  
  Его речи су ме довели у бес. Њен нацелил пиштољ ему у груди. Али онда га је видео, како Винсент је пожурио до мене.
  
  
  Јој, окренуо, да га упознам, али је закаснио за делић секунде. Следеће што се сећам, он је био изнад мене, и ми се срушила на под.
  
  
  Када смо дошли, меснате песница Винцент ударио ме у лице. То је био тежак ударац, а он ме је запањила. Затим га је осетио као "Лугер" выкручивается око моје руке. Њен држао исо све од себе, али Винсент имела предност. Пиштољ је пао на под. Али сам га повратио снагу. Њен зампхнулся на Винцент ногу и снажно га ударио его ногом у препоне.
  
  
  Он повика и паде са мном на леђима. Њен приметио "Лугер", а затим поставио за њега.
  
  
  "Не ради то, Ник. Ја ћу морати да пуца". Соко је стајао над нама, држећи ме је у своју беретту. Јој, погледао кроз дугу пригушивач ему у очи и схватио да је он био веома озбиљна. Њен полако устао.
  
  
  "Мислиш да ти можеш ме зауставити ово?" - питао га претећи глас, који није признао за своје.
  
  
  "Ја сам сасвим сигуран да могу", - тихо је рекао је он. "Али, не терај ме да то уради".
  
  
  "Ја сам заберу имате ову играчку и убити са њом", - зарежао сам. Њен је корак до њега.
  
  
  "Њен пристрелю, Ник, - рекао је Хок. Али је могао да види наговештај страха у его очима - он се плашио да не може да ме убије.
  
  
  Само сам хтео да позове его-блеф, када је видео да је Винсент утицајем анд затетурао, поново је порастао на ноге. Када Хок пажљиво нацелил пиштољ ми у груди, - Винсент ми је пришао. Њен зграбио его и вукао пред собом, да се брани од "Беретты Тетеревятник". Затим га снажно гурнуо Винцент, и он је тешко пао на Хавк. Обојица отшатнулись, и пиштољ пуцао, издав тихо куцање. Таращить очи ударио у плафон.
  
  
  Њен преселио брзо, упечатљив десну руку о врат Винцент, и он је терао своје од Тетеревятник, чиме се отвара ми пут. Када Хок поново опускал пиштољ, да поново циљ, њен зграбио его руку са пиштољем и повукао, снажно окреће око себе када вукао его к себи. Он летели кроз моју бутину и срушио на под, "Беретта" ударила о зид иза њега. Он је био оглушен.
  
  
  Јој, посегнуо за Люгером, али овде је Винсент поново ме је ухватио. Јој, пао, али је одмах дошао у себе и бавио лево кука у широко лице, Винсент. Его јагодице изолатор напукао, и он се занесе од удара. Ему је био повређен, али је није завршио. Њу је видео као его рука дошла под јакну. Једним потезом јој потисак стилетто себи у длан и послао его у лету у тренутку када је Винсент нацртао перла. Нож вонзился му је под ребра, он уздахну, очи проширена, и он је пао на раме.
  
  
  "Господе, Ник!" - повикао Хок, неверицом гледа на тело Винсент. Хавк је дошао у свест, али и даље је био превише слаб да се крећу. Њен зграбио "лугер" и пажљиво нацелил ему у главу. Он мора да умре. Другог пута није било. Њене стиснуте прст на обарачу, али нешто ме је зауставио. Хок гледао на мене пркосно и љутито и обиженно.
  
  
  Мржња и бес переполнили моје груди. Овај човек је стајао поред мене на путу. Њу је требало елиминисати его. Мој прст поново стиснуте чврста метал спускового удице. Јој, погледао је наборани лице, и седе мирно, опијеним неочекивано прскања емоција. Не знам зашто, али сам га превише волео и поштовао тог човека, да пуца. А ипак сам морао да повуче обарач. Њен је био прекривен хладно онда када конфликтне емоције роилинг мој воспаленный мозак. Јој, лизну га суве усне и поново нацртао перла. Моја дужност је јасна. Дејвид Хавк морао да умре.
  
  
  Али нисам могао да урадим. Једноставно није могао да повуче обарач. Може, ми и даље не его морао да убије. Њен могао да повеже его и држати по страни, док се не испунити своју мисију.
  
  
  Хок гледао у моје лице. Он није изгледао веома изненађен, када јој је спустио пиштољ.
  
  
  "Ја сам знао, да си ти мене не убиј", - тихо је рекао је он.
  
  
  Јој, повика. - "Умукни!" Њен је био превише узнемирен и кратким збуњујуће, да се јасно мисли.
  
  
  Њен везан Хоуку руке и ноге его кравата и појас. Имам забегали мисли, њене су се борили, као агент АК, а не револуционарни-аматер. И њен везан Хавк, као професионалац, иако је знао да никада није урадио ништа слично. И било је то чудно осећање, која јој је осећао према старцу. У томе није било више смисла него блиц непознатих сећања и луде снове који ме снились последњих неколико дана.
  
  
  Имам поново појавио осећај да је са свим тим нешто није у реду, - са људима у клиници, мисијом, у којој је био и са мном. Али није било времена да се разуме.
  
  
  Њен затащил Хавк у closet. Није прикључен му је уста, јер је знао, да је соба потпуно звуконепроницаемы. Он је само гледао у мене.
  
  
  "Ти си под дрога или нешто слично", - рекао је он.
  
  
  "Ћути, а ја не ћу те убити", - оштро је рекао сам.
  
  
  "Ви не желите да ме убије. Ти си истина верујете, да ли човек по имену Чавез? "
  
  
  "Њен Чавез".
  
  
  "То није истина", - одлучно је рекао он. "Ти Си Ник Картер. Кројач дођавола, ти си Ник Картер!"
  
  
  Од њега имам врти у гол. Главобоља се вратио - главобоља, која се бави ће се одржати само онда би, као што сам га убити своје непријатеље. Да јој је погледао на сат и видео да ми је остало око пола сата. Њен запихнул Хавк у ормар, залупила и закључао врата. Јој, погледао на Винцент, када је дошао на дан. Изгледао је мртав, и из неког лудог разлога, било ми је веома жао.
  
  
  Јој, изашао у ходник и са чуђењем открио да је готово напуштено. Венецуелански полицајац ушао у собу заштите на другом крају ходника. Он ме није видео. Очигледно је да нас нико није чуо. Али то није хотел нам је са хема се суочити. Особље службе безбедности могу да се питају, одакле је, или неко ко је видео, као што сам идем ходником са Хоуком и Винсентом, може да почне да сабирају два и два. Њен одлучио да изађе око палате кроз бочни улаз. Њу могао да прође кроз башту и да се врати кроз главни улаз. Желео бих да се надамо да ће публика разиђу би током поднева паузе. И свако ко је видео, како је ушао, само претпоставио да сам отишао на рани ручак. Њена брзо погледао около, тихо прошао ходником и изашао кроз споредна врата.
  
  
  Девета глава.
  
  
  Га бацио око главе Хавк и Винсент. Мој сат показали дванаест и тридесет пет - само двадесет пет минута пре састанка са својим контактом ван конференцијска сала.
  
  
  Брзо је прошао кроз башту на предњем делу палате. Чак и у то је релативно мирно време свуда су људи. Аутомобили испунила улице, одговарајући на територији палате. Приступни путеви су затворене, али стражари пропуштала машине повећане безбедности.
  
  
  Заобилазећи зграда, њен видео на стотине људи, слоняющихся на територији чека појаву великодостојника.
  
  
  Само је почео да иде у гомили, када је са стране пута код мене је дошао човек, преграждая ми пут. Га је погледао и схватио да је то био човек ЦИА, са којима је суочен раније. Нисам могао да га игнорисати. То је још више изазвало би его сумње.
  
  
  "Реци, Картер, њен могу да разговарам са тобом?"
  
  
  Њен немаран окренуо на њега, покушавајући да не обрате пажњу на све већи притисак у грудима. Мој циљ пульсировала, него боли. "Да?"
  
  
  "Ја сам само хотел кажем да се извињавам за учињена мном примедбу. Ја не кривим је да си се наљутио".
  
  
  "Да, све је у реду" - рекао сам. "Ја сам превише оштро реаговао. Јој само мало нервозан. Моја кривица". Њен почео да се удаљи од њега.
  
  
  "Онда нема љутње?" питао је.
  
  
  Јој, окренуо назад. "Не, без увреде. Не брините о томе".
  
  
  "Добро." Он испружи руку. Јој узео его и држао минут.
  
  
  Он је са олакшањем широко насмејана. "Знаш, њен разумем како ова врста одговорности може заиста да те разумем. Мислим да је то очекивање и надзор. Ја не знам како да особље Тајне службе раде то је дан, да не када, из месеца у месец".
  
  
  Да јој је погледао на сат. Био двадесет према један. Њен је покушао да не показују своје емоције. "Да, имали тежак посао. Њено тачно не желим то. Па, ми треба да се састане са колегом. Видимо се касније".
  
  
  "Наравно, добро, - рекао је он. "Смири Се, Картер".
  
  
  Јој, се окренуо и отишао даље на дугом стазом. Осећај мисије је био тако јак у мени, да нисам могао да мислим да нам о чему другом. Није осећао ништа око себе осим свом путу кроз сгущающуюся публику. Када јој је пришао на улазу, група помагача држи катанац за тротоар. Њена свој пут кроз њих, и они су гледали на мене као на лудака. Али сада није било времена за погодности. Њен заобишла гомилу новинара у близини главних корака и прошао миммо њих. Публика је постајао све дебљи.
  
  
  Када га је стигао до степенице и почео да се попне на њу, ме држи катанац публика. Њен протискивалась кроз њих лактовима. Њен гурнуо једног човека против другог, и викао ми се нешто непристојан. Га ударио у жену, скоро обарање јој нога. Али, чак и не шталь изгледају.
  
  
  Ми треба да буде на време да дођете до ходника.
  
  
  "Хеј, погледајте, момак!" неко је повикао сам за њим.
  
  
  Њен полако устао степенице. "Дозволите ми да прође", - тражио сам. "Дај ми прође, кројач узми". У овом случају, њен никада немају времена да стигнем на време.
  
  
  Јој је био да се креће срочностью мојој мисији, не обраћајући пажњу на нас, на шта, осим присиле да се стрес тамо, где је граната. На врху степеница публика је била још гушћа, и стражари су ухапсили све.
  
  
  Га саплео, и толкнулся у њих. Сарадник службе безбедности Венецуела пажљиво је погледао у мене, када јој је прошао миммо њега. Али ми је потребно да уђу у палату. Мој гласника ће бити чека ме тамо ривне у час дана. И он није могао да чека. Време је требало да буде савршен.
  
  
  "Опрости ми", - рекао сам, а приступ до њих. "Молим вас, дозволите ми да прође!" Али нико није кренуо. Сви су били превише заузети разговор о конференцијама и светским пословима, да је чак и приметити мом присуству. Ја у њима прошао израда свој пут кроз масу тела.
  
  
  "Хеј, опустите се!" - повикао је један човек.
  
  
  Њен прошао миммо њега, без одговора. Он је скоро прошао кроз людную зону искрен пред вратима. Јој, погледао на сат и видео да ми је остало је само седамнаест минута. Њена свој пут на дан, где је чувала неколико полицајаца.
  
  
  "Да?" - рекао је венесуэлец у униформи. Наш је, наш сидевший са њим човек у цивилу, није ме научили.
  
  
  "Њен АК, - рекао сам. "Картер".
  
  
  "Своју личну карту, молим вас".
  
  
  Њен хотел оборе човека са ногу, и да покренете миммо њега. Риппле у глава је била скоро неподношљива. Јој, пошарил у џепу и нашао новчаник Ник Картер. Њен отворио его и нашао личну карту. и специјалну пропусницу у палату. Показао јој дежурному.
  
  
  "Хм", - рекао је он. Он је погледао слику на картицама, а затим пажљиво истраживао моје лице. Ако би Хок Винсент не могу да кажем да нисам Ник Картер, овај човек није могао да види кроз моју маскирање.
  
  
  "Не можете да пожурите, молим вас?" - нестрпљиво је рекао сам.
  
  
  У сваком случају, молим вас, изгледа да га попустили. Он је истраживао картицу, као да је у њој био неки пропуст, који је само чекао да ју је открио. Очигледно га увредио его својим нестрпљењем, и он је хтео да ми да уче лекцију.
  
  
  "Где сте смештени, господин Картер?"
  
  
  Имам настао готово неконтролисан подстицај да удари песницом по его самодовольному лице. Али ја сам знао да је то брзо стави нит мисије.
  
  
  "То има значење?" - рекао сам, стеже песнице, покушавајући да обузда себе.
  
  
  - Не посебно, - кисело, рекао је он.
  
  
  "Хотел Ел Цонде" - рекао сам.
  
  
  "Грациас, muchas грациас", - саркастически, рекао је он.
  
  
  Га у хотел, да разговара са њим на мом матерњем језику, да кажем ему, да је он идиот, принудно средство злог тиранина. Али ја не говорим.
  
  
  "Ваше карте, господин Картер". Он вратио их ми. "Можете да се пријавите у палату".
  
  
  "Хвала вам пуно", - рекао јој је, насмејао се. Јој узео новчаник и пожурио миммо стражари унутра.
  
  
  Унутра је било ценымногие тиши. У холу је било неколико људи, али они су били расути, и нисам имао проблема да прође. Јој, кренуо за Велики пријем, која се бави користи за конференције.
  
  
  Када је ушао у овај део палате, била је још једна провера безбедности, али одина око стражара знао сам, тако да то је било брзо. Јој, прошао ходником у собу за састанке. Јој је био готово.
  
  
  У том тренутку шеф полиције безбедности Венецуеле је изашао на врата отвора на само неколико метара од конференцијска сала. Јој, осетио, како у стомаку бесне гађење, а притисак у голове и груди растао. Као шеф бруталан тајне полиције он је био скоро исто толико бедно, као и сам председник.
  
  
  "Ах, господин Картер!" - рекао је он, када је видео мене.
  
  
  "Сенор Сантјаго", - одговорио сам, покушавајући да задржи прибраност.
  
  
  "Све иде добро, зар не? Изгледа да је у нашим мерама предострожности на крају није било потребно".
  
  
  "Мислим тако, господине", - чврсто рекао сам. У мом голова тикали сат. Би требало да буде, без осам минут сат. Морао сам да побегнем од њега.
  
  
  "Сигуран сам да ће све бити у реду", - рекао је он. "Имам добар предосећај. Да ли сте видели сеигнеур Хавк?"
  
  
  "Не од раног јутра", - лагао јој, само да нагађамо, да ли је издала ме моје лице.
  
  
  "Па, јој, сигуран да ћу наћи га. Видимо се касније, да вам честитам на успешном не када". Он се насмешио и потапшао ме по рамену.
  
  
  "Веома добро, господине," - рекао сам.
  
  
  Он се вратио у канцеларију, који је, чинило се, био је нешто локала у особља службе безбедности. Јој, уздахну са олакшањем и отишао низ ходник у салу. Јој, погледао на сат, и они су рекли, пет до један.
  
  
  Њен уста испред отворених врата, као што сам наредио пиће. На другом крају ходника чувао четири стражара, они исти, да су тамо ујутру. Они су знали мене, тако да ми није била рада да прође миммо њих. Остало је још два минута. Ходником прошао мастер и показао своје акредитиве. Стражари ми его у собу. Свуда су људи око службе безбедности, који је отишао у ходник и стајао унутар сала за конференције.
  
  
  Га погледао горе и доле низ ходник. Било ми је веома болно. Напетост и притисак у мом голова брзо нарастали током минут. Јој, знао да бол неће проћи, док јој не можемо уништити своје непријатеље. Али сам имао ужасан осећај да је све као да нешто није у реду. То је унутрашњи осећај нејасан, ноющее осећај, које се чинило да долазе око скривеног угла мог мозга. То није имало смисла - као и све остало што се десило у последњих неколико дана. Али шта год да смо имали осећај, то је почетак терзать моју савест, чак и када ме подавляла хитности моје мисије. Јој, осећала, да је у мом голова дешава се страшна борба, и она је могла да помоћу микрофона и звучника ме је луд, ако не би престала у скорије време.
  
  
  Њен почео да се питам да ли је мој контакт је био ухапшен.
  
  
  Али онда га је видео его - темноволосого венесуэльца у консервативном тамно плавом оделу и црвеном краватом, долази до мене низ ходник. Он је био сличан обичног учесника палате особља, али са белим гвоздикой на реверу и графином у руци.
  
  
  Мој сабира долар лупа о ребра. После минут, он је био поред мене, држећи се своје ми бокал. "Сенор Картер, директор конференције, питао ме је да доведе свежу пијаћу воду у конференцијској сали током поднева паузе". Он је говорио веома гласно, да све око нас чули. "Пошто имате посебан улаз, могли сте узети его за мене?"
  
  
  "О, добро. Га ћу је", - попустљив, рекао сам.
  
  
  "Грациас", - рекао је он. Затим оштрим шапатом: "Viva la revolución!"
  
  
  Човек је брзо отишао назад у ходник. Јој стоји са графином у рукама, покривени страшне сумње и замешательством. Морали приписати уређај у собу. Било је сувише касно да мислим о другим осећао. Најважнија ствар у мом животу је било приписује овај бокал у конференцијску салу и стави его на столицу.
  
  
  Јој, дошао до дан.
  
  
  "Здраво, Картер", - рекао је тамо сарадник ЦИА. "Да ли вас је тамо?"
  
  
  "Изгледа, директор конференцијама жели да свеже воде на столу за преговоре", - рекао јој је немарно. "А њен дечко послове".
  
  
  Агент ЦИА је погледао у бокал. Сарадник тајне службе смиркед ми, онда, такође, погледао у бокал. Они изгледа срећан. Венецуеле полицијске кивнули ми је да јој је носио бокал у собу.
  
  
  Јој узео бокал унутра. Други сарадник тајне службе погледао ме је, када га је узео са столице скоро празан бокал и заменио его оним, који је донео са собом.
  
  
  Он је питао. - "Шта све то значи?"
  
  
  Јој, закикота ему. "Ви не би хотели да учесници конференције, пио несвежую воду, зар не?"
  
  
  Он је погледао у бокал и на мене, онда се насмешио у реуматизам. "Драго ми је да видим да су конструктивно користе вас, људи АК".
  
  
  "Веома је смешно", - рекао сам.
  
  
  Јој узео стари бокал и потисак его под миша, а затим погледао на онај који је управо ставио у центру столице за састанке. И њу је чуо, како у голове ехо отдавались речи:
  
  
  Затим, у условима дневне седнице уређај ће бити постављен на жељену фреквенцију помоћу даљинског управљача. После неколико минута он ће убити све у границама чујности.
  
  
  Јој, окренуо се и изашао кроз собе.
  
  
  Ван га зауставио у близини стражара. "Занимљиво је да ми је са тим да радим?" - рекао јој, им, представљајући нестрпљење.
  
  
  "Доле на ходник је у шпајз", - рекао је један од венецуеле.
  
  
  "Може бити, ти си могао бих да помете под, Картер, - насмејао се човек из ЦИА, који су на дан. "Вероватно, у шпајз, постоје метла", - широко он се закикота.
  
  
  "Шта је то. Сат комедија ЦИА?" - кисело питала сам је, као да их шале ме досадно. Ми би било брига шта су рекли или урадили, све док они не сумња да је највећи за последњих неколико година удубљење у систему безбедности је извршена исплата директно су под нос.
  
  
  Њен је носио стари бокал ходником у closet. Асистенти и званичници су почели да се врати у салу. Јој, погледао на сат и открио да је већ била четвртина другог. Звезде шоу председник Венецуеле и потпредседник САД, стићи за неколико минута. И ускоро ће почети дан састанка. И нико у конференцијској сали неће посумњати, да остатак его живота може да се мери минутима.
  
  
  Све је ишло по плану.
  
  
  Десета глава.
  
  
  Выбросив бокал, њен кренули назад у салу. Ја сам само имао времена да види како председник Венецуеле и потпредседник САД заједно иду низ ходник, стављајући своју руку американаца на рамену венесуэльца. Их окружују, агенти тајне службе. Када га је видео, како они нестају у конференцијској сали, ме роилинг мржња и гађење.
  
  
  Унутар фотографи радили неколико фотографија у последњем тренутку пред возобновлением конференције. Причало се, да током јутарње сесије су постигнути важни економски аранжмани. Несумњиво, они су повезани са финансијску помоћ венесуэльскому режим у замену дозволе за постављање америчких војних база. Без моје интервенције ова страшна тираније трајала би заувек.
  
  
  Ја сам само узео своје место напротив још увек отворених врата, као што је одједном поред мене се појавио шеф полиције безбедности Венецуеле. Овај пут его лице је било суморно.
  
  
  "Господин Картер, један на дочекати својих агената НСА само да ме је обавестио да сте провели неколико минута у конференцијској сали".
  
  
  Њен осетио пецкање у задњем делу врата. Притисак у голове поново порастао, у храмовима страшно запульсировало.
  
  
  "Да, господине", рекао сам. Мој ум је пожурио напред. Може, они су проверили и нашли је директор конференције није наредио свежу воду.
  
  
  Или опрезан агент могао да нађем уређај, само осмотрев бокал. Можда су већ уклонили уређај око собе.
  
  
  Он је питао. - "Све је изгледало нормално?"
  
  
  Компресија у груди мало ослабљена. "Да. Чинило се, све је у реду".
  
  
  "Добро. Да ли можете да иде са мном на тренутак? Да би се хотел, да бих да погледате овај ажурирани списак људи са толеранциjе према поверљивим информацијама. То не треба много времена".
  
  
  Јој, осећала, да је на такав брзине могу да одступе од моје одлуке. Дан конференцијска сала још није ни су затворена. У сваком случају, не разумем, како могу да одбијем. Када шеф полиције безбедности Венецуеле вас замолио да нешто урадите, ви то урадили. Јој пође за њим у проширење службе безбедности, недалеко од састанке. Када смо ушли, тамо је венецуелански полицајац, али он је одмах отишао, остављајући ме на миру са човеком, који га мрзео скоро тако тешко као што они који је требало да га уништи.
  
  
  "Ово је листа". Довољно одбеглом читања, да ... "
  
  
  Телефон на столу је зазвонио. Он је дошао до њега, да одговори, док је студирао листа, исо све од себе покушавајући да контролише своје емоције.
  
  
  Его лице обрадовали. "Ах, сенор Хок!"
  
  
  Јој, осетио, како челичне стеге затворено на мојим грудима.
  
  
  Лице венесуэльца променило. "Шта!"
  
  
  У томе није било сумње. Соко некако изашао на слободу и сада звао у другом делу палате, не верујући себи, да времена овде на време. Он је претпоставио да ћу нешто да се повуку током паузе, који је управо заканчивался.
  
  
  "Ја не могу да верујем!" - рекао је венецуелански. Њен посегнуо за "Люгеру" и пришао му с леђа. "Али, сенор Картер овде са..."
  
  
  Он је окренуо према мени у том тренутку, када га ударио га ручком люгера о его главу са стране. Он је тешко пао на под и да лежи без свести. Поред столом болталась телефонска слушалица. Јој је чуо глас Хавк са друге оба краја.
  
  
  "Здраво? Шта се десило? Ти си овде?"
  
  
  Њен крочио кроз инертна тело и ставио цев на место. Јој, пришао дан, и погледао горе и доле низ ходник. Око никога није било. Њен је изашао у ходник, брзо затварање врата за собом. Надајмо се да неко време нико неће да иде у проширење безбедности.
  
  
  Њен вратио у салу, када су затворили дан. Кроз неколико минута конференција ће се наставити, и смртоносна уређај ће бити активирана. Јој је стајао у ходнику, стресан и акутно осећа ужасан притисак. Он ће ускоро нестати, коначно, како уређај ће учинити свој посао. Агент тајне службе изашао кроз састанке и климну главом обезбеђење. Он ми је пришао.
  
  
  "Здраво, Картер", - рекао је он пријатељски глас.
  
  
  Она климну главом.
  
  
  "Па, они су ту, на путу. И ја ћу бити драго када се све ово заврши".
  
  
  "Ја сам", - рекао сам.
  
  
  Њен хотел, да је он отишао, дозволио ми је да само стоје и чекају у самоћи. Ускоро ће бити сигнал и ја ћу знати да је све готово. Да ли неко може да изађе око собе за помоћ, може бити, стражар стоји отворено на дан. Али наш председник Венецуеле, наш потпредседник САД није преживео нико за столом није преживео.
  
  
  "Све изгледа миран", - рекао је човек. "Сувише тихо за мој укус. Имам такав чудан осећај. Код тебе је то?"
  
  
  "Не данас", - рекао сам. "Али ја сам стварно забринут, када је први пут овде дошао".
  
  
  "Па, то имам. Експлицитни и на леђима. Али све је у реду".
  
  
  "Да, јој, сигуран сам да ћемо имати дан без инцидената", - рекао сам.
  
  
  "Па, мислим да ми је боље да одем да проверим полиције безбедности. Видимо се касније, Картер".
  
  
  "У ствари, - рекао сам.
  
  
  Он је отишао низ ходник до пристройке службе безбедности. На мојој горњој усни су ситне капљице банка. Ако би он открио да је шеф службе безбедности Венецуеле лежи тамо без свести, он је, вероватно, ће покушати да заустави конференцију, и то све покварити. Њене помисли, треба ли ми да иде за њим. Али имао сам јак осећај да сам треба да остане тамо, где јој је. Наређења су наређења. Сарадник НСА је изашао у ходник са супротне стране и престао да разговара са агента Тајне службе. Њен добио кратак предах. Њен повремено уздахну и погледа на дан конференцијска сала. Унутар почело дана састанка. У било ком тренутку уређај ће бити активирана.
  
  
  Изненада се изнад зграде одјекну продоран звук. То је био продоран крик авиона, пролетавших над палате у знак хи Каракасской конференције. Звук прободе моје друм опне, и нешто чудно почело да се дешава у мени.
  
  
  Моја свест врезалось у неред сцене, речи и менталних слика. Њена себе видео са пиштољем Лугер. Га је видела, туђе града и стан, који се бави требало да буде у Америци. Све наваливалось на мене, вертелось у мом мозгу, изазива мучнину и вртоглавицу.
  
  
  Нешто дубоко унутра
  
  
  ме је размишљање да сам ме је да се приближи прозору, да га поново могао да чује звук. Али ме сдерживало јак осећај дужности. Они су наредили ми да остану изван конференцијска сала. Без обзира на ове наредбе, морао сам да се приближи прозору и полако, непријатно, ја сам отишао низ ходник до алькову, где је знао да ћу наћи га. Њен оклевао једном и скоро окренуо на свом месту у близини конференцијска сала, али онда је отишао до прозора. Њен гурнуо его, управо у тренутку када су авиони летели назад на почетак други пут лети палата.
  
  
  Прво, када су дошао на двор, да јој ништа није чуо. Али онда, када су били скоро отворено над главом, да јој чуо гласно пискав звук ih мотора. Он је претворио у хук, када су летели изнад зграде, сверкнув на сунцу.
  
  
  Овај пут звук авиона ме је веома потресла. То је као огроман талас шок, протекле кроз све моје тело. Изненада га чуо да леп глас Тања:
  
  
  Онда би, као што је испунила свој посао, уређај ће емитовати много више низак звук, који је још увек ће звучати веома висок за дочекати ваших ушију.
  
  
  Звук авиона још увек вибрира у мојој глава. И да га је чуо у голова, још један пискав звук, скоро исто као да су управо пуштени борбени авиони.
  
  
  То је звук који ћете чути. Када то чујете, да ли се сећате све што је скривено у вашој подсвести.
  
  
  Одједном истина је ударила на мене са свих страна. Њен погледао около, опијеним и страшно оборио збуњујуће. Да, кројач дођавола дешава? Зашто јој је дао себе за револуционара по имену Чавез? Јој, знао да је његов Ник Картер, да сам радио у АКС, и он је био овде, да... Одједном јој се сетио своју битку са Винсентом и Хоуком и... Господе!
  
  
  Авиони су нестали. Њен слабо се наслонио на симсу. Да, кројач узми, све је то било? Зашто га је прихватио личност венесуэльца, о којима раније није ни чуо? Да ме се бори са Хоуком и Винсентом, када су само покушали ... сиса ме посла. Бокал! Њен донео бокал у конференцијској сали само неколико минута пре, и знао да је у нен постоји уређај који ће убити све у соби.
  
  
  Све се брзо вратио. Не само позирао - ја сам заиста веровао да ће га човек по имену Чавез. Све што сам урадио у последње две дана, био је усмерен на убиство председника Венецуеле и потпредседник Сједињених америчких Држава - две особе, које су ме послали у Каракас, да се брани! Раније јој ништа није могао да се сетим, али синоћ га поново срео Илзе Хофман и назвао га Таней - руско име. И она је знала о мом смртоносну мисију.
  
  
  Да, да гласају и све! Ја не могу да се сетим ништа шта се десило са мном у међувремену, као што сам отишао у њен стан пре неколико дана, а у међувремену, када јој је вратио, верујући да је њен Рафаел Чавез. Али нешто вспомнилось о томе вечери у њеном стану. Сетио осећај вртоглавице и мучнине. Њен је покушао да побегне, али су ме зауставила двојица. Јој, мора да је био под лековима. И они су нешто урадили са мном, да ме се понашају као да јој са њима хорька. То је понижење, о којој су говорили у писму. На неки начин они су користили да ме за убиства високих званица конференције. И "они" су били КГБ. Тања је признала је. Јој, сетио се, како је објаснио свој нестанак Хоуку, али то ову причу они су ми рекли да кажем ему. Њен потпуно не сећа оних два дана, када ме није било, и без сумње, они су овог хотела. Би требало да буде, то је било тада, када су ме натерали да узме на себе улогу Рафаел чавез година.
  
  
  Њен водио око алькова, иза угла, у главни коридор. Морао сам да уђу у салу. Уређај, који је тамо нашао, већ може да се ради и убити све у границама чујности.
  
  
  Када јој је пришао на велика врата, ih чували тројица мушкараца, двојица венецуеле полицајаца и агената тајне службе. Агент ЦИА, који је био тамо раније, отишао, вероватно, у кратку паузу. Агент тајне службе и службеник НСА, који су говорили још са другима иза затворених врата локала безбедности, сада није било, а врата су и даље била затворена. Човек тајне службе, очигледно, био киднапован пре него што је нашао шефа полиције безбедности.
  
  
  Њен уплашен стражара на дан конференцијска сала.
  
  
  "Морам да се унутра", - рекао сам. "Тамо има пиштољ, и ако га не вытащу его брзо, то ће убити све у соби".
  
  
  Њен је почела да протури поред миммо код њих, али практично на венецуеле блокиран ми пут. "Опростите, сенор Картер, али имамо строгу наредбу да се не прекине конференцију".
  
  
  Јој, повика. - "Иди са пута, идиоте!"
  
  
  Њен оттолкнул чувара, али его друг извукао пиштољ и зауставио ме. "Молим вас, сенор Картер", - тихо је рекао је он.
  
  
  "Шта се десило, Картер?" - обеспокоенно питао агент Тајне службе.
  
  
  Њен нестрпљиво окренуо на њега. "Да ли се сећате бокал за воду, који га је узео раније?"
  
  
  Он је мислио на тренутак. "О, да." Его очи ужи. "Шта је кројач узми, то је бомба? "
  
  
  "Не, али нешто је исто лоше, можда чак и горе", - рекао сам. "Ја би требало да добије ову проклету ствар сада".
  
  
  Њен почео трећи пут, и венесуэльец снажно држао је револвер на леђима. "Зашто сте уопште они су донели бокал у собу, господин Картер?"
  
  
  Било је очигледно да ће да ме натера све да објасни, пре него што ме впустят. А на то није имао времена. До сада проклети механизам могао је већ да се активира.
  
  
  Њен окренуо, одбацујући назад леву руку. Моја рука је погодила у руку венесуэльца са оружјем, и да је пиштољ испао по его руке и потресен је пао на под. Њен је одмарао лакат у его мясистое лице и чврсто уједињена. Зачу се туп пуцање костију, он је гласно грунтед, онда је пао на зид, и пао доле на поду, где је седео, ошамућен и почела да кукам.
  
  
  "Ник, сыч Бога!" Њена чуо крик запосленог тајне службе.
  
  
  Он је пожурио на мене, и да га, окренуо ему у сусрет, снажно удара ему у лице левој, и он је пао.
  
  
  Други венесуэльец извукао свој пиштољ и, очигледно, требало да користите его против мене. Он је са циљем ме у груди, а њен очајнички хватался за руку са пиштољем. Њен гурнуо пиштољ горе и десно, када је повукао обарач. Извештај звучало у ходнику, и таращить очи ударио у плафон. Њу сам чуо крике око далеког оба краја ходника. Кроз минут све стражари ће заувек мном.
  
  
  Њена тешко окренуо руку венесуэльца са пиштољем и, коначно, успео да одузме од њега револвер. Јој дозволио ему пасти и воткнул ему свако племе у препоне. Човек је удвостручио на пола, вичући од боли. Док је све још исцеђен своју препоне, њена ударио его руком по голова и повезала, слањем его лети до врата сала за конференције.
  
  
  Први венесуэльец почео да устанем, али сам га ударио га его ногом у страну, и он је тешко пао на леђа. Њен почео да отворите дан, али они су били закључани. Њен повукли, да подстакне их.
  
  
  "Чекај, Картер".
  
  
  То је био сарадник Тајне службе. Јој, окренуо му само на минут. Он нацелил свој "Смит и Вессон" 38-ог калибра ми у груди. Јој, погледао пиштољ, а затим поново на њега.
  
  
  "Ја ћу ићи у ту собу", - тихо је рекао сам. "Ако јој не ћу, све тамо умрети. Мораћете да пуца на овом проклетом комада, да бисте зауставили ме".
  
  
  Њен окренуо од ње, подигао ногу и снажно ударио ногом у врата. Они су сав потресен бачен отворен, најављујући слуге, и у њу упали у салу.
  
  
  Врата ударио запосленог тајне службе и повалила его на поду. Сви остали стражари кренули код мене, а учесници конференцији су забринуто гледали у мене.
  
  
  "Да чертовщина?" - викао је човек на поду. Он је видео чувара на поду у ходнику.
  
  
  Председник Венецуеле племенитог врсте погледао на мене са уздржан каматом. Амерички потпредседник је гледао на мене у отвореном шоку и страху.
  
  
  "Шта све то значи?" То је био амерички помоћник, који је устао из своје столице. Онда првог шока све конференције су се побунили.
  
  
  "Молим вас, останите мирни", - рекао јој чврстим гласом. "Овај бокал на столу садржи смртоносна оружја. Его функција - да убије све у овој соби".
  
  
  Једанаесто поглавље.
  
  
  Све је било бучно и неуредно. Неколико мушкараца брзо попео и скочио са свог места. Њен прошао миммо код њих и перегнулся преко столице.
  
  
  "Уклоните его", - викао венесуэлец ходником.
  
  
  Већ скоро стигао до декоративне, као венецуелански мушкарац у цивилу је ухватио с леђа. Нисам могао доћи до декоративне. Јој, окренуо се и очајнички се борио да се ослободи.
  
  
  Тада је уређај је активирано. Сви у просторији су осетили то - га могао рећи у ih лицима. Звук није чуо. Уређај је дао звуци са фреквенцијом на којој не могу да разумеју, чули сте, или само осећате. Али једно је јасно - он воздействовал на сваки нервни влакно у нашем телу. Звук је ушао у саму сржи мог мозга, цепање и гребањем моји нерви, немилосрдно тресе их, изазива страховите болове и мучнину. Бол је почео у глава и груди, баш као и они ужасне осећај који сам имао у последњих два дана, али у року од неколико секунди то је јебено горе. Пар људи за столом несигурна се ставља руке на главу, и један је већ пао на столицу.
  
  
  "Пусти ме, кројач узми!" Њен викао на венесуэльца.
  
  
  Он је произвео ме је за своје трикове, ровно, тако да ударио ме је песницом у лице. То је тешко погођена мене, и ја сам пао на столицу. Али у овом тренутку стражар осетио утицај машине смрти. Он је ухватио за главу. Га снажно ударио га его у лице, и он је пао.
  
  
  Њен покушао да игнорише нарастающую страховите болове у глава и груди, борећи се са мучнине која се бави мене одолевала. Њена несигурна залазак сунца на столицу, зграбио бокал са водом,
  
  
  и саплео се са њим са друге стране столице.
  
  
  Њен пао, када је пао на под и выронил бокал. Са великим тешкоћама јој је пописан на њега и поново подигао га, а затим утицајем анд затетурао, поново је порастао на ноге.
  
  
  На такав блиске удаљености акција уређај је још више јак. Њен шатался. Јој, погледао на председника Венецуеле и видео да је он наслони назад у своју столицу са остекленевшими очима. Амерички потпредседник очајнички покушао да устане са столице. Сви остали у соби веома брзо заболевали.
  
  
  Њен саплео о прозор и срушио свинцовое стакло графином. Ја сам хтео да баци его кроз сломљено стакло, када је у собу и упали Хок.
  
  
  "Заустави, шта радиш, или га продю ти рупу искрен у твојој голова. Њен озбиљно".
  
  
  Да јој је погледао, а он нацелил на мене своју "Беретту". Га је видела, како је променио израз ега лица, када је осетио вибрације од машине.
  
  
  "То је ултразвук оружје", - слабо рекао сам. "Ја сам избавляюсь од тога".
  
  
  Не чекајући, када он притисне окидач, јој, окренуо му леђа и бацио бокал кроз сломљено стакло. Он је пао још више стакла, а затим је пао на тротоар испод разбившись на комаде.
  
  
  Изнурен, јој, окренуо Хоуку. Њен био тако слаб, да је морао да се наслоните на симсу. Изненада га осетио, да бол је нестало, и мој живот је почео да постану самозадовољни. Њен погледао око собе и видео да други такође осетио олакшање. Они су почели да показује знаке живота. Председник Венецуеле подвинулся у столици, а потпредседник САД стави прст на чело. Јој је био сигуран да је са њима све ће бити у реду. Они нису изложене довољно дуго да се заиста озбиљне повреде. Али ја сам знао да је код нас све ће бити мамурлук у оба краја дана.
  
  
  У соби је постепено вратио неки привид нормалног живота. Учесници конференције прилично брзо поправлялись, гледајући други на други, са болно, мирис изразом лица.
  
  
  Мени шел Хок, указујући своју "беретту" ми у груди. Пар стражара дошли до њега са крила. Он је стајао отворен испред мене још увек држи на мене пиштољ. Људи са њим изгледали као да су пуцали би на најмању провокацију.
  
  
  "Прво си кидаешь ножем у једног од својих колега, поред старог пријатеља, и угрожаешь мом животу", - љутито повикао Хок. "Онда сте оглушаете поглавље венецуеле полиције безбедности. А сада ово!"
  
  
  Човек, који га је оборио на путу, пришао групи, његово лице и даље искривљених од боли, коју је он претрпео. "Он је тврдио да је у графине за воде је оружје", - рекао је човек. "Онда овде је почело нешто страшно. Када је ослободити од декоративне, све то је био заустављен".
  
  
  "Заправо", - рекао је седи за столом американац. "Ово је престала у том тренутку, када је избацио бокал у прозор".
  
  
  "Тако да је у графине, Ник?" - питао Хок. "Или сте још увек сматрате себе революционером по имену Рафаел Чавез?"
  
  
  "Како Винсент, господине?" - питао сам, игнорисање его штопора. "То је...?"
  
  
  "Убио его?" Хок завршио за мене. "Не постоји. Са њим све ће бити у реду. Теби не би било довољно до ега, печена око пола инча".
  
  
  "Слава богу", - глупо је рекао сам. Сада, када је конференција је сачуван, заједно са животима њених руководилаца, јој, кад је осетио да ме покрива комплетан исцрпљености. Морао сам да спава око недељом. И да га је открио, да баш ме брига шта они мисле о мојим объяснениях. "Не, господине, сада га разумем, да ја не Чавез. Мислим да је моја меморија се вратио прерано, када су летели авиони. Oni хотела, да јој запамтио, али не пре него што чујем њен низкочастотный сигнал од уређаја. Затим Јој је требало да зна, ко је то, и схватити, шта сам урадио *.
  
  
  "Они?" - рекао Хок, проучавајући моје лице.
  
  
  "Људи који ухапшен сам на два дана" - рекао сам.
  
  
  Хок студирао моје очи и, очигледно, одлучио да сам поново водим себе, као и Ник Картер. Он је уклонио пиштољ у футролу и отмахнулся од других агената. До нас је дошао потпредседник.
  
  
  "Да, кројач узми, овде десило?" упитао нас је.
  
  
  Председник Венецуеле је устао са столице. Он је одговорио заменик председника кроз буку у соби. "Изгледа да је овај млади човек само да је спасао нам је живот. Гласати шта се десило, сенор потпредседник".
  
  
  Потпредседник превео поглед са председником Венецуеле на мене. "Да", - полако, рекао је он. "Сматрам да је то веома добро сумира. Али шта је то за ђаволска ствар, коју си бацио кроз прозор, Ник?"
  
  
  "Нисам сигуран, господине," - рекао сам. "Али ако смо у стању да се повуче на тренутак јој да ћу бити срећан да поделим са вама своје теоријама".
  
  
  "Добра идеја", - рекао је председник Венецуеле. "Господо, ова конференција ће бити пауза на један сат, а онда смо поново хајде да се окупе овде, да заврше своје послове".
  
  
  Имали смо веома лични састанак. Председник Венецуеле, потпредседник САД Хок и њен дошли до пристройке службе безбедности, а све остале замољени да оду. Шефа полиције безбедности Венецуеле већ унапред доставља на лечење.
  
  
  Кроз неколико минута јој је остао насамо са два сановниками и Ястребом.
  
  
  "Ви сте деловали веома брзо, младићу", - рекао је председник Венецуеле, руке склопљене иза леђа.
  
  
  "Хвала, господине", рекао сам.
  
  
  "Међутим, Картер, - рекао је вице-председник, - теби ће морати још много да се објасни. Неко ми је рекао да ти је донео бокал у собу".
  
  
  "Бојим се да је то тачно, господине", - одговорио сам.
  
  
  Хок скривился. "Изгледа да Сумп киднаповали и убедили да верујем у то, да је он био венесуэльским революционером, намеревавшимся убије вас", - кисело, рекао је он. Он је запалио цигару дугу и почео да хода по соби, погрбљен у свом твидовом јакни.
  
  
  "Веома интересантно", - рекао је председник Венецуеле. "А сада своје нормалне способности су се вратили, сенор Картер?"
  
  
  "Да, господине."
  
  
  Амерички потпредседник сел на ивицу столице. "Све то је веома лепо за нас овде, у овој сали. Али када пресс сазнаје о томе, они ће викати да је амерички агент саботировал конференцију и покушао да убије председника и мене".
  
  
  "Слажем се", рече Хок. "То је нетолько објасни".
  
  
  "То је превише пало на памет да, господине, - рече га заменик председника. "Али, имамо пар потенцијалних купаца, који су заиста одговорни за то".
  
  
  "И ко су они?" - питао је председник.
  
  
  Га се сетио, да, рекла је Тања, он је ноћу у свом стану, непосредно пре него што лек вырубил мене. Јој, погледао Хавк, тражећи дозволу да им кажем, и он је климнуо главом. "КГБ" - рекао сам.
  
  
  "Qué demonio!", промрмља председник.
  
  
  "Држите штампу на двадесет четири сата, - рекао сам, - ја ћу покушати да их пронађе. Онда то можемо видети да је цела светска штампа учи историју. Праву историју".
  
  
  Хок са минут студирао моје лице, а затим погледао на потпредседника. "Да ли ми можемо имати толико времена?"
  
  
  Потпредседник је подигао обрве. "Уз помоћ владе Венецуеле", - рекао је он, обраћајући се председнику.
  
  
  Председник је погледао у мене трезвено. "Верујем ову млади из математике. Њена ћу у потпуности да сарађује са вама. Молим вас, држите ме у току. А сада, сенор потпредседник, њена мора да се видим са својим запосленима до наставак конференције. Видимо се у конференцијској сали. Господин Картер, ако сте у стању да оправда себе, добићете највише награде у мојој земљи ".
  
  
  Пре него што је успео да каже, он је отишао. Потпредседник је устао из своје столице и дошао до мене. "Сада, када је све у породици, Ник, њен осећам да мора сам да изнесе једну последњу мисао".
  
  
  "Мислим да га знам, да је то" - рекао сам. "Имам двадесет и четири сата на поверењу. Јер сам заиста могао да буде перебежчиком. Или, може бити, само луд. Када је моје време истекло, она сама по себи".
  
  
  "Нешто те врсте, Ник. Сада сте ми се чини нормалним. Али безбедност је безбедност. У мојој глава треба да буде неко питање. Надам се да ти не смета, да кажем тако искрено".
  
  
  "Ја разумем. Њена ћу се осећати исто, господине," - рекао сам.
  
  
  "Ја ћу кладити свој посао у Смирења", - одједном је рекао Хавк, не гледајући у мене. "Ја безусловно ему верујем".
  
  
  "Наравно", - рекао је потпредседник. "Али иде напред, Дејвид. Штампа неће чекати заувек".
  
  
  Потпредседник изашао кроз собе. И Хок били сами. Онда дугог ћутања га коначно проговори.
  
  
  "Види овде, жао ми је - рекао сам. "Ако би јој био са девојком опрезни..."
  
  
  "Заустави, Ник. Ви знате да ми не можемо да се заштите од свих непредвиђених околности. У сваком случају, њен замолио вас да проверите ее. Она рачунати на то. Нико није могао да избегне замке у коју си погодио. То је добро планирана, и то је био замишљен од стране стручњака. Сада хајде реконструкцију мр оно што се догодило ".
  
  
  "Па, њен, могу да замислим да ме накачали дроге, а затим... може бити, хипноза, ја не знам. Јој стварно ништа не могу да се сетим од тог вечери у стану девојке. Дрога је била у њеном помаде...".
  
  
  Хоуку успео ухмыльнуться. "Глас зашто си винишь себе. Не буди глуп, мој дечак. Али ако претпоставимо да је ова девојка је била агент КГБ, и они возио те у неко мирно место, да опчинити вас - зашто су продержали те два дана. Хипноза је захтевао да би само неколико сати, највише. И како они могу да се натерам да уради нешто, што је у супротности свој морални кодекс? Хипноза тако не ради ".
  
  
  "Па, то је само да догадываюсь, али ако би успели да промени цео мој идентитет, сву своју личност, то је мој морални кодекс променио би заједно са овим. Ако би јој заиста прихватио чињеницу да сам био революционером, који је веровао у насилног збацивања его владе ова идеја успети. И ми знамо, да руси користе методе контроле понашања, који могу у потпуности да сломе морал и интегритет човека и учинити роб его условне реакције. Комбинација хипнозе и контролу понашања могао да ме убеди да сам био Чавеза ".
  
  
  "Да", - рекао је замишљено Хок. "И то је прилично проклето паметна идеја. Узмите најбољег америчког агента, претворите его у убицу и пустите га да је направио неки прљави посао за вас.
  
  
  А онда дозволити ему и его земље да преузме на себе кривицу. Сада је почео да схвате опасност у овом спречавању ".
  
  
  "Која је написана да испоручи нас овде", - рекао сам.
  
  
  "Потпуно фантастично. А она је запало за то - куку, лешника и висак. Ако је неко крив, Надимак, онда је то њена".
  
  
  "Ја сам такође прочитао поруку" - рекао сам. "Можда смо боље да престану да криве и да почну да размишљају о завршетку овог посла. Ми смо уништили их велики план, али сада морамо да их ухвати". Јој, погледао у под. "Имам идеју да су похлопывают себе по леђима смеје над овим и, можда, добити задовољство из њега. Па, забава за мој рачун завршио. Када га нађем их, они ће се смејати".
  
  
  "Претпостављам да сте их већ отрезвили", - рекао је Јастреб, - "а онда би, као што сте напустили их ножем. Одакле ви знате да је ова девојка за КГБ?"
  
  
  "Јер она ми је рекла", - рекао сам. "Или, барем, она је признала, када га је питао сл. То је било непосредно пре узимања лека., када лек се ме вырубил. У сваком случају, њено право име је - Тања Савић, а у свом немачком нагласком постоји наговештај на руски језик. "
  
  
  "То је све што можете да се сетите о њој?"
  
  
  "У овом тренутку. Имам становање, које треба проверити, и амбасада Германијум, и ресторан, где га е видео. Осим тога, сећам се клинику, људи у белим мантилима и Таню, која се бави дао ми је упутства оборудова свему томе". Ја не могу да се сетим ih имена или оно што су урадили са мном тамо. Када је напустио клинику, ми завязали очи, тако да немам појма где је то ".
  
  
  Хок скривился. "Па, у најмању руку, ти си побегао трагедије, коју су они планирали, Ник. Ви кажете да је изашао из транса прерано?"
  
  
  "Лет авиона издао звук, сличан оном, који га је морао да чује из кола. Овај звук заједно са упозоравајуће поруке које моја подсвест отправляло последња два дана, натерали да се приближи прозору, да чујете звук. КГБ, би требало да буде, хотел, да би јој се вратио у свој прави идентитет онда би, као што је убиство је завршена. Ако би га негирао да је његов Ник Картер, то би могло да буде збуњујуће новинара. Они не би сазнали ко је у делле крив. Или би могли само да сообразил, да је сишао са ума. КГБ није хотел. Oni хотели, нас понижава, и да им је скоро успео ".
  
  
  "Са вама је све у реду, Ник?" - питао Хавк, пажљиво гледајући за мном.
  
  
  "Ја сам у реду", - уверавао његов его. "Али, онда јој се мора деловати".
  
  
  Он грунтед. "Добро. Девојка наш веб-главни лик?"
  
  
  "Веб. Али њена нешто што се сећам о овом мистериозном човеку. Нешто ново. Мислим, он је био у клиници".
  
  
  Хок одложен својом смрдљивом цигаре и објавио прстен дима. "То бројеви. Па, да, највероватније, прво треба да проведе неколико тестова, али сада нема времена за то. Наставите, ако сматрате да су спремни да".
  
  
  "Ја сам спреман за то", - рекао сам. "Али, држите полицију и других агената даље, све док није протекло моје ноћи. То је све, шта да га питам. Ја не желим да се спотиче о помагача".
  
  
  "Добро, Ник, - рекао је Хок.
  
  
  "Онда видимо се у свом хотелу".
  
  
  * * *
  
  
  За великим столом око црвеног дрвета ме сели господин Лудвиг Шмит, заменик амбасадора Западне Германијум, који је требало да Таню на пријем у ту ноћ, када га је срео ее. Шмит био је заваљен у својој столици са високим наслонима, држећи у десној руци дугу цигарету.
  
  
  "Ах, да. Га одведе фраулеин Хофман пријем. Она хотела присутан на дипломатском догађају. Она је паметна девојка, знате. Она ме је позвао пацијент одмах потом узима. Очигледно, она је појео нешто на кориди, да узнемирава њен стомак. ужасно. Она је до сада ласица није се вратила на посао ".
  
  
  "Колико дуго је она била са тобом овде?" Га питао.
  
  
  "Дуго. Гамбургская девојка, ако се не варам. Ее отац је био руски избеглица".
  
  
  "То је оно што она ти је рекла?"
  
  
  "Да. Она говори немачки са благим акцентом због њеног брачног стања. У њеној породици су говорили куће на руском".
  
  
  "Да, - рекох, - разумем".
  
  
  Херр Шмит је био веома танак, бесполым мушкарца четрдесет година, очигледно је веома задовољан својом улогом у животу. Он је питао. - "Слатка девојка, ти се не слажем?"
  
  
  Њен сетио они временима, када смо седели са њом ирина, кревету, а кревет. "Веома слатка девојка. Могу да јој, да јој се обратите на адресу наведену у дочекати своје датотеке?" То је исто место где је она придружује ме те ноћи, када накачала мене и психотропних супстанци.
  
  
  "Сигуран сам да можеш. На крају крајева, она је болесна".
  
  
  "Да. Ако ја не нађем га код куће, да ли знате, где се још увек јој могао да тражим? Ресторани, кафићи или посебна места за одмор?"
  
  
  "Али ја сам ти рекао да девојка болесна".
  
  
  "Молим вас", - нестрпљиво је рекао сам.
  
  
  Изгледао је изнервирао моје упорношћу. "Па, њен, и сам понекад водио га на вечеру у малом кафићу недалеко одавде. Ја не могу да се сетим имена, али хеј свиђа венецуелански халлака, и тамо служи. То је јело од кукурузног брашна".
  
  
  "Знам", - рекао сам. Га се сетио, да је Тања наредила је у Ел-хардин цоунти онда борби са биковима.
  
  
  Шмит самозадовољно зурио у Сейлин..
  
  
  "На самом делле, мислим да сам привући девојку - у поверењу рекао је он. - Да се вас бацхелор у овом граду - невероватна лекција".
  
  
  "Претпостављам", рекао сам. "Па, ја ћу покушати да га пронађе ее куће, херр Шмит. Добар дан".
  
  
  Он није устао. "Са задовољством", - рекао је он. Он је поново зурио у плафон, вероватно сањате о свом сексуалном потенцијалу, као неженатого мушкарци око Каракаса.
  
  
  Јој заиста није очекивао да пронађе Таню у њеном стану. Би требало да буде, она је пристала да напусти его у том тренутку, када је почела последња фаза операције - мој стисак. Али сам се надао да пронађе ту неки траг. На првом плану спрату зграде ме је упознала дебела венесуэлка, који није говорио енглески.
  
  
  "Буенос tardes, сенор", - гласно рекла је она, широко насмејана.
  
  
  "Буенос tardes", - одговорио сам. "Ја сам у потрази за младу жену по имену Илзе Хофман".
  
  
  "Ах, да. Али, она је овде више не живи. Она се преселила веома изненада, пре неколико дана. Необична иностранки, ако сте ме извини за оно што говорим".
  
  
  Њен насмешио. "Она је све узео са собом?"
  
  
  "Нисам проверио пажљиво стан. Овде тако много станова, а њен заузет жена".
  
  
  "Не смета, ако га видите на спрату?"
  
  
  Она је пажљиво погледао у мене. "То је против урадио. Ко си ти, реците ми молим вас?"
  
  
  "Само још мис Хофман", - рекао сам. Њен увукао у тренутку и предложио жени шаку боливаров.
  
  
  Она је погледала на њих, а затим поново на мене. Она испружи руку и узео новац, гледајући преко рамена у хол. "То је број осам", - рекла је она. "Врата нису закључана".
  
  
  "Хвала вам", - рекао сам.
  
  
  Јој, попео уз степенице у њен стан. Ако имате среће, могу да га заустави Таню и његови другови пре него што они седе на авион за Москву. Али ја сам забринут - они су вероватно већ знали, да их завера флопнуо.
  
  
  На врху га, ушао у стан. Успомене поново нахлынули на мене, једна за другом. Широк диван је стајао насред собе, као и те ноћи, када Тања није променило своје тело на поимку америчког агента. Јој затворио врата за собом и погледао около. Сада је све било другачије. У нен недостајало живота, живост, коју је дао ему Тања. Њен порылась у кутијама малог писаног столице и није нашао ништа, осим пар карата у позориште. У наредних двадесет и четири сата они не ће ми много добро. Јој, прошао кроз остатак стана. Ја сам отишао у спаваћу собу и нашао тамо, у канте за ђубре смятую програм борбе бикова. Њен сазнао рукопис Тања, јер је правио записе у програму, када јој је био са њом на кориди. Само подсетник о томе шта је потребно да покупи намирнице. За мене је то било бескорисно. Једноставно је бацио его назад у корпу за смеће, када сам чуо звук у дневној соби. Врата у коридор се објављује и затварање веома тихо.
  
  
  Њен посегнуо за Вильгельмине и притисне на моанед поред врата. У другој соби је тишина. Неко је јурио ме. Неко ко је гледао за више генерација дом и страх, да сам подойду се превише близу, да се смири. Може, то је сама Тања. Њена чуо скоро неслышный шкрипа даске под тепих. Њен знао тачну локацију овог одбора, јер сам дошао на нах раније. Чинило се, није било никаквих разлога одлаже сукоб. Јој, изашао на врата.
  
  
  У центру собе стајао је човек са пиштољем. Он је био мој мистериозна особа, а пиштољ је био исти, око које ми је у главу у Вашингтону, и тота, који је, као што сам га се сећам, видео, у белој ходнику у лабораторијама КГБ. Он се окрену, када је он ме је чуо.
  
  
  "Баци га", - рекао сам.
  
  
  Али је имао друге идеје. Он је пуцао. Јој, схватио да он ће пуцати за делић секунде пре пуцао, и заронио на поду. Пиштољ звучало гласно у соби, и таращить очи ударио у зид иза мене, када је ударио о под. Пиштољ је поново заурла и поделили дрво поред мене, када га предали и почео да пуца. Њен пуцао три пута. Прва таращить очи разбили фењер иза стрелица. Почетак другог ушао у его груди и отбросила его назад на стење. Трећа таращить очи погодила ему у лице отворено, под скулой, и лети у страну главе, забрызгав зид црвеним месивом. Он је снажно ударио о под, али није ни осетио то. Човек који је јурио ме је у целој овој мисији, умро је пре него его, тело постаје познато о томе.
  
  
  "Кројач!" Промрмљао сам. Имао сам живи сведок, човек који је могао да ми све исприча. Али сам морао да је убије его.
  
  
  Њена брзо је порастао на ноге. Људи у згради чули пуцњи. Јој, дошао до распростертой фигура и погледао у его џепове. Ништа. Нето идентитет личности, лажних или других. Али на комаду папира је мало нацарапанное поруку.
  
  
  "Т Ла Масия. 1930. г."
  
  
  Њен потисак папир у минут и отишао до прозора. Њена чуо схагги и гласови у ходнику.
  
  
  Њен отворио прозор и изашао на ватрогасни мердевине. Кроз неколико минута га је био на земљи, остављајући зграда далеко иза себе.
  
  
  Када је изашао на улицу, темнело. Порука у напомени крутилось у моја глава опет и опет. На Авенида Казанова је ресторан Ла Масиа. Њен изненада престао, сећајући се. Њена чуо о овом месту, јер је био познат по својој халлакой, омиљеним венесуэльским јело Тања, ако би она ми је рекла и свом пријатељу Людвигу истину. Може бити, помислио сам, да је слово "Т" означава Таню, и да је мистериозна особа, по свему судећи, руски агент, намеравао да се састане са Таней тамо у 19:30 19:30? То је веб-зацепка, која се бави имао сам, тако да сам могао да пође за њом.
  
  
  Његова је дошао у ресторан рано. Тања је нигде да се види. Њен сел за сто у задњем делу куће, где јој је могао да види све дискретно, и шталь чекати. У 7:32 ушла Тања.
  
  
  Она је била лепа, као што сам га запамтио. То није била илузија. Конобар донео га до стола, пре уласка. Затим је устао и отишао у мали ходник ка женском собе. Њен уста и отиде за њом.
  
  
  Она је већ нестала у соби са назнаком "Даме", када јој је пришао мало нишу. Га је чекала тамо, радујући се да ћемо сами и далеко од људи у трпезарији, када је пуштен. Кроз минут су се врата отворила, и ми смо се срели лицем у лице.
  
  
  Пре него што је имао времена да реагује га зграбио га и снажно притисне на стење. Она гласно ахнула.
  
  
  Рекла је Она. "Ти!" "Шта то радиш? Пусти ме, или јој закричу".
  
  
  Њен хлопнул ее у лице задње стране његове руке.
  
  
  Њен зарежао на нах. - "Како мислите да је то нека игра у експерименталној психологији?" "Ми смо са вама, треба да уз помоћ микрофона и звучника резултате".
  
  
  "Ако ти тако кажеш, Ник, - рекла је она. Она је држала лице руком. Ее глас шталь мекше.
  
  
  "Ја тако говорим, драга, - рекао сам. Јој дозволио стилету падне на длан моје десне руке.
  
  
  "Ти ћеш... да ме убије?"
  
  
  "Не, ако не урадите то је апсолутно неопходно", - рекао сам. "Ми смо са вама иду око овог места заједно. И ти ћеш да се понашају тако, као да лепо проводите време. Или ви ћете добити то под ребра. Верујте ми, када јој кажем да ћу те убити ако ти попытаешься нешто."
  
  
  "Да ли Можете заборавити време када смо били заједно?" - питала је тако сензуалан глас.
  
  
  "Не варају ме, душо. Све што си урадила, било је само бизнис. А сада премештање. И буди срећан".
  
  
  Она уздахну. "Добро, Ник".
  
  
  Ми смо без икаквих проблема је изашао широм ресторана. Она је дошла на машини, тако да је њен ме одвести тамо. Ми смо у такву игру, у њему, и он сел за воланом. Машина је била потпуно сама у мрачној уличици.
  
  
  "Сада. Са хема сте срели у ресторану?"
  
  
  "Ја не могу да вам то кажем."
  
  
  Њен ставио јој нож. "Кројач узми, не можеш".
  
  
  Она је изгледала напуганной. - "Он је агент".
  
  
  "КГБ?"
  
  
  "Да".
  
  
  "И ти си превише?"
  
  
  "Да. Али само хвала мојим специјалним знањем - зато што сам научник. Јој одговара ih циљевима".
  
  
  Узео аутомобил и кренуо на Авенида-Казанова. Га питао. - "Где да иде у клинику?" "И не играј се са мном игра".
  
  
  "Ако је отведу те тамо, они ће убити нас обоје!" - рекла је она скоро са сузама у очима.
  
  
  "На који начин?" - понови она.
  
  
  Она је била веома узнемирена. "Право Окрените и пратите булевара, док ја не ћу вам рећи где да се окрену поново".
  
  
  Њен урадио показиваче.
  
  
  "Где је Александар?", упитала је. "Онај који је морао да ме срести".
  
  
  "Он је мртав", рекао сам, не гледајући на нах.
  
  
  Окренула се и тренутак је зурио у мене. Када је поново погледао напред, њене очи остекленели. "Рекла сам им да сте превише опасно", - скоро неслышно, рекла је она. "Сада сте упропастили их велики план".
  
  
  "Па, можда то није било тако уоулднт и кул", - едко рекао сам. "То је Димитров водио ове главне шеме?"
  
  
  Она је шокиран да уче, да знам име Димитрова. Она је била прави почетник у свом поште бизнесявляется, без обзира на своје фантастичне способности. "Ти си превише знаш", - рекла је она.
  
  
  "Ја ћу наћи его у овој тзв клиници?"
  
  
  "Ја не знам", - рекла је она. "Можда је већ отишао. На следећој улици скрените лево".
  
  
  Она ми је дао даље смернице, и ја их пратили. Када јој се нагло окрете право, она се окренула ка мени. "Ја желим да знам. Шта је пошло наопако? Када сте изашли из хипнозе и како?"
  
  
  Јој, погледао на нах и закикота. "Ја сам иде луд покушавајући да погоди истину, у последњих неколико дана. Сада јој дозволити да се ти на време погадать".
  
  
  На следећој раскрсници смо направили је последњи показивач на лево, и Тања ми је рекла да се заустави пред старом кућом. Први спрат је изгледао као слободан продавница, а горњим спратовима чинило безлюдными.
  
  
  "Његов глас, - тихо је рекла је она.
  
  
  Његове одлуке научно-истраживачких задатака мотор. Гледајући у ретровизор, јој, видео сам да је иза нас ауто возио горе још једна машина. На тренутак јој, мислио да је ово могу бити пријатељи Тања, али онда је схватио квадратни лице за воланом. Хок позајмио човека ЦИА, да је гледао за мном.
  
  
  Мој изненадни бес је замро. Није могао его кривити, с обзиром на то, како се он понашао у последње време. Њен одлучио да игнорише свог нашу ватцхдог живицу.
  
  
  "Изађи", рече јој, Тхане, махнув хеј пиштољем.
  
  
  Ми смо изашли. Тања је оптерећују и веома уплашена.
  
  
  "Надимак, не терај ме да идем са тобом. Јој показао ти штаба. Молим те, спаси ме. Запамтите они тренуци које смо провели заједно. Не можеш заборавити то је сада".
  
  
  "Да, могу", - хладно рекао сам. Њен гурнуо ее "Люгером", и она је прошла око зграде на бочној дан.
  
  
  Ништа око тога није било познато. Кад су ме довели, ме је снажно накачали, и када је изашао, ми завязали очи. Али сам се сетио приближну удаљеност од улице до бочне дан, и то је био исти. Унутра, када смо силази стрмим степеницама на терен спрату, њен избројао онолико корака колико пересчитал, када је изашао око клинике. У томе није било сумње - Тања водио ме је у мост јазбину.
  
  
  Богојављенска глава.
  
  
  Када смо ушли у бели коридор, њен шталь сећам се све више и више појединачних инцидената. Некад стајао у том ходнику, и човек јој је само да је убијен у стану Тања, ме држи овде.
  
  
  "Ви вспоминаете", - рекла је Тања.
  
  
  "Да. Била је соба, соба оријентације. Њен је био везан за столицу".
  
  
  "Само напред".
  
  
  Јој, марширали даље ходником. "Био је још један човек", - рекао сам. "Ви сте са њим радили заједно. Њен сећам се име Калинина".
  
  
  "Да", - тешко, рекла је Тања.
  
  
  Јој отворио врата, на коју је указала Тања, држећи мој "Лугер" на готовс. Јој, ушао унутра са Таней отворено испред мене. На мене нахлынули успомене. Подкожная ињекција. Хипноза. Аудиовизуелних седнице. Да, они су проклето добар посао мном заувек.
  
  
  Столица са тракама и жице још увек је стајао у центру просторије. Стење висио технике, али један део је већ била делимично срушена. У близини је стајао техничар. Њено знање его. Пало ми је име Менендез. Он се окренуо и са минут гледао на мене непонимающе.
  
  
  "Добар райос!" - рекао је он, смркнуто выругавшись, када је схватио да је у его подземљу тврђаве ушли.
  
  
  "Чекај овде отворено", - рекао сам, чинећи пар корака до њега.
  
  
  Али он успаничио. Он је почео да претурати у фиоци комода поред њега и досталь пиштољ. Он је изгледао као стандардни машина Беретта. Када се окренуо према мени, његова пуцао на люгера и ушао у ему у сабира долар. Он је срушио назад на делимично разобранную машину, испружене пас руку и ногу, његове очи погледао у плафон. Једном грчу принципима, и он је био мртав.
  
  
  Кроз минут јој чуо сам иза себе глас Тања. "А сада је твој ред, Ник".
  
  
  Јој, окренуо и видео да је она је зграбио пиштољ и целится у мене. Није гледао за њом пажљиво, јер једноставно није замишљао га као стрела. То је био почетак други пут, када је био у праву о нах. На њеном лицу је тужно, али добар израз. Када га је подигао "лугер", и даље је мали пиштољ пуцао у соби, и таращить очи пао на мене. Њен крутанулся, ударио на велику столицу и пао на под. Срећом, њен снимак је лош, и она погодио ја у лево раме, а не у груди. Имам још био Лугер.
  
  
  Тања поново прицелилась, и он је знао, да на овај пут њен предмет ће бити боље. Ја не могу да се играју са њом у ове игре. Она је одлучила да организује демонтажу. Њен пуцао на люгера и предухитрио га до другог пуцња. Тања схватилась за живот и отшатнувшись, срушио на под.
  
  
  Јој, устао и отишао до ње. Она лежи на леђима, држећи рукама за окровавленное место на стомаку. Њен заклео себи под нос. У њеним очима је већ сијала сјај дубоко шока. Она је безуспешно покушала да дише ровно.
  
  
  "Како ђаво ти је то морао да уради?" - тужно питао сам.
  
  
  "Ја... је била превише уплашена, Ник. Није могао да се врати у Москву..., потпуни промашај. Ми заиста... жао ми је. Ти си тако ме је волео". Ее циљ је окренула страну, а она је већ била мртва.
  
  
  Јој, надвија над њом на минут, сећајући се. Чак и онда смрти лице јој је било лепо. Шта пекарски губитак! Њен потисак "лугер" у футролу, устао и пришао ормару, где техничар досталь пиштољ. Га је отворио неколико кутија и нашао запис о мом физичком стању. Они су, заједно са овим машинама, треба да исприча причу. Њена бих молио да овде послали фоторепортеров. Сама опрема би насловом. Сада је био готово оправдан. И био понижен Кремљ, а не Вашингтон.
  
  
  Али где је био Димитров? Ако је он побегао сада, све то је оставило би лоше осећање у устима. Мој посао је ценымногие више него само стави Кремљ у незгодан положај. Њу је морао да покаже КГБ, да су отишли предалеко. То је био штопора професионалног принципа.
  
  
  Њена чуо схагги у ходнику.
  
  
  Га ударио фиоци комода и поново зграбио пиштољ. Њена чуо звук у ходнику.
  
  
  Јој, дошао до дана, када је у холу водио човек. То је био Калинина, колега Тања, неспретно побегао са тешким чемоданом у руци. Он је био скоро на крају ходника.
  
  
  Њен викао. - "Чекај!"
  
  
  Али, он је наставио да трчи. Пацови су брзо напустили брод који тоне. Њен пуцао на люгера и ушао у ему у десну ногу. Он је изваљен на поду, пре него што стигне до излаза, водећи ка степеницама.
  
  
  Њена чуо иза себе звук. Окретање га је видео другог човека, лошег, коренастого, са хрущевским лица - другог човека око одељења КГБ Мокре Ствари. Он је са циљем у мене из револвера.
  
  
  Њен притисне на стење, када он је пуцао и пуцао ударио у зид само неколико центиметара од моје главе. Затим га је видео другог човека у ходнику за стрелац, високог човека са седом косом и портфолиом под пазухом. То је био Олег Димитров, оператер-резидент, отвечавший за ножем. Он је био тај који јој је заиста хотел, са којим сам морао да се договоре, пре него што КГБ заиста разумеју, они не могу да играју игре са АКС. Он је врло брзо трчао низ ходник до дальнему краја, вероватно, на другом излазу.
  
  
  Човек из КГБ опет пуцао, и он је пригнулся, када таращить очи просвистела изнад моје главе. Њен пуцао у реуматизам, али је пропустио. Он је нацртао перла трећи пут, али јој је пуцао први и ушао у ему у препоне. Он повика из повредио и пао. Али до тада Димитров је нестао у другом крају ходника.
  
  
  Њен ран на упавшему агента. Он вритхед на поду, у его лице струился зној, око грла вафтед жестоке звуке. Он је потпуно заборавио о својим пиштољем у десној руци. Њен губи его по его руке и потрчао низ ходник. Он је, вероватно, преживети до суда. Али ја нисам мислио, да он обрадуется томе.
  
  
  Њен пратио Димитровым у собу на крају ходника, али унутра је видео отворен прозор, излазни у лане. Димитрова није било.
  
  
  Њена тешко пролез кроз прозор у мрак лане само на време да видим како око далеког оба краја црасх црна лимузина. Јој, истрчао на улицу и тамо упознао човека по ЦИА.
  
  
  Он је рекао. - "Да, кројач дођавола дешава, Картер?"
  
  
  Јој, погледао у том правцу, у којој је црна лимузина возио булевара. Јој је био сигуран, да је он био на путу до аеродрома. Кроз један сат је, путовање у Рим. Вероватно Димитров хтео да им да одлети.
  
  
  "Било је неколико мртвих и рањених руских" - рекао сам. "Иди и да уђе у траг, да живе остао на месту. Њен идем на аеродром да их газда".
  
  
  Он је погледао на крв која тече у моју руку око рукава камзолы. "Боже мој, зашто си узео ме тамо са собом?"
  
  
  "Твој посао је био у томе, да само гледају за мном, а не освојимо тврђава. У сваком случају, објашњење би окупирали превише времена. Видимо се на испитивању".
  
  
  Њен сел у ауто Тања и отишао. Ако би јој био у праву и Димитрова не би било на аеродрому, да би се ништа није изгубио. Њен могао да прогласи ему општу узбуну и да привуче на предмету венесуэльскую полицију. Али ја сам био готово сигуран да је мој мислим -- тачна.
  
  
  Кроз двадесет минута га је на аеродрому. Када је ушао у зграду терминала, га се сетио, колико је то велико. Она је изграђена на неколико нивоа. Чак и ако би Знак био тамо, ја сам врло лако да его је изгубити. Ако би само он није мислио о лету у Рим. То је био лет ТВА, који је требало да лети кроз пола сата. Јој, дошао на благајни штанду. Димитрова нигде није било јасно, тако да га је питао о нен агента, детаљно описујући га.
  
  
  "Да, Да. Човек задужен таквом опису, био овде, осим човека, који га је видела са брковима. Он је овде само неколико минута пре".
  
  
  "Имао је пртљаг?"
  
  
  "Он није тестирано, господине".
  
  
  То прикинул. Да, и бркове Димитрову дались би лако.
  
  
  "Ја мислим, он је позвао име... Ђорђо Карлотти", - рекао је клера. "Он је био италијански пасош".
  
  
  "И он је само отишао?"
  
  
  "Да, господине."
  
  
  Њен захвалио его. Димитров је био овде, сада је био сигуран у то. Њена могао прићи само до капије и сачекати док она изгледа, али то је још увек мало среће. Поред тога, на капији ће публика путнике. Ако би Димитров је одлучио да у борбу, тамо је могло да се деси веома компликују.
  
  
  Њен испитати најближи магазинчик са часописима, али Димитрова тамо није било. Затим јој, дошао до прозора мењачница. Чак и сишао у камеру порцијама, пртљаг и питао. Димитров изгледа да је нестао.
  
  
  Јој само да је скренуо за угао, када је приметио га.
  
  
  Он је послат у мушки тоалет са портфолиом под пазухом. Он ме није видео. Сива антене променио его општи изглед. То је била мала маскирна, али није имао времена за најбољу.
  
  
  Димитров ушао у тоалет, и врата се за њим залупила. Остаје да се надамо да тоалет није био препун.
  
  
  Га извукао "лугер", када је отворио врата.
  
  
  Унутра Је хтео да оперем руке у судопери напротив мале собе. Њен погледао около и био је драго да видим да у соби нема никога.
  
  
  . Димитров погледао у огледало и видела у нен мој одраз. Его лице посерело од страха.
  
  
  Он је окренуо према мени лица, гурну руку у капут и окренуо. Он очајнички покушао да узмем пиштољ. Га повукао обарач люгера и чуо глув клик.
  
  
  Га, баци поглед на пиштољ. Јој, знао да је камера преузети. Он је само дао осечку - неисправан кертриџ, то се десило само једном око милион. Га је ухватио за избацивача окровавленной левом руком.
  
  
  Али није било времена. Димитров је срушена велика маузер парабеллум и пажљиво нацртао перла ми у груди. Он низменному чучну.
  
  
  Њен заронио на поплочан спрат. Таращить очи ударила о плочица поред моје главе и срикошетила у соби, када јој је дозволио Хуго скользнуть ми у руку. Њено нагло окренуо Димитрову и покренуо стилетто. Он је ударио у его горњи део бутине.
  
  
  Њена нада на торзо, али, вероватно, имао сам среће да сам нешто повреди приликом података у другим околностима. Димитров повика, када стилетто ударио његов его и его маузер је пао на под. Он је повукао дугачак нож и увукао за изгубљено пиштољем.
  
  
  У међувремену га бацио лош кертриџ од "Люгера", и он је потресен пао на под. Њен нацелился на Димитрова баш као што је он на маузер. Када је стигао до њега, он је подигао очи и видела да нема шансе.
  
  
  Он је подигао руке и подржао даље од пиштоља. Видевши израз мог лица, он је изненада почео да говорим. "Добро, господин Картер. Сте освојили. Њено одустајање вам".
  
  
  Њен је порастао на ноге, и он је такође устао. Стајали смо кроз собу пријатеља од пријатеља, наше очи су гледали у фокус. Моја лева рука је почела да се ужасно боли.
  
  
  "Ви сте направили велику грешку, Димитров, - рекао сам. "Ви сте изабрали АК, да нас понизи".
  
  
  "Ја захтевају да пренесе ме полиције", - рекао је он. "Ја сам одустао..." Он је полако спустио руке, а затим изненада увукао у минути, и у его руци појавио мали Дерринджер.
  
  
  Га притисне обарач Люгера, и овај пут пиштољ пуцао. Таращить очи зацепила Димитрова изнад срца, и отбросила его назад. Его очи на тренутак ме гледали широм отворених очију, а затим он је махнито је ухватио за железнички за пешкире поред њега. Када је пао, ткива пешкир вылетело по раздаточного уређаја дуге листова, пола прикрывавшей его стационарни тело.
  
  
  "Ваше кремлевские газде могу да мислим о томе следећи пут, када они ће доћи до велики план", - рекао је његова трупу.
  
  
  Њен заглавио лугер врати у футролу. Као пут закидывал Хуго врати назад у корице, када су двојица полицајаца су упали у врата са голим пиштоље. Они су гледали на Димитрова, а затим на мене са суморним погледом.
  
  
  "Qué pasa aqui?" викао је један.
  
  
  Њен ему је показао своју личну карту. "Позив шефа полиције безбедности", - рекао сам. "Реци ми ему, да су сви руси завереници ухапшени".
  
  
  "Ти си, сенор Картер", - рекао је човек.
  
  
  Њен изашао кроз собе и свој пут кроз масу радозналих путнике до најближе реку, где га могао назвати. Њено ментално запамтио где подземног штаба КГБ, фенси лабораторија, где је одржан фантастичан експеримент на људске море свинке - на мене. Соко жели да пређе тамо, да промени човека по ЦИА и реците полиције о томе шта се десило. Он би био сигуран да штампа је пренела причу правилно.
  
  
  Њен добио телефон од улазница благајника агента, али за тренутак застаде, пре него што позовете број. Волео мисије, који је завршио представе на сцени. Ће имати више сусрета о безбедности, и морам да кажем своју причу многих људи. Ми то сада не треба. Потребан ми је био вече са таквом девојком, као Тања Савић. Ме је јурио као њен безжизненного тела, још увек дивног у смрти. КГБ или не, али она је била веома посебан.
  
  
  Њен урадио дубоко удахните и полако издахне. Па, може, ако ми се посрећи, ће се појавити још једна бринета са дубоким плавим очима и сензуалан мурлыкающим гласом. И можда то не би био непријатељ агент, и ми не би морао да га убије. То је било нешто што је за мене у наредних неколико недеља бирократских проблема.
  
  
  Га је узео телефон и бира број Хавк.
  
  
  Сажетак
  
  
  "МИ СМО ПОХОРОНИМ ВАС!"
  
  
  Комунистичка претња никада није изгледало тако прави! Мало је АК наложио Киллмастеру своју нову мисију, као што је поруку од њих - они су претили да нанесе смртни ударац међународном утицају земаља северне и јужне америке.
  
  
  Очигледно, то је посао за Ник Картер - највише смртоносни у его каријери. Киллмастеру је суђено да игра главну улогу у ђаво парцели, шеф АК. Да су са њим направили? Да ли је превише они су заиста створили самог вредности агента АК против тих истих снага које он заклео да брани? Само када је Надимак добио под чаролија чулног руског оперативника, он је почео да схвата као его користе. Али је већ било сувише касно? Его значење већ припадао КГБ?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Сат вука
  
  
  превео Лео Шкловский у знак сећања на погибшем сине Антоне
  
  
  Оригинални назив: Hour Of The Wolf
  
  
  Прва глава
  
  
  Јет фигхтер потресен лети миммо мене, носећи пут испред мене.
  
  
  Њен проклео пилота и свим его предака, када је њен исо све од себе переворачивал воланом свог Ситроена. Њен могао да уштеди ове напоре. Пут је представљала је ништа као дубоку траг за колица уза зид планине, и вековним јарка држали баш као што је шраф, на танке гумама мог 11cv. Њена могао ићи само у једном правцу, и у том правцу су ишли колосека. С обзиром на стене десно и дубоку провалију са леве стране, то је такође био добар. Тамна, танка шума окутывал ме ретких директних крајевима, и иако је његова могао да сакрије од борца под црн-црн лишће, то би био пиррова победа. За мном гнался пук югославских војника, и Бог зна колико око њих су прошли кроз планине, да опколе мене.
  
  
  Цитроен је суочен са великим каменом на путу и бацили ме на дан. Када је аутомобил поново пао, остатак издувне цеви оторвалась. Салон је био испуњен издувних гасова. Шрафови и матице открутились брзо, и да је једина шанса коју имам је, - то је вожња. Да јој је погледао горе кроз сломљена ветробрана. Јет фигхтер села криво. Его случај сијала на месечини и претворио у силуета сија, када је силазио доле, да усмери на мене још један набој.
  
  
  Мислим, он није могао да се креће више од неколико секунди. Између осталог, њен давно морао да умре. Већ скоро сат времена борбе од прогонитеља, и једино што сам успео да урадите - то збуни мој оријентацију. Њу је прошло на све могуће стране путевима, и како су сужались, чини ме се плаше, да они ће нестати у нигде. Јој није имао појма где сам био, осим стрме литице негде у Динарских Алпа. Мора да буде, у долинама било склониште, али све што сам видео, то је војска, метке и овај проклети авион. При садашњем стању ствари то би био ток мог посла, и АК могао да изгуби агента Н3, јој, поред тога, није заборавио да се то већ десило са NI и Н2, пре много година у различитим местима.
  
  
  Борац летео ме поздрави ударцем милости. Њен возио тако брзо као што је могао, у правцу его ватре. Стари 11cv страшно трясся. Цитроен 11cv је вршено од 1938 до 1954 године, и по томе, како је он реаговао, јој је био сигуран да имам его прототип. Светла на служење табли никада није радио, тако да нисам могао да кажем колико брзо га је возио. Барем, било је могуће назать на гас. Нисам мислио да ће бити довољно, али то је једина шанса коју имам је са оним приближава авион, који је заронио да се ослободи своје волеје.
  
  
  Цитроен трясся у знак протеста, и хук выхлопа направио такву буку, да нисам ни могао да чујем своје мисли. Ветар је дувао кроз отворен ветробран, моје уши замрзнута, а коса закручивались око лица. Авион је сада тако близу, да ме избегне утисак да је его ће прогутати усис ваздуха.
  
  
  Њен кликнуо малтретирање исо све од себе. Митраљез калибра .50 снимања рафалима са крила борац. Пут испред мене разорвалась, и машина покривена себе кише око камења и чворића чврсту земљу. Аутомобил је одбила и исклизнула од метака, и на изненадне налет паре да га је схватио да су дошли у радијатор. Кипящая вода са шипением шикља горе и капље на моје лице облацима јаког пар. Јој, ударио гас и поново добија брзину. Налет ветра, када ловац летео мном заувек, било је мртва тишина, која се бави увек прати нападом. Њен слушао свој дах, полако излазни око плућа. Привремени предах.
  
  
  Али Ф-86 већ се поново окренуо за још један напад, и он је знао да је пилот пасти у мене пре или касније. Да, Ф-86, Сабре. У югославов су поред 150 Ф-84. Јој, мислим да највише од свега ме је увређен свест о томе да се поклоне ујка Сема вотум-вотум прикончат мене. Югославы користе Сабре за борбу против партизанами у уским кањонима, јер суперсонични Ф-К4 и МИГ 2I се креће сувише брзо за такве висине. "Сэйбер" увек је био бољи од борца, али супериорност у ваздуху овде није битно, не против старог "Ситроена".
  
  
  Веб-разлог због кога јој је остао жив, била је у томе да сам нешто знао за уређаје его митраљеза, на пример, ограничење количине муниције у продавницама које су биле празне, онда би тридесет секунди непрекидног снимања. Пилота су учили да пуца ред у једну-две секунде. Али због равнотеже Сабре четири митраљеза калибра .50 утопают у носо због трзај. Тако да постоји тенденција да пуца пред циљем. Тако да словенски пилот пуцао тамо где јој је да, ако јој се не притисне на малтретирање и није се померао са истом брзином. Хвала мојим знањем комбинације кратких редова и роњење у нос јој је задобио четири узастопна напада, али сам сумњао, да ће радити до оних хорька док не понестане горива, и пилот неће бити приморан да се врати.
  
  
  Њен окренуо да показивача, и на мене је ударила ноћни сенци дрвећа. Заувек ме висио позади "Сейбр", чекајући док јој изађем на директан дужину пута, да удари. Јој, савијен над воланом и осетио како зној заливал моје лице, мишиће леђа напряглись, као да су осећали ударце метака. Ако је пилот одлучио да покуша напад са леђа, мој текући речник потеза, смањио би се за око два пута. Код Цитроен једноставно није било брзине, да надокнади ову разлику.
  
  
  Пут вилась кроз неколико стрмим потеза. Мотор закашлял, сиззлинг хот, због недостатка воде, и радио спорије када га поново шталь се попне на брдо. Њен могао да изађе и покренути брже, у најмању руку, па јој се, мислио да је у очају. Њен је био на пола пута до тог, покушавајући учинити последњи напор.
  
  
  Негде у близини жбуње је почела пуцњава. Меци просверлили броду Ситроена, и мене обрызгало крхотина стакла бочних прозора, да разнети поклопац на комаде. Војници су стајали дуж пута са смртоносним аутоматским пушкама. Изађе око машине би значило самоубиство. Јој, савијене дубље, под ободом уског ветробрана, када следећи плотун сотряс машину. Од сада колосека од колица морају извршити све контроле.
  
  
  Пут је био да лутају и хладном месечином. Са своје позиције, ја не могу да кажем колико дуго пут и даље бити слободан, али ме је тужно осећање, да ће то бити довољно да Сэйбр поново напао. У шуми зачуше нове снимке, док разбацане, да је сведочио о томе да је главне снаге војника још увек није стигао. Није да је то имало велики значај: ја сам био заробљен, како би на нас гледали.
  
  
  Сергеј просачивался кроз дрвеће и достигао хаубе и крова. Њена чуо далеке звук јет фигхтер, када је дошао. У осколках огледала позади њен поглед је видео авион приближава. Слика заполнило огледало, а изнад моје главе беснео унакрсној ватри. Је поново покушао да се процени растојање, овај пут ослањајући се углавном на своју интуицију, и променио свој претходни тактику, намерно одлагање до последњег тренутка, да се затим поново дати гас. Ситроен је био тврдоглав французом. Он је одбио да се преда. Он је повукао напред са силом, коју је, како ми се чинило, он је користио давно.
  
  
  Али то је било мало. Овај пут пилот прецизно скомпенсировал кувырок нос, и меци са челичним поцепао јакну "Ситроен" од гована до решетке. Њен окренуо волан удесно, под правим углом колеям, тако да је велики део напада је прогутао скоро вертикална тело машине. Али дасхбоард је безнадежно уништен, као и да се нешто страшно испод хаубе. Пламен ползло по половицам. Ватра је топло, а ја сам окутало густом масна облак дима. Ситроен умро. Гуме су поцепана на комаде, резервоар за гориво протекал. Предња осовина са леве стране отскочила, а све што је доле, је поцепана на комаде.
  
  
  Обода без гума глидед у колотечину. Ја не могу више управљати. По образу текло доста крви, али ја не могу да кажем колико је озбиљно јој је био рањен. Машина је сада ваљана под косом, истерзанный метал плакао у лудом и слепи бес, и полако почео да пада од краја брда у провалију.
  
  
  Јој очајнички држао за седиште, гризе усне од ослепляющей боли од опекотина. "Ситроен" снажно почела да се тресе и нагло бацио на другу страну. Га ударио у врата тешка ботинком, и она је широм отворила. Срећом, код 11cv петлови позади, тако да су врата отварају на отворена ветар. То је било једино што је она ми је спасила живот. Следећа ствар сећам се да јој је испао напоље и баррелинг по неравном путу, отимања пут, да не падне са краја, који је био у десет центиметара од мене.
  
  
  Машина заскользила на ивици, удара у камење, жбуње и дрвеће, ваљани напред и назад и прокладывала себи пут на дно дубоке јаруге. Када је достигао дно камените клисуре, она взорвалсась мора црвеног пламена.
  
  
  Утицајем анд затетурао, њен побегао у жбуње, бришући крв са сломљеном коже, и мој живот выворачивался од шока и злом мучнине. Небо окрасилось у црвена боја кроз гори корпус "Ситроена" на дну. Морао сам да журе. И ако ја не поторопился, имам око не би било на стотине војника прикупљених експлозијом аутомобила. Али на један минут морао сам да се заустави, да дођем до даха... и Онда увукла даље кроз жбуње.
  
  
  Моја мала гасна бомба и даље је везан за моје ноге лепљивом траком, иако је мало вероватно да се може очекивати да овај проклети ствар много помоћи у овом отвореном простору. Мој оштар као бријач, стилетто су изведени по его ножен и сада лежи у руци. Јој испразнио свој "Лугер", када прорывался кроз блокпост североисточно од Метковича, и сада је пиштољ био тамо, окружења спаљивања остатака 11cv. Али велику разлику то није имало. Цео арсенал оружја AX'а био би узалудан, ако би војници приметили мене сада. Их је било превише, да се бори са њима.
  
  
  Меткович је био почетак моје ноћне море. Пре тога све је ишло глатко. Њен је дошао у Југославију на италијанском траулере, а онда доплыл до обале. Меткович је био више у дубини суши, нови пољопривредни град негде у подножју Динарских Алпа, да се пробије, отделявшей обали Далмације из Босне и Херцеговине. У Метковиче контакт особа представили ми докумената, одећу и ауто. Контакт лице је био миран хорват са безбојним лице, иако је, држим новац, овај израз ће се променити, како само он зна, шта се десило са его чувеног "Ситроеном". Документи изгледао је прилично добар, али је радне чизме су седели, као папуче циркуске кловн, а панталоне, џемпер и дебела кожа јакна седели на мене чврсто, као корсет на кит-ребара.
  
  
  Документи сталног као и који је, иако су изгледале су сасвим легитимно, чак нису прошли пост заштите на блокпосту. Морали да се боре свој пут кроз кукурузе на другом путу, и од тог тренутка је био у бекству. Ипак, војници није предао. И надао, шта ће они мислити да сам мртав, када ће видети, као што је експлодирала машина, али срећа није била са мном. Га већ могао да види приближавају светла, и с времена на време сам чуо крике сержантов, раздававшиеся, као што је наређење да се о проналажењу. Може се рећи, да јој је још увек био у бекству.
  
  
  У шуми је било мирно, не рачунајући стални шелеста војника и ретког лайя паса.
  
  
  Јој, знао да ће ускоро изаћи на мкстность са оскудном вегетацијом, јер шуме овде обично су не више од неколико квадратних километара, као и на целој територији хотела, а био је превише сува. Али у мраку шума и даље је производила је утисак огромног свода. Изгледало је бескрајно расте мали падинама и долинама, обрастао незграпним старим дубами. Дрвеће су гротескне облике, када је у мени расла потреба да се пронађе пут доле, пут и даље није било.
  
  
  Морао је да иде доле. Пут је био испуњен са војницима, и све нове и нове групе ih устремилясь преко брда са друге стране. Није било другог избора него да се доле. Али падину планине остао, како би издеваясь мном заувек, превише кул, превише клизав и превише гола, да покушате да то урадите.
  
  
  Јој, осећао истощенным, и бол од повреда је постала неподношљива. Тешко је да дише. Њен зауставио на гребену. Изненада га чуо слепи жубор воде. Јој, знао да она долази од негде пре мене, иако је једина ствар да сам могао да видим, то је уска депресију, која се бави взбиралась преко стена, и заросла на брду. Ако постоји вода, онда је то требало да буде река: звук је био сувише јак за потока. А река је значило још више дубоку долину, која се бави, вероватно, прорезала планински ливада лево од мене. То је значило за мене да нагиб ће имати рок, најмање са два на четири стране, тако да нисам могао нигде да иде, осим у загрљај војника са их псима.
  
  
  Сада је могао да чује лавеж паса. Донели паса, вероватно, узетих код граничара. Њен склизнула доле брдо, прешао мали впадину и хватајући се за руке, као канџе, попео се на најновије врха. Звук паса иза мене шталь гласније. Како, у име Исуса, они су прошли на мом трагу? Они су морали да имају добар утисак..
  
  
  Последњи силазак је био веома стрм и прекривен огромним стенама. Њене јаке стиснуте печене руке и попео изнад килями. Онда се нагло окрете право и камен, трчао по завоју платформе. На један минут звук воде заустављен, танак гомила высунулась горе и поново нестао. Њен изашао преко ивице дрвета и, као што сам и очекивао, достигао стене, отрезавшей ми је последњи пут да побегне. Она је била скоро вертикалне и клизава и отишла у провалију, који је био толико тамне да је само звук воде под мене указао на оно што сам чекао, када јој је икада до его дна.
  
  
  Вибро од пулсног боли у грудима и глава јој је стајао у очају, гледајући у оба правца на провалију. Месец је изашао иза облака и поново засияла у пуној снази. У сваком метара десно од мене и исто толико метара испод њене видео сам рушевине римског аквадукта. Практично све што је остало од њега, је низ камених лукова, слично гомиле, које возвышались над поред гранитних зуба и влакнасте биљке. То би било као прелаз нијагариним водопадима по изношенному жици, која је дала би ме идеална мета за војнике. Ако, наравно, бити у стању да се спусти тамо живи, да пробам.
  
  
  Согнувшись, да га водио на ивици, држећи леву руку на тело, да се супротставе љуто боли. Њен мислио сломио да ли је њена ребра или само раскинуо мишић, када је избацио око машине. Он је скоро достигао тачку искрене над акведуком, када је чуо схагги близу мене. Њен нагнуо напред на стомаку и притисне на земљу, чинећи плућа дише кроз отворена уста.
  
  
  Двојица дошли код мене у времену дивљање, не сумњајући да сам био довољно близу да чује их тихи шапат. Они су носили чешки аутоматима M61. Мушкарци су направили још неколико корака и стали, нервничая и, наравно, желим да, да они су били на другом месту у ноћи. Они су сувише дуго посебну акцију у потрази. Њу је требало за њих да гледају, не представљајући се као бука.
  
  
  Тихо јој се попео у више дубоку сенку и дошао, да се мази на дрво. Они су дошли до мене, мањи човек мало повијен напред, као да је хотел да пробије таму очима. Њен је остао потпуно непокретан, и он не види мене, док нешто није пало ми је на ноге. Затим јој пружи леву руку, зграбио его за браду и извукао главу уназад. Десном руком га притисне стилетто на его грла.
  
  
  Војник је издао кркљање буку и пао, при томе крв свог рада она је преплавила его тунику. Њен окренуо тело у правцу другог човека, пре него што је могао да циљ око свог M61, и био је на нен, док га бацио у њега нож. Он је интуитивно окренуо, присиљавајући свог мртвог друг падне између нас и удара его цеви своје пушке. Зачу се звук рвущейся ткива, подавленное клетву, а онда је мој нож је ушао у циљ испод грудне кости, у его сабира долар. Он је тихо всхлипнул и пао на земљу у близини са својим колегама.
  
  
  Њен мислио покупи их оружје са собом, али онда је одлучио да напусти его на месту. Било би лепо имати машине, али ако би га подигао их, да би се још више уморни, а носе их, вероватно, споро би мој силазак на акведуку. Јој, потрча на ивици јаруге и погледао доле. Некада канал трајао преко брдо, на којој сада стојим, али са годинама је забился, можда, због огромног клизишта. Још није различил набора суши, где се то десило, а оштар угао између различитих слојева, лежи на врху аквадукта. Како би било кул да нас је овај нагиб, то је боље него перпендикулярные зидове са обе стране.
  
  
  Што је брже могуће га је сишао на опасне падине, пријемчив за стене и отимања биљке и млади дрвеће, да не падне. Упркос мојим напорима, отишао колапс у лабаве камење и блато и осетио њен укус крају аквадукта. На тренутак ми се чинило да сам сломио анклебоне, али она је држала мој аленка, када јој је устао и лагано склизнуо око известнякового пројекцији. Аквадукт је прелазио клисура древним рушевинама, који би могли да се распада под мене у било ком тренутку.
  
  
  Њен почео да пузи на све четири. Морао је да се пажљиво бирају свој пут. Њен је око десет метара испред гиганта базне колоне, када се са брда заувек мном зачу се продоран крик. Пронађени су мртви војници. Јој, чуо, како су покренути у жбуње и опавшим лишћа; затим звучало још више крицима. Њен окренуо и видео војника, стоје на ивици јаруге. Све их M61 почели да пуцају у исто време... Комадима гранита, крхотине шкриљаца и биљака спустио на мене пљуску. Јој, притисне на камењу, мало укрытию, која је у стању да пронађе, сада увукла назад, не знам где да идем. Моје балетске папуче поскользнулись, од чега је сломљена комада погодио аквадукта. Град метака и срикошетивших фрагмената пожурили миммо мене, као рој злих пчела. Неколико људи соскользнули са падине. Двојица бораца су стали од почетка платформе и почео да пуца преко својих машина. Јој очајнички држао за камење, мој сабира долар лупало по ребара.
  
  
  Пуцњава престала исто тако брзо као што је и почела. Њен је лежао непомично. Одина око два човека је почео да се смеје, прекида тишину, а онда је желео да окомио на мене. Он се умешао нови продавница у свој пиштољ-митраљез. Мој нож је био клизав од крви. Њена тихо обрисао га о штанину и чврсто стиснуте у руци, чекајући его апроксимације. Јој, чуо човек је дошао лиже, да завршим мене. Њен је остао непокретан. Мој једина шанса лежи у томе, што он доказује превише самопоуздања онда ове свој ред на аутоматски. У мраку било је тешко да кажем, жив или не, и он је рачунати на елемент изненађења.
  
  
  Сада је био на пола пута до тог места, где је лежао. Продавница его M61 је гура напред, и он је благо покачивался када хода. Его очи нервозно и застрашивати лутали, њен сачекао је пола окренуо, а затим скочио и бацио стилетто.
  
  
  Баци на врху је тешка и добра, и сечиво нестао у левом делу груди војника. Его тело напряглось, и ја сам се плашио да ће пасти са аквадукта, пре него што га могу доћи до њега. Њен зграбио его и успео да се извуче нож, непосредно пре него што је почео да пада. Нож је изашао чист. Он се окренуо и погледао ме је отворено. У его очима појавио израз збуњености и боли, онда досадно празнина, када су поново отворили ватру митраљеза.
  
  
  Њен користио его тело као штит. Меци погодили у ему у леђа, и затрясли га, као крпена лутка. Њен покушао да клизи са њим на акведуку, али је било немогуће да је задржи его и истовремено да задржи равнотежу. Таращить очи дошао у моју јакну и ја сам осетио сеаринг бол, када је опалила ми је раме. Моји прсти су изгубили стисак. Војник увијен у страну, а затим је пао са аквадукта.
  
  
  Онда јој се изгубио равнотежу и на неравним површинама. Јој изрекли, покушао да схвати, али то је било безнадежно. Када је пао доле преко ивице, зграбио га его са свим моћ, која се бави имам још остао. По ущелью завывал хладан ветар. Моји прсти су утрнула, и он више није могао да задржи. Кап воде појавио кроз пукотине преко моје главе, као да је она била вытолкнута око камена мој стисак. Она је полако склизнуо доле и увлажнила моју усну. То је била најслађа вода, коју јој је икада покушао.
  
  
  Затим дробљени камен под притиском мојих руку, и ја сам пао...
  
  
  
  
  
  Поглавље 2
  
  
  
  
  Њен је дошао у свест у море боли, переходящей у инстинктивную слепо панику, и моја рука осећа глатко чврсто дрво. Онда га је схватио да не падне, и да југословенске војници више не иду ми на петама.
  
  
  Њен покушао покачать главом, али она је била тешка. Моје очи, чинило се, били су заклеены, и није могао да их отвори. Постепено моје мисли су почели да связными, као што сам пролази кроз дебеле слојеве ослабљеним меморије. Га се сетио, што је бацао стари Ситроен под метке. Њен сетио мала шанса, који ми је дао аквадукт, и бесмислену борбу, који га је водио, да побегне од својих прогонитеља, када се усудио да скочи преко њега. И немилосрдни ток, када моји прсти соскользнули са камена. Осећај пада, са најновијим јасном мишљу, како би га хотел и убију оне који су ме натерали пасти то је пад. То би требало да буде замка; другог одговора није било. Онда је то била магла, када ледена плещущаяся вода стигла до мене и ме поплављено. Време хладно и влажно, его дробљење тврдоће и ништа више.
  
  
  Ништа, до сада ласица. Банка прилипал на мојим грудима. Сада је то осетио. Код мене није било никаквих разлога да остане жив, али ја сам јој био. Затим је осећај пријатан осећај меке руке, милујући моју кожу, и осећај влажном крпом на мом лицу.
  
  
  "Ссст", - шапну che глас. Затим благи глас на српско-хрватском наставио: "Тихо. Сада си на сигурном.
  
  
  На извесној удаљености га чуо још један женски глас, који је кратко рекао: "Замолчи, Арвия!"
  
  
  Полако га отворио очи и приметио да је гледам младо лице. Девојка је седела на колена поред мене, скоро грли ме, спуштају. Она је била млада, двадесет година, на њему је тамно плава сукња и светло плава везени блузу. Њене дуге равне косе су боје полирани бакар. "Можда јој је мртав, и то је рај", - помислио сам.
  
  
  Девојка окренула главу и рекла је преко рамена: "Мама, мама, он је коначно пробудио".
  
  
  "Онда иди одмах пронађите свог оца".
  
  
  Девојка је поново погледао у мене. Пре него што устане, она притисне тканина на чело. Она сушено руке о дугу сукњу. Њена коса стизале до рамена и вились око њеним пуним грудима.
  
  
  Она је питала. - "Ко си ти?"
  
  
  Пре него што је имао времена да одговори, њена мајка повика: "Арвия, иди одмах зови свог оца".
  
  
  Девојка протезао и пожурио на дан. Мој поглед пратити за лепим линијама ее младог тела, линијама ее груди и ногу. Она је оставила врата шкрипале, и видео сам да је сада дан. Али сунце скоро није продрла унутра овој малој квадратној просторији. То је требало да буде соба на фарми, с обзиром на дрвени подови, дрвене зидове и соломенную кров. Она је била лоше обставлена грубе домаћим намештај, тамне и старе. Испред мене је био камин, где је мала коренастая жена помешивала нешто у воду. Ее коса су пепео-сиве, су чврсто везани у чвор на наборана округлог лица. Сељанка воде досадан начин живота, и годинама имају своје. То је потпуно игнорисала мом присуству и не ми је рекла наше речи.
  
  
  Њен лежао, испружене уза зид, умотана у неколико ћебади по коњске длаке. Осећај пецкање на кожи га схватио, да сам гола. Га је видела моју влажну одећу конопцем изнад главе жене.
  
  
  Дуго времена није било нам звука, осим покрета жена у годинама. Онда су се врата отворила и ушао Арвия, за њом следи здепаст човек са церро-црном косом, дугим брковима и великим црвеним ушима. Ватру огњишта ханс его лице оштар рељеф, наглашавајући оштре линије и углове, дубоко усађене очи и уска уста. Он је говорио само онда када је отворено стао испред мене, а онда све је још увек оклевао, прво дубоко уздах.
  
  
  Значи, ти си се пробудио, — рекао је он на крају. "Били смо веома забринути. ти си . .. толико дуго спавао.
  
  
  Како ти се сада осећате?' — питао Арвия, уклањање припарку.
  
  
  Ми је боље, — рекао сам, успео да прикаже осмех на лице. — Реци ми, где су сада?
  
  
  Ово село Джзан на реци Неретва.
  
  
  Мене прилично је уређена ова информација. Меткович, такође, био на Неретве, непосредно пре него што је река претворен у велику делти. А пошто је дужина реке је само неколико стотина миља, што је значило да сам још увек био у близини своје мисије. Јој, наслоњен јаук, и питао: "Джзан — то је мало село?"
  
  
  Уста старца скривился у киселом осмеху.
  
  
  Одина на најмлађе. И постаје све мање и мање.
  
  
  "То над Мостаром?" Мостар – то је мали планински село је око тридесет километара од Метковича.
  
  
  "Ми смо овде, на пола пута између Мостаром и Коничем, где је пут полази од реке".
  
  
  Јој лизали усне. — Значи, ми смо поред Аптосом?
  
  
  Очи девојке проширена од страха, а она као да побледнела под печена сунцем коже. Мрштећи се, отац поджал усне и замишљено одмахну главом. — Да, — рече он тихо, затим подигао мясистую мозолистую руку. — Мислим да смо довољно говорили.
  
  
  "Превише, Иосип", — додала је его жене. Она је дошла код мене са тешким лонац, у којој је пушење чорба. Она је пружила ми је шољу, и он оперся на лакат, да ее. Ее очи су поносни и њене вилице су затегнути. — Превише — ехо одврати она, поново окретање. - И то ће донети много користи.
  
  
  — Умукни, жена, — наредио човек. онда ми је: "Једи, а онда отдыхай". .. Вечерас мораш да напусти Джзан, ко год да нам је.
  
  
  — Не, — гаспед Арвия. — Он је и даље сувише слаб.
  
  
  "Ти ништа не можете да урадите."
  
  
  — Разумем — рекао сам. Њен осетио укус кључања месива. То је био диван супа од пасуља са целим комаде јагњетине и парадајз, и он обжигал мој хладно празан стомак. — Ти си веома ризиковао, сакривши мене, — наставио је. — Довољно онога што је спасио си ми живот.
  
  
  — Можда ми спасао ти је живот. Сувише рано говорити о томе. Мање од месец дана, његова би радо усудио, колико би времена то нас је трајало, али сада. . Он је прекинуо себе, изненада изгубивши збуњујуће.
  
  
  Арвия завршила мисао за њега. Глас ее апсурдно ужурбано и дрожаще. "Сутра или прекосутра Джзана више неће бити".
  
  
  Неко време је ћутао. Њен студирао човека и его ћерка, наставља да постоји. Пије последњу кап, донео шољу поред вео и тихо питао: "Шта се овде дешава?"
  
  
  Човек стиснул зубе и хиссед кроз њих: "То није твоја битка".
  
  
  — Слушај — рекао сам. — Спасио си ми живот, њен до сада ласица не знам како. Ти си прятал мене и бринуо оборудова мене, и знам да ће бити са тобом и твоје породице, ако те ухвате. Тако да немој ми рећи да то није моја битка. То није битка, — љутито је рекла жена код огњишта.
  
  
  Иосип, ти си будала. Ово више није битка. Битка је готова.
  
  
  — Реците ми све о томе, — инсистирао сам.
  
  
  — Боље је да остане пријатељ пријатељу странци, — тврдоглаво одговорио је он.
  
  
  Па, њен могу бити исто тако тврдоглави, као и сви.
  
  
  Га питао. - "Зашто је ваш село је уништена?" — Морам да знам, или ја не идем. У супротном, ја не могу да побегнем.
  
  
  Човек је у очају воздел руке ка небу, са жаљењем уздах. "Није тајна да је земља у очајнички потребна & нб. Овде, у Джзане, имамо велики авион, поред реке, где смо выращиваем кукуруза и вино. Да покаже нашу срећу, ми смо желели да се изгради око дрвета, а не око камена, и ми смо поносни на овом локалном традицијом".
  
  
  — Хајде, — рекао сам.
  
  
  "Сада Србија жели да се окрену Джзан војника у логор, јер тамо постоји вода, и лако дођете до главног логора у Сарајеву".
  
  
  Када је тако одбојан разговарао о "Србији", морао сам једва могао да обузда смех. Срби чине 42% становништва Југославије, тако да они контролишу политику и влада. Друге етничке групе, хрвати, словенцима, бошњаци, црногорци и македонци, мрзе србе. Земља је крпеж око независних група и регионалних аспирација. Није ни чудо што Иосип оценио је назвао югославских војника срба, указујући на оно што сматра да их више незваными гостима, него мене. Али сада није било до смеха. Ситуација је била превише плачевной за то. "Они су заузели власт, да се бори са отпором?"
  
  
  'Да.' Обоје смо знали да је база Отпора у сали у Аптосе.
  
  
  — Шта је с тобом бити?
  
  
  Лице старог Иосипа изгледао је тако, као да је исклесан широм гранита; его глас је напета и пуна мржње. — Они су смештени у логорима за много миља одавде. Они би нас убити, као звери. То је наша смрт. Иосип наставио је већ више мирним тоном: — Један око становнике те нашао без свести, выброшенным на обалу реке. Сељаци су донели вас овде, пошто сам имао место да вас прими. Сте желели војници. Ми би помогли свакоме да сакрије од њих.
  
  
  Породица је безутешной, као да разговори о приморан пресељењу изгубили ih храбрости. Иосип зауставио и окренуо. Он постоял тренутак, урамљена врата косяком. Сунце иза њега величанствено отбрасывало сенка на изношенный пол, стављен его предака. "Запри врата овој сноп поред ње", — рекао је он. "Ја сам постучу три пута полако. Никога више не впускай. Онда је све oni нестао.
  
  
  Када их схагги избледела доле, њен устао и закључао врата, као што је он рекао. Дебела округли греда налазило се у дрво стеге на обе стране и дан изгледао довољно јак да издржи прилично тежак напад. Њен дотакао своју одећу и нашао, да је она још увек мокар. Желео сам да изађем, али сам био рањен, тешко ушиблен, и осетио јак бол. Сваки мишић у мени напета и цвилио.
  
  
  Насред собе је неколико оклевајући прошао 108 степени таи цхи цхуан, езотеричне облика Коен Vii. За обављање свих ритуала ми је двадесет минута, али онда га, осећао освеженным и инспирисани, а затим кратког одмора поновите его поново. Онда трећег пута јој се вратио на своје одеялам и утонуо у зен-транс. Ослобођени од свог тела и спољашње сензације га, размишљао је о судбини Джзана и о својој несостоявшейся мисије.
  
  
  Само рад од самог почетка изгледало сумњиво. ..
  
  
  Имаш углед вука, Н3, — рекао ми Хок са неосетљив лице. "Ти се свиђа овај нови задатак".
  
  
  Када је мој газда прибегава юмору, он је увек сарказмом. Њен шлепнул лопту испред себе, знам да одговори бесмислено. Лопта погодила у траву око дванаесте бунара. Велики выбитый дерн порасла и слетео сам на чизме.
  
  
  Решетка своје зубе, њен ископали преко у кукољу, да пронађе свој лопту. Ми смо били у Delaware Голф & Цоунтри Цлуб, на супротној страни Потомака даље од канцеларије АК у Вашингтону. И ми прикинулись гомила обичних становнике сыч ове игре. За мене је то било једноставно: ми не треба да се претварам.
  
  
  "Да ли сте икада чули о Полгаре Милану?" — питао Хок, пође за мном.
  
  
  Њен хустлед нарцис својој захват за голф. Њен некада знао Милана у Германијум, — одговорио сам. "Сада ему, би требало да буде, под шездесет. Последње што сам чуо о нен, то је оно што у планинама својој родној Југославији он је водио неко хрватска покрет за независност.
  
  
  — Полгар Милан је такође био агент АК. Ми смо помогли да покрије его трошкове, ако ти разумеш о чему сам. Никада нисмо знали его групу. Ја не знам да ли су его људи праве патриоте, или је то само банда разбојника, убивающая и грабящая под свеобухватни паролама слободе и револуције. Довољно онога што је Милан био тамо са оружјем, које је с времена на време дао око свог логора у Аптосе.
  
  
  — Шта је, господине ? Мислиш да је Милан је мртав, а његов бенд још увек важи?
  
  
  'То је тако. Он је убијен у пуцњави са югославскими трупа пре десет дана. То је гњаважа, која се бави не имеле нам никакве везе. Ти си већ пронашао свој лопту? — немарно упита он.
  
  
  'Не.'
  
  
  "Увек можете узети ове две казнених поена".
  
  
  "Ја ћу наћи овај лопту".
  
  
  Он подиже рамена. - 'Шта би то нам је било људи Милана до сада хорька користе базу у Аптосе.
  
  
  Аптос — то орлово гнездо у планинама. То је бивши римски логор за робове, назначеном тако у част првобитне каријере, која је била тамо још раније, у време власти грка". Добро, ако вам се свиђа древна историја. Какве везе све ово има на волку?
  
  
  — Не буди тако нестрпљив, Ник. Ти си више никада неће наћи ову лопту". Хок се наслонио на дрво и пркосно извади цигару из целофана, ставио га у уста и запалио. Он је наставио у вонючем облаку дима. "Код Милана је као кућног љубимца је полудикий бели вук. Чудан избор, али више или мање одговара, ако сте знали тог човека. Овај вук је свуда ишао са њим, и не само по оданости. Не знам како Милана је то успео, али он је направио мали рез услуге у наборима коже на врату вука. То је као мала равна торба. Не може бити да се види због крзна, и вук је као да је чувао. Милан користио ову торбу за превоз осетљиве информације.
  
  
  То је веома необично, зар не?
  
  
  Јој, такође, увек тако мислио, али Милан је у својој перверзан начин мислили да је то одлична идеја".
  
  
  — А сада је мртав?
  
  
  "Вук је сада у сали код его удовице".
  
  
  А где је ова жена покојног Милана?
  
  
  "У Аптосе. Где је још".
  
  
  Њен зауставио, оперся на балчака штапове за голф и осетио да јој је изненада веома уморан. Њен сувише дуго је радио у Хавк у АХ, да не зна на шта ће то довести. — Не, није ми рекао. Дај угадаю. Када је Милан умро, у расцеп кожи било је информација и то треба да нам отворено сада. Сада он мора да сам иде у Аптос о њој .
  
  
  — Глас-глас.
  
  
  Али ова жена зна шта ја треба да дође?
  
  
  'Да. Она чека већ два дана.
  
  
  "Зашто сам увек последњи чујем такву информацију?"
  
  
  'Па хајде исти. Њен нашао твој лопту, — рекао је Хавк, подизање ногу са тога места, где је био вдавлен у земљу. — Када се вратимо, да јој ћу извући вам карту Аптоса и рећи како да се повежете са нашим човеком у Метковиче. .. '
  
  
  Тако је и било: од Метковича до аквадукта Джзан. То је смисао великог немају лудо, али мој насеље русије, нека и скоро проваленная и, очигледно, додељени угрозити, и даље је трајала. Јуче је био не само блокпост у близини Метковича. То је био блокпост за једног човека, уз подршку трупа, псима и бораца. Неко је упозорио югославов, да ја ћу доћи, а то је значило да је мој поклопац сорвано, а моји документи сада превише опасни за употребу. Аптос могао да постане замка, а нисам имао решења да науче о томе. Морао да буде веома опрезан, али већ данас је ноћ заувек је вејд у Аптос.
  
  
  На врата трипут неко је куцао. - 'Здраво. Ти ме чујеш?'
  
  
  Њен препознао глас Арвии, али није одговорио.
  
  
  — Ја сам једна, — рекла је она. "Молим те, пусти ме унутра".
  
  
  Његов завернулся у један по ћилимима и увукла на дан. Тамо сам се стави ухо на хладно дрвета и пажљиво слушала, али ништа сумњиво није чуо. Нам шкрипи тешких чизама, да нам тихог дисања мушкараца, стоји поред ње.
  
  
  'Да хоћеш?'
  
  
  'Га . ...Јој је донео нове завоје... за свога бока, - рекла је она, дергаясь, како би растерявшись.
  
  
  Већ завязал око струка траке од тканине, али она је ослабила од мојих вежби, и био је да лутају и крвљу. Њен сетио лупање бол у проведених рачунарство синоћ, и страх, да је сломио ребра. Али то није било тако. Срећом, таращить очи, оставио само огреботину. Кожа и даље је бледо-жуто-љубичасте, где је, барем , није било супротне розе траке, и завоје потребно је да промените пре него што га је могао да иде даље. — Добро — рекао сам. — Али, не иди, док ја не кажем.
  
  
  — Како хоћеш, — рекла је она.
  
  
  Њен уклонио вентил и вратио се одеялу. Онда јој је иавнед, и врата се отворише довољно широко да пропустите га . Она је одмах поново затворена его и ставио балку на место.
  
  
  Ах, — уздахну она приђе к мени. Врх њеног језика оклизнуо и увлажнил усне. У њеним очима је био светао сјај. — Ми смо потпуно сами, ти то знаш?
  
  
  — Чекај мало, Арвия. Твој тата зна да си овде?
  
  
  "Он је био веома заузет. Није желео да га узнемиравају.
  
  
  "Угу. И твоја мајка?'
  
  
  — Она је, такође, био је заузет.
  
  
  Она је клекнуо поред мене и испружи руке. 'Разумете? Њен донео теби завоје. У рукама нах био велики свежањ, бели завој. — Ја перевяжу те груди. Онда осетићете се као ценымногие боље.
  
  
  — Хвала вам — рекао сам, смешећи се-хеј. Она је била тако близу да сам осетио топлу груди на мом лицу, да удише мирис њене свеже коже. Она натянула лист на мој струк и опрезно почео да одрешити завој, њени прсти оклизнуо на моје голе коже.
  
  
  Увек сам био овде један, — рекла је Арвия, трзање выбеленную тканина. "А паре су досадни. Тамо, одакле си, досадан?
  
  
  'Никада. Али до сада хорька ми није било тако досадно у Джзане
  
  
  "То је истина, ако си жена", — надулась она. "Све моје девојке у браку и имају једног или двоје деце, а ја желим исто за себе. Га је волела и раније, такође, има шансе да се уда, али ја не желим да се уда за момка по Джзана. Они су, као овце, а ти... .. '
  
  
  Њене руке сада обжигали моју голу кожу. Они пао сами по себи, сагињући се под јорган и, кружась око мог живота и слабинама. Она је дотакла ме једном, веома лако. Њен затаил дах. Затим га бацили ћебе у страну, и њене очи затуманились, и испуњене жеље, када она ме је погледао одозго на доле.
  
  
  Она је промукло насмејао, када је њен розе језик поново склизнуо миммо ее усана. Полако, учеснике, она је унфастенед плаву блузу и показао своју еластичан, округли груди. Светло нијансе самоуверенности водио на њеном лицу, када се полако подиже своје тело, да вылезти из-под сукње. Моје очи су лутали преко њене голотиње, а она чучну на свом шунке, да пустити гаћице са своје дрхтање кукова. Она испусти его на поду поред блузу и сукњу.
  
  
  Ее очи су упрте у мом телу, и шапнула је низак, благим гласом. 'Га, желим те. Њен хотела те, када је први пут те видео, када је отац довео вас овде синоћ.
  
  
  Арвия кревету поред мене на ћебе. Њен положио руку на глаткоћу ее задњице. Они су леп облик, и њене груди су топла и мека, смештена на мојим грудима. Она подиже лице и добро притисне свој отворена уста на моје , када је њена рука склизнула доле између нас. Није могао да не ахнуть, када је кул прсте затворено око мене; онда је она држала целе дужине њеног тела до мене... — Да, сада, — простонала она. "Сада, молим вас."
  
  
  Га привуче на себе, и она раздвоји ноге, да прихвати ме. Јој, осећао како дрхти њено тело, када она полако двигала кукове напред и назад. Њена бедра прижались на мојим ногама, а зглоба согнулись и затворено око мојих телади. Њен утонуо дубоко у њено меко месо, и она напряглась под мене, стењао под мојим продоре, отварање и затварање своје кукове и мотая главом напред и назад, у чисту и потпуну предају. Јој, осећао као фондер и расширяюсь у њој са софистицираним задовољством, који је растао у мени, и ја сам открио да је она близу свог врхунца, када се чврсто сжимала мене и кретала под мене са већом снагом.
  
  
  Више! Да. Још, — молила она, још више возбуждаясь, пиная ме на ноге петама. Онда је викати, викати, који је оштро прорезал тишину колибе. Она конвульсивно грчу, постанывая од задовољства, када јој је завршио у нах. Затим њено тело пасивно откинулось назад, и застала је, ако се не рачунају неконтролисаног дрхти ее бутина, који су добро прижались у мојим слабинама. Обоје смо лежали непомично, уморне и у потпуности задовољни.
  
  
  Касније смо у такву игру на ћебад и узели супа, који је њена мајка оставила у дизел гориво. Лице Арвии зајапурено од задовољства када је погледао у мене са беззастенчивым интереса, док јој је разговарао са њом.
  
  
  Слушајте пажљиво — рекао сам. — Ти знаш шта ја edu у Аптос, зар не? — Тако сам и мислила, — рекла је она на врху краја шоље. Она испружи супа, а њене очи поново постао тужан. — Али ти никада не добьешься успеха. Свуда војници.
  
  
  Њен покушати, Арвия. И ако могу , да јој ћу покушати да помогне вама и вашим људима.
  
  
  Али како?'
  
  
  Јој, одмахну главом, потерявшись у својим мислима. 'Ја не знам како. Али, ако Джзан ће бити уништен због тога, да војници желе да се боре са побуњеницима, Аптос мора да сам нешто да помогне.
  
  
  — Ти си добар човек, — прошапта она.
  
  
  "Оно што је најважније, морате да се одупре што је дуже могуће. Чим се укрцава у воз, ми више ништа не можемо учинити.
  
  
  Арвия на тренутак је довело поглед, а затим тихо пружила наше шоље на столицу. Окренула се и стао испред мене, још увек молчаливая, и њено лице је било у сенци страхом и забринутошћу. Коначно она је оштро рекла је: "Ја бих хотел... .. да може да буде њен могу да вас заустави од свог лудог плана. То је безнадежно за нас и вас. .. сувише је опасно.
  
  
  Њен насмејао се, ослањајући се на колена, да га истражују вајарска лепоту. — Топле речи. обжигающие. Али њен тако дуго био стрм и мене наши никада није ухваћен.
  
  
  'Никада?'
  
  
  — Па, скоро никада.
  
  
  — Ти си заслуживаешь награде, — рекла је она, дахћући. "Ти си заслуживаешь многих награда. И ми, такође, постаје вруће. Вруће као ватра. Она је седела заувек мном, и ја сам осетио како се у дну моје тело опет распаљује огањ. "И код нас је и даље много сати", — додала је она. "Много сати."
  
  
  
  Поглавље 3
  
  
  
  
  До мрака, Иосип, веран својој речи, изведе ме ван Джзана. Водио ме је кроз скоро пустим улицама, кроз широку долину иза села, а затим на стеновитом рту. Кроз неколико сати смо стали, и под склониште око стена он је разведен ватру и сварил кафу. Користећи остроконечную штап, он вычертил земљи картицу и објаснио ми је мрежа путева, за које ми је било потребно да прође да стигне до свете горе.
  
  
  "Ово је другачије од онога што је било планирано раније", — рекао сам, сећајући се пут, рекао ми је Хоуком.
  
  
  — Да, — одговорио је он. — Али ти си сада излазили преко другог места. Њена ћу вам показати најкраћи пут одавде, па чак и на тај начин вам је потребно много времена, да се на полеђини Аптоса.
  
  
  — Иза?
  
  
  "Нажалост, мој пријатељ, — објаснио ми је. "Нисам мађионичар. У Аптос су само два пута, и нису повезани између себе. Морате да запамтите да постоји добар разлог да Apthos труднодоступен. Некада је то био затвор за робова и гладијатора, а сада. .. -- Он уздахну, дрхтање. "Ти би требало да се врати на Метковичу, ако желите да се приближи Афтосу напред", — нежно, додао је он.
  
  
  — Покажи ми пут, Иосип, — рекао сам, интерно простонав. То је већ сотая грешка. - Хавк рекао ми је да је супруга Милана ме чека, али на одређени начин и у одређено време. Већ опаздывал, што само по себи није било сумњиво, и када га коначно се тамо, то неће бити он стране . Герилци могу бити веома осетљиви на овим тачкама, посебно са прстом, који су држали на обарачу.
  
  
  Када Иосип завршио своје објашњење, и да јој се понови ему пут из меморије, он је избрисао картицу и поново окупио ствари. Затим, снажно грли ме, он је склизнуо у ноћ и да је нестао.
  
  
  Јој је био један. Супруга Иосипа придружује моју одећу у ред, а Арвия припремио за мене пакет са храном, да јој је могао да настави пут. Мој гасна бомба је једино оружје које ми је остало. Њен изгубио свој стилетто, када је пао доле доле са аквадукта: "Бомба сада је код мене у џепу. Породица Иосипа скинула са мојим ногама, када јој је био без свести, и пажљиво высушила заједно са свим мојим стварима. Она је постала скоро бескористан, и у Джзане није било ништа што сам могао користити уместо изгубљеног оружја.
  
  
  Њен почео да иде споро, сигуран корак, да сачувате своју енергију, и никада не одступа од дестинација које ми је дао Иосип. То је била дуга шетња. Док јој оклоп за тамне долине, ветар завывал окружења, сувих стабала, щипая моје лице. Њен оклоп на високим хребтам, а на мојих ногу, лежи огроман мртав свет, и крици ноћних звери инспирисали у мене наду, да код вука Милана не превише рођака у овом насељу. На целој територији хотела, а брзо је почела да се попне, претвара у огромне стене, и на крају, када хоризонт окрасился у розе боју зоре, њен стигао до свете горе.
  
  
  Хок не преувеличивал. Аптос је орлиным утичнице, негде високо у планинама. Природа је створила заиста неосвојива тврђава, окружен непроходних планина и неприступными литицама. То је као острво у небо, а црна улаз је представљао није ништа као уски пролаз око седам метара дужине, повезан са путу вртоглавом степеница, вытесанной ручно.
  
  
  Њен шталь да се уздигне ка кампу, осећајући гола и незащищенным, лак плен за све и све... ја Сам се попео на спирално степениште и дошао до превоја. Експлицитни испред њене видео старо утврђење. То је била преплављена сива светлост без сенки. Једини звук је био шапат ветра изнад платоа.
  
  
  Било је сувише тихо, превише сумњиво тихо. Стандардна процедура је била у томе, да је стави временским , а мене би већ окликнули. Када је њен оклоп кроз уски пролаз, осећао на себи ставове око скривених пукотина, али ништа није видео. Њен шталь опрезно љуте цоугарс, и моји нерви напряглись, када је осетио да је нешто друго: ја сам осетио да идем отворено у замку.
  
  
  Њу је прошло око пола пролаза, када је испред мене око стене су се појавиле две огромне фигуре. У слабом светлу ја није могао да види ih лица, и они пригнулись мене. Јој, окренуо се око своје осе, мислећи да ћу бити у стању да се врати до излаза. Али иза мене такође су две тамне сенке. Ми смо се у дивљем прожимања руку и ногу.
  
  
  Песницом ударио ме у животу. Њен аутоматски узвратио је его уз помоћ пријем Тие Sjow Shemg Sjie, хватајући левом руком левог зглоба нападача и закључавањем его леву руку своје десне подлактице. Њене стиснуте обе руке и повукао снагу по его напада. Пре него што је успео да било шта долази у реуматизам, да јој стави леву руку и повукла десну, пресовање подлактице, што је приморало его изгубити равнотежу. Онда га је ударио његов его ногом у коленную шољу.
  
  
  Ако се ради правилно, то може онемогућити его време. Али сам уздржан, јер није желео да угаси их заувек. Боже мој, те паре требало да буде на мојој страни. Проблем је у томе, да сам био једини ко је знао... Човек је изгубио свест, пада у човека иза њега.
  
  
  — Еј, — викао сам. "Хеј, чекај мало. њен . .. '
  
  
  То је све што имам је време. Почетак другог мушкарац скочио сам на врата позади. Его руке да допре до свих делова тела, до којих је могао да допре. Њен примењује пријем Шан Сьен Ден Шое, затим пригнулся и снажно шутнуо его у животу ђоновима левог пртљажника, притворившись да ударяю его левом руком по лицу, да се уверите да он неће одбити мој ударац.
  
  
  Он је издао промукао крик и пао.
  
  
  Њен наставио. Човек пао под теретом мог првог нападача, скочи на ноге и одмах захватила моје прсте у грло.
  
  
  Четврти човек је снажно ударио ме на ноге, и он је пао. Одмах је скочио на мене одозго, и неколико секунди нисам био сигуран у томе, да оно што видим. Би требало да буде, он је био један око највећих људи, са којима га икада наићи. То је био гигант, не мање од шест метара, равне размера. Его рамена су тако огромне, да је изгледало, да је носио раме армор за рагби. Можда је то зато, што је он владали, али его гол са квадрат вилице на раменима не изгледа тако, као да ми нах постоји врат. Его ноге су створени да би билијар столицу, а руке су нешто тањи. Его лева рука је требало да буде ширине не мање од једног метра. Није имао десну руку. Уместо тога, он је био трехконечный кука. Све што ему потребно је да урадите је да усмери овај кука у одређеном правцу, и ја бих исећи, као што је риба.
  
  
  Он је покушао да низменному, нагло рони. Нисам имао времена да покушате да баци стомак; То је већ превише заузет, преда и блокирая его смртоносни кука. Левом руком ухватио њен его зглоб, налик на дрво, а десном руком ухватио его за лево раме, држећи своје ципеле на его цеванице. Его ноге отлетели у страну, и он лети заувек ме на луку. Када је ударио у земљу, он задрхта.
  
  
  Њен је одмах скочио и закружился око своје осе, да нас на тренутак не губи его на уму. Он је слетео на ноге дошао преко ушију, и опет напао. Њен објавио ногу и поново зграбио ову руку, користећи све њене монструозно снагу да окрените га на пола. Затим, савијање руку его, рубанул њен его длан. Требало је да се деси нагли прелом кости, затим чији его кука шталь би бескорисно. Али уместо тога, моја рука је била утрнула, него боли. Его рука је била металне до самог лакта.
  
  
  Ха, он снортед. — Сада јој да ћу те убити. Его очи су величине тањири, пенушаво мржњом и злобом.
  
  
  Он замахнулся на мене својим куку и зарежао од беса. Његов узвратио ударац левом, и его ударац имао утицаја на доле. Затим га повукао у страну, да удари его у диафрагме зглобова десне песнице. Али он је био исти као брз, као и висок. Он је зграбио мој песница длан леве руке и почео его компримује. Јој, осећао као напряглись тетиве и кости, као да су вотум-вотум ће експлодирати и да ће се сломити, како да потпале.
  
  
  Моје снаге иссякли. Он је стиснуте су јаче његова рука је сжимала моју, као што су стеге. Моје ноге су ми се тресле, већ ослабљен многочасовым транзиције. Још само тренутак, и тројица других људи прыгнут на мене, и све ће бити готово. Моја једина шанса је био ударац Djöe Фенг Sjie пи, али то је оставило би ме незащищенным од овог ужасног кука.
  
  
  Моја лева рука метнулась напред, отбивая его зглоб. Моја десна рука је сада био слободан, али у овом тренутку его десна рука махали, и оштре крајеве его кука вонзились у моју јакну. Њен исо све од себе гурнуо его у рамена. Он наишао, и зачу се пуцкетање, када је кожа рукав оде од рамена.
  
  
  Сеаринг бол пробио мој мозак, и тамна крв покуљала кроз мој изношен џемпер. Међутим, њен дозволио себи да нападне на њега пре него што је успео да ослободи свој кука, а преосталих троје је скочио на мене отпозади. Њен га је ударио его, на десној потколеници левом ногом и направио једноставан баци колена.
  
  
  Его руке качнулись, као елисе ветрењача, и он је поново пао. Њен је одмарао кукова ему у груди и држао је его руке на коленима. Њен прешли руке тако да су моји зглобови су гурнути на его грла, ако се то може назвати грло, и он је дао све што сам имао. Да га није покушао да убије его, њена једноставно хотел искључите его, зауставља проток крви у его мозак. То је било немогуће. Моја раненая рука имам зачињену, лупање, страховите болове, али ја сам навалился на њега све своје тежине, знам да ми је потребно да се носе са њим и брзо. Јој, чуо иза мене иду тројица мушкараца, а руке гигант ми клизи под ногама. Њен притисне јаче. Его очи су почели да закатываться. Нешто хладно и метал геар прижалось на моје десне виску. Женски глас је рекао: "Ако он умре, њен снесу ти главу."
  
  
  Њен полако се окренуо, још увек, не желим да ублажи притисак, и открио да гледам у цеви пушке "Време Каркано".
  
  
  Да јој је погледао мало изнад. Жена је чврсто испружи своје дуге равне ноге, држећи дупе пушке на раме, и са познатом сигурношћу глядела на мене. Хеј, имао је око тридесет. Њене панталоне и кошуља слободно виси тамо, где јој струк сужалась и чврсто натягивалась тамо, где ее пуне груди и сочно задњица прижимались на меком старе изанђале ткива. Њена плаво-црна коса била је кратко сече и прилегали на чело, гори очи и гордому црвеног уста.
  
  
  Га опет погледао на човека. Он је већ шталь плаве боје, и мало јаче притисне его грло са извращенным осећајем. — Пуцај, — рекао је њен хеј. "У најмању руку, онда бол ће престати ".
  
  
  "Ја ћу то ћу урадити. Његова сигурно ћу те убити ако ти не обавља мој налог.
  
  
  "Ако га пустити га, он ће ме убити".
  
  
  — Идиот — прошипела она. "Са њима хорька, као да сте дошли овде, да вам је послато оружје. Ако смо домовима твоје смрти, ти би одавно био леша. Али ти си разозлил Хасх својим позивом, и он је изашао кроз себе. Није зло ме сада, или ћеш изгубити свој живот.
  
  
  Њен осетио налет горки дивљење лепоти и моћи те жене, и помислио како би било лепо да се ослободи у њој део овог ароганције. Онда га је схватио да је морао да остане жив, да покуша и да је она држала пиштољ, који мора искористити. Јој, уздахну и попустила стисак. — Добро — рекао сам. 'Али њен . .. '
  
  
  'Ништа. Нам речи.' Иос ткнула ме својим пиштољем, да нагласи своје речи. — Хајде, пусти его и сачувајте мир. Хасх Падра води рачуна о томе да нам кажете оно што желимо да знамо, а не оно што желиш да кажем ти.
  
  
  Са миром равнодушан према положају га је полако склизнула доле са мушкарци и ставио руке на земљу. Сада није време да се покаже страх. Мушкарци су се окупили око нас, један млитаво, а други је протрљао живот тамо где јој его дотакао. Други су се придружили њим спустясь са литице, све док свих шест не partizan је зурио у мене кроз продуваемую ветар таму, све у нади да сам рухну на земљу и ја ћу молити за милост.
  
  
  "Хашиш? Хасх, ти си у реду? — забринуто упита жена. Човек на земљи завео ваздух, и его масивни груди надулась, као балон. Кроз тренутак је сел, накашљао, сплюнул и закикота са набитым златним зубима на уста. — Да, — рекао је зарежао. "То је био добар покушај, али није довољно да се заустави Падру".
  
  
  — Вам је потребна жена да вас спаси? — лежерно одговорио сам.
  
  
  Он је напред нагнуо и покед чврстим врхом свог кука у моје грло, као пут преко артерией са леве стране. Са хладног беса он је рекао: "Пазите на своје речи, јер у супротном они могу да постану твоје најновије. Чак је гласно звоно замолкает, када је са њега скинут звоника".
  
  
  Њена тешко сглотнул, изненада осећа свој језик. — Ти си био глуп, када је покушао да нас шпијунира.
  
  
  "Дошао сам овамо не да шпијунира, — рекао јој Хасх Падре. "Моје име је Картер, Ник Картер, и њен... .. '
  
  
  — Ти си лжешь, — снарлинг, прекинуо је он.
  
  
  "Устани, Ник Картер је морао да прође кроз Врата пре неколико дана.
  
  
  "Врата... мислиш главни улаз?"
  
  
  — Као да си то знао, — закикота Падра. — Ми смо послали човека да задовољи Картер и проведу его овде. Али, нашег човека ухваћен пре него што је нашао Сумп, овог Картер. Дакле, ему и даље морати да прође кроз Врата, јер он не зна ништа боље. Али ти дошао кроз други улаз. Само Карак могао да пошаље вас. Он види у нас малу децу?
  
  
  — Ја не знам Карака, — одбрусио сам. — Али ако си очисти од мене, ова риба удицу, њена ћу ти рећи, као што сам овде дошао.
  
  
  Уместо тога кука отишао још дубље. Јој задрхта, осећајући као крв цури широм лако пореза на мом телу. Њена брзо је рекао: "Полгар "Милан", он је овде главни, зар не?"
  
  
  'Шта?'
  
  
  "Ја сам удовица. .. Ако је био у стању да разговара са его удовица, њен би могао да докаже, ко сам ја".
  
  
  Хасх Падра мислио да је ово веома забавно. Бацио уназад главу и гласно се насмејао, гуши, и сваки пут када се поново насмејао, кука имам мало дубље. Њен помислио времена да ли да га удари его у лице пре него што је овај кука пукне ми све грло.
  
  
  — Ако би сте разговарали са его удовица, да би сте то рекли? — питао је он, када је престао да се смеје. — Шта би ти рекао?
  
  
  'Заборавите то. То је на немачком.
  
  
  — Пробајте — широке земља је он. Его очи блистала, као мачке. Он је пребацио са сербохорватского на енглески са јаким нагласком и понови: "Пробајте".
  
  
  Њено уморно погледао на њега. Ми се свидело све мање и мање. Мушкарци су изгубили стрпљење, и жена прети махали пушком. Оставио јој их на неко време у неизвесности, а затим је цитирао: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Што значи: Ми никада не заборавимо нашу мржњу.
  
  
  Жена је одмах одговорио следећом линијом песме. "Wir haben једер абер eine einzige Hass". Или: Код свих нас постоји само једна мржња.
  
  
  Га гледао на нах у чуду на тренутак. "Ти...'
  
  
  Жена Полгара. Софија.'
  
  
  — Али ја га се сећам Полгара старцем. И ти си . .. "Хвала вам. Али у математици и толико година, колико он осећа, а Полгар увек осећао. .. млад. Она је благо осмехну на мене, а затим процитировала: "Ми омиљени, као један, ми мрзимо, као један, ми имамо само један непријатељ". Ако сте Ник Картер, можете ли ми рећи последње две линије ?
  
  
  — То је само један, и само једна реч, — рекао сам. "Немачка никада неће престати да мрзе Француску".
  
  
  "Последња реч — "Енглеска!".
  
  
  "Али, у време почетка другог светског рата . .. '
  
  
  — То је песма из времена Првог светског рата, — исправи га сл. Песма мржње Эрнста Лиссауэра. Али ваш свет променио. Га бацио многозначительный поглед око себе. "Ваш непријатељ сада непријатељи вашег мужа, а не у Француској или Енглеској".
  
  
  Она је пала на "време"... "Жао ми је, али ми смо са Полгар венчали у Берлину много година касније, касније него што је упознао вас. Ми никада нисмо срели. Њен требало да буде осторожна.
  
  
  "Не од себе да кривим".
  
  
  Софија, Милана окренула на Хасх Падре и осталима. То је Ник Картер, — рекла је она-сербохорватски. "Случајно дошао је кроз овај улаз, а не кроз Врата, и побегао и војске, и Карака. Поздравите га.
  
  
  Они су поздравили ме он је неодољива страст са којом су се тукли са мном неколико минута раније. Они гужва око мене са свих страна, док Падре није морао да дају налог, трепери куку у јутарњем светлу.
  
  
  Када смо стигли до логора, Софија залечила моје ране, а затим је припремио за нас образовање. Између парче гвивеча, типичног балканског варива од мешавине поврћа, и дах белог вина, са укусом осмог пресовање грожђа, јој је рекао о нападу югославов, о Джзане и о свом путовању на свету гору.
  
  
  Већина је била истина. Није поменуо Арвию. То није добро дело. Његова такође избегавали разлози, по којима јој је био овде. Мене је очигледно чекали, али глупост са овом песмом указао на то да је група није знала моје циљеве. Хок не поквари о овој тајности. Он је само ми је рекао да је супруга Милана о томе инсистирала. Али балканска политика се брзо мења, а опрез је разумљив. Онда је случајно помињање о човеку, кога је послао ме задовољи, и другог човека, Карача. Ми се такође не свиђа. Али рекао сам им детаљно оно што сам им рекао. За ове људе скромност само два корака од кукавичлука, и мало претеривање не боли приче, посебно ако желите да то је на ih страни. Поред тога, њу сам добио задовољство.
  
  
  Када је завршио, они су предали ми боцу, и њен селл од камена. Изгледало је као најтеже иза себе. Њен је дошао, пристао, а остало ће бити лако . Нисам заборавио своје обећање да ћу покушати да добијете помоћ за Джзана, али сам морао да сачека свој ред. Хавк у својој фамильярной, оштро начин је нагласио да информације коју носи вук Милана, треба да добије по сваку цену. То је био мој ред, мој ред је био важнији од свега. Јој, погледао на Софију и поново пребацио на немачки.
  
  
  — Фрау Милан, — почео сам.
  
  
  "Молим вас, позовите ме Софије", — рекла је она.
  
  
  Падра, схватајући смисао, ако не и свака реч, кратко се закикота и преврнуо очима. Њен игнорисао его, хеј насмешио и покушао само да је отворену боцу. "Софија је, како би ми нам волео Афтос и ваше гостопримство, ми ускоро ће морати да оду".
  
  
  'Да. Теби је потребан вук мог мужа.
  
  
  — Не треба ми цео овај вук, — ужурбано рекао сам. "Онога што он са собом, довољно".
  
  
  'То је немогуће.'
  
  
  'Немогуће?' Њена брзо направио гутљај вина. Га већ могао да замислим свој обрнути пут, покушавајући да задржи под контролом дивљи животиња, не губећи при том нам комада костију. "Не можете да одвојите те две ствари".
  
  
  — Ја мислим, — тихо рекла је она, — ја немам овог вука.
  
  
  'Он је нестао? Побегао? Или је полудео?
  
  
  "Он је код Карака".
  
  
  Њен чуо, као што је мој глас шталь гласније. — Ко је овај Карак?
  
  
  Уследила дуго ћутање. Софија окренула лицем у јутра сунце. Први зраци искрились у коси, осветљавајући високе јагодице, и врата од слоноваче. Њене очи, чинило се, ухваћен его топлину, али када је погледала на мене, они су постали хладнији и непримиримее него икада. Као и њен глас, када је, коначно, наставила на српско-хрватском. — Прво га ћу ти рећи, како је умро Полгар, Ник. Он и још девет особа ударио у армейскую заседу, исту као моја, о којој су побегли, када су ушли у Церна-Планину. Нису имали шансе.
  
  
  Церна Гора у преводу са српског значи црна Гора. Га је питао: "Ега су се предали, Софија?"
  
  
  Она климну главом. "Издајник је био један око нас, уморни од битке и велики велика награда.
  
  
  Он је умро заслужени смрти издајника. Ми согнули два стабла заједно и привезан его између њих. Затим смо цут тхе конопац, држе дрвеће".
  
  
  "Али, убиства на томе не завршава", — зарежао Падра.
  
  
  "Сада смо у сред грађанског рата. Ми треба да одлучи ко је на челу нас онда смрт Полгара.
  
  
  — М ми раскололись твен.
  
  
  "Друга половина, — рекао сам, — то је Карак?"
  
  
  'Да. Еван Карак, поручник мог мужа. Он заповеда за највећи део, Ник. Он контролише већи део логора, а ми смо отпадници.
  
  
  'Си ти? Али ти си жена Милана.
  
  
  "Овде жена сматра сожительница мушкарци, а не као его лидер", — рекла је она са жаљењем. "И Карака је вук".
  
  
  "Она има у виду его мач", — објаснио је Падра. "Вук је умро заједно са Полгаром, и Карак содрал са њега сакрити. Он користи его, као тотем, као доказ да је он законити наследник Полгара. И што је још горе, људи покоравају и следе за њим, као блеющие уплашени овце.
  
  
  "Живот овде је тежак, а борба за независност Хрватске дуг може да буде сувише дуго. Шефови изгубили душу заједно са молодостью, — уздахну Софија. — Али то је за estestvenno. Када сте добили старији, желите да се чврсто држе за оно што је остало".
  
  
  — Ба, — љутито узвикнуо Падра. "Ми треба да нападну. Ми треба да се освети за Полгара и наших палих браће. Али не! Ми смо у Аптосе поново у рату са прошлошћу и играју игре, да заборави о будућности. Према Карака, ми реалисты, и ја мислим да смо овде загниваем".
  
  
  — Али ти разумеш, Надимак, зашто је то немогуће за нас — рекла је Софија. "На страни Карака много људи, и он ће остати на власти, док има овај налик вуку крзно. Он није могао да одбије. Жао ми је што и даље је дошао овде и сада мора да се врати празних руку.
  
  
  Јој, у мислима за тренутак, када је горак осећај пробежало по мом телу. Тада га је питао на немачком: Зна ли Карак о томе делле, Софија?
  
  
  "Наравно да не", — рекла је она на немачком. "Ми смо са Полгаром га држали у тајности".
  
  
  — Значи, да би тамо нам је било, то је још увек тамо?
  
  
  'Да.'
  
  
  Јој, устао, разапета и отдаваясь неизбежан, јој је рекао да на-сербохорватски: "Онда остаје само један".
  
  
  — И то?
  
  
  Потребно је да покупи овај мач од Карака ".
  
  
  
  Поглавље 4
  
  
  
  
  Софија ахнула, када су јој очи проширена. — Не, то је немогуће!
  
  
  'Она мора то да уради.'
  
  
  Падра отворио је уста да нешто каже, али га је зауставио. "Слушајте га разумем ваш проблем и саосећамо са хеј", — рекао сам. Њен возио полмира и попео се на ову богом заборављена гору да се не врати празних руку. Њен треба да ради свој посао, и то је проклето важно. И Карак треба то да схвате.
  
  
  "Он ће убити тебе."
  
  
  — Да, Падра. Може бити.'
  
  
  — Реци му да је о... .. '
  
  
  — Не, Софија. То остаје наша тајна.
  
  
  — Али шта ћеш да радиш? .. ?
  
  
  Јој не знам. Њен идем негде. Јој непријатно устао, размишљајући, могу ли да јој кажем им још нешто вредно. Али није било. — Реци ми, где его наћи, и пожели ми срећу, — рекао сам.
  
  
  — Ник, ми не можемо дозволити вам да то урадите.
  
  
  — Морате да ме пуца, ако желите да ме заустави. Лице Падры окаменело и потамни, док није постао сличан црвено дрво. Одједном он заревел: "Онда су отишли
  
  
  све .'
  
  
  — Ти то не треба, — рекао сам. "Ова волчья сакрити... .. '
  
  
  — То је исто важно за нас, као и за тебе, Картер. Он се окренуо и викао на остале. "Оно што смо кукавице, да дозвољавамо овом странац да раде свој посао. Морамо да се бори са Караком и реши овај штопора једном за свагда.
  
  
  "Али Хасх. Нас је тако мало, а Карак тако много људи .. — Он је потиснуо га протест сокрушительным ударцем десне руке по земљи и жестоком проклетство. Поново дошао тешка тишина, и имам настао гнетущее осећај да је вук Милана постаје симбол, за које стране ће се суочити. И њу ћу бити у центру тога, када крв почне да тече. Један по један, мушкарци кивали и изразио своју сагласност са Падрой, док на крају не дође општи гласан крик, позивајући нас да идемо. Софија је дошао и стао поред мене, њене очи су тамне и страшан.
  
  
  — Отишли, — узвикнула је, држи пушку у ваздух. "Сви ми идемо".
  
  
  — И брзо — повика Падра, — све док се опет није пао духом.
  
  
  Громогласни смех је одговор, али смех је био последњи, о чему мислио је. Ми се не свиђа идеја да сам поведу их на покољ. Софија је ишао поред мене кроз уски пролаз, њена рамена су расправлены, а феноменално груди поносно выпячена. Она је ушао као човек, без сујете и удварања, иако с времена на време њен кука укључује мог .
  
  
  Ми би требало да буде, изгледао као стари плакат, када су ушли у град. Ви знате, као што су постери: херојски сељачки пар, стоички смотрящая у будућност, он је са руком на виљушка своје џиновске машине, а она са снопом пшенице у рукама. Само сам имао таква сладак играчке, а Софија је држао у рукама стари пиштољ. Иза нас је ишао разношерстная тим, обучена у ритама, и держащая оружје. Свемогући Бог . ..
  
  
  Ми смо ишли по обрастао улице између остовами опеке и бетонских зграда. Када нешто нижим спратовима су углавном табернами, малим продавницама са дрвеним купола на шаркама, који је изостављен да су они служили прилавками. Горњим спратовима су куће са балконима и мердевине, а кровови су покривени црепом. Али сада стари Афтос био мртав, израненный временом и занемаривања, док се од њега не остаје ништа, осим гомиле заросшего шљунка.
  
  
  С времена на време миммо прошли лонели жене, углавном обучена са ногу до главе у црно. Они жури даље, заустављање само на тренутак, да се окрену и сваке године нам следе. На уским улицама против нас препуна људи, неке старе и поносни, а најчешће млади, са краснеющими лица и цинични или опозиције очима и оклевају ход.
  
  
  — Да ли сте са Падрой не говори да су људи овде стари? — радознало упита га, Софију.
  
  
  "То су они, који су се окупили око Карака, и кога ми знамо много година. Али Карак такође завербовал нових. Њене усне изогнулись у кијање. "Они кажу да су овде, да се боре за праведну ствар, али понекад се питам, колико су дубоке ih намере. Посебно ме интересује Карак.
  
  
  "У најмању руку, то звучи као луд".
  
  
  "Ми не само лопови, — рекла је она. Онда она је размишљао, не? завршава фразе.
  
  
  Као и већина римских градова, Атос имела облик ос и налазе симетрично око проспект, над којима је истицан храм. Од овог храма скоро ништа није остало, али када смо дошли до кораци, водећи до њега, Софија је показао прстом и рекао: "Ти већ не можеш его видети, Ник. А са друге стране куће Вигилуса. То је био највећи и најбољи кућа, и он је до сада ласица се налази у бољем стању него друге куће, тако да је овде престала Карак. Њен некада пут тамо, — са горчином, додала је она.
  
  
  "Вигилус, градоначелник, зар не?"
  
  
  — Пре командант гарнизона. Гувернер провинције живео у Сплиту. На самом делле овај град је основао цара-паганског диоклецијана. Аптос је мало граничних постом, и вигилус одговоран за мали гарнизон, и робови који су радили у каменоломима и обучен да буде гладијатори.
  
  
  Још увек можете видети паддоцкс и тамнице ", — приметио Падра, подошедшая за нас. Он махну куку на утонуо амфитеатар. "Они су умрли тамо. .. или преживео до смрти у Римэ".
  
  
  Њен студирао дугу овална чашу. "Изгледа, он се још увек користи", — рекао сам, видевши у каквом добром стању, он је био.
  
  
  — Тако је, — наставио Падра. "Ми смо увек користили его за пуцање на мете и спорт. Не тако давно, када Полгар је још увек жив, Карак суггестед да користите его за друге игре — старих игара.
  
  
  "Гладијаторске боје? Ти се шалиш.'
  
  
  "Не на смрт, и то тако, као да су древнеримские такмичења". Софија је тужно одмахну главом. "Полгар није одобрила, али је веровао у Караку, као и његов лейтенанту, и тада је то изгледало као безопасна забава".
  
  
  — Римљани, такође, — рекао сам.
  
  
  "И, као и у случају са римљани, његова популарност је порасла". Дубоко уздисање, Падра се попео на степенице. "То је чисто лудило — да се боре пријатељ са пријатељем. Када се то завршити?
  
  
  — Кунем Караком, — суморно рече Софија и повела нас је на спрату.
  
  
  За храм је велика површина, а одмах иза ње је полуразрушенная вила, окружен остацима зида. Без оклевања, ми смо кренули у вили.
  
  
  — Да гласају тачно, — рекла је Софија, и њен први пут чуо, као да се тресе њен глас. Мушкарци су нам се придружили позади, кришом переглядываясь и приглушая гласа. Атмосфера је била мирна: оптужен одмора, пре јаку олују, и свако око нас, то је савршено свестан. Досадно јутро свети није ушао за нас на вилу. Ми смо ишли по гулкому ходник са светлуцавим бакље. Онда смо ушли у пространом правоугаони простор, осветљен трехногими жаровнями. У ваздуху тешко је висио мирис сагоревања уља. Вековима раније, вила је била украшена орнаментима положаја и богатства: тешким теписима, выложенными ручно подним мозаицима и богатим фрескама. Сада тепиха није постало, пол потрескался и прекривен блатом, он цреакед под ногама, а боја избледела или напукла. Сада нема други намештај, осим дуге столице на неотесанного дрвета и пар клупа, на којима човек двадесет гледали на нас дивље.
  
  
  Мој поглед трчкарао дуж столици до благог узвишења у другом крају собе. Висина је било неколико камених блокова, и био је покривен тканина и крије, веома потертыми. На нен стајао столици без наслона, по логици даљем тексту римском фотељи, и поново троножни пекач.
  
  
  У овој столици седео је човек. Њен студирао его у неуверенном светлу ражњеви. Он је био пун, са густом курчавой брадом, закрывавшей его лице, са лицем, кроз насилно бора и ожиљцима. Он је био обучен у згужвани облик каки, коју су носили герилци Кастро, а дуга црна коса украшена полицијски капу.
  
  
  Он је на крилу лежи МАБ аутоматски пиштољ, који је нежно миловати, као омиљену играчку.
  
  
  Он је погледао у мене са посебним интересом и питао: "Ко си ти?"
  
  
  "Ник Картер".
  
  
  Он сел искрен. Его глас шталь оштрије. — Чуо сам о теби, Картер.
  
  
  — А јој чуо о вама. Не шталь додати оно што сам чуо о нен. — Да ли Еван Карак, поручник Полгара Милана.
  
  
  "Милан " мртав".
  
  
  'Јој знам то.'
  
  
  "Глас зашто јој више не могу да се его поручник". Карак на тренутак поглади своју браду, очи ужи. — Ти си у лошем компаније, Картер.
  
  
  'Они су моји пријатељи. У том смислу, да смо сви пријатељи Милана, — тихо је одговорио сам. — Али га овде за себе.
  
  
  'Зашто?'
  
  
  "Да се сакрити вука Милана".
  
  
  Било је тишина. Карак погледао отворено на мене тамним зле очи. — Его сакрити? — нагло питао је он. 'Због чега? Да се врати его путовања, фотографије, музику и сл сборищу незадовољних?
  
  
  Поред мене Падра се кретао у гњеван веома, и он је ставио руку у ему на рамену, да се смири. — Не, — рекао је његова Караку. "Али због тога". Њена дубоко уздахну и спаљен, импровизације, док је говорио. "Ја сам срео Милана пре много година у Берлину. Једног дана он ми је рекао: "Ник, сада назад у своју домовину, али никада не заборави ме. Врати се свом америчком народу, не заборави ме". И он није умро, ми смо у мом сабира долар, да нам сабира долар многим свободолюбивых американаца".
  
  
  У овом тренутку људи Карака почели да муттер и немирно да се креће, а један око њих изненада повикао: "То је замка". Други је викао: "Не ово ему то!"
  
  
  Јој, се окренуо и видео да говоре да су младим људима, очигледно, два препорукама Карака. То је имало смисла. Јој, окренуо се на платформи, и очи Карака гледали на мене, пуне подсмех.
  
  
  — Ти си овде странац, Картер, — рекао је он. "Ви не разумете како ствари стоје код нас".
  
  
  Њен уморни од тога да ме зову странцем. Одједном ми је досадно цео овај проклети междоусобица. — Дошао сам за себе, али не само за себе, — одбрусио сам на њега. — Овај мач не припада нама, ти, ми, ми, ми, путовања, фотографије, музику. Али он припада целом отворени базен. То је симбол тога, да је умро Милан. То је симбол слободе и независности народима свих земаља".
  
  
  Поново се чуо зујање гласова и покрета окружења мушкараца. На тренутак ми се чинило да сам отишао превише далеко. Затим један око мушкарце старије за столом изненађење, рекао је: "можете то учинити за нас?"
  
  
  'Да. И њу ћу Реч је шири, и то ће значити подршку и новац за вас. Дај ми то.
  
  
  Јој стварно занео. Све што ми је сада било потребно, то је ватромет и застава, да су ме изабрали за председника. Узбуђење у соби је био велики, и изгледало је као да ја могу да се повуку Софију и њен банду одавде жив.
  
  
  У гамеа следеће дискусије јасно се чује глас старца. "Ја кажем, да морамо дати ему ову кожу", — рекао је он. "Свет треба да чује о нашој борби, и ако Картер моћи... .. '
  
  
  — Глупости, — снортед Карак. "То је све лаж. Све још . .. " Горке его очи чудно заблестели, и он је полако почео да осмех. То је била ружна осмех. Он се сагну, узе сиве крзна коже и болно стисне га у руци. — Хоћеш да овај мач? У реду, дођи за њим. Ја не желим да сте били у близини Софије или Падрой, у случају, ако је то ваша трик, да дискредитују мене. То је, вероватно, био трик его. Изгледао је довољно лукав да урадите шта год желите. Али, пришао сам му и био је скоро на дохват руке, када ми је рекао да се заустави. Онда је бацио сакрити моје ноге. Њен зграбио ее и брзо провео прстима по нах, у потрази за мали минут назад на врату. Њен испитати его, два, три пута, вполоборота да сакрије своје претраге од Караца.
  
  
  Затим пао га сакрити на поду. Карак, — хладно рекао сам. "То није вук Милана".
  
  
  Карак снортед, његова рука цонвулсивели стиснуте пиштољ. Его глас шталь гласно и претећи. 'Не буди глуп. Њу сам видео како умире овај вук, и скинуо кожу. Ме зовеш лажовом?
  
  
  "То није вук Милана".
  
  
  Карак напета, угушио од беса, а онда изненада насмејао. Овај човек је очигледно луд, и то чини его сто пута опасније, а све его акције непредвидиве. Он се окрете према својим људима да га мясистое лице под брадом је свинцовым. "Он има храбрости, овај Картера", — бесно рекао је гаспед. "Он долази, као да смо его подређени, тврди да то није мој сакрити и оптужује ме у лажи. Па и шала!'
  
  
  Млади људи су, очигледно, су се сложили са њим. Они согнулись од смеха, иако не сводили очи са мене, да нам са путовања, фотографије, музику, нас мале групе, држећи у рукама ножеве и оружје.
  
  
  Га питао. — Где је прави вук? — Ти крију то?
  
  
  Лице его изненада постао озбиљан, руке, слично шунка, ухватили МАБ и он нацелил его ми у груди. "Узмите сакрити", рекао је он; его глас је био хладан и јасан, прорезая зујање, као ланцет. — Узми га, Картер. И узмите своје шакали, док јој не сварил око вас, све сапуна.
  
  
  Падра зарежао позади: "Изгледа, ви не знате шта да урадим поводом тога, Карак".
  
  
  Карак у бесу сплюнул, његов палац побелел на обарачу. Порасла завијање тамне беса его људи чекају, да једна реч ће ослободити их. То је била кланица, павле би био испуњен нашом крвљу. Карак устао. Его лудо очи блистала.
  
  
  Њу је скочио напред. Један човек је устао да брани Карака. Без размишљања, да јој отели му пушку и ударио га его кундаком по лицу. Закричав, он је пао навзничь. Иза мене људи Карака викали од дивље узбуђења, распространявшегося, као снажан пожар. Карак, изненађен мојим брзим нападом, саплео се о седишту и пао са чудним писком. Онда га је зграбио его за косу, грчу горе и извадио свој пиштољ на его слабе руке.
  
  
  Њен всадил у њега дебла, управо у тренутку када га људи хтели да освојимо платформу. Јој, повика. — 'Останавитесь!' Или ће умрети први!
  
  
  Мушкарци друго, и за делић секунде је изгледало да су се заледила. Неки су дотакли своје оружје, као да нису били сигурни да сам то имао у виду, али се нико није усудио.
  
  
  — Падра, — узвикнуо сам — Софија. И остало. Иди овамо.'
  
  
  Падра од срца насмејао, када је стигао до мене.
  
  
  — Ја сам у тебе не сумњам, — зарежао сам. — Па ја сам, такође, да те поново вытащу. Да ли постоји излаз?
  
  
  — Тамо, — рекао је Падра, показујући на врата, готово сакривен у сенци. Између нас и капија стајао најмање десетак најмрачније мушкараца.
  
  
  — Прикажи им Карак — рекао сам. Он ме је погледао попреко очи закатились у розе глазницах, а на челу су капи банка. Поново грубо истакао его у јетру. Он је тада узвикнуо наређење, и људи, мрмљање, послушали ему.
  
  
  K дан је формирана стаза. Њен почео вући его са платформе. Он се саплео, али није имао избора. Јој чврсто стиснуте его руку и дубоко вдавил пиштољ ему у ребра, да стане га. Осећао мирис его страшне банке.
  
  
  — Ти не выживешь, пас, — рекао моанед.
  
  
  "Онда ти не би требало да преживе", — суморно је обећао да ће јој ему. "Ти ћеш живети тако дуго, као што и ми".
  
  
  Карак, очигледно, мислио да ћемо побити, као што идемо кроз овај пролаз. Јер он би то урадио са њима, у другим околностима. У лудом очајању он се борио, царапаясь и кусаясь. Ја не верујем да је он био, шта је радио у то време. Чиста животиња паника је била сувише јака у нен за то. Али моја рука је била сувише близу его устима, када га борио са њим, и он је ујео. Моја реакција је била ненамерно и аутоматске: њен испустио пиштољ. Га је још увек држао его за руку, али онда Падра случајно саплео се о мене, још јачи лишавајући ме равнотеже, и Карак избио на слободу. Он је провалио кроз оцепление са врисак. 'Убијте их. Убијте их.'
  
  
  Није било времена чак и проклињем себе. Стари турски мач хлестнул ме насилан ударац. Њен владали, и ствар је додирнуо мој скальп. Затим га је видео другу могућност и, спуштају доле, поцепао највећу тканина, на сцени, и она је пропао, као столњак на накрытом столу. Она је слетео на поду заједно са још неколико мушкараца, пытавшимися израњају на нас од позади. Онда тренога посрнула и потресен је пао. Гори уље расплескалось кроз ваздух широј блистава. Ватрени пљусак шипел и брызгал на хладном поду, токови лаве обасја пламен, изазива у соби је потпуни метеж и ужас. Девятеро нас нырнули у правцу излаза, наносећи ударце лево и десно око себе. Карак заједно псовао ђавола и свог старог психа. Падра швырял око себе тело готово исто тако брзо као и изрыгал своје псовке. Софија је користио стари Mannlicher као безбол биду. Его је једини ударац мало да кошта против ове хорде, чак и ако би хеј, да ли постоји могућност да се циљ.
  
  
  Од стране пришао сам још онин човек. Њен га је ударио ега и тако тешко, да он одбија назад у опрокинутой холандском пећи. Он је реаговао као да је ушао у осиное гнездо и одбила у дивљем плесу, пљескање рукама по парење задњем делу панталона. Падра досадан и оборио са ногу човека, покушавајући да нападне на Софију. Трећи је био са кратким ногу, пре него што је могао да користите свој 45 калибар. Двоје других опрезно приближи и усташе, спреман да удари ме у главу. Падра навукао један, већ га узео од другог, оно чега смо обоје ударио их пријатеља за пријатеља главе. Они су одбацили као два јаја, да их газио остали. Највише је личила старомодную борбу у бару.
  
  
  Коначно смо дошли до масовног старог дан, направљен по дебелим трупаца, причвршћена шине. Отворили смо је и захлопнули перебив che-онда палац. Блокира звук крик, Падра залупила затварача дан.
  
  
  "На неко време хеј морати да их ухапси", — рекао је он.
  
  
  — Може бити, на тренутак, — смркнуто рекох. На вратима је већ жестоко стучали. Јој, чуо Карак вичући наређења. "Нема осе, идиоти. Разнесите проклети врата на комаде. Бласт га. Убијте их. Не дајте им да побегну.
  
  
  Њена брзо погледао около, да рачунају људи, готово слеп, у мраку. Само Нас је шесторо, један човек моанед од боли, један его рука је немоћан, као сломанное крило, прижатое проведених на рачунање, а други са поплављено крвљу лице.
  
  
  'Шта је иза врата?' — питао Падру.
  
  
  "Мислио си да ће користити такву врата за паршивого сераля?"
  
  
  "Па, и где смо направимся?"
  
  
  Pass — изађи на улицу, — само, рекао је он.
  
  
  "Онда нам је боље да одем", рече јој ему, — све док они не одумались и није успео да вилу".
  
  
  Падра кренуо у таму, у уском коридору, потпуно сакривен тамом. Софија зграбио ме за руку и отишао близу, скоро непрекидно ругаясь и снарлинг, камен о невидљиве рушевине.
  
  
  Исто тако изненада, као што смо ушли у чернильную таму, ми смо опет изашли широм нах, у зрак сунчеве светлости, који је на тренутак заслепљен нас. Око ниоткуда се појавила сенка, досадно, у непознатом светлу. Инстинктивно га вырубил его, осећајући потпуно задовољство од порванных тетива и нерава. Падра викао, и ми смо сви пратили его огромна фигура, јури на задњи дворишту виле. Звук чизама је на само неколико метара иза нас.
  
  
  Ми смо дошли до јаук виле, која се бави чудом преживела. Падра и тројица других људи перелезли кроз нах, и њен зауставио ровно толико да гура Софију после њих. Ставила сам руку на врху, ослоњен ногом на другу страну зида, и заједно смо се нашли на улици, на другој страни. Паљење киша олова зашипел над нама и хлестнул на врху зида, где смо само седели.
  
  
  Падра указао куку у правцу у којем треба да се крећу. Чули смо, као људи Карака су трчали овамо и онамо на другу страну зида, гледајући рассыпающееся место кроз које би могло да прође. Затим смо окренули иза угла, спустили кроз уски траке, прешли двориште и помчались по неравним рушевина уништених кућа.
  
  
  "Овде, они су овде!" зачу се крик иза нас. Нисмо се усудили да се заустави, да се осврнем. "Они су дошли овде. Овде! Исеците их.
  
  
  Падра нестао у Термах, згради, у којој је некада налази базен. У своје време то је био богато украшен зграда, посебно за такав дальной испоставе, као
  
  
  Аптос. Али, вероватно, између два гладиаторскими турнира им више имао шта да ради. Ушли смо у калидариум, огроман централна хала са џакузи, превише отворен, да се осећају удобно. Трчали смо за мање просторије позади, када су се појавили људи Карака и почели да пуцају у нас.
  
  
  Ми смо дошли до фригидарию, где је некада била хладна купатило, и одина око наших почео да петља око екрана, на грудима его шикља крв. Оставили смо его тамо, мртвог, и пожурио кроз мањи аподитерий, римски пандан свлачионице, и сиђе по неколико лестничным пролетам на доњи ниво.
  
  
  — Да су осмислили овај Падра? — питала сам је, Софију, дахћући. "Код нас нема шансе да победи их".
  
  
  'Ми . ... ми покушавамо доћи до канализације, — гушење, прошипела она.
  
  
  Падра зауставио пред великом сандуку од пешчара. Тамо доле је очигледна само тама. — Доле, — кратко је наредио да се он и без оклевања заронио. Ми слепо следе за њим и спустили у воду и блато. Софија слетео ми на груди и стварно и гурнула ме је у блато.
  
  
  — Брже, брже, — упорно је рекао Падра, и ми, камен, поплелись за њим, ослањајући се углавном на звук его булькающих корака. Двојица преосталих мушкараца прикрывали повлачење.
  
  
  — Буди опрезан, где да стави ноге, — упозорио је, наводе ме Софија. "Ја не носим ципеле".
  
  
  — Шта се десило са твоје ципеле?
  
  
  — Србија је, — језгровито, рекла је она и наставила. Њу је водио поред ње, моје панталоне прилипали на ноге, и натирали кожу на унутрашњој страни бутина. Ми свој пут кроз лавиринт смрдљивим, тамних тунела, не задржавају се дуго на истом, али увек окретања у једном око коридора он или друге стране. Крици и схагги наших прогонитеља ехо отдавались око нас, и било је немогуће да неко ih удаљеност или правац. Дахћући, трчали смо даље.
  
  
  Њен имао времена да питам. — "Ми ћемо сакрити овде?"
  
  
  'Не . .. Нема . Карак ће чувати улаза, да не дају нам... ако. .. са пацова у замку. Ми треба . .. доћи до каријера, где смо расположимся логор. Ми смо овде . ... у безбедности, — гаспед Софија.
  
  
  Одједном смо чули звук корака, ради по камен искрен пред нама, одмах иза следећег угла. Падра бесан зауставио, када се иза угла појавила фигура, и био је готово отворено у мој загрљај. Њен развернулс и из све снаге забоде песница ему у животу. Ваздух је побегао кроз его плућа, и он је пао главом у прљаву воду.
  
  
  Почетак други човек је отишао у страну, када је дошао иза угла и направио свој маузер на мене. Њен аутоматски и замрзла, очекујући метак. Али у том тренутку у мојим ушима чуо громогласан звук, и его циљ нестао у црвеном месту. Човек је пао на камење, и то видео Падру, стоји над њим са пиштољем у левој руци.
  
  
  Не губи време узалуд. Остали људи Карака пуцали по за угао у слепу покушају да нас убије. Олово взметнулся горе и кукали у увертюре рикошетящих метака и оштре крхотина камена од наших ушију.
  
  
  Јој, повијен на доле да се подигне маузер, али овде Падра питао: "да Ли би радије не оружје Карака?"
  
  
  "Наравно, али сам бацио то".
  
  
  Он ми је дао пиштољ, који је још увек дымился. "Као заменик команданта, њен захтевао его за себе, али у делле то би требало да буде код тебе."
  
  
  — Хвала, Падра, — рекао сам и узео Маузер.
  
  
  — Они су стигли до амфитеатра брже од ње очекивао, — рекао је зарежао кроз дивље куца метака. "Сада смо заробљени".
  
  
  — А другог изласка нема?
  
  
  Али то је било недавно. Ако се вратимо, они выскочат иза угла и расстреляют нас на комаде.
  
  
  — Ако ми то не урадимо, — забринуто рече Софија, — они који су иза нас, настигнут нас и убију. То је безнадежно.
  
  
  "Па, — рекао сам, — можда га могу надокнадити изгубљено време". Њен увукао у минут и повукао гаса бомбу.
  
  
  То је била нова, побољшана верзија: мање, лакше и више концентрована. Он је величину и облик, као јам и имеле посебан паљење, тако да она не може случајно да ради, ако падне у погрешном тренутку. Њен извукао осигурач и имао сам две секунде.
  
  
  Га бацио его у угао пред нама, где је она обасја између група мушкараца, стоји са друге стране. Њена чуо уплашени крик, када је један око њих погођена, хеј, на голове, а бомба је експлодирала са праском. Бука — то је пола психолошки ефекат, као и методе ОХ су ми рекли. Пролаз је био испуњен димом и осетити да нешто гори.
  
  
  Одмах смо чули како људи Карака почели да се згражавају за ваздух, а затим се зачуше стење и повраћа жели. Сада су шатались, па тошнило, плућа разывались, него боли.
  
  
  Одина око њих вывалился иза угла, согнувшись на пола од боли и мучнине, његово лице било искривљено патњом. Падра издао дивљи урлик и спустио свој кука у врат човека. Он је пао као пробио булл.
  
  
  — Не удисати, — предостерегающе повикао сам. 'Бежите!' Ми смо побегли. Ми се окренула и помчались у том правцу, у којој су дошли, док Падра није нашао други тунел. Ми смо ушли у њега, и он је поново водио нас је кроз мрежу подземних цеви, горе уклонам до бочних колектора, а затим поново доле, да иде доле у главни колектори, а понекад само у круг, вригглинг, и окретање. Јој се изгубио сваки осећај за правац. Наш бег је узео карактер чудно сводови.
  
  
  У неком тренутку смо стали под осыпающейся рупом са полуразрушенной степениште које води на бледному небу изнад нас. Ми смо се попели на спрат, што је пре могуће и мало пренели дах, када су открили да је овај излаз се не чувају.
  
  
  Рупа отворио приступ на терену, пун камења и жбуње. На другој страни поља је стена, која се бави довела доле, и када смо стигли до краја, Падра истакао је доле и рекао: "Па! Идемо по њега, а затим у каменолом.
  
  
  Каменоломня је представљала велику долину, која се бави изгледао је тако, као да је њена рука вырыла гигант. Его стране представљале лохматые праве терасе браон стене са пругама и парапеты, реса трновит жбуња и ружних коренастыми дрвећа. Он је скоро представио себи робове, бьющихся под римским бичеви, док је силазио доле.
  
  
  — Некада сам вене у Берлину, — тужно рекла је Софија. "Онда у Аптосе. А сада је гласање овде.
  
  
  То би требало да буде нит свету.
  
  
  
  Поглавље 5
  
  
  
  
  Логор се налазио на платоу са погледом на западни каријере. Он се састојао од око два уништена колибе, које, као што претпостављам, били казармами легионнаирес и тимски става. Наравно, он је био замишљен као заштита од могућег устанка робова, са само једним улазом, а остали су падине стрме и потпуно недоступан. То је било довољно безбедно, тако безбедно, колико азил могло да их буде дата под другим околностима.
  
  
  Планински ваздух је био хладан, чак и сада, онда поднева, и у нишу у стењање највећи колибу гори малу ватру. Одина око мушкараца притисне леђа он је поред тога стење, зуји себи под нос. Други човек сео искрени према вратима, стављајући своју пушку на колена, и гледао у једину стазу.
  
  
  Њен је био у самој малој колиби, која се бави служио путовања, фотографије, музику, спаваћа соба, кухиња, шпајз и арсенала. Са мном су Софија и Падра. Све троје су седели на чучи на матраце путовања, фотографије, музику, самом месту у соби. Код нас је боца вина, која се бави брзо завршен, док смо разговарали са другом.
  
  
  Карак више неће нас узнемиравати, — ниским гласом рекла је Падра. — Не, док смо овде у безбедности.
  
  
  "Не толико нас је остало да се бори са њим, ако он напада, — приметио сам. "Нас четири, осим вас и мене".
  
  
  — Да, али Карак је већ једном покушао да освојимо камп, када смо били избачени око свете горе и кренули овамо да настави борбу. Ми смо, наравно, није пуцао на пораз, али случајно ранили неколико. За њега то је био велики морални пораз".
  
  
  "Онда смо имали више људи", — рекла је Софија. "И још два или три добре стрелица може да одражава напад".
  
  
  — Оно што ме више брине, — наставио Падра, — па то је оно што Карак ће нас држати у опсади и сачекајте док не умре од глади и жеђи. Его млади рекруты већ опколили платоа.
  
  
  Га питао. — "Колико дуго можемо издржати?"
  
  
  Падра узео шаку земље и дозволио хеј полако цури кроз прсте. Он није одговорио.
  
  
  — Нека пробам, — гаспед Софија. "Ми никада нећемо предати".
  
  
  Падра се насмијао над њен отпор. "Да ли си добро дерешься, као жена".
  
  
  — Довољно добро да спасе своју сакрити? — са поносом одговори она. — Или си заборавио, да сам спасила ти, када Надимак скоро убио тебе?
  
  
  Гигант избацили, поново окренуо према мени и брзо променио тему. "Узгред, о добра шта друго коже, то је стварно није мој сакрити?"
  
  
  Га, баци поглед на Софију. Она климну главом и рече ему. "На врату није било џепа. Ја не знам шта је то је за волчья сакрити, али то није био вук Милана.
  
  
  — Којешта, — снортед Падра. "Сви смо били одурачены бајкама Карака . Али где је онда прави сакрити?
  
  
  — Само Карак то зна, — рече Софија.
  
  
  И ја ћу морати да то схватим.
  
  
  Они су гледали на нах са чуђењем. — Ти мислиш, да ћеш се вратити? — питао Падра.
  
  
  "Не", рекла је Софија са невероватном жестина. "То је довољно лоше за први пут, и Карак чак и не очекује од нас. Сада је спреман да и не зна за милост".
  
  
  Јој, устао и почео да хода по соби, као звер у кавезу. "Ја не мислим да он очекује да ћемо да урадимо нешто отворено сада. Ако ћемо деловати сада, док је он још увек мисли да смо обороняемся. .. '
  
  
  "Ах, али ова група људи на дну", демантовао појавила у медијима поруке ми Падра, одмахујући главом. 'Све још . .. '
  
  
  — Видиш, — взмолилась Софија. — Не покушавајте, Ник. Молимо вас да...'
  
  
  "Пре или касније ћемо морати да прође кроз то, и мислим да што пре, то боље".
  
  
  "Ник права, Софија". Са тешким уздахом Падра је порастао на ноге. "Наш логор претворио у замку. Морамо да идемо.
  
  
  'Добро. Али ми не треба да се врати у Аптос.
  
  
  'Како? Ти мислиш, да смо убежим, као побитые пси, и одмах ћемо дати победу Караку? Зар само да није рекао, да ми никада неће предати?
  
  
  У салону висио неловкая тишина. Наш дах је изгледало веома гласно у уским границама камених зидова. Падра ми је пришао и одсечно подигао свој кука.
  
  
  "Свестан сам својих сународника. Без сребрног језика Карака, који је могао да обори их збуни, они слушају на здрав разум. Без ове коже они ће видети его гола. Кроз неколико сати ови људи су уморни од чекања, ih бес ће се охлади из дана у дан. Може бити, ми ћемо бити у стању да стане касније.
  
  
  Га питао. - "Кроз канализацију?"
  
  
  'Да . .. и нема. Мало ко зна, али у римским градовима је централно грејање. Велике логорске ватре у подрумима и канали у зидовима да прође топлог ваздуха.
  
  
  — Али то је немогуће, Падра! — узвикнуо је Софија. "То је чисто самоубиство".
  
  
  "Али то мора да се уради," непристрасно, рекао је Падра. Затим он иавнед и додао: "Пробудити ме не када је касно. А док јој ћу да спавам. Можете да наставите разговор са Картера, ако желите. Падра са зналачки осмех изашао из колибе.
  
  
  "Спустите завесу", — рекла је Софија, имајући у виду ћебе, служившее врата. Њен попустиле конопац, удерживающую его на месту, и она је пала у рупу.
  
  
  "Дођи и седи поред мене".
  
  
  Када се поново нашао на матраце, она се држала за мене и тихо питао: "Ник, ти стварно треба да се вратим на ове коже?"
  
  
  — Да, и ти си сама знаш да ја морам то да уради.
  
  
  "Ти си већ урадио више него било ко други може да уради. Ценымногие више. На твом месту да би се напустила Атос пре него што су ме мучили, или су били поражени у бици, која се бави није била моја .
  
  
  — Исто могу да јој кажем о теби, Софија. Полгар мртав.
  
  
  "Ово је моја борба, Ник. Да јој је направио њен својој . Више ништа није рекао, само поглади јој свиленкаста црна коса.
  
  
  "У ваше двадесет пети рођендан га пробудила са меланхолију осећањем да је живела четврт века, ништа не морате да. Убрзо након тога га је упознала Полгара Милана". Она је говорила тихо, очи су јој биле задумчивы. "Сада, када је отишао, Аптос — то је све што ми је остало да верују".
  
  
  'Ви сте још млади. Можете наћи другог човека.
  
  
  — Да, — рекла је она, милујући моје лице врховима прстију. — Али онда је боље ви не желите да се задовоље мање. Молим вас, хајде да допьем вино.
  
  
  Ми опустошио боцу. Ее штапићи били тачкама од пића, а дисање је мало теже. — Не одлази, — прошапта она. "Реци својим људима да сакрити уништена".
  
  
  — Али ја знам да то није тако, Софија, и то је довољно, да је све ишло својим током. Постоји још једна ствар: обећање које је дао становницима Джзана.
  
  
  "Да, јој, сећам се да си рекао да град преузимају, и ти си хотел им помогне".
  
  
  — Да, — саркастически рекао сам. "Велика помоћ — то је Аптос".
  
  
  "Ви ћете добити помоћ", — обећао је. — Ти си као ништа добити, ако је један око нас преживети. Сузе веллед у очи. — Молим те, не иди, — опет, рекла је она. "Ја не желим да ти умро".
  
  
  "Ако неко и умре, тако да је овај дрзак копиле са брадом".
  
  
  'Си луд. Иста луда, као и Полгар, — повика она. Онда је она бацила на мене и са варварском силом притиснуо своје влажне усне на моје .
  
  
  Она је пуцао на слободу тако изненада као што је и уцепилась, остављајући нас обоје гуши и да жуде више више. Зрак сунца свој пут кроз празнину у стење и означила њено лице и видео сам њен осмех, која се бави је истовремено и тужна, и топле и тендера. Њен притянул ее према себи и похлепно пољубио у влажан отворена уста. Наши пољупци су наложили неконтролисан пожар. "Да, Да", — простонала она, када јој се одреши и скинуо са нах блузу. 'Да . .. '
  
  
  Једним покретом доле јој, раскопчао рајсфершлус на њеним панталонама и извукао их ее сочне бутине. Њен осетио топлину њеног тела, када се преселила код мене, спуская панталоне на ноге. Сада на њему су само гаћице, и некако овом изузетном жена је успела да пронађе свиленкаста на додир и веома мале, поглед на њене женствености у свету, који се састоји око сурових и немилосрдних мушкараца. Њен стянул гаћице, и ее задњици и бутинама ослобођени за моје исследующих руку. Полако провео га руком по ее стомак и бедрам, а затим дубоко продрла хеј, између ногу. Она моанед и дрхтао од жеље.
  
  
  Софија ми је помогао да се баци одећу, нервозно вуче панталоне и џемпер, подставив моје тело на хладан ваздух колибе. Ми откинулись на кревет и тихо обнялись, уживајући додире других пријатеља у мраку.
  
  
  Страсно, наше усне су спојени, и сва нежност био избачен са брода. Њене руке обвились око мене и притянули на себи, када она покусывала моје усне, дубоко втягивала мој језик у уста и провела нокте дубоко у леђима. Јој, осетио њен сирову пожуда, ее брадавице очврсну на моје груди, њено тело кретао, када је она стално моанед.
  
  
  Слабе крици животиња радост побегли око јој грло, када је загрлио ме. Њено лице било искривљено пожуде, уста жељно мешајте, кукове и ритмично су излазиле и цицлед око мене. Ми више не осећају ништа осим невероватног узбуђења сада. Њу је подигао своје дрхтање, и дивно бол задовољства натерала Софију ворочаться под мене. "Ах, ах, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" повика она. Осећао је само расте унутар мене огроман напон и отпор наших тела још један о други.
  
  
  Онда је повика, повика, од скоро неподношљива интензитета задовољства, и све је у нашим телима, изгледало је, то спојио заједно у последњем експлозија.
  
  
  Када је све било готово, ми смо задремаше срећан спавања без снова, наше тело нежно се преплићу.
  
  
  
  Поглавље 6
  
  
  
  
  Изашли смо из колибе непосредно пре заласка сунца. Јој, осећао сам се одморан онда сводови, али прекривена. Софија је инсистирала да јој оставили своју храпаву кожну јакну и уместо нах вишак ставио на џемпер. Њен ушушкан у оба џемпери у панталоне и прикључен на МАБ на свој појас. Софија је променио своју одећу чисте панталоне и кошуљу и разыскала пар ципела. Она је уверавао ме је, да у њих пертле, који не паузе. У светлу залазећег сунца, њено лице је било златно и необично лепа. Ее усне биле пуне и црвеним.
  
  
  Падра изашао на други колибе, тряся раменима и почесывая груди куку. Имао је исти схвати поглед у очима, и када је Софија видела да се приближава, она је густо поцрвенео и пожурио назад у колибу, да пронађе себи посао .
  
  
  — Све је урађено? — кратко је питао да ли сам, игнорисање его поглед.
  
  
  "Толико је спремна да, колико је то могуће. Он је окренуо, да се сваке године у каменолом. "Она је дивља мачка, — тихо је рекао он, — али чак и код дивљих мачака је сабира долар".
  
  
  Јој, климнуо главом у знак пристанка.
  
  
  У светлу залазећег сунца сенке су дуге, а стаза дуж источне падине изгледало траком прашине. Далеко испод виднелись огромне стене, које су, вероватно, сакрио људи Карака, а на овим валунам су издајнички крхотине шкриљаца. Шкриљац је био сличан сува зыбучий песак, и шталь замка за било кога ко покушава да се попне или да сиђе на њега. Али пут је био сувише добро чували, да покуша да направи нешто слично.
  
  
  — Ми смо могли да одете на други начин, — суморно предложио Падра.
  
  
  'Није добро. Ту је сунце, и људи Карака могу да рачунају нас на прсте, ко ће покушати да то са стране, ако ми не користимо тропой. Мислим да морамо да идемо пут. Ми ћемо бити у сенци, и они ће мислити да ћемо покушати да пройдти.
  
  
  — Добра идеја, Картер, — приметио Падра.
  
  
  Тихо ми заскользили са врха платоа доле на уступу над траком шкриљаца. Ми смо лагано кренули, држећи оружје на готовс, и почели да слајда на сланцевому брдо.
  
  
  Сада смо били на отвореном, и сваки педаљ наше спушта био мучан борбом са лабаве сланцем. То је захтевало од нас пуну концентрацију, и ако људи Карака приметити нас сада, код нас неће бити наших јединственог шансу. Са сваким кораком га је очекивао, да сам пуцао. Моји мишићи напряглись у бруталном судороге, када га је ухватио за изрытую колеями земљу и пао доле доле на кратко местима, превише кул да иде другачије. Време као да је стало, али постепено пред нама наведених против огромне стене.
  
  
  Коначно смо стигли до крајњих граница шкриљаца падини. Њен перекатился између прве камењем, на који је наишао, и Падра пође за мном. - Ми смо то урадили, - смиркед он ми. — Сада хајде да прикончим те гадове. Овде само регрути Карака и никога око моје бивше браће. Овај пут њен не ћу пуцати само да повреди".
  
  
  Јој, климнуо главом у знак пристанка, а затим је отишао кроз пустињски, окрутно пејзаж, кроз шикаре и око стена. Скоро париз смо са Падрой крались, да стално прати тропой. Временске Карака не могу бити далеко, а стаза ће донети нас заједно у погодно време.
  
  
  Одједном смо дошли до дубоко рву, где је некада, пре много векова, отпао велики стена потресен преплавио долине, остављајући дубок после. Њен пажљиво пописан на ивици би са Падрой, ползущим позади, а затим шапуће преко рамена, рекао је: "Двојица".
  
  
  Падра мало приближи, тако да он може да завири преко ивице. Пред нама је лежао благим нагибом од око двадесет метара. На лопту, заштићеног од яростного ветра, стајали су два бандита, прислонив пушке на стена. Један мушкарац скручивал цигарету, а други пили око боце. — Зар га ти није рекао? — презриво рече Падра. "То не борци за слободу. Они су криминалци. Код њих нема политичког разумевања. Им ништа боље да радим овде, у Аптосе.
  
  
  Га се сетио речи путовања, фотографије, музику: "Ми не само лопови". У следећем тренутку Падра нацелил пушку на флашу.
  
  
  — Не, — хиссед сам, отталкивая его руку. "Ако сте выстрелите, бука ће привући све остале".
  
  
  — У праву си, — уздахну он. — Опрости, Картер.
  
  
  Јој рече ему прикрије ме, а онда скочио у окоп, указујући на њих МАБ. - "Наш звук".
  
  
  Они нису успели на време да дођете до свог оружја, и, срећом, није ни покушао. Они полако выпрямились, држећи руке изнад главе, на њиховим лицима је било написано збуњеност.
  
  
  — Падра, — викну јој преко рамена. "Дођи и узми их оружје".
  
  
  Он је склизнуо преко ивице рова и кренуо часова, ван линије ватре мог аутомата у случају отпора.
  
  
  Изненада због слепе зоне се појавила група наоружаних људи. Неко време су стајали тамо, ih лица су биле пуне забуне и чуђење, а затим су отворили ватру. Олово са звиждука рикошетил око Падры и мене.
  
  
  Јој је бацио у страну и подигао пиштољ-аутомата, да одговори на смртоносну напад. Падра заронио у стеновитом гребену, хладно циљем њих сваки метак . Група нападача рассеялась, остављајући двоје убијени и троје рањених. Њен пристрелил другог, када је стигао до краја шупљинама. Још један човек, неспретно бркати разбојник, нешто није летео на мене када је пао са метком Падры у груди. Јој, отишао у страну и пуцао у човека са рат лица која са циљем у Падру. Он је грчу назад, а затим је пао напред, клизи по ономе што је остало од његовог лица.
  
  
  Пуцање стихла, када људи Карака груписаних, и он је био у стању да се придруже Падре пре него што је пуцњава поново избио.
  
  
  Га питао. - "Како си?"
  
  
  "Па хит горе, него их без даха", — рекао је он, перезаряжая маузер. Муниције за МАБ у колиби путовања, фотографије, музику није било и да га је користио последњи кертриџа. Одина око момака Карака скакале од заклона до укрытию, али земљиште расшаталась, и он је пао. Га направио свој последњи ударац. Таращить очи погодила ему у копча и нестао у углу живота. Тамо сам стајао са својим празним пиштољем, сада не мање од, како драги и изазовна металном палицом.
  
  
  "Падра, они прегазе нас".
  
  
  "Да, и бојим се да смо су урадили довољно буке да привуче све их компанију".
  
  
  - Онда хајде да се губи одавде до пакла .
  
  
  Излаз је у целој каријери претворио у ноћне море низ најтежих успона и изненадне кратке муке. Јој узео Schmeisser МП 40 један око убијених. "Имате овде проклето чудно прикупљање оружја", — приметио њен Падре. "Ми још, ако ћеш да се боре против угњетача, као и партизану, уместо да им се омогући да снабдети вас, ви ћете бити задовољан све, до чега дотянешься".
  
  
  "Тако да постоји вероватноћа да Карака нема радио опреме, као раций".
  
  
  "Не, он је па нема."
  
  
  "Па, њу, претпостављам, то је оно што треба да будемо захвални".
  
  
  Ми смо се попео на пукотине и оврагам, по крошащимся под мојом тежином древним стенама, на бодљикаве, твистед грмљу, изводившим нашу кожу. Ране на извршену рачунарство и руци пульсировали глуп сеаринг бол, и он је дрхтећи на хладном ветру. Још један грб, још једна пукотина; трчи, бори и опет бежи. Падра икаквих темпо. Обоје смо били исцрпљени и задыхались, када су коначно стигли до поља и смањио брзину и до спором касу. Ми смо изгубили људе Карака на уму и последњи пут осмотревшись, скочио у канализацију.
  
  
  Кроз пола сата били смо на вили. Ми проползли дуж задњег зида на други нит зграда и выглянули због контрфорса. Кроз разарање зеленострва и дворишта немирно ходао часа са пушком на рамену. Падра климну главом у правцу уништених врата у неколико метара иза чувара. — Ми идемо у подрум, — прошапта он. — Не можемо да се попне у ваздух. Он је ставио маузер у минут и позвао ме оставити шмайссер. "За то нема места", — рекао је он за мене.
  
  
  "Код нас ће бити твој пиштољ, само ако нас ухвате". Он фаталистически уздахну.
  
  
  Јој, окренуо се и погледао на сат, задаваясь питање, ко је био више преварити, Карак, Падра или њу. Локална, изгледало је ходао целу вечност. С времена на време он би сео, да трљати своју ципелу и да мрмља себи. Коначно, он је нестао иза угла. Њена дубоко уздахну и потрчао за Падрой.
  
  
  Временске још није било јасно, када смо стигли до лукова и нырнули у буђави, мирише плесни подрум. У центру је био форнакс, сводови античког огњишта, на којима је између зидова разветвлялись уске цеви, површине од око пола метра.
  
  
  — То ће бити пут за нас — рекао сам. — Јеси ли сигуран да је то нас води до Караку?
  
  
  'Да. Они су у свакој соби виле.
  
  
  — Онда хајде да покушамо да се инфилтрира у спаваћу собу. Можемо га ухватили, када он ће доћи један. Узгред, шта ће се десити ако ми застрянем?
  
  
  — То би било веома жалосно, — суво одговорио Падра. "Ми не можемо да се окрене и отера пацове".
  
  
  Јој гледао у рупу са још великим гађењем. Падра указао на цев, у коју хотел да уђу и да га притисне, да одгурне ногом од ивице и соскользнуть унутра. Тамо сам се преврнуо на живот. Падре је било још теже, али он се попео иза мене, док јој се кретала инч за дюймом, ослањајући се на подлактице и прсти ногу.
  
  
  Ове старе цеви, мора да функционишу у прошлости отприлике исто као и данас. Поред решетке на поду, код римљана су излази у дну зида. Маца, на плафон су више уске рупе. То је невероватно ефикасан систем.
  
  
  У мраку смо увукла, с времена на време заустављања, да се одмори. То је био прљав, изнурительное ствар. Њена све време мислио сам да можемо лако да се заглави у уском месту, и пацови ће бити глодањем ми стопала.
  
  
  "Сада смо у главној сали", — приметио Падра у једном од размака. "Још једна соба, или две, три, мислим."
  
  
  — Надам се, ти си у праву, Падра.
  
  
  Он није рекао ништа, само снортед. Наставили смо да пузи кроз димњак, док нису стигли до срушеног секцији. Полако јој расчищал пролаз, доношењем Падре комаде камена и блата. Затим смо школа је даље.
  
  
  Звуци су почели да цурити однекуд одозго. Нисам био сигуран шта они кажу, али ја сам био потпуно сигуран да је препознао глас Карака. Њен он остао, гест наредио Падре понашају потише и наставио пут, клизи веома тихо, да нас нико није чуо.
  
  
  Њен одложено без даха, када је стигао до излаза, где бука је био најгласнији. Иста сила која се бави упропастили цев иза нас, проширила га овде. Постепено сам успео да пронађе довољно простора да се крећу на чучи. Падра био поред мене, погрбљен и ослањајући се на кукове. Он је био сличан трубочиста. Јој, погнут напред, милиметар по миллиметром, и испитати собу, моје очи су се навикли на тусклому светлости бакљи.
  
  
  Око десетак људи седели за несигурна столом. Четворо око њих изгледао као ветерани старе гарде, преостале из времена руководства "Милана". Остали су били самоуверени младим бандитима Карака. Карак струттед тамо-амо у разочаровании или нетерпении, а можда и у томе, и у другом, када је ударио песницом десне према левој руци. Падра зарежао тихо, као да је животиња, почуявшее непријатеља, и померио свој аленка у растућем стимулације.
  
  
  Са овим речима, он је довео комад камена. Звук је изгледало заглушујућа. Јој је био сигуран да су чули да је у соби. Али не, разговор трајао је без прекида.
  
  
  Јој, чуо, како се Карак и рече: "На црту удовица Милана и овог идиота са куку. Морамо погледати чињеницама у лице. Ми слабеем, а војска постаје јачи. Дани наше славе иза себе. Ми за њих не више од трн у проведених рачунарство.
  
  
  "Бодље и даље може да буде јак", — демантовао појавила у медијима поруке ему одина око мушкарце старије .
  
  
  "Ба. На колико дуго? Наше оружје је застарео и амортизује. Запад је изгубио интересовање и окренуо од нас. Никога то не занима.
  
  
  — Али овај човек, Картер, рекао је... .. '
  
  
  — Он је рекао, он је рекао, " повика Карак. "То је само један човек".
  
  
  — Ти си очекивао више, Еван? — тихо је упитао старац. "Само код једног човека је шанса да дођете до Аптоса, и Картеру је успео да".
  
  
  — Ја ништа не очекујем, — жестоко узвратио Карак. "Само хладноћу, глад и срамну смрт, ако ћемо наставити у истом духу".
  
  
  "Другог пута нема".
  
  
  "Постоји."
  
  
  Брадати вођа са прекривен тачкама лица људи не грубе погледао старца: "Слушајте, сви ви. Наш контакт у Метковиче направио неколико захтева властима. Он каже да ако смо сада ћемо се понашати потише, онда можемо добити одређене уступке.
  
  
  — Он лаже, — хиссед Падра.
  
  
  Њен притисне прстом на уснама, да би его ућутка, али у мом мозгу крутились контрадикторне мисли. Да ли је контакт Карака у Метковиче исто што и ја? Ако јесте, да ли је он тај који је югославскую војску, и они су скоро ме убили? И поред тога, ако влада је на тај примирительным, онда зашто су они заробљени Джзан?
  
  
  "Глас зашто, — наставио Карац, куца своју боксер руке на столу, — позвао је људе око Београда посети нас овде".
  
  
  'Овде?' зарежао Падра, утучен. Изгледао је тако, као да је требало да експлодира од беса. — Он је довео овде непријатеља? Милан преврнуо би се у гробу, ако би чуо".
  
  
  — Ш-ш-ш, — хиссед јој ему.
  
  
  — Али, шта ако се не слажемо? — тихо је упитао старац.
  
  
  "Онда придружите се онима маньякам у каменоломне", — лајао Карак. "Имамо прилику да на безбедност, и покој, и ако не видите ово за себе, размислите о будућности своје род и децу. Закључујемо бољи посао и завршимо са свим овим годинама крвопролића.
  
  
  Њен је чуо крчање поред мене и стругање ногу. Пре него што је успео да уради било шта, бесан Падра скочио кроз рупу у собу, ревя од беса и гнева. Сва лица су окренули на другу страну его, потрясенные појавом овог почерневшего од чађи дивљака.
  
  
  Њен заклео на енглеском и српско-хрватском, али је пожурио да се придруже белокурому дикарю, задаваясь питање, мртав да ли је сада. Боље је да умрем ја стојим, него у овој прљавој воздуховоде. — Кројач узми, Хашиш, — повикао сам на њега. "Види, шта си то учинио."
  
  
  "Човек може да издржи само одређени број, а не више", — лајао је он. Он је иступио и одбрусио на старешина. — Ти си, Ветов, мој матерњи језик: човек! Да ли сте већ заборавили, као што смо раме уз раме са Полгаром су се борили за част Хрватској? И ти, и ја сам се нашао, ти ћеш да пузи пре срба, љубе им чизме? Он је викао, да га очи блесак бес. — Добра продаја, Еван? Ви сте нас продали, сте то урадили.
  
  
  Глас Караца апсурдно као кремен. — "Ти си луд, Хасх. Нашим сновима је дошао ток, и морамо да прихватимо реалност. Зашто ти више крви у твојим рукама? Револуција никада није успешан."
  
  
  Падра махну куку. "Ако овде и ту је крв, то је крв срба у фер борби. А како крв на твојим рукама? Крв хрвата?
  
  
  Људи Карака дошли лиже, нешто мрмља.
  
  
  — Или је он вам није рекао? викао Падра. — Зар он није разговарао са вама, да је заокружена и наредио да нас убије?
  
  
  — Лаж, лаж, — повика глас. "Ти си издајник".
  
  
  Падра објавио песница, као топовско. Зачу се пуцкетање, и човек је летео у човека иза њега. Људи Карака на тренутак отшатнулись, а затим поново дошли до нас.
  
  
  Падра узвратио је ножем своју куку и ударио нападача колено у препоне. Њен га је ударио длан на лице и чуо крцкање костију. Када је хтео да нападне на другог човека, да га осетио, као таращить очи вонзилась ме у ногу. Приклады пала ми је на груди, и изненадна, ослепляющая бол, изгледа, прекинуо сам главу. Јој, затетурао, узео у руке и покушао да се ухвати за један од пушака испред мене. Публика надвинулась и притиснуо нас назад на стење. Њен покушао пригнуться, али је закаснио за делић секунде.
  
  
  
  Поглавље 7
  
  
  
  
  Око мраку зачу се глас. "Он долази у себе".
  
  
  — Одлично, — отзвался други глас. — Да ли сте спремни, Гарт? Имам веома мало времена за то.
  
  
  Први глас лаконски је одговорио: "исто Тако спреман да се, као и он". Полако тамне туччи нестало, али у почетку није било смисла. Њен купање у мору боли. Полако јој је схватио да сам потпуно голи, ја седим на гвозденог столици. Када је покушао да промешајте, а онда открио да је мој зглоб и зглобове окованих оштрим металним кандалами.
  
  
  На неколико метара од мене је стајао мали меснате човек. Его огроман живота нависал над појасом, и био је истакнути кроз рупе на кошуљи. Он је био потпуно ћелав, и у его нема облик лица је диск монументална беззаботность професионалног џелат, само обавља свој посао. Чуо шуштање покрета. Еван је устао са столице и селл на свом шунке у близини мојој руци.
  
  
  — Добро вече, Картер, — весело рече он. "Ти и Падра снажно ме је потресао, када су ушли кроз ове зидове".
  
  
  Јој ништа није рекао. Већ сам имао проблема са чињеницом да моје грло да раде. То изгледало венула и гушење, као да је неко дошао на њега у току рада боје.
  
  
  "Али мислим да могу да-да врати", — сардонически насмешио Карак. "Добродошли у моју собу за одмор".
  
  
  Њен погледао около и почео да схватам где сам. Њен је био у малом тргу дигиталне камере са грубо отесанными зидовима. Ваздух је био испуњен смрад крви и измета. У треперења светлости једина ражњеви га, видео сам да је на дигиталне камере са друге стране, два дана са бравом и уским щелями на нивоу очију. Зидови су висиле са старим средства за мучење: стеге за ногу и стопала, кругловязаное платно (трикотажа, ознаке, леђно јастук, спуштених да се пробије и наруквице од љуљашке, много запятнанных, зарђали лисице и игле. Јој, осетио, као жучи подступила до грла, а по голому тело водио најежим се.
  
  
  Карак окренуо према мени и извукао главу за косу, брутално окретањем њен, несумњиво, сећам се да сам у том тренутку када је њен грчу его за косу. — Желим да сви знају о вуку Милана, — упорно шапутао је он. "Желим да знате да у овој тако важној.
  
  
  Њу је издао ему неколико ругательств, од којих его лице сина окренуо бледа, и он пусти моју косу као да је его ужалили. "Ја бих хотел, да Падра био овде отворено сада, да виде ко је око вас први ће молити за милост. Али сада ви само морати да се изјасни два пута више да уради то је у праву. Гарт!
  
  
  Он импулсивно махну другом човеку, и Гарт је дошао на столицу. Није могао да види, да је он урадио, али имам настао паниц мисао, да ја не само да седим у старој фотељи. Јој, чуо, како је суетился на све четири. Кроз минут јој се осетио оштар мирис сјајном метала и дима.
  
  
  — Ти ћеш ми рећи, Картер. Пре или касније, ти ми кажеш.
  
  
  Смрад постајао све јачи и сада га је приметио, да столица је постало непријатно вруће. По мери тога, како стари метал столица постаје све топлије, исцеђен га окова . Моја кожа гори. Њен стиснул зубе и ћутао.
  
  
  — Ти мислиш, ја не могу да сломе те, Картер?'
  
  
  Језици ватре школа је горе по седишта столице, док Гарт је тривијалан са малим крзном у јагњећој кожи. Ватра разрастался, лизали моје руке и обжигал кожу. Шипованное гвожђе је цхерри ред, и ушао нови смрад, још један смрад, смрад горелой телу. Мене зажаривали жив.
  
  
  — Картер, у чему је тајна проклетог вука? Њен знам да он постоји, и немам времена да питам те у добру, док је војска срба већ на путу. Исприча.'
  
  
  Њен чуо, као што сам блуртед то. 'Коза . ... коза.
  
  
  'Шта? Шта је коза?
  
  
  "Ваша породична коза, Карак".
  
  
  "Шта је са овим?"
  
  
  Њу су се борили у пламену столици, моја плућа сжимались од дима и боли. Ипак, успео сам да удахне довољно узорковање ваздуха. "Ваша породична козу... Жао ми је што ваша мајка никада није чула о противозачаточных средствима". Карак ударио ме са својим великим песницом у лице и сломио усну. "Инч за дюймом јој ћу те послати у пакао", — он лајао на мене. — Гарт, довољно. Привяжи его на замаху.
  
  
  Гарт заливају водом ватру испод решетака, ме је ослободила и грубо вукао по хладно камен поду. Моји нерви су експлодирала, и бол је скоро неподношљива, када је груб камен протрља ни против о мој обожженую кожу. У следећем тренутку Гарт буттонед тешке гвоздене окове љуљашке на мојим зглобовима. Свинг — то је скоро праисторијски претходник гаји, мучење, која се бави жртву подиже у ваздух, а онда је изненада враћа у земљу. То је окрутно метод повлачења руку, увртање мишића, руптура зглобова и прелома костију.
  
  
  Гарт је подигао ме за зглоб, док он не виси тако да су моји прсти ногу, једва додирују тло. Затим је отишао на стење о љуљашкама и узео руку искључен бич. Он је уздрмао его иза себе и окренуо Караку, чекајући наређења.
  
  
  Очи Карака су лихорадочными и нетерпеливыми, када је он окренуо према мени. "То је римски уређај, Картер. То чини его је веома погодан за мучење, зар не?
  
  
  Онда је повукао назад и климну главом. Вхип је летео и хлестнул по мом телу. Бол је био скоро неподношљив, када је сирова кожа окренула око голе бутине и живота. Њен сжался у луку, у свом зидна декорација положају.
  
  
  "Глас, као римљани славили празник Луперкалии", — насмејао се Карак. "Сваке године петнаестог фебруара мушкарци играли на улицама, туку своје род бичује, рађеним по ивовых грана. А сада причај ми о томе вуку Милана, Картер. Реци ми, док можете.
  
  
  Поново вхип ме је ударио, остављајући алую траку на голом телу. Њен исо све снаге борио са ланцима, удерживающими мене, покушавајући да избегне шлепающего бичем. Али Гарт је био мајстор свог заната и ништа није пропустио.
  
  
  "Вук Милана, Картер. Шта је са овим вуком?
  
  
  Глас Карака шталь за мене несхватљиво, када Гарт поново и поново ударио ме је. Крик одјекује разнесся у дигиталне камере, и када је замрзла га је схватио да је дошао од мене самог.
  
  
  "Вук. ..'
  
  
  Њу је морао да се одмори. Њу је морао да Гарта заустави, иначе га никада не нађем излаз из тог мучења. Са стењање спустио је главу напред и претварао да сам изгубио свест. Моје тело обмякло и непомично повисло у ирон окове на ногама. Гарт ме је ударио још неколико пута, али сам успео да се спусти рвущиеся око грла виче. Кроз минут њен чуо, као вхип је пао на под.
  
  
  Карак је проклето љут. — Ти си отишао предалеко, идиот, — викао је Гарту. "Подигни его".
  
  
  — Морате да сачекате.
  
  
  'Не могу да дочекам.'
  
  
  "Ти је потребно."
  
  
  — Кројач узми, Гарт, имам случај поважнее, него гледати како он виси овде. Позови ме, кад се он поново ће бити у стању да говори.
  
  
  Јој, чуо Карак изашао кроз тамнице. Врата залупила за њим са туп ударац.
  
  
  Минута вукао, како века. Зној струился по мом телу, впиваясь у отечени ране, али он није кретао. Гарт нестрпљиво ходао напред-назад. Јој, чуо, како је чиркнул меч да запали цигарету. Мирис сумпора и лошег дувана голица ноздрве. Али време тянулось, и одједном Гарт промрмља: "Глупак!"
  
  
  Врата су се отворила и поново затворена. И Гарт је отишао. Јој гледао у празну собу, и мислио, колико времена имам да ће, пре него што ће се вратити. Кроз неколико минута чуо њен тихи шкргут и одлучио да је мој одмор је већ завршен. Али онда је схватио да звучи вафтед из иза мојих леђа, иза камере. То је слично као мишеви трче по зидовима.
  
  
  — Картер, — чуо њен шапат. "Картер".
  
  
  Њен полако окренуо у својим ланцима лицем у дан на другом крају. Два сабласни лица са изможденными очима, једва различимыми у треперења светлости. Одједном сазнао ih. То су били људи путовања, фотографије, музику, два од три, палих у првом састанку са Караком.
  
  
  'Да ли нас чујете?'
  
  
  'Да.' Га питао. — Падра са вама?
  
  
  — Не, — одговорио је један око мушкараца.
  
  
  — Зар он није био са тобом? — питао је други човек. Може бити, он је побегао.
  
  
  — Или је умро, — са горчином, додао је први.
  
  
  — Ја сам мислио да сте сви мртви, — рекао сам.
  
  
  "Они држе нас за други смрти: на играма ".
  
  
  — Игре ?
  
  
  "У арени. Против фаворита Караком убице. Ментон већ нема, а ми следеће.
  
  
  "Карак сишао са ума". - Једва сам могао да верујем сопственим ушима.
  
  
  'Да, али . .. ' Човек је оклевао, а онда рече забринуто: 'Јој чујем Гарта. Збогом, Картер.
  
  
  Лица су нестали, а ја сам поново остала сама.
  
  
  Део моје снаге вратила, подпитываемая ужасом од тога да су они само што су ми рекли. Одмара ногама у зид, да га подтянулся да зграбити да се пробије преко кандалами на рукама . Моји прсти су клизав, али сам ја одржао. Узимајући дубок дах, њен почео да се пење горе рука у руци тако брзо као што сам могао . Мишићи руке и рамена напряглись до крајњих граница, али сам наставио да се попне.
  
  
  Како је само стигао до тешке пречке, њена чуо звук приближавају корака. У очају га, бацања спојлером ногу преко балку и кодиран на на нах. Њен жестоко грчу окова, знам да морам да се пробије, пре него што Гарт добија на мене и да ће почети да врати својим јахање-бич. У кандалов су једноставне браве-снимци, који су се користили за зид двораца у њихов програм времена, вероватно, у веома раним данима свете горе. Врата шкрипа отворише, и сенка Гарта изгледало на каменој поду. У исто време га је пронашао тачку притиска и ослободио од окова. Онда Гарт ме је видео. Како би дебелим он нам је био, он је одговорио са брзином пантхерс.
  
  
  Он дохвати бич и занес его за собом, његово лице искривљених од изненадног беса.
  
  
  Њен зграбио гвоздене ланац тако брзо као што сам могао, и бацио се на њега. Отворени наручник ударио га его бочно на голове, раздробив високе до крвавог цицвара. Пада, он је ударио о столица са решетком и срушио на земљу. Није оклевао да јој је скочио на њега одозго и слетео све своје тежине ему на груди. Са булькающим јаук он је, чинило се, био одуван; крв и слуз потекла по его отвореног рта. Мора да јој је сломио најмање половину его ребара, и сада раздробленная кост продрла у его плућа.
  
  
  Јој, знао да спољна врата нису закључана, али је такође имао аферу са другом дворцу на дан почетка другог хотел и ослободи других затвореника. Њена брзо обыскал тело Гарта у тражио кључеве, али ни код њега, да нам било где на дигиталне камере њен их није пронашао. .. Очајан га је позвао двојицу, да они су ми рекли где они били.
  
  
  "Кључеве има само Карака", — рекао је један око мушкараца.
  
  
  — Не брините о нама. Бежи док можеш, — рекао је други.
  
  
  - И ако можеш, отишли помоћ.
  
  
  Њен мрзео остављају људи у затвору, али они су били у праву. То је био једини реуматизам. — Ја ћу то учинити, — обећао сам.
  
  
  Јој, истрчао кроз мучење Карака у дугом мрачном ходнику. Када јој је престао да мислите, у ком правцу ми иде, она је чуо крик једног око мушкараца. "Поверни право, то је једини излаз!"
  
  
  Без даљих питања њене повукао десно. Јој, знао да ме убију, голе и ненаоружаних, како да се само један око стражара Карака ме види. Ходници су бескрајним, део завршио тупиками или обваливались, присиљавајући ме да се врати назад и почети испочетка. Њен је пао у замку слабо осветљеној тих мрежа. Али изгледало је као да он води горе.
  
  
  Јој, марширали напред, у таму, и открио да је онда иницијалног налету адреналина моје снаге ослабе. Оштре камене зидове терлись о мој тхе торн кожу, а ђонови босых нога, оставили крваве трагове. Једина ствар која чини ме да се креће — то је моја јака мржња према Караку и моја жеља да его плати.
  
  
  Касније је оно што је изгледало као вечност, тунел већ није био такав мрак, као и раније. Далеко испред ње, различил сива светим на крају тунела и, дрхтећи од исцрпљености, водио тамо. Нешто ме гњавити: полубессознательное упозорење покушао да ме заустави. Али је потресла скине его, и дошао до капије.
  
  
  Онда јој је поново упали у свет. Њен пао на колена, моје ноге су преслаби да стоји отворено, и осетио сам земљу под собом. То је била импрегнирана са крвљу суглинистая земљиште: суглинистая земљиште римског амфитеатра.
  
  
  
  Поглавље 8
  
  
  
  
  Оцепенев од хладноће, згрушане крви и прљавштине, и устаде на ноге. То је била арена амфитеатра, на коју Падра указао ми је на прагу, и он је заглавио у овалном рингу. Заувек мном, у редовима клупа, седели на десетине људи Карака са бакљама, осветљавајући распада рушевине. А на врху амфитеатра смештен одељење ассасинов са митраљезима и пушкама. Отприлике на средини дуге вијуга зид је кућишта каменнных клупе у кутијама, и на једној око њих је Карак. Поред њега је пар другара са бакљама, и преко униформама је накинуто старо ћебе, да се брани од хладног ветра. Его очи биле упрте у мене, а уста скривился у ђаволски осмех. Са тога места, где га чувају, он је изгледао као мали "нерон" у поношенной тоге.
  
  
  Отворено испред мене на земљи лежи обезглављено тело мушкарца. Јој, знао да је то био Ментон, трећи затвореник групе путовања, фотографије, музику. Код њега су били везани очи, као казненного. Прво нисам схватио зашто, онда сам се сетио, да је нека група гладијатора, андабатов, дралась слепо са преливима на очима.
  
  
  Није могао да се не запитам колико мушкараца и жена је стајао тамо, где је сада био, колико око њих било је ђаволски досадно сыч забаве крволочних тирана као Карака.
  
  
  Јој је чуо глас Карака. - "Картер!" Он се смејао као луд. — Да те не чекали као следећи аттракциона. Али добро, да то може да траје".
  
  
  "Гарт је мртав".
  
  
  — Ја сам то и очекивао, иначе ти не би могао да побегне. Да видимо колико дуго успете да одржи корак, пре него што присоединишься на њега.
  
  
  — Они који вотум-вотум ће умрети, поздрављам вас — саркастически рекао сам, подизање руку.
  
  
  Са друге стране арене, око врата је изашао велики црни ратник. Он је био обучен у уске панталоне и чизме, његов акт груди блестела у светлу бакљи. Он ности утяжеленную фисхинг мрежа и трозубац, оружје древних ретиариев.
  
  
  Када је пришао ми је, јој, чучну, моји прсти стопала дотакла земљу. Гладијатор кружио око мене, задржава ме лажним напада трезубца.
  
  
  — Идемо, — одбрусио сам. 'Да вас заустави? Бојиш обичног човека?
  
  
  Он се закикота и једноставно почео да преврће мрежа, као ласо, стално расширяющимися, равним круговима преко главе, спреман да пусти и да баци на мене. Јој, знао да је боље да не гледате на мрежу и гледају израз ега очију и его лицима.
  
  
  Гласање је то! Делић секунде пре баци. Њен пригнулся и ваљани од њега. Једна од оловних гирь ме је ударио у ногу, али је мрежа промахнулась и пала на под арене.
  
  
  Јој, скочио и бацио се на њега пре него што је поново био у стању да зграби своју мрежу. Он је још реелед, и за тренутак ми се чинило да, да ја ћу узети га. Али је он узвратио да ме его трезубцем, и морао сам да пригнуться, да он не нанизал ме на свој трозубац. Он је возио ме у угао.
  
  
  Јој, стајао задихан, није сигуран да могу да делују довољно брзо следећи пут. И чак и ако би ме то успео, морао сам да избегавају следећи напад, и из следећег. Га је потиснуо жељу да седне да се одмори и дозволите му да је завршим мене.
  
  
  У мом послу на АХ јој се борио са подводни чамаца и водоничне бомбе, рентгеновскими зрацима и изменяющими свест дрога, свим изумима, који се само могу замислити, али то је било друго, страшно другима. То је био рат, сведенная на њен примитивному изглед, лишен њеног савременог тежине. То чини дивље звери да се бори још са другима, и то на неки начин чини то још више страшно.
  
  
  Али ја сам осећао, као звер расте у мени, и оскалился на ове гладиатора двадесетог века, баш као што је требало за још један покушај. Њен напряг слух да чује смртоносни звук кружащейся мреже. Њен чекао, погрбљен, моји мишићи напряглись.
  
  
  Он је само бацио его поново.
  
  
  Јој, заронио, као и раније, али овај пут је, окренуо се и ухватио закрученную мрежа, пре него што је имао времена да га пусте. Гладијатор пожурио на мене, држи трозубац. Њен откинул крутящуюся мрежа, у нади да ће срушити его по равнотеже.
  
  
  Он се саплео и уплетен у мрежу, која се бави поставио его.
  
  
  Њен одмах се нашао на врху, пошто је одлучио да покаже да му је исто толико милости, колико је он имао према мени, када је отишао у напад. Њен повалил его на земљу и отео трозубац, око его руке. Он је викао од ужаса, када га је окренуо, да вонзить трозубац ему у груди. Све је било готово у секунди. Једном он задрхта, блед од смрти, а затим пао беживотно на земљу.
  
  
  Јој, стајао је, нагнуо над телом, ослањајући се на древко трезубца. Њен је чуо крчање људи Карака. Јој, окренуо скамейкам и видео Карака на престолу. Его лице је био блед од беса. Кроз тренутак јој вывал трозубац и пришао Караку.
  
  
  Он је одмах схватио да сам замишљен. — Не покушавајте, Картер, — викао је он. "Не можеш да баци овај трозубац тако далеко, и, поред тога, моји људи ће вас убити".
  
  
  "Кога је брига, како ја умрем, Карак? Њен такође могао да те са собом.
  
  
  "Увек сам мислио да ви, американци, љубитељи спорта".
  
  
  "Спорт?" Њен положио руку на крвавој сцени. "Да ли мислите да је то спортским? Шта је поента, Карак?
  
  
  Он злорадно насмејао. "Мене је то забавља".
  
  
  — Ти си стварно болестан — рекао сам са гађењем. "Ви сте луди ".
  
  
  — Не говорите ми, ко сам ја. Ти никада није морао да живи овде, у овом проклетом пакленом рупу.
  
  
  "Ја почињем да разумем. Ти си заиста мрзе Аптос.
  
  
  "Ја презирем Аптос". Карак повелительным гест гушће уви у ћебе; его очи су као гранит. "Сваки минут, одржава се овде, је за мене муке. Али ускоро ће се завршити.
  
  
  — Значи, Падра ипак био у праву. Сте продали себе србима.
  
  
  'Продато . . Он подиже рамена. — Али је није издао. Споразум из Београда ми је дао новац и моћ, који ми причитались. Али то такође значи, да људи никада више неће бити мерзнуть, пате од глади или страха".
  
  
  Са којим то ласица влада држи своју реч? Те варају, Карак.
  
  
  'Не. Нећу да те слушам. Моји људи ће бити срећни.
  
  
  — Они су дошли овде да буде срећан, Карак. Они су дошли овде, да постане слободан.
  
  
  'Слободни?'- Карак заиста је плакао од смеха. "Аптос цео мој живот био леденящей душу затвора. Само смрт доноси овамо слободу. Он хлопнул у рукама тамном окружењу, сигнализирајући о другом гладиаторе. "Глас зашто га тако волим игре. Њен последњи ослободилац свог народа. Сада бори и бити слободан, Картер.
  
  
  Иако је око рта није било пене, код Карака, очигледно, нешто није у реду са главом. Очигледно, он је подлегао суровости свог постојања и да је патио од параноје и опсесија величине, ментално strays између снова о старе славе Аптоса и визијама свог личног будућности величину. Нисам могао да кривим его о жељи света, али разуман човек схватио би да је овај пут бессмыслен и саморазрушителен. Карак је јасно да није у аргументу; То је узалуд провео снаге, покушавајући да разговара са њим.
  
  
  Јој, окренуо му леђа и отишао назад ка центру арене. Тамо сам окренуо капији, одакле је требало да се појави мој следећи противник.
  
  
  Нови гладијатор био већи и тежи од претходног.
  
  
  Его груди је прекривен ожиљцима, његове руке су биле обмотаны цести, оркестара око коже и метала, као бакар боксери, и он је одржао кратак мач и током целе фракийский штит. Он не губи време узалуд и отишао отворено на мене, сечење ваздух са својим смртоносним мачем. Јој окренуо леђа, и он је, ругаясь и дахћући, пратио ме. Га је зауставио, окренуо се и кольнул у њега трезубцем. Он је замахнуо својим оштар као бријач мачем, и забоде его отворено у древко, поново остављајући ме безоружным.
  
  
  Он је пожурио напред да зарубить мене, и ја шлепнулся на земљу. Њена брзо ваљани у страну. Его мач пао, једва не удара ме, и губи у земљу.
  
  
  Када гладијатор извукао мач за још један покушај, га је ударио његов его ногом. Он се окренуо и моја пета промахнулась у року од неколико центиметара од његовог препоне и ударио по унутрашњој страни его кука. Зарычав од боли, он је подржао даље. Не може нанети велике штете, али за тренутак ему спречио. Его је лице било багровым од беса због јавног понижења од стране ненаоружаних људи. Њен пожурио даље од њега, у голова имам гудело, и био је потпуно празан, њен очајнички желео неку идеју. Узалуд. Изненада гладијатор поново отишао за мене, машући мачем и рубя око себе мачем.
  
  
  У том тренутку јој, повијен на доле, покупио две руке шљунка и земље и жестоко бацио их у ему у лице. Као што сам и очекивао, он подиже штит да се заштитите очи, и блато није изазвао ему никакву штету. Али его пажња је одвојити за тренутак. Високо подпрыгнув, ударио њен его по предплечью бос левом ногом, онда десном ногом у лакат. Мач је летео по его утрнулим прстима и летео на сцени, ван домашаја его.
  
  
  Бесан, он ме је ударио цестом ; ударац покуцао сав ваздух око мог тела, и бацио ме на земљу са испруженим рукама и ногама.
  
  
  Он се окренуо и отишао за својим мачем. Као да нам је укрути, његова знао да не могу да приуште ему да се врате у овај мач. Како само он поново добија пре тога, он је порежет ме у комаде. Њен би изгледао је тако, као да ме гурају кроз стакло врата.
  
  
  Јој, скочи на ноге и пође за њим.
  
  
  "Хаджии" ја Сам викао толико гласно као што сам могао, као да јој је разъяренным апачем. Опијеним, гладијатор окренуо. "Хаджии!" Јој опет повика и стигао до њега пре него што је схватио шта се дешава са њим. Он је покушао да подигне свој штит , али било је прекасно. Моје ноге скочила у смертоносном утицај и ударио ему у грло. Его циљ је нагнуо, и он је чуо како хрустнули пршљенова.
  
  
  Он је пао, не издав нам звук, его очи су широм отворена, врат согнулась под чудним углом.
  
  
  Њен потрчао за мачем и торжествующе подигао его изнад главе, торжествующе махнув угрюмому Караку.
  
  
  'Шта сад?' — само питао. — Може бити, лавови? Или у оквиру кочија?
  
  
  — Не буди идиот, — насилно он снортед. "Где нам је да лавовима или кола?"
  
  
  — Не расстраивайся, Еван. Њена вам дати бољу идеју, која сте видели у последњих неколико година.
  
  
  "Иди у пакао, Картер". Он је скочио на ноге, једном руком вцепившись у рваное ћебе око њега, други дивље гестицулатинг. "Милан устао сам на путу. Сада сте дошли овде, да се подигне ово срање. Си морао да умре пре неколико дана, као Милан. Али некако успели да дођете до Аптоса. Овај пут ти не побегне.
  
  
  У бесу Карак није разумео шта је говорио.
  
  
  — Издао си Милана? — питао сам, запањен овим признањем. "Он је био будала, он је живео у јучерашњем и позавчерашнем".
  
  
  — А мој везама у Метковиче? То је такође био један по дочекати своје људе?
  
  
  — Ја сам добро платио, да его напора, уверавам вас. Као и сви овде, он се бори за бољи живот, а не на бесмислене идеале. Карак зауставио, усмехнувшись, као да ужива у свом личном шала. Онда полако поново сел, расправляя наборима свог старог јоргана. Он је нешто шапнуо један око својих џелата, и он је одмах побегао далеко.
  
  
  "Њено да-да је, и сигуран сам да ћете наћи то је интересантније, Картер", — обратио писмом он је према мени. "Само чекај и уживајте у својим последњим минутима на овој земљи". Изнурен, њен зауставио, прислонив мач на земљу. Ја забринуто питао, да он може да буде у рукаву. До тог тренутка чисто отпор може да се пумпа у моју крв је довољно адреналина, да наставимо покрет. Мисао о томе, да се преда овом бородатому ублюдку сада, била неподношљива. Он је део мене донага, бичевани и пытал, и, коначно, планирао да убије мене, али ему ће морати да сачека, док пакао не заледи, пре него што га одустати и опущусь на колена у прашину пред њим.
  
  
  Јој, мислио сам да овај пут, он ме је ухватио. Јој дрхтала од хладноће и шатался од исцрпљености. Некако сам успео да преживи два гладијаторских, али и једини начин да добије равноправан противник је оно што је мој трећи противник био патуљак-богаља. Са мном је све било готово, а обоје смо знали то.
  
  
  Одједном из капије зачу се дубок злокобни звук. Коса на потиљку усташе на глави, и ја се држе хладно, лепљив страх. Њена чуо звекет гвожђа шахтова и љути режање, донесшееся до мене.
  
  
  Вукови!
  
  
  Шест великих гладних вукова избио око загонов под поприште. Неко време они су немирно ходао тамо-амо на улазу, као оборени збуњујуће зидовима и наблюдающей публиком.
  
  
  Дубоко жамор ће показати попео у гомили заувек мном. "Веома ми је жао што смо приморани да раде без лавова, Картер, — весело повика Карак. — Али ја се надам да ти нећеш сметати против алтернативе.
  
  
  Јој је одговорио ему низом ругательств на српско-хрватском језику.
  
  
  Караку све то веома допало. — Ако вам је интересантно, — рекао је он са злобным смех, — па лидер — любимчик Милана. Њен его је на дијету, да мало разбије его, бес, али, изгледа, он није сломљен. На самом делле, овај глад само направио его мало више. Али, може бити, онда добре хране, он ће постати мало послушнее.
  
  
  Карак расхохотался још гласније и скоро удвостручио на пола у својој каменој седишту, док је гледао на волков са завороженным ужасом. Значи, по један од њих је био вук Милана. Тако да све ове глупости о томе, да је он мртав, и са њега содрана сакрити, била лаж. Али то је значило да је его тајна до сада ласица није откривена. Знање о томе, да је животиња била важна, без разумевања тога како би требало да буде, било је муке за Карака. Он није могао ризиковати да убије вука пре него што је он то схватио, и он није могао да се приближи теби довољно близу да уче. Некако је учинио да се осећам боље, мада и није тешко, с обзиром на ситуацију. Мој задатак састојао у томе да се пронађе вука, и гласају он је овде. Само нам је један око ових звери, изгледа, није хтео да слуша разлог. Снарлинг и грызя, они царапали земљу, њушка свој плен: мене.
  
  
  Одједном су похрлили у напад, падају схагги реп на земљи.
  
  
  Моје влажне прсте сжали мач.
  
  
  Они напряглись и скочио. Јој, скочио у страну, жестоко журе на њих. Али они су били сувише брзо за мене и ја сам осетио, како оштре зубе поцепао ми кука. На тренутак јој је замуцкивали, али онда повратио равнотежу и прободе мачем најближе мени вука. Он је пао на страну другог вука, који је хтео да скочи ми у грло. Трећи вук отполз назад. Га ударио мачем и скоро разрубил его на пола. Свуда је била крв, коју втоптали у прашину импортунитиес, немилосрдни животиње. Они круже око мене, припремајући се за још један напад, али изненада све се повукли на самог великог вука.
  
  
  Задихан, јој, погледао их у страну баш насмејао се, као да су гледали у мене. Лидер, вероватно, био вук Милана, и он је изгледало највише опасно по целе бројеве.
  
  
  Изненада одред поново распала, и они су поново насрнуо на мене. Од вијори мачем и рубя га, бацио на њих. Њен је ступио у борбу са једним од волкову, и он је пао, да га њушка вгрызлась у прашину, а циљ закружилась назад у последње конвулзије. Други вук скочи напред, и он је провео ножа по его њушци, и он је, завијање, него боли га уплашили.
  
  
  Преосталих двоје само су наставили да нападају, све брже и брже. Посебно је велики. Како Милана успео да укроти овог огромног чудовишта? То изгледало скоро немогуће. Међутим, Милан и Софија били у стању да одржи его, начин, кога Карак није схватио. У очају је покушао да га проветрите себи главу. Шапат мисли пожурили у мом голова, клица идеје. То изгледало лудило, али да ми је било да изгуби?
  
  
  Њен исо све од себе повикао волку, да је он зауставио. Уместо српско-хрватског га је користио немачки. "Чекај. Слушај моју команду.'
  
  
  Али они су наставили да нападају. Она скочи на њих са мачем, питајући зашто га, мислио сам, да је Милан учио свог вука немачком језику. Али то је одговарало ономе што сам знао о путовању, фотографије, музику, и констелације данас страног језика није дозволио волку да слуша било кога другог. Тац делу дрессируют полицијских паса у САД.
  
  
  Рањен вук се вратио у борбу. Крв капље од њега исо рта. Је поново покушао да кажем ему се заустави и да легнем. "Хальт. Унтергехен".
  
  
  Вук Милана заколебался на делић секунде, наклон главом страну. Чинило се да слуша, тако да је наставио да вришти, надајући се да ће на време да ухвати познати знак.
  
  
  "Унтергехен, ширешейхер Шойзаль".
  
  
  Вук је одлучно реаговао сада, када га је позвао его одвратно непријатног мириса чудовиштем. Он је подржао даље и зауставио у конфузији. Остали су такође стали и чекали.
  
  
  Време је изгледало да се заустави. Њен приметио групу мушкараца, који су, чинило се, затаили без даха, а Карак савијен и грчу се за браду. Сви су ћутали и чекали.
  
  
  Онда је чуо гласове. "Картер, Картер, ми смо ту".
  
  
  Њен благо окренуо, и даље страха од вукова, и крајичком ока је видео шест бекство на терену личности. Падра, Софија, двојица око каријере и двоје из тамнице. На неки начин овај несокрушимый Падра побегао, када су ме ухватили, и ему је успео да се врати, да нас спасе.
  
  
  Али, он је водио пут Софију и остале исплате директно у арену са оружјем и чопор вукова. Вукови поново почели немирно режање, и ја сам знао да су моје команде вашег љубимца Милана трајати дуго.
  
  
  — Не, " повика њен Падре. 'Останите ту. Остани тамо!'
  
  
  — Али, Картер. .. '
  
  
  'Ја сам у реду. Останите тамо.'
  
  
  Скроман, они су стали, а један око разбојника Карака отворио ватру. Прашина је летео поред њих, и пуцњи одјекују отдавались у овалног чашу. Уследио је још један налет метака, и Софија, и њена група повукла у сенци капије.
  
  
  Након неколико тренутака је прошло у брзом акцију. На располагању су били само вукови и мач, а о волков га је, не превише сигуран. И све исто јој се усудио. "Mit mir", — лајао сам на њих, ради до на прави навијачи. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Животиња Карака је оно што ему је речено, пролазећи поред мене, снарлинг и скуля, као поздрављајући давно изгубљеног господара. Остали вукови добровољно пође за њим. Трик сада је била у томе, да делује што је брже могуће пре него што чаролија ће бити уништен. Како је само пре тога, вук је дошао, да нисам тако фамильярный, како је изгледало, он ће престати да ме послуша и набросится на мене.
  
  
  Али отворено сада вукови су јели око моје руке. Фигуративно говорим, наравно. Када смо дошли до јаук испод седишта Карака, да јој је наредио: "Ангрейфен". Ангрейфен.
  
  
  — Картер, — проревел Карак на врху заувек мном. 'Шта желите за . .. '
  
  
  Њен је наставио да се прилагоде волков. "Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Tasche унд дер тотен Mann.
  
  
  Имао сам осећај, да па не треба да је озбиљно претећи да иде на Караком: они су били веома гладни сада. Сви они су са невероватном благодати и брзином скочио на врх зида и подогнули тамо задње шапе за следећи скок.
  
  
  — Зауставите их, Картер.
  
  
  'Не!'
  
  
  На трибинама се попео бука, мушкарци паници. Неки саплету о наслона клупе, покушавајући да побегне. Неки су бацали бакље и шатались у инстант мраку ништа не видим. Неки око њих подигли оружје, али оклева, страх да увредим својим. Вукови се приближавали Караку, дуге резцы блистала од пљувачке. Повизгивая од беса и страха, брадати вођа побегао са свог места. Его ћебе развевалось за его леђа, као изъеденная молью светог покрова, када је он, камен, бацио између редова клупа, не знам на коју страну да побегне; его страх омета сваки его мисли. Он је окренуо и пуцао у свог руског Нагана у предстојећим предатора. У паници он је пропустио неколико метара. Он је поново водио и пао на рассыпающиеся клупе.
  
  
  Огромне звери оскалили зубе и пожурио на своју съежившуюся плен. Са усана Карака потонуо сдавленный крик ужаса. Он брыкался исо све од себе, али са вукова ему је немогуће да се носи. Џек Карака стих, када љубимац Милана зграбио его у спавајуће артерија. Њен видео брызнувшую крв, а затим се чуо још један звук, диже на арени: звук оштрих чељусти, вгрызающихся у меко месо.
  
  
  
  Поглавље 9
  
  
  
  
  Већина људи Карака дошли у себе, онда првог шока. Они су отворили ватру на вукове из пушака и аутомата.
  
  
  Вукови су поуздано заштићени угловима клупе и леђа кутије, али сам био идеална мета. Њен ран к стење, која се бави делимично заштити ме од метака, онда је повијен на доле, он је на делу, која се бави срушила под теретом времена. Њен скочио кроз лабаве камена и отишао назад на стазама, на пирующим вукове.
  
  
  Неке од животиња гледали на мене у мом приступу, и претећи зарычали. Га није зауставио. Јој ништа не би могао да уради за Карака, чак и ако би хтео. Али ја не могу приуштити да изгубите из вида вука Милана. Овај вук је био разлог зашто је њен дошао овде, и, кројач, проклети, ја не ћу се вратити празних руку.
  
  
  Вукови су почели да оттаскивать тело Караца у страну, као пси. У том тренутку, када они напусте склониште између клупе, они ће постати светло мете за оружје. Меци одмах разорвались око њих, и они су трчао на све стране, још више напугав мушкараца на спрату.
  
  
  "Бляйбен", Га је позвао љубимца Милана.
  
  
  Огроман вук нагло зауставио, као да је на крају дугог конопца. — Дођи овамо, — наредио сам, запањен оним што је добро Милан припремљен овог вука. Он је послушно дотрчала до мене. Он је трљао сам нос, обагрив моју кожу крвљу Карака, пропитавшей его њушке.
  
  
  Онда га је схватио да мора сам да се осећају кротитељ лавова, када засовывает главу лав у уста. Јој дозволио волку седне и подигао руке у воротнику его врата у питао потайного џепа.
  
  
  Изненада га чуо још једну месту. Окретање, то видео Софију, Падру и четворо других, сцурриинг кроз арену на пролому у стењање, пуцајући у покрету.
  
  
  — Иди, — повикао сам. 'Вратите се.'
  
  
  Али пуцкетање ih пушака и вратити куцање машине су превише буке да мој глас чује. Олово забрызгал Софију и њен народ, када милитанти Карака покушали да смањимо их раскачивающиеся беже тела.
  
  
  Одина око мушкараца, рањен са превијеном руци, одједном ухватио за лице, када је његов потиљак је нестао у експлозији мозга и костију. Остатак дружине прескочио удубљење у стење и школа је доле реда тамо где јој се крије по фиокама .
  
  
  — Ник, ти си у реду? - Софија плакала, грли ме. Њен снажно загрлио њу, осетио дрхтај њене усне и укус соли, и даље иде доле. — Хвала богу, ти си у реду.
  
  
  Ми не би промешајте швеђани ", — рекао је, смешећи се-хеј.
  
  
  Ако је и приметила моју голотињу, онда, барем, није показао тога. — А ти, Принц, још увек жив, — фыркнула она и једном руком притянула животиња на себи, као беззубую овчарку.
  
  
  "Да ли сте нашли оно што желите?" — питао Падра.
  
  
  — Још не, — рекао сам. "Милан" добро сакрио торбу".
  
  
  — Ја ћу наћи то је за тебе — рекла је Софија. — Ја знам где је то.
  
  
  "Морамо да побегне одмах затим ове", рекао је Падра. 'Одмах.'
  
  
  — Код мене се појавила таква идеја, Падра.
  
  
  — Ово је горе него што мислиш други.
  
  
  'Шта мислиш?' — питао га, да погодите колико горе може бити.
  
  
  У реуматизам над нашим главама зачу помрсе конце кроз пискав звук, који јој је превише добро знао: малтери!
  
  
  'Ныряем.'
  
  
  Моћна експлозија је подигао зид амфитеатра. Камени зидови и редове клупа разбацани у заслепљујућу бљесак светлости. — То је српска војска, — повикао сам Падра кроз киши, око цемента и камења. Око нас загрохотало још више пројектила. Они сотрясали арену и пробивали велике рупе у већ уништене зграде. Избио пламен, и ми смо чули испрекидана приближава крупнокалиберных митраљеза. Људи Карака збуњени и преплављен, они су пуцали и викали, да се избегне грома напада.
  
  
  — Војска се придружује артиљерију, — повика Софија, блокира буку. "Они нас окружују. Већ смо видели да их у каријери. Људи Карака нас ухватили у замку, али када су схватили да долази војска, они су трчао, као кучка гаћа.
  
  
  Ставила ми је згужване папиру. — То је оно зашто си дошао овде, Надимак?
  
  
  — Надам се — рекао сам, окреће папир. За мене то није било ништа као што је порука шифрована и пуна симбола. Једноставно ставите ега назад, а онда сам схватио да ми нигде его чувати.
  
  
  Падра се смејали мојој ситуацији. "Шта те величине?"
  
  
  '50.' Јој рече ему европски еквивалент четрдесет четвртог величине САД. Јој, мислио да Падра само шали, али он је мирно подигао пушку и нацртао перла на човека високо изнад нас на трибини. — Ја ћу покушати да не оштети одело, — рекао је зарежао. Затим је пуцао.
  
  
  Убегающий мушкарац скочио, када се он појавио трећи очију, а затим ваљани доле по скамейкам на неколико метара од нас.
  
  
  — Сада можете да се облаче, — са задовољством је рекао Падра.
  
  
  — Хвала вам — рекао сам и пописан на трупу. Раздеть его је мукотрпног рада, али ми треба је ова швеђани. Скинути са њега пентаграма кошуљу и панталоне, га је упитао: "Како си изашао око виле, Хашиш?"
  
  
  Он је неопрезно је слегао раменима. — Нисам био без свести, као што си ти. Када ме је вукао у тамницу, било је само четири стражара. Са мојим хуком и добра левом руком шансе су приближно једнаки. Њен суочен са Софије, када је отишао за помоћ. Ми смо одлучили да покуша да спасе вас око тамнице. У то време нисмо знали да можете преузети овде у арени.
  
  
  "То је за мене играма". Јој, осетио, како по мом кичму водио језа. "Принц ме је спасао. Њена никада није видео пса, тако добро дрессированную, као што је овај вук. То је невероватно.'
  
  
  "Милан је био вук", — са осмехом је рекао Падра. "Они су схватили пријатеља пријатеља. Обојица су волели исту жену.
  
  
  — Хасх, — запротестовала Софија, покраснев.
  
  
  "И шта је иза шала; У Карака она је била све ово време.
  
  
  — Са њим није до шале, — смркнуто рекох, подползая до пред мртвим предводителю.
  
  
  "Да, видели смо то", — рекла је Софија. "Он је умро страшном смрћу".
  
  
  — Али није горе него што је заслужио, Софија, — одговорио сам, подизање Наган тамо, где его пао Карак. Њен је пописан назад на њу, притисне на задњем зиду фиоке, када је на сцени разорвался минобацачке гранате, осыпав нас шљунка и оштрим металним крхотина.
  
  
  "Карак издао свога мужа", — рекао је његова путовања, фотографије, музику. "Касније его контакт рекао војске, да ја ћу доћи. Заправо, да его је убио вука, када је покушао да подесите его против мене.
  
  
  Јој, окренуо Падре и питао: "Зашто сада војска напада? На крају крајева, Карак хвалио да ће се састати са представницима владе, да се постигне мир. У томе није било потребе.
  
  
  "Код срба и превише мржње према нама". Белокурый гигант тужно одмахну главом. "Београд је видео прилику да Эвана занемарити своју заштиту у име мира, и сада убијају нас. Разговарамо са њима — не више од користи оружје у рату. Њен је покушао да упозори Карака, али... .. '
  
  
  Он уздахну, онда потресла скине са себе меланхолическое расположење. — Али, код нас више нема времена за разговор. Ми треба да одем одавде док још можемо.
  
  
  Њен је пристао и ми смо помчались до најближег излаза под континуирано грмљавина експлозија и прашину од пада камених стена, клубящийся око нас, као магла. Када смо побегли око амфитеатра и помчались улицама, на западним обронцима сијала јарко адв = β. Нас нико није покушао да заустави. На целој територији хотела, а дрхтала под мојим ногама, а у ушима грохотали експлозије. Зидови и стубови разбацани на комаде цигле и цемента. Ватра и прашина је устао на небу, као печурке. Мушкарци са узвицима су трчали около и да су сломљена или поцепана на комаде . То је било мртво у Аптосе, мртво у монструозних размера, и није било више него смешно вежба за југословенске војске.
  
  
  Трчали смо на улици, баш у том тренутку, када је град поцепана на комаде. Затим смо помчались на малом простору миммо трясущихся зграда. Испред њеног видела велики структура и чуо, како Падра виче на мене, када га је водио: "Врата. Москва Капија".'
  
  
  Ми смо стигли до главне капије Аптоса у жару битке. Људи Карака су се борили за свој живот, не знају милост, знам да је милост им, такође, неће бити. Багровое сунце освещало ih оружје. У најбољем случају то је била климава линија одбране, и он је сумњао да су продержатся дуго.
  
  
  Четири хрвата, Софија, вук и њен, нырнули у масу, стално креће, док пројектил за снарядом пао на град. Прелазећи празан простор, ушли смо у рушевинама сломљеног гранате или код куће, протиснулись миммо уског балкон, и камен, сишао на тамном, крошащейся степенице, вырубленной у стени пре много година. Задихан и кашляя од дима и прашине, ми протиснулись кроз пукотину у градском стење. Ми сгрудились ван утврђења на ивици уског платформе.
  
  
  — Опрости , — круто рекао Падра. — То је наша једина шанса. Повлачење, тамо, као што си ти дошао, Картер, отворено сада изгледа као да је на место борбе.
  
  
  Нисам био сигуран да је то ценымногие боље.
  
  
  Борба кувани сасвим близу. Сада је видео да су Врата представљају масовну лук, велики део којој је уништена. Мали мост пређе малог клисури, који је лежао пред њим. Југословенске трупе су заузели мост и користили его за масовни офанзиве на град. За трупе видети велики број СУ-100, покретне пушака. А на путу за оруђе отишла колона, француски АМХ-13, лаких тенкова. Једном на позиције, они су бројно надмаше и сломе све на свом путу.
  
  
  "Са истим успехом може покушати да убијају муве пушечными језгра" — рекао сам.
  
  
  — Увек једно и исто, — презриво зарежао Падра. "Ми смо ставили ударац у најпогоднији за нас време, а затим рассеиваемся у планинама. Војници никада не могу да нас пронаћи, чак и са овим моћан снаряжением.
  
  
  — Али не овај пут, — демантовао појавила у медијима поруке њен ему.
  
  
  "Само због лудог издаја једног око наших људи".
  
  
  "Нисам сигурна, Хашиш, да је то тако било". - Софија пожурио да ме је погледао. — Шта мислиш, Надимак?
  
  
  "Ах, Карак заиста био будала. Али оно што је он урадио, коштало новца, велике своте новца. Они људи које је окупио око себе, били бандитима, а не патриоте. То значи да од њега треба да буде скривена подршка, и ја се питам, ко би то могао да буде.
  
  
  "Барем не комунисти".
  
  
  'Не. Барем, не Русија или Тито, — одговорио сам. — И Запад его такође не испоручује њеног самопоуздања. Постоји само једна опција: Кине".
  
  
  'Кина?'
  
  
  "Кроз Албанију. Или, може бити, Албанија платио рачун. Ми смо, вероватно, никада неће сазнати сигурно. Али ја јој стављам на то. На крају Албаније у сали у близини са том земљом, у којој је било много успона и падова у односима са Русијом, и са мало новца Албанија може мало да изазову ситуацију. Губи им ништа, и ако је Хрватска икада постати независна, са хема-онда на челу, који жели да подржи Албаније, Албанија ће бити у стању да зараде довољно: отхватив тежак комад Југославије".
  
  
  "Карак никада не би пристао".
  
  
  'Можда не. Али шта ему није било времена за губљење?
  
  
  — Оно што смо све изгубили, — тужно рекла је Софија. "Аптос".
  
  
  — Да, Аптос, — горко се закикота Падра. "Али када Караке Аптос прерасла у тумор, и њен морао вјачеслав. Аптос ће умрети, али наша борба ће живети.
  
  
  "Ми сви ћемо умрети, ако опозорим его", — рекао сам. "Онда ћемо умрети као мушкарци", — размишља Падра, иде низ стење ровова. — А не као звери, прячущиеся у пећинама.
  
  
  "Ја не могу да видим где можемо да идемо", — рекла је Софија.
  
  
  Ми смо прошли кроз сенке и на неравним страни рова. Моји нерви су били затегнути, а ноздрве трясло од мириса кордита и прљавштине. На нас је засула нове гранате, када наредним војници ударио је рупу у оскудним линије одбране са таквом силом да на целој територији хотела, а сотряслась од експлозија. Јој чујем крике људи Караца, запаниковавших пре нахлынувшей нападом и прилично глупо разбегавшихся, када је југословенска војска је стварно и гурнула их на покољ.
  
  
  Наш пут под Дверима је био слободан. Војници набрасывались на своје жртве, и нипошто нису били заинтересовани за оно што се дешавало испод моста. Али, опет, опет под ведрим небом, поново смо се нашли у паклу. У педесет метара од нас су дрвеће, стене и камење. Ако бисмо могли да дођете до њих, ми би били безбедни. Али између нас и онима склониште су стотине војника, СУ-100, тенкови, минобацачи, бацачи, митраљези и рефлектори. Рефлектори включались у сумрак и методично лутали у магли боје, гледајући могући циљ.
  
  
  Одина око бивших осуђеника у затвору прекрсти се. Онда смо сви трчао као пакао. Зрак светлости досадан и означила нас. Њена чуо грохочущие пушке. — Идем, — повикао сам, и ми распластались на земљи.
  
  
  Рафала и звуци грома; два 35мм пројектила разорвались само три метара од нас.
  
  
  Ми скочи на ноге и побегао одмах, кашляя и чихая, али привремено крије у облацима прашине. Око нас падају комади камена, и комья земље, али ја сам био захвалан за ову стрелицу. Он снимака подигао прашину, која се бави сенци нас.
  
  
  Одина око рефлектора звездама изнад облака, чекајући када ће пасти, и да ће отворити нас. Ватра митраљез заливал земљу, да би били сигурни да ми не да стоје на ногама. Када се прашина коначно магарца, имамо вхирлед главе, и ми задохались, али смо стигли до стене. Падра изгледао мало зелено. Он ме је зграбио за раме своје схагги левом руком и нервозно је рекао: "Ми не можемо зауставити. Морамо одмах да се крене даље.
  
  
  "Даље, у реду, али са резервоаром".
  
  
  "Тенк? Али зашто?'
  
  
  "Брда препун војника. Ми никада не хода хода. Значи, треба нам нешто што може да се креће. Сада тенкови стижу овде последњи, а то значи да, ако се ми покоримо последњи тенк у колони, ми ћемо бити у могућности да се распореди его и да се пробије, не сударају на отпор. Добро? Поред тога, додао је њен као убедљив аргумент, — једино што може да заустави један тенк, — то је још један тенк. Звучи разумно, зар не?
  
  
  — Ти си луд, Картер. Падра превођењем поглед са мене на тенкове, и обрнуто. "Како ми то радимо?" — питао је он. — Остави то мени. Дај ми три минута. И потребан ми је вук.
  
  
  "Не, ми не можемо..."
  
  
  Падра је прекинут експлозијом још једне бомбе. Јој, пао на земљу и сакрио главу путовања, фотографије, музику, у криве руке. Гранате разрывались у дрвећу изнад нас, и на нас је пао чврстих комада стабала и грана. Када је Софија поново подиже главу, га је видела, како по њеном образу капље крв.
  
  
  — Узми са собом Принца, — рекла је она, бришући крв. Њен пажљиво изашао из-за заштиту стена, Принц поред мене. Њен пажљиво марширали кроз растиње дуж пута, знам да смо идеална мета за сваку митраљез, који је случајно приметити нас, када смо кренули до последњег танку.
  
  
  Јој, мислио да је стигао до њега, али онда сам чуо тешке куцање друге машине, приближавшейся-по-скретање смера испред; стигла покушава да надокнади изгубљено. Поманив вука назад, јој, сео да чека, док ће се одржати миммо нас.
  
  
  Иза брда ехо разговарали иелпс пушака, разрывами гранате и глатка гласан прасак митраљеза. Аптос умро страшном смрћу. Огромне комаде стене ван додира и погодили у бело-плава свети разрывающихся пиерцерс и жуто-наранџасти сјај разорног пожара. Ваздух је испуњен крицима и дима.
  
  
  Последњи тенк је већ лиже, извергая издувни гасови и перемалывая земљу под собом. АМХ-13 — стари, али још увек ефикасан тенк, који се користи у истом броју модела, као што је Фиат. Он је имела 35 мм скорострельную топове и 7,62 мм митраљез. Један члан посаде тенка гледао шта се дешава кроз отворени предњи отвор, а други је седео у башенном люке, држећи у рукама митраљез. Он није пуцао, — и није могао, не снеся главе својим људима пред њим — али ему нестрпљив да преузме позицију и пуцати.
  
  
  AMX-13 полако пожурили миммо, и ми са Принц школа за њим. Њен запрыгнул на броду, користећи оловку над издувне цеви, и вук скочио за мном. Нисмо имали времена да ухвати дах. Као да тихо смо наше понашали, стрелац, мора да је осетио да нешто није у реду. Он се окренуо, видео сам нас и посегнуо за пушку. Њен пуцао у њега из Нагана. Звук пуцња затерялся у шум боје. Митраљезац избацили и хлопнул митраљезом, када јој је наредио волку нападну.
  
  
  Принц је био прави од хрватских патриота и тачно знао шта се од њега захтева. Он је отишао у кули и заронио у шахт, не обраћајући пажњу на мртвог стрелица. Унутар резервоара ударио горе невероватну битку. Њена чуо режи, плаче и усамљени рикошетившую метак. Тенк, дрхтавица, зауставио, а возач тенк, стоји испред пао подстреленный. Њен прострелил ему главу пре него што је пао на земљу.
  
  
  Он преврнуо и замрзла у близини са резервоаром.
  
  
  Падају стрелица са резервоара, његова скочио да уклоните два других. Га нашао па тамо са перекушенными гутљаја. Принц добро снашао са својим задатком. Како само хтео да га се отараси ових тела, Падра, Софија и њени људи су изашли, око жбуња и забрались на тенк.
  
  
  "Принц је веома помогао да се то уради", — рекао је њен га. 'Брзо. Одреди ми са телима.
  
  
  Прво га је бацио један, а затим друге Падра. Он је забодена их на удицу и повукао, као да су то биле велике комаде меса. Онда је и Софија скочио у резервоар, а друга два су остали у врху. Софија приметно побледнела, гледајући крв, али се брзо опоравила. Једини метак није успела унутрашњост, и то је била наша главна брига у овом тренутку.
  
  
  Њен селл на удобну вожњу седиште и погледао на цонтрол панел, покушавајући да се сетим, како да покренете овај тенк. Само мотор заглох, а све остало је изгледало, било је укључено и функционировало. Као француским, мотори AMX требало да буде Хотчкисс или Ренаулт, а на табли са леве стране од мене су сензори и дугме које изгледа да ми познаницима. Њен нашао полуге, дупле малтретирање, полуге гази и, коначно, схватио шта оловку треба окренути да покренете мотор. Бука унутра је била заглушујућа, посебно када га је неколико пута ударио педалу гаса.
  
  
  Њен је испружио главу око предњег луц, да сваке године, kuda еду, и окренуо пренос. Резервоар са одвратно брзином лурцхед напред у ономе.
  
  
  — Где ћемо ићи, Надимак?
  
  
  — Док не победи строну, Софија. Њен треба да укључите ову ствар.
  
  
  Не само кружио око. Њен се борио са утоваривачи и почео да се креће напред и назад, напред и назад. То је било и даље, да побегне са блиског паркинг усред града. До времена када је пронашао своје, његова је био мокар од банке, али је сасвим овладао чудовиште. Он се није много разликовао од багера. Веома је користио пренос и држао високе маха. Почели смо отползать од Аптоса.
  
  
  Га питао. - "Куда води овај пут?"
  
  
  "На крају крајева, у Читлук", — одговорио Падра. "Тамо ћемо бити у безбедности".
  
  
  — Ако смо успели — рекао сам. — Ако нас сада не примећују, не задуго. Ми смо идеална мета за ih бораца, и они ће схватити да смо на путу ка Читлуку". Јој застаде да размисли, а затим рекао је: "Можемо ли ми неко смисли како да дођете до Джзана?"
  
  
  'Могуће. Али то је велики кука.
  
  
  Софија је дошао код мене. — Ти си још увек желите да им помогне?
  
  
  — Дао сам им реч. Између осталог, треба негде да иде, и судећи по томе како су прошли дела у Аптосе, изгледа, војни урадили све од себе. У Джзане нећемо наћи велики отпор. И ако смо икада желимо да помогнемо тим људима морамо да урадимо то сада".
  
  
  — И имамо тенк, — весело је рекао Падра.
  
  
  — Само се надам да ми не опоздаем, — обеспокоенно рекла је Софија.
  
  
  Њен возио на тенку и скренуо са главног пута, где Падра ми је рекао да се окрену у страну Джзана. Сада смо се возили по уским, сломљена путање. Резервоар је возио преко брда, ја тону, растиње и перемалывая его пруге. Ми имате слетео на камење, које су разбацани под теретом, присиљавајући нас лудо да клизи.
  
  
  Полако, спуртс ми силази са брда, ' твас јахање на серпантинам и кул спускам.
  
  
  
  Поглавље 10
  
  
  
  
  Кроз неколико сати смо стигли до северног предграђа Джзана. Улице су биле дезертирао, куће темны. Њен чуо, као Падра опрезно рекао: "Овде је рано да иду на спавање".
  
  
  — Мислим да су већ отишли, — суморно одговорио сам. 'Ми смо закаснили. У Джзане сви такви. .. '
  
  
  'Останите. Њен видим брылев. Падра нагнуо напред, цранинг преко. "Да, на железничкој станици, на другом крају града".
  
  
  Њен пратио его упутства и убрзо је видео свети моћних сијалица. Пошто је прошао последњи угао, јој, изашао на трг испред вокзальным двориште.
  
  
  Површина је обнесена брзину возведенным ограде од бодљикаве жице, као да је био привремени обор за стоку. На станици, само усамљен платформи дуж киосци, стајао је локомотива са тендером. Локомотива је био марљив 2-4-2 са закопченными са преклопом и уском цеви. Змија паре полако устао горе од другог хумпс котла. На тендеру је прицеплен стари дрвени теретни вагон, а за њим мали путнички ваггон.
  
  
  Преко територије спаљена радна светла, патрулировала неколико војника. Они са собом је 64А, српска верзија руског аутомата АК локалне производње у Крагуеваце. Неколико војника послали комби.
  
  
  На јаком светлу га видео да је пошиљка се састоји од људи. Изгубљене, запањен лица мушкараца, жена и деце беспомоћно гледали око пуног робног превоза. Неколико бедних ствари су скривени између њих, ваљани у путничке торбе или збијени старе картонске кофере. Један Бог зна, у шта камп ће бити послата становници Джзана.
  
  
  "Ми смо на време", — рекао је његова путовања, фотографије, музику поред мене. 'У тачно на време. Они би отишли преко сат времена . Онда јој је повикао Падре: "Ја ћу се искрено за њих. Њен идем отворено на воз.
  
  
  'А онда?'
  
  
  — Ми ћемо возити возом. Превише људи да протури у резервоар. Њена ћу покушати пузање кроз охладите на преклоп између заштитни вагоном и стражар, да сте имали слободно поље за ватру.
  
  
  "Ми смо отицање возу. .. ' Га, чуо, како је он гунђали о себи. Он одбруси прсте. — Хапсаки, ми отицање возу. .. Он је заиста болестан ".
  
  
  Ми потресао кроз улаз, крушке, дрвени стубови ограде и кроз осип жице. Палисаде прогнулся, сплющился, и иза нас размоталась бодљикава жица. Падра отворио ватру из митраљеза, а друга два partizan користили пушке узети од убијених војника.
  
  
  Њен возио искрено, отворено за товарному вагону. Ми застигли их неспремне. Они нису очекивали, да је било око ih сопствене тенкове би ударио у врата, не говорим већ о томе, да ће на њих ватру. Двојица војника, од којих јој је забринут више од свега, били веома блиским људима. Али људи путовања, фотографије, музику, пуцали их први. Падра био заузет пуцају у другим, потпуно не обраћају пажњу на град метака.
  
  
  Дао више гаса на десној гусенице и пусти леву. Тенк се окренуо и стао поред машине. Њен искључио мотор и искочио кроз предњи поклопац. Савијање, њен побегао на отворена врата. -- Иосип , -- узвикнуо сам . -- Иосип , ти си овде ?
  
  
  У колима је било топло од људских тела. Међутим, они чувају кобан тишина онда наше неочекиваног напада. Сељаци стајали, трепери, лица ih замрзнут и помрачнели од страха.
  
  
  "Иосип, њен се вратио да ти помоћи".
  
  
  Њена чуо реуматизам однекуд око задњем делу машине. Затим бркати хрват спасио ми је живот, пробили кроз масу, осмех озари его обично ништа не изражавајући лице. "Не заборавите".
  
  
  Арвия пришла му је иза леђа. Она је импулсивно бацила око машине у мој загрљај. Јој изрекли под њеним теретом, ударени нах, да она није пала. "Не заборави ме".
  
  
  Софија поносно је изгубила са тенковима. "Ко је ово дете?" — нагло, упитала је.
  
  
  Арвия оторвалась од моје груди. -- Ко, -- љутито одговорила је, -- ова старица?
  
  
  Изненада сам имао анксиозни осећај да сам био у већој безбедности у арени. "Молим вас, Софија,- то је Арвия. .. '
  
  
  Падра ме је спасао од дилеме. "Преживели војници беже" — узвикнуо је он. — Али они ће се вратити са арматуром. Ми треба да иду.'
  
  
  Њен гурнуо два ревнивых жена на товарному вагону. — Брзо, иди унутра. Ми увек можемо да разговарамо касније.
  
  
  Ми треба да одем одавде први.
  
  
  — А где можемо да идемо? — жалосно је питао Иосип.
  
  
  'Ја не знам. њен . .. ' Јој оклевао и дошао на тренутак. "На запад, у Италију".
  
  
  'Италија?' Арвия захлопала у рукама. — О, ти мислиш да је то могуће?
  
  
  — Наравно, — брзо сам рекао. — Али није у томе случају, ако ћемо остати овде. Брже, улази у вагон.
  
  
  Јој помогао хеј да се попне на броду, где је њен отац је наставио да шири информације. "Ми смо отицање у Италију. Италија. Слободе.'
  
  
  — Ти си превише дај. Софија.'
  
  
  — Не, Ник. Не отићи овде...'
  
  
  — Сада није време да се љути, — рекао сам. — Ту може да се уради много више корисних ствари, а у локомотиве за тебе нема места. Ти си потребна ми је тамо, у Софији, да би се олакшало њихово путовање. Молим вас, уради како ја кажем.
  
  
  На тренутак јој се уплашио да ће она одбити. Али, после кратког ћутања она влезла у вагон заједно са осталима, усне су јој биле стегнуте, а лице је било моћно. Пре него што једна око две жене успео да створи још неких проблема, га, затворио врата.
  
  
  Ми се не свиђа идеја да напусти сиромашних у робном превозу, али то је било све што је било могуће. На тренутак јој се размишља идеју посадити неке око њих у вагон заштите, али он је био слишко мали да прими све, и то је било превише времена да се одлучи ко где треба да седи. Овај путнички вагон је био превише отворен мета. Њен ран на локомотиву. Кабина је била празна.
  
  
  — Где, — викао сам — возач овој ствари?
  
  
  'Овде.' Падра водио око резервоара за мене. — Ја сам твој инжењер, Картер.
  
  
  'Си ти? Да ли заиста знате како да вози воз?
  
  
  Он узбуђено и поносно махали пушком. "Мој отац је четрдесет година возио експрес преко Шибеника у Трогира".
  
  
  Он подтянулся, и прибежавший за њим вук скочио у кабину.
  
  
  Обојица су гледали на мене око кабине. — Ти, — рекао је Падра, — ћеш бити мој помоћник.
  
  
  "И шта то значи?"
  
  
  - То значи да ћете морати да баци у пећ угља. .. '
  
  
  Не знам бољег решења јој се попео у кабину, али осетио мали неповерење према ономе што је он претендује да буде машиновођа. С правом. Касније је открио да је између Шибеником и Трогиром никада није било експресни воз. Поред тога, ако мислите, да јој ништа није знао о оцу Падры.
  
  
  Падра студирао сензори, почесывая браду куку. "Парова мало высоковат. То је добро.'
  
  
  Таращить очи просвистела миммо его уха.
  
  
  'Шта је то било?' — лајао је, када је ударац вхиззед између нас. Он је зграбио свој српски M48 и пришао страни, окренута према дворишту. "Ах. Не, девет срба, тамо, на терену. Он је пуцао у левој руци. — Сада је само осам. Не престају и не јуи нос, Картер. Пустите ове малтретирање — гласова — и дођите дроссельную вентил. Да гласају тако. И игле преокрене овај штап.
  
  
  Је то урадио, он ми је рекао. Јој, уздахну са олакшањем када је воз почео полако да се креће напред; точкови се окренула са изненадна сила пар. Падра пуцао тако брзо као што сам могао, оптужујући српски оловни меци, рикошетившие од облоге локомотива. Њен виси на гасу, воз несвесно затрясся и повукао све даље и даље од станице.
  
  
  Постепено смо успели да прикупе брзину и све брже и брже отишли смо на железничким путевима. Пуцњи избледела доле, и војници су нестали, док смо се возили на левој обали река Неретва.
  
  
  "Где је та линија?"
  
  
  — На југ, до обале, — одговорио Падра, приступ, да бисте променили ме код алата. "Ако ви ћете наћи негде лопату... ... треба нам паре. Лопата пола потонуо у жар. Њен почели да бацају угаљ, покушавајући да добију јасну идеју о географије терена, да се крећете. Мене пробио мисао. — До Метковича? — питао сам га .
  
  
  'Да.'
  
  
  Дакле, круг је затворен, мислио сам јој о себи. Га вратим до тачке излаза. А код неког хрвата у Метковиче догодило да конвулзије, ако би он то знао, смртоносне конвулзије.
  
  
  Брда отбрасывали у месечини тамно плаве сенке, као шине чинило сјајним сребрним нитима. Летели миља, и планинска област је постала више грубим, када смо оставили долину Джзан иза себе. Оштре стене затворено око нас, и пут сузилась и постала више ветровито. Падра је пажљиво гледао у таму испред нас, поттеринг са алатима. И њен сгребал жар у незасит огњиште.
  
  
  "Надам се да неће експлодирати", — рекао је Падра. Он је покуцао на манометру, и црна стрелица порастао је за још неколико ставки. "То је стари леш, на нен више регулатора, него код мене у панталонама".
  
  
  "Па, барем код нас још довољно угља".
  
  
  "Онда ћемо ићи, све док он наставља да то уради". Он је грчу за конопац, и оштар, језив звук зачу се кроз дуге цеви на врху другог котла. — Свиђа ми се овај звук, — рекао је он, опет вуче за стринг. Време је пролазило, у алармантно и забрињавајуће тишини. Ноћне сенке сгустились, и сада је могао да види свети, просачивающийся кроз хтели да робног превоза. Без сумње, неко упалио фењер, који је сада љуљао на стропиле. Застучали шатуны, и веслање точкова заскрипели на стрмим потеза. Локомотива грохотал, извергая дим и пара.
  
  
  Шине вились кроз пустињске планине. Још једна кул показивача, и са обе стране падине постају стрмије.
  
  
  Невероватно, али село претворила у мали плато. Уска трака дуж дубоко камените клисуре. Експлицитни испред виднелся эстакадный мост; стари дизајн око дрвених греда, соединявшая две стране клисуре. Он је био више ста метара у дужину и имао је савијена ван форме за већу снагу, а на супротној страни је био још један бенд, нагло поворачивавший у планину.
  
  
  Јој, погледао око кабине и видела почетна моста отворено пред нама. — Хајде, — викну јој преко рамена.
  
  
  Локомотива и вагони затряслись још јачи, када смо дошли до шаткому зграде. Туп звук точкова је била заглушујућа, и није гледао на невероватну дубину под мене. Локомотива безбрижно грохотал, извергая дим на перегретого котла са страшним звуком излази пара.
  
  
  Изненада га чуо непогрешив звук пуцњаве. Падра гласно псовали, већ љутито, него изненађење, и поново посегнуо за пушку. Други метак погодио локомотива и тендер, ударио дрво или срикошетили о гвожђе.
  
  
  Њен је пописан на Падре и погледао напоље. Недалеко од нас је возио још један воз, који је великом брзином послат на нас. Други воз је са савременим дизел мотором, који је хустлед пред собом платформу. Ее војници укомплектовали безоткатной топом и нешто пара 65А, ручних митраљеза са коническим пламегасителем и два носача. Они су пуцали на нас, око свега што су имали.
  
  
  "Један ударац безоткатного оружја, и ми смо дошли да са шина". Падра узео је филозофски. "Али их воз брже?"
  
  
  — Они сустижу нас, зар не?
  
  
  — Онда мислим да је све готово. Онај нагиб тамо нас ће успорити.
  
  
  Војници су наставили да пуцају, када смо стигли на оба краја моста и избио на дуге стазе. Мене је захватила застрашујући терор, када је наш стари воз је заврнуо за показиваче и замедляясь, тешко се попео до стрме падине. Срећом, спроводи платформе превише тешко лампе за прецизно снимање. То је једна ствар која нас све док стварно сачувана. Али, дизел и платформе сада били на мосту, и ускоро ће искрено за нама, пуцали из непосредне близине.
  
  
  Није било институција избегне катастрофу. Или је то? Мој мозак је радио у френетичним темпом, трзање за танку нит наде. Било би самоубиство покушава, али, можда, ако имате среће. ...
  
  
  Њен повикао Падре. — "Будите један за неко време. Справляйся, као што можеш".
  
  
  Он је са неверицом зурио у мене. — Добро, али зашто?
  
  
  "Једини начин да је задржи их од тога, да спасе нас, — то је обори их дизел пре него што су доберутся до нас. Наш путнички вагон изгубљено. Можда могу да га користе да рам мост заједно са њима.
  
  
  — Боже, помози нам! — узвикнуо Падра . — Ти не ћеш да се попне назад и бити растављени его?
  
  
  — Имаш ли бољу идеју?
  
  
  Падра неверицом трепну, затим заронио за лопатом. Он је стајао и фыркал: "Ако нам је потребан парова. Картер, да јој носе.
  
  
  Није могао да се не насмеје ему, док полз назад на тендеру. Снимке югославских пољских топова и ватре машина 65А ме спроводи, док јој полз на угљу и силазио на малу платформу. Место је мало, и воз снажно дергало, и кацхало.
  
  
  Јој, скочио у мотора. Моја босая принципима дотакла фоотрестс, а руке вцепились у гвоздене греда степеницама које воде на кров. Га снажно ухватио за њега, а затим је почео да се уздигне.
  
  
  Није акробата. Њен прешао кров робног превоза на рукама и коленима, без намере да покуша да устане и да задржи равнотежу у целој овој пуцање и раскачивании. Њен достигао друге стране кола и погледао доле где миммо ме обасја железнички прагови. Два вагона под утицајем и неуредно терлись још један о други.
  
  
  Меци тешко погодили у дрвеним зидовима вагона. Њена чуо вришти и стење сељака унутра, и постало ми је занимљиво, колико око њих је већ било досадно. Бес переполнял моје груди, када јој је силазио доле. Њен пао на колена на малу платформу, и одмах почео да вуче монтажа спојнице. То је био једноставан кука са булавочным за монтажу, али са годинама је проржавел. Моји прсти очајнички повукао аттацхмент, покушавајући да се ослободи ега. Још више олова оцарапало метал геар строја око мене, и таращить очи жестоко просвистела миммо моје главе, промахнувшись на косу. Њен чули крици рањених сељака. Испред, у кабини, Падра бесно псовали, а Принц почео да завијају. Њен је наставио да ради на од пина, али није могао да его отме.
  
  
  Коначно, после, изгледало је као вечност, ја сам успео да ишчупа аттацхмент. Га бацио и окренуо, да се ухвати за мердевине, да је за шта да се држе. Таращить очи поцепао рукав мог вуне кошуље и оцарапала кожу на подлактицу, али сам га скоро није приметио. Њен је био превише заузет гледајући како празан вагон се зауставља, а затим полако почиње да клизи назад. Прво је изгледало да је он само пузи, не имајући довољно брзине да се заустави приближавање војника, али изненада, он добија брзину и ваљани низ брдо на мосту.
  
  
  Воз наших прогонитеља је већ био на пола пута до ущелью. Наш вагон рванулся на њега, катясь, када су се претворила у показиваче и помчались горе на мосту. Од водећих точкова дизел летели искре, када су ужурбано радили, пнеуматски буллиинг, и платформе, снажно закачалась, када је воз заустављен.
  
  
  Превоз возио до њега. Њен затаил дах. Сада, југословенске војници концентрисани су ватру на кочији, очајнички покушавајући да га дигне у ваздух и обори са шина бомбама, али машина је немилосрдно мчалась на њих, као ракета.
  
  
  Они су погодили још у другој са заглушујућа туп ударац. Дрво, метал и људско месо летели у ваздух, изненада праћене ослепляющей блиц грибовидного наранџасте светлости и густе акутног црног дима. Делови моста и локомотива пловио кроз тамни облак у средини кањона.
  
  
  Пламен похлепно лизало поломљене греде надвожњак. Њу је гледао као остаци локомотива и платформе још увек несигуран држао за путнички вагон, гимнастика ватрени воза на дну клисуре. Тамо кутије муниције експлодирала доле с судар, сотрясшим земљу и осветившим небо.
  
  
  Пре него што је последњи стих грмљавина експлозија, њен чуо, као Падра забавно бруји у паровозный тоот. Њен насмејао се са великим осећањем олакшања и, кези, подтянулся степенице назад у кабину локомотиве.
  
  
  
  Поглавље 11
  
  
  
  
  После неког времена, већ је седео у кабини паровоза, высунув главу кроз прозор. У овом тренутку нам није потребан угаљ, тако да га смирио. Њен завео главу уназад и погледао на вука. Вук је погледао на мене. Он је седео у углу, мрзи сваки тренутак овог путовања. — Слушај, — рекао је њен Падре. "Ми треба да почну да размишљају о еде".
  
  
  — Бојим се, у овом возу нема рестарации.
  
  
  'Аха. Па, Принц изгледа ценымногие боље, и он почиње да показују посебан интерес за одређену бутне кости.
  
  
  — Ми ускоро ћемо бити у Метковиче. Њен знам за ово подручје.
  
  
  "Надам се да ће централа добро обновљена".
  
  
  Падра је погледао у мене са болом. 'Ти се шалиш.'
  
  
  — Заиста, — уздахнуо сам. "Сигуран сам да ће они чекати нас у Метковиче. Војска је, мора бити, предали ту поруку.
  
  
  "Ја сам изненађен да смо још нису дошли до другог воз", — одговорио Падра. "Можда ће нас сачекати на сортировочной станице Метковича, одакле ћемо имати прилику да побегне. Али маневровая станице у сали на јужној страни града, у близини луке. Ако ћемо тамо ићи и наћи чамац. .. '
  
  
  — Глас ти се шалиш, — рекао сам. — Чак и ако бисмо могли доћи до луке и да украде брод , довољно велику да испоручи тамо све, ми бисмо потонули кроз пет минута. Ми никада не доћи до Јадрана, да не говоримо о Италији.
  
  
  'Италија! Ти и твоја обећања, Картер.
  
  
  "Авај, то прервало неколико околности", — рекао сам у своју одбрану. Штавише, у Југославији за њих нема више безбедног места. Шта још да радим? Одвести их у Албанију?
  
  
  Падра бацио на мене оштар поглед, као да је хтео да кажем, шта да радим са њима. Али он није хтео да уради, и кроз тренутак поново закикота. "Могуће је, поред других вашим уметности, такође можете да поделите воду. Онда смо сви ћемо бити у могућности да прође хода.
  
  
  Њен игнорисао его коментар. — Шта је са аеродрома?
  
  
  — То је северо-западно од Греха, на пример, било педесет километара одавде.
  
  
  — Ја не мислим да национални аеродром у Кастел-Стафилич, Хасх. Постоји ли негде у близини универзитета аеродрома? Падра замишљено поглади се по коси. 'Ти си у праву. Постоји такав. Северно од Метковича. То је у близини железничке пруге. Али може и одмах заборави. Имамо свега неколико пушака, и многи око наших људи — стари фармери и жена у годинама".
  
  
  — Глас и све разлог да морамо покушати, — смркнуто рекох. — Јер многе око нас не наоружани или не знају како да се боре. Морамо да урадимо нешто брзо а нешто неочекивано. У супротном, нико око њих никада неће видети Италију. Знате неки други начин?
  
  
  Он је тужно одмахну главом. — А кад смо тамо, шта онда?
  
  
  — Не знам, — тихо је одговорио сам, опет высунув главу кроз прозор.
  
  
  Ми петляли по долинама, миммо високим литицама, кроз сивим грмова клисуре. Постепено ми се силази, и пут постаје мање опасан. Ноћни ветар завывал имам у ушима, и бледа месец освещала бледе челичне траке испред, док смо се преселио на ивици равног зарастао шоље.
  
  
  Ми смо ушли у долину Неретвы, око четири хиљаде хектара непроходне мочваре у Хутово Рукавцима, недалеко од Каплины и Метковича. Њен прешао у други део долине, када је одлазио на Метковича пре много векова на Ситроене. То је било једно око највећих места зимовања и лов птица селица у Европи. Тамо су десетине хиљада патке и дивље гуске.
  
  
  Ноћ је јасан, и преко врхова дрвећа схининг светла разбацане Метковича. Сергеј пришао, и дрвеће и мочваре разређује. Падра успорио кретање локомотиве, када смо прошло миммо првих кућа и заставом. Он је укључен обрнуто, затворио гас и окренуо према мени.
  
  
  — Тамо ја могу да видим резервни пут. Да Нам је боље да се заустави и хода хода до аеродрома. Не можемо ићи даље. Ви знате како да користите прекидач?
  
  
  'Мислим, да. Али зашто ми се окреће овде?
  
  
  — Ви не знате када овде ће доћи следећи путнички воз?
  
  
  'Не.'
  
  
  — Па, њен превише. И ја не желим да невини људи умиру".
  
  
  Паре шипел кроз мотор, а око кочнице су летеле варнице, када смо се зауставили код прекидача. Јој, скочио и отишао на выключателю. Морао сам да одврните старински дворац, и мало леђа разбио окретањем прекидача старим полуга.
  
  
  Дворац выдул густом облаку паре ми се у лице, када Падра поново донео его. Полако, он је увукла горе на страни брдо. Он шипел и грохотал, а око цеви и даље шел дим, када Падра и вук се око кабине. До тренутка када га је вратио прекидач у почетни положај, Падра је већ отворио врата робног превоза и помогао људима да изађу.
  
  
  Их је било око двадесет, неки са домаћим завоје, неке су подржали двојица других. У колима је остало четворо: они су убијени када су на нас пуцали војници.
  
  
  Софија и Арвия није повређен. Они су дошли код мене. — Ник, — позвао Софија. 'Шта се догодило? Да је то бука?'
  
  
  Њена брзо рекао им шта се догодило на мосту, где смо сада и шта су наши планови.
  
  
  — Али имамо мало времена, — рекао јој их. "Ми треба да дођете до аеродрома, пре него што воз ће открити и нас выследят. Узгред, овде има шта да једе?
  
  
  — Становници нашег града постоји еда са собом. Сигурно, они радо ће поделити, — брзо је рекла Арвиа.
  
  
  "Ми смо са Арвией дошли до споразума у вези те", — са поносом рекла је Софија.
  
  
  'Фантастике. Али морате да ћете ми рећи касније, када имамо мало више времена. Сада нам је време да иде, а њен гладан. Искрено, као Принц, а ви знате, шта је он, када је гладан.
  
  
  Убрзо након тога Падра и њен водио групу, подкрепляясь храну од сељака. Док смо ишли, ми смо јели хлеб, поврће, јаја, сир и димљена јагњетину. Ми смо хранили Принц мало по мало, да би его поред њега, далеко од осталих. Га се бојао, да је он напугает их, али они, изгледа, узео его у погодбе, заједно са свима осталима у овој чудној одиссее, Принц је мало непослушан, јер ему није било довољно меса, али, срећом, он је волео сир.
  
  
  Ми смо ишли као што је могуће тише по пустим улицама, спавање у граду, али двадесетак застрашило сељаци су урадили много буке. Неколико људи су ме питали, зашто смо се зауставили у Метковиче, и било је проклето тешко одговорити. Њен ни сам није био тако сигуран.
  
  
  Опузен и Плоче су ценымногие лиже, на Јадрану, и тамо би ценымногие лакше наћи брод за бесплатно путовања у Италију. Али ако претпоставимо да је ми смо направили наш пут жив, и он је знао да Падра био у праву када је рекао да су код нас, вероватно, постоје проблеми у самим овим градовима. Оба су курортными и рибарским градовима са популацијом од неколико стотина душа и малим поклопца унутра или споља. Тамо су одлични путеви, да је у овом случају било би за нас мана. Ih рибарски бродови су породичним чамаца, сувише мали за све нас. Морамо да краду паре, курсирующий између Плоче и Трпанье, и шансу да пређе на нен. Њен сумњао да нам икада бити у стању да прође миммо патрульных бродова МИП типа "Оса".
  
  
  Није да Меткович био тако велики проблем. То је релативно велики град, пут, железничко одељење и важна пословне зграде. Изграђен на месту где Неретва гране на песак делти са дванаест протоками, Меткович има много слатке воде. Међутим, он је у сали у близини борове шуме, беле плаже и плава хаљина далматинского обале. То је старински град, и све затвара у 7:30 часова. Радио Београд нестаје кроз етар у поноћ, када је у граду више не постоји у свету.
  
  
  Недостатак ноћног живота чини нас опасно видљиви. Проезжающая машина, радознали полицајац, усамљени заблудившийся пешачкој досягае и ми смо открили. Ми смо остали у сенци, и ишли уским улицама. У неком тренутку смо изгубили и нашли на градском тргу. Gradska vilecnica , градска кућа, је једна око ретких туристичких атракција Метковича. Она пролази кроз целу скалу архитектонских стилова. Она је делимично романичке, са мозаицима у стилу готике и касне ренесансе и врхом, што је најбоље описати као аустро-мађарски пројекцију. Једино чега овде није довољно, тако да је ово турских кројач, али у неколико блокова ми је прошло миммо џамије изграђена у 1566. године, у време султана Сулејмана Величанственог.
  
  
  Ја не боравио нас на тренутак, да се дивим свим овим лепоте. Јој чак није напустио групу да направи посету свом старом драгом пријатељу, связному, који је рекао оборудова ми војним на захтев Эвана Карака. Није да нисам имао искушења нанесе ова посета, али сам био на челу многих људи који су ми веровали слепо, да се повуче их у шкрипцу живи. Нажалост, не имела нам никакву идеју шта да раде, када смо стигли до аеродрома.
  
  
  Ми перелезли кроз зид на другом крају града. Све югославских градова, изгледа, постоји неки зид, преостали од оних времена када су ратови били локална ствар. Ми смо прешли мочваре земљиште и уске траке медитеранског грм, или маккии, маслине, смокве и рузмарина. Коначно смо дошли до гробљу, а са друге стране, уверавао ме Падра, били смо у могућности да виде авионе.
  
  
  Црква је слична оквир око старог филма о Дракуле. Био мрак; напуштена територија је била пуна пропалих скулптура и мртвих стабала. Она се звала Капели Светог Ивана Урсини, Капела светог Ивана Урсини. Довољно је да пређе старо гробље, да од самог старог Ивана школа је најежим се . Надгробни споменик од давно. Било је чак и неколико стекков, надгробних споменика богумилов, верске секте, насталој у планинама Босне и Херцеговине у средњем веку. Очигледно, ви ризиковали заразити неком верске лепру, јер пола времена нисам знао да плаче гласније, ветар или жене Джзана.
  
  
  Ми смо дошли до дуге тесној групи маккиа , за које виднелись мисти удаљене светла. Ми протиснулись кроз растиње, и тамо је био аеродром, као што је и обећао Падра.
  
  
  Постигли смо шљунка пут који води исплате директно на гол. Капија на самом делле представљале није ништа као рупу у огради око поља, са будкой, са једне стране, и будкой мало већи од другог. У мањој стајао је стражар, а у већој неко дозирање; на тај начин, поље је било више него заштићен. За мене је то био аеродром. Он се састојао од око два 2000-метар писте, пресека у облику уског слова X. На крају једне писте, са стране капије, била двухэтажная отпрема кула, увенчанная антеном и радиолокационным опремом. Поред торња су два хангара.
  
  
  Са тога места где смо стајали, било је немогуће рећи, шта се дешава на терену. Њено знање Ил-14 и неколико РТ-33 у близини хангара, али преостали авиони представљају ништа као што је неодређено црне фигуре, паркирани дуж ограде по ободу. Ил-14са и РТ-33, нам су нам на било шта. Моје наде биле смештене на уређајима који га још увек не могу да се идентификују, а то је значило да треба да се приближи ближе, да видимо шта они око себе представљају .
  
  
  Надимак. .. '
  
  
  Јој, окренуо. Арвия је дошао до мене и нежно дотакао моје штапићи. — Ник, ако не можемо доћи до Италије живим... .. '
  
  
  — Дођемо, Арвия, — рекао сам, тихо прелазак прсте. "Без обзира на то, бити у стању да ми или не", — надулась она је са женске логике. — Желим ти да се што-шта да кажем. Ми смо са госпођом Милан дуго и тешко обдумывали ситуацију и одлучио да је најбоље што можемо да урадимо је... . .. '
  
  
  'Да лаже!' — одједном зашипел Падра. Сви смо пали на земљу непосредно пре него што џип "Шкода" громогласно миммо, мање од метар од нас. Џип се зауставио поред часова, који је мало поразговара са три мушкарцима у џипом. Затим је џип опет тронулся са места и извукао до куле. Стражар у великој кући чак и не шевельнулся.
  
  
  Узбуђење је изгледало, прервало ток мисли Арвии. Она је села, трепери и марљиво уклањање траве са косе. Пре него што је успео да се врати на оно што је хотел ми да кажем, Падра питао ме је: "Шта сада, Картер?"
  
  
  "Ми смо нападаем на заштиту и идите унутра".
  
  
  "Ја се радујем да овде чекам те. Али како?'
  
  
  Њен озбиљно размисли за тренутак. На крају јој је одговорио: "Напад командоса уз разна ометања маневре. Да ли неко има комад сира?
  
  
  Ми смо са Падрой полако ходали по покривену шљунка путу миммо киосци временске, Принц је био близу нас. Затим смо направили кружни кретање на штанду. Стражар у великом кућа је морао приметити нас, али са тог места, где смо сада били, видели смо како его усне шевельнулись у довольном храпе.
  
  
  На неколико метара од киосци га, стављајући своју руку на раме Падры. Он је одмах престао да га могао прошептать ему: "Ја идем први. Када је њен вытащу човека одатле, идеш у другу караулку.
  
  
  "Он никада не пробуди из својих снова", — предвиђа Падра. "А онда ћемо да седнемо на било који авион?"
  
  
  — Бојим се, не било који авион. Морамо да нађемо такав, која се бави моћи да прими све нас, али не толико велики да би нам потребна читава тим пилота.
  
  
  — Ти си добар возач?
  
  
  "Исто добра, као што сте возач".
  
  
  Ја не мислим да је он био превише задовољан овим одговором. — Реците, — тихо је упитао он, — шта да радимо, ако таквог авиона нема?
  
  
  "Хашиш, — рекао сам, — можемо само да се надамо".
  
  
  Ми увукла у временске, док нису били искрени према за њим. На видику није било наших машина, наших покрета на терену. Јој, климну главом Падре, и он је климнуо главом у реуматизам, да ми је знати шта је урадио ствар. Он је напустио своју пушку у једном око мушкараца. То је посао за тиху ножа или тиху кука.
  
  
  Њен трљао комад сира под носом Принца, подержал его тамо довољно дуго, да је схватио, оно што ја радим, а затим бацио его кроз гуардхоусе на писту на другу страну ограде.
  
  
  Вук је заронио за сир, миммо сати.
  
  
  Човек је изашао сваке године, шта се дешава, и пришао сам му са леђа. Постоје тренуци када морате да хода бос, и то је био један око таквих тренутака. Њен добио малу корист од изненађења. Напад се десило тако брзо онда луд сали Принца, да је стражар није ни подигао свој 64А, не говорећи већ о томе, да усмери его у правом смеру. Он није чуо за мене, док не буде касно. Локална окренуо, и видела сам како раздраженное радозналост његовог лица променио изненађен разумевањем. Затим јој разрубил ему гркљана длан, и его очи закатились под векове. Њен затащил его назад у гуардхоусе пре него што је успео да падне на земљу. Њен овде его его 64А и его М57, југословенске верзије руске пушке Токарева М1933. Њен је такође узео его дебеле вунене чарапе и чизме. Имао ноге више, него што имам, али ја сам био то ми је драго. Имам веома отекла ноге и страшно ацхед. На другој страни капије Падра већ се побринуо о слееп стражнике. Он је стајао до мене леђа, и ја сам приметио да он чини молниеносное покрет десном руком. Онда је повукао назад, и он је видео да је стражар и даље на свом месту, само циљ его сада скоро је пао на груди, а груди кроз натопљен крвљу. Мени се придружио Падра, такође са оружјем. "Оставио сам его срећан", — рекао је он. "Сада има два ухмыляющихся рта. Ти си већ нашао авион?
  
  
  'Још нема.'
  
  
  Сада је могао да види све поље. Јој, погледао на његовом крају, молећи, да нам среће. У низу постројили три "Тетеревятник", још једна група РТ-33, олупина трупа Са-47, још један Ил-14 и пар хеликоптера "Алуэтт III". Ништа.
  
  
  Јој, осетио, како фрустрација расте у мојим грудима. Бес из онога што сам био тако близу а у исто време тако далеко, мука од сазнања да сам подстакло невине људе на побуну само да откријете да је пут заустављена.
  
  
  Али онда га је видео најдаље угао аеродрома, где сергеј је био најслабија. То је позната облику авиона. То је изгледало немогуће, али то је било тако: Ил-2, двомоторни транспортни авион.
  
  
  "Хашиш, сакупите све овде, и брзо ".
  
  
  Падра направио корак напред; он је проверио, слободан да ли је пут, онда је замахнуо хеклање. Жбуње на другој страни пута зашевелились, око њих су излазили људи, који су побегли из свих нога, да нам се придруже.
  
  
  — Ти си пронашао уређај? — питао Падра.
  
  
  — Можда — смиркед сам. "Руска примерака ДЦ-3". Њен прешао поље, и сви су отишли за мном.
  
  
  Било је много изненађен погледа. На терену, било је само неколико људи, и нисмо могли да изгледају тако, као да смо тамо били на правним основама. Али, очигледно, југословенска војска је иста као и све друге војске: да ли сте икада не иди тамо волонтерима, и никоме не мешаете. Поред тога, диск прошарана бригада, да маршировала по аэродрому, је прескочен заштитом.
  
  
  Ми смо прошли Ястребки, Ц-47 и прошли под великим Ил-14. Га је водио напред, и група пратила ме у неуредно линије. Све мислио, зашто га водим, зато што је скоро неизбежно Ил-2 може да буде демонтиран, понестане горива или у такву игру батерије. Они не издају Ил-2 је скоро двадесет година, и он није могао да се стане да лети, једноставно није могао да буде. Али сам наставио да трчи. То је наша једина шанса. Након достизања Ил-2, га је повукао врата и втолкнул све унутра.
  
  
  — Ти не идеш? — питао Софија, пењање на броду.
  
  
  "Тако искрено".
  
  
  "То је страшно" — пожалио она. "Он је нагнута, и у нен нема столице".
  
  
  "То је теретни авион. Столице су уклоњени.
  
  
  Њен ходао око њега, бацају јастучићи пре точковима, покушавајући да се сетим шта сам знао о Ил-2. Па, у основи то је била модификована Дакота; распон крила 95 метара, дужина 64 метара и аленка 12,5 тона, комплет мотора капацитетом од 1800 коњских снага, са плафона 16000 метара и брзином 140 чворова, када наступали ему на реп. Али овај авион никада није летети, не у том уставшем стању, не са узрокована оксидације крила и пегама тече хидрауличне магистрале.
  
  
  Али, у гумама је био ваздух, и то је био добар знак, помислио сам, док није сетио да једног дана холанђани спасао борац времена почетка другог светског рата, када се осушили польдер, гуме које су такође под притиском.
  
  
  Њен водио назад у дан, и вазнео се на броду. Њен суморно мислио да, уз мало среће, могли смо само да стекнете ови мотори. Ако би они провернулись, они су могли да зараде. И ако би они зарадили, њен могао да некако подигне ову проклету кола у ваздух, ако нико не нажимал на ове пригушнице превише пута, или није летео сувише много пута са сувише великим пуњењем или сувише ниске обртаја.
  
  
  Јој, отишао у кабину. Код Ил-2 нема трехопорного шасије, па је нагнут на реп. Јој је рекао све више благонамеренных речи охрабрења, иако сам скоро није надао, и затворио за собом завесе. Када јој је окренуо, Падра је седео у столицу пилота.
  
  
  — Стани, Хасх. Њен указао палцем десне стране. — Добро, — рекао је он, приступ десној столицу.
  
  
  — То значи да овај пут ти си разгребаешь жар.
  
  
  Кабина је представљала уска уска орман са ситним прозорима. Га склизнуо у столицу пилота и снимио неколико склопке. Као и у већини авиона руске производње, инструменти налазе се уназад, тако да сам морао да истражи панел са десна на лево. Али светла су сијала правилно, и стрелице искочио, указујући на то да сам имао довољно напон, притисак горива и узорковање ваздуха. Јој, прошао кроз граната операције, трзање пригушнице, вентил за гориво и све дугмад и полуге тамо где они треба да буду у ДЦ-3, очајнички молећи, да би то било довољно за ове кутије.
  
  
  Изненада рефлектор означила наш корпус, ослепив мене, када је пробила шофершајбну. То је светлосна пушка, интензивна рефлектор са уским зрак, који се отпрема кула користила за друмска маневара. Он је концентрисан на нас, и остао тамо.
  
  
  — Да гласате и све, — рекао је њен Падре. "Нас су открили".
  
  
  "Блажени Арнир! Шта сада?'
  
  
  "Моли", — рекао јој ему, притиском на дугме старт. Леви мотор је почео да се тресе, и када бука попео до високог, равна крива, она је пребачена на "Мрежу". Пропелер подвлачи, узео је на себе его, и управљао гасом . Око издувних цеви избила пламен , и Падра задрхта.
  
  
  — Не брини, — викну јој кроз буку. 'То је у реду. Не брините о томе, да је овај џип вози се на нас.
  
  
  Кроз поље са стране куле обасја "Шкода", набитая војницима и оружјем. Падра већ устао са свог места, и зурио у мој прозор, због чега ми је било мало теже да укључи десни мотор. Њен оттолкнул его и рекао: "Узми оружје и узми људе, да би их даље од нас". Ми је потребно неколико минута да се загреју мотори.
  
  
  Он је истрчао кроз завесу, не рекавши више нам речи. Мотори чихали и тарахтели, што је уобичајена за машине тога времена. Колико га знао, то су нормални звуци за моторе Швецова. Замигала сијалица, показује да су задња врата отворена, и осветљен још две сијалице, указују на то да поклопаца изнад крила су отворена. Нисам чуо буку, али је видео, као џип снажно уведе, и из њега је испао неколико војника.
  
  
  Ми ништа могао да учиним, осим да остану на месту и чекати, док прогреются мотора. Температура константно расте тако споро, да сам почео да сумњам да ли ћемо икада да се одвоје од земље.
  
  
  Югославы пожурили да нас, са циљем мене, мотори и гуме. Падра и его људи узвратио својим пушкама и митраљезима 64А, које смо узели од временских. Неколико војника покушао да се приближи, стали на месту, усташе и оглянулись, као да је нешто заборавио. Онда су се развиле на пола на асфалт. Џип заокружено, непрекидно пуцајући. По "ангара" извукао још један џип са арматуром. Заувек је скинути сада или никада.
  
  
  Га је поставио залиске на двадесет степени, гурнуо полуге управљања напред и пусти малтретирање. Почели смо покрет. Ми смо искључени са писте. Поглед на ветроуказатель ми је рекао да ми едену у погрешном смеру: код мене је био повољан ветар, и ми смо морали да се окрене, али ја не хтео да се то уради. Имао сам довољно проблема са одржавање ове кутије у усправном положају, јер она је, изгледа, имела гадну навику, повуците десно. Онда га се сетио, да је руски мотора, а не Прат и Витни, и да они се окрећу у супротним правцима.
  
  
  Брзина земље порастао на мину, онда за петнаест бројева. Алати живели; сензори као нормално. Поново авион извукао на десно, и опет га такиед хвостовым воланом дестинације. Нит писте лоомед невероватно близу. Дао повратну притисак. Авион је био спреман, али још увек није могао да се попне. Боже, изгледа да нам је потребно да путују у Италију, а не лети.
  
  
  Почетак другог џип возио искрено на нас. Его возач, очигледно, био је неки манијак, који хотел лобового судара. Двојица лудо выпрямились иза пуцњаве око свог оружја у моторе. Нос Ил-2 је већ порастао, тако да сам могао гледати, али у исто време да буде боља мета. Мотори взревели, око издувних цеви избила бели пламен.
  
  
  Џип је почела пета, када возач је покушао да избегне нас у последњем покушају. Он је пуцао у авион, а он је осетио као авион завибрировал, али било је сувише касно да изађем и да провери шта се догодило. Њен грчу полугу назад, и хоризонт је нестао. Ми смо били слободни.
  
  
  Њен наставио је да кликнете на леви кормило, да се креће на десно, а ми смо летели изнад крај поља, не више од стотинак метара изнад земље. Успон је мој био кул, под изузетно косим углом од скоро километар. Затим поравна њен его, и заврнуо лево. Када јој је летео под углом, њен могао да види кораке на писти. Негде тамо, где јој, избио на слободу, беснео пожар. Јееп мора да се преврнуо и запалио.
  
  
  Њен попео на висину од 35 000 метара, узео курс на запад-југо-запад, контролише хлађење и поравна авион. Чинило ми нах удобан брзина крстарења око бројеве чворова, и као да нам изађу хотел широм ваздушног простора Југославије, ми и даље желео да се отараси муче авиона. Њен могао да се попне мало више, али и даље не толико да се избегне обале противавионских топова и батерије с-2. Осим тога, људи иза већ довољно замрзне са свим овим отвореним ролетнама. Ако га заберусь горе, онда ћу их само горе.
  
  
  Јој, погледао кроз бочни прозор, покушавајући да се крећете, али ништа није видео. Међутим, у општим цртама, мој правац је био у праву, а остатак то није имало велики значај. Пре или касније смо постигли би Јадранске обале, а затим и Италије.
  
  
  
  Поглавље 12
  
  
  
  
  Завеса дрхтао тако снажно, да сам није приметио како Падра поново ушао у кабину. Ја га нисам видео, све док није пао на место другог пилота. Тамо је ћутке гледао, како је извукао издувни гасови око десног мотора. После минут, он је окренуо према мени. и рекао је задавио глас: "Ја никада раније нисам летео".
  
  
  — Не брини, Хасх. Понекад смо да то радимо по први пут.
  
  
  — Где ћемо у Италији?
  
  
  — Не знам, ми лете до најближе писте. Можда у Пескару или даље од обале, недалеко од Барија. Најважније је сада да смо нестали око ваздушног простора Југославије. Чим смо минуем острва Палагружа, ми смо од њих оставили.
  
  
  "Утакмица ће бити освојен". Он је дозволио да се овај израз пробије кроз его уста. 'Звучи добро. Колико ће нам времена бити потребно да се то уради?
  
  
  "Четрдесет, четрдесет и пет минута. Два пута више још до италијанске обале. То јест, ако нас не јављају нове проблеме.
  
  
  - То неће бити - самоуверено рекао је он. "Оставили смо наше непријатеље иза себе".
  
  
  — Барем Метковича. И, сумњам да они ће покушати да пресретне нас над земљиштем где може бити превише сведока напада. Али, чим ми се налазимо на море, ми смо постали лак плен за све, да су они послати на Кастел Стафилич.
  
  
  "Какве су шансе, ако они то учинити?"
  
  
  Јој рече ему истину. "Приближно су исти као и код Аптоса".
  
  
  — Ааа, — рекао је он нежно. Онда паузу он је питао: "зашто се Онда не бисмо лети испод да избегне их радара?"
  
  
  "Савремени радар може да открије авион скоро од нуле метара, — објаснио јој је ему. — Мало здравог разума ће вам рећи да им, шта је наш пут лета: најкраћи пут широм земље. Ја не желим да падне испод, ако они нападају и ми морати да маневрише, или ако нешто крене наопако, и ја ћу морати да покуша да планирају. А око за људе да јој не желим да идем горе".
  
  
  Он понимающе климну главом. "У леђима хладно, а неки људи се плаше да умре од недостатка кисеоника".
  
  
  — Овде није баш средином лета, — зарежао сам. — Врати се и реци им, да они не ће умрети. И реци им да дише кроз руке, ако пред њима превише јак ветар.
  
  
  Је поново проверио сензори, али све је било у реду. Паре су исто, притисак уља и температура и даље су се налазиле десно од црвене линије. Мотори и даље звучао је тако као да су радили на редовном реду летења.
  
  
  Јој, погледао доле, када обала је еволуирао у ланац светла, досадно светла неких приморских градова и рибарска села. Огромне сиве пространства Динарских Алпа сада је остао иза мене и испред мене лежао огромне, глатке дине досадно воде, пустиња Јадрана. Тамо доле је проклето мокар, али одавде то је изгледало као песак пустиња. Стари авион је наставио да урлају, и он је скоро почео да верујем, да нам је то успело.
  
  
  Онда је чуо нечије гигглес. Јој, окренуо и видео да је Софија и Арвия протиснулись у кабину. Вук је са Софије, и он је изгледао тако јадно, колико може бити несчастно животиња".
  
  
  — Ми смо већ изнад воде, — рекао је њен га. "Кроз десет или петнаест минута ми смо сви ћемо бити у стању да дише ценымногие лакше".
  
  
  Жене кикоћу и толкались код прозора, да пееп споља. Јој, погледао на Софију и сетио надменную, презрительную жену коју је упознао први пут, и све што сам могао да урадим је окрену и покачать главом. Она радије умрети него да признају, да у њему постоји нешто меко и женственное. И све је, очигледно, био присутан у њему у скривеном начин.
  
  
  Кабину је изненада почела снажно да се тресе, као да је огромна рука је отела авион за реп и тако трясла его. Сребрна блиц обасја миммо прозора, на које је указала Софији, и летео даље, обжигая нас жесток налет узорковање ваздуха.
  
  
  Њен се борио са волана и педала, да бисте решили проблем могући мини, а затим је поново погледао у прозор. У ствари, у овом случају и није било потребно: да сам знао шта је то; а такође је знао да је друга сребрна блиц је високо изнад нас.
  
  
  "Софија, Арвия, врати се на остатак. Брзо. Реци им све, да они увукла назад, колико је то могуће, чучи мали и оборене главе.
  
  
  Они су урадили оно што сам рекао. Јој, погледао у Падру. Он је држао у рукама налазе им се у авиону сигналне ракете, када узнемирујуће боре терористи его чело. — Проблем, а? — рекао је он, истезање ми је неколико ракета.
  
  
  — Пун, — смркнуто рекох. "Гомила мигс".
  
  
  Миг-21-Ф, ако бити тачан. "Фишбед" брзином од 2,2 Маха са ракетама класе "ваздух-ваздух" "Атол" под крилима. Најбоље што може да понуди Југославији. Они су заједно против двадесет, ненаоружаних винтового авиона.
  
  
  'Шта да радимо? Зар ми не треба да иде доле испод?
  
  
  "Високо или низменному, то није битно. Али када они ће, Хашиш, упали онолико ракета колико можеш, и баци их у прозор.
  
  
  'Ја не разумем.'
  
  
  — Немам времена да се објасни. Гласају они иду.'
  
  
  Авиони су летели на широј, пикирующей луку, која се бави требало је да буде мало изнад нашег реп. Са завијања су летели, скоро долазе у контакт са врховима крила у фантастичној изградити.
  
  
  "Сада, Хашиш," повикао сам. "Баци ове ракете".
  
  
  Јој, такође, запалио ракете тако брзо као што сам могао и бацио их око прозора. Јој да бих волео да има пиштољ Наталија, која је привукла натраг да светионици даље од авиона. Али да јој не би имао времена да напуните и пренесе его Падре, а Миг су већ превише близу.
  
  
  Иза нас, око крила Мигс избио четири мале експлозије. Као што сам и претпостављао, они су пуцали на нас око своје Атола. Ракете брже, више и уредније него оружје. Атоллы дошли до нас, када Намени скочила, да сваке године на изненађујуће ватромет ван домашаја. Под нама ракете обасја усијаној до беле пламен, обжигая наше крила и стомак. Ракете мелькнули прагове, а затим један за другим нырнули доле, далеко од авиона, пратећи пале фарове-ракетама.
  
  
  'Шта је то . .. шта се дешава? — уздахну Падра са отвореним устима.
  
  
  "Атоллы привлаче топлоту, а гори ракете луче више топлоте него екхаустс наших старих мотора". Њен објаснио ему. "Понекад се мало застарео — то је предност".
  
  
  Ракете испаљен далеко испод нас, на тзв циљевима у правцу Јадранске хаљину. Они су нестали испод површине, и кроз тренутак море експлодирала балона наранџастог пламена и шипящей белом пеном.
  
  
  — Ха, — узвикнуо Падра. 'Ми смо то урадили. Ми смо извадили зубе".
  
  
  — Ти тако мислиш, — одлучно је рекао сам. "Ми мигс више очњака, и они се већ враћају са следећим залогају".
  
  
  Два югослава су само два сребрним тачке иза нас, и они су се брзо приближавали. Њен обрисао рукав мочку да обрише зној, покушавајући да мисле. Њен чисти гас, и ми смо почели да опада у широком стрмој скольжении. Моје руке су мокри од банке инструментима. Три хиљаде метара и још ниже.
  
  
  — Значи, ми смо их изгубили, — узвикнуо Падра.
  
  
  Его наивност уклонио напетост и дужан сам да рассмеяться. "Ми везивати за козе још више шансе против Принца, Хасх. Али, ако ћемо морати да роните, ја не желим да падне сувише далеко. И можда, само можда, могу да се одложи их довољно дуго, док смо прећи ћемо границе.
  
  
  — А ако дођемо италијанског ваздушног простора?
  
  
  "Може бити, само Намени онда неће ићи за нама".
  
  
  Висиномер је показивао 2500 метара, онда је 2000, а њен је наставио да опада. Јој, се надао да ће, ако Секторима и да ће напасти, онда ће то сада. Ако би они то урадили, да га могао би да преузме један преко њих са нама.
  
  
  Али борци су остали иза, као цијенећи нас. — Шта они раде? — нервозно питао Падра. — Зашто они не иду?
  
  
  — Они ће то ускоро. Може бити, они ће провести жреба да виде ко ће доћи први.
  
  
  Лево Тренутак је дошао да се изгради на трчање, опет у класичном стилу. Полако, али заправо он пројектила над нама, иде доле под углом у односу на наш реп. У стрмој бочном кораку га, окренуо се за 180 степени, замедлившись тако да је мој брзиномер лебдела изнад критичне брзине. То је изазвало пилота Трепери упадну мало хладније. Али Миг-21 — покретан авион, и ми смо нас на тренутак нестао широм видног поља. Он је дошао да лиже за одређени директног поготка.
  
  
  "Митраљезе. .. — почео Падра.
  
  
  — Оружје, Хашиш, — исправи га его. "Са овим старим сундуком довољно неколико суседа напада, да се потпуно прекинути нас у комаде".
  
  
  Уследила бомбардовање оловом. Труп авиона је био прожет сито кухиње , а крила су пуни рупа величине песнице. Кабину знање је осветљен сјајан бљесак светлости. Ледени ветар је завијао кроз сломљена ветробрана, и на табли почео вырываться густ, црн дим. ИЛ-2 нагло грчу.
  
  
  — Учини нешто, — повика ми Падра. — Онда ти ништа не можете да урадите?
  
  
  Га је ухватио за руке, молећи, да су и даље радили и наставио да ради још једну секунду. Само један секунд...
  
  
  — Да, — викну јој у реуматизам. 'Сада!'
  
  
  Њен пресованог на полугу элеронов и грчу ора себи на колена, ослобађајући цео гас. Брод задрхта до костију, покушавајући поново да расте, изненада дернувшись репом, у немогућ положај.
  
  
  Тренутак планирао да лети изнад нас, а затим се вратите у круг, али га је извео авион на његову путању. Зачу заглушујући урлик, када је пилот покушао да направи кул сет висине, да не сударају са нама, ваљани од заставе дозволе на извршење и да нам пуца у лице пламен. Лунарни сергеј сијала на сребрне крила, када је посада исо све снаге покушавао да управља авионом. Али због ега, брзине и наше висине — ми смо сада били на висини од 1500 метара — код њих више није било висине и места за то.
  
  
  Битка је била кратка. Модерна борац је био распоређен против ветхой производње и савремено наоружање доказ за своју неефикасност. Он је замрзла, није у стању да постигне висину, када море је порастао да га покупи. Купола је терао своје назад и облици шлемом очајнички побегли напоље. Затим, авион се срушио у Јадранско море.
  
  
  Врх крила ударио о талас, а он закружился у ваздуху, док је други активни одмор није преузео га, и он је преврнуо наопако у ложбину таласа. Ту је лежао, стомака, као мртва галеб са раширен крила. Полако је почео да тоне.
  
  
  Имали смо своје проблеме, са којима је потребно је да се боре, али то је немогуће учинити на ентузијаста крицима Падры. "Ми смо оборили их! Хеј, Картер. Па и шала.'
  
  
  — Наравно, шала, — горко снортед сам, настављајући да се њише апарат за гашење пожара. "И, наравно, ви знате ко се смеје последњи?"
  
  
  Кабина је еволуирао у влажну косу, док јој је покушао да усклади авион и угасе пожар. Цео авион је изрешечен, десни мотор жао дергался, извергая масна дим. Пламен је лизнуло воздухозаборники и обугленное крило, или оно што је од њега остало. Њен суморно мислио, колико око наших путника је погинуло или било раненое.
  
  
  "Падра, врати се и види, како поживают наши људи", — викао јој кроз громогласни умирање мотора. Њен грозничаво радио на апаратима за гашење пожара мотора, тушив пожара на десном мотору пеном. Падра устао са столице и ухватио за завесе. 'Али. .. можемо да урадимо сада?
  
  
  "Можемо да лети даље на једном мотору", — рекао је журно јој ему. "Ако могу да угаси ватру . Али још увек постоји онај други Тренутку.
  
  
  'Не можемо . .. ?
  
  
  "Не, ова шала се активира само једном. Штавише, имамо већ нема за то снаге. Пожури!'
  
  
  Није хотел, да је био у кабини поред мене, када ће доћи нит. Глас зашто они користе повез на очима у казнях. Почетак другог Тренутку већ био на положају, и ему не мешају у его игра као други. Са немилосрдном прецизношћу стигне до нас. И нико око нас не би рекао то поново.
  
  
  Њен выравнивал отказавший мотор, благо планира да одржи брзину, истовремено подравнивая остаци кормило, да се успостави равнотежа неравномерна вучне силе од левог мотора. Тренутак окренуо за нападе.
  
  
  — Погледај — узвикнуо је Падра. Тек тада је и приметио да он није испунио мог налога. Он је и даље стајао поред мене. "Видите, то није све".
  
  
  Он је указао кроз разбијено ветробранско стакло. Он је био у праву: за нас одлетео још шест борбених авиона. За делић секунде страх ухватио моје грло, а онда схватио да то није Намени. То је била половина ескадрила борбених авиона Г-91Y "Фиат" са зелено-бело-црвено кокардой италијанске АВИЈАЦИЈЕ.
  
  
  — Боже мој, — био је одушевљен сам. "Ми смо у иностранству".
  
  
  — Други авион и даље ће бити напад? Он још има времена.
  
  
  'Ја не знам.'
  
  
  Њен затаил дах, нагађања, као Падра, ће завршити да ли је Тренутак свој напад и ризиковао да ли је међународни инцидент. Тренутак могао да лети у круг око старијим и плућа Г-91Y. Њен схватио, зашто је овде стигао Г-91, а не Ф-104. Они могу почети са биљни писте у близини.
  
  
  Италијански авион приближи, расплываясь на хоризонту. Тренутак заколебался у неодлучности. Онда одједном взвился и побегао далеко.
  
  
  — Он се враћа, Картер, — сдавленно всхлипнул Падра. "Он се враћа. Да ли то значи...
  
  
  Да, — сам се закикота. Њен укључен навигациона светла, нагиба платформе, а затим окренуо на радију.
  
  
  — Да, — рекао је њен ему. "Ово је победа игра".
  
  
  
  Поглавље 13
  
  
  
  
  Пескара — лепа одмаралиште на ушћу Фольи. Овде мало индустрије, али, што је још важније, много пешчане плаже, топла вода и топло сунце. Нажалост, он скоро није видео ништа, осим кроз своје хотелске собе.
  
  
  Њен зауставио у хотелу Pensione Cristallo у близини плаже, где је лагани поветарац и нежан рипплинг таласа ми је помогао да се опорави од повреда. Хавк је представио ми је две недеље боловања због АХ.
  
  
  Искрцавање пратња је била прилично неинтересной онда наше транзиције; а затим нормалним натовской вреве насеље је прошло глатко. Наш човек у Римэ дошао да се пресавијени лист папира, који га је узео од Принца, и касније ми је рекао да је смисао ове поруке се састојао у томе, да је Албанија припрема пуч у Југославији са неколико югославских бораца отпора. Ih лидер, извесни "Милан", био је у време када је мртав. Фантастика.
  
  
  Јој, ризиковао живот и здравље, да се управо овај пост по Аптоса. То је био један око најважнијих ироничан резултата моју мисију. Али онда јој се сетио да вренцхед из под носа югославов тенк, авион, и провео део становника села кроз ih војску и непријатеља.
  
  
  Италијанска влада заботилось о становницима Джзана; она је осигурала азил и да је обећала посао. Софија, Падра, и двојица последњих мушкараца широм ih групе хтели да се врате у Југославију, да настави борбу за независност, али док се одмарао са мном у хотелу. Портир је подигао много буке око Принца, али Падра уплашен его још више него Принц, и на крају портер је пристао.
  
  
  Вук је сада био са Падрой, јер у овом тренутку ему не треба било ништа, осим кућног љубимца.
  
  
  Падра и Принц стајали напољу у ходнику, штити моју врата на случај, ако радознале ће покушати да ме смета. Њен леже голи на широј кревета. Арвия лежао поред мене и миловао ме својој еластична груди.
  
  
  Са друге стране Софија чула се кретала, грицкање мочку мог уха.
  
  
  То је трајало већ четири дана, чулно, дивље и природно, наглашена само доручак, који смо јели у соби. Девојке су, изгледа, схватили да ме довољно за њих, да деле.
  
  
  Они су се договорили о томе заједно током путовања возом. И да га је у стању да представи горе и форму за боловање.
  
  
  Нит
  
  
  
  
  Садржај
  Поглавље 2
  
  
  Поглавље 3
  
  
  Поглавље 4
  
  
  Поглавље 5
  
  
  Поглавље 6
  
  
  Поглавље 7
  
  
  Поглавље 8
  
  
  Поглавље 9
  
  
  Поглавље 10
  
  
  Поглавље 11
  
  
  Поглавље 12
  
  
  Поглавље 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  Наш агент у Римэ је нестао.
  
  
  превео Лео Шкловский у знак сећања на погибшем сине Антоне
  
  
  Оригинални назив: Agent vermist in Rome
  
  
  
  
  
  Прва глава
  
  
  Код АИ постоји неколико апартмана у хотелу на Менхетну, који је нећу звати. Њен регистровао тамо, а онда две недеље R&H (одмор и опоравак) ранч АК у ловачким угодьях Вирџинији, недалеко од Вашингтона, округ Колумбија.
  
  
  У оквиру ове организације постоји неколико својих агената условима его запослених, и то ми даје домаћи осећај . То је такође задовољава осетљивости Хавк на безбедност; - Хавк, сива, анонимно и ироничан шеф АК. Са истом лакоћом он шаље ме у неки лучки кабак, препун головорезами, али у тренутку када јој се вратим у САД, затим опасне задатке, он гледа за мном, као да јој је био бунтовни клинац.
  
  
  Имам још остао два месеца време неплаћеног одсуства, и то је био одличан завршетак војне место за почетак. У мом апартману била велика спаваћа соба са супер-купатило и дневни боравак са потпуно опремљена баром. У нен била кухиња са услугом бројева, а кувар направио мислите да сте у Паризу времена Наполеона Трећег, а не у некој Њујорку. И одржавање био уздржан и ефикасан. Такође сам била гомила штедње плата, који се гради на мом банковном и да рачунају.
  
  
  Га је узео слушалицу поред кревета и зове прекидач број Тигги.
  
  
  Тигги — то Табита Инчболд. Пятифутовая је искључен енглески дворянинка (отац — граф), који је променио привилегије локалног племства, на посао секретара у фирми за односе са јавношћу на Медисон авенији.
  
  
  "То Је Ник Картер, Тигги".
  
  
  "Фие си ти." Њен глас је мешавина цоцкнеи и аустралијског. 'Ти си овде? У граду?' Тигги може да спакујем много смисла у неколико кратких речи.
  
  
  Било је потребно само неколико минута дахом брбљање — дискусија Тигги била пуна завуалированных алузије на наш последњи незаборавно вече заједно — да се договоре о састанку за лумперајка и заједничком вечером.
  
  
  У то време је половина четвртог. Јој узео дугу купку и завршио ледено туш, да охлади и врати у живот. У купатилу је огледало до плафона, и он је био задовољан оним што је видео. Је поново био у реду. Код мене се вратио сброшенный аленка, моји мишићи функционишу као заувек, и не преостаје ожиљака од покушаја други-конкурента исећи црева око мог живота и користити их као омчу да виси мене. Само слаба сребрно-беле линије показао где его оштар као бријач нож кукри почео свој посао.
  
  
  Њен намылил лице и глатко обријан и чисто, пре него што примените опор лосион онда бријање. Назад у спаваћој соби, њен лењо сам обучен.
  
  
  Га склизнуо у своју јакну. Да надокнади место у одећи за люгера Вильгельмины, њен испунила лево унутрашњи минут кожни новчаник. Њен поглед погледао у огледало спаваће собе и није нашао све то је незадовољавајуће. Њен исправи кравату и био спреман да иде у бар, који смо са Тигги изабрали као полазна тачка.
  
  
  У тренутку када га је, држећи руку на врата ручка, телефон оштро зазвонио.
  
  
  — Кројач, — рекао је наглас, али и даље се вратио и узео слушалицу.
  
  
  Њен подигао слушалицу на уво и чуо нешто слично магнитофонную снимање карневал, само обрнуто. Њен притисне црвено дугме на телефонском конвертор, редовном опреме у собама хотела наше организације, и на полуслове чуо сам познати глас. "...а јој, знам да си на одмору, али бедних буџет, са којим ми морају да раде, значи да немам још таквих људи као што си ти. Како би се слаб ти си нам био, ти си наш једини доступан агент.
  
  
  То је Хок. Он је био на другом крају жице црвеног телефона и разговарао са мном кроз своје канцеларије у Вашингтону.
  
  
  — Пропустио сам почетак, газда, — рекао сам, позивајући све своје стрпљење. — Не можеш ми рећи поново шта се десило... — Рим, — блуртед он, још више затыкая мене. "Нешто најсмрдљивији пронађен у Тибар. То је нешто — Клем Андерсон, и јебено мртав. Клем Андерссон је без обзира на то доушника у Италији. На самом делле он никада није био део наше организације, али с времена на време помогао нам, пружање подршке нас информацијама које су велики момци око ЦИА и Интерпол могао да не приметим.
  
  
  Хок, шеф сверхсекретного, најмањег и самог смртоносног јединице глобалне обавештајне службе Америке, је наставио: "Он нам је послао гомилу расплывчатых претпоставки о неком дерьмовом филму, који ће уклонити. Овај филм, у коме шпијунирање и кабинет представио као гламурное ствар. Али ви сте све о томе знате.
  
  
  Једног дана у немаран тренутку јој је рекао Хоуку, што ми се веома допао филм, који га је видео. Од тог дана он је оставио у мени после тога, својим ребяческим и тврдоглави садржајем. Она је љубитељ филма. Једно око њих упорни, непремостиве заблуде о мом личном (ха-ха) живота.
  
  
  "Прво, што је, мислио да је ово још један роман у биоскоп на износ од десет до двадесет милиона", — наставио је Хок. "Али Клем је наставио да тврде да је све много дубље. Јој дозволио ему истраживање, јер је он био добар човек, веома корисно у нашој мрежи. Она није обраћао пажњу на то, али сада Клем мртав. Тако да, можда, Клем научио нешто важно. Ти резервисати карту за путовање Алиталиа у 20:15 по аеродром кенеди, ни. Имаш сат времена да ухвати лети хеликоптер, који вас води око Менхетна на аеродром.
  
  
  "Али, господине ..." — рекао сам, гледајући како дебео и сочан Тигги нестаје у магли.
  
  
  — Ти не треба више од сат времена да прочитате лист података, — умирујуће, рекао је он. — Искрено сада он долази по телексу хотела. Ви ћете наћи код у свом поштанском сандучету на рецепцији. Све што вам је потребно, у сали, у овој коверти. Новац на трошкове, идентитет личности, два пасоша. Више нећу да те држи. Већ је видим како светли очи када мисли о забавној италијанске слатког живота. Али запамтите: то је рад, а не шетња". Њен поменуо нешто о додатним дну у Њујорку, који ми је потребан, али Хок већ спустио слушалицу. То је била игра, у коју јој је играо, и Хок инсталирао правила.
  
  
  Она ме је позвао у дежурную део и замолио да донесе телека, који га је чекао, заједно са свим што је било у мом поштанском сандучету. Затим је позвао у бар и оставио дама Инчболд поруку о томе да је, нажалост, ме је изазвао на више хитна питања. Када је дечак послове је дошао са телексом и дебео браон конвертом, његова испружио ему две двадцатидолларовые новчанице. Пет долара су за и између леве банци украјине, а остатак — на цвеће, које је било потребно да достави Тигги. Имам утисак да ће они за нах исти као велика утеха, како је то било за мене задатак који ми је изненада ли.
  
  
  Телексное поруку дужине шест метара, развернувшееся, као огроман комад тоалет папира, на први поглед, изгледало више него досадно извештајем о будућности чикагу трговине соей. Међутим, када јој је прочитао его кроз поларизована провидни пластични лист са кодним бројем четири на коверти, он је открио его од суштинског садржаја. Комплетан извештај о акцијама и подозрениях Клемму Андерсон, мој поклопац за овај задатак са предысторией и друго покриће у случају потребе. Адресе два контактних кућа у Римэ и неке брзину прикупљени подаци о именима наведених у извештајима Андерсона.
  
  
  Њен прочитао его брзо и пажљиво, разматывая папир линију по шавовима и запихивая у стандардну шредерную машину у нашим становима. Више га прочитао, више уверен да Хок шаље ме на неку врсту потрази за духовима. Он је био у праву у самом почетку. То су биле гласине и оговарања, који су изгледали више одговарају на публицитету филма, него у истрази АК. Неколико чврстих чињеница, а остало је не више од мехурића. Лоренцо Цонти, италијански продуцент видесцреен наступа, испуњених секс и крвљу, учествовати на пример у свим класичним представама-од "Одиссеи" до "Јагњета Марије", припремило нови эпопею под називом "Ток светлости" . Филм са међународном окупацијом о томе шта може да се деси током Трећег светског рата.
  
  
  Кројач, свако ко је икада читао новине, знали о томе. Осим, можда, Хавк, који је једва гледао страних новина, затим неко време уживао комиксами, а затим бацио новине.
  
  
  Цонти је непоуздан и окретан момак. Чак и у најуспешнијих его филмовима инвеститорима остао само део профита, док је Лоренцо, са друге стране, узео профит на садржај свог палаззо у Римэ, својој вили на Каприју, свог замка на југу Француске, и велики број љубавнице, пуњене животиње, домаћег и свих следбеника. Али је мало вероватно да је то била поверљива вест. Други поштовани произвођачи око Лондона или Холивуда пратили он је жадной шеми.
  
  
  Клем Андерссон направио сноску о необъяснимом убиство младог аустријског звезде. Убиство, које Цонти, изгледа, имао је на својој савести, штавише, да је убрзо након њене смрти он је доживео нервни слом, а он уволился два месеца одмора код куће и на клиници. Али то је такође било нормално. Звезде тако заменимы, као тајни агенти. И сломова за звезде гранд биоскоп баш честе, као и романи са начинающими глумица. Партнери Цонти по новом филму постали сер Хју Марсленд, бивши британски министар са сумњивим финансијским углед, али не странац отворени базен, шоу-бизниса и разумљив контакте са енглеским дистрибьюторскими компанијама. Ден Пиеро Симка, непостоянный италијански патуљак; политичар и банкар- "плейбой", а такође је веома нормалан партнер у овом подухвату, као Верелдейнде. И, коначно, Стадс Маллори, независни амерички продуцент-редитељ, познат два оскароносными филмовима пре око десет година.
  
  
  Састав је био такав, као што се могло очекивати од эпопеи Цонти. Око десет најбољих имена у Енглеској, Француској, Италији и земљама северне и јужне америке. Већина око њих су били гостујући звездама само од пет до десет минута, али их имена савршено изгледао би у огласу. Две главне улоге одиграли Камил Цавоур, последњи италијански секс-бомба, и Мајкл, Спорт, енглески лопов у закону, које су биле најбоље године, не рачунајући рекламне вредности.
  
  
  Телексное пост је потпуно уништен, као и транспарент лист. Њен пао на под у иога посе да се фокусира и поново прегледати материјал који је већ био код мене у голова. Јој је дозволио да његов разум буде потпуно празан, а затим све одвијао поруку поново, као да јој је читао его на вишем нивоу концентрације.
  
  
  Нема чуда се није догодило. Додуше, главни јунаци филма су преваранти, Клем урадио много бележака о броју војне опреме, прикупљених за верзију Цонти о Трећем светском рату: тенкови, авиони, лажне ракете са подземним бетонским силоси за исхрану, али је, такође, била уобичајена појава. И он је такође морао приметити да са материјалима дошао много италијанских, енглеских, америчких и натовских официрима за везу.
  
  
  Сваки велики филм о рату, чак и ако је правни само пола, може очекивати да званична сарадња владе. У овом случају, такође, није било ништа необично. Остао је само оно што Клем је убијен. Али ни то није сигурно имало везе са его истраживања филма Нит Свету . Судећи по неколико белешке, Клем је био пристојан човек, али довољно сумњиво због своје склоности ка коцкање, и због своје сталне дуга пред незаконитим ростовщиками. И разлога зашто је он био у Тибар, може да буде много више него его радозналост у вези киноэпопеи.
  
  
  Имао сам десет минута да поново будемо заједно. Јој узео Вильгельмину, мој Лугер, Хуго, мој стилетто и Пјер, гаса бомбу, око ih тајног одсећи на дну кофер и поново спаковала одећу, коју јој је само да пажљиво спустио у гардероби спаваће собе. Јој је скинуо јакну, да се стави на наплечную футролу. Њен заврнуо рукав и буттонед уске гранату стилета. У овом тренутку ми не треба је гасна бомба, где јој ее обично стављам, тако да га је поставио Пјер у минути. Већ је наредио рачун, и гласник покуцао на врата, када је поново обукао јакну.
  
  
  Га бацио све око главе и фокусиран на свог новог идентитета. На аеродрому кенеди, ни да јој је већ Роџер (Џери) Царром, богати тексас, а нефтяником, који је на уму само једно — да уживају у животу и схватити да има приходе, који никада не пресуши. То је била дискова улогу коју јој је волео да игра, али Хок, кројач узми, ми не дају јој довољно делу.
  
  
  Како Карроо, морао сам да улажу у овај филм не да би добили профит, а у циљу да уживају могућност друштва зреле звезде на доручак, ручак и вечеру, а можда чак и веома, веома касно перекусом. Волим такве ствари у мојој улози Ник Картер, ако не и чињеница да је то добро у мом раду. Ако бих морао да изађе из улоге Џери Карра, имао сам би други поклопац са пасошем; ово је Бин Царпентер, новинар-фрееланцер. Неколико пијаница, распущенная слика са већом друштвеном слободу кретања, него текас плаибои.
  
  
  На аеродрому кенеди, ни улыбающаяся девојка, која се бави изгледала као да је изгубила интернету Ренесансе или једног око последњих италијанских филмова, дао Џери Карроо авионску карту прве класе. Дао праве сигнале у путничком тунелу, и да ме пропустили без претреса мојих личних накита: люгера, нож и бомба.
  
  
  У киоску у салону поласка јој је купио довољно часописа и књига у меком повезу, да се попуни лет преко Њујорка у Рим у случају, ако не могу да заспим. У идеалном случају, да јој је требало да спава у почетку посао, али то мора да се уради на природан начин. Чак и најбољи лекари у АКС не смислили таблета, која се бави дао ми је сан, око које јој, идем са таквом физичком припремом и присуством духа, као ја бих.
  
  
  Авион Jumbojet био испуњен само пола, и он је био скоро један на првом плану класи. Сергеј укључени са подсетник да не пуше, и њен пристегнул појас. Имао сам пет минута, само да посматра мојих сапутника — предострожност коју сам увек прихватам, путује да ли је у авиону, у аутобусу или у корпу, вуку асс. Јој, мислио о томе, колико јој могу да се опустите и колико је то безбедно.
  
  
  Путника било је само десет људи. Четири пословних људи блиских пријатеља до пријатеља, скоро идентичне у својим тамним оделима и са овим дипломатским портфолио менаџера. Три пара средњих година са златним знацима са именима које су идентификовали па као чланова луксузне туристичке групе на светској турнеји. Све је нормално, невин и далеко, остављајући ме цео број седишта за себе, са неколико празних редова испред и иза мене.
  
  
  Чим је запалио зелена свети, и ми смо били у ваздуху, њен вратио у тоалет. Тамо сам скинуо футролу са Люгера и ножны са стилета. Када се вратила на своје место, метну их у свој дипломатски портфолио и окренуо браву безбедности. Ако ми је срећу да затворите очи током лета, ја не желим ризиковати тако да је моја јакна расстегнется, а код мојих сапутника настају чудне мисли о угонах авиона и томе сличном . Ја сам једном пао у лако за читање, када интерфон просигналил о свом присуству. Заводљива, мека женски глас, рекао је на италијанском, француском и енглеском језику, што ће бити поднета еда.
  
  
  Стјуардесе су била два. Нисам могао да кажем о одноq више него што је она била тамо. Али друга је привукла моју пажњу од тренутка када га је први пут приметио да је. То је била велика жена. На неколико инча изнад мог напуштања Тигги. И бујна. Она попуњен своју фенси униформе до последњег инча, савијање преко да ставим еду. У овом тренутку све то било тако много, да је то скоро заполнило целу собу. Га се сетио, да је некада живео француски краљ, чаше за вино које выдувались тачно у облику груди его тада омиљена љубавница. Њена могао замислити, да је морао да се осећају овај човек.
  
  
  Јој је рекао. - 'Хвала'
  
  
  Она се осмехну. И она је била од оних жена које се насмешио на целом путу од својих дугих, сјајних, црвенкасто-браон косе до најдужих нога, обернутых нейлоном, до врхова прстију својих сјајних мини-сапожек.
  
  
  "За вечером-црвено вино", — рекла је она. "Али, имамо и Colognola. Црвено вино, које је, барем, не заостаје Soave окружења белих вина, и то се дешава у региону, где је рођен. То, такође, може да поднесе.
  
  
  Њен енглески је био скоро без чип; само мало непријатно у избору речи, али веома узбудљиво.
  
  
  Га питао. - "Твоја домовина?"
  
  
  "Венето", рекла је она. "У Венецији. Али у Падови. Више унутар земље.
  
  
  "Ја ћу покушати да Colognola" — рекао сам. "Али под једним условом. .. '
  
  
  — Тако је, господине ... — Она је погледала на списак путника који је држао у руци. — Господин Кар? Мене повладјивао последњи путник у овој секцији, а друга стјуардеса већ је отишао са својом корпи. — Да ти пробаш ово вино са мном — рекао сам.
  
  
  — То је потпуно кон урадио — чврсто, рекла је она. Али, то је више као почетак нечег, него на потпуни неуспех.
  
  
  — Правила су креирани у циљу да их се не крши или, барем, да крши, синьорина — рекао сам. — Синьорина?
  
  
  — Синьорина Morandi, — рекла је она. И опет она надарени по мене један око њих обволакивающих, всеохватывающих осмеха.
  
  
  "Розен Morandi, господин Кар".
  
  
  — Џери, Росанна, — рекао сам. "Можемо ли да се договоре око неке око ових урадио? Не изгледа да твој дивизија је била препуна. Њен сетио своју привремену улогу богатог нафтом плейбоя и нашао у новчанику двадесет. "Ако си сте дали то је своју девојку, она сигурно ће бити у стању да се брине о остатку путника?"
  
  
  Осмех то је био осмех заговорщика.
  
  
  "То је више у супротности са правилима, Џери", — рекла је она, узимајући библ. — Али, на било ком уређају се то допада. То је пар чарапа за нах. Њен ускоро ћу се вратити са Colognola. То је исто лако и меко, као Соаве, али чврсто.
  
  
  'Како си?' Јој је рекао да је, пре него што је отишла.
  
  
  — Можда — рекао је Росанна. 'Хајде да видимо.'
  
  
  Убрзо се вратила са две флаша Colognola и мала лежишта са храном за себе. Она је потонуо доле на седишту поред мене и стави послужавник на полици пред собом.
  
  
  Остало је још само два недељом", — рекла је она. "А онда се поново почиње хаос . Затим почиње туристичка сезона. Сва места ће заузети. Сви они желе нешто друго. И ове старе дебеле бизнисмени, који почињу да ме штипање, јер су прочитали нешто о овим италијанских щипках и сада желе да примене на пракси. Ми ценымногие се више свиђа када не тако crowded, као што је сада. Чак и ако друштво тако не мисли".
  
  
  Она је сломила пломбе на боцама и откупорила ih натренированным покретом штопора. Она сипа мало у моју чашу, да га пробао. То је исто тако добро, као што је она и рекла, лако и мирисан, уз добру укуса који оставља.
  
  
  Она климну главом, и она напуни обе чаше. Ми смо пио заједно у невысказанном тост. Код мене је најјачи осећај да пијемо, за једно и исто.
  
  
  Онда неколико чаша Росанна отодвинула разделявший нас неспретно столицу и прислонилась ме све своје тежине.
  
  
  "Тако је већ боље, Џери", — рекла је она, заустављање своје невине смеђе очи на моје, а једна рука лутања по мојој руци, која се бави кретала на њене груди. Она је гурнула ову руку, а стисне јој још јачи.
  
  
  Друга стјуардеса је окупила наше тацне и две празне боце вина. Сергеј на авиону је био искључен, и колико јој је могао да види, остали путници, пословни људи и гастролирующие богати пар средњих година спавали. Нисам сасвим нови у љубави са први поглед, али обично то се дешава у тренуцима опасности, напона, о. Никада као сада: једноставно, спонтано и воодушевляюще: од почетне размене ставове за храном до брзог категорију, која више не може да се избегне. У року од неколико секунди смо доле леђа другог седишта, и код нас је све простор, приватност и удобност, о којима само могу да сањају два човека.
  
  
  Росанна ми је помогао да скине јакну, не узимајући усне од мог рта. Њен језик је имао у устима, као потерявшаяся, уплашени риба. Она стряхнула горњи део њихове униформе и брзо ослободити од чарапа и ципела. Висока енергетска жена са неочекиваном љубављу лако сексуалне лептира.
  
  
  Даље ощупывающие руке су свуда. Под мојом расстегнутой јакну, сада бессовестно ниже и више упорно, а затим кусающий уста и трагалац језик. Дао хеј онолико колико је добио. Затим га је напао у нах, тамо где се слажу ове дуге класичне ноге, а затим полако продужи минута узајамно екстазе. То није захтевало речи; наше лампе већ су нам рекли све.
  
  
  Када смо заједно су достигли врхунац, Росанна само дубоко уздахну са задовољством.
  
  
  Њен још увек на одмору, када Росанна, села отворено и смеје поред мене. Ако се не рачунају лако румянца и тога, да је њен осмех је сада личила упитанную кошачью осмех, она је била сасвим респектабилан узорак и почтенной стјуардесе, уделившей неколико минута брбљање, и ништа више, са респектабельному путнику.
  
  
  "Ако си икада поново желиш да лети са нама, Џери, — рекла је, да проверите, шта радиш то је у офф-сезоне, као што је сада".
  
  
  Га питао. — "Ти радиш љубављу само у ваздуху? — На крају крајева, њен планирам да останем у Римэ на неколико недеља. Можда га могао користити слободно време, да сваке године све главне атракције. А то значи, да си ти — висока тачка свих истиче.
  
  
  — Па, хвала, Џери, — рекла је она. "Ја сам много летаю тамо и натраг добити поново. Али ако га бесплатно, можете ме контактирати на овај број. Она ми је дала број телефона, који је уредно бележи у свеску. "Мислим, било би лепо сазнати шта још можемо да урадимо на земљи без свих ових људи око нас". Она помахала једном руком други спава путницима и захихикала. 'Где си било стајања? Ако то није превише смело, може бити, да га је могао позвати теби тамо.
  
  
  — Albergo Ле Супербе — рекао сам. "А ако ме неће бити, оставите поруку".
  
  
  — Шта ћеш да радиш у Римэ, Џери?
  
  
  То је био невин и веома очигледан штопора, али ја сам осећао, као што је радио мој систем упозорења. Пецкање у врату, која је, као што сам схватио је инстинктивно знак опасности.
  
  
  То је био штопора, који је могао да ме питате било, али тренутак је био неуспешан. Скоро свако би то урадио много раније. Припрема близини се увек врши помоћу разговора, и нико не чека од секса, да мало ублажи циљ. И "циљ" — то је оно што сам осетио од првог тренутка. Требало ми је само неколико десетина секунди да обради ову мисао у мојој глава.
  
  
  — Желим да посети ту киношников, — рекао сам, не прекидајући разговор. "Овај Лоренцо Цонти. Можда га ставите мало новца у его нови положај".
  
  
  "Ах, Нит Свету", — рекао је Росанна, и он је скоро видела, као релеј кликнуо у дух за насмејано, сензуалан лице Мадоне у тамно боје бургундца оквир. "Ако ћеш да се састане са таквим људима, од тебе неће бити много времена за упознавање са неког стјуардеса Розаной".
  
  
  Га је уверио да онда нашег заједничког оргазам она никада не може бити за мене је занемарљив.
  
  
  Ми смо мало поболтали о себи, о најбољим ресторанима у Риму, о томе какав диван хотел Ле Супербе, и тако даље. То је опет су невини разговлры, али га је издала, који је касније него што она связала моје путовање у Рим са "Крај Света" , она отбросила све радозналост.
  
  
  Тако да смо причали и дозирање у року од неколико сати, све још увек дивно. Затим Росанна извинилась.
  
  
  "Еда још није поднета", — рекла је она. "Доручак пре тд. Ти не изгубити мој број телефона, Џери?
  
  
  Јој је рекао хеј, да нећу то да урадим.
  
  
  Нисам рекао хеј, да ћу его связному АК у Рим за детаљну истрагу синьорины Morandi, ее биографије и све њене прошлости и садашњости везе са "Краја Света" и ено Клемом Андерсом.
  
  
  
  
  Поглавље 2
  
  
  
  
  На аеродрому имену Леонардо да Винея Фумичино под Римом владао потпуни хаос. Њен указао тачан назив и брзо прошао царину и проверу безбедности. Она је пожурио у борбу такси. Била уобичајена штрајк на аеродрому, и конкуренција за такси је била тешка. На крају га нашао дружелюбного копиле, који је пристао да ме вози са мојим кеса у град, заједно са друге две путницима укупно за учешће на човека преко укупног износа.
  
  
  Они су добили своју резервацију у хотелу Ле Супербе, и Хок направио своје уобичајене вешт припреме. Да ме третирају као да јој је заиста контролише текас милионе. Када јој се регистровао, питао је, регистровани ли и Стадс Маллори или сер Хју Марсленд.
  
  
  — Оба, господин Кар. Портир са радошћу потврдио податке АК о томе, да Ле Супербе је незванична штаба седиштем креатора Wereldeinde.
  
  
  — Онда га само написаћу им поруку — рекао сам. У мојој руци је комад хотел папира, пре него што га је извадио оловку око џепа. Њу је написао обоје једно и исто, чиме се покрива ризик да једно по љубави ће нестати. Њен хотел контактирати у најкраћем могућем року. "Драги сер Хју, — написао је (и "Драги Маллори" у другој поруци), — Лу, Кевин наредио ми је да видим са вама у Римэ. Њен желим да филм шталь ремек-дело. И мислим да је "Концец Свету" још увек може да буде шанса да то уради " .
  
  
  Држао велику неразборчивую потпис, и клера пожурио за сечена за визит карте, који ми је дао Хок, идентифицировав мене као члана репрезентативно хьюстонского клуб џентлменски .
  
  
  Гласник одведе ме на шестом спрату, у соби, који је изгледао више елегантно, него онај који сам оставио у Њујорку. Ле Супербе почео своју инфраструктура хотелу живот у светле времена на прелазу векова, и са его бројним променама стила и реконструкциями, никада не прати савремене трендове повећање заузетости раздвајајући својих апартмана на мање просторије. Јој извади две нове новчанице у 1000 долара за торбу, а затим је уручио ему једну по 5000, и наложио му је да се врати на максималну брзину са најновијим и највише пуну картицом Риму. Њен прилично добро познавао град, али планирао да брзо удобно, очекујући одговор од мог најбољег скупа: две поруке.
  
  
  Он се вратио пре него што га је завршио распаковываться. Као награду јој је одустао од полагања, коју је он врати у хотел.
  
  
  Њен провео пет минута сосредоточенного пажњу на мапи, која се бави у разложенном стању да покрива половину мог кревета у барокном стилу. Њен потврдио своје знање о прошлости, испунила неколико смутных места у меморији и одредити локацију наше контакт адресе: један у племените Париоли, друге у бучним Трастевере са друге стране Тибра.
  
  
  За даљу потребне и уобичајене рутине га извади "Лугер" од дипломатски студије случаја, раставио его и капнул уље на напад механизам. Затим га необрезане у пет минута јоге. Затим јој бенцх пресс, да се мало одмори, шта Росанна тако срећно одузела ме у авиону, ја желим да се заборави до оба краја дана, ако је потребно.
  
  
  Ако није добио одговор на своје поруке, нешто не би било тако, јер што више јој, мислио о Розане — чињенице да је њен која стимулише предигра је истовремено ефикасан и еротски, — већа је њена уверен, да, она је некако повезан са "Краја света".
  
  
  Њен утонуо у дубок сан, и сам имао леп сан који је опуштено репродукције мог сусрета са Розаной. Само у мом сну у авиону више никога није било и дела су обрађени мало пажљивије. Док не прозвенел позив на буђење.
  
  
  Њен пробудио брзо, и био је задовољан. Телефон је зазвонио. Га је узео телефон са удице.
  
  
  — Господин Кар? Женски глас са благим страним акцентом.
  
  
  — Ви придружите разговор?
  
  
  — Сер Хју Марсленд за вас. Тренутак, молим вас.
  
  
  Га чекала, и сувише је топло, сувише вибро глас преузео место девојачко.
  
  
  — Говорите са Хју Марслендом, господин Кар, — рекао је он. (Увек пазите, ако енглез заборавља своју титулу сувише рано.) "Добио сам вашу поруку. Лев је веома мудро саветовао да нас контактирате. Како се сналази тај стари будала?
  
  
  Јој је одговорио информацијама које Хок предао ми је у телексу. Лу, овај стари луди, путовао је на својој јахти "Луда Џејн" обале Дијамант-Рид заједно са Мими, пети госпођа Кевин. Морао сам да се поздравим, него код њих обоје.
  
  
  — Бојим се, са финансијске стране "оба краја Света" све је у реду, драги, — рекао је сер Хју, мало сећајући се Лу. — Али, нема разлога зашто не можемо да се састане, да се мало опусти у la bella Рома. Ренцо Цонти и ко је око нас, желимо да се састане за пиће и вече. Она би требало да буде драго ако би сте се придружили. Рецимо, око половине седмог у сали "Монца"?
  
  
  Јој рекао да ми се то допада.
  
  
  Кратког разговора било је скоро довољно да се направи увид у сэре Хју у телу и крви. Искусни и добро васпитан енглез са лажним изгледом друштва најбољих момака, који су морали да маскирају свој снобизм, тако да он може да заради фунта, марка, френк или лиру, које он није наследио, као и други дечаци. И било је скоро сигурно, да је у "Крају Света" постоји простор за још већу количину новца. То је било само речено да се да допринос атрактивнијим за неспособни, богатог техасца, присиљавајући его изгледати непотребно, тако да, ако они ухвате ме, oni услугу мене и притворятся да су деца добро проводе време.
  
  
  Било је само пет сати после подне, и мој дуг одмор да се отклоне нелагодност од разлике у времену. Њен смога корисно користити, су два сата, које имам још пре него што је игра почела. Њен обучен (и ментално направио себи белешку купи још неколико светле кошуље и прибор да направи свој начин још убедљивији), и сишао на лифту, позлаћеним металним кавезу, у лоби.
  
  
  Портир је изазвао такси, и ја сам возио на Пиазза Навона, невероватно лепа и туристичко место. Уместо да потраје сто на тераси Тре Scalini, њен прешао површина, заврнуо на неколико потеза, и вратио се на свој пут, Corso Витторио Емануел. Њен је дошао баш на време да се седне на аутобус до Трастевере. Био је топао пролећни дан, и аутобус је био препун здепаст, и изгледало је као да си заглавио на лагеру, пуном мириса несвежего веша, али сам знао да добили ослободити од прогонитеља.
  
  
  Контакт адреса је оронула, слабо намештен угао стану изнад дуванских шатор, где се продају цигарете, со и срећке. Њен попео на климавим степенице и покуцао три пута. Врата је отворио худощавый момак је двадесет година са льняными косом, као незапослено тракториста. Савршена маска кругова интернатионал, бродячего студентске популације области. Она чува своју спор положај наркоман, док није затворио и закључао за мном врата.
  
  
  Затим је изашао на своје положаје, и шталь изгледа мало више человечным.
  
  
  — Хајман, ЦИА , — рекао је он. — Речено ми је да си приедешь. Ви Џери Кар, зар не?
  
  
  'То је тако.' Њен тресла ему руку.
  
  
  "Веома ми је жао Андерсона, — рекао је Хајман. "Ми смо појма нису имали шта он ради. Њен обыскал све его ствари, и код нас до сада хорька не трагове. Он је био нека врста дивље теорија о "Крају Света". Али једини завера, који га видим у томе, — то је уобичајена покушај подоить инвеститора и, може бити, чак и публику". Он је признао да ме је у задњу собу, у којој је исти смртоносна атмосфера, као и у првој соби. Ипак је нека организација у овом случају мора да буде, јер он је дошао близу на старом каучу, потискивана неред на поду, и извукао из испод ње картонску кутију.
  
  
  "Можда ћете наћи нешто што смо пропустили на уму", — рекао је он без посебних уверења. "То је его ствари, осим одеће, у којој је пронађен, да га јединог доброг одела, у којој је био сахрањен, и још неку коју одећу, коју его собарица је продао на бувљој пијаци".
  
  
  — Его собарица? Моје уши навострились од могуће трагове. "Корице. Амерички студент. По свој прилици, — рекао је Хајман. Последњи у дугом серија. Нето местима у том правцу. Ми смо тестирали. Али, можете да јој адресу, ако желите. — Можда — рекао сам. — Али прво дозволите ми да се носи са тим.
  
  
  Ја не отмахиваюсь од ЦИА. Али било је времена, када је АКС сазнања о стварима које су упускали на уму. И ретких медицинске догодило обрнуто.
  
  
  — Ја ћу бити у другој соби, ако понадоблюсь, — рекао је Хајман. "Кладим се да га је овде једини који треба да се спали хашиша у кадильнице да сакрије чињеницу да сам пушим Камила".
  
  
  Њен селл на расшатанный кауч и шталь испитати садржај кутије. Ми не на оно што је било зауставити. Све је реприза онога што сам већ знао путем телекса. Гомила неспретно написане белешке Андерсона себи оборудова све на свету; од упознавања са Коре и другим девојкама пре белешке о Цонти, Марсленде и Маллори. Клем Блессид Андерссон је хронична писакой. То је иста лоша навика за запосленог тајне службе, као и брбља у омамљен облику. Са друге стране, њен знавал добрих агената (никада не првокласне, али ипак добрих), који у пијаном облику тако много причали и писали толико противречности да сводили са ума контрразведчиков, покушавајући да извуче око ih брбљање крупицу истине. Исто се може рећи о каракулях језика Андерсона. Осим тога, да је сишао са ума, не непријатељ, а јој, Ник Картер, ја сам у потрази за прилику, која се бави могла да искључи плата, и ја сам у потрази за траг онога што може да постане узрок смрти его.
  
  
  Било је само три белешке које су дубликатами онога што сам раније хранио у својој голова. Нејасан скица са именима Цонти, Марсленда и Маллори, формирају троугао око слова Л. На њих знак питања и непрепознатљив напомена, која може да значи ЦХ, ознака регистарских таблица Швајцарској. А за то треба нешто да се чита, као Јунгфрау, алпско витло у Швајцарској, или, на немачком — девица (изузетно мало вероватно), или Јункер — немачки племић, или дивље шљиве — наркоман. Или, може бити, неко шифра. Почетак другог је више јасна белешка, која се састоји не више од "Р". "Р", и курир? Али ко је то? У тренутку болести моје мисли су се вратили у Розане.
  
  
  Треће, у средини стомак празан упитник слова "АА". На Клемму је имао проблема са алкохолом, и он, можда, хтео да контактира са Римском огранка Анонимних Алкохоличара, али то је изгледало тако исто једино као мој претходни "девица".
  
  
  Њен захвалио Хаймана, снимио адреса Коре и отишао. Она вене у киниги кућа у близини. Само у случају да јој је прошао неколико трака на пиазза Санта Мариа, исти уобичајене туристичке станици у Трастевере, и ухватио такси.
  
  
  Имам још је мало времена да се купи пар светле кошуље и пар високих чизама по крокодиловой коже, да подржи свој имиџ техасца. И имам још је мало времена да се обријем у својој соби и да се облаче за састанке.
  
  
  Инспирисан мистицизам трке масовне производње аутомобила, сала Ле Супербе у Монци је био украшен понуди су-албуми старих аутомобила баш као и неки енглески пабови су украшене понуди су-албуми коња и ловачких паса. Сада, на пола протеклих шест часова, его наполняли съемочные групе Цонти, неки од следећих, и најлепше и уредно одевени, жене, која јој је икада видео, окупљеним под једним кровом.
  
  
  Његов ушао у собу Монци са неколико шизоидной начин понашања, која се бави изгледало, најбоље погодна Џери Карроо. Пола несигурност странца и пола охолост човека, који зна да може да напише било чек на осам износ. Њен игнорисао конобара, покушавајући да одржи ме до стола, остао на месту, пола загораживая улаз, и загледајући у соблазнительную таму.
  
  
  Њен још увек щурился, када је пришао сам висок, крупан човек са црвеним лицем, лысеющей главу и чврсто црвеним брковима изнад горње усне.
  
  
  Џери Кар? Хју Марсленд. Њен препознао глас око телефонског позива. — Драго ми је да сте били у могућности да дођу. Сви смо у томе углу. Он махну мясистой руке у неопределенном правцу. "Приходи и подржите срећан компанију са его гаремной компанија". Он је издао храпящее сен, и сам пође за њим.
  
  
  У его групи и групи Цонти је померени заједно неколико ситних столова. Ме упознали са Лоренцо Цонти, Ренцо са пријатељима, Стадсом Маллори, старосна звезда Мајкл Спортом, цветања, невероватном Камиллой Цавоур и друге. Њен наредио двоструки "Чивас Ригал" са ледом, сел у позолоченное столицу између сер Хју и Цонти и покушао да гледају у таму да видите своје нове другове .
  
  
  Сер Хју га је већ описао. Треба само додати, да је између ега лысеющим лобањом и црвеним брковима имао забавно и невин лице храњеника енглеског укрцавање, иако ему је далеко преко четрдесет. Изгледао је као весео и ноншалантан дете, све док га није видео его очи. Цоол, расчетливые лопте од нерђајућег челика. Био је висок и неколико коренастым због тога што је давно отишао у спорту.
  
  
  Ренцо Цонти је био други крайностью. Низак, око пет метара, витак и елегантан, свега 56 година, према мојим подацима, са плаво-црном косом. Или је то било за estestvenno, или је то била најбоља слика коју јој је икада видео. Он је био чисто обријан, имао аристократски нос и тамно смеђе очи на загорелом лицу. Его церро-зелено одело од мохера је ушивеним на обичај изграђен са италијанским савршенством. На нен је бледо зелена свила водолазка. На левој руци имао је златни "Ролекс". На његовом горњем домали прст је древна прстен са печаткой око светло од злата. Он се насмешио и показао комплетан сет сјајне беле зубе; боље него код већине его звезда.
  
  
  Стадс Маллори био велики, као Марсленд. Али он је, очигледно, био ценымногие дебљи, упркос скупе кројење его крзнени твидового одела. Све у нен била тако срећна, наводећи его новообретенное просперитет, да вам није потребна је додатна информације, да се приметити. Не знам зашто, али ко нешто Ренцо може први пут да хода у оделу, и даље се ствара утисак да је его породица носила его кроз генерације у генерацију. У то време, као што неко попут Стадса дао језгро фальшивости, без обзира на све фунти, које је он улагао у своје скупе жириновски одела. Код Јата је дуго и ружно лице, то ружноћу, коју су неки даме, на којима је лако да импресионира, назива привлачан. Посебно са ожиљак на левом образу. У сваком благополучный периоду своје каријере он је могао то вјачеслав. Тако да он мора да буде, хотел га задржи као успомену о својој прошлости Его очи су бледо-плавим.
  
  
  Мајкл Спортс. Ви без сумње знате, его на фотографијама. Он је необично лепа енглез, нешто мање семенски, него би се могло претпоставити на его изгледу на широком екрану. Изгледа на четрдесет, и расскрывает свој прави старост у педесет и више година, само на крају напорног ноћи са стервами и пића.
  
  
  Камил Цавоур опет је нешто сасвим друго. А шта-него, шта вреди да се фокусира на тренутак. Она је изгледала боље него што је у њеном кинообразе, и овај кинообраз направио јој секс-симбол за само два кратка. године. Тешко да она може бити већи бројевима шездесет метара боси или теже бројевима фунти, али резултат је био савршен. Њена мекана смеђа коса били ухваћени жуте велвет траке и ниспадали на леђа. Њен фантастичан тело је закључана у обтягивающем наранџаста хаљина, обтягивающем две истурене груди сливообразной облика. Када се окренула да ее представио сер Хју, два тамно-смеђе очи, скоро су исти црне као зреле маслине, имали заслепљујући ефекат два 250 вати сијалица.
  
  
  Остало су чинили мање газде, запослени, глумци и глумице, о чему сер Хју већ ми је рекао преко телефона. Имам настао најјачи осећај да је цела часова је организована за лаковеран Џери Карра, плейбоя и могућег инвеститора.
  
  
  Конобар, обучен тако, као да је побегао са поља боја КСВИИ века, довео ме је виски, а Ренцо, већ мој велики пријатељ, он ми је понудио цигарету на равну платинум цеви, украшена грбом. Можда грб породице. Јој љубазно одбио цигарете и извукао своју марку цигарета са филтером, који га воле. Они су направљени да нареди, и украшен монограммой Ц, која се бави може да прође за Carr или Carter. Камил одушевљени заворковала и питао да ли може да хеј деца. Једноставно хотел испоручи хеј задовољство. Она поверљиво сагнуо и окренуо прикуривание у посебан, интиман чин.
  
  
  — Ох, — са разочарењем, рекла је она онда је дуг дим. — То је обичан дуван, господин Кар.
  
  
  — Опрости, — рекао сам. "Ја сам схватио да је италијанска полиција је прилично тешко да се односи на марихуане".
  
  
  — Пу, — рекла је она. "За вагабондс и хипи — да, али не и за, као што смо ми. Дотторе Симка, који ће ускоро стићи, има висок политички положај, и сви знају да је его издржљивост делимично је повезана са кокаина. Исто важи и за Ренцо.
  
  
  — Не, — рекао сам, односно импресиониран. — Позовите ме само Џери, — додао сам.
  
  
  "Ако ћеш да ме Камиллой", — рекла је она. Она је погледала на мене на тренутак. "Мислим да је њен сяду поред тебе , Џери", — рекла је она. "Чак и ако је твоја цигарета — обичан дуван". Ја не знам шта је она урадила са Г, али то је великог смисла немају, као нешто средње између Цх и Dsj, и од овог имам на леђима водио чудне најежим се.
  
  
  Сада је код нас била мала област за нас четворо: Камиллы, сер Хју, Ренцо и мене. Камил држао ме тако близу, да је између нас није било места чак и за тоалетни папир.
  
  
  "Ми Џери постоје планови да се укључе у "Крају света", — рекао је сер Хју са сдерживаемым смех. — Али, рекао сам ему, да се бојим да, имамо пуно новца. Заправо, Ренцо? — Бојим се, њен превише, тако да мислим — рекао је Цонти. "То је буџет за осам милиона, веома велики ових дана, и већ имамо два додатна милиона на евентуална кашњења и инфлацију. Велики део нашег буџета иде на необичан реквизите, и "специјални ефекти". Уништи читаве машине. Око десет снимања вотум-вотум ће почети. Ће бити потопљени огромне флоте, да не помињемо џепних новца од пола милиона долара на трошкове звезде као Камиллы и популарног Господина Спорта. Ми такође користимо највећих звезда за сваку земљу, укључујући Русију и, по први пут, Кине, за гостујуће улоге".
  
  
  — Шта је неуспех, Ренцо, — уздахнуо сам. "Ја бих дао последњи долар да једном годишње такав је филм". Пошто је овај последњи долар је требало да буде сахрањен под више од дванаест милиона браће и сестара, уздах Цонти је дочекао многозначительным хмурым изгледом.
  
  
  Јој био бих срећан ако бих Џери добио удео у нашем филму, — љубазно је рекла Камил. — Само сам упознала его овде, Ренцо. Ти си знакомишь его са мном, а онда поново прогоняешь. То ме чини несрећном, и знате како то може бити лоше за филм: кашњења, поновљена carinf.com није одговоран, лекари, ињекције, ако јој постати несрећан". Њен последњи филм " Мадона де Сад је био вредан неколико стотина хиљада лопте скупље да се захвалим јој темперамента и темперамента. — Хвала, Камил — рекао сам.
  
  
  — Али, Камил, пупа, — запротестовал сер Хју. "Морате да знате да постоји граница учествују. Ми можемо приуштити неки дочекати својих хирова са додатна два милиона.
  
  
  "Неколико хирова, Хју?" — питао Камил, када једна око њене руке са крваво-црвеним ноктима кревета на мој сваком народу и благо стисне га.
  
  
  — Молим вас, Камил, драга, — рекао је Ренцо. — Нисам имао у виду, да помогне Џери ће бити немогуће, само је тешко. И ако ти желиш да се око овог проблема, може да ми се нешто ради. Али морамо сачекати Пиеро, господина Симку, нашег финансијског стручњака. Он има свој швајцарски банка, и он је наш политички цоннецтед. Не расстраивайся док, драга Камил, и ти такође, Џери.
  
  
  Га је питао, када је овај господин Симка ће се придружити нама. Овај швајцарски банка могао да буде, као када је веза коју она је желела да у чудном наброске Клемму Андерсона.
  
  
  — Ко зна — рекао је Ренцо. — Ако Пиеро ће доћи, он ће доћи. И ако ему сада се свиђа похулиганить у Сенату, он ће бити мало касније.
  
  
  "Он поставља своје сопствене законе", — рекао је Стадс Маллори. — Као да је он објављује законе за србију.
  
  
  "Или крши законе", — чирикала Камил.
  
  
  — Па-па, — рекао је сер Хју, по-очински мрштећи се. "Ми не треба допустити, да Џери дошао у главу чудне идеје".
  
  
  Ренцо насмејао се, као да је сер Хју само да се односи највећи виц на свету. И, можда је то било тако.
  
  
  Затим је уследило неколико сати пића и бесциљан гозбе у сали "Монца", пре него што Ренцо погледао на свој "Ролекс" и рекао да је време да преместите целу кућа животиња у ресторан на вечеру; у ово вече је ангажовао потпуно посебан ресторан.
  
  
  "Можемо јести тамо, а затим Стадс ће показати Џери део нашег позајмљена авијације", — рекао је он. "Ја сам зарадио своје милионе, комбинујући посао и задовољство". Он је такође смахнул то хвалисање додатком: "И глас, како их поново изгубио.'
  
  
  Према мишљењу телексу, он је до последњег дана био у дуговима према банкама и мање толерантни приватним повериоцима. Али морао сам да кажем, да је он наставио да се понаша као човек без једне бриге на овом свету.
  
  
  Шест лимузина је чекао на кривудавом путу хотела. Њена част честих да буде први. Ренцо, Камил и на задњем седишту. Маллори и сер Хју на откидных седења испред нас, а Мајкл поред ливрейным возачем.
  
  
  Од хотела до ресторана ми је добрих двадесет пет мин, који га је провео у потпуности апсорбује собом. Са једне стране, Ренцо са опрезни, али детаљним питањима о свом финансијском положају у том случају, ако Верелдейнде позивамо ме као инвеститор. Са друге стране, Камил, која се бави вовлекла ме у неки око својих активности . Једва смо изашли, око хотела, као што сам га осетио на свом куку мало свиленкаст руку, проверяющую моју реакцију на њен додир.
  
  
  "Постоји доста проблема са добијањем пристојан износ из Сједињених америчких Држава, Џери, — рекао је Ренцо. "Без обзира на све ове разговоре о слободном предузетништву".
  
  
  "Увек имам неколико милиона у резерви у Насау", — признао јој је Ренцо.
  
  
  "Добар положај финансијски у Насау". Сер Хју окренуо да се придруже у разговору. "Нема проблема, ако желите брзо да доведе своје ствари у ред".
  
  
  Камил хихикнула и стиснути моју бутину. "Ми се много више свиђа, ако си замедляешь свој посао", — шапнула ми је на уво. Она је била одређена речи, за које је уследило покрет језика, усилившее слободни кретање њене руке.
  
  
  "Једног дана га је добио превод на Насау, и то је трајало само два дана", — додао је Стадс Маллори. "Ако би је покушао да се его кроз Америку, то је трајало би две-три недељом".
  
  
  — И потребно је да попуните педесет облика на патетично 400 000 фунти стерлинга, — снортед сер Хју.
  
  
  Њен превише снортед, али то је било разочарења и забаве, која је заједно са овим. Ја не знам колико још могу да издрже под благим загрљајима Камиллы, не взорвавшись. Јога ми је дао неку контролу, али за максималне резултате потребна потпуна концентрација. И са језиком Камиллы у мом уху, ее играма у близини моје препоне, њен морао да задржи друго ухо отворен за Цонти, Маллори и сер Хју, и они су одговорили, не повезујући себе директно.
  
  
  Њен стиснул зубе и са вештином говорио о могућностима број мултинационалних компанија са канцеларијама у Римэ или Милану. Њен шапнуо безмолвную молитву захвалности, када лимузина коначно искључен на обсаженную чемпреса авеније на нашем ресторану. Камил је објавио скоро неслышимый љути звук, као мали размажени дете, изгубио своју играчку, када је отдернула руку. Машина се зауставила. Када је возач отворио нам врата, Ренцо је водио нас је кроз велику дрвену врата старог оштукатуренного пољопривредна куће. Цео први спрат је претворен у трпезарију. На крми под два огромна вертелами стајали две пуне своје пламеним ватре камина, топившихся дрва за огрев. На једном ражњу висио је веома велика дивља дивље свиње, масти кога вытягивал мале ватрене језике око логорске ватре испод. На другом је три гуске и пет кљун.
  
  
  "Ми смо добили тосканскую образовање на најбољи могући начин", — рекао је Ренцо. Он је указао нам је на главни столицу и престао да дају власнику неколико кулинарске савете.
  
  
  Остатак група улете унутра. Убрзо је почео традиционални италијански вечера око неколико јела. За антипастой пратио густе пољопривреда супа од поврћа и/или пасте. Затим печена свиња са печеным кромпиром и артичоке. Онда пилетина или гуска са микс салата и кабачками. Затим велике тацне са слатким кестена и крем пите. Затим сир одбор величине скоро са одина око столова и, на крају, поврх свега, свака другачија ситницу, запиваемая ракије, шампањац и граппой.
  
  
  Камил села поред мене. Она елла сва јела са истим апетит, као и прождрљив пастува испред нас. Ако она је увек дођите тако, онда ее мали пятифутовую фигуру потребно је одржавати стални и упорными вежбама. Наш пут овде ми је дао неку идеју о томе шта је то за тренинг. — Господе, — рекао је Маллори, импозантан на виљушке високих шпагете и пије их цхианти, — кунем ти се. Да-то је у овом италијанском ваздуху, од чега имам скупља живота. Кућа у два око ових јела би били пуноправни вечере, а овде га и даље постоји".
  
  
  Негде између макарона и вепрем на улазу појавила неко узбуђење, и у целој трпезарији прошао шапат.
  
  
  — Пиеро иде — рекао је Ренцо. "Мали мудрац".
  
  
  На видику појавио дебео трактирщик, повлаче назад и низменному клањањем. А након тога га је видео самог малог човека, кога је икада видела. Пиеро Симка је био уредан, импресивно обучене карликом са добро постриженными косом и уредан брадом у облику срца. Носио је кратку штап са набалдашником од слоноваче не дуже од четири метара. У чизме на платформи на високим потпетицама она је око пет метара растом.
  
  
  Его сумирао до нашег стола, где је конобар је већ ставио на столицу два јастука. Све усташе, да га поздравим, укључујући Камиллу и неспретно су ишли за њима, као и тога да ли је моја улога, ваш слуга.
  
  
  "Пиеро".
  
  
  'Професор".
  
  
  — Коначно — узвикнуо је Ренцо. "Професор Симка. Господин Кар, о коме сам вам говорио.
  
  
  "Доста о томе, професор ", — рекао је мали човек, снажно стеже моју руку, као канџама. "Ми смо овде као пријатељи. Њен Пиеро, Џери, и драго ми је да се упознају са вама. Седите, да јој се могао надокнадити изгубљено у овом распутном обжорстве.
  
  
  Он је савршено говорио енглески са лаким америчким акцентом, за разлику од он британске укочености, која се бави генерално посматрано, код писмених италијана.
  
  
  Его осмех је отворена и невин. Али его малом телосложении осетио јак бес. То није био онај увек настороженный поглед его зеленоватых очију, а нешто попут меког шороха у его худощавом телу. Једино што јој је могао да упоредите то је ноћ некада давно у Палембанге, Суматра. Затим јој ворочался седам непроспаваних сати у свом смеће. Док сам погледао унутра и није открио малог светле и сјајне крайта; једна око највише фатална змај у целој природи.
  
  
  Его величине не омета представама Пиеро о здравој исхрани. Веран својој речи, он је муњевитом брзином поедал антипасту и шпагети, и нас је претекла, када су поднели свиње. Онда је имао времена да разговара.
  
  
  Сер Хју је говорио о мојој жељи да инвестирају у "Ворлд End" , о својим сумњама у томе да то може да се организује, и о замечании Камиллы, да она ће бити веома несрећан ако ја не могу бити један од њених спонзора.
  
  
  "А ти не би желео да јој је била несрећна, Пиеро", — додала је Камил.
  
  
  — Никада, моје драгоцено дете, — рекао је Пиеро, одсецање велики комад кабаньей шунке и прикалывая его на свом лезвию, као мали соко, бросающийся на плен. — Да те видим срећан, човек је скренуо бих планине. А пошто ја не изгледам величине булдожер, више имам разлога да померите их за вас. Дај ми да мисле.'
  
  
  Он је затворио очи, ставио месо у уста и замишљено прожевал. Сива брадицу преселио горе и доле его широком галстуку, док је он жваће и мислио.
  
  
  Он је отворио очи, задовољно намигивање. "Одрицање аргентинцам", — рекао је он.
  
  
  Ми не треба да је играју, да изгледају тако збуњени. Га питао. — Шта је то, Пиеро?
  
  
  — Мислим наглас, Џери, — рекао је он. "Понекад није превише нежно. Мислим да је у Буенос Аиресу је група богатих идиота, који желе да учествују у нашем филму; мало учешће око пола милиона. Ништа није потписао, чак и да није било руковања.
  
  
  И цео свет зна да Пиеро држи своју реч. Али, ако није то руковање, зашто наш пријатељ Џери Карроо не заузме место ових аргентинаца?
  
  
  "Зашто нисам мислио о томе?" — узвикнуо сер Хју са претераном дивљењем, као да он стварно не мисли о томе, да помогне драгом Џери Карроо добили ослободити од дела, его петродоллар у том тренутку, када је завршио читање моје поруке у "Супербе".
  
  
  — Ти стварно мислиш да можеш да се то уради? — питао га у одговарајућем губитку.
  
  
  'Могу да урадим?' — рекао је мали Пиеро. — Већ сам то урадио, Џери Кар.
  
  
  Мој глас руковање, сведоци који могу постати сви наши пријатељи". Поново ова јака, као канџе стисак. — За пет стотина хиљада долара за учешће у "Ворлд End" плус обични додатне трошкове. Али, то је ствар правника и сутра-прекосутра. Нема више разговора о новцу вечерас. Данас смо само компанија веселих пријатеља који добро проводе време. Соглашаешься?'
  
  
  — Добро — рекао сам.
  
  
  — Одлично, — рекао је сер Хју.
  
  
  — Лепо је да си поред, — промрмља Стадс Маллори.
  
  
  — Браво, — узвикнуо је Ренцо.
  
  
  Одговор Камиллы је дуго, ласкающее компресију мог кука.
  
  
  У оба краја вечере дела није говорило. Касније смо поново забились у лимузине и одвезао на аеродром, где је политички достојанство Пиеро нас је довело миммо временским у задњем делу аеродрома, где је окупио први део ВАЗДУХОПЛОВСТВА Верельдейнде. Извештаји Клемму Андерсона припремили ме на нешто нама, али је и даље био изненађен. Не само да је Цонти направио, да су разне владе да обезбеди најбоље авионе своје војно-ваздушних снага — јет "Фантома", јет "Сейбры" и шта онда, да чак и у слабом светлу испоставило да је прави Б-52, — али је такође била шачица выставленых летеће играчке, о којима га је знао само по извештаје АК : авиони, који чак и не помиње у најновијем издању All the world's Авиона, то је неопходан приручник годишњег регистра тога, ко то производи и ко убија. Два око ових тајних авиона су сад. Три друга су изгледале као руски модел, који га је знао само по гласинама и још неколико контрабандным фотографијама. Их је било три, што може само да сведочи о томе, да ове недокучив источне комшије преселио напред много брже него што је могла морати да се темпо је наша најбоља обавештајна служба.
  
  
  Први пут га је приметио прави ентузијазам код Ренцо, сер Хју и Стадса. Мали Пиеро граната испред, идући од једног благо на други, као одушевљени ученик.
  
  
  "Замислите, ако би један око ових објеката појавио изнад Вашингтон, дц, са симболима Совјетског Савеза, — рекао је он, — у тренутку када је амерички авион ће се појавити изнад Ленинградом, а један око њих, рецимо, са кукасти крст, ће се појавити изнад Пекингу. Замислите само реакцију у сва три случаја, и то како брзо цивилизација, шта ми знамо, ће доћи до краја".
  
  
  "То је главна тема "оба краја света", — шапнуо ми је Ренцо. "Ми ћемо се "Ватерло" Лаурентиса да изгледа као на стару комедију Ширли Темпл".
  
  
  Га питао. — "Неки филм са поруком?"
  
  
  Стадс Маллори расхохотался у напуштеном аеродрому. За вечеру он је увек уживао у граппой, пиће, који може да се користи скоро као гориво за млазне моторе, не превише мења процес дестилације.
  
  
  — То је порука, — рекао је он. "Посланица пред мртвим отворени базен". Са своје благо сутулой фигура у месечини, са басом, излази из его дуге сморщенного лица, и са тим црним његовог огртача, накинутым на раменима, он је био сличан вампира око једног филма на его мањих браће у биоскоп. — Стадс има у виду, — озбиљно, рекао је сер Хју, — да сте у праву. То је филм са поруком, Џери. И ова порука се састоји у томе, да је овај глупи стари глобус једноставно неће преживети Трећи светски рат са свим оружјем, приступачан сада чак и мале земље".
  
  
  — Доступна чак и за кинокомпаний, — суво додао сам. Сер Хју насмејао. "Заправо. Наравно, овај тежак посао је потребна само за детаље: полетање, слетање и слично. Наши за борбене сцене, неке око којих ће највише сјајних би икада пуцао, ће бити снимљен у смањеном обиму. До високог категорију авиона над играчке городками, баре, који ће попут океана, али све је невероватно реално". "Ово је нови процес, — рекао је Ренцо. "Са рачунарима можемо унапред да програмирате читаве секвенце. Две војске се боре пријатељ са пријатељем, уништење Њујорка у бомбардовању, симулира нуклеарних експлозија. Један притисак на дугме и само такав показивача".
  
  
  "Теби је мало вероватно да је потребан редитељ, истина, Хју", — поддразнил Стадс. — Ја боље да идем прикупљање кофере. — Ви, Стадс? Човек који је надзирао револт зулусов у кинофильме? — врело запротестовал Ренцо . "Наша мала-велика рата ће бити једнако добра као и податке које уводимо у рачунаре. И Стадс, нема директора, који је могао да развије ову апликацију боље него ви. — Види, интервенисала сер Хју .
  
  
  "Већ касно, и сам постаје хладно", — тихи глас Камиллы ехо разговарао игра у велике дечаке. — Ми смо се вратили, зар не?
  
  
  — У праву си, моје дете, — рекао је Пиеро, исо све од себе покушавајући да се ослободи од свог дивљења. "Моје старе кости, такође, почињу да се охлади. Јој завидим вам, млади људи, који су тако брзо разогреваются. Он је отворено погледао Камиллу и мене.
  
  
  Назад смо путовали у истом лимузини. Камил поново држао за мене. Мање активно, али не мање примамљиво.
  
  
  "Данас јој, да останем са тобом, Џери", — рекла је она, када смо изашли, око машине.
  
  
  "Али, кафана..." — размишљао је наглас.
  
  
  "Паперје. Мислите да Ле Супербе - један на ове ствари јефтиних хотела, где случајна курва треба да консултују водич за дозволу? То је луксузан и цивилизован хотел, посебно за господина, снявшего најбоља школа, а посебно за наше са Ренцо други. Притиснула је моју руку у својој еластична мале груди. Ее брадавица снажно пробио танак слој ткива. Моје белешке о Камилле јасно да ли ће ме разумети, да је пре три године она је, такође, била једна око њих случајних курве, који су организовали своје емисије у јефтине розе хотелима. Али, новац, популарност и још неколико изборни избор културе исцрпла том периоду, по својој меморији.
  
  
  Непосредно пре тога, као што смо стигли до последњег узврат пре Ле Супербе, ми само не суочавају. Отрцано стари плави "Фиат-500" летео кроз траке на Пиазза делла Репаблика исплате директно на нашу машину. Возач Ренцо херојски грчу волан, и возач "фиата", велики горила у карирана спортске јакне, урадио исто. Две машине са пискав стали раме уз раме, нос сваком указао на различите стране. Њен видео капи банка на лице другог возача. Наш возач је тада узвикнуо ему неколико италијанских ругательств, он је одмах одговорио и возио даље.
  
  
  Једина предност је да Камил слетео сам на колена, вцепившись у мене у предивној престрављен.
  
  
  "Боже мој", рече она, — ја сам мислила, ми ћемо умрети пре него што ляжем спава".
  
  
  Ренцо, мање шокиран, насмејао се. "Наш славни римски покрет", — рекао је он. "Ништа страшно, иако у сред ноћи то се мало смањи".
  
  
  У холу хотела Стадс, сер Хју и Мајкл Спорта, освојили мајстор за производњу у колима иза нас оставили нас саме. Ренцо попео са мном и Камиллой у позлаћеним кабини лифта на трећи спрат, где је имао стални школа са не мање стални проток посетилаца, углавном лоших момака. Ми смо наставили пут на шестом спрату под је скоро матичне осмехом мессенгер.
  
  
  "Ах, њен знам овај број", — рекао је Камил, пролазећи миммо ме из дневне собе у спаваћу собу. "Мислим да је лепа. Види.' Она дернула за чипке, и завеса коју је отдернула, отворила стење огледало, простиравшееся од пода до плафона. "О, ви ћете волети ме на широком екрану", — обећао је она, храбро сагињући у купатило.
  
  
  Ми не треба да је родитељство, да се скину. Али Камилле имали ништа да пуца, а она је била гола, као новорођенче, када га само скинуо јакну и панталоне. Она ми је помогао са осталима, и он је био срећан да, да ставио пиштољ и стилетто у свој кофер. Мало гаса бомбу сличну златни накит, може се оставити на ноћном ормарићу. Ми не треба да се одговори на замршена питања, која би могла да спречи мојим тренутним намерама ...
  
  
  Моје привлачење својим сјајним педагошким кадровима способностима намере, своја осећања, своју страст, — све отражалось у овом огледалу у пуном раст. Камил је у праву, да ја бих волео да јој је на широком екрану. И то је био у праву о томе, како је обрабатывала своје џиновске јело, око меса, тестенине и антипасты. И обојицу волели да буде оних правих.
  
  
  Први пут је био брз, беживотно и инстинктивно. Полежав поред мало времена да ухвати дах и нежно истражују други други, прешли смо у другу, преко спорог круг са дугим паузама и млитаво переменами одредбе. Ми смо обоје осетили пецкање од тога и лежали топло и су се преплитали пријатеља са пријатељем. У огледалу ми се као да је заглављен у бестежинском стању у простору, клизање на некој четврта сексуално мерења.
  
  
  Али део мог мозга почела да ради јачи. Имао сам срећу да увек пронађе у сексу јачи стимуланс, него, на пример, амфетамин. Можда, секс је изазвала исту зависност, али мање штетно за централног нервног система. Ако Камилле и било познато нешто више о "Крају Света" , него у даљем тексту шестизначная плата, кревет је био погодно место за мене, да бисте сазнали. И њу могао сазнати само ако је она била потпуно је опуштено. С обзиром на акције до сада хорька, она је изгледало у неколико кола од неколико слабијим заштите.
  
  
  Њен миниатюрное тело инч за дюймом је на исти укусно, као и више сочно тело Розаны. У Камиллы такође је малу предност у искуству и образовању. У овом тренутку је и осетио светло дрхте, у њој, дрхтање, која се бави не имеле никакве везе са хладноће. Јој, био је спреман да се поново инфилтрира у нах.
  
  
  'Га, Џери. Ти си, да, сада, — рекла је она.
  
  
  Њен видео у огледалу њеном малом телу, изгибающееся, спреман за мене, и ја сам хтео да затвори очи за првог покрета. Затим га поново широко отворио их, али је сувише касно. У огледалу то видео, као две меснате фигура ушли у собу кроз дан у дневну собу.
  
  
  Њен покушао да гледам, али први, масна горила у карирана јакна, већ ме је ударио у леђа песницом величине шунка; ударац, од кога би могао да падне булл. Јој се, пао из кревета и слетео на дебео тепих, где је одмарао сам у ребра тешке обутой ногом. Због магле боли и затуманенного свести ми се чинило да чујем глас Хавк, као и претходних дана мојих тренинга. Он је рекао: "Прва ствар коју увек треба имати на уму, то је оно што вам неће бити оправдања ако вас ухвате, када нећете бити на опрезу". Можда једног дана порески обвезници захвалан нација поместят ове речи, на мој надгробни споменик.
  
  
  Њена пола свестан, као почетка другог посетилац вади Камиллу око нашег врта задовољстава, једном руком затварања хеј уста, а други сузбијање ее борбу. Затим је прикључен хеј уста кляпом, заклеил его траком и настоји да га чупав пругама фино платно листова Ле Супербе.
  
  
  Јој, осетио, да је изгубио свест, али, када је горила у карирана јакна је помогао свом нахођењу другар добро везати Камиллу, њен зграбио Пјер, гасна бомба. Њен сакрио его под пазухом. Јој, мислио да нико неће да претресају човека, кога је извукао гола око рушевина. Ми пало на памет још једна мисао. Карирана јакна је возач Фиат 500, који умало није ударио нас. Онда је престао да мислим.
  
  
  
  
  Поглавље 3
  
  
  
  
  Прошло је неко време, пре него што је поново почео да размишља. Али, кроз десет или петнаест минута јој је дошао у себе, повезан, као ролну на задњем седишту "фиата-500", рацинг по непознатим улицама. Они није сметало да ме везати очи, то је лош знак. Очигледно, нису имали филантропического намере остави ме цео и неповређен.
  
  
  Лупање бол у голова је била јака, али, колико је могао да јој се суди, ништа није сломљено, и озбиљних повреда код мене није било. Мој ум полако прояснился, барем довољно да признам себи да је сада јој је био запањен чак и више, него када је моја насеље русији је почела.
  
  
  У то време мој посао се чинило да није више од заморан задатак. Крећу на Рим и сазнајте како је пре могуће, да ли постоји основ сумње у Клемму Андерсона, да ли постоји нешто више него само скупо и кричащее снимању филмова. Ако би Клем није био у праву, да јој могао би да се окупе и да оде кући да настави свој неплаћеном одсуству и да се успостави разорванные однос са Тигги. Сада је знао да Клем није био у праву, али шта је он био у праву?
  
  
  На први поглед, све је испало тако, како је бројао Хок. "Нит света" је био само још један изузетно дуготрајан и скуп филм по савременим буџетским стандардима. Али, невероватне оптужбе, вероватно, представљају више од превара Цонти и его другове у невољи. Брзина са којом су пецкед на њега на мој мамац, била је још једна потврда тога, као и ih леп мали поклон у облику Камиллы да узнемири мој интерес.
  
  
  Ih обимна паниц прикупљање и сложена оружје су много више него у делле треба филма, али то није ни чудо, с обзиром на ту раздутую мегаломаније коју тако делу може се наћи код великих кинодеятелей. B-52 и остали најновији борбени авиони су скупи играчкама, али, у принципу, без ватрене моћи, не више опасно него дирижабл Гудьира, који лети над око огласима Римом.
  
  
  Њу је морао да призна, да се испод ове површине су постојале друге нивое. Али они и даље су толико нејасне, и тако мало истражени, да ништа, од журно набросанных Клемом белешке до моје садашње отмице, чинило се, није имало никакве везе са међународним завере. Све што сам приметио у Ренцо, сэре Хју, Стадсе, па чак и о овом опасном карлике Пиеро, то је оно што су они, изгледа, желели да ме види у животу, и (уз помоћ Камиллы) изузетно срећан. Најмање време које је потребно за потписани чек на пола милиона и преноса новца са бахамима у ih швајцарски банка. Ми смо, можда, јели пилетину те вечери, али нико око људе срео, није био око њих, који убија коку која носи златна јаја. И Џери Кар је био такав пилетином их очима.
  
  
  Моје некохерентан мисли нагло оборвались, када је машина је нагло зауставио. Горила у карирана јакна отворио врата и повукао ме на чврста пол. На моје изненађење, њене открио да гледам на улаз у сеоске ресторан, где смо се забављали мање од седам сати. Сада је он био мертвенно-тихо и бачени у суморном светлу месеца. Га се сетио, што је Ренцо, или неко други ми је рекао да су двојица живео на фарми у неколико миља одавде. Особље је одавно отишао кући, у Риму или негде у близини.
  
  
  Горила ме је ставио на ноге и вукао за собом. Его гломазан пратилац отворио дрвени врата новим сјајним кључ. Да ли је ово повратак на место наше иахоо тесно је повезан са "Крај Света" ... или не?
  
  
  Ако би Горила и онај, на кога је радио, организовали праву потеру — а јој, могу да се закунем да она није почела пре него што је наша парада лимузине кренуо око хотела, — она је указао бих на ресторан. Напуштена после радног времена, то је било место за играње игара, у којима су они хотела да се играју са мном. Чак је минимални однос са криминалном светом дати кључ у најкраћем могућем року. И новина ih плана укаже на Ренцо и его сарадника, а у другом правцу. Ако би они его идентификовали су имали би свој кључ. Стадс Маллори рекао је за вечеру, да је ово место и све на целој територији хотела, а око њега је некада припадала породици Ренцо, пре него што су коцкање, драги жириновски дечаци и сумњиве новац су то код њега полуаристократическое наслеђе. Њен још увек ухватио рибу у истом проблематичном & нб, као и раније.
  
  
  Врата су била отворена. Горила и его сателит су ме између себе у трпезарију. Пола превлачење, пола носећи, они веления ме у поток собе, на огромним очагам, сада напуштена и безмолвным због слабог дима полупогасшего ватре на дну. Клетчатое капут бацио ме на столицу, као торба са угљем.
  
  
  "Овде држе дрва за огрев" — у бесу рекао је да његов пратилац на италијанском. — Узми довољно, тако да можемо запалити ватру, Пепе. Као неко весеље укусно техасское роштиљ.
  
  
  Не би трајао тако дуго, стварајући нарастающему страх пред перспективом мучења. То одина предузеће по професији. Али, признајем, мисао о томе, да поджариться на малом ломачи, нису их мој сабира долар куца од радости. И даље имам хорька је то сећање на џиновски свинье, са којима капало огромну количину масти на усијаним ред хот срце цепа на дну. Пепе се вратио са охапкой дрва. Он је потресла скине са жар пепео и баци на њу пола своје порције. Стреляющее пламен лизало дрва неправилног облика, и кроз неколико минута центар поново претворио у бесне пламен.
  
  
  Горила поцепао банд аид са мог рта. — Добро, господине Кар, — рекао је он. "Сада је време да се разговара".
  
  
  Он је говорио енглески са јаким италијанским акцентом који ја не ћу покушати да прође.
  
  
  Га је држао усне чврсто стиснутих тако чврсто, као лейкопластырем на њих, и покушао да дају себи изазива поглед. То није тако лако кад си са гола члан и везан за руке и ноге, али он је, изгледа, схватио. Он је говорио са Пепе на италијанском дијалекту, и Пепе подтащил хеави метал ротиссерие, почерневший и даље са остацима вепра, који јој је још увек переваривал.
  
  
  Горила је оценио гурнуо ме својим тешким сапогом, и Пепе је пљунуо ме у леђа. Они су извукли издржљив најлон кабл и челика везивање мене непомично на вертелу.
  
  
  Заједно они спроводи одавде љубичасте ме до пећи и на постељи ротиссерие у носилаца. Онда је обезбедио барашковыми гайками. Ротиссерие поддерживался две вертикалне комаде кованог пегле, у којима су на једнакој удаљености су направљене зареза за контролу удаљености до ватрене плоче. Пун хуманости, они су почели са највишег нивоа.
  
  
  — Ви сте, без одеће, — рекао је горила, — то ће бити лепо топло онда је хладно ноћно узорковање ваздуха споља, господин Кар. Пре него што смо изашли кроз себе и дозволити да се превише тешко прегревања, имам неколико питања.
  
  
  Њен изразио ему свој реуматизам, заједно са својим мишљењем о нен, да га хозяевах и его могућим питањима у потоку кратких реченица.
  
  
  — Врло добро, господине Кар! Пепе!
  
  
  Они су ме спушта на корак испод, и топло је већ назвати удобан. Нисам могао да престанем да се зноји, и свака кап банка издавала шиштање звук.
  
  
  "Какви су ваши прави однос са "Ворлд End"?" — питао горила у карирана јакна. — Кројач узми , — процедил га кроз стиснутые зубе. "Његов инвеститор. Њен улажу новац, јер мислим да је то ће донети више новца".
  
  
  Он могильно насмејао. "Сигуран сам да можете постићи већи успех, господин Кар, ако вам је име", — рекао је он. — Теби и даље ће морати да кажем. Који су ваши прави однос са "Ворлд End"?
  
  
  — То је оно што сам рекао, — зарежао сам.
  
  
  'Ништа више? Слатка, невин инвеститор?... Он је указао Пепе.
  
  
  Још на корак испод. Оно што је некада било непријатно топлоте, сада прерасла у гори.
  
  
  — Само то — ја блуртед. "Само да, чак и ако не добијем из овог профит, њено даље добијам од овог свој новац кроз Камиллу Цавоур. Њен могу да приуште новац само на то. — Значи, није баш невин инвеститор, господин Кар, — булькнул горила са осмехом хијене. — Али ипак није довољно убедљив. Желите да јој је поверио да уложи пола милиона долара у малу девојчицу, када можете добити десетак таквих за пет стотина, а не тако давно могли купити синьорину Цавоур за педесет? Пепе!
  
  
  Још један корак у наставку. Сада је знао да не могу да поднесем. Њена би, такође, не шталь говорити, али то није помогло да се реши проблем АХ. Наравно, Хок могао да пошаље још једног агента, али у зависности од тога колико времена им је потребно, да бисте пронашли моје тело, или од тога да ли је мој нестанак ненамерно, то ће одложити неколико дана или чак и недељом. И ако Андерсон је заиста нешто осетила, ако је заиста постојала међународна претња глобалној како би то било сувише мало.
  
  
  Пепе подбросил у ватру три нове полена, и пламен је постао још већи.
  
  
  Горила је рекао. - "Мислим да са ове стране, он је већ завршио, Пепе", — рекао је он са својим одвратно хумором.
  
  
  Сада јој је висио назад доле. Прво, то је дуготрајан неко олакшање, јер је растојање до ватре повећана, али ново гориво, која Пепе бацио у њега, такође интензивирана ватру, и он је већ осећао као појављују пликови на мојим раменима и задњицу... И он је осетио нешто друго. ...
  
  
  Када је мој зглоб били експлицитни над ватром плоче, осетио њен благи пад напона, када најлон кабл почео да се топи од савченко. Њене стиснуте зглоба, да издржи још мало. Њен напряг мишиће леве руке, да се задржи Пјер, који је безбедно крио имам под руком.
  
  
  "Какви су ваши прави однос са "Крај света", Господин Кар? Испитивање је сам по себи био монотон... Влад сада је око мене готово неподношљив. — Осмислио нешто више убедљив него твоја блебетање о новцу и у њој збијено маца у биоскоп. Јер у супротном, нит свету за вас ће доћи прерано, а ви не можете да направите компанију за наш мали разговор.
  
  
  Пепе взвизгнул од смеха и устао у близини са својим шефом, да се боље размотри печење.
  
  
  Сада време је дошао, сада, када су обојица стајали тако близу мене. Слава богу, они су гледали више на моје лице, него на моје односе зглоба, када га выдавила још једну молбу. — Искрено, — завапи га играју боље него ико на играни филм Цонти. — То је заиста једина. Једноставно павлов, који је више новца него мозак. Њен чуо, тако да се може мало да се приближе гламуру филм. Не бурн ме више, синьор ...
  
  
  "Пржена, као свиња, визжащий као свиња", — поддразнил ме горила. — Потребан Нам је реуматизам боље, господин Кар. Може да буде, још једном се окрену те лицем на ватру?
  
  
  Он је поново почео да ротира мене. То је био тај тренутак.
  
  
  Када је почео да преместите ме, јој, пружи слободан десну руку и једним брзим покретом шлаг Пјер. Њен взвел га палцем и бацио између Пепе и гориле.
  
  
  "Па, кројач..." — глас скоро све, да је још увек могао да кажем нашалио. Пепе срушио на под поред мене. Оштрим покретом га одбија од ватрене плоче и пламена и брзо предати. Њена брзо ослобођен од полурасплавленных конопце на ногу и пригнулся, спреман да испуни своје мучитеље. Ми више не треба да бринете.
  
  
  Шарм овог гасне бомбе лежи у њеном брзом и концентрисани су изложени на мали простор. Њен затаил без даха, али је мало вероватно да је у томе била потреба.
  
  
  Горила у карирана јакна и Пепе већ су били кандидати на гробљу Цампо-Verano, када је поново уздахну. Ваздух, диже изнад шпорета од пожара, спроводи са собом последње остатке гаса.
  
  
  Када је поново устао на ноге, осећао тако што је, наводно, лоше, не ценымногие горе него онај који подгорел, заснув на плажи у Мајамију. Вероватно сам остао пликови и неколико дана нелагодност, али је поново ћу бити у акцији .
  
  
  Изненада из олакша и свести свог положаја, расхохотался. Овде јој је стајао један у трпезарији са два лешевима. Овде је већ стајао Ник Картер, у сврху кога опет кувано мисао да се врати на задатак АК, црвена, као лобстер, онда пржење, и даље исти голи, као Адам пре пада, у добрим шести миља од Рима.
  
  
  Пре него што је поново окунусь у импресиван или осмысленное акција агента ОХ ми је потребно да се заврши нешто мање драматичне ствари. Њен је свој пут у кухињу ресторана и нашао у ормару шта одећу. Њен отдолжил прљави белу кошуљу на три величине мање него што ми је потребно, панталоне са слободним спој, прљави поварскую јакну, сувише мали, пар разваливающихся радних ципела. Га уопште није био презентабелен нам за шта средине, осим тамне погрешној страни, али барем сада да ми не прети опасност од хапшења за непристојан понашање.
  
  
  Мртав или не, али сам имао осећај да је горила у карирана јакна још увек ми нешто треба. Уредно натянув колекцију одеће у своју полупрожаренную тушку, поново се вратио на его и тело. Га је узео его јакну, која се бави дао би ми више топлоте него кратка бела јакна помоћника кувара, и постао убеђен да кључеве од "фиата" су у једном по его џепова. Њен изашао кроз сеоски ресторана и затворио за собом огромну улазна врата. Затим га сел у "фиат-500" и вырулил са приступом стазе. Њен је на Виа Тибуртина и одвезао на запад, у правцу центра.
  
  
  Било је око пет сати ујутру, и прве зраке излазећег сунца ривал са тамом. Покрет готово да није било знакова живота готово да није било, све док не савије на пола промета Пиазза делла Репаблика и није видео скуп полицијских аутомобила пре Ле Супербе. Од камиона до патрульных машина и општинских возила хитне помоћи.
  
  
  Њен паркирао "фиат" у уличици и отишао назад у "Ле Суперб". Када је покушао да уђе у улаз, ме са обе стране ухватили два гиганта карабинера, главни групе римске полиције.
  
  
  — Документи? — упита онај што је десно од мене, болно выкручивая ми руку.
  
  
  "Ваша документа", рекао је он, да лево од мене, стеже моју другу руку. 'Пасош? Идентификационая карта?'
  
  
  — Они су у мојој соби, — рекао сам. "У хотелу Ле Супербе.
  
  
  Јој да понови своју апликацију на италијанском, и оба официра неверицом гледали на мене. Одина око њих погледао у моју растрепанную, светло раскрашенную јакну. И један поглед на моје обвисшие панталоне, моје чупав ноге је било довољно да га убеде, да ја никада, никада не могу бити постояльцем у Ле Супербе. Они су разговарали, да ли ме оставити да лежи у јарку или да узме у притвор на дугу листу неотворене злочина, почевши од силовања, изнуде украдених уметничких дела и завршава преваре. Полицајац, који је хотел ме ухапси, изгледало је освојио бодова, док ме најзад није одмаралишта женски крик радосном препознавање, донесшийся преко прозора шестог спрата хотела. Џери, царо мио! Џери. То је он. Види, Пиеро!
  
  
  Њу је подигао очи и видела Камиллу у мојим светло плава пижамной јакни у прозору моје хотелске собе. Поред ње је био мали Пиеро Симка, ауторитативно указује на присоединившегося на њих комесара полиције у форми. У мегафон је дао експлозивних тима, који још више прекршили и без тога нарушенную тишину овог раног јутра.
  
  
  — Наредник Бланди. Бави Каплара Инверно. Одмах пустите овог човека и водите его его у собу. Он је консултовао са Пиеро, који је достигао его струка. "Соба 79. Одмах!"
  
  
  Двоје мојих нападача одмах претворили у љубазни, негу пријатеља. Они су третирани са мном тако, као да ме хотели одушевите неко моје буквалног хира, жалба, која га је веома ценио, и провео ме је кроз уклоне редовима радозналих пролазника и полицајаца у лоби, до лифта и у мој собу, где је Пуковник посла их са кратким захвалношћу.
  
  
  — Боже мој, — тада узвикнуо Ренцо, наилази нас у дан. Камил, Пиеро, сер Хју и Стадс стајали иза њега, одевен у различитим пиџаме. "Ми смо мислили да су изгубили вас заувек". Он је био продуцент, а не глумац, и било је тешко да сумња у его искрености, јер је јасно поштовао знаке долара.
  
  
  — Ја, — узвикнуо је Камил. "Ове ужасне људи. Њен мислила сам да си умро.'
  
  
  — Али, где си узео ту одећу? — лајао Пиеро. Чак и у овој конфузији је остао модеран модел за све у својој сатена пиџаме од Валентино, јарко црвеном мантилу и папуче од Гуцци.
  
  
  Нећу губити време на понављање онога што се десило, како он им је објаснио. Њен указао на возача "фиата", који умало није ударио нас раније, као што је мој отмичар, и Ренцо, и Пиеро разменили понимающими ставовима.
  
  
  "У свету филма постоји непријатељи, који не могу да престану да покушавају да саботирају производња "оба краја света" и да уништи Лоренцо Цонти", — рекао је Ренцо .
  
  
  "Или је то освета ових вспыльчивых аргентинаца", — размишљао је наглас Пиеро. — Иако је како су могли тако брзо да сазнају, да нисмо променили ih интересе на интересе Џери?
  
  
  Ове реакције изгледало ми је више од параноидальными. Брига о мојој безбедности смисла великог немају искрено. Али их образложење о праисторији мог отмице били су близу лудило. Иако су, можда, били параноиками, то ни на који начин не указује на учешће мојих партнера у филму на овом розыгрышу. Они окренуо небо и земљу да пронађе ме. Они убеди римског полицију и јединице службе безбедности италијанске војске ме наћи са њима хорька, као што је приметио моје нестанак. Дозволите ми да укратко кажем о томе шта се десило онда мог нестанка. Камилле било је потребно мање од петнаест минута, да се ослободи од разорванных листова и зграби телефон да вас упозорава Пиеро и Ренцо. Они су, заузврат, упозорио све органе. Ее опис два уљеза било превише непрецизан. Она течности и крви ih раст од око осам метара и мускулистыми, као украјински тегова. Али непобитне чињенице самог мог нестанка, разорванные постељина, јасне огреботине на дан од сјецкан дворца били су више него довољан доказ отмице.
  
  
  Полиција и снаге безбедности, закључује истрагу, радили брзо и ефикасно. Кроз десет минута, онда би, као Горила, и Пепе втолкнули ме у тратторию , по граду су постављени барикаде. Тројица мушкараца су радили са три различите телефонану, слање команде детектива за саслушање неких око бивше љубавнике Камиллы.
  
  
  — Не да га оставили неко тако јадно, — са задовољством рекла је она. "Али љубомора је непредвидив и само им је било потребно да пратите сваки је оно, да вас пронађу, Џери". У то јутро, треба да буде, било је много црвених лица и неубедительных изјаве жене у Римэ. — Зато што ја још нисам завршио са тобом, — обећао је са неваљали осмех. Она окренула на кревету, на којој је седела, и указала на собу пуну киношников, полиције и детектива. "Глас неко, ко још није спавао, и претрпео страшно време. А сада још и беспокоите его својим питањима и чепухой . Вон. Сви ви. Камил води рачуна о нен. Чак Ренцо и Пиеро кивнули у реуматизам ее страствени наређења, и у соби поново постала празна. Камил је возио мессенгер на вашу адресу, и велела му је био да донесе са тоалетни сточић њен косметичку.
  
  
  "Ти си сада док је бескористан за мене, за нас, ко би то нам је било лоше Јерри, — рекла је она. — Али имам одличну маст. Она је лепа у боји. Како мушке сперме. Она хихикнула. — И после неколико сати твоје опекотине заживут. Ту је пун много ствари, ензима и осталог. Једног дана њен тако обожглась на снимању у Сардинији, да је др ми је рекао да престане carinf.com није одговоран, најмање недељу дана. Али ујутру јој је задао овај магиц крема и у исти дан је био беспрекоран, као и увек пред камером. Овај филм је прикупила два милиона само у Италији, и њен још увек хорька се плаћање накнаде, ако моји адвокати мало ће гурнути Ренцо , тако да, као што видите...
  
  
  Га уопште није видео ништа, али је дозволио хеј мало са мном да пртљати. Она вешто картици мене. Она је мали правоугаони косметичку у торбу, када се вратио. Он нам никада није погледао на пликови на мом багровом теле, када га лежао голи на кревету, и на Камиллу, још увек обучен у горњу половину моје пиџаме, када је погнут мном заувек. Много се може рећи о овим упсцале хотелима са ih највишим ценама.
  
  
  Камил је нашао бокал величине мали боци млека са бисерно сива мешавина и брзо задао мало его садржаја у моје тело. Одмах осетио неко олакшање. Њена бих препоручио преносника медицинске услуге, ОХ... Нека им дати савет, шта би он нам је.
  
  
  Када је помазала мене, мој ум се пребацио на већу брзину. Као и увек на послу од АИ имам је немогућа папазјанија ствари које мора да се уради одмах, без јасног агенција их обавља. На самом делле много лакше да побегне од два скоро поджаривших те разбојника, него измиче око хотела, чуван и по најбољих снага римске и италијанске снаге безбедности.
  
  
  Камил је изазвао горничную у собу и поново заправила кревет. Она је и дебео, невозмутимая девојка пажљиво перекатывали ме на раме, а онда је, напротив, укладывали чисте, меке листова, а затим укрывали ме лаким покривачем. На улици зора свиће, и Камил задернула завесе на две француске прозоре.
  
  
  "Сада мораш да спава, Џери", рекла је она. — Ако ти то може изгледати тешко, јој оставити вас две мале пилуле, које се могу послати чак слона у земљу снова. Али ја мислим да си довољно уморан да спава сама.
  
  
  Она се сагнуо да неубедљиво, у-брига ме пољуби у акцији.
  
  
  "Ја сам сама мора да иде на спавање", — рекла је она. "Боже мој, ја сам, вероватно, као и на стару вештицу".
  
  
  Она је више била као у 14-годишњој гиперсексуальную девојку-скаута, свира у лекара, и њен превише то је о томе рекао. Хеј, то је лудо волео. И да јој је драго што она није хтела да настави свој милосрдни дуг, седећи на ивици мог кревета.
  
  
  Још једном захвалио јој, и она је рекла да је у сну јој да ћу бити у потпуно безбедно, јер пуковник Динджес понавља, стави сат у ходнику, у лифту и у холу.
  
  
  Ми заувек је да се састане са човеком, још пре два сата, по један око контакт адресе АХ.
  
  
  Је себи дао пет минута, онда би, као Камил је нестала, на случај, ако се она врати, да покупи неку заборављена ствар, пре него што га, покушао да седнемо и да се налог. Лосион Камиллы је чудо. Он је скоро поново осетио сам човек. Ја не кажем да бих желео да наићи на нешто више чврста, од свиле или Камил, али гори нестао, и он је открио да могу да се обучем, не осећајући ништа, осим неколико мањих ињекција боли. Јој узео флашу са две жуте капсулами , који Камил је остао као пилуле за спавање, и потисак га у један око бочних џепова камзолы. Овај пут га причврсти стилетто на левој предплечью и обукао наплечную футролу са Вильгельминой. Њен нашао један, око браћа близанци Пјер у тајном одељењу свог портфолија и потисак его у минути. Нисам знао где да идем, а још више ко да, али нисам хтео да поново буду ухваћени безоружным.
  
  
  Њен открио да могу чак и да прихвати положај јоге, која се бави највише ми је помогао са дубоком концентрацијом. Дакле, у потпуности обучен и скоро у потпуности је дошао у себе, да јој је седео прекрштених ногу на тебризском тепиху у свом луксузном стану.
  
  
  ЦИА, као и сопствена мрежа АХ већ пријавио Хоуку о шум мог отмице и мог повратка. Али Бог зна, колико је искривљеном, нетачно, дефинитивно непотпуни и збуњујуће може да се ове верзије. Њен морао да дам свој, прави извештај рачунарима ОХ и још више танком ум Хавк. Финансијске продиги АХ Голди Симон такође, потребно је упозорити да је мало подтасовал податке, пре него што морам да впихнуть мојим новим партнерима чек на 500 000 долара преко банке у Нассау, који јој је толико хвалио. Име и адреса банке су већ били у мојим предысториях, тако да не погодио тај део пута је већ постављен. Али Голди хотел бих да знам када и колико. Једна од предности мог отмице и наводних повреда је оно што Ренцо морао важан пословни састанак на дан или два. То време је постигнуто на сат, који га је изгубио, и који је још потребно је надокнадити.
  
  
  На крају је дошла једна мисао. Њен укопана у гепек и извади невин објављивање књиге Зейна Греј. Међутим, нисте могли да се крећете кроз странице, јер нах не било страница. Ми нах био само мали компактан склапање долар у гелигнита, која је експлодирала преко четрдесет секунди, а затим активирање, издав двадесет кликова, а затим разбросало свој садржај на сличан конфете траке у великом хаосу на тргу више од педесет квадратних метара.
  
  
  Јој, дошао до прозора и повукао завесе ровно, тако да сваке године на пробуждающуюся улицу испод. Две патроле машине и пет експлицитне полицајаца на улици, плус неколико полицајаца у цивилу окружења пролазника. На улици испод бочних прозора било је само три полицајца у униформи са аутоматским карабинами под пазухом. Било узбуђење на улици би направио их да побегне тамо да помогне својим друговима . Пре него што се пријавите га испитати зграда споља и мислио о томе, где га је видео цалл оф улаз. Он је и даље био тамо. Датируемое 1897 године, зграда је изграђена архитекта, који је тежио да симулира сјај великих палаззо ксви века. Све горње анфилады имали балкона, углови који су били наслагани око велике, тешке камена темељаца. Правоугаони комади камена са десятисантиметровым узвишење између сваког. Потребно је сасвим мало труда, да комотно да се спусти на десет-петнаест минута. Али да иде доле незапажено на три-пет знакова минут, на који јој се надао, било је мало теже.
  
  
  Јој, отишао, скинуо јакну и заврнуо штанины. Онда јој је обукао огртач. Још увек необријан и црвена од пржење, он не треба да се у козметици, да би моје лице спољни знаци напона. Јој, ушао у дневну собу и отворио врата.
  
  
  Испред мене протезао гигант у униформи са пушком, спреман да пуца. Мени ће бити третирани са свим поштовањем које ми је потребно за моје планирања.
  
  
  Њен желим да се добро проспаване, — рекао јој ему на италијанском. "Моји нерви вотум-вотум ће експлодирати ". Њен владали, него боли, да је све изгледало више убедљив, и карабин понимающе ми климну главом. "Молим вас пратити, да ме не смета у наредних три сата", — рекао сам. "Не занима ме ко. Када јој мало посплю, њен могу да разговарам са својим официрима, а док јој желим мало сна.
  
  
  — Али то је управо и биле моје инструкције, — рекао је он, опет вытянувшись по-помогао / ла својој војној.
  
  
  — Одлично, — рекао сам. Утицајем анд затетурао јој се вратио у своју собу и затворио врата. Њена тихо ослободити од мантије, заврнуо штанины и нашао у коферу аеросол са ходају од инсеката. Не знам да боли да ли его садржај неком лету, али ако его нанесите на руке са удаљености шести инча, он формира танак слој, који је чврсто облегает кожу. Она постаје исти тврд као коже носорога, и када се осуши, може да се уклони, као шпалир. То је дериват неопрена, развијена један око наших чудо-лекари, хемичари. Отворено сада ми је то било потребно.
  
  
  Јој, замахнуо рукама у ваздуху и бавио прсте у максимално време сушења два минута. Затим га подигао књигу Зейна Греј из кревета и стави на прозор. Њен урадио набора у горњем десном углу, која се бави активировала ту ствар, полако сосчитал до двадесет пет и отворио прозор. Онда јој је дозволио да се ему отпловити и поново брзо затворио прозор. Петнаест секунди касније избио је лудило .
  
  
  Гелигнит експлодирала, као да два танкер суочени са другом, и конфете прострелили целу улицу у било ком правцу, готово на улазу у хотел.
  
  
  У овом тренутку, то је већ био код другог прозора, а онда споља. Њен пао са балкона на цигле зидане углу, гледајући једним оком, као што су људи пожурили са својих позиција у уличици на место експлозије.
  
  
  Моје руке вцепились у простране ниша, и њен потонуо, једва скрывшись на уму са улице. За само неколико секунди више, него што је то било у прелепом, али старом лифту, јој, сишао доле. Када тамо, њеном, прошао кроз још увек прилично пустынному тротоара на други угао и даде сигнал такси.
  
  
  Њен назвао ему дестинација, место, недалеко од мог другог контакт адресе, али довољно далеко да бисте добили ослободити од прогонитеља.
  
  
  Када је изашао, окренуо га за два угла и ушао у лоби хотела, где спава радник за корозију ми климну главом, као да јој је био обичан туриста, који овде је место. Онда је дошао кроз службени улаз. Њен наишао на лане. Кроз две куће од моје циљеве јој ушао у портик и чекала још три минута да проверите да ме нико не посматра. Вожња део и тротоар остао празних. Ја сам отишао даље, а затим је дао два кратка и један дуг пут сигнал у звоно са знаком Пећи. Зачу се звук "Чик" из аутоматског отварања дан, и она је тако и унутра, на путу горе.
  
  
  На другом спрату на вратима ме је чекао проћелав човек средњих година. Он је радио у родственном агенције владе. На нен био линялый црвена фланелевый огртач без појаса преко выпирающего живота, који тешко да сакрију мятые кукавице страшне цртеж.
  
  
  "Питања, питања, питања. Ови цуте момци на АХ мисле да је њена комбинација Lieve Lita и АНП. Заувек разговара са њима за промену.
  
  
  — Гласање за шта га овде, — рекао сам. — Хајде, Мак.
  
  
  — Гилкрист, — рекао је сулкили. "Не Мек".
  
  
  Он је прошао кроз опрятную, тесан дневни боравак, спаваће собе, која се бави изгледала тако чиста, колико и неряшливой. Кутија великог столице око ораха у далеком крају уза зид био отворен, отварање вашег примопредајник, заузима пола кутије. Друга половина је била окупирана од стране конгломерат електронских уређаја, укључујући телефоном са многокнопочным уређаја поново говора.
  
  
  — Отмице, убиства, бомбе, — рекао је гунђали. "Мислио сам на дипломатске службе, а не у респектабельном шпијунског друштву. Дозволите ми да позовете, онда ћете моћи да разговарате са својим надређенима преко конвертор говора. Може, онда га отдохну.
  
  
  Он мало окренуо своје бирања, затим покуцао на тастер Азбука у близини уређаја.
  
  
  Он је наставио да гунђају. "Неки око нас морају да зарађују за живот у уобичајене сат. Од девет до пет. Не трчи од једног кревета на другу и из једног роштиљ на другу. Држите, Картер. Па, мораћете различите шпијуни за ваше шпијунске мреже.
  
  
  Сува глас Хавк је већ апсурдно имам у ушима, када га је одговорио на позив. "Ти си нека врста генија, Надимак," рекао је он. "Шаљем вас да се реши мали проблем, и прва вест коју јој се, је у томе што ви сами сте главни проблем. Овде је написано..." ја Сам чуо како је он нестрпљиво перелистывал своје извештаје. — Овде је речено да су те отели два момка, који су одредили те на вертелу и хтели да зажарить те жив, кад си побегао и отишао од њих. Смрт на "непознатих разлога". Па, га могу погодити без даљег трагове, али ја сам увек мислио да треба четворо људи, да зграби један, око мојих момака. И шест, да се бори са тобом.
  
  
  Њен усудио да его прервут да објасни ему, као да ме је киднаповао. Не, то је Хавк више толерисати.
  
  
  "Знам да је твоја комешање са овом топлом цыпочкой је потребно, — рекао је он — али не у смислу да си смањила при томе своју одбрану. Не занима ме шта ти ляжешь са хема у кревет..." ја Сам скоро осећао као его мисли прелазе на сенсационному, иако невероватан открића ... ваше информације даје. Али није у томе случају, ако се отвори себе за ликвидације.
  
  
  — Мене још није ликвидирана, — рекао сам.
  
  
  — Чији су то момци? — питао је он , као да сам имао са собом комплетан каталог фотографија међународних криминалаца.
  
  
  "Они су ми показали своје возачке дозволе", — рекао сам, одговарајући на његов сарказам. "На телима и није било никаквих докумената. Али ја не мислим да су веома волели американаца, што може да укаже на комуниста. Иако је и ово нас на оно што не доводи. Данас ујка Сем свима другима, а сутрадан он може да постане непријатељ".
  
  
  "Стицк проклете чињеница", — рекао је Хок. "Прибереги своју политичку филозофију за своје девојке. Имам ih фотографије у телексе, и Рим може само да потврди да су внештатные чланови еснафа. Они су изнајмљени за све заинтересоване. Али ја желим да знам: да ли сте нашли било шта што је потврдио сумње да Андерсона?
  
  
  — То нашао довољно да имају неке сумње — рекао сам. "Али то није довољно да се схвати колико је то озбиљно и шта све иде". Њен пребацио на кратак план: моја идеја о томе да је "Конац Света" није више оно што је изгледало на површини, али такође и оно што је збирка универзитета реквизите може бити веома заводљив онај ко страсно жели да се организује међународни хаос. Увек има те паре, било где у свету.
  
  
  "Док њих двојица не упали у моју спаваћу собу, — закључио ја — ја сумњао да Андерсон права. Али, неко је покушао да ме испитују. И они су питања на која су покушали да исцеде око мене, све је отворено указао на "Ток светлости".
  
  
  Застао је на неколико секунди, да размисли чињенице које јој ему рекао. Га поново чуо шуштање папира.
  
  
  — Нешто друго, — рекао је он. "Бомбовая напад. Неко други је покушао да те убије или да поново исту радост?
  
  
  — То је био сам — рекао сам. Пре него што је успео да бити огорчен, да јој је рекао ему о свом хитно негу по Ле Супербе да обавести ему оборудова ми.
  
  
  — Добро, — рече он са уздахом. — Како си сада ћеш се вратити? Ви сада не взорвете цео Колосеум?
  
  
  Јој рече ему, што не мислим да ће то бити потребно, и почео да исприча му је о свом плану да се врати .
  
  
  — Не, не, Ник, — рекао је он. "Мање него што се зна невероватне детаље дочекати својих начина рада, то је лакше да се мој живот. Али што нико овде не може да разуме, тако да је тога да је неко успео да сазнам, да ли сте били у том авиону. Ти си сигуран, да је ову девојку Розану не само тако привукао твоје фатал шарм?
  
  
  — Можда је то помогло, — скромно је признао сам. — Али држим новац, да она је нечија беба. Пружање хеј адреса мог хотела, можда, мало убрзао акција. Али за њих је то тако драгоцено, што је и за нас".
  
  
  — Хема су нам били, — зарежао Хок. "Водићу тройную проверу девојке: ми смо, Вероватно, и Алиталия. Такође ћу проћи финансијски детаљи Голди. Пет стотина хиљада долара. Га знао, али је, можда, то ће бити нови рекорд. Имам у путу листова података о дочекати своје нове товарищах. Позовите Гилкриста на преносу цртежима Андерсона, да га је могао одмах да схватим више нагађања. Ви ћете добити одговоре од Хаймана. Гилкрист обично само мисли. АА, швајцарски регистарске таблице, немачки дјевица. Њен поменуо реч, слично Јунгфрау. "Може бити, онај Андерссон био луд . А може бити, и ти си. Можда смо ми све. Па, ти си возвращаешься у хотел и покушавате да спава часок, пре него што опет иде воссоздавать сцене око Риму времена Нерон.
  
  
  Скремблер одбруси, када Хок спустио слушалицу.
  
  
  Ворчащий Гилкрист потисак делиће папира, који га је узео ствари у Андерсона, у прорезь свог предајника опреме и био срећан да се опростимо.
  
  
  Јој узео такси и слетео у хотел, где је приметио цалл оф улаз. Било ми је свеједно, види да ли ме је неко, али ја не бих облажаться са својим привратником, перехитрив га.
  
  
  Јој, попео у лифту на свом спрату и зауставио на зид хале. Угао је био на неколико метара од мог дан. Када је стигао до угла, то видео временске, десетар у знак разлике, стоји опрезан и опрезан код мојих врата апартмана. Добро.
  
  
  Њен вытряхнул жуте капсуле око боце, коју је оставио ме Камил. Њена брзо бацио флашу у другу нит сала. Не шталь чекати повратак сати. Он је био издржљив, добро васпитани дечак, и он је могао да на њега ослонити. У истој секунди, што је до мене донесся звук удара боце на зиду, њен, заронио у вратима. Локална направио поставио пет-шест корака низ ходник, већ држећи карабин на готовс. Ми је потребно минут да закатать штанины, стави на огртач и высунуть главу кроз дан, да видимо како сата враћа се на свој пост са непонимающим изразом лица.
  
  
  "Сада јој да позове у роом сервице, да доручкујем", — објаснио сам. "Ја сам само хотел, да сте сазнали да се то десило. Да ли јој само да није чуо звук? — Ништа, господине , — рекао је он. "Мала експлозија. Студенти комунисти, монархисты. Увек имате ове прекршиоци мира. Узгред, у кухињи, такође постоји један око наших људи, који прати процедуром.
  
  
  Њен одлучио да послушам савет Хавк и покушати да мало лаку ноћ пред следеће операције. Лосион Камиллы дошло тако добро, осим неколико угрожених места, да је изгледало као да ме никада није поджаривали.
  
  
  Јој је скинуо огртач, спустио панталоне и јакну, бацио кошуљу и кравату на столицу и спреман да поново легнем у кревет. Дувао хладан мартовский јутарњи поветарац, па сам отишао да затвори прозор у својој соби.
  
  
  Али не само овај прозор, али предњи прозор био отворен. Њен проклето добро знао, да је затворио га, чим је бацио бомбу. Неко је био у мојој соби током мог одсуства. Неко, ко је још могао да буде тамо.
  
  
  
  
  Поглавље 4
  
  
  
  
  Са спавањем ће морати још мало да сачекамо.
  
  
  Га извукао "Лугер" из футроле, висевшей преко камзолы, и кренули назад у дан. То је лако тражење број: унинвитед гост није могао искористити ходницима, да се врати у већ обысканный области. Само две велике собе, дневни боравак и спаваћа соба, као и велико купатило. Инчу за дюймом њеном, прошао кроз дневну собу. Није заборавио да изгледају иза софе, иза тешке драперије. Бар са ликером је био сувише мали, чак и за човека ове величине, као Пиеро, али је и даље погледао у њу. Све је било празно. Исто је и у спаваћој соби: иза завесе, у ормару, испод кревета.
  
  
  Прозвенел звоно на вратима. Ових неколико секунди да га провео на то да закључа купатило споља и држите столицу испод врата ручка. Ако би се посетилац сакрио тамо, он није могао да изађе, док јој се послужавник са доручком.
  
  
  Конобар у белој јакни ми је дао послужавник са храном. Са једне стране его окружен мој вратар, са друге — почео је други стражар у облику, који ме је уверио да је био у кухињи и прати припрему доручка. Њен захвалио их, дао га спречи конобара и отишао назад да заврши своје претраге.
  
  
  Купатило је такође била пуста.
  
  
  Али отворен прозор остао мистерија. У мом одсуству неко ушао, вероватно, са крова, где је био неуједначен профила спојених доле олука, декоративна скулптура и покривање димњака све скривене од очију патроле на улици. Па и за то трајало паметан, неустрашиви људи. Ја не могу да приуште да потценимо својих непријатеља.
  
  
  Почетак другог преглед спаваће собе потврдио мој дијагноза.
  
  
  Мој кофер и дипломатски портфолио је пажљиво обыскали. Све је било пажљиво враћена на своје место, осим скоро невидљивих коси заптивних маса, који је у своје оба предмета пре одласка. Тајно одељење у малом портфолија није утврђено. Га узео са собом Лугер и нож, тако да је са моје стране, као Џери Карра није било ништа сумњиво. Њен досталь око кофер невин изглед радио-транзистор и вратио на посао. Га поново обыскал три собе, овај пут на тему слушање уређаја. Радио је изгледао као и сваки други радио исте величине, али неколико покрете его може да се трансформише у ефикасан детектор скривених е-слушање уређаја.
  
  
  Било ми је свеједно, прослушивали да ли сте ме. Њен је задржао све што је повезано са мојим овог личност Ник Картер, за више безбедних места, него стан Ле Супербе. Али ја сам некако течно окинул изгледом најновији, сложену видеоаппаратуру: широкоугаоне објективе, не више главе чиоде, могу преносити слику на екран, даљински више него на километар. Њен могао да контролише говор Ник Картер, али покретне записа тога, као што сам јој разбираю и смазываю "Лугер", роюсь у тајном одељењу у захтевао замена гасне бомбе ТТ или других играчака (ОХ Одељења техничких трикова) није у потпуности одговарао би мој гиперсексуальному једноставан начин Џери Карра, текас плейбоя.
  
  
  Његова је добио један звучни сигнал у дневној соби, мали ексер-предајник на постољу у углу собе. Его, вероватно, било је довољно да се ухвати чак и пригушени разговор у овој области. Оставио јој его тамо, где је он био.
  
  
  У спаваћој соби их је два: један иза огледала на тоалетни сточић, другу полу-сакривен иза једног по тканевых дугмад на стеганом узглавља. Нисам знао да се осећају да ли се польщенным или вређају овим непропорциональным интерес у мом коришћење душека. Али оставио јој его у миру. Било који микрофон може да ради у оба правца, и, можда, успео да користите их као невине сведока за АХ.
  
  
  У купатилу није било ни трага од било чега. Делом је то због чињенице да проточная вода може донети непријатности, чак највише боље подслушивателю. Дакле, ако сам икада морао да се озбиљно разговара са хема или, јој да је то учинио са пуном помоћ душа, раде дизалице и вишеструке испирање.
  
  
  Нешто мање од анксиозности, га је појео свој хладан доручак, а затим флопнуо на кревет. Прошло је, мора бити, сат и по, када ме је то једини пренос позив телефона. То је Камил. Блистав, светао и брижан . Питала ме је помогао да ли ми ее лосион.
  
  
  Дуже јој могао да се протежу своје опоравак, боље је за моје планирања. Тако да сам јој се захвалио и рекао, хеј (истине) да лек чудесно ми је помогао, али (није истина), да ја још увек осећам светло дрхте, иако ее пилуле, ако ми прилику да мало сна.
  
  
  "Искрено кажем, — озбиљно, рекла је она, — своје опекотине мало озбиљније, него обичан сунчеве опекотине. Потребно је да се мало одмори. Ренцо позвати вас. И ако можете, ми све можемо ручати касно увече, а онда иде на састанак на сценарију. Али то ће трајати неколико сати. У Римэ увек касни ручак. Дакле, одмори се. Ми заиста било потребно неколико сати да мој третман опоравио од разорног деловања прошле ноћи!
  
  
  Још једном захвалио јој се и пожурио назад на кревет, али не у циљу да спава, и за тога, да дам моје тело да се смири док мој ум је тестиран чињенице и правио планове.
  
  
  То је порука о касној вечери смисла великог немају добро. Гласање преглед сценарија, чак и боље. Њен још увек био превише није информисан превише о многим стварима, и што више га научио о "Крају Света" , боље је. Можда онда могу да га баци мало светла у ову таму.
  
  
  Ренцо зазвонио кроз неколико минута. Њу је издао неколико убедљивих стење, када је одговорио на позив. Ручак је био именован у два и тридесет, у уредан забегаловке недалеко од хотела. Дискусија сценарија требало је одржати одмах затим тога, у затвореној соби за преговоре клуба.
  
  
  "Тамо ћете видети неколико слајдова са другим детаљима око нашег опреме", — рекао је Ренцо. "А онда одмах ћете чути основне линије приче".
  
  
  "Па и дела, ми бисмо то волели, Ренцо" — рекао сам. "Али ја и даље осећам да ме одрани кожу жив".
  
  
  "Ја не желим журити вас, Џери, — рекао је он мрмљајући, — али то може да буде важно и занимљиво за вас као и за инвеститора... Ако само ниси предомислио".
  
  
  "Наравно, још увек у делле" — рекао сам. "Само се надам да ћу бити у стању да прође кроз све ово дискусија сценарија".
  
  
  — Дивно, — рекао је он. И он ми је рекао, да је мало ће почетка ручка, да га још мало одмарао. — И њу ћу се побринути о томе, да смо завршили оброк ракије Ромагна око земље моје породице. То ће вам дати снаге за испитивање нашег истраживања сценарио. Док.
  
  
  Имао сам пет сати слободног времена. На штопора, како могу да користе ово време, готово одмах је одговорио мој поштовани часа, који је љубазно покуцао на моја врата и дао коверат, оставио за мене на столу испод.
  
  
  "Наш експерт је сигуран да то није поштом бомба", — рекао је он. Али он је остао са мном у дневној соби, док јој није отворио га без ватромета и зрачења. То је било уредно штампано позив на отварање изложбе примитива у галерији на Виа делла Фонтанелла у следећи уторак.
  
  
  Показао јој је ему са коментаром, да ме је у међувремену довео у листу културних кретени. Он се насмијао и оставио ме на миру.
  
  
  Када је нестао, она умешао нокат палца у једном око углова и лако уклонио пластике, која је, као што сам знао био тамо. То је био извештај Хаймана о томе да Хоуку успели да ископају о мојим стварима неколико сати. Екстерни механизам државних органа може имати брзину слуг-переростка, али мале владине институције, као што су ХИПЕРТЕНЗИЈА, могу да раде са брзином светлости, ако је то потребно.
  
  
  На правоугаони мапи без пластике љуске је шест малих сивих квадрата. Њен је носио его у спаваћу собу и досталь 200-кратную накит лупу око скровишта у мом дипломатском портфолија. Онда ми је такође потребна помоћ мог кревета лампе, да дешифрује чврсто паковане податке и пренесе их у меморију.
  
  
  Први квадрат је садржао углавном досадне детаље мог чек на пола милиона долара, као што је био обрађен, ако икада укаже потреба да се одјавите. Почетак други и трећи су повезани са анализом АХ цртежима Андерсона, и он је приметио, да је паметан, унутрашње службе направили око тога не ценымногие више него њен. Скица са именима, концентрисани око слова Л, са словом Х на њој, и неразборчивым Юнгом... и још са нечим, добио десетак различитих тумачења. Једини, да је имало смисла, био је тумачење које јој је већ дао то сама чињеница да је слово Л може да значи Лугано, где дотторе-професор Симка имела своје везе са швајцарском кратке банке. Али, у најбољем случају, то је имало у виду неку врсту возню са франками и лирес. Одина око скептици прочитао нацарапанное реч као формат вам нас, грубо кажем: омладински раст, што, заузврат, може да се односи на Пиеро Симке, с обзиром на раст его. Други је тврдио да то мора да буде jungflucht , још један јунг-freudig, још један јунг-flucht, односно опуштање, радост, проклетство. Још Један абсурднее другог. То је што се тиче цртежима.
  
  
  Да се односи на АА ми је ако је листа исто тако бесмисленим могућности — од рекламних агенција и аутомобилске удружења до мале властеле. Такође, није веома логично. Јој да сам је нашао на десет минута у библиотеци испред амбасаде.
  
  
  Прва два квадрата почетка другог реда садрже више информација о сэре Хју Марсланде, Лоренцо Цонти, Стадсе Маллори и Пиеро Симке. Све је то било веома интересантно, али нисам могао ништа да стане било какву шему. Осим што немилосрдног амбиција заједно, барем сер Хју и Стада, велики емоционалне и менталне нестабилности, да није тако уоулднт ретких медицинске јавља код великих личности филм. Проблем Стада, чинило се, били су фокусирани углавном око боце. Он је био стални пијаница и обично добро пребачен велике количине алкохола. Али с времена на време, у интервалима од шест месеци до једне и по године, негде у его теле ради осигурач, и его са сиреном су се даље у веома безбедан старачки дом. Иако у отчиталась слави офсет Ренцо на кокаину, о којој Камил помињао раније, али его несвестица нису били повезани са дрогом или алкохолом. То се дешава само онда, када, као што је то било прилично делу, он је био переутомлен или исцрпљен свим будалаштине, којима се он финансира своје царство и свој царски начин живота. Га је видела, да је породица его мајке, мала, иако је и древни знате, стварно власништво земљишта око Риму. На целој територији хотела, као и власништво су одузете прво фашистами Мусолинија, а затим, затим рата, владе хришћана-демократе.
  
  
  Такође је видео да је пре четири године, онда је једног од својих нервних поремећаја, Ренцо је излечен и смирио на истој сеоској кућа за одмор, где Стадса је једна око его периодичних сукоба са белим горячкой. Али то је био мој драги, популарна и утицајна кућу, и ако бих морао да истражи листа пацијената, да постави нове везе, да би се нашао половину људи који се појављују на насловним странама територији баренцовом мору у Европи, као и неких американаца и азијата.
  
  
  Сер Хју Марсленд био човек без изричитог мана на грб. На путу од многообещающего студента из Бирмингема кроз Оксфорду имао је много недоказанных недостатака. Он је још увек карабкался. Имао је мистериозна способност да оде око индустријских комплекса непосредно пре него што их потроши буку или стечај, већ монетизируя своје акције у фунтама стерлинга, швајцарским францима или немачких марака. Он је неколико пута постао милионер у фунтама, а у доларима око два пута више. Награђивања краљица наградила его племством за его милостињу активности (Орден Британске империје, 1963.; цавалиер реда Британске империје, 1971. године), иако је у мојим записима што је наведено, да его активности у основи своди на постављање своје име на меморандуму и доению стубова друштва. Он је одржао неколико полуоплачиваемых постова, један, око којих је у Сједињеним америчким Државама у одељењу УН УНИЦЕФ-а. Он није био ожењен, али је волео девојке и с времена на време је изгледало мало груб са њима, иако је покушао да се држи подаље од јавних скандала.
  
  
  Пиеро Симка је, што није изненађујуће, најзанимљивије у целој великој четворке. Као и код Ренцо, имао везе сродства са старом знатью. Али за разлику од Ренцо, он је задржао породичну имовину током свих смене владе и имеле почетни капитал, помноженный на интерес свему, од петрохемијску индустрију до блага уметности. Над њим се немилосрдно исмевали и били прогањани због его раста, он је одбио да дозволи себи да се претвори у шута, и у овом тренутку его раст већ шталь предност. Од Трста до Сицилије его звали Мали Великаном. Его вековна имања су били на северу, у близини језера Гарда. Он је дошао у политику, као што је хришћански демократа, али касније се одломио да се формира сопствену још више десну отколовшуюся странку. Он је једва имао неку вредност на националним изборима, али его свој изборни округ увек врати его у Сенат, где је користио своју позицију за преговоре и интриге са свим другим странкама. Он је био надарен саветник за све стране, укључујући на међународном нивоу. А УН користила его услуге за вођење преговора са арапским терористичким фракцијама, са южноамериканскими тупамаросами и шефовима побуњеника око Централне Африке. Једна миланская новине назвао его "мали Хенри Киссинджером", и, можда, то није било то, наводно, лоше дефиниција.
  
  
  Последњи квадрат био женске територије. Прво Камил, онда Росанна. Затим следи кратак списак љубавнике Камиллы, који се чита као "Ко, шта, где италијанска индустрија, политику, финансије и глобална елита". Већина на листи су признатим ловци на женама коjе се користе јавни ауторитет, али ја сам био више изненађен да пронађе окружења њих Пиеро Симку са напоменом да је его име у својој спаваћој соби је Дон Лупо (Лорд-Вук). У другом пријавио, он не помиње као посебно активан у пословима, али оно што сам знао о Камилле око прве руке, састојала у томе да она може направити било ког човека, без обзира на то колико је велики или мали. Ништа посебно о политици у делле Камиллы не, само оно што је она била регистрована као коммунистка да у Италији не значи ништа. То је нека врста шик у богате европске филмске и позоришне круговима. Га запамтио, настава Пиеро и случајно поменуо њих Камилле око одређеног радозналости и више здравог интереса. Моја жељени Росанна изгледало више занимљив у светлу мојих авантура. Она је рођена у Падуе само двадесет година. Тамо, она је отишла у школу и две године студирала на факултету, пре 19 година постала стјуардеса.
  
  
  Затим, она је брзо прешла из националних летова на межконтинентальным. Разлог хеј, морао је да напусти универзитет, била је у њеној вези са неким студент-маоистом и ее акцијама. Али она је била регистрована као члан Монархической странке ослобођења, отколовшейся партије Пиеро Симки. Сасвим је вероватно да је и она своју каријеру хвала препоруке Пиеро, пошто је њен отац био генерални неким северним земљишта Малог Гигант.
  
  
  Све то треба неколико неуверенное објашњење, али је проузроковало више питања, него одговора. Ако је на неки начин била укључена у "Конац Света" кроз Пиеро, зашто хеј, учествују у покушају да убије техасскую златну коку, пре него што је успео да сруши своје златно јаје? Или је већ прекинуо старе вези са овим човеком и само користила Пиеро, као и старог породичног пријатеља? То неће бити први пут да неко иде на другу страну, да би добили посао, што је он тако очајнички жели, само да угоди вишим. Али ако се нешто и мирисао "Крај Света", мој досадашња искуства связывал то са организацијом са новцем, а не са случајним бучном групом младих.
  
  
  Моје мисли су почели да се окреће. Одина широм начина да се уклони са бескорисно губљење времена на самозадовољавања — да позовете телефоном који ми је дао Росанна. Већина авио-компанија је добила члановима посаде дан или тако, када су се вратили на дугог лета, и сваки сусрет са Розаной, без обзира на то распршене тајну или не, имеле свој шарм. Да, и Камил у сваком случају ће бити превише заузет са својим козметичарка наредних неколико сати.
  
  
  Њен нашао собу у својој бележници и предао оператера хотела. Моја линија је готово сигурно прослушивалась, али са мојим тренутним имиџ није било ништа необично у жељи да позовете лепа девојка. Штавише, да је неколико чланова покрета против Ник Картер или покрета против Џери По морали да знају да су они већ једном напортачили.
  
  
  На позив одговорио је девојка са центральноамериканским акцентом и заложенным нос. Онда је чуо њен врисак: "Руже, неки шаљивџија, Кар".
  
  
  Затим слатко, промукао глас Розаны. "Здраво, Џери. Какво изненађење! Нисам мислила да поново чујем о теби, сада, када си окружења свих ових дивних људи око филм. Осим тога, њена чула на радију да вас отели, а онда си побегао. Њене мисли, ти си у болници и не можете да... ух, нешто да се уради.
  
  
  То вывалилось тако шармантно и невино, да, чинило се, није било шансе девет према један, што је и била тема прстом, који ми је указао на Горилу у карирана јакна и Пепе.
  
  
  — Не, — рекао је његова истим веселим тоном. "Он није у болници, и ја такође могу да... ух... уживају у неким стварима. Али, драги мој Росанна, постоји још неколико ствари у којима нисам сигуран, и можда ћете ми помоћи да разумете, ако имаш времена.
  
  
  Њен смех је био исти као непристојан, као и укусно. "Увек имам времена за добротворне активности и бриге о теби", — рекла је она. 'Када?'
  
  
  Га питао. - "Шта је сада? Ми имали сумњиве част ставити стражу пред мојим бројем. Али ако јој рећи ему, он ће пропустити мојих посетилаца.
  
  
  — Ах, — рекла је она. "Ово је још више узбуђења. Њена ћу вас одвести кроз петнаест минута, у зависности од нашег тешког саобраћаја.
  
  
  Она чува своју реч. Њен упозоравали сата на дан, и он је са поштовањем покуцао, да са ревношћу да прогласи да је стигла млада дама, назвавшаяся медицинска сестра. — Не сестра, а физиотерапеут, — рекла је весело Росанна. Она влетела у дневну собу, у сиве лохматой капут и смешно сиве капе, као што су капе. Она пронесла шешир кроз целу собу, падају јој на препуној столицу. Онда она попео кроз капут.
  
  
  "Боже мој", — рекла је она један у речи. "То је ценымногие више приватном, него у авиону, и изгледаш тако добро, као да је цела твоја прича је измислио само са намером да намами ме овде".
  
  
  Без капут висока аристократическая фигура Розаны је прекривен лепим ровно тако да одговара захтевима јавне пристојности. На њој је кратка хаљина широм лако облегающего љубичасте материјала. Њене лепе ноге су покривени бисер-сиве чулками. У сиву антилопа ципелама на платформи она стигне ми скоро до обрва.
  
  
  — Боље него што је у обрасцу, а? — рекла је она, храбро тресе сукњу и бацио летимичан поглед на своје обнажене бутине.
  
  
  — Дозволите ми прво да вам покажем мој скроман број, — рекао сам. Јој галантно узео је за руку. Она окренула и држала ме својим телом. Уместо тога, нежно дај ми руку, загрлила ме, у коме је учествовало све њено тело.
  
  
  — Ја не мислим да си уопште био рањен. Она уздахну, отодвигаясь на неколико центиметара. "И даље ћу га цоддлинг са тобом, као луда".
  
  
  Она ахнула од задовољства када је видела велики кревет са огледалом, на којој је њен задернул завесе, када смо ушли у собу.
  
  
  "То није оно Џери, да те јебене седишта у авиону", — рекла је она, седе на ивицу кревета и нагомилани балетске папуче. Она вешто поднесла руку на струку и почетка стягивать шорц. "То је као олимпијски базен за оне који тренирају у кади". Она је снажно заморгала. "Ако га читам између редова, ви би требало да буде, играли овде са синьориной Цавоур у том тренутку, када су ухватили вас, заправо?"
  
  
  — Па, — рекао сам. "Она је случајно дошао. Ти знаш како се то дешава, Росанна. Овај свет биоскоп...
  
  
  Поново Росанна насмејао она је пријатним осмехом, која се бави захватила све њено тело. И сада њено тело је голо за још већи ефекат.
  
  
  "У новинама је било нешто друго, — рекла је она. "Они су рекли да вас је киднаповао потпуно гола, и први аларм је била подигнута красавицей Камиллой. Она сама поставила новостным фотографа са прижатой до ње листова, претварајући се да је разговарао телефоном. Паперје, Џери, не мислим да сам завидим. Ревност за девицама, који не знају, колико је различитих, дивних искустава би требало да буде свако".
  
  
  Већ је скинуо јакну и сада је тривијалан са својим појас.
  
  
  — Чекај, — наредио да Росанна. 'Га ћу то учинити сама. Ти си болестан. Њен треба да уради све за вас.
  
  
  Она је нежно стварно и гурнула ме је назад на кревет и почела да свући са воркующими звуке, пуне симпатија и непристојне комплимената.
  
  
  Она је била лепа, неговати девојком, који је тада био у авиону, али је нешто друго, нешто нервни и заштитно у свом бескрајном ток речи, као да се сексуално то нам смисла великог немају. Она није била под, па од дроге; Њен пажљиво прегледао га. На сатена кожу њене руке није било трагова од ињекција. Али она је говорила му ласка ми, као да је правио топло напор да се није умешала нас речи нас својим питањем, осим на подршку водјења љубави. Питања која јој хотел поставим хеј, као нека врста шок ефекат, ми би морао да уради када слушање уређајима. Али је могао да нахрани ове слушања уређаји пристојан комад (за мене) корисне дезинформација.
  
  
  Због тога, као што смо ладили, чак и овај мали део нетачних информација мора да је отложиться за касније. Росанна је завршио свој комплетан распоред медицинске сестре. Њене пуне, меке усне и радознао језик били исти исцеляющими, као магичан лосион Камиллы, и њен покушао да уради хеј исто толико физичких комплимената, колико је она урадила за мене. Онда смо били на кревету. Широко раскрытые светле очи Розаны рекорд у огледалу сваки наш покрет, као да је она не само изводе задовољство себи и мени, али и договорио последње слушање у харем неког чудног нафтни шеик.
  
  
  "О, Џери", рекла је она, и даље тресе од наше врхунац. "То је сувише добро". Изгледало је, на нах утичу не само секс, како би стресно и корисно, он нам је био. Време је да се подигне овај штопора, и нико од слушалаца не сматра да је сумњиво да сам проявляю неко радозналост, затим јучерашње вреве.
  
  
  — Слушај — рекао сам, гладя њене косе, и ми растянулись на кревету поред пријатељ са пријатељем. — Ти нико није рекао да сам престао у "Ле Супербе", драга?
  
  
  Ее тело невољно отстранилось од моје руке, али њене сјајне очи не моргнули. Игра очију је общеизвестным доказ искрености, али исто тако део њен, видео у њима знак очигледне лажи.
  
  
  — Не, Џери, — рекла је она. 'О, Господе.' Она је одваљен од мене и подтянулась да седне на кревет. "Не можете мислити да ја имам неке везе са зверима, који су вас мучили". Она је почела да плаче. И утеши све то содрогающееся сјај је задовољство, које је опет довело од једног до другог, сада већ више мека, јер јој је узео на себе улогу домара и ласкателя. Када дах поново выровнялось, њен је завршио свој профил, више извиняющуюся, дружељубив, али ипак пытливую и одговарајућу моје улоге.
  
  
  "Кројач узми, Росанна, драги", рекао сам. — Ја уопште тако не мисли. Али то је тако изненада и тако потпуно бесмислено. Поред тога, нико не зна да сам овде.
  
  
  "Ах". Росанна је усвојила моје извињење и наградила ме неуредно линије пољубаца од мог браду до пупка. — У Римэ све увек све знају врло брзо, Џери. Пуна попуњеност хотела, таксиста, своје филмских стваралаца. Претпостављам да је неко узео вас за неког другог, зар не? — Мора бити — рекао сам. "Али, видиш, она ништа о вама не знам, осим тога, да ли сте у реду и потпуно су јединствени у смеће, и да је пореклом из великог вино земље Колоньолы".
  
  
  — Падови, — благо поправила она ме је, својом забавом погледа у огледало. — Да ли заиста мислите да сам лепа, Џери? Не сувише велики?
  
  
  "Нисам могао да издржи нам унутра више", рекао је њен пола истинито. "И на инча мање ће бити довољно". — То је веома сладак, — проворчала она. "У реуматизам ћу вам рећи шта је њена једноставна девојка".
  
  
  Она ми је своју биографију, која се бави потврдио оно што сам већ прочитао у микроотпечатке. Она је чак упомянула о маоистской групи на универзитету и отмахнулась од тога, како од детета хира. И да хвала за подршку Пиеро она је добила посао.
  
  
  То је била могућност, за коју је и надао, и сада је мој ред да присвојити нах са мешавином гнев, гађење и љубоморе.
  
  
  — Мали Казанова, — експлодирао ја. — Слушај га шта-шта је чуо о его угледа окружења жена. И помисао на тебе са њим... Њен убедљиво стиснул зубе, да отуђи начин Розаны са Пиеро, слика пре комичный, него увредљив.
  
  
  — Рекла сам да ћу ти рећи истину, Џери. Она пркосно вздернула браду. "Па, њен се бавити љубав са дон Лупо , и то није било тако лоше и одвратно, као што ви мислите. Између осталог, твоја топла Камил једва више лилипута, и ти не чујеш, као што сам насмехаюсь над њом, зар не? 'Добро.' Њен скривился од риче гнева. "Ви треба да знате, — рекла је она — да лепе младе девојке ретких медицинске дар пружају услуге".
  
  
  Га питао. — "Ти си још увек видишься са њим?"
  
  
  'Вижусь?' — рекла је Росанна. 'Да. Мој отац ради за њега. И он је важан и стални путник прве класе. Али то није више тога, Џери.
  
  
  То је смисао великог немају уверљиво, а ја не могу да копају даље, без откривања себе. Следећи пут када ми видимо се, да јој се уверите да је то било место где је могао безбедно да настави своју истрагу. Сада је време да се само тикало.
  
  
  Као погађањем моје мисли, она је протезао да је последњи пут пожудно погледати у огледало.
  
  
  "У свакој спаваћој соби треба да буде такав зид", — рекла је она. "Ако ћу бити богат... Али сада мора да иде. Имам састанак сат времена.
  
  
  Није забринут због тога. Имао сам именован ресторани састанак сат времена.
  
  
  — Зваћу те сутра, — обећао сам. — Или ти позови овамо. Ја не знам шта распоред код свога пријатеља, али Пиеро, и его пријатељи износила его за мог ступања у кинобизнес, али ја неће дозволити да се то уништи наше поновно уједињење.
  
  
  Она је већ поново била обучена, ако се тако може назвати заштиту ваздушног хаљине, и он пође за њом у дневну собу. Изненада је постао исти миран и озбиљан, као што је малопре био безбрижан и навијање своје крхке брбљањем.
  
  
  "Ти си учинио да ме тако срећна за то кратко време, Џери", — рекла је она. "У авиону, а онда опет овде. Тако да је то плаши ме и тера на размишљање".
  
  
  Њен изгледао на исти озбиљан, као и то да се прилагоди свом новом расположењу. Она се насмејала.
  
  
  — Не брини, Џери, — умирујуће, рекла је она. "Мисао, ја не мислим да пронађу начин да изађу због тебе се уда, као што је то учинила би већина девојака. Ја размишљам о другим стварима. Али, сутра ћемо даље говорити и играју".
  
  
  Онда пољупца она је нестала.
  
  
  Јој, се вратио у дневну собу са осећањем да моја питања могло да изазове било какве акције у својим циљевима, без наше никакву идеју у ком правцу ове акције ће се развијати.
  
  
  Њен задернул завесе на огледалу пре него што се обријем и да се облаче за вечеру. Мој транзистор не дао ми нема сигнала, али у ТТ - одељењу АХ, некако ми је показао огледало наших истраживача, који је одлично прошло видео слике. Електронске компоненте су разбацани по целој површини и појединачно, можда су били сувише мали да би их било могуће уочити при претрази. Било ми је свеједно, да неко може уживати гледајући, као што смо са Розаной тако заузет на великом кревету, али ја сам није могао да спречи, да држе очи видели мој дипломатски портфолио, его тајну преграду и его садржај.
  
  
  Њен променио свој костим на други, који је то посебно сшил, да дискретно сакриј "Лугер". Ако почетка првог поподневним сатима са Камиллой је нешто интимно, њен морао брзо да скине одећу, не показујући свог арсенала. Али у исто време ја не желим да идем безоружным на непознату ме територију, исте ненаоружаних мачку у џаку, као синоћ. Са Хуго, стилетом, био је лакше. Само затвори ножны на левој руци двоструким слојем завоја, што је дозвољено за човека, који је недавно скоро спалио. Лосион Камиллы не би требало да сам био потпуно да се излечи сваки центиметар мог тела. Поготово што су центиметара, које је највише занимало Камиллу, остао нетакнуто. Већ је прошао овај тест са Розаной.
  
  
  У огледалу над лавабо у купатилу јој је изгледао скоро здрав. У АХ ми не правимо сложених переодеваний и шминке, остављамо то је мање браћи на друге службе. Једноставно размазал мало сиве косе, испод очију и продубили ових неколико бора на лицу. То, и они су неколико уздаха, који јој с времена на време проблем, морали да убеди мојих нових сарадника и свих зевак, да сам још увек није у потпуности опоравио од једне олујне ноћи.
  
  
  Пун поштовања, мој вратар одведе ме до лифта на крају ходника, где је у другој временској признао сам и ходао низ степенице. Постоји још један карабин је прошао са мном на пулту. Све то је веома ласкаво, али је тешко ограничити моју даљу активност. Ментално га направио знак питати Пиеро мало да ослаби будност, ако је то могуће.
  
  
  Он је, Ренцо и Стадс већ напустили, али сер Хју чекао да ме одвести на састанак у клуб на свом "Роллсе" са возачем. Пред нама се возили двоје полицајаца на мотоциклима, а позади је возио трећи полицајац са пиштољем. Ко би покушао да нас нападне на мене на путу, то би био не неко око пријатеља Пиеро.
  
  
  Лоби клуба имеле то је онај млитав, тамно, ультрабуржуазный декор, који је други користе италијани, када је реч о шике и елеганције. Тамо је све јучерашње часова, осим неколико ствари чисто поп звезда, плус неколико седе, коренастых господа различитих националности, који сам представио. Углавном инвеститори и неколико техничких стручњака. Био је такође писцем Кендал Лане, мршав, нервозан, заокупљен американац у плавој фланелевом блейзере, беж панталонама и шлепанцах од Гуцци. Сваки пут када ми је потребно да се тресе некоме руку, да јој је све неспретан, и сваки пут када га случајно наисао на некога, тако стидљиво далеко, да су сви морали да мисле да имају посла са лудим нефтяником. Ако би неко покушао да повеже моју личност са овим посебан, несокрушимым Надимком Картера, мој поглед овде мало збуњен да овог човека.
  
  
  Ручак је био у изобиљу у еде и пића и неформални начин его одржан. Италијани су веома озбиљно односе на еде и не дозволите да поквари њен разговор о пословима. Она је између Ренцо и Камиллой. Пиеро и сценариста у такву игру испред нас. Козметички третмани Камиллы су јој лепше него икада. Али у њеном случају ове посете козметичарка су обавезна, већ за неког друштвеног престижа и плетеницама са другим клијентима, него за то да додам, да је тако добро било је присутно у почетку. Она нашептывала ми чедан интимне ствари, выставляла ме парадирали, као да јој је нови пуделем, и потпуно стави себи заслуге за мој брзи опоравак.
  
  
  Једини који још увек поменуо "Конац Света", био је писац-Лане. Када је почео као писац, а сада шталь успешан писцем, специјализована у шпијунским филмовима. Он није осећао у вези љубазни римским табу у вези са разговорима о еде. Он је мислио да је он проклето добра прича, и ништа не може да спречи ему реци јој део по део пре званичног састанка.
  
  
  Упркос трзање, могуће последице декседрина, који је још увек био у его телу, Лане је био пријатно, покладистым човек. Искрен, али бестолковый лево либералне, заглављен негде у 1930-их година. Его је велика опсесија је трећи светски рат. Сасвим је оправдана забринутост. У том смислу, поред тога, из једног разлога постојања АХ и мог одредишта. Его историја, као и већина добрих прича, увек је започео речима: "А шта ако..."
  
  
  -- Да, ако би, -- рекао је он, ткнув прстом преко столица у мом правцу, за трећим јело широм фазана са полентой , -- све је почело са једне на суперсила, земаља северне и јужне америке, Русије, Кине, а са групе неморална људи, има довољно снаге и способности да створи низ инцидената у ове три земље? "Велика тројка" одмах реаговао бих још један на други. И пошто сви они имају довољно нуклеарног оружја да уништи цео свет, то би био ток Мајке-Земље. Нит свету, разумете?
  
  
  Јој рече ему, да је схватио. Али, зар није било више неозбиљан?
  
  
  — Ја не мислим тако, — жестоко узвратио Лане. "Цео глобус — прах буре. Довољно је узети дванаест месеци насиља: покољ у Лотце, убиства током Олимпијских игара, експлозије у Лондону, сваке недеље експлозије у Белфасту, казна дипломата у Судану, протеривање британске владе са бермуда... ох, Боже мој. И то је само врх леденог брега".
  
  
  "Нема Трећег светског рата око тога није ишло, — рекао јој ему.
  
  
  — А, — рекао је Лане, као да је дао ему наводку. "Само зато, да све то шири на одређено време. Покушајте да замислите шта би било, кад би сви ови инциденти су се догодиле у року од два-три дана. Додајте томе неколико експлозија... Шта је следеће?
  
  
  "Онда све може да експлодира", — признао сам. "Али то је још увек изгледа да ми је мало невероватно". "То је приговор высказывалось много пута". Пиеро окренуо на својој високој столици поред њега да одговори.
  
  
  "Рензо може да објасни".
  
  
  "Неким чудом, Кендал нам дали два нивоа сценарио", — рекао је Ренцо. "И Стадс тачно зна како уклонити нешто слично у савршенству. За образованих и заинтересованог гледаоца постаје битно упозорење. За друге, и, нажалост, за већину то није ништа као што је окрутно црни хумор. И чак и за трећег нивоа, за сасвим без мозга, то ће бити толико фантастичан призор, да цео свет будите сигурни да жели да купи карте".
  
  
  "Али, ова прича треба да остане тврда", — инсистирао Лане. "Црни хумор, лепо. Али нема комедија. Мисао о томе, да поменемо ову тајну организацију ЛАЛ, мало га слаби.
  
  
  "ЛАЛ ", — питао сам са устима пуним паленте.
  
  
  "Елиминација свих облика живота", — објаснио је Ренцо. 'Моја идеја. Али ја не ћу засовывать то ти у грло, Кендал.
  
  
  "Фронт ослобођења Етиопији назвао себе ЕЛФ,' — рекао је Пиеро. — И у томе није било ништа смешно.
  
  
  — Па, дајте да мисле, — рекао је Лане, тако што лице генија, који муче све ове сисе, али који покушава да са њима живе.
  
  
  "Са таквим звездама, као Камил и Мајкл, — Ренцо махну руком у правцу столице, за којим срединама гомиле фанова седео Мајкл Спорта, — ми смо и даље могли да урадимо ово и зарадите милионе".
  
  
  "Ја сам направио само један филм, који је изгубио новац", рекла је озбиљно Камил. "Али, с обзиром на овој могућа продаја телевизије то може бити само не на рачун трошкова. Ти си у сигурности, улагањем у мене, Џери.
  
  
  — Шала, — шапну јој то на ухо, — са тобом никога није брига, сигурно или не? У њеном реуматизам добио ту соблазнительную, озорную осмех.
  
  
  По шољу кафе, ракије имао сам прилику да разговарам са Пиеро о томе шта ме је снажно тяготило: о мојим наоружаних до зуба преследователях. Нисам могао да настави да бацају гелигнитовые бомбе, ако хотел поново да напусти своју собу. Такав маневар у условима интензивног кретања напуни би мртвачници сувише много невиних пролазника. У сваком случају, превише да прикрываться Хоуком. Наравно, нисам могао да кажем Пиеро, зашто ми је потребна ова слобода да остану у контакту са АХ. Али вишак заштита бројевима — веома уверљив и правдоподобный начин да се приближи римлянину.
  
  
  "То је као да сам... па, не сам по себи", — објаснио сам, покосившись на Камиллу, која се бави управо разговарала са банкара на другом крају жице.
  
  
  Ситне очи Пиеро за ружичасте сочива светли, тако да сам скоро поверио его надимак Дон Лупо. — Разумем, колико је непријатно може бити заштита, — рекао је он, винцинг и намигивање. "Скоро за сваког човека, који га знам, пријатељства са Камиллой би требало да буде довољно, више него довољно, али ја могу да видим, да те приче о вама, техасцах, није претеривање, Џери". Опет то винк. — Ја ћу се побринути о томе да се у будућности овакве рестриктивне вођством било мало мање. Неколико речи релевантних министарстава.
  
  
  — Мислим да је једног човека у лифту довољно, — рекао сам. "Ако је он пропустити мене, када га, желим да ме оставе на миру". "Један од лифта на вашем спрату и један у холу", — одлучио за мене Пиеро. — Ово је добра вежба за наше младе официре. Али вас ће пропустити, ако левом руком потянете иза леве ушне шкољке. Выгляди тако. Он је показао ми то.
  
  
  То је лепо, једноставно код. Моје поштовање за Пиеро, и без тога висок, взлетело још горе. Важно бес је нестао, али главни штопора остао и даље без одговора. Рэндо покуцао воћни ножем на ивици чашу са ракијом.
  
  
  — Сада ћемо ићи на састанке на другом спрату, — рекао је он. "Само чланови групе
  
  
  "Нит света", тако да, бојим се да нам се још морати да се опростимо са нашим временским гостима ".
  
  
  Када ресторани група распала, девојка мушкараца-инвеститора и бойфренды жена-акционара надулись. Они су око нас, ко је пењање уз степенице, или пењање на лифту, ограничене су средства у износу не мање од 300 000 долара сваки, плус Лејн, писац и неколико техничара. Нас је тридесет, ми смо били склепаны јак лепак новца и похлепе, која се бави требало је да прати ово.
  
  
  Њен говор конференцијама, али ог седница "Ворлд End" је мало занимљивије него већина других. Углавном зато што сам напрягал слух, да ухвати било шта, шта би могло да виси сумње Андерсона и моје.
  
  
  Лане је почео са кратак опис парцеле, који јој је, на пример, је већ знао, ЛАЛ, група манијака који намеравају да дигне у ваздух свет у целини. То ће бити учињено кроз покретање неких сметњи бомбардовања и провоцирования неких инцидената у одређеним градовима и потенцијалних пожара, покретања механизам одмазде Велики тројке пре него што било ко било где у свету живети довољно дуго да схватим да је све то била грешка.
  
  
  Тамо су познати, невероватно тајне аеродроми и приватне војске (чак и више невероватно за мене професионално, него за остатак публике, која се бави похлепно све то прогутати). Јој треба ја кажем, да је Лане направио то је уверљиво и ставио добре емоције у два главних ликова. Британски тајни агент, који пролази кроз целу ову заверу и его италијанска љубавница, која се бави била доведена у заблуду од стране терориста, али и почиње са њим роман. Камил и Мајкл подржали буран аплауз, а Лане је предао кратак приватни изложба значају филма за его огромне публике: "Трећи светски рат не само да је могуће, али и несумњиво ће уништити цивилизацију, као и нас". .'
  
  
  "То је све оно што су говорили и о почетка другог светског рата", - цинично снортед банкар у реду испред мене.
  
  
  — Гласање да се може десити, — рекао је луксузан грофица поред њега. "Или не погледајте око у последње време."
  
  
  Сада је ред на Ренцо говорити; и он је поменуо имена великих звезда које ће бити играјте заједно са главним.
  
  
  Онда је дошао сер Хју са гомиле нечега папира, да објасни и заштити огроман буџет. Пре тога је сва пажња публике била тоцка, укључујући и мене. То је била радионица презентација, и сада га је видео, као и сер Хју успео выдоить милионе са својих сународника и других људи, и ставио их на свој лични банковни рачун. Да Нам је један део није био овладао, али ако сте вскроете на неколико акција, добићете простор диња, коју четворо партнера могу да уредно поделити између себе, ако они неће смањити пријатељу пријатељу грло први.
  
  
  Его понашање, његове манире, пријатељске, али аристократические, mandriva linux, али никада не снисходительные, у складу его фигура. Код њега су доброћудни и добро информисани одговоре на неколико коментара его публике.
  
  
  "Нас један глумац не вреди 100 000 долара за два дана рада".
  
  
  Сер Хју: "Овај чини рекламе. Ако је трезан, и ми донесе его сада у болницу у Сасексу. Да?' Последњи - западногерманскому промышленнику.
  
  
  "Новац за осигурање изгледа ми веома претерани. Њен плач је мање у годину за све моје фабрике".
  
  
  Сер Хју: Ми и они изгледају претерано, херр Шмит. Али зато осигуравајуће компаније, тако напредују. Али без лудила. Успели смо да се део најскупљи у свету војне опреме као реквизите у скоро бесплатну кредит. Морамо бити максимално заштићени у случају, ако један око наших Б-52, који кошта више, него наш заједнички буџет, може бити сломљен".
  
  
  На друга питања такође су дати одговоре са истим шармом и сигурношћу.
  
  
  Последњи чин био за Стадса Маллори. Он је говорио на изненађење повезан онда само выпитого ракије. Он је објаснио да је "Ток Светлости" ће бити први филм у коме се у потпуности користи се компјутерска контрола. Он је рекао да је рекреације модели градова, флоте и поља битке.
  
  
  "Све то је старомодан", — рекао је он. — Али разлика је у томе што све те мале компоненте уграђене у шему нашег главног рачунара. Њен био програмирање, укључим машину, притисните дугме, и шездесет одсто "оба краја света" снима за један кадар ".
  
  
  То је изазвало оскудна аплауз од стране искусних у биоскоп инвеститоре, који на тежи начин савладали, да је бескрајно понављање carinf.com није одговоран морске битке у базену могу бити скоро исти скупо, као што је и сам филм.
  
  
  "За друге сцене имамо студију Ренцо, која се бави тренутно је највећи у свету", — наставио је он. "Трафалгар сквер, Тајмс сквер, трг Сагласности — сви су тамо направили. А трећа филмска екипа учинити додатне снимке на месту широм отворени базен, као и само Зека Сојер и его оператери ће доћи овде до краја следеће недељом".
  
  
  Пиеро је говорио да се захвалим свима нама за поверење (и новца) и да нам каже да ће сутра бити излет у студио Ренцо.
  
  
  Лане је питао у Стадса, када се састанак завршио.
  
  
  "Потребна Нам је још једна сцена", — рекао је он. "Ваздух је такав огроман танкер. Експлозије гаса у једној од его тенкова довољно да се подигне цео брод метара на три стотине и око воде. А када су сви тенкови су пуни, од вас ће бити миље и миље запаљеног уља. Савршено одговара нашим намерама, зар не?
  
  
  Лице Стада расплылось у одобрительной ухмылке.
  
  
  "Звучи сјајно, Кен", — рекао је он. — Али, како ће експлодирати? "Све је једноставно: кореје торпедой. Можда даљинско управљање са бродови, — рекао је Лане. "Све оно што се може додирнути. То је немогуће пропустити. Ни на који начин.
  
  
  "Одлично, Кен. Можете да урадите за мене више шарене слике, и ја ћу за вас модел ове танкер за мање времена него што је потребно, да напише ову сцену". Он је зауставио и почеша по глави. "Како ми знамо да одина око ових супертанкеров пролази кроз уски мореуз, рецимо, следећег понедељка? Канал, на пример. А још боље под Ленинградом.
  
  
  "Ја ћу питати Мери позвати на једно око ових великих нафтних компанија". Кен направио знак на полеђини коверте.
  
  
  Стадс приметио Камиллу и ја иза њега.
  
  
  "Сјајне идеје, код овог момка, — хвастались на мрежи лане аутоперионица сцена. — Ја ћу послати Сојер уклонити прави брод, а онда ћемо да пређемо на его експлозију у базену!'
  
  
  Благо, али одлучно Камил дернула ме је за лакат. "Ја сам подумывала се вратимо у хотел, да се сваке године, као што је добро ти си опоравио се, Џери", — рекла је она. — Онда удобан касно вечеру у мојој соби, а онда кога ћемо видети колико добро си се опоравио. И да ли вам је још неко лечење.
  
  
  Мисао величине комарца грызла у дубини мог ума, али једноставност Камиллы гушио ову мисао. Вратили смо се у Ле Супербе, и да нас нико није сметало у оба краја дана и у оба краја ноћи.
  
  
  
  
  Поглавље 5
  
  
  
  
  Њен се пробудио у својој соби. Камил је удобно држала за мене, али као да радосно све то нам је било, да јој се пробудила са осећајем бриге за све изгубљено време. Камил прильнула мене, као шармантан пијавице, а стражари су још увек били у пуном саставу.
  
  
  Онда је мој први дан састанка са Камиллой у њеној соби она ме је позвао Пиеро. Он је само радосно насмејао и објаснио ми је да је ему било је потребно неко време да се обратите на неки министар или општи, тако да само сам морао да брине о томе, да се у међувремену мало да се забаве.
  
  
  Дакле, ми смо са Камиллой играли у екплоит тарзан и Џејн, Ромео и Јулију, Јуте и Джул, и тако даље до ручка са свим јелима у њеним одајама. Затим су се одевени смо за кратак разговор са сер Хју и Стадсом у соби Камиллы, пре него што се врати у мој стан, где је и даље стајао на стражи дюжий тинејџер, са талас кука.
  
  
  У својој природи човек од акције, и оно што сам урадио сада је више као посао за оне момке који Хок назива "агентима Дика Ханнеса", појединце, више терпеливых на бесмислено брбљање, него њен, и да је један фл оз информације испоставило се на око четрдесет литарски прљавог посла.
  
  
  Њен разговарали и покушао да, колико је могао, да отме нешто корисно; али не, ништа. Сер Хју и Стадс разговарали мале предности ламанша пре Финском заливу експлозија овог супертанкера. Иако су они говорили о играчкама, у ih ентузијазму је нека непријатна врхунац.
  
  
  — Али ви не разумете, Стадс, — рекао је сер Хју. "У Гранд имате прилику да бурнинг нафте достићи и Довера и Калеа". Он је изговорио име француског града на енглеском језику .
  
  
  "Али ако се то деси не у Персијском заливу, а пре Ленинградом, — рекао је Стадс, — можемо да ових руских одговори свима да имају по артиљерије и ракета".
  
  
  "Заплет је довољно да руси могли да реагују", — рекао је сер Хју. "Идеја Кендалла такође се састоји у томе да ми у почетку потпуно уништили два града".
  
  
  "Добро", — признао је Стадс, одбијајући од Лењинграда у корист Довера и Калеа, као покер играч, баца на столицу своју лошу руку. "Ја ћу својим момцима-моделистам направити модел енглеске и француске обале". Он је поништио своју по ко зна који пут двоструку грапе.
  
  
  "Чини ми се, — праве га коментаришем, — да укладываете проклету гомилу само три месеца распоред".
  
  
  "У томе је и чар рачунара, Џери, — рекао је сер Хју. "Чим Стадс ће завршити свој програм, ми за неколико дана ћемо учинити оно што је у сваком сопоставимом филму су отишли да недељом". — Месецима, — рекао је Стадс. Он и сер Хју ухмыльнулись у исто време.
  
  
  Га питао. - " Када сте почели? Јој да хотел буде овде, али мислио сам да ћу направити паузу и да иду у Јунгфрау". Јој дозволио последњем слогу назива швајцарске планине слободан да следи за њим, пажљиво прате да их реакција.
  
  
  "Кројач узми, ми смо почели у средини стомака следећу недељу", — рекао је Стадс. "Чим Зека ће доћи овде са својим оператерима. Останите овде. Увек можете поново видети ову Јунгфрау. Поред тога, слатка мала Камил стоји у мојој књизи много већи.
  
  
  То је све што сам научио од сер Хју и Стадса. Велику дебелу нулу. Ренцо и Пиеро су отишли по својим делима.
  
  
  Његова је покушао да добије од Камиллы још неколико чињеница о Пиеро, али она је, као и Росанна, видела у овом љубомора и да је то драго. То је мало да додам на оно што сам већ знао. Као и у случају са Розаной, њен коментар је био до необичности немаран: "Ти мора да зна та девојка мора да уради неколико ствари, да напредују у овом киномире, Џери", — и опет уз дужно поштовање: "ти Си удивишься, ако сте научили да је човек. Мислим, за жене. Прво га је узео као шалу, али он је велики човек, Џери, а не само у политичком смислу. У свим својим поступцима он одговара на ивици провалије, а онда имате месеци, када је уклоњен са јавне сцене, да се одмори и да се брине о себи".
  
  
  Последње је било нешто ново, и Хок мора да разуме... ако га икада наћи личне слободе.
  
  
  Ово су моје мисли и разочарења, када јој се пробудио. И у тренутку када јој се пробудио пре него што Камил пошевелилась, нешто је порастао на место са гласно туп ударац.
  
  
  У барре Стадс је рекао да то није ће почети у оба краја следеће недељом. У клубу, а онда ручак, он је затражио лане аутоперионица сцена сазнали шта танкер пролази кроз Ла-Манш, или под Ленинградом у понедељак. А сада је јутро четвртак.
  
  
  Нешто није било тако или није тако. Али, ако би то било тако, то може да укаже на нешто много озбиљније, него само нека војна игра у минијатури.
  
  
  Као агент АК у рангу Киллмастера, она је већ више него довољно користио своје таленте у другим задацима, да подржи слатких младих дама или добили ослободити од мањих чланова клуба, као што сам учинио неколико ноћи пре. Сада сам имао неки зацепка, и проклето мало времена да проверите. Мој дан је био подељен на јутарњу посету у студио. Њу је морао да држи то је обећање, ако није хотел да поквари и своју улогу и могућност да истражују само место. Онда је био ручак, после кога је уследила још једна обавезно састанак са Ренцо и его адвокати, на којој га је морао да напише чек. Према мишљењу Ролексу, сада је 6:45 часова.
  
  
  Јој клизи око рушевина, не потревожив Камиллу, отишао у дневну собу и отворио врата.
  
  
  Временске више није било.
  
  
  Јој се вратио, и брзо и тихо сам обучен. Послао јој је поруку, пуна нежности, у којој је рекао Камилле, да је водим по делима и увижусь са њом јутрос.
  
  
  Онда јој је био напољу.
  
  
  Код лифта стајао часа, али га је поднео ему сигнал мочкой уха, као што је и договорено са Пиеро. Стражар се закикота и дозволио ми да уђе у пилотску кабину лифта. Исто је и са стражар у холу. Он је, такође, насмешио. Ја не знам шта је за причу каза им Пиеро, али ми је било свеједно.
  
  
  Улице су биле готово празне, као и било који такси, подъезжающее ка хотелу, може припадати другој страни. Њен је прошао кроз пет блокова до Централне станице и узео такси без реда. Дао јој возачу правац на углу у близини куће АК-ин-Трастевере. Нисам имао никакве симпатије за овај надоедливому Гилкристу, и он је био скоро сигуран да сада могу да га добију помоћ Хаймана и его миљеника на ЦИА за рад.
  
  
  Примио је уобичајене мере предострожности, расплатившись са возачем, и, пазећи да ме не прате, убрзо се испоставило да на вратима куће.
  
  
  Хајман отворио врата. Иста безвољно држање и понашање, као и раније; очи поспане, обучен у светло-зелене пиџаме, панталоне и стару армейскую кошуљу око памука. Он је одмах био у пасивном режиму, само јој је, ушао унутра.
  
  
  "Ти си добио ту парцелу коју је оставио јој у хотелу?" Нема суморног нежељене од Гилкриста. Паметан млади агент, још увек као малу игру.
  
  
  "Постигнуто, чита и чува". - Ја сам покуцао на голове. "Затим је уништио. Имам веома оскудна трагови и неколико питања за ДЦ. Имате месту?
  
  
  "Једноставно конвертор говора", — рекао је Хајман. — Али то је довољно. Осим тога, више не могу. Стари Гил - наш геније комуникације. Глас зашто он држи све тешке фигуре у Париоли. Не дозволите себи да превари овај сварливому старцу, Картер. Он зна о радио, обраду података и компјутерског програмирања, више него било око ових такозваних стручњака. Он је увек спреман да у случају опасности, али ему волим да се претварам једноставан рачуновође, ради од девет до пет".
  
  
  — Лепо је знати, — рекао сам. — Али, шта ми треба сада, тако да је разговор. Прво матерњи језик: база, онда са вама. Где је телефон?
  
  
  Ми смо прошли у задњу собу, где Хајман, очигледно, спавао на сгорбленном бахарев. Он је пригодно шутирали его један крај, и у разорванном плюше обнаружилась телескопски одбор, уз познати црвеним телефоном.
  
  
  — Ми остане или да оде? — питао Хајман.
  
  
  — Наставите да слушате, — рекао сам. "Можда, од тог тренутка сте већ поверљиво на случај, ако ми поново морати да се бави намерно или невољног нестанка".
  
  
  — Да, — рекао је он. — Чуо сам о твојој малој шетњу у ноћи. У мирном Римэ код нас обично не дешава таквих радњи. Он је пао у столицу, када га притисне дугме на телефону за директну везу са штаба седиштем АХ.
  
  
  Звоно зазвонио.
  
  
  "Четири сата ујутру, ако си ти још не знаш", — рекао је глас Хавк.
  
  
  Њен представио его у празном простору, са огромним термосом уз кафу, огромне шоље и гомилу папира на столу испред њега, његове дуге прсте нестрпљиво постукивали, проучавајући податке.
  
  
  Без даљих ставова јој је рекао ему о својим најновијим 24 сата и принудног неактивности.
  
  
  — У реду, у реду, — промрмљао је. "Ако постоји нешто што ја мрзим, тако да је човека по АК, који се извињава пред собом. Њен знам да Рим није џунгла, дакле, ако ви дозволите себи да киднапују, не можете их кривити за оно што они прате вас. Реци нешто позитивно за промену. Њен упознати са пуним одраз свега прешао, као и пажљивим просеиванию сопствених добијених података. Али, чак и при таквом избору требало ми је добрих петнаест минута, да детаљно све разговоре, као у спаваћој соби, тако и они који носе више друштвени карактер. Поред тога, њен, дели са њим своја запажања, која би могла имати неке везе са моје мисије. Ако сте у нешто сумњате, не остављају без пажње; то је вбито у свима нама током нашег учења. Тако да сам морао да укључи неколико разговора, који као да ми тарабарщиной, али могли би да има смисла за момке у позадини у Вашингтону, ако би они скормили ih рачунарима.
  
  
  Хок све то слушао, а у исто време урадио снимање разговора на касетофон за више од пажљивог проучавања касније.
  
  
  "Да видимо", — рекао је он, када је завршио. "Не тако уоулднт и лоше приметити ову грешку са датумом на танкера".
  
  
  "Не тако, наводно, лоше" Хавк је отприлике еквивалент државне медаље.
  
  
  "Сада се постављају питања о томе шта желите да ми овде урадили", — рекао је Хок.
  
  
  "Имам два јака основа и два догадками" — рекао сам. "Први приоритет је овај танкер. Можете да урадите тако, да се у понедељак у Ла-Манше није било супертанкера? И у уторак превише?
  
  
  — Нема проблема — рекао је Хок. "Енергетски криза је завршена, и наши контакти са великим судовладельцами налажены. Тако су се убрзава или успорава, тако да би овај сајт чист".
  
  
  — А Лењинград?
  
  
  "Овај твој чудно пријатељ, Стадс, изгледа, не зна да тамо нема двокреветне објеката, да пристане било које супертанкер", — рекао је Хок. 'Следећи штопора.'
  
  
  "Ми је потребан комплетан извештај о овој швајцарски банци у Лугано и још мало података по Пиеро Симке", — рекао сам. "Оба могу да иду на овај слово Л, у наброске Андерсона: Лугано и Дон Лупо. "То није тако уоулднт и тешко, — рекао је Хок. "Али са овим Мали Гигант ће бити мало теже. Већ имате све што смо могли ископати, али ја ћу видети шта још могу да га за вас да урадите.
  
  
  — У истом контексту, — рекао сам, — треба да проверите све куће за одмор у Сасексу. Тамо отишао да се лечи Стадс и Ренцо. И имам осећај да Пиеро је некада био тамо клијентом. Вероватно под другим именом. Али его раст би требало да буде препознатљив.
  
  
  — Сићи, — рекао је Хок. 'И то је све?'
  
  
  "Још један мислим--, — рекао сам, — и један захтев".
  
  
  — Идемо!
  
  
  — Ова претпоставка је врло нејасан, — рекао сам. — Али, може бити, ваши финансијери добро поработают над "Магнамутом", друштва за осигурање, која се бави диктира политику "оба краја Света" . Ако она подозрительна, то може да значи да је то начин да преместите много новца".
  
  
  — Кројач узми, — рекао је Хок. "Ми не агенција за неопрезне грађана".
  
  
  -- Кројач, шеф, -- рекао сам, АХ превише не финансијска компанија, а имате пола милиона, који можете убрзо изгубити само да подржи мој поклопац. Ако знамо да је новац нестају, њен треба да знам, где они одлазе и зашто. И, може бити, Андерссон управо то и хотел уче. — Добро, — зарежао Хок. — А молим вас?
  
  
  "Њен хотел да имају потпуну контролу над Хайманом, оца агент ЦИА — рекао сам. "Ја сам такође хотел имати право да користи Гилкриста, за сваки случај".
  
  
  — Слажем се на Хаймана, — рекао је Хок. — Већ сам се побринуо о томе. Гилкрист — стара будала, али, ако мислите да сте его да га користите ћу видети шта могу да урадим. Али зашто је он? Њен могу да доведе до компилација других агената у том подручју, који је десет година млађи его, и у двадесет пута боље.
  
  
  — Ја не желим его оставите, — рекао сам. "Он је електронски геније. Да-да ме глава, Глава, сувише дубоко да чак и да вам кажем, али ако могу да се прикупе сви заједно, ми врло брзо, можда ћете морати ово Гилкрист.
  
  
  — Ако ти тако прыгаешь, — рекао је Јастреб, — ја вас его обеспечу. Ако само нисте смислили римски вирус, који је заражено Клем Андерссон.
  
  
  "Ако је тако, — рекао сам, — онда Гилкрист може бити мој противотров од тога, да није завршио тако као Клем Андерсон". Хок завршио са сад, али одобрительным режање.
  
  
  ************
  
  
  Хајман попео. — Значи, ја сам твој човек, — рекао је он, са осмехом. — Шта да радим, газда? — Бог зна, када дође време, — рекао сам. "Само две ствари у овом тренутку". Јој, погледао на сат и видео да је стрелице показују ровно осам сати. Мене не чека у кући Лоренцо Цонти пре десет сати. Са римском саобраћаја могуће је додати пола сата на сваком састанку. "Прво, хајде да видимо, шта ја знам у овом тренутку и да око тога може да извуче. Друго, свяжи ме са девојком Клемму, Коре, у року од сат времена. Може, то нам је рен не зна, а можда нешто зна, не схватајући значај его.
  
  
  Хајман запихнул црвени телефон назад у его јазбину у старом бахарев и већ подигао школа на обичном телефону, стоявшем на климавим столу.
  
  
  — Кора? — рекао је он, рецимо затим двадесет оглашава.
  
  
  "Наравно да га знам. Али ти остану будни . Хеј, њена ћу вас кроз пола сата са особом која се бави жели да разговара са тобом. Други Клемму од куће... Америка је, одакле је... ? Њен знам, али он жели да разговара са тобом. Зато останите на месту, док смо доћи тамо. Можда га и купити ти шољу кафе са корнетто. А ако то није довољно... — Он се мало спусти свој глас, — ...размислите још једном, ко вам је помогао да се носе са тешкоћама у вези са својим привременим погледом на боравак. Док .
  
  
  "Она је овде." Он је окренуо према мени и селл. "Сада дозволите ми да знам да ми је потребно да знам".
  
  
  Као агент, да јој више волим да делује сама, али постоје случајеви када је добро имати некога у близини да тестирате своје теорије. То је био један око таквих тренутака, и Хајман био добар, крут и паметан момак за овај посао.
  
  
  "Научили смо то...", - рекао јој ему. Ја ћу поновити своју биографију, али са Хайманом у игра и са дозволама Хавк није шталь ограничен, осим, можда, неколико детаља о талената Камиллы и Розаны.
  
  
  "Док ме не киднаповали Горила у карирана јакна и Пепе, — наставио сам — мислио сам да је Андерсон је сишао са ума, и видела превише претњи у редовном киноафере. То је радост ih питања подсетио ме онда о нечему већем. Али, са друге стране, чини ми се да Рэндзо и его саучесници чиста, јер им је морао да сачека док мој чек ће бити у ih располагању, пре него што су могли да ме ликвидира.
  
  
  "Не видим у томе је велики потенцијал", — рекао је Хајман. — Да, веома.
  
  
  "Сада је разумна део," рекао сам. "Почео сам да размишљам у другом правцу. Шта ће се десити, ако је овај филм "Конац света" — не више од врста заташкавање, доводи ствари растворити у ваздуху? Обични филмских стваралаца превише вољу. Они мисле да могу да се смеје над својим инвеститорима. Али, у процесу су акумулиране доста опасно оружје, да непозната трећа страна окренула у сценарио "оба краја Света" стварност".
  
  
  Хайману било је потребно неколико минута за размишљање. "Вероватно", — рекао је он. — Али је могуће.
  
  
  "Онда ова груба грешка Маллори синоћ поново променили ситуацију", — рекао сам. "Ако постоји завери са циљем да уништи свет, и он је планирао да дигне у ваздух супертанкер, он мора да буде у томе учествовао. Тако да, можда, неко око компаније "Ворлд End" је учествовао у томе. Може да буде део групе — завереници, а остали глупи идиоти.
  
  
  Хајман климну главом.
  
  
  "Ако би то била друга група људи, — објаснио сам, или неко друго место са мање гужве и мање полиције него у Римэ, њена могао бих само да одем тамо и поделите неколико значаја вештину напада. Док јој није чуо истину.
  
  
  — Али, ако сте сада расколете неколико значај вештине напада и да Пиеро постављају нека питања у сенату бити веома непријатне ситуације за его екселенција, нашег амбасадора, и за себе, пре него што ова пьянка ће се завршити. Ситуација, када је ЦИА, као и О више не могу да те поднесем, — завршио за мене Хајман. — Дакле, шта га радим, осим што вам објаснити те са Коре? "Именовати своје људе од имена на овој листи", — рекао сам, проширујући му је одштампан списак имена колега инвеститора, који ми да ли је на састанку за вечеру. "Посебну пажњу на односе Маллори. Он је познати редитељ, али он је отворио себи пут кроз земљу непознатог. Почео у студију као подручного, прошао пут кроз своје техничке вештине у биоскоп, и на том путу било је неколико сумњивих тренутака. Ово ће вас одвести на данас. Ако се још нешто деси, да јој постучу у твоју врата. У супротном, видимо се сутра ујутру у исто време. Хајман убацио у ноћну кошуљу, обукао фармерке и линялую водолазку, сандале и медаљон, направљен око старог крста СС.
  
  
  — Жао ми је због нереда, — без потребе, рекао је он. — Али то је само мој радни одело.
  
  
  Он је извео ме напоље. Ми смо прешли пут и изашли на уске улочку у близини пиазза Санта Мариа. Још једна стара зграда, а на спрату на другом спрату.
  
  
  Кора је отворила нам је врата. Мала мрачно девојка са бледо лице; не гламурное, али угрюмое лице на добром телу, скривеном у светле, тренди панталоне и широком вуненим џемперу. Кроз ее рамена га, баци поглед на прокуренную собу, у којој је мирисао затхлым тамјана и гашишем. Простор који је некада имала рано је исказао, како удобно и забавно место са шареним постерима и разбацани јастуци, али због недостатка посвећености и новца, напротив, оштро опустилось и сада претворио у малу моусехоле. Још један мали миш, неколико пухленькая црна девојчица, лагати, не обраћајући пажњу на неред, и спавао на раскладушке, под полуукрытым индијски ћебе.
  
  
  — Могу га добити од вас шољу кафе? — питао Кора од Хаймана, чак и не гледајући у мене.
  
  
  'Наравно. Хајде. То Је Џери Кар. Кора, Џери.
  
  
  — Здраво, — рекла је она без ентузијазма. Ми сишао степеницама. Споља смо дошли до еспресо бару на углу, и у такву игру на сто. Затим је питао: "ти Си... ти си био пријатељ Клемму?"
  
  
  "Кливленд". Њен укопана у меморији питао биографије Клемму. "Ми смо одрасли заједно. Он није могао да реши, буде ли ему глумац или писац. Имао сам прилику да посетите Римэ, тако да сам одлучио да потражи его. Али онда је чуо..."
  
  
  — Овде он, такође, није био у стању да то реши, — рекао је Кора. Конобар је донео хеј трагове дупли еспресо, а затим првог гутљаја на бледо лице вратила шта је то живот. "Сиромашни Клем. Имао је посао за снимање енглеских текст, и он је мислио, да би могао да ради у америчкој новинама. Али овај рад је увек био сутра или следеће недеље. Он је живео далеко одавде, и да јој се преселила на њега. Два месеца касније... Бвам! Неко убија его и баца у воду. Њен не у себи. Палачинка!'
  
  
  — Христос — рекао сам. "Клем никада није изгледало..."
  
  
  — Шта си ти, нека верска говно?.
  
  
  Не бити религиозан ублюдком или непоколебљиви богохульником, њен стиснул зубе и шталь чекати. Да јој не би шталь прилагодите Кору против себе, али не пре него што ће имам бар неки информације.
  
  
  — Жао ми је — рекао сам, — али мислим да Клем није био од оних момака који претвара некога у непријатеља. На самом делле он уопште није имао непријатеља".
  
  
  — Не, — рекла је самоуверено Кора. Она нахмурилась. "Мислим да је он био на неки неряхой. Јој то признам, али он је био сладак неряхой. Такође смо добро ладили, и нисам имао нам једног претерано ревнивого љубавника-латиноамериканца".
  
  
  Њен надутые баби усне су компримовани у протезао линијом самоконтроле. "Ми се допао неки и они су исте ствари. И не само површно. Клем је био пун мистике, и то ми се свидело. Тарот, Иијинг, трансцендентална медитација. Јунг.
  
  
  Моје уши навострились. 'Шта си рекао?'
  
  
  — Јунг, — потврдио је она. "За Клемму Фројд није био ништа друго, као стари викторианским неуролога за переутомленных венских тетушек. Али, по его речима, Јунг је био на правом путу са овим колективним несвесног и его универзалним митовима, да ли знате".
  
  
  — То нисам знао — рекао сам. "Мора да је почело онда Кливленд". 'Не знају.' Кора је поново постао мрзовољан, али сам наставио да инсистира на томе да може да буде прави зацепкой.
  
  
  "Да ли се сећате било шта, да је он говорио о Юнге?" - "Само ови психијатри не разумеју его ових дана", — рекла је она. — Ви нас, а не Гнездо. Он је такође био назив за оне посматрача за душе. Он је назвао их Юнгами.
  
  
  "Шта је он мислио под тим?" Га питао.
  
  
  "Па, по его речима, већина психијатара само дају људима алибаба, и нису схватили зашто су они тако взбесились", — рекла је она. "Тако да су пацијенти само настављају да полуде, само мало горе. Где сам Јунг прорезал све ове глупости и показао како људима да промене себе. Само прави Иоунг — то је тежак пут, и "юнги" претварају, да могу да иду дуж најкраће путање много лакше. Али шта, кројач узми, све то има везе са вама, дечко?
  
  
  — Не сваки дан убијају мог пријатеља, — свечано рекао сам. (У неким тимовима АК ово се дешава кроз дан, али то је друга штопора.) "Њен хотел уче о томе што је више могуће".
  
  
  "Онда си или болан лешинар, или мали детектив", — рекла је она, отодвигая столица од столице. "Ја стварно не волим лешинари, и да ме довољно аматерског сыска Клемму. Тако да хвала за кафу и збогом .
  
  
  Било је већ половина деветог. Имао сам најбољи крупица злата, на коју га само могао да се нада, па јој допустио хеј побегне без коментара.
  
  
  Њен збогом са Хайманом и узео такси до хотела. У холу имао сам нешто познато, неописиво осећање да ме посматрају. Али то такође може бити због временске у лифту. Осим тога, и даље нигде није хтео да, поред своје собе, тако да је оставио его у миру.
  
  
  Лук је био пустынен. Само поруку писану широким потеза кармина на огледалу у спаваћој соби, да ме подсети на Камилле.
  
  
  "Ти бруте и скривена дивљак", — написала је она великим великим словима. "А јој, надам се да што је могуће више за мене ће бити освећен. Видимо се касније у студију. Нема потписа. Исто тако велики постсцрипт ПС. "Ти си ме оставила страшне модрице . То ће бити још један леп чланак у буџету за козметику. Дан.'
  
  
  Њен обријан, брзо промењено и нашао лимузина, који је стрпљиво чекао за да ме вози у центар царства Лоренцо Цонти.
  
  
  Рэндзо и его, непосредни подређени су нас миммо распореда градова, који су морали бити уништени пре Краја Света, и возио нас на расчищенную градилиште, да покаже још више војне опреме. Од арапских тенкова до огнеметов, плус још неколико ствари, које су до сада хорька су у запрещенном листи. Безбедно се пребацисмо на два хеликоптерима у Анцио, који је изгледао као да је био у агонији последњи инвазије, са деловима, заимствованными у Шесту флоту и других поморских снага НАТО-а, као и са неколико богато наоружаних велике брзине чамаца, за пружене од стране израелаца.
  
  
  Изгледало је као да Ренцо и Пиеро са сер Хју и Стадса могли да добију формулу водонична бомба од Хари Труман без интервенције Розенбергов и Фуксов. На крају терена је два огромна складишта, које смо посетили. Када га је питао шта је тамо, речено ми је, да је спремиште реквизите широм претходних филмова. "Када неко превращу њен его у музеј", — рекао је Ренцо.
  
  
  То може бити истина, али ја нисам мислио, да не ћу чекати док ми не ће одлуци да купи карту. Ове складишта само питао да проведе још рано истрагу.
  
  
  Вратили смо се у управна зграда, где Стадс организовао мали шоу на свом рачунару. Имао је мали макетная село, око којих се концентришу тенкови и артиљерија на брдима око нах. Поред тога, велики број малих и креће војника у скали.
  
  
  Стадс замахнуо своје перфокартой у ваздуху, затим воткнул у слот малог рачунара, а све је почело.
  
  
  Тенкови и броневики преселио напред; артиљеријом бомбардовао сеоском тргу запаљиви бомбама; обасја ватру, мале фигуре зашевелились и пао. На све је нестало три минута.
  
  
  "И сада смо добили неку идеју о томе како ће изгледати на екрану", — рекао је Стадс са поносом малог детета. Он је снимио целу сцену на видео, и онда би, као што смо кликнули прекидачем, који је заронио целу собу у мраку, ми смо добили акције, која је на крају ће изгледати као на настенном екрану. То је било невероватно. То је било врло шта је н/. Чак и мали војници заправо преселили, борили, падају и умиру на великим удаљеностима. "Наравно, то ће бити перемежаться пуцњаве изблиза на сету", — објаснио је Стадс. "Али, Боже мој , гледалац добија јебено много ратник за свој новац".
  
  
  Њу је морао да призна да је све то било веома импресивно, али демонстрација техничких вештина Стадса не распршене мојих сумњи.
  
  
  Ренцо организовао нам предиван ручак у трпезарији за запослене у студију. У Камиллы, изгледа, није било никакве увреде, штавише, да је с времена на време досадан за мене. А Пиеро, делимично посвећени мојој раној у шетњи, цео насмејани и зло гледао.
  
  
  Усред овог хаоса ме је позвао на телефон, тачније, у луксузу Ренцо, ми донео телефон. Да усложняло задатак и чини га још више збуњујуће, јер глас на другом крају линије је припадао Розане, а Камил је седела поред мене.
  
  
  — Здраво, Џери, — рекла је она својим хаски укусом меда гласом. — Причаш са Розаной.
  
  
  — О, здраво, — нежно рекао сам.
  
  
  "То не звучи веома срдачно", рекла је она. — Говориш... као да причам са човеком, Џери.
  
  
  — Надам се, свим срцем, рекао сам.
  
  
  — Ох, ох, — хихикнула она. "Ви сте круговима различитих људи. Може бити, такви људи, као синьорина Цавоур?
  
  
  — Па, нешто те врсте, — признао сам.
  
  
  "У том случају, када јој је видети те опет, ти ћеш поцелован у нос, у уши, у браду..." Розен почетка дати тачну и озорное опис, где она ће послати све те пољупце, очигледно, узимајући задовољство од мог беспомоћним и понижења, као да је овде лично.
  
  
  -- Да, синьорина Марти... Не... разумем ...
  
  
  Јој је висио на његовом крају линије, као да је то био спа разговор.
  
  
  Искористивши у потпуности мојим неуспешан правилником, Росанна је постао озбиљан.
  
  
  "Сећаш ли се када смо последњи пут види , да јој је говорио о размишљању?" — одлучно, упитала је. "Мислио сам", рекла је она. Много више него што је то било могуће, када смо били заједно у смеће. Ја мислим... ја Сам мислила, Џери и ја сам била дурой. Имам доста важних ствари да вам кажем.
  
  
  — Одлично, — рекао сам, крије своје узбуђење. — Где сте сада, синьорина Марти?
  
  
  — У мом стану, — рекла је она. — Можемо да разговарамо данас не када? Јој, надам се, да што је пре могуће.
  
  
  "Имам онда ручка именован састанак са киношниками" — рекао сам. Га уопште није могао да прође миммо тога, не откривајући своје покриће. — Али, може бити, око половине петог? — Добро, — рекла је она.
  
  
  Имам закружилась гол. Можда, Росанна је био једини човек који је могао да расплете компликован клупко конца, који је постао мој задатак. Ако је тако, онда је она представљала опасност за оне људе, који су покушали да срј мене је он ноћу изван Риме. Она може бити велика девојка, али нах не било гасне бомбе. Ми је остало да урадите само један. Није могао да се повуче Хаймана по его гнезда. Јој такође није могао дати хеј одина око две контакт адресе на телефону. Али код нас још увек су они у два силан у временским Ле Супербе.
  
  
  — Ако можете да прође кроз искрене ме у хотел, синьорина, — рекао сам, омогућавајући вашем гласу да буде тако тихо, да ме је једва чујно. 'У року од сат времена. Чекај ме тамо, у мојој соби. Јој ћу вас прихватити, и онда јој је, сигуран сам, ми смо разрешићемо наше овај штопора на нашем обоюдному задовољство.
  
  
  Њен спустио слушалицу. "Нефтяники" — рекао сам. Камил и Ренцо неко време зурио у мене. "Не остави ме на миру". Да Нам је један око њих, чинило се, није желео да питам или учење о нечему.
  
  
  Петнаест минута касније извинио за оно што ја идем у тоалет, њен умешао ред ресет у телефонска говорница. Она ме је позвао у "Ле Суперб" и наредио дежурному наложи временским пусти мис Morandi у мој број, и да уђе у траг, да га нико није сметало.
  
  
  Јој се вратио на Пиеро, Ренцо, Камилле и осталима са осећајем олакшања.
  
  
  Коначно компанија распала. Морао сам брзо да побегне са Ренцо по неким документима и потпише чек у канцеларији адвоката. У Пиеро било шта-шта је ствар, о којој је било потребно да се брине. Камил је рекла да ми нах именован састанак са својим наставником говора у 4 сата, али, можда бисмо могли да ручати и онда ово. Јој рекао да ми се свиђа, и да, ако нешто крене наопако, ми смо могли да се састану касније. Потребна ми је била слобода деловања у свим правцима, јер нисам знао да Росанна хотела ми да кажем.
  
  
  Њен је покушао да не изгледа искрено нестрпљив током наше путовање назад у град и бескрајне дискусије уговора. Соко је тврдио да је на томе, да се ми дали итало-америчког адвоката, да је све изгледало веома уверљиво. И адвокат тврдио о томе да прочитате све споредне улазе два пута, једном на италијанском и једном на енглеском. Онда су проблеми са оверавање потписа у банци, и када је све уладили и запечаћена даље, било је већ пет сати. Ле Супербе је био само неколико блокова. Љубазно, али упорно га је одбацио захтев Ренцо да идете у клуб и пиће да прославимо овај догађај.
  
  
  "Сада си један око нас, Џери, — рекао је он.
  
  
  Јој рече ему, да нам је боље да прославимо заједно касније исте вечери, и било би неправедно да се подигне здравицу заједно без Пиеро, Стада, сер Хју, Камиллы и чак Мајкла Спортса.
  
  
  — У праву си, Џери. Али данас ми весеље велики празник. У сали Монца или негде у дискотеци. Њен оборудова све се уверите.
  
  
  'Добро.' Њен тресла ему руку и убрзала брзо касу на оживленному тротоара.
  
  
  Часа у холу одобравањем климну главом, када га је вратио и рекао да је у мој стан заиста ми младу девојку. Почетак другог часа на мом спрату је то потврдио.
  
  
  Јој отворио врата и повика: "Розен", и нашао га сочно, лепо тело, распростертое на мом кревету, са разрезанной од уха до уха, грла.
  
  
  Већу количину крви је неко написао нешто на италијанском у огледалу, истом огледалу, која је недавно била исписана кармином Камиллы.
  
  
  "Смрт издајницима".
  
  
  Ее тело је било још топло.
  
  
  
  
  Поглавље 6
  
  
  
  
  Јој је послао Розану на смрт. Са мојим смео поверењем у мерама предострожности Ле Супербе га осетио, као да је то моја рука орудовала оштар као бријач ножа да смањи њену савршену апликацију врат.
  
  
  Њен размишљао о томе, али не спадају у неодлучност, из очаја или кривице. Агент АК — човек, али он не може да дозволи спољни последице емоције надвладају его, без обзира колико дубоко су се осећа. Иако ментално псујући себе за своју глупост, већ је упаковывал минимални износ пртљага, што је потребно за безбедно повлачење. Јасно је једно: весео, лудак на сексу текас нафте плаибои Џери Кар престала да постоји и да је тако мртав за моју мисију, као јадни Росанна.
  
  
  Ренцо и Пиеро били у стању да оправда ме за убиство два разбојника. И Пиеро било довољно политичке моћи да заштити ме од оптужбе за убиство Розаны, ако га выбегу у ходник и да ће изазвати анксиозност. Али, чак и све напоре Пиеро није могао да заустави дуг, продужен процес италијанског правосуђа, са којим сам морао да се суочи. Дана испитивања, можда, изолација као кључни сведок. И, без сумње, за мене поново ће бити часа њушкају. И све то у време када ми је потребно да се, што је могуће више слободе кретања.
  
  
  Њен био у стању да баци све, осим онога што је било на мени, и лако пребачен дипломатски портфолија са резервним гаса бомби, муниције за "Люгера", пригушивачем и још више безопасно предмет опрему. Њен обучен. Њен променио црне лакиране балетске папуче на неколико грубих сандале, које су прво били су пријатно, а два квадратних каблука су места за пријем хране ствари. Лево за тешке кастета, десно за уграђене радиоактивног трацкер.
  
  
  На тренутак јој постоял од папуча преплављена крвљу кревет и тихо је обећао да ће Розане да негде успут у оквиру своје мисије, ако је то могуће, га осветити за нах.
  
  
  Казаљке на крају сала трепну, када јој се тако брзо вратио у салу. Дакле, ему је било дозвољено да виде Розану у свим њеним живом сјају, и он није знао да човек не може да се нађе још мало. Али са американцима, изгледа, намера је била израз ега, никада нисте знали. Јој даде сигнал временске у холу и добио од њега исти убеде поглед. Али још више они ће бити изненађени, када ће наћи тело Розаны. Ако би мој лични радар је радио у праву, онај који је убио Розану, покренуо би за мене следећи корак замке у року од неколико минута.
  
  
  Јој узео први попавшееся такси, изашао у прометној области у близини Ватикана и заронио у кафић.
  
  
  Моје скуп на изглед лако саржевое капут није изгледао двосмеран, али је коштало расстегнуть стеганую облога, као што се претворио у укуса изношенный огртач, који је, можда, знавал боље дане, али у далекој и сивој прошлости. Мали аеросол уништио све наборе на моје сјајне панталоне и учинио их изгледају прљави и неряшливыми под ободом мој капут. Мали комад шмиргл папира било довољно да полирани балетске папуче изгледа старим и потертыми. Упечатљив перорез из угла дипломатски портфолио, његова могао откинути телячью кожу, остављајући тешко оштећен пакет за писма .
  
  
  Џери Кар ушао у малу кафану, и оставио јој его тамо заједно са поставом камзолы, моје тамно сиве шеширом и остацима теле-коже.
  
  
  Изашао Бен Царпентер; старији, сиромашни, обесхрабрени грађанин око истог окраинного света пансионов и писање сценарија за дизалице, који је такође био блажене територије Клемму Андерсона. Завршни могао да сачека још мало.
  
  
  Кућа у Трастевере је био у неколико минута хода, а Бен Царпентер није био око оних који троши своје лира такси, ако он није превише пијан да о нечему да бринете. Њу је прошло две миље, углавном дуж Тибра, высматривая потенцијалних прогонитеља. На Понте-Гарибалди, великом мосту, њен примењује своју уобичајену тактику стряхивания прогона у уличицама. Преко пута нашег контакт куће био је кафе, и ја сам престао да пије шољу горког еспресо, гледајући улица и тротуарами кроз завесе на полновесные, пре него што пређете улицу и да куцам.
  
  
  Хајман отворио врата, са чуђењем у очима.
  
  
  Он је питао. — Зашто не сутра ујутру? Али он је брзо признао мене и залупила за мном врата. "Ти изгледа као пропалица до". Њен потресла скине капут, и он је тихо присвистнул у очима мог умреженог цустом одела, која је почела од средине бутина и доле на врату.
  
  
  — Треба ми одело, — рекао сам, скинути јакну. — И неколико кошуље. Старих. То је све.'
  
  
  — Прилично велики величина, — промрмљао је. "Али ја могу имати их."
  
  
  Он рылся у дубини ормара, док јој се односе ему своју причу у купатилу, где јој закрасил косу сединой.
  
  
  "Ви играте против искусних људи", — рекао је он, када је завршио.
  
  
  Он је нашао одело, личи на нешто. То је био помятым и добро ми ровно, тако да се стицао утисак, као да је дуго времена припадао Бену Карпентеру. Имао је само једна кошуља, која се бави погодна ми, али он је мислио да ће моћи да купе још неколико у једном, око уличних тржишта. У овом тренутку све је било у реду.
  
  
  Њу је пренео садржај џепова у свој нови одело, обукао наплечную футролу, пре него што се обучем јакну, и био је сасвим задовољан са погледом човека који је гледао у мене кроз огледало. Хајман критиковао мене.
  
  
  "Теби треба још да-да", — рекао је он.
  
  
  Тако поносна на то, много више млади агент ЦИА. али боли да чује од одолженного дечака послове, да ми се нешто још увек недостаје. Али ја волим Хајман, и до сада хорька, он је био веома користан. Тако да сам био стрпљив.
  
  
  Га питао. — Товарни лист браде?
  
  
  — Мирис алкохола, — рекао је он. "Свако ко личи на тебе и не мирише на јефтине граппой, изазива сумњу".
  
  
  Га је признала, да је он био у праву. Овај дечак је будућност, и ако он ће живети довољно дуго. Рад са мном није приметио его шансе за опстанак. Али сам направио себи менталне прекривач, да ако смо обоје выживем, њена ћу на њега пажњу Хавк. Хавк стално говори о новом крви, која се бави потребна АК, али веб-свежа крв коју смо икада добили, то је крв пролио старим професионалцима попут мене .
  
  
  "Имам још увек постоји дестилована Тарквинии, од којих је до сада хорька воротят нос улица алкаши", — рекао је он. — Хајде да присядем у главној соби и нальем да пије. Ако ти се пије, захтева, њен превише выпью једна чаша.
  
  
  Вратили смо се у дневну собу и у такву игру на столицу са шатающимися ноге, а Хајман извукао чеп из непознатих боце са бледо пшеничног течношћу. Он сипа ми два прста у широк, не превише чист чашу са водом, у складу са ветхой амбијенту своје куће. Још пре него што сам га подигао чашу, ме је заокружена сивушный мирис. Тешко да то може бити горе сулфат, помислио сам, што је велики гутљај. Али било је још горе. Њен прогута его и потиснуо повраћа жели. Је поново подигао чашу и пио га.
  
  
  — Хм, — рекао је Хајман. Сипа себи, такође мали, минимални износ.
  
  
  Он је пио и помириса је. У очима појавио суза. Он је држао руке на струка и поново њушкао.
  
  
  "Следећи пут га пробати нешто другон", — рекао моанед.
  
  
  — Имам за вас шта-шта је информација, — рекао је он, дах. — Гилкрист пренео је са курира. То одговара ономе што ти је рекао јутрос. Али и даље не видим никакве трагове".
  
  
  Он ми је дао неколико написан листа.
  
  
  "Ја сам хтео да их смањи", — рекао је он. "Имам фотолаборатория иза ормана, али је тако лакше. Уништи их, када завршите. Ова тежња банке — растварач папира. Он пододвинул на мом месту велику боци Цхианти, и почео да чита.
  
  
  Банка Лугано био је сумњиво чак и по швајцарским стандардима сада, више од 80% које је припадало Пиеро Симке...
  
  
  Он је почео као гранични мјењачница за италијана, које су преведене своје лира преко границе и тргује их на много сигурније швајцарским францима. Он је проширио до некретнина и стечајни управљања. У последњих неколико година, према подацима Хавк, он шталь изузетно активан у скупке златних полуга. У суперзащищенных подрумима задржао его, око 40 000 000 долара. Сада, када је избио новчани криза, спекулација злата је постао популаран, али је отишао за све нормалне оквире.
  
  
  Хајман већ прочитао ствари, и када је завршио са листа, заврнуо га его и поставио у овај растварач.
  
  
  Осигуравајућа компанија нашла у ћорсокак. То је један од најстаријих, најбогатијих и највише угледни друштвима у Европи, у вези са респектабельными партнерима, како тамо, тако и у САД.
  
  
  Куће за одмор у Суссек је још више забрињава. Наше речи о Пиеро. Али неколико бивших запослених, којих је брзо приметили у Лондону и у Тунбридге-Уэллсе, сетио да је мистериозни гост је био у закључаној соби, у исто време, када Ренцо и Стадс били тамо у као пацијената. Его нико није видео, али его је психиатром — изузетан юнгианец, херр доктор Унтенвейзер! Одина по информатора заклео исповедали да је гост био клинац или тинејџер. У таквом расту Пиеро у сваком летимичан поглед изгледало тинејџер.
  
  
  Као да једног џекпот није било довољно, истраге у Енглеској је такође показала да Easeful Ацрес је део дуге профитабилна мрежа приватних клиника у власништву коецерну у Лондону. А председник управног одбора је био нико други, као што је наш други сер Хју Марсленд. Штавише, сви остали у Савету су молчаливыми подставными лица, срећан ежегодными плаћања, остављајући сер Хју потпуну контролу.
  
  
  Ове четири кључне фигуре су били у једном и истом месту у исто време. То је истина, да је пре неколико година, али било је потребно неколико година да се припреми, да се заврши "Проток Светлости".
  
  
  "Глас векова и истрага", — био последњи коментар, али за њим је уследио пет звездица ***** , што је значило да је билтен такође садржи најновије вести.
  
  
  "Транс-Инс Mutualité, — у извештају је наведено име осигуравајућег друштва, која се бави не изазива сумње, — очигледно, делимично прешла под контролу швајцарске банке. Још увек врло тајна договор, али у основи у њему учествује неколико корпоративних осигурања јединица. Што је пре могуће, детаљније чињенице на путу. Им више не треба да се изговарају за мене име овог швајцарске банке. Претпостављало се да ће то мало предузеће Пиеро у Лугано, а одељење ће се бавити осигурање филмова.
  
  
  Тако да Пиеро и троје других могу да пребаци новац преко једног џепа у други. Све је веома легално и без трагова их у књигама, да не встревожить инвеститора. Инвеститори такође не треба да знају, да их новац се не користе за профитабилне инвестиције, а за то је све већи кластера златних полуга у подруму.
  
  
  "Све се уклапа заједно", хотел јој кажем, али Хајман ме ућутка.
  
  
  Док га је читао извештаје, он је ставио на столицу у свом радио и укључио гласну италијанску поп-музику, помешан са мирисом граппы. Сада музика је била прекинута за прегледе територији баренцовом мору.
  
  
  '... пре сат времена је пронађено тело Розаны Morandi, двадцатиоднолетней запослени Алиталиа, са сече грло. Полиција проналази Рогер "Џери" Карра, богатог американца, који је престао да у овој соби, и брзо нестао у време када је, према речима лекара, мис Morandi је убијена. Официр, дежуривший затим претходног инцидента са учешћем По, са сигурношћу је рекао да нико више није ушао у собу са њима хорька, како је признао мис Morandi у складу са телефонским упутствима господина Царра. Затим је уследила уређивачка чланак о похлепних до секса богатим американцима, опасним по традиционалном чедности италијанских жена, иза којих следи ласкаво опис вантед.
  
  
  "Џери Кар — висок згодан мушкарац са аристократски начин понашања", — рекао би. "Он је елегантно обучен, и последњи пут его видели у тамно сиве осетио шешир "Гомбург", светло-сива капут у енглеском стилу и сивој фланелевом оделу. Он је био од двадесет осам до тридесет пет година, и то мало каже на италијанском.
  
  
  Хајман ме је погледао и видео сребрну косе, помятого човека, од кога је мирисао граппой. Он се закикота. "Потребно је прилично паметан момак, да се веже вас у овом опису", — рекао је он.
  
  
  — Али ови веома паметни момци су у потрази за, — смркнуто рекох. "Схема, коју смо управо прочитали, развијен није за оне са слабим срцем".
  
  
  — Али, видите, оно што сам имао на уму када је рекао да су трагове не? — рекао је Хајман.
  
  
  — Потпуно у ствари, друже , — рекао сам. "Ми сада тачно знамо, и Јастреб постепено, као и Клем Андерссон је био на путу ка нечему веома важном. Ми знамо да је Ренцо, Стадс, Пиеро и сер Хју Марсланд први пут срели у Easefil Ацрес у Сасексу, на челу са хема неко Клем Андерссон би назвао "Юнгом" Ова слово Л у белешкама Гнездо: може да значи Пиеро, или его банке у Лугано, али то није битно. Ми знамо да "Конац Света" сакупио довољно војне опреме, да започне мали рат, а можда и активирати велики. Али, док ми не можемо доказати, да је оружје — то је нешто више, него само реквизите, није нам на шта да се ослони, другар. — То је превише у ствари, — рекао је Хајман. — Где нас то води, Картер?
  
  
  Сматрало се да је Бен Царпентер је провео неколико година у Аустралији, и њен почео да игра его улогу.
  
  
  — Дао ему кратке информације о себи. 'Столар. Као и Кар у нен је први слог моје име. Ако имам довољно времена да прихвати нову личност, ја не брига о томе да се претвори у Хозе Гонзалез или Гельмуда Сцхмидт. Али, ако је потребно брзо пребацивање, као што смо сазнали метод покушаја и грешке, то је лакше да остави нешто око изворног имена. Тако да, ако неко покуша да ме позове на одговорност на ih "Здраво, Картер", то ће бити исто, као да јој је рекао: "моје име је Кар или Царпентер"...
  
  
  Он је климнуо главом.
  
  
  — Да се вратимо на стварним чињеницама, — рекао сам. "Најбоље што можемо сада да докаже, то је оно што се дешава готово легитимна ствар. Њу би требало да уђе у закључане зграде на територији Цонти. И брзо.
  
  
  Хајман погледао на сат; Њен је напустио свој "Ролекс" у тоалету кафића. Као да нам је за њих везан за Бен Карпентера то је превише скупо.
  
  
  — Да је боље сачекати до мрака, — рекао је он. "Ја сам истраживао ово место сами. Прво, они имају сигурност и гледај пси. Као што само ви превазићи то је, можете да се суочи са још више сложен унутрашњи заштитни прстен. Ми се не бавимо са малим дечацима. Али, ОХ требало је да зна, иначе они не би послали Ник Картер.
  
  
  — Бен Карпентера, друже, — исправи га его. "Где год ми смо били. Можда, можете почети да тренира искрен сада".
  
  
  — Добро, Бен, — рекао је он. "Шта имаш да хацк Contiland?"
  
  
  Њен одреши јакну, да покаже ему футролу, коју је већ видео. — И нож, — рекао сам. Није поменуо Пјер. Морате да задржите неколико ствари у резерви за случај. Показао јој ему потпетица, натоварен радиоактивным супстанца, оставлявшим после. Морао сам да се покаже ему то, јер га хотел, да је знао да примаоца у сали у истом транзисторном радиоприемнике, да и слушања уређаји.
  
  
  "Притиснете ово дугме" — објаснио сам. — А у опсегу таласа — то је индикатор дужине и ширине са прецизношћу до пет одсто на километар. Затим притисните дугме испод, и ви ћете чути звук аларма, јачина које расте као апроксимације ка обнаруживаемому елемента. Никада не користите га док ја не опоздаю на састанак или извештај за више од сат времена".
  
  
  Он је правилно симмитировал акције, онда потисак уређај у минут фармерке.
  
  
  "Све је веома паметан". он је рекао. — Али како да прође миммо паса и временским?
  
  
  "Што се тиче ових паса, — рекао сам — да ми купи најјефтинији хамбургер". Њен пропитаю его екстракта валеријане. То ће бити убедљив чак и за најбољег пса, а затим га додати седатив, која делује одмах. Њена ћу остати са једне стране, а ви са друге, на неколико стотина метара од мене, ћеш скренути пажњу стражара.
  
  
  — Добро, — рекао је Хајман. 'Али како?'
  
  
  — Ми смо то да сазнамо када идемо тамо. Прво, морамо наћи место за мене. Ја не могу више да разоткрије ову кућу опасности, остајем овде. 'Пасош?'.
  
  
  Га бацио ему документ Бен Карпентера. Ништа страшно, са лажном визу шестинедельной година, да није било сумње због неког боравишне дозволе. Дряхлое лице на слици је сличан. Њен сам је био узор за њега, као и за око двадесет других фотографија на своју дугу каријеру.
  
  
  "У том подручју нема праве пансионов — мислио Хајман наглас. — И њен хотел бих да си био близу, иако не превише близу. Дискови старица иза булевара узима платежну клијентелу. Она недальновидна и не превише разборчива.
  
  
  — Хвала вам — рекао сам.
  
  
  "Дозволите ми да прво позовете". Он сверился џепни са дневником, добија број и говорио на искривљеном италијанском са хема-онда на другом крају линије. Он убедљиво је подигао глас, и шталь преговарају због плаћања.
  
  
  "Имате соба", — рекао је он, стављајући цев. — Тридесет хиљада долара месечно, плаћање унапред. Можете ставити људе. Девојчице, ја мислим. Ова старица зна да је она вас пљачка. Она само жели да видим ваш пасош, али не више од тога. Она не води евиденције за копо , јер је црна зарада. Идемо.'
  
  
  Италијанске новине објављују сензационалистичке брзо, и чим смо изашли на улицу, моје прво лице, пажљиво Џери Карра, увећано са фотографије, направљен у време ручка, уставилось на нас из свих новина.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  "Убиство! Силовање! Насиље! Тајна!'
  
  
  Држао их је седам предности за исправност и био изненађен када га је поново изгледао тако чист, кул и уредан.
  
  
  Јој позајмио Хаймана отрцано кофер за додатну одећу, коју ему успели да ископају у ормару. Ми смо стали код тржишне шалтеру, и додао да му се користе две кошуље, выбеленные фармерке, екстра пар ципела и отрцано огртач са натписом "Болница МОРНАРИЦЕ САД, одељење за рехабилитацију алкохоличара, Наполи".
  
  
  — Господе, Бен, — рекао је Хајман. "У овом костиму ћете постати омиљена станара Момы Пинелли".
  
  
  Још једна улица, угао, и он је порастао преда мном на две лествице игхт и представио ме Моме Пинелли, масти госпођа година педесет-шездесет, одевени у спазио црну жалости плашт, подсетник о томе, да је Папа Пинелли, проведший пре много година у Етиопији, дозволио Божију благодат силази на њега. Коса ми нах били бели, а на родинке на бради расла неколико црних греда. Она је била у добром расположењу и са одушевљењем поздравио ме и моји 30 000 долара. На мој пасош је кинула само летимичан поглед.
  
  
  "Соба иза, синьор Иеман, — рекла је она Хайману. — Ако желите да се покаже. Њен сувише стара да трчи тамо-амо. Твој други жели да америчке цигарете? Код мене су само 300 долара за кутију.
  
  
  — Касније, мама. Ти си наџиви све нас. Хајман пољубио у оба штапића и водио ме је у задњу собу.
  
  
  "Ако он жели да доведе девојке на спрату, реци ми ему, да они не могу да гласно вриска или вришти", — каже она повика: да нам вдогонку. "Имам име које треба да се одржи у том подручју. Ако он жели да хашиша, јој, такође, могу да га добију. И врло је јефтин.
  
  
  То је било далеко од апартмана Ле Супербе, и то не само у географском смислу. У соби је кревет са два прљавим ћебад, грубе муслиновой листова и један крут белим лежајем.
  
  
  Такође је видео велики дрвени столицу и мала столица са фиока. У њој је судопера са овалним огледалом, а на дну — неизбежна биде. Један прозор са погледом на глуво доба зид у два метара иза њега. Хајман тривијалан са ржавыми славине, и вода је почела да тече спуртс. — Славина је све још ради, — рекао је он са неким изненађење. — Ти си све схватио , Бен. Даље дуж коридора вц са туш кабином. Ставите свој кофер у угао, и можемо да идемо ручати и да представи вас, као новог окупатор-ин-Трастевере. Нема смисла да иде на територију Цонти пре десет сати.
  
  
  Он је провео ме је кроз неколико банера на тратториа , који се састојао од једне собе и изашао напоље са четири столице на тротоару.
  
  
  "Најбоља паста у граду", — рекао је Хајман. — Између осталог, из времена Запад је Спреман да овде није било нам је један туриста. Марко!
  
  
  На полеђини кухиња појавио дечак седамнаест година, у засаленном белој кецељи. "Марко, ово је мој стари још, Бен", — представио ме Хајман на италијанском. И њен промрмља им неколико речи, које Царпентер могао да научи. — Драго ми је да се упознају са другима сениора Хаймана, — рекао је Марко.
  
  
  — Ти си нас обслужишь, Марко, — рекао је Хајман. "За њега је то био Дотторе Хајман. Бен иде да живи са нама неко време. Тако да, као прави римски, донеси нам мало црвеног вина, док ми не решимо, шта да једу.
  
  
  — Si dottore, Professore. — рекао је Марко. У тренутку болести, он се вратио са два флаша црног вина, нешто Цхианти, али јаче и светлије боје. "И неколико салвете, сыч бога", — пожалио Хајман. "То је место губи свој стил". Марко се вратио са гомилу папирне салвете, а ми смо са Хайманом долазе за оловке, да упоредите скице планирање спратова студију Цонти и околних територија.
  
  
  Одмах затим првих пића ми смо наредили шпагети са дагње, пржена ягненком и артичоке. И док смо пили кафу са граппой, ми смо још увек у поређењу ове скице".
  
  
  "Добро", — рекао је њен над нашом најновијом верзијом. "Мислим да складишта превише близу пријатеља до пријатеља, али остало је, изгледа, у обиму". "Они чувају его, као и војну базу", — рекао је Хајман. "Али, они су концентрисани су своју пажњу на фронту овде".
  
  
  Его оловка је покуцао на калитке улаза, где Џери Кар ушао јутрос на луксузним колима као дуго очекивани гост.
  
  
  "За њим нема ових путева", — рекао је он. "Они имају ограду око бодљикаве жице, пси и патроле широм задњем делу с времена на време. Вотум... — Его перо одржана тресла линију. — Проблеме — рекао сам. "Као што смо доћи до задњем делу, не пролазећи прво кроз предњи део?"
  
  
  — Ти си експерт, — рекао је он.
  
  
  Га опет погледао на картицу.
  
  
  — Нема путева, — рекао сам. — Али, ја сам проклето сигуран да је приметио овде неки тропку.
  
  
  Ставио крст.
  
  
  "Трудим се да лов стаза, — рекао је Хајман. "Ако све иде на овај начин, она може ући у Ченточелли. И можемо возити тамо, не приступ до капије.
  
  
  "У неколико минута хода?'
  
  
  "У томе нема потребе — рекао је он. "Имам у гепеку две склапање бицикла. А сада је место где треба да скрене пажњу заштиту.
  
  
  — Видео сам у вашем кућа почетну пиштољ, — рекао сам.
  
  
  'Да.'
  
  
  "Има ли код њега сигнална ракета, и да ли је код вас?" — Да гласате и све, — рекао је он. "Али то ће се упалити целу област, да су могли да виде тебе и мене".
  
  
  — Не, ако ћемо наћи дрво, — рекао сам. — А ако ћеш да пуца не на ту страну, где јој је. Онда није све осветљен, или, барем, не драстично. Чекај док стигнемо тамо.
  
  
  Ми смо се растали на вратима кафане. Хајман се вратио по своје оружје и машина. Јој се вратио к себи, да покупи муницију за Люгера. Петнаест минута је поново ћу се састати са њим моста преко реке.
  
  
  Он је био само на време, у старом Пежо. Споља је изгледао горе за ношење, али чим јој сел у њему, и ми смо возили на равну брзине за све још преузетих девятичасовому кретање, њена могла на слух да кажем да је аутомобил савршено подешен.
  
  
  "Пола сата тамо на машини", — рекао је Хајман.
  
  
  — Онда бар још пола сата да дођете до места. Тада је већ требало да буде мрак.
  
  
  Ми више ништа није рекао, прекида тишину само да координирају наши планови сусрета, када је ће бити учињено.
  
  
  — Не чекај ме, — рече јој ему. "Ако могу да се пријавите и наћи излаз. Њена ћу доћи к теби кући у седам и тридесет часова. Ако ме не ће до девет, окрените се на овим радио-и знају, не прилипло да ли је нешто живо на моје пете.
  
  
  Ми смо паркирали "пежо" у Ченточелли, далеко не зеленом предграђу, и нико се није јавио на нас пажњу, док смо распаковывали и прикупљени два склапање бицикла. Хајман возио испред мене на улици док се куће не разређује.
  
  
  — То је негде овде, — нежно позвао је мене. — Између нас и наш студио око километара шума и поља. Али који пут води где?
  
  
  Ми смо имали среће. Стазе шипражје, али не толико да их је немогуће да вози бицикл. Три-четири погрешних скретања лако корректировались помоћу компаса. Било ровно седам последњих десет минута, када смо видели дугу ограду око бодљикаве жице Римског царства Ренцо.
  
  
  То је изгледа управо онако како сам га се сећао тада летимичан преглед тем ујутру. На целој територији хотела, а испред ограде је расчищена, осим групе дрвећа ту и тамо. Јој је рекао Хайману измери двеста корака на север, а затим, када он ће наћи добро склониште, запали фењер дијагонално преко ограде. Док је он изабрао своју позицију, њена припрема и прочитао кратку молитву.
  
  
  Ми поштедели чак пријатељу другима руке, и он је нестао. Њен почео мијесити четири идентичних лопте по хамбургера, који је он дао, и мешати их са једнаким ратама валеријана средстава за псе и успокоительного за брзо нокаутов. Чак и подмешал измельченное пилуле за спавање Камиллы, која је све време носио са собом, без обзира на све промени.
  
  
  Њен био тако близу да је чуо царапанье колена и видео бледе сенке; то су гигантски немачки овчари. Двојица су трчали напред и напред на другу страну ограде. Њен бацања спојлером четири хамбургер један за другим преко ограде. Они су се спустили, не издав нам звук. Њен видео псе, ради касу на два различита места, који га је изабрао. Код мене не би било шансе да, ако би је ступио у борбу са овим псима, тако да је дао сваком псу пуњене пљескавице, узрокујући поспаност.
  
  
  Ми само довољно времена да скине точкови са бицикла, пре него што Хајман, где би он нас је седео, натерао расцвести на хоризонту нову звезду. Јој, водио до ограде, држећи пред собом разобранный бицикл. Тамо сам воткнул оквир у земљу и скочио четырехфутовый ограде елегантним скок са шестом.
  
  
  Када га је слетео, његова свуда ваљани и лежао ровно пет секунди, док се не уверите да ће се стражари ме нису чули и видели. У сваком педесет метара, они су викали пријатељ на пријатеља, привукла светлост ракете. Њен полако је напредовала напред, до најближег складу. Њен је изнад паса и временске, и у сваком тренутку могао да се суочи са новим анксиозности.
  
  
  Али ништа се није догодило. Барем јој ништа није приметио. Јој се надао да Ренцо и его колеге већ толико задовољни прожекторами код главне капије, немачким овчарками и патрулирующими стражарима, да није предузео никакве додатне мере предострожности. Они су заиста биле добре, јаке браве са дуплим закључавањем на дан првог складишта, али добре, поуздане браве са дуплим закључавањем — дечија анимација за агента АК.
  
  
  Пре него што се пријавите га пажљиво смазал петлови и браве.
  
  
  Њен очекивао арсеналу, тако да није изненађен его. Јој је био изненађен и шокиран разноврсности и смертоносностью оружја. Овде постоји нешто за свакога: од руских ракета за ловца Миг-24 последњег модела до нуклеарних бојевих глава за нашег Т-2В, под условом МОРНАРИЦЕ САД, и мале ракете за наше Сабре 100-Ф (нова серија, нерегистрован, тајне).
  
  
  Може да буде сигуран да нам је један широм владе, одолживших его опрема, не подозревало, да то може бити тако брзо превращено у важећи оружје. Посета у складиште неким од Русије, Кине или из једне земље НАТО-а сигурно пресечет завера у корену пре него што он може да се развије, чак и ако је он почео, хвала одрицања Стадса, у понедељак.
  
  
  Њен урадио невидљиве маркере на неколико кутије са муницијом, помоћу болд оловка, који садржи радиоактивни елемент. Ми не треба је испитати другу остава, али јој је лежао без покрета суморна десет минута, док је ноћни чувар обходил обе зграде. Постепено је претворио у пугающее монотонију. Сада све што ми је потребно је да урадите је да се уверите да сам изашао одавде жив, да упозори што је могуће више људи. Чак и политичке везе Пиеро није могао да спасе его, са таквим убедљив доказ.
  
  
  Небо је и даље било облачно, када јој је пописан полако до ограде. Је поново морао да скрене пажњу, али овај пут га је морао да скрене их сами. Њен сетио грациозный старомодан флюгер на фарми, која се бави била део пејзажа Верельдейнде. То је био само да се види са места где је сада био, и група вештачког дрвећа ће ме сакрити од сатова, којих је приманит. Њен досталь свој Лугер, потапшао по рукоятке и кутије пригушивач. То чини его мало неспретан, а циљ је било мало теже, али сам имао само једну шансу, и да га и даље морао да их искористе.
  
  
  Њен сам подигао на свом лакту и чекала док се облаци мало рассеются. Тако је било минут после десет. Барем сам имао довољно истраживања да би пуцао. Пригушивач издао дискретан кашаљ, и флюгер досадан, и звук удара ехо разнесся по целом терену. Њена чуо беже схагги приближавају фарми. Јој узео нож и почео да копа испод ограде трехметровую јаму.
  
  
  Око фарме и даље чуо крике, када је поново подигао оквир свог бицикла, кутије точкови и одвезли у правцу Ченточелли. Њен псовао себе за оно што је био толико глуп, да не води Хаймана чекати у колима. Сада сваки минут може бити на рачуну. Прво заувек извештај Хоуку, а онда избавься од свега што је у вези са "Краја Света". .
  
  
  Њен мислио о томе, када је са бициклом и свим другим заронио лицкети-сплит у замаскированную јаму. Је поново устао са люгером у руци, али је опет пао. Око јаме је стајао четири мушкараца, стеже у руке неспретно аутоматске пушке.
  
  
  "Чекали смо те, Ник Картер", — рекао је један око мушкараца, његов глас је искривљена капуљачом, који је савијена на главу.
  
  
  
  
  Поглавље 7
  
  
  
  
  Њих двојица су ми помогли да изађе кроз јаме и пажљиво ме обыскали, а друга два су држали ме под оком око свог оружја. Онда прво здраво нико није изговорио нам речи.
  
  
  Они су нашли стилетто и одвели га. Они су нашли гаса бомбу у џепу мојих панталона и одвели га, заједно са свима осталима око џепова, укључујући и шта спајалицу; То је било добро, јер ова случајни снимак је представљала везу магнезијума, која може да експлодира у ослепительном светлу, довољно да привремено блокира њихов преглед.
  
  
  Између осталог, све четворо су мускулистыми, можда и јачи него Горила и Пепе, и наводно је управо ценымногие паметнији. Они одведоше ме у поток стазе, где ме је чекао велики "Фиат". Када је у питању је стављен толико, он није могао да ризикује. Виче за помоћ није у мојим правилима, али сада није време за личне поноса. И за ту делић секунде, да сам је требало да удахне и вриште за помоћ, као воющая пас, одина око мојих животиња тренери отворио сам уста и заглавио у њега грушевидный гег.
  
  
  "То је урађено у циљу да вас ослободити непотребних напора, Картер", — рекао је ih представник.
  
  
  Тако да је пут назад у Риму био је миран, као и мој пут тамо, мада и није тако пријатно. Јој, схватио да ми въезжаем у Рим, када у пролазу видео капије Лука-Маггиоре. Затим два бандита на странама од мене у задњем делу машине постељи завесе, као и затварача испред стакленог одељак, одваја нас од возача. Наведену стаклени зид изгледао пуленепробиваемой, а обе задњих дана нису имали утицаја. Чак и ако сам успео да превазиђе оба своје стражаре и одузме од њих оружје, да га и даље би био доведен тамо, где су намеравали да ме, у херметички затвореном кавезу око стакла и метала.
  
  
  Ми смо се возили још пет минута, а онда га је осетио као машина доле падину и зауставио. Моји стражари пустили завесе и почели да чекају, док су возач и его сателит ће отворити дан напољу.
  
  
  Ми смо били на подземном паркингу неког великог објекта. Различите бројеве у различитим аутомобилима; неколико италијанских, аустријски, швајцарски, један енглески и један са темама, са посебним бројевима, којима уживали малтешки дипломате. Они су у три по шести италијанских регистарских таблица знакова. ЦД за дипломатски збор. Њена могао очекивати Пиеро; најмање пријатеља Пиеро.
  
  
  Када дан је отворена, ми је помогао да изађе. Њен још увек је гаггед, они су и даље добро држали ме и могао је само тихо протестују. Ме је вукао до аутоматског лифта.
  
  
  Четири тешкаша прижались мене, иако мала метална плоча са стране јасно укаже на енглеском, француском и италијанском језику, да максимално оптерећење износи четири особе или највише 300 кг. Сваки око нас не мање тежак деведесет килограма, тако да сам климнуо главом на металну плочу.
  
  
  "Да, тако је срамота да крши заповести", — рекао је један широм велике четворке. — Али понекад немате избора, зар не, Картер?
  
  
  Лифт је порастао на четири спрата и изашао један на ове ствари дугим ходницима са редовима канцеларијских врата, тако типичних за владине зграде времена Мусолинија. На крају ходника је прозор, и пре овог прозора седела фигура са пиштољем под пазухом. Тамо, где је пролаз на другу страну образовывал прав угао, седео је као оружана фигура.
  
  
  Свака изгубљена нада, која се бави имам, може бити, да се пробије и да шансу да побегне, нестао. Нисам мислио да Ник Картер, Џери Кар или Бен Царпентер доживели би онда то подлунное постојање.
  
  
  Ако јој није рекао и није хтео да говоре, они би да изврше притисак на мене мучењем, сывороткой истине, или да и теме, и другима. У свим овим случајевима, може бити, ова делић секунде долази, када ми је потребно да се пробије, или, ако то није могуће, довести некога са мном за компаније у морге.
  
  
  Они су провели мене или, боље речено, протащили миммо три врата и стали у четвртом. Лидер ушао и изашао кроз неколико тренутака, гестицулатинг прстом. Три его другове втолкнули ме у собу.
  
  
  То је велика пространа соба са прозорима забрањено, выходившими на Тибар. У једном око зидова стајао велики фотељу по тиковине дрвета модерног дизајна. Око њега су постављени удобне столице. Једна је била празна, у другима су седели пет мушкараца у узрасту од тридесет пет до педесет пет . Све једнако респектабельны, као и моје колеге-инвеститори у "Ворлд End", али не Пиеро и не Ренцо.
  
  
  У својој столици за радним столом је седео висок худощавый мушкарац четрдесет година, са дугим жутим косе и са наочарима у напаљени оквиром. Га никада није видео, его раније. Га никада раније није видео никога око мушкараца. И сви они су више као паукову чланова одбора, готовившего ми усмени испит на мастер студије историје, него на послодавце оне момке који су покушали да ме срј, цут тхе Розане врат, а сада засади ме на слободно место.
  
  
  "Хвала, мистер Картер", — учтиво је рекао светловолосый човек, као да није приметио да ме втолкнули у столицу, и два за оне момке дошли на обе стране од мене, да ме задржи тамо. .
  
  
  — Као што видиш, — рече он, — нам је познато да је твоје право име, а шта-да се зна о твојих способности. Одина око наших овде, господин Олег Перестов, каже, да его колеге су занимљиве сусрете са вама.
  
  
  Мали ћелави човек са дубоким ввалившимися очима на словенском човек црно климнуо у знак сагласности. Изненада име вспомнилось. Он је био главни човек МГБ Русије за Западне Европе. Тако да је моја пролазно мисао о учешћу комуниста током сусрета није била нетачна . Али зашто онда руско оружје у одељењу реквизите "оба краја Света"? Лукави једна црвена харинга? Или га пропустили нешто важно?
  
  
  — Ја знам, — рекао је он, са осмехом, — ја неће дозволити да нас икакве слободе кретања, док не дам да разуме, да ми делујемо на једној страни. Могу да га питам вас одбацити све предрасуде, господин Картер?
  
  
  Нисам видео у овом великог смисла АХ унутра у овој операцији, у којој је такође присуствовао Перестов. Сада јој је такође познато да је кинеска лице, које је припадало Шта Фалу, члана Обавештајне службе Црвене Кине. Можда сам успео да освоји мало времена, тако да јој је климнуо главом.
  
  
  'Добро.' - Био Је Одушевљен Плавуша. "Дозволите ми да се представим. Њен пуковник Пит Норден, Норвешка, Интерпола. Он је ставио своју личну карту полирани столицу и климну главом мојим обезбеђење, пуштајући ме да пружи руку и узме га. Тамо су его име и фотографије, његова веза са Интерполом и, у бројкама, его, идентитет, коју јој је познат, као један око најбољих светских агената.
  
  
  "Ако би га знао, ко сте, Картер, — рекао је он, — ми би били поштеђени од он кобног ноћи четвртак. У то време је све што смо мислили да је оно што сте били само још један члан овог злогласног главни групе "Ворлд End" . И Олег послао прве снаге које су у стању да добију, да се од те информације. Њен претпостављам да су се превише слободно су своје инструкције, али онда они могу да оправдају то пред вишим судом".
  
  
  Перестофф без одобравања слегнуо раменима, а Коу Фаул насмешио его конфузије.
  
  
  "Чим су постали познати чињенице вашег бекства и мистериозна, до сада ласица не раскрытой смрти Луиги и Пепе, било малоопытному постало је јасно да у томе треба да буде саучесник међународни агент као Ник Картер. Али у којој мери и са које стране? Ваша прошлост је увек био беспрекоран.
  
  
  Перестофф и На Фаул досадно ерзали на својим местима. "Беспрекорним са становишта НАТО-а,' Пуковник Норден је рекао, и обојица поново заледила. — Али сте могли да одете на други начин, који нисмо знали. Не тако давно, сер Хју Марсленд је релативно поштен политичар, а Лоренцо Цонти је био не више од кинопродюсером са незасита жеђ за богатством и умишљености. Стадс Маллори је непредвидива геније, али не више од тога. Пиеро? Довољно је поке у њега прстом, да је цела Италија, десна и лева је стао иза њега'
  
  
  Моје удивленное израз прорвалось кроз моје заткнутые усне, и пуковник Норден за тренутак застаде.
  
  
  "Имам сада нема времена за предавање," — рекао је он. Ми смо група реформи међународних сила, Интерполу свиђа пример, ОХ и ЦИА . Све је превише прљав, сувише експлозивне и сувише индискретан наређења долазе до нас", — рекао је он.
  
  
  — Као што сам већ рекао, не можемо бити сигурни у свом односу и не могу доћи до вас, све док нису били сигурни. Клем Андерссон је потписао своју смртну пресуду када је покушао да разговара са Стадсом Маллори, јер је мислио да Маллори је једноставан амерички грађанин, кога је преварио лукави европљани. Хајман је рекао да је са вама све у реду, али, наравно, ти и даље могао да игра са њим. Наша једина шанса да се састоји у томе, да мис Morandi, поново ступила у контакт са вама.
  
  
  Дакле, док јој је мислио да невидљиво проверите вези Розаны у соби-Ле-Суперб, она је исто тако прегледао и гајила поверење у мене.
  
  
  — Рекла нам је да, по ее речима, ви сте више од 100 одсто чиста и јурили су исти циљ, да и ми: да продре у "Конац света" и покушати да нађу необориви докази против њих. Али, контакт са вама је готово немогуће, због дебљине екрана, који вас опколили Пиеро и его пријатељи, — рекао је пуковник. "Одлучили смо да поново пошаље Розану, узимање фаталне уговор са исходом који вам се сувише добро познато". Он застаде, као да је хотел, да би дошао до мене.
  
  
  — Ти си тачно урадио, да је нестао. Хајман, у овом тренутку, стављајући своју верност пре свега на услугу за вас и ОХ, одбио да делује као посредник, али то није имало велики значај. Ви сте урадили оно што смо се надали: инфилтрирали у закључана складишта. Дакле, ми смо ставили микрофон на машину младог Хаймана и два его бицикл, и пођоше за тобом на поштовање даљину. Овај пут смо користили агената, који су били мало више вешт. Он је насмејана шармантно и искрено.
  
  
  "Дакле, Картер, ако ћеш да нам верују и да знају да нам је потребно је ваша сарадња, јавите нам главом главе. Ако сте пронашли било какве трагове, на овом складишту, онда имамо могућност да продре унутра, демонтирати его и ставити нит све ово грязному случај.
  
  
  Јој, климнуо главом, узимајући брзо решење. Ако би пуковник Норден и его другови су теме, хема изгледа, сви моји проблеми би били иза. Чак и ако они нису били на његовој страни, чим јој освобожусь, њене моћи да пронађу начин да користе их у нашем интересу. Стражари са обе стране скинули гег и повукла се. На овом састанку вештим, утицајних снага јој је изгледао взлохмаченным, аљкав, али јој је био потребан, и, са мојим информацијама, био је, можда, најважнија особа овде.
  
  
  — Дивно, — рекао је пуковник Норден. "Прво, кратак увод". Он је померио прст од једне особе на другу. Господин Картер, друг Перестофф, господин Kau Фаул, херр Берген, генерал Мазератти, пуковник Ле Гранд. Па, да си тамо нашао? Дванаест ока и дванаест уши су биле на пажњу, када јој је описао садржај два складишта. Нико није правио белешке. То су били искусни агенти, обучени слушају и памте. Пуковник Норден је направио прекривач на парчету папира и дао его један од миљеника у капюшонах, који је брзо изашао кроз собе.
  
  
  Он је видео моје подигао обрве и разбацана моје сумње. "То је само да се припреми наш превоз да смо могли да оду, — рекао је он, — чим смо добили потребну сагласност и подршку владе. Ако је оно што ви кажете је истина најмање 20 одсто, политичка моћ Пиеро више не може да заустави его складишта од демонтаже. Сада половина трећег. Ако бомба заиста вотум-вотум ће експлодирати, да ми је бесмислено да позовете надлежном министру у наредних пет сати".
  
  
  — Али време је важно — рекао сам. "До сада су, можда, нашао те ствари спавају пси и, можда, рупу, коју јој је урадио у огради, да поново изађе".
  
  
  "Требало Им је више од годину дана, да прикупи то оружје на тим складиштима", — рекао је пуковник Ле Гранд, француски агент. — Сумњам да их бле носити на пет сати. "Ако они ће покушати да, онда падне у нашу замку", — рекао је генерал Мазератти. "Ми имамо своје посматрачи на свим излазима, и имам свој мали, али добро обученное јединица командоса, слободан од штетног утицаја сениора Пиеро Симки у неким другим областима универзитета министарстава".
  
  
  "Мислим да сада можемо дозволити себи мало више да се опустите, док не дође час удара", — рекао је пуковник Норден. Он притисну дугме позива на свом столу, и да га је видео лепу блондинку у облику - Интерпола? Оцепление ? Служба трпезарији, која се бави у сали, у пасивном режиму двадесет четири сата дневно? - Направили сте добар кувар.
  
  
  Поред пића, грицкалице и сендвичи, имали смо прилику да додате белешке мог отварања разрозненной, али детаљним информацијама из других извора.
  
  
  До чега је све то довело, тако да је:
  
  
  "Нит света" није био на челу неке групе завереника. То је его сопствена девилисх шема разарања, највиши чин бесциљно насиља за суперпсихопата. Его очигледан прича је отворено исмевање над его правим намерама. Сиромашни Кен Лане. Он уопште није учествовао у овом делле и мислили свој сценарио упозорење о Трећем светском рату. На самом делле то је шема одскочна даска на путу ка самом почетку она сама рата, најновијим кланица.
  
  
  "Данашњи свет — то је буре барута, — рекао је херр Берген. — И сачекајте неко его ће разнети. Неколико малих, претрпани група, као што су И ви сте, господине Картер, наша сопствена и повремене усамљени поклоници људи овде и тамо, деле терет супротстави овом паљење ".
  
  
  "До сада ласица, — рекао је генерал Мазератти, — тешкоће су се разишли, а ми смо успели држати их под контролом. Али, замислите, господин Картер, свет у коме истовремено се дешавају такви инциденти, као сбитие либанске авион над Израелом, стари инцидент са U-2, убиство председника, истовремене убиства дипломата и бомбардовања авиона. са непријатељске обележавање над кључним локалитетима. Помешајте све заједно са буне, експлозијама у Белфасту, партизанскими рата у Централној Африци, революциями у Централној и Латинској Америци, тензија на Блиском Истоку и у пороховой бурету Југо-Источној Азији. Ко може да заустави ово, пре него што прерасти у рат у свету?
  
  
  "Ја сам упозорио је Кремљ од превише брзе акције", — суморно рече Олег Перестов. "Али моја упозорења не може да издржи панике и притиска јавности. Ако авион са америчким или кинеским бројевима ће бацити бар једну бомбу над Ленинградом, Москве или Камчаткой, моји команданти кликну на дугме, и повукао у своје бомбоубежища. Моја упозорења имали само један ефекат: снимање у мом делле о томе, да ме могу да сумњам у оно што сам двоструки агент.
  
  
  — Као и у случају са мојим надређенима у Пекингу, — интервенисала На Фаул.
  
  
  Велики завереници, представљени су Пиеро, сер Хју, Ренцо и Стадсом, на пример, у том циљу. Можда ћу додати моју жадную пре секса и завидну девојку Камиллу и неким техничара Стадса.
  
  
  "Ми смо били у стању да реконструише већи део овог завера уз помоћ Розаны", — рекао је пуковник Норден. "Она је играла улогу двоструког агента са великим ризиком за себе, али са свим обично. Хвала преносника истраге и налазима смо научили, како и где је све почело".
  
  
  Седам најмање сентименталних господе, који ћете наћи на свим глобус, обележава деад девојке минутом ћутања.
  
  
  Њен прекинуо тишину. — "Завера је почео у том лудом кућа у Сасексу?"
  
  
  — То, — рекао је Норден. "Ви суммируете је мали део времена, која нас. Више од седам година сер Хју почео да показују знаке емоционалне и менталне нестабилности. Он не шталь сачекате док други партнери или пријатељи ће приметити его и примора на лечењу, али је то учинио на сопствену волеј, и обратио писмом за помоћ на велико у математици и у Европи: П др. Унтенвейзеру, невином, али је потребно пешке у игра, која се бави затим ће еволуирати".
  
  
  Га питао. — Андерсон Джангел?
  
  
  'Праву. др Унтенвейзер био у стању да уз помоћ анксиолитика и других лекова да помогне сер Хју контролишете своје психотичних нападе. Оно што је сер Хју је убио девојку на позив 1968. године, био несрећан случај, али его утицај гарантировало да је било скривено. др Унтенвейзер дао име је одређену болест, од које је патио сер Хју и коју он дели са Ренцо, Стадсом и Пиеро. То се зове agriothymia ambitiosa, неконтролисаног и страствена потреба да се уништи нација и стиреть са лица земље све организоване структуре друштва.
  
  
  — Ознака АА Андерсона, — промрмљао сам.
  
  
  'То је тако.' — рекао је Норден. Иста болест која се бави двигала Сирханом Сирханом, убице Олимпијаде и многим другим. Али овај пут ова болест се настанила у човеку, обладавшем како политичке власти, тако и престижа. Такође стрпљив човек. Он је био спреман да чека много времена и решавање прикупи савезника, у којима је била потребна, и неколико година касније, он је то урадио.
  
  
  У међувремену, сер Хју, да ли као награду за лечење, онда да ли сыч личну безбедност, приредио др Унтенвейзера у свом личном болници Easeful Acres. То је страшан место за нервних поремећаја, углавном од дроге и алкохола, какав се само може замислити. У раним 1970-их Камил Цавоур био тамо у као пацијента онда нервног слома, када је прерастао у уличне проститутке у кинозвезду. Може се то десило случајно.
  
  
  Од кључног значаја је истовремени долазак Ренцо онда озбиљног нервног слома, Стадса Маллори, затим један по его шестимесячных пьянок и Пиеро Симки, без архивирања, онда покушаја самоубистава, која се бави, као што бих желео, успешна успехом.
  
  
  Све три патили од једне и он напредује агриотимии амбициозы, усугубляемой чињеницу да они себе сматрају легитимном незадовољства на друштво. Ренцо због губитка свог племства статуса и губитак својих огромних имања, чега никада не би могао у потпуности да поправи милионе од његових филмова. Стадс мислили да је велики студио и влада САД одузета од њега неки патентног права на неки его електронске проналазака. Пиеро, је значајан око троје, у акумулацију понижења од детињства због његовог малог раста.
  
  
  Шанса представио сер Хју остатком током једног око својих посета тамо као директор. Ему је довољно дијагностичких белешке на картицама три мушкарца. Поред тога, можемо само да допуни то неким догадками. Али нам изгледа да је прихватљиво да они неколико недеља, које су провели заједно тамо, они су заједно организовали "Проток Светлости" .
  
  
  Пиеро, изгледало је, узео на себе водећу улогу, него сер Хју, али са его стране није било приговора. Заједно су имали све потребне међународне комуникације, али Пиеро све је бловин на врху. И то је важно, када су стигли до тога реквизите, који хотела да позајме. Што се тиче самог наоружања, они су користили двокреветним и трокреветним агената из различитих земаља, од шверцера до похлепних до новца издајника. За дванаест милиона долара можете купити веома измеников. Студио Ренцо и его положај у свету филма направили цео пројекат је прави. Али Стадс, споља выглядевший, као шаљивџија, у извесном смислу, био је камен темељац "оба краја Света". Само хвала его техничким кнов-хов било је могуће програмирати и да доведе у акцију рачунар".
  
  
  — Јер, драги Ник, — рекао је пуковник Ле Гранд — они су укључени прави реквизите, авионе, тенкове, канонерские бродови, британски подморницу Porpoise исти даљински управљач, који Стадс тако сјајно показао да на свом малом терену, боја".
  
  
  "Ова информација је предат нам је, ваш господин Гилкристом, — рекао је генерал Мазератти, — који није само забава и није толико энергичен као што изгледа".
  
  
  "И он сам геније, који се приближава таленту Стадса Маллори, када је у питању рачунарске електронике", — рекао је Перестов. "Једном смо покушали да се домогну, али, нажалост, успели"...
  
  
  Стрелице зидне сати показују, да је сада само седми час.
  
  
  "Кроз пола сата, — рекао је пуковник Норден, — ми ћемо бити у могућности да добију неопходне дозволе на телефону. Генерал Мазератти ће овај даље, јер на овом нивоу, наравно, то је ствар италијанске владе".
  
  
  "По извештају сениора Картер, — рекао је генерал — њен beru на себе потпуну одговорност и потребую непосредну акцију. Довољно усмене сагласности, и то траје само неколико минута. Предлажем да одете до коначне планирање.
  
  
  Пуковник Норден је рекао неколико тихих речи на интерфон.
  
  
  — У ствари, — рекао је он. — Али први извештај о праћењу за магацин. Господин Хајман доле, и он је наредио ему да нам се придруже. Он је окренуо према мени. "Он је био веома љут када је сазнао да смо вам "одолжили", тако да мало омекша его осећа поверавању ему наш осматрачнице".
  
  
  Хајман ушао у собу и стаде поред мене. "Жао ми је, Бен... Ник", — рекао је он. "Ови људи нису ме пријавио, док се све није завршило. Али сам знао ко су они и ко си ти, па сам морао да ради са њима".
  
  
  — Без обзира на то, — рече јој ему.
  
  
  Он се окренуо за сто у паравојних положају. "Нема кретања, које би се могло тумачити као кретање залиха из складишта, господине ", — јавио је пуковника Нордену. — Минимална Уобичајена јутарња рад. Камиони са храном за студијских предмета и слично. Ови људи су престали надзор, када су напустили игралиште; довољно далеко да их није било да се види, али они не нађоше у њима ништа више од смртоносног од млека боца".
  
  
  — Добро, — рече пуковник. — А шта је са паса и рупе, коју Картер је урадио, да побегне?
  
  
  "Гледао сам ово место кроз инструменти за ноћно осматрање, господине ", — рекао је Хајман. "Они нису нашли паса до три сата ноћи. Када се то десило, било је много гласних коментара, и један по временским направио неки извештај. Они нису почели да провере ограде, као што је то учинио одмах би било који нормалан стражар. Али одмах затим изласка сунца ово место је случајно открио часа. Поново много крикова, и одина око мушкараца пријавио за теренске телефона. Тамо је био човек који је починил ограде на петнаест минута.
  
  
  — Било даљих догађаја? — упитао је пуковник. — Да Нам једног важног човека са слике?
  
  
  — Само Стадс Маллори, господине , — рекао је Хајман. "Али ми знамо да је он увек долази у шест и тридесет, да се играте са својим рачунарима и аутомобила, без обзира колико је пијан он не би био претходне вечери".
  
  
  — Надамо се да ћемо ускоро ослободити его од напорног распореда, — суво је рекао пуковник Ле Гранд.
  
  
  Затим смо добили са главним питањем: како, када, шта и кога да нападну.
  
  
  Отборное јединица командоса генерала Мазератти већ читав сат стоји на готовс.
  
  
  Са стране то проблем не постоји. Проблем настаје тек онда, када су сви хотели се придруже акцији, и све као команданата.
  
  
  Пуковника Нордену морали да се попне, да одржи ред.
  
  
  - Нема потребе, господо, да вас подсетим, да сам командант, — лајао је солдатски. "Ми не организовати овде рекламних емисије, за некога лично или за одређену земљу".
  
  
  Свуда слышалось мрмља одобрења.
  
  
  "Генерал Мазератти, наравно, жели да на челу своје јединице, — рекао је пуковник. — Ја идем са њим. У потпуности одговара моје постове официра Интерпола. Господин Хајман, који је привремену дужност официра везе, придружује г-па Картеру као повезани. То је све.'
  
  
  Он је покуцао на столу, да би демонстранти звуци, укључујући и моје.
  
  
  "Ако нас виде заједно у такве операције, — рекао је он, — ми ћемо наше организације". Господин Картер, сте заборавили да вас све још разыскивают за испитивања на предмету о убиству синьорины Morandi. Када је наша насеље русији ће се завршити, то ће бити лако да се разјасни, али не и раније.
  
  
  Нас је морао да пристане на то.
  
  
  "Поред тога, додао је он, да је ситуација подношљивије, — било би глупо изгубити нашу основну групу у овој првој великој операцији. Не разумем, шта може да крене наопако, али потцењивати наших ривала опасно. Ако нешто крене наопако, нас ће остати најмање петоро. Шесторо, и ако смо о приступању господин Картер.
  
  
  — Размислите и мене, — рекао је њен пребрзо.
  
  
  "Ако мене не буде, — рекао је пуковник Норден, — упутство ће прећи на другу Перестову". Тако да сам само да је био под командом руског на МГБ .
  
  
  "Генерал Мазератти, — рекао је пуковник Норден — ја мислим, сада можете да позовете".
  
  
  Италијански официр, добија број и поразговара са високи државни службеник, око Министарства одбране. Он добија још један број, овај пут за важан лица у министарству спољних унутрашњих послова дел.
  
  
  — Идемо — рекао је он. — Пуковник Норден, господин Хајман, ти иди? Остали : збогом.
  
  
  — Предлажем вам свима да се разиђу, — рекао је пуковник Норден, — и што је могуће више да се укључе у свој нормалан рад. Нова ускоро ће бити познати.
  
  
  Онда је нестао.
  
  
  — Видимо се у мојој кући, — рекао је Хајман. — У тренутку када си сигуран, да ја ћу се вратити. Наравно, данас у осам сати. Не брините. Њена ћу држати ваше очи.
  
  
  На путу у такси јој купио најјефтинији транзисторный радио. Оставио јој своје компликован уређај Хайману. Девојка Пинелли седео у столици за љуљање у дневној соби и надарени по мене несташни осмех, коју је, највероватније, приберегла за касно мамурлука.
  
  
  Јој, отишао у своју собу и бенцх пресс на провисшую кревет у опуштеном положају јоге. Радио је радио на римског мреже.
  
  
  Била уобичајена јутарња програм лагану музику са пятнадцатиминутными саветима по кући пре него што је почео други музички програм. Њен прикинул да Норден, Мазератти, Хајман и одред командоса ће бити у могућности да дођете до студију само кроз двадесет минута, а затим од пола сата до два сата, пре него што о томе говоре у вестима.
  
  
  Ровно кроз сат и тридесет седам минута појавила вест.
  
  
  "Професор Пиеро Симка, сенатор од Цолле-ди-Вал - д Аморе, назвао је највише директна инвазија на личну слободу од фашизма", — рекао би. Он осуђује претрес студију Лоренцо Цонти јутрос, спровео војни подела генерала Гиулио Мазератти у пратњи пуковника Интерпола Тражи Нордена. Овде и сада каже сенатор Пиеро Симка..."
  
  
  Затим глас Пиеро, као и увек невероватно низак за его малог раста, звучало презриво и торжествующе.
  
  
  "...јутро рид највише суров и тоталитарным начин", — рекао је он. — Потрага за које нису ли ровно ништа, али је открио да је-што је веома важно. Они су показали доверчивость нашим лидерима ih неспособност чак и после тридесет година да се пробије око дуге сенке диктатуре. У нен што је приказано излагање онога што се наводно аполитичная организација Интерпол, која се бави на делле испоставило се на други начин, како је корумпирана од стране полиције. Било би интересантно сазнати, не да ли је лични банковни рачун пуковника Нордена, без сумње, у другој земљи, допуни неком износ долара у Калифорнији, пошто је ова акција исплате директно у супротности са интересима италијанског филма".
  
  
  Програм затим је поново ступио на предмету, обавештавајући о захтеву Пиеро на норвешког влади да одмах повуче пуковника Нордена. Поред тога, он је затражио да се прогласи генерала Мазератти укор и уназадити у рангу. Да Нам је један службеник око министарства одбране или унутрашње послове-дел-није признао да је одобрио ову акцију, али то је био политички уобичајена.
  
  
  Њен угасио радио, придружује своје муницију и друге ствари које је могао да сакрије у џеповима, и направио свој пут до куће Хаймана. Сада, када је вест била у ваздуху, Хајман, вероватно, био код куће.
  
  
  Он је стигао тамо само пет минута пре мене, и израз ега лица, када је отворио ми врата, имало мало везе са его обичном веселим осмехом.
  
  
  — Тамо ништа није било, Картер, — рекао је он.
  
  
  — Али ја сам га видео, ове отворене кутије и чак сам видео на једно око ових нуклеарних бојевих глава, — рекао сам. — Кројач узми, Хајман, ти не мислиш да сам измислио целу ту причу?
  
  
  "Све што ја знам, — рече он, — то је оно што сам тамо отишао са Мазератти, миммо стражара Цонти, и на оне складиштима ништа није било".
  
  
  "Може касније уклоњен," — рекао сам.
  
  
  "Имамо око ограде је петнаест особа са биноклями", — рекао је Хајман. "Од тренутка када си ушао, пре него што је ушао онај одред командоса".
  
  
  "То значи да сте преварени, све замаскировав", — размишљао је наглас. "Може бити, они су сакрили его у неком невин реквизите. Господе, ово су за потрагу? Предшколци играју у било које претраге?
  
  
  — Када јој је рекао "ништа", га је имао у виду "ништа", Надимак, — рекао је он већ више опуштено. "Исусе, само празна соба и голи, мало прашњав пол. Али нема знакова креће нешто више од канистер. Гласају тако, Ник.
  
  
  "Они су преварени нас — рекао сам. Њен сел, да зароне у своје мисли. — Ја сам морао да одем са тобом... али је већ сувише касно. Њен мора сам да се вратим.
  
  
  — Нема шансе, Ник, — рекао је Хајман. "Цонти дупло надзор за своју студију, и карабинеры понизно тражили его узети две стотине највећих фаворита особље службе безбедности, који су већ разыскивают Џери Карра. Без шансе.'
  
  
  "Онда јој то ћу одина".
  
  
  "Ник, ти си најпопуларнији човек у Римэ, — демантовао појавила у медијима поруке ми Хајман. "Вас назвали фанго, то јест, "срање", у име генерала Мазератти. Пуковник Норден још увек мисли да сте заиста нешто пронашли. Остало је сада на састанку, да реши, да ли да вас на милост и немилост да се избегне или да се ћути о нашој организацији.
  
  
  Њен выплеснул своје емоције, када је мислио о овој организацији, у коју су руски и црвена кинез, који предстояло реши, да ли је могуће веровати Ник Картеру. Мало је вероватно да ће их решење ће бити диктиран нешто толико нејасан и топло, као емоције. Са друге стране, они су морали да одржи корак од мене. Имали су много доказа да се покаже да је пројекат "Конац света" представља огромну претњу, темпирана бомба, коју треба да се смири. И то је био једини човек који је видео пројекат изнутра.
  
  
  Га се сетио, да је не само видео и петљао кључеве, али и невидљиво и несмываемо помечал их својим посебним масним словима оловком.
  
  
  — Потребан ми је угљен-иттриевый скенер, — рекао сам. — Као у случају са оним радио, која јој ти дао, али са одређеним атомске тежине. Ова ствар мора бити код нас на универзитету или су још увек у државном научном одељењу.
  
  
  "Ја припремим за кафу, док комисија ће одлучити да ли желе да и даље повери вам је јо-јо, ја не говорим већ о добром скенеру", — тихо је рекао Хајман.
  
  
  "Где они проводе овај састанак?" — Ми не можемо изгубити време, Хајман. Га могу питати их сама и објасни им своје разлоге. Перестов разуме.
  
  
  "Зову нас, а не обрнуто", — рекао је Хајман. "Жао ми је, али то је тако. Ја не знам где се они налазе, никада није порастао тако високо у овом клубу. Јој знам да то није у канцеларији војно-поморске одељења, где су били јутрос.
  
  
  Њен мислио, док Хајман кува једноставан инстант кафу. Њен отпил течност, коју је он ставио испред мене у треснутой шољи. Јој, знао да је видео трагове, али настављају да тврде о томе, док не видим зелену боју, није имало никаквог смисла против утицаја Пиеро.
  
  
  Телефон је зазвонио. Хајман подигао его.
  
  
  — Да, — рекао је он. 'Да?' Трудим се да грин вратила на дечачки лице. "Где је?.. Па, гласање и ми".
  
  
  "Ти си још увек у овом делле, Ник", — он се окренуо према мени. — Имали састанак, на вили, на аппиан ваи. Мазератти и Нордена нема, али замена Мазератти је, и они су гласали за вас. Нови запослени Интерпола, који остаје под директним надзором Перестова, гласао против. На вашој страни су Перестов, ЛеГранд и На Фаль. Берген, министар финансија, гласао против. Закључак: да ли још једну шансу.
  
  
  Ми смо изашли из куће и такву игру на его "пежо", док је он наставио да говори. У то време, брзина је важније од безбедности. Он је возио као луд по римском пробкам, у којој се и без тога је пун лудих возача. За мање од петнаест минута ми смо са пискав стали на приступом на путу до старог вили. Старе капије бачен отворен, најављујући слуге и захлопнулись за нас.
  
  
  То је био кратак, озбиљан састанак, у којој није било тога оптимистичного духа другарства, да је на претходној седници. Обавештен сам да ме користе само зато што сам представити последњу наду, а не зато што неко посебно верују у мене или воли моје плаве очи.
  
  
  Ме представили мајору Миллиардоне, италијанском полицейскому, сменившему генерала Мазератти, и сеньору Соузе, подозрительному португальскому војно-морског аташе у Интерполе. На састанку је председавао т Перестов.
  
  
  Њен објаснио им да немам објашњење, а само једна нада. Њена им показао свој потпис оловка, и Перестов климну главом. Его своје агенти користили сличан трик. Јој рекао им о правом ми скенеру, и Миллиардоне послао мессенгер на физички факултет Римског универзитета "Алфа Ромео" са воющей сиреном.
  
  
  "Ако је то добар уређај, — рекао сам — ја могу да нађем своје трагове у радијусу од три миље. Сада смо мање него у половини ове раздаљине од територије Цонти, тако да можемо почети, чим ова ствар добија овде. Потребна Нам је топографска карта за координата на терену.
  
  
  Било је мало укупне брбљање, док смо чули завијање сирена, сигнализирующий да је "Алфа Ромео" враћа. У Миллиардона је детаљна мапа северо-западном делу северно од града. Она лежи на столу у проширеном облику, крајеви висиле на обе стране. Он је стајао над њом са оловком у руци; здепаст човек у униформи, са истуреном брковима, као старог, настороженного мачку, спреман за прыжку.
  
  
  Полицајац ми је дао одолженный инструмената са физичког факултета. Он је био готово идентичан ономе уређај, који га је знао по мојим вежби у штаба-АХ стану. Њен подстраивал его под эксцентричное комбинација елемената, објашњавајући своје поступке.
  
  
  "Би требало да буде, ово је необична комбинација, у супротном она ће указати на било који имају флуоресцентне ручни сат ". Тамо! Гласање је то!
  
  
  Полако се окренуо на метар и добио реуматизам од вибрирующей стрелице на скали дужине. Дао хеј, смири се, пре него што пренесе уређај Миллиардону. Перестов погледао кроз моје раме, дахћући.
  
  
  Италијан је провео директну линију на карти. Њен је утврдио скалу на географску ширину и прочитао други број.
  
  
  Миллиардоне провео је другу линију, која се бави пересекала у првом тренутку, као пут између два облонгс на мапи, који је одређен складишта Цонти, који га је посетио, магацин, у који је генерал Мазератти напали и нашао празно.
  
  
  — Глупа шала, — са гађењем је рекао херр Берген. — Картер на ih страни, и он је спутава нас. Било је лудо може окренути овај скенер, да се место, које се већ зна. То је потпуно бескорисно.
  
  
  "Ја не верујем да је уређај неисправан", — рекао је пуковник Ле Гранд. "Прочитао сам, они су исти бројеви на том диску, о којима је поменуо господин Картер". Мајор Миллиардоне више личио на толстоја мудри мачку него икада.
  
  
  — Господин Хајман, — рекао је он. — Да ли сте и поручник Жисмонди обојица су били тамо. Ви кажете да нисте видели и чули ништа необично током своје страже, ништа, осим уобичајеног узбуђења, када паса пронашли где спавају, а онда, када обнаружилась удубљење у вольере. Молим вас, реците нам још једном . Корак по корак, ништа не губећи".
  
  
  Хајман рекао је управо оно што ми је рекао, али када је у хотелу заустави, мајор натерао его наставити, све док није стигао Стадс Маллори.
  
  
  "Па, он је тада ушао у "Мерседесе" са возачем, — рекао је Хајман. "Изашао око машине и ушао у инжењеринг одељење, зграда, која је у сали између административни корпуса и складишта. Онда је чуо зујање, знате, као када укључите система топлог. И већина американаца то раде мартовскими утрами. То је све.' — Поручник Жисмонди, — рекао је генерал-мајор.
  
  
  Поручник почео је са самог почетка, али Миллиардоне прекинуо га.
  
  
  "Овај зујање је онда доласка Маллори", — рекао је он. — И ти си то чуо? Добро размислите.'
  
  
  — Па, господине , — рече поручник Жисмонди. "Его је чуо јасно чује, али..."
  
  
  Раније другим њен схватио о чему мисли Миллиардоне. — Лифт — рекао сам. "Цео овај проклети спрат потонуо. Одина по техничких успех великог генија Стада Маллори". Мајор Миллиардоне насмешио у знак сагласности.
  
  
  "То је као у позоришту, њу, претпостављам," рекао је он. "Спрату, који се уздиже, спрат, који се спушта. Све је то део ih привидног света. И једини доказ — слабо зујање, који може бити било шта желите. Затим его широка мачке осмех је нестао.
  
  
  — Али то ће нам помоћи? "Онда прво фијаско, ја не могу да приуште нови борбени део да уђе у просторије, Ренцо за обичну проверу. Моје карабинеры чак не би омогућили да прође кроз они москва капија". А Пиеро организује марш протеста.
  
  
  Сва лица су мрачны, док дебели мајор гест детета, разгадывающего загонетку, не хлопнул себе длан на чело.
  
  
  "Ми не можемо да се пријавите на копну", — рекао је он. "Ми тешко можемо да сиђе са узорковање ваздуха. Али под земљом довољно коридора, да се изгради аутопут. Нико не зна све катакомби Риму, подземних пут добит од деветнаест векова. Али, Гуглиелмо Миллиардоне, знам их боље него било које друго живо биће, јер сам све време дошао тамо да пратите разбојници их у јазбину. Молимо погледајте овде.'
  
  
  Он надвија над картом и брзо начертил оловком линије, мрежу преокрета, који је помешан, преклапају, слажу и опет у супротности. Два су кроз њих прошли испод две секу наше скенирања.
  
  
  "Ја сам будала да одмах о томе не мисли", — отругал он је себе, узимајући доле са столице футролу за револвера. — Врло је вероватно да је управо тим путем, они су довели своје сверхсекретные материјала. А Маллори изградили складиште поду лифта, који може да се спусти у катакомбе и опет пењање по жељи.
  
  
  — Шта ћете да урадите, када стижемо тамо, мајор? 'Насвистывать мелодију? Ми се још увек суочавамо са неугодности у вези са немогућности да размести тамо борбени део". — Кројач узми, — признао је он. 'Ја не знам. Али ја нешто учинити. Можда јој взорву све, укључујући и себе".
  
  
  — Дивно самопожртвовање, мајор, — рекао је Перестов. — И потпуно старе римске традиције. Али није практично. Све ове нуклеарне бојеве главе заједно могу довести скоро до тога да експлодира, да и несреће, којој ми покушавамо да се избегне".
  
  
  — Идем с тобом — рекао сам. — Није у духу римске вредности, друг Перестов, већ зато што ја знам своје оружје. Њен могу да се одвоје нуклеарно оружје из неядерного, а затим да мину око неколико уобичајених пуно име. То ће дати пожара тиму право да уђе у гол студију, мајор. И онда ваши подређени могу бити спремни да дају оно што нам је потребно, као и само они ће ући онамо, и наћи скривене муниције "оба краја Света" .
  
  
  — Глас и реуматизам, — рекао је генерал-мајор, задовољно похлопав ме по рамену. — Ти иди, синьор Картер. Жисмонди, организује ватрогасну на узбуну и сакупите борбе јединица Гилио да следе за њим. То ће значити за њега рехабилитацију и пре него што Пиеро бити у могућности да дају его под трибунал.
  
  
  -- Ако Ник ће ићи, -- рекао је Перестов тоном, не терпящим приговора, -- јој, такође, ће отићи. Њен гласао за њега само зато што је наша последња нада. Њен још увек не верујем да му је било на лагеру, пуном таквог оружја".
  
  
  -- Бојим се да ћу морати да приложите код вас и да своје бедно тело, ако ће доћи Перестов, -- рекао је На Фаль. "Ја не мислим да је мој претпостављени одобрити, ако га поставите амерички и руски заједно. Чак и под својим надзором, мајор.
  
  
  Мајор Миллиардоне исо све од себе покушао је да сачувате самоконтролу, и ему то успео.
  
  
  — Да ли сте сигурни да не желите да вас је пратила карабинеры, коњичког полиција и полицијски оркестар? 'Онда је све у реду. Ми отпразднуем заједно са нама. Али то је све. Можемо ући у неистражене катакомбе одмах иза места намењених за туристе у Санкт. Галиксте. Идемо.'
  
  
  То је само неколико минута вожње од размельчают, где смо остали полицијски аутомобил. Мајор Миллиардоне провео нас миммо планине старе бициклистичких олупине до уског улаза.
  
  
  "Картице споља, — рекао је он, — и ја сам у главе". Он је заронио, и ми пођоше за њим. Пролаз проширио, и фењер шедшего испред мајора показао редовима украдених аутомобила, за највећи део разобранных на резервни делови продати на лоповски тржиштима, али неки широм код њих још су у добром стању.
  
  
  Мајор граната испред. Њен шкољка искрено за њега, добро знам да је искрено за мене идетт Перестов чешке са пиштољем у десној руци. За њим схелл На Фаул, који ности амерички аутоматски пиштољ, мали допринос Вијетнама у кинески арсенал.
  
  
  — Још пола сата, — разговарао мајор Миллиардоне. "У почетку нам је нешто да се плаше од друштва обичних лопова, па пријатељи, будите опрезни".
  
  
  Ходали смо у тишини. Кроз десет минута Миллиардоне укључен тамнија на своју лампу и отишао још спорије. — Сада, — рекао је он, окретање, — ми смо за мање од две стотине метара од земље Цонти. Њен предлажем да показују изузетну опрез. Он је говорио на италијанском, који шталь стандардном језику у нашој мисији. У италијанском језику реч мудрост се састоји од три слога: prudenza. Мајор Миллиардоне још није завршио, како због два зарешеченных капије, рухнувших пред нама и иза нас, одјекну и одјекује лупање. У исто време, наш мали затворени простор била преплављена блистав белом светлошћу. — Ја мислим — звучало баритон Пиеро, — да је исправан израз за то: као пацови у капкане.
  
  
  
  
  Поглавље 8
  
  
  
  
  Наша запертая соба у тунелу катакомби изгледа као сценографија за неки подземни сцени мучења. Сваки детаљ је јасан, као бријач, али простор на њој је било црно и непробојан као јама.
  
  
  Церро-браон камен и земљани зид са траговима наранџасте и црвене. Гомила украдених гума шарахался, као олтар, под удубљење око древних костију. У углу поред решетком хладњака блестела нови хром машина.
  
  
  Мајор Миллиардоне два пута оглушительно пуцао на свог аутоматског пиштоља. Перестов, Co, Фаль и њен уворачивались од рикошетящих метака, који су нашли у гвоздене решетке.
  
  
  — Да престане, — наредио Перестов. "Не можете да се сетим да сам још увек командую вама".
  
  
  Зачу се глас сер Хју, са подругљивим смехом енглеског штитоноша.
  
  
  "Са виртуозности Стадса тешко да је могуће мислити да су ове тела — то је извор наших гласова", — ехидно, рекао је он. "На самом делле смо веома удобно седимо у канцеларији Ренцо, гледајући вас на замкнутому телевизији". Обесхрабрени мајор Миллиардоне уклонио своје оружје.
  
  
  — У неколико секунди, — наставио је сер Хју, — вас обрадити гасом инстант акције без мириса кратко, али ефикасну акцију. Када сте уснете, ови људи се пребаци у ове више угодне просторије за саслушања, које може бити много мање пријатно.
  
  
  — Задржите дах, — наредио Перестов, али је било касно и већ сполз на прашњав пол. То је била последња ствар коју сам се сетио, пре него што се пробудио јевгениј у соби Ренцо.
  
  
  Прво га је видео зид, потпуно прекривен свиленим гравюрами.
  
  
  Енди Ворхол и слике Мерилин Монро. Јој, помислио да је то халуцинација, док се не видела познато лице, Ренцо, Стадса, сер Хју и Пиеро, сидевших у другом крају собе, и поред мене, везаних руку и стопала исто тако пажљиво, као што је његов, мајор Миллиардоне, Олег Перестов и На Фаль.
  
  
  — Ви сте четири губитник, — обратио писмом на нас, Пиеро, када смо сви дошли на себе. "Исти смешно и патетично, као и сам свет, који је, као што је очигледно погодили, ми ћемо уништити. Болесна и прогнившая цивилизација, а ви сте служили чувари ее канализације — очигледан симптом њене слабости.
  
  
  "То је последња мали састанак, — рекао је сер Хју, — је дизајниран само за нашу забаву. Веб-трагедија Верельдейнде, највећи спектакл у историји човечанства, као што смо, без претеривања, најавио је недостатак гледалаца".
  
  
  "Само собом подразумева, — објаснио је Ренцо, — да прави ток свету није у истоименом филму. То је потпуно бесмислено, чак и на мој попустљив стандардима. Али све четворо око нас — људи шоу бизниса, а ми смо неколико ожалошћени чињеницом да ми не добијамо однос са публиком".
  
  
  "Дакле, када четворо око вас, најбољих полицајаца са светским именом, ухваћен у нашу замку, — рекао је Стадс Маллори са широким осмехом, сипа себи на четири прста виски на кристал декоративне, — ми смо мислили сте да је наша публика, пленныая публике. . Гласање tack.'
  
  
  Патолошка потреба психопата у публици делу је била слабост, која се бави довело до ih пада. Али отворено сада није видео доброг изласка око овог састанка. Моји другови су јој биле тесно повезани, а на обе стране кревета, седели две јаке страже око шест метара растом, са пиштољима на готовс.
  
  
  Пиеро, требало би да буде приметио да сам размышляаю у том правцу, јер реаговао. — Ваша безбедност, господин Картер, — рекао је он, — индонежана. У вези лојалност, која се може добити само због високе плате. И ове последње излагање па, не шокируют, јер они не разумеју енглески. Кинези, такође, не, господине К, Фаул. "Пуцајте у нас, онда ћемо умрети", — рекао је мајор Миллиардоне. "Ми знамо свој план, а постоје и други, који его зна. Можда они успеју тамо где смо успели.
  
  
  — Ја не мислим тако, — рекао је Пиеро. "Генерал Мазератти у сали у кућном притвору и чека истраге. Највероватније, то ће бити војни трибунал. Ако је ваше тело ће се наћи онда би, као стражари студију вас пуцали у самоодбрани, можемо да постигне последњи ексер у ковчегу... Осим тога, сада се ради о нашем забаву, а не о дочекати својих приоритета. Њен питати сер Хју почне да прича, јер план заиста припада ему".
  
  
  Сер Хју нагнуо напред, елегантно обучен, идеалан за било ког директора за ливење, љубазну приветливого, али ефикасно новог енглеског бизнисмена.
  
  
  -- Пет година пре, -- рекао је он напора, говори тоном, -- све је достигао свој врхунац, када је схватио своје нервни статус. Несвест, спутанная говор, привремена његов одред меморије и слично. Али што је још горе, то је склоност да пусти ствари ван контроле и да се организује неред, када јој је био заробљен од своје емоције.
  
  
  Увек сам осећао да морам да се укључе са плата дроља на пример, једном или двапут у недељи; једини разуман пут: нема хладне гужве, само искрене горе и доле. Али њен хотел с времена на време да рукује са њима мало грубо, тако да сам морао да плати мало више. Али све је постало још грубље, и једног дана, лаку ноћ то је скоро буквално поцепао сисе овој досадној кује. Ми вредело много новца за адвоката, пријатеља, у неким министарствима и тако даље, да изађе око тога. Када је завршио, њен схватио да ми је потребна медицинска помоћ.
  
  
  На већу срећу у свету када га је отворио за себе др Унтенвейзера. Он је пронашао одговарајуће лекове, да управља мојим нервима и садистскими епидемија. Током неколико сесија на кауч, натерао ме је да разумеју, да је на самом делле са мном не дешава се тако, наводно, и многе ненормалне. У сваком случају, не оно што са правом њеном лечењу не могу да воде удобан живот. И он је био апсолутно у праву. У наредним годинама нема очигледних проблема више није имао, осим мале грешке, када је несрећни девојка је остала мртва. Али је порастао у свету тако, да је све било уредно заметено под столицу.
  
  
  Али, да сам, мој драги др Унтенвейзер није могао објаснити, — рекао је сер Хју тако немарно, као да се радило о коже осип, — да ми недостаје мојих бивших штетних задовољстава, и да ми је потребно нешто огромно, нешто глобално, да га замени. Тада се на сцени појавио Ренцо, Стадс и Пиеро , управо у том циљу. Ренцо?
  
  
  "Ми сер Хју је био др Унтенвейзер у его личне клиници, — рекао је Ренцо. Его И слава брзо проширила у обавештеним круговима широм отворени базен. Њен сам претрпео неуспех врстом нервних поремећаја, а такође пати од истих избијања насиља које сер Хју мислили тако опасан за своју слику. У мом случају то су били дечаци. И у тренутку када је болесно тинејџер са лицем херувим Ботичели је изразио своју незахвалност и умро од перитонита, којим је уговорена због пуцања црева, њен видео его клинику Easeful Acres, као место за рекреацију, док је неколико пословних пријатеља била умртвљује то случај. '
  
  
  Он је, такође, разговарао са јасном равнодушием луди.
  
  
  "Моји пријатељи уверавао ме је да је др Унтенвейзер не шталь да се меша у су неколико дозе кокаина, који с времена на време треба ми, као и велики шерлок холмс, за реализацију мојих креативних способности. И то је био додатни подстицај за мене да одем у ову клинику. На моје велико изненађење, њене нашао у овој клиници изузетан колега из света филма и свог земљака господин Картер, Стадса Маллори.
  
  
  — Ја сам тамо отишао да се мало одмори од пића, — весело је рекао Стадс Маллори. "Није да јој је алкохоличар, не. Али с времена на време, једном или двапут годишње, ова глупост само исклизне око мог рта. Затим јој проделываю шта луд пранкс, и ми поново неопходно лечење, да поново изађе око чвора. Овај пут га је прославио свој последњи "Оскар"; Они су назвали то је повратак Маллори, као да ме је када нешто није било. Њен је отишао у Мексико, у модеран јавни кућа. Њен почео сп виски, да је за мене и даље, да не пије. Али до тада, као што сам прешао на текилу, њен пробао, шта-шта трикове са четири таквим шлюхами у исто време. Њен је такође програмер у области секса. Ове глупе мексички курве не подчинялись мојим наређењима, и ја сам користио једну око ових старих бријача, да би их око себе. Једно око ових сук однесоше у гроб, а други никада неће ходати. Остало је мало превише боли. Али у Мексику можете купити шта год желите, тако да сам купио себи алиби. Ипак, имао сам осећај да је време да поново легне да се одмори у више хладном окружењу. Њен селл на авион у Сасексу, где је све гледано заједно".
  
  
  — Једног дана га је, негде у Африци, у заузврат, наставио је Пиеро, под псеудонимом "Чарлс Стрэттон". Њен изабрао то име, јер име чувеног генерала "Мали прст". Јој је био физички исцрпљен мисијом у Централној Африци. То је био велики успех, иако није сасвим сигуран. Као и код мојих пријатеља овде, имам извесна склоност ка екстраваганције. Пре него што је ситуација решити украјински, десило доста невероватне убиства породице белих фармера. Трендови на почетку бендовима о мучење, силовање деце, вађења црева, у неким случајевима децу поедали отворено пред ih родитеља. Да би се и даље је отишао искрене тамо, ако би Уједињене Нације ме је замолила да о томе, али више за то да се придруже овим малим групама, него како да решите проблем".
  
  
  — Овај Пиеро, — проревел Стадс, — увек ради шта жели.
  
  
  Пиеро насмешио и наставио: "с времена на Време сер Хју посети своју клинику Easeful Acres, да проверите рачуноводствене књиге, сваке године, како се он лечи код доктора Унтенвейзера и тражи информације која се бави могла да помогне ему у его поште бизнесявляется. Не уцена, а знање је, рецимо, содомија истакнути племић би могло да помогне у ему са новим именом, зар не?
  
  
  Сер Хју брзо упао мој надимак, што је познато широм ih досије још два сродних душа у Ренцо и Стадсе и донео нас заједно. Веома тајно у мом личном крилу за серију састанака, који су довели до пројекту "Проток светлости" .
  
  
  "Али то је Пиеро заиста окупио све заједно", — рекао је Стадс. "Кројач узми, Пиеро, сви смо били савршеном потрепаны до свог прихода, а у супротном не би било". — Рецимо, наше вештине допуњен пријатељ пријатеља, — скромно је рекао Пиеро. "Ми смо сви, свесно или несвесно, били напади на естаблишмент, који је изазвао нас боли. Ме је казнио него да се смејали заувек мном због мог раста. Ренцо изгубио своје наследила имовину. Сер Хју, без обзира на његову славу, и богатство, и даље морао да трпи низ суптилних подсмеха због его ниског порекла. И они су изгубили Стадса воћни его генијалности без видљивог критике или награде".
  
  
  "Само да нико око нас није могао да се освети, као што је хотел", — рекао је замишљено Ренцо. "Наши мали будалаштине, иако технички и били злочина, су дечија игра. Свети
  
  
  Џорџ је био спреман за убијање змајева, али је био ангажован само убиства муве . Сада заједно можемо постићи било шта... ".
  
  
  "Студио Ренцо и њен углед као кинодеятеля натолкнули ме је на ову идеју, — рекао је Пиеро. "Нам је помогао да своје дипломатске везе, као и међународни пословни партнери сер Хју, као и техничке вештине и престиж Стадса. Ми смо саставили муницију и нуклеарне бојеве главе, потребне за опремање ih медија, који су све владе добровољно дали нам на основу сценарија филмова Ренцо о ратиштима. То је било потребно време, али то се десило. Једино сумња долази од пара ултра осетљива гнусавый вашој организацији и веома осетљиве други господин Картер, Клемму Андерсона, који је морао да ликвидира.
  
  
  Имамо вече петак. Ми вчетвером одлучили смо добро ручати у граду, можда, у друштву шармантна девојка је господин Картер, синьорины Цавоур, и неколико других људи даме. Сутра Рэндзо, сер Хју, и његов брод приватни авион Рэндзо у припремљену нас азил. У складу са најбољим стручњацима, она је заштићен чак и од опасних падавина током куваног нама борби. За додатну сигурност имамо уточишта дубоко под земљом са фильтрованным ваздухом и са свим могућим садржајима. Имамо довољно богатства у виду их дивних златних полуга које јој шаље у Лугано у току последњих шест месеци . Имамо сопствена војска, која се састоји од хиљаде људи, као што су два чувара овде. Јој, надам се да сте сви срећни да знају ову причу сада.
  
  
  У реуматизам Перестов пљунуо на луксузни тепих. Остали нису одговорили.
  
  
  — Није баш дискова восторженная публика, на коју га рачунати, — уздахну сер Хју. "Али, научио сам да живим са својим малим разочарованиями".
  
  
  "Зашто је овај амерички олош не лети искрено са тобом?" За Прекршај није могла да обузда своје радозналости. "Господин Маллори ће остати још неколико сати да програмирате последњих касете и кликнете на дугме рачунара", — рекао је Пиеро. "Још један авион спреман за транспорт его, да је он могао да нам се придруже у сигурну време . И гледати и слушати наша мала представа је у току та два дана, када још може да ради радио и телевизија". Стадс Маллори попио своју трећу јак чашу. Он пододвинул столицу напред, његове плаве очи благо выпучились од онога што је морало да се деси. — Ти ми је обећао прву жртву, Пиеро, — рекао је он. "Опрости на изразу". Он је увукао у минут и извадио велики нож за чишћење поврћа. Он је отворио га, и одатле дошао дуго фунхоусе сечиво.
  
  
  Јој, чуо близу мене дах је убрзан мајора Миллиардоне, али он није ни трепнуо.
  
  
  — Видиш, — грунтед Пиеро. "Пошто сте били за нас такав незадовољавајућем публиком, ми ћемо морати да добијете од вас задовољство на неки други начин".
  
  
  Стадс скочио са столице и воткнул нож у Миллиардоне мало испод пупка. Мајор зарежао, али и само. Недостатак реакције сводило Стадса луд од беса. Опет и опет он вонзал нож у италијанског официра. Али судбина смилостивилась над човеком, јер је трећи или четврти ударац завршио човек сабира у долар, и окровавленное тело склизнуо на мене. — Потпуно ненамерно, Стадс, антике, — рекао је сер Хју. — Претпостављам да је сада мој ред овог кинеског господина?
  
  
  Он је устао и пришао На Фалу, чупање за прслук бент иглу мастер једрење дела. Шта то значило, и да јој никада неће знати, јер у овом тренутку За Прекршај ујео капсула са цијанидом, који је све ово време прятал у зубима, и умро пре него што сер Хју успео да додирнете на њега.
  
  
  "Жута варалица". Сер Хју је погледао, као дебео ученик који не може да игра.
  
  
  — Па-па — закикота Пиеро. "Можемо само да се надамо да ћемо бити у стању да се уздигне изнад овом језиво радикализмом и национализмом наших пријатеља Интерпола и.... Ренцо, срећно ти са руским.
  
  
  Јој да је знао о припреми МГБ. Као и наша обука у АК, она је усмерена на чување тајни пред лицем мучења. Али оно што су имали на уму наши противници, на крају је било не више од обичне мукама, као циљ сам по себи.
  
  
  Витак, зло и елегантан у сшитом на налог оделу Ренцо је устао са столице. Его човека танка, хладни осмех, као да је портрет елегантних предака Ренесансе, које је он тврдио.
  
  
  — Хвала, Пиеро, — рекао је он. "Ја се посебна посластица од претварања ових блеющих хетеросексуалних модел у хнычущее желе. Дакле, ја ћу почети са его пролетарских полних жлезда. По нагрудного џепа он досталь, уске замшевые ножны, око којих се попео танак хируршки скалпел.
  
  
  Он је већ био на дохват руке каучу, када Перестов повика: "ја Сам разобью те јаја!" Он је лурцхед напред у ономе скованными ланцима ногама и снажно и намерно ударио Рэндзо у препоне.
  
  
  Рэндзо удвостручио на пола од боли и још реелед. Када је устао на ноге и его, дисање нормализовалось, он зашипел на два стражара.
  
  
  — Ћеш платити цену за то, Руски. Иы заплатишь за то.
  
  
  Имам јак стомак, али сам се окренуо, када је Ренцо почео да смањи его. Перестов дуго умро, али выстоял. На самом крају звучало неколико стење, али је мало вероватно да су били људи. То су биле невољне рефлексе расчлененного и измученного комад меса, потерявшего сваку везу са свешћу. Њен мрзео све за шта се залагао Олег Перестов, али у том тренутку јој се надао да обавите не мање достојан исход.
  
  
  — А сада ти, Картер, — рекао је Пиеро. Али он наслони назад у своју столицу и више није кретао. "Мислим да све што сте видели, се дешава са својим пријатељима, то ће бити превише лако за вас, Картер. Мислим... — Он је подигао малу руку у својој више деце расчесанной козје бородке, са изразом дубоке концентрације.
  
  
  "Обично убиство изгледа превише вулгаран за нашег великог шоу", — рекао је он.
  
  
  — Оно што је на Розане деца? — питао, што је претпоставка. Њен хотел везати заједно неке разбацане нити пред смрћу.
  
  
  "Ти си наслутио?" — љубазно је питао патуљак. — Да, баш као и њен сцоуред своју собу, када сте тако вешто нестао у то прво јутро. Његов човек, који воли светло атлетику, и мој раста постоје одређене предности . Ми не износи много рада склизнути кроз кров хотела, сиђе на балкон и оба пута се невидљиво са улице. Јадна Росанна, она је и даље правио поглед, да ради у нашем интересу. Али имали смо много доказа да је њен вези са пуковника Норденом, тако да сам морао да га уклоните. Нажалост. Она би била лепа слуга у нашем новом дому.
  
  
  — Она је веровала да ти — рекао сам.
  
  
  "Сваки политичар мора разочарати више бирача у корист више од високе политике", — рекао је Пиеро са стрпљењем луди, покушава да наметне своју логику озбиљног невјерник .
  
  
  "Сада сви се слажу да је највећи проблем у свету — то је због пренасељености. "Ворлд End" ће помоћи у решавању овог проблема. И шта би раса нас је настао око тога, наш посао — да доминира над њом".
  
  
  Он се насмешио. — Али ја опоздаю на нашу вечеру. Ти, Картер, бити једини члан нашој глобалној публици, ко зна циљ нашег шоу". Он се насмејао. — Па сам чак и не прикоснусь теби. Ми ћемо вас одвести назад у катакомбе, назад у исто запертое место. Ту остављамо вас са папиром и оловком да снимите своје последње успомене, када је свет експлодира изнад главе, и ви умрети од глади и жеђи. Моја иронија је у томе, да се надам, да странице ће бити сачувана; прича о архитекторах овог догађаја: сэре Хју, Ренцо, Стадсе и ми. Кроз неколико стотина година, ови подаци ће се наћи заједно са својим костима и костима раних хришћанских мученика. Он хлопал у рукама и рекао нешто азијски језику, који нисам могао одмах да се раставе. Одина око стражара снажно ударио ме по глава, и он је изгубио свест, пре него што је био у стању да се одупре.
  
  
  Када је дошао себи, он је поново био у својој зарешеченной катакомбне дигиталне камере. Пиеро оставио рефлектор укључен, дајући ми мали сто, неколико кугличним лежајевима, оловке и око десетак нотебоок. Гласање и све: нови намештај, гомила украдених гума, машине, стари, веома старе кости и њен. Њен могао да облажаться, ако би забележио одличне речи Пиеро, али, можда би могао да уради нешто друго са папира.
  
  
  Али, шта? Ухвати пацова, снап на њега парче папира, а онда је пусти? Али ко, кројач узми, на време приметити ову поруку? Њен тужан у својој беспомоћности. Није случај, који би се могло назвати типичним за Ник Картер. Као додатни увреде су оставили ми мој Лугер, мој стилетто, мој гаса бомбу и садржај свих мојих џепова.
  
  
  Мој нож је био напильник, али он ништа није дао. То би и даље да хакују сефове банке "Чејс Менхетн" са ножем за отварање писама, само вежба у беспомоћности.
  
  
  Њен је наставио да мисле круговима, док мој сат отсчитывали сат, као минута, и нисам могао да нађем решење. Јутро, субота, онда ноћи нап и тренутака ћорсокака. Пиеро, Ренцо, и сер Хју је већ требало да буде у ваздуху, иде ка свом уютному и далеко укрытию . Негде заувек мном Стадс Маллори увео најновије потезе у своје компјутерског програмирања. Даље у Вашингтону Хок запугивал неке невине запослених, уверавајући виших официра, да све ће бити у реду, јер Ник Картер је радио на овом послу и веровао, да је то тако.
  
  
  Негде у западном крају тунела се чуо шум. Пацови? Мале воришки, који је дошао да се сакрије овде још више свој плен? Чак и полиција обрадывала би ме, чак и ако су имали наређење да на Јерри Карра.
  
  
  "Смејати, ти си на слици". То је био подругљив глас Хаймана, произвео утисак огромног олакшања.
  
  
  — Тровато , ми смо га нашли, — зачу се глас, који је, као што сам га се сетио, припадао лейтенанту Жисмонди, помоћник мајор Миллиардоне. — А где су остали? "Ти потребан секач". Већ је дао наређења, без губљења више времена.
  
  
  — Наредник Фацио — чуо њен одговор Жисмонди. "Хитну горионика".
  
  
  Освећење Ренцо ће оставити ван мог фотоапарата кромешную таму, али га је видео Хаймана и младог старшины-инжењера, када су стигли до решеткам. Затим га је видео слабу блиц бакља, разрезающую метала, као уље. Ја сам, камен, изашао кроз рупу и завршио у наручју Хаймана.
  
  
  — Код нас је мање од четрдесет осам сати, — рекао сам. — Ја ћу ти рећи све на путу. Хеј, здраво..."
  
  
  То дородному Гилкристу, появившемуся поред поручник Жисмонди.
  
  
  — Викенда суботом, — рекао је гунђали. "Ја сам није сложио, када је дошао за овај посао. Али млади Хајман ме је заробљен, и морам да признам да неке техничке аспекте ме интересују. Оно што је он рекао о томе, да је рачунар контролише цео арсенал... "
  
  
  — Умукни и слушај, — лајао сам. "Оно што желим да кажем, могу заинтересовати више. И ти, Гилкрист, може бити наш једини излаз одавде.
  
  
  Подешавање нас, што је брже могуће, јој рекао им своју причу, и рекли су ми своју. Мој план је био познат, али их је следећи: зграби ову компанију, ЦИА , Генерал Мазератти и цео его одред командоса били заједно са Јерри Царром, Бен Карпентером и Надимком Картера. Га могао је претпоставити. Али оно што ја нисам могао и претпоставити на шта није могао да се нада, то је оно што Хајман мислио о мом транзисторном трагача, а затим се Жисмонди. Дакле, они деловали не само неформално, али и поново да илегално, када је убацио одред командоса, да се придруже Гилкристу и ухвате мене. Машина је истакла, они су исте тачке, који нам да ли у мапи складишта. Жисмонди откорректировал картице, исцарапанные майором Миллиардоне. Нису успели ни близу да се приближи главном улазу на територију, који је сада био добро затворен момцима са "оба краја Света" , али су изабрали други, кружни ток пут.
  
  
  — Али сви смо у истом положају, — завршио је у своју причу. — Ви кажете да се неће признати командоса за истрагу. Нико око нас не може да се пробије кроз владин апарат, који Пиеро нам је оставио као блокаде. Чак и ако бисмо ми ушли, онда неће наћи ништа осим чистог канцеларији и истих празних складишта. И код њих има довољно приватне војске, да потпуно сломи нас, пре него што се код нас ће се појавити шанса да хацк пол и донесе цео арсенал површину. Они увек могу да кажем да су пуцали на нас, јер смо уништили их приватну својину".
  
  
  'Наша организација још увек постоји, — рекао је поручник Жисмонди. "Ја сам у контакту, како са генералом Мазератти, тако и са пуковника Норденом, који још увек чека протеривања. Они су спремни да се покрене ваздушни напад, ако је потребно, и по вашем приче јој је схватио да је сада потребно".
  
  
  — Нема шансе — рекао сам. — Сувише је велики ризик, када се све ове нуклеарне бојеве главе тако близу пријатељу другима. Њу само могу обезбедити чист експлозија, да поквари распоред "Ворлд End", али само у крајњем случају. Имам још постоје карте у рукаву.
  
  
  — Било би боље да је то био кец, господин Картер, — са горчином рекао Жисмонди.
  
  
  — Али, то је жена, — рекао сам.
  
  
  
  
  Поглавље 9
  
  
  
  
  Одмах затим поднева он је у суботу свеже обријан и мање семенски Бен Царпентер седео поред Камиллой Цавоур на задњем седишту њеног "роллс-ройса". Лепа машина мчалась на радионици Лоренцо Цонти. То би ме коштао много труда, али ми смо били тамо...
  
  
  "Колико вам је познато, она је део банде, — рекао је Хајман. "Ми знамо да је она била пациенткой он клинике, колевка свега овог ужаса".
  
  
  — Али и стотине других, такође, — рекао сам. "Она није била тамо у исто време. И нико није поменуо о њој, када су хвастались у канцеларији Ренцо. Нису имали разлога да га држите сарадња у тајности, јер су веровали да смо и даље ћемо бити мртви. Имам идеју, Хајман, и, хеј-богу, ми треба да не схвати. Јер то је скоро све што нам је преостало.
  
  
  — Добро, — мрмљајући пристао је он.
  
  
  — Пре свега, — рекао сам, завршава своју листу приоритета, — уверите се да Маллори тамо. То је важно. Једини начин да се заустави то је — променили ега програм, и једини који може да уради — то Гилкрист.
  
  
  'Можда?' - Здепаст човек возмущенно снортед. — Покажи ми је рачунар, Картер, и ја ћу се са њим све што желите. Од игре на реци Свансеа до припреме соуса меньер и бомбардовања Гуама. Оно што може да уради овај трол на Тексаса Маллори, Гилкрист може да се уради два пута.
  
  
  — Добро — рекао сам. "Хајман, зови Камилле Цавоур у Ле Супербе. Сувише је велика вероватноћа да људи за корозију знају мој глас, као глас Џери Карра. Реци хеј, шта је за рекламу и промовисање "Ворлд End" ее позвани да присуствују отварању нове бензинске станице. Њена накнада ће износити 100 000 долара. Гилкрист и њен ћемо чекати тамо. Онда га возьмусь за посао. Ако ти не чујеш ме на двадесет четири сата, можете да бацају своје бомбе.
  
  
  Он је климнуо главом, и даље незадовољни.
  
  
  — Ми нах има приступ у студио, — рекао сам. "Нико тамо осим Стадса Маллори, не зна своју улогу, као Бен Карпентера, а она је позната по томе што бира бескућника беспослицари и скручивает их у малу ролну, или нешто те врсте. Када се нађемо у студију, ми ћемо то учинити, и, надам се, уз помоћ Камиллы " .
  
  
  -- Мислите, -- рекао је поручник Жисмонди са циничан осмехом, -- да синьорина Цавоур тако воли да узме на себе улогу спасительницы само зато што је с времена на време се појављује на добротворне балах?
  
  
  "Не, али ја мислим да Камиллы постоји неколико више лични мотиви за очување онога што смо само зовемо цивилизација. Ако се варам, њен мртав.
  
  
  — Отворено, као што сам ја, — жалио Гилкрист. — Али њен хотел би видели јакна Маллори. Ако је то скупое влада ће ми дати само једну петину его буџета... али, може бити, то ће променити ih мишљења".
  
  
  Камил клюнула на мамац, коју је држала хеј, Хајман. Али било је петнаест ризичних минут на бензинској станици, пре него што је пристала на остатак мог плана.
  
  
  Прво критичко и нелестное разматрање мом изгледу у начину Бен Карпентера, пре него што је чак и признала да зна за мене. Затим смо провели још мало времена на њену процену моје садашње појаве у сали.
  
  
  "Скитница", — рекла је она. — Али у вама још увек постоји дискови јака мушкост, која се бави свиђа ми се, Џери, Бен! Можда ће мислити о другом имену..."
  
  
  — Ник Картер, — рекао сам. — То је моје право име. И боље да то знате " .
  
  
  "Али сам чуо о вама", рекла је она. Њене очи сумњиво ужи. "О вама иде доста приче. И, судећи по ономе што сам чуо од пријатеља, они не превише добри".
  
  
  Дакле, ово је игра "све или ништа". Јој, играо са њом у отвореном и дао хеј кратак извештај о ситуацији. Хема би нам била Камил, она дефинитивно није био глуп. Онда је моје објашњење је с времена на време поставља питања.
  
  
  — Ја ти не верујем, — рекла је она, када је завршио.
  
  
  "Нико није толико луд да се одрекне великог филма са мном у главној улози због такве луде и дивље плана".
  
  
  Управо дискови оштрина у свом одговору, у коју јој се и надао на коју је ставио своју будућност, ако је могуће, будућност целог човечанства. Тако је инсистирао даље.
  
  
  — Ја, такође, нисам очекивао да си ми веровао, Камил — рекао сам. Њу је подржао то је поглед, који је, како се надао, да ће вратити лепе успомене о прошлим временима заједно. — Ја само молим вас дајте ми прилику да се докаже, да је оно што сам вам кажем — истина. Ако сте још увек ми не верујете, можете да пренесете на мене италијанским властима, и добићете широк публицитет у италијанским новинама. Више и боље, него да би у случају отварања нове бензинске станице". "Рензо, окружења осталог, урадио сам стар, — рекла је она. "Дакле, сада питате ме да его за нешто што изгледа да ми је чиста фантазија". До тренутка када је почела да се расправљам, случај је решен за више од половине.
  
  
  Га питао. — "То је фантазија? — Убиство Розаны? Све што га желим, то је да сте били присутни у тренутку сукоба између Стадсом Маллори и мене. За то ћете морати да ме доведе и Гилкриста на територију".
  
  
  — Зашто је управо он? Она је уступила широм радозналости. Али, можда је то било и нешто друго.
  
  
  — На научни геније, као Стадс — рекао сам. "Можда је он једина особа у стању да надокнади штету својим друговима ".
  
  
  Гилкрист је говорио напред са дозом забаве човек из мог лестного описа. У свом старом браон оделу изгледао је као вук, пытающийся осмех.
  
  
  "Преко на филму је радио?" — питао Камил. Али она је већ опередила нас на свом "Роллсе", и охол покретом руке даде знак возачу да нам открије дан.
  
  
  — Није све методе раде са филмом, — рекао сам.
  
  
  — Најбоље око њих, — рекао је Камил. "Алберто, у студио..."
  
  
  Ми смо дошли тамо. Нема проблема код капије. "Роллс" возио по глатким мирном путу до управне зграде, где портири би саплету још један о други, да се отвори нам дан и пустите нас. Са Камиллой у нашој компанији сви ови путеви били отворени. — Да, синьорина Цавоур. наравно, синьорина Цавоур. То је веома лако.
  
  
  Она је питала Маллори на рецепцији, и хеј, рекли да је он у свом личном канцеларији у рачунарској центру поред озлоглашени магацин. Као што сам већ рекао, хеј раније, она је замолила да се не изјасни да је и даље.
  
  
  "Ми желимо да изненади Стадса", — рекла је она, откривајући своју чувену на цео свет осмех. "Моји пријатељи и ја.'
  
  
  Део мог претпоставке лежи у чињеници да запослени студијског комплекса ће конвенционалним запосленима, немају никакве везе са пројекту "Проток светлости" . Јаки момци око службе безбедности концентрировались код главне капије и ограде.
  
  
  Судећи по осмеху, коју је добила у реуматизам, јој је био у праву. Сви су били убеђени да Стадсу Маллори веома срећан тако шармантан стварањем, као Камил Цавоур.
  
  
  Га, поразговара са Камиллой брзо и тихо, док смо ишли по крытому пролазу, соединяющему зграда. Гилкрист био на корак иза нас. Јој је поновљено инструкције које је дао хеј изнова и изнова у "роллс-ройсе".
  
  
  — Дозволите ми да уђе први, — рекао сам. Реуматизам Стадса ће вам дати први наговештај. Ако он не учи ме, чак и ако он види у мени само Џери Карра, можете да позовете полицију. Али ако ће он бити шокиран да види ме тамо живи, онда ћете морати да признам да сам говорио истину.
  
  
  — Да, Да — нестрпљиво, рекла је она. — Ти си већ довољно рекао ми је. То више није дете. Али са дозом дечје шале она је додала: "Ја могу да науче, који си на самом делле, касније... по свом нахођењу".
  
  
  Поспан човек у сивом униформисани је подигао очи од свог столице на улазу у техцентр. Он зна Камиллу и неприродан осмех, не диже са свог сгорбленного одредбе.
  
  
  — Ми идемо ка господину Маллори, — рекла је Камил.
  
  
  — Ви ћете наћи его у соби 19, синьорина, — рекао је он.
  
  
  Њен натерао Камиллу куцам на врата и одговори на режање Стадса: "Ко је тамо?"
  
  
  — Камил, драги, — рекла је Камил са одвратно застенчивостью. "До грла у послу, али никада није превише заузет за тебе." Стадс говорио гласом, као да расстегивая рајсфершлус. "Иди, душо".
  
  
  А нах га, ушао унутра, остављајући за собом врата широм отворена отвореном.
  
  
  "Ник Картер", — рекао је он са таквим чуђењем, који није могао замислити нас један редитељ. "Оно што ђаво сте овде радиш."
  
  
  Ега десна рука протезао на дугме на столу, а лева протезао до сандуче.
  
  
  Јој, прошао је кроз собу, пре него што обе руке погодио циљ, посебно его лева, која се бави је по инчу из пиштоља.
  
  
  Иако Стадс био велики и мишићаве, он је такође био брз на ногама. У то време, који ми је требало да се повуче жице аларма и захлопнуть фиоке, дао му је било довољно времена да се потпуно цоме коло. Камил и Гилкрист, такође ушли. Гилкрист залупила врата за собом и закључао га да не дозволи нове посетиоце.
  
  
  Десном руком Стадс зграбио венецијански хартију, дугин лопту величине бејзбол лопте. Њена брзо скочио напред, хвата его ударац раме. Њен је одмарао песницом ему у животу и осетио како је он утонуо у све ове додатне масти, због којих его, некада јак тело обвисло. Га направио другу руку ему у препоне. Ситуација захтева брзо, тихим и беспощадных акције. Мој Лугер обезвредил би целу војску, али са Стадсом ми то не треба. Его снага је нестала пре десет година, и од нах остао само танак слој лака.
  
  
  Он царапал ми очи, али јој је већ обе руке држао его за грло, палца и кажипрста у тренутку притиска. Его руке пала, чак и не почињу свој посао. Ја сам имао само две танке огреботине, да покаже, да ја дрался. Имам понекад је више повреда у фризерском салону.
  
  
  Њен кликнуо ровно тако да се онемогући его на неколико минута. Њен стянул са его струка танак појас по крокодиловой коже и добро везан зглоба. Камил хихикнула, када је његов панталоне су спавали, показујући да је он човек који мрзи рубље. Њен је ослободила своју кравату, да се друже его скочног зглоба.
  
  
  Гилкрист лежерно шетњу по соби сада кад је битка завршена, читајући све компјутерски монитори на зидовима са радошћу детета у зоолошком врту.
  
  
  Када Стадс дошао себи, он је погледао у мене са погледом обезвреженной кобре.
  
  
  — Треба да одговори на неколико питања, Стадс, — рекао је, — пре него што одлучимо да са вама радим. А сада јој поставим питања. "Ви сте тако јак, Џери, Ник, Бен". Камил је дошао до мене близу, да изрази своје дивљење.
  
  
  То је била моја сопствена проклет грешка. Сва моја пажња била је усмерена на Стадсе у тренутку када је она извели "Лугер" из мог футроле и направио его на супротној стење. Она отщелкнула осигурач са вештином која је стекао у пару шпагети-вестернима, и, не дрхти, урадила мозга од мене до Гилкристу и натраг добити поново .
  
  
  — Оба станите уз зид он, — рекла је она. "Положи руке на главу. Сада поставља питања Камил Цавоур".
  
  
  — Добро речено — подбодрил њен Стадс. — Ја сам знао да ти није у дослуху са њима. Код нас је остало није много времена. Већ је све програмиран, и прво дугме подношења притисне".
  
  
  "Ја имам неколико питања за вас, драги мој Стадс ", — рекао је Камил, не чинећи нам кораке, да пусти его, њено лепо лице је помутила памет хмурым изгледом.
  
  
  Њен размишља идеју да направи скок у њеном правцу. Њен могао да остане испод линије ватре, али звук пуцња све још могао да значи катастрофу, двоструко катастрофу сада, када Стадс већ водио своју машину у покрету.
  
  
  — "Онда реци хеј свој план, Стадс - ваша велика предузеће за уништење целог света, претварајући се да сними филм".
  
  
  Стадс закикота, још увек уверен у своје опсесије.
  
  
  "Нит свет прави, Камми , драга", — рекао је он. — Али финале — само за гласање таквих идиота. Он је неспретан покрет целим телом у страну Гилкриста и мене. "Авион је спреман да испоручи тебе и мене на Вара Леноевики, острво северно од Фиџи, где нас чека наш сопствени свет. Пиеро, Ренцо, и сер Хју већ на пола пута. Од Риме до Калкуте. До Калкуте у Нанди, а одатле последњи скок тамо.
  
  
  "То није филм?" — питао Камил. Све, осим тог лудака, као Стадс, могли да чују бес у свом гласу.
  
  
  "Кројач узми не, душо. Мода Loe Lenoeviki си стварно краљица, — рекао је Стадс. "Више него филмска звезда. Краљица целог света, што остаје за нас. Ми ћемо владати неопходно је да овим светом. Пиеро, Ренцо, сер Хју, ти и ја.
  
  
  "Хвала вам, Стадс", — рекао је Камил. "Ја сам играо шлюху раније у свом животу. Било је потребно много труда, да постане филмска звезда, и ја више волим да остане такав".
  
  
  Са беспрекорном тачношћу она је погодила му је било отворено у средини его широког чела. Бора заставе дозволе за обављање попео, поздрављајући метак, и тамо где је она ушла, је процветала ружа. Затим је изгубила свест.
  
  
  Гилкрист већ марширали на звук пуцња, и сам пође за њим.
  
  
  "Кликните ова два тастера на централном панелу, Картер", — рекао је он, указујући на две црвене дугмад, као стари инструктор за гашење пожара. Ја кажем, он је већ щелкал склопке и брзина. — Један благослов, оставио нам овај Маллори, — рекао је он. "Восьмисантиметровый челичне екран између ове компјутерски центар и остатак зграде".
  
  
  Нико око нас није обраћао пажњу на Камиллу, док Гилкрист није био убеђен у нашој безбедности.
  
  
  "Поглед на то", рекао је он, снаппед последњи прекидачем школским гест. "То нам даје излаз на..." он је кратковидо погледао на малу траку "... барем на четрдесет осам сати."
  
  
  Онда то је било прилично лако. Само мало рачунарске технологије, али то је посао Гилкриста.
  
  
  Га је узео слушалицу са столице Стадса и позвао Хайману и Жисмонди на телефон 911.
  
  
  — Сада је могуће да се понашају — рекао сам. "Узми са собом одред командоса. Освојили смо компјутерски центар, и ја мислим да је локални опустите војске сазнао шта се дешава, а сада делује. Стадс Маллори скоро мртав.
  
  
  Камил је дошао у свест и седео поред мене, топла и дрожащая.
  
  
  "Објасните им да сам застрелила га да брани своју част и углед", — рекла је она, као да имеле у виду то.
  
  
  "Нам је један суд у овој земљи неће ми дати ништа осим медаље".
  
  
  Она је мало надулась, јер имамо са Гилкристом једва довољно на нах времена у нашим покушајима да прекине програм Стадса. Али већу корист, чињеница да у свету и даље ће бити у стању да се диви изблиза Камиллы Цавоур, тријумфовао.
  
  
  Њу би само прошил главни рачунар снимака пиштољ, али за Гилкриста то је све исто, да исећи Мона Лиса да поправи зид иза ње.
  
  
  — Те ствари су непроцењиве вредности, — промрмљао је. "Јер можете убити некога ножем и виљушком, ми не вратимо на време, када смо јели рукама, зар не? О боже, не. То не би требало да буде уништена.
  
  
  У мом пртљагу је било довољно техничког знања, да се брине о више од бруто акцијама, као што су заустављање и реверсирование гума, оријентисани и обрачунава на кључне акције.
  
  
  Гилкрист ангажован суптилнији проблемима, као што су претраживање авиона и борбене технике, већ направлявшихся на пољу битке. Он је порастао их неколико пре него што је могао да се деси нуклеарна експлозија. Он је програмиран их лети у круг, све док НАТО и друге снаге могле да открију их и повуче за монтажу.
  
  
  Стони зазвонио телефон десет пута пре него што јој је одговорио. То је био Хајман. Он је био у управној згради заједно са Жисмонди и само да реабилитированными пуковника Норденом и генералом Мазератти.
  
  
  "Све ишло баш онако како си и рекао, Картер, — одушевљени узвикнуо Хајман. "Када оружане снаге Ренцо схватили да одржавање зграда закључана, они су уползли као број пацова. Ми обыскали магацин и пронашли скривена муниција. Неки око њих већ су излазили на трака транспортери за преузимање у даљински вођена возила".
  
  
  "Ви сте у могућности да добију било какву награду, коју може да понуди моје стране", — интервенисала генерал Мазератти.
  
  
  ОХ, тако не мисли, генерал — рекао сам. "Сада ми је потребно да се хитно расвету америчко возило, које може да испоручи ме одавде у Калкуту. Одатле у Нанди, а одатле мањи авион који може да испоручи ме на мало острво под називом Вера Леноевики. Имам тамо још има незавршене послове.
  
  
  "Зар јој не неоконченное ствар, Ник?" — питао Камил.
  
  
  "Ти си, драга, непотпуне задовољство," рекао сам. "Нажалост, то ће морати мало да сачека".
  
  
  Она је изгледала суморна, док сам комбиновао га са Хайманом, који је рекао хеј, колико фотографа чека код главне капије. Ми смо са Гилкристом хтели да изађу кроз задња.
  
  
  
  
  Поглавље 10
  
  
  
  
  Њен спавао највећи део пута, у авиону није било стјуардесе као Розаны.
  
  
  Када ја не спавам, да јој је седео за шифрующим телексом у задњем делу великог авиона на телефон, да се расправљам и обменивался информације са Хоуком.
  
  
  Ми само среће да је експериментални, док је још увек тајна ултра авион чекао сам на писти натовского аеродрома под Неаполем. Генерал Мазератти извади ме тамо на брзом двокреветној авиону италијанске АВИЈАЦИЈЕ.
  
  
  Хавк прати сваки мој корак око своје канцеларије у Вашингтону, и мој шеф, као и да јој, хотел је у потпуности извршити свој посао, не остављајући случајних бактерија, који би могли поново да зарази свет. Он дергал конце, критиковао, претио и уцењивао тамо где је потребно, и авион стајао са пилот, копилот, два штурманами и взводом падобранаца, искусан и спреман за лет, чекајући када ћу га око авиона генерала Мазератти. .
  
  
  Виши навигатор ми је помогао да се попне на броду и обавестио о нашим шансама на распореду летења. Бизнис-џет Ренцо је био брз у својој класи, али у поређењу са овим авионом је био сличан укуса спортски аутомобил против Формуле-1. И авион Ренцо пратио уобичајен пут кроз Калкуту и Нанди, аеродром на острвима Фиџи, на рајско острво Верелдейнде. Са трансферима и све слободно време које су могли себи да приуште, код паметних задниц није било разлога да варира, да стигне у ih приватни аеродром касније, него у недељу не када. Ми смо проћи без заустављања на директном путу кроз Северни пол и доћи до острва рано ујутро истог дана.
  
  
  Ред Хавк је дошао у телексу, преведени на званични државни језик секретара и телексистом, и лишена свог уобичајеног сарказма, али јасан, кратак и пун:
  
  
  ТРЕНУТНА НАСЕЉЕ РУСИЈЕ ВАМ ДАЈЕ ПУН ОВЛАШЋЕЊА КИЛМАСТЕРА УЂЕ У ШТАБА ИЛИ ВИСОКИХ ЛИЦА И КОНАЧНА ЛИКВИДАЦИЈА СТОП ПОНОВИТЕ КОНАЧНА ЛИКВИДАЦИЈА СТОП ДЕСАНТНИКИ ДРУГИ РЕД, МАДА МОЖЕТЕ ДАТИ СВЕ ШТО МОЖЕ ДА ПОНУДИ ...
  
  
  Даље следи неколико метара детаља, углавном се односе на локације виле, њене унутрашње и спољне безбедности, инцидената, који мастерминдед Хавк ", уз подршку бројних представника штампе, сарађује са АХ, да имитирају оно што Гилкрист прочитао са компјутерских трака. Ће наслови о експлозија у Паризу и Лондону. У стварности, такође, били би неке експлозије, али пажљиво контролисане и безопасан. СССР је рекао да о губитку атомске подморнице. Речено је да је Кина протести против инцидента на граници са Монголиа. Наш ФБИ је успео на време да одражава напад на истакнутом политика. Остатак телекса садржи детаље за падобранаца. То је било тешко јединица којима је командовао амерички пуковник.
  
  
  На самом крају: "ДОБАР ПОСАО". То је велика заслуга за таквог човека, као Јастреб, али онда одмах следи "ТО је ВРЕМЕ... НИТ".
  
  
  За пола сата пре него што нам предстояло да се састане са острва Леноевики, пуковник, мене то је једина пренос.
  
  
  — Долазимо до острва са југа, — рекао је он. "Кроз три минута касније тога, као што смо зависнем над њим, ви сте са момцима изаћи напоље, и ми ћемо се надамо да ћете земљишта на његовом северном крају".
  
  
  — У ствари — рекао сам. "На пример, у две миље од виле". Он је климнуо главом. "Авион наставља да лети и слети на острва Елис", — рекао је он. — Јој вези са британо-амерички тимски става кратких таласа. Драго ми је, Картер. Ми смо разменили стисак руку, и он је дао кратак наредио својим људима да се припреме и да се построје у шахт. То су били проффи. Нема глупости, када су на два испао из авиона, пакује све што би требало да буде, и још неколико објеката.
  
  
  Га је отворио свој "Ролекс" и гледао на други руку, све док она није прошао пун круг три пута. Онда је изашао кроз отвор.
  
  
  Ми смо летели сувише високо, да нас виде, да ли је то у телескоп изнад Палобар, или да нас приметили радара који се налазе изван Вашингтона и Москве. Њен извукао своју маску са кисеоником и шталь одбројава секунде док не могу да се повуче за конопац и атмосфера неће бити довољно густа да би се могло дисати. Онда га бацио сл. Радно време и распоред били идеални. Када јој је, заронио кроз облак покривача, њен видео под собом леп сајт острва, пун палми и баште, које нежно сијала на пешчаној плажи. Користећи ужад, њен је утрла пут кроз безветренный ваздух и лако слетео на расчищенный земљиште, заштићен кокос палме.
  
  
  Њен отстегнул привязь и заврнуо падобран у малу лопту, која се скривала у подножју једног, око дрвећа и присыпал травом и кокоса влакна.
  
  
  Нисам имао времена да уживају у небеском ситуацијом. Током опускал га већ видео вилу и сада је на свом путу у том правцу, користећи склониште палмама и тропским жбуња. Италијански седамнаестог века палата од, можда би изгледала неумесно овде у Тихом океану, али ова грациозна архитектонски лепота дефинитивно не би изгледао тако.
  
  
  Требало ми је мало напора да добију приступ. Као што је поменуто у отчиталась Хавк, безбедност заснована на рутину. Су патроле оружана стража, али су направили заобилазни пут у редовним интервалима. Њен прополз на каменом стење, сакрио иза присевшим грифоном и не жури. Њен засек их два пута пре него што искористе десет минута одмора које сам имао, и пређе сад, црацк прозор у првом плану спрату и да се нађете на вили. Сада све што ми је потребно да се уради, то је да се брине о томе, да не уђе у видно поље техничко особље. По мојим информацијама, није било никакве временске унутра, али га не шталь да ризикује.
  
  
  Према шеми коју јој запамтио, ја сам успео да пронађе велику дневну собу и седе на више столица са високим наслонима за златним коже.
  
  
  То је био огроман и личи на престо. И ако је био престо, онда за Пиеро Симки. Седиште је приподнято на шест инча, и био је довољно широк, да его је било могуће покрити са обичном руком са раширене прсте. То стоји у тамном углу собе, и још увек ми је добар преглед дан у ходник. Њен населили тамо чекати онолико колико је потребно; пола сата, два сата, пет сати и више.
  
  
  Сада сам имао времена да промисли у виду операцију, запамтите садржај собу и уради неке вежбе у тишини. Пуковник и его падобранци су већ морали да се окупе на пусте јужној страни острва. Одатле ће кренути у мали приватни аеродром. Затим су подождут, све док не добија сигнал о томе да је мојој акцији "Киллмастер" је готова. Ако они неће добити овај сигнал, у року од два сата, затим слетања приватног авиона, они ће почети да делује и да ће почети свој рад. Али Хок воли да препознатљиви америчке трупе не у посебну акцију нам у чему, осим у крајњем случају, у случају очигледне опасности.
  
  
  Сама соба је представљала мали музеј, пуна драгоцених предмета. Укључујући мноштво слика и скулптура, о којима јој је постало познато широм случајно поглед на листу украдених и несталих ствари уметности: италијанских, француских, енглеских. Намештај соперничала пријатељ са пријатељем по лепоти и реткост. Са високог прекривен панела плафона свисала гигант лустер са хиљадама дивних кристалним леденице виси са позлаћеним рамовима. Она је била слична скелет кринолина гиганта миллионерши.
  
  
  Прошао је један сат, и ја сам урадио неколико вежби јоге, да би живце у доброј форми и мишића флексибилни. Било је само два напетих сада. Убрзо затим би, као што сам лоцирао тамо, у соби се појавио бронзана фигура индонежански слушкиња. Ми нах било царског достојанства, иако мали дужину њене сукње. Она је била обучена у све црно са белом чипком прегача са набора. Она је повукла за полугу, и предњи део старе комода широм отворила, отварањем три велике тв екрана. Онда је поново нестао. Преко четрдесет минута ушао неки батлер, да течно испитати собу. Али он ми је пришао не лиже, од четири метра. Изгледало задовољни и отишао поново. Јасан знак да домаћини чекали.
  
  
  Јој, чуо авион иде на слетање. И за мање од десет минута га чуо у ходнику гулкий глас сер Хју.
  
  
  — Све иде глатко, Пиеро, — рекао је он.
  
  
  ""Истина" припрема свој оглас рата због гоне подморнице. Стадс, би требало да буде, већ ће да одлети, да нам се придруже.
  
  
  Батлер да их у собу и питао господе, шта пића су им поднети.
  
  
  — Ја ћу се побринути о цуге, Чарлс, — рекао је сер Хју. "Ми не желимо да нас узнемирава у наредних неколико сати, јер смо конференција". Кроз панел он је окренуо на три екрана, на сваком екрану приказују различите сцене немира: запыхавшийся новинар преноси о експлозији бомбе у центру Лондона; није ништа као дим и буку, од стране одељења за кривични истражитељ на подстицај Хавк. Шокированный посматрач УН у Њујорку говорио о директном нападу кина почасни гост манифестације је постао амбасадор посланика СССР-а. На трећем екрану су нове ставке у Далас. "Веома близу другог политичког убиства".
  
  
  Пиеро заузео своје место на престолу, за који јој је још увек крио. Сер Хју напуни три високе чаше вискија и соде. Ренцо згодно да се ирина.
  
  
  Њен сачекао сер Хју ће бити на пола пута између друге две, пре него што зароните у собу са люгером у руци.
  
  
  — Руке иза главе, — лајао сам. 'Да ли је све. Брзо! Изненађење и потпуну неверицу у оно што Ник Картер је још увек жив и сада овде, у овој соби, натерали их да се повинује тако брзо као што је она како бих желео.
  
  
  — Овај пут сам вам све испричати, — рекао сам. "Али не толико као ти. Довољно је да знате да је ток вашег путовања, момци.
  
  
  Ренцо кретао брзином од гепарда. Его елегантан уредан перику ударио ме отворено, у лице, и пре него што је успео да направи бар један метак, он је усмерена карате ударац покуцао пиштољ око моје руке. Остали, и даље запањен ове сцене, поново изостављена руке.
  
  
  Једним покретом отшвырнул њен "Лугер" далеко од других, и стилетто Хуго већ смањиле ваздух, иде у грло Ренцо. Када га умирающее тело је пао на земљу, поново је држао пиштољ у руци, оборен сер Хју на путу до дан и у потпуности контролише ситуацију.
  
  
  — Устани, копиле. Њена недовољна шутирали племенитог енглеза. Сада га држи безбедно растојање. Слободном руком дотакао њен его коса и коса Пиеро, да се уверите да више нема шале са париками.
  
  
  "Сада ћемо да урадимо нешто другачије" — рекао сам. "Марсленд, свяжи Симку". Га бацио ему комад електричног кабла, који вуче око подне лампе. — А јој проконтролирую .
  
  
  Са мржњом на сваки педаљ свог црвеног лица, сер Хју урадио оно што ему рекли. Га прати, тако да јединице су правилно везани и чврсто погодили у кожу.
  
  
  — Добро, — задовољно је рекао сам, када је завршио. Га гурнуо у вези Пиеро, који је сада био мало више дечијег карневала лопте, на раме.
  
  
  "Претпостављам да ви знате да је то нит за вас," рекао сам. "Ако желите да кажете последњу молитву, последња реч, урадите то брзо".
  
  
  — То је нечувено, Картер. Сер Хју покушао да дају свој глас парламентское достојанство, али јадно пропао. "Не може се тако хладнокрвно убијају људе".
  
  
  "Међународни жири признаје више крив него било нациста, хангед ман у Нирнбергу" — рекао сам. — Али то оставити месеци. И огласка, која се бави затим ће бити саопштене својим хировима, може да доведе друге на исти штетног идеји. Мој шеф мисли да је неки облик лудила тако заразна, као што је сифилис, ако скрене пажњу широј јавности. Ваша смрт преподнесется као несрећни случајеви.
  
  
  — Али то неће зауставити Ток Свету , — хвастливо рекао је сер Хју. — Его је све још може да се заустави, ако ћете нам дати прилику да пошаље Стадсу телека.
  
  
  — Ви не можете телексировать пред мртвим математике, — рекао сам. И у неколико кратких реченица јој рекао им о смрти Стадса и лажних телевизијским сликама, које су толико уживали. Недавно је изазвало нешто да кликнете на већем англичанине.
  
  
  Можете бити спремни на све, осим изненадног напада лудила. Оно што је у почетку изгледало спор, инертни тело, погођена мене, као млазни булдожер. Својим рукама он је покуцао "лугер" из мојих руку, и его аленка нешто не повалил ме на поду. Крајичком ока га видео, као Пиеро са надом задвигался под телеэкранами, али сада нисам имао времена да обраћају на њега пажњу. Сер Хју жестоко борио и прљав, као најопаснији противник, са којим јој икада наићи, и его снага је удвостручен од свог лудог беса. Једна огромна рука дохвати ме за препоне и дивље трзај поцепао панталоне, ширинку и остало. Он је искористио мали замшевый торбицу, у којој га је држао Пјер, и бацали гаса бомбу у крајњем нит из собе.
  
  
  Он је знао Ник Картер, то је тачно. Али его маневар кошта ему делова предности. Њен га је ударио его главом у живот, зашто је сел на поду. Јој, савијен над њим и бавио ему смртни ударац карате по врату.
  
  
  Полако јој се вратио да узме Лугер и закуцава Пиеро, без губљења више времена. Онда га, га уплашили. Лустер са хиљадама хрусталей потресен је пао око мене. Шупље купола искрящегося свету сада шталь моје ћелије. У металном раму су рупе за моје руке, али мој Лугер био на дохват руке.
  
  
  Скоро пријатељски осмех дошла од корчащегося Пиеро, још увек бившег у лисицама.
  
  
  — Дакле, сада смо само заједно, Картер, — рекао је он. — Може бити, ми смо и даље ћемо бити у стању да иду на посао. Њен знам да си дорожишь своју репутацију, а ја не желим да га угрози. Можете да се пријавите да утопили мене, а ја обећавам да нестане .
  
  
  Он је направио још неколико корчащихся покрета и кроз неколико тренутака, без обзира на чврсто затянутые чворови, био слободан. "Поред тога што је ја сам љубитељ спорта, још и акробата", — рекао је он. "Требало би да развије много вештине, ако желите да преживе". У его глас је горчина, али он је заменио њен осмех. "Имам све још више него довољно милиона. Њен могу да вас наградити ценымногие боље него ваш скупое влада.
  
  
  Јој, одмахну главом. — То не ради, Пиеро, — рекао сам. "Постоји компанија, спреман да вам помогне, ако ја не могу то да урадим". -- Ако сам ти поверио, -- рекао је он, још увек је у добром расположењу, разапета, светло кратке пришао "люгеру" и подигао его, - а још није сигуран да верујем, онда би, дакле, ако кажеш истину, они могу да измисле исту причу о мом утоплении.
  
  
  Можете да верујете, да ја ћу нестати заувек, као Пиеро Симка. Сада, када је ваш пријатељ, Хок, изгледа тако добро познаје наше мале шеме планирање смањења становништва, да га знам, да немам будућност у политици или било где другде, како Пиеро Симке. Али са новом личношћу, са другим именом, њен могу да рачунам на угодан живот у мом омиљеном Африци. И онда ћете моћи да поднесе оставку, као најбогатији агент АК за целу историју".
  
  
  — Ни за шта", рекао сам. — Има још што-шта, шта вам је потребно да решите, поред оба краја Света , Пиеро. Ви заборављате Розану.
  
  
  Он је експлодирао. - "Ова глупа курва". "Желели би да се упореде са Пиеро Симкой?"
  
  
  — Као и пре, Пиеро, — рекао сам. "Живот за живот".
  
  
  Бес накапливался у малом демоне. Мој веб-нада је у томе, да дођу до его на тај начин.
  
  
  — Поред тога — рекао сам, — то не би било сасвим фер према Розане. На скалама она не само да превазилази те по маси, али и сто за пристојност.
  
  
  'Пристојност!' Его глас изгубио своју дубину и апсурдно, скоро пирсинг. "Онда дозволите ми да вам кажем о свим начинима на које јој је зајебано ову сељака кучку". Он вдавался у детаље, од којих је само часни др Унтенвейзер би био одушевљен.
  
  
  Њен отворено иавнед. "Би требало да буде, ти си изгледао као мајмун на телу Венере Милосской", — нашалио сам рекао.
  
  
  'Мајмун?' — рекао је зарежао. "Мајмун у кавезу. Мајмун ти си Картер. Ја сам слободан.' Он је замахнуо люгером и са поносом урадио его на мене кроз једно око шахтова. Кудахча од задовољства, он је уклонио своју руку пре него што јој је успео да га ухвати. 'Ми ћемо се играју у игру. Игра про лошег дечака, задиркивање мајмуна. Онда јој пристрелю те, Картер, доћи ће ваши пријатељи или не. Мислим да сам, Пиеро Симка, ипак сбегу.
  
  
  Он је плесао око моје ћелије, потисак оружје унутра, а затим поново брзо извукао свој его, када се усудио да га баци се на њега. Опет и опет он је скочио ван домашаја, када јој је ли сте били на њему и није ухватио ништа, осим узорковање ваздуха. Њен испран од разочарења, цонвулсивели уздахну и замедлял покрета уз сваки неуспели покушај. До последњег тренутка, када је моја рука сомкнулась око его главе и стисне тако снажно, да је он выронил оружје.
  
  
  Сада је почео да тражи. Он не шталь да преговара, када јој је завео его штампача са пересохшими усне у рупу. Имао је невероватна снага за его мале величине, али его нит је већ био познат, чим га је зграбио его малу главу, величине кокос. — Све, — рече он промукло. "Све мој новац, Картер, жене, све што хоћеш... аааа..."
  
  
  Њена мисао о телу Розаны, када је лежала на поду, купање у мојој крви, у мом кревету у "Супербе", и наклонял его главу доле, све док није чуо, као да је сломио врат.
  
  
  Заједно са мном у кавезу заглављен лампу, и, када ми није било ничега да се плаше Пиеро и оружја, њен га користио, да се подигне лустер на неколико центиметара изнад тла. Онда то ми је требало мало више него повући и гурнути да се ослободи од овог комада.
  
  
  Јој узео "Лугер" и направио три хица, у интервалима од три секунде. Договорен сигнал са пуковника. Хок могао да ослободи ме од его репортаже у новинама, који ће сада бити.
  
  
  БРИТАНСКИ ФИНАНСИЈЕР И ИТАЛИЈАНСКИ ДРЖАВНИК УБИЈЕНИ ЗАТИМ ПАДА СА БАЛКОНА.
  
  
  МИСТЕРИОЗНИ САМОУБИСТВО ПОЗНАТОГ ПРОИЗВОЂАЧА.
  
  
  Какву би причу Хавк нам изложени, за мене, све се своди на један и исти: "Наређење да се изврши".
  
  
  Нит.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"