Նիք Քարթերը : другие произведения.

81-90 ժողովածուն խուզարկություն հհպ Նիկա Քարտերի

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  81-90 ժողովածուն խուզարկություն հհպ Նիկա Քարտերի
  
  
  
  81. Кремлевское գործը http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. Իսպանական կապ http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Դավադրությունը գլխի մահվան http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death s Head Դավադրություն
  
  84. Пекинское դոսյե http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Դոսյե
  
  85. Սարսափ սառցե ահաբեկչության http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Տեռոր
  
  86. Մարդասպանը: Կոդը անունը Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Մարդասպան': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская վենդետա է http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Նշան Cobra http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Գրանցվել of the Cobra
  
  90. Մարդ, ով վաճառել է իր մահը http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское գործը
  
  
  թարգմանություն Առյուծի Шкловского
  
  
  հիշողության որդու Անտոն
  
  
  
  
  
  Գլուխ 1
  
  
  
  
  
  
  
  Առեւանգել ամերիկյան ինքնաթիռ հիմա անհնար է ։ Դուք գիտեք դա, նրա գիտեմ դա, եւ յուրաքանչյուր douchebag, որը երբեւէ կարդում է թերթը, գիտի դա.
  
  
  Բայց ինչո ՞ ւ ուղեկցորդուհի racing 709 կղզում Գրանդ-Лаклэр էր, այնքան մոտ темнокожим черноволосым ուղեւոր, նստած մեկ շուրջը. ջեռ. առջեւի? Այն որ, նրա հետ խաղեր?
  
  
  Короткоствольная բան, որը նա ամբողջ ժամանակ պահել տակ униформой, подогревая միջեւ, արգենտինայում և ուրուգվայում, որոնց ես հաճույքով նայում սկզբից թռիչքի. Թվում էր, բոլորը քնած են, եւ սկզբում ինձ թվաց, թե այդ տղամարդը փոքր-ինչ նրան հուզում է, եւ թույլ է տալիս эму անել այն, ինչ իրեն պետք էր. Լավ авиакомпаниях հաճախորդը շարունակում է թագավորը. Եւ երբ նա մի քիչ приоткрыла կայծակաճարմանդ իր обтягивающей tunics, արդեն անհամբեր սպասում է խաղի համբույր. Մինչեւ որ նա դուրս էր բերել փայլուն մետաղի կտոր, որը մի պահ засверкал է լուչե լույսի.
  
  
  Նա ներդրել է ego ego ափի, շրջվել է և անցել է դուռը ճակատային տնակում. Տղամարդը կանգնեց, և կրկին նայեց միջանցք, զենք էր, պարզ երեւում է, ego աջ ձեռքը. Ես Люгер է наплечной кобуре տակ իմ բաճկոնը, բայց ես գիտեի, որ անհապաղ привлеку ուշադրություն է ego, եթե կանեմ քայլ է դեպի իրեն. Стилет էր թավշակաշվե կաշվե shell մոտ աջ նախաբազկի. Այն կարող է օգտագործել անձայն գարուն մեխանիզմ, որպեսզի աննկատ է թողարկել ego իմ ձեռքը, բայց նետում ego - բոլորովին այլ բան է. Տղամարդը տեսնի ։ Նա ուներ հնարավորություն է կրակել, մինչև այն, որքան էլ նրա ego, օրինակ.
  
  
  Քանի դեռ այն դեռ մտածում է, թե ինչ ազդեցություն ունի ամենամեծ հնարավորությունները հաջողությունը տվյալների այլ հանգամանքներում, որոշումը կայացվել է ոչ թե ինձ. Բոլոր արթնացել են աղմուկ կրակոցի խցիկում: Նրան լսել շուրջը զարմացած ձայները ուղևոր, подпрыгивающих իրենց տեղերում ։ Ապա բարձրաձայն ձայնը որոշման գիտահետազոտական խնդիրների. "Բոլոր պահպանեք հանգստությունը: Թռիչքի ուղղությունը փոխվել է: Հավանայում դուք կարող եք մնալ unharmed. Խուճապի պատճառ չկա ".
  
  
  Նա շեշտը իսպաներեն. Կողքիս Տարա Ասել է խորապես вздохнула, իսկ Рэндольфа Ֆլեմինգ համար ee մեջքին перехватило շունչ.
  
  
  'Հանգստացիր..- շշնջաց Նրա խոսքերը, չի шевеля շուրթերը,. Փորձեք ստիպել է կնոջը լռել:
  
  
  'Կուբա? Բայց ինչ վերաբերում է պայմանագրի հետ угонами ինքնաթիռների?
  
  
  Էր ժամանակը չէ բացատրել. Միայն նրանք, ում դա կարող է իջնել ձեռքերի Կուբայում, գործակալներ են եղել Կաստրոյի կամ ego մեծ բարեկամ օվկիանոսից այն կողմ. Բայց եթե նա մտածի ու заткнется, նա կարող է պարզել դա ինքնին. Նա չի եղել նման հիմար.
  
  
  Տղամարդը վազել է մութ հայացքով ուղեւորների. Ego աչքերը մի պահ կանգ են առել մեզանից, ապա նա բարձրացրել է om, որպեսզի գնահատել արձագանքը ետեւում.
  
  
  Նրա կամաց-կամաց դիմել դեպի, կարծես հյուրանոց խոսել աղջկա կողքին. Прикрытая искривленным ուսի, իմ ձեռքը скользнула տակ лацкан կողմ "Լյուգերա". Տղամարդը չի դարձրել, ինձ վրա ուշադրություն.
  
  
  Համարվում էր, որ ուղեւորները եղել են զինված ։ Նրա ներդրել զենք է ձախ ձեռքը ։ Իր նստած լեռնանցքով դեպի աջ ընթացքում ինքնաթիռի եւ կարող է հեշտությամբ թաքցնել ego չի շարժվել: Նրա կտտացրել ձգան.
  
  
  Ատրճանակ մեկնել է ego ձեռքերը, եւ այն կրկին կրակել. Առաջ ego ձյան սպիտակ վերնաշապիկ flushed. Նա ընկել է навзничь դուռը եւ մնում այնտեղ, կարծես прибитый նրան. Ego բերանը բացվել է գոռում, որն այդպես էլ կար. Ego ծնկի задрожали, եւ նա վայր է ընկել. Ինչ-որ մեկը հրել դուռ մյուս կողմից, բայց ego մարմինը заблокировало անցնում. հետո իմ երկու Առաջին կրակոցից նրա, թռավ առաջ.
  
  
  Ետեւում իրեն լսել նրա истерический ճիչը կանայք: Բարոյական ոգին սկսել է դուրս գալ վերահսկողությունից. Նրա оттащил դիակը մեկ ոտքը, եւ դուռ распахнулась. Ատրճանակ бортпроводницы դռնփակ կրակել. Таращить աչքերը հետ свистом անցել է իմ подмышку, проткнула իմ վերարկուն ու շարունակում էր շարժվել իր հետագիծը, դեռ ճիչը հետեւի ինքնաթիռի չի հայտնել է ինձ, որ ինչ-որ մեկը վիրավորվել է: Այն, աղավնի, բռնեց աղջկա համար այլևս արել вращательное շարժումը, մինչեւ նա կտրուկ արժեզրկել է ատրճանակը: Նա iso բոլոր ուժերի փորձել է պաշտպանվել, փորձում է իր երկար սուր եղունգները իմ անձ, եւ ես ստիպված էի թողնել ձեր люгер, որպեսզի հատի իր հարվածով կարատեի-ի պարանոցի. Նա безвольно ընկել է իմ գիրկը, եւ ես գցում նրա դիակը իր ընկերոջը. Այն տեւել է երեք ատրճանակ, երկու դրել, մեկ րոպե, եւ պահել "Люгер" պատրաստ.
  
  
  Ես գիտեի, որ խցիկում: Ինքնաթիռը задрожал, հանկարծակի փոխեց ուղղությունը եւ կտրուկ шталь ընկնում է օվկիանոս. Այն կորցրել է հավասարակշռությունը, մեկնել միջոցով դուռը, և ես ստիպված էի կառչել дверную շրջանակ.
  
  
  Օդաչուն պառկած ничком աթոռին, провисая բռնակի կառավարման. Շուրջ пулевого վիրավորվել է մեջքի հոսում է արյուն տալ ։ Նրա վրա կանգնած էր նավարկում. Երկրորդ օդաչուն կիրառվում է խելահեղ ջանքերը, որպեսզի վերադարձնի են ուղիղ ճանապարհը. Նավարկում оторвал օդաչու է ղեկի եւ փորձել է կանգնեցնել արյունահոսությունը թաշկինակով. Նա կարող է նույն հաջողությամբ փորձում է դադարեցնել Նիագարայի ջրվեժ. Երկրորդ օդաչու է վերցրել կառավարում ինքնաթիռի եւ անցել է autopilot. Նա դիմել է, թերեւս օգնել штурману, տեսավ ինձ, եւ այն ամրապնդեց. Իհարկե, նա ինձ համար капера թիվ երեք.
  
  
  Նրան հրել "люгер է holster եւ winked эму. "Մենք կարող ենք թռչել Գրանդ-Лаклер. Նրանք պարտվել են պատերազմում":
  
  
  Երկրորդ օդաչուն նայում mimmo ինձ խառնաշփոթ է միջանցք. Նավարկում հանկարծ շրջվեց, անցկացման օդաչու է մեկ ձեռքով, ու уставился ինձ. Նա մահացու мучнистые. "Ով ես դու, դերձակ տանի?"
  
  
  "Янтье Параат". Իր դեմքով պատասխանեց օդաչուին. - "Նա մահացել է?"
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ Երկրորդ օդաչուն նայեց ինձ.
  
  
  "Նա գնդակահարել է Хауи ... ուղեկցորդուհի!" Ապա ego ուղեղը անցել է երկրորդ հաղորդումը. 'Դու . .. Բարեւ ձեզ . .. ինչ ես անում ատրճանակով?
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց эму. "Մի ՞ թե դու ուրախ եմ, որ նա ինձ հետ? Դուք ավելի լավ է դիմեք օդանավակայանի քենեդին, ny եւ զեկուցել. Ապա դուք կարող եք անմիջապես հարցնել, թե արդյոք Նիկա Քարտերի թույլտվություն զենք կրելու վրա. Ասա նրանց, որ նրանք посоветовались հետ Թիմոթի Уайтсайдом. Այն դեպքում, եթե դուք մոռացել, նա այս ավիաընկերության.
  
  
  Նրանք նայեցին միմյանց վրա, միմյանց. Երկրորդ օդաչուն ընկել է իր տեղը, ոչ նվազեցնելով ինձ աչքերը, եւ տեղադրել ռադիոկապ. Ռևմատիզմի է եկել որոշ ժամանակ անց. Հավանաբար, նրանք ստիպված են եղել вытаскивать Уайтсайда ըստ աղբի համար. Ego ձայնը աբսուրդ է հուզված եւ բռնությամբ. Նրան, գիտեր, որ նա մտածում է խախտումների շուրջ. Նա արդեն ունակ չէ սպանության, եթե մեկ ego ինքնաթիռների прилетал ուշացումով րոպե.
  
  
  Մինչդեռ մյուս երկու бортпроводниц խցիկում եկել տարեկան. Նրանք արագ են զգացել է, որ վիճակը կրկին վերահսկողության տակ, եւ воспроизвели միջոցով ձայնային համակարգը հանգստացնող հաղորդագրությունները.
  
  
  Նրա пощупал զարկերակային օդաչու. Նա нерегулярен. Նրան այդ մասին հայտնել է штурману եւ առաջարկել է տնկել ego ազատ տեղ հետևից.
  
  
  Նրա эму դեռ շատ է դուր չգալ, բայց նա հասկանում էր, որ эму պետք է իմ օգնությունը ։ Մենք отцепили օդաչուն եւ տուժել ego ետ միջոցով դիակները միջանցք. Շեկ համազգեստով բախտ է վիճակվել վայր դնել armrests երեք դատարկ նստատեղ, որ մենք կարող թաքցնել ego. Նա ոչ այնքան հարմար վիճակում, բայց ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ ego դա չի խանգարի շատ ավելի երկար.
  
  
  Մեկ бортпроводниц հիմունքներով ցույց տալ առաջին օգնություն, եւ Տարա Ասել է կանգնել իր կողքին. Նա նայեց մի պահ, ապա ասել է. "Թող ինձ. Այն կարող է դիպչել. Դու դեռ շատ դել ".
  
  
  Մենք штурманом թողել օդաչուի աղջիկներին. Մենք տեղափոխվեցինք դեռ հաջորդ անգամ առանց գիտակցության бортпроводницу ազատ տեղ ետեւում օդաչու.
  
  
  Նրա մանրակրկիտ обыскал իր, բայց ավելի շատ չեմ գտել զենքի. Նրա ամուր կապել էյ, կոճ, եւ դաստակ այն դեպքում, եթե նա կցանկանա փորձել ինչ-որ բան իր թունավոր եղունգների, երբ очнется. Մենք դրվեց մեռյալ առևանգիչին է հանդերձարան, որպեսզի ուղեւորները չեն տեսել, ego, եւ ուղեւորվել դեպի խցիկ: Երկրորդ օդաչուն դեռ նայեց бледным եւ մտավախությունը. Նա հարցրեց վիճակի մասին օդաչուի, եւ իմ ռևմատիզմի ego չի ուրախացրեց. Նա անիծված է. - Келере ... Ինչպես դրանք կարող էին հայտնվել է խորհրդի այդ guns? Իսկ դուք?'
  
  
  "Ես ունեմ թույլտվություն է դա անել, քանի որ ես ձեզ ասել. Երկու ատրճանակ թաքցրել էին կրծկալի տակ. Էլեգանտ, չեք կարծում? Որքան ինձ հայտնի է, անձնակազմը չի ստուգվում են զենքի առկայությունը.
  
  
  Երկու տղամարդկանց издавали фыркающие ձայները, ընդունելով խոռոչ անվտանգության. Ինձ հետաքրքրում է, թե ինչպիսին էր երկրորդ օդաչուին. "Մենք պետք է անցնեն դեռ երկար ճանապարհ կա ։
  
  
  "Ի ՞ նչ ես կարծում, դու դեռ չես կարող է մատուցել ինքնաթիռը Պորտ-օֆ-Спейн, կամ դուք ցանկանում եք, որ վերցրել կառավարում վրա՞"
  
  
  Ego հանեք изогнулись. Նա մտածում էր, որ ես подшучиваю նրան. "Դուք ասում եք, որ դուք կարող եք կառավարել է այդ ինքնաթիռի?"
  
  
  Նրա քաշեց կովսականում ցույց է տվել լիցենզիա: Նա թափ տվեց գլուխը ։ "Շնորհակալություն առաջարկի համար, բայց նրա ego կանեմ ինքը".
  
  
  "Եթե դուք փոխեք ձեր միտքը, դրա համար պատրաստ է ձեզ փոխարինել", - պատասխանեցի ես: "Ես կլինեմ ձեր կողքին".
  
  
  Նա քմծիծաղ տվեց, և նա հույս ուներ, որ նա հանգիստ. Նրան, դուրս է եկել ամբողջ տնակում. Ուղեկցորդը разносил ըմպելիքներ, եւ փորձել է հանգստացնել ուղեւորներին. Մյուս տվել թթվածնի старику. Հավանական է, նրա մոտ սրտի կաթված է տարել. Տարա ՝ Ասել է դեռ զբաղված էր օդաչու. Հանգիստ եւ արդյունավետ. Նրա էյ դուր ավելի ու ավելի. Չէ, որ շատ կանայք հանգիստ վերաբերվել նման իրավիճակում: Նա բարձրացրեց աչքերը, երբ այն կանգնած էր իր կողքին. "Նա չի դիմանա, Նիկ".
  
  
  "Ոչ, հասկանալի է":
  
  
  Նստած օդաչու կապված ուղեկցորդուհի սկսեց իրեն: Ee աչքերը բացվում են մեկը մյուսին, եւ ահա ուզում է բարձրացնել ձեռքը, որպեսզի pat ноющую պարանոցի. Երբ նա նկատել է, որ իր ձեռքերը կապված են, նա փորձել է շրջել. Ներարկումը ցավոտ է, դրանով պայմանավորված ' շարժման, դա միակ փոխանցումը ընկ. 'Oi . .. ", - բողոքել է նա: 'Իմ պարանոցի.'
  
  
  Նա բարձրացրել է ինձ, աչքերը.
  
  
  "Կոտրված չէ", - կարճ հայտարարել է, որ իր. "Եւ դուք պետք է վերցնել վատ աչքեր կրակել".
  
  
  Նա փակեց աչքերը և надула շուրթերը. Նրա հյուրանոց, որպեսզի նա կրկին կորցրել է գիտակցությունը, եւ հնչեց մեկ այլ բորտուղեկցորդներ. Նրա խնդրեց նրան վերցնել մի բաժակ վիսկի ջրով և խնդրել է, որպեսզի համոզվեք, որ իր գործընկեր խմեց ։ Նա ուշադիր կատարել իմ հրամանները, перегнувшись միջոցով աղջկան աթոռին, приподняв նրա գլուխը համար կզակ եւ наливая խմել էյ կոկորդը ։ Աղջիկ сглотнула, заткнула բերանը եւ ахнула, իսկ ուղեկցորդուհի вылила վիսկի սահմանվել է մթնոլորտային օդ. Մի մասը: այս վիսկի հայտնվել է իր համազգեստ.
  
  
  Նրան հարցրի: "Դուք երբեւէ տեսել են նրա առաջ, մինչ այդ չվերթի?"
  
  
  Բարձր ուղեկցորդուհին հետ հարձակվողով-дымчатыми աչքերով, выпрямила ետ ու նայեց ինձ. Այժմ, երբ նա ավարտել է օգնել ուղևորներին, նրա ձայնը հնչել է զուսպ զայրույթը. "Ոչ, Էդիտ, աղջիկ, որը զբաղվում է սովորաբար թռչում է մեզ հետ, զանգահարել է մինչեւ մեկնելը, պետք է ասել, որ նա հիվանդ է, եւ ուղարկել է ընկերուհուն. Քվեարկությունը այս ընկերուհու!
  
  
  "Դա մասի պատահել?"
  
  
  "Թե որքանով են նրա գիտեմ, որ դա եղել է առաջին անգամ ։ Սովորաբար օդանավակայանում ունի պահուստային ուղեկցորդուհիները, բայց այսօր մեզ մեկ է այդ աղջիկներին չի եկել ".
  
  
  Նրա կասկած է հայտնել. "Մի ՞ թե էլ ոչ ոք չի մտածում, որ դա եղել է ավելի, քան պատահականություն?"
  
  
  Նա նայեց ինձ. "Սըր, ի ավիացիոն փոստի бизнесявляется դուք միշտ կարող եք ակնկալել ինչ ասես վերջին րոպեն. Մենք ուղղել աղջկան մի քանի հարցեր, եւ երբ պարզվել է, որ նա հասկանում է մասնագիտությունը, մենք վերցրել ենք նրա հետ ։ Եւ ընդհանրապես, որ ես դու ոստիկանը?
  
  
  "Այն, ինչ այսօր բախտը բերել է ։ Կարող եք накинуть օդաչուի վերմակ? Բոլոր այդ մարդիկ կմտածեն, որ եթե նրանք տեսնում դիակի վրա ".
  
  
  Նա դառնությամբ նայեց рыжеволосую бортпроводницу, որը զբաղվում է оправлялась աթոռին, եւ отшатнулась.
  
  
  Նա նայեց ինձ, ինչպես վիրավոր մի թռչուն, прыгающая-ի անտառային արահետ դեպի голодному հայտնվել է ձեռքի. Նրա sel կողքին ։ Կանանց համար ավելի հեշտ է խոսել ինձ հետ, եթե նրա om չի վախեցնում են.. Նրա փորձեցի նայել, թե ինչպես կարելի է ավելի сочувствующим.
  
  
  "Երբ դու միջոցով դուրս գալ բանտից, դու արդեն չես նայում, այնքան ախորժելի, ինչպես հիմա, քույրը: Սպանության մեղադրանքը մասթեր պլյուս ամեն ինչ, որ նրանք պատրաստ են ձեզ համար առեւանգում ինքնաթիռի. Բայց, մյուս կողմից, եթե դուք մի քիչ поработаете ինձ, կամենում է տալ ինձ արժանի ռևմատիզմի, կարող է լինել, այն կարող է ինչ-որ բան ձեզ համար անել: Ինչպես է ձեր անունը?'
  
  
  Նա պատասխանել է, ու ինձ թվաց, որ ես բռնել ինչ-որ բան հույսով եւ ակնկալիքով է նրա բարակ լարված ձայնը. - "Մերի Օսթինի".
  
  
  "Եւ ձեր ընկերոջ հետ?"
  
  
  "Կիսապաշտպան խուան ... Кардоза ... Ուր է նա?"
  
  
  Նրա ասել է էյ, առանց ավելորդ բառերի. 'Ուշ մասին nen մտածել.'
  
  
  Ինձ անհրաժեշտ էր իմանալ նրա արձագանքը. Նա կարող է ինձ ասել, թե արդյոք նա омелой դրան ինչ-որ բան անել. Նրա դեմքը երեւացել է այնպես, ինչպես, եթե այն ընկալվում է նրա դեղ դոլարը հեռ Մոտ нах աչքերից արցունք է հոսում ։
  
  
  Նրա շարունակեց բարեկամական տոնով. "Ասա ինձ ավելի շատ Juan, Մերի. Ով է նա?'
  
  
  Նրա ձայնը կարծես խուլ, նա պատմում էր միջև рыданиями. Կուբայի փախստական. Նա եղել է "վա-բանկ", եւ эму ստիպված է եղել վերադառնալ ։ Նա ասել է, որ հարազատության հետ Կաստրոն, եւ որ դրանք չեն առաջացնում эму վնաս" ։
  
  
  Այն, մտածեցի, որ նա ավելի շատ նման է գաղտնի ոստիկանության աշխատակցի. Այս էր բարդությունը ընդունելության փախստականների; երբեք չգիտես, թե ով է իրականում delle փախել է, և ով աշխատում է "թշնամու.
  
  
  "Որքան դուք գիտեք ego?"
  
  
  'Վեց ամսվա ընթացքում.' Նա նայեց, թե ինչպես է երեխան, լացող վրա կոտրված խաղալիք. "Ես ծանոթացա նրա հետ, երբ նա աշխատել է "Истерн Эйрлайнз" ժամանակ " Miami. Երկու կիրակի առաջ նա ինձ խնդրեց ազատվել է աշխատանքից ։ Эму պետք էր իմ օգնություն ։ Նա մ է նա ժառանգելու շատ գումար է Կուբայում, եւ եթե նա om կստանա, մենք կարող ենք ամուսնանալ: Հիմա . .. դու սպանել ego ".
  
  
  "Ոչ, Մերի, դու ես սպանել նրան, երբ է փոխանցել эму ատրճանակ ու գնդակահարել օդաչուն".
  
  
  Նա բարձրաձայն зарыдала. Ուղևորները զարմացած оглянулись, ոմանք դեռ վախեցած են.
  
  
  "Ես կրակել ... դա դժբախտ պատահար էր ... նավարկում հարձակվել է ինձ վրա: նա դանակահարել է ինձ ... ես ... ես չեմ ուզում սեղմեք քաշել ձգանը ... նրա ... պարզապես հյուրանոց, որպեսզի oni փոխել է ուղղությունը ... '
  
  
  Նրա կանգնեց, դրեց armrests եւ դրեց իր երեք նստարաններին. Նրա կխնդրեի Хока է անել ամեն ինչ нах. Համենայնդեպս, նա չգիտեր առաջին զենքի օգտագործման կանոնները: երբեք չեմ մտածել, որ ատրճանակ, եթե դուք չեք պատրաստվում ego օգտագործել. Երկրորդ կանոնը: երեխաները պետք է խաղալ револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 2
  
  
  
  
  
  
  
  Երբ իմ շեֆը, David Հոկ, ինձ անվանում N3, որ իմ պաշտոնական կոդով, ինչպես առաջին Killmasterа, նրա գիտեմ, որ նա պատրաստվում է տալ ինձ невыполнимую առաքելությունը:
  
  
  Սովորաբար, երբ ոչ ոք, նա անում է ինձ Մականունով. Բայց երբ նա հազում է ու ասում է, N3, նրա առաջին գործը կարծում եմ, որ ես պետք է կրկնապատկել իր կյանքի ապահովագրության քաղաքականությունը. Ցավոք, մեզ մի ընկերություն ոչ եղել է, այնքան խելահեղ է, որ ապահովագրելու է ինձ, այնպես որ, դա կարեւոր չէ.
  
  
  Եկել է նրա հաշվետվություն. Մոտ AX ամենաաղքատ շտաբ-բնակարանի բոլոր հետախուզական ծառայությունների. Տղաները շուրջ ԿՀՎ-ի եւ ՀԴԲ-ի, отворачиваются դրանից, այլ անդամներին գաղտնի ծառայության գոհացնել ավելի դժվար է: Նրանք կարծում են, որ լավագույն ընտրությունը, քանի որ նրանք պետք է պահպանենք ։
  
  
  Այն էր, հոգնած: Այն կատարել է утомительное խնդիր է եւ անհամբեր սպասում է մի քանի շաբաթ ձկնորսության հյուսիսային Միչիգանում. Հոուք пододвинул ինձ թերթը միջոցով աթոռ, закашлялся եւ ասաց, N3, դուք չեք հասկանում, թե ինչ է դա նշանակում?"
  
  
  Այն կարող է տալ ռևմատիզմի առաջ կարդացել է էժանագին վերնագիր: "Դժվարությունները".
  
  
  
  
  ԳԵՆԵՐԱԼ ՀԱՄՈՆԴԸ
  
  
  ՍՊԱՆՎԵԼ Է ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Ես չեմ կարծում, որ շատ ամերիկացիներ գիտեն Համոնդի. Դրա համար նրանց անհրաժեշտ է իմանալ հհպ կղզի Գրանդ-Лаклер. Գեներալ եղել է բռնապետ. Կղզու մոտ եղել է բարդ պատմություն է: Ապա այն նվաճվել իսպանիայի, նա ձեռքն ֆրանսիացիների, ապա գրավել անգլիացիների. Բնակչությունը 90 տոկոս սեւ, սերունդների ստրուկների, բերված շուրջ Աֆրիկա աշխատելու համար շաքարի տնկարկների և տարահիմք. Տասը տարի առաջ այլենդերս որոշել հանրաքվեի խզել անգլիացիների հետ եւ հռչակել է անկախ հանրապետություն ։ Այնտեղ шталь խմբագրել պետք է Randolph Ֆլեմինգ
  
  
  Ֆլեմինգ էր առավել տաղանդավոր և ամենակարևորը կղզու վրա: Նա ընդգրկել է կարեւոր փոփոխություններ եւ шталь իր ժողովրդի իրական հայր. Հետո ego հանել. Նա չափազանց շատ է տվել ռազմական, եւ նրանք աղաղակեցին. Ֆլեմինգ փախել է Միացյալ Նահանգներ, որտեղ эму տրամադրվել է քաղաքական ապաստան է խնդրել: Համոնդը եկել իշխանության եւ поработил մարդկանց, ինչպես կարգն է ռազմական диктатору. Այժմ Համոնդը մեռած էր. Պատահականություն է ... Կարող է լինել ոչ ։ Դա նշանակություն չուներ ։ Նա թողել է վակուում իշխանությունները ։ Ցանկացած, ովքեր դեպքում երթեւեկելի ցուցաբերել նշաններ առաջնորդության էր բանտարկվել կամ այլ կերպ դուրս է բերվել, ըստ հավաքների ժամանակ վարչության Համոնդի, եւ նա վախեցել է, որ արդեն գիտեի, թե ում դիվանագետները դիտում են օգնել վերականգնել կարգը կղզու վրա:
  
  
  Հոուք проворчал: "մենք ունենք հետախուզական տվյալներ, որոնք վկայում են այն մասին, որ ռուսները ստեղծում են կղզու հրթիռային բազայի. Իհարկե, շատ հանգիստ, ինչպես միշտ ։ Այնպես որ, մենք նաեւ պետք է աշխատել հանգիստ եւ քողի տակ. Որ մեզ շեղել, Կուբա աղմկում մասին Գրանդ Лаклере. Նրանք ուզում են օգնել իրենց կարիքավոր հարեւաններին. Բայց մենք գիտենք, որ ռուսների ձեռքում, եւ որ նպատակը "օգնության" է ստեղծել հրթիռներ կղզու վրա: Եվ այսպես, այս գործողությունը ընկնում кремлевское դոսյե ".
  
  
  Դեւիդ Հոուք tapped մատները եզրին է աթոռին, եւ լրջորեն նայեց ինձ. "Սա վիրահատություն է մեկ մարդ, N3. Մեր կառավարությունը չի ուզում երկրորդ կուբայի հրթիռային նախագահ հովիկ Դուք պետք է որքան հնարավոր է շուտ հասցնել Рэндольфа Ֆլեմինգ է Գրանդ-Лаклер ".
  
  
  Նրան կասկածում է, որ զինվորականները պետք է նստել կամ ինչ-որ բան դրա մասին խոսել ։
  
  
  "Ձեր աշխատանքը: - համոզվեք, որ նրանք չեն причинял. Դուք պետք է քշել Ֆլեմինգ նախագահական պալատ. Եւ դուք պետք է գործեն այնպես, որպեսզի ոչ ոք չիմանա, որ մեր երկրում ունի դրան ինչ-որ վերաբերմունք":
  
  
  Նրա պարզ արտահայտել է իր հեգնանք. "Ես սովոր եմ, որ ինձ վրա կրակում են, ինձ отравляют, ամեն կերպ սպառնում են, չկա ոչինչ, հատուկ, բայց ես դեռ չեմ գտել հաստատությունների անել, մեզ անտեսանելի. Թե դու ուզում ես, որ նրա шталь անտեսանելի? '
  
  
  Նրա լավն է շատ բաների, բայց ծիծաղեցնել Тетеревятник - ոչ մի բան իրենց շուրջը: Նա բոլորովին нечувствительным. Նա նույնիսկ չի էլ ժպտաց.
  
  
  "Այս մասին արդեն հոգացել. Լաքեր Ֆլեմինգ մասին Ասել, լավ ընկերներ ".
  
  
  "Ինձ ավելի շատ դուր է գալիս Гек Ֆինն, բայց գիրքը' Մարկ Տվենի կարող է օգնել ինձ?"
  
  
  Хоуку դուր չի գալիս նման wits է, որ նա լքել է ինձ թթու վզգլյադ " - ը: Թոմաս Ասել Է. Հնարավոր է, որ դուք լսել nen. Նա նախագահ Sawyer Hotel Group-ը, աշխարհի խոշորագույն. Երեք տարի առաջ գեներալ Համոնդը տվել эму հողատարածքի վրա լողափ է կառուցել հյուրանոց եւ խաղատուն, որտեղ հարուստ զբոսաշրջիկները կարող եք ունենալ զվարճանալ, եւ ստանալ այն, որ նրանք կծախսեն իրենց գումարները: Նրանք երկուսն էլ դա է արժանի. Դուք, իհարկե, հասկանում է, որ Сойеру ձեռնտու չէ կլանում, որը անմիջապես ազգայնացնում է ego եկամտաբեր ընկերություն. Հուսով եմ, որ այժմ դուք հասկանում եք, թե ինչ Ասել է խոստացել բոլոր մեր օգնությունը խոստման դիմաց Ֆլեմինգ է, որ ego բիզնեսի ապագայում չի ենթարկվի վտանգի տակ. Եւ Ֆլեմինգ տվել է իր խոսքը.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. Քաղաքականությունը ստիպում է տարօրինակ ընկերների աղբի համար. Հայրենասեր Ֆլեմինգ ու անկուշտ գնալ շահող Ասել է. Եւ ես պետք է միացնել այդ երկուսին միասին. Նրա լքել է չափազանց խիստ գրասենյակ հազալով դուրս թքել հետ չնչին է ՝ մտածելով, որ աշխարհը бардак.
  
  
  Բոլոր Sawyer Նյու Յորքում նայեց, ինչպես եւ բոլոր այլ հյուրանոցներ նույն գնային միջակայքում: փոքրիկ լոբբին, окруженное թանկ խանութներում. Բայց մի բան է եղել, այլ. Էր մասնավոր վերելակ, որը վարել է բացահայտ վերին հարկում. Բարձրանալով դեպի վեր, նրա, ոտք փափուկ գորգ ընդարձակ դահլիճում, որտեղ ինձ սպասում էր էլեգանտ հագած շեկ. Սիրելի ժիրինովսկին ինտերնետում կախված բոլոր պատերին, բայց մեզ մի շրջապատից չի կարող համեմատվել որակով երկու ոտքերով, подмигивающими ինձ են նեղ շրջազգեստները. Ինձ махнула փոքրիկ բարակ ձեռքը: "Mr. Carter?" Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Նրա Տարա Ասել է, - ասել է նա: "Հայր, ինչպես միշտ, խոսում է հեռախոսով, եւ խնդրեց ինձ տեսնվել ձեզ հետ":
  
  
  Նա դատի է տվել իմ ձեռքը և առաջ անցավ միջանցքով օր է մյուս կողմում. Սենյակը, որ մենք մտանք, եղել է շուրջ առավել մեծ է, որ երբեւէ տեսել. Ապակե օրը բացել դեպի կտուր, լցված բույսերի և փոքր ծառեր. Էր մեզ աթոռներ, մեզ կաբինետներում, մեզ թղթապանակը, միայն կղզյակներ հարմարավետ բազկաթոռի և кушеток. Բար. Պարոն Ասել է իմանա, թե ինչպես հյուրեր ընդունել ։ Աղջիկ ազատ արձակեց ինձ և ուղղվել դեպի baru.
  
  
  "Ինչ կարող եմ առաջարկել ձեզ, պարոն Carter?"
  
  
  "Իհարկե, խնդրեմ" ...
  
  
  Նա налила ինձ մի բաժակ կոնյակ և ստանձնել է իր վիսկի содовую. Մենք մոտեցել ենք ապակե դռներից բակում եւ սպառնում է ձյուն parque ներքեւում.
  
  
  "Ինչ ամոթ է, - ասաց նա: "Շատ գեղեցիկ բաներ, և ոչ ոք չի համարձակվի գնալ այնտեղ գիշերը.
  
  
  Նրան, մտածեցի ինքս ինձ, որ կարող եմ գալ բազմաթիվ վայրերում, որոնք անվտանգ չէ որոշ մարդկանց համար, նույնիսկ երբ ոչ մի կերպ չի. Օրինակ, այս սենյակում չի եղել այսքան անվտանգ Տարայի Ասել է, եթե չի գիտակցել ներկայությամբ նրա հոր ' նույն հարկում. Նա շատ էր հրապուրիչ, շատ կանացիության տակ բարակ կտորի, որը զբաղվում է ազատ свисала նրա կրծքավանդակի և ամուր обнимала իր hips. Նրա արտասանել nah լուռ կենաց, որպեսզի համոզվեք, որ իմ հիացմունքն չի ускользнет են нах. Ապա դուռ է մեզ համար բացվել է և ամեն ինչ ավարտվեց:
  
  
  Թոմաս Ասել է հայտնվել ոչ թե նրանով, թե ով է իրեն սպասում են տեսնել. Այն ներկայացրել է իրեն բարձր եռանդուն մարդ է, տեմպը հաջողություն եւ ուժի մեջ: Փոխարենը նրան տեսավ մարդու վեցերորդ ոտքերը աճով, իսկ полголовы ստորեւ ճիշտ է, արագ շարժումները: Միակ ուժեղ կողմը nen ego անսպասելիորեն ցածր ձայնը. Նա կանգ առավ մի քանի մետր հեռավորության ինձ եւ շրջել ինձ հետ ոտք ղեկավարի, քանի որ, եթե ինչ-որ մեկը նայում է մեքենայի վրա, որը մտադիր է գնել. "Mr. Carter?" Նա վստահ է եղել.
  
  
  Նրա համեստ դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Դու այնպիսին, ինչպիսին ես նրան պատկերացնում էի".
  
  
  Նա չի բողոքել, եւ նա գիտեր դա ։ Մարդկանց մեծ մասը կարծում է, որ суперагент նման ինչ-որ բան նշանակում միջեւ Богартом եւ сэром Огилви Rennie, դժբախտ տղա, որ բրիտանական բաժին I. M. 6 անվանել է "C", մարդ, որի կազմ էր փչացած րդ հոդվածով գերմանական ամսագրում Der Stern. և նրան ամենևին չի նայում.
  
  
  "Նրա հյուրանոց է ուզում խոսել ձեզ հետ table border, - շարունակել է հյուրանոցային մագնատ. Բայց դա կսպասի. Ձեզ հետ Անոթներով պետք է ժամանակ, ինքնաթիռ, իսկ ժամանակը քիչ է ։ Դուք մեկնում է քենեդիի օդանավակայանի շուրջ, ny հինգ րոպե երրորդ.
  
  
  Այնպես որ, շեկ գնաց հեռու. Գործը գնալով ավելի հետաքրքիր է. Նրա անդրադարձել է իր անկյուն. "Եթե դու արդեն հավաքել են իրենց իրերը, մենք ավելի լավ է գնալ. Իմ ճամպրուկները արդեն ներքեւի մասում, բայց մինչեւ մենք կարող ենք հեռանալ, ես պետք է ինչ hema խոսել ".
  
  
  Նա մտավ մյուս սենյակը, երբ Ասել է անցկացրել ինձ օր հոլը: Մեկ րոպե անց նա վերադարձել է норковой գլխարկի եւ հարմար норковой մի վերարկու մորթյա ավելի նուրբ երկնագույն զգեստ. Նրա հետ էր ճամպրուկ, որը նա ցուցադրաբար швырнула ինձ հեռավորության վրա հինգ ոտնաչափ. Ուրեմն նա գիտեր, թե ինչպես պետք է սահմանափակել. Ինչ-որ բան, որ ես կարող եմ գնահատում. Նրան բռնել ճամպրուկ ու նայում էի, թե ինչպես նա հրաժեշտ է տալիս հայր.
  
  
  "Լիմուզին", որը բավականին մեծ է, որ մեքենա որևէ մաֆիոզ ունի ուղի է խեղճ Тойоту, նա փակել է մտոց, отделявший մեզ վարորդի, եւ անսպասելի զբաղվեր գործերով: "Հիմա էլ կարող է լուսավորել ձեզ մի քանի բաներ,. դոկտոր Ֆլեմինգ պետք է ես բացարձակապես չի իմանալ, թե ով եք դուք իրականում delle եւ ո ՞ րն է ձեր ներկայիս աշխատանքը. Նա պետք է լիներ, կարծում է, որ քեզ վարձել հայրս թիկնապահի հյուրանոցում: Ունի այդ տարօրինակ հպարտությունն է, անվանեք դա невиновностью, եթե ցանկանում եք, եւ եթե նա գիտեր, որ մյուսները, բացի ego սեփական ժողովրդի, կօգնեն նրան էր բարձրանալ գահը, նա կարող է հրաժարվել նախագահությունից.
  
  
  "Այո?' - Ես նայում ee արձագանքին ։ "Մի ՞ թե նա չգիտի, որ քո հայրը գնել բանակ?"
  
  
  Նա մի պահ дернула уголками rta, եւ նրա շուրթերը, թվում էր, դրել տգեղ բառ է, սակայն նա որոշել է խուսափել այս թեմայի. "Նա ոչ մի գաղափար չունի, եւ ավելի լավ է այն երբեք չի իմանա. Նա կարծում է, որ զինվորականները կարծում են, որ նա միակն է, ով կարող է հաղթահարել ներկայիս իրավիճակին: Բայց իմ հայրը վստահ է, որ բանակի հրամանատարությունը կկատարի իր խոսքը, եւ դուք պետք է պատրաստ լինել տհաճ անակնկալներ այդ կողմից.
  
  
  Միայն այն ժամանակ է հասկացել. Հռոմի ուղարկեց իր cute փոքրիկ դստերը, որպեսզի համոզվեք, որ ես կատարում եմ իմ աշխատանքը: Նա չի վստահում ոչ միայն բանակի Գրանդ Лаклера. Նա չի վստահում մեզ Эйксу, մեզ, ինձ, և նա պատրաստ է թողնել իր сочную դուստրը ՝ որպես խայծ, որպեսզի համոզվեք, որ ամեն ինչ գնում է իր հունով: Դե ինչ, այն էր, որ գայթակղություն, որին ես ուրախությամբ խորհրդին միմյանց.
  
  
  "Այդ դեպքում պետք է թվում, որ մենք պատկանում կերպ ընկերոջը. Իհարկե, աղջիկը Թոմաս Сойера չի մեկնել մի փոքր ծառան. Դա նույնն է, Флемингом. Բայց դուք պետք է դա ուղղել":
  
  
  Նրա առաջարկել է յուրաքանչյուր վերցնել տաքսի առանձին գալ օդանավակայան քենեդին, ny առանձին-առանձին: Բացի այդ, էյ, պետք էր իմանալ, որ ես պետք է ինչ-որ բան անել. Ինձ գցել են գրասենյակում ավիաընկերության Մանհեթենում, ցույց է տվել իր ՝ " իմ փաստաթղթերը նախագահին ավիաընկերության եւ սպասեց, մինչեւ որ նա կարող է ստուգել գրառումները հեռախոսով շտաբ-բնակարանում AX Վաշինգտոնում: Նրա հյուրանոց երկայնությամբ զինված է եւ չի կարող իրեն թույլ տալ ուշադրություն ստուգման ուղեւորների.
  
  
  Արձագանքը հազալով դուրս թքել էր բավական տպավորիչ նախագահը անհապաղ զանգահարել է գլխավոր գործադիր տնօրենին օդանավակայանում, եւ երբ հասա այնտեղ, ինձ անձամբ ուղեկցում էին կարդում.
  
  
  Տարա ՝ Ասել էր ինքնաթիռում, խոսելու գեղեցիկ, կրթված անձ է, темнокожим տղամարդ, նստած պատուհանի մոտ շարքում երեք տեղերը. Նրան կասկածում է, որ սա եղել Randolph Ֆլեմինգ, նոր թանկարժեք նախագահ Թոմաս Сойера կղզում Գրանդ-Лаклер. Նրան, տեսա նրան, երբ սողանքը կողքին աղջկա հետ, և նշել է, որ նա излучал առաջնորդության եւ ազնվություն. Նա նայեց ինձ մի պահ, ապա այլեւս չեն դարձրել ինձ վրա ուշադրություն.
  
  
  Հավանական է, մտածում է նա ինձ անհրաժեշտ ճանապարհային անհրաժեշտություն է ։ Այն կարող է կարդալ ego մտքերը. Կարծախ մինչև կղզիներ, նա զգա իրեն ապահով է, բայց դեռ նա չէ նախագահական аппартаментах, նա հեշտ թիրախ.
  
  
  Նրա մի պահ խորհում է, թե ինչու է Ասել ոչ գործարկել է մեկ շուրջ իրենց անձնական ինքնաթիռ, այլև մեզ, ապա անմիջապես մտածեցի, որ հպարտության, որի մասին խոսել է Տարա: Ֆլեմինգ, առանց կասկածի, կհրաժարվեր նման բան, քանի որ դա կարող է թվալ, վերադարձի ցնցումների. Ձայնը Ֆլեմինգ էր մեղմ, նրա խոսքերը հաշվարկված է, եւ նա խոսեց Անոթներով գործնական տոնով. Ուղևորներին թվում էր, որ նրանք խոսում մասին пустяках. Երբ մենք էին օդում, բորտ-ուղեկցորդ բերեց բարձեր և վերմակներ. Շուտով ուղեւորների մեծ մասը անջատել սուրբ է, և խոսակցությունները կարծիքներ են հնչում օլիմպիական. Քնի ինձ համար խոսք լինել չի կարող. Առաջին հերթին, իհարկե, նրան պետք էր հետևել Флемингом, բայց, բացի այդ, գայթակղիչ ներկայությամբ Տարայի կողքիս ոչ թե հեշտացրել է իմ կյանքը. Եւ այն, զգում էի, որ լարվածությունը եղել է փոխադարձ. Այն ամենը, ինչ մենք կարող ենք անել, փորձել մտածել այլ բանի մասին. Համենայնդեպս, դա օգնեց ինձ չի քնել.
  
  
  Ինձ ծանոթացրել հետ Флемингом միայն այն բանից հետո, երբ նրան վերցրել է հսկողության տակ միջադեպը угоном ինքնաթիռի. Այնուհետեւ նա դժկամորեն խոստովանել է, որ դա եղել է երջանիկ պատահականություն է, որ սպան անվտանգության ծառայության հյուրանոցում Sawyer Գրանդ-Лаклэр թռավ նույն չվերթով: Նա հույս է հայտնել, որ ego կղզի եւ ego բնակիչներին խնդրում են ինձ.
  
  
  Ապա, որպես օրինակներ, որ դեռ беспокойных ուղեւորների, նա իջեցրել է հետեւի իր տեղը եւ թույլ տվեց իրեն ներքաշել խաղաղ քուն.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  
  
  
  
  
  Օդանավակայանը Գրանդ-Лаклер էր ոչ այնպես, ինչպես մեծ, որքան օդանավակայան Օ ' Հարան Չիկագոյում, բայց նայում է այնպես, կարծես վերջին ինքնաթիռը вывалил բոլոր ուղեւորների Գրանդ-Լա-Քլերը: Օդանավակայանը այնքան ժամանակակից է, որ ես մտածեցի, չի վճարել է արդյոք Ասել նրա շուրջ եկամուտների իր հյուրանոցի եւ կազինոյի. Հագած վառ գույներով այլենդերս сдерживала համարում զինվորների կարճ տաբատով և հրավիրատոմս հետ կարճ sleeves. Բացի զենք, նրանք նման խոշոր տղան հետախուզում. Ոմանք իրենց շուրջը ստեղծում են " կորդոն շուրջ ինքնաթիռի եւ սպասում om սև լիմուզին.
  
  
  Ուղեկցորդուհին հայտարարեց, որ մենք բոլորս պետք է մնան իրենց տեղերում, քանի դեռ դոկտոր Ֆլեմինգ չի հեռանա օդանավակայանի շուրջ. Սանդուղք մոտեցել, եւ դուռը բացվել. Այն արդեն տեսել է հսկայական ամբոխին, հիմա էլ լսել եմ, ցնցող whoops, երբ նոր նախագահը կղզի ոտք է դրել իր հողի.
  
  
  Կողքիս Տարա Ասել է շշնջաց: "Տեսեք, թե ինչ է նրան զույգ. Այն էլ հյուրանոց է, որ մենք ներքեւի մասում, եւ կարող են նայել, թե նա ինչպես է իջնում ".
  
  
  - Քեզ էլ отпихнула պահպանությունը. Ուրախ եմ, որ դուք այստեղ եք, - ասացի:
  
  
  Միջոցով պատուհանից մենք տեսանք, որ Ֆլեմինգ, որն այժմ գտնվում է ստորոտին է կորզում, բարձրացրել է ձեռքը ՝ ողջունելով այլենդերս. Արձագանքել է հեշտ ձեւով отсалютовал, ապա մոտեցել է Флемингу եւ սեղմեց эму ձեռքը ։ Ֆլեմինգ ժպտաց.
  
  
  "Գնդապետ galibi Carib Jerome", - ասել է Տարա. "Բանակի շտաբի պետ. Մարդ, որը կազմակերպել է վերադարձը Ֆլեմինգ.
  
  
  Սա էր իմ շփումը. Նրա, ուշադիր նայեցի ։ Ego սեւ դեմքը չի եղել սեւ. Նրա արևելյան աչքերը, բարձր այտերին և оливковая կաշի է, որ ցույց էր տալիս այն, որ նա ժառանգ է բրազիլական հնդկացիների, завоевавших կղզի նախապատմական ժամանակներում. Նա կարող էր գնալ մեծ вьетнамца. Ջերոմ поднес շուրթերը ականջին Ֆլեմինգ է, որ ego լսել է զանգվածային հիստերիայի.
  
  
  Ըստ արտահայտության ego նրա անձի հասկացա, որ նա զգուշացրել է, Ֆլեմինգ հնարավոր վտանգների վերաբերյալ. Նա վերցրեց Ֆլեմինգ ձեռքը և առաջնորդեց ego բաց է ожидающим лимузинам.
  
  
  Ֆլեմինգ ժպտաց, стряхнул ձեռքը Джерома եւ ուղեւորվել ամբոխի համար ոստիկաններին ոստիկանության շղթայի դիմաց, թափահարում ձեռքերը ժողովրդին գործողությունները, որոնք նա, ինչպես ցանկացած նորմալ ոստիկանը և հսկիչը, ատում եմ. Ծափահարություններ չեն դադարել, երբ նա սողանքը մեծ մեքենա պաշտոնական դրոշների վրա թեւերի; որոշ հանդիսատեսին հաջողվել է ճեղքել ոստիկանության շղթան եւ փորձել շարժվող մեքենան ։ Մենք ստիպված էինք սպասել ինքնաթիռում, քանի դեռ խորհրդի ոչ ռազմական ոստիկանությունն է, որ ձերբակալել бортпроводницу, пытавшуюся առեւանգել ։ Նա նայում է ինձ, երբ նրա ստվերել են, մտահոգիչ եւ քննություն. Նրան, ժպտաց ու դեմքով պատասխանեց. Կարող է լինել, այն կարող է ապահովել էյ, ավելի հեշտ դատավճիռը. ի վերջո նա ընկավ զոհ հին հնարք. Երբ նա իջնում էր աստիճաններով շրջապատված զինվոր, հանդիսատեսը էր համարում ee VIP persona եւ բարձրաձայն ողջունեց. Հասարակությունը, հավանաբար, չի տեղեկացվել էր առեւանգման վերաբերյալ ինքնաթիռի. Վերջապես, մենք թույլտվություն ստացանք դուրս գալ. Ամբոխը դեռ ликовала. Մենք ունեինք հայտնի Դոկտոր Ֆլեմինգ թռավ. Տարա засмеялась եւ помахала ձեռքով, ներգրավելով իր լսարանի ուշադրությունը. Ինձ վրա ոչ ոք ուշադրություն. Նրան էր դրան ուրախ եմ: Մի ամբողջ վատագույն դեպքերից է, որը կարող է պատահել գաղտնի գործակալ է, դա պետք է հավատարիմ է պահվում. Մեզ տարան համեմատաբար հանգիստ մաքսատուն, որտեղ մենք սպասում ենք, դեռ մեր ուղեբեռի կժամանի conveyor. Նրա նշել է ուղեբեռի Տարայի եւ ձեր. Ճամպրուկներ հանել повозки մաքսավորները է դրել մեր առջեւ; որպեսզի մենք կարողանանք om է բացել.
  
  
  Հետազոտություն էր չափազանց ուշադիր. Է Карибах նման սովորույթները սովորաբար չափազանց տարածված. Սովորաբար նրանք գործ ունեն состоятельными զբոսաշրջիկներով, որոնց չի ցանկանում նեղացնել, կամ վախեցնել. Ու որ ինձ էլ ավելի զարմացրեց, քանի որ այն, թե ինչպես ես նրանց որոնված. Նրանք իմ наплечную holster, расстегнули պիջակ եւ нахмурились նայում "Люгер".
  
  
  "Բացատրություն, խնդրում եմ". Այդ մարդը չեմ նայում է այնպես, կարծես հյուրանոց վերաբերվել ինձ, որպես հարուստ տուրիստի, որին պետք չէ նեղացնել ։
  
  
  Դրա նրանց ասել, որ ես նոր սպա անվտանգության ծառայության հյուրանոցում "Ասել". Տղամարդու վրա այն հնարավորություն է տալիս տպավորությունները: Նա щелкнул մատները, ինչից հետո երկու ոստիկան, կատարվում է կաթողիկոսի կանգնել տեսանելի տեղում, առաջ շարժվեցինք անկյունում դահլիճից. Նա հրամայեց քշել ինձ ոստիկանության բաժանմունք ՝ հարցաքննության: Odin շուրջ սպաների տարան իմ "Люгер". Տարա նայեց այնպես, կարծես հյուրանոցի սկսել պայքարը բացահայտ տեղում մահացել է: Դրա եկել էյ цыпочки, որ նա չի натворила հիմարություններ. Այստեղ անիմաստ է վիճել իշխանությունների հետ ։ Նա ասել է, որ կտեսնեմ նրան ավելի ուշ հյուրանոցում, եւ գնաց սպաների հետ է ոստիկանին фургону ն օդանավակայանը: Ինձ թույլ տվեցին վերցնել ճամպրուկ: Եթե Դեւիդ Հոկ լսեց դա, նա մահացել է լիներ, վրդովմունքի. Նա արհամարհանքով շարքային ոստիկաններին: Մայրաքաղաքի տասը կիլոմետր հեռավորության վրա, եւ ճանապարհը երկար էր. Ամբոխը դեռ выстроилась ճանապարհի երկայնքով, եւ մեր երթը Ֆլեմինգ շարժվում է արագությամբ երեք մղոն ժամ: Մենք շարժվել վերջին ուղեկցությամբ մոտոցիկլիստների. Մարդիկ, ովքեր տարել են ինձ տեղամաս էին, ինչպես բոլոր մյուս ոստիկանները ամբողջ աշխարհում, педантичными եւ ձանձրալի. Jerome հայտարարել է հանգստյան օր է, և կազմակերպել է երեկույթ, որը զբաղվում է պետք է սկսվեր երեկոյան ։ Այս տղերքի համար, իհարկե, դա պարզապես նշանակում է ավելի շատ աշխատել. Երբ մենք проезжали mimmo հյուրանոցի "Ասել", մարդիկ դեռ կանգնած են եղել երրորդ եւ չորրորդ շարքերում ։ Մեծ սիզամարգ լինելու լի էր фотографирующими զբոսաշրջիկների. Ճարտարապետություն հյուրանոցի էր ստերիլ, որ կարող է առաջացնել ակնածանք եւ չեն տալիս զբոսաշրջիկներին մոռանալ, թե ինչի համար են նրանք այստեղ եք: կորցնել իր դոլար ն игорными սեղաններ պատրանք, որ om հաճելի զվարճացնում են. Հսկայական շենք вытянулось բուլվարում երկայնքով նավահանգիստ եւ գտնվել ծայրամասում գործարար շրջանից. Նավահանգիստ նրան տեսա երեք հսկայական հաճույքը yachts եւ մտածեցի, որ խաղատուն լավ է աշխատել մարդկանց հետ, ովքեր կարող են իրեն թույլ տալ այնպիսի խաղալիքներ.
  
  
  Ոստիկանական տեղադրել неприметном-րդ տեղում է, որտեղ նա ձեռքն էր зоркие աչքերը զբոսաշրջիկների. Եւ նա գրեթե նույնքան նոր է, թե ինչպես է օդանավակայանը. Ասել է լավ է վճարել իր հողը և իրենց իրավունքները: Սպասասրահում կախված ցուցանակը, восхваляющая ego մեծահոգությունը. Ինձ հանգեցրել է գտնվել. Ուղեկցորդուհին, застрелившая օդաչու, նստեց փայտե նստարանին. Է нах էին դրվում են ձեռնաշղթաներ, եւ նա լուռ լաց էր լինում, փակ աչքերով ։ Հավանաբար, նա ներկայացրել է իր սարսափելի բաներ, որ կարող է նրան պատահել ։ Նրա sel կողքին, եւ шталь մերսում էյ պարանոցի. Տվել ահա մի քանի խորհուրդներ, խորհուրդ է տվել էյ պարզ ճշմարտությունը եւ փորձում է սուտ է, եւ կրկին խոստացել է, որ ես կփորձեմ ինչ-որ բան անել нах. Ի վերջո, նա շատ գրավիչ է, որպեսզի իրականացնել կյանքը թվային տեսախցիկներ. Նա փորձել է ժպտում ես, բայց գլուխը ուսին և всхлипнула. Սենյակ մտավ հսկիչը, և տարան նրան: Նրանք չեն հյուրանոցներ, որ նա զգում հարմարավետ.
  
  
  Նրան մնացել է մեկ ժամ: Որ հնարք է, որը զբաղվում է ձեզ встревожиться. Նրա անհանգստացած են. Չի կարող բացահայտել իր իրական ինքնությունը, եւ ես շատ օգնություն ստանալ Сойера այս փուլում. Որոշել է խաղալ слабоумного եւ ամեն տարի, որ դրա շուրջ ստացվի ։
  
  
  Վերջապես երկու ոստիկան մոտեցան ավարտին ակնկալիքները. Այն անցել դուռ հետ խաղում վարչակազմը". Մեկն էր վարորդով մեքենաներ, որի վրա ես բերել, այլ եղել է քաղաքացիական հագուստով.
  
  
  "Ես ցավում եմ, որ ստիպել է քեզ սպասել", - ասաց վերջինս ։ Նա խոսեց շատ հուզված. "Ինչու ՞ ես էդգարի համար ատրճանակ է наплечной кобуре?"
  
  
  Ինձ պետք էր эму ինչ-որ բան է ասել. Նրան ասել է. "Կարծում եմ դա ամենահարմար վայրը ego կրելու".
  
  
  Эму դա դուր չի եկել. "Միայն տեղական իշխանությունները իրավունք ունեն զենք կրելու, պարոն Քարտերը, դուք խախտել են օրենքը. .. '
  
  
  "Որպես անվտանգության ծառայության պետ" հյուրանոցի Ասել է ", մի ՞ թե ես իրավունք է կրել զենք.
  
  
  'Միայն ձեր աշխատավայրում: Քանի որ ես պատրաստվում էի ասել, դուք խախտել են մեր օրենքները, որ հիմք է ուղարկել արտասահման, որպես անցանկալի օտարերկրացու.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց մտքի մասին հազալով դուրս թքել, եթե նրան կզանգեմ эму եւ ասեմ, որ ինձ վռնդել են կղզու. Որոշել է կիրառել ասեղնաբուժություն է նյարդային համակարգի մարմնավորած հեղինակությունը: Նրա մտախոհ ասաց: "այդ Ժամանակ ես ավելի լավ է զանգահարել Նրան Сойеру. Эму դա դուր չի գա.
  
  
  Այն աշխատում. Նա почесал տակ բաճկոնը մեկ մատը, քանի որ, եթե ego հանկարծ укусили ալրացող և տերևակեր վնասատուները. 'Էմ-մ-մ... մեզ մոտ դա երբեմն լինում... Էմ-մ-մ". ... անձնական հարաբերությունները ամհ-ի առաքելությունը Сойером?
  
  
  "Մենք ամփոփ տվյալներ եղբայրներ. Նա առավել ավագը:
  
  
  "Հըմ... ես выясню դա իմ վերադասի.... Նա դիմել է մեկ այլ գործակալի. "Հովարդը, уведи ego դռնփակ. Իսկ առայժմ տեսնել, որ... ": Նա չի ավարտել արտահայտությունը ու հապշտապ հեռացել համար դուռը նշումով" աշխատակազմի ".
  
  
  Մեզ դրանց շուրջ երբեք չի ընդունվի աշխատանքի իմ ոստիկանությանը: "Люгер" դե, արդեն այնքան շփոթված են, որ նրանք նույնիսկ չեն բարեհաճել նայել հեռու. Стилет, որը կրում է իմ предплечье, ոչ ոք չի գտել ։ Բայց ես չեմ ուզում առաջացնել ավելի մեծ հուզումների, քանի դեռ այն չի դարձել է բացարձակապես անհրաժեշտ. Նորություններ իմ դերը պատմության առևանգման ինքնաթիռների դեռ չի եկել այդ պաշտոնատար անձանց, բայց ավելի բարձր մակարդակի վրա կլիներ հայտնի չէ ։ Նրան հետեւեց Հովարդ մեծ ֆոտոխցիկ շենքի նկուղում.
  
  
  Տեսախցիկ էր օվալ ձեւավորել է " անհամաչափ միջեւ կաղնու նստարանների դիմաց միմյանց են երկու պատերին. Մի խոսքով նստարանների նստած քարանձավը, հավանաբար, ամերիկացի գործարար. Նա հոգնել է, եւ նա մեկն էր սպասվում են տեղումներ, ով դարձել է ավելի կապույտ. Նա փորձել է պահպանել հեռավորությունը, նրա ու մյուս բանտարկյալներին, quirky негром, որքան հնարավոր է. Երբ Հովարդ գնացել, նեգր կանգնեց, хмыкнул, եւ шталь փորձում ես շրջանցել. Է, դիմել է նրան:
  
  
  "Կա' նգ առ հանգիստ, - ասաց նա:
  
  
  Նա փորձել է շրջանցել է ինձ, բայց ես շարունակեցի հետեւել, որ նա եղել է առաջ ինձ. Առանց նախազգուշացման ego բռունցք " սրճարանի իրան.
  
  
  Նրան բռնեց ego-ն այլևս շրջված է, повалив ego մեջքի վրա գետնին. Նա նայում է բավարարված, քանի որ դա այն էր, ինչին նա հյուրանոց. Նա թռավ հյուրանոց են կրկին հարձակվել, բայց երբ նա տեսավ стилет, որը նրան ձգեց դեպի իրեն, նա հրաժարվել է իր պլանավորման, shrugged եւ սել. Ինձ մոտ այնպիսի տպավորություն է, որ նա չի եղել սովորական скандалистом, բայց эму վճարել են, որպեսզի նա վախեցրել է բանտախցի ընկերներ եւ ստիպել om խոստովանեմ, որ հյուրանոցի ոստիկանության հարցաքննության ժամանակ. Նրա պատրաստվում էր մի խավ թվային ֆոտոխցիկ, բայց հիմա որոշել է, որ ավելի լավ է քնել եւ խնամում են негром. Սակայն, հաջորդ կես ժամում նա ուրիշ ոչինչ չի արել:
  
  
  Այնուհետեւ կրկին հայտնվել է Հովարդը, բացեց դուռը ու ժեստ ինձ հրավիրեց դուրս գալ. Հարբած ամերիկացին փորձել է դուրս, բայց մեծ սեւ բռնեց ego եւ ի վարորդը վրաերթի է ենթարկել մի ոտքը. Նրա հոգնել են նրա, և хлопнул իր ձեռքով ego պարանոցի. Նա ընկել է գետնին, եւ ես կասկածում, որ նա մի քիչ поспит.
  
  
  "Տեղադրել ego այլ վայր", - ասել է իր Хауи. "Կամ նրան поговорю մեր հյուպատոս". Ամեն դեպքում, նրա պատրաստվում է զգուշացնել Ֆլեմինգ է, որ այս свинарник ընդմիշտ կարգի բերել. Հովարդ թվաց դա խելամիտ է, որ նա առանց տատանումների կատարում իմ հրամանը, քաշվել է մարդու, առանց գիտակցության միջանցքում եւ թողնելով ego այնտեղ.
  
  
  Տարա ՝ Ասել է նստած ես դարակ. Նա զբաղեցրել է իմ "Люгер", ու մի պահ նրա մտածել, որ նա խենթ է, որ ինձ օգնել է խուսափել. Նա եղել է բավականին предприимчива. Բայց հետո տեսա նրա նյարդային արտահայտությունը դեմքերին երեք ոստիկանների ետեւում нах. Երիտասարդը, որն ինձ հարցրել է, вспотел.
  
  
  "Քո կալանք է եղել, պարոն Քարտերը: Ներողություն եմ խնդրում թյուրիմացության համար" ։ Նա տվեց ինձ իմ ճամպրուկն է:
  
  
  Տարա ՝ ծառայել ես իմ Люгер. Նրան հրել ego наплечную holster, և մենք միասին դուրս եկան միջոցով դուռը, որը բացել են երկու սպաներ: Հիմա նշել է, որ խցիկի էր մեկ առավելություն: այնտեղ եղել է ոչ այնքան տաք է, ինչպես փողոցում: Նույնիսկ փետրվարին ջերմ поднималось են pavers եւ արտացոլվել է տների պատերը. Նրա քննություն նայեց Տարան. Նա դեռ թվում էր, возмущенной.
  
  
  "Ինչ-որ անհեթեթ տեսարան. Նրան, գնաց, բաց է Флемингу; ego առաջին պաշտոնական գործողություն էր приказание ձեր ազատելու եւ զենք կրելու թույլտվություն որտեղ պատահի և երբ պատահի ։ Այսօր երեկոյան նա դիմում է խորհրդարանին ՝ արտահերթ նիստում: Նա տվել է մեզ տոմսերը հրապարակային պատկերասրահ, նա ցանկանում է, որ դուք լսել ego ելույթը: 2:30. Այնպես որ, մենք դեռ ժամանակ ունենք ճաշ եւ խմել ".
  
  
  'և այս ամենը?' - ընդամենը հարցրի նրան.
  
  
  Կինը վերցրել է իմ ձեռքը. "Ելույթից առաջ, որ. Ես չեմ ուզում շտապել քեզ հետ, Նիկ. Բացի այդ, շատ սոված.
  
  
  Տաքսի գտնել չի հաջողվել: Փողոցները լցված էին մարդկանցով, танцующими, նվագող և ликующими. Նրանք չեն ուզում սպասել թեմա նշելու. Փորձում է մտնել ամբոխի, մենք անցել ենք mimmo "տնաբույծ շուկայական վաճառասեղանների", снабжавших զբոսաշրջիկների հուշանվերներով, привезенными շուրջ Սինգապուրի.
  
  
  Միջեւ շուկայի և հյուրանոցային ձգձգվեց մի շարք գործնական շենքերի, ինչպես նաև լայն ճանապարհ, որը զբաղվում է վարում էր դեպի գլխավոր մուտքի մոտ հյուրանոց. Նախասրահ էր անսովոր մեծ, окружал մեծ պատուհաններ խանութներ, իսկ աջ կողմում էր մուտքը խաղատներ. Այն, ուղեւորվել է գրասեղանի, բայց Տարա выудила բանալին իր պայուսակներ. Նա արդեն համարներ են ինձ համար. Մենք կատարել են իրենց ճանապարհը դեպի ամբոխի միջով զբոսաշրջիկ է վերացնել եւ ստացել է վերին հարկում.
  
  
  Տարա ցույց տվեց ինձ իմ համարը, հսկայական բնակարան նայող bay. Նրան, նայեց лужайку ափի ճերմակ լողափ եւ ծովագնացություն yachts, ինչպես որդին, կանաչ ջուրը: Գումար. Ամենուր զգացվում էր շատ գումար. Հետո գիշերային թռիչքի գտնվելու և թվային տեսախցիկների նույնիսկ զգացի շատ կեղտոտ է, որ նստել է թանկարժեք կահույքի. Նրա, անցել ննջասենյակ բաղնիք. Ցնցուղ էր բավական մեծ երկուսի համար. Նրան զանգահարել է Տարայի մեջ: "Բերեք, մաքուր հագուստ, որպեսզի մենք կարողանանք լվացք մեկ այլ".
  
  
  "Ոչ, - ծիծաղելով պատասխանեց նա: "Ոչ սոված փորին. Իմ համարի դուռը, և այն պատրաստվում է լվանում այնտեղ".
  
  
  Դե գոնե փորձեցի. Նրան լսեց, թե ինչպես բացվեց և փակվեց կապող դուռ, պատվիրել հեռախոսով երկու ուղղությամբ, стряхнул հագուստ և ներառել է ցնցուղ. Նրան թույլ է տվել soothing տաք & nb հոսում ես, քանի դեռ ամեն ինչ իմ մարմինը չի կարմրել է ճիգից, ապա անցել է սառը ջուրը: Այդպիսով, նույնիսկ առանց vaults, ես միշտ զգում եմ նոր մարդը.
  
  
  Այդ ժամանակ, ինչպես է հայտնվել Տարա հագած զգեստը խորը neckline, որը համապատասխանում է իր մեծ կապույտ աչքերը, այն կրկին իր հագուստով ։ Այն պահին, երբ նրան ողջունել է նրան, նրանք բերեցին խմիչքներ.
  
  
  Հարված ՝ Ձերբակալվել, նրանք բերեցին բարձր охлажденном բաժակ, բայց երբ նա ավարտեց, նա դեռ չի փոխել իր միտքը, ուստի մենք իջանք դեպի վերելակ: Շուրջ չորս ռեստորանների հյուրանոցի Տարա է ընտրել մեկ երկրորդ հարկում ։ Մենք, այս խաղը սեղանի տակ հեշտ հովանու, և նա ասել է ինձ, որ այստեղ մեծանուն լոբստեր, подаваемый յուղով և կիտրոնի հյութով.
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, որ սպասում է առջևում է, երբ ռուսները կդարձնեն ձեր հաջորդ քայլը. Նրա պոկել om սպանելու փորձի Ֆլեմինգ թողնելով ego հոտում կուբայի բանտում, այնպես որ հիմա նրանք ստիպված են, որ մշակել է բոլորովին նոր ծրագիր.
  
  
  Բայց անիմաստ է ձգտել, քանի դեռ նրան սպասում om պատասխան քայլերը. Մենք смаковали կրթություն, ապա, ձեռք ձեռքի բռնած, շարժվեցին դեպի կառավարության ելույթի համար Ֆլեմինգ.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Մենք չպետք է գալ ценымногие ավելի ուշ: Բոլոր տեղերը արդեն զբաղված էին, բացի մեր տեղերի, եւ ընդհանուր պատկերասրահ շնչում жаром переполненного դահլիճից. Randolph Ֆլեմինգ նստած էր հարթակում, մի կողմից, ղեկավար Օրենսդիր ժողովի եւ դատարկ креслом Кариба Джерома մյուս. Գնդապետ կանգնեց միկրոֆոն, եւ արտասանել вступительную է խոսքը ։
  
  
  Երբ նա ավարտել է եւ Ֆլեմինգ կանգնեց, պատերը մի քիչ փլուզվել է громовых ծափահարությունների: Այն նույնպես хлопнул, եւ Տարա помахала ձեռքով, նրա աչքերը увлажнились ոգեւորության.
  
  
  Ֆլեմինգ սպասեց տասնհինգ րոպե, մինչև ծափահարությունները չի subsided բավական է, որ լիովին утихнуть, բարձրացնելով իր ձեռքերը ։ Երբ հայտնի է բավական հանգիստ, շուրջ բանախոսները կար մի ego ջերմ ձայնը. Նա ուրախ էր ու երջանիկ լինել տանը, և երախտապարտ եմ, որ ժողովուրդը նորից ընդարձակ երկիր է, ego է ղեկավարել երկիրը: Նա ներկայացրել է մի ծրագիր, որը զբաղվում է թվում էր իմաստալից, եւ խոստացել է հրապարակային ընտրություններ ' մեկ տարվա ընթացքում, որ նա արել է ռազմական իշխանությունները միայն մեկ տարի ։ Նա ասել է մեկ ժամ, եւ դա մեկն է լավագույն շուրջ քաղաքական ելույթների, որոնք երբեւէ լսել.
  
  
  Հաջորդել է եւս մեկ րոպեանոց овация, եւ շրջապատում զինվորը չի թույլատրվում Флемингу ստանալ սեղմում բազմությունը. Հետո երեքը, որոնք ուղեկցվում են պոռթկուն քամիով պահպանության տղամարդկանց լքել շենքը միջոցով կողմում դուռը. Առայժմ ռազմական պահել պայմանավորվածության Сойером. Ու ինձ թվում էր, թե այլապես նրանք չեն կարող վարվել, հաշվի առնելով գերակշիռ ժողովրդականություն է նոր նախագահ. Մենք Անոթներով սպասենք, մինչեւ խուճապի դուրս գալու մի քիչ утихнет. Աչքերում Տարայի блестели բացիկ. "Ինչ է այդ մասին մտածում ես, Նիկ? Դուք գիտեք, որ Ֆլեմինգ? Ընտանիքը գեներալ Համոնդի դեռ ապրում է պալատում, եւ Ֆլեմինգ ասաց նրանց չշտապել եւ ձգտում է ինչ-որ բան ։ Նա երկար ժամանակ մնում է հյուրանոց եւ նրա ամբողջ հարկում: ստորեւ մեր ".
  
  
  Ինչ-որ բան նկատի ուներ մեղմել իմ աշխատանքը: Կլիներ գրեթե անհնար է վերահսկել Флемингом նախագահական նստավայրում, որտեղ ինձ, ի վերջո, անելիք չունեին. Եւ այս իրադարձությունը հանգեցրեց ego բացահայտ իմ պաշտոնական գործունեության ոլորտը: Հետո հարվածել ինձ. "Դուք ստիպել են ego անել դա պատահական չէ, չէ՞։"
  
  
  Նրա ժպիտը հաստատել իմ կասկածները ։ - Ինչ փոքր է заговорщица!
  
  
  "Լավ է", - իր շնորհակալությունն է sl. "Շնորհակալություն ձեր օգնության համար նրան հիմա կարող եմ ուշադիր հետեւում է նայել".
  
  
  Մարդկանց մեծ մասը եկել արտադրանքի միջոցով, եւ մենք էլ գնում են. Տարա свисала իմ ձեռքերը. "Եւ այժմ պարտք է կատարվել ..."
  
  
  "Դուք կարոտել ձեր հնարավորությունները, երիտասարդ տիկին. Պարտքը հեռու չի կատարվել. Իմ օրը ամբողջությամբ զբաղված է: Այն ձեզ կտանեմ հյուրանոց, քվեարկություն, և բոլոր. Լավագույն միջոց է պատասխանել хулигану - հակահարված տալ, որ այժմ Տարա կարող գոնե մեկ անգամ գնալ Լուսին: Եւ ես, իրոք, ստիպված է շատ բան անել: խոսել մենեջեր հյուրանոցի համար, այցելել Ֆլեմինգ եւ մի քիչ քնել. Ես չէի կարող քնել, վերջին երեսուն-վեց ժամ, եւ, թերեւս, առաջ ես утомительная գիշեր.
  
  
  Նա կասկածամտորեն նայեց ինձ ու մի փոքր надула շուրթերը, երբ նրա прощался նրա մոտ վերելակի. "Լավ է, - մտածեցի ես: Նրա խնդրել է մենեջեր և նկատեց, որ ego արդեն տեղադրվել է թևում. Նա դժգոհ էր իմ ներկայությամբ ego նահանգում. Կարող է, նա մտածում է, որ դա արված է նրանց սխալներից: Նա ծանոթացրեց ինձ իր անվտանգության ծառայության պետ Լյուիսի, ապա մեզ հանեց միջոցով ego գրասենյակում, ինչպես արագ, որքան հնարավոր է.
  
  
  Լյուիսը բարձր է եղել негром, որը նախկինում պրոֆեսիոնալ խաղացել թիմում ռեգբիի է Միացյալ Նահանգներում. Նա կոպիտ է ինձ հետ, քանի դեռ նրան չեն անվանել է " ego "экспрессом" (մականուն, որ մամուլը հորինել նրան այն ժամանակ), եւ ոչ հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ эму որոշ ego լավագույն հանդիպումները. Սա ստիպեց ego ուրախացնել եւ իրեն ավելի ընկերասեր. Նա պատմել է ինձ հատուկ միջոցների, որոնք նա ընդունել է պաշտպանության նախագահի, և ինձ կաբինետ Ֆլեմինգ է, որ ծանոթացնել ինձ իր թիմի հետ:
  
  
  Om էր չորս, բոլոր ամուր ամերիկյան negroes, թաքնված անկյունում դահլիճում. Լյուիսը հայհոյել է իրեն քթի տակ եւ ворчал է ամբարտավանություն է բանակային սպաների: Այնուամենայնիվ, прорычал նա միշտ մտածելով, որ նրանք կարող են թողնենք բոլոր կողմում. Ego զայրացան, որ սպա եւ երկու զինվոր կնճռոտ сторожевая դռների մոտ Ֆլեմինգ հետո, թե ինչպես է ուղարկեցին ego մարդկանց ։ Բացի այդ, նրանք նաեւ ուղարկեցին երկու այլ տղամարդկանց, որոնք перешептывались ընկերոջ հետ, այլ մյուս ավարտին դահլիճից: գեր, ցածրահասակ, գեր ամերիկացիները իտալական ծագում. Այսպիսով, մաֆիա նաեւ պաշտպանել Ֆլեմինգ, իսկ նրա հետ և իրենց շահերը խաղատների.
  
  
  Ինձ ներկայացվեցին մարդիկ հյուրանոցի շուրջ, ապա երեք զինվորների առջեւ կանգնած բնակարանով Ֆլեմինգ. Նրա հարցրեց լեյտենանտ, վերադարձել է արդյոք նախագահը: Նա նայեց ինձ այնպես, կարծես նրա արել эму անպարկեշտ առաջարկ. Լյուիսը рявкнул, որ ես ծառայել անձնական թիկնապահի Сойера եւ որ նրանք կարող են ինձ ավելի լավ աշխատել: Լեյտենանտ դեռ չեմ նկատել է ինձ, նա պարզապես շրջվեց ու նոկաուտի կոդով դուռը ։ Ego բացել թիկնապահը մյուս կողմից ։ Ֆլեմինգ տեսա ինձ ավելի նշանակություն հմտություն հարձակման մյուս սենյակում և գոլային ինձ դեպի իրեն.
  
  
  Սենյակը լցված բոլոր կառավարական պաշտոնյաների հետ, որոնք ցանկանում են լինել ինչպես ble թափել k հատուկ մաթեմատիկայի. Գնդապետ Ջերոմ գերազանցել է լավ. Նրան մնացել է կարճ ժամանակ, բավարար է, որպեսզի շնորհակալություն հայտնել Ֆլեմինգ եւ շնորհավորել ego ելույթով: Նա ականջները սիրահարված է կազմակերպություն իր կառավարության, բայց նա հետաքրքրվում էր իմ ապագայի մասին. Նա հույս է հայտնել, որ ես այլեւս испытаю հոգսերից կղզու վրա: Նրան շնորհակալություն է հայտնել ego եւ հեռացել ։
  
  
  Նախասրահում Լյուիսը ինձ հարցրեց, թե արդյոք կարող է իր պահպանել անվտանգության միջոցներ այլ հարկում: Մենք իջանք этажом ցածր է, և ամենուր նրան տեսա զինվոր, մասնավոր թիկնապահների եւ "մաֆիա". Նախագահ Randolph Ֆլեմինգ լավ է պաշտպանված.
  
  
  Նրան շնորհակալություն է հայտնել Lewis, ներողություն խնդրեց և գնաց իր սենյակ: Փոքր թակարդներ, որոնք թողել է նրան, չի անդրադարձ է եղել. Ոչ ոք չի բարեհաճել խուզարկել իմ սենյակում. Նրա մտածել, չի բխել է արդյոք տեղեկությունները AX մասին ненадежности զորքերի Գրանդ Лаклер են մեր կասկածների ինչ-որ переутомленного դիպլոմ. Նրան զանգահարել շտաբ-բնակարանը եւ սպասեց, մինչեւ ձայնը հազալով դուրս թքել կհնչի սարքի.
  
  
  Նա հարցրեց, բարձր տոնով, թե ինչու չի գրանցվել է նախկինում, անմիջապես հետո վայրէջքը: Երբ նրա պատմել է эму մասին "Люгером", նա выплеснул դառնություն են ավելորդ իրավակարգի հաճախորդների սպասարկման, իսկ երբ նա բավական выплеснул իր զայրույթը, տվել է эму համառոտ հաշվետվություն իրադարձությունների մասին:
  
  
  "Ես վստահ եմ, որ առեւանգում ինքնաթիռի էր կազմակերպել ռուսների", - ասացի ես: "Բայց դա արվել է մութ. Ուղեկցորդուհին չի իմացել է, որ դրա համար օգտագործվում է. Ինձ թվում էր, ոչ շատ խելացի, առնվազն, նա խուճապի են մատնվել. Արա ինչ-որ բան нах ". Հաջորդել է դադար, երբ նա կատարել գրառում, ապա հարցրեց: "Ֆլեմինգ, մի ՞ թե նա չի կասկածում են, երբ վրա? Նա հո հիմար.
  
  
  "Չեմ կարծում, որ նա հասկանում է, թե ինչու է իր այստեղ. Ամեն դեպքում կղզում ամեն ինչ լավ է: Մարդիկ գործում են այնպես, կարծես նոր - Աստված" ։
  
  
  'Լավ է: Հետաքրքիր է, թե ինչպես են մեր ընկերները կարձագանքեն դա. Ամեն դեպքում պահպանեք ձեր աչքերը բաց ".
  
  
  Նրա համբուրեց խողովակի հրաժեշտ է դնում իր եւ մոտեցավ стакану վիսկի, որը ինձ իրենք բերել համարը. Նրա արտասանել կենաց իր պետին, զանգահարել դարակ գրանցման եւ ասել, որ ուզում եմ, որ ինձ արթնացել է հինգ, եւ плюхнулся մահճակալին ։
  
  
  Երբ հինգ ժամ ինձ դա միակ փոխանցում հեռախոսը, իմ դեմքը հայտնվել է մի ժպիտ. Այն լայնորեն зевнул եւ զանգահարել է Տարայի մեջ: Մենք հանդիպեցինք բարում 5:30-ին, իսկ մինչ նրանց աքիս նրա освежился հոգի. Դա բավականին նման է արձակուրդ. Երբ նրա, հասել է բար, նա արդեն այնտեղ էր, նրա առջեւ երկու martini-ի охлажденных стаканах. Բոլոր տղամարդիկ բարում деловито раздевали իր աչքերով ։ Ֆանտազիա! Նա տրամադրություն соблазнительного արծիվը, իսկ նրա էր լավ տրամադրությամբ. Նա գիտեր լավ ռեստորան մյուս կողմում Bay-wiped դուրս կտուր նայող harbor. Մենք սկսեցինք ապուր-ի акульих плавников, բայց ես շատ զբաղված Անոթներով, որ է հիշել, որ ալ.
  
  
  Լույսերը, вспыхнувшие խավարը, կազմեցին сверкающее արծաթե վզնոց շուրջ լողափ. Հնչել են հնչում տոնակատարության հետ դրոշի. "Արի կմիանանք", - առաջարկեցի ես:
  
  
  Շուկայում տոն ավելացրել է նվագախումբը: Այլենդերս հարբած են եղել, զբոսաշրջիկները վայելում են տեղական հոգսերից եւ երեխաները հոգնել ։ Մենք անընդհատ պարում ճանապարհին հյուրանոց. Պահակների վերեւի հարկում փոխվել են, բայց իմ հատուկ id թույլ կտա արագ անցնել ։ Չի խոսել մեզ բառեր, Տարա կանգ առավ դռների մոտ իմ համարները: Նրա բացել է ego, պահել նրան, քանի որ սովորաբար խնդրեց ինչ-որ նշաններ hacking, բայց ոչինչ չեն հայտնաբերել. Տարա скинула բալետային հողաթափեր և поиграла մատները ոտք խոր փունջ է պատերը հառաչել, քանի դեռ նրա наливал մեզ ջերմ վիսկի. Այն գնել է откинула գլուխը ետ ու դանդաղ вылила բաժակ է իր կոկորդը.
  
  
  "Իսկ այժմ, - ասաց նա խռպոտ ձայնով, - ես ընդունում եմ ձեր առաջարկը միասին ցնցուղ ընդունել".
  
  
  Դուք ստանում եք շատ նման առաջարկների Grand LaClare, ուստի միշտ խելամտորեն օգտվել դրանցից: Մենք գնացել է ննջարան, որ հանվել է, եւ Տարա շահել է մրցույթը, քանի որ պարզվեց, որ զգեստը մոտ нах ոչինչ չի եղել ։ Մոտ нах էր երկար, slim, ամբողջական, հարթ մարմինը.
  
  
  Նա քայլում է առաջ ինձ բաղնիք, բացեց ծորակը ամբողջական, մի փոքր ավելի տաք, եւ ոտք դրեցի տակ ցնցուղ. Տարածք էր մոտ երկու մետր: Մենք կարող ենք այնտեղ вальсировать. Էյ միևնույն է, եթե նրա մազերը намокли, նա կանգնեց իմ առջև, ապա նահանջել է, որ այն նույնպես կարող է թրջել է իր մարմինը. Սկսեցի намыливать ։ Ee անձը, կոկորդը, իրան եւ ոտքերը.
  
  
  Երբ նա ողջ է դարձել ողորկ, նրան բռնեց ee եւ սեղմված ինձ. Մենք ծավալվել, որպեսզի այնուհետև օճառ, և այն прижался շուրթերը է ee շուրթերին. Մենք համբուրում երկար ու կրքոտ, և նա զգում էր, թե ինչպես է նա դողում ցանկությունից.
  
  
  Նրա վերցրել ee ձեռքերը, ննջասենյակի ճանապարհին վերցրել է չափազան սրբիչ, обернул նրանց Տարան եւ դրեց անկողնում. Նրա սրբեց այն, ապա պատռեց սրբիչ. Երբ նրա արագ вытерся, ամեն ինչ պատրաստ էր: Նրա, մտել է нах մեկ արագ շարժման, երբ այն выгнула ետ վերցնել ինձ. Նա ֆանտաստիկ է", հաստատ հասկանում, ինչի ՞ իր ուզում եմ, և սահուն կերպով շարժվում է դեպի ինձ. Չեմ հիշում, թե որքան երկար է տեւել, բայց ես քնել է գրեթե անմիջապես, երբ մենք ավարտեցինք. Նա ինձ լիովին измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  
  
  
  
  
  Մենք завтракали է աղբ. Տարա է վերցրել արեւադարձային մրգերի, նրա երկու տասնյակ ոստրեների. Մինչ նրա om բերեց, Տարա вскочила անկողնուց, որպեսզի ցնցուղ, եւ հագնվում է սեփական բնակարանում: Ես եղել մի ամբողջ օր հանգիստ: Քանի դեռ այն էր հոգին, նրա լսեցի հեռախոսազանգը գագաթին журчания ջուր. Այն ջանում է վճարվի այն ուշադրության, բայց մարդ դառնալու լարերը եղել է մշտական. Հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ ինձ Хока. Այն թույլ է տալիս & nb հոսում և վազեց հեռախոսը , վերապահելով հետո, ըստ կաթիլներ.
  
  
  Շշնջում դառնալու լարերը կարծես заговорщицким. "Բարի առավոտ, պարոն Քարտերը: Դա Galibi Carib Ջերոմ. Կարող եմ նրա հետ խոսել ձեզ հետ մի քանի րոպե?
  
  
  Ինձ զգուշացրել Джероме. Պաշտոնյաները AX մտածել, որ նա կարող է լինել ռուս գործակալ կղզու վրա: Բայց, հնարավոր է, որ դա եղել է, պարզապես զանգահարեք քաղաքավարության. Ամեն դեպքում, այն լինի առավելագույնս չեզոք ։ "Տվեք ինձ տասը րոպե, որպեսզի հագնվել", - պատասխանեցի ես:
  
  
  Նրան զանգահարել համարների սպասարկում, հրամայեց տաք սուրճ եւ լրացուցիչ բաժակ, вытерся, իմ բալետային հողաթափեր, հագել է հատուկ մաքուր հագուստի եւ բաճկոնը, թաքցնել наплечную holster, երբ եկել են սուրճ և գնդապետ. Մինչդեռ այն անցել է այն, որ Հոուք ինձ պատմեց Джероме.
  
  
  Ջերոմ էր тридцатишестилетним անդամ, հայտնի ընտանիքի, թեեւ ոչ կղզու. Նա կրթություն է ստացել Օքսֆորդի և հատուկ դասընթաց է անցել ռազմական ակադեմիայի Сандхерсте. Հետո այդ նա իր անունը, որպես իրավաբան ։ Երբ Randolph Ֆլեմինգ առաջին անգամ նախագահ է ընտրվել եւ բրիտանական զորքերը լքել են կղզին, խորհրդարանը զգացի, որ կղզու պետք է իր բանակը. Ֆլեմինգ նշանակել է ոստիկանության պետ, գեներալ նոր բանակին. Ջերոմ հասել է պաշտոնից շտաբի պետ. Հոուք ասաց Գնդապետ, մեզ զարմացրեց. Ըստ ԿՀՎ-ի, նա եղել է քաղաքականապես հավակնոտ եւ հյուրանոց է գրավել իշխանությունը, ապա մահվան Համոնդի. Փոխարենը, նա անմիջապես վերադառնում Ֆլեմինգ ".
  
  
  Мыслительная մեքենա հազալով դուրս թքել մեծապես զբաղվեր ego հնարավոր դրդապատճառներով: Ինչու հավակնոտ մարդ է, որը հնարավորություն է գրավել իշխանությունը, նամակով դիմել է քաղաքական մրցակցի, որին նա նախկինում օգնել տապալել? Մեր փորձագետները համարում են, որ Jerome բավական խելացի է, որպեսզի հասկանա իր непопулярность. Նա գիտեր, որ խորհրդարանը երբեք ego չի սատարելու. Բայց եթե դա կնշանակի Ֆլեմինգ նախագահ, նա կարող է դառնալ ուժեղ անձի ծառացած ն троном.
  
  
  Նրա հարցրեց հազալով դուրս թքել, մզամուրճ արդյոք Ջերոմ գոնե ինչ-որ պատկերացում իմ իսկական անձի. Բայց թե որքան է նա կարող է իմանալ, նրան էր ոչ ավելի, քան ներկայացուցիչ Թոմաս Сойера.
  
  
  Գնդապետ միջոցով դուրս է եկել սենյակից առաջ մատուցող կանգնած էր բաց, նույնիսկ չի ժպտում, քանի դեռ չենք մնացել է մենակ. Ընթացել են միայն ego մութ աչքերը. Նրանք ցանկանում են. Նրանք զննել են մեծ մահճակալ, վերմակ հատակին, վիսկի եւ ակնոցներով սեղանին. Նա երկար սովորել է ինձ, քանի դեռ նրա наливал эму սուրճ. Սեւ, առանց շաքարի. Դեռ առանց ժպիտ. Որոշել է խաղալ զգույշ. Դուռը փակվել համար մատուցողի. Ջերոմ իջել է խորը աթոռ եւ отпил սուրճ.
  
  
  "Դու շատ լավ տեղավորված", - խռպոտ ձայնը հնչել է առանց հույզերի. Համար հարց էր штопора. Նրան պետք էր մտածել այդ մասին շատ ավելի շուտ ։ Դա եղել է լյուքս, VIP. Որ այստեղ պետք է ես անել թիկնապահը? Այն նայում է թանկարժեք կահույք չափից ավելի հիացմունքով ու խանդով եւ կարճ ծիծաղեց.
  
  
  "Այստեղ դուք կարող եք տեսնել, թե որքան դժվար է լինել լավագույն դիրքերում: Այն զգում այդ հոտը, քանի որ հյուրանոցը լի. Ինձ շուտով նկուղ կվերաբնակեցվի. Այս մրցաշրջանում ամեն ինչ պետք է լի, եւ գնդապետ դա գիտի ։ Այնպիսի երկրներում, ինչպիսիք են Grand LaClare, calve պետք է փոխանցել իր այցելության գրքի ոստիկանություն:
  
  
  'Շատ վատ է քեզ համար.' Նա և նայեց ինձ քննություն. Այնուհետեւ նա приподнял հանեք եւ նետել թեմայով ։ "Նրա հյուրանոց է օգտվել այդ հնարավորությունից, որպեսզի շնորհակալություն հայտնել ձեզ, ձեր աշխատանքը ինքնաթիռում. Շատ երջանիկ նախագահին Флемингу եւ ինձ, որ դուք ինքնաթիռում ։ և " զինված ". Պատրաստված է խոժոռվել վզգլյադ " - ը: "Արդյո ՞ ք իրականում delle հայտնի է, որ դուք ունեք գաղտնի զենք?"
  
  
  Չի моргнул. Նրա ժպտաց эму, ինչպես մաթեմատիկայի, выдающему հերթական գաղտնիքը: "Իմ գործատուն գիտի, որ ես սիրում եմ աշխատել ձեր զենք. Ինչպես գիտեք, նա ունի ինչ-որ ազդեցություն ".
  
  
  Դե լավ.' Այժմ նա առաջին անգամ ժպտաց, երբ մտքերը իմ հատուկ արտոնություններ. "Նորից շատ երջանիկ. Եթե դուք չեք պատասխանել են այնպես, ինչպես հարկն է, նախագահ Ֆլեմինգ էր արդեն մեռած է կամ օտարների ձեռքում: Պետք է արձագանքել, ինչպես արագ, դուք պետք է շատ փորձառու աշխատակից անվտանգության ծառայության ". Եւս մեկ штопора մասին կրկնակի ներքեւում. Քան նա եղել է ավելի, քան պարզապես թիկնապահի հյուրանոցի? Նրան մնացել է շատ զգույշ լինել ։
  
  
  "Ես ուղեկցում էր միսս Ասել է. Այն կարող է раненую կամ սպանվել է, և իմ reflexes առկա են, երբ ինչ-որ բան ուղղում ինձ ատրճանակ:
  
  
  'O? Այնպես որ, սա, իրոք, անակնկալ էր? Դուք գիտեք, որ նախագահը шталь թիրախ? Բայց հետո, իհարկե, ձեր տեղում չեք կարող իմանալ, թե ինչ ego ուզում են փախցնել և տանել Կուբա ".
  
  
  Նրա թերահավատորեն հարցրեց. - "Այն ինչ n/?""Այս ուղեկցորդուհի խոստովանել է?"
  
  
  Ego աչքերը, նրա խռպոտ ձայնը ոչինչ չի արտահայտել. "Մենք ստացել ենք տեղեկատվություն է այլ աղբյուրից. Աղջիկը փախել է նրան, քանի որ նա հասցրել է նրան հարցաքննել.
  
  
  Փախել միջոցով բանտից, որտեղ նրան էր? Նրան կրկին մտածում է իր испуганном տեսքով ։ Մի ՞ թե էլ նա, այնուամենայնիվ, կարող է "գործակալ" է, բավականին լավ է, որ խաբել է ինձ? Ջերոմ գուշակել իմ մտքերը. "Ee երեւակայական անմեղությունը մոլորության մեջ է գցել կին-թիկնապահին. Նա օգտագործել է ընդունելություն կարատեի, գողացել է իր հագուստը եւ պարզապես հեռացավ ".
  
  
  "Բայց թե ուր նա կարող է գնալ?"
  
  
  Անհանգիստ пожатие համազգեստով: "Այդ շքեղ կռուիզ liners են գալիս ու գնում են այստեղ. Նրան այնպես եմ հասկանում, որ նա բավական խելացի է, որպեսզի հարվածել է խորհրդի մեկի շուրջ, այդ նավակներ.
  
  
  Ինձ համար դժվար էր հավատալ դրան ։ Բայց նաեւ երբեք չեմ հավատացել, որ ուղեկցորդուհի կարող է այն երկու ատրճանակ օդանավ. Գնդապետ отмахнулся է այդ հարցի քննարկմանը եւ откинулся է հետեւի աթոռին. - 'Կարևոր չէ. Շնորհակալություն ձեզ նախագահը բարեհաջող ժամանել. Զինվորականները համոզված են, որ իրենց ավելի լավ կլինի, եթե նրանք կցուցաբերեն эму ամբողջական աջակցությունը, այդ իսկ պատճառով այդ խնդիրները լուծվեն բոլոր համընդհանուր բավարարել ". Նա допил սուրճ ու կանգնեց. "Եթե երբեւէ կկարողանամ քեզ ինչ-որ բան է օգնել, դուք կգտնեք ինձ պալատում".
  
  
  Այն, սեղմեց ձեռքը, որը նա զբաղեցրել է, եւ ազատ է արձակվել այն. Նա գիտեր оборудова ինձ ավելի շատ է, քան խոստովանել. Ego հայտերի պարզ էր, որ բանակը պետք է լռություն պահպանել: Պարզ է, շնորհակալություն միջադեպը угоном ինքնաթիռի չի ստիպել էլ Джерома քաղաքական հայտարարություններ անելու հասարակ պահակ հյուրանոց. Նրա կասկածում, որ նա հյուրանոց է տալ ինձ հասկանա, որ ինձ ավելի շատ պետք է խաղալ դրա հետ, իր երկակի դեր:
  
  
  Նրա выждал մի պահ, դեռ չի հասկացել, որ նա լքել է հյուրանոցը, ապա դուրս է եկել միջոցով սենյակում. Վերեւի հարկում ավելի շատ զինվոր ։ Տղամարդիկ Lewis նաեւ անհետացել ։ Միայն այնտեղ դեռ լի է մաֆիայի.
  
  
  Նրա իջավ этажом ցածր է, բնակարաններ Ֆլեմինգ. Ներկա էին միայն մարդիկ синдиката. Ինձ ասացին, որ Ֆլեմինգ դեռ քնած է ։ Этажом ստորեւ նրան գտել է նույն պատկերը. Տարօրինակ! Այն, որոշեցի, որ ես կանգնած նայում է Կազինոյում. Այն էլ պատասխանները, և, միգուցե կկարողանամ om այնտեղ գտնել.
  
  
  Սեղաններ ռուլետկա խաղ, մոլախաղերի եւ poker образовывали ուղղանկյունի շուրջ ձեւակերպել, fringy обернутыми бархатом շղթաներով. Այստեղ որեւէ մեկին թույլ չէին տալիս, բացի stickman և գանձապահներ. Սեղաններ վխտում էին շուրջս զբոսաշրջիկների. Չի եղել պատուհանները նայում էր մեկ ժամ, որպեսզի ցույց կտա ժամանակը: Միայն զանգի монетт, ճարճատյուն չիպսեր, հուզված գոռում ու հայհոյում. Սա իմ խաղը. Ձեր խաղադրույքը նրան անում իր հետ ամեն առավոտ: գիշերը նրա կվերադառնամ անկողնում unharmed. Երբ նրան փորձել է протиснуться ամբոխի, ինձ կիսով չափ затолкала հուզված ամբոխը, որը, ինչպես հոտի փիղ, հաղթող jackpot. Բացի զանգի մեքենաներ, նրա հանկարծ լսեցի հեռախոսազանգը իմ սենյակում վեր. Պատճառն այն էր տասը մետր հեռավորության ինձ, շուրթերը դժգոհ скривились, հանեք приподнялись տեսքով ողջ հուզմունքը.
  
  
  Նա мерцала, որպես փարոս. Երկար կարմրահերներ մազերը, եւ trouser կոստյում հետ выпуклостями բոլոր ճիշտ տեղերում.
  
  
  Քանի դեռ այն սպասում է, թե երբ է տեղի ունենալու հոտի փիղ, նրան տեսել է, թե ինչպես է նա շրջվեց, նայեց ու անհետացել միջոցով թաքնված մետաղական раздвижную դուռ ինչ-որ տեղ մոտ է кассовыми սարքավորումներով ։ Նրա գնաց նույն տեղը ։ Նա արել է իմ այցը ավելի հրատապ.
  
  
  Հաջողակ մարդ հասել է դրամարկղի առաջ ինձ. Նրան, սպասում էի, դեռ клера կվերցնի չիպսեր եւ կվճարի տղամարդուն. Երբ երջանիկ հաղթողը անհետացել է, ծառան նայեցի իմ դատարկ ձեռքերը եւ ասաց скучающим տոնով: "ինչո ՞ վ կարող եմ օգնել, այլ?"
  
  
  Նրան ատում եմ, երբ ինձ ինչ-որ մեկը կոչ է անում ընկերն է, եւ այդ մարդու իրեն երբեք կյանքում չեմ տեսել ։ Ես պետք է Chip Каппола. Նրա ցանկանում եմ խոսել նրանց հետ":
  
  
  Տհաճ դեմքը դարձել է դեռեւս неприятнее. 'Երբեք այդ մասին չի լսել.'
  
  
  Նրա ինչին արժեր սպասել իր նոր վկայական անձի rack. Ամն-nen ասվում էր, որ նոր անվտանգության ծառայության պետ "հյուրանոցում Ասել". Տղամարդը ողջ նայեց ինձ. "Ինչո ՞ ւ դու ինձ ասաց այս նախկինում?"
  
  
  "Դուք չի խնդրել այդ մասին: Պարոն Ասել ակնկալում է, որ ego հյուրերը կլինեն սիրալիր են ego անձնակազմին ։ Ինչպես է ձեր անունը?'
  
  
  Նա չի սպասում, եւ эму դա դուր չի եկել. Նա մոտ է նրանց, ովքեր անմիջապես съеживается, երբ այլևս չի կարող հաչալ. "Թոնի Պրոֆի". Դա եղել է ոչ ավելի, քան mumbling.
  
  
  "Դուք ունեք մի նախազգուշացում. Ոչ ընդմիշտ ապավինել մեր վայրկյան! Չէ, թող ինձ լսել բողոքներ են քեզ. Իսկ այժմ, որտեղ Каппола.
  
  
  "Այդ դուռը". Նա մատնանշել է այն ուղղությամբ, որտեղ անհետացել է redhead. Նա սեղմեց կոճակը տակ դիմացկուն, եւ հաստ երկաթե դուռ распахнулась. Այն լորձաթաղանթի միջոցով կույր լեռնանցքը: Շենք այստեղ հիշեցնում է անվտանգ, ինչպես նաեւ ծառայել է անվտանգ. Սեղանի շուրջ, կիսով չափ заполненным ինչ-որ կառավարման վահանակ, նստած բարձր նեգր. Նա հագած ձեւ գույնի դար առանց երկնիշ տարբերությունները, եւ կարող է հեշտությամբ անցնել ոստիկանության աշխատակցի հյուրանոց. Նա եղել է նույն բարեկամական, որպես գանձապահ. Երբ նրան մոտեցավ, նրա սառը աչքերը անբավարար նայեց ինձ.
  
  
  "Ինձ անհրաժեշտ է Каппола", - ասացի ես, ի ցույց տալով իր անձը հաստատող փաստաթուղթ:
  
  
  Նա թեքում է կառուցվել խոսափողին ու ասաց խորը рычанием: "ձեզ Քարտերը: Նոր թիկնապահը ։
  
  
  Ռևմատիզմի հնչել է домофоне. "Ուղարկեք ego".
  
  
  Նա սեղմել է կոճակը, եւ կրկին անձայն բացվել է ծանր երկաթե վահանակ. Նրա ետեւում մի մեծ սենյակ մերկ դեղին պատերով, դատարկ աթոռ, մի քանի դատարկ աթոռներ եւ խորը մի օթոց, որի վրա տեղավորվել է redhead. Ծխախոտի միջեւ: նրա շուրթերը թողարկել է բարակ կապույտ ծուխը струйкой միջեւ իր полузакрытыми աչքերով. Նա նայեց ինձ, որպես հին ծանոթ.
  
  
  Chip Каппола էր մարմնավորում է մի մարդու, ով ցանկանում է նայել երեսուն տարի փոքր է, քան ինքներդ. Բաճկոնը ego սպիտակ մետաքսե զգեստները կախել կախիչ стонами. Ego բաց մանուշակագույն վերնաշապիկ մուգ կարմիր մոնոգրամ դրվեր է թեւ էր միակ վառ տեղում գորշ սենյակում. Ego ձայնը նույնքան անգույն ադամանդով. "Այս տարի սագ չվել հարավ".
  
  
  "Նրանք հյուրընկալվել են "Մայամի", - պատասխանեցի ես:
  
  
  Ես չգիտեմ, թե ով է հորինել այդ ապուշի ՝ կոդային բառեր. Կարծես թե նրանք պետք է թվալ неприметными, բայց միեւնույն ժամանակ պետք է ինչ-որ բան, որ կարելի է ասել, պատահականորեն ։ Каппола disparaging նայեց ինձ.
  
  
  Նիք Քարթերը, ինչպես? Киллмастер? Դուք չեք նման մարդասպաններին, որոնց իր գիտեմ. Բայց չեն թողնում, որ ես վիրավորել է ձեզ տիկնայք ". Նա նշել է рыжую. Митзи Գարդները. Միգուցե դուք լսել եք նրա մասին ։
  
  
  Նրան լսել ։ Բայց նա չի կարողացել ինձ բնորոշ է Митзи. Ոչ բավարար глупа. Իմ տեղեկություններով, նա եղել է սիրուհու մեծ թվով вожаков մաֆիայի չորս որոնց շուրջ արդեն մեռած. Նա, հավանաբար, հոգ չէր մաքսանենգության գումար է նրանց համար. Տիկնիկներ մաֆիայի է փակի տակ է շվեյցարական բանկերին. Այժմ այն պատկանում է Чипу Капполе, բարձրաստիճան գանգստեր, разыскиваемому է Միացյալ Նահանգներում. Եւ նման մարդ հիմա աշխատել է AX.
  
  
  Каппола չի հետաքրքրվել է ազգային անվտանգության հետ ։ Ego նվիրվածությունը էր բացառապես ազգերի հանցավոր աշխարհի. Բայց մի բան գիտեր հաստատ, նա չի ուզում, որ կոմունիստները գրավել են կազինո, ուստի эму ձեռնտու էր աջակցել Рэндольфа Ֆլեմինգ. Հետ Флемингом նստավայր գործի Капполы է Գրանդ-Лакларе շարունակվել են անարգել, ինչպես ժամանակներում գեներալ Համոնդի.
  
  
  Каппола ցույց տվեց աթոռին, եւ նա ընդունել է առաջարկը: "Ես բավականին ուրախ եմ, որ դու եղել է այն ինքնաթիռում, որտեղ ժամանել Ֆլեմինգ. Եթե մենք կորցնենք այն, որ մենք բոլորս վտանգի տակ իր шкурой. Այն ժամանակ մենք մոռանում ենք մեր կազինո, եւ Ասել է, կկորցնի ամեն ինչ ".
  
  
  "Մենք դեռ չենք կորցրել ego", - հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ նրա mobsters. "Այն նախագահը, եւ գնդապետ Ջերոմ ասում է, որ ամեն ինչ կարգին է":
  
  
  Նա անմիջապես sel. "Դու խոսում Джеромом? Ասել է эму, թե ով ես դու? Նա խիստ выплюнул այդ խոսքերը ։
  
  
  "Ինչո ՞ ւ ես այդպես խելագար?"
  
  
  "Դու պատմել է эму?"
  
  
  'Իհարկե, ոչ ։ Որ դուք ունեք ընդհանրապես նրա դեմ?
  
  
  Նա ձեռքերը դրեց աթոռին եւ թեքում առաջ. "Galibi carib Ջերոմ հրամայել է առեւանգել Ֆլեմինգ".
  
  
  Նրան մնացել է չեզոք ։ "Որտեղի ՞ ց քեզ է եկել այդ գաղափարը, Каполла?"
  
  
  "Գաղափար է. Մենք գիտենք. Դուք կարծում եք, որ միայն AX գիտի, թե ինչ է տեղի ունենում? Մենք ունենք տղամարդը Կուբայում. Նա այնքան Կաստրոն ". Նա քամած երկու մատները միասին. Ջերոմ ցանկանում է ընդմիշտ հեռացնել Ֆլեմինգ.
  
  
  Դա ինձ չի տպավորվել. Ինչ տեղեկություններ է մեզ համար ուներ Goat Гордеева, նա երբեք չի կարող գերակշռել մեր. Բացի այդ, դա չի համապատասխանում վարքին գնդապետ. Ֆլեմինգ էր Միացյալ Նահանգներում. Ջերոմ զանգահարեց эму.
  
  
  Каппола ухмыльнулся. 'Լսիր. Առայժմ Ֆլեմինգ գտնվել մայր ցամաք, Ջերոմ չի կարողանում իրականացնել իր հեղաշրջում նույնիսկ ռուսների օգնությամբ. Ամերիկացիները պահին ուղարկել Ֆլեմինգ է, որ ամեն ինչ շփոթում. Եւ դա կլիներ հոսքը Джерома. Բայց երբ Ֆլեմինգ դահլիճում կուբայի բանտում, Ջերոմ կարող է խաբել հասարակությանը, որ նա կազատի Ֆլեմինգ, երբ նա գա իշխանության ։ Նա հաջողության հասնի, և դա կլինի վերջին անգամ, որ մենք երբեւէ լսել Ֆլեմինգ ".
  
  
  Ես միշտ լսում եմ ամեն ինչ, որ անմիջապես թվում է անհեթեթություն. Բայց ես չեմ ուզում, որ ինձ ошарашивали խոսում mobsters. Նույնիսկ եթե դա ճիշտ է, ձեռքերը Джерома կապված են եղել բացահայտ հիմա. Послышалось հոլ, երեք կարճ տոնով. Каппола թռա, կարդացի իմ անձը կասկած ու ասաց рыжеволосой: "Եկեք, հանգստանալ. Նա լարված էր դուրս գալ գրասենյակին.
  
  
  Митзи Գարդները կանգնում է և перекинула տոպրակ ուսին. Նա ոչ մի տեղ չի շտապեք և նայեց ինձ оценивающе եւ մի քիչ поддразнивающе. "Ինչ-որ մեկի մոտ սրտի նոպա է ունեցել կազինո", - հաստատակամորեն ասաց նա: "Ժամանակ առ ժամանակ տեղի է ունենում խոշոր հաղթող կամ խոշոր պարտվողը". Մոտ нах էր փոքր-ինչ խռպոտ ձայնը. "Արի прокатимся, սիրելի".
  
  
  "Անվտանգության ծառայության պետ փախել է տիկին? Եթե դուք կարծում եք, որ Ջերոմ ցանկանում է գողանալ Ֆլեմինգ, ինձ ավելի լավ է համոզվեք, որ նա դա չի անում ։
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. "Կազինո դեռ կան մարդիկ. Այսօր Ֆլեմինգ բացարձակապես անվտանգ. Նա քնած է, իսկ այսօր эму ստիպված լքել հյուրանոց. Բացի այդ, այն պետք է ես քեզ ինչ-որ ասել, իսկ ինչ-որ ցույց տալ ". Նա фамильярно ասել է սեւ лакею: "Մենք կգնանք ներքեւ, duke".
  
  
  Այն լայնորեն էյ ժպտաց. Սիրում էի նրան հազար անգամ ավելի է ինձ համար. Կոճակ, որը նա այժմ հրում, բացում վերելակ մուտքի դիմաց խաղատուն է, որը քաղել է մեզ նկուղային ավտոտնակ է, որտեղ կարելի էր տեղավորել չորս մեքենաներ. Այնտեղ էին վան "Ֆոլքսվագեն" և բաց մանուշակագույն "կադիլակ". Հարմար է այցելուների համար, ովքեր չեն ցանկանում, որ om տեսել: Նրան ինչ-որ բան ասաց այդ մասին:
  
  
  Նա ծուռ ժպտաց. "Վերելակ է նաև բնակարան Չիպսեր տանիքին. Ձայնը որտեղ այժմ Ֆլեմինգ.
  
  
  Նա գյուղի համար ղեկը "кадиллака". Նրա sel կողքին ։ Спрячься հատակին, քանի դեռ մենք չենք выедем հյուրանոցի շուրջ, - նա ինձ ասաց. Jerome կխնդրեի ձեզ հետեւել է ձեզ, եթե դուք այդքան հյուրանոցի ".
  
  
  Նրան подыграл էյ, թույլ տալով էյ վախեցնել ինձ, եւ ուսի մամուլի պառկած է հատակին, քանի դեռ Митзи нажимала կոճակը. Բարձրացել է պողպատե մտոց. Նա հանի շարժիչը, եւ մենք գնացել են ։ Լուռ էխո դրսից կին էի ինձ, որ մենք ուղեւորություն միջոցով մեծ ավտոտնակ: Անվադողեր скрипели, երբ մենք շրջվեցինք լեռը ։ Նա դադարեցնում է բուլվար միջոցով կիլոմետր ազատել ինձ իմ թաքցնել. Խառնաշփոթ է yahoo անցած գիշեր էր подметен, եւ դրսում կրկին դարձել է հանգիստ. Բազմությունը այլեւս չեն եղել ։
  
  
  "Ջերոմ", - ասացի ես: "Եթե Каппола ճիշտ էր, թե ինչու նա չի սպանել Ֆլեմինգ? Թե ինչու է նա հյուրանոց ego ուղարկել Կուբա? "
  
  
  Նա նայում է ինձ. "Դիակը" ոչ մեկին պետք չէ ։ Իսկ կենդանի Ֆլեմինգ եւս կարելի է օգտագործել, որպես օբյեկտ բանակցությունների հետ":
  
  
  'Հնարավոր է: Այն նաեւ զարմանում է, թե ինչու Ջերոմ հյուրանոց է, որ իր հետևում ".
  
  
  Նա զարմացած նայեց ինձ. "Նա արդեն մեկ անգամ սայթաքել է ձեզ. Այս ամբողջ քաշքշուկ շուրջ ատրճանակ էր, իհարկե, ոչ պատահականություն էր: Նա ցանկանում է, որ դու հեռացար այստեղից. Թե քանի անգամ դուք պետք է թակում ըստ գոլ է խփել, միացնել ձեր միտքը? '
  
  
  Նա ստիպված է այս ամենը մղվել է հետին պլան ։ Ֆլեմինգ էր անվտանգության пентхаузе Капполы, եւ այժմ ես ժամանակ բոլոր խորհում. Այն անում եմ դա ավելի լավ է, երբ расслабляюсь. Հետեւաբար որոշել է հանգստանալ:
  
  
  Մենք քշում mimmo շուկայի պալատում. Հեռու, բլրի գագաթին, տեսա նրա կիսավեր ամրոց, որը զբաղվում է, պետք է, ծառայել է որպես բանտ է նախկին օրերին: Նկուղում լի քաղբանտարկյալներին ։ Կեղտոտ տեղը: Հին քաղաքը կառուցվել է ստորոտին է բլրի. Ճանապարհ այնտեղ сузилась. Митзи դժվար է մանևրել մեքենա mimmo սայլակները ունեցող կանանց և երեխաների կրող արտադրանքը. Այստեղ դուք գտել են ճշմարիտ կոլորիտն ու հմայքը կղզու. Մենք չենք տեսել զբոսաշրջիկների.
  
  
  Մենք проезжали հին հյուրանոց է, որը գտնվում է բարձիթողի վիճակում է ։ Նման մեղրաբլիթ. Lawns մացառուտ խոտով, իսկ պատուհանները եւ օրը заколочены фанерой. Հարյուր տարի առաջ դա եղել է շքեղ հյուրանոց.
  
  
  - Ես փորձում եմ Пуанчиана, - ասել է Митзи. "Երբ այն կառուցվել է, դա լավագույն հյուրանոց է Карибах. Այժմ դրախտ մրջյուն. Երբեմն ego մինչ օրս կենդանիներ օգտագործում են բնակիչները գոռ, ովքեր կոտրում են այնտեղ ճամբար, երբ իրենց պետք է քաղաքից ոչ հեռու գտնվող ".
  
  
  Որոշ բաներ աղջկա են սխալ. Նա չի ասել, թե ինչպես պոռնիկ. Նրա ձայնը էր կրթության եւ միտքը. Ինչպես պարզ դրամական սուրհանդակային իր կարծիքն ուներ մեծ մշակման է մաֆիայի. Նրանք նույնիսկ ասացին, հե ՜ յ իմ իսկական ինքնությունը: Սա առաջացրել է իմ հետաքրքրասիրությունը. Նրան հարցրեցի նրան այդ մասին ։ Նա պատասխանեց ժպտալով մոնա Լիզայի.
  
  
  Երբ Chip забеспокоился, որ նա կարող է կորցնել կազինո, նրան զանգահարել է Дэйви եւ խնդրել ego ուղարկել է ձեզ այս կերպ փրկել դրությունը":
  
  
  Дэйви? Дэйви Հոկ? Բազեն կատարել հրամանները: այս цыпочки? Այնպիսի տպավորություն էր, որ ինձ բռունցքով հարվածել գոտկատեղից ներքեւ. Արդյոք Митзи Գարդները գործակալ AX? Մի ՞ թե էլ Հոկ " կրկին խաղաց իր խաղը եւ թույլ տվեք կրկին ինքնուրույն հասկանալ ամբողջ է ... "Ազիզ ջան, - ասացի ես, - ես շատ-շատ եմ սիրում կատակներ, բայց դու ով, դերձակ տանի?"
  
  
  Նա պատասխանել իմ штопора խնդիր է ռևմատիզմի. "Ի ՞ նչ գլխարկը ես հագնում քեզ համար?"
  
  
  Նրա հայհոյել է իրեն քթի տակ. "Ես կցանկանայի, որ դու om բոլոր գցել".
  
  
  Նա կորցրել է վստահության. 'Քեզ տանում ։ Ժամանակ գրեթե եկել":
  
  
  Այժմ մենք քշում են բաց տեղանքի խիտ բուսականությամբ ջունգլիներում. Այնուհետեւ հայտնվեցին դաշտի շաքարեղեգի եւ փոքր banana տնկարկների. Նա պատմեց ինձ փոփոխվող տնտեսության այս շրջանի Բանան բերել ավելի շատ շահույթ, քան շաքարեղեգ. Նրանք կոչ են արել դա կանաչ ոսկի. Միս, մեխակ, կազմ ու բուրավետ tonka նաեւ էին դառնում է ավելի գրավիչ է աճում. Նա ասել է, որ нах ունեն սեփական փոքր տունկեր մյուս կողմում կղզու.
  
  
  Ճանապարհ էր բոլորովին ուղիղ. Որոշ ժամանակ նա քայլում երկայնքով ափին, ապա մոտեցել է լեռները, որոնք тянулись, ինչպես ողնաշարը, կենտրոն միջոցով կղզու. Երբ մենք դուրս տնկարկների կողմից զգեստ տարածքը դարձել է заболоченной, իսկ մյուս կողմից, նրան տեսավ խոր ձորեր, գերաճած ծառերի եւ բույսերի. Մենք արդեն մոտ տասը մղոն է, երբ Митзи դադարեցնում է ծանր մեքենան մայրուղու վրա проселочную ճանապարհը, проехала ըստ նրա, полмили, բայց հետո կանգ է առել ես ծովածոց.
  
  
  Նա заглушила շարժիչը, համամարդկային սանդալներ եւ բացել է դուռը: Նրա посидел մի պահ, որ պետք է հաշվի առնել տեսքը. Համար, մուգ կապույտ ջրով, մոտ մեկ մղոն այստեղից, виднелась ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, ինչպես նաեւ. Տեղանքը այնտեղ կտրուկ բարձրանա, և դեռ տեսանելի հետքեր հին ամրոց.
  
  
  Այլ տեսակի վճարների հենց դիմացս էր, նույնիսկ ավելի լավ. Митзи հանել էր ամբողջ հագուստը և վազեց դեպի & nb. Նա շրջվեց, նայեց և призывно помахала ինձ ձեռքով ։ Երկրորդ ակնարկ ես չեմ եղել. Արագ մերկացել է եւ հետեւում է նրան.
  
  
  Էր միայն թեթև ակտիվ հանգստի, իսկ ջուրը գրեթե ջերմ: Աղջիկ плыла արագ սահուն շարժման, և նրան բռնել մինչեւ նրա հետ միայն ափից հեռու. Հանդուրժել չի կարող, բայց մենք & nb. Նրա մաշկը շատ փափուկ. Նրա հյուրանոց притянуть իր համար hips, բայց նա նետվել առաջ և нырнула շուրջ ինձ. Մեզ մեր շուրջը չի եղել ամբողջությամբ պատրաստ է, երբ նա դուրս է եկել, вздохнула եւ нырнула ետ ինձ. Խոր & nb չէ, որ կրում է, բայց մեզ դա պետք չէ ։ Նա ճոխ.
  
  
  Երբ ամեն ինչ վերջացել է, նա դուրս է եկել մակերեւույթ. Նրա подплыл դրան, եւ մենք հանգստանան: Նրան քնել հանգիստ ջերմ & nb. Չի նկատել, քանի դեռ իմ նպատակը ոչ թե նահանջել է եւ չի окунулась տաք соленую ջուրը:
  
  
  Աղջիկը անհետացել է: Նրան, նայեց շուրջը և տեսավ, որ նա արդեն եղել է լողափ. Ի ee որովայնի վրա коричневом ֆոնի վրա սպիտակ ավազ. Է, նկատեց, որ դուք տեսնում եք, որ տարանջատումը նրա լողազգեստով. Նրա доплыл մինչև լողափ, плюхнулся կողքին ու կրկին քնել: Առայժմ ոչ միակ փոխանցումը նրա խռպոտ ձայնը. "Բարի լույս, Carter. Դուք պատրաստվում են հանդիպել դաշնակից ։
  
  
  Նրա բացեց աչքերը և տեսավ, որ արևը արդեն նստում է արեւմուտքում. Ծովափ ոչ մեկին չի երեւում. Ընդամենը մի քանի ծովախեցգետին, եւ շատ ավազի մեջ. Այնուհետեւ նա նշել է հրվանդան միջոցով ջուրը: Ինչ-որ մեկը մոտեցել է մեզ վրա ջրով, բայց դա եղել է ոչ թե նավակ.
  
  
  Դա նման էր մարդկային գործիչ. Նրա моргнул, գլուխը շարժեց և կրկին նայեցի. Նա դեռ այնտեղ էր. Է трехстах մետր, այն վայրում, որտեղ նշել է, որ այստեղ կանգնել կտրականապես չի կարելի, shell-ը ։ Բարձր է, худощавая հագած երկար սպիտակ զգեստ, развевающееся երկրպագու. Նա մոտեցավ մեզ հետ величавым, բայց վճռական մոտեցում. Դա եղել է աներեւակայելի.
  
  
  Աղջիկ կողքիս կանգնեց եւ помахала. Նա հանգիստ оделась. Նրան, գիտեր, որ դա պատրանք. Բռնապետության, ջուրը աղի, շփվել, նա նման էր օշարակ, բայց այն չի խեղդվել, երբ քնել է դրան ։
  
  
  Տղամարդը մոտեցավ. Մոտ տասը մետր հեռավորության ափից, նա բարձրացրեց խալաթ, սկսել է սուզվել ՝ ազդրի և կրկին բարձրացել է ՝ մոտենալով ափին. Նա կարծես ինձ աճով մոտ վեցերորդ ոտքերը. Նա հին է, երկար մորուքով ու սպիտակ մազերով. Նա худощавым, բայց жилистым.
  
  
  Իր նստած է մերկ ավազի վրա, նայելով մութ աչքերը, եւ լայնորեն բացահայտելով բերանը ժպտում Митзи Գարդները. Նա նստած էր իմ կողքին, և նա վերցրեց իր ձեռքը, մատները, որոնք կարող են հասնել այն բասկետբոլային գնդակը, նուրբ, ինչպես նաեւ, եթե դա եղել է ձու. Նա ասել է эму մի քանի բառ ինձ անծանոթ լեզվով, և նրանք засмеялись. Նա նայեց ինձ և ասաց Սա Նոյ, Նիկ. Նա ապրել է այստեղ ավելի, քան որեւէ մեկը կարող է հիշել. Իսկ նա դեռ հակառակորդը կոմունիստական հրթիռների կղզում ".
  
  
  Նրա կանգնեց. Որ նա կարող էր անել?
  
  
  Նոյ ուշադիր նայեց ինձ, հետո սեղմեց իմ ձեռքը ։ Իմ ամբողջությամբ վերացել է ego ափի մեջ, բայց նա քամած իմ ձեռքը ривненской այնքան, որ ներշնչել ազնվության և վստահության համար ։ Նրա անդրադարձել է մարմնի, ջերմ, արյան ներսում, կենդանի.
  
  
  "Ես հիանում եմ ձեզ, պարոն Քարտերը: Նա հստակ ավտոբուս է, եւ ձայնը, որով նա կարող է գոռալ, եթե ես ուզում. "Митзи մասին կդիմավորեն ձեր գործերում, որոնք արմատավորված իմ հավատը ձեզ":
  
  
  Նրա сглотнул. - "Քո հավատը ինձ?" "Համենայնդեպս, այն դեռ անում է այն, ինչ հնարավոր է ։ Վախենում եմ, դու աներեւակայելի преувеличиваешь.
  
  
  Նա նայեց Митзи. Նրանց միջև պետք է լինի սերտ կապը ։ Ակնհայտ է, շուրջ հարգանքի, բարեկամության եւ փոխըմբռնման. Այնուհետև նա կրկին ուշադրություն է դարձրել ինձ ։
  
  
  "Ես պետք է ներողություն խնդրի, պարոն Քարտերը: Նրա խնդրել է Митзи բերել ձեզ այստեղ, քանի դեռ դուք շատ ոգեւորված է իր աշխատանքով: Ցավոք, այստեղ խնդիր է առաջացել ". Նա նշել է սարը. "Ես պետք է հեռացնել լուրջ հիվանդությունը ։ Ես հիմա չեմ կարող մնալ, բայց ես մտածեցի, որ պետք է գոնե հանդիպել ձեզ հետ և խոստանալ ձեզ իր օգնությունը, եթե դուք պետք է. Հուսով եմ, որ դուք կրկին այցելել ինձ:
  
  
  Նա թեքում, համբուրեց աղջկան мочку, դեմքով պատասխանեց ինձ, վերադարձավ & nb, բարձրացրել է խալաթ ու անհետացավ ճիշտ այնպես, ինչպես գալիս է.
  
  
  Նրան հետեւում է նրան. Митзи хихикнула. "Ինչ մնում է քո самообладания? Թվում է, դուք տեսել ուրվականը.
  
  
  Նրա նշել է, որ ուրվականը. 'Ինչպես ...?'
  
  
  Այն դարձել է լուրջ, մի պահ նայեցի ինձ վրա և ասաց "մի հարցրու շատ բան, Նիկ. Իսկապես տեսել անհավանական բաներ է նրանց կենդանիներ, ինչպես հանդիպեցի այդ մարդուն: Դուք նույնպես դա զգալ. Իսկ հիմա մեզ ավելի լավ է վերադառնալ Флемингу, մինչեւ որ նա արթնանա, և չի ցանկանա քայլել ".
  
  
  Նրա одеваясь նայեց շուրջը, բարձր մութ գործիչ է, որը զբաղվում է անհետացել միջավայրում ժայռերի ստորոտում բլրի վրա հրվանդան. "Պատմիր ինձ ավելի շատ իրենց ընկերոջ", - խնդրեց նրան.
  
  
  Նա пожала շագանակագույն ուսի.
  
  
  "Մտածեք, որ ես ձեզ ասացի. Պատրաստ եղեք անակնկալներ. Նոյ կարող է ձեզ տրամադրել բազմաթիվ շրջապատից, եւ ես վստահ եմ, որ ես դեռ չեմ լսել և չեմ տեսել: դե ամեն ինչ":
  
  
  Նա վազեց առաջ ինձ մեքենային. Երբ նրա, մտել է մեքենայի, շարժիչ ревел. Նախքան նրա փակել դուռը, նա нажала ոտնակ, և մենք լրիվ արագությամբ գնացել է ակոս առաջ, ճանապարհին.
  
  
  Մեզ րոպե չի վստահել, որ այս Նոյ ունի հատուկ հմայքը. Է ինձ: նա ուղղակի սերն է, շատ խելացի ու խորամանկ. "Նա ճգնավոր?" - հարցրեցի նրան, Митзи. Որ ասես, միայն ոչ դա. Նա - вожак ցեղին, насчитывающего ավելի sta մարդ: Նրանք ապրում են հին ամրոցի. Նա ասում է, որ ego, մարդիկ այստեղ բնակություն է մի քանի հարյուր տարի առաջ, ապա ստրուկների ապստամբությունը. Միասին դա սարսռեցնող խումբը: Նրանք կարող են լինել ամենուր է ջունգլիներում, եւ դուք չեք կարող om տեսնել, եթե նրանք դա չեն ուզում ".
  
  
  "Ինչպես դուք եք իմացել ego?"
  
  
  Նա поджала շուրթերը և նայեց ինձ.
  
  
  "Սա էլ էր շատ տարօրինակ է ։ Այն լողում է ծովածոցում, երբ նա հանկարծ իջավ, որ փոխանցել ես հաղորդագրությունը. Օգնական Չիպսեր խաղատուն է սպանվել, եւ Chip հյուրանոց, որպեսզի նրան փոխանցել այն Miami. Այս guy սպանվել է տասը րոպե չորրորդ. Նոյ ինձ ասաց քառորդ չորրորդ.
  
  
  Այդպես է եղել ավելի հեշտ է. Գոնե հիմա իմ ոտքերի տակ էր ամուր հող. - Թմբուկի ջունգլիներում, - ծիծաղեց ես: Հեռախոս ջունգլիներում".
  
  
  'Երեւի. Սակայն ավելի ուշ նրա մի օր տեսա, թե ինչպես նա կարող է բուժել շատ հիվանդ կնոջը օգտագործելով վուդու. Նա ասել է, որ նա իր աղավնի. Նա կանգնել է տեղը, եւ այստեղ դարձել է ավելի լավ ".
  
  
  Է գլուխ покалывало. Աղջիկ է, իմ կողքին է եղել, բավական ուժեղ է, որպեսզի դիմակայել դաժան աշխարհում մաֆիայի. Դրա համար պետք է ունենալ գործնական վերաբերմունքը ամեն ինչի համար. Իսկ հիմա նա խոսեց վուդու եւ սեւ magic, քանի որ, եթե ինքը հավատում է դրանց: Ավելի շատ էյ հարցեր չի տալիս.
  
  
  Մենք քշում լուռ հինգ րոպե. Հանկարծ ճանապարհի մեջտեղում հայտնվեց նեգր. Նա ժեստ է ցույց տվել մեզ, որ մենք կարող ենք առել. Митзи притормозила եւ բացել պատուհանը ։ Նա կարծես լեմանը; նա հարցրեց ego, որ տեղական բարբառով, եւ նա թափ տվեց գլուխը ։ Չի խոսել մեզ խոսքերը, Митзи ընդգրկել ետին ընթացքը, ծավալվել է և տվել է գազ ։
  
  
  "Նոյ հարցրել է մեր մասին", - ասել է նա: Էր շտապողականությունը. Ինչ-որ բան էր պատահել, բայց նա չի ասել, որ.
  
  
  Նրան, նայեց Митзи, ապա կրկին սուրհանդակ. Ճանապարհ էր безлюдной. Երբ մենք դադարեցրել է հաջորդ ցուցանակների, ճանապարհ հայտնվել է շատ վատ: Մենք պետք է էլ ջիպ, որ առանց աշխատանքի է հաղթահարել բոլոր խոչընդոտները. Ճանապարհի կեսն ավարտվեց առաջ մեծ выбоиной ճանապարհի վրա.
  
  
  "Մենք պետք է առաջ գնալ", - ասել է Митзи.
  
  
  Դուք կարող եք այն կարգավորել քայլել. Մենք карабкались-ի ծառերին, քանի որ լեռնային այծեր, մինչև, վերջապես հասել է ավելի բարձր պատերը կառուցված շուրջ թերթաքար. Ամրոցը զբաղեցնում է ամբողջ հրվանդան եւ նայեց անառիկ. Երբ մենք անցնում դարպասը, պատերը բակում էլ էին կշտամբել. Նրա ֆոնին, որոնք կառուցվել են քարե շենք, որոշ ветхие, իսկ մյուսները գերազանց վիճակում. Om տանիքի ծառայել հարթակ պատերը. Մարդիկ հավաքվել են շուրջ մեծ գործիչ թոնի տարավ. Նրանք մութ անձինք բնիկ ամերիկացիների. Է տղամարդկանց միայն набедренная վիրակապ, կանանց կարճ գունավոր պոռնիկ. Ամեն ինչ լռում է, ընկճված տրամադրություն էր.
  
  
  Երբ մենք մտանք, Նոյը մոտեցավ մեզ. Ego անձը էր մռայլ, բայց ego պահվածքը մնում էր հպարտ ու величавым.
  
  
  Նա հայտնել է մեզ այդ տեղեկությունը, առանց աչք թարթելու. Դոկտոր Ֆլեմինգ առեւանգել. Chip Каппола մահացել է, փորձելով կանխել դա ։ Ջերոմ զբաղեցրել է հյուրանոց. Վրա կռուիզ liners տարհանում են բոլոր ամերիկացիների եւ եվրոպացիների ".
  
  
  Նրան հարցրի, թե Որտեղից Տարա Ասել?".
  
  
  Միայն ավելի ուշ հարվածել ինձ, որտեղից նրան տեղեկատվություն է ստացել. Բայց մեր бесшумной ուղեւորության Кадиллаке նրան ընդհանրապես չի լսել թմբկաթաղանթ խմբակցության ջունգլիներում.
  
  
  Հաղորդագրության մեջ դրա մասին ոչինչ չի ասվել ", - ասաց ինձ Նոյ. Ամեն դեպքում հաղորդագրությունը. Ուստի նա չի վստահել է բացառապես տեսլականները. "Ինչպես դուք այս ամենը իմացել?"
  
  
  Նա նայեց մարդկանց շուրջ, եւ նա տեսավ, որ ego բերանը անհամբեր подергивается. "Խնդրում եմ, չկասկածեք ինձ, պարոն Քարտերը: Ժամանակը չի բավարարում ։ դոկտոր Ֆլեմինգ պահում է dungeons տակ հին ամրոց", եւ ego պետք է փրկել. Հավանաբար, ձեր միսս Ասել է ուղարկել տուն մեկում շուրջ նավերի.
  
  
  "Դա ինձ քիչ հավանական է թվում: Չեմ կարծում, որ Ջերոմ ազատ է արձակել նրան, եթե կարողանա պահել իր համար փրկագին ".
  
  
  "Այս փաստարկը. Բայց սա դեռ ամենը չէ. Տարածված էին նկարագրությունները ձեզ, եւ ձեր բռնելու առաջարկվել է տասը հազար դոլար:
  
  
  Նրա բարձրաձայն հայհոյել. "Երբ նրա պատրաստվում եմ անել մի փոքր որսալ, եւ անմիջապես երկինք ընկնում".
  
  
  "Ուրախ եմ, որ դուք կարող եք կատարել այս որսալ", - մեկնաբանել է Նոյ. Հակառակ դեպքում դուք պետք է արդեն մեռած են: Համենայնդեպս, այժմ դուք կարող եք հակահարված տալ ".
  
  
  "Ես ավելի լավ է անել ինչ-որ բան", - համաձայնեցի ես: Նրան, նայեց աղջկան. 'Մնա այստեղ. Այստեղ դու ապահով. Նրա beru քեզ մոտ մեքենա ".
  
  
  'Մեզ համար. Դուք չգիտեք, թե դուրս. Նրա գիտեմ, և, բացի այդ, ես դեռ շատ աշխատանք ". Ի ee ձայնով էր երկաթե նոտան, намекавшая է բնավորության գծերը, որոնք նրանք բերեցին էյ տեղը եղբայրության մաֆիայի.
  
  
  "Նա իրավունք", - նկատել է Նոյ. "Դուք չեք կարող վերադառնալ Պորտ-օֆ-Спейн-ի ափամերձ ճանապարհին. Անկասկած, Ջերոմ հրամայել արգելափակել ընկ. Դուք պետք է գնալ միջոցով լեռները, եւ ապա դուք կարող եք օգտվել ցանկացած օգնությամբ": Նա նշել է երկար մատը մեկ տոլստոյի смуглого տղամարդու, ապա մյուսի վրա ։ "Շալվարը, վերնաշապիկը. Շտապեք. Դու կգնաս ինձ հետ" ։
  
  
  Ինձ դա դուր չի եկել. Ինչպես ես կարող եմ վստահ լինել ճշմարտացիության պատմությունը թոնի հաղթանակ է տարել? Եւ ո ՞ ւմ համար կարող է պահանջվել այս ուղեկցորդ ճանապարհորդության, որը աստված գիտի, թե ինչով կավարտվի? Բայց ես ոչ մի ընտրություն. Նոյ եւ ego մարդիկ մեծամասնություն են կազմել, եւ նույնիսկ Митзи կանգնել է թոնի տարավ. Այնպես որ, ես համաձայնեցի, գոնե այս պահին: Այն ժամանակ, երբ մենք հասանք "Кадиллака", զույգը նույնպես այնտեղ էր, smirking. Մեր ուղեցույցները այժմ արդեն хлопковых slacks մինչեւ իր ծնկների եւ սպիտակ հրավիրատոմս հետ засучеными sleeves. Նրանց համար գոտի թաքնվել machete.
  
  
  Նրանք այս խաղը հետևից.
  
  
  Դիմել շուրջ նստելու տեղ չկար, և Митзи ստիպված է եղել հինգ րոպե հրում մեքենան ետ եւ առաջ, իսկ մենք, ի վերջո, չի կարողացել իջնել բլրի. Գլխավոր ճանապարհ արդեն վատ էր, իսկ այս սարսափելի է ։ Մենք քշում ցածր փոխանցելու այն է, որ ավելի շատ հիշեցնում է շվեյցարական պանրի дырками, և, որ ավելի վատ է, մենք հայտնվել ենք ժայռի մյուս կողմում մի կող. Մենք շարժվում են ու գնացինք նեղ արահետ, որը զբաղվում է վարում էր ներքեւ. Մեքենան մի կողմից задевала լանջին, իսկ մյուս կողմից նրան էր նայում անդունդ непостижимой խորքերը: Նրան ոչինչ չեն ասել է, որ չի կարող շեղել Митзи. Նա կարող է ավելի լավ կենտրոնանալ շարժիչ.
  
  
  Հետո կիլոմետր այդ փորձությունները մենք կրկին քշում միջոցով էր թփերի արանքում, եւ ես կրկին կարողացել ազատ շունչ քաշել. "Քանի որ դու գիտես ճանապարհը", - ասել է իր Митзи. "Ինչպես մենք դառնում ազատազրկման Джерома?"
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Մենք պետք է նախ իմանալ, թե ինչ-որ բան դրա մասին. Առաջին, մենք պետք է գնալ այն հին հյուրանոց, որը նա ցուցադրել է ձեզ ճանապարհի վրա, ձեր առաջին հանդիպումը Nov. Այնտեղ մենք կարող ենք զարգացնել մեր ծրագրերը":
  
  
  Արդեն темнело, երբ մենք վերջապես դուրս է եկել ճանապարհի վրա, բավական լայն է "Кадиллака". Մենք կարող ենք տեսնել ներքեւում միջոցով բուսականությունը լույսերը. Այսպիսով, մենք հեռու քաղաքից. Митзи ընդգրկել լուսարձակներ, որպեսզի անցնել ճանապարհը.
  
  
  Լույսի լուսաբանել մարդու ձեւով. Նա нацелил մեզ ատրճանակ: Աղջիկը անմիջապես притормозила, ընդգրկել ետին ընթացքը եւ կրկին արագացել են. Նրա բնազդաբար նայեց շուրջը. Լույսերը հետեւի ընթացքին բռնել մեկ այլ զինվորի, որը միայն հրացանով վեր. Նախքան ego հրացանը բարձրացել է բավականին բարձր է, որպեսզի հարվածել է ցանկացած շուրջը, իմ "Люгер" կրակել. Ընդ որում, կոտրեց առջեւի. Է Митзи շատ բեկորներից, բայց նա շարունակել է վարել մեքենան ։ Նրա կրակել է ճեղք, որտեղ նախկինում եղել է առջեւի, և զինվորների առջև մեքենա է ընկել ։
  
  
  Митзи կանգնեցրել է մեքենան, և ինձ էր նայում մեր զբոսավարների. Մեզ մի ամբողջ նրանց, չի տուժել: Նրանք свернулись է հետեւի seating, եւ այժմ կրկին զգուշորեն բարձրացել. Նրան դուրս է եկել, որպեսզի ավելի մոտիկից նայենք նվերներ, որոնք մեզ տվել է գնդապետ Ջերոմ. Երկու զինվոր է զոհվել. Նրա վերցրել om ձեւը եւ զենք է, եւ նետում ետնամասում. Մարդիկ թոնի հաղթանակ է տարել բռնել են ատրճանակներ ։ Նրան ասաց. - "Դուք կարող եք դա անել դրա հետ."
  
  
  Նրանք կարող են. Նրանք ծառայել է որպես պալատ կալանքի, երբ Ֆլեմինգ նախագահ էր ։ Հնարավոր է, որ երբեւէ մենք կարող ենք օգտագործել այդ գիտելիքները. Այս պահին նրա զենքը պահել իր մոտ և հրահանգել նրանց երկուսին затащить դիակները թփերի, որտեղ նրանք պետք է պառկել լուռ, դեռ չի հայտնվի ինչ-որ բան սոված գազան.
  
  
  Ամեն դեպքում շրջափակման ճանապարհի ապացուցել է, որ տեղեկատվությունը թոնի հաղթել է ճիշտ ։ Այս ծերունու իմ թեւ ավելի շատ է եղել, քան նրա հյուրանոց կլինի ճանաչել. Այսպիսով, Ջերոմ, գլխավոր, ասել է Նոյ. Ժամանակն է մտածելու, թե ինչպես պետք է ազատագրել Ֆլեմինգ. Հեղինակությունը թոնի հաղթել նաեւ կապված է ինձ ավելի շատ վստահություն ego ընկերներ. Ի վերջո, նրանք ներկայացել են, եւ այժմ, երբ նրանք ապացուցեցին, որ կարող են դիմել զենքի, նրանք դեռ կարող են օգտակար լինել ։
  
  
  Մենք հեշտությամբ հասանք հյուրանոց, եւ Митзи припарковала մեքենան մի լքված գոմ շենքի. Այդտեղից գնացինք crumbling ամրոցի նախասրահ. Հոտ բորբոս եւ гниющего ծառի պայքարել առավելությունը. Մեր ուղեցույցները իրականացրել մեզ скрипящей աստիճաններով խոհանոց. Դա եղել է մեծ խոհանոց shelves երկայնքով շուրջ մեկ պատերի եւ աշխատանքային սեղանի մեջտեղում. Մենք այնտեղ միայնակ չէ. Սեղանի վրա այրվել է մոմը, եւ երեք տղամարդ զուգված игуану, տեղական քնքշություն, որից ես заурчало ստամոքսի.
  
  
  Հետո բարեւ տղամարդկանց եւ մեր երկու դիրիժորների, իրացնելու conversing երեք туземцами, մենք վերջապես կարողացանք ուտել. Երբ իմ зверский սով բավարարվել է, այն է զգացել իրեն մի քիչ նման է yo-yo պարան անակնկալներ եւ դժվարությունների. Իմ ափսե դեռ կիսով չափ լի է, երբ երեք բնիկները գնացել. Նա ուրախ էր տեսնել, թե ինչպես են նրանք հեռանում են ։ Մեզ պետք է մշակի իր մարտավարությունը, և ես չեմ զգում незваной ընկերության.
  
  
  Նոյ ինձ անունները մեր ուղեցույցը, բայց, քանի որ ես չգիտեի լեզվի, իր մոռացել ih. Նրա հիշել, միայն այն, որ նրանք երկար, բազմաթիվ բաղաձայնների. Սակայն չի ցանկացել վիրավորել դե, պարզապես անվանելով om Tom-ի կամ Գարի, ուստի նրան բացատրել է իր խնդիրը եւ հարցրել om կարծիքը ։
  
  
  Ավելի բարձր ՝ երկու տղան ծիծաղեց և ասաց, "Դուք կարող եք զանգահարել ինձ Лэмби". Նա արտաբերել դա ամուր "քառյակին".
  
  
  Митзи ինձ ասաց, ականջը: "Лэмби. դա մեծ աքցան. Նրանք ուտում ego միս է բարձրացնել իր պոտենցիան ".
  
  
  Ամն-nen կա ոճ, - քմծիծաղ տվեց ես եմ: "Ценымногие ավելի լավ է, քան, օրինակ, իմ անունը - N3. Իսկ դուք?' Նրան, նայեց թիվ երկու.
  
  
  Նա լայն ժպտաց. 'Ռազմական.'
  
  
  "Բավական կարճ է", - համաձայնեցի ես: 'Ինչ է դա նշանակում?'
  
  
  Նա կրկին ծիծաղեց. "Գիշատիչ թռչուն է ։ Շատ վտանգավոր է։'
  
  
  'Գերազանց.' Նրան սիրել ih. Նրանք կարող էին կատակել է հեռանկարով մենամարտել ամբողջ բանակի Գրանդ-Лаклера. Կարող, դեռ փոքր հնարավորություն.
  
  
  "Դուք հասկանում եք, որ մեզ պետք դոկտոր Ֆլեմինգ. Ընդմիշտ դուրս գալու Ֆլեմինգ շուրջ ազատազրկում: Բայց նախ մեզ պետք է հասնել այնտեղ. Ինչ-որ բան շուրջը գիտի ինչ-որ բան ուղիների փախուստի, կարծես подкопов, որոնք բանտարկյալները, հնարավոր է, փորել անցյալում?
  
  
  Ռևմատիզմի էր բացասական է ։ Մեկն էր. Շատ նեղ է, որ ծավալվել, և շատ կտրուկ, որպեսզի заползти ետ խցիկի. Այնտեղ, որտեղ տեսել անցքը, այժմ եղել է երկաթյա դարպասին. Ընդհակառակը неих դեռ պառկած выцветший գանգ դժբախտ, եզրափակիչում: վերջին փորձը փախչել. Դա եղել է վաղուց. Ուստի մենք պետք է աշխատենք ձեր ներքին զգացողությամբ, եւ այն մասի պարզվում է արյունալի. Նա ասել է այն, ինչ մտածել այդ մասին ։ "Ի ՞ նչ եք կարծում, ինչո ՞ ւ եք ուզում սկսել?"
  
  
  Oni արիների զղջացել համազգեստով: Ռազմական ասել է դա է նրանց համար էլ. "Եթե Ֆլեմինգ մեռնի, մեռնի, եւ մենք. Ջերոմ ցանկանում է կառուցել հրթիռային կայան մեր բարձր. Մենք պետք է պայքարել, բայց մենք ունենք բավարար չէ մարդկանց և զենքի դադարեցնել ego ".
  
  
  Զույգը դարձել է ինձ ավելի ու ավելի. Om տարիքը դժվար էր կռահել, բայց om կաշի էր հարթ, եւ ih համակարգման ամեն ինչ կարգին էր ։ Նրանք ընթացել են հետ грацией վագրեր. Նրա նշել է, որ համազգեստ. 'Սահում դա. Դուք խաղալ դերը զինվոր ։ Դուք գրավել են մեզ Митзи եւ պատրաստվում մատուցել մեզ ամրոց. Դուք կասեք, որ Ջերոմ հրամայեց փակել է մեզ թվային ֆոտոխցիկ Ֆլեմինգ.
  
  
  Աչքերը աղջիկները մի պահ նեղացրել. Չի սիրում ռիսկի դիմել, իր կյանքով, բայց մեր "խորամանկ" կլիներ ավելի համոզիչ է, եթե նա էլ էր այնտեղ.
  
  
  Ռազմական եւ Ламби հանել վերնաշապիկ ու տաբատ, մի քիչ поколебались հետ набедренными խաղում, ապա sheepishly повернулись եւ հանել om էլ. Նրանք երկուսն էլ կրել են оуанг, մարտական amulets գոտու, պարանոցի. Իհարկե, զենքը ձեռքի տակ է, բայց գուցե նրանք մտածում են, որ չի խանգարի ունենալ մի քիչ լրացուցիչ պաշտպանությունը. Նրանք հագել բանակային камзолы գագաթին amulets, շալվարը հագնում ես, և, եթե հասկանանք, որ մենք պատրաստ ենք աշխատել:
  
  
  Ղեկին եղել է Митзи. Նրա sel կողքին, իսկ մեր վարպետները նստած հետևից, приставив ատրճանակներ մեր шеям. Ճանապարհին ամրոցի աղջիկը առավելագույնս օգտագործել կարճ ճանապարհը. Փողոց էին զարմանալի է դատարկ. Ամեն ինչ մնացել է ներսում եւ պահել վարագույրները փակ. Խանութներում մութ էր, և նրանք заколочены է мародеров. Պորտ-օֆ-Спейн հանկարծ վերածվեց տխուր քաղաք, խիստ տարբերվում զվարճալի նախորդ գիշեր.
  
  
  Բերդը գտնվում էր ոչ բարձր բլրի. Կանաչ սիզամարգ նրա առաջ անում էր ամեն հնարավորը, որպեսզի նա նայեց дружелюбного, սակայն այդ ազդեցությունը եղել է փչացած երկաթե ցանկապատի շուրջը եւ ատրճանակ, որը տեղադրված է կենտրոնում խոտի. Ավտոկայանատեղի առաջ դարպասի չի արել է դա, տեղը уютнее.
  
  
  Капралов եւ երկու զինվոր տեսանք մեր լույսերը և փակել է ճանապարհը զենքով պատրաստ. Митзи притормозила եւ կանգ է առել մի քանի մետր առաջ: Ետ ինձ Лэмби բացականչեց Капралов, գնացեք մոտը, տեսնենք, թե ինչ ունենք. Համարձակ բռնել! Նա հրում է ինձ բարելի իր ատրճանակից առաջ եւ առատորեն ծիծաղեց.
  
  
  Капралов զգուշորեն մոտեցել. Հյուրանոցը սկզբում նայեք սա. Steam պատմել են հաջողության պատմությունը այն մասին, թե ինչպես են նրանք գրկեցին մեզ, և անհաղթահարելի դժվարությունների մասին, որոնք ստիպված են եղել հաղթահարել: Капралов տպավորված էր. Երբ վերջացրեց իր պատմությունը, նա դանդաղ բարձրացրեց հրացանը եւ нацелил այն ինձ.
  
  
  Իմ կյանքը сжался. Նա չի шталь կարող է կրակել Митзи. Նա վստահ է եղել ։ Nah նրանք կարող են վերցնել գրավ կամ հետգնումը. Բայց այն, որ Ջերոմ նախատեսել ինձ համար, դա բոլորովին այլ է ։ Капралов մի պահ թողեց ինձ տգետ, նայում է ինձ երեսկալ. Այնուհետեւ նա рявкнул թիմին: Զինվորները մաքրել ճանապարհը. Капралов մայրամուտ է մեքենան եւ հրամայեց Митзи գնալ ամրոց. Դա եղել է մոխրագույն շենք. Առանց պատուհանների, եւ միայն մի դուռ մեջտեղում, ինչպես բաց բերանը. Ըստ նրա ՝ նույնիսկ торчал փայտե язычок. Митзи կանգ է առել եւ դրել մեքենան выложенной սալիկների ավտոկայանատեղի, եւ այժմ նրան տեսավ, որ փայտե язычок էր подъемным կամուրջ ավելի խորն է առու. Այժմ nen աճել է սգազգեստ, բայց վաղուց այստեղ նստած հերթին ստրուկ ։ заливавшая ego ջրի միջոցով զգեստ. Յուրաքանչյուր հարձակվող պետք էր ակնկալել, սուզում կոստյումներ. Մեջ կամրջից կանգնած զինվոր է, եւ ամբողջ տարածքը լուսաբանվել վառ լուսարձակներով: Капралов դուրս է եկել ։ "Վերցրու om, քանի դեռ նրան պահել այդ մարդուն, որ նշանառության տակ".
  
  
  Ինձ вытолкнули շուրջ մեքենաներ. Митзи գնացել է մյուս կողմում. Ռազմական եւ Ламби պահել ատրճանակներ прижатыми մեր спинам. Капралов դեռ մի քիչ չարախնդում էր եւ մտել է ներս մտնել ։ Մի քանի րոպե նա կրկին ժամանել ուղեկցությամբ լեյտենանտ. Զինվոր կամրջի վրա հում отсалютовал, եւ պահվածքը սկսնակ կին էի ինձ, որ նա այստեղ պատվիրում է.
  
  
  Капралов болтал հետ զբաղված ժեստերով, քանի դեռ սպա ժեստ չի ստիպել ego լռել: Ըստ աստղերին ՝ ego աչքի առաջ այն կարող է կռահել, թե ով ստացել է մրցանակ, եթե դա եղել է իսկական գրավումը.
  
  
  Лэмби նկատեց Հրամանը գնդապետ. Այս երկուսը պետք է փակվեն, նույն ինքը ՝ թվային ֆոտոխցիկ, որ Ֆլեմինգ. Հասկանում եք, ամեն ինչ пойманные թռչուններ ։
  
  
  "Հասկանալի է", - հակիրճ պատասխանել է լեյտենանտը: "Уведи om է караульную".
  
  
  Նա դիմել, և մենք ստիպված ենք հետեւել նրանց քարե միջանցքով, որը издавал ահարկու էխո. Իսկական մղձավանջ համար տառապող клаустрофобией. Է караульном ներսում լեյտենանտ քաշում խրոցը ձեռքը, որ մեզ պետք է խուզարկել.
  
  
  Ռազմական արագ ասել է: "Մենք արդեն խուզարկել են om, լեյտենանտ. Նրանք մաքուր են հարյուր տոկոսանոց ".
  
  
  Լեյտենանտ քմծիծաղ տվեց: 'Շատ լավ է:' "Նիք Քարթերը, այնպես չէ ՞ ։ - Շատ վտանգավոր է, - ասաց գնդապետը: Բայց ես կարծում եմ, որ այսօր երեկոյան вырвут ատամները ".
  
  
  Այն, shrugged եւ փորձել է նայում побитой շուն. Այժմ նա իր ուշադրությունը Митзи. Նույնիսկ արցունքն աչքերին, և съежившейся, ինչպես վախեցած կատու, այն ամեն դեպքում արժեր, որպեսզի այն տեսնել ։ Կարող է, эму դուր էր գալիս, երբ նա եղել է մի քիչ հնազանդ. Մի պահ ego ազդրի покачивались ետ եւ առաջ, եւ նա մեկ մատը приподнял իր կզակ.
  
  
  Գնդապետ ասում է, որ դուք շատ բանի կանգնած է синдиката. Որ նրանք ցանկանում են վճարել, որպեսզի վերադարձնի ձեզ. Մենք դա գիտենք: Митзи նայեց ավելի напуганной, зажала բերանը ձեռքով եւ зарыдала. "Խնդրում եմ, սըր, ոչ մի ուղարկել է ինձ. Նրանք կսպանեն ինձ":
  
  
  Նա приподнял հանեք. "Եթե դուք այնքան գները om, թե ինչու նրանց դա անել."
  
  
  Նա մի պահ прикусила շուրթերի, ապա, կարծես հասկանալով, որ լեյտենանտ կարող ստիպել նրան խոսել, շշնջաց: "Ես պետք է ինչ-որ տեղ բերել է, մի քիչ փող. Բայց հասցրեցի ego. Հիմա, ego մութ աչքերում հայտնվեցին նշաններ դոլար: Աստված իմ, նա երեւակայությունը! Նա աբսուրդ է անհամբեր. "Որտեղ է այդ դոլարները հիմա?" Նա հանկարծ նայեց հուսադրող'. "Ես կարող եմ ցույց տալ քեզ, որտեղ ... Եթե դու отпустишь մեզ, ես ..."
  
  
  Ego ծիծաղը մի տհաճ.
  
  
  "Դու ուզում ես շատ թանկ. Ինչ վերաբերում է Քարթերի, եթե նրա ego կորցրել է, փոխարենը գնդապետ դնում էր ինձ ձեռնաշղթաներ. Նա բարձրացրեց ուսերը. "Ինչ-ինչ պատճառներով, նա իսկապես մտածում են այդ մասին джентльмене այստեղ":
  
  
  Աղջիկ потерла ձեռքը, ձեռք մեկնեց om эму և մոտեցավ թափել, է նրան է, покорностью եւ arousal ամեն քայլափոխի.
  
  
  - Այն ժամանակ միայն նրան? Միայն դու և նա?'
  
  
  Lust երևում էր նրա անձինք: Չի նվազեցնելով հետ нах աչքերը, նա խոսել է մեր երկու տղամարդկանց. "Odin ձեր շուրջը կմնա այստեղ, այլ отведет Քարտերի տեսախցիկ".
  
  
  Ես սարսափելի պահին, երբ նրան, մտածեցի, որ լեյտենանտ ցանկանում է մնալ աղջկա հետ մենակ. Հետո նրա հետ, հասկացա, որ նա հյուրանոց է ուղարկել ինձ է շուրջ guys. Այն մի քիչ fiddling մկանները, կարծես ինձ դուր է գալիս այս գաղափարը, և նա ծրագրում էր հարձակում է մարդու ճանապարհին. Митзи կարող է հաղթահարել լեյտենանտ, բայց կարող է ծագել ծեծկռտուքը, և ինձ պետք էր միջադեպը, որը մոբիլիզացրել է, որ ավելի շատ զինվոր ։ Լեյտենանտ տեսա իմ շարժումները, քմծիծաղ տվեց ու միեւնույնն է, որոշել է գնալ ինձ հետ. Նա դուրս է եկել դուռ առաջ ինձ եւ Лэмби. Митзи крикнула эму հետո քաղցր տոնով: "Լեյտենանտ տես քեզ ... ուշ է, այո ..."
  
  
  Նա անցավ միջանցքով, և ես նկատեցի, որ ego քայլվածքը էր հարուցված, քան ռազմական. Մտքի լեյտենանտ էին ոչ ego պարտքի. Միջանցքի վերջում նա բացել է հաստ քարի դուռ, շարժումով հրավիրեց մեզ, և դատապարտում է նրա հետ. Նրան կասկածում է, որ այս гранитным դաշինքի ետեւում մեզ ոչ մի ձայները չեն կարող թափանցել միջոցով dungeons առաջին հարկում. Ըստ քարե պարույր սանդուղք մենք մտանք ստորին միջանցք. Капала ջուր, smelled մարգարյանն. Ոչ խաղաղության, բացի лейтенантского լապտերի Նա կրկին գնաց առջևում մեզ, миновав քսան зарешеченных դռների երկու կողմերում зловонного միջանցքի. Միջանցքի վերջում նա նկարչություն, պղնձե բանալին երկարությունը մոտ չորս դյույմ, отпер դուռ և կանգնեց տեսախցիկներ.
  
  
  Դոկտոր Ֆլեմինգ նստած էր պատի մոտ, поджав մեկ հիլարի ցեղին. Նա вытянул առջև է երկրորդ ոտքը: Նա նայեց տգեղ опухшим. Նա նստած էր կանաչ мхе, покрывавшем քարե հատակին, մի ego ձեռքից կախված գլխին երկաթուղու կոտրել, կցված է հառաչել.
  
  
  Նա բարձրացրեց գլուխը, моргнул սերգեյ, տեսավ ինձ ու սել. Այնուհետեւ նա տեսել է իմ պահակին եւ, վերջապես, լեյտենանտ. Նա կրկին իջեցրեց ուսերին, եւ ego գոլը унынии ընկել է առաջ. Սպան կանգնած է այն, ժպտալով: Նա отстегнул holster, քաշում ատրճանակը եւ եկանք այնպես, որ լավ տեսնել Ֆլեմինգ եւ ինձ, դանդաղ нацеливая զենք ես իրան.
  
  
  "Պարոն Նախագահ." - Ձայնը կարծես ողորկ. "Դուք հուսալով գտնել կղզում լավ դաշնակից? Մարդ, որը արդեն փրկել ձեզ մի օր, եւ, հնարավոր է, կարող է անել դա կրկին. Պատկերացնում ego ձեզ. Նա կարող է մնալ քեզ հետ ".
  
  
  Ետ ինձ Ламби, ակնհայտ է, անցկացնելու իր շունչը. Ես մի քանի տարբերակներ. Այն կարող է հետ քաշվել, թույլ տալ իմ մաթեմատիկայի եւ սպանել լեյտենանտ. Բայց, միգուցե, սպան արագ է եղել, եւ նա սկսել է հասկանալ Лэмби ավելի ու ավելի. Կամ կարող է շեղվել և քաշեք ձեր Люгер.
  
  
  Քանի դեռ այն չեն մտածում այս մասին, առնետ չափի կատվին промчалась միջոցով խցիկի միջոցով կոշիկներ լեյտենանտ. Սերգեյ ego լապտերի, հավանաբար, վախեցած կենդանու. Լեյտենանտ ետ ուղղությամբ և սպանել նրան: Դա ինձ բավական ժամանակ է, որ выхватить իր Люгер. Նրա կրակել լեյտենանտ անկեղծ գլխին ։ Լապտեր մեկնել օդային. Այն կարողացել է բռնել ego, ազատ ձեռքով, обжег մատները մասին թեժ լամպի, բայց կարողացավ արագ դնել, ոչ կոտրելով. Լեյտենանտ ընկել է դեմքը ներքեւ. Կանաչ մամուռ են հատակին դանդաղ шталь կարմիր. Лэмби contentedly фыркнул. Նա ուրախ էր, որ իմ քայլը չի գտնվում ego անակնկալի. Վերջապես, рефлекторное, նա կարող է իջեցնել ձգան, ու կրակում են ինձ. Նրան շնորհակալություն է հայտնել նրան, похлопав ուսին.
  
  
  Ֆլեմինգ моргнул. Նա դեռ չի սովորել դեպի լույսը. Նա շփոթվել.
  
  
  "Ես ոչինչ չեմ հասկանում", - mumbled նա: "Գնդապետ Ջերոմ հարցնում եմ վերադառնալ եւ ղեկավարել երկիրը: Այդ դեպքում ինչո ՞ ւ ինձ ձերբակալում են հիմա? Ինչո ՞ ւ է ձեզ այստեղ բերել? Ինչո ՞ ւ ես այդպես լավ հագեցած է այդ զինվորին?
  
  
  "Ավելի ուշ", - ստիպեց ego լռել ։ "Հիմա չկա ժամանակ". Մեզ Դեւիդ Հոկ, մեզ Տարա Ասել չի հյուրանոցներ, որ Ֆլեմինգ գիտեր միջամտության մասին AX. Հետո դավաճանության Джерома մեծ էր գայթակղությունը պատմել эму ամեն ինչ. Բայց եթե Հոկ և Տարա ճիշտ էին, եթե Ֆլեմինգ սկսել է իրեն համառորեն չի ցանկանում խաղալ, թե ով фробель կղզի. Այնպես որ, ես պետք է солгать. Նրա նշել է, որ նրա ոտքը ։ "Որքան լուրջ եք, վիրավորվել?"
  
  
  Նա դեռ նայում озадаченным, սակայն նրան փորձել է շեղել ուշադրությունը ego քաղաքական թեմաների:
  
  
  Նա ասաց. "Իմ հիմունքներով կոտրվել".
  
  
  Սկսեցի մաքրել գրպանները լեյտենանտ է խնդրել բանալին ձեռնաշղթաների. Ego չի եղել ։ Այն կարող է կրակել է շղթան, բայց ես մի քիչ զինամթերք: Ինձ կարող են պահանջվել գնդակից վեր. Է նրան դրել է մի ոտքը պատին ու քաշեց. Grout միջեւ քարեր էր դարավոր, եւ թույլ է մաշկի խոնավության. Նրան, զգաց, թե ինչպես շղթա, մի քիչ прогнулась, բայց ոչ соскочила. Նրա дернулся ևս մի քանի անգամ, բայց ամեն ինչ անօգուտ է ։ Մենք պետք է քանդել այդ բանը. Նրա, արել արագ շարժում է ձեռքը և стилет ընկել ըստ замшевых ножен իմ միջպետական. Սուր ինչպես ածելի մետաղ вонзился grout, сшибая samana համար աղյուս ։ Ламби սկսեց օգնել. Դա պահանջվել է ավելի շատ ժամանակ, քան նրա մտածեցի. Չնայած ցուրտ, նրա вспотел. Եթե լեյտենանտ է շուտով գա, ինչ-որ բան կարող է մտքով անցնել գնալ ամեն տարի, որ նրա հետ ինչ է տեղի ունեցել.
  
  
  Նրա արել խորին канавку մի կողմում staples. Ապա դրա iso բոլոր ուժերի քաշեց շղթա հետ Лэмби. Երբ նա պարզապես, մենք ընկել է հարթ մամուռ. Ֆլեմինգ потянуло առաջ. Մենք Ламби բարձրացրել ego. Նա կարող է կանգնել իր առողջ ոտքը, թեեւ շատ թույլ է, եւ նա кружилась գոլը է աղմուկի, որը մեզ անհրաժեշտ է հրատարակել. Թողել է նրան Ламби պահպանել ego, քանի դեռ լուսանկարել է лейтенантскую պիջակ. Այն նաեւ վերցրել ego գոտի և ատրճանակ և տվել է բոլոր Ламби.
  
  
  "Հեռացնել այս բաճկոնը եւ ներդրեք ձեր այս. Դուք ստացել բարձրացում ".
  
  
  Лэмби ենթարկվել. Հետ Флемингом մեր միջեւ: մենք վերադարձանք караульное տարածք.
  
  
  Նազելի կրծքեր Митзи Գարդները выгнулась է ռելիեֆի. Կինը վերցրել աթոռ համար Ֆլեմինգ է, եւ երբ նա իջել է նրա վրա, - հարցրեց նա: "Որտեղ էիր, որ երկար. Մենք պարզապես հյուրանոցներ գնալ և ամեն տարի ։ Աստված, որ նրա հետ արել?
  
  
  "Բանալիները. Վ արկղերի.
  
  
  Ռազմական բացել է վերին վանդակում եւ նետել ես մի բուռ. Նրա փորձեցի մի քանի, մինչեւ վերջապես գտա ճիշտ. Ավելին, ամրոց այնքան ржавым, որ ես ստիպված էի հաղթել ego պրեսպապյե, նախքան այն է բացվել. Միայն այն ժամանակ, երբ ձեռնաշղթաներ էին հանվել, նրան տեսավ եղունգները ներսում ու արյուն շուրջ վերքերի դաստակ Ֆլեմինգ. Ժանգոտվել հին կոտրել էր ранах, բայց այնուհետև, նրա համար անհնար էր ։ Ընդունարանում չի եղել դեղերի. Պետք է սպասել.
  
  
  Նրա պատմել է, թե պատրաստվում է լքել ամրոց. Ламби կանգնած էր մեջքով դեպի օր իր նոր ձեւով. Զինվորականները ստիպված ասել է զինվորի վրա мостике, որ լեյտենանտ ցանկանում ego տեսնել. Եթե նա գալիս էր, մենք ego կապել են և տեղադրված эму բերանը խաբեություն. Ապա Митзи վազել է մեքենայի եւ հանգեցրել ee մինչև ամբարձիչ կամրջից: Մենք դուրս Ֆլեմինգ կամրջի վրա, եւ նրա дотащил ego մինչև մեքենաներ. Ламби իր лейтенантской куртке նստած էր առջևում, միջեւ Митзи եւ Զինվորականները:
  
  
  Պաշտոնում պահպանության Ламби ղեկավարել է ատրճանակ լեյտենանտ է Митзи, поворачивался է նրան, որ հսկիչը չի տեսել, ego անձանց: Ռազմական կասի капралу, որ Ջերոմ հրամայեց տանել նրան մի աղջկա: Եթե դա ստացվեր, մենք проезжали. Եթե դա չի աշխատի, ինձ կմնա Люгер. Ламби եւ Ռազմական էլ եղել են զինված ։ Իսկ երեք երեք - շատ շահավետ հարաբերակցությունը.
  
  
  Հասել է Кадиллаке, ոչ մի խնդիր. Митзи ընդգրկել լապտերներ եւ գնացի ներքեւ բլրի. Ամենժամյա տեսան, որ մենք էդեմում, եւ գնացին ճանապարհի վրա, ոչնչով չի загораживая ընկ. Նրանք չէին սպասում փորձերը փախուստի.
  
  
  Капралов բարձրացրեց ձեռքը, որպեսզի արտադրել սովորական ստուգում է, եւ Митзи իրավունք " պատուհան. Ռազմական թեքում առաջ, որ փակել դեմքը Лэмби, եւ փորձել է պատկերել անհամբերություն. "Գնդապետ փոշմանել է. Նա ցանկանում է, որպեսզի նրան բերեցին աղջկան. Հիմա.'
  
  
  Капралов նայեց մտավախությունը. "Լեյտենանտ, եթե դուք ինքներդ ներկայացնել ee, ովքեր այստեղ են պատվիրում է?"
  
  
  "Դու", - рявкнул Лэмби. "Թույլ մի տվեք որեւէ մեկին անցնել, մինչեւ ես կվերադառնամ.....'
  
  
  Капралов отпрыгнул. Ձայնը Лэмби ոչ նման էր ձայնը լեյտենանտ. "Էյ ... սպասիր ... դու ... հե ՜ յ ... ինչ է սա նշանակում?"
  
  
  Նրա կրակոցի ձայն է լսել եւ ծնկի եկավ. Զինվորականները գնդակահարել է կապրալ. Զինվորները զգոն էին, սակայն, երբ Митзи արագ պահեց մեքենան, որը շուրջ նրանց հաջողվել է ձեռքը դնել дверную բռնակի. Նրա կոտրել է ձեռքը ետնամաս իր լյուգերա, ապա կրակել է մի զինվորի. Այլ нацелил հրացան է, բայց չի հասցրել քաշեք ձգան. Իր ժամանակին закачал эму է ստամոքսի կապար.
  
  
  Դա լավ է: Հիմա մենք լրիվ արագությամբ мчались ճանապարհին. Մենք բլրի ստորոտում, երբ լսեցի նրա աղմուկը մեքենաներ. Նրան նույնպես լավ գիտեի այդ ձայնը. Մեզ մոտ ավարտվել է բենզինի. Митзи կանգնեցրել է մեքենան, նայեց ինձ ու հերքեց իր ուսերը. Քանի որ ողջ կղզու գործել օրենքները արտակարգ դրության մասին, հավանական заправиться չի եղել ։ Բենզալցակայան փակվել են: Իսկ Ֆլեմինգ ի վիճակի չի եղել գնալ քսան մղոն սարերով.
  
  
  Հնարավոր է, մենք կարող ենք դասել ego հյուրանոց թոնի հաղթանակ է տարել, բայց հետո ՞ ։ Եթե Ջերոմ հասկացել է, որ դոկտոր Ֆլեմինգ փախել է, նա չէր կարող լինել ապահով, ինչ-որ տեղ մոտ է Պորտ-օֆ-Спейном. Ստիպված է որոնել այլ մեքենա ։ Այնտեղ, որտեղ մենք էինք: հիմա նրան կարող է տեսնել прибрежную ճանապարհը ներքեւ. Մոտ հին քաղաքի կայանված ջիփ. Շուրջը կանգնած մութ գործիչներ, ինչպես ճանապարհի վրա, փայլում էին լույսերը. Դա եղել է блокпост. Նրա լուծվի.
  
  
  "Սա մեր տրանսպորտի նոր տեսակ. Ես չգիտեմ, թե քանի զինծառայող պետք է դուրս բերել հավաքման, բայց մենք չենք կարող ռիսկի դիմել կրակոցներով:
  
  
  Գուցե կան այլ մարդիկ, ովքեր կարող են միջամտել: Դուք երկու մոտենալ նրան եւ отвлекаете այդ տղաներին ։ Նրա կասեմ նրանց. Փորձեք հավաքել om միասին. Митзи, դուք ունեք ատրճանակ? Նա նեղացել է ինձ.- "Ես արդյո ՞ ք նայում մերկ?"
  
  
  "Մնա այստեղ Флемингом. Եթե ինչ-որ մեկը կգա, իսկ, ահա, եթե այլ ելք չկա, բայց նախ փորձեք տեսնել, թե խորամանկություն, թե արդյոք դա ".
  
  
  Лэмби եւ Ռազմական անհետացել ։ Նրա շրջել տանը, կանգնել բլրի վրա. Երբ անցնում էր mimmo տների, նրա ուսումնասիրել իրավիճակը ։ Հիմա նա պարզ տեսնում էր, լույսերը անցակետեր. Իմ shaggy заглушали ferns եւ այլ բույսեր. Նրան մոտեցել է jeep եւ ուշադիր осмотрелся, քանի դեռ չի տեսել պարեկային. Նրա om չեմ հասկանում, բայց ինչ մեզ ասում էին Лэмби եւ Ռազմական, այն պետք է շատ զվարճալի. Չորս զինվորներ, որոնք կանգնած են մի խումբ շուրջ իմ երկու տղաների, согнулись է ծիծաղում. Նրանք повернулись ինձ թիկունքում: Այն գործել է արագ, վախենալով, որ նրանք повернутся. - Նա անկեղծորեն նրանց հետ պատրաստ է "люгером", - կտրուկ ասացի ես: "Դուք բոլորդ գտնվում եք նշանառության տակ. Մեզ միասնական շարժման! '
  
  
  Ծիծաղ հանկարծ դադարեցվեց ։ Նրանք կանգնած էին, թե ինչպես սառեցված. Ламби նահանջել է մի քանի քայլ և прицелился. Ոսկե ձայնագրությունները эполетов ego камзолы блестела մթության մեջ: Ռազմական վազեց է jeep, օգտակ է հետին խցիկում և վերադարձել է պարան. Մնացածը կատարվել է արագ. Երբ Զինվորականները կապել վերջին ճաշի ըստ չորս և заткнул բերանը, նրա ստուգել գազի մատակարարումը jeep. Իմ մեղմացման, բաք հայտնվել է ամբողջական. "Դրանում դնեք ձեր om է թփերի եւ հեռացնել այդ լույսերը ճանապարհից", - ասացի ես: "Ես պատրաստվում եմ վերցնել Ֆլեմինգ".
  
  
  Նրա մեկնել է jeep այնտեղ, որտեղ մենք թողել Կադիլակ. Միայն հիմա նա նկատեց, որ լապտերներ jeep չեն աշխատում: Անեծք!
  
  
  Митзи օգնեց ինձ փոխարինել Ֆլեմինգ փոքր մեքենա. Նա նստեց իմ կողքին, երբ, սողանքը ղեկին ու քշեց ներքեւ. "Ламби և Զինծառայողները պետք է ինքնուրույն հասնել հյուրանոց. Այնտեղից նրանք կարող են ապահով վերադառնալ տուն":
  
  
  Պետք է լինի, ջիպ լավն էր, բայց դա կլիներ իդեալական լուծում. Առանց լուսարձակող առանց կտրոնները պետք է պահպանել ինձ ոչ թե պետք է մտածել այն մասին, ուղեւորության սարերով. Այն միտքը, որ գնալ այսպիսով, ոլորուն mimmo տարատեսակ пропастей, ոչ մարմնովս սարսուռ է անցնում. Նրան պետք է հնարավորություն անցնել ափամերձ ճանապարհին.
  
  
  Ламби և Զինվորականները չեն սիրում հետ մնալ, բայց նրանք տեսնում են, որ դա է միակ լուծումը:
  
  
  Երբ նրանք գնացին, նրան կրկին բերել է jeep. Հիմա ես, վերջապես, կարողացա հարցնել Флемингу штопора, որը ինչ-որ ժամանակ ինձ տանջել. Նրան, բղավում ուսին: "Դուք գիտեք, թե ինչ է տեղի ունեցել Անոթներով Ասել? Նրանք բաց են թողել?
  
  
  'Ոչ: Զինվորները, схватившие ինձ, ասացին, որ պահանջելու են nah փրկագին միլիոն դոլար: Ո ՞ ւր ես ինձ ընդհանրապես везешь?
  
  
  Է "Նոյին".
  
  
  Ամն-ego ձայնը համահունչ արձագանքեցին ցավն ու վախը. "Այո, դա առաջին. Հետո ես պետք է գնալ քաղաք. Մարդիկ ինձ լսեն ".
  
  
  Նրան թույլ է տվել эму իրեն խաբել է: Ես անձամբ բավական խնդիրներ, որ չի վիճել նրա հետ ։ Ինձ անհանգստացնում էր Տարա Ասել է. Ես չէի կարող թույլ տալ, որ նրա հետ ինչ-որ բան է պատահել ։ Այն, սեղմել է գազի սակագինը ։ Որքան շուտ նրան պատճառի Ֆլեմինգ եւ Митзи, այնքան ավելի շուտ կարող եմ վերադառնալ քաղաք: Դրա դիմել անկյուն և տեսա, որ առջևում լույսերը ճանապարհի վրա. ևս մեկ խոչընդոտ.
  
  
  "Ныряй ներքեւ", - прошипел նրան Митзи. "Եւ պատրաստել է խոստումով".
  
  
  Նրա притормозил. Նրա հյուրանոց, որպեսզի նրանք մտածել են, որ ես պատրաստվում եմ դադարեցնել, միայն պետք է կոտրել միջոցով շեմը վերջին րոպեն. Նրան տեսա միայն տասը մետր: հսկայական բեռնատար փոքրիկ արագ гаубицей բեռնախցիկում. Նա արգելափակել է ողջ ճանապարհը: Եկեղեցի չի եղել ։
  
  
  Մի կողմից մեր маслянистая ջուրը ճահճուտներ արտացոլի սուրբ է լապտերների. Այնպես որ, ես այնտեղ ավելի հեռու չի գնացել. Մյուս կողմից էին ափի. Նրանք չեն աճում & nb, ուստի այնտեղ կլիներ ամուր հող, բայց ծառերը թափել միմյանց նկատմամբ, քան ես կցանկանայի: Նրա մտածեցի, արդյոք նրան քշել մի jeep. Բայց դա գոնե վատ տարբերակն է ։ Դրա դիմել ղեկը և դուրս է եկել ճանապարհից հետ շնչափող заслонкой գրատախտակին. Նրան, լսել է, թե ինչպես են նրանք крикнули: "կա' նգ առ", հետո կրակոցի. Таращить աչքերը просвистела բարձր միջով արմավենու տերեւները.
  
  
  Ազդանշանային կրակոցի.
  
  
  Հաճելի մարդիկ ։ Митзи շրջվեց, նայեց իր աթոռին եւ կրակ է բացել, բայց ոչ այնքան նրբորեն, իսկ օդը: Ես չեմ оглядывался. Ինձ թվում է, որ ես կյանքում առաջին անգամ ճամփորդում վայրի жеребце. Նրա բախվել է ծառին, ցատկեց մյուս կողմը, երկու անիվների վրա, ու քիչ է մնացել շրջվել: Նրանք կրակել են մեզ, բայց մեզ չեն տրամադրել: Նրա փորձեց վերադառնալ ճանապարհը, բայց երբ դա ինձ հաջողվեց, այն, գտա այնտեղ ևս մեկ անակնկալ.
  
  
  Ճանապարհին էր ջիպ, եւ նա վազում է չորս զինվոր ։ Ֆլեմինգ թողարկել ետեւում ինձ ճիչերը խանգարում. Նրա համար դա հաճելի է: Митзи կրակել միջոցով գլուխը Ֆլեմինգ է преследовавший մեզ ջիպ, երբ նրան այնտեղ գնալու շուրջ փոքր մեքենաներ այնքան արագություն, որքան կարողացավ: Դա եղել է բավական արագ. Մի շուրջ մեր անվադողեր էր դատարկ էր ։
  
  
  "Նիք, նրանք մեզ догоняют". - ճչաց Митзи.
  
  
  Հե ՜ յ, պետք չէր ինձ խոսել. Om таращить աչքերը բախվել մետաղական ջիպ գրեթե նույն պահին, երբ լսել է կրակոցները: Տվել էյ Люгер.
  
  
  "Փորձեք մտնել խումբ: Նպատակն ու կրակում են հետագայում": Նա օգտագործել երկու ձեռքերը, բայց շատ դժվար է նպատակը, շարժվող թիրախ, երբ քեզ трясут ըստ կողմի կողմից. Դա եղել է մեկը այն դեպքերի, երբ նրան մտածել, թե արդյոք իմ անունը ավելացնել ցուցակը, որը Հոուք պահում իր գաղտնարանում, եւ յուրաքանչյուր անվան կան աստղանիշ, указывающая այն է, որ մարդը, որի մասին գնում է խոսքը, մեռած.
  
  
  Митзи գոռաց. Այն, մտածեցի, որ նրան վիրավորել, բայց նա նստած է անկեղծ. Նրան տեսել վթարի հայելու մեջ հետեւի. Ջիպ ետեւից, դուրս է վերահսկողությունից, եւ լրիվ արագությամբ рванулся է ճահճի, որտեղ դանդաղ եւ շքեղ սուզվել ներքեւի. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է մի պահ բռնկվել լուսարձակներ, թե ինչպես է погаснуть.
  
  
  Митзи сунула "люгер" ինձ միջեւ ոտքը, եւ ինչ հետեւանքներ. Մենք մեքենայով մեկ спущенной սենսորների. Դա եղել է միակ աղմուկ գիշեր: Ջունգլիներում կոչվում է ձայնային հարված բամբուկե ձողիկներ o սնամեջ փայտե հարվածային գործիքներ. Դա խլացված չարագուշակ ձայնը. Նրա մտածեցի, կարող են արդյոք Ռազմական եւ Ламби փոխանցել է ցեղ անլար հաղորդագրությունը. Հնարավոր է, որ դա եղել է ստացվել ՝ մեր փախուստի ուղարկվել անտեսանելի ֆիգուրներով rainforests.
  
  
  Տեմպը փոքր-ինչ արագացել է. Դա նման էր աղետի: Հետեւում ես լսեցի նրան թույլ ձայնը դոկտոր Խ. Ֆլեմինգ. "Մեզ հետևում են, և նրանք արագ են մեզ догоняют".
  
  
  Նրան այնտեղ գնալու համար: ըստ jeep վերջին արագությունը.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Բաց է մեր առջև, ճանապարհի վրա ինչ-որ բան фонарем շարժումով հրամայեց մեզ գլորում է проселочную ճանապարհը ։ Չի шталь հարցեր տալ ու շրջվեց. Այն անցել է մեքենայի մեջ ՝ վատ որակի այլ факелу ջրի, ընդգրկել է մեկնարկման եւ դուրս է եկել.
  
  
  Այնտեղ էր Նոյը, այժմ առանց սպիտակ զգեստներով և набедренной повязке. Ճանապարհին, որով մենք, որ գնում էին, լսեցի նրա ձայնը, մոտենում մեքենաներ. Մեզ մոտ ոչ բավարար ժամանակ. Մենք կանգնած, մեջքով դեպի ծով. Իսկ իմ Люгер էր пустынен.
  
  
  Митзи էլ դուրս եկավ. Նոյ քաշեց Ֆլեմինգ ՝ քանի որ խոսեցինք տակ ուժեղ ձեռքերով:
  
  
  "Եկեք ինձ հետ, Carter. Վերցրեք Митзи ձեռքը, եւ չի отпускай. Մնա ետեւում ինձ":
  
  
  Նրա заправил "люгер" չեմպիոնի գոտու համար, վերցրել է աղջկա ձեռքը և հետևեց Nov. Որ նա կարող էր անել. Առաջիկայում մենք միեւնույն է, մահանալու ենք: և, միգուցե, մենք նույնիսկ կարող է սավառնել հեռու, այնքան հեռու, որ ձախ մեզ չեն գտնի, եթե մենք պարզապես պահում է գլուխը բավական низменному մութ ալիքների.
  
  
  Նոյ հանգիստ ու վստահ ոտք է ծովը. Նա շատ հեշտ լուծվող Ֆլեմինգ. Ծով բարձրացել է շուրջ ego ոտք, մինչև ego hips, հետո հանկարծ նա սկսեց նորից բարձրանալ, քայլ առ քայլ.
  
  
  Հաջորդ քայլի իր հարվածել քիթ մասին ինչ-որ բան է հստակ. Այն չի կայան, սայթաքել է, հետո բարձրացրեց ոտքը ։ Նրա царапнул ոտքով քար եւ փոքր-ինչ բարձր է զգացել ամուր գետնին. Այն, դնելով այն ձեր մշակման. տարածված ցանկացած ցեղին, ու զգացի մի խազ առաջին. Մենք բարձրացել է չորս աստիճաններով եւ գնացին բացահայտ շուրջ անհավասար քարի մակերեսին, օրինակ վեցերորդ դյույմ ջրի տակ.
  
  
  Նրա тихонько քմծիծաղ տվեց. Հիանալի հաջողակ, այս spells. Նրան առաջին անգամ տեսա թոնի հաղթել է, քայլում է այս քարե քաշել. Նրան, հասկացա, որ դա եղել է հին քարե շինություն, հավանական է, արգելքը փաստի առջև, որը վաղուց ցածր մակարդակի զգեստ երկրաշարժի հետեւանքով. Ես չեմ կարծում, որ Նոյ երբեւէ տեսել, ego են ջրի մեջ. Նա, հավանաբար, գտել ego պատահաբար ժամանակ sailings, եւ, չնայած նրան, որ նա չէր шоуменом, նա օգտագործում է այն, որ վախեցնել իրենց суеверных հետեւորդներին.
  
  
  Ետեւում ինձ լսեց նրա хихиканье Митзи. "Մեծ պատիվ է քեզ համար, Նիկ. Այժմ դուք գիտեք, թե ինչ հանելուկ է: գրեթե բոլորի համար. Զգուշացեք ողորկ տեղամասերի եւ մնալ մեջտեղում. Լայնությունը պատերը ընդամենը полметра ".
  
  
  Նրա քամած նրա ձեռքը: Բավական ուժեղ են: "Դու գիտեր եւ փորձել է պատմել ինձ հեքիաթները Սանտա-Կլաուսի, կեղտոտ պոռնիկ. Ինչպես եք դարձել է?'
  
  
  "Լողալու ժամանակ ։ Նրա մասին հարված էր ստացել նրա գլխին եւ կորցրել է գիտակցությունը ։ Նոյ փրկեց ինձ ։ Նա չի ասել ինձ, որ ես եկա, քանի դեռ այն չի դարձել է սպառնալ эму, որ ինքը պարզել այն ժամանակ. Նա երդվել է պահպանել այն գաղտնիքը ".
  
  
  Մենք գրեթե մյուս կողմում, երբ ջրային շողա զույգ լուսարձակ. Էին խոսում դրոշի թույլտվության կատարումը եւ զայրույթ. Նրանք գտել են մի ջիպ, բայց մարդիկ չեն եղել: Մենք արդեն անհասանելի է աշխարհում, այնպես որ նրանք չեն կարող մեզ տեսնել. Մենք մոտեցել ենք կրուտոյին обрыву, որի высечена նեղ սանդուղք. Դա եղել է երկար ու դժվարին վերելք, բայց Նոյը, несший Ֆլեմինգ, չի ցույց տալիս, ոչ մի նշան հոգնածության, երբ այն հասել է վերին աստիճաններով ցած է նետվել եւ հինգ մետր ներքեւ հարթակ է, որը զբաղվում է միաժամանակ ծառայել լիսեռ և տանիքի համար տներ ներքեւում. Այն, մտածեցի, որ նա преуспеет որպես ֆիտնես մարզիչ ծրագրին AX. Նա փոխանցեց Ֆլեմինգ է протянутые ձեռքերը, եւ արագ անցկացրել սենյակ.
  
  
  Երբ մենք եկանք, նրա նշել է, որ սենյակ էր հագեցած համար ego բուժման. Վառվող ջահեր свисали հետ, քարե պատերին. Կենտրոնում սեռի է եղել, անկողին, plated անուշաբույր տերեւների. Մենք անցել մի տեսակ պատվավոր сторожевая, որը բաղկացած վերաբերյալ չկա, ամեն որոնց շուրջ մի փոքր անդրադարձել է Флемингу, կարծես ուզում եմ տալ эму մասը իր ուժերը.
  
  
  Երբ Ֆլեմինգ պառկեցրել է койку, ասացի նրան: "նրա ոտքը կոտրված է, և նրա ձեռքի կան ժանգը. Նա պետք է վարակը արյան մեջ է, իսկ իմ ժամանակ չի եղել գնալ դեղատուն հակաբիոտիկների. Эму դա պետք է անմիջապես. Կա մի միջոց է ստանալ այն այստեղ. '
  
  
  Բարձր սեւամորթ տղամարդը անկիրք նայեց ինձ. Ձայնը Ֆլեմինգ կարծես թույլ, բայց նա ժպտաց. "Շնորհակալություն անհանգստանալու համար, պարոն Քարթերը, բայց ես ապահով ձեռքերում: Նրան դնում է բժշկական գիտելիքները թոնի հաղթանակ է տարել բարձր է, քան ամենաթանկ մասնագետի Park avenue ".
  
  
  Պատրիարք հանգիստ ասել է. "Մեզ հայտնել են բնավորության մասին կդիմավորեն ձեր վնասվածքներ, եւ մենք կարող ենք անհապաղ սկսել բուժումը ։
  
  
  Երկու կանայք բաժինները Ֆլեմինգ. Նոյը իջել կողքին ծնկի և обмакнул սպունգ հեղուկ է, որը զբաղվում է նստած էր մի ամանի կողքին койкой. Այս բառերով նա промыл վերքը դաստակ Ֆլեմինգ. Ապա намазал է нах խիտ կանաչ ժելե.
  
  
  "Սա տաք խառնուրդ կոկայի տերևների և կանաչ օճառ", - ասել է Նոյ. "Մենք ստեղծված է նրա վրա վիրակապ. Այս նյութը вытянет կեղտ շուրջ վերքերը, ապա ձեռքի արագ բուժել ".
  
  
  Բուժել ոտքերը մի քիչ ավելի բարդ է. Նոյ выправил ոտքը ։ Այնուհետեւ նա ցեխը մտցրեց մատը ամանի մեջ, մուգ կարմիր խիտ субстанцией. Այս բառերով նա նկարել շրջանակի շուրջ վերքերը, իսկ ներսում շրջանագծի նա նկարել է "X".
  
  
  Նա ժպտաց ինձ: "Петушья արյունը", - բացատրել է նա: "Քշել է դեւի ըստ ոսկորները". Այժմ մի քանի շերտերի приправленных deviled թողնում են կապված ոտքը, ավելի էր մածուկ ջերմ ալյուր. Խիտ վիրակապ ամբողջ ոտքը.
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, թե որքանով է դա դրսևորում պարզունակ բժշկության, доказавшей է իր արդյունավետությունը դարեր շարունակ, և հոգեբանական ազդեցության.
  
  
  Նրա չգիտեր: Բայց Ֆլեմինգ հավատում էի, եւ, հնարավոր է, որ այդ հավատը կարող է բուժել ego. Ինչպես և շատ առաջատար քաղաքական գործիչները, գաղտնի, նա կարող է խորապես կրոնական մարդ.
  
  
  Իսկ եթե այն չի ճանաչվել: այս հրապարակավ, գուցե հոգու խորքում նա ընդունել է запретную mystique վուդու. Բայց ես ժամանակ չեմ ունեցել է սպասել եւ տեսնել, քան դա նրա համար է ուղղվել.
  
  
  Նրան տարավ թոնի տարել է մի կողմ ու հարցրեց ՝ "Դհոլները էլ էին ասում ձեզ, որ Ֆլեմինգ ցանկանում է վերադառնալ քաղաք եւ ելույթ ունենալ մարդկանց".
  
  
  "Այո.' - Ծուռ ծերունին ժպտաց. Ֆլեմինգ - идеалист, և շատ համառ է իրենց համոզմունքների. Բայց երբ նա վերականգնել shock, իր ասեմ эму ճշմարտությունը. Դուք, հավանաբար, ցանկանում է վերադառնալ և ազատել միսս Ասել?
  
  
  Ես չեմ ասել է эму մեր դստեր հյուրանոցային մագնատ. Նա շատ բան գիտեր մարդու համար, ով ապրում է այնքան հեռու, բլրի գագաթին. Հնարավոր է, որ դա եղել է հարվածային գործիքներ, որոնք պահվում են ego տեղյակ է, համակցված, իհարկե, կարողությունը, ճիշտ բացատրել այդ հազվագյուտ նշաններ է ջունգլիներում.
  
  
  Իմ դեմքը մի քիչ կոշտ, երբ նրան ասել է. "Եթե ես կվերադարձնեմ իր ամբողջ, ես չեմ կարծում, որ կմնան միայնակ".
  
  
  Митзи подслушивала. "Դու խենթ, եթե փորձեք այն. Բայց եթե դու դա կանե ՞ ս, նրա գնամ քեզ հետ ".
  
  
  "Սխալ է այն ենթադրությունը", - ասացի ես: "Ես չեմ կարող ձեզ օգտագործել. Նոյ, ֆուտբոլիստը տոնել է գոլը, որ նա կմնա այստեղ.
  
  
  Ի զարմանս ինձ, նա դեմքով պատասխանեց. "Ես ձեզ դիրիժորների ..."
  
  
  "Ոչ", - ընդհատեց նրան ego. "Ես պարզապես վերադառնամ նույն ճանապարհով, որով մենք եկել ենք".
  
  
  Նա приподнял հանեք. Գիտեր, որ, ի վերջո, նա չի կարող ստիպել ինձ փոխել ձեր միտքը. Նա shrugged, վերցրեց Митзи ձեռքը և վերադարձել է Флемингу.
  
  
  Նրան մոտեցել է սանդուղք, высеченной ռոք. Ետեւում իրեն լսել նրա зажигательное երգում են ստեղծել, հավանաբար, նախատեսված է նրա համար, որպեսզի օգնել Флемингу առողջանալ. Նրա թռիչք միջոցով պատին ջուրը ետ դեպի այլ կողմը ։ Նրա աղոտ տեսել jeep. Նա կարծես покинутым. Զինվորը չեն եղել, եւ հետք.
  
  
  Կես իմ ոտքը հայտնվել է սայթաքուն կոճղ algae, աճող միջեւ քարկոծեցին, ու նա սայթաքեց. Նրա կանգնեց, плюясь հող. իդեալական է գնացել ավելի զգույշ.
  
  
  Երբ հասել է լողափ, նրա промок.
  
  
  Նրա հանել է շորերը և փորձել է քամել այն, թե ինչպես կարող է. Նրա высушил люгер, ինչպես կարող էի, եւ նետել ատրճանակ է переднее նստատեղի jeep. Նրա накинул հագուստ բուժկետ, որ նա կարող է չորանալ ջերմ է շարժիչը.
  
  
  Դրա չեն նկարահանել ամուսնուլուծության. Նրանք soaked, բայց նրանք ինձ համար լողալ.
  
  
  Նրա հաշվարկել հաջող ուղեւորության նա спущенной դրել ռեկորդային ժամանակ դող էր հիասթափված. Մոտենալով այն վայրում, որտեղ մեկ այլ ջիպ մտել է ճահճի, նրա դադարել է, որ գանձել "Люгер". Նրան տեսա, ակտիվությունը տեղում, երեք կամ չորս տղամարդ է ճամփեզրին. Հնարավոր է, որ մարդիկ, ովքեր եղել է մեքենայում, ոչ թե խեղդվել է, սակայն ես նրան չեմ տեսել, որ նրանք արել.
  
  
  Odin դրանց շուրջ հանկարծ դուրս է եկել ճանապարհի կեսին և ժեստ ցույց տվեց ինձ մոտենալ ավելի մոտիկից. Նրա քիչ է մնացել վրաերթի է ենթարկել ego ոտքը, բայց ժամանակին տեսել набедренную վիրակապ. Նրան դեռ պահել է իր Люгер պատրաստ եւ մոտեցել է թափել. Նրա ծիծաղ լսեցի, որ նման բան հաղթական ձայնի, և հանկարծ քիթ jeep թռավ ճահիճը. Նրանք հանում էին ego. Նա пустынен. Ոչ մի դիակ.
  
  
  Օգնականներ թոնի տարել է ջունգլիներում ընդգրկվել անվադող և откатили ego ինձ. Նրան, դուրս եկավ և տեսավ, թե ինչպես երկու շրջապատից բարձրացրել ճակատային մասը իմ jeep, փոխել անիվը եւ կանգնեցրել է մեքենան ետ լայն ժպիտով, որ նշանակում է, որ հիմա ամեն ինչ կարգին է ։ Ապա արագ անհետացել միջավայրում ափի. Այնքան արագ, նրան էլ տեսա այդ, եթե պարզապես моргнул.
  
  
  Իր մեքենայով արագ, կռահել է, որ ես կգտնեմ առջևում է, որտեղ մեծ բեռնատար արգելափակել ճանապարհը. Մարդիկ թոնի հաղթանակ է տարել այնտեղ նույնպես զբաղված էին, բայց մեքենա էր շատ ծանր է, և իրենք չեն կարող նրան տեղափոխել. Նրան դուրս է եկել, սողանքը ետեւում անիվ է բեռնատարի եւ շարժումով հրամայեց նրանց ստանալ հեռավորության վրա ճանապարհի. Նրան ընդգրկել է ավտոբուսը եւ դուրս է ցատկել. Դա եղել է հրաշալի տեսարան տեսնել, թե ինչպես է բեռնատարը սահել է ճահճի. Միայն միջքաղաքային գործիքները դեռ մի փոքր ավելի բարձր է ջրի.
  
  
  Ժամանակ իմ հետագա ճանապարհորդության հեռու հյուրանոց նրան ոչ ոք չի դիմավորել. Խոհանոցում խաղում զույգ տղամարդկանց. Խաղը ինձ համար նոր է: Յուրաքանչյուր տղամարդ էր отполированная դրույթն, տարօրինակ է նման մարդկային մատը ։ Նրանք հերթով катали om սեղանին. Ով է մոտեցել թափել ընդամենը պառակտման կեսերին որովայնի աթոռին, - նշել է վարչապետը, դատելով ջղաձգության, որն առաջացրել. Կոկո покатил վերջին. Նա բարձրաձայն вскрикнул, երբ նրա մատը ընկել է ճեղք. Պարտված վճարել эму կրկնակի: Երբ նա եւ Ламби տեսան ինձ, իրենք դադարեցին խաղալ ։ Երբ նրան ասել է, որ ուզում եմ, որ նրանք տարան ինձ հյուրանոց Sawyer, նրանք չեն նայում, շատ взволнованными.
  
  
  Лэмби բազմանշանակ закашлялся. "Բավական ռիսկային է խաբել լեյտենանտ ամրոցում", - ասել է նա: "Բայց խաբել գնդապետ? - Ես չգիտեմ, թե.'
  
  
  Ինձ պետք էր մի զույգ помошников. Կարևոր էր, որ նրանք վստահում գործողությունների հաջողությունը ։ Նյարդային եւ դնողներն ինձ էին մեզ ինչն ինչոց է ։ "Նոյ գիտի, թե ուր ենք գնալու", - հայտարարեց ես: "Նա մեզ կօգնի":
  
  
  Դա եղել է կախարդական խոսքերը. Եթե Նոյ մտածեցի, որ դա կարող է աշխատել, քանի որ դա եղել է: Մենք բարձրացել է jeep լավ տրամադրությամբ.
  
  
  Քաղաքի փողոցները դեռ դատարկ է: Ընդամենը մենք տեսել ոչ ավելի, քան վեցերորդ մարդ: Լսելով ջիպ, նրանք վախի , ինչպես ապ. Տրանսպորտի շարժը չկար, բոլոր հասարակական շենքերը փակ էին, պատուհաններ էին մութ, բացի առաջին հարկից հյուրանոցի "Ասել".
  
  
  Ռազմական приставил հրացան ինձ թիկունքից, քանի որ մենք քշում դեպի գլխավոր մուտքի մոտ. Ժամային ստվերում օր հետևել է մեզ.
  
  
  Ռազմական popped և ժեստ ցույց է տվել ինձ, հետեւել նրան. Նրան մոտեցել օրը ուղեկցությամբ Ռազմական և "լեյտենանտ" Ламби. Պահակ կանգնեցրել է մեզ. 'Կներեք ։ Գնդապետ ասել է, որ այսօր ոչ ոք չի գա.
  
  
  Лэмби ձգվեց, եւ впился հայացքի մեջ զինվոր: "Մենք կգնանք մեջը. Եթե դուք ցանկանում եք մեզ կանգնեցնել, դուք կարող եք, ի վերջո, տուժել. Այս բանտարկյալ Նիք Քարթերը, մարդ, որի համար Jerome առաջարկել է հազար դոլար: Двигайся.
  
  
  "Ախ." Պահակը արել է ինձ հրացան եւ облизнул շուրթերը. "Այդ դեպքում նրա բերեմ ego այնտեղ".
  
  
  Лэмби зарычал. - "Չկա, դու ego չի поведеешь. Ինքը պատճառի. Դուք կարծում եք, որ դուք կարող եք վերցնել ինձ համար այս մրցանակը: Ետեւում, տականք! '
  
  
  Ժամային նայեց մեղավոր է եւ շարժվում է բավական արագ. Ռազմական անցել է mimmo ինձ և հարվածել նրան ego ետնամաս հրացաններ նրա ականջին. Ընդ որում, նա պատահաբար հարվածել է ձգան. Таращить աչքերը просвистела ես ոտք, միջեւ, ավելի բարձր է, քան նրան կարող է հյուրանոց. Սա սկիզբն է դառնալ շատ իրատեսական. Лэмби կրկին ցույց տվեց ատամները. "Գնդապետ. Թե որտեղ է նա?'
  
  
  Այժմ արդեն բավականին տպավորված թիկնապահը գրեթե անլսելի mumbled: "խաղատուն, լեյտենանտ. Անցկացնել քեզ?
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ մենք կարող ենք գտնել այն ինքներդ". Ձայնը Лэмби հնչել է զգուշացում ։ - "Մնա իր պաշտոնում".
  
  
  Ռազմական втолкнул ինձ նախասրահ. Թոմաս Ասել էր ցնցված է, եթե տեսել է վնաս. Կոտրված էին մեծ նստարաններ. Դարակաշար հետ թերթերի ու ամսագրերի հետ էին опрокинуты, մեզ մի շուրջ ցուցափեղկերի չի մնացել untouched. Դարակների էին դատարկ. Ինչ бардак!
  
  
  Գնդապետ galibi Carib Ջերոմ կարող դասային заговорщиком, բայց վատ հրամանատար. Եթե նա թույլ է տվել իր մարդկանց զբաղվել է թալանով, նա կարող է շահել ավելի մեծ է, եթե ego պլանները, իհարկե, հաջողություն.
  
  
  Կազինո եղել է նույնիսկ ավելի վատ вестибюля. Խաղային սեղաններ արժողությամբ հազարավոր ավերվել են և նորոգման չէին ենթարկվել. Ինտերնետում մերկություն է удлиненной նշաձողը էին поцарапаны, գործիչներ կտրել. Ռազմական եւ Ламби присвистнули. "Լավ թեմա пропущена".
  
  
  Ապակե սպասք էր կոտրել հատակը շուրջ բար. Շիշ չի եղել ։ Ռազմական եւ Ламби անհարմար զննել են դատարկ սենյակում. "Ուր բոլոր մնացին? Որտեղ գնդապետ?
  
  
  "Նա քնում են զարմացնել. Ինչ վերաբերում է այն բանի, որ այստեղ երեք հարյուր սենյակ հարմարավետ մահճակալներ. Ինչ վերաբերում է Джерома, ես կարծում եմ, որ նա գրասենյակում Չիպսեր Капполы կարծում է գումար կազինո. Եկեք գնանք նրան":
  
  
  Մենք անցել ենք mimmo դրամարկղային մեքենաների. Նրանք մնացել է անփոփոխ. Միայն չի стопок монетт համար ապակե перегородкой, մի հատ թղթադրամ բաց արկղերի մեջ. Զինվոր պահել այստեղից հեռու. Այն, սեղմել կոճակը, որը զբաղվում է բերել գործողության раздвижную մետաղական դուռ.
  
  
  Այն տեղի է ունեցել միջեւ guys. Недружелюбный սև պահակ սեղանի շուրջ հեռակառավարման էր բռնել հանկարծակիի. Նա հասել ատրճանակ, բայց հետո տեսա, քիչ ատրճանակ Лэмби իմ մեջքին, զգացի ինձ ու ծիծաղեց.
  
  
  "Չկա, բայց, պարոն Քարտերը: Որտեղ դուք ego գտել, լեյտենանտ?
  
  
  Հնարավոր է, նա անցել էր մյուս կողմը, բայց ինձ թվում է, ավելի հավանական է, որ նա այս ողջ ընթացքում լրտես Джерома.
  
  
  'Ձերբակալվել է անցակետերից մեկում. Ասեք գնդապետ է, որ մենք այստեղ.
  
  
  Սակայն նեգր դեռ չի պատրաստվում մեզ թողնվի. "Митзи հեռացավ այստեղից, Carter. Որտեղ է նա?'
  
  
  Лэмби արիների shrugged. "Այն չի եղել նրա հետ ։ Կարող է, նա գնացել ".
  
  
  "Դե, դա չի կարեւոր". Նա քաշեց դոմոֆոն. "Գնդապետ, ձեզ մոտ հյուրեր".
  
  
  Դա մեծ իմաստ չունեն հուզված. "Ես նույն ձեզ ասել, որ ես ..."
  
  
  "Երկու զինվոր է եկել մատուցել պարոն Քարտերը".
  
  
  Այժմ ձայնը հանկարծ шталь ավելի ուրախ. - "Դա հիանալի. Впустите ih.
  
  
  Դուռ распахнулась. Galibi carib Ջերոմ, նստած սեղանի շուրջ Капполы. Նրա առաջ դնելու piles է թղթադրամների և монетт. Վերջին եկամուտները խաղատների եւ հյուրանոցների եւ խանութների նախասրահում: հսկայական գումարներ синдиката եւ Сойера.
  
  
  Նրա дружелюбного ժպտաց. "Դուք գտել մոդելներից, Ջերոմ?"
  
  
  Նա ժպտաց է ռևմատիզմի. Միայն ego ժպիտ էր, մի քիչ colder իմ. "Դուք պետք է խոստովանեմ, որ դա լավ միջոց". Նա նայեց Лэмби. "Լեյտենանտ, որտեղի ՞ ց աղջիկ, ով զբաղվում էր այդ տղամարդու?"
  
  
  Այն, выпалил. 'Մեռած է: Խեղդվել.
  
  
  Սեւ աչքերը նեղացրել. "Նա լողում է, ինչպես դելֆին, պարոն Քարտերը: Չի փորձում իրականացնել ինձ խաբել ։ Նա շատ բան կա Մայամիի ".
  
  
  Նրան, նայեց ուսին դուռը, որը զբաղվում է դեռ բաց է եղել. Նեգր հետեւել մեր հեռախոսազրույցի. Երբ նա կանգնած է իմ մարդկանց հետ, ես չէի կարող եք օգտագործել ձեր люгер. Դա կնշանակեր մահ Ռազմական եւ Ламби. Նրա հյուրանոց է, որ դուռը փակ է, եւ ընտրել առավել արագ ճանապարհ է տեղեկացնել գնդապետ ուշադրության մասին ego պահպանության.
  
  
  Իր հանդուգն ասաց Джерому: "Դուք կարող եք ստանալ մի լավ փրկագին Митзи, բայց պահել փողը, այդ լեյտենանտ երբեք չի տեսնի իր հազար դոլար": Դա բավական էր. Դուռ захлопнулась. Ջերոմ leaned է դեղ գումար սեղանի վրա. Երբ նա նորից բարձրացրեց աչքերը, նա նայում է բաց, քիչ իմ լյուգերա.
  
  
  "Վերցրեք այն, ինչ ձեզ պետք է", - ասել է իր Ламби եւ Ռազմական, երբ om ատրճանակներ отодвинулись ինձ, ի զարմանս Джерома. Ego անձը напряглось. "Վայ, պարոն Carter? Подкупайте զինվոր! Նրանք նվիրված են ռազմական трибуналу, երբ նրան. .. '
  
  
  Նա արագ. Նրան կասկածում դա. Բայց դեռեւս բավարար չէ արագ. Նա եղել է սեղանի շուրջ եւ ego ձեռքի արագ տեղափոխվել է кобуре. Էր մի քիչ ավելի արագ, перебросил люгер շուրջ աջ ձեռքի ձախ, խախտել է стилет ձեռքը, եւ նետել. Стилет пригвоздил ego ձեռքը кобуре եւ ego, փորձը ձախողվում է:
  
  
  Նրան ընդունում են, որ դա չի եղել վախկոտ. Նրա համար դա մեծ ռիսկ է ։ Բայց եթե նա կարող է ստիպել ինձ է կրակել, կամ եթե նա կարող է կրակել է ինքը, դա встревожило էլ ниггеры է դրսից, և իմ շանսերը կլիներ բաց են թողնված. Նա հանգիստ sel. Նրա հետ Люгером եւ հրամայեց эму կանգնել պատի մոտ. Սև աչքեր извергали ատելությունը, բայց նա արեց այն, ինչ эму ասացին.
  
  
  Ламби դրել զենքը դեղ թղթադրամների և ուշադիր обыскал գնդապետ. Նա քաշեց իմ стилет, ատրճանակ, եւ գտել է մի ամբողջ գրպանները ևս մեկ պահեստային.
  
  
  "Իսկ հիմա նստել է բազմոց, որ մենք կարող ենք խոսել ։ Որտեղ Տարա Ասել? Նրան ասաց.
  
  
  Ջերոմ նույնիսկ չի моргнул. Այն հարմար է սողանքը է բազմոց և скрестил ոտքերը. Նա հեգնանքով скривил վերին շուրթերի և հարցրեց հակընդդեմ odin штопора. - "Որտեղ Митзи Գարդները?"
  
  
  Ես ժամանակ չեմ ունեցել, և ցանկություն խաղալ հարցեր և պատասխաններ: Իհարկե, նա պահում Տարան հյուրանոց. Բայց ես չեմ կարող հուսալ, որ ամբողջ բանակը Джерома քնած է, եւ չի ցանկանում ռիսկի, որ դուք պետք է մաքրել ամբողջ հյուրանոց. Նրա կանգնել գնդապետ եւ հարվածել բարելի լյուգերա է ego անձին: Չստացվեց ուշադրություն քերծվածք. Նրա հյուրանոց ego սպանել է; նա միակն էր, որը կարող էր վերահսկել բանակ ' այն ժամանակ, և նա դեռ պետք է nen. Բայց սկզբի համար է, անհանգստանում, անվտանգության Տարայի. Նրան այդ մասին ասել է Джерому եւ հավելել է. "Ես չեմ пожалею, որ обезображу քո անձը, եթե պետք լինի".
  
  
  Նա գեղեցիկ էր տղամարդու հետ: Ինքը դա գիտեր, և նա тщеславным. "Լավ, - ասաց նա: - Միևնույն է չեն освободишь. Միսս Ասել դահլիճում իր սենյակում վերեւի հարկում. Միջեւ ստորին եւ վերին հարկերում իմ վեց հարյուր զինվոր ".
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  
  
  
  
  
  Առայժմ Лэмби պահել գնդապետ նշանառության տակ է, մենք Ռազմական հանել են բաճկոնը եւ վերնաշապիկը Джерома է խզել վերնաշապիկը շերտերով կորդոն կապել այն. Տալիս эму նստել բազմոցին ։
  
  
  "Մնա ՛ այստեղ, որ նայել է նրան", - հրամայել է նրան Զինվորականները: Ցույց է տվել իր эму, թե ինչպես է աշխատում կառավարում դուռը. "Սպասեք, մինչեւ մենք Лэмби մոտենանք օր. Դուք բացել իր ривненской այնքան, որ մեզ թույլ տալ անցնել, ապա նորից փակել.
  
  
  Ламби կրկին ատրճանակն ուղղել է իմ մեջքին, եւ մենք գնացինք. Նեգր էր կլանված детективным վեպով, եւ չի բարձրացրել աչքերը, քանի դեռ այն չի подсунул, քիչ է իր լյուգերա эму քթի տակ. Երբ նրան տեսավ այն, ինչ նա կարդացել, ես ստիպված էի grin. "Չի կարդա, իսկ արա; Նրա հավելել է մի պահ, նախքան Ламби ուժեղ հարվածել է նրա ego ետնամաս իր հրացանով ըստ черепу. Նա գլորվել է աթոռից հատակին. Արդյո ՞ ք նա մեռած է, թե ոչ, հիմնականում կախված հաստությամբ ego գանգեր. Մենք քաշեց մի կողմ ego մեկ շուրջը դրամարկղային մեքենաների խաղատների եւ strapped այնտեղ աթոռին. Մենք արագ գնացինք վերելակների. Կես նախասրահում հանկարծ բացվեց դուռը վերացնել. Զինվորը դուրս եկավ, տեսավ մեզ, եւ փորձել սուզվել ետ. Նրա նետել стилет եւ մի պահ գտա ego ego кадыком. Лэмби потащил ego-ն դարակ կառավարիչ. Բանալիների համարների Տարայի տեղում պարզվել է, ուստի մենք պետք է թափանցել այնտեղ: ինչպես կարելի է հանգիստ.
  
  
  Մենք գնացինք ետ է վերացնել, եւ նա բարձրացրել է երկու դաշույն, որոնք соскользнули հետ գոտի զինվորի, ապա այն, թե ինչպես է հարվածել ego. Հիմա մեզ ընդամենը 599 հակառակորդին.
  
  
  Վերևում մենք փախանք դեպի օրը բնակարաններ Տարայի. Նրա կոտրել փական стилетом, եւ մենք հայտնվել ենք ներսում, նախքան որեւէ հայտնվել նախասրահում.
  
  
  Սենյակում տիրում էր удушающая մթնոլորտ ։ Օդաորակավորիչ էր անջատված է. Տարա ՝ Ասել է պառկել անկողնում, ձեռքերը երկարած ու ոտքերը. Այնտեղ էին panties եւ կրծկալ. Նրա ձեռքի և ոտնաթաթի էին կապված է անկողնում занавеской, որ նա հազիվ է կարողացել շարժվել ։ Բերանի нах չի եղել кляпа, բայց, հավանաբար, անհրաժեշտություն չէր. Ձայնամեկուսացում հյուրանոցում Sawyer Grand LaClare էր գերազանց. Ամենաշատը, որ կարելի էր լսել հարեւան սենյակում.
  
  
  Նա տեսավ ինձ ու Лэмби. Նրա դեմքը հուսահատության, և նա մտածեց, որ այն քվե-քվե закричит. Նրա зажал էյ բերանը ափի. "Մարդիկ Джерома այստեղ. Անկախ նրանից, թե հանգիստ է:'
  
  
  Նրա աչքերը метнулись է Лэмби. Նա կարծում է, որ էլ ինձ բռնել են: Նրան բացատրել է, հե ՜ յ, որ նա մեր կողմում. Նրա գեղեցիկ կապույտ աչքեր այժմ դարձել է մեծ ու մութ . Վախը նրա աչքերում հիմա փոխվել է զայրույթով. Նրա հանել է ձեռքը շուրջ իր rta և համբուրեց ։ Ապա նրան ազատ է արձակել նրան, որպեսզի սանձազերծել այտեղ թել. "Նրանք սպանել են իմ ego?"
  
  
  Նրա գիտեի, որ նա омелой նկատի Ֆլեմինգ. Նրան ասաց. - "Չկա ։ Մենք կարողացանք վրա ՝ թաքցնելու իր. Նա վիրավորվել է, բայց լեռներում Նոյի ապահով":
  
  
  'Ո ՞ ւմ'
  
  
  Իհարկե, նա երբեք չի լսել դրա մասին հին սեւ волшебнике եւ ego ցեղին. "Դու էլ անվանել է ինձ ստախոս, եթե այն պատմել քեզ ավելի շատ o Նոյեմբերի, բայց եթե մենք выберемся շուրջ քաղաքի կենդանի, նրա հայաստանում հյուրընկալելու եմ ձեզ հետ. Ու նույնիսկ այն ժամանակ դուք հավատում ".
  
  
  Արագ թուլացրեց այտեղ թել, նվազեցնել ցավը. Նրա ձեռքերն ու ոտքերը էին побелевшими եւ опухшими են արյան շրջանառության խախտման. Էյ, ցավ էր պատճառում, և նա տեսավ, որ կանցնի որոշ ժամանակ առաջ նա կրկին կկարողանա քայլել ։ Այնուամենայնիվ, ես չէի կարող ռիսկի դիմել, կրելով ընկ. Եթե ինչ-որ մեկը փորձել է կանգնեցնել մեզ ճանապարհին, ես հուսահատ պետք էլ իմ ձեռքերը, եւ, հավանաբար, Ламби էլ.
  
  
  Նրա промокнул դաստակ եւ կոճ Տարայի սառը ջրով, շուրջ զուգարանը. Հետո достала շուրջ զուգարան նուրբ хлопковое զգեստ. Այն տեսքով, որով նա եղել է, նա ավելի լավ տեսք է ունեցել, բայց panties եւ կիսաթափանցիկ կրծկալ պարզապես կատարյալ ճանապարհորդությունների համար պատերազմի ժամանակ ։
  
  
  Տարայի потребовались թանկարժեք րոպե պահել ոտքերի վրա: Մենք ստուգում են անցկացրել է այս սենյակում. Նրա ուղարկեց Лэмби է հոլը ստուգել, ազատ է արդյոք ելք.
  
  
  Մի պահ անց նա просунул գլուխը վերջ օր և поманил մեզ. Մենք փախել է վերացնել այնքան արագ, որքան թույլ էր տալիս վիճակը Տարայի. Ինչպես միայն այն, սեղմել կոճակը, տեսավ նրան, ինչպես միջանցքում բացվել է դուռը:
  
  
  Հասանք առաջին հարկ, և դուռը վերելակի դանդաղ է բացվել. Միջոցով ճեղքել տեսա զինվոր ։ Ավելի վատ է, այնտեղ եղել է գնդապետ galibi Carib Ջերոմ ատրճանակով, որն ուղղված է մեզ.
  
  
  Նրա աղավնի համար մետաղական դուռ և միաժամանակ սեղմել կոճակը նկուղ. Таращить աչքերը отскочила մետաղական պատերի վերացնել. Դա հրաշք է, որ ոչ ոք մեր շուրջը չի վիրավորվել է ։ Դուռը փակվել է, եւ մենք մտանք մեջը. Թվում է, որ անցել են ժամեր. Եթե ավտոտնակում չէր մեքենաներ, կամ ելք փակվել էր, Դեյվիդ Հոկ կարող ներել մեկի միջոցով իր գործակալների. Այն Ասել կորցրել է իր աղջկան, իսկ Նոյը կորցրել է պախարակել լավ օգնական.
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, թե որտեղ է եղել մեկ այլ օգնական թոնի տարավ. Երևի մեռած. Եթե Jerome համոզել է բաց թողնել ego ego է hefty գումարը, նա կարող է ակնկալել գնդակ: Մոտ գնդապետ չի պատճառներից իր խոսքը. Ակնհայտ էր, որ սխալ էր թողնել աղքատ простака Ռազմական մենակ այս տեսակի.
  
  
  Վերելակ հարվածել օդային բուֆերային միջնահարկ հարկում. Մենք ավտոտնակում. Շատ մեքենաների պատկանող հյուրերին, եւ ավելի высокооплачиваемому անձնակազմին, բայց ես չէի սպասում է գտնել նրանց բանալիները, եւ ես հազիվ կբավականացներ ժամանակ ստուգել om ամեն ինչ. Մրցակցի կանգնած է եղել ռազմական բեռնատարը. Հավանաբար, նա պատրաստ էր արտակարգ իրավիճակների, արագ եւ վաստակել. Բացի նրանից, որ նա կարծես մեկ մղոն այստեղ.
  
  
  Նա նշել է, որ դա ։ "Վազում է մեքենայի նա", - ասացի ես: "Վերցրու ego , քանի դեռ նրա прикрываю նահանջ".
  
  
  Նրանք վազում. Առնվազն Лэмби վազում, ինչպես արագ, ինչպես կարող էի, թե ինչպես էի քարշ ձեռքը спотыкающуюся Տարան. Օրը վերելակի բացվել ։ Երբ նրանք բացվեցին երկու դյույմ, նրա կրակել է ճեղք, հետևելով Джерома. Նրան լսեց և հույս է հայտնել, որ դա գնդապետ. Այն շարունակում է կրակել, երբ դուռը բացվում է ավելի շատ, եւ հնչել են նոր ճիչեր. Վերջապես ինչ-որ միտք փայլուն գաղափար է ուղարկել վերելակ ետ վեր. Այն շարունակում է կրակել, մինչեւ դուռը չի փակվել է ամբողջությամբ. Այժմ մենք ունեինք մի փոքր առավելություն. Այն, շտապել է грузовику և թռավ կողքին Անոթներով, որը զբաղվում է գործարկել շարժիչը, ապա տեղավորվել նստավայր վարորդի կողքին. Երջանիկ. Եթե սա Митзи Գարդները, մենք ուզում վիճել այն մասին, թե ով պետք է քշել մեքենան, իսկ դա հիմա չի եղել ժամանակ.
  
  
  Նրա քշում-ն սկսել է երկրորդ հանձնելու և շրջվեց համագումարին. Ego չի забаррикадировали. Երբ նրան էր անցնում mimmo գլխավոր մուտքի մոտ հյուրանոց եւ նայեցաւ դուռ, նրան տեսել է, թե ինչպես Ջերոմ մի քանի իր մարդկանցով վազեցի դուրս. Նրանք կանգ են առել սանդուղք, որ կրակում են մեզ, բայց շտապեցին. Անցել են կրակոցներով низменному.
  
  
  Նրա արել զիգզագ, որ օգտագործելով խոսափող եւ բարձրախոսներ նվազագույնի om հետագա շանսերը, եւ լսել է, թե ինչպես է Ламби կրակում հետևից. Նրա բղավում эму, որ նա ձգվեց ։ Նա ինձ չի լսել: Կամ, գուցե, նա շատ ուրախ է, որ կարող է արձագանքել դրան:
  
  
  Այդ ժամանակ արդեն ուշ էր ։ Նրա լսեցի կարճ ճիչը, եւ հետեւի հայելի տեսա, թե ինչպես Лэмби ընկել է մեքենայի շուրջ. նա կապույտ պառկած դեռ ճանապարհի մեջտեղում. Առաջի մասը ego վերնաշապիկ էր soaked արյունով: Ego մարմինը сотрясалось է հայտնված նրա փամփուշտներով. Ջերոմ վրեժ է լուծել эму հիմա, երբ մենք շատ հեռու, որ մեզ բռնել.
  
  
  Այն կենտրոնացած է շարժիչ, փորձում է ուշադրություն չդարձնել հոգնածության. Մեզ ավելի շատ չեն սուլում էին փամփուշտները: Jerome իր զինվորների վազեց մեքենաներին, կայանված մուտքի մոտ հյուրանոց. Մենք հեռու և անվտանգ.
  
  
  Բուլվարում նրա շրջվեց եւ կտտացրել ոտնակ. Բեռնատար ավելի հարմար էր փոխադրման համար ծանր բեռ է, քան մեծացնել արագությամբ. Մենք ունեինք մի որոշ ժամանակ, բայց դա բավարար չէ, պետք է խուսափել հետապնդումից գնդապետ.
  
  
  Մենք քաղաք, եւ շարժվել են դեպի հյուրանոցում թոնի տարավ. Ինչ-որ բան պետք է լուծել արագ. Ես չեմ կարող խուսափել Джерома ափամերձ ճանապարհին. Ես երկու տարբերակ. Առաջին թաքցնել բեռնատար պարզվում են հին հյուրանոցի. Այլ էր վատ ճանապարհ, петляющая միջոցով լեռները.
  
  
  Ինձ մտքով անցել է, որ գնդապետ, ամենայն հավանականությամբ, գիտեր գոյության մասին հյուրանոցներ, եւ որ Նոյը դրանից օգտվել. Эму նույնիսկ ստիպված է պայքարել. Բոլոր շենք էր փայտե. Նա կարող էր մեզ այրել.
  
  
  Ուստի նրա ընտրել է լեռնային երթուղին. Մեր ծանր բեռնատարը կարող էր հաղթահարել խանդակներ եւ ухабы, հավանաբար, ավելի լավ է, քան ավելի թեթեւ է մեքենայի ետեւում, եւ նրանք կարող են առաջ շարժվել ավելի արագ է մեզ համար: այս ճանապարհին:
  
  
  Այն ժամանակ, ինչպես մենք հասել ենք դառնում, նրանք մեզ չեն նկատել: Նրա անջատեց սերգեյ եւ դիմել ղեկը. Մենք հիմա անտեսանելի միջավայրում ջունգլիներում երկու մարդատար, այն mimmo մեզ ի գլխավոր ճանապարհին. Տուգանք. Այն կանգ է առել, նկարչություն, spotlights շուրջ սեփականատեր եւ մոտեցել է բեռնատար հարթակ է, որ ամեն տարի, որ մեզ հետ ։ Ինչպես կարող է, Ламби իջել է ատրճանակ: Իմ պաշարները զինամթերք էին չունեմ ։
  
  
  Ես չեմ կարողանում գտնել ատրճանակ միջեւ мотками պարան, թիակ և երեք արկղերով. Նրան արդեն պատրաստվում էր փախչել, երբ սերգեյ լապտերների ընկել է տեքստը, մի ամբողջ արկղ: "Դինամիկ". Նրա քաշեց տուփ առաջ. Մի քանի ձողերով ընկել, բայց դրանց շուրջ դեռ նրբորեն обернуто опилками.
  
  
  Եթե գնդապետ Ջերոմ գտնում է, որ մենք съехали գլխավոր ճանապարհները, նա, անշուշտ, կծավալվի. Բայց մենք պատրաստ էինք ego ընդունել: Մենք քշում մոտ հեռախոսահամարներով մետրանոց է ջունգլիներում. Նրա popped շուրջ բեռնատար կտրել եւ վազեց ետ перекрестку, приготовляясь ճանապարհին. Նրա դա արեց այն պահին, երբ մարդատար Джерома թվացել ինձ տեսադաշտում. Նրանք էին շատ արագ, թռավ դուրս անկյուն, իսկ նրա խուսափել է om լապտերների. Հեռու նրանք նկատել բեռնատարը և, торжествующе գոռալով, քշում է նրան: Երբ ինձ մոտեցել է առաջին ջիպ, նրա վառել է տամպոն. Նրա նետել динамитную ռումբ ետնամասում և աղավնի է որքան հնարավոր է իրենց սաղարթ.
  
  
  Պայթյունը որոտացել է անմիջապես ու արվեստագետը ինձ ետ ճանապարհը ։ Բայց իմ ֆիզիկական վիճակը ценымногие ավելի լավ է, քան ուղեւորների jeep. Նրան դեռ անցկացնելու իր շունչը, երբ լսեցի, կանչում ինձ ձայն Տարայի. Նրա կանգնեց շուտ, քան մենք կցանկանայինք, և շարժումով հրամայեց էյ հեռու, նայում խոր ձագար, образовавшуюся ճանապարհի վրա. Ետեւում ինձ повороту մոտեցել սկսել է երկրորդ jeep. Մենք մի աղջիկ վազում է դեպի грузовику. Մենք արդեն գնում է լրիվ արագությամբ, երբ ջիպ визгом արգելակների դադարեցրել է խառնարան ձագար. Հետեւի հայելի նրան տեսավ բարձր գործիչ Джерома, склонившегося վրա հսկայական выбоиной ճանապարհի վրա. Գնդակները սուլում էին մեզ, բայց մենք արդեն շատ հեռու է, և նրանք դժվար թե կարող են մեզ վնասել ։
  
  
  Տարա չեմ հասկանում, թե ինչ է տեղի ունեցել. Նրան բացատրել է, հե ՜ յ, որ գտել են բեռնատարի թափքում, leaned է, որ արագ է համբուրել նրան, ապա կրկին կենտրոնացել ճանապարհին.
  
  
  "Ներկայումս մենք անվտանգության համար", - ասել է իր էյ. "Նրանք չեն կարող անցնել այդ փոսի մեջ, հակառակ դեպքում ստիպված կտրել են ծառերը: Իսկ դա ժամանակ է հարկավոր ։ Ստացեք պատրաստ է մադրիդի "ռեալի" բուռն ծով ".
  
  
  Մթության մեջ նրան քիչ է մնացել բախվել է ծառին, երբ դիմել անկյունում, եւ դա ինձ հիշեցրեց, որ ինձ պետք է սերգեյ. Ռիսկը է հայտնաբերվել հիմա ունեցել է պակաս կարևորություն, քան ռիսկի բախվել է ծառի: Հայացք ժամերին ինձ ասաց, որ գիշեր է արդեն кончалась. Այն ժամանակ, երբ մենք հասնել առավել труднопроходимых վայրերում, գրեթե բաց. Սա է այն ценымногие ավելի հեշտ է.
  
  
  Բայց առայժմ դեռ մութ է, եւ սուրբ լուսարձակող пробивался միջով հարուստ իրենց սաղարթ. Տարայի ստիպված է պահել կողափայտ օր է, որ удариться գլուխը տանիքին. Նա ձեռք մեկնեց մի քանի մղոն, հետո դառը засмеялась.
  
  
  "Նիկ", - ասել է նա: "Չեմ կարծում, որ ես մոտենում եմ դրա համար ։ Նրան էր խենթ է այն բանի, որ այստեղ եւ հանդիպել Ֆլեմինգ. Դա այնքան ռոմանտիկ ". Նրա ծիծաղը հնչեց разочарованно. "Հիմա էլ հասկանում եմ, որ դա իրականում delle".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. - "Հեքիաթային աշխարհը հիասթափեցնող?"
  
  
  Այնպես որ, նա վախեցած է, ասում է, որ զսպի իրեն: Մենք забирались ավելի բարձր եւ ավելի բարձր և ավելի հեռու կլինի ավելի կոշտ է ։ Նրան, մտածեց, որ սա լավ առիթ է բաց թողնել поводья. Վերջապես, անհանգստություն, դա տոնուսը բարձրացնող միջոց, իսկ սեքս - մեծ транквилизатор. Նրա համար, կանգ առավ և դիմել մեկնարկման. Եղել է շատ հանգիստ. Նրան, դուրս եկավ, շրջեց մեքենան, բացեց դուռը կողմից Տարայի և քաշեց այն ։ Նրա подтащил այն մեքենայում, այնպես որ դուք կարող եք ստուգել դուրս լույսի ներքո լուսարձակներ, ոչ թե վիշապին կամ дикобразов, որոնք կարող են փչացնել զվարճանք. Ee բերանը էր նույն սոված, ինչպես և իմ. Hey, այնքան էլ դժվար, ինչպես ինձ. Անցավ շատ ժամանակ, մինչեւ մենք, ի վերջո, այս խաղը մեքենա լիովին измотанными և գոհ. Նրան ժպտաց. 'Դու զգում է իրեն ավելի լավ է?' Նա кивнула, откинулась է հետեւի աթոռին և փակում է աչքերը ։
  
  
  Այն ժամանակ, երբ մենք հասել է թեքվել ժայռերով, արդեն բաց. Նրա ասել է Տարայի մեջ պահել աչքերը փակ մի որոշ ժամանակ, եւ, իհարկե, նա միանգամից բացել om է, որ հետաքրքրությամբ է տեսնել արտաքին. Երբ նա выглянула է պատուհանը եւ տեսել է միայն անդունդ, նա побледнела. Նա գյուղի անկեղծ, вздернув կզակ.
  
  
  Երբ մենք անցել վտանգավոր մի մասը անդունդ, նրա մտածեցի մասին Флеминге. Այն վայրում, որտեղ ճանապարհը փակուղի է մտել, եկանք եւ շարունակեցինք ճանապարհը քայլել. Այժմ նրա գտա այն, ինչը նախկինում չեք նկատել ։ Արահետներով գնում է սառը ձորը; ն եզրին, մյուս կողմից, էին քարանձավներում, որտեղ խայթել ավելի վաղ ավելորդ բնակչություն ցեղին. Այս պահին կարծես թե այնտեղ ոչ ոք չի ապրում: Հաստ փայտե ամրոցի դարպասները փակվել են: Այն, tapped ըստ նրան բռնելով ատրճանակ. Մի քանի րոպե նրան լսեց որոտ շղթաների և перекладывание փայտե հեղույսներ. Այնուհետեւ դարպասը распахнулись մեջը, և տղամարդը սպիտակ թաքնված поманил մեզ ներս մտնել ։ Տարա նայեց այնպես, կարծես տեսա ուրվականը.
  
  
  Նոյ քնքշորեն ողջունել է աղջկան, ասաց, որ Ֆլեմինգ իրեն ավելի լավ է զգում, ապա անցել է բաժին վատ տարածքում баренцева ծովի.
  
  
  "Մեր գիծը կտրել նախորդ գիշեր. Մենք ոչինչ չենք լսել ներսից նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես դուք գնացել են ։ Դուք կարող եք ասել ինձ, ինչպիսի ՞ ն է իրավիճակը Պորտ-օֆ-Спейн?
  
  
  Նրան կասկածում է, որ հին հյուրանոց քաղաքի ծայրամասում էր ինչ-որ բան ավելի, քան պարզապես բնակության համար ազգակիցների, ովքեր ցանկանում են այցելել է քաղաք. Դա եղել է կենտրոն տարածքում баренцева ծովի հաղորդագրությունների համար, որոնք գալիս էին ի քաղաքի եւ փոխանցվել օգնությամբ թմբուկի ջունգլիներում. Եթե հաղորդագրություններ չի եղել, դա նշանակում է, որ Jerome կատարել ասպատակություն մեջ нах.
  
  
  Նրա խիստ հոգնած է զգում ։ Սկսել են կուտակել երկար ժամեր լարման. Այս ձգտումը բերդի անառիկ. Թագավորները, ծովահենները եւ զինյալները միշտ ապարդյուն փորձել են վիճարկել բարձր պատերին իրենց ծրագիրը ժամանակներից ։ Բայց այս անգամ միակ պաշտպանությամբ էին իմ "Люгер" եւ մի բուռ փամփուշտ, նազելի փոքրիկ կրպակը Митзи Գարդները և մի շարք արկղերի դինամիկ. Մի քիչ դեմ ժամանակակից оснащенной բանակում: Այն, прислонился է հաստ քարե հառաչել ու տեղեկացրել թոնի տարավ. Նրա ասել է эму, որ պատրաստվում եմ հետ դինամիկ.
  
  
  "Ես պետք է միանգամից պայթեցնել այս կոտրել", - խոստովանել է": ես.
  
  
  "Բայց հետո նրա մասին մտածում, իսկ հիմա դա շատ հեռու է ։ Բայց ես նրա превращаю այս երթուղին ականադաշտ. Նրա ակնկալում եմ, որ Ջերոմ ժամանի այստեղ ոչ մի կերպ չի երբ ջիպերով. Ego սպասում է անակնկալ. Ես պետք է porters.
  
  
  Նոյ հավաքել է թիմին, իսկ նրա ներկայացրել է աղջիկների.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  
  
  
  
  
  Մարդիկ դուրս են բերել դինամիկ շուրջ բեռնատարը. Նրանք առողջական այստեղից пурпурную բաց արկղը բերդը, թողնելով լի արկղը համար սարքերի, րոպե, ճանապարհին. Նախքան լքել բեռնատար, նրա նկարչություն, ռոտոր-ի распределителя, որ ուրիշ ոչ ոք չէր կարող ունենալ մեքենա. Նրա դարձրել ճանապարհը ականադաշտ, դարձնելով համոզված է, որ ճայթիչներ տեղադրել այնպես, որ մեկ մարդ կարող էր պայթեցնել ամեն լիցք անկախ այլ. Առայժմ այն աշխատում, դրա լսել հարվածային ամրոցում; սա ոչ թե հաղորդագրությունները, այլ արարողակարգային ձայները. Նրա guessed, որ Նոյ փորձել է մի քիչ բարձրացնել մարտական ոգին ։
  
  
  Այդ ժամանակ, քանի որ նա ավարտել է, իր զգացի, որ բոլորովին измотанным եւ սոված. Նրա դժվարությամբ հասել են ամրոցի. Իսկապես, եղել է ծիսական. Սուրբ թռչունների սպանել եւ խաշած եռացող & nb. Տկլոր соплеменники spears պարում կաթսայի շուրջ. Նրանք գերազանց ավարտելով ռազմական զենքի դեմ պայքարի համար базуками եւ ինքնաձիգներով.
  
  
  Նոյ հոգացել է այդ մասին, նախքան նրան հասցրել, որ ինչ ուտել. Ես չեմ հասցրել նույնիսկ կիսով չափ քնել. Երբ Նոյը ինձ դա միակ փոխանցումը, իր պառկած թույն մութ սենյակում; Է ստվերային գծի օրը կարող է տեսնել, որ արեւ արդեն հասել է полуденной դիրքերը: Է նրան դրել է մարդու կալանքի մոտ արահետներով. Այդ տեղերը պետք է լինի լսվում է մոտեցող տրանսպորտային միջոցների հեռվից. Այժմ նա կանգնած է Nov, եւ նա հուզված է.
  
  
  
  
  "Ռազմական մոտեցել грузовику", - ասել է Նոյ.
  
  
  Այն անմիջապես արթուն. - 'Որքան om?'
  
  
  "Նա կարողանում է համարել". - Նոյը սկսեց խոսել դիտորդ ։
  
  
  "Նա ասում է:" շատ-շատ ".
  
  
  Նրա կանգնեց ու վազեց դեպի դարպասի. Այժմ նրանք պետք է գնալ քաշել, եւ նրա հյուրանոց համոզվեք, որ նրանք չեն գտել դինամիկ. Պարը պատերազմի էր վերջացել, և մարդիկ, հեռացած իրենց քարանձավներում, փախան դեպի ամրոցը ։
  
  
  Նրա անցանք սենյակի դուռը Ֆլեմինգ և ակնթարթ սառեցրեց. Նա կանգնած է երկու աղջիկների. Նրա the bandaged ձեռքը չի եղել մեզ տգեղ կարմիր շերտերով, մեզ գորշ գույն է շոկոլադե коричневом դեմքը. Ժամանակ չէի դադարում, բայց արագ վերականգնման Ֆլեմինգ ինձ զարմացրեց. Նրա նետել է այն գլխի շուրջ, շարունակելով գնալ. Նրա վազել միջոցով դարպասները եւ վազեց ըստ շավիղ. Եթե նրանք արագ, այն կարող է դիմակայել նրանց հետ, բայց այն պետք է համոզված.
  
  
  Երբ հասավ անցնում է tip, ապա ես դեռ ոչինչ չեմ տեսել ։ Այժմ եղել է հաշվանցում եւ վերին ծառերի նրան կարող են տեսնել, ամենագնաց օրվա оврага մոտ полумиле ստորեւ. Խումբը մոտ երեսուն մարդ, որոնք կանգնած են մեր կողքին, չեն պատրաստվում էր բարձրանալ վեր. Հետաքրքիր է, ինչու? Հետո լսեցի նրա ետեւում իրեն աղմուկ. Դա եղել է Митзи. Մոտ нах էր ռևմատիզմի.
  
  
  "Կա եւս մեկ հարձակում մյուս կողմից, Նիկ. Նավակներ է bay. Բազմաթիվ նավակներ.'
  
  
  Դա объясняло, թե ինչու խումբը դեռ սպասում էր ներքեւ. Դա եղել է համատեղ գործողություն, շարժում клешни, որը կմեկնարկի միաժամանակ երկու ճակատով. Նրա գրկեց ee-ն ուսին. "Դուք կարող եք պայթել է ականի?"
  
  
  "Դա միշտ եղել է իմ նպատակը կյանքում. Ինչ պետք է անեմ?'
  
  
  Ցույց է տվել իր էյ մեկնարկման հանձնեց էյ, տեղափոխվել են հիվանդանոց եւ ասել, թե ինչ պետք է անել. "Ճանապարհը ՝ երկու կետերի էր ականապատել". Նրա նշել է, ահա, երկու միավոր. "Մեկնարկման աջ լրացնում է ամենաբարձր վճարը երեք րոպե հետո պատրույգ աջակցություն: Երբ առաջին խումբը հասնում է դառնում, ee պետք է վառել. Հույս ունեմ, սա բավական է, չնայած նրան, որ որոշ զինվորներ ժամանակ առ ժամանակ լինում են հիմար. Մի շտապեք. Բայց stop om ".
  
  
  'Հաճույքով.' Նա համբուրեց ինձ, եւ ինձ մոտ այնպիսի տպավորություն է, որ նա համբուրում է ինձ հրաժեշտ. "Հաջողություն նավատորմի".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. 'Դա կլինի աշխատել ։ Доверься Նոյին ".
  
  
  Նրա վստահեցնում է, ավելի լավ է, քան զգում. Ոչ հանդերձանք, որպեսզի երկար դիմանալ պաշարման երկու կողմերից. Շրջանակներում առկա հնարավորությունների նրան պետք էր անել այն, ինչ իմ ուժերի սահմաններում է, բայց ինչ-որ բան подсказывало ինձ, թե ինչ բանի համար, որ վերապրել այդ օրը, հրաշք կպահանջվի.
  
  
  Իմ բացակայության ամրոցում տեղի են ունեցել լուրջ փոփոխություններ ։ Ցեղը զբաղված է եղել. Աստիճաններ կանգնած են ամուր տանիք, որը զբաղվում է նաեւ ծառայել է որպես պաշտպանիչ պատի, ու քարեր չափի գանգ առաջացնում ունի, որոնք փոխանցվել են ամբողջ ձեռքերը, ինչպես conveyor.
  
  
  Որքան էլ տարօրինակ է, դա воодушевляющее տեսարան. Ритмичное покачивание բոլոր այդ սև, ձեռքերի, փոխանցող նյութեր, թե ինչպես է կենդանի վիշապին, вселяло վստահություն է այդ մարդկանց, որոնք, ամենայն հավանականությամբ, երբեք իր կյանքի ընթացքում չի վարել են իսկական պատերազմներ.
  
  
  Նոյ պահպանվել տեսքը, բայց կարծես պակաս որոշակի, քան ego մարդիկ ։ Նա խոսել է Флемингом խաղաղ անկյունում դարպասի. Ֆլեմինգ оперся է աթոռակ եւ, թվում է, փորձում է ինչ-որ բան համոզել թոնի տարավ. Նրան մոտեցել է թափել, հետեւել հեռախոսազրույցի.
  
  
  "Լավ է, Նոյը, նրա ուզում եմ հավատալ, որ Ջերոմ երկակի խաղ է խաղում. Բայց ես չեմ կարող թույլ տալ ձեզ և ձեր մարդկանց ռիսկի իրենց կյանքը сыч իմ գործերը: Եթե Ջերոմ այնքան ուժեղ է, որ ես պետք է ենթարկվենք, ինչպես պնդեց, իր գեներալ Хаммонду. Նրա сдамся եմ աքսորվել է Միացյալ Նահանգներ. Ջերոմ - ընդունակ մարդ է, եւ այս կղզին ի վերջո զգացել ռազմական բռնապետություն առաջ. Կարող է, նույնիսկ կարող եմ տալ эму խորհուրդը: Նրա ցանկանում եմ, որ դուք ներկայացնում նա եղել է իմ հաղորդագրությունը.
  
  
  Ուղարկել Джерому ուղերձը աշխարհին, միեւնույն է, որ ստորագրել է իր մահկանացուն ։ Նույնիսկ եթե գնդապետ թողել թոնի հաղթանակ է տարել և ego ցեղ մենակ, այն էլ մեզ րոպե չի պատկանել է երկրի կենդանի. Այն, մտածեցի, որ դա շատ վատ է, որ հանդիպել է պարտությունը ։ Նրան ատում են դա ։ Բայց դա ավելի վատ է այն, որ պատկերացնել ինչ կլիներ ինձ հետ, եթե Ջերոմ էր այնպես դառնացած, ինչպես ես մտածեցի. Իր պատասխանի է սպասել Պատրիարք. Դա սիլիկոնի հարթավայր հոգնեցուցիչ тирадой.
  
  
  Ֆլեմինգ, նրան հարգում եմ ձեր իդեալիզմ, բայց նա կուրացնում է ձեզ. Երբ գեներալ Համոնդը ազատվել է ձեզ, մարդիկ դեռ հավատում են, որ նա թողնի մեն островитянам. Նա կարող է իրեն թույլ տալ վտարել ձեզ. Galibi carib Ջերոմ չի կարող լինել նման մեծահոգի. Նա այնքան պոպուլյար, որ հավակնոտ լինեն. Քանի դու կենդանի է, դու իր համար սպառնալիք. և քարտեզի վրա է դրված ոչ միայն ձեր կյանքը. Եթե Ջերոմ կհաջողվի իրագործել իր ծրագիրը, նա կդառնա այդ լեռը, ի հրթիռային բազա: Նա прогонит մեզ, եւ կհանգեցնի այստեղ մեր թշնամիների. Այն չի կարող մնալ իշխանության ղեկին, առանց աջակցության ։ Այս լեռը եղել է մեր սրբազան տուն դարեր շարունակ. Այդ մարդիկ ավելի շուտ կմահանա, քան կլքեին այդ լեռը ".
  
  
  Ծերունին խոսում էր լավ. Նա համոզվել է Ֆլեմինգ, որը ցույց է տվել, որ զգայուն է բանական փաստարկներին. "Խոստովանում եմ, դու ճիշտ ես, Նոա. Այն չափազանց երկար է ապրել աշխարհում երազանքների. Հույս երբեմն ընդունում է գրավիչ տեսքը. Եթե քեզ понадоблюсь, այն կարող է մի ձեռքով քարեր նետել ".
  
  
  Նա անդրադարձել է ձեռքերը թոնի հաղթանակ է տարել, ի նշան հարգանքի, ապա захромал առողջ ոտքը դեպի парапету.
  
  
  Նոյ поманил ինձ. Նրա, բարձրացել է տանիք եւ նայեց միջոցով зубчатую պատի մուտքի ծովածոց. Մոտեցող նավատորմ հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ ինձ այն մասին, թե ինչպես անգլիացիները эвакуировались-ի Dunkerque ընթացքում երկրորդ համաշխարհային պատերազմի. Յուրաքանչյուր ձկնորսական նավակ, յուրաքանչյուր прогулочное նավը, կարճ եմ ասում, ամեն ինչ, որ կարելի էր գտնել Պորտ-օֆ-Спейне, приближалось է վերը.
  
  
  Նրա մասին երազել ամերիկյան торпедных катерах և прикрытии նմուշառման օդի արագ истребителями. Բայց դա մի գեղեցիկ երազ իրականության.
  
  
  Առաջին նավակներ ստիպել մեկը մյուսի առավելագույն արագության & nb մեր ուղղությամբ: Նավակներ, плывущие ըստ նրա, կփրկվեն. Առաջին կբախվեն անակնկալ. Նրանք արագ մոտեցան, ըստ երեւույթին, մոռացության է ստորջրյա պատնեշ, որը զբաղվում է կանգնեցնի om շարժման. Հեղինակությունը թոնի հաղթանակ է տարել отпугнула ցանկանում մարդկանց այս փոքրիկ նավահանգիստ, ուստի նրանք ոչինչ չի իմացել затопленной плотине.
  
  
  Նրա նայում, քանի որ առաջին երկու yachts мчались միասին ։ Նույնիսկ առանց бинокля այն կարող է տեսնել bazooka եւ գնդացիրներ, որ մարդիկ, որոնք պահում էին տախտակամած. Նրանք ударились մասին պատնեշ հետ միաժամանակ ձայնի ձողաձուկ մետաղի. Քթի մասում բարձրացել дыбы, պարիսպ затрясся, եւ թափահարում швырнуло մարդկանց տախտակամաց մուտքը արգելված է ծովը. Եւ նշելու խորտակում, միեւնույն ժամանակ, կար մի բամբակ առաջին պատասխանատու, որը պայթեցրել է Митзи.
  
  
  Համար առաջին երկու դժբախտ яхтами կանգնած էին երկու ձգում են, որոնք արդեն չի կարող կանգ առնել: Նրանք կտրել են քարի պատի և կախված են մնացել մի անկյան տակ. Շուրջ տղամարդկանց, ընկածներին նավից, ոմանք խեղդվել ծանրության տակ կոշիկը և այլ սարքավորումներ, այլ հաջողվել է зацепиться համար պատնեշ. Հաջորդ лодкам հաջողվել է կանգ առնել մեջ ծովածոց. Բայց երեք նավակներ, բեռնված զինվորների, զինված մինչեւ ատամները, ударились մասին պատնեշ, չստանալով ընդ որում, նկատելի վնաս. Նրանք нащупали անսպասելի խոչընդոտ փայտերով. Նրանք դնելու բարձրության վրա արգելք է ջրհեղեղի աստիճանների տանող ամրոցի.
  
  
  Մարդիկ շուրջ առաջին նավակներ սկսել են անցնել միջոցով պատնեշ է սանդուղք. Երրորդ նավակ փոքր-ինչ նահանջել է եւ տվել է համազարկային կազմով դեպի поручня.
  
  
  Ես չեմ նկատել, որ Նոյ բարձրացավ աստիճաններով, բայց նկատեցի, որ նա կանգնած է իմ կողքին. Նա բամբուկե перископ լրացուցիչ հայելիով, որը թույլ էր տալիս նրան էր նայում, անկեղծ միջոցով բազրիքներ. Նա բարձրացրեց ձեռքը, որը պատրաստ է ներկայացնել ազդանշան. Երկայնքով поручня կանգնած շագանակագույն գործիչներ, յուրաքանչյուր քթի ձեռքին:
  
  
  Կրակել են բոլոր նավակներ ավելի հստակորեն слышался ձայնը солдатских ամուսնուլուծության. Այնուհետեւ նրան լսեց մռնչյուններից այն կողմ է պատին, եւ հասկացա, որ զինվորները հիմա բացահայտ տակ մեզ. Նոյ իջեցրեց ձեռքը ։ Հանկարծ պատի մոտ առաջացել է շարժումը ։
  
  
  Տղամարդիկ մոռացել пулях, որոնք սուլում էին իրենց գլխին, наклонились ավելի պատի հաստությամբ է ութ մետր նետել քարեր, եւ կրկին թաքնվել. Երեք շուրջ նրանց փլվել է ռգա. Այլ խլել են om եւ զբաղեցրել om վայրերում.
  
  
  Կրակ կազմով հանկարծ դադարեցվեց ։ Նրա նայեց երկայնքով dented պատերի մինչև ստորոտին աստիճաններ. Նրան տեսավ նվազում զինվոր: շղթայական ռեակցիան մարմինների, катящихся դեպի ծով.
  
  
  Մարդիկ թոնի կրկին հաղթանակ է տարել, նրանք բերեցին քարեր և պատրաստվել են կրկնությանը հաջողության.
  
  
  Կրակի կազմով վերսկսվել է, և մահացու կապար կրկին свистел է зубчатыми պատերին, punching անցքեր обветренной հառաչել.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  
  
  
  
  
  Երկրորդ պայթյուն է որոտացել ջունգլիներում. Նշանակում է, Митзи ստիպված է եղել վառել երկրորդ մեղադրանքը. Հիմա նրան պետք է Նոյին. Այն, միևնույն է, չի կարողացել ստանալ նավակներ "Լյուգերա", եւ փամփուշտները շուրջ om հրետանու դեռ շատ повреждали պատին. Հին հսկան լավ է վերահսկում սանդուղք. Այն, վազեց դեպի արահետ. Митзи նստած գետնին երրորդ взрывателем ձեռքին ու նայեց անհանգիստ տեսք է ունեցել ։ "Նրանք поумнели", - ասաց նա ինձ. "Առաջին անգամ ես ունեմ յոթ, իսկ երկրորդ dis չորս, ամեն ինչ միասին. Բայց հիմա նրանք գնում են մեկ-մեկ. Հետ дистанцией ութ մետր է: Ամոթ է, մի ամբողջ պահեստ է մեկ անձի համար.
  
  
  "Ոչ, նրանք այն չի կանգնել", - համաձայնեցի ես: 'Կարևոր չէ. Այն պետք է ոչնչացնել om անհատապես ".
  
  
  Գնացինք առաջ զինվորները ։ Նրանք չեն рвались պայքար, բայց գնացին, подгоняемые հայհոյախառն սպաների հետեւում նրանց. Նրանք դիտում են ոչ թե առաջ, այլ դեպի և գետնին է խնդրել րոպե traps.
  
  
  Նրա վազեց միջոցով նետել էր թփուտների մեջ է հարմար: ինձ համար տեղը. Հանդես եկող մի կտոր քար, закрывающий հարթություն ստորեւ. Եթե այն կարողացել է ստանալ ավելի շուտ, քան զինվորները, նա կարող է աշխատել կառուցողական է իր "Люгером". Այն ստացել է այնտեղ, երբ առաջին անգամ մարդը հայտնվել է հասանելի. Նա եղել է ցածր, коренастым եւ շատ смуглым. Ego անձ է եղել залито հետո. Նա կանգ առավ, որպեսզի թարգմանել շունչը, ապա կամաց-կամաց առաջ գնաց, ոչ նվազեցնելով աչքի արահետներով. Նրա прицелился-ի լյուգերա, հետո փոշմանել է և կրկին պահեց ego holster. Կար մի ճանապարհ է, ավելի լավ. Ի վերջո, նա չգիտեր, որ ես եղել եմ այնտեղ:
  
  
  Իմ զինամթերքի պաշարները: ամեն դեպքում թողել է ցանկալի, և այն դեռ չի կարող հույս դնել նրանց վրա. Նրա նկարչություն, стилет-ի ножен աջ предплечье. Երբ զինվորն անցել է տակը ինձ, նրա թռա նրա հետևից. Նրան վրաերթի է ենթարկել ego ոտքը. Թվում է, որ մի քիչ օդի նմուշառման, որ նրա մոտ մնացել է թոքերի, պայթեցվել են նրան. Ինձ չի կայացվել սպանել անգիտակից հակառակորդին. Բայց այս անգամ ուրիշ ելք չունեի. Այժմ այն չի կարող իրեն նման ճոխություն թույլ տալ վերցնել գերիների. Չուզելով ավարտելով աշխատանքը, затащил իր ego տակ թուփ, վերցրեց ego հրացան եւ патронташ եւ մեկնի ետ իր shelter. Եթե այն շարունակի նույն ոգով, այն կարող է այդպիսով ոչնչացնել քիչ չեն, ինչպես նաև պաշար կուտակել զենքի. Հարմար է եւ ողջամիտ!
  
  
  Հաջորդ հանում է քիթը մի անկյունում. Նա կանգ առավ, զարմանք աչքում, երբ տեսավ իր առջև արյան stains վրա: Նա բարձրացրեց գլուխը, նույնիսկ ավելի, շրջվեցի եւ տեսա ինձ ։ Նա հրվանդան ուսի bag առաջ փորը ավտոմատիկա, եւ այս ավտոմատիկա խոստումնալից է swung իմ ուղղությամբ.Արագ выдернул ատրճանակ ՝ ատրճանակի պատյան և թողարկել է գնդակը эму գլխին, մինչեւ որ նա հասցրել է քաշեք ձգան. Նրա լուռ շնորհակալություն է հայտնել Хока մարզումների համար արագությամբ եւ արագաշարժություն, որ բոլոր լավագույն գործակալները AX պետք է կանոնավոր կերպով և որոնք սովորաբար արհամարհել, քանի որ նրանք սովորություն ունեն միշտ կրճատել իմ relaxes. Բայց երբեմն վայրկյան ավելի արագությամբ նշանակում է տարբերությունը կյանքի եւ մահվան. "Մնա ՛ համեստ է, Նիք, - մտածեցի ես:
  
  
  Բայց, միեւնույն է, արվել է գեղեցիկ.
  
  
  Ցավոք, մարդ է գլորվել է արահետներով այնքան հեռու է, որ այլեւս չի գտնվել կույր գոտում: Բայց ես չեմ կարող հրաժարվել դրանից ավտոմատ.
  
  
  Հետ люгером աջ ձեռքը նրա, ցած է նետվել, շտապել է трупу ու սկսեց արագ աշխատել, չի отрывая աչքի է հետք. Նա գանձվում է զինամթերք, ինչպես вьючный мул. Ոսկե жилки!
  
  
  Նրա скатил ego եզրին հետքերը թփերի մեջ, հավաքել զենք եւ վազեց դեպի իր տեղը. Դեռ ոչ ոք չի դուրս եկավ տնից ։ Տարօրինակ է ։ Նրան որոշ ժամանակ զբաղված էր. Պետք է լինի, նրանք լսել Люгер.
  
  
  Նրա սպասեցի ևս տասը րոպե, սակայն ոչ ոք չի ներկայացել, և ես սկսեցի զգալ, որ իզուր է ծախսել ժամանակ. Նրա վերադարձել է Митзи իր թալան. Այստեղից էլ այն կարող է տեսնել ներքեւում բեռնատար եւ մարդատար. Զինվորները շուրջ հավաքվել հետ ռադիոյի. Հավանաբար, նրանք սպասում էին նոր հրամանների ինչ-որ բան ավելի բարձր պաշտոնով ։ Митзи оценивающе նայեց մեր նոր զենք. Նրան, քմծիծաղ տվեց.
  
  
  "Նրանք չեն կանգնեցնի է, որ Ջերոմ կարող է նետում մեզ, բայց, համենայնդեպս, մենք ունենք փոքրիկ հաղթաթուղթը: Այս փոքրիկ բանակը ներքևում իմանա, որ մենք զինված
  
  
  Նրա նշել է, որ մի խումբ ներքեւում. "Նրանք փոխում են իրենց ծրագրերը: Ճանապարհը շատ վտանգավոր է, եւ ես չեմ կարծում, որ նրանք կգնան մեկ այլ առճակատման գնալը հարձակման. Բայց պահպանեք om նշանառության տակ եւ предупреждайте ինձ, եթե սխալվում եմ" ։
  
  
  Նա облизнула շուրթերը. - Թող այստեղ հրացան, լավ? Կարող է լինել, այն կարող եմ անել նրա հետ ինչ-որ բան օգտակար ".
  
  
  Նրան թողել է հրացանը ու մի քիչ զինամթերք: Հազիվ իր գնացել, նրա նոր լսեցի ձայնը ջախջախիչ ականի ափամերձ ճանապարհին. Երեւում է, ժամանակն է կրկին պայթեցնել դինամիկ.
  
  
  Նրա ինքնասպան է заряжанием, երբ մեքենան կանգ է առել ճանապարհի վերջում. Զինվորները դուրս են եկել, եւ ես տեսա մի մարդու հետ ռադիոյի. Նրա գաղափար չի ունեցել, որ այդ զինվորները պետք է մոտենալ խմբերի. Չի шталь սպասել, մինչեւ նրանք կբաժանվեն, իսկ պայթեցրել է առաջին մեղադրանքը.
  
  
  Նա պայթել տակ jeep, ինչպես նաեւ ոչնչացրել է երկու բեռնատար. Երբ աղմուկը պայթյունների հատված, թողարկել է իր հերթին ինքնաձիգից մեքենաների ետեւում. Մեքենաներ, որոնք դեռ անձեռնմխելի, переключились ետին ընթացքը եւ զգույշ շարժվել առաջ ։ Պարզվում է, այնտեղ որոշ ժամանակ հանգիստ է, եւ նա որոշել է վերադառնալ ամրոց. Տանիքի էր աղմկոտ է: Բոլորը կացարաններում, քանի որ bazooka եւ дальнобойные հրացաններ շարունակել են գնդակոծել բազրիքներ. Նոյ поманил ինձ նայում է ego перископ. Նրան տեսա մեծ խմբի զինվորը քայլում միջոցով արգելքը ջրհեղեղի է սանդուղք. Ոմանք արդեն հասել ladders եւ սկսել է բարձրանալ ըստ նրա. Նոյ նայեց մռայլ.
  
  
  Բոլոր շարժում էր ընթանում է ավելի արագ, քան ես կցանկանայի: Եթե քողարկում տեւել է ավելի երկար, նրանք հարվածել է իր մարդկանց, բայց մենք չենք կարող om ստանալ, քանի դեռ կրակ չի դադարելու. Այն, tapped-ի автомату և պատվիրեց Նոյին զգուշացնել ինձ, երբ նրանք վեր.
  
  
  Սակայն այս անհրաժեշտություն չի եղել. Մի քանի վայրկյան անց կրակը կազմով հանկարծ դադարեցվեց ։ Դա նշան է ինձ համար ։ Նրան լսեց, թե ինչպես է soles մոտեցել են թափել, երբ նրա, հասել է երկու зубцами. Մի քիչ չի հայտնվել անձը զինվորի ինքնաձիգով, բայց նա պատասխանել է, երբ զինվորը արել է վերջին քայլը. Մեծ է " առեւտրի ավտոմատիկա նետել ego (ֆոտո նրա ետեւում. Նրանք երկուսն էլ ընկել է եզրին. Այն շարունակում է կրակել, մինչեւ սանդուղք, եւ մեծ մասը պատնեշների չէին расчищены. Վերջին տղամարդիկ շտապել է դեպի իր лодкам եւ թաքնվել, нырнув ջուրը ։
  
  
  Հրաձգության այլեւս չեն եղել ։ Նավատորմ հեռացել է дальнему ավարտին պատնեշների եւ խարիսխ է գցել այնտեղ, որտեղ մենք Митзи գրկում իրար ընկեր աղի & nb. Թվում էր, դար առաջ ։
  
  
  Նրա վերադարձել է Նոյին. Այն, տեղավորված поудобнее եւ закурил շուրջ մեկ երկար, բարակ ու շատ համեղ ծխախոտի կատարված հատուկ ինձ համար Ստամբուլում: "Դա եղել է առաջին ակտը", - ասացի ես: "Մենք, հավանաբար, կարող ենք մի քիչ հանգստանալ":
  
  
  "Սա կարող է ճիշտ լինել քեզ համար, Նիկ. Ես ձեզ շատ շնորհակալ եմ ամեն ինչի համար, որ դուք արել. Բայց պաշարում դեռ չի прорвана, միայն ձերբակալվել է եւ երկար ժամանակով. Բանակը Джерома կվերադառնա. Նրա գիտեմ, որ իմ մարդիկ մտածում են, որ իրենք հաղթել են, ուստի սպասում են yahoo. Եթե այն մշտապես նրանց խրախճանք են, նրանք կմտածեն, որ ես մոռանում եմ շնորհակալություն հայտնել աստվածների հաղթանակի համար, եւ մտավախություն ունեն, որ խրտվիլակ այլեւս չեն благоволить մեզ. Այդ դեպքում նրանք կկորցնեն ցանկություն է պայքարել ".
  
  
  Նոյը թողեց ինձ հանդիսություն կազմակերպել է " սուրբ կրակով, հարվածային եւ церемониальными պար. Նրա բաժանել է ժամանակին հսկողության համար տոնի առթիվ և հսկողության համար է թշնամու նավատորմի. Որոշ նավերը пришвартовались ափին. Նրան իսկապես զարմացած եմ, որ զինվորները մնացել են մոտ лодками եւ չի փորձել են հասնել ամրոցի միջոցով լողափ. Ռադիոկայաններ կլինեն раскалены է հրամանների եւ առաջիկա донесений.
  
  
  Այն, կանգնած նայում է ջրի մեջ, երբ հանկարծ զգացի ձեռքը ։ Դա եղել է տաք ձեռքը, цеплявшаяся իմ մատները. Նրա огляделась. Ընդմիշտ ինձ հետ склонилась աղջիկ. Է: նա մերկ էր ներքև, եւ նրա մաշկը բոցերի մեջ է բուժական պարի. Ee կրծքի вздулись. իմ դեմքը. Իմ շունչը դարձել է արագանալ. Եւ սա դեռ ամենը չէ.
  
  
  Այն պետք է հետեւել: հիմա, երբ բոլորը զբաղված էին вечеринками. Բայց ինձ այդ անիծված հարվածային չի ազդեն. Բացի այդ, նավակներ չի եղել նշանավոր գործողությունների. Այն, իջել աստիճաններով հետեւում. Մենք գտանք մեկ այլ, այլ փափուկ պաշտպանում է տուն վնասակար միջատների շուրջ տերեւների լուռ անկյունում դարպասի.
  
  
  Հետո ամեն ինչ վերջացած է: Հնչում է դհոլ шталь խլացված. Դա մի քիչ նման է աղոթքի, և նա զգաց մի տարօրինակ հանգստություն ։ Նրան օգնել է աղջկան բարձրանալ, եւ մենք գնացինք ետ, ձեռք ձեռքի բռնած. Նրան թողել, որպեսզի նա վերադարձել է парапету և նայեց պատին.
  
  
  Նավատորմ գնացել է բաց ծով!!! Մի նավակ դեռ գտնվում ծովածոցում եւ պատրաստվում է վերջին լքել բնական նավահանգիստ. Որ, դերձակ տանի, ինչ է պատահել? Նրա իջավ է, որ տեղեկացնել թոնի հաղթանակ է տարել, որը խոսում Флемингом եւ Անոթներով. Նրա պատմեց լուրեր:
  
  
  "Այժմ մենք կարող ենք վերցնել այստեղից Ֆլեմինգ եւ աղջիկների համար", - ասացի ես: "Կարող է լինել, որ մենք կարող ենք անցնել մյուս կղզի եւ ուղարկեք հաղորդագրություն Միացյալ Նահանգներին. Այնուհետեւ նրանք կարող են վերցնել մեզ ինքնաթիռով. Այսպիսով, առնվազն Ֆլեմինգ կմնա կենդանի է փորձել կրկին. Իսկ կարող եմ վերադառնալ ավելի ուշ, որպեսզի վերացնել գնդապետ ".
  
  
  Բայց Ֆլեմինգ չի ուզում այդ մասին լսել: Ոչ մի ինքնաթիռներ. Ոչ մի լուծարման Джерома. Նրան հանձնվել է ու թթու ասել է эму, որ դա ego, անձնական գործն է ։ Նա պարզապես պետք է կարգավորել այն Nov, քանի դեռ նրա осматривал կոտրված նավակը.
  
  
  Նոյ ընտրել է ինձ օգնություն է մի քանի մարդ: "Լավագույն լողորդներ", - ասել է նա: Լողորդներ ինձ չի պետք, միայն porters. Այն առիթն է իմանալ, թե ինչպես են Митзи.
  
  
  Նա դեռ այնտեղ էր, որտեղ նրան թողել ee, բայց մարդատար դրա տակ չի եղել ։ Միայն բեռնատար դեռ այնտեղ էր. Նա ինձ ասաց, որ նրանք հեռացել են, բոլորը միանգամից; հնարավոր է, միեւնույն ժամանակ, երբ սաիլեդ նավերի. Նրան ասաց ահա սա է, եւ նա թերահավատորեն նայեց ինձ.
  
  
  "Չեք կարծում, որ Ջերոմ հանձնվի, այնպես չէ ՞ ։ Ինչ պետք է նա անի?
  
  
  Ես չեմ ասել է Նոյին ու Флемингу այն, ինչ մտածում էի իրականում delle. Բայց այն կարող է խոսել Митзи. "Ասեմ, որ նա աղերսում էր Կաստրոն օգնություն. Այն կանխատեսում է, որ մենք կարող ենք ակնկալել, ռմբակոծիչների, канонерских նավակներ եւ ամենայնից, որ Ռուսաստանը կարող է ուղարկել մեր գլխին միջոցով Կուբա ։ Հուսով եմ, մեզ այստեղ չի լինի": Նրա պատմել է hey մասին նավակներով, որոնք կրել են վթարի է плотине, եւ որ ես մտադիր եմ խորհուրդ տալ Նոյին ուղարկել ego ցեղ որոշ ժամանակ հեռու է ջունգլիներում, երբ մենք թողնում. Ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ ոտքերի տակ կարող է կտրուկ վատթարանալու է ։
  
  
  Նա նայեց ինձ հետ жалостью. "Անհույս բնակավայր ։ Have fun հետ այս ".
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  
  
  
  
  
  Հակընդդեմ քամի էր բավական ուժեղ է եղել, որ ջարդվել ջրի երես հանել, սակայն չի դանդաղեցրել է մեր արագությունը. Մամուլի նախատեսված էր ոչ թե արագությունը, այլ буксировку barges, բեռնափոխադրող արտադրանքի ողջ ներքին գործերի շրջանների Պորտ-օֆ-Спейн, եւ թեեւ մենք սաիլեդ արագությամբ, ինձ մոտ այնպիսի տպավորություն էր, որ մենք ползем.
  
  
  Օգտագործելով մարդկանց թոնի տարել է նրան ազատել է այդ նավակը, որը զբաղվում է ծանծաղուտի մեջ խրված ժամանակ հակառակորդի հարձակումները, իսկ հետո վերանորոգման նա մեզ է գալիս.
  
  
  Նոյ ուղարկեց իր մարդկանց ՝ մյուս կողմում է լեռներում, որտեղ նրանք рассредоточились, որ ձեռքը զինվորների Джерома. Այն կարող է ստիպել թոնի հաղթել է գիտակցել, որ ամրոց են ավելի հուսալի է, և դժվարությամբ է ստիպել ego գնալ մեզ հետ. Նա նախընտրում է մնալ իր ցեղին, բայց ես նշել եմ նրան, որ նա ավելի լավ ծառայել իր ցեղին, գնալով մեզ, և օգնում է մեզ. Բացի այդ, հիմա, երբ հայտնի է դարձել, որ նա վերցրեց Ֆլեմինգ իր թեւի տակ, նա, անշուշտ, ստիպված է վճարել այդ գինը ։ Ֆլեմինգ էլ վճռականորեն պնդում է, որ նա ուղեկցում է մեզ, և ի վերջո, նա չուզելով զիջել է:
  
  
  Հիմա մոտենում ենք ըստ ծովածոց է գրավված буксирном hydrofoil. Այն արագությամբ, որը զբաղվում է մեզ մոտ էր, նույնիսկ մոտակա կղզիներ, ճանապարհը մասամբ վերածվեց գիշերային ճամփորդությունը. Սակայն վառ արեւի մենք հիմա դարձել են հեշտ որս, եթե թշնամու ինքնաթիռները հայտնվել, մինչ մենք լքել ծովածոց. Ապա նրա հյուրանոց փորձում է լողալ տակ ափին եւ աննկատ փախչել, իսկ հետո անցնել բաց ծով, այն տեղում, ուր մեզ չեն սպասում.
  
  
  Ամենուր, որտեղ մենք ստիպել, ավազոտ ծանծաղուտների էին неглубокими, բայց, համենայնդեպս, ես չեմ տեսել որեւէ միջոցների պաշտպանությունը ջրհեղեղներից ցածր մակարդակի զգեստ. Եթե մեզ են հայտնաբերել ։ . Այդ ժամանակ մեզ մոտ էր քիչ հույս.
  
  
  Ես գնացի изгибу ծովածոց. Նեցուկ մինչև ջուրը зарос ջունգլիներում: Թերթաքար հեռացել է ջրի տակ է ստորջրյա կիրճ. Նրա պահվել ինչպես կարելի է լիզում է ափին. Այն, հույս է հայտնել, որ աղմուկ է մութ սաղարթ չի նշանավոր հեռավորության վրա. Բայց պարզվում է, ապարդյուն հույսով.
  
  
  Մենք գրեթե նպատակին, երբ լսեցին, որ մոտենում է օդանավի. Նա թռչում էր դանդաղ ու низменному, թվում էր, թե լսում է մեզ, քանի դեռ չի հայտնվել բացահայտ մեզ, ու թռավ, արագ պտտել. Ինքնաթիռը չի կրում бомбовую բեռը, բայց ինչ-որ կերպ նա զինված է, այլապես նա չի անհանգստացնում է ուզում թռչել ետ.
  
  
  Փոքրիկ work, որ մենք գողացել են, մզամուրճ լավ ճարպկություն և արագ поворачивал. Նոյ втолкнул Ֆլեմինգ խցիկ ետեւում ինձ, вытолкнул այնտեղ Տարան, растянувшуюся տախտակամած.
  
  
  Արագ քաղաք փամփուշտ մեկնել է մեզ այն բանից հետո, միջոցով ջուրը: Այն փոխել է ուղղությունը, եւ գնդակները չեն հայտնվել նպատակը. Երբ ինքնաթիռը ժամանել ին երկրորդ անգամ նրան լսեցի ջախջախիչ մեր գնդացիր. Հպանցիկ հայացք տխմար ցույց է տվել ինձ, որ Митзи դեռ լավ աղջիկ. Զենք էր нах ձեռքում է, եւ նա էլ է հարվածել է թիրախ. Бензобак մեկում շուրջ թեւերի պայթել է, և ինքնաթիռն ընկել է ծովը. Митзи իրավունք "ավտոմատիկա և դիմել է ինձ' ի նշան հաղթանակի ։
  
  
  Դեռ չի համարձակություն են ունեցել ուրախանալ ։ Ինքնաթիռը անկասկած ունեցել է ռադիոկապ բազա. Հիմա, երբ հայտնի է դարձել, այլ օդաչուները, կարծես, ամփոփել են. Բայց դա կարող է տեւել որոշ ժամանակ, եւ մենք չենք պատրաստվում om սպասել ։
  
  
  Բերանը ծովածոց խորությունը այնքան մակերեսային է, որ ավազոտ ծանծաղուտների լավ տեսանելի է անզեն աչքով ։ Բայց ձգում էր փոքր է նստվածք, եւ մենք անցել են առանց աշխատանքի. Նրա շրջվեց հետ կաբո բաց ծով. Եւ նրան անմիջապես om տեսել է: երկու սուր, ինչպես ածելի, քիթ արագ պարեկային катерова dissected ջուրը: Բարեկազմ борзые мчались մեզ, լրիվ ընթացքին, երբ տեսան մեզ. Եւ նրանք անմիջապես մեզ տեսան. Մեր четырехцилиндровый Dodge չէր կարող դիմակայել հզոր двигателям om է մեքենաների բաժանմունքներում:
  
  
  Այն ամենը, ինչ մենք կարող ենք անել, ժամանակ շահել ։ Հնարավոր է, վերադառնանք կասկածելի պաշտպանության ամրոց. Նրա մտածեցի, կառավարել, թե մենք. Նրա մանևրել буксиром և հարցրեց. "Ինչ-որ բան այստեղ գիտի, թե ինչպես պետք է կառավարել նավակը?"
  
  
  Աղջիկները կարող են անել դա: Իհարկե, նրանք սաիլեդ միայն յախտաներ, բայց աշխատանք լիբանանի շատ չի տարբերվում.
  
  
  "Փոխարինելու ինձ ։ Վերադառնում ենք ամրոցը. Պետք է սպասել, մինչեւ մթության առաջ փորձում է կրկին.
  
  
  Տարա проскользнула mimmo Ֆլեմինգ եւ ստանձնել անիվ. Նա ասել է լարված տոնով. "Նրանք շատ արագ, Նիկ. Մենք նրանց չենք գնա.
  
  
  'Իմ որոգայթ աշխատի ։ Доверься հորեղբոր Նիկա.
  
  
  Ես չեմ ժամանակ բացատրել. Նրա վազեց квартердек, վերցրել է ինքնաձիգը եւ զինամթերքի եւ ցատկել նավից դուրս. Նրա մեկնել wade ափին և աղավնի է ջունգլիներում. Մամուլի մի грохотал ուղիղ դեպի բերդը. Պարեկային նավակներ են ծավալվել եւ տեղադրել բաներ է ձեր guns. Անմիջապես буксиром ՝ ջուր էին շատրվանները.
  
  
  Բայց նրանք էլ շտապում էին. Նրանք շարունակում են լողալ կողք կողքի. Այսպիսով նրանք երբեք չեն կարող անցնել նեղ միջանցք.
  
  
  Դա նույնպես չի աշխատում. Առաջին սողանքը են ծանծաղուտի մեջ խրված է ծանծաղուտների. Быстроходный նավը կանգնել дыбы, выбросив ջրի գրեթե ողջ անձնակազմը: Շուրջ թաքնված է ջունգլիներում իր կրակել մարդկանց, դեռ գտնվող նավը.
  
  
  Երկրորդ պահակային նավակ էլ հասավ նույն ճակատագիրը: Բայց դա եղել է անհասանելի իմ ավտոմատ. Ցավոք, դա չստացվեց, և նա փոխել է իր դիրքորոշումը. Նրանք չեն կարող ինձ տեսնել ու չգիտեին, թե որտեղ է այն գտնվում, բայց երկու գնդացիր կրակել են երկար հերթերի դեպի ծառ, որը գտնվում է նրանց միջեւ. Նրա սպասեցի համար հաստ бревном, քանի դեռ նրանք չեն վաստակիլ, կամ նրանք չեն ավարտվի ammo. Ամեն դեպքում, դա իրեն երկար սպասեցնել չտվեց. Նրանց մոտ մեծ խնդիր է, քան ավտոմատիկա ափին, որը, միևնույն է, չի կարող հարվածել ih. Ջախջախիչ om շարժիչի վերաճել է բարձր ճիչ է, երբ նրանք փորձել են կոտրել հեռու հայաստանին ծանծաղուտների. Կեր լայնորեն затряслась. Բոլորը, բացի ղեկ, թռավ ջրի մեջ, որպեսզի натолкнуться սուր հրվանդան. Նավակ շարժվում է դեպի դյույմ համար дюймом, բայց շարժվում. Եւ մի կես րոպե աշխատանքները զվարճացել է. Անձնակազմը թռավ խորհրդի եւ վերադարձել ուղղությամբ Պորտ-օֆ-Спейн. Նրան մոտեցել & nb և նայեց միջոցով ջուրը ծովածոց մինչև սայլակ. Մեր մամուլի ժամանել է բարեհաջող, և միայն բարձրանում էին աստիճաններով. Այն, մտածեցի, որ պատրաստել նրանց համար հաճելի անակնկալ. Եթե մեկ պարեկային այնքան էլ հեշտ քաշեց նավակ է հայաստանին ծանծաղուտների, մենք կարող ենք դուրս բերել եւ այլ. Մենք պետք է nen արագ уплыли ըստ Գրանդ ЛаКлер. Որոշ շուրջը կարողանան համազգեստով անձնակազմի. Եթե ինչ-որ բան ափին տեսել է մեզ, մեզ պետք են մարդիկ, Джерома. Եւ կանխիկացում նավակներ հետ мели չպետք է առաջացնել խնդիրներ. նրա, Իր պատրաստվում է վերադառնալ ամրոց, վերցնել իր մարդկանց ուղարկել են այստեղ աղմուկ. Եթե նա շատ ուժերի համար քաշվել barges, նա կարող է առանց դժվարության դուրս գալու պարեկային նավակ.
  
  
  Ես հանկարծ շատ լավ է ։ Դեռ չի լսել ձայները. Ու ձայնը. ամուսնուլուծության, поднимающихся բլրի հետեւում է ինձ. Առնվազն չորս մարդ: Նրանք խոստովանել են խոսել միմյանց հետ, այլ. Որտեղից, դերձակ տանի, նրանք հանկարծ սկսել են? Կարող է, om այստեղ подманила կրակոցներ. Ինձ ժամանակն էր գտնել ավելի ապահով վայր ։
  
  
  Նրա մի պահ մտածեցի, որ նավով, որը տեսել է խիստ տախտակամած патрульного նավակներ. Բայց դա չի թվում էր լավագույն լուծումը դուրս գալու համար բաց ջուրը: Եթե նրանք տեսան ինձ, նրան պետք է մեռած. Այն կարող է փորձել доплыть մինչև բերդի տակ нависающей սաղարթ.
  
  
  Բայց այս ամբողջ արյունով է & nb այն կարող է վստահ լինել, որ ընկերության. Барракуды կամ shark. Լավագույն բանը, որ ես կարող եմ անել, փորձել է հետ չմնալու զինվորների շրջանում, որը նրանք արդեն խուզարկել ։
  
  
  Նրան մոտեցել է երկրի վրա և զգուշորեն հանում է գլուխը кустами. Երրորդ պարեկային նավակ կանգնած խարսխված ափի մոտ, եւ ego шлюпка պառկել ավազի շերտի բլրի ստորոտում. Այս նավակ կարող է տեղափոխել մի բուռ մարդկանց ։ Դե մի քիչ, այլապես ես ստիպված կլիներ լսել ավելի շատ ձայն է հավաքել:
  
  
  Որ հիմա? Ես չեմ ուզում սպասել, մինչեւ զինվորները կհայտնվեն իմ տեսադաշտում. Իր բնույթով որսորդ. Չեմ սիրում սպասել, երբ ինձ գալիս են դժվարությունները: Նրա om փնտրում. Մարդ հարձակման միշտ առավելություն ունի. Ի հավելումն ես լրացուցիչ փաստարկ. Ցանկացած, ովքեր նրան հանդիպում այստեղ, կարող է միայն թշնամին: Եւ ամեն մի ձայն, որը նրանք կարող են լսել, կարող էր լինել մեկ ձայնի շուրջ նրանց. Նրանց պետք է սպասել, որ կրակել, մինչեւ նրանք համոզված են, որ կսպանեն մեզ մեկի միջոցով իր մարդկանց, ինչպես այն կարող է հարձակվել, երբ նրան ինչ-որ բան տեսնեմ, կամ կլսեմ.
  
  
  Պահելով ավտոմատիկա, որ նա չի зацепился մեծ տերեւները եւ սողուն, սկսեցի դանդաղ շարժվել առաջ երկրի վրա. Երեսուն մետր նրան տեսավ, թե ինչպես է շարժվում է ինչ-որ բան շագանակագույն. Տղամարդը leaned է, որ проползти տակ խաղողի օղու лозой, նրա ուշադրությունը կենտրոնացած է ինչ-որ բան առջևում է, նա մեջքով դեպի ինձ. Մի արագ շարժումով նա հանկարծ անհետացել է листве, և այն կորցրել է ego մտքում.
  
  
  Ես գնացի նրա հետ: Եթե այն կարող է սպանել ego, որ թողել կարող փոս om գծերի. Եւ այս անցքը բավական մեծ է բաց թողնել Նիկա Քարտերի.
  
  
  Եթե նրա կրակել, այն էլ подманил այլ ինքն իրեն, բայց նա կարող է ցանկացած պահի դիմել շուրջ, տեսնել ինձ, եւ ինձ լրիվ կրակոցի. Նա չի հեռավորության վրա է նետում համար стилета.
  
  
  Նրան վերցրել է ինքնաձիգը ձախ ձեռքը, սեղմեց իր стилетом աջ ձեռքին եւ սկսել է подкрадываться է նրան. Էր երեք մետր նրա ետեւում. Այնուհետեւ նա դիմել. Նա զարմացած նայեց ինձ ու բարձրացրեց ատրճանակ-գնդացիր: Նրան է նետել դանակը: Նա вонзился эму կոկորդը, մինչեւ որ նա հասցրել է քաշեք ձգան. Նա ընկել է առանց մեծ աղմուկի. Նրան, մոտեցավ նրան стилетом.
  
  
  Այստեղ իմ գոլը պայթել է ։
  
  
  Երբ ուշքի է եկել, իմ գոլերի մեծ իմաստ չունեն քսան քիչ խմբերի, յուրաքանչյուր որոնց շուրջ խաղացել է տարբեր երգեր: Նրան, նայեց treetops եւ տեսա, ավելի բանակային ձեւ է երեք տգեղ երջանիկ անձինք: Իմ ձեռքերը կապված են եղել տակը ինձ. Odin շուրջ երեք էր սերժանտի, երկու այլ - շարքային. Սերժանտ заправил իմ стилет համար գոտի, զինվորները կրում էին իմ ավտոմատիկա, եւ իմ "Люгер". Սերժանտ տեսա, թե ինչպես ես բացել աչքերը, մոտեցավ թափել եւ ոտքով խփել է ботинком ինձ միջեւ կողերի.
  
  
  Համար Бельмонта", - проворчал նա և կրկին հարվածել է ինձ ոտքով. Նշանակում է, նրան վիրահատել է կոկորդը Бельмонта. Հաջորդը իմ կոկորդը ։ Հետ, ձեռքերով թիկունքում նրա ոչինչ չեմ կարող անել դրա դեմ ֆորս-мажора. Նա շփեց ձեռքերը, ուրախ է իր թալան. "Ոտքի, պարոն հազար դոլար", - ասել է նա: "Դու էլ կստանաս բարձրացումը ծառայությունից".
  
  
  Ես չեմ տեղից շարժվի ։ Այնպես որ, ես նրանց համար ավելի շատ է գնահատվում կենդանի է, քան մահացած. Եթե նրանք այդպես էլ հյուրանոցներ հանձնել ինձ ապահով, ինձ թվում է խելամիտ, որ նրանք էլ պետք է անել աշխատանքը. Սերժանտ щелкнул մատները. Զինվորները բարձրացրել են ինձ կանգնել: Odin նրանց շուրջը սեղմված "люгер" իմ лопатке եւ սկսել է հրել. Երկու որոշմամբ. Կամ այն շարունակում է գնալ, այլապես կոտրել է ուզում պատկերացնել лопатку. Ես գնացի հեռու.
  
  
  Նրանք столкнули ինձ այն վայրից, որտեղ մի նավակ ափին. Սերժանտ рявкнул մնացած իր մարդկանց, որպեսզի նրանք դադարեցին փնտրել. Նրանք բռնեցին ինձ ։
  
  
  Պատասխանեցին երկու ձայներ, և որոշ ժամանակ անց շուրջ ջունգլիներում հայտնվել է ուղեկցող om զինվորները ։ Նրանք բոլորը շատ գոհ էին ։
  
  
  Ի Սերժանտ հրամայել է новоприбывшим իրականացնել մահացած է ծառայակցին, և մենք արդեն ճանապարհին. Կրող դիակ է սպասվում ինձ, մյուս կողքիս ու սերժանտ թիկունքում. Նրան առանձնապես չի մտածում իր ապագայի մասին. Հավանական է, ինձ մոտ եղել է հանդիպում հում подвалом եւ sadist, առաջատար հարցաքննությունը, եւ հետո հանդիպում հանգույց.
  
  
  Նույնիսկ եթե Հոուք կիմանա իմ ճակատագրի մասին, նա ոչինչ անել չի կարող ։ Իր պաշտոնում эму դժվար է ընդունել, որ ներքին գործերին Մեծ Лаклер էր խառնված ամերիկյան գործակալ.
  
  
  Երբ մենք արդեն կես ճանապարհին դեպի լողափ, շուրջ ջունգլիներում քվանչ. Ճիչը ետեւում ստիպել է մեզ բոլոր վերածվել. Սերժանտ կանգ է առել. Նա պատրաստվում էր ընկնում. Առաջի մասը ego համազգեստի камзолы դարձել է կարմիր. Զինվորները հարձակվեցին նրա վրա, քանի որ հյուրանոցների ego բռնել. Ускользнув նրանից, նրանք վերցրել են իրենց հրացաններ հաստ նետել էր թփուտների մեջ շուրջը. Կրկին ружейный կրակոցի. Զինվոր իմ ձախ, подставив ինձ затылок հարված ստանալով գլխին, ընկել է գետնին. Նա, ով իմ աջ, խուճապի է մատնվել, թեքում է եւ վազեց.
  
  
  Իր ոտքով խփել է ոտքով պառկած. Նա պառկած էր դեռ. Մնացած երկու զինվոր է բարձր բարձրացրել է ձեռքը. Митзи выбрался-ի подлеска, наставив նրանց վրա ատրճանակ. Նա սպանել է մեկ նախքան այն բավականին մոտ է, որպեսզի սեղմենք նրա դաստակ. Մնացած զինվորների ձեռքերը ավելի բարձր են ։
  
  
  Նա զայրացած նայեց ինձ. "Դու չես դառնում զգայուն, ճիշտ է, Carter? Մենք ժամանակ չունենք բանտարկյալներին": Նա высвободила դաստակ եւ повернула հրազեն ետ զինվորի, ով մինչ այդ побледнел.
  
  
  "Կա' նգ առ, - ասացի ես: "Ես ուզում եմ om կենդանի. Պահպանեք ego խախտումներ ու տես, եթե դուք կարող եք սանձազերծել ինձ դաստակ մեկ ձեռքով:
  
  
  Նրա շուռ եկավ, և նա սկսել է սկսի պարան իմ wrists. Массажируя cramping հետ մատները, նրան մոտեցել է զինվորներին հետ պարան և ժեստ ցույց տվեց, որ չի պատրաստվում էր խեղդել om է այն. Նրանք հասկացան, որ ես նկատի ունեցել.
  
  
  Զինվորը, որին իր վրաերթի է ենթարկել մի ոտքը, թռավ, կարծես հրվանդան ուսերին տոննա կապարի, եւ երկու զինվոր է հաջորդել ինձ ափին, իսկ Митзи համար կացարանով. Նուրբ նավը դեռ լռվել է ծանծաղուտների. Մենք մտել է ջուրը, և նա պահեց երկու զինվորների headland. Նրա պատմեց, թե ինչպես է հրում նավակ, տարավ Митзи է տխմար եւ օգնել էյ բարձրանալ տախտակամած.
  
  
  Նա մոտեցել է խցիկում և գործարկել շարժիչը. Նրան լսեց, թե ինչպես է մինչեւ վերքը շարժիչը, եւ մոտեցել է քիթը. Послышалось хриплое mumbling. Հետո դա դադարել. Դեռ odin g? n? rale, իսկ հետո ընդհանրապես ոչինչ. Իմ ախտորոշումը եղել: անսարքությունը: Եւ կարող եմ շնորհակալություն հայտնել ձեզ դրա համար:
  
  
  "Դադարեցնել", - բղավում նրան Митзи.
  
  
  Այն, թռա ջրի մեջ, որպեսզի համոզվեք, որ ես ճիշտ էի, եւ отследил անցքը, թողել է իմ կրակոցներով: Նա ճիշտ էր. Նրա հայտնվել է топливопровод երբ կրակոցի թիմում: Եւ որ ավելի վատ է, բաք էր пустынен ներքեւ. Մեզ մի կաթիլ վառելիք:
  
  
  Նրան, զգում бессильным. Մեր վառելիքի, մեր էներգիայի. Մեր էներգիայի, մեր патрульного նավակներ, մեզ որոշման լքել կղզին. Բացարձակապես կերպ.
  
  
  Митзи բղավել է ողջ տնակում. "Նիք, զինվորները. Նրանք փախչում! '
  
  
  Նրա օդ է կրակել, եւ նրանք կանգ են առել. Հետ опущенными համազգեստով: Հավանական է, որ նրանք հիմա սպասում գնդակ մեջքը. Այն, թռավ խորհրդի եւ մոտեցել է նրան գնալ. Ավելի անիմաստ է պահել om, բայց նրա հյուրանոց, ունենալ ammo. Նրա ժեստ է հրավիրել om ափ եւ կանչեց Митзи.
  
  
  Երբ նա догнала մեզ, նրան թույլ է տվել էյ պահել մեկ խախտումներ, իսկ այլ ազատել է իր կոշիկը և հազիվ է զսպել զարմանքը. Նրա կապել штанины միասին, набил շալվարը փամփուշտներով, ձգձգել գոտին գոտիով, закинул ոտքերը իր վիզը.
  
  
  "Իսկ հիմա թող գնա om", - հրամայել է իր աղջկա. "Նրանք մեզ պետք չեն, եւ նրանք այլեւս չեն կարող վնասել մեզ վնաս. Երկու ավելի կամ պակաս առանձնապես տարբերություն չունի":
  
  
  Նրա շարժումով հրամայեց նրանց հեռանալ. Նրանք կարիք չեն զգացել աջակցությամբ: Երբ նրանք գնացին, մենք Митзи ինչպես արագ, որքան հնարավոր է շարժվում են դեպի ամրոցի. Նոյ жарил ձուկ, եւ երկինք ինձ հասկանալ, թե ինչպես երկար չի էլ. Եւ իմ ոսկորները ինձ ասացին, որ ես պետք է քնել. Թեեւ ես իմ աշխատանք է, եւ մինչեւ մութն, կանցնի որոշ ժամանակ, մինչեւ երեք խավար, և ես մտածեցի, որ ժամանակն է անել թեթեւ ռոմ, տաք ձուկ եւ մրգերի.
  
  
  Նրան գտել են դատարկ սենյակում, ընկավ քարե հատակին եւ հանգիստ. Митзи կզեկուցի. Նրա գաղափար չունեի, թե որքան բարձր է նա ցուցակում հազալով դուրս թքել, բայց եթե մենք երբեւէ выберемся նրա կենդանի, ինչ-որ խելագար ճակատագրի հեգնանքով, նրա կգնամ դրան. Նա նվաճել է հատուկ մեդալ:
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  
  
  
  
  
  Ժամանակն է ոչնչացնել սանդուղք. Այժմ, երբ փախուստ դեպի ծով шталь անհնար է, նա այլեւս չի կարող մեզ ծառայել:
  
  
  Ոչնչացումը նման հնագիտական գանձերը քայլ է եղել, որը չի ուզում գնալ, բայց դա շատ վտանգավոր է մուտք դեպի ամրոցի. Մենք կարող ենք լսել է, թե ինչպես է ափամերձ ճանապարհի եւ քաշել մոտենում են մեքենաներ, բայց Джерому կարող հանդես գալ այն մտքի հետ ուղարկել գիշերները гребные նավակներ, եւ ուղարկել է իր մարդկանց վեր աննկատելիորեն մեզ համար ։ Իսկ մեզ դա շատ քիչ է, որ հետեւել է բոլոր фронтами. Աչքերը թոնի հաղթանակ է տարել потемнели, երբ նրան ասել է эму, թե ինչ պետք է անել.
  
  
  Նրա բացել է վերջին արկղը դինամիկ, նկարչություն, երկու կտոր ու նայեց հին պատրիարք. "Ինձ էլ ցավալի է, Nov. Եթե մենք выберемся այստեղից կենդանի, նրան խոստանում եմ, որ AX կկառուցի նոր սանդուղք ".
  
  
  Նրա բարձրացրել գնդացիր երրորդ ступеньку ներքեւից, կրակել է մի քանի անցքեր կոշտ сланце, գովազդում динамитные շաշկի է ավելի փափուկ, ոչ окисленную մասը, եւ վառել է запал. Նրան կրկին փախել էր, արդեն պատերի ներսում, երբ տեղի է ունեցել պայթյուն: Աղբյուր բնական քարի շրխկոցով փլուզվել է ջրի մեջ, եւ երբ ձայնային հատված, utes կրկին դարձել է թույն, неприступный լանջ.
  
  
  Այնպես որ, հիմա մնացել է միայն երկու подъездные ճանապարհները, որոնցով ընդմիշտ եղել հերթապահել գիշերը. դոկտոր Ֆլեմինգ նայում լավ է, եւ ես չեմ կասկածում, որ մեզ կհաջողվի տեղափոխել ego մյուս կղզի Nov. Մյուս խմբի մի մասը կարողացավ միանալ մարդկանց թոնի հաղթել է ջունգլիներում. Նրա կգնամ քաղաք, գտնել Джерома եւ прикончу. Եթե ռազմական գլխատել են, ամեն ինչ, հավանաբար, успокоилось է, եւ Ֆլեմինգ կարելի է վերականգնել իր պաշտոնում ։
  
  
  Այն ներկայացրել է ծրագիր Նոյին, և նա չի կարող մոռանալ. Մենք պայմանավորվել ենք, որ այդ գիշեր նա կպաշտպանի прибрежную ճանապարհը, իսկ նրա հետևելու եմ тропой. Այն պատրաստված է ego, ցույց է տվել ՝ ինչպես է պայթել ականի եւ պատմել ամեն ինչ ժամկետների մասին: Հետո այն անհետացել է այլ ուղղությամբ. Քանի դեռ մեզ մոտ էր, դինամիկ, գիշերը մեզ ոչ ոք չի կարող հարձակվել իրանի վրա.
  
  
  Տարա հյուրանոցի օգնել. "Իմ հայրն ուղարկեց ինձ օգնել ձեզ. Դուք չեք մոռացել են այդ մասին: Եւ դուք պետք է հանգիստ. Մտածում ես, ես չեմ կարող պայթեցնել, ինչպես Митзи, երբ պետք է?
  
  
  Լուսավորման լուցկի կա, այո ։ Բայց թե ինչպես է նա հաղթահարել հուզմունքը? Բայց, համենայնդեպս, ee, ընկերություն կանեի իմ ժամերին շատ ավելի հաճելի. Բացի այդ, նա չէր սպասում հարձակման գիշերը. Զորքերը գնդապետ զգալի կորուստներ են կրել, եւ նա կասկածում է, որ հետո կորստի ego патрульного նավակներ Джерому, որոշ ժամանակ կպահանջվի, որպեսզի зализать իր վերքերը ։
  
  
  Նրա աղջկան ասաց, որ подежурю առաջին ժամերին, սակայն այն չի հյուրանոցի լսել այդ մասին ։ Նա կարծում է, որ ես պետք է հանգստանալ. Չի նկատի ունենալով ոչ մի արտառոց բան. Այնպես որ, ես ձեռքդ եւ թույլ քնին հաղթել ինձ ։
  
  
  Արդեն օրը ցերեկով, երբ արեւը իմ աչքի առաջ լողացող ինձ. Նրան կրկին զգացի անձի, բացառությամբ ազգային ժողովի գոլ է խփել, որտեղ ինձ հարվածել է զինվորներին. Տարա նստած մեջքին միջքաղաքային, իսկ բարձրանում ծառը, արթուն կոմա, բայց sleepy. Մոտ нах էին մութ շրջանակներ տակ աչքերով. Նրա շրջվել է նրան.
  
  
  Ee ձայնը աբսուրդ է խուլ. "Մականունը, նրան ասաց, ես էլ ցավում է կյանքը. Վերջին մի քանի ժամվա ընթացքում դարձել է ավելի վատ լինել ".
  
  
  Մենք եղել բարձր կամարի շուրջը ծառեր, եւ միջով տերեւները просачивались շերտեր դեղին արեւի. Մաշկի Մակերեսը եղել է կանաչավուն դեղին եւ блестела փոքրիկ капельками բանկը: Իր աչքերով էր մոխրագույն մեգ. Նրա վերցրել ee ձեռքերը եւ վազեց բլուրը դեպի դարպասի. Նրան, մտավ ու կանչեց թոնի տարավ. Այն, վախենում է, որ դեռ պետք է զգոն. Ի վերջո, նա էր միակ знахаром, ինչ էլ որ դա մեզ արժեր ։
  
  
  Նա մտավ ամրոցը մի քանի վայրկյան հետո ինձ. Նրան զգուշությամբ դրեց Տարան հատակին, եւ Նոյ անմիջապես ձեռնամուխ է եղել աշխատանքին: Նա пощупал գեղձի ee պարանոցի, բռնեց նրա համար դաստակ, բացել է էյ, բերանը եւ դիտել նրա ափի մեջ ։ Մինչ այդ, ինչպես նա om իջել է նրան տեսավ blisters իրենց մատների.
  
  
  Դեռ երբեք ծերունին այնքան լարված էր. Նա ժամանել շուրջ մեկ սենյակ. Նրա վազեց նրան, սակայն, հասնելով օրն է, նա նորից դուրս հյուսած циновкой եւ pumpkins. Նա իջել է циновку, հարվածել է նրա ոտքը ու ժեստ ինձ խնդրեց տեղադրել այն աղջկան. Նրան, հասկացա, որ նա պետք է սուրբ և երբեմնի ենթադրում լուսամփոփներ է շուրջ մութ սենյակ.
  
  
  Նրա դրեց Տարան վրա циновку եւ հանեց нах զգեստ. Հանկարծ բակում հայտնվել եւ Митзи, նախ շահագրգիռ, բայց հետո обеспокоенная, երբ նա տեսավ бескровные շուրթերով աղջիկները:
  
  
  Նոյ պահել կեսը դդում է շուրջ իր մեծ ձեռքերը. Նա ցնցեց բովանդակությունը, որը հիշեցնում է մի խառնուրդ ջրի եւ կանաչ օճառ.
  
  
  """Առաջ". Ego էին կտրուկ. Երբ մենք հնազանդվեցին, նա բարձրացրեց գլուխը, Տարայի, բացել է էյ, բերանը եւ թափեց հեղուկ էյ կոկորդը ։ "Манчин", - ասել է նա չափվում է. "Շատ թունավոր ծառ. Մեկ կծում ego պտղի կարող է հանգեցնել հանկարծակի մահը ցավոտ. Նույնիսկ touch միջքաղաքային, իսկ բարձրանում կարող են լինել շատ վտանգավոր ։ Դուք միայն նայեք խեղճ երեխան" ։ Հանկարծ Տարա потянулась. Նոյ կրկին բարձրացրեց նրան, եւ կրկին լցվել է, մի քիչ հեղուկ էյ կոկորդը ։ Քանի դեռ նա գտնվել հատակին, շնչակտուր, իր, հիշեց, որ արդեն տեղյակ манцинелле. Դա բավականին լուրջ է, քանի որ նշեցի, Նոյ.
  
  
  Старику անհրաժեշտ է օգնություն: Նա ասել է: "Լցնել մի քիչ հեղուկ էյ մատները. Ոչ!
  
  
  Նրա դա արել են ։ Նա դիմել է իր մոտ, որպեսզի մենք կարողանանք տեսնել նրա մեջքը. Նա նույնպես ծածկված էր տերեւների. Նրա թափեց հեղուկ էյ, մեջքիս, երբ նրա մարմինը сжалось է ցավոտ спазмах.
  
  
  Նրան, լսել է, թե ինչպես ծերունին հոգոց. "Ես կարծում եմ, որ մենք դա արել են ճիշտ ժամանակին", - ասել է նա: "Նա կապաքինվի".
  
  
  Որոշ ժամանակ անց ցավեր դադարել է, և աղջիկը պառկել է անշարժությունը. Այժմ Նոյ դրեց դդում հետ օճառի մի խառնուրդ է եւ տեւել է այլ pumpkins. Նա սկսեց անել հագեցած emulsify շուրջ սպիտակ փոշի եւ ինչ-որ բան հիշեցնող պղնձի. Նա շրջել է մի աղջկա եւ թափեց էյ. Այնուհետեւ նա դրեց իր կողքին.
  
  
  'Հիմա ձեր հերթն է.' Նա կանգնեց, unzipped իմ վերնաշապիկը եւ вывернул իր ներսում են. Կմախք էլ ядовита. Նա протер իմ ձեռքերը дезинфицирующим մշակույթի հանդես է գալիս լավագույն դեպքում, արել է նույնը ձեռքերով ու ժպտաց. "Ես ստիպված եմ ձեզ զգուշացնել. Jungle - սովորաբար, այլ, երբեմն թշնամի. Վերցրեք մյուս կողմը циновки; մենք հիմա հոգեւոր սկզբին ee է ստվերում":
  
  
  Տարա ՝ բացեց իր աչքերը, երբ տարան նրան մեկ շուրջը մութ սենյակ ու պառկեցրել է койку. Նա եղել է գիտակից վիճակում է գտնվում, բայց եղել է շատ հիվանդ է:
  
  
  Դա նշանակում է, որ ելքի ըստ բերդի չի լինի ։ Մենք պետք է կրել Ֆլեմինգ և Տարան, բայց դա հնարավոր է: Ոչ թե կտրուկ լեռները. Ոչ բոլոր վտանգները, որոնք մեզ սպառնացել են. Հավիտյան սպասել: Նրա sel կողքին շիկահեր է, և հանկարծ հասկացա, որ անհանգստացել է նրա մասին ավելի շատ է, քան հյուրանոց խոստովանել. Այն ինձ դուր եկավ, եւ հիմա այն դարձել է ինձ համար հստակ է, քան երբեւէ. Եթե Նոյը ոչ զայրույթ զգաց միանգամից, նա կլինի արդեն մեռած է: Ծերունին փրկեց իր վերջին պահին, եւ նա կրկին բարձրացել է իմ հարգանքի վրա ։ Այն հոտ է զգացել նախաճաշ. Ես ուշադրություն, քանի դեռ չի Նոյ կանչեց. Այնուհետեւ նրան է մոտեցել մյուսներին, ովքեր արդեն ցուցահանդեսներ.
  
  
  Ինձ անակնկալ էր սպասվում ։ Մենք ունեինք հյուրեր: Սևամորթ երիտասարդը набедренной повязке. Նա բերեց լուրեր, եւ, դատելով դեմքի արտահայտությունից թոնի հաղթանակ է տարել, դա շատ լավ լուր է: - ինձ ասաց Նոյ ձայնով, որը արձագանքել է արձագանքել հոգնածության, երբ Митзи եւ Ֆլեմինգ удрученно կանգնած է կողքին: Այդ գիշեր ցեղ չի бездействовало. Նրանք ուղարկել իրենց հետախույզների.
  
  
  Զինվորները Кариба Джерома էլ նստած էին դնում ձեռքերը. Նրանք հարթել ոստիկանության շղթայի դիմաց ափի երկայնքով ծովածոց դեպի լողափ, որտեղ նա կանգնած է երրորդ մահճակալը պարեկային նավակ. Մեզ շրջապատել են. Երկու հիվանդ ես նույնիսկ ստիպված է մտածել անցնել կորդոն. Նրան հարցրել է երիտասարդին, թե արդյոք կկարողանա ՞ նա ինձ բերել, և ռևմատիզմի էր կարճ է: ոչ. Նա ժամանել է այստեղ մինչ այդ, ինչպես պարզվել է, ավարտվել է ։ Հիմա նա էլ չի կարող վերադառնալ:
  
  
  Ուրեմն, Տարա չի նկատել տեղաշարժի զորքերի. Եթե նա չի քնել, այն կարող է ինչ-որ բան լսել ։ Կամ, գուցե նրանք դեռ շատ հեռու է ։ Նրան, նայեց безмолвные գործիչներ իմ շուրջը, հասկացա, որ մենք թույլ ենք, և հանկարծ նրան ավելի շատ ոչ թե սոված.
  
  
  Նրա ստանձնել. Համենայնդեպս, դա եղել է ինձ. Հետո ճաշի մենք նստած էինք լուռ. Մենք սպասում.
  
  
  Նրան լսեց ձայնը առաջինն է, ում վայրկյան առաջ Նոյ դիմել է ինձ անձի կողմից: Դա եղել է մուգ ծույլ դղրդյուն ինքնաթիռներ. Ծերունին դանդաղ ոտքի կանգնեց և ասաց, կարծես հրավիրելով մեզ դիսնեյլենդ են: "Առաջարկում եմ թաքնվել катакомбах. Պարոն Քարթերը, ոչ թե ձեզ, թե արդյոք դուք ինքներդ միսս Ասել?
  
  
  Ինչպես մի անգամ ինձ ասաց Митзи, ծերունին լի էր անակնկալներով: Այնպես որ ամրոցը եղել է նկուղ: Ինձ հետաքրքրում է, թե ինչպես է խորը, և եթե նա կարող է դիմակայել ռումբ է, և եթե մենք թաղված է այնտեղ կենդանի. Митзи побледнела, եւ նա գիտեր, որ նա այժմ մտածում է նույն կերպ. Բայց մեզ մոտ ոչ մի ընտրություն.
  
  
  Ես գնացել Անոթներով. Ես ազատվել եմ նկատել է, որ նա արդեն կարող էր գրկել ինձ, պարանոցի. Երբ նրան դուրս բերեց այն փողոցը, Նոյը բացեց դուռը շուրջ տոլստոյի կշտամբել, որը նախկինում չի տեսել:
  
  
  Митзи եւ մարդ արդեն հեռացել է հաշվի առնել. Ֆլեմինգ պարզապես անցել փոս է հենակներ. Նրան հետեւեց նրան. Նոյ փակել հետ հաստ դուռը, թողնելով մեզ մեծ խավարի մեջ.
  
  
  Միջոցով վայրկյանում նա վառել է կայծ կտոր кремня եւ մոմ վառել. Մենք սուրբ. Նոյ մեկնեց մոմ տղային, վերցրեց Ֆլեմինգ ձեռքերը եւ գնացի темному մուտքի թունելի, спустившись մի քանի աստիճանների, մի քիչ բոց գլխին парнишки միանգամից ասեմ, որ կերակրում է մեզ:
  
  
  Թունելը եղել է բավական լայն է, որ կարոտում է մեզ, բայց բարձրությունը թողնում է շատ ցանկալի. Բարձր տղամարդ ստիպված կլինի ծունկ. Ես ծունկ ծնկի, եւ Митзи склонила գլուխը, որպեսզի ոչ удариться.
  
  
  Դա եղել է երկար քայլել. Ամեն դեպքում, մեզ բավական էր ժայռերի, դիմակայել ուժեղ հարված. Երբ մենք հասել ենք հատակին, մենք հայտնվեցինք հետո կտրուկ շրջադարձի բավականին մեծ սենյակում.
  
  
  Մենք այնպիսի խաղ է հատակին, եւ Նոյ մարել մոմ. - Որպեսզի պահպանենք օդը, - ասել է նա: Անցավ մի քանի րոպե. Ինքնաթիռներ կարող են արդեն վաղուց մեզ, բայց չի եղել, պայթյուն է տեղի ունեցել, որը կարող է խախտել լռությունը. Մեր ձայնի. Ինձ դա դուր չի եկել. Թե ինչ են նրանք սպասում?
  
  
  Հետո նրա մտածել այլ բանի մասին. Շտապում փրկվելով լրիվ անվանումը, մենք բոլորովին մոռացել են, որ մեզ համար կարող է պահանջվել լրացուցիչ ելք. Ի վերջո, հնարավոր է, որ օդային հարձակում կարգելափակի դուռը катакомбы. Էր միայն մեկ միջոց, որը միշտ մեզ երաշխավորել է ելքը: դինամիկ". Եւ թողել ենք դա գագաթին.
  
  
  Митзи բերեց ավտոմատիկա, եւ ճապոնական նրա ego մթության մեջ: Այն, բարձրացավ աստիճաններով, վերադարձել է դեպի վեր, եւ հրում ծանր шиферную դուռ մոտ երեք դյույմ. Պայծառ ցերեկային սուրբ է տէր ослепил ինձ, բայց ես նրան բռնել ինչ-որ շարժում. Նրան մնացել է տեղում, իսկ իմ աչքերը սովոր դեպի լույսը. Հայտնվել են չորս տղամարդիկ ռուսական ձեւով. Իհարկե ։ Գնդապետ հյուրանոց, որպեսզի Ֆլեմինգ վերցրել էր կենդանի, այլ ոչ թե սպանված ռումբ. Այդ դեպքում նա կարող է վստահ լինել, որ ego չի բացառել ընդմիշտ.
  
  
  Նրանք են մեքենաներ. Спустившись հետ parachutes է, նրանք բաժանվել են ։ Երկուսը միասին գնացին մի կողմ, երկուսը ' մյուսը. Նրանք քայլում էին սենյակներ և, ակնհայտ է, զարմանում էին, ոչ ոք չի հայտնաբերելով. Աստիճանաբար նրանք սկսեցին աշխատել ավելի արագ. Ոչ ոք նրանց շուրջը չէր նայում իմ կողմը ։ Նրան հրում է դուռը մի քիչ ավելի լայն է, եւ прижался է հառաչել, որը զբաղվում է գտնվում ստվերում: Այն կատարել է հիմար սխալ. Եթե սպասի վեր է, նրան հեշտ է սպանել. Այժմ ես ստիպված էի սպասել այստեղ, եւ փորձում է ստանալ շուրջ այս առավելագույն օգուտ:
  
  
  Մեկ շրջապատից այն տեւել է շատ ժամանակ, որպեսզի просунуть գլուխը դուռը, որտեղ նրան պահել. Բոլոր այդ դատարկ սենյակ արել ego անհոգ, իր ատրճանակն ուղարկվել էր ներքեւ. Այն, նահանջել է մի քանի քայլեր. Երբ նա եղել է իր ներսում, հարվածել նրան ետնամաս ինքնաձիգից ego виску. Նա ընկել է եւ ոչ թե տեղից շարժվի ։ Նրա վերադարձել օր.
  
  
  Թիվ երկու միջոցով դուրս է եկել սենյակից ինձ թիկունքում: Նա եղել է բավականին մոտ է стилета. Նրա գրեթե երբեք промахиваюсь, բայց նա շրջվել. Սուր ինչպես ածելի պողպատից տեղի է ունեցել mimmo նրա, բախվելով պատին և շրխկոցով ընկնելով գետնին առջեւ ego ոտքերը. Նա զարմացած նայեց շուրջը, և շրջվում է ինձ. Այն արդեն դիմել փախուստի համար դուռը. Նա ինչ-որ մեկը գոռաց մնացած է отрывистом ռուսերեն. Անմիջապես գալիս ռևմատիզմի. Նրանք ծրագրում էին մտնել կրակի հետ. Դա ինձ ձեռնտու էր. Այն, իջել աստիճաններով է катакомбы. Ինչպես ես սպասում էի, նրանք կրակել են ոչ թե низменному, իսկ անկեղծ առաջ, устремившись մեկ-մեկ. Նրա կտրեց om կես հերթերի, նախքան om սեփական համազարկային խլացված էր, որ հնչում է իմ սեփական զենք չի встревожил չորրորդ десантника.
  
  
  Ես չեմ լսել, թե ինչպես է Митзи բարձրանում է աստիճաններով ետեւում ինձ աղմուկի պատճառով. Հիմա նրա ձայնը հնչեց հետեւում է ինձ. 'Ինչ է կատարվում?'
  
  
  "Մենք ունենք տուն. Չորս. Ինձ այստեղ են արդեն երեքը, մեկը, որտեղ այն դուրս.
  
  
  Նրա բարձրացել է, բայց չորրորդ մարդ չի տեսել. Նրա բարձրաձայն вскрикнул, բայց նա մնաց ետեւում կափարիչը. Բակում էր մեռած լռություն. Շատ հանգիստ. Նրա ոչ մի պատկերացում, որտեղ նա էր, եւ նա, անշուշտ, ինձ էլ կրակել է, եթե նրան, հանում է գլուխը չափազանց հեռու է շուրջ դռնատեղ, Նրա համարձակվել արագ ego կորցնել. Ես չեմ հավատում, որ այն թույլ կտա նորից գրավել իրեն այստեղ. Կարող է, նա եղել է առավել խելացի միջավայրում նրանց.
  
  
  Նրա նետել Митзи հայերեն ավտոմատիկա. "Նայեք զինամթերքի".
  
  
  'Բավարար.'
  
  
  "Պահպանեք անցնում է վերահսկողության տակ: Նրա կվերադառնամ և խնդրում, կա ՞ ն արդյոք այլ ելք, սա միակ ելքն ".
  
  
  Հետո այն, ինչպես նկարագրում է իրավիճակը, Նոյ մոմ վառել. Է тусклом լույսի կրակի նրան տեսավ Ֆլեմինգ, прислонившегося է հառաչել. Տարա ՝ նստած էր նրա կողքին, մի քանի մետր այն. Նա արդեն ավելի լավ տեսք է ունեցել, թեեւ դեռ թվում էր, ошеломленной. Այս մութ անցքը, խորքում լեռները, пропахшая ցեխի ու մարգարյանն էլ էր իդեալական տուն выздоравливающих. Բայց ես չեմ կարող փոխել իրավիճակը, քանի դեռ չի նոկաուտի չորրորդ guy. Նոյ ինչ-որ բան ասաց տղան, ով ներխուժել է մի գիծ, բանակի Иеронима. Տղան դեմքով պատասխանեց, վերցրեց մոմ և поманил ինձ հետեւել նրան. Շող սերգեյ ընկնում է расписанный хольст's, висевший մի տեսակ պարզունակ զոհասեղանի. Նա приподнял դեպի կտավ. Նրա ետեւում հայտնվել է միջանցք.
  
  
  Այն, հույս է հայտնել, որ տղան գիտի ճանապարհը, քանի որ այս կոճղ մոմեր երկար չի այրել. Մենք իջանք աստիճաններով ու մտանք թունել հետ нишами պատերին. Ինչ-որտեղ մոմեր крепились է moaning держателях, սովորաբար դա եղել է огарки երկարությամբ մի քանի տես Էր սարսափելի, гнилостный հոտ է գալիս. Շուտով նրան տեսավ պատճառը: Շատ բաց տեղ դնելու մարդկային կմախքները, հետեւում է նրանց, քարե դարակների էին գանգի խոռոչ. Ենթադրվում է, որ դա բլուր ցեղին.
  
  
  Իմ զգացումը ուղղությունները կին էի ինձ, որ մենք կգնանք այլ դեպի ամրոցի. Որոշ ժամանակ անց նրան, տեսա քարե հատակին շրջանակը աշխարհում: Նրան էր կլոր փոս է տնքալ, լայնությունը հազիվ լայն իմ ուսերին. Ես չէի կարող մինչ нах հասնել. Տղան էլ դա տեսել ։ Նա վերցրեց ինձ, ավտոմատիկա, դրել ego կես կողքին մի մոմ և օգնեց ինձ залезть. Նրան, ձեռքերը դնելով վերին և բարձրացա միջոցով нах.
  
  
  Նրա огляделась. Նրա առաջ կանգնած է եղել արտաքին պատին. Ոչ մի տեղ չի եղել շարժման. Այն, просунул ձեռքը փոս է եւ տեւել է ավտոմատ:
  
  
  Նրա вскарабкалса եզրին տանիքի եւ տեսել է իր չորրորդ ամուսնուն. Նա պառկած էր ստամոքսի համար ենթարկվել, նրա զենքը ուղղված դուռ, որին կանգնած Митзи. Երբ ինքնուրույն աշխատանքի: նրանք սովորաբար շատ տպավորիչ է. Նա երիտասարդ է և стройен, սակայն մահացու վտանգավոր են մահաբեր զենքի ego младенческих ձեռքերում է: Նրա կանչեց ego-ն ռուսերեն "Դու արդեն այստեղ նայում էի?"
  
  
  Նա շրջվել. Նրա կտտացրել ձգան. Մնաս բարով, անհայտ զինվոր: Դռնփակ հայտնվել է Митзи, տեսա մարմինն ու մոտեցավ նրան. Նրան, ցած է նետվել տանիքից. Մի պահ հիվանդության պատճառով կիսաբաց օրը մեկնել է հինգերորդ դեսանտային. Նա грохнул ծանր ատրճանակ Митзи վիզը. Եթե նրա հյուրանոց եւ սպանել ego, ես ստիպված կլիներ прострелить Митзи. Անեծք!
  
  
  Նա նայեց ինձ եւ բղավում լավ անգլերեն: "Выбрось իր զենքը".
  
  
  Նա ինչ-որ բան ասաց աղջկան. Նրա իջել է ավտոմատ:
  
  
  "Come on այստեղ, շատ մոտ է. Վեր կաց դեմ է այս պատերը ".
  
  
  Ego ձեւը եղել է շուրջ լավ նյութ է, քան ego գործընկերներին ։ Է nen էին ստանում սպայի, իսկ գոտու болталась рация. Նույնիսկ հեռվից լսեցի նրա ծանր շնչառությունը Митзи. Նա գրկեց նրան ավելի ուժեղ է, և նա լռեց:
  
  
  Նա ծիծաղեց. "Ես տալիս եմ ձեզ հնարավորություն. Ասեք ինձ, թե որտեղ դոկտոր Ֆլեմինգ. Եթե դուք չեք, այն նախ пристрелю ։ Է հետո դուք մեռնել ".
  
  
  Իմ стилет էր անհասանելի բակում. Կար մի ձայն Митзи միջոցով ատամները. - "Թող գնա գրողի ծոցը".
  
  
  Նրա դանդաղ շրջվեց, որպեսզի նա քաշեց ձգան. Նա шталь սպառնալ ։ - Ես ասել եմ, քեզ չի շարժվել".
  
  
  Նրա ձեւացրել է, թե վախեցած. - 'Չեն կրակում. Ես ձեզ ասեմ. Նա թաքնվում. Նրա կգնամ նրա հետ:
  
  
  Митзи прокляла ինձ. Այն կարող է գործել ։ Որ աղջիկ-մարդասպան. Եթե նա բաց կթողնի ինձ դուռ, այն կարող выхватить զենք մեկի մոտ շուրջ ռուսներին: Բայց հնարք չի աշխատել. Հայերեն էլ գիտեի, որտեղ ego ընկերներ. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա մտածում ։
  
  
  Նա կարող է օգտագործել մեզ հետ Митзи որպես վահանակների, և մեզ հետ միասին իջնել катакомбы. Մեզ հետ է ՝ որպես պատանդների: նա կարող է приказать Флемингу հանձնվել: Բայց ինչ, եթե Флемингу թքած ունեն մեր կյանքը? Որ, եթե նա прострелит մեզ, որպեսզի հարվածել է թշնամուն. Դա հնարավորություն է եղել, հաշվի առնելով, որ նա կարող է ռիսկի. Այնպես որ, նա գնաց այլ ճանապարհով: Նա, հավանաբար, հասկացել է, թե որքան կարևոր էր ինձ համար Митзи, այն արագությամբ, որով այն իջել է ատրճանակ, երբ նա բռնեց ee.
  
  
  
  'Այո ։ Արա դա: Գնա նրա հետ: Սակայն, եթե դուք ինչ-որ բան փորձեք, այս մի կտոր սեւ մեռնի ".
  
  
  Ստիպված է խաղարկել դա: Նա գլուխը բարձր աղջիկներ, և ես գիտեի, որ կարող եմ դիմել "Люгером" լավ է, որ прострелить эму գլխին, իսկ նա նայեց ինձ ու դռան անցք, որի մեջ մտել է նրան.
  
  
  "Արի կամաց-կամաց", - հրամայել է նա: "Պահել ձեռքերը օդում: Չի наклоняйся. Նրա հետևում եմ քեզ հետ.'
  
  
  Մենք գնացինք катакомбы. Քիչ առաջ այն բանից, թե ինչպես ես ստացել աստիճաններով, նա կանգնեցրեց ինձ. Հավանաբար, որպեսզի աչքերը սովոր են դեպի լույսը. Նշանակում է, որ նա չի եղել նման հիմար.
  
  
  Ինձ թույլատրվում է շարունակել. Նա այլեւս չի հետապնդել ինձ ։ Երբ իջավ ներքեւ, իր զգացի ինչ-որ մեկի ձեռքը իր ձեռքին ։ "Ես տեսել եմ ու լսել եմ այն. Արի ինձ հետ.' - շշնջաց Նոյ ինձ ականջ.
  
  
  Նա շարունակում է պահել ինձ ու մղել առաջ. Նրա շշնջաց эму, որ ես նախատեսել, եւ ego մատները сжали իմ դաստակ.
  
  
  "Այն երբեք չի աշխատի: Դուք կարող եք տեսնել ետեւում ։ Ռիսկ տեսնել ստվեր եւ քաշեք ձգան շատ մեծ է": Մենք փորձենք այլ կերպ է ։ Բառը "ստվեր" տվել է Նոյին գաղափարը: Համենայն դեպս, այդպես է նա ինձ, ապա ասաց. Մոմ վառել, որը զբաղվում է աղոտ փաստը, որ տուփը լցված մի փոքր փայտե տիկնիկներ. Նոյ տեւել է մեկ շրջապատից, մխրճել է нах երկար ասեղ, որը նա նաև նկարչություն, շուրջ վանդակում, ապա բարձրացրեց տիկնիկ առջեւ ։
  
  
  Ego շուրթերը սկսեցին շարժվել безмолвной աղոթքով ։ Աստված իմ, Митзи նստած դրսից ատրճանակ, приставленным իր պարանոցի, եւ Նոյ չգիտեր, թե ինչ պետք է անել, բացի կոչ անել ինչ-որ բան աստծո ամպրոպ.
  
  
  Ֆլեմինգ և Տարա էլ լայն աչքերով նայեց ծերունուն. Նոյ մեկնել է սանդուղք, դեռ mumbling իրեն քթի տակ. Նրան հետեւեց նրան.
  
  
  Այն պետք է դա տեսնել: Բացի այդ, նրան պետք էր ազատել Митзи, եթե հնարք չի հաջողել.
  
  
  Митзи եւ զինվորների կանգնած ժամանակ мраке համար դռնով, երկուսն էլ ստվերում: Մենք Nov կանգ են առել աստիճաններ հեռու բավարար, որպեսզի փախչել նրանցից ։ Հայերեն նյարդային նայեց աստիճաններից բաց դուռ. Митзи էր լարված է և պատրաստ է անհրաժեշտության դեպքում իրեն ցած ցանկացած շուրջ նրանց. Նրա լուռ зарычал մասին է: Անհնար է! Դուք երբեք չի կարող հասնել դրա միջոցով ինչ-որ խելագար հնարք.
  
  
  Ծերունին նետել տիկնիկ. Կտրուկ սեղմեք նա ընկավ քարե հատակին անկեղծ է հեծան արեւի. Նպատակն է ռուսաց կտրուկ շարժվել է երկրի վրա. Նրան սպասում կրակոցի, որը կավարտվի թել կյանքի Митзи. Նման բան. Նրա անիծված թոնի տարավ. "Ոչ մի հնարքներ", - ասել է հայերեն. Այս տիկնիկ է, воткнутой ասեղ է նրա մեջքին, եղել է ամենամեծ սուպեր հնարք, որը նրան երբեւէ տեսել.
  
  
  Ստվերում առաջացել է հանկարծակի վայրի շարժումը ։ Տղամարդը задергал երկու ձեռքերով: Ego մատները раздвинулись, քանի որ, եթե նա զարմանում է էլեկտրական ավելի ցածրակարգ. Ատրճանակ շրխկոցով ընկավ գետնին. Նա пошатнулся, схватившись երկու ձեռքով կողմ կրծքեր, вращаясь իր առանցքի շուրջը, ապա ընկել գետնին, ինչպես безжизненная զանգված.
  
  
  Մոտ Митзи ego է եղել հրացանը ձեռքին: մինչ այդ ես պետք է նրանց էլ. Նա թույլ է տվել զենքի безвольно повиснуть, երբ նա թարգմանություն էր կատարել զարմանալի հայացք զինվորի վրա, տիկնիկ. Նրա ծավալել է տղամարդուն, որպեսզի նա պառկած էր մեջքին ։ Նա մահացել է: Ego անձը խեղաթյուրել է гримасу ցավ. Ego աչքերը выпучились. Դասական կերպարը լայնածավալ սրտի կաթվածից:
  
  
  Դա մարդ էր, սպանված վախի. Նրա գիտեր դա ։ Քանի որ սա միակ տարբերակն է ։ Զինվոր է, որը տեսել է իր չորս ընկերների սպանված հին ծովահեն-ամրոցի, որի մասին լեգենդար. Տղամարդը շրջապատված է թշնամիների. Լարված մինչեւ առավելագույնը. Շուրջ մի տեղ է ego ոտքերին ընկնում խորհրդանիշ է մահվան. Ego ավելացնել դոլարը կանգ է առել: Անհնար է ?
  
  
  Նրան, նայեց թոնի տարավ. Ծերունին fiddling դիակների հետ: Նա затащил հինգ սպանված զինվորների հետ. Նա դեմ է եղել երկու կա, ծալապատիկ. Որքան էլ հանգիստ վիճակում: Երրորդ: նա սեղմված է հառաչել, ծնկի թեքում ու ձեռքերը հատել համար մնացած. Չորրորդ նա եղել է նույն կերպ. Նա եղել է սպաներից հյուսած բազկաթոռ, որտեղ նստած է եղել Ֆլեմինգ. Ստեղծել տեսակը խմբի տղամարդկանց, ովքեր կատարել են հանձնարարությունը և այժմ սպասում են:
  
  
  Ինչ? Իհարկե! Ինչպես կարող ես նման հիմար. Եթե Ֆլեմինգ բռնել են, նրան էլ են տարել. Տղամարդիկ ստիպված են վերցնել միասին գերին ։ Շուտով կհայտնվի ուղղաթիռ. Օդաչուն պետք է մեկը, քանի որ բոլոր մատչելի տարածք պետք է զբաղված ուղեւորներով. Այն կարող է անջատել ego! Այն ամենը, ինչ ինձ պետք էր, դա սպայական рация.
  
  
  Ես գնացել բան է ։ Նոյ ավարտել է նատյուրմորտ եւ ուսումնասիրել է երկինք. . Նա ժպտաց. "Մենք ստանում ենք ուղղաթիռ. Մի օր դա կարող է օգտակար լինել.
  
  
  Նա նայեց ինձ, կարծես հյուրանոց մարտահրավեր է ինձ հարձակվել ego արվեստը վուդու. Այնուհետև նա գնաց катакомбы. Մենք Митзи սպասում է ուղղաթիռ.
  
  
  Կես ժամ անց մենք լսել ձայնը շեղբեր պտտվել. Նա низменному պատճառեց обогнул ամրոցը, եւ ռադիոկայաններ հնչեց ձայնը: Նա հյուրանոց է իմանալ, արդյոք մենք Ֆլեմինգ. Դա շատ հեշտ է, ես նույնիսկ ստիպված է եղել ստել. Նա պատասխանել է, որ մենք ունենք Ֆլեմինգ եւ որ նա ողջ է: Օդաչուն ծիծաղեց, ընդհատել է շփման եւ սկսել է վայրէջք.
  
  
  Այնուհետեւ տեղի ունեցավ այն, ինչ մենք կանխատեսել. Parachutes էին утянуты հանկարծակի порывом քամու. Դիակները ռուս զինվորների опрокидывались, ինչպես տաքարյուն գործիչներ.
  
  
  Շարժիչի ձայնը, անմիջապես վերածվեց բարձր ճիչ է, եւ ուղղաթիռ էր վեր. Երբ դուրս է եկել նրա շուրջ դռնատեղ ատրճանակը, ինքնաթիռը անկեղծորեն ինձ հետ ընդմիշտ. Ես չեմ տեսել, փոխարենը ... Անհնար է ստիպել ego վայրէջք կատարել: Նրա կրակել, ուղղաթիռի закачался. Նա դիմել փախուստի համար парапетом այրվել ջրերում ծովածոց. Կորել է մեր տրանսպորտ. Այն կարող է հարվածել իրենց գոլի հեղինակ:
  
  
  Հետեւում է ինձ իր լսեցի, թե ինչպես Митзи կողմնորոշվել է մի քանի ցուրսես, որոնք նովայի նույնիսկ ինձ համար.
  
  
  Մենք իջանք. Այրվել է մոմը, որ արտացոլվել է հետաքրքիր աչքերով. Նրան, գլուխը շարժեց. 'Վատ բախտը. Մենք պետք է ապահովագրել ծուղակը. Նոյ լուռ էր. Նա նայեց լուրջ եւ приподнял հոնքերը, այնպես որ, նրա բարձր ճակատին հայտնվել է կնճիռները: Նա խորապես ասաց.
  
  
  "Ձմռանը այստեղ գրեթե երբեք չի լինում փոթորիկների. Սովորաբար միայն հունիս, հուլիս ամիսներին, հատկապես օգոստոսին: Բայց չի խանգարի ։ Դու խնդրում ենք թողնել ինձ մենակ? Այն պետք է պատրաստվել արարողության ժամանակ ". Ինչու ոչ? Լավ շոու կսպանի ժամանակ, մինչեւ հաջորդ գրոհի Джерома.
  
  
  Նրան օգնել է Флемингу բարձրանալ աստիճաններով ետեւում աղջիկների եւ երիտասարդ туземца. Նոյ կանչեց մեզ ։ - "Վերցրեք նրանք դիակները. Սա վիրավորանք է աստվածների ". Հանկարծակի չարությունն է ego ձայնը նա ազատ է ինձ.
  
  
  Նրա դիակը քաշեց սպայի աթոռից թույլ է տվել Флемингу նստել նրա վրա. Ապա բերեց իր հարմարեցումը ի բացումը парапете. Նրա iso բոլոր ուժերի փորձել է քաշել եւ վերջապես ինձ հաջողվեց դիմակայել om բոլոր ծովը. Ապա նրա sel կողքին Флемингом. Հանկարծ հայտնվել է Նոյ. Նա կարծես բոլորովին այլ մարդ է ։ Նա կրելու է չալմա, увешан амулетами եւ շղթաներով, իսկ դդում, կախված հետ ego գոտի, издавали глухую երաժշտություն, իսկ նա շելլ. Ego աչքերը, որոնք լայնորեն բաց են, բայց նա, կարծես թե, ոչինչ չի տեսել: Նա, թվում է, լիովին անտեսել է մեզ եւ բարձրացավ աստիճաններով տանիքին.
  
  
  Այնտեղ նա սկսել է պարել և երգել: Իրեր, որոնցից նա կախված է, издавали ձայները, ըստ ռիթմի ego շարժումների. Նա раздвинул իր երկար ոտքերը, запрокинул գլուխը և ձեռքերը դեպի երկինք. Քամի, ավելի ուժեղ է, քան նախկինում, wildly трепал ego մազերը և մորուքը. Ձայնը, որը, ինչպես և ես ենթադրում էի, կարող է իրարանցում, հիմա իսկապես загремел.
  
  
  Այժմ նա կանգնած ու լուռ լսում. Ինչ-որ բան эму պատասխանել է. Սկզբում, մտածեցի, որ սա է մոտենում հեռվից ամպրոպ: Ինձ միջով սարսուռ. Հետո նրա հասկացա, որ դա մի այլ ձայն. Հիմա ինձ համար դարձավ ավելի մեծ սարսուռ. Պատասխանել չի ամպրոպ, ռևմատիզմի եկել ինքնաթիռներ. bombers. Ակնհայտ է, Jerome եւ ego օտարերկրյա օգնականներ հրաժարվել փորձում է բռնել Ֆլեմինգ կենդանի. Այժմ Ֆլեմինգ էր միայն խոչընդոտ, мешавшим նրանց մտնել կղզի:
  
  
  Նրան տեսել ինքնաթիռների նկատմամբ парапетом, կարող է, երկու մղոն է ինձ. Նրա վազեց դեպի այն օրը, որը զբաղվում է տվել մուտք գործել. է катакомбы եւ поманил մյուս. Աղջիկ եւ տղա առողջական այստեղից пурпурную Ֆլեմինգ հետ միասին, աթոռով եւ բոլոր այլ թունելի. Նոյ հետեւել նրանց. Նրան վերցրել է ինչ-որ մի մոմ հետ խորանի, վառել է նրան, եւ իջել է ներքեւ.
  
  
  Երբ մենք մտանք ստորգետնյա խուց, կար մի խուլ պայթյուն է որոտացել ։ Անմիջապես հաջորդել է ևս մեկը. Եւ եւս մեկը. Փոշին ու այրող զույգ проникали սենյակ միջոցով պատրաստվում էին. Հինգ հարվածների անընդմեջ:
  
  
  Մոտ Տարայի կաթված է ստացել կլաուստրաֆոբիայի. Նա վազեց վեր. Ես գնացի նրա հետեւից, վերցրել է այն և ամուր սեղմված. Հետո եղել է հանգիստ. Պայթյուն չի եղել: Առաջին ակտիվ հանգստի ինքնաթիռների անհետացել է: Այժմ կարելի էր սպասել ուղղաթիռների եւ դեսանտայինների եւ հետախուզության արդյունքների ռմբակոծությունից. Նրա հյուրանոցը ժամանակին մարել նրանց.
  
  
  Այն սկսել է բարձրանալ, և պարզել, որ ես միակ. Բոլորին հոգնեցրել է այս գերեզմանոցի ներքեւի մասում. Տարա, Митзи եւ տղան հետևեցին նրանց: Ֆլեմինգ և Նոյը, աջակցելով միմյանց ընկեր, հետևեցին նրան.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  
  
  
  
  
  Խորանի էր засыпан щебнем, և նրա հետ пробита փոս. Հնարավոր է, Նոյը ամփոփել է մեկ, շուրջ իրենց աստվածների իր պարի եղանակի. Սենյակ վեր էր ողջ. Ելք էր ազատ, միայն հաստ гранитная դուռ ամբողջովին քանդվել.
  
  
  Բակ էր усыпан кратерами, իսկ խիճ պառկած է պատերը հառաչել. Աշտարակը парапете ստացել է ուղղակի հարվածել. Պարզապես չի եղել ։ Մի քանի սենյակ էին քանդել, իսկ մեկ շրջապատից քանդվել պատ.
  
  
  Հին պատրիարք ձեռքը դրեց ուսին Ֆլեմինգ, ուսումնասիրում վնաս. Զայրույթ էր ակնհայտ ego մարդ: Նա շրջվեց ու նայեց լեռների գագաթները, թվում է, մի պահ մտածեց, ապա ասաց, որ մայրենի բարբառով Флемингу. Նախագահ Grand LaClare հրատարակել է մի տարօրինակ, մտածկոտ ծիծաղ.
  
  
  Սեւ ու կապույտ երկինք плыло մեզ վրա верхушками ծառ ։ Ծառերի կոճղերը ճոճվել ետ եւ առաջ, եւ ուժեղ քամի свистел միջոցով սաղարթ. Միջոցով փոս է արտաքին moaning այն կարող է տեսնել հսկայական ալիքներ ծովածոց.
  
  
  Մուտքի մոտ ծովածոց հայտնվել է բարձր մոխրագույն գործիչ: корветы. Հետաքրքիր է, թե ինչ են հյուրանոցների դրանից հեշտ նավը. Փոքր թնդանոթի վիդեո այս նավը չի կարող գերազանցել արդյունքը ռմբակոծությունից.
  
  
  Կողքիս усмехнулась Митзи Գարդները. "Ինչպես դուք կարծում եք, որ ռազմա-ծովային ուժերը Джерома պատրաստվում են փորձել հերթական անգամ?"
  
  
  "Այս նավը պատկանում է Джерому. Oni ծովագնացություն տակ կուբայի դրոշի ներքո, բայց անունը վարպետի կարող է ավելի շատ նման է Իվան, քան Խուան. Դա որսորդ է ստորջրյա лодками, ուստի դրանք կրում են խորքային ռումբեր եւ ականի. Գուցե նրանք մտածում են, որ կարող են պայթեցնել մեզ, փչում է ծառերին. ջրի տակ ".
  
  
  Եթե այդպես է, նրանց պետք է մոտենալ ավելի մոտիկից կամ օգտագործել զանազան, եւ ես կկարողանամ հաղթահարել նրանց հետ. Մնացած միացել են մեզ, ուշադիր հետեւում մոտենալու նավը. Նա գրեթե չուներ արագությամբ և շարժվում էր մեծ զգուշությամբ, միջեւ отмелями, բացահայտ պաշտպանությանը է ջրհեղեղի. Ես չեմ կարծում, որ նրանք մտնեն, քանի որ հեռու է հարձակվել , բայց, նրա, հույս ունեի մինչև վերջին պահը.
  
  
  Բայց դա տեղի չի ունեցել: Անմիջապես դուրս գալ մեր զենքի նրանք խարիսխ գցել եւ նետեցին ջուրը չորս լողորդներ. Նրանք դիմել են փախուստի հետ глубинными ռումբերի. Նրանց ժամանակ է ստանալ մոտ թափել, իմ пулемету, ապա թողարկել է ջրի հերթին, հետևելով երթուղով, որը նրանք, հավանաբար, պետք է ընտրել. Առաջին հերթին չհաջողվեց. Բայց հաջորդ զարմացրել է om բոլոր.
  
  
  Աղբյուրից ջուր է պայթել, երբ չորս անվճար պայթել են միաժամանակ: Տոննա ջուր եւ կտոր սեւ ռետինե մեծանում է օդ. Դա ալիք է առաջացրել, որը զբաղվում է ուժեղ հարվածեց корвету. Նավը սկսել է դուրս գա ծովածոց, բայց ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ ինքը կրել է զգալի վնաս. Եւ նայելով փոթորկոտ ծով դուրս ծովածոց, նրա մտածեցի, որ նա կարող է հասնել մինչև Պորտ-օֆ-Спейна. Մութ շարունակում է արագ մոտենում. Ревел քամի, разбрасывая-ի & nb մեծ пенные գլխին.
  
  
  Նախ այն ընդհանրապես չի լսել ուրիշ ձայն. Բայց հանկարծ նրան տեսավ приближающуюся эскадрилью ուղղաթիռ ։ Այս եղանակին ուղղաթիռներին թռչել անհնար էր, սակայն որոշ երկրներում մարդկային կյանքի հաշվին.
  
  
  "Укрывайтесь", - բղավում եմ որքան հնարավոր է ավելի բարձր է, перекрикивая քամին: "Նրանք փորձում են հարձակվել, մեզ այստեղ, ապա վայրէջք կատարել: այստեղ մեկ ուղղաթիռ. - Շտապեք! '
  
  
  Նոյ և տղան առողջական այստեղից пурпурную Ֆլեմինգ թունելի. Տարա հաջորդել է նրանց, իսկ մենք Митзи եզրափակում են հերթին: Երբ Տարա մոտեցել է աստիճաններով, նա հանկարծ մխ. "Դերձակ, ինձ բավական է ։ Ցույց տալ, թե ինչպես կարգավորել այնպիսի ինքնաձիգով. Նրա ցանկանում եմ ձեզ օգնել! '
  
  
  Մոտ нах էր քաջություն, եւ, չգիտես ինչու, հպարտանում է իր. Տվել էյ կարճ հրահանգներ, ընդգծելով, որ այն պետք է նկարել, քանի դեռ չի համոզվել, որ թշնամին դահլիճում ։
  
  
  "Մնա ՛ այստեղ, Տարա", - ասել է իր էյ. "Митзи, փակել եւս մեկ անցքը. Նրա գնամ մյուս կողմին: Հետո տնկում չի կրակել անձնակազմին, մինչեւ նրանք դուրս կգան. Կարող է, մենք այնուամենայնիվ կարող ենք այստեղից դուրս գալ ։ Նրա սպասեց, մինչեւ Митзи կվերանա մեկում շուրջ շենքերի. Ապա նրա վազեց մյուս կողմը բակում. Նրան հազիվ թաքնվում տանիքի տակ, թե ինչպես է թռել են ինչպես հաղորդել է դեսպանատունը низменному ուղարկելով քաղաք տրամաչափի փամփուշտ 50 մմ պատերին. Երբ հերթի ավարտվել է, այն, դուրս է եկել բակ եւ կրակել ամենամոտ. Նա թռավ, ինչպես подвыпившая թռչուն, մի կողմ է ջունգլիներում. Նրա լսեցի pops ավտոմատ Митзи. Նա հայտնվել էր շուրջ մեկ ուղղաթիռ, սակայն այն արդյունավետ չէր դիտում. Տարա թողարկել է մի քանի երկար հերթեր, բայց ոչ մի տեղ չեն մտել:
  
  
  Աղմուկի պատճառով սեփական guns նրանք, հավանաբար, նույնիսկ չեն լսել, թե ինչպես է կրակում են նրանց վրա. Նրանք վերադարձել են, որպեսզի կրկին թռչել է մեզ, եւ ծածկված մինչեւ վայրէջքը շուրջ մեկ ուղղաթիռ, որը, հավանաբար, առաջացել են խնդիրներ. Գնաց ուժեղ անձրեւ.
  
  
  Ուղղաթիռը ընկել է երկրի վրա, ինչպես усталая թռչուն. Բացվել մյուս կողմից, եւ գնդացիր обстреляили պատերը, որոնց նստած էին աղջիկները: Ապա օդաչուն выбрался ուղղաթիռի շուրջ եւ շրջել է նրան. Заремели գնդացիրներ աղջիկների. Նա ընկել է, истекая արյունով: Սկսել է երկրորդ մարդը ուղղաթիռով դեռ կրակել մեր ուղղությամբ. Նրան չէր կարող տեսնել ego այն վայրերում, որտեղ կանգնած է եղել, ուստի popped շուրջ սենյակում եւ շտապել է ուղղաթիռ. Ես ստիպված էի ստիպել ego լռել: Նրան, կրակել միջոցով ապակի եւ տեսա, թե ինչպես է նպատակը arrow վերածվեց կարմիր վարսակի շիլա.
  
  
  Հիմա անձրեւ գնացել է ուժեղ քամիներով. Երկինք ձեռք է բերել պղտոր-կանաչ գույն. Էր, կայծակ, եւ կար մի բարձրաձայն раскат ամպրոպ. Մնացած ինչպես հաղորդել է դեսպանատունը այլեւս չէին կարող մրցել փոթորկի. Նրանք փորձել են վայրէջք է լողափ.
  
  
  Արդեն պատրաստվում էի վերցնել պարան կապել приземляющийся ուղղաթիռ, երբ ճիչը Митзи ինձ կանգ առնել: Նա նշել է սենյակ, որտեղ պետք է Տարա.
  
  
  Նրա գիտեր այն, թե ինչպես է ստացել այնտեղ: Տարա Ասել է պառկել հատակին. Ee գեղեցիկ մարմին վերածվեց արյունալի զանգվածը, разорванную ծանր փամփուշտներով մի ուղղաթիռ. Թողնելով մակերեսային հայացքով, արագ անհետացել է շուրջ սենյակում. Ես չէի կարող թույլ տալ համակել է մեզ, քան այն. Ես ստիպված էի կապել այդ ուղղաթիռ. Բայց դա ինձ հեշտ չի տրվել, նրան շատ է ապրել. Աղքատ Տարա! Էյ, ոչ թե պետք է պայքարել.
  
  
  Митзи ինձ օգնեց. Երբ մենք ավարտել ենք, մենք ստիպված ползти низменному երկրի վրա է, որ պետք է унесенными քամու, որը բարձր տեղ է ամբողջ արագությամբ մոտ 150 մղոն ժամ: Մենք գնացինք թունելի. Նրա հյուրանոց անմիջապես տեսնել Տարան կրկին.
  
  
  Նրա հյուրանոց, հանգիստ մտածել. Եւ այն նույնպես չի ուզում տեսնել թոնի տարավ. Նա խնդրել մասին փոթորկի ժամանակ և ստացել է իր ego. Փետրվարին! Նրա, մտածում է մի քանի բաներ,.
  
  
  Մենք նստած էինք կողք կողքի, չի ասել մեզ այն խոսքերը, երկուսն էլ ամբողջական սեփական մռայլ մտքերից. Փոթորիկը շարունակում է մոլեգնել մեկ ժամ առաջ մահացել են. Հանկարծ վրա է հասել ճնշող լռություն. Հարավային փոթորիկները պտտել ժամացույցի սլաքի ուղղությամբ, հյուսիսում ։ Արագությունը աճում է կենտրոնից դեպի արտաքին ռինգ. Եթե Նոյը ոչ միայն կարող է փոթորիկ առաջացնել, բայց և փոխել ego կուրս, շուտով մենք կստանանք ամբողջական հարվածը այլ ուղղություններ.
  
  
  Նրա նայեցի միջոցով փոս է, որը ռումբ հարվածել, արտաքին հառաչել. Նրան տեսա, корветы. Նավը, սողանքը ծանծաղուտի մեջ խրված եւ раскачивался վեր ու վար. Ալիքները մի քանի մետր էր նրան սարսափելի ուժ է ։ Մեծամասնությունը ուղղաթիռների зацепились ն ծառերը եւ խախտում, իսկ севший ծանծաղուտի մեջ խրված պարեկային նավակ անհետացել է: Վնասված yachts, плававшие ծովածոց, դեն նետվել ափ եւ լիովին ոչնչացվել են.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 13
  
  
  
  
  
  
  
  Նոյ հետաքրքրությամբ շրջել է ուղղաթիռ և դեմքով պատասխանեց իրեն. Բայց երբ նա մոտեցավ մեզ, նրա դեմքը եղել է մութ, իսկ աչքերը մռայլ.
  
  
  Նրա ասել է թե ինչպես կարելի է ավելի մեղմ տոնով: "Ես թերագնահատել է ձեզ, եւ ընդունում են, որ չեն հասկանում դա, բայց դուք նույնիսկ վարձել մեզ տաքսի, որպեսզի դուրս բերել մեզ այստեղից" ։
  
  
  Նա շարունակում էր նայել մռայլ. "Միսս Ասել է - մեծ ջոկատ է բոլորիս համար ։ Արվեստ, որոնց ես չեմ տիրապետում, - դա արվեստ է հարությունը. Բայց մենք կարող ենք գոնե տալ էյ տեղը մեր հերոսներին" ։
  
  
  Հուղարկավորությունը Տարայի ըստ արարողությամբ վուդու? Նրան այդպես չի մտածում. Նույնիսկ պատկերացնել չէի կարող, որ ee հայրը կգնահատի դա ։ Նրա մտադիր է վերցնել իր հետ, բայց որոշեցի դեռ չի խոսել այդ մասին ։
  
  
  Նոյ դեռ չի ավարտել է խոսել. - "Քամի շուտով կվերադառնա". Նա նշել է շուրջ. "Fort խիստ թուլացած бомбардировками. Երբ կրկին կկատարվի փոթորիկ, պատերը рухнут. Մեզ համար ավելի լավ է իջնել.
  
  
  Նա չի սպասել մեր պատասխանին, իսկ գնաց թունելի. Մենք Митзи հետևեցին նրան. Նրա հանկարծ մտածեցի մասին Տարայի մեջ: Այն մտքից նրա մահվան մասին ինձ тошнило. Ինձ համար հաճելի կլիներ օգտագործել ինձ հայտնի բոլոր մեթոդները մեր կազմակերպության եւ AH դեմ գնդապետ Кариба Джерома.
  
  
  Առաջ խորանի երկու մոմեր էին վառվում. Հավանաբար, մեկ է շնորհակալություն հայտնել աստվածների եւ մեկ խնդրել om բարեկեցության համար: Եւ մենք կարող ենք օգտվել ցանկացած միջոցով. Նոյ կրկին սպառվում է бормотанием, հնարավոր է, մտադիր է հարթել ճանապարհը Տարայի մեջ հանդերձյալ կյանքը:
  
  
  Նրան, զգացի, որ անիմաստ է. Նրան, զգացի, որ անհանգիստ և թակարդում. Նա նույնիսկ չէր գիտակցում, որ գնում եմ, դեռ Նոյը չի ասել ինձ հանգիստ ձայնով: "Դուք անպայման մնալ այստեղ, պարոն Քարտերը: Այս լաբիրինթոս է, կա եւ այլ սենյակներ, որոնք դու էլ կարող ես գայթակղվում ամեն տարի ". Նա անդրադարձել է " քարե, որը, թվում է, մի մասն էր պատերը. Արդյունքում պատի մի մասը распахнулась մեջը. Նրա համար էր միջանցք.
  
  
  Նրան լսել թեթեւ հնչերանգներ упрека է ego ձայնը. Նա, հավանաբար, մտածում է, որ ես խառնվում արարողությունը, եւ ուրախ է, որ կարողացել է հեռանալ: Գրպանում եղել է մի քանի մոմ, եւ նա վառել է մեկը. Այնուհետև նրա հետ միասին, Митзи անցել է բաց դուռը, ինչից հետո Նոյը կրկին փակել է նրա համար մեզ.
  
  
  "Մենք հայտնվել են մի սենյակում колодцем մեջտեղում. Այսպիսով, դա մի վայր է, որտեղ պահվում է ջուրը ժամանակին երկարատեւ պաշարման. Մյուս տարածքներ ծառայել погребами russian Նրանք բավականին թույն է, որ երկար ժամանակ պահպանել նրանց սնունդ. Իսկ հետո մենք stumbled վրա մի ամբողջ մսամթերքի лавку; սենյակ, մինչև ծայրերը լցված тушами. Ինձ հետաքրքիր էր, թե ինչպես ծերունին կերակրել ձեր ցեղ, եթե նրանք չեն կարող անվտանգ որս պատերին.
  
  
  Ժամ մենք քայլում ստորգետնյա покоям, բայց ամենուր, շատ թարմ օդի նմուշառման. Նրա հյուրանոց գտնել աղբյուր դրանից ։ Մենք քայլում извилистому միջանցքով, որը գալիս է մակերեսին. Այն վայրում, որտեղ նրա կասկածում, որ մենք մակարդակով բակի, եկանք վրա решетчатые դարպասը, преграждающие անցնում. Նրա взламывал ամրոցը իր стилетом, քանի դեռ այն չի բացվել: Մենք գնացին առաջ եւ սանդուղք տանող угловую աշտարակ. Միջոցով амбразуры ներկայացվում է օդ:
  
  
  Մենք stumbled վրա կողպած դուռը: Նրան հրում ետ deadbolt, եւ մենք գնացինք աստիճաններով շուրջ կարմրափայտ ծառ, որը զբաղվում է վարում էր սենյակում, վեր աշտարակ.
  
  
  Митзи արդեն ասել է: դա ավելի շուտ: Ոչ ոք չգիտեր բոլոր հնարքներ այս հին афериста! Դա եղել է радиорубка! Լցված փոխանցող և ընդունող սարքավորումներով: ավելի լավ.
  
  
  Նրա sel առաջ консолью ու ծիծաղեց. Митзи արձագանքել է բոլորովին այլ կերպ. Նա եղել է զայրույթ.
  
  
  "Իսկ հիմա խոսենք, այդ հին փարիսեցի-аферистом!" - ճչաց նա: "Նա է դրել բոլոր идиотами. Նա հիշեցնում է բոլորին, որ, իբր, կարող էր հանգիստ հորդորել աստվածների, իսկ իրականում delle նա գնում է իր радиорубку, որ լսել է հհ եղանակի. Զարմանալի չէ, որ նա գիտեր, թե ինչ է կատարվելու փոթորիկ ".
  
  
  "Դերձակ տանի, այո", - հավելել է": ես. "Նա ինձ լսել ձայները, որոնց ընդհանրապես չի եղել: Հարվածային գործիքներ jungle! Ես կարծում եմ, որ ինչ-որ մեկը թփերի, հեռու Պորտ-օֆ-Спейн թաքնված մի զենք, որ հնարավոր է եղել այստեղ ազդանշան մասին վերջին նորություններին. Տեսնենք, թե ինչ է կատարվում աշխարհում":
  
  
  Նրա щелкнул մի քանի переключателями և այրվել սերգեյ. Սարքը սկսել է բոռ. Բայց միակ ձայնը, որը մենք ստացել ենք, դա потрескивание ստատիկ էլեկտրականության. Փոթորիկ էր, շատ ուժեղ, որպեսզի ինչ-որ բան ընդունել ։ Նրա անջատեց walkie-talkie. Амбразуры է радиорубке փակվել են: Մեզ ոչ մի տեղ չէր նայել դուրս, սակայն, առնվազն հնչյուններով, որոնք մենք լսեցինք, մենք կարող ենք ասել, որ փոթորիկը վերադարձել է ամբողջական ուժի մեջ:
  
  
  Մենք դուրս եկանք ըստ радиорубки, փորձում է ջնջել բոլոր հետքերը մեր ներկայության. Չի պատրաստվում հայտնել Նոյին, որ բացել է ego խաղը. և մեկ ժամ անց, երբ այն անցնում էր mimmo ծերունուն, որ ամեն տարի, որպես ուղղաթիռի հետաձգել է փոթորիկ, նրան փորձել է անմեղ անձ. Բայց դա нетолько.
  
  
  Փոթորիկ ավարտվեց. Բայց ուղղաթիռի էլ. Այն ամենը, ինչ նրանից մնացել,,, դա կույտ մետաղի ջարդոն են շուրջ պատերին. Շեղբեր гребного պտտվել մնում согнутые, քանի լուսանկարներ.
  
  
  Ռադիո դարձել է մեր վերջին շփումը արտաքին աշխարհի հետ. Եւ մենք չենք կարող օգտագործել էգոն առաջիկա մի քանի ժամ: Նույնիսկ եթե նրան կարողացել կապվել Ястребом, նա երբեք չի կարողանա ուղարկել ուղղաթիռ նման փոթորիկը, որը շարունակում է մոլեգնել. Մնում էր միայն սպասել մինչեւ հաջորդ առավոտ:
  
  
  Ես մի պատկերացում, թե ինչ տեսք պետք է կղզու այդ պահին. Ամեն դեպքում, ակնհայտ էր, որ բոլոր ճանապարհները արգելափակված են упавшими ծառերը. Ճանապարհը չի կարող հաղթահարել նույնիսկ առավել ծանր տանկերը. Այնպես որ, մենք չէինք սպասում գիշերային հարձակման. Նրա իջել է ներքեւ, տեղեկացնել լուրեր ուղղաթիռ.
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 14
  
  
  
  
  
  
  
  Մենք ուտում edu, ըստ неиссякающих պաշարների թոնի հաղթանակ է տարել, երբ հին հսկան հանկարծ գլուխը բարձրացրեց. Այն նույնպես լսել եմ դա: ձայնը հուզված ձայն դարպասները: Նոյը աստիճաններից, երկու jumps. Նրա վազեց նրան դեպի դարպասի.
  
  
  Ցեղ վերադարձավ. Նոյը բացեց դարպասը, եւ տղամարդիկ ներխուժել են ներս մտնել ։ Նոյ թարգմանեց ինձ om խոսքերը. Երբ պայթեց փոթորիկը, նրանք թաքնվել քարանձավներում, սփռված է ողջ կղզու. Հետո նրանք լսեցին հարվածային կողմից Պորտ-օֆ-Спейна: մայրաքաղաք ավերվել, բանակը լուծարվել է. Եւ Ջերոմ մեռած էր!
  
  
  Նրանք ցնցված էին վիճակով բերդը, բայց հիմա, երբ նրանք նորից են, նրանք հույս ունեին շտկել վնաս. Երբ նրանք սկսել են պատրաստվել տոնական գիշերը մենք Митзи արել են նույնը, թեեւ մի փոքր մասշտաբով.
  
  
  Ես պետք է սպասել, մինչեւ հաջորդ առավոտյան, որպեսզի համոզվեք, որ իմ առաջադրանքը կատարվել է: Ստիպված տեսնել դիակը գնդապետ սեփական աչքերով եւ կատարել տպման մատների համար AX. Ներկայացուցիչների խոսքով ՝ ցեղին թոնի հաղթանակ է տարել, նրա մարմինը դեռ գտնվում էր հյուրանոցում "Ասել", ուստի ես պետք է հասնել այնտեղ, ինչպես արագ, որքան հնարավոր է. Եթե մեքենա չի եղել, ոչնչացվել է, այն կարող է օգտագործել այն, որպեսզի արագ հասնել մայրաքաղաք ։ Այն էլ իր հետ, տղամարդկանց machete մաքրել ճանապարհը այնտեղ, որտեղ դա անհրաժեշտ է: Հուսանք, որ բեռնատար չէր հասավ ճակատագիրը ուղղաթիռների եւ նավակներ ծովածոց.
  
  
  Վերջապես, կեսգիշերից մենք քնել. Հաջորդ առավոտ որոշել է առայժմ օգնության կանչել հազալով դուրս թքել. Ինձ դա դուր չի գալիս, այն էլ Հոուք ասել է, որ կարևոր է, որ արել է այդ ամենը միայնակ, առանց օտարերկրյա օգնության: "Ինձ ևս մեկ հնարավորություն է օգնել Флемингу զբաղեցնել նախագահի աթոռը ինքնուրույն:
  
  
  Ֆլեմինգ հանդես է եկել այն բանի օգտին, որ ինչպես արագ, որքան հնարավոր է մուտք գործել Պորտ-օֆ-Спейн. Սակայն Նոյ կարծես պակաս ինքնավստահ. Հարվածային գործիքներ ջունգլիներում եղել են զվարճալի, բայց, իհարկե, նա դեռ ոչինչ չէր լսել ռադիոյով ։ Այն, որ նա, իհարկե, չի ցանկացել խոսել բարձրաձայն. Նա ուղարկեց ինձ հետ մի քանի երիտասարդների հետ machete մաքրել է ճանապարհը, եւ ես գնացի նրանց հետ է грузовику. Բարեբախտաբար, նրա վրա չի ընկավ մեզ մի ծառ. Ներմուծված ռոտոր, просушил carburetor եւ փակել կափարիչ. Митзи Գարդները նստած առջեւի նստավայր, кладя տերեւները թաց обивку. Ee ավտոմատիկա պառկած էջը.
  
  
  Ես չեմ բողոքում. Մոտ нах էր ներկա գտնվելու իրավունք եզրափակիչ մասերից. Այժմ մենք կրկին մենակ են մնացել, եւ միայն մարդիկ թոնի հաղթանակ է տարել расчищали մեզ ուղին. Դա կարող էր եւ ավելի վատ. Ծառերը երկայնքով ճանապարհները հիմնականում փոքր, om էր, հեշտ է տեղափոխել. Այնտեղ, որտեղ ճանապարհ է գնացել մոտ է դեպի ծով, երբեմն դատապարտում է ամբողջ տարածքներ. Անհրաժեշտության դեպքում, մարդիկ տարածում են խճողել է խորը տեղ, որ մենք կարող ենք առանց մեծ խնդիրների է անցնել նրանց.
  
  
  Օրն էր պարզ. Երկինք էր անմեղ-կապույտ է, իսկ ծովը հանգիստ է եղել: Բայց անում են նման գերեզմանոցի նավակներ, իսկ տանը ափին հիմնականում ամբողջությամբ ոչնչացվել են ։ Առաջին մեծ շենքի, որը մենք անցել, հին հյուրանոցի Poinciana, մնացել է միայն բազմաթիվ բեկորներ: Այնտեղ տղա թոնի հաղթանակ է տարել выпрыгнули շուրջ մեքենաներ է, որ ամեն տարի աղետի է եւ փնտրում է արժեքավոր գտածոները տակ են: Ձգտումը գյուղը առջևում է ներկայացնում իրենից տխուր տեսարան. Մարդիկ աննպատակ քայլում էր завалам, երբեմն ինչ-որ բան է բարձրացրել, ապա роняли, եւ գնում են հեռու.
  
  
  Ես փորձում բերդ բլրի վրա, выдержавшая այնքան փոթորիկների, և հանձնեց այդ հարվածը:
  
  
  Կառավարական մակերեսը նախկինի պես նայեց, լավ է, բացառությամբ այն է, որ մեզ մեկ պատուհան էր ամբողջություն, այլ ճանապարհ էր завалена աղբ. Զինվորները այդ շրջանում են безоружны եւ քայլում, ինչպես ошеломленные ռոբոտներ. Գործարար շրջանում մի քանի զինվոր убирали փլատակները, ղեկավարությամբ կրտսեր սպաներին. Նրանք հետեւում են մեզ, քանի դեռ մենք проезжали mimmo, բայց չեն փորձել է մեզ կանգնեցնել: Այժմ, երբ գնդապետ մեռած էր, նրանք, ըստ երեւույթին, հայտնվել է վակուումի իշխանությունները ։ Հյուրանոցում Sawyer Grand LaClare նազելի բարձր ծառերը, украшавшие մարգագետինների, կոտրված են եղել, թե ինչպես մասնաճյուղեր. Նրանք ցրված են այստեղ, եւ այնտեղ. Նավահանգիստ մի քանի նավակներ ստիպել լցված ջրով ։ Ջուր էր խեղճ գույն. Ճերմակ լողափ է ավերակ վիճակում է, շուրջ ավերված шезлонгов եւ հովանոցներ. Հյուրանոցի կողքին չի եղել զինվոր ։
  
  
  Նրան մոտեցել է գլխավոր մուտքի մոտ. Մենք մտել ենք զենքով պատրաստ. Այն հաշվի է առել, որ Джерома, կարող է պահպանել մի քանի զինվորներ, որպես պատվո պահակախմբի. Այն պետք է դա հաշվի առնել ։ Բայց դա այդպես չէր ։ Դահլիճ էր пустынен, թե ինչպես են եւ խաղատներ ։
  
  
  "Կարող է լինել, ամսագրերում Չիպսեր?" - բարձրաձայն մտածեցի Митзи. Մենք գնացինք այնտեղ: Համար кассой, իհարկե, եղել է սև պահակ. Ի զարմանս ինձ, էլեկտրական փական դեռ աշխատում. Մենք գնացինք ավելի. Դեռ ոչ ոքի չի երևում ։ Մենք բացել դուռը գրասենյակ Каполлы կոճակը կառավարման վահանակի. Джерома այնտեղ չի եղել, բայց գումար էին. Կողքիս նրան լսեց խորը հոգոց է օգնության. Митзи անցկացրել լեզվով շուրթերը, տեսնելով stacks թղթադրամների.
  
  
  "Տղա Մայամիում ուրախ կլինեն լսել այն", - ասել է նա: "Ես կարծում եմ, որ բոլոր Sawyer շուտով կբացվի".
  
  
  "Սակայն, որտեղ է մարմինը Джерома?" - անհամբեր հարցրի ես ։ Ինձ պետք են տպագիր մատները. Митзи առաջարկել է ինձ նայում բնակարան տանիքին.
  
  
  "Արի, Նիկ. Նրա թողնում փողը այստեղ. Ամեն ինչ դեռ կարող է պատահել, եւ այն էլ ոչ թե հյուրանոց, որպեսզի այդ գումարները անհետացել է ամենավերջին պահին":
  
  
  "Ես չեմ ուզում թողնել, որ քեզ այստեղ մեկ", - ասել է իր էյ. "Նման իրավիճակներում այս քաղաքը պետք է teeming է կայացրել".
  
  
  Նա скривила շուրթերը. "Դուռը կարելի է փակել դռները ներսից, ինչպես կարելի է բացել միայն շուրջ դահլիճում. Այստեղ գրեթե նույնքան ապահով, ինչպես շտեմարան. Դուք գիտեք, թե ինչպես է աշխատում հեռակառավարման վերելակ?
  
  
  Նրա գիտեր դա ։ Նրա ուշադիր նայեց, թե ինչպես է նա դա արել է, երբ առաջին անգամ օգտագործել են ego միասին. Նրա գրեթե չի զգացել, ինչպես կանգ է առել վերելակ, բայց երբ օրը բացվել է, նրա ոտք հաստ է գորգը վերին հարկից ։
  
  
  Շարժումը եղել է շատ արագ. Ձեռքի հետ ատրճանակ հարվածել է իմ գլխին ։ Նրա рефлекторное leaned է, բայց ինձ հարվածել. Իմ ձեռքը մի պահ կաթվածահար էր եղել. Իմ ատրճանակ ընկել է երկրի վրա, եւ ես չէի կարող թեքում է անկյուն, որպեսզի գրավի Люгер.
  
  
  Նրա отпрыгнул եւ схватился ձախ կողմում համար դաստակ մարդ, державшего ատրճանակ: դա Ջերոմ.
  
  
  Նշանակում է, որ նա չի մահացել. Այն վերքը ճակատին. Նա, հավանաբար, որոշ ժամանակ բացակայել է, բայց հիմա ego մկանները ամբողջությամբ անձեռնմխելի. Եւ նա կարող է կռվել գրեթե նույնքան լավ, որքան նրան. Նա գիտեր այդ բոլոր հնարքները.
  
  
  Այն ժամանակ, երբ իմ աջ ձեռքը եղել է դեռ անզոր է, իսկ նրա сжимал ego դաստակ ձախ, նա հարվածել է ինձ բռունցքով կզակ, ապա անմիջապես հարվածել ինձ ծնկի է աճուկ. Նրա съежился է, քան խանգարում. Բայց ինձ պետք էր պահել այդ ատրճանակ հեռու ։ Նրա առաջին լարել է ուղեղն ու մկանները, ապա հանկարծակի ընկել է հատակին. Է ռևմատիզմի, նա թուլացրեց բռնելով. Նրա ծնկի. Նա ընկալվում է դաստակ եւ փորձել է նպատակը, ըստ ատրճանակ. Նրա уткнулся ատամները ego ոտքը եւ շարունակում է կծում. Նա բղավել է ցավոտ և согнулся կես իմ մեջքին. Ատրճանակ է գետնին: Նրան կրկին ֆուտբոլիստը: Նա բղավել է, և ես զգացի, թե ինչպես է ego штанам հոսում է տաք արյունը. Հետո իմ մատները գտել է ատրճանակ. Այն, թռավ, вскинул ego, ընկել է մեկ հիլարի ցեղին եւ կրակել Джерома.
  
  
  Նրա массировал աջ ձեռքը, քանի դեռ չի զգացել, որ ուժ է վերադառնում. Ապա նրա затащил դիակ կա վերելակ. Ես չեմ ժամանակ նկարահանել տպման մատները. Կտրել մատները միջոցով Հյուգո, իմ стилета էր ավելի արագ. Նրա կապել om pocket-թաշկինակով եւ դրեց մի րոպե.
  
  
  Երբ այն մտել է առաջին հարկում, ես զարմանքով հայտնաբերեցի, որ Митзи դեռ այնտեղ. Երբ նրան զանգահարել ահա միջոցով դոմոֆոն, նա բացեց դուռը ներսից ։ "Դուք գտել ego?"
  
  
  'Նրա գտա ego.'
  
  
  "Մականունը, իր մտածեցի. Եկեք վերցնենք մեքենա եւ առաքել գումար Նոյին, այնտեղ կլինի անվտանգ ".
  
  
  'Լավ. Սպասեք այստեղ, քանի դեռ նրա отведу բեռնատար ավտոտնակ ".
  
  
  Նրա վերցրել բեռնատար, մենք դրել գումար տակ ծածկված և գնացինք ետ դեպի բլուրներ.
  
  
  Մենք գրեթե ամրոցի մոտ, մայրաքաղաքից ոչ հեռու, երբ շփման գծի հակառակ կողմից մոտեցավ մի ջիպ եւ արգելափակել ճանապարհը բաց է մեր առջև ։ Գնդապետ ռուսական ձեւով բարձրացա շուրջ մեքենաներ և դուրս քաշեց ատրճանակը: Նա մեզ ինչ-որ բան ճչաց. "Արդեն հանձնարարել է, որպեսզի փողոց դուրս չի արձանագրվել ոչ մի տրանսպորտային միջոցներ. Մի ՞ թե դու չգիտես... ": Հետո նա տեսավ կարմրահերներ մազերը Митзи, եւ ինչ-որ բան սկսեց կասկածել. 'Ով ես դու? Ինչ ես անում այս մեքենա?
  
  
  Նրա досталь, ավտոմատիկա եւ կրակել է: Հետո այն, ինչպես ես ազատվել է սպայի ու վարորդի jeep, նրա մեկնել է գազայի ճանապարհին. Ձայնը ինչո ՞ ւ մենք ոչ մի տեղ կղզու չեն տեսել ավագ սպաներ: Բացահայտ հիմա նրանք նստած ֆորտե եւ լսել նոր հրամաններ: Պորտ-օֆ-Спейн եղել է պատերազմի օրենքներով օտարերկրյա տերության!
  
  
  Երբ մենք էինք մի հեռավորության վրա, քաղաքի, մենք կանգնած Նոյի եւ ego մարդկանց. Հետ Մոսկվ առջեւում է, եւ Флемингом փայտե паланкине նրանք ընթացել են մեր կողմը ։
  
  
  Նրա зарычал եւ կտտացրել ոտնակ ահաբեկելը. Ինչպես կարող Ֆլեմինգ համոզել ծերունու նման բան անել ։ Աստված գիտի, թե որքան արտաքին գործերի զորքերի կղզու վրա: Նրա popped շուրջ մեքենաներ եւ մոտեցել է Նոյին. Նրա հայտնաբերել է, որ այլեւս չի կարող վերահսկել իր ձայնը օգնությամբ բարկութեան. Նրան նույնիսկ սկսեց նրա վրա գոռում, բայց նա չի մտածել վերադարձի մասին. Նրա նկարագրել իրավիճակը քաղաքում, իշխանության գրավումը. Ոչ մի արձագանք!
  
  
  "Հիմա, երբ Ջերոմ մեռած է, մարդիկ բարձրանում", - ասել է նա: "Նրանք սատարելու են նախագահի Ֆլեմինգ".
  
  
  Ինչպես? Փրիշս? Machete դեմ գնդացիրներից? Նոյ շրջել է ինձ ու ազնիվ գնաց. Ցեղ հաջորդել է նրա հետ, проплыв mimmo բեռնատարը. Նրանք երգում են, եւ խաղում են, երաժշտություն է իր փայտե հարվածային գործիքներ: Այն, ցատկեց մեքենայի մեջ ու սկսեց շրջել է բեռնատարին. Բայց Митзи ухватилась ղեկին ։
  
  
  "Մենք չենք վերադառնալու այդ բեռով, սիրելի. Դա ընդմիշտ քշել լեռը, նույնիսկ եթե ես ստիպված եմ անել դա նույն ".
  
  
  Կինը ։ Դե ինչ, նրան վարձել է Հոուք միայն Флемингом. Եթե նա պնդում է, որ նրան սպանել են, եւ նա որոշել է, որ կայցելի ընկերներին ՝ մաֆիայի, որ գոնե ստանալ գումար, այն հազիվ թե կարող եմ նրան մեղադրել ։ Համենայնդեպս, նրա կյանքը կպահպանվի. Նրա popped շուրջ բեռնատարի եւ վազեց Флемингу գլխավորությամբ երթը.
  
  
  Երբ մենք շարունակում էինք գնալ, նրա նշել է, որ улюлюканье ետեւում դարձել է ավելի բարձր: Оглянувшись, նրա հասկացա, թե ինչու ։ Ավելի ու ավելի շատ մարդիկ, որոնք, թվում էր, հայտնվում է մի տեղ է, միանում էին մեզ ջունգլիներում.
  
  
  Բնակիչները հին գյուղից դուրս են եկել, ըստ անտառների, ինչպես ատամները dragon. Մարդկային գետը հոսում է լեռներում. Մեզ դիմավորել են մայրաքաղաքի բնակիչները.
  
  
  Այնուհետեւ եղավ ինչ-որ խելագար. Տեղական բանակը դուրս է նրա բերդը, ոչ նրա համար, որպեսզի հարձակվել է մեզ, իսկ միանալ մեզ: Սկսեցին կրակել դեպի ամրոցի.
  
  
  Այն ժամանակ է հասկացել. Զինվորները Джерома հետեւում են նրան, քանի դեռ չի սովորել, որ նա իրականում delle բեղմնավորված, առայժմ ռուսները չեն ասել դա նրանց. Այժմ նրանք կատարել են հեղափոխության ։ Զինվորները ժողովրդի հետ հանդես են եկել Ֆլեմինգ. և զինվորներին միացել են սպաներ, որոնք հոգին են Ֆլեմինգ. Մարդիկ, որոնք կուբացիների, եւ մի բուռ ռուսների խորհրդականների այժմ արգելափակված է ամրոցի եւ շրջապատված զանգվածի ժողովրդի և մեկ զինվոր ։ և բազմաթիվ մարդիկ այժմ չգիտեն վախը.
  
  
  Գոռալով, գանգրացում դանակներով, туземцы հետևեցին атакующими զինված զինվորների. Շատ տուժել են: Բայց դեռ շատերը սկսեցին գրոհել պատերը ամրոցի. Նրանք կռվել են մինչև նրանց կենդանիներ, քանի դեռ չի դադարել կրակոցներ ամրոցի. Այն խլեց ոչ ավելի, քան կես ժամ: Մարդիկ, ովքեր մտան միջոցով պատուհանների եւ պատերի, եկան լցվել միջոցով դարպասը: Միջավայրում նրանց չի եղել մեզ, կուբացիների, մեզ ռուս "խորհրդականների".
  
  
  Ռազմական ձեւավորվել կարգը և շարժվել այնտեղ, որտեղ Ֆլեմինգ հետևել ճակատամարտից. Նրանք отсалютовали և հանձնեցին հրացան, ի նշան հավատարմության. Նրան, գիտեր, որ կորզել են Ֆլեմինգ այնտեղ, որտեղ ego հյուրանոցներ տեսնել իմ կառավարությունը ։
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 15
  
  
  
  
  
  
  
  Մեզ մեկ ինքնաթիռ օդանավակայանում չեն կարողացել թռչել. Նավահանգիստ էր միայն մեկ նավը, պատրաստ է լողալ, որ բեյը. Բոլոր օտարերկրյա օդաչուները, սպաներ և "խորհրդականներ" տեղափոխվել է խորհրդի եւ լքել երկիրը, ինչպես нежеланные այլազգիներ:
  
  
  Ֆլեմինգ սկսել է արդյունավետ մաքրում. Ցեղ թոնի կրկին հաղթանակ է տարել ' անգին է ամրոցը. Ընտանիքը Хаммондов հրավիրել Ֆլեմինգ գալ եւ ապրել պալատում. Նրանք թողնում, երբ օդանավակայանը կրկին կբացվի նորմալ շարժման.
  
  
  Митзи գնացինք սուրհանդակային հետ note. Եթե նրա խնդրել հյուրանոց Дэйви պատմել տղաների Մայամիում, որտեղ նա եղել է, եւ որ նա այնտեղ կմնա, քանի դեռ չի ստանա հետագա հրամանները.
  
  
  "Տարա Ասել էր թաղված է գեղեցիկ ծիսական հուղարկավորությանը"; նա գրել է. "Նա հանգչում է ավարտվում են մարմարի տեղ катакомбах".
  
  
  Նրան մնացել է ևս մեկ շաբաթով, որպեսզի օգնել Флемингу, եթե անհրաժեշտ է. Բայց այլեւս ոչ մի խնդիր չի եղել, եւ իմ օգնության эму չէ, անհրաժեշտ է եղել. Դա եղել է մի տեսակ արձակուրդ.
  
  
  Երբ է վերադարձել Վաշինգտոն, Ասել է разглагольствовал առաջ Хоуком մահվան մասին իր դստերը. Նա պահանջել է, որ նրան թաղել են տանը. Նրան դեռ չի հայտնել эму ճակատագրի մասին Տարայի. Հոուք թույլ տվեք հասկանալ խնդրին ։
  
  
  Նրան փորձել է հանգստացնել Сойера ու պատմել օգտագործում Տարայի. Նրա նշել է эму մեծ երախտագիտություն բնիկները, եւ տեսա, որ զայրույթի և ձեր վշտերը Сойера վերածվել է հպարտությունը:
  
  
  Նրան չի պատմել է эму մասին Митзи. Իմաստ չունի պատերազմ սկսել, եւ նրա միջեւ մաֆիայի. Եթե աղջիկ հյուրանոցում հանել վերին շերտը կրեմ, նրա մտածում էի, նա դա վաստակել. Թոմաս կարող է հեշտությամբ Ասել է վճարել վերակառուցման շահույթի հաշվին իր ընկերությունը, և, հնարավոր է, որ հիմա Митзи կարող է հեռանալ բիզնես ու ապրել հանգիստ կյանքով ։
  
  
  Նրա պատմել է նրանց ' երկուսին մասին Նոյեմբերի. Հոուք նայեց ինձ, կարծես երբեք չի լսել այս անունը, սակայն Ասել է, թվում է, որ շատ տպավորված է պատմություններ, որոնք նա պատմում էր nen.
  
  
  Երբ մենք Хоуком մենակ են մնացել, поднес բանկին մատների Джерома աթոռ. Հոուք նայեց нах, ինչպես բանկին հետ, գետնանուշ կարագ. Ապա լայն ժեստ է այն, դրեց իր կողքին, երկտող Митзи Գարդները. Նա նայեց нах, ապա նայեց ինձ. Ես չեմ տեսել, որ մագաղաթյա մաշկի шевельнулся մեզ մեկ մկանային. Նա նույնիսկ չի моргнул.
  
  
  'Ես սիրում եմ քո աշխատանքը.'- Դա եղել է ego սովորական սպա տոնով. "Ես այստեղ սպասում եմ ձեր հաշվետվության".
  
  
  Այն սկսել է քիչ բաներ. Ուղեկցորդուհին; - Ես վստահ եմ, որ Ջերոմ սպանել նրան, բայց մենք դեռ կարող է ստուգել այն դուրս. Բանտը, որը Ֆլեմինգ էր проинспектировать. Dungeons, որոնք նա վերածել հյուրանոց լաբորատորիաներում համալսարանի համար. Ապա անտարբեր դեմքով տվել ժամանակագրական ակնարկ գործունեության թոնի տարավ.
  
  
  "Նա գիտեր այդ փոթորկի ժամանակ դեռ երկու ժամ առաջ է դա", - ասել է նրա Хоуку. "Բավականին ժամանակ է, որպեսզի ցույց տա, որ նա չի վախենում, եւ տալ ամբողջական պատկերացում: Հետաքրքիր է, թե ինչու է մնացած կղզու եղել застигнута անակնկալ, այնպես, որ նրանք չկարողացան ժամանակին մատուցել իրենց նավերն ու ինքնաթիռները անվտանգ տեղ ։ Կարող եմ նրան զանգահարել հեռախոսով? '
  
  
  Դա հնարավոր է: Նրան զանգահարել բյուրոյի եղանակի, եւ ինձ կապել է շուրջ իմ ընկերների, ով այնտեղ է աշխատում: "Ջիմ է, երբ դու ստացել է նախազգուշացում մասին փոթորկի ժամանակ անցած շաբաթ?"
  
  
  Մյուս վերջում ինչ-որ բան նման է "անեծքը". "Դերձակ побери, Ահը, շատ ուշ, որպեսզի ինչ-որ բան փրկել: Արբանյակը չի տեսել նրան, մինչեւ որ նա անցել է Գրանդ-Лаклэр. Այն ժամանակ, երբ մենք ստացանք զգուշացում, եւ ամեն ինչ վերջացած է: Մենք երբեք չենք տեսել, այնքան արագ մոտեցող փոթորկի. Եւ դա փետրվարին! Նույնիսկ Նոյը չի զգուշացրել մեզ նախապես":
  
  
  Նրա մտածում էի, որ խելագարվում եմ ։ "Դուք գիտեք, Նոյ?"
  
  
  "Նա մեր դիտորդն այդ տարածքում. N. A. O. H. (Նոյ) դա ego ՝ կոդային, տառերը ։ Այն պախարակել լավ. Սովորաբար այն կանխատեսում է եղանակին, ինչպես արագ, որքան մենք: Ինչպես? Հնչում է մի քիչ տարօրինակ է ։
  
  
  'Նոյ .. . նման բան. Շնորհակալություն.'
  
  
  Նրա անջատեց հեռախոսը ։ Հոկ դնում այլ. Ego ձայնը կարծես մռայլ. "Եթե նա այդ մասին հաղորդել է ժամանակին, նա կարող է կանխել մեծ վնաս է հասցվել: Կլիներ փրկվել են բազմաթիվ կյանքեր:
  
  
  "Եւ կղզու ձեռքն է մեր ավագ եղբոր մյուս կողմում օվկիանոսի", - հավելել է": ես.
  
  
  Նրա լուռ դուրս եկավ գրասենյակին եւ тихонько փակել դուռը հետեւում. Օդերևութաբանական արբանյակ անընդհատ լուսանկարում է մեծ տարածքներ օվկիանոս. Ու այս խելագար փոթորիկը չի նկարահանել, քանի դեռ այն չի հասել ափ կղզու. Նախկինում արբանյակը չի տեսել փոթորկի?
  
  
  Նրա закурил սիգարետ եւ փորձել ավելի շատ չի մտածել այդ մասին ։ Նրա նետել ծխախոտ. Այս աշխատանքը սկսում է անել ինձ дряхлым?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Գրքի մասին:
  
  
  
  
  
  Կան բազմաթիվ եղանակներ մարդ սպանել ... Չինական ассасины նախընտրում են դանակ, այլ սպանում են մերկ ձեռքերով ։
  
  
  Ամերիկացի մաֆիոզ այլ հրացաններ մեծ տրամաչափի, ռուսական մարդասպան օգտագործում են դինամիկ.
  
  
  Սակայն կա միայն մեկը, որը կարող է զբաղվել բոլոր միջոցները ։ Ego անունը Киллмастер !!!
  
  
  Այս անգամ Նիկա Картеру պետք է օգտագործել իր բոլոր հմտությունները, որպեսզի հաշվեհարդար տեսնեն мясниками, որոնց նա հանդիպել է ճանապարհին "Кремлевскому դոսյե".
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Իսպանական կապ
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Իսպանական կապ
  
  
  Նվիրվում է գաղտնի ծառայության աշխատակիցներին ՝ Միացյալ Նահանգների Ամերիկաների
  
  
  
  
  Առաջին գլուխը
  
  
  Դա եղել է Հոուք, եւ նա quirky. Նա եղել է մեծ փորձ, եւ այն չի գերազանցել մասին, նույնիսկ եթե եղել է գերազանց վիճակում.
  
  
  "Դու катаешься դահուկներ, N3?" նա հարցրեց ինձ հեռախոսով.
  
  
  "Իհարկե, նրան եմ սիրում դահուկներ. Եվ շատ լավ է, եթե կարելի է այդպես ասել"
  
  
  "Հավաքել դահուկներ. Դուք պատրաստվում Իսպանիա".
  
  
  "Իսպանիայում դժվար է դահուկ քշելու, - ասացի ես: "Մաքուր ձյուն"
  
  
  "Փոփոխությունները. Sierra-Nevada. Թարգմանություն. Ձյունածածկ լեռները".
  
  
  "Դե, կարող է, ժամանակ առ ժամանակ ձյուն է գալիս ..."
  
  
  "Դու արբանյակ".
  
  
  "Նաեւ դահուկորդ?"
  
  
  "Միանգամայն ֆանտաստիկ. Նաեւ փորձագետ наркобизнесу. Վարձակալել Վարչությունում թմրամիջոցների դեմ պայքարի Գանձապետարանի".
  
  
  "Ձյունե թռչուն?"
  
  
  "Շատ զվարճալի. Դուք էլ պետք է դիմավորել է կուսակցության լեռնադահուկային հանգստավայրում Sierra Nevada".
  
  
  "Է կոչվում...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Թարգմանության:" արեւ ու ձյուն / Ոչ, պարոն. Ես նկատի ունեմ, ովքեր թեմա? "
  
  
  "Ձեզ կտեղեկացնեմ ավելի ուշ: Իսկ առայժմ вылетайте-ի Սան Դիեգոյի Энсенаду".
  
  
  "Энсенада?"
  
  
  "Փոքրիկ ձկնորսական քաղաք Ներքեւի Կալիֆորնիայի".
  
  
  "Ես գիտեմ, թե դա ինչ է, եւ ես գիտեմ, որտեղ է դա: Նույնիսկ գիտեմ ego հատուկ հոտ է գալիս. Ի ՞ նչ կապ ունի քաղաք անապատում է դահուկավազքի?"
  
  
  "Դուք կգտնեք այնտեղ գործակալ Գանձապետարանի".
  
  
  "Ախ."
  
  
  "Եղեք նրան քաղաքավարի. Մեզ պետք է իր փորձը ։
  
  
  "Նրան?" Իմ նյարդային կենտրոններում հնչեցին զանգերը.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Ինչ է սա? Նրան պետք է դայակ թմրամոլների համար?"
  
  
  "Դուք պետք է տեսնել, որ հանդիպումը տեղի է ունենալու".
  
  
  "Հանդիպումը?"
  
  
  "Միջև շուրջ մեկ օղակների կոտրել Թուրքիա-Corsica-Ca. Նա ուզում է երգել: Նրա ցանկանում է լսել երաժշտություն, մինչ эму перережут կոկորդը".
  
  
  "Sir, երբեմն դուք ..."
  
  
  "Չեմ ասում, այդ! Հասցե - Լա-Նորմալ Է ։ -Վերդե. Հարցրու Խուան Риверу".
  
  
  "Իսկ հետո՞"
  
  
  "Привези իր հետ Վաշինգտոն".
  
  
  "Երբ?"
  
  
  "Հաջորդ ինքնաթիռով-ի Энсенады".
  
  
  "Ճիշտ է." Նա չի տեսել իմ սեղմված ծունկ.
  
  
  "Նիկոլայ!" ասաց Հոուք. Նա կասկածում է ինձ легкомыслии.
  
  
  Նրա անջատեց հեռախոսը ։ Ապա գործը փակելու համար Ֆիլիպիններում, որից smelled перезрелыми кокосами, նրա մեկնել է Սան Դիեգոյի հետ Թափանցիկ ընդամենը երկու օր առաջ: Միայն սկսեցի ազատվել թեքում կապում է մկանների լարվածության psyche. Սպանել երբեք հաճելի է, նրա գերազանցել է իր քվոտան է: Հեռ.Ու.
  
  
  Ավելի լավ է թողնել այս ամենը նշանակում է, գլխի շուրջ, օգտագործելով մի երամ, գեղեցիկ աստղիկների Սան Դիեգո նկարահանումների համար հեռուստասերիալի. Բայց հիմա...
  
  
  Նրան զանգահարել клерку, տեղեկացնելով նրան էր իմ շատ դժբախտ գույնի փոփոխության, արագ ավելացման ծրագրերի, եւ խնդրել է, որ նա պատրաստի իմ հաշվին. Ապա նրան զանգահարել է օդանավակայան և իմացա, որ հաջորդ ինքնաթիռը Энсенаду կմեկնի մեկուկես ժամ հետո:
  
  
  Եթե прерву իր остроконечный ցնցուղ, նրա պարզապես չեմ կարող դա անել:
  
  
  * * *
  
  
  Ստորին Ca - դա պոչ, свисающий հետ, ըստ էության, Կալիֆորնիայի. Պարզվում է, ոչ ոք չգիտեր, թե ինչ է անելու. Երկար տարիներ դա եղել է վեճի առարկա է ԱՄՆ-ի եւ Մեքսիկայի հետ: Հետո շատ ամիս սակարկության են ունեցվածքի մի ամայի շերտի մեքսիկացիները վերջապես զիջել էին ու համաձայնել են այն վերցնել:
  
  
  Նրա откинулся է հետեւի նստատեղերը և քնած մնալու պատճառով ուշացել է բոլոր ճանապարհը դեպի փոքր օդանավակայանի կեղտոտ գծի մոտ փոքրիկ ձկնորսական գյուղերի կոչվում է Энсенада. Բառը իրականում delle նշանակում է "ծոց" կամ "փոքրիկ առու", եթե դուք սիրում հետաքրքիր мелочами.
  
  
  Երբ դուրս է եկել իր հարթության վրա պայծառ արեւոտ սուրբ, պայծառություն էր, այնքան ուժեղ, որ ես իմ արեւային կետերում:
  
  
  Նոր տաքսի "Մուստանգ" էր դռների մոտ օպերացիոն աշտարակի, եւ նրան իր մոտ է կանչել վարորդին, որպեսզի նա տարել ego քաղաք ։ Անցնելով ծածկված колеями ճանապարհի savannah, գերաճած полынью եւ համարձակ անտառածածկ, մենք վերջապես մեկնել է գլխավոր փողոցը քաղաքի.
  
  
  La Casa Verde, որը պետք է լիներ կանաչ, եթե իմ իսպաներեն ավելի հարմար է, բայց իրականում delle էր մի տեսակ исчезающим пастельным лаймом - գտնվում է վերջում провисшего դաշինքի, որտեղ նա պառկած է, загорая, ինչպես մողես է քարի վրա.
  
  
  Նրա բարձրացա ըստ տաքսի, վերցրել պայուսակը և անցավ նախասրահ. Ապա վառ արեւի մոթել էր кромешной խավարի, բայց ես տեսել եմ, թե ինչպես բեղավոր դեռահասը ձեւացնում է, թե հետաքրքրվում է իմ ժամանումը. Նրա քաշում խրոցը эму ձեռքով և հանել է հեռախոսը տնային հեռախոսով.
  
  
  "Ливи". Դա եղել է աղջիկը ինչ-որ մի մանրանկարչության switch.
  
  
  "Կարող եք կապել ինձ հետ сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  "Մասին: այո:" Կար մի սեղմեք, եւ երկար մատանին:
  
  
  "Ливи". Դա եղել է ուրիշ աղջիկ.
  
  
  "Կիսապաշտպան Խուան Ռիվերան?"
  
  
  "Նրան":
  
  
  "Դուք խոսում եք անգլերեն?"
  
  
  Էին տատանումները. "Jess?"
  
  
  Այն, փակեց աչքերը": Դա պետք է լինի մեկը, շուրջ նման առաքելությունների. Նրան, գլուխը շարժեց և արտասանել кодовую արտահայտությունը, փորձելով զգալ անհեթեթությունը:
  
  
  "Հոկտեմբեր - ութերորդ ամիս" ։
  
  
  "Ներողություն եմ խնդրում? Oh yeah! Այն ժամանակ խնձորներ հասած".
  
  
  "Լավ աղջիկ! Սա Ջորջ Пибоди". Դա եղել է իմ ներկայիս անունը ծածկել, եւ Հոուք չեմ խնդրել, որ ինձ ego փոխել. Այնպես որ, ես դեռ Ջորջ Пибоди.
  
  
  "Օ՜, պարոն Пибоди". Նա ուրախ էր լսել, որ շեշտը անհետացել է: "Ուր ես?"
  
  
  "Ես նախասրահում", - ասացի ես: "Արդյոք պետք է մոտենալ նրան?"
  
  
  "Ոչ, ոչ." - արագ ասաց նա: "Ես ներքեւում".
  
  
  "Ամն-barre", - ասաց ես նայում, շատ մուգ հոսքը вестибюля, որտեղ տղամարդը ետեւում вытирал կետերում:
  
  
  Նրան, շրջվեց ու գնաց դեպի затемненному baru. Բուֆետապան նայեց ինձ. "Սենյոր?"
  
  
  "Писко сауэр", - ասացի ես:
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց
  
  
  
  և դիմել է դա անել.
  
  
  Նրան, զգում է, թե ինչպես ծանր օդը մեղմ շարժվում ետեւում ինձ, донося ինձ բուրմունք թարմ կիտրոնի. Նրա շրջվել ու տեսել է սլացիկ, темноглазую, темноволосую աղջկան տարի քսանհինգ, գրեթե ցերեկային լույսի գունատ սպիտակ մաշկով, որը զբաղվում է բնորոշ кувшинкам.
  
  
  "Ջորջ", - ասել է նա իսպաներեն. Դա նման էր "Երգչախումբ-հեյ".
  
  
  "Կիսապաշտպան խուան?" - ասել է նա, ճիշտ արտասանելով ego կես միջեւ "h" և "w".
  
  
  Նա ձեռք է մեկնել. Նրան վերցնել այն. Ապա նրա մատնանշել սեղան է պատին.
  
  
  Մենք մոտեցել. Նա հեզաճկուն, մաքուր և շատ լավ են նայում. Ee մարմինը ճկուն ու գեղեցիկ ձեւով. Ee ոտքը էլ. "Հին ու բարի Բազե!" Նրա մտածեցի. Ինչպես нехарактерное է դրա համար!
  
  
  Մենք նման խաղ.
  
  
  Նա հրամայեց թեյ սառույցով, տեղավորվել աթոռին, եւ նիհար առաջ, նրա աչքերը փայլում էին. "Հիմա. Ինչ է դա նշանակում?"
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Գաղափար չունեմ: Իմ պետ Վաշինգտոնում проинструктирует է մեզ":
  
  
  "Երբ?"
  
  
  "Այսօր գիշերը."
  
  
  Նրա դեմքը եղել է դատարկ. "Բայց դա նշանակում է, որ մենք այսօր այստեղ չեն լինի"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Նրա բերանը приоткрылся. "Այդ ժամանակ ժամանակ չի ունենա համար...": Նա կտրուկ փակել է բերանը.
  
  
  "Ինչ, Խուան?"
  
  
  Նրա դեմքը եղել է վարդագույն. "Ինձ olvidado".
  
  
  "Դուք ունեք կարճ հիշողություն", - ասացի ես և допил իր писко сауэр. "Հրաշալի агуардиенте", - մտածեցի ես: Երբեւէ ինձ պետք է այցելել Писко, Պերու.
  
  
  Նրա կանգնեց. "Հավաքել ճամպրուկներն, Խուան. Մենք вылетаем հաջորդ չվերթով այստեղից" ։
  
  
  "Բայց դու պետք է ինչ-որ իմանալ առաքելության..."
  
  
  "Թմրանյութեր", - ասացի ես:
  
  
  "Իհարկե, նրա մասին թմրանյութերի"
  
  
  "Եւ Միջերկրական ծովում. Մենք դրախտ Իսպանիա".
  
  
  Նրա բերանը հիմնել տառը "մասին".
  
  
  "Դահուկ քշելու։"
  
  
  Նա այսօր թեյ սառույցով. "Ոչ կարող եք կրկնել այն?"
  
  
  Նրան այդպես էլ չի արել ։
  
  
  Հետո նա խաբել է ինձ. Ee աչքերը վառեց. "Ah! Իհարկե, Sierra Nevada! Այնտեղ, հեռու Գրանադայից, կան առաջին կարգի լեռնադահուկային հանգստավայր".
  
  
  Նրան էր նայում.
  
  
  "Դուք կարող եք դահուկ քշելու?" նա հարցրեց ինձ.
  
  
  Դա մի օր այս հարցի վերաբերյալ. "Որքան դու?"
  
  
  "Շատ լավ է", - համերաշխ պատասխանեց նա:
  
  
  "Համեստորեն"", - մտածեցի ես: Նրա հանգիստ ասել: "Մենք պետք է անձնատուր լինել".
  
  
  Բուֆետապան հետևել է ինձ ։ Նրան winked Juan, եւ նա подмигнула է ռևմատիզմի. Նա եղել է գեղեցիկ, նուրբ, հասանելի.
  
  
  * * *
  
  
  Երբ մենք դուրս եկանք դուրս, լույսի բռնկում, отражавшаяся է բարելի հրացաններ, գրավեց իմ կարծիքով է սեւ անցքի մեջ իր ավարտին. Այդ մարդը պառկած плашмя տանիքի շուրջ տաք ալլա ճանապարհը, և ես գիտեի, որ նա կենտրոնացած է ինձ կենտրոնում հայացքից ego հայացքից.
  
  
  Մի պահ նրա սառեցրեց. Ապա отшвырнул նրա Խուան կողմ եւ աղավնի է հակառակ ուղղությամբ, դեպի укрытию դռնատեղ. Մեծ շրջել է փողոցում.
  
  
  "Անցկացնել!" Նրա բղավում էյ.
  
  
  "Բայց, Մականունը..."
  
  
  "Հանգիստ!" - прошипел ես:
  
  
  Արագ կանգնեց ու վազեց դեպի պատուհանը вестибюля. Прикрывшись նրան, նայում է պատուհանից դուրս. Նրան կրկին բռնել է փայլ բարելի հրացաններ: Տղամարդը դեռ տանիքի галантерейного խանութ.
  
  
  Երբ նրան մոտեցավ իր ружью, նա բարձրացրեց հրացանով և նորից կրակել. Таращить աչքերը вонзилась է փայտե դիզայն բաց գլխին Хуаны. Այժմ նա ползла ետ դռան անցք. "Semper ծաղկակաղամբ անհամ!" Նրա մտածեցի.
  
  
  Երբ նրան կրկին բարձրացրեց իր աչքերը, տղամարդն անհետացել է:
  
  
  Նրան լսել է the հնարամիտ ոտքերը. Այն, այցելեցի է пыльное պատուհանը եւ տեսել է մարդու սեւ կոստյումով, գալիս փողոցում գտնվող խանութում և հանդիսատես մինչեւ այն տեղը, որտեղ մեզ սպասում է դիպուկահար.
  
  
  Նրա վազեցի հյուրանոցի շուրջ, գանգրացում Juan, որ նա մնա ներսում, եւ բարձրացավ աստիճաններով галантерейного խանութ, երկու վերին հարկում.
  
  
  Այն ուշացել է ։ Նա հեռացավ ։
  
  
  Տանիքի ոչինչ չի մնացել, բացի բազմաթիվ մեքսիկացի окурков եւ սոմբրերո, գնված է երկու օր առաջ խանութում ներքեւում.
  
  
  "Արտասահմանցի է", - ասել է երկու խանութում, տղամարդը հաստ փորը և ժպտացող դեմքով. Գոնսալեսը:
  
  
  "Զբոսաշրջիկը?"
  
  
  "Այո" ։
  
  
  "Դուք կարող եք նկարագրել ego?"
  
  
  Գոնսալեսը shrugged. "Մոտավորապես քո աճի: Շագանակագույն մազերը. Շագանակագույն աչքեր. Նիհար ։ Ջղային".
  
  
  Այդ ամենը.
  
  
  Նրան տարավ Խուան դեպի հյուրանոցի նախասրահում, քանի դեռ մենք սպասում ենք, երբ տաքսի խլել է մեզ ու տանում է օդանավակայան:
  
  
  "Նա այստեղ է երկու օր առաջ", - ասել է իր էյ.
  
  
  "Այնպես չէ՞:"
  
  
  "Որքան ժամանակ է, որ դուք այստեղ եք?"
  
  
  Տուր"
  
  
  "Մտածում ես, նա հասկացավ, թե ով ես դու?"
  
  
  Նրա աչքերը նեղացրել. Նա ընդունեց դա որպես վիրավորանք. Նա латинкой, գեղեցիկ ու լի է կրակի. "Ես այդպես չեմ կարծում!" - վրդովված ասել է նա:
  
  
  Չեն մտածում, դա վիրավորական է.
  
  
  "Ինչի դուք աշխատել եք մինչ ձեզ հետ կապվել այդ առաջադրանքները?"
  
  
  "Մի կաթիլ դեղամիջոցի".
  
  
  "Կոտրել այն?"
  
  
  Նա кивнула, թեքված աչքերը.
  
  
  "Այս ամենը?"
  
  
  "Այո" ։ Իր կզակ հանդուգն вздернулся.
  
  
  "Է գնացել?"
  
  
  "Կարող է լինել, եւ այլն, - ասել է նա խուսափողական պատասխան է տվել.
  
  
  Նրան, շրջվեց ու նայեց դռան անցք վեր галантерейного խանութ.
  
  
  "Այո", - համաձայնեցի ես: "Ես կարծում եմ, կարող է այդպես":
  
  
  Նրա դեմքը скривилось զայրույթ.
  
  
  Նրան բռնեց ee-ն անկյուն. Տաքսի ջրամբարներ, որոնք կարող. Երջանիկ Նիկ. Խոհարարն ընկերության Энсенада Taxicab.
  
  
  "Գնանք, Խուան. Հաջորդ կանգառը, Washington, dc".
  
  
  Շատ ավտորիտար. Շատ իշխանության.
  
  
  Նա հանգիստ забралась տաքսի, сверкая գեղեցիկ մի կտոր thighs. Սակայն ես դա գրեթե չեմ նկատել.
  
  
  Երկու
  
  
  Հոուք նստած էր консолью կառավարման վահանակի кинозалом AXE, սեղմելով կոճակը և ստեղծման սկավառակներ. Մեկ կոճակը վերարտադրման համար ձայն. Մեկ пуговица համար tapes. Մեկ կոճակը ֆիլմի 16 մմ Մեկ կոճակ համար ուղիղ հեռարձակում. Մեկ կոճակը հին սեւ-սպիտակ ֆիլմի.
  
  
  
  
  
  
  Մեկ կոճակ համար սլայդների. Կամ, եթե դուք ցանկանում եք տալ հանգիստ աչքերը, մեկ կոճակը մեղմ է կնոջ ձայնը, озвучивающего գնահատման բանականություն.
  
  
  Զրույց մինչև այս պահը արդեն սովորական խոսակցություններ են. Նրան ջնջել այն ամենը գլխի շուրջ. Միայն հիշում եմ, որ կարող է ընկալել ու իսկապես ընդունեց Խուան Риверу տեսողական. Սակայն ինչ-որ բան նրա մտքերը կարծես նախապես обусловленным, նախապես протестированным եւ ապարդյուն.
  
  
  Բայց նա գեղեցիկ էր, եւ ինձ դուր են գալիս գեղեցիկ կանայք: Նրա մտածեցի, Եթե նա կարող է ջնջել իր ձայնը, ինչպես Բազեն կարող ջնջել այն գրառումը, որը նա չի ուզում լսել".
  
  
  Брылев ամբողջությամբ մարել է, և մեր առջև էր պատկերը էկրանին, որը զբաղվում է կախարդական կերպով հայտնվել է յուզում.
  
  
  "Էնրիկո Корелли", - արտասանել մեղմ է կնոջ ձայնը ավելի պատկերներ, промелькнувшей էկրանին. Դա եղել է ֆիքսված լուսանկարը վերցված տասնհինգ տարի առաջ, եւ взорванная-ի мельчайшей մասի ինչ-որ բան ավելի խոշոր լուսանկարներ: Ֆոնային պատկերը եղել է rotunda Վատիկանում.
  
  
  "Сфотографировано օրինակ, 1954-ին", - շարունակեց ձայնը. "Սա վերջին պահպանված լուսանկարը Корелли. Մնացած ego նկարները գնվել համար մեծ գումար. Հետաքննությունը չի կարող ապացուցել, որ փողը ստացվում ՝ գանձարանում մաֆիայի. Բայց սա այն է, ինչին հավատում են".
  
  
  Իր երկար և ուշադիր նայեց լուսանկարին. Դեմքը գրեթե ոչնչով չի առանձնանում է մեկ այլ. Դեմքի էին միանգամայն սովորական: մուգ մազերով, ամուր կզակ, ձեւը անձինք առանց խտրականության. Նրա հիշել, ego, թե ինչպես կարելի է ավելի լավ, բայց քանի որ նա էր պայթեցվել շատ անգամ նման փոքրիկ կտոր зернистой ֆիլմի, եղել են գրեթե մեզ ինչ է, քան կարող է կենտրոնանալ.
  
  
  Էկրանին flashed քարտեր. Սա քարտեզ է Corsica. Քաղաք Басрия էր очерчен շրջանակի.
  
  
  "Պարզվել է, որ Էնրիկո Корелли ապրում են այստեղ, արվարձանում Басрии, Corsica, իսկ villa կառուցվել է наполеоновскую դարաշրջանում. Ունի նահանգ տասնյակում ծառաներին և իր երկու թիկնապահներին: Նա ապրում է կնոջ անունով Թինա Бергсон.
  
  
  "Корелли հիմա քառասունհինգ տարեկան: Նա աշխատել է իտալական կառավարությունը Римэ, բայց ազատվել է մի քանի ամիս: Նա երկար ամուսնացած է, բայց ego կինը մահացել է թոքերի բորբոքումից, երբ Корелли չի աշխատել: Հետ отвращением նա սկսել է աշխատել անդամների шайки ընտրակեղծարարներին ու գողերի գերիները շուրջ Միացյալ Նահանգների, որոնք ծնվել են Sicily եւ անդամներ էին մաֆիայի Նյու Յորքում և Չիկագոյում: Նա шталь լավ силовиком եւ շատ լավ գործարար է նրանց համար. Երբ ստեղծվել է դեղատների ցանց, նա եղել է միջոցով առաջին մարդկանց, որոնք բացեցին կետ հոսքի հեռու Նեապոլում.
  
  
  "Ցանցը թմրանյութերի ծաղկում է 1960-ականներից, եւ մինչեւ տարեվերջ այդ ժամանակ Корелли шталь առանցքային ֆիգուր է ամբողջ շղթայի մաֆիայի.
  
  
  "Նրանց հետ выведать նրա տարբեր սիրուհու. Մեկը փորձել է սպանել ego, երբ նա լքել է ee сыч մեկ ուրիշ կնոջ հետ ։ Ավելի ուշ նրան գտել են утонувшей Նեապոլի ծոցի".
  
  
  Քարտեզ վերացել է, եւ շքեղ զբոսանավ երկարությունը մոտ 180 մետր լցված է էկրանի գեղեցիկ գունավոր слайдом.
  
  
  "Դա շրջմոլիկ զբոսանավ Корелли, Lysistrata. Նա լողում է դրոշի ներքո ։ Корелли իրեն համարում է քաղաքացի Corsica, թեեւ նա ծնվել է Միլանում":
  
  
  Այժմ էկրանի վրա հայտնվել է նկար մեծ villas.
  
  
  "Տուն Корелли. Չնայած նրան, որ նա ընդամենը երկու թիկնապահների հետ, որոնք պաշտպանում են ego, ego կալվածքը մշտապես патрулирует կես տասնյակ գրոհայիններ".
  
  
  Բռնկվեց նոր նկար. Խոտ մարմինը. Նրա վրա կրակել են մի քանի անգամ: Դիակը էր неузнаваем, բայց տեսքը մնացորդների նրա, որոշել է, որ փամփուշտները, որոնք հայտնվել են նրան, եղել է пустышками - սովորական փամփուշտներով, разрезанными է blade տառերը X. думдум Գնդակ վերածում սունկ է կտրել, ոչնչացնելով ձեւը, երբ հայտնվում է թիրախ .
  
  
  "Դա եղել է գործակալ Ֆրանսիայի անունով Емил Ференк. Նա փորձել է մուտք գործել վիլլա Корелли, թե ինչպես է կոչվում կալվածքը. Ըստ երեւույթին, այն հայտնաբերվել է վրկ և սպանված է":
  
  
  Այնուհետև էկրանին է հայտնվել безлюдной, նման է անապատում գյուղական. Ոսպնյակի մոտեցել կազմվածքին, որոնք մոտ փառահեղ poplar Lombardy, միակ ծառից ցանկացած չափի տեսադաշտում. Մինչ թիվն աճել է, կարելի էր տեսնել, որ մի մարդ, անորոշ տարիքի, բայց բավականին բարձր եւ ամուր folded. Անձը եղել է ստվերում:
  
  
  "Էնրիկո Корелли. Այն ամենամոտ պատկեր է, որը որեւէ մեկին հաջողվել է լուսանկարել վերջին տասը տարիների ընթացքում: Լուսանկարն արվել է օգտագործելով телескопического ոսպնյակի հետ անվտանգ կետի հարցումը հակառակ բլրի. Թեեւ անձը неотличимо, մարդու մարմինը կարելի է տեսնել հստակ . Համակարգչային գնահատականներով, ego մշակման կազմում է մոտ 182, աճը ' 6 մետր, նստած էր ուղիղ, իսկ առողջությունը գերազանց ավարտելով ռազմական ".
  
  
  Էկրանի потемнел. Ապա սկսել է " կառուցելով. Դա մի տեսարան է լողափ, հնարավոր է, Ֆրանսիական Ռիվիերայում. Հիասքանչ շիկահեր миниатюрном բիկինի шествовала ըստ " վատ որակի, раскачивая տուն, ու երկար մազերը ծածանվել-ի ուսերին. Մի պահ նա կանգ առավ ու շրջվեց, նայեց, կարծես թե ինչ-որ բան է նրա հետ խոսել. Նա նայեց խցիկի և ժպտաց.
  
  
  "Թինա Бергсон. Էյ, քսան երեք տարի: Ծնվել է Շվեդիայում, նա տեղափոխվել է Հռոմ, որտեղ нах էր կարճ, բայց անհաջող кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Ապա, երկու տարի առաջ նա տեղափոխվել է Շվեյցարիա, որտեղ մասնակցել է բեռնաթափման գումար, ըստ երեւույթին, ի շահ մաֆիայի կամ ինչ-որ նման կազմակերպությունները մաֆիայի. Նրան բռնել, բայց դատարան այդպես էլ չեն տվել: Ասում են, որ փողերի մեծ մասը անցել էին ձեռք ձեռքի օգնել էյ փախչել է շվեյցարիայի իշխանություններից.
  
  
  Շուտով ապա այդ նա եղել է տուն Էնրիկո Корелли. Корелли չի ամուսնացել է իր հետ, բայց նա ego մշտական ուղեկիցը. Նա ասում է, շվեդերեն, ֆրանսերեն, իտալերեն եւ իսպաներեն լեզուներով, ինչպես նաեւ անգլերեն. Ee IQ-ն, ինչպես ասում են, կազմում է 145 արդյունքներով փաստացի արդյունքը, որը կատարվեց, երբ այն լցված է դիմում ընդունել է շվեյցարական բանկ. Նա գերազանց лыжница ".
  
  
  Է кинокартине նա այժմ փայլում են դահուկներ բլրի. Այն պետք է խոստովանեմ, որ նա շատ լավ. Զարմանալի չէ, որ " էյ ուզում անցկացնել ձմեռային ամիսներին լեռնադահուկային լանջին; թվում է, նա սիրում է սպորտը ։
  
  
  Էկրանին հայտնվել է մեկ այլ քարտեզ. Նա ցույց տվեց աշխարհի նախագծումը Меркатора մի գիծ, գնացող Մերձավոր Արևելքից մինչև Թուրքիայի ից մինչեւ Sicily, Sicily Corsica, մինչև Ռիվիերայում, վերադարձել է Corsica, ապա Պորտուգալիայում, այնտեղից Կուբա ։ է , ապա Կենտրոնական Մեքսիկա, ապա Կալիֆորնիայի Սան Դիեգոյի.
  
  
  Շղթա է դեղերի.
  
  
  "Վերջին մի քանի տարիների ընթացքում հիմնական մատակարարման շղթայի թմրանյութերի շատ փոփոխություններ են տեղի ունեցել. Որպես կանոն, ծանր թմրանյութերի սկսվում են Արեւելքի եւ ընկնում դեպի արևմուտք, Միջերկրական ծովով, որտեղ նրանք են մշակվում. Վերահսկողություն ' այս շղթայի ամրագրված է Corsica, պարզապես կանգառ առաջ կարեւորագույն մշակմամբ է Ռիվիերայում. Ապա թմրանյութ վերադառնում է Corsica եւ ավելին է Կուբա միջոցով մեկը երեք կանգառներ: Պորտուգալիա, Մարոկկո կամ Ալժիրում.
  
  
  Նոր քարտեզը. Նա կրկին ցույց տվեց Corsica.
  
  
  "Այս վիճակագրության գծերի բաշխման տարածվում առաջ Արեւելք եւ ավելին է վերջնական ուղղությամբ, Արևմուտքում: Փողը Արեւմուտքից գալիս է այստեղ, որտեղ նրանք ապա միջեւ բաշխվում են օղակների հետ ՝ կոտրել".
  
  
  Ոսպնյակի ցանկանում է գնել քարտ, ի ցույց տալով կալվածքը Корелли արվարձանում Басрии, обведенное խմբակ ։
  
  
  "Rico Корелли - մարդ, որը վերահսկում է շղթա: Նա հրամաններ է ստանում հետ Sicily, որտեղ տեղակալ մաֆիոզ վերահսկում է արևելյան կեսը կոտրել. Դոն արեւմուտքում վերահսկում մնացած կոտրել, գումարած տարածումը:"
  
  
  Իմիջը погасло և այրվել սերգեյ.
  
  
  Որոշ ժամանակ անց մենք նստած էինք լուռ.
  
  
  Հոուք прочистил կոկորդը "Դե?"
  
  
  "Հետաքրքիր է", - ասացի ես:
  
  
  "Ակադեմիական", - ասել է Խուան.
  
  
  "Ես համաձայն եմ նրա հետ", - շարունակել է այն ։
  
  
  Հոուք нахмурился. "Սա պարզապես ճեպազրույցը".
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է Корелли?" - հարցրեց Խուան.
  
  
  Հոուք փակեց աչքերը և покачнулся հարմարավետ вращающемся աթոռին.
  
  
  "Մաֆիոզ դարձել դժգոհ են շահույթով ծրագրի թմրամիջոցների", - վերջապես ասաց Հոկ. "Վեց ամիս առաջ նրանք սկսել են ուղարկել մարդկանց ներսից է ստուգել համակարգի միտքը. Корелли վերցրել զգալի գումար է շատ, ըստ Դոնի ։ Բայց sicilian секундант չի կարող գալ հաստատությունների շտկել իրավիճակը ։ Ժողովում որոշվեց, որ Корелли պետք է հեռանա. Մեկ մարդ ուղարկվել էր, որ հարվածել է նրան, բայց նա անհետացել միջոցով դաշտի տեսանկյունից. Դուք տեսել եք, որ տեղի է ունեցել, այսպես կոչված, окопным գործակալ, որը փորձել է կալվածքը.
  
  
  "Այն ժամանակ capo մաֆիոզ որոշեցին հարձակվել Корелли միջոցով Tina Бергсон. Դետեկտիվ, հաստատող, որ նա Շվեյցարիայի, փորձել է ձերբակալել նրան մի Басрии նախատիպը շվեյցարական ից հետախուզվում էր. Բայց odin-ի թիկնապահների Корелли միջամտել և փրկել Tina. Այնուհետեւ նա քաղել հենց դետեկտիվ k մոտակա լողափ, կապել ego եւ թույլ են տվել սպասել ալիքը, որ խեղդել. Մարդ փախել է եւ լքել է Corsica, որ երբեք չեն վերադառնալու ".
  
  
  Նրա բարձրացրեց ձեռքը.
  
  
  "Նիկ?"
  
  
  "Որտեղից մենք բոլորս դա գիտենք?"
  
  
  "Корелли ասել է մեզ" ։
  
  
  "Ուղղակիորեն?"
  
  
  Հոկ ասաց. "Մենք ունենք մի մարդ, որը մոտ է Корелли, չնայած նրան, որ նա երբեք ego չի տեսել: Корелли տվել տեղեկատվությունը սեփական նախաձեռնությամբ":
  
  
  "Ինչու?" - հարցրեց Խուան.
  
  
  "Նա ասել է, որ ցանկանում է հեռանալ ընդմիշտ":
  
  
  "Փրկել իրեն ու աղջկան?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Միանգամայն ֆանտաստիկ. Եւ ապաստան ստանալ Նահանգներում".
  
  
  "Իր հերթին համար...?"
  
  
  "Ամբողջ թիմային գիծ, ճիշտ շղթա և այն, թե ինչպես է այն աշխատում":
  
  
  "Որտեղից մենք գիտենք, որ դա ծուղակ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մենք անում ենք": Հոուք ծույլ բացեց աչքերը. "Քվեարկությունը, որտեղ դուք մտնում". Նա դիմել Juan.
  
  
  Նա кивнула.
  
  
  "Ունենալով իր փորձով, դուք պետք է պարզել, արդյոք Корелли մեզ ճշմարտությունը կամ տանում է մեզ պարտեզի".
  
  
  Նրան ասաց. Երբեմն дикция Хока անհույս викторианская.
  
  
  Խուան բարելավման վրա. "Ես ճանաչում եմ."
  
  
  "Ինչ-որ պարզվել է?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Պետք է հանդիպում Sol y Nieve. Լեռնադահուկային հանգստավայրում Իսպանիայում. Ես ձեզ այդ մասին խոսել?"
  
  
  "Կարճ է"
  
  
  Հոուք откинулся առաջ: "Ամեն տարի Թինա Бергсон գնում այս լեռնադահուկային հանգստավայր է, իսկ Корелли քայլում է նրա հետ. Նրանք անցկացնում են այնտեղ մոտ մեկ ամիս".
  
  
  "Նա գնում է այնտեղ, ինչպես Rico Корелли?"
  
  
  "Չկա ։ Մենք չգիտենք, թե ինչ անուն է նա օգտագործում. Բայց մենք գիտենք, որ նրանք միշտ պտտվում են. Եւ Корелли ցանկանում է հանդիպել այնտեղ".
  
  
  "Դա կարող է լինել подстава", - մրթմրթացի.
  
  
  "Իհարկե, - ասել է Հոուք. Ձայնը "ինչո ՞ ւ ես այստեղ, Նիկ. Ձայնը ինչո ՞ ւ ֆոտո AX".
  
  
  "Սպասում է ծեծում".
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց. "Ենթադրենք, մաֆիոզ գիտեին մասին Корелли. Մի ՞ թե նրանք չեն հյուրանոցներ կարող են ստանալ մեր ուժային թիվ մեկ
  
  
  
  
  
  
  եւ մեր փորձագետի թմրամիջոցների թիվ մեկ? "
  
  
  Նրա rubbed կզակ. "Ինչպես տեսնում ենք կապ?"
  
  
  Հոկ ասել է: "մենք ունենք տղամարդը Մալագայում. Նա ունի տղա Sol y Nieve. Է նրան արժեքներ թիկնապահների Корелли. Դուք կարող եք գտնել մեր անձի Մալագայում, եւ նա կնշանակի հանդիպում տղայի հետ հանգստավայրում. Ապա դուք կհանդիպի Корелли դեմ առ դեմ ".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Իսկ հետո՞"
  
  
  "Այն ժամանակ միսս Ռիվերան կմտնի գույքը *
  
  
  "Դուք պատրաստել մեր անձնագիր"
  
  
  "Ես AX Identification կան փաստաթղթեր. Դուք դեռ պետք է Ջորջ Пибоди, բայց հիմա դուք պրոֆեսիոնալ լուսանկարիչ".
  
  
  "Պարոն, ես չեմ կարող կառավարել նույնիսկ Домовой, մանավանդ Hasselblad!"
  
  
  "Այդ տեսախցիկներ հուսալի այսօր! Բացի այդ, նրանք լավ ծանոթանալ ձեզ հիմունքների. Իսկ դուք, միսս Ռիվերան, մի նմուշ լուսանկարիչ. Ձեր բոլոր թղթի կատարվել. Сожгите om հետո, թե ինչպես է հիշել անցյալը.
  
  
  "Ես позирую nude?" - հարցրեց Խուան.
  
  
  Հոուք էր, ցնցված. Ego կապույտ աչքեր ընդլայնվել ։ Նա վերջինն էր ըստ հին թվականներին, լիովին ճնշված մարդը հասարակության մեջ, որտեղ սեռական ազատություն կանոն. "Իմ սիրելի աղջիկ է" ։
  
  
  "Դուք պետք է ամսագրի առաջին էջին են հայտնվել nude?" - արագ հարցրի ես:
  
  
  "Իհարկե", - պատասխանեց նա: "Մասնագիտական առումով ։ Երբ խաղում իր դերը, նրա նվագում ee մինչև վերջ".
  
  
  Անձը հազալով դուրս թքել փոխել գույն. Նա շատ էր կարմիր. Նա նայում է իր ձեռքը հոգեվարքի մեջ միջամտության. "Եթե դու արդեն ավարտվել է", - միջամտել է նա:
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Շարունակել."
  
  
  "Ես գիտեմ, որ դուք չեք կարող մոռանալ, որ մենք ստեղծել ենք ձեր քողարկում, թե ինչպես է թիմը ամուսնու եւ կնոջ", - արագ ասաց նա, նրա աչքերը փայլում էին.
  
  
  "Պարոն!" - բացականչեց ես:
  
  
  "Միստր եւ միսիս Ջորջ Пибоди-ի Миллерс-Фоллс, Մինեսոտա".
  
  
  "Ես սիրում եմ այն!" - մեղմ ասաց Խուան.
  
  
  "Ես ատում եմ այն!" - прорычал ես: "Դա շատ надумано! Եւ դա առաջացնում է բարդություններ!"
  
  
  "Բայց այն թույլ է տալիս միսս Ривере գործել ավելի հեշտ է, եթե այն պետք է". Անձը կրկին հազալով դուրս թքել կարմրել է ճիգից.
  
  
  "Ես չեմ հետեւում տրամաբանությամբ!" - огрызнулся ես:
  
  
  "Չամուսնացած կին, աղջիկ, կարծես միսս Ռիվերան..."
  
  
  "Ես վրդովված է այդ!" - ընդհատեցի Խուան.
  
  
  "... Դա կլինի շատ ավելի դժվար է, օ՜, հալածվող, ասենք այնպես, քան ամուսնացած կնոջ. Տեսնում եք?"
  
  
  Նրա պառկած անձի մեջ: Իսկապես տեսել, այլասերված տրամաբանությունը.
  
  
  Հոկ դիմել Juan. "Դուք հաստատում?"
  
  
  "Ամբողջությամբ." Նա charmingly ժպտաց.
  
  
  Հոկ contentedly դեմքով պատասխանեց. Այնուհետև նա նայեց ինձ. "Կան թերություններ?"
  
  
  Անկախ նրանից, թե նա անիծված! "Դա կարծես հուսալի", - խոստովանել է": ես. "Մենք պետք է ստեղծել ինչ-որ վթարային ազդանշան է", - շարունակել է այն ։ "Ես նկատի ունեմ, այն դեպքում, եթե ամեն ինչ կփլուզվի ։ Դրա ուզում եմ ունենալ հնարավորություն է փրկել Խուան եւ իմ մաշկը, չնայած մեզ, որ.
  
  
  "Մեզ մոտ կա մի մարդ, Գրանադա, ընդամենը կես ժամ հեռավորության առողջարանային. Մալագան կտեղեկացնի ձեզ":
  
  
  "Իրականում. Այն պետք է ծածկել" ։
  
  
  "Դուք կարող եք ուղարկել ցանկացած закодированное հաղորդագրություն, որը ցանկանում եք, միջոցով գրանադա"ակումբին.
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես: Նրա, դիմել Juan. "Դուք ինչ է քննարկել?"
  
  
  Նա նայեց ինձ, ապա Хока.
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ ոչ: Կդիմավորեն ձեր ձեռքերում է, քանի դեռ կհանդիպեմ միստեր Корелли. Այն ժամանակ նրան կզբաղվեմ դրանով":
  
  
  * * *
  
  
  Նրա միայն որ քնել է, երբ հնչեց կտրուկ թակոց կողպած դուռը, отделяющую իմ սենյակում սենյակ Хуаны.
  
  
  Նրա կանգնեց. "Այո?"
  
  
  "Նիկ!" շշնջաց նա:
  
  
  "Ինչ?"
  
  
  "Պատուհան."
  
  
  Նրան, շրջվեց. "Ինչ վերաբերում է այս?"
  
  
  "Նայիր փողոցը" ։
  
  
  Նրա ձեռքդ դեպի ուսի кобурой, свисающей հետ դարակ անկողնում. Նրան, մոտեցավ պատուհանից, անցկացնելու է ստվերում եւ прижимаясь է հառաչել. Откинув վարագույրներ բեռնախցիկ իր լյուգերա, նրա вгляделся մութ փողոց ներքեւում.
  
  
  Մայթին կանգնած "կադիլակ", վեբ մեքենա ողջ եռամսյակում.
  
  
  Ամն-nen նստած տղամարդը վարորդի կողմից, որը զբաղվում էր ինձ. Այնուհետեւ, քանի դեռ նրա նայում, այլ տղամարդը շտապել է մայթին է "кадиллаку", կարճ խոսեց ' վարորդի հետ ու բարձրացել է հետեւի նստավայր.
  
  
  "Թեյատուփ" գնացքը դուրս է եկել և արագ գնացի փողոցում, свернув հենց անկյունում.
  
  
  Նրա վերադարձել օրը, բաժանում մեր սենյակ.
  
  
  "Դուք սովորել ego?" Նրա հարցրեց ընկ.
  
  
  "Այո" ։ Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա դուրս գալիս շուրջ մեքենաներ ակնթարթ առաջ: Նա նայեց իմ սենյակ, կամ ձեր. Նրան տեսավ ego անձը: Իսկ հետո նա շտապել է նախասրահ հյուրանոցի".
  
  
  "Ով էր նա?"
  
  
  "Ես տեսել, - ego օդանավակայանում Даллеса այսօր ոչ մի կերպ չի երբ. Երբ մենք ժամանել ենք. Նա եղել է մի փոքրիկ կաշվե ճամպրուկը. Նրանց շուրջ, որոնք կարելի է դնել զենք acog շրջանակը".
  
  
  "Լավ աղջիկ է", - ասել է իր рассеянно.
  
  
  Դադար. "Ինչ ենք մենք հիմա անել?"
  
  
  "Գնալ քնելու", - ասացի ես: "Համենայնդեպս, մենք գիտենք, որ իրենք գիտեն:
  
  
  "Դուք չեք պատրաստվում ego փնտրում?"
  
  
  "Վաշինգտոնում? Սա մեծ քաղաք":
  
  
  "Նիկ!"
  
  
  "Գնա քնելու, Խուան". Նրա հեռացել ։ "Քաղցր Երազանքները:"
  
  
  Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա ворчит քթիս տակ, ապա նա քաշվել է մի օր. Մի պահ կամ երկու տարի անց լսեցի նրա ձայնը. անկողնում, երբ նա забралась մեջը և уселась.
  
  
  Այնուհետեւ սկսվեց լռություն.
  
  
  Նրա նստած էր պատուհանի մոտ, նայում, սպասում. Բայց ոչ ոք չի եկել:
  
  
  Երեք
  
  
  Մենք անցել ենք ցածր նախալեռներում եւ վայրէջք կատարել թռիչքուղու վրա Malaga. Տաքսու վարորդը տարել է մեզ քաղաքը միջոցով հորձանուտ մանրանկարչություն եվրոպական բոլոր ավտոմեքենաների մակնիշների եւ ձեւավորում.
  
  
  Մենք մնացինք շուրջ մեկ գլխավոր քաղաքի հյուրանոցներից, выходящем պատուհանների նավահանգիստ Մալագայի. Էր մի քանի առևտրային նավեր եւ հաճույք катерова moored կամ կանգնած խարսխված մոտ ухоженных փայփայում.
  
  
  Խուան հոգնել. Նա заперлась իր կեսին համարները, вздремнула եւ ընդունել է ցնցուղ. Նրան անմիջապես մեկնել է конспиративный շենք AXE.
  
  
  Դա եղել է մի փոքրիկ գրասենյակ, տուն, մեկ եռամսյակում
  
  
  
  
  
  
  փողոցները եւ շուրջ անկյունում.
  
  
  "Շինարարություն բարեկարգում", - гласила ցուցանակ օր. "ԿՏՀ. ՌԱՄԻՐԵՍԸ և KELLY"
  
  
  Այն, tapped.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Սենյոր Пибоди".
  
  
  "Նրան":
  
  
  Դուռը բացվել. Դա եղել է Միթչ Քելլին:
  
  
  "Բարեւ, Kelly, - ասացի ես:
  
  
  "Բարեւ, սենյոր". Նա քմծիծաղ տվեց և впустил ինձ. Ապա, թողնելով կարծիքով վեր ու վար темному հին միջանցքով, նա զգուշորեն կողպված դուռը.
  
  
  Նրան, նայեց գրասենյակ. Նա եղել է փոքր, մեկ ավելի վատ է կրել սեղանի շուրջ, մի փունջ հին картотечных կաբինետներում եւ դուռը տանող զուգարան. Սեղանի շուրջ պատուհան ներկայացել նավահանգիստ քաղաք է Malaga.
  
  
  Քելլի хлопнула ինձ հետեւի. "Չեմ տեսել քեզ հետ կենդանիներ, ինչպես հայտնի է դարձել delle "կարմիր նարինջ", Նիկ".
  
  
  Դա տեղի է ունեցել ։ "Հինգ տարի առաջ, իրոք,?"
  
  
  "Իրականում. Բազեն ասաց, որ դու գաս".
  
  
  Նա բացեց արկղը և նկարչություն հրաշալի binoculars Bausch & Lomb 30x, որը մտախոհ взвесил ձեռքը.
  
  
  "Ինձ կարող են լինել նորություններ ձեզ համար".
  
  
  "Վայ?"
  
  
  Նա հագավ կետերում աչքերը ու շուռ եկավ, որպեսզի ստուգեք նավահանգիստ. Նրան, հասկացա, որ նա հետևել է лодками, երբ նրան նոկաուտի.
  
  
  Քելլի ղեկավարել է ԿԱՑԻՆ Մալագայում ոչ պակաս, քան երեք տարի ժամկետով: Ego աշխատանքը կայանում էր նրանում, որպեսզի իմանա, թե ով է գալիս եւ հեռանում է շուրջ Մալագայի.
  
  
  Այն դիտեցին միջոցով ego ուսին. Նա սովորել է прогулочную ալեհերձ կենտրոնում նավահանգիստ. Նա կարծես հատկապես շահագրգիռ է մեծ զբոսանավ, կանգնած խարսխված ինչ-որ տեղ մեջտեղում.
  
  
  Ձայնը "և ամեն ինչ", - ասել է նա: "Սա" Лисистрата ". Yachts Корелли".
  
  
  Նրա հիշել է նկար, որը տեսել շտաբ-բնակարանում ԿԱՑԻՆ.
  
  
  Նա մեկնեց ինձ binoculars. Նրա сфокусировал ego. Նա превосходен; Նրան շատ լավ եմ տեսել զբոսանավ. Մի քանի անձնակազմի суетились տախտակամած. Օդանավում ամեն ինչ հանգիստ ու խաղաղ. Նրան կարող ենք տեսնել մի շարք լոգարանախցիկներ հիմնական տախտակամած երկու շարքերով иллюминаторов, ինչը նշանակում է, որ լոգարանախցիկներ գտնվել են երկու տախտակամաց մուտքը արգելված է ստորեւ.
  
  
  Դա մեծ, գեղեցիկ կոշիկներ զբոսանավ. Է կերի դրոշը ծածանվել է ։
  
  
  Միթչ Քելլի սողանքը իր աթոռին եւ зашуршал թուղթ. Նրան, գիտեր, որ դա հյուրանոց է, որ իր ուշադրությունն է հրավիրել այն բանի վրա, որ նա ասում էր. Արտոնությունն տալ կետերում, նրան տեսել է, թե ինչպես է ինչ-որ սվիտեր slacks եւ դուրս եկավ հիմնական լոգարանախցիկներ տախտակամած. Դա եղել է մի կին, երկար մազերով. Նա շատ busty և բարակ талией, իսկ ամուր հարակից տաբատ, очерчивающие իր hips եւ հետույք, չեն թողնելու ոչինչ երեւակայության. Համաձայն այդ կապույտ բայց ես нах էին գեղեցիկ ոտքերը: Ee կաշի էր պայծառ և հարթ, իսկ աչքերը կապույտ. Դուրս գալով արեւոտ սուրբ է, նա հագավ մուգ կետերում և рассеянно ձեռք մեկնեց om տեղում մահացել է:
  
  
  "Թինա Бергсон", - ասել է նրա բարձրաձայն.
  
  
  Քելլի вытянул վիզը ու նայեց պատուհանից դուրս, щурясь արեւի վրա & nb. "Այո, իբր."
  
  
  "Կատարյալ աղջկա", - նկատեցի ես:
  
  
  "Եվս մեկ առանձնահատկություն Նիկա Քարտերի", - фыркнула Քելլին: "Ինչպես դուք եք զբաղվում?"
  
  
  "Ես պարզապես անում եմ այն, ինչ ասում է մարդն Վաշինգտոնում", - mumbled ես:
  
  
  "Սա եկել է", - երեկ", - ասել է Քելլին, կրկին тряся թուղթ.
  
  
  Նրա оторвал նայում է բարակ ուսի եւ կրծքավանդակի Թինա Бергсон, ովքեր ապաստանած свитером, եւ դժկամությամբ իջեցրել է binoculars. Քելլի է բարձրացրել, դիմել է աթոռ եւ сфокусировала om է Тине Бергсон, քանի դեռ նրա կարդացել տպված տեղեկատվությունը:
  
  
  ՔԵԼԼԻՆ: ՌԱՄԻՐԵՍԸ ԵՒ ՔԵԼԼԻՆ: 3 ՊԱՍԵՈ ЗАФИО. ԺԱՄԱՆՈՒՄ ԵՐԵՔՇԱԲԹԻ ՎՐԱ LYSISTRATA. ԱՅՑԵԼՈՒՆ ՊԱՏՐԱՍՏ Է ։ ԹԻՆԱ БЕРГСОН ПРИВЕЗИТ EGO ՎՐԱ ԶԲՈՍԱՆԱՎ. ԱՎԵԼԻ ՈՒՇ ՍԱՀՄԱՆՈՒՄ Է ЛЫЖНОЕ ՀԵՏ ՀԱՆԴԻՊՄԱՆ ՓՈՐՁԱԳԵՏ ԹՄՐԱՆՅՈՒԹԵՐԻ.
  
  
  "Հռոմեական քիթ!" - կրկնել այն հեգնանքով.
  
  
  "Դա մականունը Корелли", - ասել է Քելլին: "Բավականին տարօրինակ հնչի, այնպես չէ՞։"
  
  
  "Բավականին տարօրինակ հնչի, այո": Հռոմեական Քիթ էր հնդկացիների առաջնորդ.
  
  
  "Корелли ինքն իրեն համարում է մերժված. Դուք գիտեք են մաֆիոզները".
  
  
  Նա կրկին նայեց հաղորդագրությունը. "Դատելով ձևակերպմամբ, ես կարծում եմ, նա ինձ դիմավորում է, հա՞"
  
  
  "Իրականում. Նա գիտի ձեր հյուրանոց. Այն արդեն ուղարկել է մի գրություն".
  
  
  "Երբ նա պետք է այնտեղ?"
  
  
  "Նա պետք է վերցնել քեզ նախասրահում կեսօրին". Քելլի նայեց և ժամերին. "Սա թույլ է տալիս ձեզ կես ժամ".
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է Хуаны?"
  
  
  "Նա կարող է սպասել. Սա նախնական հետաքննություն է սկսել".
  
  
  Այն, shrugged. "Ինչն ինչոց է այս ամբողջ հիմարություն է?"
  
  
  "Ռոման Կաբո վախեցած. Ես կարծում եմ, որ նա ուզում է սովորել, եւ ոչ թե նրա համար, թե արդյոք հետեւել".
  
  
  "Կամ եթե կարող եք, - մտածեցի ես:
  
  
  * * *
  
  
  Նրան սպասել նախասրահում կեսօրին.
  
  
  Երբ նա մտավ, բոլոր աչքերը նախասրահում ուղղված էին нах, կանայք նայում են մտահոգությունները, տղամարդիկ նայում հետաքրքրությամբ. Տեղի բնակիչները սեղանի շուրջ հանկարծ վերածվեցին приветливого Лотариоса.
  
  
  Նրան, կանգնեց ու մոտեցավ նրան. "Միսս Бергсон", - ասել է նա անգլերեն.
  
  
  "Այո", - պատասխանել է նա միայն հեշտ է շեշտը դնելով. "Ես ուշացել. Ցավում եմ".
  
  
  "Քեզ սպասել", - ասացի ես:
  
  
  Նա սառը նայեց ինձ. Նրա մտածեցի մասին айсбергах ժամանակ фьордах. "Կգնանք, այդ ժամանակ?"
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես:
  
  
  Նա շրջվեց, նայեց եւ դուրս բերեր ինձ շուրջ вестибюля պայծառ արեւոտ իսպաներեն брылев.
  
  
  "Դա միայն դիմացի հրապարակում", - ասել է նա: "Մենք կարող ենք քայլել"
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց եւ галантно վերցրել է իր ձեռքը. Ի վերջո, այն էր Եվրոպայում: Նա տվեց ինձ ego առանց մեկնաբանությունների: Ամեն իսպաներեն աչքի նամակով դիմել է մեզ ողջունելու երկու - sl հիացմունքով, ինձ նախանձով.
  
  
  "Սա հիանալի օր է", - ասել է նա, խորապես вдохнув.
  
  
  "Ձեզ դուր է գալիս Մալագան?" Նրա приковал կարծիքով իր դեմքին.
  
  
  Մասին "այո, - ասել է նա: "Այստեղ ծույլ է եւ հեշտ. Սիրում արեւոտ брылев. Է սիրում ջերմություն".
  
  
  Նա ասել է դա
  
  
  
  
  
  է , բայց ես չեմ նշել այդ մասին: "Ինչպես է անցել քո զբոսանք նավով?"
  
  
  Նա вздохнула. "Մենք ստացել մի արգելք ափերի մոտ Կոստա-Բրավա. Այլապես..."
  
  
  "Իսկ ձեր - ձեր ընկեր?"
  
  
  Նա մտախոհ նայեց ինձ. "Պարոն Ռոման?"
  
  
  "Միստր" Վեպը. Шарада շարունակվել.
  
  
  "Դուք կտեսնեք, որ ego մոտ ժամանակներս":
  
  
  "Ես հասկանում եմ, դու катаешься դահուկներ", - ասացի ես, երբ մենք մոտեցել ենք նավահանգստի բար marina.
  
  
  "Ես սիրում եմ դա": Նա ժպտաց. "Իսկ դուք?"
  
  
  "Չափավոր", - ասացի ես: "Հիմնականում Միացյալ Նահանգներում. Aspen. Տեղավորել. *
  
  
  "Ես ուզում եմ մի անգամ գնալ Ամերիկա", - ասել է Թինա Бергсон, նրա կապույտ աչքերը ջերմ ու ուշադիր նայեց ինձ.
  
  
  "Հնարավոր է, պարոն... eee, Ռոման կլինի, որ այդ հարցով":
  
  
  Նա ծիծաղում էր. Ատամները էին կատարյալ: "Հնարավոր է, որ իսկապես". Նա ուշադիր նայեց ինձ. "Ես կարծում եմ, որ դուք և նա շատ լավ поладите".
  
  
  Հետո մենք զբոսնել, եւ երիտասարդը վերջում կանգնած է եղել, ըստ վիլանովան смирно, առաջնորդել իր նկատմամբ Тине Бергсон. Նա շատ նիհար, բայց նայեց жилистым եւ ուժեղ. Նրա գանգուր սև մազերը և նուրբ, ինչպես մատիտ, բեղ.
  
  
  "Նարեկ", - ասել է նա: Նա մեկնեց ձեռքը, որպեսզի օգնել էյ իջնել մի փոքր հարթ моторную նավակ, привязанную է причалу.
  
  
  "Շնորհակալություն, Бертильо", - քնքշորեն ասաց նա: "Դա պարոն Пибоди", - ասել է նա эму, մատնանշելով ինձ.
  
  
  "Պարոն, - ասել է Бертильо. Ego աչքեր էին մութ ու խելացի.
  
  
  Է նրան, ապա ցած է նետվել, ինչպես Թինա Бергсон, ապա Бертилло հեռացել, վերցրել է հեծանիվ, եւ մենք շպռկ է զբոսանավ է трехстах ярдах է մեզ.
  
  
  Դափնիներ сверкал արեւի, որոր հավաքում թափոնների հետ, զգեստ, եւ երբ մենք dissected ջուրը, նրանք զայրացած իրականացվել է երկինք, забрызгивая մեզ ծովային ջրով:
  
  
  Մի քանի րոպե մենք կցվում է զբոսանավ. Այժմ այն կարող է տեսնել անունը, Лисистрата. Մեզ երկու նավաստի նայեց ներքեւ եւ նետեցին սանդուղք. Մենք взобрались երկայնությամբ.
  
  
  Տնակում հիմնական տախտակամած, որը զբաղվում է հայտնվել սրահ, նրան տեսավ мускулистого տղամարդու, հարմարավետ աթոռին նստած է հանգստի համար: Նա ծխում сигару, որի վրա ego գլխով образовывались halos երկնագույն ծխի.
  
  
  Մենք մտել. Նա կանգնեց այն մեծ նպատակը բարձրացավ ծխի ամպը. Թինա! "- ողջունեց նա, եւ նա ժպտաց է ռևմատիզմի.
  
  
  "Դա պարոն Пибоди-ի Ամերիկաների, - ասել է նա: "Պարոն Пибоди, դա պարոն ... uh ... "Վեպը.
  
  
  Նրա огляделась. Պարզվել է, որ շքեղ.
  
  
  Նա ծիծաղեց, ձեռքը. Ego իշխանությունը եղել է ամուր. "Պարոն Пибоди, այն, կարծում եմ, դուք լողալ վրա լեռնադահուկային?"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Ես slalom."
  
  
  "Թինա էլ. Նրան նույնպես, բայց ոչ երկար ժամանակով. Մենք անցկացնում ենք որոշ ժամանակ Sol y Nieve. Նրան այնպես եմ հասկանում, դուք պատրաստվում եք այնտեղ լինել":
  
  
  "Նրան":
  
  
  "Ձեր ուղեկիցը?"
  
  
  "Այո" ։
  
  
  "Այս ընկեր ։ Նա հասկանում էությունը հանդիպման?"
  
  
  "Նա այն".
  
  
  "Պարզ է?"
  
  
  "Իմ ուղեկիցը ։ Նա հասկանում".
  
  
  Այն ուսումնասիրել է "Հռոմեական քիթ". Պատկերը, որը նրան տեսա նրան, հասկացա, որ նա հեշտությամբ կարող է լինել-Rico Корелли. Իրականում delle, նա վստահ է եղել, որ դա Rico Корелли. Նա ճիշտ տարիքը, սակայն ոչ այնքան ուժեղ ցույց է տվել իր տարիքը, ինչպես տղամարդկանց մեծ մասը, իր փոստի бизнесявляется.
  
  
  "Ես միշտ էլ լավ հարաբերությունների մեջ է եղել ամերիկացիների հետ", - ասել է Корелли.
  
  
  Թինա ժպտաց. "Միշտ."
  
  
  "Մենք անհամբեր սպասում ենք ձեր ներկայությունը մեր երկրում", - ասացի ես: "Գոնե նրա համար, հասկանում եմ, որ դու..."
  
  
  Корелли բարձրացրեց ձեռքը. "Ես հուսով եմ կատարել ուղեւորության. Եթե մենք կարողանանք կնքել".
  
  
  "Այն տեւում է ընդամենը մեկ հանդիպում", - ասացի ես: "Լեռնադահուկային հանգստավայրում".
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Ո ՞ րն է պատճառը: այս նախնական հանդիպումները:" - կտրուկ հարցրեցի ես:
  
  
  "Պահպանություն", - рявкнул նա, попыхивая сигарой. Թանձր ծուխը սկսեց թափառել ըստ էության.
  
  
  "Դուք кажетесь բավականին ապահով": Այն, թեքում առաջ եւ խոսեց ривненской և բազմանշանակ. "Վստահեցնում եմ ձեզ, քանի դեռ նրա կլինեմ ձեր կողքին, անվտանգության խնդիր չէ".
  
  
  Նրա շուրթերին flashed թույլ ժպիտ. "Հնարավոր է 'ոչ":
  
  
  Տնտես բերել խմիչքներ. Այն, откинулся առաջ: Հանդիպումը քննարկվել և համաձայնեցվել. Կլիներ պարզապես դիմեք նրանց առողջարանային եւ վերցնել Խուան.
  
  
  Մենք խմեցին ։
  
  
  Մենք խոսում ենք այլ բանի մասին. Անցել է տասնհինգ րոպե: Վերջապես Թինա բարձրացել.
  
  
  "Ես կարծում եմ, պարոն Пибоди շատ է ցանկանում վերադառնալ ձեր հյուրանոց.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Շնորհակալություն ձեր ժամանակը, պարոն Ռոման. Նրա անհամբեր ահա սպասում եմ առավել լիարժեք քննարկման ձնառատ երկրում":
  
  
  Մենք նայեցինք միմյանց են միմյանց, եւ նա շրջվեց, որ հեռանա ։ Թինան մոտեցավ ինձ, բռնեց իմ ձեռքը.
  
  
  "Ինձ համար շատ ցավալի է, որ ես կարող եմ վերադառնալ քեզ նեցուկ. Բայց Бертильо խլել քեզ հետ".
  
  
  Նրա դանդաղ սեղմեց ձեռքը ։ "Շնորհակալություն ձեզ ձեր հմայիչ "հյուրընկալություն".
  
  
  Մենք տախտակամած, եւ ես իջել նավակ. Նա помахала ինձ ձեռքով տախտակամաց մուտքը արգելված, երբ նավակ սկսել է раскручиваться և ուղղվել դեպի նավահանգիստ բար.
  
  
  Մենք անցել ենք ընդամենը հիսուն բակերը, երբ yachts հնչեց հանկարծ ճիչ. Վառ ձայնային, արագ եւ շարունակաբար տարածվել, ըստ ջրի մակերեսին.
  
  
  Արագ շրջվել. "Կա' Նգ Առ, Бертильо!"
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես է Թինան դուրս է շուրջ մարզասրահ, որտեղ նա պարզապես հեռացել է: Նա спотыкалась.
  
  
  - Սրահում բռնկվել է մի շարք նարնջագույն բռնկումների, ապա & nb разнесся ջախջախիչ մեքենաներ.
  
  
  Նրան լսեց.
  
  
  Կար եւս մեկ կրակոցի, եւ նա տեսել է, թե ինչպես է Թինա Бергсон ընկել է տախտակամած, նրա ձայնը оборвался կեսին որովայնի գոռում.
  
  
  Գործիչ մութ гидрокостюме արագ շարժվում ի տախտակամած, ինչպես
  
  
  
  
  
  պանտերա և թռավ միջոցով գինի է հեռավոր կողմում ջուրը ։ Նրա քաշեց ատրճանակը, բայց չի կարող ճշգրիտ նրան նկարել.
  
  
  "Գնալ շուրջ զբոսանավ!" - рявкнул նրա Бертилло.
  
  
  Զարմացած, վախեցած, բայց կարող է, նա կրակել է моторную նավակ, եւ մենք пронеслись աջ կողմում mimmo քթի մասում yachts.
  
  
  Միայն փուչիկները ցույց էին տալիս, թե ուր է կորել մարդը, гидрокостюме. Նա թողել է այնտեղ, ակվալանգ, դա ակնհայտ է ։ Նա գնացել ընդմիշտ.
  
  
  Մենք circling մի րոպե, բայց նա այդպես էլ չի հայտնվել.
  
  
  Այն, բարձրացավ աստիճաններով տախտակամած, որտեղ անձնակազմի չորս անդամներ, որոնք շրջապատել են Tina, որը զբաղվում է շնչի, բայց հանգիստ стонала. Ուսի ee սվիտերներ էր залито արագ высыхающей արյունով:
  
  
  Այն, забежал սրահ.
  
  
  Здоровяк պառկած է հատակին. Ego նպատակն էր գրեթե ամբողջովին քանդվել է կրակոցներով: Նա մահացել է մինչ ընկել է настил.
  
  
  Դրսից նրան, նայեց նեցուկ, բայց մարդու гидрокостюме չի եղել ։
  
  
  Նրան բռնեց նավ, գալիս ափին եւ զանգահարել Митчу Քելլին: Նա շոկի մեջ էր, բայց նա կողմ. Նա անմիջապես զանգահարել է малагскую գվարդիայի.
  
  
  Թինա բացել է աչքերը.
  
  
  "Դա ցավալի է!" простонала է նա:
  
  
  Հետո նա տեսավ արյան եւ ուշաթափվել է ։
  
  
  Չորս
  
  
  Միթչ Քելլի առաջադրել ստորին վանդակում պահարաններ. Նա տեսավ, որ ես ապրում եմ. Այն դիտել է, թե ինչպես է նա расстегивает կաշվե քսակ, որտեղ պահվել радиотелефонный հաղորդիչ.
  
  
  Դա մի գեղեցիկ փոքրիկ հավաքածու ճապոնական արտադրության է, твердотельными транзисторами. Դուք կարող եք գրեթե գլխավորել է Լուսնի եւ վերադառնալ.
  
  
  Նա загудел մի քանի վայրկյան, ապա այն, ինչպես նա ներառել է ego, դեռ չի нагрелся. Նա ընդհանրապես չէր նայում ինձ վրա, բայց անցել աշխատանքի, կապվել AX հետո մի քանի նախնական զանգեր և կարճ поболтал օպերատորի հետ AX Monitor, օգտագործելով սովորական тарабарщину R / T. Վերջապես նա շրջվեց դեպի ինձ.
  
  
  "Ես Բազե".
  
  
  Նրա վերցրեց հեռախոսը "Պարոն?" Այն հազիվ է զսպել զայրույթը.
  
  
  "Նիկ, դա լիազորված զանգ! Նրան, ուզում եմ, որ դու գիտեի..."
  
  
  "Մենք մաքուր?"
  
  
  "Այո" ։
  
  
  "Փոխհրաձգություն".
  
  
  "Ճիշտ է." Ձայնը հազալով դուրս թքել шталь զգույշ լինել. "Թե ինչ է տեղի ունեցել, Նիկ? Ինձ միշտ հայտնվում են թիթեռներ, երբ դու соблюдаешь անվտանգության".
  
  
  "Ով կազմակերպել է այդ առաքելությունը? Գանձապետարանը?"
  
  
  "Դուք գիտեք, որ ես լիազորված չեմ խոսել":
  
  
  "Նա զվարճալի հոտ է գալիս".
  
  
  "Ասա եւս մեկ անգամ?"
  
  
  "Ծանր! Корелли մեռած".
  
  
  "Մեռած?" Դադար. "Օ՜, սիրելի է նրան".
  
  
  "Ով որ դա կազմակերպել է?" - կրկին հարցրեցի ես:
  
  
  "Ես չեմ կարող..."
  
  
  "Դա եղել է подстава. Եւ նա, ով նրան ձեռնտու էր, օգտագործել է ինձ, որ սպանել է Корелли".
  
  
  "Չկա! Մասին, նրան, հասկանում եմ, որ նկատի ունեք".
  
  
  "Ստուգեք այն է, պարոն, խնդրում եմ! Եթե մաֆիան մաքուր է, նշանակում է, որ ինչ-որ բան գնաց սխալ է մեր կողմից. Եթե Корелли խաղացել է ինչ-որ խաղ է, նշանակում է, Գանձապետարանը էր խաբեության.
  
  
  "Դուք վստահ եք, որ նա մահացել է?" - կտրուկ հարցրեց Հոկ. Ego տոնով ձայնը նշանակում է, որ նա վերականգնվել է իր սկզբնական հարվածի.
  
  
  "Полголовы քանդել? Օ՜, այո: Նա մեռած է, sir"
  
  
  "Իսկ նրա ընկեր?"
  
  
  "Նա կենդանի է, իսկ раненую".
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ դա ճիշտ է", - ասել է Հոուք. "Պապ վերահսկողություն ստուգել Корелли".
  
  
  "Պապ վերահսկողությունը կարող է վճարվել մաֆիայի!"
  
  
  "Նիկոլաս...", - նախատել է նա ինձ ։
  
  
  "Հաշվեք, պարոն, որ բնակավայր է ռուսաստանի այս ավարտված".
  
  
  "Հանգստացիր, Նիկ. Նրա свяжусь քեզ հետ, երբ կանեմ մի քանի զանգ".
  
  
  "Միսս Ռիվերան, եւ նրան պետք է մատչելի հետագա որոշման".
  
  
  "Մնա այնտեղ! Դրա ուզում եմ պարզաբանել այն":
  
  
  "Դա արդեն պարզվել է, Հոկ. Կամ, հնարավոր է, ավելի ստույգ ժամկետը հասցվել է մի քարտ. Ցտեսություն, ցտեսություն" ։
  
  
  "Նիկ!"
  
  
  Այն ստորագրել:
  
  
  Քելլին էր ошеломлена խոսակցություն միջեւ Хоуком եւ ինձ ։ Նա չի մասնակցել կանխամտածված անհնազանդության. Ձայնը ինչո ՞ ւ նա խոսել է ոչ էական բաների մասին ։ Նա մոտեցավ իր սեղանին եւ սել. Նա ուշադիր ուսումնասիրել է ինձ սպասում, երբ ինձ կհասնի կապիտալ.
  
  
  "Դուք կարծում եք, որ օգտագործվել է AX?" - վերջապես հարցրեց նա ։
  
  
  "Ես այդպես եմ կարծում, բայց, չգիտեմ":
  
  
  "Արտահոսք?"
  
  
  Նրան, նայեց իր ձեռքը. "Կարող է լինել":
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է աղջիկներին?"
  
  
  "Կիսապաշտպան խուան? Այն, իրոք, չգիտեմ նրա մասին. Եթե նա այդ խառն է, այն արդեն վաղուց չի լինի":
  
  
  "Ո ՞ ւր ես направляешься?"
  
  
  Նրա, դիմել օր. "Վերադարձ հյուրանոց: Հետաքրքիր է, արդյոք նա այնտեղ".
  
  
  Նա եղել է ։ Այն կարող է լսել, թե ինչպես է նա роется իր սենյակում, երբ նրան մտավ իր կեսը համարները: Համենայնդեպս, դա նման էր нах. Պարզապես համոզվեք, որ досталь իր Люгер և շարժվեցի դեպի հարակից օր.
  
  
  "Կիսապաշտպան խուան?" - հանգիստ ասացի ես:
  
  
  "Ah. Նիկ?"
  
  
  "Պարոն Пибоди".
  
  
  "Ինչպես է անցել?"
  
  
  Դա եղել է Խուան, լավ է ։ Այն կարող է ասել ձայնին: Նրան աջակցել է Լյուգերա, որոշելով, որ եթե նա եղել է մարդասպան, նա արդեն լքել է Մալագա, քանի որ նրա մասնակցությունը шараде կլիներ ավարտվել է ։
  
  
  Նրան, բացեց դուռը ու ներս մտավ. Նրա հագին եղել է շատ խիստ, բայց փնտրում թույն զգեստ, որը ակնարկել է, որ համ ու գումար, բայց ոչ թանկ. Նա ժպտաց, իսկ դա նշանակում է, որ նա ոչինչ չի իմացել մասին Корелли.
  
  
  "Դուք փնտրել հոգնած, Ահը".
  
  
  "Նրան. Թարմ էներգիա".
  
  
  "Ինչու?"
  
  
  Նրա սել մահճակալի ծայրին և նայեց нах. Նրա հյուրանոց ստանալ ամբողջական հասույթ խաղաղության է, երբ կարդացի նրա դեմքին: Նա շրջվեց, նայեց ինձ, ուժեղ արեւի սուրբ Մալագայի вливался է нах, լուսաբանելով յուրաքանչյուր մանրուքի իր անձինք:
  
  
  "Rico Корелли մեռած".
  
  
  Նրա դեմքը побледнело. Եթե նա գործել է, нах էր մեծ վերահսկողություն է իր զարկերակային համակարգը. Ցանկացած физиолог
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Նա ձեզ կասի, որ զարկերակային համակարգը непроизвольной.
  
  
  "Սպանել են: Նավի վրա?"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Բնույթ է гидрокостюме".
  
  
  "Ինչ վերաբերում է կին, որը զբաղվում էր նրա հետ?"
  
  
  "Թինա Бергсон էր раненую, բայց նա դեռ ողջ է ։ Դա նայեցի նման подстава, Խուան".
  
  
  "Ինչ ենք մենք հիմա անել?"
  
  
  "Մենք սպասում ենք", - ասացի ես: "Խոսքերով է Хока. Արդեն տեղեկացրել".
  
  
  Նա նայում է ինձ. "Դուք կարող եք տեսնել մարդու, ով Корелли?"
  
  
  "Միայն ego ուրվագիծ".
  
  
  "Նա նման է նրան, ով կրակել է մեզ Энсенаде?"
  
  
  Այն, shrugged. "Նրա ego էլ երբեք չի տեսել" ։
  
  
  "Հնարավոր է, դա մի մարդ մեքենա Վաշինգտոնում" ։
  
  
  "Այս անգամ նա гидрокостюме. Նա կարող է դրանով. Բացի այդ, նա կարող էր սենատոր Բարրի Голдуотером".
  
  
  Խուան անուշադրության մատնեց դա: "Նա վերցրել է մեզ Энсенаде եւ проследовал մեզ Մալագան միջոցով Վաշինգտոնը". Այժմ նա դրական է տրամադրված, եւ վստահի, բացահայտ ինձ.
  
  
  "Հնարավոր է":
  
  
  "Այն պետք է լինի!"
  
  
  "Եթե դու այդպես ես ասում."
  
  
  Նա շարժվել է դեպի ինձ, քանի դեռ կանգ չի առել վեցերորդ դյույմ ինձ. "Նրանք ասացին, որ դու մեկ, լավագույն շուրջ. Ինչպես դու ես թույլ է տվել այդ է պատահել?"
  
  
  Նրա ուշադիր նայեցի нах, թույլ չտալով հայկական արտահայտմանը անդրադառնալ իմ դեմքին. Բայց ինձ այնքան զայրույթի, որ զգացմունքների ալիքի պետք է потянулись դիպչել նրան, քանի որ նա отпрянула, կարծես թե սպասում էր, որ ես նրա ударю.
  
  
  "Ես մոռանա, որ դու երբեւէ խոսել է դա".
  
  
  Նա վերցրել է իրեն եւ մռայլ բայց թափահարեց գլխով. "Ես կլինեմ"
  
  
  Հեռախոսը հնչեց.
  
  
  "Kelly այստեղ", - ասաց ձայնը: "Ես աջակցում եմ շփման Թինա Бергсон".
  
  
  "Վայ?"
  
  
  "Քաղաքացիական գվարդիա քշեցին իր մասնավոր կլինիկայում մեզանից ոչ շատ հեռու, հեռու Алькасабы. Ավելին բժիշկը ստանում մեր աշխատավարձը".
  
  
  "Ինչպես հարմար է" ։
  
  
  "Նա մտքում. Նա ուզում է քեզ տեսնել" ։
  
  
  Արագ մտածել. "Լավ է ։ Տուր ինձ հասցե".
  
  
  "Ես պետք է հեռացնել քեզ այնտեղ".
  
  
  "Լավ է ։ Նրա свяжусь քեզ տասնհինգ րոպե: Կելլիին, ինչպես Քաղաքացիական Գվարդիան հայտնի է դարձել, ուր նրան տանել?"
  
  
  Քելլի усмехнулась. "Մեզ մոտ էլ կան զույգը դրանց շուրջ".
  
  
  Ժպտերես, իր անջատեց հեռախոսը ։
  
  
  "Ինչի մասին է դա?" - ինձ հարցրեց Խուան. Նա դեռ եղել է ակնհայտորեն ցնցված է այն լուրերին մահվան մասին Корелли. Այդ պահին նրա, որոշել է, որ նա անմեղ.
  
  
  "Թինա Бергсон. Նա լավանում. Նրա կգնամ խոսել նրա հետ".
  
  
  "Նրան?"
  
  
  Նրա հյուրանոց, որպեսզի Խուան միշտ մտքում. "Դուք գնացեք".
  
  
  Նա расслабилась. "Օ՜, լավ է": Ժպիտ. "Ինձ հետաքրքրում է, թե ինչ եք պատրաստվում անել ինձ հետ".
  
  
  "Ինչպես միշտ, իր beru քեզ հետ ։ Դու շատ գեղեցիկ աղջիկ է, և ես սիրում եմ գեղեցիկ աղջիկներին". Նրան, քմծիծաղ տվեց.
  
  
  Նա, իրոք, покраснела. "Անկախ նրանից, թե դու անիծված է." Կարծում եմ, նա կրկին վերադառնում, խորհրդի այն իրենց մտքում.
  
  
  * * *
  
  
  Միթչ Քելլին ծախսել մեծ մասը ճանապարհին, մինչեւ գրասենյակի և կլինիկաներ, ցույց off առջեւ Хуаной Ռիվերան. Նա խաղացել է իր դերը շատ կտրուկ, изощренного спецагента. Իրականում delle, նա կարող է կախարդել կանանց, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ չեմ խաղացել. Խուան թվում էր, տրամադրված չէ ընդունել ego արարքը, ակնհայտ է, օգտագործելով իրենց հետաքրքրությունը Kelly, որ զսպել ինձ.
  
  
  Բայց ես չեմ դարձրել է հատուկ ուշադրության, եղել է շատ զբաղված օրեր.
  
  
  Նախ, այն էր, զայրանում է այն, որ կանխատեսում էի բեմադրությունը. Այդ դիպուկահարի կողմից, գործող Энсенаде, եւ տարօրինակ թիմի հետ, наблюдающей մեզ Վաշինգտոնում, նրան պետք է պատրաստ դժվարությունների Մալագայում. Սակայն նախկինում նրան, մտածեցի, որ մարդասպանները հետապնդել ինձ եւ Խուան, այլ ոչ թե Корелли. Ինչպես հիմար!
  
  
  Դա այն է, ինչ ես հասկացել է իր մտքերով. Гудки դուրս մեքենա վերջապես դուրս են բերել ինձ զարմացնել, եւ նա սկսեց նայել, թե ինչպես են mimmo ինձ ընթանում են նեղ փողոցներով Մալագայի.
  
  
  Մեքենա մոտեցել է ճամփեզրին, և մենք вылезли միջոցով нах. Կլինիկան գտնվում էր մի նեղ улочке, затененной արեւի ուղիղ ճառագայթներից շենքերի շուրջ нах. Շենքի լինեն մաքուր և խնամված. Սա հաստատ ոչ մի մասն էր կեղտոտ Մալագայի.
  
  
  Քելլի մտավ մուտքից: Մենք բարձրացել ըստ կոր մարմարի աստիճաններով հետո կնոջ սպիտակ համազգեստով բավականին ահռելի հետընթաց, որը զբաղվում է կարճ поболтала հետ Mitchum Kelly, երբ մենք մտել. Մինչ մենք քայլում միջանցքով երկրորդ հարկ, նիհար կին գործարար կոստյումով և սև փողկապով Քելլի ողջունել է լայն ժպիտով.
  
  
  Ըստ Kelly, դա եղել է դոկտոր Էրնանդեսը, բուժող բժիշկ Թինա Бергсон. Ըստ պայծառ է smile Էրնանդեսին նրան կարող էի ասել, որ փողը AX վճարում ego հաշիվ եւ ճշգրտված ego մինչև լիարժեք բարկանալ, երբ նա ողջունում է իր ծառաներին գործատուների.
  
  
  "Ինչպես է նա?" - հարցրել է Քելլին:
  
  
  Էրնանդեսը, փեղկավոր ձեռքերը առաջ, խորապես ասաց ու երկար անհանգստացած են.
  
  
  "Դա հրազենային վերք է, հասկանում եք. Նման վերք երբեմն իսկապես առաջացնում սեպսիս է bloodstream. Սեպսիս այն վիրավորանքները", - ասաց նա ինձ, քանի որ նրա հայտնվել է գլխավոր болваном խմբում: "Ես իսկապես կարծում եմ, որ նա դուրս կգա այս նորմալ է ։ Աստծո օգնությամբ այն դուրս!"
  
  
  "Ինչպես շուտով?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մի քանի օր", - ասել է Էրնանդեսը, մտածելով րոպե.
  
  
  "Օ՜, ասել ես. "Այն ժամանակ դա այնքան էլ լուրջ բան է" ։
  
  
  Ego սեւ աչքերը մի պահ բռնկվել. Այնուհետեւ նա ժպտաց մտահոգվելով, մտահոգ ժպիտով. "Բավական լուրջ է, սենյոր Пибоди", - արտասանել նա երգում-երգի. Դա նշանակում է, որ նա բաց չի թողնի այն անմիջապես. Ես ստիպված էի ընդունել այն փաստը, որ ego դիմադրություն կարող է հիմնավորված բժշկական տեսանկյունից. Հրազենային վերք կարող է տհաճ пустяком. "Բայց լավ է, որ նա
  
  
  
  
  
  - անհապաղ ժամանել այստեղ, - շարունակեց Էրնանդեսը. - Նա եղել է գրեթե շոկի մեջ են. Երբ խոսքը վերաբերում է հրազենային վերքերի, պետք չէ անհանգստանալ շոկի մեջ ".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Մենք կարող ենք մտնել, տեսնել նրան?"
  
  
  "Իհարկե, իհարկե!" - просиял Էրնանդեսը, դառնալով դեպի Քելլին եւ, գանգրացում նրանց դեպի օրը միջանցքում. "Խնդրում ենք, մուտք գործել".
  
  
  Քելլի բացել էր դուռը և մտել է մեծ ընդարձակ սենյակ հիվանդանոցային койкой մեջտեղում. Շերտավարագույրներ են задернуты, եւ прикроватной тумбочке անկողնում այրվել է ճրագ.
  
  
  Թինա Бергсон էր հրաշալի, նույնիսկ, եթե դա եղել է закутана շատ բարդ սպիտակ льняную սփռոց, եւ կրծքեր укрыта больничными одеялами. Ee մազերը են распушены է բարձի - մրգային շուրջ пряденного ոսկի.
  
  
  Երբ մենք մտանք մոտ нах էին աչքերը փակ, բայց նա բացեց om, երբ մենք նայում нах վերեւից ներքեւ.
  
  
  Ee հայացքից, ուզում է ինձ. "Պարոն Пибоди", - ասել է նա:
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Ես ուրախ եմ տեսնել, որ դու այնքան լավ է նման".
  
  
  Նա փորձեց ժպտալ. "Դա... դա... և աչքերը welled մինչեւ արցունքներ:
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան. "Tina, դա սարսափելի է ։ Դու հյուրանոցի ինձ ինչ-որ բան է ասել."
  
  
  Նրա ձայնը շշուկով. "Ես ամաչում եմ ։ Ես...": Նա умоляюще նայեց մեզ.
  
  
  Նրան, շրջվեց. "Լավ է ։ Մաքրել սենյակում. Նա ցանկանում է խոսել ինձ հետ մենակ".
  
  
  Խուան выпрямилась. "Եւ ես:"
  
  
  Մեր հայացքները հանդիպեցին ։ "Մնա՛, Խուան. Մնացած - վո ՛ ն"
  
  
  Էրնանդեսը եւ Քելլի խելոք-խելոք դուրս եկանք միջոցով սենյակ կնոջ հետ սպիտակ ձեւով.
  
  
  Նրա վերցրել Tina ձեռքը. "Ինչ է, Թինա? Ինչի քեզ ամաչում?"
  
  
  Նա շրջվել հեռու ինձ. "Խորհրդարանը", - ասել է նա: "Խաղ է, որը մենք խաղում էինք".
  
  
  "Խաղը?" Նրա լսեցի կտրուկ եւ նույնիսկ ձայնը Хуаны.
  
  
  "Այո", - նյարդայնացած պատասխանեց Թինա.
  
  
  "Պատմիր մեզ այս խաղում", - հրամայել է իր էյ.
  
  
  "Սա էր գաղափարը Rico. Ես նկատի ունեմ, նա վախեցած էր և գիտեր, որ ինչ-որ մեկը փորձում է սպանել ego"
  
  
  "Թե ինչպես է նա իմացել է?"
  
  
  "Դա արդեն փորձել".
  
  
  "Լավ է ։ Նա կասկածում է, որ ինչ-որ մեկը փորձել է սպանել ego. Են ego պայմանավորվածության մեզ հետ?"
  
  
  "Այո", - շշնջաց նա:
  
  
  "Եթե նա գիտեր, որ ինչ-որ մեկը պատրաստվում է ego հարվածել է, թե ինչու է նա հայտնվել անկեղծ թակարդի?"
  
  
  "Նա դա չի արել", - ասել է Թինա. "Նա չի ծուղակը ։ Այն գործը":
  
  
  Նրան, շրջվեց ու уставился է Խուան. Իմ գոլերի ծնվել տարօրինակ միտք է ։ Նրա ամուր քամած ձեռքը Թինա.
  
  
  "Եկեք", - համոզում էր նրան ընկ.
  
  
  "Դա եղել է ոչ թե Rico, զբոսանավի վրա", - վերջապես ասաց Tina, умоляюще закатывая աչքերը.
  
  
  Tack! Զարմանալի չէ, որ ամեն ինչ տեղի է ունեցել այնքան արագ!
  
  
  "Ո ՞ չ"
  
  
  Մարդ, որի հետ դուք ասում եք, չի եղել Rico Корелли. Դա մարդ էր, որի Rico գիտեր շատ տարիներ. Ego անունը Базиллио դի Ванесси. Сицилиец.
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է Rico? Նա եղել է նավի վրա?"
  
  
  "Չկա ։ Rico դահլիճում Sierra Nevada. Երբ հանդիպում զբոսանավ ավարտվել է, մենք պետք է տեղեկացնել ego, եւ ապա դուք եւ նա հանդիպեցին վրա լեռնադահուկային հանգստավայրում. Սա նախնական հանդիպման փորձություն. Տախտակամած Rico օգտագործել Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Այո" ։ Իսկ թե ինչպես է դա? երկվորյակ!"
  
  
  "Նմանակին", - ասել է Խուան.
  
  
  "Այո! Դուք գիտեք, սովորել, փորձել է արդյոք ինչ-որ բան սպանել Rico. Տեսնում եք?"
  
  
  "Կամ ինձ սպանել", - մտածեցի ես:
  
  
  "Դա, ըստ էության,."
  
  
  - Ուրեմն մեռած է Ванесси, այլ ոչ թե Корелли?
  
  
  Նա ասել է: "Այո. Դա ճիշտ է".
  
  
  Խուան оттолкнула ինձ ու կանգնեց անկողնում. "Դու лжешь", - огрызнулась է նա: "Ես կարող եմ ասել."
  
  
  Թինա կիսով չափ приподнялась է աղբի հետ, վայրի աչքերով. "Ինչո ՞ ւ ես դու ինձ հետ այդպես ասում."
  
  
  "Դուք ասում եք ճշմարտության! Корелли մեռած! Դուք փորձում եք փոխարինել մեզ, օգտագործելով կեղծ!"
  
  
  "Դա սուտ է! Երդվում եմ!" Անձը Թինա ծածկված էր: նա ասաց.
  
  
  "Ես չեմ հավատում!" Խուան դժվար է դավիլա.
  
  
  "Rico հիմա Sierra Nevada. Մենք ունենք ազատ է արձակվել ego հետ yachts Վալենսիայում. Նրան կարող եմ ապացուցել դա"
  
  
  "Ինչպե ՞ ս"
  
  
  "Այն... այն..." Թինա չեն դիմացել. Նա սկսել է всхлипывать.
  
  
  "Ինչպե ՞ ս" - բացականչել է Խուան, կռում եւ խիստ тряся ։
  
  
  Թինա вздрогнула եւ застонала է, քան խանգարում. Նրա արցունքները հոսում. "Դա ճիշտ է!" նա всхлипнула. "Корелли կենդանի է!" Այժմ նա բացեիբաց լաց էին լինում. "Վալենսիա կան գրառումներ ego հեռանալու yachts!"
  
  
  Խուան выпрямилась, նրա աչքերը նեղացրել, բայց գոհ են մնացել: "Մենք կարող ենք դա ստուգել".
  
  
  Նրա զգուշորեն հրել Խուան մի կողմ նետելու համար нах многозначительный եւ понимающий վզգլյադ " - ը: Խուան էր համարձակ, եւ դա ինձ դուր էր գալիս. Հիմա մենք գիտեինք, որ Корелли կենդանի.
  
  
  "Ուր է նա?" Նրա հարցրեց Tina.
  
  
  "Ես ասացի ձեզ. Sierra Nevada". Ee աչքերը закатились է սարսափի.
  
  
  "Բայց..."
  
  
  "Նա ինձ, որտեղ նա կդիմավորի ձեզ":
  
  
  "Նա գաղտնի հանգստավայրում?"
  
  
  Թինա հուսահատ кивнула. "Այո, Այո! Մասին, պարոն Пибоди, ինձ համար շատ ցավալի է, որ ամեն ինչ սխալ".
  
  
  "Դուք պետք է!" - огрызнулся ես:
  
  
  "Դուք պետք է գնալ այնտեղ, որպեսզի դիմավորի ego?"
  
  
  "Մեզ համար, որ!"
  
  
  "Ո ՞ չ" Ee անձը рассыпалось.
  
  
  "Չկա!" Էր կատեգորիկ.
  
  
  "Ինչո ՞ ւ, ինչո ՞ ւ ոչ" Նա կրկին արտասվել. "Նա... նա... կսպանի ինձ!"
  
  
  "Այո", - հանգիստ ասացի ես: "Ես հավատում եմ, որ նա լինի":
  
  
  Գլուխ հինգ
  
  
  Нетолько կանխատեսել мысленные ալիքներ շուրջ իր ուղեղի օտար. Նրան փորձել են այս տարիների ընթացքում, սակայն ՝ ապարդյուն ։ Բայց այդ պահին նրա գիտեր, որ պետք է ես շփվել Хуаной Риверой օգտագործելով միայն ուղեղային ալիքների - սույն экстрасенсорного ընկալման.
  
  
  Նրա устремил նայում իր դեմքին և շատ խորհում. Նրա մտածեցի, Արի նրան օգնություն, Խուան". Դու լավ տղա է;
  
  
  Խուան նայեց ինձ, раскрасневшись, կարծես թե այստեղ էր անհարմար է, որ տղամարդը այդպես ուշադիր է իր դիտարկում.
  
  
  Նրան, գիտեի, որ իմ սկզբնական միտքը չէ ներխուժել. Հավանաբար, դու իմ կորցրել
  
  
  
  
  
  տղա է, սակայն.
  
  
  "Գրողի ծոցը այս ամենը", - մտածեց նրան վերջապես. Ինձ մոտ այնպիսի զգացում է, որ նա բռնել է դա ։
  
  
  Նրա, դիմել Тине եւ огрызнулся: "Մեզ համար որ!" Նրան կրկին ասաց. "Ամեն ինչ վերջացած է: Դուք սուտ է մեզ վերջին անգամ: Չկա".
  
  
  Աչքերը Хуаны նեղացրել է, եւ նա կարող է վերահսկել իր мыслительными գործընթացներին, քանի դեռ նա հատել meanders խաղ է, եւ առաջիկա խաղի.
  
  
  "Սպասեք մի րոպե", - արագ ասաց նա: "Մենք չենք կարող պարզապես լքել է Իսպանիա, տեսնելով պարոն Корелли!"
  
  
  Թինա դադարել է արտասվել և հույսով նայեց ինձ.
  
  
  Նրա уставился է Հուան, ինչպես պարտեզի червяка մաքուր салате. "Օ՜, այո, մենք կարող ենք!" - զայրացած ասացի ես: "Դրանք սուտ է մեզ, եւ դա թել".
  
  
  "Բայց ինչ վերաբերում է տեղեկատվության, որը պետք է մեզ Корелли?"
  
  
  "Մեզ դա պետք չէ" ։
  
  
  "Դա քեզ պետք չի, - взмолилась Խուան, - բայց ինձ դա պետք է! Նրա նա, ում ուղարկել է այստեղ նրա համար. Դու ընդամենը թիկնապահը!"
  
  
  Նրան, նայեց Tina տեսնել, թե ինչպես է նա կարծիք մեր փոքրիկ դրամատիկ импровизацию. Այն դարձել է հեռուստադիտողի արագ թենիսի խաղում:
  
  
  "Ես свяжусь հետ AX", - прорычал ես անում ինչ-որ բան ուշ винтажного "Богарта". "Բնակավայր ռուսաստանի մաքրվել!"
  
  
  "Թույլ տվեք խոսել նրանց հետ." - ասել է Խուան, արդեն լինելով взволнованной. "Ես շատ բան դրել է քարտեզի վրա!"
  
  
  "Մենք ոչ թե պետք է խոսել, երբ դրան", - դժկամությամբ ասաց ես, махая Тине.
  
  
  "Ինձ համար միևնույն է, թե ով է լսում! Դա իմ խնդիրն է!"
  
  
  Նրա մտածեցի, ձեւացնելով, թե взвешиваю հետեւանքները. Վերջապես նա ասաց, "Դու իրոք ուզում ես գնալ ու հանդիպել Корелли?"
  
  
  Խուան кивнула. "Իհարկե! Պարզապես այն պատճառով, որ դու փչացրեց առաջին հանդիպում..."
  
  
  "Իսկ դու?" - ընդհատեցի նրան, դիմելով Тине. "Ի ՞ նչ երաշխիք կարող եք մեզ տալ, որ կհանդիպի իրական Корелли Sierra Nevada?"
  
  
  "Ես արդեն ասել եմ ձեզ! Դուք կսովորեք, երբ ստանում է ճիշտ տեղեկատվություն":
  
  
  Այն, shrugged.
  
  
  - միջամտել Խուան. - Մենք պետք է հանդիպել Корелли, - ասել է նա: "Ինձ համար դա ահավոր կարեւոր է!"
  
  
  "Լավ աղջիկ է", - մտածեցի ես: Պահպանելով бесстрастное անձը, նրա leaned է Թինա. "Մենք եւս մեկ փորձ".
  
  
  Նա ազատվել է փակել աչքերը և ժպտաց.
  
  
  "Դուք պետք է սերտորեն համագործակցել մեզ հետ, Tina, - ասել է իր էյ. "Պատճառ չկա ենթադրելու, որ մարդասպանը հիմա տուն կգնա. Նա էլ ցանկանում է սպանել քեզ":
  
  
  Խուան нахмурилась. "Ինչու? Եթե эму վճարել սպանությունը Rico Корелли, նա աշխատեց իր պայմանագիր".
  
  
  "Բայց նա անպայման գտնում է իր սխալը. Մաֆիան գիտի, որ Корелли կենդանի է, կամ շուտով պետք է մահանա. Այնուհետեւ մարդասպանը հետապնդելու Tina - բերել ego է Корелли!"
  
  
  Թինա фыркнула.
  
  
  "Մենք դնելու ենք պահպանությունը, այդ սենյակում", - հայտարարել է եմ. "Ես ասեմ Митчу Kelly".
  
  
  "Բայց պատրաստված մարդասպանը կարող է թափանցել ամենուր. Ինչպես թիկնապահը գտնում է, hema հետեւել?" - հարցրեց Խուան.
  
  
  Նրա нахмурился. "Մենք գաղափար չունենք, թե ով է մարդասպանը: Эму պարզապես պետք է ոչ մեկին չի պահում off".
  
  
  "Բայց մենք գիտենք", - հանկարծ ասաց Թինա է, նստած եւ морщась է ցավում, երբ հանկարծակի շարժման.
  
  
  Մենք Хуаной повернулись նրան բաց իրանում. "Գիտես որ?"
  
  
  "Ով է մարդասպանը: Դա անունով Մոծակը. Պետք է լինի. Նա պրոֆեսիոնալ մարդասպան. Ego իսկական անունը Альфреддо Москато".
  
  
  "Որտեղի ՞ ց դուք գիտեք?"
  
  
  "Քանի որ վարձու մարդասպանը փորձել է մուտք գործել վիլլա Rico, Corsica վեց ամիս առաջ ։ Երկայնքով պատերը շատ թակարդներ եւ սարքերի, ուստի նա չի կարող ստանալ ներսում. Բայց երբ նա փորձել է, նա հարվածել է լարերը, որոնք արել են ինֆրակարմիր լուսանկարները: լուսանկարները եկան, և նա հասկացավ, որ դա Москато ".
  
  
  "Rico Корелли գիտի Москато?"
  
  
  "Չկա ։ Նրանք երբեք չեն հանդիպել. Odin շուրջ մարդկանց Rico հայտնի է Москато".
  
  
  "Ուրեմն, դուք ասում եք, որ Москато չգիտի Корелли դեմքին ու մտածում, որ սպանել է ego".
  
  
  Թինա кивнула. "Ես չեմ մտածել այդ մասին, բայց, այո, այն էլ ասաց, որ."
  
  
  "Որ դուք գիտեք, Москато? Ինչ-որ բան, որ կարող է օգնել մեզ բացահայտել ego?"
  
  
  Անձը Թինա դարձել է վարդագույն. "Эму շատ աղջիկներ են դուր գալիս", - խոստովանել է նա:
  
  
  "Ինչ-որ բան ավելի, քան այն?"
  
  
  "Эму սիրում զույգ", - անվստահ выпалила Թինա.
  
  
  "Զույգերով?" - զվարճալի է, - հարցրեց ես:
  
  
  "Դա ծիծաղելի է!" - կտրուկ ասաց Խուան.
  
  
  Նրան կրկին դիմել Тине. "Նրա մոտ սովորություն է трехэтажному սեքսի?"
  
  
  "Այո", - ասել է Թինա. "Դա դրա հետ կապված. Նա դա անում է ամեն անգամ, թե ինչպես է գնալ աշխատանքի ։ Դա ego relaxes".
  
  
  "Գուցե, մենք կարող ենք օգտագործել այդ գիտելիքը, գտնել նրան, մինչեւ որ նա գտնում է մեզ":
  
  
  "Գտնում մեզ?" - բութ հաստատել է Խուան.
  
  
  "Նա, իհարկե, կրկին փորձելու է գտնել մի ճանապարհ է Корелли. Քանի որ նա չգիտի ego առաջին հայացքից". Նրա уставился է պատուհանը shutters. "Եւ ամենահեշտ ճանապարհն է բռնել Корелли այն տեսնել մեր հետեւից":
  
  
  Աչքերը Хуаны վառեց. "Այնուհետեւ մենք կտեսնենք իրեն Մալագայում, և նա վարվում է մեզ հետ" ։
  
  
  "Չկա ։ Սկզբում մենք ego կգտնենք". Բայց ինձ պետք էր ինչ-ինչ շտկել ։ "Tina, ինչպես ինձ հետ կապ հաստատել սույն Корелли?"
  
  
  Նա отвернулась. "Դուք պետք է սպասել, մինչեւ նա կզանգի ինձ":
  
  
  "Բայց քանի որ նա իմանում է, որտեղ դու ես նկատի ունեմ, tucked հեռու է այս հատուկ կլինիկայում?"
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. "Նա. Նրան կարող եմ այդ երաշխավորել"
  
  
  "Ես չեմ ուզում բարձրանալ լեռնադահուկային հանգստավայր եւ սպասել ego այնտեղ", - ասացի ես:
  
  
  "Բժիշկը պատմում է, որ մի քանի օրից ինձ հետ ամեն ինչ կարգին է":
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Այն ժամանակ մենք կսպասենք. Իսկ առայժմ մենք կփորձենք прихлопнуть Москита. Այն էլ հյուրանոց է, որ նա անհետացել է, իսկ մենք աշխատում ենք այս հանրահավաքով".
  
  
  * * *
  
  
  Արագ տեղեկացրել է Митча Քելլի
  
  
  
  
  
  
  եւ մեկ րոպե անց նա արդեն խոսում է հեռախոսով, խաբելով коменданта Մալագայի է, որ նա հանձնարարել է անդամին Քաղաքացիական գվարդիայի հետևել Թինա Бергсон. Ճանապարհին հյուրանոց նրա պատմել է Քելլի ուղարկելու մասին գործողությունների.
  
  
  Նա ասել է, որ չի լսել, որ The Моск էր Մալագայում, բայց, իհարկե, նա չի հայտնաբերել որեւէ զգացմունքները. - ին: Թվում էր, նա կարծում է, որ իր ego փնովում. Վստահեցրեց, որ ոչ.
  
  
  "Преисподняя", - ասել է նա: "Ինչու չես նայում?"
  
  
  "Ինչ է հանցավոր աշխարհը?"
  
  
  "Ռագու-ի Մալագայի", - ասել է նա: "Քվեն որտեղից նրանք սովորում Комаре. Դերձակ, դուք Хуаной նայում միանգամայն օրինական է: Դուք կարող եք լինել парочкой անառակաբարո ներգաղթյալների, ովքեր փորձում են վարձել թիկնապահի. Ես ունեմ պայմանագիր, որը գիտի, շոգեխաշած միս ներսում են. Ego անունը Դիեգո Պերեսը ։ Նայիր, այն կուղարկենք ego քեզ այսօր երեկոյան ։ Նա քեզ окружит ".
  
  
  Նրան, նայեց և Խուան, ամբողջ чопорная և լարված է իմ տղամարդկանց шовинизмом.
  
  
  "Լավ է ։ Եկեք փորձենք".
  
  
  Մենք լուռ ավարտել ուղեւորության.
  
  
  Երբ մենք վերադարձանք հյուրանոց, նրան լսեց հեռախոսի զանգ.
  
  
  Դա եղել է Քելլին:
  
  
  "Odin. Նրա գործարք է կնքել Դիեգո".
  
  
  "Լավ է":
  
  
  "Նա աճով հինգ ոտնաչափ յոթ դյույմ, խնամված տեսքը, մի փոքրիկ усиками եւ շատ խելացի. Թույլ մի տվեք, որ галстукам ներկայացնել ձեզ մոլորության մեջ գցել".
  
  
  "Ճիշտ է"
  
  
  "Երկու. Այն ապակոդավորել ահազանգ է Ինտերպոլի".
  
  
  Ինտերպոլը?"
  
  
  "Ես ուղարկել իրենց նկարագրություն мертвеца հետ отпечатками. Դա չի Корелли. Դա Ванесси, լավ է"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Դա նշանակում է, Պապի, - ասում է ճշմարտությունը":
  
  
  "Այո" ։ Հաջողություն քեզ այսօր երեկոյան, Նիկ".
  
  
  * * *
  
  
  Դիեգո Պերեսը հայտնվել է հենց նրանով, թե ով է անվանել Միթչ Kelly - ուղիղ выглядящим տեսակի գնացող, որը կրում է վառ, բայց ճիշտ հագուստը եւ աջակցել մակ-ում հհ մշտական հոսքը ոչ էական զրույցների, որպեսզի հյուրասիրել կտամ, տվյալ դեպքում Խուան Риверу.
  
  
  "Նրա Դիեգո Պերեսը", - ասել է նա ինձ, երբ նրա впустил այն.
  
  
  "Ինչպես գործի?" Նրան ասաց. "Դա իմ կինը Խուան".
  
  
  "Չքնաղ լեդի", - ասել է նա поклоном. Նրա թաքուն նայեց և Խուան. Նա փորձել է պահպանել իր դեմքը անշարժ է, բայց ես տեսել եմ, թե ինչպես ներսում սկսվի զայրույթը. Նա կասկածում է, որ ես ծիծաղում նրա հետ:
  
  
  "Պարոն Քելին հայտնել է, ինձ հետ: մեր նպատակն թեմա, - հակիրճ ասել է Դիեգո, բազմանշանակ նայելով ինձ.
  
  
  "Ինչի ՞ ց սկսել" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա նշել է տեղը, եւ մենք առաջացրել տաքսի եւ խաղը նրան. Դիեգո նստած Хуаной, сиял եւ болтал իսպաներեն, ապա անգլերեն. Այն նայում է պատուհանից.
  
  
  Մալագայում դուք իսկապես չգիտեք, թե որտեղ է տապակած ուտեստներ էին սկսվում եւ որտեղ ավարտվում էր ակումբներ ։ Մենք սկսեցինք ռեստորանի նայող Միջերկրական ծով, մոտ նավահանգիստ, քաղաքի կոչվում է Լա-Малагета. Արեգակը մտել է մակերեւույթին Միջերկրական զգեստ, եւ մենք ուտում ծովամթերք և խմում գինի եւ կոնյակ: Մատուցողները մոմեր են վառել ՝ գունավոր ակնոց, և գիշերը.
  
  
  "Ես ունեմ գաղափար, Դիեգո, - ասացի ես:
  
  
  "Գաղափար է." Դիեգո սկսել է ժպտալ. Эму սիրել ինտրիգ.
  
  
  "Ես կարողություն ունեցող ամերիկացի զբոսաշրջիկը. Դա երեւում է այն, թե ինչպես է իր разбрасываюсь գումարով. Նրա гуляю կնոջ հետ ։ Բայց ինձ համար ձանձրալի կնոջ հետ: Նրա ցանկանում եմ, որ уложила քնել է ոչ միայն պարզ крестьянскую աղջկան. Նրա ցանկանում եմ երկու!"
  
  
  Դիեգո հիացական. "Բայց ինչպես դուք հաշիվը ստեղծվել ներկայությամբ ձեր կնոջ սենյոր?"
  
  
  "Նա քեզ հետ, Դիեգո".
  
  
  Ego անձը расплылось է պայծառ մի ժպիտով. "Ah!"
  
  
  "Երբ մենք գտնում ենք, երկու աղջիկների, որոնք աշխատում են զույգերով, մենք պարզում, խնդրել է արդյոք om հանդես գալ վերջին մի քանի օրերի ընթացքում, հատկապես վերջին գիշերը".
  
  
  "Ես տեսնում եմ!" Անձը Դիեգո հիացմունքն արտահայտել է: "այն Ժամանակ գնացինք".
  
  
  "Իրականում. Տեսնենք, թե ինչ կլինի հետագայում":
  
  
  Մենք սկսեցինք հաճախել դիսկոտեկներ Մալագայում. Եվրոպական դիսկոտեկ - դա ըստ էության մութ տեղ, ցածր առաստաղի, եւ շատ քիչ քանակով պատուհաններ: Փոքր սեղաններ տեղադրված պլատֆորմի շուրջ մեջտեղում. Առաստաղից свисают տարբեր կախազարդեր, - չոր մամուռ, գոտի, պարան, garters, մտրակ, կրծկալներ, плети, գրեթե ամեն ինչ, ինչ հնարավոր է պատկերացնել:
  
  
  Միշտ ինչ-որ բարձրաձայն հնչում է երաժշտություն հետ стереофонической ձայներիզ. Բարձրախոսներ արտադրել աղմուկ է բոլոր ուղղություններով շուրջ թաքնված niches. Стробоскопы փայլել разноцветной լուսավորված են բոլոր կողմերը: Պատերը проецируются գունավոր slides մերկ մարմինների եւ զույգերով են տարբեր դիրքերով սեռական ակտի. Աղմուկ ֆանտաստիկ.
  
  
  Ապա բոլոր стробоскопы выключаются, և բեմ է դուրս գալիս մի խումբ կիթառահարների. Հայտնվում է ֆլամենկո պարողի - արական կամ իգական.
  
  
  Կեսգիշերին մենք անցել ենք կես տասնյակ տեղերը բացասական արդյունքների.
  
  
  "Լավ է?" Որոշ ժամանակ անց նրան հարցրեց Դիեգոյի.
  
  
  "Ոչինչ, սենյոր", - ասել է նա: "Մատչելի է բազմաթիվ կանայք միայնակ, զուգապարեր, նույնիսկ եռակի, բայց վերջերս ոչ ոք հանդես չի եկել եռյակի".
  
  
  "Այսպիսով, մենք կփորձենք մեկ անգամ եւս".
  
  
  "Մեզ մոտ սպառվել". Աչքերը Դիեգո прищурились. "Ես կարծում եմ, որ մենք պետք է փորձենք Торремолинос".
  
  
  "Որտեղ է դա?"
  
  
  "Մի քիչ հարավ. Է Կոստա դել Սոլ".
  
  
  "Դեռ discos?"
  
  
  "Լավագույն. Կենդանի. Կենդանին. Развратное".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Լավ է հնչում. Գնացինք".
  
  
  Օրինակ, մեկ ժամ երեսուն մենք մտել ենք մի տեղ, կես գլխավոր փողոցի Торремолиноса. Դա եղել է մռայլ տեղը: Կենդանիների բջիջների քայլում է ետ եւ առաջ է բջիջների, свешивающихся առաստաղից մոտ բար մուտքի մոտ:
  
  
  Լյումինեսցենտային ցեղային աթոռներ եւ սեղաններ блестели մթության մեջ: Պարուհի ֆլամենկո испарилась սովորական քայլ
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  s փոքր բեմի կենտրոնում է սենյակում. Պատը проецировали slide երկու լեսբուհիների էքստազի մեջ ։ Ամրապնդեց гитарная երաժշտություն մրցում խելագար оплакиваем երբեք գոյություն երգչուհու բացահայտ փորձելով խլացնել բոլոր ընթերցողների.
  
  
  Մենք նահանջել, պատվիրել сангрию եւ սկսեցին նայել.
  
  
  Դիեգո անհետացել է:
  
  
  Մենք Хуаной уставились ընկերոջ ընկեր.
  
  
  Իմ ձեռքը չի վերցրել է ինձ համար ուսին. Նրա կտրուկ շրջվել, աղետի գոտի անսպասելի մարդկային շփումը.
  
  
  "Նրանք ինձ մոտ կան", - ասել է Դիեգո ինձ ականջ.
  
  
  Այն, անդրադարձել է ձեռքը Хуаны, զգուշացրել է նրան, որ նա մնա այնտեղ, եւ հետեւում է Դիեգո խավարի. Կողմ է discos էր փոքր դռան անցք. Դիեգո անցկացրել է ինձ նրա միջոցով, եւ մենք անցել ենք темному միջանցքով սենյակ վերջում. Սեղանի շուրջ նստած կինը անորոշ տարիքի կեղտոտ, рваном կոստյումով ֆլամենկո. Է հառաչել է ee գլխով светился թույլ էլեկտրական брылев. Մոտ нах էին սեւ մազերը, սեւ աչքերը եւ սեւ պայուսակներ տակ նրանց.
  
  
  "Ճերմակ", - ասել է Դիեգո. "Այն տղամարդը".
  
  
  Bianca հոգնել ժպտաց. "Ես սիրում եմ քեզ", - ասել է նա:
  
  
  Նրա ժպտաց. "Ձեր ընկեր?"
  
  
  "Նա այնքան լավն է, թե ինչպես է նրան, բայց նա կլինի այնտեղ":
  
  
  "Նրա անունը?"
  
  
  "Կառլ". Նա հերքեց իր ուսերը.
  
  
  "Ճերմակ", - ասացի ես: "Դու պետք է լավ. Ես չեմ ուզում ծախսել իզուր".
  
  
  "Չեմ վատնել փողերը իզուր է Бьянку եւ Կարլա!" կինը фыркнула. "Մենք լավ. Շատ լավ է":
  
  
  "Ես չեմ ուզում սիրահարների!" Նրան ասաց. "Ես ուզում եմ իմանալ, աշխատել են, արդյոք դուք միասին առաջ":
  
  
  "Իհարկե, մենք աշխատում ենք միասին", - ասել է Երգիչը, успокаивающе գանգրացում ինձ ձեռքով ։ "Մի անհանգստացեք դրա մասին: Մենք поделим գումարը":
  
  
  "Որքան?"
  
  
  "Յոթ հազար песет հատին".
  
  
  "Դա շատ! Նրան պետք է իմանա, լավն եք!"
  
  
  "Լսիր, դու ինչ-որ բան հարցրու ..."
  
  
  Դիեգո ասել է. "Ով, Bianca? Դուք ունեք առաջարկություններ?"
  
  
  "Իհարկե, ես ունեմ առաջարկություններ! Այս ֆրանսիացին ապրում Марбелье".
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Ես չեմ հավատում մեր մեկ ֆրանսիացի!"
  
  
  Նա ծիծաղում էր. "Դա լավ է ։ Նրա երեխաներ!"
  
  
  Մենք Դիեգո զղջացել համազգեստով:
  
  
  "Հե ՜ յ, - ասել է նա: "Մեկն էր, որը մենք միայն երեկ! Կարլա ։ Իսկական տականք, նա եղել է! Նա հյուրանոց է ամեն ինչ! Եւ միանգամից! Մասին, ասում են քեզ..."
  
  
  "Ով էր նա?"
  
  
  Նա нахмурилась. "Ես չգիտեմ ։ Նա կոչ է անում մեզ իր անունից. Նա մուգ guy. Գիտես. Նայում իտալացի կամ ինչ-որ բան այս տեսակի. Չեն խոսում է իսպաներեն".
  
  
  Նրան, նայեց Դիեգո, եւ նա իջեցրեց կոպ մեկ աչքը ։
  
  
  "Թե որտեղ է նա ապրում?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մենք գնացել ենք վիլլա բացահայտ այստեղ Торремолиносе".
  
  
  Նրա порылся դրամապանակում եւ քաշեց տասը հազար песет. "Տվեք ինձ հասցե, - ասացի ես, - եւ թողնել իրեն տաս հազար" ։
  
  
  Ee աչքերը լայն է, և նա տեսավ, թե ինչպես նրա ճակատին հանդես է եկել քրտինք. Ee շուրթերը էին խոնավ է թուք. Նա разрывалась միջեւ ագահության և զգուշությամբ. Այժմ նա իմացել է, որ կարող է լինել ավելին, քան պարզապես покупательница տարօրինակ սեքսուալ ցանկություններին: Սակայն նրան ավելի շատ հետաքրքրել են գումար, քան կասկած.
  
  
  Նա потянулась փողի.
  
  
  Հասցե?"
  
  
  "Ես չգիտեմ նրա հասցեին: Նրա... նրան կտանեմ քեզ այնտեղ".
  
  
  Նրան վերադարձրեց փողերը և հանել է հինգ հազարի: "Մնացածը, երբ մենք ստանում այնտեղ, Bianca".
  
  
  Դիեգո նայեց озадаченным. "Սենյոր. Իսկ ինչ վերաբերում է մյուս сеньоры? Քո...?"
  
  
  "Արի այնտեղ, Դիեգո, եւ забери իր տուն կես ժամ անց".
  
  
  Նրա մտածեցի, որ եթե ինչ-որ մեկը հետեւում է Դիեգո, նա հետեւում է եւ Хуаной դեպի հյուրանոց:
  
  
  Նրան բռնեց Бьянку ձեռքը, և մենք դուրս եկանք միջոցով հետեւի դուռը եւ discos.
  
  
  Դրսում շատ մութ. Նեոնային լույսերը լուսաբանել ժամանակ, բայց հետևից: այն եղել է գրեթե սեւ, ինչպես смоль.
  
  
  Bianca ասել է. "Սպասեք այստեղ":
  
  
  Նա գնաց, եւ մի կես րոպե տուն подъехало տաքսի, եւ նա помахала ինձ ձեռքով ։
  
  
  Նրա sel կողքին, զգալով բորբոսնած հոտ ee դիմահարդարում, ee բանկում, եւ հագուստ.
  
  
  Նա խոսել տաքսու վարորդ է, viejo հետ, տխուր աչքերով, է վերցնել, եւ նա տեղից շարժվել է տեղից, петляя նեղ փողոցներով, առաջատար է предгорьям քաղաքի ծայրամասում. Մենք դուրս ենք եկել գծով սպա-րդ մասի Торремолиноса և մտել пригородную բնակելի մաս:
  
  
  Տասը րոպե Bianca նիհար առաջ եւ хлопнула տաքսու վարորդի ուսին.
  
  
  "Акви! Քվեարկությունից":
  
  
  Նա կանգնեցրել է տաքսի.
  
  
  "Վոն նա?" - հարցրեցի նրան, Бьянку, опознав առանձնատունը, որը նա ցուց էր տալիս.
  
  
  Նա кивнула.
  
  
  "Տղամարդը նա այնտեղ մենակ է ապրում?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Դա, ըստ էության,. Այլևս ոչ ոք չկա":
  
  
  Իր հավատարմագրերն է էյ հինգ հազար песет, դուրս է եկել, ըստ տաքսի, վճարեց վարորդին և երեւում նրանց ' երկուսին, քանի դեռ նրանք գնում ։
  
  
  Տաքսի վերացել է:
  
  
  Նրա ստուգել наплечную holster. "Люгер" սպասում.
  
  
  Villa, որը գրանցել է Bianca, ներկայացնում էր իրենից մի փոքր лепной շենք, շրջապատված լավ խնամված այգի. Շենքի առջև էին բաց դարպասը:
  
  
  Նրա մտել.
  
  
  Տուն մութ էր ։
  
  
  Այն շրջանցել: Ակնհայտ էր, որ տեղացի տանը կամ դրսում, կամ քնած են աղբի.
  
  
  Նրան, նայում է պատուհանից դուրս ու տեսա խոհանոց և ճաշարան.
  
  
  Երկրորդ պատուհան ներկայացել է ննջարան, եւ ինչ-որ մեկը քնում է աղբ.
  
  
  Նրա огляделась, որպեսզի համոզվեք, որ ինձ ոչ ոք չի տեսնում: Ապա, դարձնելով հնարավորինս քիչ է աղմուկը, նրան է մոտեցել кухонному պատուհանը եւ փորձել ego բացել.
  
  
  Ի զարմանս ինձ, նա ազատ է արձակվել եւ մեկնել է արտաքին.
  
  
  Նրա пролезла.
  
  
  Սեքս է վիլլայում էր սալիկապատված է, եւ նրա լուռ նրա վրա է իջել. Նրա հրավիրեց
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  քաշեց իր "Люгер" եւ ուղեւորվել օրը միջանցք հետեւի խոհանոց.
  
  
  Դուռ ննջասենյակ էր приоткрыта. Այն արագ է անցել нах ննջարան եւ նկատեց խանգարող մոտ օր. Поднес ձեր կտոր մահճակալ և ներառել է брылев.
  
  
  "Zamri", - ասացի ես, մտածելով, որ իր ձեռքի տակ կարող է զենք.
  
  
  Ոչ մի շարժման. Ոչինչ ։ Նրան էր նայում. Սերգեյ, заливавший սենյակ, ցույց է տվել ինձ, թե ինչ է տեղի ունեցել, եւ ինձ վատ է զգացել ։ Մի մարդու, ով պառկած է աղբ, այլեւս չեն եղել ։ Բարձ եւ սպիտակեղեն էին գործած կողմից վեր է, որ նմանվել է քնած.
  
  
  Զգալով պահի բացարձակ խուճապի, այն, ձգվեց դեպի լույսը, որպեսզի ego մարել.
  
  
  Ձայնը ետ ինձ կար մի շատ արագ. Չնայած նրան էր մանում են արագ, որքան կարող է շրջադարձային "Люгер" բռնել մեկին էլ այն մեզ համար էր, նրան այդպես էլ չի ավարտել շարժման. Նրա սուզվել է խավարի մեջ այն պահին, երբ ամուր մետաղական առարկան ընկել է ինձ գանգ.
  
  
  Առաջին բանը, որ ես հասկացա, ուշքի եկավ, այն էր, որ ես չէի կարողանում շնչել: Իսկ հետո հայտնաբերել է, որ ես նույնպես ցավում գոլը ։ Երրորդ, որ ես զգացի, - այն վիճակը, որում իմ մարմինը скручено. Այն գտնվում է շատ սերտ տարածության մեջ, որտեղ հազիվ հերիքում համար իմ ноющих ոսկորների.
  
  
  Նրա panting, փորձում է շնչել ծաղկաձորյան մաքուր օդը միջոցով մառախուղ թունավոր գոլորշի, окружавший ինձ.
  
  
  Նրան բացել աչքերը, եւ սկզբում ոչինչ չի տեսել. Իմ աչքերը защипало, затуманились եւ переориентировались. Հանկարծ նրա հասկացա, որ չեմ կարող пошевелить ձեռքերով եւ ոտքերով.
  
  
  Փորձում է նստել անկեղծ, իր տեսա тусклом լույսի, որ ես խրված է առջեւի նստատեղի շատ փոքրիկ Volkswagen-ը: Շարժիչը աշխատում էր, բայց մեքենան չէր շարժվում.
  
  
  Նրա закашлялся եւ փորձել է прочистить կոկորդը, բայց չկարողացավ ։
  
  
  Արտանետման գազայի! Այս միտքը flashed ես գոլ է խփել, և նա նստեց, կտրուկ выпрямившись, նայելով շուրջը, առաջին անգամ նկատելով, թե ինչպես գուլպաներ вонзается գրեթե փակ պատուհան.
  
  
  Սպառել է лился միջոցով գուլպաներ են фолькс. Այն բավական գիտեր այդ ավտոմեքենաների, հասկանալու համար, որ նրանք գրեթե воздухо եւ անջրանցիկ ներսում. Իսկ գալով շմոլ գազից ինձ մնացել է քիչ ժամանակ ։
  
  
  Իմ ձեռքի և ոտնաթաթի հետ կապված էին тугими веревками, որոնք կապված են միասին, այնպես որ, ես նման ցուլ, հետապնդում бычью շուն. Այն տարածված է իր ձեռքը, փորձում է գրավի աղճատում են դրել, որպեսզի вывернуть նրան, բայց նա չի կարող մանեւրել лодыжками բավական բարձր սահմաններում մեքենաներ է հասնել բանալիով.
  
  
  Նրա պառկած է և դժվար է շնչում էր հուսահատության. Նրան, գիտեր, որ ես որոշմամբ շնչել թարմ օդը, թոքերի.
  
  
  Նրան, գիտեի, որ դրսում Москит սպասում, եւ հինգ կամ տասը ին նա մտել է ավտոտնակ, բացել է մեքենայի դուռը մեքենաներ, անջատել շարժիչը, և տարավ ինձ ինչ-որ բան առաքման. Նա ինձ լիովին մատնել!
  
  
  Այն կարող է հասնել մինչև ankles աջ ձեռքը, բայց չէր կարողանում բարձրացնել om բավական բարձր է դիպչել պողպատի շեղբեր, ամրակայված է հետեւի իմ կոճ. Նրա սահել է մի տեղ եւ հարվածել լծակ անցնել հաղորդումների, գրեթե կորցնելով ego ձեւը.
  
  
  Իսկ հետո նրա անդրադարձել է պողպատի blade.
  
  
  Նրա մի պահ կորցրել է գիտակցությունը, բոլոր իմ մարմինը տանջել վշտահար հազ. Ես շատ ժամանակ չեմ ունեցել.
  
  
  Բերան եկել է դրսից, եւ նա փորձել է կտրել ropes, удерживающие իմ կոճ. Մեկ րոպե անց պարան разорвалась. Նրան այլեւս չի կարող շնչել, եւ անցկացնելու իր շունչը. Ինձ բոլոր կողմերից սկիզբը գալիս է խավարը. Այժմ հազիվ пошевелить մատները.
  
  
  Ածխածնի օքսիդ շարունակել է գործել մեքենան ։
  
  
  Այն ժամանակ իմ ոտքերը հրաշքով հանքափորները. Նրան հրել om է ձեռքի մնացած եւ կտտացրել մեկ ոտքով վրա գազի ոտնակ. Volkswagen թռավ, բայց ահաբեկելը պահում.
  
  
  Դրա դիմել լծակ անցնել հաղորդումների դեպի վար, հետին ընթացքը, եւ կրկին քաշեց ոտքը գազի ոտնակին սեղմած ։
  
  
  Volkswagen կրակել է փակ ավտոտնակ դուռը եւ բախվել нах.
  
  
  Բայց դուռը չի բացվել, չնայած դրա լսել pops ծառից.
  
  
  Նրան հետապնդել ֆոլքսվագեն առաջ.
  
  
  Իմ տեսողությունը կրկին померкло, եւ նա գրեթե ոչինչ չի տեսել: Իմ թոքերը содрогались թունավոր օդի նմուշառման.
  
  
  Կրկին առաջ, թալան.
  
  
  Օրը раздвинулись.
  
  
  Նրան տեսա գիշերը դուրս. Առաջ.
  
  
  Նրան կրկին ընդգրկել "ֆոլքսվագեն" հետին ընթացքին եւ распахнутые օրը մեկնել է подъездную հետեւել. Նրա արգելակել է բաց տեղանքում և կանգ առավ ։ Պատուհանից вливался թարմ օդը:
  
  
  Աջ նրան տեսավ հանկարծակի պոռթկում, նարնջագույն կրակի նախորդած ձայնային կրակոցի.
  
  
  Նրա կտրեց պարան է wrists եւ ազատել դաստակ. Նրա կորզեց դուռ ու իջեցրեց պատուհանը, кашляя օդում. Մեկ րոպե անց ղեկը հայտնվեց իմ ձեռքում. Նրան դիմել "ֆոլքսվագեն", վառեց սուրբ եւ нацелил ego-ին կետը, որտեղից տեղի է ունեցել կրակոցի.
  
  
  Ինչ-որ մեկը գոռաց. Կար եւս մեկ կրակոցի. Նրա միջոցով անցել подъездную հետեւել է lawn եւ ուղեւորվել кустарнику, որը մեծացել է մոտ ավտոտնակ. Նրան, տեսա, թե ինչպես շուրջ թփերի popped մարդկային ուրվագիծը եւ վազեց վերաբերյալ մարգագետինների. Նրան պահել ֆոլքսվագեն нацеленным նրան.
  
  
  Նա դիմել է մեկ անգամ, իր испуганное անձը осветилось վառ կանչում ցոլալապտերների մեքենաներ. Դա եղել է ցածր մութ մարդ круглолицый տղամարդը հաստ հոնքերով, երկար бакенбардами եւ կապույտ մորուքով ծնոտ - Mosquitoes.
  
  
  Նա կրակել է մեկ անգամ, սակայն վրիպել, եւ շատ սեղմել է գազի սակագինը ։ Volkswagen թռավ առաջ.
  
  
  Москато зигза
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  gged հիմա, փորձելով ապաստան գտնել մի փոքրիկ բակում. Այն, սեղմել է գազի ոտնակ եւ ստիպել Volks գնալ iso բոլոր ուժերի համար: Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա запрыгнул է պատին brick եւ перепрыгнул միջոցով нах.
  
  
  Այն նկարահանել է ոտքը դուրս գազի եւ կտրուկ քաշեց ահաբեկելը. Volkswagen դիմել կողմ, մեկը փորել է խոտ եւ հարվածել է մի աղյուս պատի, սերգեյ անմիջապես մարել.
  
  
  Անիվ ինձ մոտ ստամոքսի, բայց ես մեքենայով բավականաչափ արագ է, որ լրջորեն пораниться.
  
  
  Նրա բարձրացա շուրջ մեքենաներ և запрыгнул պատին, փնտրում է խճճվել են բուսականության և թուփ հարեւան բակում.
  
  
  Ոչ մեկին չի երեւում.
  
  
  Այն, վերադարձա տուն և մտա ներս մտնել ։ Ննջարանում նրան կարող են տեսնել, որտեղ նրան պահել եւ որտեղ թաքնվում էր Մոծակների մինչ հարվածել է ինձ: Այն գտել է իր Люгер հատակին, այնտեղ, որտեղ նրա ego իջել.
  
  
  Նրա բարձրացրել ego եւ սկսել է գնալ միջոցով ննջասենյակ, պլանավորում է կազմակերպել թակարդի համար Москато. Վաղ թե ուշ эму պետք է վերադառնալ.
  
  
  Հանկարծ նրա հասկացա, որ տուն չեն մեկը.
  
  
  Միջանցքում կանգնած տղամարդը ժպտում է ինձ.
  
  
  Առաջին բանը, որ ես տեսա, եղել է Webley Mark VI, շատ մահացու զենք. Գրեթե անմիջապես նրա կենտրոնացած է մի տղամարդու, держащем ատրճանակ:
  
  
  Դա եղել է խոշոր, импозантный տղամարդը плаще հետ խաղում. Նա сжимал "Уэбли", գրեթե անհոգ, կարծես դա ոչ այլ ինչ է, քան այցեքարտն, нацелив ego բացահայտ ինձ կյանքում.
  
  
  Վեց
  
  
  Նա ուներ երկար, գրեթե тощее անձը մութ աչքերով և գանգուր մազերով, անհոգ спадающими прядью-ի մասնաբաժնի. Միեւնույն ժամանակ, թեեւ հատկանիշները ego, անձինք են ֆիքսված պատկեր է գեղարվեստական է невыразительной դիմակով անաչառության, նրա շուրթերը էին скошены հարթ smile.
  
  
  "Նա շտապել", - տխուր ասել է նա շատ է բրիտանական անգլերեն. "Հիմա դա ամենահիմար ձեր կողմից թույլ տալ, որ эму է փախչել".
  
  
  Նրան երեւում эму ձեռքը, փորձում է բուժել նրան իր. "Կարող եք հեռացնել այս морду իմ կյանքում:"
  
  
  "Ինչ? Ah!" Նա ժպտաց. Уэбли скользнул կողմի րոպե վճարում է հետ խաղում անհետացել է: "Դուք ամերիկացին է, չէ՞:" Նա կարծես опечаленным են այս գաղափարով ։
  
  
  "Այո" ։ Եւ իմաստ չունի մեղադրել ինձ փախուստի. Եթե դուք չեք ներխուժել է այդ միջանցքը, ինչպես Q E II, այն էլ ego սպանել է!"
  
  
  Նա shrugged. "Դե ինչ, երբեմն այդպես լինում է, չէ՞։" Նա լայն ժպտաց: "Ինչ եք կարծում,? Գնանք նրա համար? Հնարավորություն կա?"
  
  
  "Նա արդեն հեռու է այստեղից", - ասացի ես: "Վախենում եմ, որ մենք կարող ենք մոռանալ ego".
  
  
  Նա ուշադիր ինձ սովորել. "Ես չեմ ճանաչում ձեզ, дружище. ԿՀՎ-ն? Ռազմական հետախուզությունը?"
  
  
  Նրա հանգիստ ասել: "Ես ամերիկացի զբոսաշրջիկը. Ինչի մասին ես խոսում?"
  
  
  Նա ծիծաղել է. Խնձոր ego ադամի подпрыгнуло վեր ու վար, երբ նրա նպատակն է запрокинулась. Դա եղել է խոշոր, գեղեցիկ տղամարդ է տիպիկ բրիտանական ոճով твидовым твидом. "Դուք մեզ ունեք գաղափար է, չէ՞։"
  
  
  Նա ասաց. "Դերձակ побери. Նրա Парсон. Բարրի Парсон. Հպատակ ։ Արձակուրդում է Իսպանիայում. Իսկ դու?"
  
  
  "Ջորջ Пибоди. Ճիշտ այնպես, նրա վստահ":
  
  
  Նա բորբոքված քմծիծաղ տվեց. "Bullshit."
  
  
  "Իրականում delle, այո", - պատասխանեց նա, նույնպես посмеиваясь. "Այստեղ մութ. Դուք ցանկանում եք ego վտանգված են աղետի գոտում?"
  
  
  "Ներեցեք ինձ, խնդրում եմ."
  
  
  "Lay դուրս ego. Դուք գիտեք,. Սպասեք ego այստեղ":
  
  
  "Ah. Աջակցել դիտարկման? Դրական. Այն լիովին ձեզ հետ համաձայն եմ, հնություն".
  
  
  "Зови ինձ Ջորջ".
  
  
  Նա фыркнул. "Այն Ժամանակ Ջորջ".
  
  
  Այն, shrugged. "Մենք կսպասենք". Նրան, մոտեցա եւ սել նրա եզրին.
  
  
  Նա անցել է mimmo ինձ եւ ընկել է բարձ ձեր մեջքին դեմ է изголовью. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա шарит գրպանում. Նա քաշեց տուփի իսպանական ծխախոտի, հրել է, մեկ բերանը, եւ արագ վառել է երկար տաքարյուն спичкой. "Ah. Ներողություն խնդրել. Ծխում?"
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Գցում".
  
  
  "Ինչպես դուք ընդհանրապես հարվածել է նրան?" - հանկարծ հարցրեց նա ։
  
  
  "ԱՀԿ?" Նրա скривился, քանի որ գիտեի, թե ինչպես է այդ ամենը հնչում է հիմար. Բայց միշտ եղել է պահպանությունը.
  
  
  "Մժեղ", - ասել է Парсон, քանի որ այն եղել է բոլորովին իրազեկ չէ.
  
  
  "Դե ինչ." Նրան փորձել տեսնել ձեր ճանապարհը դեպի ճիշտ շապիկին. "Մալագայում ապրում է այս կինը, - ասացի ես: "Նա ամուսնացած է իմ ծանոթներին գործարար: Սակայն, երբ նրա ամուսինը սկսել է խաղալ Շվեյցարիայի սիրուհու հետ, կինը որոշել է կազմակերպել գործն տղամարդու հետ, որին դուք անվանում Комаром. Այժմ նա շանտաժի է ենթարկում իրեն ՝ սպառնալով պատմել այդ մասին om սիրավեպի հետ: Իր անունից հանդես գալ сеньоры, որպեսզի Москита դադարեցնել եւ հրաժարվել ego fold paper շանտաժի ։
  
  
  Ծխախոտի ծուխը բարձրացել է օդ. Մութ էր, բայց ես տեսա, որ Парсон շփոթված ժպտում էր: Նա կրկին քմծիծաղ տվեց, շատ հանգիստ, շատ էրիկ.
  
  
  "Դուք գիտեք, թե ինչպես օգտագործել "կլիշեների", - ասաց նա զրույցի. "Ջորջ? George, դա պետք է?"
  
  
  "Դուք խնդրել է իրական պատմությունը. Դա է ճշմարիտ պատմությունը". Է, դիմել է նրան: "Իսկ դու?"
  
  
  "Ah. Է նրան": Նա խորապես ասաց. "Դե ինչ, Մոծակների, հայտնի է ինձ, շատ առումներով, բայց ոչ այնպես, ինչպես մեծ սիրահարը".
  
  
  "Դե", - երկչոտ սկսեցի ես.
  
  
  "Հիմնականում այն հայտնի է ինձ, թե ինչպես ատրճանակը prezzolata. Դա ломаное латинское բառը tut-ը man / Ego իսկական անունը Альфреддо Москато, այստեղից Москит. Ego ուղարկել միջոցով Рифму, որ նա աշխատել է այստեղ, Իսպանիայում, բայց ես չգիտեմ, թե որ աշխատանքն է ։ Москит է նեապոլիտանական "ծագման
  
  
  "Բայց ինչո ՞ ւ դու охотишься նրան?"
  
  
  "Դա
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Սկզբում դա невоенным գործն է, բայց այժմ այն վերածվել է военизированное գործը: Mosquitoes налетел մեկ մեր մարդկանց Римэ վեց ամիս առաջ սպանել է ego ".
  
  
  "Odin-ի կդիմավորեն ձեր մարդկանց?"
  
  
  - Ռազմական հետախուզությունը, - չոր ասաց Парсон. "Մեզ անհանգստացնում է թմրամիջոցների ապօրինի շրջանառության Միջերկրական. Զինված ուժերը լի են դրանով ։ Մենք փորձում ենք դադարեցնել ego երկուսն էլ վերջ սկզբից երկրորդ համաշխարհային պատերազմի. Եւ մենք այժմ խողովակաշարի, երբ Երեք սպանվել է Москато ". Парсон մտախոհ կանգ է առել.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Հասկանալի է ։ Ներողություն".
  
  
  "Ես Իսպանիայում անցյալ շաբաթ, երբ մենք ստացել են ծանուցում, որ Москит եղել է այստեղ: Նրան փորձել է գտնել նրան, բայց անհաջողության մատնվեց ։ Ապա, քանի որ անգամ այս երեկո, ես ավարտվել է зацепка, եւ նրա հայտնաբերել է, որ դուք խոսում մարմնավաճառ, որը նրան պետք էր պարզապես հարցաքննել է նրան, հետո, թե ինչպես է նա վերադարձել դիսկոտեկ և եկա այստեղ дубле.
  
  
  "Ռազմական հետախուզությունը?" Նրա սովոր. "ՄԻ-6?"
  
  
  "Իրականում, հինգ". Նա ժպտաց. "Դուք շատ проницательны, երբ մտածում ՄԻ-6. Վեցերորդ, դա, իհարկե, լրտեսության. Եւ հնգյակը - դա հակահետախուզություն. Ճիշտ է? Հիմա էլ չեմ անհանգստացնի ձեզ վերաբերյալ ձեր կոնկրետ նույնականացման պիտակները, քանի որ ես գիտեմ, որ դուք, յանկի, ահավոր щепетильны անվտանգության հարցերում եւ նման բան ։ Սակայն դա չպետք է բարդացնել մեր հարաբերությունները ։ Այն առաջարկում է աշխատել տանդեմը, եւ փորձում է ստանալ մեր մարդու Москато ".
  
  
  "Որո ՞ նք են ձեր հրամանները վերաբերյալ Москато?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ներողություն եմ խնդրում? Ախ. Իրականում delle, Москито շատ ձանձրացող խաղացող է ։ Ինձ ասացին հաշվել ego".
  
  
  "Ընդամենը ego?"
  
  
  "Այո" ։ Հաջողակ balls վերացնել ego".
  
  
  "Ի ՞ նչ եք կարծում, ովքե ՞ ր են կանգնած նրա հետ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մաֆիոզները, անշուշտ ։ Նա շատ անգամ նախկինում կատարել աշխատանքը հայրերի":
  
  
  "Ես ցավում եմ Джастине".
  
  
  "Երեք?" Նա ցույց տվեց ինձ դատարկ դեմքը.
  
  
  "Մարդը, ով սպանվել էր. Ձեր..."
  
  
  "Մասին, Երեք Делани. "Այո" ։ Խեղճ Երեք". Парсон ասաց. "Դե ինչ, նա գիտեր, որ ввязывается, երբ միացել է, չէ՞։"
  
  
  Նրան, նայեցի նրան մթության մեջ: Այն, մտածեցի, որ դա նման էր բրիտանացիների. Կոշտ վերին շրթունք եւ ամեն ինչ.
  
  
  "Որ դուք ստանում է իր ընթերցողի?" - сардонически հարցրեց նա ինձ:
  
  
  "Հովանավոր?"
  
  
  "Заблудшая կինը": Նա դադար. "Դուք տեղը զբաղեցրել են Москита նրա ... սեր?"
  
  
  Ախ. Իմ պատմությունը կազմ. "Դա զուտ ասպետական штопора", - ասաց նա ժպտալով.
  
  
  "Դուք, յանկի, իսկապես ունեք ավելորդ համատարած галантностью. Ապրես!"
  
  
  Մենք замолчали.
  
  
  Մեկ ժամ հետո մենք որոշեցինք, որ Москато չի վերադառնա:
  
  
  Երկու ժամ անց մենք խմում իմ հյուրանոցային համարում: Այն ժամանակ դա եղել է "Բարրի" եւ "Ջորջ". Նրան դեռ կասկածելի է, սակայն որոշել է, որ այն կարող է հանգեցնել տեղեկատվություն.
  
  
  * * *
  
  
  Խուան նստած дверном проеме իր թաքնված, մազերը спадали էյ, ուսերին, աչքերը լի էին vaults, իսկ գեղեցիկ դեմքը хмурилось.
  
  
  "Ինչ է, որ տեսլականը пульхритюда?" - вскричал Парсон, գանգրացում մի բաժակ կոնյակ:
  
  
  "Սա Խուան", - ասացի ես: "Բարեւ, Խուան".
  
  
  "Դա իմ сеньора, որի մասին դու ես խոսում?" է, - հարցրեց Парсон բարդ շարժումների. Նա եղել է գրեթե այնքան հարբած է եղել, ինչպես այն.
  
  
  "Ոչ, իհարկե", - ասացի ես: "Սա իմ կին!" Парсон դիմել է ինձ, որպեսզի ամեն տարի: Այնուհետև նա նայեց շուրջը և уставился է Խուան.
  
  
  "Ես ասում եմ, հիմա! Դու հիանալի համ, ծերունին! Համ!"
  
  
  Նրա կանգնեց ու երկրպագեցին. "Շնորհակալություն, Barry. Oh, Խուան. Հանդիպի ' ր, խնդրում եմ: Ես ցավում եմ, որ ուշացել է ։ Նրան հանդիպեցի իմ հին ընկեր".
  
  
  Парсон ухмыльнулся. "Այո, իսկապես, իմ սիրելի. Այս անունը Բարրի Парсон".
  
  
  "Սա Խուան Пибоди", - ասացի ես:
  
  
  Խուան արդեն քնած էր ։ Նա մտավ սենյակ, զայրացած նայում է ինձ. "Ինչ է պատահել?"
  
  
  "Ես կասեմ քեզ ավելի ուշ, կին", - ասացի ես, հիշեցնելով էյ, նրա կարգավիճակի առաջ Парсоном. "Բավական է ասել, որ ես կանգնած իր հին ընկերոջ Բարրի Парсоном ամբողջ Six".
  
  
  "Հինգ, - ասել է Парсон.
  
  
  "Հինգ, եւ մեկ - վեց, թե ինչպես ես արդեն ասել եմ": Նրա ժպտաց. "Միացեք մեզ, Խուան?"
  
  
  "Արդեն ուշ է, և ես հոգնած եմ".
  
  
  "Դու նման հոգնած", - ասել է Парсон, մոտեցումը դրան, եւ ուշադիր նայում нах. "Դուք փնտրել շատ առույգ". Նա թեքում, приподнял իր կզակ եւ արագ համբուրեց շուրթերը: "Դուք տեսնում եք?"
  
  
  Այն, փակեց աչքերը ' սպասելով պայթյունի. Այդպես էլ եղավ ։ Երբ կրկին բացեց աչքերը, տեսավ այն, թե ինչպես է նա ժպտում է Парсону եւ ծխում է ծխախոտ, որը զբաղվում է կախարդական կերպով է հայտնվել էյ, բերանը. Իսպաներեն ծխում բարձրացվել է շուրջ ego լուսավոր վերնախավի.
  
  
  Նրա ошеломленно откинулся բազմոց. Ինչ է պատահել, որ Ազատագրված Хуаной?
  
  
  Խուան հիմա նայում Парсонсу աչքերը, նրա մարմինը ազատ եւ выгибалось է նրան. "Դուք բրիտանացին է, չէ՞:"
  
  
  "Հին Գզգզված Առյուծը Парсоне!" - ասաց նա ծիծաղելով. Նա գրկեց ee. "Դուք, յանկի, ստեղծել суперпород կանանց".
  
  
  Նա չի стряхнула այն. "5?" - հաստատել Խուան. "Թե ինչ է նշանակում հինգ?"
  
  
  "Ռազմական հետախուզությունը", - ասացի ես: "Հակահետախուզությունը, իսկ, Barry?"
  
  
  Парсон դեմքով պատասխանեց. "Բացարձակապես ֆանտաստիկ է, ծերունին ։ Նրան, ասում եմ, մի ՞ թե դուք երկու չեք ցանկանում մուտք գործել ինձ վրա պեղումները և խմելու?"
  
  
  Խուան վառ ժպտաց. "Սիրել."
  
  
  Այն թույլ է աչքերը բարձրացրեց. "Լավ է":
  
  
  "Դու էլ կարող ես գալ, Ջորջ".
  
  
  "Ես ասում եմ", - ասել է այն, այնքան անկեղծ է, ինչպես նա կարող է. Այն սկսել է նմանվել Դեւիդ Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Ես ստիպված էի անցնել ego Juan. Նա խաղացել է ego այնպես վարպետորեն, թե ինչպես է նա խաղում էր ընկ.
  
  
  Կենդանի է վիլլայում Բարրի Парсона այրվել է սրբերին. Դա եղել է գեղեցիկ կահավորված բնակարան.
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  ce, նախագծված սովորական իսպանական ափին ոճով գորգեր, գոբելեններ, հաստ փայտե աթոռներ, բազմոց, սեղաններ:
  
  
  Նրան դեռ խաղում է հարբած վիճակում, երբ մենք մտանք սենյակ ։ Քանի որ դա ամենամոտ, նրան մոտեցել է բազմոց եւ նահանջել է այն եզրին, запрокинув գլխին է, եւ սարսափելի է yawning.
  
  
  Խուան նայեց ինձ, ապա շրջվեց, նայեց և ժպտաց Парсону. Նա նայեց իմ ուղղությամբ, ухмыльнулся վերցրեց Խուան ձեռքերը. Նրանք համբուրվել են երկար եւ խոր. Նրա նայում նրանց միջոցով ինձ շատ է դուր գալիս աչքերը, և նորից մտածեց, որ նման անզուգական նկարիչ Խուան Ռիվերան.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Նրան, գլուխը բարձրացրեց. Է дверном проеме նստած կինը, ձեռքերը հատել համար մնացած կրծքի վրա, նայում Парсона եւ Խուան. Դա մի գեղեցիկ երիտասարդ կին է շագանակագույն մազերով, մուգ շագանակագույն աչքերով եւ քսուքանման մաշկի.
  
  
  Парсон պահել Հուան իրեն եւ դիմել կնոջ дверном проеме. "Ելենա", - ասել է նա: "Սա Ջորջ, իսկ դա Խուան".
  
  
  "Hmmm!" фыркнула Ելենա.
  
  
  Խուան նայեցի վրա Парсона, իսկ հետո կրկին կնոջը: "Դու ո ՞ վ ես" - հանգիստ հարցրեց նա:
  
  
  "Սա իմ..." - շրջվում է ինձ Парсон եւ, թվում էր, winked "... կին".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Ինչպես եք դա անել, Ելենա?"
  
  
  "Ելենա Մորալեսը", - ասաց նա ու ժպտաց. Նա շրջվեց, նայեց Парсону, приподняла կզակ, նայեց նրա վրա վերեւից ներքեւ եւ մոտեցա կողքիս է, որ пухлеть.
  
  
  Անձը Хуаны մի պահ затуманилось, բայց հետո, կախարդական կերպով անհետացան, երբ Парсон քամած նրան եւ բերեց միջոցով սենյակ միջոցով դուռ, որով մտավ Ելենա. Մի պահ անց նրան լսեց, թե ինչպես է այն հարցը այստեղ հորդ բաժակ և շշեր նետելով ։ Դեռ ըմպելիքներ!
  
  
  Խալաթ Ելենա ընկել է նրա ուսերին. Տակ халатом նրա նուրբ էր գիշերային վերնաշապիկ, եւ նա հստակ տեսել է ուրվագիծն իր կրծքավանդակի. Մոտ нах էր ամբողջական մարմնակազմություն եւ նուրբ ձեւ գլխից մինչև щиколоток.
  
  
  "Դուք իսկապես ամուսնացած Парсоном?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա озорно ухмыльнулась. Ինչո ՞ ւ ես ուզում իմանալ?"
  
  
  "Քանի որ ինձ հետաքրքիր է".
  
  
  "Ես ձեզ պահել թարմացվել է".
  
  
  "Դու կասես?"
  
  
  "Ես չեմ կարծում, որ դա կարեւոր նշանակություն ունի" ։ Նա потянулась եւ щипнула ինձ է քիթը. "Ես կասկածում եմ, որ դուք դա գիտեք".
  
  
  Նրա ձեռքը և բռնեց ee ուսերին.
  
  
  "Հե ՜ յ, քո կինը", - ասել է նա: "Նա գեղեցիկ է: Կարծում եմ, նա սիրում է Բարրի".
  
  
  "Այո, տիկին, - ասացի նրան, երբ նա прислонилась ինձ, եւ խալաթ հարմար расстегнулся.
  
  
  "Ես չեմ հասկանում, թե ինչ եք ասում", - засмеялась է նա:
  
  
  "Ամեն դեպքում, միշտ էլ շատ են խոսակցությունները", - judiciously նկատել է նա: "Դու այդպես ես մտածում, Ջորջ?" Նա որոշել է դա "Երգչախումբ-հեյ".
  
  
  "Այո, իբր."
  
  
  Մենք հավաքվել ենք միասին, քանի որ ինչ-որ երկրում ամպրոպ, եւ նա հիշեց, թե ինչպես է լսել զանգի շիշ ու բաժակ հարեւան սենյակում. Բայց դա էր. Որ այնտեղ մեզ mixing Парсон, դա չի պատահի մեզ ինչ ակնոցներով է ինձ համար, եւ Ելենա. Հետո դա նրան չի տեսել, Парсона եւ Խուան.
  
  
  Ելենա նաեւ չի մեկնաբանել բացակայությունը ալկոհոլից: Նա եղել է շատ զբաղված, ի ցույց տալով ինձ, քանի որ ես նրան շատ է կարոտել իր ամբողջ կյանքում չի нах.
  
  
  Նա ստացավ մեծ բավականություն իմ наплечной պատյան, եւ իմ 38-նրա Լյուգերա. Նա փորձել է unfasten ego, եւ ամեն ինչ խճճվել. Դա եղել է վերջին բանը, որ ես, և անգամ ավելի, քան դրան ։ Ինչ-որ կերպ նա հանել էր ինձ holster եւ լքել է նրան սալիկի սեռը ։
  
  
  Նրան, զգում է իրեն անպաշտպան, առանց դրա այն չի ասաց "մերկ".
  
  
  Նա потянулась է հանգեցնի ավտոմատ անջատիչ լամպ եւ выключила брылев.
  
  
  Այն, նկատել է, որ հարեւան սենյակում դադարել որոտ շիշ.
  
  
  Յոթ
  
  
  Հասնել լեռնադահուկային առողջարանի Աղ եւ Ньеве, դուք պետք է գնալ շուրջ Մալագայի ոլորուն ճանապարհի մինչեւ հարավային склонам Sierra-Nevada. Հյուրանոց Sierra Nevada, որտեղ մենք գրանցված, գտնվում է ներքեւի մասում Պրադո Льяно, եւ մեր Хуаной կոստյում, եկել лыжную ճանապարհը.
  
  
  Սպիտակ լանջ Borreguilas կիսում է лыжную ճանապարհը մոտ կես միջեւ Picacho de Veleta եւ Prado Llano. Ստորին ճոպանուղին է Պրադո Льяно ավարտվում է, իսկ վերին ճոպանուղին սկսվում է Боррегилас. Շարժիչի բաժանմունք ։
  
  
  Երկու զուգահեռ барранкасы պարունակում է ստորին դահուկների հետեւել է Боррегилас մինչև Պրադո Льяно. Նրանք բաժանվում սուր гребнем ամբողջ գրանիտ եւ mica, որտեղ նույնիսկ հետո ամենաուժեղ ձյան տեսանելի է միայն փոքր տարածքները ձյան.
  
  
  Ճոպանուղին, քայլող է Prado Llano է Borreguilas, կասեցվում է գլխավոր барранкой, որտեղ գտնվում են թեթեւ հետքերով. Ավելի դժվար հետքերը գտնվում են արևելքում հարևան ձորակում.
  
  
  Իր նստած էր պատշգամբում, որը փախել է հյուրանոցի շուրջ, և նայեց մոր, սակայն հետո որոշել է, որ ավելի լավ պետք է դահուկ քշելու, քան նայել. Բայց պարզ է ապահովել իր քողարկում, դրա արել է կես տասնյակ լուսանկարների միջոցով Rolleiflex 1, որը կատարել անվճար բերված է բաժին props ԿԱՑԻՆ, որպեսզի համոզվեք, որ ներքևում ինձ տեսել.
  
  
  Դա եղել է утомительная ուղեւորությունը, եւ շուտով նրա, մտավ մեջը, скинул կոշիկներ եւ մի հոգնած sigh ուսի մամուլի պառկած է մահճակալին ։ Բայց ես չէի կարող քնել. Նրան, մտածեցի մասին վերջին երկու օրվա ընթացքում:
  
  
  Անցել է երկու օր հետո սպանության комаром երկվորյակների Rico Корелли - ego տեղակալ: Բացարձակապես ոչինչ տեղի չի ունեցել, երկու օրից հետո իմ հանդիպման Բարրի Парсоном եւ Еленой Մորալեսը: Բայց նրա հետ կապը պաշտպանում էր Mitchum Kelly, եւ Хока եկել մի քանի հաղորդագրություններ:
  
  
  ԲԱՆ
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Մեզ, թե այլ հանգամանքներում ոչ թե փորձում է ուղղակիորեն շփվել Rico Корелли. Համաձայնագիրը AXE հետ, նրանց մնում է անփոփոխ. Ոչ մի հետք երկերեսանիության կողմից ego. Սպասեք, մինչեւ դուք կստանաք ծանուցում են դրա միջոցով Tina Бергсон.
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԸ: Մեր տեղեկատվությունը ցույց է տալիս, որ Москато հիմա չկա Մալագայում կամ Торремолиносе. Մի ՛ կրկնեք, մի փորձեք հետեւել նրան. Ուշադիր.
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԸ: Հանդիպումը Sol y Nieve դեռ մշակման փուլում.
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԸ: Запрошенная տեղեկատվություն Բարրի Парсоне բացակայում է ։ ՄԻ-5-ի չի հրապարակում, կա ՞ այդպիսի մարդ: Ակնհայտ է, անուն - մականուն; ՄԻ-6, ամենայն հավանականությամբ, չի բացահայտել ego ինքնությունը ավարտը ego ընթացիկ առաքելության մեջ: Ներեցեք, բայց մենք չունենք հաստատելու, մեզ հերքման ego կամ ego դերերից այս սխեմայով ։
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԸ: Москато - վարձու մարդասպան է, ով երկար տարիներ աշխատել է "մաֆիա". Նա նաեւ հարվածներ է հասցնում ազատության մեջ է:
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԸ: Ելենա Մորալեսը - նրա մասին քիչ բան է հայտնի ։ Մոտ нах չկա գրառումների մասին նախորդ մասնակցության լրտեսության, контрразведке կամ գաղտնի աշխատանքի Իսպանիայի տարածքում կառավարության համար: Սակայն նա կարող է լինել ոչ испанкой, իսկ французкой կամ итальянкой. Որեւէ зацепок.
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԸ: Հաստատում ներկայության Москато Մեքսիկայում այն ժամանակ, երբ դիպուկահար հարձակվել ձեզ Энсенаде. Բացի այդ, գրառում կա այն մասին, որ նա կատարել է մեկնել Եվրոպա, միաժամանակ ձեզ հետ, թեեւ ոչ թե Иберию.
  
  
  Դա եղել է հազալով դուրս թքել.
  
  
  Երկրորդ առավոտ, հետո սպանության փոխարինող Rico Корелли ինձ զանգահարեցին հետ նախաճաշի ժամանակ Хуаной.
  
  
  "Kelly", - ասաց ձայնը: "Թինա ստացել է ծանուցում Հռոմեական Քիթը. Քեզ այսօր է պետք գնալ Sol y Nieve".
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  "Մի փնտրեք ego. Սպասեք, մինչեւ առաջին գիշերը. Կեսգիշերին գնալ ՝ շարժիչի բաժանմունք ճոպանուղու եւ встретись այնտեղ ego շփումը. Անուն - Արտուրո. Նա կնշանակի հանդիպում է ձեզ եւ Ռոման Քթի ինչ է ժամանակը, դուք պետք է պայմանավորվեն հանդիպման մասին Хуаной. Բայց առաջին երկու հանդիպումները դուք պետք է գնալ, մեկ ".
  
  
  "Հասկացել է."
  
  
  Ձայնը "և ամեն ինչ", - ասել է Քելլին: "Հաջողություն է բերում:"
  
  
  "Սպասեք. Ինչպես Թինա?"
  
  
  "Ասա."
  
  
  "Երբ պատի նա կմեկնի առողջարանային?"
  
  
  "Ոչինչ չի ասված է. Էրնանդեսը չի ազատել ee եւ չի ասել, թե երբ բաց կթողնի".
  
  
  "Ինչ-որ բան, Парсоне?"
  
  
  "Բացասական".
  
  
  "Ելենա Մորալեսը?"
  
  
  "Հենց նույն".
  
  
  "Դուք, տղաներ, իսկապես շատ է աշխատում, այնպես չէ՞։"
  
  
  "Վայ, Նիկ!"
  
  
  * * *
  
  
  Մոտ չորս ժամ, օր նրա գլորվել է մահճակալից ու հագցնում դահուկների տաբատ, վերնաշապիկ եւ ջինս.
  
  
  Հանրությունը դեռ լանջերին. Այն կարող է տեսնել տղամարդկանց կարմիր куртках, աղջիկների կանաչ куртках, գործիչներ, այնպես էլ սեռական ին куртках, спускавшихся-ի alleys հենց ստորին հարկերում. Անցնելով mimmo մեքենայական բաժանմունքի առավել ստորին լանջ ճոպանուղու տեսավ նրա երկրորդ լանջ, բարձրացող է Боррегилас մեծ разворотом ընդհուպ մինչև ամենաբարձր գագաթները բարձրանում է, Велета.
  
  
  Ճոպանուղի է դեռ աշխատել է, բարձրանում եւ опускаясь միաժամանակ, շարժիչ եւս մեկ այլ, բարձրանում լրացվում, спускающимися դատարկ. Նրա մտախոհ նայեց մեքենա բաժանմունք:
  
  
  Rico Корелли. Եթե միայն իմանայի, թե ինչպես է նա իրականում delle նայում. Հյուրանոց էր փոքր է - այն կարող է իր տեղը զբաղեցնել նախասրահում, եւ հանդիպել է նրան առանց այդ ամբողջ անհեթեթ թիկնոցներ և кинжалов, որոնք այնքան սիրում է Բազեն և ego приспешники.
  
  
  Դեռ. Մեկ մարդ արդեն սպանվել է: Rico Корелли էր խոշոր մարդ, выполнявшим վտանգավոր առաքելությունը. Անվտանգությունը կարևոր էր.
  
  
  Այն, թակեց ձեր դուռը սենյակ Хуаны.
  
  
  "Այո?"
  
  
  "Եկեք ներքեւ, Խուան".
  
  
  Մենք դուրս ենք եկել են միասին, որպես ամուսին և կին, - ես փորձում եմ ամուսնական զույգը, որին վաղուց угасли լույսերը սեքսի եւ սիրո. Բակալավր ամուսինն ու կուսական կինը:
  
  
  * * *
  
  
  Օդի սառը, բայց հագեցած է զգացմունքները սթափեցնող. Ձյուն հայտնվել է կատարյալ դահուկներ, միայն թեթեւ շերտը փոշու ճիշտ տեղերում. Ոչ մի փոթորիկ չի կանխատեսվում էր. Բայց ես զգացի, որ այդ գիշերը կարող է լինել ձյուն:
  
  
  Մենք նման խաղի համար odin շուրջ վերջին սեղաններից ում տոյոտա-Պրադո " եւ ներծծում է տաք շոկոլադի կոնյակով. Խումբը չորս մարդ նահանջել հետ լանջերին, припарковала դահուկներ եւ մահակներ պատի մոտ ճաշարան եւ պետք է աթոռ եւ աթոռներ.
  
  
  Նրանք խոսում էին գերմաներեն. Այն մի քիչ գիտեմ, գերմաներեն, ուստի առաջարկել է նրանց կեսը մեր ամբիոնում. Նրանք взглянули է Խուան ու հապշտապ համաձայնել են. Կուսակցությունը եղել է ՝ չորս հոգի ։ Մեկը քառասուն, եւ այն, ակնհայտ է, եղել է խմբի ղեկավարը; մյուս երեք, հավանաբար, եղել է երեսուն": Առաջնորդը խոսել գերմաներեն, բայց իրականում delle էր швейцарцем. Մնացած երեքը խառնել - դանիացի եւ երկու գերմանացի.
  
  
  Նրանք չեն կարող աչքերը դուրս Хуаны, եւ նույնիսկ այն բանից հետո, ինչպես мучачо բերեց նրանց չորս дымящиеся խմբակներ շոկոլադ.
  
  
  "Герр Բրունո Хауптли, - ասել է здоровяк, հասնելով ձեռքը թափահարում ինձ ձեռքը ։
  
  
  "Ջորջ Пибоди. Շուրջ Նահանգների".
  
  
  "Օ՜, այո! Իհարկե ։ Նա հայտնի է դարձել, որ ամերիկյան շեշտը ձեր գերմանական".
  
  
  "Ներողություն եմ խնդրում", - քմծիծաղ տվեց ես եմ: "Սա Խուան, իմ կինը".
  
  
  "Նման բախտավոր!" - բացականչեց Բրունո Хауптли, դիմելով իր արբանյակներին, եւ բացատրելով german, որ նա ամուսնացած է ինձ ։
  
  
  "Այո, Այո", - ասացին երկու գերմանացիների, փնտրում Խուան. Դանիացի արնանման շոկոլադ.
  
  
  "Դուք, ժողովուրդը, վաղը լողալ վրա դահուկներ?" է, - հարցրեց герр Хауптли.
  
  
  Խուան кивнула. "Մենք մտադիր ենք".
  
  
  "Ah! Վաղը նրան չեմ լանջերին, բայց կարող է լինել, հաջորդ օրը, կամ մոտ ժամանակներս
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  t! "Герр Хауптли հուզված хлопнул իրեն бедру." Ինչու չենք անում դրա շուրջ դուետ - ես նկատի ունեմ տրիոն ", - ասել է նա, հիշելով ինձ.
  
  
  Խուան сверкнула. "Ինձ դա դուր է եկել!"
  
  
  "Герр Пибоди?"
  
  
  "Օ՜, սիրում եմ, սիրում եմ այն!"
  
  
  Բոլորը ծիծաղում էին, քանի որ ակնհայտ էր, որ դա ինձ դուր չի գա.
  
  
  Խոսակցությունը շարունակվեց. Хауптли հանկարծ բռնեց Խուան ձեռքը, уводил իր աթոռից եւ наклонялся հետ է իր ձիեր ու մահակներով. Նրանք углублены որոշ տեխնիկական քննարկման մասին ամրոցը, որը եղել է դահուկներ. Խուան եռում էր եւ шипела.
  
  
  "Герр Хауптли, - ասել է նա գերմանական շուրջ մեկ երիտասարդ: "Նա գործարար է, трепло?"
  
  
  Գերմանացին կողքիս եղել է դասական голубоглазым եւ светловолосым. "Այո! Герр Хауптли - մի շուրջ ամենահաջողակ գործարարների համար իսկական պրոֆեսիոնալներ շուկայում", - ասել է նա: "Ի nen մեծ պատասխանատվություն:
  
  
  "Նա արձակուրդում է?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մեկ շաբաթ Փարիզում տեղի է ունենալու մեծ ժողով: Հիմա герр Гауптли զվարճանում, վայելում են արեւի, ձյան եւ..."
  
  
  Դադար.
  
  
  Գերմանացիները засмеялись, և ոչ այնքան տխուր է դանիացի хлопнул ափի սեղանին.
  
  
  "Աղջիկներ!"
  
  
  Ծիծաղ.
  
  
  Դա ինձ հիշեցրեց մեկ այս հին զավեշտական գերմանական օպերայի, որոնք տեսել ուշ ներկայացման - հին ֆիլմեր 1930-ական թթ. Է, որ ինձ թվաց ոչ այնքան ճիշտ. Բայց ես չեմ կարող հասկանալ դա:
  
  
  * * *
  
  
  Ռեստորան էր նախագծված, ինչպես բնորոշ սեղանատուն լեռնադահուկային հանգստավայրում, մի երկար սեղանի կենտրոնով սենյակ ոճով էստակադայի եւ փոքր սեղաններ երկայնքով պատի է սենյակում.
  
  
  Մեր խումբը Խուան եւ նրա միացել են герру Хауптли եւ ego ընկերներին եղել է անկեղծ կենտրոնում ընդամենը ժողովի. Պարոն Хауптли շարունակում էր անընդհատ трепать тевтонскую շաղակրատել, որը զբաղվում է միաժամանակ ошеломляла եւ ошеломляла բոլոր. Նույնիսկ նրանք, ովքեր չեն հասկանում գերմաներեն կամ անգլերեն, կարծես լիովին загипнотизированными ego խարիզմային.
  
  
  Չի լարված էր երկար ժամանակ ուտելուց և ուշադիր оглядел մյուս այցելուների հյուրանոց.
  
  
  Նա ցանկանում է, Հռոմեական Քթի, փորձել է տեսնել սույն Rico Корелли ծով անձանց մոտ ինձ. Թվում էր, հնարավորություններ չկան:
  
  
  Տասնմեկ երեսուն, նախքան նրան նույնիսկ հայտնի չէ ։ Եկել է բրենդի, եւ այն գյուղի, sipping ego. Երբ герр Хауптли արել է դադար, որպեսզի շունչը, նրա, դիմել Juan եւ ասաց, "Ես եմ դուրս գալիս, ստանում է մի մաքուր օդ քնելուց առաջ: Դու գնում ես, սիրելի?"
  
  
  Նա հանգիստ ինձ ժպտաց. "Ոչ, սիրելի. Ներողություն խնդրել. Շատ ցուրտ է ։ Չի опаздывай".
  
  
  Նրան, ժպտաց և допил բրենդիի.
  
  
  "Герр Хауптли, դա իսկական հաճույք է ։ Կհանդիպենք վաղը կամ երբեւէ, ըստ էության,?"
  
  
  "Այո", - ասել է герр Хауптли, նրա դեմքը կարմրել է ճիգից գինու, բրենդիի եւ ոգեւորության russian "Auf weidersehen".
  
  
  Նրան հրում ետ աթոռ, երկրպագեցին երկու գերմանացիներին եւ դանիացի եւ գնում է ռեստորան.
  
  
  Դրսում շատ ցուրտ է ։ Օդի թույն. Նրան, հանում է գլուխը, ապա վերադարձել է վեր մեր հեռախոսահամարը եւ գնել ականջակալներ և համալրման. Այն նաեւ իմ չգալ ու որակը, ստուգելով բեռները наплечной кобуре, եւ համոզված է, որ դանակ կապված է իմ կոճ.
  
  
  Այն ստացել վերեւից ոլորուն արահետներով է առանց միջադեպերի ։ Հեռու պաշտպանության շենքերի ինձ հայտնի է ավելի ցուրտ է, քան նրա զգացի նրանց կենդանիներ, ինչպիսիք են եկել Sierra Nevada. Քամի է կտրել միջոցով իմ հագուստ, մինչեւ ես ինձ զգացի կիսամերկ.
  
  
  Տուրբինների բաժնում չի եղել ։ Լանջին էլ չի եղել, մեզ ձայնը. Նրան, նայեց շուրջը, ուսին. Դեղին ճառագայթները աշխարհի շուրջ հյուրանոցային համարների շուրջ, պատուհանների, գալիս է Prado, ստեղծել է ոսկե նախշերով սպիտակ ձյան.
  
  
  Շենքը, որտեղ գտնվում էր մեքենա кресельного բարձրացվող էր շրջապատված է ձյան. Այն կարող է տեսնել գլխավոր մուտքը, ռեժիսորն է ձորը. Դուռը մեքենա բաժանմունք փակ է եղել, բայց ոչ փակված է. Դրա դիմել է գրիչը և հրել նրան: Շենքի ներսում էր, շատ մուգ, թեեւ արտացոլում աստղերի ձյան приносило մի քիչ ։ Զարմանալի է, թե որքան վառ էր երկինք, նույնիսկ գիշերը.
  
  
  Այն կարող է տեսնել անիվ մինչեւ հերթը, որտեղ ճոպանուղի է полукругом ծավալվում են հակառակ ուղղությամբ: Կեսերին որովայնի полукруга գտնվում է ճոպանուղին, որն արդեն նրանց կենդանիներ, դեռ առավոտյան запустилась տեխնիկա:
  
  
  Նրան արդեն պատրաստվում էր առաջ գնալ, երբ տեսել է, որ ինչ-որ բան տեղի է ունենում mimmo ճոպանուղու. Ով ուզում է դա մեզ արդեն, երբ մտա իր, կամ այն շենքի ներսում կամ մտել է ինչ-որ այլ մուտքը: Այն, մտածեցի, որ նա պետք է սպասի ինձ ։ Այն ժամանակ նա, իհարկե, կլինի իմ կոնտակտների անձի կողմից:
  
  
  Արտուրո.
  
  
  Նրան վերցրել է իրենց մի կտոր, քաշեց ego, եւ, напрягшись, շարժվեցի առաջ, բացելով բերանը, որպեսզի прошептать "Արտուրո".
  
  
  Նրան այդպես էլ չի ասել այդ մասին ։
  
  
  Մեկ ուրիշը արել!
  
  
  "Արտուրո!"
  
  
  Ձայնը, թվում էր, доносился են ճոպանուղու. Նրա բարձրացրել է մի կտոր արեց ego ուրվագիծ այնտեղ. Եթե նա կոչ է Արտուրո, նա Արտուրո. Եւ քանի որ պետք էր առաջացնել Արտուրո, նրան, գիտեր, որ այդ մարդը դեռ hema-որ մեկը, ով փորձում է գտնել Արտուրո ես, ով իմ կողքին.
  
  
  "Այո?" է, - հարցրեց ձայնը մյուս կեսին մեծ մեքենայական բաժանմունքներ:
  
  
  Անմիջապես հնչեց
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  էխո կրակոցի զեկույցը, որը раскачивался ետ եւ առաջ այս փոքրիկ սենյակում, ինչպես թակոց հարյուր հարվածային. Ֆլեշ նարնջագույն կրակի հայտնվել է եւ ակնթարթորեն անհետացել է: Նրան լսեց ձախ ։
  
  
  Նրան անմիջապես կնոջը եւ կրակել գործիչ ետեւում ճոպանուղու.
  
  
  Ինչ-որ մեկը հայհոյում իսպաներեն. Իմ ձախ послышался ձայնը: ընկնող մարմնի եւ հառաչել. Նրան, կրակել է եւս մեկ անգամ, փորձելով տեսնել մարդու համար: ճոպանուղու. Ես չէի կարող հասկանալ մեզ մի մասի ego.
  
  
  Դուռը կրկին բացվեց, եւ նրա գիտելիքները գործիչ; փախել. Նրա կրակել է մեկ անգամ ևս կողմ ձայնի օրը, ապա վազեց միջով խավարի տեղին է ։
  
  
  Այնտեղ ոչ ոք չի եղել:
  
  
  Էր դուռը, սկսել է երկրորդ մուտքը մեքենա բաժանմունք: Նրա բացեց ու նայեց. Ոչ մեկին չի երեւում. Այն արագ դուրս էր եկել փողոց և նայեց վեր ու վար է ձյուն լանջին. Մեզ odin. Ոչ ոք ։
  
  
  Վերադառնալով շենք, նրան լսեց, թե ինչպես է խեղդվում և хрипит, նրան գտա մի տղայի եւ шталь ծնկի իջավ նրա վրա բետոնե հատակին. Նրան ընդհանրապես չէր կարող ego տեսնել.
  
  
  "Արտուրո?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Այո" ։ Նա փշաքաղվեց:
  
  
  "Որտեղ ես հանդիպել մարդու, որը նրան եկել է տեսնել?"
  
  
  "Գագաթնակետ Велеты - Пикачо-դե-Велета. Տասներկու ժամ: Վաղը երեկոյան".
  
  
  "Լավ է", - շշնջաց ինձ. Այն, թեքում. Նրան լսել ego դժվարություն, прерывистое շունչ. Ապա, նախքան նրան հասցրել ասել ինչ-որ բան ևս, նրա լսեցի ծանոթ булькающий քերել, որը շատ նման է շուկայում անցած աշնանը, բայց delle դա ամենեւին էլ հարմարավետ.
  
  
  Ինչ-որ բան այլ.
  
  
  Կյանքը լքում է մարմինը:
  
  
  Արտուրո մեռած էր.
  
  
  Նրա, արագ բարձրացավ ու դուրս եկավ միջոցով մեքենայական բաժանմունքի, объезжая տկլոր ցեղատեսակի հետ պարզած և պատրաստի գործիչ, դեռևս չի հասել Պրադո Льано և վազեց դեպի հյուրանոց:
  
  
  Նրան, նայեց շուրջը, միայն մեկ անգամ տեսա, որ տուրբինների բաժանմունքում է, այրվել է սուրբ, իսկ ներսում թափառում մութ գործիչ.
  
  
  Կրակոցներ էին բավական խոշոր զգուշացնել, որ ամբողջ ոստիկանություն Աղ եւ Ньев. Քաղաքացիական գվարդիան էր այնտեղ.
  
  
  Ցնցված նրա, բարձրացավ աստիճաններով և անցել նախասրահ, շրջվեց դեպի ձախ է baru, փորձելով բռնել շունչ ուժեղ շունչ կոնյակ ։
  
  
  Դա օգնեց.
  
  
  Մի քանի.
  
  
  Բայց ոչ շատ.
  
  
  8
  
  
  Приглушенное հարուցումը, որը մեծացել է գագաթնակետին անմիջապես հետո հրաձգության Արտուրո եւ հետագա սպանությունների հետաքննության, ամբողջությամբ утихло կես ժամվա ընթացքում. Քաղաքացիական գվարդիա, տարածած լեռնադահուկային հանգստավայրում, հոգ մասին դիակի եւ սկսել է երկար հոգնեցուցիչ գործընթաց է հարցաքննության այցելուների եւ սպասարկող անձնակազմի, առողջարանային.
  
  
  Նրան չի նախանձում ոստիկանության աշխատանքին ։ Դա եղել է изнурительная, անշնորհակալ գործ է, եւ, հատկապես, անհարմար է աշխատել այնպիսի բարձունքների, այս անգամ տարվա. Նրանք լավ մարդիկ են.
  
  
  Ես բերել. Ոչինչ չի հանգեցրել om ինձ.
  
  
  Կոնյակ ինձ մի պահ. Ես չեմ сводил աչքի вестибюля հյուրանոցի հետեւում է բոլոր նրանք, ովքեր մտնում եւ դուրս գալիս. Նրան պետք է ինչ-որ մեկին, ով կարող էր նման, որի ժամանակ նրան գտել է աղբի վիլլա է Торремолиносе, մարդու, որի, ինչպես ես եկա այն եզրակացության, եղել է Մոծակը.
  
  
  Վերջապես իր կանգնեց, անցավ հոլլը եւ նայեց Պրադո Льяно. Թվում է, հիմա արտերկրում չկա.
  
  
  Նրա հատել է նախասրահ եւ բարձրացավ աստիճաններով երկրորդ հարկում, որտեղ գտնվում էր մեր սենյակ. Տեղադրելով բանալին դուռ, լսեցի նրա ծիծաղը հարեւան սենյակում. Ծիծաղ Хуаны.
  
  
  Ժպտում, նրան հրել է դուռը եւ ընդգրկել брылев. Այսպիսով, նա միանում է գերա Гауптли իր սենյակ: Համենայնդեպս, նա կարծես ծիծաղելի, նույնիսկ իր хамской тевтонской ձեւով. Утешало մեկ - նման экстраверта հոգի եղել են մի քանի թաքնված wrinkles.
  
  
  Նրան մոտեցել է մի օր, եւ կցել է նրա ականջը:
  
  
  Ուրախություն. Զվարճանք մեկնողներից-ի nah, ինչպես փուչիկները շուրջ գավաթ հետ շամպայնը. Պրն Хауптли պետք է ավելի լավ աղբ, քան կենդանի, մտածեցի նրա ծույլ. Նրան չեն վստահում այդ մաթեմատիկա.
  
  
  "Խնդրում եմ, - ասել է Խուան. "Եւ դրեց այնտեղ սառույցը, խնդրում ենք Բարրի?"
  
  
  Բարրի!
  
  
  Նրա շեղվել օրը, կնճիռ.
  
  
  Բարրի Парсон?
  
  
  Այն ժամանակ կարող են լսել ego ձայնը խլացված է, բայց միանգամայն ճանաչելի - անսխալ ճանաչելի ավտոբուս, приглушенное զվարճանք և приглушенное հարուցումը.
  
  
  "Իրականում, Քաղցր. Մեկ բաժակ վիսկի, գնում!"
  
  
  Վերջին անգամ մենք տեսանք Парсона Մալագայում. Հաջորդ օրը, ապա սպանության նմանակը Rico Корелли նա և Ելենա միացել են ինձ, եւ Juan պետք է զբոսնել գնումներ եւ ճաշ. Մենք գնացինք նրանց հետ ընթրել նախօրեին մեկնելը Աղ եւ Ньев. Բայց մենք չենք ասել ոչ մեկին դրանց շուրջ, ուր մենք կգնանք, քանի որ չգիտեինք, ավելի շուտ վաղ առավոտյան. Ինչպես Парсон հայտնի է, որտեղ մենք? Եւ ինչու է նա գնացել է մեզ. Հայտնաբերել է արդյոք նա, որ Москит էլ հետապնդում է մեզ: Միանգամայն հնարավոր է ։ Mosquitoes էր, այստեղ ես կասկածում, որ նա սպանել է Arturo. Համենայնդեպս, դա առավել ակնհայտ հնարավորություն.
  
  
  Բայց ինչո ՞ ւ Парсон չի եղել դադարեցնել Москито, եթե նա հետեւում է նրանց? Ինչու...?
  
  
  Միտքը Комаре կանգնեցրել է ինձ. Արագ մտովի переосмыслил եւ перетасовал քարտի բոլորովին նոր раздачу. Այն ժամանակ հասկացա, որ շատ հնարավոր է, որ Բարրի Парсон կարող է լինել ոչ այնքան անմեղ է բրիտանացի սպա ՄԻ-5-ի, ինչպես նա պնդում էր.
  
  
  Այս կերպ:
  
  
  Առանձնատան վրա, որտեղ թաքնվում էր Москит է Торремолиносе, ես միանում տտիպ.
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  որն օգնել է эму սպասարկել ego նախօրեին երեկոյան:
  
  
  Նրան գտել են տղամարդու ննջասենյակում, փորձել է բռնել նրան, բայց ինձ ընդհատել են. Տղամարդը դիմել է փախուստի: Մեկ այլ մարդ ' քլինթոնին անվանելով իրեն Բարրի Парсон, մտել է ննջարան, հայտարարելով, որ նա գաղտնի գործակալ բրիտանացի, հետո մժեղ.
  
  
  Ենթադրենք, Парсон ընդհանրապես չի եղել գործակալ. Ենթադրենք, որ մարդը աղբ էր Ջոն Doe. Ենթադրենք, Մոծակների գովազդում այնտեղ Ջոն Doe, այնուհետեւ ընդհատել է ինձ, որ թույլ են տալիս կեղծ Москиту անհետանալ. Ապա ենթադրենք, որ эму հաջողվեց ինձ համոզել, որ Մոծակը անհետացել է:
  
  
  Այդ ժամանակ նա եղել է Комаром! Բարրի Парсон! Եւ նա պարզապես հետեւում է ինձ Աղ եւ Ньев, հետեւեց ինձ մեքենա բաժանմունք, սպանել է Arturo, հավանաբար, ենթադրելով, որ Արտուրո էր ինձ, և դիմել փախուստի: Այժմ նա աղբի հետ Хуаной, հուսալով, որ ego կհանգեցնեն սույն Rico Корелли!
  
  
  Նրա թարմացվել է սառը հետո.
  
  
  Նրա հապշտապ մոտեցավ հեռախոսով. Յուրաքանչյուր սենյակում արքունիքը. Նրա բարձրացրել է հեռախոսը, եւ աթոռը անմիջապես պատասխանեց ' չէ wouldnt բազմաթիվ զանգեր է night.
  
  
  "Միսիս Пибоди ենք".
  
  
  Մի րոպե անց նրա լսեցի հեռախոսազանգը հարեւան սենյակում.
  
  
  "Բարեւ?" Դա եղել է Խուան.
  
  
  "Չեն ասում մեզ խոսքերը. Սա Ահը. Նրա լսում եմ այնտեղ Парсона. Պատկերացրեք, որ դա սխալ համարը".
  
  
  "Ինձ համար շատ ցավալի է ։ Այն, կարծում եմ, որ քեզ..."
  
  
  "Պահել ego այնտեղ. Նրա կհանդիպեմ Корелли վաղը գիշերը, կեսգիշերին ։ Велета. Կապ մեռած. Պահել Парсона այնտեղ ողջ գիշեր, եթե դուք կարող եք. Նա կարող է լինել այն մարդը, ով սպանել է նմանակը Корелли".
  
  
  "Դուք ինձ խանգարում եք, խնդրում ենք, եւ ես չեմ ուզում դրա հետ պետք է համակերպվել".
  
  
  "Չի խոսել эму ոչինչ. Պահել ego-ը ։ Եթե դու այս ամենը հասկանում է և կարող է ենթարկվել, ասա:" Ես չեմ ուզում կոպիտ թվալ, բայց ես չեմ կարող քեզ օգնել. Այն ժամանակ повесь պատասխանում":
  
  
  "Ես չեմ ուզում կոպիտ թվալ, բայց ես չեմ կարող քեզ օգնել":
  
  
  Նրա անջատեց հեռախոսը ։ Նրա ձայնը Парсона շուրջ մեկ էլ ավարտին սենյակում.
  
  
  "Ով էր, Խուան?"
  
  
  "Այն համարը. Ինչ-որ հարբած անգլիացին".
  
  
  Парсон ծիծաղեց. "Վստահ եմ, որ նա չի ամերիկացին?"
  
  
  "Նա եղել է նույն ակցենտով, ինչպես և քեզ", - парировала Խուան.
  
  
  Լավ աղջիկ! Նա թույն, ինչպես փոշի.
  
  
  Նրա ստուգել իր шпильку, իր люгер, հագել է հատուկ սվիտեր բարձր воротом եւ պիջակ. Նրան կրկին պատրաստվում է բար. Նրա հյուրանոց է մտածել. Եւ չի ուզում մնալ այդ սենյակում էլ վերջ գիշեր: Հնարավոր է, որ այն կարող է վճարել бармену, որ նա թույլ է տվել ինձ հեռանալ հոլլ կողքին բար.
  
  
  Նրա անջատեց սուրբ եւ հանգիստ դուրս եկավ:
  
  
  Բար էր, ճիշտ այնպիսին, ինչպիսին, որ ego թողել. Նրա огляделась. Հազիվ թե բոլորն արդեն քնած են եղել:
  
  
  Նրա փորձեցի աթոռ. "Որտեղ ամեն ինչ?"
  
  
  "Դիսկոտեկ", - զարմացավ клера. "Նկուղում."
  
  
  "Ես լսում եմ աղմուկը".
  
  
  "Նա звуконепроницаем, Հատված".
  
  
  Այն, shrugged և իջնում է աստիճաններով, որը զբաղվում է, թե ինչպես է նա մտածում էր, վարում էր ստորին մակարդակը հյուրանոց, որտեղ գտնվել են շինության մատակարարման համար.
  
  
  Երեք օր վելի հետ лестничной հարթակի ներքեւի մասում, եւ մեկ ասում DISCOTHÈQUE.
  
  
  Նրան մոտեցել է baru աջից, եւ հրամայեց խմել. Բուֆետապան, հագած որպես պարող ֆլամենկո, երկար бакенбардами, հարակից շրջանների черепу, արագ պատրաստել է խմել.
  
  
  Այժմ նրան թույլ է տալիս իր աչքերին ուշադիր թափառել շուրջ այցելուներին discos. Նրան նկատել է այս տեղը: հնարավոր է, դա այն վայրն է, որտեղ Москит թաքնվել սպանությունից հետո, եթե, իրոք, Москит էր Բարրի Парсоном.
  
  
  Բայց ես չեմ տեսել մի մարդու, որին առաջին անգամ տեսել է ննջարանում վիլլաներ Торремолиносе.
  
  
  Նրա պատրաստվում էր նստել, երբ տեսավ ծանոթ.
  
  
  Նա նստած էր հեռավոր անկյունում, բոլորովին մեկ է, нависающей մասով նախագծեր, имитирующей մեծ տափակ քար. Մեկ է այդ վառ պահեր սերգեյ հարվածել ee բաց դեմքը, նա моргнула եւ отвернулась.
  
  
  Ակնհայտ է, որ դա եղել է Ելենա Մորալեսը:
  
  
  Ո ՞ րն էր նրա դերը: այս шараде? Գիտեի ՞ նա, ինչու Բարրի Парсон եկել Sol y Nieve? Արդյոք այն մասն է այս? Կամ նա պարզապես անմեղ վկա, մի մասը ցուցափեղկ, որը Парсон կազմակերպել է պաշտպանել իր սեփական մաս?
  
  
  Կամ նրան սխալվում վերաբերում է Парсона?
  
  
  Նրան մոտեցել, հանկարծ հայտնվելով ՝ մութ են նրան եւ, լայն ժպտալով:
  
  
  "Բարեւ Ձեզ, Ելենա".
  
  
  "Ջորջ! Ինչ հաճելի անակնկալ!"
  
  
  "Երբ դու եկել?"
  
  
  "Օ՜, Barry, եւ եկել են այստեղ շուրջ տասնմեկ. Մենք երկուսս էլ է մասնակցել ցնցուղ, переоделись և գնացել են բաց է ճաշի, բայց, իհարկե, եղել են ուտել. Եւ մենք տեսել ենք ձեր կնոջը ։ Նա ասել է, որ դուք ուտում է գնացել ". Նրա աչքերը կայծ. "Վերաբերյալ.
  
  
  "Բայց ձայնը դու մի!"
  
  
  "Դե, մենք իջանք այստեղ, մենք երեքով ։ Այստեղ եւս մեկ հմայիչ մարդ: Հֆֆ. Բարրի ստիպված է եղել բարձրանալ վերև, որպեսզի ինչ-որ վերլուծել ուղեբեռի. Նա վերադարձել է մոտավորապես կես ժամ անց: հեռանա: Հետո մենք պարում է ... "
  
  
  "Որքան ժամանակ գերմանացին մնացել?"
  
  
  Ելենա ժպտաց. "Սա այն է, ինչ դուք անվանում перекрестным հարցաքննությունից, Ջորջ?"
  
  
  Նրան ժպտում էր: "Իհարկե, ոչ ։ Թե ինչ եղավ հետո, թե ինչպես է Barry վերադարձել միջոցով ուղեբեռի?"
  
  
  "Նեմեցը հեռացավ, ինչպես ես արդեն ասել է, իսկ այնուհետեւ մոտ տասներկու երեսուն Բարրի ասել է, որ отведет Խուան նրա սենյակ. Խուան հոգնել. Նա ինձ ասաց սպասել այստեղ": Նա զայրացած нахмурилась. "Ես դեռ այստեղ."
  
  
  Նրա պատվիրել խմիչքներ.
  
  
  "Թե ինչ տեղի կունենա, եթե Բարրի չի կզանգի ձեզ?" Նրան հարցրի, գ
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  հիշելով այն, ինչ ես իրավապահներին հրահանգ է իջեցրել Խուան.
  
  
  Նա усмехнулась. "Ես պառկել քնել մենակ":
  
  
  "Կարող է լինի մաքուր."
  
  
  Նրա աչքերը կենտրոնացած է իմ դեմքը. "Դուք ինձ ինչ-որ բան ասել?"
  
  
  "Հնարավոր է":
  
  
  "Լավ է", - ասել է նա, поворачиваясь ինձ ու кладя ձեռքը ինձ ' ազդրից վիրավորելով: "Քվեն որ ես քեզ ասեմ. Ինչու չեք վերցնել մի շիշ եւ բարձրանալ իմ սենյակում? Մենք կսպասենք, մինչեւ Բարրի չի վերադառնա այնտեղ".
  
  
  Այն տեւել է մի շիշ կոնյակ է, և մենք միասին բարձրացանք աստիճաններով: Ելենա, մի քիչ գորգ էի գործում, բայց լավ է պահել ալկոհոլը:
  
  
  Om սենյակ եղել երրորդ հարկում. Ելենա достала շուրջ պայուսակներ բանալին է եւ ծառայում է ինձ. Նրան, բացեց դուռը և впустил ։ Այն իր մեջ կենտրոնացրել է իրեն սուրբ է, եւ նա փակել է մեր դուռը:
  
  
  Նա достала մի քանի թուղթ բաժակ կատարելու, նրան բացեց շիշը, թափեց հասցնի կոնյակի սպառմանը և սկսեց խմել, նստած իր մահճակալի եզրին.
  
  
  "Ձեր կինը բավականին շատ, - ասել է Ելենա.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Դուք ունեք ընտանեկան խնդիրներ?"
  
  
  "Ոչ ավելի, քան մեկ ուրիշը".
  
  
  "Բայց, պարզվում է, քո ջին սիրում, այլ տղամարդիկ ։
  
  
  "Ինչպես Բարրի?"
  
  
  "Այո" ։
  
  
  "Barry - քո ամուսինը?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Մենք ձևացնում ենք". Նա ժպտաց.
  
  
  "Որքան դու գիտես ego?"
  
  
  "Ah. Կարող է լինել, մեկ ամիս ։
  
  
  "Ուր ես հանդիպել ego?"
  
  
  Նա приподняла հոնք. "Մալագայում".
  
  
  "Որքան Բարրի վաստակում?"
  
  
  Նա ծիծաղում էր. "Նա զբաղվում է սիրով":
  
  
  "Չկա ։ Ես նկատի ունեմ, որ ego գործը:"
  
  
  "Ես չեմ լեզու գործերին տղամարդկանց.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. Իհարկե ։ Նա չէր դարձել. Նա испанкой. Իսպանական քիթը չխոթի է այլ կյանքը իր ամուսնուն երբեք ։
  
  
  "Դու", - ասաց նա ժպտալով. "Ինչ եք անում?"
  
  
  "Ես լուսանկարիչ", - ասացի ես, փորձելով հիշել, թե ինչ է եղել, ես շապիկին ապա ակնթարթային ամբողջական ամնեզիայի. "Ես վաճառում ինտերնետում".
  
  
  "Ախ." Ելենա ուշադիր նայեց ինձ. "Գիտեք, երբեք ոչ տեսել եմ քեզ հետ, թվային տեսախցիկ".
  
  
  "Մենք արձակուրդի մեջ", - неубедительно ասացի ես:
  
  
  "Դե, սա, ըստ էության, և բրիտանացիների համար", - հանգիստ пробормотала է նա:
  
  
  "Barry էլ երբեք չի աշխատում?"
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Նա ասում է, որ ներկայացուցիչ է ընկերության մեծ Բրիտանիայում. Առեւտրային ներկայացուցիչ".
  
  
  Դա եղել է ։ Ակնհայտ է, որ դա եղել է լեգենդ Парсона. Նրա որոշեցի ծանոթանալ nen ավելի շատ.
  
  
  Է, որ նա վաճառում է?"
  
  
  "Ես, իրոք, չգիտեմ: Այն չի հարցնում".
  
  
  "Նա երբեւէ ամուսինս գրվում է մեծ Բրիտանիայի?"
  
  
  "Ես այդպես չեմ կարծում. Նրան երբեք չեմ տեսել, որ նա գրել նամակ. Բայց նա շատ են զանգահարում է հեռախոսով".
  
  
  "Ախ."
  
  
  "Կարծում եմ, որ նրա մոտ կա քարտուղար. Նա միշտ իր հետ է խոսում".
  
  
  "Ես տեսնում եմ." Նրա нахмурился. "Ուր է նա?"
  
  
  "Ես չգիտեմ ։ Նա զանգահարում է հեռախոսով, եւ ես չգիտեմ, թե ուր նա զանգահարում, քանի որ ես ոչ մի սենյակում, երբ նա սկսում է. Կամ երբ նա զանգում է эму, նրան պետք է տալ эму հեռախոս, եւ նա սպասում է, որ լքել է սենյակ" ։
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Դուք, իսպանական, հրաշալի է", - ասացի ես: "Ամերիկուհին подслушивала մոտ օր. Կամ прослушивала ego". "Բայց պետք է ոչ թե ականջ դնել, պետք է հատուկ կարգապահությունը":
  
  
  Նա кивнула. Այնուհետեւ նա ժպտաց. "Շատ է ինձ համար."
  
  
  "Դուք լսում եք?"
  
  
  "Ես անել."
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Լավ աղջիկ".
  
  
  "Այնուամենայնիվ, նա երբեք չի խոսում փոստի бизнесявляется. Նա միշտ խոսում է մարդկանց. Մարդկանց, որոնց ես չեմ հասկանում,. Նա կոչ է անում om" նա, կամ ինքը, կամ արական կամ իգական ".
  
  
  Համար գործակալի դա մեծ իմաստ չունեն, քանի որ լավ խոսակցություններ են.
  
  
  "Դուք երբեւէ խոսել ego քարտուղար?"
  
  
  "Այո" ։ Դրա համար արել է нах փոքր շեշտադրումը, որ նա մտածում է, որ ես հիմար". Նա ժպտաց ինձ հանկարծակի ֆլեշ հումորի, նման pixies.
  
  
  Նրա քամած իր hips. "Դու ոչ ռեալի, Ելենա".
  
  
  "Բայց նա գտնում է ինձ հիմար".
  
  
  "ԱՀԿ?"
  
  
  "Քրիս ։ Կինը, որի հետ խոսում Բարրի".
  
  
  "Դուք գիտեք, ee այլ անուն?"
  
  
  Ելենա բայց թափահարեց գլխով.
  
  
  "Նա խոսում էր նրա հետ այնքան, որքան դուք ego գիտեք?" - հարցրեցի նրան, ճիշտ է, առանց գիտակցելու, թե ուր ենք գնում, պարզապես շարունակելով իր սովորական ճանապարհը, տեղեկատվության հավաքագրման.
  
  
  "Օ՜, այո: Նա միշտ եղել է իր հետ կապի մեջ. Նա զանգահարել է ըստ междугородним հեռախոսահամարներով, որպեսզի հարթի որոշ շուրջ իրենց գործարար դել".
  
  
  "Անգլիայում?"
  
  
  "Ոչ, ոչ միշտ ։ Երբեմն Ֆրանսիայում":
  
  
  "Դուք համոզված են, որ դա եղել է Ֆրանսիա?"
  
  
  Նա нахмурилась. "Կարծում եմ, այո ։ Նրան միշտ չէ, որ այդպես ուշադիր լսում եմ, Ջորջ. Ես միշտ չէ, որ հարմար հնարավորություն. Ինչու ՞ ես այդքան հետաքրքրված?"
  
  
  "Ինձ դուր է գալիս Բարրի". Նրա ժպտաց. "Ինձ պարզապես հետաքրքիր է, թե որ երկրում բիզնես, նա դահլիճում".
  
  
  "Ինձ նույնպես դուր է գալիս Բարրի".
  
  
  "Դուք գիտեք, որ գիշերը, երբ մենք Barry վերադարձել են տուն villa հետ Хуаной?"
  
  
  "Այո" ։
  
  
  "Որտեղ է նա եղել այդ օրը?"
  
  
  "Նա եղել է տանը ամբողջ օրը. Ես կարծում եմ".
  
  
  Նշանակում է, որ նա չի կրակել է Корелли էր Москит կամ ինչ-որ մի անհայտ ընկերություն. Բարրի էր Москитом ոչ մի շանս չունի.
  
  
  "Նա խոսել է Քրիս այդ օրը?"
  
  
  "Քրիս?"
  
  
  "Աղջիկ. Քարտուղար".
  
  
  "Ah. Չկա ։ Նրան այդպես չեմ կարծում. Նա մնաց վիլլա. Մենք գնացինք լողափ".
  
  
  "Լողափ? Ձմռանը?"
  
  
  "Մենք նստում ավազի վրա արեւի". Նա хихикнула. "Դա հաճելի է."
  
  
  "Ինչ վերաբերում է հաջորդ օրը. Զանգեր Անգլիա?"
  
  
  "Չկա ։ Ոչինչ օրը".
  
  
  "Ավելի ուշ?"
  
  
  "Դե, ես կարծում եմ, որ նա զանգում է այսօր առավոտյան: Գիտես, այսօր վաղ է":
  
  
  "Աղջիկ Քրիս?"
  
  
  "Սբ. Նա սիրուն աղջիկ. Շատ արդյունավետ. Ես գոլ կան լուսանկարը ։ Գիտես? Նստում է սեղանի շուրջ: այս գրասենյակում: Շատ պաշտոնապես".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Ես տեսնում եմ նրան հեռախոսով. Նրան, տեսնում եմ, թե ինչպես է նա խոսում է Բարրի. Նա կարծում է оборудова ինձ, եւ նա, էյ, չի սիրում". Ելենա ցույց տվեց ատամները.
  
  
  "Նա գիտի ձեզ և Բարրի?"
  
  
  "Մասին, իհարկե. Մենք Քրիստին..."
  
  
  այն հասել է
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  եւ խլում ee ձեռքը. Այն չի թափել էյ խմել. "Ինչ?" Նա անցել է շեշտը.
  
  
  "Քրիստինա? Դուք ասացիք - Քրիս".
  
  
  "Դա նույն անունով. Ինչ-որ բան այն չէ?"
  
  
  Ինչ-որ բան այն չէ ։ Ինչ-որ բան էր շատ ճիշտ էր ։ Հիմա ամեն ինչ իր տեղն ընկավ ։ Քրիս էր Քրիստին. Քրիստինա էր Քրիստին. Քրիստինա, отрезанная մեջտեղում հետ բացակայում է առջեւի մասը, եղել է Թինա.
  
  
  Ելենա вздохнула. "Դուք դուրս?"
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Որ ընդհանրապես տվեց ձեզ այդ գաղափարը?"
  
  
  "Ձեր միտքը արդեն գնացել է այլ վայր".
  
  
  Իր ձեռքը վերցրեց իր ձեռքը: "Այլևս չկա ։ Տես. Կոնյակի չկա ։ Կան գաղափարներ?"
  
  
  "Ես կարծում եմ այդ մասին", - ասել է Ելենա, высвобождаясь շուրջ իմ ձեռքից. "Ես կապել ինչ-որ բան ավելի հարմար".
  
  
  Նա կանգնեց ու գնաց լոգարան.
  
  
  Երբ նա դուրս եկավ, նա գրեթե մեզ չի զգում հարմարավետ.
  
  
  Եւ ինձ համար բոլորովին հարմարավետ.
  
  
  Ինը
  
  
  Առավոտյան նրա մոտ նախաճաշել, երբ Խուան մտել է ճաշարան է հյուրանոց եւ մոտեցավ ինձ. Նա միայն ցնցուղ ընդունել ու ժպտում.
  
  
  "Բարի լույս, տիկին Пибоди", - ասացի ես, приподнявшись եւ притворившись поклоном է իրան.
  
  
  "Բարի առավոտ, պարոն Пибоди", - չոր ասաց նա:
  
  
  Նա գյուղից է:
  
  
  "Դուք փնտրել նյարդայնացած", - նկատել ես, намазывая յուղով կրուասան. "Քարեր քո աղբի?"
  
  
  Նա огляделась, որպեսզի համոզվեք, որ ոչ ոք չի լսում. Այս պահին ճաշարանում էին միայն վեց այլ այցելուներին:
  
  
  "Ես продержал ego այնտեղ ամբողջ գիշեր միայն քեզ համար է." նա հարձակվել է ինձ վրա: քթիս տակ.
  
  
  "Շնորհակալություն", - ասացի ես: "Ես վստահ եմ, որ ձեզ դուր է եկել":
  
  
  Նա կատաղի покраснела. "Հիմա ինչի մասին է այս ամենը?"
  
  
  "Ես ասացի ձեզ. Նույնիսկ վստահ չեմ, որ Բարրի Парсон - այն ամենը, թե նա իրեն անվանում է".
  
  
  Նա огляделась. Մատուցողը навис մեզ. Ժպիտով նա հրամայեց, եւ մատուցողը շտապեց դուրս. Նա շրջվեց, նայեց ինձ. "Ես նույնպես", - ասել է նա:
  
  
  Նրան, նայեց դեպի վեր. "Վայ?"
  
  
  "Դուք ասացիք, որ նա կարող է լինել այն մարդը, ով սպանել է նմանակը Корелли".
  
  
  "Նրա beru այն ետ. Նա չի կարող դա անել ։ Ունի ալիբի".
  
  
  "Բայց նա, թվում է, շատ բան գիտի մասին մաֆիայի".
  
  
  Այն, shrugged. "Նա պնդում է, որ նա գործակալ. Եւ որ բրիտանական հետախուզությունը աշխատում է, փորձում է վերացնել գաղտնի ցանց մաֆիայի".
  
  
  "Ես այս ամենը գիտեմ. Բայց նա, թվում է, թե քիչ հավանական է".
  
  
  "Հետաքրքիր է", - մտածեցի ես: Ես միշտ եղել է նույն միտքը.
  
  
  "Որտեղ էիր ամբողջ գիշեր?" - հանկարծ հարցրեց նա ։
  
  
  Մատուցողը բերեց էյ սկուտեղ հետ մայրցամաքի (կոնտինենտալ) նախաճաշ եւ ծխացող кофейник.
  
  
  "Ես մնացի մյուս".
  
  
  Մեկ հոնք приподнялась, երբ նա բացել է ժապավենը եւ намазала ego յուղով: "Վայ?"
  
  
  "Միսիս Парсон".
  
  
  "Եթե կա միսիս Парсон", - усмехнулась է նա: "Ես կարծում էի, դու կարող ես սայթաքել нах դիսկո".
  
  
  "Այնպես որ, ես."
  
  
  "Ինչ է իրականում delle ինչ է տեղի ունեցել մարդու հետ, ով սպանվել է?"
  
  
  Նրա огляделась. "Москит հետեւում է ինձ մեքենա բաժանմունք եւ սպանել նրան: Սակայն նրան հայտնի է հանդիպման վայր. Այսօր կեսգիշերին նրան հանդիպում եմ Корелли".
  
  
  "Մի ՞ թե էլ քեզ, ավելի լավ է այստեղ այնքան ազատ խոսել?"
  
  
  "Բզեզ է кофейнике?" Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Ես կասկածում եմ. Բայց չի ասում իր սենյակում ոչ մի նման բան, որ դուք ցանկանում եք պահել գաղտնի. Այն, համոզված եմ, որ այս նզովել բան tapped. Կարծում եմ, հենց այնպես ինձ վրա հարձակվել է պոտենցիալ մարդասպան Корелли. Խուան, Парсон ասել է ինչ-որ բան, Корелли? "
  
  
  "Корелли?" Նա բայց թափահարեց գլխով. "Ոչ, ինչու?"
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ նա գիտի Tina Бергсон".
  
  
  Խուան գնացի. "Դուք կարող եք լինել վստահ է, որ?"
  
  
  "Իրականում delle, ոչ." Այն, откинулся առաջ: "Ինչու?"
  
  
  "Նա, գիտե ՞ ք, արդյոք, խոսում է իտալերեն. Շատ լավ է":
  
  
  "Ինչ կապ Թինա Бергсон?"
  
  
  "Ընդհանրապես ոչ մի բան ։ Նրան, մտածում Корелли".
  
  
  "Դուք կարծում եք, որ Парсон իտալացի եւ գիտի Корелли?"
  
  
  Խուան բայց թափահարեց գլխով. "Մեզ ինչի մասին չեմ մտածում ։ Նա պարզապես ասել է, որ նա զարմացրեց ինձ, երբ հանդես է եկել իտալական արտահայտությամբ".
  
  
  "Ինչպիսի արտահայտությունը?"
  
  
  Նա покраснела. "Ես չեմ հիշում".
  
  
  "Բայց դուք գիտեք, որ դա եղել է իտալական?"
  
  
  "Նա խոստովանել է դա ։ Նա նույնպես շատ կտրուկ".
  
  
  "Եւ դա պատահական է?"
  
  
  "Նույնիսկ շատ." Խուան նայեց իր ափսեի. Նա հանկարծ դարձավ примой եւ ճշգրիտ. Չի ժպտում, թեեւ ներքուստ ծիծաղեց. Ինչ-որ մեկը դիտավորյալ մեջ սիրով զբաղվելը, նրա դա գիտեր. Նա հանդես է եկել լավ, հարուստ իտալական արտահայտությամբ. Հետաքրքիր է. Շատ հետաքրքիր է ։
  
  
  "Նա катается դահուկներ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ես չգիտեմ ։ Ես նկատի ունեմ, այն պետք է իմանալ?"
  
  
  "Ես պարզապես մտածեցի. Մենք կգնանք այսօր լանջերին, Խուան. Այն պետք է հայտնվի շապիկին. Եւ ինձ ավելի լավ է անել մի քանի նկարներ". "Լավ է ։ Նրա հոգնել է այս ամբողջ будуарной աշխատանք":
  
  
  "Թվում է, դու շատ լավ переносишь դա", - անփույթ ասաց ես, նայում նրան. "Իրականում delle, նրան երբեք չեմ տեսել, որ դուք պետք է նայում, որ... մասին, ուրախ եմ, եթե դուք բռնել է, ինչ ես նկատի ունեմ".
  
  
  Նա злилась. "Ես կվերցնեմ քո ..."
  
  
  "Հիմա, հիմա", - նախազգուշացրել է, հայտարարում է, ingesting մնացորդը իր սուրճը con leche.
  
  
  "Երբ դու катаешься դահուկներ?"
  
  
  "Ես պետք է բարձրանալ իր սենյակը ու սկզբում ասաց, որ գնամ".
  
  
  Նա кивнула. "Ես պատրաստ ինը երեսուն".
  
  
  "Այդ ժամանակ ինը երեսուն": Գնանք վերեւում. Велета. Դու խաղում ես?"
  
  
  "Իհարկե!" Իր կզակ բարձրացավ վեր. Նա թողել է ինձ մարտահրավեր. Այն զգում է ավելի լավ. Նա դեռ պայքարել է իր իմաստը և իր հավասարություն. Լավ աղջիկ.
  
  
  * * *
  
  
  Մենք ընդգրկվել մեր սարքավորումներ Prado Llano և այս խաղը մեկ ճոպանուղիների, որպեսզի առաջին race մինչեւ Borreguilas.
  
  
  Դա եղել է գրավիչ օր, արեւ էր բարձր երկնքում, իսկ քամին կարող է բերել մի քիչ խոնավություն.
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  d. "Նա գիշերը ձյուն գա", - մտածեցի ես: Իր, հիշեց, որ նախօրեին երեկոյան հոտ է զգացել ձյան օդում: Այժմ դա տեղի ունենա, նա վստահ է եղել ։
  
  
  Ճոպանուղին подпрыгивала եւ дергалась, եւ մենք նստած, взбираясь է եւ մինչեւ վերեւում Sierra-Nevada. Այնտեղից երևում էր ամեն ինչ. Էին ամեն ինչ սառը եւ ցուրտ արագ. Այն, շրջվեցի ու նայեցի ներքեւ, եւ դա նույնն է, որ նայում է աշխարհի վերջը. Հսկայական հեռավորության վրա դիմացս раскинулась ամբողջ հարթության վրա Գրանադայից, թեեւ այնտեղ ներքեւում էր որոշակի մեգ, բավարար է, որպեսզի խեղդել ամբողջական պանորամային տեսարան դեպի ամեն ինչ ։
  
  
  Մենք ջասթին բիբերին ճոպանուղու, քանի դեռ հերթապահ պահել նրան, եւ գնացել բնակարաններում փողոցում. Այստեղ շատ բարձր է, օդի разреженным, ցուրտ окутывал մեզ բոլոր կողմերից, եւ проникал մաշկի միջով հագուստ.
  
  
  Մենք լուռ մոտեցան սկզբին շվեյցարիայում ski հետքերով. Սա անապատային երկիր է ամբողջությամբ plated слюдяным сланцем և ձնախառն - ոչ մի տեղ չի եղել, մեզ ծառեր, մեզ зарослей. Միայն ձյուն, սայլակ ու երկինք. Նրա լուռ пристегнулся իր австрийцам եւ հետեւում էր, թե ինչպես Խուան պայքարում է իր կանադացիների.
  
  
  Մենք постояли այնտեղ մի քանի րոպե նայում լանջ, ապա նրա հանել կետերում հետ գլխարկներ, натянул լողալ կափարիչ է ականջները եւ երեւում էյ.
  
  
  "Նախ դու!"
  
  
  Նա кивнула, подтолкнула իրեն առաջ, ծնկի թեքում է, եւ սկսել է շարժվել կրուտոյին հակառակորդ առաջին անկումը.
  
  
  Նրա, հաջորդել է նրան, расслабляясь եւ վայելում խրթխրթան ձյան վրա եզրեր դահուկների. Մենք լավագույն եղանակային պայմանների պատճառով:
  
  
  Մի օր մենք հանգստացել են, և նա բերեց մի քանի բուտերբրոդ, որոնք բերել համար om զարմանալի արժեք. Մենք om կերել են եւ չեն ասել ընկերոջը ընկերոջը մեզ խոսքերը. Մենք պարզապես нежились արեւի եւ հիացած մենակության և գեղեցկության լեռնային լանջին.
  
  
  Մենք ավարտել ենք սենդվիչներ և շարժվել առաջ ։
  
  
  Դա հրաշալի մրցավազք.
  
  
  Հրաշալի է:
  
  
  Իրականացնելով մի փոքր ծագում ՝ Боррегиласа, մենք ամբողջ օրը ապրելակերպ են հյուրանոցի նախասրահում, փոխանակելով պատմություններ Բարրի Парсоном եւ Еленой Մորալեսը, քանի դեռ потрескивал կրակ, եւ զբոսաշրջիկներ են գալիս եւ գնում. Մենք կարող ենք տեսնել ստորին ուղու - ից Боррегиласа մինչև Պրադո Льяно - պատուհանից, եւ ծախսել ժամանակ, մեկնաբանելով ձեւերը տարբեր դահուկորդների.
  
  
  Ի վերջո, ես գնացի հանգստանալու եւ ցնցուղ. Ճաշ էր համեստ, սովորական բազմաթիվ ճաշատեսակներ, եւ տասնմեկ երեսուն նրա սկսեց մի քիչ նյարդային. Այն պահին մենք դեռ նստած է եւ խմում.
  
  
  Նրա ներողություն է խնդրել, բարձրացավ դեպի վեր ՝ իր սենյակը և ստուգել ձեր люгер եւ шпильку. Ապա նրա досталь, տեղանքի քարտեզ և ստուգել երթուղին հուշարձանին Велета, որը նրան տեսա, որ առավոտյան գագաթից շվեյցարիայում ski հետքերով. Ինչպես նա այն ժամանակ ասաց, կառավարական ճանապարհ շուրջ Գրանադայի է Мотрил Կոստա դել-Սոլ пролегала անկեղծ մոտ բետոնե կոնստրուկցիաներ.
  
  
  Ճանապարհը Պրադո Льяно соединялась սովորական մայրուղու մոտ երեք մղոն հեռավորության թանգարանի Պրադո. Նրա նշել է իր երթուղին դեպի հյուսիս մինչեւ պատառաքաղ, ապա հարավ-արեւելք է Велете մայրուղու վրա. Նրա դրեց քարտ րոպե, վերցրեց բանալիները վարձակալված, "Ռենո" և իջել է հոլը:
  
  
  Ճաշարանում նրան տեսա, որ Խուան դեռ նստած է Еленой. Հետաքրքիր է, թե ուր գնա Парсон. Ես կանգնած եմ այնտեղ, նրան նայում է պատուհանից ճակատին հյուրանոց, որտեղ կայանված "Ռենոն". Մի քանի գործիչների ընթացել են ըստ Prado, հավանաբար, բար Эски. Մեկ շրջապատից էր герр Гауптли.
  
  
  Այն, եկանք միջոցով թուրքիային օր հյուրանոցի խավարը դրսից, եւ նա տեսավ ինձ, ալիքը ձեռքով:
  
  
  "Մի մոռացեք, որ մենք երբեւէ կզբաղվենք այդ забегом!
  
  
  "Ես կցանկանայի, որ դա ցերեկային լույսի ներքո", - ասել է նա գերմանական.
  
  
  Նա բարձրաձայն ծիծաղեց և մտավ նախասրահ.
  
  
  Նրա մայրամուտ է ռենոն: Հետ լանջերին փչում է սառը քամին: Մեքենայում եղել է ցուրտ, սակայն հարմարավետ է: Ջերմային շարժիչի արագ нагреет ego.
  
  
  Գնաց թեթեւ ձյուն: Հավատարիմ մնալ եղել վաղ է, բայց նա աշխատում է обледенелые ձյան բծերը, որոնք արդեն երթևեկելի մասի վրա. Եզրին մայթին սկսել են կուտակվել ձնամրրիկ.
  
  
  "Ռենոն" гудел, թե գոհ թռչուն. Իր մեքենայով դանդաղ ու ուշադիր հետևել է վառ սպիտակ գիծ կենտրոնում ճանապարհները ։ Կրկնակի շերտի ճանապարհները էր մի նեղ շերտի համար ուտելիք է երկու մեքենաների. Այն դիտել է, թե ինչպես է ավտոբուսը եւ մեքենաներ դժվարությամբ проезжают mimmo այլ մեկ այլ ուղևորության ժամանակ Գրանադայից, հիշեցնելով ինձ спаривании փղի հետ антилопой, отказывающейся համագործակցել:
  
  
  Նրան դիմավորեց երկու մեքենաներ, ովքեր կողմ Prado Llano, ապա դուրս է եկել գլխավոր ճանապարհ, որտեղ շրջվեց, որպեսզի проследовать-ի поворотам և ետ պտտել դեպի Велеты. Ձյուն усиливался. Նա հատել ճառագայթները աշխարհի եւ ձեւավորվել են ինձ վարագույրը. Այն հազիվ է տեսնել խճուղի, ու թեեւ այն ավելի լայն է, քան մուտքի ճանապարհը, այն նախատեսված է վազանցի կամ трюкового շարժման որեւէ երկրի վրա.
  
  
  Renault հեշտ մեքենայով ոլորուն ճանապարհի, բայց ես տեսա, որ ձյուն սկսեց մի քիչ կառչել մայթ. Երբեմն նրան ընդհանրապես չէր կարող տեսնել երկրամասի խճուղի.
  
  
  Լանջով բարձրացավ պողպատե
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  այժմ այն պետք է Renault իր ամբողջ բենզինի. Այն անցել է ցածր փոխանցման եւ դանդաղ եւ զգուշորեն շարժվեցի միջոցով увеличивающуюся մակերեսը ձյան.
  
  
  Վերջապես նրան տեսել է ցուցանակ: ВЕЛЕТА. Իսկ ծանոթ է գրունտային ճանապարհն շեղվել հիմնական ճանապարհի վեր զարգանում է бетонному հուշարձանին cliff.
  
  
  Նրա հրահրում է Renault-ի грунтовую ճանապարհը եւ ծավալվել ըստ քարերին եւ սառույցի վրա, քանի դեռ չի հասել հարթ այստեղ, ակնհայտ է, взорванной շուրջ կարծր քար ։ Մեքենա չի երեւում.
  
  
  Իմ ժամացույցը ցույց են տվել հինգ րոպե առաջին. Հետաքրքիր է, թե ինչ է տեղի ունեցել Rico Корелли. Այնուհետեւ ինձ ծագել է դեռ մի միտք չի որոշել, թե արդյոք Корелли հանդիպումներ, երբ հայտնի է դարձել, որ Արտուրո մահացել է? Մի ՞ թե էլ Корелли այժմ թաքնվում է ինչ-որ ժայռի, սպասելով, թե երբ է նրան, դուրս գամ բաց տեղ է սպանել ինձ.
  
  
  Նրա անջատեց մեկնարկման, եւ Renault-ի մահացել է: Է / մ սառած слякоти ամենուր հետքեր են եղել անվադողեր, բայց նրանք ոչինչ չեն գործել. Նրա ցնցվեցի ։ Այստեղ էր միայնակ, հենց մեկուսի վայրում լեռներում ։ Միայն Корелли եւ իր, եւ նա այնպես քարդաշյան. Սպանել ինձ համար մահը Արտուրո? Մահվան Базильо դի Ванесси?
  
  
  Նրա զգույշ անջատեց լույսերը. Ինչ-որ ժամանակ իր նստած, ծանրութեթեւ անելուց հետո, սակայն խնդրի լուծմանը ։ Ապա նրա մայրամուտ է չգալ ու որակը եւ քաշեց "люгер". Ի խցիկում վահանակի էր գրպանի լապտեր է, որ այն սովորաբար կրում է իր հետ, իր նկարչություն ego եւ ներառել.
  
  
  Այնուհետեւ նրան, բացեց դուռը "Ռենոն". Քամին բախվել է ինձ ճնշել ազդեցություն. Նրա придвинул չգալ ու որակը թափել եւ կանգնեց մոտ "ռենո", փակելով դուռը խուլ стуком. Նրա արել հեծան լապտեր գիշեր և կարող էի տեսնել միայն ձյուն, кружащийся ինձ, хлеставший բոլոր ուղղություններով գագաթին գագաթնակետին, ուր փչում քամին բոլոր կետերում կողմնացույցի.
  
  
  Հուշարձանը громоздился այնտեղ, մութ ու հանգիստ է, և նրա շրջել է ego, քանի դեռ չի գտել կապույտ Симку, вытащенную ՝ back. Նրա ոչ մի գաղափար, թե ինչպես ego վարորդը համոզել ego ստանալ միջոցով սառույցը եւ սառցե քսել, բայց նա կանգնած էր այնտեղ. Նրա անդրադարձել է hood. Դեռ շոգին.
  
  
  Հետեւի հուշարձանի կույտ էր շինարարական նյութերի թողնված առաջինը վարպետների, завершившими հուշարձան: Նրա постоял այնտեղ "Симки", փորձելով թաքնվել քամու, և հենց այնտեղ է, որտեղ նրան լսեցի հանկարծ աղմուկ է ոչ հեռու ձեզ.
  
  
  Նրա ամուր պահել "Люгер" ձեռքը և շրջվեց դեմքով դեպի այն ուղղությամբ, թե որտեղից է գալիս ձայնը. Երբ քամին վարանել, հոյակապ ձայնային եւ разбрасывая ego բոլոր ուղղություններով, նա վստահ էր, նայում, արդյոք, իր դեմ առ դեմ շարժման հետ, թե ոչ:
  
  
  Այնուհետեւ նրան լսեց shaggy.
  
  
  Նրան պահել люгер ձեռքը, նպատակ եւ պատրաստ է քամել.
  
  
  "Իսկ Пибоди", - արտասանել ձայնը, կարծես միջոցով շարֆ.
  
  
  Չի հասկացել դա ։
  
  
  Բայց երբ նա մտավ տեղում լույսի լապտեր, նրա ego միանգամից հայտնի է դարձել.
  
  
  Դա եղել է Բարրի Парсон.
  
  
  Բայց հիմա նա ընդհանրապես չի եղել բրիտանական շեշտը. Նա խոսել է անորոշ տեսակի խոսք, որը ինձ ստիպում է հավատալ, որ մինչ այդ պահը նա, ի վերջո, ոչ միայն խաղում դերը բրիտանացի գաղտնի գործակալ.
  
  
  Ով է նա?
  
  
  Նա եկանք առաջ դուրս piles է շինարարական նյութերի և ձեռքը թափահարում իմ.
  
  
  Նրա սառել.
  
  
  "Հանգստանալ, - ասել է Բարրի Парсон. "Ամեն ինչ կարգին է ։ Նրա Корелли. Rico Корелли".
  
  
  10
  
  
  Ձյունը երկար кружился շուրջը, եւ ոչ ոք մեր շուրջը չի пошевелился. Էին ամեն ինչ սառը եւ ցուրտ.
  
  
  "Լավ է?" - ասել է նա, կռում է թափել, փորձելով տեսնել իմ դեմքը.
  
  
  Նրա ամեն դեպքում зажал "люгер" տակ ветровкой. "Ինչպես կարող եմ վստահ լինել?" Նրա հարցրեց ego. "Նախ դու ասում ես ինձ, որ դու Բարրի Парсон, իսկ հիմա դու ասում ես, որ դու Rico Корелли".
  
  
  Նա ծիծաղել է. "Գնում ենք. Դա պետք է լինի ակնհայտ է! Կեցցե=), եւ ով կարող է լինել այստեղ, բացի Rico Корелли?"
  
  
  "Ինչ ասես կարող է լինել: այստեղ է, որ պատասխանել ձեր штопора. Ամեն ոք, ով գիտեր մասին".
  
  
  "Ով, բացի Rico Корелли և սպանված երեխայի?" նա հարցրեց.
  
  
  "Mosquitoes. Նա կարող է իմանալ".
  
  
  "Դուք կարծում եք, որ ես Մոծակը?" - ծիծաղելով հարցրեց Парсон.
  
  
  "Նա եղել է միակը, ով կարող է իմանալ, որ Корелли հանդիպել ինձ այստեղ":
  
  
  "Եղեք խելամիտ! Չի Մոծակը!"
  
  
  "Դուք այնպես եք ասում, բայց ես չգիտեմ":
  
  
  "Եթե նրան էր Комаром է, որ այստեղ անում?"
  
  
  "Փորձում եմ գտնել Корелли եւ սպանել ego".
  
  
  "Բայց Корелли".
  
  
  Դա превращалось սովորական կատակերգություն. Նրա հլու-հնազանդ թափ տվեց գլուխը ։ "Հանդուրժող, դու Корелли. Ինձ անիծել ցուրտ է: Եկեք նստենք իմ մեքենան, եւ կխոսենք":
  
  
  Նա ժպտաց. "Լավ է": Նրա անցկացրել ego առջևում է "Ռենոյին".
  
  
  "Լավ է մի փոքր աշխատանք", - ասել է նա:
  
  
  "Լավ, - ասացի ես: "Երբ դուք վարձակալել է, դուք կարող եք ստանալ լավագույն".
  
  
  Նա բացեց դուռը իր բանալին ու մտել, ապա մեկնեց ձեռքը և բացել է эму մարդատար դուռ. Նա մտել է ներս եւ շրխկացրեց դուռը: Մեքենան качнуло. Ներսում դեռ տաք էր.
  
  
  "Թույլ տվեք պատմել ձեզ Базильо դի Ванесси", - ասել է նա հետո մեկ րոպե լռությամբ: Փոխարինում". Նրանք փորձել են բռնել իմ մի քանի ամսվա ընթացքում".
  
  
  "Նրանք?"
  
  
  "Ինչ-որ բան է շուրջ բարձրագույն ստորաբաժանումների մաֆիոզները", - ասել է Парсон. Նրան ոչինչ չէր կարող օգնել; Այն դեռ մտածում nen, ինչպես Բարրի Парсоне,
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  այլ ոչ թե այնպես, ինչպես Rico Корелли.
  
  
  "Բայց որտեղի ՞ ց դուք այդ գիտեք?"
  
  
  "Ինձ այնտեղ նույնպես կան ընկերներ. Գագաթին. Capo Capo հյուրանոց է, որ նրան հեռացրել ըստ շղթայի. Նա հյուրանոց է, որ այն լիովին".
  
  
  "Ինչպես ego name?"
  
  
  Նա ժպտաց. "Մոռացեք այդ մասին: Պարզապես հավատացեք ինձ".
  
  
  "Լավ է ։ Նշանակում է, Capo Capo հյուրանոց, որպեսզի դու հեռացար".
  
  
  "Հյուրանոցը ինձ սպանել ։ Փորձել է ինձ ասել են արդեն երկու անգամ: Մեկ անգամ Corsica. Մեկ անգամ ' Նեապոլում. Նրան այնտեղ առաքման".
  
  
  "Նեապոլ? Ձայնը որտեղից է եկել Москит".
  
  
  Նա ուշադիր նայեց ինձ. "Դուք обойдетесь".
  
  
  "Ինձ ասացին."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Մի բան."
  
  
  "Երբ սկսել է երկրորդ հարվածը չի ստացվի..."
  
  
  "Այն, որ ձեր վիլլա Corsica?"
  
  
  Նա нахмурился. "Այո" ։ Նա սպասում. Հետո: "Երբ նա անհաջողության մատնվեց, իր որոշել է հեռանալ բիզնեսին ։ Հենց այն ժամանակ, եւ եկել է ձեզ, ժողովուրդ".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Ես այս մասին գիտեմ". Չկա ։ Բայց լսել ego պատմվածք էր անիմաստ. Ինձ մոտ չի եղել լուծմանը է սովորել, ճիշտ է դա, թե սուտ է ։
  
  
  "Լավ է ։ Երբ մենք գնացինք հետ Corsica զբոսանավ, այն իր հետ Ванесси".
  
  
  "Որպեսզի զբաղեցնել ձեր տեղը?"
  
  
  "Այո" ։ Երբ հասանք "Վալենսիայի" մենք դիմանում են նույնիսկ մինչև նավահանգստում, իսկ նրա մնացել են ափին, երբ իրենք գնացել են".
  
  
  "Лисистрата плыла առանց քեզ?"
  
  
  "Միանգամայն ֆանտաստիկ. Ванесси խաղացել Rico Корелли".
  
  
  "Եւ երբ նրանք վայրէջք է կատարել Մալագայում, Ванесси դեռ խաղում Корелли?"
  
  
  "Այո" ։ Նա դադար. "Օգտագործելով Թինա Бергсон".
  
  
  "Ванесси էր Մալագայում?"
  
  
  "Չկա ։ Նա մնաց զբոսանավ. Մենք մտածեցինք, որ լավ կլինի. Այդ ժամանակ չի լինի սխալները. Ես նկատի ունեմ, այն դեպքում, եթե ինչ-որ մեկը կիմանա ego".
  
  
  "Կարող է արդյոք ինչ-որ բան Մալագայում նույնականացնել ձեզ."
  
  
  "Մեզ միասնական հնարավորություն", - ծիծաղելով Парсон.
  
  
  "Հետո՞"
  
  
  "Հետո դուք կապվել են Թինա, եւ նա եկել է հանդիպել ձեզ հետ":
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  "Ես կարծում եմ, ինչ-որ մեկը ընտրել է ձեզ հետ այն բանից հետո, երբ проследовал ձեզ մինչև yachts, դնում ակվալանգ եւ ընկել".
  
  
  "ԱՀԿ?"
  
  
  "Москато, իհարկե. Ով? Նա գիտի оборудова ինձ ամեն ինչ. Եւ նա պետք է ոչ թե մեկ աչքի հետ yachts, երբ նա մտավ. Նա պարզապես հաշվարկել ժամանակ, մինչեւ դուք հետ տիեզերանավ է, որ ներգրավել եմ ձեզ":
  
  
  "Ինչո ՞ ւ Москато չեն իմացել քեզ?"
  
  
  "Նա գիտի զբոսանավ է, Тине մասին ձեզ հետ հանդիպման ժամանակ, մարդիկ..."
  
  
  "Պարզ է ։ Բայց նա, իրոք, չի իմացել է քեզ":
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  "Եւ նա հարվածել և վիրավորել է Tina".
  
  
  "Փառք աստծո, նրան չեն սպանել!"
  
  
  Նրան հետեւում է նրան. Նա օգտակ րոպե և досталь տուփի ամերիկյան ծխախոտ. Նա վառեց, եւ, երեւում спичкой. Նախորդ անգամ նա досталь իսպանական ծխախոտ. Բայց հետո, իհարկե, նա խաղացել է բրիտանական գաղտնի գործակալ Բարրի Парсона. Նա անգերազանցելի էր դերասան և գիտեի, թե որքան արդյունավետ է ճիշտ props.
  
  
  "Քանի որ նա հիմա?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Դուք նկատի ունեք, որ ասում են շուրջ կլինիկայի?"
  
  
  "Այո" ։ Նա գիտեր.
  
  
  "Նա գնում է":
  
  
  "Երբ նա կարող է միանալ ձեզ?"
  
  
  Նա վարանեց. "Շուտով."
  
  
  "Իսկ հետո-հանդիպումներ իմ գործընկեր?"
  
  
  "Ճիշտ է." Նա ժպտաց. "Լսիր, Tina - մաս առաջարկները: Դու գիտես այն, right?"
  
  
  "Այո, - ասացի ես: "Բայց առաջին հերթին մենք ցանկանում ենք հանդիպել, իսկ հետո կքննարկենք մանրամասները":
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց. "Այն ամենը, ինչ հիմա ունի նշանակություն":
  
  
  "Մի բան ինձ շփոթության մեջ գցող".
  
  
  "Ինչ?" Ծուխը բարձրացել է մինչեւ ego անձի կողմից: Ի դիմապակուն "Ռենո" նա կարող է տեսնել արտացոլում ego անձանց, երբ նա затягивал ծխախոտ.
  
  
  "Ինչպես դուք ընդհանրապես հարվածել հետո Москита է Торремолиносе?"
  
  
  Նա ծիծաղել է. "Կոկիկ, հա՞"
  
  
  "Շատ կոկիկ." Նրա արել դադար. "Շատ կոկիկ."
  
  
  Ego աչքերը скользнули իմ. "Ինչ եք ասում."
  
  
  "Ես ասում եմ, որ չեմ կարող լիովին համաձայնել է քո պատմությունը, Корелли. Դու հայտնվում ես գործարքի մեջ, երբ ես остынет Mosquitoes, իսկ հետո դու խաղում ես Բարրի Парсона, գաղտնի գործակալ. Ինչ է տալիս?"
  
  
  "Եկեք վերադառնանք", - լրջորեն ասաց Парсон. "Լսիր. Նրան, գիտեի, որ դու охотился համար Москитом. Համաձայն եմ?"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Դուք կարող եք կռահել այդ մասին, իհարկե. Բայց ինչու եք, առհասարակ, արդեն Մալագայում? Ես նկատի ունեմ, Rico Корелли. Դուք թաքնվել է Վալենսիա. Ինչու մեկնել է Մալագա, որ ցուցադրել իրեն իզուր?"
  
  
  "Ապահովագրություն", - դանդաղ ասաց նա:
  
  
  "Ապահովագրություն."
  
  
  "Ես եղել եմ անվտանգության այն պահից, երբ լքել է զբոսանավ է Վալենսիա. Դուք հասկանում եք?"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Լավ է ։ Սավչենկոն զբոսանավ, քանի դեռ այն պահին, երբ հարված" Москитом ". Կրկին, իրոք,?"
  
  
  Նրա մտածում. "Լավ է ։ Ենթադրենք, որ այդ պահին դուք պետք է Sol y Nieve".
  
  
  "Դա այն է, որ ես ասել եմ Тине".
  
  
  "Ես մտածեցի. Ես նկատի ունեմ, թե ինչու է ժամանում Մալագան օգնել? Դա եղել է իմ штопора".
  
  
  "Նրա հյուրանոց եւ իմանալ քո մասին ։ Նա shrugged. "Ես նկատի ունեմ, որ իմ կյանքը փաթեթավորված գեղեցիկ փոքրիկ փաթեթ փաթաթված. Նրա պատրաստվում եմ Նահանգները: Իսկ դու եւ այն աղջիկը, որ քեզ այնտեղ, իմ մեղվապահների. Այնպես?"
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  "Այնպես որ, ես հյուրանոց, ամեն տարի, որպես դու поправишься.
  
  
  Հաջորդել է երկար լռությունը. Նրա նայեցի նրան ցուրտ է: Նա նայում է ինձ, այնպես որ ցուրտ է:
  
  
  "Որտեղի ՞ ց ես ինձ տարան?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա ասաց. "Լավ է ։ Տես. Դու որսի. Նրան, գիտեի, որ դու պատրաստվում ես փորձում գտնել Москато. Իրականում?"
  
  
  "Ես այդպես կարծում եմ".
  
  
  "Ես պարզապես սպասում էի, դեռ չի կգտնեմ քեզ":
  
  
  "Դուք ճանաչել ինձ շուտ?"
  
  
  "Մասին, իհարկե. Նրան նայում, թե ուր է գնացել Թինա".
  
  
  "Իսկ դուք հետևեցին ինձ եւ Хуаной այդ գիշեր?"
  
  
  "Իհարկե, իհարկե."
  
  
  "Villa".
  
  
  "Իրականում. Այն ժամանակ, ինչպես դուք եք հարվածել է այն մարմնավաճառուհուն - տու, որը զբաղվում է զբաղվել սեքսով երեքով հետ Москато, իսկ մյուսը լայն - ես գիտեի, որ մենք delle. Պարզապես հետեւում է ձեզ" ։
  
  
  "Բայց ինչո ՞ ւ
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  դու прорываешься միջոցով այն ուղին, երբ ինձ Москато մեռած էր? "
  
  
  Ego աչքերը հանդիպեցին իմ. "Մենք բոլորս անում ենք սխալներ, չէ՞։"
  
  
  Այն, shrugged. "Լավ է ։ Բայց այդ դեպքում ինչո ՞ ւ պատմություն շապիկի?"
  
  
  "Ջազ Բարրի Парсона? Պարզապես стряхнул փոշին shelves", - ասել է նա, впадая բրիտանական շեշտը Բարրի Парсона. "Եվ թվում է, որ դա այն է, ինչ պետք է անել այս պահին: Թե ինչ եմ պատրաստվում անել, լուծվել է, եւ ասել է." Դե ձայնը եւ իր հին ու բարի Rico Корелли! Այժմ այն ունի հատուկ իմաստ ունի, չէ? "
  
  
  Նրան ժպտում էր: "Ինձ մինչև օրս աքիս դուր չի գալիս այս ամենը раздвоение եւ утроение. Դուք կարող եք անմիջապես տեղադրել շփման Хуаной. Դուք переспали հետ, այնտեղ, և այստեղ: Ինչո ՞ ւ դուք պարզապես չի լինի էյ տեղեկատվություն, եւ խնդրել է նրան ստուգեք այն? "
  
  
  Նա прикусил սիգարետ եւ նայում միջոցով ապակի. Ձյուն է ընկնում, սակայն այժմ թույլ են ։ Նրա աչքերը բարձրացրեց և տեսավ իր արտացոլումն է մեր երկու անձանց տխուր գիշեր:
  
  
  Ego աչքերը, նայեց ինձ.
  
  
  "Ես երբեք չեմ վստահում եմ ննջարան", - ասել է նա, կնճիռ. "Ես նկատի ունեմ, նույնիսկ իմ սեփական. Այն տեղը, որը նրան վարձակալել է Торремолиносе. Որտեղից նրան գիտեմ, որ Москато գրել ինձ ֆիլմը, քանի դեռ ես հետևեցի քեզ հետ է նրան. Ի վերջո, նա կարծում է, որ սպանել է ինձ զբոսանավ. Բայց, գուցե, Դա մի թակարդ է: Իրականում? Կարող լինել, այնտեղ չի Москато, կարող է Москато մտածում оборудова ինձ ու սպասում ինձ ։ Որտեղից կարող եմ իմանալ? "
  
  
  Նրան այնտեղ նստած.
  
  
  "Այս հյուրանոց. Նրան ոչինչ չեն վստահում. Նման բան չկա ։ Ես կարծում եմ, որ յուրաքանչյուր սենյակում կան սխալներ. Ես ստիպված էի անցնել ապագա հանդիպում, քանի որ դա մի մասն էր նախնական պլանի. Ես չեմ սիրում շեղվել նախնական պլանավորման, քանի որ այն ինձ շատ է դուր գալիս կամքով դեպք: Քանի որ մենք արդեն գիտեինք միմյանց, պարզապես խաղացել է թույն եւ շարունակում է այս պահին: Ինձ համար շատ ցավալի է, եթե վիրավորել ձեր զգացում կարգի ".
  
  
  Դա անիմաստ.
  
  
  "Որ հիմա?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մենք պայմանավորվել են հանդիպման մասին, եւ իմ ու աղջկա հետ", - ասել է Парсон կրկին գործունյա. "Առաքել միկրոֆիլմերի".
  
  
  "Որտե ՞ ղ"
  
  
  "Դե, դուք գիտեք, որ ես կարծում եմ այս հյուրանոցում ։ Դա իրավունք է տալիս ցանկացած սենյակ. Ես չեմ սիրում կախվել է մարդկանց Պրադո Льяно. Լսեք, իսկ ինչ վերաբերում է շվեյցարիայում ski մայրուղու?"
  
  
  Նրա մտածում. "Այնտեղ շատ լքել, լավ - ժամանակ առ ժամանակ. Ձյան էլ չկա միջատների". Նրան ծիծաղելով, недоумевая, թե որքանով է դա ճիշտ.
  
  
  "Գրողի ծոցը ձյուն: Դուք կարող եք կրակում, որ փարիզ միջոցով телескопического ոսպնյակի". Նա փշաքաղվեց: "Դա ինձ բոլորովին դուր չի գալիս":
  
  
  "Բայց եթե ոչ ոք չգիտի, որ դու Корелли..."
  
  
  "Ո ՞ վ ասաց ։ Բացի այդ, կա եւս մեկ վատ պահին: Եթե Москато դեռ գոյություն ունի, իսկ նրան, վստահ է, որ այն բանից հետո, ինչպես Արտուրո գնել ego - նա հետեւել ձեզ եւ ձեր լայն, իրականում?"
  
  
  "Մասին Juan?"
  
  
  "Իհարկե! Այնպես որ, ես պետք է տեսնել նրա ինչ-որ տեղ, որ աչքի է զարնում, եւ, միեւնույն ժամանակ պաշտպանված են".
  
  
  Այն, shrugged. "Դա բարդ библ լրացնելու համար".
  
  
  "Չկա? Իսկ ինչ վերաբերում է մեկի շուրջ, այդ ճոպանուղիների? Երբ դուք գտնվում են մի շրջապատից, դուք մեկուսացված, միայնակ և անվտանգության!"
  
  
  Նրա մտածել այդ մասին ։ "Գոնդոլ? Նրան, հասկանում եմ, որ դուք նկատի ունեք. Նստել нах հետ եւ поднимайтесь միասին. Իսկ դուք այնտեղ, արգելափակված է ճոպանուղու, դուք կարող եք տալ ձեզ վերահսկվող միջավայրում, եւ ոչ ոք չի լինելու իմաստուն. բոլոր ֆիլմի? "
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  Իր նստում ու մտածում. "Բայց ինչ-որ մեկը կարող է կրակել ձեզ լանջին".
  
  
  "Քվեարկությունը, որտեղ դու входишь, ծերունին, - ասել է Парсон, վերադառնալով բրիտանական համալսարանը: - Դու садишься դահուկների վրա, կանգնում է կայանի Боррегилас եւ прикрываешь մեզ, երբ մենք подъезжаем".
  
  
  Նրա մտածել այդ մասին ։ Ինձ դուր է գալիս. Որքան ավելի շատ է, մտածում այդ մասին, այնքան ավելի է ինձ դա դուր էր գալիս.
  
  
  "Ես գնել այն", - ասացի ես:
  
  
  "Որքան ժամանակ."
  
  
  Ասել: "Վաղը տասը առավոտյան?"
  
  
  "Իրականում", - ասել է Парсон. "Ես պետք է հեռու մնալ Хуаны. Ես չեմ ուզում ոչ մի բարդություն է, երբ մենք այդքան մոտ եզրակացության գործարքի".
  
  
  "Հաջողություն", - ասացի ես:
  
  
  Նա կանգնած էր ձյան, straightening չգալ ու որակը. Նրան, զգացի, որ ցուրտ хлестает միջոցով բաց դուռ, չնայած ձյուն գրեթե ամբողջությամբ իջավ.
  
  
  "Սկիզբ", - ասել է Парсон. "Ես կգնամ քո ներքեւ".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  Նա դատապարտում են ինձ դուռ և շտապել է հուշարձանի շուրջ, որտեղ էլ անհետացել է մտքում.
  
  
  * * *
  
  
  Renault-ն չպետք է միջամտի առանց խնդիրների. Տվել эму մի քիչ տաքանալ, ապա սպասեց, մինչեւ չտեսա Симку, որն ի հայտ եկավ մի անկյունում հուշարձանի, ee լապտերներ թարս էին իջնում է ինքնաշեն ճանապարհը ։ Այնուհետեւ նրան քշում, տարածման-ի կարճ մուտքի ճանապարհի դեպի մայրուղի. Նրան երեւում Парсону հետեւի հայելի.
  
  
  Նրան տեսավ "Симку", որը զբաղվում է հետևել ինձ, նրա լապտերներ мерцали է ընկնելու ձյան.
  
  
  Twists եւ ստացվում են բավականին կտրուկ, պահանջում են մշտական արգելակման և անցնել ցածր փոխանցումը. Սկսեցի հաճույք ստանալ երթևեկելի մասերը, երբ զգաց առաջին промокшую արգելակման համակարգը ։
  
  
  Նրա իջնում է ձորը շուրջ սեւ mica, вздыбленной վեր, որտեղ ճանապարհ էր պայթեցվել տեսքով V-ձեւավորված ditches. Վերջում նրան տեսա, թե ինչպես մայթ ստիպում է արագ կտրուկ ուղեցույցները ճիշտ.
  
  
  Կեսերին որովայնի հատվածի այն սկսել է արգելակել եւ զգացի пробуксовку. Այն, մտածեցի, որ պատահաբար ձեռքն սառեցված տեղը ճանապարհի վրա, եւ փորձել կրկին. Բայց դա ամենևին չի замерзшее-րդ տեղը:
  
  
  Նրան կրկին քաշեց ահաբեկելը, որպեսզի ստանալ որոշ փափագ երբ դուք միացնում ցածր հաղորդումը, բայց
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Հետապնդումը, թվում էր, ոչ փոխանցել է, ոչ մի հզորության վրա անիվ.
  
  
  Նրան հուսահատ нажимал լծակ փոխել հանդերձում, բայց հիմա նրա սլանում էր շատ արագ, որպեսզի միանալ, եւ չի կարող անցնել ցածր փոխանցումը.
  
  
  Նրա притормозил մինչև սեռից, երբ դուրս է եկել կողմնակալություն, բայց արագությունը շատ բարձր է. Բարեբախտաբար, կորի չստացվեց, շատ լավ. Նրա արել ուղեցույցները. Սակայն այստեղ էլ նրա բախվել է արագ շրջադարձ դեպի ձախ, հակառակ ուղղությամբ, եւ կրկին քաշեց ահաբեկելը, հուսալով, որ երթևեկելի մաս կտա ինձ բռնելով այստեղ. Բայց ես չեմ զգում ոչինչ, բացի թաց անարդյունավետության ։
  
  
  Ոչինչ ։
  
  
  Նրան շատ են դիմել անիվ եւ շրջվել. Ճանապարհ выпрямилась, բայց իջաւ, երբ խճուղի անցել է երկար նույնիսկ հատել, пересекающий բարձր քարքարոտ լանջին. Վերջին արշավի նրան տեսա կտրուկ ցուցանակների առաջ մեծ նախազգուշացնող նշան մայրուղու վրա առջեւում է:
  
  
  Նրան կրկին քաշեց ահաբեկելը, բայց ոչ մի պատասխան չի ստացել. Նրա գործադրեց լծակ փոխել հանդերձում, բայց չկարողացավ նվազեցնել ego նվազագույնի. Սկսել էր շրջադարձ անիվը ետ եւ առաջ, փորձելով ստանալ ձեռք գցել տեսակը снегоочистителя նվազեցնել արագությունը Renault, որ այն կարող է նվազեցնել այդ чертову կտոր է ցածր փոխանցման.
  
  
  Անհաջող.
  
  
  Նրան տեսավ ետեւում իրեն լույսերը Парсона, և ինձ հետաքրքիր է, հետեւում է, թե արդյոք նա ինձ S " եւ խախտում է գլուխը իմ անբացատրելի վատ вождением.
  
  
  Նրա երկու անգամ мигнул լույսով, որպես տեսակ, ահազանգ է օգնություն.
  
  
  Կորը բոլոր приближалась եւ приближалась, եւ նրան լիովին չէր կարող վերահսկել արագությունը Renault. Նրան, մտածում էի, որ անցնել ներքին дренажную առու, բայց որոշել է, որ հնարավորություն է կոտրել առանցքի և "պոկել" անվահեծ չափազանց մեծ ռիսկի. Բացի այդ, այն կարող է բախվել плашмя մասին թերթաքարային отмель, որը զբաղվում է բարձրացվել շուրջ ditches, երբ վերստուգող անիվ вырастало շուրջ իմ մեջքին.
  
  
  Անվադողեր завизжали, դրա դիմել անիվը դեպի ձախ է, որ շատ արագ պտտել. Նրա բախվել է կատաղի նեցուկ իմ աջ. "Ռենոն" դուրս է եկել սանձել եւ ժամանել է բացահայտ արտաքին եզրին, ճանապարհի վրա, որը եղել է մոտավորապես ոտքերը սայլակ, насыпанной տակ выкрашенным, սպիտակ գույն, փայտե արգելապատնեշին, тянущемся մոտ քսան ոտնաչափ.
  
  
  Նրա բախվել կողմ է handrails, оторвал ինչ-որ բան գնդակը "Ռենո", ապա поскакал ետ բլուր. Բայց նրա ուժեղ քաշեց ու կրկին выровнял մեքենան ։
  
  
  Առաջ ինձ ճանապարհը շարունակել արագ իջնել. Ցանկացած ярдах ես նրան տեսել են երթևեկելի մասը, կտրուկ поворачивающую ճիշտ, եւս մեկ փայտե արգելապատնեշին, защищающим ցուցանակների, եւ շատ մեծ ցուցիչ առաջ շրջադարձ է ։
  
  
  Նրան երբեք չեմ կարող անել այս ուղեցույցները.
  
  
  Նրա լսեցի մոտ իր ականջի ջախջախիչ շարժիչի և արագ շրջվեց.
  
  
  Դա եղել է Парсон.
  
  
  Նա կրակել են "Симки" mimmo ինձ ու կրակել է երթևեկելի մասի առջևում է ։
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, որ, դերձակ տանի, նա փորձում է անել: Նրա հյուրանոց է գոչել эму, բայց ոչ шталь.
  
  
  Նա կտրեց ինձ բաց դիմաց ինձ, եւ այն չի ճչացել է, որ նա հեռացավ ճանապարհի կամ ինձ հարվածել.
  
  
  Նրան կրկին нажимал լծակ անցնել հաղորդումների, հուսահատ փորձում է անցնել ступеньку ցածր է, բայց դա անօգուտ է ։
  
  
  Парсон էր բացահայտ դիմաց ինձ. Նա փակեց աչքերը ' սպասելով կործանման.
  
  
  Այդպես էլ եղավ ։
  
  
  Հանկարծ իմ առջևի բամպեր բախել ըստ заднему бамперу Парсона. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է կարմիր stop-ազդանշանների Simca Парсона мигали, ապա гасли, ապա гасли, ապա կրկին гасли.
  
  
  Դրա դանդաղ.
  
  
  Դա հին հնարք է կանգնեցնել сбежавшую մեքենա, притормозив մեքենայի առջեւ դանդաղեցնել մեքենայի ետեւում.
  
  
  Նրա ամուր պահել ղեկը, քանի որ գիտեր, որ մեկը քար է սխալ տեղում, երթևեկելի մասի վրա սփռում է "Renault" - ի հետ բամպեր Simca, եւ ինձ նետում դեպի ձախ կամ աջ, ապա ինչի դրա соскальзываю հետ замедляющейся մեքենաներ եւ Գնալ կամ կոտրել, կամ միջոցով եզրին է cliff օդ.
  
  
  Ահաբեկելը Парсона շարունակում է փայլել, և փայլել, և այն ժամանակ, երբ մենք մոտեցանք повороту, նա կանգնեցրեց ինձ. Նրա ընդգրկել ետին ընթացքը եւ սողանքը մեքենան, դողում.
  
  
  Դուռը բացվեց, և Парсон դուրս միջոցով симки. Նա վերադարձավ իմ կողքին մեքենաներ, եւ դրա շուրջ տապալել ձյուն:
  
  
  Իմ լույսերը վառվում է դրսից, լուսաբանելով է հետեւի Simca եւ ի ցույց տալով Парсона, կանգնած է այնտեղ, գիշերը.
  
  
  "Ես չեմ հարցնում, թե ինչ է պատահել", - դանդաղ ասաց Парсон. "Ինչ-որ մեկը հայտնվել է ձեր Ռենոն".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Շնորհակալություն օգնություն: Դա լավ հնարք".
  
  
  Մենք заехали բար Esqui Պրադո մինչ ես տարել մեքենայի ավտոտնակ: Ես երեք люмумбы և մի բաժակ սուրճ է, և այն դեռ զգում է իրեն ոչ այնքան լավ.
  
  
  11
  
  
  Նրա վերադարձավ իր սենյակ հետո կարճ գտնվելու barre Esquí հետ Парсоном. Ռոմ եւ շոկոլադ лумумбе մի քիչ օգնեց ինձ հանգստանալ, բայց դեռ դողում է, երբ ներմուծված բանալին է դուռը և մտավ ներս.
  
  
  Ներառելով սուրբ, իր լսեցի шорох այլ վերջին համարները, այնուհետև դուռ, միացնելով դուռ, распахнулась, եւ Խուան գտնվում էր այնտեղ, լայնորեն բացահայտելով աչքերը. Թվում էր, որ արթնացել է խոր vaults.
  
  
  "Դուք հանդիպել եք նրան?"
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես: Արագ մոտեցավ բյուրոյի վերցրեց այնտեղ գրքույկ. Արագ խզբզել է nen "գաղտնալսման սարք" և ցույց տվեց էյ.
  
  
  Նա кивнула, որ հասկացա.
  
  
  "Այդ ինչպե ՞ ս եղավ
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  գնալ? ",- հարցրեց նա ինձ:
  
  
  "Թե ինչի մասին է հաղորդել. Ես պետք է տեսնել ego կրկին". Նրան էր զբաղված գրելու գրքույկ. "Դուք կհանդիպի նրա հետ, վաղը' տասը ժամ гондоле. Մանրամասները ավելի ուշ:".
  
  
  Նա кивнула.
  
  
  "Հիմա էլ գնում եմ քնել և մի քիչ կհանգստանամ".
  
  
  "Լավ է", - ասել է նա:
  
  
  Նրա նշել է, դուռը հոլլ, հասկացնելով, որ շուտով կհանդիպեմ նրա հետ դուրս.
  
  
  "Բարի գիշեր, Ջորջ", - ասել է նա ու վերադարձավ իր սենյակ:
  
  
  Նրա հանել է շորերը, հագել է հատուկ մաքուր ու դուրս եկավ միջանցք: Խուան նստած եւ курила ծխախոտ.
  
  
  "Դուք համոզված են, որ սենյակներում գաղտնալսում?" նա հարցրեց.
  
  
  "Դրական":
  
  
  "Դուք հանդիպել եք Корелли?"
  
  
  "Այո" ։ Մենք գիտենք ego, ինչպես Բարրի Парсон".
  
  
  Նա սովորել է ինձ. "Ես գրեթե կռահել այդ մասին":
  
  
  "Ես նաեւ."
  
  
  "Կարող եք վստահ լինել?"
  
  
  "Ինչպես ես կարող եմ լիովին վստահ լինել? Բայց նա հանդիպել ձեզ ճոպանուղու, որտեղ, դերձակ տանի, դուք կստանաք նյութեր"
  
  
  "Թե ինչ է այն?"
  
  
  "Ես այդ կարող", - վստահորեն ասաց նա:
  
  
  "Լավ է ։ Նրա прикрою քեզ հետ դահուկներ descents. Корелли այդպես է ցանկանում":
  
  
  "Բայց, ինչպես Մոծակը կարող էր իմանալ հանդիպման մասին, նրա ու ձեզ?"
  
  
  "Նա ամբողջ ժամանակ հետևել է մեզ".
  
  
  "Ես կփորձեմ մանրակրկիտ նրան".
  
  
  "Մի անհանգստացեք. Նրան կասեմ այդ մասին: Պարզապես հանդիպել Корелли և իմացեք, կատակում է նա մեզ, թե ոչ":
  
  
  Նա նայեց ինձ. "Թե ինչու նա չի տվել է ինձ տեղեկատվություն շուտ?"
  
  
  "Նա ասել է, որ ցանկանում է վստահ լինել".
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. "Ես կարծում եմ, որ իմաստ".
  
  
  Նստել նրա հետ ճոպանուղու եւ կեր դահուկներ-ից Боррегилас. Նրան հանդիպում եմ քեզ բար ներքեւի մասում, երբ ամեն ինչ կավարտվի: Հետո մենք շտապենք ներքեւ եւ ստուգել դրա իսկությունը բաներ".
  
  
  "Մալագան?"
  
  
  "Գրանադայի. Մոտ AX կան հաղորդիչ".
  
  
  "Լավ է":
  
  
  Այն, վերադարձավ սենյակ եւ ուսի մամուլի պառկած է քնել.
  
  
  * * *
  
  
  Այժմ այն կարող են տեսնել ամբողջ երկայնքով каменистого կող. Sunny սուրբ էր, մաքուր-սպիտակ. Snow սուրբ է տէր слепил աչքերը, բայց ես օգտագործել ֆիլտր ակնոց Zeiss 60x.
  
  
  Ճոպանուղին շարժվում է դեպի վեր, և ես հստակ նշմարել դեղին սվիտեր Хуаны. Ներսում էին միայն նա ու Парсон. Գոնդոլ սովորաբար везла չորս, եւ նա գիտեր, որ Парсону ստիպված է տալ խորհուրդներ обслуживающему անձնակազմին մասնավոր ուղեւորության, բայց ես չեմ անհանգստանում. Նրա մոտ էին դա գումար է ։
  
  
  Նրան կրկին շրջել դաշտում ակնոց, եւ այստեղ նրան տեսա ego.
  
  
  * * *
  
  
  Նա պառկած էր ստամոքսի վրա гранитном ապա խութ մոտավորապես կես միջեւ Боррегилас եւ Պրադո Льяно. Նա հագած գորշ հագուստով, այնպես որ, նա ճշգրիտ պատկերը միացվել հոգու հետ слюдой եւ гранитным сланцем. Բայց կարող էի տեսնել, որ նա, այնուամենայնիվ, մարդ է, եւ տեսել է, որ նա պահել է ձեռքում երկար է հրացանը երկայնքով ժայռերով: Է винтовке կցված տեսարան.
  
  
  Ես չէի կարող ինչ-տեսակի հրացաններ միավորներով.
  
  
  Նա պառկած էր շատ հանգիստ եւ սպասեցի. Եւ նա նայեց երկարությամբ զանբյուղ հետ Хуаной եւ Парсоном. Թե ինչպես է իմացել, որ նրանք ego վերցնում? Ինչպես կարող է նա իմանալ?
  
  
  Парсон? Արդյոք Парсон փոխարինել? Ինչ-որ մեկը настраивал Խուան? Ինչպես տեղեկությունը կրկին արտահոսող? Մեր սենյակներում ոչ ոք չի ասել մեզ խոսքերը. Ոչ ոք, բացի ինձանից եւ Парсона, չեմ գիտեր, ժամանակը եւ վայրը.
  
  
  Եւ այնուամենայնիվ մարդասպան պառկած սպասում.
  
  
  Москато? Միանգամայն հնարավոր է ։
  
  
  Նրա unzipped չգալ ու որակը եւ досталь "люгер". Այն համարվում ego եւ հրել մի րոպե ինձ. Ես ստիպված կլինի անցնել լանջ և ամրապնդվել ժայռի վրա, հասնել դրան. Այն ժամանակ ես պետք է переползти-ի քարերին եւ սպանել նրան, մինչեւ որ նա կարող է հարված հասցնել.
  
  
  Այլ ճանապարհ չկար ։ Եթե թողնում Москато կենդանի է, նա նորից կփորձի ստանալ Rico Корелли - փորձեք, քանի դեռ эму դա չի հաջողվի!
  
  
  Դատելով արագությամբ ճոպանուղու եւ местонахождению մարդու վրա ժայռերի, ես մոտ մեկուկես րոպե, որպեսզի ընթացքը ։
  
  
  Մի քիչ ստուգել է ծագում, խուսափել վտանգավոր մագնատ, եւ անցել են մի փոքր ցածր է այն. Երբ նրան հարվածել ստորին մասը գորկին, ինչ-որ բան է պատահել, մյուս ձյան վեր, եւ հանկարծ հայտնաբերել է, որ утопал է горке ծնկի. Նրա толкался ու տառապում էր, ու ձյուն ընկել ինձ. Ես բերել. Մեծ գունդ катящегося ձյուն շարունակել է հեռանալ ինձանից ու հարվածեցի քարեր են մոտակայքով:
  
  
  Այն կորցրել է թանկարժեք վայրկյան.
  
  
  Սայլակ առջևում էին ինձ, բայց ես չեմ տեսել մի մարդու, պառկած տակը ինձ. Ստիպված է ստանալ միավոր, եւ կամաց-կամաց панорамировать-ի гребню.
  
  
  Հետո նրան տեսավ ego.
  
  
  Ինձ сбило իհարկե մոտավորապես հարյուր մետր! Այն շատ բարձր է ։
  
  
  Արագ նորից սկսեց իջնել բլուրից, վերադառնալով մյուս կողմում է, крещаясь է այս ընթացքում, եւ վերադառնալով կետում գտնվող հասանելի մարդու ժայռերի.
  
  
  Նրա ազատ սեղմակներ եւ հանրահավաքի ժամանակ դանակահարել են դահուկներ քարեր, որ նրանք չեն соскользнули. Հետո քաշում է իր կետերում և նայեց միջոցով եզրին ժայռերի.
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես ճոպանուղին դանդաղ բարձրանում միջև երկրորդ եւ երրորդ պողպատե props. Եւ այն կարող է տեսնել մարդու հրացանով, որը քաջ сжимал ego եւ զգույշ վարել երկարությամբ զանբյուղ, քանի դեռ նա շարժվում է դեպի վեր паучьим պողպատե тросам.
  
  
  Նրա нацелил "люгер" գլխին տղամարդը եւ կրակել.
  
  
  Таращить աչքերը հարված էր ստացել քար մասին, եւ ուր-որ отлетела. Նրան լսել է երգում рикошета.
  
  
  Տղամարդն արագ է շրջվել. Նրան տեսել melded տեղում է նրա սպիտակ դեմքը. Նա արագ выгнул մեջքին, շրջվեց ու нацелил ինձ հրացան - աչքում, եւ ամեն ինչ.
  
  
  Таращить աչքերը հայտնվել է ձյուն ետեւում ինձ շատ մոտ է
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  հարմարավետության.
  
  
  Նրան կրկին կրակել. Բայց նա փախել է նկատի անմիջապես հետո կրակոցի. Չի կարող ego տեսնել.
  
  
  Nhl-այնտեղ, իր ապարդյուն փորձել ego գտնել.
  
  
  Մեկ մեծ քար կոտրեց իմ ձեռքով:
  
  
  Նրա crouched.
  
  
  Գոնդոլ դանդաղ է շարժվում նրա тросу է, եւ այն կարող է տեսնել դեղին սվիտեր Хуаны, եւ այդ ամենը, որ ես ուշադրություն ուշադրություն.
  
  
  Հրաձիգ կանգնեց ու դարձավ ինձ, целясь-ին երկարությամբ զանբյուղ. Նրան կրկին կրակել.
  
  
  Նա ընկել է, пригнувшись համար է ծառերին., բոլորովին չի հայտնվել: Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա уперся է utes, եւ նպատակ երկարությամբ զանբյուղ.
  
  
  Սկսեցի միջոցով սայլակ, բայց գիտեի, որ չեմ կարող հասնել նրան ժամանակին:
  
  
  Սեղմելով տեսահոլովակների համար պարան, նրա sel դահուկների վրա և սկսել է ծագում, անցկացման մեկ ձեռքում երկու մահակներ, այլ - люгер. Դա առավել հարմար է դահուկային դիրքորոշումը, որը նա կարող էր պատկերացնել:
  
  
  Չափով նպաստել նրան, հասկացա, որ չեմ կարող նկարել դահուկներ, եւ, այսպիսով, ծախսում է ավելի շատ թանկարժեք ժամանակը.
  
  
  Նրա իջել է մի մակարդակի, որի վրա նա կնոջը, դուրս է պրծել ՝ հարմարանքներ եւ, գայլը, հատել քարեր.
  
  
  Ձայնը այն!
  
  
  Նրա կրակել.
  
  
  Նա նպատակ երկարությամբ զանբյուղ, եւ կրակել է ճիշտ այնպես, ինչպես ես կրակել, կամ, հնարավոր է, մեկ վայրկյան ավելի ուշ ինձ. Թե մեզ ինչ է պատահել, իմ սեփական կրակոցի, ըստ երեւույթին, հանգեցրել է նրան, որ նա տվել է սխալ, եւ ego լիցքը անվնաս, թե ինչպես է հայտնվել հիմքը, gondolas, այլ ոչ թե պատուհանից են ավելացնել դոլարը Парсона.
  
  
  Նրա հայտնվել է arrow.
  
  
  Նա ընկել է անձի քարեր, ապա շահեք շարժում է ծավալվել ու սկսել է հրացանով, քանի դեռ այն ուղղված վճարումների ուղղակի ինձ.
  
  
  Այն, թռավ առաջ և ձյուն, сползая սարը. Փամփուշտները разлетелись շուրջ ինձ, բայց ոչ մեկը չի հայտնվել: Նրան կրկին մայրամուտ է ծառերին., clinging нах համար գնումներ կատարել:
  
  
  Քար էր ողորկ, բայց նրա переполз ըստ իրեն, ու երբ իմ մոտ ականջի разорвалась եւս մեկ таращить աչքերը, բարձրացրեց նրա գլուխը, պարզ է տեսել ego եւ կրակել эму վիզը.
  
  
  Նա անմիջապես իջել է: Արյուն է պայթել շուրջը կարմիր ամպի.
  
  
  Այնուհետեւ նա պառկած է լողավազանում սառցե կարմրությունը, երբ նրան է մոտեցել նրան:
  
  
  Դա եղել է Альфреддо Москато.
  
  
  Մոծակը.
  
  
  Խնամի!
  
  
  * * *
  
  
  Հրացան է, որը զբաղվում է կրակել ինձ, եւ որը զբաղվում էր սպանել Rico Корелли է гондоле, եղել հրացանով Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной տակ փամփուշտներ 30-06 Springfield եւ оснащенной acog շրջանակը փոփոխական հոսանքի Bausch & Lomb Balvar Lee dot " - ին: Դա մի գեղեցիկ буровая զենքի.
  
  
  Փամփուշտը 30-06 Springfield Hi-Speed, բրոնզե острием կարող է ապահովել տարրական արագությունը 2960 մետր / վայրկյան արագություն եւ 2260 մետր վայրկյան հեռավորության վրա 300 բակերը, հետ ապակառուցողական իշխանության ուժով 2920 ft-ֆունտ дульной եռանդով ու 1700 ft-фунтами. ֆունտ է 300 բակերում. Տեսարան հետ կարգավորելի հզորությամբ Bausch & Lomb կարգավորվում է 2 1/2-ից 4 крат, ընդ որում բարձրությունը եւ քամի կարգավորվում են միայն երկու շարժվող մասերի.
  
  
  Եթե ինչ-որ մեկը կարող է օգնել մարդ սպանել հեռավոր վայրերում կրակոցների, ապա այս համադրությունը կարող է.
  
  
  Նրան թեքում է մահացած անձի. Նա եղել է դրամապանակ ու թղթի, բայց դրանք ակնհայտորեն կեղծված են: Անունը ասվել է Наталио Դի Цезура, իսկ թերթերում, խոսվում էր, որ նա եկել է նրա Բարի, Իտալիա.
  
  
  Նրա մոտ էր ու թուխ մաշկ, մուգ մազերով, գեղեցիկ կապույտ կզակ եւ ձողիկներ. Ego бакенбарды ցածր է սովորական, բայց կարծես շատ երկար.
  
  
  Նա հագնված է եղել, լավ չգալ ու որակը և ընդգծող դահուկների շալվարը.
  
  
  Այն, շրջվել է ձայնային անսպասելի քայլեր է քարերին. Odin Քաղաքացիական գվարդիայի իջել վայր, հանել է դահուկներ եւ գնացի ինձ նոթատետրում книжкой ձեռքը. Այն, նկատել է, որ պատյան ego ամրագոտու էր расстегнута.
  
  
  Նայելով ինձ, նա ոչինչ չի ասել, ապա մոտեցել է ժայռի վրա, որտեղ պառկած է dead մարդը. Նա թեքում, նայեցաւ մարմինը, ապա ուշադիր ուսումնասիրել ego եւ մի քանի նշումներ.
  
  
  Նա անդրադարձել է դիակի պարանոցի եւ пощупал զարկերակային. Նրան կարող էի ասել эму, որ ego այնտեղ չի լինի ։ Նա досталь, թուղթ, ուսումնասիրել դե, իսկ հետո Նա շրջել է 70 եւ աչքով.
  
  
  Նա կանգնեց ու շրջվեց դեպի ինձ.
  
  
  "Ներել ներխուժելու համար, սենյոր", - ասել է նա անգլերեն.
  
  
  Նրա ժպտաց. "Ինչպես դուք եք իմացել են, որ ես անգլիացին?"
  
  
  "Ես գիտեմ, որ դու ամերիկացին", - ուղղեց նա ինձ ժպտալով. "Իր ձիեր".
  
  
  Դա եղել է ավստրիացիները, բայց ես գնել om Սան Վելին. Եւ դա եղել է նրանց վրա պատկերված են.
  
  
  "Դուք դրա ականատեսը դժվարության?" է, - հարցրեց նա, նրբորեն, բայց, ըստ երեւույթին.
  
  
  Այն, shrugged.
  
  
  "Հնարավոր է, դուք ավելի մեծ է, քան վկան. Հնարավոր է, որ դուք արդեն ներգրավված են մահվան այդ մարդուն?"
  
  
  Նրան ոչինչ չի ասել ։ Երբ նա պատրաստվում էր հրապարակել ինձ իմ իրավունքները? Բայց, իհարկե, Իսպանիայում ձեզ ընդհանրապես չի зачитывали ձեր իրավունքները:
  
  
  Նրա սկսեց արձակել չգալ ու որակը, որպեսզի ստանալ պրեմիերա.
  
  
  Զենք "Гардиа", "ամերիկացին Кольт" 45-րդ տրամաչափի, անմիջապես հայտնվեց ego ձեռքը եւ прикрыло իմ կյանքը:
  
  
  "Ներողություն, պարոն, բայց, խնդրեմ, ոչինչ չի вынимайте շուրջ գրպանները".
  
  
  "Ես պարզապես ուզում եմ փոխանցել է իր անձը հաստատող փաստաթուղթ", - ժպտացի ես: "Ես եկել առաջարկությամբ сеньора Митча Քելլի շուրջ Մալագայի".
  
  
  Նրա դեմքը промелькнуло ծանոթանանք. "Ա. Պարզ Է ։ Դու այստեղ ego քարտ: Նաեւ շուրջ մեկ քո". Նա նայեց нах եւ կամաց-կամաց հանեց ետ պլաստիկ թղթապանակ. Նա վերադարձրել է դրամապանակը եւ խելացի шлепком դատապարտում է ego.
  
  
  Նրան վերցրել է և ջնջել.
  
  
  "Ներողություն եմ խնդրում, պարոն. Իր ն
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Ահա սպասում է ձեզ համար ցանկացած հարցաքննության. Եթե դուք ցանկանում եք ստանալ հեռավորության վրա. "
  
  
  Օ՜, այս հրաշալի փոքրիկ խորհրդանշանը ԿԱՑԻՆ անկյունում քարտի Митча Kelly, որը, թվում էր, բոլորը գիտեին և սիրում էին.
  
  
  Նրան, շրջվեց ու մատնանշել մահացած մարդուն ։ "Նա հայտնի է ձեզ?"
  
  
  Guardia թափ տվեց գլուխը ։ "Ես այդպես չեմ կարծում. Բայց շուտով կիմանամ".
  
  
  "Քաղաքավարի խորհուրդը", - ասացի ես: "Այդ մարդը կարող է հայտարարվել հետախուզում Մալագայում հանցագործության համար. Սպանություն".
  
  
  "Ախ."
  
  
  "Սպանության համար: տղայի անցած գիշեր բացահայտ այստեղ Պրադո Льяно".
  
  
  Աչքերը Guardia նեղացրել. "Դուք գիտեք, շատ-շատ բաներ, սենյոր".
  
  
  "Դա իմ գործը չէ ։ Իմանալ շատ բաներ. Եւ լուսանկարել om", - ավելացրեց նա ժպտալով.
  
  
  Նա отсалютовал. "Պրիմա խնամքի իմ ներողությունը ձերբակալելու համար ձեզ. Կարծում եմ, լավ կլիներ, եթե ձեզ չի եղել այստեղ, երբ գա իմ գործընկեր. Նա մի երիտասարդ է եւ импульсивен".
  
  
  Նրա նայեց վեր բլրի. Եւս մեկ Guardia էր դահուկներ եւ վազում ներքեւ.
  
  
  "Շնորհակալություն."
  
  
  Նա երկրպագեցին-ի գոտին և отсалютовал. "Ես ասեմ сеньору Kelly, որ մենք հանդիպեցինք".
  
  
  Նրա проскользнул է սեղմակներ, բարձրացրել է իր գաւազան եւ արագ իջել Պրադո Льяно.
  
  
  * * *
  
  
  Կես ժամ անց նրա, վերադարձել է հյուրանոց. Խուան սպասում էր ինձ հյուրասենյակ մեծ բուխարի.
  
  
  Մենակ է եղել.
  
  
  Նրա դեմքը светилось arousal. "Ես պետք է դա", - շշնջաց նա ինձ ։
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Դա էր հուզում?" - մտածում է նա:
  
  
  "Ես վախեցրել է Москато եւ սպանել ego".
  
  
  Նրա դեմքը побледнело. "Թե ինչպես է նա իմացել է, որ մենք հանդիպում ենք ճոպանուղու?" նա հարցրեց. "Ոչ ոք չգիտեր, բացի քեզ և ինձ, և Парсона".
  
  
  "Դուք կարծում եք, որ Парсон իսկապես Корелли?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. "Նա, անկասկած, շատ գիտի ցանցի թմրանյութերի. Եւ նա պատրաստ է տալ դա մեզ սկուտեղի վրա կապույտ каемочкой. Շատ ոգևորված".
  
  
  "Արդյոք դուք երբեւէ հիասթափված?" - զվարճալի է, - հարցրեց ես:
  
  
  "Շատ ցավում է վազել. Երբ մենք սկսեցին խաղալ այն առաջին замененным Корелли".
  
  
  "Այսօր ոչ մի կերպ չի երբ մենք կառաքենք ձեր բոլոր գրանադա"ակումբին.
  
  
  "Ես չեմ կարող վստահ է, որ տեղեկատվությունը հավաստի, Նիկ", - ասաց նա, քանի որ, եթե նա մտածում է այդ մասին, որոշ ժամանակ, եւ, ի վերջո, որոշում է կայացրել. "Թվում է, ցավալի է, որ ես այնքան հեռու է եւ չի կարող ասել, որ Корелли վավերական կամ ոչ":
  
  
  "Մի անհանգստացեք. Բանկը հիշողության ԿԱՑԻՆ իմանա".
  
  
  "Բայց ինձ հետաքրքիր է, թե ինչու են ինձ ուղարկել այստեղ, իրականում delle". Այժմ նա надулась.
  
  
  "Մոռացեք այդ մասին: Սա աշխատանքի մի մասը" ։
  
  
  Մեխանիկ ավտոտնակում Պրադո Ллано ներողություն է խնդրել. "Ես ego երկու ժամյա օր. Դա բավարար է, շուտով ձեզ համար, պարոն?"
  
  
  Այն, shrugged. "Այն պետք է լինի. Ինչ է պատահել?"
  
  
  "Հեղուկ тормозе слита, սենյոր".
  
  
  "Ինչ-ինչ պատճառներով?"
  
  
  "Կոտրել խողովակաշարի". Նա չի ուզում շատ խոսել ։
  
  
  "Ընդմիջում?"
  
  
  "Շատ տարօրինակ է, սենյոր", - խոստովանել է նա: "Մի մասի համար հեղուկ մաշվում այսպիսով. Իրականում, դա անհնար է":
  
  
  "Ապա ինչ է պատահել?"
  
  
  "Գիծ разорвана".
  
  
  "Կտրվածք?"
  
  
  "Պարզվում է, սենյոր". Այժմ эму էր ։ Այնպիսի բաներ են эму անհասկանալի:
  
  
  "Ինչ-որ մեկը հատուկ կտրել այն?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ես չգիտեմ ։ Չի ցանկանում խոսել այդ մասին ։ Սա լուրջ մեղադրանք".
  
  
  "Բայց լիցքավորել լինի, այնպես որ, ինչու չէ ասել, որ?"
  
  
  Նա տեսել է, թե ինչպես ես ժպտում եմ. "Լավ է ։ Նրան ասում եմ, որ ինչ-որ մեկը կտրել է այդ գիծը, պարոն. Снип! Դրանում իմաստ կա?"
  
  
  Մասին "այո, - ասացի ես: "Դա իմաստ".
  
  
  Տղան նայեց լուրջ. - Նշանակում է, որ դուք ունեք թշնամին է, պարոն. Կարող է, ամուսինը ՝ ինչ-որ բան կանայք?
  
  
  Իսպանացիները այնպիսի անբուժելի ռոմանտիկա!
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես: "Ես զգում եմ, որ դա կարող է լինել. Բայց նա բանի պետք չէ, հասկանում եք?"
  
  
  Նա просиял. "Այն ժամանակ լավ է ։ Լավ է!"
  
  
  "Ես երկու".
  
  
  "Մասին, դեռ մի փոքր բան է, - ասաց նա:
  
  
  "Ինչ?"
  
  
  Նա կրկին заколебался, նայում է, որ ամեն տարի, չի լսում, թե արդյոք ինչ-որ բան.
  
  
  "Դուք գիտեք, ինչ է դա?" նա նկարչություն է, որ շուրջ գրպանում եւ պահել ձեռքը.
  
  
  Նրա վերցրել ego հետ ego ափի մեջ. Այն գեղեցիկ է, սխալ. Magnetic հաղորդիչ զուգորդվում пеленгатором. Գեղեցիկ մոդելը! Ուշադիր պրոֆեսիոնալ. Հավանաբար, ճապոնացին, կամ գերմանացին.
  
  
  Նրան, նայում էի դա: "Ես ոչ մի պատկերացում, թե ինչ է դա".
  
  
  "Ես էլ, պարոն".
  
  
  "Ուր ես գտա այս - այս գործիքը?"
  
  
  "Այն կցվում է ներքեւի մասում Renault, սենյոր".
  
  
  "Ինչպես հետաքրքիր. Կարծում եմ, որ դա պարզապես взлетело հետ խճուղի, երբ իր մեքենայով".
  
  
  "Դա ձգողական, դուք գիտեք, պարոն? Նրա մտածում եմ, ձեզ հետաքրքիր կլինի տեսնել դա"
  
  
  "Ես... շատ հետաքրքիր":
  
  
  Է նրան դրել է пеленгатор րոպե եւ քաշեց մի քանի հարյուր песет. Նրա փոխանցել om տղային. "Սա քեզ համար է", - ասացի ես: "Հետաքրքրության եւ ձեր լռությունը".
  
  
  "Ես հասկանում եմ, սենյոր".
  
  
  Նա վստահ էր, որ դա այդպես է ։
  
  
  Այժմ նրա գիտեր, թե ինչպես Москато հայտնի հանդիպման մասին, ըստ ճոպանուղու.
  
  
  Նրա ինքն ասաց эму 1
  
  
  Տասներկու
  
  
  Երբ մենք Хуаной նստած է այգում Альгамбры, մեզ մոտեցավ ցածր մութ մարդ, черноглазый, գանգուր գնչուների անունով Гервасио Альбанес. Նա վարել է մեր ճամփորդությունը, որը զբաղվում է գնացել առաջ. Մտահղացմամբ Խուան եւ այն մնացել է անցյալում:
  
  
  "Այս շոգ համար Andalusia", - ասել է նա շատ լավ անգլերեն ակցենտով.
  
  
  "Բայց ոչ Մարոկկո", - ասել է նա ռևմատիզմի, կրկին ամաչելով համար հազալով դուրս թքել, եւ բոլորովին ребяческую Համակարգ ճանաչման ստեղծված AX.
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Նրա огляделся. Տակ перцовым ծառին նստած բետոնե նստարան, և նա մեզ հետ պահեց ։ Մենք միասին նստած, նայում ռեֆլեկտիվ լողավազան եւ մեծ мавританскую arch դիմաց.
  
  
  "Ես ձեզ համար լուրեր", - ասաց նա շշուկով. "Մենք պետք է հանդիպեն անմիջապես հետո վերջավորությունները решка".
  
  
  "Նովոստի?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա գործադրել է մատը է շուրթերին. "Հետո. Բլրի վրա, ընդհակառակը,". Նա մատնացույց mimmo Альгамбры բլրի հյուսիս-արեւելք: Մենք ինչպես ասել է նախկինում, որ բլրի լանջին էր մի քանի քարանձավներում, քարանձավների, որոնց դեռ stingers մեծ թվով գնչուներ: Իրականում, դա մեզ ասաց ինքը Жервазио.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Իսկ հետո էքսկուրսիաներ. Մուտքի մոտ Альгамбру".
  
  
  Ամբոխը մուտքի մոտ Альгамбру դարձել է նիհար, երբ մենք դուրս եկանք, Гервасио ուղեկցեց մեզ մինչև ավտոկանգառ.
  
  
  "Դուք ունեք մեքենա?"
  
  
  "Ցավոք, չկան", - ժպտաց Жервазио. Նա լիլ դյութում ուղղությամբ Хуаны. "Ես միայն շատ փոքր է Ламбретта ...
  
  
  "Չի թափել արյուն ողջ առթիվ, - ասացի ես: "Եկեք մեզ հետ. Մենք այն կտանենք նրանց տուն քեզ այստեղ ավելի ուշ, եւ դուք կարող եք վերցնել Ламбретту".
  
  
  "Դու ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ նման".
  
  
  "Բացասաբար է. Մենք պարզապես գործնական. Մենք չենք կարող ծախսել ժամանակ ուղեւորության ետ եւ առաջ, ակնկալելով, քանի դեռ չեք հաղթահարել մեծ հիլզ. Ուր ենք գնում?"
  
  
  "Ես ապրում եմ քարանձավում, սենյոր", - ողբերգական ասաց նա, տալով Juan ավելի շատ հյութ աչքերով.
  
  
  Նա նայում է նրան. Նա ստանում է մինչեւ нах.
  
  
  "Մոռացեք այդ մասին, Джервазио. Պատրաստ եմ գրազ գալ, որ քեզ մոտ ներքեւում քարանձավներ կան четырнадцатилитровый կուժ, ամբողջական պինդ ոսկե монетт.
  
  
  Ego աչքերը ավ "Դուք հումորային մարդ, սենյոր".
  
  
  Гервасио եւ Խուան բարձրացել ետնամասում. Նա նայում էի նրան զգուշանալ, բայց ես տեսել եմ, թե ինչպես ego աչքերը երբեմն նայում ես հայելու մեջ.
  
  
  "Իջնում են այստեղ, պարոն, ապա հենց", - ասել է նա ինձ ու շարունակեց վազել, մինչեւ կարճ ժամանակ անց, մենք չենք դադարել առջեւ անդունդ է վերը. Շուրջ էին припаркованы այլ մեքենաներ, ինչպես նաեւ կույտ մոտոցիկլ. Հիմնականում տեղ եւ ծառայությունները. Դա եղել է մի մեծ վարկային քարտեր հող.
  
  
  "Մենք նստած ենք այստեղ":
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. Նրան, նայում էի նրա թիկունքում դիտիր հայելու. "Այժմ լուրեր, Жервазио".
  
  
  "Սենյոր Միթչ Քելլի ցանկանում է, որ դուք անմիջապես զանգահարել эму Մալագա".
  
  
  "Նա բացատրել է ինչու?"
  
  
  "Իհարկե, ոչ, պարոն. Բայց նա մշտական".
  
  
  "Որտեղ կարող եմ ասել ego?"
  
  
  "Ես գծի տան ներսում".
  
  
  Նա նշել է, քարանձավի մուտքը.
  
  
  Նրան, նայեց և Խուան. "Լավ, կգնանք:
  
  
  Մենք դուրս եկանք եւ հետեւել Жервазио քարանձավի. Ներսում, նա էր обставлен, ինչպես ցանկացած շենք, ծանր իսպանական կահույքի եւ գորգերի վրա утрамбованном земляном հատակին. Էին էլեկտրական լամպ լամպ, ընդգրկված է էլեկտրական վարդակներ. Գլխավոր սենյակում կանգնած է շատ ուժեղ հոտ սարքավորումների պատրաստում.
  
  
  Гервасио մոտեցել книжному առանձնասենյակ վերջում սենյակ եւ դուրս քաշեց կաշվե պատյան, որը հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ ինձ R / T Митча Քելլի конспиративной բնակարանում Մալագայում.
  
  
  Նա միացրել ego եւ տվել прогреться. Նրա նստեց և նայեց նրան. Խուան կանգնում է և առաջ է անցել շուրջ, ահով նայելով, կտորեղեն պատերին, հմտորեն сотканные գոբելեններ, lace, покрывающее սեղաններ, ինտերնետում.
  
  
  Гервасио տվել ՝ կոդային, նամակներ և պատասխանել հարցմանը Քելլի մասին նույնականացման.
  
  
  "Kelly?" - ասել է ՝ նրա միջոցով մի պահ. "Ինչո ՞ ւ է թեժ գիծ?"
  
  
  "Այն աղջիկը. Նա ուղարկվում է Sol y Nieve".
  
  
  "Իրականում. Այսպիսով?"
  
  
  "Դուք ունեք խնդիրներ?"
  
  
  Այն կանգ է առել, փնտրում Жервазио. "Դժվարությունների?"
  
  
  "Դե, դու դեռ չես բարձրացրել պապ է քիթը. Իրականում?"
  
  
  "Իրականում delle, մենք ունենք".
  
  
  Վրա է հասել լռություն. "Լսիր, - ասաց Քելլին: "Երեկ զանգահարել է աղջկա Հռոմեական Քիթ և հայտնել, հե ՜ յ, մահվան մասին երիտասարդին, իսկ այսօր առավոտյան մահվան մասին այլ տղամարդիկ!"
  
  
  "Դա ճիշտ է."
  
  
  "Ռոման Քիթը հրաժարվել է հանդիպել ձեզ հետ, կամ N. X. իրականում?" N. X. Փորձագետ թմրամիջոցների. Շատ լավ է ։ Խուան Ռիվերան.
  
  
  Նրան սպասում. "Բացասական ։ Ինչպիսի ՞ ն է դրա պատճառը?"
  
  
  "Ռոման Քիթը ասում է, որ ցանկանում է չեղյալ հայտարարել այդ ամենը ։ Նա վստահ է, որ դա թեփավոր ներքեւ. Նա վստահ է, որ ego կազմակերպությունը փորձում է սպանել նրան: Դու ինձ կարդում?"
  
  
  "Բարձրաձայն եւ հստակ".
  
  
  "Աղջիկը այժմ մոտենում է կարմիր" Յագուար ". Կարմիր" Յագուար ". Հասկանալի է?"
  
  
  "Հասկանալի է ։ Штопора. Ինչո ՞ ւ է նա գնում?"
  
  
  "Նա ասում է, որ ցանկանում է համոզել Մասին Քթի հանդիպել քեզ հետ".
  
  
  "Սպասեք մի րոպե. Մենք երկուսս էլ հանդիպել են Հռոմի Քթի. Կրկնում եմ. Մենք երկուսս էլ հանդիպել են Հռոմի Քթի. Դու ինձ կարդում?"
  
  
  Դադար. "Ես կարդում եմ քեզ":
  
  
  "Ես չեմ հասկանում, թե ինչու է նա կարծում, որ մենք չենք դիմավորել Մասին Քթի?"
  
  
  "Հնարավոր է, որ դուք չեք արել".
  
  
  "Կա նման հնարավորություն. Հռոմեական Քիթ չի եղել հենց delle միանշանակ նույնացնել. Բայց նա տվել է մեզ նյութ է":
  
  
  "Աղջիկ պնդում է, որ դուք չեք հանդիպել են Հռոմի Քթի. Հռոմեական Քիթ ցանկանում է վերադառնալ Corsica, առանց վտանգելով է опознанным ego թշնամիների. Այնպես որ, չեմ հանդիպել ձեզ հետ":
  
  
  "Ուրեմն, դուք կարծում եք, որ մեր հռոմեական քիթ - դա հռոմեական քիթ".
  
  
  "Կրկնակի ելույթը ցույց է bay Մալագայի. "Այո" ։ Միանգամայն հնարավոր է" ։
  
  
  "Ինձ համար դա շատ հստակ է", - խոստովանել է": ես. "Երկու լուծմանը: հռոմեական քիթ - այս հռոմեական քիթ, կամ հռոմեական քիթ - ոչ ։ Քելլին: Նստել է իր մեքենան և միացի 'ր մեզ Sol y Nieve".
  
  
  Դադար. "Ինչու?"
  
  
  "Ինձ անհրաժեշտ է ձեր օգնությունը. Մենք պետք է համոզվեք, որ Հռոմեական Քիթ այնպիսին, ինչպիսին նա իրեն անվանում է".
  
  
  "Որքան նրան կարող է օգնել?"
  
  
  "Դա բարդ պատմություն է: Բայց ես գիտեմ, որ հիմա անել":
  
  
  "Նրա հյուրանոց կարելի է ասել նույնն է!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  ol y Nieve. Հյուրանոց Sierra Nevada. Այսօր գիշերը. Ճիշտ է?"
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  "Թել կապակցությամբ."
  
  
  Իր երկար նստած երանգները. Այնուհետեւ նրան, շրջվել ու տեսել է, որ Խուան հետեւում է ինձ ։
  
  
  "Լավ է?"
  
  
  Նրա огляделась. Жервазио էլ նայում է մեզ լայն աչքերով. Նրա հետ զրուցել է Хуаной. "Քեզ մոտ կա այս միկրոֆիլմերի?"
  
  
  "Այո", - ասել է նա, залезая պայուսակ.
  
  
  "Լավ է ։ Տուր Жервазио".
  
  
  Նա այդպես էլ արեց ։ Նա նայեց փոքրիկ տուփի ֆիլմի ձեռքը. Հետո քննություն նայեց ինձ.
  
  
  "Պայթեցնել այս նետում եւ ուղարկեք ego, խորհրդանիշ համար խորհրդանիշ է AX".
  
  
  Цыганка кивнула.
  
  
  "Կիսապաշտպան խուան, արի-ի" Ռենո "- ի Աղ եւ Ньеве".
  
  
  "Առանց քեզ": Նրա աչքերը նեղացրել.
  
  
  "Այո" ։ Նրա պատրաստվում է կանգնեցնել Tina Бергсон".
  
  
  "Բայց ինչու?"
  
  
  "Այն պահին, երբ նա հայտնվի հանգստավայրում և խոսում է իրական Корелли, ee անմիջապես опознают".
  
  
  "Բայց...?"
  
  
  "Ես նկատի ունեմ, որ ինչ-որ մեկը փորձում է սպանել ego".
  
  
  "ԱՀԿ?"
  
  
  "Մարդը, ով իրեն անվանում է Բարրի Парсон".
  
  
  Աչքերը Хуаны ընդլայնվել ։ "Բայց ինչո ՞ ւ դա պետք է Парсон?"
  
  
  "Դա պետք է լինի".
  
  
  "Դա նշանակում է, ունեցել է երկու մարդ է սպանել Корелли?" - հարցրեց Խուան, կնճիռ.
  
  
  "Շատ հավանական է, որ մաֆիոզ որոշել են նրա հետ երկու պայմանագրի դեպքում, եթե մեկ չի աշխատի".
  
  
  "Դա դժվար է":
  
  
  "Դուք պահպանեք գումար, որ դա ձեր կյանքը. Լսեք. Եկեք գնահատենք այն. Ենթադրենք, Парсон ցանկանում է սպանել Корелли. Իրականում? Եւ Парсон, ինչպես և մենք, չգիտի Корелли դեմքը. Բայց նա գիտի, որ ես փորձում եմ նշանակել հանդիպում Корелли. Ոչ միայն իր, բայց դու էլ ես: Այնպես որ, նա դառնում է թափել մեզ. Ինչպես ble թափել ".
  
  
  Այն տեղի է ունեցել աղբ. Ակնարկ չի ускользнул է Хуаны. Նա покраснела.
  
  
  "Հիմա. Ենթադրենք, որ Парсон ներկա է եղել հետ Москато, երբ Արտուրո էր սպանվել: Парсон, իհարկե, հետևում էր ինձ ։ Ապա նա պետք է լսել հրահանգներ, որոնք ստացել Արտուրո է, երբ նա մեռնում. Այնքան հեռու?"
  
  
  "Գերազանց"
  
  
  "Ապա Парсон գնում է աժ, որ թաքնվել ու սպասել հայտնվելու Корелли. Բայց ո ՞ վ կհայտնվի? Նրան. Չի Корелли. Այնտեղ կա Парсон, եւ նրա տեղավորվում, եւ բոլոր ego դեմքը ծածկված ձու".
  
  
  "Բայց ինչո ՞ ւ Корелли չեն գնաց?"
  
  
  "Դուք լսել է, որ ասել է Քելլին: Նա ասել է, որ Корелли վախեցել է, երբ Արտուրո սպանվել է: Պետք է ենթադրել, որ նա պարզապես կարողացել այդ ամենի մասին և թույլ է տվել դա տեղի ունենա, առանց դրա".
  
  
  "Ինչո ՞ ւ Москит չի գնացել այնտեղ, որ սպանել է Корелли?" - անմեղ հարցրեց Խուան.
  
  
  "Ես այդ մասին մտածել, - խոստովանել է": ես. "Ենթադրենք, նա այնքան էր շտապում են փախչել, ապա սպանության Արտուրո է, որ չի լսել, որ Արտուրո ասաց ինձ.
  
  
  Նա нахмурилась.
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես, արագ շարունակելով, - "Այնտեղ Парсон, իսկ այնտեղ ։ Որ Парсон ասում? Միակ բանը, որ ինքը կարող է ասել, ճշմարտությունը. Նա գիտի, որ ես չեմ Корелли. Եւ նա գիտի, որ հանդիպումը տեղի կունենա. Նա ասում է. "Ես Корелли! Եւ նա մինչ այժմ խաղարկում, կազմակերպելու է հանդիպում ձեզ հետ":
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է микрофильма? Նա տվել է ինձ"ֆիլմը.
  
  
  "Մենք դա ստուգել. Բայց փոխարինել տեղեկատվություն: այս տիպի շատ պարզ է: անուններ, վայրեր եւ ժամկետները".
  
  
  "Լավ է..."
  
  
  "Նա կեղծել ֆիլմը, պայմանավորվում հանդիպման մասին ձեզ հետ. Նա բավարարում է հանդիպում, խաղալ Корелли. Նա հաղորդում է ձեզ կեղծ ֆիլմը, մինչդեռ Москато փորձում է սպանել ego, իսկ նրան սպանում Москато".
  
  
  "Բայց, ինչպես Москато հայտնի հանդիպման մասին?"
  
  
  "Սխալ է" Ռենո ", - ասել է իր էյ.
  
  
  "Ինչ Парсон սպասում է հիմա?" - մտածում է նա:
  
  
  "Նա սպասում է, թե երբ կհայտնվի Թինա. Նա գիտի դրա մասին, նույնիսկ եթե չեն կարող իմանալ, նրան անձամբ. Ես կարծում եմ, որ նա պետք է կեղծիքներ էր կատարել: նրանք" զանգեր "Тине, որ շփոթում դիակ է հայտնաբերվել. Բայց նա գիտի, որ Թինա ի վերջո կհայտնվի Sol y Nieve. Նա սպասում է նրան եւ թույլ տալ էյ դղրդյուն ego Корелли, եւ bingo! Տեսնում եք? "
  
  
  Եւ ինչ լավ իջեցրել է Թինա?"
  
  
  "Ես ուզում եմ զգուշացնել, որ նրա հայտնվելը Sol y Nieve ազդի Корелли".
  
  
  Նա кивнула. "Իսկ հետո՞"
  
  
  "Տվեք ինձ հասկանալ", - մեղմ ես եմ. "Ես դեռ չկա արտասովոր համ".
  
  
  * * *
  
  
  Խուան Ռիվերան քշեցին մեզ հետ Жервазио կետում նշված ավտոմեքենաների վարձակալության Գրանադա, որտեղ նրան ընտրել է Seat mini ձեռքի переключением հանդերձում. Ապա Խուան տարել Джервазио ետ Альгамбру, որտեղ կայանված ego минибайк.
  
  
  Նրա պայթել է Seat մայրուղու վրա Մալագա-Գրանադա եւ մեկնել է Մալագա. Արդեն բավականին ուշ է, սակայն արեւը դեռ չի shone. Նրա մի աչքը կարմիր "Jaguar" - մեքենան շատ հեշտ է տարբերել.
  
  
  Պետք է, անցել է ոչ ավելի քան քսան րոպե, երբ նրան տեսա ego, երբ նա ծաղրել է արագ ծագում միջոցով հովտում ինձ. Արագ դիմել առաջ, դուրս է եկել выжженное ցորենի դաշտ և արել արագ ուղեցույցների է երեք տեսանկյունից. Նրան առջևում է "Jaguar" և ուղևորվեց դեպի Մալագան, երբ տեսա, որ նա մոտեցավ ինձ հետեւի հայելի.
  
  
  Նրա ձեռքը ու մի քանի անգամ երեւում էյ, էյ, ի ցույց տալով կանգ առնել:
  
  
  Նա տեսավ ձեռքը, հետո տեսա մեքենայի և, վերջապես, տեսա ինձ ։ Նա զարմացավ, բայց ոչ գերբեռնված. Նրա նշել շրջանակներում խճուղի, և մենք միասին съехали.
  
  
  Այն, բարձրացա միջոցով saddles եւ մոտեցել է "Ягуару". Նա նստած էր այնտեղ, որը փնտրում պարզապես թույն եւ հեշտ է այն սկանդինավյան ոճով, որը մոտ нах է, վառ կանաչ սվիտեր և գորշ կիսաշրջազգեստով.
  
  
  "Ես խոսել եմ Kelly", - ասացի ես, երբ կարողացել է ստանալ ձայնը.
  
  
  "Այո" ։ Դուք գիտեք, ինչո ՞ ւ նրան այստեղ?"
  
  
  "Իհարկե. Բայց պլանները փոխվել են" ։
  
  
  Ee դեմքը
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  ընկել. "Rico արդեն գնացել է տուն?"
  
  
  "Հնարավոր է, այո. Հնարավոր է, չկա ։ Բայց կան խնդիրներ. Մեկ այլ տղամարդ իրեն մատնում է ըստ Rico".
  
  
  "Ինչպես դու...?" Նա моргнула. "Հասկանալի է ։ "Այո" ։ Ինչ-որ բան կեղծելու Rico".
  
  
  "Եթե միայն Rico չի փոշմանել է, ապա խոսակցությունը քեզ հետ".
  
  
  "Չկա ։ Նա վստահ է եղել". Նրա աչքերը փոքր-ինչ сместились. "Լսիր. Դու ինձ հավատում ես? Ազնիվ խոսք...?"
  
  
  "Ես հավատում եմ քեզ", - ասացի ես: "Խնդիրն այն է, որ մենք ունենք եւս մեկ Երկվորյակ, այլ փոխարինել մեկ-Rico Корелли".
  
  
  "Այն ժամանակ պետք է զգուշացնել սույն Rico..."
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Ինչ-որ մեկը փորձում է սպանել ego. Երբ դուք ստանում եք դեպի նրան և կհանդիպի ego, մարդասպան իմանում է, թե ով է Rico. Տեսնում եք?"
  
  
  Նրա դեմքը փոխվեց ։ "Այո, Այո, նրա հասկանում եմ!" Նա լրջորեն նայեց ինձ. "Դու ուզում ես որ արել?"
  
  
  "Ես ուզում եմ, որ դու մնաց Գրանադա".
  
  
  Նա закусила շուրթերի. "Դա այնքան միայնակ".
  
  
  "Բայց դուք կլինիկայում մենակ":
  
  
  "Դա сводило խելագար!"
  
  
  "Ինչպես քո ուսին?"
  
  
  "Շատ լավ", - ժպտաց նա: "Դուք տեսնում եք?" Ակնհայտ է, միայն փոքրիկ վիրակապ. Դա նույնիսկ դիտարժան flexing դիմումները նրա սվիտերներ.
  
  
  "Լավ է, դու դա կանե, Թինա?"
  
  
  "Ի ՞ նչ անենք"
  
  
  "Մնալ Գրանադա?"
  
  
  Նա вздохнула. "Լավ է..."
  
  
  "Ես отведу ձեզ ընթրիք", - заговорщицки ասացի ես:
  
  
  Ee աչքերը վառեց. "Դուք, Ջորջ?"
  
  
  Նրան ժպտում էր: "Հաճույքով."
  
  
  "Այն ժամանակ նրա կանեմ դա".
  
  
  "Եկ հետևիր ինձ" Յագուար ". Մենք сходим հյուրանոց եւ зарегистрируем քեզ":
  
  
  Նա кивнула, նրա աչքերը заблестели ոգեւորության.
  
  
  "Դու մտածում ես, Rico բարկանում, երբ լսում?"
  
  
  "Ինչ - որ գնաց ես քեզ հետ?"
  
  
  "Այո" ։ Նա հերքեց իր ուսերը. "Ցանկացած դեպքում, ում դա հետաքրքրում?"
  
  
  Մինչեւ օրս կենդանիներ նա жилки վտանգավոր է, և մեծ հաջողությամբ. Այն, կարծում եմ, նա կարծել է, թե կարող է ապրել վտանգավոր է հավերժ նույն աստիճանի անվտանգության համար:
  
  
  * * *
  
  
  Մենք поужинали հրաշալի փոքրիկ ռեստորանում, ոչ հեռու առևտրային շրջանի Գրանադայի. Երաժիշտները խաղում իսպանական երաժշտություն է մեկ անկյունում, իսկ մատուցողները нависали մեզ և iso բոլոր ուժերի փորձում էին մեզ փչացնել:
  
  
  Մոտ տասը, երբ մենք դուրս եկանք, շուրջ ռեստորանի եւ ուղեւորվել են հյուրանոց ։ Գրանադա - գեղեցիկ քաղաք է գիշերը: Խանութներում այրվում է սուրբ, եւ մարդիկ քայլում են փողոցներով շուրջօրյա: Տասը եղել է բավականին ուշ, բայց ինչ-ինչ դեռ դուրս չի եկել. Թվում է, որ Քաղաքացիական գվարդիա պաշտպանում փողոց հանցավորության.
  
  
  Մենք մտել է հյուրանոց, եւ Թինա մոտեցել է նրան բանալին. Բոլոր աչքերը նախասրահում դիմել և հետևեցին նրա զբոսանքի. Նրա լսեցի մի քանի вздохов. Դա կրկնությունն էր նրա ելույթները Մալագայում.
  
  
  Նա պահել է իր բանալին ու շրջվեց, նայեց ինձ չար հայացքով:
  
  
  "Նրան այնքան անհամոզիչ հետ բանալիների".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Լավ է ։ Այն разбираюсь դրանց":
  
  
  "Աղա. Այն ժամանակ come on, եւ вставь բանալին փական, խնդրում եմ". Նրա աչքերը светились սնունդ, գինով ու ակնկալիքով.
  
  
  "Ես ընդամենը մարդ եմ", - ասացի ես ու հետևեցի նրան վերելակ. Երբ օրը փակվել են մեզ համար, նրա, տեսավ, որ ամեն մարդ նախասրահում ինձ է նայում завистливыми աչքերով.
  
  
  Մենք բարձրացել է վերացնել, եւ ինձ անդրադարձել մետաքսե գանգուրներ նրա համար, քանի դեռ նա тихонько шевелилась կողքիս. Նրան, շրջվեց ու նայեց էյ, աչքերը. Նա ժպտաց.
  
  
  Օրը վերելակի բացվել են, և դուրս եկանք միջանցք: Հատակին պառկած է երկար կարմիր թավշյա բարձիկներ. Պատի մոտ կանգնած է եղել մեծ հին բազմոց: Պատերից свисали ծաղիկներ ծաղկամանների.
  
  
  Գտել համարն է արել փորձ տեղադրեք բանալին ամրոց.
  
  
  Թինա хихикнула.
  
  
  Ես չեմ գիտակցել, որ այնքան հարբած է եղել ։ Նրա փորձեցի ևս մեկ անգամ.
  
  
  Դուռը բացվել է, կախարդական ձևով ։
  
  
  Նա մտավ սենյակ դիմաց ինձ, մի փոքր դառնալով ընդ որում, անցել է mimmo ինձ բոլոր ձեր մարմնի. Այն կարող է զգալ կապ գլխից մինչեւ ոտք, տեսքով թափահարում եւ ac dc.
  
  
  Նրա մտել, եւ դուռ ինձ փակվեց ։ Իր վստահ է, որ ego ոչ ոք չի դիպչել. Որոշ օրը հյուրանոցների заколдованы.
  
  
  Նրա կանգնած եւ նայում нах հետ հիմար ժպիտով դեմքը. Նրա գիտեմ, որ դա հիմար ухмылка, քանի որ ես պատահաբար տեսավ իր դեմքը փոքրիկ հայելու հետ ոսկեզօծ եզրին, որը висело մեկի շուրջ պատերին. Եւ նա նայում է ինձ հետ արտահայտությամբ, որը կարելի էր բնութագրել այլ կերպ, քան отягощенным պարզունակ ըստ lust.
  
  
  Նա եղել է իմ ձեռքերում: Նրա ամուր սեղմված նրա ինձ. Նա вздохнула. Նա ինձ պատմեց, որ գտնվել է հիվանդանոցում, այնքան երկար և զգացել եմ այնպիսի սարսափելի ցավը:
  
  
  Տխուր է, տխուր.
  
  
  Այո-Այո, նա ինձ ասաց.
  
  
  Երբ նա տեսավ, որ ես ցավում եմ նրա ցավալի, նա ցույց տվեց ինձ վերքը իր ուսին. Չի եղել այլ հաստատությունների ցույց տալ ինձ, բացի հանել սվիտեր, եւ երբ նա դա արեց, նրան տեսավ, որ свитером մոտ нах ընդհանրապես ոչինչ չի եղել, այսինքն ' ոչինչ, բացի այս գեղեցիկ ոսկե երեսվածքները. Նա այնպիսին է, ինչպիսին նրան ստեղծել է բնությունը:
  
  
  Ըստ էության, այն անգամ նայեց փոքրիկ վիրակապ է նրա ուսին, և հիացա աշխատանքով դոկտոր-ասվում է հաղորդագրությունում ։
  
  
  - Դա ահավոր է? նա հարցրեց ինձ.
  
  
  Նրան посочувствовал.
  
  
  - Մի օր ես шрамм կազմված ազդր, - պատմել է նա ինձ ։ Իրականում delle դա տեղի է ունեցել այն պատճառով, որ ինձ դուր տիզ պատվաստումների մասին ձեռքը, շարունակել է նա, եւ, հետեւաբար, ստուգանիշ հայտնվում պատվաստումների մասին արվել է ոտքով. Նա սարսափելի опух.
  
  
  Նրան посочувствовал.
  
  
  Նա ինձ հավատացել է: Մի րոպե անց նա հանեց փեշ եւ panties, եւ ցույց տվեց ինձ шрамм կազմված ազդր. Նրան դա смотрелось շատ լավ է ։ Նրա էյ սա ասաց.
  
  
  - Իհարկե, - ասաց նա, - դու էլ, անշուշտ, կան վերքերը ։
  
  
  - Ես վետերանը բազմաթիվ մարտարվեստի.
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  հօմ, վստահեցրել է նրան, նրա ու սկսեց ցույց տալ, ապացույցներ.
  
  
  Մենք ինչ-որ կերպ հայտնվել է ննջարանում այդ պահին, եւ Թինա զգուշորեն откинула սպիտակեղեն եւ մի քիչ похлопала-ի простыне է շարժվում բարձեր ի տարօրինակ դիրքորոշումը.
  
  
  Երբ նրան հարցրեցի, թե ինչու է նա այդպես կիսում բարձեր, նա պատասխանեց ինձ, որ շվեդական կանանց շատ զարգացած պատկերացումները սիրո մասին. Ապացուցել, որ շվեդ կանայք լավ են վերաբերվում իրենց ամուսինների եւ любовникам, նա միանում է ընթացիկ գրաֆիկայի կյանքի տեւողության, կազմված է Միավորված Ազգերի Կազմակերպության, որոնք ապացուցել են, որ կյանքի սպասվող միջին տեւողությունը շվեդական տղամարդկանց համար կազմում է 71,85 տարվա համեմատ սպասվող կյանքի տեւողության ամերիկյան տղամարդկանց կազմող 66,6 ։
  
  
  - Ես ցույց կտամ ձեզ, թե ինչու, - ասաց նա ինձ. Մենք ունենք որոշակի մեթոդներ պահպանել հոսքի կենսական հյութեր.
  
  
  Տասներեք
  
  
  Նախաճաշ Գրանադա.
  
  
  "Դուք պետք է խոստանալ ինձ կանգ առնել հյուրանոցում այստեղ", - ասել է իր Тине, նայում է դեպի շքեղ ինտերիեր ճաշասենյակ.
  
  
  Թինա տխուր նայեց. "Բայց ես կարոտում лыжам!"
  
  
  "Եթե դուք գնում է Sol y Nieve, դուք պետք է պատասխանատու մահը Rico".
  
  
  "Ես հասկանում եմ, որ." Նա надула շուրթերը.
  
  
  "Եւ դուք կարող եք տեղադրել ձեզ".
  
  
  "Լավ է ։ Ուր ես գնում?"
  
  
  "Ես վերադառնում է առողջարանային. Ես ունեմ աշխատանք".
  
  
  * * *
  
  
  Դա հաճելի է 40 րոպե տևողությամբ ուղևորություն լանջով Աղ եւ Ньев. Երբ եկա, դահուկորդներ արդեն ուղու. Էր պարզ օր լավ թեթև փոշի, ապա կարճ անկման նախօրեին երեկոյան:
  
  
  Նրա, անցել է նախասրահ և տեսա Митча Քելլի նստած բարում կողքին հանգստանալ.
  
  
  Նրան աթոռ է դրել նրա կողքին: "Կարծես, դուք բացել բար այսօր առավոտյան.
  
  
  "Իրականում. Միայն որ մտավ".
  
  
  "Դու դեռ վաղ է, չէ՞։"
  
  
  "Մտածում էի, որ կգամ այստեղ, երբ կկարողանամ. Ո ՞ րն է պատմությունը?"
  
  
  "Դուք գիտեք, թե ինչ է դա: Մեր մարդն այստեղ, բայց նա վախենում ցույց տալ իր ձեռքը: Եւ մենք ունենք նմանակին, ով ցանկանում է, որ իր հանգեցրել ego է Պապին Քթի".
  
  
  "Այնպես չէ՞:"
  
  
  "Քվեն թե ինչ ենք անում".
  
  
  Մենք գլուխ խոնարհեցին միասին, եւ տվել է эму սխեման - ընկույզ, հեղույսներ, մուրճ, սղոց եւ խճողել.
  
  
  * * *
  
  
  Նրա մտել է իր սենյակ և переодевалась. Նրան դնում դահուկների բաներ, եւ шталь սպասել, մինչեւ Խուան ինձ окликнет.
  
  
  Նա դա արել է շեմին.
  
  
  "Ես տեսնում եմ, որ դու վերադարձել է", - ասել է նա իր բարձր լուրջ ձայնով - գյումրիի пуританин.
  
  
  "Այո", - ասել է իր երաժշտա. "Դա եղել է երկար ուղեւորություն".
  
  
  Նա фыркнула. "Որ ծրագրում է այսօր?"
  
  
  "Մենք катаемся դահուկներ".
  
  
  "Լավ է!"
  
  
  "Այն ժամանակ այսօր երեկոյան մենք կանցնենք գործողությունների":
  
  
  "Գործողություն?" Նրա տրամադրությունը լավացել է.
  
  
  "Դուք պետք է հոգ տանել Ելենա".
  
  
  "Ինչպե ՞ ս"
  
  
  "Մնա նրա հետ ամբողջ ժամանակ. Նրա ինչ-որ աշխատում եմ Парсоном. Քելլի եւ նրան":
  
  
  Նա кивнула. Այն թվում էր разочарованной. "Բայց Ելենա, կարծես բոլորովին անմեղ".
  
  
  "Մահմեդականների անմեղությունը" կամ գինու - դա штопора. Մենք պետք է մեկուսացնել Парсона. Դա նրան մշտապես. Բայց ես չեմ ուզում, որ Ելենա отвлекала ինձ":
  
  
  "Լավ է ։ Հիմա. Իսկ հիմա?"
  
  
  "Պարզվում է, հիանալի օր լանջերին".
  
  
  Նա просияла. "Իրավունք!"
  
  
  * * *
  
  
  Մնացորդը թեթեւ օր ենք անցկացրել է ձյան. Դա եղել է խիստ հանգստի եւ թուլացում. Մի քանի ժամ նրան բոլորովին մոռացել Корелли, Тине, Ելենա, Хауптли - մոռացել оборудова այդ բոլոր խնդրահարույց մարդկանց եւ առաքելության մասին, այս մասին իսպանական Կապակցությամբ, որը պարզվել է, քանի որ դժվար է սահմանել. Ես բոլոր ծրագրերը: Պարզապես հարկավոր էր սպասել, որ Парсон հայտնվեց ճիշտ տեղում, ճիշտ ժամանակին. Թափել երեկոյան մենք կանգնած Парсоном եւ Еленой մոտ Боррегилас. Ելենա թվում էր փակ ու ճնշված, բայց Парсон էր նույնը ego кипучим ։
  
  
  "Այսօր առավոտյան մենք հիասքանչ վազք, այնպես չէ՞, Ելենա?" Նա, իրոք, եղել է այդ հիվանդանոցում, որ համարյա свернулась արյունը.
  
  
  "Վայ?"
  
  
  "Ես մտածեցի, որ դա հիանալի է! Հրաշալի պայմաններ! Իսկապես հիանալի ավտովազքը!" Նա քմծիծաղ տվեց Juan. "Իսկ դուք, սիրելի տիկին." Ամն-ego ձայնը հնչում заглавные տառերը ։
  
  
  "Շատ լավ", - ասել է Խուան.
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ մենք պետք է կարոտել երեկ երեկոյան ։ Որտեղ էիր?"
  
  
  "Շուրջ", - ասել է Խուան.
  
  
  "Ես Գրանադա", - ասացի ես:
  
  
  Парсон shrugged. Նրան տարավ ego կողմում.
  
  
  "Կան, ինչ-ինչ, հետ hema դու պետք է հանդիպեն", - ասել է նա эму հանգիստ ձայնով ։
  
  
  "Վայ?"
  
  
  "Ուղեւորության".
  
  
  "Ուղեւորություն? Որ ուղեւորությունը, հնում?"
  
  
  "Միացյալ Նահանգներ".
  
  
  "Արդեն? - Դուք նկատի ունեք, որ դիտվել է այն նյութը, որը ես ձեզ է տվել...?"
  
  
  "Դեռ չկա ։ Բայց թվում է ողջամիտ կազմել երթուղին. Իր վստահ է, որ կառաջանան խնդիրներ լոգիստիկա".
  
  
  Парсон прочистил կոկորդը ։ "Լավ է ։ Որտեղ մենք դա անենք?"
  
  
  "Չէ, այդ սենյակում", - ասացի ես: "Ես համոզված եմ, որ նրանք прослушиваются".
  
  
  Ego աչքերը լայն. "Դուք, իրոք, այդպես չեք կարծում?"
  
  
  Անիծված փարիսեցի! Նա, ով подбросил սխալները!
  
  
  "Ես իսկապես այդպես եմ կարծում, - ասացի ես:
  
  
  "Ապա որտեղ? Ձյան?" Նա ухмылялся.
  
  
  "Դիսկոտեկ".
  
  
  "Նկուղում հյուրանոցի?"
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց. "Դուք-ով" ։
  
  
  "Տասը ժամ?"
  
  
  "Լավ շոու".
  
  
  "Ես ասել եմ Juan հանդիպել Еленой. Մենք պարզապես չենք ուզում որեւէ միջամտության. Դա կարեւոր է":
  
  
  "Իհարկե, հուշարձան".
  
  
  "Մենք չորսով поужинаем միասին, ապա Խուան հետ կնստի Еленой կենդանի".
  
  
  "Ես ընդունում եմ, որ Ելենա բավականին տհաճ խնդիր է", - нахмурился Парсон. "Ներիր դա"
  
  
  "Ոչինչ, ինչի հետ կարելի կլիներ գործածել".
  
  
  Մենք միասին поужинали, և ամեն ինչ անցել է ըստ պլանի. Խուան եւ Ելենա մասին հայտարարել է կենդանի, իսկ Парсон եւ նրա իջանք դեպի դիսկոտեկ: "խոսել գործերում ։
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Напольное շոուն դեռ չի սկսվել: Ստերեո ապահովում է բարձր երաժշտություն, եւ պարողներ թափառում ըստ սեռի, դարձնելով կապիկին, թաշկինակ եւ մնացած ամեն ինչ, որ եղել է "om կոնկրետ բեմում.
  
  
  Մենք Парсоном սեղանի անկյունում. Իր նստած V, երկու պատերը գնում է ինձ. Парсон նստած էր իմ ձախ. Նրա գովազդում ego այնտեղ, մասնավորապես,. Աջ ինձ էր դատարկ աթոռին:
  
  
  Մենք գրանցվում: սկզբի համար մի քիչ մեղմ գինի. Իրականում delle չի տեւել է շատ ժամանակ է, որ երաժշտությունը ավելի բարձր է, իսկ գործողությունները պարի հատակին թերևս, ոչինչ չասող պատասխան. Մի քանի հարբած արդեն կերպով արտահանում էին ուսերին իր ընկերներին:
  
  
  Այնուհետեւ հայտնվել Միթչ Kelly, նշել է մեզ մի անկյունում և, свернув միջեւ սերտորեն spaced սեղաններ, մեկնել է մեզ.
  
  
  Նա քմծիծաղ տվեց ինձ. "Ջորջ", - ասել է նա:
  
  
  "Kelly", - ասացի ես: Նրա, դիմել Парсону. "Barry Парсон, դա Միթչ Քելլին: Նա այն մարդն է, որի մասին ես ձեզ պատմում էր".
  
  
  Քելլի усмехнулась ու գյուղերը: Նա հրամայեց մոտ մատուցող է, և երեխան անհետացել է ամբոխի. Մութ էր, ու կենտրոնում կասեցնել off պարի գետնին էին վառվում стробоскопы.
  
  
  "Դուք, իսկապես, չի փնտրել իտալացի", - ասել է Քելին ego լայն обезоруживающей ухмылкой.
  
  
  Անձը Парсона застыло. "Դե, դու նույնպես":
  
  
  "Ես չեմ հավակնում է դա", - պատասխանել է Քելլին:
  
  
  Աչքերը Парсонса նեղացրել. Նա նայեց ինձ վրա, իսկ այնուհետեւ, տեսնելով արտահայտություններ իմ անձի, կրկին դիմել է Քելլին: "Որ դա պետք է ուրեմն?"
  
  
  "Դա պետք է նշանակել: ինչպես դուք կարող եք ապացուցել, որ դու, hema իրեն համարում?"
  
  
  Парсон հանգիստ. "Դե, հիմա. Կարծում եմ, նրա ապացուցեց, որ քո գործընկերոջը. Արդյոք դա բավարար չէ?"
  
  
  "Ես այն մարդը, որ պետք է կազմակերպել ձեր տեղափոխում Նահանգները". Անձը Քելլի напряглось. "Ես չեմ ուզում փորձում են ուղարկել ոչ այն մարդուն!"
  
  
  "Ես ճիշտ մարդ", - ասել է Парсон, նրա շեշտադրումը զգալիորեն նվազել է ։ Նա шталь ավելի շատ նմանվել դերը "Корелли", որը նա խաղացել է ինձ "Велете". Նրա sel է, որ վայելում է փոխզիջում անվանել ։
  
  
  "Ես զգում եմ, որ մենք խոսում ենք երկու տարբեր բաներ են, պարոն Парсон, - քաղաքավարի ասաց Քելլին: "Ես ունեմ թույլտվություն կազմակերպել տեղափոխումը Միացյալ Նահանգներ մարդու, ով առանցքային գործիչ կոտրել միջերկրական թմրանյութերի".
  
  
  "Այն տղամարդը", - ասել է Парсон.
  
  
  "Այս մարդը Rico Корелли. Դուք Rico Корелли?" Մոտ Քելլին էր անորոշ մի ժպիտը, որը engages չի վերաբերում էր ego աչքերը.
  
  
  "Այո" ։ Նրա Rico Корелли". Շուրթերը Парсона սպիտակ է, և նա շատ քամած ih. Լարումը, լարման.
  
  
  "Վախենում եմ, դուք պետք է ապացուցել, որ իմ գոհունակությունն, синьор Корелли".
  
  
  Парсон կցված ձեռքը ձեր բերանը. "Ոչ այնքան բարձրաձայն! Այս անունը հայտնի է ամենուր!"
  
  
  "Բհկ-ն այս ամբողջ աղմուկը ոչ ոք չի լսում", - ժպտաց Քելլին: "Ես կրկնում եմ, քեզ պետք է ինձ ապացուցել իր ինքնությունը".
  
  
  "Բայց ես արդեն տվել է Ջորջ Пибоди նյութ, որը կարող է ապացուցել դա".
  
  
  Այն, shrugged.
  
  
  Քելլի օգտակ րոպե վերնաշապիկներ ու քաշեց ծրարը. Նա չափի տառը. Նա բացեց այն և դուրս քաշեց մի փոքրիկ roll ֆիլմը. Նա դրեց փաթեթ փաթաթված կեսերին աթոռին.
  
  
  Մատուցողը բերեց Քելլի խմել.
  
  
  Парсон уставился վրա փաթեթ փաթաթված.
  
  
  "Իմ միկրոֆիլմերի?" է, - հարցրեց նա խլացված ձայնով.
  
  
  "Ոչ, Rico Корелли", - ասել է Քելլին:
  
  
  "Բայց ես նրան հանձնել ֆիլմը պարոն Пибоди! Սույն ֆիլմը Rico Корелли!"
  
  
  "Բացասաբար Են, Парсон. Դա անհնար է":
  
  
  "Ինչպես է հնարավոր?" Парсон լավ блефовал, բայց այն կարող է տեսնել շուրջ լարվածությունը ego աչքի փոքրիկ "սագի թաթիկները" նյարդերի врастают է ego, մարմինը.
  
  
  "Նրա Rico Корелли, Парсон. և այն, վստահեցնում եմ ձեզ վիճարկել այդ փաստը".
  
  
  Անձը Парсона էր որպես գրանիտ. Ինձ вспомнился թերթաքար երկայնքով շվեյցարիայում ski հետքերով. Նա уставился է գլորում микрофильма. Նա բարձրացրել է այն, որ մեկ անգամ եւս քննարկել, նույնիսկ անհանգստացնում է ծավալել ընկ.
  
  
  "Պետք է փորձեք այն կարդալ", - ասաց Քելլին: "Դա շատ քիչ է, որպեսզի տեսնել ։ Ամեն դեպքում դա կրկնօրինակ".
  
  
  Ճակատին Парсона հանդես է եկել բարակ կաթիլ բանկը: "Կրկնօրինակ?"
  
  
  "Այո, իսկապես", - ասել է Քելլին ժպիտով, որի позавидовала էլ իժ.
  
  
  "Իսկ բնօրինակը?"
  
  
  "Պարոն Пибоди է մեկնել ego Վաշինգտոն ստուգելու համար Բյուրոյի թմրանյութերի դեմ պայքարի իր մեծ երկրի".
  
  
  Парсон երկար նայեց Քելլին: Վերջապես նա խորապես ասաց.
  
  
  "Լավ, - ասաց նա: "Tack tack tack."
  
  
  "Իրականում delle, որ Բարրի", - ասաց նա ժպտալով. "Լավ է?"
  
  
  Նա դիմել է ինձ, скривив շուրթերը. "Այն, ինչ կատարվում է ձեզ կազմակերպել այնպիսի шараду? Նրան ձեզ չեմ հասկանում".
  
  
  Նա պատրաստվում է պաշտպանվել. Միթչ Քելլին եւ հասել մեր հիմնական փնտրտուքներից. Մենք որոշել ենք, որ Парсон էր Корелли. Եթե նա Корелли, նա քմծիծաղ տվեց և շնորհավորեց ինձ հետ է իմ փոքրիկ խաղ. Բայց նա չի տրվել. Խնդրի տեսանկյունից Парсона կայանում էր նրանում, որ նա ընդհանրապես չի իմացել, թե ով է Корелли. նա կասկածում է, որ Միթչ Kelly, իրոք, կարող էր լինել նրանց: Եւ միկրոֆիլմերի ego нервировал. Ego էր կեղծ. Դա կարող է ճիշտ լինել. Նա պարզապես չգիտեր, թե ինչ պետք է անել.
  
  
  "Իրականում delle, - ասաց նա ժպտալով, - այդ հանդիպումը կազմակերպվել է հրահրմամբ պարոն Корелли". Իր դեմքով պատասխանեց դեպի Քելլին:
  
  
  Քելլի ժպտաց. "Այո" ։ Նրա հյուրանոց ամեն տարի, որպես նայեց մարդը, որին վարձել, որ պետք է սպանել ինձ":
  
  
  Անձը Парсона էր դիմակ հին կաշվե իրերի.
  
  
  "Դուք շատ юмористичны, պարոն ։
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Ellie "
  
  
  "Դուք կարող եք զանգահարել ինձ Корелли. Դուք լսել նմանություն, պարոն Парсон?"
  
  
  Ինչ чертово համընկնում! Նրա մտածեցի. Այն է, որ ակնարկում էր Քելլին էր մեզ կաթիլ ճշմարտություն է, որ նա էլ անունը Kelly, որ հնչում է, ինչպես Корелли. Բայց խաղացել է գեղեցիկ.
  
  
  "Լավ է ։ Корелли. Սա խաղ է կատու եւ մուկ". Мочка Парсона այժմ блестел բանկի. "Ես չեմ սիրում խաղեր է կատու եւ մուկ".
  
  
  "Ոչ ոք չգիտի", - ասել է Քելլին: "Հատկապես մկնիկը. Մի քանի րոպե առաջ ես եղել է կատուն. Հիմա քեզ մոտ կարմիր աչքերը" ։
  
  
  Парсон ասաց. "Գնում ենք. Որ դու ուզում ես?"
  
  
  "Ես ուզում եմ իմանալ, ինչո ՞ ւ ես փորձեցի ներկայացնել ինձ лоха!" - огрызнулся ես:
  
  
  Парсон նուրբ ժպտաց. "Ես изображаю քեզ, ինչպես лоха առաջին րոպե է, թե ինչպես հանդիպեցի քեզ, Ջորջ, - ինչպես քեզ է մեզ կանչում, պարոն Գաղտնի գործակալ Հետաքրքիր է, եւ ես հասկանում եմ, որ հենց այս պահին դու նկատի է ունեցել".
  
  
  "Դա եղել է անբավարար", - մեղմ ասաց ես: "Շատ недобрый ձեր կողմից, Barry-մանկական". Նրան թեքում է դեպի իրեն. "Ես նկատի ունեմ, երբ դուք դեր է ստանձնել Корелли է Велете".
  
  
  Նա սեղմեց ուսերը, դեմքը застыло է застывшей smile. "Շատ պարզ է ։ Նրա գաղտնալսել է քո մեքենան: Եւ նա այնտեղ էր, երբ Արտուրո էր սպանվել: Նրա մեկնել է Велету գտնել Корелли եւ սպանել ego".
  
  
  Նրան, նայեց Митча Kelly, նա наклонил գլուխը և խմել իր լիկյոր:
  
  
  - Ուրեմն, առաջին գիշերը դուք տուրբինների բաժանմունքում ճոպանուղու?
  
  
  "Իհարկե. Նրան հետեւեց քո Աղ ու Ньев գտնել Корелли. Պարզապես հյուրանոց համոզվեք, որ հանդիպել է բոլոր նրանց, ում դու հանդիպել".
  
  
  "Ուրեմն, դու գիտեի, որ ես հանդիպում Корелли..." Ես դիմել, որ ամեն տարի Митча Kelly, "... կեսգիշերին Велете".
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  "Եւ դուք արդեն սպասում է ինձ, երբ է եկել?"
  
  
  "Ճիշտ է:" Парсон թույլ ժպտաց. "Ես դժվար թե կարողանամ բացատրել դա պատահականություն է, այնպես չէ ՞ ։ Պետք է ասել, որ ես Корелли, երբ դուք ինձ գտել ։ Եւ, բացի այդ, նրան, գիտեր, որ, ի վերջո, գտնել Rico Корелли միջոցով ձեզ": Նա դիմել է Քելլին: "Ինչպես և ես".
  
  
  "Դա մի տեսակ հանկարծակի ոգեշնչում է, չէ՞։" Նրա առաջարկեց.
  
  
  "Դա ճիշտ է։" Парсон ձեռք բերել վստահություն.
  
  
  "Դուք կարծում էին, որ Корелли դուրս է մակերեսին, իմանալ, թե ինչու եք տալիս ինքներդ ձեզ համար?"
  
  
  "Ինչ-որ բան"
  
  
  "Ու դուք հույս ունեին, որ այդ ժամանակ կեղծ միկրոֆիլմերի չի կստուգի?"
  
  
  "Ես պետք է ռիսկի".
  
  
  Այն, откинулся առաջ, նայում նրան. "Ոչ այնքան, Barry. Լավ փորձ. Բայց բավականաչափ լավը".
  
  
  Парсон нахмурился. "Ես չեմ հասկանում".
  
  
  "Բանն այն է, որ դու կտրել արգելակման մայրուղին է" Ռենո "առաջ ես մեկնեցի Велету. Դու հյուրանոց, որպեսզի այն լիովին բացառվում է ամբողջ դաշտի տեսանկյունից. Դու հյուրանոց, որպեսզի Корелли ամբողջությամբ մենակ հուշարձանի մոտ, որ դու կարող էր սպանել ego եւ հեռանալ ազատ է արձակվել: Ճիշտ է?"
  
  
  Парсон խորապես ասաց. "Ես ժխտում է դա. Ինչու ՞ էր գնալ այդ բոլոր խնդիրները, փրկել քեզ, հետո դրան, երբ ձեր մեքենան դուրս է եկել վերահսկողությունից?"
  
  
  Քելլի նայեց ինձ. Դա համոզիչ փաստարկ.
  
  
  Բայց գիտեի, ռևմատիզմի այս штопора: "Դու պետք է ինձ, ապա այն, ինչպես Корелли չի հայտնվել ժողովում: Նա միակն էր, ով կարող է ձեզ նրան: Բացի Хуаны. Բայց Juan թույլ չեն տվել հանդիպել Корелли, քանի դեռ Դու պետք է ինձ, Barry. Կենդանի. Ինչու չէ, հավակնել լինել, որ դու Корелли, քանի դեռ Корелли, վերջապես, չի հայտարարել, ինքս ինձ. Իրականում?
  
  
  Նա նստած էր դեռ.
  
  
  Դիսկո հանկարծ մարել է սուրբ, ապա նորից բռնկվել սերգեյ. Ստերեո էր անջատված է, եւ պարողներ լքել են սեռի հետ փոստային համաձայնագիր կկնքեն. Է փոքր բեմում հավաքվում մասնագիտական իսպանական պարողներ, հագած հագուստները ֆլամենկո. Վեց կիթառահարների նստած են աթոռներին հետեւի տեսարաններ.
  
  
  Հաջորդ պահեր երգիչ - տղամարդը դուրս եկավ առաջ, бренчал կիթառ և սկսեց պատմել պատմությունը պարի.
  
  
  "Ինչ դու ուզում ես ինձ?" է, - հարցրեց Парсон, փնտրում Քելլին:
  
  
  "Ինչ-որ վարձել է ձեզ, որ ինձ սպանել", - ասել է Քելլին, приоткрыв շուրթերը.
  
  
  "Ես դա բացառում, - ասել է Парсон.
  
  
  "Հավերժ չէ ինձ նման խմբին", - ասել է Քելլին ցածր սպառնացող ձայնով. "Ինչ-որ վարձել է ձեզ. Դուք պրոֆեսիոնալ մարդասպան. Բարրի Парсон - դա քողարկում. Ժամանակներից սկսել է երկրորդ համաշխարհային պատերազմի ժամանակ եք աշխատել են տասնյակ երկրներից: Այո. Ինտերպոլը գիտի քո մասին ամեն ինչ":
  
  
  Դա մենք ընդգրկվել շուրջ գլխարկներ.
  
  
  Անձը Парсона վերածվել է սառույցի. "Ես աշխատում եմ վարձով, դա ճիշտ է ։ Այն աշխատում է բոլոր նրանց, ովքեր ինձ վճարում":
  
  
  Նրան, նայեց Քելլին: Նա շարունակում է ճնշումները ։ Парсон կոտրել. Նա խոստովանել է դա ։ Նա զայրանում. Այժմ նա կաշխատի Kelly, եթե Քելլի կդնի սառույցի բավականին բարձր է.
  
  
  Բայց մենք դա բոլորովին չի հյուրանոցներ.
  
  
  "Ով է վարձել եմ քեզ ինձ սպանել?" - կրկին հարցրեց Քելլին:
  
  
  "Եթե նրան ասեմ քեզ, նրա ասի թիրախ երեկո", - ասել է Парсон վերաբերում է խուլ ծիծաղով:
  
  
  "Եթե դուք չեք, դուք հիմա ունեք թիրախ, сидящей այս դիսկո", - ասել է Քելլին, ներդնելով շատ ուժեր խոսքերը.
  
  
  "Ամեն դեպքում ես մեռած է", - տրամաբանում Парсон.
  
  
  "Մենք вытащим ձեզ այստեղ. Ասեք, ո ՞ վ է ձեզ վարձել, եւ մենք կգնանք դեպի օր. Մենք вытащим ձեզ ամբողջ курорту. Ես ունեմ օգնականներ".
  
  
  Քելլի շրջվել է եւ առօրյա բար. Odin ըստ մատուցողների, այնտեղ կանգնած, նայեց Քելլին եւ դեմքով պատասխանեց. Ապա Քելլի նայեցի աթոռին հեռավոր անկյունում սենյակում. Այնտեղ նստած մարդ սեւ. Նա наклонил վերցնում է իր մատը, երբ Kelly նայեց նրան.
  
  
  Փոքր զարդեր, որպեսզի բոլոր նայեցի ճիշտ է ։
  
  
  Парсон էր ալյուր, մաքուր
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  շ.
  
  
  Заиграла երաժշտություն, ֆլամենկո, ու մենակատար լույս պարել: Նա արագ է եւ դիմացկուն. Ego կրունկներ գնացել, ինչպես пулеметный կրակը: Պարը ավելացել է տեմպերով եւ ծավալով:
  
  
  "Ասա ինձ, ով է քեզ վարձել!" - прохрипела Քելլին:
  
  
  "Ոչ մի բան", - ասել է Парсон. "Ինչ-որ բան, բայց ոչ այն".
  
  
  "Մաֆիոզ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Նա daily նայեց ինձ. "Դա եղել է իր ղեկավարած Москато! Ոչ այն": Ego աչքերը լայն. Նա հասկացել է, որ գրեթե ինձ ասաց, ովքեր ego վարձել.
  
  
  Մնացել է միայն մեկ մարդ!
  
  
  "Դա է, որ!" - շշնջաց ես, կռում է Парсону. "Թինա!"
  
  
  Նա կարծես застывшим ժամանակի եւ տարածության մեջ.
  
  
  Նա բացեց իր բերանը և կրկին փակել այն: Ego նպատակն է փոքր-ինչ кивнула. Այդ ամենը.
  
  
  Այնուհետեւ նա տեղափոխվել.
  
  
  Նա տեղափոխվել է կայծակնային արագությամբ. Նրան, տեսել է, թե ինչպես ego ձեռքը ծնկներին ձգվում է ремню, որտեղ նա դրեց իր մեծ Уэбли. Նրան տեսել կոճղ նրա վերնաշապիկը. Նա փորձել է հարվածել Քելլի առաջին կրակոցից, բայց նրա срезал ego ձեռքը ատրճանակով, երբ նա քաշեց. Այդ պատճառով նրա գովազդում ego ձախ իրեն, որպեսզի կարողանա վերահսկել ego ձեռքը ատրճանակով. Կրակոց է հնչել, բարձրաձայն և հստակ, բայց, բարեբախտաբար, ընկել է հատակին.
  
  
  Անմիջապես հնչեց երկրորդ կրակոցի.
  
  
  Парсон напрягся է спинке նստատեղ, այնուհետեւ կտրուկ իջել է, որպես խամաճիկ, երբ ee պարան роняют, եւ թույլ է տվել իր գոլերի նիհար առաջ, countertop.
  
  
  Նրա ոտքը դրեց ատրճանակ Уэбли, եւ Քելլի արագ բարձրացավ ու մոտեցավ մարմնի Парсона. Այնքան շատ աղմուկի, երաժշտության, պարի և զվարճանքի, որ, ի զարմանս մեզ, ոչ ոք չի նկատել երկրորդական խաղեր մութ discos.
  
  
  Քելլի վերցրել է Парсона համար ուսին եւ распрямила ego նստավայր. Այն տարածված է իր ձեռքը, եւ բարձրացրել է "Уэбли", հրում ego միջեւ գոտիով եւ փորը. Այնուհետեւ նրան, շրջվեց, բռնեց Парсона համար աջ ուսին եւ օգնել Քելլի բարձրացնել ego ոտքերը ։ Աջակցելով ego միջեւ, մենք пробирались միջոցով խցանված սեղաններ ելքի վրա դիսկոտեկ.
  
  
  "Муй боррачо". Քելլի кивнула մեկին միջոցով մատուցողներ ։
  
  
  Մատուցողը կարեկցանքով ժպտաց.
  
  
  Երկրորդ, պար, ֆլամենկո շարունակվի, пулеметные կրակոցներ ինչի պարողների արել անհնար է տարբերել ձայները սույն ատրճանակ-գնդացիր է բարձրակրունկ կոշիկների պարող տեղական Խոսե Հունա.
  
  
  "Երբեմն ատում եմ այս աշխատանքը", - ասաց ինձ Kelly, երբ մենք դուրս ենք եկել նախասրահ աստիճաններ.
  
  
  Մենք потащили անկյանք մարմինը Բարրի Парсона միջոցով նախասրահ - բարեբախտաբար, այս պահին դատարկված է աստիճաններով, իսկ հետո սկսել է դանդաղ աճ:
  
  
  Նա շատ էր մեռած է, երբ մենք վերջապես դրվեց ego, ego, սեփական մահճակալ ego սեփական սենյակում.
  
  
  14
  
  
  Միթչ Քելլին մի քանի տարի աշխատել է դետեկտիվ ոստիկանության Սան Ֆրանցիսկոյում առաջ հրաժարական է տվել, որպեսզի միանալ ախոռները ԿԱՑԻՆ. Հազիվ նրա փակել դուռը սենյակ Բարրի Парсона, ինչպես նա արագ шталь որոնել գրպանում հագուստի Парсонса.
  
  
  Նա разложил բովանդակությունը коммода ու գնաց լոգարան-ն սրբիչ. Մարմնի և ձեռքերի Քելլին էր շատ արյուն. Քելլի կրակել է эму է ավելացնել փոխարժեքով, եւ ուժը հարվածից անմիջապես սպանել է Парсона. Քելլի օգտագործում է իր սեփական Colt.38 Detective Special, снаряженный այդ հատուկ փամփուշտներով բարձր տարրական արագությամբ եւ մեծ թափանցող ունակությունը.
  
  
  Երբ Kelly դուրս է եկել ի սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ, նա խնամքով սրբեց իրեն ու նայեց իր ձեռքի ժամացույց ։
  
  
  "Դրամապանակ", - ասացի ես: Իր ընկերների թուղթ. "Barry Парсон, այնտեղ գրված է" ։
  
  
  "Խստորեն прикрывайся", - пробормотала Kelly, մոտեցում է ինձ, եւ ես կանգնած եմ կողքին, դիտելով. "Ինչ-որ բան լավ է ստացվում".
  
  
  "Փաստաթղթերը? Դուք կարծում եք, որ դա եղել է ՄԻ-5?"
  
  
  Քելլի թափ տվեց գլուխը ։ "Ձեզ ասել, որ մենք կապվել ենք британцами. Նրանք հաստատել են ego, անհատականություն".
  
  
  "Այո, բայց..."
  
  
  "Երբ բրիտանացիները չեն հաստատում, բրիտանացիները հերքում են. Տեսնում եք?"
  
  
  Դրա միջոցով շարունակել է վարկային քարտ եւ անձնագիր: Նրան, նայեց անձնագիր, բայց Քելլի թափ տվեց գլուխը ։ "Մոռացեք այդ մասին: Դա նույնպես քողարկում".
  
  
  "Նման իրական"
  
  
  "Դուք կարող եք ստանալ մի լավ հավաքածու փաստաթուղթ, որի Պորտուգալիայում, եթե դուք ունեք գումար է վճարել դրանց համար. Այդ թվում ' լավագույն կեղծ անձնագրի վրա մայրցամաքում. Եվրոպայում թափառում է հարյուրավոր կեղծ վկայականների - ամեն ինչ արվել է Լիսաբոնում".
  
  
  Նրա մտախոհ դիտել է թղթի. "Հոտ է գալիս կառավարական?"
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ "Ես կասեի, որ նա եղել է фрилансером. Շահադիտական ինքնազբաղված. Ինչ-որ բան այս տեսակի. Ասել ձեզ, որ այս մասին հայտարարել է эму վաճառքի արգելքը". Բայց ես դեռ պատրաստվում եմ ստուգել ego տպման մատները ".
  
  
  Նրան շարունակել կարդալ թերթերը, իսկ հետո զբաղվեց ego ուղեբեռի. Այնտեղ ոչինչ չկար, որ կարող էր ակնարկել է մեզ, որ, բացի հարուստ բրիտանացու, проводившего ժամանակի մեծ մասը, ճամփորդելով մայրցամաքում.
  
  
  Քելլի достала փոքրիկ հավաքածու է եւ սկսել է գլորում տպման Парсона. Ավարտելով բոլոր տասը, նա զգուշորեն ջնջել թանաք եւ դրեց տպելու համար пергамин. Այնուհետեւ նա досталь մի փոքր մինի ֆոտոխցիկ է ստեղծվել ճապոնական արտադրության հետ проставленным անունով, եւ մի քանի լուսանկարներ անձանց Парсона. Ի վիճակի են խաղաղություն Բարրի Парсон նայեց բոլորովին innocuous, որը զրկված է կենսական ուժ, որը զբաղվում է արել ego այն, ինչ նա էր ։
  
  
  Ամն-ego բաներ չի եղել, բացարձակապես ոչինչ, ինչը կարող է կապել Парсона է синдикату որևէ երկրի վրա. Մենք մտածեցինք, որ Парсона չկա, մեղուները
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Աշխատելով ցանկացած խումբ, Կառավարությունը հանդես է եկել фронтменом, բայց հատկապես դրա հետ.
  
  
  Եւ սա է Tina է հարցական նշան թիվ մեկ. Ում վրա նա աշխատել է, եթե նա իրոք աշխատում էր ինչ-որ մեկին?
  
  
  Քելլի շարունակում էր նայել ժամերին:
  
  
  "Մտահոգված ժամանակ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ես զարմանում եմ, որ մենք պետք է անել այդ մարմնի".
  
  
  Նրա արել խորը շունչ. "Մենք քիչ բան կարող ենք անել: Մենք պարզապես դուրս ու թողնում ենք դա այստեղ":
  
  
  "Բայց Ելենա Մորալեսը?"
  
  
  "Նա մտնում է եւ գտնում է, ego. Եւ նա տալիս է սուլիչ. Ոչինչ, որ կապում է մեզ հետ Парсона, ոչ մի կոնկրետ բան.
  
  
  "Մենք տեսել ենք նրա հետ դիսկո".
  
  
  "Դուք կարող եք ուղղել?"
  
  
  Քելլի մտածում. "Արդեն բավականին ուշ է եղել: Ձայնը ինչու են ստուգում ։ Տասնմեկ երեսուն": Չեմ կարծում, որ իմ շփումը հիմա հերթապահում".
  
  
  "Բարձր տղամարդը բեղ ֆու-маньчжурской ցեղատեսակի?"
  
  
  Քելլի ухмыльнулась. "Այո" ։ Դու ego գիտես?"
  
  
  Նրա sel եւ уставился գորգի. "Մենք ունենք մեկ այլ խնդիր, որի մասին պետք է անհանգստանալ. Թինա չգիտի, որ ee վարձու մարդասպան է մեռած. Նա կարծում է, որ պետք է սպասել, երբ նա կժամանի Աղ եւ Ньев, որ շոշափել Корелли. Իսկ դա նշանակում է, որ նա կգա ։ այստեղ: Մենք պետք է դադարեցնել այն":
  
  
  Քելլի нахмурилась. "Ինչպե ՞ ս"
  
  
  Իր երկար մտածեցի. "Տես. Ինչ վերաբերում է այս? Մենք звоним Тине հյուրանոց Գրանադա. Մենք վերապահում հաղորդագրություն Մարդ: Ամն-nen ասվում է, որ նա հեռանում է ՝ Sol y Nieve, եւ ցանկանում է իմանալ, թե որտեղ նրա հետ հանդիպել ։ Ապա մենք պարզապես սպասում ենք այստեղ, մինչեւ նա կզանգի հյուրանոց. Մենք պարզում է, hema նա ցանկանում է խոսել. Այս տղամարդը Rico Корелли ".
  
  
  Այն նայում է պատուհանից, ակնկալելով պատասխան Քելլին: "Լավ է հնչում. Որ մեզ կորցնել?"
  
  
  "Ենթադրենք, նա անմիջապես կզանգի Парсону, որ ասել էր, թե ով է կրակել?"
  
  
  Քելլի հերքեց իր ուսերը. "Նա գտնում է, որ Парсон մեռած է, ապա կապվում է Корелли. Ամեն դեպքում, մենք առջևում է":
  
  
  "Ես գնում եմ դահլիճ սպասումները, պետք է կանգնեցնել դիակ է հայտնաբերվել Մորալեսի", - ասացի ես: "Ես չեմ ուզում, որ նա забрела այստեղ եւ գտել մարմինը: Նա կարող էր զգուշացնել ամբողջ հյուրանոց".
  
  
  "Ես կմիանամ ձեզ, թե ինչպես պետք է միայն կասեմ, կնոջ Бергсон".
  
  
  Մենք թողել դուռ незапертой եւ դուրս եկան միջանցք: Ոչ ոք մեզ չի տեսել:
  
  
  * * *
  
  
  Եւ Խուան Ռիվերան, եւ Ելենա Մորալեսը սպառնում է ինձ, երբ նրան, մտավ նախասրահ մի քանի րոպե անց: Նրան լսել բարձրաձայն ծիծաղում ու խոսում զվարճալի ամբողջ вестибюля. Խուան եւ Ելենա կենտրոնում էին աղմկոտ yahoo հետ герром Хауптли, երկու ego գերմանացիների, ego հաղթեց դանիացի մարզիկ եւ մի խումբ, մոտավորապես քսան այլ դահուկներ զույգերի.
  
  
  Նրան, մոտեցավ և դեմքով պատասխանեց Juan եւ Ելենա. Միջեւ: նրանք արել են ինձ համար տեղը: Герр Хауптли տեսավ ինձ, ողջունեց ինձ ու խմբին է ներկայացրել.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց, քաշում խրոցը ձեռքով եւ откинулся է бахарев միջեւ աղջիկների, նայելով այրվող կրակը: Այստեղ անվտանգ եւ հուսալի, հեռու ձայնի կրակոց է արձակել և տեսակի արյան մեջ:
  
  
  Պարոն Хауптли վերաբերվում խմբին իր ավելի հետաքրքիր մարզական подвигами - նա որսի սիրահար, փորձագետ ձկնորսական բռնում, яхтсменом մեծ հաջողությամբ եւ մեծ ալպինիստ. - և նրա ուրվագծվում է մի քանի տող է ստուգման ճաշի և հանձնել նրան: Juan նախազգուշացում է պահել ego աչքից հեռու.
  
  
  Նա նույնիսկ չի ճանաչում դա, բայց ես գիտեի, որ նա կարդում է այն տեսադաշտից դուրս բոլորի համար. Սուր արմունկով հարված կող, ինձ ասաց, որ նա հասկացել էր.
  
  
  ПАРСОН ՄԵՌԱԾ. ՏՂԱՄԱՐԴԸ ԹԻՆԱ. ՊՈՉԸ ԵՂՋԵՐՎԱԲՈՒԾՈՒԹՅԱՆ.
  
  
  Նրա popped այդ վերջին մասը, քանի որ գիտեի, թե ինչ պետք է անել Еленой Մորալեսը: Եթե նա լրջորեն կապված է Բարրի Парсоном, որ նա կարող էր իմանալ կամ ենթադրել, որ նա որոշել է. Հակառակ դեպքում անհրաժեշտություն չկար քշել իր հետաքննության համար. Բելլա нах նրան, իսկ հյուրանոց, որպեսզի նա հայտնի է դարձել մահվան մասին Парсона. Նրան, զգացի, որ եթե Խուան չի կարող կանգնեցնել նրան, ապա կարող եմ ։
  
  
  Դռնփակ կենդանի հայտնվել Միթչ Kelly, լայն ժպտում ու махая ծանոթ param. Այնուհետեւ նա նկատեց ինձ, արագ մոտեցավ, leaned և ասաց մեղմ ձայնով: "Նախասրահ. Արագ": Ոչ ոք չի լսել: Նա քամած իմ ուսին, առատորեն համբուրեց Խուան այտ եւ լքել է հյուրասենյակ, кивнув герру Гауптли ներողություն հայցելով:
  
  
  Նրա անդրադարձել է ազդրի Хуаны եւ կացավ, որ հեռանա ։ Քելլի նստած ես ապակե պատուհաններ, առաստաղի հետեւի вестибюля, выходившего վրա նախալեռներում շվեյցարիայում ski հետքերով. Նա նայեց իմ արտացոլում է ապակու. Լոբբին բոլորովին пустынен.
  
  
  Նա ինձ ասել շշնջացել, չի шевеля շուրթերը, հին ոստիկանը խաբել, заимствованный մոտ բանտախցի ընկերներ.
  
  
  "Նա դուրս է եկել, հյուրանոցի շուրջ Գրանադա. Պարզվում է, նա ուղարկվում է Աղ եւ Ньев".
  
  
  "Երբ նա գնացել?"
  
  
  "Այսօր երեկոյան ։ Հայտնի չէ, թե երբ".
  
  
  "Դա վատ լուրեր.
  
  
  Քելլի кивнула.
  
  
  Դիմագրավելու ապակե պատուհաններ նրան տեսա, թե ինչպես մի շուրջ ծառայողների դրեց հեռախոսը եւ անցել նախասրահ է холлу. Մեկ րոպե անց նա կրկին դուրս եկավ: Նրա համար արագ ու նրբորեն էր Ելենա Մորալեսը:
  
  
  Նրա հրահրում է Քելլին: Ելենա որոշվում է ուղեւորվել է սանդուղք. Դա նշանակում է, որ նա գնացել է իր սենյակ - սենյակ, որը նա կիսում Barry Парсоном!
  
  
  Քելլի եւ նրա փոխանակել удивленными հայացքներով: Նրան, տեսել է, թե ինչպես է Խուան դուրս է գալիս ննջասենյակի անհանգստանալ հայացքով: Նրա հարվածել է Քելլին:
  
  
  "Պահել Խուան կենդանի սենյակ. Միացեք նրան. Նրա կգնամ համար Еленой".
  
  
  "Ճիշտ է."
  
  
  Նրա սպասեց, մինչեւ Ելենա բարձրացել է կես աստիճաններով, նախքան սկսել
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  d հետո нах. Ինչ-որ բան է պատահել ։ Ինչ-որ մեկը զգուշացրել է նրան. Ես չէի կարող հասկանալ, թե ով կամ ինչու. Եւ այնուամենայնիվ, ակնհայտ էր, որ նա գնում է իր սենյակ:
  
  
  Երրորդ հարկում. Միջանցքով, շուրջ թեքում. Այն անցկացվում է պայուսակը համար բանալիներով ։ Բայց երբ նա достала om եւ անդրադարձել գրիչներ, դուռը բացվել. Նա շրջվեց, նայեց ստուգել միջանցք. Նրան սպասում նման շարժումները, եւ աղավնի ետ մի անկյուն, փախել է մտքում.
  
  
  Նա ինձ չի տեսել ։
  
  
  Նրան, լսել է, թե ինչպես է դրան, փակվել է դուռը:
  
  
  Արագ շարժվեցի միջանցքով և կանգ է sl օր. Սկզբում ոչինչ չեմ լսել են plating հաստությունը. Գորգ չի տվել հնչյունների доноситься միջոցով ճեղքել միջեւ դուռը եւ ժամկետում.
  
  
  Բայց հետո ինձ թվաց, որ ես լսում եմ ներսում շշնջում ձայն: Նրա լսել եմ, մի թեթեւ, բարձր ձայն - իգական. Իհարկե, ձայնը Ելենա Մորալեսը: Բայց hema նա խոսեց?
  
  
  Մեզ odin. Ոչ ոք ։ Իհարկե, այն ցուցադրվելու է հեռախոսով!
  
  
  Ապա խշշոց ցույց կտա դադարել, եւ նրան այլեւս ոչինչ չի լսել: Սպասել ձայնի փոխարինման ընդունիչ վրա, բայց կարոտել. Ապա դուռը բացվել է, եւ ա. պապյան захлопнулась. Կաբինետ? Նա одевалась է, որ փողոց դուրս գալուց:
  
  
  Նրա, արագ է անցել հեռավոր թել միջանցքում եւ դուրս եկավ պատշգամբ, окружавший շենքը երեք կողմերից. Նրա փախել էր նշանակում եւ հեռանալ արտաքին պատի մոտ, սպասելով, մինչ Եղջերու դուրս գալ միջանցք:
  
  
  Սակայն նա չի հայտնվել.
  
  
  Նրա նայեց և ժամերին.
  
  
  Տասնհինգ րոպե:
  
  
  Նրա շարժվեցի ետ միջանցքով, եւ դադարեցվել է նրա դուռը, вытянув պարանոցի եւ կցելով ականջ է ոսկեզօծում.
  
  
  Ոչինչ ։
  
  
  Նրա քաշեց "Люгер" եւ սեղմված ego կրծքավանդակի, երբ ընթանում է առաջ, և դիմել բռնակի. Փակվել դեռ բաց էր, ինչպես եւ մենք Քելլին:
  
  
  Արագ մտավ մեջը, ձեր մեջքին դեմ է օր ու առաջադրելով "Люгер" առջեւ ։
  
  
  Այնտեղ ոչ ոք չի եղել - կենդանի.
  
  
  Մարմինը Парсонса лежало հենց այնտեղ, որտեղ մենք ego չի թողել.
  
  
  Բայց սենյակում այլեւս ոչ ոք չի եղել:
  
  
  Որտեղ էր Ելենա Մորալեսը?
  
  
  Նրան, նայեց դուռը զուգարան, բայց կաբինետ էր շատ փոքր է, որ ինչ-որ մեկը կարող է այնտեղ թաքնվել. Եւ դեռ...
  
  
  Դա թույլ էր ձայնը, և սկզբում նույնիսկ չի էլ վստահ է եղել, որ լսել է նրան: Բայց երբ այն կանգնած էր այնտեղ, հազիվ решаясь շնչելու լսեցի ego կրկին. Դա եղել է անսխալական հնչում է մի մարդու, որը փորձել է մնալ կայուն, բայց փոքր-ինչ шевелился. Նրան կրկին նայեց կաբինետ, բայց ձայնը գալիս ոչ այն կողմից ։
  
  
  Չկա ։ Նա եկել է ՝ լոգարանում.
  
  
  Նրա ամուր բռնեց "люгер" եւ մոտեցել օր լողանում. Փակվել է ։
  
  
  "Ելենա", - ասաց նա հանգիստ.
  
  
  Պատասխան չի եղել:
  
  
  Ինչ-որ մեկը այնտեղ էր, եւ դա եղել է ոչ Ելենա. Ուր է նա գնում? Կամ նա եղել է hema-որ բան դեռ?
  
  
  "Ելենա", - ասացի ես, այս անգամ ավելի բարձր:
  
  
  Ոչինչ ։
  
  
  "Ես պատրաստվում եմ բացել է այդ դուռը: Ես մի ատրճանակ. Դուրս արի, ձեռքերը գլխին", - рявкнул ես, կանգնած մի կողմից, քան օր.
  
  
  Ոչինչ ։
  
  
  Այն, схватился համար առիթ օր, դեռ կանգնած прижатой է ոսկեզօծում օրը, և դիմել է իր մոտ. Դուռը բացվեց, և распахнулась մեջը. Նրա напрягся. Մեր ձայնի.
  
  
  Միջոցով բաց ճեղք այն կարող է տեսնել բաղնիք. Սերգեյ այրվել. Եւ այնտեղ, գունատ ու լարված, նստած Թինա Бергсон, մինչև հոգու խորքը испуганная.
  
  
  Նրա շարժվեցի, прикрывая նրա люгером. Հետո նրան տեսա тазу разложенные օգտագործման համար պարագաներ: Подкожный, շիշ հեղուկ, բամբակյա տամպոններ.
  
  
  Նա նայում է ինձ լայն աչքերով.
  
  
  "Որտեղ Ելենա?" Նրան հարցրեց, ee, թեեւ դրա փոխարեն նրան կարող էր տալ դեռ հարյուր հարցերի:
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Ես չեմ տեսել դիակ է հայտնաբերվել. Նրան տեսա միայն Բարրի. Եվ նա... նա մեռած էր". Նրա ձայնը ընկել է մինչեւ շշուկով. Նա եզրին էր բարձր ջերմաստիճան չի գրանցվի.
  
  
  Նրա, անցել է զուգարանը եւ կոպիտ բռնեց նրա անկյուն. Նա snuggled ինձ, դժվար է հազիվ շնչում.
  
  
  "Նա սպանել է ego?" ee ձայնը շշնջաց իմ ականջին.
  
  
  Նրան ոչինչ չի ասել ։ Ինչպես ես կարող եմ ասել, hey, որ դա եղել է Քելլի եւ նրան?
  
  
  "Ինչո ՞ ւ ես վերադարձել է Աղ եւ Ньев?" - հանգիստ հարցրեց նրան ընկ.
  
  
  Ee աչքերը повернулись ինձ. Նրա հրել է նրան եւ усадил եզրին լոգանք. Նրա sel կողքին ։ Նրան պահել Люгер մոտ нах կրծքավանդակի. Նա խորամանկ կին է, եւ նրա հե ՜ յ, բոլորովին չի վստահում.
  
  
  "Տեսնել... տեսնել..."
  
  
  "Barry Парсон", - հավելել է": ես. "Որպեսզի ցույց эму Корелли, որ նա կարող է սպանել ego".
  
  
  Մեր ձայնի.
  
  
  Նրա շուրթերը задрожали, իսկ աչքերը զվարճացել են ինձ. "Այո", - շշնջաց նա:
  
  
  "Դուք վարձել Բարրի Парсона, որ սպանել է Корелли", - վճռականորեն ասաց ինձ. "Դուք չեք կարող ժխտել. Նա ասել է մեզ, շուտ..."
  
  
  "Ես չեմ բացառում դա", - հաստատակամորեն ասաց նա: Նրա դեմքը կրկին ձեռք է բերել գույն. Իմ կարծիքով скользнул ըստ թմրամոլ համար subcutaneous ներարկման.
  
  
  "Շարժիչ?" Նրան հարցրեց. "Դու սիրահար է? Այս ամենը?"
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. "Ես ամեն ինչ շփոթված. Ես չգիտեմ, թե ինչու են իրեն ուզում է սպանել ego, բացառությամբ այն բանի, որ ես ատում եմ էգոն ավելի շատ է, քան որեւէ այլ աշխարհում":
  
  
  "Բայց նա դրանից հրաժարվում է, сдавая բոլոր նրանց, ովքեր ներգրավված են գաղտնի ցանց", - ասացի ես:
  
  
  Նա կախել է գլուխը.
  
  
  "Ինչու եք դուք վերադարձել?" - կրկին հարցրեցի ես:
  
  
  "Գտնել Բարրի", - մեղմ ասաց Թինա. "Ես բարձրացել է балкону, այցելեցի դեպի ներս և տեսավ նրան: Մեռած. Նրան, մտավ..."
  
  
  Նրան էր նայում իր ուսին. Իհարկե! Պատշգամբ! Այս րդ
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  ինչպես Ելենա միջոցով դուրս է եկել սենյակից, տեսնելով ee. Երբ Ելենա գտել Բարրի մեռած է, նա մինչեւ մահվան վախեցած ու փախել. Նա պարզապես բացել է ֆրանսիացի օրը, դուրս է եկել պատշգամբ ու շտապեց դուրս. Ապա, անմիջապես հետո ' այս, - Թինա բարձրացել է հետեւի ճանապարհին հանդիպել Բարրի է ego սենյակում, հնարավոր է, նրանք երկուսն էլ նախատեսում է հանդիպել, եւ նա գտել է Բարրի մահացած. Ee կարիք թմրանյութերի հավաքականները, եւ նա գնացել է լոգարան, որպեսզի ապաքինվել, ինչպես նրան.
  
  
  "Ես մտա ու հայտնաբերեցի, որ նրա վրա կրակել են. Սկզբում, մտածեցի, որ Ելենա կարող էր սպանել ego. Բայց, հնարավոր է, Корелли հայտնաբերել է, որ Բարրի հետապնդում ego. Հնարավոր է, Корелли գիտեր, որ ես եմ"... Նրա աչքերը արցունքներով լցված. "Ես վախենում է, Նիկ!"
  
  
  Նրան ցնցել է այն. "Դու պետք է հեռացնել ինձ Корелли, Թինա. Սա միակ ռևմատիզմի. Շատ մարդիկ փորձել են խանգարել մեզ ստանալ այս անունների ցանկ. Չափազանց շատ են. Հիմա գործը քոնն է, Tina".
  
  
  Նա побледнела. "Նա գտնում է, Նիկ! Նա կմտածի, թե ես վարձել է ինչ-որ մեկին սպանել ego! Դու չես կարող ստիպել ինձ անել դա: Դու պետք է ինձ ազատ արձակել!"
  
  
  "Մեզ ինչ, Tina!" - огрызнулся ես: "Դու միակ ռևմատիզմի. Դու ինձ նրան բաց հիմա. Պարզապես ինձ ցույց տալ ego, եւ..."
  
  
  "Նա չի ընդունում այդ!", - բացականչեց նա: "Նա կարող է ժխտել իր ինքնությունը".
  
  
  "Թինա..."
  
  
  Նա потянулась համար ասեղ համար subcutaneous ներարկման. Նրա guessed, թե ինչ է նա պատրաստվում անել, երբ շրջվեց, նայեց ուսի. Նրա սեղմված, քիչ լյուգերա է փափուկ մասերը իր պարանոցի. "Ոչ-ոչ, Tina! Չէ ասեղ. Իհարկե, մի քանի րոպե ամեն ինչ լավ կլինի, բայց դու միշտ պետք է վերադառնալ իրականության հետ":
  
  
  "Նիկ!" - всхлипнула նա, պահպանելով ասեղ.
  
  
  Նրան հրել Люгер րոպե եւ հասել ասեղ. Նրա դեմքը փոխվեց գրեթե ակնթարթորեն. Այդ համերաշխ գեղեցիկ դիմակներ այն վերածվել է морду адского կատվի աչքեր շողշողուն ատամներ оскалились, շուրթերը раздвинулись է зверином рычании.
  
  
  Ասեղ մտավ ինձ предплечье նախքան այն կարողացել է պաշտպանել իրեն խելագար рубящего հարված.
  
  
  Նա засмеялась հանգիստ невеселым воплем.
  
  
  Նրան, զգում էի, թե ինչպես ամեն ինչ գնում է իմ միջոցով ... Նրան, զգում комком: աղբյուր ' bbc russian
  
  
  Նա առաջնորդում էր ինձ հաջորդ սենյակ, իսկ հետո հրել է աթոռը.
  
  
  "Փոքրիկ խառնուրդ մեր սեփական, Նիկ", - ասում էր նա իր սատանայական ժպիտ. "Դու կմնաս այնտեղ, որպես մի գեղեցիկ փոքրիկ տղան. Նրա պատրաստվում եմ հեռանալ այստեղից" ։
  
  
  Ոչ, Tina! Նրան փորձում են ասել, բայց ոչինչ չստացվեց ։
  
  
  Թվում էր, թե նա շարժվում է դեպի արագացված տեմպերով չայկային fps, пробегая միջոցով ֆրանսիացի օր балкону. Այնուհետեւ սկսվեց լռություն.
  
  
  Մի քանի դար է, լսել է, թե ինչպես է ինչ-որ բախել դուռը ։ Դա եղել է Քելլին:
  
  
  "Նիկ! Դու այնտեղ? Նիկ?"
  
  
  Նրա բացել է բերանը. Համենայնդեպս, նա сдвинулся. Բայց ես ոչ մի ձայն: Պոլիոմիելիտի անցել է?
  
  
  Դուռ распахнулась, եւ Քելլի հայտնվել է սենյակ ատրճանակով պատրաստ. Նա կանգնած նայում է ինձ, ի զարմանս.
  
  
  "Հեյ, Նիկ!"
  
  
  Նրան կրկին пошевелил շուրթերը. Պոլիոմիելիտի անցնում էր. Այն, проворчал.
  
  
  Քելլի огляделась, ստուգել է զուգարանը եւ զգացել հոտը ասեղներ subcutaneous ներարկման. Անմիջապես նա ետ ինձ, հարվածել ինձ անձին, բարձրացրել է աթոռից և ընդգրկվել է զուգարանը. Նա հրել է իմ գլխին տակ ցնցուղ եւ սառը ջուր հարվածել ինձ պարանոցի.
  
  
  Քելլի խոսում է ինձ հետ, մինչեւ աշխատել.
  
  
  "Դա ինչ-որ բան նոր. Մենք ունենք պաշարները դրանից ։ Вырубает ձեզ, որպեսզի դուք կարող եք տեղափոխել, բայց դուք կարող եք տեսնել այն ամենը, ինչ տեղի է ունենում. Ժամանակավոր պոլիոմիելիտի. Կատարվում է курари, նաեւ հայտնի է որպես урари, урари, уурали, вурали. եւ woorara. Բայց այն կրճատվել է ինչ-որ բան այլ. Մի հարցրեք ինձ, որ. Ֆորմուլա միշտ անհետանում է, երբ մենք om ստանում ".
  
  
  Շուտով նրա կենդանացել.
  
  
  "Արագ!" Նրան ասաց. "Դա Թինա. Նա եկել է նրա Գրանադայի հետ հանդիպելու Բարրի Парсоном, եւ գտել է ego մարմինը այստեղ. Նա այժմ ճանապարհը դեպի ելքը. Նա կարծում է, որ սպանել է Корелли ego. Եթե նա փախչելու է ռազմի հիմա, նա կարող է սպանել ego ուշ:
  
  
  "Սպասիր" - огрызнулась Քելլին: "Ես եկել եմ այստեղ, որպեսզի գտնել ձեզ. Թինա էր ներքևում, նախասրահում, նպաստում է բեմ!"
  
  
  "ԱՀԿ?" - անհամբեր հարցրի ես ։
  
  
  "Թինա Бергсон".
  
  
  "Թինա!"
  
  
  "Միանգամայն ֆանտաստիկ. Բայց հիմա նա գնացել".
  
  
  "Գնացել? Բայց...?"
  
  
  "Նա եղել նախասրահում, բայց գնաց", - ասաց ինձ Kelly, երբ մենք վազում միջոցով սենյակ եւ գնաց միջանցքով. Մենք սկսեցինք իջնել աստիճաններով, եւ տեսել է ամբոխի մեջ նախասրահում. Բոլոր նայում ավտոկանգառ.
  
  
  Նրան տեսավ Հուան, որը զբաղվում է կանադայում եւ դարձել է սպասել մեզ:
  
  
  "Ինչ է դա նշանակում?" - огрызнулся ես:
  
  
  "Նա կարմիր" Յագուար ", - ասել է Խուան, մատնանշելով կայանված մեքենաներ. Նրան, տեսել է, թե ինչպես մեկ, շուրջ նրանց վառեց լույսերը. Սերգեյ կտրել միջոցով խավարը եւ լուսաբանել ձնառատ լեռան լանջ, որտեղ ճանապարհը поворачивала է Պրադո Льяно և վարում է գլխավոր մայրուղու.
  
  
  "Նա կազմակերպել է մեծ բեմը", - արագ ասաց Խուան. "Դա շատ դրամատիկ".
  
  
  "Շատ կտրուկ!" - չոր ասաց Քելլին:
  
  
  "Դուք պատրաստվում եք ասել ինձ, որ նա արել է?" - անհամբեր հարցրի ես ։
  
  
  "Նա այստեղ էր եկել ոչ թե տասը րոպե առաջ, բարձրացրել է դժոխք և հարցրեց Մարիո Сперанцу!"
  
  
  "Ո ՞ վ է Մարիո Сперанца?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Քելլի թափ տվեց գլուխը ։ "Երբ էյ ասացին, որ сеньора Сперанса այստեղ չկա, նա չի դիմացել եւ չի հայտնվեց հիստերիային վճարումների հենց այստեղ, նախասրահում".
  
  
  Նրան կարող են տեսնել
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Յագուար սկսել է շարժվել. Խարտյաշ մազերը Թինա ծածանվել ետեւում нах.
  
  
  "Դա ստիպում է մեզ հեռանալ հոլլ փախուստի մեջ", - բացատրել է Խուան.
  
  
  "Իսկ հետո նա անմիջապես վայր է ընկել, և բեռնակիր ստիպված է եղել իր վերակենդանացնել", - եզրակացրել է Քելլին: "Ես գնացի քոնն է" ։
  
  
  Նրա нахмурился, արագ մտածելով. "Զվարթնոց" - տեսարաններ այստեղ ներքեւում. Ինչ է դա, ես չգիտեմ ։ Բայց ես պետք է նրան դադարեցնել".
  
  
  "Իրականում, - ասել է Քելլին: "Ինչ ենք մենք անում?"
  
  
  "Նայիր այդ Մարիո Сперанца", - ասել է նա Քելլին: "Ես, հավանաբար, գոյություն չունի ։ Նրա կգնամ համար Թինա!"
  
  
  Նրա պանցիր ամբոխի նկատմամբ մանող դուռը եւ նկատել այնտեղ պարոն Гауптли հետ ego թիմի подхалимов. Նա երեւում ձեռքը և հեռացավ.
  
  
  Է "Ռենո" ցուրտ էր. Գնացքը դուրս է լավ. Նրան, դուրս է եկել ճանապարհ եւ երկու անգամ սայթաքեց, նախքան վերցրեց դա հսկողության տակ: Երթևեկելի մասի էին սառցե կետեր, այնպես, ինչպես երկու գիշեր առաջ.
  
  
  Ճանապարհ նահանջել է եւ повернула ուղիղ. Նրան ընդհանրապես չէր կարող տեսնել կարմիր "Յագուար", բայց հիշել է, որ ճանապարհ повернула ուղղակի, իսկ հետո սկսել է շրջել ձախ է, երկար, լայն նալ, ձեւավորված ցուցանակների, որը բռնել սննդամթերքի համար երկրամաս барранки.
  
  
  Նրա միացրել է շարժիչը, քանի որ չի ցանկացել կորցնել նկատի Jag.
  
  
  Իմ ֆարահ виднелась ճանապարհի եզրին, եւ ակամայից կտտացրել ահաբեկելը, ստուգել են ցույց տվել: Ես ազատվում է զգացել լարվածությունը повязках.
  
  
  Նրա դադարեցրել է Renault-ի անկյունում, եւ տեսա կարմիր "Յագուար" Թինա Бергсон կես լայն подковообразному изгибу. Նա եղել է դանդաղ, բայց հետո հավելել է արագությունը, երբ նրան նկատել է եւ ավելին.
  
  
  Մեքենան, թվում էր, թռավ առաջ մթության մեջ, լույսերը отражались մինչեւ ճանապարհի վրա, կարծես թե նրանք взбирались երկնքում. Իսկ հետո - ինչպես նրան չէի կարող հավատալ իմ աչքերին - "Յագուար" մակնիշի ավտոմեքենան բախվել է նեցուկ, քիչ բախվելով скальную պատին.
  
  
  Повернись, Tina! - ակամայից գոռացի ես: "Փոփոխությունը!"
  
  
  Արել է դա, թե ոչ, ես չգիտեմ, բայց հաջորդ բանը, որ ես տեսա, եղել է "յագուար", որը մեկնում էր ոչ թե отмелю, իսկ արտաքին եզրին, ճանապարհի ... "Թինա!"
  
  
  Դա եղել է կորցրել ճիչը.
  
  
  "Յագուար" արագություն եւ գերազանցել է այնտեղ միջոցով երկրամաս, քանի որ, եթե ego սովորել են կատարել շատ մակերեսային կարապի ныряние է հունցել.
  
  
  Լապտերներ բռնել serrated слюдяной թերթաքար ներքեւի մասում, բծերը ձյան прижались է сланцу և անդրադարձել է խճճվել են լույսերը եւ արտացոլումը ձյան, ապա մեքենա зарылась են քարեր, отскочила, շրջվել է կրկին ու կրկին, լապտերներ նկարագրել вертушкой-ի գիշերը և շրխկոցով բախվել է մի կտոր սուր քարերի ստորոտին барранки.
  
  
  Մի պահ դառնում լռություն.
  
  
  Ապա երկինք կրակել է ուժեղ բռնկում կրակի, եւ օդում պայթյուն է տեղի ունեցել. Ծխում клубился mimmo նարնջագույն կրակի, կտրուկ, удушающий սև ծուխ է նկատվում:
  
  
  Կրակ է պայթել, ապա կրկին ընկել բեկորները искореженного "Jaguar", եւ սկսել է կամաց-կամաց սկսել են ուտել մետաղ. Ապա դանդաղ բարձրացավ ծուխ, կրակ երգ ու պար եզրեր կարմիր է դարձել, թափանցիկ ապակի եւ գունավոր պլաստմասսա.
  
  
  Ցնցված, նրա զգուշորեն մեքենայով խճուղի և հասել է տեղ, որտեղ կարմիր "Յագուար" գերազանցել է այնտեղ համ. Նրա նայեցի ներքեւ. Այն ամենը, ինչ ես կարող էի տեսնել, դա ճաք քարերի մեջ, врезанная-ի շրջանակներում է երթևեկելի մասի եզրին.
  
  
  Նրա կայանել է "Ռենո", քաշեց բանալին և բարձրացա շուրջ մեքենաներ. Մայրուղու ցուրտ էր. Նրան մոտեցել է ճանապարհի եզրին, որտեղ "Յագուար" անցել է ժայռերի միջով. Նրա կանգնած, նայում смещенные քարեր, եւ проследовал-ի обугленной է սև գծի сланце ներքևում վայր է, որտեղ վառ կարմիր կրակ потрескивал է մնացորդներով Թինա Бергсон եւ կարմիր "Jaguar".
  
  
  Հաշված վայրկյանների ընթացքում առաջին անգամ շուրջ հյուրանոցի հյուրերին մոտեցել մեքենայով "Ֆիատ", կայանել է մեքենան և միացել են ինձ համար երթևեկելի մասի եզրին. Оглинг.
  
  
  Իսկ հետո եկան ուրիշները ։
  
  
  Եւ ավելի.
  
  
  Արամ ա-ն հետևում հուզմունքներ.
  
  
  Ինձ тошнило.
  
  
  Այն, իջել каменистому լանջին, օգտագործելով карманную պոռթկումը, եւ անցանք обугленную մասը սայլակ, որտեղ առաջին անգամ հարվածել է կարմիր "Ատամ", եւ վերջապես հասել հատվածի կողքին է մեքենայի.
  
  
  Բայց բոց пожирало բեկորներ, և հնարավոր չէր մոտենալ թափել, որ չեն ստանում վառել.
  
  
  Դնելով ձեռքը ձեռք է տվել օբամայի գլխին, իր կանգնած սպասում.
  
  
  Երթևեկելի մասի վազեց դեպի այն հրշեջ մեքենա, եւ շուտով մեծ հրշեջ-ին շվեյցարիայում ski куртке եւ переносным огнетушителем փլուզվել լանջին եւ սկսել է обрызгивать վառվող բեկորները.
  
  
  Նրա ցնցվեցի ։
  
  
  Այնտեղ կանգնած են մարտական նայում ածխացած մնացորդները. Քաղաքացիական գվարդիան միացել է նրան եւ կազմել լապտերը վրա, վառված մեքենայի մեջ: Լույսի եղել է ավելի հզոր իմ.
  
  
  Նրան մոտեցել է թափել.
  
  
  Այն ժամանակ դա տեսել ։
  
  
  Առջեւի նստավայր էր обугленное մարմինը. Այն, ինչ նրանից մնացել էր սեւ, եւ тлело.
  
  
  Թինա.
  
  
  Այն ամենը, ինչ մնացել է ոսկե աղջիկներ ոսկե մաշկի.
  
  
  Այն, հեռացավ, հիվանդ.
  
  
  Պետք է, այն ընկել է քար կողքին փլատակների եւ plunged մեջ երկիրը հոգեկան funk. Ինչ-որ մեկը тряс ինձ, ձեռքը ուսին. Նրան, հասկացա, որ ինչ-որ ժամանակ ինձ հետ խոսել է ձայնը:
  
  
  Նրա пошевелился.
  
  
  "Նիկ."
  
  
  Դա եղել է Քելլին:
  
  
  "Նա մեռած է, - ասաց Քելլին: "Նզովել բան է":
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ նա պարզապես զգացի, որ ամեն ինչ ավարտված է, եւ հե ՜ յ, ավելի լավ է փախչել". Նրան ասաց. "Նա գիտեր, որ Rico կլինի Корелли
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  իր ողջ կյանքում ".
  
  
  "Բայց Корелли նույնիսկ չգիտեր!"
  
  
  "Նա գտնում է, որ. Ձայնը ինչու է նա հեռացել է", - ասացի ես: Քվեարկությունը, քանի որ ես դա հասկացա.
  
  
  "Ես ստուգել այն անունը, Մականունը".
  
  
  Նրա աչքերը բարձրացրեց և нахмурился. Ես չեմ հասկանում, թե նա ինչ նկատի ուներ ։
  
  
  "Հյուրանոցում չի գրանցվել Մարիո Сперанца".
  
  
  Նրան նստել եւ մտածել այդ մասին ։ "Բայց այս անունը նա տվել է клерку".
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց. "Клера ասում է, որ նա ասել է, ահա այն. Клера ասում է, որ հենց այդ ժամանակ նա գնաց միջոցով գանգ".
  
  
  Նրա уставился բեկորներ տակ մեզ. "Դուք ուզում եք ասել, որ Rico Корелли, ընդհանրապես, երբեք չի եղել Sol y Nieve?"
  
  
  "Ես ասում եմ, որ նա հաստատ չի եղել այստեղ, կամ որեւէ այլ հյուրանոցում Sol y Nieve - վերջին ամսվա ընթացքում, կամ այդպէս. Եթե ego անունը շապիկին - Մարիո Сперанца".
  
  
  "Բայց հետո..."
  
  
  "Մի ՞ թե դուք չեք տեսնում? Կարող է, նա գիտեր Тине. Կարող է, նա գիտեր, որ նա մարդասպան է վարձել, որ պետք է սպանել ego".
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց, որ պարզել է դա: "Եւ այս ամբողջ գյալաջին հանդիպման մասին էր պարզապես wikileaks մահվան Թինա Бергсон?"
  
  
  "Ընդհանրապես չկա. Նրան, ասում եմ, որ Rico Корелли, պետք է լինի, գիտեր Тине Бергсон եւ Բարրի Парсоне. Եւ նա պարզապես չի գալիս էր առողջարանային ընդհանրապես: Բոլորը կարծում էին, որ նա այստեղ է վարձու մարդասպանը, որի վարձել մաֆիոզ, Վարձու մարդասպան է վարձել Tina, - եւ մեզ, քանի որ մենք հյուրանոցներ հանդիպել Корелли. Բոլորս այստեղ, բացի Корелли! "
  
  
  "Այդ ժամանակ որտեղ сукин որդին?"
  
  
  Քելլի հերքեց իր ուսերը. "Ես կարծում եմ, մենք ավելի լավ է տալ ազդանշան Хоуку եւ սկսել է".
  
  
  Մենք կանգնեցին, որպեսզի բարձրանալ բլուրը, բայց ես չէի կարող թողնել ego մենակ.
  
  
  Այն, շրջվեցի և կրկին նայեցի բեկորներ:
  
  
  "Թե ինչու էր նա գնացել է այնտեղ?"
  
  
  Քելլի թափ տվեց գլուխը ։ "Նա գեղեցիկ կին է, Նիկ. Գեղեցիկ կանայք հիմարություն է ։ Պետք է, նա սիրում է Корелли. Ու ատում ego նույնպես":
  
  
  "Կամ սիրում է այդ գումարը", - ասացի ես:
  
  
  "Դու այնքան շատ ես մտածում մարդկանց մասին, Նիկ?" Քելլի вздохнула.
  
  
  "Ես պետք է այն? Ես պետք է իր, ճիշտ է?" Նրան հանգստացրել է. "Կարծում եմ, նա որոշել է, որ սա լավագույն ճանապարհն է, քան վազել ամբողջ բացօթյա լողավազան, փորձում է փախչել վճարովի զենքի Rico Корелли".
  
  
  "Նա երբեք չի իմանա, թե երբ է նա մտադիր է իր հարվածել", - անկիրք նկատել է Քելլին:
  
  
  "Հետաքրքիր է, թե որտեղ է այդ բոզի տղա?" Նրա, մտածում է կիսով չափ բարձրաձայն.
  
  
  Տասնհինգ
  
  
  Հաջորդ առավոտ մենք առաջին նախաճաշ. Չնայած պայծառ տեսքը Хуаны, այն եղել է հոգևոր դեպրեսիայի. Նրան բացատրել է դա նրանով, որ մենք կարողացել կատարել առաջադրանքը.
  
  
  Մենք ուտում կոնտինենտալ նախաճաշ եւ նստած վառ արեւի լույս. Նրան առաջարկել առավոտյան դահուկներ մեկնելուց առաջ Իսպանիայի, բայց նա առարկեց.
  
  
  "Ես պարզապես ուզում եմ հավաքել իրերը".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Ես գնամ Велету ու կանեմ մի քանի пробежек".
  
  
  Նա кивнула, նրա մտքերը հեռու.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Նա պատասխանեց.
  
  
  "Երկու կոպեկ?"
  
  
  "Ինչ?"
  
  
  Համար կդիմավորեն ձեր մտքերը. Ինչ է պատահել?"
  
  
  "Կարծում եմ, նրա մտածել մարդկային կյանքի վատնման. Թինա Бергсон. Բարրի Парсон. Москито. Առաջին դուբլը Rico Корелли. Եւ նույնիսկ Ելենա Մորալեսը - որտեղ էլ որ նա մեզ էր".
  
  
  Իր ձեռքը վերցրեց ee ձեռքը. "Այնպես է կառուցված աշխարհը".
  
  
  "Սա շատ լավ աշխարհ".
  
  
  "Ինչ-որ բան խոստացա ձեզ, որ դա եղել է?"
  
  
  Նա տխուր է բայց թափահարեց գլխով.
  
  
  Իր վճարել հաշիվն ու դուրս եկավ:
  
  
  Դա թույն է, բայց Велете դեռ շատ հանգիստ է ։ Արեւը պայծառ լուսատուն. Մակերեսը մայրուղու լավ ծածկված է փոշով. Նրա досталь, binoculars եւ շրջել լանջ. Ինչպես ես արդեն բացատրել էր ավելի վաղ, գագաթից Велеты էր իջեցվել.
  
  
  Այս անգամ որոշել են անել ավելի երկար վազք, այն է, որ разветвлялся ձախ, երբ դուք իջնում էին վար: Ես դնում կետերում ետ կաշվե պատյան, երբ ինչ-որ մեկը перелез միջոցով սայլակ հետադարձ ճոպանուղու եւ մոտեցավ ինձ.
  
  
  Դա եղել է герр Гауптли, եւ այս անգամ նա մեկն էր.
  
  
  Նրան քաշում խրոցը. "Բարի լույս, герр Хауптли".
  
  
  Նա ժպտաց. "Բարի լույս, герр Пибоди".
  
  
  "Ես կարոտել եմ քեզ: երեկ, կամ, երբ մենք հավաքվել միասին դահուկ քշելու".
  
  
  "Անշուշտ, ճնշում է բիզնեսի համար", - ասել է նա հաճելի.
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես, արագ նայելով նրան. Բայց նա հեռացավ, նայում լանջ.
  
  
  "Իսկ որտեղ է ձեր սիրած կինը":
  
  
  "Փաթեթավորում".
  
  
  "Այն ժամանակ դուք դուրս?"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Ցավալի է ։ Եղանակ էր, այնքան 'լավ":
  
  
  "Իրոք, կա":
  
  
  Նա ժպտաց եւ սել վրա խութ է ժայռերի վերին հետքերով. Նրան միացել են նրան, քանի դեռ նա ամուր зашнуровал է կոշիկները և սկսեց натирать դահուկներ կապույտ երանգ.
  
  
  "Որտեղ ձեր ընկերները?" - հարցրեցի ես, նստած է նրա կողքին: Ինչ դասի, ինձ այս պահին շատ անելիք չունեին.
  
  
  "Նրանք հյուրանոցում", - ժպտաց նա: "Պարզվում է, նրանք շատ էին վառվում ցանկությամբ միանալ ինձ այսօր. Ուշ գիշեր բարում Esqui, նրանց շուրջ ականջները вылетали люмумбы".
  
  
  "Սովորաբար դուք անբաժան են".
  
  
  "Այդպես էլ գումար. Նրանք ձգում է, ինչպես մագնիս". Նա նորից ժպտաց, "սագի թաթիկները" անկյուններում ego աչքի էին խորը եւ մգեցված.
  
  
  "Դուք a լկտի, герр Хауптли".
  
  
  "Ես իրատես եմ, герр Пибоди".
  
  
  Նա վերցրեց առաջին лыжу ու սկսեց զգուշորեն քսել մոմ է տողը. Նա скрупулезным եւ методичным աշխատողի կողմից, ինչը և պետք էր ակնկալել լավ չախալյանը.
  
  
  "Фройлен Пибоди ինձ հիշեցնում է ինչ-որ բան իմ սիրելիներին, - ասաց նա մի րոպե անց.
  
  
  "Իհարկե?"
  
  
  "Գիտեք, ես իմ աղջկան". Նա նայեց դեպի վեր. "Իհարկե, չես գիտեր. Ներողություն". Նա շարունակեց իր մեղրամոմ
  
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  ing. "Նա եղել է ամենագեղեցիկ աղջիկը".
  
  
  "Եղել է, герр Гауптли?"
  
  
  Նա անտեսել է իմ միջամտությունը: "Հեյ, եղել տասնինը, եւ նա սովորել համալսարանում", - շարունակել է նա: "Իմ կինը - նրա մայրը մահացել է, երբ նա փոքր էր հնգամյա աղջկա. Վախենում եմ, որ նրան երբեք չի կարողացել տալ էյ պատշաճ ղեկավարության взрослении. Դուք հասկանում եք?" Ego աչքերը բարձրացել են եւ հանդիպել իմ.
  
  
  "Ես երբեք չեմ եղել հայր, ուստի, ես չեմ կարող դա իմանալ, герр Гауптли".
  
  
  "Ազնիվ ռևմատիզմի". Նա ասաց. "Ինչ էլ որ դա մեզ համար էր, - ծնողական անտեսումը կամ անհիմն расточительство նյութական արժեքների հանդեպ, երբ նա գնացել է համալսարան, մենք կորցրել ենք կապը".
  
  
  "Դա տեղի է ունենում մեր օրերում".
  
  
  "Այն դեպքում է տեղի ունեցել ամենավատն. Նրա ընկերները շատ կրքոտ թմրանյութերի". Նա կրկին նայեց ինձ. "Նա անկախ ներքաշվել այդ խմբում է այնքանով, որքանով, որ ես չէի կարող է հաղթահարել". Նա շարունակեց, առայժմ. "Նա пристрастилась հերոին".
  
  
  Նրա уставился է Хауптли.
  
  
  "Մեկ տարի հետո հակում նա մահացել է չափից մեծ դոզա". Նա նայեց մեջ հեռավորության վրա Вегу Գրանադայի. "Ինքնուրույն կառավարում".
  
  
  "Ինձ համար շատ ցավալի է, - ասացի ես:
  
  
  "Անիմաստ ծախսել իր վերը նման ուշ", - ասել է Хауптли կտրուկ ձայնի համեմատ սովորաբար հաճելի ձայնով.
  
  
  "Ես ցավում եմ այս трате մարդկային կյանքին", - ասացի ես, մտածելով այն մասին, որ Խուան ասել նախաճաշ.
  
  
  Նա shrugged. "Ինչ-որ առումով նրան մեղադրում է իրեն. Նրա խուսափել պատասխանատվությունից հորը. Նրա մտերմացել այլ կանանց հետ, ոչ թե մեկ, այլ բազմաթիվ, եւ пренебрегал իր աղջկա հետ ։ Նա մտածեց մի պահ. "Եւ դա հանդուրժել իմ արհամարհանքը, արձագանքելով այնպես, ինչպես կարող. Մերժելով իրեն ճիշտ այնպես, ինչպես նա մերժել է նրան":
  
  
  "Հոգեբանը կարող է ասել ձեզ այլ բան", - предупредительно ասացի ես: "Ինքնավերլուծություն վտանգավոր խաղ է":
  
  
  "Ես ծանոթացել եմ ոչ միայն կանանց հետ. Այն զբաղվում է այդ բիզնեսով".
  
  
  "Յուրաքանչյուր տղամարդ պետք է մասնագիտություն է", - ասացի ես:
  
  
  "Բայց այն, որ ես".
  
  
  Նրան հետեւում է նրան, գիտեմ, որ նա պատրաստվում է ասել ։
  
  
  "Наркобизнес", - ասաց նա դառն ժպիտով ։ "Այո" ։ Նրա, շատ հավանական է, մատակարարված իրեն հերոին, որոնց հետ իմ միակ երեխան ։ Ինչպես է դա համեմատել ձեր բարոյականության, герр Пибоди?"
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց.
  
  
  "Սա վատ է զուգորդվում իմ. Սկսեցի վերլուծել բիզնես է, որով ես միշտ էլ եղել է ։ Սկսեցի մտածել ego ազդեցության մարդկության. Ինձ դուր չէր գալիս այն, որ ես տեսել եմ" ։
  
  
  Նա ընտրել է մեկ այլ դահուկներ եւ սկսել է կաշառել ձեր նրան մեղրամոմ.
  
  
  "Ես որոշեցի, որ ժամանակն է հեռանալ բիզնեսի և սկսել են ուղղել իրենց սխալների վրա է տարիների ընթացքում":
  
  
  Նրան ոչինչ չէր կարող ասել ։ Նրան սպասում.
  
  
  "Նրանք ինձ ասացին, թե ինչ տեղի կունենա, եթե նրա կհեռանամ կազմակերպման համար. Ինձ փնտրում է մինչեւ ծայրերում. Եւ սպանել". Նա безрадостно ժպտաց. "Դուք հասկանում եք սա?"
  
  
  "Այո, синьор Корелли".
  
  
  "Էնրիկո Корелли", - ասել է նա полуулыбкой. "Rico Корелли, իսկ դու Քարտերը: Ինձ ասում են, որ Նիք Քարթերը լավագույն".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Սովորաբար. Ոչ միշտ ։ Բայց սովորաբար":
  
  
  "Ես ձեզ ասում եմ, որ դա եղել է վարչական խնդիրները սկզբից. Պարզ հանդիպումը, չէ ՞ ։ Հանդիպումը ձյան մեջ - հասկանալ ձնախառն!" Նա ծիծաղեց, ցույց տալով ամուր ատամները. "Կատակ է, պարոն Քարտերը! Կատակ".
  
  
  "Այո", - խոստովանել է": ես.
  
  
  "Դա թվում էր բավականին պարզ է. Նրա հեռանում Corsica է Лисистрате և հանդիպում եմ ձեզ հետ Sierra Nevada".
  
  
  "Իհարկե."
  
  
  "Հենց սկզբից եղել են խնդիրներ: Capo հայտնի է դարձել, իմ замысле. Ինչ-դա իմ մտերիմ guessed. Կամ լսեցի. Մաֆիոզ որոշել է ինձ հետ պայմանագիր.
  
  
  "Մժեղ".
  
  
  "Այո" ։ Պետք է կանխել նման հարված, նրան համոզել է իր հին գործընկերոջը Базиллио Դի Ванесси ընդօրինակել ինձ իմ զբոսանավ. և շատ քաղցր աղջիկ, որի հետ նրա քնած է եղել, գնացել է նրա հետ, որպեսզի բնութագիրը սույն".
  
  
  "Դուք սարքել են սեփական անձի?" - մեղմ ասաց ես:
  
  
  "Չգիտեմ, թե ինչ հարված կլինի հաջող, - ասել է Корелли. "Ըստ էության, այն արել է այն, ինչ դուք ասում եք. Բայց չեմ կարծում, որ Москит բուժել. Այն, հույս է հայտնել, որ հանդիպումը Базилио և ձեզ համար կանցնի առանց сучка եւ задоринки, եւ այս հանդիպումը միջեւ, ձեզ հետ և ինձ կարող է կազմակերպվել. "
  
  
  Նրան ասաց.
  
  
  "Բայց սա դեռ ամենը չէ. Քիչ առաջ մինչ այն, երբ նրան լքել է զբոսանավ Վալենսիայում, այն հայտնաբերեցի, որ իմ սիրուն շվեդերեն սոխակ замышляет ազատվել է ինձ!"
  
  
  "Թինա Бергсон?"
  
  
  "Այո" ։ Այն հյուրանոցներից է, որ իր մահացել է: Նա ինքն է այն եզրակացության ինձ հետ պայմանագիր. Корелли сардонически ժպտաց.
  
  
  "Արդյո ՞ ք պատճառը?"
  
  
  "Ինձ համար նույնքան հետաքրքիր է, ինչպես և ձեզ, պարոն Քարտերը: Դուք պետք է հասկանալ Tina մի քիչ հստակ".
  
  
  Հիանալի նրա հասկացա, բայց ոչինչ չի ասել ։
  
  
  "Նա նիմֆոմանուհին, պարոն Քարտերը: Կարծում եմ, ձեզ համար դա զարմանալի չէ ։ Բայց, հնարավոր է, պատճառն այն է, որ այն վերածվեց նման фрейдистский խորհրդանիշ, նույնքան հետաքրքիր է, որքան փաստը նրա սևեռուն գաղափարները":
  
  
  Իր հետաքրքրությամբ նայեցի ։
  
  
  "Տասնհինգ տարի նրան բռնաբարել է շվեդերեն բանվոր. Նա հղիացել. Աբորտ անցել է հաջող, սակայն, զարգացել սեպսիս. Տասնհինգ տարի էյ արել ընդհանուր hysterectomy. Դա бесплодное, գեղեցիկ, խելացի արարած է դարձել одержимо իր ոչնչացման. կանացիության, իր անկարողության մայր. Քանի որ նա մեզ կին, մեզ տղամարդու, նա դարձել է այն, ինչ պետք է - сверхчеловеком! Այս գեղեցկությամբ և այդ իմաստուն - ես ձեզ վստահեցնում եմ, նրա խելքը սահմանափակ է
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Эсс, պարոն Քարտերը! նա որոշել է, որ իր վրա կվերցնի փոքրիկ կայսրություն, որի տերը եղել ".
  
  
  Ցանց "թմրանյութերի", - ասացի ես:
  
  
  "Միանգամայն ֆանտաստիկ. Հիմա նրան ասում եմ նրա հավակնությունների հետո, թե ինչպես ես որոշել է քանդել այդ շղթան եւ բացահայտել նրա innermost գաղտնիքները Դեպարտամենտին թմրանյութերի դեմ պայքարի Միացյալ Նահանգների".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Եվ սա էր պատճառը, որի համար նա վարձեց Парсона, որ պետք է սպանել քեզ":
  
  
  "Դա, ըստ էության,. Բարեբախտաբար, նրա интерпретировал իր առաջին шокированную արձագանքը իմ որոշումը վերլուծել շղթա, որպես կասկածելի եւ պահում աչքերը բաց են: Չնայած նրան, որ նա խոստացել էր ինձ, որ հավատարիմ է ինձ ուղեկցել է ինձ Ամերիկա, իր guessed, որ նա ստում. Այն ներառել է իր հեռախոսը, - մեր villa Corsica մեծ է, եւ յուրաքանչյուր շուրջը ունի ավելի մեծ ազատություն եւ վերջապես լսեց, թե ինչպես է նա կնքում է այնպիսի գործարք Barry Парсоном Մալագայում.
  
  
  "Առավել հետաքրքիր".
  
  
  "Իմ հաջորդ քայլը կարող էր գցել իմ սեփական ծրագրային Парсона. Կարծում եմ, ի դեպ, որ դուք կարող եք գտնել Парсона ֆայլերը Ինտերպոլի, ինչպես Դանիել Тюссо, հանգուցյալ ֆրանսիական ընդհատակից. Նա десятилетним ժամանակ երեխա համաշխարհային պատերազմի. Երկու, եւ աճել են մինչև լրտեսության եւ սպանությունների ".
  
  
  "Նա մեռած է հիմա":
  
  
  "Ես այդպես էլ կասկածում". Корелли shrugged. "Ես լսել եմ ձեր հեռանալու discos ձեր ծանոթներին ըստ Մալագայի".
  
  
  Նրա ժպտաց. "Ձեզ քիչ է, որ ускользнет".
  
  
  "Բավական է", - ասաց Корелли. - Դե ինչ, Ելենա Մորալեսը ուշադիր հետևել է Парсоном, թույլ տալով эму վերցնել նրան barre է Торремолиносе. Եւ հենց նա ինձ զգուշացրեց, հայտարարում են, որ նա եկել է Աղ եւ Ньев, գտնել ինձ և սպանել: Այդ պատճառով այն չի հանդիպել ձեզ Велете ".
  
  
  "Նրա դա տրամաբանում".
  
  
  Корелли դեմքով պատասխանեց. Նա ավարտել է իր ձիեր. "Ես հույս ունեի, որ հնարավոր է Թինա կարող է սպանվել է զբոսանավ Лисистрата, եթե այնտեղ ինչ-որ բան է պատահել, բայց, ինչպես գիտեք, նա խուսափեց լուրջ վնասվածքներ. Թեեւ Capo լավ պլանավորել են մահապատժի ։ Դա նշանակում է, որ ես պետք է հետևել եղանակի, որ ոչինչ չի պատահել ։ միայն մարդասպանը Capo, սակայն վարձու մարդասպանի Կողմից! Մոծակը. Եւ տէր. Այնպես որ, ես պարզապես шталь герром Хауптли, наняв մի քանի գործազուրկների դերասանների Վալենսիայի է, որ նրանք դեր են խաղացել իմ ենթադրյալ подхалимов ".
  
  
  Նրան ժպտում էր: "Դուք շատ ճարպիկ մարդ է, պարոն Корелли".
  
  
  "Ես ապրել եմ երկար կյանք, իմ կանգնած է եղել էդուարդը շատ վտանգավոր մասնագիտություն". Նա нахмурился. "Ոչ թե մասնագիտություն է ... Դա պղծում է ինքը ' իմաստը մասնագիտության. Շատ վտանգավոր ռեկետի մեջ. Լավ բառ է: Խիստ ։ Հարթ. Неромантичный. Հրթիռային".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Ես հիացմունքով նայում է ձեզ բավական երկար ժամանակ". Корелли ժպտաց. "Ես անմիջապես հասկացա, որ դու ես սպանել է Москита. Եւ նրա կանխատեսել է, որ դու убьешь եւ Парсона. Մահը Թինա դարձել է ինձ համար անակնկալ էր: Ես չեմ կարծում, որ նա ինքնասպան է եղել, ինչպես ասում են Պրադո Льяно. Բայց ես կարծում եմ, նա պետք է, որ կորցրել է վերահսկողությունը այդ մեքենայի հետո, թե միանգամայն հնարավոր է, հայտնաբերել է, որ Парсон մեռած է, եւ որոշել, որ ես գիտեմ դրա մասին ամեն ինչ և սպանել նրան":
  
  
  Նրան, ասել Է. "այդ դեպքում նա որոշել է փախչել, նախքան դուք պետք է սովորել, որ նա այստեղ է":
  
  
  "Ճիշտ է:"
  
  
  "Նա մեռած է: Քվեարկել, և այն ամենը, ինչ կապված է դրա հետ".
  
  
  Корелли դեմքով պատասխանեց. Նա ձգձգել է անուր դահուկներ, подогнал նրանց կոշիկներ եւ դնում սեղմակներ. Նա կանգնեց եւ согнул ծնկի.
  
  
  Սկսեցի հագնվել.
  
  
  "Չի ուզում գնալ ինձ հետ?"
  
  
  "Գեղեցիկ."
  
  
  Նա ухмыльнулся. "Մինչ այդ, Nick, այն էլ հյուրանոց է, որ դուք տիրացել դրան":
  
  
  Նրա նայեցի ներքեւ. Նա протягивал ծրարը. Է nen էր զարկել. Բացեցի ծրարը և տեսավ ծանոթ տեսքը: roll - միկրոֆիլմերի.
  
  
  "Սա պարզապես այն է, թե ինչ եք մտածում. Անունները. Տեղ. Ամսաթիվը. Բոլոր. Բոլոր ճանապարհ են Թուրքիայի միջոցով Sicily, եւ Ривьеру մինչև Մեքսիկայի. Դուք կարող եք թողնել մեր բաներ, մեր անձի, եթե դուք պետք է հետևել փաստերին ։ Նրա ցանկանում եմ այս շղթան քանդվեց, հետեւաբար, արդեն կարելի կլինի հավաքել կրկին. Բելլա Բեատրիս ".
  
  
  Բեատրիս. Ego դուստր: Եւ դա ոչ թե կերպար է կանացիության Դանթե?
  
  
  "Լավ է, Корелли", - ասացի ես:
  
  
  Նա хлопнул ինձ հետեւի. "Գնացինք!"
  
  
  * * *
  
  
  Նա սկսեց դանդաղ հատել դեմ գծի անկման, ապա հատել է լանջ եւ վազում ներքեւ повороту վազում. Այնուհետեւ նա դիմել ետ գեղեցիկ ձեւակերպված christie և շրջել է քարերի կույտ.
  
  
  Նրան հրել է, միկրոֆիլմերի ին ներքին րոպե շվեյցարիայում ski камзолы եւ վազեց նրան. Ձյուն էր уложен անգամ. Նրան, զգացի, թե ինչպես իմ դահուկներ вгрызаются փոշի լավ տոկուն ցատկում.
  
  
  Տակ ինձ էր Корелли, երբ այն շարժվում էր изгибу ժայռերի. Նա կատարել է մի քանի հերթափոխով, մտել է ведельн, ապա դիմել է շատ լայն հատել ըստ пологому անկյունում հետքերով.
  
  
  Այն, իջել է նրան, կատարելով մի քանի հերթափոխով, եւ стряхнув bends իր մարմնի. Վերջում վազքի, բացահայտ траверсе, նրան տեսավ երրորդ դահուկորդ է այլընտրանքային երթուղով.
  
  
  Լանջերը եղել են այնպիսին, որ чередующиеся տեղամասերը սահմանված պարբերականությամբ հատվել են, ինչ-որ բան հիշեցնում է երկու լարի, որոնք որոշակի վայրերում էին неплотно ոլորված.
  
  
  Դա մի երիտասարդ մարդ, շագանակագույն куртке. Նա կարծես դեռահաս, համենայնդեպս, նա այն жилистое, slim մարմնակազմություն. Անկախ տարիքից նա հիանալի лыжником. Ego դահուկներ впивались է ձյուն, եւ նա վարպետ էր ստացվում և կուտակումներ.
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  տիրապետել վազքը.
  
  
  Տեղամասում լանջին, որտեղ сходились երկու մայրուղու, երիտասարդ դահուկորդ բախվել են կողք կողքի, եւ կամաց-կամաց իջավ մի շարք հարթ հատել. Երբ նրան մոտեցավ Корелли, նա դիմել է փախուստի նշանակում է скалистым ողնաշարը, разделявшим երկու հետքերով.
  
  
  "Հրաշալի սենյակ", - ասացի ես:
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Երբ դու приедешь է ամն, իր կտանեմ քեզ Альту եւ Aspen. Քեզ համար նրանք վայելել!"
  
  
  Նա ծիծաղել է. "Ես կարող եմ ձեզ այդ առիթով!"
  
  
  "Լավ գործարք է", - ասացի ես: "Եկեք. Նրա կգնամ քոնն է մինչեւ հաջորդ դադարեցնել".
  
  
  Նա քմծիծաղ տվեց և շարժվեցի ճանապարհը.
  
  
  Դրա եկել մի քանի վայրկյան անց, ապա այն. Իմ աջ лыжа մի քիչ отставала, եւ փորձել է ճշտել դարակ համար ավելի լավ поклевки.
  
  
  Նրա շարժվեցի ավելի կրուտոյին обрыву, замедляясь միջոցով снегоочистителя, քանի որ սահնակ միջեւ արդյունքների ժայռերի չափազանց նեղ համար անպատկառ մանեւրելու, ապա դուրս է եկել լայն հաշվանցում, շուրջ ձյան եւ սառույցի, որը զբաղվում է նման հարթակ խնջույք ցանկացած դահուկորդ. Նրան տեսավ Корелли դեռեւս ավարտին.
  
  
  Նրա շարժվեցի ներքեւ, հետևելով Корелли ձախ, և հենց այդ պահին նրան կրկին տեսա մի տղայի ։
  
  
  Նա իջավ ավելի արագ է մեզ երկու այլընտրանքային մրցավազքի և հիմա մոտենում է полосам անցման երկու լանջերին ներքեւի մասում լայն покатого դաշտերը.
  
  
  Մի պահ այն կանգ է առել, բախվելով ձյուն հոկեյի կանգառում, եւ պարզապես կանգնած էր այնտեղ. Փոշի էր լավ. Ձյուն ներքևում կարծես ամուր. Բայց ինձ դուր եկավ անկյուն դաշտի տեսանկյունից. Ես նկատի ունեմ, որ նա եղել է կտրուկ ու գրեթե հարթ է, բայց վերևում էր փորել կողմնակալություն, որը ինձ այնքան էլ դուր եկավ ։
  
  
  Եւ այնուամենայնիվ Корелли առանց խնդիրների շելլ ըստ նա, կես ճանապարհին. Նա մեքենայով ձախ, ուղիղ ինձ, ու դեռ նայում, նա մտել է փոթորիկը և վերադարձել է աջից ձախ. Նրա ետեւում նրան տեսա մի երիտասարդի այլ վազքի, մոտեցող նշեց, ինքն է սայլակ, отделявшему մեր կյանքում, քան ego.
  
  
  Ես քանի անգամ պատրաստվում էր դուրս գալ, երբ աչքի պոչով բռնել предупреждающую flash. Նա կրկին գլուխը բարձրացրեց, прищурившись վառ արեւի. Իմ աչքերը խաղացել ինձ հետ չար կատակ? Ոչ!
  
  
  Տղան ինչ-որ բան պահել է աջ ձեռքը, իսկ ձախ сжимал երկու դահուկների մահակներ ։ Նա պահում է ինչ-որ զենք - Այո! Դա եղել է ձեռքի հրացանը!
  
  
  Այժմ երեխան դադարել է, եւ արդյունքում ձյան. Այժմ նա էր ժայռերով, ու նրան չէր կարող տեսնել, որ նա անում է, բայց ես բնազդաբար գիտեի, որ նա целится է Корелли, որը թռչում էր նրա հետ դահուկներ, չկասկածելով, որ այն ուղղված է տեսարան.
  
  
  "Хауптли!" Նրա ճչացել է, օգտագործելով ego քողարկում, այն դեպքում, եթե ինձ խաբել են ինչ-որ օպտիկական պատրանք է ։
  
  
  Նա արագ դիմել է գլուխը, նայում ինձ, մինչեւ բլրի. Նրան, քաշում խրոցը ձեռքով կողմ մի երիտասարդի: Корелли շրջվեց ու ոչինչ չի տեսել իր անկյունում. Նրան հուսահատ замахал предупреждающе. Корелли հասկացա, որ ինչ-որ բան այնպես չէ, եւ արձագանքեց. Նա փորձել է փոխել գիծ վազում, սակայն կորցրել է հավասարակշռությունը եւ ընկել է անհաջող ճակատային բախման անկման. Բայց նա վերցրել է իրեն և հարվածել է իրեն бедру, ապա սկսեց սահեցրեք.
  
  
  Նրա запрыгнул դահուկների վրա և հարվածել палкам, ձգտելով իջնում է մյուսներին, որոնց նստած է մի դեռահաս: Նրան հրել է երկու դահուկների մահակներ տակ է ձախ ձեռքը և досталь люгер.
  
  
  Մագնատ հայտնվել է շուրջ ոչ մի տեղ. Նրան, նայեց քարերը խնդրել է գլխի մի տղայի, բայց ոչինչ չի տեսել: Մագնատ ինձ կես միջեւ ծնկի և բռնելով համար դահուկների եւ նետել ինձ անձի ձյուն, ամբողջովին оторвав մեկ лыжу, երբ պահակախումբը, բռնակներ թուլացել են, եւ գնաց ավելին, ըստ рыхлому դաշտում. Այն, սայթաքել և, վերջապես, կտրուկ կանգ է առել. Այլ лыжа էին կողքիս. Նույնիսկ չեմ հիշում, թե ինչպես նա отрывался.
  
  
  Корелли выбрался ձյան և հիմա պարզվեց, որ ամեն տարի քարեր.
  
  
  Հնչեց առաջին կրակոցը: Նա վրիպեց. Այժմ այն կարող է տեսնել, թե ինչպես է դեռահասը գալիս շուրջ ժայռերի ու շարժվում առաջ. Նրա нацелил "люгер" эму գլխին եւ կտտացրել կշռված փոխարժեքով. Շատ հեռու աջ.
  
  
  Նա արագ շրջվեց ու տեսավ ինձ: Ego գլխարկ ընկել է ։ Ոսկե մազերը струились շուրջ ego կոկորդի.
  
  
  Դա եղել է Թինա Бергсон!
  
  
  Այն այնքան է ծանրաբեռնված, որ չի կարող մտածել ։
  
  
  Բայց իմ ուղեղը առանց խորհուրդներ է կրկնել պատմությունը.
  
  
  Թինա!
  
  
  Դա էր իր մարմինը կարմիր "Յագուար".
  
  
  Դա պետք է լինի Ելենա Մորալեսը: Նրան տեսա, դա հիմա. Նրան, տեսել է, թե ինչպես Ելենա մտայ Парсона եւ գտել դիակը Парсона այնտեղ, որտեղ մենք ego չի թողել. Եւ տեսա ee սենյակում, այնտեղ արդեն եղել է Թինա Бергсон! Թինա եկել Աղ եւ Ньев գտնել Парсона եւ ուղղել ego է Корелли, որ այն ego սպանել ։ Եւ նա գտել է Парсона մահացած մինչ Ելենա մտավ սենյակ: Ուստի նա զանգահարել է հյուրասենյակ, որպեսզի հանգեցնել դիակ է հայտնաբերվել. Եւ եկել է Ելենա, որն ուղղված հաղորդագրությունը.
  
  
  Թինա ստիպել է դիակ է հայտնաբերվել դուրս գալ պատշգամբ և իջել красному "Ягуару", քանի որ այժմ նա գիտեր, որ Ելենա դա աչքերը եւ ականջները Корелли. Նա գալիս է իր "Յագուար" եւ погубила. Է դառնում շրջանաձեւ, թաքնվելով նշանակում է, նա գալիս դիակ է հայտնաբերվել ղեկ, հանի "Յագուար" - ի դահուկներ կոշիկ կամ ինչ-որ ծանր, անցկացման գազի ոտնակ եւ ինքը отпрыгнула.
  
  
  Եւ փախել է մթության մեջ, թեեւ նրա shell, անմիջապես նրա հետեւից ։
  
  
  Եւ այժմ...
  
  
  Հիմա նա եկել է սպանել Корелли և գրավել գաղտնի ցանց, ինչպես միշտ ։
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  այս հյուրանոց անել!
  
  
  Նրան տեսա, թե ինչպես Корелли կրկին բարձրացել է եւ уставился է Tina. Թինա կրկին կրակել է ինձ. Նրան պատասխանել էյ կրակի. Այն շատ հեռու է, որպեսզի ինչ-որ բան լավ է:
  
  
  Նա նայեց ինձ, հետո Корелли եւ գնացի քայլել ձյան են Корелли. Նա հուսահատ փորձում է դուրս գալ ձյան և իջնում լանջին. Ինչպես շատ մարդիկ, որոնք զբաղվում են չափազանց վտանգավոր մասնագիտությունների, նա ակնհայտորեն չի սիրում զենք կրել ինքն իրեն.
  
  
  Այն նպատակաուղղված է նետվել են նրան իրենց դահուկներ կոշիկ, բարձր պահելով զենքը.
  
  
  Ձյուն շուրջ մագնատ շատ է սառել. Այն կարող է տեսնել, թե ինչպես է նա потрескивает լարվածության վեր լանջին, որը образовывал կլորացված ուրվագիծը, наклоняющийся է ներքեւի մասում դաշտը.
  
  
  Այն, отодвинулся, հանել է "Люгер է ձյուն եւ կրակել է մեկ, երկու, երեք անգամ ։ Օդում արձագանքել разнеслись կրակոցներով. Ձյուն разлетелся բոլոր կողմերը: Տեղի է ունեցել раскалывающаяся ճաք, և ամբողջ ափսե ձյան եւ սառույցի սկսել է հալվել - բաժանվելով վերին կես մագնատ, որը ինձ էր գետնին ։
  
  
  Հենց սկզբից նա շարժվում է արագ. Slide!
  
  
  Նա предвидела ego մոտենում, բայց չի կարող խուսափել դրանից ։ Նա կրակել է Корелли երկու անգամ, իսկ հետո վազեց դեպի նրան, dodging ձնառատ գորկին, բայց նա բռնել է նրան և խլել է ներքեւ. Նրան, տեսել է, որ իր դեղին մազերը անհետացել են այս նյութում:
  
  
  Հետո ձյուն скопился եւ սկսել է рассыпаться մասին քարեր ողնաշարի, կանգ առնելով հետ որոտ և դղրդյուն ։
  
  
  Նրա հավաքել է դահուկներ, եւ կամաց-կամաց իջնում է Корелли.
  
  
  Նա պառկած անցկացված հաշվարկման, истекая արյունով ձյան.
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան. Ego անձը побелело է ցավում, իսկ աչքերն էին расфокусированы. Նա շոկի մեջ էր.
  
  
  "Ավերել շղթա!" - շշնջաց նա ինձ.
  
  
  Նրա բարձրացրել ego գլուխը ձյան. "Ես կանեմ դա, Rico".
  
  
  Նրան առաջին անգամ անվանել է ego անունով.
  
  
  Նա откинулся առաջ թեթև ժպիտ շուրթերին.
  
  
  Տասնվեց
  
  
  Նրա փակել ego հավիտյանս.
  
  
  Նրան օգնել է Քաղաքացիական գվարդիայի հոգ տանել մարմնի Корелли, ապա մեկնել դահուկներ, երբ մի քանի հոգի սկսել են բահերով փորում համար Թինա Бергсон. Նրան տարավ դեպի մարդու հետ ֆու-маньчжурскими բեղ և հայտնել эму մասին տխուր ավարտին Բարրի Парсона.
  
  
  Ցնցուղ էր հաճելի է թեթեւացնել լարվածությունը եւ լարվածությունը, որը կապված է այդ գործի հետ Spanish Connection. Նրա вытерлась սրբիչ իր սենյակում, թե ինչպես է հագնվում և թակում համար Хуаны Ռիվերան. Ժամանակն է պատմել էյ վերջին գլուխը պատմության եւ սկսել նրա հետ ճանապարհ Մալագան.
  
  
  Նրա ստուգել "люгер է наплечной кобуре, висевшей է ետ անկողնում, եւ հասել халатом. Քանի որ ոտքերը լվանալ, նրա приклеил стилет եւ накинул ուսերին է cooler махровую գործվածքների. Հայելի սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ էր затемнено, բայց ինձ հաջողվեց причесаться. Նրա ստուգել մեկ անգամ, եւ հայտնաբերել, որ գորշ տարր չի հայտնվել այն բանից հետո, երբ ես նրան դուրս քաշեց om դրանից մեկ շաբաթ առաջ.
  
  
  Նրան, գիտեր, որ ապագայում կտեսնեմ om ավելի, ոչ պակաս:
  
  
  Իմ ճամպրուկները, որոնք փաթեթավորված - ես դա արել, թե ինչպես է залезть է ցնցուղ, - եւ նրա, մտածեցի, ինչ է հագնում, արդյոք դուք հագուստ առաջ զանգահարել Juan, իսկ հետո մտածեցի, թե ինչ դասի, մոտեցավ օրը եւ tapped մերկ knuckles մատները.
  
  
  "Մուտք գործել", - լսեցի նրա նրա խուլ ձայնը.
  
  
  "Դուք պատրաստ եք?"
  
  
  Պատասխան չկար ։
  
  
  Նրան, բացեց դուռը ու ներս մտավ.
  
  
  Դուռ ինձ փակվել է, և ես զարմանքով շրջվել է և հայտնաբերել Խուան աթոռին դիմաց ինձ. Նա ամբողջությամբ մերկ է, նրա բերանը էր обвязан գլխաշորով, իսկ ձեռքերը եղել են միացված թիկունքում և կցվում են աթոռին. Ee էին ոտքերը կապված ножкам աթոռին. Նա նայում է ինձ համր умоляющими աչքերով.
  
  
  Նրա, հասել է դռան բռնակի.
  
  
  "Ոչ, ոչ, Նիկ!" - մեղմ ասաց ձայնը:
  
  
  Վարագույրները պատուհանների замерцали, և նրանցից դուրս է եկել Թինա Бергсон, ձեռքին ատրճանակ: Թվում էր հսկայական համար нах. Դա եղել է Parsons Webley Mark IV. Նրա հագին եղել է лыжную հագուստ - այնպիսի, որը նա լանջին. Նա եղել է թաց ու սառը, բայց մնացած միանգամայն ինքն իրեն. Ee աչքերը փայլում կրքի безумства.
  
  
  "Բարեւ, Նիկ", - ասաց նա ուրախ ծիծաղով.
  
  
  "Թինա", - ասացի ես:
  
  
  "Այո" ։ Դրա հետևանքով մահացել է лавине, որ դու ես կազմակերպել".
  
  
  "Պարզ"է ։
  
  
  Նրան, շրջվեց ու ևս մեկ անգամ նայեց անձը մկրատով հարձակվել է աշակերտի մարմինը Хуаны. Հենց այդ ժամանակ էլ նրան տեսավ ծխախոտի burns ee մերկ կրծքի. Նրա ցնցվեցի ։ Է Тине Бергсон էին садомазохистские հակումները, հնարավոր է, լեսբիանկա հակումները, որոնք հանգեցրել են нимфомании.
  
  
  "Դու հիվանդ է, Tina, - մեղմ ասաց ես: "Ինչ լավ է, որ պատճառել ցավ է այնպիսի մարդկանց, ինչպիսիք են Խուան?"
  
  
  Թինա պայթել է ։ "Rico էր լինել հիմար, երբ փորձում է պոկել շղթան թմրանյութերի! Նա լավագույն է աշխարհում սխեման վաստակի և նա հյուրանոց нах ազատվել!"
  
  
  "Բայց դա սպանեց ego դուստրը".
  
  
  Թինա усмехнулась. "Այս աղջիկը դարձել է պոռնիկ, ինչպես և բոլոր կանայք ամեն տղամարդը սովորում է այն հիմար քոլեջում, որը նա գնում էր".
  
  
  "Միայն քո մտքում, Tina", - ասացի ես: "Քեզ հարկավոր է հոգեբույժը".
  
  
  Նա запрокинула գլուխը եւ засмеялась. "Դու пуританин, Նիկ! Դու դա գիտես? Пуританин!"
  
  
  Նրա մտածեցի մասին наплечной кобуре, висящей է спинке անկողնում իմ սենյակում, եւ проклинал այն է, որ եղել է հիմար լինել հիմար. Այն, առանց նրա ոչ մի տեղ չի գնա. Բոլոր հիմար сентиментальной
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Հետաքրքրությունը Juan Ривере подвергнул նրա մահվան.
  
  
  "Տվեք ինձ միկրոֆիլմերի, Նիկ", - ասել է Tina, հեռանալով վարագույրների, որտեղ նա սպասում էր ինձ ։ "Ես տեսել եմ քեզ հետ Rico. Դուք պետք է ստանալ այն. Տուր ego ես, կամ նա քեզ կոչնչացնեմ".
  
  
  "Չկա գործերի, Tina, - ասացի ես: "Եթե տալիս եմ ֆիլմը, դու убьешь մեզ երկու եւ մի".
  
  
  "Ոչ", - ասել է Tina, նրա աչքերը փայլում էին. "Ինձ չի հետաքրքրում, որ դուք այս քած անում. Դուք կարող եք գնալ եւ թռչել ետ Նահանգները, ինձ համար միևնույն է: Ինձ, պարզապես, պետք է միկրոֆիլմերի, եւ ես ձեզ отпущу".
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Մեզ ինչ, girl".
  
  
  Ee աչքերը վառ են և կապույտ է, ինչպես սառույցը սառույցի. Նրա մտածում այն մասին, որ սկանդինավյան фьордах եւ սառը корке. Եւ մտածեցի այս գեղեցիկ մարմնի տակ շվեյցարիայում ski հագուստով.
  
  
  Թինա նշել է Խուան ծանր է բրիտանական "Вебли". Նրա նայում нах գրեթե տկար հմայք. Աչքերը Хуаны испуганно закатились. Նրան տեսել է, թե ինչպես է նա դողալ. Ի ee cheeks աչքերից արցունք է հոսում ։
  
  
  "Դու հրեշ", - հանգիստ ասացի ես: "Դու ինձ լսում ես, Թինա? Դուք կարող է վերցնել ինձ վրա, այլ ոչ թե տանջել Խուան. Որ դու հետեւում անմարդկային էակ է?"
  
  
  Թինա հերքեց իր ուսերը. "Ես սպանել է իր հաշվին մինչեւ երեք, եթե դուք չեք դուք կարող եք բերել ավելի ինձ այդ ֆիլմերը, Նիկ".
  
  
  "Ես ոչ մի ֆիլմի", - արագ ասացի ես: Հանկարծ ինձ հայտնվեց պլան. Նրա հյուրանոց, որպեսզի նա գիտեր, որ ես շատ առարկությունը.
  
  
  Նրա աչքերը նեղացրել. "Ես տեսել եմ քեզ հետ Rico. Դուք պետք է ստացել դրա ֆիլմ. Эму պետք էր մեկ հանդիպում քեզ հետ մենակ. Քվեարկություն և ամեն ինչ: Եւ նա ego ստացել ։ Նա պետք է, տվել է իր էգոն քեզ. Odin, Նիկ".
  
  
  Նրա вспотел. "Tina, լսիր ինձ. Նա գնաց միկրոֆիլմերի փոստով: Նա գնաց ego Վաշինգտոնում" ։
  
  
  "Rico չի шталь պետք է վստահել փոստով!" фыркнула Թինա. "Ես գիտեմ ego ավելի լավ է, քան այն. Придумай ավելի լավ, Նիկ. Երկու".
  
  
  "Tina, դա ճիշտ է!" Նրա импульсивно շարժվեցի դեպի դրան: "Իսկ այժմ պառկած է ատրճանակը եւ вытащи Խուան շուրջ աթոռին!"
  
  
  Թինա շրջվեց, նայեց ինձ. Քիչ ծանր հրացանը ուղարկվել է ինձ կրծքին: "Դա Webley.455 Նիկ", - կտրուկ ասաց նա, скривившись. "Նա նույնքան հզոր, ինչպես Colt Սահման. Արագությունը հղումներ չեն ինձ խզել քեզ կտոր-կտոր. Նման կարճ հեռավորության վրա է ձեր կրծքավանդակի եւ սիրտ չի մնա ոչինչ. Ես ստիպված կլինի որոնել քո բաներ գտնել ֆիլմը ։ Եւ ինձ շատ է դուր գալիս քո մեծ պինդ մարմինը, որպեսզի ոչնչացնել ego. Տուր ego ինձ, Նիկ. Ֆիլմ է! "
  
  
  Խուան լաց էր լինում.
  
  
  Այն մի քիչ пошевелился.
  
  
  "Չկա!" - крикнула Tina, ապա ներդրեց ատրճանակ գոլ Хуаны, քիչ է ընդամենը մի քանի դյույմ է իր մազերով. "Տվեք ինձ այս ֆիլմը, Նիկ. Կամ նա մահանում!"
  
  
  Նրա նայում нах հուսահատության.
  
  
  "Ես ասել մեկ և երկու, Նիկ! Այժմ քվեարկելու վերջին պահին...": Նա вздохнула.
  
  
  "Սպասիր" Նրա լաց. "Սա մեկ այլ սենյակում!"
  
  
  "Ես չեմ հավատում դրան", - ասել է Թինա թեթեւ ժպիտով. "Չկա ։ Դու ինքդ ես ինձ. Նման արժեքավոր բան է":
  
  
  Իմ դեմքը ընկել. "Ինչպես կարելի է լինել այդքան վստահ?"
  
  
  Նա ժպտաց. "Ես գիտեմ! Քվեարկություն և ամեն ինչ: Նրա գիտեմ!" Նա շարժվում է դեպի ինձ. "Տվեք ինձ!"
  
  
  Նրա օգտակ րոպե իր махрового հագնել. "Թինա..."
  
  
  "Դանդաղ!"
  
  
  Նա բարձրացրել է ծանր морду մտցներ նախիջեւան եւ ինձ վիզը.
  
  
  Նրա ետ են քաշվել. "Դա է իմ գրպանում է":
  
  
  Նա նայում է ինձ, նրա աչքերը էին համակված, նրա միտքը աշխատում է արագ:
  
  
  "Այդ ժամանակ հանել իր խալաթ եւ ասեք ինձ. Կամաց-կամաց".
  
  
  Նրա, հրահրել է գոտին, կատաղի մտածելով. Ֆիլմի գրպանում, իհարկե, չի եղել: Դեռ...
  
  
  "Off!" - огрызнулась է նա:
  
  
  Նա շատ է հեռու, որպեսզի գրավի նրան իր թիկնոցը, թե ինչպես է նա սկզբում հույս է հայտնել. Նրա скинул ego հետ ուսի և հանել է մարմնի. Այն կանգնած էր այնտեղ, մերկ եւ անպաշտպան. Եթե միայն նա մոտիկից, այն էլ стряхнул խալաթ, ընկալվում է Уэбли-ի ee ձեռքերը եւ ...
  
  
  "Թող դա մահճակալ!"
  
  
  Նրան ասաց.
  
  
  Նա շարժվել է դեպի նրան, приставив ատրճանակ իմ կրծքի եւ սրտին: Ձախ ձեռքով նա порылась մեկ գրպանում. Դատարկ. Իսկ հետո այլ. Դատարկ.
  
  
  "Ստախոս է." նա ճչաց. "Որտեղ է դա? Որտեղ է դա?"
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես նրա աչքերը վառվում է կապույտ բոցով, երբ նա նայում է ինձ, վազում հայացքով վեր ու վար է իմ մարմինը, և իմ ոտքերին: Նրա փոքր-ինչ пошевелил ոտքով, вздрагивая փորձելով տալ էյ տեսնել կպչուն ժապավենը, այն տեղում, որտեղ այն տեղի է ունեցել հետեւի կողմից իմ կոճ.
  
  
  Նրա ակամայից թարգմանել կարծիքով աջ ոտքը. Նա նկատել է, թե ինչպես է կորել իմ մտքում, և նրա աչքերը նեղացրել է մտքով. Նա նայեց ավելի ուշադիր է իմ ոտքն է, ապա իմ ոտքը, և նա տեսավ մի փոքրիկ կտոր կպչուն ժապավեն, անցնող հետ, հետեւի կողմից իմ կոճ.
  
  
  "Քվեն այն!" - огрызнулась է նա: "Կցել է կոճ! Առաջարկել Է, Նիկ. Առաջարկել է..."
  
  
  "Tina, երդվում եմ քեզ!"
  
  
  "Դուք ուզում եք, որ նրան սպանել են ձեզ, եւ նկարահանել այդ ֆիլմը ինքներդ?"
  
  
  Նրա գիտեի, որ նա դա կանի:
  
  
  Զգալով обнаженным եւ խոցելի, իր leaned է եւ հասել է աջ ոտքի կոճը. Երբ հագնում ես, մեկուսիչ ժապավեն էր թուլացած խոնավության ցնցուղ, եւ նրան անմիջապես հանել шпильку.
  
  
  "Արագ!" Նա հրավիրեց ինձ, կռանալով ընդմիշտ ինձ հետ են և, протянув ձախ ձեռքը վերցնել նրա մոտ ինձ.
  
  
  Նրա քաշեց стилет եւ մոտեցել, հասնելով ձախ ձեռքը, քանի որ, եթե նա զբաղեցրել է միկրոֆիլմերի. Նրա աչքերը метнулись իմ սեղմված բռունցք է, և այն рефлекторное потянулась.
  
  
  Նրա հրել է նրան բռունցքով. Նա թույլ է տվել пальцам դիպչել ego. Նրան բռնեց ee-ն դաստակ. Հետ
  
  
  
  
  
  
  Տեսակի թարգմանությունը
  
  
  Տեքստային Թարգմանությունը
  
  
  Տեքստը
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Արդյունքները թարգմանությունը
  
  
  Ինչ-որ պահի նրա արել աջ ձեռքը ee մարմնի եւ մխրճել стилет էյ, վիզը վճարումների ճիշտ է ականջի.
  
  
  Նա булькающим գոռալով կրակել են "Уэбли".
  
  
  Таращить աչքերը նախագահն հյուրանոցի պատին, դուրս գալով մյուս կողմին:
  
  
  Իմ կրծքեր այրվել կրակից взрывающегося վառոդ.
  
  
  Նրա նահանջել.
  
  
  Նա վայր է ընկել, և զարկերակային արյան хлынула շուրջ ee մարմնի золотистую մաշկը.
  
  
  Ինչ վատնում.
  
  
  Ինչ դժոխք է վատնում.
  
  
  Вздрогнув, նրա ոտքի կանգնեց, բարձրացրեց նրա մարմինը, եւ հասցրել է անկողնում.
  
  
  Մի օր նա բացեց աչքերը:
  
  
  "Նիկ", - շշնջաց նա և ուրախ ժպտաց. "Ես երբեք չեմ доживу մինչև յոթանասուն յոթ, չէ՞։"
  
  
  "Դուք ընտրել է ոչ այն մասնագիտությունը", - ասացի ես:
  
  
  Նա обмякла.
  
  
  Նրա նամակով դիմել է Juan է, փորձում է նրան մխիթարել, отвязав իր աթոռին, ապա потащил է առանձնասենյակ, որտեղ նա ծպտված իրեն որպես մի մարդու. Հետո ես գնացի իմ սենյակը և մտել է իր.
  
  
  Ես գնացի նորից. Այն պահել է իր Rolleiflex հիմա, որը փնտրում պարզապես հենց այնպես, ինչպես պետք էր նայել իմ շապիկին. Սիրելի հին Բազե.
  
  
  Իրականում delle, նա ուրախ էր հագնվել ։ Երբ դու հագնված, միշտ ավելի հեշտ է խոսել այն մասին, առօրյա բաների մասին ։
  
  
  "Որտեղ այս միկրոֆիլմերի?" - ինձ հարցրեց Խուան.
  
  
  Նրա բարձրացրել Rolleiflex. "Այստեղ", - ասացի ես: "Լավ օպերատորը միշտ կրում է իր ֆիլմը ֆոտոխցիկի".
  
  
  Նա ցույց տվեց ինձ լեզուն ։
  
  
  Նրա նկարահանել այն ֆիլմը. Ի վերջո, նա եղել է շուրջ լավագույն լուսանկարիչների Միջին Արևմուտքի, այնպես չէ ՞ ։ Եւ Juan պետք էր իմանալ, որ ես տաբատի գրպանից ընկած միկրոֆիլմերի, ինչպես ծխախոտի տուփի կամ keychain, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  
  
  
  
  Դավադրությունը Գլխի Մահվան
  
  
  
  
  Դավադրությունը Գլխի Մահվան
  
  
  Նախաբան
  
  
  Կղզի Мумура նման էր փոքրիկ կանաչ գանձ մուգ կապույտ бархате հարավային Խաղաղ օվկիանոս. Թաքնված անկյունում արշիպելագը Туамоту, Мумура եղել է այն սակավաթիվ ըստ полинезийских կղզիների, չի ազդեցությանը ենթարկված միսիոներների եւ քաղաքակրթության. Ժողովուրդը Мумуран դեռ մնացել ազատ լրիվ իմաստով ։ Ոչ ոք չի հագնում, նրանց ոտքերը սերտ կոշիկ եւ շեփթոն հաճելի շագանակագույն կրծքի իրենց կանանց. Ընդամենը om մոտ հինգ հարյուր մարդ, նրանք չեն կասկածում մասին рае, որոնց om կղզի, քանի որ նրանք չգիտեին այլ բան.
  
  
  Գրեթե բոլոր բնակչություն հիմա սպասում էր ոսկե լողափ, երբ շարժիչի դանակ կտրել միջոցով пологие буруны k ih ափին. Հայաստանում քթի մասում այդ օտարերկրյա նավը կանգնած է եղել Բանկոմատների, բարձր և ուղիղ, боявшийся արագությամբ նավի կամ բղավել է շարժիչը, ինչպես կարգն է вождю.
  
  
  Երբ նավակ կանգ է առել մի քանի ярдах է ափից, տղամարդիկ վազում է իր պետին, իսկ կանայք մնացել են ափին, իրացնելու ծիծաղելով իրար հետ ու տեղեկացնելու, որ իրենք չեն խանգարել.
  
  
  Դուրս գալով շուրջ նավակներ, Atm վերցրել անձնակազմի անդամների մեծ ճամպրուկ և մտել է ջուրը, բարձր բարձրացնելով այն է, որ նա մնում էր չոր. Նավակ է բղավել կենդանացել է եւ помчалась ետ սպիտակ զբոսանավ, որը զբաղվում է հեշտ է ընթացել է полумиле.
  
  
  Atm зашагал լողափ, հպարտորեն կրելով իր առջեւ ճամպրուկ: Նա դրեց ego քար է, որը ego նախնիներն օգտագործել են որպես զոհի զոհասեղանին, բայց հիմա նա шталь ամբիոն.
  
  
  Շուրջ столпились мумуранцы. Երաժշտական ռիթմը om լեզվի ross ոգեւորության.
  
  
  Atm բարձրացրեց ձեռքը, կոչ անելով հանգիստ, եւ անմիջապես միակ ձայնի, որը կարելի էր լսել, եղել է շնչահեղձություն, երեկոյան brees է ափի. Седовласый առաջնորդը մեղմ ժպտաց իր մարդկանց, եւ թեքում, որպեսզի расстегнуть փական ճամպրուկը, ինչպես эму ցույց տվեց սպիտակ մարդիկ մեծ նավով.
  
  
  Նա ձեռքը глянцевому коричневому նյութական ճամպրուկի. Նա երբեք չի վերաբերել նման, եւ Բանկոմատների զարմանք շոյում էր դա ։ Այնուհետեւ, տեսնելով անհամբերություն իր մարդկանց, նա схватился համար կափարիչը երկու կողմերից և բարձրացրեց նրան:
  
  
  Նա կրել գանձերը մեկը, որը թույլ է տալիս մարդկանց վայելել յուրաքանչյուր շուրջ նրանց. Մի կտոր գործվածքների, աներեւակայելի ճկուն եւ усеянной գունավոր twists corkscrew, ոչ թե նմանվել մեզ, մի ծաղիկ է Polynesia. Վզնոցներ, нанизанные изумительными քարերով, արտացոլում է արեւի սուրբ եւ վերածվել եկեղեցիների ego ծիածանը. Փոքր երկարավուն փաթեթներ обернутыми թղթի շերտերով, որոնք քաղցր համ. Atm հրել է մեկ բերանը և սկսեց ճպճպացնել, որպեսզի ցույց տալ, որ эму ցույց տվեց սպիտակ մարդիկ: Նա բաժանել է մնացած շերտերով կորդոն, տեսա, որ դե bugged որքան հնարավոր է շատ երեխաներ. Հրաշքներ շարունակում էին գալիս շուրջ ճամպրուկի. Եղել են բաներ, որոնք подпрыгивали, բաներ, որոնք блестели, բաներ, որոնք издавали ձայները. Ամեն մի նոր գանձ է առաջացրել ամբոխի ուրախ խշշոց ցույց կտա ։
  
  
  Այդ օրը հաստատ կհիշվի Мумуре.
  
  
  Օդանավում yachts, այժմ արդեն отходящей է Мумуры, երկու տղամարդկանց մոտ կանգնած երաշխիքների, դիտելով binoculars համար удаляющимся կղզու. Մեկը եղել է ծանր, նման արջի հետ клубком սեւ մազերով, որոնք պետք է լվանալ. Այլ ավելի բարձր էր ու նիհար, ինչպես կնուտ է, серебристыми մազերով, зачесанными առաջ բարձր հարթ ճակատին. Չնայած նրան, որ տղամարդիկ եղել են քաղաքացիական հագուստով է, om կերպով պահել էր ինչ-որ բան ռազմական. Անցյալում ավելի բարձր է մարդու նստած հսկայական գերմանական օգտվել twitter-ից և մսոտ սև դոբերման, նայելով աշխարհին ատելությամբ.
  
  
  Ֆյոդոր Городин, ավելի ծանր է, ասաց. "Ինչու է մեզ հետ, դրանով, Անտոն? Այժմ մենք պետք է բավական հեռու է կղզու. Ego ձայնը կտրուկ рычанием, որը բարձրացրել էր ego նմանություն արջ.
  
  
  Седовласый Անտոն Жизов իջեցրել կետերում, եւ կամաց-կամաց դեմքով պատասխանեց. Ego փոքրիկ մութ աչքեր էին թաքնված է խորը глазницами տակ ուղղակի սեւ հոնքերով. "Այո, ես կարծում եմ, ժամանակն է եկել".
  
  
  Жизов դիմել է երրորդ տղամարդու, որը անհանգիստ расхаживал-ի տախտակամած հետեւում նրանց. "Ի ՞ նչ կասես, Варнов? Պատրաստ եք?"
  
  
  Варнов էր худощавым տղամարդու նեղ сутулыми ուսերը, որոնց պատճառով նա կարծես նույնիսկ ավելի քիչ է, քան այն իրականում delle. Նա գունատ անառողջ է մարդու մաշկը, որը եզակի բուժական դուրս է գալիս փողոց ։
  
  
  "Այո, Այո, այն պատրաստ ենք", - ասել է Варнов. "Ես պատրաստ եմ վերջին քսան րոպե".
  
  
  "Ավելորդ շտապողականությունը կարող է թանկ արժենալ, - մեղմ ասաց Жизов. Այժմ լույսով նիստում արեւի նա պետք է նայենք, շատ գեղեցիկ ". Նա դիմել է երիտասարդին մաթեմատիկայի ձեւով նավաստի. Բորիս, ասա մոռացել, որ նա պահում է մեզ, նրա ուզում է լուսանկարվել".
  
  
  Երիտասարդը насторожился. "Այո, սըր:" Նա սկսեց շարժվել դեպի мостику, բայց заколебался. "Պարոն?"
  
  
  "Ինչ է, Բորիս?" - անհամբեր հարցրեց Жизов.
  
  
  "Մարդիկ կղզու վրա: Հասցնի, թե արդյոք նրանք մաքրել? "
  
  
  "Մարդիկ? Դուք նկատի ունեք այդ коричневокожих дикарей?
  
  
  "Դ-այո, սըր: Նրանք կարծես միանգամայն անվնաս " կենդանիներ.
  
  
  Городин կտրուկ popped դուրս երաշխիքների, մկանները ego հսկայական ուսերին сжались. "Ինչ եք хныкаешь, տղա? Ձեզ տրվել է հրաման! "
  
  
  Жизов բարձրացրել наманикюренную ձեռքը ։ Բորիս երիտասարդ է, Ֆյոդոր. Նա պահպանում է հնչերանգներ гуманнизма,
  
  
  
  
  որ միշտ չէ, որ վատ է":
  
  
  Նա դիմել է երիտասարդ моряку. "Եթե մենք ուզում ենք հասնել մեր նպատակներին, Բորիս, անհրաժեշտ է նվիրաբերել որոշ կյանքը. Ինչպես գիտեք, շնորհակալություն փոփոխությունների, որոնք մենք մշակել, պայմաններ է աշխարհի բոլոր ժողովուրդների զգալիորեն բարելավվել է, ուստի այս պարզ туземцы օգնել իրենց կյանքը հանուն մարդկության. Դու հասկանում ես, իմ տղան?
  
  
  "Այո, պարոն", - պատասխանեց Բորիս, թեեւ ego աչքերում դեռ թաքցվում կասկածի. Նա շարժվեցի առաջ мостику.
  
  
  "Չգիտեմ, թե ինչու եք դուք դրան փորձում է ինչ-որ բան բացատրել, - прорычал Городин. "Հրամանը պետք է կատարել անհապաղ: Քանի որ մեզ հետ ձեզ սովորեցրել են "
  
  
  "Մենք պետք է ընդունենք, որ ժամանակները փոխվում են", - ասել է Жизов. "Երբ մենք իշխանության, մեզ պետք է այնպիսի պայծառ երիտասարդներ, ինչպես Բորիս. Դա կլիներ ներգաղթյալները ego հիմա":
  
  
  Քայլ շարժիչների փոխվել է, եւ yachts притормозила. Փոքր сдвиге հավասարակշռություն երկու շուն зарычали, сбитые հետ ոտքը, դուրս է անկայուն հենարան ։ Жизов խլում թել om կրկնակի շնաթոկ, перевязанный հանգույց միջոցով բռնակի, եւ хлестнул երկու շներին դունչ. Նրանք прижались է переборке լոգարանախցիկներ, սեւ շուրթերը զվարճացել է ուժեղ սպիտակ ատամները беззвучном рычании.
  
  
  "Ես չգիտեմ, թե ինչու են այդ շները չեն դադարեցնում է ձեզ, ինչպես դուք եք նրանց հետ վերաբերում", - ասել է Городин.
  
  
  Жизов կարճ лающе ծիծաղեց. "Վախը միակն է, որ հասկանում է այդ կենդանիները. Նրանք սպանել են ցանկանում ինձ թիմում, քանի որ գիտեին, որ ես ունեմ ուժերը սպանել ih. Քեզ արժանի է ավելի շատ իմանալ հոգեբանության, Ֆյոդոր. Այսպիսով, երիտասարդ, թե ինչպես է Բորիս, պետք է համբերությամբ զինվել. Այդ հաճելի սատանան աշխատում է միայն դաժանությունը ". Նա կրկին մեկնեց կաշվե այտեղ թել-ի мордам շների. Նրանք չեն издавали մեր ձայնի.
  
  
  "Եթե դուք ավարտել են խաղալ իրենց ընտանի կենդանիների հետ, - ասել է Варнов ուժեղ սարկազմով, - ես կշարունակեմ ցույց".
  
  
  "Բոլոր իմաստներով ։ Տեսնենք, արդյոք ժամանակը և գումարը, որոնք մենք ներդրել ձեզ կբերեն շահաբաժիններ ".
  
  
  Варнов հրել ձեռքը րոպե, եւ քաշեց սև կաշվե պատյան: Ըստ նրա, նա վերցրել է բարակ մետաղական մխոց երկարությամբ վեց դյույմ, եռանկյուն թունելը մեկ ավարտին. "Սա էլեկտրոնային stylus, - պարզաբանել է նա: "Այդ նրան управляю спусковым մեխանիզմ, շփոթեցնող շարք պարամետրեր, որոնք գիտեմ միայն ես"
  
  
  "Արդյոք մենք բոլոր այդ խոսակցությունները?" - բողոքել է Городин. "Եկեք տեսնենք, թե ինչ է կատարվում".
  
  
  "Դիմացիր, Ֆյոդոր, - ասել է Жизов. "Սա կարեւոր պահ է պարոն Варнова. Մենք պետք է թույլ տալ նրան վայելել նրանց լիարժեք. Ի վերջո, եթե ego նախագիծ է պարտվի, այն է, որ կմնա իր կյանքում, առավել տհաճ". "Նա չի պարտվի, - արագ ասաց Варнов. "Դուք պետք է հիշեք, որ սա մի բան է շուրջ իմ պակաս կործանարար սարքերի. Այնուամենայնիվ, դա կլինի ավելի քան բավարար է կղզու չափի Мумура ". Ձեռքին էլեկտրոնային stylus, նա սկսեց արձակել վերնաշապիկը. "Գեղեցկությունը այն է, որ նույնիսկ իրավասու մաքսային տեսուչները երբեք ռումբ չեն գտել այս ճամպրուկում, քանի որ այնտեղ ռումբ չկա":
  
  
  - Մենք բոլորս դա գիտենք", - անհամբեր միջամտել Городин. Варнов շարունակեց, կարծես ego ոչ ոք չի отвлекал. "Միջավայրում կախազարդեր ոչ ռումբերը, քանի որ ինքը ճամպրուկ - դա ռումբ է տեղադրված: Փափուկ, զիջող, ստուգված մշակման համար, ցանկացած տեսակի, վերջնական շարունակությունը սկզբունքի պլաստիկ պայթանյութ - միջուկային расщепляющийся պլաստիկ. Детонирующее սարքը փոքրիկ կատարվել է մետաղական защелке. Իսկ ձայնը եւ ձգան մեխանիզմը ". Այժմ, երբ նրա կուրծքը մերկ էր, Варнов вонзился մատների այն, որ, կարծես, եղել зажившим ուղղահայաց է կպչել են կրծքի ձախ կողմում:
  
  
  Մեծ Ֆյոդոր Городин ցնցվեցի եւ երես է թեքել. "Վայ, ես ցանկանում եմ նայել, թե ինչպես է նա դա անում", - կարճ ծիծաղեց Варнов. "Դուք առանց ափսոսանքի հետեւում են տեսարանը, թե ինչպես է մի քանի հարյուր մարդ է մահանում է հեռավորության վրա. Եւ այնուամենայնիվ, դուք տանել չեք կարող նայել տղամարդուն, открывающего տատանել սեփական մաշկի ". Փնտրել երկրամասի սպի մատների, նա նրբորեն քաշեց դուրս. Հետ всасывающим ձայնի մարմինը առանձնացել է իր կրծքավանդակի, մերկացնելով իր լայնությամբ, որում գտնվել է կլոր մետաղական առարկան չափի արծաթե դոլար. Հարյուր փոքրիկ կոնտակտային կետերի չափի ոչ ավելի булавочной ղեկավար ծածկոցների ego.
  
  
  Варнов թույլ անդրադարձել стилусом եզրին սկավառակի. "Բանալին մուտք, նրան անվանում եմ ego ինձ Համար բանալին հարստության եւ տեղափոխվել է, ձեզ համար բանալին ։
  
  
  "Իսկ այն, ինչ կա մեր ճանապարհին, - հավելել է Жизов, - բանալին մոռացության". "Բոլորովին իրականում, - ասել է Варнов. Նա սկսել է անդրադառնալ հուշում է ասեղ մի քանի կետերի վրա спусковом drive. "Պետք է հիշել կարգը շփումների", - ասել է նա Жизову. "Նա ինքնաբերաբար փոխվում է, ապա յուրաքանչյուր ավարտուն ազդանշանի. Տղամարդուն պետք է прикрыться ".
  
  
  Жизов մանր эму ժպտաց. "Ես հիանում եմ ձեր խնամքի ինքնապաշտպանության. Հաճելի էր միացնել գաղտնաբառը кардиостимулятору ".
  
  
  "Այո, նրան այդպես էլ մտածել է", - համաձայնել է Варнов. "Եթե ինչ-որ պատճառով իմ ավելացնել դոլարը կդադարի բաբախելուց, բանալին մուտք ծրագրավորված է այնպես, որ ազդարարի պայթյունի առկա բոլոր միջուկային պլաստիկ լրիվ անվանումը. Երբ մենք սկսենք բիզնես ու բոլոր պայմանները մեր համաձայնության պետք է կատարվի, դա, իհարկե, отключу գաղտնաբառը իր բաբախումծ ".
  
  
  "Իհարկե"
  
  
  
  
  
  - ասել է Жизов.
  
  
  Варнов ավարտել է մանիպուլյացիաների հետ стилусом եւ разгладил մաշկի տատանել. "Այնտեղ. Դա արվում."
  
  
  Երեք տղամարդկանց уставились կղզու վրա, հորիզոնում. Городин կամաց-կամաց դիմել հաստ գլուխը ։
  
  
  "Ոչինչ տեղի չի ունեցել, Варноу, - ասաց նա, - քո ռումբ չի աշխատում":
  
  
  "Պարզապես շարունակիր նայել", - ասել է эму Варнов. "Միջեւ մուտք գործելու բանալի մուտք եւ դուրսբերման պայթուցիչ է կաթսան կա ավտոմատ ձգձգումը երեսուն վայրկյան. Դա կտա ինձ, եթե երբեւէ անհրաժեշտ է ներկայացնել ազդանշան հանելու.
  
  
  "Իմաստուն предосторожность". Жизов հաստատել: "Բայց այս անգամ նման հետաձգումը չի լինի".
  
  
  Варнов նայում, քանի որ երկրորդ ձեռքի ավարտել է կիսաշրջան հավաքեք ego ժամացույցների. Նա բարձրաձայն отсчитал վերջին վայրկյանին. "Հինգ, չորս, երեք, երկու, մեկ".
  
  
  Սկզբում դա երկրորդ արեւ, վերընթաց, ինչպես եւ այլ заходящее. Ego դեղին-նարնջագույն ասուպ մեծացել է, թե ինչպես է հսկայական ակնթարթային քաղցկեղի, քանի դեռ սև ծուխ և սպիտակ զույգերի թաքցրել կղզի Мумура. Ազդեցության ակտիվ հանգստի пронеслась-ի & nb է զբոսանավ, որը կարելի էր տեսնել, թե ինչպես десятифутовый бурун, уносящийся հեռավորության վրա աղետի վայրի. Ակտիվ հանգստի հարվածել է տխմար, захлестнув նավը եւ ego ուղեւորների. Միեւնույն ժամանակ, ձայնային հարվածել ih. Շարունակական грохочущий մռնչյուն, նման грому, ուժեղացել է հազար անգամ:
  
  
  Անտոն Жизов դիմել է սամվել հետ тонкогубой торжествующей ժպիտով. "Կարծում եմ, մենք տեսանք, բավական է ։ Գնանք ներս եւ вытеремся, քանի դեռ նրան պատվիրում եմ մոռացել է շարժվել.
  
  
  Երկու շուն ունենալ cringed, ընկնելով փորը տախտակամած, om աչքերը լայն սարսափի, երբ ասուպ, հիմա աղոտ կարմիր, երկինք է բարձրացել սեւ կամերային ջոկատին. Жизов գլխացավ շնաթոկ, ամուր застегнув խեղդվում collars, և կիսով չափ потащил կենդանիների համար, պահել է տնակում.
  
  
  Հեռվից yachts ակումբային ծխի սյուն կարծես խելահեղ գեղեցկությունը. Կղզում Мумура, այժմ почерневшем եւ засохшем, այլեւս գեղեցկությունը. Միայն քամին է ներքաշել լրացնել բացը, որտեղ եռացող կրակի поглотило թթվածին. Մնացած էր լռություն. Եւ մահ:
  
  
  Odin
  
  
  Միջուկային պայթյուն սկսեց ազդել իմ կյանքում երկու կիրակի, ապա կրակոտ մահվան Мумуры ու նրա մարդկանց ։ Դա տեղի է ունեցել շատ ինտիմ պահը.
  
  
  Նրա անունը սպանության, առողջությանը. Մոտ нах էին ուղղակի կապտավուն սեւ մազերը եւ քսուք մաշկի. Այն դիմավորել է ավելի վաղ ee-ի երեկոյան մի ակումբում ֆլամենկո, հեռու Бродвея. Նա պարում է այնտեղ, բարձրացել է կարմիր թավշյա զգեստը, որը подчеркивало նրա գեղեցիկ կրծքեր ու բարակ իրան եւ расширялось շուրջ երկար ոտքը պարուհիները: Նա լքել է ինձ երկար առաջացնող կարծիքով, երբ կանգ է առել իր պարի առաջ իմ սեղանի. Դա եղել է հրավերը եւ մարտահրավեր. Դա մի տեսարան, որը տալիս штопора, որը ես չէի կարող անտեսել.
  
  
  Այժմ, երբ նա растянулась իմ անկողնում, մոտ нах էր միայն հպարտ ժպիտ. Այն հյուրանոցների վրա, որպեսզի նրան, հիանում նրա обнаженным մարմնի, եւ ես ee չէ պատճառով չի արդարացրել հույսերը:
  
  
  "Գնանք, Նիք, - ասաց նա, - избавься է հագուստի հիմա գնա ինձ հետ" ։
  
  
  Նրա հանել է վերնաշապիկը, քմծիծաղ տվեց և ևս մեկ կում է իր Ռեմին-Մարտին.
  
  
  Տ. пробежалась աչքերով իմ մերկ կրծքի, եւ իմ մարմինը. "Գնանք, - իշխանական ասաց նա, - ես ուզում եմ ձեզ հիմա":
  
  
  Այն մի քիչ ընդլայնել է քմծիծաղ. "Ծիծաղելի բան оборудова ինձ. Նրա վատ է արձագանքել պատվերներ սեփական ննջարանում. Մենք պետք է պայմանավորվել այն մասին, թե ով է այստեղ գլխավոր ".
  
  
  Նա գյուղի աղբի, իսպանական աչքերը շողշողուն, карминные շուրթերը приоткрылись, որ ինչ-որ բան է ասել. Արագ մոտեցա և լուծման գիտահետազոտական խնդիրների ee բողոքը ՝ իր բերանով. Սկզբում նա напряглась եւ grabbed իմ մերկ ուսերը, կարծես հյուրանոցի օտարել ինձ. Նրա скользнул ձեռքերով նրա бархатистым կողմերին, размяя податливую մարմին է այնտեղ, որտեղ սկսում է զարկել իր կրծքավանդակի.
  
  
  Նա ахнула իմ բերանով, եւ նրա լեզուն метнулся առաջ, նախ անապահով, ապա մեծ անհամբերությամբ. Իր ձեռքերը տեղափոխվել են իմ մեջքին, եւ ես զգացի, կծում նրա եղունգների, երբ նրա մատները скользили իմ մարմինը. Ee пытливые ձեռքերը скользнули չեմպիոնի գոտու համար իմ տաբատ, փնտրում, փնտրում.
  
  
  Հանկարծ նա оторвала իր բերանը իմ. Նա ծանր շնչում, եւ նրա մաշկը բոցերի румянцем ցանկությունները ։ Նա գտել է пряжку իմ գոտի եւ расстегнула նրան թույլ дрожащими ձեռքերով ։ Նրա կանգնեց եւ ավարտել աշխատանքը nah, վերադառնալով մերկ պառկել կողքին ։ Նրա համբուրեց նրան բաց բերանը, просунув լեզուն միջով իր սուր ատամները. Կինը վերցրել է ego շուրթերը և посасывала, տեղափոխելու իր բերանով ետ եւ առաջ իմ լեզվի զգայական խոստումը գալիք հրճվում.
  
  
  Նրա զգուշությամբ հեռացավ, поцеловав իր կլորացված կզակ, ապա շարժվեց դեպի впадине ee կոկորդի. Քառօրյա կտրուկ ձերբակալել է շնչառությունը, երբ իմ լեզուն скользнул-ի միջեւ նրա դոշիկներ.
  
  
  Նրա բարձրացրել է իր դեմքը նրան, եւ նա обхватила իր կրծքավանդակի իր երկար մատներով, առաջարկելով om ինձ. Պտուկներ կանգնած են ուղղահայաց, խոնավ վարդերով ֆոնի վրա մուգ շագանակագույն ореолов. Երբ նրա, leaned է վերցնել подношение է, փոքրիկ սենյակի կողքին, իմ սենյակում, որը նրան օգտագործում է որպես գրասենյակ, կար մի համառ ճիչը.
  
  
  "Մասին, Nick, խնդրում եմ, չեն դադարում", - выдохнула Տ., երբ նրա заколебалась.
  
  
  "Սիրելի ՛ ս, - ասացի ես, - միայն մի բան աշխարհում, որը զբաղվում է կարող է ստիպել ինձ հեռանալ, քեզ մեկ անգամ:
  
  
  
  
  
  Кляни դա, եւ այն ձայնը, որը դուք լսել, եւ կան նա:
  
  
  Նրա спустил ոտքերը մահճակալ եւ зашагал-ի ննջասենյակ է իր աշխատասենյակ: Սեղանին կարմիր հեռախոսային ապարատ շարունակում է իր բարձր մարտահրավեր. Բացի ինձ, միայն մի մարդ էր: այս հեռախոսի համարը - Դեւիդ Հոկ տնօրեն պետ օպերատիվ բաժնի AX, Հատուկ հետախուզական վարչությունը ։ Էլեկտրոնային скремблирующий ազդանշան չի տվել ոչ մեկին միանալ գծի. Նրա վերցրեց հեռախոսը ու սկսեց խոսել է мундштук, ինչի արդյունքում իմ ձայնը սենյակում էր неслышен.
  
  
  "Դուք ունեք տաղանդը ընտրել առավել անհարմար ժամանակ զանգելու համար", - ասացի ես:
  
  
  Ձայնը հազալով դուրս թքել պատասխանել է ծանոթ չոր հնչողությամբ Նոր Անգլիայում. "Լեդի պետք է սպասել, Nick, hema նա մեզ էր. Սա հրատապ ".
  
  
  "Ես այդպես էլ մտածել է", - ասացի ես, անտեսելով ego ճշգրիտ ենթադրություն այն մասին, ինչով նա զբաղված էր.
  
  
  "Խաղաղ օվկիանոսում տեղի է ունեցել միջուկային պայթյուն է որոտացել ։ Փոքր կղզի է կոչվում Мумура խմբում Туамоту ".
  
  
  "Դուք նկատի ունեք, որ ինչ-որ բան նորից սկսել է թեստավորում?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Դա փորձություն էր. Կղզում ավերվել, հետ միասին մի քանի հարյուր полинезийцев, որոնք այնտեղ ապրել":
  
  
  "Ինչպես է դա պատահել?"
  
  
  "Երկու կիրակի օրերին:"
  
  
  "Ես այդ մասին ոչինչ չեմ լսել"
  
  
  "Ես գիտեմ,. Գործում է լրիվ անջատում եռամսյակում ընթացիկ. Այս մասին, իհարկե, գիտեն բոլոր մեծ երկրները ։ Մենք բոլորս ունենք համակարգի ճառագայթման հայտնաբերման, որոնք թույլ տալ, որ ինչ գտնվելու վայրը միջուկային պայթյունի աշխարհի ցանկացած կետում: Բայց մենք մեկ երկրների շուրջ ունեցող միջուկային ներուժով չի խոստովանում է, որ այդ մասին ոչինչ չգիտի ".
  
  
  "Ինչ-որ մեկը ստում է?"
  
  
  "Դժվար է ասել, բայց ես այդպես չեմ կարծում. Այսօր առավոտյան մեր կառավարությունը ստացել պահանջը հետգնման մարդիկ, ովքեր պնդում էին, որ պայթեցրել են Мумуру ".
  
  
  "Դուք նկատի ունեք, որ նրանք խնդրում են գումար?"
  
  
  "Ավելի շատ ։ Այն, որ նրանք խնդրում են, հավասարազոր է անվերապահ կապիտուլյացիայի բոլոր ուժերի և փոխանցելու մեր կառավարության om ձեռքերը ".
  
  
  "Կարող է արդյոք հաղորդագրություն է բխի чудака?"
  
  
  "Մենք համոզված ենք, որ դա իրական. Նրանց մոտ կան փաստեր պայթյունի Мумуры, որոնք կարող էին իմանալ միայն մեղավորները" ։
  
  
  "Նրանք անպայման հարցնում բարձր գին: Որ, եթե մենք հրաժարվենք? "
  
  
  "Հաղորդագրության համաձայն, այս խոշորագույն քաղաքի պայթեցվել, ինչպես Мумура. Նյու յորքն առաջինն է, իսկ դրանից հետո շուրջ մեկ մեր քաղաքների փլուզվել ամեն երկու կիրակի է, քանի դեռ մենք չենք հանձնվելու առաջ om պահանջներին, կամ ոչինչ չի մնա": "Իսկ որտեղ նրան տեղավորել?"
  
  
  "Նախագահը ցանկանում է բոլոր ջանքերը գործադրել դրա համար, բայց մենք չենք կարող թույլ տալ իրեն լավ է զգալի գործողությունը: Մենք ունենք լիակատար աջակցություն Միացյալ հետախուզական կոմիտեի, բայց ինքն աշխատանք է դրվում AX. Իսկ դու տղամարդ ես, Նիկ.
  
  
  "Երբ դուք ցանկանում եք, որ այն եղել է Վաշինգտոնում?"
  
  
  "Ինչպես շուտով դուք կարող եք դա անել?"
  
  
  Առաջին անգամ նրան տեսա, որ Պատահարի կանգնած է դռների և ինձ է նայում. Նա դեռ մերկ էր. Մի ձեռքը եղել է միայն դռան կողափայտ, իսկ նրա երկար ոտքերը են փոքր-ինչ տեղադրված են. Իր իսպանացի աչքի է բռնկվել ցանկությունը.
  
  
  Նրա ասել է հեռախոսը: "Ես կարող եմ անմիջապես հեռանալ, եթե այն քեզ понадоблюсь, բայց չէ ՞ որ վաղը առավոտյան?"
  
  
  Հոգոց հազալով դուրս թքել հստակ հնչեց, ըստ проволоке. - Ամեն դեպքում, այն, կարծում եմ, մենք ոչինչ չենք կարող անել այսօր երեկոյան ։ Շարունակել է հյուրասիրել ձեր տիկին, բայց փորձում են փրկել մի քիչ ուժերի համար: Նրան, ուզում եմ, որ դու այստեղ ի առավոտյան առաջին բանը, насторожился. Այստեղ կա ժամանակի գործոնը, և առավոտյան ճեպազրույցը լինելու է վճռորոշ:
  
  
  "Ես կլինեմ այնտեղ", - ասացի ես ու անջատեց հեռախոսը ։
  
  
  Աչքերը Иоланды скользили իմ մարմինը, задерживаясь, երբ նրանք натолкнулись կենտրոն ՝ իր շահի.
  
  
  "Փառք աստծո, - ասել է նա: "Մի պահ ինձ թվաց, որ ես կորցրել եմ ձեր ուշադրությունը".
  
  
  "Մեզ միասնական հնարավորություն է", - հավաստիացրել է իր sl. Արագ շարժվեցի առաջ, եւ ընտրել նրան. Դա եղել է մեծ աղջիկ - широкоплечая և բարձր, լայն, ամուր տուն, եւ նա սովոր է, որ տղամարդը բարձրացրել է նրա մեջ օդ. Նրան դասել է իր ննջարան, եւ հանրահավաքի ժամանակ դանակահարել թերթ.
  
  
  "Օ՜, Նիք, - выдохнула նա, - խնդրում ենք, չեն թողնում ինձ կրկին այդ վիճակում":
  
  
  "Այսօր երեկոյան, - խոստացել է իր էյ. Այնուհետեւ նրան, թեքում առաջ եւ շարունակել ակցիան այն տեղից, որտեղ կանգ էինք առել.
  
  
  Գլուխ երկրորդ
  
  
  Երբ նրան դուրս միջոցով 747-նրա միջազգային օդանավակայանում Даллеса, ինձ դիմավորել է լուռ մի երիտասարդ, որը затащил ինձ էր ինձ լիմուզին. Նա նրբորեն մանևրել առավոտյան խցանում, և ի վերջո կանգ է առել առաջ ոչնչով ուշագրավ շենքի Du Pont Շրջանակը.
  
  
  Նրա գիտի տղամարդու, որը դուրս եկավ մի օր, երբ մտա. Նա եղել է գլխավոր խորհրդական, նախագահի ազգային անվտանգության հարցերով. Նա չի ժպտում էր: Մարդիկ նախասրահում - վաճառողը ամսագրերի, ովքեր դիտել այցելուներ, պահակ մոտ վերելակների - կարծես միանգամայն սովորական է, եթե չի նայել նրանց աչքերին. Ապա դուք տեսել կոշտ, լուրջ վերլուծություն, որը դրսևորվում է աչքերի հերթապահ կառավարական գործակալների. Ի շտաբ-բնակարանում AX գործել է ամբողջական անվտանգությունը:
  
  
  Նրա ներկայացրեց իր հավատարմագրերը երեք անգամ, իմ անձը էր отсканировано միջոցով телекомпьютера, իսկ դրոշմ ափի հաստատվել է էլեկտրոնային սենսորային. Վերջապես, էլեկտրոնային եւ մարդկային watch dogs համոզվեցինք, որ ես, իրոք, եղել է Մականունով Քարտերի, գործակալ AX N3, վարկանիշի Киллмастера, եւ ինձ թույլ են տվել տեսնվել Դեւիդ Хоуком. Նա նստած էր իր потрепанном կաշվե աթոռին եւ ծամել է շուրջ մեկ երկար սիգարներ, որոնք գրեթե երբեք зажигал.
  
  
  Ego стально-կապույտ աչքեր չեմ տալիս ոչ մի զգացմունք է, երբ նա դեմքով պատասխանեց ինձ բազկաթոռ դիմաց ։
  
  
  
  
  
  "Ես չեմ կարող հասկանալ, - ասաց նա, - քանի որ դու продолжаешь նման լինի առողջ, հաշվի առնելով развратную կյանքը, որ դու միջեւ առաջադրանքներ".
  
  
  Նրան ухмыльнулся старику, որը նստած էր անկեղծորեն, ինչպես ramrod, ավելի походивший տարեկան տղամարդու հիսուն, քան յոթանասուն. "Գաղտնիքը նրանում է, որ միշտ մտածել մաքուր է", - ասել է նա эму.
  
  
  "Իհարկե, - ասել է նա: Մի կողմը ego rta փոքր-ինչ изогнулась, որ ամենամոտ է smile, որը զբաղվում է երբեւէ հայտնվել է իր կաշվե մարդ ողջ է Նոր Անգլիայում. Հետո նա шталь լուրջ լուրջ. "Նիք, մենք մեծ խնդիրներ ունենք".
  
  
  "Դե, սա նման. Դուք ասացիք, որ երեկ ահազանգ ենք ստացել ".
  
  
  "Դա ճիշտ է ։ Այս մարդը պնդում է, որ նա եւ ego մարդիկ պատասխանատվություն են կրում պայթյուն Мумуре, եւ նրանք պատրաստ են ոչնչացնել մեր քաղաքները մեկը մյուսի հետևից ".
  
  
  "Ով է?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Անտոն Жизов. Կարծում եմ, դուք գիտեք, դա անուն է" ։
  
  
  "Իհարկե. Մարդ թիվ երկու ռուսական ռազմական հրամանատարության. Նրա մտածեցի, դուք ասացիք, որ մեզ մի շուրջ մեծ տերությունների չի օգտագործվի.
  
  
  "Խորհուրդներ հերքում են որևէ պատասխանատվություն Жизова. Ինչպես գիտեք, նա առաջնորդ էր ռազմատենչ կոշտ գծի կողմնակիցների Կրեմլում: Նա ավելի ու ավելի դժգոհ է աճող разрядкой մեր երկրների միջև. Պարզվում է, որ նա выбрался իրեն. Նա իր հետ վերցրել է գնդապետ Կարմիր Բանակի Городина եւ որոշ ռազմա-ծովային ուժերի, որոնք չէին հավատում խաղաղ գոյակցությունը. Նրանց նաեւ, թվում է, ստացել էր ձեռքերի առեւանգել մեծ պաշար ռուսական ոսկու ".
  
  
  "Եւ Жизов կարծում է, որ օգտագործելով մի փոքր քանակությամբ միջուկային զենքի, նրանք կարող են հաղթել ԱՄՆ-ին"
  
  
  "Ըստ մեր մասնագետների, նա ակնկալում է, որ այն կդրդի մեզ բանակցությունների, կամ կպայթեցնի մեր մի քանի քաղաքներում, խորհրդային կառավարությունը փոխի իր քաղաքականությունը եւ կաջակցի ego".
  
  
  "Ի ՞ նչ եք կարծում, ռուսական այդպես վարվեն?"
  
  
  "Ես նույնիսկ չեմ ուզում ենթադրություններ անել, - ասել է Հոուք. "Մեր վեբ մտահոգությունը այժմ դադարեցնել Жизова. Նախագահը հասկացրել է, որ հանձնելու մասին ։ Եթե Жизов ասում է ճշմարտությունը, իսկ մենք պետք է ենթադրել, որ դա այդպես է, - ego ռումբերը արդեն դրված է ամն մի շարք քաղաքներում ".
  
  
  "Դուք ասացիք, որ Նյու-Յորք - առաջին նպատակը. Жизов մեզ ժամկետը? "
  
  
  "Տասն օր." Աչքերը հազալով դուրս թքել метнулись բաց էջում սեղանի օրացույց: "Մեզ մոտ մնացել է ինը օր".
  
  
  "Այն ժամանակ, քան նախկինում իր սկսեմ, այնքան լավ ։ Մենք ունենք որեւէ առաջատարն? "
  
  
  "Միայն մեկ. Գործակալ է Լոս Անջելեսում, աշխատում Հանձնաժողովի հետ ատոմային էներգիայի, տեսա գաղտնի տվյալները պայթյունի Мумуры եւ հաղորդագրություն Жизова և կապվել մեզ հետ ընդամենը մի քանի ժամ առաջ ։ Գործակալ ասում է, որ нах կան արժեքավոր տեղեկություններ, խնդրում է ուղարկել տղամարդուն, որպեսզի նա կարող է մատուցել անձամբ ".
  
  
  "Պարզ է, - ընդհատեց ես, - դուք ասացիք, որ նա?"
  
  
  Հոուք ամուր прикусил сигару եւ нахмурился, բայց այն նկատել է искорку է ego աչքերում. "Ես չգիտեմ, թե ինչպես դուք հատկացնում է այնպիսի գործի, Մականունը, բայց, գործակալ - կին ։ Շատ գրավիչ է, եթե հավատանք պատկերով իր գործը ".
  
  
  Նա մեկնեց միջոցով աթոռ սեւ-սպիտակ լուսանկարը չափի ութ տասը.
  
  
  Անձը, որը смотрело ինձ, եղել բարձր скулами, մեծ լայնորեն spaced լուսավոր աչքերով ու բերանով թեթև հումորով, обрамленным խիտ մազերով, որոնք ազատ ниспадали ահա ուսերին. Նրա շրջված նկարը ստուգել վիճակագրությունը բնակչության բնական շարժի. Ռոն Фольстедт, 26 տարեկան, հասակը 5 ոտնաչափ 7 դյույմ, մշակման 115 ֆունտ:
  
  
  Նրա վերադարձրել է մի լուսանկար Хоуку.
  
  
  Նա ասել է. "Եթե ես բախտավոր եմ, թե ինչպես է ձեզ, այն էլ վաստակել վիճակը ձիարշավարանում եւ թոշակի են գնացել, երկու կիրակի օրերին".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Ինչպես ես արդեն ասել եմ, նա բոլորին պարտավոր է մաքուր մտքերը. Դուք ցանկանում եք, որպեսզի այն անմիջապես սկսել է? "
  
  
  "Դուք գրանցվում է մեկ ժամ ։ թռիչք ափին. Նախքան հեռանալ, նայեք հատուկ էֆեկտներ. Stuart ցանկանում է ցույց տալ ձեզ մի քանի նոր խաղալիքներ:
  
  
  Ինչպես միշտ, Stewart իրար անցնող եւ մանրակրկիտ ցույց տվեց ինձ իր վերջին մշակման, բայց, քանի որ ego "խաղալիք մեկ անգամ չէ, որ փրկել են իմ կյանքը, նրա թույլ է տվել эму ներկայացնել om ըստ իրենց հայեցողության" ։
  
  
  "Դուք կտեսնեք, մի փոքր կրակ, այրվող համար ապակե перегородкой", - ասել է Stuart փոխարեն hi.
  
  
  "Այս անգամ դուք չեք արել դա, Stewart, - ասացի ես: "Դուք ստեղծել կրակ!"
  
  
  Նա անտեսել էր իմ դիտողությունը եւ շարունակեց. "Այդ կլոր սպիտակ հաբ է, որ նրան պահում է ձեռքում, հանդիսանում են կատարելագործման մեր սովորական գրիպ հատիկներ. Նրա продемонстрирую ". Նա просунул մի թեւի միջոցով ռետինե այն օգտագործել է перегородке է, նման է բերանը, եւ լքել է շուրջ մեկ հատիկ է կրակ, արագ հեռացնելով ձեռքը ։
  
  
  Կար մի փափուկ բամբակ, եւ մի փոքր կողպած սենյակում наполнила կապույտ մեգ.
  
  
  "Սա այն?" - հարցրեցի նրան, մի քիչ разочарованно.
  
  
  "Ինչպես տեսնում եք, - ասել է Ստյուարտը, կարծես, նրան ոչինչ չի ասել, - ծխում, կարծես, շատ նուրբ, հազիվ ինձ շատ է դուր գալիս օդը եւ, ակնհայտ է, չի խանգարում է տեսիլքի կամ գործողությունների: Սակայն այն լինի հյուրանոց, որպեսզի դուք понюхали մի քիչ.
  
  
  Отвернув անձը, Stewart մեծ մատները разжал ռետինե кромку կնիքները. Ռեժիսորն է ծխում էր շատ разреженным, որ ego կարելի էր տեսնել, բայց ես հեռու գնաց եւ արեց նվազագույն շունչ. Անմիջապես նրա закашлялся եւ чихал. Արցունքները որքան այստեղ կա կրոնների աչքերս, իսկ слизистая վահանակ քթի և շնչափողի, թվում էր, այրվել. Մոտ տասնհինգ վայրկյան, այնուհետև, թե ինչպես է Stuart փակել կափարիչը, նշանները անհետացել է, և նրա
  
  
  
  
  
  կարողացել է շնչել ու կրկին տեսնել.
  
  
  "Ուժեղ նյութեր", - ասացի ես, նկատելով, որ Ստյուարտը, կարծես թե, մի քիչ самодовольно իմ անհանգստություն.
  
  
  "Ազդեցությունը, ինչպես հասկանում եք, ժամանակավոր բնույթ է կրում, - ասաց նա, - բայց ծխում է մեկ հատիկ կարող է անշարժացնել յուրաքանչյուր սենյակում միջին չափի երեք վայրկյան ։ Իսկ այժմ ուզում եմ, որպեսզի դուք փորձել է դա ". Նա հանձնեց ինձ, որ կարծես թե սովորական կտավատի носового kits.
  
  
  "Դուք ուզում եք, որ высморкался?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Կտորի մեջ հյուսված сверхтонкая ցանց", - ասել է նա: Անկյունները прикрепятся ձեր գլուխը, որպեսզի դիմակ ազդեցության ծխի ".
  
  
  Նրա натянул թաշկինակը է քիթը և բերանը եւ սեղմված երկու անկյունի է մյուսի մեջքին ։ Նրանք прилипли ընկերոջը ընկերոջը, եւ պահել դիմակը տեղում մահացել է: Նրա բացել ռետինե gasket ապակե перегородке, շունչ փոքր փորձնական շունչ ու խորը շունչ. Օգտագործման դեռ ներկա է, բայց այդ անգամ ես ոչ մի տհաճ հետեւանքների. Նրա փակել է կապարակնիքը, եւ հանեց թաշկինակը-դիմակ.
  
  
  "Լավ աշխատանք է, Stewart", - ասել է նա լուրջ է ։
  
  
  Նա փորձել է չի նայում, շատ երջանիկ. "Ես ունեմ եւս մի առարկա, որը կարող է օգտակար լինել ձեզ". Շուրջ արկղի նա досталь, շագանակագույն կաշվե գոտի և մեկնեց ego դիմաց ինձ, որպես հպարտ հայրը ցույց է տալիս իր նորածին երեխային:
  
  
  Վերցնելով գոտի շուրջ ego ձեռքից, ասացի նրան: "Stewart, դու պետք է սայթաքել. Դա մեկն է այն շուրջ առավել ակնհայտ կեղծ пряжек, որ նրան տեսել է վերջին տարիների ընթացքում: Դա չի խաբի մասնագիտական գործակալի մեզ տասը վայրկյան. Որ ներսում, decoder Captain Midnight?
  
  
  "Ինչու չեք բացել ego եւ իմանալ?"
  
  
  Ինչ-որ բան տոնով Ստյուարտի կին էի ինձ, որ նա գերազանցում է ինձ, բայց, այնուամենայնիվ, նրան շրջել է հատուկ пряжку, եւ արագ գտա մի փոքրիկ пружинную փակվել է, որը զբաղվում է բացում потайной բարձիկներ. Նրա բացել է ego, եւ կտրուկ հաղորդագրություն, ինչպես թղթե կազմ կտրվել է ամուսնանալ.
  
  
  Stuart ասել է: "իրական մոդելի ներսում փոխարեն մանկական հագուստի սրահում մի փոքր լիցք взрывчатого նյութեր. Բավարար հզոր է, որպեսզի ոչնչացնել, բայց միանգամայն կարող է սպանել կամ искалечить зоркого թշնամու գործակալ է, որը վերցրել է ego ձեզ.
  
  
  Այն էլ կես տասնյակ գրիպ գնդակներ եւ носовую դիմակ-դիմակ եւ փոխանակել ձեր սեփական գոտին трюковую մոդել Ստյուարտի. Նրա նկարչություն շուրջ մի փոքր պայուսակներ, որը բերել, գործիքներ իր գործի - Вильгельмину, իմ девятимиллиметровый. Люгер եւ Հյուգո, իմ обоюдоострый, կծու, ինչպես ածելի стилет. Իր գովազդում է "Люгер է поясную holster տեսակի ՀԴԲ-ի, իսկ стилет հատուկ պատրաստված ножны-ի թավշակաշվե մաշկի համար, որոնք նրան կապել իր աջ предплечью. Ճիշտ сгибании է նաեւ մկանների իմ նախաբազուկ Հյուգո ընկավ փայտյա կոթով առաջ իմ ձեռքը ։ Նրան կրկին իմ բաճկոնը, վերցրել պայուսակը և գնաց փողոց վերցնել տաքսի Даллеса. Киллмастер վերադարձել է գործը:
  
  
  Գլուխ երրորդ
  
  
  Դա եղել է մեկը այն եզակի օր է Լոս Անջելեսում, երբ քամին թարգմանության, ներկայացնում ավազանի Քաղաքը գտնվում տակ օգնելու, որպես կենդանի օրգանիզմ է ՝ կոնկրետ եւ ասֆալտ, հսկայական магистралями, բաց, կարծես հսկայական рассекающим դանակով:
  
  
  Տաքսի ride-ի Լոս Անջելեսի մինչև հասցեները Роны Фольштедт ստորոտում մեկ ՝ ձորեր լեռներում Սանտա Մոնիկա երկար էր. Նրա закурил սիգարետ, մինչեւ վարորդը մանրամասն պատմում էր ինձ, թե ինչպես նա վարվեց, եթե վարել է "Ն".
  
  
  Նա իջեցրել է ինձ առջև հարմարավետ коттеджем, թաքնված կողմ, ճանապարհի միջավայրում pines. Լռություն է ձորը խախտել է շուրջ աղմուկը տասնյակ մոտոցիկլետների, проехавших ճանապարհին. Թվում էր, տարօրինակ վայր է հանդիպումների հեծանիվ ակումբում, բայց չի կարելի հաշվի չառնել նախընտրությունները մոտոցիկլիստների.
  
  
  Նրա բարձրացել է կարճ քարե աստիճաններ եւ поплелся-ի գորգի վրայով անցնել շուրջ սոճին иголок առջեւի օր. Զանգերը չեն եղել, ուստի նրա և tapped.
  
  
  Աղջիկ, открывшая դուռ, եղել է: համենայն դեպս, ավելի լավ է նկարները, որը նրան տեսա, օֆիս Хока. Ee մաշկը մաքուր էր եւ սպիտակ, հեշտ румянцем է скулах. Այժմ նրան կարող էի տեսնել նրա աչքերը մուգ կապույտ գույնի հյուսիսային freemasonry, իսկ փափուկ մազերը, թվում էր, պետք է լուսավորված լուսնի լույսով.
  
  
  "Նրա Նիք Քարթերը, - ասացի ես, - ըստ AX".
  
  
  Նրա աչքերը մի պահ նայեց իմ դեմքը, ապա վերցրել իմ ուսերին և пробежались ամբողջ իմ մարմինը. "Մուտք գործել", - ասել է նա: "Նրա Ռոն Фольстедт".
  
  
  Նրա ննջասենյակի նման պայթյուն երաժշտական խանութում. Կտորների, եւ կտորներ guitars ցրված էին առանց որեւէ տեսանելի մեթոդի, շիշ սոսինձ եւ шеллаком կանգնած գորգի, իսկ նրանց ժառանգների մի քանի գործիքներ են прислонены պատերը.
  
  
  Ռոն տեսել եմ, թե ինչպես այդ ամենը ընդունում եմ. Նա ասել է. "Իմ հոբբին - նախագծել և վերանորոգել կիթառ. Նրա գտնում եմ, որ դա շատ անբռնազբոս ".
  
  
  "Դուք պետք է անցկացնել շատ ժամանակ է միայնակ է, աշխատում է նրանց հետ", - ասացի ես:
  
  
  "Ես չեմ հասկանում, թե որքան մինչ օրս աքիս".
  
  
  "Գուցե, մենք կարող ենք որոշ փոփոխություններ կատարել այն, թե ինչպես եք անցկացնում ձեր ազատ ժամանակը", - ասացի ես: "Բայց նախ դուք պատրաստվում տալ մեզ որոշ տեղեկություններ պայթյունի Мумуры".
  
  
  "Ես համոզված չեմ, որ հասկանում եմ, որ դուք նկատի ունեք", - կասկածամտորեն ասել է նա:
  
  
  Դա ճիշտ ռևմատիզմի. Նրա գիտակցաբար տվել էյ տարբերանշան. Նրան, գիտեր, որ Հոկ проинструктирует նրան, եւ նրա հյուրանոց վստահ լինել, որ ասում եմ, ճիշտ կին.
  
  
  "Դուք կարող եք պահպանել համապատասխանությունը?"
  
  
  
  
  
  Նրան ասաց.
  
  
  "Կներեք, ես պահպանում եմ իմ om, քանի որ թողել է ծխելը".
  
  
  "Ես ինքս փորձել է թողնել ծխելը անցյալ տարի, բայց դիմացավ ընդամենը երկու կիրակի օրերին". Ես միշտ զգում, մի քիչ հիմար, անցնելով շուրջ մեկ այդ ընթացակարգերի, բայց նման փոքր նախազգուշական միջոցներ կարող են նշանակություն ունենալ, որպեսզի տարբերել կենդանի է լրտեսության մեռյալ գործակալ.
  
  
  Ռոն Фольштедт расслабилась և գյուղի վրա кушетку. Նրա հագին եղել է կապույտ տաբատ, որոնք պահել էին նրա ոտքերը գաղտնի, բայց նրա ազատ վերնաշապիկին зияла այնքան, որ обнажала упругую, приподнятую կրծքեր, չի нуждающуюся աջակցության ոլորտի ներքնազգեստի. Նա худощавой, բայց ոչ исхудавшей. Նրա sel կողքին, շնչում թեթև ծաղկային բուրմունք, և նա խոսեց.
  
  
  "Ինչպես դուք, հավանաբար, ասացին, նրա ԱԷԿ-ի. Մեծ մասը մեր գաղտնի աշխատանքի եւ հետաքննության մեջ, անցկացվում է ՀԴԲ-ին, բայց աշխատանքի մի մասը մենք անում ենք ինքներս մեզ. Դա եղել է մեկ նրանց շուրջը, որոնք նրա հետ ծանոթացել է Ноксом Варновым.
  
  
  "Հինգ տարի առաջ նա զբաղեցրել է շատ փոքր պաշտոն մեկում շուրջ մեր էներգետիկ նախագծերի հետ ։ Նա սկսեց խոսել коктейльных կողմերի, եւ, ըստ երեւույթին, վերջինս ինչ-որ տարօրինակ քաղաքական հայացքների համար ։ Ինձ հանձնարարվել է ստանալ մոտ է նրան, ինչպես կարելի է լիզում, որ լսել է նրան ։ Դա դժվար չէ. Նա շատ հյուրանոց, որպեսզի ինչ-որ բան լսել է ego գաղափարները: Նա նկատի է ունեցել արտադրական գործընթացը միջուկային պայթուցիկ սարքի պլաստմասսա, որին կարելի էր տալ գրեթե ցանկացած ձևը: Նրա հարցրեց ego, որ դա կլինի նպատակն է, և ego աչքերը, իրոք, վառեց. Ego խոսքով, այդ նյութի շուրջ կարելի է անել անմեղ փնտրում իրեր, որ դուք կարող եք հեշտությամբ ուղարկել մաքսանենգության աշխարհի ցանկացած երկիր եւ տեղադրել om քաղաքներում: Կարելի է պահանջել, որ կողմերը հանձնվել կամ քաղաքի կլիներ ավերվել են մեկ առ մեկ ".
  
  
  "Իհարկե, նման Мумура".
  
  
  "Դա այն է, որ ես մտածեցի, որ эму պետք է գումար, որպեսզի կատարյալ է իր գործընթացը, շատ շատ գումար. Նա պատմել է իր սխեմայի պաշտոնյաներին ԱԷԿ-ը, եւ նրանք գրեթե վռնդել ego գրասենյակին. Մենք շեշտը հիմնականում խաղաղ համաստեղությունում այսօր ատոմային էներգիայի, եւ ոչ ոք նույնիսկ չի ցանկանում խոսել զենքի մասին.
  
  
  Համար estestvenno, Варнов ազատվել է աշխատանքից հանձնարարականով. Նա շատ նեղացավ ։ Երդվել է, որ расквитается ամբողջ փտած երկիր է, որ չի աջակցում ego. Շուտով ապա այդ նա փախել է ի նկատի է ունեցել, եւ մենք շատ փորձեցինք գտնել ego, քանի որ, անկեղծ եմ ասում, համարո ՞ ւմ եք ego աննորմալ ".
  
  
  "Դուք լավ աշխատել, ավելի Варновом", - ասացի ես: Հետո, որ մի քիչ գզել նրան, նրա համար, հավելել է. "Որքան մոտ է ձեզ հաջողվել է ստանալ մոտ նրան?"
  
  
  Նա իրավունք " eyelids եւ նայեց ինձ իր մուգ կապույտ հայացքով: "Իրականում delle, այն երբեք չի եկել այնքան մոտ. Варноу էր, այնքան ընկղմված է իր պլաստիկ գործընթաց է, որ կարող է հետաքրքրվել... այլ բաների. Նրա զգացի մի փոքր օգնություն. Նա էլեկտրոնային խթանիչների, որը регулировал ego սրտի բաբախումծ զարկ, եւ դա կլինի բավական անհարմար է, եթե նա замкнулся է ինտիմ պահ է ։ Ասա ինձ, Նիք, դու օգտվում ես նման արհեստական միջոցներով, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  "Ոչ, - քմծիծաղ տվեց ես եմ: "Ես դեռ կենդանիներ օգտագործում է բոլոր օրիգինալ պահեստամասեր".
  
  
  "Ես ուրախ եմ դա լսել ։ Ուզում ես կոկտեյլ? "
  
  
  "Գերազանց գաղափար է, - ասացի ես: "Այն ժամանակ նրան կզանգեմ Хоуку Վաշինգտոնում և կփոխանցեմ այն, որ դուք ինձ ասացին. Եթե մեզ հաջողվի, մենք կարող ենք անցկացնել միայնակ:
  
  
  Մենք միասին անցել են լուսավոր կոմպակտ խոհանոց հետեւի քոթեջ. Նրա ասել է: "դուք այստեղ բավականին մեկուսացված-րդ տեղը:
  
  
  "Այո՛, գիտեմ ։ Ինձ դուր է գալիս. Ամբոխը ինձ երբեք առանձնապես չի գրավել. Այդ ճանապարհը դուրս փակուղուց ավարտվում է ընտրել զուգտկված մղոն մինչեւ բլրի մասնավոր կալվածքների, ուստի այստեղ ոչ այնքան շատ մեքենա:
  
  
  Եթե դրսում չի рычали մոտոցիկլ, դուք կարող եք լինել հեռու քաղաքի. Oni մասի " այստեղ քայլել? "Ոչ, նրան առաջին անգամ om տեսնում ։ Կարծես, նրանք սպասում են, որ ինչ-որ բան է պատահել ։ Մի քիչ երկչոտ, որովհետեւ բացառումը, բայց նրանք չեն գալիս դեպի տուն ".
  
  
  Տագնապալի զանգեր зазвонили իմ գոլերի բարձրաձայն եւ հստակ.
  
  
  "Ռոնա, այն զանգը, որը դու ես արել Хоуку այսօր առավոտյան դու ես որոշեցի այստեղ."
  
  
  "Այո, նրան այդպես էլ արեց ։ Ինչու?" Նա ахнула, երբ եկել ըմբռնումը. "Ի ՞ նչ եք կարծում, իմ գիծ bugged?"
  
  
  "Ավելի ապահով է ընդամենը ենթադրել, որ բոլոր գծերը прослушиваются, քանի դեռ չեք ապացուցել հակառակը ։ Ես չեմ սիրում այդ байкерскую խմբավորման. Դուք ունեք մեքենա? "
  
  
  "Այո, նա կայանել դրսում տանող մինչեւ բլրի".
  
  
  "Վերջ մի քանի բաներ, միասին գնացինք այստեղից" ։
  
  
  "Բայց թե ուր ենք գնում?"
  
  
  "Ես AX կան ծովափնյա տնակ է Մալիբու է, որ գործակալները կարող են օգտագործել էգոն, անհրաժեշտության դեպքում,. Այնտեղ քո ценымногие ապահով է: Չի шталь ավելացնել: "Եթե մենք проедем mimmo բազմությունը մոտոցիկլիստների", բայց ես մտածում եմ հենց դրա մասին է ։
  
  
  Գլուխ չորրորդ
  
  
  Մենք դուրս եկանք միջոցով սեւ ընթացքը եւ թփերի выскользнули կտրուկ լանջին, որտեղ գտնվում էր մեքենա Роны.
  
  
  "Ավելի լավ է թույլ տուր ինձ մեքենա վարել", - ասել է իր էյ. Սա կարող է պահանջել որոշ բարդ զորավարժություններ են ".
  
  
  Նա ձեռք մեկնեց ինձ բանալիները, եւ արագ մոտեցել է ուղեւորափոխադրումների կողմում. Այն, սողանքը համար ղեկ, նկատելով, որ ետնամասում էր մնացել մեծ թվով ee կիթառի սարքավորումների - վահանակներ շուրջ վարդագույն փայտ, դիզելային վառելիքով աշխատող հետ շերտ եւ нейлоновыми струнами եւ պաստառում грифф շուրջ սև փայտից է ։
  
  
  Մի խումբ մոտոցիկլիստների մեզ դեռ չեմ նկատել, բայց նրանք անհանգիստ слонялись ստորոտին ճանապարհները ։ Վերցրեց շարժիչը և լսեցի մեր ետեւից գոռում. Նրա хлопнул լծակ է փոխել հանդերձում
  
  
  
  
  
  
  ցածր է, եւ մեքենա թռավ լեռը ։ Մենք завизжали ՝ S-ձեւավորված կորի, մի պահ թաքնվելով ի նկատի է ունեցել, բայց լսել եմ, թե ինչպես om մեքենաներ է բղավել բարձրանում բլրի հետեւում են մեզ:
  
  
  Մենք անմիջապես հաջողվել է հավաքել արագությունը կարճ վերելք է ապրում, և նա լուռ շնորհակալություն է հայտնել այն բանի համար, որ Роны կա մեքենա որոշ մկանները տակ hood. Մոտոցիկլ կարծես հայելու մեջ հետեւի, եւ նրան լսել է բամբակ, որը մի մասն էր om սպառել գազի. Таращить աչքերը отлетела է հետեւի մեքենաներ, իսկ դրան հաջորդել է մեկ այլ, низменному прицеленная.
  
  
  Նրա մեքենան շրջվել այլ повороту եւ քաշեց Вильгельмину-ի պատյան. Նրա հանել ապահովիչ և փոխանցել է "люгер" Роне. Ասել "Ես չեմ կարող դանդաղեցնել, ձեզ լավ shot, բայց շարունակել է նկարել, եւ դա նրանց առիթ է մտածել"
  
  
  Ռոն высунулась շուրջ պատուհաններ կրակել ձախ, ըստ байкерам. Ինձ համար հաճելի էր տեսնել, որ նա գիտի, թե ինչպես պետք է վարվել զենքի. Անցկացման մեքենա ճանապարհի վրա, այն եղել է շատ զբաղված է, որպեսզի շրջել է տեսնել ոչ բախվել է արդյոք նա ինչ-որ բան, բայց փոփոխություն բարձրությունը շարժիչի ձայնի ետեւում մեզ կին էի ինձ, որ նա, գոնե, դանդաղեցնում ih.
  
  
  Երբ մի քիչ отдышался մեր միջեւ, եւ байкерами, սուր հոտ բենզինի հուշեց ինձ, որ նրանք արել փոս մեր տանկի. Arrow ցուցիչ մակարդակի վառելիքի արդեն покачивалась կետում E, այնպես որ, ես գիտեի, որ մենք գնալու ենք ценымногие հետագայում: Նրա կտտացրել ոտնակ է հատակին, եւ մենք վտանգավոր է դիմել եւս երկու շրջադարձային.
  
  
  Մոտոցիկլ դեռ грохотали ճանապարհի վրա ետեւից, բայց ես զույգը ստացվում մեր միջեւ, երբ շարժիչը закашлял, եւ ես հասկացա, որ վատ է ։ Վերջին երեսուն վայրկյան նրան հորինել հուսահատ ծրագիր, թե ինչպես դուրս գալու, մեզ այնտեղից կենդանի. Ռոն опустошила "Люгер", եւ ժամանակ перезарядку չի եղել ։ Թուփ կողմերում ճանապարհը եղել է շատ խիտ է, որպեսզի մենք կարողանանք հեռու փախչել. Մինչեւ pursuers մնացել է ընդամենը մի քանի վայրկյան է գործել այնպես, որ իմ առաջին փորձն էր միակ, որը մենք կարող ենք ստանալ.
  
  
  Նրա կտրուկ կանգնեց ճանապարհի մեջտեղում, վերցրել է լիարժեք պողպատե струной համար կիթառի backseat եւ մեքենայով փախուստի էր դիմել է столбу է ճամփեզրին. Նրա обмотал մետաղալար հանգույց շուրջ վեց անգամ скручивая թել, որ կապում է նրան ։ Подбежав է մեքենայի մեջ, նրա աղբյուր կծիկ միջոցով հետեւի ապակի, запрыгнул է переднее նստավայր և այնտեղ գնալու շուրջ մեքենաներ վերջին ունցիայի հզորությունները, բարձրացնելու է մեզ մի փոքր կողմնակալություն եւ թաքնվել նշանակում է кучкой чаппараля ճանապարհի վրա. մյուս կողմը ճանապարհները ։
  
  
  Ջախջախիչ մոտոցիկլ էր ընդամենը մեկ անկյունում, ներքեւ մեզ, երբ նրա перегнулся միջոցով նստավայր եւ, միեւնույն ժամանակ, ասել է Роне "դուրս արի և присядь մեքենայի".
  
  
  "Բայց, Նիկ, որ նրանք տեսնեն մեզ, քանի որ միայն այստեղ տեղի կունենան միջոցով էր թփերի արանքում".
  
  
  "Կարծում եմ, նրանք պետք է շատ մտածել", - ասացի ես: "Իսկ հիմա պետք է անել, որ ես քեզ ասում եմ".
  
  
  Հետեւելով հրահանգներին Роны, նրան բռնեց կծիկ հետ гитарным մետաղալարով եւ натянул ։ Նա բացեց դուռը, намотал հեռագիր է оконную շրջանակ եւ закатал պատուհանը, որ պահպանել ego տեղում մահացել է: Այնուհետեւ նրան, շրխկացրեց դուռը: Մոտոցիկլ взревели բաց ճանապարհը, երբ ընկել է մոտ Роной, թողնելով պողպատ կիթառի մասը струну լարված լայն ճանապարհի բարձրության վրա: մոտ չորս մետր.
  
  
  Երկու առաջնորդ мотоциклетной համարները գրեթե միաժամանակ ударились մասին մետաղալար. Նայեց այնպես, կարծես նրանք кивнули ընկերոջը մյուսին ինչ-որ բան, բայց հաջորդ պահին երկու գլուխները սառեցվել են օդում, իսկ հեքիաթները բռնկվել տակ նրանց. Գլուխները шлемах ударялись մասին ասֆալտ եւ շատ թռավ ճանապարհին, ինչպես սողացող ֆուտբոլային գնդակներ. Մոտոցիկլ, ղեկեր որոնց դեռ ձեռքերում անգլուխ հավելված, է բղավել взметнулись մինչեւ բլրի մի քանի բակեր, նախքան մեկ swung, որ հարվածել է մեկ այլ ուղարկելով om, այնպես էլ խճճվել են ըստ մարմնի եւ մեխանիզմներ.
  
  
  Մյուս բայքերները փորձել են покачиваться, սահում скользкому асфальту. Արդյունքում ձեւավորվել է մի փունջ, խճճվել изогнутых մեքենաների եւ развалившихся մետաղալար. Նրան բռնեց Ron ձեռքը, եւ մենք помчались. Մենք դնելու ничком համար кустами, երբ կարելի էր լսել, թե ինչպես է գոյատեւում, շուրջ խմբավորման մոտոցիկլիստների համարվում մազերով եւ վերաբերվել իրենց հեքիաթներ ու անհետանում հեռու.
  
  
  Ըստ худому մարմնի Роны содрогнулась. "Ի ՞ նչ ես կարծում, hema նրանք, Նիկ?"
  
  
  "Նրանք պետք է կապված մարդկանց հետ, ովքեր պայթեցրել են Мумуру եւ սպառնում է Նյու Յորքին. Հավանաբար, դեպի ձեր հեռախոս վաղուց գաղտնալսել. Այս առավոտ, երբ դուք զանգահարել Хоку, նրանք գիտեին, որ դուք ինչ-որ բան ծուռ. Նրանք սպասում են, թե կուղարկի AX, ապա ծրագրել ազատվել է մեզ.
  
  
  "Այո, բայց դա ընդամենը բանակը ։ Ով է տալիս հրամաններ? "
  
  
  "Առաջնորդ հայտնվել է Անտոն Жизов, իսկական մարտական բազե Կարմիր Բանակի. Պարզվում է, որ շուրջ մեկ տղամարդկանց հետ եղել է Ֆյոդոր Городин. Ոչ այնքան խելացի, ինչպես Жизов, բայց նույնքան վտանգավոր. Եւ եթե քո կարծում եմ -- ճիշտ է, կան Knox Ворнов.
  
  
  "Այնպես որ, այն ամենը, ինչ դուք պետք է անեք է գտնել om եւ նրանց պայթեցնել մեծ մասը Միացյալ Նահանգների".
  
  
  "Դա. Բայց, դերձակ տանի, ես ամբողջ ութ օր.
  
  
  Հետո անվտանգ ընդմիջումից հետո մենք վերադարձանք ճանապարհը, եւ գնացին խանութ հետ обшитой вагонкой fronted, որոնց ղեկավարում է կինը яблочноыми cheeks, որը զբաղվում է նման համընդհանուր մայրը. Այն գնել է Роне
  
  
  
  
  
  
  գարեջրի եւ ստացել մի բուռ հանձնման ձեր հեռախոսի համար.
  
  
  Սկզբում նա զանգահարել է контактному անձին Միացյալ հետախուզական կոմիտեի Լոս Անջելեսում ։ Նրա պատմել է эму մասին կուտակել պարտքը ճանապարհին ու մեքենայի Роны թփերի. Նրան զանգահարել է առաջացնել տաքսի, եւ մենք Роной բնակություն են սպասել
  
  
  Գլուխ հինգերորդ
  
  
  Մալիբու. Հարթակ '"կուբան", շենք հանգստյան օրվա հարուստների համար եւ որտեղից արտակարգ թաղամասի թիվ 12 AX. Որոշ շուրջ նրանց արդեն տեսել է ողջ երկրում օգտագործելու համար գործակալների AX հատուկ այլ հանգամանքներում. Նրան, զգացի, որ մենք Роной соответствуем պահանջներին:
  
  
  Նույն բանալին, որը յուրաքանչյուր գործակալի AX, բացում դուռ ցանկացած նրանց մոտ ։ Նրանք տեղակայված են եղել բոլոր տեսակի թաղամասերի ու շենքերի վրա: Այն, որ Ինքնագրերով, անբավարար описывался տերմին "Շարքերում Quarters". Ժամանակակից շենք շուրջ ապակի եւ կարմրափայտ ծառ էր պաշտպանված են մուտքի ճանապարհի խճուղի Խաղաղօվկիանոսյան ափին семифутовым ցանկապատի. Ներքեւի մասում մի հսկայական հյուրասենյակ բարձր առաստաղով և հարմարավետ կահավորված, расставленной շուրջ висячего բուխարի. Десятифутовая բարի ընդարձակ ձգել, շուրջ սեվ тратила կենդանի փոքրիկ ֆունկցիոնալ խոհանոց. Լայնակի սանդուղք շուրջ կռած արդուկներ վարել է եռակողմ հարթակ, որտեղ գտնվել ննջասենյակ.
  
  
  Ռոն նկատել բաղնիք հետ затонувшей հռոմեական զուգարանը. "Այն էլ հենց հյուրանոց լոգանք", - ասել է նա: - Ինչպես եք կարծում, որ այստեղ կա ինչ-որ բան, որ ես կարող եմ թաքնվել հետո?
  
  
  "Նայիր միջոցով ննջասենյակներ", - ասացի ես: "Այդ տեղը բավական լավ համալրվող".
  
  
  Նա բարձրացավ վերև և рылась պահարաններում և արկղերի մեջ, քանի դեռ նրա ստուգում բար. Շուտով նա споткнулась եւ կրկին споткнулась է велюровом խալաթով, перекинутом միջոցով ձեռքը, իսկ նրա ձեռքերը լի էին շիշ եւ շիշ.
  
  
  "AX, անշուշտ, կահավորում է իր թաքցնել բոլոր տեսակների համար, այնպես չէ՞։"
  
  
  "Նրանք այնպիսի wouldnt շքեղ, - ասել է իր էյ. "Ես զույգ, որտեղ ինձ անհրաժեշտ է պայքարել առնետների վրա տեղ vaults".
  
  
  Ռոն երկար նայում է ինձ հետ ստորոտին աստիճաններ. "Դա վեբ խնդիրը, որ մենք այստեղ չի լինի":
  
  
  "Առնվազն մեկ", - համաձայնեցի ես: "Որ սիրում եք խմել? Բարև ձեզ, ես զույգը պատրաստ է, երբ դու դուրս գալ.
  
  
  "Այն, ինչ քեզ մոտ էր մեզ", - ասել է նա, մտնելով լոգարան.
  
  
  Բաժին պատի մոտ վաննաներ էր галечного ապակի եւ անդրադարձ է baru դուրս. Երբ սերգեյ սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ ընդգրկվել էր, ապակի բավականին կիսաթափանցիկ, եւ այն ամենը, ինչ տեղի է ունենում ներսում, լավ էր երեւում է, առնվազն, տեսակը, բոլոր նրանց համար, ովքեր դիտել է շուրջ բար. Ես չեմ կարող վստահ լինել, գիտեր, թե արդյոք Ռոն այս մասին вуайеристском эффекте, թե ոչ, բայց ուսանել граций ee շարժումների նրա կասկածում, որ այո.
  
  
  Նա ձեռք մեկնեց շշեր և տարաներ դարակ, ապա հանել է վերնաշապիկին. Նույնիսկ միջոցով խեղաթյուրված ապակի շուրջ гальки վարդագույն իր խուլ էր, մեծ-ից ավելի սպիտակ մարմնով, իր կրծքավանդակի. Նա դուրս է եկել իր ծառայությունները կապույտ տաբատի եւ спустила շերտի սեւ կոֆտա բիկինիով իր երկար սլացիկ ոտքերը" ։ Նա ստուգել ջրի մեկ ոտքը, վերջին անգամ նայեցի հայելու մեջ լրիվ աճ և նահանջել է լողանալ.
  
  
  Նրան, մոտեցավ հեռախոսի ավարտին բար, զանգահարել Хоуку. Անձնական հեռախոսահամարով նրան անմիջապես զանգահարեց. Իհարկե, եղել է հավանականությունը, որ հեռախոսով Մալիբու auditioned, բայց, հաշվի առնելով այն արագությունը, նա չի կարող դադարել անհանգստանալ այդ մասին:
  
  
  Նախքան նրան հասցրել է տեղեկացնել, որ ձեզ հայտնի է դարձել Роны, զրույց բացել Հոուք.
  
  
  "Ես պարզապես եղել է շատ լեմանը ներկայացուցիչ JIC, ով ասել է, որ դուք թողել эму բավականին կեղտոտ աշխատանքը մաքրման համար, որը նա պետք է վերամշակել եւ բացատրել տեղական ոստիկանության".
  
  
  Նրան ճանաչել են ճշգրտության հաշվետվության
  
  
  "Մականունը, նրա հասկանում եմ, - շարունակեց Բազեն, - որ մեր աշխատանքի որոշ լամպեր անպայման կմնան անցյալում: Արդյոք շատ բան, եթե ապագայում դուք անհրաժեշտ անտեսվեցին ավելի կոկիկ կերպով... ասենք, прострелив նրանց դեղ դոլարը? "
  
  
  "Ես կփորձեմ պետք է զգույշ լինել, - խոստացել ես, - եթե թույլ տան հանգամանքները":
  
  
  "Լավ է ։ Իսկ այժմ ասա ինձ, արդյոք միսս Фольштедт ինչ-որ արժեքավոր է մեզ համար.
  
  
  Նրա ճնշել է ժպիտ, տեսնելով, թե ինչպես է Ռոն կանգնել է լողանալ եւ ձեռք մեկնեց մերկ ձեռքը ն սրբիչ. "Այո, - ասացի ես, - ես կարծում եմ, որ այո":
  
  
  Նրա պատմել է Хоуку հետաքննության մասին Роны Нокса Варнова հինգ տարի առաջ, եւ ego սխեմայով շանտաժի ազգերի, սպառնալով պայթեցնել այն քաղաքի մեկ-մեկ. Хока հատկապես հետաքրքրել է, երբ նրա պատմել է эму գաղափարի մասին Варнова անել պլաստիկ միջուկային պայթուցիկ.
  
  
  Նա ասել է. "Դա շատ լավ է համադրվում նոր մշակման ոլորտում. Ես չեմ ուզում քննարկել դա հեռախոսով, բայց այն լինի հյուրանոց, որպեսզի դուք առավոտյան մեկնել դեպի Վաշինգտոն ".
  
  
  "Ճիշտ է ։ Նրա կլինեմ այնտեղ վաղը":
  
  
  Ռոն-ն արդեն դուրս, շուրջ վաննաներ, wiping իրեն սրբիչ. Հետ է անտարբեր զգացմունքայնությամբ: նա двигала փափուկ սրբիչ եւ վար հարթ ներքին կողմում է hips. Երբ նրան պատասխանել է Хоуку, իմ ձայնը, պետք է լինի, անդրադարձել է մի փոքր զայրացնում է այն, որ այդքան շուտ վերջացավ նման խոստումնալից ծանոթ. Հոուք откашлялся իր неодобрительной ձեւով. - Դուք կարող եք վերցնել միսս Фольштедт. Իմ նախագծում կաշխատի ձեզ համար երկուսի ".
  
  
  "Մենք պետք է այնտեղ", - ասաց նրան մեծ ոգեւորությամբ.
  
  
  Նրա անջատեց հեռախոսը եւ պատրաստել է մի քանի martini-ի
  
  
  
  
  
  սառնարան ալկոհոլային խմիչքների տակ բար. Երբ նրա նետել ըստ дольке կիտրոնի յուրաքանչյուր բաժակ, շուրջ սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ դուրս Ռոն. Նրա կարճ велюровый խալաթ, перевязанный գոտի. Դա բավական էր, որպեսզի հասնել ծալքեր, որտեղ ազդրին կապում է ягодицей.
  
  
  "Վախենում եմ, այս խալաթ չի բարձր աղջիկներ", - ասել է նա:
  
  
  "Ես այնպես չեմ ասել", - ասել է իր էյ. Ոտքերը Роны, այն տեսքով, որով նրանք հիմա է, չի նայում, նույնիսկ մի քիչ худыми. Փոխարենը, նրանք նայում округлыми, հարթ և ճկուն. Իր հավատարմագրերն է էյ մարտինի.
  
  
  "Շնորհակալություն", - ասել է նա: "Դուք զանգել է Վաշինգտոն:"
  
  
  "Այո" ։ Հոուք ցանկանում է, որ մենք ժամանել ենք այնտեղ վաղը: Ասել է, որ ինքն ունի աշխատանք, այնպես էլ մեզ համար. Քեզ հետ ամեն ինչ կարգին է?
  
  
  "Ինչո ՞ ւ ոչ ։ Այն պետք է լինի ավելի լավը, քան слоняться այստեղ мотоциклистами եւ դերձակ գիտի, թե ով է, դեռ կրակում է ինձ.
  
  
  Ռոն արել sip շուրջ իր ուղղությամբ, ապա դրել է ապակու վրա դարակ եւ սկսել է խիստ вздрагивать, քանի որ նրա раздул պոռթկում սառը օդի նմուշառման.
  
  
  Նրա քայլ է արել նրան. "Ron, ինչ է պատահել?"
  
  
  Նա խորապես вздохнула. - Կարծում եմ, որ դա ուշացած արձագանքը բոլոր հուզումները այսօր մի կերպ չի երբ. Թվում է, չի такоая կարևոր է, և հավաքված, ինչպես մտածում եմ ".
  
  
  Նրա մտել, եւ գրկեց ee. Ee մարմինը, որը նայեցի նման սլացիկ եւ ունակ հագուստով, таяло ինձ հետ ջերմ ճկունությամբ, որ զարմանալի էր. Ee կրծքավանդակի, прижимаясь իմ կրծքի, մեղմ ընթացել են հետ իր շնչով.
  
  
  "Ես այնպես անիծել վախեցած է, Նիք, - ասաց նա, - քեզ համար, ինձ համար, եւ բոլորի համար ։ Ինչպես այն կավարտվի? "
  
  
  "Վատ է", - ասացի ես: "Բայց մեզ համար ։ Իսկ հիմա հանգստանալ և թույլ տուր ինձ անհանգստանալու ".
  
  
  Նրա массировал հարթ մկանային նրա մեջքի միջոցով велюровый խալաթ.
  
  
  Նա наклонила գլուխը, որ ամեն տարի իմ աչքերին. "Հուսով եմ, դու ճիշտ ես, Նիք, - ասաց նա:
  
  
  Է, թեքում է եւ համբուրել ee շուրթերը: Են нах smelled օճառով շուրջ վաննաներ, թեթև բույրով մազերը. Շուրթերը մոտ нах եղել են թույն եւ ճկուն, եւ համը նման է անանուխ.
  
  
  Իմ ձեռքերը скользнули վեր ու нащупали բաց երկրամաս հագնել, ապա իջել ջերմ կատաղի բլուրներ իր կրծքավանդակի. Հեշտ գոռալով ցանկությունները, նա հեռացավ ինձանից. Բավարար ժամանակ է թուլացնել գոտին եւ надвинуть խալաթ ետ ուսերին, որը թույլ է տալիս эму ընկնում է հատակին.
  
  
  Դանդաղ, միտումնավոր նա անցկացնում էր իմ ձեռքերը իր наготе, մի պահ snuggled է կրծքից, ապա թույլ соскам նորից բարձրանալ, երբ նա իրականացրել է ձեռքերով իր մարմինը և միացված է հարթ ստամոքսի հետ ego, ավելի փափուկ է, քան թավշակաշի, մաշկի.
  
  
  Ee աչքերը եղան, երբ նա наклонила գլուխը, որպեսզի ամեն տարի, նա արեց իմ մատները իր փափուկ բարձի իր տաք կենտրոնին, եւ նրա սոված աչքերը բարձրացել հետ հանդիպելու համար իմ.
  
  
  Երբ նրան նահանջել է եւ արագ հանեց հագուստը, նա սովորել է ինձ հետ անկեղծ հետաքրքրությամբ ու հիացմունքով, երբեք չի отворачивалась, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ նրան արդեն ամբողջությամբ обнажен. Ապա նա պարզապես բացել ձեռքը ՝ ողջունելու ինձ.
  
  
  Նրան, նայեց лестничную հարթակ ննջասենյակ, բայց նա բայց թափահարեց գլխով, ինչպես ասում եմ, որ դրա կարիքը շատ շտապ է, որ հետաձգել է նրան, թե այստեղ, ժամանակը եկել է. Մենք растянулись է հաստ կապույտ գորգի, եւ նրա շոյել է նրա մարմինը ։ Սկզբում նրան յուզում էին հանգիստ, ինչպես քամու շունչը, բայց շուտով վերաճել лихорадочные խոսում պահանջները, երբ նա перекатилась եւ " ռեստորանում retro պիցցա ինձ ։
  
  
  Երբ նրա, մտել է нах, նա изогнула իր slim լուսավոր մարմին է հանդիպել ինձ. Այնուհետեւ извивающийся, գալարուն ռիթմը ee мучительного ցանկությունները, միասին աճողական են է гребневой ալիքի գագաթնակետին, որին հետևեց մի երկար, սրընթաց ծագում է пустому ափին քաղցր: աղբյուր ' bbc russian
  
  
  Գլուխ Վեցերորդ
  
  
  Հաջորդ առավոտ Ռոն գնացել են աշխատանքի եւ պատրաստել առատ նախաճաշ. Գիշերային լիցքավորումը առաջացրել մեզ մոտ, այնպես էլ մեծ ախորժակը, և մենք խանդավառությամբ հետաձգել կրթ. Մինչ սուրճ մեր բաժակ остывал, ամեն ինչ սկիզբ է տաքացնել. Սակայն դա աշխատանքային օր է, եւ այն բանի շուրջ, որ նրան հայտնի է Роне նախօրեին երեկոյան հանգստի համար, նախաճաշից հետո կարող է զբաղեցնել մինչև ուշ երեկո:
  
  
  Փոխարենը նրա, ոտքի կանգնեց, լոգանք ընդունել սառը ցնցուղ.
  
  
  Մենք գնացել ամբողջ Լոս անջելես. Ինտերնացիոնալ է девятичасовом է պատրաստում, իսկ Даллесе մեզ հանդիպել է "լիմուզին" AX մեկ այլ լուռ և արդյունավետ վարորդը Хока.
  
  
  Մենք անցել ծիսական, ազգային անվտանգության եւ շուտով այս խաղը բազկաթոռ դիմաց Դեւիդ Хока. Գլխավոր մարդու AX пробежался աչքերով ըստ Роне Фольстедт և դիմել է ինձ հետ невысказанным հարց հայացքում. Այն, սեղմեց ուսերը և ժպտաց նրան այնքան անմեղ, ինչպես կարող.
  
  
  Հոուք կտրուկ прочистил կոկորդը ու անցել գործի ։ "Այն ժամանակ, երբ դուք երեկ զանգել է ինձ, Nick, մենք պահել նավաստի անունով Խուան Էսկոբարը մոտ կարիբյան զբոսանավի Gaviota. Ego ձերբակալել են Ֆորտ-Лодердейле, երբ նա կասկածելի է իրեն անցնելիս մաքսային. Ոչ մի մաքսանենգության չի հայտնաբերվել մեզ nen, մեզ ego ճամպրուկում, բայց, քանի որ այդ օրերին մեր բոլոր մարդիկ կրկնակի տագնապի, իշխանությունները Ֆլորիդայի զանգահարել մեր գրասենյակ. Մեզ բերել էսկոբարի հոր հարցաքննության համար, բայց մենք ոչ մի բան նրանից չի հասել. Ապա, երբ դուք ներկայացնում տեղեկատվություն միսս Фольстедт մասին Ноксе Варнове եւ ego միջուկային-պլաստիկ հարցում, մենք ուշադիր ուսումնասիրել принесенный նրանց ճամպրուկ: Իհարկե, մեր լաբորատորիայում ցույց տվեցին, որ դա расщепляющийся նյութեր.
  
  
  
  
  
  
  Է защелке մենք գտանք микроэлектронный պայթուցիչ, որը կարող է աշխուժանալ օգտագործելով հեռավոր ազդանշանի. Իսկ, որ հետաքրքիր է, բռնակի վրա փորագրված էր մի փոքր գանգ - փոքրատառ նպատակն է մահվան.
  
  
  "Դուք պետք է սովորել ինչ-որ բան ավելի, քան նավաստի?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Մի քիչ. Նրան թույլ կտա այս մաթեմատիկայի եւ ասել ՝ քեզ իրեն.
  
  
  Հոկ սեղմել կոճակը իր домофоне եւ ասաց, Ուղարկեք էսկոբարի հոր". Մեկ րոպե անց զույգը մտավ մռայլ կառավարական պաշտոնյաների, իսկ նրանց միջեւ կանգնած մռայլ рябой մարդ: Կառավարական պաշտոնյաները հեռացել են, եւ Հոուք ժեստ усадил էսկոբարի հոր աթոռին:
  
  
  Այն, մոտեցել ու կանգնել տղամարդու. "Եկեք լսենք ձեր պատմությունը", - ասացի ես:
  
  
  Էսկոբարը անհարմար поерзал. "Ես արդեն ասել է այն քսան անգամ":
  
  
  "Ասա դա", - ասացի ես: "Ես":
  
  
  Նա նայեց իմ դեմքը եւ առանց վարանելու սկսեց խոսել. "Здоровяк, նա տվեց ինձ մի ճամպրուկ եւ հինգ հարյուր դոլար: Նա ասել է ընդմիջում վերցնել մի քանի շաբաթ: Հետո, երբ իր догоняю նավը, նա տալիս է ինձ եւս հինգ. Այն ամենը, ինչ ես անում եմ, դա իմ ճամպրուկը դարակ Քլիվլենդում և թողնում ego այնտեղ. Այն ամենը, ինչ ես գիտեմ. Այն, երդվում եմ."
  
  
  "Ով նման մեծ մարդը?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ես չգիտեմ նրա անունը. Երբեմն նա մտնում է խորհրդի մեկ նավահանգստում, երբեմն այլ բան է ։ Այն ամենը, ինչ ես գիտեմ, որ նրա մոտ նոր սեփականատերերը, եւ երբ նա թույլ է տալիս հրաման, ամեն ինչ լսում են ավագին ".
  
  
  "Նոր սեփականատերերը, դուք ասել" ։
  
  
  "Այո" ։ Հինգ-վեց ամիս առաջ նրանք գնել Гавиоту. Մեծ մասը հին թիմի oni հեռացնում են, որոշ շուրջը թողնում են. Այն աշխատում է որեւէ մեկին. Հասկանում եք, դա աշխատանք է ։ Նոր տղաները, որոնց նրանք վարձել են թիմին, այլ ոչ թե ամբողջ Հարավային Ամերիկաների, թե ինչպես ենք մենք բոլորս ։ Նրանք ծիծաղելի է խոսել, եւ կառչել մեզնից հեռու ".
  
  
  "Պատմիր ինձ ավելի մեծ մարդու".
  
  
  "Նա վերակացու, այն ամենը, ինչ ես գիտեմ. Նա նայում է կոպիտ, եւ ասում է, ցածր ձայնով. Ուսերին մեծ, ինչպես ցուլի ".
  
  
  Նրան, նայեց հազալով դուրս թքել.
  
  
  "Այս նկարագրությունը համապատասխանում է Ֆեոդոր Городину", - ասել է նա:
  
  
  Նրա ասել է Эскобару: "Ինչ-որ բան դեռ հրամայում?"
  
  
  "Մեկ մարդու նրա տեսնում է միայն երկու անգամ. Նիհար, չարագուշակ, մոխրագույն մազերը. Նա միակն է, ում նա երբեւէ տեսել, հրամաններ տալով здоровяку.
  
  
  Նրան կրկին դիմել Хоуку. "Жизов?"
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց.
  
  
  Այն tucked, ձեռքերը գրպանները, եւ կամաց-կամաց մոտեցավ հեռավոր հառաչել. Այնուհետեւ նրան, վերադարձել ու կրկին կանգնել է նավաստի. Նրա վստահի эму աչքերին, իսկ նա ոչ տարավ վզգլյադ " - ը:
  
  
  "Կիսապաշտպան խուան, - ասել է նա эму, - դու, երևի, լսել եմ, որ Միացյալ Նահանգները արդար դիմում են հանցագործ է, եւ որ քեզ պետք չէ վախենալ վատ վերաբերմունքի. Այստեղ, սակայն, իրավիճակը բոլորովին այլ է, Խուան. Ժամանակ համբերությունը. Եթե դուք ստում եք մեզ, նրան անձամբ կասեմ, այն է, որ, նույնիսկ եթե դու կենդանի, դուք արդեն անիմաստ է сеньорит. Դու ինձ հասկանում ես, Խուան?
  
  
  "Այո, պարոն!" - ասել է նա: Դուրս պրծած աչքերը ինձ հուշել է, որ նա գիտեր, որ ես չեմ կատակում. "Անունից իմ մայրը նրան ասում եմ ճշմարտությունը! Եւս վեց մարդ, որոնց նրանք նաեւ օգնել են ճամպրուկներն. Kuda oni om են վերցնում, նրան չի լսել: Իմ գործը եղել է Քլիվլենդ. Այն ամենը, ինչ ես գիտեմ, պարոն, հավատացեք ինձ.
  
  
  Նրա արել. Իր դեմքով պատասխանեց Хоуку, եւ նա վերցրել է էսկոբարի հոր.
  
  
  "Ես կարծում եմ, դուք փորձարկվել է նավը, եւ այդ նոր սեփականատերերի", - ասացի ես, երբ մենք երեքով կրկին մնացել է մենակ.
  
  
  "Այո" ։ Гавиота - դա վենեսուելայի իրենց ապագա орфографической գրագիտության. Նախկին տերերին վճարվել մեծ գումարի կանխիկ մեկին, ով ասել է, որ ընկերությունը ներկայացնում է Halcyon Cruises. Դա, իհարկե, կեղծիք է ։
  
  
  Խոսեց Ռոն. "Կարող եք գրավել են նավը եւ հարցաքննել թիմին: Ճանաչիր, որտեղից հայտնվեցին ռումբերը? "
  
  
  "Մենք կարող ենք", - խոստովանել է Հոուք. "Բայց մենք չենք կարող համոզված լինել, որ Городин լինելու վրա, և, թվում է, Жизов գրեթե չի հայտնվի: Նույնիսկ եթե մենք իմացանք, որտեղ արվում են ռումբեր, որտեղ պահվում է спусковое սարքը լուրերը գրավման մասին նավը հասել կլիներ om ավելի շուտ, քան մենք ։ Իսկ հետո նրանք կարող են պայթել ռումբերը, արդեն գրավադրված է աստված գիտի, թե որ քաղաքներում: Ոչ, այս վարժությունը պետք է լինել զուսպ, թե ինչու է իր ձայնը հյուրանոցի, որ դու և Նիկ այստեղ.
  
  
  "Ինձ հետաքրքրում է, երբ դուք գալիս մինչ այդ", - ասացի ես: "Առանց վրդովմունքի, Ron, բայց ես սովոր եմ աշխատել են".
  
  
  "Չէ, այս անգամ", - ասել է Հոուք. "Մեր առաջին քայլը տնկել ինչ-որ բան է խորհրդի զբոսանավի. Իսկ միայնակ տղամարդը կգրավի շատ ուշադրության":
  
  
  "Ինչու?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Այնպես է ստացվել, որ" Гавиота "մասնագիտացած է...", այստեղ ծերունին անհրաժեշտ է համարում կրկին прочистить կոկորդը, - "... круизах նորապսակների համար".
  
  
  Ռոն Фольстедт սկսել է ժպտալ, բայց արագ протрезвела, երբ Հոուք նետել нах մեկ այս խիստ հայացքներից Նոր Անգլիայում.
  
  
  Նա ասել է. "Ես պայմանավորվել է Հանձնաժողովի ատոմային էներգիայի, որպեսզի միսս Фольстедт նշանակվել է AX ժամանակ այդ արտակարգ իրավիճակը: Ես չեմ կարծում, որ եթե նրան խնդրել է ձեզ դեր խաղալ նորապսակներին, դուք շատ ընդլայնել իրենց դերասանական տաղանդը.
  
  
  "Կարծում եմ, որ մենք կառավարել", - ասել է ես невозмутимым տեսքով ։
  
  
  "Քանի դեռ նա ծառայողական պարտականությունների կատարման ժամանակ", - հավելել է Ռոն, թարթում ես, երբ Հոուք չի նայում.
  
  
  "Ես գիտեի, որ կարող եմ հաշվել ձեր համագործակցությունը, - չոր ասաց Հոուք. "Դուք պետք է круизу վաղը Անտիգուա. Նավը Gaviota պետք է մտնել մի քանի նավահանգիստների Կարիբյան զգեստ, проплывет միջոցով Պանամայի ջրանցքը եւ կբարձրանա մինչեւ արեւմտյան ափին Մեքսիկայի հետ կանգառը Լոս Անջելեսում ։ Բայց եթե դուք չեք գտել է օպերատիվ բազա և անջատել այն ժամանակ, երբ նավը կժամանի Պանամա, ապա
  
  
  
  
  
  
  չափազանց ուշ է ։ Քանի որ ութ օր նախատեսվում է ռումբ պայթեցնել Նյու Յորքում ".
  
  
  "Կարճ մեղրամիսը", - մեկնաբանել է այն ։
  
  
  Հոուք շարունակել, քանի որ նրա չի խոսում: Էքսկուրսիոն բնակավայր ռուսաստանի պարզել, թե որտեղ է դրված ճամպրուկներ-ռումբեր է նավը, եւ վերադառնալ աղբյուրի. Այստեղ դուք պետք է գտնել Անտոն Жизова եւ, ամենայն հավանականությամբ, Нокса Варнова. Ապա դուք ինքներդ ։ Այն պետք է օգնել ձեզ բոլոր հնարավոր աջակցությունը այդ նպատակով, բայց ցանկացած լայնածավալ գործողությունը անհնար է ".
  
  
  Մենք Роной դուրս եկան միջոցով կաբինետ ծերունուն և մեկ չվերթով իջել են կառավարման Կենտրոն փաստաթղթերով: Այնտեղ մեզ տրամադրել բոլոր փաստաթղթերն ու լուսանկարները, որոնք մեզ պետք է, որպեսզի ներկայանալ պարոն եւ տիկին Նիկոլաս Hunter.
  
  
  Երբ մենք դուրս ենք եկել շտաբ-բնակարանը AX, Ռոն խաղում , գործելով ամբողջ աշխարհի համար, որպես ապագա հարսնացու.
  
  
  "Չե ՞ ք կարծում, - sheepishly ասաց նա, - որ է, քանի որ մեր" ամուսնությունը "պաշտոնապես սկսվում է մինչև վաղը, մենք պետք է մնան այսօր երկու տարբեր սենյակներում?"
  
  
  "Լավ գաղափար է", - ասացի ես, поймав տաքսի. "Ես պետք է դուրս գալ այսօր բավականին ուշ, և ես ուզում եմ արթնացնել քեզ, երբ դու войдешь".
  
  
  "Այո, մի ՞ թե էլ?" - հարցրեց նա ծանր սարկազմով. "Ինչպես է նրա անունը?"
  
  
  "Արի, սիրելիս, դու էլ գոհ եմ, որ ես վայելում անցած գիշեր որակով եւ արդյունավետ".
  
  
  Մենք այդ խաղը վճարները, եւ Ռոն отодвинулась ինձ այնքան հեռու, որքան թույլ էր տալիս նստավայր. Փեղկավոր ձեռքերը եւ сжав ծնկները, նա նստած էր, хмурясь, որ պատուհանը.
  
  
  Նրան թույլ է տվել էյ վիրավորվել կես տասնյակ թաղամասերի, այնուհետև զիջել է: "Եթե քեզ համար կդառնա ավելի հեշտ է, նրան պետք է այսօր երեկոյան շտաբ-բնակարանում AX կարող ես անել վատ աչքերը" ։
  
  
  Նա շրջվեց, նայեց ու նայեց ինձ իր нордическими կապույտ աչքերով. "Իրականում delle?" - նա հարցրեց ձայնով մի փոքրիկ աղջիկ.
  
  
  "Իրավունքը", - ասացի ես: "Ես դեմ չեմ խառնել բիզնեսն ու ժամանցային, երբ մեկը խանգարում է մյուսին ։ Բայց այսօր ամեն ինչ պետք է լինի գործերով: Նրա ցանկանում եմ պատմել оборудова բոլորին, որ մենք ունենք այս Антоне Жизове, Федоре Городине եւ Ноксе Варнове ".
  
  
  Ռոն ձեռք է մեկնել եւ легонько գործադրում ձեռքը ինձ ցանկացած ցեղին. "Ինձ համար շատ ցավալի է, Նիկ. Նրա հյուրանոց է թվալ ребячливой.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց էյ. "Չէր այլ ուղիներ":
  
  
  Այնուհետեւ նա скользнула կողքիս, եւ նա leaned է, որ նուրբ է համբուրել նրան.
  
  
  Գլուխ յոթերորդ
  
  
  Հաջորդ առավոտ մի քանի ժամ, մինչ հրշեջ - "Гавиоты" մեզ հանել են Անտիգուա зафрахтованный ։ Սենտ-Ջոնս, մայրաքաղաքում փոքրիկ կղզու, դեռ շատ բրիտանացի կենտրոնական մասերում քաղաքի. Բայց երբ դուք ստանում հարազատները թաղամասեր, դուք սկսում եք լսել փափուկ երաժշտական լեզուն իրավունքների պաշտպանություն առանց սահմանների եւ տեսնել գույնզգույն հագուստները, որոնք մարդիկ կրում են ոչ թե նրա համար, որպեսզի տպավորություն զբոսաշրջիկների, այլ այն պատճառով, որ իրենց դուր են գալիս գույները.
  
  
  Զբոսաշրջային գործակալ հյուրանոցում Queen ' s-ը չի շտապում վաճառել մեզ տոմսերը կրուիզ-ի Гавиоте.
  
  
  "Դուք արդեն կարոտել առաջին մասը չվերթի, - ասաց նա, - և ինձ համար միևնույն է ՝ պետք է գանձել ձեզ ամբողջական արժեքը".
  
  
  "Ինչ եք կարծում, սիրելի?" - հարցրեցի նրան, թե ինչպես կատարումից հետո прецизионной երկրաչափություն մանրուք.
  
  
  Ռոն զգացմունքային անցկացրել լեզվով շուրթերը. Նրան, վստահ եմ, որ մենք կկարողանանք անել ամեն ինչ, որ կմնա չվերթի.
  
  
  Նրան winked տուրիստական գործակալին. "Դուք կտեսնեք, թե ինչպես է դա լինում ։
  
  
  Որոշ ուզում նա դեղեր տվեց և մի քանի տոմսերի համար միստր եւ միսիս Hunter. Մի քանի փոքր ուզում նա վերցրեց իմ գումարը.
  
  
  Մենք Роной մի քիչ погуляли շուրջ, ուսումնասիրում ցուցափեղկերը և անցկացման ձեռքերը, խաղալ նորապսակներին-այն դեպքում, եթե ինչ-որ բան մեզ оглянет. Իրականում delle, դա բոլորովին դժվար չէ.
  
  
  Որոշ ժամանակ անց մենք իջանք դեպի իջնում է docks, որ ամեն տարի, որպես մտնում "Гавиота". Նա եղել է հարթ և սպիտակ, արագ տեսարան ուրվագիծը, կարող է լինել, երկարությունը պակաս հինգ հարյուր ոտնաչափ. Երբ նա շարժվում է глубоководному причалу, երջանիկ ուղեւորները մեղրամսի նկատելի է բացակայել են ։
  
  
  Մեկուսացված զույգ այստեղ, եւ այնտեղ, ժպիտով նայում միջոցով բռնաձող, բայց նավ, թվում է, լողալ ավելի քիչ թվով ուղեւորների, քան ego տարողությունը. Ակնհայտ է, որ նոր սեփականատերերը ոչ շատ առաջ էին քաշում իր արտադրանքը, թե ինչ է եղել, հասկանալի է, հաշվի առնելով մյուս ձեռնարկությունները, որոնք էին.
  
  
  Նրա հետևել է մի քանի ուղեւոր եւ անձնակազմի, սպիտակի նավը, եւ նվազագույն պարբերական погрузкой, բայց չի տեսել, կասկածելի ոչինչ և ծանոթ անձանց: Ըստ Խուան էսկոբարի հոր, թիմի մեծ մասը նայեց շուտ славянскую, քան լատինական.
  
  
  Մենք Роной այս խաղը եւ գանձապետ. Բոլորովին առանց խանդավառության: նա ցույց է տվել մեզ մեր տնակում, արտաքին սենյակ մեկ տախտակամած ստորեւ Զբոսավայր. Այն դեպքում обставлен: աթոռ, բազմոց, փոքր աթոռ, коммода եւ երկու միայնակ անկողնում. Վերջին շրջանում թվում էր անսովոր կրուիզ նորապսակների համար, բայց շուտով մենք Роной հայտնաբերել են, որ նրանք հեշտությամբ տեղաշարժվում միասին հոլովակներում. Բավականին սառը սուրբ տվել էլեկտրական լամպ է հայելու комода. Նրա раздвинула վարագույրներ եւ впустила լուսանցույցից ջերմ կարիբյան արեւոտ брылев.
  
  
  Ռոն մոտեցավ ու կանգնեց կողքիս. Նա ասել է,
  
  
  "Դե, որ դու հյուրանոց է այժմ անել, սիրելի ամուսնյակ?"
  
  
  "Ես չեմ ուզում ասել ձեզ, որ ես ուզում եմ անել ։ Սակայն սկզբում մենք կանենք զբոսանքի նավը. Հիշո ՞ ւմ ես, անում ես սիրով?
  
  
  "Մասին, լավ է", - ասել է նա: "Բայց եթե այս մեղրամիս չի ազդում է շատ շուտով, կարող եմ գնալ նրա տուն, մայրիկի մոտ":
  
  
  Նրա հարվածել ee գեղեցիկ округлую էշի եւ вытолкнул նրա
  
  
  
  
  
  
  տախտակամած. Մի քանի ժամից մենք քայլում палубам, ուսումնասիրում բարեր, մարզասրահ, ճաշարան, թատրոն, մայրաքաղաքի սենյակ և հուշանվերների խանութ. Պակասն է, այլ ուղեւորներ էր, սողացող. Զույգ մեղրամսի, որոնց հետ մենք հանդիպել ենք, կարծես շատ увлеченными այլ է նկատել, լողալ նրանց հետ ինչ-որ բան, թե ոչ: Փոքրաթիվ անձնակազմի անդամները, որոնց մենք հանդիպեցինք, շատ զբաղված են իրենց խնդիրներով և, թվում էր, թե համարո ՞ ւմ եք, մեզ անտեսանելի.
  
  
  Մնացորդը օրվա մենք ապրելակերպ են смотровом դահլիճում, sipping մի քանի մրգային ըմպելիքների ռոմ, թաքուն հետեւում էին, ովքեր բարձրացել է ջրի մեջ, եւ գնահատելով om ուղեբեռի.
  
  
  Մութն մթնշաղ խորհրդի ոչ ոք չի գտնվել, մոտավոր կերպով նման է Ֆյոդոր Городина կամ Անտոն Жизова, և ոչ մի տարօրինակ ճամպրուկների ձեռքում վերադարձող ուղեւորների եւ անձնակազմի անդամներից ոչ появлялось. Մինչդեռ քաղցր ромовый խմել տհաճ плескался իմ ստամոքսում.
  
  
  Երբ Ատլանտյան օվկիանոսի ընդառաջ կախվել խավար, "Гавиота" տվել մի քանի գուդկովը, որ կարող է առաջացնել խորհրդի թափառող ուղեւորների, եւ մենք պատրաստվել են լողալ, որ բեյը. Թմբուկավոր նվագախումբը տեղական դարձել напевал մեզ սերենադ, երբ նավը բուժվեց մահճակալը.
  
  
  Մենք поужинали գրեթե լքված ճաշարանում, այնուհետեւ շրջեցին տախտակամած եւ վերադարձան մեր տնակում. Դռան հետեւում Ռոն շրջվեց, նայեց, որ ամեն տարի իմ վրա, գրկեց նրա ee և համբուրեց ։ Ամեն ինչ սկսվեց պարզ բարեկամական համբույրից հետո ընթրիքի. Բայց հետո այն, զգացել է, թե ինչպես հուշում է նրա լեզվի մի փոքր, գրեթե sheepishly անդրադարձել է իմ շուրթերին, և ինձ մոտ առաջացել նախազգացում, որ "մեղրամիս" չի шарадой. Ես ավելի շատ է, քան կանխազգացում, երբ իր սիրելի ручонка проскользнула տակ резинку իմ տաբատների եւ ուրախ потянулась ներքեւ, ակնկալելով նուրբ petting, обещавшей երկար գիշեր էրոտիկ ակրոբատիկա.
  
  
  Այն մղվում է առաջ և, շարժվելով հետ զգացմունքայնությամբ բնորոշ է բոլոր կանանց համար, սակայն արդյունավետ է օգտագործվում է միայն որոշ, հանել հագուստը. Նա արել է դա, դանդաղ է առաջին սպասավոր վերնաշապիկների մինչև վերջին пожатия hips, որից panties соскользнули հատակին, մերկացնելով загорелую, бархатистую մաշկը. Երկու նեղ սպիտակ շերտերով կորդոն очерчивали ուրվագիծը բիկինիով, որը նա կրել է ժամանակ sunbathing. Սպիտակ սահմանի обрамляли пушисто-փափուկ եռանկյունի, որը միայն ստվերում darker այն լուսավոր գլուխները ։
  
  
  Մեր խենթ սիրով զբաղվելու տուն Մալիբու ես ոչ մի իրական հնարավորություն է գնահատել անհավատալի մարմինը Ронаса. Худощавая բարակ, որտեղ նա, թվում էր, ուներ հագուստով, խաբում. Թեեւ ոչ մի տեղ նրան չի եղել մեզ գրամ ավելորդ է, բայց սուր անկյունները էլ չի եղել ։
  
  
  Նա դրված իմ առջև, վայելում եմ իմ հիացմունքն է. "Դու մտածում ես, որ ես իմ խորին համոզմունքն?" - ասել է նա նրա դեմքին էր մեզ նշույլի.
  
  
  Նրա погладил կզակ եւ փորձել է քննադատաբար նայենք: "Դե, հիմա, որ դուք նշեցիք: այս մասին..."
  
  
  Նա легонько անդրադարձել է իմ շուրթերի մատները. "Ես հասկանում եմ հաղորդագրությունը. Ժամանակն է ինձ նետում ձկնորսության համար complimenting ".
  
  
  Նրա գրկեց ee-ն իրան եւ притянул ինձ, համբուրել փափուկ бугорок իր կյանքի.
  
  
  Ռոն snuggled ինձ, выдавшего хнычущие հնչում է հաճելի, քանի դեռ նրա ուսումնասիրել ee կյանքը իրենց լեզուն ըստ դանդաղ շրջապատում, անընդհատ опускающемуся.
  
  
  Նրան ազատ է արձակել նրան, եւ նա ընկել է ինձ վրա, wildly ուզում է բերանը. Նրան բարձրացրեց իր ձեռքերը, եւ հասցրել է անկողնում. Այնտեղ ես մեղմ իջեցրել է իր մետաքսե կազմ.
  
  
  Ռոն վերցրել ստորին շուրթերի ատամներով ու ագահ աչքերով տեսել, թե ինչպես է նա սայթաքեց դուրս խմելու միջոցով հագուստի.
  
  
  Դա ճիշտ է, որ մենք թեմաներ беззаботными նորապսակների, որոնց հետ, ձեւացրել են. Բայց ես կասկածում եմ, որ ցանկացած օրինական զույգ նորապսակների երբեւէ եղել է ավելի լիարժեք ամուսնական գիշեր է, քան մեզ մոտ ։ Նախքան մենք վերջապես քնել, առաջին գորշ ճառագայթները լուսաբացին անդրադարձել արևելյան հորիզոնում.
  
  
  8
  
  
  Այն ժամանակ, ինչպես "Гавиота" մտել էին մարտինիկա կղզի, մենք արդեն կանգնել են, հագնվել եւ լավ позавтракали. Ռոն հյուրանոցի, այցելել գունագեղ բուտիկներ նավամատույց Fort-դը-Ֆրանս, բայց ես ասել, hey, թե ինչ պետք է ես մնալ այնտեղ, որտեղ կարող եմ տեսնել, թե ով ինչ բարձրանում է խորհրդի. Նրա отослал նրա մեկ, բայց նա վերադարձել է պակաս, քան մեկ ժամ, ասելով, որ այստեղ է, չի զվարթ.
  
  
  Ինչպես պարզվել է, այն կարող է գնալ նրա հետ, չնայած այն հանգամանքին, որ նա սիրում է նայել նույն. Մենք անցկացրեցինք չորս ժամ Мартинике, որոնց ընթացքում մի քանի նորապսակների վրա նեցուկ եւ վերադարձան мохнатыми соломенными գլխարկներով եւ այլ хламом շուրջ հուշանվերների խանութներ: Անձնակազմի մեծ մասը մնացել է խորհրդի. Ոչ մի կասկածելի ճամպրուկ չի եղել ։ Մի ծանր, медвежьих է ռուսներին: Ոչ մի նիհար ռուսաստանցիների հետ գաղտնիքները մազերով.
  
  
  Նա գիշերը մենք Роной կրկին շրջանցել են прогулочную պահոցում. Ակտիվություն վրա "Гавиоты", ինչպես միշտ, նվազագույն է եղել. Մենք վաղ հեռացան սեփական տնակում, որտեղ գործողությունը զգալիորեն թերևս, ոչինչ չասող պատասխան.
  
  
  Մեր հաջորդ կանգառը եղել է Լա-Гуайра, ծովային նավահանգիստ Կարակասի. Քանի որ Гавиота գրանցվել է Վենեսուելայում, նրա, հույս ուներ, որ ինչ-որ բան կարող է տեղի ունենալ փայլուն մայրաքաղաքում ։
  
  
  Նրան կրկին հիասթափված.
  
  
  Այդ գիշեր նրա սկսեց անհանգստանալ մեր առաքելությանը, չնայած խոստովանել է իր կասկածների Роне. Ի վերջո, մենք ունենք ծանրակշիռ հիմքեր կան ենթադրելու, որ Жизов եւ ego թիմի նախկինում չեն դրել բոլոր ճամպրուկներն-ռումբերի համար ճակատագրական ժամ.
  
  
  
  
  
  
  Կամ քաղաքի Ամերիկաների կարող է արդեն ականապատ եւ պատրաստ է պայթել միջուկային ամպի, ինչպես նաև սեղմված կոճակը ինչ-որ անհայտ վայրում: Եթե Խուան Էսկոբարը ասել ճշմարտությունը, առնվազն վեց լրիվ անվանումը ուղարկվել են անձնակազմի անդամների հետ Гавиоты. Ինչպես մենք գիտեինք, կարող են լինել այլ ձեւեր om է տարածել.
  
  
  Եւս հինգ օր էր պայթել առաջին ռումբը Նյու Յորքում: Հաշվի առնելով неуверенное տրամադրություն է ամերիկյան հասարակության այս օրերին, ոչնչացում մեր խոշորագույն քաղաքի կենտրոնում կարող է լինել, որ պետք է սկսել աղմկոտ բանակցությունները: Իհարկե, նման մարդկանց հետ, ինչպիսիք են Անտոն Жизов, բանակցություններ չեն ընթանում ։
  
  
  Մենք ունեինք միայն երկու ընտրություն կապիտուլյացիա կամ կռիվը: Ամենայն հավանականությամբ, հետագայում փոքր ժողովրդավարական բանավեճի կառավարությունը որոշել է պայքարել. Բայց դա կլիներ ծիծաղելի, քանի որ տեսանելի է հակառակորդի չեն եղել: Թաքնված ռումբերը, срабатывающие-ի радиосигналам շուրջ անհայտ վայրերում, չեն ներկայացնում տեսանելի նպատակին. Երբ սկսել է երկրորդ եւ երրորդ քաղաքները взорвутся, կամքի մարդկանց պայքարի կարող է անհետանալ. Նույնիսկ եթե դա տեղի չի ունեցել, ոչնչացումը խոշոր քաղաքներում, երկրի զրկել է լինի մարդկանց դիմադրելու ուժ չունենան:
  
  
  Այնպես որ, Гавиота միակն էր մեր խաղը. Бдительный մաքսավորը, задержавший Խուան էսկոբարի հոր, ներկայացրեց մեզ փոքրիկ խոռոչ броне հակառակորդին. Իմ աշխատանքը կայանում էր նրանում, որպեսզի անցնի այս ճեղքել ու մահացու հարված հասցնել, մինչ նա կհասցնի հարված հասցնել.
  
  
  Եւս հինգ օր ։
  
  
  Այդ գիշեր մեր հետապնդումներին սիրով չուներ նախկին ինքնաբերականություն է, համենայնդեպս, իմ կողմից. Իհարկե, Ռոն զգացել է, որ ինչ-որ բան այն չէ ։
  
  
  "Թե ինչ է տեղի ունեցել, Նիկ? Դուք անհանգստացած առաքելության? "
  
  
  "Մենք արդեն ինչ-որ գործողություններ", - ասացի ես: "Վաղը մենք выезжаем է Կուրասաո, եւ եթե այնտեղ ոչինչ չի զարգանում, մենք ունենք խնդիրներ":
  
  
  "Դուք նախընտրում է, որ իրեն տեղափոխվել իր կեսը անկողնում, եւ թույլ է տալիս ձեզ քնում?" - լուրջ հարցրեց նա:
  
  
  Նրան բռնեց ee եւ սեղմված է իր անձը մկրատով հարձակվել է աշակերտի մարմինը. "Ազիզ ջան, եթե մեզ պետք է ընդամենը հինգ օր առաջ այն բանից, թե ինչպես է աշխարհը կսկսի պայթել, նրան գտել են անցկացնել որքան հնարավոր է քիչ շրջապատից քնած ժամանակ".
  
  
  Հեշտ мурлыканьем հաճույք Ռոն, обхватила իմ ոտքերը իր ոտքերով: և ինչ-որ ժամանակ ես չեմ մտածում միջուկային ռումբերի տեսքով ճամպրուկների, նա չի մտածում մեռյալ գոլ:
  
  
  Է Կուրասաո վրա "Гавиоты" հայտնվել է Ֆյոդոր Городин. Նա այնքան ուրախ եմ տեսնել хмурого, широкоплечого ռուսերենի, որ կարող է համբուրել նրան. Կուրասաո - դա միջազգային ազատ նավահանգստի շրջանում շուրջ լավագույն խանութների Карибах. Ուղեւորների մեծ մասը լքել են նավը առավոտյան խնդրել է շահավետ գնումներ, և, երբ նրանք տուն են վերադարձել, ոչ մի կերպ չի երբ, զարգացնելու նրանց հայտնվել է дородный Городин, ապարդյուն ցանկացող կոստյումով Palm-Ուրախ տեսք տիպիկ круизным ուղեւորի, որ այն մեզ համար եղել ։ . Այն անմիջապես նկատել է ego եւ պահում ego տեսադաշտում, քանի դեռ նա ձեւացնում է, թե haunting-ի տախտակամած, նախքան մատնել է տնակում սպաներին:
  
  
  Էր մի քիչ հիասթափված է, որ նա իր հետ վերցրել է խորհրդի շուրջ մեկ ճամպրուկների ռումբով. Բայց քանի որ Կուրասաո պատմական շտաբ-բնակարանով մաքսանենգների, ինձ մոտ կասկած է առաջացել, որ ժամանակը եկել է. Եթե մեկ լրիվ անվանումը հայտնվել է, այն կարող է փորձել հետեւել, դա զգալիորեն հեշտացրել է իմ աշխատանքը ։ Բայց եթե ոչ, ապա ես միշտ էլ կարող եմ սեղմել Городина.
  
  
  Իմանալով, թե ինչ տնակում բնակություն է здоровяк, նրա միացել է Роне է բաղե-ի դիտորդական սենյակում.
  
  
  "Городин վրա", - ասել է իր էյ.
  
  
  Նրա կապույտ աչքերը լայն հուզմունքով. "Մասին, Նիկ, դա նշանակում է, որ դուք կարող եք հետեւել ռումբերի միջոցով ։
  
  
  "Այս կամ հարված է ինձ, գանգ. Քանի որ մինչ օրս աքիս դա ձախողում ".
  
  
  Նրան տեսա մի կարճ վիրավորված հայացք վերցրեց ee ձեռքը. "Չեն ստանում, սխալ է. Ինչ-որ առումով դա են երեք լավագույն օրվանից իմ կյանքում. Սակայն աշխատանքը առաջին հերթին, և կարելի է առանց հատուկ չափազանցության ասել, որ ամբողջ պախարակել աշխարհը իմ ուսերին ".
  
  
  "Ես գիտեմ, որ թանկ են", - ասել է նա: "Ես չեմ ուզում լինել եսասեր".
  
  
  "Երբ դա ավարտվի, մենք կկարողանանք մի փոքր արձակուրդ", - ասացի ես: "Լավ կլիներ բարձրանալ անկողնում, եթե մեզ չեն միացել Жизов, Городин եւ Knox Вамов".
  
  
  Ռոն изумленно նայեց нах. "Ես պետք է դա հուսալ!" Հետո նա ժպտաց ինձ, և ամեն ինչ նորից լավ է ։
  
  
  "Ինչ ես պատրաստվում անել?" հարցրեց նա:
  
  
  "Աղոթեք, որ շուրջ մեկ ճամպրուկների ռումբ է տեղափոխվել երկայնությամբ, որ այն կարող է մուտք գործել. Հակառակ դեպքում, ես պետք է գնալ Городиным. Արագ ու նրբորեն է: Քանի որ ինչ-որ Жизов եւ Варнов սպասում են կոճակի հետ, որը զբաղվում է կարող է պայթեցնել մեծ մասը ԱՄՆ-ում. Եթե проявлю անուշադրություն, ինչ-որ մեկը կարող է հաղորդագրություն ուղարկել նրանց, որ չի սպասի վերջնաժամկետ ".
  
  
  "Ինչ կարող եմ անել, Նիկ?"
  
  
  "Անցկացնել հեռու ճանապարհները", - ասել է իր, այնուհետեւ մեղմվել է ։ "Ռոնա, այս պահից սկսած ամեն ինչ կարող է խելագար եւ մահացու. Այն պատրաստված է այնպիսի գործողությունների, իսկ դուք ՝ ոչ ։ Դրա ուզում եմ, որ դուք վերադարձան մեր տնակում փակ են, եւ այնտեղ. Չեն բացել դուռը, մինչեւ ես կտամ ձեզ ազդանշան.
  
  
  "Լավ է", - надула է նա:
  
  
  Նրան ուղարկել Ron ճանապարհ ։ Նա լավ ընկերության. Է և օգտակար ։ Բայց ոչ այս փուլում շահագործման.
  
  
  Նրա վերադարձել է տախտակամած, որպեսզի ավելի լավ տեսնել: նման. Մութն ընկնելուն պես մենք պատրաստվել են լողալ, որ բեյը, եւ մեզ մեկ ճամպրուկի երկայնությամբ չի բարձրացրել. Մենք մեկնել նավահանգիստ Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  проплыв swinging понтонный կամուրջ անվանել են " Թագուհի էմմայի հետ, եւ ես որոշեցի, որ ես պետք է դիմակայել պարոն Городину. Հետո լսեցի նրա գործարկումը.
  
  
  Դա եղել է արագ նավակ сдвоенным подвесным շարժիչը առանց լույսերը. Երբ նա ձգվեց, ինչ-որ բան գցել նրան կանատ. Приземистый ճաղատ տղամարդը hydrofoil, կարծես, տալիս է հրամաններ. Ego մարդիկ բարձրացրել են մուգ ուղղանկյուն առարկան տախտակամած. Դա եղել է ճամպրուկ, եւ հույս ուներ, որ դա ճիշտ այնպես, ինչպես Խուան էսկոբարի հոր.
  
  
  Երբ նետել սկսեց բարձրանալ, նրա շարժվեցի է տխմար երկայնքով поручня, որ ամեն տարի, թե ով է բարձրացնում. Դա եղել է իմ եւս մեկ Ֆյոդոր Городин, դեռ հագած զգեստները պաղպաղակ, եւ նա ղեկավարել է парочкой нелатинских անդամների om խմբի. Сунув ձեռքի տակ պոչը վերնաշապիկներ, քաշեց իր Вильгельмину շուրջ պատյան գոտու վրա. Squeezing ձեռքին ծանոթ "Люгер", նրա արեց քայլ Городину եւ ego ընկերներին.
  
  
  Մեկ քայլ է - այն ամենը, ինչ ինձ հաջողվեց: Ինչ-որ բան ударилось ինձ затылок, տախտակամած վերելք էր ապրել և հարվածել է ինձ հսկայական բռունցք. Իմ գոլերի անմիջապես առաջացավ խուրձ ձայնի, որը, թվում էր, рассосался ետ իմ գանգ, երբ ամեն ինչ հանգիստ է եւ սեւ:
  
  
  Հայաստանի Ինը
  
  
  Որքան էլ տարօրինակ է, նախ նրա, միայն գիտակցել է, որ чесался է քիթը. Նրան փորձել է потянуться եւ զրոյից ձեր ego, բայց ձեռքերը չեն շարժվում. Նրա բացեց աչքերը. Այն ժամանակ գիտակցել է իր գլուխը. Դա ցավալի է, քանի որ մեկ մեծ ատամ, երբ նյարդային տակ շունչը սառը օդի նմուշառման. Նրան կրկին փակեց աչքերը, եւ կամաց-կամաց բացեց ih. Ցավը չի անցել, բայց իմ շրջապատը դարձել է ուշադրության կենտրոնում.
  
  
  Նրա մեջքին նեղ պառկած է մի փոքրիկ ներքին տնակում. Նրան տեսա, որ իմ ոտքերը կապված են եղել մի քանի витками կպչուն ժապավենը. Իմ ձեռքերը էին հատել է wrists թիկունքում; նրանք նաեւ склеены միասին. Է մահճակալի դիմաց ես նստած Ռոն Фольстедт վառ գծավոր վերնաշապիկին եւ լայն slacks. Ee ձեռքերն ու ոտքերը նաեւ заклеены տեղափոխվել է երեւան.
  
  
  "Ուրախ եմ տեսնել, որ դուք կրկին մեզ հետ, պարոն Քարտերը", - прорычал ծանր ձայնը գալիս շուրջ դիմաց վիշապաձայն բուքը վսեմ. Նրա հետ ջանքերի դիմել գլուխը մի կողմ ձայները: Ֆյոդոր Городин փլուզվել է виниловом աթոռին, երկարաձգվում անձի կողմից երկու койкам. "Ես չեմ կարծում, որ իմաստ կա զանգահարել ձեզ, միստեր Хантером", - շարունակել է նա: "Այս դիմակահանդես ավարտվել գրեթե անմիջապես հետո, երբ սկսվեց".
  
  
  Առջեւ դուռը լոգարանախցիկներ складном մետաղական աթոռին կողքին карточным սուրճի սեղանի շուրջ նստած էր մի երիտասարդ մարդ, ուշադիր зачесанными շագանակագույն մազերը. Նա հայտնի է Люгер, որը նա պահել է ' ուղղված ինձ Вильгельмину. Նրան տեղափոխել ձեռքերը բաժին է գործել, եւ դժգոհ էր բացակայության ճնշման այնտեղ, որտեղ պետք է ճնշում. Стилета չի եղել ։ Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա պառկած է իր գոտին Городина.
  
  
  - Այո, Carter, - прорычал Городин, - քո զենք է մեզ մոտ ։ Եւ ձեր ... "կինը". Հնարավոր է, որ դուք խոսել մեզ հիմա.
  
  
  "Ես չեմ հետեւում է ձեզ", - ասացի ես, որպես հին է ընկալում: "Իմ անունն է Նիկոլաս Hunter".
  
  
  Городин շրջվել դեպի երիտասարդ մաթեմատիկայի եւ рявкнул: Բորիս, տուր ինձ քարտեզը". Նա խլում է շուրջ ձեռքերը Բորիս քարտ չափը հինգ յոթ, եւ шталь կարդալ բարձրաձայն. "Նիք Քարթերը, գործակալ AX N3. Վարկանիշ: Killmaster. Հաշվետվություն է տալիս Դեւիդ Хоуком, Washington, dc, տնօրեն AX. "Չե ՞ ք կարծում, որ այդ մարդիկ գիտեն ձեզ հեղինակությունը. Carter? Երբ ձեր ընկերուհին միսս Фольстедт զանգահարել AX, մենք գիտեինք, որ նրանք ուղարկվել գործակալ. Հնարավոր է, եթե մեր ընկերները Լոս Անջելեսում գիտեին ձեզ, նրանք ավելի զգույշ լինել իր հետապնդման.
  
  
  "Ոչ միայն քո հեղինակությունը, այլեւ քո անձը հայտնի է որոշ մեր շուրջը, ինչ մենք, եթե պատճենները քո նկարները, Carter. Կապիտան ճանաչում ձեզ, երբ դուք բարձրացել է խորհրդի կնոջ հետ է Անտիգուա. Նա տեղեկացրեց ինձ այդ մասին, ըստ ռադիո, եւ նրանց կենդանիներ, դուք հետեւում. Երբ նրա, բարձրացել է ջրի մեջ, մենք գիտեինք, որ դուք շուտով կատարել իր ընթացքը, և պատրաստ էինք ձեզ":
  
  
  "Լավ է, Городин, - ասացի ես, դուրս գալով խաղերի միջոցով, - որ քեզ պետք?"
  
  
  "Դու էլ գիտես իմ անունը, նրա տեսնում ։ Դե ինչ, դա կարելի էր ակնկալել. Դրա ուզում եմ շատ պարզ է ։ Նախ ՝ նրա, ուզում եմ, որ դուք ինձ պատմեցին այն ամենը, ինչ դուք գիտեք,, եւ կասկածում եք մեր գործողություններին. Կարծում եմ, դուք ստացել անունը Гавиота է Խուան էսկոբարի հոր. Մենք տեսանք, թե ինչպես ego տարել է Fort Лодердейле.
  
  
  Արագ հաշվել է, որ ոչինչ այն բանի շուրջ, որ մենք գիտեինք, չի կարող անակնկալ Городина, ուստի նրա выставлял эму դա, օգտագործելով մյուս մասը իր մտքում, որ փնտրում է ելքը.
  
  
  "Մենք գիտենք, որ Անտոն Жизов գլխավորում է ձեր շոու, - ասացի ես: "Դա ակնհայտ է, քանի որ նա ստորագրել է հհ հետգնման. Մենք գիտենք, որ ռումբեր եք օգտագործել, ինչպես դուք доставляете om այդ քաղաքներ. Մենք կասկածում, որ om ձեզ համար անում է գիտնականը անունով Knox Варнов. Դա այն."
  
  
  "Շատ լավ է", - ասել է Городин. "Դա ռևմատիզմի է պարզ մի մասը. Հիմա էլ ուզում եմ, որ դուք ինձ պատմեցին մասին AX. Իհարկե, հետո, թե ինչպես մենք պետք է կառավարում, կազմակերպությունը ոչ մի նշանակություն չի ունենա, բայց դա կհեշտացնի իրավիճակը, եթե մենք ծանոթ են նրա գործողությունների. Դուք կարող եք սկսել այն բանից, որ անվանեք ինձ ֆիզիոլոգիապես գործակալներին ".
  
  
  Նրան ոչինչ չի ասել ։ Իմ գոլը пульсировала. Նրան փորձել է մտածել.
  
  
  "Քարթերը, ես ոչ համբերություն խաղերին", - рявкнул Городин, եւ ամբողջ տեսանելիությունը կատակներ անհետացել է: "Ես կարող եմ ձեզ ասել," ես կարող եմ ստիպել է խոսել ցանկացած տղամարդու, բայց, թերեւս, կլինի ավելի արագ ստանալ
  
  
  
  
  
  
  om են ".
  
  
  "Նա ոչինչ չգիտի մասին AX", - արագ ասացի ես: "Դա անգամյա խնդիրն нах".
  
  
  Городин թռավ աթոռից ու նետվել առաջ զարմանալի խոշոր մարդու արագությամբ: Հետեւի կողմը волосатой ձեռքը: նա хлестнул ինձ բերանը. Նրա զգացել է արյան համը.
  
  
  "Լռություն", - հրամայել է նա, "Երբ ավարտել է իր կնոջ հետ, ձեզ պետք է ևս մեկ հնարավորություն է խոսելու ։
  
  
  Երբ неповоротливый հայերեն երես է թեքել ինձանից ու կանգնեց նկատմամբ Роной, իմ затуманенный ցավով ուղեղը հիշեց գոտին հնարքներ, որոնց Stuart որ հպարտանում է "Спецэффектах". Մեկը, որը պայթել ձեռքում վատ տղա է, երբ նա վերցրել է ego դուք ուսումնասիրել ակնհայտորեն կեղծ пряжку. Ինչու չի գտել Городина? Նրա նայեցի ներքև և տեսա, ռևմատիզմի. Իմ սպորտային վերնաշապիկ փակել այն.
  
  
  Նրան փորձել է поернуться է մահճակալի մոտ, որպեսզի ծնեց գոտի. Երիտասարդ Բորիս, նստած է, ժեստ ցույց տվեց ինձ բարելի լյուգերա, որ պառկած է հանգիստ. Նույնիսկ եթե նրան կարողացել ծնեց գոտին, իսկ Городин նրա ձեռքն, մենք Роной միևնույն է լինեն հուսալի կապված է ատրճանակ, прикрывающим մեզ, և տիեզերանավ ակնհայտ թշնամական անձնակազմի. Նրան դեռ պառկած, մտքով փորձում է գտնել այլընտրանք.
  
  
  Городин նայեց բաց դեմքին Ронасу. Իր տեղը նրան կարող էի տեսնել, որ նրա կապույտ աչքերը պետք է լայնորեն բացահայտվեն եւ վախեցած է, բայց այն կորցրել է վերահսկողությունը.
  
  
  "Հիմա ձեր հերթն է" միսս Фольстедт, - ասաց նա, - պատմել ինձ AX".
  
  
  "Այն, ինչ ասել է Նիկ, ճիշտ է, - հանգիստ ասաց Ռոն. "Ես գիտեմ, որ ոչինչ մասին AX".
  
  
  "Վաղ թե ուշ դու կասես ինձ, որ ես ուզում եմ իմանալ", - ասել է Городин. "Որքան դու խելացի է, այնքան ավելի արագ заговоришь". Ասելով դա, ռուսերեն ձեռքը և բռնեց վերնաշապիկին Роны, просунув իր հաստ մատները միջեւ пуговиц. Նա ծիծաղեց գլխացավ, եւ վերնաշապիկին ձախողվել է, թողնելով эму մի բուռ փխրուն նյութից.
  
  
  Աչքիս ներկայացել է կրծքեր Роны: վերին մասը մի փոքր загорелая, եւ округлая ստորին մասը ՝ սպիտակ, քանի որ այն թաքնված է կրծկալ են bikini.
  
  
  Городин դիմել Բորիս դռնփակ. "Ինչ է այդ մասին մտածում ես, իմ տղան? Ոչ այնքան մեծ, ինչպես ոմանք, բայց ամուր եւ ամբողջական.
  
  
  Բորիս կարճ դեմքով պատասխանեց, բայց ego աչքերում երևում էր դժգոհությունը գործողությունների Городина.
  
  
  - Եւ շփվել հաճելի է, - ասել է Городин, ծախսելով մեծ ձեռքով կրծքի Роны. "Ափսոս, որ մենք ժամանակ չունենք ինչ-որ հաճույք է մինչև հարցաքննության. Միգուցե ուշ կլինի: դրա համար, իսկ, եթե նա ճիշտ կպատասխանի.
  
  
  Այն կարող է տեսնել, թե ինչպես է ընթացել են մկանները ձեռքերի վրա մեծ մարդու, երբ նա սկսեց սեղմել կրծքի աղջիկները:
  
  
  "Մենք սկսենք նորից", - ասել է նա: "Դուք տվեք ինձ բոլոր անունները, ում դուք գիտեք, կապված AX".
  
  
  Ռոն ахнула, երբ Городин քամած նրա կրծքին, ինչպես հասած քառակուսի նվեր իր հսկայական ձեռքերով ։ "Ես չգիտեմ այլ մարդկանց AX!", - բացականչեց նա:
  
  
  Городин իդեալական է, թողնելով կարմիր հետքեր մատները այն վայրում, որտեղ նա անցկացրել է Ron. Նա տխուր գլուխը շարժեց և դիմել է ինձ. "Ձեր ընկերուհին էլ упрямой. Պարզվում է, ես պետք է ցավ պատճառել մի շուրջը, եւ ես կարծում եմ, որ ինձ ավելի շատ դուր եկավ, կարող է հանգեցնել էյ ցավը": Նա ձեռքով обнаженному ստամոքսի Роны եւ սկսել է արձակել կոճակները նրա slacks.
  
  
  Հենց այստեղ է, որ ֆիլմի հերոսը կասեր: "Ստոպ, չի трогай lady! Նրան ասեմ, որ դուք ուզում եք իմանալ. Դա այդպես չէ ։ Իհարկե, նրան սիրում Ron, եւ այն, որ Городина պատրաստվում անել դրա հետ, թողել են ուզում scars եւ ինձ հետ, բայց նա պրոֆեսիոնալ է, եւ լրտեսական բիզնես եք գնալ, թե Killmaster համար AX կամ, նույնիսկ երկու ... մի քիչ шпионю օգտին ատոմային էներգիայի Հանձնաժողովի, եթե դուք պատրաստ են ռիսկի. Եւ գործնական տեսանկյունից, րոպեներ, որոնք կպահանջվեն Городину ոչնչացնել Ron Фольштедт միայն նրա համար, որ է իմանալ, որ hey չի эму ասել, տա ինձ ավելի շատ ժամանակ է ելք գտնել, որ այն կարող է կատարել առաջադրանքը. Ի վերջո, ամենակարեւոր соображением պետք է բնակավայր ։ Դրա gritted ատամները եւ փորձեց կենտրոնանալ առումով փախուստի.
  
  
  Костяшки մատների ծեծել են դուռը.
  
  
  Городин հայհոյել " -ի ռուսերեն, երբ դուռը բացվել է, և գունատ նավաստի կանգնած, ուշադիր նայում, փորձում է նայում полуобнаженную շիկահեր վրա պառկած.
  
  
  "Радиосообщение ձեզ համար, պարոն", - mumbled նավաստի.
  
  
  - Ոչ հիմա, ապուշ, - прорычал Городин. "Դուրս գալ այստեղ!"
  
  
  "Ժգ-բայց, պարոն, սա գեներալ Жизов. Շտապ ".
  
  
  Հետ досадой крякнув, Городин հեռու Роны.
  
  
  "Լավ է: Ասա գեներալ է, որ ես պետք է այնտեղ.
  
  
  Անձնակազմի անդամ deftly отсалютовал անհետացել է:
  
  
  Городин դադարեցրել է աթոռին, որի մոտ նստած է եղել ego երիտասարդ օգնական. Բորիս, միշտ պահել է прицеле այդ մարդկանց. Watch Դուրս Քարտերի.
  
  
  - Այո, պարոն, - պատասխանեց Բորիս, անվարան մատնացույց անելով ինձ Вильнельминой.
  
  
  Городин դուրս է եկել եւ հետեւից շրխկացրեց դուռը: Աշխատելով թիկունքում, նրան փորձել է քաշեք վերնաշապիկը, որ Բորիս տեսա գոտին համար фокусов. Շարժման ժամանակ նրան տեսավ, թե ինչպես է մեծ մատը Բորիս compresses կշռված փոխարժեքով.
  
  
  "Քեզ համար ավելի լավ է, ստում, - ասել է նա: "Չկասկածեք, որ ես пристрелю ձեզ, եթե պետք է".
  
  
  Նա նկատի է ունեցել այն. Նրա դադարել է շարժվել.
  
  
  Ռոն կատարեց հեկեկում. Արագ նայեց нах. Նա նման էր крикунью. Բորիս էլ նայեցի. Երբ նրա հայացքը ընկավ նրա մերկ կուրծքը: նա նայեց սարսափելի է ։
  
  
  
  
  
  
  Ռոն կրկին всхлипнула, թողարկել է մի շարք жалких хныкающих ձայնային, судорожно вздохнула. Բորիս, - ասել է նա արցունքն աչքերին, - դուք позволишь նրան էր դա անել ինձ հետ?"
  
  
  Այն ժամանակ է հասկացել. Ռոն էր մեծ պրոֆեսիոնալ է, քան պատկերացնում. Նա уловила նախկին ֆլեշ կարեկցանքի աչքում մի երիտասարդի, եւ այժմ նա խաղում էր նրա հետ: այս.
  
  
  "Ես չեմ կարող օգնել ձեզ, - ասաց Բորիս. "Դուք պետք է ասել գնդապետ այն է, որ նա ցանկանում է իմանալ".
  
  
  "Ես չեմ կարող", - ասաց Ռոն. "Ես ոչինչ չգիտեմ ։ Դժոխք է անում ինձ հետ, սարսափելի բաներ են ։ Դուք նրան ոչ նման, Բորիս. Նրան տեսնում եմ քեզ մարդկությունը. Խնդրում եմ, որոշել է ինձ."
  
  
  Նա շատ լավ է, իսկապես убедительна, գործել է ընդամենը կիսով չափ:
  
  
  Բորիս закусил շուրթերի, բայց գլուխը շարժեց. "Ես ոչ մի բանով չեմ կարող ձեզ օգնել":
  
  
  Անցել են թանկարժեք վայրկյան. Ես ունեի որոշակի ֆիզիկական ազատության, բավարար է հուսահատ խաղեր: - եթե Ռոն կարող շեղել ինձ: Նրա գրավել նրա ուշադրությունը, ապա բազմանշանակ նայեց սիգարետի տուփ, лежащую է քարտային սեղանի առջեւ Բորիս.
  
  
  Նա թույլ ժպտաց նա եղել է և դժվար է вздохнула. "Ես հասկանում եմ, Բորիս, - ասել է նա: "Դուք աշխատում եք այն բանի համար, որ հավատում եք, թե ինչպես ենք մենք. Այն, ինչ նրանք մեզ համար արեցին ինձ հետ, նրա գիտեմ, որ ամեն ինչ այլ կերպ կլիներ, եթե դու գլխավոր ".
  
  
  Տղան նայեց нах ինչ-որ բան շատ մտերիմ շնորհակալության.
  
  
  "Ես խնդրում եմ ձեզ դավաճանելը իրենց համոզմունքները", - շարունակել է Ռոն. "Բայց, կարող եք անել մի փոքր լավություն են?"
  
  
  "Եթե կարող եմ", - տարրեր լսվում պատասխանել է Բորիս.
  
  
  "Նախքան այս գազանին Городин կանցնի խոշտանգումների, նրա закуриваю". Էյ, հաջողվեց ևս մեկ անգամ թույլ է ժպտալ:
  
  
  "Դա մի հաճույք է, բայց, հնարավոր է, վերջին. Դուք ինձ մեկ? "
  
  
  Բորիս заколебался, ապա դեմքով պատասխանեց. "Իհարկե." Նա բարձրացրեց մեջքի առջեւ ։ "Այն ռուսները ։ Դուք չեք կարող? "
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Սիգարետ, դա սիգարետ, երբ քո նյարդերը պահանջում են հեշտացնել".
  
  
  "Պետք է ամաչել", - ասել է նա: "Ես չեմ կարող բաց թողնել քո ձեռքերը".
  
  
  "Խնդրում եմ, լուսաբանում են ego եւ ես դրանում դնեք ձեր բերանը", - պատասխանել է նա:
  
  
  Դա եղել է շատ երկար կրակոցի. Ես եղել ընդամենը մի քանի վայրկյան. Նրա напрягся, свернулся.
  
  
  Բորիս закурил, կանգնեց եւ խրված ատրճանակը համար գոտի. Նա հատել է տնակում եւ հրել սիգարետ շուրթերը Роны. Իսկ այն շարժվում է, նրա спустил ոտքերը տղամարդուն տախտակամած, եւ կամաց-կամաց sel.
  
  
  Նրա պատրաստվում է ցած նետվել է նրա վրա, երբ նա շուռ էր. Նրան, հույս ունեի, որ նա պետք է Роной, երբեմն отрывая սիգարետ է ee շուրթերի. Բայց, ակնհայտ է, որ նա պատրաստվում է վերադառնալ իր տեղը ։
  
  
  Իսկ հիմա նա տեսավ ինձ աչքի պոչով. Նա կտրուկ շրջվեց դեպի ինձ դեմքով ու схватился համար "люгер". Բայց այստեղ ինձ համար անսպասելի ընդմիջում. Երբ Բորիս դիմել է ինձ անձի եւ դիմել. Ռոն, նա приподняла ծնկի գրեթե տակ подбородком, մտցներ նախիջեւան ոտքերը նպատակը և հզոր ազդակ հարվածել է նրանց առաջ ։ Դա արվել է զարմանալի հմտություն եւ կայծակնային արագությամբ.
  
  
  Մոտ Բորիս եղել հրացանը ձեռքին, բայց նա չի հասցրել է այն բարձրացնել, երբ նա եղել է катапультирован ինձ, կորցնելով հավասարակշռությունը, այնպիսի ուժով, որ ընկել է գլխին առաջ իմ ոտքը, եւ "Люгер" շրխկոցով ընկել է տախտակամած. Պահանջվել է ընդամենը մասնաբաժինը վայրկյան բարձրացնել իմ обмотанные ժապավենը կրունկները, այժմ դարձած дубиной հետ կրկնակի կաշվե միակ եւ ջարդել նրանց ego գանգ. Առաջին հարվածը եղել է, առնվազն, ցնցող է, բայց հետեւյալ երեք, արագ հաջորդականությամբ, կատարված ճանապարհով подпрыгивания եւ հարվածներ ներքեւ լրիվ միջոց է իմ քաշը, դավաճանել ego մոռացության ։
  
  
  "Խեղճ Բորիս, - ասաց Ռոն, հետո, թե ինչպես է նա перепрыгнула նայել է նրա վրա վերեւից ներքեւ տկար արտահայտությամբ, - նա ինձ սկսեց դուր չգալ".
  
  
  Տասներորդ գլուխ.
  
  
  Ես չեմ ժամանակ շնորհակալություն հայտնել ու հիացմունքն զարմանալի է ճարպկություն և արագ Роны է ճշմարտության պահը ։ Այն եղել է շատ զբաղված է осмотром մարզասրահ, որպեսզի սուր վերջը ինչ-որ բան մեզ отвесил. Բայց առաջին հայացքից ոչինչ սուր է, քան բութ անկյուն беззеркального բյուրոյի.
  
  
  Ապա նրան ասաց люминесцентный ճրագ է սեղանի շուրջ. Իհարկե, դա եղել է անհասանելի, բայց խողովակ կարող էր շատ հեշտ է կոտրել ներքեւ, եթե այն կարող է հարվածել նրան ինչ-որ բան. Այն կարող է մոռանալ իր "Люгер", ով հիմա հանգստանում էր տախտակամած մոտակայքում. Հետ, ձեռքերով, заложенными համար մեջքը, ես շատ լավ հրաձիգ, բացի այդ, մեծ արտադրվել էլ շատ աղմուկ. Ըստ այդ իսկ պատճառով այն չի կարող թողնել ատրճանակ է брылев.
  
  
  Նրա slung խճճված կոճ միջոցով եզրին է հայտնաբերվել եւ սել. Աշխատելով пятками մյուս ընկերոջ դեմ, ինձ հաջողվել է թուլացնել մի ամբողջ իմ կոշիկ այնպես, որ այն свисала հետ մատների իմ աջ ոտքը. Ես բավական ժամանակ միայն մեկ փորձ. Մի քանի անգամ ուշադիր скинул ոտքերը ծնկների, ապա բարձրացել, և իդեալական է iso բոլոր ուժերի համար:
  
  
  Ազատ կոշիկը լքել է ոտքս ու պարույրի թռավ վեր. Թվում էր, թե նա շարժվում է դանդաղ, քանի դեռ նրա նայում, թե ինչպես է նա շարժվում է դեպի նպատակին. Գարշապարը կոշիկի մասին հարված էր ստացել մեռյալ կետ ցերեկային լույսի լամպի, ինչը հանգեցրել է շուրջ մեկ ամենագեղեցիկ փոքր հարված, որը նրան երբեւէ լսել.
  
  
  Տնակում ընկղմվել է խավարի մեջ, և նա թռավ ըստ սեռի այնտեղ, որտեղ լսել է, թե ինչպես է ընկնում ապակու բեկորներ. Պպզելով եւ խարխափում թիկունքում, նրան գտել բարակ ապակու բեկորներ. Նրանք եղել են բավականին սուր,
  
  
  
  
  
  
  սակայն մեծ մասը եղել է չափազանց փոքր է ։ Ճահճային միջոցով բեկորներ, նրան վերջապես գտա մի բավական մեծ է պահել ego միջեւ thumb եւ ցուցամատ եւ տեսա ժապավենը իմ wrists. Երբ նրա հետ աշխատել է ճկվող ապակի, իմ ձեռքը հանկարծ դարձել է խոնավ. Նրան, գիտեր, որ կտրել եմ, բայց իմ ձեռքերը շատ փայտացած է, որ զգում է ցավը:
  
  
  Երբ ժապավենի վրա յուրաքանչյուր հաստությունը առաջացել գոնե առգրավում, այն բաժանվել է դաստակ, եւ նրանք բարձրացան դուրս. Շարունակելով աշխատել մթության մեջ, նրա պոկել է սոսինձ է ankles.
  
  
  "Voila", - ասել է իր Роне. "Ասա ինչ-որ բան, որ նրան քեզ գտա".
  
  
  "Ես այստեղ եմ", - հնչեց ձայնը Роны շուրջ խավարը.
  
  
  Նրա, բարձրացել է և շարժվեցի ձայնի նրա ձայնը, երբ լսեց, որ դուռը լոգարանախցիկներ ինչ-որ քերծվածքներից տախտակամած. Այնուհետեւ բացվել է փակվել.
  
  
  Լեւոնը է переборке, նրա прижался օր. Դուռը բացվեց, սուրբ է տերը պատրաստ է նորից նույնը կրկնել է Городиным, որը վայրկյան поколебался. Դա վայրկյան ավելի երկար. Նրա հարվածել է նրա ego անկեղծ աջ ծնոտին, թե ինչու է հարվածային ալիքները հասել իմ ուսին.
  
  
  Նրան բռնեց ego-ն իրան, երբ նա провисал, եւ քաշեց դուռը. Նրա պոկել стилет հետ գոտի Городина եւ հրել Հյուգո ետ ножны է предплечье. Տախտակամած էր բավական թեթեւ է գտնել Вильгельмину, և այն նույնպես վերցրել է Люгер.
  
  
  Այժմ նրա, մոտեցավ պառկած է, որտեղ համբերատար սպասում էր Ռոն, և պոկել է ժապավենը իր ձեռքի մնացած եւ ankles.
  
  
  "Գնանք", - прошипела ես, գցում էյ, այն, ինչ մնացել է նրա վերնաշապիկների. "Անցկացնել ետեւում ինձ, նրա կփորձեմ նետում մեզ եզրին. Սա մեր միակ հնարավորությունն է.
  
  
  Մենք մտանք միջանցք. Նրան փորձել է կողմնորոշվել. Յուրաքանչյուր միջանցքի վերջում նրան տեսա, գարուն նեղ մետաղյա սանդուղք. Ես հիսուն-հիսուն հավանական է կռահել, թե որ ուղղությունը պետք է լինի անվտանգ. Նրա արել է իր ընտրությունը և վազեց աստիճաններով, Ռոն հետևել է ինձ ։
  
  
  Բայց ես սխալ ընտրություն.
  
  
  Երբ մենք հասանք ստորոտին աստիճաններ, իր լսեց մոտեցող ձայնը ծանր ոտքը. Նրա քաշեց "люгер" եւ կրակել спускавшихся տղամարդկանց.
  
  
  Ազատ ձեռքով հրել նրա Ron կողմ, երբ mimmo մեկնել է մեզ ինչ-որ մարմին եւ հարվածել է տախտակամած. Դա մեկն էր շուրջ սլավոնական նավաստիների. Մենք լսեցինք топот ոտքը, միջանցքով վրա վերեւի տախտակամած.
  
  
  Այն, շրջվել է և, հետևելով Роной, մեկնի է սանդուղք այլ միջանցքի վերջում. Նրան կարող էի տեսնել, որ մենք գտնվում ենք ներքեւի տախտակամած, եւ գիտեի, որ մենք պետք է բարձրանալ երկու մակարդակը բարձր է, մինչեւ մենք կարող ենք հասնել երաշխիքների.
  
  
  Մենք շրխկոցով բարձրացել ըստ մետաղական ступеням եւ հասել է հաջորդ տախտակամաց մուտքը արգելված է հենց այն պահին, երբ մի անկյունում ринулась մի խումբ մարդկանց Городина. Նրա կրակել է om կողմը, որ замедлило om ривненской այնքան, որ կարողանանք փախչել մինչեւ հաջորդ лестничному пролету. Ներքևում ինչ-որ բան թողարկել է երկու гремящих կրակոցի. Փամփուշտները отлетели է պողպատե переборки, երբ մենք թռավ հաջորդ տախտակամած դուրս om անհասանելի.
  
  
  Այս միջանցքում գտնվել օրը, առաջատար գոտի փրկարարական шлюпок. Ես չեմ կարծում ազատելու մասին շուրջ մեկ նավակներ, բայց այնտեղ երկայնքով переборок պահվում են փրկարարական բաճկոններ, եւ եթե մենք կարող ենք վերցնել մի քանի ամբողջ նրանց մոտ, մենք կարող ենք գոյատեւել & nb.
  
  
  Երբ մենք ներխուժել են մեկ օր անց, փողոցում, մեր միջեւ, եւ վանդակապատերի կանգնած երեքը անձնակազմի անդամներ: Մեկ շրջապատից էր հրացանը. Նա բարձրացրեց զենքը, որ կրակում են, բայց Вильгельмина արդեն եղել է իմ ձեռքը. Նրա գնդակ ուղարկեց ego мочку, եւ նա ընկել է հրացանով. Odin-ի թիմի մյուս անդամների գլխացավ հրացան է, որ իր мертвеца, իսկ երրորդ քաշեց իր հագուստի ձեռքի ատրճանակը եւ կրակել մեր ուղղությամբ. Պատասխանել Вильгельмина. Ավազակ схватился կրծքավանդակի եւ, пошатываясь, попятился է перилам, перевернувшись միջոցով ջրի մեջ, որպեսզի տակը թրջել սեւ Կարիբյան ավազանում: Ողջ մնացած թողել փորձ է ազատ արձակել մի հրացան եւ рванулся է կերի մեջ.
  
  
  Նրա պոկել է խուփ փայտե կոնտեյներով հետ խաղում "Փրկարարական բաճկոններ", բայց ներսում հայտնաբերել է միայն մեկը: Նրան քցել ego Роне, եւ նա հերքեց իր ուսերը, փորձում է հավաքել մնացորդները վերնաշապիկների.
  
  
  Այժմ սկսվեցին կտրուկ ճիչերը, եւ մարդիկ երկու կողմերից վազում դեպի մեզ է տախտակամած. Ժամանակն է փրկվել. Իր դեմքով պատասխանեց Роне ձեռքը բարձրացել է բռնակի, իջել է նեղ արտաքին խութ և աղավնի.
  
  
  Են հուժկու մրցավեճի փոխհրաձգության նպատակով փախուստի նրա, մոռացել մասին տեղեկացվել հում իմ ծեծի գանգին. Իր լավ հիշեցի, երբ ուժեղ հարվածեցի соленую ջուրը:
  
  
  Հետո մարել է брылев. Բայց շուտով նրան ուշքի է եկել, закашлялся եւ выплюнул ջրի մեջ, քանի որ ստեղծված ռադիատորի.
  
  
  "Гавиота" проплыла մի քանի հարյուր բակերը, բայց հիմա նա приближалась, ee spotlights խաղում են ջրի մեջ.
  
  
  Փչում է սուր քամին, ու ծովը անհանգիստ էր. Դրանք դժվար է բացահայտել մեզ այս бурлящей օվկիանոսի անապատում. Ջուրը տաք է, բայց ամբողջական недружелюбных արարածների հետ սուր ատամների եւ եղել է միայնակ.
  
  
  Միայնակ! Ինձ մտքով անցել, որ ես չեմ տեսել, Ron նրանց կենդանիներ, ինչպես մենք թռավ ջրի. Նա, իրոք, ныряла ինձ հետ? Ես չեմ կարող վստահ լինել. Նրա плыла լայն սուզվող ջուրը, երբ ինձ пронеслись spotlights, բայց նրան չէր կարող տեսնել Ron.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" հիմա կամաց-կամաց приближалась ինձ. Իմ տեսանկյունից, մակարդակով ջրի այն պետք է նայենք մեծ է և սպառնացող. Մոտ հիսուն ярдах ինձ նավը կանգ է առել, ու լույսերը սկսեցին պարբերաբար շեղվել ետ եւ առաջ, ըստ & nb.
  
  
  Ինչ-որ բան սպիտակ покачивалось է ալիքների եւ իմ միջեւ տիեզերանավ. Ես չէի կարող ռիսկի окликнуть. Իմ ձայնը շատ հեշտ է разносился է ջրով, եւ շարժիչներ նավի այժմ լռել են ։ Նրա ползком շարժվեցի դեպի օբյեկտի ի & nb, բայց կտրուկ կանգ առավ, երբ իմ ձեռքը անդրադարձել է կտորի եւ մարմնի.
  
  
  Դա եղել է Ռոն. Մի խառնուրդ օգնության եւ հիասթափություն նրա, պարզվում է, որ այդ մարմինը, անձնակազմի անդամի, որն ընկել է խորհրդի հետո, թե ես ինչպես եմ կրակել է:
  
  
  Է ослепляющем կրակի մեզ գտել է երկար thumb լապտերների. Նրան անմիջապես աղավնի, թողնելով մեռյալ նավաստին նավի վրա, ինձ հետ ընդմիշտ. Ջրի տակ իր поглядел ուղղությամբ նավը. Նրա լսեցի խուլ որոտ կրակոց է արձակել և դռան փամփուշտ, вонзающихся ջուրը ։
  
  
  Երբ ջրի երես է բարձրացել, մասնաշենք, տիեզերանավ вырисовывался դիմաց ինձ սպիտակ պողպատե պատին. Նրանք դեռ կրակոցներ է տախտակամած, եւ լսել է ձայնային спускаемой lander. Նրա ետ-ի կորպուսին է կերի մեջ, որտեղ, ինչպես կարող էր թաքնվել տակ свесом. Այստեղ էր անհասանելի մանկավարժ, ու ինձ դժվար է տեսնել մի նավակ, եթե նա չի наехала ինձ. Ցավոք, зацепиться համար բռնակ նստելու տեղ չկար, ուստի ստիպված էր գնալ & nb պահել թափել է կորպուսին:
  
  
  Նավակ шлепнулась է мидель, եւ гребцы устремились է пятну серебряному ջրի, которрый ընկել սուրբ լապտերների. Նրանք հասել են տեղ, մի քանի հզոր հարվածների եւ տարան промокшее մարմինը նավակ. Ինչ-որ մեկը հայհոյել է, ապա կանգնեց եւ ասաց Гавиоту միջոցով խոսափողը.
  
  
  "Դա չի Carter կամ կին! Նա, մեր շուրջը! "
  
  
  Հետո մեկ րոպե парящей լռության ձայնը Городина է որոտացել: "Արի երկայնությամբ. Մենք պետք է փնտրել նորից, երբ կդառնա բաց ".
  
  
  Նավակ խելոք-խելոք վերադարձել է Гавиоте էր բարձրացվել երկայնությամբ. Մինչև ցերեկային լույսի մնում էր դեռ բարի է յոթ ժամ, և ես չեմ սպասում, որ հայտնվի մոտակայքում, երբ նա գալիս է. Շատ մոտավոր գնահատմամբ, այն, որոշել է, որ մենք ինչ-որ տեղ Гондурасском ծոցում. Նրա դասընթաց-ի ամռանը եւ, ինչպես հնչում է տախտակամած կարծիքներ են հնչում օլիմպիական նրա попдыл առանց bursts արեւելք է, որը, ինչպես ես հաշվարկել, եղել է ուղղությունը դեպի մոտակա ցամաքում. Ջուրը դեռ էր, ջերմ, իսկ ծովը успокоилось բավականին հեշտացնել լող. Եթե հաջողակ է, այն կարող է հասնել ինչ-որ երկրի կամ խայտաբղետ բարեկամ նավակը.
  
  
  Հանգիստ плывя, շարժվում են դանդաղ, որպեսզի պահպանել ձեր էներգիան, նրան կրկին մտածել, որ կարող է պատահել Роной. Նրա զգացի, խորը վիշտ.
  
  
  Հհ одинадцать
  
  
  Տեղի է ունեցել ցերեկային սուրբ, ողջ վարդագույն և ոսկեգույն, ինչ-որ տեղ առջևում են, քանի դեռ նրա շոյել, sailed, շոյել-ի Карибскому ծով. Ջերմորեն իմ մարմնի рассеялось մի քանի ժամ առաջ, եւ երբեմնի տաք ջուր, այժմ, կարծես, սառույցը. Երբ դարձել է բավականին բաց, նրա դադարել է, որ ուսումնասիրել է հորիզոնում. Սկզբում նրան չեն տեսել երկրի տեսադաշտում, իմ մկանները աղաղակեց, բողոքելով, որ ես շարունակում եմ վարել առանց տեսանելի մրցանակներ. Ապա նրան ասաց շագանակագույն տեղում այնտեղ, որտեղ արևելքում հատվում голубизны զգեստ եւ երկնքում. Ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, ինչպես նաեւ. Է, որոշել է, որ դա կամ Հոնդուրաս, կամ, եթե հոսանքները խլել է ինձ հյուսիս, Yucatan. Դա տեղի է ունեցել մեծ նշանակություն. Ողջունելի է ցանկացած կտոր չոր ամուր գետնին.
  
  
  Տվեց իրեն մի քանի րոպե, որպեսզի поплыть, այնուհետև շրջվել և սկսեց երկար թեթև ползание է дальнему ափին. Որոշ ժամանակ անց ինձ մոտ հայտնվել է ընկերությունը:
  
  
  Սկզբում դա պարզապես ծածանք հարթ մակերեւույթի վրա, իմ աջ. Մարդու-ի & nb, նրան նայում ու տեսավ նոր ծածանք. Հետո, մի ուրիշ. Եւ այլ. Նրան, գիտեր, թե դա ինչ է, մինչ մակերեսին հայտնվել է առաջին серповидный ողնաշարի շրջվել:
  
  
  Shark.
  
  
  Երբ այն դադարեց շարժվել, նրանք փոխել է ուղղությունը, հատել են իմ առջև, ապա շարժվում են առաջ, այժմ թափել. Այն կարողանում է տարբերակել երեք շուրջ նրանց, թեեւ չի կասկածում, որ մոտակայքում կան ընկերներ. Երբ նա սկսել է սուզվել, այն կարող է հստակ տեսնել om, кружащиеся ընդմիշտ ինձ հեռավորության վրա մոտ հիսուն ոտնաչափ. Նրանք сланцевая расщелины եւ սպիտակ string կյանքի կապույտ shark. Չնայած սպիտակ շնաձկան ավելի քան живучая մարդակեր, կապույտ ոչ թե իմ սիրած արբանյակը լողում երկար հեռավորությունների.
  
  
  Երեք օրինակի, окружавшие ինձ էին ութ-տասը մետր երկարությամբ. Էր տարօրինակ вторгшимся է om ջրի - անշնորհք, медлительным, հնարավոր է, վտանգավոր է, բայց պոտենցիալ ճաշ. Ժամանակ առ ժամանակ մեկը շուրջ երեք бросался ինձ, ապա отклонялся, կարծես ստուգելու իմ արձագանքը. Նրան, գիտեր, որ վաղ թե ուշ ինչ-որ բան իրենց շուրջը համապատասխանում է եւ հարվածի ինձ իր սուր ատամները.
  
  
  Այն շարունակել է լողում է гребню sushi. Հետ ջանքերի նրան պահել է իր гребок դանդաղ ու հանգիստ, կարծես, ինձ բացարձակապես չի անհանգստացրել երեք գիշատիչների. Դա ավելի շատ իմ օգուտները, քան նրանց համար; դուք չեք лразните շնաձկանը:
  
  
  Իմ ուղեկցող անշեղորեն մոտենում, քանի դեռ այն շարունակում է ցավալիորեն շարժվել են դեպի ափ: Բարեբախտաբար, արյունը վաղուց смылась հետ վերքերը գոլերը և порезе մեծ մատը.
  
  
  
  
  
  
  
  այնտեղ, որտեղ այն կտրել ego ապակու люминесцентного lamp. Եթե նրա թափել թարմ արյունը ջրի շուրջը, շնաձկներ, առանց վարանելու խզել է ինձ ։
  
  
  Երբ իմ ուշադրությունը սեւեռված էր դեպի акулам, այն չի նկատել սեւ sails միջեւ ինձ ու հող, փոքր-ինչ հյուսիս. Քանի որ ես չեմ գիտեր չափերի նավակներ, չի կարող մեկին հեռավորությունը нах. Բայց դա приближалось ինձ, եւ ես մտովի փորձում էր ձեռք տալ եւ արագացնել ego. Հետ парусом դա դժվար թե լինի մեկը Гавиоты", և, նույնիսկ, եթե դա այդպես է, նրա կնախընտրեի ռիսկի թիմի հետ Городина, քան смертоносными торпедами, որոնք շարունակել են մոտենալ ինձ:
  
  
  Քանի դեռ մտածում էի այդ մտքով, որ промчалось անկեղծ տակը ինձ. Դա ինձ չի վերաբերում, բայց անհանգիստ закружила ինձ & nb, թե ինչպես է խցանում. Իմ ընկերները խաղերին պատրաստվել են հարձակման.
  
  
  Նրա լքել է լողալ և հուսահատ замахал ձեռքերով նավակի վրա ։ Ես չեմ կարող ասել, տեսել է արդյոք ինձ, բայց նավակ շարունակում էր լողալ իմ ուղղությամբ, որ обнадеживало. Երբ այլ shark անցել է ընդամենը վեցերորդ ոտքերը ինձ, նրա քաշեց Հյուգո-ի ножен եւ պատրաստ ухватился համար գործածել է ջրի տակ. Стилет չի փոխել հնարավորությունները դեմ երեք մարդասպաններին քաշով ից մինչև երեք հարյուր չորս հարյուր ամեն ֆունտ, բայց նա տվեց ինձ հնարավորություն:
  
  
  Մի քանի անգամ սուզվել դիտելու համար շնաձկներ, չի отрывая աչքի է մոտենում նավակներ. Հիմա այլ shark զվարճացել է իր ընկերների եւ հարձակվել է ինձ վրա: Կա հայտնի մի տեսություն, ըստ որի, քանի որ jaws շնաձկան գտնվում է ստորին կողմում գլխին, նա պետք է գլորում է ետ կծում. Մի հավատացեք. Երբ ստորին ծնոտ ընկնում է առանցք, չարագուշակ crescent բացվում է смертоносную քարանձավի հետ зубьями. Շնաձուկը կարող է прогрызть ձեզ գրեթե ցանկացած դիրքում.
  
  
  Այս որոշեց հարձակվել ինձ բաժնին. Նրա իջավ տակ մակերեսին, հանդիպել ego նույն կերպ, ներկայացնելով ինչպես կարելի է մի փոքր նպատակը. Նա էր ինձ, թե ինչպես է որդին ՝ սեւ, ստորջրյա հրթիռ, նախքան այն կարողացել է դուրս բերել Հյուգո պաշտպանական դիրքերից. Ճարպկություն մարդ է ջրի տակ, լավագույն դեպքում, սահմանափակ: Եւ միայն ժամանակ է, որ շտապում է դեպի վեր, եւ թույլ տալ հսկայական սեւ համազգեստով անցնել տակը ինձ. Դա այնքան մոտ է, որ չորահաց կաշի շնաձկան поцарапала ինձ ուսին.
  
  
  Գտնելով ինձ անպաշտպան, շնաձուկը ակնթարթորեն փոխել է ուղղությունը և միացել է երկու այլ. Om հուզված շարժման наводили այն միտքը, որ նրանք պատրաստվում են համաձայնեցված հարձակման է ենթարկվել ։ Նայելով նավակ, նրա հասկացա, որ դա եղել է մի պարզ փայտե նավակ մեկ парусом. Հայաստանում քթի մասում կանգնած փոքր смуглолицые մարդիկ, մատնանշելով ինձ. Թվում էր, նրանք բղավում են, բայց ես չեմ լսել բառերի.
  
  
  Ողնաշարի արտացոլված է рассек ջուրը մոտակայքում. Այս անգամ նրա աղավնի է, ավելի խորն է, եւ շնաձուկը էլ. Նա արել է որսալ տակ ինձ, և ուղևորվեց դեպի վեր, լայնորեն բացահայտելով ծնոտի, նրա չար աչքերը, թվում է, նետում ինձ մարտահրավեր. Նրա արել flips եւ մի քանի դյույմ խուսափել մահացու ատամների, բայց այս անգամ Հյուգո պատրաստ էր: Այն մխրճել բերան վերին մասը կյանքի shark. Իմ ձեռքը дернулась, քանի որ նրան հարվածել է мчащийся բեռնատար գնացքը, բայց ես պահում, քանի որ խթան է շնաձկան խլել է մեզ, այնպես էլ վեր, եւ բերան стилета рассекло կոշտ սպիտակ մաշկը կյանքի.
  
  
  Նախքան մենք հասել ենք մակերեսին, նրա оттолкнулся է փրիշս shark, որը զբաղվում է ունեցվածի մուգ կարմիր արյունը, որպես ծուխ, հանգույց, աղու выпирала շուրջ հավաքվել երկայնքով կյանքը:
  
  
  Նրա, բարձրացել է եւ հեռու է սպանված մարդասպան, оглянувшись միայն մեկ անգամ տեսնել, թե ինչպես շուրջ մեկ ego վերջին կապ հարվածել է նրա ego-ի ստամոքսի և яростным рывком оторвал մեծ կտոր միս ու внутренностей. Երրորդ shark չի отставала.
  
  
  Այն, выбрался մակերեսի եւ շունչ քաղցր, թարմ օդը եւ թեթեւ. Մեկ րոպե անց զնգոց դադարել звенеть, եւ ես լսեցի մի ձայն. Տասը մետր հեռավորության ետեւում ինձ նավակ покачивалась մի փոքր зыби, լողալ բարձրացրել է րիֆեր. Նավակում եղել է չորս տղամարդ ։ Նրանք невысокими ու մութ, բարակ հատկանիշներ անձի համարժեք զետեղված փոքր կլոր գլխին. Բառեր, որոնք նրանք խոսում էին, ես չեմ հասկանում, բայց ես զգացի, որ դա լեզուն մայաների հին լեզուն ստորին Մեքսիկայի, որի վրա հիմա ասում են հարավ-արևելյան մասում, Yucatan, Кинтан-a-Ru-ն:
  
  
  Շագանակագույն ձեռքերը մկանային տղամարդիկ ձեռքում потянулись ինձ, եւ ընդգրկվել է ինձ ջրի փայտե նավակ. Լսելով ձայնը, ետեւում են ինձ, նրան, շրջվեց ու նայեց окровавленную փրփուր է & nb, որտեղ երկու շնաձկան խզել վիրավոր կտորների. Մի քանի րոպե այն կլինի հաջորդ.
  
  
  Նրան, մեկնեց ձեռքը ՝ ի նշան երախտագիտության իր փրկչի գիրկը, բայց om աչքերը փակ եւ бесстрастные անձինք չեն պատասխանել. Odin դրանց շուրջ շարժումով հրավիրեց ինձ նստել քթի մասում: Նրան այդպես էլ արել է, և իրենք հանել են լողալ. Քամին վերցրեց парусину, եւ թեթեւ նավակ, թվում էր, բարձրացել է ջրի եւ понеслась ափին.
  
  
  Հհ Տասներկու
  
  
  Երբ նավակ սահուն եւ լուռ շարժվում է դեպի ափ, իմ ջանքերը վերջին տասնվեց ժամ սկսեցին ինձ догонять. Պայքար եւ փախուստ ՝ Гавиоты, երկար լող, եւ ճակատամարտը շնաձկներ հոգնեցրել են ինձ. Իր դեմքով պատասխանեց եւ փակել աչքերը, որպեսզի տալ նրանց հանգիստը, իսկ մեկ վայրկյանում - tac
  
  
  
  
  
  Թվում էր, հատակ նավակներ скребло մանրախիճ, եւ մարդիկ сбегали ըստ խմբի տների, քաշեք նավը ափ:
  
  
  Ցանկացած գործունեություն ընդհատվեց, երբ նրան դուրս է եկել եւ դադարել է լողափ. Մեզ odin ըստ մայաների չի կանգնած վերը իմ armpits. Եւ, ինչպես և իմ ընկերները նավակը, նրանք չեն выказывали մեզ բարեւ ձեզ, մեզ թշնամության դեմքերին, չնայած ինձ էին նայում որոշ հետաքրքրությամբ.
  
  
  Դա եղել է ժառանգները կոշտ եւ անհնազանդ մայա հնդիկների, որոնք երբեք չեն ենթարկվում էին իսպաներենի կառավարման օրերին գաղութացման. Հետո այն, ինչպես ապստամբությունը 1847 թվականի արեւմուտքում Yucatan էր մանրացված իսպանացիների, նրանք, ովքեր կարող են, փախել են ջունգլիներում կինտանա -, որտեղ զինված դիմադրությունը շարունակվեց մինչև քսաներորդ դարի. Նույնիսկ հիմա հեռավոր գյուղեր, նման նրան, թե ուր ես բերել, տրամադրվել են դաշնային կառավարության ամբողջությամբ ինքներդ, որպեսզի կառավարել ըստ հին տոհմական ավանդույթներով:
  
  
  Երկու ձկնորսական նավակ ինձ մոտեցան երկու կողմերում. Ամեն դրեց ինձ մի փոքրիկ անկյուն դարչնագույն ձեռքը և հրահրում է ինձ առաջ. Ես չգիտեի, ուղեկցում են ինձ կամ գերի.
  
  
  Նրանք անցկացրել է ինձ գյուղ, որը բաղկացած է մոտավորապես քսան տների միջեւ շարքերում լուռ, զգոն մարդկանց մայա. Մենք կանգ առաջ хижиной փոքր չափի է, քան մնացած արտաքին պարագծով գյուղում. Տանիքը էր соломенная, իսկ сырцовых պատերի չի եղել պատուհանների.
  
  
  Երբ odin շուրջ իմ ուղեկցող սկսեց ինձ միջոցով դուռը, նա հրել է մետաղական глыбу Вильгельмины, դեռ прижатую իմ бедру. Նա բարձրացրեց իմ խոնավ վերնաշապիկը եւ քաշեց "люгер".
  
  
  "Пистола!" - ասել է նա առաջինն բառերը իսպաներեն, որը նրան լսել որեւէ մեկի շուրջ նրանց.
  
  
  "No se funciona", - ասել է նա эму. Դա ճիշտ է ։ Ատրճանակը չի աշխատել, իսկ հետո գիշերային ընկղմամբ соленую ջուրը: "No tiene balas", - հավելել է": ես. Նույնպես ճիշտ չէ ։ Նրա ծախսել է իր բոլոր փամփուշտները, նկարահանում է Гавиоты.
  
  
  Պատասխանի մայա. Ըստ երեւույթին, նրանք գիտեին միայն մի քանի բառեր իսպաներեն. Конфисковав Вильгельмину, հնդկական խցկել ինձ խրճիթ եւ դատապարտում է ինձ փայտե դուռ. Նա խոսել է իր ընկերոջ մայաների լեզվով. Նրա տոնով հասկացա, որ դրանց շուրջ պետք է մնալ եւ պահպանել դուռ, մյուսը գնացել է ինչ-որ գործերով ։ Նրա սել է утрамбованный հողեղեն սեռը և прислонился է հառաչել.
  
  
  Առաջին անգամ շատ ժամ է նրա մտածեցի առաքելության մասին, որը զբաղվում է միանում ինձ Карибы. Մի ՞ թե էլ նրան միայն երեկ եզրին է պարտությունից դավադրության "հուղարկավորությունների կազմակերպման և գերեզմանատների ու ռումբով, երբ շարժվեցի դեպի Ֆեոդոր Городину հետ Люгером" ձեռքը? Այնուամենայնիվ, քանի որ ես հեռու եմ այն, որպեսզի ինչ-որ բան կանխել միջուկային ոչնչացման Նյու Յորքի եւս երեք օր:
  
  
  Նրան փորձել է վերադարձնել իր մտքերը ներկայիս затруднительному կարգավիճակի, բայց իմ ուղեղի мелькнуло տեսլականը Роны Фольштедт, սլացիկ борзой եւ светловолосой нордической շեկո. Թե որտեղ է նա հիմա էր? Մահացել է? Ավելի լավ է սուզվել, քան լինել вырванным ըստ զգեստ Городиным.
  
  
  Դուռ է իմ վիշապաձայն բուքը վսեմ распахнулась, եւ մտնում են իմ երկու պահակների. Ժեստերով և ворчанием նրանք, արդյոք, հասկանալ, որ նրան պետք է ուղեկցի ih. Նրա կանգնեց ու գնաց նրանց ետ դեպի գյուղ.
  
  
  Մենք մոտեցել ենք խրճիթ ավելի շատ մյուսներից. Երբ ներկված է սպիտակ գույնը, այն աստիճանաբար դարձել է գորշ. Երկու մայա անցկացրել է ինձ դուռ, հետո կանգ են առել առաջ стариком, նստած է հարթակ. Նա лохматые մոխրագույն մազերն ու դեմքը, կոշտ եւ морщинистое, ինչպես walnut ռումբերն ընկույզի.
  
  
  Նա բարձրացրեց искривленную ձեռքը, եւ իմ երկու պահակների նահանջել է ՝ թողնելով ինձ նրա հետ մենակ.
  
  
  "Նրա Чолти", - ասել է նա ուժեղ է ցածր ձայնով, որ կարծես несоответствующим ego տարիքի եւ крохотной կրծքավանդակի. "Ձայնը նրան էլ Джефе, վոժդը".
  
  
  "Ինձ համար մեծ պատիվ է, - ասացի ես, - եւ հաճելի է գտնել մի մարդու, խոսում է անգլերեն".
  
  
  "Գյուղում միայն նրա, խոսում անգլերեն", - հպարտությամբ ասաց նա: "Ես սովորել եմ դպրոցում, որը երեւում է մերիդա. Այն էլ սովորեցնում են իրենց զավակներին, բայց նրանք չեն ցանկանում իմանալ լեզուն յանկի ". Ապա նա լռել է, փեղկավոր ձեռքերը գրկում, ակնկալելով, որ ես ասեմ.
  
  
  "Իմ անունն է Նիք Քարթերը, - ասացի ես: "Նրա գործակալն է Միացյալ Նահանգներում. Եթե դուք տարել ինձ հետ հեռախոսով մոտակա քաղաք, պետք է շնորհակալ լինել ։ Իր լավ քեզ կվճարեմ.
  
  
  "Ինձ ասացին, որ ձեզ մոտ եղել է ատրճանակ", - ասել է Чолти.
  
  
  "Այո" ։ Իրենց աշխատանքում պետք է ես երբեմն պաշտպանվել, երբեմն սպանել ".
  
  
  "Սպիտակ մարդկանց շատ այլ կինտանա -, Carter. Բոլորովին դուր չեն գալիս ճերմակ մարդիկ ատրճանակներով. Իմ մարդկանց հետ շատ վատ են վերաբերվել սպիտակ մարդիկ ատրճանակներով ".
  
  
  "Ես չեմ ուզում վնաս պատճառել մեզ, քեզ, մեզ, քո մարդկանց, Джефе. Մարդիկ, որոնց հետ իր сражаюсь, չար մարդիկ, որոնք ուզում են ոչնչացնել մեծ քաղաքի, իմ երկրի եւ սպանել շատ իմ ժողովրդի":
  
  
  "Որ դա պետք է ուրեմն մեզ համար այստեղ Quintana-Բուր?
  
  
  "Եթե այդ չար մարդկանց թույլ է հաղթել, մեզ մի տեղ աշխարհում չի լինի պաշտպանված նրանցից, նույնիսկ ձեր գյուղը. Նրանք պարզապես ոչնչացրել են կղզի Խաղաղ օվկիանոսում, որտեղ մարդիկ շատ նման են ձեր սեփական.
  
  
  "Ասա ինձ, ինչպես ես դու հայտնվել է ծովում, Նիք Քարթերը".
  
  
  Նրա պատմել է эму պատմություն շուրջ, այն ժամանակ, երբ մենք Роной բարձրացել է խորհրդի զբոսանավի Անտիգուա. Чолти լսում, прищурившись, գրեթե փակելով աչքերը, ձեռքերը մեխված էին գրկում. Երբ ավարտեցի, նա մնացել է մի ամբողջ րոպե.
  
  
  
  
  
  
  լռությամբ. Ապա ego աչքերը բացվեցին, և նա ուսումնասիրել է իմ դեմքը.
  
  
  "Ես հավատում եմ քեզ, Նիք Քարթերը", - ասել է նա: "Քո ձայնը չի խաբում, և ձեր աչքերը խոսում են ճշմարտությունը. Բջջային հեռախոս, որը դուք փնտրում են, կարելի է գտնել հյուսիսում ՝ Вигфа-Չիկո. Այն կարող է քեզ այնտեղ, բայց ...
  
  
  "Բայց որ?" Նրան հուշեց.
  
  
  "Դուք ճերմակ մարդ: Դուք նրանք բերել է մեր գյուղ ատրճանակ: Այդ պատճառով է, որ իմ մարդիկ ուզում են, որ դուք մահացել են: Նրանք լսում ես, թե ինչպես է el jefe, եւ, հնարավոր է, որ այն կարող է ստիպել om հավատալ, ինչպես նաեւ նրա համար, որ դուք ցանկանում եք պատճառել մեզ վնաս. Բայց կա մեկը, որին չի կարելի սասանել ".
  
  
  "Այն ո ՞ վ" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ego անունը Тихок. Նա իմ որդին է ։ Երբ նա մահանում է, նա պետք է այստեղ գլխավորը. Վախենում եմ, որ դա տեղի կունենա շատ շուտով ։ Тихок երբեք չի համաձայնի, թող գնա, քեզ, քանի դեռ չես встретишься նրանց հետ":
  
  
  "Բախվում է? Նրա մտածեցի, դու ասել ես, որ այստեղ ոչ ոք չի խոսում անգլերեն.
  
  
  "Կան նաեւ այլ լեզուներով", - ասաց ծերունին ։ "Իմ որդին սպասում է քեզ, այժմ տան. Այն, ինչպես դուք եք նրա հետ պետք է վարվել, պետք է որոշի ձեր ճակատագիրը ։ Այնպես որ, պետք է լինի ".
  
  
  "Ես հասկանում եմ, - ասաց նրան старику. Чолти դեմքով պատասխանեց դեպի օր իր վիշապաձայն բուքը վսեմ. Նրան, շրջվեց ու դուրս եկավ:
  
  
  Նախքան նրա արել երկու քայլ հաշվանցում առաջ хижиной առաջնորդներ, ինչ-որ բան շրխկոցով մեկնել է օդում եւ ударилось գետնին իմ ոտքով ։ Դա եղել է шестифутовое տերեւ, ego նեղ обоюдоострое բերան зарывалось գետնին.
  
  
  Հակառակ կողմում եւ հավաքման կանգնած մի երիտասարդ մայա, գոտկատեղը մերկ, նրա շագանակագույն մաշկ-ի սահմաններում եւ блестела նկատմամբ լարված մկանները. Նա սեղմված երկվորյակ է копью իմ ոտքը պահելով ego անկյան տակ, ավանդական կեցվածքով զանգահարել. Մեր շուրջը եղել են գյուղի բնակիչները, om անձինք էին бесстрастными, բայց աչքերը настороженными.
  
  
  Նշանակում է, որ դա Тихок, որդին առաջնորդ. Դա մարդ էր, որի հետ ես ստիպված կլինի դիմակայել է պատերազմի, եթե իր լքել է գյուղը կենդանի. Բայց եթե սիրում ես, կարող է արդյոք ego հայրը բաց թողնել ինձ Вигии Չիկո? Նույնիսկ եթե ծերունին համաձայնի, թողնել, թե արդյոք ինձ ego մարդիկ կենդանի է? Ինչ-որ կերպ ես ստիպված էի հաղթել Тихока, բայց չի զրկել ego հաճախ.
  
  
  Նախքան դիպչել spears, նրա միտումնավոր նկարչություն, Հյուգո-ի ножен նախաբազուկ. Նրա բարձրացրել стилет, որ բնակիչները տեսան ego, ապա ուղարկեց ego պարույրի օր վիշապաձայն բուքը վսեմ առաջնորդներ, որտեղ նա մնացել, գրիչ trembled. Չնայած դիտորդների չի եղել слышимого պատասխան, զգացի նրա թաքնված հավանությունը:
  
  
  Այն ժամանակ նրա քաշեց նիզակ երկրի շուրջը եւ անցկացման ego նույն վիճակում են, ինչ որ Тихок, продвинулся կենտրոնին եւ հավաքման. Այնտեղ մենք անդրադարձել наконечников պատճենների ողջունելով վեհաժողովի տարօրինակ հիշեցնող մի բան է, որ օգտագործվում է մարտական посохе. Մահացու տարբերությունը կայանում էր նրանում, որ այդ spears пронзали տասներկու դյույմ պողպատի շեղբեր, բերան, որը կարող է пронзить մարդու կամ կտրել վերջավորության նրա մարմնի.
  
  
  Այն, նահանջել է քայլ է, որ վիլանովան պատրաստակամության մասին, եւ Հանգիստ անմիջապես գրոհում, взмахнув փայտյա կոթով spears վեր. Նրա իջել է տերեւ, որպեսզի կողպեք է հարվածը, ապա արագ բարձրացրել է այն, որ հարվածին շեղբեր, որը рассек ինձ գանգ.
  
  
  Իմ ռևմատիզմի էր իմ սեփական պատասխանը, որը մայա կանխատեսել է եւ արգելափակել է. Այնուհետև այն տեղափոխվեց դիմակայել սպասվելիք հարվածին, բայց այն պարզապես արել է կեղծ հարձակվելը հետ клинком եւ դիմել вбок ետնամաս է ego կրծքավանդակի. Тихок застонал է ցավալի է, բայց ճարպկորեն скрестил տերեւ, պատրաստ է արգելափակել մահացու հարված.
  
  
  Մենք նահանջել, վերադարձել է ելման դիրք, եւ ճակատամարտը կրկին սկսվել է:
  
  
  Արվեստը մարտական посоха մեծապես այնպես формализовано, ինչպես սուսերամարտ, կամ նույնիսկ պար. Յուրաքանչյուր հարվածից կա բլոկ, յուրաքանչյուր միավոր տեղափոխվում է հայաստան. Միայն հնչյունների վրա պոլյանայում Yucatan էին лязг древков եւ лязг клинков, перемежающийся ծանր շնչառական Тихока և ինձ. Անգամ նրան տեսել է, փոս է, որպեսզի քշել բերան spears, բայց замедлял իր հարձակվելը ривненской այնքան, որ թույլ տրվեցին մայա անել միավոր. Ինձ հաջողվել է պահել ego սեփական blade հեռու ինձ, բացառությամբ folds անցկացված հաշվարկման, որը զբաղվում է թողել, լատվիա տեղում իմ վերնաշապիկը.
  
  
  Առաջընթաց է եկել, երբ նրան նոկաուտի տերեւ մեկ ego ձեռքի հարվածի վեր, այն դեպքում, երբ նա ակնկալում է սովորական հարձակման հարվածով վեր ու рубящим հարվածով: Հետ ego копьем, անիմաստ болтающимся մեկ ձեռքը, կոկորդը Тихока էր դրել ծնեց, իմ blade. Նրան հրում ետ հրում բաժին դյույմ կողմ, հազիվ порезав մաշկը. Աչքերում մայա նրան տեսա, որ նա գիտի, որ ես արել.
  
  
  Վերականգնելով վերահսկողությունը իր копьем, Тихок նետվել է գրոհի մահացու դաժանություն. Իր տեղը զիջել է ego հարձակման է ենթարկվել և սկսել է վախենալ, որ մենամարտը կարող է ավարտվել միայն մահվան Тихока կամ իմ.
  
  
  Թել եկել է վառ внезапностью. Լուռ ինձ հարձակվելը բարձր է, ապա կնոջը եւ замахнулся ետնամաս, ինչպես բեյսբոլի bat, поймав ինձ փոքր-ինչ բարձր է ankles, եւ выбив ինձ ոտքի տակ ինձ. Այն, ընկել է գետնին ու перекатился մեջքիս, ինչպես ժամանակին տեսնել, թե ինչպես բերան spears Тихока вонзилось ինձ անձամբ. Վերջին վայրկյանին նա вонзился գետնին այնքան մոտ է իմ ականջին, որ ես զգացի ego համ.
  
  
  Այն, թռավ, կրկին պատրաստ տերեւ, եւ բախվել է մրցակցի. Ամն-ego աչքի էր նոր - մարտական ընկերակցություն. Մենք նույնիսկ հիմա. Նրա պահպանեց ego կյանք, որից նա չէր կարող ներել, քանի դեռ չի
  
  
  
  
  
  պահպանել իմ.
  
  
  Նրա խաղացել դրամախաղ. Քայլ առաջ անելով, склонил նրա blade դեպի Тихока ի նշան բարեւ ձեզ. Նա իջեցրել է սեփական տերեւ ընդառաջ իս, ու ճակատամարտ էր ավարտված է: Մենք նետել զենքը և ձեռնամուխ դաստակ ոճով մայա. Գյուղի բնակիչների գովեստով chatting, եւ նրան առաջին անգամ տեսա ժպիտներ մութ անձանց են ներկայացնում:
  
  
  Հին առաջնորդը մոտեցավ մեզ և սկսեց խոսել Тихоком մայաների լեզվով. Ապա նա շրջվեց դեպի ինձ ու ասաց, "Ես ասել եմ իր որդուն, որ նա կռվել է հաստատակամորեն եւ պատվով: Նրան ասում եմ, նույնը և քեզ, Նիք Քարթերը. Մինչև քաղաքի Вигия-Չիկո կարելի է հասնել մեկ ժամվա ընթացքում: Շուրջ երկու ուժեղագույն իմ տղամարդկանց մատուցել է ձեզ այնտեղ մակույկ.
  
  
  Նա մեկնեց ինձ փաթեթը, փաթաթված ներծծող, անջրանցիկ շերտ ։ "Դուք պետք է մաքրել եւ յուղել ձեր ատրճանակ է, թե մինչեւ չորանա, աղ, ջուր, հակառակ դեպքում այն անիմաստ դեմ չար մարդիկ, որոնց դուք փնտրում են".
  
  
  Նրան շնորհակալություն է հայտնել ego եւ քաշեց Հյուգո օրը վիշապաձայն բուքը վսեմ. Ապա նրան հետեւեց երկու мускулистыми տղամարդկանց, ովքեր արդեն սպասում էին, որ տանում է ինձ նավակ.
  
  
  Տասներեք
  
  
  Ճամփորդություն ապրիլ ափին էր արագ ու հանգիստ. Երկու մայա դիմավորել են մեզ անկեղծորեն մոտ եզրին surf. Մեզ մեկ շրջապատից չի ասել ։
  
  
  Մենք ռելսերից դուրս է եկել ափ Вигла-Չիկո, բնակավայրում, երեք անգամ ավելի շատ գյուղեր, որոնք մենք լքել են. Տանը կարծես ավելի մշտական, իսկ երկաթուղային արեւելքի ավարտվել է քաղաքի արտաքին սահմանին. Իմ гребцы տարան ինձ դեպի այն վայրը, որտեղ ինձ թվաց, որ դա տուն տեղական գյուղապետի, կարճ խոսել նրա հետ մայաների լեզվով և հանկարծ թողել ինձ, չի փնտրում.
  
  
  Նրա խնդրել է հեռախոսը, եւ ինձ տարան գրասենյակային շենք, որը, հավանաբար, ծառայել է դպրոցի, ունիվերսալ խանութի, դահլիճ հավաքների, պահեստ և այլ. Հեռախոս էր վաղ մոդել изрезанном փայտե կորպուսով հետ բռնելով կողմը.
  
  
  Հաջորդ երկու ժամ է ծախսվել, որպեսզի հասնել Мериды, մայրաքաղաքի Yucatan, իսկ այնտեղից միջոցով լաբիրինթոս repeaters եւ միջանկյալ օպերատորների, քանի դեռ ծանոթ ձայնը Դեւիդ Хока Տարեգրություն չի կար մի գծի.
  
  
  Նրա ասել է эму, որտեղ նրան էր եւ տվեց эму սեղմված տարբերակը, թե ինչպես ես ստացել, արագ խոսել, վախենալով, որ մենք կարող ենք կորցնել կապը ցանկացած պահի:
  
  
  "Ես պետք է արագ դուրս գալու այստեղից", - ասել է նա эму. "Կա երկաթուղի, բայց, դատելով ամենից, գնացքը պետք է գնալ մեկ անգամ յուրաքանչյուր լրիվ արևի խավարման".
  
  
  "Ես подведу ձեզ ուղղաթիռ. Ո ՞ րն է առաքելության կարգավիճակը? "
  
  
  "Ճամպրուկներն են ժամանում է խորհրդի" Гавиоты "հետ Կուրասաո. Ֆյոդոր Городин, ըստ երեւույթին, պետք է ղեկավարն է գործառնությունների հետ Жизовым, ամենայն հավանականությամբ, գտնվելով om շտաբում և միայն երբեմն հայտնվելով փողոցում: Չկա ապացույց այն բանի, որ Knox Ворнов առանցքային մարդու, բայց ապացույցները բավարար ծանրակշիռ, որպեսզի մենք կարող ենք համարել, դա անառարկելի ". Նրա заколебался, ապա հավելել է. "Մենք կորցրել ենք Ron Фольштедт".
  
  
  "Ես ցավում եմ դա լսել, Նիք, - ասել է Դեւիդ Հոկ. Նրան, գիտեր, որ նա նկատի է ունեցել հենց դա: Որպես տնօրեն AX, նա ծանոթ է մահով, բայց նրա ջոկատը գործակալի առաջացրել эму ավելի խոր ցավ, քան շատերը մտածում են. "Դու կարող ես աշխատել այստեղ?" - հավելել է նա:
  
  
  "Ես կարող եմ, բայց վատ չէր լինի, եթե ինչ-որ մեկը ծանոթ է այս տարածքի համար ։ Այստեղ արդեն մթնում է, եւ ես պետք է հիշեցնել ձեզ, որ մենք պահում ենք վերջնաժամկետ ".
  
  
  - Իհարկե, ոչ, - չոր ասաց Հոուք. "Սպասեք մի րոպե."
  
  
  Մի քանի վայրկյան հեռախոս լուռ потрескивал իմ ականջին, և նա գիտեր, որ Հոկ ներկայացնում է տեղեկատվություն ձեր սեղանի համակարգիչը. Այնուհետեւ նա վերադարձել է պատասխանը:
  
  
  "Ես ԿՀՎ-կան գործակալ անունը Պիլար է, Веракрусе. Նա կկապվի ձեզ հետ, այնտեղ, հյուրանոցում Բայա Бонито ".
  
  
  "Նա?"
  
  
  "Այո, Ահը, թվում է, ձեզ հաջողություն. Ինձ ասացին, որ դա redhead, լավ հագեցած... eee... բոլոր լրացուցիչ սարքավորումներով ". Հոուք прочистил կոկորդը, այնուհետեւ շարունակել է այլ տոնով. "Կարող եք կազմակերպել վայրէջք ուղղաթիռի Вигия Chiu?"
  
  
  "Անմիջապես այդ շենքի կան կածան. Ինչպես շուտով դուք կկարողանաք ուղարկել ուղղաթիռ? "
  
  
  "Ես պետք է աշխատել Պետական դեպարտամենտ. Եթե նրանք պետք է բարձրության վրա է, դու թռչուն երեք-չորս ժամ ".
  
  
  "Լավ է ։ Նրա կասեմ այն, որ լույս գոտի վայրէջքի осветительными հրթիռների կամ кострами. Երբ մենք քննարկել ենք այդ մանրամասները, այն առաջացել է ինձ, որ նորմալ պայմաններում նման տեղեկատվություն չի փոխանցվում unencrypted տեսքով-ի հեռախոսային գծերի ընդհանուր օգտագործման ... Հանգամանքները, սակայն, եղել է ոչ սովորական, պայմաններ են պարզունակ.
  
  
  "Ձեզ պետք է գումար, - ասել է Հոուք. "Ես կսպասեմ ձեր հյուրանոց տարբեր արժույթներով Կենտրոնական Թեման ։ Բան?"
  
  
  "Այո" ։ Իմ Люгер լոգանք ընդունել աղի ջրով, որ ես ուզում եմ ունենալ ձեռքի տակ է մի շարք զենքը. Երեխաները 9мм. զինամթերքի ".
  
  
  "Սա ձեզ պետք է սպասել". Գծի դադար էր, քանի որ Հոուք հյուրանոց է ավելացնել մի բան. Բայց հետո նա պարզապես ասել է. "Ձեզ ավելի շատ են, քան հաջողություն, Նիկ".
  
  
  Ես մի աշխատանք, երբ նրան համոզում էր տեղական գյուղապետին ուղղել ազդանշանային լույսերը համար ուղղաթիռ: Նա չէր ուզում ինձ օգնել. Բնիկները Вигиа-Չիկո էին, մի քիչ ավելի քիչ враждебны արտաքին բացօթյա լողավազան, քան մայա գյուղում ափին, բայց om հետ հին ավանդույթներով մնացել ուժեղ. Սպիտակ մարդիկ հազվագյուտ բուժական գալիս է Yucatan խաղաղ առաքելությունների, եւ մարդիկ չեն վառվում ցանկությամբ ' դիմավորելու
  
  
  
  
  
  
  շուրջ մեկ om թռչող մեքենաներ.
  
  
  Այն, ի վերջո, հասավ om неохотного համագործակցության հին մեթոդով. Խոստանալով նրանց փող. Մասնավոր կարգով իր հույս հայտնեց, որ պատրաստ է ԿՀՎ-ի, ամն Պետքարտուղարության կբերի որոշակի գումար. Կլիներ, մի քիչ անհարմար է դուրս գալ ըստ Вигии Չիկո, եթե բնակիչները մտածեցինք, որ լավ խաբեցին ։
  
  
  Առաջիկա մի քանի ժամ: նման խնդիր են թաքնված է հոգու խորքում, երբ նա ղեկավարել է տեղաբաշխում է ազդանշանային լույսերը. Շուրջ շատ չոր валежника, եւ поднес վեց костров տառից, որ ուրվագծել գոտի վայրէջքը:
  
  
  Երբ bonfires են բորբոքվել, եւ կածան осветилась, նրա sel եւ шталь սպասել ։ Եւ սպասել: Եւ սպասել:
  
  
  Նրան պետք է իմանա, որ Պետական դեպարտամենտի ամեն ինչ այնքան էլ հարթ չէ. Այն ժամանակ, երբ ես լսեցի ձայնը, ռոտոր ուղղաթիռի рассветал, եւ իմ բրիգադը հրշեջ հաստատ եղել դժգոհ է ուշացումով: Օդաչուն նկատել մեր մի փոքր խումբ, եւ ներկայացրել իր նավը, բարձրացնելով մեծ ամպ հաստ կարմիր-շագանակագույն փոշու.
  
  
  Օդաչուի անունը Մարտին. Դա եղել է худощавый երիտասարդը սուր քթով. Մենք փոխանակել удостоверениями, դեռ գյուղացիները столпились շուրջ, մեծ կասկածանքով փնտրում է ուղղաթիռ.
  
  
  "Հուսով եմ, որ նրանք ուղարկեցին ձեզ հետ, մի քիչ գումար", - ասացի ես:
  
  
  "Փողը? Ինչու?"
  
  
  "Օգնել ազդանշանային հրդեհների, ես ստիպված էի խոստում տալ այդ մարդկանց որոշակի վճարի դիմաց".
  
  
  Մարտին сощурился, փնտրում светлеющее երկինք. "Ես չգիտեմ, թե ինչի համար ձեզ պետք ազդանշանային լույսերը; գրեթե մի ամբողջ օր.
  
  
  "Երբ նրան խնդրել է ուղղաթիռ, - ցուրտ ասացի ես, - մութ էր ։ Այն, հույս է հայտնել, որ ամն Պետդեպարտամենտը կպատասխանի բավական արագ եւ քաշեց ինձ այստեղից մինչեւ լուսաբացին. Ես բավականին խիտ ժամանակացույցը, հին ընկերը.
  
  
  "Ոչ ոք ոչինչ չի ասել այն մասին, որ գումարներ", - проворчал նա:
  
  
  Մարդիկ, կանգնել մեր շուրջը, ինչ-որ բան бормотали, եւ նա վախենում էր, որ նրանք բռնել էությունը մեր զրույցի.
  
  
  "Դուք, նրանք բերեցին իրենց գումարները?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Դե, որոշ...", - զգուշորեն ասել է նա:
  
  
  Նրա կորցնում են ինքնատիրապետումը ։ "Այնպես որ, դուրս գալ, դերձակ տանի! Նրան խոստացել է այդ մարդկանց գումար, եւ կասկածում եմ, որ նրանք ջարդելու ձեզ ոսկորները, եթե դուք չեք ստանում om ".
  
  
  Հետ նեղացած տեսքով Մարտին քաշեց շուրջ հետեւի գրպանում է մաշված է նաև դրամապանակ և սկսեց թերթել հաշվին. Է раздражении նրան, խլել է նրա դրամապանակը եւ քաշեց պրեմիերա. Գումարի օրինագծերի կազմել է ավելի քան հիսուն դոլար ։ Նրա փոխանցել ego ավագ, որը հանդիսավոր կերպով пересчитал ego, ապա դեմքով պատասխանեց, չի ժպտում. Նա խոսել է գյուղական բնակիչների հետ, ովքեր հեռացել են, расчищая մեզ ճանապարհը ։
  
  
  Երբ մենք այնպիսի խաղ է ուղղաթիռ, Մարտին ասել է, "Դուք պետք է տալ նրանց այն ամենը? Նրանք հնդկացիները, հավանաբար, բավարարվել են ուզում ու կես.
  
  
  "Կարող է լինել", - ասացի ես: "Հնարավոր է, նրանք էլ են դժգոհ, քանի դեռ նրանք չեն проткнули քեզ կոկորդը копьем. Ձեզ համար դա կարժենա քսանհինգ դոլար?
  
  
  Նա առայժմ ոչ մի մեկնաբանություն գործարկել շարժիչը կյանքի
  
  
  "Մի անհանգստացեք, - ասաց նա эму. "Ես կանեմ ամբողջական զեկույցը ձեր взносе, եւ դուք պետք է փոխհատուցում ծախսերը, սովորական ուղիներով պետական դեպարտամենտի. Եթե դուք հաջողակ եք, вернете իրենց գումարները Ծնունդ. Կարող է, ոչ թե այն Ծնունդ... "
  
  
  Առաջին անգամ Մարտին մի փոքր հանգիստ է, և նույնիսկ կարողացավ ухмыльнуться. "Լավ, - ասաց նա: "Պետք է խոստովանեմ, որ դա ավելի էժան է, քան նիզակը sip. Ուր?"
  
  
  "Վերակրուս", - ասել է նա эму, եւ մենք подпрыгнули.
  
  
  Գլուխ տասնչորս.
  
  
  Эрнандо Կորտեսը, իջնում է նեցուկ է Веракрусе է 1519 թ., դառնալով առաջին իսպանացի ոտք մնացած երկիրը: Նրանց հետ կենդանիներ քաղաքն էր տարբեր պատերազմների ամերիկացիների եւ ֆրանսիացիների երկու անգամ:
  
  
  Երբ մենք скользили-ի заливу Կամպեչե, եւ նա, прищурившись, նայեց залитый արեւի քաղաք, պարզ էր, որ այժմ Վերակրուս шталь, գոնե մրցանակ, արժանի է այս ամբողջ արյան եւ ամպրոպ.
  
  
  Մենք գտնվում էին հարթակում ամերիկյան հյուպատոսության, որտեղ նրա մերժել է հրավերը մնալ ճաշ: Նրան, զգում окоченевшим եւ կպչուն է սթրեսի, измученным անքնություն, եւ ինձ չի ուզում պահել աշխարհիկ զրույց մարտինի որոշ շուրջ մեր աշխատակիցների դիվանագիտական ծառայության. Նրա ձեռքը Մարտին, կրկին հավաստիացրել է, որ նա կվերադարձնի իրենց գումարները, եւ արտաքին հեռախոսով տաքսի է կանչել.
  
  
  Տաքսի ուղեւորություն դեպի հյուրանոց Բայա Бонито пролегала որոշ շուրջ հնատիպ мощеных դրոշի քաղաքի արտառոց հին տների, ինչպես նաև լայն ժամանակակից փողոցներով կողքին պողպատե եւ գազար skyscrapers.
  
  
  Իմ հյուրանոց էր հնացած, բայց հարմարավետ, մեծ ներքին բակում, բաց երկինք է բարձրացրել, եւ երեք շարքերով սենյակ շուրջ. Ասել վարորդին սպասել եւ մտել է ներս մտնել ։ Երբ նրան հայտնել է իր անունը, մի մարդ սեղանի շուրջ հանձնեց ինձ բանալին համարները, հաստ կնքված ծրարը և փաթեթ փաթաթված չափի պատյան համար կլարնետի. Նրա կտրեց ծրար է եւ գտել է տարբեր չափերի ու գույների: դոլարները, պեսո, кетсали, կորդոբայի, սյուներ, лемпиры, бальбоа, боливары, гурды, ֆունտ, ֆրանկները և гульдены. Նրա քաշեց պեսո, վճարեց վարորդին և փաթեթի տակ մկնիկը բարձրացավ իր սենյակ երրորդ հարկում. Մեզ Պիլար, մեզ որեւէ մեկին չի եղել հաղորդագրությունները.
  
  
  Նրան ընդունել է երկար парную լողանում, ապա սառը ցնցուղ, ապա ծավալել փաթեթավորման սարքեր մաքրման անկյունում.
  
  
  
  
  
  
  և սկսել է աշխատել Люгером. Այն կարող է խնդրել Хока բերել ինձ նոր ատրճանակ, բայց Вильгельмина եղել է հին և վստահելի ընկեր.
  
  
  Նրա մասնատել է Люгер եւ դիտել բոլոր մանրամասները: Քանի որ նա լավ էր գետնատարած և պաշտպանված անջրանցիկ ծածկույթով, աղի ջուր չի վնասել մետաղ. Այն օգտագործում է վճարունակ յուրաքանչյուր մանրամասները, նույնիսկ փոքրիկ винтах, եւ արել է բծերը միջոցով փոս, քանի դեռ նրանք չեն զուտ սպիտակ. Նրա высушил разобранный ատրճանակ безворсовой ватной անձեռոցիկով, անդրադարձել է կրիտիկական մաս-մաս смазочным յուղով ցածր մածուցիկության կրկին հավաքել է Люгер. Նրա заправил обойму ութ փամփուշտով շուրջ տուփի արկ, որը բերված է Հոուք, եւ tucked Вильгельмину է holster գոտու վրա.
  
  
  Իմ մարմինը պետք է քնել, բայց իմ միտքը չի հանձնվում. Մտադիր անել, loopholes փակել. Եվ ամեն անգամ, երբ նրան տվել իր ուղեղին հանգստանալ, տեսադաշտում հայտնվում էր լուսանկարչություն Роны. Շիկահեր, slim ճկուն մարմինը, որին այդքան գիշեր էր, իմ գրկի, չէր կարելի համարել պարզապես կորցրել է ևս մեկ գործընկերն է աշխատանքի.
  
  
  "Նրանք չեն թողնում մեզ ժամանակ է, մեզ համար սպառելու ձեր տխրության", - ցավով մտածեցի ես և մեկնել է շուրջ սենյակում. Սեղանի շուրջ նրա հարցրեց, թե արդյոք մոտակա խանութ, որտեղ կարող եմ գնել հագուստ.
  
  
  "Այո, պարոն. Է Агиларсе, որը գտնվում է ճանապարհը, գերազանց ընտրություն ", - ասել է клера.
  
  
  "Gracias. Ահա սպասում այցելու. Եթե նա գա, ասա, էյ, որտեղ ինձ գտնել ։
  
  
  Այն անցել է փողոցը եւ ծախսել пригоршню գումար հազալով դուրս թքել հագուստ. Одевшись նոր կոստյում բոլոր համապատասխան պարագաների, այն ևս մեկ անգամ посоветовался իր բեռնակիր և հանգիստ է մեկնել վեր փողոցով դեպի уличному սրճարան: Նրա սողանքը սեղանի, որից կարելի էր դիտարկել մուտքի մոտ, հրամայեց մի շիշ տեղական բրենդի, որն այրվել է, թե ինչպես է կրակը, բայց չի ունեցել տհաճ համ. Sipping բրենդի, նրա մտածում, որքան ինձ է սպասել, մինչեւ այն կլուծեմ, որ իմ զրուցակիցը, Pilar, չի հայտնվի.
  
  
  Այդ պահին ու թուխ աղջիկ հետևորդ, հազիվ զսպող իր հիանալի կրծքեր, վերելք էր ապրել միջեւ սեղաններ եւ կանգ է առել ինձ. Ee մազերը են սև ու խիտ, մի փոքր взлохмаченными, միայն թե աղբ. Մոտ нах էին աչքերը, գույն ՝ սև սուրճ, обещавшие էկզոտիկ զվարճալի.
  
  
  "Կարող եք խնայել спичке?" - նա հարցրեց, հեշտ է շեշտը դնելով.
  
  
  "Կներեք, ես պահպանում եմ իմ om, քանի որ թողել է ծխելը". Նրան հուշել է էյ.
  
  
  "Նախորդ տարի նրան փորձել է թողնել ծխելը ինքն է, բայց продержалась ընդամենը երկու կիրակի օրերին", - ճիշտ պատասխանեց նա:
  
  
  "Դուք պետք է Pilar".
  
  
  "Այո" ։ Իսկ դու Նիք Քարթերը... որի անունը Киллмастер. Ձեր հեղինակությունը առաջ է անցել քեզ": "Ես չգիտեմ, արդյոք ես իրեն համեստ կամ ներողություն խնդրել".
  
  
  Դրա ամբողջական շուրթերը изогнулись մի ժպիտով. "Երբեք պետք չէ ներողություն խնդրել. Կարող եմ նրան նստել? "
  
  
  "Իհարկե. Իմ ձեւերով այսօր մի քիչ մաշված է, թե ինչպես եւ բոլոր մնացած.
  
  
  Պիլար նահանջել աթոռ դիմաց ինձ. "Դուք փնտրել այնպես, որ, եթե քեզ պետք է մի քիչ քնել", - ասել է նա:
  
  
  "Բիզնես նախ և առաջ", - ասել է նա вкрадчивой ժպիտով. "Մենք կարող ենք խոսել այստեղ."
  
  
  Նրա գեղեցիկ աչքերը скользили-ի բացառվում է սրճարանում, եւ անցորդներին մայթով. "Դա լավ տեղ է, ինչպես եւ ցանկացած այլ", - ասաց նա ինձ, սեղմելով համազգեստով:
  
  
  Նրա արել է ի նշան մատուցող, որ նա խնդրել էր ևս մի բաժակ, եւ թափեց Պիլար բրենդիի. Ապա նրան կտրուկ հարցրեց, "Ինչ եք արել ձեր մազերը?"
  
  
  Բնազդաբար նրա ձեռքը мгновенном շփոթված потянулась է գոլի հեղինակ, ապա նա ժպտաց. "Ձեզ պետք է ասել, որ ես redhead. Ինչպես գիտեք, մեր փոստի бизнесявляется մասի անհրաժեշտություն է առաջանում փոխել տեսքը. Ձեզ դուր է գալիս սև? "
  
  
  "Սիրում այն. Պահել փողը, դու էլ էր ерасоткой, ինչպես redhead.
  
  
  "Ինչո ՞ ւ, շնորհակալություն", - ասաց նա և озорно նայեց ինձ են իր երկար թարթիչներով.
  
  
  Մի պահ դեմքի Пиларс, թվում էր, անհետացել են, եւ անցել է նուրբ դեմքը Роны Фольштедт. Նրա արել sip ամուր բրենդի, եւ իմիջը վերացել է:
  
  
  "Միակ բանը, որ մենք ունենք, - ասացի ես, - դա նավակ, որը դուրս են բերել ճամպրուկ խորհրդի" Гавиоты ". Ես չէի կարող տեսնել մեր անունից, մեզ опознавательных թվերի մթության մեջ: Նա գնում էր շատ низменному է & nb և приводился շարժման երկու ճոճանակ շարժիչները ".
  
  
  Պիլար прикусила շուրթերի, բայց թափահարեց գլխով.
  
  
  "Նման բան չկա ։ Դուք տեսել եք, որ ինչ-որ բան մարդկանց համար hydrofoil?
  
  
  "Գլխավոր մարդ էր ցածր բերքատվությունը աճի, ամուր կազմվածքով և բոլորովին ճաղատ".
  
  
  Նա բարձրացրեց իր ձեռքը, դադարեցնել ինձ. "Chunky, ճաղատ տղամարդը?"
  
  
  "Դա ճիշտ է ։ Դու ego գիտես?"
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ. Կա մի մարդ, որը գլխավորում է խմբավորման մաքսանենգների Կուրասաո. Ego անունը Торио.
  
  
  "Դուք կարող եք ասել ինձ, թե որտեղ ego գտնել?"
  
  
  "Ես կարող եմ տանում է քեզ այնտեղ ։ Նրա գիտեմ Կուրասաո, եւ մենք կարող ենք արագ գործել":
  
  
  Մի պահ նրա պատրաստվում հակադարձեց. Նրա հյուրանոց, որպեսզի նա դարձավ նույնը, ինչպես Ռոն. Բայց Պիլար էր իրավունքից, նրան կարող է ծախսել ձեր թանկարժեք ժամանակը Կուրասաո առանց լարերը, իսկ վճռական գործոն.
  
  
  "Որքան շուտ մենք կկարողանանք գնալ?" Նրան ասաց.
  
  
  "Մենք կարող ենք բռնել վաղ ձկնորսության վաղն առավոտյան: Նրան մշտապես.
  
  
  "Մենք կարող ենք սկսել ավելի շուտ?"
  
  
  "Չկա ։ Եւ կարեւոր է, որ դուք այսօր երեկոյան հանգստանան: Վաղը դուք պետք է լինել ուժեղ և զգոն ".
  
  
  Իմ ноющие մկանները համաձայնել են. Մենք պետք է խմել մեկ բաժակ բրենդի, եւ նա իրականացրել է ինձ իմ հյուրանոցը.
  
  
  "Ես կգամ քեզ առավոտյան, - ասաց Պիլար, - իսկ մենք կգնանք օդանավակայան".
  
  
  Նրան թողել են նրա բակում, ու հոգնել բարձրացել է
  
  
  
  
  
  
  իմ սենյակում.
  
  
  Հհ Տասնհինգ
  
  
  Նրան ընդունել է սկսել երկրորդ հոգիների համար եւ задернул շերտավարագույրներ դեմ երեկոյան արեւի. Այն նկարահանել է նոր հագուստ եւ դրեց իր աթոռին ։ Ապա նրա մերկ փռված անկողնում, накинул իրեն простыню եւ уставился է առաստաղը.
  
  
  Պարզապես ստիպել է իրեն քնել: սովորաբար անհնար է ։ Ամեն նյարդային իմ մարմնի պահանջել է հանգստի, եւ իմ աչքերը նման են եղել ավազով պարկեր, բայց նրան չէր հաջողվում քնել:
  
  
  Ինչ-որ բան նախկին ամերիկացի գիտնականը նախկին հայերեն գեներալ պատրաստվում է ջնջել իմ երկիրը, քաղաքը քաղաքի. Մյուս օրը առաջինը կմեկնի Նյու Յորքում: Այն պետք է ինչ-որ բան помчаться դադարեցնել om, այլ ոչ թե слетать հետ անկողնում է անկողնում հյուրանոցում Веракрусе.
  
  
  Բայց շտապել պայքար առանց նախապատրաստման հիմար է և վտանգավոր է: Եւ եթե Պիլար կարող է գտնել մաքսանենգ Торио, նա դեռ կարող է բավական ժամանակ առաքելության համար. Այն, փակեց աչքերը": Տեսլականը Роны проплыло դիմաց ինձ, վերացել են, ապա վերադարձավ.
  
  
  Sunny սուրբ, թափանցող միջոցով նարնջագույն շերտավարագույրներ, աստիճանաբար ծանր միջոցով բոլոր երանգներ է մոխրագույնով, եւ, ի վերջո, դարձել է մութ. Այնուամենայնիվ, իմ միտքը չի կարող հանգստանալ ։
  
  
  Թվում է, յուրաքանչյուր ձայնը փողոցի ներքեւի մասում доносится բաց է մինչև իմ ականջին. Ավելացնելով բուսական յուղ. զուգարանակոնքի հարեւան սենյակում, фонтанный Նիագարայի ջրվեժ.
  
  
  Հետո ինչ-որ մի փոքր tapped իմ դուռը ։
  
  
  "Այո?"
  
  
  "Դա Պիլար", - հետեւել է փափուկ ռևմատիզմի.
  
  
  Նրա բարձրացա շուրջ աղբի, վերցրել է սրբիչ եւ բացել է դուռը: Վրա Պիլար եղել է սեւ զգեստ փոքրիկ цветочками, որոնք, թվում է, երջանիկ աճել են լեռներում ու ձորերում, նրա հարուստ տեղանքով.
  
  
  "Մուտք գործել", - ասացի ես:
  
  
  "Ես իսկապես չեմ հավատում, որ դու կարող ես քնել", - ասաց նա և մտավ ներս.
  
  
  "Ձեր գեղեցկությունը գերազանցում է միայն ձեր իմաստությունը", - պատասխանեցի ես:
  
  
  "Ես եմ բերել քեզ ինչ-որ է, որպեսզի օգնել": Նա легонько նահանջել է մահճակալի ծայրին.
  
  
  "Դեղահատերը?" Նրան հարցրեց. "Ես երբեք om չի ընդունում".
  
  
  Նա ծույլ ժպտաց ինձ: "Ոչ, չի հաբ. Ինձ":
  
  
  "Դե ինչ, - ասացի ես, оправляясь իր զարմանս, - դուք անպայման սքանչելի դեղահատ, եւ ee դժվար չէ կուլ տալ".
  
  
  Ee գեղեցիկ դեմքը посерьезнело, գրեթե դարձել է խիստ. "Չեմ կատակում, - ասել է նա: "Երկուսն էլ մեր կյանքը կարող են կախված ձեր ֆիզիկական վիճակից, վաղը, ու...": Այստեղ նա заколебалась, նրա աչքերը скользнули իմ одетой է սրբիչ գործիչ. "Հնարավոր է, նրան նույնպես պետք է այսօր անհանգիստ է հանգստանալ մենակ".
  
  
  "Հնարավոր է", - ասացի ես:
  
  
  "Դու խնդրում ենք թողնել ամեն ինչ ինձ?"
  
  
  "Pilar, այն քո ձեռքերում է":
  
  
  "Бьен. Սկզբում, ուզում եմ, որ դու պառկած է այստեղ, անկողնում ".
  
  
  Իր պարտաճանաչ մոտեցա ու արդեն պատրաստվում էի իջնել, երբ այն ուժեղ է շագանակագույն մատները проскользнули տակ սրբիչ, որը հագնում, եւ смахнули ego.
  
  
  "Դրա համար մեզ պետք է սրբիչ", - հաստատակամորեն ասաց նա: "Ложись կյանքը, խնդրում եմ".
  
  
  Նրա распласталась է անկողնում, ավարտվել է ձեռքերը բարձ. Ինչ-որ բան զով վերաբերում է իմ պարանոցի մոտ, միացվել եւ կամաց-կամաց սարսուռ մինչեւ մեջքին. Նրա զգացի թեթև բուրմունք դարչինի. Միջոցով իր թիակ տեսա, որ Պիլար вынула մի փոքրիկ շիշ շուրջ պայուսակներ, որը տանում է, եւ вылила բովանդակությունը իմ շրջանային ողնաշարի.
  
  
  "Յուղ դարչին", - բացատրել է նա: "Հիմա էլ ուզում եմ, որ դու կրկին իջեցրեց գլուխը և թույլ տվեք օգնել ձեզ հանգստանալ":
  
  
  "Այո, տիկին", - քմծիծաղ տվեց ես եմ: Կար մի шепчущий մետաքսյա ձայնը. Աչքի պոչով նրան բռնել ֆլեշ смуглого hips, եւ հասկացա, որ Պիլար հանել իր հագուստը.
  
  
  Կարծես զգալով իմ մտքերը, նա փակել իմ աչքերը թեթև հպումով իր սառը, փափուկ մատները. "Հանգստանալ", - пробормотала է նա: "Այժմ դու պետք է միայն հանգստանալ":
  
  
  Այնուհետեւ իր ձեռքերը դրեց իմ մեջքը հարթ փոքր շրջանակների, ee մատները միաժամանակ սեղմել ամուր և նուրբ. Նա намазала յուղով իմ ուսերին եւ կրծքավանդակին եւ մահ պատճառել, издавая իրեն одобрительные ձայները. Նա գտել է հարմարավետ եւ գործնական իմ կողքին, որտեղ տերեւ մայա задевало ինձ, և նրա մատները погладили ցավը.
  
  
  Նա հասցրել յուղ իմ իրան, նրա ձեռքերը զարմանալի скользили մաշկի հետ խնամված lubricated. Վար, վար, ըստ ягодицам եւ հետեւի thighs. Դեռ մի քիչ դիպչել впадине գրկում, ապա икроножным մկանները, երկայնքով ахиллова ջիլ, որ իմ կրունկներ դրեց նրա ափի մեջ ։
  
  
  Պիլար նուրբ է հասցրել յուղ է soles իմ ոտքը, скользнув մատը միջեւ յուրաքանչյուր շուրջ իմ մատները.
  
  
  Իմ կաշի էր կենդանի և сверхчувствительной իր прикосновениям. Թվում էր, նրան զգում են իրենց pores տոթ է իր մերկ մարմնի.
  
  
  Նրան ասաց Պիլար, ես չգիտեմ, հուզված այն, կամ ուզում եմ քնել. Խնդրում եմ, ընդունիր որոշումը! "
  
  
  "Հանգստացիր", - մեղմ отругала է նա: "Մենք նոր են ենք սկսել".
  
  
  Այնուհետեւ նա վերցրեց իմ մատները ոտք, մեկ-մեկ, սիրաշահել om, перекатывая միջեւ մատները. Thumb եւ ցուցամատ նա արել է промасленные ножны, սահող եւ ներքեւ յուրաքանչյուր մատը ոտքերը.
  
  
  Ապա Պիլար է վերցրել ամեն ոտքն ձեռքը եւ դարձել է հունցել նրա, մինչեւ ես զգացի, թե ինչպես է трещат ոսկոր. Այնուհետև նա կրկին ձեռքերը վեր իմ ոտքերին, նրա փորձառու մատները впились լարված մկանները, squeezing, շահարկում է, вытягивая ноющую ցավը.
  
  
  Հատուկ ուշադրություն է դարձվել իմ ձավար. Մեկ ձեռքը յուրաքանչյուր ягодице, նա наклонялась եւ сжимала զարմանալի համար կանայք ուժով, նրա ձեռքերը ռիթմիկ перекатывались է ինչի է кончикам մատները.
  
  
  Մահճակալ փոքր-ինչ провисла, երբ Pilar
  
  
  
  
  
  
  հայտնվել իմ ոտքերի հույսին. Այդ դրույթները նա նիհար առաջ եւ իրականացրել է իր ճկուն մատներով իմ մեջքին, կախարդական կերպով է հանգստանալու ձեր մկանները.
  
  
  Երբ նա потянулась առաջ, որպեսզի մերսել իմ ուսերին եւ պարանոցին, նրան եւ զգացի, թե ինչպես է պտուկներ նրա покачивающейся կրծքի անդրադարձել են ինձ. Այժմ նրա ձեռքերը скользнули իմ մերկ մեջքին է ուսերին է ступням.
  
  
  "Հիմա перевернись, - ասաց նա, - իսկ նրա կանեմ մյուս կողմում".
  
  
  "Ես չգիտեմ, կարող դիմանալ արդյոք նրան":
  
  
  "Մի անհանգստացեք, նրա վստահաբար, դու նիկոլայ выдержишь".
  
  
  Նրա շրջվել մեջքի վրա.
  
  
  Պիլար вздохнула. "Ինչո ՞ ւ, Nick, նրա մտածեցի, դու հանգիստ!"
  
  
  "Դերձակ побери!" Նրան, քմծիծաղ տվեց, օգտվելով հնարավորությունից, որ նայում իմ մերկ массажистку. Ee կաշի էր որպես փայլուն պղինձ - հարթ ու անթերի. Նրա կրծքի էին ամբողջական եւ спелыми. Նրանք նահանջել են, ապա կտրուկ բարձրացել են: Իր նեղ իրան և կլոր պինդ ազդրի блестели հեշտ փայլուն բանկը:
  
  
  Նա նրբորեն նիհար են, վերցնել прикроватной պահարանիկ пузырек յուղով, եւ брызнула ego ինձ վրա, տարածվում է ձեռքով:
  
  
  "Մի անհանգստացեք, - ասաց նա, կարծես նորից կարդալով իմ մտքերը, - ոչինչ չի մնա անավարտ!"
  
  
  Այնպես որ, հիմա նրան հանձնվել է ee հատվ. Աչքերը փակվել է, - գլուխ չի առաջացել մտահոգիչ պատկերներով. Ես անկշռության զգացողություն է, կարծես իմ մարմինը, ուղղորդող այդ բանիմաց մատները, дрейфовало տարածքում. Նրան թվում էր արված, ըստ շաքարով ու կարագով պատրաստած քաղցրավենիք... լարված, թեքվել ձգվել, զարմանալի լարված ճշտությամբ dolly սահմանափակում ուժ.
  
  
  Նրա կտրուկ բացեց աչքերը եւ grabbed Пиларс ձեռքը. "Բավական է, - ասացի ես: "Մենք հասել սահմաններում մերսում. Դուք ունեք այլ տաղանդներ? "
  
  
  Պիլար ծույլ дразняще ժպտաց ինձ: Ինձ ընդգրկել շոկ նուրբ, հաճելի է, երբ իր բերանը сомкнулся ընդմիշտ ինձ հետ:
  
  
  և ինչ-որ ժամանակ ինձ թվաց, թե ինձ ձգում է մի փոքր бархатную дырочку աշխարհ невообразимых հրճվում. Այնուհետեւ ինձ ավլելու սարսուռ ազատագրման. Ու առաջին անգամ երկար ժամ էր նրա пустынен մեզ մտքերը, մեզ զգացմունքների, ծովագնացություն ոչինչ, плывя խորը колодцу մոռացության.
  
  
  Նրա քաշեց ջերմ, пылающее մարմինը կողքիս և ծածկել են մեզ երկու թերթերով.
  
  
  Ավելի քիչ, քան մեկ րոպե երազ, որը նրան այնքան երկար է ուզում ասել ինձ ջերմ, հոտ դարչին գրկախառնվել.
  
  
  Հհ Տասնվեց
  
  
  Նրա արթնացա լուսաբացին հետ զգացողություն է, կարծես բոլոր հին մասերը փոխարինվել են նոր, покрытыми тефлоном բաղադրիչներով перманентного սեղմելով. Ըստ սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ доносились плеск ջրի և կանացի ձայնը, երգող իսպաներեն: Նրա popped շուրջ աղբի, մոտեցավ օր և հրել նրան:
  
  
  Սենյակ ներխուժեցին հոսքերը զույգ. Համար полупрозрачной занавеской համար նրա հոգին կարող է տեսնել ուրվագիծ գեղեցիկ մարմնի Պիլար, երբ նա намыливалась եւ երգում էր ինչ-որ բան ժամանակների Pancho Վիլյան ։ Ժամանակ առ ժամանակ занавеска прилипала իր մաշկի վրա, обнажая փայլուն մակերեւույթ, ինչպես целлофановое պատուհան տուփի մեջ կիրականան.
  
  
  Նրա постоял այնտեղ րոպե, վայելում տեսարան, ապա բռնեց занавеску եւ հրում ետ այն կողմ.
  
  
  Պիլար ахнула է դրոշի թույլտվության կատարումը և инстинктивным կանանց ժեստ է փակվել ձեռքերով ։ Ապա նա իրավունք " ձեռքերը եւ նստած, ժպտում տակ струями հոգին, մինչդեռ ջուր, стекающая է լեռներով եւ впадинам է իր մարմնի համար, ստիպել է ee կենդանի, ինչպես тюлень.
  
  
  "Բարի լույս, керидо", - ասել է նա: "Հուսով եմ, որ նրա միակ փոխանցումը չի քեզ": Նրա աչքերը скользили իմ մարմինը. "Դուք միշտ արթնանում է նման վիճակում?"
  
  
  "Ամեն ինչ կախված է այն բանից, թե ով ցնցուղ է ընդունում հարեւան սենյակում".
  
  
  "Հուսով եմ, որ դու լավ քնում".
  
  
  "Ինչպես մուտք. Եթե աշխարհը երբեւէ մասին իմանում է քո лекарстве է քնաբեր դեղ, մենք տեսնում ենք, վերջին barbiturates.
  
  
  "Smoothie. Նստիր, նրան намылю քեզ մեջքից ։
  
  
  Նրա, մտել է լոգարան, եւ Պիլար повернула ինձ. Նա намылила ձեռքերը, բայց մարզ իմ անատոմիայի, որը նա намылила, հաստատ չի եղել իմ մեջքին. Նրան, շրջվեց ու կանգնեց անձի դրան, մեզ էլ брызнула ջուր. Առաջին անգամ իր հասկացա, որ այն բարձր է աղջիկը:
  
  
  "Ինձ դուր է գալիս գլխին, - ասացի ես, - որ ես ձեզ շատ շատ պատվերներ. Ժամանակն է, որ ես ստանձնել.
  
  
  "Ինչ ես նկատի ունեցել, керидо?" - выдохнула նա, կռում առաջ, եւ այդ շքեղ կրծքի качались ինձ.
  
  
  Վերցնելով իր ձեռքը, բարձրացրել է իր Պիլար, եւ ամփոփել ee իրեն. Այնուհետեւ իջեցրել եւ ավելին, բաժնով դյույմ ։
  
  
  Նա թողարկել է թեթև ձայնը հիացմունքի, երբ նրա ձեռքերը գրկեցին իմ կուրծքը, նա притянула մեզ հետ, прижавшись իր կրծքով ինձ. Մենք սկսեցինք դանդաղ, волнообразный, ֆիքսված պարը, այնտեղ, հոգին, աստիճանաբար մեծացնելով ռիթմը, դեռ Պիլար չի крутилась եւ тряслась, ինչպես խորթ է կինը: Հանկարծ նա գոչեց, նրա ձայնը գամված է монотонный դղրդյուն ջուր.
  
  
  Ապա մենք կանգնած էին միասին, որը թույլ է տալիս & nb омывать մեր մարմնի.
  
  
  Մենք արագ հագնվել, իսկ հետո գնացինք հարեւան սրճարան, որպեսզի նախաճաշի համեղ хуэво-ранчеро. Մենք запили ego մեքսիկական գարեջրի, որը նույնիսկ նախաճաշի ժամանակ ավելի լավ է, քան դառը սուրճ մեքսիկական-пхи.
  
  
  Տաքսի отвезло մեզ Aeropuerto Nacional, որտեղ մենք խաղը մի փոքր ինքնաթիռը: Մենք մեկնել վեց երեսուն": Մի երկու ժամ տարբերությամբ ժամանակ մենք վայրէջք կարող Կուրասաո կեսօրին մոտ ։
  
  
  Երբ մենք թռչում
  
  
  
  
  
  խաղաղ կանաչիով Yucatan և մուգ կապույտ Կարիբյան ծովում, նրա ակամայից հիշեցի, թե քանի ժամ առաջ նրա համար, պայքարել է իր կյանքի համար այնտեղ.
  
  
  Քանի որ, եթե փոխադարձ համաձայնությամբ մենք Պիլար խոսում ընթացքում ուղեւորության. Նախկինում այս առավոտյան, մենք պարզապես տղամարդու եւ կնոջ, որոնք վայելում են կյանքը, և այլ է, քանի որ մեր ամենամեծ խնդիրը եղել է լուծել, որ նախաճաշը: Բայց հիմա մենք երկու մասնագետների, հեռուն գնացող ընդառաջ անհայտ վտանգների, ես գիտեմ, որ մենք երբեք չենք վերանայի. Ոչ ժամանակը աշխարհիկ զրույցների. Մենք նստած էինք լուռ, погруженные իրենց անձնական մտքերը.
  
  
  Ձայնը օդաչուն խախտել լռությունը. "Նրանք շուրջը, թե ով է դահլիճում, նրա աջ վիդեո, այժմ կարող են տեսնել, առաջ Արուբա կղզի. Արուբա - ամենափոքր երեք կղզիների կազմում Նիդեռլանդյան Անթիլյան կղզիների. Կուրասաո դեռ հիսուն մղոն դեպի արեւելք: Մենք սկսում ծագում, և պետք է վայրէջք մոտավորապես տասնհինգ րոպե ".
  
  
  Երբ օդաչուն շարունակեց պատմել մեզ եղանակային պայմաններում Curacao (իդեալական, ինչպես միշտ), ես նայում, քանի որ Aruba скользила mimmo մեզ. Проливы միջեւ Арубой եւ Կուրասաո, էին испещрены սպիտակներով парусниками եւ բազմաթիվ փոքրիկ շագանակագույն islets առանց մշտական բնակչության, թեեւ նրանք երբեմն օգտագործվել է ձկնորսների հետ:
  
  
  Մեր ինքնաթիռը վայրէջք է կատարել Плесман, եւ մենք վճարները пятимильной ուղեւորության մայրաքաղաք Виллемстад. Խցիկ էր հին Աին "մեկ", снятой տանիքի տակ, որպեսզի նա կարող է օգտագործվել բաց երկնքի տակ:
  
  
  Վարորդը եղել է разговорчивым փոքրիկ մարդու, ով, թվում է, որոշել է պատմել մեզ оборудова բոլոր տեղական բամբասանքների ժամանակ մեր կարճատեւ ուղեւորության. Ես չեմ դարձրել հատուկ ուշադրության արժանի է այն, ինչ ասել է տղամարդը, դեռ մի արտահայտություն չի пронзила իմ գիտակցությունը, թե ինչպես է սառույցը վերցնել.
  
  
  "Սպասեք մի րոպե", - рявкнул նրա վարորդին ։ "Ինչ դուք ասացիք մասին շեկ, вытащенной ըստ զգեստ?"
  
  
  Նա դիմել է իր տեղում լայն ժպիտով, ուրախ է նրանով, որ пробудилась իմ հետաքրքրությունն. "Օ, այո, պարոն. Երկու օր առաջ ձկնորսական վայրում docks շատ հուզումների. Մեկ նավակներ վերադարձել է желтоволосой տիկին. Այնտեղ էր փրկարարական гиллетт, որը պահպանվում է նրա նավատորմում, թեեւ նա չէր գիտակցում է, երբ նրան բերել. Շատ տարօրինակ է, քանի որ մեզ մի նավակի վթարի չի ենթարկվել ".
  
  
  "Թե որտեղ է նա հիմա?" Նրան, միջամտել է,
  
  
  "Երբ հայտնի է դարձել ձկնորսական օբյեկտում, շուտով եկել է ամուսինը, կնոջ և տարել իր հետ".
  
  
  "Ee ամուսինը?" - կրկնել այն.
  
  
  "Օ՜, այո: Դա խոշոր արական նման է արջի, որը երբեմն լողում հետ Говиотой ".
  
  
  Городин! Պետք է, նա վերադարձել է Կուրասաո, երբ չի կարողացել գտնել ինձ կամ Ron է & nb. Անկասկած, նա սպասում է այնտեղ, երբ շուրջ օբյեկտում եկել ծանուցում է, որ բերել ձկնորսները. Դա եղել է երկու օր առաջ: Նրա հաշվարկել են հնարավորությունները, որ Ռոն դեռ ողջ է ։ Դա եղել է երկար պրծնել: "Դուք գիտեք, ուր տղամարդը... իր ամուսինը... վերցրեց կնոջը?" Նրան հարցրեց.
  
  
  - Ոչ, պարոն, սակայն, կարող է լինել, իմ բարեկամը, ձկնորս Саба, պատմում է ձեզ. Դա, նա քաշեց տիկին ըստ զգեստ ".
  
  
  "Դուք կարող եք քշել ինձ Сабу?"
  
  
  "Հիմա, պարոն?"
  
  
  "Ներկայումս." Նրա քաշեց շուրջ набухшего դրամապանակ տասը гульденов եւ անցկացվում է նրա վարորդին ։ Եւ անել դա արագ.
  
  
  "Հինգ մ", - ասաց նա, кладя գումար րոպե.
  
  
  Հինգ րոպե, գրեթե վայրկյանների ճշտությամբ, մենք արդեն անցնում է լաբիրինթոս եւ նեղ փողոցներով, դեպի рыбацким իջնում է docks դուրս Виллемстада, расчищая ճանապարհը միջոցով տոնով, որը վարորդը մշտապես հենվել է. Մենք կտրուկ կանգ են առել seafront առաջ каркасным տան մեկ մեծ պատուհան կետերում ծխի ու ցուցանակի հետ выветренной ներկով, որի վրա գրված է "Ապաստան Ванвоорта".
  
  
  Դուրս գալով մեքենայի շուրջ, այն զգացել, ինչպես ինձ дернули համար թեւ, և հասկացա, որ գրեթե մոռացել Պիլար.
  
  
  "Նիք, շեկ... դա քո Ռոն?"
  
  
  "Այն պետք է լինի."
  
  
  "Իսկ ի ՞ նչ ես անում?"
  
  
  "Գտիր նրան, եթե կարող եմ".
  
  
  "Բայց մենք ունենք բնակավայր ։
  
  
  Եթե Ron, չի լինի որեւէ առաքելությունը. Հենց նա տվել է մեզ բանալին unraveling, եւ այժմ նա կարող է մեզ Городину. Բացի այդ, նա եղել է ոչ թե կրթության վտանգավոր աշխատանքի, ինչպես մենք ։ Եթե նա հիմա ձեռքին Городина, էյ պետք է վճարել սարսափելի գինը. Այն պետք է փորձեն գտնել ։ Նրա էյ շատերին պարտավոր ".
  
  
  "Էյ, Դուք ոչինչ չունեք, - ասել Պիլար. "Դու չես ստիպում նրան quests. Իսկ ժամանակը ... գիտես, թե ինչ օր է այսօր?
  
  
  "Այո՛, գիտեմ ։ Վաղը վերջնաժամկետը ".
  
  
  "Մոռացեք դրա մասին, Նիկ. Եկեք ինձ հետ, եւ ես отведу քեզ Торио. Մենք կգտնենք ego նավամատույց, հեռու այստեղից" ։
  
  
  Այն կանգ է առել առջեւ դուռը սրբատեղիներ Ванвоорта ու նայեցի դեմքին Пиларс. Երբ խոսել է, իմ ձայնը սառը. "Որոշումն իմն է, և նրա ego ընդունել. Դու կգնաս ինձ հետ? "
  
  
  Մի պահ նա հանդիպել է ինձ աչքով, ապա отвернулась. Նա ձեռք մեկնեց ձեռքը եւ անդրադարձել իմ ձեռքերը. "Ինձ համար շատ ցավալի է, Նիկ. Դուք պետք է գործել ըստ իր խղճի. Ես կօգնեմ քեզ, քան դու попросишь. "
  
  
  Նրա քամած իր ձեռքը եւ մտել է դուռը.
  
  
  Հհ Տասնյոթ
  
  
  Vanvoort's Hideaway էր տուրիստական բար. Սերգեյ էր աղոտ, օդ էր затхлым. Պատերը увешаны պաստառներով գովազդով գարեջրի ու քաղաքական գործիչներին: Լինոլեում հատակին протерся մինչև մերկ ծառի գծի երկայնքով դիմաց нелакированной slats.
  
  
  Հաճախորդներ են ձկնորսները եւ նավաստիները.
  
  
  
  
  
  շատ ժողովուրդների: Բոլոր տղամարդիկ: Դղրդյուն խոսակցությունների զանգի բաժակ հանկարծակի դադարել է, երբ այցելուները նկատել են Պիլար, որը զբաղվում է դարձնել տպավորիչ կարճ կիտրոն-դեղին զգեստ.
  
  
  Ետեւում նստած косолапый հոլանդացին հետ бицепсами, նմանվել սեխի, sticked են կարճ sleeves ego վերնաշապիկներ.
  
  
  "Ես փնտրում եմ ձկնորս անունով Саба", - ասացի ես:
  
  
  Փոքրիկ աչքեր հոլանդացի пробежались ինձ, ինչպես միջատները. "Ո ՞ վ է ասել, որ նա այստեղ."
  
  
  "Ego մեկ այլ տաքսու վարորդ. Այն, որ Гудзоне.
  
  
  Նա սեղմեց իր հսկայական գլխով միջոցով կողմի կողմից. "Չէ, ինձ ոչ մի բան".
  
  
  Դնելով երկու ձեռքերը առանցքը, այն, прижался դեմքով նրան. "Պարոն, ես ժամանակ չունեմ, խաղ են խաղում, և ես ժամանակ չունեմ բացատրել. Բայց ես ուզում եմ, որպեսզի դուք գիտեք հետեւյալը: եթե դուք նշեք ինձ Сабу հինգ վայրկյան, կամ չես ասի, որտեղ կարող եմ ego գտնել, նրա գոյացած գումարը նվիրաբերել շատ կարիքավոր մի բար եւ сломаю ձեզ ոսկորները, մինչեւ ես ռևմատիզմի ".
  
  
  Հոլանդացին գիտեր, որ ես լուրջ է ։ Ego կարմրել побледнел. "Վոն այնտեղ", - прохрипел նա: "Մեկ խցիկ պատի մոտ".
  
  
  Երբ հեռու բար, այստեղ կրկին սկսվել է խոսել, և բոլորը դարձել են զբաղված, փնտրում Պիլար.
  
  
  Միայնակ տղամարդը խցիկ եղել սեւամորթ բնակիչ Վիրջինյան կղզիներից:
  
  
  "Саба?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Իրականում, дружище. Նստիր. Եւ տիկին էլ. Ամն-ego ելույթների երաժշտական մասը եղել է բրիտանական, իսկ մի մասը իրավունքների պաշտպանություն առանց սահմանների-мелодичной, որը դուք լսել որոշ մասերում Արեւմտյան indies. "Դու պետք է սերմանել Հանս վախը Աստծո, ստիպել ego նահանջել, թե ինչպես է դա".
  
  
  "Ես ուզում եմ հարցնել կնոջ մասին, որին դուք բերել երկու օր առաջ ։ Այն, որ դու գտել է ծովում ".
  
  
  - Օ՜, տիկին դեղին մազերով. Բավականին շատ. Նա չի արթնանում է ասել, որ մենք խոսքերը. Շատ-շատ հոգնած է: Ծով շարքում են քո ուժերը: Բայց ես չեմ կարծում, որ " էյ էր խանգարում. Ոչինչ չի կոտրվել ".
  
  
  "Եւ տարան նրան? Նա, ով ասել է, որ իր ամուսինը?
  
  
  "Oh-հոն է, կարող է, նա է նրա ամուսինը, իսկ? Ես զարմացած չեմ. Նա նման չէ այն lady դեղին մազերով, որը ընդունում են որպես ամուսնուն. Շատ կոպիտ, շատ տգեղ. Դու ռուսների, дружище?
  
  
  "Չկա, բայց այն դեպքերի համար եւս, ինչպես տղամարդը, որը տարել, հաստատ չի եղել. Դուք գիտեք, թե ուր է նա նրան տարել?
  
  
  "Այո՛, գիտեմ ։ Նրան պատմում եմ эму ճանապարհը հոսպիտալ Թագուհու. Նա ասում է, որ երբեք չի րոպե ', նա տանում է տիկին այնտեղ, որտեղ ունի ընկերներ. Նա ասել է, որ իրենք մտածում նրա մասին ։ Ուստի նրան նայում, թե ուր է նա գնում ։ Նա վերցնում է աղջկան моторную նավակ երկու այլ տղամարդկանց. Նրանք գնում են Փոքրիկ Շունը, փոքրիկ կղզի ՝ տասներկու մղոն հեռավորության վրա ափին. Ոչինչ, բացի մեծ քարերի Little Dog. Մեծ քարեր եւ ձկնորսական խրճիթ. Ձկնորսները այլեւս չի օգտագործում են այս տեղը. Տղամարդիկ հետ հրացաններով հիմա բոլորին վախեցնում են.
  
  
  "Դուք կարող եք ինձ ցույց տալ, թե ինչպես պետք է հասնել Փոքրիկ Շուն?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Իհարկե. Իջնում է իջնում է docks, դուք կարող եք տեսնել այս տեղը. Come on, այն քեզ ցույց կտամ:
  
  
  Սեւ տղամարդը կանգնեց, դուրս եկավ միջոցով կրպակներ: Պիլար հաջորդել է մեզ հետ փողոց եւ նահանջել է մի քանի ամենաթեժ թաղամասերի է waterfront, որտեղ Саба, մեկ միջոցով сверкающую ջուրը, այն է, որ, թվում էր, зазубренным выступом շուրջ շագանակագույն ժայռերի.
  
  
  "Փոքրիկ շնիկ", - ասաց նա: "Կարող է լինի 500 մետր երկարությամբ, 200 լայն. Միակ ապահով տեղը վայրէջքի համար նավակներ - մյուս կողմից ։ Այստեղից էլ չի երևում:
  
  
  "Ինձ անհրաժեշտ է արագընթաց նավակ, - ասացի ես: "Դուք գիտեք որեւէ մեկին, ով հանձնում է ինձ մեկը."
  
  
  "Իհարկե. Ես պետք է ավելի ամենաարագ նավակը նավահանգիստ, եթե չհաշվենք մաքսանենգների եւ ոստիկանության. Նա վերցնում է ձեզանից շատ գումար, բայց դուք ստանում ձեր գումարը ".
  
  
  "Լավ է": Նրա, դիմել Պիլար. "Այժմ խնդրում եմ ձեզ անել այն, ինչ կլինի քեզ համար շատ դժվար է".
  
  
  "Թե ինչ է տեղի ունեցել, Նիկ?"
  
  
  "Սպասիր ինձ ։ Սպասիր, եթե չեմ վերադառնա մութ, պատմել Դեւիդ Хока Վաշինգտոնում և պատմիր эму ամեն ինչ, որ չգիտես":
  
  
  "Ble նրա գնամ քեզ հետ? Այն կարող է կառավարել նավակը. Այն կարող է օգնել տարբեր ձեւերով":
  
  
  "Ոչ", - հաստատուն ասացի ես: "Դա իմ աշխատանքն է, եւ ես ուզում եմ, որ դուք մնացել է այստեղ":
  
  
  "Այո, Ահը", - ասել է նա աշխարհում է нах покорностью.
  
  
  Նրա քամած իր ձեռքը եւ հետեւել Сабой է իջնում է docks, որտեղ մենք կգտնենք ego, այլ hydrofoil. Պարզվել է, որ այդ ձգտումը արագ նավակ, որը հպարտ է իր երկու խնամքով պարունակում է լավ վիճակում. Այդ մարդը չափազանց շատ է մտահոգում այն մասին, որ թույլ են տալիս անծանոթին թռչել իր հպարտության և ուրախության, բայց բավական гульденов անցել է ՝ ձեռք ձեռքի տված, որպեսզի նվազեցնել դիմադրությունը ego. Շարժիչն է եղել հսկա "Эвинруд", որը անմիջապես վերակենդանացավ, եւ շուտով այն արդեն несся-ի թեթև проливу է Փոքր Շուն. Նախքան նրան է մոտեցել շատ մոտ է, այն արել է լայն շրջանակի շուրջ, ժայռափոր կղզու. Մուտքի մոտ հեռավոր ափին է некрашеной նավահանգստի բար էր կապված նավակ каютами. Համար пирсом էր փայտե խրճիթ. Բաց-մոխրագույն ծխում клубился շուրջ խողովակներ.
  
  
  Նրա խեղդամահ է արել "Эвинруд", ապա շրջել խրճիթ եւ շրջակա սայլակ առարկան որեւէ կյանքի նշաններ. Չի եղել: Այնպես որ, ես միացրել է շարժիչը և վերադարձել շուրջ կղզու.
  
  
  Այն թափառում է каменистому ափին, հեռավոր կողմին ես խնդրել հնարավոր տեղ վայրէջքը: Зазубренные գագաթին վեր են խոյանում տասնհինգ կամ քսան մետր է, կարծես ինչ-որ մեծ վրդովմունք է առաջացրել երկրի կենտրոնում հրաձգության om է ներքեւի մասում օվկիանոս. Վերջապես իր ձեռքն նեղ սեպ ջրի միջեւ զույգի հանդես եկող валунов, և ինձ հաջողվեց протиснуть նավակ. Նրա обезопасил նրա, բարձրացել է ժայռերի եւ ուղեւորվել խրճիթ հակառակ կողմում կղզու.
  
  
  
  
  
  
  
  Շարժումը անցավ լավագույն դեպքում կամաց-կամաց, եւ նա գնում զգուշորեն, այն դեպքում, եթե Городин աճուրդի է հանել իր դիտարկումը. Քսան րոպե հասել է իր հարմարավետ կետ, որտեղից կարող էի պառկել կյանքի և նայում խրճիթ. Այստեղ նա կարծես ավելի է, քան կողմից օվկիանոսի, եւ թվում էր, որ նա բաժանված է երկու սենյակ. Միակ պատուհանը, որը նրա կարող էր տեսնել, էր խրված խորհուրդների հետ, թվում է միայն щелевыми անցքերի. Դեռ ոչ մի հետք մարդկային կյանքի, միայն клубящийся ծխում, растекающийся օդային. Այժմ, երբ նրա հետ էր подветренной կողմից ծխից, դրա նկատել է տհաճ հոտը. Հնարավոր է, հոգու խորքում նրան, գիտեր, թե ինչ է եղել, բայց ես այն մերժել է այս միտքը եւ տարածման դեպի մյուսները, փորձում է հաղթել աչքերը պատրաստվում պատուհանում դեպքում, եթե ինչ-որ մեկը պետք է նայենք նրանց համար.
  
  
  Այն ստացել է վիշապաձայն բուքը վսեմ և կնոջը պատուհանի տակ, заколоченным խաղատախտակների.
  
  
  Մեկ գարշահոտություն ենք շնչելու: այստեղ էր անսխալ. Դա եղել է հոտ опаленной մարմնի եւ մարդկային մազերի. Նրա gritted ատամները եւ փորձել է ջնջել հոգեկան պատկերը, թե ինչ կարող է պատահել Роной Фольштедт. Ներսում խրճիթ կար մի կտրուկ, հազիվ сдерживаемый ձայնը բարկութեան. Դա ծանր մռնչյուններից Ֆյոդոր Городина.
  
  
  "Դու դուրս են բերել ինձ շատ դու, դու, Քարտերը", - ասել է նա: "Բայց դու դեռ կարող ես վաստակել եմ իմ ներողամտությունը: Դուք ունեք տեղեկություններ, Ինձ պետք է այս տեղեկատվությունը. Պարզ փոխանակում: Եւ հենց delle, ինչպես դուք կարող եք մերժել նման մաթեմատիկայի, ինչպես այն, որ տաղանդավոր համոզման? "
  
  
  Այն դանդաղ բարձրացրեց գլուխը, որպեսզի прищуриться միջոցով տարածության միջեւ խորհուրդների, և ձայնը Городина շարունակվել.
  
  
  "Մենք գիտենք, որ Քարտերը չեն խեղդվել է: Տեղեկություններ կան, որ ego տեղափոխել ափ է ձկնորսական գյուղում մայա վրա Юкатане. Ավելին, մեզ չհաջողվեց ego հետեւել. Այնտեղ էր pin-րդ կետը, ըստ որի համար դուք կարող եք կապվել նրա հետ խիստ անհրաժեշտության դեպքում: Նրան, ուզում եմ, որ դու ինձ ասաց, թե որտեղ է դա ".
  
  
  Այժմ այն կարող է տեսնել սենյակ միջոցով պատուհանագոգեր. Փայտե աթոռին, կողքին Городином նստած էր Ռոն-Фольштедт. Վեբ-պարան էր կապված շուրջ իր իրան, կապելով վերջինիս ձեռքերը կողմերին եւ անցկացման նրա спинке աթոռին. Այնտեղ էր միայն обрывок շալվարը, որոնք նա կրել է, երբ ныряла հետ զբոսանավի. Բարձր իրան է: նա մերկ էր, обнажая փոքր, լավ ձևավորված կրծքավանդակի. Նրա աչքերը покраснели, մազերը спутаны. Երբ նա խոսեց, այն էր, отстраненным, հոգնած ձայնով ։
  
  
  "Չի եղել ոչ մի կոնտակտային անձի", - ասել է նա:
  
  
  "Դու врунья և "ռեալի", - ասել է Городин. "Դուք պետք է իմանա, որ ես կարող եմ ձեզ ասել. Խաղաղ հիմա կամ ավելի ուշ кричащей հոգեվարքի մեջ. Այսպես թե այնպես, նրա կգտնեմ Քարտերի. Նա արդեն սպանել է որոշ շուրջ իմ լավագույն մարդկանց, եւ ամեն րոպե, քանի դեռ նա մնում է կենդանի, նա վտանգ է ներկայացնում մեր ծրագիրը. Հիմա ևս մեկ անգամ, որտեղ մենք կարող ենք գտնել Նիկա Քարտերի?
  
  
  "Ես ոչ մի պատկերացում, որտեղ նա", - հոգնել մոնոտոն ասաց Ռոն.
  
  
  "Ես ավելի շատ համբերություն", - прорычал Городин. "Հիմա ձեզ ցույց կտամ, թե ինչ է կատարվում մարդկանց հետ, որոնց հետ նրա կորցրել է համբերությունը".
  
  
  Մեծ հայերեն հեռացել է դեպի աղբյուրը, ծխի շուրջ խողովակներ հայտնաբերվել էր ։ Մեծ երկաթուղու жаровне тлела նրա մի փունջ շուրջ փայտածուխ. Ծածկված ռետինով բռնակներ ինչ-որ երկար գործիք է մնում շուրջ углей. Городин զգուշությամբ ձեռնամուխ է գործածել եւ քաշեց գործիք. Դա եղել է երկար остроносые տափակաբերան աքցան. Տափակաբերան աքցան засветились աղոտ-նարնջագույն լույսի, երբ նա ցույց տվեց om Роне.
  
  
  "Հնարավոր է, դուք լսել այս տեխնիկան", - ասել է նա:
  
  
  "Միս զվարճանում է մարմնի щепотке ։ Հատուկ ուշադրություն է դարձվում նուրբ կրծքի կանայք: Դուք ապրում է բավականին երկար, բայց ամեն պահ այդ ժամանակ դուք պետք է խնդրել մեռնել ".
  
  
  Հայացք Роны гипнотически կանգ է փայլուն кончиках плоскогубцев. "Բայց ես ոչինչ չգիտեմ, - ասում է նա արցունքն աչքերին, - ընդհանրապես ոչինչ".
  
  
  Городин անտեսել է այն ։ "Ես ձեզ եւս մեկ հնարավորություն է պատասխանել իմ հարցերին", - սառը ասաց նա: "Այդ ժամանակ մենք կսկսենք".
  
  
  Նրա обдумал գործողությունների իրենց ծրագիրը ։ Այն կարող է սպանել Городина, прострелив շերտաձող ՝ պատուհանի, բայց om теням մութ սենյակում նրան տեսել է, որ եւս երկու տղամարդկանց մոտ կանգնած մոտակա պատին. Նրանք, անշուշտ, պետք է զինված է, եւ միանգամայն հնարավոր է, որ կսպանեն Ron, նախքան այն կարող է անցնել անկյուն վիշապաձայն բուքը վսեմ արտաքին օր. Մյուս դուռ, բաց, ընդհակառակը պատուհաններ, ըստ երեւույթին, վարել է երկրորդ սենյակ: Դա չի օգնել. Եթե սենյակում եղել է պատուհան, ego դրա закололи.
  
  
  Քանի դեռ այն փորձում է գալ իրականանալի ծրագիր է, Городин ներմուծված չորանոց ի ածուխներ եւ դիմել իմ ուղղությամբ. Նրա փախել է ի նկատի է ունեցել, երբ նա ասել է մեկ ՝ անտեսանելի մարդկանց: "Վերցրու ego այստեղ. Ցույց տալ միսս Вольстедт, որ նա կարող է ակնկալել, եթե չի համագործակցել մեզ հետ:
  
  
  Իմ պատուհանից перекрестился սլավոնական տղա է կարճ սանրվածքով, և երբ կրկին գլուխը բարձրացրեց, նա բացեց դուռը կողմում. Հոտ горелой մարմնի разлился, ինչպես отравленный գազ ։ Славянин վերադարձել է մի պահ, trailing մի ինչ-որ բան է հատակին, որ ստիպված մի քանի ոտնաչափ հեռու Роны.
  
  
  Արարած հատակին էր ձեւով մարդու գլխին, туловищем, երկու ձեռքով եւ երկու ոտքով. Քիչ է, որ այդ մասին հուշել ։ Միս ու մկանները խզվեցին, այրվել են, խզվել է և կտրված յուրաքանչյուր մասի գլխի եւ մարմնի. Թվում էր, ոչ մի տեղ չի եղել մարմնի, որը
  
  
  
  
  
  
  չի եղել изуродован. Շատ տեղերում ոսկորները просвечивали միջոցով անցքեր մարմնի, իսկ արարած истекала արյան և այլ կենսաբանական հեղուկների.
  
  
  Շուրթերը լիովին կտրված, թողնելով гримасу մերկ ատամների, напоминающую գանգ. Այնտեղ, որտեղ եղել է մի աչքը, այժմ եղել է միայն խոնավ почерневшая փոս.
  
  
  Ամենացավալին այն է, որ այդ մնացորդը մարդ էր ապրում.
  
  
  Ռոն заткнула բերանը եւ отвернулась, երբ դա ուրվական ցավոք скреблось-ի половицам судорожной ձեռքով ։
  
  
  "Չի կարելի այդքան հեռու մի հին ընկեր, - ասել է Городин. "Կամ գուցե դուք չգիտեք գեղեցիկ երիտասարդ Բորիս".
  
  
  Ռոն հրատարակել է дрожащий рыдание.
  
  
  "Մենք գտել ենք ego առանց գիտակցության, բայց դեռ կենդանի", - շարունակել է Городин. "Մենք թարմացրել են այն. Մենք հոգ էին տանում նրանց եւ հոսանքի սյունը, ego առաջ փորձությունների. Հետո նա մահացած է, ոչ էլ հաստատակամորեն, նրան ընդունում է, այն անհոգ պահին, երբ նա խուսափել է իր պարտքը, եւ թույլ է տալիս ձեզ եւ Картеру փախչել. Կտրուկ բարձրանալով, ego ձայնը шталь կոշտ է ։ "Իսկ այժմ եկել է ձեր ժամանակը: Ինձ պետք Նիք Քարթերը, եւ դուք ասեք ինձ, թե որտեղ ego գտնել.
  
  
  "Ես... ես չգիտեմ", - всхлипнула Ռոն.
  
  
  Городин հայհոյել " -ի ռուսերեն և ձգվեց դեպի ռետինե рукояткам плоскогубцев.
  
  
  Անջրանցիկ խողովակ վեց дымовыми գնդակներ, որոնք ինձ Stewart, եղել է իմ ձեռքը. Ինչ-որ կերպ ես ստիպված էի թողնել մեկ շուրջը հատիկներ փայլուն ածուխ. Դա հեշտ հեռավորությունը խնդիրը կայանում էր նրանում, որ ուղարկել гранулу միջոցով решетчатое պատուհան. Ինձ պետք էր փողային ատրճանակ, եւ երբ գոլ առաջացել իմիջը, այն արագ քաշեց գրիչ շուրջ գրպանից վերնաշապիկ եւ отвинтил գլխարկ, выбросив ego հետ կերամիկական փամփուշտ ներսում. Արդյունքում ինձ մոտ մնաց խողովակի տրամագծով երեք ու կես դյույմ, նեղ մեկ վերջում եւ բավական լայն է, այլ այն, որ մեկ գրիպ հատիկներ. Նրա նետել գնդակ ուղեղի գրիչներ, մխրճել նրա միջեւ, տախտակներով դուռ ու սկսեց զգուշորեն կարգավորել, որ հետագիծը հրթիռի թռիչքի էր ճշգրիտ.
  
  
  Այժմ Городин մոտեցել Роне. Պահելով տափակաբերան աքցան յուրաքանչյուր ձեռքը, նա սեղմված կրակոտ նետերը հանգցնել չորանոց նրա ձախ սեռի. Նրա արել, քիչ է ինքնաշեն փողային ատրճանակ փայլուն ածուխ. Իմ առաջին փորձն է, պետք է լինի անթերի, քանի որ ես ունեմ, հազիվ թե ստացվի երկրորդ.
  
  
  Նրա արել խորը շունչ, прижался շուրթերը ավարտին խողովակի եւ շունչ հետ պայթուցիկ пуфом.
  
  
  Գնդակը влетел է ածուխ և էշի վրա раскаленных միս հետ հիանալի шипением եւ ծխի սնկերի, տարածելով իր գունատ, удушающий ծուխը բոլոր անկյուններում սենյակում.
  
  
  Օրհնելով սրամտություն Ստյուարտի, նրա քաշեց թաշկինակը-դիմակ և ծածկել են նրա քիթը եւ բերանը. Նրա շրջվեց անկյուն վիշապաձայն բուքը վսեմ ու բացեց դուռը ուսին. Նա հաշվել, ապա պառակտել բաց, երբ այն ուժեղ է ոտքով խփել է նրան:
  
  
  Երբ նրա ներխուժել խրճիթ հետ Люгером ձեռքին, նրան տեսել է, թե ինչպես է Городин, գայթակղության միջոցով, մեկնել միջոցով դուռ հարեւան սենյակում, մինչդեռ, մեկ է շուրջ ego մարդկանց կույր կցանկանայի նպատակն է իր ատրճանակ-գնդացիր.
  
  
  Նրա կրակել է, եւ նա ընկել է: Նա դեռ փորձում է բարձրացնել սեռի ատրճանակ-գնդացիր, ուստի նրան եւ կրակել է մեկ անգամ, և այն դադարել է շարժվել.
  
  
  Սկսել է երկրորդ մարդը սենյակում հարձակվել է ինձ раскаленными плоскогубцами հետո, թե ինչպես է բարձրացրել om սեռի, որտեղ om իջել է Городин. Նրա գործի գնդակ эму գլխին, ապա շտապել է Роне եւ արագ ազատ է արձակել նրան ։ Միջեւ кашлем էյ հաջողվել է ցնդել իմ անունը.
  
  
  "Նիկ?"
  
  
  "Իսկապես, - ասացի ես: "Հանգստացիր, նրա բարգավաճ հայաստան " կուսակցության քեզ այստեղից մեկ րոպե".
  
  
  Դիմակ խորհրդի սայթաքեց off մոտ իմ rta, երբ նրա կայացրել Ron փողոց և իջեցրեց նրա վրա ։ Նրա սպասեց մինչեւ ինձ прояснятся աչքերը, հետո վերադարձել է Городиным.
  
  
  Նրա թռիչք միջոցով трепещущие մնացորդները Բորիս երկրորդ սենյակ է նրանով. Դատարկ. Եղել է պատուհան, обшитое խաղատախտակի վրա, բայց այն выбито. Նրան, նայեց շրջապատող ժայռերի, բայց Городина չի տեսել.
  
  
  Հեռավոր ճիչը Роны արվեստագետը ինձ պատուհաններ. Նրա շտապել ետ միջոցով խրճիթ եւ popped парадную դուռ. Городин վազում է կարճ ուղու միջեւ boulders է причалу, որտեղ կանգնած նավակ. Երբ նրա մեջ է մտել դուռ, այն շրջվել է ու կրակել ինձ длинноствольного ատրճանակ "Эрма". Ego таращить աչքերը հայտնվել է ինձ թեւ, ривненской այնքան, որ կործանում է ինձ համար նպատակ է, երբ նրա արել է երկու պատասխան կրակոցի. Odin շրջապատից հայտնվել վառելիքի բաք cruiser, եւ նավակ հետ բարձր պայթյունի վեր խոյացավ ՝ վեր, երբ Городин նետվել հեռանում է սայլակ.
  
  
  Նրա ծնկի հետ Роной. "Դու կարող ես գնալ?"
  
  
  "Ես... ես այդպես եմ կարծում".
  
  
  - Այն ժամանակ պահել բացահայտ ինձ ։ Ես пришвартована նավակ մյուս կողմում կղզու. Գնալ հեշտ չի լինելու, իսկ Городин ինչ-որ տեղ այնտեղ հրացանը.
  
  
  "Դու, Նիք, - ասաց նա: "Ես դա կանեմ"
  
  
  Նրա հանել է վերնաշապիկը և սպասարկման ee Роне ոչ համեստության, այլ այն պատճառով, որ նա եղել է գրեթե գույնը սայլակ. Իմ սեփական մաշկ բավական tanned, որ նման ակնհայտ նպատակով: Հետ Роной հետեւում է ինձ իր пробирался ետ ատամնավոր քարերին ուղղությամբ իրենց նավակներ, հիվանդագին վախի փոքր ձայնի կամ շարժման.
  
  
  Երբ նրան տեսա-ego, մեր միջեւ, եւ նավակը եղել է միայն մեկ նեղ սանր սայլակ - otblesk մետաղի արեւի.
  
  
  
  
  
  
  վերջինիս ծանր աղբյուր Ron է գետնին եւ ընկել է նրա կողքին այդ պահին, երբ հարթ pops ատրճանակ "Эрма" ավերել է լռությունը, եւ մանրախիճ брызнул երկու քայլ առաջ մեզ.
  
  
  "Մնա տեղում", - прошипел նրան Роне եւ прицелился են "Լյուգերա" այն տեղը, որտեղ նրան տեսել ֆլեշ дула ատրճանակ. Նրա կրակել է մեկ անգամ, երկու անգամ ։
  
  
  Ձեռքի ու ուսի Городина обвились շուրջ валуна, եւ նա ազատ է արձակվել վայրի կրակոցի, որը rebounded քարերի մեր գլխին. Նրա կրակել է ռևմատիզմի և լսեց, թե ինչպես է բղավում հայերեն, քան ցավալի է, երբ իմ таращить աչքերը խզել է эму предплечье.
  
  
  Հիմա պատահաբար, Городин переменился ստուգել իր վերքը, և արվեստագետը իդեալական ստվեր է կանգնած նրա առաջ boulder. Ակնհայտ է, որ նա լրջորեն վիրավորվել է, քանի որ ես տեսա, թե ինչպես ստվեր сжимала եւ разжимала է իր աջ ձեռքը, հետո նորից վերցրել է ատրճանակը եւ подползла ավելի բարձր է քարերին համար կրակոցի.
  
  
  Երբ հայտնվել նպատակն է Городина, այն պատրաստ էր наведенным люгером. Նրա կտտացրել ձգան. Hammer է հարվածել դատարկ թվային տեսախցիկներ. Այն օգտագործվում է երկու gaga ռազմամթերքի հետ կապված, իսկ մյուսը ՝ ինձ մոտ չի եղել:
  
  
  Ռուսաստանցի կրակել, բայց пулевого վիրավորվել ego ճշտությունը վատ էր, ու ինքը աղավնի է ետ մտքում.
  
  
  Նրա շրջել է անհավասար ժայռերի շուրջը, ես խնդրել է մի վայրում, որը կարող է լավ թաքնվել: Տասը ярдах այն ուղիները, որով մենք եկել էր խոռոչի տեսքով դագաղի.
  
  
  Նրան մոտեցել ականջին Роны, եւ նա շշնջաց: "Երբ քեզ ասում եմ, վեր կաց եւ վազում այն է անցքի մեջ, թե ինչ է այնտեղ. Двигайся արագ եւ պահել.
  
  
  Նա բացեց բերանը, որպեսզի ինչ-որ բան ասել, բայց Городин կրկին բարձրացել է եւ прицелился. "Go!" - մեղմ ասաց ես: Ռոն выскочила, пригнулась, споткнулась եւ нырнула տեղը, երբ таращить աչքերը կծել է մի կտոր валуна դյույմ է անցքը.
  
  
  Այն, թռավ եւ հետեւել դրան ։ Երբ նրա, աղավնի է մակերեսային րոպե, таращить աչքերը այրել ինձ ուսին եւ հարված էր ստացել գետնին. Նրա մեկնել է անվտանգ տեղ, եւ զգացի, կպչուն խոնավությունը արյան այն է տեղում.
  
  
  "Ձեզ հարվածել է!" - ասաց Ռոն.
  
  
  "Հազիվ թե."
  
  
  Դրսից доносился ձայնը Городина, որը կարող է այժմ կռահել, թե ինչու ես չեմ պատասխանում նրա կրակը: "Քարթերը, դու ինձ լսում ես? Եւս մեկ նման прикончит ձեզ! Դուրս արի բարձրացված ձեռքերով! "
  
  
  Հետո մի քանի վայրկյան լռության հնչել է երկու կրակոց: Շուրջ մեկ փամփուշտներից մեր նեղ անցքը եւ, рикошетируя ետ եւ առաջ, забрызгала մեզ բեկորներից քարի.
  
  
  Մոտենալով Роне, նա շշնջաց: "հաջորդ անգամ, երբ նա կկրակի, кричи".
  
  
  Նա понимающе кивнула, եւ երբ հաջորդ կրակոցի հրատարակել է ահավոր գոռալ. Այն ներկայացրել էյ նշան է "լավ", եւ шталь սպասել ։
  
  
  - Լավ, Carter, - проревел Городин. "Դուրս արի, կամ կինը մեռնի!"
  
  
  "Ես չեմ կարող!" - բղավում նրան ռևմատիզմի, ձայնը աբսուրդ է լարված, քան խանգարում. "Նրան վիրավորել, իսկ կինը ծանր раненую. Թող գնա նրա, և ես заключу քեզ հետ գործարք.
  
  
  - Կարծում եմ, ձեզ էլ ոչ փամփուշտ, ինչպես նաեւ. Выбрось ատրճանակ; այդ ժամանակ մենք կխոսենք":
  
  
  Նրա размазал արյունը իր վերքերը գծով մազերի Роны եւ իր անձին դնում է իր թիկունքին և ասել է էյ, թե ինչ պետք է անել. Հետո կանչեց Городина եւ նետել է ատրճանակն ուղարկվել է փորձաքննության:
  
  
  Երբ լսեցի, որ մոտենում է Городина, նրա շրջվել է կյանքի եւ պառկած hunched և ստացիոնար. Ծանր shaggy Городина затихли մեզ. Հետո դադար Городин ասել է: "Վոն, Carter, վո ՛ ն"
  
  
  Ապա Ռոն, թույլ է ասել: "Նա... նա առանց գիտակցության".
  
  
  "Հնարավոր է, չկա", - прорычал Городин. "Տվեք ինձ ամեն տարի, և չի ձևացնում, թե արդյոք նա".
  
  
  Ego հրացանը պայթել է անկեղծ է ինձ հետ, եւ таращить աչքերը разлетела հողն ու խիճ է дюйме իմ գլխին. Ego բառերը ահազանգեցին մասին трюке, եւ չի пошевелился.
  
  
  Ստվեր ընկել է սայլակ. Նրա աչքի պոչով տեսել եմ, որ, երբ նա թեքում ինձ հետ ընդմիշտ. Նրան, գիտեր, որ իր кулаке պահել ատրճանակ, զգուշորեն прицелив ego, եւ սպասում է տագնապալի սպասում. Ռոն, դիմել է նրան, չի подведи ինձ հիմա!
  
  
  Հետո լսեցի նրա հրում ee ոտքերը, փափուկ հարված է նրա ոտքերը, երբ նա դարձավ միավորված մարմնի Городина, եւ նա սայթաքել է.
  
  
  Сжав стилет ձեռքին, նրան անմիջապես շրջվեց ու մխրճել բերան ego հաստ կուրծքը: Հետ երկար sigh եւ булькающим стоном նա հրաժարվել է հրանոթ եւ կյանքի.
  
  
  Նրան բերեց Ron է թույլ կեսօրին, ասաց "Նավակ է միայն, որ миновала comb. Սպասիր ինձ, - ես պետք է անել վերջին ".
  
  
  Նա քննություն նայեց ինձ, բայց շրջվեց, նայեց և գնաց դեպի նավակը. Նրա, հասել ատրճանակով Эрма, որը իջել է Городин, եւ вышиб բոլոր կճեպով, բացի մեկից. Հետո նրա վերադարձել միջոցով քարեր է ձկնորսական խրճիթ. Դուռ распахнулась, եւ ծուխը մաքրվել.
  
  
  Նրա, անցել սենյակ разорванным останкам Բորիս. Շուրջ ավերված կոկորդի доносились տարրեր слышные хныканья, իսկ աշխատող ձեռքը царапала սեռը ։
  
  
  Թվում էր, թե ես պետք է ինչ-որ կարեւոր բան է, բայց ես չեմ կարող գտնել բառեր. Պարզապես ատրճանակը դրել է սեռը համար շարժվող ձեռքը եւ դուրս եկավ դուռը ։
  
  
  Այն անցել է բավականին քիչ առաջ Роне եւ նավով, երբ կրակոցի ձայն է լսել
  
  
  Հհ տասնութ
  
  
  Երբ նրան միացել է Роне նավակում, նա նստած էր, hunched, քթի, փարված է իրեն, որպես փոքրիկ լքված երեխա: Նրա cheeks հոսում արցունքները, և նա ցավում է trembled.
  
  
  "Հիմա ամեն ինչ կարգին է, - ասացի ես: "Ոչ ոք չի գնա մեզ".
  
  
  Նա потянулась ինձ և հատել նրան ձեռքերը կրծքավանդակի.
  
  
  
  
  
  
  ինձ, clinging է ինձ, ինչպես նաեւ, եթե նա եղել է плотом փրկության համար: Հետո թե ինչպես է այն պահպանել է թույն միջոցով մղձավանջ բռնության եւ երկար մնալ օվկիանոսում, այն սահմանագծին տոկունություն եզրին փլուզման. Նրա համար, գիտեր, որ բարեւ պետք է հանգիստ և բժշկական օգնություն:
  
  
  Մեկ ձեռքով придерживая Ron կողքիս, իսկ մյուսը վարորդական նավակ, նրա հատել է ջուրը եւ ուղեւորվել իջնում է docks Կուրասաո. Երբ մենք մոտեցանք эстакаде, որտեղ пришвартован նավակ, նրան տեսավ գործիչ, կանգնած է այնտեղ, եւ ожидающую. Դա եղել է Pilar. Ակնհայտ է, հետեւում նավակը, նա նկատել է, քանի որ մենք մոտենում ենք.
  
  
  Նրա сбавил թափ է հավաքում, տարան причалу, եւ նետել պարան Պիլար. Նա ամրապնդեց ego-ի шипе, երբ նրան դուրս է ցատկել եւ ամրագրեց տխմար. Այնուհետև նրան վերցրել Ron ձեռքերը եւ բարձրացրեց իր ամբաստանյալի աթոռին, որտեղ трансовой кататонии shock, այն գյուղի, ինչպես zombies.
  
  
  "Դա պետք է լինի Роны, - ասել Պիլար.
  
  
  "Այո" ։ Նա վատ մարզավիճակում է. Վերցնենք տաքսի եւ այն կտանենք նրանց տուն նրան տեղափոխել հիվանդանոց:
  
  
  "Ես կարող եմ անել ավելի լավ, քան դա. Դեռ քեզ չի եղել, նրան վարձակալել է jeep. Նա կայանել է անկեղծ այնտեղ. Դուք Ron հակառակը; Նրա, կգնամ. Նրա գիտեմ ճանապարհ է հիվանդանոց: Ապա նա հավելել ծիծաղելի է: "Քո Ռոն բավականին շատ".
  
  
  "Pilar, - ասացի ես, - ուրախ եմ ձեզ տեսնել ։ Դուք հարմար գործընկերը. Գնացինք։"
  
  
  Երբ մենք Պիլար մեքենայով jeep փողոցներով Виллемстада, - ասել է նա: "ինչ է պատահել, Որ կղզու".
  
  
  "Городин էր այնտեղ парочкой իր հանցագործների", - ասել է իր էյ. "Նա պատրաստվում էր истязать Ron, որպեսզի նրան խոսել ։ Նա չի իմացել, քանի որ դա այն է, որ նա չի կարող նրան պատասխանել. Նա պարզապես սիրահար խաղ է ընչաքաղց մասնագետներին ".
  
  
  "Բայց նա, իրոք, եղել է կամավոր, - նկատեց Պիլար.
  
  
  "Իրականում, բայց ոչ ոք մեր շուրջը չի գտել ժամանակ, պատմել է, այստեղ հնարավոր ռիսկերի մասին".
  
  
  Սեւ աչքերը Пиларс հանդիպել են իմ հայելու մեջ հետեւի. - Նա քեզ համար միեւնույն չէ, Նիկ?
  
  
  Այն կանգ է առել մի պահ, նախքան պատասխանել: "Եթե դուք նկատի ունեք, որ ես սիրում եմ ee, ջութակի եւ մոմեր, ապա ռևմատիզմի - ոչ ։ Այն է, որ երկար ժամանակ զբաղվում եմ այդ կեղտոտ գործի համար, որ չգիտեմ, արդյոք այն իսկապես սիրել ինչ-որ մեկին դասական իմաստով ։ Բայց եթե դու նկատի ունես, ինձ մտահոգում է, որ նրա հետ լինի, իհարկե ։ Այլ կերպ այն չի մեկնել կղզի Փոքրիկ Շնիկներ, որոնք կօգնեն էյ. Նրա գիտեմ, որ դա ինձ թվում է շատ человечным, սակայն դեռ չի վերածվել глыбу սառույցի ".
  
  
  Պիլար խոսել հանգիստ, փնտրում է անկեղծ է իր առջեւ ։ "Նիք, ասա ինձ ինչ-որ բան":
  
  
  "Իհարկե."
  
  
  "Քեզ համար միևնույն չէ, թե ինչ կլինի ինձ հետ?"
  
  
  Նրա ձեռքը և դրեց ձեռքը տաք մարմինը նրա ուսին. "Շատ-շատ են", - ասացի ես:
  
  
  Պիլար вздохнула, ապա հետաքրքիր տոնով ասել է. "Հուսով եմ, որ դու երբեք չենք խնայի".
  
  
  Այս պահին մենք շարժվում եւ մեկնել են մուտք է հիվանդանոցում Թագուհու, сверкающее նոր շենք пастельно-կապույտ գույն. Թողել է նրան տուփի իսկ գանձապահ, եւ odin ըստ բժիշկների ինձ վստահեցրել է, որ Ռոն կնպաստի լավագույն բժշկական ծառայություն. Նրան ասաց դոկտոր, որ ցանկացած լրացուցիչ ծախսերը վճարել ամերիկյան հյուպատոս, իսկ այնուհետեւ զանգահարել է հյուպատոսություն, որ պայմանավորվել:
  
  
  Նրա վերադարձել Պիլար է jeep. Մութ էր, եւ երկինք сверкало անվերջություն աստղերի. Նրա ասել է: "Գնանք, ограбим մաքսանենգների".
  
  
  Նրա սողանքը ետեւում անիվ է jeep; Պիլար տվել է հանձնարարականներ: Մենք վերադարձանք զբոսավայր, ապա շարժվում դեպի հարավ.
  
  
  "Պետք է այլ լուրեր, որ դուք ինձ չեն ասել", - ասաց Պիլար. "Ինչպես դուք հեռացել են Городина?"
  
  
  "Մեռած."
  
  
  "Եվ նրանք երկուսը, որոնք նրա հետ?"
  
  
  "Էլ է մեռած. և տղայի անունով Բորիս բերեզովսկին, ով մահացել, քանի որ շատ լավ հագեցած է եւ շատ беспечен համար խաղեր ".
  
  
  "Քանի որ դուք թողել չորս մարմնի?"
  
  
  "Ճիշտ է ։ Բայց ինչ-որ տեղ Անտոն Жизов եւ Knox Варнов պատրաստվում են վաղը պայթեցնել Նյու Յորք. Եթե մենք նախ հասնեք նրանց, փույթ չէ, կգտնեն արդյոք կղզու վրա Փոքրիկ Շուն չորս մարմնի կամ չորս հազար ".
  
  
  Պիլար նայեց the խոհուն. Ու լուռ էր.
  
  
  Մենք գնացինք առավելագույն захудалую մասը զբոսավայր, որտեղ беднейшие շուրջ տեղի ձկնորսների пришвартовали իրենց խղճուկ տեսքը նավակներ է & nb, թանձր նավթի եւ բեկորներ. Մի քանի մղոն Պիլար նշել մոխրագույն шершавое каркасное շենք, հետեւից լուսավորված առջեւի միակ գունատ մահանալ. Համեմատ այդ Ապաստան Варнова նմանվի խրճիթ Վաճառական Գոռալ.
  
  
  "Սա այն է, ինչից պետք է սկսել", - ասել Պիլար. "Եթե քեզ անհրաժեշտ է Торио, գնա դեպի Փոքրիկ Лизе".
  
  
  Ձայնային ալիքները հարվածել է մեզ, երբ մենք դեռ հիսուն ոտնաչափ հեռու օր. Լայնամասշտաբ խռովություն չի կարող լինել ավելի բարձր: Ներսում մենք միացել են հարյուրավոր կամ այնքան զվարճալի մարդկանց, որոնք թեեւ չեն ընդվզում էին, բայց, համենայն դեպս, եղել է հիստերիայի մեջ. Թվում էր, թե բոլորն են անընդհատ շարժման մեջ. Ամբողջ աղմուկը անհնար էր, ուստի բոլորը գոռում էին. Ժամանակ առ ժամանակ միջով какофонию է կտրել միջոցով կտրուկ կանացի ծիծաղ. Ինչ-որ մեկը խաղացել երաժշտական ավտոմատիկա, բայց լսվում էին միայն reverb առավել խորը басовых нотт.
  
  
  Մենք Պիլար կատարել են իրենց ճանապարհը դեպի միջավայրում обезумевших հեռ պարզ է խորհրդի կողմից սահմանված հետեւի շենքը. Կողմ, разливая խմիչք-ի немаркированных շիշ, նստած կինը չափի Годзиллу. Եւ գրեթե նույնքան գրավիչ.
  
  
  "Փոքրիկ Լիզա?" - բղավում նրան Пиларс ականջին. Հազիվ թե դա եղել է վայրի կարծում եմ--.
  
  
  "Փոքրիկ Լիզա!" - հաստատել է նա հեգնանքով.
  
  
  Լիզա հագնում կասկադ тугих գանգուրներ շորտեր.
  
  
  
  
  
  
  կարմիր գույնը, որը չի կարող լինել մարդկային մազերով. Ինչ-որ վեցերորդ մինչեւ յոթ ոտնաչափ աճով, Լիզա էր ամբողջ мешочках, գրպաններում ու кусках մարմնի տարօրինակ ձեւով. Կարծես քանդակագործ սիրահար հապշտապ прихлопнул կավ ՝ գնում է եվրոպայից. Մտադիր է ավարտել աշխատանքը: ավելի ուշ, նա իրավամբ կորցրել է հավատը իր ստեղծագործական ունակությունները եւ հանձնվել:
  
  
  Երբ վերջապես գրավել նրա ուշադրությունը, Լիզա մի շարժվում է ինձ մյուս կողմից շերտաձող, մարմնի, նրա տարբեր մասերի պարում է տարբեր ритмах.
  
  
  "Որ դա կլինի?" - прогрохотала այն ձայնով, կարծես դատարկ տակառ, катящаяся-ի булыжнику.
  
  
  "Ես ուզում եմ Торио", - բղավում եմ.
  
  
  "Երբեք nen չի լսել", - прогудела է ռևմատիզմի Փոքրիկ Լիզա.
  
  
  "Городин ինձ ուղարկեց".
  
  
  "Երբեք nen էլ չեմ լսել".
  
  
  Նրա հանեցի դրամապանակը. Ես ավարտվել гульдены, ուստի նրա разложил մի քանի ամերիկյան թղթադրամների վրա խաղատախտակի առջեւ հսկայական կին.
  
  
  "Ես լսել եմ Էնդրյու Джексоне", - ասել է նա: "Торио քնած է հետեւի սենյակում". Նա ցույց տվեց մատով չափի մարինացված վարունգ:
  
  
  Հետ Պիլար աղմուկ է, մեկնել է նեղ օրվա ավարտին բար. Մի փոքրիկ սենյակում հետեւում կանգնած մեկ բազմոց, մեկ աթոռ և մեկ մանկական օրորոց. մեկնարկը.
  
  
  Նրա փակել դուռը, և աղմուկը նրան մահացել են. Այն, ստուգել մեկ այլ դուռ հակառակ յուզում. Այն վարում է բաց օդի շենքի. Նրան մոտեցել ոչինչ չի подозревающему контрабандисту, обыскал ego եւ գտա, ավտոմատ кольт 38-րդ տրամաչափի. Փոխանցելով այն Պիլար, նրան հրել է, քիչ է իր լյուգերա эму քթի տակ եւ հարվածել է նրա դեմքին ։
  
  
  Նրա բղավում "Торио!" .
  
  
  Նա դիմել է գլուխը, ցավոք хмыкнул եւ կամաց-կամաց բացեց աչքերը: Երբ նա տեսավ ատրճանակը իրենց քթի տակ, նրա աչքերը լայն.
  
  
  "Էյ, որ դա կողոպուտ է?"
  
  
  - Վեր կաց, Торио, - прорычал ես: "Մենք պատրաստվում ենք լողալ".
  
  
  Դա ego զարմացրեց. Նա sel. "Սպասեք, - աղաչում էր նա: "Ես նույնիսկ չգիտեմ քեզ":
  
  
  "Դա այնքան էլ wouldnt խաղը", - ասել է նա эму. "Խաղալ անկեղծորեն ինձ, և քեզ սպասում են մեկնելու է այնտեղ ու նորից. Այժմ տեղափոխել ego! "
  
  
  Նրա փոքր-ինչ poked ego բեռնախցիկ ատրճանակ, ընդգծելու համար, եւ Торио թռա հետ տղամարդուն զարմանալի հմտություն մարդու համար ծանր похмельем. Նրա вытолкнул ego միջոցով հետեւի դուռը, եւ նա հնազանդ зашагал այն վայրը, որտեղ մենք կայանել է jeep.
  
  
  Պիլար վարել մեքենան, իսկ դրա նստած հետևից հետ Торио հետ нацеленным люгером.
  
  
  "Անցնել ճանապարհի մոտ հեռախոսահամարներով բակերը, ապա դուրս գալ, երբ կգտնեք մութ տեղում", - ասել է իր էյ.
  
  
  "Իսկ հիմա, Торио, - ասացի ես, երբ մենք քշում-ի полутемной ճանապարհին եւ կայանել, - ես ուզում եմ իմանալ чемоданах".
  
  
  "Ճամպրուկներ?" - կրկնել է նա:
  
  
  "Ինձ քիչ ժամանակ է Торио, - ասացի ես, - եւ իմ բնավորությունն էլ. Ընդամենը մի րոպե, կամ երկու, դուք կլսեք, popping ոսկորների եւ կտեսնեք, որ շատ արյուն. Այդ ոսկորները եւ այդ արյունը կլինեն քո, Торио, ուստի, խնդրում ենք օգտվել այդ հնարավորությունից, որպեսզի կիսել ".
  
  
  Է moonlight այն կարող է տեսնել, թե ինչպես կաթիլներ բանկը բարձրանում ego գլխամաշկը և стекают ըստ հարթ կողմերին ego գլխին.
  
  
  Նա արագ դեմքով պատասխանեց: "Լավ է, լավ է ։ Ես չեմ պատրաստվում լինել հերոս համար սուկ օտարերկրացիների. Դուք նկատի ունեք ճամպրուկներ, որոնք вывозил է Гавиоту, իրականում?
  
  
  - Խելացի եզրակացնել, Торио. Նրան: ուզում եմ իմանալ, թե ով է om ձեզ տվել է, եւ որտեղ դուք om տարել ".
  
  
  "Դա եղել է խռպոտ մարդ օտարերկրյա հնչողությամբ, որի հետ նրա գործարք է կնքել վեց ամիս առաջ ։ Մեծ մազերով monkey. Նա երբեք չի կանչեց ինձ իր անունը, եւ դա եղել է ոչ թե այն երիտասարդը, որին կարելի էր հարցեր տալ. Նա միշտ վճարել ինձ նախապես, հետո ասում էր ինձ, երբ պետք էր վերցնել ճամպրուկ: Նրա ուղեւորվել է դեպի հարավ այստեղից, մի քիչ խորքը լեռներով, եւ прилетал ուղղաթիռ ճամպրուկը, և հասցրել այն ego նավ ։ Հավատացեք ինձ, այն ամենը, ինչ ես գիտեմ, այլ. Նույնիսկ այցելեցի են շուրջ ճամպրուկների, եւ նա пустынен. Բավականին տարօրինակ բիզնես է, բայց չի վճարել հետաքրքրասիրությունը.
  
  
  "Որքան ճամպրուկների դուք ցանկանում եք տեղադրել է նավը." Նրան հարցրեց.
  
  
  "Տա-ka, վերջին անգամ մենք վերցրել երեք գիշեր առաջ. Ընդամենը ութ.
  
  
  "Դուք կարող եք տանում են մեզ այնտեղ, որտեղ հողերը ուղղաթիռ?"
  
  
  "Իհարկե, բայց այնտեղ միշտ կան մի քանի պահակների հետ զենք. Oni եւ օդաչու, մարդ անունով Инграм, որը ձողիկներ են այնտեղ, երբ նրա խիզախ ուղղաթիռի օդաչու դահլիճում ներսում.
  
  
  "Դա ձեր գործը չէ, - ասացի ես, - հետեւել, որ մենք անցել պահպանությունը. Իսկ այժմ մենք ունենք հրահանգներ.
  
  
  Պիլար մեկնել հարավ եւ դադարեցնում է նեղ грунтовую ճանապարհը, обозначенную Торио. Իսկ հետո մենք մեկնեցինք բաց տարածություն. Բարեբախտաբար, Pilar վարձակալել полноприводный ջիպ: գնալ դժվար էր: ճանապարհը դարձել է հարթություն, ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ քարքարոտ, եւ տեղանքը փոխանցվել են հիլզ.
  
  
  Հիմա դիմացս նստած մաքսանենգների, որ երբ մեզ հետ հայտնվել է spotlights, նա կարող է ցատկել եւ քաշեք խրոցը ձեռքերով, որպեսզի ego հայտնի է դարձել, նախքան ինչ-որ բան կսկսի կրակել ։
  
  
  "Այն, Торио", - կանչեց նա:
  
  
  Տղամարդը ձեր զենքը դանդաղ, շարժվեցի առաջ, և դադարեցվել է վեցերորդ ոտքերը նրան. "Ինչ ես անում այստեղ. Այսօր չի վերցնելու "
  
  
  "Ի Гавиоте խնդիրներ կան, - ասել է Торио. Здоровяк ասաց, որ ես պետք է գալ եւ պատմել Инграму.
  
  
  "Ովքեր են այդ մյուս երկուսը?"
  
  
  
  
  
  - կասկածամտորեն հարցրեց թիկնապահը ։
  
  
  Նրանք... նրանք... - անհարմար սկսել է Торио.
  
  
  "Մենք Городиным, - միջամտեց ես: - Մենք տեղեկություն ունենք, որը զբաղվում է պետք է անմիջապես ընդունվել է Жизову".
  
  
  Անունները, որոնք կարևոր են պահպանության համար. Ուղեղի ego հրացաններ իջել է, եւ նա մոտեցել է jeep. "Ցույց տվեք քարտ, խնդրում ենք, պարոն", - ասել է նա հարգանքով ։
  
  
  "Իհարկե", - ասացի ես և օգտակ րոպեում համար թղթի կտոր. Նրան պահել ego այնպես, որ թիկնապահը дотянулся նրան. Երբ նա դա արեց, նրան բռնեց ego-ն դաստակ ու հրելով առաջ. Պիլար արագ հարվածել է տղամարդու ականջը, ստիպելով ego замереть, մինչեւ որ նա հասցրել է вскрикнуть.
  
  
  Նրան ներմուծված խաբեություն է բերանը պահակ կապել ego նեյլոնե կտոր պարան, որը նրան գտել են մի նավով, եւ կիրառել է իր համար այնպիսի վտանգ է սպառնում. Է դառնում ego լուսարձակ, լուսաբանել է նրա մի փոքրիկ փայտե շենքը հիսուն ярдах ինձ. Անմիջապես հետեւում կանգնած է փոքրիկ ամուր ուղղաթիռ. Նրա անջատեց սուրբ եւ ժեստ է խնդրել Պիլար անջատել շարժիչը jeep. Հրում Торио առաջ ինձ հետ Люгером ձեռքը, նրա քայլում выбрался շենքին мотком պարան ու շտապեց դուրս, Pilar հետևել է ինձ ։ Երբ մենք մոտեցանք օրը, նրա բացեց իր եւ ներխուժել ներս, սեղմելով կոճակը прожекторе. Երկու տղամարդկանց, спавших է մահճակալի մոտ, հեռավոր պատերը, կտրուկ այս խաղը. Մեկ էր ծանր սլավոնական տեսակը, որը կարող էր եղբոր հաշմանդամներին-պահակ մուտքի մոտ, այլ - бледным վտիտ տղամարդ մեծ քթով ու թույլ подбородком. Է, որոշել է, որ նա Ингрэмом, օդաչու.
  
  
  Պահակը протягивал ձեռքը իր винтовке, прислоненной է стонал մոտ изголовья իր տղամարդուն.
  
  
  "Դու մեռնելու, փորձում է", - ասել է նա эму, և տղամարդը սառեցրեց. Инграм оцепенел, շփեց աչքերը և моргая.
  
  
  Պիլար գտել խանգարող աշխարհում, եւ ego сверкающее բոց մնացել էին միակ սենյակ շենքերի. Ձախ մեզ բարդ կարճալիք ռադիոկայանը ։
  
  
  "Торио! Դուք մեզ վաճառել են ", - մեղադրել է պահակ.
  
  
  "Իհարկե, - ասել է մաքսանենգների, - ատրճանակով իմ նպատակին արագ распродаюсь, ինչպես և դու, եղբայր".
  
  
  "Ингрэм, одевайся, - հրամայեց ես: "Ուղղաթիռ заправлен բենզին?"
  
  
  "Այո, լիարժեք", - նյարդայնացած պատասխանեց նա:
  
  
  Տղամարդը դողում է վախից. Նրա հյուրանոց, որ նա այդքան վախեցել է, որ նա չի կարող թռչել, - ասացի ես: "Պարզապես հետեւեք հրամաններին, եւ դու пострадаешь". Դա ego успокоило, եւ նա սկսեց натягивать հագուստ.
  
  
  "Торио, сядь այս աթոռին", - ասացի ես, և մաքսանենգների շտապել է ենթարկվել. Նրա նետել моток պարան է պահակ և ասաց Վզկապ այն. Ինձ չի պետք է զգուշացնեն քեզ, որ դու լավ աշխատել.
  
  
  Նրա целил է կալանքի եւ Торио իր люгером, հետևել, որպեսզի Торио ամրագրված է եղել լավ тугими հանգույցների. Պիլար պահել ձեռքին ատրճանակ 38-րդ տրամաչափի մաքսանենգ եւ հետեւում Инграмом, բայց նա չի պատրաստվում պատճառեն մեզ որեւէ դժվարության.
  
  
  Երբ Торио էր ամուր կապված է, նրան ասել է պահակ: "Իսկ հիմա նստիր աթոռին մյուս ավարտին սենյակում". Երբ նա угрюмо հնազանդվեց նրան ասաց Պիլար: "Վերցրու պարան եւ свяжи նրա երեխաները".
  
  
  Պիլար փոխանցել ինձ кольт եւ մոտեցել է պահակ. Սա շատ լուրջ սխալ է ։ Նա կանգնեց իմ եւ մեր գերին ։ Մեկ արագ շարժման տղամարդը քաշեց դանակը ինչ-որ բան են հագուստի ու բռնեց Պիլար դառնալով նրա առջև, գլուխը կախ առաջ եւ приставив դանակի բերան նրա горлу.
  
  
  "Թող ատրճանակ, կամ կինը կմեռնի", - скрежетал նա:
  
  
  Պպզելով, երբ նա կանգնած մարմնի Պիլար, այդ մարդը չի առաջարկել որեւէ նպատակ է, այն չի կարող լինել բացարձակապես վստահ եմ, որ промахнусь ըստ նրա, եւ ընդգրկվեմ մահացու վտանգավոր կետը. Եթե սա պտտեմ ատրճանակ, որպեսզի ավելի լավ նպատակը, նա կտրել է պետք էյ կոկորդը ։ Դրա заколебался.
  
  
  "Դերձակ побери, էլ ասաց, թող ատրճանակ". - ասել է նա: "Դու մտածում ես, նրա блефую?"
  
  
  Երբ նրան տեղից շարժվի, պահակ գլխացավ դանակով, և պարանոցի Пиларс տարածման կարմիր որդ է արյան մեջ: Այն դեռեւս "Люгер" պատրաստ.
  
  
  "Ингрэм, забери այդ ապուշ ատրճանակ", - рявкнул թիկնապահը ։
  
  
  "Ես... ես չեմ կարող դա անել", - ասել է օդաչուն կերկերուն ձայնով.
  
  
  Պահակը зарычал է նրա վրա: "անկախ նրանից, Թե տղամարդու գոնե մեկ անգամ, դու, хныкающий երկրաշարժ, կամ ես..."
  
  
  Մենք այդպես էլ չի իմացել, որ աշխատակիցը կարող է անել Ингрэмом, քանի որ իր բարկութեան օդաչուի նա դիմել գլուխը ривненской այնքան, որ կարողացել է տեղադրել "Люгер" դիրքորոշումը և прострелить эму "չպաշտպանված" ձախ բարձր. Նա դիմել է Pilar, ետ է պատին եւ ընկել է հատակին. Դանակ անվնաս " կենդանիներ հարվածել հեռավորության վրա:
  
  
  Պիլար уставилась է ինձ վիրավորված է զգում արտահայտությամբ. "Դու էլ թույլ է տվել эму կտրել ինձ կոկորդը, նախքան տվեց իր ատրճանակ, այնպես չէ՞": նա ասաց.
  
  
  "Իհարկե", - խոստովանել է": ես. "Եթե նա իմ ատրճանակ, մենք քեզ հետ էլ լինի մեռածներ".
  
  
  Նա դանդաղ кивнула. "Այո, այն, կարծում եմ, դուք ճիշտ եք. Բայց միևնույն է...": Նա բայց թափահարեց գլխով. "Դու թույն. Քեզ մարմնովս սարսուռ է անցնում ".
  
  
  "Մենք согреем քեզ ավելի ուշ", - ասել է իր արագ եւ դիմել օդաչուին. "Այժմ, Ингрэм, դուք պատրաստվում եք քշել ինձ այնտեղ, որտեղ դու заберешь ճամպրուկներ, որոնք доставишь է Торио".
  
  
  - Դուք նկատի ունեք ապաստան Жизова?
  
  
  "Դա ճիշտ է ։ Որտեղ, որ դահլիճում"
  
  
  Հայաստանում սահմանի վրա Վենեսուելայի եւ Բրիտանական Гвианы. Բայց այն երբեք չի կարող վայրէջք կատարել այնտեղ, մթության մեջ. Ոչ մի կերպ չի երբ դա բավական բարդ է ։
  
  
  Նրան, նայեց ժամերին: "Եթե մենք взлетим հիմա, պետք է լինի լուսավոր
  
  
  
  
  
  երբ մենք ստանում ենք, որ. Եւ Ингрэм, եթե դուք պատահաբար направишь ինձ սխալ ուղղությամբ, քեզ ընդմիշտ դնի Վեց ոտքերը գետնի տակ ։ ."
  
  
  "Ես քաջ եւ հիմար", - պատասխանել է նա: "Ես կանեմ հենց այն է, որ դու ինձ կասես" ։
  
  
  "Դա լավ է, Ингрэм. Դու դեռ կարող ես հասնել նրան, որ գրել է մայրը բոլոր տհաճ մանրամասն ".
  
  
  Պիլար, որը զբաղվում է մինչ այդ լուռ նստած կողմում, խոսեց. "Նիք, դու ասում ես այնպես, կարծես թե գնում ես այստեղից odin".
  
  
  "Այն", - ասացի ես: "Դա թել հերթ է, եւ, ամենայն հավանականությամբ, կլինի մեծ հրավառություն: Կինը կարող է խանգարել ".
  
  
  "Ոչ", - ասել է նա, վճռականորեն расставив ոտքերը. "Մենք այնքան հեռուն են գնացել, և հիմա ես կմնամ ետեւում. Նրան շատ է օգնել ձեզ, այնպես չէ ՞ ։ "
  
  
  "Դա ճիշտ է, բայց ..."
  
  
  "Վերցրու ինձ հետ, Նիկ", - միջամտեց է նա: "Ես կարողանում եմ նկարել ոչ թե վատ է քեզ, իսկ երկու ատրճանակ եւ կրկնապատկել մեր հնարավորությունները հաջողության. Դա շատ բան է նշանակում ինձ համար, querido "
  
  
  Մի պահ ես չէի կողմնորոշվում.
  
  
  Բայց այն, ինչ ասաց Պիլար, անիմաստ. Նա փորձառու պրոֆեսիոնալ, ավելի կոշտ է, քան շատ տղամարդիկ: Եւ նա գիտեր, որ նա մալյորկա նյութ, որ անհրաժեշտության դեպքում, сыч առաքելության նրա пожертвую է այն.
  
  
  "Այն ժամանակ գնացեք մոտը", - ասացի ես: "Քանի որ դուք պատրաստվում են օգտագործել, Jeep, որպեսզի վերադառնալ քաղաք, գնացեք և քաշեք կափարիչը распеределителя է, որ նա անօգուտ է նրանց համար, ովքեր գտնում ego օգտակար կլինի": Նրա չէի կարող ավելացնել: "Դուք գիտեք, թե ինչ կազմ դիստրիբյուտոր?"
  
  
  Դրա ամբողջական շուրթերը изогнулись մի փոքր насмешливой smile. "Այո, querido, նրա գիտեմ крышках դիստրիբյուտորների եւ շատ այլ բաներ, որոնք դուք չէիք".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց ՝ ռևմատիզմի. "Լավ է ։ Եւ դուք կարող եք տալ մեր ընկերոջը ևս մեկ անգամ թակում, որ նա երկար ժամանակով քնել.
  
  
  "Ես потороплюсь", - ասել է նա ու վերցնելով ինձ 38-րդ տրամաչափի, շտապեց դուրս.
  
  
  Նրան մոտեցել է հայտնել, կոտրել է նրա հատակը, մինչեւ մասնաշենքը չի բացվել, ապա քանդվել է աղիքի ետնամաս հրացաններ պահակ. Այս կոպիտ ռազբորկայի նրա, հետևել է Ингрэмом, թեեւ նա շատ լավ տղա է, և ներկայացնում էր ոչ մեծ սպառնալիք է, քան беззубая ձգտումը գիտական ոճին պարան.
  
  
  Նրա ասել է Торио: "Դու մի քիչ поработаешь, իսկ հետո կարող եք վերադառնալ Виллемстад. Դա երկար ճանապարհ է, բայց դուք պետք է ժամանակ է մտածել այն մասին, թե ինչպես ավելի լավ գումար վաստակել կյանքի համար. Բերին ջրմուղ, - խորհուրդ տվեց ես եմ:
  
  
  Նա գրեթե չի ժպտաց. Նա եղել է հատուկ հումորի զգացում ։
  
  
  Պիլար վերադարձել է կազմ распределителя, որը նա ձեռք մեկնեց ինձ, դարձնելով իմիտացիոն реверанс. "Նա, ով ունի, պետք է արթնանալ վաղ կեսօրից հետո", - ասել է նա: "Եվ այդ ժամանակ նա գլխացավ, որը չի բուժել ոչ մի ասպիրին".
  
  
  "Լավ է, Ингрэм, - ասացի ես, - արի բարձրացնենք քո ուղղաթիռը օդ է կրակել". Ապա մենք երեքով поплелись-ի изрезанной колеями եւ քարերով իսկոն ուղղաթիռին:
  
  
  Հհ տասնինն
  
  
  Ингрэм, թվում էր, իր վրա է վերցրել պատասխանատվությունը, երբ նա հայտնվեց ղեկի ուղղաթիռի, և մենք մեծանում է գիշերային երկինք. Մենք շարժվում են դեպի արեւելք եւ մի քիչ դեպի հարավ, շուտով ետեւում թողնելով իրենց լույսերը Կուրասաո. Փոքր կղզի Бонэйр էլ ускользнул, և ինչ-որ ժամանակ մեզ մնում է միայն սեւ Այսօր. եւ աստղային երկինքը վերևում.
  
  
  Շուտով մենք բռնել լույսերը Կարակասի եւ որոշ ժամանակ քայլում երկայնքով ափին Վենեսուելայի.
  
  
  "Դուք ասում եք, որ դա հանքարդյունաբերական ապաստան Жизова դժվար է գտնել", - ասացի ես:
  
  
  "Գրեթե անհնար է", - պատասխանել է Ингрэм. "Ոչ մի ավիաուղիներ չի թռչել, այս տեղը. Բայց եթե նրանք, նրանք երբեք չեն տեսել ։ Շենքերի ամբողջ նույն ինքը ՝ նարնջագույն, շագանակագույն սայլակ գոռ. Ego գրեթե չի երեւում օդի նմուշառման. Է նրան ոչ ճանապարհների. Բոլոր կսպառվեն պետք է հանձնվեն ինքնաթիռով. Жизов գործարք է կնքել մեկ ՝ հարավամերիկյան կառավարությունների, ես չգիտեմ ինչ, բեռների տեղափոխման. Իմ աշխատանքը եղել է փոխադրման VIP-երկտեղանոց այդ ճամպրուկների. Եւ եթե ես չեմ գիտեր ուղենիշները, որոնցով ղեկավարվել է, այն էլ երբեք չի գտել այն տեղը մենակ ".
  
  
  Մենք անցել Տրինիդադ ձախ մեզ, եւ շարժվում է դեպի հարավ, որպեսզի շարժվել դեպի սուշի-ի болотистой տեղանքով դելտայում Ориноко. Երկինք արեւելքում սկիզբ светлеть, եւ մանրամասները հողերը դարձան տեսանելի, երբ մենք շրխկոցով ներխուժել են гористую տեղանքը, որը հայտնի է որպես Гвианское լեռնաշխարհում.
  
  
  Այդ ժամանակ մենք ստիպված ձեռք բերել բարձրության, եւ Ингрэм отрегулировал քայլ կրող պտուտակ, որպեսզի ավելի խորն է կլանել ավելի разреженный օդը: Օրը шталь պայծառ է, բայց բարձր է ամպամածություն ցույց չի տվել նշաններ վերացնելով.
  
  
  Միտքը, որը նրա գիտակցաբար խուսափում էր, ներխուժել է իմ գլխին ։ Այն օրը, երբ Նյու Յորք մեռնի, եթե ես չեմ կարող դա կանգնեցնել:
  
  
  Инграм հրում ինձ ուսի, прерывая իմ մտքերը. Նա նշել է առաջ скалистое կրթություն, օրինակ, ձեւով բարձրացված բազկի, տալով անպարկեշտ հրավառություն:
  
  
  "Տեսնում ես այս առջևում?" - բղավում օդաչուն, գերակա թակոց մեր շարժիչը. "Սա ուղենիշ է, որը պետք է անցնի օդաչուները. Մենք կոչ ենք անում, դա Finger Mountain. Անմիջապես նրան մի փոքր քարքարոտ հովիտ, որտեղ Жизов կոտրել է իր տուն.
  
  
  "Ինչպիսի ՞ ն են շանսերը, որ նրանք սկսեն կրակել, երբ տեսնեն, որ մենք մտնում".
  
  
  - Կարծում եմ, քիչ հավանական է ։ Ингрэм, թվում էր, набрался խիզախության օդում, որի эму չուներ երկրի վրա. "Նրանք շատ վստահ են իրենց անվտանգության այստեղ, իսկ թե ինչպես հաղորդել է դեսպանատունը գալիս ու գնում են բավականին մասի ։ Եթե նրանք ինչ-որ կերպ չեն սովորում այն մասին, թե ինչ է տեղի ունեցել
  
  
  
  
  
  է Կուրասաո մենք չպետք է առաջանալ խնդիրներ բարձրանալուց ".
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես:
  
  
  "Բայց դա միայն սկզբում. Երբ նրանք նկատում ձեզ կամ տիկին, սկսվելու է դժոխք.
  
  
  "Կարող եք ինձ պատկերացում ֆիզիկական առումով այս տեղը?" Նրան հարցրեց. "Որտեղի ՞ ց շտաբի Жизова? Որտեղ գիտնականը Варнов է կատարում իր աշխատանքը?
  
  
  "Ոչ", - ասել է Ингрэм, ապա շատ արագ նայեց ինձ, կարծես վստահեցնելով, իր անկեղծությամբ. "Հավատացեք, հիմա ուզում եմ ասել ձեզ, եթե գիտեր. Այն ամենը, ինչ ես անում, որ մնում ես heliport, քանի դեռ ինչ-որ բան դուրս է գալիս, կամ նստում է, կամ դեռ նրանք մեղադրվում է այն, ինչ ցանկանում է, որպեսզի իր հրվանդան ".
  
  
  "Որ, եթե դուք ուզում եք մատուցել հաղորդագրություն?"
  
  
  "Ես տալիս եմ ego պահակ հարթակում համար ուղղաթիռ: Այն կթողարկվի եւ կդիմավորի մեզ. Եւ նա առաջինն է, hema դուք պետք է գործ ունենալ ".
  
  
  Մենք обогнули հանդես եկող thumb սայլակ եւ սկսել են իջնել է նեղ կիրճ հետ բացահայտ ժայռերով բոլոր կողմերին. Նույնիսկ այն ժամանակ, եթե չի ուզում, դե, նրան էլ տեսա բոլոր շենքերը, կոպիտ կառուցված շուրջ քարերի. Նրա հաշվել չորս բավականին մեծ շինություններ, մի փոքր տեղամասի մոտ հարթ երկրի վրա, որը մենք իջնում էին. Ցածր ժայռոտ гряды եւ boulders загромождали ամբողջ տարածքը, և միայն թույլ հետքեր тропинок միանում շենքերը:
  
  
  Քանի դեռ նրան նայում, շուրջ մի փոքր շինության մոտ heliport դուրս եկել և նայեց մեզ. Ուսին նա հրվանդան հրացան.
  
  
  "Դա թիկնապահ, - ասել է Ингрэм.
  
  
  "Նա միակ?"
  
  
  "Նա միակն է, ում նա երբեւէ տեսել. Կարող են լինել եւ մյուսները ".
  
  
  Ասել Պիլար: "Пригнись, որ քեզ չի երեւում". Հետո, թե ինչպես է նա զբաղեցրել է դիրքորոշումը, այն նույնպես шталь անտեսանելի.
  
  
  "Երբ մենք приземлимся, - ասել է իր Ингрэму, - տա պահակ մոտենալ մոտ, բաց է ։
  
  
  "Ինչ է, եթե ես չեմ կարող մատուցել ego այստեղ?" - նյարդայնացած հարցրեց օդաչու, ego խիզախության օդում սկիզբը улетучиваться.
  
  
  Շատ փորձեք, - պատասխանեցի ես: "Քանի որ կախված է ձեր կյանքը ։ Քանի որ, Ингрэм, հին ընկերը, դա այդպես է ։
  
  
  Մենք զգուշորեն վայրէջք է մեծ ուժով, եւ Инграм որոշման գիտահետազոտական խնդիրների շարժիչը. Երբ մեծ ռոտոր կանգ է առել, մարդ հրացանով ինչ-որ մեկը գոռաց այն տեղից, որտեղ նա կանգնած էր քսան մետր հեռավորության նրան.
  
  
  Инграм հրել է դուռը եւ բղավում: "ես ինչ-որ կա գեներալ".
  
  
  "Դու կաղ?" - օգտվել թիկնապահը ։ "Առաջարկել է դա".
  
  
  "Ինձ... ես պետք է օգնություն", - ասել է Ингрэм. "Դա շատ ծանր է ինձ համար":
  
  
  Воцарилась լռություն. Բայց ապա մանրախիճ մակերեսի մեզ սկսվեցին shaggy. "Գիտես, նրան պետք է носильщиком", - բողոքել է պահակ. "Դուք պետք է"
  
  
  Նա կտրուկ կանգ առավ, քանի որ կարող է մեզ տեսնել. Նրան, հասկացա, որ մենք ունենք խնդիրներ, երբ լսեցի անսխալական ձայնը պահակին, снимающего հրացան եւ ներառող բանտում: Նրան պահել "Люгер" կազմ ու պատրաստ է, բայց հնարավորություն է կրակել, այժմ եւ встревожить ամբողջ թիմը եղել է մահացու ելքով: Փոխարենը նրա գործադրեց իր предплечье, եւ Հյուգո ընկել է ինձ վրա ափի մեջ. Նրա շրջված стилет; зажимая բերան thumb եւ ցուցամատ, նա արագ բարձրացավ դռան անցք. Պահակը բարձրացրել հրացան, իսկ նրա արել բերան ego կողմը ։
  
  
  Стилет շրջվել է օդում, նախքան բերան մտել է պարանոցի մարդ: Նա հրատարակել է մի ձայն, նման խռպոտ շշուկ, նահանջել է երկու քայլ է եւ ընկել գետնին, արյան хлынула ego կոկորդի.
  
  
  Պիլար նետվել է շուրջ коптера. Ингрэм уставился մահացած մարդու աթոռին օդաչու.
  
  
  "Որ հիմա?" - հարցրեց Պիլար.
  
  
  "Այժմ պատրաստվում եմ մատնել եւ ուսումնասիրել այդ քարի գյուղ. Դուք կմնաք այստեղ, որ ամեն տարի Инграма. Երբ վերադառնա, այն կարող է լինել ազատության մեջ, եւ ես պետք է ինչ-որ բան, որ ինձ ծածկել.
  
  
  "Լավ է, Նիկ", - ասել է նա հեզ համաձայնությամբ, որը ինձ զարմացրեց.
  
  
  Նրա փոքր-ինչ համբուրեց նրան, ապա թեքում է մահացած стражником, выдернул стилет ego կոկորդի եւ սրբեց բերան ամբողջությամբ. Նրան վերադարձրել ego ножны նախաբազուկ, ապա օգտակ միջոցով սայլակ, խուսափելով արահետներով տանող թուրքական պարեկի ուղիղ աչքի առջեւ պաշտոնից ։
  
  
  Հիշելով, թե ինչպես եմ նրան տեսել, սա այն վայրն է թռչնի թռիչքի բարձրությունից, նրա վազում է դեպի մեծ շենքեր ։ Թվում է ' տրամաբանական է ենթադրել, որ դա կլինի շտաբի վիրահատության: Նրա պառկել է մի փոքր ամբարտավանություն, выходящем է тропинку, որը զբաղվում է հանգեցնում длинному невысокому строению - баракам. Քանի դեռ նրան նայում, հետ գալու շարժվել են մարդիկ կոպիտ կապույտ հագուստով և աշխատանքային фуражках. Նրանք հայտնվեցին безоружными. Այլ էր pistols-ի кобуре եւ շագանակագույն ձեւ է Խորհրդային բանակում կարմիր կավարտվեն. Համար казармами նրա նկատեցի մի մեծ քառակուսի շենք, որը նա արել է իր առաջին նպատակը.
  
  
  Նրա լքել է իր տեսակետը հարցում և, обогнув է նրանով, զգույշ մոտեցավ պահին նրան. Ինչպես եւ մյուսները, նա ընդամենը վեցերորդ ոտնաչափ բարձրության վրա, և նա ենթադրում է, որ ներքին տարածք իջնում է ավելի ցածր մակարդակի գետնին. Նրան լսեց ձայնը, եւ ծնկի է, որ լսել նեղ հովացման կլիներ ։
  
  
  "Դու ուղարկեցիր ինձ, գեներալ Жизов?" Դա եղել է մի երիտասարդ ձայն - էներգետիկ, ռազմական ։
  
  
  Жизов պատասխանել է маслянисто-հարթ покровительственной интонацией. "Ես ուղարկեցի ձեզ, մայոր Рашки, քանի որ ես չեմ ստացել հաղորդագրությունները նշանակված ժամին է գնդապետ Городина. Այսպիսով, մենք պետք է ենթադրել, որ այն անհասանելի է մեզ համար եզրափակիչ փուլերում գործառնություններ. Ինձ հարկավոր է երկրորդ թիմում,
  
  
  
  
  
  եւ ընտրել է քեզ":
  
  
  "Ինձ համար մեծ պատիվ է, գեներալ".
  
  
  Ասեք, մայոր, դուք լիովին ծանոթ-up?
  
  
  "Այո, սըր: Մենք չէինք միջուկային պայթուցիկ սարքի յոթ ամերիկյան քաղաքներում, և վերջին բանը սարքը տեղադրված է Панамском գրանդ. Անվանումը քաղաքների եւ ճշգրիտ վայրի լրիվ անվանումը հայտնի է միայն ձեզ եւ ամերիկյան գիտնականին ".
  
  
  "Շատ լավ է, Рашки. Իսկ դուք գիտե ՞ ք, երբ, ըստ ժամանակացույցի պայթելու է առաջին ռումբը? "
  
  
  "Այսօր, sir". Անվստահ откашливается. "Խոսվում ամբողջ ճամբարին, sir".
  
  
  "Այո, դա դժվար թե գաղտնիք; մեխանիզմները ակնհայտ է ։ Նրա, ասեմ ձեզ, որ առաջին ՝ ամերիկյան քաղաքների ավերվել են Նյու Յորք: Քանի որ om կառավարությունը չի ընդունել մեր պայմանները, դոկտոր Варнов կպայթեցնի առաջին ռումբը ривненской չորս ժամ ".
  
  
  Հսկայական օգնություն նրան նայեց և ժամերին. Էր սառցե վախը, որ, քանի դեռ նրա շրջանառվել-ի վենեսուելայի երկնքի լուսաբացին, Նյու-Յորք, հնարավոր է, նույնիսկ այն ժամանակ сровнен գետնին դժոխային կրակի միջուկային պայթյունի.
  
  
  Առայժմ նրա, մտածում էին, որ հնարավորությունները իմ դեմ, ամբողջ աշխատակազմի ИВЛ послышалось էխո леденящего рычания.
  
  
  "Իսկ, այն տեսնում եմ, իմ շների ընկերներ արթնացել", - промурлыкал Жизов. "Մի վախեցեք, մայոր, քանի դեռ նրա բոլոր контролирую, նրանք չեն պատճառել ձեզ վնաս. Բայց մեկ է իմ խոսքը, եւ նրանք պիտի սպանեն ձեզ հաշված վայրկյանների ընթացքում ". Խանդավառ ծիծաղն Жизова պատկերված неубежденному Рашке. "Այդ գազանների անում երկու առավել հզոր ուժ աշխարհում, մայոր", - շարունակել է Жизов. "Վախ և ատելություն. Հիշիր դա "
  
  
  "Այո, պարոն", - վտանգավոր պատասխանեց մայոր միջոցով մռնչյուններից գազանների.
  
  
  Նրա отодвинулся է աշխատակազմի ИВЛ եւ սողանքը կյանքում, փնտրում հետքերը շենքերի միջեւ: Նախ և առաջ, ինձ պետք էր բանալին unraveling անցկացման Нокса Ворнова, որը բանալին է ամեն ինչի смертоносному գործին:
  
  
  Աշխատանքային անցել են առանձին-առանձին եւ զույգերով. Զինված զինվորները om ինքնավստահ առաքյալի կեցվածքով, կարծես, գոհ է մինչեւ անտարբերության: Հնարավոր է, ինչպես ակնարկում էր Ингрэм, նրանք դարձել են անլուրջ է կարծել, որ om անվտանգությունն այնպիսի մի վայրում, անխոցելի լիներ.
  
  
  Պարզ էր, որ ես պետք է տեղաշարժի ազատությունը: Դրա սպասեց, մինչեւ հաջորդ աշխատանքային չի կայանալու է նրան եւ չի ընկնի, նրա համար. Նրա հարվածել ego "Люгером", եւ նա обмяк իմ ձեռքում է ։ Արագ оттащил ego է ժայռերի եւ ընդմիշտ ստիպել ego լռել:
  
  
  Նրա հանեց կապույտ արտահագուստի, որը նա հագնում է, եւ натянул ego գագաթին հագուստ. Շալվարները коротковаты, բայց մնացած գալիս. Նրա գլխարկը դնում է եւ սեղմված երեսկալ բոլոր ճակատին. Հետ ողջամիտ հեռավորության վրա, այն կարող է գնալ աննկատ. Թաքցնելով մարմինը աշխատանքային երկու գիգանտ boulders, այն է մեկնել ետ է քաշել եւ գնացի դրան: Ետ ինձ սկսվեցին shaggy. Այն, աղավնի ցածր դռան անցք, պարզվում է, кладовую. Նրան, ծնկի եկավ, մեջքով դեպի արահետ, եւ fiddling գրիչով օրը, կարծես թե ստուգում, անսարք ամրոց.
  
  
  Ջերմ հոտը սննդի հասել է իմ քթածակ, երբ երկու աշխատանքային կանգ են առել, որպեսզի դանդաղել արահետ հետեւում է ինձ.
  
  
  "Ինձ պետք չէ գուշակել, թե ում բաժին կհասնի նախաճաշ, որը դուք կրում եք", - ասել է շուրջ նրանց. "Американецу, այո? Գիտնականին."
  
  
  "Իհարկե", - ասել է մյուս սիրիահայը: "Նա մեր պատվավոր հյուրն է".
  
  
  "Որ այսօր առավոտյան, երբ մենք жрем մեր սովորական աղբ?"
  
  
  "Թարմ ձու, խոզապուխտ, կենացներ ու հասած լոլիկ".
  
  
  Առաջին աշխատանքային; արտահայտել простонал. "Ես աղոթում եմ, որ սառցակալման, քանի դեռ մենք բոլորս չենք կարող լքել այս անդունդն է քավարան, և կրկին ապրել, ինչպես մարդիկ: Ես նախանձում լավ эде եւ կանանց, որոնք վայելում են ամերիկացիները":
  
  
  "Այդ ժամանակը մոտ է, ընկեր. Այսօր մենք պետք է հարված հասցնել ամերիկացիների համար":
  
  
  "Եթե այդպես է, ապա այսօր մենք տոնում ենք. Բայց այժմ ես պետք է գնալ ".
  
  
  Քանի դեռ այն աննկատելիորեն նայում, մեկ է շուրջ երկու տղամարդկանց ՝ գնաց հարևան քաշել, разветвляясь ձախ, իսկ մյուսը ՝ կրելով սկուտեղ սնունդ, շարունակել է երթեւեկությունը բաց է: Նրան թույլ է տվել эму անցնել արահետ, ապա հետեւեց նրան, ծածկելով кепкой անձը:
  
  
  Տղամարդը չի կնքվել, և ես հետևեցի նրան մեկ շուրջը մեծ շինությունների, առանձին կանգնած է խմբի շենքերի. Նա իջել է մի քանի աստիճանների, բացեց դուռը ու անհետացել է իր հետ, տվել է эму մի քանի վայրկյան, այնուհետեւ մտել է նույն դուռ.
  
  
  Նրա հայտնաբերեցի, որ այդ շենքերը, որոնք выкопаны ценымногие ավելի խորն է եւ ավարտվել է շատ ավելի ուշադիր է, քան պատկերացնում. Om մտածված դիզայն նշում է երկարատեւ ուսուցում.
  
  
  Կար մի երկար միջանցք պատերի շուրջ հարթ քարի, սահուն изгибающимися-ի տարածքում. Չնայած նրան, որ ես չէի կարող տեսնել, աշխատանքային, նրան լսել ego shaggy առջևում է ։ Միջանցք սահմանված պարբերականությամբ լուսաբանվել էլեկտրական лампочками, եւ, անկասկած, այնտեղ էր էլեկտրակայանը:
  
  
  Այն ժամանակ, հիշեց, որ մի քանի տարի առաջ խոսակցություններ էին շրջանառվում, որ ինչ-որ Հարավային Ամերիկայում պատրաստվում ռուսական բազան. Դա եղել է օրինակ, կուբայի հրթիռային մասին, եւ հաջորդած այս սպառել նման լուրերը մահացել են: Այժմ պարզվել է, որ բազան, դա փաստ է ։ Նա, հավանաբար, թողնվել էր պաշտոնական ռուս ռեժիմից, բայց կրկին ակտիվանում է Жизовым եւ ego խմբակցության կողմից որպես գաղտնի կենտրոնի om գործողությունների.
  
  
  Ամբողջ միջանցքով նրա
  
  
  
  
  
  
  անցել է միայն մեկ դուռը: Ըստ երեւույթին, սենյակ էր մի քիչ, քանի որ նրանք պետք է կտրել ըստ ամուր տեսակները. Լսելով առջևում ձայնը, նրա կտրուկ կանգ առավ ։
  
  
  "Ես բերել royal նախաճաշ համար ego высочества". Դա եղել է ձայնը մատուցող սնունդ, ամբողջական հեգնանք.
  
  
  "Պարզապես վերցրեք edu եւ թողնել ապուշի դիտարկումները". Պատասխան ձայնը կոպիտ, գործարար ".
  
  
  "Ինչ է այնտեղ անում ամերիկացին?" է, - հարցրեց աշխատանքային է: "Պատրաստ է արդյոք նա առանձնահատուկ օրվան?"
  
  
  Այժմ այն դանդաղ է շարժվեցի երկայնքով կոր պատերը, որ նայում գործընթացները, ու հասել է մի կետի, որտեղ կարող էի տեսնել թել միջանցքում. Այնտեղ կանգնած զինվորների հետ տպավորիչ սև բեղերով, պահպանության հաստ դուռը: Նա վերցրել է սկուտեղ սննդամթերքի մոտ աշխատանքային և поджал շուրթերը, նախքան ասել: "Այն չի տարբերվում սովորական, բացառությամբ այն բանի, որ այսօր առավոտյան նա կանգնեց լուսաբացին. Բայց ես չեմ կարող իմանալ, թե ինչ է կատարվում իր գոլերի ".
  
  
  "Ոչ, այն, կարծում եմ, որ ոչ: Դե ինչ, լավագույն նրա համար, ամենավատն է ինձ համար ։ Նրա գնում նախաճաշ надоевшей кашицы.
  
  
  Նրա շտապեց ետ միջանցքով նույն ճանապարհով, որով եկել. Հիմա, երբ նրան, գիտեր, թե որտեղ պետք է գտնել Варнва, ես պետք է գտնել մի ճանապարհ է հասնել դրան. Երբ մենք խորհում ենք այդ խնդրով, դադարեցրել է իր համար ուղեցույցների և շատ ուշ տեսա приближающуюся գործիչ հեռու է: Ձեւով իր հասկացա, որ դա եղել է շուրջ մեկ զինվոր ։
  
  
  Պատահական չէ, քանի որ, եթե նրան ինչ-որ բան մոռացել է, դիմել է իր առաջ ։ Նա ինձ կանչեց, բայց նրա խաղում խուլ-համրերի. Շուրջ թեքում, դուրս աչքում զինվոր, նրա մեկնի ետ святилищу Варнова. Բայց "shaggy մոտենում հետ այն կողմում. Նրա արել դադար. Կվերադառնա աշխատանքային, разносящий կրթություն, և ևս մեկ զինվոր նրա դռների մոտ Варнов.
  
  
  Այն արագ որոշում է ընդունել եւ փորձել է միակ օրը, առաջատար միջանցքով.
  
  
  Դուռը կողպած է, այնպես որ, ես մայրամուտ տակ արտահագուստի աշխատանքային իր րոպե, եւ գտել է մի բարակ упругую շերտ ։ Այս սարքը ավելի ամուր և ճկուն է, քան ավանդական կտոր պլաստմասսա, արագ պատճառը պարզ ամրոցը.
  
  
  Քանի որ աշխատանքային դեռ մոտեցավ մի կողմից, իսկ զինվորների վրա, այլ, նրա, հրել է դուռը եւ փորձել ներս մտնել ։
  
  
  Հհ քսան.
  
  
  Մի քանի վայրկյան անց շքեղ ինտերիեր այս սենյակում պարտավոր է. Չի եղել, մեզ, կոպիտ մակերեսների, մեզ խամրած գույներով. Փափուկ հյուսվածք - բարձեր, բազմոց, մահճակալներ, ներքնակներ - ամեն ինչ դիմակահանդեսի ծիածան երանգներ.
  
  
  "Դու կարող էր գոնե թակում", - հնչեց ակնհայտորեն կնոջ ձայնը ինչ-որ տեղ իմ ձախ.
  
  
  "Մեծ գիտնականը պետք է այսօր կանգնել վաղ է", - ասել է մեկ այլ ձայն մյուս կողմից ։
  
  
  Երբ իմ աչքերը սովոր тусклому լույսի ներքո, նրան հայտնաբերել է, որ ձայնը ելնում վիճակագրության атласных մահճակալ և խճճված բարձերի մեջ խորը овалах յուրաքանչյուր կողմից սենյակում. Քանի դեռ նրան նայում, աջ ու ձախ հայտնվել взлохмаченные արդար մազերով գլուխները, իսկ նրանց հետեւում մարմնի նման մարմնի чирлидеров քոլեջի. Է շեկ թիվ մեկ բավական կարճ վարդագույն գիշերային վերնաշապիկ է, որ չի լքել կասկած, որ նա ծնվել է շիկահեր. Թիվ երկու էր гаремной պիժամա, բավական թափանցիկ է հաստատել, որ նա էլ է իսկական շիկահերը.
  
  
  "Հուսով եմ, ես չեմ вторгаюсь", - ասացի ես:
  
  
  "Այն Թերի է", - ասաց շեկ թիվ մեկ վարդագույն коротышке.
  
  
  "Իսկ Jerry", - ասաց թիվ երկու гаремной պիժամա.
  
  
  "Երկուսն էլ գրված է" i". Թերի բացատրել
  
  
  "Տեղեկատվությունը", - ասացի ես:
  
  
  "Մենք երկվորյակներ", - առաջարկել է Jerry-ի.
  
  
  "Եվս մեկ վառ բացումը", - ասացի ես:
  
  
  Աղջիկները կանգնեցին իրենց մահճակալ եւ ինձ մոտեցան տարեկան.
  
  
  "Ես երբեք չեմ տեսել քեզ: նախկինում", - ասել է Թերրին:
  
  
  "Քեզ այստեղ տեղ չունի, չէ?" - հավելել է Jerry-ի.
  
  
  "Դու налетел, երբ փոթորիկը", - ասել է Թերրին: "Ես կարծում եմ, որ ձեզ մրցավազքը նրան, եւ ցանկանում եք, որպեսզի մենք ձեզ պահել. Որքան մեծ է!"
  
  
  "Դուք չէ ՞ որ ոստիկանը?" - ասել է Jerry-ի. "Մենք չենք թաքցնում ոստիկանների".
  
  
  "Ես ոստիկան եմ", - հավաստիացրել է իր ih. "Թե ով եմ և ինչով եմ զբաղվում, դա էլ չափազանց շատ է, որպեսզի բացատրի ավելի քիչ, քան մեկ ժամ, իսկ ես ոչ մի երեսուն վայրկյան. Բայց դուք կարող եք ասել, որ ես մեկ շուրջը լավ տղաների եւ ընդհանրապես չի կատակում - ես պետք է ձեր օգնությունը ".
  
  
  Այս պահին մենք լսել ձայնը եւ գնաց լսել դուռը ։
  
  
  "Ինչո ՞ ւ ես շրջվեցի եւ վերադարձել, երբ նրան հրավիրել քեզ?" Դա եղել է զինվորի ձայնը, որը բղավում ինձ միջանցքում.
  
  
  "Ես չեմ հասկանում, ինչի մասին դուք ասում եք. Նրա միայն որ տարել պրոֆեսոր նախաճաշ. Նրան, քեզ, որ չեմ տեսել, - պատասխանեց աշխատանքային է:
  
  
  "Դուք քայլում այստեղ րոպե առաջ, ապա ծավալվեցին և գնաց նորից".
  
  
  "Չէ նրան":
  
  
  "Ձեզ ոչ ոք չի եկել?"
  
  
  "Չկա ։ Հարցրեք Յուրի դռնփակ պրոֆեսոր. "Ես. Նրա պատրաստվում ego փոխել. Իսկ եթե ստում չի trouble. Ճանապարհը, ընկեր! "
  
  
  Ձայները քայլերի աշխատանքային, քայլում է սենյակում. Զանգ բանալիների համար դուռը.
  
  
  Նրա прижался է հառաչել հետ петлевой կողմերը օր պահելով "Люгер" ձեռքը. Երկվորյակներ уставились գազային ատրճանակ լայնորեն բացահայտված էին васильковыми աչքերով, ապա նայեց ընկերոջ ընկեր, подавленно хихикая. Այն, որ փոքրիկները, միջոցով om փոքր ուղեղն այդ պահին, կարող է նշանակել կյանքը կամ մահը բազմաթիվ մարդկանց:
  
  
  Պահակը отпер դուռը և բացեց այն.
  
  
  "Դե-դե, դուք, աղջիկները, վաղ կանգնում, - ասել է նա:
  
  
  "Որ դրա շուրջ?" - ասել է Թերրին:
  
  
  "Մենք կարող ենք կանգնել ցանկացած ժամանակ, երբ ցանկանանք", - հավելել է Jerry-ի.
  
  
  "Վեր ու վար, վեր ու առաջ.
  
  
  
  
  
  
  Դե, դա ամբողջ քո կյանքը, - фыркнул թիկնապահը ։
  
  
  "Ով մեզ շրջապատող ցանկանում պրոֆեսոր այսօր առավոտյան?" - հարցրեց Թերի.
  
  
  "Կամ դա կրկին մենք երկուսս էլ?" - ներմուծված Jerry-ի.
  
  
  "Դա մեզ է, մեզ այլ. Նա է միայն, որ նախաճաշել է, եւ նրա համար աշխատանք առումով առաջին տեղում է: Հետո eda - եւ կանայք դեսերտ ".
  
  
  "Այդ ժամանակ ինչ ես անում այստեղ, Մարկուս?" - ասել է Թերրին: "Դուք պետք է մտնել մեր սենյակում, եթե պրոֆեսորը չի կուղարկի ձեզ ՝ մեզ հետ" ։
  
  
  "Ես փնտրում եմ մարդուն", - ասել է նա извиняющимся տեսքով ։
  
  
  Эму պատասխանել է хихиканье աղջիկների.
  
  
  - Ինձ թվաց, որ ես տեսա միջանցքում աշխատանքային, - վերամշակված շարունակել է Մարկուս. "Նա, ով չի պատկանել է թիմի. Նրա մտածեցի, նա կարող է մտնել այստեղ ".
  
  
  "Մենք չենք տեսել, մեզ մեկ մարդու", - անմեղ ասել է Թերրին:
  
  
  "Դա հիասթափեցնող է", - отвращением հավելել է Jerry-ի.
  
  
  "Ես չեմ շուրջ նրանց, ովքեր տեսնում, ապա կանադայից, - ասել է Մարկուս. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա արել է неуверенный քայլ առաջ. "Կանցնի որոշ ժամանակ, նախքան պրոֆեսոր կավարտի իր նախաճաշը, եւ կուղարկի մեկ շուրջը. Քանի որ արդեն այստեղ, հնարավոր է, մենք կարող ենք մի քիչ զվարճացնել այլ մեկ այլ ...
  
  
  "Հաստատ չկա!" Թերի միջամտել է ։ "Մեր պայմանագրում գրված է, որ մենք այստեղ բացառապես դոկտոր Варнова. Մեզ զգուշացրել է, որ մենք խաղում խաղեր, այլ ".
  
  
  "Բայց լավ մտածեք", - озорно ասել է Jerry-ի.
  
  
  "Գլուխկոտրուկներ", - ասել է պահակը. Նա նահանջեց, եւ աղջիկները փակել դուռը: Ամրոց փակվել է ։
  
  
  "Այժմ մեզ համար իսկապես խնդիրներ", - хихикнула Թերի.
  
  
  "Բայց, քանի որ մեզ հաճելի է", - ասել է նրա քույրը:
  
  
  "Շատ շնորհակալ եմ", - ասացի ես և հրել "Люгер" ետ է holster. Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Կարող է, նրան կարելի է գտնել ժամանակ, որպեսզի մարելու համար. Դա ճիշտ է, որ դուք այստեղ միայն նրա համար, որ... eee... սպասարկել "Варноу"?
  
  
  "Դուք լսել եք, որ մենք ասել Маркусу, մենք ընդամենը ոլորուն խաղալիքներ ամերիկացի գիտնական", - պատասխանել է Թերի.
  
  
  "Իսկ հաշվի առնելով, որ նա մի մարդ է, դա տեւում է շատ ժամանակ", - ասել է Jerry եւ մոտեցավ ինձ.
  
  
  "Ինչպես դուք եք հարվածել է դա?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Դուք նկատի ունեք, որ լավ աղջիկները մեզ նման անում են այնպիսի տեղում?"
  
  
  "Ինչ-որ բան."
  
  
  "Մենք պետք է պատասխանել հայտարարություն ընդհատակյա թերթում Սան Ֆրանցիսկո, - ասաց Jerry-ի. "Ազգակցական աղջիկները ցանկանում են ճանապարհորդել, հուզմունքով, արկածների".
  
  
  "Եվ ակնհայտ է, դուք ստացել աշխատանք".
  
  
  "Իհարկե. Պետք է լիներ հիսուն այլ աղջիկների համար, բայց մեզ մոտ դա առավելություն է, որ մենք երկվորյակներ ".
  
  
  "Սա դեռ ամենը չէ, որ դուք ունեցել եք", - ասացի ես, նշելով om շռայլ ձեւերը.
  
  
  "Ես սիրում եմ քեզ, - ասել է Թերրին:
  
  
  "Ես գրազ, դուք էլ ценымногие ավելի շատ մարդ, քան պրոֆեսոր", - հավելեց Jerry-ի.
  
  
  "Ego սեռական տաղանդներ կամ om բացակայությունը ինձ չի հետաքրքրում, - ասել է նա լուրջ է ։ "Բայց նա հայտնվել է առավել վտանգավոր մարդ է լույսի, սպառնալիք է ԱՄՆ-ում եւ ամբողջ աշխարհում: Նրա խնայել ձեզ է սարսափելի մանրամասները, բայց հավատացեք ինձ, այս պահին չկա ոչինչ ավելի կարեւոր է մարդկության ապագայի համար, քան ինձ համար ստանում է լաբորատորիա Варнова. Նրա համար, ուզում եմ, որ դուք, աղջիկներ, ինձ օգնել ",
  
  
  "Դուք նկատի ունեք, որ այդ հիմար ես փորձում եմ լաբորատորիայի ձեզ համար ավելի կարևոր է, քան այն?" - ասել է Թերի, բարձրացնելով իր կարճ գիշերային վերնաշապիկը ավելի բարձր են ։
  
  
  "Եւ դա?" - միջամտել Jerry, snapping գոտի ee пижамных շալվարը եւ сползая om կեսերին նրա շրջանաձեւ hips.
  
  
  "Ես ասել եմ, որ կարևոր է, աղջիկները, այլ ոչ թե ավելի հաճելի է".
  
  
  "Ինչո ՞ ւ մենք պետք է ձեզ օգնել?" է, - հարցրեց Jerry-ի. "Դու նույնիսկ չես вежлив մեզ հետ":
  
  
  Պարզ էր, որ հայրենասիրությունն ու մարդասիրությունը, - բառեր, որոնք նկատելի om хорошеньких լուսավոր գլուխներում. Բայց առանց om օգնության, իմ շանսերը հավասար էին զրոյի:
  
  
  "Ինչպես ասում ձգտումը ասելով, - ասել է նա նրանց հետ покерным դեմքը, դուք поцарапаете իմ, նրա почешу ձեր".
  
  
  Զույգը փայլում ժպիտների գիտելիքները լուսաբանել է սենյակում. "Դուք նկատի ունեք, որ պետք?" - հոռոմ հոռոմ բողոքում երկվորյակներ.
  
  
  "Եթե դուք կարող եք օգնել ինձ հասնել լաբորատորիա Варнова".
  
  
  Ուրախությամբ кивнув, նրանք վերցրել ձեռքս ու տանում դեղ գունավոր բարձերի, որտեղ արագ հանել բարակ ծածկոցների. Մի պահ հիվանդության նրանք մերկացել են, ընդունելով տարբեր գրգռել սպառնում միջավայրում բարձեր. Նրա հայտնաբերել է, որ Թերի էր փոքրիկ родинка ներքեւում ձախ կրծքավանդակի, և միայն նրա հետ, նրան կարողացել տարբերել երկվորյակների:
  
  
  Դա եղել է միակ անգամ իմ կյանքում, երբ նրա, լարված էր ավարտել այն է, որ, հնարավոր է, հանդիսանում է առավել հետաքրքիր շուրջ բոլոր մարդկային գործողությունների. Եւ, հետեւաբար, այն համաշխարհային ռեկորդ է սահմանել հանելու մեծ քանակությամբ հագուստի նվազագույն ժամանակ:
  
  
  "Mmm է, համեղ է", - մեկնաբանել է Թերի.
  
  
  "Ես գիտեի, որ նա ավելի մեծ է, քան այդ հին պրոֆեսոր", - հավանություն է տվել Jerry-ի.
  
  
  "Արի այստեղ, - приказала Թերի, - բացեիբաց մեր միջեւ".
  
  
  Արագ ծնկի է եկել ու ընդունվել է աշխատանքի դասական վիճակում ավելի անհամբեր փոքր մարմնով Թերի.
  
  
  "Նրա омелой նկատի ուներ ոչ ինձ, և մեզ հետ", - ասել է նա sigh, հանգիստ стоном, որը նայեց ոչ թե բողոք:
  
  
  "Դուք դեմ?" - հարցրեցի նրան: ավելին, գրանցվում է դրախտի դարպասները.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала է նա:
  
  
  "Հետագայում նրան պետք է անվանել խաղում քանակը", - ասել է նա բարեւ ձեզ, եւ plunged մեջ սիրո թունել.
  
  
  Այնպես որ, ամեն ինչ սկսվել է, թեեւ շատ կարճ ժամանակահատվածում մենք ընդունել ենք անվերջ гимнастических postures, մեծամասնությունը որոնց շուրջ չի նկարագրված է ուղեցույցերի ամուսնության.
  
  
  Որոշ ժամանակ անց մենք այդպես ոգեւորված այլ, որ Jerry-ասել է հանգիստ տխուր ձայնով: "Ես շատ եմ սիրում խաղալ յոթանասուն".
  
  
  Ինձ դրել են անհարմար դրության մեջ է զրույցի, սակայն, դառնում է գլուխը, մեծ ջանքերի, հարցրեց նրան
  
  
  
  
  
  
  անմեղ է: "դա նշանակում է, Jerry-ի? - յոթանասուն խաղալ":
  
  
  "Տէր, դա բոլորը գիտեն", - сварливо պատասխանեց նա: "Վաթսուն-յոթանասուն ինը մեկ նայում".
  
  
  Նրա նամակով դիմել է նրան, և, մի քիչ համոզելով, այն դարձել է երրորդ գործընկեր մեկում շուրջ առավել բարդ, էկզոտիկ եւ հոգնեցուցիչ ներկայացումների, որ կարող եմ հիշել. Եւ հիշում եմ, շատ-շատ են ։
  
  
  Հետո, երբ իր шталь արագ հագնվում, երկվորյակներ նայեց ինձ հետ երջանիկ անձանց, перемежающимися փոքր ժպիտով եւ подмигиваниями շնորհակալություն: Դա Jerry-ասել է երկար, երջանիկ sigh: "Գիտեք, ես կարծում եմ, որ մենք երեք կկազմենք ֆանտաստիկ մի քանի".
  
  
  Բայց իմ մտքերը արդեն կլանվել խնդիր Варноу եւ ընկերությունների. "Լավ, - ասացի ես, - եւ զվարճալի խաղեր ավարտված են. Իսկ այժմ տեսնենք, թե արդյոք մենք կարող ենք գտնել ճանապարհը դեպի սրբավայր Нокса Варнов.
  
  
  Նրանք кивнули գրեթե միաձայն. Բայց om անձանց չի եղել իրական շահերից:
  
  
  "Դուք հիշեք մեր փոքրիկ գործարք?" Նրա om հարցրեց.
  
  
  "Այո", - нахмурилась Թերի. "Բայց օգնել ձեզ կարող է վտանգավոր լինել":
  
  
  "Բացի այդ, - հավելել է Jerry-ի. "Մենք կորցնելու բան ունի. Oni վճարել մեզ ավելի շատ գումար, քան մենք երբեւէ տեսել իր կյանքում. Երբ մենք հեռանում այստեղից, մենք պատրաստվում ենք օգտագործել այն, բացել մի փոքր խանութը հագուստի ".
  
  
  Այդ պահին ինձ մոտ վճռական տպավորություն է, որ երկվորյակները բոլորովին էլ այնքան բութ, ինչպես ձեւացնել.
  
  
  "Դա նշանակում է, որ դու պատրաստվում ես բացել խանութ, երբ գնա այստեղից", - ասացի ես: "Եւ, որ ստիպում է ձեզ մտածել, որ դուք երբեւէ հեռանաք այստեղից? Դուք բանտարկյալները, մի ՞ թե դուք չգիտեք? "
  
  
  Թերի բայց թափահարեց գլխով: "Մենք բոլորովին չենք բանտարկյալները: Մենք գալիս ու հեռանում, ինչպես ուզում. Երբ մենք устаем նստել փակված է, մենք гуляем ամբողջ տունը. město. Ու մեզ ոչ ոք չի դադարում ".
  
  
  "Իհարկե, - ասացի ես: "Դուք կարող եք գնալ ուր ուզում եք, քանի որ շուրջ այս քարե ամրոցի չկա, բացի օդային. Բայց ասացեք այդ մարդկանց, որ դուք ուզում եք թողնել ծխելը, և խնդրեք om հանել ձեզ այստեղ. Ձայն: այն ժամանակ դուք կիմանաք, թե այն, ինչ վաղուց արդեն պետք է կռահել, որ նույն հաջողությամբ դուք կարող եք լինել ստրուկի շղթաներով ".
  
  
  Այժմ նրան գրավել է om безраздельное ուշադրություն. Om քաղցր լուսավոր անձինք սկսել են լուրջ, և նրանք փոխանակել են испуганными հայացքներով:
  
  
  "Ես չեմ համարձակվել կյանքով, որ այստեղ сыч ծիծաղի", - հապշտապ շարունակել է այն ։ Այդ մարդիկ մտադիր են գրավել Ամերիկան եւ աշխարհը օգնությամբ ատոմային ուժերը ։ Om ռումբերը արդեն տեղադրված է առանցքային քաղաքներում, ԱՄՆ-ում, եւ պատրաստ է պայթել, մեկը մյուսի, եթե մեր կողմից չի կատարի om պահանջները" ։
  
  
  Նրան, նայեց ժամերին: "Եթե ես չկարողանամ հասնել Варнов, որը միայն կարող է ակտիվացնել սարքերը, առաջին ատոմային ռումբը կարող է ոչնչացնել Նյու Յորք եւ բոլոր ego-բնակիչների ընդամենը երկու ժամ".
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց, երբ նրանք изумленно разинули բերանը. "Այո, դա փաստերը: Եւ որպեսզի դուք, աղջիկներ, դադարել են ինձ պարտադրել այս тупую շիկահեր, և շարունակել. Քանի որ, չհաշված Варнова, осудившего իր երկիրը, մենք միակն երեք ամերիկացիների կենտրոնում թշնամու ճամբարում.
  
  
  "Առանց ինձ դու երբեք выберешься այստեղից կենդանի".
  
  
  "Օ՜, Աստված իմ, - ասել է Թերրին: "Մենք կարող ենք օգնել?"
  
  
  "Ես ուզում եմ, որ այդ կարգը կիրառվում է մատուցել ձեզ երկու լաբորատորիա, բնակելի տարածքներ եւ ամեն ինչ Уорнов ու նորից. Դրա ուզում եմ, որ դուք ինձ պատմեցին, որ դուք այնտեղ տեսել է, որ կարող է տալ ինձ բանալին unraveling ego գործողությունների. Եւ անել դա արագ. ժամանակն է շարժվել հիմա: "
  
  
  Նրանք երկուսն էլ միանգամից խոսել. "Ստոպ, - ասացի ես, - Թերի, սկսել է".
  
  
  "Կան հսկիչը", - ասել է նա: "Բայց Մարկուս մեծ մասը ժամանակի հերթապահ. Նա քնում է մի փոքր комнатке համար դուռը պրոֆեսոր, որը զբաղվում է, թվում է ՝ պատրաստված ամուր են դարձել. Եւ նա մեզ ճանապարհում է ետ եւ առաջ. Նա սեղմում է сигнальную կոճակը, եւ Варнов մոտենում է, մյուս կողմում օրը, բացում է створку և ասում է իր տեսակի ճաղավանդակը. Այս օրը բանալի չունի; այն բացվում է ներսից, եւ պրոֆեսոր երբեք չեն հեռանում է մեզ, ինչ-ինչ պատճառներով ".
  
  
  "Լավ է ։ Ինչ-որ բան դեռ?" - огрызнулся ես: "Որ ներսում?"
  
  
  "Երբ դուք մտնեք, - ասաց Jerry, - դուք կտեսնեք կաբինետը հետ սեղանի շուրջ եւ հեռախոսով. Տեղ է մերկ, այլ կահույքի չկա. Բայց կան պահարաններ փաստաթղթերի համար. Եւ մեծ քարտեզ ԱՄՆ-ի շրջանակում, висящая է moaning մոտ աթոռին. Մի դուռ տանում գրասենյակին' ...
  
  
  "Սպասեք մի րոպե!" - ընդհատեցի Թերի. "Այս քարտով կան стенной չհրկիզվող պահարան: Դե, այնքան էլ անվտանգ. Բայց քառակուսի закуток.
  
  
  "Որտեղի ՞ ց դուք այդ գիտեք?" Նրա հարցրեց ընկ.
  
  
  "Քանի որ մի անգամ, երբ մտնում, նրան տեսել է դա: Քարտեզ էր հանվել դուրս մանգաղ, եւ պառկել հատակին այս անդունդ է moaning օրինակ, քառակուսի ոտնաչափ. Մոտ Варноу էին разложены թղթի սեղանի վրա, որոնք նա պետք է կարդալ, իսկ սպասում էր ինձ ։ Կարծում եմ, նա մոռացել է հեռացնել թուղթ եւ ընդգրկում է město քարտով:
  
  
  Նա усмехнулась. "Կամ նա կարծում է, որ ես չափազանց բութ է, որ տարբերել փոս moaning ինքներդ գիտեք, թե ինչ: Համենայն դեպս, նրա արել է ձեւացնել, որ ոչինչ չի նկատել, եւ այն ժամանակ ինձ հատկապես հետաքրքիր է: Հաջորդ անգամ, երբ նա ուղարկեց ինձ, քարտեզ էր տեղում, ոչ մի արժեթղթերի ".
  
  
  "Քանի որ նա փորձ է ձեզ?" - հարցրեցի ես, պարզապես հաստատում է իր հիմնավորված ենթադրություն է ։
  
  
  "Ես родинка վճարումների հենց այստեղ", - ասել է Թերի թեթեւ ակնարկ ժպիտ, մատնանշելով մարզ տակ ձախ կրծքավանդակի. "Եւ, ինչպես տեսնում եք, մենք տարբեր հայցեր, որպեսզի տարբերել մեզ":
  
  
  "Լավ է, Jerry, եկեք. Որ սենյակում գրասենյակի հարևանությամբ? ""Դե, դա, իրոք, մի մեծ սենյակ, առանձնացված занавеской.
  
  
  
  
  
  Մի կողմից մահճակալ, զույգ առարկաներ կահույքի և լողասենյակ, որը զբաղվում է կապում գրասենյակի հետ. Մյուս կողմից ՝ մի հարցրեք ինձ. Երբեք չեմ տեսել, կարծում եմ, այնտեղ ինչ-որ սարքավորումներ. Oh yeah, իսկ մահճակալի կողքին կա ևս մեկ այդ ներքին հեռախոսների.
  
  
  "Դուք երբեւէ լսել է, թե ինչպես է նա խոսում է այդ հեռախոսների?"
  
  
  "Միայն մեկ անգամ: Բայց դա մի տեսակ двоякий զրույց, եւ դա չեն հասկանում "
  
  
  "Երկու անգամ, երբ նա այնտեղ էր, эму զանգել", - ասել է նրա քույրը: "Ես էլ չեմ հասկացել, թե ինչի մասին է նա խոսում: Բայց ես կարծում եմ, որ հիմա գիտեմ ".
  
  
  "Պատմիր ինձ այդ մասին, Թերի".
  
  
  "Դե, նա նայեց շատ рассерженным. Եւ նա ասաց, որ նման բան: լսիր, չի պակասել է ինձ, գեներալ, և угрожай. Հիշեք, եթե նա գնացել է, եւ բոլոր կհեռանա ինձ հետ. Այդ թվում Մոսկվա, գեներալ, նրա ժամանել ասուլիս երկու чемоданами. Բայց, չգիտես ինչու, մեկը մոլորվել ". Ապա նա արել է դադար ու ասաց, "Դա ձեզ ինչ-որ բան է ասում, գեներալ?"
  
  
  "Ես չգիտեմ, թե ինչ է նա ասում է գեներալ", - մեկնաբանել է այն ։ "Բայց դա ինձ ասում է մի բան. Մոտ Варнова կա նման համակարգ, որ, եթե նա մահանա, բոլոր քաղաքները, այդ թվում Մոսկվա, մահանում հետ միասին: Նա ոչ միայն չար տականք է, նա բավականին խելացի.
  
  
  Մի պահ միտքս закружился, քանի դեռ նրա հաջողակ տարբեր ասպեկտների աշխատունակ պլանի. Ապա նրան ասաց: "մի կողմից, ժամանակ ամենակարեւոր գործոնն է: Բայց ես չեմ տեսնում որոշման շտապել": Այն կարող է ստիպել Մարկուս հեռացնել մեկ, ըստ ձեզ այն օրը: Բայց ես չեմ կարող ստիպել Варноу բացել այն, եթե այն չի ցուցաբերի նախաձեռնությունը: Այսինքն, եթե նա դեռ չի ուղարկել քեզ Մարկուս.
  
  
  "Բացի այդ, ես չեմ կարող կոտրել քո, ոչ սպանելով Մարկուս, ովքեր կանգնել են բաց է, որտեղից Варнов ego կարող է տեսնել ։ Եւ նախքան նրան հասցրել է հոգ տանել Маркусе, նա хлопнул դռան առաջ, իմ քթի. Այնպես որ, ամեն ինչ կախված է ձեզ, աղջիկներ. Նա, ով այսօր հանդիսանում է նրան, ես պետք է ինչ-որ բան воткнуть է այդ դուռը, որ փակվել է ամբողջությամբ, եւ դա անել այնպես, որ Варнов չի նկատել այն. Իսկ դրա համար պետք է հրաշք ժամանակ ".
  
  
  "Ես ունեմ մի գաղափար է, ավելի լավ, - ասել է Թերրին: "Նա, ով հավանություն է տվել պրոֆեսոր, գնում է նրա հետ ննջարան, накачивает ego եւ ոճը անկողնում. Այնուհետեւ նա աղերսում է իր գնալ զուգարան ։ Նա չի կարող դրա հետ վիճել, այդ պատճառով փակվում սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ, մաքրում է ջուրը, ապա վազում է աշխատասենյակ եւ բացում է ձեզ պողպատ դուռ. Այնուհետեւ նա վերադառնում միջոցով соединительную դուռը եւ забирается է մահճակալ Варнову.
  
  
  "Մաքուր հանճար է", - ասացի ես:
  
  
  "Իսկ մինչ այդ, դուք պետք է ազատվել Մարկուս, - շտապեց Թերի, - եւ սպասել օրը".
  
  
  "Տվեք ինձ հինգ րոպե", - ասացի ես: "Նրա համար, ուզում եմ, որ Մարկուս заманила այստեղ մնացած աղջիկ, որ կարող է հոգ տանել nen է արագ և անաղմուկ".
  
  
  "Սովորաբար, նա չի ուզում, որ մենք երկուսս էլ առավոտյան կուսակցության", - ասել է Jerry-ի. "Բայց ենթադրենք, որ նա գիտի?"
  
  
  "Մի անհանգստացեք, նրան պետք է պատրաստ լինի գրեթե ամեն ինչի", - ասել է իր էյ.
  
  
  Հաջորդել է եւս մեկ մտածկոտ լռում է, ապա դա ասել է: "Հիմա ամեն ինչ պետք է անել, որպեսզի սպասել. Բայց ինչքան?
  
  
  "Նա որպես ժամերին", - ասել է Թերրին: "Սա պետք է լինի ցանկացած պահի".
  
  
  "Իհարկե", - ասել է Jerry-ի. "Բայց եթե դա ego մեծ օր է, որ երկրի երեսից ջնջել է Նյու Յորք, հնարավոր է, նա նյարդայնանում է և, դերձակ տանի, չի ցանկանա քնել".
  
  
  - Աստված իմ, - простонала Թերի.
  
  
  Եւ նրան ոչինչ չի ասել, քանի որ ծավալները այդ հարցի եւ պոտենցիալ աղետ է, որը կապված է պատասխան, ապշեցրել իմ ուղեղը.
  
  
  Քսան մեկ
  
  
  Մի մութ անկյունում սենյակում էր, որ նման բան է զուգարանային столика, և ես կնոջը նրա համար, լիովին отгороженный է օր. Րոպե հոսում անվերջ, իսկ իմ ցավեր պոռնիկները մկանները умоляли դյուրացման. Վերջապես իր կանգնեց. Էր հիմար մնա նման անհարմար վիճակում, երբ, հավանաբար լսելի ձայնային նախազգուշացում բանալին ։
  
  
  Անցել էր կես ժամ, երբ նրան ասել է, որ ռևմատիզմի հսկայական штопора ստացվել, Варнов պատրաստվում հրաժարվել անմիտ զվարճանքի եւ կենտրոնանալ ամենամութ գործերի օրը, նրա ձեռքը պատրաստ էր ուղարկել ազդանշան է, որ կպայթեցնի Նյու-Յորք քաղաքը. երկինք. Եւ եթե վերջին օրը նախագահը որոշել է վտանգել ազգային խուճապ եւ տարհանել Manhattan, ճակատագիրը բոլոր այդ մարդկանց էր իմ ձեռքերում է:
  
  
  Ակնկալելով նրա, պայքարել нарастающим վախի զգացումով, вычисляя осуществимость կես տասնյակ այլընտրանքային պլանավորման. Բոլոր նրանք գործնական եւ խելացի բավարար. Բայց ամեն մտավ փակուղի մոտ անառիկ պողպատե օր է ինձ եւ Варновом.
  
  
  Ժամանակ առ ժամանակ միջանցքով թունելի доносились անպարզ խլացված ձայներ ։ Մշուշոտ ձայները, խուլ топот ծանր ոտքը, лязг մետաղի. Աղջիկները прислушивались ինձ, прижав ականջները օր, սակայն հայտնել է, որ չեն լսել ոչ մի կարևոր իրադարձություն, պարզապես անիմաստ շաղակրատել, երբ մի քանի տղամարդկանց, ակնհայտ է, спешащих, անցել են mimmo.
  
  
  Այնուհետեւ, ապա երկար լռությունից, երբ նրա պատրաստվում ռիսկի դիմել ցանկացած հուսահատ հնարքը, անկախ նրանից, թե որքանով է խելահեղ ռիսկը, կար մի անհամբեր դռան թակոցներին, որին անմիջապես հաջորդեց քերել բանալիով ամրոցի.
  
  
  Այն արդեն եղել է լավ թաքնված, երբ Մարկուս ներխուժեց սենյակ наложниц պրոֆեսոր և заорал: "Դուք այնտեղ Փոքրիկ միսս Խլուրդ, - պահանջում է ամերիկացին ։
  
  
  
  
  
  
  Ձեր ծառայությունները երկու անձի համար! Պրոֆեսոր ից այցի բարձրագույն ղեկավարության, և նա ասում է, որ, եթե դուք չեք գալիս միանգամից, скормит ձեզ ընթրիք շներին գեներալ.
  
  
  "Օ, Աստված իմ, այդ շները դեպքում պիտի ուտի խեղճ փոքրիկ ինձ երեք կծում", - ասել է Թերին իր նուրբ ձայնով. "Արի поторопимся, քանի դեռ չի պրոֆեսոր կորցրել է իր горячность".
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ դուք նկատի ունեք ego крутость, այլ ոչ թե ego горячность, սիրելի Թերի", - ուղղեց Jerry-ի.
  
  
  "Ես զանգի om այնպես, ինչպես տեսնում եմ, om, թանկ է", - պատասխանել է նա ու վազեց դեպի օր.
  
  
  "Մասին, Մարկուս!" - բացականչեց Jerry, - կարող եք վերադառնալ փոքրիկ րոպե, ապա այն, թե ինչպես մատուցել իմ քրոջը?
  
  
  "Արի?" - բորբոքված կտրել է Մարկուս. "Ինչու?"
  
  
  Ինձ միայնակ և ... և ինձ անհրաժեշտ է իսկական տղամարդ, այլ ոչ թե այս հոգնած հին պայուսակ ոսկորներ.
  
  
  "Որպեսզի wouldnt? Այնպես որ, արդյոք դա հիմա? է", - ասաց Մարկուս, նրա ձայնը դողում է հուզմունքով. "Իսկ ի ՞ նչ կարող է անել իսկական տղամարդ ընդամենը մի փոքրիկ րոպե?"
  
  
  "Կարող եք հատկացնել երկու փոքրիկ րոպե?"
  
  
  "Ես կարող եմ փրկել ձեզ շատ են, բայց ինձ մոտ կարող են խնդիրներ առաջանալ".
  
  
  "Ես ասեմ. Իսկ քեզ չի թվում, որ արժե ռիսկի?
  
  
  Ապա, ապա, սարսափելի անապահով զգալ դադարի: "Այո, նրան վերադառնալ: Ավելի քիչ, քան մեկ րոպե. Անկախ նրանից, թե պատրաստ է!"
  
  
  Քանի որ, եթե դա եղել է բացականչություն համաձայնության նշան, դուռ хлопнула վերաբերում է խուլ стуком. Այնուհետեւ առաջացել է հսկայական վակուում է դարձել.
  
  
  "Չի теряй մեզ վայրկյան", - ասել է նա Jerry ցածր ձայնով, - և թող նա զբաղված է!"
  
  
  "Դերձակ, երբեք չի իմանա, որ ego հարվածել", - пробормотала նա, եւ այն կրկին crouched.
  
  
  Մի քանի վայրկյան անց վերադարձել է Մարկուս.
  
  
  "Ինչպես տեսնում եք, այն պատրաստ է, սիրեկան", - ասել է Jerry-ի.
  
  
  "Ես պատրաստ եմ ավելի, քան դուք երբեւէ կլինես", - ասել է նա վոն հետ նյարդային смешком. "Բայց ես պետք է պահպանի դուռ Варноу, և ես ժամանակ չունեմ հանվել".
  
  
  "Մոռացեք այդ հիմար օրը", - պատասխանել է Jerry-ի. "Վայրի թիվ փիղ քսան ոտնաչափ բարձրությամբ չի կարողանա կոտրել նրա, եթե ներքին սենյակը առաստաղի ծածկված арахисом".
  
  
  Ակնհայտ է, Մարկուս շատ հեռու ցանկություն է պատասխանել: Բայց մեկ րոպե անց բիրդենը մի քանի զուտ գործնական ворчаний, երբ Jerry-ասաց աստված, դու ես, շատ!", եւ նրա snuck ամեն ժամանակ առ ժամանակ են զուգարանային столика.
  
  
  Նրան հեշտ է, բայց շատ արագ ընթանում է առաջ ՝ стилетом. Նրա դատարանը բոսնիա եւ հերցեգովինայի դատապարտել նրանց մի պահ, երբ զենք է ego լայն թիկունքում: Բաց աչքերը Jerry ընդլայնվել են ՝ տեսնելով ինձ.
  
  
  Հանկարծ, հնարավոր է, подталкиваемый ինչ-որ կենդանական բնազդ կամ արտահայտությամբ վախեցած աչքերը Jerry, Մարկուս գլուխը բարձրացրեց և դիմել է ինձ կիսով չափ:
  
  
  Հետեւաբար, փոխարենը այն մխրճել բերան эму կրծքին:
  
  
  Ego բերանը էր разинут, իսկ աչքերը նայում բացահայտ թերահավատորեն. Բայց հետո, միայն тихонько вскрикнув է, եւ սարսափելի է скривившись, այն արագ քաշեց դանակը, նա խելոք-խելոք իջավ Jerry եւ սառեցրեց.
  
  
  Նրա սրբեց բերան մասին ego форменную պիջակ եւ վերականգնել զենք, ինչպես Jerry-ի հետ испуганным արտահայտությամբ ապարդյուն փորձել է օտարել մարմինը нах. Նրան բռնեց ego-ն ուսին եւ գլխացավ, եւ նա գլորվել է հատակին. Նա նայում է տիեզերքի անսահմանություն.
  
  
  Jerry գյուղի և вытерла արյան բիծը իր մերկ մարմնի seating հատկանշվում սփիրսը, քանի դեռ նա նայում է ինձ հետ արտահայտությունն է, որը ես չէի կարող ճշգրիտ ում. Բացառությամբ այն բանից, որ, հնարավոր է, դա մի խառնուրդ է հիացմունքի, անհավատություն է սերտ իրականությունը վայրի մահվան եւ աղաղակ զզվանք. Ատում ինձ, արյուն կամ դիակ, ես չեմ կարող ասել ։
  
  
  "Այո, - ասացի ես, - ինչպես պատասխանելով невысказанный штопора, - ձայնը, թե ինչպես է դա լինում ։ Եւ եթե ես չեմ потороплюсь, մեռնել միլիոնավոր այլ, շատ ավելի անմեղ ".
  
  
  Ապա նրա թողեց նրան եւ, թողնելով կարծիքով վեր ու վար միջանցքով էր նա հսկայական պողպատե օրը, որի համար Варнов եւ հեռակառավարման սարքի սպասում է իր ժամին ։
  
  
  Տեղի է ունեցել զույգ անհանգստության, потных րոպե. Այնուհետև լսեցի սեղմեք սողնակ, եւ դուռը մի քիչ приоткрылась. Նա սկսեց իշխել ինձ, բայց ես նրան բռնել ego եւ wedged իրեն մի մեջը, ճիշտ ժամանակին, որ մի շող է մերկ մեջքը Թերի է, որը զբաղվում է պահվում աչքում համար կցամասեր դուռը.
  
  
  Նրա тихонько փակել է դուռը եւ համազարկ огляделл ամբողջ սենյակում. Նկարագրում է, Jerry-ի nen գտնվել է աթոռ, հեռախոս, սալիկապատ, մեծ քարտեզ ԱՄՆ-ի շրջանակում է, եւ մաս է Կենտրոնական Ամերիկայում, որը նա չի նշված. Նրա շրջել է արկղերին աթոռին, բայց նրանք փակված էին. Նրա եւս մեկ pass-ին file կառավարության, արդյունքը նույնն է ։
  
  
  Նրա ուսումնասիրել քարտը: Օղակները կազմված կարմիր գրիչով հետ մարկեր, շրջանցել են յոթ քաղաքների և Պանամայի ջրանցքը. Նպատակները փլուզման համար. Է շուրջ քաղաքներից էր, Քլիվլենդ, բայց մենք կարող էին ոչ թե վճարվի նրա ուշադրության կենտրոնում, քանի որ ռումբը, որը նախատեսված է ոչնչացման ego էր перехвачена մաքսայինի. Քարտեզի վրա եղել են համարակալված, եւ, բացառությամբ Քլիվլենդի, նրանք բացառության կարգով: Նյու-Յորք, Չիկագո, Houston, Լոս-Անջելես, Սան-Ֆրանցիսկո եւ Washington, dc.
  
  
  Այն, նկատել է, որ մայրաքաղաքն է պահպանվի մինչև վերջին, անկասկած է, որ տալիս մեր կառավարությանը հնարավորություն է բանակցել ընդհուպ մինչեւ վերջին ժամը:
  
  
  Քարտեզ էր կասեցվում է проволоке է կայուն զարգացման գործում крюку. Նրա հանել ego դուրս մանգաղ վստահ է, որ, ինչպես ասել է Թերի, նրա կգտնեմ зияющую գրանցվեք կամ թաքստոց, որտեղ են թաքնված գաղտնի փաստաթղթերը ։ Բայց նման անցքը չի եղել
  
  
  
  
  
  պատի տակ քարտի էր հարթ.
  
  
  Ինձ մտքով անցել է, որ պարզ է, փոս է, յուզում է, որ քարտը ոչ շատ изобретательна համար գիտական մակարդակի Варнов. Քվեարկությունը հիմա այն սկսել է փորձարկել медным crochet, twisting ego տարբեր կողմերը, բայց, բացահայտելով, որ նա ամուր ամրագրված է և հանգիստ. Բայց ոչ այնքան, ֆիքսված. Քանի որ այն ժամանակ, երբ նրա քաշեց որսալ, նա-փոքր-ինչ щелкнул. Եւ անմիջապես քառակուսի պատի մի մասը լուռ отодвинулась, մերկացնելով անոթը, որը պարունակում է փոքր, обтянутую մաշկի տետր գրքույկում և մի շարք համարակալված նկարներ, յուրաքանչյուր ողջ որոնց վրա պատկերված են եղել կարմիր обведенный գանգ, որը, գոնե ինձ համար, ակնհայտ է, նշել գտնվելու վայրը подбросил ճամպրուկներ-ռումբերի.
  
  
  Նրանք պարզել են տեղեր, այսինքն ՝ եթե դուք ունեք եղել է համապատասխան բացատրություն, որ շենքը ո ՞ ր քաղաքում դահլիճում ։ Առանց տեղեկանքի, կամ այլ ղեկավարության տպման չեն ունեցել իմաստ.
  
  
  Թեեւ թվում էր, տարիքի հետ այդ լարված, նյարդային այլ հանգամանքներում, իմ կարծիքով ժամերին ինձ ասաց, որ անցել է ընդամենը երկու րոպե. Եւ քանի որ նրան է պատկանում, որ Вамоу կարող է ապրել եւս տասը րոպե կամ ավելի, երբ Թերի կլինի զգուշացվել է իմ կարիքները ժամանակ, նրա սել աթոռին և սկսեց արագ ուսումնասիրությունը գրպանի գրքի կոնֆետների.
  
  
  Նախ պարունակվող nen տառեր և թվեր են մարդկանց մեծամասնության համար նույնքան հասկանալի, որքան չինական խաչբառ. Բայց ես օգտագործել բոլոր հնարավոր головоломкам, իսկ աշխարհում շատ քիչ գործակալների, որոնք այնքան լավ է հասկանում, արվեստի թեկնածուի լուծելու կոդ մուտք. Շուտով նա հայտնի է դարձել nen ամերիկյան կոդ, որն օգտագործվում է գիտնականների դարաշրջանի Варнов. Ու թեեւ կոդ էր հիմնականում բավականին պարզ է, եթե ինչ-որ մեկին, եթե ենքան հնարք մաթեմատիկական բանաձեւը ego վերծանման, որքան ինձ հայտնի է, նա երբեք չի կոտրվել թշնամին ներսում կամ նրա սահմաններից դուրս ։
  
  
  Նրա пролистал իր հիշողությունը, և սկզբունքը կոդ ջրի երես է բարձրացել ինձ գլուխը գրեթե անմիջապես. Նրա գտա առիթ է держателе սեղանի կողքին блокнотом եւ արել արագ стенографические գրառումները, расшифровывая և կրճատելով միայն հիմնական հիմքերը տեքստի եւ թվերի, ցուցահանդեսը դավադրություն մահվան մասին գլխի. Այն իր մեջ ներառում էր գաղտնիքները սարքերի ռումբի պայթյունի Варнов, активируемого стилусом ինքնավար սննդով: Микроэлектроника էր գտնվում սկավառակի չափը դոլարը չափի մաշկի տատանել, որպեսզի ego, կարող է փոխանցել հզոր հաճախականության ազդանշան հսկայական տարածություններ - հարմարեցումը, ինչ-որ բան հիշեցնող սրտի ռիթմավարը, բայց շատ ավելի բարդ է, խնդիրներն բոլոր ռումբերը ունիսոն միջոցով վայրկյան, ապա վերջին հարվածը սրտի Варнов.
  
  
  Դա замысловатое, աներեւակայելի փոքրիկ սարքը հեռակառավարման էր tagged with առաջին էջում, որպես "Բանալին մուտք". Իսկ եզրափակիչ էջում վերնագրով: DISARM էր մի շարք հինգ թվերի, որոնք, ինչպես բացատրվում է տեքստում, արդեն բանալին отключению լրիվ անվանումը, նույնիսկ այն բանից հետո, երբ նրանք ստացել են ահազանգ է պայթյունի. Այս հրատապ թարմացված նախազգուշական թույլ կտա խուսափել պարտադիր սրտի ռիթմավարը սրտին Варноу.
  
  
  Բայց եղել է բռնել. Հետո այն, ինչպես էր ուղարկել ազդանշան է դանդաղ գործողության запускающий ռումբերը, մնացել էր ընդամենը երեսուն վայրկյան, որպեսզի չեղյալ են գրանցվել:
  
  
  Արագ մտովի լուսանկարել համարները եւ спроецировал om պատկերները ճակատային պատը իր միտքը. Ես գրեթե безошибочная մասին, եւ հիշում է տասնյակ թվերի չի կազմել է իրական խնդիրը. Այնուամենայնիվ, նրա գրել է թվեր մասում թուղթ, որը հավաքել է եւ դրեց մի րոպե.
  
  
  Մեկ րոպեն իր սովորել fold paper стилусом եւ սկավառակ, ապա ձայնագրել որտեղից ճամպրուկների-լրիվ անվանումը տարբեր քաղաքներում ։
  
  
  Կատարելով սա, դրել է իր գրքույկում և նշում расшифровкой ee էության, այլ նրա լայնությամբ. Նրա ծախսել է մոտ հինգ րոպե է, որպեսզի գրի расшифрованные փաստերը, քանի որ ինձ պետք էր ունենալ ուղղակի գործառնական սարքը գիտելիքները, եթե նրա պատրաստվում դադարեցնել մահացու պլան Варноу. Եւ այն, գտա, որ կարող եմ հիշել, գրեթե ամեն ինչ: եթե սկզբում изложу մանրամասները գրավոր: Ամեն դեպքում, եթե դուք դասավորված են մի սարք, կառավարել այնպես, ինչպես պարզ է որպես դիպչել մատիտ տարբեր կետերի վրա կողմնացույցի.
  
  
  Այժմ նրան հրել է, գծագրեր, չափազանց ծանրաշարժ, որ om կրել է, стенную հզորությունը, щелкнул медным է որսալ, որ փակել անցքը, եւ կախված քարտ-րդ տեղը:
  
  
  Նրա тихонько մտել է բաղնիք ու մոտեցավ մեկ այլ օր. Прижавшись է նրան, նրա լսեցի այն, որ, ինչպես ես հասկացա, դա ձայնով Варнова եւ պատասխան ձայնով Թերի. Ես չեմ ուշադրությունը դարձրել է այն խոսակցությունը, երբ քաշեց "люгер են ատրճանակի պատյան ու վերցրեց дверную բռնակի. Բայց էությունը կայանում էր նրանում, որ Варнов ներողություն է խնդրել շտապողականություն են ժամկետային փորձերի, որոնք պետք է պատրաստվել են անմիջապես, իսկ Թերի աղաչում տալ էյ, ևս մի քանի րոպե հմայիչ պրոֆեսոր, որը նման մեծ տղամարդու հետ, որ նրան ստիպել է շնչահեղձություն. ավելի նույն.
  
  
  Երբ նրա դանդաղ բացեց դուռը և բացեց սենյակ, Knox Уорноу սպիտակ լաբորատոր жакете գագաթին տաբատների կանգնած է անձնագիրը ինձ, դնելով ձեռքը ուսին-Терн, երբ նա հագած будуарный հանդերձանքով, վստահի эму է աչքերը притворным տեսքով ։ երկրպագություն.
  
  
  Մազերը Варнов էին սեւ, խիստ приправленными сединой. Նա մի փոքր cape
  
  
  
  
  
  բարեկազմ դեմքի առանձնահատկությունները եւ slim մարմին, որը թվում էր, թե գրեթե փխրուն. Նրանց կենդանիներ, չի նայի ամն-ego վառ կանաչ աչքեր, որոնց ոչ մի զգացմունք է, թեեւ նրանք կոշտ էին ու փայլուն, ինչպես emeralds, նա ներկայացնում էր маловероятную վտանգ է գոյատեւման աշխարհի ամենահզոր ազգի աշխարհում: Եւ հազիվ թե տղամարդ, որը կարող է անցնել գոնե մեկ փուլ Թերիի կամ նրա близнецом.
  
  
  "Այսօր երեկոյան իր կուղարկենք ձեզ եւ ձեր քրոջ", - ասել է նա հիմա ։ "Ինչ-որ բան է նշել марочным շամպայնը և հատուկ ընթրիք. Իսկ հետո անցկացնել միասին երկար էկզոտիկ գիշեր հաճույքները ".
  
  
  "Ես շատ կասկածում եմ, Варнов", - ասել է նա эму, մտնելով սենյակ ետեւում "Լյուգերա". "Ես ակնկալում եմ, որ այսօր երեկոյան դուք կարող եք վերադառնում է Միացյալ Նահանգներ ՝ որպես իմ բանտարկյալ".
  
  
  Ego անձը ընկել է դրոշի թույլտվության կատարումը, երբ նա շրջվեց դեպի ինձ. Առայժմ նա нащупывал խոսքերը նա ասել է Թերի, արի իմ սենյակում. Նրա ցանկանում եմ, որ դուք եւ ձեր քույրը էին հագնված և սպասում, թե երբ կգամ ձեզ համար ".
  
  
  Նա բացեց բերանը, որպեսզի ինչ-որ բան ասել, հետո շտապեց
  
  
  "Ես գիտեմ, թե ով եք դուք", - հանգիստ ասաց Варнов, նրա դեմքը արտահայտել է հանգստությունը: "Դա ձեզ զարմացնում է?"
  
  
  Էր, բայց նա ոչինչ չի ասել ։
  
  
  Варнов իջել է զանգվածային կաշի ամբիոն մահճակալի կողքին, скрестил ոտքերը եւ скрестил ձեռքերը կրծքավանդակի. "Դու մտածում ես, Carter, - շարունակեց նա շշուկով ժպիտով, - որ ես պատրաստ չէ նման լուծմանը, քանի որ այս? Իհարկե, ոչ ։ Երբեք ոչ կմասնակցեմ այդ սենյակ, քեզ կենդանի. Ու եթե մահանամ, գրեթե նույն պահին գրավել կեսը աշխարհը կվերածվի մոխրի ".
  
  
  "Ես այս ամենը գիտեմ, - ասացի ես: "Ես ապակոդավորել ձեր գաղտնի փաստաթղթեր, եւ ձեր պայմանավորվածության, ապարդյուն են ։ Թվեր 5-21-80-54-7 ինչ-որ բան է ցրվել է ձեզ համար? "
  
  
  Ego маниакальное դեմքի արտահայտությունը բռնկվել է, թե ինչպես մոմը քամու եւ погасло. Ինչ-որ ժամանակ նա կարող է տեսնել, թե ինչպես հանդերձում ego մտքի անցել են ներքեւ, կտրուկ բախվում են, ապա перебирают այլընտրանք.
  
  
  Նա shrugged եւ պատկերել է գունատ смиренную ժպիտը. "Դե, - ասաց նա, - ի վերջո, ոչ մի նշանակություն չունի ։ Բոլոր մարդկանց, բոլոր հիմար созданиям մահացու պետք է գա թել ".
  
  
  "Ազնիվ փիլիսոփայությունը", - պատասխանեցի ես:
  
  
  "Մենք երկու, - շարունակեց նա, - մենք մենակ այս բանտ սենյակ, կառավարելի խտությունը ։ Մտածիր այդ մասին: Մտածեք միայն, որ. Невыразимая ուժն է, որը մենք պահել ձեռքում": Նա դադար. "Մենք կարող ենք միավորել ուժերն ու միասին աշխարհի խմբագրել պետք չէ ։ Կամ մենք կարող ենք ոչնչացնել այլ, այլ հաջորդ մի քանի րոպե. Որ դա կլինի? "
  
  
  "Դա մեզ է, մեզ այլ", - ասացի ես: "Նույնիսկ վատ պարտվողը գիտի, թե երբ խաղը ավարտվել է. և ընդունում են իրենց կորուստները ։ Իսկ հիմա ձեզ տալիս եմ երեսուն վայրկյան այն է, որ լուծել ։ Եկեք ինձ հետ, եւ կկանգնեն դատարանի առաջ, կամ մեռնել այդ աթոռին. Անձամբ նրա, հուսով եմ, որ դուք ընտրել մահը: Քանի որ, որպեսզի քաշեք ձեզ հետեւաբար, անհրաժեշտ է ավելի շատ, քան մի քիչ, վտանգելով իմ պարանոցը.
  
  
  Спазмированные մատները մեկ ձեռքը, լարված месившие հաստ փափուկ գրիչ աթոռներ, Варнов դանդաղ դեմքով պատասխանեց. "Լավ է, եւ գա քո հետ", - ասել է նա: Նա разжал ոտքերը և, թվում էր, պատրաստվում էր կանգնել.
  
  
  Բայց հանկարծ նա հրում աթոռ armrest. Վերին փափուկ մասը ձեռքերը անմիջապես ստեղծվում է թաքնված петлях, բացելով մի փոքրիկ освещенную մխիթարել. Է nen էր մեծ կարմիր կոճակ, անջատիչ և пронумерованный հավաքեք.
  
  
  Երբ նա կտրուկ հարվածել կոճակը ձեռքի ափով, նրա կրակել эму կուրծքը: Այնուամենայնիվ, նրա մյուս ձեռքը արդեն тянулась է циферблату. Ուստի նրան կրկին կրակել է: Ձեռք содрогнулась եւ կրկին վերադարձել է переключателю. Ես չգիտեմ, թե դա рефлексивный ջղաձգություն մահվան կամ վերջին сверхчеловеческое ջանք մարդ, որը եղել է ընդամենը վայրկյանին հավերժության; բայց, ի զարմանս ինձ, ձեռքը շարունակել է իջնել, և այս դեպքում дернула անջատիչ.
  
  
  Համար նուրբ սեղմեք հաջորդեցին հեռավոր խլացված ձայներ колокольчиков եւ завывание sirens. Եթե այդպիսի ձայները կարող են թափանցել միջոցով հսկայական քարե պատերի եւ полутонны պողպատե դռների, նրա գիտեի, որ դրսում, այս կոմունայում զինվորների և բանվորների, դա էժանագին, лязгающий, разрывающий ականջները կոչ է օգնություն:
  
  
  Նրա մտադիր է ստիպել Варноу ինձ ասել է, որտեղ նա կերակրել կարևորագույն stylus, առանց որի չի կարելի կլիներ վերացնել детонирующие ազդանշանները սրտի ռիթմավարը. Բայց հիմա նա մեռած էր, стилусом ունեմ, եւ վերջին երեսուն վայրկյան тикали կողմում. առավել կործանարար բազմաթիվ պայթյունները է մարդկության պատմության.
  
  
  Աչքերը Вамова закатились, слепя մահը, երբ, թողնելով կարծիքով arrow իմ ժամ, այն, leaned է, խզել է ego բաճկոնը եւ գրեթե նույն շարժման պոկել է նրա վերնաշապիկը. Եւ դեռ stylus; подвешен է ego պարանոցի երկար արծաթե շղթայով!
  
  
  Ego կուրծքը մերկ էր, բայց шататься արյունով: Insanely նրա ջնջել արյունը четырехдюймового հրապարակում կաշվից, окаймленного երեք կողմերից պլաստիկ швом. Այն, просунул մատները տակ եզրին եւ հրում ետ տատանել կաշվից, բացելու բանալին մուտքի ego պարույր շուրջ փոքրիկ համարակալված կետերի շփման.
  
  
  Պահելով ասեղ, այնքան զգուշորեն, ինչպես նեյրովիրաբույժ ստիպում է դանակը, նրա անդրադարձել հուշում է նը շփման սկսած էլեկտրոնային համադրություն համար ազդանշան ՏԱՔԱՑՄԱՆ: Հինգ... քսանմեկ... ութսուն... հիսուն չորս... յոթ!
  
  
  Հիմա, իմ կարծիքով, ընկել է ժամեր. Չորս, երեք, երկու, մեկ ու - буг
  
  
  
  
  
  
  ! Ժամանակ տեղի ունեցած պայթյունի եւ փլուզման քաղաքների, որն այդպես էլ չի եկել, ես չորս վայրկյան առաջ պահեստի. Եւ կատարվեց!
  
  
  Կամ դա?
  
  
  Նրան, նայեց armrest աթոռին. Է կարմիր կոճակը գրված է եղել ԻՆՔՆԱՈՉՆՉԱՑՄԱՆ. Վրա անջատիչ մակագրություն: ՀԱԿԱԱՌԵՒԱՆԳՄԱՆ. Այժմ նրա ուսումնասիրել пронумерованный հավաքեք. Այն tagged with "ՈՒՇԱՑՈՒՄԸ" ՓԼՈՒԶՈՒՄԸ եւ շրջանառվել градациями զրոյից մինչև վաթսուն րոպե: Arrow ցուցիչ է, որը Варнов, ակնհայտ է, փորձել է զրոյի, կցանկանայի է վաթսուն.
  
  
  Վաթսուն րոպե մինչեւ ինչի? Է կարմիր կոճակը ԻՆՔՆԱՈՉՆՉԱՑՄԱՆ հրդեհվել է կանաչ брылев. Մյուս կոճակները, չեղյալ ժամանակավոր արգելափակման չի եղել, ուստի ես հուսով եմ, կրկին դրվի նույն կոճակը. Ոչինչ ։ Կանաչ սուրբ շարունակել է այրել.
  
  
  Նրա լսում. Հեռու մտահոգիչ զանգերը եւ ծովինար շարունակում էին բարձրաձայն բոռ. Նրա накинул շղթա ու գրիչով գլխին Варноу, հրել սարքը րոպե, եւ շտապում է օր ատրճանակը ձեռքին. Նրա рывком բացեց դուռը, և ինձ բարձրաձայն հնչում է колокольчиков եւ sirens. Նրա ստուգել, փակվել է արդյոք պողպատե դուռը, որպեսզի ոչ ոք չկարողանա մուտք եւ բացահայտել մարմինը Варноу, և նետվել է ողջ սենյակում պահպանության թունելի. Սկզբում նրան ոչ ոք չի տեսել և շտապեց օր ննջասենյակ երկվորյակների:
  
  
  Երբ հասել է նրա համար դառնում են թվացել երկու զինվորների հետ հրացաններով եւ прицелились. Նրա прижался օր տեսախցիկի հետ, երբ նրանք կրակել են, բայց վրիպեցին. Նրա զգուշորեն կրակել է ուղիղ ձեռքերը առաջատար. Երբ նա кувыркался եւ ընկավ, այլ արագ նահանջել համար ուղեցույցները.
  
  
  Այն, բախել դուռը եւ բղավում անունը. Թերի выглянула հսկայական աչքերով, ապա բացվել է, թող ինձ, եւ захлопнула դուռ.
  
  
  Երկու աղջիկները հագել էին неприметные, գրեթե խիստ մոխրագույն կոստյումներ. Օրը նստած զույգը փոքր նույնական ճամպրուկների.
  
  
  "Մոռացեք այդ մասին", - ասացի ես: "Մենք ծանծաղուտի մեջ խրված, եւ դուք պետք է առաջ շարժվել շատ արագ իրականացնել ih. Պատրաստ եք?
  
  
  Երկուսն էլ լրջորեն кивнули.
  
  
  "Ինչ-որ բան շուրջը երբեւէ կրակել пистолету?"
  
  
  "Իմ հայրը սովորեցրեց ինձ կրակում են թիրախները շուրջ իր ատրճանակից", - առաջարկել է Թերի.
  
  
  "Jerry-ի?"
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Ես միշտ էլ ատում է զենք. Սակայն, եթե պետք է, կարող եմ նրա նպատակը եւ քաշեք ձգան ".
  
  
  Նրան մոտեցել է распростертому մարմնի Մարկուս եւ խլում ego ատրճանակ ՝ ատրճանակի պատյան. Նրան հանձնել ego Թերի. "Կրակել", - ասել է իր էյ. "Արի, գնացինք!"
  
  
  Նրա զգուշությամբ պահեց om թունելի. Ահազանգ դադարել է, լռություն է խախտվել. Մենք անկում են ապրել կողմ առաջին повороту թունելի, прижимаясь է հառաչել. Այնտեղ ես իջել է ներքեւ եւ տարածման առաջ, դեռ չի կարողացել հայացք համար ուղեցույցները.
  
  
  Երեք ոտքերը այնտեղից отступивший զինվոր կանգնած է եղել առաջիկա պատերը հրացանով պատրաստ. Նա տեսավ ինձ վայրկյան ավելի ուշ, եւ նա կրակել է эму կրծքին: Իմ նպատակն է բարձր այդ անհարմար վիճակում է, եւ նրա կտրուկ բռնել ego բերանը, таращить աչքերը նախագահն մի քանի առջեւի ատամների առաջ է անցել ego ուղեղի.
  
  
  Երբ մենք անցել mimmo ego մարմնի, աղջիկները մնացել է, եւ նայում ներքեւ արտահայտությամբ զզվանք. Զինվորի մոտ եղել է իր մոտ ատրճանակ. Այն, leaned է, որ վերցնել և հանձնել է զենք Jerry-ի. Մի պահ նա նայեց ատրճանակ, քանի որ, եթե դա եղել է մահացու dragon. Բայց հետո, սեղմելով ուսերը, նա հարցրեց ինձ, թե ինչպես օգտվեն, եւ ցույց տվեց իր էյ.
  
  
  Այժմ մենք устремились ելքի, շուրջ թունելի, որտեղ նրա ստուգում, թե արդյոք прячущихся զինվոր ։ Չգտնելով ոչինչ, մենք դուրս են եկել ցերեկային брылев. Մենք շտապել ըստ շավիղ մի քանի բակերում եւ բախվել մի քանի զինվոր ։ մեզ արագ քայլերով գնում են տղամարդիկ աշխատանքային հագուստով ։ Նրանք безоружны, ուստի այն չի փորձել om կրակում են. Նրանք նույնիսկ չեն взглянули ինձ. բայց հետաքրքրությամբ նայեց աղջիկների մահվան.
  
  
  Իսկ հետո, իր, հիշեց, որ նույնպես եղել է աշխատանքային հագուստով, տղամարդիկ այնքան отвлечены տեսքով աղջիկներ, որ չեն կարողացել նայում է ինձ ուշադիր. Հնարավոր է, աշխատանքային տիպային այնքան շատ էին, որ բոլոր նրանք հայտնի են մեկը մյուսին ։
  
  
  Նրա դադարեցրել է հետ քաշել եւ տարել աղջիկների բլուր, усыпанный մեծ boulders, որոնք ծառայել են կացարանով եւ կացարանով. Երբ այն կանգ է մեծ սայլակ, և կրկին նայեցի ներքեւ, որպեսզի համոզվեք, որ մեզ հետևում են, երկու տղամարդկանց ձեւով, մեկի վրա, որոնց շուրջ եղել սպայական տարբերանշաններ, դուրս են սայլակ հետ հրացաններով, ուղղված բաց մեզ հեռավորության վրա վեցերորդ ոտքերը.
  
  
  Նա չի լսում մեր ձայնը, ու ինձ բռնել է "люгером", կար ժամանակ բարձրացնել ego.
  
  
  "Վեր կաց վճարումների հենց այստեղ եւ ասա ինձ, դու ո ՞ վ ես" - ինձ ասաց սպան-ի ռուսերեն.
  
  
  Բարեբախտաբար, ինձ սովորեցրել են խոսել այդ լեզվով անբասիր ելույթով, ու արագ ասաց ՝ -ռուսերեն: "Ես Բորիս Իվանովը եւ մայոր Рашки ինձ հանձնարարել է անցկացնել այդ աղջիկների լեռնոտ միջավայրում ժայռերով, որտեղ նրանք պետք է լինեն ապահով, քանի դեռ վտանգը չի миновала ".
  
  
  Սպա ухмыльнулся, նայեց ինձ բաց աչքերին եւ ասաց Մայոր չի шталь էլ ուղարկել աշխատանքային է солдатскую աշխատանքը: Համենայն դեպս, նշանակումը աշխատանքային - դա իմ անձնական խնդիրն է, եւ նման անունից, ինչպես Բորիս Իվանովը, իմ ցուցակում չի եղել: Չի հիշում եմ և քո անձանց օտարերկրյա պայծառությունը, առանց կասկածի, ամերիկացի. Այսպիսով, դուք պետք է Մականունով Քարտերի, որոնց համար մենք охотимся. Մեծ դժվարությամբ, անգամ դու հագնված, ինչպես մեկ շուրջը ". Երբ սպան հրապարակեց դա բավականին երկար մեղադրական եզրակացությունը, այն թաքուն նայեց աղջիկներին:
  
  
  
  
  
  Երբ սպան հրապարակել է երկար մեղադրական եզրակացությունը, այն թաքուն նայեց աղջիկներին: Նրանք մռայլ озадаченные հայացքները մարդկանց, որոնք չեն հասկանում լեզուն, որով նրանք խոսում են, բայց, միեւնույն ժամանակ, նրանք կարծես напуганными և հիմար, քանի որ Թերի նայում անգութ դիրքորոշումը ռուսների հետ взведенной հրացանով ինչ-որ բան մտերիմ է խուճապի:
  
  
  "Դուք կհայտնաբերեք աջ ձեռքը, - ասել է ընկեր սպա, եւ պարզապես կաթիլ ատրճանակը գետնին. Եւ ապա դուք կհամաձայնվե մեզ հետ":
  
  
  Հետո ակնթարթային տատանումները, երբ երկուսն էլ տղամարդիկ мигая նայեց ատրճանակ, որը նրա безвольно պահել է իր կողքին, իր расслабил մատները, եւ "люгер" ընկել է գետնին. Հանգիստ թակոց, որը նա արել է զգում, երբեք չէր լսվում ։ Ձայնային ընդհատվել է երկու грохотами արված մոտ ընկեր ընկերոջը, կարծես հսկա ձեռքերը хлопали ինձ ականջները.
  
  
  Քանի դեռ այն իմաստով լրիվ անիրական լինելը դիտարկվում է, որպես սպա, проткнув գլուխը մեկ աչքով, դանդաղ отшатнулся, փլուզվել է ծառերին., նետեց հրացանը եւ повалился կողմ երկիր:
  
  
  Ego ընկերն է, ով ստացել է հրազենային վնասվածք ՝ պարանոցի, լցվել կարմիր, երբ նա ընկավ ծնկների եւ ընկել է առաջ, դեռ squeezing հրացան ձեռքին ։
  
  
  Ինչպես հետեւում է ինձ, դեռ մատնանշելով ծանր ծխացող ատրճանակ Մարկուս նստած էր Թերի, նրա գեղեցիկ բերանը образовывал մեծ կլոր, լուռ ооооо ...
  
  
  Jerry էլ պահել ատրճանակ, թեեւ էր. առանց խանդավառության բարձրացրել է եւ ապարդյուն прицелился.
  
  
  Հանկարծ Թերի իրավունք " ատրճանակ, ընկել է գետնին ու заорала. "Դու - դու պետք է կրակել միաժամանակ", - всхлипнула նա, մեղադրելով Jerry, որը նայում է մահացած զինվոր, նույնպես լաց լինել.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую գլուխը Փիլիսոփայական, այն մեղմ ասաց: "Ես պարտական եմ քեզ, girl. Աստված իմ, ինչպես եմ ես քեզ պետք է, ես! "
  
  
  Նրան տարել իր заземленный Люгер, ապա վերցրեց om, այնպես էլ իր գիրկն, գրկեց եւ ասաց, "Գնա, փոքր սմայլիկներ զինվորները, գնացինք!"
  
  
  Քսան երկու
  
  
  Երբ մենք արագ բարձրացան բլրի գագաթը, низменному пригнувшись, перебегая ռոքի, մենք սկսեցինք кружить է ուղղաթիռի հարթակում. Բաց է մեր առջև դուրս է շենքերով լի էր զինվորներին, նրանց, ովքեր փնտրում են մեզ: Որոշ աշխատանքային հանձնել են զենք, եւ նրանք էլ էին հետապնդում մեզ: Ստանալ հնարավոր չէր, ուստի մենք թաքնվել էին մի փոքրիկ գրպանում երկու հսկայական boulders ձեւով նստած պպզած նախապատմական տեսիլքներ.
  
  
  Աղջիկները նստած հետ ошеломленными անձանց, զենք դնելով իր ծնկի.
  
  
  "Ես չեմ հասկանում, թե ինչպես է դա քեզ ստացել էր ձեռքերի, - ասացի ես: "Ինչու զինվորները չեն տեսել ձեր զենքի?"
  
  
  "Քանի որ", - ասել է Թերի, - երբ մենք իջանք ներքեւ, տեսանք մոտեցող աշխատանքային, այն tucked ատրճանակ տակ գոտի պոռնիկ, եւ накинул նրա բաճկոնը. Նրա արել է ի նշան Jerry-ի, եւ նա արել է նույնը. Այդ комья չի կարող վնասել մեզ, բայց ես մտածեցի, որ եթե իրենք տեսնեն զենք, դրանք կբարձրացնեն տագնապ. Այնպես որ, երբ սպան և ego ծառաները դուրս են վազել իրենց հրացաններով եւ սկսեցին խոսել ռուսերեն, նրա, шепнул Jerry եւ ասաց Вытащи հրացան, ու կրակում են, երբ քեզ ткну" ".
  
  
  Թերի вздохнула: "Բայց նա չդիմացավ դրան ։ Նա струсила, այնպես չէ՞, քույր? "
  
  
  "Նրան, հավանաբար, չի կարողանա կրակել է օձին, եթե նա ցանկում, որպեսզի հարվածել է ինձ", - պատասխանել է Jerry-ի.
  
  
  "Ցանկացած դեպքում, - ասացի ես, - դա եղել է համարձակ խաղ է և բավականին խելացի խաղ. Դուք էլ շատ խելացի կատուներ. Այնպես որ, թե ինչու դու притворяешься բութ շիկահեր? "
  
  
  Jerry պատասխանել է կորի ժպիտով. "Դե ինչ, - ասաց նա, - մենք վաղուց գիտեն, որ տղամարդկանց դուր է գալիս զգալ իր գերազանցությունը. Իսկ եթե դուք սեռական փոքրիկ շիկահեր, դուք կարող եք ստանալ մի տղայի շատ ավելի մեծ է, եթե տալիս эму գեղեցիկ է, բայց հիմար ռեժիմ ".
  
  
  "Դա ոչ թե կեսը", - ասել է Թերրին: "Եթե դուք թաքնվում նման կամերային շղարշով, դուք կարող եք դիտել, լսել, մտածել ու ամեն անգամ դուրս գալ առաջին տեղը: Քանի որ, երբ դուք кажетесь пустоголовым, դուք գնացեք-ին սկսել է երկրորդ պլան ։ Դուք փնտրել վտանգավոր է, ինչպես կահույք. Եւ, հետեւաբար, մեծ անիվները, որոնք փորձելու են խաբել ձեզ տարբեր եղանակներով, թույլ է բացահայտել իր գաղտնիքները "
  
  
  "Դուք երբեւէ մտածել դառնալ լրտեսների?" է, - հարցրեց նրան смешком.
  
  
  Om գլխի кивнули գրեթե միաձայն.
  
  
  "Ըստ իր հայեցողության, - ասաց Jerry, - մենք մի քիչ шпионим. Ղեկավարների համար կորպորացիաների. Գործարար բաներ. Բայց դա բարդ է, безжалостная խաղ է, եւ մենք ցանկանում ենք ավարտել այն. Մենք մտածեցինք, որ այս шарада սովորական արձակուրդի ". Նա նայեցի կտրուկ խութ քարի. "Որոշակի արձակուրդ. Մենք կարող ենք միանալ WACS, ավելի շատ հանգստանալու, եւ պետք է ավելի մեծ անվտանգության համար":
  
  
  Кивнув, նրա վերբեռնման նոր обойму է "Люгер". "Եթե մենք երբեւէ выберемся այստեղից կենդանի, նրա запомню ձեզ, աղջիկներ", - ասացի ես: "Դուք ունեք շատ տաղանդներ", - հավելել է նա հեգնանքով.
  
  
  "Դու վատ ես մտածում, դուրս գալ կենդանի է?" - ասել է Թերի, закусив շուրթերի.
  
  
  "Ես ձեզ հետ ազնիվ. Բացահայտ հիմա դա չի նայում լավ. Նրա ուսումնասիրել իրենց ժամերին: "Ինձ մոտ այնպիսի զգացում է, որ եթե մենք նայում ներքեւ: այդ ամրոցը քարե դարից այս ուղղաթիռի ривненской քսան հինգ րոպե, մենք նայում ներքեւ երկնքից. Կամ վեր - ից է դժոխքի ".
  
  
  "Ինչ է դա նշանակում?" - ասաց Jerry, նրա հոնքերը մեծանում է մինչեւ. "Լսեք, նրա ոչ երջանիկ եմ այս աշխարհում. Բայց ես պատրաստ չեմ մեռնել ".
  
  
  "Կարծում եմ, որ ավելի լավ է իմանալ, թե ինչ է դա նշանակում", - պատասխանեցի ես: - Ամեն դեպքում, դա միայն հիմնավորված ենթադրություն է ։ Ու եթե այն ճիշտ է, ապա նախապես զգուշացնել ձեզ ոչնչով չի գնա լավ է ։ ".
  
  
  
  
  
  
  "Դուք գիտեք թե ինչպես կարելի է կառավարել ուղղաթիռը?" - ասել է Թերրին:
  
  
  "Այո" ։ Այն կարող է թռչել, գրեթե ամեն ինչ. Եւ իմ մասին տեղագրություն հետաձգել է մեզ մոտակա քաղաք: Բայց եթե ամեն ինչ լավ է, ունենք նիստ, որը գիտի ամեն թիզ այդ երկրի ".
  
  
  Նրա искоса նայեցի ներքեւ միջոցով տարածության միջեւ քարերով: Իմ ձախ ուղղաթիռ նստած կենտրոնից հեռու է իր տարածքներ. Ego տեղափոխեցին մի փոքր հեռավորության վրա, մոտ резервуару. Նրա համար, հույս է հայտնել, որ դա նշանակում է, որ Ингрэм խեղդամահ է արել թռչուն. Թե որտեղ է նա? Որտեղ էր Պիլար? Հարթակն ու հարակից տարածք էին пустынны. Դին ՝ պահակ էր հանվել:
  
  
  Պիլար, պետք է, թաքցվում է ։ Կամ բռնել? Եւ, վերջապես, նրան հարցրել է իրեն, թե ինչպես են զինվորները իմացանք, որ որս Մականունով, Carter? Երբ Варнов մեռած է, ով կարող է փոխանցել բառը.
  
  
  Տրամաբանական ընտրությունը բացատրություն, թվում էր, հետևյալն է այն մասին, որ կամ Պիլար էր схвачена, եւ nah խոշտանգել են ճշմարտությունը, կամ Ингрэм փախել է եւ проговорился.
  
  
  "Ես պատրաստվում եմ ստուգել իրավիճակը հարթակում համար ուղղաթիռի", - ասացի ես: "Նրա համար, ուզում եմ, որ դուք, աղջկա, մնացել են այստեղ: Մեզ մոտ կարող է երեք երբեք չի ստացվել ։ Մյուս կողմից,, եթե քեզ բռնել են, դու կարող ես հավակնել լինել հիմար և ասել, որ պարզապես վախեցել է եւ թաքնվել է, դեռևս կրակոցներ չեն ավարտվի":
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Քեզ համար դժվար չէ հավակնել լինել тупицей?"
  
  
  Նրանք թույլ усмехнулись, և ուղարկեցիր ինձ մի քանի разбавленных ժպիտների.
  
  
  "Հիմա, - շարունակեց ես, - այդ փոքրիկ գործակալ անցքը միջեւ քարերով դուք կարող եք հստակ տեսնել подушечку. Եւ նա ուզում եմ, որպեսզի մեկ շուրջը մշտապես հետեւում է այդ. Երբ նրա спущусь այնտեղ, եթե ամեն ինչ հստակ է, նրա հանեմ արտահագուստի և ասի սպասել է կոստյումով, որն ինձ. Դա կլինի ձեր ազդանշան այն բանին, որ հանձնել դուբլը. Ես նկատի ունեմ դուբլը ".
  
  
  Երկուսն էլ լրջորեն кивнули.
  
  
  "Եթե դուք տեսնում եք, որ կան խնդիրներ, մնացեք տեղում, մինչեւ ես կտամ ազդանշան է, որ ամեն ինչ վերջացած է: Այն նույնպես կարող է լինել բոլորովին մեռած. Եթե դա ձեզ համար ակնհայտ է, դուրս եկեք և սկսում է իր անմեղ արարքը: Եւ չեն ստանում բռնել ձեր զենքի. Избавься նրանց."
  
  
  Նրա շարժվեցի հեռանալ, կանգ է առել. Նրան winked եւ տվեց նրանց փոքրիկ հրավառություն:
  
  
  "Goodbye, Նիք, - ասաց Jerry-ի.
  
  
  "Ցտեսություն և հաջողություն քեզ, Նիք, - ասել է Թերրին:
  
  
  Նրան, շրջվեց ու աղավնի
  
  
  Հհ Քսան երեք
  
  
  Է եղել, շատ զինվորներ եւ մի քանի բանվորներ, որոնք шарили լանջերին է մի խումբ շենքերի հետեւում է ինձ. Բայց երբ նրա sneaked է waterfront անկեղծ միջոցով հարթակ է ուղղաթիռ, ոչ ոք նրան չի դիմավորել.
  
  
  Շրջապատը կարծես հիմա безлюдными եւ հանգիստ. Բացակայությունը զորքերի չի թվացել ինձ հատկապես սպառնացող. Միանգամայն հնարավոր է, որ прочесав շրջապատը ուղղաթիռի զինվորները կենտրոնացած են իրենց ջանքերը բարձրադիր նկատմամբ կենտրոնը համալիր, որտեղ շատ ավելի կացարաններում.
  
  
  Մյուս կողմից.
  
  
  Ցատկելով շուրջ թաքնվում է իր մեկնի ըստ բլուր է ուղղաթիռի հարթակում. Նրա նայեց ուղղաթիռ. Նա կնոջը կքանստած դատարկ եւ անպաշտպան, պատրաստ է թռչել երկնքում. Իմ էլեկտրական ժամացույց ինձ ասացին, որ մնացել է տասնչորս րոպե - ավելի շատ ժամանակ. Համար Вильгельминой նրա, մոտեցավ կետի մոտ օր бетонного պաշտոնը պահպանության. Դուռը փակ է եղել, եւ նա մոտեցավ մեկ շուրջը նեղ պատուհանների մետաղական grills, որպեսզի հայացք ներսում.
  
  
  Այդ պահին դուռը распахнулась. Նրա ընկել ничком եւ բարձրացրել է "люгер է, որ կրակել մոռացա. Սակայն, իմ նպատակը եղել է երկար սեւ մազերը եւ ընկերական зубастая ժպիտ.
  
  
  Դա եղել է Pilar! Եթե ատրճանակ, որը նրան էյ թողել, որը կցվում է նրա գոտկատեղը, նա նայեց բոլորովին կանացի եւ ցանկալի.
  
  
  Նրա расслабил մատը ձգան, ու կանգնեց հեգնանքով, ապա օգտակ մեջը комбинезона եւ поднес Люгер է кобуре.
  
  
  Պիլար մոտեցավ ինձ գրկաբաց. Նա գրկեց ու համբուրեց ինձ ։ "Նիկ!" - ասել է նա. "Ես վստահ եմ, նրան լսել է կրակոցներ, եւ մտածեցի, որ դուք, հնարավոր է, ..."
  
  
  Նրան ժպտում էր: "Նա միայն կիսով չափ մեռած է", - ասել է իր էյ. "- Ից: աղբյուր ' bbc russian Որտեղ Ингрэм?
  
  
  "Նրանք տարան նրան: Որպեսզի պատժել ego այն պատճառով, որ նա է ձեզ բերել այստեղ ".
  
  
  "Դուք կարող եք մահանալ om" կարգապահություն ", - ասացի ես:
  
  
  Այն մղվում է առաջ, և մեկ անգամ ևս восхитилась ինձ ։ - Դուք փնտրել измученным, Նիկ. Նա вздохнула. "Դու մեծ մարդ է, եւ ես ատում եմ քեզ կորցնել". Նա выдернула ատրճանակ ՝ ատրճանակի պատյան մտցներ նախիջեւան եւ ego իմ կրծքեր ձեռքով, այնքան կայուն է, որ դա կարող է լինել մի կտոր է դարձել, բանտարկյալ է վիզա. "Բայց, - շարունակեց նա, - ձայնը նման է, ինչպես ասում են, թխվածքներ խնդիր չկա, իսկ?"
  
  
  "Ուրեմն, դուք ամբողջ ժամանակ եղել է մեկ այլ թիմում", - ասել է իր, իսկապես запинаясь, քանի որ կասկածում է, թե ամեն վայրկյան նա պատրաստվում էր սպանել ինձ.
  
  
  "Ոչ, - պատասխանեց նա, - ոչ այնքան. Նրա կրկնակի գործակալը, մետաղադրամը երկու անձանց հետ: Նրա գաղտնի ծառայում, ինչպես նաև притворяюсь գործակալի ձեր Russian Երկուսն էլ ինձ լավ վճարում: - դե, լավ է, շատ լավ է ։ Իսկ իմ սերը փողի ավելի շատ է, քան սերը ցանկացած երկրում, հասկանում եք? Նա ընդամենը ժպտաց.
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Չկա, չեմ հասկանում ։ Շատ պարզ է ։
  
  
  "Ռուսաստանը, - ասաց նա, - իրական եւ պաշտոնական ԽՍՀՄ-ի կառավարությունը հանձնարարել է ինձ բացահայտել այդ բազան գործառնությունների, որ Варнова, գեներալ Жизова եւ ego անկախ խմբակցությունը կարելի էր զսպել, նախքան նրանք հանգեցնի գործողություն միջուկային ռումբ.
  
  
  
  
  
  Սա բացահայտ պատերազմ է Ամերիկայի հետ ։ Եվ այսպես, ինչ-որ ժամանակ նրան էր ձեր դաշնակիցը ։ Բայց հետո, երբ տեսա, որ լավ գեներալը չի կարող պարտվել միջոցով Варнова հաղթել հզոր ԱՄՆ-ն, ինձ համոզել են միավորել ուժերը: Սա մեծ-ստրատեգիական Ռուսաստանի համար, եւ որը գտնվում է իշխանության կառավարությունը ենթարկվի, երբ հեղաշրջում կիրականացվի ".
  
  
  Նա կանգ է առել, և այժմ նրա մատը ամուր քամած կշռված փոխարժեքով.
  
  
  "Բացի այդ, - հավելել է նա, գեներալ վճարել է ինձ համար ֆանտաստիկ գումար. Իմ դրամական գոտին վերածվեց հաստ գոտին արժույթի. Եւ իսկապես, փողը վեբ ուժը, որը նրան поклоняюсь ".
  
  
  Նրան ցանկացել է ասել, hey, որ Варнов մեռած է, բայց գիտեի, որ նա ինձ չի հավատա ։ Ու դուռը: այս սենյակում պետք է լինի պայթեցվել է հզոր պայթուցիկ, նախքան այդ փաստը ապացուցվի. Նույն հայացք ժամերին ինձ ասաց, որ մնացել է ընդամենը տասը րոպե:
  
  
  Ինչպես էլ այն էր մեզ, այդ բուռն մտքերը կոպտորեն ընդհատվել է, երբ Պիլար оскалилась է гримасе եւ հրատարակել է բարձր բարձր սուլել.
  
  
  Ակնթարթորեն դուրս է հետեւի տեսանկյունից պաշտոնը պահպանության շտապել է երեք զինվոր է հրացաններով. Նրանց ուշադիր հետևում էր գեներալ Жизов, շքեղ իր обшитой мундиром ձեւով. Դոբերման և գերմանական հովվաշունը պայքարում շղթա; նրա առաջ скакали поводки.
  
  
  Երբ այս нечестивая խումբը շրջապատեց ինձ, Жизов հրամայել Պիլար ազատել ինձ իմ զենքի. Ու ձեռքը, որը զբաղվում է այնպես նուրբ ласкала ինձ, ներխուժել է իմ հագուստ, գտել է, եւ люгер, եւ стилет, և պարզաբանում է ih.
  
  
  "Ես հիանում եմ այնպիսի ահռելի թշնամի, Carter, - ասել է գեներալը: "Բայց իմ հիացմունքն չի ներառում գթասրտություն. Ուստի կարծում եմ, որ պատիժը պետք է համապատասխանի հանցագործության: Եւ որ կարող է լինել այնքան տեղին է, որ կերակրել է կենդանին այլ նման. Թեեւ, իհարկե, դա ավելի բարձր տեսակը ". Նա բազմանշանակ նայեց ներքեւ, շների, որոնք, նայելով ինձ մնացել չարորակ ատելության հետ աչքերով, зарычали և ցույց տվեց ինձ իր փայլուն, հոգնած մինչև միս ատամները.
  
  
  Երբ նա այս ասաց, նրա սկսեց խաղալ անհեթեթ անհամաչափ մեծ ամուսնանալ-ժապավենից համար գոտի, նվիրաբերել է ինձ Ստյուարտ Վաշինգտոնում: Մտածելով դեպքում անկանխատեսելի իրավիճակներում ապագայում, նրա застегнул գոտին, որը կողմ է ego, շուրջ комбинезона. Դա придавало իմ հագուստով ծիծաղաշարժ տեսարան, բայց նաեւ ներգրավել հատուկ ուշադրություն пряжке.
  
  
  Հիշելով, որ ժապավենից վաղուց погружали է соленую ջուրը, նրա մտավոր хвастались Ստյուարտի համար, ինչ նա արել է пряжку ամբողջությամբ անջրանցիկ.
  
  
  Երբ նրա, ակնհայտ է, արել է խորամանկ քայլ, որպեսզի расстегнуть пряжку, գեներալ բռնել այդ քայլը.
  
  
  "Վերցրեք ձեռքը պատերի!" - проревел նա: Նրա հնազանդվեց այնպիսի տեսքով, կարծես ինձ բռնացրել են ձեռքով ՝ մահացու բանկում թխվածքաբլիթներ.
  
  
  "Վերցրու նրա գոտի եւ առաջարկել է ինձ!" - скомандовал նա Պիլար.
  
  
  Հետ пренебрежительным "բռնել" - "եք - ոչ թե մենք": Ժպտալով Պիլար расстегнула գոտի եւ փոխանցել ego Жизову. Երբ մեկ զինվոր ըստ զավթել է շների, նա սկսեց ուսումնասիրել om, ժամանակ առ ժամանակ բարձրացնելով հայացքը, ուղարկել ինձ узкоглазый կարծիքով ինքնակառավարման բավարարվածության.
  
  
  "Ամերիկյան մեթոդը թաքցնելու մանրանկարչության զենք, - ասաց նա, - բավական խելացի է, որպեսզի խաբել ցանկացած հնգամյա ռուս տղայի. Որ դուք ունեք այստեղ, ներսում, ինչպես նաեւ? Однозарядный ատրճանակ? Switch դանակի? Կամ ավանդական цианистые դեղահատերը? "
  
  
  Աշխատում է փնտրում վատ որը թաքցված էր սոխի пружинной սողնակ, նա ասել է. "Որպես ուղղակի ապուշի. Այս завитке tucked հեռու բռնել եւ...
  
  
  Նա прищурился, փնտրում пряжку-խրտվիլակ, երբ ական-ծուղակ պայթել է մի վառ ձայնի, ձայնի անդրադարձել է լեռներով եւ կարճ արձագանքել разнесся-ի каньону ներքեւում.
  
  
  Ձեռքերը, державшие пряжку, անհետացել էր, եւ, գեներալ դանդաղ двинул кровоточащую культю անձի նկատմամբ, որը եղել է բաց, քանի որ, եթե դա եղել է гниющий կրամնիկ-մագնուս կարլսեն. Նա повалился գետնին.
  
  
  Այն ժամանակ նետվել է նրան ու կտրել պարանոցը զինվորին, որը մի ձեռքում պահել поводки, իսկ մեկ այլ ատրճանակ-գնդացիր: Նախքան նա ընկել է, նրա grabbed հրացանը եւ скосил ego կապ կարճ հերթերի, որը զբաղվում է նետում դուրս om ներքեւ, ինչպես խաղալիք բադ dash. Պիլար մտցներ նախիջեւան ատրճանակ ինձ կյանքում, ուստի նրան, համբուրեց նրան հրաժեշտ առաջատար համբույրով առանց սահմանների".
  
  
  Զինվոր, որի կտրել կարատեի, կրկին оживал, սկսել է բարձրանալ. Նրա откинул ego առաջ եւ սեղմված երկրի եւս մեկ արագ рывком.
  
  
  Նրան սպասում է, որ շները անմիջապես бросятся ինձ. Բայց, ընդհակառակը, նրանք դիմել է իր անօգնական տիրոջը, որը այնքան դաժան վիրավորել om եւ դաժան жевали այս արյունոտ մնացորդը տղամարդիկ:
  
  
  Այժմ նրա հանել արտահագուստի և, համոզվելով, որ stylus եւ փոքրիկ կաշվե кодовая բուկլետ հետ расшифровочными գրառումների են գրպանում, իմ բաճկոնը, դիմել монструобразным валунам. Առատորեն բարձրացնելով և ձեռքերը երկարած, նրան է ուղարկել աղջիկներին լայն ահազանգ է հաղթանակի եւ hi.
  
  
  Մի պահ նրան նայում, թե ինչպես են նրանք карабкаются ժայռերի ու մրցավազքում է waterfront, om արդար մազերով գլուխները покачиваются արեւի. Ապա վերցրեց այն Люгер եւ стилет երկրից մոտ Պիլար. Նրա կանգնեց դրա վրա ու մտածել ինչպես չար գեղեցիկ. Ինչ կորուստ!
  
  
  Նրան, շրջվեց, որ հեռանա, ապա, ուշացած մտքի, որի նպատակն է եղել ոչ թե ագահությունը, բացել է
  
  
  
  
  
  ee վերնաշապիկին եւ հանել է այն, որ նա հեղուկներ և արյան, ինչպես հաստ գոտին արժույթի, իսկ հենց գոտին գումար.
  
  
  Վերցնելով ego հետ, նրա, վազեց ուղղաթիռին: Նրա ստուգել ցուցիչ վառելիքի մակարդակի, քիչ էր մնում լաց լինել ուրախությունից, երբ հայտնաբերել է, որ բաք լի, եւ грел շարժիչը, մեծ բերան вертелась, երբ աղջիկները нырнули եւ взобрались երկայնությամբ.
  
  
  Նրա թափ է հավաքում, отрегулировал քայլ է, եւ մենք отлетели երկրի վրա, ինչպես հսկա бескрылая թռչուն, испуганная կրակոցով որսորդական հրացանով. Տակ համալիրի շենքերի, որտեղ տեղի է ունեցել ճակատագրական դավադրություն Нокса Варнова եւ Անտոն Жизова, թվում էր, растворялся է երկրի վրա, երբ մենք բարձրանում էին և ускользали.
  
  
  Վարորդական միջոցով առգրավում սարերի միջև, շարժիչ mimmo հսկա вытянутого մատը սայլակ, մենք գրեթե կորցրել տարածք նշանակում է.
  
  
  Սակայն մի պահ անց այն դարձել է մեզ համար զարմանալի է որոշակի, քանի որ այն պայթեցվել է, հրկիզվել, измельчено ատոմային պայթյունից, որի նրան սպասում ամեն վայրկյան, քանի դեռ նայում ժամերին: Երբ հնչում է հասել մեզ, հարվածային ալիքները հասել են մեզ ։ Ուղղաթիռի բարձրացրել, подпрыгивали եւ крутили, կարծես ego дразнила հսկայական ձեռքը:
  
  
  Ослепляющий սպիտակ սուրբ այնքան վառ, որ մենք ստիպված են եղել հեռացնել վզգլյադ " - ը: Բայց երբ ուղղաթիռը դադարել, մենք կրկին սպառնում է պայթյունի վայրը և տեսանք գունատ ծխագույն драгнет поднимающегося, ընդլայնվող ամպեր.
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց измученным, անձանց երկվորյակների և ասել է: "Այո, իրականում. Դա մի մեծ, պապս պայթյուն է որոտացել: Նրա համար, գիտեր, որ այն մոտենում է. Ձեզ հետաքրքիր է, որ ես չեմ տեսել իմաստ նախազգուշացնել ձեզ? Դուք պետք է հիստերիկայի մեջ են ընկել խուճապի մեջ են ".
  
  
  "Իսկ ինչո ՞ ւ դուք չեք վախենում?" - խելամիտ հարցրեց Թերի.
  
  
  "Քանի որ մահվան վտանգը ինձ համար գրեթե սովորական մի բան", - պատասխանեցի ես: "Յուրաքանչյուր խնդիր: նա քայլում է ինձ արմունկով".
  
  
  "Ամուսնական?" - ասել է Jerry-ի. "Ինչ խնդիրն է? Պատմեք մեզ, թե ինչ եք անում. Պատմիր մեզ, թե ամբողջ այդ սարսափելի բիզնես ".
  
  
  "Թե ովքեր են այդ մարդիկ?" - հարցրեց Թերի. "Իսկ թե ինչ է եղել այն շենքերում?"
  
  
  "Ինչ շենքեր?" Նրան ասաց. "Ինչ մարդիկ են? Մարդիկ չեն եղել: Շենքերի չի եղել ։ Om երբեք գոյություն չի ունեցել ".
  
  
  "Նովոստի պայթյունի կմտնեն թերթի վերնագրերում, ապա մենք կարող ենք պատմել ողջ մեր ընկերներին, թե ինչ է տեղի ունեցել", - ասել է Jerry-ի.
  
  
  "Դա երբեք չի հասնի" թերթերի, - ասացի ես: "Եթե ինձ հարցնեն, նրա հրաժարվի փոքր գիտելիքները պայթյունի եւ իրադարձությունների շուրջ. Թեման փակ է: Ժամանակահատվածում! "
  
  
  "Քանի որ դու կարող ես լինել այդ խորհրդավոր դեմքը...", - սկսեց Թերի.
  
  
  "Իմ աշխատանք է առեղծված, - ասացի ես: Ապա ժպիտով: "Իսկ նրա phantom, ոչ թե գոյություն ունեցող իրականում delle պարզապես իմիջը քո երազանքները:"
  
  
  Նրա մեկնեց Թերի գոտին գումարի հետ, եւ ասաց, "Ես պետք է քեզ, թանկագինս, եւ կա մի փոքր կանխավճարը. Ես պարտական, այնպես էլ ձեզ. Եւ կասկածում, որ այս կեղտոտ-հարուստ գոտու բավական է բացել խանութ.
  
  
  Հհ քսանչորս
  
  
  Երկու օր անց ինձ ամրացրել միջեւ атласными простынями անկողնում չափի թենիսի իրականում թանկ ու շքեղ հյուրանոցի համարում Royal Curasao է պարսից ծոցի Пескадера. Մի ձեռքում էր մի բաժակ չոր նարնջի լիկյոր, նշյալ ի պատիվ կղզիներ, իսկ մյուսը նուրբ կապույտ հեռախոս. Իմ ականջին հնչեց ձայնը Դեւիդ Хока, որը ժամանակ առ ժամանակ չափազանց հաճելի է հրաժարական տվել ինձ, ի նշան իր գահին Վաշինգտոնում.
  
  
  Եւ չեն մոռանում ուղարկել գումար!" Նրա ասել է эму.
  
  
  "Արևկողմ?" բղավում է նա: "Լավ, այստեղ չեն արևկողմ. Ամբողջ օրը շելլ անձրեւ! "Այնուհետեւ նա մեղմ քմծիծաղ տվեց.
  
  
  "Ուղարկեք գումար телеграфу!" - բղավում նրան эму է ռևմատիզմի. "Ես մարդ եմ անսահման համբերություն: Ուստի ցանկացած հաջորդ ժամ համապատասխանում. Իսկ եթե, իրոք, անձրեւ է գալիս, անպայման ներդրեք ձեր թիկնոց! "
  
  
  Նրա իմ հեռախոսը.
  
  
  Նրա շրջվել է եւ winked Роне Фольстедт, որը զբաղվում է դնելու կողքիս, հենվելով բարձեր, եւ խմելու մի բաժակ նա նույն տեղական խառնուրդներ.
  
  
  "Հոկ հյուրանոցի իմանալ, թե արդյոք մենք ուզում ենք ստանալ լրացուցիչ արձակուրդը կառավարության կողմից", - ասել է իր էյ. "Նա առաջարկել է խաղաղ կրուիզ-ի Карибскому ծով".
  
  
  Ռոն скривила թթու-կիտրոնի անձը: Հետո նա усмехнулась. "Ես չգիտեի, որ այդ ծերունու հումորի զգացում ունի".
  
  
  "Նա լավ թաքցնում է դա, - պատասխանեցի ես: "Եւ ձգձգում ego միայն այն ժամանակ, երբ կա հատուկ դեպք է, որն արժանի է մի փոքր ժպիտ. Օրինակ, երբ ամբողջ ժողովուրդը փրկվել է ատոմային ոչնչացման քաղաքի քաղաքը ".
  
  
  Ռոն отпила իր խմել. "Իսկ ինչ է նա ասել."
  
  
  "Միայն այն, որ, հետեւելով իմ ցուցումներին, ego տղաները բոլոր ճամպրուկներն հետ ռումբերի. Նա տեղեկացրել է ռուսական կառավարությունն այն մասին, որ սպանության նպատակով դավադրություն էր ավերել; ֆայլի փակ ".
  
  
  "Աստված իմ", - простонала է նա: "Եւ սա է այն ամենը, ինչ վերաբերում է ընդամենը каперса? Փոքր կռուիզ, մի քանի կրակոց, լողում է օվկիանոսում, ֆոտոխցիկ խոշտանգումների, դեռ կրակոցները, եւ մի փոքր պայթյուն? "
  
  
  Նա ухмыльнулась. "Այնպես պետք է անենք, որպեսզի ուրախանան?"
  
  
  Նա ասել է մեզ խոսքերը.
  
  
  Բայց, միեւնույն է, հաջորդ երկու կիրակի է իր ծախսել, պատասխանելով այս штопора.
  
  
  
  Թեմա.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Пекинское դոսյե
  
  
  թարգմանել է Լև Шкловский մասին " զոհի որդու Антоне
  
  
  Original անվանումը: The Peking Դոսյե
  
  
  
  
  Առաջին գլուխը
  
  
  Ես չեմ դարձրել հատուկ ուշադրություն title. Այնտեղ ասվում է, որ застреленном сенаторе.
  
  
  Նրան դնում են մետաղադրամ փայլուն countertop թերթի կրպակ է "Уолдорфе". Պետք է նրանց պահանջվեց մեկ ժամ, որպեսզի ego նման փայլուն. "Քանի դեռ դուք դա անում, — ասել է նրա ընկերուհու վաճառասեղանին, — այն էլ հյուրանոց տուփի Lucky Strike".
  
  
  Նա նիհար են եւ զննել գնդում ներքեւում. Ինձ շատ դուր եկավ այն, ինչ տեղի է ունեցել, երբ նա նիհար են. Նրան հավելել է կես դոլար.
  
  
  — Ոչ, ոչ, — ասել է նա: "Ծխախոտ յոթանասունհինգ.
  
  
  Նրան, նայեց нах. "Շրջան Նյու Յորքի բավական է, որպեսզի մեզ թողնել ծխելը", — ասացի ես:
  
  
  Նա ինձ իր ժպիտը.
  
  
  — Ամեն ինչ կարգին է, — ասացի ես, գցում դեռ четвертак է countertop. Նիք Քարթերը, վերջին շուրջ մեծ расточителей.
  
  
  Նրան տեսավ իր արտացոլանքը նախասրահում. Ինձ միշտ թվում էր, որ ես նայում այն", hema նրան եմ. Գաղտնի գործակալ. Այն շատ բարձր է ու չար է, որ влезть էլեգանտ սպա կոստյում. Բացի այդ, այն նաեւ նայում է այնպես, կարծես շատ երկար մեղադրվում է քամու եւ վատ եղանակի. Փոքրիկ աղջիկները կոչվում է այդ անձը "հին". Մեծ աղջիկները կոչ են անում դա "շատ վերապրածներին". Ես կարծում եմ, որ դա պարզապես կնճիռները, իսկ մնացածը ինձ չի մտահոգում.
  
  
  Նրան, նայեց ժամերին: 1:50. Նրա ժամանել վաղ է: Հոուք հյուրանոց, որպեսզի նա հանդիպել է hema-որ բան է AX, որպեսզի վերջինս իրավապահներին հրահանգ է իջեցրել ինձ ինչ-որ արտակարգ իրավիճակի ։ Նա ուղարկեց ինձ մի աղջկա: Redhead. Նա հարցրել է, գիտեմ ես, թե ինչպես է գնալ ռեստորան "Աշտարակ". Իսկ Նյու Յորքում չկա նման է ռեստորանի.
  
  
  Նրան մոտեցել է շուրջ մեկ մեծ փափուկ բազկաթոռի սպասասրահում — կողքին գտնվում էր пепельница. Նրա ծախսել է վերջին փաթեթավորումը իմ հատուկ ֆիրմային անվանումների եւ մոռացել է պատվիրել. Բայց Lucky Strike նույնպես ոչինչ. Նրա բացել է թերթը ։
  
  
  "Երեկ ուշ երեկոյան բացառիկ կազինո "Գրենադա" - ի Nassau սենատոր Ջոն. Сейбрук Կոմիտեի նախագահ զինվորական գործերով, սպանվել է բարձր հարձակվողներին ժամանակ фраке. Ըստ ականատեսների, սենատոր է միայն, որ շահել է մի քանի անգամ, ես խաղում է black Jack, երբ խաղացողը կողքին գոռալով "խաբել" խլում է ատրճանակը և երկու անգամ կրակել է: Տեղական ոստիկանությունը поместила կասկածյալին կալանքի տակ են ։ Նախնական հոգեբուժական եզրակացությունը ցույց է տալիս, որ այդ մարդը, Chen-արդյոք Բրաունը, հոգեկան неуравновешен. Առավելագույն տոկոսադրույքը սեղանի կազմել է երկու դոլար".
  
  
  Նրան, նայեց նկարին ... Չեն-արդյոք Բրաունը ոչ նայեց հոգեկան неуравновешенным. Նա ավելի շատ նման է կատվին, որը կերավ канарейку. Նեղ ասիական աչքերը լայն կոշտ անձինք: Բերանը скривился է злобном смехе. Այն նորից նայեց ։ Ինչ-որ բան անհանգստացնում է ինձ. Ինչ-որ բան այն երկու պատկերների կողքին: գտեք սխալը ։
  
  
  "Կներեք, այլ ոչ թե подскажете, թե ինչպես է գնալ ռեստորան "Աշտարակ"?"
  
  
  Բոլորովին redhead. Խիտ ամպեր պղնձի գույն շուրջ հրաշալի անձինք: Անձը, որը, թվում է, եղել է բացառապես աչքերով. Աչքեր, որոնք կարծես ամբողջովին գունավոր. Կանաչ, շագանակագույն, կարմրավուն-շագանակագույն. Նրա վրա էր, ինչ-որ զինվորական կոստյում. Պարզապես Fort Knox: այստեղ թաքնված հանքավայրը ։
  
  
  Նրան ասաց. - "Աշտարակ?" 'երբեք nen չի լսել.' Պետք է ասել սա, եւ նա արտասանել դա նման է կատարյալ դերասանը:
  
  
  'Ոչ?' — ասել է նա, морща քաղցր կնճիռները է милом ճակատին. — Գուցե դուք նկատի ունեք гостинницу "Աշտարակ"? Դա էլ մի մասն էր իմ տեքստը.
  
  
  'Մասին, ոչ ։ Ինչպես հիմար է, ինչպես? Նրա պատրաստվում է հանդիպել ընկերների հետ, եւ մտածեցի, որ նրանք ասացին ռեստորան "Աշտարակ". Ինքն էլ էր հրաշալի դերասանուհի.
  
  
  — Գիտեք ինչ, — ասաց նա բարձրաձայն, որ բոլորը, ովքեր դա կարող է լինել հետաքրքիր է լսել. — Պահել գումար, բար կա հեռախոսագիրք. Մենք կգտնենք բոլոր ռեստորաններ, անուններով որոնց խոսքը "Աշտարակ".
  
  
  "Դա կարող է տեւել մի քանի ժամ", — ասել է նա:
  
  
  — Ես գիտեմ, — ասացի ես:
  
  
  Մենք գտել մի մութ անկյունում. Նրա պատվիրել bourbon, նա sherry. Լեդի էր տիկին. 'Ինչ է?' Նա ասել է այն, երբ մատուցողը բերեց մեր խմիչքներ. Չէ որ այն այնքան լարված էր անցնել գործի ։
  
  
  Նա հարցրեց. — Դու արդեն կարդացել այսօրվա թերթին ։ Այնպես որ, նա հյուրանոցի հասնել էության.
  
  
  Այն, shrugged. "Միայն առաջին գոտի".
  
  
  Նա кивнула. Ձայն, քան իր հյուրանոցի խոսել.
  
  
  — Դուք նկատի ունեք սենատոր Сейбрука?
  
  
  'Ոչ այնքան. Իրականում delle նրա омелой նկատի Chen-արդյոք Բրաունին:
  
  
  — Դա կապված է նրա հետ?
  
  
  "Ммммм. Մասամբ.'
  
  
  Ամենակարող Աստված. Մեկ աղջիկ, որը զբաղվում է սիրում խաղալ խաղեր. Միայն այն ընդհանրապես չի սիրում եմ խաղեր, ինչպես և աղջիկների, որոնք նրանք խաղում են. Նրա արել sip bourbon եւ шталь սպասել ։
  
  
  Ես չեմ փորձում քեզ դուրս... դա պարզապես դժոխք է... — նա подыскала հարմար բառ, — ... դերձակ վերցրու... դե, "դժվար է" չէ" բառը. Նա потянулась իր դրամապանակում եք պահում իրինա կողքին ։
  
  
  — Հիշում եք, թե ինչպես է մահացել սենատոր Մորթոնը?
  
  
  Նրա ստուգել ձեր հիշողությունը. "Դա եղել է ամիսը երեք-չորս տարի առաջ ։ Ավիավթար, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  Նա кивнула. "Մասնավոր ինքնաթիռ ։ Օդաչուն չի մնացել.
  
  
  'Ինչ է?'
  
  
  'Ինչ.' Նա բացեց պայուսակը եւ достала կտրում է հին թերթերը ։ — Սա այն օդաչուն, — ասել է նա: Նույնիսկ тусклом վերջինիս հասկացա, որ նա омелой մտքում. — Չեն-արդյոք Բրաունը, — ասացի ես:
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. 'Չկա, չկա: Չարլզ Bryce.
  
  
  Նրան կրկին ուսումնասիրել ։ Դա, իրոք, եղել է դեմքը Չեն - ։ "Եթե դա այդպես է, ապա այդ բոլոր չինացիները նման են ընկերոջ ընկերն է, եւ ես չեմ կարող հասկանալ այս պատմությունը":
  
  
  Նա գրեթե ծիծաղեց. "Հնարավոր է, դա է միակ բացատրությունը. Բայց դա չի կարող լինել նույն մարդը, քանի որ նա արել է դադար է, քանի որ Չարլզ Bryce մեռած. Նա откинулась առաջ և դարձել է սպասել, երբ ռումբ է պայթել.
  
  
  'Երկվորյակները?'
  
  
  — Ինչ վերաբերում է մեր համակարգից? Նա կրկին անցկացվում է պայուսակը և достала լուսանկարը ։ Նա էր գաղտնի գործի AX. Նրա իմացել ձեռագիրը Հենդերսոնի. Այնտեղ գրված է եղել "Lao Zeng". Լուսանկարչություն, որ խոշոր, հստակ. Ավելի հստակ է, քան լուսանկարչության ըստ կտրանք հին թերթերը, եւ խաբեբա է, քան պատկերը այսօրվա թերթերը ։ Դա, անկասկած, նորից նույնն էր դեմքը ։ Մոտ այն նայեցի հին է, բայց դեմքը մնացել է նույնը. Այժմ նա հանկարծ հասկացա, որ առաջ թվում էր ինձ համար տարօրինակ է. Մեջտեղում ճակատին էր գոր. Քիչ հստակ լուսանկարներում նա նայեց որպես մեկ շրջապատից нарисованных stains նիշ հնդկական կաստա. Բացի նրանից, որ դա եղել է իսկական գոր. Ճիշտ է, երեք warts. Անկեղծ մեջ երեք տարբեր лбов. Մարզի անհնար է, նույնիսկ, եթե դա եղել է եռյակ. Չեն-արդյոք Բրաունը, Չարլզ Bryce և Lao Zeng պետք է նույն անձի. Բայց եթե այդ Չարլզ Bryce չի բարձրացավ մահացած, դա անհնար կլիներ ։
  
  
  "Ո ՞ վ Lao Zeng?"
  
  
  "Գլխավոր գործակալ ԿԱՆ .' Այնպես քվեն այն որ; КAN կանգնած դրա հետեւում: Ասիական ջոկատը մարդասպաններին. Ազատ ֆեդերացիայի չինացիներին, կամբոջացիների, лаосцев, вьетнамцев եւ բոլոր նրանց, ովքեր կարծում են, որ ԱՄՆ - արմատը բոլոր om խնդիրները ։ Որ այս բառը մեզ, նշանակում է նրանց համար, մեզ համար այն նշանակում է "Ամերիկացիների համար այժմ перережут глотку". Քանի որ ԿԱՆ հիմնականում զբաղվել դրանով ։
  
  
  Նրան, նայեց աղջկան. Նա նայում է ձեր ապակի, կարծես փորձում է նայենք դեպի ապագան: "Lao Zeng ունի աստիճանը Մ1", — ասել է նա:
  
  
  Մարդասպան առաջին դասի. Եթե նրա բախվել է այդ Lao Цзэном, այն էլ հանդիպեցի իրեն հավասար. Նա նայում է ինձ աչքերով, ամբողջական վախի. Իրեն թույլ է տվել իր հայացքին устремиться վճարումների ուղղակի ինձ. Նրա հյուրանոց է պահել այս արտահայտությունը, նրա աչքերում. Դա առաջին նշան է փափկության, որը տեսել է այն պահից մեր հանդիպումը ։ Հմայիչ торопливая աղջիկ նախասրահում վերածվել է խստորեն գործարար կնոջը, երբ մենք մնացինք մենակ մութ բար. Ես չեմ էլ ուզում եմ վարվել, թե ինչպես Դոն Ժուան, բայց սովորաբար լինում է հակառակը: Հայացք վերածվեց моргание, և հիմա իմ հերթն է անցնել գործի ։ Նրան, զգացի, որ նա չի ներկայացնում բաներ շատ թույլ.
  
  
  — Lao Zeng, — հակիրճ ասաց ես, — որտե ՞ ղ է այժմ նա
  
  
  Զգացմունքները և նրա աչքերում անհետացել են, ինչպես դանդաղ անհետացում հեռուստատեսային պատկերը. — Մենք չգիտենք, — դանդաղ ասաց նա: — Որտեղ նա սովորաբար լինում է?
  
  
  Նա вздохнула եւ հերքեց իր ուսերը. — Մենք էլ չգիտենք ։ Չինաստան. Հնդկաչին? Շուրջ հինգ տարի առաջ մենք կորցրել հետո. Այն կարող է լինել ամենուր.
  
  
  Նրա օգտակ րոպեում համար ծխախոտը. Պետք էր թողել նրան om նախասրահում.
  
  
  Նա նայեց ինձ և ժպտաց. — Դուք թողել om նախասրահում. Նա դուրս էր բերել շուրջ handbag իր մեկ տուփի համար:
  
  
  Այն տեւել է մեկ нах է, զտիչ, եւ սիգարետ վառել է եւ այսուհետ էլ. Բարեբախտաբար, նա չի պատկանել է հենց վերջինիս սերնդին, նրանց միջոցով, ում վրա նման բաներ նեղացնում են. Անվանեք ինձ, մոդայիկ, բայց ես համոզված եմ մեկում: կինը կարող է ցուցաբերել ագրեսիան միայն աղբ.
  
  
  — Իսկ հիմա, — ասացի ես, — ինչի ՞ իմ առաջադրանքը.
  
  
  — Այո, — ասաց նա: "Հիմա դա քո խնդիրն է".
  
  
  "Հոկ պատկերացնում, որ ինչ որ մեկը կփորձի դուրս Չեն-արդյոք շուրջ ազատազրկում: Ով էլ դա էր, նա կարող է բանալի դառնալ այդ ամենին". Նա անորոշ կերպով նշել է օդ: "Դե, — ասաց նա, — դա պետք է լինի, քաղաքական դավադրություն".
  
  
  — Ասա, արի. Պետք է լինի, դա կատակ է: Երկու սենատոր սպանվել են երկու չինացիների, որ նայելու նույնը, բայց չեն հանդիսանում է միեւնույն մարդը, եւ նրանք հայտնվում են նաև двойниками բարձրաստիճան գործակալ ԿԱՆՆ, եւ կարծում եք, որ դա քաղաքական դավադրություն.
  
  
  Նա քննություն նայեց ինձ. — Ինչպես եք այն ժամանակ դա անվանել?
  
  
  "Ես կնախընտրեի անվանել այն գիտա-ֆանտաստիկ պատմությունը".
  
  
  Ինչ-որ ժամանակ նա նայում է ինձ, իսկ հետո ծիծաղեց. "Նրանք ինձ ասում էին, որ դու այնքան ծիծաղելի է", — ասել է նա:
  
  
  "Ես ամենևին էլ չեմ փորձում ծիծաղելի է ։ Պարզվում է, սա աշխատանք Ջոն Бруннера կամ ինչ-որ մեկին ։ Այն այստեղ է միայն աշխատանք մկանները".
  
  
  — Mmmm, — ասել է նա, слизывая հեգնանք ապագայի հետ. Եթե դա էր պատահել, նորից, նրա, հույս ունեի, որ նա թույլ տվեք դա անել. "Մկանները, — ասաց նա, — հանդիսանում է անհրաժեշտ պայման է: Նրանք, տղաները, ովքեր ցանկանում են հասնել Chen-արդյոք, չեն անում դա զենքով". Նա կում է իր ուղղությամբ. Մի քանի գրասենյակային шутов ընկանք նայեց нах առանց հույսի աչքերում. Իր գնահատել, որ կկարողանամ վաճառել իր տեղը այստեղ քառասուն-հիսուն հազար դոլար:
  
  
  Իսկ ինչ վերաբերում է ուղեղների, — ասաց նա, — դուք էլ կենդանի էին, եթե դուք ունեք om չի եղել ։ Ես չեմ կարծում, որ "n" N-3 չի նշանակում զրո.
  
  
  — Հաստատ, — ասացի ես: 'Նրա հանճարը. Բայց ես միշտ մտածել եմ, որ դու գրում ես "զրո" միջոցով, "ժգ", այլ ոչ թե "0". Ee գովասանքի ինձ իրավասությունների շրջանակում. Ես չգիտեմ, թե ինչու ։ Նա էլ ոչինչ չի իմացել ու փոխել թեման: "Գար Կանտորը արդեն սպասում է մեզ Nassau. Մենք կկապվենք նրա հետ, քանի որ միայն ստանում այնտեղ".
  
  
  'Մենք?' Ստացվեց կտրուկ, քան նախատեսել էր նրան. Քանի որ. Ես չեմ սիրում աշխատել կանանց. Խաղալ. Աշխատել հատկապես. Երբ ինձ համար ծանր է, նրա терплю կողքին է միայն մեկ կին: Вильгельмину. Իմ փառավոր, ատրճանակ 9մմ Люгер.
  
  
  — Ոչ, — ասացի ես: "Դա տեղի չի ունենա: Բացի այդ, եթե մկանները պլանում է տեղում, ապա դուք ոչ մի շուրջ նրանց. Քեզ համար դա շատ քիչ է ։ Նա կտրուկ գյուղերը: Նրա աչքերում էր զայրացած. "Ոչ թե նրա մտածել այս թերությունն, — հավելեց ես, պարզապես ինձ դուր չի գալիս պոռնիկները շատ վատ".
  
  
  — Ուրեմն, նրա ընդամենը աչքերով тетка, որը զբաղվում է միայն խանգարում է?
  
  
  Նրան, նայեց нах. — Ես ընդհանրապես չի անվանել քեզ նիհար.
  
  
  Նա ընդունեց դա, որպես բարեկամական դիտարկում է արել ։ Նա արել է այն անձը դպրոցի ուսուցիչ. "Դե, պարոն Քարթերը, կարծես, շտաբի ցանկանում է, որ մասնակցել ։ Ի թիվս այլ բաների, նրան գիտեմ բարբառով չինական էնա-тоан, եւ ես կարծում եմ, որ նա մեզ կարող է օգտակար լինել.
  
  
  — Ի Nassau? Նրա ծիծաղեց.
  
  
  — Ի Nassau, և, գուցե, ինչ-որ բան. Նա ծիծաղում էր.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. 'Նրա հասկանում,.' Ընդհանրապես դա չեն հասկացել. Բայց ինչ-որ սկիզբ է ինձ գնալ. Որքան էլ մեզ էր այդ դավադրությունը — դավադրություն որի նպատակն է սպանել բոլոր սենատորների Միացյալ Նահանգների կամ որեւէ այլ բան, — նա եղել է աշխատանքի Мэя. Եւ, բացի այն դեպքերից, երբ գործը հասել է մինչեւ սպանություններ, ԿԱՆՆՈՒՄ եւ նրան չի խոսել են նույն լեզվով. Հետո այդ Lao Zeng. եւ վաղ թե ուշ այն բանից հետո, կարող է հանգեցնել նրան. Եւ դա կարող է լինել ամենուր. Չինաստանում, Индокитае կարող է լինել. Այնպես որ, ավելի քան հավանական է, որ ինձ կարող են պահանջվել ee գիտելիքներ.
  
  
  — Երբ մենք уезжаем?.
  
  
  "Չորս երեսուն". Մոտ нах հայտնվել է երկու ինքնաթիռի տոմս առաջին դասի. — Ես պատրաստել մեզ համար սենյակ Райском կղզու.
  
  
  Այսպիսով, մենք կիսել եւ աշխատանք է տանը, եւ անկողնում. Նրա արել է ի նշան մատուցող եւ վճարել խմիչքներ.
  
  
  "Ի դեպ. Ինչպես է ձեր անունը?'
  
  
  — Stewart, — ասել է նա: "Լինդա Stewart". Նա արել է դադար. "Միսիս Stewart".
  
  
  Մասին, — ասացի ես: Դե, ինչ հետո? Նրան ցանկացել է ամուսնանալ նրա հետ:
  
  
  — Ո ՞ վ է այդ երջանիկը, պարոն Stuart?
  
  
  'Դու.' Նա նշել է տոմսի վրա:
  
  
  Միստր եւ միսիս Ջոն Սթյուարթ Մրցավազք Նյու-Յորք - Nassau
  
  
  — Մնացած ձեր փաստաթղթերը մեր ուղեբեռում. Վարորդական իրավունքի վկայական, անձնագիր եւ այլն: Ամեն ինչ ՝ հանուն պարոն Ջոն Ստյուարտի. Նրան թողել են ուղեբեռը գրասեղանի. Առայժմ եք պատվիրել տաքսի, նրա ego заберу. — Մնացածը նրան կասեմ քեզ ինքնաթիռում.
  
  
  Մենք դեռ նստած էին սեղանի շուրջ: Լավ, թույն մութ անկյուն աթոռ. Նրան բռնեց ee-ն այլևս քաշեց ներքեւ. Նրա ուժեղ քաշեց, քանի որ գիտեի, որ նա չի պատրաստվում ճչալ. Նրա шевельнул предплечьем, եւ стилет скользнул իմ ձեռքը ։ Այն, համոզվել է, որ նա տեսել է այն. — Լավ, Linda. Նրա ամուր պահել ee ձեռքը. — Ես ուզում եմ իմանալ ձեր անունը. Ես պետք է քո անձը հաստատող փաստաթուղթ է, և ես ուզում եմ ego հիմա.
  
  
  Նրա դեմքը побелело, իսկ աչքերը потемнели. Նա прикусила ստորին շուրթերի և նայեց ներքեւ. Չի խոսել մեզ խոսքերը, նա վերցրել է պայուսակը ։ "Ոչ, սիրելիս, այն կանեմ, որ ինքը".
  
  
  Չի отрывая աչքի է նրա անձի, նրա վերցրել нах պայուսակը և ազատ ձեռքով обыскал բովանդակությունը. Բանալիները, пудреница, շրթներկ, դրամապանակ. Էր նաեւ հրացան է, որը նա մի շող է տեսնում. Կոկիկ .22. Է նրան դրել ego րոպե. Մի քիչ повозившись, նրան գտել է այն, ինչ ուզում է: перьевую բռնակի.
  
  
  Այն, դրեց իր աթոռին ու քաշեց-ի футляра. Ամուր պահելով ee, այն ապակոդավորել կոդը. Տարա Բենեթը. Տարիքը քսան-ութ տարեկան. Կարմրահերներ մազերը. Կանաչ աչքեր.' Այնպես որ, պաշտոնապես նրա աչքերն են կանաչ. "ИДАКС-20. Դաս-Ին' Նա աշխատել է գիտական բաժնում և չափազանց հուսալի. Քանի դեռ այն չեն կարդում, նա սովորել իմ դեմքը. Նա գիտեր, որ ես կարդում եմ, բայց, միեւնույն է, նայեց потрясенной.
  
  
  — Լավ, վերցրեք դա. Նրա նշել է բռնակի. Նրան չեն թողել է նրան, երբ նա հանել է ee.
  
  
  — Հիմա դու ինձ վստահել? Նրա ձայնը դեռ շատ կերկերուն համար հեգնանք.
  
  
  — Ես երբեք չեմ հարցրել ձեզ, Տարա, — ասացի ես:
  
  
  Նա նայեց ինձ տարակուսանքի տեղիք է. — Այսպես ինչի ՞ համար է այս ամենը լավ էր?
  
  
  — Լավ է, — ասացի ես: "Պարզապես, երբ աշխատում եմ մի կնոջ, ինձ ավելի հարմար է իմանան, որ ես չեմ աշխատում нах. Ես վստահ չեմ, դուք գիտեք այդ մասին ։
  
  
  Ես գնացի դեպի դուրս գալու. Նա վերցրեց իր իրերը և լուռ հետևել է ինձ ։ Երբ մենք անցել նախասրահ, նրա, դիմել նրան. "Ասեք швейцару, որ տաքսի է կանչել. Նրա հանդիպումը ձեզ մոտ մուտքագրման օրը մի քանի րոպե".
  
  
  Նա իրավունք " պաշտոնապես կանաչ աչքերը եւ հեռացել:
  
  
  — Երկու նիստ "Lucky strike", — ասացի ես: Այժմ նրա ժիլը ծախսերում պարոն Ջոն Ստյուարտի.
  
  
  Աղջիկ ետեւում վաճառասեղանին մի որոշ ժամանակ նայում է ինձ, ապա ձեռք մեկնեց ինձ երկու նիստ. Նա բայց թափահարեց գլխով.
  
  
  և հարցրեց. - 'Ով ես դու նման?' — Ինչ-որ мазохисты?
  
  
  
  
  Գլուխ 2
  
  
  
  
  Եթե ցանկանում եք իմանալ, թե ինչու են նրան դա անել, թույլ տվեք ձեզ ասել, որ ես դա անում եմ ոչ թե գումար. Եթե դուք գործազուրկ ընթացքում վեցերորդ ամիս նախորդ տարի, դուք, հավանաբար, ավելի շատ են վաստակել, քան այն, և դա չհաշված ձեր գործազրկության նպաստ. Եթե ցանկանում եք իմանալ, թե ինչու են նրան դա անել, ապա ես պետք է ասեմ ձեզ, որ իրական պատճառը հայրենասիրությունը ։ Իհարկե, դա միշտ կարող է ճիշտ լինել. Բայց եթե դուք տնկել են ինձ ամբաստանյալի աթոռին, եւ կարող եք ճշմարտությունը և ոչինչ բացի ճշմարտությունը, այն պետք է ես ավելացնել, որ Nassau էր 40 աստիճան, և հիմա եղել է ծովափ վարդագույն ավազ մոտ մեկ ամբողջ լավագույն հեռ մեկ ՝ առավել փոքրիկ բիկինի աշխարհում: Այս աղջիկները էր. Մինչեւ ee аппендикса. Տարա Բենեթը էր հիանալի է պատկերված. Odin ե յոթանասունհինգ; քսուքանման մարմինը. Մեկուկես որի շուրջ էին ոտքերը... Նա հազիվ առավել գեղեցիկ աղջիկ, որի համար այն երբեւէ չի դադարեցրել իր տեսակետը. Եւ ինձ մոտ տպավորություն էր, որ եթե ճիշտ разыграю իրենց քարտերը, ապա ոչ միայն իմ աչքերը նրա վրա կանգ առնել.
  
  
  Ինչպես ասում են, դա օգուտ. Բայց ես չեմ կարծում, որ սա է ինձ ավելի քիչ ազգասեր ու հայրենասեր. Նախօրեին երեկոյան նրա տեղադրվել է երկաթուղային Կայարան Ընկերությունները, որում ասվում է. "Ոչ опускайте գլուխը, ամեն ինչ հանգիստ է". Նա ինձ ասել է, որ շփվում ինձ հետ, երբ կգա ժամանակը: Նրանց կենդանիներ, մենք պարզապես պետք է վարվել, ինչպես սովորական ամերիկացի զույգը արձակուրդում է ։ Սա նշանակում է, եթե սա անում է, որ քանի դեռ մենք ուտում, մեզ չի թույլատրվում խոսել մեզ, քան ինչ - բարձրաձայն հայտարարել է, կարելի ՞ է լողալ, թե ոչ:
  
  
  Նրան թողել Տարան համարում, հիշեցնելով, որ նա-Linda, իսկ պարոն Ջոն Ստյուարտը, և դուրս եկա, որ մի գեղեցիկ պատկերը. Ատում եմ նրան կղզային ըմպելիքներ, և կղզային բարմենների հարգեն ինձ համար դա. Սա անվճար խորհուրդը: պատվիրեք կարիբյան слинге, եւ նրանք պետք է ձեզ անտեսել. Պատվիրեք մաքուր վիսկի, եւ նրանք ապահովում ձեզ անհրաժեշտ ողջ տեղեկատվությունը:
  
  
  Նրա հյուրանոց է իմանալ տեղական կարծիք հրաձգության մասին: Նա ստացել է այն, որ հյուրանոցը. Հեղինակները պնդում են, որ դա եղել է ընդամենը մի կեղտոտ բիզնես է: Չենը, թե արդյոք եղել է ոչ թե կղզու, այլ ոչ զբոսաշրջիկ: Համենայն դեպս, նա հոգեկան неуравновешенным. Երբ նա առաջին անգամ այցելել է քաղաք, նա բավականին խիստ հիասթափվել է nen, բայց դրանից հետո նա պարզապես անհետացել է: Տեղի է ունեցել ինչ-որ կեղտոտ.
  
  
  Երբ վերադարձա մեր համարը, նա գնաց ննջարան ։ Նրա հանել է հագուստը և ուսի մամուլի պառկած քնել բազմոցին ։ Սա եւս մեկ ազատ խորհուրդը: ոչինչ այնպես չի տանում է կնոջը, թե ինչպես է մի մարդ, ով ակնհայտորեն չի սնուցում է նրա ախորժակը.
  
  
  Նրա закурил սիգարետ ու նայեց Տարան. Նա քնել է լողափ. Ինձ հետաքրքրում է, թուլացել է, թե արդյոք նա անցյալ գիշեր. Բայց ես չեմ ուզում շարունակել այս միտքը. Այն ամենը, ինչ նա արել է, իհարկե, դա հաճելի է էլ.
  
  
  — Պարոն Stuart? Դա եղել է սուրհանդակ հյուրանոց. Նրան պահել ձեռքը նկատմամբ աչքերով, դեմ արեւի. "Նավահանգիստ կա մի տղամարդու, որը ուզում է խոսել ձեզ հետ": Դա պետք է Գար. Իհարկե, հյուրանոց խուսափել մարդկանց հյուրանոցում: Իր դեմքով պատասխանեց եւ հետեւեց նրան. Մենք ժամանել թել լողափ վարդագույն ավազ, սկիզբ ոլորուն քարքարոտ արահետներով: "Դուք պետք է անցնել այստեղ", - ասել է նա: — Դու կարող ես վերադառնալ այստեղ. Քեզ բաց կթողնեն միջոցով նախասրահ լողազգեստով:
  
  
  — Շնորհակալություն, — ասացի ես:
  
  
  — Քվեարկելու այս ուղու. Մյուս կողմից, կա սանդուղք ներքեւ.
  
  
  Այո, — ասացի ես: Նրա հասկացա, թե ինչու է նա վարանեց, բայց առաջարկեց эму սիգարետ փոխարեն հուշում. "Տես քեզ ավելի ուշ", — ասացի ես, անտեսելով отдыхающего: "Դուք ստանալ իրենց հուշում է վաղը": Մենք հավատում ենք, որ պարոն Stuart շատ մեծահոգի մարդ, իրականում?
  
  
  Ես գնացի արահետ տանող նավահանգիստ. Տեսարան էր եզակի. Հեռու, այնտեղ, որտեղ կղզի изгибался, կանգնել են եւ բարձր կանաչ արեւադարձային հիլզ, շրջապատված նեղ վարդագույն սահմանը. Իմ ձախ էր պատ շուրջ վարդագույն քար բորբոսով մուգ կարմիր первоцвета, թե ինչպես են նրանք отскоки, որոնք ստացվում են, երբ нах դնում տասը դեղնավուն շագանակագույն գնդակներ. Մյուս կողմից, մոտավորապես յոթ մետր տակ ինձ, պառկած ջրի, блестевшая, ինչպես շափյուղա արեւի. Որ այն մեզ համար եղել է, դա հաստատ ավելի կարճ ճանապարհ. Նավահանգիստ էր դեռ трехстах մետր, եւ այդպես էլ չի մոտեցել թափել.
  
  
  Եթե չի լսել ջախջախիչ այս валуна է, վայրկյան առաջ այն բանից, թե ինչպես է նա հասել է ինձ, նրան ավելի մեծ կլիներ հարթ блином փոխարեն Колодезный մոտավորապես վեցերորդ ոտնաչափ տրամագծով. Նա ոչ միայն իջել է, հրել-ego. Այն, վազեց եւ прижался է քարե հառաչել. Boulder հարվածել հարթություն և ավելի շատ սկսել է սուզվել: Նրան մնացել է տեղում և ականջ դրեց ։ Ով էլ դա էր, ուներ առավելություն. Նա կարող էր տեսնել ինձ վերևից ։ Ինձ անհրաժեշտ է դիտել միայն նեղ тропинку եւ ջրի յոթ մետր ստորեւ. Սուր քարեր, ներքեւում блестели, ինչպես սուր ատամները похотливом բերանը.
  
  
  'Ինչ է?' Նրա լսեցի che-որ բան շշնջում. Չի պահանջվել է հարվարդի կրթության, հասկանալու համար, որ om երկու. Չէ որ դա հայտնություն է ինձ շատ է օգնել. Բառացիորեն կանգնեց մեջքով դեպի стонал էր մերկ. Փոխարեն զենքի նրան կարողացել եմ հասնել միայն մի սիգարետ, եւ մի տուփ спичек. Կողքիս չի եղել նույնիսկ ադամանդների. Նրա свернулась калачиком է պատին. Եթե իջնում էր ցած, ինձ անհրաժեշտ է գնալ քաշել. Ոչ թե ջրի մեջ, սպասելով, որ ինձ пристрелят.
  
  
  Մեկ այլ տղա է, հավանաբար, դեմքով պատասխանեց են ռևմատիզմի, քանի որ առայժմ հարձակումների չեն լսվում մեր ձայնը. Աստված իմ, նա եղել է մեծ. Մեկ ton աղյուսների. Ամբողջական հազար կգ. Քանի որ, եթե ինձ վրաերթի է ենթարկել տանկի "Ընձառյուծ".
  
  
  Մենք հանդիպել քարքարոտ նեղ գորգի վրա, եւ նա բախվել է ինձ ձեռքով չափի ազդր, բախվելով ինձ թիկունքից. Ես չեմ ուժերի դիմանալ այդ հարվածը: Լավագույն բանը, որ ես կարող եմ անել, դա փորձում է դիմադրել ։ Նրան փորձել է դնում ego ցանկացած ցեղ, բայց այն շրջվել է և բռնել է հարված ծանր ազդրի մկանների. Ոչ էլ ջախջախիչ հարված.
  
  
  Ես չէի կարողանում ազատվել այդ տականքին. Նա բառացիորեն խրված է ինձ, որպես մի մեծ տակառ սոսինձ. Նա схватился ձեռքերով իմ կոկորդը, և թվում էր, որ ընելիք բան չկար ։ Իմ աջ ձեռքը եղել է clamped էր մեզ. Այն ամենը, ինչ ես կարող եմ անել, դա հարվածել ego մատները ձախ ձեռքի աչքերը. Չի սիրում դա անել, սակայն այդ հեռավորության վրա նրան հազիվ թե промахнуться. Նրան, զգաց, թե ինչպես ինչ-որ բան վերածվեց բժիշկը զգուշացրել է իմ եղունգներով, եւ նա հրատարակել է нечеловеческий ձայնը վախի. Նա գլորվել է ինձ եւ ընկել է ծնկի. Իմ մատները արտահոսող արյան. Նրան կրկին կանգնեց.
  
  
  Առաջին փուլը, բայց լավագույնը դեռ առջևում էր.
  
  
  Իմ հաջորդ մրցակիցը արդեն սպասում. Նա հանգիստ կանգնած էր փոքր-ինչ ավելի է քաշել, մի ատրճանակ 45-րդ տրամաչափի խլացուցիչով չլիներ, ուղղված իմ կյանքում.
  
  
  Ավելի լավ է նա նայում է Զատիկը իր սպիտակ կոստյումով. սպիտակ վերնաշապիկ և սպիտակ փողկապ. Բացի այդ, պարզ էր, որ նա չի պատրաստվում запачкать արյունով ego. Լավ ամուսինները երկու. Այս светловолосый հիանալի հետ գունատ աչքերով եւ тота նախկին չեմպիոն, գերծանրքաշային գունեղ ։ Իսկ հետո Նիք Քարթերը իր մանուշակագույն է տալիս լողավարտիքով. Դժվար է հազիվ շնչում, իր կանգնած էր այնտեղ, անցկացնելով ձեռքի խորը порезу վրա իրականացված հաշվարկները. Նախկին չեմպիոն ընկել է ՝ առաջ անցնելով ինձ մի քանի բակեր ըստ քաշել.
  
  
  Շիկահեր ինձ հաճոյախոսություն. — Այսպիսով, պարոն Քարթերը, նրան տեսնում եմ, դուք խելամիտ մարդ: Դուք, իհարկե, գիտեք, որ դա շատ հիմար փորձում է ցատկում ։
  
  
  Նա համոզված էր, հիվանդանոցում. Խոսքի բարձրացան նրա շուրջ կոկորդի հետ ծանոթ приторным շեշտադրմամբ ։
  
  
  — Այո, իհարկե, — ասացի ես: "Մայրս է սովորեցրել ինձ երբեք չի վիճել զինված մարդ ։ Եթե այն անհասանելի.
  
  
  — Շատ ցավալի է, որ դու թույլ չի տվել այդ валуну ընկնում ձեզ. Կլիներ ценымногие nicer. "Ամերիկացի զբոսաշրջիկ է սպանվել նվազում ժայռի". Որեւէ придирок, ոչ բարդ հարցերին: Ոչ մի բարդ ծրագիր ձերբազատվեն մարմնի.
  
  
  — Լսեք, — ասացի ես: — Մեզ մի կերպ չի ուզում լինել ձեզ հակադարձեց. Ինչու է մեզ համար հեշտ չի ընդմիջում անել?
  
  
  Նա ծիծաղեց. Ավելի ճիշտ, նա заржал. Ego ատրճանակ նախկինի պես ուղղված էր հենց ինձ կյանքում. "Օ՜, — ասաց նա, — դու արդեն հեռացել ես մի մարմին է, որից պետք է ազատվել. Երկու դիակ, իրոք, մի քիչ ավելի մեծ խնդիր է ։
  
  
  Նրան ասաց. — Երկու մարմնի? Ձեր նախկին չեմպիոն չի մահացել. Նա պարզապես չի կարող вышивать. — Քեյնը, նա նշել է, որ դեռ դիակը, — ինձ պետք չէ ։ Բայց եթե մտածել, — նա щелкнул մատները, որպես պրոֆեսոր կատակերգական ֆիլմ քոլեջում, — չունի пулевого վիրավորվել է, եւ ego մահը կարող է պայմանավորված անկման. Նա contentedly ժպտաց. "Ես կարծում եմ, որ Քեյնը կնվազի. Նրանք կեղտոտ սայլակ այնտեղ, ջրի տակ.
  
  
  Ego ժպիտ դարձել է ավելի տարողունակ է: Այս փռվել իսկապես գործել է իմ նյարդերի. Իմ մասնագիտության սպանություն մեջ է մտնում շրջանակը իմ պարտականությունները: Նրա մտածեցի, որ կարող ողջամտորեն պարզապես թույլ էր խոսել: Դա կլինի տնտեսել ժամանակը, երբ նրան փորձել է գոնե հասկանալ, թե ինչ անել դրա հետ. Վեբ-խնդիրն այն է, որ ես դեռ ոչինչ չի հորինել. Այն արդեն կարող էր ներկայացնել թերթի մասին է իրեն: "Киллмастер ոչնչացվել է Խիզախ Дааном". Ինձ բոլորովին դուր չէր գալիս այն,.
  
  
  Դա ամենավատը չէ իրավիճակը, որը նրան երբեւէ եղել է, բայց դա մեզ չի ասում էր. Նա եղել է հինգ մետր հեռավորության վրա ինձ, և ձեռքին ուներ զենք: Նա դուրս է իմ հասնել, բայց ես նրա прицеле.
  
  
  Ետ ինձ շավիղ խոսվել է բացահայտ, որպես arrow. Իմ աջ բարձր ժայռերով: Ջրի ձախ կողմում. Մեր միջեւ կույր полуотключенный հսկային. ով կարող է սպանել ինձ չի տեսել, եթե ես կարողացել. Եթե այս таращить աչքի չի ընկել իմ առաջին. Սակայն, կարող է լինել, այն, այնուամենայնիվ, կարող եմ այն օգտագործել: այս Կասիլյասը ... Նրան պետք էր մտածել այդ մասին ։ Ես պետք է ժամանակ.
  
  
  — Եւ ինչպես եք պատրաստվում ազատվել իմ դիակի? Այն ենթադրում եմ, որ nen կլինեն пулевые անցքեր".
  
  
  Է ռևմատիզմի նա օգտակ ներքին րոպե камзолы եւ քաշեց վարպետորեն կատարված մեծ фляжку տակ վիսկի. Նա բարձրացրել է արծաթե կազմ մեծ մատը.
  
  
  Չի հասկացել:
  
  
  Նա կրկին заржал. — Ոչ մի վիսկի, Carter. Բենզին. Ռոք-ն դառնում քարանձավ կա. Քեյնը բաժանվել է եղել խարույկը...
  
  
  "Օգտագործելով ինձ որպես վառելափայտ".
  
  
  "Ձայն կա": Նա ծանր ասաց. — Կարծում եմ, հիմա ինձ պետք է դա անել ինքներդ. Հուսով եմ, Chen-արդյոք отблагодарит պատշաճի":
  
  
  Նրա ծարավ որոշ տեղեկությունների. — Ինչու քեզ պարզապես չեն սպասել, մինչեւ որ նա դա կանի: ինքը?
  
  
  Նրա հաճույքով. Բայց նա չի գա միջոցով ազատազրկում մինչեւ վաղվա գիշերը. Եւ ոչ ոք չի կարողանա գտնել ձեզ այստեղ նախկինում:
  
  
  Ձայնը այսպես. Նրանք ծրագրել էին ego փախչել. Հոուք կրկին հրապարակ". Բայց ի ՞ նչ կապ այս փռվել ունեցել դրան? Քեյնը կանգ է առել և հրատարակել է լուռ հառաչել. Նրա արեց քայլ է դեպի իրեն.
  
  
  — Հեռու Գնա, Carter. Շիկահեր է արել արագ քայլ առաջ է, առաջադրելով իր առջեւ ատրճանակ: Նա հրել է фляжку վրա բենզին առաջ, րոպե, ոչ մոռանալով հագնել կազմ. Բենզինային տեղում растеклось ego куртке. Նա դա չի նկատում:
  
  
  Քեյնը նորից հանգիստ застонал. Նրան, նայեցի վերեւ-ներքեւ. Հանկարծ տեսա նրա ելքը. Նրա ևս մեկ քայլ առաջ. Շիկահեր էլ. — Առաջ, — ասել է նա կտրուկ շարժում է ձեռքերը:
  
  
  "Դու ուզում ես, որ Քեյնը հանկարծ ուշքի եկավ? Նրա հետ դժվար է հաղթահարել, երբ նա կգա ։ Այն կարող է ավարտել ego մեկ հարվածով:
  
  
  — Ինչու դու ուզում ես լինել այնպիսի օգտակար?
  
  
  — Պատիվ է, — ասացի ես: "Եթե ես պետք է մեռնեմ, ուզում վերցնել գոնե մեկ, շուրջ երկու ձեզ. Միտումնավոր նրան, մոտեցավ մարմնի Կասիլյասը ... Սա է ինձ մի քիչ թափել. Միգուցե, բավարար մոտ է, բայց դա պետք է լինի բավարար. Դեռ չի ...
  
  
  Նրան թեքում է դեպի այն, ինչ մնացել է անձի Կասիլյասը, ու բռնեց իր զենքը անտեսանելի ձեռքով ։ Քեյնը հրատարակել է հնչում, ավելի շատ նման է "Гааа".
  
  
  — Հիսուս Քրիստոսը, — ասացի ես, նորից արագ շարժվել: — Ես կարծում եմ, որ ինչ վերաբերում է նրան ծրագիր ունի.
  
  
  "Ինչ?' Витманс քիչ առաջ հանդես է եկել, որպեսզի ավելի լավ հասկանալ ։ — Պլան, — կրկնել այն. "Планье կամ рибель".
  
  
  Նա կրկին մոտեցավ, մի քիչ թափել, որպեսզի հասկանալ իմ մշուշոտ բառեր. Ձայնը, ապա այն ու անցա ։ Սեղմեք thumb նրա վառել է վանդակում спичек աղբյուր նրան ego пропитанную բենզին պիջակ. Նա միանգամից էլ բռնկվել: Նա զենք-զինամթերք է թողել եւ փորձել է մարել կրակը, սակայն դա չի աշխատում. Կրակը շատ արագ է տարածվել. Նա նստեցի և извивался, բղավելով, թե ինչպես է այրվող խամաճիկ. - 'Օգնեք ինձ. Աստված իմ, օգնիր ինձ. Խնդրում եմ:'
  
  
  Նրան, նայեց նրան ու սեղմեց ուսերը. "Եթե ձեզ դուր չի գալիս կրակը, մոտ կա ջուր".
  
  
  Նրան, շրջվեց ու գնաց ետ ընթանում է գունատ վարդագույն լողափ.
  
  
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  
  
  Տարա ՝ անհետացել է: Ամենայն հավանականությամբ, նա արդեն բարձրացել է վեր ՝ իր սենյակը ։ Իր ողջ կապտած եւ արյան մեջ, եւ ես պետք է լոգանք. Եւ խմել. Եւ ուրիշ բան. Նախ ես պետք է զբաղվել այդ գործով:
  
  
  Նրան գտել ego ռեստորանի խոհանոցում ու տուն, poolside. Այն-էլ-բուրգեր խավարտով, բռնեց նրա ego մանյակ եւ հարվածել է նրա ծնոտի. Խոհարարը, ով գրիլ, հասկացել է եւ դուրս է եկել.
  
  
  — Եվ այսպես, лолли, որքան են նրանք քեզ վճարել են?
  
  
  Է ռևմատիզմի նա հասել է իր мясницким դանակով: Դա սխալ է ։ Նա հայտնվել է прижатым մեջքին հառաչել, եւ երկուսն էլ դաստակ էին համակված. Դրա դիմել om մի քիչ ավելի է, պարզապես պետք է համոզվեք, որ.
  
  
  "Էյ, մարդ, դու լավ? Ինձ ներքեւ.' Ego անունը Կառլո. Սա գրված է եղել նրա համազգեստով.
  
  
  — Ոչ, քանի դեռ դու չես ասի ինձ, թե ով է դա եղել, Կառլո. Ով է վճարել ձեզ, որ դուք ինձ թույլ տվեց գնալ այն թանկ է հավերժության մեջ?
  
  
  — Թող գնա, — բղավում է նա: Նրա ուժեղացրել բռնելով եւ թույլ հարվածել է նրա ծնկի կյանքում. Նա застонал. 'Այն, երդվում եմ. Ես չգիտեմ, թե ով է դա ։
  
  
  — Ասում Են, Կառլո. Նա հագած է սպիտակ.
  
  
  'Ոչ: Մարդ է սպիտակ... — նա կտրուկ կանգ առավ ։
  
  
  — Ով է դա եղել, Կառլո? Նրա впечатал ego պատին.
  
  
  — Գնա գրողի ծոցը, — ասաց նա:
  
  
  Նրա потащил ego է грилю. Միս брызнуло յուղ. Նրան հրում ego գլուխը ներքեւ, որպեսզի նա կարող է նայել ճաղերի հետեւում, եւ պատկերացնել, թե ինչպիսի տեսք կունենա ego գոլը ուշ. — Բբ-бэнгл, — ասել է նա: "Քրիստոնեական Бангель".
  
  
  "Հրաշալի Քրիստոնյա. Իսկ նա, ով ուղարկել է ձեզ?
  
  
  — Չգիտեմ, — захныкал նա: 'Այն, երդվում եմ. Ես չգիտեմ, թե.'
  
  
  Նրա ազատ ego եւ քայլ է արել առաջ. Ամենայն հավանականությամբ, նա այլևս չի պատճառի անհանգստացեք. — Այդ դեպքում ասա ինձ, թե ինչպես է նա նայեց.
  
  
  Նա իջել է ետ աթոռին ։ — Մեծ մարդ, — ասաց նա: 'Աղջկան. Բայց շատ մեծ է": Ինչ-որ խենթ մոխրագույն կոստյումով.
  
  
  Երբեք նախկինում չի տեսել:
  
  
  "Այս Бангель, որտեղ կարող եմ գտնել ego?"
  
  
  Նա испуганно նայեց ինձ. Է, դիմել է նրան, դեմքի լուրջ արտահայտությամբ. Ինչ նա մեզ վախենում ասել, այն նաեւ չի վախենում դա ասել է ինձ.
  
  
  Այն երկու հյուրանոցի "Գրենադա".
  
  
  Սենատոր սպանվել է խաղատների Գրենադա. Առնվազն երկու կտոր հանելուկ արդեն մոտեցել է, եւ ինձ հետաքրքրում է, թե ինչպես է դա տեսք կունենա. — Ինչ դու գիտես?
  
  
  'Ոչինչ ավելի. Խնդրում ենք. Նման բան.'
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: Ինձ տանջել перепуганного փոքրիկ տղայի. Ինչ պետք է իմանալ, նրա կփորձեմ իմանալ, թե այլ ճանապարհով: Նրան, շրջվեց, որ հեռանա, բայց ցանկացել է իմանալ ինչ-որ.
  
  
  "Ի դեպ." Այն, շրջվել. "Քանի որ նա վճարել է քեզ համար այն, որ դու դուրս են բերել սա cute ուղերձը?"
  
  
  Նա շփեց դաստակ. "Տասնհինգ".
  
  
  — Նա քեզ обмануал. Նրա լաց քսան.
  
  
  — Նիք, դու ես? Նա հոգին.
  
  
  Նրան ասաց. - "Չկա, "Կեղտոտ բռնաբարող".
  
  
  — Ես քեզ չեմ հասկանում, — ճչաց նա: 'Սպասեք վայրկյան.'
  
  
  Նրա սողանքը մահճակալին ։ Դուռը բացվեց, և նա հայտնվել ակումբներում զույգը, նրա մազերը вились հոգի. Այնտեղ էր երկար սպիտակ махровое վերարկու. Ինձ հետաքրքիր էր, թե ինչու ես միշտ մտածում սեւ lace նման սեքսուալ: "Գար զանգահարել...": Նա կանգ առավ ու նայեց ինձ. "Աստված իմ, Նիկ. Ինչ է պատահել?' Նա спешила ինձ, ինչպես կրակոտ սպիտակ հրեշտակ.
  
  
  — Ես բախվել դուռ, — ասացի ես:
  
  
  Նրա աչքերը сканировали կտրվածքներ ու կապտուկներ իմ մեջքին. — Դու ահավոր նման, — ասաց նա:
  
  
  — Այդ դեպքում դուք պետք է տեսնել այս դուռը ։
  
  
  Նա вздохнула. "Նստիր քվեարկել այնպես". Այն անհետացել է եւ մի քանի վայրկյան անց վերադարձել է տաք շոր ու բաժակ ջրով. "Ինչպես միշտ ասում է կինոն դա կարող է վնաս հասցնել":
  
  
  "Եւ, ինչպես ասվում է կինոյում իր глотаю կրակոցի. Որ, դա էր Гаром?
  
  
  — Նա ուզում է ընթրել մեզ հետ են այսօր երեկոյան: Ութ ժամ սրճարանում "Ադրբեջան". Նա վերաբերվել իմ մեջքին, գրեթե նուրբ. — Դու այցելել է դիլիջանի միջազգային ես այդ օրը?
  
  
  "Սա թակարդ է: Ընկերները Չեն-արդյոք գիտեն, որ ես քաղաքում. Բայց ես չեմ հասկանում, թե որտեղից են նրանք դա գիտեն ։ Նրա, դիմել նրան և բռնեց նրա կարծիքով. Նա նայեց անհանգստանալ և փորձել է թաքցնել դա: Նրան ասել եմ քեզ, girl. Այս խաղը է կանանց համար". Նրան պետք էր կռահել, որ դա կզայրացնի նրան, բայց նրբորեն քաշեց նրան ետ մահճակալ. — Տես, — ասացի ես: "Ես վստահ եմ, որ դուք գիտեք ձեր արհեստ, ապա այն մեզ համար էր, բայց որ այն մեզ համար եղել է, է, վստահ է, որ դա չի օդային մարտում. Այն ամենը, ինչ ես նկատի ունեցել.
  
  
  Նա նայեց ներքեւ եւ вздохнула. "Ես պատրաստված գործակալ, եւ կարող է ավելի լավ հոգ տանել". Դա հնչեց, թե ինչպես է ձայնը պատրաստված գործակալ, բայց մեծ իմաստ չունեն, քանի որ վատ дублированная ֆիլմը չի համապատասխանում պատկերը. Արեւ նվիրել էյ, բարակ մշուշ մերկանալ, որոնք արել է նրա երիտասարդ, անմեղ և շատ փխրուն. Այսպես է եղել. Նրա վերցրել ee ձեռքերը. Այն թվում էր փոքրիկ ու ջերմ. Են нах smelled лимонами, եւ նա целовалась ուրախությամբ բաց բերանով. Նրա անցկացրել մատները նրա переносице. — Քեզ մոտ պեպենները, — ասացի ես:
  
  
  "Բայց, համենայնդեպս, ես չեմ обгораю արեւի տակ", — ժպտաց նա: "Շիկահերների մեծ մասը обгорают".
  
  
  Դա ինձ ինչ-որ հիշեցրել է. Նրան վերցրել է հեռախոսը. Տվեք ինձ ոստիկանություն. — ասել է նրա օպերատորին. Հեռախոսով պատասխանեց ոստիկանը Բահամյան կղզիների. Համար ապաստարան հյուրանոցի "Պարադիզ" կա մի քարքարոտ արահետ. Դուք դա գիտեք?' Նա գիտեր դա ։ Մոտ կես ժամ առաջ նրան տեսա այնտեղ ֆլեյմի. Նման էր, որ ինչ-որ տղա, խաղում են կրակի հետ. Ես կարծում եմ, դուք ավելի լավ է նայել այնտեղ ։ Սերժանտ հասկացա, եւ նա անջատեց հեռախոսը ։
  
  
  "Իսկ այժմ մեզ համար...": Ես կրկին դիմել է Տարայի մեջ: "Մենք չպետք է հանդիպել Гаром մինչև ութ ժամ..."
  
  
  "Լսիր, Նիկ". Նա նայեց անհանգիստ. "Ես կարծում եմ, որ մենք ունենք խնդիր, եւ...": այն запнулась... Ես ընդհատել է նրան և շարունակեց իր արտահայտությունը ։ — Դա մեզ տալիս է ժամանակ նախ կատարել հանձնարարությունը. Նրա հյուրանոց եթե նայենք, դա կազինո Гренады.
  
  
  Ինձ թվաց, որ ես տեսա հիասթափություն աչքերին.
  
  
  Նրա, մտել է լոգարան, որպեսզի ցնցուղ. Նա ներառել է ռադիո. Նրան, նայում է իրեն հայելու մեջ սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ, եւ զարմացել եմ, թե ինչու ես մինչ օրս կենդանիներ մեզ ոչ միասնական седого մազից: Ռադիոյով крутили "The One Note Samba նրանց կենդանիներ, քանի դեռ երաժշտությունը չի вырубили համար կարևոր թողարկման տարածքում баренцева ծով":
  
  
  Սենատոր Փոլ Линдейл մեռած էր.
  
  
  Մարմինը սենատոր գտել շեմին ego տուն. Ամենայն հավանականությամբ, նա ընկել միջոցով պատուհաններ իր կաբինետի համար տասներորդ հարկում. Իհարկե, նրանք մտածում են, որ դա դժբախտ պատահար էր.
  
  
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  
  
  Միշտ երեք ժամ գիշերվա մեծ խավարի մեջ կազինո. Ամեն ժամ, ամեն օր, ցանկացած եղանակի միշտ երեք ժամ գիշերը. Մի հոգնած, կանանց-տղամարդկանց հետ поникшими գլխին, склонившимися նկատմամբ սեղաններ եւ նաեւ անճաշակ: "Արի, սիրելիս", նվագում քարտեր եւ ոսկորներ. Դա գրեթե оркестровая կոմպոզիցիա. Անկյունում գտնվում էր барабанная բաժին, որը զբաղվում է отбивала ռիթմը հարվածային խաղային ավտոմատների եւ ժամանակ առ ժամանակ կռվելու ափսեներ վճարումների: հիսուն գնդակներ ըստ четвертям. Տարածքը դառնում է հանգիստ գոնե գների աճի զվարճանքի. Օրինակ, крэпс-սեղաններ լսվում է, թե ինչպես է ընկնում кегля, հատկապես, երբ վտանգված տասը հազար դոլար:
  
  
  Կազինո Гренады ոչնչով չի տարբերվում էր ։ Նրա փոխանակել ստուգում հիսուն դոլար Ջոն Սթյուարթ հաստատ չի шталь կարող է խաղալ ավելի շատ, քանի որ միակ ճանապարհն է գնալ միջոցով խաղատուն, այն շարժվել է խաղի. Նրան, տեսել է, թե ինչպես Տարա ՝ դիտում էր, թե ինչպես սկսնակների սպերման մեկ ՝ այս одноруких մարդասպաններին, որոնց նրանք набивали четвертаками. Հետո մենք принюхались, բայց ոչինչ չի հասկացել ։
  
  
  Մենք բաժանվել են վերահսկել երկու առավել հավանական պահերը. Տարա խաղացել է ռուլետկա հետ չինական stickman, իսկ նրա sel համար ամբիոնի խաղի blackjack, որոնց սենատոր արել իրենց շահումները եւ պարտություններ.
  
  
  Ես առաջին բաժանելու քսան մեկը, ինչպես եւ առաջին երկրորդ. Է նրան դրել չիպսեր երրորդ փուլը, բայց դիլեր կանգնեցրեց ինձ. Է фишках բացակայում էր նամակ G Гренады. Նա ինձ ասել է վերագրել om ետ դրամարկղ. Դա եղել է նոր չիպսեր, - ասել է նա: Նրանք այդ դժվարությունը նույն օրն ավելի վաղ.
  
  
  Ես արդեն եղել են որոշ դժվարություններ, եւ այս անգամ նրան չի шталь ռիսկի. Այս անգամ նա զինված է եղել. Նրան մոտեցել է դրամարկղում. Նա ջերմեռանդորեն ներողություն է խնդրել ու մեկնեց ինձ այլ չիպսեր, որոնք սիրով հրել է իմ ձեռքը ։
  
  
  Հինգ վայրկյան անց նրան լիովին ցնցված.
  
  
  Ես գիտեմ, որ նրանք ինձ տվել են, բայց պետք է դա զառանցանք. Երբ նա բացել է աչքերը, և ընդմիշտ ինձ հետ склонились երկու Չեն, թե արդյոք երկու бородавками մեջ երկու лбов. Բայց եթե նրանք այնտեղ էին, ապա ցնդել, քանի որ, երբ նրան վերջապես ուշքի է եկել, om, այնպես էլ արդեն չի եղել ։ Ինչպես եւ իմ հրացանը: Вильгельмина գնացել է մեկ այլ տղամարդու հետ: Այս անգամ китайцем. Նա նստած էր դիմացի ինձ սենյակում և ժպտում է ինձ. Դա մի փոքրիկ, прокуренная, звуконепроницаемая սենյակ, ըստ երեւույթին, կաբինետի կրասնոյարսկի, որը զբաղվել է իր գործերով և բաժանել չիպսեր. Բացի մարդու իմ ատրճանակով սենյակում էր վեց մարդ, եւ ոչ ոք չի ծիծաղում, բացի մարդու իմ ատրճանակով.
  
  
  "Ողջունում ենք ձեզ մեր համեստ ժողովում: Նա ընդամենը երկրպագեցին գլխին. Хеф էր ցածր, լավ сложенным տղամարդու, одетым էլեգանտ մետաքսե կոստյում. Թույլ տվեք ներկայանալ ձեզ. Իմ անունն է Линь, Линь չժհ ագն պաշտոնական ներկայացուցիչ.
  
  
  "Պարոն Չժհ Ագն Պաշտոնական Ներկայացուցիչ". Այն նույնպես դեմքով պատասխանեց.
  
  
  — Պարոն Lin, — ուղղեց նա: Ազգանունը միշտ հիշատակվում է առաջինը:
  
  
  Այս ամբողջ լուրեր շատ բարի. Նրա մտածել, կհանգեցնի ՞ արդյոք նա ինձ մենամարտ է вилках. "Մեզ տխրեցնում է, — շարունակեց նա, — որ մենք պետք է հարցնել ձեր ներկայությունը մեր փոքրիկ ժողովին նման, այսպես ասենք, կտրուկ ձեւով. Բայց համարում է, որ իրեն պատվավոր հյուր.
  
  
  Նրա оглядел շրջանակը քարե անձանց: "Gut, տղաները, այն էլ մեզ համար, որ կարոտել է":
  
  
  Ծիծաղելով, Լին դիմել է մյուսներին ։ "Mr. Carter կատակում է, — ասաց նրանց.
  
  
  Նրանք դեռ չի ծիծաղում:
  
  
  "Դե ինչ, — նա սեղմեց ուսերը, — ինչպես տեսնում եք, իմ ուղեկիցները ոչ այլ կատակների պարոնայք միջեւ. Նրանք նախընտրում է միանգամից անցնել ավելի կարեւոր գործերով ։ Նա վերցրեց մի ծխախոտ և tapped այն է հետեւի портсигара, отделанного ոսկե ониксом. Odin ego հանցակիցներին հասել է տալ прикурить. Սենյակում տարածվել է թույլ քաղցր բուրմունք. Մասին, թե ինչպես է կոպիտ իմ կողմից. Նա մեկնեց ինձ անջատեց հեռախոսը: — Սիգարետ, պարոն Carter?
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. Նրա զարմացել եմ, թե ինչու են ինձ այդքան հուզում է այդ անլուրջ հհպ Ջոն Ստյուարտի. Իմ անունը կարծես առավել պահպանվող գաղտնիք այդ քաղաքում. "Ես կարծում եմ, ինձ շատ օգնել է, եթե նրան ասել է, որ գտել եք այն մարդուն, որ իմ անունն է Ջոն Սթյուարթ?"
  
  
  Լին բարձրացրել է մեկ հոնք. "Կներեք, պարոն Քարտերը:
  
  
  Odin-ի կդիմավորեն ձեր հին թշնամիների, մեր հին ։ Նա տեսավ ձեր ժամանում է օդանավակայան և այդ մասին տեղեկացրել է պարոն Бангелу. Այն հարմար է откинулся է հետեւի աթոռին. Եւ քանի դեռ մենք խոսում ենք մեր նախկին գործատուին, — նա մնա сигарете. — Ես այնպես եմ հասկանում, դուք լսել ego վաղաժամ վախճանի?
  
  
  Այո, ողբերգություն է, ասացի ես: "Պետք է забранным քվեարկել: այսպես, վարչապետ պատանեկության".
  
  
  Իրականում. Ժպիտ վերադարձել: "Բայց, հնարավոր է, չարաշահվել է անցել ։ Տեսնում եք, որոշ շուրջ մեզ հետ համաձայն չեք, թե ինչպես է պարոն Бэнгель վարել է գործի, և այժմ, երբ ստանձնել է նրա գույքը, այդ հակասությունները կվերանան ։ Նա նամակով դիմել է մյուսներին, "լինելով այս աշխարհից դուրս".
  
  
  Այժմ նրանք засмеялись. Եվս մի քանի սիգարետ, եւ зажглось. Այն սկսել է ներկայացնել բնության om դել. Քաղցր հոտ հաջողության լցվեց սենյակ:
  
  
  — Իսկ հիմա, պարոն Քարթերը, մենք պատրաստ ենք անել ձեզ առաջարկ. Չէ, որ մենք պետք է. Բայց ձեր անմիջական մահը առանց մեր որոնումների չի բերի ոչ մի օգուտ.
  
  
  Ինձ զարմացրեց, որ Бангель չի նկատել այդ առավելությունները. Նրա գտա այս հակասությունը բավականին տարօրինակ:
  
  
  Նրան հարցրեց. — Ինչ առավելություն է?
  
  
  Հինգ տոկոսանոց. Հինգ տոկոս շահույթի. Սա լավ առաջարկ. Բայց մի սպասեք մլն. Մանրածախ արժեքը հերոին ценымногие ավելի բարձր է, քան այն գինը, որը մենք ստանում ենք նրա համար".
  
  
  'Իսկ մնացածը?' Նրան, նայեց նրա портсигар. 'Խոտ. Հաշ?
  
  
  — Իհարկե, հինգ տոկոսանոց ընդհանուր գումարի. Նա նորից ժպտաց: Իսկ այլ է, ինչպես դուք եք ասում, մի փոքր բան... Դա մեզ խնդրել ափիոն.
  
  
  "Դուք բերում ego այստեղ է, Nassau, եւ իրենք переправляете մաքսանենգության Միացյալ Նահանգներ". Նրա արել է դա ինչպես է ծրագիրը, ինչպես штопора.
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց. Բայց դուք, իհարկե, արդեն գիտեք, որ. Հակառակ դեպքում դուք միստեր Бангелем, — նա замялся, — չի կարող վիճել.
  
  
  Վերջին утвержение ինձ զարմացրեց. Նա առաջարկեց ինձ համաձայնագիրը, քանի որ, եթե նրան գործակալ էր թմրանյութերի դեմ պայքարի, եւ կարծես Бангель գործ ուներ միայն թմրանյութերի. Դե, կարող է, դա այդպես է ։ Կարող է լինել, որ այս Չեն -, թե արդյոք եղել է, պարզապես անդամ наркосиндиката. Կարող է լինել, որ նա պարզապես այնքան обдолбан, որ эму տեսել եմ օգնել ԱՄՆ սենատոր. Կարող է, այս ամենը եղել է մեծ խելագար պատահականություն. Կամ, կարող է, Lin հյուրանոց, որ այդպես է մտածում.
  
  
  Նրան, տեսնում եմ, դուք колеблетесь, պարոն Քարտերը: Դուք կարող եք խորհրդակցել hema-որ նախքան վերջնական որոշում: մոտ-մոտ! Նա դեմքով պատասխանեց տղամարդուն, сидевшему օր.
  
  
  Չուն վեր կացավ ու բացեց դուռը:
  
  
  Տարա.
  
  
  Նրա ձեռքի կապված են եղել միասին, զգեստ էր разорвано, իսկ մազերը ծաղկում ապրեցին լիարժեք ծաղկում պայքարի ժամանակ. Մազերը, որ տեսել է, թե ինչպես է նա նրբորեն уложила եւ заколола մեկնելուց առաջ. Խորապես ցավալի է, նա նայեց ինձ, միայն ինձ:
  
  
  'Ցավում եմ.'
  
  
  Երկու տղամարդ պահում ։ Մեկական յուրաքանչյուր կողմում. Երկուսն էլ ունեին ենթակետով Պատ; կարճ, թեթև բրիտանական գործիք է, որ կարող է անել հինգ հարյուր կրակոց րոպեում. Բնազդով է նրան, մոտեցավ նրան. Նրանք բաց են թողել իր եւ զենք են բարձրացրել, երբ Լսեցի եւ եւս մի տղամարդ մոտեցել է բռնել ինձ ։ Նրանք պարզապես կատարել են սխալ. Պետք է, որ նրանք դադարել են ինձ է մաքրել, երբ գտել է ատրճանակ:
  
  
  Կարճ շարժումը հետաձգել է իր стилет ափի այնպես, որ торчало միայն ես. Լսեցի առաջին անգամ հասել է ինձ, եւ ես вонзил իր դաշույն эму է ավելացնել փոխարժեքով: Ego բերանը բացվեց, և նա մահացել է անակնկալ. Դա տեղի է ունեցել այնքան արագ, եւ այդպես, առանց որեւէ ակնհայտ պատճառի, — որ մնացած մի պահ կորցրել են զգոնությունը: Պահ է, որով նա օգտվեց.
  
  
  Ես գնացի Линь Цзину.
  
  
  Մեկ ալիքի ձախ ձեռքի поднес ego առջև, ապա зажал է երկաթուղու хватке, прижав стилет է ego горлу.
  
  
  Երկու հերոս-автоматчика պահել են շունչը տեղում մահացել է: Մնացած, сбитые շփոթված, մնացել է տեղում. Այն կարող է օգտագործել Լենա, որպես պատանդ, որպեսզի դուրս Տարան եւ իրեն այստեղ. Բայց ես չեմ ուզում դրա այսպիսով.
  
  
  — Развяжи նրան, — հրամայեց ես:
  
  
  Ինչ-որ մի պահ ոչ ոք չի շարժվում. Է միայն իր համար: Նրա հրահրում Դր առաջ իրեն, քանի դեռ մենք չենք մոտեցել են շուրջ մեկ պահակների Տարայի. Սրությամբ blade ստիպել է իր Линя բարձրացնել կզակ, եւ ego կոկորդը, обнажилось. — Ma - развяжи նրան, — выдавил նա: Պահակը իջեցրել է զենք եւ, որ эму ասացին.
  
  
  Նրա հրամայել է Տարայի մեջ: — Դուրս գալ այստեղից ։
  
  
  'Բայց,. Նիկ . †
  
  
  'Գնա!'
  
  
  Նա մոտեցավ օր. Նրա ստիպել Դր խեղդել եւ հրում ego է թիկնապահներին, որոնք սարսափած попятились, երբ նրա grabbed մեկ ինքնաձիգ ատրճանակ եւ սկսել է կրակել ։ Սկզբում նրան հարվածել է մեկ այլ arrow, ապա դա մանկական զվարճալի.
  
  
  Տասը վայրկյան, ամեն ինչ վերջացած է:
  
  
  Նրա նետել ատրճանակ-ինքնաձիգ եւ վերցրել Вильгельмину. Է столике անկյունում նրան նկատել է փոքրիկ բաց տուփ չիպսեր. Նրա զգուշորեն վերցրեց մի շուրջ նրանց ձեռքը եւ շրջել. Ինչ-որ տեղ կողմը торчала շատ փոքր է иголка, երկու միլիմետր երկարությամբ. Նրա կոտրել chip կես. Լույս է գունատ դեղին հեղուկ. Отключающие կաթիլներ. Չիպսեր, որոնք նրանք օգտագործել են իմ դեմ. Նրա փակել է վանդակում կափարիչ եւ հրել է նրան, որ մի րոպե. Ով գիտի. Եթե խաղը գնաց քո դեմ, հնարավոր է, նրանք կարող են պիտանի լինել. Նրա անցկացրել ձեռքը մազերը, ուղղեց փողկապը և ընդմիշտ փակեց դուռ համար распавшимся միության չինացիների Nassau.
  
  
  Նրան, նայեց ժամերին: Մենք ուշացել քսան րոպե. Այն ժամանակ, երբ մենք հասանք սրճարան "Мартиник", Կայանի արդեն չկար ։
  
  
  Բայց հիմա նրան իսկապես սպասում էր ։
  
  
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  
  
  Նրա подбросил Տարան հյուրանոց եւ գնացի փնտրելու Կայարանը ։ Նա կանգ առավ մի փոքրիկ հյուրանոցում, մոտ ափին. Երբ հասավ այնտեղ, այնտեղ կային լիքը ոստիկաններ Շտապ օգնություն, включившая ազդանշան, подсказала ինձ, որ ես կարող եմ ուշանալ. Պարզվեց, որ ես ճիշտ ժամանակին.
  
  
  Բժիշկը նայեց ինձ ու անհույս shrugged. — Նրան մնացել է ընդամենը մի քանի րոպե. Նրա քիչ բան կարող եմ անել ։
  
  
  Նրան, կնոջը կքանստած կողքին Гаром. — Վաղը երեկոյան, — շշնջաց նա:
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. Նրան ճանաչում. Փախուստ Չեն արդյոք. Նրան, լսել է, թե ինչպես է իմ ժամացույցը է ticking ներքեւ ego կյանքը: Կամ դա իմ ավելացնել դոլարը? 'Որեւէ այլ բան է?'
  
  
  'Նա ասաց. - "Ես թողեցի քեզ հաղորդագրությունը. Ասա Տարայի Մեջ..."
  
  
  Քվեարկել այն է, որ. Գար եւ, հնարավոր է, աշխատել են միասին ավելի հինգ կամ վեց առաջադրանքներ. Նա պրոֆեսիոնալ է, այնքան լավ է, որ դուք կարող եք ցանկանում. Այն, մտածեցի, որ նա միշտ ձեր կողքին կլինի. Քվեն քվե որ դուք ստանում է մահվան. Դու остаешься անմահ մինչև վերջին վայրկյանը.
  
  
  Նրա վերադարձավ իր машинее եւ մեքենայով փախուստի էր դիմել, քանի որ արագությունը արագացրել է իմ հայեցակարգային աշխարհը. Բայց դա այդպես չէր ։ Իրականում delle, քան ավելի շատ սովորեց: այս դեպքում, այնքան քիչ է իր հասկացել ego. Երեք նույնական չինացու. Երեք մահացած սենատոր բացահայտ հիմա. Կազինո. Փրկություն է մահվան. Եւ Lao Zeng, որը ինչ-որ տեղ Индокитае. Դա համընկավ եւ сходилось. Ֆոնի վրա այս ամենի էր ԿԱՆՆՈՒՄ, իսկ ԿԱՆՆ էր отрядом մարդասպաններին. Եւ եթե մրցաշրջանում որսի սենատորների բացվել է, երեքը արդեն սպանվել են, իսկ իննսուն յոթ դեռ կենդանի. Այն տեմպով, որը նրանք ունեին, հիմա, մոտ ժամանակներս նրանք ոչնչացրել են ողջ ամերիկյան կառավարման համակարգը. Նրան պետք էի իմանալ, որ նրանք առաջարկում են, որպեսզի շուտ om և կանխել է դա: Նա հաղորդագրություն է թողել, ինձ համար. Կամ դա предназначалось ինձ? Նա ասաց: "Ասա Կոնտեյներային Կոնտեյներային Բենեթը. ID = AX-20. Տարա Բենեթը, գիտական կինը:
  
  
  Հանկարծ նրա բարկացել է.
  
  
  Տարա ՝ գիտեր ինչ-որ բան, ինչը չի գիտեր ։ Օրինակ, նա գիտեր, թե ինչու էր նա ինձ հետ. Եւ ոչ թե сутоанского բարբառի. Երբ նա ինձ ասաց այն է բար, որ ես նման արյունոտ հանճար, նա գիտեր, որ нах բավական է ուղեղների վրա այդ աշխատանքը, իսկ ինչ վերաբերում է ինձ... "Մկանները, — ասաց նա, — դա նախապայման է խնդրին ։ Հանկարծ նրա հասկացա դասական կանացի վիրավորանքը, AX հյուրանոց ինձ ներգրավել միայն իմ ուժերի համար:
  
  
  Դե ինչ, այսօր ՝ երեկոյան, այն կարող է փոխվել: Մենք Անոթներով կլիներ լավ է, եւ շատ երկար խոսակցություն է ։ Դուր էր գալիս էյ դա, թե ոչ. Եւ նա ասաց ինձ ճշմարտությունը.
  
  
  Նա պառկել անկողնում, եւ սուրբ է անջատված. 'Հավերժ չէ:' — ասել է նա, երբ այն հասել է միացնել брылев. Նրան ընդգրկել է брылев. Ee այտ вздулся մի փոքր մանուշակագույն գանձակից չափի четвертак. Նա բարձրացրել է մատները, որպեսզի ծածկել ego. Ինչ ցավում է, որ շուրջ ունայնություն. Նա կրկին նայեց փոքրիկ ու անօգնական.
  
  
  Նա ասել է, - "Գար մեռած". "... եւ ես կարծում եմ, որ ժամանակն է ինձ պատմել է, որ նա մահացել է.
  
  
  "Գար? Մասին, ոչ։' Նա повернула գլուխը և արցունքները welled մինչեւ նրա կանաչ աչքերը. Նա սպասում է, որ արցունքները կլինի կանաչ.
  
  
  "Որ նա անում?"
  
  
  Նա կրկին նայեց իմ կողմը ։ — Չգիտեմ, Նիկ. Իրավունք... ես իսկապես չգիտեմ.
  
  
  — Ասա, արի, սիրուն. Դուք առաջին непослушная կինը, որը նրա допрашиваю, եւ եթե դուք երբեմն կարծում եք, որ ես տալիս եմ ձեզ նախապատվությունը...
  
  
  Մասին, Նիկ. Արցունքները հիմա лились ուժով: Նա выпрямилась եւ уткнулась անձի ինձ կրծքին: Ես պատասխանեցի.
  
  
  Նա վերցրել է իրեն, գյուղի եւ ասել, всхлипывая: "Ինձ ասացին չի խոսել ։ Ինձ հրամայված է ասել քեզ, — поправила նա ։
  
  
  Ոչ առանց քնքշության կցված մատը դեպի рубцу իր անամոթություն. "Այդ ժամանակ ասենք, այնպես, որ ես выбью դա շուրջ քեզ":
  
  
  "Դու երբեք դա չես անի".
  
  
  Նրան, նայեց нах. "Մենք ունենք այլ ուղիներ". Նրան ասաց. Հայտնի ճշմարտության շիճուկ Колодезный, օրինակ.
  
  
  Եւ դա? նա հարցրեց.
  
  
  Եւ դա ... — ասացի ես: Նրա վերցրել ee ձեռքը: երկար ու դանդաղ համբուրել. — Դեռ, — ասել է նա: Տվել էյ, ավելի. — Լավ, — ասաց նա sigh. 'Դու հաղթել է: Ամերիկացիները высадятся ափին Normandy.
  
  
  Նրա ուժեղացրել է պահումը. — Das weissen вие, — ասացի ես: Նրան, զգում էի նրա կուրծքը: "Ինչպես որ, фройляйн?"
  
  
  Նա սկսեց ծիծաղել, եւ закусила շուրթերի. "Ռումբ կնվազի Сирохиму".
  
  
  Նրա ձեռքը դրել է ականջը: — Ի Сирохиму?
  
  
  "Հիրոսիմայի Վրա". Այժմ մենք երկուսս էլ ծիծաղում.
  
  
  "Շատ հետաքրքիր է", — ասացի ես, развязывая իր խալաթը, հնարավոր է, լավագույն կրծքի ողջ արեւմտյան կիսագնդում. Կամ, հնարավոր է, լավագույն կիսագնդի արեւմուտքի. "Օ՜, աղջիկ, աղջիկ. Դու իսկապես հրաշալի է ։ Նրան կրկին փակել է լողանալու խալաթ. — Եվ այսպես, եկեք հիմա խոսենք ։
  
  
  "Կարծում եմ, ինձ ավելի շատ դուր է գալիս ակտիվ մասը".
  
  
  Նրան ժպտաց. — Ես գիտեմ, — ասացի ես: — Բայց հենց այնպես նրան ճանաչում ճշմարտությունը. Ոչ մի սեքսի, քանի դեռ չես այցելել է դիլիջանի միջազգային. Իմ մեթոդը խոշտանգումների — սեռական դժգոհություն". նրա unzipped փողկապ'
  
  
  — Զգուշացնում եմ, մեկ ժամ հետո դու կլինես խելահեղ.
  
  
  Նա նայեց ինձ և մի քիչ նյարդային է хихикнула. — Գազան, — ասել է նա: 'Մասին, ոչ ։ Քաղցր խոսքերը քեզ չեն կարող օգնել" ։ Այն, откинулся առաջ եւ скрестил ձեռքերը. — Ես կանեմ քեզ ազնիվ առաջարկ. Եթե դու կտաս ինձ մի բան, որ ես ուզում եմ, ես կտամ քեզ այն, ինչ դու ուզում ես":
  
  
  Նա нахмурилась. "Որեւէ ոչ պատշաճ արտահայտությունների համար", — ասել է նա:
  
  
  "Ah! Սա ծրագրի մի մասն է. Եթե դու խոսես արագ, նրան չեմ վիրավորել քեզ մինչեւ եք կաթիլ.
  
  
  "Լուրջ, Նիկ. Ես հրաման...
  
  
  'Լուրջ է ։ Տարա. Ինձ չեն հետաքրքրում. Նրա նայեց էյ, բաց աչքերին. "Նախ, ես չեմ սիրում ռիսկի դիմել իր գլխով, եթե գիտեմ բոլոր վենչուրային. Երկրորդ, ինձ դուր չի գալիս այն գաղափարը, որ ինձ չեն վստահում. Նրան երբեք չեմ տեսել, որ Հոուք ինչ-որ բան утаивал ինձ.
  
  
  Գործը, իհարկե, ոչ այն, որ նա քեզ չի վստահում ։ Եթե կան նրանք ում նա չի վստահում, քանի որ դա է ինձ. Կամ, գոնե, իմ տեսության, ես նկատի ունեմ. Նա ասել է, որ դուք կարող եք կանգ առնել, եթե նրան կասեմ քեզ. Դուք կարող եք մտածել, որ ամբողջ AX խելագար".
  
  
  Հետ Гаром եւ երեք սենատորների դագաղում, շատ քիչ հավանական է, որ ես կհեռանամ. Այնպես որ, շարունակել է. Ինչ է սա տեսություն ունես?
  
  
  Նա խորապես вздохнула. "Դուք երբեւէ լսել է, որ այս одноклеточной մշակույթի?"
  
  
  'Մ-մ-մ". Կենսաբանություն... գենետիկա. Ինչ-որ բան է?'
  
  
  — Դե, դու приближаешься. Սա նոր միջոց բազմացման".
  
  
  — Որ ոչ այնքան հին?
  
  
  — Լսեք, — ասաց նա: — Ես нарушаю իրենց հրամանները, որպեսզի ձեզ տեղեկացնել դա. Այնպես որ դու պետք է լուրջ եւ լսել".
  
  
  — Ես լսում եմ, — ասացի ես:
  
  
  "Շնորհակալություն գործընթացին, որը նրանք անվանում են մեկ փոխպատվաստման բջիջների, ble միջոցով core բջիջները շուրջ հասուն մարմնի ցանկացած բջիջները ցանկացած մասում այդ մարմնի ստեղծել նոր մարմինը, որը գենետիկորեն նույնական են".'
  
  
  Նրան, նայեց нах ժպիտով. 'Կրկնել.'
  
  
  "Նրանք կարող են սովորել վանդակի շուրջ իմ подстриженного եղունգների, տեղադրել է իր ցանկալի քիմիական միջավայր, եւ արդյունքում ծնվել է ցանկանում աղջիկ, որը զբաղվում է բոլոր մանրամասներին, նայեց կարող է ճիշտ այնպես, ինչպես այն":
  
  
  — Իսկ ինչ է լինում? - Չի վստահել այլ բանի շուրջ.
  
  
  'Աղա. Դա գաղտնիք չէ ։ Եթե ճշգրիտ է, "Time" մի հոդված: այդ մասին է 1971 թվականին: Քանի դեռ դա արվել է միայն նվազեցնելուն. Առնվազն... որքան մեզ հայտնի չէ ։ Բայց Չինաստան ценымногие գերազանցում է մեզ, շատ բաների".
  
  
  'Սպասեք մեկ րոպե. Դուք ուզում եք ասել, որ Չեն-արդյոք Չարլզ Bryce — clones, կադրերը մեկ բույսեր?
  
  
  Նա sheepishly кивнула. — Ես էլ ասում էր, որ դա քեզ դուր չի գա, — ասել է նա:
  
  
  'Ես չեմ հասկանում,. Ես նկատի ունեմ... ինչու? Ես նկատի ունեմ, նույնիսկ, եթե դա հնարավոր է, դա դեռ չի իմաստ.
  
  
  'Լսել. Անգամ այդ երկրում եղել է ուսումնական խմբերը. Մենք փորձեցինք պարզել, թե ինչպիսի մարդիկ են կանգնած одноклеточно размножать. Եւ շուրջ մեկ պատճառ, որի համար մենք չենք վարել որեւէ փորձեր այդ ուղղությամբ, պետք է պատասխանի այս штопора: վատագույն մարդկանց ։ Гитлеров. Մարդկանց մոլուցքով վեհություն. Նման մարդկանց, ինչպես Lao Zeng, օրինակ. Մարդասպան առաջին դասի.
  
  
  "Լավ է, թույլատրելի է, Lao Цзэна размножились..." Ես թափ տվեց գլուխը ։ Հավատալ նման суперфантазию էր нетолько. "Որ նրանք դրանից շահում? Բացի եսասիրությունը. Եւ դա ի ՞ նչ կապ ունի ԿԱՆՆՈՒՄ եւ այդ սենատորներին? Ի ՞ նչ կապ ունի դա ողջ այս իրավիճակի հետ Nassau?
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. 'Ես չգիտեմ: Նրա բացարձակապես ոչինչ: այդ մասին չգիտեմ ։ Այն ամենը, ինչ ես գիտեմ, դա այն է, որ այդ պատճենները մարդասպաններին առաջին դասի կաճեն մարդասպաններին առաջին դասի. Նրանք նայում ու մտածում, եւ սպանել, ինչպես բնօրինակը. Եւ իմ տեսությունն այն է, որ ԿԱՆԸ վերցրել է նյութեր Lao Цзена ստեղծել ջոկատը чистокровных սպանողներին".
  
  
  "Դուք գիտեք այդ մասին...'
  
  
  'Ինչ հիմարություն է...?'
  
  
  — Կներեք, որ հարցնում ձեզ այդ մասին ։
  
  
  Նա ուշադիր ինձ էր ուսումնասիրել. — Դու մտածում ես, նրա խելահեղ?
  
  
  — Իհարկե, ես կարծում եմ, որ դու խելագար. Բայց եւ այն էլ. Առողջ տղամարդիկ հիմա սուտ է աղբ, հարց է հետաքրքրում, թե ինչպես է ազատվել մոլախոտերի իր այգում. Նորմալ կանայք այժմ пакуют նրանց լանչ. Դուք պետք է լինի խենթ, որ աշխատել AX".
  
  
  — Դա իմ տեսությունը, — ասել է նա:
  
  
  "Դա խելագարություն է, բայց դա չի նշանակում, որ դա չի կարող ճիշտ լինել".
  
  
  Նա вздохнула ազատվել. "Շնորհակալություն, Նիկ". Այնուհետեւ նա ժպտաց. 'Ասա-ka...'
  
  
  Այո.'
  
  
  Նա հանել է մազերը ճակատին. — Դուք երբեւէ հանդիպել սովորական կանանց?
  
  
  'Ոչ.' Նրան ասաց. "Նրանք իմ ուզածը".
  
  
  — Ի ՞ նչ է քո տեսակը?
  
  
  Սևահեր, — ասացի ես: Նա նայեց նեղացած. "Низенькие, հաստ ու շատ հիմար. Թեեւ, — ավելացրել ես, — ես բաց ամենին.
  
  
  "Ինչպես բաց է?" — նա հարցրեց, расстегивая իմ վերնաշապիկը.
  
  
  — Շատ բաց է, — ասացի ես, հեռացնելով նրան զգեստ. — Լավ, — ասաց նա: Եւ դա էր թել մեր զրույցի.
  
  
  Դրա ուզում եմ ձեզ ասել, որ ես գիտեի մի քանի կանայք ։ Նրա համար, մտածում էի, որ արդեն գիտեմ, որ լավագույն. Բայց ես ուզում եմ ձեզ ասել, որ ես ճիշտ. Տարա էր ինչ-որ բան այլ. Շատ այլ. և խիստ տարբերվում է դրանից: Ինձ թվում է, որ ամեն անգամ, երբ ինչ-որ բան nerd փորձում է ասել, որ նման բան գրքում, այն հնչում է այնպես, ինչպես վերին ձանձրույթ. Նա միշտ "вздымается", նա "извивается", նա "ցրում" է, եւ նա միշտ պայթում". Միշտ ինչ-որ բան, որ նման է հնչում, թե ինչպես սղագրությունը борцовского մենամարտի.
  
  
  Տարա էր մյուսներից, եւ ինձ համար բառերը չեն հերիքում: դրա համար. Նա ինձ ստիպեց զգալ, թե այն հայտնագործել է նրա մարմինը, եւ այն ожило է առաջին անգամ եւ միայն ինձ համար. Նա բաց է եղել և անմեղ, այն տաք է որպես կարագ եւ безмятежна. Նա եղել է աղջկա, ինչպես նաև կին. Նա եղել է հարց ու պատասխանը. Նա Անոթներով. Եւ նա իմ. Այն նույնպես եղել է ուրիշներին.
  
  
  Նրան, նայեց нах. Նրա աչքերում արցունքները. "Աստված Իմ." Նա համբուրեց իմ ուսին. 'Շնորհակալություն. Շնորհակալություն.'
  
  
  Իրեն թույլ է տվել իր ձեռքը խաղալ միջով կարմիր ամպ: Այն էլ մտածել իրեն ֆերմերային петухом, եթե ուզում ասել: ոչինչ, զգացմունքները միմյանց. Ուստի պարզապես заткнулся և նորից համբուրեց նրան ։
  
  
  Մենք այնքան մոտ ընկեր ընկերոջը, երբ մենք լսեցինք դռան. Նրան, կանգնեց անկողնում. Եթե սա աղջիկ է եղել, և նա մտել է, եթե մենք չենք պատասխանեցին. Բայց նորից, գուցե դա էր աղջիկը:
  
  
  Նրա обернул սրբիչ շուրջ իրան, վերցրեց ատրճանակը և գնաց օր. Նրա բացեց այն.
  
  
  Դա համարների սպասարկում. Համար մրցանակներ էր ընդարձակ, драйвовая թեմա; ամբողջական շամպայնը է серебряном cooler.
  
  
  Նրա կանգնած, նայում, եւ դժվար է вздыхая, հանկարծ շատ է ստանում. "Հյուրանոց էր նրան դա պատվիրել, — ասել է իր մատուցող, — բայց, թվում է, դուք սխալվում համարի".
  
  
  Նա հարցրեց. — Պարոն Stuart?
  
  
  'Այո ։ Նրա Stewart.
  
  
  — Պարոն Գարսոնը Կանտորը հրամայեց, որ դա ձեզ համար. Մինչեւ կեսգիշեր, - ասել է նա: Անակնկալ.'
  
  
  — Լավ, — ասացի ես, երբ մատուցողը կրկին հեռացավ ։ Հաղորդագրություն Կայարանի դահլիճում տեղ մեջտեղում ։
  
  
  — Դուք նկատի ունեք, թե լոբի է թխվածք Մկրտության?
  
  
  Դրա չեն պատկերացնում, թե ինչ նկատի ունեմ, բայց Գար ինձ ասաց, որ հաղորդագրություն է թողել, եւ այս eda — այն ամենը, ինչ նա թողել է մեզ, այնպես որ..." Նա շրջեց աթոռն է, ես խնդրել ինչ-որ բան հատուկ. Ինչ-որ կտոր թղթի. Դա եղել է շամպայնը. Ծրար, ներսում միայն այցեքարտն հետ խաղում մաղթանքներով заглавными տառերով ։ Գար նաև գրել է մի բան, որ պետք է կոդը.
  
  
  Մ-1 x4 + ?
  
  
  — Ի ՞ նչ սարսափ է, — ասացի ես: "Դա անհեթեթություն է": Նրան կրկին ուսումնասիրել ego ուղերձը: "Կարող է, դա բանաձև". Տվել քարտ Տարայի մեջ: "Ձայնը: Դու գիտնական ընտանիքում".
  
  
  Տարա է վերադարձրել ego ինձ եւ հերքեց իր ուսերը. — Դա ոչ թե իմ բանաձևը, որը նրան գիտեմ. Մ մինուս 1, բազմապատկել 4 գումարած ինչ-որ բան". Նա բայց թափահարեց գլխով. — Դու ճիշտ ես, դա զառանցանք.
  
  
  Նրան կրկին նայեցի քարտեզին ։ Hey, սպասեք. Նրա հասկացա.' Հանկարծ բոլոր այն ձեռք է բերել իմաստը: "Դուք գիտեք, թե ինչ է դա նշանակում? Դա նշանակում է, որ դուք ճիշտ էր.
  
  
  Նա նայեց ինձ դատարկ հայացքով: — Ինչ?
  
  
  "Ինչ վերաբերում է նրանց pbx. Տես.' Նրան կրկին ցույց տվեց էյ քարտ: "Դա չի Րդ մինուս 1. Դա շերտի Մ է 1. Ml. Կոդը անունը Lao Zeng. Իսկ Ml x 4 հավասար Ml, умноженному 4. Կան չորս MI. Չորս տղամարդկանց մասին է, որոնք նման են Lao Цзена. Չորս մասնաճյուղ. Գումարած հարցական նշան. Գումարած աստված գիտի թե քանի դեռ.
  
  
  Сбитая շփոթված, նա откинулась է հետեւի աթոռին. "Դուք ականատեսն է պատմական պահը" ։
  
  
  "Մասին, այո, ասել ես. "Դու ճիշտ էր առաջ":
  
  
  Այո, — ասաց նա: "Բայց ես այն երբեք չի сожалела այն մասին, որ ճիշտ էր".
  
  
  Պետք է լինի, դա իմ տասներորդ սիգարետ. Այնպես որ, դա էր շատ. Նրան քցել ծխախոտի միջոցով բազրիքներ պատշգամբում եւ նայում, թե ինչպես է նա пикирует, ինչպես քաջ փոքրիկ bomber. "Մենք ապրում ենք պատվով ու ընկնում, ինչպես փտած տանձ". Քամի բարձրացավ մութ նավահանգիստ; ձկնորսական նավակներ якорях նյարդային качались վրա ալիքների, ինչպես տղաները ցանկանում վազեց երեխաները, проснувшиеся նախկինում ծնողների ու հիմա անհամբեր սպասում է նոր օր ։ Ես չէի կարողանում քնել ։ Նրա սպասեց, մինչեւ Տարա задремлет, հետո թափեց իրեն մի քիչ շամպայնի և դուրս եկավ պատշգամբ: Հազարավոր աստղերի և սպիտակ լուսնի կախված աշխարհը պարզ, ջրի եւ լողափ. Մի պահ ես ցանկացա մոռանալ այն մյուս աշխարհը, ego, կոշտ գծերի և արյան краснй. Այս աշխարհը սպանությունների եւ մահվան, որտեղ սկզբում կրակում են, իսկ հետո հարցեր են տալիս.
  
  
  Բայց ես ունեի շատ հարցեր տալ om ։ Եւ հիմա պատասխաններ չէր կարելի հետաձգել հետո. Չեն -, թե արդյոք եղել է շուրջ նման pbx. Նա սպանել է սենատորը: Հիմա ինչ-որ մեկը նախատեսել է ազատել Chen-արդյոք շուրջ ազատազրկման է այսօր երեկոյան ։ Բայց ո ՞ վ էր այդ "մեկը"? Եւ երբ դա եղել է այսօր? Այդ "hema", ապա" կարող է լինել տասներկու մարդ ձեռքի նռնակներով կամ մեկ մարդը լավ պլանով. Իսկ այսօր առավել ամենաերկար բառը. Այն տեւում է մայրամուտից մինչև հաջորդ օրվա լուսաբացին. Էր ինչ-որ բան ։ Линь Ching ասել է, որ ինձ մեկը "հին թշնամին է: Որ հին թշնամին. Ես հազար թշնամիների. Եւ եթե նա դեռ կղզում, նա կարող է պարզապես անցնել, ինձ ճանապարհը ։ Ինչ-որ կերպ նրան պետք էր գտնել պատասխաններ. Իսկ մինչ այդ ' "այսօր երեկոյան".
  
  
  Նրան, շրջվեց ու նայեց մեջը, է քնած այնտեղ Տարան. Լուսին отражалась ապակու օրը; դա նայեցի, քանի որ այն կասեցվում է օդում, կապույտ քառորդը, ինչպես լուսնի, թե գոհ է գնում. Նրան կրկին տարավ վզգլյադ " - ը: Նույնպես եղել է նման բան, որ. Ինձ մոտ ամեն ինչ դեռ Տարա, որի մասին պետք է անհանգստանալ և պաշտպանել ։ Նա գործակալ է, եւ ավագ գիտաշխատող, բայց հե ՜ յ, ես պետք է իմ պաշտպանությունը ։ Եւս մեկ պատճառ, որը ես չէի կարող քնել. Դա անհնար կլիներ, եթե ես ոչ մի ծրագիր, օրինակ, սկսել է հետեւել այդ բոլոր "ինչու".
  
  
  Այն սկսել է իր որոնումները ։ Գզրոց գրավոր աթոռին նրա, գտել է այն, որ հյուրանոցը. Այդ китчевые թռուցիկներ, որոնք նրանք թողնում են զբոսաշրջիկների համար: "Զվարճանք է Nassau". "Որտեղ է այդ ամենը կատարվում".
  
  
  "Որտեղ ամեն ինչ տեղի է ունենում?" քարտեզ կղզու. Նրան վերցրել է նրա, որ քննարկել տեսքը. Նրան գտել է բանտ: Լավ է ։ Եթե նրա հյուրանոց, որպեսզի բանտարկյալ է փախել, որտեղ էլ նրան ego տարավ? Նրա հյուրանոց էլ դուրս կղզու. Այնպես որ, ես գնացել ափին. Փոքր ինքնաթիռը կարող է օգտագործել լողափ, ինչպես թռիչքուղին. Կամ էլ օգտագործել նավակ. Մասնավոր նավ, հանգստանալ եւ արտոնյալ yachts. Նրա նկատելի ճանապարհ է ազատազրկում մինչեւ զգեստ. Հագնվում էր շատ, ճանապարհների շատ են եղել ։ Նրա կայացրել է իր ողջ կղզու.
  
  
  Երբ նրան կրկին բարձրացրել հայացք, տեսքը փոխվել է ։ Արեւ выскочило պատճառով գծի Վրայ, եւ երկինք իրավունքների Մայր Հողը ծանոթ վարդագույն վարագույրի. Ձկնորսները դուրս են եկել իրենց տներում, Bay-ջնջել ու շարժվեցին դեպի իրենց նավերին, пришвартованным մոտ պիեր. Կանայք բացեցին իրենց վաճառասեղաններ շուկայում զվարճալի соломенными գլխարկներով եւ անհամ сумками ծովային раковинами. Եթե նրան էր Ջոն Ստյուարտ, մենք կարող ենք քայլել այդ շուկային եւ սահել ջրային դահուկներով ծովով, իսկ այնուհետև ճաշել քաղաքի свежепойманным ծովային окунем. Եթե նրան էր Ջոն Ստյուարտ, այն էլ չգիտեր: այժմ կայանալիք փախուստի Չեն՞, իսկ եթե գիտեր, ապա նա կարող էր ոստիկանություն, որպեսզի կանխել դա ։ - Բայց Նիք Քարթերը կօգնի Չեն-արդյոք փախչել ։
  
  
  Մարդասպանը եղել է ընդամենը ստել ավելի ողջ մեքենան, իսկ եթե այդ ամբողջ մեքենա; ինչպես է այն տեղը, որտեղ նրանք սերիական արտադրում pbx. Եվ եթե հաջողակ Չեն-արդյոք կբերի ինձ այնտեղ ։ Եթե նրան միայն կարող եմ ստիպել ego փախչել ։ Բոլորին, բացի ինձնից:
  
  
  Վեց ժամ առավոտյան, և հիմա ես ինչ-որ ծրագիր. Այժմ այն կարող է քնել.
  
  
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  
  
  Կանոն առաջին: իմացեք ձեր թշնամուն:
  
  
  Նրա շրջվեց հետ Интерфилд - road եւ ուղեւորվել դեպի օդանավակայան. Իմ հին թշնամին, առնվազն, ըստ Линь Jing, տեսել եմ, թե ինչպես ես ժամանել է օդանավակայան: Կարող է լինել, օդանավակայանը կարող էր տալ ինձ թել. Դե ինչ, դա եղել է վայրի կարծում եմ--, բայց արժեր ։
  
  
  Նրա նայեց անձանց վաճառասեղանին. Մաքսային. Տեղեկատվություն. Վարձույթ մեքենաներ Hz. Ամրագրում. Մեզ իրենց շուրջը ոչինչ ինձ չի հերքել է զլմ-ներում հայտնված հաղորդագրությունները. Ես գնացի թերթի կրպակին, եւ գնել է թերթը ։ Որ ինչ-որ բան անել, քանի դեռ նրա, մտածում է, թե ինչ պետք է անել. Ամն-nen ոչինչ չկար մասին կազինո Гренады. Օտարերկրացիները. Բայց ոչ այնքան wouldnt ու տարօրինակ է ։ Ամենայն հավանականությամբ, նրանք չեն հյուրանոցներ վախեցնել զբոսաշրջիկների. Կամ, կարող է, копы պարզապես չեն իմացել այդ մասին: Կարող է, ինչ-որ մեկը եկել է, նախկինում հեռացրել է այս խառնաշփոթ. Ինչ-որ մեկը դեռ այդ առևտրի, թմրանյութերի.
  
  
  Կամ ինչ-որ այլ . Նրա ստուգել զոհերի ցուցակը. Бангель մահացել է աղբ. Անուշադրություն ծխախոտը. Ego մայրը, բնակվող ի Кенсингтоне, վերապրել ego. Ոչինչ, բացի լավ է մեռած. De mortuis nil nisi bonum. Նրա շրջել է շրջապատը իր թերթերը: Ստվերում չի թաքնվել հին թշնամիները.
  
  
  Էր մի բան, որը նրան կարող էր անել. Cute անգլուհի ըստ BOAC ստուգել ինձ համար ուղեւորների ցուցակը երեկո երկուշաբթի. Երկուշաբթի երեկոյան հասանք ամբողջ Նյու Յորքի 7:30 թեմա. "Պան-Ամ" մեկնել է Մայամի, յոթ, իսկ բրիտանական շուրջ Լոնդոնի ժամանել ութ: — ոչ, առանց քառորդը ութ. Մի քիչ վաղ է: Լոնդոն. Նրա մտածում է այս ինչ-որ ժամանակ. Չարլզ Окун թշնամին էր շուրջ Լոնդոնում. Բայց ոչ, նրանք հանեին ego, երբ կատարել են հարձակում է նրա լաբորատորիա ։ Ութ! Vin Ժամանակ! Դա կարող էր լինել նա ։ Կառլո, սուրհանդակ, ասել է, որ մի մարդ, որը վճարել է эму, մեծ китайцем. Винг Այդպիսին էր հինգ ոտնաչափ աճով, գործակալ КАНОМ, որը տեղակայված է Լոնդոնում: Եւ քիչ հավանական է, որ նա մոռացել է, որ երբեւէ հանդիպել ինձ հետ ։ Հիշեցնեմ, որ նա եղել է трехпалая ձեռքը:
  
  
  'Սիրելի.' Նա ժպտաց աղջկան ետեւում. "Կարող եք ինձ ասել, թե պարոն Винг այն չվերթով երկուշաբթի մոտ Լոնդոնում?"
  
  
  "Մասին, ինձ շատ է ցավում". Նա նույնիսկ նայեց շատ տխուր. — Բայց վախենում եմ, որ ինձ թույլ տալ ձեզ այդ տեղեկատվությունը:
  
  
  — Ես գիտեմ, որ դու չես կարող, — ասացի ես:
  
  
  Նրա նայեց էյ, բաց աչքերին. Հայացք թիվ երկու: հազիվ մոնիտորինգ, кипящая սերը.
  
  
  Նա տվել է ինձ տեղեկատվություն. Vin Ժամանակ, իրոք, եղել է այդ ցուցակում ուղեւորների. Նա միայնակ չէ այս չվերթի. Ego попутчика անունը Կախել է Երգչուհին:
  
  
  — Եթե ձեզ հետաքրքիր է, — ըստ հավելել է նա, — նրանք գրանցվում ճանապարհորդությունը դեպի Լոնդոն տասը ժամ թեմա.
  
  
  Նրան այդ հետաքրքրված է.
  
  
  Վտանգելով, նրան զանգահարել հյուրանոց "Գրենադա". Պարոն Vin Ըստ գրանցվել էր նրանց հետ. Իմ դրամախաղ սկսել է окупаться. Բայց, մյուս կողմից, ինչ-որ մեկը Կախված է Երգչուհին: Դուք նույնպես կարող եք ոչ միայն շահել:
  
  
  Այն, վերադարձել է հյուրանոց եւ отыскал Կառլո, մեր ընդհանուր ընկեր. Նա հասկացել է Մեղքը: Նրա ասել է эму այն է, որ նրա հյուրանոց է իմանալ, եւ ասել է эму, որքան նրան կվճարեմ դրա համար: Մենք եկել ենք համաձայնության ։
  
  
  Նրա ասել է Տարայի վրա, թե ինչ կարելի է ակնկալել. Նա կարծում է, որ դա կլինի շատ զվարճալի.
  
  
  Նրա համբուրեց նրան հրաժեշտ է եւ վերադարձել է մեքենայի.
  
  
  Կանոն երկրորդ: գնալ բանտ. Գնացեք բաց բանտ.
  
  
  Սակայն ճանապարհին այն կանգ է "Խողովակի" խաղաղության, անգլերեն արտադրողի սիգարի է Nassau. Նրանք պահեստում իմ уродский բրենդի ոսկե мундштуком. Նրա հրամայել է ուղարկել հյուրանոց մի քանի տոպրակներ ու վերցրել էր մի քանի տուփ անմիջական օգտագործման համար.
  
  
  Ես գնացի բար Бейстрит եւ ուտում սենդվիչ եւ գարեջուր ։ Հետո, մի ուրիշ. Եւ եւս մեկը. Եւ bourbon ջերմ. Երբ հեռու, նա հարբած է եղել եւ спотыкался. Նրա վիճել բարմեն-ն հաշիվներ. Բանն այն է, որ նա ճիշտ էր, ի վերջո. Նրան դուրս է եկել հողմապտույտ, աղմկոտ տրամադրությամբ, վերադարձել է մեքենան եւ գնաց. Նրա շրջվեց ոչ այն ուղղությամբ, փողոց միակողմ երթևեկությամբ եւ посигналил встречным զարմացնում է ։ Ինձ շատ դուր եկավ այդ ձայնը horns. Սկսեցի сигналить: "Դա-տուն-մենք շարունակում ենք-ճակատամարտը".
  
  
  Այդ ոստիկանը հայտնվել Աժ-wiped դուրս. Ինձ հետ փաստաթղթեր: Նա եղել է շատ բարի ։ Նա հյուրանոց տանում է ինձ դեպի իմ հյուրանոց. Ներում ու մոռանում. Նա հյուրանոց է, որ իր выспался.
  
  
  Նրա հարվածել է նրա ego-ի կզակ. Նաեւ լավ միջոց է հայտնվել բանտում.
  
  
  Բանտ Nassau էր նման, իբր վատ է, ինչպես միշտ. Դա եղել է неуклюжее, երկհարկանի քարե շինություն արեւմտյան կողմում կղզու. Տեղացիները անվանում են ego "հյուրանոցի", քանի որ այդպես էլ նայում. Նա կարող է առաջարկել բազմաթիվ բնական beauties. Նրբորեն подстриженные lawns եւ նեղ այգիները: Հաճախորդների հիմնականում բաղկացած է մարդկանցից, отсыпающихся է ոչ սթափ վիճակում մեկ գիշեր, պատահական գողերի եւ երբեմն տեղական "քրեական մոլագարների". Մինչեւ օրս կենդանիներ ռասայական անկարգությունները չեն արտացոլվում է բռնարարքներ. Այսպիսով, մարդիկ տեսակի Chen-արդյոք որեւէ կերպ հաշվի չեն առնվել, երբ նրանք տեղադրել են իրենց անվտանգության համակարգը. Բայց նրանք արդյոք эму լավագույն բանը, որ նրանք եղել ։ Առաջ ego դռնփակ կանգնած պահակ.
  
  
  Նա շատ էր հարբած է եղել ։ Նրանք ասացին, որ ես իրավունք ունեմ մեկ հեռախոսազանգը. Դրա նրանց ասել, որ ուզում եմ զանգահարել Սուրբ Պետրոսի. Նրանք ասացին, որ ես շատ հարբած է եղել ։
  
  
  Ինձ տանում ենք դեպի վեր. Բացի Չեն -, արդյոք, եղել է միայն երկու այլ բանտարկյալների ։ Ինձ է տնկել մեկ ֆոտոխցիկ թեմաներ երկու guys.
  
  
  Odin շուրջ նրանց քնած է եղել, ակնհայտորեն լինելով հարբած.
  
  
  Այլ նայեցի նման մի մարդ, ում հետ չէի ցանկանա կողպված է մեկ թվային տեսախցիկներ. Նա եղել է խոշոր չափի, ամուր կազմվածքով, հետ scarred է колотых ռգա, որոնց ego կապտավուն սև դեմք թվաց մգդակած վերմակ.
  
  
  Նա ինչ-որ բան խորհելու, երբ նրա մեջ է մտել.
  
  
  Տեսախցիկ Chen-արդյոք եղել է մյուս վերջ. Վոն այնտեղ, միջանցքի վերջում. Եթե նա մնա ձախ, այն էլ ego չի տեսել. Իմ առաջին հայացքից մասնաճյուղի. Նա թույն է և հանգիստ.
  
  
  Նրա закурил սիգարետ եւ մեկնեց տուփի խոշոր сокамернику. Նա վերցրել է մեկ, դիտել նրա, пощупал ոսկե мундштук եւ поднес դեպի լույսը. "Նման crap. Ու ժպտաց.
  
  
  Ego անունը Wilson. Տ. Շերիֆ, եւ նա պատկանում է մի բար, որը կոչվում է "Փայտե նիկել", տեղական հաստատության քաղաքից դուրս. Հանկարծ нагрянули копы եւ ամյա բար կայուն-նիստ հերոին: "Նա եղել է подброшен, պիժոն. Ես այնքան հիմար. Նա ամուսնալուծվել է ձեռքով: Նրանք մաքուր. "Մյուս կողմից, — почесал նա затылок, — եթե նրա նման խելացի է, ապա ինչո ՞ ւ նրան այստեղ?"
  
  
  Նրանք փակել են ego բար, ապա կոտորել ego. Ego խոսքով, Nassau էր մեծ թմրանյութերի խնդիրներ, ուստի копы պարզապես притворились, որ նա եղել է воротилой. Քանի որ նրանք, իրոք, գրկեցին մեծ պետին. — Իսկ այդ ընթացքում ինչ-որ բան է nerd ржет մինչեւ եք կաթիլ.
  
  
  — Այո, — ասացի ես: "Ինչ կայֆը".
  
  
  Wilson Այլն Շերիֆ եւ դարձան ընկերներ. Նա ինձ պատմեց իր ջին եւ երեխաների և դեղին տուն, որը կառուցվել է իրենց համար. Նրան հարցրեցի, թե արդյոք նա ունի լուրջ թշնամիներ, և նա ծիծաղեց. "Հիսուս, այո ։ Բայց իմ թշնամիները. Նրանք ավելի շուտ порежут ձեզ shreds, քան զարդարել այս կերպ. Քվեարկելու համար որ ինձ այնքան զայրացած է, պիժոն. Ոչ ոք նրանց շուրջը ոչինչ դրա շուրջ չի ստանա".
  
  
  "Իսկ ձեր բար?"
  
  
  Նա բարձրացրեց ուսերը. Եթե ինչ-որ մեկին դա պետք չէ, նրանք դեռ պետք է ձեռք բերել. Կամ ես, կամ կառավարությունը: Ամեն դեպքում, նրանք դեռ պետք է վճարել":
  
  
  "Եթե միայն նրանք չեն հյուրանոցներ: դրա համար ինչ-որ այլ նպատակներ է հետապնդում": Արդեն կռահում էր, թե ով է այդ "նրանք" ։
  
  
  Նրա ինչ-որ հայտնի է այս բանտում: Ոստիկանները ներքևում պարեկություն են մինչեւ տասը: Պահակը Չոն, թե արդյոք եղել է միակ թիկնապահի վեր. Ego փոխվել է յուրաքանչյուր հինգ ժամ: Հաջորդ պահակը կլինի քառորդ յոթերորդ. Բակապանի Брукмана կփոխարինի тюремщик Крамп.
  
  
  Նրա հարցրեց эму մի քանի հարցեր Չեն - ։ Մեր քնած сокамерник կարճ ժամանակով пошевелился երազի. Ապա նա շրջվեց ու սկսեց խռռացնել.
  
  
  Մոտ Chen-լի էր միայն մեկ այցելու. "Նավաստին, — մտածեց Wilson. Костлявый մարդ մարզական հագուստով. Չեն-արդյոք անվանել ego Johnny. Ջոնի գալիս էր ամեն օր. Վերջին անգամ այսօր առավոտյան: Ձեռքին ունի դաջվածք է որպես մի մեծ կարմիր թիթեռներ. Նրան չէր կարելի չնկատել համար կիլոմետր.
  
  
  Մի բան, որ նրա յուրացրել է այս տարիների ընթացքում: Բաներ, որոնք չի կարելի բաց թողնել շառավղով կմ, սովորաբար, չգիտես ինչու, այնտեղ տեղադրված.
  
  
  Ինձ մոտեցավ սերժանտ: Նա եղել է շատ սթափ վիճակում. Ես շատ խղճի. Նրան հարցրեցի, թե արդյոք կարող եմ նրան զանգահարել ջին.
  
  
  Վեց ժամ, ինչպես նախատեսված էր, ժամանել Տարա. Նա չի կարողանում հասկանալ, ինչպես կարող ես նման հիմար. Նա ասաց նրանց, որ ես լավ մարդ է, լավ քաղաքացի, լավ ամուսին է, և որ ես երբեք նախկինում չի կատարել ոչինչ այնքան վայրի. Եւ այն երբեք չի արել է այն կրկին. Ավելի ուշ նա ասել է ինձ, որ լաց է իսկական արցունքներով:
  
  
  Նրանք հանել մեղադրանքները դիմաց տուգանք:
  
  
  Տասը րոպե յոթերորդ իմ բլոկի հնչեց պատի հեռախոս. Гвардеец Brookman թողել է իր պաշտոնը եւ գնաց միջանցքով, պատասխանել эму. "Այո.' Նա նայեց իմ կողմը ։ 'Այո ։ Նրան անմիջապես փակցնել ego ներքեւ.
  
  
  Նա շրջվեց մեջքով դեպի հառաչել. — Հե ՜ յ, — ասել է նա անջատել է հեռախոսը, — նրա հյուրանոց հարցնել քեզ... — ձայն Ego шталь ցածր է, եւ վստահելի. Այն, հույս է հայտնել, որ ego штопора չի կարող շատ ժամանակ, քանի որ դա կարող է խախտել իմ ժամանակացույցը.
  
  
  Նրան, նայեց Ուիլսոնի. Տ. Շերիֆին. Նա ինձ շատ դուր եկավ ։ Եւ նա հասունացել է, որպեսզի մեռնել այսօր երեկոյան ։ Կախ է ԿԱՆՆ, քանի որ ականատես է եղել. Նրան չեն վստահում մեր молчаливому աղբյուր թվային ֆոտոխցիկ. Նա եղել է շատ հանգիստ. Ու մի քիչ հարբած. Ego հոտը կարելի է զգալ փարիզ.
  
  
  Բայց ինչ, դերձակ տանի, ես գործ. Նվազագույնն է, որ ես կարող եմ անել, պաշտպանել Ուիլսոնի. Նա նստած իր մահճակալի. — Դա դու ես, ռուսների, — ասել է նա: "Արդեն կարող ես գնալ տուն":
  
  
  — Դու էլ մի, — ասացի ես: 'Շատ շուտով.'
  
  
  — Ես չեմ шталь այն դնել.
  
  
  — Այո ։ Եթե ազնիվ լինել.' Նրա пощупал կարել камзолы: "Համարձակվում եմ դնել այն ամենը, ինչ դրա տակ". Հիմա, բացահայտ հիմա.
  
  
  Նրան նստեցրել om эму ձեռքը. Նրան, գիտեր, որ չիպսեր, принесенные ՝ կազինո, գալիս են հարմար.
  
  
  Երբ тюремщик Brookman եկավ ինձ, Wilson արդեն քնած էր, Brookman ամփոփել է ինձ մի օր սանդուղք. "Լավ Է, Stewart. Դուք պետք է գնալ մեկ. Ես չեմ կարող հեռանալ այս հարկում.
  
  
  — Շնորհակալություն, գործակալ Brookman, — ասացի ես:
  
  
  "Ստորոտին աստիճաններ, պարզապես պտտել ձախ. Քո կինը սպասում է այնտեղ.
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց ժպիտով. — Իսկապես, — ասացի ես: "Ես իսկապես ուզում եմ շնորհակալություն հայտնել ձեզ. Դուք այնքան բարի են ինձ. Նրան, մեկնեց ձեռքը ։ 'Տվեք հինգ.'
  
  
  Նա մեկնեց ձեռքը ։
  
  
  Հինգ վայրկյան նա արդեն եղել է sails.
  
  
  Իր երեք անգամ դոզան անզգայացնող միջոց յուրաքանչյուր жетоне. Երկուսն էլ տղամարդիկ պետք է մոտ հինգ, վեցերորդ ժամ sedated փոխարեն. Սա պետք է բավական երկար ժամանակ ։
  
  
  Չեն-արդյոք նայեց ինձ ու լուռ դեմքով պատասխանեց. Նա կարծում է, որ այս ամենը ծրագրի մի մասն էր.
  
  
  Էր քառորդ յոթերորդ. Սանդուղք նրա բախվել է надзирателем Крампом, сменщиком բակապանի Брукмана. — Մոտ Брукмана կա ձեզ համար է հաղորդագրություն, — ասացի ես:
  
  
  'Oi?' Նա կանգ առավ, խփված կորզել.
  
  
  Նրա օգտակ րոպե եւ քաշեց folded թղթի. Նրա ամուր դրել է այն հետ չիպով է ego ожидающую ձեռքը ։
  
  
  Նրա оттащил ego спящее մարմինը ետ դեպի վերեւ, բանտային միավոր.
  
  
  Ներքեւի մասում սերժանտ քարոզում ինձ վնասի հարբեցողություն.
  
  
  Նրան ասաց սերժանտ է, որ հակառակ դեպքում էր լավ տղա է: Մենք խնայում միմյանց ձեռքերը.
  
  
  Գրագիր ընդունարանում լսել է, թե ինչպես սերժանտ ընկել, և ընդգրկվել է ամեն տարի ։ "Նա, որ ընկել". Նրան ասաց. 'Պարզապես այդպես է: Come on, եւ նայիր. Նրան բռնեց ego ձեռքը, կարծես հյուրանոց поторопить.
  
  
  Ոստիկանը գրող ընկել է ավագներ վերեւից.
  
  
  Տարա սպասում էր ինձ մոտ դարակ.
  
  
  "Ես սեղմեց ձեռքերը բոլոր ոստիկաններին, որոնք այնքան բարի են ինձ", — ասացի ես:
  
  
  "Մենք, իրոք, պետք է զգոն լինենք", — ասել է նա, երբ մենք գնում. — Ես նկատի ունեմ, որ այստեղ այժմ ամեն ինչ այնքան լավ քնում.
  
  
  Նա սկսեց մռմռալ Колыбельную Brahma.
  
  
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  
  
  Տարա եւ նրան ցանկանում են տեղ զրուցել ։ Մենք գտանք հարթակ, հեռու ազատազրկում: Սույն կեղծ անտիկվար pad - ի հետ պլաստիկ кирпичиками եւ փայտե винилом. Սա ստեղծում է կոչվում էր "Het Schelmenhor", եւ ես մտածել, արդյոք այն իրական негодяем.
  
  
  Որեւէ դժվարություն կողմից ազատազրկում նրան չի սպասում. Բոլոր նրանք проспят առաջին մի քանի ժամվա ընթացքում: Եւ, ինչպես ինչ-որ մեկը մի անգամ ասաց, կարևոր է քունը մինչեւ կեսգիշեր. Նրան կասկածում է, որ om երազ ընդհատվել. Առաջին մեքենա թշնամիները չեն: այնտեղ նախկինում տասը ժամ, իսկ քանի որ արդեն հորինել Է բրոնյա տոմսերը десятичасовой մեկնելու է Լոնդոն, փախուստ պետք է տեղի ունենար մինչև տասը ժամ:
  
  
  Եւ փախուստ տեղի ունեցավ. Նրան, հոգացել է այդ մասին ։ Մյուս կողմից, նա նաև օգնել է ոստիկանությանը: Համենայնդեպս, նրան օգնել նրանց մնալ կենդանի. Եթե հաջողակ է, ոչ մեկին չեն սպանել. Ընկերները Չեն, թե արդյոք поглядывали կարող են ոստիկանների վրա և նա հույս ուներ, ոչ будили քնած շներին. Դա եղել է իմ բարի արարք է: այդ օրը.
  
  
  Նրա անցկացրել Տարան դեպի այն սեղանին անկյունում, եւ հրամայեց, որ bourbon. Նա հրամայեց sherry. Մարիետտա մնացել է տիկին. — Կան լուրեր Կարլո?
  
  
  Նա սկսել է որոնել դրամապանակում եք պահում. — Նա զանգում էր, — ասել է նա: — Նրան փրկել ։ Նա вынырнула հետ пригоршней окурков, поморщилась եւ կրկին нырнула. Бесцельные որոնումները մեզ բանի չեն հանգեցրել: Այնուհետեւ նա սկսել է պարբերաբար դատարկել նաև տոպրակ, մեկ բան է ։ Пудреница. Ծխախոտ. Դրամապանակը: Նա անվստահ նայեց ինձ. "Եթե դու կանե գոնե մեկ մեկնաբանություն այս առիթով, Carter, քեզ թել".
  
  
  Նա շարունակել է իր reed.
  
  
  Նրան շարունակել որոնումները հարմար մեկնաբանության ։
  
  
  Դուք արդեն լսել լուրեր? "Ոչ, իհարկե ոչ:' Աղյուսակը գլխավորում արդեն սկսում է հիշեցնել մակ Waterloo. "Սենատոր Крэнстон". Նա նայեց դեպի վեր. 'Ավտովթար. Առնվազն այնպիսին է պաշտոնական դիմումը.
  
  
  — Դուք ունեք սույն տեղեկությունները?
  
  
  Նա кивнула. "Երբ իրեն զանգել է Վաշինգտոն, որպեսզի հաղորդել մեր եզրակացություններում, նրա բոլոր հասկացա. Իրական պատճառն այն է, որ ինքնաթիռը չի վնասվել.
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. Եվս մեկ օր, մեկ մահ. Մինչեւ օրս կենդանիներ տնային ԿԱՆՆ են բոլոր խաղաքարտերը. — Դու ուզում հաղորդագրություն Կառլո, — հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ է իր էյ. — Ես կարծում եմ, որ ավելի լավ է շտապել, մի որոնումներով. Նա рылась իրենց տոպրակի մեջ... Նա щелкнула մատները. "Ես վստահ եմ, որ դա եղել է:" Կարլո прочесал ամբողջ Гренаду, ինչպես դու эму եւ ասել է, որ հորինել Ժամանակ գնացել, Կառլո գնաց նրա հետ: Ինչ-որ բան է առանձնատուն ափին, — ասել է նա: Վերջում Կասկադում ճանապարհները ։ Ապա շրջվել դեպի ձախ կամ ուղիղ: Դե, գոնե դու հրաժարվում կան
  
  
  Նրա նետել нах առավել злобнейший կարծիքով վերջին օրերի. "Տարա!" Իմ ձայնը աբսուրդ է կտրուկ. Նա գտել է թուղթ. — Повернешь ձախ, — ասել է նա:
  
  
  Նրա փորձեց հիշել բրոշյուր հյուրանոց. Քարտը, որը սովորել է իր պատշգամբում, երբ առաջին առավոտյան լույսով. Ըստ "Որտեղ է այդ ամենը կատարվում". Каскейд-ռոդ եղել զուգահեռ Атлантическому օվկիանոսում, ասենք, մեկ մղոն հեռավորության վրա, ծովի. Ըստ "Զվարճալի է Nassau", Каскейд-ռոդ հայտնի էր որպես գլխավոր փ. միլիոնատեր ։ "... որտեղ ներկայացված են որոշ շուրջ առավել շռայլ villas բոլոր Հասկանա". Ամեն դեպքում, դա լավ է ապաստան Չեն - ։ Ու լավ տեղ է սկսել փախչել կղզում. Կասկած չկա, որ Vin սպասել է այնտեղ, որ կիմ Չեն արդյոք.
  
  
  — Ի դեպ, — ասել է նա: "Նա դեռ կա".
  
  
  — Ո ՞ վ, — ասացի ես, — ինչ?
  
  
  "Vin բոլոր եւս Կասկադ-սեռ. Համենայնդեպս, ըստ ամենայնի, նա այնտեղ. Կարլո ասել է, որ ego հանել գրանցման "Գրենադա". Վերցրել է իր ուղեբեռը. Պարզվում է, որ նա պատրաստվում է այնտեղ հիմնավորվել.
  
  
  Այնտեղ պետք է լինի. Բարեբախտաբար, Կառլո հետեւել է Вингом. Բայց հնարավորություն է, որ դա կլինի վճարել էր մեծ չէ ։ Կարլո կարող է подкуплен. Այն, որ իմ բախտը բերել է, ինձ ստիպում է նյարդայնանալ. Դա ինձ հիշեցնում է, թե որքան շատ է մեր կյանքի թաքցրել, գրկում прихотей ироничных աստվածների. — Խմիր, — ասացի ես: "Մեզ ժամանակն է:
  
  
  — Ի Каскейд-ռոդ? Նա նայեց անհամբեր.
  
  
  — Մասամբ, — ասացի ես:
  
  
  — Որ դու ունես նշանակում է "մասամբ"?
  
  
  — Ես նկատի ունեմ, որ ես րդ մասը, որը զբաղվում է գնում Каскейд-սեռ. Դու մի մասը, возвращающаяся հյուրանոց.
  
  
  Նա скривила անձը: "Դու միշտ ստանում է բոլոր ամենահետաքրքիրն". Որն է պարտքը:
  
  
  Ես կուզ. — Ես ուզում եմ, որ դու հավաքել է իրերը եւ հեռացել հյուրանոցի շուրջ.
  
  
  Նրա նշել հասցեն, եւ հավելել է հաղորդագրություն, որը կտրամադրի էյ մուտք գործել. Նրա մեկնեց էյ թուղթ. "Մենք պետք է հանդիպենք այնտեղ կրկին".
  
  
  Նա խուսափում իմ հայացքից ։ — Իսկ եթե... իսկ եթե դու գաս?
  
  
  Նրա արհամարհել է իր մտադրությունները: "Եթե ինձ չեն լինի մինչև կեսգիշեր, свяжись հետ Хоуком եւ ֆուտբոլիստը տոնել է գոլը, որ դու չես կարող հեռանալ այստեղից որքան հնարավոր է շուտ".
  
  
  Նա կրկին նայեց ինձ ծիծաղելի, տխուր հայացքով. Նա մտածում այն մասին, թե ինչ կլիներ, եթե մենք ավելի շատ չի հանդիպել.
  
  
  — Գնում եմ, — ասացի ես: 'Մի անհանգստացեք. 'Այն, հեռանում.'
  
  
  Նրա համբուրեց ee, բայց իմ մտքերը ուրիշ տեղ է ։
  
  
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  
  
  Շատերն ասում են, որ երջանկությունը ոչ թե փողի, բայց ես սկսում եմ կասկածել, որ նրանք կարող են սխալվել ։ Տուն Каскейд-ռոդ նայեց ահավոր երջանիկ. Ժամանակակից ամրոցը ամբողջ վարդագույն քարի հետ գազար պատերի ծովը. Դուք ստանում եք նրա երկար U-ձեւավորված մուտքի վրա: Եւ, դատելով այն բանից, թե ինչ է եղել ավտոտնակում, դուք կատարել այնտեղ միայն Bentley կամ Aston Martin կամ Lamborghini. Երբ դուք էին այնտեղ, դուք կարող եք ընտրել, որ բավականին շատ հաճելի բաներ: Այնտեղ էին ախոռները, թենիսի կորտեր, հանգստանալ նավահանգիստ, որտեղ красовалась пятнадцатиметровая զբոսանավ. Իսկ եթե այս ամենը հոգնեցրել, կարելի էր պարզապես նայեք շուրջը. Միայն տեղ չկային порывом բնության. Հետ մուտքի дорожкой հին смоковницы ստեղծել է մի շարք բնական դարպասի մոտ ։ Ego հաստ ճյուղերը наклонились է երկրի վրա, որպեսզի արմատներ գցել, թե ինչպես են նոր ծառեր: Եղել են նաեւ այլ ծառերը алыми տերեւների, իսկ ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ դին խճճվել էջանշան դնել դարձնել սկզբնական եւ գույներով. Կարծես ունեինք մի կուսակցությանը այգում եւ հրավիրել միայն ծաղիկներ.
  
  
  Նրան թաքցրել է մեքենան հեռու է գլխավոր ճանապարհից եւ շարունակել է ճանապարհը քայլել. Նրա շրջել է տուն կողմի հետ, բայց դա նշանակություն չուներ ։ Այնտեղ էր պահպանությունը. Բայց հիմա այն արդեն չկա ։
  
  
  Մեկ հարվածով նրան կոտրել эму ինչ-որ բան է պարանոցի. Նրան վերցրեց իր հետ ego ատրճանակ: Որպես հուշանվեր. Երբեք չգիտես, երբ դուք կարող եք անհրաժեշտ է զենք. Այն զբաղեցրել է մոտ երեսուն ярдах է տանը, կոկիկ озелененном-րդ տեղում է: Ես տեսակետը мощеную sunny կտուր. Էր բար սնունդ եւ խմիչքներ. Կտուր սպասում էր հյուրերին: Այն նույնպես սպասում.
  
  
  Նրանք դուրս եկան տնից: Vin մի տարեց տղամարդու եւ ego կնոջ հետ: Vin չի փոխվել ։ Նա եղել է շուրջ նրանց բարձր, лысых տղամարդկանց չափի հետ կաբինետ, որոնց դեմքերը չեն արտացոլում է ժամանակի ու զգացմունքների. Նույն հաջողությամբ ego կարելի էր կտրել շուրջ դեղին օճառ. Նա հագնում է այն, որ Կառլո անվանել է "տարօրինակ մոխրագույն կոստյումով — униформой բոլոր маоистов". Դատելով հագուստի, ամուսինն ու կինն էին խաղում անգլիացիների. Արծաթափայլ սպիտակ մազերը, չափազանց անճաշակ է շքեղ տեսքով: Կարող է լինել, մեկ այս արտառոց կրիչների header. Քեմբրիջի դուքսն ու դքսուհին Этуотерс-Kent. Գրաֆը եւ countess Զանգված-ի հաջողություն.
  
  
  Տղամարդը լցվել է, մի քիչ խմիչքների, իսկ կինը հանձնել է ուտեստ. Ամեն ինչ հավասարաչափ հաճելի է: Ոչ տիպիկ նախերգանք արյան եւ հերոսության.
  
  
  Եկել ՄԳ. Շեկ տարի տասնինն, չոր, գեղեցիկ. вылезла բեռով արկղերի ամբողջ հագուստի խանութներից. Նա համբուրեց տղամարդու և մեկ կնոջ, որոնք մտել են տուն ու մի քանի վայրկյան անց վերադարձել է երեկոյան զգեստների միջոցով ձեռքը ։ Նա սեղմված ego մարմնի, եւ ժպիտով արել pirouette. Բոլոր, այդ թվում ՝ Vin, улыбнулись է ռևմատիզմի.
  
  
  Հայտնի է թվալ, որ ես սխալ է թույլ տվել. Այդ երջանիկ տեսարանը բրիտանական բարձրակարգ կարող է լինել հենց այն են, քան թվում էր: երջանիկ բեմի բրիտանական բարձրագույն դասի. Ինչ վերաբերում է ժամացույցի, ապա շատ հարուստ գոլորշու վարձում պահպանության պահպանության համար իր գույքի. Շատ հավանական է, որ Vin ինձ բերեց փակուղի, ես գիտեմ, որ նա վարել է ինձ ամբողջ ճանապարհը, եւ թաքուն ծիծաղում է բռունցքը. Եթե դա այդպես է, այն էլ շատ է ամեն ինչ փչացրեց.
  
  
  Բայց դա չէ.
  
  
  Մի քանի րոպե դուրս է սեղանապետ. Հետ եղել է մեծ տուփ ծխախոտ. Butler նման էր չինացու. Աղջիկը պատրաստվում է վերադառնալ տուն, եւ butler դիմել նրան, իսկ դա նշանակում է, ու ինձ. Նրան, նայեց օպտիկական նշանառության հրացաններ: Մոտ դռնապանի էր փոքրիկ գոր մեջտեղում ճակատին. Բաժանմունք համարը երեք.
  
  
  Բացի այդ, մի տուփ ծխախոտ նրա մոտ եղել է ատրճանակ: Այն պահին, երբ նա դա բերեց, Ըստ Vin էլ закурил եւ նշել, որ ստվերում համար ներքին բակում.
  
  
  Ըստ подлеска բարձրացել է երեք հրոսակախմբերը. Բոլոր նրանք ղարաբաղցիների Արեւելքից: Նրա գիտեր մեկի շուրջ նրանց. Խորաթափանց տղամարդը սպիտակ վերնաշապիկ, ջինսե հագուստի եւ մաշված brothels.
  
  
  Ըստ partizan. Камбоджийский ահաբեկիչ ։
  
  
  Սկզբում նա կռվել կառավարության դեմ արքայազն Сиханука, ապա, երբ դա royal կառավարությունը palo, այն կազմել է դավադրություն ռեժիմի դեմ Лон Нола. Եթե դուք ընդունում եք քաղաքականությունը Կամբոջայի այնպիսին, ինչպիսին նա կա, դուք կարող եք զանգահարել ego հայրենասիրական մոլեռանդ. Բայց ego ներկայությամբ այստեղ էր ego կողմնակից կոմունիստների. Է խաղում զառախաղ ասիական քաղաքականության դժվար է ասել, ինչ կա որ, առանց crystal ball.
  
  
  Երկու այլ էին ինձ համար նոր. Բայց նրանք, ամենայն հավանականությամբ, եղել է այդ կիեւյան. Նրանք էին սիրահարվել խոտով խաքի եւ սպորտային հագուստով камзолы. Եթե դուք տեսել եք, որ om նման, դուք, ամենայն հավանականությամբ, մասնակցել է om համար ին այգեպանները. Նրանք բռնել են իրենց տերերին, ինչպես сорванные ծաղիկներ, եւ втолкнули om տուն. Աղջիկը մի քանի անգամ գոչեց, բայց սեղանապետ, հավանաբար, արդեն ստիպել է այլ ծառաների լռել, քանի որ ոչ ոք դուրս չի եկել: ամեն տարի, ինչ տեղի է ունենում.
  
  
  Բանտարկյալների прогнали չորրորդ հարկում. Աղջկան տարան առանձին սենյակ: Նրան հետեւում է իրադարձություններին միջոցով հաստ ապակե պատուհաններ, դեռ մեկ է այդ կողոպտիչների է տեղավորել ծայրահեղ զգուշության նա չի задернул վարագույրներ, եւ չի թաքցրել տեսարանը ինձ.
  
  
  Այն արագ է անցել տարածքով լայն ծառերի մոտ ներքին дворика. Սերգեյ արդեն шталь գունատ կապույտ. Նրան, նայեց ժամերին: Եղել կեսը յոթերորդ. Հրավառություն կարող է պայթել ցանկացած պահի:
  
  
  Նրանք վերադարձել են sunny կտուր, հիմա արդեն դրության տերը եւ տանը. Винг լցվել է իրեն մի բաժակ է բարձրացրել mug համար սենդվիչ պանիր. "Ծրագիրը թիվ մեկ պարոնայք. Նա допил իր բաժակ մեկ շունչ. "Մենք ավելի լավ է ման կետերով".
  
  
  Բոլոր նրանք այս խաղը շուրջ աթոռին. Жилистый պարոնը սկսեց հետ ընդհանուր հարցման նման մի բան: Ica ինո, լաքեր tao.
  
  
  Մեզ փոքր-ենթավերնագիր էկրանին. Գեղեցիկ. Նրան էր фронтменом շոու է, եւ nen պետք է շատ Oo zurab tao".
  
  
  Ինքն էլ չհասկանալով, Винг եկավ ինձ օգնության ։
  
  
  — Միայն անգլերեն, Kwan. Անգլերեն. Իրար հետ մենք խոսում ենք չորս տարբեր բարբառներով. Այնպես որ, եկեք խոսում է անգլերեն, քանի որ մենք ի սկզբանե պայմանավորվել են". Նա դիմել է Վան Тонгу. — Ինչ-որ խնդիրներ яхтой?
  
  
  Վան սեղմեց գլխին ։ 'Ինչպես են գործերը ։ Աշխարհի բոլոր ստուգել. Նա արդեն խորհրդի.
  
  
  Johnny. Նավաստի. Այս татуированной butterfly ձեռքը. Նա, ով այցելել է Չեն -, թե բանտում: Այժմ նա ղեկավարել է яхтой duke.
  
  
  Винг ժպտաց և դիմել խմբում: "Դուք կտեսնեք, որ Աշխարհի շատ վատ խաղը: Հեռու չէ այստեղից զբոսանավ կհայտնվի վթարի է ենթարկվել. Ձեզ գաղտնի կփրկի սուզանավ եւ ձեր սխալները: — կրկին ծիծաղեց նա, — պետք է թաղված ծովի հատակին.
  
  
  Ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ այդ "սխալները" են մարդկանց վերևում տուն. Ոչ այնքան wouldnt դժվար էր քանդել om պլան. Փրկությունը ստորջրյա նավակ էր, գեղեցիկ ու խելացի հնարք. Բայց инсценировать վթարի էր մաքուր ջրի гениальностью. Հին հնարք է — է թաքցնել մի հանցանք կատարելով այլ. Նրանք կարող են դա ներկայացնել որպես ձախողված առեւանգում ինքնաթիռի մարմինների բրիտանացիների վրա, որպես լուռ վկաներ. Մի քանի յուղոտ հետքեր գտնվելու Chen-խարդախության բավական է նշել, որ նա խեղդվել է ծովը. Դուք չեք կարող перерыть ամբողջ օվկիանոս, գտնել մարմինը: Է նրան մտածել, թե արդյոք Johnny, "կապիտան", է զբոսանավ сыч հավաստիության այս ամենից. Դա կլիներ լավ ստեղծագործելու. Ego դաջվածք приковывала ego է Չեն -, արդյոք, այն, որ նրան կարելի էր տեսնել փարիզ. Նրա մտածել, ֆաբիո դա արդեն Johnny. Է, որոշել է, որ մայրը Ջոնի պետք է անհանգստանալ այդ մասին:
  
  
  Ես հենց մի քանի մտավախությունների. Օրինակ ՝ ինչպես վնասազերծել սուզանավ? Ինչպես ես կարող եմ փրկել ավտոբուս է եւ աղջկան?
  
  
  "Ինչ վերաբերում է աղջիկներին...": Սա էր երրորդ տղամարդը, որը բացեց իր բերանը. Նա նայեց առավել կտրուկ շուրջ բոլոր, եւ նա մի ամբողջական շարք ատամների ըստ չժանգոտվող պողպատից. Երբ նա ժպտում էր, նա նման էր մեխանիկական շնաձկանը: Իսկ հիմա նա ծիծաղեց. — Ես նկատի ունեմ, — ասել է նա похотливым, խորամանկ հայացքով, — ինչու ՞ են մեզ սպանել նրա հիմա? Մենք բոլորս կարող ենք վայելել էյ, — հնարավոր է, ծով. Ego ծիծաղը վերածվեց պետրոսի տենդի մայրը օրենքով хихиканье. Ego-ծրագիրը ստացել է լայն ճանաչումը: Վան Квам էլ улыбнулись.
  
  
  Էին հորինել Ավելի ներողամիտ ծիծաղեց. — Լավ, — ասաց նա: Այն ժամանակ развлекайся. Նա դիմել է дворецкому. — Իսկ դու, դեռևս, արդեն գիտես, թե ինչ պետք է անել?
  
  
  Սեղանապետ, պարզվում է, ընդունեցի штопора, որպես վիրավորանք. Իհարկե, նա գիտեր, թե ինչ պետք է անել. "Սպանել է մի քանի մարդ, ապա նստել ջրի". Թվում էր, նա ամաչում այդ փոքրիկ աշխատանքներին: Բայց նա դա ձեր սեփական պատճառները. Գոր ճակատին ցույց են տալիս, որ նա բաժանմունքներ: Նա ժառանգել է սարսափելի ունակությունները Lao Цзена եւ сопровождавшее om ամբարտավանություն. Նկատելի էր, որ эму դուր չի գալիս подчиненное վիճակը. Vin Է, սովորել է անձը մասնաճյուղի. — Մի անհանգստացեք, Հյոն է Երգչուհին: Քո ժամանակը կգա.'
  
  
  Մասին, Աստված. Եթե դա զավեշտական է, ես էլ հիմա գլխին է այրվել սերգեյ.
  
  
  Հետեւեք այս սցենարով ։
  
  
  Դռնապանի — արդյունաբերության — անունը Հուն է Երգչուհին: Հունգ Լո եկել, շուրջ Լոնդոնի Вингом. Տոմս Լո արդեն գրանցվում վերադառնալ Լոնդոն հետ Вингом. Այսօր տասը. Բայց Հունգ Լո հույս ուներ ստանալ այս նավակ. Եվ այսպես, Չեն -, արդյոք, ego նմանակին, կլինի ինքնաթիռում. Красавец-նմանակին.
  
  
  Իհարկե, օդանավակայանում լի копов. Բայց պետք է բոլոր համապատասխան վկայականներ անձերի եւ բրիտանական անձնագիր, ամեն ինչ կարգին է, ինչպես նաեւ ապացույցն է այն բանի, որ նա միայն ժամանել շուրջ Լոնդոնում. Անկասկած, օդանավակայանում կգտնվեն մարդիկ, ովքեր երդվել են, որ տեսել են, ego այնտեղ մի քանի երեկոները ավելի վաղ: Այն կարող է մոռանալ հետեւելու մասին այս субмариной. Այն էլ побеспокоился հետեւելու մասին ինքնաթիռի ավելի ուշ:
  
  
  Ժամանակն է անհանգստանալ այլ բան են ասում:
  
  
  Հանձնաժողովը շարունակել է իր վերահսկողության այնտեղ, կտուր. Նրա լուռ заскользил է տանը. Դուռը կողպված. Եւ պատուհաններ, թվում է, եղել է պարզապես հաճույքի համար. Ամուր seamless կամարների ինչպես vaults տաճարի պատրաստված ըստ տոլստոյի, небьющегося ապակիներ, հուսալի կնքված և տեղադրված քարեր. Թարմ օդ էր: ուստի հարց է օդորակման օդի նմուշառման. Միայն չորրորդ հարկում պատուհանները եղել են իրական. Մեծ պատուհանները, որոնք կարող են сдвигаться հորիզոնական. Մեկ շրջապատից էր բաց. Դա, ինչպես ասում են, վեբ-ձի, որի վրա կարելի էր դնել. Քարեր, որոնց շուրջ նրանք են կառուցել այս տաճարը, ամենևին էլ փոքր էին. Դա եղել է մեծ տափակ քարեր անկանոն ձեւավորում, folded միասին անհավասար պարբերականությամբ. Նը հենարան երբեմն եղել է հեռավորության վրա մոտ մեկուկես մետր մյուսին միմյանցից ։ Համենայն դեպս, նրա միայն սկսեց բարձրանալ վեր. Երբ այն եղել է բարձրության վրա: մոտ երեսուն մետր բարձրություն, իր հասկացա, որ ես չեմ Տարզանի. Երեսուն մետր բարձրություն վատ դիրքորոշումն է, որպեսզի հասկանալ, որ դու Տարզանի. Ավելի վատ է գիտակցել, որ դուք խրված է պարզ moaning շուրջ քարե, եւ մոտակա այլ հենակետ. Ձայնը, ապա րդ ոտքը, որի վրա իր балансировал, ձախողվել է, եւ նրան մնացել է կախվել է ձախ ձեռքը, որը զբաղվում է մնացել տեղը իմ գլխին. Դա ամեն ինչ էր ինձ. Անկումը չի կսպանի ինձ անմիջապես, բայց ոչ թե այս. Այն կարժենա կյանքի աղջկան եւ տարեց զույգի.
  
  
  Նրա հետ ջանքերի քամած իր ծանր պահումը մեկ ձեռքով և ուշադիր ուսումնասիրել двускатной ինձ հետ ընդմիշտ. Ոչինչ, որ կարող էր ինձ օգնել: Չկա կետ հենարան, ոչ հնարքներ, ձեռքերի համար. Պարզապես քարը. Կարճ շարժման նրան վերցրեց стилет աջ ձեռքը եւ փորձել է կտրել եւս մեկ հենման կետը, вонзив ego, ցեմենտի միջեւ քարե բեկորներից. Այն կարող է անել, որ վեց ամիս է, բայց իմ ձախ ձեռքը ամեն ինչ ցավում էր, ու նրան չէր կարող դիմանալ ևս վեց րոպե. Նրան կրկին шталь մտածել վտանգի մասին հնարավոր անկման. Հաշվի առնելով բոլոր հանգամանքները, сломанная հիմունքներով էր հավասարազոր դեմ մահապատժի վճիռ արձակելուն ...
  
  
  Նրա փորձեց եւս մեկ անգամ, բաց գլխին, ստուգել ' արդյո ՞ ք նրանց միջեւ կտոր փոքր-ինչ выветрившегося ցեմենտի. Նրա արել է ուժեղ ցնցում, եւ նա թափվել է մի մեծ կտոր. Հիմա ես մի տեղ, իր աջ ձեռքը, օրինակ, նույն գծի վրա ձախ. Այն tucked դանակ միջեւ ատամներին, схватился համար գործածել եւ դանդաղ է, դժվար է հազիվ շնչում, ձգվեց ։
  
  
  Поднес ցանկացած ցեղին, որտեղ եղել է իմ ձեռքը: Այնտեղից բոլոր գնաց նաեւ. Ընդմիշտ ինձ հետ էր բնական խորացումը, պատուհանը ժամկետները շրջանակ. Վերջին, стонущим ջանքերի նրան էլ այնտեղ են.
  
  
  Պատուհան распахнулось настежь.
  
  
  Նրա զանգի մեջը.
  
  
  Նրա հայտնվել է մի տեսակ հյուրի սենյակ. Իսկ եթե այս սենյակը հյուրերի համար է, դա լավագույնն է, ինչ կարող է ցանկանալ (բացի հարստությունները), — դա լինել հյուրընկալվել հարուստ. Մեծ тиковый հատակը ծածկված արեւելյան գորգերի. Է ոչ թե այն, որ դուք գնում է տեղական խանութներում, շուկաներում, այլ թեմաները, որոնք դուք ստանում եք ողջ Պարսկաստանի. Самовывозом. Մահճակալ էր դրված ինչ-որ բան կարծես թե հարթակ է և ծածկված է տասը քառակուսի метрами մորթյա. Լուսանկարը հառաչել ստորագրվել էր միստեր Վան Գոգի.
  
  
  Ես չէի կարող пошевелиться հինգ րոպե. Իմ ձեռքերը դողում է վերջերս լարման. Ներողություն եմ խնդրում. Այն նաեւ հասկանում է, որ հերոսները երբեք չպետք է հոգնած. Բայց նման բան տեղի է ունենում միայն ֆանտազիա оторванных իրականությունից романистов. Ես նկատի ունեմ: չեմ հավատում, որ կարդում.
  
  
  Նրան կրկին отдышался եւ անցա աշխատանքի ։
  
  
  Նրան գտել է աղջկան առաջին. Նա կապված է անկողնում. Նա այնքան էր կապված, որ ես չեմ կարող խուսափել այն մտքերը, որ նրանք повеселятся հետ առջեւ отплытием. Մերձակայքում նա դեռ եղել է գեղեցիկ և նուրբ, գեղեցիկ. Դա նման տեսարան գովազդի համար օճառ. Խիստ неинтересне. Ee մարմինը ինչ-որ բան այլ. Ասենք, հետաքրքիր էր ։ Նրան սպիտակ զգեստ էր մասամբ расстегнуто, обнажая ավելի սպիտակ մարմին. Նա նայեց ինձ բաց աչքերով ։ Նա հյուրանոցների закричать, բայց hey, заткнули բերանը кляпом. Այնպես որ, բացի "Ммммф, мммф" նա չի կարող ոչինչ ասել ։
  
  
  Նրա ասել է էյ փակված է, եւ որ ես նրա բարեկամը: Նա փոքր-ինչ հանգստացավ, և նրա выдернул խրոցը շուրջ վարդակներ. Նա պառկել անկողնում, ձեռքերը երկարած ու ոտքերը. Այն սկսել է թուլացնել պարան շուրջ իր ոտքով ։ Նա սկսել է արտասվել. Նրա ասել է էյ է, որ այժմ нах չկա այն: Նրա նկարագրել է ՜ յ, մեր հնարավորությունները գոյատեւել այդ օրը, եւ խնդրեց նրան, թե չի ՞ ցանկանում արդյոք ինձ օգնել է բարելավել այդ շանսերը. Նա ասել է, որ պատրաստ է ։ Այն կրկին կապել է իր եւ заткнул էյ բերանը кляпом.
  
  
  Նրան լսեց, որ նրանք են վերադարձել. Թվում է, որ նրանք երկրորդ հարկում ։ Ձայները խոշոր. Հուժկու պայթյուն ծիծաղի օրն է, և ինչ-որ ասել է: "Դե, եկեք...", իսկ ինչ-որ բան ասել է: "Այո..., ապա աստիճաններով սկսվեցին shaggy. Շանսերը են հիսուն-հիսուն. Մեկ հնարավորություն է, որ դա Hyun Այն եկել է, որ սպանել է քեմբրիջի դքսի և մաքսիմ. Մեկ այլ համար, որ նա կգա навестиь գեղեցիկ աղջիկ.
  
  
  Կարող է լինել, Գինիների, պարզապես ցանկացել է поссать.
  
  
  Ամեն դեպքում, ինձ համար ստիպված է ընտրություն կատարել ։ Այն կարող է լինել միայն մեկ վայրում միաժամանակ:
  
  
  Նրա աղավնի ետ սենյակում աղջիկները եւ կանգնեց կողքին դուռը.
  
  
  Դուռը բացվել.
  
  
  Աղջիկ сглотнула.
  
  
  Այս աստծո կողմից մոռացված բոզի տղա այնքան էր տարվել, որ unzipped ширинку է, թե ինչպես է փակել դուռը հետեւում... Ես աղավնի է նրան և բռնեց ego կոկորդի. Նա clawed ձեռքս, բայց ես նրան ծավալել ego եւ սեղմված մեջքին հառաչել. Եւ հարվածել:
  
  
  Նա բղավել է ։ Потекла արյունը. Ծիծաղում ներքեւում. Այդ սադիստները կարծում, որ գոռում էր աղջիկը ։
  
  
  Vin հյուրանոց է ընկնել, սակայն նրա բարձրացրել ego ետ. Կարծում եմ, որ դա ego, եւ զայրացրել է. Նա հարձակվեց ինձ ուժ, որը նրան nen չի կասկածում. Նաեւ, դանակով, որի ես չեմ սպասում. Նա նպատակ ես դնում դոլար և հայտնվել իմ ուսին... Նա կրկին прицелился ինձ, բայց այս անգամ նրան պատրաստ էր: Նրան բռնեց ego դանակը ձեռքը և կիրառել հիմքերը ձյուդոյի. Նա ղեկավարել է օդում է ошеломляющем flips եւ վայրէջք անձի կես ննջասենյակ. Հետո նա այլևս չի շարժվում. Իր ոտքով խփել է ego, մարմինը. Այս բոզի տղա վայրէջք է կատարել բացահայտ սեփական դանակ: Այս անգամ բաց ավելացնել դոլար, մտածեցի ես: Նրա затащил մարմինը տակ մահճակալ. Հետո նրա ազատ է աղջիկը.
  
  
  'Ինչպես է ձեր անունը?' Նա պարզապես վատ էր դիտում...
  
  
  Այն պնդում. - 'Ձեր անունը? Ինչպես է ձեր անունը?'. Աղջիկը շոկի մեջ է. Նրա հարվածել ee. Հետո նա սկսեց լաց լինել և թույլ է տվել իրեն ընկնում է ինձ վրա: Նա գամվել էր հեռուստացույցներին ինձ, рыдая. Նրա համբուրեց նրան մեկ անգամ, եւ ձեռք է տվել օբամայի գլխին. — Լսիր, թանկագինս, — ասացի ես: "Մենք կխոսենք ավելի ուշ: Այժմ դուք պետք է դուրս գալ այստեղ. Ես պետք է գնալ, գտնել դեռ զբոսանավ. Նա кивнула եւ կրկին փորձեց վերցնել իրենց ձեռքը.
  
  
  — Հետևից կա սանդուղք?
  
  
  Ee նպատակն է բարձրացել եւ իջել է.
  
  
  'Լավ է ։ Հետո առաջ գնալ.'
  
  
  Նա բացել է դուռը: Այժմ ներքևում ձայներ ... Շահույթ Չեն լին ego արբանյակները. Chen-արդյոք նկարագրել է քնած բանտ: Նա ասել էր դա որպես կատակ: Նա դեռ մտածում է, որ սա ծրագրի մի մասն է. Ego պատմությունը զարմացրել է բոլորին, քանի ռումբ. Վրա է հասել մեռյալ լռություն.
  
  
  — Դա եղել է Քարթերը, — ասել է Ըստ Vin.
  
  
  Մենք աղջկա հետ դուրս են եկել հրապարակ ՝ սեւ սանդուղք. — Շուտ, — շշնջաց ինձ. Նա սկսեց իջնել աստիճաններով:
  
  
  Նրա, դիմել է աճել.
  
  
  "Մենք չենք կարող թույլ տալ Картеру ոչնչացնել մեր ծրագրերը": Քվեարկությունը հենց, — ասել է Վան ։ "Մեզ хрена."
  
  
  Նրան գրեթե սենյակում տարեց զույգ.
  
  
  Աղջիկը վերադարձել: - 'Ուր պետք է գնալ?'
  
  
  — Քրիստոս Աստծո, — ասացի ես: — Դա քո սեփական այգի. Դուք գիտեք, թե որտեղ է թաքնվել, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  Նա նայեց ինձ դատարկ հայացքով և сглотнула. Նա դեռ եղել է շոկային վիճակում.
  
  
  — Չեն-արդյոք, — հրամայեց Винг, — переоденься հիմա. Մենք պետք է լավ նայել ։
  
  
  Աղջիկը նստած էր. Նրան բռնեց ee-ն ուսին. Որտեղ դու միշտ ոստիկաններից թաքնվել, երբ խաղում էր թաքցնել?
  
  
  — Ի ախոռները, — ասել է նա: Է "ծղոտե".
  
  
  Հունգ սկսեց բարձրանալ աստիճաններով:
  
  
  — Այդ դեպքում արի, — շշնջաց ինձ. "Շտապեցեք." Նա փախել.
  
  
  Այն ստացել է անհրաժեշտ սենյակ, առաջ անցնելով ego ընդամենը մեկ ու կես վայրկյան. Նրբագեղ զույգը նստած էր հատակին кляпами բերանը եւ թիկունքով ընկերոջը է ընկերոջը. Այն, աղավնի համար занавеску եւ դուրս քաշեց ատրճանակը, երբ Հունգ Լո բացել է դուռը: Նրա երկու անգամ կրակել է, նախքան նա հասկացավ, որ տեղի է ունենում. Երբ նա հասկացավ դա, նա արդեն մահացած էր:
  
  
  Երկու ձեւավորվել.
  
  
  Նրան հրել ego դիակը ՝ պատի կաբինետ եւ հանձնարարել է ընտրել զուգտկված է թվալ մահացած. Նրանք չեն հասկանում մեր խոսքերը. — Մեռած, — կրկնում է այն, հրելով ih. Իմ ուսին էր запятнано սույն արյունով, եւ նա նրանց ձեռքը, որ окровавить ih.
  
  
  — Լավ, մենք հեռանում, — послышался ձայնը Винга հետ лестничной բջիջները: "Ես կարծում եմ, որ դուք պետք է հասնել նավակներ, ինչպես արագ, որքան հնարավոր է."
  
  
  Послышался բզզոց մի քանի ձայներ: Նրա գաղափար չունեի, թե որքան om է ներգրավված. Եւ որքան մարդ է եղել Chen արդյոք. Բայց hema էլ նրանք մեզ հետ են, նրանք հիմնականում խաղում էին երկրորդ ջութակ. Վան Tong ընդունել է հրամանատարությունը:
  
  
  "Վերցրու Հուն Լո եւ оттащи այդ սեքս-սատանի այս հավի".
  
  
  Նրա ծիծաղեց. Старомодная կատակ հեսթեր ինձ զվարճալի. Խոստովանում եմ, այն չէ, որ, իբր, և ծիծաղելի է, բայց приближалось շատ ոտքը.
  
  
  Նրա վերադարձել է իր հին ապաստան Ն занавеской. Տարեց զույգը նայեց համոզիչ մեռած. Այդ փաստը ինձ, գուցե, երեք րոպե.
  
  
  Միջանցքով սկսվեցին ձայներ շփոթության եւ տարբեր բացականչություններ. Նրանք բացել են դուռը սենյակ աղջիկները: Ոչ, մեզ, սեռական դեւի, մեզ հավի. — Լեմուր, lemurs, — ասել է Kwan. — Ինչ է պատահել նրանց հետ.
  
  
  Այնտեղ էր կարճ քննարկում: Հետո նրանք затихли, և սենյակի դուռը, որտեղ այն գտնվում է, приоткрылась. Դա եղել է Վան եւ երեք ego ընկեր. Նրանք մռայլ նայում "մեռած մի քանի", եւ իրացնելու chatting. Odin դրանց շուրջ մեկնել որոնումները Հուն է Երգչուհին: Մնացել է երեք տղամարդկանց, բայց նրանք զինված չեն եղել ։
  
  
  Odin դրանց շուրջ բացել է մեքենայի դուռը պատի կաբինետ.
  
  
  Օ՜, — ասաց նա: Մնացած միացել են նրան, որ ամեն տարի: Բոլոր наклонились, որ տարեկան) ։ Վան հակիրճ ասաց. — Սպանություն, — ասել է նա:
  
  
  Նման պահի կարող է այլեւս չի կրկնվի: Ամեն դեպքում, այն պետք է գործել հենց հիմա. Իմ ուսին դեռ кровоточило ֆոնին վարագույրների, եւ շուտով նրանք եզրակացրել են այդ пятну. Այն պատկերացնում, թե ինչպես դա տեղի կունենա: ես դուրս կգամ, նկարել, բախ-բախ-բախը, եւ подстрелю բոլոր երեք, իսկ նրանք դեռ կանգնած են պատի կաբինետ.
  
  
  Նրան դուրս է կրակել.
  
  
  Իմ գաղափարը սխալ է եղել.
  
  
  Նրա գնդակահարել է մեկ դրանց շուրջ, բայց Վան եւ մնացած отскочили вбок. Երկուսն էլ нырнули ինձ հետ հակադիր ծայրերից. Նրանք հարձակվել են միաժամանակ եւ կիսում է աշխատանքը: Առաջին հարվածով հարված էր իմ запястью, եւ Вильгельмина նետվել է շուրջ իմ ձեռքերը. Վան низменному leaned է, թե ինչպես է հարձակողական ցուլ եւ հարվածել ինձ գլխով ребрам. Նրա согнулся կես է տանջալից ցավ, թողարկելով օդը, ինչպես проколотая դող. Դա մի քիչ опрокинуло ինձ, բայց ճանապարհին այսպիսով, աղավնի Вану է ankles. Նա ընկել եւ վայրէջք խուլ стуком. Մեկ խելագար րոպե նրա, մտածեցի, որ կհասցնեմ. Նրա վերցրել стилет ձեռքը, բայց դա անիմաստ է ։ Այլ ոչ թե քնած էր: Այս անգամ նա ոչ թե նպատակ է իմ դաստակ, իսկ կենտրոնացած աղբյուրի իմ բոլոր մեծ պլանավորման. Տասը ֆունտ дубины ա. պապյան իջել իմ գանգ.
  
  
  Երբ ուշքի է եկել, նրան պառկած է հատակին ինչ-որ բան հիշեցնող գրադարան: Մի վայրկյան ինձ թվաց, թե ես հարվածել հասարակական ընթերցասրահ. Ձայնը այնքան մեծ էր սենյակ. Իմ նպատակն է նման էր перезрелую սեխ, ինչպես բացելով աչքերը նման էր չեմպիոն կշիռները. Այնուամենայնիվ ջանքերը վճարել է. Այժմ նրա գիտեր մի բան, որը չգիտեր նախկինում: այժմ նրա գիտեր, որքան om էր. Քանի որ բոլոր տասը ողջ նրանք արդեն այս սենյակում ինձ հետ.
  
  
  Իմ ատրճանակը անհետացել է, ինչպես և իմ стилет. Իմ ուսի չի վերացել է, բայց այն կարող է հյուրանոց, որ այն անհետացել է ։ Эму թվում է, որ ինչ որ մեկն անընդհատ կծում իմ ձեռքը.
  
  
  Եթե դուք երբեւէ հատուկ գործողության պատերազմի, հնարավոր է, դուք այս վիճակում. Կամ, եթե դուք երբեւէ եղել երեխայի շրջանում, որտեղ խոսքը վերաբերում է "մեր" բանդայի "դեմ " om". Իսկ "իր" зажали է тупиковом նրբանցքում: Քարտի ձեզ համար, եւ հեծելազոր տեղից չի շարժվի: Դու դեմ է ամբողջ աշխարհում, եւ դուք շանս չկա. Եթե դուք ունեք ինչ-որ բան "արտառոց". Հեմինգուեյը օգտագործել բառը cajones , որ թարգմանաբար նշանակում է իսպանական "գնդակները"; նաեւ հայտնի է որպես առնական. Կամ, խոսում голландски, ազնիվ deien. Ես այնքան էլ չեմ հասկանում, թե ինչու է testicles դարձել խորհրդանիշ ընդամենը համարձակ ու ազնիվ, բայց, կրկին, իր շուրջը նրանց, ովքեր կասկածի տակ է դնում նման կաղապարների. Այն հաստատապես հավատում եմ արտահայտություններ, ինչպիսիք են "Աշխատանք ժամկետում անում ձեզ պատրաստ լինել ու Մարդ արժե այնքան, որքան ego ձու". Ուստի ես om երեք.
  
  
  Իմ անձնական գանձ.
  
  
  Իհարկե, դուք պետք է իմանալ, որ ես ծնվել եմ երեք ձու. Երրորդ էր նվեր է AX. Իրականում delle դա էլ шарообразная նռան. Смертоносная նոր ջրի bomb. Տպագրական օգտագործողի ուղեցույց դեպի իրեն էր: ( 1. Քաշեք փին. 2. Շպրտել ռումբ. 3. Run, ինչպես հեռու.) եւ "Ցուցակը հնարավոր ավտոկանգառ", որը " ասած AX նշանակում է, որտեղ դուք կարող եք թաքցնել спрятанное զենք. Առաջարկը +3 ("օգտագործել ճկուն կցորդ Z-5 եւ տեղադրել նռնակ է իր մարմնի մասերը") ներառի իր մեջ որոշակի ենթատեքստ.
  
  
  Ինչի ՞ ես գիտեի այն ժամանակ եւ գիտեմ հիմա, այնպես էլ այն, որ ձեր սեփական մասերով" եղել են առավել ապահով ապաստան աշխարհում: Ոչ ոքի մտքով չի անցնի փնտրել նռնակ է նետել այնտեղ ։ Եւ այս փաստը մեկ անգամ չէ փրկել է իմ կյանքը. Բայց այստեղ մի խնդիր կա այդ նռնակը: ինչպես ստանալ ee շուրջ թաքցնել.
  
  
  Քվեարկել դուք առաջ իր расстрельной թիմի հետ ։ Տասներկու հրացանների ուղղված ձեր դեղ փոխարժեքով: Ձեզ առաջարկում է կապել աչքերը, ինչպես դուք ասում եք "ոչ": Ձեզ առաջարկում են ծխախոտ, իսկ դուք ասում եք ՝ "ոչ": Նրանք հարցնում են, թե արդյոք դուք ունեք վերջին խնդրանքը, և դուք պատասխանել է. "Այո, պարոն". Նրա հյուրանոց էլ վերջում տեղավորվել поудобнее.
  
  
  Սա է խնդիրը նռնակ.
  
  
  — Կարծում եմ, որ նա հանկարծ ուշքի եկավ. - Ասում Kwan. Վան եկել է ստուգել, արդյոք դա այդպես է... Ես չէի կարող հավերժ ձեւացնել մահացած.
  
  
  Դե-դե, — ասաց նա: "Նիք Քարթերը".
  
  
  Նրա դանդաղ ձգվեց ու ощупал գլխին ։ "Ես պատահաբար է եղել այդ շրջանում, եւ մտածեցի, կգամ ու загляну".
  
  
  Նա ժպտաց. — Որքան ցավալի է, որ մենք չգիտեինք, որ դուք приедешь.
  
  
  — Ես գիտեմ, — ասացի ես: — Դուք պետք է թխել տորթ.
  
  
  Հետ ժեստ նամակով դիմել է ուրիշներին. "Դե, գնացեք այստեղ. Դրա ուզում եմ, որ դուք վերջին անգամ հանդիպել են հայտնի վարպետ մարդասպաններին — Մականունը, Carter". Դատելով նրանից, թե ինչպես է նա դա ասել է, նրան սպասում են հոտնկայս ծափահարություններով, և, գուցե, դեռ մի քանի ծափահարությունների:
  
  
  Բայց դրա փոխարեն նրա անգութ մի շարք презрительных усмешек.
  
  
  'Հիմա... "' — ասել է Վան ։ Կա ևս մեկ խնդիր. Ո ՞ ւմ կհասնի պատիվ է սպանել մեր Киллмастера? Դա հռետորական штопора, իհարկե, Վան հյուրանոց, որպեսզի մարդիկ օգնել են эму թագ.
  
  
  "Ինձ.' - Kwan հանկարծ դուրս քաշեց ատրճանակը: "Ես բավական երկար է կատարել հրամանները ։ Ես պետք է այդ պատվին համար առաջխաղացման". Վան նույնպես խլում է ատրճանակը և կազմել ego Квана. Նա ասաց. — Ավելի արժանի.
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, թե ով է շուրջ նրանց ավելի է արժանի ։ Դա ինձ իսկապես սկսեց հետաքրքրել ։
  
  
  Երկուսը կանգնած են եղել, նայելով ընկերոջը, ընկերոջ, երկու ատրճանակ ուղղված է եղել մեկ այլ ընկերոջը է սրտի.
  
  
  Շրջանակը տղամարդկանց նահանջել է նրանցից մի քայլ, քանի որ եթե նրանք կատարում էին ինչ-որ кадриль առանց երաժշտության: Այս շարժումը ուժեղացրել է լարվածությունը, հուշում է երկու հերոսների զենքով պայքարել. Հիմա գործը հպարտությամբ. Եթե ինչ-որ մեկը նրանց շուրջ նահանջի, նա կորցնում է դեմքը ։ Կամ ինչ-որ բան.
  
  
  — Ես պատվիրում եմ քեզ նետել զենքը. Դա մի անիմաստ խաղ է, եւ Վան գիտեր դա ։
  
  
  — Իսկ ես ասում եմ քեզ, որ չեմ ընդունում է հրամաններ.
  
  
  Կարծում եմ, առաջինն է կրակել Kwan. Երկու ֆլեշ էին վայրկյան, եւ նա արդեն կես միջոցով սենյակ. Մենամարտ մի քիչ отвлекла է, քան այն պետք է. Усевшись է հատակին, նրան վերցրել է նռնակ ձեռքը եւ սկսեց դյույմ համար дюймом, ползком, շարժվել դեպի օր. Առաջին առումով կրակոցի նրա լքել է նրան, ժողովուրդը շունչ ու վազեց դեպի դուրս գալու. Գազ հիմնել մահացու ծխի վարագույրի. Նրանք задыхались եւ ընկնում է, փորձում է հասնել ինձ: Մեկ էլ անցել է нах, բայց իր ոտքով խփել ego կյանքում, եւ նա согнулся. Նրա, արել է մեծ թռիչք է և ստիպել է իրեն դուրս է ցատկել է. Դա եղել է ծանր հին օճառ դուռ հետ декоративным բանալին հայտարարություններով չես հասկանա ամրոցը. Դուռ հուսադրող և վստահորեն щелкнула. Նա չի դիմանա ճնշումը ութ հանցագործների հավերժ: Բայց նորից, նրանք շատ ժամանակ. Գազ վրաերթի է ենթարկել կարող է om-ի հետ ոտք համար վաթսուն վայրկյան, իսկ երեք րոպե անց նրանք բոլորն էլ մահացել են:
  
  
  Նրա բարձրացել է չորրորդ հարկում, բացել է պատուհանը եւ խորապես ասաց. Գազ կմնա այնտեղ, որտեղ եղել է: փակ գրադարանի երկրորդ հարկի սենյակում, որտեղ պատուհանները փակ էին.
  
  
  Տարեց զույգը դեռ այնտեղ էր, որտեղ նրան թողել ee. Նրանք այնքան վախեցած են, որ դեռ ձեւացրել են մեռած. Նրա բարձրացրել om կապված մեջք մեջքի եւ կրել է ներքեւ երեք лестничным пролетам.
  
  
  Մենք հասել ենք խոտ տան դիմաց և գնացել է խոտ բռնել ձեր շունչը. Նրան, նայեց պատուհանից գրադարան. Է nen էին скрюченные երեք մարմիններ. Պատուհանը չի բացվի, բայց նրանք մահացել է, փորձելով ego բացել.
  
  
  
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  
  
  Է "Բրիտանական колониале" չի մնացել люксов, ուստի այն նկարահանել է երեք սենյակ. Երկու շրջապատից էին Thestlewaites. Պարզվում է, որ սա ազգանունը քեմբրիջի դքսի և դքսուհու. Եւ նրանք իսկապես հայտարարությամբ: այս եւ герцогиней. Պարզվել է, որ աղջիկը, Нонни էր om russian Իսկ հաշվի առնելով, որ մեծ էր ութսուն երեք տարի է, նրան, զգացի, հարգանք дворянству.
  
  
  Нонни բաժին է երկրորդ սենյակ:
  
  
  Нонни պարզապես շարունակել է գալիս երրորդ.
  
  
  Երրորդ սենյակը իմ.
  
  
  Մեղմ նրան փորձել է բացատրել էյ, որ ես նրա ուզածը. Նա կատաղի բողոքում էր, և ասաց, որ ես ահա սիրում. Նրա մեղմ բացատրել է, որ դա չէ իմ ուզածը. Դա ստիպել է նրան արտասվել ։ Նա ասել է, որ ստել է: Նա ասել է, որ գտնում եմ, նրա չափազանց գայթակղիչ և сокрушительно սեռական. Նրա ասել է էյ, որ խիստ վիրավորվել է:
  
  
  Նա շատ լավ իմանալով.
  
  
  "Ես զանգել է եւ անցկացրել է երկու զրույցի. Առաջին էր Լոնդոնի հետ Ռոսկո Клайном. Ռոսկո գործակալ էր AH. Որպես հրաձիգ, նրա տաղանդը արդեն ценымногие միջինից ցածր է, բայց երբ գործը հասել է մինչեւ այս մասին հայտարարել է hema որեւէ և որտեղ ասես, Ռոսկո Клайну էր գտնվում արեւ.
  
  
  Ռոսկո նայեց, ինչպես երբեք, եւ ինչպես ոչ ոք ։ Эму հաջողվել է նայում, թե ինչպես երեք տարբեր մարդու սահմաններում մեկ շրջանի. Նա եղել է հատուկ ձեւով փոխել արտահայտությունը և ստեղծում. Մի օր դուք оглянулись եւ տեսանք տղայի հանձնարարություն. Եթե դուք կրկին оглянулись, տղան հանձնարարություն անհետացել է, եւ դուք տեսնում եք ինչ-որ մեկին, այլ — փաստաբանի կամ պայմանական — ամեն դեպքում, ինչ-որ բան այլ. Այն ժամանակ դա պարզապես ձեր զգացողությունները, դուք կարծում եք, որ ձեզ չի հետեւել... Պատմությունը վկայում է, որ Ռոսկո մի անգամ փախել է ըստ Դահաու, պարզապես դուրս գալով այդ նացիստական միջնաբերդի, պարզապես, քանի որ, ինչպես ինքն է արտահայտվել, "նա նայեց, թե ինչպես է գերմանացին".
  
  
  Ուզում ես հավատա, ուզում ես ՝ ոչ ։ Նրան լիովին հավատում եմ, այն է երկարաժամկետ հեռանկարում.
  
  
  Ռոսկո խոստացել է հասցնել օդանավը Nassau. Նա շարունակելու է հետեւել Չեն-արդյոք Vin Ժամանակ, մինչեւ որ ես կհասնեմ այնտեղ ։ Տասը րոպե տասնմեկերորդ. Նրան զանգահարել է օդանավակայան: Ճանապարհորդություն դեպի Լոնդոն մեկնել է ժամանակին: Հետո նրան ընդգրկել է ռադիո. Էին լուրեր փախուստի մասին, բայց ոչինչ հնարավոր բռնելու Չեն արդյոք. Ռոսկո պետք է ցույց տալ ձեր հնարքներ.
  
  
  Բժիշկը հյուրանոցի շրջեց իմ ուսին, перевязал ego եւ կազմել ներարկումը:
  
  
  Նա չի վստահել է մեզ խոսքին, որ ես բախվել է դուռը.
  
  
  Նրա հյուրանոց ցնցուղ ընդունել, խմել եւ ունենալ քառասուն ժամ vaults. Բայց նաեւ հյուրանոց է տեսնել Տարան, և ոչ այնքան прямолинеен, որպեսզի հասկանալ, որ վերջին մի քանի ժամվա ընթացքում նա պետք է, անցել է դժոխք. Դա եղել է սուր, երբ նա скривилась և ասաց: "Տղերք, դուք էլ միշտ զվարճանալ". Այն նաեւ գիտեր, որ նա հենց delle омелой մտքում. Նրա ինքս կցանկանայի, որ սկսել է փնտրել նրան, քան նստել ու սպասել ։ Այն, հույս է հայտնել, որ Տարա չեղյալ է հայտարարել ամրագրում հյուրանոցի մեկնել հասցեն, որը նրան, էյ տվել. Նրան մոտեցել է դեղինի վրա տնից մյուս կողմում քաղաքի.
  
  
  Տիկին Վիլսոնը. Տ. Շերիֆը պատասխանեց ինձ. Չկա, ասել է նա ինձ, Տարայի այնտեղ չի եղել ։ Hema էր այս Տարա? Իսկ hema էր нах նրան? Արյունը սկսեց բոռ է գոլերի: Տարա ՝ պետք է այստեղ մի քանի ժամ առաջ ։ Դա եղել է առավել ապահով վայր, որ նա միայն կարող է մտածել. Բայց ես չեմ թույլ տա էյ վերադառնալ այն հյուրանոց. Նրան էր ուղարկել նրա անկեղծ այստեղ. Է հաղորդագրություն, որը նրան ուղարկել է տիկին Շերիֆ նշանակում է, որ ընկերությունը չի իր pursuers. Նրա պատկերացրեցի այս երկու կանանց, միասին նստած, սուրճ խմող եւ խաղում է երեխաների հետ.
  
  
  Ներկայացումը, որը հիմա կանգնել իմ աչքերով էր ценымногие ավելի հաճելի.
  
  
  Նրանք Տարա.
  
  
  Բայց, ձայնը նորից խնդիրներ: Ովքեր են նրանք'? Եւ ուր որ տարել? Նրան կրկին չգիտեր ինչից սկսել. Նույնիսկ հիմա Տարա կարող...
  
  
  Նրան ասաց տիկ. Շերիֆ, hema էր.
  
  
  Նա տվեց ինձ մի շիշ ռոմ.
  
  
  Նրա խրված է մոտ нах. Հիմար է հեռանալ, քանի դեռ նրա չգիտեմ, թե ուր գնալ ։ Գրենադա? Հազիվ թե նրանք վերցրեցին Տարան այնտեղ ։ Բայց դա միակ տեղն է, որտեղ նրան կարող էր մտածել ։ Եւ հենց այդ պատճառով նրանք չեն վերցրել է իր այնտեղ ։ Նրա արել է դեռ շունչ ռոման.
  
  
  Նրա ուղարկեց տիկին. Շերիֆ համար թուղթ ու գրիչ եւ գրել թղթի վրա գրություն է копов հհպ Ուիլսոնի. Դրա նրանց ասել, թե ովքեր են իրական հանցագործները, եւ որ նրանք, հավանաբար, կգտնեն om հինգ ոտքերը տակ մարգագետինների. Դրա նրանց ասել, որ այնտեղ կարող է լինել եւս մի քանի դիակ, բայց ես չգիտեի, թե որտեղ.
  
  
  Հետո նորից բռնկվել է: այս սուրբ.
  
  
  "Փայտե Նիկել" եղել է ճիշտ այնպիսին, ինչպիսին ego պատմել է Wilson. Մի քանի ֆելիպե taverna է ճամփեզրին. Այն անցել mimmo նրա եւ կայանել միջեւ ծառերը.
  
  
  Պատուհանների մութ էր, բայց, մոտենալով մոտիկից տեսա նրան, որ նրանք зашторены սեւերով վարագույրների.
  
  
  Նրան լսեց ձայնը.
  
  
  Նրա ձեռքդ դեպի Вильгельмине. Նրան վերցրել, երբ օդը սենյակում կրկին шталь հարմար է շնչառության, եւ ես ստիպված էի պոկել է նրա մահացած հնարքներ задыхнувшегося тайца. Նրան գտել стилет տեղ հատակին գրադարանում: Հաճելի էր վերադառնալ իր հին հուսալի զենք. Նոր զենք կարծես նոր սեր է — միշտ վախենում է, որ այն ձեզ հուսախաբ չի անի:
  
  
  Այն, leaned թափել է затемненному պատուհանում.
  
  
  Eh bien, Լոտո?
  
  
  Ноус այցելում.
  
  
  Նրանք ինչ-որ բան սպասում, եւ ասում էին ֆրանսերեն: Ֆրանսերեն էր տարածված լեզուն Индокитае. Շատերը այդ разоренных революциями երկրների են ֆրանսիայի գաղութների, իսկ այնուհետեւ բախվել են անկախության հետ, միասին մտածելով այն մասին, թե ինչ ուղղությամբ է շարժվում. Ձախ կամ աջ. Այն երբեք չի եղել այնքան լավ: այդ արևելյան լեզուներով, բայց, համենայն դեպս, դրա համար եմ ասում ֆրանսերեն.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Դու տեսնում ես, ահազանգ է?
  
  
  Նրանք սպասում են ազդանշանի այն մասին, որ նավակ գնացել.
  
  
  — Պլյուս կարեւոր է, où են les autres?
  
  
  Նրանք նաեւ սպասում " ։ Եթե այս "այլ" այնտեղ, որտեղ հույս է հայտնել, որ նրանք կարող են սպասել է շատ երկար ժամանակ ։
  
  
  Նրա напрягался, որ գրավել ամեն ասվածն բառը. Նրանք մտածում, գտնում, արդյոք դուք "les autres" հետ Carter. Նրանք մտածել են, որ ցավալի է, որ նրանց թույլ չտվեցին օգնել.
  
  
  "C' est dommage, — ասաց մեկը, — que la femme est mort".
  
  
  Իմ ավելացնել դոլարը դադարեց բաբախել.
  
  
  Տարա ՝ արդեն մեռած է:
  
  
  Իմաստություն, խոհեմություն, ինքնապաշտպանության, հնարավորություն է, որի նպատակն է, Օ՜, կյանք է, ամեն ինչ рассыпалось անիմաստ փոշին ։ Պարզապես խելագար. Այն, թռա և пинком բացել է դուռը: Նրա վրա է գրոհել առաջին շարժվող օբյեկտ տեսադաշտում. Այն նույնիսկ չի խլում է ատրճանակը. Նրա հյուրանոց զգում մարմնով, իր ձեռքում է, եւ զգացի պարզունակ ցանկությունը պոկել եւ վրեժ. Նրա հյուրանոց է իր սեփական զենքով:
  
  
  Հանկարծ պարզվեց, чтоя կռվել է երեք տղամարդկանց. Նրանք միասին էին վեց մետր բարձրություն եւ երեք հարյուր հիսուն ֆունտ քաշ է, բայց երբ խոսքը վերաբերում է безумства, ինձ ոչ տեղակայված արեւ. Կույր կատաղություն, բոցավառվող կատաղություն — քվեարկություն, որը դարձնում է հիմար է сверхлюдей.
  
  
  Նա եղել է շարունակական հուժկու մրցավեճի մեքենայի. Նրան էր գործարանում, որը զբաղվում է հարվածներ է հասցրել ձեռքերով եւ ոտքերով. Մեզ մեկ չի ускользнул ինձ. Մենք stacked, ինչպես չինարեն հանելուկ միասնական, մանում, пинающий գնդակը. Բոլոր նրանք վախենում էին կրակում են, վախենում են հայտնվել մեկ նրանց միջոցով.
  
  
  Նրա հյուրանոց եմ ասել ձեզ, թե ինչպես ես դա արել են ։ Իրականում delle, նրա հյուրանոց էր իմանալ, թե դա ինքն է արել. Բայց այդ ամենը, որ ես հիշում եմ, դա իմ սեփական զայրույթ. Երբ ամեն ինչ վերջացել է, նրանք բոլորը մահացել են: Եւ այս արդյունքին է միայն իր մերկ ձեռքերով ։
  
  
  Մարմինը Տարայի բաղկացած սեղանի վրա նա բար կանգնակ. Պատճառով չի եղել. Մի կյանքի նշաններ. Նրան բարձրացրել է եւ կայացրել է փողոց ։ Նրա կարմրահերներ մազերը обожгли ինձ, ինչպես մի բուռ կրակի. Նրա դեմքը նայեցի бледным է moonlight, բայց հեշտ է մառախուղ է կես միլիոն դոլարով թարմացնել զգեստապահարանը դեռ ծածկված է նրա քիթը: Կոճղ ցավալի է խրված ես կոկորդին, և բղավել է, որ կոտրել опустошительном рыдании. Սակայն հետագայում գործը չի գնացել, նա պարզապես մնացել է այնտեղ:
  
  
  Նրա համբուրեց նրան հրաժեշտ.
  
  
  Նա հակիրճ пошевелилась իմ ձեռքում է ։
  
  
  Նրան կրկին համբուրեց ee.
  
  
  Նա хмыкнула եւ поморщилась. — Բարեւ ձեզ, Նիք, — ասաց նա ծիծաղելով. — Նրան շատ եմ ձեզ վախեցրել է?
  
  
  Նրա քիչ իջել է նրան, նա էլ է ցնցված այդ անսպասելի ելույթից: Նա չի կարող ասել, ավելի շատ մեզ խոսքերը. Նա բռնկվեց ծիծաղով: 'Հանգստացիր. Դու խելագար. Քնած գեղեցկուհին ողջ է և առողջ".
  
  
  Վերջապես ինձ հաջողվեց սեղմեք դուրս է, Որ հա-ууу". Կամ նման բան, որ.
  
  
  Նա կրկին ծիծաղեց. — Թող գնա ինձ, եւ ես քեզ ամեն ինչ կպատմեմ.
  
  
  Նրան իջեցրել ee. — Mmmm, — ասել է նա: "Հաճելի է նորից շարժվել". Նա ձեռք մեկնեց ձեռքը և покружилась է moonlight.
  
  
  Նա ճոխ. Նա առասպելական нимфой. Нимфой հին լեգենդներ, ծնած նորից, մարզային հետ լանջերը զգեստ, կախարդական արարած միջոցով հեքիաթներ, արթնացավ պատասխանատու են շարմ տեւած հարյուր տարի:
  
  
  Նրան, նայեց нах, ինքն ավելի կամ պակաս կարծես зачарованный. Նա-ասուլիսում իր շուրջպար, բայց թափահարեց գլխով եւ усмехнулась. — Ատում եմ խոսել քեզ ճշմարտությունը, սիրելի. Դա, իրոք, շատ неромантично".
  
  
  Փորձեք, — ասացի ես:
  
  
  "Կենսաբանական հետադարձ կապը", — ասել է նա:
  
  
  Օրգանական հետադարձ կապ ։
  
  
  Օրգանական հետադարձ կապ".
  
  
  Դուք արդեն ասել դա, — ասացի ես: "Բայց ինչ է դա?"
  
  
  Դե ինչ, անկասկած, դուք լսել այդ տեսությունների մասին, թե ինչպես է դադարեցնել գլխացավ, թե ինչպես պետք է կարգավորել ասթմայով, պարզապես վերահսկելով իր ուղեղային ալիքների... "ինչ?" Էր հաղթանակի կոչվում է "Կենսաբանական հետադարձ կապ". Չեն կարդում լավագույն վաճառողը, բայց լսել եմ այդ տեսությունների. Դա կապ չուներ նրան, "ինչպես ես նմանակել մահացած մաթեմատիկայի?"
  
  
  Դե, — ասաց նա, — ես այդպես էլ արեցի: Նրանք հարցրել են ինձ, թե որտեղ ես դու, odin շուրջ նրանց հարվածել ինձ, և ես ընկել է ։ Այն ժամանակ պարզապես սկսել են այդ բիո-հետադարձ կապ. Նրա նվազեցրել է զարկերակը, քանի դեռ չի դադարել ego զգում, և ձերբակալել է շունչ. Ես միշտ է այդպես անում, երբ նրանք подбирались ինձ շատ մոտ".
  
  
  Պարզապես այդպես է?' - Ես щелкнул մատները.
  
  
  Չկա ։ Պարզապես. AX պատրաստվել դրան մի խումբ կանանց-գործակալ. Այս վարժությունը տեւել է շատ ամիսներ. Բայց դա աշխատում է":
  
  
  Բայց ասա ինձ, ինչո ՞ ւ դու связалась ինձ հետ? Նա հերքեց իր ուսերը. — Նախ, ես համոզված եմ, որ դու ես. Բայց բացի այդ, — նա դադար և նայեց գետնին, — ձեր հյուրանոց է իմանալ ՝ չի ՞ մտահոգում ձեզ դա.
  
  
  Այն նվիրել նրա թունավոր հայացքի. "Ինձ անիծել հուզում էր, երբ նրանք ասել են, որ դուք մեռած է, որ ես ներխուժել է այս ակումբը, ինչպես խելագարը":
  
  
  'Hi.' — Չի кричи այսպես. Մտածում ես, նրան այստեղ էր եկել զվարճանալ?
  
  
  'Ոչ.' — Բայց դու մոտ մեկ տարեկան. Դու քնել աշխատանքի.
  
  
  Նա հայտնի է դարձել, որ այս մեթոդը ունի մի քանի առավելություններ. Դուք կարող եք գործնական դադարեցնել զարկերակը, այն ժամանակ, երբ ձեր ականջները շարունակում են գործել: Իսկ մարդիկ պարզապես հակված չեն հապաղեք խոսքերով ներկայությամբ հանգուցյալի.
  
  
  Տարա ՝ շատ բան պարզ դարձավ. Չէ որ դա продвинуло մեզ հեռու է, բայց, համենայնդեպս, խորհուրդները Nassau էին օպերատորը կգործի նաեւ աջափնյակում.
  
  
  Մոտ Լին Jing եւ Бангеля էր արեւելյան դեղատուն. Մոտ Бангеля նաեւ հյուրանոց Nassau. Երբ ամեն ինչ թվում է չափազանց լավ, որ ճշմարիտ է, չինական ծառայության ԿԱՆ առաջարկ է արել, որից նրանք չկարողացան հրաժարվել ։ Դիմաց ինչ-որ բան, որ նրանք կփակեն աղբյուր թմրանյութերի, ԿԱՆ պահանջել քսան տոկոսային եկամտի և պարբերական ծառայություններ. Այս "պատահական սերվիս" - ը շատ պարզ է: ամեն ինչ, որ պետք էր անել, այն ապահովում է կազմ ու ապաստան հեռախոսակայանների շարքը, որոնց ԿԱՆԸ հյուրանոց ուր-որ է ներմուծել.
  
  
  Nassau կատարյալ միջանկյալ կայանի. Մոտ է Ամերիկայում, բայց, այնուամենայնիվ, բրիտանական տարածք. Սա փրկել om բազմաթիվ խնդիրներ եւ ռիսկի. Իսկ ինչ վերաբերում է վերջին փուլի om ճանապարհորդության, դա շատ հեշտ է նստել ձկնորսանավը եւ высадиться հեռավոր флоридском рифе. Համակարգը աշխատում է, նորմալ է ։
  
  
  Չարլզ Bryce, օրինակ, մասնաճյուղ սպանած սենատոր Мортона. Սկզբում նա աշխատել է պարզ օգնական խոհանոցում կազինո Гренады; ապա ԿԱՆԸ նշանակեց ego, дергая համար անհրաժեշտ լարերը այստեղ, եւ այնտեղ, օդաչու "Թռչող ասաս"; - նա օդանավ է ընկել սենատոր է nen. Ինչ վերաբերում է CAN, համակարգը աշխատում է հարթ, բայց Линь Jing կարող մոռանալ այդ fold paper. Հիմնականում предназначеной դեմ լուծման կտրուկ կրճատումների. Եղել են նաեւ այլ մասնակիցները, որոնք ворчали.
  
  
  Դա հասել է իր գագաթնակետին, երբ Չեն-արդյոք գնդակահարել է Сэйбрука. Դա անհնար է ։ Սենատոր Сэйбрук կարող նպատակ լինել Չեն -, արդյոք, բայց ego պետք է սպանել, իրեն տուն Maine. Երբ Сэйбрук մտավ անկեղծ կազինոյում Չեն-արդյոք մտածեցի, թե Ինչու պետք է սպասել?"
  
  
  Դա եղել է բավականին հիմար արարք. Այնպես որ, դուք կարող եք բացահայտել սեփական բույն.
  
  
  Չեն-արդյոք ձերբակալվել էր.
  
  
  Линь Jing հյուրանոց հեռանալ ։ Շատ վատ է, որ հանձնել Бангеля այն, եթե դա անհրաժեշտ է: Մնացած խմբավորման էլ եզրին էր ապստամբությունը.
  
  
  Ամբողջ բիզնես կազինո Гренады հանկարծ հայտնվել է վտանգի տակ ։
  
  
  Դրանք ուղարկվել են Ըստ Vin. Om մեծ մարդու Լոնդոնում, գումարած թիմը փրկարարների ըստ ԿԱՆԸ հասնել Չեն արդյոք. Винг ապացուցված է իրեն, ինչպես վաճառական էր ափիոն, եւ այդ դերը թույլ տվեց նրան վստահությունը Линь Jing, ինչպես նաև ուղարկել Линь Jing ինձ ։ Բայց այդ քաոսի եւ ապստամբությունը Գրենադա ԿԱՆ ստիպված է որոնել նոր վայր. Ուստի նրանք ընդգրկել են Փայտե նիկել", թաքցնելով թմրանյութ է Ուիլսոնի. Տ. Շերիֆին. Այս բար шталь om նոր շտաբ-բնակարան. Այնտեղ նրանք պատրաստվում էին պլանավորել են իրենց հետագա գործողությունները: Մեծամասնությունը դրանց շուրջ: նույնիսկ ուտում, և քնել այնտեղ: Ծրագիրը լավն էր.
  
  
  Винг էր, ոգեշնչողը փախուստի Չեն-արդյոք շուրջ ազատազրկում: Նա նաև պլանավորել է վթարի այդ яхтой եւ հանգեցրել է սուզանավ. Այնուհետեւ նա կազմակերպել "գործարար հանդիպում" հայտարարությամբ: այս, ինչպես նաեւ համոզվել է, որ ճիշտ butler duke անհետացել է: Արդյոք պատահական չէր, եւ հաճելի է, որ Vin գիտեր տարբեր դռնապանի? Միայն ժամանել շուրջ Լոնդոնի առաջարկությունների լեդի Շերիլ.
  
  
  Նա թողել է բռնի գործողությունները Վան Тонгу. Այդ պարապմունքներ չեն եղել վատ, դե, դաժան է: Որ նյարդայնացած է, քանի որ դա թարգմանությունները. Ինչ-որ տեղ, ֆրանսիական մինչև կամբոջիական, թաիլանդական, չինական և հատուկ անգլիական Վան Տոնգա, գործողությունների закрались սխալները, եւ լավ մշակված ծրագրերը կորցրել է իր իմաստը. Այն, ինչ հաջորդեց այդ, նայեցի նման ինչ-որ բան է շուրջ գանձերը "Keystone Cops".
  
  
  Ամեն անգամ, երբ շուրջ տղաների շուրջ ԿԱՆ спотыкался մասին է մարմինը, նրանք կարծում էին, որ դա ձեռքի գործն ԿԱՆ.
  
  
  Ի վերջո, ԿԱՆՆ է եղել բոլոր հիմքերը սպանել Бангеля, եւ ԿԱՆԸ նաև պլանավորել է սպանել Линь Чинга. Այնպես որ յուրաքանչյուրը մտածում է, որ դա արել է ինչ որ այլ խմբերի, և լուռ ճամփորդում դիակները, որոնք թողել նրան.
  
  
  Մնացած մասը եղել է ավելի քիչ ժամանակ. Դա եղել րդ մասը, որը զբաղվում է омелой վերաբերմունքը Գարուն. Նրանք հասել են այն ժամանակ, երբ նա կապվել է ինձ հետ ։ Տղաները, ըստ Վան դա արել է, և եկել է ծանուցում, որ "ամերիկացին մահացած". Vin-Ի մտածում է միայն ներկայացնում է տրվել, որ ես ամերիկացի ։ Արդեն ուշ երեկո է եղել, երբ մի խումբ Винга ուղեւորվել է դեպի Каскейд-սեռ է, իսկ մյուսները սկսել են իրենց պատմությունները ընդհանուր զրույցից.
  
  
  Նրանք որոշել են, որ ավելի լավ է ձեռք բերել ինձ և շատ արագ. Բայց ես արդեն եղել Каскейд Ճանապարհը. Նրանք վերցրին Տարան իմ փոխարեն.
  
  
  — Ու ՞ ր են քեզ բռնել?
  
  
  Hmm, — նա շրջվեց, նայեց.
  
  
  Դու ասաց, որ նրանք են քեզ. Նրան ուզում են իմանալ, թե որտեղ.
  
  
  Նա թույլ է տվել " վատ որակի սպառել իմ կրծքի. "Ես կարծում եմ, որ դա շատ հիվանդ штопора". Նա нарисовала ավելացնել դոլարը ավազի վրա, ինձ վրա. 'Ինչ է տեղի ունենում?' — հարցրեց նա ծիծաղելով. — Դու ревнуешь, Carter?
  
  
  Իհարկե, ես չեմ նախանձում. Ու մի ինձ Քարտերը: Դու նման կին լրագրող շուրջ ֆիլմի.
  
  
  "Ես պարզապես պատահական Լորենը խաղացել է Беколл". Նա արժանապատվորեն կանգնել և վազեց լողափ լուսնի լույսի ներքո. — Եթե նրան понадоблюсь, — հրավիրեց նա, — միայն свистни. Միակ բանը, որ կարող է умалить նրա արժանապատվությունը, դա այն է, որ դրանում չի եղել որևէ հագուստի: Երբ մենք առաջին անգամ հանդիպեցինք, նա, կարծես, բավականին պարկեշտ երիտասարդ տիկին. Բայց նա այլևս ունի ուղի է разбитную барышню, քան արժանապատիվ սույն տիկնոջը ։
  
  
  Նրա հաստատ հյուրանոց ընկ. Նրա հյուրանոց ee կրկին. Բայց ամենավատն այս ամենում այն էր, որ ես կարողանում եմ սուլել:
  
  
  Նրան, կանգնեց եւ հետեւել նրան ափ:
  
  
  Մենք գնացինք լողալու.
  
  
  Է & nb, ալիքների մեջ, մենք скользили եւս շուրջ մեկ.
  
  
  — Դա չի աշխատի", — ասել է նա: Նրան ասաց. - "Արա տոկոսադրույքը?"
  
  
  Դե ինչ, դա կարող է լինել, եթե մեզ չի խզել է հերթական ակտիվ հանգստի. Այնպես որ, մենք սիրով էին զբաղվում: հենց եզրին օվկիանոսի, ապա покрываясь ջրով, ապա կրկին обнажаясь. Մենք մտել ենք նույն ռիթմը, որ ալիք է, կամ ալիք — նույն, ինչպես մեզ մոտ, այնպես, որ նա եւ նրա դարձել է ալիքների եւ ափին, встретившимися իր բնական ընթացքում և прощающимися; մենք ավելի են միմյանց հետ, քնքշորեն ողջունելով և հրաժեշտ, խոնավ սոլթ համբույր. Իրականում delle, դա երբեք չի դադարեցվել: Իմ բերանը, եւ նրա կրծքի անմիջապես նրան ստիպել է սկսել, երբ մենք միասին կոտորուեցաւ է бурлящую ջուրը և նորից միասին բարձրանում էին, շնչակտուր ոգեւորության.
  
  
  Մի քանի տարի անց նա ինձ ասաց, "Գիտես ինչ, սկզբում վախենում".
  
  
  Նրա անցկացրել է ներքին կողմի ափի նրա ստամոքսի. "Դա սարսափելի խաղ է, սիրելի. Եվ եթե դու չես կարող խաղալ դանակներով կամ kung fu... դե, նա քեզ չի մեղադրում. Նրա նայեց խորը նրա աչքերը. "Ապա թույլ տվեք ձեզ ասել, որ քվեարկությունը: ես շատ զայրացած է ձեզ".
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. — Ես նկատի չունեմ, ապա. Ես նկատի ունեմ, որ մինչև այս օրը, երբ մենք քեզ հետ նստած, այն է բար, երբ դու նստած էր այնտեղ, մյուս կողմում աթոռին, միլիոնավոր մղոն այստեղ.
  
  
  "Տես." — մեղմ ասաց ես: Ձայնը", ինչպես նրան. Եւ ոչ ոք չի կարող ստիպել ինձ վճարել դրա համար: Դու գիտես, որ հիմա, երբ նա քեզ հետ է, նրա ամբողջ քո. Իսկ մնացած ժամանակ... դե, այն ժամանակ այն, հավանաբար, իր ամբողջ.
  
  
  Նա ժպտաց. Դրանում եղել են մեգ ձեր վշտերը ։ 'Մի անհանգստացեք. Carter. Ես չեմ փորձում է փոխել քեզ: Պարզապես..., — Նա помолчала, մտածելով, թե ինչ է ասել, հետո որոշել է շարունակել, որ ես չգիտեի քո առաջ. Այն դեպքում, եթե այն Լորենը Беколл, ապա ես ունեմ այդ սարսափելի զզվելի հակում է Сироткой Էննի. Նա նորից ժպտաց, բայց այս անգամ նրա դեմքը ավելի ուրախ. Մի անհանգստացեք. Հիմա այն շատ մեծ է եւ ուժեղ, եւ սիրում է քեզ այնպիսին, ինչպիսին դու կաս".
  
  
  Ես ներկառուցված рефлекса է արտահայտությունը ՝ "Սիրում եմ քեզ", - ի մի շարք ցատկում. Նա երբեք ոչինչ չի խոստացել է... մենք բոլորս պետք է պահել: դա մեզ ոչինչ չի обязывающему... Ես նայեցի Տարան. "Ես կարծում եմ", նրան ասել է, կարող է լինել, այն էլ քեզ եմ սիրում:
  
  
  — Աստված իմ, — ասել է նա...
  
  
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  
  
  Բրիտանական թանգարան էր, ինչպես երբեք, գրավիչ. Ինձ համար միշտ էլ եղել է ինչ-որ չարագուշակ այս գրավչության. Դուք փնտրում են որոշ զենք ու զրահ, որոնք, պետք է լինել, երբ-որ բան է հագնում արքա Արթուր, կամ монашеское одеянии, "датируемое 610 տարի" ։ Դուք հանկարծ գալիս է գլխին, որ պատմությունը դա է իմ փոքրիկ պատմությունը, որը сжимают եւ չորացրած այդ պատմության դասագրքերում, որպես մեկ вереницу անպտուղ մարդկանց և իրադարձությունների մասին, քայլում են ձեռք ձեռքի տված այն տարեթվերին, որոնք միշտ հիշում են. (1066 թ. - ի viking". 1215 թ., Մեծ թղթի вольностей.) Պատմությունը բուռն, բուռն մի անկարգություն փաստերի գրված քաջությամբ, վստահության եւ արյունով: Պատմությունը այնպիսի մարդիկ, ինչպես մենք ձեզ հետ ընդմիշտ ինքնակառավարման պարտության ծառայել իր պարզ, мирскому գոյությանը: Այլ ոչ մետաղական վահան, կամ մի կտոր գործվածքների.
  
  
  Ինչպես ես արդեն ասել է, երկչոտ, որովհետեւ բացառումը.
  
  
  Նրա պայմանավորվել են հանդիպել Ռոսկո տասնմեկ ժամ սենյակում, որտեղ պահվում են տպագիր մատների Constable. Մուտք գործելու համար պետք էր հատուկ անցաթուղթ. Ես սա անցնում է, եւ ցուցումներ, թե ինչպես հասնել այնտեղ, ինչպես նաեւ փայլուն գրքույկը մասին, Ջոն Констебле (1776-1837). Նրա փոխանցել է անցնում двойнику Մարգարետ Резерфорд, որը զբաղվում է հանձնել ինձ հսկայական թղթապանակ отпечатками. "Ռոմանտիկ ռեալիստ", — ասվում է գրքույկը. "Констебл հյուրանոց է վերադառնալ բնությանը". Եթե այդպես է, ապա բնություն (1776-1837) էր հրաշալի տեղ. Մի տեսարան ադամանդե կանաչի.
  
  
  — Բայց "այո" ։ Այդ ժամանակ տուն էր զուգարան.
  
  
  Այն, շրջվել. Դա եղել է Ռոսկո Klein.
  
  
  "Շարունակեք հիանալ այդ ֆիլմով", — ասել է նա: Նրա շրջվել է և полюбовался է նկարում. "Մեր ընդհանուր ընկեր ՝ Nassau եկա այստեղ. Նա նկարահանել է շուշիի Котсуолде. Նրան է մոտեցել մեկ այլ ֆիլմում: Տանը thatched որդին կանաչ գետ. — Քո Chen-արդյոք դեռ այնտեղ. Նրանք մեկնեցին այնտեղ անկեղծ օդանավակայանի շուրջ և նրանց հետ կենդանիներ տեղ դուրս չեն եկել ։ Չի եղել այցելուների համար: Չի եղել հեռախոսազանգերի, որ անսովոր. Նրանք պարզապես քած оруженосцев, առաջատար լուռ, опрятную կյանքը դրսում. Իհարկե, նրանք մնացի այստեղ ընդամենը քսանչորս ժամ:
  
  
  Նրա շրջված եւս մեկ թերթիկ և այս անգամ ուսումնասիրել ջրաղաց հետ ручьем. "Դուք տեսել եք, այլ գործակալների ԿԱՆԸ?"
  
  
  — Ոչ Մեկին, Նիկա. Ոչ մեկին.'
  
  
  — Ձեզ ինչ-որ բան մտահոգիչ է?
  
  
  Թե ինձ? Ламонг Крэнстон? Ունենալով կարողությունը затуманивать միտքը? Ոչ ոք չի տեսնում ստվերում, girl.
  
  
  Այն ժամանակ ես եւս մեկ штопора, Ռոսկո... Ինչու ես առաջարկում ինձ են նայում այս նկարները?
  
  
  Այն, շրջվել. Ռոսկո shrugged. — Ես պարզապես մտածեցի, որ դուք պետք է ինչ-որ իմանալ արվեստի մասին.
  
  
  Այն, ինչ ես ասել եմ այն ժամանակ, պիտանի կնիքները.
  
  
  Մենք ճաշել է ստացել West end "խորագրով Մեկն խրճիթ". Հացատուն փայտե վահանակների եւ ինչ-որ բան է մենյու-ի blackhead դոնդող եւ заячьей ետ. Նրան զանգահարել Տարայի մեջ և ասել է էյ գալ մեզ հետ: Մենք կանգ "բնակարանում", որը պատկանում է ընկերուհու Ռոսկո, աղջկա, որը զբաղվում է հիմա հեռացել է քաղաքից. Մենք արդեն տրամադրվել է ավելի քան ինքներս մեզ, և մենք ունեինք ավելի քիչ ջանքերը ամբողջ այդ անհեթեթություն է Ջոն Ստյուարտի մասին носильщиках, официантах եւ housemaids. Բացի այդ, դա եղել է խաղաղ ճանապարհ փոխգործակցության քաղաքում. Նրան, տեսել է, թե ինչպես Ռոսկո նայեց Տարան, երբ նա եկավ. Այնտեղ էր զմրուխտ-կանաչ кашемировое զգեստը նեղ neckline եւ սերտ, ինչպիսիք են ժանտախտը, որը обнажало նրա լավագույն ձեւով, եւ աջակցում ee ձիգ կլոր կրծքավանդակի. Պետք է լինի, նա պետք է գնար գնումներ կատարելու եւ գնել ego այդ առավոտ. Համենայնդեպս, նրան երբեք չեմ տեսել, ego առաջ. Այն կարող է երբեմն մոռանում զգեստ, բայց ես այն երբեք չեմ մոռանա հայկական պօռնօ.
  
  
  Նրա ծանոթացրել է նրա հետ Ռոսկո. Նա ժպտաց իր սեփական ժպիտով. Ինչպես ես արդեն ասել եմ, Ռոսկո կարող է նայել այնպես, ինչպես эму դուր է գալիս, բայց հիմա նա մասնագիտացել է դիտել առանց արտահայտվելու. Mr-Ի, Միջին Մարդ: Միջին հասակի, մարմնի, անձի և հագուստ. Իմ գնահատմամբ, իրեն էր մոտ հիսուն տարեկան, կամ այդպէս է, եւ ես այդ թիվը, ծալովի ամեն ինչ, որ նա արել. Բայց սեփական խիտ шевелюра, նա չի седая, եւ չկա այն ագրեսիվ սև գույնի, որը լինում, երբ окрашивании.
  
  
  Ուստի Տարա ժպտաց. Մի քանի վայրկյան անց, երբ նրան նայեց Ռոսկո, դա եղել է Գերի Հրանտ. Նա բարձր էր և նիհար, եւ հանկարծ nen էր պատվերով կարված կոստյում, եւ նա տեսավ, որ նրա զարմանալի ճերմակ ատամները. Ախ, նա белизне, որ կուրացնում, ու Տարա նայեց ослепленной.
  
  
  Դեռ քիչ է, սողանքը, откашлялся ու վճռական իշխանական ժեստ գոլային մատուցողին հրամայեց խմիչքներ. — Ասա ինձ, — նամակով դիմել է այն Ռոսկո, — հիմա ով հետեւում է ձեր առեւտրի?
  
  
  'Առեւտրի?'
  
  
  'Դուրս. Ձեր արտաքին առևտուր.
  
  
  — Օ՜, իբր այս առևտուր. Չարլի Mays. Դու ego երբեւէ տեսել?'
  
  
  Նրա էգոն երբեք չի տեսել:
  
  
  "Դե, դա լավ է ։ Զենքով էլ լավ է ։ Եթե ինչ-որ բան պատահի, իսկ ես չեմ կարծում, որ ինչ-որ բան է պատահել, — նա ինձ տեղյակ պահեք. Նրա տղան, Pearson. Այնպես որ, քեզ ոչինչ անհանգստացեք".
  
  
  'Տղա?'
  
  
  Ռոսկո նայեց ինձ բաց աչքերով. — Ես կարծում եմ, դուք բավականին խելացի, երբ քեզ էր քսան.
  
  
  Նրա մտածել այդ մասին: որոշ ժամանակ. — Այնուամենայնիվ, այն էլ զգացի, ценымногие ավելի լավ է, եթե դու հիմա նստած.
  
  
  Ռոսկո թափ տվեց գլուխը ։ — Ես մի հերթական սակարկության խուզարկու շուն, Նիկա. Իսկ պահակային շունը. Բացի այդ, այն դառնում է շատ... "Չափազանց ծեր է, հյուրանոց է ասել այն, սակայն ժամանակին опомнился, — վերջերս նրա шталь չափազանց ծույլ է, որպեսզի սուտ է, թաց խոտի մի ամբողջ շաբաթ սպասում են".
  
  
  "Ինչպես դուք կարող եք համոզված, որ դրանք կմնան այնքան ժամանակ?"
  
  
  — Արտադրանք, օրինակ. Նրանք պատվիրել ապրանքներ, օրինակ ՝ մեկ շաբաթվա ընթացքում: Նույնիսկ վարձել домработницу. Դա նշանակում է, որ նրանք մտադիր են ինչ-որ ժամանակ պետք է լավ տղաների. Նման լուրեր արագ տարածվում են գյուղում. Եւ հավատացեք ինձ, այդպիսի քաղաքներում արդեն դառնում է նորություն, եթե ինչ-որ մեկը чихнет երկու անգամ:
  
  
  "Այսպիսով, ինչ պետք է անենք?"
  
  
  "Պարզապես սպասել?"
  
  
  — Սպասել և եղեք զգոն, — նա քաշում է երկու էլեկտրոնային փոստարկղի. Փոքր գրպանի սեւ արկղերը. 'Մեկը քեզ համար; մեկ է ինձ համար.'
  
  
  'Աշխատում հեռավորության վրա?'
  
  
  'Այո ։ Պարզապես գնալ մոտակա հեռախոսի եւ հավաքեք ինը-երեք-վեց-չորս զրո զրո զրո է ։ Քաղաքից դուրս դուք նախ պետք է դարձնել զրո-մեկ. Այնուհետեւ սեղմեք կոճակը կոդ այդ милашке, եւ դուք պետք է լսել ձայնագրությունը հաշվետվության Мейса. Զեկույցը ամեն ժամ.
  
  
  "Եվ այս ամենը?"
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա: — Կա ՞ ինչ-որ. Դուք կարող եք նաեւ զանգահարել եւ թողնել ձեր հաղորդագրությունը վրա ֆիլմի. Այն ժամանակ Мэйс եւ նրա կկարողանանք ego լսեք. Դոլորեսը մշտապես հետեւում մոնիտորի, ուստի մենք պետք է զգուշացրել է, որ եթե ինչ-որ բան է գնում, սխալ. Միայն անպայման ասա է ՜ յ, որտեղ ես դու կանգ է առել. Դոլորեսը էր коммутатором AX.
  
  
  — Իսկ այդ շենք — կարելի ՞ է նրան подсадить ժուկովի?
  
  
  Նա թթված դեմքը եւ գլուխը շարժեց. 'Հազիվ թե: Կամ նրանք պետք է հեռանալ որոշ ժամանակ, բայց նրանք դեռ ցույց չեն տվել, ոչ մի նշան այդ. Մենք կարող ենք փորձել է ուղարկել աշխատանքային ինչ-ինչ պատճառներով. Բայց եթե Vin հանդիպել է այդ հնարքը, նա կարող էր վաղուց մեռած. Մենք ունենք միանալով տեղական հեռախոսային ցանցի, այնպես որ մենք կարող ենք բռնել բոլոր ելքային.
  
  
  Ինձ դա դուր չի եկել. Հավերժ էր սպասել ։ Բայց ես չէի կարող ռիսկի ենթարկելով իրենց վտանգի տակ. Vin Ժամանակ հիշում ինձ: Պարզապես եթե ցույց տալ эму իր դեմքը մեկ անգամ, եւ ամբողջ գործողությունը կարող է անհաջող.
  
  
  Նրան, նայեց ժամերին: Մի երկու րոպե ժամ. "Եթե ձեր пейджинговая համակարգը աշխատում է, ես կարծում եմ, դուք պետք է ժամանակ, որպեսզի դա անել":
  
  
  Ռոսկո տվել է ինձ իր dazzling ժպիտով. — Ինչու չեք դա անել հիմա? ընկերը? Подержи մի քիչ մատների. Փորձեք այն ինքներդ.
  
  
  — Ես անվերապահորեն վստահում եմ քեզ, Ռոսկո, — ասացի ես: Նա ухмыльнулся Տարայի մեջ: "Ես նկատի ունեմ, հեռախոսով. Նրա գիտեմ, որ դուք ինձ ճշգրիտ հաշվետվություն.
  
  
  Նա կարող է դա վիճարկել, բայց, N-3, միշտ главнее K-2. Ռոսկո մոտեցել է հեռախոսով.
  
  
  Տարա ՝ ժպտաց.
  
  
  Այս էր գեղեցիկ, բայց դատարկ ժպիտը կնոջ, որը զբաղվում է գիտի, որ նավատորմը, որ sailed. — Ես սոված, — ասաց նա, նայելով մենյու. — Բացի այդ, նա իմ ուզածը, — հավելել է նա, չի բարձրացնելով աչքերը.
  
  
  Նրա բարձրացրել է հոնք. — Ես նույնիսկ չեմ մտածել մեզ մի պահ, — ասացի ես:
  
  
  Մոտ Мейса չի եղել տարածքում баренцева ծովի տեղեկացնել մեզ. Որ սկզբունքորեն մեզ համար հանգստյան օր է: Այն գնել է մի քանի տոմս են մյուզիքլ. Մի բան է, որը կոչվում է "Ասա ինձ իմ մայրը", որը ամբարտավան վաճառողը New York Times "բավականին զվարճալի, եթե ձեզ դուր են գալիս այնպիսի բաներ".
  
  
  Տարա ՝ պատրաստվել ինչ-ինչ գնումներ, և նրա փոքր-ինչ նյարդայնանում է այն պատճառով, որ ոչինչ չի անում. Իմ ձայնը երևի անհեթեթ է, մի քիչ խիստ է, քանի որ նա հանկարծ լռեց:
  
  
  — Ես գիտեմ, ինչ եք մտածում, — ասաց նա վերջապես. "Դուք կարծում եք, որ դա կլինի մի շուրջ նրանց աստծո կողմից մոռացված զբոսաշրջային թակարդներ, եւ ինչ պետք է անել այդ աղջկա? Ճիշտ է, որ նա ընդհանրապես այստեղ անում? Այն ամենը, ինչ նա կարող է անել, դա պետք է իրար ծեծել են առեւանգված եւ գնալ գնումներ".
  
  
  Ես պատասխանեցի. Ee կարծում եմ -- հոգեհարազատ է եղել.
  
  
  — Դե ինչ, ես ունեմ պատճառն այստեղ. Իսկ պատճառն այն է, որ երբ դու выяснишь, որտեղ դահլիճում om լաբորատորիաներ, այն պետք է իմանալ, թե ով է իրենց շուրջը clones եւ որ նրանց հետ անել ։ Նա նայում է ինձ, այնպես էլ մարդիկ ոչ թե կոպիտ, сжав շուրթերը, քանի որ մեր հանդիպման առաջին օրը ՝ "Уолдорфе". Եւ մազերը затылке կանգնել այնպես, ինչպես այն ժամանակ: Նրան, գիտեր, որ նրա արձագանքը եղել է զուտ պաշտպանական. Նա նստած էր ու զգում, որ ինձ նյարդայնացնում է, եւ քիչ բան կարող էր անել ։ Եւ նրան էր անհիմն է խռովկան, եւ նա ոչինչ էլ չի կարող անել ։
  
  
  Մենք կանգնած անկյունում հրապարակում Piccadilly, նայելով ընկերոջը ընկերոջը է անօգնական զայրույթ.
  
  
  Նա ասաց. — Բացի այդ, այն կարող եմ անել, ինչ-որ.
  
  
  Եւ դա այդպես է, — ասացի ես: "Դուք նկատի ունեք, որ դուք նաև ինչ-որ բան կասես." Այո.' նա ասաց. — Իսկ այն կարող եմ անել, քեզ շատ երջանիկ.
  
  
  Դժվար է վիճել նման неприкрашенной ճշմարտությամբ ։ Մենք պայմանավորվեցինք հանդիպել բնակարանում հինգ ժամ: Այն կենդանիներ յուրաքանչյուր շուրջը զբաղվելու ։ Ես գնացի pad-ի Чаринг-Խաչաձեւ ճանապարհը. Մի քիչ մշուշոտ է. Ոչ այնքան մառախուղ, այլ ինչ-որ հաստ սառն Заживающая վերքը իմ ուսին ունեցել, ցավում է ։ Նրա մտածել, թե ինչու է մարդկանց այդպես դուր է գալիս պատճառեն այլ մյուսին ցավը, երբ այդ ցավը հենց delle կա.
  
  
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  
  
  Առանց քառորդը երեք եկել pad. Ճիշտ ժամանակն է հիշեցնել ինձ, որ приближалось երեք ժամ. Անգլիացիները չեն խմում ոչ մի կերպ չի երբ. Ձայնը չգիտես ինչու համենայնդեպս, ըստ Ռոսկո, — չի կարելի վստահել անգլիացիներին. Նրա գարեջուր պատվիրել, եւ пролистал թերթը ։
  
  
  Տասներորդ էջում լոնդոնի "Թայմս" մի փոքր նորություն է ողջ Միացյալ Նահանգներում. Պարզվել է, որ սենատորները Բեյլը և Croft զոհ է դարձել ուղղաթիռի կործանման ժամանակ ստուգման փոթորկի հետեւանքների Կարլա. Համենայն դեպս, այդպես է: նրանք մտածում են. Ուղղաթիռը, եւ օդաչուն անհայտ կորել է, իսկ քննությունը հետաձգվել են փոթորկի պատճառով Դորա.
  
  
  Այսպիսով, om դարձել է վեց: Մորթոնը, Сэйбрук, Линдейл, Крэнстон, իսկ հիմա Нэйл եւ Croft. Այն կարող պատկերացնել կատարում ակրոբատիկա Վաշինգտոնի. Մասնավոր զրույցի մասին покушениях եւ դավադրության մեջ. Հուսադրող հայտարարությունները ։ Մինչդեռ աշխատասենյակում հազալով դուրս թքել գնում сверхсекретные բանակցությունները: Ինչպես մենք կարող ենք միջոցներ ձեռնարկել անվտանգության, առանց համընդհանուր խուճապի?
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, թե ինչպես է, եթե Հոուք դա — ս գործի մասին клонах. Մինչեւ օրս կենդանիներ էր համոզիչ ապացույցների տեսության. Եվ եթե նա գոնե մոտավոր կերպով էր հակված չէ ընդունել մեր տեսությունը, այն, այնուամենայնիվ, ինչ-որ ժամանակ չեմ հանդիպել եմ նրա հետ: Առանց կասկածի, clones արդեն եղել ։ Բայց, ինչպես om նկատմամբ հետախուզում, եթե չգիտես, թե որքան պատճենները նույն մարդու շուրջ?
  
  
  Բայց, իհարկե, դա խնդիր էր հազալով դուրս թքել. Առայժմ ես իր խնդիրը. Իմ խնդիրն էր գտնել рассадник այդ հեռախոսակայանների համար, որտեղ էլ նրանք մեզ էին. Սպանել բնօրինակը և ոչնչացնել պատճենները. Նաև փորձել է պարզել, որքան եթե om մնացել է մի քանի — разгуливают ազատության հետ հրամանով մեջ: Եթե նրա արել է դա և ապրել է բավական երկար պատմելու այդ պատմությունը, Վաշինգտոնը կարող է սկսել լայնամասշտաբ ոլորուն ներքեւ. Համենայնդեպս, եթե խորտակում է բավական երկար ժամանակ ։
  
  
  Այս ամենը շարժվում էր անդադար, ապա возвращалось ինձ. Վաշինգտոնը սպասում իմ առաջին քայլ. Եւ նրան սպասում է առաջին քայլից Չեն - ։ Ապա գալիս է մի պահ, որի մասին ընդհանրապես չեմ կարծում: ինչ անել, եթե այդ Chen-արդյոք ընդհանրապես չի շարժվում? Որ, եթե նա պարզապես նստած ետեւում կափարիչը, իսկ սենատորների դառնում է ավելի ու ավելի քիչ?
  
  
  Սկսեցի զանգահարել զանգ. Աղջիկը համար բար կայուն ինձ ասաց, որ ժամանակն է փակելու. Նրան վճարել է ու գնացել է ։
  
  
  Երբեմն դուք են հետաքրքրում, թե արդյոք մենք մասով ինչ-որ հսկա շախմատային խաղի:. Մեծ Arm գալիս է եւ գլուխ է գովում, որ поместит ձեզ այնտեղ, որտեղ դուք ընդհանրապես պետք է հյուրանոցներ. Սա նման է շատ պատահական շարժում. բայց, ի վերջո, պարզվում է, որ դա եղել է վերջնական ընթացք է ողջ կուսակցության.
  
  
  Ես գնացի մի քիչ քայլել. Бесцельную, ես կարծում եմ,. Ըստ Bond wiped դուրս. Է հաջող նրա հայտնվել է Берлингтон-Аркейд, նեղ երկար պատկերասրահում խանութներում. Նրան, вытянул պարանոցի, ինչպես և մնացած բոլորը, որ ամեն տարի զարդարված դրոշի առաստաղը պատկերասրահ. Նրան, նայեց խանութների ցուցափեղկերը հետ рубашками եւ фотоаппаратами եւ, ցուցափեղկ չինացի статуэтками.
  
  
  Ես գնացի շեղում, երբ տղամարդը Վիրջինիա լուսանկարել է իր կնոջը ։
  
  
  Հետո նրա բախվել է պատահականություն.
  
  
  Իմ առաջին արձագանքն էր երես թեքել, որ նա ինձ չի տեսել; տարեկան դեմքը դիմագրավելու ցուցափեղկ խանութ. Բայց հետո այն, հասկացա, որ նա, ի վերջո, ես չեմ գտնում է, որ. Նրա գիտեր ego դեմքը գրեթե այնքան լավ, որքան իմ սեփական. Մինչ այդ նրան հանդիպել, նրա հետ երկու անգամ: Մի անգամ արդեն սպանել ego. Բայց այդ մարմնի. Չեն-արդյոք այն գյուղական. Հունգ Լո եղել է դժոխքում, եւ ես չեմ կարծում, որ Lao Zeng հիմա ստիպում է գնումներ կատարել: Այդ անձը պատկանել է այլ կերպ. Նույն լայն կոշտ անձը: Նույն հարթ, недружелюбное արտահայտություն. Նույն իդեալականը, գտնվում գոր.
  
  
  Եվս մեկ մասնաճյուղ.
  
  
  Ես գնացի նրա անտարբեր, հանգիստ քայլվածքով ։ Մետրոյի Piccadilly, կրկին Ռասսել-պուրակ.
  
  
  Դա վտանգավոր է գնալ այնքան մոտ է նրան տարհանվել: Սակայն կան որոշ ռիսկեր, որոնք դուք պետք է գնալ. Ավելին, նա կմախք, որպես մարդ, թե էր դժվարությունների. Նա չի նայում pursuers եւ оборачивался. Եզրակացություն: բազմակի ընտրությամբ. Կամ ինքը չի իմացել, որ ego հետապնդում են, կամ նա գիտեր և заводил ինձ ծուղակը.
  
  
  Նրան հետեւեց նրան ևս մի քանի թաղամասերի, քանի դեռ մասնաճյուղը չի անհետացել է տուն, շուրջ կարմիր աղյուսների. Դուռը пронумерована 43, իսկ բրոնզե ցուցանակ անունով добавляла չի վերաբերվող մասին տեղեկատվությունը: "Սահմանափակ Фезерстоуна" ոչ կոնկրետ գործով припиской: Հիմնադրվել է 1917 թ.": Որ, դերձակ տանի, դա Հասարակություն է Фезерстоуна? Հաջորդ բանը, որ ես պետք է անել ամեն ինչ պարզել ։
  
  
  Մայթին էր макробиотический ռեստորան. Հանկարծ ինձ հայտնվեց մի մեծ ախորժակը առողջ սնունդ.
  
  
  Նրա զբաղեցրել է սեղանի նայող փողոց; մատուցողը, выглядевший ոչ այնքան առողջ, ինչպես կարելի է մտածել նման իրավիճակում, смахнул մի քանի крошек և մեկնեց ինձ մենյու. Ես ընտրություն: sherbet-ի արևածաղկի (հարված յոգուրտ հետ семечками) ցանկը կամ ավելի մահացու խառնուրդներ. Սպանախ հյութ, капустное սուֆլե. Նրա կանգ графине օրգանական лимонадом, գուշակել, շուրջ որեւէ մարմնի հաջողվել ego պատրաստել ։
  
  
  Զույգը այրիներին հետ тростями կատարել է ցավոտ դուրս Հասարակություններում Фезерстоуна.
  
  
  Հյութեղ դեռահասը հագուստով եւ ջինսե զբաղեցրել է սեղանի կողքին ինձ հրամայեց "արեւածաղիկ". Նա նայեց ինձ վրա, թե ինչպես է նայում փոքրիկ աղջիկ.
  
  
  Կին է ընդգրկվել բազմաթիվ փաթեթներ. Է գլուխ մոտ нах էր չափազանց կարմիր գլխարկ և գրեթե հարմար է կնճիռները ։ Սկզբում, մտածեցի, որ նա խոսում է ինքն իր հետ. Բայց ես կարծում եմ, որ ճիշտ են ։ Նա խոսում էի իր տոպրակի մեջ. — Լավ, — ասաց նա, — և, խնդրում ենք, պահպանեք հանգստությունը:
  
  
  Նա եղել է բացարձակապես իրավունքները ։ Պայուսակ գնումների համար շատ մեծ բերանով ԿԱՐՈՂ է ուժեղ ջղայնացնել.
  
  
  Նա նստեց սեղանի կողքին ինձ հանել пушистую դարչնագույն տարեթիվը կաբո. Էյ, է եղել մոտ ութսուն, բայց նա դեռ одевалась ըստ իր պատանեկան տարիները: Նա եղել է ինչ-որ աղջիկ-դեռահաս. Մարգարտյա վզնոցներ եւ мускусные օծանելիք.
  
  
  — Նստիր, — ասաց նա տոպրակի մեջ. Նա շրջվեց, նայեց և одарила ինձ извиняющейся ժպիտով. "Ես չեմ հասկանում, թե ինչու ego չեն թողնում ռեստորաններ. Ասում են, որ դա կապված է опрятностью կամ ինչ-որ բան ։ Բայց նա շատ կոկիկ. Նա բացեց իր պայուսակը ։ — Այնպես չէ՞, խելոք?
  
  
  Сжав էր шестифунтовым йоркширским терьером. Նաեւ հայտնի է որպես Ռոջեր. Այնպես ստացվեց, որ ինձ բոլորովին դուր չի գալիս այդ բոլոր փոքր тявкающие շուն, եւ որ դրա շուրջ պետք է լիներ, գրված է իմ դեմքը. — Հուսով եմ, դուք չեք վախենում շների.
  
  
  Նրա ասել է էյ, որ չի վախենում շների.
  
  
  Մասին, լավ.' Նա ժպտաց և похлопала ինձ ձեռքին ։ — Քանի որ Ռոջեր և ճանճերը обидит.
  
  
  Նրա բարձրաձայն խորհում, հաշվի առնելով աճը ego, չի վնասի, արդյոք, эму մուխա. Նա հրատարակել է բարձր ծիծաղ, և кокетливо գյուղի լիզում.
  
  
  Նրա անունը միսս Мэйбл. Նա ապրել է այս եռամսյակում ավելի քան հիսուն տարիների ընթացքում տուն, որը նա համեստորեն անվանել է բավականին շքեղ. - Ինչպես, այսպես ասենք... նվեր, այսպես ասենք... այլ. Միսս Mabel հյուրանոցում տեղեկացնել ինձ, որ нах, իրոք, եղել է սեքս. Հասկացրել միսս Мейбел, որ դա ինձ չի զարմացրել:
  
  
  Դա բերեց ինձ մի քանի միավոր, եւ խոսակցություն է ընդունել որոշակի ուղղություն ։ նրա ասել է էյ, որ ես նստած էր եւ սպասում էր ընկերոջը, ով ներկայումս այցելել է Հասարակություն Фезерстоуна.
  
  
  — Մմմ, — ասել է նա: — Իսկ դու չես ուզում այնտեղ գնալ. Դուք չեք հավատում այդ ամենը? †
  
  
  Նրա ասել է էյ, որ քիչ բան գիտեմ դրա մասին ։
  
  
  — Ոչ ոք չգիտի привидениях, պարոն Stewart. Մենք պարզապես պետք է ընդունենք, որ դրանք կան:
  
  
  Ձայնը այսպես. Սահմանափակ Featherstone թույլ է տալիս ձեզ հետ խոսել մեռած.
  
  
  Նրա մտածել, չի հարցաքննել է, թե արդյոք այս մասնաճյուղը սենատոր:
  
  
  Նրան հարցրեցի նրան, թե նա երբ-որ բան այնտեղ, եւ նա фыркнула.
  
  
  "Hah. Ոչ, դա քիչ հավանական է ։ Ջոն Фезерстоун անիծված ինձ է 1920թ.: Անեծք , պատկերացրեք. Ասաց, որ ես скандалистка, մեղմ եմ ասում ։ Մասին, այն էր, որ սիրողական վարվելակարգ, սույն մոլեռանդ. Նա постучала ժամանակ գլուխ указательным մատը, сверкавшим հավաքածուի ադամանդե օղակների. Հիշողություններ անցյալի հուշ սկանդալի.
  
  
  — Դե, եթե դուք խնդրեք ինձ, — հանգիստ ասաց նա իմ ականջին, — այս տուն չունի, մեզ մեկ դիակ, որի մասին արժե խոսել: Մեռած կամ կենդանի, դուք պետք է մի հրեշտակ, պետք է մտնել այս շենք. Իսկ հրեշտակները, թանկ է, չափազանց ձանձրալի. Նա изобразмла այն է, որ դուք կարող եք զանգահարել զվարճալի подмигиванием.
  
  
  Մատուցողը բերեց էյ, գազավորված ըմպելիքների, հարուստ է վիտամիններով. Նա կում արեցի гримасу զզվանք. Այս խմիչքը շատ օգտակար է ձեզ համար.
  
  
  Որ ես նորից ասել? Oh yeah, դե, իսկ երբ նա մահացավ, նրա դուստրը ստանձնել կառավարումը: Դե, ես ասում եմ странностях... Էլիս Фезерстоун, սիրուն աղջկա, Միսս Mabel неодобрительно поджала շուրթերը. "Շատ երկար խաղալ девственницу երբեք լավ է":
  
  
  Նրա անտեսել է психосексуальные տեսության միսս Мэйбл. — Որ դու ունես նշանակում այս անհեթեթություն?
  
  
  Դե ինչ անհեթեթություն է ։ "Օ՜, Тоуве" կամ "Вауве". ինչ-որ բան. Հաստատ չգիտեմ ։ Եթե դուք խնդրեք ինձ, սիրելիս, դա այն չինական սնունդ, որը նա մտնում էի: Նրանք ուտում են առավել սարսափելի բաներ, դուք գիտեք. Կարծում եմ, որ դա ազդել է նրա ուղեղը.
  
  
  Նրան հայտնի են շատ մոտ բավարար քանակությամբ մարդիկ այս տարիների ընթացքում, որ իմանանք, որ դուք պետք է լսել ամեն ինչ: Է om սիրելի տեսության թռչող ափսեների մինչև քայլ խաղալ om լավագույն խաղ golf. Բոլորը ուզում են լինել լսելի ։ Եթե դուք պատրաստ եք լսել, որ ոչ ոք չի ցանկանում լսել, ունի բոլոր շանսերը, որ նրանք կասեն ձեզ, որ ոչ ոք չի ասի. Այնպես որ, сыч աշխարհի նրան չէր ընդհատել նրան, եթե ոչ հետեւել փողոցի. Այն, որ ես այնտեղ տեսա, կին էի ինձ, որ ես կարող էի հաղթելու գլխավոր մրցանակը ։
  
  
  Այն, ներողություն խնդրեց և գնաց հեռախոսով. Նրան գտել ego տղամարդկանց զուգարանում եւ հավաքում է համարը. Մոտ Мейса չի եղել եռամսյակում ընթացիկ.
  
  
  Դրա անում taping.
  
  
  Մասնաճյուղը, որ դուրս միջոցով համարը 43. Մոտեցավ անկյունում, որպեսզի նամակ ուղարկել. Քվեարկությունը միայն դա էր այն մասնաճյուղը, որի նա այստեղ հետապնդում: Եթե միայն նա չի переодевался եւ չի կաղում էր վերջին կես ժամ. Իհարկե, դա հնարավոր է: Բայց այն չպետք է վստահել. Իմ մասնաճյուղ նայեցի, շատ ինքնավստահ է, որ անհանգստանալու կարիք քողարկել. Եւ, եթե դա եղել է ինչ-որ բան այլ է, այն կարող է բախվել ինչ-որ բան մեծ. Սա կայանի կլոնավորման.
  
  
  Պետք է մի տասը չորս. Թողել է նրան հաղորդագրություն Ռոսկո. Նրա ասել է эму է, որ նա եկել է այստեղ և հետևել հետևյալ clone. Իսկ առայժմ այն պետք է նստել այստեղ, և պահպանել. Տեսնել, թե կմտնի ՞ արդյոք որեւէ ուրիշ.
  
  
  Միսս Mabel կրկին զրուցում էի Ռոջեր. Նրա մտածեցի, արդյոք ես նրան ստանալ իր հաջորդ ռևմատիզմի առանց դասախոսություններ քիմիական կազմով russian Նրա ճոխություն. "Ինչո ՞ ւ Էլիս Фезерстоун աճել է չինաստանի эде?"
  
  
  Միսս Мейбел, պարզվում է, մտածել է, որ դա հիմար штопора. Դե, սիրելի. Ինչո ՞ ւ սնվում են չինացիները?
  
  
  Սպասեք երկրորդ. — Դուք նկատի ունեք, որ Фезерстоуны — չինացիները?
  
  
  — Դե, նա նշել է ինձ ձեռքով ։ 'Ոչ այնքան. Բայց նորից, այդքան էլ այդպես չէ ։
  
  
  Կարճ ասում եմ, Հին Ջոն էր արտահանող թեյ. Նա երկար տարիներ ապրել է Չինաստանում ։ Բայց հեղափոխություն 1912 բնակիչներին Արևմուտքի պարզ է դարձել, որ նրանց ավելի շատ ոչ ուրախ ենք ։ Ego էր առգրավվել: Սպանել են ego կնոջը ։ Եւ Ջոն վերադարձել է Լոնդոն փոքր դստեր հետ.
  
  
  Եւ հակում է мистике.
  
  
  Նա պնդում է, որ ամեն օր խոսել է կնոջ հետ. Եւ эму հաջողվել է համոզել է շատ հին ազնվականները այն է, որ նա կարող է om "հետ շփումը մեռած". Նրանք օգնեցին эму եւ հիմնել Սահմանափակ Фезерстоуна. Դա եղել է գրեթե ամեն ինչ, որ միսս Мэйбл իմացել է այդ մասին: Բացառությամբ այն բանի, որ ամն-ը եւ ego դուստրը ' Ալիսան ապրել отшельниками. Միայն նրա համար, որ ժամանակ առ ժամանակ դուրս գալ, որպեսզի պարտադրել անեծք մի քիչ մաքուր սրտով:
  
  
  Նա ժամանակին ավարտել է իր պատմությունը. Չի անցել, եւ երկրորդ, ինչպես նա բացեց իր պայուսակը ։ "Ռոջեր!" նա իր շահերին: 'Վատ շուն.'
  
  
  Նա ներողություն է խնդրել և հեռացել:
  
  
  Էր 4:30-ին, երբ հայտնվել է Ռոսկո. Նա զբաղեցրել է սեղանի մյուս վերջում դահլիճի եւ, անցնելով mimmo, գցում ինձ ծնկի է մի գրություն Են: նրբանցքում կա սև ընթացքը":
  
  
  Անձրեւ է սկսվել, քանի որ միայն նրա միջոցով դուրս է եկել ռեստորանի. Այն կանգ է առել քողի տակ մտնել ու նայեց պատուհանից մայթին. Կին տարի վաթսուն սեւ մետաքսե զգեստ նստած էր ծնկներին պատուհանագոգին և նայեցի դուրս.
  
  
  Միջոցով անձրեւ է նրան, լսել նրա ձայնը: — Այո, պարան. նա ասաց. "Օ ՜ պարան. Վայ դու.'
  
  
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  
  
  Դա եղել է նեղ мощеный նրբ, протянувшийся երկայնքով եռամսյակի. Ինչ-որտեղ նա մի քիչ ավելի լայն է, այնտեղ, որտեղ նախկինում եղել են միջոցները, ինչ-որ ախոռները կամ մի փոքր կոտրել. Նա ավարտվել туннелем երկարությունը մոտ տասներկու մետր ։ Իսկ հետո գնացել կողմը փ.
  
  
  Թիվ 43 եղել четырехэтажным առանձնանում. Հրշեջ սանդուղք չի եղել, բայց եղել է հետեւի դուռը:
  
  
  Դուռը բացվել.
  
  
  Այնտեղ կանգնած էր իմ առաջին մասնաճյուղը: Նա էլ տեսավ ինձ ու նետել է ինձ կարճ հարցական հայացք. Հայացք տեսակի "ես քեզ առաջ չեմ տեսել" ։
  
  
  Եթե կասկածում եք, դուք պետք է իմպրովիզ անել: Այն, մոտեցել է նրան ու ժպտաց. Կներեք, բայց ես փնտրում եմ տուն Марсдена. Նրա քաշեց շուրջ գրպանից գրություն Ռոսկո եւ ձեւացրել, որ ուսումնասիրում եմ նրան. Այստեղ ասվում է, որ ես պետք է լինել թիվ քառասուն-չորս, բայց ես shrugged, — сорокачетвертого ընդհանրապես չկա.
  
  
  Նա покосился ինձ. 'Ես չգիտեմ: Բայց գոնե դու կգտնես ego-ին նրբանցքում". Սա առաջին անգամ էր, երբ նրա, խոսում clone. Նրան, լսել է, թե ինչպես են մյուսները ասում էին, բայց ոչ ինձ հետ. Հիմա դա զարմացրեց ինձ. Բոլոր նրանք խոսում безупречном անգլերեն առանց որեւէ շեշտադրում. Ամերիկյան շեշտը անգլերեն. Նրանք մանրակրկիտ պատրաստված.
  
  
  — Լսիր, — ասացի ես, — կարող է, նրան воспользуюсь ձեր հեռախոսը. Ես թիվ Марсдена...": Ես կրկին fiddling հետ note Ռոսկո.
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ "Նա թերի է."
  
  
  Մասին, — ասացի ես: "Դե ինչ, շնորհակալություն քեզ".
  
  
  Ինձ ոչինչ չէր մնում անելու, քան դուրս գալ միջոցով նրբանցքի. Անձրեւ լիլ այժմ ավելի ուժեղ. Նա ударялся մասին մայթ եւ բարձրաձայն արձագանքում отдавался նեղ միջանցք. Տեղ էր չար. Ծառուղի մութ. Անձրեւ է մութ. Սայթաքուն են հանկարծակի անձրեւ. Նրա բարձրացրել մանյակ.
  
  
  Դա այն է, ինչ ես տեսել կամ լսել: Դա պարզապես բնազդը ։
  
  
  Նրա դադարել է լույս սիգարետ. Նա կանգ առավ ривненской մեկ քայլ է ինձ.
  
  
  Չի շրջվել. Նրան թույլ է տվել стилету սայթաքել է ափի մեջ ու շարունակեց իր ճանապարհը ։ Նրան կրկին լսեցի բառերը Տարաների: "Մասնաճյուղ մարդասպանի առաջին կարգի, — ասաց նա, — ես պետք է լինել մարդասպան է առաջին կարգի".
  
  
  Լավ է ։ Ուրեմն, ինձ հետապնդում. Միջեւ արձագանքել սեփական քայլերի և барабанным стуком անձրևի այն կարողացել է տարբերակել եւս մեկ ձայնը.
  
  
  Թունելի էր ինձ. Նրա, մտել է թունելի. Այնտեղ էր darker. Նրա прижался ստվերում պատերը և նայեց առաջ, նրբ.
  
  
  Նման բան.
  
  
  և այնուամենայնիվ... ես չեմ պատկերացնում դա ։ Մազերը իմ պարանոցի կանգնում է ոչ թե պարզապես.
  
  
  Միակ ձայնը, որ լսելի էր աղմուկ անձրեւ. Անձայն таращить աչքերը մեկնել միջոցով ոչ մի տեղ. Նա հարված էր ստացել մոտ քարի պատի. Նրա сжался և փոխել իր սուրը է Вильгельмину. Այն դեպքի համար. Ես հույս ունեի, որ ես պետք է սպանել ego. Նրա հյուրանոց հալածել են նրան մի քանի պատասխաններ. Այս փուլում գործի ևս մեկ մեռած մասնաճյուղ կհանգեցնի եւս մեկ փակուղի.
  
  
  Նրա отполз ստվեր է եւ, հետեւաբար, վերարկու. Նրա կախել ես քար յուզում. Таращить աչքերը просвистела mimmo ինձ եւ հարվածել է վերարկու... իր փորը սկսեց выползать շուրջ թունելի, այն կողմին, որտեղից եկել էր գնդակ:
  
  
  Բանն այն է, որ նա սովոր է промахиваться. Նա սպասում է իր զոհի предсмертных ձայնային - "фух" կամ "аргх". Լռությունը գործել эму նյարդերի վրա, եթե նրանք ուներ. Նա դուրս եկավ միջոցով թաքցնել, երբ այն հասել է մուտքի թունելի. Նրա կրակել է ստորեւ, եւ հայտնվել է эму ձեռքը ատրճանակով. Ոչ թե բուն ձեռքը, իսկ հրացան է, որը ընկել էր գետնին, Նա դիմել է բարձրացնել սեփական ego. Այն, թռավ եւ հարձակման. Այն պահին, երբ նա ձգվեց դեպի իր զենքի, նրա отшвырнул ego հեռու նրան. Դժվար էր պայքարել նրա դեմ. Նա լավ. Նա գիտեր ամեն հնարք է, որը գիտեր. Նրա մոտ դանակ է եղել: Պարզապես քանի որ նա այնտեղ էր, և ուղղված էր անկեղծ իմ ավելացնել փոխարժեքով: Նրան բռնեց ego-ն դաստակ, եւ կարող է դադարեցնել երթևեկությունը: Բայց ոչ երկար ժամանակով. Նա բարձրացրել է ցանկացած ցեղին, եւ չի հարվածել ինձ այնտեղ, որտեղ դա շատ զայրացան. Նրան, շրջվեց ու փոքր-ինչ թեքում առաջ, եւ նա հարվածել է ինձ ։
  
  
  Հարվածը վրաերթի է ենթարկել ինձ ոտքով, եւ դանակ չի ընկել ինձ. Նրա կանգնեց. Իմ макушка հարվածել ego-ի կզակ հետ բարձր лязгом ատամները. Դա խախտել է ego մտադրությունները: Հարվածով կարատեի ego ձեռքին դանակով և նոկաուտի է ego, զենք ընկավ անկեղծ միջեւ boulders, острием ներքեւ. Նրան շարունակում են պահել ego դաստակ ու շրջված ego է հետեւի. Նա փորձել է ազատվել իր իշխանությունը, օգտագործելով ընդունելության ձյուդոյի, բայց արդեն приготовился է ego գնա. Նա սայթաքել, վայր է ընկել թաց քարեր. Նրա լսեցի չոր pops ոսկորների. Նա պառկած էր, զարմացած նայում է դեպի վեր. Ego ոտքի էին поджаты, նա դեռ գիտակցության մեջ, եւ զգացի ցավը: Շոկ պարզապես մեծացել են այդ բոլոր զգացմունքները. Կարող է լինել, նրա ոտքերը եղել են անջատված է ընդմիշտ. — Լավ, — ասացի ես: 'Նրա գիտեմ, թե ով եք դուք. Դրա ուզում եմ լսել ձեզ որոշ մանրամասներ ։ Որքան ձեզ այնտեղ.
  
  
  Նա փակեց աչքերը և գոռոզ ժպտաց.
  
  
  "Շատ են" ։ - Շատ է, որ մեզ կանգնեցնել" ։
  
  
  Որտեղ ձեր բազան.
  
  
  Կրկին այդ ժպիտը. 'Հետագայում: Վայրում, որտեղ դուք երբեք մեզ չեք գտնի.
  
  
  Նրա արել է նրա ատրճանակը ։ 'Լավ է ։ Մենք սկսենք զրոյից. Ինձ պետք չեն պատասխանները տեսակի "շատ" և "հետագայում": Նրա ցանկանում եմ ստանալ պատասխաններ, օրինակ, որքան եւ ուր. Այնպես որ, առաջ գնալ.
  
  
  Ego անձը եղել է հանգիստ:
  
  
  — Այլապես դու ինձ застрелишь?
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ "Տարբերություն չկա միջեւ մահվան եւ կյանքի. Դուք, Արևմուտքի բնակիչները, չեն հասկանում ։ Նրան չի հաջողվել ։ Նշանակում է, արդեն մեռած.
  
  
  Ձեզ մնում է քիչ սպառնալիքների, երբ աշխարհի վերջին սպառնալիք է ստանում նման ռևմատիզմի. Դա եղել է փակուղի: Այն նույնպես անհաջողության մատնվեց ։ Սակայն այն ժամանակ, եթե ես կարող եմ ստանալ այն, որ հյուրանոցը, ես միշտ կարող եմ փորձել է ստանալ հաստատումն է այն բանի, որ, ինչպես ինձ թվում էր, նրան գիտեր.
  
  
  — Բայց դու մտածում ես, որ մյուս կհասնեն հաջողության. Որ ձեզ կարող է սպանել բոլոր հարյուր սենատորների?
  
  
  Բոլորովին պարտադիր է սպանել om բոլոր. Բավական է վախեցնել om բոլոր մահվան. Առաջացնել թագավորությունների ձեր կառավարությունում: Ձեր... Կոնգրեսն, ինչպես դուք եք անվանում ego. Հետո մենք կկապվենք ձեր հետ, և ամեն ինչ տեղի կունենա այնպես, ինչպես մենք ենք ուզում" ։
  
  
  Հիմա իմ հերթն է դրսևորել որոշակի արհամարհանք. — Թվում է, դու ինչ-որ բան մոռացել. Այս նախագահի կա թիկնապահների եւ բավականին կոշտ անվտանգության համակարգ".
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ — Թվում է, դու ինչ-որ բան մոռացել. Այնպիսի համակարգ, անվտանգության շրջանցում էին նախկինում ։ Եւ բացի այդ, մենք չենք պատրաստվում ego սպանել ։ Մենք միայն մտադիր են վերահսկել ego ուղեղի.
  
  
  Հետեւաբար ալեքսանդր om գլխավոր հատակագիծը. Կաթվածահար անել Կոնգրեսը եւ կատարել նախագահի կողմից իր խամաճիկ է ։ Պայմաններում քաոսի Կոնգրեսում գործող ծառայությունը կստանա անսահմանափակ իշխանությունը ։ Եւ ԿԱՆԸ կունենա ամբողջական վերահսկողություն դրանով ։ Դա այնքան էլ հնարավոր չէ, ինչպես թվում է. Թիկնապահների պաշտպանում են միայն փամփուշտներով. և ոչ դեմ: ձեր օմլետ, ամբողջական միտքը փոփոխելուց թմրանյութերի. Կամ դեմ ասպիրին, որը ոչ մի ասպիրին. Այն ամենը, ինչ իրենց էր պետք ։ Ասում են, որ Распутина էր թագավոր է ego իշխանությունները ։ Բայց այսօր դրա համար նույնիսկ պետք է Համացանցը. Քեզ պարզապես պետք է մի տղայի հետ, թմրանյութերի. Մոտ թագավորների Միջնադարում էին իրենց дегустаторы. Մարդիկ փորձում են կրթության եւ խմիչքներ, որպեսզի համոզվեք, որ նրանք թունավորվել. Դա եղել է աշխատանքը. Սակայն դա ոչ հիմա. Հետեւաբար, ներգրավելով իր փայլուն մանկավարժական ընդունակությունների կառավարիչները անպաշտպան են ։ Ծրագիրը ԿԱՆԸ էր խելագար. Բայց դա եղել է ոչ այնքան շատ.
  
  
  Մասնաճյուղ կորցրել է գիտակցությունը: Կամ այնքան, որ թվում էր. Անել ինձ մնում էր մի քիչ. Համենայն դեպս, ավելի շատ ես որևէ տեղեկատվություն չի ստացել: Բայց մի բան պարզ էր: նա պետք է մեռնել. Կամ այս ամբողջ սեղմումով ԿԱՆԸ գա մեզ:
  
  
  Նրան, նայեց անշարժ մարմինը: Այն, խորհում րոպե. Այն, մտածել այն մասին, թե ինչպես պետք է լավագույնս նա եղել է մեռնել. Նրա, գնացել է ։ Այն, վերադարձել է թունելի եւ վերցրել է իր վերարկուն և стилет, որը իջել է. Այնտեղից նրան շարունակել շարժումը փողոցում.
  
  
  Այն ամենը, ինչ ես լսեցի, թույլ էր հնչում. Իհարկե, նա անգիտակից վիճակում ։ Նա դիմել է բարձրացրել ատրճանակ:
  
  
  Եւ կրակել է իր աչքերը.
  
  
  Առաջին կարգի մշակում սպանությունը:
  
  
  
  
  Գլուխ 13
  
  
  
  
  Ներկայացում "Ասա իր մայրիկին է Лирическом թատրոնում, ինչպես եւ խոստացվել էր, եղել է "բավականին ծիծաղելի, եթե ձեզ դուր է գալիս նման բաներ": Վատ է այն, որ ես, հավանաբար, չեմ ego նայել. Միակ հետաքրքիր բանը աղջիկ է եղել, որը զբաղվում է вылезла իր հագուստի. Ջենիս Վեներան. Նրան հիշում են իր հետ, այն օրերի, երբ նրա անունը Ջենիս Վուդը:
  
  
  Ջենիս Վեներան էր светловолосой աստվածուհի, եւ, ինչպես ee մեզ անունը, գեղեցիկ կազմվածքով: Նա եղել է տաք ուղեկիցն է ճանապարհորդության վերաբերյալ Ռիվիերայում, երևի հինգ տարի առաջ. Մենք բաժանվեցինք ընկերներ. Իմ բիզնեսը, եւ նրա ապագա փրկվել приветливым եւ հարուստ графом Хоппапом. Նա փոխանցեց ինձ որոշակի տեղեկություններ контрабандистах алмазова, իսկ Ջենիս — փունջ алмазова. Երբ են նրան վերջին անգամ տեսել om Նիցցայում, նրանք պատրաստվում էին ամուսնանալ:
  
  
  Թե ինչպես է դա երեւացել հիմա, ամեն ինչ կարող է ստեղծվել մի փոքր այլ է ։ Ընդմիջման ժամանակ իրեն զանգահարել է եւ ստացել արձանագրված հաղորդագրություն Мейса. Այն բանի շուրջ, որ эму հաջողվել է հավաքել подзорную խողովակի առանձնացման լավ շիլա հետևյալն է վարսակի хлопьях.
  
  
  Այն ամենը, ինչ նրանք հիմա ։
  
  
  Ռոսկո հայտարարել է, որ հաշվել երեք ահկ. Odin էլ "հյուրանոցում Эддисон". մեկը դեռ մոտ Фезерстоуна, իսկ երրորդը էր այդ պահին "Օլդ Վիկ", դիտելով, թե ինչպես է պարոն Լոուրենս Օլիվյե խաղում է Համլետ. Թողել է նրան ուղերձ "Ասել իր մայրը", շատ հաճելի է, եթե դուք սիրում նման բաներ.
  
  
  Նրա վերադարձել է ճիշտ ժամանակին սկսել երկրորդ ակտը: Սերգեյ արդեն մարել է, եւ Տարայի ստիպված քաշեք խրոցը ինձ ձեռքով իմ տեղը: Նվագախումբը հանդես է եկել ին սկսել է երկրորդ անգամ ։
  
  
  'Լուրեր?' — հարցրեց նա շշուկով.
  
  
  'Այո ։ Երեք.'
  
  
  "Դե երեք? Կամ եւս երեքը?
  
  
  "Այո.'
  
  
  Նա помолчала. — Նշանակում է, ընդամենը յոթ.
  
  
  "Այո.' Նրան դեմքով պատասխանեց. 'Մինչ օրս աքիս.'
  
  
  Նվագախումբը նվագում երգը, որը երգում Ջենիս. "Այս աղջիկ է, — ասաց Տարա, — դու գիտեր, կամ դրանք նշաններ սեր առաջին հայացքից?"
  
  
  Ես գիտեի, որ ունեմ նման ախտանիշները. — Ես արդեն գիտեի նրան, — ասացի ես: 'Մի քանի տարի առաջ: Սիրուն աղջիկ. Ոչինչ ավելի.'
  
  
  Տարա բարձրացրել է հոնք. "Դե, նա այլևս չի նայում նման девчонкой".
  
  
  Ամենայն հավանականությամբ, նա ճիշտ էր ։ Չափերը Ջենիս հիմա արդեն 90-60-90.
  
  
  — Մենք պարզապես ընկերներ են, — ասացի ես: "Ազնիվ խոսք".
  
  
  Տարա նայեց ինձ. — Ասա իր մոր.
  
  
  Հետո ցույց են տալիս, մենք գնացինք կուլիսներում. Ջենիս էր տաք. Տարա էր թույն. Ջենիս познакомила մեզ իր սիրով, Mickey. Տարա оттаяла. Մենք չորսով գնացինք ինչ-որ բան խմել գարեջուր.
  
  
  Տաքսի տուն Տարա ասել է. "Դու ճիշտ ես, նա սիրուն աղջիկ. Եւ հավելել բավական կտրուկ է: "ուրիշ ոչինչ" ։
  
  
  Կան մի քանի ուղիներ է իմանալ, հայտնել, թե արդյոք ինչ-որ մեկը ձեր դուռը, քանի դեռ ձեզ չի եղել ։
  
  
  Ցավոք, բոլորը գիտեն այդ բարքերը.
  
  
  Հատկապես այն մարդկանց, որոնք փորձում են բացել է դուռը ձեր բացակայությունը ։
  
  
  Շնորհակալություն Հունվարի Флемингу այդ թակարդներ մի քանի մազերը սկսել են լայնորեն հայտնի են ։ Ցանկացած փորձառու գործակալը գիտի, թե ինչպես դա անել. Իսկ այլ հեղինակներ լրտեսող ծրագրերի ազդեցությանը պատմվածքների բացահայտել են այլ լավ հնարքներ. Խորամանկ գաղտնի գործակալ այն է, որ ego մարտավարությունը մնում է գաղտնիք: Այսօր գնով գրքերի որոնում յուրաքանչյուր երեխա — вылитый Քարտերը:
  
  
  Դե, Carter ավելի խորամանկ.
  
  
  Եթե դուք երբեմն կարծում եք, որ ես испорчу լավ բան է, տալով նրան այդ մի քանի гульденов, կարծում եմ, եւս մեկ անգամ. Բանն այն է, որ ինչ-որ բան կուլ իմ կուտը. Երբ մենք վերադարձանք բնակարան, նրա հասկացա, որ այնտեղ ինչ-որ բան էր. Կամ էլ եղել է ։ Նրա ժեստ է հրավիրել Տարան կրկին դուրս գալ և սպասել իմ ազդանշանի. Նրա grabbed հրացանը եւ բացել է սեփական ամրոցը отмычкой. Փափուկ սեղմեք փոխարեն какофонии ձայնային лязгающей կապան բանալիների. Ներսում մութ էր ։ Էր հանգիստ. Նման շատ բարձր լռություն, առաջացրել է նրանով, որ ինչ-որ մեկը փորձում է լինել այնտեղ. Նրա ամուր քամած Вильгельмину ձեռքին ու սկսեց զգուշորեն քայլել բնակարանում ։ Է սենյակ առ սենյակ. Միջոցով захламленную հյուրասենյակ, ճաշասենյակ և, վերջապես, հյուրասենյակ, ներողամիտ է, որ ընկերուհին Ռոսկո չի հեռացրել է իր կատվին հեռանալուց առաջ, քանի որ այս կատու բռնել սննդամթերքի իմ կրունկներ.
  
  
  Լավ է ։ Եվ այսպես, մեր հյուր է սպասում ննջարանում կամ թաքնվում է հոգին. Կամ ego վաղուց չի եղել:
  
  
  Այն, կանգ ննջասենյակ. Այնտեղ ինչ-որ բան էր. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա շնչում է ։ Հաջորդ իմ քայլ էր գլուխգործոց համակարգումը. Մեկ հարվածով այն բացեց դուռը, ընդգրկել է սուրբ եւ прицелился.
  
  
  Նա ցատկել անկողնուց, ինչպես հաց հացը բովելուծ կարմրացնելու հատուկ հարմարանք. Տէր, Նիկ. Դա ձեր հմտություն մաղթել բարի առավոտյան?
  
  
  Նրան իջեցրել է ատրճանակը եւ գլուխը շարժեց. — Ոչ, Ռոսկո. Բայց այն պախարակել լավ միջոց է բարեւիր է դարձել, քիմն ու քած. Դու գիտես, որ ես կարող էի քեզ սպանել?
  
  
  Նա откинул մազերը առաջ եւ зевнул. Հետո почесал կզակ, уставившись ինձ. "Դուք, ամերիկացիները, ամեն ինչ նման, — ասաց նա: Լսիր. Դա բնակարան է, իմ աղջկա, ոչ? Այնպես որ, ես չեմ ուզում քեզ հետ խոսել ։ Եվ այսպես, ես ունեմ բանալին. Այսպիսով, այն է մտել. Այնպես որ, որտեղից ինձ էր իմանալ, որ դու գաս?
  
  
  Ռոսկո... — սել նրա մահճակալի ծայրին, — ...ինչ վերաբերում է այդ քո աշխատանքի մեթոդների... †
  
  
  Նա բարձրացրեց ձեռքը. "Չի проповедуй. Նիկ. Խնդրում եմ:' Նա закурил, եւ ես տեսա, որ կրակը փոքր-ինչ դողալ. — Որտեղ Տարա?
  
  
  Նրան մոտեցել է պատուհանը եւ ներկայացրել էյ նշան է ։
  
  
  Որեւէ քարոզներ, Ռոսկո. Խոսք.'
  
  
  Նա ասաց. 'Խոսքը?'
  
  
  Ա.'
  
  
  "Կրակ".
  
  
  Քվեարկությունը բառը.
  
  
  Այն, tapped ծխախոտը ըստ прикладу ատրճանակ: — Դա իմ աշխատանքն է, Ռոսկո, այն մշտապես լսում. Դու ստվեր. Նրա կրակել. Իսկ դա նշանակում է, որ շուրջ քայլում շատ մարդիկ, որոնք նախատեսում են ինձ սպանել. Եվ հետո, եթե այն չի կմնամ զգոն, նրանք կհասնեն հաջողության.
  
  
  Pif-паф, եւ նրան մեռած. Հասկացա?
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց ու ժպտաց. — Ճիշտ չէ, — ասացի ես: 'Դա ծիծաղելի է ։ Սա բավականին լուրջ է ։ Ես կարծում եմ, որ դու հանճար, Ռոսկո, բայց ինձ թվում է, որ դու դառնում ես չափազանց ինքնավստահ. Թարգմանաբար դա կոչվում է, որ դու դառնում ես անտարբեր. Եւ դա շատ լավ միջոց է մեռնել.
  
  
  Հասկանալի է? Նա դեմքով պատասխանեց. և ժպտաց.
  
  
  Նրան պետք էր կանգ առնել. Բայց, ինչպես եւ բոլոր քարոզիչները, նրա չափազանց երկար ժամանակ է, կանգնած իր ամբիոնի վարիչ, և ինքն իրեն էր միայն մեկ բարոյական հարված է, որից նա կարող է ապաքինվել:
  
  
  Ռոսկո shrugged. — Լավ, — ասաց նա: Դե, այն ամենն արդեն լսել ։ Բայց այսօր երեկոյան... դու կազմակերպել է մեկ բաժակ ջրում փոթորիկ. †
  
  
  Տարա նստած է դռնփակ. "Դա նշանակում է, դուք պետք է խմել թեյ.
  
  
  Նա ժպտաց. Մեկ կամ երկու ճաշի գդալ?
  
  
  Ռոսկո ժպտաց է ռևմատիզմի. — Սա քոնն է, այլ կորցրել է իր կոչումը.
  
  
  'Ինչ է?'
  
  
  "Ստեղծումը ռազմա-ուսումնական ֆիլմեր".
  
  
  Տարա ՝ համ ... որից նրանք անում թեյ.
  
  
  Պատճառը այցի Ռոսկո էր սահմանափակ Фезерстоуна, եւ նա հյուրանոց է իմանալ, թե ինչ անել դրա հետ. Վաղը կրկին հետեւել, թե ինչպես? Այո, — ասացի ես: "Շարունակեք վերահսկել. Մեզ անհրաժեշտ է իմանալ, երբ այդ clones կսկսեն գործել ։ Շատ քիչ է պատահում; Ինձ դա դուր չի գալիս ։ Իսկ այժմ եկեք տեսնենք ուշադիր. Տեսնենք, արդյոք մենք կարող ենք իմանալ, թե ինչ է կատարվում ներսում ։ 'Um. Պարզապես դեռ չգիտեմ, Նիկ. Կասկածում եմ.
  
  
  'Այդպես?'
  
  
  — Իսկ դու այդ ժամանակ կանե?
  
  
  "Навещу Հասարակությանը Фезерстоуна հետ հանդիպման համար իմ սիրելի հանգուցյալի մորաքրոջ Миртл.
  
  
  — Դուք նկատի ունեք պարզապես մտնել? Հենց այնպես.'
  
  
  "Դե... ես կարող եմ влетать, բայց ես կարծում եմ, որ դա կլինի շատ кричаще, չէ՞։"
  
  
  Ռոսկո կանգնեց. Եւ դա դու ասում ես ինձ չի կատակում. Դուք անցել այս ամբողջ ճանապարհը.
  
  
  Եթե դա ճամբար ԿԱՆՆ, քո թեմա. Դու բավականին ծանոթ դեմքը, buddy. Դուք գրեթե նույնն է անանուն են, թե ինչպես է Նիքսոնը ժողովում դեմոկրատների.
  
  
  "Ես հաշվարկել, որ ձեր բաժին է հատուկ էֆեկտների կտա ինձ դիմակ և հարմար քողարկման կարող է օգնել.
  
  
  Ռոսկո ասաց. "Մեր բաժինը հատուկ էֆեկտներ, — ասաց նա, — մահացել" ։
  
  
  'Մահացել է?'
  
  
  "Դե, հասկանում եք... դա իսկապես մի քիչ ցավալի է... Դա էր տատիկը, որը զբաղվում է ժամանակին աշխատել է Илинга. Դուք գիտեք, որ այս կինոստուդիան. Ու... դե... նա մահացել է: Նրա գիտեմ!' Նա ընդհատեց ինձ, նախքան իր հասցրեց արտաբերել գոնե բառը. Դա ծիծաղելի է, դա նա է, դա մանկական աշխատանքը, եւ դա անհնար է ։ Բայց դա, վախենում եմ, որ ձեռնարկված կանխարգելիչ միջոցառումների արդյունքում լոնդոնի բաժին AX.
  
  
  Նրա արել эму հաճույք ոչինչ չի ասում.
  
  
  Նա ասաց. = "Կարող է նրան այնտեղ зайду?".
  
  
  "Ներիր, Ռոսկո. Դու ինձ համար ավելին է, պետք է դրսից. Եթե odin այդ հեռախոսակայանների կմեկնի Միացյալ Նահանգներ, նշանակում է, մեկ այլ սենատոր չակ դիահերձարան: Մեզ հարկավոր է պարզել, որ замышляют այդ գոլորշու.
  
  
  Նա вскинул ձեռքերը օդում.
  
  
  'Այն ժամանակ ամեն ինչ կարգին է ։ Մենք վերադարձանք մեր սքուեր ուան. Դուք գնացեք այնտեղ ։ Այնպես որ, ես կարող էի նաեւ հարցնել ձեզ հիմա. Եթե դուք погибнешь, կարող եմ արդյոք ես վերցնել այս փողկապը?"
  
  
  Նրան ճանաչում. Անկախ նրանից, թե լուրջ. Իսկ եթե ավելի լուրջ, տղաները, ինչ եք առաջարկում?
  
  
  Այն առաջարկում է, — նայեց մեզ, Տարա, — ես գնալ այնտեղ:
  
  
  Չկա, նրան ասաց. 'Հաստատ չկա.'
  
  
  — Բայց, Նիկ. †
  
  
  Չկա։' Նրան ասաց.
  
  
  'Բայց ...'
  
  
  Այն ժամանակ ինձ այստեղ ոչ ոք չի լսում. Չկա ։ Սա թեմա.'
  
  
  
  
  Գլուխ 14
  
  
  
  
  Այնպես որ, Տարա միևնույն է գնացել ։
  
  
  Դե, այնքան էլ Տարա. Չի Տարա, "фигуристая redhead". Фигуристых рыжеволосых շատ հեշտ է նկատել դրսում, ամբողջական մարդկանց, եւ շատ հեշտ է գտնել. Կինը, գնացած ընդունելության հաջորդ օրը տանը համարի ներքո 41, եղել է եւ հին է մարիամ աստվածածնի հետ мышиным անձի կողմից: Հետ դոդո-շագանակագույն մազերը, крючковатым քթի և պայուսակի փոխարեն զգեստ. Կոստյում, կեղծամ եւ դիմահարդարում ունեինք, շնորհակալություն Ջենիս եւ ընկերությունների "Ասա իրենց մայրիկին". Եթե Տարա չի վերադառնա թատրոն ամենաուշը յոթ ժամ, ներկայացումը կարող է շարունակվել - կեղծամ եւ քիթը պատկանում էր մորը ։
  
  
  Էլեկտրոնային ձայնագրիչ և ֆոտոխցիկ համար ժամացույցների էին AX.
  
  
  Մագնիտոֆոն եղել է վերջին մոդելի փոքր Sony-ի եւ տարի. չափի портсигар և քողարկված, այնպես, որ էլ նման էր портсигар. Նա управлялся ձայնային, իսկ դա նշանակում է, որ նա չի արձանագրում тищину. Արագությամբ 4,75 հաջողվել է արձանագրել մաքուր հնչում է շուրջ երկու ժամ ։ Է դառնում գրիչ ծավալը մինչև վերջ, այն կարող է արձանագրել, կանանց պայուսակներ, նույնն է, ինչ Տարայի. Մեծ բացօթյա холщовая պայուսակ գնումներ կատարելու համար:
  
  
  Եթե դուք երբեւէ մտածել, թե ինչ խենթ պետք է խոսել մեռած, պատասխանը պետք է հարուստ խելագար.
  
  
  Բիբին Հոջսոնը, օրինակ. Տարա բախվել է դրան ճանապարհին (click). Լավ է ։ Այնպես որ, ես էլ գիտեմ, թե ով է նա: Բայց Տարա ասում է, որ, ըստ Vogue-ը, այս տիկինը — "скваттер", տիտղոսը, որը կարելի է ստանալ միայն այն ժամանակ, երբ ես ծախսել փունջ գումար բալետային հողաթափեր ու գոտիներ. Շուրջ նրանց կանանց, որոնց համար փոքր ծախսերը, նախկինի պես նշանակում զգեստ է Dior. Տիկին Հոջսոնը ստանում իրենց գումար պարոն Ходжсона. պրն. Ուիլյամ Ա. Հոջսոնը-ի Hodgson s Անշարժ Գույք Agents. Եւ գիտեմ, թե ով է նա: Անշարժ գույքի գործակալների Ходжсона տիրապետում կես Ֆլորիդայի եւ զգալի մասն կղզու, որը նրանք անվանում են Manhattan.
  
  
  Էր նաեւ տիկին Вентворт Фрогг ունեցող մոտ քառասուն հինգ միլիոն դոլար: Տարա հանդիպել է իր ներքեւում ընդունարանում. Նա նաեւ լուսանկարել է այդ ընդունարան. Викторианская սենյակ կարմիր плюшевыми էջանշան եւ բազմաթիվ ափի pots. Տարա ՝ պետք է լրացնել ձեւը. Մի քանի խնդիրների մասին իր անձնական կյանքում և հանգուցյալ. Ըստ լցված ձևով, ք. Լուիզա Ригг-ի Սանկտ-Լուիզա, Միսսուրի, հյուրընկալել է իր մորաքրոջ Миртл Ригг. Բաժնում Պատճառները այցի" Տարա գրել է Հարցնել խորհրդի վերաբերյալ ներդրումներ հուշարձանների". Նա չգիտեր, թե ինչու է նա դա գրել է. Նա ասել է, որ դա միայն որ եկել է ահա գլխին ։
  
  
  — Դա մեծ գումար է, թանկագին. — հարցրել է փոխվի. Թառի պատասխանել է. "Այնքան մեծ է, որ դա ինձ վախեցնում".
  
  
  Գրանցումների ժպտաց,
  
  
  Худощавый արևելյան տղան առաջնորդեց նրան դեպի վեր, ի лиловую սենյակ սպասումները, ամբողջական ափի. Եւ ասել է էյ, որ Sun Pin կկազմակերպի հանդիպում. Sun Pin կգա նրա մոտ կես ժամ անց: Իսկ առայժմ, կարող է լինել, նա կարող էր մի քիչ կարդալ ինչ-որ ամսագիր. Կարող է լինել, выпьете բաժակ թեյ? Նա անհետացել է, և մի րոպե անց վերադարձել է дымящейся բաժակ. Տարա է վերցրել իր, և տղան նորից անհետացել է:
  
  
  Նա միայն подождала մի րոպե, կամ երկու, ապա բացեց դուռը: Միջանցքում ոչ ոք չէր երևում ։ Ընդհակառակը, փակ դռնով, կար մի հարբած կանանց ծիծաղ. Շուրջ երկրորդ օրը доносился թույլ դղրդյուն. Մեդիում, որը стонал впадая է trans. Երրորդ եւ վերջին դուռը նշված է որպես "Հանգստանա". Այնտեղից էր մեզ ձայնը. Տարա ես բացել ։ Նա կողպված.
  
  
  Իր հսկայական պայուսակներ նա достала зубочистку եւ գծավոր պլաստմասսա. Նա դրան սովորել, եւ աշխատել է неумело. Բայց քայլ է սանդուղք չի եղել, եւ մյուս երկու սենյակ ոչ ոք չի եղել. Վերջապես նա բացեց դուռը.
  
  
  Նա փակել է իր հետ եւ огляделась. Դա եղել է մի փոքրիկ սպիտակ սենյակ. Եղել են մի քանի հազար տարվա հնություն ունեն, փոքր սառնարան, կրկնակի վառարան чайником. Պատերի երկայնքով կանգնած է ապակե ցուցափեղկեր. Մեկ ամբողջ էին բոլոր տեսակի թեյ. կանաչ թեյ. երիցուկ. Лапсанг Сушонг. Վերեւում գրքերի նրբորեն նստած հավաքածուն թեյի բաժակ վարդագույն և սպիտակ цветочками. Ինչպես և այն բաժակը, որ տղա բերեց էյ. Այլ ցուցափեղկ, մյուս ավարտին սենյակում, նստած հավաքածուն շագանակագույն շիշ. Ամեն պարունակում է ինչ-որ հատիկավոր փոշի. Պիտակների վրա պարզապես գրված էր "A", "B" կամ "H". Այլ փաթեթի շիշ էր հեղուկ, իսկ ստորին գրքերի դնելու ասեղներ subcutaneous ներարկման.
  
  
  Ցուցափեղկ էր կողպված.
  
  
  Խեցու էր օգտագործված ասեղ. Տարա է բարձրացրել ego. Ամն-nen դեռ մնացել է մի քանի կաթիլ հեղուկ. Նա նրբորեն впрыснула ego դատարկ ампулу, лежащую կողքին. Նա կաշի ампулу. Համակարգչային խորքում նրա գիտակցության пробежался մի քանի հազար перфокарт եւ տվել է ռևմատիզմի ավելի քիչ, քան մեկ երկրորդ. Նա сунула ампулу է կանչում, եւ մոտեցել է օր.
  
  
  Միջանցքում հնչել են ձայներ.
  
  
  Նա գնացի.
  
  
  — Եվ այսպես, miss Էլիս. Մի անհանգստացիր. Ոչ մի սարսափելի բան չի պատահի, — դա եղել է տղամարդու ձայնը. Բարձր гнусавым ասիական շեշտադրումներով. Նա խոսում էր այնպես, կարծես զրուցել է երեխայի հետ: Շեշտը յուրաքանչյուր վանկ առանձին-առանձին: "Բացի այդ, ոչ մի հակակրանք, հիշում ես?"
  
  
  Ալիսա պատասխանել է անորոշ. 'Այո ։ Նրան ճանաչում. Չարը գոյություն ունի... բայց երբեմն ես մտածում...
  
  
  — Չեմ զարմանա, միսս Էլիս. Հավատացեք ինձ. Քո հայրը նույնպես վստահում է ինձ. Դեռ...
  
  
  Դու հիշո ՞ ւմ ես, որ նա քեզ երեկ?
  
  
  Ալիսա вздохнула. Այո, Յան. Նրան վստահում եմ ձեզ.'
  
  
  — Լավ, — ասաց նա: — Ուրեմն, դու հիշում ես, թե ինչ պետք է անել?
  
  
  — Ոչինչ, — պատասխանեց նա հանգիստ ձայնով.
  
  
  'Նման բան. Հենց այդպես է։' Հետո կար մի փոքր ընդմիջում. "Դե, ուրեմն ինչու չեք գնում վեր եւ դա անել?"
  
  
  Հնարավոր է, որ այն кивнула է ռևմատիզմի. Վեբ-մի քանի քայլերի բարձրացավ աստիճաններով: Մյուս զույգը կազմել են ընդամենը մի քանի քայլ. Ձեռք постучала դուռը ։ Դուռը բացվել. Ետին պլանում հարբած տիկինը շարունակում էր խոսել. "Օ՜, սիրելի, սիրելի Ռոբերտ." Ինչ-որ տխուր երգում.
  
  
  'Ինչ է?' ասել է տղամարդը ։
  
  
  Эму պատասխանեց կինը կտրուկ ձայնով. 'Ինչպես դուք եք տվել շքեղ նայում աստղերի. Ամենաուշը ՝ վաղը ։
  
  
  "Փորձեք ստանալ այն այսօր. Նա կարող է մեզ անհրաժեշտ է վաղը:
  
  
  'Լավ. Այն ժամանակ թող ինձ մենակ.
  
  
  Դուռը փակվել է, եւ տղամարդկանց shaggy արձագանքել հնչել են աստիճաններով.
  
  
  Տարա подождала, դեռ միջանցքում կրկին դարձել է հանգիստ. Նա շտապեց դեպի ընդունարան իր աթոռին. Նա նայեց սառը թեյ, որը թողել է անփոփոխ. Նա կաշի. Դա եղել է թեյ.
  
  
  Նա վերցրեց ամսագիրը: Դուռը բացվել.
  
  
  Կինը հագին եղել է սեւ kimono. Այն կազմ զգալի չափերի մարմինը զգալի выпуклостями. Մոտ нах էր կարճ տղամարդկանց մազերի կտրվածք եւ խիստ անձը: Նա խոսեց размеренным, խռպոտ ձայնով.
  
  
  Իմ անունն է Քնում Pin. Սխալ է տեղի ունեցել. Ես չեմ կարող ընդունել, որ այսօր ձեզ հետ. Դուք կարող եք վերադառնալ վաղը? Դա ավելի շատ նման հրաման. Վաղը երկու ժամ ։ Նա հակիրճ склонила գլուխը, թույլ չտալով ձեր աչքերը մասնակցել ։ Նրանք скользили mimmo Տարայի, ինչպես սեւ spotlights.
  
  
  Տարա ՝ կանգնում է. 'Բայց ...'
  
  
  Երկու ժամ.' Երբ Տարա իջնում էր աստիճաններով, նա հրավիրեց նրան. "Ձեր մորաքույրը կլինի այնտեղ, ապա."
  
  
  Տարա կանգնեցրել գրառումը և շրջվեց, նայեց ինձ. — Լուիզա Ригг կտեսնի կի Миртл? Վաղը նույն ալիքի, եւ դուք դա լսել".
  
  
  Նա շատ գոհ է ։ Այն եռում էր հուզմունքից. Դա եղել է Хансье Бринкер, որը գտել է մի փոս խճուղի, եւ այժմ tucked է нах մեծ մատը, որպեսզի փրկի երկիրը հսկայական աղետի. Նա այնքան էր անիծել երջանիկ եմ, որ ինձ չի ուզում ասել, hey, որ նա ընդհանրապես ոչինչ չի դարձել. Միայն լուսանկարները կարող են ունենալ որոշակի արժեք. Ռոսկո վերցրել ֆիլմի համար проявки. Հաջորդ առավոտ մենք ստանում ենք ռևմատիզմի.
  
  
  "Կցանկանայինք, որ դուք նորից էր լուսանկարչություն, թե ինչպես ego անունը — այն բանից, թե ով խոսել է Էլիս".
  
  
  — Յան?
  
  
  "Այո" ։ Ego ձայնը հնչում է ինչպես ձայն հայտնի գործակալ ԿԱՆԸ ։
  
  
  Աչքերը Տարայի ընդլայնվել ։ — Դուք ուզում եք ասել, որ մնացած մարդիկ չեն, ընդ որում? Եւ այն թմրաբանը? Այնպես որ, սա այնքան էլ այն է, որ ես կարող եմ անվանել մանկական անմեղ ուրախությամբ:
  
  
  Ոչ այնքան.' Նրա ժպտաց.
  
  
  Որ այս փոքրիկ ներարկիչը? Пентотал?
  
  
  Նա իրավունք " բերանը. — Ինչպե ՞ ս իմացար ։ Նրա թողեցի սա վերջում.
  
  
  Նրան ժպտաց. "Լսիր, սիրելի. Տասներկու հնարքներ, որոնք նրանց համար надувания հարուստ сучек, նրանք այնտեղ տասնմեկ. Пентотал նատրիում - դա ճշմարտության շիճուկ, այնպես չէ ՞ ։ Այսպիսով, նրանք տալիս են այդ տիկնայք լավ հնարավորություն է նախապես напоив om այդ թեյով, և կանայք պատմում են նրանց, որ նրանք ուզում են իմանալ. Բոլոր մանրամասները այսօրը սիրեցյալի. Այնուհետեւ բառ զարգացնելու կրկնում են այն, ապա. Ստացվում է շատ համոզիչ ելույթը: Այս տիկնայք չեն հիշում այն է, որ նրանք նախ պատմեցին. Այս տիկնայք շշմել. Եւ երախտապարտ են և մեծահոգի.
  
  
  Տարայի բերանը ձեւավորվել է беззвучное Մասին".
  
  
  "Դրա հետ կապված մի շարք այլ առավելություններ. Եթե այս ճիշտ է վարկաբեկում, միշտ կա հնարավորություն շանտաժի. Եւ եթե գործում ներգրավված բավարար գումար է, հոգին ասում է նպատակների, թե ինչ պետք է անել. Որ դա մեզ էր բարեգործական ակցիաներ, հաշիվ շվեյցարական բանկում, դուք կարող եք վստահ լինել, որ նրանք загребают գումար. Տարա նայեց растерянной. "Բայց դա ի ՞ նչ կապ ունի ԿԱՆԸ?"
  
  
  'Նման բան. Դա ճիշտ է ։ Ես կարծում եմ, որ այս ամենը նորից Nassau. Фезерстоуны զբաղվել են խարդախությամբ, ԿԱՆԸ իմացել է այս մասին եւ շանտաժի ենթարկել ih. Հավանաբար, ճիշտ այնպես, ինչպես Бангелем. Ինձ հանկարծ մտքով անցել է, որ Бангеля եւ Фезерстоунов էր դեռ ինչ-որ ընդհանուր: նրանք երկուսն էլ դրված թմրանյութերի.
  
  
  Նրա ասել է էյ,:
  
  
  "Ուրեմն, ԿԱՆ կարող են գնալ նույն ճանապարհով, որպեսզի ստանալ ներսում. Սպառնացել է դադարեցնել om կանգնել է, եթե նրանք չեն ստանում է մի մասը շահույթի, գումարած մի քանի ծառայություններ. Այնպիսի ծառայություններ, ինչպիսիք են, կարող է տրամադրում, բնակարանային клонам.
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. 'Charmingly.'
  
  
  Այն, shrugged. 'Charmingly. Անվտանգ. Բայց պահպանեք ձեր wits է ինքն իրեն.
  
  
  Այնպես որ, մենք ոչ приблизимся է շտաբ-բնակարանում այդ pbx. Բացի այդ, մենք այստեղ չենք այն բանի համար, որպեսզի լուծել առեղծվածը հասարակության. Մեր խնդիրն է: om լուծարման:
  
  
  Նա մի քիչ вздрогнула. — Դա ավելի փափուկ բառ է, քան սպանությունը, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  Նրան, նայեց нах. Նա նստած էր, подогнув տակ ոտքերը, մետաքսե աթոռին ննջարան. Այնտեղ էր գունատ վարդագույն զգեստ, եւ նա նայեց սպիտակ-վարդագույն է և հարթ, ինչպես մետաքս. Ինչպես մեկ շրջապատից աղջիկների, որոնք աչք են փակում ֆիլմը Սեմ Пекинпы. Ինչպես մի շուրջ այն աղջիկներին, ովքեր լաց են լինում Fove Story.
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. - "Վտանգելով է թվալ банальным... բայց որ delle ստիպում է նման աղջիկ է, ինչպես եք դուք, նման աշխատանքի համար?"
  
  
  Штопора անհանգստացրել է նրան ։ Նա սովորել են իրենց եղունգները. Երկար. Քանի որ նա երբեք om նախկինում չի տեսել: -- Դե -- ասել է նա վերջապես, -- դա... երկար պատմություն է ։ Որոշ ժամանակ առաջ... uh, նրան հանդիպել... մի տղամարդու ։
  
  
  Վաղուց. Այն տեղի է ունեցել զլմ-ների բոլոր թեկնածուների, որպես լավագույն, իսկ հետո, ի... այդ մարդու... ես անցել Օ ՜ ... Մենք, այո: լավ, կարևոր չէ ։ Այն ժամանակ Ջոնսոնի, երբ պատերազմը Վիետնամում կրկին հասել է իր գագաթնակետին. Դե, ես... ստորագրել: Նա откинула գլուխը ետ ու հաճելի ժպտաց ինձ: "Բացի այդ, նրա մտածեցի, որ դա կլինի շատ հետաքրքիր է ու ռոմանտիկ է ամեն օր աշխատել նման մարդկանց հետ, ինչպես Ջեյմս Բոնդը".
  
  
  "Մի մոռացեք նշել Նիկա Քարտերի?"
  
  
  Օ՜, — ասաց նա: "Ես ոչ թե համարձակ եմ երազել այդ մասին ։
  
  
  Նրա, անցել է սենյակում, եւ սողանքը կողքին ։ Նրան վերցրել է իր կզակ իր ձեռքը ։
  
  
  Լսիր, — ասացի ես: "Մենք воплотим կյանքի ևս մի քանի կդիմավորեն ձեր ցանկությունները".
  
  
  Hm.' Նա չար նայեց ինձ. — Որտեղից դու գիտես, որ ես երազում?
  
  
  Լավ է, — ասացի ես: — Տա угадаю. Այն, փակեց աչքերը": "Դուք ուզում եք ազատ սավառնում է օդում, եւ սիրով զբաղվել այնտեղ".
  
  
  Mmmm... — Նա մտածում. 'Հետաքրքիր է: Բայց, միգուցե, անբովանդակ.
  
  
  Այն ժամանակ ամեն ինչ կարգին է ։ Ինչ վերաբերում է... ինչ վերաբերում է թանգարան: Այնտեղ նրանք մահճակալ տասնվեցերորդ - հին корчмы. Մենք կարող ենք սայթաքել համար թավշյա վարագույրներ եւ выцарапать այդ անունները спинке անկողնում, երբ կվերջացնենք.
  
  
  Ինձ դա դուր է գալիս", — ասել է նա: "Սակայն թանգարանը չի բացվում է մինչեւ տասը առավոտ". Նա նայեց ինձ. Դու ես համաձայն եմ իմ այն մտքի?
  
  
  Նրա համաձայնել:
  
  
  Է լողանալ հետ փրփուր.
  
  
  Է լողանալ հետ փրփուր?
  
  
  "Bbc հետ փրփուր".
  
  
  Լսիր, կարող եմ խորհուրդ տալ. Հաշվի առնելով փուչիկների, եւ ամեն ինչ դրա հետ կապված, սա մի կոկիկ, մաքուր, սեռ. Դուք պարզապես պետք է փորձել, այս դեպքում. Համենայնդեպս, եթե դու իմ աճի համար:
  
  
  Նա высушила ինձ. Մեծ, փափուկ ջերմ սրբիչ.
  
  
  — Ես ուզում եմ հարցնել ձեզ, թե ինչի մասին է, — ասացի ես:
  
  
  Ինչի?'
  
  
  Նա մի քանի հետաքրքիր բաներ դրա հետ սրբիչ.
  
  
  — Կարևոր չէ, — ասացի ես:
  
  
  Ճիշտ девчонкой է աղբի էլ ամեն ինչ այդքան վատ է ։ Դուք նաեւ պետք է հագնվում, կարգավորել զարթուցիչը է ճիշտ ժամանակին. Ոչ թե երկու մարդկանց, որոնք սիրում են իրար ընկեր, մեկ այլ սեքս. Խնդիրն այն է, որ դա երբեք չի տևում է բավական երկար ժամանակ ։ Դժվարությունները վերադարձվում:
  
  
  Նրա, շեղվել է դեպի և закурил. Նրա հյուրանոց է ձեզ հարցնել... — Ես ազատ է արձակվել մատանին ծխի. "Կա ՞ ն արդյոք չինարեն բառը, կոսմետիկա մասին", tuva, wow"?"
  
  
  Նա իրականացրել է մատը մազերին իմ կրծքի. Չի ուզում փոխել թեման, սիրելի? Կամ դու հյուրանոց փորձեք խաղալ այն տեսարանը լողանում չինական?
  
  
  Նրա բացատրել էյ երգում Էլիս Фезерстоун. Տարա нахмурилась. "Օ՜, պարան, wow?" Նա հերքեց իր ուսերը ու մի պահ մտածում. "Hah. Սպասեք երկրորդ. Դու ասել է, որ այս երգը: Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  'Um.' Նա կանգնեց անկողնում. "Չի գնա.' Կինը վերցրել է զգեստ և գնաց հյուրասենյակ: Նրան կրկին լսեցի, թե ինչպես մագնիտոֆոն աշխատում.
  
  
  Նա վերադարձել է ժպտալով: Մոտ нах էին այս խոսքերը. — Հասկացա, — հպարտությամբ ասաց նա: "Tao".
  
  
  "Tao? Ինչպես է դա Tao նա հնագույն չինական կրոնի?
  
  
  Նա кивнула. Om երեկոյան աղոթքի դա մշտական երգում Են ՝ "Tao! Մասին Tao! Կան բոլոր հնարավորությունները, որ այն հնչում է, ինչպես "Մասին, тауве, wow". Եթե իմանայիր, որ ես լսում.
  
  
  Նա плюхнулась ետ մահճակալ եւ свернулась клубочком, обхватив ձեռքերով ծնկի. Նա միանգամայն համոզված է ինքն իրեն. Իհարկե, լավագույն բացատրությունը, որը նրան հորինել մինչ օրս կենդանիներ, եղել է բավականին կասկածելի տեսություն այն մասին, որ Alice, թեքում է մշտական тягой է веревкам եւ вилянию.
  
  
  Տարա просияла. "Մասին, Նիկ. Կատարյալ. Ամեն ինչ, ըստ էության,. Նրանք Физерстоуны, ովքեր ապրում են, ինչպես отшельники - даосы - аскеты. Իսկ ինչ վերաբերում է կարտադրի. Даосы - mysticism. Իսկ նրանք հայհոյում, որոնք նրանք произносили հասցեին միսս Мэйбл, օրինակ, даосы — դա ֆանատիկոսները. Ինչպես նաեւ . Նա արել է դադար, ինչպես Болтини, հայտարարելով մասին Ցնդող Валлендах. և Ալիսա, որը զբաղվում է անընդհատ կրկնում է, որ չար մաքուր. Րդ.' Նա հարված էր ստացել վերաբերյալ մահճակալ. "Դե, իբր, այս մասնաճյուղը, որը պատմում է ձեզ, որ մահն ու կյանքը նույն բանն է ։ Դա երկու դաոսական գաղափարները: Թե ինչպես նրանք դա տեսնում են, բոլորը միևնույն է: Բարին ու չարը, մահը եւ կյանքը. Բոլոր նրանք նորից դառնում են մեկ ամբողջություն է մեծ Միասնության Tao".
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Դա նշանակում է մոտավորապես նույնն է, որքան Մեծ Էլեկտրական Կացին են երկնքում":
  
  
  Նա вздохнула եւ поморщилась. "Բնորոշ փիլիսոփայական գաղափար է ։ Բայց լավ է:
  
  
  Նրա согнул ոտքը ։ 'Հետագա?'
  
  
  "Դե... քանի որ նրանք կարծում են, որ չար գոյություն չունի, նրանք ոչինչ չեն անում դադարեցնել ego. Ոչինչ արդյոք, եւ ամեն ինչ կլինի, ինչպես ընդմիշտ. Դա om մեծ նշանաբանը.
  
  
  'Էմ-մ-մ". դա կարող է լինել ճիշտ է Ալիսան: բայց ոչ ՝ ավտոմատ հեռախոսակայանների համար, ԿԱՆՆ այժմ ոչ այնքան ничегонеделание".
  
  
  Ммммм. Ես չգիտեմ ։ Մարդիկ մեկնաբանվում կրոնական վարդապետության տարօրինակ կերպով: Դուք միայն նայեք Инквизицию. Կամ այս անվերջ պատերազմի Սուրբ Grail. Նրան չէր բացառել հնարավոր կապը:
  
  
  Նրա մտածում այն մասին, որ կապակցվածություն եւ մերժել է այդ հնարավորությունը: Քաղաքականությունը ' վեբ-կրոն այդ երկրամասերում. Իսկ եթե ինչ-որ մեկը բանաստեղծ երեկոյան աղոթքը, ապա դա ավելի շատ նման Է "Մաո", քան "Մասին Tao".
  
  
  Բանն այն է, — շարունակեց նա, — որ ես կարող եմ разговорить Էլիս. Եթե նա, իրոք, даоска, նա չի քայլել շուրջ. Կարող է լինել, նա կարող է ինձ շատ բան է պատմել այն մասին, թե ինչ է տեղի ունենում այն տուն. Իրականում, նա կարող է տալ բոլոր հարցերի պատասխանները:
  
  
  Նրա հոգնել է անցկացրել ձեռքերով աչքերը. "Հուսով եմ, մեզ պետք է շատ բառերի վերաբերյալ, բայց դուք չեք վերադառնա այն տունը".
  
  
  Այն ստացել է " այս կանաչ աչքերով հայացք нах.
  
  
  Մենք պետք է ծախսել դա շատ բառեր.
  
  
  Իսկ ինչու ոչ?'
  
  
  Այսպիսով, նա մեկ պատճառով, որ, երբ տեսնեն ձեզ, накачают пентоталом, եւ դուք նրանց բոլոր կպատմե ՞ ք . Օգտագործեք ձեր միտքը, Տարա. Այնտեղ շատ վտանգավոր է ։ Մենք նույնիսկ չգիտենք, թե որքանով է դա վտանգավոր է, քանի դեռ չի идентифицируем այս նկարները. Այնպես որ պահել նրանց հեռու. Դուք դարձրել է իր մասը: Մենք Ռոսկո ավելին հետաքննել գործը, Էլիս.
  
  
  և ինչպես եք պատրաստվում դա անել, եթե նա երբեք չի ստացվում?
  
  
  Դե..., ապա մեզ ընդմիշտ ստանալ ներսում.
  
  
  Նա կանգնեց անկողնում և սկսեց զայրացած քայլել սենյակում. Բայց դա հիմարություն է ։ Եւ դուք կորցնում է շատ ժամանակ, քանի որ այս. Բացի այդ, դա ավելի վտանգավոր է ձեզ համար. Ես արդեն ունեմ շրջանցելով մուտքի համար. Վաղը ։ Երկու ժամ.'
  
  
  Նա ճիշտ էր. Նրա սխալ է թույլ տվել, որը երբեք չի արել նախկինում: Նրան ընդունել է էմոցիոնալ որոշում է: Ամենից շատ նրա հյուրանոց է պաշտպանել այն ։ Եւ դա սխալ է ։ Զգացմունքները անթույլատրելի են իմ աշխատանքներին: Դուք թողնում եք om օրը, երբ սկսում.
  
  
  Նրա, համաձայնել է, որ նա գնա. Երկու պայմանների դեպքում.
  
  
  Նախ, որ մենք նախ հասկանանք պատկերներով. Եթե դա տեղի է ունեցել սույն ամրոց գործակալների ԿԱՆՆ, նա այնտեղ չի գնացել ։ Նա համաձայնվում է ։
  
  
  Երկրորդ, մենք Ռոսկո սպասել պետք ee-ին макробиотическом ռեստորանում միջոցով փողոց եւ պաշտպանել նրա հետ կապ միջոցով միկրոֆոն. Եթե մենք լսեցինք, որ նման բան եք, մենք կարող ենք օգնել.
  
  
  Նա համաձայնվում է ։ Ի դեպ, որոշ զարմանքով. "Դե Նիկ, որ ես երազել անգամ չի կարող, թե ինչ կլինի հակառակ դեպքում: Չէ որ նրա վախենում, — ասաց նա, — պարզապես ես... — մտածեց նա, - մի որոշ ժամանակ, — ես վախենում եմ:
  
  
  
  
  Գլուխ 15
  
  
  
  
  Դա եղել է дерьмовый օր. Է նրան կտրել եմ սափրվելու ընթացքում. Տարա կտրուկ արժեզրկել է հայելի. Սուրճի չափազանց թույլ. Եւ գնացի անձրեւ. Դա մի գեղեցիկ մասը:
  
  
  Մինչեւ տասնմեկ ժամային Տարա դուրս եկավ տնից: Նա հյուրանոցների ժամանակին բալասան ապագայի համար, եւ հագնվում է հասնել Фезерстоуна մեկ օր առաջ. Նա հույս է սահում դեպի վեր ՝ հարմար տեղակայված սենյակում սպասում է երկրորդ հարկ, հանդիպել Էլիս Фезерстоун.
  
  
  Իմ հեռախոսազանգը Мейсу ժամը 11-ին շրջվել եւս մեկ հարվածով: "Կներեք տղերք, — ասացին խմբի անդամները, — դեռ ոչ մի գործողություն".
  
  
  Նրան զանգահարել խանութ թեյ Лайтфут, եւ ինձ ասացին, որ իմ պատվերը պատրաստ ժ. Նրանք չեն հայտնաբերել.
  
  
  "Ես չեմ կարող ստանալ ego?" Նրանք ասացին ՝ այո ։ Դա եղել է դժվարին կարգը.
  
  
  Դա նշանակում է, որ լուսանկարները, որոնք Տարա արել է The Featherstone s, չեմ ճանաչել ։ Նրանք պետք է ուղարկել om Վաշինգտոնում: Հավանական է ։ Ամեն դեպքում, նրա կստանամ ռևմատիզմի կեսօրին. Դեռ բավական ժամանակ, դիմեք Անոթներով թատրոնում, եթե անհրաժեշտություն է առաջանում. Դրա միջոցով դուրս է եկել բնակարաններ եւ գնացի փողոցներում. Մեկ ժամ, օրը իր հանդիպել Ռոսկո է макробиотическом ռեստորանում ։ Որոշել է սկզբում ինչ-որ բան ուտելու.
  
  
  Առանց տասից տասներկու այն էր թեյի խանութում Лайтфут. Փոքրիկ կեղտոտ ճնշման միջին եւ փոքր խանութ առաջին պլանում հարկում հին շենքը որտեղ է այն Soho. Պատերի առաստաղի էին увешаны shelves հսկայական բանկերի թեյ. Պատուհաններ, выходящие փողոց, նաեւ խփվել են стопками թեյ.
  
  
  Ետեւում վաճառասեղանին կանգնած նուրբ տղամարդը поношенном коричневом фартуке. Նա նայեց իմ փաստաթղթերը և դեմքով պատասխանեց. Նա վերցրել է բանկին հետ shelves եւ դրել նրան countertop. Նա սկսեց հիացած է նման նվեր ego դարչնագույն оберточную թուղթ.
  
  
  "Ես, uh... հյուրանոցը պետք է օգտագործել էգոն այստեղ", ասացի ես:
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ — Խանութ հազիվ թե պիտանի է այս, չէ ՞ ։
  
  
  — Իսկ գուցե վերևում ։
  
  
  Նա կասկածամտորեն նայեց ինձ. — Չգիտեմ, — ասաց նա: — Ես պետք է դա ստուգել: Նա մոտեցավ դրամարկղում եւ կտտացրել N-3. Մի քանի վայրկյան անց հեռախոսը երկու անգամ հնչեց, իսկ հետո լռել է: — Լավ, — ասաց նա: Նա нажала կոճակը տակ վաճառասեղանին, եւ մի փոքր մասը հետեւի պատին отъехала.
  
  
  Փոս տվեց ինձ դեպի նեղ աստիճաններով տանող տեղական շտաբին AH. Սանդուղք վարել է փոքրիկ неряшливую ընդունարան. Երկու նարնջագույնների պլաստիկ աթոռին, աթոռ, заставленный համարներով " Թեյի տարածքում баренцева ծովի , եւ մեծ մաշված գրավոր աթոռ. Սեղանի շուրջ նստած темноволосая նորածին մանկիկ, жующая ծամոն. Նա հետաքրքրությա ՞ մբ նայեց ինձ, դադարել է ծամում և հատել նրան ոտքերը կողմում. Աջ են нах եւս մեկ դուռը: Սուրբ սրբերի. Նրան, նայեց ժամերին: Տասներկու ժամ: Նրա, երկու ձեռքերը դնելով աթոռին, եւ փոքր-ինչ թեքում առաջ. — Ես ուզում եմ խոսել Դոլորեսը, — ասացի ես:
  
  
  Նա արել է բոլորովին бесстрастное անձը: Նրա высветил է իր անձը հաստատող փաստաթուղթ: Նրա աչքերում վերջապես հայտնվել է որոշ ըմբռնում, եւ նա кивнула. "Դուք չգիտեք, անշուշտ, այս чайном խանութում", - ասել է նա: "Ձեզ անհրաժեշտ է Դոլորեսը կամ ձեր հաղորդագրությունը?"
  
  
  "Հաղորդագրություն, - ասացի ես: Նա нажала մի քանի կոճակներ են հեռախոսով, երբ սկսեցի распаковывать բանկին թեյ. Նա ձեռք մեկնեց ինձ անջատեց հեռախոսը: Այնտեղ արձանագրված էր ժապավենի վրա հաղորդագրություն Ռոսկո. "Տես քեզ ժամ ։ Ապա կրկին Mays: "Կներեք, տղաները, ոչ գործողությունների".
  
  
  Նրա բացել է բանկին եւ սել աթոռին: Յուրաքանչյուր լուսանկար էր նրբորեն կցվում է համակարգչային քարտեզի վրա. Սիրելի ժիրինովսկին տիկնայք Mrs. Հոջսոնը եւ Фрогг ճանաչվել է այդպիսին: Քարտուղար Фезерстоуна նպաստել է աշխատանքից արձակման Ագնես Թագ, նախկին քարտուղար Սքոթլենդ-Բակ, քանի որ որոշ փաստաթղթեր, որոնք нах էին, էին այնտեղից գողացել. Ոչ մի ապացույց նրա մասնակցության այդպես էլ չի հայտնաբերվել ։ "Անուշադրություն" պատճառ հանդիսացավ նրա հրաժարականին ։ Սակայն նա հայտնվել է կասկածելի. Տղա, որը բերել է Տարայի թեյ և անցկացրել է իր ընդունարան, եղել է Pam Ձի, երիտասարդ ահաբեկիչը, մասնագետ, հոգեբանական պատերազմում ։ Հատկապես լավ է հոգեմետ պատրաստուկներում. Նա եղել է գլխավոր քննիչի ԿԱՆԸ ։ Ինչ-որ տեղ Ասիայում նրանք կորցրել են ego մտքում. Շնորհակալություն ֆոտո Տարաներ Օ ՜ թարմացրել ego տվյալները արխիվում: Վերջապես, որ ոչ պակաս կարևոր է եղել Սուն Pin. Մ-2. Մարդասպան երկրորդ դասի. Երկրորդ դասարան չի նշանակում, որ նա եղել է վատ: Դա չի նշանակում ոչինչ, բացի նրանից, որ նա է մարդասպանը. Եւ բոլոր նրանք ֆեմինիստուհիները, որոնք այժմ զայրացած տղամարդիկ, шлите իրենց բողոքները Մաո Цзэ дуну. Sun Pin էր չար մորաքրոջ. Դատելով համակարգչային քարտեզի վրա, նա մասնագետ тонкостям ֆիզիկական խոշտանգումների.
  
  
  Նրա, հասել է հեռախոսը և զանգահարել թատրոն ։
  
  
  Տարա արդեն հեռացել է:
  
  
  Նրա հարվածել է խողովակի այնքան ուժեղ է, որ աթոռ затрясся, և ասացի, որ ուզում եմ Դոլորեսը. "Դոլորես է անձամբ: և արագ! Քարտուղար արագացրել է жевание չորս-չորս անգամ և нажала մի քանի կոճակներ. Դուռ աջ нах приоткрылась. "Դուք չեք կարոտում Դոլորեսը, — ասել է նա: Այն վեբ-աղջիկ վահանակներ.
  
  
  Աղջիկը բաշխիչ վահաններ էր բարձր, мешковатым տղամարդու հետ գաղտնիքները մազերով, վաղուց մեռած վերնաշապիկը եւ измученным անձի կողմից:
  
  
  Նրան ասաց. - "Դոլորես?"
  
  
  Նա ասաց.
  
  
  "Տեսեք, — ասաց նա և оторвал ականջ է զույգ ականջակալներ.
  
  
  Նրա Քարթերը, — ասացի ես:
  
  
  'Oi.' Նա поглядел քիչ straighter.
  
  
  Նրա ասել է эму փոխանցել Ռոսկո շտապ հաղորդագրությունը. Ծրագրերը փոխվել են: Մենք պետք է կանգնեցնել Տարան, մինչ նա կընդգրկվի որջ առյուծ. Նրա կվերադառնամ է բնակարան այն դեպքում, եթե նա կգա ։ Այժմ նա ուղեւորվում էր макробиотический ռեստորան. Եթե ես չէի կարող նրան գտնել, այն էլ հանդիպել նրա հետ կա երկրորդ կեսին.
  
  
  Նրան վերցրել է տաքսի և վերադարձել է բնակարան ռեկորդային կարճ ժամկետներում: Տարայի այնտեղ չի եղել ։ Այն ամենը, ինչ ես կարող եմ անել, սպասել ։ Եթե նա չի եղել թատրոնում և ոչ այստեղ, նա կարող էր լինել ամենուր. Իսկ Լոնդոնը մեծ քաղաք է ։ Սույն խուճապի մատնվելու չի եղել ։ Նախքան նրան տեսա Ռոսկո, ես որոշմամբ ժամանակին զգուշացնել նրան ։ Նույնիսկ, եթե դա վերջին պահին. Այնուամենայնիվ, նրան, զգացի, մի քիչ անհարմար. Նրա շարունակեց քայլել դատարկ բնակարանում: Անձրեւ նյարդային բախել է պատուհանից. Հաջորդ փողոցի доносился թույլ դղրդյուն ջազի. Հենց փողոցի доносился հառաչել մեքենաների. Ինչ-որ բարձր է ընդմիշտ ինձ հետ են անցել ։ Կատու дунул. Ժամեր тикали.
  
  
  Նրա հյուրանոց է ամեն ինչ քանդել. Միանշանակ ժամերին: Կարող է դադարեցնել ։ Կամ, գուցե այն պատճառով, որ նրանք издавали, այն ձայնը, որ նրա հյուրանոց է լսել. Ձայնային Տարայի մեջ մտնող դուռ. Ամբողջություն, ահավոր է, եթե ոչինչ տեղի չի ունենում, այն բոլոր սպառնում է տեղի ունենա անմիջապես ։
  
  
  Ժամում օրը նրա հավաքում է համարը. Այն ստացել է ռևմատիզմի Ռոսկո իմ հաղորդագրությունը. Հետո երեք տոնով եւ մի խումբ Мейса: Տղաս guys. Դեռ ոչ մի գործողություն.
  
  
  Նրա անջատեց հեռախոսը ։ Նրա протер աչքերը շփեց վիզը. Այնտեղ կրկին ужалило. Նրա դադարել է քսում. Ինչի ՞ ց է ինձ զգուշացրել իմ ռադարը? Նրան, նայեց պատին. Հետո հեռախոսով. Նրա բարձրացրել է հեռախոսը եւ կրկին հավաքում է համարը.
  
  
  Ռոսկո: Փակված Է. Նիկա. Մենք կգտնենք նրան.
  
  
  Բի-եւ, բի-եւ, bbc-ի Իրինա: Կներեք, guys. Դեռ ոչ մի գործողություն.
  
  
  Նրան պահել խողովակի մի քիչ հեռու է ականջի.
  
  
  Դա նրանք են շատ բառեր, որոնք Mays օգտագործել է երկու անգամ ։
  
  
  Ամեն ժամ նա տալիս է նոր հաղորդագրություն. Իհարկե, նա, թերեւս, չէր կարող գալ, մի բան էլ ավելիին, բայց կրկնել միևնույն է, չէր խանգարում эму. Ամեն ժամ, վերջին մի քանի օրերի ընթացքում նա գալիս էր ինչ-որ տարօրինակ հաշվետվության կամ լրատվական ծառայությունը հաղորդագրություն է ստացվել, որ ուտում գյուղում. Իսկ եթե նա, ընդհանրապես, ոչինչ չի կարող գալ, նա միևնույն է հորինել մատթ.
  
  
  Նրան կրկին поднес հեռախոսը ականջին... Նրան ուշադիր լսում. "Կներեք guys. Դեռ ոչ մի գործողություն. Այո! Քվեարկել այն! Ի ego-վերջին խոսքերի послышалось թույլ մռնչյուններից. Ինքնաթիռը, որը ղեկավարել է. Այս ձայնային եղել է նախկինում: Այնտեղ ինչ-որ բան ծուռ.
  
  
  Նրան զանգահարել Դոլորեսը. Նա հաստատել է ինձ, որ նույն հաղորդագրությունը, այնտեղ երեք ժամ. Չկա, ասել է նա, նա կարող է գտնել այն կասկածելի. Նա միայն մտածում էր, որ Мэйс հյուրանոց էր կատակել, օգտագործելով նույն գրառումը կրկին ու կրկին.
  
  
  Նրա պատմել է эму ինքնաթիռի մասին. Մի պահ նա լռում է. 'Ամենակարող Աստված.' նա ասաց. 'Դուք ճիշտ եք.'
  
  
  Ես Мейса այլեւս չեն եղել ։ Էր ինչ-որ տեղ միջեւ զայրույթով ու խուճապ ։ Չարությունն է, որ ես այնքան էր տարվել անվտանգության Տարայի է, որ կորցրել է նկատի om իրական մտադրությունները եւ հայտնի դարձավ հաղորդագրության մեջ Мейса առաջ. Մեր բոլոր հույսերը "համաստեղությունում այսօր այդ գործը", հիմնված էին послеявляется Չեն-Արդյոք Բրաունի, послеявляется, որը պետք է հանգեցնել լաբորատորիայի կլոնավորման եւ Lao Цзэну. Եթե նա արդեն կատարել է մի քայլ, ամեն հույս կորցրել. Մենք երբեք չենք գտնի այն բույն pbx. Մենք երբեք չենք կարող դադարեցնել ih. Աստված կպատժի ինձ այս суку, որը զբաղվում է залезла ինձ մաշկի տակ.
  
  
  — Լավ, — ասացի նրան Դոլորեսը. "Նպատակն այն է, որ հաջորդ. Ինձ հարկավոր է ուղղաթիռ, որը կարող է հասցնել ինձ այնտեղ ։ Окажи Ռոսկո լրացուցիչ օգնություն եւ...
  
  
  — Դու կատակում եմ? — ընդհատեց նա ինձ. "Լոնդոնյան գրասենյակը ոչ այնքան մեծ է ։ Պարզապես չունենք լրացուցիչ օգնություն, համենայն դեպս, այնպիսին է, որ ձեզ անհրաժեշտ է.
  
  
  — Ուղղաթիռով?
  
  
  "Այս ամենը դեռ շարունակվում է":
  
  
  'Լավ է ։ Ապա ասա Ռոսկո, որ շելլ odin. Եւ костя Աստծո, ասա эму է, որ նա եղել է զգույշ լինել!
  
  
  'Լսիր. Ձեր տեղը նրան չի անհանգստանում Ռոսկո. Երբեմն այն կարող է լինել մի քիչ педантичным, բայց ոչ այն ժամանակ, երբ վտանգված կա սեփական ego կյանքը: Նա շատ սիրում է կյանքը:
  
  
  Նրան ասաց. "Հուսանք:"
  
  
  Ուղղաթիռը պետք է վերցնել ինձ երկրորդ կեսին Hyde parque. Ցանկացած կզարմանայի, բայց դա իմ գործը չէ ։ Ամեն դեպքում, նրանք պետք է այդ մասին խոսել մի քանի օրվա ընթացքում: Նրա թեթևացրել Вильгельмину եւ կրկին зарядил ընկ. Նրան հրել стилет ետ ножны եւ ներմուծված եւս մեկ գազային ռումբ. Երջանիկ Պիեռ, քանի որ անկեղծորեն մեջտեղում.
  
  
  Նրա կանանց թիկնոց և դուրս է եկել անձրեւի տակ:
  
  
  
  
  Գլուխ 16
  
  
  
  
  Ռոսկո նայեց ժամերին: Մի հինգ երկու. Տարա ասել է, որ գնում է "Фезерстоун" - ի երկրորդ կեսին.
  
  
  Նա չի ուզում թվալ շատ կասկածելի է, выбежав շուրջ ռեստորանի, ինչպես խելագար. Այնպես որ, նա վճարել է, վերցրեց թերթն ու шталь կարդալ շքամուտքում ։ Անձրեւ է գնացել ավելի ուժեղ. Այնպես որ, կարդում շքամուտքում, չի առանձնանա. Հավանաբար, նա մտածում է իր մոռացված зонте.
  
  
  Նա պետք է տեսա Տարան, երբ այն հայտնվել է մայթին, մի անկյունում. Նա չի տեսել նրան: Մոտ нах էր պարաշյուտ, եւ նա ապահովել է անհրաժեշտ шоры, որոնք սահմանափակում է իր կարծիքը.
  
  
  Ռոսկո մոտեցել է իր կողմից փողոցներ ։ Անցել է mimmo бакалейщика. Բացի կոշկակար. Mimmo նրբանցքի. Հավանաբար, նա չի сводил աչքի Տարայի, հետեւաբար, չի նկատել տղամարդուն: Հնարավոր է, որ դա եղել է երկու տղամարդ ։ Նրանք մոտեցան նրան ։ Նա, հավանաբար, չի նախազգուշացվել է այն փաստի հետ, որ չի օգտագործել նման լավ սև հովանոց. Մինչեւ օրս աքիս պահել ego сложенным ձեռքը.
  
  
  Համենայնդեպս, այդպես обстояло գործն է, թե մենք հետո իրեն դա պատկերացնում էին ։
  
  
  Թափել երեկոյան մենք գտել Ռոսկո. Նա նրբանցքում: Ego ձեռքերը դեռ цеплялись մեծ սև հովանոց, կծու, ինչպես ածելի հուշում է, որի вонзился эму է ավելացնել փոխարժեքով:
  
  
  
  
  Գլուխ 17
  
  
  
  
  Ուղղաթիռը վայրէջք է կատարել заболоченное դաշտ, մոտավորապես մեկ կիլոմետր հեռավորության վրա տուն. Ինձ սպասում են մեծ Fiat 130. Վարորդը ինձ հանձնել բանալիները, նշեց, ինձ ճիշտ ուղղություն և սողանքը կողքիս. Հետ իմ վարորդական նստավայր. Ապա մենք բոլորս ցրվել են տարբեր կողմեր:
  
  
  Անձրեւը դադարել է, և լանդշաֆտ засиял անիրական դեղին-կանաչ գույնով. Մեկ այս գույներով նկարների Constable. Դա մեկն էր շուրջ հեքիաթային տեսարան է коттеджами եւ հյուրանոցների ժամանակների Ռիչարդ Львиное ավելացնել փոխարժեքով: Նրան, զգացի, թե ինչպես իմ արյունը закипает այս ունիվերսալ զանգահարել. Սիրով. Խաչակրաց արշավանք. Նրա sel իր մեծ Ֆիատ, որ սպանել դրակոններ. Իմ հրացանը եւ стилет նոր Экскалибуром. Նրան մի մասն էր պատմության եւ արել պատմությունը ։ Նրան արդեն լսել եմ, կոտոշիկները, приветствующие իմ հայտնվելը. Այն, всепобеждающий հերոսը.
  
  
  Աստված իմ. Բայց: ի վերջո գործողությունների:
  
  
  Նրա մեքենան կայանել համար рощей, եւ շարունակել է ճանապարհը փոքր թփերի հետեւի կալվածքների. Դա ապաստան է, որը նրանք վարձել իր համար. Տուն ծղոտե տանիքի տակ, излучающий տարօրինակ մթնոլորտ. Եղել է շատ հանգիստ.
  
  
  Շատ հանգիստ.
  
  
  Նրա огляделся. Մի շարք հիմնական տուն կանգնած էին երկու փոքրիկ տնակի, հավասարապես տարօրինակ. Մոտակա եղել է մոտ քսան ярдах գլխավոր շենքի. Երկուսն էլ заколочены. Հետաքրքիր է, որ ըստ նրանց օգտագործել է Mays. Նա գրեթե համոզված է, որ նա այլևս չի օգտագործում այն.
  
  
  Այն անցել է մի ծառից մյուսին, եւ հասել է երկրորդ տուն: Այն ստացել է նաև տեսակետը подъездную հետեւել. Իմ հաջողությունը եղել է չափազանց լավ, որ ճշմարիտ է. Այնտեղ էին գտնվում մեքենա.
  
  
  Դա եղել է հին ամերիկյան ունիվերսալ. Այդ հին псевдодеревянные գնդակը Chevrolet 1952 թվականից ։ Միջքաղաքային տանիքի էր воткнуть ուղեբեռի. Եւ рыболовными снастями.
  
  
  Ուր էլ որ մենք գնացինք, նրանք չեն գնալ ձկնորսության. Բայց նրանք պատրաստվում են ինչ-որ տեղ մեկնել, իսկ ժամանել է ճիշտ ժամանակին.
  
  
  Այն ստացել է մեկ այլ տանը. Դուռը կողպված. Այն, այցելեցի ներս մտնել: մի բան, ըստ витражных պատուհանների. Նրա, հասել պատուհանում. Այն բացվեց. Կարող է լինել, շատ հեշտ. Այն պատրաստել է Вильгельмину եւ մտել է ներս մտնել ։
  
  
  Եթե այս խառնված ինչ-որ մեկը, բացի Мейса, ես էլ խնդիրները ։ Այդ հին половицы տալիս ինձ, երբ малейшем շարժման. Նրանք скрипели իմ մուտքով. Բայց եթե ինչ-որ բան եղել է, նա լուռ էր.
  
  
  Այն շարունակում է գնալ. Ստորին հարկում եղել է ընդամենը երկու սենյակ, եւ նրանք կարծես դատարկ է, շատ է դատարկ. Բուխարի էր увешан պղնձե горшками և մաքուր, բայց обгоревшей ճաղերի հետեւում:
  
  
  Իր բարձրացավ աստիճաններով:
  
  
  Բաղնիք.
  
  
  Դա ego-րդ տեղը домк. Մագնիտոֆոն Мейса դեռ պառկած է անկողնում. Հզոր binoculars դեռ торчал շուրջ պատուհաններ. Մահճակալ դին сплетение թերթերով. Mays և Pearson քնած է եղել: այստեղ հերթով. Անկյունում մի ցուցահանդեսը консервных բանկա. Թույլ հոտ էր գալիս ձկան դեռ կախված է օդում:
  
  
  Հետք պայքար չի եղել:
  
  
  Ինչ լավ լուրեր դա կարող է նշանակել. Ինչ-որ բան նրան ստիպել է om հեռանալ իր պաշտոնից ։ Բայց դա անպայման չի նշանակում, որ նրանք մեռած են:
  
  
  Նրան, նայեց binoculars. Նրան տեսել են, Չեն -, թե արդյոք տուն. Նա խոսել է երկու տղամարդկանց. Այն կարող է տեսնել om ոտքերը, բայց om անձանց չի երեւում. Նրա օգտվեց диктофоном փոխանցել հաղորդագրություն Դոլորեսը. Այս բան էր беспроводном շփման նա գեղեցկուհի է թեյի. Հետո նրան կրկին իջել է ներքեւ եւ բարձրացա պատուհանը.
  
  
  Моросящая եղանակը ։ Նրան, զգացի. Այն, մտածեցի, որ դա եղանակը ։ Բայց նորից, նրա, մտածեցի, որ դա կարող է լինել նախազգուշացում.
  
  
  Այն գլխավորում երկրորդ տունը. Նրան, ով թափել է ընդամենը հիմնական շենքին ։ Տախտակներ, որոնք խփվել են դուռը, պատռված է եղել. Նրա քամած Вильгельмину ու բացեց դուռը:
  
  
  Այն, որ ես այնտեղ տեսա, ստիպել է իմ ստամոքսը сжаться.
  
  
  Ամենուր արյուն էր. Հին փայտե հատակը էր пропитан դրանից окрасился է անպարկեշտ գույնը մահվան. Նա застыла միջեւ împunsături половиц. Սպիտակ բամբակե, կահույք էր перемазана էյ. Ժամեր-AX էին раздавленными. Ատրճանակ 38-րդ տրամաչափի են AX պառկած արյունլվա է, посыпанном ալյուր աթոռին. Ու կացին, ներկված է կարմիր գույնով, պառկած մոտ է բուխարի.
  
  
  Բուխարի.
  
  
  Նա դեռ այրվել. Դեռ տվել է ջերմություն. Է շարքի ճաղերի մոտ ընկած էին մի փունջ տաք մոխիր. Մի անկյունում, կողքին, խարույկի վրա, պառկել... ձեռքը: Նրա լսեցի շատ տարօրինակ աղմուկ, իսկ հետո հասկացա, որ ավելացնում է իր փսխում այս беспорядку.
  
  
  Ես գնացի խոհանոց ու բացեցի ծորակը, հետո плеснул սառը ջրով դեմքը եւ просунул ձեռքի տակ թակել. Իմ ականջները защипало. Նրա անջատեց ծորակ. Ինձ թվաց, որ ես ինչ-որ բան լսել է: Ձայնը. փայտե սեռի.
  
  
  
  
  Գլուխ 18
  
  
  
  
  Տարա ինձ պատմեց ավելի ուշ, բայց ես կարող եմ ասել և հիմա. Ճիշտ կարգով:
  
  
  Ռոսկո նա չի տեսել ։ Բայց оглядывалась. Նա գիտեր, որ նա կա. Ինձ հետ. Ռեստորանում. Նա մտավ Հասարակության մեջ Фезерстоуна, ինչպես եւ նախատեսվում էր, ժամը 14:30-ին: Պարանոցի մոտ нах էր թել մարգարիտների, որն ունակ է փոխանցել ցանկացած խոսակցություն շառավղով, հինգ մետր нах է խողովակի միջոցով փողոցը ։ Պայուսակում нах էր նույն ձայնագրիչ, որը նա օգտագործել է նախօրեին:
  
  
  Տարա է զգում լավ.
  
  
  Ադմինիստրատոր նկատել է, մի քիչ բորբոքված է, որ Տարա է եկել շատ վաղ է: Pam Ձին իրականացրել է իր նույն սենյակում սպասում երկրորդ հարկում է, որ երեկ, եւ առաջարկել է էյ, մեկ բաժակ թեյ. Նա թողեց նրա, պետք է ուսումնասիրել դրանք նույն տեղեկամատյանները.
  
  
  Այս անգամ Տարա է վերցրել մի բաժակ թեյ. Նրան սկսել է հաճելի բուրմունք դարչինի. Նա окунула մատը հեղուկ և слизнула այն. Իմ աղջիկը ստացել հնգյակում քիմիայի հենց այնպես չէր ։ — Թեյ, — շշնջաց նա жемчугу եւ "Sonny", — լցված метаквалоном. Նա հաշվարկել է, որ մոտ հինգ հարյուր մգ. Այս բժշկությունը հնարավորություն է տալիս ձեզ այն, ինչ նրանք անվանում են "լավ է պատրաստված". Մի կողմից, մի զգացում քնկոտություն, մյուս զգացում приподнятости. Ինչ վերաբերում է հարվածում է, ապա նա կարող է սպանել ձեզ երկու ձեւերով. Բուն դեղը, կամ բացակայությունը, ապա այդ դեղամիջոցի ընդունումը. Ելքերի ախտանիշները նման են ախտանիշների էպիլեպսիայով — մի քանի օր հարձակումները, որոնք կարող են ավարտվել ամբողջական կոլապս: մահ. Այդ մարդիկ այստեղ գիտեին, թե ինչ են անում. Այդ հինգ հարյուր մգ բավական էր, որ քանդել ձեզ գլխին ։ Համենայնդեպս, բավական է, որպեսզի ստիպի ձեզ մտածել, որ ձեր մորաքույրը Миртл восстала շուրջ մահացած.
  
  
  Տարա вылила բովանդակությունը բաժակ մեկ այդ լյան pots. Եթե այս լիանա պատշաճ կերպով արմատացած է երկրի վրա, նա հաստատ զվարճացել է ։
  
  
  Նա կրկին գաղտագողի անցնել դուրս եկավ միջանցք, եւ կրկին իր, չկար մեկը, կանգնեցնել: Նա բարձրացավ աստիճաններով վերին հարկում. Երկու օր վարել է սենյակի շենքի առջեւ. Մեկ է այդ սենյակ, որ Պարգեւ. Նա փակեց աչքերը եւ փորձեց ներկայացնել պատուհանը, որը նրա էյ նշել է. Ես կանգնած տուն, նա աջ нах. Նշանակում է, որ դա պետք է լինի դուռ ձախ կողմում.
  
  
  Նա постучала դուռը ։
  
  
  Ձայնը Ալիսայի աբսուրդ է վատ: "Մուտք".
  
  
  Էլիս Фезерстоун պառկել անկողնում կապույտ մետաքսե պիժամա, որը թաքցված էր սոխի միջեւ հինգ հետ մետաքս cushions հետ набивным տեսակը. Էլիս Фезерстоун նայեց շատ առողջ. Փոքրիկ бисеринки բանկի հանդես են եկել մոտ нах ճակատին, և նա обмахнулась արևելյան երկրպագու. Նրա մոխրագույն мелированные մազերը էին խոնավ է затылке, իսկ աշակերտների նրա աչքերը նեղացրել է մինչև булавочных է թերթը ։ Նա հիշեցրել է Տարայի неряшливую թագուհուն ՝ Alice է wonderland.
  
  
  Էլիս Фезерстоун էր нагружена թմրանյութերի. Եւ դա զգալիորեն հեշտացրել է աշխատանքը Տարայի. Էյ, ընդհանրապես պետք չէ անհանգստանալ, տրամաբանական звучащем արդարացում. Էլիս էր հեռու է տրամաբանությունից, այս պահին. Նա որտեղ որ է սահմանային գոտում, որտեղ միակ նախադասությունը անհեթեթություն է, իսկ տրամաբանությունը ծնում է շփոթության մեջ է գցում ։
  
  
  Նա սկսել է խոսել հանգիստ ձայնով ։ Ինչ-ինչ պատճառներով նա կարծում է, որ " էյ-վեց տարի, իսկ Տարա — ee մայրը: Իսկապես, կան դեղեր, որոնք կարող են ստիպել ձեզ այդպես մտածել. Հաշիշ արդեն շատ բան կարող, բայց նրանք, բաներ, որոնք глотаешь, нюхаешь կամ вкалываешь, միայն լավ добивают գործը: Բայց, հնարավոր է, որ դա պարզապես քողարկման "Ասել իր մորը" զանգել-ին զանգ. Համենայն դեպս, Տարա չի отставала և խաղացել է Մայրը:
  
  
  Մայրը հյուրանոցի իմանալ բոլոր մասին Яне. Մայրը չի վստահում Հունվարի այնպես, ինչպես վստահում հայրը: Ալիսա ասել է, որ ինքն այդպես չի արել.
  
  
  Յան էր թունդ даосом. Բայց Յան փոխվել ։ Ալիսա չգիտեր, թե ինչու: Նա պարզապես այդպես է զգում. Ալիսա սիրում է զգում. Եւս нах էր հաճելի է շփվել teddy մկնիկը. Միթե Պն-ն չի հյուրանոց դա տեսնել?
  
  
  Ավելի ուշ, ասել է հոգնել է ։ Իսկ թե ինչպես են այդ Յան?
  
  
  Դե ինչ, շուրջ հինգ տարի առաջ, ըստ посмертному խորհրդին պապի, Յան ստանձնել կառավարումը: Ամեն ինչ լավ էր ընթանում մինչև երկու տարի առաջ ։ Այնուհետեւ նա աշխատանքից ազատել է այս ամբողջ հին անձնակազմը և նշանակել է նոր անձնակազմ: Նրանք էլ даосы, - ասել է նա: Բայց այնուամենայնիվ... Պարգեւ նրանք շատ դուր եկավ. Իհարկե, ոչ ։ Pam Ձի, Pin-Ը. Իսկ հետո четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Այս չորս երիտասարդին, որ բոլորը նման են միմյանց վրա, միմյանց. Բոլոր om խոսքով, միայն մեկ շուրջը նրանց, գնաց որս. Ոչ, չէի կարող ։ Ոչ թե որս է, նա իր taunting... Ալիսա սկսել է արտասվել ։ Հնարավոր է, որ նա ցանկացել է իր գզել.
  
  
  Տարա ասել է, որ Մայրը կպաշտպանի ee. Ալիսա դադարեց լաց. Նա սկսել է երգել. Տարա բարձրացրեց աչքերը և նայեց ժամերին: Մի հինգ երկու. Էյ, պետք էր արագ վերադառնալ, քանի դեռ նրա սպասել սպասասրահում. Բայց ինչ վերաբերում է այն четверняшек? Էլիս ասել է, թե ուրիշ բան? Ալիսա кивнула. Նա хихикнула. Նրանք երեք եղբայր են, և այդ եղբայրներ խաչատուր. Նրանք նման են այդ четверняшек. Ստացվում է, որ նրանք յոթնյակ երեխաներն..., թե ՞ ոչ ։ Ալիսա միայն շարունակում հռհռալ. Նախ եռյակ. Հետո четверня... Ալիսա միայն շարունակում հռհռալ. Այնտեղ էին Chen-արդյոք Հուն Լո, որոնք ինչ-որ տեղ Իռլանդիայում. Կամ Իսլանդիայում ։ Կամ ինչ-որ տեղ ։ Իսկ Պենն էր Արդյոք, օդաչուն ։ Ալիսա замахала ձեռքերով ։ Նա եղել է Ամերիկայում. Ինչպես հետո է եղել, հետո եղել է, — Alice էր համարում մատների վրա, — Доупи, Шизи եւ Doe. Նա хихикнула. Բայց նրանք անցել է մի քանի շաբաթ. Նրանք գնացին Ամերիկա Pam Ձին. Հանդիպել կախարդ. Չկա, որ հանդիպել է այդ пресвитерианцем. Խոսել է լրագրողների հետ. Է գնալ ատամնաբույժի. Եփել այն. Մաքուր, մաքուր. Դե, նա չի հիշում էր.
  
  
  Տարա մտածում. Այնպես որ, նրանք գնացին մի քանի շաբաթ: Է... է նախագահին! Այն պետք է լինի այսպես. Նրանք գնում նրանց ընդառաջ ։
  
  
  Եղել է երկու րոպե երրորդ. Տարա քամած ձեռքը Ալիսան: — Դա բոլոր եղբայրները, որոնց դու գիտես? նա հարցրեց.
  
  
  'Oi. ոչ, — ասաց Ալիսա. 'Դեռ շատ են ։ Սա շատ մեծ ընտանիքը ։ Բայց մնացածը ինչ-որ տեղ հեռու. Ալիսա դադարել է мычать.
  
  
  - Դու վստահ եմ? - խստորեն հարցրեց Տարա. "Դուք ոչ եք գնալ դրախտ, եթե դու ստել".
  
  
  Էլիս նայեց սթափ չէի. "Համենայն դեպս, այդպես է, - ասում է Յան. Նա ասում է, որ մնացած որոշ ժամանակ մնալու է տանը, եւ որ մենք պետք է դուրս բերել om այնտեղից. Այնպես որ, երբ Pam Ձի, իսկ մյուսները գնում են, այստեղ գալիս են նորերը: Oh, անկեղծ, մայրը. Սա այն է, ինչ նա ասել է.' Ալիսա ազնվորեն փորձել է iso բոլոր ուժերի համար:
  
  
  Տարա ՝ կանգնում է. — Դե ինչ, սիրելի ՛ ս, — ասել է նա: - Ինձ համար հիմա ժամանակն է գնալու, իսկ դու լավ աղջիկ է, և... - նա փորձել է գալ, ասել է, որ ինչ-որ բան է-mothering, - այժմ պարտաճանաչ ուտել իր cashew, և շուտով նրան նորից պետք է ձեզ հետ. Տարա փակել է իր հետեւից դուռը եւ խորապես вздохнула. "Դուք լսել այն, խելոք", - ասել է նա իր ожерелью. "Հիմա Ամերիկայում կա միայն մեկը. Եւ դա օդաչուն ։ Թվում է, ուղղաթիռի օդաչուն. Իսկ գուցե նա убился դրա հետ մեկտեղ թեժանում են, որոնց նա սպանել ։ Նա արել է դադար, ապա չէր կարող ավելացնել: — Ու դու ուզում է, որ եղել է այստեղ: haha.
  
  
  Նա ժպտաց և նահանջել է աստիճաններից. Ներքեւի աստիճանների, ճանապարհին վեր, Pam էին Ձի ու Երազ Pin. Նրանք նայում сердитыми. Շատ չար.
  
  
  Մոտ Pam Kona ձեռքին էր ասեղ համար subcutaneous ներարկման.
  
  
  Այն ամենը, ինչ կարող է ասել Տարա էր: "Այո" ։ Նիկ.'
  
  
  
  
  Գլուխ 19
  
  
  
  
  Եթե դուք ամբողջ կյանքում փորձում է զինվել ընդդեմ օրվա խմբին, այս խմբին կգա.
  
  
  Նրա ատրճանակը դրել կողքին լվացարանը, եւ ձայնը. սեռից ինձ սուզվել նրան. Այն ուշացել է ։ Դանակ пронесся սենյակում, пришпилив իմ ձեռքը խորտակվել, ինչպես նոր բատերֆլայ հավաքածուի մեջ.
  
  
  "Լավ Է, Carter. Կամաց-կամաց повернись".
  
  
  Om եղել են երեքը: Սա ոչ թե "նրանք", որտեղ նրան սպասում. Նրանք նայում են որպես երեք տեղական իվանովի. Super առագաստանավ. Om swedes եւ haircuts, արդեն տասը տարի om փոքր է, իսկ накачанные մկանները չեն вязались ժամանակակից հագուստի. Նրանք մոտեցան ինձ զենքով պատրաստ. Առջևում պարագլուխը.
  
  
  — Ձեռքերը գլխի համար, — ասել է նա:
  
  
  Նրա շրջել ego վերեւից ներքեւ. Միակ լավ բանը են nen էր ego կոստյում. "Նրա հյուրանոց էր բարձրացնել ձեռքերը, — ասացի ես, — բայց ես տեխնիկական խնդիր է" ։ Նրա նշել է դանակ, դեռ прижатый իմ ձեռքը.
  
  
  Նա դիմել է մեկի շուրջ իրենց արբանյակների. — Джайлз, — ասել է նա: Խնդրում ենք որոշել, сэру. Джайлз մոտեցավ ինձ ու քաշեց դանակ: Իմ արյունը пузырилась. Джайлз обыскал ինձ. Նա գտել է стилет, բայց չի մոտեցել է գազի կոշտության. Նրան, հավանաբար, չի ego ճաշակի.
  
  
  Джайлз ժպտաց. Շատ վստահ. — Լավ, շեֆը. Այն մաքուր.
  
  
  "Այդ ժամանակ դուք հետ Ռոբի առնում ego տուն".
  
  
  Джайлз եւ Ռոբի վերցրել են իմ ձեռքերը, և մի զույգ ատրճանակ, прижатых իմ շրջանային ողնաշարի, ինձ веления տուն.
  
  
  Դրանում ոչ մի կասկած չկա. Մեր օրերում դրանց շուրջ ստացվում լավագույն մարդասպան. Бангел, Линь Jing, իսկ հիմա, եւ այդ գոլորշու, իրոք, գերազանցել են իրենց քաղաքավարության. Vin Ժամանակ էր hema-որ բան այլ. Երբ նրան միացել են նրան սենյակում, նա տվել է ինձ убийственным հայացքով և рявкнул վիճակում է: "Տնկել ego". Նրանք ստիպեցին ինձ աթոռին. Ամեն իմ ուսին ու քաշեց նրա վրա: նրա սողանքը. Винг դեմքով պատասխանեց. Գլխավոր ոճրագործ էլ sel. Այն եղել է այլ գրադարանում, обшитой փայտե վահանակների. Միայն նա չի եղել նման մեծ, ինչպես Nassau. Եւ պատուհաններ, բաց էին. Բացի այդ, Չեն-արդյոք էլ այստեղ չի եղել ։
  
  
  Винг անցել է սենյակ; ինչպես շարժվող սարը, теребил սիգարետ трехпалой ձեռքով ։ Նրա հիշեց ավելի երջանիկ ժամանակներում. — Դու մեզ շատ է ձանձրացրել, Carter, — ասաց նա վերջապես. Ego ձայնը բարձր է եղել եւ շփվելու. — Բացի այդ, դուք միշտ եղել է հիմար.
  
  
  Ես չեմ պատրաստվում պատասխանել այս ազնիվ. Այն ամենը, ինչ ես արել, այն բարձրացրել է հոնք. Բացի այդ, ոչ մի փիղ չի կարող խանգարել նրան էր ասել ինձ, որ ես հիմար.
  
  
  "Ես մտածեցի, որ մեզ հետևում են քո ընկերները այն փոքրիկ տնակում, որպեսզի դու վերջապես կարող են մեզ բռնել". Նա ժպտաց. Ամեն դեպքում, նա сморщил շուրթերը. — Իրականում delle... ամեն ինչ ճիշտ հակառակը. Մենք աչք կդիմավորեն ձեր ընկերներին, եւ մենք գիտեինք, որ դա մեզ տանելու է դեպի ձեզ. Համենայնդեպս, մենք պատրաստ ենք ձեր այցի.
  
  
  Նա ճիշտ էր. Նա եղել է հիմար. Նրա հայտնվել է om թակարդ է բաց աչքերով. Բայց մյուս կողմից AH գիտեինք, որտեղ նրան. Եւ Винь-Ի, ավելի լավ գիտեր, որ նրանք դա գիտեին... Նա կանգնեց աթոռին: Նա բացեց արկղը. "Եթե դուք կարծում եք, որ ձեր ընկերները ձեզ կօգնեն..." նա մեկնեց մի փոքր аудиокассету. — Մենք խնդրել ենք ձեր գործակալի Мейса անել վերջին հաղորդագրությունը. Արդարության костя, նա երեք. Մենք չենք հյուրանոցներ նման повторяющегося հաղորդագրություններ, որը заманило էլ այստեղ մնացած ինչպես է այն заманило ձեզ. Նա է դրել кассету մի փոքր շարժական ձայնագրիչը. "Այն ժամանակ որպես երրորդ հաղորդագրություն կսկսի կրկնվեն, մենք այլևս այստեղ": Նա կրկին շրջվում է ինձ. "Ես մտածեցի, որ դուք կարող է լինել հետաքրքիր է լսել պաշտոնական օծման այն է, որ այստեղ տեղի է ունեցել այսօր":
  
  
  Նա սեղմեց կոճակը, և Mays սկսել է իր հետմահու զեկույցը:
  
  
  — Կներեք, ես գնացել եմ ձկնորսության. Չի կերեք սնունդ. Վթարի է ենթարկվել մանկական դեռ համեղ. Արագ распробовал, արագ տխրել. Օ՜.'
  
  
  Մի պահ նրա մտածեցի, որ Mays սխալվել, բայց շատ արագ աղոթել, որ նա ներել է ինձ, որտեղ էլ նա էր մեզ այս պահին մշուշում.
  
  
  Mays չի շեղվել. Դե ինչ.
  
  
  Սովորական փակումը ' "թել հաղորդագրությունները".
  
  
  "Ծրագրի" նշանակում է, որ հաղորդագրությունը դահլիճում կոդը. Պարզ կոդ արագ փոխանցման հաղորդագրությունները. Հետ միասին առաջին տառերով միշտ պետք է վերցնել հետեւյալ չորրորդ բառը. Նրա отсчитал. Հաղորդագրություն Мейса էր մեզ համար: "Կներեք ։ Eda փչացված է ։ Արագ!'
  
  
  Reinforcements կժամանի այն պահին, երբ պետք է խաղալ նվագախումբը: Մանկապարտեզ է, թե ոչ: Այն կարող է ապավինել ժամ.
  
  
  Թեւը повернулось է գլխավոր злодею. — Cornelius, — ասել է նա: "Հիմա տեղադրեք այս ժապավենը".
  
  
  Cornelius վերցրել кассету եւ դուրս եկավ միջոցով սենյակում.
  
  
  — Իսկ հիմա, Carter... հիմա, երբ դու այնպես որ, մեզ օգնեց, նրա окажу քեզ ծառայություն... Позови Չեն-արդյոք, — ասել է նա Джайлзу.
  
  
  Джайлз հեռացել ։ 'Լավ է ։ Որ դուք իրականում delle հյուրանոցների իմանալ մեր մասին?
  
  
  Նա перебрал ողջ զինանոցը ՝ гримас եւ смешков, մինչեւ գտել է ռևմատիզմի. — Դուք հյուրանոցների, իմանալ, թե որտեղից է շտաբի, այնպես չէ ՞ ։ Եւ հիմա, — ասաց նա, երբ Джайлз եւ Չեն-արդյոք մտել են սենյակ, հենց այնտեղ էլ մենք այն կտանենք նրանց տուն ձեզ.
  
  
  Նրան, նայեց Չեն - ։
  
  
  Որ ինձ թվաց նվազ գրավիչ է nen, քանի որ դա ասեղներ subcutaneous ներարկում է ego ձեռքը.
  
  
  Ժամանակ ինչ-որ բան փորձում էր, իր ձեռնարկել եւս մեկ անհաջող փորձ вцепиться эму կոկորդը, բայց Ռոբի եւ Джайлз ինձ опередили. Ինձ отшвырнули առաջ աթոռին ։ Հարված ծնոտի, որը կարծես նոկաուտի իմ բոլոր կապարակնիքները շուրջ ատամները. Գինիների մոտեցել եւ հարվածել է ինձ: Ամեն ինչ տեղի ունեցավ շատ արագ. Джайлз եւ Ռոբի պահել ինձ. Չեն-արդյոք закатал ինձ թեւ. Այն, դերձակ տանի, ոչինչ չեմ կարող անել. Մեկ արագ շարժման ասեղ անհետացել է իմ ձեռքը.
  
  
  Նրանք պահում ինձ այնպես են մի քանի րոպե. Անցել են երկրորդ, կարող է լինել. Կամ ժամերին: Իր ավելի ոչինչ չգիտեմ ։ Cornelius վերադարձել է և ասել է, որ խզել է ժապավենը է ներդիրում. Նա ասել է, որ զղջում է. Vin Ընթացքում հայհոյել է եւ ուզում է, սոսինձ, ամրագրել այն. Նա դիմել է Корнелиусу, եւ ասաց, "քո սիրելի շան լակոտ. Առաջ.' Իսկ հետո ego դեմքը կարմրել է ճիգից. Կարմիր վարդ. Petals բացահայտվում, եւ մեկ-մեկ ընկնում է հատակին. Նա սիրում է ինձ, նա ինձ չի սիրում...
  
  
  — Капулетти, — ասել է Джайлз. Նա ժպտում էր: Հաստ ջրի բզեզ բարձրացա iso rta. Նրան փորձել է օտարել ego ձեռքով ։ Է մնալ առավելագույնս շրջահայաց.
  
  
  Դա եղել է կորցրած խաղ.
  
  
  Ես пересохло բերանը. Նրա փորձեց կանգնել. Սակայն, պարզվում է, չի գիտեր, թե ինչպես դա անել. Նրան, նայեց իր բալետային հողաթափեր. Սխալ երկուսն էլ վերջ бинокля. Նրանք հեռու. Բայց ամուսնանալ. Դա եղել է գեղեցիկ. Նրանք ոսկի. Նրանք светились.
  
  
  
  
  Գլուխ 20
  
  
  
  
  Հաջորդ ժամանակահատվածում եղել է մշտական մղձավանջ է ։ Ես չեմ հիշում, թե քանի ժամ կամ օր այն շարունակվել է. Այլեւս ոչ մի տարբերություն, ոչ մի կերպ չի երբ և գիշերը, միջեւ քնած եւ վիճակների ՝ արթնության. Երազում ձեզ երբեմն հետապնդում են տեսիլքներ. Քեզ ծիծաղում ամբողջ բազմությունը. Մայթերը crack եւ извергаются рвотной փրփուր. Բայց դու открываешь աչքերը, качаешь գլխին ու կրկին տեսնում են իրենց ծանոթ ոտքը մահճակալներ, задернутые վարագույրներ, վերնաշապիկ, որը դուք նետել է հատակին անցյալ գիշեր. Դուք չափել իր ողջամտությունն իր ոտքը, հանգստացնող հակադրություն իրականության մեջ ։
  
  
  Միայն իրականության ինձ համար չի եղել ։
  
  
  Երբ նա բացել է աչքերը, տեսել է դրա այլ տեսիլքներ. Смеющиеся mirrored անձանց: Калейдоскопические տեսակները. Փոփոխվող, լայն, դանդաղ շարժվող տիեզերքը միաձուլման ձեւերի եւ գույների փոփոխությունից. Առասպելական արարածներ եւ անհնար իրադարձությունները ։ Իմ երազներում Տարա շարունակել է վերադառնալ. Ee մազերը կանաչ. Ee աչքերը վայրի. Մի անգամ նա քամած ինձ ձեռքը այնպես, որ потекла արյունը. Մի օր նրան պահել է իր ձեռքում է, եւ նա հեծկլտում մի ամբողջ հավերժություն.
  
  
  Կամաց-կամաց երազներ անցնում ։ Դարձել է պակաս սարսափելի է: Իմ նպատակն է վերածվել մեկ սպիտակ դատարկ էկրանին. Առանց պատկերների. Առանց մտքերը. Մի օր նրան բացել աչքերը և մտածում է "ինքնաթիռ". Է եղել ինքնաթիռում. Փորձ է բռնել այդ բառը իր ընկալման ուղարկվել է ինձ ետ է խորը, անհանգիստ քուն.
  
  
  Էր մեքենայի մեջ: Այն նայում է պատուհանից մեքենաներ. Նրան կրկին փակեց աչքերը":
  
  
  Երբ նորից նայեցի, տեսարան էր նույնը ։ Երկինք էր կապույտ. Խոտ էր դեռ կանաչ. Ավտոբուսը դուրս չի փոխել ձեւը եւ չի փոխել գույն. Է շրջանառության մեջ էր մի քանի բառացիորեն. Բայց ես չէի կարող տեսնել, թե ինչ է դա. Դա անհեթեթություն է, դա եղել է նիշ. Նրա ցնցվեցի ։ Այն, ինչ նրանք ինձ հետ մեզ արել են, ինչ drugs մեզ տալիս էին, ես չէի կարող է կարդալ!
  
  
  Նրան, նայեց մյուս կողմ և զգուշորեն, հետ полуоткрытыми աչքերով, оглядел մեքենան ։ Այն էր, chained է լինում ինչ-որ մեկին իմ աջ. Նրա դա զգացել. Բայց նրան առայժմ չի պատրաստվում նայել ego կողմը ։ Նրա հյուրանոց, որպեսզի նրանք իմանան, որ ես արդեն արթնացել է.
  
  
  Մեքենան լիմուզին. Переднее նստատեղի էր թաքնված է աչքերով ծանր գորշ занавеской. Չի եղել մեզ, ձայնի, բացի ձայնի շարժիչի և ձայնային ճանապարհները ։ Նա, ով նստած էր իմ կողքին, չի եղել болтливым. Նրա դանդաղ наклонил գլուխը աջ ու նայեց իր ընկերությանը прищуренным հայացքով: Ինձ ընդհանրապես պետք է լինի այնքան զգույշ. Նա քնում է. Նիհար, жилистый ։ Կարծում եմ, вьетнамец. Բժիշկը կամ ասիստենտ սպիտակ բժշկական խալաթով. Չկա ։ Ամենայն հավանականությամբ, դա պարզապես հերթական գործակալ ԿԱՆՆ, наряженный խաղալ բժիշկ.
  
  
  Նրա փորձեցի դուռը. Off. Համար estestvenno.
  
  
  Այն նորից նայեց պատուհանից դուրս. Ավտոբուս էր դեռ առջևում մեզ. Այն դեռ կարող է կարդալ, բայց այն, ինչ գրված էր այդ ավտոբուսով, եղել է անլսելի. Այն գրված է եղել արեւելյան տառերով ։
  
  
  Մենք որոտացել է կամուրջ. Այլ տրանսպորտային միջոցների ճանապարհի վրա են տրոլեյբուս եւ հեծանիվներ. Միայն մեկ այլ մեքենա ։ Եւս մեկ լիմուզին. Նա մեքենայով ետեւում.
  
  
  Նա կրկին նայեց դուրս. Ես չգիտեմ, թե ինչպես երկար глядел. Հաջորդ բանը, որ ես տեսա, եղել փ քաղաքի. Աղմկարար աղբյուր, մարդիկ հեծանիվների. Воловьи повозки և ամենուր մարդիկ կանաչ ձեւով եւ соломенных գլխարկներ. Նրա նայեց mimmo իր քնած պահակին պատուհանի աջ նրան. Նրան տեսել մոսկովյան դարպասներ". Բոլոր այդ դարպասները: Որտեղից կարող եմ իմանալ? Ինչ-որ բան վերադարձավ. Նա կրկին նայեց սեփական պատուհան. Ընդհակառակը, հյուրանոցի շենքի տանիքի վրա, նրան տեսավ այն, ինչը ցանկանում էր: Մեծ գունավոր դիմանկարը Շի, 40 քմ.
  
  
  Միայն շենքը պատկանել է вьетнамскому պետական բանկին: Քաղաքը Հանոյում. Vin Ժամանակ տարել ինձ Hanoi.
  
  
  Նրա огляделся հետ удвоенным հետաքրքրությամբ. Նրան ոչ տեսել եմ, Հանոյ ութ տարի ժամկետով: Մի քանի շենքերի խոսել պատերազմի մասին, բայց վնաս են ոչ այնքան wouldnt մեծ.
  
  
  Հանոյ գեղեցիկ քաղաք է ։
  
  
  Քաղաքը երկար тенистых դրոշի, усеянных այստեղ ու այնտեղ հին ֆրանսիական колониальными особняками. Բուդդայական հուշարձանները, չինական տաճարներ. Կարմիր գետ թափանցիկ եւ մաքուր, եւ джонки իր ափերում ծույլ գլորում կապույտ & nb. Զարմանալի է, բայց билбордах ոչ հակաամերիկյան կարգախոսներից պետք է հրաժարվել ։ Որեւէ նշան է ատելության. Այդ մարդիկ ատում են.
  
  
  Դա սխալ վերաբերմունքը պատերազմի: Դուք ատում, իսկ հետո, անմիջապես մտածում եք, որ այլ ատում են ձեզ: Մի բան, որի մասին պետք է մտածել. Բայց, նախ, նա չի կարող լավ մտածել. Երկրորդ, նրա գործակալ AX. Չէ որ նրանք չեն մտածում. Բայց om պատրաստում են պատերազմի ։
  
  
  Մի կողմ ճանապարհի այլ լիմուզին մոտեցել է թափել. Նրա այցելեցի մի շող է ներս մտնել ։ Հետեւի ապակու էին վարագույրներ. Սակայն առաջ Չեն-արդյոք նստած է եղել վարորդի կողքին. Չեն -, թե արդյոք տեսել է ինձ տեսել է, որ ես չէի քնում. Նա հրահրում է վարորդին, ով քաշեց մի ազդանշան.
  
  
  Իմ բժիշկը արթուն. Նրա լքել է նրան ապշեցրել է, վախեցած նայում է այն, ինչ պետք է լիներ վերջին մի քանի օրվա ընթացքում: — Ռեգբի, — ասացի ես: "Լավ գնդակը..."
  
  
  Նա ժպտում էր: — Ոչ մի իմաստ. Carter. Դուք չեք մասնակցել, դա դեղամիջոց է արդեն քսանչորս ժամ: Ազդեցություն ավարտվել է: Դու արդեն քնած մնալու պատճառով ուշացել է բոլոր անընդմեջ. Իսկ այդ Ն-2 բացարձակապես ոչ մի կողմնակի բարդություններ".
  
  
  Նա նայեց ինձ оценивающе. "Լավ փորձ է".
  
  
  Նա էր, Աստված գիտի թե ինչու, ամերիկացի ։ Համենայնդեպս, նա ասում էր, թե ինչպես մեկ, շուրջ ամերիկացիների. Բայց ուրիշ? Կամ թշնամին?
  
  
  "Ինչպես... ինչպես երկար դրա տակ էր sails?"
  
  
  — Իսկ, — ասել է նա: "Դա գաղտնի տեղեկատվություն: Ասենք, որ... Բավական երկար ժամանակ է, որ մատուցել է ձեզ այստեղ. Եւ մի հարցրեք ինձ, թե որտեղ է դա "այստեղ":
  
  
  — Hanoi, — ասացի ես:
  
  
  Ego ընկերական արտահայտությունը վերացել է: Ego աչքերը նեղացրել. Նա սեղմել է կոճակը, եւ պատուհան համար առջեւի նստավայր опустилось. — Պարոն Винг, — ասել է նա: "Քո կալանավորը արթուն".
  
  
  Վարագույրներ отодвинулись. Հայտնվել է հարթ դեմքը Vin, обрезанное մոտ պարանոցի պատուհանը ժամկետում. Նա նման էր մի սարսափելի խամաճիկ. Նա նայեց ինձ և зарычал.
  
  
  "Թվում է, նա մտածում է, որ մենք Հանոյում".
  
  
  — Օ՜, — ասաց Винг. Այնուհետեւ նա դեմքով պատասխանեց. — Այո, Hanoi. Դուք կտեսնեք, որ դա կա? Նա նշել է, որ մի խումբ գորշ շենքերը. "Մենք Դե".
  
  
  Ես աշխատում եմ ֆրանսիական բանտը ։ Նաեւ հայտնի անվան տակ, Հանոյ Հիլթոնը. Վայրն է, որտեղ պահվում են մեր ռազմագերիների.
  
  
  — Անկասկած, դուք լսել պատմության այդ տեղում, — ասաց նա: — Բայց դուք կգտնեք, որ բանտը, որը մենք ձեզ ուղարկում, շատ... բոլորովին այլ է ։ Չնայած նրան չեմ տեսնում պատճառներ, թե ինչու դուք պետք է իմանալ, թե որտեղ է նա դահլիճում ։ Նա սեղմեց կոճակը, և վարագույրները նորից փակվել են, загораживая ինձ ակնարկ.
  
  
  — Դոկտոր Куой? Ուրեմն, դա իսկական բժիշկ. Համար հիմար մեր միստր Քարտերը, այնպես wouldnt հիմար. Նույնիսկ առանց լավ հարցում է, նա միևնույն է կարող է հաշվարկել իր ուղղությունը եւ ժամանակը. Չէ որ նա հետ է վերադարձել, սակայն նրան այդպես եմ կարծում... միգուցե մեկ ներարկումը".
  
  
  Այդ խոսքերի ժամանակ ես задрожали ձեռքերը. Այն ոչ մի կերպ չի կարող կանգնեցնել սարսուռ. Մեզ զգացում, սրտխառնոց իմ աղիքներ. Ես չէի կարող հիշել է, որ ինքը դեղ էր առաջացնում զգացմունքները. Բայց, հնարավոր է, որ իմ մարմինը արել է դա ինքնին. Куой նայեց ինձ ու նորից ժպտաց. Ego գերազանցության զգացումը վերականգնվել է: — Մի անհանգստացեք, պարոն Քարտերը: Այս ներարկումը պարզապես усыпит ձեզ. Չկա, կլինի ավելի վատ երազներ. Ոչ մի վտանգավոր բան. Մենք ուզում ենք, որ դուք պետք է թարմ, ինչպես երիցուկ, ինչպես մենք ստանում ենք, որ.
  
  
  Ես ունեի մի փոքր ընտրություն. անիծված Յիսուս.
  
  
  Եւս մեկ ներարկումը:
  
  
  Կրկին անապատ.
  
  
  
  
  Գլուխ 21
  
  
  
  
  Երբ արթնացա, մութ էր ։ Նրա պառկել է ինչ-որ փափուկ. Օդը լցված բույրով վիտեկ. Послышался թույլ է, հանգստացնող դղրդյուն. Рефлекторное նրան, նայեց ժամերին: Իհարկե, ինձ մոտ, այլեւս ոչ ժամյա. Նրանք վերցրել են om ես վաղուց. Երբ подействовал անզգայացման.
  
  
  Նրա шталь կողմնորոշվել: Նրա պառկած է հատակին վրա փափուկ матрасе, накрытый բամբակյա սավան. Սենյակում լուսաբանել ուշ մթնշաղ, եւ վաղ աստղ, сиявшие միջոցով vents. Եղել է breeze. Դա իր հետ բերեց աղմուկ.
  
  
  Դա չի եղել աղմուկով. Դա եղել է երգը. Ցածր մաքուր խառնուրդ հարյուր տղամարդկանց ձայն, слившихся մեկ առաջարկ Մասին "Tao; մասին Tao.
  
  
  Սենյակը մեծ էր. Խղճուկ կահավորված է, բայց հարմար է: Հավաքածու էլեկտրական լամպ: Աթոռ չի եղել, բայց հատակին փռված էին piles է բարձերի; հատակը ծածկված է ткаными циновками. Մյուս ավարտին սենյակում կանգնած է եղել եւս մեկ դոշակ եւս մեկ փունջ բարձեր.
  
  
  Բայց ' ոչ ։ Սա ոչ թե բարձեր. Այնտեղ էին Տարա.
  
  
  Նա չի շարժվում. Նա դեռ քնած. Կամ նա դեռ եղել է ազդեցության տակ քնաբեր դեղ.
  
  
  Նրա կանգնեց եւ տեղի է ունեցել մեկ այլ ниткой սենյակում. Ինձ դեռ դողում էր. Նրա անդրադարձել է նրա ուսին. Նա իսկական. — Տարա?
  
  
  Նա застонала, շրջվել է և уткнулась անձի դոշակ.
  
  
  — Տարա, — կրկնել այն. Նա wildly замотала գլխին. — Ոչ, ոչ, խնդրում եմ, — ասաց նա:
  
  
  Նրա тряс նրա ուսին, առաջ ու ետ. "Տարա". Նա բացեց աչքերը: հանկարծ, հանկարծ. Լայնորեն открытыла. Նա պարզապես նայեց ինձ. Մեզ թեթեւացնելու համար, մեր արձագանքը, մեր ճանաչելու.
  
  
  Ee կարծիքով մտահոգված էր. Վերջապես նրա շուրթերը шевельнулись. — N-Նիկ? ասել է նա մեղմ.
  
  
  Այն, ինչ նրանք մեզ համար արեցին նրա հետ վերջին մի քանի օրերի ընթացքում, դա չի փոխել այն ։ Ամեն ինչ եղել է հենց նրանով, որ ես տեսել եմ վերջին անգամ. Կանաչ աչքեր, сканировавшие ինձ, եղել է լայնորեն բացահայտվեն եւ блестели. Նրան չի եղել սեւ գծեր հիվանդությունից, որը նա տեղափոխել է. Նույնիսկ պեպենները դեռ ցրված ee անձին:
  
  
  Նա բարձրացրել է դեմքը ու իր վրա է վերցրել ձեռքս; դանդաղ пробежался իմ ուսին է, պարանոցի եւ cheeks. Քանի որ, եթե նա հյուրանոցների համոզել իրեն մատները. Քանի որ, եթե նա դեռ այնքան էլ վստահել է իր աչքերը.
  
  
  — Աստված իմ, — ասացի ես: Մասին, Նիք, — ասաց նա: Եւ մենք растворялись մյուս ընկերոջ հետ, դեռ գույնը չի անհետացել ։ Մենք համբուրեց, և հարյուրավոր ձայների ավարտել է իր երգով.
  
  
  Նրա высвободился եւ քննություն է անցկացրել ձեռքը ee անձին: "Իրականում delle, ես էլ ցավալի է տեսնել ձեզ այստեղ, ինչպես չի կարող լինել երջանիկ. Թե ինչպես է..., — ես թափ տվեց գլուխը, — ինչպես ես այստեղ հայտնվել? Երբ, վերջապես, կարողացել է կրկին մտածել է, մտածել է, որ դուք առողջ Լոնդոնում:
  
  
  Նա откинулась վրա դոշակ եւ փակել դեմքը ձեռքերով, հիշելով, թե ինչպես եմ այստեղ հայտնվել: Հանկարծ նա նայեց ինձ.
  
  
  — Բայց եթե ձեզ չի եղել... արդյոք քեզ այնտեղ չի եղել... Քեզ այնտեղ չի եղել ։
  
  
  Նրան փորձել է հասկանալ այն: — Մոտ Фезерстоуна? Ոչ, դա եղել է Ռոսկո.
  
  
  "Ռոսկո? Ոչ, ego նրան չի տեսել ։ Բայց ես մտածում եմ... ես նկատի ունեմ, վերջին բանը, որ ես արեցի, դա զանգել քեզ... ու երբ դու չի եկել, իր մտածեցի, նրա մտածում էի, որ նրանք քեզ բռնել. Երեխաները ինձ ասացին, ինչ է եղել ։ Մականունը, նրան հիշում եմ... կամ, այո ։ Թվում է, հիմա հիշեցի, դա էլ էր այդպիսի ցնցում, բայց... ես այդ ժամանակ ասացին... որ դու ինձ այլևս ոչնչով չի поможешь. Որ դու om գերին ։
  
  
  Պետք է, նրանք ինչ-որ կապ դրանով է առանձնանում եւ տուն Фезерстоуна. Կարող ռադիո. — Դե ինչ, դրանում նրանք ճիշտ էին. Նրան ասաց. — Նրան էր om գերին ։ Բայց Լոնդոնում: Ես գնացի om առանձնատուն.
  
  
  'Իմացող? Է Չեն-արդյոք?
  
  
  — Սպասիր, — ասացի ես: Նրա ստուգել սենյակ առկայությունը միկրոֆոններ կամ այլ թաքնված ձայնագրող սարքեր. Այնտեղ ոչինչ չկար ։ Նրա պատմել է hey, թե ինչ է տեղի ունեցել ինձ հետ վերջին օրը Լոնդոնում. Ոչ ոք մեր շուրջը չի գիտեր, թե ինչ է տեղի ունեցել Ռոսկո. Մենք պարզապես գիտեին, որ սա կարող է լինել շատ լավ է ։
  
  
  'Իսկ դու?'
  
  
  Նրան հարցրեց. — Որ նրանք քեզ հետ? Նրա իրականացրել է ձեռքը рыжим ангельским մազերը.
  
  
  "Հիշո ՞ ւմ ես", - ասել է նա: Նա կրկին անդրադարձել է իմ անձինք: — Հիշո ՞ ւմ ես, դու զգուշացրել է ինձ, որ այնտեղ չի հաճախում. Դու ասել է: "Նրանք накачают քեզ пентатолом, իսկ հետո դու չես անվանի իրենց երկրորդ անունը հազալով դուրս թքել". Դուք ճիշտ էին մեկում. Ես չգիտեի երկրորդ անվան հազալով դուրս թքել. Օ՜, Մականուն, ինձ ամոթ. Նա սկսեց լաց լինել ։ Այդ մեծ ուռուցիկ արցունքները, ամբողջական գգվանքով, իսկ այդ տառապանքը հոգեկան խանգարում.
  
  
  — Հե ՜ յ, հանգստացիր, — մեղմ ասաց ես: "Չի մեղադրի իրեն հիմա. Հիմա դա штопора կամքի կամ ուժեր. Քվեարկությունը ի ՞ նչ առնչություն ունեն թմրանյութերի. Նրանք վերցնում են քո կամքի. Պատերազմում ասեղներ համար subcutaneous ներարկում ընդհանրապես չկա հերոսների. Դուք պետք է իմանա, որ.'
  
  
  Նա кивнула, եւ creeping, ավելի мальвы. — Ես դա գիտեմ, — ասաց նա: — Բայց դա քիչ է օգնում: Հատկապես, երբ այն մտածել այն մասին, որ ենթարկել եմ ձեզ վտանգ է սպառնում.
  
  
  Դե, դու կարող ես իրականացնել այդ մեղքը, քանի որ միակը, ով ենթարկեց իրեն վտանգի էր, ինքնուրույն ։ Նրա հայտնվել է անկեղծ թակարդի Vin եւ դա արել է բոլորովին առանց ձեր օգնության համար. Եւ ես կարծում եմ, որ եթե մենք, իրոք, պետք է հասկանալ այս, ես կարծում եմ, որ ես մեղավոր, որ քեզ բռնել. Նրան պետք է լսել ձեր մտքերը և թույլ չտալ ձեզ մոտ այն տեղին, փարիզ:
  
  
  Նա ժպտաց. Դա եղել է առաջին ժպիտը երկար ժամանակ, եւ նրա շուրթերը դեռ պայքարում էին նրա հետ ։ — Ես կարծում եմ, — ասաց նա, — դու պետք է դա ճակատագրով. Նրան պետք է լսել քո կարծիքով, սակայն նրա чертовская бунтарка. Յուրաքանչյուրին, ով վերաբերում է ինձ, թե ինչպես է փոքրիկ աղջկա կամ, առնվազն, որպես մի փոքրիկ աղջկա, նրա ուզում եմ ապացուցել, որ ես շատ օգտակար է գործնականում":
  
  
  Նրա անդրադարձել է ee ձողիկներ. — Շատ օգտակար է, — ասացի ես:
  
  
  Նա փոքր-ինչ իրավունք " простыню, накрывавшую ընկ.
  
  
  "Ուզում ես փորձել, եւ ամեն տարի, օգտակար, արդյոք դուք հիմա?"
  
  
  Այն, իրոք, հյուրանոց դա տեսնել ։
  
  
  Դուռը ծեծել են.
  
  
  Նրա բացել այն, եւ ներս են մտել երկու տղամարդ ։ Մի պահ իր մոռացել է, որ մենք բանտարկյալները: Տղամարդիկ հագնված է պարզ տեքստիլ հագուստ. Om գլխի էին обриты. Om անձանց եղել, ես ատում եմ օգտագործել այդ բառը, երբ խոսքը վերաբերում է բնակիչների Արեւելքի, բայց om անձանց անքննելի են. Odin դրանց շուրջ հրվանդան մեծ կուժ ջրով. Նրանք երկրպագեցին.
  
  
  Նրանք ասացին մեզ խոսքերը.
  
  
  Մարդ кувшином անցել է սենյակում, եւ թափեց ջրի կուժ է, կամ, գոնե, մի բան է, որը զբաղվում է դարձնել մոտավորապես այսպես. Այլ ընդգրկել է թույլ առաստաղի, փայլատ ավարտի տխուր է matt կավարտվեն ապակե փուչիկ. Դա չի stridently, իրականում delle, բայց, այնուամենայնիվ, մեզ моргнуть.
  
  
  Նա բացեց պահարանը. Այնտեղ եղել է մեր սեփական, swedes — դե, իմ, swedes եւ ինչ որ բան junk, одолженное Տարայի մեջ, — բայց նա քաշեց երկու այլ զգեստները. Զույգ մոխրագույն մետաքսե պիժամա. Չեն, որտեղ եք հանգստանալ, իսկ նրանք, որոնք դուք одеваете պաշտոնական միջոցառումներ:
  
  
  Համար Տարաների ուներ գեղեցիկ, вышитый шелком аозай, ավանդական կանացի swedes.
  
  
  Նրանք շարունակել են դա լուռ. Մենք պետք է умыться, հագնվում, եւ պետք է պատրաստ լինել կես ժամ անց, ինչպես, մեզ, թե արդյոք ազդանշան. Պատրաստ են ինչն ինչոց է, մենք չգիտեինք. Om մնջախաղի չի հայտնել մեզ այդ մասին:
  
  
  Նրանք монахами, — ասացի ես, երբ նրանք կրկին հեռացան ։ 'Կամ ոչ?'
  
  
  — Ես... ես չգիտեմ: Նա умывалась մոտ кувшина.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Նրանք монахами. Վերջերս նրան լսեցի om երգում. Մասին "Tao մասին Дао'Նրա համար, մոտեցել բացել է պատուհանը եւ հոդերի. Նրանց էր grille. Ինչպես այն կարող է տեսնել, շենքը, որտեղ մենք գտնվել է, մի մասն էր "հսկայական հին քարե ամրոցի". Լանդշաֆտ հեռու կարծես տեղադրվել դուրս այգում եդեմի. Էր լուռ ու ճոխ, եթե չհաշվենք стрекота сверчков. Փոքրիկ թափորը бритых տղամարդկանց գնում էր մեկ-մեկ, խոնարհելով ձեր գլուխները բարձր խոտ.
  
  
  "Այո.' Նրա նայում немое կինոյի, եւ հանկարծ զայրացած է իրավիճակը: "Նրանք միաբանները. դաոսական միաբանները. Իսկ դա վանք. Դու ճիշտ էր. Tao եւ ԿԱՆԸ ինչ-որ կերպ կապված չեն ։ Չնայած նրան, որ աստված ego գիտի, թե ինչպես. Եւ քանի որ հնարավոր է, որ վանքեր դեռ կարող է գոյություն ունենալ այս անկյունում ։ Նրան կրկին փակել shutters. Խաղ Գրան-պրի, — ասացի ես: "Ուդառ" կամ կրկնապատկում հաջորդ փուլում". Այն, հեռու է պատուհանից. — Խելոք, — ասաց նա մոտենալով ինձ հետևից սպունգ եւ օճառով. — Գլխավորն այն է, — նա սկսեց շոյել ինձ հետեւի փափուկ սպունգ, — ...որտեղ որ մենք ենք, դու вытащишь մեզ այստեղից.
  
  
  Նրա ակնարկ եղել է նույնքան թափանցիկ, ինչպես եւ իմ դյուրագրգռություն. Բայց այն աշխատում. Համենայն դեպս, դա ինձ ծիծաղել. Նրան բռնեց սպունգ եւ համբուրել ee.
  
  
  "Եթե դուք, միևնույն է gonna ինձ намылить, արդյոք դա մի քիչ բարձր ու մի քիչ աջով". Նա հրատարակել է հանգիստ կոկորդի ձայնը. "Huh?", - եւ откинула գլուխը առաջ: "Աստված իմ, — ասաց նա, — այդ բոլոր օրերին... կամ ժամեր, կամ տարիներ... այդ ահավոր դեղը, որը ինձ տվել է. Մասին, Նիկ. Սա է աշխարհը սարսափելի էր. Ամեն ինչ այնքան մղձավանջ է ։ Բացառությամբ այն դեպքի, երբ ես երազում եմ, որ դու держишь ինձ. Հետո նրա արտասվել, և ամեն ինչ, որ մնացել է ինձ, ասաց: "Անցկացնել, դա Նիկ." Եւ ես կարծում եմ, հենց այդ պատճառով նրան պահում. Եւ... հիմա մենք այստեղ նստած, ենթարկվում է մեր սեփական փոքրիկ ссорах, կարծես այդ ամենը չի եղել ։ պատահել.' Նա նայեց ինձ: "Ես իսկապես սիրում եմ քեզ, դու գիտես որ?"
  
  
  Հանկարծ ինձ մոտ առաջացել է հիշողություն. Տարա, зеленоглазая եւ рыдающая իմ ձեռքում է ։ Ինձ приснился նույն քնում, — ասացի ես: "Հավանաբար, նույն դեղամիջոցը. Նրան սկսում եմ մտածել, թե ինչու են նրանք մեզ բերեցին այստեղ. Թե ինչ են ուզում մեզանից ։ Քանի որ ես սկսում եմ մտածել, որ նրանք ուզում են, որ մենք կարող ենք միասին. Ոչ միայն իր, կամ դուք. Բայց մենք միասին.
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով եւ нахмурилась. 'Ես չեմ հասկանում,.'
  
  
  Նրան ժպտաց. 'Փառք Աստծուն. Քանի որ ես էլ չեմ հասկանում ։ Քանի որ. Այնուամենայնիվ, նրան զգում եմ, որ մենք շուտով իմանալ. Մինչդեռ, մինչ մենք կսկսենք անհանգստանալ, եկեք побеспокоимся այդ клонах. Մենք արդեն ինչ-որ մենք գիտենք այդ չափահաս клонах, բայց այդ clones ստեղծման գործընթացում, դնել, որի մասին դուք խոսում եք, մենք պետք է ոչնչացնել ego.
  
  
  Նա завернулась է аодай. Նա գունատ-կանաչ գույնի, դեղին գույներով եւ ниспадал կես է նրա հյութեղ զուգահեռ hips գագաթին атласных տաբատների. — Օ՜, — ասաց նա: "Ինչ վերաբերում է այդ չափահաս հեռախոսակայանների, նրան լսել Alice".
  
  
  Նա ինձ պատմեց պատմությունը Alice, расчесывая էյ մազերը. Հնարավորությունները մի քիչ ավելի լավ է, քան այն, հույս է հայտնել. Այն ժամանակ Ամերիկայում էր միայն մեկը ' մասնաճյուղ է, և, եթե հաջողակ է, նա արդեն գնացել է թագաւորութիւնը ստվերից. Մեռած.
  
  
  Լոնդոնում om երեքն են եղել, բայց դա ժամանակավոր է, եթե այն ցույց տամ իր. Մի քիչ հաջողություն եւ մի քանի շաբաթ է կյանքում, եւ ես կարող եմ om դադարեցնել. Եղել է նույնիսկ հնարավորություն է, որ դա բխում է AX Լոնդոնում: Նույնիսկ նման ժանգոտ ԿԱՑԻՆ (OH) երբեմն լավ է աշխատում. Այնպես որ, հիմա եկել է գործը մինչև Տարայի և ինձ. Եթե մենք կարողանանք վերացնել դա բույն, բոլոր լեւոնը տեղ ավարտվել են ։
  
  
  Դրա դեմ պայքարել է neckline մետաքսի ննջազգեստ. Անհրաժեշտ է մոռանալ ուսին.
  
  
  "Ինչպես որ նայում, այնքան դնել հեռախոսակայանների?"
  
  
  Նա вздохнула. Նման, որ նրանք կա ՛ մարդկային սաղմերը ։ Հավանաբար, նրանք գտնվում են վերահսկվող միջավայրում կարող է լինել, hatchery, կամ ինչ-որ լաբորատորիայում".
  
  
  — Ինչպես երեխաները մեկնողների?
  
  
  Նա մռայլ кивнула. "Ես մտածում էի, որ ինձ առավել հեշտ աշխատանքը: այս խնդիրը. Ինձ միշտ ստիպել է իրեն հիշել, որ այդ գրեթե երեխաները ապագա մարդասպանի".
  
  
  Նրա նետել է իր чертову расстегивающуюся пижаму հատակին եւ հասել սեփական հագուստի. Նրան, նայեց իր կապույտ վերնաշապիկը. Նրա հագնում է այնքան երկար, որ նա наделась գրեթե առանց կողմնակի օգնության: Աստված իմ, նա չէ ՞ որ չի պատրաստվում էր костюмированный պարահանդես: Այո, միեւնույն խաղը արդեն շատ продвинута, որ հանկարծ աղմուկ բարձրացնել բարդությունների արևելյան bon տոննա.
  
  
  "Ինչպես ազատվել դրանից." .
  
  
  "Ես պայուսակում եղել է փոքր լազերային. Դե, սպասիր. Կարող է լինել, որ նա դեռ ինձ մոտ կա ։ Նա մոտեցել է առանձնասենյակ, եւ порылась տոպրակի մեջ. — Չկա, չկա, — ասել է նա: "Ես կարծում եմ, որ մեզ պետք է ինչ-որ բան հանպատրաստից. Կարող է ինչ-որ բան քիմիայով: Բոլոր, որ մենք կարող ենք գտնել այդ լաբորատորիայում:
  
  
  Վերջապես նա расчесала մազերը վերջին այն թակել. Իմ redhead geisha. Նրան դնում գուլպաներ. "Դե, ինչո ՞ վ եք զբաղվում, դա ձեր գործն է ։ Կարծում եմ, նրան պարզապես պետք է զբաղվեն իրենց գործերով ։
  
  
  Նա нахмурилась. — Ես պարզապես մտածեցի... նրանք վերցրել են քեզ մոտ զենք է, այնպես չէ ՞ ։ Այսպիսով, ինչպես եք կարծում,...
  
  
  Նա закусила շուրթերի.
  
  
  Նրա натянул շալվարը. Իմ դոլարով, որը ինձ չի հանել. Հին բարի Պիերը, ամեն ինչ դեռ գեղեցիկ է, спрятанном մեջտեղում.
  
  
  — Դե ինչ, — ասաց նա ամուր է և բոլորովին դեմ է իր բնության, — քանի որ դուք դա անեք, ձեր գործն է ։ Կարծում եմ, նրան պարզապես պետք է զբաղվեն իրենց գործերով ։
  
  
  Նրա բարձրացրել է մեկ հոնք, բայց չպատասխանեց:
  
  
  
  
  Գլուխ 22
  
  
  
  
  Դե ինչ, պարոն Քարթերը, վերջապես մենք հանդիպեցինք. Դա եղել Lao Zeng, прапрадедушка ամբողջ ընկերության. Հետ прапрадедовской бородавкой մեջ ճակատին. Նա էր սայլակով. Որ, թվում է, շատ բան объясняло. Թե ինչու է ինքը անհետացավ դաշտից հայհոյանքների. Ձգտումը բարձրացնել մինչև բարձրագույն մասնաճյուղ. Տասնյակ անգամ նայենք, hema նա էր, կրկին գործի մեջ, կրկին ընկերությունում: Նա вналил վիսկի եւ առաջարկեց մեզ ՝ նույնպես ։
  
  
  Տարա ՝ ասել է ոչ: Նրա վերցրել станан.
  
  
  Նա բարձրացրեց իր բաժակը. Է "Նիկա Քարտերի, — ասաց նա, — եւ բոլոր փոքր ապագա Картеров".
  
  
  Նրա օգտակ րոպեում համար ծխախոտը. Նրանք անհետացել. Lao Zeng տվեց ինձ մեկ մեծ лакированной վանդակում. Մոտ ծխախոտի էր ոսկե мундштук. Ըստ ամենայնի, նա առգրավել իմ.
  
  
  Մենք ego սենյակում. Կամ ego կաբինետում: Դա մեծ տարածք. Դա կարող է լինել մեծ, սակայն պատուհանները փակ էին, և մթնոլորտ էր, մի քիչ затхлой. Այստեղ էլ իրավիճակը եղել է մի քանի скудной. Երկար тиковый աթոռ, կլոր, սպիտակ բազմոց: - Միակ աթոռին. Միակ զարդն էր չափազանց marbled սփռոց եւ հավաքածուն զենք պատի ետեւում նրան. Պետք է մոտ հարյուր միավոր զենք. Չեն, մասնավորապես, հազվագյուտ կամ հատկապես հին, բայց նրանք կախված են այնտեղ moaning, ինչպես ինքն է այդ պատը փակ էր հսկայական տերեւի небьющегося ապակի. Բացի ատրճանակներից, եղել է եւ այլ զենք: մի քանի դանակներ եւ ձեռքի նռնակ, ինչպես նաեւ ինչ-որ ավելորդ բան անվիճելի մահացությունը: Յուրաքանչյուր առանձին մի մասը արդեն ծածկված է մի փոքր прожектором, իսկ դրա տակ էր մի փոքր նկար.
  
  
  Նրան, տեսնում եմ, դուք հիանում իմ հավաքածուով, — ասել է նա: "Come on, եւ նայիր մոտակայքում". Նրա կանգնեց հետ ձեւակերպել, եւ նա դիմել է իր սայլակով է, որ հետևել է ինձ. Տակ вывешенным ատրճանակով ԱՄՆ բանակի էր ցուցանակ հետ խաղում Bristol , Քեննեթ, Тэджон, 1952". Կողքին կախել стилет հետ մայրը մարգարիտ բռնակի. "Хэмпл, Stewart, Փարիզ, 1954 տարի". Նրան, նայեց այս անիծված стилет եւ свистом շունչ. Դա նույնն է, ինչ տեսնել սուրը հետ, Երեխաներ և Փոխնախարար դրա տակ կամ колесницу հետ Харом և Բենի տակ. Стью Хэмпл եղել է շուրջ նրանց հոբոս, որոնց անունները արդեն ստեղծում է առասպելներ ։ Նա լավագույնն էր բոլորին, որ երբեւէ եղել է մոտ AX, N1. Հետ Փարիզի 1954 թ. Երբ ինչ-որ բան խլել նրանից այդ стилет հետ մայրը մարգարիտ բռնակի. Հետ ego կյանքով ։
  
  
  'Դու?' Նրա, դիմել Lao Zeng.
  
  
  — Ես գիտեի, որ դու կլինես տպավորված, — ասել է նա: 'Այո ։ Անձամբ գրավել այս ամենը զենք стонами.
  
  
  Նա նշել է ուղիղ ինձ ։ — Բայց, կարծում եմ, այդ կան ինչ-որ է, որ կարող է հետաքրքրել ձեզ ավելի. Ես գնացի նշված ուղղությամբ: Ինձ պետք էր կարդալ ցուցանակը տեսնել, որ նա հավելել է դրան Вильгельмину. Եւ իմ стилет. Առանց մայրը մարգարիտ գրիչներ, բայց, այնուամենայնիվ, իմ Հյուգո.
  
  
  "Ամեն դեպքում, եթե դուք կարծում եք, որ դուք կարող եք վերցնել ego հակառակը", — ասել է նա: "Դա небьющееся ապակի, այն наэлектризовано եւ ամուր заперто".
  
  
  Նա ухмыльнулся. — Բայց նստել եւ допей իր խմել. Eda կներկայացվի անհապաղ պետք, և մեզ համար ևս կա խոսելու բան".
  
  
  Նա վստահ էր իր անվտանգության համար: Նա կարող էր սայլակով, բայց այն նաեւ ղեկի կառավարման. Եվ դա լավ է ։ Կա ինչ-որ բան այն է, որ պետք է վերահսկողության տակ, որ մարդկանց ստիպում է կորցնել վերահսկողությունը իր բառերով. Դա սխալ է, բայց դա ճիշտ է. Դուք կարող եք ուղղել ատրճանակ տղայի վրա, նրա գլուխը եւ հարցնել ego մասին ego պատմություններ, բայց ամեն ինչ, որ դուք ստանում եք, դա մի քանի сомкнутых շուրթերի. Բայց մարդ է, որը կուղարկի ատրճանակ քո գլխին, անպայման выплюнет ձեր կրկնակետ քաղցկեղի. Եթե դուք ինչ-որ բան է հասկանում այս, խնդրում եմ, ինձ տեղյակ պահեք.
  
  
  Նրա откинулся է հետեւի ձեւակերպել. -- Տպավորիչ է... -- ասացի ես: — Պատկերավոր ասում եմ.
  
  
  Նա կենտրոնացած է իր տեսակետը Տարայի մեջ: — Դուք գիտնական, — ասել է նա: — Դուք մասնագիտանում մանրէաբանության. Անկասկած, դուք արդեն գիտեք, ամեն ինչ մեր клонах.
  
  
  Տարա նայեց ինձ. Նրա ժեստ է առաջարկել էյ շարունակել ։
  
  
  — Այո, — ասաց նա: "Ես ошеломлена ձեր առաջադեմ տեխնոլոգիաներով":
  
  
  Թվում էր, դա эму դուր եկավ. "Դա բավականին... ֆանտաստիկ է, չէ՞։"
  
  
  — Վաղուց եք սկսել?
  
  
  Նա ժպտաց. "Քսաներկու տարի առաջ ։ Դե, իրականում delle մինչ այդ... Բայց այդ պահին մենք սկսել իմ ընտանիքի համար է: դոկտոր Куой... — նա շրջվեց դեպի ինձ, — ես կարծում եմ, դուք արդեն հանդիպել են այդ... դե, սա իմ հայրը սկսեց. Նա շատ է հետաքրքրվել է գենետիկայով, և կարողացել է հասնել այն բանին, որ կառավարության տրամադրման эму փոքր լաբորատորիա. Պայմանով, իհարկե, որ ժամանակի ընթացքում այն կրկնակի խաղադրույք որոշ շուրջ լավագույն մտքերից կոմունիստական աշխարհի. Նա սկսել է աշխատել Նգուեն Сегуном..."
  
  
  Այն ֆիզիկոս? Տարա նայեց удивленной.
  
  
  Lao Zeng դեմքով պատասխանեց. 'Այո ։ Բայց Сегуна էր մի քանի գենետիկական անոմալիաների. Տարա, թվում էր, արդեն գիտեր դա ։ — Հենց դա նրա հյուրանոց եւ ասել. Համախտանիշ Брэкдона, այնպես չէ ՞ ։ Ego ախտանիշները հայտնվում են միայն այն ժամանակ 30 տարի".
  
  
  Հենց այդպես է ։ Բայց, ինչպես հասկանում եք, սաղմերը չի կարող գոյատեւել սարսուռ ժամանակ инкубации է пробирках. Մի քանի խմբերի հեռախոսակայանների Сегуна զոհվել է մինչեւ երրորդ ամսվա համար: Նախ Куой մտածեցի, որ ego մեթոդը սխալ է համարել: Կառավարությունը մտածում էր այնպես. Նրանք հրաժարվել են իրենց աջակցության համար. Այնուհետև, մի քանի տարի անց, հենց Сегуна սկսել են դրսեւորվել անոմալիաներ".
  
  
  "Եւ ապա ԿԱՆԸ որոշել է աջակցել մեզ համար ևս մեկ փորձ?"
  
  
  Նա դիմել ինձ: 'Այո ։ Բայց միայն այս անգամ ԿԱՆԸ բերված է эму եւ ֆիզիկապես, եւ գենետիկորեն կատարված դոնոր".
  
  
  "Այնպես որ, դա դուք եք."
  
  
  Որ դա ես եմ: Բացի իմ... — նա замялся վայրկյան, — իմ ֆիզիկական կատարելության, ես մի շարք, այսպես ասենք, "տաղանդների", որոնք ԿԱՆՆ կրքոտ հյուրանոց երևանում.
  
  
  Տաղանդը սառնասրտորեն սպանել, — ասացի ես:
  
  
  Նա համեստորեն flushed. 'Այո ։ Բայց դուք, պարոն Carter եւ տաղանդավոր մարդասպան. Նա դադար. Թեեւ, եթե ձեզ դուր է գալիս դա լսել, քո արյունը դեռ մի քանի աստիճանով ավելի տաք. Ո ՞ վ է այն այնպիսին է, որ ազդել ձեր ego". Այժմ նա ժպտում է ինձ, նա էլ կատվային ժպիտով, որը նրան տեսել են, Չեն-արդյոք լուսանկարում, որն արված է հաջորդ օրը, ապա սպանությունների սենատոր Сэйбрука. Ծիծաղ Հուն Լո էլ, երբ նա եկել է սպանել քեմբրիջի դքսի և մաքսիմ. Հիմա ոչ ժամանակ բացատրել эму տարբերությունը մարդասպան-психопатом եւ մարդու, որը սպանում է միայն ինքնապաշտպանության նպատակով. Վաղուց արդեն մանրակրկիտ ուսումնասիրել ։ Վաղուց է իր պառկած առանց vaults, հարց է հետաքրքրում, չէ, որ նա վատն է, քանի որ նրանք մարդիկ են, որոնք նրան ոչնչացրել. Եթե նրան ոչ թե պետք է թողնել այս ամենը եւ հեռանալ տուն. Չկա ։ Եւ իմ միջեւ Lao Цзеном էր մի մեծ տարբերություն. Նրան վերադարձրել թեման այնտեղ, ուր հյուրանոց.
  
  
  — Այդ քո clones ընտելացել?
  
  
  "Այո" ։ Ca սկսել է երկրորդ փորձից ։ Ամբողջ խումբը կենդանի է մնացել: դոկտոր Куой աշխատել է երրորդ խմբի հետ, երբ նրա դեղ դոլարը չդիմացավ. Դուք հասկանում եք, որ փոխարինել ego էր некем. Բոլոր ego գործողությունը էր գաղտնի ։ Эму օգնում էր միայն որդին է ։ Այն որդին հետո փորձել է դուրս բերել երրորդ խմբում, բայց չի բավականացրել գիտելիքները. Մենք չենք հյուրանոցներ, որ կառավարությունը տեղյակ է եղել, ինչով մենք զբաղվում ենք, ուստի մենք ներկրվել դա Միացյալ Նահանգներ մաքսանենգության դեմ. Այնտեղ նա ստացել է գերազանց գենետիկական կրթություն. Մեր դոկտոր Куой — է Հարվարդի. Այս փաստը, կարծես, դուր չի գալիս эму.
  
  
  Տարա ՝ ասել է. "Իսկ հետո նա կարողացել է շարունակել իր հորը".
  
  
  Lao Zeng կարծես ուրախ է, որ կարողացել է պատասխանել "այո": Նա ինքն է հյուրանոց ունենալ շատ ավելի որդիներին, հատկապես հետո վթարի. Եւ ձայնը ego երազանքը. Այս պահին դոկտոր Куой էր մտածում երեսուն հինգ նոր հեռախոսակայանների. Երեսուն հինգ նոր Lao Цзэнов. Ամեն ինչ կատարյալ կրթություն. Շնորհակալություն провидению.
  
  
  Մի պահ նա մտածել է, քանի om էր բուն խմբում:
  
  
  Ընթացքը իմ մտքերը ընդհատել է կարճ զանգ.
  
  
  — Օ՜, ժամանակն է, որ կա, — ասել է նա: Երկակի օր է բացել զույգ վանականներ, որոնք նման են ընկերոջ ընկեր — clones? Ոչ, անիմաստ է, եւ մեզ տանում ենք ըստ քարե միջանցքով ճաշարան.
  
  
  Սա տոն է, որին մենք բախվել ենք. Դե ինչ, pir, եթե ձեզ դուր է գալիս ուղեղն կապիկներ, այծի պոչը եւ հում կաղամար. Տարա անմիջապես сообразила, ինչի հետ բախվել է եւ հարձակվել է ախորժակի եռօրյա ձեռնպահ բազմաթիվ "ախ" եւ "mmmm". Իրականում delle ուղեղն կապիկներ համեղ է ։ Սա այն է, ինչ ես ասել եմ, և որ ես պետք է կա, որպեսզի պահպանել ուժերը ։ Բայց այն շարունակում էր լուռ է հուսալ, որ շուրջ անկյունում կա սենդվիչների կաֆե, եւ նա մտածել է, չի наврежу արդյոք ես ինքս, ցատկելով համար гамбургером. Պարզապես կարծում եմ: ինչի ՞ գյուղացին չգիտի, նա չի կա ։
  
  
  Edu որևէ լուռ միաբանները. Այնուհետեւ հիմնական ուտեստներ Lao Zeng նրանց հանձնարարություն է անհասկանալի լեզվով ։ Super եզրափակիչ. Պատասխանատվությունն է ՝ վիրակապել հարյուրամյա ձու.
  
  
  Խոսակցությունը սեղանի շուրջ շատ էր հաճելի. Այն, որ նա իսկապես հյուրանոց է ասել, եղել է ավելի ուշ: Ընդ որում, նա ուրախ մատուցողուհիներ և բաց է: Մի օր նա հրաժարվել է դերի невозмутимого, приветливого տիրոջ. Odin շուրջ միաբանների մի պահ է թողել դուռը խոհանոց բաց է, եւ Lao Zeng է պայթել, натянув բաճկոնը մոտ, որպեսզի պաշտպանվի մահացու сквозняка. Միաբան արագ վազեց եւ փակել դուռը, և Lao Zeng ձեռք է բերել ինքնատիրապետումը ։ Նրա օգտվեց ego новообретенным գտնվելու վայրը և հարցրեց ego հարաբերությունների մասին ԿԱՆՆՈՒՄ եւ Tao եւ այն մասին, թե ինչպես է այս վանքը վերապրեց կոմունիստական մաքրում.
  
  
  Նա хлопнул է ладоши, և լուռ մատուցողները սկսեցին մաքրել այդ trays. — Ոչինչ չի խանգարում ձեզ դա ասեմ, — ասել է նա: "Դուք ոչինչ չեք կարող անել այդ տեղեկատվության. Միակ հարաբերությունները, որոնք մեր միջեւ առկա է, հարաբերությունները փոխադարձ շահի": Հետո հայտնվել է միաբան հետ чайником թեյ. Նա թափեց բաժակ Տարայի մեջ ու մեկ է ինձ. Նա մոտեցավ Lao Цзэну, բայց այն отмахнулся նրանից, շարունակելով խոսել. "Վանք հնարավորություն է տալիս մեզ երկու կարևոր բան. Առաջին հերթին լաբորատորիայի մեր փորձերի. Է ոչ միայն գենետիկական փորձեր, բայց եւ փորձերի հետ, այն, ինչ դուք անվանում են թմրանյութերի, изменяющими գիտակցությունը". Նա откинулся առաջ եւ rubbed armrests հաշմանդամային աթոռին.
  
  
  — Ես կարծում եմ, որ դուք պատիվ ունեցանք փորձել որոշ շուրջ նրանց.
  
  
  "Թույլ տվեք հավաստիացնել ձեզ, Carter, որ մենք բավականին հեռու է զարգացած ։ H-20 — միակ hallucinogen, առանց կողմնակի բարդություններ". Куой ասել է նույնը, բայց լսել լավ նորություններ ին երկրորդ անգամ չի խանգարում.
  
  
  — Իսկ երկրորդ?
  
  
  Երկրորդ, տեսեք ինքներդ. Պարզապես գնալ պատուհանում.
  
  
  Նրան, մոտեցավ պատուհանից.
  
  
  և տեսավ դաշտի ծաղիկների. Այն тянулось է горизонту բոլոր կողմերը: Դա դաշտ կակաչներ. Опиумные մակի. Մի պահ նրան փորձել է ինչ-ego շուկայական արժեքը, բայց նրան պարզապես գիտեմ, որ հետո տրիլիոն. Այն շարունակում էր նայել պատուհանից:
  
  
  "Լավ տեսարան է, չէ՞:"
  
  
  Ինձ պետք էր տեսնել ego անձը, պետք է հասկանալ, որ nen հայտնվել է բարակ ухмылка.
  
  
  — Ուրեմն, դուք մատակարարման, — ասացի ես, — այս կտտացնում է Nassau եւ Հասարակության համար Фезерстоуна.
  
  
  Նա сдавленно ծիծաղեց. - 'Զարգացնելու թիվս այլ բաների. Միջավայրում շատ, շատ ուրիշներ. Մենք կարծում ենք, որ "ափիոն" տեսակի թմրամիջոց մեր լավագույն ակտիվը ստեղծելու համար գլոբալ կազմակերպություն: Իսկ ավելի ափիոն էր, մեր գլխավոր զենքը նախորդ պատերազմի:
  
  
  "Իսկ այդ միաբանները, — հարցրեցի նրան, — համաձայն ձեր քաղաքականությամբ?"
  
  
  "Այդ միաբանները, — ասաց նա, — ոչինչ չեմ հասկանում քաղաքականությունից ։ Նրանք չգիտեն նույնիսկ, թե ինչ ենք անում այդ թմրանյութերի. Մեզ, թե ինչ է կատարվում լաբորատորիա. Այն ամենը, ինչ նրանք գիտեն, այն է, որ երբ պետությունը переписан այլ տաճարներ և վանքեր, ԿԱՆԸ պահպանել է om նրանց համար om տիրապետման անձեռնմխելի. Նրանք շատ շնորհակալ. Նրանք չեն ուղղում հարցեր: Եթե նրանք իմանան ճշմարտությունը, այն նույնպես պետք է շատ հիասթափված. Բայց քիչ հավանական է, որ նրանք դա իմանան.
  
  
  Նրան, նայեց երկու վանականներ օր. Նրանք նվազեցրել են իրենց աչքերը.
  
  
  "Նրանք չեն խոսում անգլերեն", — ասել է Լաո Zeng. Այնպես որ, եթե դուք կարծում եք պատմել նրանց, քան մենք իրականում delle զբաղվում, ես վախենում եմ, դուք պետք է շատ դժվար. Եթե միայն, նա заржал, — դուք տիրապետում է բավականին բարդ է եւ малопонятный сузойский բարբառով.
  
  
  Նրա iso բոլոր ուժերի փորձեցի դիտել Տարան.
  
  
  — Բայց, — ասաց նա: 'Նստիր. Քո թեյ մի զով, ներքեւ. Եւ մենք դեռ պետք է խոսել.
  
  
  Այն, վերադարձավ սեղանի մոտ. Նրան, նայեց Տարան. Նա նայեց ավելի թույլ է, քան նրա մտածեցի. Այս մի քանի ժամ հիմա անդրադարձել են դրան. Մոտ нах էին ծանր հավիտյանս. Այն, ձգվեց, մի բաժակ. Նրա աչքերը հանկարծ сверкнули ինձ. Կանաչ լույսերը: Բայց դա նշանակում: Stop! Նա կրկին նայեց нах. Թեյ էր դեղամիջոց, եւ նա հայտնաբերել է դա շատ ուշ. Նրա բարձրացրեց բաժակը եւ ձեւացրել, որ անում sip. Ինչի մասին դու հյուրանոց խոսել? — հարցրեցի նրան Lao Цзена.
  
  
  — Ձեր երեխաները, — ասաց նա: — Ձեր եւ miss Բենեթը.
  
  
  "Մեր որ?"
  
  
  — Երեխաներ, — կրկնել է նա: — Բայց, գուցե ավելի լավ կլինի, եթե դոկտոր Куой բոլոր բացատրում. Նա оттолкнулся ամբիոնի և подкатился է փոքրիկ բանակցային սարքի. Նա սեղմեց կոճակը, և шталь սպասել ։ Առայժմ նա проделывал դա, կանգնել ինձ թիկունքում, իր перелил թեյ ետ թեյնիկ. — "Այժմ", — պարզապես ասաց նա խոսքի կապի սարք: Այնուհետև նա կրկին հայտնվեց սեղանի շուրջ. Նրան, նայեց Տարան. Նա մի քիչ ошеломлена, բայց դեռ նստած է անկեղծ. Куой եկավ և բացատրեց.
  
  
  Դա իրոք շատ պարզ է.
  
  
  Նա գնաց դեպի մեզ պատվաստել. Նրանք դուրս կբերեն իրենց համար մի փոքր բանակ գործակալների N3. Սակայն այս անգամ այդ գործակալները N3 աշխատելու ԿԱՆԸ ։ Տարա կտար նրանց մի շարք փայլուն մասնագետների այնպիսի ոլորտներում գենետիկայի. Clones Տարաների, որոնք կշարունակի աշխատանքը պատվաստումների մարդկանց ։ Առաջին գիտական կարողությունը արդեն որոնցից դեռ գեներում, և ԿԱՆԸ մնում էր ապահովել անհրաժեշտ գործնական ուսուցում.
  
  
  Բայց նրանք հյուրանոցների եւս մեկ քայլ առաջ անել.
  
  
  "Ինչ կլինի, — մտածում էին նրանք, — եթե մենք Անոթներով երեխա կունենա. Կամ ավելի երեխաներ: Վիճակագրական հավանականություն էին չորս մեկին, որ մենք կատարել գործակալ, որը գերազանցում է մյուս բոլոր գործակալների. Փայլուն մարդասպան գիտական տեսանկյունից. Լավագույն երկու աշխարհների. Եւ այնուհետեւ, օգտագործելով դա, ինչպես բնօրինակը, նրանք ստանում են անհրաժեշտ քանակությամբ կրկնօրինակների միջոցով իրականացվել են պատվաստման աշխատանքներ: Ինչ լուծման համար ԿԱՆՆ. Դոկտոր Куой հիացական. Հետ пятьюдесятью կամ հարյուր նման суперклонов ԿԱՆԸ կարող էր գրավել իշխանությունը ամբողջ աշխարհում.
  
  
  Տարա սկսել է նվազել առաջ. Նա նայեց, մի քիչ вялой. Նա оперлась подбородком ձեռնտու է եւ, թվում է, դժվարությամբ է կարողանում է պահել իր տեղում մահացել է: Այն նաեւ պետք է խմել թեյ, ուստի սկսել է նմանակել նրա ախտանշանները.
  
  
  Lao Zeng դիմել Куой. — Կարծում եմ, այժմ նրանք շուտով уснут, — շշնջաց նա: — Երբ դուք պատրաստվում է իրականացնել առաջին վիրահատությունը?
  
  
  — Է восходу արեւի, — ասել է նա: — Եթե նրանք կքնեն. Իսկ առայժմ ինձ պետք է ժամանակ, որպեսզի պատրաստ է, լաբորատորիաներ. Գործողության փոքր. Յուրաքանչյուր բջիջ մարմնի կրում է բոլոր գեների ստեղծման համար անհրաժեշտ ճշգրիտ պատճենները. Պարզապես beru բարակ շերտի երեսվածքները հետ om forearms. Երբ նրանք կվերադառնան իրենց ֆոտոխցիկ, նրա om осмотрю.
  
  
  Տարա արդեն քնած էր, դնելով գլխին աթոռին: Նրան ինչ-որ բան промямлил եւ նույնպես իջեցրեց գլուխը.
  
  
  Lao Zeng хлопнул է ладоши.
  
  
  Հայտնվել են մի քանի վարդապետներից. Այն եղել է շատ ծանր է, որ ինձ կարող է իրականացնել մեկ միաբան, եւ ինձ տանում էին երկու. Նրանք առողջական այստեղից пурпурную մեզ դեպի մեր пропахшую dilmah բանտային տեսախցիկ.
  
  
  
  
  Գլուխ 23
  
  
  
  
  Звякнули բանալիները-ին բարոյականության, և դուռը բացվել. Մեզ տեղավորեցին երկու տարբեր циновках, եւ միաբան թույլատրել են հեռանալ ։ Շուրջ իր անկյունում նրա նայում էի փակ աչքերով, ինչպես Куой թեքում Անոթներով. Փոքր թեթեւ է բարոյականության համար բանալիների ego իրան замерцал. Նա горстью է իր արիւնով, եւ ավելին արյան ճնշումը, ապա անդեմ մատը похлопал իր կրծքավանդակի. Այնուհետեւ նա досталь շուրջ գրպանից стетоскоп. Պետք է, նա շատ զգայուն. Ականջակալներ են երկար սովորական և ավելի խորը вонзались է ականջները. Նա կարծես երջանիկ. Հետո նա եկավ ինձ.
  
  
  Այժմ նա կանգնած էր ընդմիշտ ինձ ու հանգիստ հայհոյում. Միաբանները չի հանել իմ բաճկոնը, ու эму անհրաժեշտ է եղել մերկ ձեռքը, որպեսզի չափել իմ արյան ճնշումը. Մենք անցել ենք ամբողջ զավեշտը. Նրա ձեւացրել են բեռով. Эму դժվար էր հանել ինձ պիջակ. Նա դնում վիրակապ իմ ձեռքը եւ սկսեց կախել. Ինձ հետաքրքրում է, կասի, թե արդյոք эму իմ արյան ճնշումը, արդյո ՞ ք նրա քնում, չի притворяюсь ես.
  
  
  Նրա հասկացավ, որ դա այդպես չէ ։
  
  
  Նա похлопал ինձ կրծքավանդակի, ապա կրկին քաշեց стетоскоп. Նրան, սպասում էր, դեռ ցուրտ երկաթե մանրամասն լսել прижмется իմ կրծքի. Ապա բռնեց նրա ego գլուխը և ուժեղ քաշեց.
  
  
  Ցավ պետք է ուժեղ էր. Նա запрокинул գլուխը և արցունքները welled մինչեւ նրա աչքերը ։ Նա застонал. Նրան բռնեց ego-ն փողկապը եւ կրկին քաշեց, կես задушив այն. Մենք переворачивались, քանի դեռ այն չի հայտնվել են վերեւից, եւ նրա հասցրել эму հարված է ծնոտի, իսկ այնուհետեւ հարված ego պարանոցի, որը երկար պահել ego անգիտակից վիճակում ։
  
  
  Մի պահ նրա մտածեց այն մասին, որ սպանել է ego. Նրան կարող են պարզապես խեղդել նրան ։ Բայց դա թվաց ինձ հիմար ընթացքին ։ Նրա հաղթելու փուլը, բայց проиграю խաղը. Ego մահը նախատեսված կլինի մեր մահվան դատավճիռը. Երբ հույսի անել միջոցով հեռախոսակայանների испарятся, Lao Zeng անմիջապես ուղարկեց էլ расстрельную թիմին: Արդյոք մեզ պարզապես գնդակահարել են, թե արդյոք прикончили իր հանգստացնող шприцем. Համենայնդեպս, ապա նրանք прикончат մեզ. Մինչդեռ, ընտանիքը հեռախոսակայանների շարունակում էր գոյություն չունի դրա հետ մեկտեղ երեսուն հինգ եղբայրների, որոնք պետք է hatch. Ոչ, ավելի լավ է թողնել Lao Цзена երազանքը որոշ ժամանակ. Գոնե ինչ-որ ժամանակ:
  
  
  Ինձ պետք էր աշխատել անգիտակից վիճակում մարմնի Куоя. Նրա հանել keychain հետ ego իրան. Դա եղել է մի ամբողջ հավաքածու բանալիների. Պետք է լինի, ոչ պակաս քսան. Odin դրանց շուրջ պետք է լինի բանալին ego-լաբորատորիայում: Եւ այս լաբորատորիան իր հույս ուներ հասնել ։
  
  
  Հետո նրա հոգ ego սպիտակ խալաթով. Մի որոշ հեռավորության վրա, դա պետք է ինձ ինչ-որ маскировку. Հետևից էլ. Ամեն դեպքում, այդ բոլոր միաբանները ժամանակ опускали աչքերը.
  
  
  Մենք փոխվել են դերերը. Այս անգամ նա մեռած քաշը, ու ինձ դժվար էր раздеть ego. Նրա կախել keychain իրան եւ դնում ego սպիտակ վերարկու. Այն եղել է մոտավորապես ութ դյույմ բարձր դոկտոր Куоя, բայց դա ինձ քիչ է заботило. Այն, leaned է, դիմել ego անշարժ մարմինը k տնքալ և հաղթեց ego хлопчатобумажным վերմակը. Եթե նրանք հետեւել են կարգին, ապա պետք է քնած կարգով. Միայն թե ստուգում էին շատ ուշադիր.
  
  
  Նրան, հասկացա, որ շատ վստահել է իր բախտը և այլ կարճատեսություն.
  
  
  Նրա նետել վերջին հայացք խաղաղ քնած Տարան եւ դուրս եկավ միջանցք:
  
  
  Ուր գնալ?
  
  
  Քիչ հավանական է, որ լաբորատորիան գտնվում էր այդ շենքում: Հնարավոր է, որ նա դահլիճում է շուրջ տնտեսական կառույցներ են, ավելի կամ պակաս հեռավոր վայրում: Այնպես որ, նախ ՝ ինձ պետք էր ելք գտնել ։
  
  
  Ի ընդարձակ քարե միջանցքում ցուրտ էր և մութ. Միայն վառվող մոմեր, տեղադրված միջոցով հավասար ընդմիջումներով պատերը. Էին և, կողպեքներ. Кельи վանականներ, որոնք այժմ դատարկ են? Կամ զբաղված բանտային տեսախցիկ?
  
  
  Ես գնացի դեպի ձախ և գնաց միջանցքով, այնպես էլ վերջ: Նա դուրս է արտաքին օր. Դուռը չի փակվել. Թեեւ շղթայի համար բանալիների Куоя իմ իրան, նրան, զգացի, որ ունեմ բանալիների մի ամբողջ թագավորության.
  
  
  Գիշեր էր, պարզ ու հանգիստ ։ Աստղերը արդեն տեսանելի է, թեև երկինքը դեռ այնքան էլ потемнело. Էր միայն կեսն է իններորդ կամ տասը ժամ, բայց եղբայրները даосы արդեն եղել են մի լուռ шеренгой մեծ շենք, որտեղ, հնարավոր է, գտնվել են om հանրակացարանի.
  
  
  Դա նշանակում է, որ դա չի կարող լինել լաբորատորիա ։
  
  
  Ընդամենը հինգ մասնաշենքերից.
  
  
  Բոլոր շենքերը կառուցվել են համալիրի շուրջ ծանր գորշ քարից, հաստ մեկ ոտնաչափ. Պահել փողը, նրանք պատրաստվում են ձեռքով. Անկեղծորեն, ինչպես Չինական Մեծ պատը. Բայց հետո праправнуками այն շինարարներ. Այս постройкам ընդամենը վեց հարյուր տարի: Բայց. Ի սկզբանե դա եղել է ամրոց. Կամ, գուցե, դա միշտ եղել է վանք.
  
  
  Պալատների Lao Цзена, ինչպես նաեւ մեր "հյուր кельи" հայտնվել է հենց փոքրիկ հինգ շենքերի. Հետևից, растянувшись բոլոր կողմերը, հեռու էին դաշտի կակաչներ. Քիչ էր մնացել մեծ երկհարկանի прямоугольнике գտնվել են քնած շինության վարդապետներից. Ընդհակառակը դա նման է амбар շինություն, որը պարզվեց տաճար. Այնպես որ մնացել է երկու մասնաշենքի.
  
  
  Որպես հնարավոր լաբորատորիայի նրան ընտրել առավել հեռավոր флигель. Հնարավոր է, կրկնակի վանդակավոր պատուհանների եւ ակումբներ ծխի շուրջ խողովակներ արել է դա հավանական է ինձ համար ։ Նրան փորձում են ասել, որ դա եղել է: նույնիսկ ոչ այնքան հիմար ընտրություն.
  
  
  Այն հասել է այդ շատ պարզ է ։ Այն նաեւ պարզ է անցել mimmo երկու վանականների հետ գրքերով, որոնք հսկել են դուռը. Լայն միջանցք էր նույն կերպ, ինչպես նա, ով նրան թողեց. Խոնավ եւ դատարկ. Նրանք մոմեր. Վտանգելով, նրա ընտրել է մեկ սենյակ և մի պահ, մնա կողքին, որպեսզի համոզվեք, որ ներսում ոչ մի ձայն.
  
  
  Նրա փորձեցի ամրոց. Դուռը բացվել.
  
  
  Դա եղել է монастырская келья. Մահճակալ ներկայացնում իրենից ոչ այլ ինչ է, քան անկյուն սենյակ, ծածկված циновкой.
  
  
  Այնտեղ էր կոնք, բարձ, մի քանի գրքերի եւ մի փոքր լամպ կարդալու համար ։ Նրան ընդգրկել է լամպի եւ նայեց գրքեր: Դա եղել է երկու հատորները մարքսիստական Աստվածաշնչում: "Կոմունիստական մանիֆեստ" եւ "Կապիտալ" - ը, ինչպես նաեւ մի շարք բրոշյուրներ: Նրա пролистал ih. Մեկ շրջապատից կոչվում էր "Ինչպես կարելի է գրավել слаборазвитую երկիր" մեկ այլ", Ինչպես ինձ է քայքայել сверхразвитую երկիր" Սա ներառում է ամեն ինչ, բացի Իսլանդիայի.
  
  
  Այստեղ հաստատ ապրել է միաբան. Բայց ոչ դաոսական միաբան. Կոմունիստական միաբան. Մեկ այս դաժան, նվիրյալ, կոմունիստական аскетов. Հետաքրքիր է, թե որքան է այդ սենյակ զբաղված է եղել: այսպիսով. Բայց ես իզուր չկորցնել ժամանակ. Դրա միջոցով դուրս է եկել տեսախցիկներ եւ գնաց, mimmo այլ, ճիշտ նույն փայտե դռներ. Ես չգիտեի, որ ես իմանամ, թե ինչպես է նայում, ճիշտ է դուռը. Ես չեմ կարծում, որ neon թեթեւ коробочка հետ мигающими նրան տառերով ԼԱԲՈՐԱՏՈՐԻԱ. Բայց, չգիտես ինչու, ես սպասում էի, որ դուռ այլ կլինի, եւ, գուցե, մի քիչ ավելի ժամանակակից.
  
  
  Ինչ-որ տեղ իմ մեջքին փակվել է դուռը: Փափուկ shaggy մոտեցան ինձ. Դա եղել է մի տղամարդ. Գլուխը կախ, այն շարունակում էր գնալ, прикрывая կզակ մեկ ձեռքով: Куои, размышляющий է остроконечной գենետիկ խնդիր է:
  
  
  Տղամարդը անցել է mimmo ինձ, նայելով ինձ, եւ անհետացել է դառնում հետագա միջանցքով.
  
  
  Հիմա ես պետք է շատ արագ որոշում կայացնել. Այն կարող է մնալ այնտեղ, որտեղ հիմա, եւ դրանով բերել իրենց կասկածները. Այն կարող է դուրս գալ, որ կարող էր ապահով է, բայց ոչ շատ ձեռնտու է:
  
  
  Նաեւ կրկնակի հնարավորություն, որ ես կգտնեմ այն, ինչ ցանկանում էր. Բայց եթե նրան տրվել այդ մտքերը, նրան պետք հաշվապահ nj, այլ ոչ թե գաղտնի գործակալ Հանոյում.
  
  
  Այն շարունակել է երթեւեկությունը եւ հայտնվել է շուրջ թեքում. Եւ հիսուն հազար երդվյալ հաշվապահների-ի Նյու Ջերսի усмехнулись, երբ свинцовая խողովակ կտրուկ իջել է ներքեւ, չի հարվածում է իմ գլխին, և, շրխկոցով որտեղ պատի ետեւում ինձ.
  
  
  Прижавшись է հառաչել, նա սպասում է ինձ, վերջին խողովակի պատրաստ է ձեռքը. Այն պահին, երբ խողովակ հարված էր ստացել պատին, բռնեց նրա ego-ն այլևս դիմել, բայց այս խողովակ էր ոչ միակ, պատրաստված ըստ կապարի. Ego իշխանությունը եղել է անսասան. Դեռ պահելով լսափողը, նա ևս մեկ հարձակվելը, այս անգամ նպատակ իմ բարձր. Բայց այժմ նա ամուր բռնեց ego-ն դաստակ և հարվածել նրան ego ծնկի...
  
  
  Դա եղել է մասնաճյուղ. Նրա недооценивал այն. Մեկ հաջող հարված չի բավականացրել նույնիսկ թակոց օսլա ego օձիքի.
  
  
  Նրան բացարձակապես իրավունքների մասին. Իմ երկրորդ հարվածի ինքը աղավնի է իմ ոտքերը, և նա ընկել է գետնին ։ Նա sel ձիավարություն ինձ ու սկսեց ինձ ծեծել. Նրա շրջվել, բայց նա բռնեց ինձ կոկորդը ։ Նրա iso բոլոր ուժերի փորձում էր պոկել իրեն ego, ձեռքերը, բայց ինձ թվում է, որ ես բավականաչափ ջանք չէի խնայում ։
  
  
  Այս րոպեն մահից առաջ շատ լուսավոր. Շատ անգամ նրան էր ընդամենը մեկ րոպե է մահվան, և միայն այդ պայծառությունը վերջին րոպեն ժամեր են մնացել.
  
  
  Խողովակ պառկած է հատակին, սահմաններից դուրս իմ անհասանելի. Նրա ինտենսիվ կենտրոնացած է մեկ сфокусированном շարժման. Ոտքերս էին ego թիկունքում: Նրա ոտքերը դրել է գետնին, եւ брыкнулся, ինչպես ձին է, որը պատրաստ է վերականգնել седока. Դա չի կոտրվել ego շուրջ ծանրաբեռնել, բայց նա մի քիչ կորցրել է հավասարակշռությունը, և երբ մենք կրկին անդրադարձել են երկրի վրա, նա արդեն մոտավորապես վեցերորդ դյույմ աջ. Իմ ձեռքը անդրադարձել է խողովակի, եւ հարվածել է նրա էգոն ավելի շատ գոլ:
  
  
  Վայ.
  
  
  Նա գլորվել է ինձ, և դեռ պառկած քարե հատակին, արյունը сочилась մեծ նարնջագույն վերքերը իր գոլերը. Նա չի ավարտվում արյունով չափազանց երկար է. Նա մահացած էր:
  
  
  Ես չէի կարող թողնել ego այստեղ է եւ չի կարող ռիսկի քարշ ego, որ մարմինը ինչ-որ ժամանակ. Մենք մի քանի մետր հեռավորության այլ փայտե օրը եւս մեկ տեսախցիկ. Նրան, բացեց դուռը և втащил ego մեջը.
  
  
  Նրան թեքում է մարմնով, երբ լսեց ձայնը շուրջ դռնատեղ.
  
  
  — Խնդիրները, դոկտոր?
  
  
  Չի շրջվել. Նրա сгорбился, այնպես որ հիմա իմ աճ, և անձը չի կարող ինձ տրամադրել. Նրան փորձել է կատարել ձեր ձայնը նույնքան բարձր, ինչպես Куоя.
  
  
  "Նա կապաքինվի".
  
  
  'Կարո ՞ ղ ես ինչ-որ բան անել ձեզ համար?'
  
  
  "Նկատելի է, որ ego չեմ անհանգստանում, երբ ինձ չեն լինի":
  
  
  — Բայց դա իմ սենյակ:
  
  
  — Այն ժամանակ գրավիր ego սենյակ, դերձակ տանի. Այս մաթեմատիկայի պետք է հանգիստ. Իմ բարձր ձայնը մի քիչ նվազել է, բայց այն, ինչպես երեւում է, դա չի նկատում:
  
  
  — Այո, բժիշկ, — կարճ ասաց նա: և գնացել է, ձախ. Երբ նա փակել է դուռը հետեւում շատ դժվար է ինձ հասկանալ, որ նա չի սիրում ենթարկվել հրամաններին, եւ նրան միևնույն է, որ ես այդ մասին գիտեմ ։
  
  
  Նրա անցկացրել րոպե լիակատար մթության մեջ, որպեսզի գնահատել մասշտաբները խառնաշփոթ, որը նրա натворил ժամանակ իր հետազոտության արդյունքները: Քանի դեռ նրան ոչինչ չի գտել ։ Բացի դժվարություններից: Շատ հավանական է, որ հայտնվել եմ ոչ թե այն շենքում, եւ եթե ինձ չի բերել, այն կարող է հայտնվել փակուղում: Այն պահից, երբ այն լքել է Nassau, ամեն ինչ սխալ. Բայց մյուս կողմից, նրանք սխալվել են ճիշտ ուղղությամբ. Տարա եւ նրա հայտնվել են այնտեղ, որտեղ մենք հանրակացարաններում ։ Միասին, կենդանի, ի շտաբ-բնակարանում pbx. Հիմա մնում էր միայն անցնել գործի ։ Նրա բացեց դուռն ու նայեց միջանցք: Դա շատ լավ է, որ ես արել. Քանզի հենց այդ պահին վերջում դահլիճի դուռը, եւ послышался խշշոց ցույց կտա ձայն: Սկզբում եղել են երեքը: Երեք մասնաճյուղեր կանգնած էին դռների և ցանկանում է ընկեր իրար բարի գիշեր. Բոլոր նրանք խոսում էին անգլերեն. Նրա հասկացավ, որ դա մի մասն էր om դասընթացներ. Ապա դուռ է բացվել ավելի լայն է, եւ այն կարծես կանգնեց վերջում conveyor գոտի. Երկու... չորս... տաս... տասնութ... քսանմեկ նույնական պատճենը. Սերիական clones.
  
  
  Հանդիպումը, կամ, որ եղել է, վերջացել է ։ Նրանք ուղեւորվում էին իրենց սենյակում. Նրան ընտրել տեղադրում ՝ ավտոմատ հեռախոսակայանների փոխարեն լաբորատորիա.
  
  
  Եթե դուք սպասում էին այն սարսափելի տեսարանը, որտեղ Քարտերը միաժամանակ սպանում է քսան մեկ մարդասպանին свинцовой խողովակով, ապա դուք սխալվել. Լուռ է, նորից փակեց դուռը ու գնաց դեպի պատուհանը.
  
  
  Սակայն, եթե դուք սպասեք, մինչեւ իմ խնդիրները ավարտվի, դուք պետք է սպասել մի քիչ. Տեղ, թվում էր, բոլորովին безлюдным. Քողի տակ է ցածր, կոկիկ подстриженного подлеска նրա, անցել վերջին շենքին ։ Պետք է լինի, դա եղել է լաբորատորիա.
  
  
  Նրան արդեն գրեթե օր, որը զբաղվում է եղել հսկողության տակ ճյուղը այդ ubiquitous վարդապետներից. Զարգացնելու այն հեռախոսակայանների, որոնք նույնական ծննդով, և միաբանների, ովքեր նայում են հավասարապես իրենց նույնական ես օգնությամբ եւ бритых գլխին, ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ ես шталь մասնակից տիկնիկային ներկայացման չափ. Միայն ինչ-որ մեկը բավական երեւակայության, երբ эму ստիպված է ստեղծել տարբեր նիշ.
  
  
  Ես քանի անգամ տեղի է ունեցել mimmo շենքի մոտ հինգ ярдах է այն օրը, երբ նա թռավ միջոցով ոչ մի տեղ.
  
  
  "Դեռ գործեր... դոկտոր?"
  
  
  Շեշտը վերջին խոսքում նշանակում է, որ նա չի հավատում այս "դոկտոր" և " հարյուր տարի անց. Նրա զգացի усталую կարոտ հին բարի спецэффектам, բաժնին քողարկման Վաշինգտոնում: Իր ձեռքով քամած свинцовую հեռախոսը գրպանում, ու շրջվել.
  
  
  Մասնաճյուղ սպասում էր ինձ ատրճանակը ձեռքին. "Հրաշալի է, N3, — ասել է նա: Ego շուրթերը скривились է презрительной smile. "Աստված. ինչպես դուք եք մեծացել, դոկտոր Куой.
  
  
  Նա չի արել մեզ քայլը իմ ուղղությամբ, ու դեռ դուրս է իմ հասնել.
  
  
  —'Լավ.' Նրան, լսել եմ, որ դու ինչ-որ սրբազան կով. Այնպես որ, ես չեմ կարող սպանել ձեզ. Բայց ես վստահ եմ, որ նրանք ուզում են, որ դու վերադարձել: Այնպես որ, գնա առաջ:
  
  
  Նա գիտեր, ինչ է հյուրանոց. Նա չի կարող սպանել ինձ, բայց նա անպայման накачает ինձ կապարով, եթե эму ուզում եք. Ձեռք բերված հատկանիշները, ինչպիսիք են пулевые վիրավորվել, չի փոխանցվում է երեխաներին: Նրան պետք էր վնասազերծել նրան: բայց ես ստիպված կլիներ բռնացնել ego անակնկալի. Մինչ նա կհասցնի նկարել. Նույնիսկ եթե նա промахнется, հնչում է այս 45-րդ տրամաչափի կներգրավի այստեղ մի դասակ.
  
  
  Նրա կանգնեց, ինչպես մի կտոր սայլակ. "Շտապեցեք," ասել է նա:
  
  
  Այն պարզապես շարունակում է հետեւել դրան, քարե անձի կողմից:
  
  
  'Ինչո ՞ ւ: Ինչու ես պետք է դա անել? Դուք չեք կարող կրակել է ինձ, եթե ձեզ ոչինչ չի անում. Դու նույնիսկ չես կարող է հանգեցնել ինձ ցավ, — ստում ես: "Այն ջոկատը արյան կհետաձգի այն մի փոքր գործողություն, որը նրանք պատրաստել են ինձ համար. Այնպես որ, եթե դուք ուզում եք, որ վերադարձել է նրան, դուք պետք է նախ համոզել է ինձ.
  
  
  Նա վարանեց. Նա վստահ է, արդյո ՞ ք եղել է իմ փոքրիկ ներդրումը գիտության մեջ, ճիշտ է, թե ոչ: Համենայն դեպս, նրա մոտ եղել են կասկածները. Եթե նա թույլ է տալիս ինձ է փախչել, ինքը խնդիրներ կունենա. Եթե նա накачает ինձ փամփուշտներով, նրա մոտ կարող են ավելի մեծ դժվարությունների. Դա նշանակում է, որ ego կանչել է բռունցք մենամարտը:
  
  
  Նա ընդունել է մարտահրավերը. Միայն ego առաջին ընտրությունը զենք էր բռունցքները, իսկ կարատեի. Ինձ մոտ կա կարատեի սև գոտին ։ Բայց ես նաեւ եղել է սեւ свинцовая խողովակը: Ամեն ինչ շատ լավ է նախատեսված. Ին երկրորդ անգամ կես ժամ ես ունեի մի մարմին, որը նրան պետք էր ազատվել ։
  
  
  Դե ինչ, ձայնը ձեզ համար էր այս փակ գոմ. Բայց բժիշկ Куои կարող է լինել բանալին է նրան ։ Այն տեւել է ինձ վեց փորձերը, սակայն, ի վերջո, դուռը բացվել. Նրա затащил դիակը մասնաճյուղի մեջը եւ կողպված դուռ сераля.
  
  
  Միաբանները դեռ կանգնած է, թեքված աչքերը, պահպանության մուտքը լաբորատորիա ։ Դա եղել է աներեւակայելի. Ամենայն հավանականությամբ, clones են om եղբայրներին, բայց նրանք ամեն ինչ տեսնում ու ոչինչ չեն արել: Այն սկսել է մի փոքր հասկանալ բացատրություն Անոթներով դաոսական բարոյականության. Մահվան չկա, եւ զգուշացումներ չկան, այնպես որ, եթե դուք առաջադրվելու մեջ է նրանով, մեզ այլ. դու պարզապես ոչինչ չի անում. Այն, եկանք դուռ լաբորատորիա.
  
  
  Ինտերիեր այս շենքի տարբերվում է մյուս շենքերի. Այնտեղ եղել է մի վանքի ընդունարան եւ մեծ սպիտակ երկակի օր. Տասներորդ բանալին տվեց ինձ հնարավորություն, և распахнулись.
  
  
  Ես կարծում եմ, որ դա ամենավատ վայրը, որտեղ երբեւէ եղել.
  
  
  Երկայնքով պատերը կանգնած են մի շարք մեծ ապակե փորձանոթ ՝ աճող պտուղները. Նրա կանեմ ձեզ լավություն են եւ опущу նկարագրությունը.
  
  
  Եղել են նաեւ այլ փորձանոթ. Փոքր - հետ комками նյութեր, լողացող հեղուկ. Նրա հաշվել հիսուն" ։ Նրանց շուրջը մարդ էր, իսկ ով ' ոչ, նա չէր կարող ասել ։ Կենտրոնում սենյակում կանգնած է աթոռին. Է nen էին բջիջները, լուսային եւ առնետների, եւ մի քանի ծովախոզուկների, որոնք հայտնվել են այն պահին, երբ նրան ընդգրկել է брылев.
  
  
  Ընդհակառակը էր աշխատասենյակը ։ Լաբորատորիայի ego отделяло մեծ ապակե պատուհանը, բայց այն թույլ է տալիս այնտեղից հետեւել ամենին ։ Պատի մոտ անկյան տակ դեպի պատուհանը երազանք է ցանկացած խելագար գիտնական. Մոտ վեցերորդ մետրանոց աշխատանքային աթոռին, уставленного пузырящимися бочками, питаемыми էլեկտրական нагревательными змеевиками, водяными конденсаторами եւ փոքր գազի ջահերով. Ամեն ինչ տեղն էր off ինչ-որ մետաղյա ծածկի, մի բան, որը կազմվել է печкой, իսկ այնտեղից գնացել небьющаяся ապակե պատնեշ, закрывавшая այդ ամենը ։
  
  
  Բայց սա դեռ ամենը չէ.
  
  
  Հետեւի լաբորատորիայում դեռ մեկ զույգ երկակի դռների, հենց կողքին դուռը աշխատասենյակը Куоя. Այն, повозился հետ բանալիների եւ բացել ih. Նրան կրկին հայտնվել է նեղ միջանցքում. Վեց փակ փայտե դռներ.
  
  
  Նրան գտել է բանալին առաջին.
  
  
  Երիտասարդ тайец քսան տարի раскачивался հատակին անկյունում. Երբ նա տեսավ ինձ: նա սկսեց хныкать եւ заполз ավելի են ձեր անկյունը.
  
  
  Մեկ այլ սենյակում ամյա կին է վայրի, դատարկ հայացքով թռավ ինձ վրա եւ դարձել է վայրի, աննպատակ հարվածներով ինձ ծեծել են կուրծքը ։ Նրան բռնեց ee ձեռքը և մեղմորեն, բայց ամուր հրել առաջ: Իմ փոխարեն հիմա նա սկսել է ուժեղ հարվածել շուրջ փափուկ հառաչել. Նրան կրկին փակել դուռը, եւ մի պահ մտածել.
  
  
  Куой ասել է, որ նա նաեւ փորձարկել թմրանյութերի լաբորատորիա. Նա ասել է, որ զարգացած թմրանյութեր, փոփոխելուց գիտակցությունը ։ Դե ինչ, այս երկու կարծիքները, ակնհայտ է, փոխվել են ։ Գիտությունը շարժվում է առաջ. Է, որոշել է, որ այդ պահին նրան տեսել է բավարար.
  
  
  Այն, վերադարձել է լաբորատորիա և հասցրել այցը գրասենյակ Куоя.
  
  
  Պատերը, որոնք խփվել են գրքերով եւ թղթապանակներ. Հավանաբար, նրա անձնական արխիվ. Նրա обыскал ego աթոռ. Ես չգիտեի, որ ես սպասում էի գտնել. Բայց այն, ինչ ես գտել էի գերազանց. Մի շարք ութ բանալիների. Նրան համեմատել է om-ի հետ բանալիների գոտու, որ տվել է ինձ դեպի լաբորատորիաներ և տեսախցիկներով. "Այո" ։ Բոլոր եղել է ձեր զանգից. Նրան հրել է մի շարք կրկնօրինակների րոպե. Հետո ինձ ծագել է մեկ այլ միտքը, եւ նա թաքնվում է om-ի кайму զբոսնելով ։ Իմ թաքնված հնարավորությունները հաղթելու սկսել են աճել:
  
  
  Նրա փակել դուռը հետեւում լաբորատորիաներ և դուրս եկավ, mimmo անմար կրակի մոտ դրվող միաբանների, գիշերը.
  
  
  Մոտավորապես կես ճանապարհին նրան տեսավ, ինչ-որ հետաքրքիր. Երկու միաբանի, որոնք բավականին ջերմորեն վիճել են. Զարմանալի է, որ այդ վանականները, ընդհանրապես, կարող ենք խոսել, բայց շատ ավելի զարմանալի է այն, որ նրանք վիճաբանել են եւս ընկերոջ հետ. Այն, թաքնվել ինչ-որ մեկը թփերի, երբ նրանք անցել են mimmo ինձ, այժմ նրանք լռեցին ։
  
  
  Մնացորդը ճանապարհին հանդիսանալ այն անցել է առանց հետագա անակնկալներ. Շատ հյուրանոց, որպեսզի ես ժամանակ. Նրա, պետք է, բացակայել է մոտ մեկուկես ժամ: Նրան թվաց, որ հասցրել է այդ Куою երկու ժամ հարված, բայց, միեւնույն է, ճոխություն է. Երբ նրան է մոտեցել գլխավոր դարպասի մեր տուն, om հսկվող երկու միաբանի. Երբ հեռանում, դե, չի եղել ։ Բայց, ինչպես եւ բոլոր մնացած, նրանք նվազեցրել են իրենց աչքերը, եւ չեն դարձրել ինձ վրա ոչ մի ուշադրություն.
  
  
  Ես չեմ տեսել որեւէ մեկին, միջանցքում. Արագ և անաղմուկ նրա, հասել է մեր տեսախցիկը. Նրա тихонько բացեց դուռը: Տարա դեռ այնտեղ էր. Դեռ քնած է ։ Նրա նայեցի միջոցով ֆոտոխցիկ այլ փաստաթղթեր. Куой դեռ այնտեղ էր. Վստահ իր delle, այն մտավ սենյակ: Բայց նա չպետք է այդքան վստահ.
  
  
  Զույգը ձեռքից վերցրել է ինձ հետևից. Ձեռք сомкнулась շուրջ իմ պարանոցի. Նրան փորձել է կծկվել, բայց մյուս ձեռքը պահել իմ դաստակ տեղում եւ закатала թեւ, երբ այդ ձեռքը ամուր сомкнулась իմ պարանոցի. Նրան նայեց ։ Դա եղել է երկու միաբանի. Պետք է լինի, նրանք լուռ հետեւում էին ինձ ։ Երրորդ սպասում էր ինձ համար դուռը. Հետ шприцем. Դոկտոր Куой բարձրացել հետ անկողնում. Նրա զգացի ներարկումը: Նրա высвободился վեցերորդ ուժեղ ձեռքի եւ դուրս թափել իր զայրույթը առաջին միաբանի հայտնված հասանելի. Օրինակ, մի քանի վայրկյան кроличья նորա բացվել է, եւ այն սկսել է նվազել:
  
  
  Խորն է ։
  
  
  Ամեն ինչ ավելի լուրջ է.
  
  
  Կրկին Wonderland.
  
  
  
  
  Գլուխ 24
  
  
  
  
  Տարա նստած ընդմիշտ ինձ հետ ու ասում է, որ անորոշ ձայն արձակի. Այն ուներ իր սեփական գունատ վարդագույն մանկական կամ կանացի կիսավարտիք. Է предплечье մոտ нах էր քառակուսի марлевая վիրակապ. Նրա իջեցրեց աչքերը предплечье. Այնտեղ էր նույն հրապարակում marley.
  
  
  Նրանք դա արել. Նրանք вакцинировали մեզ.
  
  
  Այդ ժառանգները արդեն սաիլեդ пробирках, ինչ-որ տեղ լաբորատորիաներում ամբողջ մղձավանջ է, ինչ-որ միջավայրում спотыкающихся առնետների ու գորտերի.
  
  
  Նրա թռա անկողնուց.
  
  
  — Հանգստացիր, — ասաց նա: 'Հանգստացիր. Դու դեռ շատ թույլ է. Օրը պահպանվում են: Մենք առայժմ ոչինչ չենք կարող անել: Նա շրջվեց, նայեց և սկսեց ինչ-որ բան մրթմրթոց. Նրան, գլուխը շարժեց, փորձելով հասկանալ նրա խոսքերը գոնե ինչ-որ խելացի.
  
  
  Հետո նրան տեսավ ego. Նա զրուցում էի միաբան. Այս тарабарщина պետք է այժմ հայտնի диалектом сутоев. Սա երկրորդ անգամ է, երբ փորձ է հանգստացնող միջոց ինձ կասկածելու սեփական ողջամտության վրա ։
  
  
  Տղամարդը նստած է հատակին, դեռ պահելով ափսեի հետ սնունդ է, որը զբաղվում է միանում ego մեր խուց ։ Նա նայեց այնպես, ինչպես և մյուսները: Бритоголовый. Բայց երբ նա բացել է աչքերը, նրա հասկացա, որ նա յուրահատուկ. Երբեք նախկինում չի տեսել այդ աչքերը. Նրանց կնքվել են բոլոր գիտելիքները եւ ամբողջ անմեղությունը միլիոն տարի մարդկության.
  
  
  Տարա ՝ շրջվեց, նայեց ինձ.
  
  
  "Նին Թան — վանահայր. Նա եկել եմ այստեղ, որպեսզի օգնեն մեզ: Համենայնդեպս, որպեսզի համոզվեք, որ մեր eda չի մշակված դեղամիջոց. Նրանք պատրաստվում էին սատկացնել մեզ քնաբեր". Ee ձայնը անհեթեթ մի փոքր կերկերուն.
  
  
  Նրան, նայեց Նին Танга, այդ անվերջ աչքերը. — Այն ամբողջ օգնությունը, որը նա մեզ մատուցում է?
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. 'Ես չգիտեմ: Օգնում են մեզ ամեն դեպքում դեմ ego հավատքի. Թե մեզ ինչ է պատահել, դրա համար պետք է կամք, — դե, ասենք, Աստծո. Այնպիսի զգացողություն ունի, որ դրան խանգարում է, եւ դա ego անհանգստացնում" ։
  
  
  — Ինչ կրոն, դերձակ побери, — ասացի ես: "Արդյոք накачивание թմրանյութերի եւ մարդկանց սպանությունը կամքով Աստծո?"
  
  
  Նա հանգիստ նայեց ինձ. Նա ասում է, որ ego գործողությունները չեն կարող կանխել սպանությունը: Նա կարող է ազդել միայն այն, ինչ կսպանեն ։ Եթե նա ոչինչ չի անի, նրանք կսպանեն մեզ. Եթե նա կօգնի մեզ, որ մենք om սպանել.
  
  
  — Իսկ նրա համար դա բոլոր սպանությունները?
  
  
  Նա լրջորեն кивнула. "Դա սպանության համար".
  
  
  Նրա нахмурился. — Այդ դեպքում ինչո ՞ ւ է նա օգնում է մեզ.
  
  
  "Նա ասում է, որ օգնում է մեզ հավասարեցնել"շանսերը.
  
  
  Նրա огляделся. Մեզ երկուսն են եղել, եւ մենք արդեն արգելափակված է թվային ֆոտոխցիկ: Անզեն. Դրսից om շատ են եղել ։ Բոլորը զինված են եղել ։ — Նա ճիշտ է, սա կոչ է անում?
  
  
  Միաբան ինչ-որ բան է ասել. Տարա ՝ հայտարարությամբ է դա: "Նա ասում է, որ հասկանում է մեր զգացմունքները... բայց հյուրանոց է, այնպես որ դուք կարող եք հասկանալ այն. Նա ասաց... — նա замялась, կարծես վախենալով իմ արձագանքը. "Նա ասել է, որ պատկերացում կբերի ձեզ խաղաղություն".
  
  
  'Օ՜, այո? Այն ժամանակ դա հիանալի է ։ Այն հեշտությամբ է խոսում աշխարհում: Այստեղ ego փոքրիկ даосском տաճարում: Բայց ինչ կա? Ինչ վերաբերում է բոլոր նրանց скотов, որոնք прокладывают իրենց ճանապարհը կյանքի շնորհակալություն макам, որ նա աճում է պարտեզում? Հարցրեք նրան, թե ինչ է մտածում այդ մասին ։ Տարա նայեց գետնին, եւ вздохнула.
  
  
  — Դե շտապեք, — ասացի ես: "Հարցրու նրան."
  
  
  Նրանք խոսել են դեռ իրար հետ մոտ տասը րոպե. Պետք է լինել, դա շատ հետաքրքիր է: Նին Թանը արել է երկար задумчивую դադար և խոսեց скорбным ձայնով. Վերջապես նա ինչ-որ բան, որ ստիպեց Տարան վերածվել.
  
  
  "Նա ոչինչ չգիտեր այդ մասին опиуме, — ասել է նա: "Նա քիչ բան գիտի այն մասին, թե ինչ է այնտեղ տեղի ունենում ։ Նա այստեղ է իր ամբողջ կյանքը ։ Բայց նա ասում է, որ հավատում է — դատելով կրակի քո ձայնը, — ասաց նա, — որ դու մոտ է աղբյուրի համընդհանուր էներգետիկ. Հետո նա ինձ ասաց զգուշացնել ձեզ, որ ոչ բոլոր միաբանները այստեղ միաբանները. Որոշ շուրջ նրանց... մոտավորապես կեսը... շուրջ հարյուր... պարտիզաններն ԿԱՆԸ".
  
  
  Ես էլ արդեն մտածում էի մի բանի մասին. Դա պայմանավորել է վանականներ, որոնք նրան տեսա, спорящими, եւ նրանց վանականներ, որոնք բռնել են ինձ, որպեսզի ներարկումը: Բայց վերջին զույգը, որը նրան տեսա, նայեց ճիշտ այնպես, ինչպես եւ բոլոր մնացած. Մինչեւ опущенных աչքերը. Այն, shrugged, զգալով, թե ինչպես է աճում բութ զայրույթը. — Լավ, — ասացի ես: 'Հաճելի է իմանալ. Ուրեմն կեսը դրանց շուրջ պարտիզանները. Սակայն եթե բոլոր նրանք նայում է նույնը, թե ինչպես մենք կարող ենք om ճանաչել?
  
  
  Տարա է փոխանցել штопора և շրջվեց, նայեց ինձ. "Նա ասում է, որ delle մենք չենք կարող այդ անել":
  
  
  Նրան, կանգնեց եւ սկսեց քայլել ետ ու առաջ-ի թվային տեսախցիկներ. 'Դե, եթե դա կարող է հանգստացնել ego խիղճը, նա ասել է մեզ ինչ-որ բան, բայց ոչինչ չի ասել ։ Նման հանելուկներ эму ըստ հոգին.
  
  
  Նին Թանը կանգնեց. Նա պետք է գնալ", - ասել է նա քաղաքավարի. Բայց նա կվերադառնա մեր հաջորդ ընդունված է տրտնջալ. Իսկ մինչ նրանց կենդանիներ, նա թողել է մեզ մի քանի даосских նման ձեւականությունների հետեւից չէր ընկնում:
  
  
  "Ակցիան հնարավորություն է տալիս պակաս պատասխան, քան մտածում են մարդիկ":
  
  
  "Գաղափարները ուժեղ զենք".
  
  
  Ինչին նա հավելել է հանդիսավոր ամփոփիչ խոսքում:
  
  
  "Օրը Հրաշքների բոլոր կիրականանա". Եվ կրկին, այս ըմբռնումը բանալին բաց լողավազան: Նման խոսակցություններ, իրոք, վնասում է ինձ խելագար. Բայց նա նայեց ինձ հրաժեշտ է իր հին աչքերով, ու մի պահ նրան ոչինչ չի զգացել. Մի պահ նրան գիտեին բոլոր հարցերի պատասխանները, այդ պատասխանները եղել են ճիշտ.
  
  
  Նա հեռացավ, և ես լսեցի, թե ինչպես ego բանալին փակում է մեր դուռը: Ձայնային վերադարձրել է ինձ դաժան իրականությունը. Ես ցանկանում էի հարվածել է ինչ-որ բան բռունցք. Բայց միակ մարդը մոտ էր միայն Տարա. Նրա շարունակեց քայլել ետ եւ առաջ ամբողջ սենյակում.
  
  
  "Լավ է, որ դու խելագար է ինձ հիմա", — ասել է նա: — Ի ՞ նչ ես այդ ժամանակ մտածում? Որ ես превращу ego убежденного գործակալի AX տասը րոպե.
  
  
  — Դու կարող էր գոնե փորձել, սիրելի. Փոխարենը կրկնել ես այս անհեթեթություն է, դա հասկանալով բերեց ինձ հանգիստ".
  
  
  'Մասին, Տէր. որ դու հիմար.
  
  
  "Ah. Լավ է ։ Դու խելացի, իսկ նրա մի կտոր խմբին.
  
  
  Նա вздохнула. 'Նրան այդ չեն ասել է.'
  
  
  Օ՜, ոչ?' Նրա բարձրացրել է շուրջ մեկ բարձերի սեռի եւ երեւում էյ. Այն ամենը, ինչ այստեղ, girl թաքնված микрофоне. Ուզում ես, նրա разыграю?
  
  
  Նա կրկին вздохнула. — Դե, ես դա омелой մտքում. Պարզապես հյուրանոց է ասել, որ եթե դու միայն հասկացա...
  
  
  "Այո, Այո ։ Նրան ճանաչում. Այն ժամանակ նրան վերջապես обрету խաղաղություն".
  
  
  — Այո, — ասաց նա: Նա բայց թափահարեց գլխով, ստանձնել է այլ բարձ եւ լքել է նրան ինձ. Այն ժամանակ դա տեղի է ունեցել. Նրա նետել нах բարձի, որը պահում է ձեռքին. Նա нырнула կողմ, կորցրել է հավասարակշռությունն ու շատ ցավոտ վայրէջք ետ դոշակ. Այնտեղից նա սկսել է քցել ինձ բարձեր, որոնք отбрасывал է нах. Նա կանգնեց մեծ նարնջագույն բարձի ու սկսեց ինձ ծեծել այն. Նրան, բռնեց նրան եւ հրում ետ դոշակ, եւ մենք սկսեցինք կատաղի կերպով համբուրում. Սա մեզ մի քիչ успокоило. Մենք դժվար է задышали ու համբուրեց. Այն ժամանակ իր մեջ էր нах. Ամեն ինչ եղել է հենց այնպես, ինչպես որ միշտ եղել է մեզ հետ: Միայն վերջին պահին է ինձ промелькнула միտքը. Նրա отпрянул. — Մի անհանգստացեք, — ասաց նա: "Եթե նրանք ցանկանում են, որպեսզի մենք նրանց համար super-երեխային, նրանց պետք է սպասել ևս մի քանի շաբաթ": Բայց դա չի աշխատում. Այն միտքը, որ ԿԱՆՆՈՒՄ հյուրանոց, որպեսզի մենք դա արել ենք, եղել է զզվելի. Նրա իջնել нах եւ նրբորեն համբուրեց ։ "Ներիր սիրելիս. Վախենում եմ, ես չեմ ուզում գնալ նման ռիսկի.
  
  
  Որոշ ժամանակ անց նա ասել է. "Դուք ճիշտ եք. Նա ստեց ձեզ. Այն կարող է ունենալ ձեզ երեխային բացահայտ հիմա": Նա համբուրեց ինձ ։ Դրա ուզում եմ քեզնից երեխա:
  
  
  'Ներկայումս?'
  
  
  — Ես ցանկանամ այդ, երբ մենք выберемся այստեղ. Եւ... այդպես չէ... դե, այն էլ ոչ թե հյուրանոցի, որ նրանք դա հասկացել ։ Այն ավելի լավ է սպանել ինքն իրեն, քան այն. Բայց ես հավատում եմ ձեզ, Նիք, — ասաց նա ժպտալով. "Ես կարծում եմ, ինչպես ասել է մի մարդ է, դուք մոտ աղբյուրի գիտելիքներ. Նրան հավատում եմ, որ դուք ազնիվ բնույթ է կրում, եւ դուք երջանիկ աստղը, որ այնտեղ մեզ ասել այդ մարդը ։ Նրան հավատում եմ, որ դու вытащишь մեզ այստեղից.
  
  
  Նրան պետք էր մտածել այդ մասին ։ Նրա կանգնեց, обернул շուրջը սրբիչ և կրկին սկսեց քայլել ետ-առաջ. Հիմա էլ ուրախությամբ փոխել է իր ազնիվ բնույթ ծխախոտ. Նրան, նայեց պատուհանից դուրս. Եղել է կեսօրին. Այն կորցրել է կես օր.
  
  
  — Նրան գտա լաբորատորիա, — ասել է իր էյ. 'Արի այստեղ։'
  
  
  Նա արել է саронг շուրջ բամբակյա սավան և մոտեցավ պատուհանից. Մենք հանկարծ շատ ճնշել. Նրա նշել է լաբորատորիա և պատմել, էյ գտնվելու վայրը. Ցույց է տվել իր էյ բանալիները, որոնք վերցրեց աթոռից Куоя. Նրանք ինձ են. - Այն ամենը, ինչ մեզ պետք է անել հիմա դուրս գալ այստեղից ։
  
  
  — Մտածում ես, քեզ մոտ կստացվի? — հանգիստ հարցրեց նա:
  
  
  — Իհարկե, — ասացի ես: "Ոսկե հոգին, եւ երջանիկ աստղը? Համար estestvenno. Ինչպես կարող եմ промахнуться?
  
  
  Նա ծանր вздохнула և կծել ինձ համար мочку ականջի. "Հրաշալի է", — ասել է նա:
  
  
  Փունջ բանալիների звякнула օր. Մենք երկուսս էլ արագ нырнули մեր кроватям, որտեղ притворились, որ քնում.
  
  
  Դուռը նորից փակվեց ։ Նրան, նայեց սկուտեղ հետ սնունդ. — Մեզ լավ ճաշ, — ասացի ես: "Ենթադրվում է, որ eda մեզ intoxicating".
  
  
  "Mmmm." Նա корчилась իր коврике, ինչպես մոդելը դաս պահոցում. "Ես ուրախ եմ, որ դա այդպես չէ ։ Թվում է, իր սոված. Նա դասել է սկուտեղ է ցածր այն սեղանին, եւ հանել կափարիչը հետ դեռ дымящегося блюдца.
  
  
  Այնուամենայնիվ, կասկածելի է կաշի այն. Նա зевнула. — Մի անհանգստացեք, — ասացի ես: "Սա չինական eda. Դու նորից проснешься մեկ ժամ.
  
  
  Մենք ստանձնել. Դա պարզ է eda, բրինձ եւ բանջարեղեն: Բայց դա համեղ է եւ, առնվազն, եղել сытно. Նրան, նայեց Տարան ու նորից զգացել սով. Բայց դրա հետ ստիպված է սպասել. Այլ վայրում եւ այլ ժամանակ. Նա կզգա իմ կարծիքով, բարձրացրեց գլուխը, sheepishly ժպտաց ու կրկին ուշադրություն է ափսեի.
  
  
  Նրան, փորձել է հասկանալ. Դա հանկարծակի շփոթություն. Ես դեռ շատ դրան պետք էր հասկանալ ։ Իմ արձագանքը սովորաբար կանանց շիտակ. Երբ ինձ մոտ հարցեր են առաջանում, նրանք իրենց շուրջը, որը կարելի է հեշտ չէ պատասխանել եւ այո, եւ ոչ: Միայն այս անգամ ոչ մի բան պարզ շուրջ ընդհանրապես չի եղել. Առնչվող հարցեր եւ պատասխաններ: Իմ կինը, իմ զգացմունքները նրա նկատմամբ. Պարզ անունները հիմա կիրառվի.
  
  
  Նա хорошенькой աղջկա ակնոց չի красоткой համար օրացույցի, թեեւ ես չէի կարող պատկերացնել մեկ ամիս է, ով չի նայում, ավելի լավ է ՝ -nah. Նա վերաբերվի ինչպես կատեգորիայի Իսկ, այնպես էլ կատեգորիայի Վ. Դիպլոմավորված գիտական հանճար եւ հրաշալի քաղաքացի. Նա խելացի է եւ գրավիչ. Նուրբ եւ հուզիչ. Նա стимулировала ինձ, раздражала ինձ, թողել է վիճարկում է ինձ, բարձրացնում է ինձ տրամադրությունը. եւ եթե դա նյարդայնացնում է ինձ, ապա այն возбуждало ինձ.
  
  
  — Ինչ վերաբերում է նրան, որ գնաք աշխատելու համար, աշխատանքը?
  
  
  — Ինչպե ՞ ս, — հարցրեց նա, — դուք դա պատկերացնում?
  
  
  Նրան հրել է իրեն սկուտեղ, զսպելով ցանկություն ծխում է ծխախոտ. Այն, որ նրանք վերցրել են Տարայի լազերային, դա մի բան է, իսկ վերցնել իմ ծխախոտ, խոշտանգումների.
  
  
  — Ես մի քիչ մտածեցի այդ монахах, — ասացի ես: — Ես ունեմ գաղափար է ։ Դուք կարող եք արագ խոսել.
  
  
  — Ի сутоанском բարբառով?
  
  
  "Ի сутоанском բարբառով".
  
  
  'Նրա մտածեցի. Եկեք.'
  
  
  "Լավ է, կեսը միաբանների այստեղ գործակալները ԿԱՆՆ, այնպես չէ ՞ ։ Om մոտ հարյուր, եւ նրանք ցանկացած պահի бросятся դեպքի վայր է խափանել մեր ծրագրերը. Այնպես որ, մենք պետք է om ոչնչացնել. Կամ, առնվազն, դուրս բերել om շուրջ խաղեր".
  
  
  'Լավ է ։ Բայց որտեղի ՞ ց գիտենք, թե ովքեր են նրանք?
  
  
  — Մենք չենք կարող om իմանալ. Այդ գործը ։ Դա կարող է անել միայն իսկական միաբան".
  
  
  Տարա нахмурилась. — Կասկածում եմ, որ մենք կկարողանանք համոզել ego մեզ, եթե դուք այդպես կարծում: Ոչ, եթե նա գիտի, որ մենք պատրաստվում ենք չեզոքացնել այդ գործակալներին, իսկ կարող է եւ ավելի վատ.
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. — Ես ընդհանրապես չեմ ուզում, որ նա քեզ ասել. Նրա ցանկանում եմ, որ այդ իրական միաբանները բռնել այդ գործակալներին ԿԱՆՆ կամ ավելի վատ.
  
  
  Ինչ-որ մի պահ նա պարզապես չափազանց աչքի ընկնող ինձ վրա":
  
  
  "Դու էլ ուզում ես, որ այն առաջացրել է անձրեւ, կամ, կարող է, կատարել է շուրջ ծղոտե ոսկի?
  
  
  Նրա ժպտաց. — Ես չեմ կարծում, որ դա այդպես է, իբր, դժվար է ։
  
  
  — Դուք կարող եք ասել, թե դա հեշտ է. Ինչ փաստարկ դուք առաջարկում եք, որ ես օգտագործել? Ես նկատի ունեմ, թե ինչպես եք убеждаете տղամարդկանց, приверженных գաղափարի ոչինչ անել, ինչ-որ բան անել? Եւ երկրորդ, եթե ձեզ հաջողվի om համոզել, որ զենք եք առաջարկում նրանց օգտագործել?
  
  
  Նրան կրկին կանգնեց և зашагал ետ եւ առաջ ամբողջ սենյակում. "Ինչ վերաբերում է ձեր հարցի առաջին մասի, նրա անհամբեր սպասում եմ om ինքնապաշտպանական բնազդը".
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Չի աշխատի: Նրանք չեն վախենում մահից ։
  
  
  'Նրա գիտեմ դա. Բայց ես նկատի ունեմ om անձնական գոյատեւման. Ես նկատի ունեմ փրկել om հավատը ։ Լսեք, կա միայն մեկ պատճառ, որի համար նրանք միավորվում են ԿԱՆԸ: փրկել ձեր վանքը: Պետք է լինի, դա վերջին մնացած հենակետի Tao ամբողջ Индокитае. Եթե ոչ աշխարհում:
  
  
  'Այդպես?'
  
  
  — Եվ այսպես, երբ այդ միաբանները մահանում է, om վերա մահանում է նրանց հետ ։ ԿԱՆԸ մտադիր չէ նոր վարդապետներից. Այս վայրը կդառնա ամրոց ԿԱՆՆ, այլ ոչ թե даосским տաճար. Եթե նրանք չեն ցանկանում պայքարել դրա համար: Այդ դեպքում ничегонеделание հավասարազոր է ոչնչացման իրեն".
  
  
  — Բայց մի ՞ թե նրանք չեն զոհվել եւ առանց om պաշտպանության?
  
  
  "Մեր օգնությամբ նրանք կարող են տեղափոխվել այլ վայր".
  
  
  Մեկ րոպեն նա փակեց աչքերը-ում մտմտում են. — Որքանո ՞ վ է նրա տեսնում, հնչում է գեղեցիկ. Բայց նորից, նրա նման, ինչպես դուք պրագմատիկ ամերիկացին է, եւ մենք գործ ունենք բոլորովին այլ մտածողություն".
  
  
  — Ես դրան չեմ հավատում, — ասացի ես: "Ես կարծում եմ, որ բոլոր իդեալիստները, ի վերջո, նույնն են ։ Նրանք պատրաստ են մեռնել հանուն գաղափարների, բայց չեն ուզում թույլ տալ մեռնել իրենց գաղափարները":
  
  
  Սկուտեղի վրա մնացել է եւս մեկը ՝ ջրի ընկույզ. Նա վերցրեց մատները և կծել. Նա ժպտաց. Լավ միտք է, — ասաց նա: "Ամեն դեպքում արժե փորձել: Իրականում delle կա միայն մեկ խնդիր է ։
  
  
  Նրան ասաց. 'Որն է?'
  
  
  "Ինչպես ասում են, "идеалист"-ի сутоэнски?"
  
  
  Նրան քցել է нах բարձի.
  
  
  'Չկա, չկա:' նա ասաց. "Վիկտորինա դեռ չի ավարտվել. Ինչ վերաբերում է երկրորդ մասում ։
  
  
  "Որ երկրորդ մասը?"
  
  
  "Որ նրանք պետք է օգտագործել որպես զենք?"
  
  
  — Օ՜, սա, — ասաց նա ժպտալով. "Այն, որ շուրջ կաբինետի Lao Цзена". Ես ստիպված էի մի փոքր սպասել, քանի դեռ նա չի հայտնվի նույն մակարդակի վրա ինձ հետ. Դա տեւել է մոտ нах շատ ժամանակ.
  
  
  'Աստված. Զենք стонами.
  
  
  "Զենքի ego հառաչել. Ego այնտեղ կախված մոտ հարյուր միավոր, եւ կան մոտ հարյուր իսկական վարդապետներից. Իսկ իմ մաթեմատիկայի ուսուցիչ ասել է, որ հնարավորություն է տալիս մի штуке զենքի մարդ:
  
  
  — Էյ, բայց սպասի ' ր մի պահ. Որքան նրան հիշում եմ, դա ապակի պատի մոտ небьющееся, այն наэлектризовано եւ заперто.
  
  
  — Իսկ իմ առողջ բանականությունը հուշում է ինձ, որ այնտեղ, որտեղ կա փական, պետք է եւ բանալին. Եւ որ որտեղ կա էլեկտրաէներգիայի, այնտեղ կան խանգարող. Եւ շուրջ վանականների покоях Lao Цзена պետք է իմանալ, թե որտեղ են նրանք" ։
  
  
  Ինչ-որ ժամանակ նա լրջորեն նայում է ինձ, հետո хихикнула, перепрыгнула ու գրկեց ինձ. "Երբեմն, — ասաց նա, — դու պարզապես հեքիաթ".
  
  
  — Իսկ դուք դեռ ոչինչ չեք տեսել, — ասացի ես:
  
  
  
  
  Գլուխ 25
  
  
  
  
  Այդ գիշեր սկսվեց Օրը Հրաշքների.
  
  
  Առաջին հրաշք է տեղի է ունեցել, երբ Տարա դուրս էր բերել իր պայուսակի սիգարետի տուփ. Դուք կարող եք մտածել, որ սա հրաշք է հավասարեցվում է добыванию ջրի շուրջ քարի, բայց այդ ժամանակ դուք այնքան էլ կախված ծխելու, ինչպես նրան.
  
  
  Երկրորդ հրաշք տեւել է մի քիչ ավելի երկար. Մոտ մեկ ժամ, պետք է ճշգրիտ. Բայց երբ Թանը Նին կրկին հեռացավ մեր ճաշի подносом, նա համաձայնեց խոսել իր Գերագույն Դատարանը: Եթե Դատարանը համաձայնի, ապա ինքը կմիանա իմ պլանի:
  
  
  Երրորդ կարող է համարվել հրաշքով 100 տոկոսով, բայց ես պատրաստ եմ այնպես համարել. Քանի որ, նախ, դա ոչ թե իմ գաղափարը. Եթե չեն օգտագործել վերջին լուսավորված խաղը Տարայի, նրա, հնարավոր է, երբեք չի օգտակ էլ հանդերձարան, որպեսզի ամեն տարի, որ մնացել է իմ գրպանում, եւ, հնարավոր է, երբեք չեմ գտել են երեք հրաշալի չիպսեր, որոնք վերցրել ՝ կազինո Гренады, դեղին բովանդակության շուրջ կաթիլներ. Ինչ-որ հրաշքով է швах камзолы նրանք մնացել.
  
  
  Ընթացքում եղել են նաեւ բավականին հր. Քանի որ ավելի քիչ, քան չորս վայրկյան օրը звякнул բանալին, եւ եկել միաբան, повидимому միջոցով գործակալների ԿԱՆՆ, ստուգել է մեզ.
  
  
  Անցել է ընդամենը մի քանի ժամ, ապա մեր վերջին վերաբերվում դեղամիջոց սնունդ, եւ մենք պետք է расслабленными. Քանի որ ձեռքին ունի, կարող է զենք, սակայն նա չի եղել զգոն. Եւ երբ նա թեքում, համարում է մոտիկից, ես չեմ կազմել է աշխատանքի հասցնել эму հարված հաղթաթուղթ, որը թաքցված էր սոխի իմ ափի մեջ. Նրա միայն որ վերցրել է նրա մոտ զենք. Նագան տարօրինակ ռուսական արտադրության է: Семизарядный տրամաչափի ատրճանակ փակվել բարձրացման վրա 7,65.
  
  
  Մոտ տասը րոպե, ինչպես է նա և սպասում, նրա գործընկեր եկել է ամեն տարի, ինչ տեղի է ունենում.
  
  
  Այժմ եկել է գործելու ժամանակը. Նա չի իմացել էին հանդիպման Նին Танга, բայց հիմա իրավիճակ է եղել. Եւ նրան մոտ, ովքեր համապատասխանում հնարավորություն.
  
  
  Տարա եւ նրա переоделись է монашеские հագուստի, հագել hoods, ծածկել գլուխները ։ Դա եւս մեկ թույլ կնիկի բարձիկ. Բայց, համենայնդեպս, վարդապետներից են բոլոր չափերի և տնտեսական աճի, այնպես, որ մեր մարմնի կառուցվածքը և աճը մեզ չի տալիս. Նրա փակել է դուռը եւ մեզ ' մեր бессознательными պահակների, եւ մենք առանց աշխատանքի выскользнули շենքի շուրջը եւ հատել են մութ տարածքում.
  
  
  Մենք գնացինք բաց լաբորատորիա ։
  
  
  Տարա զգում էի ինչպես տանը միջավայրում бурлящих grips եւ բարդ սարքավորումներ. Նա արագ идентифицировала трехмесячных pbx. Նոր clones Lao Цзена. Այլ արարածներ էին կապիկների, ասել է նա: Այնուհետեւ նա уставилась, կարծես հարվածել է կայծակի, մի շարք փորձանոթ՝. — Մեր, — хрипло ասել է նա: Եւ նա отвернулась.
  
  
  Նրա կանգնած պահակ, քանի դեռ նա рылась առանձնասենյակ լի քիմիկատների, փորձելով հասկանալ, թե ինչ պետք է անել. "Ինչ եք կարծում", - ասաց նա վերջապես. "Ես կարող է սպանել հեռախոսակայանների, հավելելով բարկության է om diet. Բայց այն ժամանակ լաբորատորիայում դեռ կլիներ ողջ է, եւ Куой կարող է կրկին սկսել եզրակացություն նոր խմբի վաղը... — Նա ընկղմվել է մտորումներ, постукивая եղունգներով ատամները.
  
  
  'Կամ նույն?'
  
  
  "Կամ... ես կարող եմ անել, մի քիչ тринитрата է գլիցերին, ու դրանով ամեն ինչ կավարտվի":
  
  
  "Тринитрат գլիցերին?"
  
  
  "Нитроглицерин ձեզ համար".
  
  
  "Եւ քեզ համար միևնույն.'
  
  
  Նրա ժպտաց.
  
  
  'Ինչ է?'
  
  
  'Այո ։ Առաջ, եկեք. Շուտ արա нитроглицерин. Նրան չէի ցանկանա, նրանց երկրորդ հնարավորություն".
  
  
  Նա փորձել է համոզել աշխատանքի համար, բարձրացնելով ապակե էկրանի, перекрывавший кипящие քիմիկատներ. Նա ընտրել է մեծ կլոր фляжку լցված մի թափանցիկ հեղուկ է, որը, ըստ каплям подливали-ի հարեւան խողովակի մյուս թափանցիկ հեղուկով: Այս բան էր нагревательном змеевике եւ издавала մեծ փոթորկոտ քամին: Գագաթին տափաշիշ տեղադրված конденсационную սյունը եւ սառը ջուր աջակցել ջերմաստիճանը նույնիսկ գործունյա նյութերի ավտոմատ мешалкой. Չի шталь հարցնել նրան, որ դա եղել է դեպք իրականում delle. Այսպես թե այնպես, նա չվերթի բոլոր այս cashew է sewers.
  
  
  Այնուհետև նա վերցրել է երկու հեղուկ, երկու անգույն; поместила մի տափաշիշ, իսկ մյուս հեռախոսը կերակրման համար. Եթե ինձ երբեւէ եղել են կասկածները, հիմա նրանք անհետացել. Մոտ нах իրոք, եղել է պատճառ լինել այստեղ. Նա աշխատել արագ եւ արդյունավետ հեշտությամբ ինչ-որ բան рыжеволосого տղամարդիկ коричневом է սույն hood, բարի փերի, mixing աչքի саламандры արցունքով է միաեղջյուր. Նա դրվի վայրը հեռախոսը սառնարան եւ мешалку.
  
  
  — Լավ, — ասաց նա: Եւ նույն Օրը Հրաշքների породивший իր առաջին կեղծ նոտա է հղել.
  
  
  Եւ բազմաթիվ այլ կեղծ нотт.
  
  
  Այդ կեղծ նոտաներ են ձախ հենց Vin. դոկտոր Куои եւ մեկ տասնյակից կեղծ վանականների հետ дюжиной իսկական մեծ револьверов. Այդ wacky семизарядные ատրճանակներ Нагана.
  
  
  Ինձ հեշտ չէ վախեցնել ։ Անկախ նրանից, թե դրա odin, այն էլ վերցրել Куоя պատանդ. Բայց նրանք իրենք գիտեին այդ տեսությունը պատանդներին: Երկու վանականներ մոտեցել Տարայի մեջ, сунули ատրճանակ էյ թիկունքից, եւ Vin հրամայեց ինձ նետում զենք.
  
  
  Նրան ասաց. Ու իջել է զենք. Նրա սկսեց ձեռք բերել վատ սովորություն է զավթած էր գտնում ու նրանց.
  
  
  Նրա ասել է эму դա.
  
  
  Նա ասել է, որ ժամանակն է ձերբազատվել այդ սովորությունից ։ Որ դա եղել է վերջին գրավումը. Որ ես ավելի շատ ոչ убегу. Куой հավելել է, որ ես պետք է մշակել նոր սովորություն. Նա ինչ-որ բան փորձարկել, սակայն, մարդկանց դեռ չեմ փորձել... Մեզ կոպտորեն տարան մեկ իվան խորքում լաբորատորիա. Կողքին է դռնփակ старухи, որը զբաղվում է билась մասին պատերը, եւ խցիկի մի երիտասարդի, регрессировавшего մանկություն. Մեզ նետեցին մեջը, захлопнули դուռ, հետո կար մի ծանր ձայնը задвигающегося առջեւ засова.
  
  
  Shaggy անհետացել ։
  
  
  Պատուհաններ էին зарешечены. Բջիջ էր փոքր է: Ներսում ոչինչ չկար, բացի обитых стеганой կտորի պատերին. Են փափուկ թվային տեսախցիկներ. Եւ նրանք պատրաստվում են օգտագործելով խոսափող եւ բարձրախոսներ մեզ խենթ այնքան, որպեսզի այդ փափուկ տեսախցիկ կարող են օգտակար լինել. Համենայնդեպս, նրանք պատրաստվում են փորձել.
  
  
  Այն ամենը, ինչ ես գիտեի, որ դա այն է, որ նրանք կհասնեն հաջողության. Կամիկաձեն իմ ոճը, բայց իմ նոր ջրի bomb բոլոր էր թաքնված միջեւ ոտքը. Եթե отпущу նրան կից տարածքում տեսախցիկներ, նա կտանի դուրս: մեզ հետ ։ Բայց, համենայնդեպս, այն էլ կապվել է Квоем. Նրա достигну իր ստեղծող, քանի դեռ իմ կարողությունը դեռ չի վնասվել.
  
  
  Նրան, նայեց Տարան. Նա սարսափում էր. Նրա իմացությունը ախտանիշները. Լայն բացված աչքեր, невыразительное անձը: Անհանգստություն տարբերվում է վախի. Վախը ստիպում է անհանգստանալ լիարժեք. Սարսափ անշարժացնում.
  
  
  Նրա վերցրել ee ձեռքերը և փորձել ուրախացնել. Այն փորձել է սեղմեք դուրս միջոցով нах հարձակումները վախի. Նա դեռ trembled. Նրան ցնցել է այն. Նրա հարվածել ee. "Очнись թանկ. Դու ինձ պետք ես.'
  
  
  Նա вонзила եղունգները իմ ձեռքը ։ — Ներիր, — ասել է նա сдавленным ձայնով. — Ես... ես իսկապես վախենում եմ: — Դերձակ, դու ճիշտ ես, — ասացի ես: — Ինչպես ես մտածում, ինչ ես զգում եմ?
  
  
  Նա զարմացած նայեց ինձ. 'Անհանգստություն?'
  
  
  — Քրիստոսն է, — ասացի ես: "Եթե նրա այդ չի արել, նրան էլ արդեն պատրաստ էր, այդ փափուկ թվային տեսախցիկ".
  
  
  Նա հասել է գլուխը ուսին և պարզապես повисла այնտեղ. "Ինչո ՞ ւ ինձ հիմա ավելի լավ է, ոչ թե վատ?"
  
  
  "Քանի որ դու արգելափակված մարդու հետ, այլ ոչ թե մեքենայի". Նա նուրբ ժպտաց ինձ: Նյարդային է, բայց ժպիտով. "Եթե այդպես է, — ասաց նա, — ինչո ՞ ւ ես քեզ էշի վրա գրված է "Պատրաստված է Ճապոնիայում"?"
  
  
  "Քանի որ ես ստեղծվել էր, այնտեղ", - ասել ես, հետևելով նրա ճանապարհին. Նրա անցկացրել ձեռքով իր մազերով. Նա подражала ինքն իրեն, բայց, համենայնդեպս, կրկին վերահսկում էր ։
  
  
  — Շտապեք, — ասացի ես, — պետք է благоразумны. Նախ, երբ այս քիմն ու բան պայթելու է?
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Մի անհանգստացեք դրա մասին: Եթե նրա բերանից սառը ջուր, մենք պետք է արդեն մեռած են: Բայց պայթել, քիմիկատ պետք է տաքացնել մինչև 240 աստիճան, իսկ ինքն իրեն նա չի հասնի: Ես նաեւ կարողացա կրկին իջեցնել այդ ապակե штору. Նրանք նույնիսկ չեն իմանում, որ ես подменила քիմիկատներ, քանի որ նրանք կարող են իրենք սպանել է իր pbx. Սկզբում եղել է... դե, ասենք, eda ՝ ավտոմատ հեռախոսակայանների համար.
  
  
  'Այն ժամանակ ամեն ինչ կարգին է ։ Ինչ վերաբերում է Куоя եւ ego զվարճալի ատրճանակ, ես ունեմ գաղափար է ։ Նրա կռահել է, որ եթե Куой կվերադառնա այստեղ, նա կարող է գալ ոչ թե ամբողջ взводом. Մի քանի միաբանների հետ наганами, ամենայն հավանականությամբ, կլինի բավական. Նա կմտածի այդ մասին ։ Նրա ասել է Տարայի վրա, որ ես նկատի ունեցել.
  
  
  Նրանք չեն շտապում էին վերադառնալ: Կարող է, պարզապես այն տեւել է մի քիչ ժամանակ պատրաստվելու համար.
  
  
  Մենք գտնվում կողմերում օր. Տարա էր աջ. Երբ մի դուռ կբացվի, նա կհայտնվի այնտեղ.
  
  
  Ծանր լռություն накапливалась եւ вторгалась մեր խուց ։ Եթե տիկինը կողքին стучала է պատին, ապա պահոց թաղեց կարող ձայնը. Նրա ասել է Տարայի մեջ մի քիչ քնել, եթե նա կարծում է, որ " էյ դա անհրաժեշտ է: Նա կարծում է, որ " էյ դա անհրաժեշտ է: Ես չեմ քնած է եղել եւ հետեւել է լռությամբ. Սպասել, երբ նա կխախտվի.
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, որ դեղը Куой պատրաստել է մեզ համար: Այն ինչ մտածում է նրանց մասին հին գիտա-ֆանտաստիկ ֆիլմում, որտեղ համալսարանական պրոֆեսոր քիմիայի դառնում է իր ուսանողներին մի հսկա beetles. Կամ մեկը, որը astronauts передозируются лунными ճառագայթների եւ վերածվում են խենթ cacti. Carter դիմավորում է դոկտոր Вейла Թվիթի. Առաջիկայում այդ թատրոնում ։ Երկու փաթեթ ադիբուդի եւ շատ կոկա-կոլա. Հետո դու գնում ես տուն, և սիրով է զբաղվում իրինա.
  
  
  Տարա ՝ մի պահ пошевелилась երազի. Իր գնահատել, որ եղել են մոտ վեցերորդ ժամ առավոտյան. Թռչունները вставали և թռավ արդեն մեկ ժամ է, եւ սուրբ лился միջոցով зарешеченные պատուհաններ. Նրան ցնցեց նրան ։
  
  
  Առաջին րոպեն վերականգնման ամենադժվար. Այն, նայում, թե ինչպես է նա բերել է կարգը ընկալումը իմ շագանակագույն թաքնված եւ стеганых պատերին. Նա потерла ձեռքերով աչքերը. 'Որը հիմա քանիսն է?' Նա осмотрелась. 'Oi.' Այսպիսով, նա վերջապես վերադարձել է երկիր կենդանի. "Ես կարծում եմ, որ մենք չգիտենք, չէ՞։"
  
  
  — Ժամանակն է կենում, — ասացի ես:
  
  
  "Ես նման լավ, ապահով քուն. Ես երազում էի, որ մենք...
  
  
  "Shh."
  
  
  Նրան լսեց, թե ինչպես բացվեց դուռը միջանցք. Դուռ լաբորատորիա. Տարա նորից անկողնում անկեղծ անկյուն, երբ մենք պատը. Երբ դուռը բացվել է, ee մարմինը, եղել է թաքնված, բայց ee ձեռքը կարող է հասնել դրան. Նա պատրաստ է: Նրա կարծիքով, ժամանակն էր կատարյալ. Նա չի քնել բավականաչափ երկար, որպեսզի արթուն է, և բավականաչափ երկար, որպեսզի վախենալ ։ Նրա պառկած կողմում օրը, բռնվելով դեմ գլխով է հառաչել. քնել.
  
  
  Դուռը բացվել. Երկու զինված միաբանի շրջապատել դոկտոր Куоя. Ձեռքը Куоя էր впрыски.
  
  
  Ամեն ինչ անցել է արագ ու լավ է ։
  
  
  Առաջին վանականը - գործակալ ԿԱՆԸ poked ինձ իր ատրճանակ. Եմ-ն հայտնվել է ձեռքի Տարայի. Սկսել է երկրորդ վանականը զգացի թեթև անձրև է босую ոտքը ։ Վերջին չիպսեր-ի Гренады. Նրա արել հարձակվելը եւ схватился-ն ատրճանակը: Նա կրակել է պատահական, այդ стеганую պատին. Куой сжался. Սկսել է երկրորդ վանականը ընկել է անգիտակից վիճակում ։ Հիմա իմ ձեռքին էր զենքը: Առաջին վանականը ստացել է երկու փամփուշտ է ստամոքսի. Куой սկսեց փախչել ։ Է նրան դրել эму bandwagon եւ պահում, քանի դեռ Տարա վերցրել է injects արել эму ներարկումը: Ego աչքերը закатились վախից. Նա ուշագնաց է եղել. Նրա բարձրացրել է երկրորդ զենք է գետնին եւ փոխանցել ego Տարայի մեջ: Այնուհետև նրան վերցրել է բանալին, եւ կողպված է Куоя ego եւ ընկերների թվային տեսախցիկներ.
  
  
  Մենք նորից ազատ էին. Դա նշանակում է, որ ես բացառապես խելացի եւ բացառապես հիմար. Ընտրեք. Բայց չի խոսում ինձ ռևմատիզմի...
  
  
  Տարա прислонилась է տնքալ ու փակեց աչքերը: "Կարող եմ արդյոք ես նրան անջատել հիմա?" Նա, իրոք, շատ թույլ էր.
  
  
  — Կարծում եք, կարող եք պահել մեկ ժամ?
  
  
  Նա вздохнула եւ կրկին выпрямилась. "Խոստանում եմ".
  
  
  — Գնացինք, — ասացի ես:
  
  
  'Սպասեք վայրկյան.' Նա վերադարձրել է ինձ ատրճանակ, որը տվել է էյ. — Ստոպ, ինչպես? Նա սանձազերծեց այտեղ թել իր монашеского одеяния. Միաբան եղել է աճի հետ ինձ, և հըմ одеяния волочился մոտ վեց դյույմ հատակին ։ Նա потянула ego վեր, քանի դեռ նա չի шталь բարձր է դրա ankles. "Подержи դա հիմա": Այն պահել է գործվածքների, քանի դեռ նա նորից ամուր завязывала այտեղ թել ու складывала ծայրին դրա ավելորդ գործվածքների.
  
  
  — Ես գիտեմ, — ասաց նա: "Հատկապես գեղեցիկ է, բայց ավելի լավ կլինի, եթե ես պետք է փախչել". Նա պարզաբանում է ձեր զենք. 'Լավ է ։ Ուր գնանք, շեֆը?
  
  
  "Լաբորատորիան".
  
  
  Մենք մոտեցանք օրը, և այն բացեց այն. Նրա շարժումով հրամայեց Տարայի հեռու մնալ ։ Ներսում զբաղված էին երկու լաբորանտ. Նրանք հագնված, ինչպես վանականները, բայց om թաքնված էին ծածկված սպիտակ лабораторными халатами. Նրանք աշխատում են փակ սեղանի վրա է, բայց չի прикасались է ստեղծելու Տարայի.
  
  
  Այն, проскользнул դուռը և անաղմուկ անցել է սենյակում. Երբ նա եղել է մոտ տասը մետր հեռավորության ետեւում նրանց ասել: "հեռու մնալ այնտեղ, եւ բարձրացնել ձեր ձեռքերը. Կամաց-կամաց իր մոտ.
  
  
  Նրանք, ինչպես նրանց ասացին. Նրա ասել է Տարայի մեջ:
  
  
  "Որ մենք ունենք այդ բժշկության, որպեսզի om լռել մի քանի ժամ?"
  
  
  Նա մոտեցել է դարակների հետ կախարդական зельями եւ ուսումնասիրել տեսակ. — Mmmm, թե ինչպես է վերաբերում... ինչ վերաբերում է, մի քիչ амобарбитала? Այդ բավական լավ, հանգիստ cola".
  
  
  "Ինձ հետ ամեն ինչ կարգին է":
  
  
  Նա սկսել է նախապատրաստել ներարկիչներ. "Դու предпочитаешь. Նորմալ քնում կամ ինչ?"
  
  
  — Հիսուսը, — ասացի ես: "Ընտրություն " գնորդի". Ես չեմ сводил աչքերի երկու վանականներ: Odin դրանց շուրջ զգուշորեն անցկացրել է ձեռքը սեղանին.
  
  
  Ապա vaults, — ասաց նա ՝ կիսով չափ լցնելով ասեղներ subcutaneous ներարկման.
  
  
  Նրա կրակել բաժակ, որին նա մեկնեց ձեռքը ։ Ապակի կոտրեց, և դեղին հեղուկ արտահոսել. Նա разъела մակերեսը աթոռին.
  
  
  Մենք բոլորս տեսանք ։ Նրան, գլուխը շարժեց. — Ես կարծում եմ, որ ավելի լավ է հեռանալ այնտեղից: Նրան չէի ցանկանա, որ քեզ հետ ինչ-որ բան է պատահել: Ինչ-որ ժամանակ նրանք չեն շարժվել. "Ես ունեմ ևս հինգ կրակոց, եւ ես նկարել շատ լավ է ։ Այնպես որ դուք իսկապես ունեք միայն մեկ ընտրություն. Քնել... — ես նշել եմ Տարան եւ иголки, կամ մեռնել.
  
  
  Նրան взмахнул ատրճանակ. Նրանք շարժվեցին դեպի կենտրոն սենյակ.
  
  
  Չգիտեմ, թե ինչու նրան թույլ է տվել նրանց ընտրել. Դա նույնն է, թե սառնասրտորեն գնդակահարել անզեն մարդկանց վրա ։ Նրան պահել ատրճանակ ' իրենց քթի տակ, դեռ Տարա արել նրանց ներարկում шприцем, растирая om է փողոցում, քանի որ դա նշանակություն ուներ. Են լավ սովորությունների, քանի որ դժվար է ազատվել, ինչպես եւ վատ.
  
  
  Շուտով նրանք отключились, եւ քնել. Նա շրջվեց, նայեց ինձ.
  
  
  'Որ հիմա?' նա փորձել է խոսել հանգիստ, բայց նրա ձայնը դողում.
  
  
  "Դու դեռ չես կարող է կորցնել գիտակցությունը", - հարցրեցի նրան
  
  
  — Կարող եմ իրեն, ապա նստել?
  
  
  Նրա ժպտաց էյ. Նրա տարօրինակ համադրություն ունակությունների եւ քնքշություն, ուժի և թուլության, կնոջ եւ երեխայի. Նա նստեց, եւ համբուրել ee-ին ձեռք է տվել օբամայի գլխին.
  
  
  — Քեզ մոտ կա մի բան, քաղցր.
  
  
  "Нитроглицерин".
  
  
  Нитроглицерин. Դուք կարող եք անել ego, որ բավականաչափ ուժեղ է պայթեցնել ամբողջ շենքը? Ես նկատի ունեմ, այդ թվում ' մեր փայլուն աստղ. Դոկտոր Куоя?
  
  
  Նա кивнула. "Այդ թվում ՝ ego, գրասենյակ և բոլոր ego թուղթ."
  
  
  "Ապա արա դա":
  
  
  Նրա հանկարծ մտածեցի անմեղ զոհերի հիշատակի խցերում. Տղան ամյա կինը եւ ինչ-որ մեկը ունեցել է հրաշալի երջանկություն է լինել մարդկային ծովային свинкой համար դոկտոր Куоя. Նրա fiddling իր մի շարք ութ բանալիների. Բանալիները բջիջների. Ինչ-որ կերպ ես ստիպված էի փորձում է փրկել այդ մարդկանց. Բայց ինչպե ՞ ս բացատրել այն մարդկանց, որոնք ձեզ չեն հասկանա, թե ինչ եք անում? Ինչպես դուք կարող եք ասել նրանց: "Հետեւեք ինձ. Մի անհանգստացեք.'...
  
  
  Նրան մոտեցել է բժշկության եւ վերցրել դեղը, որը Տարա օգտագործում դեմ վարդապետներից. "Որքան այս բավարար են նորմալ անզգայացման?"
  
  
  Մասին... հինգ հարյուր միլիգրամ բավարար է: Դուք կարող եք շփոթել դա դրա հետ. Նա նշել է, մի շիշ թափանցիկ հեղուկով: "Դուք գիտեք, թե ինչպես անել, ինչ-որ բան է պատճառը?"
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. Ու սկսեց խառնել հանգստացնող.
  
  
  'Լավ է ։ Նրա պատրաստվում է փորձել դուրս բերել այդ տղաների այստեղ. Տաճար, եթե հասցնեմ. Ինչ-որ ժամանակ իրենք հաստատ կլինեն այնտեղ անվտանգության...? Նրան, նայեց գավաթ իր ձեռքը. "Երբ կվերադառնամ այստեղ, դու գիտես, թե ինչպես է նետում այդ մոտենում է?
  
  
  — Ոչ ընդմիշտ նետում ego, սիրելի. Ընդմիշտ պարզապես անջատել է ջուրը եւ միացնել ջեռուցում?
  
  
  'Լավ է ։ Նրան կանեմ ամեն ինչ, որպեսզի վերադառնալ, վերցնել ձեզ. Կամ դուք հանդիպեք ինձ տաճարում. Նրա հեռանում.
  
  
  'Նիկ?'
  
  
  Այն, շրջվել. 'Ինչ է, ազիզ ջան?
  
  
  — Ֆուտբոլիստը տոնել է գոլը, որ ամեն ինչ լավ է լինելու? Դա նման էր աղոթքը. Поднес շիշ եւ ասեղ, եւ ընտրել նրան. Նրան, զգում է ամբողջ իր softness տակ է կոպիտ գործվածքով: Նրան, զգաց, ինչպես փոքր-ինչ մեղմվել է իր пульсирующего ջերմության, այն заразительного ջերմության, որը տարածվել է իմ մարմինը եւ թափանցել իմ ավելացնել փոխարժեքով: Դրա համար կան բառը. Դա ծիծաղելի բառը, որը տպագրում է валентинках եւ прокручивают երաժշտական մեքենաներ հարյուր անգամ ժամ. Նրա համբուրեց ee. Նրա համբուրեց ee ողջույնի և հրաժեշտի արարողությունը, նրա ուզում եմ քեզ ու սիրում եմ քեզ, եւ նա պահել ինձ այնպես, կարծես նրա шталь մասն իր ամենամեծ. — Ամեն ինչ լավ կլինի, — շշնջաց ինձ. 'Ամեն ինչ լավ կլինի:'
  
  
  Նա կախել է գլուխը. — Ես գիտեմ, թե ինչ է այնտեղ, — նա փակել է աչքերը. "Բոլոր այս մարդիկ, այս բոլոր наганами?
  
  
  "Դե, հիմա նրանք փնտրում են ինձ. Նրանք կարծում են, որ ես այստեղ превращаюсь է որ պետք է վճարել:
  
  
  Աչքեր, որոնք նա բացել է ինձ, եղել են непонимающими.
  
  
  Բույս, — ավելացրի ես: "Ապրանքը" ընկերության Կախարդական դեղ Куоя ". Այնպես որ, եթե խաղա ճիշտ է, այն կարող է խուսափել trouble. Բացի այդ, — ես вздернул իր կզակ, — իր կյանքում նրան հանդիպել եմ շատ տղամարդկանց, մեծ քանակությամբ զենք. Եւ դեռ կենդանի.
  
  
  Նա փորձել է ժպտալ և շատ շռնդալից ձախողվել է:
  
  
  — Взбодрись, — ասացի ես: "Նրա неуязвимым. Ազնիվ և երջանիկ աստղի, հիշում եք? Բացի այդ, հերոսը երբեք չի խոցելի. Դուք կարդացել բավական պատմություններ, որ իմանա դա ։
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Սա պատմություն է ։ Սա է իրականությունը ։ Նա արել է դադար. "Փիթեր Հանսենը էր այնպիսի հերոս է, և նրա հետ ինչ-որ բան է պատահել:
  
  
  Մի օր նրան հանդիպեցի Хансена. Գրավիչ guy դիպուկահարների հրաձգային. Հոուք անվանել ego իրական տաղանդով. Բայց ինչ-որ բան է պատահել, Хансеном. Ոչ մեծ հրաժեշտ, իսկ այն, ինչ կարող էր ավելի վատ լինել. Նրանք հայտնվել են Хансену է ողնաշարի. Таращить աչքեր քառասուն հինգերորդ տրամաչափի խզել է նյարդերը, որոնք թույլ են տալիս ձեզ անել այնպիսի բաներ, ինչպիսիք են քայլել ։ և սիրով զբաղվել: Նրա прогнал այդ միտքը որքան հնարավոր է շուտ. — Դա ուրիշ պատմություն է, — ասացի ես: 'Ոչ թե իմ. Ոչ թե մեր:
  
  
  Նա կրկին համբուրեց ինձ, նրա հավիտյանս моргнули նոր վախի.
  
  
  Նրա կոտրվել է, եւ grabbed ee ուսերին. — Stop, — ասացի ես: — Ես էլ քեզ ասում է, որ ամեն ինչ լավ կլինի ։ Այնպես որ, ամեն ինչ լավ կլինի ։ Եւ ամուր պահել այդ զենքը: Նրա նշել է, Նագան, լ սեղանին. "Վերցրու ego հետ, երբ գնաս փողոց, եւ օգտագործում են, երբ պետք է ։
  
  
  Նա вздохнула եւ кивнула, դանդաղ վերականգնելով վերահսկողությունը ։
  
  
  "Տես քեզ տաճարում". - Ես գնացել բջիջները:
  
  
  'Նիկ.' նա հարցրեց. "Կարող եմ արդյոք ես նրան անջատել հիմա?"
  
  
  
  
  Գլուխ 26
  
  
  
  
  Դեռ մեկ զոհ պրակտիկայի բժիշկ Куоя. Տղամարդը մոտավորապես իմ տարիքի եվրոպացին, բարձր. Նա շատ է ժպտում էր: Եւ դնում drooling. Նրա զարմացել եմ, թե ինչպես է այդ դժբախտ հայտնվել այստեղ. Եվ իմ անձնական երջանկություն, նրա выбрался այստեղից մենակ.
  
  
  Նրան չէր իրավունքների այն է, որ ոչ մի հատուկ պահպանություն չի ուզում ։ Տարածքում եղել է հանգիստ. Արեւ էր արդեն բարձր է, և օդը содрогался է ջերմության. Սովորական շարքերը смотрящих գետնին վանականներ ուղևորվում էին դեպի տաճարի. Hoods դնում պաշտպանության համար om лысых նշանակություն հմտություն հարձակման. Իր աննկատ սուզվել է իրավիճակը: Հեռախոսակայանների չի երևում ։ Պայթյուն կոպիտ ծիծաղի շուրջ պատուհաններ հանրակացարանի ինձ հայտնել է, որ վանականները-պարտիզաններն այս պահին դեռ ներսում էին.
  
  
  Երեքը իմ հովանավորյալի էին умиротворены. Են ներսում տաճար իրական монахами նրանք անվտանգ.
  
  
  Նրա հանգեցրել է om եւ դնում հյուսած աղոթքի գորգեր կողքին коленопреклоненными монахами. Ներսում թույն. Արդյունք հաստ արտաքին պատերի կամ բացակայությունը կրքերի ներսում. Безмолвные միաբանները նման արձանը. Բայց ոչ այնպես, ինչպես քարե արձանի. Քար грязен և հողեղեն, եւ նույնիսկ առավել հարթ մարմար դեռ կրում է ակնարկները է ծառերին., լեռը, եւ կեղտ.
  
  
  Եթե հնարավոր էր, որ կատարվել են պատկերները ամպերի. այն ժամանակ դա ամեն ինչ. Մի մեծ նկար երկնքում.
  
  
  Առաջին պլանում մի շարք նրան տեսել է Նին Танга. Նրան փորձել է բռնել ego հայացքից, բայց նա եղանակը մեջը, зациклен ինչ-որ վերացական մտքերը. Դրա միջոցով դուրս է եկել տաճար. Եթե потороплюсь, որ դեռ կարող է հասնել մինչեւ լաբորատորիայի եւ մինչեւ Տարայի. Նրա հյուրանոց է, որ նա հատել տարածքով մեկ ։
  
  
  Հեռու էր ավելի դժվար է, քան գալ. Երբ նրան, մտավ տաճար, նա եղել է շուրջ շատերին ։ Այժմ նա եղել է այն սակավաթիվ են. Կեղծ միաբանները գիտեինք, որ իրական միաբանները ջանասիրաբար աղոթում. Եւ եթե նրան ոչ թե իրական, այլ ոչ թե կեղծ է, ուրեմն նրան պետք է Carter. Բայց, հնարավոր է, ես պարզապես շարունակում է քշել.
  
  
  Այն, իրոք, փորձել է գնալ փորձում է պահել տեմպը մարդ, որի համար ժամանակն ու հեռավորությունը, պարզապես մահկանացու, եւ որոնք նշանակության բաներ. Դա պարզապես պետք էր անցնել լավ է ։
  
  
  Այնպես որ, սա չի գնացել լավ է ։
  
  
  Դա եղել է առաջին մասնաճյուղը, նա նայում է արեւ прищуренными աչքերով. Եւ լաբորատորիա:
  
  
  Լաբորատորիայի և Տարաների.
  
  
  Նրան վերցրել է մեկ քայլ:
  
  
  Այն ենթադրում եմ, որ դա այդպես է ։
  
  
  Բոլոր վեց կանգնած էին ջրհորի մոտ. Մետր, քսան ինձ. Վեց pbx. Odin շուրջ նրանց գլուխը բարձրացրեց խոսելու ժամանակ. Նա տեսավ ինձ ու սկսեց գոռալ. Հետո նրանք ամեն ինչ գնացել է ինձ. Նրա աղավնի է ծառը եւ կրակել. Մեկ վիրավորել ուսի, սակայն նա շարունակում է կանգնել. Ինձ մնում էր չորս կրակոցի. Եթե այն ստացել է չորս անգամ, միևնույն է կլիներ երկու մասնաճյուղի լրիվ կրթություն. Ես մտադիր այս իրավիճակը, երբ հայտնվել է reinforcements. Մնացած clones. Ընդամենը քսան. Նրանք դուրս են վազել միջոցով հանրակացարաններում եւ շարժվել դեպի իմ կողմը ։
  
  
  Պետք է ժամանակ, երբ պետք է վազել արագ.
  
  
  Ես գնացի միակ հնարավոր ճանապարհով ։ Դա նշանակում է, որ ես պետք է մեկներ маковые դաշտերը. Երբ դուք կտեսնեք, թե ինչպես է երիտասարդը ինչ-որ բան այնքան հիմար ֆիլմի, դուք գիտեք, որ նա դատապարտված է. Որեւէ խելագար, взбирающийся է эшафот կամ running-ի ровному դաշտում, անխնա обрекает ։
  
  
  Բայց երբեմն այլ ելք պարզապես չկա:
  
  
  Եթե ես գնացի լաբորատորիա, նրա կբերեր k ih Տարայի մեջ: Եթե բերեմ om տաճար, նրա подвергну վտանգի այլ եւ քիչ օգնեմ իրեն ։ Ես ոչ մի պլան գոլերը. Ոչ մի երկարաժամկետ խելացի դաշտային զորավարժություններին. Штопора էր ոչ թե այն է, կմնան արդյոք ես. Բայց ինչպես երկար.
  
  
  Маковое դաշտը միանգամից ասեմ, որ կերակրում է ինձ, թե ինչպես է բեմում of Oz. Անվերջ գորգ-ի մանուշակագույն գույներով. Տեսարան երազանքները. Խիստ маловероятное Waterloo.
  
  
  Ես մի առավելություն երեսուն բակերը եւ չորս գնդակ: Այդ ամենը. Այս հաշվարկը իմ օրհնությունների ավարտվել է: Փամփուշտները вонзались գետնին իմ ոտքը, ուղարկելով տհաճ է քամու, երբ նրանք просвистывали mimmo իմ ուսին. Այն շարունակում էր փախչել, և հաղթել է եւս մի քանի մետր է: Ինչ-որ տեղ մեջտեղում դաշտի կանգնած է մի փոքր քարե արկղ: Եթե այն կարող է հասնել նրան, եւ այն կարող է օգտագործել որպես ժամանակավոր պաշտպանություն, ինչպես ժամանակավոր բազա:
  
  
  Վերջին բաստիոն Քարտերի.
  
  
  Այժմ նրանք բաժանվեցին, և փորձել են շրջապատել ինձ: Շուրջը սուլում էին ինձ գնդակից, կարծես ինձ затянуло է душное տարածք, այն հասել է քարե շինություններ: Դուռը կողպված. Նրա прижался է հառաչել ու огляделся. Clones մոտեցան ինձ. Քսան նույն անձանց մոտենում են ինձ հետ քսան տարբեր ուղղություններով: Քսան револьверов ուղղված են ինձ.
  
  
  Նրա կրակել է մոտակա թիրախ. ուղղված է հենց մի կետ կենտրոնում ճակատին. Նա արագ ընկավ իր усыпанную գույներով գերեզմանը ։ Բոլոր կողմերից ինձ փլուզվել է ևս մեկ քաղաք կրակոց: Նրանք մխրճվել է պատի ետեւում ինձ, поранили ծաղիկներ իմ ոտքը, բայց ինձ, չգիտես ինչու, չեն ազդել.
  
  
  Այն ժամանակ է հասկացել.
  
  
  Նրանց նախկինի պես էր հրամայված է սպանել ինձ. Նրանք չէին կարող իմանալ, որ Куой եղել է իմ գերին է, եւ որ ego լաբորատորիա գտնվել մի քանի րոպե հավերժության. Որքան իրեն հայտնի էր, այն դեռ եղել է հավի մսով, որը ոսկե ձու. Նրանք պարզապես հյուրանոցներ բռնել ինձ եւ վայրէջք ու ետ եկել. Հանկարծ հաստատ գիտի, թե ինչ պետք է անել. Հակառակ շանսերը ավելի огорчали ինձ. Հաղթողները երբեք չեն լինում են իրատեսական.
  
  
  Նրա կրակել է երկու հաց, преграждавших ինձ ճանապարհը ճիշտ ինձ ուղղությամբ, եւ выбрался դուրս. Այն էլ երբեք չի արել: Միայն այն ժամանակ, միեւնույն ժամանակ,. լաբորատորիան կտրուկ բարձրացվել է օդ: Նա взорвлась, ինչպես փոքրիկ հրաբուխ, сотрясая հողը, spewing կրակ, швыряя քարեր եւ ճառագայթները է արեւի, եւ պարզապես շարունակում է պայթել, բախը, բախը, բամ. և մեջ հաջորդած այս калечащей է խորացել նրա продвинулся մի քանի բակերը. Նրա raced դաշտում, շրխկոցով сметая այն ամենը, ինչ էր իմ ճանապարհին, ինչպես աստված է պատերազմի.
  
  
  Նրանք սկսել են գալ եւ վնասվածքներ. Դա հենց այն է եղել, որ նրա հյուրանոց. Նրանք շատ ժամանակ են կորցրել, իսկ նրա կոտրվել առաջ.
  
  
  Նրան է հասել դռների պալատների Lao Цзена. Ոչ ոք էր պահպանել դուռ. Ոչ մի վանականներ: Որեւէ partizan. Երբ բռնկվեցին այս քաոսի, ոչ ոք իրականում delle չի համարձակվել է դուրս գալ բաց տարածություն.
  
  
  Երբ հասա գրասենյակի Lao, նրա հասկացա, թե ինչու ։ Ապակե պատ раздвинулась, եւ զենք է անհետացել. Даосы միացել են իմ պլանի: Նրանք պահել տղաներին ՝ ԿԱՆԸ նշանառության տակ, եւ հեռու ինձ.
  
  
  Նրան գտել Lao Цзена եւ Vin ճաշարանում. Երկու միաբանի պահել om նշանառության տակ наганов. Նրան վռնդել է վանականների շենքի շուրջը եւ եվրոպացի գործընկերների զենք է շուրջ նրանց. Ego յոթ կրակոց մեկի դեմ, որը ինձ է մնացել.
  
  
  Ճաշարանում երկու օր. Մեկ прихожую, այլ խոհանոց. Նրա բացեց դուռը միջանցք է, բայց փական աշխատեց. Երբ դուռը փակվեց, նա, իրոք, եղել է կողպված. Դրսից. Ինքն իր ու կանգնեց խոհանոցային օրը, ուղարկելով ատրճանակ է աջակցել. Lao Zeng նայեց մռայլ. Vin, Այնպես նայեց рассерженным. Բայց նրանք չեն հանձնվել.
  
  
  Ի վերջո, om փրկարարական ջոկատները արդեն ճանապարհին. Clones Lao Цзена կժամանեն ճիշտ ժամանակին փրկել ih. Գոնե սա նախատեսել էին:
  
  
  Lao Zeng схватился համար armrests իր սայլակով. "Վայելեք այն կարճ պահ իր փառքի, Carter. Քանի որ ես զգուշացնում եմ ձեզ: այն տեւելու է շատ կարճ ժամանակում. Այնտեղ ես հարյուր գործակալների եւ քսան լավագույն որդիներին ։ Դու շանս չկա.
  
  
  — Դե, տեսնենք, — ասացի ես: — Ամեն դեպքում, ձեր ինտրիգ ձախողել. Եթե դուք չեք լսել, քո լաբորատորիայի միայն թե կտրուկ բարձրացվել երկինք — clones, փաստաթղթերը, դոկտոր Куой եւ ամբողջ ego гребаная բանդան ։
  
  
  Vin Ժամանակ փորձեցի դա հերքել են դրական մտածողությամբ: "Մենք կարող ենք վերականգնել այն", — ասել է նա ավելի Lao Цзэну, քան ինձ. "Նոր Դոկտոր Куой եւ նոր սերնդի հզոր pbx. Մինչդեռ մեր առաքելությունը կհաջողվի կաթվածահար անել ձեր երկիրը. Հեռախոսակայանների, որոնք կարող են դա անել, արդեն ոչ թե լաբորատորիայի".
  
  
  Այն ամենը, ինչ ես կարող եմ ասել, եղել է: "Եկեք երազել". Միջանցքում էր, աղմուկ. Աղմկում էին կոշիկներ: Բացվում է դուռը. Clones շահույթ. Ընդամենը մի քանի վայրկյան, եւ նրանք կմտնեն իմ հին ընկեր կիմ Չեն արդյոք. Vin Ժամանակ ժպտաց. — Հիմա քեզ կոպիտ արթնանում. Գուցե դու, և լավ է, Carter, բայց բավականաչափ լավ է քսան մեկ.
  
  
  — Տեսնենք, — նորից ասացի ես:
  
  
  Դուռը միջանցք է բացվել, եւ clones ներխուժել են ներս մտնել ։ Ամբողջ ընտանիքը ։ "Փակեք այս դուռ!" — ասել է Լաո Zeng. Ատրճանակ մոտ ego գլխի пугал ego ավելի քիչ է, քան միտքը сквозняке. Դուռը փակվել է եւ որոշել է ego ճակատագիրը:
  
  
  Նրանք չեն շտապում էին մոտենալ ինձ: Նրանք քսան մեկի դեմ, եւ նա պատրաստ է աշխատել: Նրա նետել իրենց զենքերը: Մեկը իմ ձեռքը сосредоточилась է խոհանոցային օրը, իսկ մյուսը ' դիմել է փախուստի folds է հագնել, որտեղ նրան թաքցրել ռումբ. Նրան, հասկացա, որ ժամանակն է ։ Այն ժամանակ նրա նետել ee. Ինչպես ամուր գնդակը. Բաց գլխին Lao Цзена. Կրկնակի հարված! Նա այստեղ ego գիտակցության, եւ, միեւնույն ժամանակ ռումբ է աշխատել, наполнив սենյակ մահացու ծխից: Նրա վազեցի շուրջ խոհանոց, քանի դեռ նրանք հասկացան, թե ինչ է կատարվում. Նրա կողպված դուռը հետեւում ու գնաց տաճարը:
  
  
  Այնտեղ էր Տարա. Հետ Նին Тангом. Նա ասել է, որ մնացած վանականները պահել գործակալների ԿԱՆԸ հանրակացարանի շենքում. Բոլոր om ուշադիր կապում եւ դնում է հատակին. Սույն վանականները, կրկին ղեկավարել իր վանքի.
  
  
  Նրա խնդրել Տարան հարցնել ego, թե ինչպես են նրանք վերաբերվում օգտագործման զենքի և փաստացի վտանգի մահվան, այլ մարդկանց. Տարա լսել է ռևմատիզմի, ապա շրջվեց, նայեց ինձ հետ. Նա բայց թափահարեց գլխով.
  
  
  "Դուք չեք հավատա".
  
  
  — Փորձիր, — ասացի ես: "Այսօր իր ամբողջ հավատում":
  
  
  "Բոլոր նրանք, իրոք, ատում է օգտագործել այդ զենքը: Ձայնը ինչո ՞ ւ, — նա բայց թափահարեց գլխով, — ձայնը ինչո ՞ ւ նրանք առաջին հերթին вынули գնդակից շուրջ զենքի.
  
  
  'Ինչպես?' Նրան, նայեց զենքն իր ձեռքին, որոնց եվրոպացի գործընկերների հետ միաբան. Նրա прицелился բաց դուռ տաճարի եւ կրակել. Նման բան. Պարզապես հիմար սեղմեք.
  
  
  Նրա ծիծաղեց.
  
  
  Այս ամենը ապստամբությունը տեղի է ունեցել առանց փամփուշտներով. Այն փաստը, որ տղաները ըստ ԿԱՆԸ կարծում է, որ փամփուշտ բավական է հաղթանակի համար, հանգեցրել է om մեջ ։
  
  
  Նրա նայեց Նին Тангу աչքերը, և հիշեցի, որ նա ասել է, որ գաղափարները ուժեղ զենք. Այն ժամանակ, մտածեցի, որ հասկացավ.
  
  
  Որոշ ժամանակ.
  
  
  
  
  Գլուխ 27
  
  
  
  
  Գնահատականը — մի բան, ըստ նրանց, նոր բառեր են, որոնք ատում եմ նրան. Մեկ շրջապատից վատ սովորությունների ստեղծումն է, երբ ջանքերը երբեք չեն լինում "ինտենսիվ", եւ երբ բանակը երբեք չի ուղղակի "высылаются", այլ ոչ "է զարգանում". Գնահատման — դա պարզապես բարձրաձայն բառը, обозначающее այն է, որ ես ասում եմ Хоуку այն մասին, որ գիտեմ, այն է, որ նա ինձ պատմում է, թե ինչ գիտի, եւ մենք ենք որոշում, ոչ մեկին չի պատմել.
  
  
  Տարա եւ նրա ճանապարհին դրան ։
  
  
  Դա եղել է մեկը այն հրաշալի գարնանային օր, երբ Վաշինգտոնը շատերը, եւ թվում է, որ յուրաքանչյուր հուշարձան ունի մոնումենտալ նշանակություն ։
  
  
  Տարա էր անհարմար հանգիստ տաքսի. Ամուր squeezing իմ ձեռքը, այն закусила շուրթերի, погруженная սեփական непереводимые մտքերը. Նա նման է այն կենդանիներ, ինչպես վայրէջք է կատարել. Ռադիո վարորդի էր տրամադրված միայն շուրջ այն կայանների, որտեղ крутят հին ստանդարտ ստեղծագործության եւ անկեղծորեն հիմա նրանք խաղում են հին բարի երգ Քոուլի Портера "So Near And Yet So Far". Ձայնը նման է այն.
  
  
  Մենք քշում Դյուպոն-circle, եւ կանգ են առել առաջ ոմն немонументальной դուռը Միավորված ծառայության մամուլի եւ телеграфии. Համենայնդեպս, լավագույն ճակատը համար շտաբ-բնակարան AX, քան այն захудалый լոնդոնի թեյի խանութ.
  
  
  Հոկ ողջունել է մեզ ոգեւորությամբ. Նա բարձրացրեց հայացքն իր захламленного աթոռ եւ зарычал.
  
  
  — Նստեք, — ասաց նա: "Դուք ունեք մի պահ?"
  
  
  Նա ինչ-որ բան կարդացել կարմիր գաղտնի թղթապանակում, ծամել незажженную сигару. Մեր փոքրիկ ճակատամարտում клонами ավարտվել է, բայց այստեղ սեղանին հազալով դուրս թքել, պատերազմը շարունակվել. Նոր գործի ։ Նոր առարկաներ.
  
  
  Տարա նայեց պատուհանից դուրս է залитые արեւի treetops. Նրա վերին շրթունք էր натянута. Նրան, շրջվեց ու shrugged. Ինչ ee մեզ անհանգստացնում է, վաղ թե ուշ դա կպարզի. Նա եղել է ՝ այն կանանց, որոնց պետք է զբաղվել poker. Համենայնդեպս, եթե քեզ մոտ եղել են նման զգացմունքները:
  
  
  Փոխարենը, նայում нах նրան, նայեց հազալով դուրս թքել. Է егостарое դեմքը երիտասարդ կապույտ աչքերով. Նման ուղեղով, որը կարող է ցանկացած հասցե նացիստական притона 1940, բայց չի հիշում, թե վերնաշապիկը նա հագնված է եղել երեկ.
  
  
  Վերջապես նա բարձրացրել է "վզգլյադը": — Կներեք, — ասել է նա хрипло. "Երբ նրան հայտնի է դարձել, որ դու ապահով, դու անհետացել է շուրջ իմ ցուցակի առաջնահերթություններից". Նա դիմել է Տարայի մեջ: — Դե ինչ, միսս Բենեթը. Ինչպես դուք ակտիվ մասը ներկեր?
  
  
  Տարա ՝ ժպտաց. Տարօրինակ է, неубедительная ժպիտ. — Շատ խելոք, — հանգիստ ասաց նա: "Այո, շատ խելոք. Բայց... չեմ կարծում, որ ինձ կարող է կրկնել դա" ։
  
  
  'Ոչ?' Նա բարձրացրեց մեկ հոնք ու նայեց իմ կողմը ։ — Լավ, Carter. Քո հերթին: Նա откинулся է հետեւի իր скрипучего պտտվող բազկաթոռներ եւ закурил изжеванную сигару.
  
  
  — Դուք արդեն գիտե ՞ ք մեծ մասը դրանից է, պարոն. Մենք բույն այդ հեռախոսակայանների եւ ոչնչացրել այն: Տարա ՝ հոգ մասին эмбрионах-клонах, լաբորատորիաների եւ խելագար գիտնականի, առջեւ ծառացած նրան. ԿԱՆՆՈՒՄ ավելի շատ չի սկսի om размножать. Համենայնդեպս, քանի դեռ մենք ողջ ենք, նրան վնասազերծել Vin-Ի, Lao Цзена եւ բոլոր չափահաս pbx. Առնվազն բոլոր նրանց համար, ովքեր եղել են Индокитае
  
  
  "Մենք նրանց, ովքեր եղել են այստեղ, եւ քչերից է, ով եղել է Լոնդոնում", — ընդհատեց նա ինձ. "Մենք նաև կապվեցինք om փորձագետ թմրամիջոցների. կան. Ինչպես ego անվանում են հիմա?
  
  
  "Pam Ձի". †
  
  
  'Այո ։ Նա մեզ մոտ է, եւ նա նրբորեն ամբողջ խոստովանի ։ Իհարկե, նախ մենք արդյոք эму մի քիչ ego սեփական ճշմարտության շիճուկի. Հոուք поморщился. Նա սիրում է օգտագործել որոշման այնքան ուժեղ, որքան նրան. Մեզ ավելի շատ ոչ թե անհանգստանալու. Այս ներկայացումը Featherstone նաեւ փակ է եղել: Սա պատասխանում է սքոթլանդ Յարդի. Պարզվում է, նրանք ստացել են բազմաթիվ հարվածներ են հասցրել այնտեղ. Եւ այդ գումարը ֆինանսավորել է բազմաթիվ միջոցառումների ԿԱՆԸ ։
  
  
  Նրա պատմել է Хоуку մասին опиумных դաշտերում և այն մասին, թե ինչպես ԿԱՆԸ օգտագործել է թմրանյութերի առեւտրի միջոց մտքերը. Նա մռայլ գլուխը շարժեց և затушил сигару, կարծես սպանելով իր паразита. "Ցավոք, առևտուր թմրամիջոցների չի մտնում մեր իրավասության մեջ. Բայց ես շարունակում եմ նրանց ասել, որ այդ թմրանյութերի կա, շատ ավելին է, քան պարզապես ագահությունը".
  
  
  Նա ասաց. "Կարող է լինել, հիմա նրանք լսեն մի քիչ ավելի. Ամեն դեպքում, դա հատուկ маковое դաշտում այլեւս չի օգտագործվում դրա հետ մեկտեղ մասնաճյուղի կողմից Nassau, որ դուք փակվել է ։ Ստացվում է երկու.
  
  
  և հարյուրավոր նման տեղերի համար հիմունքներով".
  
  
  Հոուք տվել է ինձ խորաթափանց հայացքով: "Հազարավոր հասունացումը կարող է դրան լավ": Նա կրկին դիմել է Տարայի մեջ: 'Որ է.' — Ընդհանրապես, դուք պետք է գոհ. Ձեր... ինչպես նրա, ևս մեկ անգամ դա անվանել? ... խենթ, невообразимая տեսություն..., որ է, նա եղել է տուժել:
  
  
  Տարա откашлялась. — Դուք թվարկեցիք այն աստծո կողմից մոռացված, խելագար քնած է, պարոն. — ասել է նա անկեղծորեն.
  
  
  Հոուք նայեց տարակուսանքի. Գուցե ։ — Դե, լավ, — mumbled նա: — Ես թույլ է տալիս ձեզ գնալ միջոցով բոլոր այս, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  — Այո, պարոն, — եղել է միակ ռևմատիզմի, որը նա ստացել ։
  
  
  'Այն ժամանակ ամեն ինչ կարգին է:' Նա պատրաստվում է բաց թողնել մեզ: - 'Նույնիսկ ավելի մեծ է?'
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. 'Երկու բան. Նրան խոստացել է այդ ցեղասպանությունը, որ մենք կփորձենք գտնել նրանց նոր վանք. Ապա ազատ տարածքում: Նրա հյուրանոց էլ իր խոսքը. Ի ՞ նչ եք կարծում, մենք կարող ենք հոգ տանել դրա մասին?
  
  
  Հոուք է արել ֆեյսբուքի իր գրքույկ. "Ես կարծում եմ, որ Հարավային Կորեայում կան ռազմական բազան: Թույլ տվեք ստուգեք այն առաջին հերթին. Նրան հավատում եմ, որ մենք կկարողանանք դա անել: Եւ սկսել է երկրորդ штопора.
  
  
  "Ռոսկո".
  
  
  Հոուք դժվարությամբ սկսեց закуривать նոր сигару. Հետո նա բարձրացրեց իր աչքերը եւ ինձ պատմեց Ռոսկո. Այն чертовом зонте եւ այն մասին, թե ինչպես են նրանք գտել են ego.
  
  
  "Հնարավոր է, այնպես որ, ավելի լավ էր, ինչ-որ առումով", — ասել է նա: Այնուհետեւ նա հրատարակել է մռայլ ծիծաղ. — Դերձակ տանի, դա հիմարություն է ասել ։
  
  
  Նա դիմել է իր скрипучем աթոռին ու նայեց պատուհանից դուրս. Նայում. Նրա հյուրանոց է ասել, որ մենք ստացանք շատ վատ ակնարկներ: այս մասին Ռոսկո. Նա դարձել է չափազանց հին ու չափազանց անհոգ. Абингтон Լոնդոնում խնդրել թույլտվության ուղարկել ego թոշակի: Քիչ առաջ, թե ինչպես է դա տեղի ունեցել, դուք առաջացրել ego. Ամեն դեպքում, դա կարող է ego, վերջին գործն է ։ Ես չգիտեմ, թե ինչպես կլիներ Ռոսկո դա հասկացել. Լավագույն տարիներին նա հիանալի գործակալ. Դա եղել է ego կյանքը:
  
  
  Հոկ խորապես ասաց. Ինձ հետաքրքիր է, արդյոք ինքներդ. Այն օրը, երբ ինքը կդառնա անհոգ, և ինչ-որ որոշում կընդունի ուղարկել ego թոշակի: Տէր, այժմ էլ սկսել է մտածել իր մասին:
  
  
  Հոկ հեռու պատուհաններ.
  
  
  "Ինչ ես անում? Անցկացնում շուրջ մեկ քո վաստակավոր արձակուրդների արտասահմանում?" Դա եղել է ego միջոց ինձ ասել է, որ նա տալիս է ինձ մի քանի շաբաթ արձակուրդ.
  
  
  Նրան, նայեց Տարան եւ մտածում այն մասին, որ Ռիվիերայում. Կամ Թահիթի. Այո, ամայի կղզին է մեզ կատարյալ են մոտեցել. — Հնարավոր է, — ասացի ես:
  
  
  Նա շարունակեց. - 'և դու ։ միսս Բենեթը? Դու նույնպես արժանի է մի քանի շաբաթ. Մենք հոգ են, որ Պիտեր ստացել է գերազանց խնամք, բայց դուք կարող եք անցկացնել միասին. Դուք երկուսը.'
  
  
  Այն անցել է ավելի բարձր փոխանցումը.
  
  
  'Փիթեր?' Նրա, դիմել նրան.
  
  
  Նա նայեց ինձ բաց աչքերով. — Պիտեր Հանսենը, — հանգիստ ասաց նա:
  
  
  Պիտեր Հանսենը, վիրավոր հերոսը. Որի անունը նա հիշատակել է լաբորատորիայում, երբ զգուշացրել է ինձ զգույշ լինել. "Իմ ամուսինը", — եզրակացրել է նա:
  
  
  Մարդու համար, ով քիչ ժամանակ է ծեծում, Հոկ արել մեծահոգի ժեստը. Նա прочистил կոկորդը, վեր է կացել եւ դուրս եկավ հոլը:
  
  
  Տարա ՝ տխուր նայեց ինձ. — Ես սիրում եմ նրան, — ասել է նա: — Ես չեմ կարող թողնել նրան. Նրան չէի դարձել է դա անել, նույնիսկ եթե ես կարողացել. Բայց, Մականուն, ինձ այդպես սիրում է սիրել քեզ: Նա ձեռք է մեկնել, վերցրել ինձ և սեղմված իրեն. Նրան, նայեցի նրա դեմքին. Վերջին անգամ. Այս հրաշալի կանաչ աչքեր, այդ каштаново-կարմրահերներ մազերը, եւ այդ wacky պեպենները, որոնք դեռ այնտեղ էին. Եւ այն, մտածել է այն մասին, որ կյանքում նրան չէր հյուրանոց համար нах. Ապահով ու լավ կյանք, որտեղ ամեն ինչ մնում է այնպես, ինչպես կա, և երբեք չի դառնում է մղձավանջ. Կյանք, որը նա երբեք չի կարող էյ խոստանալ. Կյանք, որը նա երբեք չի կարող ապրել ։ Կյանք, որը նա, թերեւս, երբեք չի ուզում.
  
  
  "Կարող է, քանի որ, որոշակի իմաստով, եւ ավելի լավ է", — ասացի ես: "Աստված полюбит ինձ, այն բանի համար, որ հիմարություններ եմ ասում".
  
  
  
  
  
  Գրքի մասին:
  
  
  Այն հրապարակումը, նվիրված փորձերի: վերցնել ինչ-որ բան վանդակի մարմնի, զարգացնել նրա ճիշտ պայմաններում եւ ստանալ կրկնօրինակը այդ մարդուն. Նմանակին կլինի նույնական են արտաքնապես, նա պետք է նույնական ըստ ունակությունների.
  
  
  Նիկ Քարտերը չեն կարող հավատալ դրան, բայց эму ստիպված է, երբ նա կանգնած է նման "клонами" կամ նույնական двойниками. Տվյալ դեպքում դա կրկնօրինակները հանճարեղ մարդասպան են հետապնդում է միայն մեկ նպատակ: վախեցնել Կոնգրեսը, Սենատը և նախագահը Ամերիկաների ու ստրկացնել om իր համազարկային. և այդպիսով վերահսկել է համաշխարհային քաղաքականություն ՝ տարբեր տեսանկյուններից ։
  
  
  Նիք Քարթերը կարող է ոչնչացնել որքան ասես հեռախոսակայանների, բայց դա անիմաստ է ։ Եւ քանի դեռ ԱՄՆ-ի սենատորների սպանում, Carter ստիպում է անմխիթար աշխատանքը: դադարեցնել արտադրություն հեռախոսակայանների եւ վերացնել միակ սույն մարդասպանին.
  
  
  Բայց մի ՞ թե ամեն մասնաճյուղը չի կարող լինել իսկական տղամարդ?
  
  
  
  
  
  
  Բովանդակությունը
  Գլուխ 2
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  Գլուխ 13
  
  
  Գլուխ 14
  
  
  Գլուխ 15
  
  
  Գլուխ 16
  
  
  Գլուխ 17
  
  
  Գլուխ 18
  
  
  Գլուխ 19
  
  
  Գլուխ 20
  
  
  Գլուխ 21
  
  
  Գլուխ 22
  
  
  Գլուխ 23
  
  
  Գլուխ 24
  
  
  Գլուխ 25
  
  
  Գլուխ 26
  
  
  Գլուխ 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Սարսափ սառցե ահաբեկչության.
  
  
  թարգմանել է Լև Шкловский մասին " զոհի որդու Антоне
  
  
  Original անվանումը: Ice Trap Տեռոր
  
  
  
  
  
  Առաջին գլուխը
  
  
  Ավելի բարձր տանիք, շուրջ верхушек ծառերի արդեն темнело. Ստվերում скользили-ի переплетающейся листве, сгущая steam վարագույրի гнетущего սավչենկոն, разлившегося ամբողջ. Սա է դանդաղ, истощенное զգացում, որը ես, նույնիսկ ավելի վատ. Ջունգլիներում կայանում անզիջում ուժը հսկայական մի տզրուկ, высасывающая ըստ ձեզ ողջ էներգիան եւ նույնիսկ կամքի հետ ։ Այդ ուժը գործում է արդեն մեկ ու կես օր. Նա убеждала ինձ մնալ եւ պառկել, պարզապես հանձնվել եւ թույլ տալ այդ дьявольским полчищам միջատների վերջ ինձ հետ ընդմիշտ. Թեմա Նիկա Carter - суперагента Օ՜, Киллмастера N3. Եւ ձայնը նրա այս адский անկյուն Նիկարագուա կոչվում է Նեցուկ Москито. Ճակատագրի հեգնանքով, այս անունը ցածր շոգ болотистой տեղանքով վերցվում է ոչ թե այդ дьявольскихнасекомых, իսկ հնդիկների-москито .
  
  
  Այնուամենայնիվ, նրա տոկացել է, քանի որ գիտեր, որ պետք է հասնել ձեր նպատակակետին առաջ մթնշաղ. Գրեթե անանցանելի նետել էր թփուտների մեջ բավական ձերբակալել է ինձ. Ես ստիպված էի մաքրել ամեն ե ջունգլիներում իր machete. Նրա հայհոյել եւ չի կայան, սայթաքել է, երբ կանաչ զանգված, որը նրան միայն թե կայանած, կրկին կտրուկ բարձրացվել է մինչեւ.
  
  
  Նրա փորել խիտ тине գրեթե չոր դուրս ջրհեղեղից մեկ ՝ հազար, извивающихся այստեղ, ինչպես եւ капиллярам. Քանի դեռ այն պանցիր-ի նրան congestive кашицы սկսել է բարձրանալ creeping, լորձաթաղանթի մեմբրաններ արարածներ. Քրտինքը струился իմ անձին, пропитывая հագուստ եւ մեջքի պայուսակ. Կարծես webbing մեջքի պայուսակ բախվել են ինձ ուսերին.
  
  
  Երեկ վաղ առավոտյան պարեկային նավ ԱԳՆ-ն իջեցրել է ինձ Laguna - դե - Перлас . Այնտեղից գնացի հարավ-արեւմուտք մոտավորապես զուգահեռ գետի Тунгла.
  
  
  Դա դեկտեմբեր, այնպես որ թել անձրեւոտ սեզոնի. Նա էր, շնորհակալ եմ, որ. Տեղումների քանակը Նիկարագուա խիստ տատանվում է, բայց Блюфилдс ափին Կարիբյան զգեստ ընկնում 750 սմ ։ Հուլիսին կամ օգոստոսին իմ ճամփորդությունը, եւ առանց այն էլ сплошное տառապանքը, դա բոլորովին անհնար է:
  
  
  Այս անկյունում չկա ճանապարհների. Վեբ մայրուղին Панамерикано մյուս ավարտին ։ Ազգային երկաթուղային ցանցը ունի երկարությունը մոտ չորս հարյուր հիսուն կիլոմետր է, և հիմնականում գտնվում է Խաղաղ օվկիանոսի ափին. Համենայն դեպս, այն էլ երբեք չհամարձակվեց դրանից օգտվել, քանի որ չի համարձակվել է ցույց տալ իրեն միակ ընտրատարածքում ճանապարհին. Սպիտակ օտար նկատել է, եւ նա չէր վստահում, եւ դա աղետ կլիներ այդ կրիտիկական փուլում:
  
  
  Այն շարունակել է իր ճանապարհը միջոցով վառ գույներով, այս нереального сумеречного աշխարհի մինչեւ արեւելյան սարահարթեր, невысоких լեռնաշղթայի գագաթնակետին. Ամենաբարձր գագաթը այստեղ պակաս, քան երկու հազար մետր, իսկ միջին բարձրությունը յոթ. Մյուս կողմից սարերը, իջնել դեպի плодородному սարահարթեր, равнинами և լճերի. Այդ կողմից, սակայն, այն էր, ծածկված ջունգլիներում լանջ, անսահման գիծ ծածկված паразитами ծառեր, խիտ мясистых բույսերի և սնկերի. Հսկայական սողուն обвивались շուրջ ծառերի և ճյուղերի; зловонная բորբոս եւ մուգ մամուռ ծածկված հողը ։ Ամենուր կանգնած սուր հոտ гниющей բուսականության.
  
  
  Աստիճանաբար վերելք դառնում steeper; гребные է դարձել սուր է, իսկ ավելի խորը անդունդ. Կիրճի էին вместилищем стекающей անձրեւաջուր, իսկ om լճացած ճահճուտներ են рассадниками միլիոն թշնամական արարածների, որոնք համարո ՞ ւմ եք ինձ նրբություն. Օդը միշտ լի էր միջատների. Գորտեր եւ ավելի փոքր կաթնասունների հայտնվել է միայն գիշերը ։ Թռչունները վերցնում էին վերին ոչ մի կերպ չի երբ, բայց սովորաբար նստած է բարձր верхушках ծառ ։ Մոտ ջրվեժի պատրաստվում guardian, գորտեր եւ մշտապես чирикавшие թռչուններ. Մեկն էր, չափի ագռավին, բայց շատ վառ ներկված. Նա насвистывала գրեթե իդեալական դիապազոն, մեր մի անգամ կրկնելով վերջին նոտան. Դա сводило է ինձ խելագար. Բացի միջատների խայթոցների դեմ եւ безумства թռչունների, ինձ անհրաժեշտ է համբերել ևս օձերի և մողեսների. Երկրի վրա копошились օրյա թափառաշրջիկի նման вонючей մողեսները. Էին նաեւ удавы է burrows և ճյուղերի վրա, ծառի օձի միջին չափի եւ ողորկ գիշատիչ օձի, ինչպես, օրինակ, клыкастый վայրագ копьеносец . Om հայրենիքն էր смертоносная ամրագրում է, որը գրեթե չի ուսումնասիրել և չի հասցրել է մի քարտ, որը զբաղվում է пожирала ցանկացած, ովքեր բավական հիմար են, որպեսզի փորձեն հասնել այնտեղ.
  
  
  "Ողջ մնացորդը օրվա իր пробирался միջոցով удушливые խորքերը, կանգ առնելով միայն մի անգամ, որ մի. Նա վստահ է եղել, որ չեմ հասցնի, բայց մութն замедляемый լույսով, դեռ բխող քանի гряд ամպերի, նրա ձեռքն մեծ խումբ гондурасских ափի. Այն հնչում նման անտառը, անտառում, ամբողջությամբ состоящем այդ բարձր ափի հետ перистыми տերեւների եւ բավականին հարթ փողերի. Նրանց միջեւ աճել է инжирные ծառերը, ավելի քիչ է, շրջապատված стаями արյունռուշտ комарову.
  
  
  Гондурасские ափի աճում է շատ ջունգլիներում Կենտրոնական եւ Հարավային Ամերիկաների, բայց om կուտակումը, որը նման է դա հազվադեպ. Դա ապացուցում է, որ այս տեղանքը, երբ возделывалась, քանի որ մայաները օգտագործել պտուղները այդ ծառի արտադրության համար յուղեր. Չնայած հեշտ չէր հատել է դա ծառ քարե կացիններով, նրանք նաեւ օգտագործել են փայտ իր շինություններից ։ Այս ոլորտում, դա ծառ процветало, եւ, ի վերջո, այն ամենուր է տեւել երկիրը, որը զբաղվում է ժամանակին возделывалась.
  
  
  Այն պահից, երբ ես հայտնվել է քիմ քարդաշյանի և քանյե պուրակ, նրան shell դանդաղ եւ զգուշորեն. Անկեղծ առաջ պետք է լինի շտաբ-բնակարան գնդապետ Земблы. Շուրջ նրանից շատ բան չի, որ ԱԽ մեկը փորել է խորհրդավոր полковнике եւ ego գործունեության, նրա գիտեի, որ այդ հատվածը անտառի ուժեղացված հսկողություն է մարդկանց, ազդանշանային հրթիռներ, բեկորային ականների և զգայուն ազդանշանային բարձրախոսներ, որոնք ունակ են որսալ նույնիսկ առավել թույլ ձայնը.
  
  
  Նրա տարածման առաջ տորթեր, ուսումնասիրելով յուրաքանչյուր թիզ տեղանքով. Այն, սողոսկել միջոցով նետել էր թփուտների մեջ և скользнул, ինչպես վիշապ, միջոցով boulders. Նրա գիտակցաբար ընտրել է առավել բարդ և непроходимую ճանապարհը ։ Եթե կենդանի կամ բույս է տվել մի փոքրիկ աղմուկ կամ шорох, այն օգտագործել է ego, որպեսզի առաջ շարժվել, заглушая տպագրվող ինձ ձայնը. Մեջքի էր ծանր է, եւ раскачивался շուրջ կողմի կողմից. Բանկը ցավագին լիլ ինձ աչքեր, այնպես որ ես չէի կարողանում նորմալ է տեսնել. Ինձ ավելի շատ դա նյարդայնացնում է, երբ իր вытирал անձը թեւ.
  
  
  Ուսուցողական ճամբարում անտառներում ու դաշտերում, որոնք իբր եղել են ականապատ էր գործնական խաղով, доставлявшей մեր հրահանգիչ садистское հաճույք է ։ Այստեղ ամեն ինչ մահացու լուրջ է, եւ նրա напрягался, բացահայտելով ամեն погнутую травинку, բաժին раздавленного մամուռ կամ лиану, որի неоткуда էր հայտնվել. Նրա հայտնաբերել է մի քանի րոպե եւ շրջել դե, առանց վնասում. Կտրել լարերը կլիներ ինքնասպանություն ։ Քիչ առաջ, երբ նա դուրս է եկել հարթություն, այն գտել է պարան сигнальной հրթիռներ. Նրա прополз mimmo նրան և գտա ազդանշանի քարտրիջ, որը վնասազերծել.
  
  
  Ճանապարհը իրենից ներկայացնում էր заросшую մոլախոտերի ճանապարհը, որը զբաղվում է եղել գետի Тунгла և գնացել հյուսիս ։ Ներքեւի մասում, հավանաբար, եղել է պաշտոն նավակ, իսկ բուշի էլ կարող է լինել մի քանի դիպուկահարներին ։ Ինքը աշխատանքներ, իհարկե, եղել է կետավոր ականների եւ այլ թակարդներ կողքին ապաստան գնդապետ Земблы է ջունգլիներում. Այնպես որ, ես հաստատ պետք էր գնալ այդ անմիջական, նեղ ճանապարհին. Նրան կրկին փախել է ստվերում, եւ шталь ավելի զգույշ է գնալ միջոցով նետել էր թփուտների մեջ. Երեսուն ярдах արահետներով հանկարծ դադարեցնում է եւ կտրել է ինձ ճանապարհ ։ Նրա ուշադիր զննեց այն փոքրիկ, поросшую մամուռ полянку. Նա, կարծես, նման խաղաղ փոքր թեւավոր և сверкающими թիթեռներով, танцующими է тусклом լույսի ներքո.
  
  
  Mine թաղված է մամուռ шпилькой վեր. Ով մեզ դրել, նա դա արել է բավական պրոֆեսիոնալ է, քանի որ անկեղծորեն վերեւում торчал մի փոքր հատվածն է մեծ մամուռ. Աջից ու ձախից ինձ էին հաստ ցանկապատերը շուրջ spikes. Ես չեմ կարող խուսափել, հակառակ դեպքում ես ստիպված կլիներ վերադառնալ եւ շրջանցելու այն վայրն է հեռվից.
  
  
  Пригнувшись, նրա լսեց ինչ-որ ձայնային. Նրա ոչինչ չեմ լսել եւ կարծում եմ, որ պետք է անել. Երկար ճանապարհ առաջ կարող է լինել շատ ավելի վտանգավոր է, քան վնասազերծում հանքերը. Գուցե դա է եղել ական-ծուղակ, որը զբաղվում է взрывалась է, երբ հուզված է դրան, բայց դա, պարզվում է, չի համապատասխանում բնույթին գնդապետ Земблы. Նա շուրջը, նրանց, ովքեր ծախսում իզուր ական է, որ արդեն անհնար է քանդել, ապահովման համար միջանցք.
  
  
  Նրան, նայեց ուսին խավարի մեջ է ջունգլիներում հետեւում է ինձ. Վերադարձը կարող է տեւել շատ երկար, իսկ մթության մեջ ես չեմ եղել, մեզ միասնական հնարավորություն. Նրա подполз առաջ եւ զգուշորեն приподнял բաժին մամուռ. Իմ омелой միանգամյա բռնկումը ճնշման տակ ։ Նրա անցկացնելու իր շունչը, սրբեց ձեռքերը մասին շալվարը եւ դիմել գրիչ աջակցություն: Փորագրություն էր разъедена, եւ գրիչ չի поддавалась հեշտ է ։ Վերջապես դա աշխատեց ։ Նրա նկարչություն, բռնկիչ, վերադարձրել է առիթ ական է եւ դրեց իր տեղը, մի կտոր մամուռ. Ապա նրան կրկին ասաց.
  
  
  Նրա կանգնեց ու զգուշությամբ քայլեց գորգի վրա, դեռ չեն կարողացել սուզվել ետ թփերի կողքին ։ Նրան թաքցրել է մնացած իմ ճամփորդության թփերի. Յուրաքանչյուր մանրուք պահանջում էր առավելագույն ջանքերը. Նրան գտել են մեկ րոպե, որպեսզի շրջանցել նրան, և մի քանի ազդանշանային հրթիռներ: Հանքերը ցրված էին այնպես խիտ, ինչպես եւ թրթուրներ. Ի վերջո նրան, դուրս եկավ բաց տարածք. Մի քանի ярдах վեր էին խոյացել բարձր угловатый բլուր, խիտ поросший кустарником եւ обвитыми лианами ծառերը.
  
  
  Առաջին հայացքից նա նայեց, թե ինչպես բլուր, նման է բուրգի. Բայց հետո նրան տեսավ, որ հիմք էր արվել է ըստ շերտերի переплетенных քարերի, իսկ մի կողմից էր սանդուղք հարյուրավոր աստիճանների. Պատերը ծածկված գեղեցիկ орхидеями եւ այլ эпифитами, որոնք զգում է ավելի հարմարավետ трещинах որմնադրությանը, քան ճյուղերի վրա ծառ ։ Նրան, նայեց ավերակներ հնագույն շինությունները մայա . Om գրեթե անհնար էր տարբերել, թե ինչպես է ձեռքի գործն է մարդկային. Նրանք դարձան մեկ ամբողջություն հետ ջունգլիներում, որոնք կուլ է om հազար տարի առաջ ։ Կառույցը, ակնհայտ է, մշակված է որպես տաճար, տպավորիչ возвышалась ողջ խորը ջունգլիներում, մռայլ ու խորհրդավոր է այս հեռավոր վայրում:
  
  
  Ավելի կարեւոր է, քան ego պատմական արժեք է, այն նպատակը, որի համար նա այժմ օգտագործվել. Հաղորդագրություններ այս մասին եկան մեզ фрагментарное մասի եւս անցել է ըստ լսողական. Սակայն, եթե մեր տեղեկատվությունը ճիշտ էր, այդ մեկուսացված և արտաքնապես լքված ավերակների որտե ՞ ղ է առավել ժամանակակից e-զենք, թե ինչ է միայն կարելի է պատկերացնել ։
  
  
  Ամեն ինչ սկսվել է երկու ամիս առաջ անհրաժեշտ է խեղաթյուրված радиосообщения մեր գործակալի Оахаке, Մեքսիկա ։ Այդ ժամանակից ի ԱԽ աստիճանաբար ձեւավորվել է կերպար յուրօրինակ հանճարի, называвшего իրեն գնդապետ Земблой. Նա հորինել է, որ կլիմայի փոփոխության, ինչպես հյուրանոց օգտագործել այս կլիմատ-կոնտրոլ, որպես զենք. Ո ՞ ւմ դեմ նա պետք է օգտագործել ego եւ ինչու, հայտնի չէր ։ Սակայն ամեն ինչ ցույց էր տալիս այն, որ այս տաճարի մայա բավական սարքավորումների դարձնել անվերջ кипящие ջունգլիներում է հսկայական սառցադաշտը.
  
  
  Մի քանի օրվա ընթացքում, կամ, հնարավոր է, որ այն նախատեսում էր անել, հենց դա է: առանց նախազգուշացման դիմել է Կենտրոնական Ամերիկա ՝ մեկ ընդարձակ արկտիկայի բնապատկերով.
  
  
  Նրան պետք է կանգնեցնել ego.
  
  
  
  
  Գլուխ 2
  
  
  
  
  Այն նկարահանել է մեջքի պայուսակ եւ զգուշորեն դրեց ego գետնին. Ժամանակ իմ երկօրյա ճանապարհորդություն այստեղ է: նա ինձ շատ դուր եկավ ։ Նա ինձ ներկայացրեց կրթության եւ տանիք, եւ ես հույս ունեի, որ նա կօգնի ինձ կրկին. Այն, ինչ պետք է անել հետագայում, պետք է անել, ուշադիր եւ հանգիստ. Այն ամենը, ինչ ես կարողացել վերցնել իրենց հետ, դա մի փոքր հավաքածու գործիքներ, որոնք տղաները, ըստ լաբորատորիայի AX արել հատուկ այդ առիթով. Այն կարողացել է կցել " ego է ремню, այնպես որ, իմ ձեռքերն ազատ էին. Իմ նոր ջրի ռումբը ձգտել է կոճ, իսկ стилет էր застегнут շուրջ իմ ձեռքերը. Թողել է նրան իր Люгер. Այժմ ես փակվել բարձրացման վրա 7,65 մմ տիպի ատրճանակ " Չի " -Սեն ", использовавшийся Վիետնամում. Նա ունեցել է ներկառուցված հաստատելով և պահանջում է հատուկ փամփուշտների հետ гильзами առանց ободка. Դա հեռու էր Люгер: նրա մոտ չի եղել նման մեծ հզորության է, բայց այն նույնքան արդյունավետ է մոտ հեռավորության վրա. Մանավանդ, որ Люгер պարզորոշ հաստատելով չի поставишь. Այս կարգավորել դեռ շատ լավ է պառկել իմ կողմից, քանի որ ես սովոր եմ ավելի ծանր գերմաներենի пистолету.
  
  
  Նրա մտածեցի վերցնել machete, բայց ego ինձ պետք էր անցնել ավերակներ, քանի որ նրանք չեն մացառուտ, եւ եթե այն օգտագործում դանակ, ձայնը հաստատ տվել է ինձ. Դանակ երկար շեղբով էր, լավ զենք է, եթե դուք ունեք մի վայր էր, բայց նրա հետ դժվար էր դիմել տաճարում, ինչպես Люгером. Այնպես որ, ես թողել ego իր մեջքի պայուսակ եւ գնացի հաշվանցում, շրջակա տաճար. Այստեղ, հավանաբար, եղել է թաքնված ավելի միկրոֆոններ, քան ցանկացած ստուդիայի հեռարձակման. Այն նախատեսում էր, որ մի մարդ, մոնիտոր կընդունի ինձ կենդանի է շուրջ ջունգլիներում, քանի որ ազդանշանային համակարգը այլեւս չի տրամադրել նախազգուշացումները. Այն, թռավ ու ձգվեց առաջին уступу տաճարի. Ինձ անհրաժեշտ է օգտագործել արմատները, սողուն եւ stumps որպես հենարան, քանի որ ես չեմ վստահում крошащейся սանդուղք.
  
  
  Գրեթե կուրորեն հարվածել է մյուս ծուղակը. Բարեբախտաբար, նրան տեսաւ մի փոքր խազ բարձր ծառից. Մարդ, заложивший ականին, նշել է, ուր նա դնում արկ. Իր համարձակ пошевелиться. Ինձ պետք եղավ մի ամբողջ հավերժություն է գտնել մեկնարկման. Դա եղել է դեղնավուն բարակ պարան հետ воткнутыми նրան փոքր սուր spikes. Նա փռված երկու ծառերի եւ ամբողջությամբ թաքնվել է листве. Եթե ես ավելի հեռու է գնացել, նա կտրել միջոցով կարող է իմ մարմինը, ինչպես ածելի. Միեւնույն ժամանակ քորոց կոտրվել է ամբողջ առաքման համար, ծառ, մենք այդ ծառին միասին կբարձրանան օդ. Հյուրասեր մարդ, այդ գնդապետ Зембла!
  
  
  Նրա обогнул պարան և զգուշորեն прополз հետագայում: Յուրաքանչյուր մի քանի մետր այն зацеплялся ոտքով ն սողուն, լսելու և հանգստանալու ։ Հետո նրան կրկին բարձրացել է ։ Որպես հենարան իր, օգտագործել են անցքեր ու լանջերը. Բարձր верхушками ծառերի նրան տեսավ the վեր sloping լուսնի, отбрасывающую գունատ սերգեյ.
  
  
  Հայտնվելով վերևում, նրան, կնոջը միջեւ քարե глыбами հետ gear карниза. Նրա շրջել է տանիք, որը զբաղվում է հարթ և ուղղանկյուն. Առջեւի տանող սանդուղք, եւ հետչբեք են երկու անգամ ավելի երկար կողմերը, ըստ որի նրա բարձրացել է ։ Նորմալ էր, մաքուր եւ, հավանաբար, свежеположенная. Անկյունում հեռավոր կողմում էր, որ նման բան վիշապաձայն բուքը վսեմ, նման մի կույտ խճի.
  
  
  Ստանալ տաճար, ես ստիպված էի անցնել դուռ վիշապաձայն բուքը վսեմ նա, քանի որ մյուս մուտքի մոտ խայտառակ չեն եղել: Ինձ եւ хижиной կանգնած է երկու պահակների եւ ուղղաթիռ. Odin շուրջ պահակների прислонился դեպի chassis ուղղաթիռ: Այլ կամաց-կամաց shell երկայնքով поручня. Նրանք երկուսն էլ невысокими коренастыми метисами; ինչպես յոթանասուն տոկոսանոց никарагуанцев, կիսով չափ բնիկ ամերիկացիներն ու կիսով չափ latinos. Նրանք էին ազատ տաբատ և վերնաշապիկ եւ փափուկ թավշյա կոշիկներ: Նրանք, թվում էր, պետք է սահմանված կարգով եւ ոչ издавали մեր ձայնի. Նրանք հագնված, ինչպես իսկական զինվորներ, բայց միանգամայն կարող է օգտագործել իր թեթեւ է ավտոմատ, եթե դուք մոտեցել են շատ մոտ. Դա եղել է բելգիական 7,62 մմ հրացաններ ՆԱՏՕ-FAL; շատ լավ եւ շատ սիրված միջավայրում պարագվային բավարարեց.
  
  
  Ուղղաթիռի էր Bell Sioux 13 R, երեքտեղանոց. Նա մի քիչ նման է մեծ ճպուռ հետ բարձրացրած մինչեւ պոչ. Դա եղել է հուսալի work, որը զբաղվում է լայնորեն օգտագործվել ժամանակներից Կորեայի. Այս աստծո կողմից մոռացված վայրում նման բան եղել է միակ մշակույթի հանդես է գալիս լավագույն դեպքում տեղաշարժման. Հետեւաբար, տանիքը տաճարի արել, հարմար է վայրէջքը: Հոուք արել аэрофотоснимки, որոնք ցույց են տվել, որ ուղղաթիռի սովորաբար կանգնած է եղել տանիքի վրա. Հետաքննություն, завершенное մեկ շաբաթ առաջ ցույց տվեց, որ ուղղաթիռը չի պատկանել պաշտոնական հնագիտական խմբի. Նա ձեռք է բերել մի շարք շատ осторожных գործարք է կատարվում ֆոնդային Մեխիկոյում. Դա տեղի է ունեցել մի քանի օրից հետո այն բանի, թե ինչպես է քաղաքը փլուզվել է ուժեղագույն փոթորիկ կենդանի հիշողությունը. Ինքնին այնքան էլ ուժեղ, բայց, այնուամենայնիվ, բավարար է, որպեսզի առաջացնել ամենավատ կասկածները AH. Այս Հոուք որոշել է ուղարկել ինձ այստեղ.
  
  
  Նա առաջինն էր, որ ըստ մեր մարդկանց, ովքեր ուշադիր քննել այս ուղղաթիռ. Դռների էր հետաքրքիր խորհրդանշանը; ոսկու արեւ երեք малиновыми գծերի nen. Քանի որ, եթե ինչ-որ մեկը կտրեց դրվագ է դանակով, եւ մետաղ այժմ кровоточил. Նրա մտածել, թե ինչ է դա նշանակում. Երբ պարեկային մոտեցել թափել, դրա նկատել է նույն կպչուն նրա нагрудном գրպանում.
  
  
  Նա եկել բոլոր թափել եւ թափել... Իրավիճակը բարդ է. Երկու հսկիչներ հիմա արդեն այնքան հեռու, միմյանց են միմյանց, որ ես չէի կարող կրակել նրանց հետ միաժամանակ այն տեղը, որտեղ նստած է եղել. Եթե выстрелю է մեկ, նա կզգուշացնի այլ, նախքան այն կարող եմ դիմել եւ գնալ դրա հետ. Եթե այն շարժվում էր շատ վաղ, իր հայտնվել է նրանց միջեւ; սակայն, եթե նրա опоздаю, այն նույնպես ընդգրկվեմ ծուղակ է, թե ինչպես է առնետը. Այնպես որ, ստիպված կլիներ չեզոքացնել om երկու անմիջապես, եւ ապա, առանց ձայնի.
  
  
  Պահակը շրջել է մի քանի քարեր, ընկածներին հետ поручня. Նա այնքան շատ անգամ շրջանցում է տանիքը, որ այժմ նետել нах փոքրիկ լողալ կափարիչ եւ աննպատակ նայում միջոցով բազրիքներ, հետ болтающимся ուսին հրացանը. Ժամանակ առ ժամանակ նա նույնիսկ չի բարեհաճել տարեկան. մի բան, որ ստիպում է նույնիսկ վազող շուն. Առաջին պահանջն այն է, որ դուք պետք է միշտ իմանալ, թե ինչ է կատարվում շուրջը, քանի որ դրանից կարող է կախված լինել ձեր կյանքը. Այն կարժենա эму կյանքի.
  
  
  Նրան հրել стилет ձեռքը. Մյուս ձեռքը ինձ մոտ եղել է ատրճանակ խլացուցիչով չլիներ. Ստվերը ամբողջությամբ ընկալում է ինձ. Նրան էր մեկ ամբողջություն քարերով. Մթնշաղի օբյեկտների երբեմն դժվար է տարբերակել, քան մթության մեջ, եւ ես ручаюсь դա. Նա եկել բոլոր թափել եւ թափել. Նրա անցկացնելու իր շունչը... Հանկարծ նա այլեւս չի կարողացել ego տեսնել. Ամենայն հավանականությամբ, նա կրկին քայլում շուրջ ինչ-որ ընկած քարերի. Մի պահ նրա վախեցել է, որ նա ինձ նկատեց եւ աղավնի է ապաստարան. Հետո աչքի պոչով տեսավ իր ego ոտքերը. Նշանակում է, նա դեռ չգիտեր, որ ես եղել եմ այնտեղ: Այժմ այն կարող է լսել ego շունչ եւ шорох ego штанин տանիքին. Նրա ը հաշվել է մինչև երեք ու թռավ.
  
  
  Իրականում delle իմ գլխավոր մտահոգությունը էր պահակը մոտ ուղղաթիռ: Նրա հյուրանոց է նախ հեռացնել om ճանապարհը, իսկ մնացած օգտագործել որպես վահան. Հաշվի առնելով հեռավորությունը, ego անկանխատեսելի արձագանք եւ այն փաստը, որ ինձ կարելի է տրվել, նա ներկայացրել է ամենամեծ սպառնալիքը. Նրա երկու անգամ արագ է կրակել. Առաջին կրակոցը հայտնվել է эму կրծքին, սկսեց երկրորդ վիզը. Չի տպագրելով մեզ ձայնի, նա ընկել է կլոր պողպատ դարակ ուղղաթիռ: Soles իմ կոշիկը արտադրում է ավելի շատ աղմուկ-ի քարերին, քան կրակոցներ շուրջ իմ հրացանով կրակել:
  
  
  Стилетом նրան փորձել է ստանալ մեկ այլ պահակ է երիկամների. Այն էր, որ նա замрет, երբ տեսնում է մահացած ընկերոջը. Բայց նա արձագանքել է, թե ինչպես պանտերա. Инстинктивным շարժումով շուռ եկավ, կռանալով. Հետո այս ամենը տեղի է ունեցել ինչպես մշուշում.
  
  
  Եթե նա պատշաճ պատրաստված, նա պետք է օգտագործել ձեր զենք է հիմա. Բայց այս վայրկյան նա արձագանքել է այնպես, ինչպես չի հաշվել: Նա թեքում, նետեց հրացանը եւ հասել դաշույնով կոմանդոսը, свисавшим հետ գոտի. Նա սովոր է պայքարել նրանց. Նա յուրացրել է այս դեռ մանուկ էի ։ Նրա համար ատրճանակ էր ուղղակի անշնորհք կտոր արդուկներ.
  
  
  Նրան սպասում է խուսափել իր հրացաններ, բայց երկար բարելի հրացաններ ՖՈԼԸ բախվել է ինձ դաստակ, եւ стилет մեկնել է շուրջ իմ ձեռքերը. Հետո այդ բոլորը գնացել են կայծակնային արագությամբ. Հրացան ընկել է գետնին մեր միջև: Իմ աջ ձեռքը հետ дымящимся ատրճանակով բարձրացել է մինչեւ. Ego ձախ ձեռքը вытянулась վերցնել հարվածը: Ego աջ ձեռքը ութ дюймами սառը դարձել աչք է դրել ես կյանքում. Իմ ձախ ձեռքը վերցրել ego աջ դաստակը եւ дернула ego առաջ: Այժմ նա կանգնած էր ինձ թիկունքում, եւ արդեն չի կարող пошевелить ձեռքը, որը պահել է դանակ: Նա բացեց իր բերանը, որպեսզի закричать. Այն, սեղմված աջ ձեռքը ego անձին եւ зажал ետնամաս հրացանը միջեւ ego ատամներով. Նա խեղդվել է ' եւ փորձել է կծկվել. Իմ ձախ ձեռքը надавила այնքան ուժեղ է, որ այստեղ ստիպված է եղել согнуться առաջ: Նա пинал ինձ голеням եւ փորձել է հասնել ազատ ձեռքով իմ աչքերի.
  
  
  Նրան հրել ատրճանակ эму բերանը, եւ գլխացավ ձեռքը. Ինչ-որ բան треснуло. Ego ձեռքը обмякла, եւ դանակ է ընկել միջոցով ego թույլ մատները. Իմ ձախ ձեռքը հայտնվել է նրա համար, պարանոցի. Նա կրկին փորձել է փախչել. Ապարդյուն: Նա տվել է մեզ ձայնը, երբ նրա պարանոցը կոտրվել է ։
  
  
  Նրան հրել անկյանք մարմինը եւ վերցրել է դանակը. Երբ հսկիչը ընկել է երկրի վրա, նրա նպատակն էր գտնվում տակ տարօրինակ տեսանկյունից, այն արդեն վազում դեպի օր. Ներսում էր, ես փորձում եմ նեղ սանդուղք. Մեծ стойках շուրջ ծառի саподиллы փորագրություն դեռ լավ նկատելի է և գրեթե չի տառապում ժամանակ. Քարե պատերը ծածկված հետո, գույնը որոնց աչքի են ընկել լույսի էլեկտրական լամպ է առաստաղը. Մի քիչ լույս проникало եւ միջով մութ նախընտրել են նախկին պատուհանների, իսկ հիմա заросших կանաչ սարդոստայնով բույսերի.
  
  
  Կես է սանդուղք նրա заколебался. Ոչինչ չէր լսվում է մեզ, վերեւից, մեզ վրա է ստորեւ. Այն դրել իր стилет է ножны, վերցրել net-ի թղթակիցը եւ նետել ego ներքեւ. Նա ետ է քարերից ։ Լսվում էր միայն էխո. Նրա շարունակեց ճանապարհը ատրճանակով наизготовку.
  
  
  Նրան, դուրս է եկել հարթակ հետ сводчатой տանիքը եւ միջանցք, поворачивающим ձախ. Այսուհետ ՝ ամեն ինչ: վերջերս վերակառուցվել է ամբողջ բետոնի, պողպատե ճառագայթների եւ ալյումինե. Լամպ դեռ свисали առաստաղից, ինչպես garland елочных լույսերը, բայց նրանց կողքին էր երկաթե խողովակը օդափոխիչ անցքերի միջոցով, յուրաքանչյուր մի քանի մետրի վրա, որոնց միջոցով դուրս է զով օդը: Այդ պահից տաճար մայա шталь ոչ ավելի, քան շապիկ, shell գերժամանակակից կառույցների գնդապետ Հողերը ։
  
  
  Այլ միջանցքի վերջում էր պողպատե դուռը, որը զբաղվում է նայեցի նման ամուր, ինչպես դուռ բանկային պահոցից. Էր մեզ ձայնը. Է дверном косяке էր утопленный փական կարմիր գրիչով. Հնարավոր էր, որ դուռ կբացվի, երբ նրա սեղմելով կոճակը. Սակայն շատ հավանական է, որ ինչ-որ մեկը մյուս կողմից ազդանշան է բացել դուռը.
  
  
  Նրա ականջ դնում սառը ։ Սկզբում ոչինչ չեմ լսել ։ Ապա առաջ ինձ донесся ցածր դղրդյուն, որ այն ավելի շուտ զգաց, քան լսեց, հետ խորաթափանց թույլ визгом գեներատորների. Նա կրկին նայեց ամրոց. Շուրջ պայուսակներ գործիքներով նրա досталь отмычку: գործիքը գարնան, որը զբաղվում է ստիպում ասեղ ցատկել միջեւ մասերով ամրոցի եւ դրանով взламывает ego. Դա պարզ բան է, և դրա օգտագործման համար պահանջվում էր շատ փորձի եւ համբերություն: Հետո երեք փորձերից է բացվել. Նրա прополз այնտեղ է արագ և անաղմուկ, որպես կատու. Տաճարը կարծես հանգիստ ու աւերակ: Թրթռում են ուժգնացել, наполнив տարածք сверхзвуковым որոտ հզոր էներգիայի աղբյուր. Ես գնացի բաց է ձայնային, քանի որ ինտուիտիվ գիտեի, որ դա մի աղբյուր, թե ինչ ես ուզում. Իմ shaggy гулко հնչել ըստ шершавому ավելի կոնկրետ. Եւս մեկ միջանցք, մեկ սանդուղք, ևս մեկ միջանցք և, վերջապես, երկրորդ պողպատե դուռ, որին աղմուկ էր դեռ ավելի բարձր է, քան նախորդ. Նրան կրկին օգտվեց отмычкой եւ զգույշ ոտք է դրել մեջը.
  
  
  Դա եղել է ցածր սենյակ շարքերով նեոնային լամպերի. Երկու կողմից կանգնած էին պողպատե կաբինետներում счетчиками, տվիչների եւ շարքերով համակարգչային կծիկ-ն ապակու. Կենտրոնում կանգնած կոմուտատորների երկարությամբ գրեթե կես մետր հետ աներեւակայելի թվով կոճակներ, լարերը և потенциометров, որոնց տակ էին դարակներ ոչինչ չի значащими ինձ համար գրություններով: Лабион. Ինդեքս, противоточная կալանք եւ катаридин Գործոն ։ Էներգիա դրա համար էլեկտրոնային շենքերի подавалась մալուխի հաստ իմ ձեռքը եւ քայլում հատակին է հանգեցնի ավտոմատ անջատիչ է տնքալ մյուս կողմից ։ Կողքին էր դուռը, եւ այնտեղից доносился բարձր screeching էլեկտրակայանի. Բայց դա ինձ չի հետաքրքրում. Նրան այնտեղ էր, որտեղ պետք է լինի. Նրան մոտեցել է համակարգչային պահարաններին ներկայացվող մասնավոր պահանջներ և առաջադրել պտտվող վահանակի անջատիչների առաջ.
  
  
  Կծիկ, նուրբ, ինչպես աղբյուրներ, տրանզիստորներ ու ինտեգրալ fold paper блестели լույսի. Նրա պայուսակներ նկարչություն, полиэстеровый баллончик է, նման է սովորական аэрозольный баллончик հետ инсектицидом. Նրա распылил սարքավորումների թափանցիկ շերտ высококоррозионной растворяющей թթու. Դրա վարվել բոլոր պահարաններ և կրկին փակեց վահանակներ, երբ ավարտեցի.
  
  
  Թթու էր գյուտի լաբորատորիայի AX . Ռումբը կարող է դուրս բերել հավաքման մասը օբյեկտի, բայց, թերեւս, ոչ բոլորը; եվ, իհարկե, ոչ բոլոր կարեւոր մասը, եթե միայն այն չի օգտագործել այնքան պայթուցիկ են հայտնաբերել է, որ ամբողջ տաճարը մայա ոչնչացրել են ։ Սակայն հանկարծակի քանդումը տաճարի կարող է ունենալ ավելի քիչ հաճելի է միջազգային հետևանքներ:
  
  
  Այնուհետեւ առաջացել է լոգիստիկ խնդիր է, քանի որ մաքսանենգության, որոնցով ինչ-որ բան ծանր է: և այն վտանգը, որ ինձ ռումբ չի հայտնաբերվել է և վնասազերծվել: Թթու կարելի է բացահայտել, մինչեւ դա շատ ուշ, եւ այն կարելի է վիկտոր հետո, թե ինչպես ee փոշիացրել. Նույնիսկ ավտոբուս է լուծվի ոչ թողնելով մեզ ինչ-որ փոքր ակնարկ է այն մասին, թե ինչ է տեղի ունեցել հետո, իմ խնամքի.
  
  
  Նրա զգուշորեն распылил едкое նյութ ամենուր. Մի քանի ժամ, եւ թթու разъела բոլոր էությունը: Մանրամասները плавились, մալուխային կապի растворялись եւ կանչել կարճ մետաղական կորպուսով: Այդ ժամանակ նրա կվերադառնամ ջունգլիներում առողջ, մեթոդները Земблы կլինեն փոխել իրենց մազերը. Կեսգիշերին յուրաքանչյուր միավոր սարքավորումների, որը նրա обрабатывал, դառնում է մետաղաջարդոնի կույտի է. Դա կտար մեր դիվանագետներին ժամանակ ստիպել Նիկարագուա եւ ամերիկյան պետությունների Կազմակերպությանը հետաքննություն անցկացնել ։ Դիվերսիա էր իմ միակ աշխատանքից: Երբ ավարտել, բոլորը ծիծաղում են այս. Բացի գնդապետ Земблы.
  
  
  Նրա հետ համակարգիչներով և побрызгал ներքին մասը բաշխիչ վահանի. Հանկարծ դուռը բացվեց եւ մտան երկու տեխնիկան ու թիկնապահը ։ Om զարմանս էր, նույնքան մեծ է, որքան և իմ ցնցում. Մեթոդները — ես կարծում եմ, որ այն մեթոդները, քանի որ նրանք եղել են սպիտակ բաճկոններ եւ թղթեր ձեռքին էին безоружны. Հագած է մոխրագույն թիկնապահը մզամուրճ բրազիլացի ատրճանակ Ռոսին 38-րդ տրամաչափի է кобуре է ազդր. Նրանք մշակել ego ինքնուրույն, օգտագործելով Smith & Wesson, եւ նա четырехдюймовый ուղեղի. Նա grabbed ego եւ բղավել: "Ալտո ".
  
  
  Սակայն ես չեմ պատրաստվում կանգնել տեղում մահացել է: Նրա հասցրել է միայն պոկել գոտի ինքնաոչնչացման փականը, եւ швырнуть ego մի մութ անկյունում. Նրա прицелился եւ երկու անգամ կրակել. Պահակը вскрикнул է ցավոտ և схватился կոկորդի. Таращить աչքերը ego ատրճանակ անցել է իմ գլխավերեւում, ոչինչ չի հարվածում. Թիկնապահը վայր է ընկել կաբինետ նրա ետեւում. Նա застонал, clawed եղունգներով մետաղի եւ կամաց-կամաց сполз գետնին.
  
  
  Նրա թռավ դեպի օրը, և ձեռքն երկու տեխնիկ, որոնք, ակնհայտ է, հետեւում հրամաններին պահակին ու կանգնած տեղում մահացել է: Դա չուղարկելը ինձ հակակշիռների. Նրան, զգաց, թե ինչպես ինչ-որ մեկը բռնեց ինձ համար վերնաշապիկը. Նրա շրջվել է 360 աստիճան, որ կոտրել ըստ հնարքներ ego. Այս պահին ներխուժել են նոր պահակները. Երկրորդ տեխնիկ հարձակվել է ինձ վրա, գլուխը կախ, եւ իշխանության втолкнул ինձ ետ է սենյակում.
  
  
  Պահակախումբը շտապել է ինձ. Մեկ բռունցք " սրճարանի արեւի сплетение է, իսկ մյուսը ՝ ծնոտին ։ Նրա отшатнулся. Նրան փորձել է ստանալ իր շունչը, եւ թողարկել է երկու վերջին փամփուշտները հարձակվողները. Ես գոհունակությամբ լսեցի մի ճիչ. Ինձ է փլուզվել քաղաք кулаков եւ դարձել. Ատրճանակ էր կնքվում շուրջ իմ ձեռքից. Դա եղել է ամուր, ուժեղ մարտիկները. Եթե избавлялся մեկ, այն դիտարկում է երկու այլ.
  
  
  Այս շփոթված ինձ հանկարծ շատ է հարվածել ոտքով է աճուկ. Նրա согнулся կես է տանջալից ցավ ու ընկավ բետոնե հատակին ։ Ամուսնուլուծության հարվածել ինձ բարձրության. Կիսով չափ онемев, հասել է իր շուրջը, ճապոնական ոտքը եւ գլխացավ ։ Տղամարդը գոռալով ընկել միջեւ մնացած. Այժմ այն կարող է ստանալ իր դանակ:
  
  
  Նրա рубил ամեն ինչ նրա շուրջը, եւ զգացի, թե ինչպես ինչ-որ բան ջերմ lapping ինձ դեմքը եւ ձեռքերը ։ Իմ стилет шталь շատ ողորկ են, որ ego կարելի է պահել ։ Այն մռնչյուն լսեց պահակների. Om չափազանց շատ են, եւ ih դեռ գալիս. Ինձ նախագիծն եւ прикладами револьверов. Որոշ են ատրճանակներ, եւ նրանք iso բոլոր ուժերի փորձել է հարվածել ինձ նրանց. Om կոշիկներ էին իմ израненному մարմինը. Մարդիկ om խոսում էին դառնում է ավելի թույլ է եւ невнятнее: մառախուղ ստվերից եւ ձայն: Կրակել է ատրճանակ. Դա նման էր պայթյուն պատասխանատու դինամիկ ներքեւի սենյակում. Ինձ աղոտ եկել է, որ մարդասպան հարձակումը դադարել. Թիկնապահները կանգնած է ըստ վիլանովան смирно, դժվար է հազիվ շնչում. Դռնփակ կանգնած տղամարդը, դանդաղ բաց թողնելով кольт 357 "Օձը". Զարմանալի չէ, որ կրակոցի արձագանքը արտահայտվել է սենյակում. Նա հագնված է եղել նույն ձեւը, որ մյուսները, բայց ego պահվածքը արտահայտել է վստահություն եւ властность. Նա худое եւ շահագրգիռ անձ: Նրա բարակ շրթունքները ընկնում "бандитские" բեղ, իսկ орлиный քիթը հանս эму տեսարան хищной թռչուններ. Նա կանգնած էր այնտեղ, ինչպես պատահական, незаинтересованный հանդիսատեսը, բայց ego աչքի են հաստատակամ, որպես քար.
  
  
  'Ինչ է կատարվում այստեղ.' է, — հարցրեց նա բացարձակապես հանգիստ է ։ Սըր, — ասաց շուրջ պահակների, — մենք գտանք այստեղ: այս փրկել ։ Նա սպանել ու վիրավորել Խուան...
  
  
  "Силенцио" . Ամն-ում ինձ վրա ատրճանակ. 'Եկեք ինձ հետ.'
  
  
  Նրա իջել է իր стилет եւ կանգնեց, пошатываясь, իմ մկանները, որոնք գոռում էին, քան խանգարում.
  
  
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  
  
  Նրա, եղել է մութ քարանձավում ։ Միակ սուրբ пробивался միջոցով ճեղքել տակ հաստ փայտե դուռը. Ձեղնահարկ եղել է շատ փոքր, ոչ շատ մեծ платяного closet. Ով գիտի, թե ովքեր կամ որ երբ ներսում. Համենայնդեպս, հիմա նա նստած էր այնտեղ, մեջտեղում խեղճ է զամբյուղից. Պետք էր ինչ-որ բան տաճար, քանի որ արմատները ծառերի եւ բույսերի ներխուժել են քարեր, բայց, ըստ երեւույթին, այնքան դանդաղ, որ այժմ скрепляли պատերը.
  
  
  Այն, прислонился է քարե հառաչել, մերկ ու անզոր, ի зловонном օդում, անհամբեր սպասելով, թե ինչ է կատարվելու: Ինձ բաժինները, խուզարկել են եւ ամեն ինչ խլել են. Ինչպես նաեւ իմ գազային ռումբը և ժամերին.
  
  
  Հետևանք է ղեկավարել մի մարդ, անունը և պաշտոնը, որին ինձ չեն ։ Նա չի հարցրել է ինձ. Ego բառերը սահմանափակվում է մի քանի կարճ հրամաններով ինձ կամ երկու ուղեկցող ego պահակների. Նա վերաբերվեցի ինձ հանգիստ, ամբարտավան արհամարհանքով, որը զայրացրել է ինձ ավելի շատ է, քան եթե նա իրեն այլ садистски. Նա թողել է ինձ, այստեղ է, որ նրան կարող են դատել, մոռացել.
  
  
  Ժամ շտապել է այնքան դանդաղ, որ ես մի քիչ խելագար. Մասը ժամանակի, այն է անցկացրել, մտածում էր փախուստի տարբերակներ. Om չի եղել ։ Մնացածը նրա մտածում едкой թթվային; ինչպես դանդաղ, բայց, ըստ էության, միասին սարքավորումների Земблы, այն съедало իմ կյանքը: Յուրաքանչյուր վայրկյանը приближала այն պահին, երբ ոչնչացման գործընթացը պետք է նկատել, եւ այդ ժամանակ, իբր, հաստատ թույլ չեն տա ինձ հոտում այստեղ ավելի.
  
  
  Ձայնային засова մյուս կողմից, մի օր վախեցած ինձ. Դուռ ա. պապյան распахнулась. Իմ քննիչը վերադարձել է երկու նյարդային պահակների. Նա նետել է ինձ իմ շալվարը, ապա прислонился է дверному դեմ դուռը պաշտոնում նայող պատահական, незаинтересованного դիտորդի կարգավիճակով:
  
  
  — Оденься, ամիգո, մենք կմեկնենք հյուրեր, ինչպես մեզ հետ տիկնայք.
  
  
  'Ուր է?'
  
  
  "Բերանը փակել. Արդյոք ինչպես ասում ձեզ.
  
  
  Նա սպասեց, մինչև իր застегну իրենց расстегнутые տաբատ, ապա ժեստ ցույց տվեց ինձ, որ այն դուրս է եկել ի импровизированной տեսախցիկներ. Նրա моргнул լույսի ներքո անպաշտպան էլեկտրական լամպ միջանցքում, եւ մի պահ заколебался է, որ կողմնորոշվել. Սա ստիպեց պահակին խառնել ինձ բեռնախցիկ ատրճանակ. Մենք գնացինք այլ ճանապարհով, քան եկել, եւ դիմավորել են մի քանի զինվոր և տեխնիկների, որոնք ինձ էին նայում մի խառնուրդ զզվանք և հետաքրքրասիրության. Ինչ-որ ժամանակ մենք գնում էին երկար միջանցքներում մերկ պատերը, բարձրանում էին ու իջնում էին աստիճաններով. Բոլոր նրանք այնքան նման են, որ ես անհույս կորցրել է այս լաբիրինթոս. Ի վերջո մենք եկանք մի դահլիճ, որը բացվում էր այլ միջանցքները, այնպես որ թվում է, որ մենք հասել ենք առանցքի վանդակի անիվներ. Այս դահլիճը շատ արագ վերածվեց մեծ կենտրոնական դահլիճը ։ Մեծ մասը այս աղոտ լուսավորված է свечением են дамасских վարագույրների, свисавших տառից է առաստաղը. Կար մի ուժեղ տեղում, образующее պայծառ շրջանակը կենտրոնում սեռի. Պատերը գրեթե բոլոր կողմերից դիտարկել набитые գրապահարան. Հաստ մատյաններ են կաշվե переплетах կողքին залистанными թռուցիկներով. Պատը, որի առաջ այն պահել էր մի ամայի, եթե չհաշվենք այն հսկայական խորհրդավոր տիպ է, որը զբաղվում է կախված են բարձր ու անկեղծ մեջտեղում. Ոսկու արեւ сияло բեմում, որի վրա նստած գործիքային մխիթարել, որը, կարծես նրա փչացած. Շրջանակի շուրջ нах նստած էին հինգ հոգի ։
  
  
  Եղել են երկու տղամարդ միջին տարիքի. Մոտ մեկ նպատակ էր դրել ճաղատ է, ինչպես բիլիարդի գնդակ. Այլ անձի հետ, որը, առաջին հայացքից, բախվել է հետ захлопнувшейся դուռը. Շուրջ մեկ կանանց низенькой և հաստ, ծանր ծանր կրծքավանդակի եւ սուր պիրսինգ աչքերը агатовыми աչքերով. Երկրորդ էր երիտասարդ և մի քիչ ավելի լավ է պատկերված. Նա նայեց այնպես, կարծես թե այստեղ էր ձանձրալի.
  
  
  Հինգերորդ մարդը մարդ է, շատ տարբեր մնացածների. Նա նստած միջավայրում կանանց համար консолью է эффектном սեւ կաշվե вращающемся աթոռին. Է nen թեթեւ բեժ եւ սպա-կոստյում կապույտ кашемировым շարֆով. Նա оперся է մխիթարել, բարձրացնելով անկյուն եւ ձեռքին է իմ պայուսակը գործիքներ, կարծես խնդրում էր ինձ նայում нах. Նա նայեց ինձ բաց անձը իմաստուն, տխուր հայացքով աչքերում.
  
  
  Նա եղել է փոքր եւ շարժական. Չի ծերունին, բայց տարիների ընթացքում չեն խնայել այն ։ Խորը կնճիռները նրա դեմքին և աչքերի տակի շրջանները, թվում էր, պետք է вбиты նրանց, այլանդակելով ցանկացած հետքեր պատանեկության կամ бесхитростности. Նա նման էր մեզ, թե այլ, թե ում հետ այն երբեւէ տեսել. Օրիգինալ կոր քիթը, ճակատի գծի և ամուր сжатая վերին շրթունք տալիս породистого Մայա. Эму ոչ թե պետք է ներկայացվեն. Նրա բախվել է խուսափողական գնդապետ Земблой. — Դուրս եկեք սերգեյ, պարոն , — ասաց նա: Ego ձայնը բարձր էր և սուր, իսկ սուրը.
  
  
  Ատրճանակ, հրում է ինձ առաջ.
  
  
  Նրա կանգնեց մեջտեղում слепящего beam լույսի, եւ մի քանի րոպե երկար ոչ ոք ոչինչ չի ասել ։ Зембла չի շարժվում, բայց մյուս անհանգիստ ерзали իրենց տեղերում, ուսումնասիրելով ինձ լարված աչքերով. Նրանք նման чистокровными, ինչպես om էին, բայց արյուն մայա թողել om խիստ загорелых դեմքերին.
  
  
  — Մենք երկու անգամ բոլոր խուզարկել են, — ի վերջո ասել է Зембла, — բայց ոչ մի տեղ չի գտել, որը թաքցված էր սոխի պայթուցիկ է եղել:
  
  
  Նրան ոչինչ չի ասել ։
  
  
  Նրա լսում եմ, — ասաց նա: Ego ձայնը deceptively приветливым. Тыкающий ատրճանակ իմ մեջքին էր ոչ այնքան.
  
  
  Նրան չեն թողել, — ասացի ես:
  
  
  Կարող է, — պատասխանեց նա: Նա շրջել իմ գործիքների անկարգ, այնպես որ ego բովանդակությունը перекатилось-ի лотку մխիթարել, եւ բարձրացրել իմ միկրոֆիլմերի-տեսախցիկով ։ "Դուք անցել է երկար ու դժվարին ճանապարհ, պարզապես լուսանկարել, պարոն, — ասաց նա: Լուսանկարչություն, որ սկսել է երկրորդ մասն է իմ առաջադրանքները: Նրան պետք էր գրավել, ինչպես շատ սարքավորումների ֆիլմի, բայց միայն այն բանից հետո, ինչպես ես հնարավորություն օգտագործել ձեր լակի. Այս առումով Հոուք էր непреклонный. Ավերումը եկել առաջին. Այն չէր կարող ժպտալ, չնայած այն հանգամանքին, որ զգացի եւ նյարդայնանում, ինչպես վագր, обнюхивающий թակարդը:
  
  
  Հանկարծ կտրուկ շարժումով ձեռքը Зембла աղբյուր իմ իրերը գետնին.
  
  
  'Ով ես դու? Ինչպես է ձեր անունը? Որ դու ընդհանրապես անում այստեղ?
  
  
  Այն, shrugged. "Իմ անունն է Նիք Քարթերը, եւ դուք գիտեք, թե ինչու են իրեն այստեղ. Դուք ունեք էր պատճառը կդիմավորեն ձեր ձեռքերում վայրկյան առաջ:
  
  
  "Carter...": Նա զգուշորեն արտասանել անունը. — Թվում է, այն ինչ-որ припоминаю... Այո! Քվեարկել այն! Կուբա 1969 եւ Չիլիի անցյալ տարի: Դե ինչ, այս անգամ դուք ձախողվել են, պարոն Քարտերը:
  
  
  — Գուցե դու իրավացի է, — ասացի ես, նայելով նրան. Իմ աչքերը մշտապես ընթացել են դեսուդեն, փորձում է գտնել մի թույլ տեղ Зембле, մնացած չորս կամ մարդու եւ охранниках, որոնք կանգնած էին ինձ ու մութ միջանցք. Չի եղել մեզ մի, բացարձակապես ոչ մի տարբերակ փախուստի. Зембла, կարծես, զգացի իմ աճող մտահոգությունը, նա հրատարակել է կարճ կտրուկ ծիծաղ, եւ ասաց, "Հանգստացիր. Մենք չենք казним քեզ այստեղ.
  
  
  "Ես սպասում եմ արարողությանը, որին ես խզեն կրծքեր և вырвут ավելացնել դոլար".
  
  
  — Ձեզ պետք է խոստովանեմ, որ դուք դա արժանի է, սենյոր Քարտերը: Նրանք լավ մարդիկ են, նրանք, որոնց դու ես սպանել ։ Բայց մենք հյուրընկալվել է օգտագործել ձեզ համար, եւ թեեւ դուք չեք կարող կարողանա լուսանկարել այդ, կա հնարավորություն, որ դուք կարող եք տեղեկացնել այն մասին, որ պատրաստվում եք տեսնել. Ի դեպ, պարզ հետաքրքրասիրությունը, թե արդյոք դավաճանություն նշված ձեզ ճանապարհը այստեղ.
  
  
  Նրան կրկին անփույթ shrugged. "Լսողության ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ ընդմիշտ խոսեն, գործեն."
  
  
  — Ես արդեն վախենում է դրանից: Օգտագործելով միայն դավաճանի դու կարողացել անցնել գոտին իմ պաշտպանության համար: Միակ բանը հավասարումը, որը ես չեմ կարող լուծել, դա հավասարումը մարդկային անկանխատեսելիության. Չեմ կարծում, որ դա պետք է անհանգստացնի ինձ, ապա այսօրվա թեմա.
  
  
  Նա չգիտեր, թե որքան ճիշտ էր. Բայց այլ պատճառով, քան նա կարծում է! Իսկ երբ նա իմացավ ճշմարտությունը... Ես կրկին огляделся եւ сглотнул. Դա ծուղակ է, դամբարանը. Նույնիսկ անողորմ սուրբ գլխին, թվում էր, излучал վտանգ.
  
  
  "Ապա երեկո, — շարունակեց Зембла, — պետք է... Բայց չէ ՞ որ դուք, երեւի, արդեն ամեն ինչ գիտեք իմ փոքրիկ տեղադրման այստեղ!"
  
  
  — Պարզապես դու մտածում ես, որ քո ամենամեծ սառնարան աշխարհում:
  
  
  — Այնքան էլ այդպես չէ, — քմծիծաղ տվեց նա: "Ես միայն պատրաստվում են անել ինչ-որ երեւակայական լեռը ։ Այսինքն օգտագործելով ռադիոալիքների ձեւ անել, որ անտառ կա, проецируя նրա բոլոր հատկությունները օդային հոսքերը тропосферы. Դա պետք է տեղի ունենա բարձրության վրա: մոտ 15 000 ֆուտ է, որ գնացել է ձյուն: Իհարկե, այդ ռադիոալիքների ոչ ոք չի տեսնի, եւ օդանավը կարող է թռչել միջոցով նրանց. Միայն կլիման կմտածի, որ այնտեղ անտառ!
  
  
  — Ինչպես մտածում էին Մեխիկոյում? — թթու հարցրեցի ես:
  
  
  Այսպիսով, դուք նկատել! Դա եղել է, այսպես ասած, փորձնական եթեր: այսօր ... Այն ժամանակ իմ միավոր համակարգման եղել ընդամենը մի քանի մղոն այլ մեկ այլ արվարձանում. Բայց այս անգամ այն կարող է ընդգրկել մեծ մասը Կենտրոնական Ամերիկաների եւ...
  
  
  — Համակարգման կետեր?
  
  
  Նրա ընդհատել ego. 'Որ դուք նկատի ունեք?'
  
  
  Ձեզ պարզ կլինի, որ ես չեմ կարող արտադրել խանգարել ռադիոկայանը ազդանշանը երկարությամբ ալիքներ լայնությամբ հետ լեռը ։ Ես պետք է спроецировать մի շարք կետեր կամ, ասենք, ուժային գծերի, կազմում ուրվագծերը լեռան վրա մարզը, որը նրան ընտրել է նպատակների համար. Պահանջվում է շատ ճշգրիտ հաշվարկները, որ ինչ, որտեղ տեղադրել պահուստային հաղորդակն, որ նրանք եղել են ճիշտ համեմատական է մաթեմատիկական գլխավոր առանցքի դիագրամներ".
  
  
  "Իմ օգնականները, — հավելել է նա, кивнув քառյակի վրա նրա ետեւում, — ամեն հետեւում կայարանի աջակցության իր երկրում":
  
  
  Իմ կոկորդին пересохло. — Բայց այդ առանցքը, կենտրոնը, որի շուրջ բոլորը պտտվում, այստեղ, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  Այո, իհարկե.'
  
  
  Կիսով չափ է, հոգոց է, մյուս կեսը проклинала ego խորամանկությունը ։
  
  
  Իսկ թե ինչ տեղի կունենա հետո, թե ինչպես ես դու засыпаешь բոլոր ձյան?
  
  
  Նա խորհրդավոր ծիծաղեց. "Ապա կգա երրորդ կայսրությունը մայաների".
  
  
  Նրա ապշել էի, երբ նրան mania վեհություն, լիովին զարմացրել է իմ ուղեղը. Այն ժամանակ կտրել է: "շատ եք հեռու հարավում դրա համար?"
  
  
  Դա, ըստ էության, այն իմաստով, որ մեր քաղաքակրթության օրրան գտնվում էր Дукатане. Բայց առաջին երկու կայսրության մայա պտղատու դեռ ավելի հարավ". Նա հավելել է կտրուկ ծիծաղով: "Երբեք զանգահարեք юкатекца մեքսիկացի. Մեր ձգտումը թշնամանքի ацтеками դեռ կա, թեև մեզ մոտ նրանք նույն Теулес, նրանք էլ խրտվիլակ է, որ Пернатого Dragon Кукулькана.
  
  
  Նա դիմել և նշել залитое լույսով պատկերի հառաչել. "Դա հիշեցնում է մեզ, nen".
  
  
  — Իսկ կարմիր գծերը?
  
  
  "Նրանք հիշեցնում են մեզ, թե ովքեր են մեր իրական թշնամիները. Է 1519 թվականին Կորտեսը սպանել է մայա Տաբասկո, ապա կտրել են երեք հավաքվել стволе ծառից. Անունից Իսպանիայի թագավոր Կարլ I-ը: նա զավթել է մեր տարածք". Зембла կրկին նայեց ինձ. — Դու մեր թշնամին, Carter. Ձեր ռոդ օկուպացրել է մեր երկիրը հինգ դար է, և ստիպում է մեզ ապրել աղքատության մեջ:
  
  
  — Այդ դեպքում, թե դու պատրաստվում ես անել, սեմ? Այս սարքի դուք вызовете ավելի մեծ աղքատության. Բոլոր սառեցնում. Կաուչուկ, բանան և թանկարժեք ցեղատեսակի ծառի մեռնել-ից ցածր. Սուրճի և կակաոյի է ոչնչացվել. Արդյունաբերություն կարող է քանդվել. Ամբողջ տնտեսությունը Կենտրոնական Ամերիկաների քանդվելու է միանգամից".
  
  
  Նա քաշում խրոցը ձեռքով, քանի որ, եթե ինչ որ բան միջատ հոգնել эму. "Հաշվի առնելով բնական ռեսուրսները, մեր երկրում գրեթե девственна. Մեկը մի փոքր կտոր, որը զարգացած, հոգնել են կապիտալիստական շահագործման. Մեր կյանքը չի փոխվի, քանի որ մենք միևնույն է տուժել սովի եւ աղքատության. Երբ դա ավարտվում է, եւ դուք, гринго, уйдете, մենք կկառուցենք մեր տնտեսության վրա, բայց միայն իրենց համար. Կարելի է ասել, որ ես անում եմ Կենտրոնական Ամերիկա ժամանակավորապես վնասով աշխատելու".
  
  
  — Դուք նկատի ունեք ամայի.
  
  
  "Վնասով աշխատելու, необитаемой համար империалиста հանգում է նույն".
  
  
  'Դա անլուրջ է: Այո, եւ տեղի բնակիչները, ձեզ հետ չի համաձայնվի ։ Ինչու չեք զգուշացնում om, գնդապետ? Համենայնդեպս, ապա նրանք կարող են պատրաստվել холодам.
  
  
  "Դուք պետք է իրատես լինել այնպիսի բաների մասին ։ Ով ինձ հավատա? Չի partizan. Նրա ինժեներ-сизов. Իսկ ինչ վերաբերում է այս գնդապետ, դա պատվավոր chin, նշանակվում է ինձ Арканзаской Կոնֆեդերացիայի Աշխարհազորի ծառայությունների, որը նրան իրենց ժամանակին ցուցաբերել. Եթե ինձ վստահում է, ես կբավականացներ, որպեսզի հարձակումը, սենյոր Քարտերը: Ինչպես դուք ապացուցեցիք, նրա խոցելի. Դուք, անկասկած, հասկանում է, որ ես պետք է պահել ամեն ինչ գաղտնի է պահվում, ովքեր կենդանիներ, դեռ իմ ուժը չի կարելի կլինի հաղթել. Եւ պատասխանելով ձեր штопора: հենց դրա մեջ եմ ապրում, հարյուրավոր մղոն Yucatan, այս ամայի մասի Նիկարագուա.
  
  
  Բայց հազարավոր մարդիկ կդիմավորեն ձեր մարդկանց, պետք է տառապել եւ մեռնել".
  
  
  Մենք տառապել է դարեր շարունակ: Մենք անուղղելի դեմ ավերիչ գործողությունները բնության. Կարելի է ասել, որ մենք, որպես շաքարեղեգ. Շքեղություն և առատությունը արել ձեր ժողովրդին изнеженным եւ թույլ. Այո, մարդիկ կմահանան, դժբախտաբար. Om Բայց շատ ավելի քիչ է, քան, եթե դա եղել է արյունոտ հեղափոխություն ։ Մարդիկ միշտ պետք է մեռնել, այլ ապրել. Մի ՞ թե դու չես հասկանում? Չափազանց կարեւոր է, որ նախ ստեղծել է իր լեռը, եւ միայն հետո հայտնել է բաց լողավազան է իր պահանջների մեջ".
  
  
  Իսկ ինչ կլինի, եթե ձեր պահանջները չեն ընդունվել? Արդյոք ձեր հաղորդակն է շարունակել աշխատել և вернете արդյոք դուք ամեն ինչ ice age?
  
  
  Դա մեր երազանքն է շատ երկար, որպեսզի կանգ առնել: Տարիներ շարունակ մենք երազել այն օրվա մասին, երբ կարող ենք սեղմել այն, որ sown".
  
  
  Չնայած կրակը ego խոսք, նրա աչքերը միանգամայն նորմալ է, երբ նա նայեց ինձ. "Ի սկզբանե այդ օրը պետք է գար վաղը, պարոն Քարթերը, բայց պարզ է, որ ձեր միջամտությունը сдвинуло մեր ժամանակացույցը առաջ".
  
  
  "Այսօր?"
  
  
  'Տվյալ պահին!' Ego մատները забегали մի շարք тумблеров. "Մեր մահացու жатва սկսվում է հիմա"
  
  
  Ոչ հիմա! Ոչ շուտ, քան եւս մի քանի ժամ ! Ես ստիպված էի прикусить ստորին շուրթերի, որ закричать նրան, երբ գործիքներ оживали ձեռքերով ego. Նրա, մտածում է երեք ուղիներով, որոնք հեռարձակվելու են այլ երկրներում Կենտրոնական Թեման ։
  
  
  Ավելացնել դոլար է, հնարավոր է, եղել այստեղ, բայց դա դեղ դոլարը դեռ ծեծել. Տէր, մի ՞ թե էլ այս acid երբեք չի աշխատել? Իմ սկզբնական խուճապ անհետացել է: Ինձ մտքով անցել է, որ ոչինչ չի կարող դադարեցնել այն неумолимое ոչնչացման. Зембла կարող է իրեն թույլ տալ ինչ-որ ժամանակ հերիք է, բայց, ի վերջո, ego պլանները դատապարտված էին ձախողման:
  
  
  Зембла нахмурился, երբ counter գրանցել անոմալիա է, եւ ego ձեռքը փոքր-ինչ trembled, քանի դեռ նա корректировал ցուցմունքներ: Բայց ձայնը ego անհեթեթ ամուր է ու վստահ. Նա խոսեց նույն հայտարարություններն ընդհանուր տոնով. "Գիտեք, Carter, այն պատրաստ էր քո այցին".
  
  
  — Դու գիտեի, որ ես գամ?
  
  
  "Մասին, ոչ միանգամից, բայց հավանականությունը, որ ինչ-որ կառավարությունը կուղարկի փորձագետի ոչնչացման, եղել է բավականին բարձր է": Նա տագնապով նայեց пляшущие ռադիո կառավարման վահանակի. Մեկ առ մեկ: նա ընդգրկել է կոտրել. Ձայնը, ինչու ՞ է ընդունել լրացուցիչ նախազգուշական միջոցներ. Իմ հաղորդակն աշխատում են անկախ մյուսին միմյանցից ։
  
  
  'Ինչ?' - "Արդյո ՞ ք դուք ունեք որեւէ վերահսկողություն այդ մյուս կետերի?"
  
  
  "Այո, իհարկե. Նրա միացնեմ om այստեղից релейным ազդանշան, — ասել է նա: Նա tapped վահանակ. — Եւ նորից միացնեմ om է նույն կերպ. Միայն դրանից հետո նրանք ստանում են այլ радиоимпульс.
  
  
  Ինձ միջեւ лопаток դարձել липко. "Դուք նկատի ունեք, որ երբ նրանք են, դե կարելի է անջատել միայն հեռակառավարման միջոցով?"
  
  
  'Հենց այդպես է ։ Սա պաշտպանություն սաբոտաժի. Մի տեսակ ապահովագրություն իմ սեփական ապահովության եւ անվտանգության, իմ շահագործում. Եթե այստեղ ամեն ինչ քանդվել է, և Աստված օրհնի ապուշ, ով փորձել է դա անել, անտառ միևնույն է, ստեղծվել է լինի: Արդյունքը կլիներ աղետալի.
  
  
  Նրա հարցրեց заплетающимся լեզվով: "Որ դու ունես նշանակում է, աղետալի?"
  
  
  Ոչնչացումը մեկ հաղորդիչ կլիներ հավասարազոր կորզման մեկ մահակներ են վրանի տակ. Վրան ունենալու է այլ ձեւով, բայց միևնույն է ՝ մնալու է կանգնել. Իմ հաշվարկները շատ ճշգրիտ, և ես նախընտրում եմ ոչ թե մտածել այն մասին, օդերեւութաբանական ցնցումների, որոնք տեղի կունենան, եթե իմ ուժային դաշտ է դուրս է բերվել, ըստ հակակշիռների այսպիսով. Որ ավելի վատ է, եթե այդ կայանը դուրս հավաքման, այլ ավելի շատ կարող է փոխանցել ազդակ. Միանգամայն հնարավոր է, որ այդ ժամանակ Կենտրոնական Ամերիկա ընդմիշտ покроется ձյան եւ սառույցի".
  
  
  Սատանայական ճիշտ ego մարգարեական խոսքերը զարմացրել է ինձ, թե ինչպես հարվածը:
  
  
  — Աստված իմ, — գոռացի ես, դիտել ընկերների նրա վրա, քանի չեն սկսել. Պինդ եղեք! նրա...'
  
  
  Բարձր պայթյունը պոկել իմ նախազգուշացում է полуслове. Նրա հարվածել գետնին. Երկու հսկիչներ թռավ իմ մեջքը. Նրանք գրեթե раздавили ինձ, եւ выдавили օդ շուրջ իմ թոքերում. Նրա извивался եւ պայքարել նման խելագար. Առանց արդյունքի ։ Այս երկու ուժեղ էին ինձ ։ Նրանք ինձ դեմ տվեցին հատակին. Ոստիկանությունը ձեռքերը ամուր պահել ինձ. Կոպիտ мозолистая ձեռքը այնքան քամած իմ բերանը, որ իմ ատամները գրեթե անցել միջով շուրթերը. Նրան ազատել գլուխը.
  
  
  'Կանգ առեք! Չկա...'
  
  
  Կոպիտ մատները ավելի сомкнулись շուրջ իմ rta.
  
  
  Իմ ճիչերը խրված է կոկորդին. Դա էր անհույս վիճակ է ։
  
  
  Зембла կամաց ծիծաղեց. — Հանգստացեք, պարոն . Այլ ուղիներով արդեն միացրել, և որքանով այն կարող է դատել, որ այստեղ ամեն ինչ աշխատում է, նորմալ է ։ Հիմա պարզապես սինխրոն.
  
  
  Փեշ իր անօգնական նայում է, թե ինչպես Зембла թարգմանում է իր չորս կայանի մեկ երկարությամբ ալիքներ. Սկսեցի դողալ, կենդանական մկանային արձագանքը. Ոչ calming ներքեւ, այն սպասում է, թե ինչ տեղի կունենա ։ Եթե այս Земблы իրոք աշխատել, իմ մանեւր էր контрпродуктивной. Саботируя ego տեղադրման այստեղ, նրա ակամայից шталь ուզում է պատճառը, որ աղետ կլինի հավերժ շարունակվել. Հետեւանքները կարող են աղետալի լինել: Зембла թույլ է տվել իր пальцу տպավորիչ зависнуть ավելի մեծ կոճակը. "Իսկ հիմա ուժային ընթացիկ". Նա ժպտաց և բավականին iso բոլոր ուժերի սեղմել կոճակը: Սերգեյ померк. Խորը ներսում տաճար լսելի ավելացող ձայնը գեներատորների. "Ես պետք է ավելի շատ եռանդ", — ասել է նա: Նա դիմել է մի մեծ գրիչների.
  
  
  Նա ստացել է այն, ինչի մասին խնդրել, բայց մեկ այլ. Խոցելի fold paper, ըստ երեւույթին, չի դիմացել հանկարծակի ծանրաբեռնված. Իմ fretting acid разъела om շատ ուժեղ. Աղմուկ գեներատորների шталь բարձրաձայն եւ խորաթափանց, իսկ միջով սալիկ, օդորակիչ доносился գարշահոտություն перегретых մանրամասները. Հեռու-հեռու, լսեցի նրա bursts եւ потрескивания, երբ լարվածությունը անսահմանափակ пробежало միջոցով սարքավորումներ, որի հետ նրան աշխատել իր спреем. Նրան լսել, թույլ կծու խոսում մարդկանց թակարդում է այս սենյակում.
  
  
  Միայն Зембла, կարծես, հասկացել է, թե ինչ է նշանակում այդ ձայները և գարշահոտություն. Նա տենդագին крутил գրիչներ, փորձում է վերադարձնել ռադիո զրո. Բայց այժմ, երբ նա ներառել է սնունդ, որում եղել է հատուկ իմաստ.
  
  
  "Ոչ, ոչ. Չի կարող պատահել ։ Выпучив երվանդի աչքերը, այն դիտել է, թե ինչպես է мчались սարքեր եւ arrow ուժային տրանսֆորմատորի մտել կարմիր գոտի. Ego սեփական վահանակի սկսել է կենտրոնանա զուտ են ծանրաբեռնված. Դեղնավուն ծխում проникал grout մետաղական վահանակներ. Տղամարդիկ հետեւում հրատարակել է сдавленные հայհոյում. Մի կին закашлялась եւ հետո բռնել աթոռ когтистыми մատները. Վահանակի выпирали, քանի որ եղել են շատ բարձր ճնշման. Այնտեղ եղել է նեղ միջանցք. Взметнулось ճերմակ բոց է, և обожгло ձեռքը Земблы. Ես ինչ-որ տարօրինակ тошнить. Սարսափելի էր տեսնել, թե ինչպես ողջ պլանը ego քանդվում է ինքն իրեն: Իր ստեղծած էլեկտրոնային հրեշ կլանել է ինքն իրեն. Նա расплавил իր փխրուն մանրամասները, пробил սեփական սենսորների եւ մետաղալար, պատժել իրեն ստատիկ էլեկտրաէներգիայի եւ շունչ է գարշահոտություն է այրված մեկուսացման. Միջոցով նրա ծուխը կարող էր տեսնել դեմքը Земблы. Այն անհետացել է, եւ դադարել է լինել մարդկային.
  
  
  Ամն-ego աչքերում արցունք է ծխի, կամ հուզմունքի, կամ նրանից եւ այլ. Ego կոկորդի կոտրվել հուսահատ ձայնը.
  
  
  "Քարթերը, Քարտերը, դուք չեք արել դա. Դու գոնե պատկերացնում ես, որ...
  
  
  Հանկարծ ես հաղթահարում է սարսափելի ճնշում է օդի նմուշառման. Վիրավորված ձայնը Земблы լռել ։ Dazzling ֆլեշ լույսի пронзила սենյակ. Зембла եւ ego ընկերներ զոհվել оглушительном պայթյունի հետեւանքով: Պահակների, удерживающих ինձ, отшвырнуло, ինչպես տիկնիկներ. Պայթյուն դատարկ է իմ թոքերը ։ Երկինք լրացրել անձրեւ է մետաղի, ապակու և шуршащих կտոր հրաբորբոք մալուխի. Նրա խիստ прижался երկրի վրա: Նա ուրախ էր, որ թիկնապահները խոցել են ինձ հետ ոտքը, եւ պառկեցրել հատակին. Դա, հավանաբար, փրկեց իմ կյանքը.
  
  
  Աղմուկ ու պայծառ սուրբ անհետացավ ճիշտ այնպես, ինչպես արագ, որքան սկսվել: Ես кружилась նպատակը եւ звенело զնգոց. Նրա սպասի ։ Այնուհետեւ նրան նայեց դեպի վեր. Խտացում և ծուխը դեռ կախված клочьями դահլիճում ։ Աղոտ այն կարող է տեսնել խառնաշփոթ, որը մնացել. Կառավարման վահանակի лопнула, թե ինչպես է հասուն լոլիկ. Зембла, ըստ երեւույթին, վեր է ծուխ է նկատվում: Համենայնդեպս, նրանից չի եղել եւ գլորվել ձորը. Մնացածը ցրված են հատակին, ուր նրանք ընկել են. Ճաղատ տղամարդը պառկած է ничком. Մեկ այլ տղամարդ եւ հաստ կին է պառկել մեջքի վրա. Մի կտոր մետաղի վահանակի прилип է պարանոցի скучающей կանայք: Նա մահացել է, ես կանգնած ծնկներին աթոռին. Արյունը հոսում ՝ обугленной մանրամասները. Маслянистыми струйками նա հոսում ըստ յուզում եւ засыпанной щебнем բեմում.
  
  
  Այն, թռավ, խորապես ասաց ու նայեց շուրջը. Odin շուրջ պահակների փռված գետնին, iso rta նա հոսում է արյուն տալ ։ Մարդ, схвативший ինձ, անհետացել է, հավանաբար, բարձրացնել տագնապը. Մեկ այլ թիկնապահը перекатился կողքին եւ нацелил հրացան ինձ մարզ կյանքի.
  
  
  Այն հասել է նրան, մեկ թռիչք. Նա չի հասցրել է արձագանքել, կամ նկարել. Իր ոտքով խփել ego դեմքը. Կատաղած ուժով իմ աջ գարշապարը հարվածել ego քթի. Նրան լսեց, թե ինչպես ճաք տվեց ոսկոր. Կտոր ego քթի ոսկրային ներխուժել են ego ուղեղի. Նա ընկավ մեռած.
  
  
  Նրա բարձրացրել ego ատրճանակ: Նրան պետք է հեռանա. Выли ծովինար. Նրա լսեցի բուռն բղավել տղամարդկանց, կատաղած միջոցով սրահներից. Նրանք շուտով կգան այստեղ, եւ չի կարող տալ հարցեր, ինչպես պետք է նկարահանել առաջին. Եթե ես մի հնարավորություն է փախչել, նա պետք է իրարանցման հետեւյալ մի քանի վայրկյան.
  
  
  Բայց այն, շրջվել է ու վազեց բեմ. Նա դեռ չի կարող գնալ, նույնիսկ եթե դա նշանակում էր իմ մահը: Ես ստիպված էի խուզարկել հագուստ այդ չորս մարդ: Որտեղի ՞ ց եկան եւ որտեղ են թաքնված մնացած չորս հաղորդիչ. Նրան պետք էր պարզել դա առաջին. Ինձ հաջողվել է թափանցել եւ ոչնչացնել այս տեղադրում. Դա ինձ էլ է շնորհվում. Բայց իմ աշխատանք դեռ չի կատարվել ։
  
  
  Իրականում delle այն է սկսվել.
  
  
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  
  
  Խիտը ամպ փոշու և ծխի, մնում կտոր искривленной է դարձել, էխո ճիչ վախի ու ցավի — Դանտեն դժոխք էր, ապա այս пустяком. Кашляя, նրա спотыкался босыми ոտքերով հատակին ։ Այն հասել է залитой արյան տեսարանները, եւ ծնկի է եկել մոտ յուրաքանչյուր երեք լարերը. Արագ եւ մանրակրկիտ обыскал նրա shreds om հագուստ.
  
  
  Դա եղել է ժամանակ привиредливости. Ես ոչ մի ժամանակ մանրակրկիտ հետաքննություն ։ Այն պետք է կառչել է այն, որ ես կարող եմ, ապա վազում, ինչպես արագ, ինչպես կարող. Այն, քամած տակ մկնիկը հրացան ՖՈԼԸ մեռյալ պահակ. Անձնագրեր, id քարտեր, տարօրինակ կրկնակի ուսումնասիրություններից թղթի — այն ամենը, ինչը կարող է հետագայում նշել գտնվելու վայրը: մնացած հաղորդակն, որոնք հավաքել. Այն, դրեց այդ ամենը պայուսակ толстухи. Դա եղել է մեծ կաշվե կանացի պայուսակ плечевым գոտիով ։ Նրան կարող եմ կախել ego վզին, ինչպես տոպրակ. Նա գրեթե ավարտել, երբ լսեցի, որ դրսից ձայնը կոշիկը: Նրա ծավալվել, հրացան պատրաստ.
  
  
  Տղամարդիկ ներխուժել են սենյակ: Շփոթված ու վախեցած են: նրանք սկսել են բղավել. Տարակուսանք выражалось, թե ինչպես անփույթ նրանք պահվում են զենք. Նրա сжался մեջքին հառաչել տեսարաններ. Հանկարծ ութ զինվորների տեսան ինձ ու դադարել են գոռալ. Նրանք ինձ էին նայում տագնապով ։ Նրանք կամաց-կամաց побрели ետ օր. Նրա կատարելու սպառնում взмахнул հրացանով. Նրա հրամայել է նրանց կանգ առնել եւ նետում զենք.
  
  
  Ուժերը կողմերի էին գրեթե ровными. Էր փոքր-ինչ ավելի շահեկան վիճակում է, բայց ես մենակ. Այն կարող է սպանել մի քանի շուրջ նրանց; բայց ինձ էլ սպանել: Փառք աստծո, ոչ ոք չի ուզում լինել այդ զույգ. Рефлекторное նրանք, թվում էր, գիտակցել իր առավելությունը. Նրա պարտվեց խաղի. Ապա, ցավալիորեն դանդաղ, om հրացաններ եւ ատրճանակներ, այլ շրխկոցով ընկավ հատակին.
  
  
  Աղմուկ ուժեղացել է դուրս դահլիճից. Մոտենում է նոր զինվորներ. Այն, շարժվեցի կողմ երկայնքով պատին. Նրա բոլոր ժամանակներում պահել է բխում իր հրացանով наведенным. Զույգը, որը նրան պահել խախտումներ, կարդացի հուսահատության իմ աչքերում. Ոչ ոք չի շարժվում. Յուրաքանչյուր շուրջ նրանց առանց վարանելու սպանել ինձ, եթե ոչ անձնական ռիսկը. Նրա լուռ շրջել է ih. Քարե պատ միջանցքի թվում էր ինձ համար տարօրինակ եւ սառը կպչուն իմ մերկ մեջքին. Այն հասավ անցնելով այլ միջանցք, որը մտավ փակուղի: Ուստի ես ստիպված էի անցնել գլխավոր դահլիճը ։ Ինձ հետաքրքիր էր, թե քանի վայրկյան ես մնացել ։ Ցանկացած պահի մյուս զինվորները կարող էին հարձակվել է ինձ.
  
  
  Մինչև հաջորդ խաչմերուկ այն էլ առանց դժվարության. Այդ միջանցքը կարճ էր, եւ հիշեցրել է պորտալը շենքերի. Սանդուղք վարում էր վեր. Այն, փախել է աստիճաններով, կանգ առավ ու տվեց մի կարճ համազարկ է դեպի դահլիճը. Դա կստիպի տղաներին այնտեղ затаиться որոշ ժամանակ. Մեծ քայլերով սկսեցի բարձրանալ աստիճաններով. Սանդուղք վարել է հարթակ, որտեղ տեղի է ունեցել իսկական սպանդ: Մի պատ վերջապես ավերվել. Խողովակներ եւ փողակներ մնում է запутанную, извивающуюся զանգված. Шипящий զույգ է ձեւավորվել մեծ ակումբներ զույգ. Սա նման էր իսկական ռազմի դաշտում. Ներքեւի մասում ութ զինվորների հավաքվել հոգով. Նրանք բարձրաձայն գոռում մասին է արյան մեջ, այսինքն ՝ իմ արյան մեջ է. Նրանք կրակել են կույր; դատարկություն ջախջախիչ om հրացաններից կարծես պայթյունների ։ Շուրջ մի փոքր խորշ, իմ ձախ հանկարծ հնչել են երեք կրակոց ։ Կտոր աղյուսից թռչել միջոցով պատի կողքին իմ գլխին եւ կրծքավանդակի. Նրա աղավնի է ապաստարան. Թվում էր, նրա ծուղակը ։ Եթե ելք է եղել տանիքին եկեղեցու, նա կարող է կողպված է կատարվածի մեծ տեղաշարժ. Մարդ տեղը կրկին կրակել. Նրա կրակել է ռևմատիզմի. Մութ գործիչ անհետացել է: Գանգրացում ատրճանակով, ես գնացի նրա հետ: Նա պառկած էր, корчась է, կեղտոտ հատակին. Ego կրծքեր եւ կյանք է եղել ծածկված է մութ կետեր արյան հետքը: Այն, leaned է նրան և բռնեց ego ատրճանակը: Նրա կրակել է դեպի աստիճաններ. Զինվորները գնդապետ Земблы натыкались եւս մեկ այլ, դանդաղ նահանջել առաջինը: Կրակոցներ մի պահ դադարել. Նրա прополз միջոցով բեկորները այն, որ պորտալի. Իզուր նրա փախած բետոնե բլոկների եւ раздробленные քարեր, փորձելով բացել է ելքը. Առանց արդյունքի ։ Նրան կրկին լսեցի, թե ինչպես ներքեւում հավաքվել են զինվորները ։ Դրանք անկում են ապրել մինչեւ սանդուղք. Իմ ականջներում կանգնած բարձրաձայն քերել կոշիկը և лязг հրացան.
  
  
  Իմ ձեռքերը нащупали рухнувшую պատին. Հանկարծ իր վրա զգաց իր մատների բոռ սառը օդի նմուշառման. Նրան հուսահատ գլխացավ բեկորներ: Նրա գցել высвободившиеся քարեր ու բետոնի կտորներ ներքեւ աստիճաններով ետեւում ։ Տղամարդը բղավել է, երբ նրա գանգը ընկել բլոկ. Նրա прорыл թունելի միջով բեկորները եւ протолкнул նրա միջոցով իր հրացանով. Մյուս կողմից էր կամարակապ լայն միջանցք. Այնտեղ էր, ես փորձում եմ նեղ սանդուղք, որը զբաղվում է վարել տանիքին. Առաջին անգամ այն բարձրացվել է այս կերպ.
  
  
  Երկար մտածելով, նրա պայթել է մնացած աստիճան է մեկնել տանիքին. Ինձ չի волновали մարդիկ, որոնք կարող էին սպասել այնտեղ. Նրա գիտեր, քանի տղաների իմ թիկունքում, եւ նրանք կողքիս. Եթե վերևում ավելի շատ տղաների, զգուշավոր մարտավարական մոտեցումը եւս չի փրկել է իմ կաշին ։ Չի հնչել մեզ կրակոցի.
  
  
  Մոտ взлетавшего ուղղաթիռի "Bell сю" էր տասը մարդ. The բղավել շարժիչների եւ пропеллерный քամին պտուտակով-կատարել իմ հանկարծակի հայտնվելը աննկատ. Բայց ես միայն մի կարճ հնարավորություն է նայում բեմ դիմաց ինձ. Հետո նրանք հայտնվել են ինձ աչքերը. Ուղղաթիռի կախված է մի քանի մետր հեռավորության վրա վայրէջքի հարթակ եւ անապահով покачивался. Օդաչու է եղել, տղամարդը բեղ, որը բռնել է ինձ համար, առաջին անգամ. Ego ուղեւորը եղել է ոչ այլ ոք է, թե ինչպես գնդապետ Зембла! Ինչ-որ կերպ Зембле հաջողվել է խուսափել մահից: Համենայնդեպս, նա չէր լրջորեն վիրավորվել է, երբ մխիթարել է վթարի է ենթարկվել նրա առջեւ. Ըստ причуде ճակատագրի նա խուսափել է ավերիչ պայթյուն է տեղի ունեցել ։ Իսկ հիմա նա փախչում է ինձ! Ego անձ է եղել залито արյունով: Ego мочка էր перевязан ինքնաշեն որպես հետին պլան սահմանված վիրակապման. Ամն-ego փայլուն աչքերում отражалась վայրի զայրույթ.
  
  
  'Սպանել ego! Կրակում են Սպառել է! Ego ձայնը перекрывал բղավել ուղղաթիռ: Ուղղաթիռ է բարձրացել. Ego ձայնը դեռ արձագանքել разносился օդային. Նրա բարձրացրեց հրացանը եւ прицелился է բաք բարձր ճնշման. Այն նույնպես հույս ունեի հետ Земблой երկրի երեսից ջնջել կեսը տաճարի. Բայց զինվորներն արդեն բացել են ինձ կրակը: Ես ընտրություն միջեւ նահատակության կամ փրկություն է ինքն իրեն, եւ պայուսակներ, որը զբաղվում է կախված իմ պարանոցի. Իմ զայրույթը ինձ ասել: "Сбей այս ուղղաթիռ և "մոռացեք այդ մասին": Իմ ողջախոհությունը, սակայն, հրամայեց ինձ տանել պայուսակը անվտանգ տեղ ։
  
  
  Նրա լսեցի վերջինս թույլ ճիչ Земблы: "Кукулькан отомстит!" Ապա ուղղաթիռ շքեղ բարձրացել է օդ և դիմել է հարավ-արեւմտյան ուղղությամբ: Նա անհետացել է հեռու. Նրա перепрыгнул միջոցով парапет տաճարի. Զինվոր перегнулся միջոցով եզրին. Նա ատրճանակը վար. Ընկնում նրան կրակել է պատահական. Դա արժե այն. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է տղամարդը пошатнулся եւ ընկել է քարի պատի. Այլ столпились շուրջը, զայրացած գանգրացում զենքը եւ կրակել. Նրանք յոթերորդ երկնքում է երջանկություն: Անօգնական նրա ընկել է ներքեւ. Ծառերի ճյուղերը մեղմել իմ անկումը, երբ նրան հարվածել наклонную դեպի տաճար բրգաձև. Ծառի արմատները, որոնք շատ ամուր սոցիալապես խարսխված расщелинах ժայռերի, դուրս են վազել նրանց միջոցով. Միասին ծառին նրա ընկել է եւս վեց մետր է: Հարված, որը, ի վերջո, գրավեց ինձ, выдавил օդ շուրջ իմ թոքերում. Սակայն մասնաճյուղեր և սաղարթ մեղմել է հարվածը: Նրա заполз է իրենց սաղարթ է խնդրել է թաքնվում եւ покатился հետագա ներքեւ լանջին. Զինվորները տաճարի շուրջ միացել ընկերներին ։ Փամփուշտները պիրսինգով երկրի շուրջ ինձ. Նետել էր թփուտների մեջ разнесло հրապարակ. Հայտնվելով ծուղակում մահացու borosilicate անձրեւ, իր, որքան էլ տարօրինակ է, ավելի շատ չի զգացել իր մարմնի. Նրա մտածում գնդակից, просвистевшие իմ ականջները. Ամեն անգամ, երբ ինձ հնարավորություն է, այն բացել է պատասխան կրակ. Մեկ տղամարդ վիրավորվել է դեմքը. Այլ վիրավորվել էր կրծքավանդակի եւ նաեւ անհետացավ դաշտից հայհոյանքների. Նրա վազում է bush է փայտի եւ փայտի кусту. Դարձնելով зигзагов, իր հույս է իջնել, չլինելով մահացու վիրավորներին: Այն հասել է բարձր հիմքերի վրա է դրված եւ մի պահ կանգ առավ ։ Ապա նրա վազեցի այնքան արագ, որքան կարող է, մի бесплодную գոտի խաղալուց հողերը, окружавшую տաճար. Таращить աչքերը гнусавым визгом отскочила է հարեւան валуна. Եւս մեկ таращить աչքերը խզել է штанину. Դա կարեւոր չէ, քանի որ ես հեռու է այստեղից ընդմիշտ. Չի կարողացել վերցնել ձեր մեջքի պայուսակ եւ machete. Նրանք շուրջ անկյունում, եւ լավ է, չէր երևում. Նրա աղավնի է ջունգլիներում. Խիտ խավարը սաղարթ окутала ինձ. Նրան անմիջապես շրջվեց դեպի ձախ, բաց հարթություն, առաջատար է տաճարի գետի Тунгла. Այն երբեք չի կարող վերադառնալ այն ճանապարհով, որով եկել է նրա.
  
  
  Անցնելով ջունգլիներում առանց զոդման եւ շատ ավելի փորձառու ապստամբների մայա ետեւում չափազանց բարդ խնդիր է: Ստիպված է եղել ռիսկի подорваться է անցնել: Նրան աղոթում, որպեսզի հաջողություն չի ամփոփել է ինձ, իսկ ես ոչ достигну գետերի. Նրա ջերմորեն հույս ունեի, որ կգտնեմ նավակ լողալ հոսանքն ի վար.
  
  
  Հանկարծ շուրջ թանձր подлеска донесся ձայնը. — Ինչ է դա ? Լեւոնը առաջ, իր ներխուժել միջոցով նեղ ճեղք է փշոտ թփերի եւ չի tripped присевшего երկրի զինվորին: Նա բարձրացրեց իր հսկայական հին հրացան. Այն, աղավնի է մի կողմ ։
  
  
  Նրան էր կուրացած կրակոցից ։ Փոշի обжег ինձ անձը: Таращить աչքերը հայտնվել է ինձ բարձր ուսի միջոցով грудную մկանների. Նրա սայթաքել է. Ցավոտ հարվածից ես զգացի. Եթե ես հաջողակ է, որ դա տեղի կունենա շատ ավելի ուշ: Եւս մեկ таращить աչքերը գահավիժել mimmo իմ ձողիկներ. Նրա շրջվել: Այն, ընկել է գետնին ու գրեթե կորցրել է գիտակցությունը: Զինվորը կրակել է երրորդ անգամ, սակայն վրիպել է. Նրա կանգնեց, մտախոհ прицелился եւ կրակել. Նա հրատարակել է բարձր ճիչ է, հուսահատվելով, կրկին փորձել է կրակել, բայց ընկել է, մեռած.
  
  
  Նրա կանգնեց եւ դժվար ասաց. Այն, shrugged. Прикрывая վերքը ձեռքով, նրա побрел նեղ, կեղտոտ վրա: Նրան լսել ետեւում իրեն հետապնդում են անձնական բանակի Земблы. Հետ իմ գլխին лопнула մասնաճյուղ, пробитая գնդակը. Ինչ-որ գիշերային կենդանի, изгнанное աղմուկի շուրջ իր բնից, прыгало, ինչպես խենթ, ըստ շավիղ դիմաց ինձ. Таращить աչքերը պայթեցրել է երկրի անկեղծ առաջ կենդանիների. Այն կտրուկ կանգ է առել և մեկ թռիչքով растворилось օդում, երբ այն տեղ սկսեցին ստանալ նոր փամփուշտներով. Թվում էր, թե այդ извилистому ճանապարհին ոչ էլ վերջ: Այժմ սկսել էր զգալ, ցավոտ пульсацию գոլերի: Նրա փախել է, սեղմել ատամները. Ժամանակ առ ժամանակ այն չի спотыкался. Մի օր նրա բռնկվեցին истерическим ծիծաղով: Նրա լսեցի ետեւում իրեն կտրուկ, ջախջախիչ պայթյունը, որին անմիջապես հաջորդեց բարձր է բղավել. Իմ ձախ իրենք զոհ են դարձել շուրջ մեկ իրենց թակարդներ.
  
  
  Վերջին մի քանի մետր կարծես անվերջ. Վերջապես իր անցանք վերջին ուղեցույցները. Այն ստացել է փոքր եւ հավաքման, որը զբաղվում է тянулась է причалу. Անցնելով mimmo, նրա կրակել է երկու տղամարդկանց, որոնք նավահանգիստ. Մեկը ընկել է ջուրը, իսկ մյուսը ձեւավորվել կես, որպես առանցք.
  
  
  Ինքը ալեհերձ դին ոչ ավելի, քան полусгнившую խորհուրդը, лежащую մութ Тунгле. Այդ վայրում գետ էր նեղ եւ նուրբ. Дымящиеся ջունգլիներում այլ պաշտոն нависали է երկու զառիթափ coasts. Այս բուսականությունը կլիներ լավ քողի, երբ այն իջնում է գետը. Илистый նեցուկ էր գրեթե արտաճանապարհային. Դա կանգնեցնի մարդկանց Земблы, եթե նրանք փորձեն հետապնդել ինձ ։
  
  
  Դեպի նավահանգիստ բար էին пришвартованы երկու նավակներ. Նավակներ качались շուրջ կողմի կողմից . Առջեւի եւ հետեւի մասը նրանք сужены, ինչպես նավակ. Բնակարանային տիեզերանավ էր приклепан բազմաթիվ T-աձեւ фермам. Մյուս կողմից, ըստ էության, իրական մեքենա բաժանմունք, մոտ յոթ ու կես մետր երկարություն և երկու մետր լայնություն ։ Նավը ուներ մի փոքրիկ տնակում է խիստ տախտակամած. Airborne переборки տեղադրվել են ըստ կողմերին տնակում, իսկ ամուր ցինկե տանիք завершала ամբողջ կառուցվածքը. Բնակարանային ծածկված է պղնձի. Նստվածք չի կարող ценымногие ավելի մետր:
  
  
  Նա շտապեց դեպի հին նավակի, ինչպես վաղուց потерянному սիրելի մաթեմատիկա. Մինչդեռ տվել, մի քանի անգամ катеру. Միայն ռումբ կարող է խորտակվել նավակ, բայց հիմա նա անօգուտ. Նրա ազատ швартовы և աղավնի է տնակում. Միեւնույն ժամանակ զինվորները դուրս են եկել հաշվանցում. Կողքին փայտե ղեկին գտնվել է կոճակ մեկնարկիչի. Նրա գլխացավ օդային заслонку եւ կտտացրել հեղինակ. Փամփուշտները влетели բաց խցիկ. Նրա աղավնի է ներքեւ. Է պահումը доносились չար ձայները. Կատաղի пульсируя եւ кашляя, շարժիչը протестующе կենդանացել. Է նրան դրել дроссельную заслонку է ծայրահեղ վիճակը. Ըստ թեք նրա, sailed դեպի նավահանգիստ բար կեսին որովայնի գետերի.
  
  
  Ափին հավաքվել մնացորդները պարս գնդապետ Земблы. Թույլատրվում է հրամաններ, выкрикивались պատասխաններ: Կրակել են ինչպես խելագար. Հետ визгом գնդակից отскакивали է ղեկավարել տանիքի եւ պղնձի կորպուսի, ոչնչացնելով բարակ փայտե переборки շուրջ ինձ. Երբ կրակոցները մի պահ հատված, նրա արել է վերջին կրակոցները շուրջ հրացաններ ՖՈԼԸ: Barkas floated դժվարությամբ.
  
  
  Ego բնակարանային содрогался նման դաժան վերաբերմունքի. Բայց հասանք կեսը և սկսել են իջնել է գետը. Նրան, հույս ունեի, որ մենք, ի վերջո, ստանում ենք նավահանգստային քաղաքից Принцапольца. Տարիների ընթացքում տվել է մեզ արժանապատիվ արագությունը, եւ կրակոցներ նվազել է ։ Մեզ կախվել սաղարթ աներեւակայելի փարթամ բուսականության. Մի քանի վայրկյան անց փոքրիկ նավահանգիստ, եւ կածան է ջունգլիներում անհետացել է, կարծես om երբեք չի եղել ։ Աղմուկը մարդկանց և զենքի նույնպես հատված. Իրեն տեսավ նրա որդին կանաչ սուրբ երեկոյան երկնքում. Շուրջ ինձ հոսում ржаво-շագանակագույն գետ. Երկու կողմերի մեզ կանգնել են եւ բարձր մուգ կանաչ ծառերը: Ճյուղերը զարդարված էին հսկա лозами. Աներեւակայելի մեծ բույսեր անգամ ներառեց այս ամենը ։ Գետի վրա կախված удушливый զույգերի. Ամենուր զգացվել է սուր հոտ гниющей բուսականության.
  
  
  Баркасом պարզվել է, դժվար է կառավարել. Ինձ պետք է իմ բոլոր արագ убывающие է, որ ուժ է մնալ մեջտեղում": որովայնի գետերի. Յուրաքանչյուր ուղղում, իհարկե ոչ պոռթկում ցավալի է, իմ ուսին. Արյունը հոսում է իմ կրծքի. Таращить աչքերը թողարկվել է մոտ հեռավորությունից ։ Ուստի վերքերը այն վայրում, որտեղ таращить աչքերը մտել է իմ մարմինը, և որտեղ նա դուրս է եկել, եղել են մաքուր եւ զարմանալիորեն փոքր. Բայց ես գիտեի, որ առանց բժշկական օգնության երկար չի протяну.
  
  
  Նրա մտածեց մի մեծ տոպրակի մեջ, դեռ висящей ինձ պարանոցի. Միայն այժմ, երբ վտանգն անցել է, առնվազն ժամանակավորապես, նրան, զգաց, թե ինչպես է իր արագ слабею. Այն, прислонился է ղեկին, պահել ego ճիշտ դիրքորոշումը, եւ unzipped տոպրակ. Ներսում եղել է սպիտակ lace թաշկինակ. Smelled հաճելի է կտրուկ հոգիների համար, որոնք այլ գրեթե բոլոր կանայք հարավում. Նրա դադարեցրել է թաշկինակը бинтом եւ ամփոփել ego ուսին. Նրա ձգձգել հանգույց ատամներով. Դա դադարում արյունահոսություն. Այն, խորհում է մնացած պայուսակներ. Բայց հիմա ոչ ժամանակ ու ոչ մի տեղ հետաքննելու համար. Ուստի նրան կրկին ուշադրություն է հրավիրել նավակ, որը զբաղվում մինչդեռ подплыла ձախ ափին.
  
  
  Նա է եղել ղեկին մեկ, այլ կարող է լինել, եւ երկու ժամ: Նրա, մշտապես fiddling հետ сопротивляющейся նավակը. Նորից ու նորից նա սպառնացել է քշել դեպի ժայռերի կամ илистым ավազոտ отмелям. Ես չեմ կարող ասել, թե որքան երկար է տեւել. Ուսի ցավի пронзала ամբողջ մարմինը. Թվում էր, մղձավանջ. Այն կարող է հստակ դատել: Ինչ-որ կերպ նրան մնացել է մտքում. Ինտուիտիվ նրան, հասկանում էր, որ կմեռնեմ, եթե նստել է ծանծաղուտի մեջ խրված.
  
  
  Աստիճանաբար գետ մեծացել և углублялась. Barkas լցվել ըստ ускоряющемуся հոսքի, եւ նա оперся պատին լոգարանախցիկներ. Շատ հոգնած ու շատ թույլ է, նրա ծույլ սայթաքել, սողանքը հատակին. Նրան, մտածում էր իր բովանդակության պայուսակներ, բայց եղել է շատ թույլ է, որպեսզի հստակ դատել: Ես ճակատին հանդես եկան խոշոր կաթիլներ բանկը: Ամբողջ գլուխը лихорадило.
  
  
  Նստած քանի որ, նրա կորցրել է ամեն ըմբռնումը ժամանակ. Նրա լոգարանախցիկներ նայում եւ հավաքման ջունգլիներում, որոնք անցել. Նրան լսել է կյանքի նշաններ ափին, жалобные moaning հին նավը եւ թակոց շարժիչի փոքր է սպասում. Նրա պառկած է, ծանր է հազիվ շնչում, պատի մոտ լոգարանախցիկներ. Ակնհայտ գիտակցում է իր վիճակը փոխվել է смутным տկար զգացումով. Թվում էր, իմ ուղեղը քվե-քվե պայթելու է. Տախտակամած փոքր-ինչ տեղաշարժվեց. Թվում էր, երբեք չի եղել մեզ մայաների տաճարը, մեզ գնդապետ Земблы.
  
  
  Եղանակը սկսել է փոխվել ։ Աստիճանաբար երկինք заволокло тучами. Испаряющийся տաք օդը հիմա шталь սառը, իսկ երբեմն նույնիսկ սառը. Օդում витало ինչ-որ բան угрожающее. Քամին ցավոք завывал. Barkas загрохотал. Նրա դժվարությամբ է բարձրացել ոտքերը և ձգձգել հենարան տանիքի տնակում. Ձախողակները ծառերը протестующе кланялись քամու. Երկինքը դարձել է սեվ-սեւ. Զանգվածային կոճղերը կատարելու սպառնում ճոճվել տակ усилившимся քամու. Հեռու послышался թակոց, խառը հնչյունների վախեցած կամ վիրավորների կենդանիների. Քամին մի պահ հատված. Ապա օրերին ուժով այն կոտրվել է, լրիվ այլ ուղղություններ.
  
  
  Եթե այն երբեւէ կասկածում ուժային դաշտում գնդապետ Земблы, այն էլ արդեն վստահել! Գետի ջուրը закружилась. Воющий փոթորիկ կատարելու սպառնում наклонил barkas եւ погнал հետագայում: Сверкнули կայծակ լայնությամբ հետ պոչ գիսաստղ. Երկինք сияло пурпуром այս неземном լույսի ներքո, բայց ամպրոպ լինել խաղաղ կրկին սկսվել է խավարը. Հետո գնացի անձրեւ. Սկզբում դա մանր մաղել. Բայց շուտով այն վերածվեց երկրորդ գետը. Ըստ грозовых туч хлынул ջրի հոսքը: Սարսափելի փոթորիկը, որն առաջացրել է Зембла, хлестнула նրա նավակի. Իմ շունչը сбилось. Barkas качало, եւ նա скрипел բոլոր bursting. Նրա clawed է ղեկը, քանի դեռ հանկարծակի պոռթկում է քամու չի ստիպել ego закрутиться. Նրան պետք է բաց թողնել ego. Իմ ուժերը սպառվել. Քամի եւ անձրեւ այժմ ստացել են լիակատար ազատություն. Նավը շարժվեցի հոսանքով.
  
  
  Նրան հուսահատ բռնել սննդամթերքի. Րոպե կարծես հավերժության. Գետ դարձավ дельтой. Նրան, հասկացա, որ մենք մոտենում ենք лиману. Միջոցով воющий փոթորիկը նրան հազիվ различал լույսերը Принцапольки, շողացող համար լայն устьем իմ ձախ.
  
  
  Աջ кружились նկատմամբ զանգվածի ծովի ջուր. Волнистая փրփուր նշել տեղը, որտեղ գետը впадала ծովը.
  
  
  Barkas հայտնվել է մի տագնապ. Մեջ mad հորձանուտ փրփուր, քամու եւ անձրեւի արագությունը շարունակում է աճել: Ալիքի բարձրությամբ շենք, вырисовывались մեր առջև. Այն պահին, երբ նրանք накренили նավը կողքի, նրա գլխացավ ղեկը. Երկու անգամ նրա զգացի, թե ինչպես է դողում kiel նավը, եւ ինձ թվում է, որ ենք խեղդել. Այն արդեն կորցրել է ամեն հույս, երբ бурлящий օվկիանոս փրկեց մեզ: Նավակ դուրս պտտում, բարձրացրել է սուր, ժայռոտ որմնամույթեր և ներմուծել անկեղծ թեւ գետը. Ի վերջո, ծով վերջնականապես закрутило մեզ. Մենք հայտնվել ենք հետընթաց նախօրոք համեմատաբար հանդարտ ջրերի նավահանգիստ.
  
  
  Նրա հանգեցրել հոգնած barkas ներքեւում ափին. Ժամանակահատվածի համեմատ, ինչ եղել է առաջ, ալիքների եղել է ոչ այնքան շատ. Նավը diagonally, սողանքը ծանծաղուտի մեջ խրված. Նրան մնացել է տնակում մի որոշ ժամանակ, որպեսզի վերականգնել ինքնատիրապետումը ։ Նրան հազիվ էր կարողանում հավատալ, որ ամեն ինչ վերջացած է: Եւ նա կենդանի է մնացել! Այն, перелез միջոցով բազրիքներ և выбрался ափ: Ջուրը թույն. Ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ իմ босыми նախագիծն էր կպչուն. Նրա դողում է ուժերը արհեստական փոթորկի Земблы. Ինչպես այրվող ցավից пронзила իմ կուրծքը: Նրա ընկել է ծնկների վրա каменистом լողափ. Դժվար է հազիվ շնչում է, նրա, փակել աչքերը և նստեց, այնքան ժամանակ, մինչեւ շարունակել.
  
  
  Այն ժամանակ, երբ ես հասա բուլվարի, փոթորիկ գրեթե պարկել. Քամին վերածվել է սառցե քամի. Այգեպանի նման սառցե иголки.
  
  
  Երբ նրա, հասել է հրապարակում քաղաքում, ձյուն է.
  
  
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  
  
  Նրան, դողում трусил ոտաբոբիկ հրապարակում. Յուրաքանչյուր րոպե, գնալով colder. Երեք կողմերից հրապարակ են դուրս եկել տասնյակ նեղ փողոցներով. Չորրորդ կողմը հետեւում է ինձ էր զբոսավայր. Այնտեղ կանգնած էր գունագեղ ձկնորսական նավատորմ քաղաքի Prinzapolca. Նավակներ պատառոտել մալուխներ. Կայմ терялись է кружащемся սպիտակ ձյան.
  
  
  Նորմալ այլ հանգամանքներում օրվա այդ ժամին հրապարակում կլիներ լի մարդիկ: Քայլում ետ եւ առաջ, նրանք անում էին վերջին առք եւ ժամանակ առ ժամանակ միջամտել են տեղական gossip. Շուկայի ախոռներ, հին ձին և ավելի հին телеги, լավ կլիներ գրեթե չեն հաշվել. Վաճառականները մեջտեղ չբերեն իրենց ապրանքները. Քներակ էշ կանգնած է, nodding, մոտ իրենց տերերի, բեռնված бидонами համար կաթ, бочками գինով, պայուսակների ալյուրով և ցեմենտ, եւ նույնիսկ երկար երկաթե շերտի եւ աթոռներ, սեղաններ և պահարաններ. Բայց ոչ հիմա ։ Եղանակը Земблы вставила մահակներ է ղեկի. Սառցե քամի завывал է ամայի հրապարակում եւ գլխավոր պողոտայով. Երբ կանաչ այգին, իմ ձախ նայեց տխուր. Համատեղ անշնորհքություն շենքերի փակվել են: Նրանք կարծես необитаемыми. Բարձր անկյուններում դրոշի կանգնած է կավե դարակներ անուններով.
  
  
  Նրան ցանկացել է Կալլե Մոնտենեգրոյի. Ըստ ցուցակի, որը եղել է շտաբի պետ-Օ ՜ բնակարանում, և որը նրա սովորել անգիր, մեր գործակալ, դոկտոր Հեկտոր Мендоса, gilles հասցեն 10 Calle Montenegro. Երբեք չեմ հանդիպել այդ մարդուն: Ինչպես ինքս եմ հասկանում, նա կարող է լինել վերին ազնվության, չնայած նրա համար շատ կասկածելի է ։ Նա ցուցակում չէ, պարզապես այդպես է: Принцапольца նման չէր այլ քաղաքներ Լատինական Ամերիկայում, որտեղ ամեն երկրորդ ունի գաղտնիքները վաճառքի համար, իսկ յուրաքանչյուր հինգերորդ հանդիսանում է գաղտնի գործակալ. Այլ штопора, գործակալների թե որ երկրի կամ կազմակերպության նրանք են. Հավատարմությունը, այնպես էլ հարաբերական է եւ փոփոխական, թե ինչպես գումար փոխանցիկ շուրջ մեկի ձեռքից այլ. Դուք կարող եք վստահել նրանց, միայն այն դեպքում, եթե դուք պետք է հետեւել նրանց, եւ նույնիսկ այն ժամանակ նրանք կարող են խաբել ձեզ բացահայտ դեմքին, ու գրեթե անհնար է գտնել վստահելի գործակալին օտարերկրյա տերության.
  
  
  Այն պետք է զբաղվել դրանով ։ Հանդիպումը Դոկտոր Мендосой էր ռիսկի, որը նրան պետք էր գնալ. Կազմակերպությունը գնդապետ Земблы եղել է բավականին ազգայնական. Ձայնը, ինչու ՞ խուսափել Принзапольцы, երբ այնտեղ է ժամանել երկու օր առաջ ։ Նրա կաներ սա, և այժմ, բայց իմ վերքերը պետք է վարվել. Ես նաեւ պետք էր swedes. Մեկի խոնավ շալվարը հեռու չես գնա. Ամեն դեպքում, ես չէի կարողանա հասնել գնում, որտեղ ինձ սպասում էր պարեկային նավը. Ինձ ինչ կասկածելի կամ վտանգավոր մեզ համար եղել է ։ Կես միջոցով մակ-նրան գտա Կալլե Մոնտենեգրոյի. Դա եղել է նեղ, ծագող փողոց, ըստ կողմերին որտեղ կանգնած էին տուն — բնակարան — кантины , այդքան գումար և այլ փոքր магазинчики փակ shutters. Նրա շտապել միջոցով խավարը է խնդրել տասը համարը. Согнувшись, ես ստիպված էի պայքարել սառցե փոթորիկ. Եւ դա միայն սկիզբն է. Ժամանակահատվածի համեմատ, քան դա կարող է դառնալ, դա եղել է կեսօրին Սահարայի.
  
  
  Վերը նշված խանութների նվազում. Վերջին նյութից տներ են շենքերի, կառուցված շուրջ մեծ քարերից ։ Ձյուն interspersed հետ մութ խոտով ընկավ ինձ բաց դեմքին
  
  
  Այն տեղի է ունեցել կողպած ախոռները. Ներսում էին жалобные ձայները եւ топот սառը, վախեցած կենդանիների. Թիվ տասը գտնվում էր ոչ հեռու ախոռները. Մուտք նման էր մութ քարանձավի. Նրան, մտավ շենք: Դա նման էր морозилку. Քամին հարթվել է, սակայն օդը մնում շփվելու.
  
  
  Փուլ скрипели, իսկ պատերը էին неокрашены. Առաջին պլանում հարկում էր лестничная խաղահրապարակ: Է тусклом мерцающем լույսի լամպեր, качающейся գլխին, նրան փորձել է վերծանել բոլոր անունները ։ Դոկտոր Мендосы չի եղել, մեզ, մեզ, հաջորդ հարկում. Նրան գտել ego կաբինետ երրորդ հարկում, կողքին դատարկ սենյակում, դուռը որի хлопала է сквозняке. Ցուցանակ անունով Мендосы գտնվում էր բացահայտ ավելի մոդայիկ колокольчиком սահմանված կենտրոնում օրը նման պղնձի navel. Նրա քաշեց, և լսեց ուժեղ лязг. Տուն հազիվ է լսվում էր шарканье ոտքը. Мендоса, ըստ երեւույթին, զբաղեցրել է մի քանի սենյակ. Հանկարծակի մի միտք ինձ ստիպել է հանել պայուսակը պարանոցի. Նրա նետել ee դատարկ սենյակը ու փակեց դուռը: Դուռ դոկտոր բացվել է, եւ այնտեղից высунулась գոլը ։
  
  
  — Դոկտոր Мендоса?
  
  
  "Նրան":
  
  
  "Եղանակը շատ տաք է, — ասացի ես, — նույնիսկ տարվա այս ժամանակի համար". Դա մեծ իմաստ չունեն ծիծաղելի է ։
  
  
  Ego առանց այն էլ փոքր աչքերը նեղացրել են: Է nen էր կեղտոտ կապույտ սվիտեր գագաթին սպիտակ վերնաշապիկներ. Խորհուրդներ ego օձիքի էին ուղղում, թե ինչպես է թևերը մեռած թիթեռներ. Ծանր կյանքի нависал է մի քանի линялых կապույտ տաբատ. Ego бледное անձը ձեւով հիշեցնում է սեխ. Նա ծանր շնչում էր, նա եկել է ինչ-որ բան տեղի է խոնավությամբ.
  
  
  Նրա անհամբեր նայեց նրան. 'Ինչ է?'
  
  
  "Ես... ես հուսով եմ, որ ֆերմերների համար շուտով կգնա անձրեւ". Նա досталь շուրջ գրպանից վառ թաշկինակ եւ սրբեց վերին շուրթերի. 'Յիսուս! Դա այդպես է эступидо, պարոն. Պարզապես նայիր դուրս.
  
  
  — Դուք պետք է ինձ ասել, — хрипло ասացի ես, — впустите ինձ.
  
  
  'Ինչ եք ուզում?'
  
  
  Նրան հրել ego եւ մտավ ego աշխատասենյակը ։ — Ինչ դասի ես պետք է... Դոկտոր?
  
  
  'Aaa-ն ...!' Կարծես, նա առաջին անգամ տեսավ իմ ուսին. Նա закатил աչքերը եւ натянул կտորի վրա դեմքը. "Ֆեդերալիստ ?"
  
  
  'Ոչ.'
  
  
  'Ովքեր այդ ժամանակ?'
  
  
  'Նշանակություն չունի ։ Պարզապես залатай ինձ, եւ այլեւս մի անհանգստացեք. Քեզ համար դա լավ է է վճարել.
  
  
  Համար estestvenno. Այն ընդհանրապես այդ մասին չի մտածում. Նա փակել է դուռը ու ժեստ ինձ հրավիրեց նստել աթոռին դիմաց. Ego հանկարծակի ժպիտ կարողացել է շատ լարված. 'Խնդրում ենք."
  
  
  Սենյակում ցուրտ էր եւ сумрачно. Վարագույրը, свисавший հետ առաստաղի, կիսում սենյակը երկու մասի ։ Այժմ ego մղեցին դեպի. Առջեւ կանգնած էին մի քանի шатких ամբիոնների եւ թախտ. Մյուս կողմից կանգնած է մի փոքր գրավոր աթոռ շուրջ կարմրափայտ ծառ, սովորական մի շարք аптечек, դարակների գործիքներով, աթոռ, որտեղ նստած է եղել, կարգավորելի լամպ եւ բաց sterilizer, որում выварено մի քանի ասեղներ. Запертая դուռ վարել է մնացած բնակարանները: Smelled փոշին եւ smelled հնացած գարեջուր.
  
  
  Դոկտոր Мендоса հրել թաշկինակ րոպե և հրահրել է թաշկինակը իմ ուսին. Նա շրջել է վերքը, առջեւի եւ հետեւի. "Ոսկորները չեն տուժել, արյան անոթներ չեն վնասվել", — ասել է նա: "Պարզապես գեղեցիկ дырочка մարմնում. Նրա կասեի, փոքր տրամաչափի".
  
  
  "Այլապես դա չի երեւացել է այնպես".
  
  
  "Դե, դա երբեք հավասարապես, չէ՞։" Նա բացեց պահարանը, եւ досталь շիշ ախտահանիչ.
  
  
  — Այն ամենը, ինչ ինձ մոտ կա ։ Ցավոք, ինձ ավարտվեց пенициллин. Բայց եթե նա թաշկինակ էր կեղտոտ, դա պետք է բավականացնի ։ Դուք կարող եք վարակվել է հենց գնդակից":
  
  
  — Ես գիտեմ, — прорычал ես: Նրա clawed ձեռքերը բազրիքներ. Դերձակ, նա չի разбавил дезинфицирующее միջոցը! Նա չի սպանել germs; ոչ, նա выжег om тлеющими углями. Նրա gritted ատամները, որպեսզի ոչ закричать. Նա посыпал վերքը дерматолом եւ перевязал ինձ ամեն ինչ ուսի ստերիլ մշուշաքող.
  
  
  "Հիմա отдохни, այլապես վերքը նորից բացվելու". Արտահայտությունը ego աչքի կին էի ինձ, որ ես կարող եմ հանգստանալ աշխարհի ցանկացած վայրում, բայց ոչ ՝ ego կաբինետում:
  
  
  — Ես չեմ կարող, — ասացի ես:
  
  
  "Համոզվեք, որ դա չի արյունահոսում է կրկին."
  
  
  Նա нахмурился եւ մի պահ մտածել. Նա порылся այլ դարակ եւ քաշեց առաձգական бинта. Այնտեղ նա այնքան քիփ обмотал ինձ, որ ես սկսեցի լուրջ կասկածել кровообращении ձեռքը. Նա ամրագրեց բնակարանային մետալիկ клипсой. Նա արել է մի քայլ առաջ, եւ выжидающе նայեց ինձ.
  
  
  — Ինձ փող է պետք, եւ swedes, — ասացի ես: — Այն ժամանակ նրան ու կհեռանամ.
  
  
  -- Այո, բայց դա ոչ թե ...
  
  
  — Ի ՞ նչ եք գործակալ, Мендоса? Նրա կտրուկ ընդհատեց նրան. Ինձ բավական է այս льстивого շահադիտական, բժիշկ է, թե ոչ. — Դու չես մտածում, որ ես կհեռանամ քվեարկել այնպես, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  'Սենյոր, Այն ամբողջությամբ ձեր տրամադրության տակ. Բայց նրա աղքատ. Իմ swedes ձեզ չի համապատասխանում, ինքներդ ամեն ինչ կտեսնեք ։ Իսկ փողը... — Նա խորապես ասաց ու կրկին досталь իր վառ թաշկինակ. 'Բայց սպասեք: Իմ եղբայրը Միգել կարող է քեզ օգնել ։ Նա մոտավորապես նման աճի, ինչպես դուք, պարոն , վերջերս վաճառել է գետնին. Նշանակում է, նա ունի գումար. Ինչու ես չեմ մտածում այն մասին, որ nen շուտ?
  
  
  'Լավ է ։ Позови Միգել եւ թող նա գա այստեղ ։
  
  
  — Ցավոք, մենք չունենք հեռախոսով. Мендоса մոտեցավ իր սեղանին. Досталь քարտ շուրջ վերին արկղի եւ ինչ-որ բան խզբզել է նրան. Նա տվել է ինձ այն: "Տուր դա Мигелю, և ամեն ինչ լավ կլինի".
  
  
  Է շրջանառության մեջ նա գրել է, հասցե.
  
  
  — Որտեղ փողոց Ноэво ?
  
  
  — Հաջորդ փողոցի ճիշտ է, պարոն . Սա երրորդ շենք աջ, առաջին հարկում. Կա ՞ ն արդյոք ինչ-որ բան...?'
  
  
  Նրա կանգնեց եւ вытянул ոտքերը ժամանակ խոնավ штанинах. — Ես պետք է համակերպվել դրա հետ.
  
  
  — Կարող է լինի, ապակի տեկիլա?
  
  
  "Իմ վիճակում? Այն կարող է ավելի չեն կարողացել անցնել դուռ".
  
  
  "Ես ունեմ մի քիչ Кафиона ".
  
  
  Кафион հնացած տոնուսը բարձրացնող միջոց; Հիմա կան ավելի լավ դեղորայք. Այնպես որ Мендосы դեռ որոշ շուրջ բաների. Նա բժիշկ. Эму միևնույնն էր, որ նա ինձ հնարավորություն է տալիս. Նրան դեմքով պատասխանեց. Դա պարզապես պետք էր վերցնել այն, ինչ կարող ես ձեռք բերել այստեղ:
  
  
  Նա растворил երկու հաբեր են մեկ բաժակ ջրում. Նրա խմել: սա, մոտենալով պատուհանում. Է նրան դրել է մի բաժակ է սեմ ու քաշում վարագույրները, որպեսզի տեսնել արտաքին. Նեղ փողոց ներքեւում է եղել, գորշ և մութ. Բացի ընկնող ձյունից ոչինչ չի երեւում. Ինձ հետաքրքրում է, կխոսի, թե արդյոք նա ։ Мендоса բավական խորամանկ կապել փոփոխություն եղանակի հանկարծակի գալուստը վիրավոր североамериканца. Ու ես գաղտնի կասկած, որ նա զգույշ լինի, թե ինչպես է հեղինակը սյունակում աշխարհիկ քրոնիկները. Նա միակ մարդն էր, որը գիտեր, որ ես դեռ կենդանի. Նրա մտածեցի, թե ավելի ապահով է արդյոք սպանել ego.
  
  
  Նրան թույլ է տվել занавеске իջնել եւ շրջվել. Мендоса նստած սեղանի շուրջ, անցկացնելու է իր աջ ձեռքը վերին վանդակում. Այն կարող էր կռահել, որ նա այնտեղ է անցկացրել. Առանց կասկածի, այլ ինձ էր նույն գաղափարը. Ատրճանակ, որը նա, հավանաբար, հիմա պահել է ձեռքում, պետք էր ստիպել om փոխել ձեր միտքը. Սա փոխեց իմ կարծիքով, գոնե այս պահին:
  
  
  — Շնորհակալություն: Նրա հեռանում.'
  
  
  — Գնացեք իմ եղբորը, պարոն Միգել ձեզ կօգնի ։ Ամն-ego ձայնը հնչում էր հաճույք.
  
  
  Նրան մոտեցել օր. Սուրճ ստիպել է իմ ավելացնել դոլարը ծեծում ավելի արագ. Նրա սպասեց մի քիչ, նախքան դուք բացել դուռը. Դրսից ոչինչ չէր լսվում. Նրա նետել վերջին հայացք բժիշկ. — Ոչ մի խոսք այդ մասին, Мендоса.
  
  
  'Սենյոր, Երդվում եմ պատվով մորս!
  
  
  "Եթե դու заговоришь, նրա կվերադառնամ, — ասացի ես, — և իմանալ, արդյոք ձեզ ժողովուրդ".
  
  
  Мендоса հնազանդ shrugged. Ըստ երեւույթին, նա տասնյակ անգամ լսել եմ, նման սպառնալիքները խնդրահարույց հիվանդների. Ego դա չի հետաքրքրում ։ Նրան, դուրս է եկել եւ փակել դուռը հետեւում. Նրան, նայեց ձախ եւ հենց դատարկ միջանցք. Ապա նրա ուսումնասիրել քարտ հասցեով կասկածելի եղբոր Мендосы. Ինձ դա դուր չի եկել. Միտքը տաք հագուստի և эде էր գայթակղիչ, բայց բոլորովին չի վստահում эму. Այստեղ եկել, ավելի վատ է, քան գրասենյակում Мендосы. Նրա նետել հարցական հայացք շուրջը ։ Անկեղծ նկատմամբ կմեկնարկի սրտի косяком блестела փոքրիկ երկաթե տուփ. Հեռախոսային վարդակ. Հաստ բոզի տղա ստել է ինձ.
  
  
  Այն անցել է դատարկ սենյակում գրասենյակի հարևանությամբ և проскользнул մեջը. Նրա բարձրացրել պայուսակը սեռի. Սենյակում եղել է դատարկ ու թթու smelled прожорливый. Միջոցով անկյուններում валялись сукин փոշու ու ավազի մեջ. Մթության մեջ նրա crept մինչեւ հառաչել է, отделяющей այս սենյակում կաբինետի բժիշկ. Նրա, արդյունքում սառը shelves եւ կցված ականջ է բարակ հառաչել. Ոչինչ չէր լսվում. Այն հարմար է sel. Քանի դեռ այն չեն սպասում, փորձել է նրան մոռանալ ցավալի է, իմ ուսին. Որ նա արեց. Սուրճի ինձ ուրախացնել. Չնայած խթանող ազդեցություն, ինձ հաղթեց քուն.
  
  
  Նրա արթնացա զայրացած ներկայացնող կանայք. "Որտեղ է այդ տղան, ճարպոտ խոզը!"
  
  
  Мендоса պատասխանել է заискивающим տոնով. — Ես... ես չգիտեմ: Այն, երդվում եմ! Է էգո-վիճակում այն չի կարող լինել հեռու. Տվել эму քարտ հասցեով Միգել. Կարող է լինել, որ նա մոլորվել է.
  
  
  Մոլորվել է? Նույնիսկ մարդը քո աղքատ խելքով ոչ թե մոլորվել է, եթե ամեն ինչ эму պետք էր անել, այն գլորում անկյունում. Միգել սպասում էր նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես դուք եք զանգահարել. Մենք բոլորս սպասում էին շատ երկար ժամանակ ։ Ուր է անհետացել այդ գործակալ Օ՜".
  
  
  "Մասին! Այո, նա գիտեր ՝ կոդային արտահայտություն է, բայց չի հիշատակել է, որ նա Օ՜, сеньора.
  
  
  'Նարեկ!'
  
  
  "Նարեկ. Նույնիսկ այս վերք նա դեռ կարող էր ավարտել է ինձ. նա շատ կտրուկ! Այն, մտածեցի, որ разумнее գրավել ego ձեզ. Դուք կարող եք հաղթահարել դրա հետ. Նույնիսկ իմ ատրճանակով այն էլ...
  
  
  — Դու մեծ դատարկապորտ, Мендоса, — ընդհատեցի կինը: — Պատմիր ինձ այդ նպատակով արագ. Ինչպես նա ստացել է?
  
  
  Նա այդպես էլ չի ասել, նարեկ . Բայց մեզ մոտ խոսում են Зембле...
  
  
  "Գնդապետ Зембла!" Նրան, լսել է, թե ինչպես է մի կին աշխատասենյակում Мендосы ругалась, топая ոտքերը. 'Որպես գործակալ AH դուրս? Նրա մտածեցի, մենք գիտենք միայն ego ծրագրեր.
  
  
  Прижавшись ականջի է հառաչել, այն սկսում է մտածել, ովքեր այստեղ են, բացի AH կարող է ինչ-որ բան իմանալ և ինչպես: Ով, դերձակ տանի, այս կինը? Որ երրորդ կողմին, այն պատկանում է? Պարզվում է, բուն տաք ձնառատ փոթորիկ, որը նրան երբեւէ զգացել. Այն ուշադիր լսել, որ նա ասել է հետագա.
  
  
  — Դու հիմար ես, Мендоса! Եթե նա վերադառնա, օգտագործեք ձեր հրացան. Ոչ ընդմիշտ այնպես է ինձ նայում. Ես չեմ ասում, որ դուք պետք է սպանել, գոնե, եթե դրա անհրաժեշտությունը չկա: Դրա ուզում եմ ego կենդանի. Այն ժամանակ Միգել կարող ego հարցաքննել.
  
  
  — Միգել լավ է, — mumbled Мендоса. "Ինչպես է նա վերաբերվում մարդկանց ։ Նա կարող է դառնալ հիանալի վիրաբույժ".
  
  
  — Ուրեմն, հասկացա, — усмехнулась է նա: 'Նրան պետք է հեռանա. Դու վստահ է, որ ցանկանում է կրկին տեսնել գումար.
  
  
  "Օ՜, նարեկ
  
  
  Նրա լսեցի հանգիստ шорох թղթադրամների.
  
  
  "Հայաստանի ձայնը ".
  
  
  "Muchas gracias, նարեկ. Goodbye!'
  
  
  Նրա crept մինչեւ նկատմամբ օրը եւ բացեց այն. Կինը դուրս է եկել հրապարակ: Նա ворчала մասին է: Նա երիտասարդ է և նիհար, եւ нах են գեղեցիկ ոտքերը: Подвернутый դարպասների ee ծանր վերարկու եւ գլխարկ հետ անտառային հովանոց խանգարել ինձ տեսնել նրա հատկանիշները тусклом լույսի ներքո. Ee տաք, swedes տվել հասկանալ, որ նա գիտեր պլանների մասին Земблы. Համենայնդեպս, նա շատ լավ էր պատրաստվել!
  
  
  Նրա բարձրակրունկներ անհամբեր постукивали հատակին ։ Այժմ այն մակարդակով օր. Եւս մեկ քայլ է ։ Իմ ձեռքը մեկնեց դուրս. Նրան բռնեց ee дзюдоистской хваткой. Պարզ է շնչահեղձություն. Նրան պետք է զգույշ լինել. Մանյակ վերարկու չպետք է խանգարի. Այն, զգացել է իր մաշկի վրա. Իմ մեծ մատները սեղմեցին է նյարդային հանգույցներից է իր պարանոցի. Մոտ нах перехватило շունչ. Իր երկար կարմիր եղունգները отлетели առաջ, անդրադառնալով իմ ձախ ականջի և, вцепившись այտ. Նրա կտտացրել ավելի ուժեղ. Երկու վայրկյան անց նա կորցրել է գիտակցությունը ։ Նա տվել է մեզ ձայնը. Նրա դանդաղ մարմինը ընկավ ինձ վրա, երբ նա փլվել. Նրան բռնեց ee ձեռքը և перетащил միջոցով շեմը դատարկ սենյակ հենց այն պահին, երբ դուռը բնակարան Мендосы распахнулась, եւ դոկտոր վազեցի դուրս.
  
  
  "Նարեկ. Դու մոռացել - Мадре Dios !"
  
  
  Այն, թռավ առաջ. Զարմանալի է, իմ հանկարծակի հարձակման, նա կանգնած էր դեռ. Մենք կանգնած են միմյանց հետ, եւ ներխուժել են ego աշխատասենյակը ։ Мендоса завопил, ինչպես խոզուկը. Նրա հարվածել է նրա ego ձախ կողմում. Մի պահ մոռացել է իր մասին տեղեկացվել. Հարվածին չուներ ուժ եւ բարձր ճշգրտության. Тошнотворная ցավ пронзила իմ ուսին. Դա հիմարություն է, փորձում է այն օգտագործել, եւ այժմ նրան պետք էր քաղել պտուղները ։ Փորը Мендоса նետվել է ինձ. Նա tipped մեկը շուրջ իրենց հնացած և աթոռների վրաերթի է ենթարկել ինձ: Այն, թռավ. Չվարժված, բայց ամուր բռունցք հարվածել է իմ բարձր. Նրան բռնեց качающуюся ձեռքը ։ Ուսի նետում արվեստագետը ego ողջ սենյակում սեղանին. Мендоса փլուզվել կողքին ձեր սեղանի շուրջ հոսքի թուղթ, գրքեր եւ բեկորներից ծառից. Հին ատրճանակ է տեղացել շուրջ արկղի եւ աթոռակ դնելու բացահայտ ego ոտքը. Ego ձեռքը метнулась է նրան. Կանգնեց դժվարությամբ. Երկար ուղեղի ուղղված էր անկեղծ, ինձ navel.
  
  
  - Ատրճանակ չի գանձվում? — անսպասելիորեն քնքշորեն հարցրեց նրան. Мендоса բռնվել է այս գայթակղություն. Նա նայեց ձեր հրացան. Մեկ թռիչքով նրա, եղել է նրա կողքին. Նրան բռնեց ego աջ ձեռքը եւ вывернул այն կողմ. Մի քանի դյույմ է իմ ոտքը, таращить աչքերը ընկել է հատակին. Երկու անգամ իմ բռունցքը անհետացել են, այս անգամ աջ է, ego որովայնի. Հարվածը кадык արվեստագետը ego գլուխը առաջ: Նա ընկավ ծնկների եւ ընկել է գետնին.
  
  
  Այն, վազեցի միջոցով սենյակ եւ հետեւից շրխկացրեց դուռը: Կինը դեռեւս էր նույն տեղում, որտեղ այն իր իջել. Նրա затащил նրա դատարկ սենյակը ու փակեց դուռը: Ես կանգնած եմ գրկում, նրա սկսեց իր մարզիչի. Պայուսակներ մոտ нах հետ չի եղել, բայց ջերմ куртке շատ ներքին գրպանները. Նա նման էր магазинную գողին. Նրան գտա շատ քիչ է: Никарагуанское անձը հաստատող փաստաթուղթ, որտեղ նշված է, որ նա жилки է Մանագուա, որ տվյալների այլ հանգամանքներում կլինի, կեղծ. Այն նաեւ հավաքել է мятую սիգարետի տուփ, խոնավանալ, սևաներկ, пилочку եղունգների, губную շրթնաներկ, մի քանի сморщенных մանդարին, շուրջ քսան հինգ դոլար տեղական փողի եւ 9-миллиметровый POU - Մակարովը: Makarow շատ նման հյուրանոցը գտնվում է lindner PP, որը հանդիսացել է նրա համար օրինակ. Դա մեծ ավտոմատ ատրճանակ, շատ ծանր է կնոջ համար ։ Նրա բաներ այն կարող պարզել, թե ով է նա, սակայն չի կարող հասկանալ, թե ով է նա:
  
  
  Նա застонала. Նա զգուշորեն բայց թափահարեց գլխով. Նա ուշքի եկավ ։ Նրա sel եւ шталь սպասել ։ Նրա բաներ էին свалены կողքիս. Երբ նա очнется, չի ուզում լինել շատ մոտ է դրան. Նա կարող է փորձել ինչ-որ բան անել:
  
  
  Նա շրջվել մութ կեղտոտ հատակին ու засунула ոտքերը հաստ складчатую փեշ. Շալվարները էլ տաք. Բայց никарагуанские կանայք om չի կրում, և, իհարկե, նա ստիպված էր մնալ տեղական նորաձեւության. Կամաց-կամաց նա գյուղից է: Նա սեղմված ձեռքը բոլոր ճակատին, կարծես, մոտ нах ուժեղ վերապրուկ. Մեծ գլխարկ սայթաքեց off մոտ նրա գլխին. Բաց русые մազերը ալիքների ընկնում էյ, ուսերին. Նրա сутулая գործիչ աչքի է ընկել ֆոնին тусклого լույսի, льющегося շուրջ վերականգնվել է փոշոտ պատուհաններ. Նա повернула ինձ գլուխը եւ իրավունք " ձեռքը ։ Թույլ սուրբ է տէր լուսաբանել է իր դեմքը.
  
  
  Դա մի տեսարան, որը ես հիշում. Այն պախարակել լավ են նայում. Դրա ամբողջական, բարակ հանդիսատեսին տակ обтягивающим шерстяным свитером մինչեւ ոտք է, полуботфортах. Նրա դեմքը ուներ ձեւը սրտի եւ խոստացել է, որ նույն քնքշություն եւ կիրք է, որ ee մարմինը. Եւ, իհարկե, nen էր սառը, մահացու կարծրություն, որն ունի ամեն գործակալ. Սա պարզապես անխուսափելի է մեր մասնագիտությունը. Բայց ես նայում հետագայում: Եւ այն, ինչ ես տեսա, այն էր զույգի շատ մեծ, շատ վախեցած կապույտ աչքերը.
  
  
  Նրա իմացել է այդ անձին: Նրան, տեսել է նրա լուսանկարը քարտային արկղերի-ի շտաբ-Օ ՜ բնակարանում ։ Նա մեկ դել ըստ նոր մարդկանց հետ և գործառնությունների հակամարտող թիմերը, որոնք սկանավորվել. Այն տեւել է ինձ մի որոշ ժամանակ, որպեսզի հաստատ ինչ-ee գտնվելու վայրը. Այն ժամանակ, երբ նա վերականգնել է իր սովորական ինքնատիրապետումը, նրա գիտեր. Թամարա Կիրովի , օպերատիվ բազա Մեքսիկայում, շուրջ մեկ ամենախոստումնալից երիտասարդ անդամների Պետական Անվտանգության Կոմիտեի, ավելի հայտնի է որպես Ռուսական Գաղտնի Ծառայությունը:
  
  
  Կամ պարզապես ԿԳԲ-ն ։
  
  
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  
  
  Նա моргнула մի քանի անգամ, իսկ հետո ձերբակալել է շունչ, քանի որ վախենում. — Բարև ձեզ, Թամարա, — ասացի ես:
  
  
  "Իմ անունն է ոչ Թամարա, — ասել է նա վարժ իսպաներեն. "Նրա Розита, սիրուն աղջիկ, որը զբաղվում է...": Նա չի ավարտել է արտահայտությունը եւ вздохнула.
  
  
  Նա ծիծաղեց նայեց ինձ. — Չի պահել ժպտում է այնպես самодовольно, — կտրել է նա այժմ " -ի անգլերեն. — Ես էլ քեզ եմ ճանաչում, Նիք Քարթերը. Եթե դուք պատրաստվում եք սպանել ինձ, արդյոք դա արագ.
  
  
  — Եթե նրա հյուրանոց, որ դուք մահացել է, դու էլ արդեն մահացել է, — ասացի ես: ինչպես կարելի է հանգիստ եւ ласковее. — Ես ուզում եմ իմանալ, թե ինչու են ԿԳԲ-ի գործ ունի գնդապետ Земблой, Թամարա. Այժմ, երբ մենք ծանոթացանք, դա արդեն չի կարող լինել, քանի որ դժվար է, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  — Ոչինչ, — прошипела է նա: — Դու ոչինչ ինձ չի ճանաչում.
  
  
  Այն համարվում է իր ձեռքը, որպեսզի համոզվեք, որ ամեն ինչ հակառակն է ։ Ուստի նրան անմիջապես հարցրեց, թե ինչ հյուրանոց է իմանալ,
  
  
  — Կան ուղիներ, Թամարա, — հանգիստ ասացի ես: Նա ծիծաղեց, բայց սա նուրբ եւ дрожащий ծիծաղ. Է ՜ յ, չեն կարողացել թաքցնել իրենց վախը. Նա ուժեր չէր դոկտոր Мендосой, որի հեշտ էր խաբել ։ Նա омелой գործը փորձառու գործակալ OH, եւ դա լավ առիթ էր պատճառն այն վախի. Բայց նա փորձում էր մնալ невозмутимой.
  
  
  "Մենք գիտենք ձեր տեսակետին, Քարթերը," daily усмехнулась է նա: — Ձեր շտաբում դուք կարող եք разговорить ինձ. Ժամանակակից մեթոդներով և դեղեր բոլորը ինչ-որ պահի սկսում են խոսել ։ Բայց մենք նստած ենք այստեղ, դատարկ սենյակում, միայնակ. Դուք կարող եք ծեծել եւ խոշտանգել է ինձ, իսկ ես ոչ закричу է, քան խանգարում. Այն ավելի ուժեղ է, քան կարծում եք,. Նա փոքր-ինչ նիհար առաջ, նրա աչքերը նեղացրել. "Եթե դու փորձես, եթե դու протянешь ինձ ձեռքը, նրան закричу".
  
  
  "Այն ժամանակ, դա կլինի ամենակարճ ճիչը պատմության մեջ":
  
  
  'Հնարավոր է: Դա կարող է լինել լավագույն լուծումը. Եթե այն կարող է խանգարել ձեզ իմ մահով, սա կլինի իմ հաղթանակն է ։
  
  
  'Հաղթանակը?'
  
  
  — Բացի այդ, դու выиграешь, Carter. Դուք կարող եք հաղթել.
  
  
  Նրան այլեւս ոչինչ չի հասկանում. 'Հաղթել ։ Որ հաղթելու? Զայրանում նա նշել է արտասովոր ձյուն: "Մենք կարող ենք շատ ուշ, տապալելու պլան այդ ձեր իմպերիալիստական прихвостня; Այն ընդունում...'
  
  
  — Կայսերական прихвостень?
  
  
  "...բայց մենք դնում այդ շարանը. Խոստանում եմ. Ազատատենչ սոցիալիզմ..."
  
  
  — Hey, սպասեք մի րոպե! Նրա ընդհատել ee. — Ի ՞ նչ եք կարծում, գնդապետ Зембла — մեկ մեր շուրջը? Որ դա ամերիկյան դավադրություն?
  
  
  — Դա ակնհայտ է, — ասել է էրիկ Թամարա. "Նա ամերիկացի է, թե ՞ ոչ"
  
  
  "Որքան ինձ հայտնի է, նա աշխատել է մեր երկրում: Բայց դա չի նշանակում, որ մենք դրան ինչ-որ բան անել. Ինչպես մենք կարող ենք քաղել դրա շուրջ օգտին ։ Объясни ինձ դա.
  
  
  — Դու մտածում ես, նրան խելագար, Carter? Երբ մենք լսեցինք մասին ego գործողությունների Մեքսիկայում եւ տեսան, որ նա արել է Մեխիկոյում, մենք անմիջապես հասկացանք ։ Դուք տալիս эму զենք, սարքավորումներ և գումար. Դուք льстите նա եղել է այն, որ նա իրեն համարում է իրական հեղափոխական, իսկ մի քանի օրից объявляете Земблу թշնամին և սպառնալիքը. Իրենց խամաճիկների ամերիկյան պետությունների Կազմակերպությունում եք պահանջում գործողությունների. Ձայն այստեղ գործում է մտնում ձեր դիվանագիտությունը канонерок. Ձեր բանակը, իհարկե, խառնվում է, թե ինչպես է 1965 թ. Դոմինիկյան հանրապետությունում: Ձեր ծրագրերը ընդլայնման այնքան հիմար թափանցիկ! Բայց նրանք կձախողվեն!"
  
  
  "Բլին, դու խենթ, Թամարա!" — կտրել ես: Նրա սկսեց զայրանալ. Սովորական այլ հանգամանքներում այն էլ ծիծաղել է դրա վրա: Այժմ նրա հոգնած, ստանում էր խափանել. Իմ խնդիրն է գնում, սխալ, եւ իմ ուսին էր փոս-ից. Սկիզբ այն ամենին, ես այժմ սովորել банальностями, կարգախոսներով եւ бабьими байками. Դա եղել է ավելի շատ, քան կարող է դիմանալ. Միակ արդարացումն այն էր, որ նա ինքն իրեն դա դուր է գալիս. Նա, հավանաբար, դեմ էր Земблы. Բայց դա պարտադիր չէ, որ վերաբերում էր ողջ կազմակերպության եւ ԿԳԲ-ն ։ Մասի նրանք չեն խոսում է իր ձախ ձեռքը, ինչ է անում աջ.
  
  
  — Երկուսն էլ ձեր պնդումները, միաժամանակ, չի աշխատում, — рыкнул ես: "Դուք չեք կարող զանգահարել ԱՊԿ ամերիկյան կազմակերպություն է, եւ շունչ է մեզ մեղադրել փորձում են սպանել նրա որոշ անդամներին. Ինչու? Նրանք արդեն նավակի? Հետաքրքիր է, դու երբ-որ մեկը լսում է այն, ինչ ես ասում? Շատ ավելի հավանական է, որ Земблой կա ձեր կողմից, որը պատրաստ է դուրս գալ կուլիսներից և зачистить ego հաջողության դեպքում, ինչը, ի դեպ, տեղի չի ունենա:
  
  
  'Մենք? Դու, ռազմատենչ лакей իմպերիալիզմի, թե ինչու է մեր էլիտար խումբը ջոկատայինների արդեն պատրաստվում է պայթեցնել ego տաճար մայա եւ ոչնչացնել ego օդերեւութաբանական տեղադրումը. Ego են անվտանգության միջոցառումները дилетантскими. Մենք արդեն սովորել ego սեկրեցիա. Եթե մեր մարդը տաճարում կարող են կապնվել մեզ հետ, ավելի վաղ, այս ձյան նույնիսկ...
  
  
  Նա փակեց բերանը ձեռքով, լայնորեն բացահայտելով աչքերը. Հետո րոպեանոց լռությունից նա իրավունք ձեռքը ։ Նա потерла կզակ եւ ասել է հանգիստ շփվելու ձայնով: — Լավ հնարք է, պարոն Քարթերը, բայց այն քիչ է, որ դուք ինձ вытянули, ձեզ չի օգնի.
  
  
  Նրան, նայեց դուրս. — Ոչ, — խոստովանել ես, — ես նույնպես, այնպես որ չեմ կարծում, Թամարա. Եվ ես կարծում եմ, որ դուք, մարդիկ, իմացանք, որ շտաբի Земблы արդեն ընկած է ավերակների, իսկ ինքը գնացել է աստված գիտի, թե ուր. Համենայնդեպս, եթե նրանք դեռ կարող են գտնել ճանապարհը: այս բարելի.
  
  
  — Դու այնպես ես ասում.
  
  
  — Դերձակ տանի, նրան այդպես էլ ասում եմ! Նրա огрызнулся. Նրան կրկին զգացի ջերմություն. Նրա նշել է, որ իր ուսին. 'Ի ՞ նչ եք կարծում, ինչպես ես դա? Եթե միայն դուք թույլ են տվել այդ թափանցել ձեր բութ ուղեղը:
  
  
  'Այն քեզ չեմ հավատում ։ Այս ամբողջ ձյուն...
  
  
  — Դա, սիրելի, քանի որ ego անվտանգության էին ավելի լավ, քան դու, կամ մեկ ուրիշը կասկածում. Նա միտումնավոր է դա անում, որպեսզի իրենց մարդկանց մասին, քան խոսել և ստանալ օգնություն: Նա սիրահար հեղափոխական խաղերի, այնպես որ, ես կարծում եմ, որ նա արել է մի քիչ ավելի շատ է, քան հարկավոր է: Մենք այստեղ ոչ իզուր ։ Բայց թե ինչ է նա հայտարարել է, քանի որ դա այն է, որ ալիքների համար կառավարման եղանակի դարձել ավելի. Երեք, պետք է ճշգրիտ, երեք այլ երկրներում Կենտրոնական Ամերիկաների!
  
  
  — Ժ-որ ? - Թամարա задыхалась.
  
  
  — Այո, եւ որ ավելի վատ է, նրանք գործում են անկախ հիմնական հաղորդիչ. Դա, ինչպես ոտքերը աթոռին. Այն տարբերությամբ, որ այս ամբիոնի չի ընկնում, քանի դեռ ոչնչացվում են բոլոր ոտքերը. Նրան ոչինչ չեն ասում, Թամարա. Նրան այնտեղ էր. Նրան ոչնչացրել հիմնական հաղորդիչ, մինչեւ որ հասկացել է, որ նա պետք է միացնել պահուստային հաղորդակն.
  
  
  — Բայց... եթե այն, ինչ դուք ասում եք, ճիշտ է, ապա...
  
  
  "Այդ ժամանակ ամեն ալիք պետք է բաց լինի առանձին-առանձին: "Այո" ։ Բացի այդ, ինչպես ինքս եմ հասկանում, ուժային դաշտ, ոչ միայն չի քանդվել, քանի դեռ այդ հաղորդակն չեն անջատված են, բայց դառնում է ավելի ու ավելի քարուքանդ եղած. Դա կանի եղանակին ավելի անկայուն. Ego այլեւս հնարավոր չի լինի վերահսկել".
  
  
  'Ոչ. Ոչ, ես չեմ կարող քեզ հավատալ. Դու նորից փորձում ես գրավել ինձ ծուղակը իր սուտ եւ խաբեություն, Carter.
  
  
  Նա վճռականորեն բայց թափահարեց գլխով. Բայց նրա աչքերը նրան տեսել է, որ հաղթելու. — Թամարա, ավելի լավ է նրան ստել է, — դանդաղ ու հանգիստ ասաց նրան. — Բայց ես ոչ մի պատճառ. Դա չի բերել ինձ, ոչ մի օգուտ. Դա ճիշտ է, Իսկ ես".
  
  
  "Դա այնքան զարմանալի. Կարծես մի խելագար մղձավանջ է...'
  
  
  Նա շրջվեց, նայեց ու նորից նայեց պատուհանից դուրս. Նրա լռությունն էր միայն մասամբ արդյունք է նրա լռեց, ապա ասաց ու անվճռականության մեջ. Նա ոչ թե վախենում է ինձանից, ինչպես նախկինում. Համենայնդեպս, նա չէր дурой, այլապես նա չի աշխատում ինչ ԿԳԲ-ն ։ Հնարավոր է, նա պարզապես մի քիչ միամիտ և неопытной. Նա գրեթե լսել նրա մտքերը, առայժմ այն դիտարկում է այլընտրանք. Նրան, հույս ունեի, որ նա մտածում է, թե ինչպես է այն օգտագործել է ինձ. Իրականում delle, ես դա և հույս ուներ, քանի որ ակնհայտ էր, որ ես պետք է այն օգտագործել:
  
  
  — Նիք, — ասաց նա վերջապես. Նա կրկին նայեց ինձ. Ի ee ձայնը եղել է աննախադեպ ջերմությունը, և նա անվանել է միայն իմ անունը. — Նիք, այդ այլ ուղիներով. Դու գիտես, թե որտեղ են նրանք?
  
  
  "Կարող է լինել, կարող է և ՝ ոչ":
  
  
  "Մենք երկուսս էլ ինչ-որ բան գիտենք. Հիմա, եթե մենք դնելու ենք դա միասին. Մենք կարող ենք միասին աշխատել.
  
  
  — Դու ուզում ես ասել, որ հավատում է, որ AH չի համագործակցում է Земблой?
  
  
  Նա кивнула. — Եվ դու պետք է ինձ հավատալ, Նիկ.
  
  
  'Ինչու ես ձեզ հավատալ? Ռուսաստանը կարող է շատ բան շահել, եթե հաղթի Зембла".
  
  
  "Ոչ, ոչ մի բան! Եթե Зембле կհաջողվի համախմբել այդ տարածքը, մեզ համար ավելի դժվար կլինի, եւ հաջողության համար, մեր հեղափոխությունը պետք է շատ ավելի երկար. Բայց կա ինչ-որ, Նիկ. Դուք չեք խաղում, շախմատ?
  
  
  "Ես խաղացել եմ նրանց առաջ":
  
  
  "Մեզ համար, ռուսների, սա կիրք է, ինչպես դուք գիտեք,. Եւ ինչու? Քանի որ առճակատման է սահմանափակ քանակությամբ проницательных, խելացի և գտնվում արեւ հակառակորդի, այլ դեմ է, այլ անսահման չափով խաղային հնարավորությունների. և մեր քաղաքականությունը: Մենք ուզում ենք իմանալ, թե ինչ տարբերակներ կան, և արդյոք մենք կարող ենք գլուխ հանել: Գնդապետ Зембла բոլորովին այլ. Նա վայրի ։ Այն պետք է լուծարվել է. Հակառակ դեպքում, նա կարող է վտանգել ոչ միայն Կենտրոնական Ամերիկայում, այլև ամբողջ աշխարհում ուժերի հավասարակշռությունը".
  
  
  "Մենք մի զինվոր է խաղում, այնպես չէ՞։"
  
  
  — Ոչ թե զինվորի, Nick, իսկ կոննին ։ Նա հակիրճ ժպտաց, շուրթերը փոքր-ինչ дрогнули. "Ձիեր կարող են անցնել մի կողմ եւ այլ. Չի pawns. Նրանք ստիպված են անել կարճ, անիմաստ shaggy մեկ ուղղությամբ":
  
  
  — Այս առաջարկը ցատկել է ձեր ուղղությամբ, Թամարա? Իր կարճ, բայց կտրուկ ծիծաղեց. Նման թռիչք էր ինքնասպանություն ։ Ձեր ՊԱԿ նշանակել է իմ գլուխը բարձր գին:
  
  
  'Նրա գիտեմ դա. Բայց ես նաև գիտեմ, որ եղել է նախկինում. Դա կարող է տեղի ունենալ կրկին, — выдохнула նա, — և կլինի կրկին, եթե դուք չեք շատ հիմար. Նայեք ինքներդ! Դուք ունեք իմ ատրճանակ եւ հին ատրճանակ դոկտոր Мендосы, իսկ մնացած? Միայն ամբողջովին թաց շալվարը! Դուք պատրաստվում է հաղթել գնդապետ Земблу օգտագործելով այս? Ես չեմ ասում, որ մենք պետք է ընկերներ. Բայց մենք ունենք ընդհանուր նպատակ. Ձայնը ինչո ՞ ւ մենք կարող ենք միասին աշխատել! Մենք պետք է աշխատենք միասին!
  
  
  Աչքերը Թամարա վառ светились մթության մեջ այդ դատարկ սենյակում. Նրա մտածեցի, որ նա ծաղրում է ինձ ձեր սեփական. Ինձ էլ էր մտածում. Ինձ ԿԳԲ-ն, օգնություն կազմակերպությունների, սարքավորումներով եւ պարենով ։ Նրա уставился է нах, կարծես մտածում էր իր մեկնաբանությունները. Նա ետ նայեցի է նրան լուրջ եւ ազնիվ հայացքով: Նա խաղացել է իր դերը լավ, նույնիսկ շատ լավ է, բայց այն եղել է շատ միամիտ, ինչպես դա մասի լինում կանանց հետ մեր մասնագիտության. Նա отстаивала իր դիրքորոշումը իր սեւ гранитными աչքերով. Դա ինձ հիշեցրեց գեղեցիկ венериной мухоловке, плотоядном գործարանում, որը պետք է լինի այնքան քաղցր հոտ է գալիս, միջատների, որոնցով նա սնվում է.
  
  
  — Դե... — нерешительно ասացի ես, — ինչ եք առաջարկում?
  
  
  'Եկեք ինձ հետ.'
  
  
  — Տանը Միգել շուրջ անկյունում?
  
  
  "Այո.'
  
  
  — Քանի դեռ, բացի այդ, դուք երկու.
  
  
  Նա облизала շուրթերը, մտածելով, թե արժե ՞ արդյոք էյ ստել. "Միայն մեկը, ոմն Դիեգո Հորդաի ".
  
  
  Դա կարող է ճիշտ լինել. Դա քիչ հավանական է, բայց դա նշանակություն չուներ ։ — Դուք այնտեղ կան трансивер?
  
  
  "Կարճ ալիքներ, բոլոր տատանվում", — արագ պատասխանեց նա, նկատելով իմ համաձայնությունը: — Մենք կգտնենք ձեզ հագուստ եւ ինչ-որ ուտելիք.
  
  
  Նրան, ասաց, կարծես չուզելով զիջելով անխուսափելի. Նրա կանգնեց եւ стянул ինքներդ թաց կպչուն շալվարը. 'Լավ է։'
  
  
  — Դա իմաստուն որոշում է, Նիք, — հանդիսավոր կերպով ասել է նա: — Կարող եմ ձեռք բերել այն իրերը ետ հիմա?
  
  
  "Ըհը", — պատասխանեցի ես, потянувшись համար նուշի թխվածքաբլիթներ եւ ավելին пилочкой եղունգների համար. "Չի".
  
  
  Նա նայեց նեղացած, երբ набивала գրպանները. "Մականունը, իր մտածեցի, որ հիմա մենք վստահում ենք միմյանց ընկերոջը" ։
  
  
  Այն պետք է ժպտալ: Համար estestvenno. Բայց քանի որ քեզ ավելի շատ է վստահում. Նրան, բացեց դուռը, և մենք դուրս եկանք միջանցք: — Ի դեպ, Դոկտոր Мендоса ասել է, որ դու ինչ-որ մոռացա: Որ դա եղել է?'
  
  
  Նա вытянула ձեր բերանը, ինչպես непослушная փոքրիկ աղջիկ. "Ես մոռացել է վճարել эму է, որ նա հյուրանոց. Նրա надула ego, ինչպես դուք եք ասում, Ամերիկայում ։
  
  
  Այն շարունակում է հիմար քմծիծաղ տալ; դա բավական փոքր է, որ ճշմարիտ. Ներքին նրան պետք է ծիծաղել, իսկ ինչ-որ բան ։ Մինչեւ օրս կենդանիներ Թամարա ջանասիրաբար խուսափում էր խոսել: իսկ թե ինչ է տոպրակի մեջ, դեռ նախկին կողքիս. Նա նույնիսկ չի նայում ։ Ըստ երեւույթին, նա զգաց, որ դա կարևոր է: Դա առաջին բանը, որ նա կաներ, եթե տվել է էյ հնարավորություն.
  
  
  Դուրս գալով Կալլե Մոնտենեգրոյի, մենք անցել ենք հաջորդ перекрестку, մի քանի քայլ հեռու տուն. Տներում ըստ կողմերին փողոցի էր լուռ ու մութ. Թամարա побелела, երբ արտասովոր ձյուն ընկել է նրա մազերը, եւ запорошил վերարկու .
  
  
  — Նիք, — ասաց նա, երբ մենք դադարեցրել է Կալլե Ноэво , — գնդապետ Земблу պետք է կասեցնել, ցանկացած գնով! Իմ աչքի էին прикованы երրորդ տանը աջ, շենքի մոտ, որտեղ, ըստ Мендосы, ժիլը ego եղբայրը: Պատուհանները փակ shutters կարծես մութ ու пустынными. — Չի Земблу, Թամարա. Նա կորցրել է վերահսկողությունը իր աշխատանքով":
  
  
  "Ալիքները ամեն դեպքում պատկանում է эму. Նրա դա омелой նշանակում". Նրա ձայնը կտրուկ: "Դա կլինի սարսափելի, եթե մենք ձախողվել են".
  
  
  "Բույսեր, ծառեր, միջատներ, կենդանիների — ամբողջ բնապահպանություն հրապարակում հազարավոր քառակուսի կիլոմետր ոչնչացվել".
  
  
  — Մարդիկ! - Նա вздрогнула եւ մի պահ постояла դռնփակ տուն, счищая ձյուն իրենց կոշիկը: — Ih պետք է զգուշացնել, Նիկ. Անարդարացի կլիներ չի ասել նրանց այդ մասին:
  
  
  — Նրանք քեզ չեն վստահել, — պատասխանեցի ես: "Ես կարծում եմ, նրանք արդեն չեն հավատում իրենց աչքերին. Նրանք հասկանան, որ om սպասում է առջևում է":
  
  
  'Դա անազնիվ է!' — հաստատել է նա порывисто. "Հազարավոր մարդիկ են մահանում սովից եւ ցրտից!"
  
  
  Նրան բռնեց ee ձեռքը, կարծես հյուրանոց անցկացնել միջանցքով: Նրան պահել ee սեփական ավտոմատ հրացան է ուղղված нах. — Դե, - ասաց, — ասացի ես: "Սա, իհարկե, մի մասը թատերգության, որը ձեզ սովորեցնում են ՊԱԿ-ում. Դու էլ կարող ես լաց թիմում?
  
  
  "Ինչպես նա է ասել, որ նման բաներ!" — вздохнула նա անկեղծ մտահոգությունները ։ Սա եղել է գրեթե այնպես, կարծես արցունքները welled մինչեւ նրա աչքերը ։ "Մենք տարբեր կողմերում, դա ճիշտ է ։ Բայց մարդիկ, որոնք տառապել եւ մեռնել сыч գնդապետ Земблы, ոչ մի կողմում. Նրանք փորձում են ապրել, ինչպես կարող են! Նիք, դու այնքան համառ է, որ կորցրել է զգացողությունը մարդկության?
  
  
  — Ես ինչ-որ բան ազատել գերի ձեր владимирского ճամբարի "Տասնյակում" տակ Потьмой . Շատ լավ գիտեմ ձեր խորհրդային բարեգործությունը".
  
  
  Նա напряглась եւ քամած շուրթերը. Մենք արդեն մոտ առաջին օրը, աջ. Ինչպես hey, մենք ցանկանում պատասխանել իմ насмешку, նա լռում էր, վախենալով ձախողել է իր որոգայթ. Չնայած ցուրտ, օդում թեւածում смутный հոտը վտանգի ու մահվան, որը գրեթե չի զգում.
  
  
  — Մենք այստեղ, — ասել է նա: 'Հատվածներ մեջը.'
  
  
  'Հետո ձեզ. Նրան մնում ետեւում ձեզ. Առաջինը, ով կփորձի ինձ վրա հարձակվել, կստանա գնդակ մեջքը".
  
  
  "Մականունը, նրա պաշտոնը' երդվում եմ..."
  
  
  — Դու առաջին, Թամարա. Նրա ամուր քամած նրա ձեռքը: Իմ մեծ մատը գործադրեց է նյարդային, իսկ նա անօգնական չի застонала. "Եկեք տեսնենք, թե ինչ կուսակցության ես դու կազմակերպել էր ինձ համար":
  
  
  Ee ձեռքը դռան բռնակի задрожала. "Նիկ, դա ոչ թե միջոց է աշխատել միասին. Խնդրում ենք հեռացնել այս ատրճանակ...
  
  
  "Առաջ:"
  
  
  Մենք մտել. Այն, ինչ մենք տեսանք, ոչ ոք մեզ չի սպասում. Դա կոտորած է ։ Մի տղամարդ распростерся երկրի վրա. Այլ безвольно նստած էր աթոռին, հանգիստ փեղկավոր ձեռքերը գրկում. Երկուսն էլ եղել են перерезаны կոկորդի է ականջի մինչև ականջի. Մութ սառեցված արյունը տվեց կրթություն հատակին մեծ է հունցել. Նա лилась կրծքին նստած տղամարդիկ եւ капала ամբիոնում. Պատերը забрызганы արյունով, ի սկզբանե брызнувшей ՝ քնային զարկերակների.
  
  
  'Իմ սիրելի մայրիկ ,' - Թամարա склонила գլուխը, և նրա փսխել է.
  
  
  Եթե իմ ստամոքսը չի եղել այնքան դատարկ, ինձ էլ стошнило. Այժմ իմ ստամոքսը сжался կոկորդին, բայց ես կարողացա դիմադրել ։ Այն ուսումնասիրել է մնացած սենյակում. Ամեն ինչ перевернуто հետ ոտք գլխին ։ Տուփեր էին ավերված է, ընդգրկում է տեղերից խափանվել է, իսկ ժամանակակից транзисторный трансивер, որ հույս ուներ, հայտնվել է անպետք. Նրա, դիմել Թամարա. Նա բռնկվեց չոր рыданиями. Նրա հարվածել է նրա ձեռքի ափով ըստ այտ, ոչ թե շատ է, բայց զգայուն.
  
  
  — Դադարեցնել, — ասացի ես: "Գնում ենք ավելի... ."
  
  
  — Օ... օ, Աստված իմ. Նրա աչքերը կրկին հստակեցվել է, բայց նա նստած էր ոտքերի, դողում, որպես kitten.
  
  
  "Քո մարդիկ?"
  
  
  — Ե-այո: Միգել եւ... եւ Դիեգո աթոռին. Ինչպես ...?'
  
  
  "Հավանաբար, om հանկարծակիի բերեցին. Om պահել խախտումներ և սպանում է դանակով, որ հնարավորինս քիչ աղմուկ".
  
  
  Նրան ասաց. Իմ ձայնը մռայլ: "Պարզվում է, բժիշկ Мендосы, այնուամենայնիվ, ոչ մայրեր".
  
  
  'Ինչպես?'
  
  
  "Պետք է լինել, որ նա եղել է շատ զբաղված է, հետո, թե ինչպես ես դուրս", — բացատրեցի ես: — Նա զանգում է քեզ վերաբերյալ ինձ. Եւ պահել փողը, որ այդ ժամանակ նա հաղորդել է, որ ձեզ մարդկանց Земблы է Принцапольце.
  
  
  Համար estestvenno! Նա դավաճանել մեզ, այնպես էլ! Նրա դեմքը զայրույթով եւ ատելությամբ. "Մենք պետք է վերադառնալ, եւ հասկանալ նրանց հետ":
  
  
  — Լավ գաղափար է, բայց թողնենք հետագայի համար ։ Մենք պետք է դուրս գանք այստեղից" ։
  
  
  "Հուսով եմ, մարդասպան վերադառնան և մեզ գտնել այստեղ":
  
  
  "Прибереги իր վրեժը լավագույն լուծմանը, Թամարա. Մենք պետք է խեղդել այդ ալիքները, և նրանք ցրված են եւս երեք երկրներին ։ Այստեղ Принцапольце, մենք այլեւս ոչինչ չենք կարող անել:
  
  
  — Այո, Այո, ինքս եմ հասկանում ։ Նա նայեց ինձ բացակայող հայացքով: — Ներիր , Նիկ. Նրան փորձել է համոզել ձեզ, որ թակարդ է, քաշեք ձեր շուրջը բոլոր, որ դուք գիտեի.
  
  
  "Մի անհանգստացեք դրա մասին: Դուք երբեք չի խաբել է ինձ իր խաղով. Ձեր կոմանդոսը ջոկատ գնաց, իսկ ձեր ընկերները մահացել են: Պարզվում է, հիմա մեզ համար, իրոք, պետք է միասին աշխատել, բայց այդ ժամանակ մենք պետք է վստահել միմյանց ընկերոջը. Դու ուզում ես դրանից?'
  
  
  Նա кивнула. "Հիմա մնացել են միայն մենք" ։
  
  
  'Ձայնը tack.' Նրան վերադարձրել էյ Մակարով. Ինձ հետաքրքրում է, որ Հոուք կասեի աշխատանքի մասին ռուսական գործակալ. Ես ոչ մի հատուկ ընտրություն, բայց դա կարող է ավելորդ խնդիրներ: Ստիպված է եղել որքան հնարավոր է շուտ կապնվել շտաբի կողմից AH եւ բացատրել ։ Բայց ամենակարեւորը նախ. Ես գնացի մի փոքր սենյակում, որտեղ лежало երկու դիակ, և հարցրեց, "Կա՞, արդյոք, շվեդների, որը զբաղվում է ինձ?"
  
  
  'Nick
  
  
  Նրա դանդաղ շրջվեց, արտոնությունն ուժերի հետ. Թամարա махнула ինձ վրա մեծ ավտոմատ ատրճանակ, կարծես չգիտեր, թե ինչ պետք է անել. Նա կրկին кивнула եւ сунула ատրճանակ ՝ bbc russian "Շագանակագույն ճամպրուկ: Այն պատկանում է Мигелю, եւ նա գրեթե նույն աճի, ինչպես դու ։ Նա այդպիսին էր, ես նկատի ունեմ.
  
  
  "Մեծ աղջիկ", — քմծիծաղ տվեց ես, գցում էյ խանութ, որը նկարչություն, ըստ пистолету, նախքան փոխանցել բարեւ ձեզ. Նա փորձություն է անցել. Նա покраснела մինչև պարանոցի, սակայն ոչինչ չի ասել.
  
  
  Միգել ցածր է ինձ աճով եւ thicker. Այնուամենայնիվ, այն գտել է ինչ-որ рубашками, հաստ բրդյա սվիտեր, ջինս-ի камвольной բուրդ և մի քանի հաստ գուլպաներ, որոնք նստած էին լավ. Նրան դնում է, պետք է լավ պաշտպանված ցուրտ է, ձյան ու սառույցի. Լավագույն անակնկալ է դարձել զույգ կաշվե կոշիկը, որոնք բավականին մեծ է, այնպես որ տխրեցնում է, չնայած ավելորդ գուլպաներ.
  
  
  — Դուք դեռ ինչ-որ բան ներկ, բացի այդ сукин զամբյուղից?
  
  
  Նրան հարցրի այդ մասին Тамару, քանի դեռ հագուստով է. — Ոչ, — հետեւել է обескураживающий ռևմատիզմի. "Դա միակ բանն է, որ ունենք ։
  
  
  — Քվեարկության խնդիրները, — прорычал ես: "Ես հույս ունեի, որ մենք կարող ենք զանգահարել օգնության համար. Պարեկային նավակ ինձ սպասում է ծովը.
  
  
  — Իսկ մեզ մոտ կա համաշխարհային գները շարունակում. Ինչ-որ բան շուրջը, այստեղ չկան ռադիո.
  
  
  'Նրա վախենում եմ, չկա: Հակառակ դեպքում այն կարող է օգտագործել ego. Նրանք քչերն են, որ այստեղ մենք ունենք բոլոր կասկածելի, ինչպես և դոկտոր Мендоса. Ես չեմ կարծում, որ ինչ-որ բան ավելի լավ է, քան քվարցային հաղորդիչ. Մենք պետք է գողանալ նավակ է նավահանգիստ. Հուսանք, որ մենք կառավարել այդ ինչպես փոթորիկ занесет մեզ.
  
  
  — Մենք կարող ենք նստել ինքնաթիռ, — անփույթ ասաց նա:
  
  
  Նրա հագավ կոշիկները, եւ затопал շուրջ սենյակում. "Ինքնաթիռը? Թե ինչ ինքնաթիռ է?
  
  
  "Сессна 150, որտեղ նրա ժամանել ըստ Մեխիկոյում Դիեգո. Պարուհի ժամանել է траулером. Նա подбросила խանութ օդ, կրկին բռնել է ego եւ озорно ծիծաղեց. "Իհարկե, եթե չի վստահել կանանց օդաչուներին..."
  
  
  — Դու միանում ego այստեղ, այնպես չէ ՞ ։ Եթե դուք վերցնել ego օդ է այս փոթորիկը, տիկին, նրան երբեք չեմ քննադատել կանայք ղեկին.
  
  
  Նա ծիծաղեց խորը гортанным ձայնի; շռայլ, իր լուսավոր ժպիտով, տղամարդու եւ կնոջ միջեւ, այլ ոչ թե գործակալների միջեւ. Նա կրկին դարձել է լուրջ. "Ինքնաթիռը դահլիճում կոշտ հատվածում լողափ դեպի հյուսիս գտնվող գյուղում. Նրա ամուր կապում էր ego դեպքում, եթե մենք ստանում ենք Земблы ժամանակին եւ եղանակը կփոխվի ։ Ուստի մենք բերել ու ջերմ բաներ. Նրան-ուրախ եմ, որ մենք ընդունել ենք այդ предосторожность. Բայց երբ Այսօր....
  
  
  Հե ՜ յ, պետք չէր սպանել արտահայտություն. Այն հեշտությամբ կարող է պատկերացնել, թե ինչպես է փչվող քամու ալիքներ обрушиваются մի փոքրիկ ինքնաթիռ, կոտրում chassis եւ сдавливают ego, կարծես դա խավաքարտ. Մենք անհապաղ լքել են տունը: Նա միայն հասցրել է բռնել полушубок Միգել դուրս մանգաղ է հետեւի օր. Թամարա կին լայն հոգով եւ արագ ամենին привыкала. Նա կարող է ստիպել իրեն է նայում, երկու մեռած անկիրք. Ավելին, նա այդ մասին չի ասում էր. Նրանք մեռած են, և ավելի լավ էր om մոռանալ ։ Ինչ-որ բան պետք է արվեր, որ կարող է մեզ բանի չեն կարող բերել, եւ նույնիսկ հանգեցնել իր դաժան մահվան: Ավելի ուշ, երբ ամեն ինչ վերջացած է, նա կարող է տխրել ih. Ես եկել այն միտքը, որ " երբ գործը հասնի կռվի, բայց նա դեռ եղել է իմ թշնամին. Նրան ցանկացել է նրան սպանել ։
  
  
  Փողոց Ноэво էր դատարկ է, ինչպես երբեք ։ Բարի քաղաքացիները Принцапольцы ցնցված սառցե փոթորիկ, որի ընթացքում նրանք ոչինչ չեն հասկանում. Մենք պահվել մոտ сточной ջրանցքում մի կողմում փողոցում. Թամարա ավտոմատ придвинулась ինձ, ասես փնտրում պաշտպանության եւ հարմարավետության.
  
  
  "Բնակարանում եղել է eda . Քեզ ինչ-որ բան էր պետք.'
  
  
  — Տարօրինակ է, — ասացի ես: "Ես այնտեղ հանկարծ կորել է ախորժակը".
  
  
  "Կարող է լինել, օդանավում կա ինչ-որ բան դեռ".
  
  
  Մենք դադարեցրել է Կալլե Մոնտենեգրոյի, ետ քաղաքային հրապարակում mimmo տան դոկտոր Мендосы. Ոչինչ չի երեւում. Ոչինչ սխալ է, բայց նստած տարօրինակ լռություն. Սա վախեցած ինձ. Նրա ուշադիր прислушивался. Ու կրկին իմ բազմամյա փորձը սրեց instincts, подсказавшие ինձ, որ ինչ-որ բան այն չէ ։ Նրան հեշտ է опускал ոտքերը, բոլորովին զգույշ. Թամարա լուռ քայլում է կողքիս.
  
  
  Մենք անցել ենք mimmo տան Мендосы, երբ նա խոսեց. — Դիեգո լավ տղա էր, — մտախոհ ասաց նա: — Միգել իսկապես եղել է եղբոր դոկտոր, եթե ձեզ դա կմխիթարի.
  
  
  Մենք մոտեցել ենք կոպտորեն сколоченной տրոլեյբուս համար էշերի, որը զբաղվում է նստած дышлах անկեղծ առաջ конюшней. նրան, նայեց ախոռները. Հիմա մի օր էլ բաց են եղել ։ Բոլորովին մութ.
  
  
  Գրեթե զայրացած նրա, շշնջացել է. "Մենք թակարդում". Նախքան Թամարա հասցրել է արձագանքել, շուրջ խավարը ախոռները կրակել հազար հրացան. Իրականում delle om եղել է ընդամենը մոտ տասը: բայց դա չափազանց շատ է, երբ խոսքը գնում է ձեզ համար. Նրան, զգում է, թե ինչպես կավե աղավնի, որի կրակում են բոլոր կողմերից.
  
  
  Նրան, բղավել է, եւ հրում Тамару արմունկով. Նրա կրակել է ռևմատիզմի շուրջ հին ատրճանակ Мендосы. Շատ արագ. Նրան կասկածում է, որ ինչ-որ բան է հայտնվել: Մեզ կրակել են կրկին կարմիր ֆլեշ շուրջ ախոռները. Նրան կրկին կրակել. Mimmo մեզ пронеслось ավելի կապարի. Մենք մոտեցել են телеге, եւ շտապել է այս կասկածելի պատնեշ.
  
  
  'Նիկ.' Թամարա վերցրել է իմ ձեռքը. "Նրանք շրջապատել են մեզ"
  
  
  — Իմաստ չկա խուճապի չմատնվել, — շշնջաց նրան ռևմատիզմի. Այն, թեքում այնպես низменному, ինչպես նա կարող է, որ նայում է տրոլեյբուս. — Տասը մեկ է, դա նրանք նույն սրիկաները, որոնք սպանել են կդիմավորեն ձեր ժողովրդին. Նրանք չեն պատրաստվում վերցնել գերիների. Մեզ պետք է պայքարել.
  
  
  Համազարկային համար համազարկ բախվել է հին փայտե գնդակը телеги. Փամփուշտները разбивали հաստ տախտակներ և рикошетили ևս արտասովոր ձյուն: Պարզվում է, նրանք շատ զինամթերք: Մեզ ավելի շատ է, քան եղել է մեր револьверах. Ինձ պետք էր ցույց Թամարա մեր անախորժություն. Նա կրակել է միայն հազվադեպ, միայն այն դեպքում, երբ կարող էր նպատակ է flash կրակի. Մեկ sl կրակոց է հայտնվել: Հանկարծ ճիչ ու лязг ընկնող ատրճանակ. Սևամորթ տղամարդը գյուղացու հագուստով դուրս է եկել, пританцовывая, ինչպես անում pirouette, сцепив ձեռքերը окровавленном դեմքը. Թամարա չի ծախսել, դա եւս մեկ կրակոցի. Տղամարդը բղավել է ։ Այնուհետեւ մեկ ego ընկերների ախոռները գնդակահարել է նրան: Նա ընկել է գլխին ձյուն:
  
  
  — Մեզ մոտ գրեթե սպառվել էին զինամթերք է, — выдохнула Թամարա.
  
  
  Գործիքները расстрельной թիմերը շարունակում էին կրակել ։ Անեծք! Եթե միայն մի ճանապարհ է պայթեցնել դե, եւ ամեն ինչ! Սա ինձ գաղափարը: "Արագ, — հրամայեց ես, — որոշել ես գալու այս փայտե քորոց, շուրջ հանգույց եւ հեռացնել անիվ!" Ետնամաս ատրճանակից Мендосы քաղել իր առանցքի շուրջ ինքնաշեն սեպ. Մենք միասին открутили փայտե անիվ. Այն ա. պապյան оторвалось. Սայլը ընկել է մի առանցք, իսկ մյուս կողմը բարձրացել. Այնպես որ մենք ավելի լավ ծածկույթների.
  
  
  "Տվեք ինձ մեկ շուրջը քո մանդարին".
  
  
  Թամարա уставилась ինձ. "Մանդարիններ? Ես... ես չեմ հասկանում, թե ինչ նկատի ունեք.
  
  
  Կապար շտապել է մեր շուրջը, կարծես մենք են осином բույն. Ժամանակ բացատրություն չի եղել: "Անեծք!" - կտրուկ ասացի ես: — Նրանք մանդարիններ, որոնք ես կրում, նայում են, իրական, բայց ոչ ավելի վատ քեզ գիտեմ, որ դա քողարկված նռնակներ: Անգլիացիները նաեւ օգտագործել om դեմ պատերազմում Հիտլերին ։ և ինձ թվում է, որ ձեր ծխախոտ իրականում delle տաք դանդաղ գործողության ռումբ. դերձակ побери է Օ՜, մենք էլ գիտենք, որ նման հնարքներ. Այսօր կամ վաղը նրան կարող եմ պատմել ձեզ արհեստական շների ըստ լատեքս, որոնց մենք пускаем խողովակներով, որպեսզի պայթեցնել կողպեքներ. Դե արի նույն!'
  
  
  Այն անցկացվում են շուրջ գրպանները վերարկու եւ ձեռք մեկնեց ինձ շատ լավ քողարկված պայթանյութ:
  
  
  "Ցողուն, դա մեկնարկման", — ասել է նա: "Որքան կարճ դուք ego сломаете, այնքան ավելի արագ կհաջորդի պայթյուն".
  
  
  Այն tucked կեղծ մանդարին փոս համար առանցքի անիվ. "Իսկ հիմա եկեք կվռնդենք այդ առնետների շուրջ բույն!" Նրա откатил անիվը դեպի телеги.
  
  
  "Տվեք ինձ կազմ".
  
  
  "Ինձ մնացել է միայն երեք կրակոց".
  
  
  "Նրանք չեն դիմադրել, թե դա երբ է լինելու", — խոստացել ես: Թամարա սկսել է կրակել. Նրա կանգնել և հրում անիվ. Նա покатилось փողոցի միջով ձյուն, перепрыгнуло միջոցով канавку մյուս կողմում փողոցում եւ, шатаясь, покатилось բաց է մութ ախոռները. Մի պահ воцарилась մեռյալ լռություն. Ինը մնացած դիպուկահարներին, ըստ երեւույթին, недоумевали, թե ինչ է կատարվում. Եթե մեզ հաջողվի, նրանք այժմ կգտնվեն շուրջ անիվ.
  
  
  Ապա նռնակ է պայթել. Ներսից ախոռները կար մի խլացուցիչ որոտ. Դուռ նկարահանվել հետ loops եւ поплыла մայթին. Երկինք задрожало վառ գույներով, որոնց հաջորդել է ослепляющая whiteness. Լեզուներ կրակի բարձրացան շուրջ կոտրված դռնատեղ. Մի քանի վայրկյան անց զույգ վերածվեց բոցավառ դժոխք.
  
  
  Մեկը տրոլեյբուս է, շշնջաց: — Դա ոչ միայն նռնակ. Միաժամանակ, դա եղել է եւ գրգռիչ ռումբ!"
  
  
  Նա փիլիսոփայորեն հերքեց իր ուսերը. "Ամենակարեւորն այն է, որ դու կատարում է իր աշխատանքը, առանց մահամերձ է միայնակ է, ինչպես հերոսը".
  
  
  Մենք միասին վազում է փողոցով միջոցով ավերակներ ախոռները. Մի օր Թամարա չի սայթաքեց замерзшем ձյան. Այն վերականգնվել է եւ покраснела է միջամտության. Բացի այդ, նա չի отставала ինձ. Մենք եկել մինչեւ անկյունում Կալլե Մոնտենեգրոյի եւ հատել է սպիտակ դաշտի տարածք.
  
  
  Հիմա հերթը Թամարա գնալ առաջ. Նա գիտեր, թե որտեղ է "դահլիճում Сессна-150", իսկ այն չկա. Նրան աղոթում, որ մենք ստացել ենք ինքնաթիռի առանց հետագա դժվարություններից:
  
  
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  
  
  Զարմանալի է, բայց հետագայում դժվարություններ չեն եղել: Համենայնդեպս, ոչ նրանց, որ քայլում են երկու ոտքով ։ Եղանակը կարծես դիվանագետները մյունխենում նեղն են գցել նույնիսկ ֆանատիկոսները Земблы տանը ես խնդրել է ապաստան եւ ջերմության.
  
  
  Ձյուն է ավելի ուժեղ. Ուժեղ քամու չի խոցել են մեզ հետ ոտք. Սառցե օդը քամած իմ թեթեւ է եւ ցավ է պատճառում աչքերը. Իմ մատները էին կարծես սառույցի cubes. Նրան էր առանց ձեռնոցներ. Այսօր. вздымалось եւ бурлило: սպիտակ փրփուր սեւ & nb. Փոթորիկ էր արևմուտքից, միջոցով հովիտները ։ Արդյունքում ցածր է ջրափնյա գիծ է հայտնվել ջրի տակ: Ապա ավելի քան ժամյա ծանր անցնելու լողափ Москито-Կոստա հասանք ինքնաթիռի онемевшие ցուրտ.
  
  
  Թամարա пристегнулась ձախ նստատեղի.
  
  
  Միացնել ջեռուցման, — ասացի ես, բախելուց ձեր ատամները. Նա գործարկել շարժիչը, արագ ստուգումներ է անցկացրել եւ ավելացրել է արագությունը ստուգել շարժիչ ։ "Սա առաջին անգամ է, երբ ես ստիպված էի միացնել антиобледенители համար թռիչքից", — ասել է նա: Նա ուշադիր նայում ձնառատ լողափ. 'Սպասեք. Մենք կարող ենք դիմակայել մի քանի հարվածներից քամու.
  
  
  Նա ազատ արձակեց ահաբեկելը, եւ կամաց-կամաց հրել է գազի առաջ. "Сессна" trembled եւ тряслась ճնշման ներքո է քամու, փրփուր, եւ ձյան. Մենք рулили լայն շերտի հրաբխային ապարների և гальки, երբեմն буксуя է льдинках. Գլուխը ինքնաթիռի մի դեպքում չի կարելի ուղղել է քամի. Նա փչում են բոլոր կողմերից. Օլգա надавила գազ մինչև վերջ ։ Մի քանի հարված է, մտածում է իր մասին է, ok! Ես լիցենզիան CLV - Կատեգորիայում Օդային տրանսպորտ. Սա երկարատեւ ինձ, նրանք նույն իրավունքները, ինչ և սովորական առեւտրային լիցենզիա. Միայն պահանջներ են ավելի բարձր: Է օդաչուի պահանջվում են ավելի բարձր թռչող հմտությունները եւ գերազանց ֆիզիկական պատրաստվածությունը. Հիմնականում նա ունի առեւտրային եւ պրոֆեսիոնալ օդաչուներին. Իր լավ տեղյակ է էվոլյուցիայի թռչող սարքերի նրանց կենդանիներ, ինչպես Իկար առաջին անգամ հոգացել է իրեն մեղրամոմ եւ փետուրները. Բայց հիմա, երբ մենք պատրաստվում վիճարկել այդ воющей буре, ունենալով ոչ ավելի, քան լուցկու տուփ թափով թեւերի մոտ 12 մ, այն, մտածել, թե ինչպես մենք կարող ենք թռչել.
  
  
  Մենք порхали ափին, քանի դեռ չենք հասել ունեցել արագությամբ. Համար Cessna 150 դա մոտ 90 կմ / ժ է: Մենք բռնկվել վրա եւ подпрыгнули օդ. Դա եղել է սարսռեցնող սենսացիա. Նրան տեսա, որ Թամարա շատ գոհ է իր նմանում. Закусив ստորին շուրթերի, նա անդրադարձել է հետ румпелем եւ педалями, որպես երգեհոնահար, որն Ելքը "գլադիատոր" ոճով համատեղ ձգտում-вуги. Թամարա փուլ առ փուլ բարձրացվել հարթության բարձրությունը 2000 ոտնաչափ. Այդ բարձրության վրա նա շարունակել է թռչել. Նա հանգիստ потянула գազ, դեռ մարտկոցը չի ցուցադրել է 2300 պտույտ / րոպե:
  
  
  — Դու ի ծնե օդաչուն, — ասել է իր էյ.
  
  
  "Այնտեղ, որտեղից գալիս է, նման եղանակ է յուրաքանչյուր տարվա ընթացքում վեցերորդ ամիս", — պատասխանեց նա: 'Ո ՞ ւր ենք полетим այնտեղ?'
  
  
  — Դու գիտես, որ սա առաջին անգամ է, երբ ունեմ ժամանակ անհանգստանալ? Նրա բացել է պայուսակը և սկսեց արածել անձնագրեր եւ փաստաթղթեր: Մինչդեռ նրա բացատրել էյ, թե ինչպես է իր om ձեռք է բերել և ում են դրանք պատկանում: Սեփականատերը պայուսակներ էր сеньора Ana Мохада այրին, ով ապրում է հյուրանոցում Vacaciones է Пунтаренасе, Կոստա Ռիկա. Ազատ թարգմանությամբ նա жилки է կենսաթոշակի և աշխատել է այնտեղ экономкой. Համենայնդեպս, եթե մենք կարող ենք ստուգել նրա փաստաթղթերը ։ Նրա մտածել, թե որքանով են դրանք իրատեսական, երբ նրա ստուգում հաջորդ մի շարք փաստաթղթեր:
  
  
  Անունը այդ лысой գլխի էր Тоничи Ալեքսանդր. Համարվում էր, որ նա եղել է աշխատանքային է Поленсии, Հոնդուրաս. Մեկ այլ տղամարդ, Ռամոն Батук, ապրում է կղզու Isla-դե Сангре, Պանամա. Նա հայտնի էր որպես վաճառական lace-trimmed. Isla-դե Сангре - "Արյունոտ կղզին" ։ Թամարա вздрогнула, երբ կարդացի էյ ցուցակ. "Ինձ թվում է, դա սխալ տեղ է վաճառողի մետաքսե ժանյակ".
  
  
  "Լավ է, երբ դուք ունեք հարյուրավոր փոքր կղզիներ, ինչպիսիք են Պանամա, դուք երբեմն ստանում է խելագար" անվանումը. Նրա, եւս մեկ անգամ բոլոր ստուգել, ծալովի թղթի ետ է կանչում. Մեզ մնացել է շատ քիչ. "Հոնդուրաս, — որոշեցի ես:
  
  
  Նա наклонила ինքնաթիռը արեւմուտք-հյուսիս-արևմուտքն է: Մենք թռչում է ետ դեպի երկրի խորքը Նիկարագուա. Դեռեւս հարյուր հիսուն կիլոմետր է, եւ մենք պետք է Гондурасом. Տեսանելիությունը եղել է զրոյական. Դուրս էր ամբողջական հորձանուտ, բարդ սպիտակ շիլա. Թամարա զննել է բոլոր սարքեր, մագնիսական կողմնացույց և օգտագործում է իր գործնական ինտուիցիան. Որոշ ժամանակ աշխատանք էր շատ ինտենսիվ. Համեմատաբար հանգիստ ժամանակ Օլգա քննություն շրջվեց, նայեց ինձ.
  
  
  — Поленсия, Հոնդուրաս? Որտեղից այս տղան Ալեքսանդր ?
  
  
  'Ծնունդով այնտեղից. "Այո" ։ Դու գիտես, թե որտեղ է դա?'
  
  
  'Երբեք այդ մասին չի լսել. Միակ տեղը, որը ինձ թվում է ծանոթ, դա Пунтаренас. Պարզվում է, դա խոստումնալից տուրիստական առողջարանային ծոցում Никойя ".
  
  
  "Դա լավ է համադրվում հետ նույն անունով, ինչպես Hotel Vacaciones. Նրանք պետք է լինել մի քիչ ավելի օրիգինալ. Նրանք կարող են սովորել ենք Պանամայի հետ նրա գեղեցիկ անուններով կղզիների".
  
  
  — Մի տոպրակի մեջ քո կողքին ընկած քարտեր, Նիկ. Նայիր, չես կարող եք գտնել քարտեզը Հոնդուրասի. Այն ժամանակ կարող եմ կողմնորոշվել.
  
  
  Նշված իր տեղում դնելու քարտեր. Իրականում delle ամբողջ stacks քարտերի. Ավելի շատ, քան երբեւէ տեսել, մասնավոր ինքնաթիռներով, որոնց հետ ես խաղացել է դիմակայել. WLK's World Aviation Maps - յուրաքանչյուր մասը Կենտրոնական և Հարավային Ամերիկաների, մանրամասն քարտեզներ, արտադրվում է մասնավոր գործակալությունների և լավ ուսումնասիրված Ուղեցույց օդաչու FAA Միացյալ Նահանգների համար:
  
  
  Նրան գտել է մի քարտ, որը ցանկանում էր: — Իսկ ձայնը եւ Поленсия. Դատելով չափերով, մի գյուղ է, բաղկացած շուրջ երկու մարդու եւ հավի. Նա ընկած մայրաքաղաք Тегусигальпой եւ трехтысячником Էլ - Пикачо . Hmm, թե որքան լավ է դու приземляешься է козлиных тропах?
  
  
  — Մենք приземлимся է Тегусигальпе, եթե դուք դեմ չեն. Կարծում եմ, դա միակ օդանավակայանը Հոնդուրասի. Ամեն դեպքում, նա պետք է թափել ընդամենը Поленсии.
  
  
  Տվել էյ կոորդինատները եւ դրեց քարտեզի ետ. Նա ներառել է ռադիո, հուսալով բռնել փարոս. Դինամիկ միայն издавал ինչ-որ ստատիկ pops. Ոչինչ толкового ՝ դա չէր կարելի. Arrow радиокомпаса դանդաղ поворачивалась. Ինձ չի թվացել է հավանական, որ կայանի էին մնացել եթերից ։ Նրանք պարզապես չեն լսվել, եւ պատճառը կարող էր լինել միայն մեկը. Ազդանշանները խանգարել փոփոխություններ եղանակի գնդապետ Земблы. Ոմանք միայն անբարենպաստ պայմանները չեն կարող առաջացնել մերժումը նման մասշտաբի. Մինչ այդ, այն նաեւ հասկացա, որ մենք Принцапольце երբեք չի զանգահարել օգնության ռադիոյով ։ Մենք, իրոք, եղել են բոլորովին միայնակ. Ավելի շատ, քան նա սկզբում վախեցել. Նա ասել է դա Թամարա. նա պատասխանել է մռայլ հայացքով: Ee շուրթերը էին գունատ.
  
  
  — Ճակատագրի հեգնանքը, — ասացի ես, — այն է, որ Зембла հյուրանոց ներկայացնել իրենց պահանջները մինչեւ ամբողջ աշխարհի ռադիո. Գուցե նա ցանկացել է անել ինչ-որ բան դեռ դուրս: այս бардака, բայց ես կասկածում եմ. Ես չեմ կարծում, որ նա լիովին գիտակցում էր, որ ввязывается. Ես կարծում եմ, որ ego մեծ ego մի քիչ затуманило ego հաշվարկները: Այս մասում է պատահում դիկտատորների, страдающими մոլուցքով վեհություն. Ի վերջո, նա էր, այդ խելացի.
  
  
  — Ոչ, նա շատ խելացի է, Նիկ. Թամարա կրկին փակել է բերանը և сосредоточилась է իր գործիքով: Դա տեղի է ունեցել ընդհանուր քիչ թռիչքի. Վերահսկել ձեռքերով, և անհրաժեշտության դեպքում ճիշտ. Այդ ամենը. "Сессна", вздымаясь եւ крутясь, пробивалась միջոցով вихри օդի նմուշառման. Թամարա նման էր հնդկահավ, скачущую է վայրի ձի. Նա շտապել միասին ինքնաթիռի հետ. Ee ձեռքերն ու ոտքերը վստահ ու արագ արձագանքել յուրաքանչյուր շարժումը սարքի. Նա կարող է թռչել լավ է, նույնիսկ անիծել լավ է ։ Միակ թերությունը թռիչքի կույր է այն, որ դուք տեսնում եք, որ լեռը, որը զբաղվում է կարող է вырисовываться առջեւ ձեզ.
  
  
  "Ինչո ՞ Ւ Polencia, Նիկ?" — նա հարցրեց, հետո մի որոշ ժամանակ.
  
  
  "Ինչո ՞ ւ մենք կմեկնենք այնտեղ? Քանի որ այն դեպի հյուսիս Prinzapolca, իսկ երկու այլ դեպի հարավ. Փոթորիկը ուժեղացել է, եւ նա որոշել է, որ մեզ ավելի լավ է սկզբից ձեռնամուխ լինել ամենաերկար հատվածը, ապա ավելի կարճ.
  
  
  'Այն այդպես էլ մտածում էի. Բայց նրա омелой նշանակում, թե ինչպես դուք կարող եք վստահ լինել, որ այնտեղ կան հաղորդիչ. Ալեքսանդր, Батук եւ Сеньора Мохада կարող է գալ որտեղից պատահի եւ որտեղ պատահի: Նրանք կարող են օգտագործել կեղծ փաստաթղթեր.
  
  
  — Դուք պետք է դա իմանալ, — քմծիծաղ տվեց ես, — ջիա Росита-ի Մանագուա.
  
  
  — Չի смейся ընդմիշտ ինձ հետ, Նիկ. Իսկ հիմա լուրջ է!
  
  
  Նրան ասաց. "Կան չորս պատճառները: Նախ, ես պետք է ոչ միայն om անձնագիր, բայց եւ ih ազգային վկայականներ անձերի. Դուք ինձ վատ գիտեք, որ կեղծված անձնագրով կարելի է հեշտ մուտք գործել մեկ այլ երկիր: Բայց փորձեք ապրել իր երկրում կեղծ միայն անձը հաստատող փաստաթղթով: Դա հատկապես դժվար է: Հատկապես Լատինական Ամերիկայում: Ոստիկանությունը սիրում է ստուգել. Երկրորդ, յուրաքանչյուր շուրջ այդ տղաների վերահսկում հաղորդիչ. Հետեւաբար, նրանք պետք է ապրել ոչ հեռու այն շահագործում. Երրորդ, ես չեմ հասկանում, թե ինչու Зембле օգտագործել է կեղծ փաստաթղթեր: Դա առանց ռիսկի. Ոչ, ես կարծում եմ, որ այդ վայրերը համապատասխանում իրականությանը:
  
  
  — Իսկ չորրորդ պատճառը?
  
  
  Այն, shrugged. "Մեզ մոտ չկա ավելի լավ բան".
  
  
  Ինքս եմ հասկանում ։ Այն ժամանակ մենք պարզապես կանենք դա. Նա поджала շուրթերը. Նա նկատել է, որ դա իր սովորություն է, երբ ինչ-որ վերադառնում, խորհրդի նրան. Ապա նրա դեմքը просветлело. Համար աթոռով զամբյուղ, Նիկ. Դիեգո շատ քաղցած է, երբ պատրաստվում է անել travel, և, միգուցե, այն է, որ կա ։
  
  
  Նրան գտել է զամբյուղ, մեկ այս плетеных մեքսիկացի պայուսակներ գնումների համար. Իսկապես, Դիեգո, այնքան էլ շատ չեն մնացել. Շշի մեջ դեռ մնացել է մեկ շիշ էժան կարմիր գինի, եւ մնացել է մի քանի taco, ինչպես նաեւ համոն եւ тостадас - տապաս . Նրանք ցուրտ է, բայց միևնույնն էին համեղ: Тостады դեռ хрустящими եւ наполненными տեսակի вкусностями, այդ թվում կանաչ պղպեղով, որը բավական տաք է, որպեսզի обжечь ձեր ներքին օրգանները.
  
  
  Մեկ շունչ է իր դատարկ մի շիշ, որ հանգցնել կրակը: Է նրան դրել է զամբյուղի ետ ու հանգիստ աթոռին. Ջերմ մեղքի զգացումը, ջեռուցում, ինքնաթիռում եւ լրիվ ստամոքս է կանչել ինձ ալարկոտություն. Նրան փորձել են պահել աչքերը բաց են: Բայց մնաց երկար ժամանակ ։ "Цессна" качалась եւ качалась. Իմ ականջին հնչում է շարժիչի էր пульсирующим, մտքեր երազ դղրդյուն ։
  
  
  Նրա դանդաղ արթուն. Մռայլություն առանց երազների, որը նրա plunged մեջ, աստիճանաբար վերածվեց մռայլ ու գորշ իրականությունը. Նրա զգացի пульсирующую ցավը раненом ուսին. Իմ մկանները քշում, քանի որ ես շատ երկար ժամանակ նստած էր նույն դրության մեջ ։ Դեռ այնքան էլ արթնացավ, բացեց իր աչքերը: Սկզբում, մտածեցի, որ ամեն ինչ դեռ գտնվում եմ նավով, եւ уплываю տաճար. Նրան էր նայում հսկայական գորշ infinity. Այն տեւել է ինձ մի քանի վայրկյան է գիտակցել, որ ինձ мотает դեսուդեն ինքնաթիռով. Նրա պառկած, բռնվելով դեմ գլխով օր, և նայում է պատուհանից վրա Հոնդուրաս. Ամեն ինչ засыпано ձյան. Դրա դիմել գլուխը Թամարա և зевнул.
  
  
  'Քնած լավ է?'
  
  
  — Տրամաբանական է, եթե հաշվի առնենք հանգամանքները: Որտեղ ենք մենք?'
  
  
  "Գրեթե Тегусигальпе. Приземляемся տասնհինգ րոպե: Ձեզ ոչ ոք երբեք չի ասել, որ դուք храпите?
  
  
  "Միայն եթե այն կարող է պատասխանել "հաճոյախոսության", — քմծիծաղ տվեց ես եմ: — Կա մի բան եւս ռադիո.
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. — Ինձ մոտ այնպիսի տպավորություն է, որ բոլոր ալիքները այստեղ պարզապես անջատված են: Ինձ թվում է, որ Зембла ամբողջական պատասխանատվություն է կրում այս լռությունը.
  
  
  — Այդ դեպքում, — ասացի ես, արդեն посмеиваясь, — նրանք, ամենայն հավանականությամբ, տարհանում են քաղաքը. Կառավարությունը կախված է կապի միջոցների, հատկապես ծանր ժամանակներում, քանի դեռ չի գա իսկական հոսքը" ։
  
  
  "Այդ խեղճ մարդիկ, — շշնջաց նա, — այս խեղճ, դժբախտ մարդ է, եւ..."
  
  
  Տասը րոպե անց, մենք տեսանք մութ զանգվածը, շարժվող տակ մեզ. Մենք անցան մայրաքաղաք Հոնդուրասի. Նրա զգացել հանկարծակի վախը. Տեգուսիգալպա պետք է վառ բիծ այս գորշ каше. Մենք պետք է տեսնել առկայծում լույսերը կամ գոնե om արտացոլում է ձյան. Тегусигальпе գրեթե չորս դար. Դա մի քաղաք է, որը հպարտանում է իր համալսարանի և տաճարի տասնութերորդ դարում, որը հայտնի է հեռվից հետ ego գմբեթը եւ երկու աշտարակների.
  
  
  Տեգուսիգալպա իր двумястами հազարավոր բնակիչների, թվում էր, այլեւս գոյություն.
  
  
  Թամարա իրավունք " ինքնաթիռը միջով бушующую փոթորիկ. "Օդանավակայանը դահլիճում դեպի հարավ քաղաքի, բավական բարձր է, մոտ 3000 մետր. Ձգել գոտին. Դա կլինի կոշտ վայրէջքը, եթե նրան կկորցնեմ տեսանելիությունը".
  
  
  "Ֆուտբոլիստը տոնել է գոլը է, որ դուք կարող եք կրկին թռչել մոտ ժամանակներս", — զգուշացրել է նրան, եւ ավելին. "Հնարավոր է, մեզ սպասում են ողջույնի կոմիտե".
  
  
  — Ի ՞ նչ նկատի ունեք, Նիկ?
  
  
  "Մենք չգիտենք, թե ինչ է պատահել նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես մենք լքել Принцапольцу. Տեգուսիգալպա կարող է լինել գրեթե безлюдной. Բայց նրանք կարող են նաեւ գտնվում է ռազմական դրության մեջ ։ Իսկ եթե դա այդպես է, ապա զինվորները женойпросто կարող են գնդակոծել օտար ։ Կա եւս մեկ հնարավորություն. Եթե Зембла լավ հոգացել է իր կապերի հասարակայնության հետ կապի եւ տրանսպորտի, միանգամայն կարող է հայտնվել ձեռքում ego հանցակիցներին. Փոթորիկը կարող է ազդանշան վարչակարգին հարվածների հիմա, երբ կողմը կաթվածահար է եղել. Կասկածում եմ, բայց մենք մեզ, որ կարող ենք վստահ լինել. Թամարա մտահոգում նայեց ինձ. Այն տարածվել է окраину քաղաքի. Քանի դեռ քնած է եղել, նա սկսել է թռչել ценымногие բարձր է սկզբնական բարձրությունը 2000 ոտնաչափ. Այն նվազել է մի քանի հարյուր ոտնաչափ և повернула ինքնաթիռը լայն դուրս սկանդալիստ. Տեգուսիգալպա դարձել հստակ նկատելի է ու վերացել է ձախ, երբ մենք թռչում է գյուղական վայրերի.
  
  
  Հոնդուրաս շատ նման է Նիկարագուա. Բացառությամբ նեղ ափամերձ շերտերով, այն լեռնային երկիր է ։ Գյուղատնտեսությունը հանդիսանում է հիմնական աղբյուրը ապրուստ, բայց մեծ մասը հողի դեռ մշակված. Ինչպես Նիկարագուա, այժմ նա նայեց, թե ինչպես է անպտուղ արկտիկայի բնապատկերով. Մութ ամպեր, հղի է ձյան մեջ, կախել շուրջ երեւակայական լեռնային գագաթները բարձրության վրա: չորս-հինգ հազար մետր է ։
  
  
  Իմ օդաչու, թվում էր, գիտեր թռիչքի հետագիծ. Շատ հավանական է, որ նա приземлялась այստեղ նախկինում: Նա կրկին հարցազրույց է տվել մեքենա միացնել, համամարդկային արագությունը մոտավորապես մինչև հազար rpm և ներառել է տնկում լույսերը. Կամաց-կամաց նա իջեցրել է ինքնաթիռը: Մեկ վտանգավոր պահ նրա մտածեցի, որ նա ուզում է, որ մենք վայրէջք մեջտեղում рощицы. Հետո մենք ավարտել է ծագում. Է լույսով մեր նստատեղ լույսերը маячила բետոնե օդանավակայանի վազքուղին Тегусигальпы. Քամի ու ձյուն хлестали jets. Տեսանելիությունը չի տարածվում ценымногие հետագա պտուտակով. Աղոտ այն կարող է տեսնել անկեղծ առջեւ զանգվածային ձեւերը դիսպետչերական աշտարակի եւ hangars. Ինձ հետաքրքրում է, թե ով սպասում է մեզ այդ շենքերում. Եթե ինչ-որ բան էր այնտեղ.
  
  
  Մենք ударились գետնին, подпрыгнули, կրկին ударились գետնին, ու մեզ դուրս. Թամարա վերականգնել է վերահսկողությունը ինքնաթիռով, եւ մենք покатились է աշտարակի. Մենք քշում mimmo զույգ հին "Мустангов" P-51, մասունքները պատերազմի, DC-4 եւ խմբից դուրս գրված F-5. Կոմերցիոն օդանավերի չի երեւում. Է ангарах, դիսպետչերական խորամանկություն եւ ժամանման մութ էր; ոչ կյանքի նշաններ. Իմ կասկածը, որ քաղաքը տարհանվել է, դարձել է ավելի ուժեղ է, քան երբեւէ. Իհարկե, հնարավոր է նաեւ, որ տարհանվել են միայն արվարձաններում. Բնակչություն կարող էր հավաքել ճամբար քաղաքի կենտրոնում, որպեսզի սպասել ավարտից այդ անհասկանալի աղետի. Մյուս կողմից, դա կարող է լինել մի մեծ որոգայթ. Թամարա սուր ինքը գիտակցի պոտենցիալ վտանգ են. Երբ մենք մոտեցանք դահլիճ ժամանման, նա выключила տնկում լույսերը, կտրուկ затормозила եւ ծավալել "Сессну" 180 աստիճանով: Արտակարգ իրավիճակում մեզ մոտ հիմա էր բավարար, որպեսզի կրկին արագ թռչել. Ոչ ոք դուրս չի եկել ողջունել մեզ. Ստվերում շենքի, պարզվում է, նույնպես ոչ ոք չի թաքնվում էր. Թամարա հանի շարժիչը և ուշադիր выглянула դուրս.
  
  
  Նրա հարցրեց ընկ. — Դուք ինչ-որ բան տեսնում:
  
  
  'Ոչ: Սպասենք!'
  
  
  Բացվել է դուռը եւ ներխուժել է տղամարդը ։ Նա шатался, скользил, шатался ու վազում, ինչպես արագ, ինչպես կարող. Նրա չգիտի ego. Ամեն դեպքում, նա զինվոր էր և անզեն է եղել. Նա աղավնի է տատյանա. Մենք լսեցինք թույլ ձայնը ավտոմեքենա, որը մինչեւ վերքը եւ մեկնել է լրիվ արագությամբ. Մենք սպասենք մի քանի րոպե, բայց ոչինչ տեղի չի ունեցել ։
  
  
  "Հավանաբար, մարոդյոր է, — ասացի ես, — այո, եւ пьяница". Դրա դեմ պայքարել է դուռը. Սառը ցուրտ քամի էր սարսափով հետո уютного ջերմության ինքնաթիռի. — Սպասիր, — բղավում է նրան, Թամարա. — Ես տարեկան: Այն, վազեց դեպի այն օրը, որը դուրս է եկել ։ Ատրճանակ Мендосы մեկ գնդակը իմ ձեռքին, պատրաստ է выстрелу. Ներսում եղել է գրեթե շատ մութ է, որ ինչ-որ բան տեսնել ։ Նրա ощупал պատին և գտա խանգարող և ներառել է այն. Նման բան. Նրա փորձեցի մի քանի անգամ: Նրա կտրուկ դադարել է լսել. Քամին выл դուրս. Թուղթ задуло մեծ պատուհաններ.
  
  
  Մյուս կողմում մեծ մարմարե դահլիճում ակնկալիքները կանգնած մի շարք տոմսերի վաճառքի դրամարկղների. Այն, մոտեցել է մոտակա դարակ եւ նետել հարցական հայացք nah. Նրա շրջել է աշխատասենյակ եւ զուգարանը. Օդանավակայանը եղել է դատարկ. Այն, վերադարձավ գրասեղանի եւ փորձեցի հեռախոսով, որը եղել է սեղանի վրա: Ինձ չի զարմացրել է, որ գիծը չի աշխատում. Հետևից սկսվեցին թեթեւ шаркающие shaggy. Դառնալով իր առանցքի շուրջը, իջել է իր հեռախոսը եւ բարձրացրեց ատրճանակը ։
  
  
  Դա եղել է Թամարա. Էյ, ոչ թե պետք էր ասել ինձ, որ նա նյարդայնանում է. Նրա կլոր աչքեր էին չափի блюдца. Նա мертвенно-սպիտակ. "Ես չեմ կարող հանդուրժել դա կա, — ասել է նա:
  
  
  — Այստեղ ценымногие ավելի լավ. Նրա նշել է, որ հեռախոսային հեռախոսի, висевшую կողքին սեղանի շուրջ. "Այստեղ ոչ ոք չկա: Հեռախոս եւ սուրբ էլ շատ չեն աշխատում ։
  
  
  — Եւ այն, ինչ մենք հիմա անում?
  
  
  "Поленсия".
  
  
  Նա նյարդային է վերցրել ինձ թեւ. — Եկեք սկզբում կգնանք Тегусигальпу, Նիկ. Ի վերջո, քաղաքը չի կարող ամբողջությամբ տարհանվել է: Չեն նման կարճ ժամանակահատվածում. Պետք է ինչ-որ մեկը, ով կարող է մեզ օգնել. Ոստիկանությունը կամ բանակը ։
  
  
  — Այն էլ հյուրանոց, girl, բայց չեմ կարող ։ Մենք պետք է նախ գտնել ինչ-որ բան է բացատրել այս штопора. Եւ եթե մենք կգտնենք ինչ-որ մեկը նման բան, ապա штопора միայն այն, վստահել, թե արդյոք նրանք մեզ. Մենք օտարերկրացիները առանց անձնագիր կամ վիզա: Ոչ, նրանք նախընտրում են մտածել, որ մենք դրա պատճառը".
  
  
  — Բայց մենք չենք կարող դադարեցնել Земблу. Միայն մենք երկուսով.
  
  
  Նրա погладил ձեռքը, որը զբաղվում է պահել իմ ձեռքը ։ — Վիճում?..
  
  
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  
  
  Մեկ ժամ հետո մենք մեկնեցինք-ի Тугусигальпы մլ ռազմական "лендровере" - ի թղթակից գյուղ Поленсия.
  
  
  Մեզ բախտ է վիճակվել գտնել ինչ-որ բան, որ ехало ՝ ամայի ։ Աճառյան փողոցում կանգնած էր մի փոքրիկ ոստիկանական ավտոտնակում օդանավակայանի կողքին հին пропеллерными ինքնաթիռներով ։ Մեքենան բարձրացրել է домкрате եւ հանել արդար переднее անիվ. Երբ Հոնդուրասի իշխանությունները որոշել են գործել, ակնհայտ է, առաջացել է զանգվածային խուճապ: Հայաստանը պոտենցիալ պարզապես մնացել ետեւում. Նա ժանգոտ է, треснувшим ветровым ապակի և помятой ճաղերի ռադիատորի. Բայց ավելի կարեւոր է, այն ամբողջությամբ փակ է ։ Այդ բարձրության վրա, ինչպես նաեւ ավելի բարձր լեռներում, ուր մեզ պետք է գնա, կա նման բան, որպես ձմեռ. Իհարկե, ոչինչ համեմատ ներկայիս հանգամանքներով, բայց այն, որ բնակիչները Հոնդուրասի օգտագործել փակ ավտոմեքենաներ, անիմաստ. Նա էր, շնորհակալ եմ, որ.
  
  
  Նրան գտել է հարմար անիվ ավտոտնակում. Մինչդեռ Թամարա рылась է խնդրել канистр բենզալցակայան բենզին դրսից մոտ բենզալցակայան. Նրա վերաբերմունքի անիվը, երբ նա եկավ ինձ ասել է, որ պոմպեր չի աշխատում, չկա կոռուպցիայի մեջ ։ Բարեբախտաբար, մենք գտել ենք մի քանի տակառ բենզինի. Մեզ հաջողվել է մղել ձեռքի պոմպ բավարար է լրացնել վեց канистр եւ բաք вездехода. Ի վերջո, բարձր октановое թիվը, իհարկե, прожгло էլ փոս цилиндрах. Штопора էր միայն այն, թե որքան արագ. Զենքի Ровере չի եղել, ինչը զարմանալի չէ. Մենք գտանք моток պարան և օպտիկա-առաջին օգնություն ցուցաբերելու համար . Մեկնելուց առաջ Թամարա վիրակապ փոխել իմ ուսին. Նա ուրախ էր, որ արյունահոսության կանգ է առել և անցքեր լավ է փակվել. Սակայն ոչ մի դեղերի նվազեցնել грызущую ցավը. Նրան փորձել է մոռանալ ցավը: Իմ ուսումնասիրությունը արեւելյան փիլիսոփայության եւ իմ լայն յոգայի պարապմունքներ պետք է օգնել ինձ այդ հարցում ։ Ոգին հաղթում է հարց - եվ դա աշխատում!
  
  
  Վերջապես, ճանապարհին մենք նկատեցինք, որ վառարան աշխատում, թե վատ, իսկ հաստատելով կոտրվել: Խցիկ լի շարունակական ջախջախիչ ու հոտը գարի. Այն, մտածել է, թե ինչպես է զավեշտալի կլիներ, եթե թունավորում շմոլ գազից ստիպել է մեզ մեռնել, մինչ մենք հնարավորություն մահանում է ավելի նպատակահարմար կերպով: Անձամբ գերադասում սառը ձյուն կամ կարմիր տաք կապարի.
  
  
  Նրա մեկնել: Թամարա գտել ճանապարհ քարտեզի վրա, որը նա է ծավալել իր գրկում. Երթուղին, որով մենք քայլում, բաղկացած է շուրջ շարունակական зигзага է լեռներով, եւ, ի վերջո, վերջնական, ահավոր կտրուկ վերելքի Поленсию. Նվաճելով այդ գագաթները չի կարելի համարել ինչ-որ տպավորիչ. Նրանք հատկապես круты չի հայտնվում են նույն կատեգորիայում, որ Alps կամ ավելի երիտասարդ Ժայռոտ լեռները. Բայց հիմա մենք պետք է վերլուծել snow ծածկված անտառ. Ճտպ սևան-продуваемым քամիների перевалам-ի обледенелым гужевым եւ լեռնային արահետներով էր ավելի վտանգավոր է, քան թվում էր. Մեզ нависли մութ շարունակում. Shreds մոխրագույն մառախուղի եւ ձյան, տեղ-տեղ առկա է перемешанные մի արգելք, хлестали atv բոլոր կողմերից.
  
  
  Ըստ կողմերին նեղ ճանապարհի շարժվում է դեպի փոքր բանակը բնիկները. Փախստականները, լքած են իրենց գյուղերը եւ վիշապաձայն բուքը վսեմ. Նրանք поплелись պաշտպանության տակ Тегусигальпы. Որոշ էին ձիավարություն ձի կամ мулах, այլ եղել են повозки, բայց մեծ մասը գնում է քայլել. Նրանք էին հոսող пончо, ազատ, բամբակե տաբատներ եւ սանդալներ. Վատ հագնված և դժբախտ, նրանք тащились իր սակավ նվազեցնելով փոխարժեքով пожитками մեջքին. Եթե նրանք կողմնակից են եղել Земблы, ապա ցույց էին տալիս այդ.
  
  
  Մի օր նրա դադարել է բաց թողնել սայլ. Թամարա բացել է կողային պատուհանը ։ — Ինչպես հեռու է Поленсии? — հարցրեց նա метиса . Նա помедлил մի պահ, եւ denser закутался է пончо շուրջ իր замерзшего մարմնի. "Հնարավոր է, ժամ: Ճանապարհ վատ. Ետ դարձիր, եթե դուք կարող եք.
  
  
  — Ոչ, մենք պետք է առաջ շարժվել. Շնորհակալություն.'
  
  
  Տղամարդը ձեռքը դրեց պատուհանի. — Դա անօգուտ է, նարեկ. Որոշ շուրջ մեզ Поленсии. Մարդիկ զենքով մեզ վտարել շուրջ մեր տներից".
  
  
  — Զինվորները?
  
  
  'Ոչ: այլ. Ես չգիտեմ, թե ինչու նրանց պետք էր մեր փոքրիկ գյուղը. Երբ դուք բախվում ձեր զենքի, դուք ավելի լավ է տալ հարցեր եւ ենթարկվել".
  
  
  "Մենք պետք է զգույշ լինել. Мучас gracias, senor. Թամարա փակել պատուհանը ։ Նրա դեմքը մի մռայլ է, քանի որ մենք քշում. — Այժմ կասկած չկա, Նիկ. Դու ճիշտ էր. Հաղորդիչ այնտեղ.
  
  
  'Այո ։ Եւ դեռ մի բան. Зембла արդեն այնտեղ էր.
  
  
  Նա նայեց ինձ սուր հայացքով: — Ինչպես կարելի է լինել այդքան վստահ?
  
  
  "Ես վստահ չեմ, բայց դա համապատասխանում է ժամանակացույցի. Ալիքները ոչ թե պետք է շատ մեծ. Նրանք նախապես պատրաստված և տրամադրված ֆիքսված երկարությամբ ալիքներ. Թիմի կատարվել են շուրջ տաճարի մայա. Зембла տեղադրել om գաղտնի, առանց հսկողության. Այսպիսով, մեզ մի պետություն չի դառնա կասկածելի և չի ուղարկի զինվորների համար գործունեության հետաքննության ego. Հիմա, երբ ամեն ինչ սխալ է, այն պետք է ընտրություն. Նա կարող էր ապամոնտաժել իր ալիքները եւ մոռանալ իր ծրագրում, կամ նա կարող է իր ծրագրերն իրականացնել ցանկացած գնով. Ու դեռ չեմ տեսնում, որ այդ մոլեռանդ հանձնվել է ։ Եթե հավատանք кузнецу, դա ինչ-որ բան ինչ նահատակ. Այժմ, երբ Поленсия օկուպացված ego զինված ավազակներ, ակնհայտ է, որ Зебла որոշել է պայքարել մինչև հաղթական երկուսն էլ վերջ: Քանի որ ռադիոկապի չկա, նրան պետք է ասել, որ նա թռչում է դեսուդեն միջեւ իր ծառայություններ է աջակցել իր մարդկանց եւ պատվիրում նրանց".
  
  
  — Դուք նկատի ունեք, որ գնդապետ Зембла այստեղ Поленсии?
  
  
  "Հավանաբար, նա կրկին գնացել է եւ թողել է մի ժամային".
  
  
  — Մենք վստահ ենք, Նիկ.
  
  
  Այն, схватился համար ղեկը Ровера, կարծես վզին Земблы.
  
  
  "Չէ, մենք վստահ չեմ".
  
  
  Մենք iso բոլոր ուժերի փորձել են գտնել ճանապարհը դեպի վերեւ. Երբեմն խմբերի միջեւ ծառերի, որոնց ճյուղերն согнулись տակ անսովոր ձնառատ ծանրաբեռնվածությամբ. Երբեմն окутанным խիտ մշուշ լեռնային хребтам հետ обрывами մի կողմից և գորշ пустотой, մյուս. Ցուրտ է խորացել ։ Սառը քամին է կտրել միջոցով խցիկ, ինչպես թուղթ, ածելի, և մեր ատամները սկսել են աղմուկ հանել, ինչպես կաստանետներ. Վերջապես մենք հասել ենք մի փոքր բարձրացել, լայն վերջո, հովիտներում եռանկյուն ձեւը. Մյուս կողմում հովտում էր գտնվում Поленсия.
  
  
  Մեզ ձգվել հսկայական շողացող պարզ. Սերգեյ ослепляюще անդրադառնա վրա девственном ձյան. Միայն երկինք, թվում էր, искрилось եւ мерцало. Кувыркающиеся զանգվածի ամպերի շողշողուն, ինչպես սնդիկ: Բարձրում պսպղում էր մի հովիտ whiteness եւ աներես գեղեցիկ. Նազելի սառցե գմբեթը ծածկված երբեմնի կանաչ գետնին. Մեջտեղում հովիտներում հոսել է գետը. Այն կարող է տեսնել այն վայրերը, որտեղ նա впадала է ձորը. Холмистые գրպանները տակ, ձյան հաստ շերտի մատնանշում էին շեմերը. Բազմաթիվ սանդղաջրվեժների, այժմ շրջափակված է սառույցով, ցույց էր տալիս ավելի բարձր պաշտոն. Поленсия գտնվում է ստորոտին է մեծ ջրվեժի. Սովորաբար տան գյուղերում գործում էին ըստ бежево-գորշ քարերի և գիպսից, հիմա էլ սա էր քած զառամյալ տների փղոսկրի գույնի շուրջ նույնն է սպիտակ եկեղեցի.
  
  
  Նրան, գիտեր, որ եկեղեցական աշտարակի լինելու է պահակ. Այլ պարեկային ծառայություն կիրականացնեն, իսկ ոմանք էլ նստել լանջերին է շուրջ ձորը. Թիկնապահները, որոնց մենք կարող ենք տեսնել, վեց մարդ, образовывали մուգ բծերը լուսավոր ֆոնի վրա. Երկուսը կանգնած են եղել մոտ импровизированной շրջափակման, կրթություն загородкой շուրջ փայտի տանող ճանապարհին Поленсию. Մնացած տեղերում: օրինակ, полукругом մեր կողքին գյուղերում.
  
  
  Նրանք մեզ դեռ չեն տեսել: Այլ կերպ կլիներ ինչ-որ բան արել, — ասել է Թամարա. "Նրանք, պարզապես, կանգնած այնտեղ... Կամ, գուցե, նրանք գիտեն, որ մենք գնալու ենք, և սպասում են, չի կրակել, մինչեւ մենք подойдем թափել".
  
  
  — Դե ինչ, պետք է ստիպել om ավելի սպասել:
  
  
  — Մենք կարող ենք փորձել ոչնչացնել վերջին ժամյա обходным շարժման. Մենք կարող ենք օգտագործել էգոն ատրճանակ:
  
  
  Նրան անմիջապես պատասխանեց. Այն ուսումնասիրել տեղանքը եւ մտածեցի. Նրան փորձել է մի ծրագիր, որը ունեցել է արժանապատիվ շանսերը. Ինձ դա շատ դուր եկավ.
  
  
  — Ոչ, մենք չգիտենք om կանոնները, — պատասխանեց նրան մի որոշ ժամանակ. — Եւ մենք ժամանակ չունենք կանգնել են այստեղ ու այս ամենի զբաղվել. Բացի այդ, գյուղը ամբողջությամբ բաց է: Գնալ այնտեղ կլինի բավականին դժվար է: Եւ նույնիսկ, եթե դա աշխատելու է, մենք չենք կարող իմանալ om գտնվելու վայրը. Այդ ժամանակ մենք выдадим ։ Չկա, մեր միակ հնարավորությունն է հարված հասցնել նրան, քանի որ նրանք իմանում են, որ մենք այստեղ.
  
  
  — Լավ, պատմիր ինձ, թե ինչպես է!
  
  
  Նրա բոլոր վերանայել. Այնուհետև նրան վերցրել моток պարան հետեւի մեքենաներ. — Տվեք ինձ ձեր հրացան, — ասացի ես:
  
  
  'Ինչո ՞ ւ: Ամն-nen մնացել է ընդամենը երեք փամփուշտ է հայտնաբերվել.
  
  
  'Լավ է: Դա ավելի մեծ է, քան մնացել է ինձ. Oh yeah, եւ եւս մեկ նռնակ, խնդրում ենք.
  
  
  Նա նայեց տխուր, բայց արել է, քանի որ նա խնդրում էր.
  
  
  'Ո ՞ ւր ենք գնալու?' — հարցրեց նա, երբ այն պատրաստվում էր вылезти շուրջ Ровера.
  
  
  — Ոչ թե մենք, իսկ ես. Մնա ՛ այստեղ։'
  
  
  — Մականունը, ոչ.
  
  
  'Այդպես էլ պետք է լինի ։ Մինչդեռ դուք կարող եք պտտել ջիպ եւ լցավորել բաք-ի канистр. Եթե դա ինձ հաջողվի, կարող է պահանջվել արագ նահանջը. Եթե ես չեմ գալու, ապա...
  
  
  'Չեմ ասում, քանի որ.'
  
  
  — Եթե ինձ մոտ ոչինչ չի ստացվի, — կրկնում է այն, ապա դուք ունեք հնարավորություն. Բենզինի ավելի քան բավարար է վերադառնալ Тегусигальпу.
  
  
  — Ես ատում եմ քեզ, — крикнула նա ինձ վերաբերյ. Նրան, նայեց ուսին վրա սլացիկ կազմվածքը, сидящую է "лендровере" . Եթե միայն չի եղել, քանի որ բավականին ցուրտ է, եւ իրավիճակը նման է վտանգավոր եւ անհապաղ! Այն ժամանակ ես կցանկանայի տարեկան, գիտի արդյոք նա էլ, թե ինչ բան է սերը: Իմ gut զգացումը подсказывало ինձ, որ իմ հարմարվող հայերեն գործակալ էր բավականին կրքոտ, որպեսզի մեզ մոռանալ, որ մենք երբեւէ ցուրտ էր.
  
  
  Այն հասել է երկու վերջ բարձրավանդակի և սկսեց բարձրանալ հիլզ տանող ուղղահայաց ժայռի վրա է ներկայացվել. Ես ստիպված էի утрамбовывать ձյուն մեկ ոտքով, քանի դեռ նա չի шталь բավական ամուր պահպանել իմ մշակման. Ապա մյուս ոտքով հաջորդ կտոր, եւ այլն: Դա մահացու հոգնեցուցիչ է: Քայլ առ քայլ նրա բարձրացել է ։ Շուտով նրա դադարել է զգալ ոտքը մկանները, դուրս է притопывания. Շատ ամենաթեժ հատվածներում անհրաժեշտ է ползти գրկում. Նրա դժվարությամբ է բարձրացել ձեռքերի օգնությամբ. Վերջապես հասել է իր վերին վերջ անդունդը: Այժմ իմ ճամփորդությունը դեպի ժայռի բացահայտ ավելի Поленсией սկսվեց.
  
  
  Առաջին մասը եղել է չափազանց դժվար. Նա եղել է հիմնականում միջոցով լաբիրինթոս եւ թուփ և փոքր ծառեր, որոնց շուրջ առավել տարօրինակ վայրերում աճել անկանոն մասնաճյուղեր. Բայց հետո чаща այդ продуваемых քամու հին ծառերի դադարել. Եկել է նրա խիտ անտառ ։ Խոշոր փշատերեվ ծառերը, ախմախ ու կնձնի склонялись ճնշման տակ կլցվի քամու պոռթկումների. Մասնաճյուղ շարժվել արագ. Այն նայեց այնպես, կարծես ձեռքերը качались շուրջ կողմին, որպեսզի ջերմ. Որոշ ծառերը փլվել ձյան ծանրության տակ ու կոտրվել են մի замерзшим բեռնախցիկ. Ինձ անհրաժեշտ է գնալ նրա հետ, կամ նրանց հետ, ավելի ползая, քան գնալով.
  
  
  Չնայած ձյուն, որը բոլոր засыпал եւ համահարթեցման գետնին, նրան տեսավ, որ ծառերը կանգնած է բլրի վրա. Այս բլուրը պառկած գետի հուն, ինչպես դա այն վայրն է, որտեղ գետ հետ որոտ որոտ обрушивалась է ձորը. Այնտեղ էր մեծ խումբ los angeles; մութ, curved ձեւավորում մոտ են միմյանց նկատմամբ. Ես գնացի այնտեղ քողի տակ ծառ ։ Այստեղ քամի էր պակաս ուժեղ է, ինչպես ձյուն ավելի քիչ խիտ. Նրան, դուրս է եկել գետի ափին և ուշադիր огляделся. Քամին հատված. Դա հնարավորություն էր տալիս ավելի լավ վերահսկել ճանապարհը. Ձյուն իմ շուրջը նայեց խաղաղ եւ բարեկամական. Պարան դժվար է դավիլա իմ раненое ուսին. Նրա հաճույքով slung նրա միջոցով այլ լծակներ, բայց ինձ պետք էր պահել աջ ձեռքը ազատ կրակել.
  
  
  Մի քանի անգամ քաշեց փակվել ավտոմատ հրացանը, որպեսզի ազատի ես загустевшего ցրտից յուղեր. Այն, կանգ է առել, թե ինչպես է արմատավորված, եւ шталь սպասել ։ Այն էլ լսում է, թե արդյոք ով է մոտակայքում. Ոչ մի տեղ ոչ մի նշան կյանքի.
  
  
  Գետ, ինչպես ee մեզ անվանում — հոսում տակ սառույցի և ձյան հետ, ինչպես երեւանի կոյուղու խողովակը: Նրան կասկածում է, որ սառեցնում սովորական ձմեռ. Ծառերի եւ թփերի, հանելով դրանք փոթորիկ է արմատի, ամրապնդվել են զարգացնելու ժայռերի կեսին. Ծառերը կազմեցին շուրջ ձյուն կոպիտ պատնեշ, протянувшуюся մեկ ափից մյուսը.
  
  
  Նրա շարժվեցի դեպի աջ միջոցով неглубокую впадину է ժայռի. Շուրջ ջրվեժի, ինչպես դա այն վայրն է, որտեղ գետ впадала հովիտ, повалилась մեծ զուգված. Նա կիսով չափ ափին, կիսով չափ գետը. Ստորին մասնաճյուղեր խորապես ձյան տակ, բայց արմատները դեռ նայում թարմ. Դա նշանակում է, որ ծառը ripped քամին արմատախիլ է արել վերջերս.
  
  
  Այն կանգ է առել այստեղ. Նրա կապել մեկ հոսքը պարան է ծառին. Նրա обвязал այլ ниткой շուրջ իրան. Նրա հատել է замерзшую գետը և շարժվեց դեպի ջրվեժի. Գնալ սառույցի գետերի համար ավելի հեշտ կլիներ, բայց ես չեմ ուզում լինել, հայտնաբերվել. Իմ ծրագիրը պարզ էր. Այն ժամանակ, երբ այն օգտագործվում է ամբողջ երկարությամբ պարան, նրան էր բավական մոտ է ջրվեժի, որ ծավալել է գերազանց քողարկված նռնակ Թամարա եւ ոչնչացնել ծանր dam. Նրա հաշվարկել, որ միայն որ գոյացած սառույցը, չի схватится ամբողջությամբ. Եթե սառույցը պայթեց, այս скопившаяся զանգվածը хлынула կարող է ներքեւ, թե ինչպես է ջուրը շուրջ տանկի. Поленсия էր անկեղծորեն ներքեւի մասում, հովտում. Բնակչություն վերացել է: Քաղաքում մնացել են միայն այն մարդիկ, Земблы և հաղորդիչ:
  
  
  Դա վտանգավոր: Նռան կարող էր պայթել, նախքան ես կհասնեմ մինչեւ անվտանգ ապաստան ծառերի. Պատ ձյան եւ սառույցի է վտանգավոր արագությամբ заскользила էլ եզրին. Արդյունքը եղել է մահացու, թե ինչպես է սողանքը: Եւ ես չեմ պատրաստվում թույլ տալ, որ ինձ захлестнул այս հորձանուտ. Նրան ոչինչ չի իմացել մասին պարամետրերը մեկնարկման ժամկետը. Պարան է եղել իմ միակ հույսը.
  
  
  Մինչեւ պատնեշ մնում էր դեռ տասնհինգ մետր, տասը. Նրա пробирался mimmo ճյուղերի ու քարերի. "Мандариновую ռումբ" է, պահեց մի ձեռքում, ավտոմատ ատրճանակ ՝ մեկ այլ ։ Ինձ թվաց, որ ես լսում եմ ձայներ, բայց ոչինչ չի երեւում. Երկար ժամանակով. Նրա подполз թափել, իմ նպատակն է, և իմ մարմինը, որ, низменному, քանի որ միայն այն կարող է նիհար. Նա գրեթե հասել է սայլակ, երբ նորից լսեցի ձայները. Այս անգամ սխալ չի եղել! Միջոցով еловую պուրակ անցել են ինչ-որ տղամարդիկ ։ Նրանք գնում էին դեպի գետը ։ Om ձայները համահունչ отдавались միջոցով ձյուն: Է իր հստակ լսել, ինչի մասին իրենք խոսել են. "...այստեղ հետքեր, նրան ասում էր, ինձ թվաց, որ ես տեսա ինչ-որ բան տարօրինակ. Այն չի կարող լինել հեռու.
  
  
  Ամն մետրի ինձ iso սառույցի торчал կտոր խճողել. Նրա աղավնի է դա ապաստան են սառույցի եւ հայտնվել է սենյակ միջավայրում шуршащих ճյուղերի. Իմ ձախ, պետք է լսել ինձ: Նրա անցկացնելու իր շունչը, ռուսերեն ատրճանակ պատրաստ էր կրակել իմ ձեռքը. Նրա լսեցի մեկ այլ ձայն, էժանագին իսպաներեն. 'Խաղաղության ։ Քվեարկությունը պարան. Նա անցնում է գետը.
  
  
  Նրան, նայեց միջոցով մեռած մասնաճյուղեր. Այն կարողանում է տարբերակել չորս գործիչներ, останавливающиеся գետի ափին. Է տղամարդկանց եղել бесформенная ձեւը տարբերանշան, որը արդեն տեսել տաճարում: Om բռունցք կրելու ձեռնոցներ цеплялись համար հրացաններ, երբ նրանք ուշադիր նայեց սառույց. Փչում թեթեւ breeze, որից om ձեւով прилипала է телам. "Նույն ցրտաշունչ, ինչպես և քո քույրն է", — ասաց երրորդը, усмехнувшись. 'Բարեւ ձեզ!' — պատասխանեց երկրորդ տղամարդը անպարկեշտ ժեստ. — Վերցրու պարան, Խոսե. Տեսնենք, արդյո ՞ ք լավ եք ռիբակը:
  
  
  Այն, ձգվեց, պարան շուրջ իրան և հրահրել ։ Նրա հյուրանոց երեք անգամ կրակել է չորս տղաների. Նրա նետել պարան եւ նայում է, թե ինչպես է նա извивается սառույցի. Նրա անգիտակցաբար բարձրացրել է ձախ ձեռքը, այն, որ ռումբով Թամարա. Կաթիլներ բանկը հանկարծ հանդես են եկել ինձ մոտ ճակատին. Նրա թերահավատորեն уставился է ձերբակալվել. Նրա պատահաբար կոտրել հեռախոսը վառոցքի երեք քառորդը ճանապարհը մինչեւ. Ենթադրվում է, որ դա տեղի է ունեցել, երբ աղավնի է ապաստարան. Երեք քառորդը ինչի? Արկն էր взведен եւ կարող է պայթել ցանկացած պահի, բայց երբ? Նրա կնոջը ն ընկած ծառի, գուշակել է, չի պայթելու է արդյոք հանկարծ նուռ, բացահայտ ինձ անձամբ. Հանկարծ նա լսեց: "Ойе ընկերներ. Հետքերով омбре. Այնտեղ ինչ-որ մեկը նստում գետի մոտ!
  
  
  Չորս տղամարդիկ գնացին բացահայտ ինձ. Մեկ склонил գլուխը, ուսումնասիրել հետքեր. Բոլոր նրանք պահվում են հրացաններ ձեռքում, ովքեր պատրաստ են կրակել. Նրա զգուշորեն արեց ատրճանակ Թամարա առաջնորդ քառյակի. Նա եղել է ընդամենը քսան ярдах, երբ նա կրակել է մեկ անգամ: Նրան, տեսել է, թե ինչպես է տղամարդը схватился կյանքը եւ ընկել է ծնկի. Թողել է նրան мандариновую ռումբ ընտրության առջեւ մասնաճյուղեր. Odin-ի մնացած երրորդություն սայթաքել, ընկել է плашмя վրա սառույց: Երկու այլ անմիջապես կրակ են բացել: Փամփուշտները հետապնդել piles ձյան և սառցե կտորները, որոնք ցավոտ էր ինձ անձին: Նրան հաղթել մի քանի վայրկյան շնորհակալություն լսել է գործունեության հաշվետվությունը անակնկալ. Այն ժամանակ այդ տղաները պետք է ավելի լավ նպատակին. Եւ նրան գրեթե om прицелах. Նրանք չեն կարող промахнуться.
  
  
  Վայրկյան ամբողջությամբ անցել, երբ նռնակ է պայթել. Պայթյուն հարվածել ինձ հետեւի, թե ինչպես է երկաթե բռունցքը. Նրան, զգաց, թե ինչպես է սառույցը задрожал տակ իմ ոտքերի, երբ պայթյուն է прорвал կոպիտ dam. Այն անցել է երկրի օդային, կրկին վայրէջք է կատարել, եւ заскользил. Ինձ փլուզվել է տեղատարափ շուրջ սառույցի, ձյան եւ փայտ. Նրան լսել է ճիչեր, այլ մարդկանց, երբ որոտ պայթյունի մարել էր... իսկ հետո սառույցը սկսել է ճաք հետ չար դղրդյուն ։ Սառը ջրի տակ սառույցի դեռ չի հասցրել է սառեցնել. Հիմա նա սկսել է արագ հոսում եզրին խառնարան. Սառույց стонал եւ содрогался տակ ծանր ճնշման տակ է; նա սկսել է կոտրել ներքեւ. Դարձան տեսանելի մեծ անցքեր. Սառցե զանգված այլեւս ինքը հազիվ է զսպել իրեն, և միասին մնացորդների անտառի սկսել է սահում, ինչպես զանգվածային սառած палтус միջոցով опушку վերեւում քաղաքում.
  
  
  Նրա փորձեց կանգնել. Սառույց պարել եւ качался վեր ու վար. Նրան կրկին ծնկի ընկավ ։ Այն, որ նույնիսկ չի կարողացել проползти մի քանի մետր մինչեւ ափին. Նրա покосился իր pursuers. Մարդը, նրա գնդակահարել է, անհետացել է: Այն ամենը, ինչ ես տեսել էին ձեռքերը, որոնք հուսահատ хватались որ ասես. Նա ձախողվել է կիրճը սառույցի. Մնացած скользили եւ բղավում. Նրա ոչինչ չեմ կարող անել, բացի կառչել մասնաճյուղեր ծառից. Հայաստանի ազատագրված գետ կատաղի хлынула միջոցով десятифутовую ճեղքվածքը. Երկու ափերը ծածկված էին ուժեղ ընթացքում. Odin շուրջ մարդկանց Земблы փորձել է դուրս գալ դրա շուրջ бурлящего աղբյուրից. Սառույց տրվել. Մեկ ճիչը, եւ մոլեգնում հոսքը կլանել է ego. Երկու մնացած տղամարդկանց выли, թե ինչպես են մարդիկ առ մահ. Ընելիք բան չկար ։ Անշեղորեն մենք скользили է ժայռի. Բլոկների սառույցի եւ մնացորդները ծառերի хлопали մեզ բոլոր կողմերից.
  
  
  Գագաթնակետ ջրվեժի հիշեցնում է մի հսկայական տագնապ. Բոլոր вращалось եւ затягивалось կենտրոն հորձանուտ. Ինձ втянуло այն սարսափելի булькающим ձայնի. Հետո նրա ընկել.
  
  
  Նրան հուսահատ ձգձգվեց ամենին, ինչը կարող է դանդաղեցնել իմ սուզվել. Այն, схватился համար մուտք, կրկին կորցրել է ego, բայց նորից բռնեց. Շատ մասնաճյուղեր են оборваны կամ կոտրված լրջորեն է միջքաղաքային, իսկ բարձրանում. Սակայն ճյուղերի և иголок էր բավարար, որպեսզի մեղմել իմ անկումը. Աղմուկ шталь բարձր. Կարծես ապահովիչ փականների հազարավոր գոլորշու կաթսաների հանկարծ բացվել են, որպեսզի ազատ արձակել ավելորդ զույգերի. Ձյուն ու սառույց, եկան լցվել կենտրոն Поленсии. Ամբողջ քաղաքը ծածկված է սառցե զանգվածով, որը զբաղվում է կտրուկ բարձրացվել է մինչեւ և ընկել է ներքեւ. Նրա կենտրոնում էր այս водоворота, երբ таращить աչքերը մտել ծառի միջքաղաքային անկեղծ իմ ոտքով ։
  
  
  Նրա նայում լայն աչքերով մի խումբ տղամարդկանց. Նրանք արտաքսվել էին շուրջ քաղաքի եւ սփռված են դաշտի մեջ ։ Մինչդեռ ինձ վրա կրակել են ։ Այն ամենը, ինչ ես կարող եմ անել, դա մնում են ու աղոթել. Այն, հույս է հայտնել, որ տեղափոխվել է այնքան արագ, որ նրանք չեն կարող ինձ. Բայց ոչ շատ արագ, քանի որ այդ ժամանակ նրա կոտրել կարող է իր վիզը. Նրա հայտնվել հորձանուտ бурлящей ջրի, քարերի ու ծառերի. Таращить աչքերը схлестнула ճյուղը վճարումների ճիշտ է իմ ականջի. Եւս մեկ таращить աչքերը մետաղական скрежетом срикошетила է валуна, mimmo որի մենք անցել: Դա ինձ напрячься վախից. Ապա գետ հարվածել հատակով հովիտներում ուժով թնդանոթի միջուկ. Ինձ сбило հետ ոտք, և швырнуло ուր որ. Ինձ բախվել անտեսանելի առարկաները. Ինձ կուլ ալիքներ սառը ջուր, մինչեւ այն почернела իմ աչքերում.
  
  
  Ուժեղ ընթացքում, վերադարձրել է ինձ մակերեսի ավելի շուտ, քան նրա հասկացա, թե ինչ է կատարվում. Կես միջոցով сплющенную եւ գրեթե ամբողջությամբ ավերված գյուղը նրան, դուրս է եկել մակերեւույթ. Ինձ գցում ջրով եւ դերձակ գիտի, թե crap. Նրան փորձել է լողալ. Հարված թիկունքից ինձ ընկնում. Ես չեմ հասել ոչ մի առաջընթաց ։ Հետեւաբար, այն շարունակում է տեղում մնալ, պահել գլուխը ջրով ։ Նրան, հույս ուներ, որ այդպիսով նաեւ խթանել իմ արյան շրջանառությունը: Քանի որ, եթե այն եղել է Հյուսիսային Սառուցյալ օվկիանոսում: Ամեն դեպքում, իմ հնարավորությունները գոյատեւման էին փոքր-ինչ ավելի բարձր. Վերաբերյ ինձ խորհուրդ են տվել եւս մեկ կրակոցի. Այնուհետև այն հայտնվել է սահմաններից դուրս գալ մոտ այն, ինչ պետք է եղել եկեղեցու Поленсии.
  
  
  Գետի бешенно катилась. Արյունը застыла իմ երակներում. Իմ նյարդերը փայտացած. Նրան այլեւս ոչինչ չի զգում. Կապար dumbbells, թվում էր, պետք է glued է իմ ձեռքերին ու ոտքերին: Նրա սուզվել է ջրի տակ, ճանապարհը մակերեսի եւ կրկին սկսել է խորտակվել:
  
  
  'Նիկ! Նիկ, սպասիր...
  
  
  Ձայնը արտադրվում է շուրջ մառախուղ, որտեղից պետք է հեռվից. Նրա судорожно քաշում խրոցը ձեռքով ։ Ուժեղ ձեռք քամած իմ դաստակ. Նրա փախած եւ փորձել են օգնել. Դրա դեմ պայքարել է մահվան. Նրա պայքարել ցանկությամբ հանձնվել: Դրա դեմ պայքարել է գրեթե անհաղթահարելի ցանկությամբ քնել և սուզվել մեծ водяную մահճակալ աշխարհում: Բայց ձեռքը չի сдавалась է եւ շարունակում է ձգել է ինձ. Վերջապես զգացի նրա ամուր հող. Ինձ դեռ ընդգրկվել. Գետի закружилась շուրջ իմ ազդրերի, ծնկների, ankles... և այստեղ նրան մեկնել! Նրա, մի քանի անվստահ քայլերից է և ընկել.
  
  
  'Նիկ. փառք Աստծուն.' - Ես լսեցի սարսուռ է նրա ձայնը. Մեծ արցունքները welled մինչեւ աչքերը Թամարա. — Փառք աստծո, դու подплыл բավական մոտ ափին, որ կարող է քեզ բռնել. Քեզ հետ ամեն ինչ կարգին է?
  
  
  'Նման բան.' - Իմ ձայնը надломился. Նրա հոգնել գլուխը շարժեց և уставился է нах. "Հաճելի է, երբ կինը հոգ է տանում քո մասին", — մտածեցի ես:
  
  
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  
  
  Արդեն երեկո էր, երբ մենք վերադարձանք "Цессну" Թամարա. Երկնքում չի եղել մեզ աստղերը. Հանկարծ ձյան ցնցուղ засыпал ծառերը եւ засыпал հողը, արդեն покрытую սպիտակ շորի նեղ կտորով. Ցուրտ էր. Յուրաքանչյուր շունչ причиняло ցավը. Իմ ակամա լող покрыло իմ հանեք եւ մորուք շերտով frost.
  
  
  Մենք հաճելիորեն զարմացած է туманную գոտի matte-դեղին լույսի նկատմամբ կենտրոնի Тегусигальпы, մայրաքաղաքի Հոնդուրասի. Նշանակում է, որ մեր ենթադրությունը ճիշտ է Քաղաքը տվել է ջերմություն ու տանիք бездомному եւ застрявшему այնտեղ վարչության հանգեցնում է կորստի. Օդանավակայանը և ճանապարհներ տանող նրան, շարունակում էին безлюдны. Մենք միայն համառոտ դիտարկել հնարավորություն ելքի քաղաք ։ Բայց հին փաստարկներն կրկին հայտնվել է որոշիչ. Մենք ծախսել շատ ժամանակ որոնման ճիշտ հեղինակությունների: Այն անհավանական իրադարձությունը, եթե նրանք վստահել մեզ, om օգնություն կլինի կասկածելի է, իսկ եթե նրանք մեզ վստահել, մենք տանուլ տալու. Այս добавлялась վտանգը, որ ոմանք կարող են համագործակցել Земблой եւ գաղտնի աշխատել ընդդեմ կառավարության. Առանց հստակ տվյալներ մենք երբեք իմացել է, hema գործ ունենք ։
  
  
  — Իսկ ի ՞ նչ բացատրություն պետք է տալ նրան, որ տեղի է ունեցել Поленсии? Թամարա բայց թափահարեց գլխով. "Նիկ, դա եղել է վայրի հնարք, որը նրան երբեւէ տեսել. Եթե ես չեմ գիտեր, ավելի լավ է, այն կարող է երդվել, որ քեզ մոտ էր մի շիշ օղի ։
  
  
  "Նրա հյուրանոց մեկ անկեղծ, հիմա", - պատասխանեցի ես, фыркая. "Ի դեպ, դուք ունեք մի գաղափար է, ավելի լավ է ոչնչացնել այդ տեղադրումը մեր սահմանափակ ռեսուրսների?"
  
  
  "Դե... ոչ, ոչ միանգամից, բայց ես, այնուամենայնիվ, կարծում եմ..."
  
  
  "Սրտխառնոց երկուշաբթի առավոտյան տնօրենի!"
  
  
  'Ինչ եք ուզում դրանով ասել, Նիկ?
  
  
  'Մոռացեք դա: Պարզապես հիշեք, որ ոչնչացվել է միայն մեկ հաղորդիչ. Դեռ երկու առջևում է ։ Եւ մենք պետք է "դա անել, ընդհանուր առմամբ, երեք փամփուշտներով եւ, իհարկե, ձեր ծխախոտ".
  
  
  — Նիկ, դա անարդար է! — ասել է նա, надувшись. "Իմ ծխախոտ ամեն ինչ կարգին է":
  
  
  "Ոչինչ Smokey չի կարողանա բուժել արջին", — պատասխանեցի ես: — Ուզում ես, նրա зажгу սիգարետ?
  
  
  — Այնքան էլ այդպես չէ, — засмеялась է նա: "Ո ՞ վ է կրել Smokey?"
  
  
  "Դա կարող է տեւել շատ երկար բացատրել այն. Ի դեպ, այն էլ հյուրանոց սիգարետ բացահայտ հիմա շունչ ձեր օղու. Բայց միայն իմ սեփական ապրանքանիշի ոսկե мундштуком.
  
  
  "Ոսկե мундштук! Առաջ, եկեք. Ինչի ՞ համար է դա պետք?
  
  
  "Սա իմ T-գոտու ".
  
  
  "T-գոտի ?"
  
  
  'Ամենակարող Աստված! Թամարա, ձեզ, որ այս ակադեմիայի Ульяновском պողոտայում ընդհանրապես ոչինչ չեն սովորեցնում? Մանհեթենում դու протянешь և տասնհինգ րոպե:
  
  
  "Համենայնդեպս, մեզ չի սովորեցնում են T-գոտիներում ։ Բացի այդ, դա անպարկեշտ է հնչում.
  
  
  Ես շուրթերին էր ասել, որ դա այդպես չէ ։ Բայց հետո հիշեցի նրա распроданный ֆիլմ, որը նրան տեսել մի քանի շաբաթ առաջ ։ Նա կարող է լինել իրավունքները: Նրա прочистил կոկորդը և прорычал: "Տվեք ինձ տորթ".
  
  
  Նա տվեց ինձ բլիթներ. Դա մի բան է շուրջ նրանց печеньев պանրով և арахисом, որոնք կարելի է գտնել առևտրային մեքենաներ. Դա եղել է վեբ դիտել edible բան է, որը մենք կարողացանք գտնել ամայի օդանավակայանում, սահմանագծին մեր հնարավորությունների սահմաններում մենք կոտրել ավտոմատիկա ու հետները մի քանի տասնյակ տուփ. Փոքր շոկոլադ առեւտրի ինքնաձիգի հարեւանությամբ եղել են բոլորովին несъедобными, նույնիսկ հետո, թե ինչպես ենք մենք om разморозили. Հետո մեր ստուգայցի նրա заправил տանկ "Цессны". Թամարա зарулила ինքնաթիռ, դատարկ տատյանա, հեռու է քամու.
  
  
  Մենք դեռ այնտեղ. Մենք Цессне. Շարժիչը աշխատում է պարապ, ինչպես ջեռուցում ընդգրկված էր ամբողջ հզորությամբ, որպեսզի ապասառեցնել մեզ. Մենք жевали այդ թխվածքաբլիթներ. Շատ վերարկու Թամարա, քանի դեռ իմ сушилось. Շալվարը եւ գուլպաներ прилипли ինձ, ինչպես մի կտոր սառույցի. Մենք խուզարկել են շենքի խնդրել է վերմակներով կամ չոր հագուստ. Առանց արդյունքի ։ Երբ տարհանման օդանավակայանի բոլոր օգտակար, ըստ երեւույթին, եղել է հմկ-ի հետ: Նրան, նայեց Тамару փափուկ կանաչ լույսի էջը. Եւ ավելին թույն, համառություն և քաջություն կանչել հիացմունքն. Նա կռվել է, ругалась եւ օգնել է ինձ, քաջալերել է ինձ "лендровере" . Նա մոտ էր изнеможению հետո, թե ինչպես ենք մենք խուսափել են մի քանի մնացած տղաների, որոնց Зембла տեղադրել է այժմ ավերված, Поленсии. Նա հաջողեց. Ամբողջ ճանապարհը նա եղել է ղեկին: Մենք վիճում էին այն մասին, պետք է նրան հանել промокшую հագուստ և սառեցնել վրա մերկ էշի կամ մնալ այնտեղ, եւ համեստ վերածվել глыбу սառույցի. Վերջապես, մենք համաձայնության եկան. Նրա հանեց վերարկուն եւ վերնաշապիկով ու հագավ իր վերարկուն. Մնացածը պետք էր ինչպես հարկն է չոր.
  
  
  Այժմ, երբ մենք վերջապես կարողացել հանգստանալ, հանգիստ, պարզ է դարձել, որ Թամարա էլ անցնում է իր ուժերի. Նա փախուստի մեջ երկու լրիվ օր ու գիշեր. Նրա դեմքը եւ աղջիկ իրենց նշանները. Ինձ չի ценымногие ավելի լավ. Թամարա смахнула փշրանքները ծնկների եւ облизнула մատները.
  
  
  'Լավ է ։ Եւ ուր հիմա? Пунтаренас, Կոստա Ռիկա?
  
  
  'Ոչ.' - Ես թափ տվեց գլուխը ։
  
  
  "Բայց Nick, Պանամա ценымногие հարավ! Դուք չեք կարծում...
  
  
  — Այո, նախ, որ մենք կգնանք Пунтаренас, — ասացի ես, прерывая նրա բողոքի, միայն ոչ հիմա ... նայեք ինքներդ, Թամարա. Դու մահացու հոգնած. Այն կարող է կառավարել այդ ինքնաթիռի փոխարեն քեզ, բայց ես չեմ ценымногие ավելի լավ. Իսկ այս եղանակին կլիներ բավականին դժվար է պարզապես մնալ օդում: Մեզ պետք է մի քիչ հանգստանալ ։
  
  
  — Բայց մենք չունենք այն:
  
  
  — Այն ժամանակ մեզ պետք է գտնել դրա համար, — հաստատուն ասացի ես: Նա քննություն նայեց ինձ, իսկ հետո вздохнула. "Դու ճիշտ ես, Նշան, ինչպես միշտ. Մի քանի ժամ vaults են ելքը.
  
  
  Cessna 150 չեն նախատեսված vaults. Բայց Թամարա պատրաստել ինձ համար եւս մեկ անակնկալ. Մոտ нах են քնած նստատեղերը, որոնք այս օրերին մասում հանդիպում են մեքենաներով. Folded առաջ, նրանք ներկայացնում էին ներկայացնում է մի քանի անշնորհք անկողնում, բայց նրանց կարելի էր քնել ։ Դե ցուցակում չկար արել սարքավորումների FAU, բայց Թամարա, շատ հոգ ստանդարտների անվտանգության ։ Այդ պահին ինձ էլ էր մտածում. Մենք растянулись, ամեն աթոռին, մոտավորապես ութ դյույմ, այլ ՝ մյուս կողմից ։ Մենք որոշ ժամանակ պառկել լուռ նայելով միմյանց վրա, միմյանց. Լռություն է դարձել գաղջ.
  
  
  "Մենք չենք կարող հենց այնպես թողնել շարժիչը աշխատել ողջ գիշեր", — սկսեց նա:
  
  
  'Ոչ.'
  
  
  "Պետք է լինի, այստեղ շատ ցուրտ է, առանց подогретого".
  
  
  Մեկ րոպե լռության. Մթնոլորտը եղել է լիցքավորված невысказанными ցանկությունները և գրավիչ մտքերը. "Մենք կարող ենք կիսել ձեր վերարկու, ապա մենք էլ մրսի", — ասաց նա վերջապես.
  
  
  Այո, նա համաձայնեց. Նա կանգնեց ու выключила մեկնարկման. Շարժիչի մի քանի անգամ кашлянул, ապա заглох. Հանկարծակի լռությունը դարձավ մեզ. Թամարա ամբիցիոզ... Նա դանդաղ անկողնում իմ կողքին են իմ նեղ նստելը. Դառնալով դեմքով դեպի ինձ, նա вытянулась ամբողջ աճ. Նրա բացեց վերարկու եւ փաթաթված մեզ դրան. Նրա սեղմված է իր մարմինը ։ Ee կլոր բարձր կրծքի կարծես սառեցված, խնձոր իմ մերկ կրծքի, երբ նա ինքնաբերաբար snuggled ինձ. Մեր ազդրի соприкоснулись. Սարսուռ միջով ըստ նրա. Եւ դա եղել է ոչ թե ցրտից ։
  
  
  Նրան չէր ուզում վախեցնել, կամ փորձանքի էյ ցավը. Նա պետք է ինձ համար շատ դել այլ. Հանկարծ դառնալ նրա սիրեկանի հետ էր շատ ռիսկային է: Բայց ես այլևս չէի կարող վերահսկել իր ձեռքը. Դանդաղ և ավելանում ցոնտի-նրանք скользили նրա բարակ իրան եւ բրդյա սվիտեր. Իմ մատները նրբորեն скользнули նրա напряженному միացված է հարթ ստամոքսի. Նրան, զգացի, որ նա դողում է իմ հպումով. Վառ, сжимающий եռանդը разлился իմ մարմինը. Իմ ձեռքը ласкала նրա бархатистую մաշկը; է որոնել, հույս. Իսկ հետո նրա զգացի դա — покалывающую пульсацию, смутный, բայց многозначительный ռևմատիզմի.
  
  
  Մենք համբուրեց. Նախ ծույլ եւ дразняще. Հետո ավելի ուժեղ. Тлеющая կիրք, կարծես բռնկվել Թամարա. Ee մարմինը тряслось իմ ձեռքերում волнообразными շարժումները: Ee բերանը էր նման դառը պտուղը: Նրա задрожал եւ напрягся տակ ուժով նրա գրկախառնվել. Վերջապես նա պարզապես ազատ է արձակվել: Նա засмеялась. Հպարտ, самодовольная ժպիտ, կարծես ծաղրում իմ ցանկությամբ. Բայց եթե նա высмеивала ինչ-որ բան, ապա դա նրա սեփական ցանկությունն է, այլ ոչ թե իմ. Նրա smile չի եղել վայրագությունները կամ թաքնված դրդապատճառները.
  
  
  Նա չի դիմադրում է իմ ձեռքը. Մյուս կողմից, նա լուռ подгоняла ինձ իր շարժումները, քանի դեռ չենք ձեւավորվել է մերկ ։ Խցիկում եղել է տաք ու խոնավ, և ոչ միայն подогретого. Դանդաղ ու հանգիստ իր откинул պիջակ ։ Նրա նայում нах, իրոք, նայում нах, ամբողջ ճանապարհը. Նրա նուրբ փայլուն մաշկ, իդեալական կրծքեր հետ малиновыми сосками, նրա ճոխ կյանքի, որը բարձրացվել է և իջնում է ծեծում իր учащенному շունչը, նրա կլոր, փափուկ ազդրերը, փոխանցիկ երկար գեղեցիկ ոտքերը: Իմ աչքերը пожирали ։ Այն պետք է նայենք զարմանալի. Նա ձեռք մեկնեց ձեռքը, գրկել ինձ. — Նիք, Մականունը... — շշնջաց նա: "Դու այնքան ուժեղ է, այնքան իրական ։ Քվեարկությունը է, թե ինչպես պետք է այսօր երեկոյան, ձայնը, թե ինչպես ես տալիս եմ ձեզ. Ոչ մի սուտ է, ոչ մի հնարքներ. Ոչ Ռուսաստանը եւ Ամերիկան: Պարզապես տղամարդը և կինը միասին... Ես նրբորեն համբուրեց մեկ կրծքեր, հետո մյուսը. Նա вздрогнула, վերցրել ինձ համար մազերը եւ притянула դեռ լիզում. Իմ ձեռքը скользнула միջեւ իր ոտքը, ապա մինչեւ փափուկ ներքին կողմում իր hips. Նրա ազդրի հանգիստ. Ee ծնկի լայնորեն раздвинулись, հրավիրելով ինձ լիովին տիրել.
  
  
  Նա մեզ ստիպեց գլորում է փոքր հարմար է միայն չոր եղանակ. Այժմ մենք դեռ այլ բան է ։ Այն ստորեւ. Մի շուրջ երկար дрожащих ոտքը свисала վերջից աթոռին, պաշտպանելով մեր մարմնի. Կամաց-կամաց նա իրավունք ձեռքը մեր մարմինները. Նա քնքշորեն սեղմված է ինձ իր թաց ջերմ дрожащей մարմնում. Փոքր ուրախ շրջանակների նա սկսել է կծկվել և կծկվել. Ee մատները ապխտած ագահորեն вжимали ինձ нах.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа դա — вздохнула նա, շունչը պահած. Թվում էր, թե նա լիովին ընկալում է ինձ խորապես ներսում. Ee մարմինը искривилось. Застонав է հաճույքի, նա брыкалась ոտքերը. Նրա ձեռքերն ու ոտքերը պարտավոր է իմ զբաղված подвижное մարմինը. Ցուրտ է վազել իմ շրջանային ողնաշարի. Նրան, զգաց, թե ինչպես են լարվել են նրա մկանները, քանի որ նրանք այլեւս մասն իր մարմնի. Նրա հարվածել. Ամբողջ հոգով եւ մարմնով այն էր блаженном երանության այդ պահերին: Նա ավելի ամուր обхватила ոտքերով իմ дергающиеся thighs. Ee կրքոտ մատները ритмичными շարժումների массировали ինձ. Իմ сдерживаемый զմայլանք հիմքով խորը ներսում нах. Նրա ցնցվեցի ։ Նրան այլեւս չի կարող վերահսկել իր շարժումները.
  
  
  Մատները Թամարա ավելի впились է իմ մարմինը. Դեռ թափել, նա քամած ինձ միջեւ իր անհույս լարված տուն. Նա стонала եւ стонала տակ ինձ, երբ իր սեփական կիրքը բռնկվել ուժով մակընթացային ալիքների. Մեր մարմնի конвульсивно դողում է. Թվում էր, թե դա երբեք վերջ.
  
  
  Երբ ամեն ինչ վերջացել է, մենք դեռ մի քիչ полежали, հոգնած ու сытые. Մեր բերանները сжались. Հնչում է մեր շնչառության եղել է խորը եւ ծանր.
  
  
  "Նիկ", — շշնջաց նա, - երբ մենք սկսեցինք սուզվել խոր քնից.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Նիք, ո ՞ վ է կրել Smokey?"
  
  
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  
  
  Կոստա-Ռիկան նաև բաղկացած է հիմնականում գոռ. Որոշ նրանց միջոցով ներկայացնում քնած volcanoes, որոնք երբեմն հասնում են բարձունքների ավելի քան երեք հազար մետր: Բայց տեսականորեն նույնիսկ նվազագույն մասը դաշտավայր հիմա եղել է այդ բարձրության վրա. Mountains կանգնել են եւ բարձր է նրա աներեւակայելի բարձրության վրա. Ինչպես եւ կանխատեսել էր գնդապետ Зембла, եղանակը ухудшалась խախտման պատճառով ուժային դաշտի. Հիմա, երբ երկու հաղորդիչ ոչնչացվել են, handrails պատնեշ էր off. Բուք է, որ մենք Թամարա ապրել Հոնդուրասում, վերածվել փոթորիկը.
  
  
  Սարսափելի ցուրտ ընդգրկել է օդանավակայանի, երբ մենք улетали հարավ ուշ գիշեր. Թամարա կարող է թռչել լայն տարածքում է Խաղաղ օվկիանոս, որպեսզի առավելագույնս խուսափել փոթորկի. Բայց երբ մենք շարժվում են դեպի երկրի խորքը է Пунтаренасу, մեզ բռնեց воющая ослепляющая ձնաբուք. Այնուամենայնիվ Թամարա հաջողվել է բարեհաջող վայրէջք կատարել ՝ մի մարգագետնում ոչ հեռու նավահանգստային քաղաքից Կոստա Ռիկայի. Թեւերը Cessna էին ծածկված հաստ շերտի սառույցի. Антиобледенители չեն դիմացել.
  
  
  Երկու ագարակ, որոնց կողքին մենք վայրէջք, պատկանում четырехдверным седаном "Buick" 1940 թ. Մեքենան արդեն կնքված է երկաթի մետաղալարով. Ետնամասում զիջել տեղը հավ. Գյուղացին չի սիրում никарагуанские գումար, բայց այլ միջոցների վճարման չենք ունեցել ։ Մեզ էլ շատ դուր եկավ այն, որ մենք ստիպված էինք վճարել այս հազվադեպություն տասն անգամ ավելի է ցերեկային արժեքի. Մենք վռնդել աքաղաղ շուրջ վանի եւ գնացինք ։
  
  
  Հակադրություն միջեւ высокогорьем Հոնդուրասի և ափամերձ շրջանի Կոստա Ռիկայի էր նկատվում, միանգամից. Ձյունը այնտեղ, անտառում, մնացել է մեղմ. Այստեղ քամին անարգել փչում երկայնքով անվերջ ծախսերը ծոցի Никойя . Ձյուն сдувался հետ հարթավայրերն եւ скапливался հովիտներում կամ քողի տակ շենքերի և купами ծառ ։ Քամին փչում է մեզ բոլոր կողմերից. Քամու ժամանակ առ ժամանակ загоняли մեքենան վտանգավոր հարեւանությամբ дренажным канавам, проходившим զուգահեռ կողմերում ճանապարհները ։ Երբեմն մենք գրեթե կանգնած է տեղում, երբ մեր դեմ շելլ քաղաք եւ ձյուն: Մակ-ում հհ մշտական քամին превращал ձյուն և սառցե քաղաք զանգվածը, որը զբաղվում է смерзалась է бетонно-ամուր կեղեւ. Նա скрипел, երբ մենք ego проезжали. Երկինք էր dazzling սպիտակ, ամբողջական արտացոլումը եւ shimmering լույսերը. Զարմանալի է, որ այնպիսի սաստիկ ցուրտ է, եւ նման շլացնող գեղեցկությունը կարող է համատեղել. Համադրություն այս երկու պահեր ослепило ինձ, քանի դեռ դրա դեմ պայքարել է ղեկի. Այն հազիվ է տեսնել մասնաճյուղեր ծառերի եւ թփերի, որոնք хлестали մեզ. Մեքենա сбивала om մեկ առ մեկ. Թամարա snuggled ինձ, որպեսզի մի քիչ ջերմ.
  
  
  Վերջապես, մենք проскользнули է Пунтаренас. Սա է հիմնական նավահանգստի Կոստա Ռիկայի Խաղաղ օվկիանոսում. Քաղաքը գտնվում է մոտ 140 կիլոմետր դեպի արեւմուտք մայրաքաղաք Սան Խոսեում: Սովորաբար դա քաղաքի բնակչության ավելի քան 30 000 մարդ ։ Հիմա նա ավելի շատ նման է դատարկ գերեզմանատանը: Ոչ մեկին չի երեւում. Նույնիսկ կենդանիների, որոնք tac մասի թափառել այդ քաղաքներին. Նավահանգիստ կանգնած խարսխված է հին ջիլյո եւ մի քանի траулеров բռնում թունա. Նրանք вмерзли սառույցի. Քաղաքը, ձյունն ու воющий քամին помяли նավերը և կոտրել կայմ.
  
  
  Մենք շարունակեցինք շարժումը առավել ցածր փոխանցման. Մենք կասկածում, որ բոլոր Vacaciones մի մասն էր տուրիստական առողջարանային, մյուս կողմում նավահանգիստ. Մենք եկել ենք шкиперское սուրճ. Շուրջ խողովակներ տապալել ծխում, իսկ պատուհանները shone կարմիր բոց շատ վառ горевшей վառարան. Այն կանգ առավ ։ Թամարա մտավ մեջը, որ պետք է հարցնել ճանապարհը ։ Երբ նա վերադարձավ, դա ակնհայտ побледнела. — Այնտեղ ահավոր է, Նիք, — ասաց նա կերկերուն ձայնով. "Թվում է, որ ամբողջ թաղամասը այնտեղ. Կանայք եւ երեխաներ դողում առաջ печкой. Տղամարդիկ կանգնած են շուրջը եւ апатично նայում ։ Նրանք ցրվեցին. Նրանք վախեցած են և գրեթե առանց սննդի: Odin շուրջ նրանց ասաց ինձ, որ տաճարում, որտեղ նստած է ավելի շատ մարդկանց, շատ բան կա. Նրանք կմեռնեն, Նիկ. Մենք պետք է տեղադրել այս խմբին!
  
  
  Նրա успокаивающе погладил նրա ոտքերը ։ "Մենք ամեն ինչ անելու ենք, որ կկարողանանք: Որտեղ դահլիճում?
  
  
  Նա տխուր кивнула. "Ի ՞ նչ անենք, երբ մենք ստանում այնտեղ, Նիկ? Չի կարելի ասել, որ մեզ ուղարկեց միսս Мохада. Նրանք երբեք չեն купятся այն! Ավելին, մեզ հայտնի չէ, թե արդյոք հյուրանոցում կողմնակիցները Земблы. Նրանք կարող են լինել, բայց հաղորդիչ կարող են թաքնված ամենուր.
  
  
  "Ես գիտեմ, բայց մենք պետք է սկսես մի տեղից, Թամարա, ինչպես Поленсии".
  
  
  Վերջապես մենք դուրս լայն բուլվար հետ, հյուրանոցների, բարերի եւ հուշանվեր лавками. Արդյունքում զբոսաշրջության աճը վերջին հինգ տարիների ընթացքում նրանք մեծացել են, ինչպես սնկերը հետո անձրեւ. Բոլոր Vacaciones եղել է շուրջ ամենամեծ շենքերի. Նա արդեն առանձնացված ճանապարհի կիսամյակային շրջանաձեւ մուտքի дорожкой. Ճանապարհը: նա նայեց, թե ինչպես է մեծ քրոմապատ ժայթքել է, балкончиками. Երկու ստորին հարկերում են ընդլայնվել է եւ շրջապատել են արեւային sunny կտուր եւ արդեն սառեցված լողավազան. Ամբողջ հատվածը շրջապատված է բարձր քարե պատին.
  
  
  Տասնհինգ մետր հեռավորության վրա մուտքի նեղ մուտք արգելափակվել էր մեքենայի "Ֆիատ". Ըստ արտանետման խողովակներ պարզապես струйкой ծխի. Եվ այսպես, շարժիչը աշխատում. Պատուհանները փակ էին. Բայց երբ այն կանգ է առել, դուռ վարորդի կողքին իսկույն բացվեց, եւ nah դուրս եկել. Նա թողել դուռը բաց է, մոտեցում է մեզ. Նրա համար նրան տեսա մեկ այլ մարդու ղեկին: Երկուսն էլ պահել ատրճանակ-գնդացիր, որն ուղղված է "buick". Նրա զգույշ հանեցի ատրճանակն ու դրեց ego նստավայր հետ: Պահելով ատրճանակը աջ ձեռքով, ձախ նրան իջեցրել է պատուհանը ։ Նրա կապրեի քաղաքավարի, քանի դեռ հնարավոր է.
  
  
  — Պարոն? է, — հարցրեց տղամարդը կասկածելի հայացքով:
  
  
  — Կարող եք տեղափոխել ձեր մեքենան, — ասացի ես: "Մենք ուզում ենք գնալ հյուրանոց".
  
  
  "Հյուրանոցը լի. Նոր հյուրեր ավելի չի թույլատրվում:
  
  
  — Մենք ոչ թե հյուրերը, — արագ ասացի:
  
  
  'Օ՜, ոչ? Հետո ինչ?'
  
  
  — Մենք հրավիրել, — ասել է Թամարա.
  
  
  — Բիզնես, — հավելել է": ես.
  
  
  Տղամարդը моргнул և նայեց ավելի настороженным է, քան երբեւէ. Դուք արտիստները, ովքեր պետք է հանդես գան համար "մեղաւորները առանց մեղքի"?
  
  
  Մենք Թամարա արագ իրար նայեցին ։ Մենք հասկացանք, որ նա նկատի է ունեցել, բայց արագ кивнули.
  
  
  — Իհարկե, — ասացի ես: "Մենք արտիստները. Թույլ եք տալիս մեզ գնալ?
  
  
  Ովքեր են նրանք, Խուան? — գոռաց վարորդը "фиата".
  
  
  Կատարողներ, — զանգահարեց Խուան. Ego աչքերը նեղացրել է մինչև щелочек. — Բայց նրանք բոլորովին նման չեն. Ես կարծում եմ ...'
  
  
  Նրա ընդհատել ego. "Մենք երգում, կատակում է..."
  
  
  Թուխը! — քմծիծաղ տվեց ։ "Կարելի է մտածել ինչ-որ բան ավելի լավ".
  
  
  — Ես պարել, — ասել է Թամարա ցածր манящим ձայնով, նայում վերև. Էյ, հաջողվել է նիհար առաջ, միաժամանակ выпячивая կուրծքը: Քիչ սխրանքը ամբողջ այդ հագուստով, որը նա կրել. Презрительная ժպիտը դեմքին պահակին անհետացել է, թե ինչպես է ձյուն արեւի.
  
  
  -- Буэно ! Այդպես է, ապա ավելի լավ է!'
  
  
  — Այո , ամիգո, — ընդհատեց նրան, — նախքան դուք կտեսնեք сеньориту Фанданго են "Фанданго եւ Ծամել". Էկզոտիկ պարուհի համաշխարհային անուն է: Եթե դու նրան կտեսնես...
  
  
  'Նրա' ասել է տղամարդը ։ Նա իջեցրել է հրացանը եւ գնացել է վերադառնալ "фиату".
  
  
  — Недружелюбный տղան, — մրթմրթացի, երբ նա վերադարձավ մեքենան:
  
  
  Նա թողել դուռը բաց է, եւ ուշադիր հետևել է մեզ. Նա վերցրել է walkie-talkie հետ գործիքի տախտակներ և ասել մի քանի խոսք. Եղել րոպե ուշացումը. Ապա գալիս ռևմատիզմի. Սա պետք է հնչի լավ է ։ Առնվազն տղամարդը դեմքով պատասխանեց վարորդին, եւ "ֆիատ" գնաց նորից.
  
  
  — Առաջին արգելքը հաղթահարված, — ասացի ես, երբ մենք ego անցել: "Հաղորդիչ այստեղ"հյուրանոցում.
  
  
  — Քանի որ կան պահպանությունը?
  
  
  — Այո, և այն պատճառով, որ հյուրանոցում այրվում է սուրբ. Դա նշանակում է, որ նրանք ունեն սեփական գեներատոր. Ուստի նրանք պատրաստ էին грядущим իրադարձություններին ։ Ենթադրվում է, Зембла արդեն տեղադրել այստեղ իր մարդկանց սպասում է իրադարձությունների.
  
  
  "Հուսով եմ, ամեն ինչ ջեռուցվում է", — ասել է Թամարա, вздрагивая.
  
  
  Նրա զգաց իր ուսին. Վերքը լավ բուժեց. "Հետաքրքիր է, — ասաց նա մտախոհ, որտեղ նրանք թաքնվում հաղորդիչ".
  
  
  'Այն, հակառակ դեպքում հետաքրքիր է, թե ով կամ որ այդ "մեղաւոր առանց մեղքի"?
  
  
  'Ես չգիտեմ: Ի դեպ, դուք գիտեք թե ինչպես կարելի է պարել. Նա ժպտաց. "Կարող է լինել, նրա համար ոչ քո մեդվեդեւ Smokey, Nick, բայց ես արդեն սովորել են եւս մի քանի հնարքներ Ուլյանովսկում".
  
  
  — Դա օգտակար է, — քմծիծաղ տվեց ես, — քանի որ ես չգիտեմ պարզել են խաղաքարտերով հնարքների.
  
  
  Ինձ չի զարմացրել բացակայությունը швейцара. Դահլիճ էր пустынен, բացի կառավարիչ. Դա նման էր կերպարվեստի թանգարան. Պատերը ծածկված է որմնանկարներով եւ նկարներ. Կենտրոնում ոսկու գորգի էր շատրվան, զարդարված պլաստիկ գույներով. Հեռավոր անկյունում, ետեւում վաճառասեղանին, կանգնած медлительный երիտասարդը հետ атласными աչքերով եւ արտահայտիչ ноздрями. Համար ego թիկունքում կախված բացօթյա շրջանակ փոստի եւ բանալիներ, իսկ ձախ էր փոքր կոմուտատոր. Հավանական է, փայլուն палисандровым ծառի прилавка էին եւս մեկ рация. Համենայն դեպս, նա выжидающе նայեց մեզ, երբ մենք գալիս. Ինչպես եւ մսոտ պարոնը, прислонившийся է, որ վիլանովան կողքին. Ինչպես բոլոր կառավարիչները չեն լինելու, այս guy էր կրում եւ գծավոր տաբատ, իսկ петлице ուներ մեխակ. Բայց այդ նմանությունները ավարտվեց. Ego китель նման էր ճարպակալած խոզի պղպջակների. Մեխակ увяла, եւ ego ծանր կրծքեր выпирала միջոցով վատ նստած զգեստները. Ակնհայտ է, որ նա հանել է սույն մենեջեր հագուստի եւ ուր-որ է այն թաքցրել. Նրան, հույս ուներ, որ այն չի սառեցնում է ներքնազգեստով.
  
  
  Նրան, լսել է, թե ինչպես է Թամարա շտապողաբար շնչում է ։ Ես գնացի նրա ինտուիցիան. Зембла արգելափակել բոլոր ներսում եւ դուրս. Մեզ հաջողվել է շտապում են առաջին գծի պաշտպանության, սակայն դեռ շատ բան պետք է անել:
  
  
  Կեղծ մենեջեր իդեալական է և оглядел մեզ հետ ոտք ղեկավարի. Ego ձայնը, թվում է, արտադրվում է շուրջ շատ խորը. "Фанданго եւ Гринд?"
  
  
  "Այո.'
  
  
  — Ձեզ ոչ իմ ցուցակում, պարոն Фанданго.
  
  
  "Նրա Гринд; նա Фанданго. Բայց ես կարող եմ տալ ձեզ բացատրությունը.
  
  
  — Մեր գործակալ, — ընդհատեցի Թամարա, — ամեն ինչ շփոթել է.
  
  
  "Այլ արտիստներ չեն կարողացել համաձայնության գալ", — ասացի ես:
  
  
  "Այս սարսափելի եղանակին. †
  
  
  Մենեջեր բարձրացրեց ձեռքը. 'Կանգ առեք! Կանգ առեք! Ես չեմ ուզում լսել այդ մասին կրկին. Դուք էլ պարել?
  
  
  Նրա кашлянул извиняющимся տոնով. "Դե, այն հիմնականում գնացել է դրա շուրջ, եւ..."
  
  
  "Հիմա նա իմ մենեջեր, եւ..."
  
  
  - Բայց եթե դու настаиваешь, ապա միևնույն է ՝ ես ուզում եմ...
  
  
  'Բավականին! Հավանաբար, դա այնքան լավ, քանի որ, եթե դուք չեք պարում, սենյոր Гринд. Նրանք խնդրում են կնոջ եւ կնոջ նրանք կստանան ։ Ինչ-որ բան է հյուրասիրել: դե, այնպես չէ ՞ ։ Որտեղ է ձեր զգեստները, նարեկ ?
  
  
  — Մի անհանգստացեք դրա մասին, — կտրուկ պատասխանել է Թամարա. "Բայց ես պետք է երաժշտությունը" ։
  
  
  — Մի ՞ թե նրանք քեզ չեն ասել? Ի Hotel Vacaciones մշտապես աշխատում է թիմը երեք մարդ: Նա խաղում կոկտեյլ բար, ամբողջ սեզոնի. Այս համադրությունը, ձեր տրամադրության տակ. Մենեջեր ասաց գրեթե ցավով. "Ah. Հուսով եմ, որ դու այնքան լավն է, ինչպես Կարմեն...
  
  
  "Կարմեն"?"
  
  
  — Կարմեն ЛаБомба , նարեկ ! Նա շատ հայտնի է այս ոլորտում. Նա երբեք ձեզ չի լսել:
  
  
  — Դա փոխվի, ապա այսօր երեկոյից, — знойным ձայնով խոստացել է Թամարա. Նա կրկին поманила ego հայացքով: Չի զգում հարմարավետ. Իմ մանյակ սկսել է pinching է պարանոցի. Քանի որ, եթե մենք որևէ դիմում լավ աշխատանք է Յունիոն Սիթիում, nj.
  
  
  'Սենյոր, մեզ համար ցուրտ է, եւ մենք հոգնած, սոված", — կտրուկ ասացի ես: "Էյ, Եթե դեռ պետք է հանդես գալ..."
  
  
  'Այո ։ Պեպեն, ցույց տալ նրանց om սենյակ.
  
  
  Քարտուղար вскочила-ի վիլանովան смирно. "Դու! Ո ՞ ր սենյակում?'
  
  
  "Արդյո ՞ ք ոչ մշտական սենյակ արվեստագետների համար? Ոչ մի նման, առանձին հյուրերին, հետեւի հյուրանոցի?
  
  
  "Ձեր, ձեր," Պեպեն համաձայնել: Նա ակտիվորեն դեմքով պատասխանեց եւ վերցրել է բանալին խորհրդի ետեւում ։ Նա աղավնի տակ countertop. "Այստեղ, աքիս ժողովուրդ ".
  
  
  "Մենք ձեզ позвоним", — ասել է մենեջերը: "Լավ ժամանակ անցկացնել, նարեկ, եւ դուք պետք է ոչ թե վատ է Կարմեն".
  
  
  Թամարա պարգևատրեց ego զգայական ժպիտով. Մենք անցել ենք հետեւում admin. — Չէ, շատ дружелюбного, այո? Թամարա նկատել դա, երբ մենք անցել ենք mimmo բարձրացվող.
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ նրան իսկապես դուր է գալիս այս Կարմեն", — պատասխանեցի ես: Նրան դեռ չեմ զգում շատ հարմարավետ են, քանի որ, ինչպես գնում են գործի.
  
  
  Մենք անցել ենք միջանցքով, որը տանում է գլխավոր դահլիճը ։ Ապա մենք մտել ենք մի մեծ կլոր սենյակում, ամբողջական սպիտակ կլոր բազմոցի, հարմարավետ աթոռներ, սեղաններ եւ սյուների. Մի կողմից մեծ էր պատուհանից նայող արևային sunny կտուր. Մյուս կողմը վերածվեց կոկտեյլ բար. Բարձր միջեւ մեծ սյուներ висело դրոշը մեծ ոսկե տառերով:
  
  
  ԲԱՐԻ գալուստ, ՍՐԲԵՐԸ ՃՇՄԱՐԻՏ ԱՎԵՏԱՐԱՆԱԿԱՆ ԵԿԵՂԵՑՈՒ աստվածայնություն - բարոյականությամբ - մաքրություն - ՕՐՀՆՎԱԾ ԲՆԱԿՎՈՒՄ.
  
  
  "Դուք պետք է պարել, այնտեղ ավելի ուշ", — ասել է Պեպեն. Նա նշել կոկտեյլ բար, որի շուրջ հնչեց ծիծաղ.
  
  
  Նրան, նայեց կենդանի նշված Պեպեն ուղղությամբ: — Ինչ է, որ մարդիկ դուրս այնտեղ. — հարցրեցի ես, նորից նայում Պեպեն.
  
  
  Պեպեն shrugged. — Սուրբ Ճշմարիտ-Ավետարանական Եկեղեցու, պարոն . Թե ով կարող է այս հյուրանոցում?
  
  
  Համար estestvenno. Ովքեր դեռ.'
  
  
  Մենք շարժվել միջանցքի միջոցով հյուրասենյակ: Ինձ вспомнился մեկնաբանություն պահակների մասին "грешниках առանց մեղքի". Վերջապես նրան բռնեց admin համար ուսին. "Պեպեն, նրանք զանգահարել մեզ շատ անսպասելի. Մենք ընդհանրապես չի հասկանում ենք ։ Ովքեր են այդ , մմմ, Սրբերը.
  
  
  'Норте Американос, սենյոր Մանրախիճ. Նրանք կարծում են, որ խմել, ծխել, պարել կամ ուրիշի կնոջ հետ է քնել sinfully. Նրանք գրանցվում է թիվ հյուրանոցում իր крестовых ժամանակ ամբողջ բացօթյա լողավազան, որպեսզի վճարել բոլոր նրանց, ովքեր վայելում քիչ կյանքի ուրախությունները. Նրան պատմում եմ սա ձեզ որպես ընկեր, պարոն . Մենք ակնկալում ենք, որ այդ Սուրբ է մեզ համար շատ ձանձրալի. Ցավոք, om ձերբակալել է հանկարծակի փոփոխությունը եղանակի. Շատ անհանգստացնող.'
  
  
  — Կարելի է ասել, որ նրանք դարձի է, — խորամանկ ժպիտով նկատեց Թամարա.
  
  
  Պեպեն закатил աչքերը. "Եթե ես, ինչպես նրանք, կարծում է, որ թել, աշխարհի վերջը մոտ է, այն կարող է ծնկաչոք ներողություն խնդրել, քանզի դրա закоренелый մեղավոր. Համենայնդեպս, եթե ես հնարավորություն! Մյուս կողմից, եթե իմ ապրելակերպի ոչ մի վատ բան...
  
  
  "Ես հասկանում եմ. Այժմ, երբ նրանք ունեն հնարավորություն, նրանք наверстывают բացթողումը".
  
  
  — Նման բան, — ասել է Պեպեն. Նա կրկին закатил աչքերը. Մենք stumbled վրա դատարկ ճաշարան. Մենք փնտրել խոհանոց միջոցով նեղ միջանցք. Պեպեն բացեց շուրջ մեկ դռների և ժեստ հրավիրել է մեզ մուտք գործել. 'Քվեարկություն: Վախենում եմ, դա լավագույն մեր սենյակը, բայց...
  
  
  — Մենք դա հասկանում ենք..., — ասացի ես: — Իսկ շոու? Ինչո ՞ ւ է մեզ խնդրել են դա անել?
  
  
  "Բոլոր Սրբերի ամուսնացած է, պարոն, իսկապես ամուսնացել. Կանայք, որոնց նրանք բերել... Քարտուղար sheepishly քմծիծաղ տվեց և зашаркал ոտքերը, կարծես, այնքան էլ գիտեմ, թե ինչ պետք է անել իր կազմվածքով: "Մենք մտածեցինք, որ ավելի լավ է առավելագույնս բավարարել om նոր կարիքները. Մենք չենք ցանկանում, որպեսզի նրանք չխանգարեն կամ աղմկում էին".
  
  
  "Այո, դա իսկապես կարող է վատացնել իրավիճակը այս փոթորիկի, չէ՞։"
  
  
  Պեպեն напрягся. Սառնասրտորեն և զուսպ: նա ասել է. "չտաք ավելի շատ հարցեր, պարոն. Քեզ լավ վճարում են:
  
  
  Հատկապես, եթե դուք կարող եք հյուրասիրել մեր հյուրերին հաճելի ձեւով. Բացի այդ, դա քո գործը չէ. Այն առաջարկում է ձեզ մնալ այստեղ, քանի դեռ դուք պետք է հանդես գալ: ադամ.'
  
  
  Պեպեն ճիշտ էր. Սենյակում եղել է ոչ այնքան շատ առարկաներ. Պատերը և առաստաղը են բաց շագանակագույն գույնի: Հատակին էր նույն ոսկե գորգ, ինչպես գեղեցկության սրահում. Այնտեղ է եղել աթոռ, աթոռակ եւ լավ գրավոր աթոռ ծանր մութ ոճով, имитирующем իսպաներեն. Երկտեղանոց մահճակալ էր ծածկված է մուգ կապույտ парчовым վարագույրի. Էր նաեւ փոքր բաղնիք հետ բիդե, որը թվում է ' ավելի շատ, քան ցնցուղախցիկ: Կտուր էր ծածկված է ձյան մեջ. Ապակու լոգարիթմական դռների гнулись տակ ուժով քամու. Բայց այս ամենից հետո, ինչի միջով մենք անցել ենք, ռադիատորներ ճառագում է հաճելի, հարմարավետ ջերմ. Այնպես որ, մենք մնան սենյակում, քանի դեռ ստիպված կլինի արթնանալ. Ի դեպ, Պեպեն հոգացել է այդ մասին ։ Նա մեզ կողպված!
  
  
  — Այս տականքը, — прорычал ես, дергая дверную բռնակի.
  
  
  — Նիք, — ասաց Թամարը, — գնա տես.
  
  
  Նա նստած էր մոտ լոգարիթմական դռների. Նրան, մոտեցավ և կանգնեց նրա կողքին. Նա նշել օր իրական զարթոնք կապրի խոհանոց, որը գտնվում է ուղղահայաց մեր սենյակում. Խոհանոցում միջոցով վառ լուսավորված պատուհաններ նրան տեսել է, թե ինչպես է հաստ մենեջեր խոսում է ինչ-որ բան: աղբյուր ՝ bbc russian Համար անբարենպաստ տեսանկյունից չի կարող բոլոր քանդել ։ Նրան տեսա տղամարդկանց, նստած սեղանի շուրջ: Om ավտոմատ անհարմար կախված մեջքին. Նրանք էլի. Թվեր գծավոր շալվարը wildly жестикулировала ձեռքերով ։ Ես չեմ կարծում, որ նա խենթացել է ։ Պարզվում է, որ նա բաժանել է հրամաններ. Steam պարբերաբար кивали եւ շարունակել կան. Որոշ ժամանակ անց մենեջեր անհետացել է:
  
  
  - Իսկ դու ինչպես ես մտածում? - հարցրեց Թամարա.
  
  
  — Չգիտեմ, — պատասխանեցի ես: "Պարզվում է, նրանք ուտում. Նրա հյուրանոց կլինի իմանալ, թե ուր նրանք ուղարկվում են!
  
  
  "Սպասեք, նրանք ոտքի են կանգնում!"
  
  
  Տղամարդիկ կանգնեցին. Հեսթեր հաստ ամյա կին է бесформенном զգեստ. Նա հանել է ամբիոնում. Արդեն մի քանի րդ ոչինչ չի պատահել. Այն, վախենում է, որ մենք կորցրել է om-ի մտքում. Ապա մի քիչ ավելի լույսերը սուրբ է, եւ մենք կրկին տեսանք ih. Նրանք потягивались, խիստ зевали եւ itched. Վերջապես նրանք այս խաղը մի փոքր քառակուսի աթոռ եւ սկսել է խաղալ քարտեր. Odin շուրջ տղամարդկանց откинулся է հետեւի աթոռին, նրա ոտքերը կոշիկ обхватили ոտքերը աթոռին. Իմ ուշադրությունը գրավեց օբյեկտ, որին նա прислонялся. Դա եղել է հաստ օճառ դուռ ծանր երկաթուղու фурнитурой սառնարան կամ սառնարան.
  
  
  — Այո, — կամաց ասացի ես, — այո, այն սկսում է հասկանալ.
  
  
  'Որ?'
  
  
  — Պատրաստ եմ գրազ գալ, որ ասես, որ տեղադրում Земблы է морозилке. Սառեցման համար estestvenno անջատելու. Խողովակներ և խողովակաշարեր ներսում ձեւավորել գեղեցիկ րդ ցանցը" ։
  
  
  'Դու վստահ է?'
  
  
  — Ոչ, — խոստովանել ես, — բայց դուք համոզված եք, որ դա այդպես չէ ?
  
  
  'Ոչ.'
  
  
  "Համենայնդեպս, դա չի բիֆշտեքս պաշտպանում վոն նա տղա է", — ասացի ես: "Ես պետք է անցկացնել հետաքննություն ։ Նույն հաջողությամբ մենք կարող ենք սկսել այնտեղ, ինչպես եւ ցանկացած այլ վայրում ։
  
  
  Նա snuggled ինձ. Նրա աչքերում կար մտահոգություն.
  
  
  'Բայց ինչպես?'
  
  
  Նրա գրկեց ee. Ee մարմինը тряслось. Նրա մտածել, երկար եւ դժվար. Եթե միայն ինձ մոտ էր այն моток պարան, որը թողել է նրան Поленсии. Կամ իմ стилет, որ ես խլել տաճարում մայա. Կամ իմ "Люгер", թողնված է Վաշինգտոնում... չգտնելով տրամաբանական լուծման ինչ-որ մի ժամանակ, իր шталь դիտարկել պակաս ակնհայտ տարբերակներ. Բայց նույնիսկ նրանք, կարծես, ավելի քիչ հարմար է, քան սովորական. Հետո երկար դադարից նրա, մտախոհ ասաց: "Դե, գուցե կա ելք, եթե մենք կօգտվենք ձեր ծխախոտ". Ee աչքերը լայն սարսափի, երբ նրան ցույց է տալիս իր ծրագիրը. Նա շնչահեղձ է եղել: "Մի փորձեք դա անել! Դա անհնար է!
  
  
  — Ինչպես եւ բոլոր մնացած. Մենք պետք է ինչ-որ բան անել: Մնացեք այստեղ և երաշխավորեք ինձ ալիբի դեպքում, եթե կհայտնվի Պեպեն կամ ինչ-որ բան ։
  
  
  Նա քաջ քամած իմ վերարկու երկու ձեռքերով, բայց թափահարեց գլխով. — Ոչ, պետք է դա անել հիմա. Մեզ մոտ կարող է լինել մի փոքր հնարավորություն, բայց միայն եթե մենք կարողանանք դուրս գալ այս սենյակում սովորական եղանակներով. Չկա, եթե դու выломаешь դուռ, եւ Աստված գիտի, թե ինչպիսի անհանգստություն կբարձրանա: Դուք պետք է ձեր քայլը ժամանակ դեբյուտային сеньориты Fandango, Նիկ. Խնդրում եմ սպասեք. Այն ժամանակ կկարողանամ օգնել քեզ գոնե նրանով, որ отвлеку մարդկանց Земблы.
  
  
  — Նորամուտը сеньориты Fandango, այնպես չէ ՞ ։ Նրա ծուռ ժպտաց. — Դու իրոք մտածում ես, որ բավականին լավ է, որ հիպնոսացնել ամբողջ հյուրանոց.
  
  
  Поищите իրենք, սենյոր Гринд!" Նա snuggled ինձ իր կերկերուն մարմնի ամբողջ երկարությամբ. Արագաշարժ, արագ մատներով նա расстегнула իմ բաճկոնը. Նա նահանջել է մեկ քայլ եւ, ծիծաղելով, скинула հետ ուսերին սեփական վերարկու. — Մականունը, ոչ թե կարող է նա գալ անունները, ավելի լավ?
  
  
  — Ես հանպատրաստից, — ասացի ես, պաշտպանվելով. Նրա նետել է իր վերարկուն կես կողքին Թամարա. "Mmm ... ես էլ եմ!" Թամարա расстегнула բրդյա կանացի բրդե հյուսված ժակետ, որը նա հագնում է որպես բլուզ է, այնպես որ նրա սպիտակ, ամբողջական կրծքեր էր միայն մասամբ прикрыта. Նա ետ են քաշվել եւս մի քանի քայլեր, դեռ է ՜ յ, տեղ չի գտնվել.
  
  
  'Նարեկ Fandango-ն սկսում է իր ելույթը!"
  
  
  Նա расстегнула փեշ եւ իրավունք" ։ Ee կանացի բրդե հյուսված ժակետ, հանդուգն էլ հասել է thighs, կարծես փոքրիկ մինի զգեստ. Ինչպես ամաչկոտ աղջիկ է, նա բարձրացրել հըմ իր ռեֆլեկտիվ բաճկոն եւ обмотала ego շուրջ իրան. Է: նա մերկ էր thighs մինչեւ դրանով, բացառությամբ փոքր սպիտակ կոֆտա.
  
  
  Հետո նա սկսել է պարել: Նրա մարմինը մնում է անշարժ է. Մի մասը միայն իր пупком ծնկներ тряслась եւ скручивалась ավելի ուժեղ է, քան ծառերը դուրս փոթորկի ժամանակ!
  
  
  — Ինչ եք կարծում, Նիկ? — հարցրեց նա ժպտալով.
  
  
  Որ ես կարծում եմ, նրան ասաց. "Ես կարծում եմ, որ դուք ավելի շատ նարեկ Гринд, քան Фанданго. Եւ նարեկ Լա Ռումբ է նրա հետ.
  
  
  Նա սկսել է тихонько ծիծաղել. Նա խզեց սպասավոր է жилете. Բրդյա фалды, թվում էր, ниспадали իր ուսերին. Նա потянулась թիկունքում, որպեսզի դուրս կրծկալ. Նա ավելացրել տեմպը ։ Նա մոտեցավ ինձ գրեթե մերկ է ։
  
  
  'Ոչ ..... արդյոք մեզ ...?' — նա հարցրեց, хрипло, кивнув ինձ գլխով:
  
  
  Պետք է որ? Մտքերը, իմ հեռու, և ես անմիջապես հասկացա, որ նա ասում է. Է խոսել ամեն ինչ! Դա պետք է տեղի ունենա! Հետո նրան գտել է իր լեզուն ։ — Դերձակ է, այո, իհարկե! Մեզ համար հեշտ չի լինելու!
  
  
  Թամարա կրկին вздохнула. Նա ձեռք է մեկնել, վերցրել ինձ գոտի եւ լավ потянула. Նրա զգացի վարժությունում իր ամբողջ լարված մարմինը. Թամարա դեռ кружилась, кружилась. Իր ձեռքը վերցրեց բարակ սպիտակ նեյլոնե. Նրա քաշեց. Ինչու ոչ? Նա ճիշտ էր. Մեզ համար ավելի լավ է սպասել. Իսկ թե ինչպես ավելի լավ սպանել ժամանակը. Նա դադարել է պարել եւ snuggled ինձ обнаженным մարմնի. Նա համբուրեց ինձ, կատաղի. Ee շուրթերը էին խոնավ ու տաք. Նրա վերցրել ee ձեռքերը և դասել է անկողնում, մեր շուրթերը դեռ սեղմվել. Մենք վայրէջք բացահայտ մահճակալ. Սրընթաց, մենք շարունակում էինք համբուրում. Իմ լեզուն խորը սուզվել միջեւ тоскующими շուրթերը ջերմ впадину եւ ավելին rta.
  
  
  Այն ձեռքերը, որ գրկել ինձ, պարանոցի. Բայց նրան պահում om, լայնորեն расставив, եւ հրում այն ետ փափուկ բարձեր. Նրա կանգնեց ու հապշտապ մարաքեշում. Թամարա откинулась cushions եւ վստահի. Ձեռքերը լայնորեն տեղադրված, ոտքերը փոքր-ինչ տեղադրված են. Նա ծանր շնչում ։
  
  
  Նիք, — շշնջաց նա, երբ իր անկողնում, իր կողքին.
  
  
  "Արա այն նորից, ինչպես անցյալ գիշեր... Իմ ձեռքը блуждала-ի լեռնոտ տեղանքով ee հանդիսատեսին, mimmo ee խուլ, ներքեւ նրա гладкому ստամոքսի նկատմամբ մեղմ պայծառ теплу. Նա застонала. Ee մարմինը ձեռք է բերել "ինքնուրույն կյանք իմ ласками. Ee ձայնը ասաց ինձ ականջ, աղաչում ամբողջությամբ վերցնել իր եւ մարել բոցավառ կրակ, որը воспламенил իմ մատները նրա чреслах. Նրա համբուրել ee շուրթերին, պարանոցին, փափուկ впадину է պարանոցի. Իմ լեզուն հայ պինդ պտուկներ. Մեզ պիրսինգով նոր թրթռում. Իմ թաց շուրթերը ласкали իր կյանքի. Նրան, զգաց, թե ինչպես նրա մաշկը ատլասե напряглась. Իմ нащупывающий բերանը նահանջել է եւս ցածր է, քանի դեռ Թամարա չի ճչացել է հաճույք. Նա ուղղում շուրջ, ըստ կողմի, стонала հիացմունք, երբ իմ շուրթերը անդրադարձել է իր ' ուժեղացնելով նրա ինտենսիվ пульсирующее հարուցումը. Նա вытянула ձեռքերը կտրուկ քայլերի. Նրա մատները вцепились իմ մազերը.
  
  
  Այն իդեալական է, ee, дрожащее եւ корчащееся մարմինը տակը ինձ. Նրան, զգում էի նրա խոնավ ջերմության. Վայրի սպասում նա գտնվել հատակին, որը պատրաստ է ընդունել ինձ: Նա grabbed ինձ ուժ է, որը զբաղվում է գրեթե сводила է ինձ խելագար. Նա իր ուրախությունը հայտնեց բարձրաձայն. Նրա ձեռքերը судорожно обвились շուրջ իմ պարանոցի, նա սեղմված ինձ сужающимся изгибам իր կրծքավանդակի. Նրա մարմինը տակ ինձ повторяло իմ ռիթմական շարժման վայրի, անվերահսկելի ցնցումներից. Նրա եղունգները խորապես вонзились ինձ թիկունքից, скользнули ներքեւ եւ впились է մարմին իմ чресл. Նա հրել է ինձ ավելի խորը իրեն, расставив ազդրի որքան հնարավոր է.
  
  
  Գոհունակություն неистовых կարիքները Թամարա էր հոգնեցուցիչ վարժություն. Այն թույլ է տվել իր լեզվի սահեցրեք դեսուդեն մոտ нах բերանը, հանգստացնել նրան և վերականգնել ինքնատիրապետումը ։ Դա անհույս. Լրիվ ոգեւորված նա обвила ոտքերով իմ մեջքը. Նրա անձը մկրատով հարձակվել է աշակերտի մարմինը ողորկ բանկի пылающей կրքերը ։ Նա выгнула մեջքը. Վեր ու վար. Սկզբում դանդաղ, волнообразными շարժումները, ապա ավելի արագ եւ ավելի արագ, մինչեւ, ի վերջո, զգացմունքների վրա չի արտաքսվել էին մեր շուրջը հեռ. Հոգնած ենք ընկել է մահճակալ էր опьянен, ի զորու չէ пошевелиться նրա հյուրանոց ինչ-որ բան ասել, բայց չէի կարողանում խոսքեր գտնել նրան, ձեռքը նրան եւ натянул կազմ մեր քրտնած մարմնի. Թամարա հանգիստ покачивалась իմ ձեռքում է ։
  
  
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  
  
  Կոկտեյլ բար կոչվում է El Coyuntura . Եթե ինչ-որ բան է շուրջ հյուրերին վճարելու կամ մեղաւոր չի եղել ավելի վաղ այն օրը, որ նրանք արդեն իսկ протиснулись մեջը. Այլ կերպ ասած, բոլորը գիտեին, որ մեր դառնալուն.
  
  
  Նախասրահում է եղել լայն փորագրված բար շուրջ կարմրափայտ անհրաժեշտ հայելիներ և շշեր են նետել նրան և մարդամոտ բուֆետապան, որ խոսեց երեք լեզուներով, եւ բոլոր երեք վատ է ։ Փոխարեն փողային մարմնի եւ գրավատուն գավազանով է բաղե եղել է թափանցիկ պլաստիկ խողովակ флуоресцентными լամպեր. Է զգայական կարմիր неоновом լույսի յուրաքանչյուր կին նայեց առնվազն տասը տարով փոքր է: Ընդհակառակը բարի էր մի քանի փափուկ. ջեռ., բայց մեծ մասը կենդանի եղել է տարածության հետ, որը ամֆիթատրոն հետ оклеенными դեղին թուղթ округлыми պատերին. Շուրջ պարային հարթակի չափի նամականիշ եւ փոքր կադրերը տեղադրվել են կլոր սեղաններ: Կեսը տեսարաններ տեւել է խոստացված համադրություն, կիթառ, շեփոր և դաշնամուրի համար. Նվագում էին ավելի շուտ խանդավառությամբ, քան տաղանդով. Այժմ նրանք դադար, ապա այն, ինչպես մինչ այդ մեծ ոգեւորությամբ կատարեցին Mama Looka Boo Boo . Որոշ տվյալներով կրտսեր սրբերի լծված дьявольскому մեղքի պարի եւ, գայթակղության միջոցով, վերադարձել են переполненным столикам կամ baru է միանալ իր ընկերներին. Է տղամարդկանց սեւ կոստյում եւ փողկապ, չնայած մեծ մասը փողկապների այժմ развязаны.
  
  
  Կանայք ավելի кислыми, om ծնոտի են սեղմվել, om մազերը են зачесаны առաջ հավաքվել փաթեթ. Бесформенные զգեստներ, тянущиеся պարանոցի ոտքը թաքցրել om գործիչ. Նրանք մի քիչ подвыпившие ծիծաղում, закатывая остекленевшие աչքերը-бусинки եւ նրանք իրենց երկարատեւ բառերը, որ перекричать փոթորիկ.
  
  
  Դրսում փոթորիկ էր հետ գալ խաղացողը չէ վախեցնելու ուժ է: Չնայած խոսում եւ приглушающее գործողություն ծանր վարագույրների, նրան բազմիցս լսել է, թե ինչպես է այս պատերը ударяются բեկորները ծառեր, քարեր և բեկորները, ավերված տներ: Շենք вздрогнуло, խմիչքներ задрожали է стаканах. Քվեարկել այնպես, պետք է, գնացել է "Տիտանիկ", մտածում է իր մասին է: Միայն այն ժամանակ արիություն ու վճռականությունը առաջ անձի մահվան էին եւս ավանդաբար սովորական երեւույթ է ։ Այստեղ բարեպաշտ սրբերը տենդագին пьянствовали, որոշելով վայելել մինչև մեկ ժամ: Հետ նման похмельем նրանք, հավանաբար, ցանկանում է իրեն մահվան հաջորդ առավոտ.
  
  
  Նրա կողքին է եղել ետնաբեմում, տեսարանը բաց դիմաց ինձ. Կողքիս նստած Թամարա, պարգեւատրումներին սպիտակ простыню, որ մենք գողացել են մահճակալ սենյակում. Նա обернула նրա, ինչպես саронг, եւ повязала շուրջ իրան կարմիր լար ' վարագույրների. Դա придавало էյ տեսարան կույս, կրքոտ, բայց դեռ անթերի հարսը, ждущей ամուսնուն. Չնայած կանխավայելում է ննջարան, այն դեռ չի եղել, համոզված է, որ նա պատրաստվում է անել այնտեղ, բեմ. Նա ինքը դա չի իմացել ։ "Подыгрывай է լսում", — ասաց նա, երբ մենք հագցրել են նրա զգեստները. Լսելով combos, նա վստահ է եղել, որ այն աշխատի: Գլխավորը եղել է գոհացնել հասարակական և շեղել աշխատակիցներին: Մենք պայմանավորվել ենք այդ մասին ։
  
  
  Նրա, դիմել Պեպեն, ով կանգնած է եղել, բռնվելով դեմ ջոկատին, մոտ երեք մետր հեռավորության ետեւում. Նա եկավ մեզ մոտ տասնհինգ րոպե առաջ, եւ այժմ դեր է տիրոջը: Դե կամ պահակին, հաշվի առնելով փոր ձախ կողմում ego камзолы.
  
  
  — Հիմա նրան և ավելին կներկայացնեմ, — ասել է նա эму.
  
  
  Буэно . _ Խումբը ...?'
  
  
  "Ես խոսել եմ նրանց հետ: այս մասին մի քանի րոպե առաջ: Չէ ՞ որ մենք գտել մեղեդի, որը, ասում են, գիտեն ։ Ես չեմ հավատա, քանի դեռ կլսեմ.
  
  
  — Նրանք լավ տղա, պարոն.
  
  
  "Մասին, նրանք ճոխ!" Այն ներկայացրել է ազդանշան combos. Շեփորահար затрубил է fanfare այնպես, կարծես ego գործիք էր մրգային աղցան. Նրա, ընթանում է առաջ, և жестикулировал ձեռքերով, քանի դեռ ամեն ինչ չի замолчали, բացի շատ հաստ կնոջ, որը եղել է զկռտալ.
  
  
  Նրան, բարձրաձայն գոռաց. - ' Yahora , տիկնայք և кабальеро , լա նարեկ fandango! муй chanel միջոց հնարավորություն " (y directamente de Սան Խոսե!'
  
  
  Ամենայն հավանականությամբ, նրանք չեն հասկանում, իսպանական, բայց այն, որ ես ասել եմ, բավական պարզ է: Նրանք սկսեցին սաղավարտի. Նախ икающая կինը, իսկ հետո ամբողջ սենյակ. Нерешительно երաժիշտները սկսում են կատարում "Հետո Тамба" . Թամարա բեմ. Նրա выбрался. Անցնելով mimmo нах նրան տեսավ շերտը բանկը, блестевший իր դեմքը. Նա եղել է վախեցած. Հավանաբար, ավելի շատ են վախենում, քան, եթե էյ, ստիպված է անել այն, ինչ պատրաստվում էր անել ։ Նա споткнулась. Odin շուրջ տղամարդկանց ахнул. Նա վերականգնել է հավասարակշռությունը: Լայն քայլերով մերկապարուհիները նա մոտեցել կենտրոնին տեսարաններ. Նա նայեցի վրա combos, уловила ծանր կենցաղը եւ սկսել է զգայական շարժումները, որոնք ցույց էր տալիս ինձ ավելի շուտ: Վերին մասը նրա մարմնի գրեթե չի шевелилась. Փայլուն folds են թերթի закружились է արագ круговых շարժումների իր hips եւ հետույք. Նա շրջվեց, նայեց և սկսեց կամաց-կամաց սկսի կարմիր այտեղ թել. Развязывая, նա թույլ է տվել նրան մնալ. Ee обеяние սկսել է բացահայտվել միայն իր սեփական. Նա քաջ прижимала ego կրծքին և նայում է ինձ ու Պեպեն. Ժպտում, նա լքել է ինձ այտեղ թել.
  
  
  Նա շարունակում է պահել простыню ձախ կողմում. Նա поднесла մյուս ձեռքը իր երկար խարտյաշ մազերը եւ приподняла ih. Այնուհետեւ նա սկսել է պարել: Простыня դանդաղ распахнулась, քանի դեռ հանդիսատեսը չի տեսել ժապավենից իր bra եւ կոֆտա. Կիթառահար գեղեցիկ պաշտպանել ee թրթռում է տողերի և կտրուկ ակորդը յուրաքանչյուր շարժմանը: Հանրությանը դուր է եկել. Ընդամենը մի քանի կանայք մի քիչ побледнели. Պեպեն նայում ամեն подергивание եւ ուղեցույցների հետ խորամանկ հայացքով աչքերում.
  
  
  Նրա накинул այտեղ թել վզին Պեպեն եւ придушил այն. Նա նետվել է մի կողմ, որպեսզի փախչել. Նրա ձգձգել է ինքնաշեն հանգույց. Նա ընկավ ծնկների. Այդպես է եղել ավելի հեշտ է եւ ավելի արագ. Նա փորձել է закричать, բայց այտեղ թել заглушал ցանկացած ձայնը. Նրա քաշեց ուժեղ. Օգտագործելով պարան է որպես լծակ, նրա սեղմված պատ է ego մյուսի մեջքին ։ Ցնցում, եւ նպատակն է գլորվել է набок.
  
  
  Թվում էր, թե ոչ ոք չի նկատել. Ամբոխը եւ մարդիկ, տեղադրված "մենեջեր" կենդանի սենյակ, հետևում էին յուրաքանչյուր շարժմանը Թամարա. Ռիթմը երաժշտության դարձել է ավելի արագ եւ ավելի արագ. Բոլորը դիտում էին прикованы է Թամարա. Նրա затащил մեռյալ բեռնակիր ստվեր է кулис աղբյուր ego կույտ դատարկ արկղերի տակ գարեջուր. Պիջակ Թամարա պառկել շուրջ մեկ արկղ: Նա завернула այնտեղ իր մնացած հագուստ եւ իր վրա է վերցրել բոլոր հետ, չնայած առարկության Պեպեն. Նրա пододвинул պիջակ թափել է բեմում եւ unzipped ։ Աղետի դեպքում Թամարա այժմ կարող է արագ գրավի հագուստ. Նրան, նայում էի, թե ինչպես նա հանդես է գալիս.
  
  
  Նա скинула простыню. Է лифчике եւ трусиках նա раскачивалась վեր ու վար преувеличенно արագ եւ дрожащими շարժումները: Նա պարում է, քանի որ կախված է նրա կյանքը:
  
  
  Այսպես, այն էր. Ինչպես իմ, ի դեպ. Այն, սայթաքեց դուրս խմելու հետնաբեմից-ի անձուկ միջանցքով, որը տանում նախասրահում գլխավոր մուտքի մոտ. Այն կանգ է առել մի պահ, երբ հասել է դահլիճը ։ Իր, հիշեց, որ տեսել է երկու տղամարդկանց, կանգնած այստեղ ճանապարհին հյուրասենյակ. Նրանք նայում այնպես, ինչպես և Պեպեն, ինչպես այցելուները հյուրանոց. Oni пахлм, ինչպես այցելուները էժան փարիզի հասարակաց տան գովազդային դեմքը. Այն դեպ օդը: Հոտ վարդի ջուր шталь ценымногие թույլ է:
  
  
  Նրա զգուշորեն նայեց անկյունում. Թամարա справлялась ավելի լավ է, քան կարող էր հույս ունենալ: Երկուսն էլ տղամարդիկ եղել են մի քանի ярдах հեռու այն վայրից, որտեղ հոլլ վերածվել է գլխավոր հյուրասենյակ: Մեկ անընդհատ тыкал այլ կող. Ըստ երեւույթին, հայ կերպարվեստի. Հետ "Трехо" 22 - ին տրամաչափի եւ ավտոմատ ատրճանակով Պեպեն ձեռքը նրա snuck ամեն ժամանակ առ ժամանակ այլ ճանապարհ, այնքան հանգիստ է, ինչպես նա կարող է, դեռ չի հասել դատարկ ճաշասենյակ.
  
  
  Սեղաններ են տեղադրվել, այնքան, որ դժվար է անցնել բացահայտ, խոհանոց, այլ թելեր սենյակում. Սեղաններ էին բացված. Անհրաժեշտ է զգույշ լինել, որպեսզի մեզ չեք զարկել մեջ եւ ոչինչ չի կոտրել ներքեւ. Սերգեյ лился միջոցով կլոր պատուհաններ երկու կախել է դռնփակ. Երբեմն նրան լսել ձայները հեռու է: Նրա զգուշորեն հրել է դուռը եւ проскользнул մեջը. Նրա прижался է հառաչել փոքրիկ խորշ միջեւ խոհանոցի եւ ճաշասենյակ.
  
  
  Այնտեղ էր բուֆետ հետ shelves, ներքևում համար պատառաքաղ եւ графинов. Կողքին, դուռը բաց է, կանգնած է մեծ бельевой հանդերձարան, ամբողջական սրբիչ եւ սփռոցներ. Դեռ ավել և բահ, մի քանի հայերի, փոշի եւ четырехлитровая բանկի полироли համար սեռերի. Նրան թող օր հանգիստ փակել եւ այցելեցի իսկական խոհանոցը ։ Այն կարող է տեսնել միայն դրա մի մասը: двухдверный սառնարան, ավտոմատ աման լվացող կին և աթոռ, որը նախկինում տեսել է պատուհանից. Ձայները, որ լսել է նրան ճաշասենյակ, բխել է հաստ կանայք, убиравшей ամբիոնում. Фыркая և հոլ: քթիս տակ, նա возилась շուրջ. Միջանցք холодильную տեսախցիկ է շուրջ անկյունում, դուրս եկել, իմ տեսանկյունից. Չի шталь նայել հեռու. Չի ցանկանում ռիսկի է նրանով, որ ինձ տեսնեն. Ամեն դեպքում դա նշանակություն չուներ ։
  
  
  Այն տեւել է շուրջ մեկ ծխախոտի Թամարա եւ վառել է լուցկին ըստ հյուրանոցային տուփեր, որը բերեց հետևյալ հեռախոսահամարներով. Մի րոպե, այն կանգնած է անշարժությունը, ուշադիր լսում. Նրան ոչինչ չէր լսում, բացի պատահական աղմուկի ու կաթսաների сковородок եւ астматического շնչառության կանայք:
  
  
  Покурив նրա, մոտեցավ бельевому առանձնասենյակ, եւ նետել են մի քանի սրբիչ դատարկ ведром. Նրա набрызгал է нах մի քիչ մեղրամոմ եւ նետել վերեւից ծխախոտ. Տեսնելով, որ նա շարունակելու է тлеть, այն անցել է hinged, չժանգոտվող պողպատ օր առաջ ճաշարան եւ шталь սպասել ։ Նրան թողել կաբինետ բաց. Թամարա ասել է, որ դա տեւում է երկու ու կես րոպե, բայց մի անգամ նման դահլիճներ դժվար էր ինչ ճշգրիտ ժամանակը. Տաք ծխախոտ ունեն մեկ ավարտին գնդակը նույն կազմի, որ спичка, տվյալ դեպքում ' թել հետ оттиском ապրանքանիշի. Սիգարետ էր լրացուցիչ набита ватой դարչնագույն գույն, սպասման селитрой. Բաց ավարտվում է ծխախոտի կատարվել է սույն ծխախոտի. Նստել ճաշարանում սպասում էր նյարդային է, բայց ավելի շատ նրա ոչինչ չեմ կարող անել. Նրա վստահում Թամարա է, որ տեւել է բոլորին ։ Վայրկյան тянулись ցավալիորեն դանդաղ. Հետո սիգարետ догорела.
  
  
  Նա առաջացրել բոց է մոտ հինգ վայրկյան, և դա բավական էր, որպեսզի վերածել դույլ է ծխի ռումբ. Ներքնազգեստ մեծ հրդեհ էր բռնկվել, իսկ հետո սկսել է тлеть սրբիչներ. Թթու ծխում տապալել ըստ կաբինետ, խոհանոց. Նույնիսկ այն կողմ դռների նրա զգացի թույլ հոտ էր գալիս, երբ կինը վերջապես սկսել է բղավել: "Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Ամրակայված նրա նստած, պպզած, լսելով աղաղակներ արձակելով. Հետո լսեցի նրա ծանր գզգզված են եւ whoops երկու պահակների: "Այ ! Фуэго ! Նրան, լսել է, թե ինչպես է մեկն ասել. Նրա, հասել է տեղը ատրճանակը ձեռքին. Թիկնապահները փորձել են հայտնաբերել է, որ այրվում է: Հաստ կինը գոռում էր, ձեռքերը. Բոլոր երեք кашляли եւ кашляли ծխից.
  
  
  — Ձեռքերը, — հրամայեց ես:
  
  
  Կինը захрипела ավելի բարձր է, քան երբեւէ. Մարդիկ ձեւով շրջվեցին ու թերահավատ зевнули. Այժմ կրակը հասել է իր գագաթնակետին ։ Խիտ յուղային ծխում տապալել նրա առանձնասենյակ, թաքցնելով այն փաստը, որ կրակը այրվել է միայն դույլ. Ծուխ ու գարշահոտություն, պետք է շփոթել են om reflexes, երբ մի տղա հասել է ատրճանակ, իսկ մյուսը թռավ ինձ վրա. Նրա կրակել է առաջին ցանկացած ցեղին. Հարթ կտրուկ բամբակ 22-ին տրամաչափի затерялся է криках կանայք եւ որ դա թնդյունի տակ մեկ այլ տղայի, прыгнувшего ինձ. Նրա արել է մի քայլ առաջ, այնպես որ, նա ինձ մի պահ ավելի շուտ, քան նա հաշվել: Նրան, ծնկի իջնում և աղավնի միջեւ ego ոտքը. Երբ նա ընկավ ինձ վրա, обвил իր ձեռքերով ego ոտքերը, եւ միաժամանակ բարձրացել է: Դա մի տեսակ ռեգբիի-флипа. Նրա փոքր-ինչ շրջվեց ու օգնությամբ ego սեփական ուժերը աղբյուր ego բուֆետ. Ego գոլը շատ շռնդալից կոտրել գնդում հետ արծաթի. Նա ընկել է, ցուրտ է, քան եղանակը դրսում.
  
  
  Չնայած կոտրված ցանկացած ցեղին, առաջին հսկիչը չի կարող կանգ առնել: Հետ стоном եւ стиснутыми ատամներով, նա փորձել է բացել դուռը փական իր գեղեցիկ պատյան, որպեսզի всадить գնդակ է իմ մտքում. "Муй "բրավո"", — ասացի ես, հարվածելով ego ոտքով կյանքում, ապա կզակ. Նա ուսի մամուլի պառկած է այնտեղ, որտեղ պառկած. Կինը այնքան մտքում, որ կարող է լսել հիմնավորումները. — Պարզ է, сеньора, — ասացի ես: Իմ ձախ ձեռքը метнулась իր կզակ կողմից սեղմված բռունցք. Նա застонала եւ отключилась, նրա զգուշորեն իջեցրեց իր սեռը ։
  
  
  Նրա перепрыгнул նրանց միջոցով է առանձնասենյակ. Է густом ծխի մեջ նրա բռնեց շվաբր եւ հրել նրան горящее ведром. Այն հանգցրել է կրակը, բայց թողել է тлеть սրբիչներ. Երբ գալիս է կրակի հետ, նրա просунул գրիչ շվաբր է գրիչ հանգիստ ու նկարչություն, դույլ-ի առանձնասենյակ.
  
  
  Թողել է նրան ego, վերցրել է զենք ունենալ, ապա tucked բոլոր երեք աշխատասենյակը ։ Այն կողպված է արկղը, հրել բանալին րոպե, եւ վազում է խոհանոց է սառնարանային թվային ֆոտոխցիկ, գանգրացում дымящимся ведром բռնակի շվաբր. Մյուս ձեռքը նրան պահել բանկին մեղրամոմ.
  
  
  Նրա ամպագորգոռ կարճ միջանցք մյուս կողմից, խոհանոցի և հայտնվեց սենյակում, որտեղ թիկնապահները խաղում քարտեր. Քարտի դեռ դնելու սեղանի վրա, kuda om նետել տղամարդիկ: Համար առավել հեռահար նստավայր էր մեծ դուռը ։ Նրան հրել ամբիոնի կողմ եւ уперся ուսի մեծ մետաղական փակվել. Դուռ щелкнула եւ распахнулась. Նրան, ներխուժել են այնտեղ, չի փնտրում.
  
  
  "Մենեջեր" վերցրել է մեծ ատրճանակ եւ прицелился ինձ կյանքում. Տեսախցիկը եղել է ընդամենը հինգ յոթ մետր է, եւ լի էր տարբեր կեռիկներ եւ խողովակներ. Эму ստիպված անիծել վատ նպատակ, որպեսզի промахнуться ինձ. Նա կանգնած է радиоприемником հետեւի տեսախցիկ. Նա, հավանաբար, մտածում է, թե ինչու նա չի կարող найдти մեզ մեկ կայան: Նա, իհարկե, չգիտեր, որ փոթորիկը, որը նա օգնեց ստեղծել, նաեւ խանգարում էր эму ձեռնարկել բոլոր ռադիոկայանի. Ատրճանակ պառկած նրա կողքին սեղանի կողքին ствольной վանդակում. Ego ձեռքը վերցրել է նրա lightning.
  
  
  Նրա փախել է, առանց կասեցնել. Նրան թեքում է դեպի նա, դնելով գլխին միջեւ համազգեստով: Նրան взмахнул mop iso բոլոր ուժերի, որ ես. Раскаленное դույլ հարվածել ego բաց դեմքը: Ատրճանակ կրակել վճարումների հենց իմ մոտ ականջի. Раскатистый որոտ կրակոցի մի փոքրիկ տարածքում ապշեցրել է ինձ. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա վայր է ընկել. Նա մի պահ լռեց ու նորից տեղափոխվեց. Հետո նա ընկել է տեղում. Դրոշմ է համերաշխ եղել է ակնհայտ ego խիստ обожженном անձինք, ժամանակ է, որ նա պետք է հագնում, այնպես էլ մնացած իր կյանքի.
  
  
  Հաղորդիչ էր պարզ կորպուսի համեմատ կառավարման կենտրոն տաճարում: Այն բաղկացած է մի քանի մետաղական պահարանների, տեսակն իր չափերով եւ ձեւով напоминавших ուղղահայաց գերեզմաններ, որտեղ եղել է սենսորների, գրիչներ եւ ինքնաբերաբար. Վերին կաբինետներում եղել է քաղաքականության շուրջ, որոնք կապված են ուժային դաշտի եւ զանգվածային կծիկ оголенного պղնձի լարերը. Հաստ մալուխ անհետացել միջոցով փոս է вентиляционном անցքը. Էլեկտրոնային սարքեր, հանգիստ зажужжали. Գեներատորներ, հյուրանոցի, որոնք ապահովել էլեկտրաէներգիայով, հավանաբար, եղել է նկուղում կողքին котлами.
  
  
  Նրա щелкнул հիմնական անջատիչը. Buzzing դադարել. Ձեռքերը մի քանի մետր затанцевали ետ եւ առաջ մի պահ, իսկ հետո ընկել են ետ. Նրա վերցրել են ատրճանակը, հակառակորդի եւ նրբորեն կոտրել է ամեն ինչ, որ կարող է կոտրել ներքեւ. Այն ժամանակ նրա քաշեց կառավարիչ սառնարանային խցիկի և закатил ego տակ աթոռ, որտեղ նստած էին պահակները. Նրա վերադարձել է բացել պահարաններ և побрызгал ներսում, հատակը և պատերը մեղրամոմ. Այն օգտագործվում է վերջին մաս, որպեսզի կրկին բորբոքել կրակը դույլ. Նրա նետել վառվող ջահ է puddles մոմ է տեղադրել. Взметнулось բոց, раздуваемое сквозняком շուրջ вентиляционного անցքեր. Նրա վազեցի, - անկեղծորեն սեղմված բռունցք, անհետացել է ստամոքսի.
  
  
  Կառավարիչը ինչ-որ կերպ ուշքի են եկել ու թռավ, ամբողջական ցանկություն է վրեժխնդիր լինել. Ին երկրորդ անգամ նա հարձակվեց ինձ համար անսպասելի. Ego բռունցք բախվել ետնամաս ատրճանակ շուրջ մեկ պահակախումբը, որը նրա заткнул համար գոտի. Այն փրկել ինձ. Նրան կրկին շունչ, մինչեւ որ նա հասցրել է փակել դուռը, այլապես այն էլ կենդանի այրել. Նրա կոտրվել է եւ հարձակվել է նրա վրա. Կրակն արդեն licked իմ վերարկու.
  
  
  Նա նման էր մի գորիլա. Նա նետվել է ինձ, հայհոյելով իսպաներեն. Նրան բռնել ego սովորական дзюдоистской хваткой, ամուր ձեռքով ։ Իմ ձախ ձեռքը сжимала մանյակ ego վերարկու, աջ ego — shirt. Նա запнулся. Նրա փաթաթված իր աջ ոտքով ego աջ ձկնկիթ և հարվածել նրան ego ոտքով. Նա swung է մի կողմ և սկսել է նվազել. Նրան մի փոքր օգնել эму.
  
  
  Կատաղած ցասումով ու ատելությամբ, նա царапал ինձ, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ ընկ. Ego կոշիկը зацепился մասին շեմը օրը սառնարանային խցիկի. Թափահարելով, նա ընկել է навзничь է այրվող մոմ. Յուրաքանչյուր շարժումը раздувало բոց ավելի. Նա կանգնեց четвереньки. Թեքված գլուխը, նա բղավել է հոգեվարքի մեջ. Որպես մարդկային ջահը, նա այրել է իմ աչքերում. Չի կարող эму օգնել եւ փակել դուռը. Ego ճիչ էր լսվում է, ինչպես կրակը միանգամից չի էլ հայտնաբերել. Ի վերջո, այն կարողացել է անել խորը շունչ. Նրան հուսահատ ։ Աստիճանաբար ես եկել, որ ես խիստ վիրավորվել է: Վերքը իմ ուսին, նորից բացահայտվել է; երևի, երբ նրա հարձակվել է պահպանության համար. Прострелы ցավալի է խոցեցին իմ ձեռքը ։ Նրան փորձել է пошевелить մատները ձախ ձեռքը. Այժմ այն կարող է կորցնել գիտակցությունը կամ շարունակել է գործել; Նրա շարունակեց. Բոլորովին побелев, ես, пошатываясь, դուրս է եկել միջոցով սենյակ ետ խոհանոց և տեղը.
  
  
  Odin շուրջ տղամարդկանց թակեց ձեր դուռը бельевого կառավարության և բարձրաձայն օգնության է. Նրա համար, կանգ առավ և թակեց ձեր դուռը: — Պարոն ?
  
  
  "Դու! Այն!
  
  
  "Եթե դուք ուզում եք, որ այն գնդակոծել է ձեզ այս դուռ փամփուշտներով, ապա շարունակեք աղմկոտ ee կռվել".
  
  
  Մի պահ воцарилась լռություն. Այնուհետեւ նա ասել է. "Ես помолчу, ամիգո".
  
  
  "Буэно ".
  
  
  Երբ վերադարձավ այն միջանցքով, որը տանում է դեպքի վայր, նրան տեսել են երկու տղամարդու, որը նստած է կենդանի, կանգնած են մուտքի մոտ Էլ - Коюнтура . Նրանք կնքված իրենց ոտքերով և հուսադրող սուլում էին. Երբ հասել է թեւերի, նրա հասկացա, թե ինչու ։ Թամարա մեկի трусиках. Ինչպես նա կարող է մնալ այնքան ժամանակ, պետք է լինի մեկը, ըստ մեծագույն գաղտնիք է պարի.
  
  
  Combos են սպառվել. Նրանք հարյուր անգամ խաղացել կրկներգը, բայց ռիթմը էր դեռ ուժեղ է, եւ Թամարա լիարժեք նրանց օգտվել.
  
  
  Քայլերով մերկապարուհիները նա качалась վեր ու վար, покачивая տուն եւ тряся մերկ դոշիկներ. Ամբոխը зааплодировала ի նշան հավանության, թեեւ որոշ կանայք, թվում էր, թե արդեն մոտ է a shock. Բոլորը դիտում էին прикованы իր կերկերուն соскам. Նրա աչքերում կար մի անհանգիստ հայացք... քանի դեռ նա չի տեսել է ինձ. Նրա դեմքը просветлело. Տվել էյ նշան է շտապել. Նա աննկատ кивнула եւ սկսել ձեր շահումները.
  
  
  Եւ այն, ինչ եզրափակիչ!
  
  
  Խումբը պատրաստվում է կրկին սկսել խաղալ մեղեդին. Թամարա подобрала առաջին ակորդները, ու նիհար են, որպեսզի բարձրացնել простыню եւ ձեր կրծկալ. Նա տրամադրել է բոլոր հրաշալի տեսք հանդուգն փարթամ կլոր округлость իր հետույքը ։ Հեռուստադիտողների լավ նկատելի է նեղ նեյլոնե գիծ ee կոֆտա միջեւ հաստատուն տուն, որը զբաղվում է մի պահ напряглась, երբ նա նիհար առաջ. Panties հանդուգն соскользнули ներքեւ ee էշի և մնացել են այնտեղ, երբ նա կանգնեց ու ինձ բերեց простыню եւ կրծկալ.
  
  
  — Մեծ Աստված, — прошипела է նա: — Ես կարծում էի, դու երբեք չես գալիս.
  
  
  "Դադարեցրեք դա ավելի շուտ, պատասխանել է. ես.
  
  
  Այն, նայում, թե ինչպես է նա протанцевала նորից բեմ. Նրա покачивающиеся հետույքը ինչպիսին է հիանալի տեսարան ։ Սուրբ խելագար. Ես չգիտեմ, թե ինչի մասին են մտածում կանայք, բայց ոմանք իրենց շուրջը նայել այնպես, կարծես երբեք չի оправятся դրանից ։ Արյան անոթների ու տղամարդկանց лопались. Ըմպելիքներ խմել են ավելի արագ, քան հասցրել է բերել մատուցողուհիներ. Առաջին անգամ իր կյանքում սեւ զգեստներով նրանք տեսան փափուկ իսկական գեղեցկությունը կանանց bends եւ упивались է այն. Ի վերջո, նրանք բախվում են աշխարհի վերջը, Армагеддоном եւ, հնարավոր է, Երկրորդ Երեւույթ է միաժամանակ. Իսկ եթե պետք է մեռնել, որ դա է եղել այն միջոցը հրաժեշտ!
  
  
  Կար մի ободряющий ճիչը. Թամարա սկսել է նկարահանել, տարին. Խումբը զգացի, որ մոտենում է գագաթնակետին և ընկղմվել է запомненную մեղեդին. Իր բան ու գործը оглядывался գագաթին лысых նշանակություն հմտություն հարձակման և աղոթում, որ հաստ օճառ դուռ սառնարանային խցիկի կատարեց կրակ է, եւ որ պահակը է бельевом чулане դեռ դողում է սարսափի. Թամարա спустила բարակ резинку կոֆտա. Տէր, թե ինչու է նա մի շտապեք? Ստորեւ. Փափուկ, գանգուր մազերը տեսանելի են ։ Ավելի մեծ աղմուկ ու գոռում!
  
  
  Նրա սրբեց հաստ կաթիլ բանկը ճակատին եւ rubbed ноющее ուսին. Panties դանդաղ сползли նրա ոտքը. Նա скинула om եւ մխ. Նա նիհար է բարձրացնել սեփական ego. Выпрямив ոտքերը, բարձրացնելով հետույքը, նա ցույց տվեց տղամարդկանց այն է, որ նրանք երբեք չեն մոռանա.
  
  
  Ամբոխը стонала.
  
  
  Combo взревело.
  
  
  Թամարա մոտեցավ բեմից անկեղծ ձեռքս.
  
  
  Շատ բուռն ծափահարությունների, բայց ոչ բավարար ժամանակ է վերադառնալ. Նրա փաթաթված է իր վերարկուն և ասել է, որ нах պետք է բավարար ժամանակ, որպեսզի հագնվել հետո, թե մենք ինչպես դուրս կգանք հյուրանոցի շուրջ. Չի стесненная իր հագուստով, նա վազեց ինձ միջանցքով գլխավոր հյուրասենյակ:
  
  
  — Մականուն, Մականուն, — выдохнула նա, — ինչ է պատահել?
  
  
  — Դա նշանակություն չունի, — ասացի ես:
  
  
  'Բայց ...'
  
  
  "Երեք ալիքի ոչնչացվել են, միայն մեկն է մնացել ։ Նրա կասեմ ձեզ, մանրամասներն ավելի ուշ ։
  
  
  Մենք փախել են հյուրանոցի շուրջ. Պարզվում է ավելի հեշտ է, քան նրա մտածեցի. Նրան մի պահ, մնա մոտ прилавка, և, ինչպես ես պատկերացնում, գրքերի տակ վաճառասեղանին էր рация. Նրա գոլային ego եւ рычащим տոնով կեղծ մենեջեր հրամայել է մարդկանց "фиате" առաջ քաշվել և բաց թողնել "buick". Մի փոքր էժան միկրոֆոն թաքցրել է փոփոխություններ ձայները, և ռևմատիզմի կարճ էր : "Si, señor!" Հետագայում միջանցքով, միջոցով парадную դուռ, մենք запрыгнули հին մեքենան եւ թարմացրել են ։
  
  
  "Ֆիատ" հետ պահպանության կանգնած է կողմում մուտքի ճանապարհները: Երբ Թամարա տեսա, որ մենք հաջողության կհասնենք, նա բարիդրացիական помахала մեզ երկու տղամարդկանց, երբ մենք проезжали mimmo. Նա հանգիստ откинулась է прогнивший բազմոց եւ սկսել է ծիծաղել. Դա եղել է истерический ծիծաղ օգնության. Շնչակտուր է նա, - բացականչեց, "Oh, դուք տեսել այդ երկու տղամարդկանց?"
  
  
  'Որտեղ? Այս "фиате"?
  
  
  "Ոչ, Nick, ավելի լավ է նրանց երկու կենդանի!" Նա սկսեց ծիծաղել է ավելի ուժեղ. Նրանք նման զարմանք էին նայում, երբ մենք վազել են ջրանցքի mimmo նրանց. "Օ՜, դա արտահայտությունը om անձանց!" Մոտ Թամարա էին հարձակումները хохота. — Ես, իրոք, այնքան լավն է?
  
  
  "Այո, դուք են տուգանք."
  
  
  "Ճիշտ է ?"
  
  
  "Բավականին լավ է, որ ստիպել է ինձ շատ նախանձում".
  
  
  Թամարա մի քիչ հանգստացավ և захихикала, քանի դեռ դրա դեմ պայքարել անիվ "бьюика" եւ գնում էր դեպի օդանավի. Երբ նա սկսել է հագնվում; ծիծաղ դադարել, եւ մյուս վերջում Пунтаренаса նա ասել է ցածր, нерешительным ձայնով: — Նիկ, եղանակը ։ Փոխվում է.'
  
  
  Իրականում. Ձյուն այժմ տապալել бурлящим вихрем. Երբ փայլուն արտահայտող երկինք потемнело, եւ միջով դղրդյուն ծանրաբեռնված շարժիչի քամին выл, թե ինչպես է վիրավոր ուրվական. Ծառերը, ժայռերը եւ այն ամենը, ինչ կարող է շարժվել, летело շուրջը воющим փոթորկից. Градины рикошетили դռների և պատուհանների. Մենք հայտնվել է աշխարհում, обезумевшем գործողություններից խելագար.
  
  
  — Անջատում հաղորդիչ հյուրանոցում առաջացրել է բուք, — տխուր ասացի ես:
  
  
  Եւ ավելի վատ է լինելու, — շշնջաց Թամարա.
  
  
  "Այո, մենք դեռեւս պետք է ոչնչացնել վերջին հաղորդիչ Պանամա".
  
  
  Նա շրջվեց, նայեց ինձ побелевшей ձյուն, ինչպես նաեւ դրսում. — Բայց, Նիք, — հարցրեց նա անթաքույց սարսափով. 'Մենք պետք է կարողանանք անել, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  
  
  Դատելով քարտեզի վրա, Կղզին Сангре էր մոտ шестистах կմ հեռավորության վրա Пунтаренаса. Բայց չնայած մենք բավականին խենթ,որպեսզի թռչի այս եղանակին, մենք այնքան խենթ, որ շտապում է անկեղծ այնտեղ ։ Օդ բարձրանալով, մենք թռչում լայն տարածքում է Խաղաղ օվկիանոս. Սա չվերթը գրեթե երկու հարյուր մղոն երկար է եւ, հնարավոր է, եւս 150 մղոն համար մշտական зигзагов. Մենք թռել է ծոցի Чирики առավել մեծ կղզու Койба, исправительной գաղութ. Ապա մենք обогнули թերակղզին Азуаро եւ մոտեցել Панамскому заливу լայնությամբ 150 մղոն հեռավորության վրա. Ճանապարհին էր Պանամացի bay Պանամա եւ Бальбоа.
  
  
  Այս ամենը ժամանակ ինքնաթիռը միայն արել, որ раскачивался եւ пикировал. Մենք Թամարա ուղղում կողմին, այնտեղ-այստեղ. Մենք երբեք չենք նստել տեղում: Միայն ամրագոտիները պահել մեզ տեղում մահացել է: Մեկ խթան հետեւել է ուրիշներին. Ֆյուզելյաժ стонал եւ скрипел, թեւերը, թվում էր, կարող է դրժել ցանկացած պահի: Ամեն անգամ, երբ ինքնաթիռը приземлялся օդային սենյակ, նրա ударялся оборудова ինչ-որ բան ամուր ուսին ու զգացել мучительную ցավը. Նախքան մեր մեկնելը Թամարա перевязала վերքը եւ затянула վիրակապ, բայց դա բավարար չէ. Արյունը շարունակում էր վազել դուրս, շուրջ իմ ուսի, եւ пропитывать իմ վերնաշապիկը.
  
  
  Նա ճչաց. — Որո ՞ նք են կոորդինատները կղզիներ, Նիկ?
  
  
  — Դեռ ոչ այնտեղ, — перекричал ականջներով. - Նախ ՝ Պանամա Սիթիի".
  
  
  'Ինչո ՞ ւ: կղզի Сангре դահլիճում արշիպելագը դե-լաս-Перлас , որը դահլիճում դեպի արեւելք այստեղից, այլ ոչ թե դեպի հյուսիս:
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց, ի նշան համաձայնության. Արշիպելագը նշանակում է "ծով բազմաթիվ կղզիների", եւ տվյալ դեպքում դա վերաբերում է մոտավորապես հեռախոսահամարներով ութսուն փոքր "жемчужинам" մյուս կողմում bay. Նրա նշել է բաց քարտը: "Ձեր նպատակն է այս բարեգործական ճաշարաններում: դեռ կգտնես, իսկ սարքերին վերաբերող մասնավոր պահանջներ արդեն չի կարելի վստահել. Մեզ պետք է ուղենիշ, մինչեւ մենք կարող ենք գտնել մի փոքր կղզի է այս խմբում ։ Քաղաք դահլիճում ընդամենը վաթսուն կիլոմետր հյուսիս-արեւմուտք կղզիախումբ. Այստեղից մենք կարող ենք ինչ ուղղություններով.
  
  
  Հետո Тегусигальпы եւ Пунтаренаса նրա, մտածեցի, որ բավականին դիմակայելով դեմ վայրի և անողոք ոչնչացումը, որը ունեցավ գնդապետ Зембла. Բայց Պանամա Սիթի էր невообразимая աղետ. Սա շուրջ իմ սիրած քաղաքներում, բազմաթիվ ջերմ հիշողությունների. Ինձ вспомнился երեկո գեղեցիկ կին է իր բնակարանում լեռան ստորոտին Анкон եւ զարթոնք զանգերի обветренных զանգերը տաճարի մոտ Авенида-Կենտրոնական. Երբ մենք մեկնում էին քաղաքի վրա, նրան նկատել է տաճարի մնացորդները, հին Պալատ կառավարության, գեղեցիկ Ազգային թատրոն, բուլվար Малекон եւ բուլվար Боведас հին ստորգետնյա բանտ. Ամեն ինչ, ամեն ինչ իրոք ջարդված ու փլված է, ջարդվել է եւ разорвано դաժան бичами нечеловеческой փոթորիկների. Բնակչությամբ քաղաք է 300 000 մարդ է դադարել գոյություն ունենալ, եւ վերածվել է նման հսկայական ավերակները, ինչպես եւ հին քաղաք ինը կիլոմետր հեռավորության վրա է, ջնջվել երկրի երեսից է 1671 թվականին корсаром Հենրի Морганом.
  
  
  Бальбоа, պորտ Գոտու Լա-Манша, եւս հայտնվել է пустырем. Մեր բարձրությունից մենք հազիվ կարող էին նշմարել gateways Мирафлорес տասը կիլոմետր հեռավորության վրա ափին. Երկու առաջատար է նրան ալիքը ամբողջությամբ փակվել. Մի քանի բեռնատար նավեր եւ tankers մնացել են աշխարհի երկու խոշորագույն սառցե դաշտերում, յուրաքանչյուր լայնությամբ գրեթե երկու հարյուր մետր խորությամբ եւ տասնհինգ մետր ։ Հրեշավոր քամի пронесся ՝ խողովակներով ։ Ոչինչ չի ցույց էր տալիս այն, որ մյուս կողմում перешейка գործերը լավ.
  
  
  Նրա եռում նման զայրույթի այն բանի համար, որ Зембла արել է այս մի բարեբեր ու հարուստ երկիր է ։
  
  
  — Развернись, — рявкнул նրա Թամարա. Նրա իրեն վատ էր զգացել ։ - 'Հարավ-արեւելք մինչեւ Ислы Сангре . _
  
  
  — Կարծում եք, Зембла այնտեղ?
  
  
  "Ես ջերմորեն այս հուսով եմ", — ասացի ես, թողնելով վերջին դառը հայացք кружащийся սպիտակ բնապատկերով. "Եթե գտնում ես, որ կղզին ողողված է արյունով ego, խոստանում եմ քեզ".
  
  
  Հիմնական կղզիներ: San Miguel, Սան Խոսե, եւ Պեդրո Գոնսալեսի հեշտ է գտնել, բայց վերջին ապաստան Земблы պարզապես քանդվել քարտեզի վրա, եւ ոչ ավելի, քան այն իրականում. Դա կուտակումը ժայռերի, торчащих շուրջ ջրի տակ հաստ քողի ձյան, քաղաքի եւ ծովի փրփուր, окруженное ավազոտ լողափ. Քանի դեռ մենք пролетали նրա, "Сессна" металась եւ качалась է изменчивых օդային հոսքերի. Թամարա պայքարել румпелем, քանի դեռ այն չեն ուզում վայր է տնկում.
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ մենք պետք է վայրէջք ափին. Նույնիսկ բացօթյա այծ չի կարող կանգնել ոտքերի վրա, այդ ժայռերի".
  
  
  Որ այնտեղ? — հարցրեց նա, նշելով, ձախ.
  
  
  Նա наклонила ինքնաթիռը անկյան տակ ութսուն աստիճան, որ այն նույնպես կարող էր նրա վրա նայում. Միջոցով քաղաք, նման пулеметные գնդակից, այն կարող է տեսնել թույլ հուր որոշ հին շինություններ. Դրանք խմբավորված է խորացնում է հին гасиенды շուրջ բակից: Այս ամենը շրջապատել է ճաշասենյակի պատը трехдюймовой հաստությունը ծանր դարպասի երկաթ ամրացված է մետաղյա ամրաններով. Համենայնդեպս, նախկինում om tak կառուցել, եւ հիմքեր կան ենթադրելու, որ այդ պատերը չեն եղել նույն հաստ և ամուր. Թվում է, Зембле վայելում են ամեն ինչ բարդացնել, հատկապես, երբ գործը հասել է մինչեւ պաշտպանության կամ փախուստի.
  
  
  — Նա այստեղ է, — ասացի ես: Իմ ձեռքը քամած ձեռքը Թամարա. 'Ահա! Ego ուղղաթիռ пришвартован բակում.
  
  
  'Նրա հասկանում ։ Բայց отпустишь արդյոք դու հիմա իմ ձեռքը? Այն էլ գերադասեց ընկնել անկեղծ ego տանիքին. Թող գնա ձեռքը, եւ գտնել այն տեղը, որտեղ վայրէջք, լավ?
  
  
  Նրա երջանիկ ժպտաց էյ. Վերջապես, մենք առ Земблу է ego տեղեկամատյանները. Իմ ухмылка կամաց-կամաց անհետացավ, երբ հասկացա, որ ոչ մի տեղ երկայնքով չկա հարմար տարածքներ վայրէջքի համար. Երկու և վաճառողը մետաքսե ժանյակ Ռամոն Батук կառուցել է իր гасиенду գագաթին կլոր բլրի. Հիմնական դարպասների արահետ վարում էր ներքեւ ժայռերի է эллингу բնական bay. Բլուր եղել է համեմատաբար ողորկ, բայց շատ կտրուկ. Մնացած կղզու եղել, կամ էլ անհավասար, կամ заросла колючим корявым кустарником.
  
  
  — Դա պետք է լողափ, — մռայլ ասաց իր էյ.
  
  
  "Մի քիչ առաջ լաւագոյն կտոր է լողափ, որը դեռ նայում է բավականին լավ", — պատասխանեց նա, поджав շուրթերը. Նա կրկին наклонила "Сессну", և թռավ դեպի մի փոքր հատվածով продуваемого բոլոր քամիների ափին. "Դա շատ ծանր է, Նիք, եւ մենք չենք կարող ստանալ մոտ մոտ տուն".
  
  
  "Ինչ հուզում է մի փոքր զբոսնել? Հուսով եմ, որ մենք դեռ կարող ենք գնալ, երբ приземлимся.
  
  
  Ինքնաթիռը աղավնի է ներքեւ. Քամին վերցրեց ego եւ завыл մասեր. Ավազ вздулся շուրջ անիվների. Մասի ինքնաթիռի затряслись, քանի որ om հանկարծ խափանել. Թամարա պայքարել сопротивляющимся румпелем. "Մեզ մոտ կա ասացվածք", — выпалила նա, ընդմիջումներով. "Պահել ամուր ն ղեկը նման իրավիճակում!"
  
  
  Մեզ засосало է օդային փոսի մեջ, ներքեւ. "Сессна" тряслась, качалась եւ скользила ափին է գորշ ավազոտ անձրեւի вздутого ավազի մեջ. Մեր ամբողջ ավազի մնում է սուր քարե գագաթները. Ձախ պառկած լիսեռ շուրջ նոր քարերի ռոք կացարաններում եւ boulders, իսկ աջ սպառնում է պատ кипящего surf. Ինքնաթիռն ընկել է ներքեւ.
  
  
  Նրա зарычал. - 'Վեր! Up!' Իմ ճիչը էր շահեք, քանի որ ես գիտեի, որ Թամարա ամեն ինչ անում է, որպեսզի բարձրացնել քիթը: Լողափ մոտեցավ մի կործանարար արագությամբ: Քիթը уткнулся ավազ. Протяжное hissing, ապա громоподобный բամբակ. Մեզ մի, подкосы թեւերի сорвались, իսկ պտուտակով ձեւավորվել է դաշինքի շարժիչի, կիսով չափ засыпанным ավազով մշակման աշխատանքներ: Հարկ բարձրացել եւ շպրտել մեզ վրա տանիք, կարծես մի կույտ մարդկային ձեռքերի եւ ոտքերի. Ինքնաթիռը քիչ է մնացել շրջվել է, ապա ընկել է պոչը վեր է սառցե ալիքը. Աղի ջուր брызнула մեզ, երբ մենք նահանջում է ։ Մենք покалечены, բայց կանգնած է տեղում: Ինքնաթիռը раскачивался ետ եւ առաջ է прибое. Մենք качались վրա ալիքների. Թամարա բայց թափահարեց գլխով, բարձրացրեց նրան ու նայեց կոտրված պատուհաններ վրա լողափ. Вздрогнув, նրան խորապես ասաց եւ шталь ուսումնասիրել ավազ եւ փրփրաբաշ ալիք տակ մեզ. "Քվեն որ ինձ դուր է գալիս այդ առեւտրային թռիչքներ, — ասել է նա թեթեւ ժպիտով. "Դու միշտ մեղմ приземляешься".
  
  
  "Չի смейся ինձ forever!" — ասել է նա արցունքն աչքերին. — Ես ամեն ինչ փչացրեց, նրա գիտեմ! Մենք երբեք կբարձրացնենք ego մեջ օդ.
  
  
  "Հավանաբար, այլապես կարող է դա պատահել", — նկատել ես: "Ավազ չափազանց մեղմ է, եւ քամի կարող է զարմացնել մեզ հետ ոտք".
  
  
  — Բայց որ մենք պետք է անել հիմա ?
  
  
  'Ինչ անել?' Նրան բռնեց ետեւում իրեն плетеную զամբյուղ, որի մեջ եղել է eda. Այժմ nen են ատրճանակ Մակարովը Թամարա, հին ատրճանակ դոկտոր Мендосы, ավտոմատ ատրճանակ Պեպեն 22-ին տրամաչափի, ինչպես նաև հրացաններ երկու պահակների եւ կառավարչին ։ Նրան տվեց Թամարա ee հրացան եւ ատրճանակ Պեպեն, իսկ մնացած հրել հրացաններ մեջ գրպանում. 'Ինչ անել?' — կրկնել այն. — Դե ինչ, եկեք գնանք прогуляемся. Եկեք դա անել!'
  
  
  
  
  Գլուխ 13
  
  
  
  
  Քայլում ենք пробирались mimmo նենգ բլուրներ տակ воющим եւ жгучим երկնքի տակ. Բուք դեռ գրելուց ուժը ։ Խավար դարձել է բոլոր հաստ. Մի քանի փշոտ ծառ քամու заскрипели. Անընդհատ ընկնում boulders. Քամին высасывал օդ շուրջ մեր թոքերի, երբ մենք վազում նրա դեմ. Մենք задыхались, ինչպես утопающие, եւ երբեմն կարող են առաջ շարժվել: Փոթորիկն այժմ, կարծես, ամբողջությամբ զանգվածով, դաժան, неумолимой և սպանիչ. Անձ Թամարա էր залито արյամբ է ընկնում садо. Նրան, գիտեր, որ նայում է ոչ ценымногие ավելի լավ. Ուսի ցավի измотала ինձ. Սա արդեն ոչ թե պարզապես штопора մարմնի, ցավ пронзила իմ հոգին, և իմ ոսկորները. Դրա դեմ պայքարել է այս, եւ իմ կոշտ մատները. Մենք պայքարեցինք և համառորեն шатались, աջակցելով միմյանց ընկեր.
  
  
  Անցել է կես, քառորդ ժամ, և կես ժամ. Վերջապես մենք հասանք բլրի. Մենք նայում հաստ ամուր պատերը гасиенды հարյուր բակերը մեզ. Նրանք դնելու տակ, հաստ շերտով ձյուն. Եթե այնտեղ էին ժամյա այն գրեթե վստահ է, որ իրենք չեն կանգնած յուզում. Նրանք huddled կասկածելի ետեւում կափարիչը պատերը. Դա հազիվ различимая գնացք dangling տղամարդկանց համազգեստով, прилипшей է замерзшим телам.
  
  
  — Перелезем միջոցով պատին, — ասացի ես: "Երկու կամ երեք դարպասները պետք է շատ խիստ է պահպանվել".
  
  
  Թամարա սարսուռ բայց թափահարեց գլխով. — Մենք ոչ թե կարող ենք, Նիկ!
  
  
  - Մենք էլ կարող ենք կանգնել-րդ տեղում է:
  
  
  Մենք սկսեցինք բարձրանալ բլուրը ետեւում гасиенды, բաց գլխավոր մուտքի մոտ. Ինչ-որ իմաստով հիմա դժվար կլիներ առաջ շարժվել: Խոչընդոտների նվազում է, բայց մերկ մակերեսը բլրի отполирована քամու եւ մեծացել է սայթաքուն սառույցի լանջ. Առաջին ընկել Թամարա, եւ ես ստիպված էի նրան աջակցել. Հետո ՝ այն կորցրել է հավասարակշռությունը. Թամարա հյուրանոցի օգնել, ու հանկարծ մենք երկուսս էլ գլորվել է ներքեւ, սարսափեցնող ավելորդ хватаясь ձեռքերը ։ Մեր տոկունություն մահացել է, բայց կրկին восстала շուրջ սեփական մոխիր. Կյանքը թվում էր պակաս արժեքավոր է, քան ջերմություն և խաղաղություն, որը կբերի մահը, իսկ կյանքը վերահաստատվի:
  
  
  Վերևում մենք изнеможении անկում են ապրել տակ ապաստան պատերը. Նա հին է. Որմնադրությանը էր հնամաշ են, եւ բնական քարեր են մեծ, թե ինչպես են նրանք ասացին. Միջին հաշվով նա եղել է երեք ու կես մետր բարձրության: Նրա, ուշադիր նայեց վեր եւ նկատել է հենակետ է ոտքը և ձեռքի մի քանի տեղերում: — Հետեւեք ինձ, երբ իր վերևում կլինեմ, — ասել է իր Թամարա.
  
  
  — Երբ դու վերևում ։ - Դուք նկատի ունեք, եթե դուք դա անել!
  
  
  — Երբ ես վերևում, Թամարա, — հաստատուն ասացի ես: Նրա հյուրանոց է մտածել ճիշտն նրա խոսքերով. — Ու սպասիր նշանի. Մյուս կողմում կարող է լինել ժամյա.
  
  
  Նրա սկսեց վտանգավոր վերելք է հին պատ. Ես ստիպված էի հանել պաշտպանիչ ձեռնոցներ է, որ մատները լավ պահվել է հարթ քարեր. Ցուրտ գամված է իմ հոգին. Նրան, զգացի, թե ինչպես իմ ձեռքերը լարվել են. Արյուն եւ մկանները սառել. Քար թափվել է ծանրության տակ " իմ ոտքերը. Նրա прижался է հառաչել, եւ լսել է լուռ ճիչը սարսափի Թամարա. Մի պահ ինձ թվաց, որ ես չեմ կարող գնալ հետագա. Հետո իր, հիշեց, թե ինչպես մոտ էր Зембла, եւ այդ միտքը согрела ինձ. Նրա զգուշորեն ճապոնական ևս մեկ կետ հենարան ։ Նրան գտել են ընկ. Դյույմ համար дюймом այն բարձրացվել է մինչեւ.
  
  
  Վերջին ջանք հետաձգել է ինձ երկրամաս լայն հարթ վերին. Սուր ինչպես ածելի ապակու բեկորներ էին насыпаны ողջ երկայնքով, բայց ձյուն ու սառույց сводили ոչ om ազդեցություն. Իրականում delle, նրանք օգնեցին ինձ մնալ ողորկ մակերեսին.
  
  
  Նրան արդեն պատրաստվում էր ժեստ է զանգահարել Тамару հետեւել ինձ, երբ մի շող է տեսել ժամյա. Նա укутан, եւ գլուխը կախ, խորապես հրում է ձեռքերը գրպանը, դանդաղ քայլում է ետ եւ առաջ միջեւ պատի եւ մոտակա շենքի. Աջ ուսի свисала ավտոմատ հրացան. Նա մոտեցավ այն տեղին, որտեղ պառկած է յուզում. Նրան, նայեց Тамару զգուշացնել, որ նրան ։ Նա չի подчинилась իմ թիմում և արդեն лезла ինձ! Ժամային մոտեցել թափել. Մոտ բավական է լսել նրա, եթե ինչ-որ բան է պատահել. Նրա անցկացնելու իր շունչը.
  
  
  Թամարա կորցրել է հավասարակշռությունն ու ընկել է ։ Նա հրատարակել է վախեցած ճիչը. Ոչ թե շատ, մի քիչ ավելի բարձր непроизвольного շունչը, սակայն բավական բարձր է: Ժամային անմիջապես հետաքրքրությամբ աչքերը բարձրացրեց ու տեսավ ինձ: Նրա թռավ.
  
  
  Տղամարդն իմացել է իր պարտքը եւ փորձել է պաշտպանվել. Ուշ! Նա դեռ բարձրացրել հրացան, երբ արվեստագետը ego կողմ, приземлившись նրա վրա վերեւից, մեկնարկում эму կյանքում. Նրա հանել է հրացանը ego ձեռքից, դարձավ իր եւ հարվածել: Ետնամաս հայտնվել է эму վիզը կողմը. Նա ասաց և սառեցրեց. Ego նպատակն էր գտնվում տակ անբնական տեսանկյունից է туловищу.
  
  
  'Նիկ!' — շշնջացել է վերեւից. Նրա աչքերը բարձրացրեց և տեսավ Тамару, сидящую է յուզում.
  
  
  "Ես չեմ կարող սպասել ։ նրա...'
  
  
  — Կարևոր չէ, — прошипел ես: 'Прыгай.'
  
  
  — Դու ս բռնենք ։
  
  
  "Միշտ էլ թանկ է".
  
  
  Նրա դրեց հրացան է бездыханного ժամյա և մեկնեց ձեռքը: Նա ընկել է ։ Նրան բռնել ee. Նաև թեեւ դա չի փափուկ ընդունենք, որ դա եղել է պախարակել հաճելի է: Նա snuggled ինձ ու համբուրեց ինձ վիզը. 'Որ հիմա?' — հանգիստ հարցրեց նա:
  
  
  "Հիմնական շենքը. Շատ մեծ է հավանականությունը, որ մենք կգտնենք այնտեղ Земблу եւ ego վերջին հաղորդիչ ուժային դաշտի. Մենք պետք է ոչնչացնել om էլ.
  
  
  Մասին, այս ամենը? — ասել է նա саркастическим պայծառությունը. Քիթ կոշիկի նա հրել է поверженного ժամյա. "Որքան om կլինի մեր միջեւ, եւ Земблой?"
  
  
  'Ես չգիտեմ: Կարծում եմ ՝ շատ.
  
  
  'Այո ։ Եւ նրանք պետք է գտնել մեզ, իսկ հետո սպանել, կամ չտալ, քանի դեռ մենք չենք էլ մրսի. Մենք խրված հիմա, երբ մենք պատին. Նրանք մի քանի փամփուշտ է, որ մենք ունենք, շատ բան է փոխել. Դուք ունեք եւս նման լավ գաղափարներ? Նրան լսում էի լուռ. Նա փորձել է թաքցնել իր վախը իր ցինիզմով ։ Դա միանգամայն բնական ռեակցիան. Նա, ով չի վախենում հարգելի պատճառով, հիմար. Թամարա կնոջ կոշտ, գործնական, համառ եւ ոչ дурой.
  
  
  — Գաղափար չունեմ, — խոստովանել է": ես. "Մենք միայն կարող ենք անել հնարավոր ամեն ինչ եւ հուսալ: Դա դժվար կլինի, բայց մենք պետք է փորձենք".
  
  
  Այն հեզորեն кивнула. "Իսկ հետո էլ, թե ինչպես այն կավարտվի, Nick, նրա կփորձեմ ինչ-որ բան է հաճելի".
  
  
  — Ես закричу օգնության, — ասաց նա ժպտալով. Ստվերում շենքերի մենք прокрались է հետեւի гасиенды. Նրա նախընտրել են ավտոմատիկա ժամյա, դեռ չեն հայտնաբերել է, որ սառել մեխանիզմը. Է նրան դրել ego եւ տեւել է մեկ револьверов.
  
  
  Մենք եկել մինչեւ անկյունում, եւ կանգ են առել. Մեզ համար եղել է բակ ուղղաթիռ. Այն ուսումնասիրել է երկար նեղ հիմնական շենքը, որտեղ հույս ուներ գտնել Земблу. Այն ավելի շատ է, քան տնտեսական կառույցները, փակ крыльцом ամբողջ ego երկարությամբ. Կենտրոնում են դարպասները, որոնց միջոցով մեքենաները կարող են մուտք գործել դեպի գլխավոր մուտքի մոտ.
  
  
  Սրահը մութ էր, եւ հազիվ просматривалось վարագույրի միջով клубящегося ձյան. Ես ուժեղ կասկած, որ ինչ-որ տեղ դեռ կա ժամյա. Մեկ կամ մի քանի, բոլոր նյարդային է եւ սառեցվում է, покалыванием է մատների. — Մենք կգնանք ամենաերկար ճանապարհով, — ասացի ես: Մենք փախանք է հետեւի հաջորդ շենքերը: Նրա կնախընտրեի շարունակել է փախչել, բայց զգուշություն և լռություն են կարգի բաներ. Կամաց-կամաց գնացինք հետագայում: Այս կողմում гасиенды էր երկրորդ շենքը, որը նման է ավտոտնակ: Է առանց միջադեպերի հասանք, այլ երկուսն էլ վերջ: Աջ էր բաց տարածք, մոտ տասը մետր է: Նրա համար եղել է հիմնական շենքը.
  
  
  Մենք կանգնած եւ ուշադիր լսում էին ։ Մենք ոչ մի բան չի լսել եւ վազում է հետեւի գլխավոր շենքի մոտ. Մեզ простирался երկար շարք պատուհանների հետ витыми grills-ի կռած արդուկներ. Միանմանությունը ընդհատել են երկու օր, делящие մի շարք ривненской երեք մասի. Նրանց էին դարպասներ, եւ եւս մեկ մի շարք պատուհանների, որոշ շուրջ, որոնց վառ լուսավորված. Կարճ булыжная ճանապարհը գնացել դարպասների շենքում է զանգվածային գլխավոր նպատակին. Մոտ դարպասների մոտ նստած կրպակ, напоминавшая հեռախոս ավտոմատ: Կրպակների ակնկալիքները. Նեղ փոս էր լուսաբանվել.
  
  
  'Անեծք. Մեզ պետք է անցնել подъездную հետեւել, եւ այն պահպանվում ։
  
  
  "Կարող է լինել, նրանք չեն կրակել կնոջը", — ասել է Թամարա.
  
  
  'Ինչու?'
  
  
  "Գուցե նրանք նախ ցանկանում հարցեր".
  
  
  "Թամարա, եթե դու մտածում ես, որ կարող ես խաղալ, ծաղրել..."
  
  
  Նույն հաջողությամբ այն կարող է խոսել պատին. Нагнувшись, նա արագ է անցել պատուհանների տակ. Նրա, հաջորդել է նրան, հույս ունենալով, որ դա կդառնա շատ հնարավոր է անխոհեմ. Ինձ մոտ այնպիսի տպավորություն էր, որ նրանք նախ պետք է կրակել, իսկ հետո հարցեր տալ. Մենք прокрались mimmo առաջին երկու դռների և հաջորդ խմբի պատուհանների. Թամարա էր полуметре ինձ. Նա վստահ է իր շարժումներում, և ինքը գիտեր, որ չի կարող դադարեցնել այն, ոչ վտանգելով է առաջացնել տաք զրույց, եւ հնարավոր բացումը. Նրան փորձում հանդես գալ այլընտրանք, բայց չեն գտել. Մենք մոտեցել ինձ սկսել է երկրորդ եւ հաջորդ պատուհանում. Հանկարծ լսեցի նրա ձայնը.
  
  
  'Ստոպ!' — ակտիվորեն շշնջաց նրան. Իմ առանձնահատուկ անակնկալ, նա կանգ է առել եւ подползла ինձ. Мигнула լամպ. Մենք կանգնեցնում է պատուհան.
  
  
  Գնդապետ Зембла զայրացած քայլել ետ-առաջ. Ես չեմ լսել, որ նա ասել էր. Սակայն նա շարունակել է ծեծել բռունցքով սեղանին մեջ սենյակում. Աթոռ խավավոր էլեկտրոնային մանրամասներին, транзисторами, платами, паяльниками եւ плоскогубцами. Ետեւում Земблы էին նույն մետաղական պահարաններ եւ վահանակներ, ինչպես տաճարում մայա. Միայն այդ բաց էին. Վանդակաճաղեր հանվեցին, իսկ մոնտաժը извивалась, ինչպես տարօրինակ перманентная գանգրացում. Դժվար չէր պատկերացնել, որ նա արել է այս սենյակում. Նա կառուցել է նոր գլխավոր համակարգը վերահսկողության համար իր մահաբեր դավադրություն է նվաճել Կենտրոնական Ամերիկան և ստեղծել է Երրորդ կայսրություն մայա.
  
  
  Նրա մտածեցի, հետ hema նա խոսում է, երբ սկսել է երկրորդ մարդը худощавым усатым դեմքով մոտեցավ ու կանգնեց նրա կողքին: Հանցակիցը Земблы կարծես ավելի ստոր եւ хладнокровным, քան որեւէ մեկը. Նա ծավալել տուփի արժեթղթերի հետ հեշտ. Տղամարդիկ այնքան էին կլանել է քննարկման իր պլանավորման, որ ես համարձակվել է մոտենալ մի քիչ թափել. Աչքի պոչով նրան նկատել է եւս վեց տղամարդկանց, երկու զինված պահակների եւ չորս տեխնիկ սպիտակ բաճկոններ, հավանաբար, աշխատում են կառուցել. Թամարա քննություն նայեց ինձ.
  
  
  Նրա ռևմատիզմի նշել դուռ ետեւում. Նրա նրբորեն հրում փակվել է եւ прислонился է толстому է փայտի. Դուռը չի փակվել. Մենք пробрались մեջը և լսում ձայներին հարեւան սենյակում ցուրտ դահլիճում ։
  
  
  '...անմիջապես սպանել!' — послышался բուռն անառարկելի ձայնը գնդապետ Земблы. "Եթե ես չեմ վերցնել իրավիճակը վերահսկողության տակ առաջիկա մի քանի ժամ, փոթորիկ կլինի շատ ուժեղ է, որպեսզի հաղթահարել դրա հետ, նույնիսկ ինձ համար! †
  
  
  "Մենք Կարող ենք դադարեցնել տեղադրումը", — առաջարկեց ego ենթականերից.
  
  
  "Тохель, դա աշխատանք է դավաճանի".
  
  
  "Ոչ, պարոն. Նայեք բաժին R այստեղ. Տղաները պարզապես ոչ անհրաժեշտ մանրամասները, հավաքել այս բաժինը. Ego անհնար է կառուցել առաջիկա մի քանի ժամ, այնպես որ...
  
  
  "Դուք համարձակվում կարդալ ինձ нотаций ըստ Սեկցիաների R! Ով է ստեղծել թեման? Նրա միայնակ է, այդպես չէ ՞ ։ Մենք կգտնենք ճանապարհը перемонтировать մոնտաժը. Ես այլևս չեմ ուզում լսել քեզ պարտվողական խոսքի. Երբեք չեմ հրաժարվի Тохеля, նույնիսկ եթե իմ թագավորությունը հավերժ է լինելու погребено տակ սառույցի! Դա տեղի է ունեցել ոչ իմ մեղքով. Ինձ մոտ ամեն ինչ հիանալի ստացվեց ։ Եթե այս Նիք Քարթերը...
  
  
  Послышался ընդհանուր խշշոց ցույց կտա, որ կտրուկ պոկել է прихвостень Земблы անունով Тохель. — Դուք դեռ համոզված են, որ նա է կանգնած մեր ձախողում?
  
  
  "Ժամանակավոր անհաջողությունը, բայց ոչ ձախողման: Բայց շարունակական վատթարացումը եղանակի ցույց է տալիս, որ այլ կայան արդեն չեն աշխատում: Այո, նրան, վստահ է, որ Նիք Քարթերը ինչ-որ բան կցել է այդ ձեռքը ։ Ես չգիտեմ, թե ինչպես է նա իմացել այս om գտնվելու վայրի մասին, բայց այն նաեւ գտա իմ տաճարը մայա. Եւ эму, դերձակ տանի, հաջողվել է ego ամբողջությամբ ոչնչացնել ։
  
  
  "Կան հաղորդագրություններ կնոջ մասին..."
  
  
  Зембла էրիկ ժպտաց. "Տրամադրել Картеру հնարավորություն վերցնել цыпочку մամուլի և վերաբերվել դրան դարպասապահ ռոման բերեզովսկին, ինչպես пикнику սեքս-ակումբում . Բայց այս փոթորիկ նա երբեք չի հասնի կղզու. Եւ եթե ինչ-որ հրաշքով նա ապրի, նրան արդեն ոչինչ չի փրկի ։ Այլ կայանի պատրաստ չէին ego հարձակման, մենք приготовились!
  
  
  Նրա լսեցի shaggy ամուսնուլուծության. Հանկարծ վերջում դահլիճի մարդ է հայտնվել ձեւով. Ego բերանը բացվել է պետական դրոշի թույլտվության կատարումը, երբ նա հասել հրացանով. Մենք Թամարա բնազդաբար շրջվեցին. Մենք կրակել առանց մտածելու. Մեկ таращить աչքերը մտավ эму կոկորդը այն պահին, երբ նա սկսել է գոռալ, այլ թողեց эму աչքերը. Ես չգիտեմ, թե ով ուր է ընկել. Նա ընկել է навзничь, ego հրացան հետ лязгом ընկել է գետնին. Արյունը брызнула բոլոր կողմերը: Մենք չենք տեսել, թե ինչպես է նա անդրադարձավ գետնին; մենք արդեն կրկին ընթացել են. Չի խոսել մեզ բառեր են, մենք աշխատել ենք միասին, ինչպես նաեւ обученная թիմը:
  
  
  Մենք ներխուժել են սենյակ: Այդ հրացաններ изрыгали կրակ է, թե ինչպես դուռ լիովին բացվել. Հետ ապշեցրել արտահայտությամբ odin շուրջ պահակների схватился կյանքը եւ ընկել ։ Թամարա ծավալվել և կատարեց երկրորդ ժամյա миленькую дырочку, այն ժամանակ, երբ նա բարձրացրել է ձեր զենք. Մեկ տեխնիկ փլուզվել, այլ դանդաղ ծնկի. Արագ, ինչպես պանտերա Тохель tipped հաստ փայտյա աթոռին: Մասեր եւ գործիքներ разлетелись. Նա քաշեց գնդապետ Земблу ապաստարան հետ. Ego Кольт տրամաչափի 357 սկսել է извергать կրակը: Վերջին երկու տեխնիկա, ошеломленные եւ обескураженные մեր հարձակման, подкрались բաց օր. Նրանք երկուսն էլ ուշացել են. Թամարա прицелилась եւ մահացու om раненила, նրանք ընկել են.
  
  
  Նրա crouched խուսափել կրակոց Тохеля. Իմ ատրճանակ էր пустынен. Նրա նետել ego Тохеля եւ grabbed երկրորդ. Тохель crouched, և ատրճանակ բախվել կաբինետ նրա ետեւում. Зембла հարձակվել է ինձ խելագար. Նա перепрыгнул միջոցով աթոռ, կարծես հաղթահարելով խոչընդոտ. Ինչպես վագր է, նա նետվել է առաջ շարժվել և վրաերթի է ենթարկել ինձ ոտքով ։ Մենք միասին ընկել է հատակին. Մեր մատները չեն հասցրել сжаться է բռունցք. Երկրորդ ատրճանակ էր կնքվում ինձ շուրջ մատները, իսկ երրորդ սայթաքեց դուրս խմելու ըստ камзолы շոգին ներկի. Ամուր գանգ Земблы հարվածեցի իմ ծնոտը եւ оцарапал ինձ քիթը, որի շուրջ գնացել արյուն, իմ մատները вцепились է ego մազերի տակ որպես հետին պլան սահմանված վիրակապման է գոլերը. Իմ բռունցքը բարձրացել է եւ отплатил эму նույն. Նրա contentedly хмыкнул, երբ լսեցի, որ նա կոտրել է քիթը. Ego մաշկի և մարմնի խզվեցին. Նա взвыл է, քան խանգարում. Արագ рывком նա отвернул գլխին, եւ դա չփրկեց նրան: Հակառակ դեպքում մահացու ոսկրերի բեկորներ պիրսինգով էլ ego ուղեղի.
  
  
  Ego պատասխանն էր հարված костлявым ծնկի իմ կյանքում. Նա փորձեց կառչել իմ ոտքը, որը զբաղվում է կարողանում է պահել այն. Մենք перекатились մեկ այլ. Մեզ, Թամարա, մեզ Тохель կրակել է մեզ, չի համարձակվել. Սակայն նրանք կրակել են դեռ, այլ ժամկետ չի հասնելով մեզ մեկ ընկնելը. Зембла դեռ փորձում են կոտրել ինձ փունջ կամ ոտքը ։ Իմ ցանկացած ցեղին уперлось է ego "չպաշտպանված" աճուկ. Այն, մտածեցի, որ прикончу այն. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա стонал, եւ զգացի, թե ինչպես է նա դողալ. Հաջորդ վայրկյանին Тохель կրակել հմմտ. Սենյակը окутана խավարի և մթության մեջ Зембла կոտրվել վրա և անհետացել ։
  
  
  Завыла ծովինար. Հնչում է գրեթե терялся է բղավել փոթորիկների. Մենք Թամարա էլ ելք պատահական. Зембла եւ Тохель - ոչ ։ Նրանք գիտեին շենքը ներսից ու դրսից. Նրան լսել om shaggy միջանցքում. Նրանք գնացել. Նրա տենդագին рылся են պահանջել զենքի. Նրան գտել է ատրճանակ. Դեռ штопора, գանձվում է արդյոք նա: Նրա զգացի ձեռքը իր sleeves. Թամարա. Մենք побрели միջանցք.
  
  
  Դրսից բակում եւ տներում ապրում են մարդիկ Земблы. Ծովինար շարունակում էր լաց, դուռը բացվել է, եւ մեզ устремились երկու մահացու սմայլիկներ կրակի. Նրա կրակել է ռևմատիզմի. Նրա զգացել է ուժեղ ազդեցություն, եւ զգացի սուր հոտ վառոդ. Չգիտեմ, հայտնվել արդյոք այն ինչ-որ բան, բայց ես անիծել ուրախ է, տեսնելով, որ ես ունեմ ատրճանակ, ամբողջական փամփուշտներով. Մենք ринулись միջանցքով բակ. Գիշերը մեր շուրջը լսվում են ճիչեր.
  
  
  Մենք փախանք. Ոմանք լաց զայրացած, այլ իրացնելու, եւ այս ամենը усиливалось топотом ամուսնուլուծության. Odin շուրջ մարդկանց Земблы սայթաքել է եւ ընկել գետնին. Փամփուշտները влетели դուռ, наполнив օդ բեկորներից և կապարով. Մենք շարունակում էինք վազել դեպի օր վերջում դահլիճի. Испуганная, բայց վճռական Թամարա վազել է стонал հետեւում է ինձ.
  
  
  Մենք դուրս են վազել միջոցով դուռ արտաքին բակ. Նրանք չեն կարող երազել ավելի լավ նպատակին. Топот մեր փախչում են ոտքը, ուղեկցվել է շատ շռնդալից կրակոց: Ներսում կրակը դադարել է այնպես հանկարծակի, ինչպես որ սկսվել էր ։ Մենք импульсивно շտապել է միակ укрытию, որը մենք տեսանք, груде կոտրված փայտե արկղերի. Նրանք ընդգրկված են եղել շուրջ հաստ խորհուրդների մետաղական straps եւ օգտագործվել փոխադրման համար զգայուն էլեկտրոնային սարքավորումների. Նրանք stacked մի փունջ, ծառայելու растопкой. Ревели են կրակոցներ, եւ փամփուշտները բախվել է գետնին հետեւում է մեզ, երբ մենք հուսահատ ныряли միջեւ արկղերով.
  
  
  Քաղաք փամփուշտ пронесся միջոցով մեր իմպրովիզացիոն ապաստան. Նրա քաշեց Тамару ներքեւ. Առաջին երկու մարդ մոտենում բանակի շատ անհամբեր եմ, որ պետք է զգույշ լինել. Երկու կրակոց, եւ նրանք նվազել է ձյուն: Սկսեցի տեղափոխել արկղերը, ինչպես խելագար, որպեսզի ամրապնդել մեր պաշտպանությունը. Հաստ տախտակներ поглощали գնդակ: Միայն досадное ուղղակի հարված կարող է հարվածել մեզ: հիմա, հակառակ դեպքում ստիպված կլիներ ползти տանը ետեւում. Նրա նայեց դեպի վեր, բայց ոչ ոք չի տեսել պատուհանների. Շրջապատող տղամարդիկ обливали մեզ կապարով, կարծես om զենք էին գլխի մեջ խրված գյուղատնտեսական шлангами. Ինչ են դեպի մեզ էր նայում, եղել է չափազանց շատ մարդկանց, որպեսզի փախչել. Եւ մեզ մնում է ընդամենը մի քանի փամփուշտ:
  
  
  Հանկարծ շրջանակներում ընդամենը աղմուկ լսեցի նրա ձայնը электростартера. Ռոտոր ուղղաթիռի սկսեց շատ դանդաղ պտտել. Ապակե տնակում իր կարողանա տարբերել silhouettes երկու տղամարդկանց. Երրորդ, շուրջ մեկ պահակների, հապշտապ, նկարում բոլոր կողմերից ուղղաթիռի стопоры եւ ropes. Իմ револьвере մնացել է միայն մեկ таращить աչքերը. Նրա մանրակրկիտ прицелился եւ հարվածել է նպատակակետին. Ժամային вскрикнул և սկսեց քաշել. Նա բղավում, այնքան բարձր, որ կրակոցներ մի պահ ընդհատվեց, երբ բոլոր уставились նրան.
  
  
  "Թամարա, տուր ինձ ինչ-որ բան выстрелять".
  
  
  Պարզապես օգտագործում են իմ ատրճանակ: Այնտեղ եւս վեց փամփուշտ, — ասել է նա, ձգվում են ինձ "Մակարով".
  
  
  Իրեն, նա թողեց Պեպեն 22-ին մամուլի ծառայությունը: Այն, որ նա առանց տատանումների տվեց ինձ իր սեփական ատրճանակ, ժեստ էր, որը երբեք չեմ մոռանա. Նա уставилась ուղղաթիռ. Շարժիչը աշխատում է ամբողջ հզորությամբ, որպեսզի прогреться. "Նրանք կոտրվել է այս փոթորիկը".
  
  
  "Հնարավոր է, բայց մենք չենք կարող նստել այստեղ ու նայել: Նրանք ցանկանում են փախչել, և, եթե դա նրանց հաջողվի, նրանք սկսում են նորից. Ավելի վատ, նրանք թողել են միացրած հաղորդիչ, և դուք լսել եք, որ այդ մասին ասել է Зембла.
  
  
  "Բայց ես մտածում էի, որ սենյակում..."
  
  
  "Դա եղել է, պարզապես նոր է հիմնական կառավարման համակարգ, որը նրանք տեղադրել. Մենք դրել այդ շարանը, բայց սկսել է երկրորդ հաղորդիչ ինչ-որ այլ վայրում. Իրականում delle նրան սպասում ego մյուս կողմից, դարպասների, որտեղ մենք տեսել ենք այդ բոլոր լույսերը".
  
  
  "Դա նշանակում է, որ ոչ ոք չի կարող կանգնեցնել փոթորիկ է մի քանի ժամ: Համենայնդեպս, եթե Зембла ասում էր ճշմարտությունը. Ապա եղանակի այլևս երբեք չի կարելի կառավարել!
  
  
  'Այո ։ Եւ խնդիրն այն է, որ Зембла միշտ, իրավացի է ։
  
  
  Կրակոցներ վերսկսվել է, երբ ուղղաթիռով դանդաղ եւ անապահով թռել ։ Նա качался ետ-առաջ. Կրակոցներ դադարեցվել ին սկսել է երկրորդ անգամ, երբ դուռը, распахнулась. Ուղեւորի նստելատեղի կարգավորում նրան նկատել է худощавую, մկանոտ գործիչ Тохела. Ego հիմունքներով պահել դուռը բաց настежь. Աջ ձեռքին եղել է кольт, որը նա պաշտպանել է согнутой ձախ ձեռքով եւ նպատակ է մեզ. Նա բղավում է ինչ-որ բան, ես չեմ հասկանում. Դատելով ամենից, լաց նախատեսված է Земблы, ով դերում օդաչու. Ուղղաթիռով մի քիչ թեքվեց ու заскользил մեր կողմը ։
  
  
  "Բոզի տղա! Նրա եռում նման զայրույթի. — Նա թռչում է, որ ավարտել է մեզ, ինչպես bunnies! Չի опускай գլուխը, Թամարա!'
  
  
  — Լավ, — ասաց նա պինդ ձայնով:
  
  
  Պառակտման, մենք պետք է ընտրել. Եթե մենք выберемся մեր բարիկադներ, մարդիկ Земблы մեզ կգնդակահարեն. Եթե մենք մնում ենք տեղում, մեր подстрелят վերեւից. Հիասթափությունն ու զայրույթը ընկալում է ինձ, երբ ուղղաթիռ հենց այդ օրն լիզում.
  
  
  "Անիծված սրիկաները!" - Ես լսեցի սեփական մռնչյուններից. Իմ ձեռքը քամած ատրճանակ: Այն գործել է մի հուսահատ եւ հնարավոր է անխոհեմ sharpness. Նրա թռավ միջեւ արկղերով. Սուր ցավ пронзила իմ раненое ուսի եւ կրծքավանդակի շրջանում, երբ նրա ձեռքն է ծանր ծառ. Հայտարարություն отскочили, արկղեր ընկել. Նրա թռավ բակ տակ մոտեցող ուղղաթիռի. Նրա մի շող է տեսել удивленное անձը Тохеля . Նա արձագանքել բնազդով, արագ, շնորհակալություն տարվա workouts. Ուղեղի ego кольта-магнума տրամաչափի 357 метнулся իմ ուղղությամբ ու կրակել. Ծանր таращить աչքերը այրել է ինձ ու ձեռքը անցնելով երկար փոս sleeves. Մակարով влетел շուրջ ձեռքերի և ընկել է մի քանի ярдах ինձ.
  
  
  Նրա լսեցի ծիծաղ Тохеля. - "Փորձել է ձեռք բերել ego Քարտերը!".
  
  
  Նրա աղավնի է զենքի, շրջվել և մի նկարչություն ego են մարմնի. Ատրճանակ грохнул, дернулся եւ կրկին грохнул. Իմ մարմինը, որ, եթե պատկանել է երկու տարբեր մարդկանց: Իմ ձախ կողքի пылал է, քան խանգարում, եւ գրեթե կաթվածահար; իմ աջ կողմն էր նորմալ է, չնայած նոր վերքը. Ուղղաթիռով մի փոքր качнуло. Зембла չի կարող պահել ego շիտակ ուժեղ քամու. Հնարավոր է, ego էլ սեղմեց իմ կադրերը. Тохель կրակել եւ промазал. Նա раскачивался ետ-առաջ, փորձելով չեզոքացնել качку. Ego զանգվածային բութ գնդակից բախվել է ձյուն կողքիս.
  
  
  Թամարա նստած էր ծնկներին, բռնվելով դեմ գլխով է ящику. Միջեւ залпами նրա լսեցի նրա բարձր է բղավել. Առաջին անգամ նրան տեսա, որ նա վախեցած է մինչեւ հիստերիայի. Նա գրեթե բնազդաբար թողարկել է երրորդ գնդակը. Նրան տեսա, թե ինչպես երկրորդ ուշ Тохель հանկարծ съежился, կարծես արդյունքում կքանստած շեմին. Ego աչքերը вылезли շուրջ орбит. Ego ձայնը издавал ձայները, որոնք ոչ թե խոսքով, այլ անիմաստ кашлем. Նա закашлялся, բղավել է, եւ կտտացրել ձգան իր դատարկ "Магнума". Նա напрягся եւ задрожал. Հետո նա դանդաղ թեքում առաջ եւ ընկել է ուղղաթիռ.
  
  
  Тохель վերաբերում է խուլ стуком հարվածել գետնին. Ошеломленные, ego մարդիկ նայում լարված լռության, քանի որ չի կարող հասկանալ, որ om առաջնորդը մեռած. Այն լուռ նստած էր բակում, покрытом է սառույցով. Նրա զգացել է թուլություն և սրտխառնոց. Միակ ձայնային էր հանգիստ всхлип Թամարա և հանկարծակի արագացում ուղղաթիռի, երբ Зембла բարձրացավ վեր ու թռավ հեռու.
  
  
  Սրտխառնոց է անցել, բայց թուլություն չկա. Նրան, ծնկի եկավ, մոռացության վտանգը պետք է застреленным մարդկանց իմ շուրջը. Այն, թեքում առաջ, դեպի քամու պտտվել ուղղաթիռ: Մակարովը рвало եւ дергало, քանի որ նա էր սեփական կյանքը ։ Իմ վերջին երեք գնդակ просвистели է փխրուն բաք բարձր ճնշման. Մի պահ նրա վախեցել է, որ կրակել է շատ ուշ, իսկ ուղղաթիռի արդեն թռչում էր շատ բարձր է. Բայց հետո գլխավոր պտուտակով սկսեց հրատարակել տարօրինակ скрежещущие ձայները. Ուղղաթիռի грохотал եւ трещал, քանի դեռ Зембла փորձել կառավարել այն: Նա раскачивался եւ взлетал ավելի բարձր եւ ավելի բարձր է гасиендой. Հետո հանկարծակի է սկսվում ։ Նա սկսեց սահում ներքեւ. Ինչ-որ բան разорвалось, եւ մեզ անցել է երկրի մի կտոր մետաղի. Մենք լսեցինք մի փոքրիկ պայթյուն է որոտացել ։ Մի պահ ուղղաթիռ կախված է դեռ. Փոքրիկ կրակի лизнуло hood. Այնուհետեւ նա աղավնի մեծ տարածքում եւ բախվել մեկ այլ թևը գլխավոր շենքի гасиенды.
  
  
  Հետ սարսափելի խթան ուղղաթիռ բախվել է հարևան շենք հետ Земблой. Ինձ թողել է գետնին. Կտոր պատերը շտապել ըստ двору հետ ամրացված է մետաղյա ամրաններով, պատուհանների եւ ձեւով: Տանիքը փլուզվել է այն վայրում, որտեղ ուղղաթիռը пробил մեծ փոս. Սոված բոց полыхало բարձր երկնքում. Հետ գլխապտույտով նրա, թռավ. Նրան ոչինչ չի կոտրել, բայց իմ արդեն վնասված քիթը: հիմա անընդհատ кровоточил. Շնչակտուր, նրա ձեռքն արկղերը գտնել Тамару. Մենք պետք է հեռանալ այստեղից: Իմ ощупывающая ձեռքը անդրադարձել է իր փափուկ bends. Մի պահ նա snuggled ինձ ու նուրբ իրականացրել իմ մատները իր լուսավոր մազերը. Պաշտպանված այժմ քանդված баррикадой, այն չի վնասվել.
  
  
  Բոցավառ կրակը շատ արագ է տարածվել. Է պայծառ լույսի նրան տեսավ бегающих շուրջ մնացած մարդկանց Земблы. Նրանց ոչ մի տեղ գնալ, եւ նրանք չգիտեին, թե ինչ պետք է անել. Ավելի շատ ոչ մի կազմակերպության հետ: Om առաջնորդ մեռած էր, եւ մնացել է առանց նպատակի. Նման այլ հանգամանքներում նրանք երկու անգամ կմտածեն նախքան մահով մեռնել հերոսի. Բայց նրանք մնացին թշնամիներ, վտանգավոր թշնամիների. Եթե մեզ մոտ եւ հնարավորություն են փախչել այս ամենից, ապա դա միայն այժմ:
  
  
  Մենք выползли շուրջ արկղերի և վազում է հետեւի մոտակա շենքերը: Ամեն անգամ, երբ մենք отскакивали կողմ եւ пригибались, երբ ինչ-որ մեկը пробегал mimmo. Շնչակտուր, մենք փախանք ետ mimmo այրվող գլխավոր մասնաշենքի. Ժպիտ շուրթերին Թամարա ինձ ասաց, որ նա մտածում է այնպես, ինչպես նրան. Այս пылающем կրակի վերջին հաղորդիչ Земблы ոչնչացվել է և վերածվել է մետաղի ջարդոն.
  
  
  Մի խումբ տղամարդկանց հայտնաբերել է մեզ գլխավոր մուտքի մոտ եւ կրակ է բացել. Փամփուշտները կատարելու սպառնում սուլում էին մեր շուրջը, ճեղքում աղյուսներ պատի երկու կողմերում մեզ. Մենք нырнули դարպասը, захлопнули om եւ վազում է լայն булыжной վրա: Воющий սուլել սառցե քամու смешивался շատ շռնդալից կրակի ու скрипом рушащихся շենքերի ետեւում. Դա նման էր սատանայական սիմֆոնիա.
  
  
  Մենք մոտեցել ենք բլրի ստորոտում և այժմ պետք է продираться mimmo բարձր нагромождений валунов. Свирепая փոթորիկ մի քանի անգամ сбивала Тамару հետ ոտքը. Նրան օգնել է ՜ յ, ոտքի կանգնել եւ, իհարկե, ինքն է ընկել скользкую обледенелую հետեւել. Մենք շարունակեցինք ճանապարհը ։
  
  
  Շնչակտուր, մենք վերջապես հասանք ապաստանած bay эллинга. Այն ամենը, ինչ մենք կարող ենք մտածել, որ դա նավակ եւ հմտություն է ստիպել նրան շարժվել. Կա, պարզապես պետք է նավակ, եթե մենք պատրաստվում հաղթահարել այն. Նրան հրում է դուռը: Նա չի поддавалась, և ինձ համար բավական է, որպեսզի թակոց իր ուսերին, բայց հետո Թամարա тихонько прострелила castle ատրճանակ Պեպեն.
  
  
  Վերջին ջանք մենք տեղափոխվել միջոցով պաշտոն. Էր նավակ. Փայլուն десятифутовая cruising զբոսանավ бешено дергалась, կարծես запряженный жеребец. Ելքը դեպի ծով չէ, կարծես, անվտանգ, առանց ռիսկի. Զբոսանավը կառուցվել է, որպեսզի սահում է ալիքների մեծ արագությամբ, բայց այս փոթորիկը նա հեշտությամբ շրջվել էլ ուժեղ հուզմունքով անկեղծ մոտ эллинга. Բայց ինձ ամենից քիչ կուզենայի մնալ կղզու վրա:
  
  
  Թամարա բացել է մեծ դուռը եւ отвязала պարան. Նրա порылся տակ գործիքի վահանակի եւ նախընտրական прогрел շարժիչը. Իմ մկանները երկրպագում էին ամբողջ մարմինը. Տղամարդ վազեց эллингу. Նրան, լսել է, թե ինչպես են նրանք բղավում եւ կրակել. Այն, սեղմել կոճակ. Շարժիչը запустился, փռշտացել է, чиркнул, ապա зарычал, оживая. Նրա աղոտ գիտակցում է, որ իմ ձեռքը բնազդաբար ձգտում է դեպի շնչափող заслонке. Մռնչյուններից ոտքերի տակ վերածվեց ուժեղ пульсацию. Զբոսանավը մեկնում է շուրջ эллинга է առու, երբ առաջին մարդիկ ներխուժել են ետ դուռը.
  
  
  Դուրս coves մեզ փլվել են բուռն ալիքներ Պանամայի bay. Նրա նվազեցրել է արագությունը մինչև նրանց կենդանիներ, քանի դեռ մեր արագությունը չի գերազանցել երեք հանգույցներից. Ծով էր бурлящей զանգվածով սպիտակ փրփուր, որը զբաղվում է heaving հորիզոնական մեզ. Նավակ չեն հասցրել դիմել շուրջ. Քիթ էր թաղված է և ջրի երես է բարձրացել, մյուս կողմում ալիքներ. Ջուր տենդագին хлынула հետ քթի տախտակամաց մուտքը արգելված եւ տանիքից լոգարանախցիկներ. Այն չափազանց թույլ է, որպեսզի պահպանել նավակ. Արյունը стекала իմ ձեռքերն ու лилась միջոցով քիթը: Ես ստիպված էի թողնել վարչությունը: Նրան, զգացի, որ ընկնում. — Принимай կառավարում, — ասել է նա գրեթե անլսելի. "Թամարա, նստել ղեկին ։ Ես չեմ կարող... Ես сомкнула зияющая խավարը бессознательнсти. Նրա նետել վերջին նայում երկինք ու ժպտաց. Եղանակը переменилась.
  
  
  
  
  Գլուխ 14
  
  
  
  
  Ես երազում եմ, որ ես валяюсь ցանցաճոճ. Հուզմունքը մեղմ качало ինձ ետ եւ առաջ. Նրա պառկած вытянувшись, առանց կոշիկի եւ իմ բաճկոնը տակ գլուխը փոխարեն բարձեր. Նավակ դեռ նստած безмолвными մեքենաներով: Փչում թեթեւ breeze; արեւ припекало.
  
  
  Իմ երկրորդ տպավորություն էր, որ ես դեռ քնում. Ինձ մեկ այս հրաշալի էրոտիկ երազներ, որոնք, թվում է, միշտ ավարտվում են, երբ ամեն ինչ սկսում է կարգավորվել է, եւ թողնում է ձեզ հիասթափված առավոտյան: Թամարա прислонилась է кормовым перилам մեկի лифчике եւ трусиках. Այն, թե ինչպես է իր երկար, ճկուն ոտքերը են ձգվել տախտակամած, ee, պառակտում выгнута, ee կրծքի выпячены, իսկ անձը приподнято, որ բռնել, ինչպես շատ արեւի, այն զգայական տեսլականը, որը նրան սիրում է տեսնել իր երազներում. Բայց նա իսկական, իսկական, ինչպես արեւը. Նրան, ասաց եւ согнул ձեռքերը. Ցավը նույնպես իրական էր. Նրա sel անկեղծ. Նավակ համակված է կապույտ ակտիվ հանգստի. Ծով էր հանգիստ, իսկ երկինքը dazzling մաքուր. - Բարեւ ձեզ, - ժպտաց Թամարա. Նա բարձրացրել է ձեռքը նկատմամբ աչքերով заслоняясь վառ արեւի.
  
  
  — Բարեւ ձեզ, — քմծիծաղ տվեց իր ռևմատիզմի. "Մենք дрейфуем".
  
  
  "Մեզ մոտ վառելիքը վերջացել էր".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Մի քանի րոպե հետո այն, ինչպես դուք եք կորցրել է գիտակցությունը, շարժիչը заурчал և կանգ առավ ։ Նրա ոչինչ չեմ կարող անել ։
  
  
  "Ոչ, իհարկե ոչ:'
  
  
  "Stream կկայացնի մեզ նեցուկ մի քանի ժամ".
  
  
  "Մենք պետք է զբաղված. Մի փոքր հանգիստ մեզ չի խանգարում.
  
  
  — Ես նույնպես, այնպես որ думалю, — ասել է նա: Նա կրկին откинула գլուխը առաջ: "Այդ հագուստով դարձել է շատ շոգ, եւ նա ուզում է մի քիչ արեւի լոգանք ընդունել. Հուսով եմ, որ դուք չեք կարող մոռանալ?
  
  
  "Ով է նա? Երբեք!'
  
  
  Իմ կարծիքով скользнул-ի մաքուր бирюзовым ջրերին է туманному ափին հեռու է: Պանամա բարձրում պսպղում էր մի լույսի, ծով затихло. Նրա զգացի լռությունը. Էր մեզ հարվածի համաձուլվածքներ քամու. Մեզ մի գազան չի шелестел է сплетении դեղաբույսերի, եւ մեզ մեկ ձայն չի донесся ըստ թանձր զմրուխտե անտառի. Դրա համար շատ վաղ է: Գետի ալիքները դեռ խփվել են հաստ ледяными զանգվածների. Բայց սառույցը շուտով треснет եւ рассыплется. Հալչող ձյունը լեռների կարող է առաջացնել ժամանակավոր ջրհեղեղի այստեղ, եւ այնտեղ, բայց դա ապագայում: Մարդը և կենդանիները դեռ շշմել, փորձում է դուրս գալ անհավատալի սարսափ, ստեղծված իշխանական փոթորիկ Земблы. Ավելի ուշ նրանք կսկսեն սգում է իրենց մահացած հարազատների եւ начинут վերականգնել իրենց տները: Բայց դա կլինի հետո...
  
  
  Նրա շունչ ջերմ օդը բուրավետ եւ ամուր уперся նախագիծն է տախտակամած. Իմ անձի եղել լայն ժպիտ. - "Դա արժեր պայքարել".
  
  
  Թամարա բարձրացավ томной грацией. Նա մոտեցավ ինձ ու նուրբ обвила ձեռքով իմ վիզը. Նրա մատները вцепились է կոճակներ իմ վերնաշապիկների. Ee ձեռքը скользнула իմ կրծքի.
  
  
  — Հուզմունքը վերջացել, — ասացի ես: "Դուք պետք է ավելի շատ անհանգստանալու."
  
  
  "Ես երբեք չեմ անի, Նիք, բայց դա ինձ դուր է գալիս".
  
  
  "Երբ մենք կհասնենք Պանամայի, մեր ճանապարհները կբաժանվեն. Առայժմ ոչ ...'
  
  
  — Ոչ, — տխուր շշնջաց նա ինձ ականջ.
  
  
  "Քեզ մոտ իրենց պարտականությունները, իսկ ես, և մենք երբեք պետք сыч այլ. Ամեն ինչ լավ է և լավ է լինելու, քանի դեռ մենք ստանում ենք Պանամայի".
  
  
  "Նավակ կուտակումներ".
  
  
  — Մենք ոչինչ չենք կարող անել ։
  
  
  — Չէ ՞ որ պետք է զվարճանալ, քանի դեռ մենք դա կարող ենք:
  
  
  Նրա կոպիտ համբուրեց նրան եւ притянул իրեն, եւ ավելին ամուր և ճկուն մարմինը.
  
  
  Իրեն սխալ են. Հուզմունքը դեռ չի ավարտվել.
  
  
  Գրքի մասին:
  
  
  Ամեն ինչ սկսվեց անհրաժեշտ է խեղաթյուրված радиосообщения ստացված գործակալ AX Մեքսիկայում. Այժմ Նիք Քարթերը пробирался միջոցով հաստ jungle Նիկարագուա, որոնք կոչվում Ափին Москитов. Ego осаждали մոծակները, թունավոր օձի եւ անտանելի. սավչենկոն: Ego ճամփորդություն էր, դաժան, բայց նա պետք է գտնել հնագույն տաճարը մայա. Այնտեղ գտնվում էր շտաբի պետ, գնդապետ Земблы. Եւ սա կարող է դիմել Կենտրոնական և Հարավային Ամերիկա բեւեռային տարածաշրջան. Եւ քանի որ սառցե ցուրտ սպառնում է ծագել, Նիկ նաեւ պետք է համոզել ռուսական ՊԱԿ գործակալ Тамару Кирову, որ Ամերիկան ոչ մի կապ չունի այդ դժոխային սխեմայով ։
  
  
  Բայց գնդապետ Зембле հաջողվում է բորբոքել է իր սառցե սարսափ. Ապա Նիկա Քարտերի անհրաժեշտ է կատարել անհնարինը...
  
  
  
  Բովանդակությունը
  Գլուխ 2
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  Գլուխ 13
  
  
  Գլուխ 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Մարդասպանը: Կոդը անունը Стервятник
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Մարդասպանը: Կոդը անունը Стервятник
  
  
  Նվիրվում է մարդկանց գաղտնի ծառայությունների Միացյալ Նահանգների Ամերիկաների
  
  
  
  Առաջին գլուխ.
  
  
  Նրա облизнул пересохшие շուրթերը հաստ լեզու և прищурился, փնտրում արեւ գլխին. Բերանը էր, համ հին թուղթ, իսկ ականջների զնգոց тупое, բայց հուզիչ է համառ buzzing.
  
  
  Անհնար էր հստակ իմանալ, թե որքան ժամանակ է իրեն մնացել է առանց գիտակցության եզրին փոքրիկ тощего тернового բուշը. Երբ առաջին անգամ ուշքի է եկել, նա չէր կարողանում հիշել, թե որտեղ է եղել և ինչպես է նա այնտեղ հայտնվել: Ապա նրան տեսավ искривленную, փայլուն громаду բեկորների, փոքր ինքնաթիռը Муни, որը վայր է ընկել, թե ինչպես է վիրավոր բազեն, ինչպես անամպ երկինք երկնքում. Полусломанные շերտեր մետաղի - մնացորդներ ուժեղ հարվածում է - բարձրանում էին ընդամենը երեսուն ярдах է շագանակագույն խոտով вельда, և բարակ струйки ծխի դեռ тянулись դեպի երկինք. Հիմա էլ հիշել է, թե ինչպես է ինձ ափերին շուրջ ինքնաթիռի, երբ նա հարվածել գետնին, ապա նրա уполз հեռու бушующего կրակի. Ժամը արեւի նրա հասկացա, որ առավոտյան վթարի անցել է մի քանի ժամ:
  
  
  Դժվարությամբ և մեծ ցավով է իր sel է նստացույցը ստեղծում, զգալով տաք սպիտակ կավ իմ ազդրերի միջոցով պատռված խաքի. Վերնաշապիկ շուրջ кустарника, որը կրել է, прилипала ինձ մեջքին, եւ հոտը իմ սեփական մարմնի լրացնելու իմ nostrils. Բարձրացնելով ձեռքը, որպեսզի ծածկել աչքերը արեւի, նրան, նայեց բարձր առյուծի խոտ, որը զբաղվում է, թվում է, անվերջ тянулась բոլոր կողմերը, прерываемая միայն հազվագյուտ կանաչիով միայնակ ակացիա-հովանոց. Չի եղել ոչ մի նշան քաղաքակրթության, միայն անսահման ծով է խոտ ու ծառեր.
  
  
  Գլխին անձայն շարժվում стервятник, кружась եւ դարձնելով pirouette. Discarding ստվեր է գետնին դիմաց ինձ, թռչուն աներես կախված, դիտելով. Buzzing ձեր ականջները դարձել հիմա, ավելի отчетливым, եւ ես մտքով, որ դա ամենեւին էլ իմ գլուխ ։ Ձայնը գալիս է վթարի վայրից. Դա հնչում է ճանճեր.
  
  
  Այն կենտրոնացած է բեկորների. Ապա стервятник եւ ռոյ ճանճեր ինձ հիշեցրեց, որ Ալեքսիս Саломос էր ինձ հետ այդ ինքնաթիռով - նա пилотировал ego, երբ խնդիր է առաջացել. Նրա прищурился, բայց չի տեսել ego-ի մոտակայքում վայրի.
  
  
  Թույլ է կենում, իր հայտնաբերեցի, որ իմ ոտքերը затекли. Ամբողջ մարմինը ցավում է, բայց կոտրված ոսկորների նման բան չի եղել ։ Երկար կտրվածք ձախ предплечье արդեն заживал, արյունը չորացել. Նրա մռայլ նայեց մխացող բեկորներ: Ինձ պետք էր գտնել Ալեքսիս է իմանալ, արդյոք ողջ է մնացել նա ։
  
  
  Buzzing ճանճեր դարձել է ավելի բարձր է, երբ այն մոտեցել է կորպուսին ինքնաթիռի. Է, թեքում է եւ այցելեցի խցիկ, բայց իր ընկերոջը չի նկատել. Ինձ մոտ սրտխառնոց է ստամոքսի. Ապա, երբ նրա վահանակ շուրջ դիմաց, բեկորներ, mimmo обугленного շարժիչներ եւ смятого կտոր ֆյուզելյաժ, նրա հանկարծ կանգ է առել:
  
  
  Մարմինը Ալեքսեյ лежало гротескной արյունալի կույտ բակերը տասը նրանց. Ego էլ ափերին, բայց ոչ շուտ, քան ego ինքնաթիռ է վթարի ենթարկվել. Առաջի մասը ego գլխին ու դեմքին են փոր-ից հարվածի մասին առջեւի ինքնաթիռի, եւ թվում էր, որ ego պարանոցը կոտրվել էր. Ego swedes էր բզկտված, եւ նա ողողված է չորացրած արյունով: Մեծ շագանակագույն ճանճեր ընդգրկված ego մարմինը, заползая բոլոր багровые, թե ինչպես են նրանք ասացին. Սկսեցի отворачиваться, ինձ մի քիչ тошнило, երբ նրան տեսա շարժումը բարձր խոտ ետեւում դիակ ։ Չալ բորենի դանդաղ приближалась, գիտակցելով իմ ներկայությամբ, բայց շատ սոված է, պետք է հոգ տանել. Իսկ ego հայտնվելը դեռ արձանագրվել է իմ ուղեղի, բորենի հաղթահարել է մի փոքր հեռավորության վրա իրար ու մարմինը եւ վերցրել է մերկ մարմնի վրա անցկացված հաշվարկման Ալեքսիս Саломоса ՝ պոկելով կտոր.
  
  
  "Հեռու գնա, դերձակ քեզ побери!" - բղավում նրա գազանին. Նրա բարձրացրել փայտ обгоревшего փայտ եւ նետել այն է շնագայլի վրա (ֆոտո). Կենդանին поползло խոտ, տանում կտոր окровавленной մածուկ. Մի րոպե անց ego արդեն չկար ։
  
  
  Նա կրկին նայեց искореженное մարմինը. Ես նույնիսկ չի բահեր, որ պահել են նրան, որ ես ստիպված էի թողնել ego ոչնչացումը կենդանիների օրվա ընթացքում:
  
  
  Դե, նա ոչինչ չի կարող անել ։ Ալեքսիս Саломос էր այնպես, մեռած հետ погребением կամ առանց դրա: Ի վերջո, նրանք ego բռնել եւ սպանել, եւ ինձ էլ գրեթե զզվեցրել են. Համենայնդեպս, մինչև այս պահը ես ինչ-որ կերպ գոյատեւել. Սակայն ամենամեծ փորձությունը իմ հաջողություն կարող է լինել առջևում է, քանի որ նրան է պատկանում, որ ես մոտ կես միջեւ Солсбери եւ Булавайо է, ամենախորը մասերը երկրի родезийских թուփ ։
  
  
  Նրա շրջել բեկորները, մինչեւ նրանք կրկին չի թաքցրել դիակը. Քիչ առաջ ինչպես անսարք ինքնաթիռ սկսել է փռշտալ ու հազալ բարձրության վրա հինգ հազար ոտնաչափ, Саломос հիշատակել է, որ շուտով մենք пролетать mimmo փոքրիկ գյուղում. Այն բանի շուրջ, թե ինչ է նա ասել, այն հաշվարկել է, որ գյուղը դեռ դահլիճում է հիսուն-յոթանասուն հինգ մղոն դեպի հարավ-արեւմուտք. Առանց ջրի և զենք իմ հնարավորությունները այնտեղ շատ փոքր էին. Люгер եւ դանակը ножнах, որոնք սովորաբար հագնում են հետ մնացել իմ հյուրանոցում Солсбери. Մեզ մեկ շրջապատից չի կարող թաքցնել տակ իմ майкой, և, ամեն դեպքում, չի կանխատեսել է դրանց անհրաժեշտությունը ընթացքում տվյալ այցի հարթության վրա է Булавайо. Այն եղել է արձակուրդում է եւ հանգստանում էր.
  
  
  Улар աշխատել AX - сверхсекретным հետախուզական գործակալության Ամերիկաների եւ պարզապես ուղեկցում էր հին ընկերոջը շուրջ Աթենքի, որը նրան պատահաբար հանդիպել Солсбери. Այժմ այս, այլ մեռած էր, եւ վայրի պատմությունը, որ նա ինձ պատմել է, դարձել է правдоподобной.
  
  
  Նրան մոտեցել է հարեւան кургану մրջյուն, շուն ամուր սպիտակ կավի բարձրությամբ իմ գլուխը բազմաթիվ дымоходов, ով ծառայել միջոցները. Նրան դժվար է прислонился է նրան, уставился է հեռահար գիծ лихорадочных ծառերի եւ փորձել է ուշադրություն չդարձնել buzzing ճանճեր այլ ճանապարհ բեկորներ: Ընդամենը երեք օր առաջ նրան դիմավորեց Ալեքսիս Саломос մի ռեստորանում, ոչ հեռու Հուշահամալիրի այգու պիոներներից Солсбери. Իր նստած կտուր ու նայում քաղաք, երբ Саломос հանկարծ հայտնվեց մոտ իմ աթոռին.
  
  
  "Նիկ? Նիք Քարթերը?" - ասել է նա, և նրա գեղեցիկ смуглом մարդ հայտնվել է դանդաղ ժպիտ. Դա եղել է գանգուր տղամարդը քառակուսի ծնոտ և кудрявым մազերով քառասուն, որոնց աչքերը ուշադիր նայում են ձեզ վառ պայծառություն, քանի որ, եթե նա կարող է տեսնել գաղտնիքները ձեր գոլերը. Նա եղել է խմբագիր Աթենքում.
  
  
  "Ալեքսիս", - ասացի ես, բարձրանում, որպեսզի ձեռք տալ. Նա վերցրեց ego երկու ձեռքերով եւ ակտիվորեն ցնցեց, ժպիտ դարձել է ավելի լայն են, քան այն. "Ինչ, դերձակ տանի, ի ՞ նչ ես անում Աֆրիկայում?"
  
  
  Ժպիտ վերացել է, և նա առաջին անգամ հասկացա, որ նա նայեց, թե ինչպես է իր ego անգիր. Նա ինձ օգնեց գտնել մարդուն ՊԱԿ-ը, որը մի քանի տարի առաջ Աթենքում գողացել է փաստաթղթերը, կարեւոր է Արեւմուտքի համար. Պարզվում է, նրանց հետ կենդանիներ այն զգալիորեն ծերացել էր. Ego անձը կորցրել է առողջ տեսքը, հատկապես ՝ աչքերի շուրջ.
  
  
  Նա հարցրեց. - "Դուք չեք կարող մոռանալ, եթե նրան կմիանամ ձեզ?"
  
  
  "Ես обижусь, եթե դու դա կանե ՞ ս", - պատասխանեցի ես: "Խնդրում եմ, присаживайтесь. Մատուցողը!" Սեղանին է մոտեցել մի երիտասարդ սպիտակ фартуке, եւ մենք երկուսս էլ պատվիրել է բրիտանացի էլ. Մենք chatting, դեռ չի դիմել խմիչք և չի գնացել մատուցող, ապա Саломос խորհում.
  
  
  "Ձեզ հետ ամեն ինչ կարգին է, Ալեքսիս?" - ի վերջո հարցրեցի ես:
  
  
  Նա ժպտաց ինձ, բայց ժպիտ էր նուրբ եւ լարված. "Ինձ դուր է գալիս, Նիկ".
  
  
  "Ինչ-որ բան նրան կարող եմ անել?"
  
  
  Նա սեղմեց քառակուսի համազգեստով: "Ես կասկածում եմ, որ կարելի է ինչ-որ բան անել": Նա լավ է խոսում անգլերեն, բայց ուշագրավ շեշտադրումներով. Նա մեծ շունչ ալես.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Դուք ուզում եք ասել ինձ այդ մասին:""Կամ դա շատ անձնական?"
  
  
  Նա դառը ծիծաղեց.- "Օ՜, դա անձնական, այլ իմ. Կարելի է ասել, սա շատ անձնական". Ego աչքերը հանդիպեցին իմ. "Ինչ-որ մեկը փորձում է ինձ սպանել".
  
  
  Նրան, նայեց նրա դեմքին: "Դուք վստահ եք?"
  
  
  Կորի ժպիտ. "Որքան պետք է ես վստահ լինել? Աթենքում կրակել է հրացանից խախտում է պատուհան, և անցնում է mimmo իմ գլխին մի քանի դյույմ. Այնպես որ, ես հասկանում եմ ակնարկ. Նրա beru արձակուրդ է, որ այցելել է իր кузена այստեղ Солсбери. Նա վաճառական-script, որը գաղթել այստեղ տասը տարի առաջ ։ Դրա կարծում եմ, որ այստեղ ապահով է որոշ ժամանակ. Ապա, երկու օր առաջ սեւ "մերսեդես" գրեթե վրաերթի է ենթարկել ինձ գլխավոր boulevard. Վարորդը, ով մոտեցել է մայթին, նայեց ճիշտ այնպես, ինչպես մարդը, որ նրան տեսել առաջ Աթենքում. "
  
  
  "Դուք գիտեք, թե ով է այդ տղամարդը?"
  
  
  "Ոչ", - ասել է Саломос, դանդաղ покачивая գլխին. "Ես վերջերս տեսա, թե ինչպես նա գնում է Аполлону-բիլդինգ, երբ մի քիչ վատառողջ այնտեղ". Նա կանգ առավ ու նայեց ձեր էլ. "Դուք երբեւէ լսել գծերի Apollo?"
  
  
  "Նավթային танкерная ընկերությունը, չէ՞։"
  
  
  "Սա, ըստ էության, իմ ընկերն է ։ Աշխարհում ամենամեծ գիծ tankers, պատկանում է իմ հայրենակցին Никкору Минуркосу".
  
  
  "Օ՜, այո: Նրա գիտեմ Минуркоса. Նախկին նավաստի միլիարդատեր. Ճգնավոր; մեր օրերում ego ոչ ոք չի տեսնում".
  
  
  "Սա, ըստ էության, կրկին", - ասել է Саломос. "Минуркос հեռացել է հանրային կյանքի գրեթե տասը տարի առաջ, լինելով համեմատաբար երիտասարդ մարդ. Համարվում է, որ նա գրեթե ամբողջ ժամանակը անցկացնում է իր ծածկ շենքում Ապոլոնի ոչ հեռու Սահմանադրության հրապարակում, որտեղ նա ծավալում է իր բիզնեսը: Անձնական շփումները սահմանվում են հիմնականում մտերիմ գործընկերների Минуркосу. Գրեթե ոչ ոք երբեք չի ստանում նրա հետ անձնական ընդունելության ".
  
  
  "Շատ հարուստ մարդիկ, թվում է, շատ բարձր են գնահատում իրենց конфиденциальностью", - ասացի ես, sipping էլ. "Բայց ի ՞ նչ կապ Минурк ունի покушениям է ձեր կյանքը?"
  
  
  Саломос խորապես ասաց և կամաց-կամաց շունչ. "Մոտ վեցերորդ ամիս առաջ վարքագծի Монурко դարձել է փոխվել ։ Դա հատկապես հետաքրքիր է, ինձ և, իհարկե, մեկ այլ թերթերի խմբագիրներին, քանի որ ցանկացած տեղեկատվություն Минуркосе հուզում է եւ կարեւոր է ընթերցողների համար Աթենքի Օլիմպիական խաղերում. խնդրում ենք նկատի ունենալ, երբ Минурк, որը միշտ մնա քաղաքականությունից դուրս է, սկսել է հրապարակային հայտարարություններ անել իշխող խունտայի համակարգը: Հանկարծ նա հայտարարել է, որ առաջնորդները միջավայրում գնդապետ թույլ էին եւ սոցիալիստական. Նա հայտարարել է, որ դավաճանել է "հեղափոխություն" ապրիլի 21-ին 1967թ. եւ նշանակում է, որ Հունաստանի համար ավելի լավ կլինի վերականգնման Կոնստանտին II կամ որևէ այլ հիացմունքն է անհատի նոր ծանոթի слышится. Նա անդրադարձել է վտանգ ձախ, ինչպիսիք են Վկա, եւ կարծում է, որ հունական կառավարությունը պետք է տեղի ունենա մեկ shake".
  
  
  "Դե, - ասացի, - և այդ մարդը իրավունք ունի հանկարծ հետաքրքրել քաղաքականությամբ, ապա այսքան տարիների. Կարող է, эму հոգնել է ծախսել իր փողերը".
  
  
  "Պարզվում է, խոսքը գնում է ավելի հեռուն գնալ ։ Այնպիսի մարդ է, ինչպես Минуркос, կարող է ձեռք բերել բազմաթիվ ընկերներ. Գեներալներ ու գնդապետներ են մտնում
  
  
  penthouse և հակառակը, բայց նրանք չեն խոսել այցերի մասին է մամուլում: Լուրեր են պտտվում, որ Минурк ֆինանսավորում մասնավոր բանակը հատուկ կառուցված ճամբարում Հունաստանի հյուսիսում և մեկ ճամբարում է, Миконосе, կղզու Էգեյան ծովում ։
  
  
  Ի վերջո, կան վերջին անհետացման գնդապետ Деметриуса Расиона. Թերթը, որտեղ գերակշռում են Минуркос, գալիս է այն եզրակացության, որ նա խեղդվել է ճանապարհորդության ընթացքում նավով եւ piraeus, բայց ego մարմինն այդպես էլ չի հայտնաբերվել: Никкор Минуркос այժմ սկսում է մի մեծ արշավ է փոխարինելու Расиона մարդ իր սեփական կամքով, ֆաշիստ անունով Деспо Адельфия. Խունտան չի ցանկանում Адельфию, բայց ee նոր և ազնիվ առաջնորդները վախենում են Минурка եւ ego ընկերների շտաբում գեներալների ".
  
  
  "Հետաքրքիր վիճակ է, - խոստովանել է ես, - բայց դուք կարծում եք, որ Минуркос քարոզարշավ է սկսում ահաբեկչության գաղափարների արյունալի հեղաշրջման?"
  
  
  "Հնարավոր է ։ Բայց կան նաեւ այլ որոշմամբ. Կան նոր դեմքեր, որոնց ոչ ոք շուրջ լրագրողների տեսել է, թե ինչպես գալ և հեռանալ ըստ ծածկ գագաթին Apollo; մեկ Минуркос դեռ թաքցվում է ։ Սակայն, նկատել է, որ շուրջ մեկ նոր դեմքեր պատկանում է մի ամերիկացու հունական ծագում անունով Ադրիան Ստավրոս ".
  
  
  Իմ աչքերը փոքր-ինչ прищурились, փնտրում Саломоса. "Ստավրոս Աթենքում." - կամաց-կամաց mumbled ես: Կազմում է ընկերության Минуркосу?"
  
  
  "Կարծես թե այդպես է ։ Եթե միայն ..."
  
  
  "Եթե միայն որ?"
  
  
  "Դե ինչ. Քանի որ վերջին հայտարարությունները Минуркоса էին, այնքան несвойственны, հնարավոր է, ինքը չի om աղբյուրը".
  
  
  "Գրավումը Ставросом կայսրությունների Минуркоса?"
  
  
  "Հնարավոր է, կամքին Минуркоса", - կարծում Саломос. "Հնարավոր է, արդեն տեղի է ունեցել փոքր հեղաշրջում, թաքնված. Քանի որ Минуркос շատ զգույշ ու միշտ վարում է գործի միջոցով ենթականերին, ego ՝ կարող էր սպանել, կամ գրավել եւ գործելու տակ ego անունով, եւ ծախսել ego հսկայական գումարներ, որ ոչ ոք չի նկատել Նկատեք. Անմիջապես հետո, ինչպես նաեւ արտահայտել է այդ տեսությունը իր խմբագրականում, առաջին մահափորձը կատարվել է իմ կյանքը Աթենքում":
  
  
  Ամն-ego աչքի առաջ է վերադարձել մտահոգ արտահայտություն. Նրա հիշել ֆայլը AX մասին Адриане Ставросе և հասկացավ, որ նա ի վիճակի է նման խուսանավելու. Ստավրոս ուսանողական տարիներին վարել ցույցեր պաստառներով Յեյլի համալսարանում: Այնուհետեւ նա шталь մասնակից արմատական պայթյունի գրասենյակում ԿՀՎ-ի, իսկ ավելի ուշ կատարել մահափորձ է սենատորը: Նա խուսափել է ճիրաններում ՀԴԲ-ի եւ ԿՀՎ-ի եւ թաղել իրեն ինչ-որ բան է Բրազիլիայում, որտեղ հասել է լուրջ հանցանքներ, ինչպիսիք են մաքսանենգությունը եւ սպանության. Քանի որ հանցանշանները նրա դեմ Նահանգներում մի քիչ, ԱՄՆ-ն փորձել է վերադարձնել այն ։ Բայց Բրազիլիայում նրա հետեւում.
  
  
  "Իսկ այն մարդը, ով փորձել է զարմացնել ձեզ այստեղ Солсбери?" Նրան հարցրեց. "Դուք տեսաք, թե ինչպես նա հանդես է եկել, ըստ ծածկ է Аполлону-բիլդինգ?"
  
  
  "Այո, Նիք, - ասաց Саломос. Նա отхлебнул մնացորդը էլյա և նայեց միջոցով увитую greenfield балюстраду ներքեւ բլրի կողմում քաղաքի. "Ես հուսահատության. Այլ իմ զարմիկ, ով ապրում է քաղաքի սահմաններից դուրս Булавайо, խնդրեց ինձ երկար ժամանակով է այցելել նրան, քանի դեռ դա չի անցնի ։ Նրան ընդունել է ego հրավերը ։ Օդանավակայանում ինձ սպասում է վարձել ։ Այն պետք է թռչել nen, քանի որ նա լիցենզավորված օդաչու, կարող ես վայելել ride. Այսինքն, եթե այն կարող է մոռանալ... "Повисло կարճ լռություն, ապա նա նայեց ինձ. "Մականունը, նա կլինի շատ շնորհակալ, եթե դուք ուղեկցում է ինձ Булавайо".
  
  
  Նրան, գիտեր, որ Ալեքսիս Саломос չի հարցնում է, отчаялся արդյոք նա վախից. և ինձ մոտ ամեն ինչ դեռ մնացել է մի քանի օր արձակուրդի, նախքան այն ստացել է ևս մեկ խնդիր է Դեւիդ Хока, խորհրդավոր տնօրենի AX.
  
  
  "Ես միշտ տեսնել հյուրանոց Булавайо, - ասացի ես:
  
  
  Անձը Ալեքսիս հայտնվել է օգնություն. "Շնորհակալություն, Նիկ".
  
  
  Երկու օր անց մենք բարձրացել է օդ: Саломос էր փորձառու օդաչու է, եւ թվում է, որ թռիչք վայրի Родезией կանցնի առանց արկածների, եւ հաճելի է: Саломос թռավ низменному, որ մենք կարող ենք նկատել հազվագյուտ վայրի կենդանիների ու հետաքրքիր տեղագրական նկարագրություն зарослей. Թռիչք, թվում էր, բարձրացրեց տրամադրություն Саломосу, և նա շատ նման էր իրեն նախկին. Բայց կեսերին որովայնի առավոտյան, մոտավորապես կես է Булавайо, պարզություն առավոտյան վերածվեց մղձավանջի.
  
  
  Փոքրիկ ստանդարտ երկտեղանոց ինքնաթիռը Муни закашлял. Նախ Саломоса չի հուզում էր, բայց հետո ավելի վատացավ ։ Նա որոշում գիտահետազոտական խնդիրների փոքրիկ շարժիչ է, բայց դա միայն усложнило գործը: Մենք կորցրել է բարձրությունը եւ սկսել է լայն շրջանաձեւ ուղեցույցները.
  
  
  Саломос հայհոյել հունական, ապա ego անձը побледнело. Նա ուսումնասիրել է panel և նայեց ինձ. "Ցուցիչ վառելիքի մակարդակի ցույց է տալիս լրիվ", - բղավում է նա, перекрикивая рвущийся շարժիչը. "Այսօր առավոտյան նա չի сдвинулся հետ ելակետային դրույթները": Նա стукнул ՝ ապակու, прикрывавшему ցուցիչ, բայց ոչինչ տեղի չի ունեցել ։ Ասեղ մնաց տառին F.
  
  
  "Մեզ մոտ ավարտվել է բենզինի", - թերահավատորեն ասացի ես: Դա վատ լուր է ցանկացած ինքնաթիռ, հատկապես փոքր.
  
  
  "Ոչ այնքան, բայց մենք արագ ընկնում", - ասել է Саломос թարգմանելով "Муни" ժամանակավոր սառը պլանավորման եւ պայքարի վարչության հետ. "Այդ ինքնաթիռը էր փչացած, Նիկ. Սենսորային այն ամրապնդեց է տեղում, բայց տանկ էին գրեթե դատարկ է, երբ մենք իրականացվել.
  
  
  Դա պետք է արվեր հատուկ ".
  
  
  "Տէր, - mumbled ես: "Դուք կարող եք տնկել ego?"
  
  
  "Այստեղ չկա օդանավակայանից", - ասաց նա, փորձելով տալ ինքնաթիռը վթարի է խցանահան. "Բայց մենք պետք է փորձենք վայրէջք է բաց velde - եթե կարողանամ պահպանել ego ըստ ծրագրի պլանավորման".
  
  
  "Ինչ-որ բան նրան կարող եմ անել?"
  
  
  "Այո" ։ Աղոթեք". Ալեքսիս նայեցի ինձ. "Ինձ համար շատ ցավալի է, Մականունը".
  
  
  "Կարևոր չէ, - ասացի ես: "Պարզապես տնկել այդ բանը". Այն նույնիսկ չի հարցնում неполадках. Ժամանակ չի եղել: Մենք սաիլեդ-ի կրուտոյին հաստացնում է травянистому вельду.
  
  
  Շարժիչը կրկին закашлялся եւ зашипел, ապա заглох մեկընդմիշտ, երբ մենք տեսանք, թե ինչպես ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ устремилась մեզ. Է, որոշել է, որ ամեն ինչ վերջացած է: Թվում էր, ոչ մի բանական ակնկալիքները հաղթահարել այն.
  
  
  Հինգ հարյուր ոտնաչափ Մենք устремились ներքեւ, ինչպես թռչուն ՝ կոտրված թեւի. Երեք հարյուր. Ծառերը ակացիա скользнули տակ նրանց. Հարյուր. Անձը Саломоса застыло լարվածության, եւ ego ձեռքերն արդեն կաշկանդված փորձում կառավարման. Այնուհետեւ շարժումը խոտ եւ терновника վտանգավոր արագությամբ, թեւ էր разорвано веткой искореженного ծառից, եւ օդանավը վերջին պահին փոքր-ինչ հոշոտել է քիթը եւ скользнул вбок. Հարվածը արվեստագետը մեզ դիմաց օդանավի. Раздалось скрежетание, եւ ձայնը. մետաղի եւ բարձր pops ապակիներ, և մեր մարմինները бились փոքրիկ տնակում. Ապա վրա է հասել եզրափակիչ վթարային կանգառ: իմ դուռ распахнулась, եւ իմ մարմինը մեկնել է, մի ոտքը, մինչեւ գլխի խոտ մինչեւ хрустящего հարվածում է ամուր գետնին.
  
  
  Ոչինչ չեմ հիշում, բացի. ցավալիորեն ползания խոտ, բնազդաբար удаляясь է ինքնաթիռի, իսկ հետո պայթյուն հետ աուդիո потрескивающего կրակի տեղ հետեւում է ինձ.
  
  
  Երկրորդ գլուխ.
  
  
  Նրան փորձել է թափել գլխի շուրջ հիշողություններ աղետի մասին, դժվար հիմնվելով ամուր կավ բարձր термитника. Բայց դա դժվար է ազատվել դեմքի արտահայտությունները Ալեքսիս Саломоса, թե ինչպես է դա երեւացել է Солсбери, երբ նրան ասել է, որ կթռչի հետ Булавайо.
  
  
  Համար сверкающим նրա վթարված ինքնաթիռի բոլոր доносилось հուզիչ է համառ buzzing ճանճեր, բայց ես աշխատել եմ լսել. Նրան կրկին сфокусировался հեռավոր գծի лихорадочных ծառերի травянистом, հորիզոնում. Ինչ-որ տեղ ես զգացի, որ ծառերը տենդի երբեմն մասին ներկայությամբ ջրի. Բայց այս ծառերը եղել են ոչ այն ուղղությամբ, որով պետք է գնալ հասնել գյուղ ։
  
  
  Ինչ-որ առումով նրա զգացի պատասխանատվություն է ողբերգական մահը Саломоса. Նա վստահել է ինձ իր պաշտպանությունը, իսկ նրա ի վիճակի չի եղել դա անել, երբ նա պետք է ինձ. Նա սպասում է ինձ, ապա ես կանխատեսում էի վտանգի փոքրիկ ինքնաթիռի. Բացի այդ, նրա, իրեն մեղավոր էր զգում, քանի որ չեմ վստահել ամբողջությամբ ego անհավատալի պատմություններ: Սակայն ego արյունոտ դիակը եղել է ակնհայտ ապացույցն է այն բանի, որ առնվազն մի մասը ego տեսությունների էր տուժել: Ինչ-որ մեկը հյուրանոց ego մահվան. Արդյո ՞ ք այս մարդը hema-որ մեկը, ով ապրել ծածկ նկատմամբ գրասենյակների Apollo Աթենքում, դեռ մնում էր հարցականի տակ է:
  
  
  Աչքի պոչով նրան բռնել շարժումը եւ դիմել է մեկ շուրջը արդյունքների շուրջ термитника. Փոքրիկ վառ կանաչ dragon, выскользнула միջոցով հավաքվում էին հեռու իմ ձախ ձեռքը, եւ թվում էր, ուշադիր նայեց ինձ. Նրա отпрыгнул. Ես գիտեի, որ օձի բնակություն термитниках. Դա եղել է կանաչ mamba, մեկը երեք ամենավտանգավոր օձերի աշխարհում: Խայթոցի դեպքում տուժողը կարող է անցնել մոտ երեք քայլերի միջեւ եւ рептилией, նախքան իր դժգոհությունը կսպանի նրան ։ Mamba, որը զբաղվում է այս պահին գտնվել է սահմաններից դուրս գալ, проскользнула հարեւան անցքը.
  
  
  Նրա tripped բեկորներ, երբ իմ զարկերակային դանդաղել է: Նրա մի պահ огляделся եւ հայտնաբերել է երկրի վրա սուր մի կտոր մետաղի երկարությամբ ոտքերը. Մեկ հոսքը եղել է շատ սուր. Отодрав կտոր փայտե հիմնակմախքի, մասամբ обугленный, է բաժնում ֆյուզելյաժ, այն ընկել է ego երկու կտոր հավասար երկարությամբ եւ расщепил լայն հոսք осколка վերածելով մահակներ իր pocket-թաշկինակով, որպեսզի չստացվեց գրիչ իմ ինքնաշեն դանակ ։ . Այն tucked կոպիտ զենք գոտի և, առանց ետ նայելու բեկորներ, ուղեւորվել է ծառերին.
  
  
  Դժվար է պարզապես գնալ գյուղական. Բարձր խոտ եւ փշոտ թփերի тянули իմ հագուստ եւ терзали է իմ մարմինը, grabbing ինձ զսպելով. Թռչուն-ռնգեղջյուր վազեց դեպի այն ինձ առաջիկա ակացիա. Նրա հայտնաբերել է, որ подсчитываю հնարավորությունները գոյատեւման. Կան հարյուր եղանակներ մեռնել, եւ մեզ, odin դրանց շուրջ է հաճելի. Այս խոտ մարդը կարող է սխալվել առյուծի, մինչեւ որ նա ego տեսնի ։ Բայց սովորաբար ամենից շատ տհաճություն է առաջացնում փոքր արարածներ են: օձի չափ է ոչ ավելի մարդկային մատները, կարիճի եւ ticks, зарывающиеся խորապես մաշկի տակ. Եթե դուք կարող եք գտնել ջրի եւ выпьете նրա, դուք կարող եք վարակվել печеночными двуустками եւ այլ паразитами, որոնք поедают մարդու ներսից ։ Եւ եթե դուք կարող եք խուսափել այդ, դուք կարող եք դեռ ենթարկվել է հարձակման комарову, փոխանցողների դեղին տենդի և մալարիայի.
  
  
  Երբ վերջապես հասել է ծառերի, նրան գտա միայն մնացորդները водопоя. Տեղը չորացել. Կենտրոնում էր խիտ սև ցեխ, և տպման մեջ և գրկում բազմաթիվ կենդանիների պարագծով տեղամաս.
  
  
  Այն, прислонился է կանաչ միջքաղաքային, իսկ բարձրանում է մոտակա ծառից, եւ հանգստացել է ստվերում: Նրան իզուր է ծախսել ձեր ժամանակը և ուժերը, գալով այստեղ. Ուղղությունը դեպի մոտակա գյուղը, որը Саломос հիշատակել է ինքնաթիռում, տակ էր իննսուն աստիճանի փոխարժեքով, որը ինձ բերեց այստեղ: Քայլել կիզիչ արևի տակ ՝ ավելի թուլացավ ինձ. Իմ բերանը էր, թե ինչպես է կենդանիների դաբաղած կաշի ։ Նրա հիշեցի ինձ հետ սառը ջրով, որը Саломос բերեց ։ Նրան տեսել ego раздавленный մխոց միջավայրում բեկորների; ego բովանդակությունը չորացել է կրակի. Նրան փորձել մասին արեւադարձային արեւ գլխին կամ զգացումը կոկորդի եւ գնաց.
  
  
  Պետք է լինի, մի քանի ժամ անց իր հասկացա, որ առանց հանգստյան չեմ կարող գնալ հետագա. Իմ ոտքերը դողում է թուլության, եւ նրա втягивал թոքերի մեջ օդ երկար хриплыми вдохами. Նրան տեսավ մեռած բեկոր, մի մասը ego է, հազվադեպ է ստվերում հարեւան тернового բուշը, ընդամենը մի քանի ярдах առջևում է ։ Նրան դժվար է ընկել գետնին և прислонился է пню. Արդեն բուն գործընթացը seating, օգնություն է ֆիզիկական ծանրաբեռնվածության, երբ քայլում է բերել գոհունակություն.
  
  
  Իմ հավիտյանս փակվեցին, և նա անտեսել ցավը մարմնի. Նրան փորձել է մոռանալ մանր մկանների hips եւ укусах միջատների անձի ձեռքում է ։ Ինձ պետք էր հանգիստ, և նա պատրաստվում էր ego ստանալ. Գրողի ծոցը ամեն ինչ.
  
  
  Շուրջ բուշի հնչեց ձայնը.
  
  
  Իմ հավիտյանս приоткрылись. Նրա սխալվել? Նրա вгляделся բարձր խոտը, բայց ոչինչ չի տեսել. Պետք է լինի, դա եղել է իմ երեւակայությունը. Նրան կրկին փակեց աչքերը, բայց ձայնը կրկնվեց.
  
  
  Այս անգամ իմ աչքերը բացվել են ավելի արագ. Այս չի եղել ոչ մի կասկած; դա հնչում է մարդկային ձայնը: Նրա լարել է ուղեղն ու ականջները եւ լսել է, թե ինչպես կոտրվել է веточка.
  
  
  "Դա է, որ!" - mumbled ես:
  
  
  Այնուհետեւ ձայնը шталь ավելի մշտական և отчетливым. Երկու տղամարդ զրուցում էին ինչ-որ բարբառով, որը նրան երբեք չեմ լսել ։
  
  
  "Բարեւ ձեզ!" Նրա գոռում շուրջ վերջին ուժերի համար: "Այստեղ!"
  
  
  Մեկ այլ պահին տեսա, թե ինչպես om գլխի էին շարժվում է ինձ վրա խոտ. Սեւ գլուխները, եւ shirts գույնի դար. Երբ նրանք տեսան ինձ, om ձայները դարձան ավելի բարձր է, եւ odin ամբողջ նրանցից մեկը.
  
  
  Այն մի քիչ հանգիստ. Նրան էր թափել, քաղաքակրթության, քան մտածեցի. Ինչ-որ տեղ մոտակայքում պետք է գյուղ կամ գոնե ճանապարհ. Տղամարդիկ դուրս են եկել, ըստ խոտ եւ նայեց ինձ ։ Նրանք բարձր էին, стройными ու մռայլ.
  
  
  "Բարեւ ձեզ, - ասացի ես: "Դուք ունեք ջուր?"
  
  
  Տղամարդիկ դիտել են ընկերոջ ընկեր, հետո նորից ինձ. Նրանք մոտեցան ու կանգնեցին իմ ընդմիշտ. Չի փորձել կանգնել. "Ջուր", - ասացի ես:
  
  
  Նրանք երկուսն էլ հագած, շատ убогую արևմտյան հագուստ ու կրել ինքնաշեն սանդալներ. Ավելի բարձր ՝ երկու նշել է, իմ ոտքերը, եւ մի ակնթարթ նա թեքում եւ սանձազերծել իմ կոշիկը: Նախքան նրան հասցրել է հարցնել, թե ինչ է նա անում, նա հանել է դա և ցույց տվեց իր ընկերոջը ։ Ով պահեց իմ կոշիկը, զննման, մեծ լայն шрамм դիմում է, пересекающий անձը diagonally. Այլ կրում էր փոքրիկ հայելի թեքվել ձգվել мочке աջ ականջի. Երկու գոտիների վրա են դանակներ-machete - панги.
  
  
  Բարձր խոսել է մեկ այլ, եւ ես հասկացա, որ նա խոսում է սուահիլի. "Mzuri sana", - ասել է նա, ժպտում, նկատի ունենալով իմ բալետային հողաթափեր. Նա շարունակեց լեզվով սուահիլի. "Սա իմ ամենաերջանիկ օրն է" ։
  
  
  "Լսեք ինձ", - քիչ սկսեցի ես.
  
  
  Նրանք արհամարհել են ինձ. Բարձր տղամարդը согнул և հրահրել է իմ երկրորդ կոշիկը: Նրան փորձել է отдернуть ոտքին, բայց նա ծիծաղեց նայեց ինձ և выдернул են nah երկրորդ туфлю. Նա скинул իրենց потрепанные սանդալներ եւ натянул իմ բալետային հողաթափեր ոտքերը, չի խանգարում իրեն կապել laces. "Савасава!" - ասաց նա իր ընկերոջը, լիովին անտեսելով ինձ.
  
  
  Նրան հանկարծ հասկացա, որ այդ մարդիկ հավաքվում է իմ спасителями. Եւ ես մտքով անցել, որ ես կարող եմ լինել ավելի վատ, քան մինչև om ժամանումը, եթե նրա հաշվարկել գոյատեւման.
  
  
  "Կոշիկ է մոտեցել լավ է": Դա առավել բարձր է:
  
  
  Այլ ոչ թե վայելում իրավիճակին ։ "Ինչպես դուք կարծում եք, որ դա ձեր բալետային հողաթափեր? Արդյոք մենք եկանք նրան?"
  
  
  "Դա նրա առաջին տեսա ego", - ասել է բարձրահասակ. "Դուք կարող եք ստանալ ego շալվարը. Եթե նա ունի պայուսակ, մենք կիսում ենք նրա բովանդակության".
  
  
  "Սխալ է, որ դու տանում բալետային հողաթափեր իրեն", - mumbled զարդարված է հայելու.
  
  
  Բարձր տղամարդը շրջվում է ինձ. "Հանեք շալվարը", - հրամայել է նա, դեռ լեզվով սուահիլի. Ego աչքեր էին դեղին կարմիր երակների, եւ յուրաքանչյուր այտ էին բարակ scars, որոնք սկզբում չեն նկատվել են մեծ սպի.
  
  
  Իմ ձեռքը պառկած բռնելով հանպատրաստի դանակ, թաքցնելով նրա om հայացքից ։ Թվում է, որ պետք է օգտագործել. Նա հետ է թեքվել ձգվել мочкой ականջի հանել գոտի пангу. Է om մտադրությունները ոչ մի կասկած. Նրանք չեն կարող զրկել սպիտակ մարդ է ընդամենը, որ նա է եղել, ապա թողնել ego կենդանի.
  
  
  "Լավ է, դուրս հանեմ շալվարը", - ասացի ես: Նրա набрался ուժերի, բայց չի ուզում դա ցույց տալ. "Բայց ես պետք է ոտքի կանգնել ։ Իր ձախ ձեռքը մեկնեց բարձր.
  
  
  Որոշ ժամանակ նա daily նայում нах, ապա grabbed
  
  
  կոպիտ բարձրացրել предплечье եւ рывком բարձրացրեց ինձ ու ոտքերը. Այն պահին, երբ նրա առաջ անցավ երկրի, նրա քաշեց իր մետաղյա դանակ հետ գոտի եւ ուժով вонзил ego կեսին африканца.
  
  
  Ամն-ego աչքերում հայտնվեց զարմանքը, երբ սուր ինչպես ածելի մետաղ скользнул միջով մարմին եւ մկանները. Ego աջ ձեռքը ինքնաբերաբար ձեռնամուխ է գրիչ панги, բայց դա ego վերջին կամավոր գործողություն. Նա проворчал տգեղ ձայնային եւ скользнул փոշին իմ ոտքով ։
  
  
  Այլ մի պահ լայն աչքերով նայեց իր ընկած ընկերոջը. Այնուհետեւ նա հրատարակել է " wild կոկորդի ձայնային եւ взмахнул միայն որ выхваченной пангой.
  
  
  Նրա աղավնի առաջ: Մեծ բերան հետ шипением пронеслось mimmo իմ անձի, рассекло օդ, եւ գրեթե հայտնվել իմ գլխի և ուսի. Եթե իր տեղից շարժվի, ինձ գլխատել են: Սակայն, երբ նրա խուսափել панги, նրա ընկել. Աֆրիկացին մոտեցավ ինձ և կրկին взмахнул դանակով, և փայլուն изогнутое բերան просвистело օդում իմ վիզը. Արագ перекатился աջ, եւ բերան հարվածել է ամուր կավի. Իմ հարձակվող վերականգնում էր հավասարակշռությունը, նրա, շրջվել է ու դաժանորեն հարվածել է նրա ego ոտքով. Նրան լսել ճարճատյուն ego ոսկորների. Նա բարձրաձայն գոռալով ընկել է մոտ ինձ.
  
  
  Եթե նրան էր բարձրաձայն, ինչպես միշտ, դա կլիներ ego թեմա. Բայց ես չեմ շտապում է օգտվել ստեղծված են ինձ առավելությունները. Երբ նրան, ծնկի եկավ, աֆրիկացին արդեն կանգնած էր, և նրա դեմքը промелькнуло հուսահատության. Նա կրկին замахнулся ինձ, և այս անգամ աղեղ էր լայն. Բերան рассекло թեւ իմ վերնաշապիկը, slitting նրան ներքեւ. Նրա հարվածել է նրա ego իր կապ shard եւ կազմել неглубокую վերքը իր կրծքավանդակի. Նա ևս մեկ անգամ крякнул և հարվածել է ինձ пангой է գոլերը, երբ ընկել է բեկոր. Ուժ են ճոճվող ստիպել ego կորցնել հավասարակշռությունը և ընկնել իմ աջ ձեռքը ։ Այն, схватился ձախ կողմում համար ego ճեղքած մանյակ, откинул ego գլուխը առաջ եւ մետաղական կապ shard-ի ego горлу.
  
  
  Արյունը լցվել է իմ դեմքը, կուրծքը, երբ աֆրիկացին բարձրաձայն ахнул եւ судорожно ձեռքդ դեպի перерезанному горлу. Նա ընկել է դեմքը ներքեւ, դեռ clinging է կոկորդը, այնուհետեւ գլորվել է ամուր գետնին, ֆիքսված.
  
  
  Դժվար է հազիվ շնչում, նրա откинулась մի անկյուն. Նրան զայրացնում է այն, ինչ ծախսել է այս պայքարը մեծ էներգիա, որն անհրաժեշտ է գոյատեւման համար, բայց շնորհակալ եմ, որ ողջ է մնացել ։ Երբ մտովի նշել է վտանգ բուշը վայրում, իր մոռացել են մարդու մեջ ։ Թվում է, որ տղամարդը միշտ առաջինն է ցուցակում. Եթե դուք проигнорируете այդ գործոնը, դուք կարող եք մահանալ, քան թփերի կսպանեն ձեզ.
  
  
  Համենայնդեպս, այս իրավիճակում ես մի փաստ է ։ Այդ մարդիկ եկել են արեւմտյան ուղղությունից, այլ ոչ թե հարավ-արեւմտյան, որը նրան վերցրել. Հնարավոր է, որ նրանք ճանապարհորդում միջոցով գյուղ, կամ ինչ-որ բան թողել ճանապարհը ։ Նույնը կարելի է ասել ուղղությամբ, որով նրանք ուղեւորվում էին. Այն թույլ է բարձրացել եւ ընտրել արեւմտյան ուղղությունը:
  
  
  Աֆրիկյան տաք արեւ наклонилось դեպի երկինք, երբ նրան կրկին հանձնվել է ։ Նրա ընկել բարձր խոտ, գուշակել, արդյոք դեռ գոնե ինչ-որ հնարավորություն է գոյատեւել. Ինձ շատ պետք էր ջուրը: Լեզվով և բերանը չի եղել որեւէ զգացմունքները. Նրա պառկել ու նայում էի, թե ինչպես կարիճ կամաց-կամաց սարսուռ mimmo ինձ խոտ. Ես չգիտեի, արդյոք գնալ նրա հետ, եթե նա հարձակվի, բայց, պարզվում է, նա ինձ չի նկատում: Մի րոպե անց նա գնացել է ։ Նրա скривилась եւ завидовала эму, քանի որ նրա հետ խնդիրներ մազապուրծը, համենայնդեպս, այս պահին: Թվում է, մի քիչ ироничным, որ այս տեսակ սարսուռ մակերեւույթին ավելի քան չորս հարյուր միլիոն տարի, նախքան դինոզավրեր, եւ որ նա, ամենայն հավանականությամբ, կհայտնվի Երկրի վրա շատ ավելի վաղ, անհետացման մարդ: Քանի որ դա թվում է անարդար, բայց այն ժամանակ նա եղել է կողմնակալ.
  
  
  Քանի դեռ պառկած է այնտեղ, եւս մեկ ձայնը հարվածել են իմ ականջները. Դա եղել է հեռավոր buzzing, քիչ отличавшееся է նախկին гудения ճանճեր. Բայց այդ ձայնը արագ шталь ավելի բարձր է եւ шталь ճանաչելի, թե ինչպես է ավտոմեքենայի շարժիչի.
  
  
  Նրա приподнялся եւ склонил գլուխը, լսել. Այո, դա եղել է ինչ-որ մեքենա. Նրա անապահով բարձրացել է եւ ուղեւորվել ձայնային. Ես ոչինչ չեմ տեսել, բացի խոտ եւ հազվագյուտ ծառեր. Բայց աղմուկ մոտենում էր ամեն վարկյան ։
  
  
  "Բարեւ ձեզ!" Նրան, բղավում միջոցով խոտ. "Էյ, այստեղ!"
  
  
  Նրա սայթաքել է և ընկել ։ Կրկին վտանգավոր բարձրանալով ոտքերը, նրան կրկին пошатнулся առաջ. Միջոցով մի պահ տեսա նրա դա - лендровер, փոշոտ ու աշխարհը չի մոռացել, bumping մեջ երկրորդական ճանապարհը, որը զբաղվում է ոչ այլ ինչ, քան հետո մոլախոտերի. Հայաստանը պոտենցիալ, բաց մեքենան, զբաղված էր երկու տղամարդկանց, ովքեր ինձ ոչ տեսել են, քանի որ նա մոտեցել է մոտակա կետում ճանապարհի, ու շարունակեց իր ճանապարհը ։
  
  
  Նրա բղավում. - "Բարեւ ձեզ!"
  
  
  Նրա մի пробирался խոտ եւ վերջապես հասել է իր ճանապարհը. Նրան կրկին բղավել է, երբ հասա տեղ. Այն, качаясь է, թե ինչպես հարբած վազեց մեքենայի, բայց ընկել է դեմքը ներքեւ.
  
  
  Նրա պառկած է և բարձրաձայն հայհոյում, զգալով, թե ինչպես է կրծքավանդակի բարձրանում է հուսահատություն. Այս մեքենան կարող է լինել իմ վերջին հնարավորությունն գոյատեւման.
  
  
  Այնուհետեւ նրան լսեց, թե ինչպես "պոտենցիալ" դանդաղել է եւ կանգ է առել. Նրա փորձեց կանգնել, որպեսզի ամեն տարի, ինչ է պատահել, բայց ուժերի ինձ մոտ չի եղել: նրա
  
  
  լսեց, թե ինչպես է շարժիչը աշխատում է պարապ, ապա "պոտենցիալ" կրկին ընդգրկել է առաջին փոխանցման, շուռ էր եկել ճանապարհի վրա և մեկնեց ինձ. Նրանք կամ լսել են ինձ, կամ, այնուամենայնիվ, տեսել.
  
  
  Մի քանի վայրկյան անց մեքենան կանգ է առել մոտ ինձ, շարժիչը заглох, եւ նա լսեց, թե ինչպես երկու տղամարդ զրուցում են բրիտանական ակցենտով.
  
  
  "Տեր, սա եվրոպացի".
  
  
  "Թե ինչ է նա անում այստեղ, թփերի, մի?"
  
  
  "Կարող է, մենք պետք է հարցնել ego".
  
  
  Շուտով սառը ջուր потекла ինձ բերանը, թափվեց իմ կեղտոտ վերնաշապիկը դիմաց, եւ նորից զգաց իր լեզուն ։
  
  
  "Աստված իմ, ռուսների, ինչ է պատահել?"
  
  
  Իր հետևում երկու мясистых անձանց, склонившихся ինձ հետ ընդմիշտ. Դա եղել է սպիտակ родезийцы միջին տարիքի, հավանաբար, պարոնայք-ֆերմերները, проведшие օր անապատում.
  
  
  "Ավիավթարը", - պատասխանեցի ես: "Ես հեռացել դրանից":
  
  
  Երբ նրանք տնկել ինձ atv, նրա գիտեր, որ ճանապարհը. Բայց ես չէի կարող մոռանալ, որ մարմինը Ալեքսիս Саломоса ոչնչացնել փոքր hyena-ի վրա ինչ-որ մեկը Աթենքում: Այն, հույս է հայտնել, որ Դավիթ Հոկ թույլ տվեք մեջ մտնենք այն, ինչ տեղի է ունենում Аполлону-բիլդինգ է պարզել, թե արդյոք Ադրիան Ստավրոս դահլիճում Բրազիլիայում, ինչպես բոլորը կարծում էին. վաղուց չեմ տեսել ։
  
  
  Երրորդ գլուխ.
  
  
  "Դու շատ լավ փնտրել, Նիկ".
  
  
  Դեւիդ Հոկ տնօրեն суперсекретного ամերիկյան գործակալության AX, պահել է մատների, աջ ձեռքի կարճ сигару, բռնվելով առաջ իր լայն սեղանի շուրջ կարմրափայտ ծառ. Մենք նստած ego գրասենյակում շտաբ-բնակարանում AX, որը զբաղվում էր հմտորեն թաքնված վարձակալած սենյակում Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle Վաշինգտոնում:
  
  
  Նրան, նայեց նրան ծուռ ժպիտով. "Oni հյուրանոցների, որ դեռ կարճ ժամանակով մնա հիվանդանոցում Солсбери. Բայց չէ ՞ որ դու գիտես, թե որքան արագ ես դառնում է ձանձրալի. Եթե նրա գունատ, դա այն պատճառով է, որ ես պետք է արեւ, եւ լավ է, ուզում է շուրջ կտրանք. Ինչ եք կարծում պատմության մասին Саломоса? "
  
  
  Հոուք ձգձգվեց сигарой և թողարկել է իմ ուղղությամբ մատանին ծխի. Նստած մեծ սեղանի շուրջ, նա նայեց փոքր ու նիհար է, ego, взъерошенными գաղտնիքները մազերով, և դեմքը հողագործ-ի Կոնեկտիկուտի. Բայց ես գիտեի, որ այդ փխրուն կարծիքով обманчив. Նա եղել է սույն դինամո-մեքենան.
  
  
  "Դա ինձ մի քիչ վախեցնում է", - ասել է նա: "Մեկ է ինձ վախեցնում է այն, որ դու փրկվել միջեւ առաջադրանքներ. Նրան երբեք չեմ տեսել մի մարդու, ով այդքան հեշտությամբ գտա խնդիրները" ։
  
  
  Այն, shrugged. "Саломос էր ընկերոջ. Իմ եւ AX. Նա iso բոլոր ուժերի փորձել է օգնել մեզ գտնել Բորիսովին, հիշում ես?"
  
  
  "Այո, նրան եմ հիշում", - սթափ ասել է Հոուք. "Դե ինչ, ձեր родезийская կատակ ավարտվել, այդ իսկ պատճառով մենք նրա отбросим. Ինչ վերաբերում է լուծմանը, թե Ադրիան Ստավրոս կարող է պլանավորել դեմ դավադրություն է հունական կառավարության, այն էլ шталь բաց թողնել ego".
  
  
  "Նա դեռ տիրապետում է плантацией Բրազիլիայում?"
  
  
  Ըստ մեր աղբյուրների, դա դեռ ego շտաբի. Մենք ունենք մաքուր վերջերս հաշվետվության". Հոուք откинулся է հետեւի իր մեծ кожаного աթոռին. "Եթե դա, իրոք, եղել Ստավրոս, որի ձեր մյուս տեսել հարցերը տալ ըստ ծածկ Минуркос, մենք հաստատ կանգնած հետաքրքիր իրավիճակում. Երազանքի մասին կառավարել մի երկիր, շատ լավ համադրվում է նրանով, որ մենք իմացանք, nen".
  
  
  Հոուք սովորել է իր костлявые հոդերի. Ադրիան Ստավրոս միշտ եղել է невротиком, հնարավոր է, психопатом. Բացի այն, որ նա ղեկավարել է Բրազիլիայում հաջող մաքսանենգների մի խումբ, որը կառավարությունը չկարողացավ վերացնել, նա նաեւ կատարել քաղաքական սպանությունները, վերջին որոնց, ինչպես կարծում են, սպանության իսրայելական պաշտոնյայի Մոշե Բեն-Ханаана ".
  
  
  "Այն ժամանակ նրան այնպես եմ հասկանում, որ AX հետաքրքրվում է պատմությամբ Ալեքսիս Саломоса", - ասացի ես:
  
  
  "Վախենում եմ, որ այդպես էլ պետք է լինի ։ Եւ, կարծում եմ, որ, քանի որ դուք եք, Саломоса ընկեր, դուք հյուրանոցներ ուզում ստանալ, դա խնդիր է".
  
  
  "Այո, սըր, այն էլ հյուրանոց դրանից":
  
  
  Հոուք մարել сигару մոտակա пепельнице. "Իմ առաջին իմպուլսը" ոչ" ասել, եւ գործը հանձնել մեկ այլ մաթեմատիկա. Դուք գիտեք, որ ես փորձում եմ խուսափել անձնական մասնակցության գործակալի խնդիրը".
  
  
  "Ինձ համար կարեւոր է, որ մարդասպանը Ալեքսիս չի արձակվել", - հանգիստ ասացի ես:
  
  
  "Լավ է ։ Այդ դու справишься. Բայց անկախ նրանից, թե հատկապես զգույշ, Նիկ. Կարծում եմ ավելի լավ է գնալ Ռիո և խոսել тамошним աշխատակից ԿՀՎ-ի. Իմացեք, դահլիճում արդյոք Ստավրոս երկրի սահմաններից դուրս, եւ որտեղ է նա անցկացրել իր ժամանակը. Այն ժամանակ, եթե ձեր առաջատարն կբերեն ձեզ Աթենք, գնա այնտեղ ։ Պարզապես պահել ինձ տեղյակ ".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. - "Ես միշտ չէ, որ դա անում?"
  
  
  "Դե ինչ, երբեմն դուք մոռանում է, որ այստեղ կան մարդիկ, ովքեր նստած են իրենց унылых աշխատատեղերի, եւ ih պարտականությունները ներառում են կառավարում շոու". Ego ձայնը ձեռք է բերել այն կտրուկ տոնով, որը երբեմն случался, երբ նա խոսել է արձանագրության մեջ և կարգով ենթակայության. "Եթե ձեզ անհրաժեշտ է օգնություն ցանկացած պահի, հարցրեք այդ մասին: Մենք այստեղ ենք դրա համար" ։
  
  
  "Իհարկե."
  
  
  Նա բացեց արկղը իր աթոռին ու досталь ծրարը. Ego աչքերը խուսափում էին իմ. "Ես կանխատեսում ձեր խնդրանքը եւ իմ հնարավոր զիջման ձեզ, նրա предусмотрительно, եթե ոչ իմաստուն է գնել ձեր տոմսը".
  
  
  Նրա ժպտաց. "Շնորհակալություն." Նրա ձեռքդ միջոցով բազկաթոռ և վերցրեց ծրարը.
  
  
  "Քեզ համար ավելի լավ է սպասել, տեսնել, թե ինչպես ամեն ինչ կավարտվի, նախքան դուք решишь, առաջացրել է արդյոք ձեզ ինչ-որ ծառայություն է մատուցել", - պատասխանել է Հոկ.
  
  
  Հաջորդ երեկո նրա սել ձկնորսության Pan Am Ռիո դե Ժանեյրոյում. Նրա հանգստանում էր ամբողջ
  
  
  մի օր, ու կրկին զգացի, թե ինչպես է նախկին. Թռիչք անցել է առանց միջադեպերի, սակայն ես ամբողջ ժամանակ մտածում է այլ փոքրիկ ինքնաթիռով Муни, երբ Саломос ցույց տվեց ինձ вельд մասին փորձանքի ու վթարային վայրէջքի ժամանակ, և այն մասին, թե ինչպես է դիակը Саломоса նայեց տաք արեւի տակ.
  
  
  Հաջորդ առավոտյան նրա ժամանել է Ռիո է, եւ բնակություն հյուրանոցում "Флориано", ոչ հեռու գտնվող պալատի Копакабана. Դա ընդամենը եռամսյակում հեռավորության վրա լողափ, եւ nen տիրի բուրմունք գաղութային Բրազիլիայում: Սենյակում էր առաստաղի երկրպագու է եւ օր շերտավարագույրներ, իսկ նեղ պատշգամբից բացվում էր մի փոքրիկ տեսարան դեպի ծով:
  
  
  Ռիո եղել է շոգ. Բոլոր բրազիլացիները, որոնք կարողացել են հասնել այնտեղ, են վրա լողափ, եւ մեծ մասը դրանց շուրջ պետք է ՝ Копакабана կողքին լինելու. Կանխատեսում է ջերմության, այն գրավել է իր հետ камвольный կոստյում-ի արեւադարձային բուրդ. Կեսօրին նրա ցնցուղ ընդունել, դնում թեթեւ հագուստով գագաթին Вильгельмины, իմ Լյուգերա եւ Հյուգո, стилет է ножнах աջ ձեռքը, եւ գնաց ճաշ մի ամբողջ իմ սիրելի փոքրիկ ресторанчиков, Chale Rua da Matriz 54. Այդ ռեստորան նախկինում եղել է գաղութատիրական տուն եւ մինչ օրս կենդանիներ обставлен արժեքավոր իրերով հարմարավետ եւ նկարներ. Ծառա-negroes սպասարկել են սեղաններ և հոգ էին տանում բար. Նրա պատվիրել миксто чураско, որը բաղկացած էր շուրջ կտոր տավարի և խոզի միս բանջարեղենով, եւ հրաժարվել է սովորական отбивного, տարբեր տեղական լցնովի գարեջրի համար լավ է, շատ լավ գինի-Գրանդե Uniao Cabernet. Բայց ես միայն սկսեցի, երբ տեսա, որ աղջիկ մտավ և նստեց հարեւան սեղանի շուրջ. Նա եղել է բարձր ու բարակ, իսկ բաշ կրակոտ կարմիր մազերի մազերի արել նրա կաթնագույն սպիտակ մաշկը դեռ pales. Նրա ослепительное կանաչ մինի զգեստ կտրուկ контрастировало իր մազերով եւ открывало մեծ մասը երկար իդեալական hips եւ հետաքրքիր neckline բարձր է իրան. Այնտեղ էին կանաչ բալետային հողաթափեր, հարմար է զգեստի, կանաչ եւ ապարանջան վրա ձախ կողմում.
  
  
  Կարմրահերներ մազերը, մի պահ խոցել են ինձ շփոթված է, բայց նրա հասկացա, որ երբ տեսել վերջին անգամ, մազերն էին կարճ ու շագանակագույն. Դա եղել է Իսրայելում ավելի քան մեկ տարի առաջ ։ Աղջկա անունը Էրիկ Нистром. Նա եղել է անդամ իսրայելական հետախուզական ցանցի "Շին Բեթ". Նրա կոդային անունն էր Բոց, երբ մենք նրա հետ միասին աշխատում է, որպեսզի խանգարի ռուսական վիդեոն իսրայելի կառավարության, բայց այդ անունը փոխվել է ամեն խնդիր:
  
  
  Նրան, կանգնեց, մոտեցավ իր սեղանին. Երբ նա բարձրացրել է իր երկար թարթիչներով, ինձ հետ հանդիպելու հայացքով, ի դեմս նրա расплылась ժպիտ. "Oh!", - բացականչեց նա: "Դու ես. Ինչ հաճելի անակնկալ էր". Նա խոսում է անգլերեն, առանց վարանելու, շեշտը.
  
  
  Ծնողները Эрики են սկանդինավյան հրեաների. Նրա ընտանիքը սկզբում жилки Օսլոյում, ապա Կոպենհագենում մինչ ներգաղթել Իսրայել, երբ էյ ընդամենը ութ տարեկան է ։
  
  
  "Ես պատրաստվում էի ասել, որ նույն բանը", - ասացի ես: Մենք Эрикой ինչ-որ ինտիմ երեկո Թել Ավիվում սպասում ժամանումը սուրհանդակային; այն էր, երեկո, որը մեզ էլ շատ դուր եկավ ։ Այժմ նրա աչքերը ինձ ասում էին, որ նա հիշեց դա մի քնքշությամբ. "Դուք միանաք ինձ համար իմ սեղանի?"
  
  
  "Դե, ինչ-որ մեկը միանա ինձ: ավելի ուշ, Նիկ. Չի возражаешь?"
  
  
  "Ոչ թե չեմ խոսել քեզ հետ", - ասացի ես:
  
  
  Նա միացել է ինձ իմ սեղանի և պատվիրեցի թեթեւ լանչ համար, իսկ երրորդ մարդը, ով, ինչպես նա բացատրեց, գործակալ էր: "Դուք փնտրել, շատ լավ է, Մականունը".
  
  
  "Դու պետք էր տեսնել ինձ մեկ շաբաթ առաջ", - ասացի ես: "Ինձ դուր է գալիս կարմրահերներ մազերը, Էրիկ".
  
  
  Նա ослепила ինձ ժպտալով. Երկար орлиный քիթը ընդգծել լայն զգացմունքային բերանը. Աչքերը нах էին մուգ-կանաչ, իսկ զգեստ сверкало. "Շնորհակալություն", - ասել է նա: "Նրանք իմ, բացառությամբ գույն. Դա երկար չի տեւել, երբ մենք միասին աշխատում է Իսրայելում:".
  
  
  "Ես հիշում եմ", - ասացի ես: "Դուք այստեղ ի?"
  
  
  "Այո", - պատասխանել է նա: "Իսկ դուք?"
  
  
  "Այո", - քմծիծաղ տվեց ես եմ: "Դա միշտ բիզնես է, չէ՞։"
  
  
  "Գրեթե միշտ."
  
  
  Իր, հիշեց, որ վերջերս կարդացել եմ թերթերում, որ Իսրայելը վրդովված էր սպանությամբ Մոշե Բեն-Ханаана եւ որ om նախագահը երդվել է գտնել ադրբեջանցի մարդասպանի էության. Հենց այս սպանության ամերիկյան հետախուզությունը կարծել եմ, որ запричастным Ադրիան Ստավրոս. Նրա չէի կարող մտածել, որ Էրիկ Ռիո է, որ կամ առեւանգել Ադրիանա Ставроса եւ տանել Իսրայելը, որ իսրայելական ոճով, կամ սպանել ego.
  
  
  Նրան հարցրեց. "Դու պատրաստվում ես մնալ Ռիո բավական երկար ժամանակ է, որ մենք միասին խմել և խոսել?"
  
  
  "Հնարավոր է", - ասել է նա: Ee ձեռքերը сдвинули դեկոլտեի համար, երբ նա հասել է om աթոռին, եւ իմ արյան ճնշումը բարձրացել է տասը միավոր. Նրա կանաչ աչքերը, նայում ես աչքերին ու ասել, որ նա գիտի, որ ես չեմ խոսում մեղքով եւ զրույցի.
  
  
  Նրան վերցրեց իր բաժակը. Նա հրամայեց, եւ ահա ներկայացրել է նույնը Grande Uniao Cabernet. "Այդ հնարավորությունը", - ասացի ես:
  
  
  Նա վերցրեց իր բաժակը և чокнулась իմ. "Այս որոշմամբ".
  
  
  Մենք ավարտեցինք կենաց, երբ հայտնվեց մի երիտասարդ: Նույնիսկ չեմ տեսել նրան, քանի դեռ նա կանգնեց մեր կողքին ։ Նա եղել է զանգվածային, մկանային տղայի հետ, շատ կարճ մազերով եւ ամուր քառակուսի դեմքը. Մաս ego ձախ ականջի բացակայում էր, բայց այդ թերությունը չի հաջողվել ego տղամարդկանց տեսքը. Է nen էր բեժ ամյա կոստյում, որը ամբողջությամբ չի թաքցրել փոր տակ ձախ կողմում.
  
  
  "Ես նախ չեմ տեսել քեզ, Էրիկ", - ասաց նա բավականին կոշտ.
  
  
  նայում է ինձ. "Ես չէի սպասում, որ դու հետ hema ։
  
  
  Այս խոսքերն էին մտածված են որպես փափուկ նկատողություն. Նրանք ասում էին բացահայտ շեշտադրմամբ ։ Նրա հիշել նկարը այս անձին դոսյեն իսրայելական հետախուզության ԿԱՑԻՆ. Դա եղել է Զախարիա Գրեյբի, դահիճը Շին Բեթ". Իմ տեսությունը վերաբերյալ ego եւ Эрики ներկայության Ռիո թվում էր, ամրապնդվել է.
  
  
  "Դա նորմալ է, Զաք, - ասել է Էրիկ. "Նա ինձ հետ աշխատել է Իսրայելում:".
  
  
  Гареб զբաղեցրել է երրորդ տեղը: "Ես գիտեմ, - ասաց նա: "Քարթերը, այն, կարծում եմ".
  
  
  "Դա ճիշտ է։"
  
  
  "Ձեր հեղինակությունը գերազանցում է ձեզ".
  
  
  Ego ձեւերով են կտրուկ, գրեթե թշնամական. Նրա զգացի ego, խանդ այն կապակցությամբ, որ ես գիտեմ Эрику. Նախքան նրան հասցրել պատասխանել эму, նա դիմել նրան. "Դուք պատվիրել вишисуаз, ինչպես ես առաջարկում?"
  
  
  "Այո, փոփոխություն կա", - ասել է Էրիկ, մի քիչ կատաղած ego թերությունն է հայերին. "Դա կլինի այստեղ մոտ ժամանակներս":
  
  
  "Вишисуаз - միակ բանը, որ կա կան այս ռեստորանում", - շատ բարձրաձայն բողոքել է Զաք.
  
  
  "Ես ցավում եմ, որ ձեզ բախտը չի բերել", - հանգիստ պատասխանեցի ես: "Ես կարծում եմ, որ մեծ մասը ուտեստների այստեղ լավ է եփել. Հնարավոր է, հետո ՝ ձեր վերջին այցից նրանք փոխարինել են"խոհարարների.
  
  
  Զաք շրջվեց ու натянуто ժպտաց ինձ: "Հնարավոր է":
  
  
  Է, որոշել է, որ այս պահից սկսած խոսակցությունը կլինի ավելի քիչ, քան հաճելի. Նրա ավարտել է սննդից, ուստի զանգահարել է մատուցող է բերել ստուգում. Նրա առաջարկել է վճարել ողջ կուսակցություն, բայց Զաք արագ հրաժարվեց:
  
  
  "Որտեղ որ կանգ եք առել?" - հարցրեցի նրան Эрику.
  
  
  "Ի Корумбе է Авенида Ռիո Բրանկոն", - ասել է նա:
  
  
  Զաք уставился է нах.
  
  
  "Ինչ անունով?"
  
  
  Նա заколебалась. "Վարգասը".
  
  
  "Կարող եմ նրան զանգահարել ձեզ այնտեղ?"
  
  
  "Դուք կունենաք քիչ ժամանակ շփման համար",
  
  
  - արագ ասել է էյ, Զաք.
  
  
  Նա անտեսել էր ego եւ խելոք ժպտաց ինձ:
  
  
  "Այո, դու կարող ես զանգահարել է ինձ. Հուսով եմ, որ մենք կրկին կհանդիպենք, Նիկ".
  
  
  Նրա կանգնեց. "Զգացմունքները միմյանց." Նրա անդրադարձել է իր ձեռքը դեպի իր ձեռքը, եւ մեր աչքերը մի պահ հանդիպել են. Նրան, գիտեր, որ Զաք խանդում է, եւ, քանի որ նա ինձ դուր չէր գալիս, նրա разыгрывал դա ego օգտին. Նա նստած էր ու նայում ինձ. "Դուք լսել զանգահարել է ինձ.
  
  
  "Լավ է", - ասել է Էրիկ.
  
  
  Նրա հեռացավ նրանցից ու դուրս եկավ միջոցով ռեստորանի. Երբ այն գալիս է, այն գրեթե զգացի, խարույկ է թշնամության Zack իր մեջքին.
  
  
  Նույն օրը իր բարձրացել է ճոպանուղու վրա տպավորիչ լեռը Корковаду, որի գագաթին գտնվում էր հսկայական արձանը Քրիստոսի. Կարծախ վայր, նրան է մոտեցել смотровому брустверу, դադարեցվել է նշանակված վայրում, եւ шталь սպասել ։ Րոպե տասնհինգ ինձ մոտ երաշխիքների միացել է տղամարդը ։ Նա մոտավորապես իմ աճի, բայց ճկուն. Թեեւ նա դեռ չի միջին տարիքի, նրա երկար դեմքը ծածկված էր խորը wrinkles. Դա եղել է Կարլ Թոմփսոնը, եւ նա աշխատել է ԿՀՎ-ում:
  
  
  "Հրաշալի տեսարան է, այնպես չէ՞։" - ասել է նա որպես մտնելու, գանգրացում ձեռքը դեպի քաղաքի ներքեւի մասում է, որը сиял սպիտակ արեւի վրա եւ շրջապատված է կանաչ բլուրներ ու кобальтовым ծովը.
  
  
  "Հետաքրքիր ոգին", - ասացի ես: "Ինչպես գործի, Thompson?"
  
  
  "Օրինակ, նույնն է", - ասել է նա: "Այստեղ եղել է բավական հանգիստ, և պահից վերջին հերթափոխի վարչակազմի Բրազիլիա. Որպես գործի AX օրերին? Ինչ-որ ժամանակ դուք, տղերք, կրակել են ավելի շատ զինամթերք, քան բանակը Ասիայում".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Երբեմն այնպես է թվում. Այն զբաղված էր, վստահ եմ, որ դու".
  
  
  "Իսկ այժմ նրանք տնկել ձեզ Ադրիանա Ставроса".
  
  
  "Դա ճիշտ է։" Նրան հետեւում էր, թե ինչպես ջիլյո, մերձքաղաքային-ի կապույտ & nb իր հարթ քթով, կամաց-կամաց մտնում է նավահանգիստ. Այնտեղ, ներքեւում, նա նման էր խաղալիք նավակ. "Երբ դուք վերջին անգամ տեսել ego?"
  
  
  Նա մտածեց մի պահ. "Մենք ունենք точечное դիտարկում плантацией. Հինգ կամ վեց շաբաթ առաջ տեսել է, թե ինչպես է նա լքել է այս տեղը. Մենք կարծում ենք, որ սողանքը ինքնաթիռ, ուղեւորվող Մադրիդ".
  
  
  "Այս չվերթը կարելի էր շարունակել Աթենք".
  
  
  "Երևի այդպես է ։ Ego այնտեղ տեսել?"
  
  
  "Մենք այդպես ենք կարծում: Թե ինչ է կատարվում տնկարկների?"
  
  
  "Տնկարկների - ego իսկական շտաբ-բնակարանները ։ Այստեղ Ռիո է, ունի ստորաբաժանում Apex Imports, եւ մենք կարծում ենք, որ մաքսանենգությունը իրականացվում է այս ընկերությանը: Բայց նա շատ մասի այցելում ee գրասենյակներ, թեեւ ego անունը բացահայտ կապված է նրա հետ. Ընկերության նախագահ իրականացնում է կանոնավոր ուղեւորության Паракату ".
  
  
  "Իսկ ձայնը որտեղ դահլիճում տնկարկների?"
  
  
  Թոմփսոնը դեմքով պատասխանեց. "Նա դահլիճում կողքին գյուղն է, դուրս ծեծի շավղի. Ego պաշտպանում է մի փոքր բանակը Ставроса, կազմել է շուրջ նախկին բանտարկյալներ, քաղաքական ֆանատիկոսները եւ նախկին նացիստների. Բայց այժմ այնտեղ ընդամենը որոշակի ուժ:
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Դուք չեք նկատել այնտեղ ոչ մի արտասովոր բան?"
  
  
  "Դե ինչ, եթե դուք ի նկատի ունեք բազմություն կամ զենքի, ռևմատիզմի բացասական է լինելու ։ Բայց այցելու, որից ոչ ոք մեր շուրջը չի տեսնում. Նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես նա հայտնվել Ставросом իննսուն օր առաջ, մենք գրեթե մշտապես հետեւել նրան. եւ ոչ ոք չի տեսել, որ նա լքել է այս տեղը. Դրանում արտասովոր ոչինչ չկա, բացի նրանից, որ շուրջ երկու իմ տղամարդկանց պնդում է, որ նոր մարդ, միջին տարիքի տղամարդը, դահլիճում այնտեղ անազատության մեջ է: Ego թարգմանել են շուրջ մեկ շենքի մեկ այլ զինված պահպանության ".
  
  
  "Թե ինչպես կարելի է այդ մարդը?"
  
  
  Թոմփսոնը shrugged. "Մենք ունենք ego լուսանկարչություն, բայց դա հեռու. Նա մոտ հիսուն, նրա կասեի, կարճ մուգ մազերով, որոնք երկրպագուներին մի քիչ է висках. Նա chunky մարդ, որը միշտ հագնում է մետաքսե վերնաշապիկ ".
  
  
  Թվում է, դա կարող էր լինել Минуркос, հունարեն судоходный մագնատ, քաղաքական, ծրագրեր, որի վերջերս ցնցված է Աթենք և ծածկ, որի տեսել են Ադրիանա Ставроса.
  
  
  "Կարող եմ նրա ստանալ պատճենը ձեր լուսանկարներ?"
  
  
  "Դա կարելի է կազմակերպել", - ասել է Թոմփսոնը: "Լսիր, Carter, օրինակ, անցյալ շաբաթ մենք ստիպված էինք ժամանակավորապես կրճատել դիտարկման плантацией մինչև ընտրանքային ստուգումների, եւ ես, հավանաբար, պետք է ամբողջությամբ դուրս բերել մեր մարդկանց այնտեղից հետեւյալ մի քանի օր, քանի որ կա մեկ այլ խնդիր, որը զբաղվում է առաջացել մեզ համար: Ցանկանում եք, որ ստացել է ուղարկել մարդու ետ ձեզ հետ? "
  
  
  "Ոչ, նրան ասաց. "Հոուք խոստացավ ինձ օգնել, եթե նա ինձ պետք էր: Երբ կարող եմ ստանալ նկարը?"
  
  
  "Ինչ վերաբերում է այսօրվա գիշեր?"
  
  
  "Լավ է":
  
  
  "Մենք օգտագործում ենք մի քիչ այլ վայր փոխանցման համար, - ասել է Թոմփսոնը: "Սա քաղաքային ավտոբուսը ։ Դուք ճանապարհորդում են ձեր հյուրանոց. Իմ մարդ կլինի այնտեղ. Դուք պետք է հետեւի հարթակ ավտոբուսի, որտեղ ոչ ոք չի լինում, եւ այդ մրցանակը, վերջին տեղը աջ. Լուսանկարչություն վրա փակցված կլինի այդ նստավայր. . Ավտոբուսը կունենա մակնշման Estrada de Ferro եւ տանում է ձեզ, կենտրոն, եթե դուք կարող եք գնալ այնքան հեռու ".
  
  
  "Երբ ավտոբուսն անցնում mimmo հյուրանոցի?"
  
  
  "Յոթ տասնհինգ. Ավտոբուսը կունենա թիվ տասնմեկ".
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես: "Շնորհակալություն."
  
  
  "Ցանկացած ժամանակ", - ասել է Թոմփսոնը: Մի պահ անց նա գնացել է ։
  
  
  Թափել, երեկոյան նրան երկար ժամանակով մտավ ընկերության գրասենյակ Apex Import. Նա գտնվում էր շուրջ մեկ հին отреставрированных կառավարական շենքերը, որոնք դատարկ են, երբ մայրաքաղաք տեղափոխվեցի Բրազիլիա. Գրասենյակներ են երեք flyover վեր, վերելակը չի աշխատում ։
  
  
  Նրա, մտել է բավականին փոքրիկ ընդունարան վեր. Է վերելքի ես ճակատին հանդես է եկել քրտինքը, քանի որ օդաորակավորիչ շենքում, կարծես, աշխատում էր ավելի լավ է, քան վերելակ, իսկ Ռիո էր душный օր. Темноволосая աղջիկ գյուղի մետաղյա աթոռ եւ կասկածելի նայեց ինձ, երբ նրան է մտել.
  
  
  "Ես չեմ կարող ձեզ ինչ-որ բան է օգնել?" - նա հարցրեց, պորտուգալերեն.
  
  
  Նա պատասխանել է անգլերեն ։ "Նրա հյուրանոց է տեսնել, պարոնը Ставроса".
  
  
  Նրա աչքերը մութ նեղացրել են: Երբ նա նորից խոսեց, դա խոսում կոտրված անգլերեն. "Ես կարծում եմ, որ եկել եք ոչ թե այն տեղը, սենյոր".
  
  
  Նրան ասաց. - "Oh?" "Բայց, պարոն Ստավրոս ինքը ինձ ասաց, որ ես կարող եմ դիմել նրանց միջոցով ընկերությանը Apex Imports".
  
  
  "Պարոն, տղամարդու մոտ Ставроса չկա, այստեղ գրասենյակում..."
  
  
  Դուռը անձնական գրասենյակը բացվել է, եւ հայտնվել է hefty մութ մարդ ։ Նա հարցրեց. - "Կան ինչ-որ դժվարություններ?". Ego տոնը կարելի է անվանել բարեկամական.
  
  
  "Ես պարզապես ուզում եմ, պարոն Ставроса", - ասացի ես:
  
  
  "Ինչ նպատակով?"
  
  
  Նրա անտեսել կոպտությունը: "Պարոն Ստավրոս ինձ խորհուրդ է տվել ձեռք բերել նրա մոտ ճապոնական ֆոտոխցիկներ սորուն, եթե նրա свяжусь նրա հետ այստեղ": Այն գործել տեսակ մտահոգ. "Ես ոչ թե գրասենյակում?"
  
  
  "Պարոն Ստավրոս տնօրենների խորհրդի նախագահն է, - ասել է մութ մարդ է, բայց նա այստեղ չէ, գրասենյակում, եւ նա բիզնեսով չի զբաղվում ընկերության. Նրա և ավելին նախագահ; դուք կարող եք ունենալ ինձ հետ" ։
  
  
  - Դա սենյոր Կառլոս Убеда, - մի քիչ հպարտ միջամտեց աղջիկը.
  
  
  "Ուրախ եմ հանդիպման համար, պարոն", - ասացի ես, հասնելով ձեռքը ։ Նա դա ընդունել է խիստ. "Իմ անունն է Ջոնսոնը: Մի քանի շաբաթ առաջ պատահաբար հանդիպեցի պարոն Ставроса ռեստորանում Chale. Նա ասել է, որ կվերադառնա միջոցով ճամփորդություն Եվրոպայում: գրեթե նույն ժամանակ, եւ որ ես կարող եմ դիմել նրան այստեղ":
  
  
  "Նա դեռ Աթենքում", - ասել է աղջիկը:
  
  
  Убеда լքել է нах սևեռուն հայացք. "Ինչպես ես արդեն ասել է, պարոն Ставросом այստեղ կարելի է կապվել ։ Բայց ես ուրախ եմ փոխանցել ձեր պատվերը".
  
  
  "Հասկանալի է ։ Դե, այն, իրոք, հյուրանոց զբաղվում է նրա հետ անձամբ: Դուք կարող եք ասել ինձ, երբ նա կարող է վերադառնալ շուրջ Աթենքի?"
  
  
  Անձի Убеды առաջ ego բերանով дернулся մկանային. "Ego չեն սպասում Եվրոպայի շուրջ մի քանի շաբաթ է, պարոն Ջոնսոնը: Եթե ցանկանում եք բիզնեսով զբաղվել, դուք պետք է գործ ունենալ ինձ հետ" ։
  
  
  Նրա ժպտաց. "Ես կզանգահարեմ ձեզ, պարոն Убеда. Շնորհակալություն ձեր ժամանակ".
  
  
  Թողել է նրան om նայել ինձ, հետո. Կրկին դուրս գալով փողոց, նրան բռնել է տաքսի եւ վերադառնում է իր հյուրանոց. Դիտարկմանը աղջիկները ինձ անհրաժեշտ հաստատում է, Ադրիան Ստավրոս, իրոք, եղել է Աթենքում, ինչպես ինձ ասաց Саломос. Եւ եթե այդ լուսանկարը հայտնվել է լուսանկարով Никкора Минуркоса, բոլոր էին հետաքրքիր է:
  
  
  Նրա ցնցուղ է ընդունել եւ մի քիչ հանգստացա, ապա սողանքը ավտոբուսը թիվ տասնմեկ, հետեւելով հրահանգներին Թոմփսոնի. Ինչպես նա ենթադրում էր, նկարը կցվում է сиденью փոքր коричневом ծրարի. Նրան վերցրել է ego, գնաց սրճարանը, քաղաքի կենտրոնում, եւ հրամայեց, որ լավ պորտուգալերեն գինի ։ Միայն դրանից հետո այդ իր վերցրեց նկարը շուրջ ծրարի և ուսումնասիրել այն ։
  
  
  Ինչպես ասել է Թոմփսոնը, պատկերը այնքան էլ լավ չի եղել, թեեւ, անշուշտ, օգտագործվել է telephoto ոսպնյակներ. Սա էր պատկերը երեք տղամարդկանց, որոնք պարզապես դուրս են եկել ագարակ, եւ գնում է թվային ֆոտոխցիկ: Տղամարդը մեջտեղում էր այն, ինչ ինձ պատմել է Թոմփսոնը, եւ, չնայած փոքր չափը անձի, որը պետք է բացահայտել, ես ոչ մի առանձնահատուկ կասկած չկա, քանի որ այն համեմատել ego անձի հետ, որն ինձ ցույց տվեց, AX լուսանկարներից, այդ մարդը իրականում delle էր Никкор Минуркос. Այն երբեք չի տեսել, այլ մարդկանց.
  
  
  Минуркос угрюмо շագալի միջեւ: երկու այլ.
  
  
  Ոչ ոք դրանց շուրջ չեմ խոսել, բայց տղամարդը ձախ Минурка, բարձր է, նման է тевтонца, նայեց Минурка, կարծես, միայն ինչ-որ խոսեց նրա հետ, ու սպասում են պատասխանի: Անձը Минуркоса էր մռայլ ու լուրջ.
  
  
  Նրան հրել նկարը ետ է ծրար և հրել րոպե. Եթե դիտորդական ԿՀՎ գործակալ էր հավատարիմ, տեսություն իմ ընկերոջ Саломоса իսկապես ապացուցվել: Ինչ-որ կերպ Ստավրոս ստանձնել գործողության Минуркоса Աթենքում եւ замышлял հեղաշրջում նրա անունից.
  
  
  Հետո թեթև սնունդ սրճարան է նրան, զանգահարել է սենյակ Эрики Нистром հյուրանոցում Corumba. Ձայնը նրան էր բարեկամական եւ ջերմ. Նա ասել է, որ մնացորդը թեմա մենակ, միայնակ, ու որ նա ուրախ կլինի, եթե իր навещу ։ Նրանք Заком մի քիչ վիճել, ու նա զայրանում գնացել է գիշերային ակումբ.
  
  
  Նշանակելով օրը ինը, իր վերադարձել է հյուրանոց եւ զանգահարել Хоку. Նա պատասխանել է հոգնած ձայնով և ակտիվացրել скремблер իր ավարտին գիծ, որ մենք կարող ենք խոսել, չի ներկայացնելով բոլոր կոդ.
  
  
  "Ինչ անհարմար ժամի, Նիք, - ասաց նա մի քիչ раздражительно. "Թվում է, որ սա միակ անգամ, երբ լսում եմ քեզ այդ ժամանակ".
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. Այն կարող պատկերացնել, թե ինչպես է նա նստում է հատուկ հեռախոսի իր суперсекретной բնակարանում, իր հետ взъерошенными գաղտնիքները մազերով, հնարավոր է, մետաքսի tuxedo մի բարակ մարմինը, եւ անխուսափելի сигарой, sandwiched ատամների.
  
  
  "Համենայնդեպս, նրա ննջարանում ինչ-որ աղջիկներ են", - ասել է նրա կասկածելի ազնվությամբ:
  
  
  "Hmmm! Երեկո դեռ չի ավարտվել, այնպես չէ ՞ ։ Չի обманывай ինձ իմ տղան: Նրա ինքը միջոցով այս ամենը տեղի է ունեցել".
  
  
  Երբեմն ինձ թվում է, որ հազալով դուրս թքել կան экстрасенсорные ունակությունները, որոնք բացահայտում են իմ մտքերն ego վերլուծական միտքը.
  
  
  "Ոչ սըր", - խոստովանել է": ես. "Երեկո դեռ չի ավարտվել. Բայց այն լավ է օգտագործել առաջին մասը ego, ես կարծում եմ, որ Минуркос - կնքված տնկարկների Ставроса, հեռու Паракату. Բացի այդ, նրան հայտնի է, որ Ստավրոս դահլիճում Աթենքում":
  
  
  "Դե ինչ, - մտախոհ ասաց Հոկ, - դա հետաքրքիր":
  
  
  "Դա համապատասխանում է տեսության Саломоса".
  
  
  "Քանի որ դուք պատրաստվում եք Паракату?" է, - հարցրեց Հոուք.
  
  
  "Իրականում. Կարող է, այն կարող է հասկանալ ։ Թոմփսոնը-ի ԿՀՎ-ն ասում է, որ տնկարկների ներկայումս թույլ է պաշտպանվում. Սակայն կան բարդություններ".
  
  
  "Այո?"
  
  
  "Այստեղ Ռիո դահլիճում հին ։ Աղջիկը, որի հետ աշխատել է իր Իսրայելում նկատմամբ գործողության " ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ обетованная "".
  
  
  "Օ՜, այո: Нистром. Ինչու են գեղեցիկ կանայք, թվում է, հետեւում է ողջ բացօթյա լողավազան?"
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Չի завидуйте է, պարոն. Ինչպես դուք նշեցիք, դուք էլ եղել են օրեր ու գիշերներ".
  
  
  Մեկ այլ երկուսն էլ վերջ послышался հոգոց. "Արի, Նիկ".
  
  
  "Դե, պարոն, ինձ դուր է գալիս գլխին, որ միսս Нистром կարող է այստեղ լինել, Բրազիլիայում, այն նույն պատճառով, որ նրան ։ Կամ, ավելի շուտ, ըստ նույն մարդուն: Մենք կասկածում Ставроса սպանության Բեն-Ханаана, չէ՞։"
  
  
  Մի փոքր լռություն: "Այո, մենք գիտենք այն. Եւ ուզում եմ ասել, դուք guessed ճիշտ".
  
  
  "Նրա հետ պալաչը", - հավելել է": ես. "Ես կարծում եմ, որ նրանք որսորդական Ставроса. Նրանք կարող են իմանալ, որ նա Աթենքում, այս պահին. Բայց ես չեմ ուզում, որ մենք բոլորս միաժամանակ հայտնվում էին տնկարկների եւ, ի վերջո, կրակել, մյուսը ՝ այլ, սխալմամբ, կամ, հակառակ դեպքում դուք испортите աշխատանքը: Իմ գաղափարն այն է, որ դուք հաստատել եք առաքելությունը Нистрома օգնությամբ իսրայելական հետախուզության. Դուք հին եւս իր պետին, Ժիրուն, եւ ես կարծում եմ, որ նա համաձայնվի ձեզ հետ, տվյալների այլ հանգամանքներում.
  
  
  Բազեն крякнул ի նշան համաձայնության.
  
  
  "Եթե դա այդպես է, ես կարծում եմ, բոլորիս համար պետք է լինել անկեղծ ու նստել, որպեսզի ամեն տարի, արդյոք մենք կարող ենք օգնել ընկերոջը ընկերոջը. Կամ, առնվազն, հեռու մնալ այլ մյուս".
  
  
  Այս անգամ լռությունը երկարեց ։ "Լավ է, իմ տղան. Նրա կզանգահարեմ Ժիրուն և свяжусь քեզ հետ".
  
  
  "Շնորհակալություն", - ասացի ես: "Ես չեմ двинусь վայրից, քանի դեռ չի ստացել ծանուցագիր".
  
  
  Երկար սպասել չի եղել. Մեկ ժամ անց, շատ առաջ, երբ ես գնացել հյուրանոց Эрики, ինձ զանգահարեց Հոուք. Պետք է, նա քաշեց Ժիրուն շուրջ աղբի դեռ մինչեւ լուսաբաց Երուսաղեմում. Ռևմատիզմի Ժիրուն էր утвердительным, եւ ինձ հանձնարարվել է բաց քննարկել штопора Ставроса հետ Нистром, որը զբաղվում է պատասխանատուն խնդիրները, չնայած, որ նրա հետ էր Զաք Гареб. Ինձ, եթե կոդային բառը, որը доказывало, որ Ժիրուն հրամայել էյ քննարկել ինձ հետ աշխատանքը:
  
  
  Նրա ժամանել է սենյակ Эрики մի քանի րոպե տասներորդ. Նա հանդիպել է ինձ մոտ օրն է կարճ расслабляющем խալաթով, ով обнажал մեծ մասը ազդրի. Այնտեղ էր душный բուրմունք եւ լայն զգայական ժպիտ.
  
  
  "Ես կարծում էի, դու երբեք доберешься այստեղ", - ասել է նա, փակելով ինձ դուռը եւ запирая ։
  
  
  Նրա, մտել սենյակ եւ դիտել այն: Նա ավելի շատ է իմ, եւ ես սկսեցի մտածել, կիսում է արդյոք ee հետ Զաք.
  
  
  "Ուզում բրենդիի? Ես неоткрытая շիշ, և այն լավագույնը, որ կարելի է գնել Ռիո".
  
  
  "Լավ է հնչում, - ասացի ես:
  
  
  Նա налила երկու ուղղությամբ. Վերցնելով մի բաժակ, նրան թույլ է տվել աչքերը շոյել նրա գեղեցիկ դեմքը. "Դուք միշտ եղել է գեղեցիկ աղջկա հետ, որպեսզի պահանջենք ավելի լավ".
  
  
  և նրան սովորաբար դա հասկանում են", - ասել է նա: "Դուք...":
  
  
  "Դու ինձ Թել-Ավիվի", - ասել է նա լուռ եւ ժպտալով.
  
  
  Երկար թարթիչներով задрожали, երբ նրա աչքերը մի պահ խուսափում էին իմ. Երբ նա կրկին նայեց դեպի վեր, նա ժպտաց. Այն տարածված է իր ձեռքը եւ անդրադարձել իր անամոթություն. Նա կում կոնյակ. Նրա ձեռքը դրել է
  
  
  նրա բարակ իրան և մոտեցնում նրան ինձ. Են нах smelled քաղցր է եւ մեղմ.
  
  
  "Հիշո ՞ ւմ ես այն գիշեր, Նիկ?" - выдохнула նա ինձ ականջ. "Դուք իսկապես հիշեք սա, ինչպես նրան?"
  
  
  "Ես հիշում եմ."
  
  
  "Դա շատ լավ է, չէ՞։"
  
  
  "Շատ."
  
  
  Մի բաժակ առաջիկա սեղան. Նրա притянул ee եւ խոսել է իր ապագայի համար իմ. Նրա լեզուն մտել է իմ բերանը.
  
  
  "Աստված, Նիկ", - пробормотала է նա:
  
  
  Նրա անցկացրել ձեռքերով նրա ягодицам, զգալով bends, իջնում է ee զուգահեռ hips. Իմ կապի մեջ է նրա ազդրի սկսել են կամաց-կամաց покачиваться.
  
  
  Նա զգուշորեն оттолкнула ինձ եւ выключила брылев. Այնուհետև նա սկսեց դանդաղ և գեղեցիկ է հանվել. Տակ халатом այն ուներ միայն փոքր panties bikini. Ee կրծքի անհամբեր тянулись ինձ, երբ նա նկարահանում էր խալաթ հետ ուսերին. Ee կրծքեր էր ամբողջական, հասած և կաթնագույն սպիտակ. Մեկ այլ պահի մի փոքր կտոր ներքնազգեստի սահել է իր hips եւ thighs եւ նուրբ փունջ ընկել է հատակին.
  
  
  Էրիկ բաց նայեց ինձ, որը թույլ է տալիս հայացքին սահում է իմ обнаженному մարմնի полумраке սենյակում.
  
  
  "Գեղեցիկ է", - промурлыкала է նա: "Այնպես որ, շատ ամուր մկանները".
  
  
  Նրան մոտեցնում է նրան, զգում է իր մերկությունը իմ դեմ. Նա իրականացրել է ձեռքի իմ կրծքավանդակի եւ ուսերին, շարժվում վար է իմ մարմինը. Նա նայում էի նրան ինձ, ласкала ինձ, զբաղվել է ինձ սիրով իրենց սեփական ձեռքերով, քանի դեռ իմ մատները ուսումնասիրել այն ։ Նրա ազդրի раздвинулись իմ հուզիչ, եւ նա застонала.
  
  
  Տակ մեզ հետ էր հաստ փափուկ գորգ. Էրիկ ծնկի է իջել է nen, թույլ է տալիս իրենց ձեռքերին սահում է իմ մարմնին, երբ նա իջնում էր. Նա գիտեր բոլոր միջոցները հարուցել տղամարդուն, եւ չեմ կասկածում են om օգտագործման համար. Մի րոպե անց նրա սահել է իր կողքին, և կոպտորեն հրելով ձեր հաստ ворсистый գորգ. Նրան, կանգնեց նրան ծնկի անցկացնելով ձեռքով ee կրծքավանդակի. Նա ахнула. Իմ երկար ազդրի գրկում ինձ. Նրա անցկացրել ձեռքը փափուկ ներքին կողմում է hips.
  
  
  Մասին "այո, - промурлыкала է նա: Ee բերանը էր приоткрыт, գեղեցիկ կանաչ աչքերը прикрыты.
  
  
  Երբ նրա, մտել է нах, ամբողջական բերանը մի պահ ընդլայնվել է, եւ թեթեւ սարսուռ անցավ նրա մարմնի. Այնուհետեւ նա սկսել է շարժվել ինձ հետ, նրա մատները բռնել իմ ուսերին, նրա ազդրի сомкнулись շուրջ իմ իրան. Ես չգիտեմ, թե ինչպես երկար մնացինք запертыми միասին, նախքան դա վերջացավ մեզ համար երկուսն էլ.
  
  
  Հետո այդ իր երկար պառկել նրա հետ, ոչ ուզում եմ շարժվել ։ Ջերմ թուլացում աստիճանաբար թափանցել առավել արտաքին մանրաթել իմ մարմնում և innermost խորքերը իմ հոգու ։
  
  
  Ավելի ուշ մենք հագնվել են, որ խաղը մի փոքր диванчик եւ допили կոնյակ: Էրիկ причесала իր երկար կարմրահերներ մազերը, եւ նա նայեց նույնքան թարմ է, երբ այն մտել է սենյակ.
  
  
  "Ես ուրախ եմ, որ Զաք չի թակեց ձեր դուռը", - նկատել է նա:
  
  
  "Նա, կարծես, շատ նախանձ, Էրիկ. Դուք արդեն մոտ են?"
  
  
  Նա նայեց ինձ. "Մի օր. Ego-գաղափար է, այլ ոչ թե իմ. Եւ նա շատ неумелым. Նրա ասել է эму, որ մեր միջև այլևս երբեք չի լինի ոչինչ ֆիզիկական. Նա նեղսրտած է այն. Չի հյուրանոցի, որ նա մասնակցել է այդ delle, բայց ինձ մերժել են. Նա շատ լավ է վերաբերվում զենքով ".
  
  
  "Նա պետք է լինել այս խնդիրը, չէ՞։"
  
  
  Նա մտախոհ նայեց ինձ. "Այո" ։
  
  
  "Էրիկ, նրան իմ որդին, ինչո ՞ ւ եք Բրազիլիայում: Թվում է, մենք հետամուտ նույն մարդու. Իմ պետ կապվել ձեր, և նա հաստատեց իմ մտքերը. Մենք կքննարկենք այդ առանձին առաջադրանքները և կհամագործակցենք դեռ իրար հետ, եթե դա թվում է իրագործելի ".
  
  
  Կանաչ աչքեր, մի քիչ նեղացրել. "Ժիրուն էր կապի մեջ է ինձ հետ, եւ Заком".
  
  
  "Առաջիկա մի քանի ժամվա ընթացքում դուք կստանաք մի հեռագիր. Իսկ առայժմ ինձ, եթե կոդային բառը, որը պետք է ձեզ վստահել է ինձ. Բառերը Goliath".
  
  
  Նա նայում զարմանքով. "Դա ճիշտ բառը!"
  
  
  "Ժիրուն ուղարկել է դա".
  
  
  Նա налила իրեն դեռ բրենդիի. "Լավ Է, Նիկ. Բայց ես կսպասեմ հեռագրեր, որը զբաղվում է պատմում ես, թե ինչպես է իր ազատ քեզ հետ". Նա ժպտաց և համբուրեց իմ այտ.
  
  
  Նրան սպասում էի, որ նա պետք է զգույշ. Նա լավ գործակալ. "Ամեն ինչ կարգին է ։ Պարզապես կասեմ ձեզ մի քանի իրենց գաղափարների. Քեզ ընդհանրապես պետք չի խոսել":
  
  
  "Դա ազնիվ."
  
  
  "Մենք երկուսս էլ փնտրում Լուսանկարները Ставроса, բայց տարբեր պատճառներով": Նրա դեմքը եղել է невыразительным. Նա ոչինչ չի բաժանել է ։ "Դուք ցանկանում եք ego-ի համար Բեն-Ханаана. Մեզ համար դեռ պարզ չէ, թե ինչու նա պետք է, բայց դա կարող է պայմանավորված լինել հունական քաղաքականության և առևանգման Никкора Минуркоса".
  
  
  "Հունական судоходный մագնատ?"
  
  
  "Իրականում. Նա կարող է լինել Паракату, եւ ego պահում դեմ ego կամքից ։ Ստավրոս դահլիճում տեղի ունեցավ Աթենքում, այնպես որ դուք պետք է, կամ սպասել վերադարձի ego, կամ գնալ նրա հետ Եվրոպա: Բայց ես կարծում եմ, որ այդ ճանապարհը նրան կայանում միջոցով է, որ մենք կարող ենք սովորել Паракату, ես պետք է խոսել Минуркосом.
  
  
  "Եթե ձեզ հետաքրքիր է, այն ձեզ կտանեմ երկու ինձ Паракату. Այն կարող է բարձրացնել հնարավորությունները հասնել այնտեղ. Обсуди դա Заком և ինձ տեղյակ պահեք վաղը, երբ ստանում է հեռագիր".
  
  
  "Եթե մենք, իրոք, հետապնդել Ставроса, - ասել է Էրիկ, - ավելի լավ չէ ՞ էր մեզ գնալ անկեղծ Աթենք?"
  
  
  "Ստավրոս, ենթադրվում է, ստիպում է իր ժամանակավոր շտաբ-բնակարանը կա ծածկ Минуркоса, որը իրենից ներկայացնում է իսկական ամրոց. Դուք կարող եք պարզապես փոթորիկ մի վայր է, դուք եւ Զաք. Այն հազվագյուտ դեպքերում, երբ նա լքում է այդ տեղը կարող է լինել նույնքան դժվար է,
  
  
  բայց Минуркос կարող է ասել մեզ, թե ինչպես հասնել Ставроса ".
  
  
  Նա հանկարծ լռեց, մտածում էր իմ առաջարկը. Երբ նա նայեց ինձ, լրիվ շուրթերին հայտնվել է թեթև ժպիտ. "Ես свяжусь քեզ վաղը առավոտյան, Nick, սիրելի".
  
  
  Է, թեքում է եւ անդրադարձել է իր ապագայի համար իմ. "Դուք եք այն." Նրա կանգնեց, ձգվեց, զենքի և հագա այն: Հետո накинул գագաթին նրանց բաճկոնը. "Եւ պահել Zack կարճ շղթայով, լավ?"
  
  
  Էյ դա դուր եկավ. Նա դեռ ծիծաղում էր, երբ նրան դուրս է շուրջ սենյակում.
  
  
  Չորրորդ գլուխ.
  
  
  Նրա մտածում Адриане Ставросе, երբ լքել հյուրանոց Эрики. Արդեն ուշ երեկո է, եւ տաքսի չի երեւում. Նրա զգուշորեն շելլ պողոտայով Ռիո-Բրանկոն. Ստանալ շտաբի Ставроса է Паракату, նույնիսկ ego փոքրացված պահպանության, կարող է լինել բավականին բարդ է ։ Փոքրիկ խմբի Ставроса էր վատ համբավ. Նա հավաքել է отбросы հասարակության շուրջ իրենց Паракату. Ըստ էության, նրանք նման են եղել իրենից, բայց առանց ego առաջնորդական հմտությունները: Հիշելով այս մասին, նրա, որոշել է, որ Ադոլֆ Հիտլերը, պետք է, սկսում է նույն կերպ. Են Germanium 1930 պետք է լինի քիչ են մարդիկ, ովքեր լուրջ են վերաբերվել նախկին ефрейтору. Այս օրինակը էր դաս է, որը պետք է սովորեն, բայց աշխարհը, թվում է, այդպես էլ չի յուրացրել է այն.
  
  
  Այն անցել է մի քանի թաղամասերի, չնկատելով տաքսի. Նրա մտել գոտի խանութների և գրասենյակների փողոցում. Երբ նրան, շրջվեց-ին նրբ, որպեսզի շարժվել դեպի իր հյուրանոցում, մի պահ հրաժարվելով տրանսպորտի, ինձ պատրաստել է անակնկալ. Երրորդ ցուցափեղկ-ի ստվերից դուրս է եկել մութ գործիչ է եւ махнула ինձ բռունցքով. Է кулаке դանակ է եղել:
  
  
  Երբ սկսվեց գրոհը, նա գրեթե անցանք մուտքը: Եթե նա սպասեց եւս մեկ վայրկյանում, այն էլ ego ընդհանրապես չի տեսել, հարձակումն էր հաջող, եւ դանակ вонзился ինձ մեջքից ։ Բայց իր ձգտման կատարել աշխատանքը, նա շարժվում է շատ արագ, եւ բռնել այն շարժումը ծայրամասային տեսողության.
  
  
  Երբ դանակը դիպավ ինձ թիկունքից, նրա կտրուկ շրջվեց ու նետել է ձախ ձեռքը, որպեսզի կողպեք է հարված, որը ինձ հաջողվել է, բայց բերան прорезало գործվածքների իմ камзолы եւ shirts, եւ քիչ рассекло իմ предплечье. Նրան թույլ է տվել քաշի մարդու տանել ego ինձ. Այնուհետեւ նրան, շրջվեց, պահելով ego ձեռքում է, եւ հարվածել է նրա ego մասին շենք կողքին են ։
  
  
  Մի պահ նրա մտածեցի, որ դա Զաք, ego, խանդ հավաքականները, քանի որ տղամարդը եղել коренастым եւ ուժեղ. Բայց երբ քննել է նրան ավելի լավ, նրան տեսավ, որ նա ավելի խոշոր Zack, ու նրա մուգ մազերը. Նա նայեց բրազիլացի ֆուտբոլիստից եւ իրական головорезом.
  
  
  Ազատ ձեռքով իր ձեռքդ դեպի Вильгельмине, բայց հարձակվողը չի պատրաստվում թույլ տալ, ես ստանալ այդ առավելությունը. Նա կրկին կտրուկ դանակով հարվածել է, այս անգամ целившись ինձ անձամբ. Նրա խուսափեց եւ մասամբ մերժել է բերան, բայց այն порезало ինձ ականջ. Նա բարձրացրել է զենք երրորդ անգամ և հարվածել է ինձ ձեր քաշը.
  
  
  Ego իմպուլս չափազանց ուժեղ. Նա վրաերթի է ենթարկել ինձ ոտքով, եւ մենք միասին, ընկավ մայթին. Իր կարճ հարվածել է նրա ego նրա ծնոտի աջ, բայց նա, կարծես, նույնիսկ չի նկատել. Մենք շրջվել մեկ անգամ, երբ նրան փորձել է զերծ պահել իրեն колющего դանակ ։ Նրա հյուրանոց հանել Հյուգո, իմ стилет, սակայն նրան չի կարող ազատել է ձեռքը և ձեռքը մեզ մի պահ թույլ տալ, որ ножу скользнуть իմ ափի մեջ.
  
  
  Կարճ ժամանակ մեծ տղամարդը ընդմիշտ ինձ հետ: Նա հայհոյել է պորտուգալերեն և ծիծաղեց հարվածել ինձ կրծքին: Դանակ էր ոչ երկար, բերան էր բավականին լայն է, բայց բերան էր заточено մինչև бритвенной sharpness. Նա աղոտ светился-ի գիշերը, երբ նրան բռնեց ego ձեռքը դանակով վերջին պահին, նախքան բերան հասել է իմ կրծքի. Մեր ձեռքերը մի պահ задрожали, քանի դեռ նա փորձել է вонзить բերան մինչև վերջ ։ Նրան ազատել է աջ ձեռքը և կուրորեն ухватился համար ego դեմքը, զգացի նրա ego աչքերը եւ впился նրանց указательным եւ միջին մատների. Միջին մատը իր միջաթափանց խոցել է մեկուկես ձախ ակնախնձոր, իսկ указательным մատը միջաթափանց խոցել է մեկուկես արդար է: Ակնախնձոր երևանում, եւ իմ մեծ մատը шталь թաց.
  
  
  "Ааааа!" - բղավում հարձակվողը, хватаясь-ն աչքի է ազատ ձեռքով ու մոռանալով ноже այլ. Նա կրկին աղաղակեցին եւ մասամբ ընկել ինձ.
  
  
  Այս կարճ հանգստի Հյուգո վերջապես скользнул իմ աջ ձեռքը ։ Միայն թե բռնել այն ժամանակ, երբ здоровяк wildly բղավել է եւ կրկին բարձրացրել է դանակ, որ կույր է հարվածել նրանց: Նրա ներմուծված стилет տակ ego բարձրացրած ձեռքը, եւ բերան մտել ego կողքի մի փոքր ցածր է ego, կրծքավանդակի եւ опустилось մինչև երկուսն էլ վերջ:
  
  
  Ապա նրան տեսավ, որ մնացած աչքի հարձակվողի նայում վերեւում իմ գլխին խավարի մեջ, և այս պահին հստակ տեսա գորշ խոնավությունը նրա աջ այտ, раздавленным տակ աչքով ։ Նրա вытянул стилет-ի boca, եւ նա ծանր ընկել է ինձ վրա, իր սեփական դանակ շրխկոցով հարվածել մայթին.
  
  
  Նրան հրել մարմինն ու կանգնեց. Արագ оглянувшись շուրջ, նրան, տեսա, որ չկա մեկը հետիոտնի, տեսնել, թե ինչ է տեղի ունեցել. Նրա пошарил-ի карманам է մարդու իրավունքների գտել դրամապանակից ինչ-որ փաստաթղթեր: Մի շուրջ քարտերի նշված է, որ նա ընկերության աշխատակից Apex Imports.
  
  
  Պարզվում է, նրա թողարկել է մարդու անունով Убеда ավելի տպավորություն է, քան նրա մտածեցի. Կամ, գուցե, նա զանգահարել է Ставросу Աթենք, եւ Ստավրոս հերքել է, որ երբեւէ լսել оборудова ինձ. Հավանական է, Убеда որոշել է, որ ես ինչ-որ ոստիկան է, ով քիթը չխոթի բիզնես Apex Imports. Կամ ԿՀՎ-ի, որը դարձել է շատ հետաքրքիր է: Hema ինձ է մեզ մտածել Убеда, այն, ակնհայտ է, վարել է ինձ լրտեսության եւ գիտեի, որտեղ նրան կանգնեցրել. Իմ շահերից է բխում էր առաջին իսկ լուծման գնալ Паракату.
  
  
  Թողել է նրան մահացած բրազիլացու եւ արագ վերադարձել է ձեր հյուրանոց. Այդ գիշեր չի եղել որեւէ միջադեպերի, իսկ առավոտյան եկել է առանց միջադեպերի ։
  
  
  Էրիկ Нистром, զարկերակը: Զակը և նրա հանդիպել են ինը առավոտյան. մի փոքր սրճարան է Авенида Նախագահի Վարգասը նայող հիլզ ետեւում կենտրոնի Ռիո ու գունագեղ վիշապաձայն բուքը վսեմ фавел է բլրի վրա քաղաք է: Զաք guessed մասին իմ հարեւանությամբ հետ Эрикой եւ դժգոհ էր հեռանկարով աշխատել ինձ հետ, թեկուզ կարճ ժամանակահատվածում. Նա ավելի թշնամաբար է, քան նախկինում: Էրիկ ստացել закодированную հեռագիր շուրջ Երուսաղեմի, որի էյ, եւ Заку էր հրամայված է համագործակցել ինձ ցանկացած եղանակով, անհրաժեշտ է հաջողության հասնելու համար մեր ընդհանուր նպատակին դադարեցնել Ադրիանա Ставроса.
  
  
  "Եթե ձեզ անհրաժեշտ է տեղեկատվություն Минуркоса, գնալ է Паракату", - ամուր ինձ ասաց Զաք, նրա կապույտ աչքերը բռնկվեցին ցասումով. Ego սուրճի սեղանի առջեւ մնացել է անփոփոխ. "Մեր բնակավայր ռուսաստանի գտնել Ставроса եւ ոչնչացնել ego. Ակնհայտ է, որ մենք գտնում ego Паракате".
  
  
  Ego դաժան աչքերը впились իմ. Նրան, շրջվեց, նրա հետ է Эрике. Նա ակնհայտորեն ընկճված ego պահվածքով ։ Նրան հարցրեց. - "Ի ՞ նչ կասես, Էրիկ?"
  
  
  "Ես արդեն ասել Заку. Ես կարծում եմ, որ ձեր մոտեցումը հարմար է ոչ միայն քեզ, բայց մեզ համար":
  
  
  Զաք зашипел է нах. - "Քո ուղեղը затуманен սեքսով!" "Այս տղամարդը, ակնհայտ է, ձեր lover. Այն ամենը, ինչ նա ասում է, թվում է, դուք խելամիտ".
  
  
  "Խնդրում Եմ, Զաք!" - կտրուկ ասաց Էրիկ.
  
  
  "Օ, աստված իմ", - mumbled ես, թափահարում գլուխը. "Լսեք, ես չեմ ուզում որևէ բարդ սիրային արարքներին, որոնք խանգարում են. Կարող է, նա սխալվում այն է, որ մենք կարող ենք միասին աշխատել. Նրան կարող եմ օգնություն ստանալ հազալով դուրս թքել, պարզապես խնդրելով. Կամ, կարող են ԿՀՎ-ի. Բայց ես չեմ գնա վիրահատության որ շփոթվել ինչ-որ անհոգ փաստաթուղթ է, որը չի կարող պահել իր անձնական զգացմունքները հսկողության տակ":
  
  
  Անձը Zack հանկարծ կարմրել է ճիգից, և նա թռավ աթոռից. "Լսիր, Carter ..."
  
  
  Նստել!" - приказала Էրիկ հանգիստ, բայց կրող տոնով ։
  
  
  Զաք նետել нах խիստ հայացքից, ապա կրկին սողանքը իր տեղը ։ Նա проворчал, որ քթիս տակ, բայց խուսափում էր իմ աչքերը.
  
  
  "Եթե տեղի ունենա մի նման կատակ, մենք պետք է խոսել", - ասել է Էրիկ. "Դու հասկանում ես, Զաք?"
  
  
  Նա վարանեց. Երբ նա խոսում էր, նա ասաց բառը. "Այո" ։
  
  
  "Մեր միջև ոչինչ չկա, Զաք. Դու ինձ լսում?"
  
  
  Նա ուշադիր նայեց нах. "Իհարկե."
  
  
  "Մեր միջև ոչինչ չկա ու երբեք չի լինելու ։ Այնպես որ, այն ամենը, ինչ տեղի է ունենում ինձ ու Մականունը, ոչ մի կապ չունի ձեզ. Եթե մենք ուզում ենք աշխատել միասին, դուք պետք է դա հասկանալ".
  
  
  Թվում է, նա մի քիչ հանգիստ. Նա նայեց ինձ, ապա Эрику. Ego բռունցք сжались սեղանի վրա. "Եթե դու այդպես ես ասում."
  
  
  "Ես, իրոք, այդպես է ասում. Այժմ պատրաստվում եմ Паракату. Եթե դուք համարում եք, որ նման ծրագիր անխոհեմ, նրա կաշխատեմ ազատել քեզ այդ խնդիրները".
  
  
  Նա նայեց нах, եւ ego անձը փոխվել է, եւ смягчилось. "Դու գիտես, այն էլ թույլ չի տվել քեզ, առանց ինձ": Ego աչքերը կրկին հանդիպեցինք իմ. "Կարծես, դուք Քարտերի վերահսկում է շոու. Եթե դուք уйдете, նրան կհեռանամ".
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Եվ մենք կարող ենք հետաձգել մրցաշարը ухаживанию, քանի դեռ այն չի ավարտվում?"
  
  
  "Դու լսել ee", - угрюмо ասել է Զաք. "Մրցակցություն չկա". Նա նայեց իր մի բաժակ սուրճ.
  
  
  "Ներիր, Զաք", - ասել է Էրիկ.
  
  
  Նա сгорбился. "Երբ մենք կմեկնենք Паракату?"
  
  
  Այն ուսումնասիրել է ego մի պահ. Կարող է, այնուամենայնիվ, ստացվի ։ "Ինչքան շուտ, այնքան ավելի լավ."
  
  
  "Ես գիտեմ, թե որտեղ կարելի է վարձել մեքենա", - ասել է Էրիկ. "Մենք կարող ենք գնալ ճանապարհի Բրազիլիա, որը զբաղվում է մի մասը ճանապարհը անցնում է անտառի Тижука".
  
  
  "Իսկապես, - ասացի ես: "Եթե մենք կարողանանք ստանալ մեքենան այսօր, նրան առաջարկում է մեկնել այսօր երեկոյան ։ Լավ կլիներ գնալ գիշերը միջոցով շոգ կպչուն ջունգլիներում".
  
  
  "Դա ինձ բավարարում է, - ասաց Զաք.
  
  
  "Այն ժամանակ որոշված է", - հավելել է Էրիկ. "Զաք, դու поможешь ինձ ընտրել հուսալի մեքենան?"
  
  
  Նա նայեց нах. Նրա անձինք հայտնվել է թեթև усмешка. "Դատելով այն բանից, որ ես կարդացել Carteret, նա փորձագետ մեքենաների համար ։ Ինչո ՞ ւ մեզ մոտ չի գնալ?" Նա քննություն նայեց ինձ.
  
  
  Նրան ձերբակալել ego կարծիքով, մի պահ. Այո, նրա մոտ կստացվի: "Ես позову մեզ գները", - ասացի ես:
  
  
  * * *
  
  
  Այդ երեկո մենք մեկնեցինք. Իմ առաջարկություններ Զաք ընտրել է մեկնելու համար սև սեդան BMW 3.0 CS. Ego բնութագրերը կառավարելիության են բարձրության վրա, և նա ուներ հաղորդման տուփ, որի հետ հաճելի է աշխատել. Զաք մեքենայով գրեթե մինչեւ կեսգիշեր, իսկ հետո տեղը վարորդի զբաղեցրել է ։ Ճանապարհը կարող է համարվել լավ է, նույնիսկ չնայած այն բանին, որ դա եղել է խճուղի Բրազիլիա եւ ներքին շրջաններ: Տեխնիկական սպասարկում, ընդհանուր առմամբ, եղել է վատ, եւ որոշ տեղերում непроходимые ջունգլիներում, կարծես, պատրաստ էին կրկին գրավել նեղ շերտի, прорезанную է om ավելացնել փոխարժեքով:
  
  
  Օրվա մեծ մասը մենք հանգստացել են, պատրաստվելով ուղեւորության, բայց միանմանությունը ուղեւորության թույլ չէր տալիս
  
  
  հանգստանալ. Մենք ճանապարհորդում են ողջ գիշեր և երկու անգամ քնել, հաջորդ օրը շատ շոգ ժամանակ: մեկ անգամ մեքենայի մեջ նստած է, որ դժվար է դուրս комарову եւ տապի, եւ կրկին կեղտոտ հյուրանոցում փոքրիկ գյուղում. Նա գիշերը մենք կրկին երկար գնում էին, եւ հաջորդ առավոտյան ժամանել են Паракату.
  
  
  Դա եղել է մեծ գյուղը բնակչությամբ մի քանի հազար մարդ, քաղաքային տարածքը եւ բազմաթիվ кантинами. Մենք չենք դադարել է նրան, քանի որ չի հյուրանոցներ ուշադրություն. Տրամաբանական կլիներ, եթե մարդիկ Ставроса զվարճացել են այցելել է գյուղ, եւ նրանց միջոցով կարող կասկածանքով վերաբերվել սպիտակ օտարների.
  
  
  Ճանապարհ դեպի տնկարկների, եթե այն կարելի է անվանել թանկ էին հինգ մղոն հեռավորության վրա Паракату. Դա եղել է գրունտային ճանապարհն խորը колеями, որոնք գրեթե աննկատ կտրել են ջունգլիներում անկյան տակ իննսուն աստիճանի խճուղի. Մեքենան դանդաղ շարժվում է դեպի հետ Заком ղեկին: Մասնաճյուղեր շուրջ подлеска царапали, тянули մեքենան եւ ծակծկել են մեզ պատուհաններ. Քանի որ մեզ անհրաժեշտ է գնալ դանդաղ, մեքենան լցրել է mosquitoes եւ կծել են մեզ ցանկացած բաց-րդ տեղը: Թոմփսոնը-ի ԿՀՎ-ն հայտնել է ինձ, որ տնկարկների դահլիճում գրեթե տասը մղոն հեռավորության վրա ճանապարհի. Մենք պատրաստվում անցնել մոտավորապես կես ճանապարհին եւ ստանալ այնքան հեռու, այն տեւել է մոտ մեկ ժամից. Բարեբախտաբար, մենք չենք հանդիպել մեկնող մեքենաների, քանի որ այդ պահին մենք չենք հյուրանոցներ, որեւէ բաց են բախումները.
  
  
  Օրինակ, վեցերորդ մղոն խճուղի մենք գտանք մի վայր, որտեղ կարելի էր գլորում է BMW նեղ ճանապարհի մացառուտ, այնպես որ նա եղել է բավականին լավ թաքնված. Երբ մենք դուրս եկանք, մեզ վրա հարձակվել են միջատների. Փոշիացրել վանող եւ տեղաշարժվել.
  
  
  Մոտավորապես полумиле է առանձնատան Լեա Ставроса ոճով ranch աճել բարձր ծանոթ ծառ. Ծառ էր պարագծով расчищенной երկրի մոտ բարձր լարային ցանկապատի վրա, մի տեղամասում, որը, ըստ ամենայնի, երբ-որ մի մասն էր, բայց նրանց հետ աքիս էր յուրացրել են ջունգլիներում: Որոշ ժամանակ ծառ օգտագործվել են ԿՀՎ-ի, ինչպես դիտարանը. Հենց այդ ծառին, այն վարել է Эрику եւ Zack, քանի դեռ մենք քայլում միջոցով խոնավ կպչուն ջերմության. Ենք շարժվում մոտավորապես այն նույն արագությամբ, ինչ մեքենա է, և այնտեղ են ժամանել ավելի քիչ, քան մեկ ժամ: Վեր փայտի, թաքնված է հայացքից հետ տնկարկների էր бамбуковая հարթակ, прикрепленная է ветвям թելերով пандана. Է միջքաղաքային, իսկ բարձրանում և веткам տարբեր վայրերում կցված են եղել բամբուկե աստիճաններով, հեշտացնել վերելք են ապրում:
  
  
  "Մենք подимаемся այնտեղ?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  Նրա հարվածել է մժեղ. "Եթե դա ինչ-որ բան մխիթարում է, ապա, ամենայն հավանականությամբ, չի լինի նման սխալներից":
  
  
  "Ապա եկեք կբարձրանանք և կմնանք մեկ շաբաթ", - ասել է Զաք. Ego խարտյաշ մազերը спутались ճակատին, իսկ գույնի վերնաշապիկ hacks, ինչպես և մեր ամբողջ swedes էր կետերում բանկը:
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց эму. Բոլոր ego առումով փոխվեց այն կենդանիներ, ինչպես Էրիկ одернула ego, եւ նա, կարծես, ընդունել է այն փաստը, որ նա չի գրավել է նրա ֆիզիկապես. Նրան, նայեց ատրճանակ "Սմիթը եւ Wesson" 38, лежавший է իրան кобуре իր գոտու, և ուրախ էր, որ վերցրել է ego հետ ։ Էրիկ եղել է խելացի գործակալ, բայց Զաք էր մկանային. Նա եղել է փորձագետ զենքի եւ բերել նրա հետ մեքենայում արկղը տարբեր զենքի.
  
  
  Մենք թվում են բելգիայի ծառ. Մոտավորապես կես գագաթին սկսել էր զգալ, որ նոր հարգանք ԿՀՎ-ի գործակալներին, որոնց ստիպված է դա անել պարբերաբար ժամանակ om վերջերս сосредоточенного դիտարկման. Երբ մենք մոտեցանք հարթակ, մենք измотаны. Էրիկ դեռ նյարդայնանում են վերելքի ու այն բարձրությունից, որի վրա նա այժմ հայտնվել.
  
  
  Նա ахнула. - "Աստված իմ, դա այն արժեր?"
  
  
  Նրան բռնեց hange պարանոցի հզոր binoculars եւ նայեց պլանտացիա. Ապա նա մատնանշեց դա. Նրան հարցրեց. - "Ինչ եք կարծում,?"
  
  
  Նա նայեց այն է, որ մենք Заком արդեն տեսել ենք - բաց տեսակի տերեւների ողջ տարածքը ֆերմայում. Այդ վայրից, դիտորդ binoculars կարող է տեսնել, որ կատարվել է ինչ-որ բան տնկարկների. Բացի գլխավոր շենքի մոտ, որի հետ եղել է ագարակում, նրա շուրջը մի խումբ այլ շինություններ, որոնց մեծ մասը հետեւում, որոնք նայում են որպես զորանոցներ և տնտեսական շինությունները: Դա տպավորիչ զենքի. Կից տարածքը ամբողջովին засажена ծառերով և թփերով, կային գրունտային ճանապարհներ և ազատ տարածություն մեքենաներ կայանելու համար. Պարսպից դուրս գտնվում է տարածք, որը նախկինում засаживали каучуковыми ծառերի, երբ այստեղ ապրում է նախորդ սեփականատերը, բայց ջունգլիներում om заглушили ծիլեր.
  
  
  Մոտ Эрики էր binoculars, եւ նա осматривала-րդ տեղը: Նա ուրախությամբ вздохнула. "Դու ճիշտ էր, Նիկ. Մոծակները չեն կարող թռչել, ինչպես բարձր".
  
  
  "Կարող է, մենք բոլորս սխալվել ենք", - ասել է Զաք որոշ ժամանակ անց. "Այդ հրացանով հետ acog շրջանակը, որը զբաղվում է ես ունեմ մեքենա, այն կարող է նստել այստեղ, ու ամբողջ օրը սպանել մարդկանց Ставроса.".
  
  
  Նրան հարցրեց. "Ինչպես դուք եք հանել om բոլոր փողոց?" "Եւ, քաշվել է: դե, ինչպես մեզ պահել om այնտեղ, իսկ մենք om հեռացնել?"
  
  
  "Բացի այդ, - ասել է Էրիկ, - եթե մենք հարձակվել են դրսից, նրանք ունեն բոլոր հնարավորությունները հասնել Минуркоса, մինչեւ մենք դա կանենք, եւ սպանել ego ".
  
  
  "Դա ճիշտ է, - ասացի ես: "Ու եթե նրանք սպանեն նրան, որ մենք կարող ենք այստեղ ոչինչ չի սովորել".
  
  
  "Դա ճիշտ է, որ մենք չենք կարող վտանգել Минуркоса", - համաձայնել է Զաք. "Բայց այստեղ նրան կարող է լավ օգտագործել հրացանով. Ինչ ափսոս".
  
  
  Այն, մտածեցի, որ Զաք շատ հյուրանոցում սպանել ։ Նրա համար դա շատ նման է որս. Նրա մտադիր է ազատվել ցանկացած մեկին, ով իսկապես կանգնելու է իմ ճանապարհին, բայց չի տեսել իմաստ սպանել է առանց չկա ։ Դուք չեք կարող դատել, ազատազրկեն եւ մահապատժի ենթարկել յուրաքանչյուր անձի միայն այն պատճառով, որ նա աշխատել է Ставроса.
  
  
  Առաջիկա մի քանի ժամ, ժ, հետեւել ենք плантацией հերթականությամբ binoculars. Գնահատմամբ է ԿՀՎ-ին, հրդեհ այդ վայրում կազմում էր մոտ կես տասնյակ, եւ ոչ ավելի, քան ութ մարդ: Անցկացնելով այդ ժամերին հարթակ, հետևելով приходящими եւ уходящими մարդկանց, մեր սեփական դիտարկումները հաստատել է այդ եզրակացությունը. Երբ մրցակցությունը զարգանա, մենք պետք է առնվազն երկու մեկին.
  
  
  Մենք չենք տեսել Минуркоса, դեռ չի լքել հարթակը ։ Ապա ego ներկայությամբ տեղում պարզվել է. Նա դուրս եկավ, շենքի շուրջը գոմ է մեկ այլ տղամարդ, մոտեցել գլխավոր մուտքին կալվածքը եւ մտավ. Իր ամբողջ ժամանակը տեսել է, ego binoculars, եւ երբ նա անհետացավ ներսում, նա չի կասկածում, որ այդ մարդը, որ նրան տեսել էր Никкор Минуркос. Համենայնդեպս, մենք եկել ենք այստեղ ոչ հետապնդելու ուրվական.
  
  
  Քիչ առաջ, նախքան մենք նորից իջան ծառից, նրա կրկնել մեր պլանը մուտքի.
  
  
  "Ուրեմն այսպես, - ասացի ես, - մենք վերադառնանք մեքենայի եւ գնանք բացահայտորեն այն վայրը, քանի որ մենք լավագույն ընկերներ Ставроса. Թույլ տվեք խոսել մի մարդու մոտ. Մենք ասում ենք Բրազիլական լիգայի, և երբ մենք մտնենք մեջը, մենք պետք է պնդել, որ հանդիպման Хайнцем Грубером, մարդ է, պատասխանատու բացակայության Ставроса. Պարզապես հուսով եմ, որ նրանք դեռ չգիտեն, թե ինչպես ես նայում այստեղ տնկարկների ".
  
  
  Էրիկ բացել է պայուսակը ուսին, ու դուրս էր բերել փոքր курносый բելգիացի ատրճանակ 25-ի մամուլի ծառայությունը: Դա մի գեղեցիկ փոքրիկ ատրճանակ հետ жемчужной փայտյա կոթով և տարօրինակ փորագրությամբ. Նրա գիտեի, որ նա կարող է կրակել, իմ անցած կապերը նրա հետ ։ Նա ստուգել ego եւ գործադրում է ետ ձեռքի պայուսակ.
  
  
  "Ամեն ինչ լավ կլինի", - ասել է նա:
  
  
  Զաք նույնպես շատ հյուրանոց գնալ. "Մենք հասկանանք նրանց հետ", - ասել է նա:
  
  
  "Այո", - համաձայնեցի ես: Հյուրանոց այն լիովին վստահ լինել.
  
  
  Հինգերորդ գլուխ.
  
  
  Մենք կամաց-կամաց քշում վերջին հիսուն բակերը մինչև դարպասի մոտ ։ Հերթապահ այնտեղ արդեն դիտել մեր մոտենալուն. Նա հագնված է եղել խաքի, ինչպես և մենք, հետ ծալովի ավտոմատ հրացանով ուսին. Նա նկարահանել է ego եւ պատրաստել գործողությունների հետեւում, քանի որ մենք մոտենում ենք.
  
  
  "Եթե մենք կանցնենք mimmo այս guy, խաղեր գնդակով ավարտված է", - ասել է նրան. "Այնպես որ, խաղալ հանգիստ". Էրիկ кивнула.
  
  
  "Այո", - հավելել է Զաք. Է nen, ինչպես եւ ես, կրկին եղել է թեթև պիջակ, որ թաքցնի զենք. Իմ զենքը եղել է սովորական, բայց Zack էր անհավատալի տեսականի. Բացի ատրճանակ 38-րդ տրամաչափի է, այն կրել գրպանում մի փոքր ավտոմատիկա Sterling 380 PPL, ինչպես նաեւ թաքցրել ուղեցույց խառնում է դանակը եւ удавку համար: Նա քայլող արսենալի. Նրան, հույս ուներ, որ դա կօգնի նրան գոյատեւել.
  
  
  Մենք կանգ ընդամենը տասը մետր դուրս է պահակ. Նրան է եղել մեքենայի ղեկին, ուստի բարձրաձայն եւ վճռականորեն խոսել նրա հետ անգլերեն. "Բարեւ ձեզ!"
  
  
  Պահակը մոտեցավ իմ պատուհանում. Դա եղել է злобный երիտասարդը ծանր սպի ձախ ծնոտի. Նա պատասխանել է, իմ ժպիտը.
  
  
  "Որ քեզ այստեղ է պետք?" - պահանջեց նա պատասխան, կասկածելի չնայելով մեքենան ։ "Դուք вторгаетесь մասնավոր սեփականություն".
  
  
  Նրան ասաց. - "Էյ, ճիշտ է!" "Մենք ընկերներ Ադրիանա Ставроса".
  
  
  Նա ուշադիր ուսումնասիրել է իմ դեմքը. "Ես չեմ տեսել քեզ շուտ: Դու ո ՞ վ ես"
  
  
  Տվել эму մեր հորինված անուններ ։ "Մենք Ռիո", - ասաց նա անփույթ. "Բրազիլիայի առաջնություն". Լիգայի էր խմբավորման հանցավոր աշխարհի Ռիո է, որը զբաղվում կկարողանա մրցակցել ռուսական համակարգի դեմ է " Ставросом իր մաքսանենգ գործունեության մեջ: Մոտ AX էին պատճառները ենթադրելու, որ Ստավրոս վերջերս փորձել է միավորել om իր խումբ, եւ Ստավրոս ղեկավարել է այդ ամենին ։
  
  
  "Եթե դուք Լիգայի, որ դուք այստեղ եք անում?" է, - հարցրեց թիկնապահը ։
  
  
  "Ստավրոս հրավիրել է մեզ", - ասացի ես: "Եւ մենք քեզ задерживаемся, նրան կասեմ այդ մասին Ставросу".
  
  
  Նա նայեց ինձ. "Ставроса մաքուր տնկարկների. Նա գործուղման մեջ է".
  
  
  "Նա ասել է, որ դա կարող է լինել. Նա ասել է մեզ տեսնել Հայնց Грубера".
  
  
  Իմ գիտելիքները անվան լեյտենանտ Ставроса տալիս է այդ մարդու տպավորություն. Նա մտախոհ ձեռքով շփեց կզակ. "Լավ, սպասեք այստեղ":
  
  
  Նա վերադարձել է դեպի դարպասն է, իսկ մենք դիտարկել յուրաքանչյուր ego քայլ է: Տակ քիչ հովանի նա վերցրել փայտե աթոռին, նման բան է բանակային walkie-talkie. Նա խոսեց նրա հետ մի քանի րոպե, լսում, իսկ այնուհետեւ դնում ego ետ, ու վերադարձավ մեքենան:
  
  
  "Դուք կարող եք մուտք գործել. Подъезжайте վայր է անկեղծ առաջ տուն եւ припаркуйтесь. Դուք պետք է ողջունել դրսում".
  
  
  "Շատ լավ է", - ասացի ես:
  
  
  Պահակը բացեց մետաղալար պատուհան. Իր երկար նայեց ատրճանակ նրա տակ մկնիկը. Դրանով, հավանաբար, պետք է հաշվի նստել: Նա ինձ քաշում խրոցը միջոցով դարպասները, վերցրեց մեքենան ։
  
  
  "Գնացինք", - ասել է իր Эрике եւ Заку.
  
  
  Մենք քշում միջոցով դարպասները, իսկ նրանք մեզ փակվել են. Զաք ухмыльнулся, տեսնելով, թե ինչպես են դարպասները запираются.
  
  
  Իր մեքենայով հող ճանապարհին համալիրին. Դա մի գեղեցիկ վայր է: կամարների, կարմիր մանր եւ бугенвиллии. Այն կանգ է առել առջեւ հսկայական глинобитным տուն, ու մենք դուրս ենք եկել, մեքենայի շուրջ, երբ դուրս են եկել չորս տղամարդ ։ Մի մեքենա են մեզ թիկնապահի դարպասի.
  
  
  Տղամարդիկ, որոնք մեզ դիմակայում էին грубоватыми. Երեք շուրջ նրանց, նրանք, որ դուրս են եկել առաջինն էին հագնված խաքի, եւ յուրաքանչյուր եղել է ատրճանակ է ազդր. Odin շրջապատից էր коренастым смуглым տղամարդու, որը նման է հրահրել. Երկրորդ էր, բարձրահասակ նիհար մարդ արտաքինով երիտասարդ Ջոն Кэррадайна, իսկ երրորդ նման էր ամերիկյան hippie երկար մազերով և մորուքով. Ինձ դուր չէր գալիս ego անձը: Չորրորդ տղամարդը էր հագած расстегнутую սպիտակ վերնաշապիկ եւ խիստ շալվարը. Դա եղել է բարձր, լավ կառուցված տղամարդը седеющими մազերով եւ քառակուսի կոշտ անձի կողմից: Նա պետք է լինի նախկին նացիստ Грубером.
  
  
  Երեք ենթակաների բաժանվեցին երկրպագու, այնպես, որ նրանք բավականին լավ շրջապատել է մեզ: Նա ուրախ էր, որ մենք դրել մեքենա են միմյանց, եւ թիկնապահի դարպասների մոտ, որը գտնվել է մոտ երեսուն ярдах է մեզ.
  
  
  "Герр Ծանոթյություններ Հանս Gruber?" Իր դեմքով պատասխանեց կողմ է մարդ սպիտակ վերնաշապիկով.
  
  
  "Իրականում", - հպարտությամբ պատասխանեց նա ուժեղ շեշտը դնելով. Նա հագնում է նույն ատրճանակ Люгер, ինչպես և իմ ՝ իրան кобуре. "Եւ որ այդ հանդիպումը Адрианом Ставросом?"
  
  
  Զաք եւ длинноволосый գնահատել այլ այլ. Chunky տղամարդը Ставроса, թվում էր, ծարավ ծնեց ատրճանակ է ազդր, իսկ բարձրահասակ, բարեկազմ man մարդ չի կարող հեռացնել աչքի է Эрики.
  
  
  "Նա մեզ հրավիրեց այստեղ", - անհոգ պատասխանեց ես: "Մենք առաջարկել ենք эму կուսակցությունը неразбавленного հերոին: Զույգը մեր դիլերների խնդիրները, եւ նրանք չեն կարող հաղթահարել. Նա, իհարկե, ասաց ձեզ այդ մասին."
  
  
  Ծանոթյություններ հանս gruber որոշ ժամանակ սովորել է ինձ. "Ոչ, - ասաց նա: "Դուք ամերիկացին ։ Ես գիտեի, որ ամերիկացիները աշխատում են Լիգան".
  
  
  "Կենդանի է եւ սովորիր", - ասել է նա эму.
  
  
  "Իսկ դու ո ՞ վ է, - հարցրեց նա Эрику.
  
  
  "Հրեա է", - հաստատակամորեն ասաց նա:
  
  
  Ego աչքերը նեղացրել, եւ նա կտրուկ ժպտաց. "Շատ հետաքրքիր", - նշել է նա, թարգմանում հայացք Эрики է Zack. "Դե, կարող է, մենք կարող ենք պայմանավորվել: Մենք выберемся են արեւի, հա՞"
  
  
  "Հնչում է, ինչպես մի լավ գաղափար է", - ասացի ես: Նրա հույս ունեի ինչ-որ բան առանձնացնել Грубера մնացած, երբ մենք կհայտնվենք ներսում.
  
  
  Բայց դա այդպես չէր ։ Հանկարծ տնից դուրս է եկել հինգերորդ տղամարդը; մեր հայացքները հանդիպեցին, ու մենք անմիջապես իմացել են միմյանց. Դա եղել է Убеда գրասենյակին Apex Imports.
  
  
  "Ինչ է այստեղ կատարվում". է, - հարցրեց նա Грубера. "Սա այն մարդն է, որը рыскал քաղաքում ։ Այն, ուղարկեցի նրան, որ վերադառնա":
  
  
  Աչքերը Грубера նեղացրել, երբ длинноволосый մարդ նրբորեն քաշեց ատրճանակը: "Օ՜, այդպես է, - ասացի ինքս ինձ ծանոթյություններ հանս gruber. Ego աչքերը метнулись իմ անձի լարված Эрики եւ Zack, ապա կրկին ինձ. "Ով ես դու իրականում delle?"
  
  
  Նրա թարգմանեց հայացք Убеды է Грубера. Մնացած գրոհայինները դեռ մերկացրել զենք. "Ես այն, hema է անվանել. Ինչպես ենք մենք բոլորս ։ Այժմ դուք ուզում գործ ունենալ, թե ՞ ոչ"
  
  
  "Ինչո ՞ ւ նա եկավ Apex, ներկայանալով որպես օրինական ներմուծողի?" - հարցրեց Убеда. "Նա ասում է, որ ցանկանում է ճապոնական տեսախցիկ?"
  
  
  "Ոչ", - դանդաղ ասաց ծանոթյություններ հանս gruber. "Ոչ այնքան. Դուք կարող եք ներս մտնել, պարոն...".
  
  
  "Ջոնսոն", - ասացի ես:
  
  
  "Պարոն Ջոնսոնը: Բայց նախ պետք է ստուգել, զինված արդյոք դուք":
  
  
  Աչքի պոչով նրան կարող են տեսնել, խիստ հայացք Zack, որը գցում ինձ վրա: Նա չի պատրաստվում թույլ տալ, որ այդ մարդիկ զինաթափում է իրեն, և այն նույն փաթեթի. Եթե դա նրանց հաջողվել է, ոչ ոք մեզ, հավանաբար, երբեք չի լքել այն տեղը կենդանի. Նրա նետել Zack տեսարան, որը, ինչպես նա հույս է հայտնել, ասել է эму, որ ես նրա հետ.
  
  
  "Լավ է, герр ծանոթյություններ հանս gruber, - ասացի ես: Այն սկսել է ծամել է Вильгельмине, իմ 9 մմ люгеру.
  
  
  "Aaa!" - ասել է ծանոթյություններ հանս gruber, կանգնեցնելով ինձ. "Ես կվերցնեմ այն, պարոն Ջոնսոնը".
  
  
  Հենց այնպես նրան եւ հույս ունեի, որ նա դա կանի: Երբ նա օգտակ իմ բաճկոնը, բռնեց նրա ego եւ ամուր բռնեց պարանոցի տակ ego կզակ. Длинноволосый կենտրոնացել է իմ գլխին, Զաք քաշեց իր ատրճանակը 38 տրամաչափի. Длинноволосый թարգմանել տեսարան հետ ինձ Zack եւ կրակել է այն պահին, երբ Զաք կնոջը; таращить աչքերը отлетела է BMW ետեւում. Ատրճանակ Zack պատասխանել է отрывистым բղավել և հարվածել Длинноволосого վճարումների հենց կրծքեր, կաղապարում ego, ետ лепной ջոկատին, որը զբաղվում է աջակցել կամարակապ անցնում շենքի մուտքի մոտ. Նա մի կարճ ժամանակ լայնորեն разинул բերանը և մահացել է նախքան գետնին:
  
  
  Ապա շատ բան է տեղի ունեցել, միաժամանակ, կամ արագ հաջորդականությամբ. Նրա բղավում Заку է, որ ինքը չի կրակել, բայց արդեն ուշ էր ։ Նա բերել է неистовое շարժումը ։ Chunky եւ բարձր տղամարդը схватились համար ատրճանակներ, ինչպես և Էրիկ. Убеда շրջվեց ու վազեց դեպի տուն, իսկ Զաք կրակել եւ հայտնվել է эму է ողնաշարի. Убеда բղավել է, ընկել է անձի փոշին ։
  
  
  "Հեռու մնալ, կամ նրան սպանել Грубера", - սպառնացել է իր մնացած գրոհայիններին: Նրան թույլ է տվել Հյուգո, стилету, սահում է իմ ձեռքը, և այժմ ամուր սեղմված ego է горлу Грубера. Նրա լսեցի բարձր հուզված լաց պահակին դարպասների ետեւում ինձ.
  
  
  Բարձր худощавый տղամարդը դադարել ծամել, բայց chunky արդեն նկարչություն, ատրճանակ եւ ստիպել Zack կրակել. Ծնկի իջած մոտ սեդանի, Էրիկ извлекала շուրջ պայուսակներ курносый ատրճանակը: Chunky մարտաֆիլմ կրակել եւ հայտնվել է Заку կրծքին: Զաք շրջվել է եւ կրկին ուժեղ հարվածել է հետեւի թեւը մեքենան.
  
  
  Էրիկ прицелилась եւ կրակել է նրա բելգիական ատրճանակ, իսկ chunky մարտաֆիլմ схватился կյանքը եւ բղավել. Ego ատրճանակ երկու անգամ հարվածեցի գետնին, երբ նա ընկել է թանկ կնստի ուսին, ընկել է գետնին.
  
  
  Ծանոթյություններ հանս gruber է ստացել ընդամենը այդ վստահությունը, մինչեւ իմ ուշադրության կենտրոնում է եղել, ցրվել, բռնեց իմ ձեռքը հետ եւ կարողացավ պոկել նրան իր կոկորդին. Այդ նույն շարժման հետ, նա հարվածեց իմ ձախ ոտքը եւ հարվածել շին և շին. Նրա заворчал, եւ իմ իշխանությունը թուլացել է ։ Այնուհետեւ նա սայթաքեց դուրս խմելու իմ հնարքներ է դառնում ձեռքը հետ է գնում. Հյուգո ускользнул ինձ, երբ մենք երկուսս էլ ընկել է գետնին կողքին է մեքենայի.
  
  
  Տեսնելով այս ամենը, բարձր տղամարդը հարվածել գետնին և ծնեց ձեր զենք. Էրիկ կրակել է նրա վրա, բայց մեծ չի հայտնվել: Նա պատասխան կրակ է բացել եւ scratched մետաղ մեքենայի կողքին նրա ուսին. Նրան տեսա, որ նա դժվարության. Նրա հարվածել Грубера, եւ նա ընկել է մեջքի վրա հեռու ինձ. Ագահ стилет հող հետեւում է մեզ, նետել է իր ego-ն ձեռքերը դեպի բարձր է մարդուն, երբ նա կրկին прицелился է Эрику. Стилет հարվածել է նրա ego կրծքեր, գրեթե անձայն բախվելով նրան. Ego աչքերը լայն, հրացանը կրակել է, եւ разбрызгал կեղտ է մեզ համար. Նա ընկել է, схватившись համար կոթ դանակով.
  
  
  Նրան, լսել է, թե ինչպես է մեր ետեւից բացվում են դարպասները, երբ ձեռքերը Грубера царапают իմ դեմքը. Նրան կրկին ուժեղ հարվածել է նրա ego, եւ լսել ճարճատյուն ոսկրային ego ծնոտի. Այլ իմ բռունցքը խփել է իր ego-ի դեմքին եւ կոտրել է эму է քիթը. Նա ընկել է առանց գիտակցության տակը ինձ.
  
  
  Մեզ հասել է թույլ ձայնը Zack. - "Զգուշացեք!"Այն, շրջվել ու տեսել է, որ կրակոցը ոչ թե սպանել նրան: Նա դժվարությամբ բարձրացավ ոտքերը և նայեց դարպասը:
  
  
  "Կեր!" Նա ասել է դա Эрике, որը զբաղվում է նստած էր բոլորովին կողքիս կողքին սեւ седаном.
  
  
  Պահակը нацелил ավտոմատիկա մեր կողմը ։ Զաք կանգնեց եւ իր զենքը տղամարդուն, բայց թիկնապահը սպանեց նրան ։ Ego ավտոմատ զենքից տեղի է ունեցել հերթին, раскопав երկրի համար Заком, ապա հարվածում эму կրծքին, նախքան նրանք սկսել են отлетать է մետաղի մեքենաներ. Մենք Эрикой չեն շարժվել, երբ Զաք, մեռած, հարվածել փոշին մասին մեջքը.
  
  
  Նրա երկու անգամ перекатился է թել մեքենաներ, պարզվում է առջեւի տակ бампером, գնա քաշվել է իր Люгер. Երբ հասավ այնտեղ, պահակ քանի անգամ սկսեցի նկարել է, մյուս կողմում ՝ пистолету. Դրա ունեցավ երեք արագ կրակոցի նրան, придерживая մյուս ձեռքը ատրճանակով. Փամփուշտ է "Լյուգերա" են հայտնվել նախ ցանկապատի հետեւում, ապա աճուկ պահակին ու ego կրծքեր հենց այդ կարգով: Ավտոմատ հրացանը выстрелило է кобальтовое երկինք, երբ նա ընկել է փոշին ։ Հետո հանկարծ տարածքում воцарилась լռություն.
  
  
  Նրա պառկած, թարգմանում է շունչ. Տեղ է ջունգլիներում թռչուն վրդովված взвизгнула մեր աղմուկի. Իր ողջ փոշին ու կեղտը. Նրա դանդաղ բարձրացել է օգնել Эрике կանգնի. Նա տարակուսանքի տեղիք է նայում Zack; նրա դեմքը եղել է սպիտակ.
  
  
  Նրա, դիմել Груберу և տեսավ, որ մոտենում. Է, թեքում է եւ մի քանի անգամ հարվածել է նրա ego, եւ նա пьяно նայեց ինձ. Նա застонал. Այն մխրճել "Люгер" эму դեմքը. "Որքան տղամարդկանց տունը հսկում Минуркоса?" - պահանջել ответв ։
  
  
  Նա փորձեց խոսել, բայց эму դժվար են вывиха ծնոտի. "Ես ... չէ ..."
  
  
  Այն tucked "люгер" эму տակ կզակ. "Որքան?"
  
  
  Նա թույլ է բարձրացրել երկու մատները. Նրա, դիմել Эрике. "Մնա ՛ այստեղ, եւ наблюдай է նրան".
  
  
  Նա оцепенело кивнула.
  
  
  Նրան մոտեցել է подъезду տուն. Լայն арочная դուռը բաց էր. Նրա, մտել է մեծ նախասրահ, ինչպես ժամանակին, որպեսզի զարկել մեջ смуглолицого տղամարդուն ատրճանակը ձեռքին. Նրա կրակել է իր լյուգերա, եւ նա բղավել է ընկել նախասրահում. Տղամարդը հարվածել է պատին կողքին. Այնուհետեւ նա ծանր փունջ ընկել է փոքր աթոռին, եւ այժմ ներառում է նաեւ ego, որտեղ հատակը.
  
  
  Տղամարդը դուրս է եկել, շուրջ երկար միջանցքի ձախ ինձ. Ես գնացի միջանցքով արագ, բայց զգույշ. Ես չեմ կարող հետաձգել որոնումները Минуркоса, հակառակ դեպքում նա հաստատ կլիներ մեռած, երբ այն վերջապես դա արել են ։ Է, իրենք արդեն սպանել էին նրան:
  
  
  Ամեն օր միջանցքում, որոնք, ինչպես ես կարծում էին, ննջասենյակ, բաց են եղել, բացառությամբ մեկի վերջում. Նրա լսեցի ներսում հանգիստ է հնչում, երբ կանգ առավ նրա առաջ. Խորապես вздохнув, նրա նահանջել է, եւ դաժան ոտքով խփել է դուռը. Նա բախվել է մեջը, եւ նա անցել է ներս մտնել ։
  
  
  Շատ վատ և տգեղ տղամարդը կանգնած է Минуркосом, привязанным աթոռին ուղիղ ետ, եւ целил ատրճանակ эму գլխին ։ Սեղմելով մատը կշռված փոխարժեքով, նա դիմել է ինձ դեմքով, երբ դուռը շատ շռնդալից բացվել. Նա կրակել է առաջին, բայց կատաղի, եւ таращить աչքերը прогрызла ծառ դռան վանդակում կողքիս. Նրա կրակել լյուգերա եւ հայտնվել է эму կրծքին: Նա дернулся եւ ընկել է հատակին. Բայց նա չի выронил ատրճանակ: Նա կրկին ցանկանում է գնել ինձ. Այս անգամ առաջ է անցել ego եւ կրակել эму դեմքին, таращить աչքերը նախագահն эму գլխին ։
  
  
  Минурк ошеломленно уставился իր մեռյալ գողին, քանի դեռ նրա ճամփորդում է իր "люгер է holster. Նա կամաց-կամաց նայեց ինձ.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Այո, - հանգիստ պատասխանեց նա: "Ով եք..."
  
  
  "Մենք եկել ենք ազատել ձեզ, պարոն Минуркос, - ասացի ես:
  
  
  Նա прерывисто ասաց. "Փառք Աստծո. Նա պատրաստվում է..."
  
  
  "Ես գիտեմ,." Նրա, հրահրել է նրան, եւ նա բարձրացավ աթոռից, rubbing դաստակ.
  
  
  "Քեզ մոտ իրոք ամեն ինչ կարգին է?", - հարցրեց նրան մտահոգում է.
  
  
  "Այո, նրան պետք է սահմանված կարգով". Նա թափ տվեց գլուխը և mumbled, որ հունական. "Ես չեմ կարող հավատալ, որ դա իրոք թեմա".
  
  
  "Դե, մեծամասամբ".
  
  
  Այն սկսել է խնդրել ego պատմել իր պատմությունը, երբ կրակոցի ձայն է լսել տարածքից. Նրա հիշեց Эрику հետ ՝ գերմանացի. Նրան, շրջվեց ու շտապել է հոլը: "Էրիկ!"
  
  
  Մի րոպե անց նա ինձ պատասխանեց. "Ես կարգին է": Նախքան նրան հասցրել է գնալ ամն переднее նախասրահում, նա հանկարծ մոտեցավ ըստ անկյունում ու մոտեցավ ինձ, сунув բելգիացի ատրճանակ ղեկավարությանը.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Թե, դերձակ տանի, ինչ է պատահել?"
  
  
  "Ծանոթյություններ հանս gruber հանդիպել безвременную մահը". Նրա աչքերը խուսափում էին իմ.
  
  
  "Դուք կրակել են նրա վրա?" է, - հարցրեց նրան.
  
  
  "Նա սկսել է մրթմրթոց вывихнутой ծնոտ. Երբ նրան հարցրեցի նրան, թե ինչ է նա խոսում, նա ինձ կեղտոտ հրեուհի, եւ ասաց, որ ես պետք է լինել ուրիշների հետ, որոնցում նա տեսել է, մահացած Դահաու. Նա չի կարծում, թե հրեաներին պետք է լուծել ապրել այս աշխարհում նման մարդկանց հետ, թե ինչպես է նա ։ Դրա обращающегося ego մյուս աշխարհը. Այն, հուսով եմ, որ դրա համար այնտեղ բավական ջերմ ".
  
  
  Վերջապես կանաչ աչքերը հանդուգն նայում աչքերիս, ստիպելով ինձ մտածել . Իր, հիշեց, որ իր հարազատները ծնողների մահապատժի է ենթարկվել (լուսանկարներ) է Бухенвальде. Չգիտես ինչու ես չեմ կարողանում մի բան մտածել, որ կարելի է ասել ի պաշտպանություն Հայնց Грубера.
  
  
  "Գնալ եւ հանդիպել միստեր Минуркосом", - ասացի ես:
  
  
  Մենք մտանք մի սենյակ, եւ Էրիկ уставилась է դիակ է հատակին. Минуркос կանգնած է եղել, բռնվելով դեմ առաջիկա հառաչել. Այն իդեալական է, երբ տեսել է Эрику.
  
  
  "Միսս Էրիկ Нистром", - ներկայացրեց իր ih. "Իսրայելական հետախուզությունը".
  
  
  Աչքերը Минуркос նեղացրել. Նա նայեց ինձ. "Իսկ դու?"
  
  
  "Իմ անունն է Քարտերը: Նիք Քարթերը. Այն աշխատում է ԱՄՆ կառավարությունը նույն որակի է, որ միսս Нистром. Մենք եկել ենք այստեղ, որպեսզի ազատի ձեզ և գրավի Ադրիանա Ставроса".
  
  
  Минуркос հեռացել է պատին. "Հասկանալի է ։ Դե ինչ, պարոն Քարթերը, առաջին բանը, որ ես ուզում եմ, որպես ազատ մարդ, դա կապ իշխանությունների հետ". Ego տոնով шталь նման տոնով բիզնես մագնատ, разговаривающего իր աշխատողներին ։ "Այն ժամանակ ես գործ ունենալ Адрианом Ставросом ըստ իրենց հայեցողության" ։
  
  
  "Պարոն Минуркос, - դանդաղ արտասանել ես, - դուք ոչ մի, բացարձակապես ոչ մի պատճառ ինչ-որ բան անել, դա այս փուլում. Ամեն ինչ է, քան դա կարող է հանգեցնել, դա бюрократизмом եւ ուշացումով: Նրա կնախընտրեի, որպեսզի ձեզ թույլ է զբաղվել դրանով":
  
  
  Նա կարծես նյարդայնացած. - "Քանի որ ես կիմանամ, որ դու, hema դուք ինքներդ կոչ է անում?"
  
  
  "Դուք գիտեք, որ մենք վտանգի կյանքը, որպեսզի ազատի ձեզ. Այս delle մենք կորցրել ենք մարդ", - մանրակրկիտ պատասխանեց ես: "Ես կարծում եմ, դա մեզ առավելություն կասկածների".
  
  
  Ego անձը осунулось է հանկարծակի հոգնածություն. "Դու երեւի ճիշտ է ։ Խնդրում եմ, ներիր ինձ ։ Նրան միջոցով շատ բան անցել":
  
  
  "Ինչ վերաբերում է նրան, որ դուք զբաղվում ձեր Ставросом միայնակ, պարոն Минуркос, - շարունակեց ես, - դա բավականին անպետք. Այս մարդը ունի մի ամբողջ բանակ".
  
  
  Минуркос приподнял հանեք եւ надул ձողիկներ: "Լավ, լավ, պարոն Քարտերը: Նրա գնամ ձեզ հետ միասին եւ այս աղջիկը. Բայց եթե տեսնեմ ինչ-որ պահի, որ ձեր մեթոդները չեն աշխատում, այն պետք է իրավիճակը վերցնել իրենց ձեռքը ".
  
  
  Իր կարճ ժպտաց. "Հնչում է, արդար է", - ասացի: - Ձեզ առեւանգել Ստավրոս շուրջ Աթենքի?
  
  
  Минуркос սողանքը աթոռին ուղիղ ետ, որտեղ նստած է եղել, երբ նրա ներխուժեց սենյակ. Նա սողանքը նրա դեմքը դեպի մեզ ։
  
  
  "Դուք չեք հավատա, որ այդ մարդը сообразителен", - դանդաղ սկսեց նա: "Ես չեմ համարում է անմեղ, պարոն Քարթերը, բայց ես նրան երբեք չեմ հանդիպել մեկին, որը նման է Ադրիանա Ставроса. Նրան հետապնդել գաղափարը նավատորմ կառուցել շուրջ կառավարվող համակարգչի ստորջրյա նավթի tankers. Ստավրոս իմացել է այս մասին եւ ցանկացել է օգնել ինձ այս համենայնդեպս, նա ինձ ասաց.
  
  
  Սկզբում նույնիսկ հյուրանոց ego տեսնել, բայց նա ուղարկեց ինձ նամակ է ուղարկել, որում ցուցադրվում է մի քանի շատ լավ գաղափարներ. Ի վերջո նրան հրավիրել է ego ձեր пентхауз Աթենքում. Մենք երկար ժամանակ խոսում.
  
  
  "Պարոն Минуркос, նրան հիշում եմ, թե ինչպես է նա ինձ ասաց." ինձ Մոտ այնպիսի ծրագիր, ինչպես ձեզ. Եթե դուք միայն թույլ տաք, այն կանեմ ձեզ անմահ է анналах պատմության նավերի. Նա շատ համոզիչ.
  
  
  "Բայց, պարոն Ստավրոս, - ասացի ես, - կան բարդ ինժեներական խնդիրներ, որոնք անհրաժեշտ է լուծել ։
  
  
  "Ես ունեմ երկու ինժեներ, որոնք կարող են դա անել, - ասաց նա ինձ. Տպավորության տակ է, նույնիսկ այն ժամանակ, նրան տեսել է ինչ-որ բան դեռ դեմքին այդ մարդու, ինչ-որ բան, որ ինձ դուր չեկավ, բայց ես դա ներկայացրեց որպես ավելորդ հուզմունքը նախագծի վերաբերյալ".
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Նա բերել է ձեզ ինժեներների?"
  
  
  "Օ՜, այո: Նրանք էլ են ստեղծագործական գաղափարները: Նա համոզված էր, որ իրենց մոտ կարող է լինել հմտությունները, որպեսզի այս ամենը տեղի է ունեցել. Այս պահին, պարոն Քարթերը, նրա թուլացրեց զգոնությունը. Նա խնդրել է մասնավոր հանդիպմանը ծածկ. եւ համաձայնվեց. Ներկա էին միայն իմ անձնական քարտուղար եւ մեկ օգնական. Նա բերել է իր հետ եւ երկու մարդկանց, որոնք նրա առաջ չեմ տեսել" ։
  
  
  "Դա այն է, երբ է դա պատահել?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  "Դե, սկզբում ոչինչ չգիտեր", - ասել է Минуркас, նրա դեմքը դարձել է бледным, թե ինչպես է նա դա հիշում ։ "Ապա, գրեթե առանց նախազգուշացման, Ստավրոս խնդրեց իմ օգնականների անցնել մեկ այլ սենյակ: Նրան հաջորդեց շուրջ մեկ մարդկանց Ставроса. Եղել է երկու կրակոց". Минуркас լռել է:
  
  
  "Նա սպանել է om բացահայտ այստեղ." Նրան հարցրեց.
  
  
  "Սառնասրտորեն. Ego приспешники խոցել են ինձ հետ ոտք, և կոտորել գրեթե մինչեւ գիտակցության կորուստը ։ Նրանք տարան ինձ այն մեկ այլ սենյակ եւ ստիպել են նայել окровавленные մարմնի. Նրան երբեք դա չեմ մոռանա:
  
  
  "Салака, իմ քարտուղար, պառկած է լողավազանում սեփական արյան մեջ: Մեկ այլ տղայի կասեցնում է դեմքը. Ստավրոս ասաց, որ ես չեմ կարող ակնկալել նույն, եթե ոչ կլինեմ համագործակցել".
  
  
  "Ի ՞ նչ եղավ հետո: այս?"
  
  
  "Հաջորդ օրը նրանք բերեցին մարդուն, ով նայում է այնպես, ինչպես Салака Мадупас. Այս մարդը նույնիսկ ասել է, թե Салака, եւ կրկնում բոլոր ego ձեւերով. Դա անհավանական է, իսկապես անհավատալի է ։ Դա նման էր մի սարսափելի գիշերային մղձավանջ".
  
  
  "Արդյո ՞ ք նրանց մոտ մարդ, որը նրանք տվել կլինի ձեզ համար?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  "Ոչ, այդ չի եղել անհրաժեշտությունը. Ինձ հազվագյուտ բուժական ով տեսնում է, բացառությամբ հարազատների գործընկերների. Oni նրանք բերեցին ձայնագրիչը եւ պարտվեցին մի քանի գրառումներ իմ ձայները, որոնք նրանք ձայնագրել են առանց իմ իմացության նախորդ հանդիպումների ժամանակ ։ Ստավրոս արել ատրճանակ ինձ գլուխը եւ ասել է, որ նա կարող է սպանել ինձ բացահայտ այստեղ, եւ ոչ ոք չի իմանում է շատ երկար ժամանակ. Բայց, ըստ ego խոսքերով, այն էլ ապրել, եթե չեն հանել իրենց շատ ջանքերը. Այն նրանց պետք է, ասել է նա, հետագա գրառումների համար գրելու իմ սեփական բառերով և մտքերով. Եւ նրանք տնկել ինձ երկայնությամբ մասնավոր ինքնաթիռի եւ բերման են դա Աստծո կողմից մոռացված վայր ".
  
  
  "Ստավրոս ձեզ ասել, թե ինչ է նա պատրաստվում անել?" - недоуменно հարցրեց Էրիկ.
  
  
  Минуркос չոր ծիծաղեց. "Նա եղել է միանգամայն անկեղծ. Նա ասել է, որ իրենք մտադիր են տապալել Հունաստանի կառավարությունը իմ անունից, որ նրանք կոչ են անում իմ ընկերներին, բանակի և այլ ոլորտներում, օգտագործելով մարդու, որը թողարկվել է իրեն իմ քարտուղար, հեռախոսազանգերի համար եւ անձնական շփումների. . Քանի որ նա եղել է մասնավոր անձի, ոչ ոք չի գտնում անսովոր մի բան, որ ես չեմ հանդիպել նրանց հետ անձամբ: Եւ եթե ինչ-որ մեկը կարող է պնդել հանդիպմանը ինձ հետ, նրանք կարող են մատուցել ինձ Աթենք, եւ ինձ հանդիպել նրա հետ և ասել նրան այն էր, որ նրանք ցանկանում են.
  
  
  "Նրանք ցույց տվեցին ինձ մեկ այլ մարդու, որը կարող է ճշգրիտ կեղծել է իմ ստորագրությունը ։ Այդ մարդը выписывал ստուգում իմ տարբեր հաշիվների եւ ծախսել իմ գումար է ռազմական հեղաշրջում, որը նրանք պատրաստվում էին կազմակերպել".
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Նա տվել է ձեզ ինչ-որ բան մանրամասները?"
  
  
  "Պարոն Ստավրոս, которвй նրա ամաչում խոստովանել, ունի հունական ծագում, ազատորեն խոսում էր ինձ հետ: այդ մասին, ինչպես Աթենքում, այնպես էլ այստեղ: Նա ասել է, որ ego ծրագիրը բաժանված է երեք մասի. Նախ, նա մտադիր է ազատվել իշխող խունտայի եւ տեղադրել այն մարդկանց իշխանությունը, ովքեր զգում են նվիրում ինձ: Նրանք կարող են զգալ այս հավատարմությունը ոչ թե այն պատճառով, որ նրանք ընկերներ, քանի որ մեծամասնությունը իրենց շուրջը չեն իրենց կողմից, բայց քանի որ Ստավրոս խոստացել է նրանց զորությունը և փառքը իմ անունից.
  
  
  "Շատ խելացի է", - նկատեցի ես:
  
  
  "Երկրորդ, ego-պլանը կներառի հարկադրանքի այդ նոր գեներալներ և գնդապետներ է պահանջել, որ այն, Никкор Минуркос, նշանակվել է նախագահի լիակատար իշխանության նկատմամբ хунтой. Ստավրոս նշել, որ ես կարող է օգտագործվել այդ մասով պլանի, քանի որ իմ անձնական կյանքը կախված է այն. Այսինքն, ինձ օգտագործել են, եթե պարզ էր, որ Ստավրոս կարող է վստահել ինձ լռել է այն մասին, որ delle տեղի է ունենում. Հակառակ դեպքում նա կգտներ մեկ այլ самозванца, այս անգամ իմ փոխարեն ".
  
  
  "Դա էլ է աշխատի", - մեկնաբանում է Էրիկ. "Շատ քիչ մարդիկ գիտեն ձեր դեմքը լավ է, որ նկատել է մի փոքր տարբերությունը ձեր հատկանիշներ անձի հատկանիշներ самозванца".
  
  
  "Բացարձակապես ֆանտաստիկ է", - ասել է Минуркас. "Սա Անհավանական է, որ իմ ձգտումը уединению նպաստեց դրան սարսափով. Ամեն դեպքում, ծրագրի երրորդ փուլը, ենթադրում է համաստեղությունում այսօր ինձ կամ самозванца որպես նախագահի Հունաստանի մի կարճ ժամանակ, որի ընթացքում նրա назначу փոխնախագահ Ставроса. այդ ժամանակ նա, որպես քաղաքացի եւ ego անունը աստիճանաբար որ հայտնի են ժողովրդին ։ Այն ժամանակ նա шталь էլ հերոս հեղաշրջման. Ապա, հայտարարելով վատ առողջության, այն էլ պաշտոնաթող օգտին Ставроса նախագահի պաշտոնից ".
  
  
  Минуркос լռել է: "Դա wildly", - ասացի ես: "Ինչ է Ставроса մտածել, որ հույները պետք է կանգնել ու նայել, թե ինչպես է դա պատահել?"
  
  
  "Ինչու ՞ ոչ" - ասել է Минуркас արտահայտություն հոգնածության դեմքը. "Դուք Հիշում եք ինչ տեղի է ունեցել ապրիլին, 1967 թ., երբ կազմավորվել է խունտան? Դա եղել է ոչ թե արյունոտ հեղաշրջումը, դա պարզապես հեղաշրջում ։ Կառավարությունը թագավորի տապալեցին ուժ է: Բազմաթիվ հոդվածներ սահմանադրության դադարեցվել էին հրամանագրով խունտայի. Պարադոքսալ է, թե ճի ՞ շտ է, որ նման մարդը հայտնվում է հենց այն ժամանակ, երբ սահմանադրությունն վերականգնվել է, և երբ խունտան դարձել է ավելի չափավոր, եւ նշանակում է ընտրությունները հաջորդ տարի ։ Եթե ծրագիրը Ставроса-ի գրավման իշխանություններին կհաջողվի, Հունաստանում կարող է դառնալ բռնակալության, ավելի կատարյալ է, քան Հիտլերի կամ Ստալինի ".
  
  
  Էրիկ հայտարարությամբ հայացք Минуркос ինձ. "Մենք պետք է կանգնեցնել նրան, չէ?"
  
  
  Минуркос ուշադիր ուսումնասիրել անձը Эрики. "Այո" ։ Մենք պետք է դա անել." Հաստ հույն կանգնեց եւ վաճառքի է հանել առաջ ձեր քառակուսի կզակ. "Այս մարդը նույնիսկ օգտագործում է իմ ընտանիքը դեմ է իմ հայրենիքի. Նա գլուխ է գովում, որ իմ փեսան, գեներալ Վասիլիս Криезоту, կարծում է, որ ես կանգնած եմ այս դավադրության դեմ, և սատարել է ego, քանի որ կարծում է, որ ես դա եմ ուզում ։ Այո, այն պետք է օգնել ձեզ ինչով կարող եմ ։ Այն, ինչ մենք անում է առաջին հերթին? "
  
  
  "Մենք այտուցները Աթենք", - ասացի ես: "Քվեարկությունը, որտեղ մենք կանգ Ставроса".
  
  
  Վեցերորդ գլուխ.
  
  
  Ավելի քիչ, քան քառասունութ ժամից մենք ժամանել Հունաստանի մայրաքաղաք. Նրա բրոնյա հարակից սենյակներ է մի հյուրանոց, որը կոչվում է "Одеон" 42 Piraeus, հրապարակից ոչ հեռու Омония. Եղանակը նստած հաճելի և հայցել հաճելի թեթևություն է ջերմության.
  
  
  Афинские թերթի пестрели մեկնաբանություններով արագ փոփոխվող քաղաքական ասպարեզում ։ Ըստ Родезии եկել էին լուրեր այն մասին, որ իմ մյուս Ալեքսիս Саломос սպանվել էին տարածված լուրերը ։ Էր բոլորին է հայտնի, որ մինչեւ մեկնելը Родезию իր դեմ մահափորձ է կատարվել: Մեկ թերթը, մասնավորապես ' խուսափել հիշատակումից մահվան մասին Саломоса. Նա նաև պարբերաբար հրապարակում եւ սպասում էր խմբագրական հոդվածի դատապարտող ղեկավարությունը իշխող խունտայի, հարձակվելով է առաջատար գեներալ կամ գնդապետ գրեթե յուրաքանչյուր հարցի վերաբերյալ. Саломос հիշատակել է ինձ, որ այս հրատարակիչ էր անբարեխիղճ եւ առաջին պաշտպանել կոշտ хунту հետո հեղաշրջման 1967թ.
  
  
  "Միանգամայն ակնհայտ է, որ հրատարակիչը էր գնել իմ փողը", - նշել է Минуркос, աթոռին նստած վերելակների ետ իմ սենյակում էր, ոչ մի կերպ չի երբ օրը մեր գալը. "Ու նայեք, այդ title մեկ այլ թերթում: МИНУРКОС ՄԵՐԿԱՑՆՈՒՄ է ԿՈՄՈՒՆԻՍՏԱԿԱՆ ԾՐԱԳՐԵՐԸ ԽՈՒՆՏԱՅԻ. Պարոն Ստավրոս էր զբաղված է քարոզչական աշխատանքով":
  
  
  Էրիկ վերցրեց մի բաժակ հունական թանձր սուրճ принесенного մեզ սկուտեղ է եւ դրել ee Минуркосу. Նա ընդունել է այն մռայլ դեմքը. Էրիկ ինքը վերցրեց բաժակը եւ գյուղի կողքին մի փոքր диванчик.
  
  
  "Ես պարզապես հուսով եմ, որ քեզ դեռ ոչ ոք չի տեսել", - ասել է իր Минуркосу, - "հատկապես մեզ odin ego մարդկանց ։ Քո կյանքը չի արժեր էլ դրախմա, եթե Ստավրոս հայտնի է, որ դու այստեղ, Աթենքում":
  
  
  "Նա իմանում է այն, երբ կկապվի Паракату", - հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ ինձ Минуркос.
  
  
  "Այո, բայց դա կարող է լինել մի քանի օրվա ընթացքում, եթե մեզ հաջողակ. Եւ նույնիսկ այդ ժամանակ նա հաստատ կիմանա, որ ինչ-որ բան այն չէ, չի ուղարկելով այնտեղ ինչ-որ բան Ռիո. Այդ ինչ-որ մեկը պետք է ego ենթականերին, քանի որ Убеда մեռած . "
  
  
  "Այն, ինչ մենք անում առաջին հերթին, Նիկ?" - հարցրեց Էրիկ. "Մենք չենք կարող պարզապես փոթորիկ քոթեջ, ինչպես մենք դա արել տնկարկների. Նա պետք է շատ լավ պաշտպանվի" ։
  
  
  "Ես կարող եմ զանգահարել քոթեջ, - առաջարկեց Минуркос, որ ամեն տարի, քանի որ դրանք հաղթահարել շփումների հետ դրսի. Բայց նրանք սովորում են իմ ձայնը".
  
  
  Նրա մեկնեց эму անձեռոցիկից շուրջ սկուտեղ. "Խթանել տոնով իր ձայնը եւ խոսել է այն. Ասեք նրանց, որ դուք ցանկանում եք խոսել ինքներդ. Երբ նրանք հրաժարվեն, հարցրեք ձեր գրանցումների Салаку Мадупас. Ասեք նրանց, որ դուք-ի խմբագիրը շուրջ Սալոնիկում, եւ դուք ուզում եք ստանալ հայտարարությունը քաղաքական ամբիցիաների մասին Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос ժպտաց իմ ծրագրին, ապա զանգահարեց. Նա ծածկել բերանը անձեռոցիկով ու փորձեց փոխել ձայնը: Մի րոպե անց նա խոսել է hema-որ ծածկ. Նա խնդրել է Никкора Минуркоса, ապա լսել է om արդարացում. Նա խնդրել է խոսել Мадупасом. Դեռ շատ բանակցությունների, եւ նա պնդում էր. Այնուհետեւ նա խոսել մի մարդու հետ, ով պատկերված է իր շուրջը Мадупаса, афинским դերասան, իսկական անունը, ինչպես ասել է Ստավրոս Минуркос էր Յանիս Цанни. Минуркос հարց տալու մասին եւ սպասում պարզ պատասխաններ, իսկ հետո հարցրել է, թե արդյոք դա կարող է նշանակել ժամադրության համար անձնական հարցազրույց միստեր Минуркосом. Эму հրաժարվել է, եւ զրույց էր ավարտված. Նա կախեց լսափողը ու նայեց մեզ.
  
  
  "Դա կարծես վատ երազ է", - ասել է նա: "Քանի որ, եթե այն իսկապես ունենար ծածկ, իսկ Мадупас պատասխանում հեռախոսազանգերին իմ փոխարեն, ինչպես միշտ ։ Նրանք լավ գիտեն իմ սովորույթները. Եւ այդ ձայնը Цанни նույնությամբ կրկնում է ձայնը իմ մահացած ընկերոջը Салаки".
  
  
  "Ով առաջինն է հեռախոսազանգին?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Ինչ-որ մի երիտասարդ մարդ. Նա եղել է հույն: Հավանական է, odin շուրջ գրոհայինների Ставроса".
  
  
  "Պարզվում է, նրանք լավ են ամրապնդվել են", - ասել է Էրիկ.
  
  
  "Այո, դա այդպես է, - համաձայնեցի ես: "Քանի որ ամեն ինչ Աթենք կարծում են, որ դա Никкор Минуркос այնտեղ, այս ծածկ, սա լուրջ իրավիճակ է ։ Ստավրոս կարող է նույնիսկ ունենալ այնտեղ պահպանությունը ոստիկանությունից ։ Կամ շուրջ զինվորների ego աճող մասնավոր բանակի".
  
  
  "Եթե պարզապես կգնամ ոստիկանություն կամ հենց վարչախումբը և կպատմեմ, թե ինչ է տեղի ունեցել, - ասել է Минурк, - նրանք պետք է ինձ հավատալ. Նույնիսկ եթե նրանք կզգան, որ ես հանկարծ խելագար, նրանք պարտավոր են ստուգել իմ պատմությունը. Ապա իմանալով, որ տեղի է ունեցել":
  
  
  "Դա կարող է վտանգավոր լինել", - ասել է Էրիկ.
  
  
  "Նա իրավունք", - համաձայնեցի ես: "Այս պահին մենք չգիտենք, թե որքան ընկերներ Ստավրոս ձեռք է բերել իր սեփական անունը. Ամեն դեպքում, եթե մենք պարզապես выбросим դա բացահայտ, մենք կստիպենք Ставроса քայլ անել, հնարավոր է, մեծ է": Նա կարող էր պարզապես ընտրում է հեղաշրջում անել առանց ձեր անունից. Նա պատրաստ է ռազմական խումբ, և նրա շուրջը բազմաթիվ հավակնոտ սպայակազմի, որոնց համար միևնույն է, թե ով է կանգնած զավթում է իշխանությունը ։ Եւ նույնիսկ, եթե նա գնա գզգզված են եւ պարտվի, պետք է թափել է արյուն տալ ։ Շատ ընկ. Ոչ, պարոն Минуркос. Մենք պատրաստվում ենք подкрасться է Ставросу. Իմ երկրում այն մասը, որը մենք անվանում ենք մարտական գործողություններով: Էրիկ հրահանգ է ստացել մահապատժի ենթարկել Ставроса, ուստի կանեմ ։ Եթե մեր բնակավայր ռուսաստանին կհաջողվի, դա հենց այն է, թե ինչ է պատահել նրա հետ. Եթե նա չի հաջողվի, իշխանությունները շատ ավելի քաղաքակիրթ նրա հետ: Աստված կօգնի ձեզ, եթե նրանք չեն կարող կանգնեցնել ego ժամանակին":
  
  
  "Լավ է, պարոն Քարտերը", - ասել է Минуркос. "Ես տալիս եմ ձեր հմուտ ձեռքերը. Ինչպես մեզ подкрасться է պարոն Ставросу?"
  
  
  Նրան, ժպտաց Эрике, եւ նա ինձ պատասխանեց. "Ես կարծում եմ, դուք նշեցիք, որ Ստավրոս պարծենում է, որ օգտագործել է մեկի ըստ կդիմավորեն ձեր հարազատների, Амеда Кризоту, բանակային գեներալ? "
  
  
  "Այո", - ասել է Минуркос. "Պետք է ասեմ, որ նա ուժեղ մարդ է ։ Նա ամուսնացել է իմ կրտսեր քրոջը մինչև այն, թե ինչպես է նա հարստացել է, եւ նրանք հրաշալի ամուսնությունը. Բայց Վասիլիս կմնար բանակի ավելի ցածր կոչումով, եթե իմ կապերը: Նա իրեն զգում է պարտքի դիմաց ինձ, իրավամբ, որ նա ունի կյանքի. Ուստի նրա համար է եղել estestvenno համաձայնել ցանկացած ծրագրի, որը նրան առաջարկում էր.
  
  
  "Ստավրոս գտա սա. Նա արմատական մարդ, միստր Քարթերը, մարդ, որին չի կարելի ընկալել թույլ. Նա պետք է ինչ-որ բան է գրել, որ պարտվել Василису հեռախոսով, ապա մարդ ուղարկեց, изображающего Салаку Мадупаса , իմ քարտուղար. Խաբեբա, պետք է համոզվել, Василиса, որ ես նրա վրա հույս ունեմ.
  
  
  "Դուք գիտեք, թե ինչպես Ստավրոս կարող է օգտագործել գեներալ?"
  
  
  "Նա ակնարկել է, որ Василиса խնդրեն կազմակերպել և դաստիարակել գաղտնի ջոկատ զինվորների և համոզել այլ ռազմական միանալ վիդեոն".
  
  
  "Այո", - մտածեցի ես: "Շատ կոկիկ. Քո փեսան է ապրում այստեղ, Աթենքում."
  
  
  "Նա ապրում են այստեղ", - ասել է Минуркос. "Քաղաքի ծայրամասում հյուսիս".
  
  
  Նրան խնդրեց. - "Դուք վերցնել մեզ նրան?"
  
  
  "Ես ուրախ կլինեմ", - պատասխանել է Минуркос.
  
  
  Նրա տաքսի է կանչել, եւ վաղ երեկոյան գնացինք նստավայր գեներալ Криезоту. Նրա ստիպել է Минуркоса հագնել գլխարկը, որը զբաղվում է փակել մասը ego անձանց, քանի դեռ մենք հասանք տեղ. Տուն գեներալ իրենից ներկայացնում էր մի փոքրիկ առանձնատուն, արվարձանում հարուստ Աթենքի հետ ոլորուն մանրախիճ սիրելի տուն. Նա տպավորված էր նրանով, որ Минуркос կարող է անել սովորական մարդու համար.
  
  
  Երբ գեներալ մեզ դիմավորեց դռների մոտ, Минуркос հանեց գլխարկը. Кризоту պարզապես նայում է շատ երկար. Այնուհետեւ նա լայնորեն раскинул ձեռքերը գրկել Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - բացականչեց նա, ջերմ փարված Минурка. Դա եղել է բարձր ալեխառն տղամարդը բարի դեմքը, նման դը գոլի եւ փափուկ աչքերով. Նա հագած դարչնագույն ձեւը հյուսել ուսերին եւ ժապավեններով, լարված դիմաց.
  
  
  "Агния mera sas, Վասիլիս", - ասել է շոգ Минурк, պատասխանելով գրկախառնվել. "Сигха, сигха. Ամեն ինչ կարգին է":
  
  
  "Հաճելի է, որ եկել է", - ասել է Վասիլիս. "Հանդիպի' ր. Հանդիպի 'ր". Ego ժեստ ընդգրկել է մեզ բոլորիս.
  
  
  Մենք մտել ենք մի մեծ դահլիճ ՝ պտուտակավոր սանդուղք նրա ետեւում եւ урнами, украшающими պատերը. Ապա գեներալ անցկացրել է մեզ գրադարան, отделанную дубовыми վահանակներ, հաստ ковровым կաղապարով եւ բազմաթիվ փափուկ կաշվե բազկաթոռի. Մենք ամեն ինչ խաղ է, եւ գեներալը հարցրել է, չեն ցանկանում արդյոք մենք խմել, բայց մենք հրաժարվեցինք. Минуркос ներկայացրեց ինձ, և Эрику միայն մեր ազգ.
  
  
  "Դա մեծ ցնցում է, Никкор", - ասել է Криезоту. "Ես հյուրանոց, որպեսզի Աննա եղել է այստեղ: Նա գալիս է իր кузину եւ piraeus".
  
  
  "Հնարավոր է, որ այդպես ավելի լավ կլինի, Վասիլիս", - ասել է Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave չկա", - նկատեց Криезоту. "Ձեզ հետ ամեն ինչ կարգի ՞ ն Դուք փնտրել бледным".
  
  
  "Ես կարգին է", - պատասխանել է Минуркос. "Շնորհակալ եմ այդ մարդկանց":
  
  
  Գեներալը նայեց մեզ. "Никкор, այն էր, այնքան տարօրինակ է ։ Դու հրաժարվել ես տեսնել, երբ սկսում է իր... Կարող եմ նրան ազատ խոսել?"
  
  
  "Այո, վատ է", - ասել է Минуркос.
  
  
  "Դե, ես հասկացա, որ դու հարցնում օգնության այնպիսի կարեւոր առաքելության առանց անձնական հանդիպումից. Անկեղծ եմ ասում, նրան շատ հիասթափված է այս ամենին ։ Ես վստահ չեմ, նպատակահարմարության..."
  
  
  Минуркос ավարտել է առաջարկը: - "Հեղաշրջման?"
  
  
  Кризоту կրկին նայեց մեզ. "Դե, այո": Նա размял իր մեծ հոդերի. "Ես ցուցումներ է տվել մարդկանց հատուկ ճամբարներում Дельфах եւ Миконосе, եւ ես համոզվեցի Адельрию եւ այլ, որ ձեր նոր արդար է, բայց..."
  
  
  "Բայց դուք ինքներդ չեք հավատում?"
  
  
  - հույսով հարցրեց Минуркос.
  
  
  Кризоту իջեցրեց գլուխը. "Me sinhori te, Nikkor", - ասել է նա: "Ինձ համար շատ ցավալի է, բայց ես չեմ կարծում, որ Հունաստանին պետք է մեկ այլ հեղաշրջում ։ Նրա արել է այն, ինչ եք խնդրել, բայց նրա հյուրանոց, ձեզ հետ խոսել оборудова այս ամենի, ինչպես մարդը մարդու հետ, սկզբից, մի քանի շաբաթ առաջ":
  
  
  "Մի անհանգստացեք, Վասիլիս", - հանգստացնող ձայնով ասաց Минурк. "Ես չեմ ցանկանում հեղաշրջման".
  
  
  Անձի Кризоту սկսել է երկրորդ անգամ կարճ ժամանակ անդրադարձել է սկսվում ։ Նա ասաց. - "Ո ՞ չ" "Դուք մտափոխվել են?"
  
  
  "Վասիլիս, նրան պետք ես, որ ինչ-որ ձեզ բացատրել է, և ես ուզում եմ, որ դուք ուշադիր լսում", - ասել է Минуркос.
  
  
  Кризоту откинулся մեծ աթոռին, և լսում էր, թե ինչպես է Минуркос պատմում էր эму ողջ պատմության ընթացքում. Кризоту մեզ մի անգամ չի ընդհատել նրան, չնայած որ մի քանի անգամ իրեն մեծ դեմք է անդրադարձել անվստահությունը. Երբ Минуркос ավարտել, Кризоту պարզապես նստած, եւ կամաց-կամաց покачивал գլխին. Նա օգտակ րոպե, досталь, խոզանակ եւ սկսել է տեսակավորելու om մատները, որպեսզի հանգստանալ ։
  
  
  "Անհավանական է!" - ի վերջո ասել է նա:
  
  
  "Բայց դա ճիշտ է", - ասել է Минуркос.
  
  
  "Գեներալ, մենք այստեղ ենք, որպեսզի ընդմիշտ կանգնեցնել այդ մարդուն, և մեզ անհրաժեշտ է ձեր օգնությունը. Միայն դուք կարող եք տեղեկացնել մեզ վերջին րոպեն ներքին տեղեկատվություն Ставросе", - ասացի ես:
  
  
  Кризоту վերջապես վերցրեց իրեն. "Իհարկե", - համաձայնեց նա: "Ես ամեն ինչ կանեմ, որ իմ ուժերում: Այն այնքան ուրախ եմ, որ Никкор չարժե դրան!
  
  
  "Մեկ թերթին գնում клеветническая քարոզարշավը, որի մեծ մասը դեմ է ուղղված գնդապետ Анатоля Коцикаса. Էին արտահայտվում նույնիսկ ենթադրություններ, որ Коцикас դավաճան է եւ պարտավոր է իր նվիրվածությամբ ։ Դա ճիշտ չէ ։ Коцикас լիբերալ է, բայց նա չի կոմունիստ.
  
  
  Այն շարժիչ ուժն է վերջին քաղաքական բարեփոխումների և հովանավոր առաջիկա ընտրությունների ".
  
  
  "Ինչ-որ բան դեռ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  Кризоту ասաց. "Այո" ։ Հարձակման էին նաեւ ուղղված է այն մարդկանց դեմ, որոնք, որպես կանոն, քվեարկում են հետ Коцикасом - գնդապետ Плотарчу եւ Главани. Իրականում delle, մարդ, ով ներկայացնում է իրեն որպես ձեր քարտուղար, Никкор, վերջերս եկել է ինձ տեղեկատվություն այն մասին, որ բոլոր երեք շուրջ այդ մարդկանց պետք է զոհ ".
  
  
  Մենք Эрикой փոխանակվել են կարծիքներով: Ստավրոս ձեռնամուխ է եղել իր պլանների:
  
  
  "Դուք գիտեք ինչ-որ կոնկրետ?" - հարցրեցի նրան Кризоту.
  
  
  "Դե, մի քիչ. Ինձ խնդրել է հանդիպում կազմակերպել այդ երեք տղամարդկանց ձեզ հետ, Никкор. Բայց հետո զանգահարել է մարդը, նրա մտածում էր ձեր քարտուղար. Նա ասել է, որ իրենք կազմակերպում են հանդիպում ծածկ. Ես կարծում եմ, որ դա այդպես է ։ այդ հանդիպմանը պետք է մահափորձ է կատարվել երեք գնդապետներ ".
  
  
  "Մենք պետք է պարզել, թե ինչ է ծրագրել Ստավրոս ու երբ", - ասացի ես:
  
  
  "Այո", - համաձայնել է Кризоту. "Ես լրիվ հուսահատության մեջ այս առնչությամբ ։ Ես չէի հավատում, որ դու դա ուզում ես":
  
  
  "Ամեն ինչ լավ է լինելու", - վստահեցրել է ego Минуркос.
  
  
  Նրա հյուրանոց կարող է համաձայնել դրա հետ. Պարզվել է, որ Ստավրոս էր եզրին արյունալի հեղաշրջման, եւ մենք պետք է դադարեցնել այն, նախքան դա տեղի է ունեցել. "Զանգահարեք առաջնորդին խունտայի Коцикасу եւ փորձում են պարզել, կապվել է արդյոք նրա հետ մարդիկ Ставроса", - ասել է իր Криезоту. "Չի упоминайте դեռ մասին որոշման սպանությունների".
  
  
  "Շատ լավ է", - պատասխանել է Кризоту. "Коцикас կարող է խոսել ինձ հետ ։ Նրան անպայման կփորձեմ".
  
  
  "Եւ դուք, պարոն Минуркос, - ասացի ես, - նույնպես կարող եք օգնել. Դուք կարող եք կապնվել ղեկավարների հետ: երկու բազաների, որտեղ գտնվում է ռազմական խմբի Ставроса. Նրան կասկածում եմ, որ եթե athenians կարող են մատուցել Ставросу որեւէ խնդիր, երբ ենթադրվում է այս սպանությունը, Ստավրոս կաշխատի շատ արագ նետում այդ հատուկ նշանակության Աթենք, որպեսզի ճնշել ցանկացած արձագանքը. Նրա հյուրանոց, որտեղ էլ որ դուք ասացիք հրամանատարներին այդ ճամբարների մնալ այնտեղ եւ տեղափոխել om զորքերը, եթե նրանք չեն ստանում ծանուցումները ձեզ անձամբ ".
  
  
  "Շատ լավ է, պարոն Քարտերը", - համաձայնել է Минуркос.
  
  
  "Միանգամայն ակնհայտ է, որ Ստավրոս պարզապես չի կարող սպանել այդ մարդկանց, առանց որեւէ հնարքներ". Նրան, նայեց Кризоту. "Ի ՞ նչ եք կարծում, նա կարող է փորձել այդ ամենը ներկայացնել որպես պատահականություն, կամ գործունեություն է ինչ-որ արմատական քաղաքական խմբի?"
  
  
  Кризоту приподнял седеющие հանեք. "Կամ, պարոն Քարտերը, կամ էլ նա կփորձի ողողել om ցեխ կարգով քարոզչության բացահայտ երեւում է, թե ինչպես է սպանել om, որ նրանք կորցրել են ժողովրդի համակրանքը".
  
  
  Յոթերորդ գլուխ.
  
  
  Մենք երեքով վերադարձան հյուրանոց: Минуркос հյուրանոց մնալ Криезоту, բայց ես վախենում եմ, որ դա շատ վտանգավոր է ։ Եթե ինչ-որ պատճառով Ստավրոս չի վստահում Криезоту, նա կարող է կոտրել նստավայր գեներալ առանց նախազգուշացման. Նրա հյուրանոց, որպեսզի նա գտել այնտեղ Минуркоса, եթե նա դա կանի ։
  
  
  Մենք ուղարկել edu սենյակ Минуркоса, իսկ հետո մենք Эрикой գնաց իր սենյակ: Շուտով մենք սկսեցինք քննարկել ծրագրերը Ставроса.
  
  
  "Ես կարող եմ նստել այստեղ ու սպասել, տեսնել, թե ինչ Ստավրոս բեղմնավորված խունտայի առաջնորդների համար", - ասացի ես, երբ մենք նստած փոքրիկ бахарев եւ потягивали բրենդիի, պատվիրված Эрикой.
  
  
  Էրիկ շարժվում դիմաց ինձ. Նա նրբորեն համբուրեց իմ այտ. "Դուք կարող եք ոչ թե պարզապես կոտրել քոթեջ, քանի որ դուք ինքներդ ասացիք", - մեկնաբանել է նա: Իր երկար մազե է тусклом լույսի ներքո.
  
  
  "Ոչ", - ասացի ես, кладя ձեռքը ահա thighs. Է, դիմել է նրան, և մենք համբուրեց. "Բայց ես կարող եմ գնալ չարդախ եւ փորձում է ստանալ ներսում. Հնարավոր է, որ այն կարող է նայում om պաշտպանությունը":
  
  
  Նա համբուրեց իմ այտ եւ պարանոցի, եւ հեշտ է սառնություն է առաջացել, հաճելի է, վազել է իմ մաշկի վրա.
  
  
  "Որքան էլ դա մեզ հաջողվել է?" - նա հարցրեց խռպոտ ձայնով, քանի դեռ նրա ձեռքը սկսել է արձակել իմ վերնաշապիկը.
  
  
  "Մենք չէինք դա անել միասին", - ուղղեց նրան ընկ. Ձեռքը խիստ отвлекала. "Ես կգնամ մենակ, ինչ-որ բան уловке".
  
  
  Երկար սպիտակ ազդրին скользнуло իմ ծնկների, իսկ նրա զգեստը задралось, обнажая տուն հարուստ կռում հետույքը ։ Ee ազդրի придвинулись ինձ. "Բայց ես կցանկանայի գնալ քեզ հետ".
  
  
  Ջերմ շուրթերը նորից անդրադարձան իմ. Նրա լեզուն նուրբ скользнул իմ բերանը, հետազոտելով և փնտրում. Ee աջ ձեռքը տեղափոխվել է ценымногие ցածր է եւ գտել է այն, ինչ եղավ հետո, եւ այն այլեւս չի կարող մտածել Адриане Ставросе.
  
  
  "Ես գնում եմ, մեկ է", - շշնջացել եմ. "Վաղը":
  
  
  Նրա մայրամուտ նրա հագուստը եւ погладил նրա կուրծքը: Խնամված bends փափուկ, բայց հաստատուն, ապխտած ագահորեն прижимаясь իմ прикосновениям.
  
  
  "Լավ, սիրելի", - выдохнула Էրիկ ինձ ականջ.
  
  
  "Լավ է", - ասաց նա, մեղմ. "Այլեւս ոչ մի փաստարկներ".
  
  
  "Կարող եմ գրազ գալ այն քեզ հետ?" - ասել է նա, прижимаясь իմ շուրթերին.
  
  
  Համբույրը երկար էր, եւ Էրիկ պատրաստ է եղել. Երբ ամեն ինչ վերջացել է, նա դարձել է ինձ հանվել. Նրա ստանձնել, և նա կանգնեց ու մոտեցավ մեծ երկտեղանոց մահճակալ ողջ սենյակում. Նա հանել է հագուստն է, ապա կրծկալ եւ վարդագույն panties bikini. Նա լավ էր պատկերված է եւ գեղեցիկ ։ Ամեն ծունկ նրա մարմնի եղել է անթերի: Նա նետվել են փափուկ անկողնում, եւ պառկել է այնտեղ սպասում ինձ ։ Չի հետաձգվել դա. Մի պահ նա եղել է իր կողքին է անկողնում, ձգձգվեց, хватал եւ վերաբերում էր նրա մարմինը, զգալով, թե ինչպես է այն հալվում է ինձ.
  
  
  Դա եղել է կիրք, որոնցից դեռ մեզ էլ.
  
  
  "Օ՜, Նիկ", - ասել է նա, անդրադառնալով ինձ, նրա շունչն էր неровным.
  
  
  Իմ ձեռքերը կոպիտ գտան նրան, եւ նա շարժվեցի նրա հետ. Մի քանի վայրկյան շուրջ нах доносились գեղեցիկ է հնչում. Այն դարձել է когтистой, разъяренной, պարզունակ կնոջ, կորցնելով ամեն կոնտ, երբ նա փորձել է վերցնել բավարարվածության խորը ներսում ։
  
  
  Ավելի ուշ, երբ Էրիկ ընկավ, նրա հետ կանգնեց ee աղբի ու լուռ գնաց իր սենյակ: Նա չի արթնացել.
  
  
  Հաջորդ առավոտ, թողել է նրան Эрику եւ Минуркоса հյուրանոց եւ ուղեւորվել դեպի Ապոլոնի. Նրա ձեւը մոտ տեղական բրիգադի мойщиков պատուհանների, որոնք պարբերաբար աշխատել է շենքում եւ որով թույլատրում է մտնել пентхауз-ի пропуску. Минуркос օգնի ինձ ձևակերպել անցնում, իսկ նրա почернил մազերը հյուրանոց եւ հատվածին մութ բեղ, որ կարծես կամ հունական. Նրան ստել է պահակ է դրսից, աշխատակցին շենքերի ձեւով, ասելով, որ Мадупас հրամայել է լվանում է պատուհաններ ծածկ.
  
  
  Այն նույնիսկ չի կարող ստանալ հատուկ վերելակ, դեռ չի ներկայացել. Лифтер, ակնհայտ է, եղել է, մարդկանց Ставроса. Տակ ego կապույտ ձեւ торчал ատրճանակ: Նա կասկածամտորեն նայեց ինձ ու իմ դույլ, երբ մենք բարձրացվել են չարդախ. Ոչ մի այլ վերելակ այնտեղ չի բարձրացվել, եւ, ըստ Минуркоса, վեբ սանդուղք, որը ներքեւ վերին հարկից, արգելափակվեց եւ охранялась.
  
  
  Դուրս գալով շուրջ բարձրացվող, նրան գտա շքեղ միջանցքում, որը ձգձգվեց է ճակատին է թիկունքում շենքերը: Ամն-nen էին հաստ գորգեր, ծաղկե pots եւ quirky ջահեր, կախված բարձր առաստաղի. Սեղանի շուրջ մուտքի մոտ չարդախ նստած են եղել երկու պահակների. Նրանք վարձու головорезами Ставроса, входившими է ego անձնական բանակ ։ Սեփական պահակների Минуркоса, որոնց մի քիչ, ստիպված են եղել հեռացնել շուտով ապա գաղտնի իր իշխանությունը ծածկ.
  
  
  Odin շուրջ երկու տղամարդկանց, ավելի բարձր, հանդիպել ինձ մեջտեղում միջանցքի. Նա ոչ բարեկամական.
  
  
  Նա պահանջել է բացատրություն. - "Ինչ եք այստեղ անում?"
  
  
  Նրան պատասխանել իմ լավագույն հունական. "Մի ՞ թե իմ բիզնեսը ոչ ակնհայտ?" Նրան հարցրեց. "Ես գալիս եմ լվանում է պատուհաններ".
  
  
  "Ո ՞ վ է ձեզ ուղարկել?"
  
  
  Նրա նշել է, որ тканевую нашивку ձեւով, որի վրա գրված է անունը, փոքր ձեռնարկության мытью պատուհանների ".
  
  
  "Ձեր գործատուի էին պատվերների ծածկ?"
  
  
  "Եթե նրանք չեն արել, ես այստեղ չէի լինի", - ասացի: Նրա ճոխություն. "Ես լսել եմ, ինչպես նշված անունը Мадупа".
  
  
  Մեկ այլ տղամարդ մռայլ нахмурился են աթոռին. Նա խարտյաշ մազերը եւ շատ խիստ տեսակը, եւ նա որոշել է, որ նա եղել է շուրջ տղամարդկանց, որոնց Ստավրոս բերել ողջ Բրազիլիայում: Երբ նա ուսումնասիրել է իմ դեմքը, նրա զգացի, որ նա տեսնում է ինձ իմ միջով маскировку.
  
  
  "Um", - проворчал տղամարդը կողքիս. "Повернись է հառաչել եւ դրեց ձեռքերը нах".
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, թե ինչպես են նրանք զգույշ զենք. Թողել է նրան Вильгельмину հյուրանոցում, հանել է стилет Հյուգո հետ ու ձեռքերը կապել ego ներքին աջ կողմում կոճ. Նրա հյուրանոց չմտնել որջ առյուծի առանց ամեն պաշտպանության. Նրան, շրջվեց ու անցկացնելու իր շունչը, երբ bandit обыскал ինձ գործի իմացությամբ. Զննման իմ իրան եւ ձեռքերը, նա դանդաղ իջեցրեց իմ ձախ ոտքը, մինչեւ ծունկը. Ապա շարժվեցի իմ աջ бедру է ножу. Նա կանգնեց ցանկացած ցեղին եւ անցել է ստորեւ այն. Իմ կյանքը сжался. Նա կանգ է առել մոտավորապես дюйме է բռնակներ стилета.
  
  
  "Լավ, - ասաց նա: "Повернись եւ ինձ տեսնել ձեր փաստաթղթերը":
  
  
  Նրա քաշեց կեղծ քարտ, եւ նա ուշադիր է իր ուսումնասիրել. Ոչինչ ասելով, նա նշել քարտ կերպ մաթեմատիկայի և ցույց տվեց эму. Տղամարդը վերջապես դեմքով պատասխանեց, բարձր թուխ վերադարձել է վերադարձրել քարտը եւ այցելեցի buckets.
  
  
  "Լավ է ։ Նա կանցկացնի քեզ մեջը".
  
  
  "Շնորհակալություն", - խոնարհաբար ասացի ես:
  
  
  Երկրորդ տղամարդը բարձրացել են աթոռին եւ ուշադիր ուսումնասիրել ինձ, քանի դեռ այն ընթանում էր эму ընդառաջ. Այն սկսում է զգալ, որ ստանում է Fort Knox կլինի ավելի հեշտ եւ ավելի քիչ դժվարությունների. Նա բացեց դուռը, և նա մտավ չարդախ առաջ նրան.
  
  
  Վերջապես ես հայտնվել է ամրոցի ներսում. Դա սարսափելի զգացում է, հաշվի առնելով իմ խոցելիությունը, եթե նրանք ինձ մնացել. Ամենայն հավանականությամբ, եթե դա տեղի ունենա, նրան երբեք ոչ կմասնակցեմ շենքի շուրջը կենդանի. Իսկ ճանապարհը, որով Ստավրոս սպանել է գործակալ, կարող են առավել հաճելի միջոց է մեռնել.
  
  
  Մենք մտանք ընդարձակ հյուրասենյակ: Դա պարզա. Հարուստ ковровое ծածկույթ покрыло երկու հարկից հարկ, իսկ բարձր առաստաղ էր նկարել քան մեկ որմնանկար, պատկերող տեսարաններ Հին Հունաստանում. At հեռավոր ավարտին սենյակ էր, ապակե պատ նայող քաղաք, выходившая մի փոքր պատշգամբ միջոցով раздвижную ապակե դուռը. Այստեղ նրան սկսել է իր աշխատանքը: Նրա շրջվել ու տեսել է ողջ սենյակում թանկարժեք կահույք, հիմնականում հին. Նրանց ծրագիրը հեռահաղորդակցության նրբությամբ покоились է նուրբ սեղաններին:
  
  
  Աջ իրեն приоткрытую դուռ նրան տեսա մեկ այլ սենյակ սեղաններ և պահարաններ, որը Ստավրոս, ըստ երեւույթին, դարձրած աշխատասենյակը ։ Իմ ձախ էր միջանցք սենյակներ, ըստ երեւույթին, ննջասենյակ և բնակելի տարածքներով.
  
  
  "Ես սկսեմ մեծ պատուհանների այստեղ", - ասացի ես:
  
  
  "Սպասիր ինձ այստեղ", - հրամայում է տղամարդը, վարող ինձ.
  
  
  Նրա сгорбился. "Իհարկե."
  
  
  Նա մտել էր գրասենյակ եւ ակնթարթորեն անհետացել է: Այն, շարժվեցի դեպի աջ, որ ավելի լավ տեսնել ներքին մասը սենյակում. Մի քանի մարդ է մուգ հագուստով տեղաշարժվել են, եւ ինչ-որ մեկը խոսել է հեռախոսով: Դա եղել է կապի հանգույց. Այդ սենյակում էր, երեւի կես տասնյակ տղամարդկանց. Քանի դեռ այն չեն սպասում, երկու այլ տղամարդկանց դուրս են եկել միջանցքով մեծ սենյակ, որտեղ այն գտնվում է, նայում է ինձ եւ նույնպես մտել են գրասենյակ ։ Այստեղ Ставроса շատ մարդկանց կարող է, կամ մեկ տասնյակից ավելի է, ցանկացած պահի. Գրեթե ոչ մի կասկած, որ մեծ մասը դրանց շուրջ կրում է զենք և կարողանում է օգտվեն.
  
  
  Մի քանի րոպե մարդը, վարող ինձ, հայտնվեց նորից, ու լուռ վերադարձել է միջանցք. Նրա գրասենյակին հաջորդել է մեկ այլ տղամարդ, որը հագնում երկար մազերը եւ նայեց, թե ինչպես է ուսանողը-ռադիկալ, переросший է իր հագուստի եւ hairstyle. Նա հագնված է եղել անփույթ և լուծվող մեծ ատրճանակ բաց ուսի кобуре գագաթին кожаного ռեֆլեկտիվ բաճկոն ծոպեր.
  
  
  "Որքան երկար դա կտեւի?" է, - հարցրեց նա անգլերեն.
  
  
  Նրա guessed, որ նա, ինչպես եւ մարդը Паракату, եղել է ամերիկացի ։ Ստավրոս իր հետ ամուր միջուկը քաղաքական ակտիվիստներին ։
  
  
  Նա պատասխանել է խոսում կոտրված անգլերեն. "Որքան երկար է? Կարող է, կես ժամ, գուցե ժամ. Կախված է նրանից, թե որքանով է грязны պատուհանից":
  
  
  "Мадупас չի հիշում, թե ինչպես էր առաջացնում է ձեզ". Նա նայեց ինձ միջով մեծ կետերում կապույտ ոսպնյակներ. Ego անձը էր թույլ է рябинках, իսկ շուրթերը էին շատ նուրբ, գրեթե հանումը. Միջոցով ֆայլի AX նրա идентифицировал ego, ինչպես մյուս Ставроса; նա հայտնի էր որպես Համեր, շատ լավ տղա է, որը, ինչպես կարծում էին, սպանել երկու կանանց, կապելով om поясам динамитные շաշկի.
  
  
  "Ոչ, նա չէր զանգում?" Նրա նկարչություն շուրջ գրպանից թղթի կտորի եւ шталь om ուսումնասիրել: "Նրանք ինձ ասում են շենք պարոն Минуркоса".
  
  
  Այդ պահին սենյակ մտավ մեկ այլ տղամարդ եւ կանգնեց կողքին Хаммером. Նա եղել է աճի ցածր բերքատվությունը, թուխ եւ, ըստ երեւույթին, հույն: Նրան տեսել է նկարը Салаки Мадупаса ֆայլերը AX, եւ այդ մարդը նայում, ճիշտ այնպես, ինչպես նա:
  
  
  "Ես չեմ припоминаю է, որ ոստիկանություն է զանգահարել ամուր ըստ պատուհանների", - ասել է նա անգլերեն Хаммеру. "Երբ եք եկել այստեղ: վերջին անգամ?"
  
  
  "Ես չեմ հիշում, առանց գրառումների", - նյարդայնացած պատասխանեց ես: "Դուք հասկանում եք, որ պետք է ունենալ ձայնագրությունը":
  
  
  Համմերը գոռոզ մոտեցավ ինձ. "Բայց դուք եղել են այստեղ նախկինում?"
  
  
  Նրա վարանեց. "Այո՛, նրա, աշխատել այստեղ առաջ":
  
  
  Նա քաշեց ատրճանակը եւ нацелил ինձ անձամբ. Ego ուղեղի տհաճ էր մոտ. "Ասա ինձ, թե ինչպես է նայում, խոհանոց".
  
  
  Տակ իմ ձախ ձեռքով պարզապես առվակ է բանկը ։ Նրա փորձեց հիշել նկարագրություն խոհանոց, որը տվեց ինձ Минуркос. "Նա մեծ է, լվացարանը եւ պահարաններ! Որ դա, ընդհանրապես, ինչ է?"
  
  
  "Օ՜, թող ինքը սկսի", - ասել է կեղծ Мадупа.
  
  
  Համմերը անտեսել է այն ։ "Քանի պատուհանների խոհանոցում?"
  
  
  Ինձ հետաքրքրում է, թե որքան արագ այն կարող է հասնել մինչև стилета, եթե ընկնում է հատակին է ego ոտքերին: Բայց հետո իր, հիշեց, որ խոհանոց, դա ներքին սենյակ, շենքի միջանցքում, այլ ոչ թե արտաքին հառաչել. "Այո, չէ ՞ որ չկա պատուհանների", - անմեղ հարցրեց ես:
  
  
  Մեծ Մատը Համմեր прижался է спусковому крючку. Աստիճանաբար whiteness հոդերի վերացել է, եւ նա իջեցրեց ատրճանակը կողքին. Գրասենյակին դուրս եկել ի վերնաշապիկը հետ կարճ sleeves.
  
  
  "Մարդիկ ամբողջ Ծառայության Հարձակում ասում են, որ էդ մարդուն", - հայտնել է այս guy Хаммеру.
  
  
  Այն ջանում է ցույց տալ օգնություն է դեմքը. Նրան կաշառել աղջկան գրասենյակում Plaques, որ նա պաշտպանել է իմ պատմությունը, եթե դրա անհրաժեշտությունը ծագի, բայց անհանգստանում էր, թե արդյոք նա կհասցնի իր գործը երկուսն էլ վերջ:
  
  
  Համմերը հանել է իր ատրճանակը holster. "Լավ է ։ Вымой անիծված պատուհաններ", - հրամայել է նա: "Բայց արդյոք դա արագ":
  
  
  "Այո, պարոն", - ասացի ես: "Պարոն Минуркос երբեմն ուզում խոսել մեր վաղեմի օրեր ծովագնացություն ցեղերի. Կտեսնեմ արդյոք նրա ego առաջ отходом?"
  
  
  Hammer նետում ինձ վրա սևեռուն հայացք. "Դուք տեսնում եք, որ ego", - ասել է նա: "Եկեք իրենց աշխատանքը":
  
  
  "Շնորհակալություն", - ասացի ես:
  
  
  Նրանք թույլ տվեք անցնել միջանցքով, որպեսզի լրացնել դույլ ջրով, և նա արագ շրջել է ֆիզիկական դասավորությունը համարների. Երբ նա սկսել է զբաղվել խոշոր պատուհանների, ամեն ինչ թողել ես մեկին: Նրան տեսել են, թե ինչու է իր ժամանել, եւ փորձում է գալ նուրբ միջոց է ընդհատել իմ այցի ժամանակ, երբ մի խումբ տղամարդիկ դուրս գրասենյակին եւ սկսել է բացահայտ գործի Ставроса, չնկատելով ինձ. Էր պատշգամբի բաց դուռը.
  
  
  "Երկու ճամբարի պատրաստ ենք", - ասել է տղամարդը ։ "Ես կարծում եմ, որ մենք պետք է խորհուրդ տալ Ставросу գործել, երբ..."
  
  
  Մեկ այլ տղամարդ կանգնեցրել ego եւ ասել է ինձ. Առաջին տղամարդը դարձավ և կրկին խոսեց խլացված տոնով. Սակայն այդ պահին շուրջ ներքին միջանցքի սենյակ են մտել ևս երեք տղամարդ, և նրա մեծ բոնուս է իմ այցի նպատակը: Անկեղծորեն, ինչպես ramrod առաջին պլանում առումով էր Ադրիան Ստավրոս. Նա միջին հասակի, հետ залысинами մուգ մազերի. Նա շատ էր նման լուսանկարներ, որոնք նրան տեսա, շատ տգեղ, կոպիտ տղա է, ով նայում է հին իր երեսուն տարիների ընթացքում: Բայց նա նախկինի պես նայեց դինամիկ. Նրա լայն ուսերը, և նա իրեն, որպես շրջանավարտ Վեստ-Пойнта. Նա վերնաշապիկով sleeves եւ մուգ փողկապով է պարանոցի. Նա պահում է ձեռքին տուփի արժեթղթերի և երևում էր, որ շատ հոգնած է:
  
  
  "Լավ, եկեք այս հանդիպումը կարճ է", - ասաց նա մյուս մեծ սենյակում. Այն, նկատել է, որ Цанни այնտեղ չի եղել ։ Նա բավական կարեւոր է այդ կազմակերպության հետ. "Ռիվերան, որ վերջին զեկույցը հետ Миконоса?"
  
  
  Ես կանգնած եմ այնտեղ, նայելով այդ փոքրիկ խումբ, հիշելով, թե ինչպես խելացի են, նրանք գործել են, նա զգում է հարգանք Адриану Ставросу.
  
  
  "... Եւ հրամանատարը ասում, որ հողը ավարտվել, եւ զորքերը..."
  
  
  Ստավրոս հանկարծ աչքերը բարձրացրեց ու տեսավ ինձ: Նա դեմքով պատասխանեց իր ենթակայի, արել է մի քանի քայլեր, իմ ուղղությամբ, ապա կանգ առավ մեռած է, նրա դեմքը եղել է զայրույթ.
  
  
  "Ո ՞ վ է սա, դերձակ տանի?" - проревел նա:
  
  
  Odin շուրջ մարդկանց Ставроса զգուշորեն մոտեցավ նրան. "Ես կարծում եմ, ինչ-որ մեկը ասել է, որ եղել է այստեղ, որ լվանում է պատուհաններ".
  
  
  "Դու հավատում ես!" Ստավրոս բարձրաձայն բղավում. Նա նայեց ու տեսավ իմ ведром պատշգամբում կողքիս ու գործիքը ռետինե եզրեր իմ ձեռքը. Նա հրամայեց. "Դու! Արի այստեղ!"
  
  
  Եթե Ստավրոս բավական զայրացած է եւ որոշել է, որ ուզում է ազատվել ինձ ոչ ոք չի шталь էլ կասկածի վճիռը ego. Նրա պատահաբար մտավ սենյակ: "Այո?"
  
  
  Նա հեռացավ ինձանից, ոչ, պատասխանելով. "Ով впустил ego այստեղ?"
  
  
  Համմերը, ես կանգնած եմ մի անկյունում, ինչպես պանտերա зашагал կենտրոնին սենյակում. "Նրա հետ ամեն ինչ կարգին է ։ Մենք ego չի ստուգվում".
  
  
  Ստավրոս շրջվեց ու երկար ժամանակ ուշադիր նայում է իր ավազակ, իսկ սեւ լռությունը заполняла սենյակ. Երբ Ստավրոս խոսել, դա եղել է հանգիստ. "Ես շրջապատված է идиотами?"
  
  
  Համմերը թթու նայեցի ։ Ապա նա շրջվեց դեպի ինձ. "Լավ է, լվացում պատուհանների այսօր ավարտվել".
  
  
  "Բայց ես միայն սկսեցի! Պարոն Минуркос միշտ ցանկանում է, որ բոլոր պատուհաններ էին լվանալ. Նա ասում է..."
  
  
  "Դերձակ տանի, հեռացի ՛ ր" - բղավել է Համմերը:
  
  
  Այն, shrugged. "Իմ ведром..."
  
  
  "Մոռացեք դա":
  
  
  Այն հանգիստ անցավ mimmo Ставроса, իսկ բոլոր ժամանակը նա հետևում էր ինձ ։ Իջնում է վերելակի փողոց, նրա մտավոր նշել звукоизоляцию, կապուղիների ու ամրոցներ, запирающие օրը փոքր բարձրացվող. Հետաքրքիր է, пробудилась արդյոք նրա կասկածները Ադրիանա Ставроса. Իմ այցը, անշուշտ, արժեր ։ Այն ոչ միայն լավ նշմարել, որի ժամանակ հույս է սպանել, բայց և նկատեց ֆիզիկական որտեղից ego ամրոցի. Վերելակ էր միակ ճանապարհն է ստանալ ներսում, եւ նա գիտեր, թե ինչ կարելի է ակնկալել, երբ մենք մտնենք մեջը.
  
  
  Երբ նա վերադարձել է հյուրանոց, Էրիկ և Минуркос սպասում է ինձ իմ սենյակում: Երբ այն մտել է դուռը, եւ Էրիկ տեսա, որ ինձ հետ ամեն ինչ կարգին է, նա сунула ինձ թերթը ։ Նրա կարդացի համարձակ title.
  
  
  ՊԱՇՏՈՆԱԿԱՆ ԵԼՈՒՅԹՆԵՐԸ ԴԱՎԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул լեզվով:
  
  
  "Ոմն նախարարների կաբինետի անդամ, малоизвестная գործիչ անունով Алики Вианола, ասում է, որ կան ապացույցներ, որ Коцикас ծրագրում է վաճառել իր կուսակցությունը коммунистам եւ որ կյանքի մյուս առաջնորդներին խունտայի գտնվում են վտանգի տակ".
  
  
  Իր հիվանդ առաջին սյունը նամականիշներ. "Ստացվում է, որ ենթադրություն գեներալ շատ ճիշտ էր", - ասացի ես: "Ստավրոս նետում թիակ կեղտը Коцикаса, խառնել իրավիճակը, քանի հանդիպումից առաջ, որի ընթացքում նա մտադիր է սպանել ego եւ ego գործընկերներին".
  
  
  "Եվ ուշադրություն դարձրեք, թե ինչպես նա ջանում է հիշատակել է իմ անունը", - դժվար է ասել Минурк.
  
  
  Էրիկ վերցրեց իմ ձեռքը. "Ոստիկանությունն ուսումնասիրում է մեղադրանքները, բայց այն ժամանակ, երբ նրանք ճանաչվել են անհիմն, երեք գնդապետ կլինեն մահացել են" ։
  
  
  "Ոչ, եթե մեզ համար է գնում, գեներալ", - ասացի ես: "Նա զանգել?"
  
  
  "Դեռ ոչ", - ասել է Минуркос. "Դու ստացել է մի չարդախ?"
  
  
  "Այո, նրա արեց դա", - ասացի: Նրա պատմել նրանց մասին զրույցներում, որ լսել է նրան, եւ այն, ինչ տեսել է, Ставроса.
  
  
  "Ես լինելու, որպեսզի քեզ մոտ եղել է ատրճանակ", - դառնությամբ ասաց Էրիկ.
  
  
  "Եթե ինձ մոտ էր, նրան էլ չեն հայտնվել այնտեղ", - հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ է իր էյ. "Նրանք ինձ լավ են խուզարկել ։ Ոչ, մեզ պետք է վերադառնալ. Նրա լինի հյուրանոց, որպեսզի մեզ մոտ մնացել է Զաք".
  
  
  Էրիկ նայեց ինձ. "Նա շատ լավ է իր աշխատանքում":
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես: "Դե, եթե պետք է, այն կարող եմ օգնություն ստանալ իր մարդկանց. Կարծում եմ, այդ շրջանում կան գործակալներ AX. Նրան ճանաչում հաստատ": Նրա, դիմել Минуркосу. "Արդյո ՞ ք դուք կապ հրամանատարների ճամբարների?"
  
  
  "Ես գտնվում om, այնպես էլ", - ասել է նա: "Ես նրանց ասացի այն, ինչ դուք ասացիք. Երկուսն էլ տղամարդիկ հայտարարել են ինձ, որ նրանք ոչ մի գործողություն չեն ձեռնարկի, քանի դեռ չեք ստանում է ծանուցում ինձ անձամբ. Այն նաեւ խորհուրդ է տվել նրանց չի կապվել пентхаусом եւ անտեսել ցանկացած հակառակ հրամաններ իմ այսպես կոչված քարտուղարի".
  
  
  "Դուք շատ լավ գիտեն, պարոն Минуркос", - ասացի ես: "Իսկ այժմ, եթե մենք իմանանք..."
  
  
  Ինձ ընդհատել է բջջային հեռախոս.
  
  
  Էրիկ պատասխանել նրան, եւ զանգահարողը ներկայացել է որպես. Նա кивнула եւ փոխանցել հեռախոսը Минуркосу. Նա վերցրեց հեռախոսը և поднес հեռախոսը ականջին. Հետ ego կողմից քիչ բառեր. "Այո, Վասիլիս. "Այո" ։ Օ՜, այո: Այո, պահել այն. Հասկանալի է ։ "Այո" ։ Օ՜, գերազանց. Երբ նա ավարտել է, եւ դրեց հեռախոսը, նա նայեց մեզ խորամանկ ժպիտով.
  
  
  "Լավ է?" - անհամբեր հարցրեց Էրիկ.
  
  
  Վասիլիս զանգահարել է քոթեջ, եւ Цанни հրաժարվել է տեսնել ego մեր, այսօր, վաղը մեր այն պատճառով, որ նա զբաղված է: Նա առաջարկել է Василису զանգահարել հաջորդ շաբաթ: Վիճաբանություն է տեղի ունեցել և փոխանակման տաք բառերով, բայց Цанни մնացել непреклонным. Նա նաեւ հրաժարվել է: քննարկել այցը գնդապետ հեռախոսով ".
  
  
  "Այնպես որ, ինչ նա արել է, որ դու ժպտաց?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Հիշո ՞ Ւմ Ես Деспо Адельфию?
  
  
  Մարդ, լրատվամիջոցներում Расиона կոմիտեում գնդապետ? Սեփական անձը Ставроса? "
  
  
  "Այո", - кивнула Էրիկ.
  
  
  "Վասիլիս գնաց դրան մաթեմատիկայի. Նա կասկածում է, որ հենց Адельфия կկազմակերպի հանդիպում, եւ նա ճիշտ էր: Адельфия գիտի ամբողջ ծրագիրը. Վասիլիս վիճել երեք полковниках եւ նվաճել է վստահությունը Адельфии. Адельфия հայտնել է эму հանդիպման օրն ու վայրը. Коцикас, Плотарчу եւ Главани արդեն պայմանավորվել են հանդիպել ինձ հետ նստավայրում Коцикаса. Ունի загородное կալվածքը քաղաքից հյուսիս, բավական հեռավոր շրջանում: Адельфия էլ լինի ".
  
  
  "Երբ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Այսօր ոչ մի կերպ չի երբ", - պատասխանել է Минуркос. "Ընդամենը մի քանի ժամ".
  
  
  "Քանի որ նրանք պետք է սպանել գնդապետ?" - հետաքրքրվեցի ես:
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия չի կարող ասել այդ մասին, երբ հայտնաբերել է, որ Վասիլիս չգիտի: Պարզվում է, մենք պետք է սպասել, և ամեն տարի".
  
  
  "Սա կարող է չափազանց վտանգավոր լինել", - ասացի ես: Նրա նայեցաւ ժամացույց դաստակ. "Էրիկ, զանգահարեք տաքսի. Մենք տ է Коцикасу. Պարոն Минуркос, մնացեք այստեղ, հյուրանոց, եւ հեռու մնալ օտար աչքը ։ Եթե ինչ-որ բան իմանում է ձեզ, մենք խնդիրներ ունենք".
  
  
  "Շատ լավ է, պարոն Քարտերը".
  
  
  Դեռ Էրիկ առաջացնում տաքսի, նրան հանեց բաճկոնը և пристегнул holster լյուգերա, ապա стилет աջ предплечье. Минуркос լուռ ու մռայլ նայում. Այն, նկարչություն, Люгер շուրջ ատրճանակի պատյան ու հրում ետ կափարիչ առաջ, հեշտ շարժման մտցրել փամփուշտ է փամփուշտը, ապա կրկին հանեց ատրճանակը ։
  
  
  Էրիկ խոսում էի հեռախոսով. "Մեր տաքսի կլինի դրսում հինգ րոպե".
  
  
  "Այն ժամանակ գնացինք", - ասացի ես: "Մենք ունենք նշանակված հանդիպում".
  
  
  Ութերորդ գլուխ.
  
  
  "Չեմ կարծում, որ հասկանում է", - ասաց գնդապետ Անատոլ Коцикас այն բանից հետո, ինչպես մեզ նախասրահում իր մեծ տանը. "Адельфия ասել է, որ դա կլինի հանգստանալ հանդիպումը, գեներալ".
  
  
  Ճանապարհին մենք վերցրել գեներալ Криезоту, քանի որ ես գիտեի, որ Коцикас մերժի մեզ, եթե մենք Эрикой կգնանք միայնակ. Коцикас, худощавый վերջին հիսուն, կանգնած են համազգեստով գույնի դար եւ կասկածելի նայեց ինձ.
  
  
  "Ինչ-որ բան այլ է լինելու այստեղ, գնդապետ?" է, - հարցրեց Кризоту.
  
  
  "Նրանք սպասվում մոտ ապագայում":
  
  
  "Լավ է ։ Տվեք մեզ մի փոքր ձեր ժամանակը", - ասել է Кризоту.
  
  
  Коцикас լուռ նայում է մեզ, սպասում են պատասխանի: Թեեւ ego զինվորական կոչում էր, ավելի ցածր է, քան գեներալ, այդ պահին նա եղել է աշխարհի ամենաազդեցիկ մարդը ։ Երբ հեղաշրջում եղավ 1967 թվականի մարդիկ, որոնք ego գլխավորել, միտումնավոր չեն թողել վարչախումբը բարձրաստիճան սպաներ, քանի որ գեներալները կապված էին արտոնյալ բարձրագույն դասի.
  
  
  "Լավ է", - ի վերջո ասել է նա: "Մտնում կաբինետ, խնդրում եմ".
  
  
  Մի պահ անց մենք չորսով կանգնած շրջանակի կենտրոնում բավականին մութ կաբինետի. Ծառան unzipped штору, սենյակում դարձել վառիչ. Коцикас մեզ առաջարկեց խմել, բայց մենք հրաժարվեցինք.
  
  
  "Գնդապետ, այն էլ հյուրանոց, որ դուք պետք է թույլ են տվել այդ երկու մարդկանց խուզարկել ձեր տուն հանդիպումից առաջ և մնալ այստեղ մինչև հանդիպման", - ասել է Кризоту.
  
  
  "Ինչու?" է, - հարցրեց Коцикас. "Ինչ անհեթեթ խնդրանքը".
  
  
  "Լսեք ինձ ։ Այս հանդիպումը - ծուղակ", - ասել է գեներալը: "Մեզ պետք է շատ բաներ բացատրել, թե ավելի ուշ, երբ կունենանք, բայց Никкор Минуркос մարդը չէ, ծառացած ն վերջին հարձակումներով ձեզ. Կա մի մարդ, անունը Ադրիան Ստավրոս, որը թաքնված անունով Никкора եւ նախատեսում է արյունոտ հեղաշրջումը դեմ խունտայի. Դուք, Плотарху եւ Главани պետք է սպանել այստեղ, ձեր տուն, այսօր ոչ մի կերպ չի երբ ".
  
  
  Անձը Коцикаса ձեռք է բերել խիստ, ուղիղ գիծ. "Ես կարծում եմ,." - ասել է նա:
  
  
  "Ես կասկածում եմ, որ Адельфия պետք է փախչել անվնաս", - հավելել է գեներալը: "Никкора, իհարկե, այստեղ չի լինելու, քանի որ նա ոչ մի առնչություն չունի".
  
  
  Коцикас երկար նայում է պատուհանից. Երբ նա կրկին դիմել է մեզ, - հարցրեց նա: "Իսկ այդ տղամարդն ու աղջիկը?"
  
  
  "Նրանք այստեղ են, որպեսզի օգնել", - պարզապես ասաց Кризоту.
  
  
  "Ես ինչ իմանամ, որ դա ոչ թե դուք երեք եկել էին ինձ սպանել?" - հանգիստ հարցրեց Коцикас.
  
  
  Кризоту поморщился.
  
  
  "Գնդապետ, - հանգիստ ասացի ես, - եթե նրան եկել է սպանել քեզ, դուք պետք է մեռած".
  
  
  Ego աչքերը նայում խորապես իմ. "Լավ է ։ Դուք կարող եք ստուգել դուրս տան. Բայց ես վստահ եմ, որ ներսում ոչ ոք չկար, ով կարող է հյուրանոց է պատճառել բոլոր տներում շուրջ ինձ կամ իմ ընկերներին".
  
  
  "Կա վերելակ, գնդապետ?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Այո" ։
  
  
  "Մենք սկսենք այնտեղից", - ասել է իր Эрике. "Դուք եւ գեներալ դեռ խոսել, գնդապետ. Որքան մեզ ժամանակ om ժամանումը?"
  
  
  "Ես կասեի, գոնե տասնհինգ րոպե".
  
  
  "Դա պետք է լինի բավարար". Նրա, դիմել Эрике.
  
  
  "Եկեք սկսել."
  
  
  Մենք արագ խուզարկել են մեծ նկուղ եւ չենք գտել մեզ, ռումբերը, մեզ պայթուցիկ է եղել: Մենք զննել են մնացած տանը, եւ վերջում կաբինետ, որտեղ կայանալու էր հանդիպումը ։ Մենք ուշադիր խուզարկել են ուսումնասիրություն. Չնայած ոչ լրիվ անվանումը չի հայտնաբերվել, մենք գտել ենք երկու էլեկտրոնային жучка.
  
  
  "Անհավատալի է", - ասել է գնդապետ Коцикас, երբ նրա մեկ սարքերի. "Ես չգիտեմ, թե երբ դա կարելի էր անել":
  
  
  "Այդ մարդիկ պրոֆեսիոնալներ", - ասացի ես: "Այժմ դուք պետք է ինձ հավատալ".
  
  
  "Դե ինչ, ժամանակն է", - նկատել է Էրիկ. "Նրանք կժամանեն առանձին?"
  
  
  "Քանի որ նրանք ի շտաբ-բնակարանում կոմիտեի այսօր առավոտյան, նրանք կարող են գալ միասին, - ասել է Коцикас.
  
  
  - Նույնիսկ Адельфия կարող էր մնացած, չնայած նրանք անչափ ego չի սիրում. Ի վերջո, դա, իբր, փորձ է հաշտեցման":
  
  
  Ենթադրություն գնդապետ ճիշտ է Տասը րոպե անց, նրանց է մոտեցել մի մեծ սև լիմուզին, եւ բոլոր երեք գնդապետ են nen. Плотарчу եւ Главани էին տարեց տղամարդկանց, Главани հետ գաղտնիքները մազերով. Адельфии էր մոտ քառասուն, համարձակ, քարանձավը, որի ձեւը թվում էր, նա եղել է երեք չափի պակաս: Նա лучезарно ժպտում է " բոլոր կողմերին ու բարձրաձայն խոսել հաշտ ու համերաշխ, եւ շատ զարմացա, երբ նախասրահում նրան ձեռնաշղթաներ հագցնում է նրա աջ դաստակը.
  
  
  Ego վարքագիծը փոխվել է, թե ինչպես է կայծակ. Ժպիտ վերացել է, և մութ աչքերում հայտնվել է սառցե կարծրություն. "Ինչ ես անում?", - բացականչեց նա:
  
  
  Коцикас եւ Криезоту լռեցին. Նրա կոպիտ դիմել Адельфию եւ сковал эму ձեռքերը ետեւում. Ego կոշտ անձը արագ ողողվել բարկությամբ. "Թե ինչ է դա նշանակում?" - բարձրաձայն հարցրեց նա, թարգմանում հայացք ինձ վրա Коцикаса եւ գեներալ.
  
  
  "Mr. Carter ասում է, որ եկել եք այսօր ինձ տուն, սպանել մեզ", - սառը ասաց Коцикас.
  
  
  Մյուս երկու գնդապետներ потрясенно իրար նայեցին ։ "Դա ճիշտ է, Անատոլ?" է, - հարցրեց Главани մոտ Коцикаса.
  
  
  "Դա անհեթեթություն է" - բացականչել է Адельфия. "Թե ով է այդ մարդը?" Նախքան Коцикас կարողացել պատասխանել, Адельфия կենտրոնացել է ֆորմալ ձեւերով այն, որը զբաղվում է թույլ արգելանք է տաք հունական լեզվի, spitting խոսքերը, ինչպես թույն, եւ պարբերաբար кидаясь իմ կողմը գլուխը. Ես չէի կարող որսալ մեծ մասը դա.
  
  
  "Տեսնենք, ոստիկանության գնդապետ", - վերջապես պատասխանեց Коцикас.
  
  
  Նրա կոպիտ բռնեց Адельфию ձեռքը. "Դուք կարող եք անցկացնել հաջորդ փոքր ժամանակահատվածում աշխատասենյակում, - ասացի ես, - այն դեպքում, եթե մենք բաց թողնել ինչ-որ անակնկալներ": Նրան, նայեց Коцикаса. "Մնացած շուրջը, բացի Эрики, մնացեք սենյակում միջոցով հոլլ, քանի դեռ նրա կլսեմ ։
  
  
  "Շատ լավ է, - ասաց Коцикас.
  
  
  Գնդապետներ, գեներալ Кризоту մտել են հյուրասենյակ հակառակ կողմում դահլիճի սենյակից, իսկ մենք Эрикой приклеили տեղափոխվել է երեւան բովանդակալից բերանը Адельфии եւ strapped ego աթոռին. Նրա հանել ego ազդրի ատրճանակ եւ մխրճել համար գոտի. Մենք Эрикой վերադարձել են դահլիճ, իսկ Адельфия бормотала մեզ վիրավորելու համար ֆիլմը.
  
  
  "Այժմ մենք սպասում ենք?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  Նրան, նայեց нах. Նրա կարմրահերներ մազերը են зачесаны առաջ, եւ այն դարձնել տեսք շատ ու սպա իր կոստյումով. Նա вынула շուրջ handbag "բելգիացի ատրճանակ 25 տրամաչափի" եւ ստուգել է զինամթերք:
  
  
  "Այո, մենք սպասում ենք", - ասացի ես: Նրան մոտեցել է բաց մուտքագրման օրը, ու նայեց երկար ճանապարհ, окаймленную բարձր ломбардийскими тополями. Մինչեւ միակ ճանապարհը, ընթացող միջոցով այն վայրն է, մնացել է գրեթե մղոն. Իդեալական է ։ Штопора այն էր, որ եկել է այլասերված իմաստը Ставроса? Նրա մտածում էի հարցաքննել Адельфию, բայց ժամանակը քիչ էր, և նա շատ էր վախենում Ставроса. Դա արտացոլվել է նրա դեմքին:
  
  
  Էրիկ մոտեցավ ինձ հետևից և snuggled ինձ ամբողջ մարմնով: "Մեզ մոտ այնքան քիչ ժամանակ է միայնակ, Նիկ".
  
  
  "Ես գիտեմ", - ասացի ես:
  
  
  Նրա ազատ ձեռքը, այն, որ առանց ատրճանակ, погладила ինձ ուսին ու ձեռքը. "Երբ դա ավարտվի, մենք спрячемся Աթենքում, պետք է ուտել, քնել եւ զբաղվել սիրով":
  
  
  "Ես չեմ կարծում, որ մեր ղեկավարած գնահատում է դա", - քմծիծաղ տվեց ես եմ:
  
  
  "Նրանք կարող են գնալ դժոխք. Նրանք կարող են տալ մեզ մի քանի օր", - բորբոքված ասաց նա ։
  
  
  Նրա, դիմել նրան. "Մենք ժամանակ կգտնենք", - հավաստիացրել է իր sl. "Ես գիտեմ մի գեղեցիկ փոքրիկ հյուրանոց, որտեղ..."
  
  
  Նրա, դիմել օրը, լսելով շարժիչի ձայնը մեքենաներ. At հեռավոր ավարտին մուտքի ճանապարհի առաջ նա դիմել է փախուստի նշանակում է, մոտենում էր սև սեդան. Վերեւից եղել է ոստիկան լապտեր.
  
  
  "Սա ոստիկանությունը!" - ասել է Էրիկ.
  
  
  "Այո", - համաձայնեցի ես: "Ի ՞ նչ եք կարծում, Ստավրոս կաշառել տեղամասային վարպետ?"
  
  
  "Դրա համար կպահանջվի ընդամենը մի քանի մարդ է զոհվել", - ենթադրել է Էրիկ.
  
  
  "Հատկապես, եթե Ստավրոս իր հետ տանելու է մի քանի մարդկանց հետ", - հավելել է": ես. "Գնում ենք."
  
  
  Մենք շտապել սենյակ, որտեղ սպասում անդամները խունտայի և գեներալ.
  
  
  "Դրսից մոտենում է ոստիկանական մեքենան, - արագ ասացի նրանց. "Դա նման է գամբիտ Ставроса. Դուք բոլոր զինված?"
  
  
  Բոլոր նրանք, բացի Кризоту. Տվել эму ատրճանակ Адельфии. "Իսկ հիմա պարզապես նստել է այստեղ, ինչպես կարելի է небрежнее, քանի որ, եթե դուք ներգրավված են լուրջ բանավեճ. Պահել ձեր զենք պատրաստ спрятанное կողմերին. Էրիկ, արի տու кладовку". Նա արագ լքել է.
  
  
  "Ես անկեղծորեն այդ ֆրանսիական փակ դռների հետևում", - շարունակել է այն ։ "Երբ նրանք կմտնեն սենյակ, մենք կփորձենք om վերցնել. Եթե ինչ-որ մեկը շուրջը ցանկանա հեռանալ հիմա, դուք կարող եք գնալ միջոցով սեւ ընթացքը":
  
  
  Նրան, նայեց լուռ սպաներին: Նրանք մնացել են իրենց տեղերում ։
  
  
  "Լավ է ։ Մենք կփորձենք խուսափել փոխհրաձգության. Հավատացեք ինձ".
  
  
  Նրա, անցել է ֆրանսիացի օրը, երբ լսեցի, որ շատ շռնդալից բացվել է մուտքի դուռը: Ծառան փորձել է կանգնեցնել ոստիկանություն, բայց ego оттолкнули. Նրան, լսել է, թե ինչպես են նրանք хлопнули փակ դռնով կաբինետ, որտեղ Адельфия էր կապված, բերանը խցանված, ապա նրան կրկին լսեց ձայնը ծառաները. Դա մեծ իմաստ չունեն: այսպես, եթե տղամարդկանց եղել է մի քանի. Մի պահ անց այն կարող է պարզ om տեսնել, նրանք ներխուժել են հյուրասենյակ: Om վեց - հինգ համազգեստով եւ քաղաքացիական հագուստով. Բոլոր տղամարդիկ ձեւով գոտիներում էին հրացաններ.
  
  
  "Թե ինչ է դա նշանակում?" ասել է գնդապետը , կենում են, բայց, пряча ատրճանակ թիկունքում.
  
  
  Այն հագուստով դուրս եկավ առաջ, մարդ ձեւով հետ лейтенантскими нашивками. Հոգի քաղաքացիական հագուստով էր թիկնապահի Ставроса, որը նրան տեսել է, ծածկ. Լեյտենանտ, հավանաբար, եղել է ոստիկաններին, որի կաշառել Ստավրոս. Դա պետք է լինի իսկական ոստիկանությունը: Դա պետք է հորինված, բայց հավաստի պատմություն է մամուլի համար:
  
  
  "Մենք չենք սպասում ձեզ այստեղ, գեներալ, - ասաց լեյտենանտը: Նա оглядел սենյակ, հավանաբար, խնդրել է Адельфии. "Դուք բոլորդ ձերբակալվել է դավաճանության համար. Ապացույցներ ունենք, որ դուք եկել եք այստեղ, որ հանդիպել են կոմունիստական գործակալներ եւ պայմանավորվել գաղտնի համաձայնության միջազգային ավազակներ". Նա նայեց շատ նյարդային.
  
  
  "Դա աբսուրդ է", - ասել է Коцикас.
  
  
  "Դուք բոլորդ էլ դավաճաններ են", - բարձրաձայն պնդում լեյտենանտ. "Եւ դուք պետք է մահապատժի ենթարկվել որպես այդպիսին". Այն, նայում, թե ինչպես է լեյտենանտ քաշեց ատրճանակը:
  
  
  Տղամարդը Ставроса խիստ քմծիծաղ տվեց. "Այստեղ լինելու է մահապատիժը", - ասել է նա անգլերեն. "Երբ դուք դիմադրում էին կալանքի".
  
  
  "Մենք չենք ունեցել ֆիզիկական դիմադրություն ձերբակալման", - հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ Коцикас երիտասարդ մաթեմատիկայի.
  
  
  "Ո ՞ չ" է, - հարցրեց շահադիտական Ставроса. "Դե, առնվազն, քանի որ դա մտնում է զեկույց ոստիկանության. Այնպես որ, մարդիկ կլսեն: դա ռադիոյով".
  
  
  Լեյտենանտ нацелил ատրճանակ է Коцикаса. Արդեն guessed, որ մի պահ ամեն ինչ ոստիկանները вынут իրենց pistols-ի ազդանշան լեյտենանտ. Տղամարդը Ставроса հրել ձեռքը պիջակ եւ դեմքով պատասխանեց լեյտենանտ, որը դիմել է իր ժողովրդին. Արագ մտավ մի լայն դռան անցք, нацелив Вильгельмину կրծքավանդակի լեյտենանտ.
  
  
  "Լավ, մնա ՛ այստեղ բացահայտ".
  
  
  Լեյտենանտ уставился ինձ զարմանքով, отразившимся նրա դեմքին: Մարդ Ставроса դեռ չի дотянулся մինչեւ իր հրացանը, և միայն մի քանի ոստիկաններ ձեւով սկսեցին քաշեք ձեռքերը кобурам. Բոլորը պահել են շունչը, և բոլոր հայացքները դիմել են ինձ.
  
  
  "Թող ատրճանակ", - հրամայել է իր լեյտենանտ. "Իսկ դու, զգուշորեն վերցրեք այդ ձեռքը камзолы".
  
  
  Ոչ ոք չի կատարում իմ հրամանները ։ Նրանք прикидывали, որ նրանց պետք է վերցնել ինձ. Ձախ նրանցից բացվել է զուգարան դուռը եւ դուրս եկավ Էրիկ, нацелив իր բելգիացի ատրճանակ տղամարդու Ставроса.
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ ավելի լավ է անել, ինչպես ինքն է ասում", - սառը ասաց նա:
  
  
  Հիասթափությունն ու զայրույթը нарастали դեմքերին головореза Ставроса և ոստիկանության լեյտենանտ, երբ նրանք նայում Эрику. Նրա երկար, ուշադիր նայեց om անձինք փորձում են կռահել om մտադրությունները: Այնուհետև սկսվել է դժոխք.
  
  
  Փոխարենը իջեցնել ատրճանակ, լեյտենանտ нацелил ego ինձ կրծքին եւ ego մատը կտտացրել կշռված փոխարժեքով. Նրան տեսավ молниеносное շարժումը եւ սկսել է ընկնել հատակին. Ego ատրճանակը կրակել է, թե ինչպես է հրացանը, և նա զգաց, թե ինչպես տաք, обжигающая ցավ пронзила իմ ձախ ձեռքը ։ Таращить աչքերը անցել է mimmo ինձ և կոտրել ապակին ֆրանսիական օր. Այն, ընկել է հատակին եւ перекатился աթոռին, երբ լեյտենանտ կրկին կրակել, таращить աչքերը ընթացող փայտե հատակը կողքիս.
  
  
  Նա գոռում էր. - "Սպանել om!" "Սպանել om բոլոր!"
  
  
  Այն պահին, երբ լեյտենանտ нацелил ինձ ձեր ատրճանակ, մարդ Ставроса հետևեցի նրան ու քաշեց իր ատրճանակը ։ Դա եղել է փայլուն սև ինքնաձիգ ատրճանակ, եւ նա нацелил ego Эрике գլխին ։ Էրիկ կրակել է նրա ուղղությամբ, սակայն վրիպել է, երբ նա ընկել է մի հիլարի ցեղին. Մեծ հայտնվել է ազդրը շուրջ մեկ ոստիկան: Տղամարդը завопил է ցավում, երբ ընկել է հատակին.
  
  
  Մյուս երկու ոստիկանների, низменному пригнулись. Վիրավորված եւ եւս մեկ ոստիկան нырнули ապաստարան մի փոքր կահույք.
  
  
  Кризоту եւ երկու եկած գնդապետ դեռ ֆիքսված պատկեր է գեղարվեստական, բայց Коцикас քաշեց իր ատրճանակ ու կրակել իր լեյտենանտ. Տղամարդն ընկել է և բախվել ցածր աթոռին, պառակտում է նրան, երբ նա իջել է ego-ը:
  
  
  Նրա բարձրացվել է կրակային դիրք ։ Մարդ Ставроса է միայն, որ կրակել է Эрику. Նա վրիպել, քանի որ նա կորցրել է հավասարակշռությունը, խուսափելով իր կրակոցի, եւ քանի որ նա ինքն է արագ присела.
  
  
  Միաժամանակ стреляло մի քանի ատրճանակ. Криезоту վերջ դրեց շուրջ մեկ ոստիկան է, իսկ նրա գնդակահարել է եւս երկուսի: Էրիկ դիպուկ կրակել է наемнику Ставроса անկեղծ են ավելացնել փոխարժեքով:
  
  
  Լեյտենանտ приготовился ինձ սկսել է երկրորդ փորձի հարձակվել Коцикаса, բայց նրան նկատել է շարժում ու արագ կանգնեց մի հիլարի ցեղին. "Ես չէի шталь անել".
  
  
  Մյուս ոստիկանները հրաժարվել են պայքարում. Թողնելով զենք, նրանք բարձրացրել են ձեռքերը գլխին. Լեյտենանտ նայեց նրանց, իջեցրել է ձեր հրացան եւ նետում ego-ը: Նա նայեց դեռեւս մարմնի, ապա ինձ.
  
  
  "Սա այլանդակություն", - хрипло բացականչեց նա: "Դուք խոչընդոտել են օրինական աշխատանքի ոստիկանության եւ սպանել սպաների իրենց պարտականությունները կատարելիս. Ձեզ չի նստի այն ձեռքից..."
  
  
  Նրա հարվածել է նրա ատրճանակով ego գոլ է խփել, դեպքի ego ոտքը. Նա պառկած է հատակին, դժվար է հազիվ շնչում, պահում է գլխին. "Դուք պետք է փակել", - прорычал ես:
  
  
  Գնդապետներ եւ Криезоту հագել երկու սպաների ձեռնաշղթաներ. Էրիկ դժվար է прислонилась է հառաչել. Նրան հարցրեց. - "Քեզ հետ ամեն ինչ впорядке?"
  
  
  "Այո, Ահը".
  
  
  "Ես ուրախ եմ, որ վստահելի ձեզ, պարոն Քարթերը, - ասել է Коцикас. "Մենք պարտական ենք ձեզ"
  
  
  "Եւ մահափորձը ձախողվել է", - հավելել է Главани.
  
  
  "Ես свяжусь հանձնակատարի հետ ՝ ոստիկանության, և երկար նրա հետ խոսելու այն մասին, թե ինչ է այստեղ տեղի ունեցել", - ասել է Коцикас, մռայլ նայելով վիրավոր լեյտենանտ.
  
  
  "Ես հյուրանոց, որպեսզի դուք, եթե ես քսան չորս ժամ, մինչ դուք դա կանեք, ոստիկանության գնդապետ", - ասացի ես: "Նպատակն է ութոտնուկ դեռ ողջ է ։ Մենք միսս Нистром գնալու համար Ставросом".
  
  
  Նա մի պահ վարանեց. "Լավ է, պարոն Քարտերը: Այն լինելու է քսան չորս ժամ: Բայց այդ ժամանակ նրա, պետք է իր ընթացքը":
  
  
  "Բավական ազնիվ է, - ասացի ես: "Եթե մենք գտնենք Ставроса վաղվա օրվան այն, դու կարող ես դիպչել է իրեն, ինչպես ուզում ես":
  
  
  Коцикас ձեռքը մեկնեց ինձ. "Հաջողություն է բերում:"
  
  
  Նրա վերցրել ego ձեռքը. "Դա մեզ պետք է!"
  
  
  Իններորդ գլուխ.
  
  
  Երբ մենք վերադարձանք, մենք գտանք, որ Минуркос расхаживает ըստ հյուրանոցային հեռ. Պարզ էր, որ նա տվել է մեզ շատ հավանական է վերադառնալ.
  
  
  "Գնդապետներ ok?" է, - հարցրեց նա ազատվել դեմքը.
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես:
  
  
  "Իսկ Վասիլիս?"
  
  
  "Նա unharmed", - ասել է Էրիկ. "Մենք շատ երջանիկ. Դա կարող է լինել արյունալի բաղնիք".
  
  
  "Փառք Աստծո, - ասել է Минуркос.
  
  
  "Մենք չէինք կարող անել, առանց գեներալ", - ասացի ես:
  
  
  "Ես ուրախ եմ, որ Վասիլիս լավ իրեն ցույց տվեց. Արդյոք ձերբակալվել են ողջ մնացած մարդասպանները։"
  
  
  "Չկա ։ Նրա խնդրել է Котикаса մեզ քսանչորս ժամ, մինչեւ մենք կարող ենք հասնել Ставросу".
  
  
  Նա помолчал որոշ ժամանակ. "Ես վստահ եմ, որ համաձայն եմ այս գաղտնիությամբ. Բայց առայժմ դրա գնա ։ Այն նույնպես պետք է լռություն պահպանել քսանչորս ժամ, պարոն Քարտերը".
  
  
  "Ես բարձր եմ գնահատում դա, պարոն Минуркос. Այժմ մենք ունենք մի աշխատանք է: Մենք պետք է գնալ Ставросом".
  
  
  "Թվում է, վատ է շարունակել լուծել այդ խնդիրը ինքնուրույն", - ասել է Минуркос. "Դա պահանջում է ոստիկանության օգնությա, պարոն Քարտերը: Նրա գիտեմ, որ որոշ մարդիկ, որոնց կարող եմ վստահել".
  
  
  Նրան հարցրեց. "Ինչպես նրանք, ովքեր եկել գնդապետ Коцикасу, մտադիր է իրականացնել զանգվածային սպանությունը?" "Ոչ, ես պետք է հնարավորություն վերցնել ego, պարոն Минуркос. Ես չեմ հավատում, որ ոստիկանությունը կարող է կամ ցանկանում է ներգրավել Ставроса պատասխանատվության ենթարկել: Իմ կառավարությունը նույնպես չի կարող. Ձայնը ինչո ՞ ւ ես հրաման սպանել Ставроса տեղում Այդ հրամանները համընկնում են այն թեմաները, որոնք միսս Нистром ստացել է իր կառավարությանը":
  
  
  "Բայց բարձրանալ пентхауз ինքնասպանություն կլինի", - հայտարարել է Минуркос.
  
  
  "Կարող է լինել", - ասացի ես: "Բայց, գուցե, չկա, հաշվի առնելով այն, որ ես գիտեմ, թե այս տեղը. Եւ այն, ինչ դուք գիտեք".
  
  
  Նա հարցրեց. - Երբ դու գնում?"
  
  
  Նրան, նայեց Эрику. - "Այս երեկո." "Ձեզ հետ ամեն ինչ կարգի ՞ ն"
  
  
  "Այն ամենը, ինչ կասես, Նիկ".
  
  
  "Օրինակ, հիմա Ստավրոս տարակուսում է, թե ինչու նա չի ստացել լուր է իր անձի. Ես կարծում եմ, որ հավանականություն կա, որ Ստավրոս կլինի սպասել ծածկ, քանի դեռ չի համոզվել, որ ինչ-որ բան է գնում, սխալ. Այնպես որ, նա պետք է լինի այնտեղ այսօր երեկոյան".
  
  
  "Դուք ինքներդ խոսել են զինված պահպանության համար", - ասել է Минуркос. "Դուք կարող եք գնալ միջոցով մուտքը միջանցք".
  
  
  "Հնարավոր է ։ Բայց մենք Эрикой երրորդ մարդը, որպեսզի օգնել. Այն եղել է դիմել իր վերադասի առաջ, մենք գնացինք տուն Коцикаса. Մեկ այլ գործակալ դահլիճում տեղի ունեցավ Աթենքում, ըստ ակնածալից ու նա մեզ կօգնի":
  
  
  "Դուք ընդամենը երեք?" է, - հարցրեց Минуркос. "Հնարավորությունները կարող են լինել երկու կամ երեք մեկին քո դեմ, նույնիսկ, եթե դուք պետք է ձեռնարկվեն է տեղում":
  
  
  "Mr. Carter սիրում են երկար հնարավորությունները", - ասել է Էրիկ, ժպտալով:
  
  
  Նրան ժպտաց է ռևմատիզմի. "Բացի այդ, ես ունեմ ծրագիր, որը ներառում է չորս".
  
  
  "Չորս?" - անվստահ հարցրեց Минуркос. "Եթե դուք հաշվում ինձ, ձեր վստահությունն է տեղին չէ ։ Նույնիսկ չգիտեմ, թե ինչպես պետք է նկարահանել հրացանը".
  
  
  "Ոչ թե դու ես", - ասացի ես: "Այստեղ ինքնաթիռում դուք նշեցիք ինչ-որ է, որ տպավորվել է ինձ. Դուք ասացիք, որ ձեր սպանված քարտուղարի Салаки Мадупаса էր եղբայր, շատ նման է դրան":
  
  
  "Այո", - ասել է Минуркос. "Խեղճ մարդ, նույնիսկ չգիտի, որ ego եղբայրը մեռած. Նա Салака քիչ թե շատ մասերը, բայց նրանց միջեւ եղել է մեծ կապվածություն".
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Թե որքանով է այն նման է Салаку?"
  
  
  "Շատ շատերին ։ Նրանց միջև եղել է ընդամենը մեկ տարի տարբերություն. Ոմանք ասում են, որ նայում են, թե ինչպես երկվորյակները, բացառությամբ այն բանի, որ Салака էր մոտ մատնաչափ վերը, եւ մի քանի ծանր է իր եղբորը" ։
  
  
  "Մենք կարող ենք շտկել դա", - ասել է նրա ավելի շատ են, քան Эрике եւ Минуркосу. "Այս տղան ապրում է Աթենքում."
  
  
  Минурк քննություն նայեց ինձ. "Անկեղծորեն քաղաքի մի փոքրիկ գյուղում".
  
  
  "Զանգիր эму և պատմեք Салаке", - ասացի ես: "Այն ժամանակ հարցրու նրան, թե չի ՞ ուզում արդյոք նա օգնել է վրեժխնդիր մահը իր եղբորը" ։
  
  
  Էրիկ նայեց ինձ. "Նիք, դու նկատի ունեք ..."
  
  
  "Եթե Ստավրոս կարող է հանդես գալ самозванца, ապա դա կարող ենք մենք", - ասացի ես: "Յանիս Цанни միակը չէ, ով կարող է խոսել մահացած մարդուն".
  
  
  "Երրորդ Салака Мадупас?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  "Իրականում. Կարող է լինել, միայն նա կարող է մեզ չարդախ". Նրա, դիմել Минуркосу. "Դու позвонишь эму?"
  
  
  Минурк տատանվել միայն կարճ ժամանակով: "Իհարկե. Եւ դրա պատճառի ego այստեղ".
  
  
  Երկու ժամ անց, հենց սեմին, Серджиу Мадупас ժամանել է հյուրանոցային համարը. Նա կարծես հեզ, երկչոտ մարդու, բայց մակերեւույթի տակ պահվում մռայլ վճռականությունը օգնել է վրեժխնդիր լինել մաթեմատիկայի, որը պատասխանատու է մահը իր եղբորը. Տվել эму բալետային հողաթափեր բարձր բութ ու փափուկ подкладку եւ արագ подкрасил. Երբ ամեն ինչ ավարտվեց, նա նայեց գրեթե այնպես, ինչպես խաբեբա, որը նրան տեսել է, ծածկ. Ի վերջո, դա եղել է խաբեբա, որի Серджиу նրանք իրենց համար մեր սխեմայով, իրականում delle, այլ ոչ թե ego եղբայրը:
  
  
  Նրա հյուրանոց, որպեսզի մարդիկ ծածկ մասնակցել է Серджиу համար Цанни, կեղծ Мадупа.
  
  
  Երբ ավարտել է նրա հետ, նրա հետ քաշվեց, և մենք բոլորս ուշադիր նայում: "Ինչ եք կարծում,?" - հարցրեցի նրան Минуркос.
  
  
  "Նա շատ նման է Салаку, եւ, հետեւաբար, Цанни", - ասել է Минуркос.
  
  
  Մեր սեփական խաբեբա, վտանգավոր ժպտաց ինձ: "Դուք լավ աշխատել, պարոն Քարտերը", - ասել է նա: Ego ձայնը շատ նման էր ձայնը Цанни, եւ ego անգլերեն էր մոտավորապես նույն որակի.
  
  
  "Կարծում եմ, որ մենք կառավարել", - ասել է Էրիկ.
  
  
  * * *
  
  
  Մեկ ժամ անց մենք քշում են դեպի Ապոլոնի. Աթենքում եղել ճաշի ժամին ու փողոցներում գրեթե չկային մեքենաներ. Շենքում: մութ էր, եթե չհաշվենք вестибюля եւ հեռավոր shimmering լույսերը-ի ծածկ. Մենք ապրելակերպ են վարձակալած սեւ седане տասը րոպե, իսկ հետո մի անկյունում տանը հայտնվել է բարձր ։ Նա մոտեցավ բաց մեքենայի եւ սողանքը կողքին переднее նստավայր. Էրիկ և Серджиу նստած, հետևից. Минуркос մնացել է հյուրանոցում.
  
  
  "Բարեւ, Քարտերը", - ասաց բարձրահասակ տղամարդը ։ Նա նայեց մյուս երկու եւ ձերբակալել հայացք Эрике.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Ինչ-որ բան է կատարվում".
  
  
  "Նման բան չկա ։ Նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես նա եկել է, ոչ մեկին չի եղել": Դա եղել է Բիլ Spencer, իմ կուսակից AX. Նա նորեկ գործակալությունում, եւ նախկինում նրա, հանդիպել է նրա հետ միայն կարճ ժամանակով: Սակայն Բազեն ինձ վստահեցրել է հեռախոսով մեր կարճ զրույցի ավելի վաղ, որ Spencer էր, լավ մարդ: Ըստ իմ հրահանգներին, նա հետեւել է հատուկ վերելակ են չարդախ միջոցով ապակե ճակատ շենքի մոտ երեք ժամ ։
  
  
  Նրա ծանոթացրել է ego հետ Эрикой եւ Սերժիու. "Մենք գնալ միջոցով ծառայողական դուռը նախասրահ, - ասացի ես, - այդ բանալին. Серджиу գնում է առաջին, եւ մենք պահում է այնպես, կարծես այդ տեղը պատկանում է մեզ: Եթե մենք կբարձրանանք դեպի վեր, մենք պետք է գործենք այնպես, ինչպես նկարագրել է ավելի վաղ. հարցեր?"
  
  
  Մութ մեքենայի վրա задумчивая լռություն. "Լավ, - ասացի ես: "Արի օբաման իրանի հետ".
  
  
  Մենք չորսով вылезли շուրջ սեւ սեդանի ու միասին շարժվել են դեպի фасаду շենքերը: Ձախ գլխավոր մուտքի մոտ էր запертая ապակե ծառայողական դուռը. Серджиу մխրճել բանալին, որը տվել է эму Минуркос, ամրոց-ի չժանգոտվող պողպատից եւ դիմել այն. Նախասրահում թիկնապահը վերելակի մոտ տարակուսանքի տեղիք է դիմել մեզ ։
  
  
  Серджиу մտավ առաջին, մենք հետևեցին նրան. Նրա, մտածում է, թե արդյոք մենք կանգնել Ставроса անակնկալի. Նա պետք է расхаживать-ի пентхаусу, ակնկալելով լսել, թե ինչ է տեղի ունեցել շենք գնդապետ Коцикаса. Նրան, հույս ունեի, որ նա ուղարկեց այնտեղ, ջոկատ իր մարդկանց հետաքննելու համար. Էր նաեւ հավանականությունը, որ նա փորձել է զանգահարել Паракату վերջին մի օր, կամ երկու, եւ հայտնաբերել, որ այնտեղ մեզ հետ hema կապ. Անկարողությունը դիմեք hema կամ տնկարկների ջունգլիներում ասել Ставросу, որ ինչ-որ բան այն չէ ։
  
  
  Մենք մոտեցել ենք պահակ ունի վերացնել. Նա տարօրինակ է նայում Серджиу.
  
  
  "Ուր էիր?"
  
  
  "Դա մամուլի ներկայացուցիչները", - ասել է Серджиу, խաղարկելով իր նոր դերը: "Նրանք լսել այս սարսափելի հաշվեհարդարի նկատմամբ полковниками խունտայի, որը զբաղվում է ունեցել ընդամենը մի քանի ժամ առաջ ։ Ոստիկանությունը հայտնել է նրանց մասին. Նրանք ցանկանում են կարճ հարցազրույց է իմանալ կարծիք պարոն Минуркоса այդ սարսափելի իրադարձության, եւ ես поговорю հետ om վերևում ".
  
  
  Նրա զգացի стилет Հյուգո իր իրավունքից предплечье եւ մտածեցի, պետք է արդյոք ինձ ego օգտագործել. Եթե պահակը, ինչ-որ ժամանակ дежурил, նա էլ գիտեր, որ Цанни չի եկել շուրջ շենքերի.
  
  
  "Լավ, - ասաց նա: "Ես գնամ-գամ ձեզ հետ հարցազրույցը".
  
  
  Վերելակ էր վերևում է, ծածկ. Նա զանգահարել է, և նա կամաց-կամաց սկսեց իջնել. Թվում էր, թե անցել է մի ամբողջ հավերժություն առաջ նա ժամանեց առաջին հարկում է, բայց մի օր, ի վերջո, распахнулись. Дежурил նույն лифтер, որը նախկինում возил ինձ վեր ու վար. Մենք բարձրացել է խորհրդի, քանի դեռ лифтер նայում Սերժիու. Օրը մեզ փակվել, բայց օպերատորը չի սեղմել կոճակը, որպեսզի բարձրացնել մեզ.
  
  
  "Ես չգիտեի, որ դուք եկել շենքի շուրջը", - ասել է նա Серджиу, զգուշորեն նայում մեզ.
  
  
  "Դե, հիմա դու գիտես", - раздражительно պատասխանել է Серджиу. "Ես գնացել, որպեսզի հանդիպի այդ газетчиками. Տարեք մեզ վեր. Նրա տալիս ։
  
  
  Տղամարդը ուշադիր ուսումնասիրել անձը Серджиу. "Սկզբում նրան կզանգեմ վերև", - ասել է նա:
  
  
  "Դա պարտադիր չէ, որ!" - ասել է Серджиу.
  
  
  Բայց, օպերատորի մոտեցել пульту կապի կողմ են մեքենաներ. Իր դեմքով պատասխանեց Спенсеру, եւ նա մոտեցել է թափել. Նա քաշեց իր "Սմիթ եւ Wesson" 38, և մեկ այլ տղամարդ ասաց շարժումը ։ Նա դիմել է ճիշտ ժամանակին, որպեսզի տեսնել, քիչ ատրճանակ виска. Նա ахнул և սահել է հատակին.
  
  
  Էրիկ մոտեցել է пульту կառավարման. "Վերցրու, սա քեզ", - ասացի ես:
  
  
  Ճանապարհին քոթեջ մենք տեղափոխվեցինք обмякшую գործիչ лифтера անկյուն վերելակ, որտեղից ego չէր լինի, միանգամից երեւում է, երբ մենք դուրս կգանք չորսով: Մի րոպե անց միջանցքում ծածկ բացվել օր.
  
  
  Ես կասկածում, պարեկություն են ևս երկու տղամարդ ։ Մեկ շրջապատից էր блондинистый ավազակ, որը նրան դիմավորել է ավելի վաղ. Դա եղել է զինյալները, եւ նա չի ուզում խաղալ նրանց հետ է խաղի. Շիկահեր կանգնեց են աթոռին մուտքի մոտ չարդախ, իսկ մյուսը ' մնացել է նստել.
  
  
  Երկուսն էլ նայում Սերժիու, քանի որ տեսանք ուրվականը.
  
  
  "Ինչ դասի..." - բացականչեց շիկահեր. "Ինչ է այստեղ կատարվում".
  
  
  Серджиу ուշադրությունը շեկ, իսկ Spencer մոտեցել темноволосому սեղանի շուրջ. Տղամարդը դանդաղ բարձրացել է Спенсеру.
  
  
  "Ես թույլտվություն է տվել հարցազրույցում այդ մարդկանց հետ", - ասել է Серджиу.
  
  
  "Ինչպես դուք выбрался ըստ ծածկ?" է, - հարցրեց շիկահեր.
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան, քանի դեռ Серджиу պատասխանում էր. Spencer կանգնած մութ մարդ. Էրիկ прикрыла մեզ, այնպես էլ փոքր բելգիական ատրճանակ, թաքնված համար անվնաս.
  
  
  "Չեք հիշում, թե ինչպես ես թողել?" - վրդովված հարցրեց Серджиу. "Դա եղել է մոտ մեկ ժամ առաջ ։ Նույն ձեզ ասել եմ, որ..."
  
  
  Ոչ մի լրացուցիչ բացատրություն չի պահանջվել. Հյուգո լուռ скользнул ինձ ափի. Նրան բռնեց շեկ ձախ ձեռքով եւ притянул իրեն, երբ ինքը կորցրել է հավասարակշռությունը. Այն արագ անցկացրել է ego горлу ձեռքի դանակով: Արյունը брызнула վերնաշապիկ եւ պիջակ Սերժիու.
  
  
  Մութ մարդ վերցրեց ատրճանակը, բայց Spencer պատրաստ էր նրան ։ Նա քաշեց գրպանից ըստ уродливую удавку եւ արագ հագա նրա գլխին ավազակ, ապա խիստ քաշեց համար перекрещенную հեռագիր է երկու փայտե բռնակներ. Ձեռքը մարդու և дотянулась մինչև ատրճանակ. Ego աչքերը լայն, իսկ բերանը приоткрылся, երբ մետաղալար пронзила միս ու զարկերակների ոսկորների. Ավելի շատ արյուն брызнуло է հաստ է գորգը մեր ոտքը, երբ ավազակ подпрыгнул եւ մի պահ скривился է хватке Սփենսերի, նրա ոտքերը затряслись օդում: Այնուհետեւ նա միացել է իր ընկերոջը հատակին ։
  
  
  Էրիկ թուլացրել է նրանց պահումը վրա շնիկ ատրճանակ. Серджиу հետ бледным դեմքով նայում դիակները, քանի դեռ նրա вытирал բերան Հյուգո մասին պիջակ շեկ. Spencer դեմքով պատասխանեց ինձ, հրաժարվելով удавки, խորապես врезавшейся վիզը մարդու, և ուղևորվեց դեպի օրը ծածկ. Նրա Հյուգո պահեց ձեռքին, իսկ Spencer քաշեց հատուկ ատրճանակ, որի մասին նա հիշատակել է ինձ: ավելի վաղ. Ego տրամադրում է ընկերությունը, Հատուկ Էֆեկտներ and Editing - պնեւմատիկ ատրճանակ, կրակող վտանգը: Տեգեր էին լցված кураре, ճանաչել են ամենաարագ գործող սմարթֆոնը թույն, որը AX վերցրել այդ հնդկացիների Կոլումբիայի.
  
  
  Серджиу ուշքի է եկել. Նա մոտեցավ օրը, ներմուծված ևս մեկ բանալի է, որը տվել է эму Минуркос, եւ отпер նրանց ծանր դուռը: Նա նայեց ինձ, և ես դեմքով պատասխանեց. Նա անձայն հրել է դուռը եւ քաշվեց մի կողմ, քանի որ նա չի կարող մուտք գործել չարդախ. Նա պատրաստ չէ օգնել այս փուլում հարձակման.
  
  
  Մենք բոլորս երեք մտանք դռան անցք, расходясь երկրպագու, Էրիկ պահել ատրճանակ առջև, որը պատրաստ է կրակել, բայց նա ընդամենը պահեստային ատրճանակով. Նրա հյուրանոց ավելի շատ կանխարգելել մարդկանց Ставроса, քան դա բացարձակապես անհրաժեշտ է, նախքան մենք հենց Ставроса.
  
  
  Հիանալի կլիներ, եթե Ստավրոս գտնվել է մի մեծ սենյակ մուտքի մոտ: Դա կլինի շատ արագ է կայացրել հոսքի այդ ամենին ։ Բայց դրա փոխարեն մենք հայտնաբերել ենք ամուր Համմեր նստած երկար бахарев մեջքով դեպի մեզ հետ բաժակ բրենդի ձեռքը. Նրան տեսա, գոտիներ պատյան այն վայրերում, որտեղ կանգնած է եղել. Նա զինված էր - վտանգավոր մարդ:
  
  
  Ներքին միջանցքում, առաջատար ննջասենյակ, ոչ մի կյանքի նշանների, բայց доносились ձայնը ավելի լավ освещенного գրասենյակ. Ես քանի անգամ պատրաստվում էր շարժվել դեպի Хаммеру, երբ հանկարծ երկու տղամարդիկ դուրս են եկել գրասենյակին հյուրասենյակ. Odin շրջապատից էր здоровенным գրոհային հետ ինքնաձիգով է наплечной кобуре, իսկ երկրորդը եղել է մեկ այլ կեղծ Мадупа, Janis Цанни.
  
  
  Նրանք կանգ են առել, երբ տեսան մեզ, եւ երկուսն էլ նայում Սերժիու лучезарными աչքերով. Երկու самозванца մի պահ կանգ առանք, նայելով ընկերոջը, ընկերոջ, իսկ Համմերը դիմել է նրան եւ տեսա արտահայտությունը om անձանց: Դեռ մեկ վայրկյան bandit հետ Цанни потянулись համար ատրճանակներով.
  
  
  Spencer нацелил նետ ու կրակել. Սենյակում կար մի խուլ բամբակ, և մի պահ անց շուրջ պարանոցի տղամարդու կողքին адамовым apple-ի, մեկնել է սև մետալիկ ազատել նետ շպրտել. Ego ծնոտը սկսել են անձայն աշխատել, երբ Цанни սարսափած уставился սեւ օբյեկտ. Համմերը մեկ кошачьим շարժման սկսել է շրջվել և вытаскивать ատրճանակ:
  
  
  Ego աչքերը նախ կենտրոնացել է ինձ, եւ ես տեսա նրանց սպառնալիք է, երբ նրա ձեռքը գտել է ատրճանակ է кобуре. Այն նվազել է մեկ հիլարի ցեղին եւ միաժամանակ взмахнул ձեռքով կատարելով հանգույց ներքեւից, ազատելով стилет. Նա рассек օդ, անաղմուկ, ինչպես поражающая վիշապին, և նրա Համմեր կրծքավանդակի կողքին ego եւ սրտով: Բերան հետ բարձր стуком մտել է ego, մարմինը եւ опустилось մինչեւ the հողագործ ղեկավարը ձեւավորում.
  
  
  Տգեղ աչքեր Համմեր, առաջին անգամ открывшиеся ինձ, քանի որ nen չի եղել արևային ակնոցների կապույտ գույն, մի պահ ուշադիր նայեց ինձ, թերահավատ է, որ ինձ հաջողվել է սպանել ego այնքան արագ. Նա նայեց стилет մեկը, որի ego վերնաշապիկ сочилась ազնվամորու. Նա վերցրել է դանակը, կարծես ինձ անհանգստացնում են գալու, ապա բարձրացրեց ատրճանակը ձեռքին ինձ. Բայց նա արդեն մահացած է եղել: Նա ընկել է դեմքը ներքեւ բազմոցին, նրա երկար մազերը թաքցրել են մտահոգիչ ego մարդ:
  
  
  Այլ մարտաֆիլմ է, որ դադարել է քաշել հատակին ։ Цанни դիմել, որպեսզի փախչել ետ գրասենյակ, բայց մի նետ ՝ օդաճնշական ատրճանակից կանգնեցրել է ego, հարվածում է թիկունքից.
  
  
  Նա հուսահատ փորձում է схватился նրա համար, որ չի կարողացել դրան հասնել, ապա ընկել է գլուխը դռան անցք գրասենյակում, մի պահ трясся այնտեղ, ապա обмяк.
  
  
  Նրան մոտեցել է մի օր տեսա, որ գրասենյակում շատ մարդ չկա ։ Նրան կրկին դիմել է մյուսներին ։ Իր դեմքով պատասխանեց վրա միջանցք տանող ննջասենյակ, և Spencer առաջ է անցել ինձ. Էրիկ հետևել է ինձ ։
  
  
  Մենք ուսումնասիրել մնացած վայրերում. Եւս մեկ հյուրասենյակ, ննջասենյակ, եւ խոհանոց. Մենք գտանք զինված հանցագործի, որը էլ-սենդվիչ խոհանոցում. Այսինքն Spencer գտել ego առաջին. Նրան, մտավ հենց այն պահին, երբ նա կրկին կրակել օդաճնշական ատրճանակով. Նա անիծել рвался սպանություններին, գրեթե այնպես, ինչպես Զաք. Տղամարդը հարված է ստացել կողքին, երբ քաշեց երկար ատրճանակ Welby.32. Ինչ-ինչ պատճառներով վիրավորանքները подействовал նրա վրա ոչ այնքան արագ, եւ эму հաջողվել է նկարել. Ատրճանակ է բղավել կոտրվել սահմաններից սենյակ եւ հայտնվել է Спенсеру անկեղծ տակ կող, կաղապարում ego մեջքին հառաչել. Նրան բռնեց աթոռ եւ հարվածել է նրանց դեմքին, երբ նա նպատակ է ինձ ատրճանակ. Աթոռ բախվել են նրան ու ընկել է մոտ անձը: Հրացանը կրակել է առաստաղը, և տղամարդը հարվածել է հատակին մեջքի, կորցնելով զենք. Spencer, ворча պատին, նորից прицелился-ի օդաճնշական ատրճանակով.
  
  
  Նրա բղավել է նրա վրա: - "Անցկացնել, դերձակ տանի!"
  
  
  "Ինչու?" - хрипло հարցրեց նա ։ "Բոզի տղա досталь ինձ":
  
  
  Նա կրկին прицелился. Նրա հարվածել է նրա ego բռունցքով հարվածել է, և նա գլխով հարվածել է պատին: Ապա նրա вырубил ատրճանակ, այնպես որ նա կորցրել է ego. Նա загремел-ի кафельному խոհանոցի հատակին, եւ նա ошеломленно նայեց ինձ.
  
  
  "Ես ասել եմ, սպասիր", - прорычал ես:
  
  
  Մեր աչքերը մի պահ հանդիպեցին, ապա նա իջեցրեց աչքերը, хватаясь վերքը տակ ребрами. Դա նման էր պարզ վերքը մարմնում, բայց հիմա դա ինձ շատ է անհանգստացնում. Նրան է մոտեցել եւ ծնկի հրաձիգ. Ego աչքերը բաց են եղել, իսկ նրա մարմինը դեռ պայքարում էր թույնի. Նա եղել է շուրջ այն հազվագյուտ մարդիկ, որոնց մոտ եղել է բնական իմունիտետը որոշակի թունավոր քիմիական նյութերի, որ, թեեւ ոչ ամբողջական, կազմել է кураре սպանել ego դանդաղ, այլ ոչ թե ակնթարթորեն. Նա ուրախ էր, որ դա այդպես է ։ Կարող է լինել, այն կարող եմ գտնել պատասխաններ.
  
  
  Այս պահին խոհանոց մտավ Էրիկ, ee ատրճանակը չի կրակել ։ "Ego այստեղ չկա", - ասել է նա:
  
  
  Նրան բռնեց անհաջողակ վերնաշապիկ ու ցնցեց ։ "Որտեղ Ստավրոս?" - ես պահանջել է.
  
  
  Տղամարդը նայեց ինձ. "Ի ՞ նչ քո գործն է?" Նա դեռ շուրջ մեկ ամերիկյան ֆանատիկոսները Ставроса, բայց ego մազերը եղել են ոչ այդքան երկար, ինչպես Համմեր.
  
  
  Նրա քաշեց "люгер են ատրճանակի պատյան ու սեղմված ego ձախ скуле bandit. "Եթե դուք ասեք ինձ, թե որտեղ է նա, նրա прослежу, որ դու ժամանակին նամակով դիմել է բժշկի, որպեսզի փրկի քեզ": Իհարկե, դա սուտ է ։ "Եթե դու откажешься, նրա սեղմելով ձգան. Խոսել":
  
  
  Նա նայեց իմ աչքերին և գնահատեց տեսածը. "Դերձակ, լավ է, - хрипло ասել է նա: Վիրավորանքները արդեն գործում նրան. "Եթե դու իրոք спасешь ինձ":
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Նա գնաց Mykonos".
  
  
  Նրա переглянулся հետ Эрикой. Կղզի Mykonos եղել է շուրջ երկու վայրերում, որտեղ Ստավրոս ստեղծել ձեր էլիտար բնակարանային ապստամբներին: "Իսկ հիմա պատմիր", - ասացի ես, прижимая Люгер է ego անձին: "Նա ստացել է ծանուցում полковниках?"
  
  
  Ավազակ քմծիծաղ տվեց, ապա ego անձը խեղաթյուրել է հանկարծակի ցավ. "Цанни զանգահարել է տուն Коцикасу. Պատասխանել է մեկ копов. Ասաց, որ լեյտենանտ, եւ այդ մարդիկ կարգով, եւ որ գնդապետներ մահացել են" ։
  
  
  "Ինչ դասի?" - բացականչեց Spencer.
  
  
  Spencer զարմացած է պատասխան, իսկ այն չկա. Գնդապետ Коцикас է արագ մտածի, երբ հնչեց զանգը, տվեց հեռախոսը շուրջ մեկ ոստիկան: Коцикас պատկանում է նրանց, որ, եթե նա կփոխանցի пентхауз կեղծ հաղորդագրություն, Ստավրոս պետք է գնալ այնտեղ, իր մարդկանց. Մոտ Коцикаса ժամանակ չի եղել համաձայնեցնել մեր գործողությունները, ուստի նա գնաց եւ արեց այն, ինչ թվում էր լավագույնը. Դա խելամիտ է, բայց գնդապետ չէր կարող իմանալ, որ ռևմատիզմի, որը նա ստիպված է տալ ոստիկանին, թույլ կտա Ставросу լքել չարդախ մինչ այդ, ինչպես մենք ստանում ենք, որ.
  
  
  "Ինչո ՞ ւ Ставросу մեկնել Mykonos?" - կծու հարցրեց իր մահացող arrow. Համար հարցման զորքերի?"
  
  
  Եւս մեկ նոպա ցավ է պատել նրան ։ "Տվեք ինձ բժշկի", - շունչ է նա:
  
  
  "Նախ կխոսենք":
  
  
  Նա շշնջաց խոսքերը. "Նա հրավիրել է երկու ճամբարի. Նա ցանկանում է, որ զորքերը տեղափոխվել են Աթենք: Հրամանատարը վրա Миконосе ասել է ինչ-որ բան այն է, որ շարժել ձեր զորքերը, քանի դեռ չի ստանա ծանուցում է Минуркоса. Ստավրոս շատ զայրացած է նրա վրա. Նա ժամանել է այնտեղ, որ անձամբ է պատվիրում".
  
  
  Իր աճել է: Տղամարդը напрягся և ցնցվեցի ։ Ego անձը արդեն посинело.
  
  
  "Եկեք գնանք այստեղից, - հրամայեց ես: Նրա, դիմել Спенсеру. "Մնա ՛ այստեղ։"
  
  
  Ամն-ego ձայնը մեծ իմաստ չունեն վրդովմունքը. "Ես վիրավոր, Carter".
  
  
  Իր դիտել այն. Դա եղել է ընդամենը վերք է, որը չի եղել ոչինչ կենսական. "Ձեզ հետ ամեն ինչ կարգին է", - ասացի ես: "Перевяжите դա որպես հետին պլան սահմանված վիրակապման և զանգահարեք Хоуку այստեղ. Պատմեք эму վերջին իրադարձությունների մասին. Նրա կխնդրեմ Минуркоса է առաջացնել բժշկի, որը կհոգա ձեր նպատակով. Հարցեր կան?"
  
  
  "Այո", - ասել է նա: "Ինչո ՞ ւ դու ուզում ես, որ եղել է ձեզ հետ Миконосе?"
  
  
  "Քեզ պետք է մի քիչ գիրանալ, Spencer.
  
  
  Ստավրոս շատ կարեւոր AX. "
  
  
  "Ասում են, որ այս Хоуку?" - թթու հարցրեց նա ։ "Նա առաջարկել է ինձ, ժամանակավոր է այդ հրահանգով".
  
  
  "Ասա эму ամեն ինչ, ինչ ուզում ես": Նրա, դիմել օրը, հավաքելով "люгер է holster. "Արի, Էրիկ".
  
  
  "Ինչ եք ինձանից ակնկալում, պարզապես սպասեք, մինչեւ ես կստանամ ձեզ ծանուցում? է, - հարցրեց Spencer.
  
  
  Այն, կանգ առավ ու մտածեց այս մի պահ: "Վաղը ժամանակ նախաճաշից դուք կարող եք հեռանալ: Թերթերին կլինի շատ ուշ պատմել է այս պատմությունը: Թող Минуркос ոստիկանություն կզանգի ու կասի նրանց. Զանգահարեք գնդապետ Коцикасу և խնդրեք աջակցել ego Минуркоса. Այդ ժամանակ նրա կլինեմ Миконосе եւ գտնել Ставроса, եթե այն կա. Դրա համար պետք է շատ վաղ է ստանալ ցանկացած լուրեր այն մասին, թե ինչ է տեղի ունեցել այստեղ, եւ տուն Коцикаса ".
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է Серджиу?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  "Մենք մատուցում ենք ego տուն", - ասացի ես: "Նա լավ է աշխատել, եւ այժմ նա կարող է վերադառնալ իր ընտանիքին" ։
  
  
  "Քարտերը", - ասել է Սփենսերը.
  
  
  "Այո?"
  
  
  "Հաջորդ անգամ պետք է ավելի լավ".
  
  
  Նրան, նայեցի ։ "Լավ է", - ասացի ես: "Գնանք, Էրիկ. Մենք պետք է բռնել стервятника".
  
  
  Տասներորդ գլուխ.
  
  
  Նավահանգիստ Миконоса էին, թե ինչպես է զանգվածային ограненный sapphire է լույսով առավոտյան արեւի. Սա եղել է գրեթե ամբողջությամբ փակ նավահանգիստ փոքր рыбацкими лодками եւ катерами ներսում և երկու մեծ круизными նավերի, стоящими խարսխված մոտ ծովային պատերը. Նավերը չեն մտել Mykonos. Ուղևորներին անհրաժեշտ է իջնել ըստ неуверенным трапам ուղեբեռի ձեռքում է катеру, որը փոքր խմբերով հետեւաբա om ափ:
  
  
  Մենք Эрикой չի ապրել այս կարճ արկածային. "Մենք ժամանել ենք նոր օդանավակայան մյուս ավարտին կղզու ընդամենը մեկ ժամ առաջ, եւ մեքենայով ավտոբուսում, ըստ խորդուբորդ ճանապարհին գյուղին ։ Այժմ նստած է ափամերձ սրճարան ' ծածկի տակ, ըստ парусины, устроившись ուղիղ դեղին աթոռին, եւ նայում է, թե ինչպես կես տասնյակ усатых հունական նավաստիների վարում վերջերս նկարել fishing նավակը ջրի մեջ ընդամենը տասնհինգ ярдах ինձ. Ինձ է երկու ուղղություններով поворачивала թումբ - մի շարք побеленных տների հետ սրճարաններ, խանութներ և փոքր հյուրանոցների. Նրա արել կում Սուրճ, խորհրդանշական հարգանքի տուրք հույների ամերիկյան սուրճ, եւ հետեւում էր, թե ինչպես mimmo անցնում ծերունի է ծղոտե գլխարկը, առեւտրային գործիքներ խաղողով և ծաղիկներով ։ Այս մթնոլորտում դժվար էր հիշել, որ ես այստեղ եմ եղել, որ պետք է սպանել մարդուն ։
  
  
  Эрики ինձ հետ չի եղել: Այն անհետացել է լաբիրինթոս սպիտակ դրոշի, մոտ waterfront, գտնել հին մի կնոջ, որը նա գիտեր, ըստ пребыванию է Миконосе մի քանի տարի առաջ: Եթե ձեզ անհրաժեշտ է գոնե ինչ-որ տեղեկատվություն Миконосе, դուք դիմել темноволосым старушкам սեւ շալ, որոնք քննություն են հանձնել սենյակ, իրենց տներում այցելուներին: Նրանք բոլորն իմանան. Էրիկ գնացել է իմանալ ռազմական ճամբարում կղզում, եւ իմանալ, թե որտեղ կարող է ապրել հրամանատար այս ճամբարից, քանի որ մենք, հավանաբար, կգտնենք այնտեղ Ставроса.
  
  
  Ես ավարտելով "Նեսկաֆե", երբ Էրիկ, раскачиваясь քարի վրա առաջ սրճարան, հագել են դեղին տաբատ, նրա երկար կարմրահերներ մազերը են բերվել դեղին ժապավենով ։ Ինձ համար ավելի դժվար էր հասկանալ, թե ինչու է նման գեղեցիկ աղջիկ է, թե ինչպես է Էրիկի, անկախ ներքաշվել է իմ աշխարհը. Էյ, պետք է ամուսնանալ հարուստ մարդու հետ виллой եւ երկար սպիտակ яхтой դուրս Թել-Ավիվի. Այս ամենը նա կարող է ունենալ իր տեսքը. Կարող է, նա այդ չի իմացել: Ինչպես կարող է, yachts պարզապես նրա вкусее.
  
  
  "Դուք փնտրել որպես զբոսաշրջիկ, Նիկ", - ժպտաց նա, նստած կողքիս. "Բացառությամբ պիջակի եւ փողկապի".
  
  
  "Տվեք ինձ մեկ ժամ", - ասացի ես: "Ինչ եք սովորել?"
  
  
  Նա հրամայեց մոտ մատուցողին մի բաժակ տաք թեյ, և նա հեռացավ: "Լավ է, որ ես գնացի մեկ ։ Մարիա սկզբում շատ հյուրանոցի խոսել: Այդ այլենդերս շատ հեռու է օտար, եւ ցանկացած մարդ, ով այստեղ չի ապրում, - օտար".
  
  
  "Ինչ պետք էր ասել."
  
  
  Էրիկ սկսել է խոսել, բայց hey, ստիպված են եղել սպասել, մինչեւ մատուցող թողնի էյ, թեյ. Երբ նա հեռացավ, նա насыпала մի բաժակ, մի քիչ շաքարի բաց գունդ. "Մոտ լողափ Орнос կա ճամբար, և միայն մի քանի այլենդերս եղել ներսում. Հրամանատարը ապրում են վարձակալած վիլլա է ճամբարի հարևանությամբ ։ Ego անունը Галатис. Odin շուրջ երկու տեղական տաքսիստների տարել երկու ամերիկացիների հյուրանոց" Рения ". է գյուղի ծայրամասում, ավելի Ուշ այս նույն մարդը տարել om villa Галатиса ".
  
  
  "Մեծ հետախուզական աշխատանք, միսս Нистром", - ասացի ես: "Գնանք, գնացինք Рению".
  
  
  "Ես միայն գյուղերի վրա", - բողոքել է նա: "Ես դեռ շատ полчашки թեյ".
  
  
  "Ես բերում քեզ: դեռ մի բաժակ ուշ: Նրա նետել սեղանի վրա մի քանի драхм.
  
  
  "Լավ է", - ասել է նա, հապշտապ отхлебнув դեռ թեյ, ապա բարձրացել, որպեսզի հետեւեք ինձ.
  
  
  Մենք անցել ենք զբոսնել mimmo սուրճ և մի փոքր խմբի դեպի բաց հրապարակ, որտեղ հյուրընկալվել են ավտոբուսներ, որոնք ծայրամասեր. Փոստային բաժանմունք և ոստիկանության շտաբի դարպասներ էին գալիս հրապարակ, եւ այնտեղ նստած потускневшая բրոնզե արձանը հին հերոս. Մենք անցել այդ տարածքը, դադարեցրել հետ զբոսնել է մի փոքր շրջապատը եւ շուտով ժամանել են Рению. Դա եղել է բազմամակարդակ հյուրանոց է, որը կառուցվել է բլրի վրա, գրեթե արեւադարձային այգու առջև:
  
  
  Բարեկազմ man երիտասարդը ետեւում գրանցման եղել է շատ ջերմ. "Այո, երեկ ժամանել երկու ամերիկացիների. Նրանք ձեր ընկերները?"
  
  
  Ինչպես om անունը? "ես հարցրի ։
  
  
  "Տվեք-ka է մտածել." Նա досталь մեկը, прилавка ամսագիրը եւ բացեց այն. "Ահհ-ն: Միստր Բրաունը եւ միստր Սմիթ".
  
  
  "Այո" ։ Նրանք մեր բարեկամների հետ", - ասացի ես: "Ինչ նրանք սենյակում? Մենք ցանկանում ենք om է զարմացնել".
  
  
  "Նրանք 312. Բայց նրանք արդեն հեռացել են. Նրանք նշել են, որ կվերադառնան ճաշ հյուրանոց ժ".
  
  
  Մենք փորձարկվել է սենյակում. Այն, թակեց ձեր դուռը, ապա մտել է " спецэффектом տրամադրած տղաներին շուրջ բաժնի հատուկ էֆեկտներ. Մենք փակել ենք իր հետեւից դուռը եւ огляделись. Երկու մեծ մահճակալներ էին դեռ չի заправлены, իսկ գիշերային столике նստած կիսով չափ դատարկ շիշ վիսկի: Ստավրոս առանձնապես չի անցկացրել, ուստի մտածեցի, որ դա եղել է ego շահադիտական, որին ինքը բերել է իր հետ, ով խմել է ալկոհոլը:
  
  
  Բացի սկոտչ և մի քանի окурков, նրանք այլևս ոչինչ չի մնացել. Ստավրոս, հավանաբար, իր հետ վերցրել ուղեբեռի. Այն է, որ նա պետք է անել, եւ չի կարող շատ ժամանակ. Эму ստիպված է եղել պարզել, թե հեռախոսային զանգին մարդ, назвавшегося Минуркосом, եւ ստուգել հավատարմությունը Галатиса հրամանատար, ճամբարներ: Կյանքը Галатиса հայտնվել է անմիջական վտանգի տակ է, եթե նա հնազանդվեց հրամաններին Минуркоса չի շարժվել, քանի դեռ չի լսի նրա հետագա հաղորդագրությունները. Քանի որ Ստավրոս է ժամանել երեկ, Галатис կարող է արդեն մահացած է ։
  
  
  "Մենք ավելի լավ է գնալ վիլլա", - ասացի ես:
  
  
  "Ես քեզ հետ եմ, Նիկ".
  
  
  Հետո դատարանին խնդրել, մենք վերջապես գտել են տաքսու վարորդին, потягивающего ouzo սուրճ. Նա եղել է մեր փոքր ցանկությունները տանում է մեզ, villa, քանի դեռ այն չի ցուցադրել է эму տուփի драхм, ապա նա сгорбился եւ առաջնորդեց մեզ տաքսի. Դա եղել է մաշված Շեւրոլե", 1957 թ., առանց մեծ մասում գույներով եւ բամբակից торчащей-ի պաստառագործություն. Տաքսիստը իր հետ վերցրել է հին շարժիչ, որը հրատարակել է բարձր отрыжку, երբ մենք похали.
  
  
  Մեծ մասը հեռավորության վրա ցուցադրվում է վատ вымощенной ճանապարհի երկայնքով մի քարքարոտ ափին կղզու, որտեղ ուղղաձիգ ժայռեր обрывались Էգեյան ծովում. Երբ մենք գրեթե լողափ Орнос, վարորդը շրջվեց է рваную гравийную ճանապարհը դեպի ճամբարի եւ villas. Երբ մենք անցել բարձր ցանկապատ շուրջ փշալարերով, մեզ հաջողվել է բռնել մի շող է տեսնում ճամբար, "կանաչ" շենքեր, притаившиеся հեռու է: Մենք դիմել են ցանկապատի վրա, երկար ճանապարհ է, որը զբաղվում է վարել դեպի ադրբեջան. Երբ մենք մոտեցանք տանը черепичной հարկի տակ, նրա խնդրել է տաքսու վարորդին սպասել, և նա, կարծես, շատ սիրով համաձայնեց ։
  
  
  Մենք պատրաստ էինք ամեն ինչի, երբ նրա, tapped առատորեն զարդարված փայտե մուտքի դուռը: Մոտ Эрики կրկին բելգիացի ատրճանակ, tucked համար անվնաս, եւ այս անգամ նա հույս ուներ ego օգտագործել. Նա սառնասրտորեն նստած էր կողքիս վրա ու սպասում էր: Նրա դրեց "люгер" կողմի րոպե բաճկոնը, ու իմ ձեռքը չի եղել նրա հետ ։ Ծառան, տարեց հույն, բացեց դուռը:
  
  
  "Պոտաշ " թարմացված", - ողջունեց նա մեզ. Նա շարունակել է հունական. "Դուք ցանկանում եք տեսնել հրամանատարի?"
  
  
  "Ներիր ինձ", - ասացի ես, զգույշ отодвигая ego կողմում. Մենք Эрикой տեղափոխվել մեծ հյուրասենյակ մի ապակե պատի ակտերի լանջ բլրի ծառերի.
  
  
  "Խնդրում եմ!" - հակադարձեց ծերունին անգլերեն.
  
  
  Մենք զգուշորեն անցնում միջոցով սենյակում ու վերջապես հանդիպել է մեծ սենյակում. Այնտեղ ոչ ոք չի եղել:
  
  
  "Որտեղ հրամանատարը?" - հարցրեց Էրիկ մոտ ծերունուն.
  
  
  Նա խիստ գլուխը շարժեց միջոցով կողմի կողմից. "Ոչ վիլլա. Հյուրընկալվել են".
  
  
  Նրան հարցրեց. "Ինչ?"
  
  
  "Գնացել է ամերիկացիների հետ ։ Ճամբար".
  
  
  "Эфаристо", - ասացի ես, շնորհակալություն հայտնելով նրան.
  
  
  Մենք դուրս եկանք ու կրկին այս խաղը խցիկ: "Վերցրեք մեզ ռազմական ճամբարը", - ասել է նրա վարորդին ։
  
  
  "Որ մենք պետք է անել, երբ ստանում այնտեղ?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  Տաքսի отъехало տնից ու տեղից շարժվում ետ մանրախիճ driveway. "Ես դեռ համոզված չեմ", - խոստովանել է": ես. "Ես պարզապես զգում եմ, որ գոնե պետք է նայել կողքից" ։
  
  
  Բայց մենք այնքան հեռու չեն մտել. Երբ մենք շարժվում են դեպի ճանապարհը, որը զբաղվում է ընթանում էր զուգահեռ забору, եւ քշում ըստ նրա, մի քանի հարյուր բակերը, նրան տեսա մի վայր է, որտեղ հետքեր անվադողեր դուրս է եկել երթեւեկելի մասից եւ կանգ են առել մոտ ինչ-որ зарослей.
  
  
  Ասել վարորդին. - "Stop!"
  
  
  "Թե ինչ է տեղի ունեցել, Նիկ?" - հարցրեց Էրիկ.
  
  
  "Ես չգիտեմ ։ Մնա ՛ այստեղ" ։
  
  
  Նրա բարձրացա շուրջ լոգարանախցիկներ եւ քաշեց "люгер". Նրա դանդաղ շարժվեցի mimmo անվադողերի հետքեր է зарослям. Վկայություններ են եղել կռվի մոտ այն տեղը, որտեղ կայանել է մեքենան մեքենա. Հայտնվելով թփերի, նրան հայտնաբերել է այն, ինչից վախենում էր. Համար խիտ кустом պառկած բարձրահասակ նիհար արական հետ կտրված կոկորդով է ականջի մինչև ականջի. Ակնհայտ է, որ այն գտել է Галатиса.
  
  
  Այն, վերադարձել է մեքենան եւ ասաց Эрике, եւ մենք պարզապես посидели այնտեղ որոշ ժամանակ մինչեւ տաքսիստը նայեց մեզ վրա թիկունքում դիտիր հայելու.
  
  
  "Ես Ставроса արդեն պետք է մեկ ամբողջ ենթակաների Галатиса սպաների իր կողմն է", - դժվար է ասել": ես. "Եթե մենք գտնենք Ставроса, վաղը նա այդ զորքերը Աթենքում":
  
  
  "Մենք չենք կարող գնալ նրա ճամբար, Նիք, - ասել է Էրիկ. "Նա մի փոքր բանակը, պաշտպանելու ego այնտեղ".
  
  
  "Մենք կվերադառնանք հյուրանոց, եւ հուսով ենք, որ այն, ինչ նրանց ասել Ստավրոս, ճիշտ է, որ նա մտադիր է այնտեղ կեսօրին. Մենք պետք է սպասել ego այնտեղ".
  
  
  Է "Рении" մենք Эрикой աննկատ հասանք սենյակ Ставроса. Մենք փակ են, եւ սպասել: Էր միջին առավոտյան. Մահճակալներ էին заправлены, այնպես որ մենք ստիպված չէ անհանգստանալ housemaids. Նրա թափեց մեզ երկու փոքր չափաբաժին վիսկի, եւ մենք այս խաղը մահճակալի ծայրին, խմելով դա.
  
  
  "Ինչո ՞ ւ մենք չենք կարող այստեղ արձակուրդում է, ինչպես զբոսաշրջիկները?" - բողոքել է Էրիկ. "Ոչինչ անել, բացի հաճախել windmills, քայլում է անում, եւ նստել սրճարանում, դիտելով, թե ինչպես է ապրում ՞ խաղաղություն
  
  
  "Գուցե, մենք երբեւէ չենք այստեղ", - ասացի ես, ոչ թե հավատալով դրան մեզ րոպե. "Այլ այլ հանգամանքներում".
  
  
  Էրիկ հանել է փոքրիկ гиллетт, որը շելլ հետ շալվարը. Այնտեղ էր միայն թափանցիկ բլուզ, заправленная տաբատ. Նա կրկին մահճակալ մահճակալ, իր ոտքերը դեռ կանգնած էին հատակին, իսկ նրա կարմրահերներ մազերը անկանոն расплывались պարզ կանաչ покрывале.
  
  
  "Մեզ մոտ այնքան էլ շատ ժամանակ միասին", - ասել է նա, նայում էի առաստաղին. Սոսափյունը մի проникал բաց պատուհան է, հեշտ է ծովի breeze. "Անկախ նրանից, թե ինչպես է ամեն ինչ աշխատում է":
  
  
  "Ես գիտեմ,."
  
  
  "Ես չեմ ուզում սպասել ինչ-որ հնարավոր է ներկայումս և ապագայում միասին. Հնարավոր է, որ նա չի գալու". Նա սկսել է արձակել վերնաշապիկին.
  
  
  Նրան, նայեց нах. "Էրիկ, դու, դերձակ տանի, ես անում?"
  
  
  "Ես раздеваюсь", - ասել է նա, նայում է ինձ. Բլուզ էր հանվել: Նա расстегнула փոքր կրծկալ եւ смахнула ego. Նրա նայում нах վերեւից ներքեւ.
  
  
  "Դուք հասկանում եք, որ Ստավրոս կարող է մտնել այստեղ ցանկացած պահի?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Դա միայն կես առավոտ". Նա расстегнула փակվել դեղին տաբատների է իրան եւ стягивала om միջոցով thighs. Դրա տակ եղել է միայն գրություն կոֆտա, մի փոքր կտոր գործվածքների, որը գրեթե ոչինչ չի շեփթոն.
  
  
  Նրա հիշեցի, և ինձ пересохло կոկորդին. Նրա հիշեց մաքուր կենդանի է հաճույք, որը զգացել է նրա հետ.
  
  
  "Էրիկ, ես կարծում եմ..." - փորձեց առարկել ես:
  
  
  "Ժամանակ կա", - հավաստիացրել է նա ինձ, томно շարժվող անկողնում. Այն, նայում, թե ինչպես են նրա մարմինը շարժվում է եւ տարածված. "Դու ինքդ ասել է, որ Ստավրոս, հավանաբար, ամեն առավոտ պետք է կբանակցի նոր հրամանատար ճամբարում".
  
  
  "Մենք չենք կարող վստահ լինել այդ հարցում", - ասել է նրան, երբ նա расстегивала իմ գոտի. Իմ զարկերակային участился, և նա զգաց ծանոթ ներքին արձագանքն է իր touch.
  
  
  Նա притянула ինձ եւ շարժվում է դեպի ինձ. Իմ ձախ ձեռքը սեփական ցանկությամբ տեղափոխվել է կրծքավանդակի.
  
  
  "Ինչպես մենք պետք է վստահ լինենք, Նիկ", - выдохнула նա, հրում է ձեռքը իմ հագուստ.
  
  
  "Դե ինչ գիծ է, - մտածեցի ես: Դուռը կողպված. "Люгер է" շրջանակներում հեշտ հասանելի է. Մենք լսում ենք Ставроса մինչ այն, երբ նա մտնում է սենյակ. Եւ ես նույն զգացումը, որ Эрики. Հնարավոր է, որ դա վերջին անգամ.
  
  
  Նրան, շրջվեց ու թույլ աչքերը սահում է մարմնի Эрики եւ гриве пылающих մազերը ընկնում իր կաթնամթերքի ուսերին, և մտածեցի, թե երբեւէ կինը ավելի ցանկալի է, քան Էրիկ Нистром. Ցանկացած վայրում. Ցանկացած ժամանակ.
  
  
  Նրա համբուրեց ee եւ ee բերանը եղել է տաք ու խոնավ, և այն, թե ինչպես է նա snuggled շուրթերը իմ, եղել անհրաժեշտությունը. Երբ մենք համբուրում, նա ինձ раздевала է, եւ այն չի դադարեցրել այն: Հետո մենք միասին պառկել անկողնում, եւ նրա стягивал երկար եղունգները իր hips եւ thighs. Վերջում նա օգնել է ինձ, դեպքի om կորզել.
  
  
  Նա անկողնում է հետեւի գրեթե փակ աչքերով և потянулась ինձ. Նրան, մոտեցավ նրան, եւ նա притянула ինձ դեպի իրեն. Մենք կրկին կրքոտ համբուրեց, և նա զբաղեցրել է ինձ եւ ласкала. Երբ նա втянула ինձ զգում, մի պահ էր, երբ նրա բերանը բացվել է հաճույքով, ապա նրա կոկորդի կոտրվել ցածր հառաչել.
  
  
  Նրա ազդրի ընթացել են իմ դեմ, դրսևորելով նախաձեռնությունը եւ խստապահանջ. Նա պատասխանել է, ուժեղ հրելով ee. Երկար ազդրի զվարճացել է անկողնում, եւ փակ են, իմ մեջքին, ստիպելով ինձ ավելի խորն է թափանցել ներս մտնել ։
  
  
  Իսկ հետո մեզ պայթյուն է որոտացել ։ Նա եկել է առաջ եւ ավելի մեծ ուժ, քան երբեւէ մտածել, ստիպելով մարմնով դողալ ու դողալ իր մերկ ուժերը և անցնելով միայն այն բանից հետո, ինչպես մենք երկուսս էլ զերծ են մնում ամբողջ թոհուբոհի, որը զբաղվում է нарастала մեր ներսում է: Մենք մնացել փափուկ рябью հաճույք է, որը զբաղվում է ներխուժել առավել խորը եւ innermost մասի մեզ.
  
  
  Հագնվում դանդաղ. Դեռ ոչ ուշ առավոտ. Սակայն նրա սկսեցի վախենալ, որ Ստավրոս կարող է հանդիսանալ ։ Նա կարող է օդանավակայանում սպասում է ինքնաթիռի Աթենք: Նա կարող է ասել, որ վերադառնում է կեսօրին, միայն նրա համար, որ կործանել ցանկացած преследователя իր հետք.
  
  
  Տասնմեկ երեսուն": Էրիկ խմեց դեռ վիսկի, եւ ներսում нах աճել է լարվածությունը, որը, ակնհայտ է, արտացոլվել է իր դեմքը.
  
  
  "Ես գնում եմ նախասրահ", - ասել է նա տասնմեկ երեսունհինգ.
  
  
  "Ինչու?"
  
  
  "Կարող է, նա զանգահարեց ինձ և փոխել իմ ծրագրերը", - ասել է նա, արագ ձգձգումներ անելով երկար ծխախոտ. "Նրանք կարող են ինչ-որ բան իմանալ".
  
  
  Նրան փորձել է նրան կանգնեցնել ։ Նա ամբողջ հուզմունքով, չնայած այն հանգամանքին, որ մենք ավելի վաղ զբաղվել են սիրով:
  
  
  "Լավ, - ասացի ես: "Բայց, եթե դուք բախվում Ставросом, չի առնում ego ։ Թող նա համապատասխանում է այստեղ".
  
  
  "Լավ Է, Նիկ. Խոստանում եմ".
  
  
  Այնուհետեւ խնամքի Эрики սկսեցի расхаживать սենյակում. Նրա sam նյարդայնանում. Կարևոր էր, որպեսզի մենք բերեցին այստեղ Ставроса. Մենք հետապնդում ego բավական երկար ժամանակ ։
  
  
  Անցել է ընդամենը հինգ րոպե, ապա այն, ինչպես Էրիկ նահանջել է գրասեղանի հյուրանոցի, երբ լսեցի նրա աղմուկը միջանցքում. Նրան ու քաշեց 9 մմ люгер և մոտեցավ օր. Նրա ականջ դրեց ։ Կար եւս մեկ ձայնը. Նրան սպասում, բայց ոչինչ տեղի չի ունեցել ։ Նրա զգույշ ու հանգիստ отпер դուռ. Приоткрыв նրա մի թիզ, նրան, նայեց միջանցք: Ոչ մեկին չի երեւում. Նրա կանգնել глянул է հոլը և նայեց այնտեղ-այստեղ.
  
  
  Ոչինչ ։ Միջանցք մզամուրճ բաց կամարների, առաջատար այգի. Ես գնացի, նայում է ու կրկին ոչինչ չի տեսել. Մոտ հիսուն մետր հեռավորության միջանցքով ելք է եղել այգի. Արագ իջել է այնտեղ, огляделся եւ ի վերջո հանձնվել է ։ "Հավանաբար, իմ նյարդերը են սահմանագծին, - որոշեցի ես: Նրա վերադարձել է կիսաբաց օր սենյակ մտավ.
  
  
  Երբ նրա схватился դուռը փակել նրա հետ, նրա աչքի պոչով նկատել էր շարժում, բայց արդեն շատ ուշ է, որ կարող է արձագանքել դրան: Խրթխրթան հարված ետեւից գլխին առաջացրեց ինձ մոտ головокружительную ցավը գոլ եւ պարանոցի. "Люгер" սայթաքեց դուրս խմելու շուրջ իմ ձեռքերը. Այն, схватился համար դռան կողափայտ եւ զսպել, երբ նրա, оперся նրան. Նրա մի շող է տեսել անձը առջև և զգաց, nen այն, ինչ տեսել ծածկ Աթենքում. Դա եղել է խիստ մռայլ դեմքը Ադրիանա Ставроса. Այն հրատարակել է կենդանական ձայնը կոկորդին, եւ ձեռքդ այս уродливому անձին: Բայց դեռ ինչ-որ բան կրկին հարվածեց ինձ գոլ է խփել, եւ ներսում բռնկվել են վառ լույսերը. Նրա լցվել ծով, սեւ գույնի, եւ սեւ ծովի եւ սեւ երկնքի տակ չի եղել գծի հորիզոնում. Այս ամենը сомкнулось ինձ слилось է клубящуюся մութ զանգվածը.
  
  
  Одиннадцатая ղեկավար.
  
  
  "Նա հանկարծ ուշքի եկավ".
  
  
  Նրա ձայնը невнятно, քանի որ, եթե նա շելլ ինձ մեկ այլ սենյակում. Իմ աչքերը բացվեցին, բայց ես չէի կարող om կենտրոնանալ. Նրան տեսավ իր շուրջը երեք աղոտ ձեւով.
  
  
  "Իրականում, բացեք ձեր աչքերը" ։
  
  
  Ձայնը ծանոթ. Այն պատկանում է Адриану Ставросу. Նրա փորձեց կենտրոնանալ իր աղբյուրի. Ego անձը անհետացան, իմ տեսիլքի. Նրան նայում է խիստ, կոշտ անձը залысинами, մուգ մազերով եւ ледяными ցուրտ աչքերով, և ատում է իրեն, որ թույլ է տվել эму վերցնել ինձ. Նրա թարգմանեց կարծիքով նրա երկու այլ անձանց կողմերին. Մեկ պատկանել է առողջ смуглому տղայի հետ голубоватым աչքով վրա ձախ աչքով. Նրան ընդունել է ego համար բրազիլական թիկնապահի Ставроса. Մեկ այլ տղամարդ էր, բավական երիտասարդ է և հագնում է համազգեստը գույնի դար. Այն ենթադրում է, որ սա այն սպան է, ով փոխարինել է մահապատժի Галатиса.
  
  
  - Եվ այսպես, - ասել է Ստավրոս թունավոր ձայնով. "Мойщик պատուհանների". Նա հրատարակել է մի տեսակ կոկորդի ծիծաղը. "Ով ես դու իրականում delle?"
  
  
  "Ով ես դու իրականում delle?" Նա պատասխանել է, փորձում է մաքրել գլուխը, փորձում է մտածել. Նրա հիշեց Эрику եւ մտածեցի, գտել են արդյոք նրանք էլ.
  
  
  Ստավրոս քաշեց ինձ ու ապտակեց ինձ հետեւի ձեր ձեռքը, եւ միայն այդ ժամանակ նրան նկատել է, որ նստած է ուղիղ աթոռին. Նրանք չեն կապել ինձ, բայց "Լյուգերա" չի եղել ։ Հյուգո դեռ նստած ես предплечье տակ расстегнутой իմ բաճկոնը. Մի քիչ ընկել է աթոռից, երբ գրանցվել է հարվածը:
  
  
  Ստավրոս leaned է ինձ ընդմիշտ, եւ երբ նա խոսում էր, նրա ձայնը նման էր մռնչյուններից самке ընձառյուծի. "Ես տեսնում եմ, դու ինձ չես ճանաչում", - прошипел նա: Նրան, տեսել է, թե ինչպես է բանակի սպան նայեց նրան. "Այժմ դուք գիտեք, թե ինչպիսի տղամարդու զբաղվում".
  
  
  "Այո՛, խելագար, - մտածեցի ես: Անխիղճ մարդ, охотящийся այլ. Այժմ հասկացա, թե ինչու են նրանք անվանել են ego Стервятником. Այս անգամ նրան պահում բերանը ամրոցը. Այն իդեալական է, վերցրել է վերնաշապիկը առաջ եւ կտրուկ պատռեց այն ։ Այն նայում շատ scars իր торсе, ըստ երեւույթին, կրակի. Պարզվել է, որ նրանք ընդգրկված մեծ մասը ego մարմնի.
  
  
  "Դուք տեսնում եք այն?" - прорычал նա, նրա աչքերը заблестели շատ վառ. "Ես սա հրդեհի բնակարանում, երբ երեխա էի. Հայրս իր հետ վերցրել է անկողնում закуренную սիգարետ, որ վերջինը, ըստ մի շարք անպատասխանատու գործողությունների նկատմամբ ego ընտանիքում ։ Բայց ես մնացել, հասկանում եք. Չեմ կարծում, որ ես ընդգրկվեմ դժոխք, քանի որ ես արդեն այնտեղ էր ".
  
  
  Այնպես որ, սա էր մեծ բացակայող մասը հանելուկ Ставроса. Կրակ, որ защелкнул ներսում. Նա выжег ամեն ինչ, որ մնացել է հոգու, մնացել է միայն обугленное միջուկ. Երբ նա застегнул վերնաշապիկը, իր հասկացել է, թե ինչու է ինքը կանգնած է եղել, այնքան բաց է: Պետք է լինի, ամբողջ ego իրան էր կոշտ են зарубцованной գործվածքների.
  
  
  "Այժմ դու հասկանում ես", - прошипел նա ինձ. "Հիմա դու ասում ես, թե ով ես դու և ինչ ես անում այստեղ, Миконосе, шпиония ինձ".
  
  
  Խռպոտ темнолицый ընկերոջ կողքին նկարչություն շուրջ գրպանից ինչ-որ բան կարճ, ըստ երեւույթին, մահակը, միայն այն դեպքում, եթե նա եղել է բավականին հիմար են, որպեսզի մարտահրավեր Ставросу.
  
  
  "ԿՀՎ-ն է?" Ինձ հասավ տգեղ ձայնը Ставроса. "Դուք զանգել Галатису, ձեւանալով Минуркасом?"
  
  
  Այն պետք է խնայել իրեն, այլապես ամեն ինչ արդեն վերջացած է: Եթե Էրիկ չի տառապում ետեւում հյուրանոցի, ինչպես պարզվեց, նա շուտով վերադարձել կլիներ այստեղ. Եթե ես հաջողակ է, եւ նա կսկսի ուշադրություն, նա չի մտնի սենյակ եւ ih пленницей. Նա պետք է պայքարել դրա դեմ, և ես պետք է գիտակցում, որ իրեն էյ օգնություն:
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես: "Նրա ԿՀՎ".
  
  
  "Աղա, ճիշտ է, դուրս է գալիս դուրս", - ասել է Ստավրոս. "Եւ դուք այստեղ եք, որ կազմակերպել հեղաշրջում դեմ"
  
  
  Աչքերը Ставроса сверкнули ինձ маниакальной ատելությամբ.
  
  
  "Ինչ-որ բան է այդ տեսակի մեջ:"
  
  
  "Որո ՞ նք են այդ ծրագրի մանրամասները դավադրություն ԿՀՎ?" - պահանջել է պատասխան Ստավրոս.
  
  
  Նրա վարանեց. Եթե նրան ասել է շատ, դա կարող է հնչել կեղծ են հնչելու: Սիրիայից կրկին բարձրացրել մահակը.
  
  
  "Սպասեք", - ասաց երիտասարդ սպան ուժեղ շեշտը դնելով. "Վերջերս Հունաստանի մենք ուսումնասիրել ենք որոշակի մեթոդներ, որոնք թույլ են տալիս հասնել նրան, որ կալանավորների լիակատար համագործակցության. Բայց շատ աղմկոտ է, որ շարունակել նման հարցաքննության այստեղ.
  
  
  Ամեն դեպքում, մենք պետք է վերադառնալ ճամբար: Մենք վերցնենք ego հետ ".
  
  
  Ստավրոս մի պահ մտածել. "Լավ, - մռայլ ասաց նա ։
  
  
  Նրանք վերցրել ինձ ամբիոնում. Հետաքրքիր է, որտեղ, դերձակ տանի, Էրիկ? Նա պետք է վերադառնար միջոցով դարակ գրանցման ։ Կարող է, նրանք, այնուամենայնիվ, գտել են նրան: Բայց չէի կարող է հարցնել.
  
  
  Երբ նրանք ստիպել են մտնել ինձ ожидающую մեքենան տան մոտ, հեռավոր մուտքի մոտ ավտոկայանատեղի, նրա մտածեց այն մասին, փորձել է փախչել օգնությամբ стилета. Եթե նրանք բերման են ինձ այն ճամբարը, այն էլ երբեք չի լքել ego կենդանի.
  
  
  Բայց ոչ լավ որոշմամբ пошевелиться դանակով: Խռպոտ տղամարդը պահել ատրճանակ ինձ ребрами, իսկ մյուս կողմից ինձ նստած Ստավրոս. Սպա վարել է մեքենան:
  
  
  Ճանապարհին շուրջ քաղաքի обрывистой ճանապարհի նրա ամբողջ ժամանակ մտածում Эрике. Դժվար էր հասկանալ, թե ինչ է պատահել. Նա գիտեր, որ hey, որ պետք է վերադառնալ սենյակ անմիջապես, հենց Ստավրոս.
  
  
  Մենք քաղաք, օրինակ ' майл, երբ դիմել կտրուկ ցուցանակների եւ տեսանք остановившуюся մեքենան ընդամենը քսան ярдах առաջ մեզ նեղ ճանապարհի. Իր, հիշեց, թե ինչ է տեսել այդ մեքենան, припаркованную հյուրանոցի ավելի վաղ, եւ եզրակացրել, որ այն պատկանում է կառավարման. Սպա կտտացրել ահաբեկելը, եւ ռազմական մեքենան կանգ է առել մի քանի մետր հեռավորության մեկ այլ մեքենայի.
  
  
  "Թե ինչ է այն?" - հակիրճ հարցրեց Ստավրոս.
  
  
  "Կարծես сломанная մեքենա", - проворчал սպա:
  
  
  "Դե, գնա, վերցրեք նրա ճանապարհը", - скомандовал Ստավրոս.
  
  
  Աջ մեր մեքենաներ էր ժայռի, իսկ մյուս կողմից կտրուկ կոտրել. Սպան դուրս է ձախ կողմում, եւ զգուշորեն շարժվեցի դեպի մեքենան, преградившей ճանապարհը ։ Ստավրոս, որը նստած էր իմ աջ, բացեց դուռը կողմից կտրվելու եւ կանգ է մայթին, դիտելով. Այն եղել է մեքենայում մենակ տղամարդու խռպոտ, державшим ատրճանակ կողքիս.
  
  
  "Сбрось նրան սայլակ!" - հրամայեց Ստավրոս կողքին կանգնել մեր կողքին ։
  
  
  "Ես կփորձեմ", - ասաց սպան ։
  
  
  Դա ego էին վերջին խոսքերը. Երբ նա կանգ առավ մոտ այլ մեքենաներ, նրան տեսել է, թե ինչպես է նպատակը Эрики skyrocketed է обрывом. Նա, ըստ երեւույթին, подслушивала դուրս է հյուրանոցային համարներ եւ լսել եմ, թե ինչպես են նրանք որոշել են վերցնել ինձ ճամբար: Նա մարզերում հոսանքազրկումներ են լինելու մեքենան հյուրանոցի կանգնեցրել է մեզ ճանապարհի վրա.
  
  
  "Watch դուրս!" - բղավում Ստավրոս սպային, երբ տեսա, որ Էրիկ արել ատրճանակ է տղամարդու վրա.
  
  
  Հույն դիմել, երբ ատրճանակ Эрики կրակել. Ճակատին մոտ սպայի հայտնվել է дырочка. Նա отшатнулся եւ մխրճվել է մեքենայի մեջ, երբ Էրիկ արել ատրճանակ է Ставроса. Նա քաշեց դուրս է սեփական ատրճանակն ու հիանում նրա Эрикой է, որ առաջին достала սպա, քանի որ ես գիտեի, թե ինչպես է նա հյուրանոցների пристрелить Ставроса. Նա прицелилась է Ставроса, եւ նրան ատրճանակ կրկին рявкнул, եւ հարվածել է նրան:
  
  
  Խռպոտ տղամարդը կողքիս մեքենա նպատակ է ինձ, հասկանալով, թե ինչ պետք է անել առաջին հերթին: Վերջապես, երբ Ստավրոս վիրավորվել էր, նա որոշել է նախ ավարտել է ինձ, ապա գնալ Эрикой. Նրան, տեսել է, թե ինչպես побелел ego մատը շնիկ ատրճանակ. Այն, взмахнул ձեռքը և հարվածել նրան ego, ձեռքին ատրճանակ, եւ զենք выстрелило, կոտրելով պատուհանի ապակին կողքիս. Стилет էր իմ ափի մեջ. Պահելով ատրճանակը հեռավորության վրա, նրա ուժեղ հրել է դանակով, եւ զգացի, թե ինչպես է նա մտել է ego ձեռքը ։ Նրա համար ամեն ինչ վերջացած է:
  
  
  Ставроса վիրավորվել է ուսի, բայց դա եղել է ընդամենը վերքը. Նա ընկել է գետնին և պատասխանել կրակ Эрики, երբ նրան դուրս է ցատկել շուրջ հեռավոր վերջ մեքենաներ. Пригнувшись եւ օգտագործելով մեքենա է թաքցնել, նրա, գլխավորել է դեպի մեկ այլ մեքենա է ատրճանակը ձեռքին. Ստավրոս կրկին ստիպել է Эрику թաքցնել ետեւում կոտրել. Նրա հյուրանոց, անել դրա վերաբերյալ ճշգրիտ shot վայրից, որտեղ նա քիչ է այս ամենի սպասում, քանի որ նա կարծում է, որ ես դեռ գտնվում են գերության մեջ:
  
  
  Բայց երբ նրան է մոտեցել մեկ այլ մեքենայի, Ստավրոս տեսա ինձ ։ Նա արել է երկու կրակոց, ու փամփուշտները взметнули կողքիս կտոր ասֆալտ. Նրա և աղավնի անկյուն մեքենաներ ու հեռացել գծում կրակի. Հաջորդ պահին Ստավրոս կրկին հայտնվել է ռազմական մեքենան. Նպատակն է Эрики выскочила շուրջ կտրվելու, եւ նա կրակել է մեքենայի մեջ, սակայն վրիպել է ։ Ղեկին եղել է Ստավրոս. Շարժիչը մինչեւ վերքը.
  
  
  Նրա կանգնեց եւ կրակել է: Հանկարծ մեքենա накренилась և թռավ վճարումների ուղղակի ինձ. Նա փորձել է սեղմել ինձ մեկ այլ մեքենայի. Նրա թողարկել է մեկ бесцельный կրակոց, եւ աղավնի է մի կողմ մոտենում մեքենաներ. Նա բարձրաձայն բախվել է մեկ այլ մեքենայի: Նրա պառկած շատ մոտ վայր հարվածի, փակելով դեմքը, հույս ունենալով, որ раздираемый մետաղ չի врежется ինձ. Ստավրոս ծավալել մեքենայի հետին ընթացքին եւ կտրուկ շրջվել է դեպի վայրից հարված. Նա վերադառնում էր քաղաք: Մի վայրկյան նա այդ քայլին. Նրա մանրակրկիտ прицелился, հայտնվել է խզել է դող եւ նրան, բայց նա շարունակում էր գնալ. Էրիկ թողարկել է երկու կրակոց, հրազենի հետ свистом отлетели է մեքենան հարվածել է Ставроса.
  
  
  Նրան, լսել նրա ճիչը. - "Դերձակ!"
  
  
  Նրա, վեր կացավ ու բացեց դուռը կոտրված մեքենան. Դուռ ընկել է ձեռքս եւ հարված էր ստացել մոտ մայթ. Նրա սողանքը մեքենան և փորձել է կատարել մեքենան: Երրորդ փորձից բոլոր վաստակած.
  
  
  Էրիկ հանդիպել ինձ մոտ մեքենաներ, երբ նրան ընդգրկել է փոխանցում.
  
  
  Մենք բղավել мчались ճանապարհին Ставросом. Մենք պահել ego տեսադաշտում, քանի դեռ չեն հասել քաղաքի, ապա գտել брошенную մեքենայի մոտ waterfront. Մենք իջել և դիտել նկատվում է բենզինի ավարտվել է:
  
  
  "Նա չի կարող հեռու այստեղից", - ասել է Էրիկ. "Ես загляну սրճարանում".
  
  
  "Լավ է, այն տեսնել է boats. Զգույշ եղեք".
  
  
  "Դու էլ, Նիկ", - ասել է նա:
  
  
  Նա գնաց-ի ընթանում է դեպի սրճարան ։ Եղել են շատ տեղեր, որտեղ կարելի է թաքնվել. Նրան, դուրս է եկել փոքրիկ փիրսը, որտեղ մի քանի զբոսաշրջիկներ սպասում նավակ. Ես պարզապես հարցնել Ставроса, երբ լսեցի բղավել շարժիչի նավակների. Հետո նրան տեսավ ego hydrofoil վերջում մահճակալը. Նավակ չհեռացավ.
  
  
  Նրա վազեց նրան, բայց ուշացել է ։ Նա էր ճանապարհին. Նրա нацелил նրան ատրճանակ է, սակայն չի կրակել. Նկատելով իմ կողքին փոքրիկ նավակ, նրա, թռավ դուրս է բերել սեփականատիրոջ հետ, որը կանգնած է եղել отвисшей ծնոտ, նայում այս ամենին ։ Ես դեռ ատրճանակ:
  
  
  "Գործարաններ", - հրամայել է": ես.
  
  
  Նա լուռ հնազանդվեց. Շարժիչը взревел.
  
  
  "Իսկ հիմա արի նրան".
  
  
  "Բայց..."
  
  
  "Դուրս գալ, դերձակ տանի!" - բղավում եմ.
  
  
  Նա դուրս եկավ. Այդ վայրկյանին նրա ղեկին է եղել և отъезжал նավահանգստի բար հետեւելով Ставросом. Նրան, նայեց շուրջը և տեսավ Эрику դեռեւս ավարտին վահանակներ, выкрикивающую իմ անունը. Ես չէի կարող վերադառնալ. Նրա отмахнулся է нах.
  
  
  Նրան, լսել նրա ճիչը. - "Պետք է զգույշ լինել!"
  
  
  Ես ցավում եմ, որ նա չի կարող ինձ հետ, քանի որ Ստավրոս էր нах կարեւոր է. Բայց հանգամանքները հանձնարարել են այլ կերպ. Նրան, տեսել է, թե ինչպես Ստավրոս անցել է մուտքը ներքին նավահանգիստ, վերապահելով մաքուր սպիտակ հետո. Սահմաններից դուրս: այս պահպանվող տարածքները փոքր են, изменчивые ալիքներ, եւ երբ հասավ այնտեղ, իմ փոքրիկ նավակ սկսել է ճոճվել, և squirted իր cum ինձ դեմքը աղի ջրով, շուրջ մուգ կապույտ Էգեյան զգեստ. Պարզ էր, որ Ստավրոս ուղեւորվում էր դեպի необитаемому կղզում, որը կողքին է եղել Делосом.
  
  
  Իմ նավակ էր ավելի արագ, քան նավակ, ով գողացել է Ստավրոս, ուստի, հուսահատ clinging է իր փոքրիկ նավը դանդաղ բռնել մինչեւ նրա հետ. Այդ ժամանակ նրա մտածում Эрике այնտեղ, Миконосе. Ոստիկանությանը պետք է տալ բացատրություններ. Բայց զանգ գնդապետ Коцикасу կպատմի իշխանություններին, որ նրանք հյուրանոցների եմ իմանալ, թե. Այն ժամանակ, երբ կվերադառնամ, նրանք, անշուշտ, կպարգեւատրեն Эрику մեդալներով: Եթե վերադառնամ.
  
  
  Հանկարծ նրա հայտնվել է հասանելի, բայց Ստավրոս ինձ առաջ է անցել. Նա երկու անգամ կրակել է ինձ, եւ նրանք ջարդել են առջեւի նավակներ. Հաշվի առնելով այն, թե ինչպես է իմ նավակ прыгала, դա իսկական սխրանք, որ Ստավրոս որտեղ նա հայտնվել ։ Նրա քաշեց ատրճանակը եւ ուշադիր прицелился է ուրվագիծ Ставроса. Նրան, կրակել ու վրիպել. Ինձ մնացել է ընդամենը երկու կրակոցի.
  
  
  Մենք շարժվել են մի փոքր լքված կղզու շրջան է, եւ ջուրը հանգստացավ. Ստավրոս վազեց քարուքանդ եղած остаткам раскаленного, выгоревшего արեւի վահանակի վրա. Ճանապարհին նրան տեսել է, թե ինչպես է նա перезаряжал ատրճանակ, այնպես որ ուներ առավելություն զինամթերքի աջակցություն Подъезжая է причалу, նա երկու անգամ կրակել է ինձ պահել ինձ հեռու. Նրա ծավալել նավակ լայն է, փորձում է outsmart the այն. Սակայն նրան խանգարել էր կրակը: Ես չէի կարող է ծախսել իզուր կրակոցներով.
  
  
  Ստավրոս leaned մեկնարկին, ինչի է այն աշխատում. Նավակ արդեն пристыкован. Այն, մտածեցի, որ դա կարող է լինել իմ վերջին հնարավորությունն է, և կրկին կազմել է նավակ մեջը. Երբ նրան է մոտեցել մոտ բավարար է կրակել, տեսադաշտում է հայտնվել Ստավրոս աղբյուր ինչ-որ առարկա է իմ նավակ. Նա վայրէջք է կատարել անկեղծ իմ խցիկ. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է այրվում запал, եւ գիտեի, որ Ստավրոս գտել դինամիկ. Է Миконосе ego օգտագործվում կոշկեղեն, նոր ճանապարհի ավարտին կղզու. Ես ոչ մի ժամանակ փորձել է թողնել ego ջրի. Ապահովիչ հայտնվել է կարճ. Հրում ատրճանակ չեմպիոնի գոտու համար, նրա աղավնի է ջրի եւ լցվել.
  
  
  Պայթյուն խզել է ինձ ականջները եւ հայտարարել են տաք օդը, բարձրացնելով ջրի մեծ ալիքների. Շուրջ ինձ посыпался աղբը, բայց այն անցել է հեռու. Նրան, նայեց շուրջը և տեսավ пылающие բեկորները ջրի մակերեսին, սեւ ծուխ շարժակազմերի դեպի երկինք.
  
  
  Ես բերել. Այն շարունակում էր լողալ դեպի ափ, прилегающему դեպի նավահանգիստ բար. Ստավրոս տեսավ ինձ և ունեցավ երկու կրակոցի. Գնդակից ընկել են ջուրը վճարումների հենց ինձ ։ Նա կրակել է երրորդ անգամ է կտրել միջոցով ինձ предплечье. Նրա հայհոյել է իրեն քթի տակ. Նույնիսկ, եթե նրա հասնել ափին, նրան կարող է մնալ առանց զենքի, քանի որ ammo пистолете կարող են ստանալ թաց.
  
  
  Երբ Ստավրոս տեսավ, որ ես շարունակում եմ գնալ ափին, նա շրջվեց ու վազեց է заросшего ջրիմուռներով մահճակալը. Նա shell-ին հարթ ցածր մասը կղզու վճարումների հենց մեզ համար է развалинам կես տասնյակ ձկնորսական лачуг, որոնք արդեն վաղուց լքված. Նա, ակնհայտ է, մտադիր էր կազմակերպել, ինձ որոգայթ այնտեղ.
  
  
  Նրա դժվարությամբ մայրամուտ հին ծովային պատը, որը զբաղվում է եղել doc տակ է ուղիղ անկյան տակ: Նրան, նայեց բաց տարածության դիմաց ինձ, բայց Ставроса չի տեսել. Տաք արեւը սկսեց չորացնել соленую ջուրը ինձ վրա է, քանի դեռ այն ուսումնասիրել է տեղանքը անկեղծ առջևում է ։ Հեռավորության վրա մոտավորապես երեք հարյուր բակերը ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, ինչպես եղել է համեմատաբար հարթ, բացառությամբ սփռված քարե արդյունքների ռոք կացարաններում եւ boulders, որոնք շրջապատել եւ ստեղծել են ետին պլան կարճ գծի осыпающихся քարե лачуг. Ետեւում նրանց քարքարոտ բլուրը բավականին թույն բարձրացվել կենտրոնում կղզու, իսկ բլրի վրա էր ևս մեկ շենք. Դա եղել է երկհարկանի տուն առանց տանիքի եւ պատերի, հավանաբար, ինչ-որ հասարակական կառուցումը ։
  
  
  Նրա прищурился է վառ լույսի ներքո հուսալով տեսնել Ставроса, բայց նա թաքնվում էր.
  
  
  Քաշվել ատրճանակ են գոտիներ, նրա նկարչություն, ammo եւ протер ih. Նրա բացել է ատրճանակը եւ այցելեցի է ուղեղի. Ներսում մետաղական խողովակի շողշողուն կաթիլներ ջրի, փայլուն է отраженном արեւի. Приставив, քիչ է ձեր բերանը, նրա продул ուղեղի մաքրել ego. Երկու քարթրիջի, որոնք այնքան խնամքով պահպանել է, կարող է տալ, բացատրել, երբ այն կախված է դրանց. Այլ զենք չեմ ունեցել, քանի որ "Люгер" մնացել է հյուրանոցում, իսկ стилет торчал-ի boca կրակողի տանող ճանապարհին ռազմական ճամբարին. Էրիկ խլել om, բայց այս պահին դա ինձ չի օգնի.
  
  
  Սակայն Ստավրոս թե վստահ է եղել, որ ես չեմ կարող նկարել, այլապես նա փախել է ։ Դա եղել ընդմիջում է իմ օգտին: Ընդունելով դա որպես լավագույն բանը, որ ես ունեցել, նրա բարձրացել է պատի եւ ուղեւորվել քոթեջ ատրճանակը ձեռքին. Եթե նրան ցույց է տվել ատրճանակ, նրան կարող է ստիպել Ставроса է մտածել, որ ես պատրաստ եմ կրակել դրանից, թաց է, թե ոչ, եւ ստիպել ego պաշտպանվել. Բայց ես հույս ունեի, որ դրան չի հասնի.
  
  
  Նրա զգուշորեն մոտեցել է քարե домикам. Ամենուր աճել է բարձր խոտ, նույնիսկ ներսում կմաղքներ փոքր շինությունների առանց դռների և պատուհանների. Խոտ փոքր-ինչ шевелилась տակ տաք breeze, որտեղ նա եղել է ։ Արեւ այստեղ կարծես ինչ-որ պայծառ է, քան հարեւան Миконосе. Նա եւ ջերմ breeze դանդաղ չորացրած իմ վերնաշապիկ ու տաբատ, բայց իմ swedes դեռ прилипала իմ մարմինը.
  
  
  Նրա զգուշորեն շելլ երկար, շագանակագույն խոտերի մեջ. Երկու մողեսները, գորշ, նախապատմական տեսակի, թռավ-ի քարերին, որ հեռու է իմ ճանապարհին. Այստեղ չի եկել փողոցի. Տաք օդը ներմուծված ինձ nostrils եւ գրեթե խեղդել ինձ իրենց եկեղեցի rotting. Ճանճեր жужжали-ի заросшему մոլախոտերի դաշտի միջեւ коттеджами և ինձ, և հոգու խորքում նրան տեսավ Ալեքսիս Саломоса պառկած, զույգ ուրիշ բեկորների հետ ճանճեր վրա nen. Ապա նրան ասաց շարժումը առջևում է մոտ մոտակա քոթեջ.
  
  
  Իր ձեռքով շփեց աչքերը և կրկին նայեցի. Այժմ այնտեղ ոչինչ չէր երեւում, ոչ մի հետագա շարժումների, բայց ես զգում էի, որ Ստավրոս այնտեղ էր. Նրա զգացի դա, յուրաքանչյուր ոսկոր է իմ մարմնի посылала նախազգուշական ազդանշաններ.
  
  
  Նրա վազեց валуну բարձրությամբ կուրծքը մոտ առաջին քոթեջ, սառեցրեց այնտեղ, նայում եւ լսում. Ականջների զնգոց մշտապես доносился աղմուկ միջատների. Նրան տեղափոխել է ձեռքը boulder եւ դրեց ee ящерице է հետեւի. Նա отскочила, վախեցնելով ինձ. Այս պահին Ադրիան Ստավրոս հանում է գլուխը դուրս է երկրորդ քոթեջ գծերի եւ կրակել пистолету.
  
  
  Կրակոցը կարծես արձագանքել разнесся է липком օդում: Таращить աչքերը ընթացող քար մոտ իմ աջ ձեռքը: Մի րոպե անց սկսել է երկրորդ կրակոցի ընկել է քար եւ рассыпал փոշին ինձ անձամբ. Նրա сплюнул եւ сморгнул. Երբ նրան կրկին шталь տեսնել, Ստավրոս անհետացել է: Բայց թափել ինձ միջեւ առաջին եւ երկրորդ коттеджами, նրան նկատեց շարժումը խոտ.
  
  
  Ստավրոս, ըստ երեւույթին, որոշել է, որ ես չեմ կրակել թաց ատրճանակ: Փոխանակ նրան հետապնդել է ego, նա հետապնդում է ինձ:
  
  
  "Որսորդ զոհ է դառնում!" - կար մի ձայն, որին հաջորդեց ցածր է, леденящий արյուն ծիծաղ.
  
  
  Այս խուլ խելագար ձայնը, թվում է, ավելի շուտ բխում էր իմ գլխին, ինչի շուրջ տնակներում. Ես չեմ կարող հստակ ասել, թե որտեղ էր Ստավրոս, ըստ ձայնային.
  
  
  "Այն ժամանակ գնում եւ забери ինձ, Ստավրոս", - բղավում եմ.
  
  
  "Իլյաս", - որտեղից-որ բան ուղղել ինձ Ստավրոս. "Ալեքսանդր դա անուն է" ։ Դրան հաջորդել է եւս մեկ պայթյուն է որոտացել ծիծաղի, բարձր, психотический, որը տատանվում է տաք brees.
  
  
  Նրան լսեց աղմուկ ավելի հաճախ առաջին քոթեջ. Նրա միջով նայում դատարկ աչքեր կոտրված պատուհանների և ոչինչ չի տեսել: Հետո լսեցի նրա ձայնը իմ աջ եւ մի քիչ ետեւում են ինձ, բարձր խոտ.
  
  
  "Ատրճանակ անիմաստ է, չէ՞։"
  
  
  Նրա շրջվել ու տեսել է Ставроса, կանգնած հետեւում է ինձ, բոլորովին այլ դիրքորոշում, քան լսել նրա վերջին ձայնը. Նա կարող է լինել խենթ, բայց, այնուամենայնիվ, եղել է բարդ. Նա ինձ վրա ատրճանակ ու կրակել.
  
  
  Նրա ընկել է հարթ գետնին կողքին валуном, երբ նա հրում միջին կշռված փոխարժեքով. Քար չի եղել մեր միջև: Таращить աչքերը խզել է թեւ վերնաշապիկ եւ поцарапала ձախ ձեռքը ։ Այն, շրջվել է մեկ անգամ, երբ նա կրկին կրակել. Таращить աչքերը բարձրացրեց փոշին կողքիս. Ես հուսահատ нацелил նրան ատրճանակ, երբ նա երրորդ անգամ քաշեց ձգան. Նա դատարկ խցիկի. Նա նայում է ինձ, երբ նրա нажимал ձգան իր ատրճանակով. Նա նույնպես щелкнул առանց կրակոցի
  
  
  Անձը Ставроса փոխվել է, և նա ծիծաղեց բարձր վայրի ծիծաղով տեղադրելու ammo է զենք. Նրա արվեստագետը ատրճանակ, зарылся ոտքերով գետնին եւ ցատկել է նրա վրա:
  
  
  Նրա հայտնվել է Ставроса, երբ նա բարձրացրեց ինձ վրա ատրճանակ: Նրա մոտ չի եղել լուծմանը քաշեք կաշխատեցնի, քանի դեռ նրա, схватился նրա հետ: Ատրճանակ է ընկել, երբ մենք երկուսս էլ ударились մասին ամուր գետնին, пиная եւ царапая բարձր խոտ.
  
  
  Նրան շատ է հարվածել Ставроса ըստ ծնոտի, եւ նա ընկել է մեջքի վրա. Բայց երբ կրկին նետվել է նրա վրա, նա դեռ մնում էր շատ վտանգավոր ուժեր ։ Նա ինչ-որ կերպ գտա դատարկ ատրճանակ, եւ երբ այն նորից էր nen, նա խիստ հարվածել է նրա միջքաղաքային, զենքի իմ գլուխ ։ Նա ստացել скользящим հարվածով, եւ այն ընկել է նրա հետ.
  
  
  Երբ նրան կրկին կարողացել կենտրոնանալ nen, նա թռավ և վազեց двухэтажным ավերակների բլրի համար коттеджами. Ես փորձում եմ, փայտե դուռ, անհարմար կախված է մի հանգույց, եւ երբ ներս մտա, նա դեռ тихонько скрипела. Ստավրոս անցել է այդ ճանապարհով.
  
  
  Նրա կամաց-կամաց մտավ полуразрушенное շենք. Ներսում խոտ էր գրեթե այնքան, որքան դրսից, դաշտ. Որոշ տեղերում այն примята, որտեղ տեղի է ունեցել Ստավրոս. Բայց ինձ հաճելի է հիշել, որ այդ անձի, այնպես էլ հետապնդում է, իր ողջ գիտակցական կյանքը, եւ նա կարողացել է գոյատեւել. Երբ նրա обогнул անկյուն обвалившейся պատերը, տեսա նրա կարծիքով խելագար ego անձանց, ապա ժանգոտ երկաթի bars swung իմ գլխին. Նրա crouched, եւ barbell հարվածել է իմ մազերը եւ բախվել քարի պատի մոտ ինձ.
  
  
  "Դերձակ!" - mumbled ես: Նա գտել է մի կտոր արդուկներ, թողնված վերջին բնակիչների կղզու. Եւ կրկին ուներ առավելություն ինձ ։
  
  
  Այն, схватился համար ծանրաձողը, սակայն կորցրել է հավասարակշռությունը. Նա վրաերթի է ենթարկել ինձ ոտքով, եւ նա կորցրել է պահումը. Մի պահ անց նա նորից взмахнул զենք. Դա այն եկավ իմ անձին ու սկսվեց իմ գլխին, եթե պատահի: Այն, перекатился, եւ barbell հարվածել է իմ աջ ականջի եւ ուժեղ հարված էր ստացել գետնին տակը ինձ.
  
  
  Նրան կրկին բռնել է ծանրաձողը, փորձելով խլել նրա հնարքներ Ставроса, եւ մենք երկուսս էլ կորցրել ենք այն: Ստավրոս շրջվեց ու взбежал-ի осыпавшейся աստիճանների վերին մակարդակը շենք, որտեղ գտնվել է վերջ երկրորդ հարկից ։ Նա անկեղծորեն ինձ հավերժ է, երբ նա, ոտքի կանգնեց. Նա բռնել է մի մեծ կտոր քար և շպրտել ego ինձ. Նա սահել է իմ ուսի, ու ցավը пронзила այն. Այն սկսել է բարձրանալ ըստ քարե ступеням. Նրա պատրաստվում է բռնել Ставроса եւ սպանել ego մերկ ձեռքերով ։
  
  
  Երբ հասա գագաթ, ինձ յուրա մովսիսյանի ՝ " սպարտակի այլ կտոր քարի. Նրա crouched, եւ նա շրխկոցով ընկավ ներքեւ. Ստավրոս կանգնած է հետեւի երկրամասում նեղ բաժնում փեշ, գազի կաթսա, բացօթյա կողմը կառուցվածքի ետեւում նրան. Հուսահատության հայտնվել ego квадратном դեմքը, երբ նա կանգնած է եղել ու խոժոռ նայում է ինձ. Նա նայեց возвышающуюся երկիրը ետեւում շենքի, усыпанную boulders եւ каменистую. Ապա փոքրիկ տատանումներ նա թռավ.
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա հարվածել քարեր եւ покатился. Նա схватился համար կոճ, եւ ego անձը contorted է ցավ եւ զայրույթ. Նա подполз է հատուկ круглому валуну, վտանգավոր է сидящему է քարե уступе. Boulder էր մոտ երեք մետր տրամագծով, իսկ ego առջեւի եզրին է փոքր-ինչ наклонном ապա խութ շուրջ սայլակ եւ խոտ էր clamped քար փոքր չափի. Ստավրոս ձեռքդ դեպի փոքրիկ քարը, օգտագործել էգոն իմ դեմ.
  
  
  Նրան, ցած է նետվել գետնին կողքին է, եւ հարված ужалил իմ ոտքերը. Նրա ընկել է առաջ, բայց շատ արագ բարձրացավ, невредимый. Ստավրոս հուսահատ отталкивал քար է валуна. Երբ նրա, շարժվեցի նրա համար, նա сверхчеловеческим ջանքերի выдернул քար եւ մնաց այնտեղ, դժվար է հազիվ շնչում, ու սպասում ինձ ։
  
  
  "Արի, - прошипел նա: "Ես ջարդուփշուր կանեմ քեզ գանգ. Նրան..."
  
  
  Մենք երկուսս էլ տեսել շարժումը միաժամանակ: Boulder կողքին է, առանց հեռավոր քարե, սկսեցին շարժվել ներքեւ թեք մակերեսի скального խութ ստորեւ ոտքերը Ставроса. Թվում էր, որ մի պահ նա կանգ առավ, քանի դեռ նա նայում է իր հետ սարսափով, ապա նա շարժվեցի առաջ մի փոքր խութ է նրան.
  
  
  Են ծանր քար, որը նա պահում է ձեռքում, եւ կոտրված կոճ նա չի կարող շարժվել շատ արագ. Այն սկսել է գոռում նախազգուշացման, բայց հետո հասկացա անմտություն է դրանից ։ Անձը Ставроса contorted է սարսափի, երբ boulder հասել ego.
  
  
  "Չկա!" - բղավել է նա, երբ հասկացա, թե որքան մարդ է ընկել բարձր է գնահատել, որ անխուսափելի մահ է եղել ընդամենը մի քանի վայրկյանում.
  
  
  Երբ boulder հասել է Ставроса, ընդգրկելով այն մի ego, նա вскинул ձեռքերը, կարծես հյուրանոցում դադարեցնել ego առաջխաղացումը, բայց դա դառնում է շատ ավելի մեծ արագությամբ. Նա կամաց-կամաց շրջել է ego, կրծքավանդակի, մի քիչ покачнулся և մնաց այնտեղ ։ Երբ նա առաջին անգամ անդրադարձել է ego, ego կոկորդի կոտրվել է կտրուկ բարձր է բղավել. Հետո նա շատ հանկարծակի заглушился, քանի որ, եթե ինչ-որ մեկը անջատեց ռադիոն:
  
  
  Տխուր է, մոտեցել է այն վայրում, որտեղ այն կարող է տեսնել գլուխը եւ ուսերին Ставроса, մնում են валуна. Ego աչքերը բաց էին, նա невидящим հայացքով նայեց սպիտակ, տաք երկինք. Ձեռքը կանգ է առել եւ дернулась, երբ մահացել է մկան, ապա նա шталь անկյանք.
  
  
  Տասներկուերորդ գլուխ.
  
  
  Никкор Минуркос եւ նրա տակ նստած, թույն հովանի, ափամերձ սրճարան, նայում mimmo վառ раскрашенных ձկնորսական նավակների վրա кобальтово-կապույտ Էգեյան. Դա հաճելի առավոտ է, և մենք վայելում է նրանց.
  
  
  "Գնդապետ Коцикас և նրան ամեն ինչ բացատրել իշխանություններին, եւ նրանք շատ շնորհակալ ենք ձեզ եւ Эрике", - ասաց ինձ Минуркос.
  
  
  Էրիկ դուրս է եկել ի սուրճի մեջ մի քանի րոպե, և գտնվում էր ոչ հեռու գտնվող խանութ, որտեղ գնել անգլիական թերթը ։
  
  
  "Մենք պետք է կանչել է այստեղ մի որոշ հուզմունքը տեղական մակարդակով, - քմծիծաղ տվեց ես, - քանի դեռ նրանք չեն ստացել բացատրություն ողջ կրակում. Նրա ցավում Галатисе. Նա դեմ է հանդես եկել Ставроса է սխալ ժամանակ".
  
  
  "Յուրաքանչյուր պատերազմի, մեծ կամ փոքր, կան զոհեր", - ասել է Минуркос, допивая ouzo.
  
  
  "Մեկ տղամարդը կարող է հանգեցնել շատ burn", - կրկնում եմ ես:
  
  
  "Ստավրոս կարող է հանգեցնել շատ ավելի մեծ է, եթե դուք չեք կանգնեցրել են ego", - ասել է Минуркос. "Ձայն ինչու են ժամանել այստեղ, Mykonos, որպեսզի շնորհակալություն հայտնել ձեզ անձամբ. Коцикас նույնպես ցանկանում եմ շնորհակալություն հայտնել ձեզ. Նա ուզում է ներկայացնել ձեզ, եւ miss Нистром հետ հայեցակարգը հրապարակային արարողության Աթենքում, երբ դուք վերադառնալ".
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Поблагодари ego-ն այս միտքը", - ասացի ես: "Բայց իմ delle մեզ թույլ չեն տալիս հրապարակային գերազանցության". Այն կարող պատկերացնել արձագանքը հազալով դուրս թքել է հրապարակային արարողությունը:
  
  
  "Բայց կան շքանշանի", - հակադարձեց Минуркос. "Մենք կարող ենք գոնե ուղարկել om ձեզ եւ miss Нистром?"
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. "Ինչո ՞ ւ ոչ ։ Դու նորից ծածկ?"
  
  
  "Ես հեռանում եմ այս վայրերը", - ասել է Минуркос. "Այս դրվագը ինձ հասկանալ, որ տղամարդը չի կարող եւ չպետք է թաքցնել արտաքին աշխարհից: Այն, կարծում եմ, որ ինձ մոտ դեռ կա, որ կարող է անել իմ երկրի, եւ ես կարող եմ հասնել ավելիին շնորհակալություն անձնական շփումներին ։ Սա բերում է ինձ, այլ այն պատճառով, որ ես ժամանել եմ այստեղ, որպեսզի տեսնել քեզ":
  
  
  Նրա отпил ouzo և նայեց Минуркоса. Ինձ դուր եկավ ego անձը: Նա մարդ էր, որի համար կարելի է հարգել: Նրան հարցրեց. - "Ինչ է սա, պարոն?"
  
  
  Ego մութ աչքերը նայում են իմ. "Ես պարտավոր եմ քեզ կյանքով, Նիկ. Բայց ավելին, ես սիրում եմ քեզ. Ինձ դուր է գալիս, թե դու գործում. Նրան, ուզում եմ, որ դու шталь աշխատել ինձ վրա": Նրա ցանկանում եմ, որ տղամարդը վերահսկում էր իմ անվտանգության համակարգի ու մոտ ինձ. Դու ինձ պետք է, Մականունը ".
  
  
  Սկսեցի խոսել, բայց նա իմ ձեռքը ։
  
  
  "Դուք պետք է աշխատավարձը, որը նրան, վստահ եմ, դուք պետք է ավելի քան բավարար. և նրան էլ տվել է ձեզ բաժին եկամուտ առաքման գծերի. Ես չեմ պատրաստվում ապրել հավերժ. Դուք կարող եք ի վերջո, դառնում է շատ հարուստ".
  
  
  Նրա վերցրել ee ձեռքը. "Ես շատ ցավում եմ, պարոն Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Լավ Է, Никкор. Ներիր, բայց ես չեմ կարող ասել":
  
  
  "Ինչու ՞ ոչ"
  
  
  Նրա արել խորը շունչ եւ շունչ. Նրան, նայեց կապույտ նավահանգիստ, այնտեղ, որտեղ հեռու ուղեւորվում էր մեզ փայլուն սպիտակ ջիլյո. "Սա դժվար է բացատրել", - ասացի ես: "Ես ասում եմ տարին մի քանի անգամ, որ ես խելագար եմ, որ շարունակենք այս գործը, որ դա պաշտոնը անշնորհակալ գործ է, որը ոչ մեկին թքած ունեն: Բայց մարդկանց, միևնույն. Եւ, չնայած վատ վճարում, երկար ժամեր, եւ վտանգը, սա մի մասն է ինձ. Սա այն է, ինչ ես ամենից լավ եմ անում, Никкор. Դա այն է, որտեղ նրան ամենից շատ պետք է":
  
  
  Հաջորդել է երկար լռությունը. Չայկան сверкнула թեւերի արեւի. Վերջապես Минуркос խոսեց. "Ես հասկանում եմ."
  
  
  Մի պահ անց Էրիկ նստած էր աթոռին լոնդոնյան թերթով ։ "Ես չգիտեմ, թե ինչպես նրանք կարող են ժամանել այստեղ ամեն օր եւ վերցնել tak malo драхм մեկ հատի համար", - ասել է նա:
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Կա հիշատակում Ставросе?"
  
  
  Նա բարձրացրել է թերթը այնպես, որ մենք կարող ենք կարդալ վերնագիր: ՀՈՒՆԱԿԱՆ ՕԼԻԳԱՐԽ ՊԱՐԶԵԼ, այնտեղ էր լուսանկարչություն Минурка.
  
  
  "Կարող է, դա կբարձրացնի արժեքը կդիմավորեն ձեր բաժնետոմսերը", - ասել է ես ժպտալով:
  
  
  Նրա կանգնեց, գրկեց Эрику. Նրա պատրաստվում էր անցկացնել նրա հետ մի քանի օր "Рении", - ինչպես մեզ ցուցադրվում Դեւիդ Հոկ. Նրան պատկանում է նրանց, որ մենք ունենք այդ իրավունքը.
  
  
  "Մենք վերադառնում ենք հյուրանոց", - ասել է իր Минуркосу. "Ուզում եք գնալ մեզ հետ?"
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ "Կարծում եմ, նրա գիտեմ, երբ երկու հոգի ուզում են միայնակ. Պարզապես պետք է նստել այստեղ մեկնելուց առաջ ինքնաթիռի, եւ դիտել, թե ինչպես է վերաբերում ջիլյո. Ինձ միշտ դուր էր գալիս նայել, թե ինչպես են գեղեցիկ նավը նրբությամբ մեջ է մտնում նավահանգիստ".
  
  
  "Այդ դեպքում ցտեսություն, Никкор", - ասացի ես: "Կարող է, մեր ուղիները նորից կհատվեն լավագույն այլ հանգամանքներում".
  
  
  "Այո", - ասել է նա:
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Ватиканская վենդետա է
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  
  
  
  Ватиканская վենդետա է
  
  
  
  թարգմանել է Լև Шкловский
  
  
  
  Անունը բնօրինակը: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Արդեն ուշ երեկո է, եւ նրան սպասում է, որ խուզարկել թիվ Մաքսիմ Ժուկովի. Կինը, որը զբաղվում է սպասում ինձ, եղել է Դաֆնի. Ժամեր-ին прикроватной тумбочке ցույց են տվել քառորդ տասներորդ. Նրան, գիտեր, որ նա լքել է իր սենյակում վիլլա Ֆավորիտ ամեն գիշեր, ժամը 9:30-ին, այնպես որ, ժամանակն է պատրաստվել. Նրա բարձրացել է մեծ պղնձի օրորոց, որի Դաֆնի էին զարմանալի մերկ , նրա երկար մուգ մազերը ծածանվել-ի նախկին քաղաքապետը, նրա մեծ աչքերը և բերանը լայն ժպտում են լայնածավալ և վերջերս բավարարումը. Вытянув մարմինը սպիտակ простыне, նա նայեց, թե ինչպես է կենդանի տիկնիկ.
  
  
  Նրա հագուստը поудобнее. Երբ նրա застегивал наплечную holster իր 9 մմ ատրճանակ "Люгер", որի նրան քնքշորեն անվանում են Вильгельминой, - Դաֆնի նայում է ինձ իր մեծ կանաչ աչքերով. "Ինչու ՞ ես одеваешься, սիրելի?" նա հարցրեց. 'Դեռ վաղ է:'
  
  
  "Ես չեմ ասել քեզ այդ մասին: Ինձ ուշ գործնական հանդիպում.
  
  
  "Սարսափելի է մնալ այնքան վաղ է", - надула է նա:
  
  
  "Համեստությունը լավ բան է մարդու համար", - ասացի ես: Բայց երբ Դաֆնի թույլ է տվել իր երկար զգայական զուգահեռ hips սահում простыне, ես թքած ունեն ամոթխածություն. Fuck Ժուկովի! Նրա քաշեց "люгер են ատրճանակի պատյան ու ստուգել ammo. Եւ դեռ Դաֆնի очарованно տեսել, նրան առաջադրել է կափարիչ եւ ստուգել է խանութ. Նման մարդ է, ինչպես Ժուկովը, կարելի է լինել շատ զգույշ լինել. Նա գործակալ էր Թաց Դել բաժին "Ծանր դել" ԿԳԲ-ն ։ Ինչպես իր, նա լիազորված է իր կառավարության գործել այնպես, ինչպես մտածում է ճիշտ; այսինքն սպանել անհրաժեշտության դեպքում.
  
  
  "Ես սպասել եմ քեզ, Նիկ?" հարցրեց Դաֆնի.
  
  
  Նրան որոշ ժամանակ մտածել այդ մասին ։ "Կարող է, արդեն բավական ուշ է", - ասացի ես: 'Այն քեզ կզանգեմ.'
  
  
  "Դուք համոզված եք, որ չեք կարող մնալ?" пробормотала է նա:
  
  
  Նրա playfully похлопал նրա ягодицам. 'Одевайся.'
  
  
  Նա այդպես էլ արեց, խլելով խոստումը, որ ես կզանգեմ էյ; եւ վերջապես, նա գնաց. Նրան, գիտեր, որ, թերեւս, այլեւս երբեք չի տեսնի, բայց նման է իմ աշխատանքը.
  
  
  Նրա пристегнул стилет, окрещеный բաժնի հատուկ էֆեկտների AX Hugo HQ, եւ իմ բաճկոնը գագաթին զենքի, դրա պատրաստված սպանել մարդկանց շատ տարբեր ձեւերով, բայց ոչ մի մեթոդ չի կարող փոխարինել երկու հիմնական զենք. Ես միշտ ինձ հետ . Люгер եւ стилет փրկել են իմ կյանքը ավելի անգամ, քան կարող եմ նրան հիշել.
  
  
  Նրան կրկին մտածում այն մասին, որ սահմանված է մաքսիմա թագուհու համար Жукове. Դա եղել է худощавый жилистый հայերեն, որը երիտասարդ ծառայության ՊԱԿ-ում.
  
  
  Վաղուց ego շնորհվում է "պալաչ" բաժանմունքի Թաց Գործի, եւ նա perfectionist, любившим է իր աշխատանքը: Մեր ուղիները նախկինում հատվել են միայն մեկ անգամ, Կարակասում. Մենք պատահաբար հանդիպեցինք հյուրանոցի համարում, եւ նա առաջարկեց գնել գողացված չինական գաղտնիքները Միացյալ Նահանգների համար: Երբ эму հրամայված է մերժել առաջարկը, այն փորձում էր ինձ սպանել ։ Эму դա գրեթե հաջողվել: Դրա ապացույցն է шрамм դիմում է ինձ փորի վրա; եւ նա գիշերը հյուրանոցում իր հարցնում է նրան ատելությունը, որը զբաղվում է, կարող է вытеснена միայն ժամանակի, կամ ego մահվան. Բայց սպանել Ժուկովի էր իմ աշխատանքով: Ինձ պարզապես պետք էր խուսափել, եթե հնարավոր է: Իմ խնդիրն է հետևյալը դեռ ego չեն եղել, գնալ ego սենյակում եւ գտնել մի փաստաթուղթ, որը նա ego приспешники-ի ՊԱԿ-ի գողացել բուհի սուրհանդակային մի քանի օր առաջ այդ Римэ, և որը նա ցանկացել է փոխանցել ԿԳԲ-ն ։ Փաստաթուղթը պարունակում է գծագիրը նոր պայթուցիչ միջուկային զենքի արտադրությունը, սարք, որը կատարվել կիրառման մարտավարական միջուկային զենքի ավելի практичного եւ ավելի հեշտ է. Այս սարքը երկարատեւ Միացյալ Նահանգներին ակնհայտ ռազմական առավելություն Խորհրդային Միության, եւ, հետեւաբար, իհարկե, недолжно ьыло ստանում է Մոսկվա ։
  
  
  
  Կեսին տասներորդ նրա վերցրել տաքսի "հյուրանոցի Villa Ֆավորիտ է" Վիա Фламиния. Թեեւ էր շաբաթ երեկո է, Римэ եղել է շատ հանգիստ. Միակ ձայները բաժանվել է շուրջ ինտիմ terraces, վառ освещенным пиццериями , կամ ближайего мотороллера , որի վրա նստած, հանկարծակի մի երիտասարդ զույգ.
  
  
  Պետք է լինի, վիլլա Ֆավորիտ ստացել է իր անվանումը լավագույն ժամանակներում. Դրսից չի եղել ոչինչ, ինչը կարող էր դրդել ճամփորդի այնտեղ անցկացնել գիշերը: Է оштукатуренном ճակատին են ճեղքեր ու քերծվածքները, ձգտումը ներկ отслаивалась. Վերին պատուհանների կախել հին հոդերի . Ներսում էր աշխարհը չի մոռացել վաճառասեղանին, որին քնած է եղել հին իտալացին. Նրա լուռ անցավ mimmo նա բարձրացավ աստիճաններով է հետեւի փոքր вестибюля. Այն կանգ է առել երկրորդ հարկում և նայեց աղոտ լուսավորված միջանցք սենյակ 307. Լռություն. Նրան մոտեցել օր սենյակ և ականջ դրեց ։ Ներսում եղել է հանգիստ, եւ նրան չի տեսել է աշխարհը. Բայց դա չի նշանակում, որ Մաքսիմ Ժուկովը չի սպասում ներսում. Նրա досталь շուրջ գրպանից հատուկ отмычку եւ ընտրել բանալին , որով ամրոց. Նրա լուռ ներմուծված բանալին կողպեքը եւ դիմել тумблеры. Щелкнул ամրոց. Նրա կամաց-կամաց դիմել գրիչ ու հրում դուռը: Ներսից չի եղել, մեզ ձայն, մեզ ջանքերը . Նրա քաշեց "люгер" և արագ մտել է ներս մտնել ։ Մեկ հայացք մութ սենյակում համոզել է ինձ, որ Ժուկովը, իրոք, իրականացնում է երեկոյան զբոսանքի մոտակա թերթի կրպակին, գնել թերթը ։ Նրա փակել դուռը հետեւում ...
  
  
  Մի քանի րոպե աչքերը սովոր тусклому լույսի. Այն նայում է ավելի հեռու , որպեսզի համոզվեք, որ ես, իրոք, եղել է մեկը, ապա թաքցրել Люгер է holster եւ оглядел սենյակ եւ հարակից բաղնիք Սենյակ էր խղճուկ обставленной եւ տհաճ հոտ է գալիս. - ից կեղտոտ լվացարան, փայտե հատակի, եւ пропотевшего ներքնակ զուգորդվում փոշու միջատների. Տեղերի ընդունելության համար սննդի բաներ քիչ են եղել: Կահույք բաղկացած է լայն մահճակալ, прикроватной պահարանիկ, փոքր գրավոր աթոռին, ուղղակի աթոռին եւ աթոռներ. Աթոռին էին прорехи, որոնց միջոցով торчала набивка. Դա եղել է ոչ այնքան "Կավալիերին Hilton", բայց Ժուկովը կարող է այնտեղ թաքնվել մինչեւ օրս աքիս .
  
  
  Նրա guessed, որ Ժուկովը չի ունեցել այդ փաստաթղթի. Իհարկե, դա հնարավոր է, բայց դա հակասում է լինի բոլոր կանոնների համաձայն մեր մասնագիտության. Դուք պահում կարևոր առարկան միայն այնքան ժամանակ, որքան անհրաժեշտ է, ապա փոխանցում է ego, ուրիշին, կամ գտնել ճիշտ տեղ кормлений, քանի դեռ ես չեմ передадите . Տվյալ դեպքում նրան սպասում է, թե ով է լինելու այստեղ, սենյակում Ժուկովի.
  
  
  Երբ տասնհինգ րոպե նրան ոչինչ չի գտել, սկսեցի մտածել, չի սխալվել ես. Բառացիորեն вывернул սենյակ ներսում են. Դոշակ Ժուկովի էր клочьях, իսկ հատակին պառկած filler. Նախագահ նայեցի այդպես է ։ Արկղերը աթոռին եւ прикроватной պահարանիկ իր քաշեց և նետում հատակին. Ամեն ինչ մանրակրկիտ обыскано, նույնիսկ shell զուգարանակոնքի. Եւ նրան ոչինչ չի գտել ։
  
  
  Նրան, մոտեցավ պատուհանից նայեց ժամերին: Եղել է արդեն տասը տաս. Եթե Ժուկովը կպահպանի իր սովորական առօրյան, նա կվերադառնա տասը ժամվա ընթացքում կամ անմիջապես հետո: այս. Նրա հայհոյել է իրեն քթի տակ. Ինձ պետք էր գտնել այդ փաստաթուղթը, մինչ նա վերադառնա: AX պատկանում է նրանց, որ նա կփոխանցի ego իր հայեցողությամբ փոխադրող վաղ հաջորդ օրվա առավոտյան, քանի որ սա մեր միակ հնարավորությունն է վերադարձնել ego.
  
  
  Նրան, տեսա, որ սենյակում չկա օդափոխության щелей եւ կասկածում, որ դե երբեք չի եղել ։ Բնակիչները, հավանաբար, վարձակալած երկրպագու ներքեւի մասում, երբ շոգ է և լավ է փակվում էին, երբ ցուրտ էր. Դա, իրոք, եղել է հյուրանոց, երրորդ կարգի, նրանց միջոցով, որտեղ springs անկողնում ամբողջ գիշեր խառնել ձեզ մեջքը, եւ որտեղ չկա տաք ջուր սափրվելու .
  
  
  Քանի որ պատերին չեն անցքեր հետազոտության համար, սկսեցի վախենալ, որ իմ որոնումները կտրուկ կանգ է առել. Ես շրջվեցի, որպեսզի ևս մեկ անգամ նայել զուգարանը, երբ լսեց աղմուկ միջանցքում. Նրան բռնեց "Люгер", մոտեցավ օրը, կանգնեց կողքին, եւ ականջ դրեց ։ Նրան լսեց եւս մեկ ձայնը միջանցքում բացվող և закрывающаяся դուռ . Նրա հանգիստ եւ հրել люгер ետ րոպե. Երբ նրան դիմել սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ, դուռը բացվել.
  
  
  Դա եղել է Ժուկովը:
  
  
  Այն, շրջվել. Իմ ձեռքը թռավ դեպի Люгеру.
  
  
  "Ոչ ընդմիշտ", - հանգիստ ասաց Ժուկովը, наставляя հայերեն ատրճանակ ինձ կրծքին: Նրան իջեցրել է ձեռքը. նա փակել է դուռը և մոտեցավ ինձ.
  
  
  Նա մոտավորապես իմ աճի բավականին худощав. Սակայն նրա մոտ եղել է жилистая, ամուր գործիչ է, որը չի կարելի թերագնահատել. Ego դեմքին նայեցի երիտասարդ, չնայած редеющие մազերը.
  
  
  Նա մայրամուտին իմ բաճկոնը, վերցրեց "люгер" եւ կազմել ատրճանակ ինձ կրծքին: Նա լքել է Вильгельмину разрезанный վրա դոշակ.
  
  
  "Քանի որ դու ես, Քարտերը", - ասաց նա, նահանջել է մի քանի քայլեր.
  
  
  "Դու վերադարձավ վաղ է": - Ես շատ արագ է մտածում այն մասին, որ առաջիկա զրույց. Ինձ հետաքրքրում է, թե որքան երկար է նա պատրաստ է խոսել, նախքան կորոշի սեղմեք ձգան.
  
  
  "Ես ունեմ սովորություն է փոխել իր վարքագիծը ցանկությամբ", - ասաց նա ժպտալով. "Դա պահպանում է իմ կյանքը. Որ քեզ, իմ մյուս AX, ես կարծում եմ, ես պետք է ավելի լավ վարվել քեզ հետ Կարակասում ".
  
  
  Իմ արյան ճնշումը սկսել է дреды. Ձայնը նրան կրկին հայտնվել է ոչ այն կողմ ատրճանակ Ժուկովի. Այս անգամ նա կփորձի ավելի.
  
  
  "Ներողություն եմ խնդրում խառնաշփոթ", - մի ժեստ ասաց նրան. "Բայց այս սենյակում, դուք կարող եք գտնել այն բարելավմամբ".
  
  
  Նա հարցրեց. - "Դուք չեք գտել ego, չէ՞։" Ego ժպիտ դարձել է ավելի տարողունակ է:
  
  
  "Ոչ, դու դա լավ է թաքցրել. Իհարկե, ես շատ քիչ ժամանակ ".
  
  
  "Իհարկե, - ասել է նա: Իսկ քանի որ դու դեռ այստեղ է, Carter, վախենում եմ, քեզ մնացել է ավելի քիչ ժամանակ.
  
  
  "Կարծում եմ, նրա գիտեմ, թե որտեղ է դա".
  
  
  "Այո?' - անհամբեր ասաց նա: Նա պատրաստ էր նկարահանել, բայց эму հետաքրքրվել.
  
  
  "Վայր է, որտեղ ոչ ընդմիշտ соображать", - շարունակել է այն ։ "Մարդու համար քո ինտելեկտի".
  
  
  Ժպիտ փոխվել զայրացած հայացքով: - Որտեղ, ըստ քո, այն tucked հեռու, Carter? Կլինի ձեր վերջին եզրակացությունը ճիշտ է, թե սխալ է?
  
  
  "Ես մտածեցի, որ դա եղել է այնտեղ": Նրա նշել դուռ սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ, երբ կանգնած է եղել միջեւ դուռը եւ Жуковым . Միեւնույն ժամանակ, նրա լարել է ուղեղն ու մկանները թեվ, եւ стилет աննկատ скользнул իմ ափի մեջ.
  
  
  Նրան լսեց, թե ինչպես է Ժուկովը քմծիծաղ տվեց իմ սխալ ենթադրությամբ, բայց փոխարենը իր շուրջն է նրան անձի կողմից, այն ընկել է գետնին: Ատրճանակ Ժուկովի выстерил, таращить աչքերը հայտնվել իմ բաճկոնը, երբ նրա գլորվել եւ նետել դանակը:
  
  
  Դա եղել է խելագար տրված, բայց, բարեբախտաբար, стилет այնուամենայնիվ вонзился Жукову է աջ ուսին. Երբ նա հրատարակել է ճիչը, եւ ձեռքի հետ ատրճանակ ընկել է, նրա, ցատկել է նրա վրա գետնին. Մենք ударились պատին. Դրա դիմել ego ձեռքը, ատրճանակ մեկնել, հարվածել է հատակին և սահել է դեպի անկյունը.
  
  
  Մոտենալով նրան, նրա արագ վնասել է աջ ձեռքով հարվածը ego նեղ անձին, որի ժամանակ նրա լսեցի pops ոսկորների . Նրա հյուրանոց հասցնել սկսել է երկրորդ հարվածը, բայց տեսա, որ այլևս կարիք չկա. Ego մարտական ոգին կորել ։
  
  
  Նրա հանել է դանակը հետ ego ուսի. Նա լայն բացեց աչքերը և зашипел է, քան խանգարում. Նրա սեղմված стилет է ego կզակ եւ ուշադիր նայեց худое անձը: Նրան հարցրեց. - 'Որտեղ, որ դահլիճում?' - Նա застонал. Նրա հարվածել է նրա ego-ի դեմքին և սեղմեց ետ եւ առաջ. "Ասա ինձ, թե որտեղ tucked հեռու է փաստաթուղթ, Beetles", - ասացի ես:
  
  
  "Ego այստեղ չկա", - ասաց նա, շտապողաբար հազիվ շնչում.
  
  
  "Արի խոսենք, - ասացի ես: "Արդեն շատ ուշ խաղերի համար".
  
  
  Նա թափ տվեց գլուխը ։ Նրա խիստ սեղմված հուշում стилета է ego հետո բոլոր անկարգ պարանոցի, դեռ չի потекла արյունը. Նրա ձայն է լսել միջանցքում. Կրակոց լսվեց. Ինչ-որ մեկը հարցրեց, իտալերեն, արդյոք ամեն ինչ կարգին է ։
  
  
  Նրա сазаал. - "Va Bene!" Ամեն ինչ լավ է!' Նրան կրկին դիմել Жукову. - "Հիմա դու տեսնում ես? Այժմ դուք ունեք շատ քիչ ժամանակ. Ոստիկանությունը պետք է լինել այստեղ րոպե առ րոպե: Դրա ուզում եմ իմանալ, որտեղ դահլիճում այդ փաստաթուղթը ։ Ասա!'
  
  
  Նա զայրույթով նայեց ինձ և դժվար է շնչում. "Դուք կարծում եք, որ ես սովորական մարդ է, որը рассказажет ձեզ միայն այն պատճառով, որ դուք սպառնում մահվան. Վախենում եմ, դուք շատ լավ գիտեք, Մաքսիմ Ժուկովի ".
  
  
  Բայց գիտեի ego ավելի լավ է, քան նա մտածում էր. Նրա հիշել դոսյեն AX, որը եղել է այն. Մաքսիմ Ժուկովը էր ոչ միայն болтуном, բայց եւ hunter կանանց. Նա շատ հպարտ էր իր ունենալով անել զորություն, մզամուրճ կանանց ամբողջ բացօթյա լողավազան և համբավ ուներ տիրոջ զգալի սեռական ախորժակը. "Լավ է, Beetles", - մեղմ ասաց ես: "Ես չեմ սպանել քեզ. Նրա заберу այն մասը ձեր մարմնի համար, որին դու այդպես гордишься, - ես отрублю այս чертову կտոր ".
  
  
  Ամբարտավանություն անհետացել հետ ego վատ անձինք: 'Որ? Ժ-որ?
  
  
  Միջանցքում սկսվեցին նոր ձայներ "Դուք լսել եք, որ ես ասել եմ":
  
  
  Նա испуганно նայեց ինձ. "Դուք չեք անում դա!"
  
  
  'Կանեմ.'
  
  
  "Դու խենթ", - ասել է նա, եւ նրա վերին շրթունքի հանդես է եկել քրտինք.
  
  
  "Глупец" .
  
  
  Նրա կտրեց эму ширинку. "Եվ Այսպես, Ժուկովը?"
  
  
  'Սպանիր ինձ!'
  
  
  'Ոչ. = Սա ценымногие ավելի fun.-- Լավ է?' Նրան պահել стилет է թուլությանը ego զբոսնելով ։ Այն ստացել է ռևմատիզմի, որը ցանկանում էր: Խուճապի նա նայեց պատուհանից դուրս. Այնուհետեւ նա набрался խիզախություն. "Ոչ, - ասաց նա: Բայց արդեն շատ ուշ է ։ Այն, նետվել է պատուհանից, հրել է ego, лежбище отломилась եւ ընկել է տականք. Կա եզրին աջ լյուկ, եղել է թաքնված թուղթ.
  
  
  Շրջանակ լյուկ բաղկացած է երեք շերտերից ծառի տարբեր աստիճանի rotting. Այս люке միջին շերտը сгнил ավելի արագ, քան նկարել արտաքին շերտերը, եւ մեծ կտոր փայտ ընկել, образовав տարածք . Այդ սենյակում էր folded թղթի. Երբ մտոց փակվել եզրին է պատուհանը շրջանակներում, թուղթ փակ է եղել:
  
  
  'Չկա!' - բղավում Ժուկովը, подползая է ինձ եւ փորձում է ոտքի կանգնել ։
  
  
  Նրա նկարչություն, թուղթ շուրջ тайника շուրջ.
  
  
  Դա, իրոք, եղել գծագիրը մեխանիզմի աջակցություն: Ես դնում ego պահին, երբ Ժուկովը աղավնի համար ատրճանակ.
  
  
  Նախքան նրան, մոտեցավ նրան, նա վերցրել է ատրճանակը եւ прицелился ինձ. Նրա աղավնի է порванному матрасу, որի վրա պառկած է "Люгер" . Ատրճանակ Ժուկովի կրակել, таращить աչքերը поцарапала ինձ աջ ազդրը: Այն, վայրէջք է կատարել ներքնակի եւ անմիջապես բռնեց Люгер. Երբ Ժուկովը կրկին прицелился, նրա բարձրացրել է "Люгер" և թողարկել է երկու արագ կրակոցի, ոչ прицеливаясь. Առաջին таращить աչքերը հայտնվել է դուռը. Միջանցքում բաժանվել է բարձրաձայն խոսում, դուռը pounded. Երկրորդ таращить աչքերը հայտնվել է Բզեզ մի փոքր ցածր է սրտի. Նա կտրուկ աճել է և ընկել, նստած է հատակին. Նա նստած էր մի պահ լայնորեն բաց աչքերով, ապա ընկել է մեռած.
  
  
  Միջանցքում էր, բղավում: "Полизия! Полизия! "Ժամանակն է եղել մարել. Այն, выбрался պատուհանից անկայուն հրշեջ սանդուղք, եւ завывания sirens է отдалении իջել մութ նրբ.
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 2
  
  
  
  
  
  
  Այդ երեկո, որպես լրացուցիչ նախազգուշական միջոցներ, նրա դադարել է այլ հյուրանոցում. Իմ նոր նստավայրը գտնվում էր ոչ հեռու Վիա Մարկո Աուրելիո, մի փոքր բլրի դիմացի Աշտարակի. Դա եղել է бедняцкий շրջան, ապա այն, ինչպես ես բնակություն է փոքրիկ գաղջ սենյակում, ինձ ավելի շատ անհանգստացրել գիշատիչ է, քան ԿԳԲ-ն ։ Նրա անցկացրել անհանգիստ գիշեր .
  
  
  Հաջորդ առավոտյան նրա կանգնեց վաղ, досталь փաստաթուղթ тайника, ոչ այնքան изобретательного, ինչպես Ժուկովի, եւ հագած. Բայց ժամանակ փոխանցման համար փաստաթուղթ էր ավելի լավ. Նրան դիմավորեց էլ սուրհանդակային օդանավակայանում Հանգ ոչ մի կերպ չի երբ եւ փոխանցել эму փաստաթուղթ, այն ժամանակ, երբ նա նստում էր ինքնաթիռը Նյու Յորքի. Ինձ մտքով, որ եթե Ժուկովը ազատվել է փաստաթղթի մի քանի օրվա ընթացքում, նա կարող է լինել կենդանի է այսօր:
  
  
  Երբ դուրս եկավ, մի բաժակ սուրճ, թողել է նրան ego իր սենյակում. Ինչպես Ժուկովը, նրա հյուրանոց, որպեսզի նա ինձ հետ էր ավելի երկար, քան դա անհրաժեշտ է: Սիրահար մասը կարծում է, որ առարկաները պետք է լինի անվտանգ, երբ նա om կրում ։ Բայց պրոֆեսիոնալ գիտի, որ եթե մի բան թաքցնել լավ թաքստոց է, այնտեղ ապահով է: Անփորձ սպաներ դա սովորաբար անհանգստացնում է, բայց դա անհանգստություն չպետք է դուրս հատկանիշների կացարաններում.
  
  
  Նրա անցկացրել առավոտյան перепроверив ժամանակ ուղեկցորդուհին իմ փոխադրողի եւ закодировав կարճ հաղորդագրություն Դեւիդ հազալով դուրս թքել, իմ անմիջական պետի տնօրեն AX Վաշինգտոնում: Հոուք հյուրանոց է իմանալ, որքան հնարավոր է շուտ, թե այլ հանգամանքներում գտնվել է փաստաթուղթը: Սուրհանդակ է փոխանցել эму հաղորդագրությունը.
  
  
  Ոչ մի կերպ չի երբ նրա նկարչություն փաստաթուղթը վայրերում սննդամթերքի, դնելով արծաթե портсигар եւ դրեց портсигар րոպե. Օդանավակայանում նրան պետք էր առաջարկել курьеру սիգարետ, ապա պետք է կայանար փոխանակումը երկու միանման առարկաների.
  
  
  Չի պատվիրել տաքսի հյուրանոց, այլ պարզապես իջավ բլուրից է Coliseum. Բայց այս անգամ նախազգուշական եղել է ոչ բավարար. Ընդամենը մի քանի րոպե հեռավորության վրա է, տեսել է, որ մեզ հետապնդում է սև Fiat.
  
  
  "Сверни այստեղ դեպի ձախ", - ասել է նրա վարորդին ։
  
  
  "Բայց դուք ասացիք, որ ուզում եք, օդանավակայան!"
  
  
  "Մոռացեք այդ մասին առայժմ" ։
  
  
  "Che սերգեյ o coraggio!" - проворчал արական դառնում անկյունում.
  
  
  Նրան, նայում է հետեւի պատուհանը եւ տեսել է որը հետևում է ինձ "Ֆիատ". Հիմա իմ հերթն է ворчать. Այն, մտածեցի, որ ամեն ինչ լավ է, հետո, թե ինչպես է նա փոխել է ամեն ինչ: Բայց ինչ-որ բան ինձ գտել են ընկերները Ժուկովի.
  
  
  Մենք արագ շրջվեցինք է եւս երկու անգամ, փորձում է ազատվել նրանցից. Վարորդը, տեսնելով, որ մեքենան ընթանում է մեզ հետ, օգտվեց առիթից, որպեսզի ցույց տալ, ձեր վարելու հմտություններ. Նա потащил մեզ ներքեւ Վիա Лабикана, ետ mimmo Coliseum եւ մինչեւ Վիա դեյ Фори Империали, ապա mimmo Basilica Կոնստանտին եւ белоснежного Հռոմեական Ֆորումի հետ ego разрушающимися храмами, кипящими է полуденном արեւ.
  
  
  "Ո ՞ ւր հիմա, синьор?"
  
  
  "Պարզապես գնա անկեղծ", - ասացի ես, նայելով "Ֆիատ". Չնայած ловкое մեքենայի կառավարումը տաքսու վարորդ է , մենք ձերբակալվել էին շարժման տրանսպորտի եւ "Ֆիատ" չի պահել մինչեւ մեզ; նա շատ մոտ ինձ. Մենք քշում-ի Corso Vittorio Emanuele մինչև Тибра, հատել են Ponte Vittorio Emanuele և շարժվել դեպի Վատիկանում. Սեւ մեքենա դեռ гналась մեզ: Սկզբում մտածում էի թաքցնել փաստաթուղթ, որտեղ մի տաքսի, բայց, քանի որ агентыы ետեւում մեզ ճանաչել են մեքենան, այս ծրագիրը: ի վերջո կարծես շատ ռիսկային. Այնպես որ, մենք շարունակում ենք լողալ փողոցի Via della Conciliazione մինչև հրապարակում Piazza Pius XII. Մեզ маячил Սուրբ . Երբ նրան նայեցի հրապարակ մեծ աղբյուրից մեջտեղում, ինձ մոտ հանկարծ միտք է ծագել. Ակնհայտ է, որ դա եղել է штопора այժմ կամ երբեք.
  
  
  "Կա' նգ առ, վարորդը", - ասել է իր արագ եւ, միեւնույն ժամանակ, նայեց շուրջը և տեսավ, որ "Ֆիատ" հետ է մնում մեզ ոչ ավելի, քան երկու հարյուր մետր . Նրան հրել տուփի լիրա վարորդին ձեռքը, եւ նա զարմացած приподнял հաստ հաստ հոնքերով.
  
  
  "Бениссимо !" - բղավում է նա ինձ բանից հետո, երբ նրան դուրս. "In bocca al lupo!"
  
  
  Բայց այն ժամանակ հասկացա, որ ինձ պետք է ավելի շատ են, քան ego բարեմաղթանքները:
  
  
  Նրա վերցրել քայլը; երբ նրան կրկին արագ նայեց շուրջը ուսին, տեսա նրան, որ, Fiat, մնում է մյուս կողմին հրապարակում . Է առջեւի նստարանին նստած երկու տղամարդկանց; om անձինք էին անտեսանելի է լույսով կեսօրվա արեւի. Om թվացող անվճռականությունը подстрекала ինձ . Նրան, գիտեր, որ եթե կարողանա ստանալ թանգարան միանավ , ես հնարավորություն առանձնանալու նրանց միջավայրում բազմութեան զբոսաշրջիկների.
  
  
  Այնպես որ, ես կրկին բարձրացրել քայլ և շտապեց միջոցով колоннаду, mimmo հսկայական սյուների Бемини թանգարաններին նրա սահմաններից դուրս: Նա կրկին նայեց շուրջը. Երկուսն էլ տղամարդիկ դուրս եկան, շուրջը зловещего տեսակի սեւ մեքենաներ և հետևեցին ինձ ։
  
  
  Հանկարծ նրա էր աջ, աղավնի է ստվերում առաջին երկու թանգարանների եւ зашагал երրորդ, մութ շենք. Մուտքի մոտ գտնվում էր պահպանություն ձեւով. Այն տեղի է ունեցել mimmo նրանց, չի նայում շուրջը, եւ դահլիճ է մտել, որտեղ զբոսաշրջիկները լցվել են հուշանվերների կրպակները. "Դերձակ побери", - mumbled նրան; այդ տղաների աչքերը էին սուր է, քան նրա մտածեցի.
  
  
  Odin դրանց շուրջ արդեն մտնում է դահլիճը, երբ բարձրանում էր աստիճաններով երկու աստիճաններով ։ Ես ժամանակ նկատել озабоченное արտահայտությունը ego угловатого точеного անձինք: Դա եղել է մսոտ տղամարդը մուգ մազերով, հագնված է սարսափելի ազատ մոխրագույն կոստյում. Եւ նա, ըստ երեւույթին, եղել է ԿԳԲ-ն ։
  
  
  Վերևում սանդուղք, որտեղ նրա, դժվար է հազիվ շնչում, осмотрелся, նրա, տեսավ, որ գտնվում եմ պատկերասրահում գրադարանի Վատիկանում. Դա եղել է երկար նեղ տարածություն, շրջապատված որը կանգնած է ապակե ցուցափեղկեր հետ նվերներ Папам Пию IX Առյուծը XII և Пию X. Դա եղել է իսկական գանձարան զարդարված թանկարժեք քարերով скипетров, արծաթյա արձանիկների եւ զարմանալի գեղեցիկ կտրել ոսկե bowls եւ կրոնական առարկաների; հատակին և միջեւ витринами կանգնած հին սկահակներ . Ձախ պատկերասրահ նրան տեսավ արտաքին պատը, выходившую բակ, ըստ որի ՝ վազել է մի քանի վայրկյան առաջ:
  
  
  Նրա просканировал սենյակ եւ шталь փնտրել հնարավոր վայր է սննդի ընդունման փաստաթուղթ. Շատ ռիսկային է պահել ego իրեն, և ինքը գիտեր, որ, եթե հաջողակ է, ՊԱԿ-ի աշխատակիցները երբեք չեն կարող ego գտնել, եթե իր спрячу ego հարմար տեղում.
  
  
  Ոստիկանության համազգեստով քայլում էին միջանցքներում, երկու կողմերում պատկերասրահ. Նրան լսել ձայնը. половиц, մինչեւ սպասարկող անձնակազմի расхаживал ետ եւ առաջ . Ապա նրա горстью իր գործողությունները, խուլ հնչյունների քայլերի, որպեսզի նրանք կարող են տեսնել, թե ինչ եմ անում. Նրա նկարչություն շուրջ գրպանից արծաթե портсигар. Ցանկացած պահի կարող է հայտնվել մութ մարդ ՊԱԿ-ի գործակալ. Արագ հրել сложенную թուղթ աջ ձեռքը եւ հրել портсигар ետ րոպե камзолы. Odin-ի նախարարների կատարում էր. Այն, կանգ է առել եւ ձեւացրել, որ հիանում եմ արծաթե գիրք մեկի շուրջ ցուցափեղկերի, մշտապես հետեւում служителем, քանի դեռ նա չի թաքցնում իր մտքում. Ապա նրան հրել փաստաթուղթը этрусскую ծաղկամանը, որը զբաղվում է նստած ես ցուցափեղկ, վերջում պատկերասրահ. Ես ստիպված էի կրկին folded թուղթ կես, որպեսզի просунуть նրա միջոցով նեղ պարանոցի մի.
  
  
  Միայն թե մոտեցել է մեկ այլ ցուցափեղկ, ինչպես հայերեն հայտնվել է դռնփակ. Նա մտավ արագ, տեսավ, որ ես կանգնած եմ, եւ притормозил. Նա նաև կանգ է առել առաջ ցուցափեղկ եւ շրջել բովանդակությունը.
  
  
  Նա վստահ էր, որ ոչ ոք չի տեսել, ինչպես ես իմ փաստաթուղթը ծաղկամանի մեջ. Հույս նման սովորական զբոսաշրջիկ, նրան դեռ մի քանի րոպե осматривал ցուցահանդեսը: Հետո այն կամաց-կամաց դուրս է եկել միջոցով սենյակ եւ պատասխանել թեքվել հերթապահի է дверном проеме. Երբ նրան էր միջանցքում, նրան մոտեցավ պատուհանից ու նայեց բակ. Նրան, տեսա, որ մուտքի մոտ սպասում էր երկրորդ բառարան .
  
  
  Ես գնացի հեռու. Այսպիսով, նրանք մտածել են, որ բռնել է իմ մեջ ։ Բայց եթե նրանք այդպես են մտածում, նրանք դեռ չի եղել այդ թղթի վրա. Այս փաստաթուղթը ավելի հուսալի պահել շվեյցարական չհրկիզվող պահարանում. Իմ փոխադրող հրամայված էր հետաձգել ego ուղեւորության քսանչորս ժամ, եթե ես կգամ, որ դա նույնպես նորմալ է ։ Այժմ ամեն ինչ ինձ պետք էր անել, այն է հեռանալ այդ երկու ռուսների կենդանի.
  
  
  Այն, իջել աստիճաններով առաջին հարկում, որտեղ հայտնաբերել միջանցք մի քանի զուգարաններով: Նրա համար էր գլխավոր միջանցք քիչ вестибюлем, առաջատար ծառայողական մուտքի մոտ. Է, անցել է երկու վերջ կարճ вестибюля, դադարեցրել է անկյուն եւ шталь սպասել ։ Գրեթե անմիջապես անկյունում popped чекист, հավանաբար, մտածելով, որ ես անհետացել միջոցով ծառայողական մուտք ։
  
  
  Երբ նա шталь ականավոր իր ձեռքը, բռնեց ego եւ սեղմված է հառաչել. Այն կարող է սպանել ego, բայց ոչ պարտադիր է ։ Ես դեռ պետք է հեռացնել փաստաթուղթ պատկերասրահ, եւ քանի դեռ դա արել, նա պետք սպանության հետաքննության ոստիկանության կողմից: "Դու ուշացել", - ստե ես, прижимая ego k հառաչել. "Փաստաթուղթը մեկնել է Վաշինգտոն".
  
  
  Նրա հարվածել է նրա ego բռունցքով կյանքում. Նա согнулся է, քան խանգարում. Նրա հարվածել է նրա ego վզից, եւ նա ընկավ ծնկների. Երբ պատրաստվում էր փախչել, նա հանկարծ բռնեց ինձ ոտքերը եւ притянул իրեն.
  
  
  Նա прохрипел. - 'Ստում!'
  
  
  Նա ձգվեց իմ անձին եւ վրիպել է մի քանի միլիմետր իմ աջ աչքի. Նրա կանգնեցրել ego ձեռքը եւ բռունցքով հարվածել է ego мясистому անձին: Նա բղավել է, ընկել է պատին. Նրան, կանգնեց եւ, երբ նա պատրաստվում էր բարձրանալ , կրկին հարվածել է նրա ego-ի դեմքը. Հարվածի գոլը ego отлетела կողմում. Երբ նա հարվածել է պատին , իր հարվածել է նրա knuckles մատների ego ծակ է. Օդը դուրս է պրծել միջոցով ego թոքերի, եւ այն կրկին փլուզվել. Նրա հարվածել է նրա ego ոտքով գոլերը. Նա եղել է անգիտակից վիճակում ։
  
  
  Պարզ էր, որ ոչ ոք գլխավոր միջանցքում լսել է կռվի. Նրան մոտեցել է ծառայողական մուտքի մոտ եւ հայտնաբերել, որ դուռ, քանի որ ես սպասում էի, կողպված. Բայց ինձ թվում է, որ ես չեմ կարող անցնել mimmo մեկ այլ սպայի գլխավոր մուտքի մոտ . Ձայնը, թե ինչու են նրան վերցրեց իր հատուկ отмычку, թեեւ վստահ էր, որ նա աշխատի շատ հին կողպեքի. Նրան փորձել է մի քանի րոպե, անընդհատ հուսով է, որ կհայտնվի սպասարկող անձնակազմը. Վերջապես բացել է իր ամրոցը.
  
  
  Ետեւում իրեն լսել նրա հառաչել чекиста. Նա ուշքի է եկել. Դրա դիմել է գրիչը և բացեց դուռը: Է սենյակում, մտել է արեւոտ брылев . Նրան, դուրս է եկել փոքրիկ ավտոկանգառ շենքի եւ հասել է անկյունում, որտեղ սպասում էր տաքսի. Վարորդը дремал ղեկին: Է, թեքում է եւ սեղմեց ego-ն ուսին.
  
  
  "Ես ուզում եմ գնալ հյուրանոց Della Lunetta", - ասացի ես:
  
  
  Mi si live dai piedi", - պատասխանել է նա ; եթե պարզապես հյուրանոց է լողալ.
  
  
  Իր հավատարմագրերն է эму տուփի լիրա եւ սողանքը տաքսի, քանի դեռ նա մտածում է փող. Երբ նա ավարտել է, նա ծիծաղեց.
  
  
  "Իսկ հիմա, արագ":
  
  
  "Ձեր, ձեր, синьор".
  
  
  Նա նշել է շարժիչը, переключил փոխանցման, և մենք գնացինք դեպի գլխավոր մուտքի մոտ, mimmo զբոսաշրջիկների եւ чекиста. Նրա վերցրել թերթի հետ seating վարորդի կողքին ու պահել իր դեմքը, երբ մենք քշում подъезду. Երբ մենք проезжали mimmo, նրա միջոցով եզրին глядел է ՊԱԿ գործակալ, մարդու ցածր աճով, քան ego գործընկեր. Նա մի շող է նայեցաւ վճարները, ապա շրջվեց ու այցելեցի շենք, կարծես սպասում էի տեսնել իր գործընկերոջը .
  
  
  Երբ մենք մեքենայով միջոցով Սուրբ Պետրոսի հրապարակը գետը, նրան իջեցրել է թերթը եւ հանգիստ. Փաստաթուղթը անվտանգության - ից որոշ կենդանիներ. Այժմ ես պետք է գտնել մի ճանապարհ է կրկին ստանալ ego մինչ կուրիեր մեկնելու հաջորդ օրը:
  
  
  
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  
  ;
  
  
  Դրա չեն կարողացել կապվել փոխադրող մինչև հաջորդ օրը, բայց այս անհրաժեշտություն չի եղել. Ինչ վերաբերում է փաստաթղթի Վատիկանի թանգարանները փակ էին կես ժամից հետո նա մեկնել հավաքի, ու բացվում միայն հաջորդ առավոտ. Այսպիսով, հետո հանգստանալու ուտելուց այն տեղափոխվել է երրորդ հյուրանոց դեպքում, եթե ՊԱԿ-ի присмотрит-ն սկսել է երկրորդ. Հետո ճաշի ես գնացի մի փոքր բար, հրամայեց чинзано եւ կամաց-կամաց ego խմել . Ինձ մտքով, որ եթե Հոուք գիտեի, որտեղ դահլիճում փաստաթղթի, նա կարող է լինել գոհ է, որ ես նրա հետ արել է, եւ որ ես արդեն հորինել միջոց է վերադարձնել փաստաթուղթը: Այն մտել է դեղատուն և գնել երկարացված докторский պինցետ. Հաջորդ առավոտյան նրա գնամ պատկերասրահ եւ պինցետ տակ իմ բաճկոնը, ու եթե որեւէ մեկին չի հարևանությամբ, опущу պինցետ է этрусскую ծաղկամանը, եւ տիմ-թուղթ. Նրա կգամ օր առաջ, երբ կբացվի թանգարան , որպեսզի զբոսաշրջիկներ քիչ են եղել:
  
  
  Նրա միայն որ մշակել է իր ծրագրերը, երբ աղջիկը մոտեցավ և նստեց իմ սեղանի. Նրա հետևել է նրան, դեռ մտածում են իրար: Ակնհայտ է, որ նա պոռնիկ է անվանել: աչքերով, բարակ սեւ մազերով եւ շատ накрашенная. Այնտեղ էր էժան է գծավոր սվիտեր եւ փեշ, որը զբաղվում է հազիվ փակել է իր hips. "Բարեւ, Johnny. Դուք ամերիկացին, այո?
  
  
  "Այո.'
  
  
  "Տրամադրություն ունենալ զվարճանալ, հա՞"
  
  
  "Չեմ կարծում, թե այդ"
  
  
  Նրա դեմ ոչինչ չունեմ պոռնիկներին. Միայն մեծ մասը նրանց շուրջը, կարծես изуродованными էմոցիոնալ, եւ ես սիրում եմ, որ կինը առողջ է, ոչ միայն մարմնով, այլեւ մտքով.
  
  
  Նա պնդում էր. - Դու վստահ եմ, Ջոնի?"
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես: 'Նրա վստահորեն.'
  
  
  "Հեյ, նրա գիտեմ, թե ով եք դուք", - հանկարծ ասաց նա: - "Դուք ամերիկացի ոստիկանը ".
  
  
  Նրա ուշադիր նայեց нах. 'Ինչո ՞ ւ ես այդպես կարծում?'
  
  
  'Իհարկե! Ոստիկանը! Կարող եմ դա տեսնել? Դուք աշխատում է հռոմեական ոստիկանության ?
  
  
  "Ես չեմ копп", - ասացի ես:
  
  
  Նա խիստ ժպտաց ինձ: "Բարեւ, Ջոնի, - ասաց նա, - կան, որ-ո ՞ վ է, hema դու հյուրանոց կլինի ծանոթանալ. Բարեւ Ձեզ, Gina! Фавориска ! Նախքան նրան հասցրել է առարկել, այն ջերմ աղջկա, որը զբաղվում է մոտեցավ մեզ եւ нерешительно կանգ է առել ես աթոռին, նայում ես դեմքին: Սա նման էր ծագում է պոռնիկ. Եւ նա շատ хорошенькой.
  
  
  "Si encodi!" - ասել է худенькая хорошенькой աղջկան, բախելուց երրորդ աթոռ. Այնուհետեւ նա նիհար առաջ եւ գաղտնի տոնով ասել է. "Gina, լավ է խոսում անգլերեն. Էյ սիրում են ամերիկացիները: Դուք ցանկանում եք նրա հետ խոսել, այո?
  
  
  Gina հյուրանոցի հակառակվել հրավերի հետո բոլոր անկարգ աղջիկներ, բայց, ի վերջո, թույլ է համոզել իրեն նստել.
  
  
  "Gina գեղեցիկ է, չէ՞" - ասել է ոսկրոտ հպարտությունը:
  
  
  "Որ дьяволо!" - ասել է Ջին եւ սկսել է կենում.
  
  
  Հաճելի է, Gina, - ասացի ես: 'Իմ անունն է Ահը. Խնդրում եմ, посиди մեզ հետ":
  
  
  Այն տատանվում է մի պահ, ապա sheepishly откинулась առաջ: Մոտ нах էին գեղեցիկ դիմագծերը և բաց շագանակագույն մազերը հյուսիսային բնակիչների Միլանի և Виченцы. Մազերը нах էին երկար ու հաստ, լուսավոր veins. Ee աչքեր էին карими, բերանը էր լայն և զգացմունքային, իսկ приталенной блузкой եւ կարճ փեշ ee գործիչ էր, քան նուրբ.
  
  
  "Ես Джины կան кузина Ամերիկայում", - ասել է մեկ այլ աղջիկ, ուշադրություն չդարձնելով վրդովմունքի Джины. "Բայց նա ասում է ամերիկյան ձևով, ավելի լավ է, քան նրան. Նա պատմում է. Հետո նա կանգնեց ու գնաց, նախ թարթում է ինձ.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Ինչ է դա նշանակում?"
  
  
  Джине հաջողվել է ժպտալ: "Վարդ է սիրում ծանոթացնել ինձ տղամարդկանց հետ. Նա կարծում է, որ ես միայնակ.
  
  
  "Եւ դու ես?"
  
  
  Նա լքել է ինձ հայացք, ապա խուսափեց իմ հայացքից ։ Բոլոր երբեմն միայնակ, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  "Այո", - խոստովանել է ես, հիշելով, որ դա հաստատ, ըստ էության, իմ մասնագիտության. "Դու աշխատում ես այստեղ, Gina?"
  
  
  Նրա մատուցողուհի, նայիր, եթե ուզում եք այդպես անվանել. Բայց ես չի քնել տղամարդկանց հետ աշխատավայրում": Վերջին բառերը նա որոշել է, դանդաղ է եւ վճռական ։ Ես չեմ вдавался մանրամասները. Քո ընկերուհին ' Ռոզա մտածում է, որ ես ոստիկան է, բայց իրականում delle դա իմ գործը չէ ։
  
  
  "Ես կցանկանայի, պետք է միևնույն է, եթե սա ձեր աշխատանքը.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Կարող եմ ես ձեզ ինչ-որ բան առաջարկել?"
  
  
  Նա նայեց աչքերիս. - "Ես հաճույքով, Նիք, - ասաց նա, - բայց, ինչպես արդեն ասացի, ես մարմնավաճառ չեմ".
  
  
  Նրան ժպտաց. "Ես մտածեցի. Որ դու ուզում ես խմել?"
  
  
  Նրա արել է ի նշան մատուցող, եւ նա հրամայեց մի թեթեւ նախաճաշիկ. Մենք մի քիչ поболтали. Նա ասել է, որ եղել է ամերիկյան պաշտոնատար անձ է, որն այցելեց դեսպանատան Римэ.
  
  
  "Որտեղի ՞ ց ես դու Ամերիկայում?" - հարցրեց Gina.
  
  
  "Շուրջ Նյու-Յորքից":
  
  
  "Ես միշտ հյուրանոցի գնալ այնտեղ ։ Զարմուհին Ռոզա խոսում էի կյանքի մասին Նյու Յորքում: Նա բարձր է գնահատում ճաշարանում եւ ռեստորաններ. Նրանք, իրոք, այնքան լավն են, թե ինչպես է նա ասում.
  
  
  Այն մի քիչ սպասի ։ "Օ՜, - ասացի ես, - նրանք լավ են ըստ իրենց հայեցողության ։ Որքան երկար դու աշխատում է այդ բարում, Gina?
  
  
  'Ոչ այնքան երկար. Ես դժվարությամբ կարող եմ թույլ տալ վարձավճարը ". Նա իրավունք աչքերը. "Ես շուտով տուն գնամ", - երկչոտ ասաց նա: "Այսօր այստեղ աշխատանք չկա, եւ դա նրանց պետք չէ. Եթե ուզում ես, կարող ես գնալ ինձ հետ խմել. "Ինչո ՞ ւ ոչ, - մտածեցի ես: "Հաճույքով", - ասացի ես:
  
  
  Նրա տաքսի է կանչել, եւ մենք գնացինք սենյակ Джины. Դա եղել է սենյակ տանիքի հին տան Վիա delle Кватро Աղբյուրից. Մենք սկսեցինք ճանապարհը, չորրորդ հարկ, եւ երբ մենք выдохнули-ն սկսել է երկրորդ հարթակում, այն, թեքում է եւ նրբորեն համբուրեց նրան ։ Ee շուրթերը փափուկ, ջերմ ու նուրբ .
  
  
  Սենյակում մենք chatting, խմելով գինին ։ Gina պատմել է այն ժամանակահատվածում, երբ նա եղել է սիրուհու ազդեցիկ պետին մասին հանցավոր աշխարհի, ոմն Ջովանի Фарелли. Նա սկսել է որպես հասարակ ավազակ, ապա վաստակել միլիոնավոր խարդախության անշարժ գույքի հետ կապված. Ի ee խոսքով, նա վատ է նրան դիմել ։
  
  
  "Բայց դա անցյալում է. Այժմ նրա держусь հեռու է այնպիսի տղամարդկանց, ինչպես Ջովանի. Նրան կանգնել ոտքերի վրա և անկեղծ վաստակում գումար ".
  
  
  Իմ արյան ճնշումը բարձրացել է, երբ իր տեսքով ժպիտ. Որոշ ժամանակ նա նայում է ինձ, ապա կանգնում է և повернула խանգարող այնպես, որ սենյակ ձեռքն միայն սրբերը, շուրջ լսողական պատուհաններ . Նա մերկացել է, ոչինչ ասելով. Ee խարտյաշ մազերը ниспадали էյ, ուսերին, իսկ ամբողջական կրծքի խնդրել դիպչել դրան. Նրա притянул նրա տաք մարմինը իրեն, և նա растворилась ինձ, երբ իմ ձեռքերը նուրբ пробежались նրա թավշյա հարթ մաշկի. Ee շուրթերը, հանկարծ տաք, գտել իմ, եւ մեր շուրթերը բացվեցին փոխադարձ հետազոտության մեջ: Մարմինը, ըստ որի ՝ դրա խաղում էր ճկուն է և խորամանկ, ինչպես դատարանը պատանու:
  
  
  "Վերցրու ինձ, Նիկ", - շշնջաց նա ինձ ականջ.
  
  
  Այն, մերկացել էր, և նա տեսել է "Люгер". "Ուրեմն դուք ոստիկանը":
  
  
  "Ես ձեզ ասել ճշմարտությունը", - ասացի ես: Նրա գրկեց ee, եւ նա մոռացել пистолете.
  
  
  "Մահճակալ", - շշնջաց նա: "Уведи ինձ անկողին".
  
  
  Նրա դա արել են ։ Երբ պառկած էր նրա կողքին, իմ ձեռքերը ласкали նրա մարմինը, քանի դեռ նա չի раздвинула իր երկար նիհարները hips, եւ նա անցկացրել է ձեռքը թավշյա ներքին մասում:
  
  
  "Va benissime!" пробормотала է նա:
  
  
  Նրան թույլ է տվել ձեռքին բարձրանալ ավելի բարձր է:
  
  
  "Գնանք", - выдохнула է նա:
  
  
  Նրա համբուրեց լի կրծքին, եւ նա затаила շունչ. "Թրաշ basta", - հրավիրեց նա: 'Բավարար. Հիմա. Նրա ցանկանում եմ քեզ հիմա.'
  
  
  Այն դանդաղ է մտել нах. Хриплые աղաղակներ բարձրացան շուրջ իր կոկորդին. Նրա մարմինը извивалось է կրքի, ու ինձ подстегнуло հզոր եւ անդիմադրելի ֆիզիկական ցանկությունը. Նրան, զգաց, թե ինչպես նրա թաց ազդրի сомкнулись շուրջ ինձ, եւ ձայնը նրա свистящих, задыхающихся ճիչ արձագանքել разнесся իմ ականջներում. Նա почесала իմ ձեռքերը եղունգների, обвила ձեռքով իմ վիզը և ուսերը և потянула ինձ ներքեւ, գրեթե обезумев ցանկությունից ավարտել այն, ինչ սկսել ենք.
  
  
  Ապա եկել է պահը, երբ յուրաքանչյուր միտք, յուրաքանչյուր կամքի ուժ улетучились. "Եւս, եւս, Նիկ!" նա задыхалась. Իմ շուրթերը скривились է ухмылке, որը զբաղվում էր կիսով չափ сардонической, կիսով չափ իմանալով. Նա գրկեց ինձ, ավելի ամուր, ավելի քան իշխանական, եւ իր ազդրի սկսել է ճոճվել, երբ նա կորցրել է վերահսկողությունը. Վերջին որ ջղաձգական սարսուռ, եւ մենք հավաքվել ենք միասին, որպեսզի որոշեն, որ սկսել է; նա կատաղի застонала երգով կարոտ, ու, կարծես, անվերջ հաճույք.
  
  
  
  
  Երբ արթնացա հաջորդ առավոտ, մի պահ խուճապի; առաջին բռնկման վախը, երբ նրան նայեց անծանոթ շրջապատը. Կողքիս ինչ-որ բան հանգիստ пробормотало ջերմ մարմինը. Նրան նայեց ու ծիծաղեց, հետո տեսնելով քնած գործիչ Джины. Նրա մազերը շփոթության մեջ է " վազ - պղնձե աուրան սպիտակ ներքնազգեստ. Շատ զգույշ է իր ускользнул է нах, քանի դեռ նրա ձեռքը չի ընկել իմ կրծքի. Մի պահ նա пошевелилась , ապա նրա շունչը կրկին դարձել է խնամված, եւ նա ընկղմվել է խորը քուն.
  
  
  Լուռ է, որ արթնացնել նրան չի տալ էյ հարցնել, թե ուր է այն գնում է նրան, կանգնեց անկողնում և հավաքել իր հագուստը. Նրան, զարմացած է, որ վերադարձել է հյուրանոց, իսկ անցկացրեց ամբողջ գիշերը Джиной ձեռքում է ։ Բայց իմ հյուրանոցային համարում արժեքավոր բան չկար, քանի որ этрусская սկահակ գրադարանում Վատիկանի դեռ պահել է թանկարժեք փաստաթուղթ, որը պարունակում է ee մահացու գաղտնիքը: Բայց հիմա, երբ ինձ հաջողվել է պահպանել փաստաթուղթը ձեռքից ՊԱԿ-ը, նրան պետք էր վերադարձնել նրան, եւ որքան հնարավոր է շուտ. Одевшись, նրա пригладил մազերը, մատները, ևս մեկ անգամ նայեց մահճակալ հետ смятыми խոնավ простынями և նվեր տեսքով գեղեցիկ երիտասարդ մարմնի Джины եւ ուղեւորվել օր.
  
  
  Նա դեմ չէր լինի արթնացնել նրան այնպես, ինչպես գիտեի, որ նա չի առարկի . Բայց AX էր իմ իսկական սիրով, և կանացի հաճույքները երբեք չպետք է զսպել ինձ աշխատանքի վրա, որը պետք էր ավարտել. Նրա նետել нах վերջին կրքոտ հայացք. Նա ոչինչ չի ասել; նրա կրծքի բարձրանում էին եւ գրանցվել է յուրաքանչյուր շունչը . Նրա սայթաքեց դուրս խմելու միջոցով սենյակ եւ тихонько փակել դուռը հետեւում .
  
  
  Ժամանակն է թափել գլխի շուրջ բոլոր մտքերն են Джине. Ես ստիպված էի կենտրոնանալ դրա պարունակության որակական փաստաթուղթ, ստանում է իր ուշադրությունը. Եթե ես պատահաբար բռնել, փորձում էր վերադարձնել փաստաթուղթը, առաջացել է, մեղմ եմ ասում , լուրջ բարդություններ. Առաջին, ամենավատ բանը, որ կարող է պատահել գործակալների, բացի մահվան, իհարկե, դա հանրության ուշադրությունը. Հավանականությունը, որ իմ քողարկման անցնում էր բավականին ռիսկային է, բայց եթե ինձ մնացել է, երբ փորձում է բռնել թուղթ, փաստաթուղթը չի դիտվել է եւ սովորել ցանկացած իտալական ոստիկաններին, ով կարող է տեսնել ego. Նույնիսկ, եթե նրա կկարողանամ վերջապես համոզել, այն է, որ այդ փաստաթուղթը պատկանում է ԱՄՆ-ի կառավարությանը, գաղտնիք կդադարի լինել գաղտնիք է հնարավորինս սեղմ ժամկետներում: Նա վստահ էր, որ ոչ բոլոր աշխատակիցներն են իտալական ոստիկանության չեն ցանկանա վաճառել նման գերգաղտնի փաստաթուղթը նրան, ում ձեռքին եղել է մեծ տուփի լիրա ։
  
  
  Եվ եթե պետք է ասել ռուսներին, որտեղ դահլիճում փաստաթղթի, նրանք փորձել են հասնել նրան, ես. Քաղվածքի փաստաթղթի этрусской ծաղկամանններ հիմա իմ գլխավոր նպատակը. Մնացածը եղել неважным . Բարեբախտաբար, նրա արթնացա վաղ է Վատիկանի գրադարանում, երբ այն կբացվի ։
  
  
  Այն է եղել, Խմել XII մուտքի մոտ Վատիկանը, երբ տեսա, որ մի մեծ բազմություն, հավաքված հրապարակում դիմաց ինձ, Սուրբ Պետրոսի հրապարակում. Դա հազվադեպ. Հռոմի մասում հայտնվում է պատշգամբում, իր պալատում, որպեսզի օրհնել է հավատացյալներին և ուխտավորներ, որոնք կանգնած են հրապարակում. Բայց այսօր առավոտյան ամբոխը զբոսաշրջիկների եւ հռոմեացիների, կարծես, ավելի մեծ է, քան սովորաբար:
  
  
  Ես ստիպված էի գնալ ամբոխի, mumbling ամեն քայլափոխի իրենց ներողություն խնդրել ։ Գլխի բարձրացվել է окнам Պապական պալատում, եւ երբ նրան մոտեցավ եզրին խիտ բազմությունը, կար մի ճիչ, որին հաջորդեց տարօրինակ է, եւ գրեթե չարագուշակ լռություն, охватившая հանդիսատեսին. Նրա կանգնած է դեռ ու նայում վեր, երբ ակնհայտ է դարձել հագած սպիտակ գործիչ Հռոմի Պողոս VI.
  
  
  Նա բարձրացրեց ձեռքերը ' ի նշան օրհնությունները: Բայց նա սկսեց օրհնությունը, երբ կտրուկ հարված է պառակտել երկինք, որպես ամպրոպ. Սկզբում մտածեցի, որ դա ավտոմոբիլային երկրներից ։
  
  
  Ցավոք, ամեն ինչ շատ ավելի լուրջ է.
  
  
  Անց վայրկյան կոտրված ապակի փլուզվել է հռոմի Պապին, երբ մեծ վիտրաժ ego պատշգամբից շրխկոցով վթարի է ենթարկվել. Ինչ-որ մարդկանց տակ պատշգամբում սկսեց գոռգոռալ, եւ Հայրը փախել է նշանակում, երբ ամբոխի մեջ հրապարակում ընկավ ավելի է ապակի.
  
  
  Խոսում է վերցրել այլ է, երբ ամբոխը ավլելու խուճապ. Նրան, նայեցի բոլոր կողմերը, տեսնել, թե որտեղից է ձեռքի; պրծնել, ըստ երեւույթին, ուղարկվել է հռոմի Պապին և վրիպել մի քանի դյույմ .
  
  
  "Դա Օրիգինալ բղավում բարձր է իտալերեն ձայնը.
  
  
  "Նրանք փորձում են սպանել ego!" բղավում այլ.
  
  
  Մարդիկ վազում են դեպի մուտքի Վատիկան, եւ աղմուկ om խուճապային ձայն բարձրացել է օդում, ինչպես հառաչել ձեր վշտի և հուսահատության. Ապակու բեկորներ դեռ ընկել է հրապարակ, բայց առաջատար ամբոխի մի մասը փախել է դուռը և ոչ տակ է քաղաք բեկորներից.
  
  
  Այն մեկ անգամ ևս նայեց պատշգամբ, և այս պահին տեսանելի են դարձել երկու գործիչները решетках. Նրանք наклонились օգնել Հայրապետական բարձրանալ. Այն վայրից, որտեղ նրան պահել, նրան կարող էի տեսնել, որ նա, ըստ երեւույթին, չի տուժել:
  
  
  Ետ ինձ շուրջ ամբոխը հնչեց եւս մեկ բղավել. Նրան, նայեց ուսին ու տեսա երկար սեւ մեքենա, уносящуюся հեռավորության վրա հրապարակում. Արդյոք դա պարզապես պատահականություն է, մտածեցի ես , կամ մեքենա ինչ կապված է նրա հետ, որ ես միայն նայում?
  
  
  Չգիտեմ, ինչու ՞ հանկարծ նայեց դեպի թանգարանների, գրադարանների Վատիկանի, ուր իր shell մասին: Բայց երբ նայեցի, տեսա, թե ինչպես է ուղղաթիռը իջնում է և անհետանում շենքի. Նա ակնհայտորեն նման է ամերիկյան ռազմական ուղղաթիռ Skyhook.
  
  
  Ինձ չի եղել մտածել այդ մասին մեզ վայրկյան.
  
  
  Ճահճային ամբոխի, նրա հասկացա, որ պետք է, ինչպես արագ, որքան հնարավոր է հասնել գրադարանի. Այն, սողոսկել միջոցով ախտահարված մարդկանց ու գնացի գլխավոր հրապարակում թանգարան колоннадой. Երբ նրա, մտել է գլխավոր բակ, ուղղաթիռը նորից шталь նշանավոր. Նա դանդաղ իջնում անկեղծ է գրադարանի Վատիկանում. Իսկ հետո նրա հետ, հասկացա, որ ինչ-որ բան այն չէ; ահավոր սխալ է ։
  
  
  Սկսեցի փախչել, քանի որ չի կարող կորցնել մեզ վայրկյան. Նրան, զգացի, թե ինչպես իմ ավելացնել դոլարը колотилось, եւ ադրենալին хлынул իմ երակների, քանի դեռ նրա несся է մուտքին թանգարանը: Охваченные խուճապ խիտ բազմությունը , ոստիկանության ձեւով ՝ գրեթե ամեն ինչ թողել են իրենց պաշտոնները առաջ հայրապետական գրադարանը: Նրանք пробежали mimmo ինձ, om աչքերը սառել են վախից. Նրա նայեցի առաջ, պատշգամբ, որտեղից հայտնվել է Պապը ։ Պատշգամբ էր пустынен; միայն ապակու բեկորներ մնացել безмолвными ականատես եղանք, որ ես տեսա, որ.
  
  
  Ակնհայտ է, որ նրանք դեռ չգիտեին վիճակի մասին պրելատ; wouldnt հաստատ չի angry, паникующая է ամբոխը. Թիկնապահները վազում էին հրապարակում ետ ու առաջ, ասես փնտրում հետքեր. Բայց ես գիտեի, որ նրանք ոչինչ չի գտնի , և վստահ էր, որ գոտեմարտում եւ ընդհանուր շփոթության ավելի շատ է, քան թվում է մակերեսային.
  
  
  Հիմա կարծես սկսել է երկրորդ փայլուն սև լիմուզին. Նրա աղավնի է մեկ շուրջը սյուների մուտքի մոտ գրադարան: Մեքենան визгом կանգ է առել. Скрипнули ահաբեկելը, շուրջ մեքենաներ դուրս են վազել երկու широкоплечих գեր տղամարդկանց եւ ներխուժել են շենք: Միեւնույն ժամանակ մտոց է underside ուղղաթիռի բացվել է, եւ նրան բռնել են մի շարք շարժումների ինքնաթիռում.
  
  
  Ղեկին լիմուզին նստած մութ ստվերում գործիչ. Տղամարդու դեմքը անհնար է տարբերել, երբ մեքենա рванулась առաջ եւ գահավիժել է mimmo ինձ . Այն, прищурился և փորձել է այրել թիվ մեքենաներ. Բայց նույնիսկ եթե մեքենան կանգ է առել, դուք միևնույն է ստիպված պետք է ռենտգեն աչք է տեսնել թվերը ։ Ձայնապնակ կթողարկի ծածկված էր շապիկով ՝ կոպիտ непрозрачной սեւ գործվածքների.
  
  
  Երբ մեքենան փախել է հաշվի առնել, նրան, շարժվեցի ճանապարհը. Ես չէի կարող է մտնել գրադարան, դեռ մեքենա էր կանգնած, բայց այժմ, երբ նա уносилась հեռու, իր վազեց մուտքին հայրապետական հուշարձանը եւ այցելեցի մեջը. Որոշ աշխատակիցներ նյարդային է խոսել այն մասին, թե ինչ է տեղի ունեցել.
  
  
  Բայց երկու տղամարդկանց ամուր կազմվածքով, որոնք ոչ միայն որ выпрыгнули մեքենայի շուրջ, ոչ մի տեղ չի երեւում. Եւ ոչ ոք շուրջ взволнованных թանգարանի աշխատակիցների om, կարծես, չի նկատել: Կարող է, նրանք տեսել են, թե ինչպես են տղամարդիկ вбежали գրադարան, սակայն նկատեց. Նրան մոտեցել է սանդուղք, առաջատար պատկերասրահ, եւ անմիջապես раздалось երկու կրակոցի. Ամն-AX այն անցել է շատ բարդ կուրս баллистики , եւ ես ոչ մի խնդիր վճռականությամբ, որ կրակոցներ են գնում միջոցով պատկերասրահ, որտեղ նրան թաքցրել գերգաղտնի նկարչություն.
  
  
  Այն, взбежал աստիճաններով երեք dis պահելով "Люгер" ձեռքին, անցկացման մատը ձգան. Երբ նրա, հասել են առաջին հարկ, իմ ամենավատ կասկածները հաստատվել են: Ծառան ձեւով, որը որոշել է մնալ իր պաշտոնում, դեռ չի հասցրել հեռանալ, այժմ պառկած է մեծ լողավազանից արյան. Ինձ պետք էր նիհար է նրա հետ, տեսնել, թե նա մահացած է ։
  
  
  Չափազանց ուշ է նրան տեսավ, թե ինչպես է զանգվածային փորագրված կաղնու օրը պատկերասրահ փակվում են ներսից ։ Նրա վազեց այնտեղ, բայց բավականաչափ արագ. Նույնիսկ, եթե այն օգտագործվում է Вильгельмину, անհնար կլիներ կանխել захлопывание դռների.
  
  
  Նրա լսեցի սեղմեք ստեղնը ամրոցը. Նրա կտտացրել ձգան, եւ ծառ շուրջ ամրոցի կոտրվի ։ Բայց таращить աչքերը նախագահն կեսը հաստ փայտե օր. Այնուհետեւ նրան լսեց եւս մեկ հարված է եւ հասկացա, որ նույնը տեղի է ունենում մյուս կողմում երկար միջանցքի. Պատկերասրահ ներսից փակ է եղել այնպիսի արդյունավետությամբ , որ պարզ էր , որ գործողությունը , այն ամենը, ինչը կարող է ներառել - կատարվել է պատշաճ որակավորմամբ և նախապատրաստմամբ.
  
  
  Նրա wildly огляделась, իմանալ, թե արդյոք հնարավորություն է մտնել պատկերասրահ. Ետ ինձ սկսվեցին խլացված ձայներ. Նրան այլեւս չեն համարձակվել. Նրա ծավալվեց, երբ տնից դուրս է եկել երեք քաղաքացիներ. Մեկ շրջապատից, краснолицая կինը վառ զգեստ, նայեցի վրա "Люгер" եւ բղավել.
  
  
  Ee ճիչը ստիպել է ինձ գործողության. Նրա վազեց մի շարք պատուհանների մոտ, փակ դռների պատկերասրահ. Նրա отпер փակվել, բացել է շուրջ մեկ պատուհանների եւ թեքում առաջ, որ ամեն տարի բակ. Մոտ երեսուն ярдах է ուղղաթիռ է ընկել երկաթե զամբյուղ ավելի քան երեք մետր տրամագծով և բարձրության վրա, прикрепленная է толстому стальному тросу . Ներսում զամբյուղի նստած скорчившийся տղամարդը, և ես նկատեցի, որ զամբյուղ կատարվել է զրահապատ է դարձել - նույն մետաղից, որ ծածկոցների underside ուղղաթիռ:
  
  
  Այժմ պարզ է դարձել, որ այն, ինչի մասին նրա առաջին guessed, իսկապես ճիշտ էին. Հարձակում հռոմի Պապին էր отвлекающей մարտավարությունը, որպեսզի ուշադրությունը իրական հանցագործությունները, որն այժմ ավարտվել է. Նրանք, ովքեր կանգնած են այդ, երբեք չի մտադրվում էին սպանել հռոմի Պապին. Այս հարձակումը կատարվել է, որպեսզի խուճապ առաջացնել եւ համընդհանուր շփոթության. Սույն նպատակն էր հավաքածու ոսկու եւ արծաթի գանձերը պատկերասրահ Վատիկանի գրադարանի, նա հենց պատկերասրահ, որտեղ նրան թաքցրել է այս անիծված, անփոխարինելի գաղտնի նկարչություն.
  
  
  Խոսում напуганного զբոսաշրջիկի ուշադրությունը այլ թանգարանի այցելուներին. Նրան, նայեց շուրջը, եւ շարժումով հրամայեց նրանց հեռանալ, ապա նրան երեւում, սրել տագնապը растерянной եւ напуганной բազմությունը. Նրա վերադարձել է դուռը պատկերասրահ, թեքում է եւ ուշադրությամբ ականջ դրեց ։ Նրան, լսել է, թե ինչպես է կոտրված ապակի, եւ կասկածում է, որ showcases պատկերասրահում hacked, եւ շուտով գողացվել om թանկարժեք գանձերը - նվերներ բոլոր իշխանական եվրոպական միապետների, անգին արտեֆակտ, որոնք կոչվում են հայրապետական թագավորների եւ եկեղեցական իշխանների . Իսկ նրանց միջեւ եղել է փաստաթուղթը, որը նրան պետք էր վերադարձնել ցանկացած գնով.
  
  
  Ինչ-որ տեղ թանգարանում հնչեց տագնապի զանգ. Բայց ոչ ոք չի կարողացել է դնում շարանը իրեն դաժան ограблению է Իտալիայի պատմության մեջ: Ես չէի կարող է հիանալ հնարամտությամբ ծրագրի և արդյունավետության և պրոֆեսիոնալիզմով, որտեղ կատարվել է հանցագործությունը ։ Բայց ճիշտ ես, փաստաթուղթը գտնվում է этрусской ծաղկամանններ, անտեսանելի համար ամուր փակ դռների պատկերասրահ.
  
  
  "Զանգահարեք սպասարկող անձնակազմը!" - Ես բղավում դա երիտասարդ մաթեմատիկայի, կանգնած են կողքիս, եւ ego լայն բացված աչքերը և բերանը փոխվել է, երբ իր столкнул ego հետ ladders.
  
  
  "Այո, պարոն", - ասել է նա, ego տեսախցիկներ պարում էին նրա վրա, իսկ նա пробирался միջով հարուցված զբոսաշրջիկների .
  
  
  "Ասեք նրանց, որ պապական պատկերասրահ հափշտակել!" Նրա կանչեց ego հետո.
  
  
  Հնարավոր է, որ դա եղել է համոզիչ է հնչում իմ թիմի կամ այն փաստը, որ ես խոսել անգլերեն, բայց որ այն մեզ համար էր, հանդիսատեսը հանգստացել են ։ Նրա մատնանշեց անվտանգ handrails лестничной բջիջները: Նույնիսկ կինն է, ով զբաղվում է բղավել, տեսնելով իմ "Люгер", հանգստացավ և, թվում է, կրկին դարձել ։
  
  
  Նրան կրկին դիմել օր. Расколотое, опаленное ծառ է կողպեքի обозначило ուղին իմ առաջին կրակոցի. Ակնհայտ է, որ բավարար է մեկ գնդակ: Գուցե դա փոխվել է երկրորդ կամ նույնիսկ երրորդ կրակոցից ։ Նրա մանրակրկիտ прицелился և թողարկել է երեք կրակոց անընդմեջ:
  
  
  Օրը застонали է ստանալու ծանր փամփուշտներով. Մետաղական փական բարձրաձայն скрипнул, եւ միջով ծխում եւ բեկորներ ծառի նրան, տեսա, որ ամրոց կոպիտ jailbroken. Вильгельмина կրկին հաստատել է իր արժեքը, երբ նրան կրկին կրակել է ծանր դուռը: Ետեւում ինձ է գոռում մեկ այլ կին, և վախեցած զբոսաշրջիկները խուճապի կույր շտապել է ներքեւ աստիճաններով ՝ նախասրահ.Այժմ, երբ նրանք այլեւս վտանգ էր սպառնում, նրա հետ քաշվեց, բարձրացրեց ոտքը ու ոտքով խփել է ոտքով. Tae Ex Do սա մեկն է լավագույն շուրջ ընդունելությունների պայքարից: Հարված դեպի վեր, Պետք է Չա - Գի, օր раскололись. Երկրորդ створка, եւ մետաղական փական слетели հետ փայտե հիմնակմախքի և շրխկոցով ընկավ հատակին.
  
  
  Այնուհետեւ օր распахнулись, և նրա անչափ տեսա երկու լավ է stacked տղամարդկանց, որոնք շուրջ սև լիմուզին . Թվում էր, որ դա տեղի է ունեցել մի քանի ժամ առաջ ։ Բայց անցել է ոչ ավելի, քան տասը կամ տասնհինգ րոպե է նրանց կենդանիներ, ինչպիսիք են երկու տղամարդ ' om ընկերները ուղղաթիռ ներխուժել են թանգարան:
  
  
  Նրանք запихивали մեկ արժեքավոր artifact, այլ մի քանի, արդեն ուղեւորներով գերբեռնված ծանր полотняных պայուսակներ. Երկաթե զամբյուղ, որը նրան տեսա, կախված բաց պատուհանից պատկերասրահ եւ կցվում է լայն քարե подоконнику երկու մետաղական крючками . Երրորդ վերբեռնման վուշե պարկ զամբյուղ. Ապակե ցուցափեղկեր կոտրված էին, իսկ ողորկ հատակը ծածկված է ապակու կտորներից ։
  
  
  Երբ նրա выломал դուռը եւ առաջին հայացքից շրջել է դեպքի վայր, առաջիկա ինձ գող շրջվեց ու наставил ինձ վրա ատրճանակ. Նա կանչեց իր երկու ընկերների, եւ դրանց շուրջ իջել է կես վուշե տոպրակ եւ սկսել կրակել պատահական.
  
  
  Նրա աղավնի համար դպրոց է, երբ օդում просвистели գնդակ: Ինձ մոտ կար մի ձայն рикошетирующего կապարի . Փամփուշտները բախվել են դռան կողափայտ եւ չի հարվածել ինձ գլուխը և կուրծքը: Նրա тихонько հայհոյել եւ ետ քաշեց, մի քիչ .
  
  
  Եւս մեկ таращить աչքերը просвистела mimmo լիխտենշտեյնում բացվել է գանձերի косяка. Նրա выждал մի պահ, ապա հանում է գլուխը, մի անկյունում եւ կրակել. Պատկերասրահում գրեթե չի ծառայել քողարկման համար երեք տղամարդկանց. Մարդ այդմ առաջին կրակոցները, փորձել է խուսափել. Բայց Вильгельмина էր ավելի արագ, և նրան ցնցեց իր առաջին նպատակն է գնդակը, անդամների ego ձախ предплечье.
  
  
  Հետ ego շուրթերի ընդհատվել է, сдавленный ճիչը. Նա застонал եւ ընկել разбитую ցուցափեղկ, ատրճանակ ընկել է ego безвольных և անիմաստ մատները. Իմ կարծիքով ընկել է երկրորդ տղամարդու վրա այն պահին, երբ նա կրակել է ինձ.
  
  
  Այս չի պատրաստվում հանձնվել այդպես հեշտությամբ, ինչպես ես, մյուս. Նա подтащил իր ծանր պայուսակը բաց պատուհանից, ես ուզում եմ դնում գանձը մետաղական զամբյուղ. Նրա կտտացրել ձգան "Լյուգերա", промахнувшись մի թիզ մինչև ego ձախ ազդրի և эму հաջողվել է փոխանցել պայուսակը երրորդ մարդուն, որ դեռ կանգնած էր բաց պատուհանի.
  
  
  Ետեւում նրանք ապակե ցուցափեղկ, մյուս ավարտին սենյակում. Նախօրեին этрусская սկահակ էր մոտ այս ցուցափեղկ. Բայց հիմա, երբ նրան նայեց, բերանը пересохло. Սկահակներ չի եղել ։
  
  
  Խնդիրները - մեծ խնդիրները. Եթե ոչ կասեցնել գողերի եւ վերադարձնել սկահակներ, հետեւանքները կլինեն անկանխատեսելի. Ես երկար մտածում էր իրավիճակը, բայց վազեց պատկերասրահ կրակել. Նրա прицелился վիրավոր է եւ սկսել է երկրորդ անգամ կրակել է эму է աջ ազդրը: Նա նոկաուտի է, մնացել են միայն երկու ego ընկեր.
  
  
  Մարդը, որ նրան տեսել է спускающимся է մետաղական զամբյուղ, կրկին բարձրացել է մեջը; այն վայրերում, որտեղ կանգնած է եղել, երևում էին վերնախավի երկու լրիվ սպիտակեղեն պայուսակներ. Մութ մարդ է, որը օգնել է эму, պատրաստ էր հեռանալ ։ Պատկերասրահում գրեթե դատարկ էր, զրկված է իր թանկարժեք գանձ. Երբ այս մարդը բացել է ինձ պատասխան կրակ, այն ընկել է գետնին: Փամփուշտները կատարելու սպառնում սուլում էին վճարների հենց իմ գլխին. Բայց ես շարունակում էր նկարահանել, եւ փայտ է եւ ապակի խախտում շուրջ ինձ. Նրան, զգաց, թե ինչպես ապակու բեկորներ ընկել է ինձ վրա hips եւ կրծքավանդակի.
  
  
  Եթե չի սպանել է երկու այլ տղամարդկանց, եթե այն չի ստացել փաստաթուղթը ետ этрусской սկահակներ, Հոուք երբեք ինձ չեմ տեսնում", մեղմ եմ ասում ։
  
  
  "Գլխարկ caita!" - բղավում մարդ պատուհանի մոտ, համոզել է իր ընկերոջը է շտապել. Նա пригвоздил ինձ իր կրակոցով, երբ վիրավորված hobbled դեպի պատուհանը, թողնելով հատակին արյունոտ հետո. Մի պահ անց երկու տղամարդիկ էին մետաղյա զամբյուղի իր ընկերոջ .
  
  
  Այն, թռավ եւ կրակել եւս երկու անգամ, երբ զամբյուղ skyrocketed է зияющему брюху парящего ուղղաթիռ: Բայց երբ նրան մոտեցավ պատուհանից և կրկին կրակել է, նայում է դուրս, զամբյուղ գտնվող նրա մարդկանց արդեն վերացել ներսում жужжащей մեքենաներ.
  
  
  Броневая վահանակի կանգնել է տեղը, եւ իմ վերջին таращить աչքերը отскочила է մետաղի. Նրան հայհոյել է, երբ մի քանի музейщиков եւ մեկ տասնյակից ոստիկան ներխուժեցին բակ անկեղծ տակը ինձ. Կրակել են ուղղաթիռը, սակայն ապարդյուն.
  
  
  Գողերին կանգնեցնելու թվում էր անհնարին: Նրա умчался ջուր միջանցք, ուշադրություն չդարձնելով ավերակներ ետեւում ինձ ավերակներ, որտեղ մինչեւ վերջերս պահվում էին առավել արժեքավոր գանձերը թանգարան: Հետաքրքիր է զբոսաշրջիկների համար, ովքեր ձգտում են ժամանցային, եւ նրանք ստացել են դեռ жались վեր աստիճաններ. Մեկ շրջապատից, տոլստոյի մարդու շորտեր-бермудах, պարանոցի էր binoculars.
  
  
  "Տվեք ինձ ձեր հեռադիտակ", - ասացի ես:
  
  
  Նա նայեց ինձ և էրիկ фыркнул. - 'Գնա գրողի ծոցը.'
  
  
  Նրա անհապաղ нацелил նրա "люгер". "Հեռադիտակ", - կրկնել այն. "Եւ անկեղծորեն հիմա":
  
  
  Հանկարծ նա վախեցած. Նա նյարդային է дрожащими մատները մեկնեց ինձ binoculars. Նրա խլում binoculars ego ձեռքը, վազեց դեպի պատուհանը եւ нацелил binoculars ուղղաթիռ.
  
  
  Մտոց հատակին էր, այժմ լիովին փակված է, պաշտպանելով ուղեւոր եւ գանձեր Վատիկանի հավաքածուի , ինչպես նաեւ մի փաստաթուղթ, որը, ցավոք, դրեց этрусской ծաղկամանններ. Ուղղաթիռը սկսեց վերցնել դուրս են, ըստ և շեղվել թանգարան: Նրան էր նայում binoculars ուղղաթիռ, բայց nen չի եղել опознавательных խորհրդանիշներ, որոնք թույլ են տալիս նույնականացնել սեփականատերերի. Ապա նրա արել binoculars պատուհանի ձախ կողմում ուղղաթիռի եւ բռնել անձը այդ պատուհանում. Դա եղել է այն անձը, որի մազերը затылке բիզ-բիզ կանգնեցին. "Զարմանալի է", - մտածեցի ես, շարունակելով նայել անձնագիրը մարդ, որին տեսել եմ շատ-շատ անգամ է մինչեւ .
  
  
  Ինձ չի խաբել մեզ իմ աչքերը, մեզ հանդիսատեսը ։ Նրան պետք է հավատալ, որ տեսել. Դա եղել է այն անձը, որը նման է գանգ - դատարկ, կաշի, որպես մագաղաթ, խիտ և պարագա. Մարդու աչքերը ինչպիսին է չար змеиные պատրաստվում բարակ փայտածուխ սեւ зрачками է желтоватом кожистом դեմքը. Լայն բերանը բարակ շուրթերը свернулись գանգի քմծիծաղը. Դա եղել է անձնագիրը, որը իր ամբողջ ժամանակ նայում: մի կողմը անձի, որը պատկանում է ինքն развратному եւ чудовищному մաթեմատիկայի, որը նրան երբեւէ հայտնի է. Նրա մտածեցի, որ ազատվել դրանից, ընդմիշտ այն օրը, երբ նա plunged մեջ Նիագարայի ջրվեժ.
  
  
  Ըստ ամենայնի, նա անկում է. Հուդա դեռ կենդանի.
  
  
  Ուղղաթիռի արագ բարձրացավ, նորից շրջվեց և մի րոպե անց անհետացել է:
  
  
  Նրա վերադարձել պատկերասրահ եւ շրջել սենյակում. Մնացել են тронутыми ընդամենը մի քանի ցուցափեղկերից, անշուշտ, այն պատճառով, որ om բովանդակությունը եղել է ոչ բավարար թանկարժեք. Պարզվում է, որ գողերը, հստակ գիտեին, թե ինչ են ուզում, նախքան կոտրել սենյակ .
  
  
  Նրան կրկին խնդրեցի этрусскую ծաղկամանի մեջ, հուսահատ, հույս ունենալով, որ այն պարզապես сдвинули կամ կոտրել . Բայց սկահակներ չի եղել, եւ չի եղել որեւէ բեկորներից, որոնք նշանակում են, որ այն ավերվել է կողոպուտի ժամանակ. Նրան, գիտեր, որ սկահակ ունի էական շուկայական արժեքի. Նա ինչ-որ բան արժեր միայն կոլեկտորների. Ինձ համար այրվել սերգեյ. Յուդան, մարդը, ով այդքան երկար խանգարել կազմակերպությունների AX , մշակել է հատուկ հետաքրքրություն իտալական հնագույն արտեֆակտ. Ես չեմ կասկածում, որ իմ աչքերը տեսան ամեն ինչ ճիշտ է ։ Հուդա դեռ կենդանի. Եւ նա կազմակերպել է առավել ֆանտաստիկ կողոպուտ է մեր ժամանակը . Եւ նա էր этрусская սկահակ, քանի որ նա հատուկ իրավապահներին հրահանգ է իջեցրել իր մարդկանց է վերցնել այն էլ.
  
  
  Նրա ցնցվեցի, երբ ներկայացրեց ego ուրախություն, հայտնաբերելով անակնկալ, tucked է ծաղկամանններ. Դա եղել է մի տհաճ միտքը.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Անհավանական է!" - բղավում Բազեն, կատաղի расхаживая առաջ սեղանի շուրջ, շուրջ կարմրափայտ ծառ իր ժամանակավոր փարիզյան շտաբ-բնակարանում դրսում Rue de Լիլիթ. "Միանգամայն անհավանական է!" Նա թթու նայեց ինձ և зашагал հետագայում իր твидовом զգեստները. Ego ճերմակ մազերը էին растрепаны, եւ նա ակտիվորեն ծամել բարակ незажженную сигару, որը զբաղվում է подпрыгивала միջեւ ego ատամներով.
  
  
  "Ինձ համար շատ ցավալի է, - ասացի ես:
  
  
  "Դա եղել է ոչ թե նման wouldnt բարդ խնդիր է, Նիք, - կտրուկ ասաց նա: "Ի ՞ նչ է քո ձեռքին էր այս անիծված փաստաթուղթը: Իսկ հետո... դե, այն երբեք չի լսել նման տարօրինակ պատմության, ինչպես այն, որ դուք ինձ միայն ասել են.
  
  
  'Ես ոչ մի ընտրություն. Նրան պետք էր այնպես անել. Դա պարզապես հիմար պատահականություն է, որ
  
  
  "Դուք գիտեք, թե ով պետք է դրա համար պատասխան տալ?" Բազեն ընդհատել է ինձ: "Դա եղել է համատեղ գործողությունը, հիշում եք? Կան մարդիկ, ռազմական հետախուզության. Նրան պետք է տեղեկացնել այդ մասին Պենտագոնը եւ ... Տէր, դու գոնե պատկերացնում ես, թե ինչպես է նախագահ կարձագանքի դա? Երբ նրան դնում հեռախոսը, ապա խոսակցությունը նրա հետ, ես չեմ կարող քնել, աջ ականջի մի ամբողջ շաբաթ " .
  
  
  "Լսեք, - բորբոքված ասացի ես, - եթե դուք ուզում եք զրկել ինձ աշխատանք ..."
  
  
  Բազեն մի պահ ակնդետ նայեց ինձ, կարծես տեսավ, որ ես նստած: այնտեղ առաջին անգամ ։ Արտահայտությունը ego անձանց փոխվել ։ Շոկը վատ տարածքում баренцева ծովի, կարծես, նվազել է: Աստված, Նիք, - ասաց նա, չի обращай ինձ վրա ուշադրություն. Ես չեմ կարող մեղադրել ձեզ, սա գիտեմ: Թեեւ շատերը կփորձեն դա անել. Եթե կա գոնե ինչ-որ գինի է, այն ավելին կցանկանայի կիսվել են. Դուք գիտեք, եղել են բազմաթիվ դժգոհություններ է նրանով, որ նախագահը հանձնարարել է այդ պաշտոնը AX . Պատրաստ եմ գրազ գալ, որ նրանք прыгнут մեզ պարանոցի .
  
  
  "Ես գիտեմ, որ նրան կարող էր անել", - ասացի ես: "Կարող է լինել... Ես ուզում եմ ճանապարհ, որպեսզի դա այլ կերպ է ։
  
  
  Անհեթեթություն. Եթե սա կողոպուտ է տեղի ունեցել հենց այդ առավոտյան, դուք պետք է արդեն դարձել են մեծ հերոս: Անկեղծ եմ ասում, ձեր կողմից բավականին խելացի է թաքցնել փաստաթուղթը այս ծաղկամանններ .
  
  
  Այն թույլ ժպտաց. "Ինչպես գեղեցիկ, որ դուք դա ասել. Պետք է խոստովանեմ, որ այն ինքն է այդպես մտածել ".
  
  
  Բայց դուք, իհարկե, հասկանում է, որ համոզելու այդ ինչ-որ անիմաստ, - թթու ասել է նա: "Մենք ճգնաժամի մեջ է, դեռ չի փոխհատուցել այդ փաստաթուղթը ։ Ի դեպ, իսկ ինչպես եք դուրս են եկել շուրջ այս թանգարանի, ապա ուղղաթիռի անհետացման?
  
  
  "Նրա shell ծառայողական մուտքի մոտ, չեն բռնել թիկնապահներին շենք.
  
  
  Բայց ճանապարհին այնտեղ նրա shell odin միջանցքով առաջին պլանում հարկում, որտեղ բաց պատուհան, որը պարզապես умоляло օգտագործել. Նրան, ցած է նետվել օրինակ, հինգ ոտնաչափ, քվեարկություն, և բոլոր.
  
  
  "Um", - прорычал Հոուք. "Դե, առնվազն, քեզ չի բռնել. Դուք վստահ են, որ տեսել են Иуду?
  
  
  "Եթե դա նա չէ, ապա դա պետք է նրա երկվորյակ եղբայրը", - պատասխանեցի ես: "Անձը նայեցի նույնական. Հոուք թափ տվեց գլուխը ։ Նա նկարչություն, сигару iso rta, շրջանցեց աթոռն ու իջավ աթոռին ։ "Յուդան դեռ կենդանի. Գրոսմայստեր ... Մենք գտանք ego մարմինը, երբ նա ընկել է ջրվեժ. Այնպես որ, սա հնարավոր է" ։
  
  
  "Ես մտածում այս արվեստի գողության", - ասացի ես: "Ոճով: նա հիշեցնում է մի շարք այլ գողությունների արվեստի ստեղծագործությունների, որոնք կատարվել են Իտալիայում վերջին մի քանի տարիների ընթացքում: Հետաքրքիր է, կարող եմ արդյոք Հուդա է ոգեշնչողը բոլոր այդ ավազակությունը?
  
  
  "Ես կարծում եմ , - պատասխանեց Հոկ, - որ եթե այս շարքը գողությունների ձեռքի գործն է Հուդայի, այն պատրաստ եմ գրազ գալ, որ կան այլ շարժառիթներ, բացի ֆինանսական շահ. 'Հնարավոր է: Բայց հիմա ինձ ավելի շատ անհանգստացնում է փաստաթուղթը, քան մեծ պլաններ Հուդայի. Նա անպայման կգտնի ego այս ծաղկամանններ, եւ նվազագույնն է, ինչ կանի նա, - դա կվաճառի ego ռուսական կամ չինացիներին ամբողջ իր ատելության դեպի Արևմուտք.
  
  
  Է կաշվե աթոռին սեղանի շուրջ Հոուք նայեց շատ փոքր ու շատ հոգնած: Ինձ անհանգստացնում էր այն, որ ես обременял ego այդ հոգսերով ։
  
  
  "Եթե այս պայթուցիչ скопируют այլ, Նիք, - մեղմ ասաց նա, - մենք կարող ենք ունենալ լուրջ խնդիրներ: Ես չեմ вдавался մանրամասները, երբ տվել է ձեզ, որ սա խնդիր է, քանի որ ձեզ պետք չի նման տեղեկատվությունը աշխատանքի կատարման համար, բայց ես կարծում եմ, որ այժմ դուք պետք է իմանա, որ մենք կորցրել ենք, եթե տեղեկատվությունը կհայտնվի ձեռքում պոտենցիալ թշնամիների. . '
  
  
  "Այս հատի, Nick, դուք կարող եք ստեղծել միջուկային լիցքերը շատ փոքր մասշտաբով. Մովսիսյանն ու гаубицы կարող է заряжены փոքր միջուկային боеголовками, ինչպես եւ տանկի թնդանոթի. Մեկ կրակոցի ըստ տանկային թնդանոթների կարող է սպանել մարդկանց".
  
  
  "Եւ ոչ մի բանակցությունների тактическому զենքի չկա", - ասացի ես:
  
  
  Ես չեմ հավատում, որ մենք օգտագործել նման զենք, նույնիսկ եթե մենք ego конструировали եւ արտադրում. Սակայն ռուսները կարող են կիրառել իրենց այդ սահմանափակումը. Ղազախստանում միջուկային զենք կլիներ իդեալական փոքր խոնարհ, որոնք չեն դադարում om սահմաններում": Նրան, գլուխը շարժեց. - "Հուսով եմ, նրա սխալվում վերաբերում է Յուդա. Մենք կարող ենք յոլա գնալ առանց նրա, եւ դրա հետ կապված բարդությունների. Երբեք չեմ մոռանա գործողություն, որը նա անցկացրել է մի քանի տարի առաջ, երբ փորձել է թողնել իր այն բանից հետո, երբ Ամերիկայում պարբերական պարապուրդ, սև մառախուղ, կեղտոտ ջուր, ալ կարմիր գետի և լճի ".
  
  
  "Իրականում delle, - ասել է Հոկ, բայց հիմա մեզ հետաքրքրում է միայն մի բան մենք պետք է ստանալ այդ փաստաթուղթը Հուդայի կամ ինչ էլ որ դա մեզ էր այդ ուղղաթիռ. Ոստիկանությունը Римэ, ըստ երեւույթին, ձեր կողքին է, բայց ես չէի սպասում, նրանցից շատ բան. Չի քայլում է նրա հետ, եթե կգտնեք, որ իրենց մոտ կա հստակ հրահանգներ ".
  
  
  "Իսկ ինչ վերաբերում է Ինտերպոլի Римэ? Նրա գիտեմ, որ այնտեղ մի քանի հոգի, եւ նրանք, հավանաբար, պետք է գործը տանել այդ գործով":
  
  
  "Ես աշխատել նրանց հետ: Իհարկե, նրանք չեն կարողանում հաստատ իմանալ, ինչո ՞ վ եք զբաղվում ".
  
  
  'Նրա հասկանում,.'
  
  
  "Ձեզ հնարավորություն է ուսումնասիրել պատկերասրահ Վատիկանի գրադարանի, նախքան դուք պետք է այնքան արագ հեռանալ."
  
  
  "Ես շատ արագ осмотрелся".
  
  
  "Դե, ես կարծում եմ, որ մեզ պետք է լավ նայել այս իրավիճակը այնտեղ", - ասել է Հոկ տեղադրելու сигару ետ է ատամները և прикусив ։
  
  
  "Բայց ինչպես դա անել? Առայժմ ոստիկանական հետաքննություն չի ավարտվի, կրկնակի պահպանությունը.
  
  
  "Կարող է, դա քեզ չի բավարարի ձեր ընկերն է: ըստ Ինտերպոլի", - խորհում Հոուք. Բայց պետք է դա ակնկալել. Ես կարծում եմ, որ ավելի լավ է միանգամից անցնել վերին սեղանի զարդը...".
  
  
  "Հանձնակատարը Рифму?"
  
  
  "Ոչ", - քմծիծաղ տվեց Հոկ. "Պապը":
  
  
  Նրա подался առաջ աթոռին. "Խոսել Պապ?'
  
  
  'Ինչո ՞ ւ ոչ'
  
  
  "Աստված, այն էլ չգիտեր, թե ինչ պետք է անել. Ես նկատի ունեմ, դուք ունեք մի արձանագրություն, եւ ամեն ինչ. Մեկ ուրիշը չի կարող դա անել ? Նրան ատում հանդիպել հայտնի քաղաքական գործիչների, այլ այն, որ առաջարկել է Հոուք, բոլորովին անընդունելի են համարում:
  
  
  "Նիք, դու պետք է թույլտվություն խուզարկություն հանցանքի վայրը ։ Ուրեմն, դու այն տղամարդը, որ կարող է խոսել Հռոմի Պապի հետ. Նրան հավատում եմ, որ դուք կարող եք գտնել Պողոս VI հմայիչ մարդ":
  
  
  "Բայց նա ինձ?"
  
  
  "Եթե նախագահը հեռախոսազրույց է ունեցել эму, ապա այո: Եթե մենք ստիպված կրկին փորձում է վերադարձնել փաստաթուղթը Ժուկովի, Հռոմի պապը կարող է մերժել, քանի որ նա կարող է միջամտել գործի երկու գերտերությունների. Բայց քանի որ, պարզ է, որ մեր պետական գաղտնիք էր պատահաբար գողացել հանցագործ, այն հավատում է, որ Հռոմի պապը ուրախ կլինենք օգնել մեզ ցանկացած կերպ. Եւ եթե նա ասի, որ դուք կարող եք դիտել գրադարանի, ոստիկանությունը հազիվ թե կարողանա ձեզ դադարեցնել ".
  
  
  Նրան ասաց. - 'Хорошио. Երբ վերադառնա Հռոմ.
  
  
  "Այսօր երեկոյան", - ասել է Հոուք. "Այսինքն, եթե դա չի խանգարի քո պլանների այսօր երեկոյան". Վերջին մեկնաբանությունը հնչել է հեգնական տոնով.
  
  
  Նրան ասել невозмутимым տեսքով: "Դե, այս փոքրիկ ինքնաթիռի ուղեկցորդուհին. Մոտ нах քսանչորս ժամ հանգստի մինչեւ հաջորդ racing մասին, եւ նա ասաց յ ... "
  
  
  "Բավական է, Նիկ", - угрюмо ասել է Հոուք.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց և կանգնեց. 'Նրա ես ձեզ պահել թարմացվել.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Բուքմեյքերների Римэ ավարտվեց; ամպամած էր եւ дождливо. Է Coliseum են խորը լողավազաններ, отражавшие հին ճարտարապետական մեծություն. Брусчатка alleyways եղել է լվանում, և զբոսաշրջիկներ գնում էին բազմագույն չի հանում միջոցների հետ, որոնց капала ջուր.
  
  
  Թերթի լի էին հաղորդագրությունների մասին կողոպուտի Վատիկանում: Բայց զարմանալի էր, քանի որ շատ քիչ մարդկանց թվում էր, գիտեր, թե ինչ է տեղի ունեցել իրականում delle. Որոշ պատմվածքներում հաղորդվել է, որ դեսանտայինները վայրէջք շուրջ ինքնաթիռի թանգարանի բակում. Մյուս ականատեսները համոզված էին, որ մսակեր դիմակավորված են եղել. Մեկ թերթը հայտնել է, որ շենքում էր գտնվում մեկ տասնյակից տղամարդիկ, նրանք զինված էին ավտոմատներով եւ սպառնացել են զբոսաշրջիկներին մահվան. Այլ թերթը հայտնել է, որ օտար դիմակով հայտնվել է շուրջ ոչ մի տեղ եւ փրկում է նրանց, ովքեր սպառնացել են հանցագործները: Այս անծանոթը դիմակով, ինչպես հաղորդվում է, ունեցել է գերմանական հրազեն եւ խոսել կամ սլավոնական լեզվով, կամ եբրայերեն.
  
  
  Պարզապես հույս ունեի, որ ոստիկանությունը պետք է ավելի լավ տեղեկացված. Զարմանալի չէ, որ լուրերը եւ ենթադրությունները այնպես են լայնորեն տարածվել հետո նման սենսացիոն հանցագործության, բայց ես նրան երբեք չեմ տեսել, որ մամուլը եղել նման շփոթված. Չի կարդացել է մեզ մի հոդված, որը զբաղվում է հենց описывала այն, ինչ տեղի է ունեցել այնքան արեւոտ առավոտ.
  
  
  Լավագույն բանը, որ ես կարող եմ անել, հիմա դա կապ իմ ընկեր Անտոնիո Benedetto-ի շտաբ-բնակարանում Ինտերպոլի Римэ . Անտոնիո էր երիտասարդ գեղեցիկ տեսուչ, որը երկու անգամ օգնել է ինձ տեսնել ֆայլեր Ինտերպոլի. Նրա մտածեցի, որ նորից կարող եմ նրա վրա հույս դնել. Այն լավ ուսումնասիրել անձը, որի ժամանակ նրան վիրավորել պատկերասրահում, և ես ցանկացա ուսումնասիրել լուսանկարչության հանցագործների. Նրան, գիտեի, որ կարող եմ վստահել Թոնի, որը պահել եմ իմ ինքնությունը, երբ իրեն և ոչ թե հարցեր տալ.
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան ուշ առավոտ. Ego ձայնը ջերմ եւ բարեկամական.
  
  
  "Նիք, - ասաց նա խուլ стуком, - ի ՞ նչ անակնկալ է կրկին լսել քեզ, ամիգո. Ինչ եք անում, Римэ? Դուք կազմակերպիչն է վիթխարի կողոպուտի Վատիկանում. Ego ծիծաղում էր վարակիչ լինել.
  
  
  "Սա իմ աշխատանքն է", - ասացի ես: "Ես գործ ունեմ միայն իրական փողի. Բանկերը ։ Գանձապահ եւ այլն:
  
  
  Նա կրկին ծիծաղեց. "Բայց այս դեպքը պահանջել է մեծ երեւակայության, ամիգո".
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես: "Անկեղծ եմ ասում, այն էր ինչ-որ կերպ ներգրավված".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Ես չեմ вдавался մանրամասները. "Ընտիր, այն էլ հյուրանոց ամեն տարի մի քանի լուսանկարներ. Դուք կարող եք դա կազմակերպել ։
  
  
  'Իհարկե ։ Վաստակ այսօր ոչ մի կերպ չի երբ. Դեռ լավ է, пообедаем. Նրան լավ գիտեմ սրճարանի մոտակայքում այստեղ.
  
  
  'Ես այսօր չեմ կարող ։ Ինձ նշանակվել է հանդիպումը.
  
  
  Ախ. Դե ինչ, հուսով եմ, նա գեղեցիկ կին ".
  
  
  "Ես ասացի, "Ոչ ։ - "Հայր".
  
  
  "Անհնար է ! - ասել է Անտոնիո.
  
  
  'Դա այդպես է ։ Սուրբ Հայր, ընդունում է ինձ երկու ժամ ։
  
  
  'Գթասրտություն!' - մեղմ ասաց նա: "Քեզ մոտ ավելի մեծ ազդեցություն, քան այն, մտածեցի, ամիգո".
  
  
  "Որոշ օգտագործելով Վաշինգտոնի", - ասացի ես: 'Նրա կասեմ քեզ ավելի ուշ: Կարող եմ նրան գալ ձեզ գրասենյակ առավոտյան? '
  
  
  "Бениссимо" , - ասել է Անտոնիո. "Թվում է, դու միշտ ինձ возбуждаешь, Նիկ".
  
  
  Նույն օրը նրա և վերադարձել Վատիկան: Տարածքը շուրջ թանգարանի շրջափակվել էր, եւ ոստիկանությունը նկատելի է ամենուր: Վերադառնալ պատկերասրահ առանց իշխանությունների թույլտվության անհնար կլիներ ։ Նույն հաջողությամբ դուք կարող եք փորձել է թափանցել Fort Knox.
  
  
  Պապի անվտանգության այժմ ценымногие ավելի լավ է, քան թվում էր սկզբում ։ Մեղավորները էին վախեցած կրակոցով, կատարված է այն օրը, կողոպուտի, և ոչ ոք չէր կարող մոտենալ նրան առանց ազդեցիկ փաստաթղթերի, ապա մանրակրկիտ ստուգումներ:
  
  
  Պաշտպանության առաջին գիծը բաղկացած է մի քանի ոստիկաններ մուտքի մեջ флигель, որտեղ տեղակայված է եղել վատիկանում պապական նստավայրում եւ գրասենյակներ: Դա լավ էին պատրաստված տղաները, և նրանց ժամանակ է ստուգել ինձ:
  
  
  Իհարկե, թողել է նրան բոլոր իր զենքի եւ հատկապես Вильгельмину - հյուրանոցում: Երբ նրանք չեն կարողացել գտնել կասկածելի ոչինչ, նրանք հանձնեցին ինձ ոստիկանին քաղաքացիական հագուստով, որը փոխանցել է ինձ Վատիկանի գվարդիայի.
  
  
  Վերջապես, ինձ ուղեկցել է վատիկանում պապական պալատների. Սենյակներ էին հարուստ պատմությամբ արեւմտյան քաղաքակրթության. Обшитые վահանակներ պատերը զարդարված են որմնանկարներով, առաստաղի են мозаичными, անհամար օնլայն եւ խունացած գոբելեններ: Եւ այնուամենայնիվ, nen տիրի аскетизм, գրեթե аскетизм. Տպավորություն է, որ ինձ մոտ առաջացավ, երբ նրա огляделась էր զգացումով շուքով, լրիվ բացակայության թեթևամտության.
  
  
  Ինձ ցույց տվեցին տեղը մեծ դահլիճում ակնկալիքները, եւ քանի դեռ այն չեն սպասում, մտածում է իր оборудова բոլոր գլուխներում պետությունների ու պաշտոնատար անձանց, որոնք նստում էին մի սենյակում. Եւ հիմա հերթը Նիկա Քարտերի, Killmaster N3 AX. Ես չգիտեի, рассмешило արդյոք ինձ այդ համեմատությունը, կամ опечалило.
  
  
  Անցել է ամենաքիչը կես ժամ, եւ ես սկսեցի մի քիչ նյարդայնանում, երբ դուռը բացվեց. Ընդունարան մտավ բարձրահասակ, ականավոր տեսակի տղամարդը կրակոտ կարմիր кардинальном հագցնել.
  
  
  "Վեհափա", - ասացի ես, կանգնած է շատ արագ.
  
  
  Նա մոտեցավ ինձ հետ невыразительным անձի կողմից: "Ես ենթադրում եմ, որ դուք միստր Carter?" - մեղմ հարցրեց նա ։
  
  
  "Այո.'
  
  
  "Նրա կարդինալ Pei. Ego Սրբությունը կարող է ձեզ հիմա. Կարող եք հետեւել ինձ ". Նա նշել է սենյակ, ըստ որի հայտնվել.
  
  
  Նրան հետեւեց նրան ուշադիր լսելով ձայնը իր քայլերը. Երբ նա փակել մեր դուռը, իր դեմքով պատասխանեց երկու այլ кардиналам, ըստ երեւույթին, r Om суженные, բայց ոչ չար աչքերը ինձ ասում էին, որ իմ ամեն մի քայլը, ուշադիր հետեւում են, եթե չեն գնահատում.
  
  
  Վերջում դահլիճի կանգնած էին երկու միաբանի է շագանակագույն հագուստով. Ընդամենը ինձ հետեւել են հինգ տղամարդկանց, երբ նրա դանդաղ իջեցրեց գլուխը, քանի որ գիտեի, որ պետք է անել. Բաց դիմաց ինձ շրջապատված է երկու վանականներ նստած է Հայրը Paul. Նա սպիտակ խալաթով եւ чепце, իսկ կրծքին ուներ մեծ ոսկե խաչ.
  
  
  Կարդինալ Խմի ոչինչ չի ասել ։ Հազիվ նկատելի փոփոխություն արտահայտությամբ ego անձանց ինձ ստիպել է կտրուկ քայլ առաջ. "Ձերդ սրբություն", - ասացի ես, կրկին թեքված գլուխը, չգիտեմ, երկրպագել, թե ոչ: Ժպիտ скользнула-ի поджатым շուրթերին Պապի. Հնարավոր է, որ նա տեսել է, թե ինչպես ես զգում անհարմար . Հնարավոր է, նա զգում է անվստահությունը, որը զբաղվում, ինչպես ես մտածում, отражалась ինձ. Համենայնդեպս, նրա մի ժպիտը ինձ հանգստացրեց. "Պարոն Քարթերը, - ասել է նա գեղեցիկ անգլերեն, - присядьте ենք". Նա նշել աթոռ կողքին, եւ ego papal մատանին մի պահ засверкало լույսի ներքո.
  
  
  Նրա sel, ցավալիորեն գիտակցելով, որ հեղինակությունը իմ կառավարության մասին էլ չեմ խոսում Ястребе եւ AX, հիմա հարցը դրված է խաղաքարտին. Բայց снисходительное Պապի վարքը էր վարակիչ, և շուտով նրան, զգացի, որ սկսում է թուլանալ ։
  
  
  Կարդինալ Խմի դիրքորոշում աջ Պապի. "Դա մի երիտասարդ մարդ էր, ուղարկված Միացյալ Նահանգների նախագահ , վեհափառ տեր, - ասել է կարդինալը:
  
  
  "Այո, նրան, հիշում եմ, որ այս ընդունելության էր պահանջվել".
  
  
  Հռոմի Պողոս VI դիմել է ինձ, և ego կարծիքով, մի պահ затуманился. "Պարզվում է, որ ձեր կառավարությունը դարձել է ծածուկ է վերջին եւ շատ прискорбному, խիստ прискорбному - воровству".
  
  
  "Այո՛, վեհափառ տեր, - ասացի ես: "Միասին папскими նվերներ գողացել շատ կարեւոր փաստաթուղթ է ։ Պաշտպանել ego-ից ... uh ... թշնամական տարրերից, այն իր վրա է վերցրել համարձակություն թաքցնել ego մեկ ՝ կդիմավորեն ձեր հրաշալի этрусских վազ. Որոշ տարրեր ուղեկցել են ինձ թանգարան; մարդիկ, որոնք հյուրանոցների վերցնել ինձ փաստաթուղթ ".
  
  
  Նրան, գիտեր, որ այստեղ ողորկ երկրի տարածքում միջազգային դիվանագիտության. Ուստի առավել ուշադիր ընտրված խոսքերը. Երբ Հռոմի դեմքով պատասխանեց, թե համաձայն է ինձ հետ, նա ուրախ էր, որ, չնայած անորոշություն իմ կարճ բացատրություն, իր հստակ է արտահայտվել.
  
  
  "Ձեր նախագահը", - ասաց նա, - ասաց, որ այս ... այդ փաստաթուղթը, ինչպես դուք եք անվանում ego, ունի բացառիկ կարևորություն".
  
  
  - Հենց delle, վեհափառ տեր. Ձայնը ինչո ՞ ւ մեզ այնպես ցանկացա տեսնել պատկերասրահ եւ, հնարավոր է, տալ մի քանի հարցերի թանգարանի աշխատակիցներին. Մենք հասկանում ենք, որ ոստիկանությունը մանրակրկիտ հետաքննություն ։ Բայց կարևորության փաստաթղթի համար իմ կառավարության մենք անհրաժեշտ են համարել անցկացնել սեփական ... uh ... осторожное քննություն": Կարդինալ Խմի դեմքով պատասխանեց, նայելով սկզբում Պապը, ապա կրկին ինձ. Ես գնացի հեռու.
  
  
  "Օրինակ, մեզ պետք է մեկին, մտնում է արդյոք ծաղկամանը թվում է գողացված. Իհարկե, կա հավանականություն, որ այն թարգմանվել է этрусский թանգարան, հետո, թե ինչպես է իր լքել է գրադարան":
  
  
  "Ես այդպես չեմ կարծում, - ասել է կարդինալ, - Pei.
  
  
  "Իրականում delle", - հաստատեց Պապը ։ "Կարծում եմ, պարոն Քարթերը, գույքագրում ավարտված է ։ Միայն վարժ նայեց нах, բայց չեմ հիշում, որ նրա հետ էր этрусская սկահակ. Իհարկե, մեծ մասը գողացված իրերի հանվել ցուցափեղկերից ". Նա կանգ առավ և նայեց mimmo ինձ հակառակ պատին. Թվում է, ժամանակը դանդաղ է ընթանում, սակայն իրեն ոչինչ չի ասել ։ Վերջապես նա կրկին նայեց ինձ . "Հիանալի է, որ պարոն Քարտերը", - ասել է նա: "Ձեզ թույլատրվում է անցկացնել մնացորդը օրվա պատկերասրահում եւ այլ շինություններում գրադարան. Այն նաեւ լիազորում է ձեզ անել հարցումը, այսինքն ՝ առանց տրամադրելու լրացուցիչ տեղեկատվություն, բայց, հավանաբար, պետք է հայտնեմ ձեզ, - ի этрусском թանգարանում ".
  
  
  "Դա շատ սիրով ձեր կողմից, ձեր Սրբությունը".
  
  
  Նա դիմել է կարդինալ Пею. "Պատրաստել նամակ, որ կարող ego ստորագրել: Ես պարոն Քարտերի չպետք է ավելորդ խնդիրներ մեր ոստիկանության կողմից:
  
  
  "Ձերդ սրբություն", - ասել է կարդինալ, կրկին кивнув.
  
  
  "Համոզվեք, որ դա տեղի ունենա անհապաղ": Հռոմի պապը կրկին շրջվում է ինձ. "Մենք անձամբ ցանկանում ենք, որ դուք գտել այս փաստաթուղթը, պարոն Քարտերը".
  
  
  "Շնորհակալություն, Ձերդ սրբություն", - ասացի ես, շարժվել եւ կատարել մի քանի քայլ առաջ: Նրան երկրպագեցին եւ դուրս եկավ միջոցով սենյակում, հետո ինձ shell կարդինալ Pei.
  
  
  Քսան րոպե այն ստացել է մի գրություն ստորագրությամբ եւ կնիքով Պապի. Ինձ ծածկել է ակտիվ հանգստի օգնության. Իմ լսարանի Հռոմի Պողոս VI անցել է լավ, բայց սա նյարդային մասը իմ առաքելությունը.
  
  
  
  
  Այն առաջին անգամ գնաց этрусский թանգարանը: Ամբողջ տարածքը ժամանակավորապես փակ է: Չի եղել մեր այցելուներին, մեր զբոսաշրջիկների, այնպես որ, ես որեւէ խնդիր չի ունեցել ստանալու տեղեկատվություն. Ինչպես եւ այլ Վատիկանի թանգարանները, սա ավելի նման էր մի պալատ, քան ինչ-որ բան ։ Նա воткнуть արժեքներով եւ արտեֆակտ этрусской դարաշրջանում. Իր, հիշեց, որ շատ բաներ էր գտնվել մոտ Этрурии պեղումների ժամանակ Հռոմի Գրիգոր XVI. Նրա գաղափար չի ունեցել, որ թանգարանում պետք է այնքան վազ, շշերի, bowls եւ այլ գանձեր. Ցավոք, այն հույսերը, որ ես կարող եմ իմանալ ծաղկամանը, հայտնվել է ապարդյուն. Բայց օգտագործելով, որոշ մարդկանց շուրջ թանգարանի om լայնածավալ արխիվի եւ գտա, որ սկահակ փոխանցվել է Աշխարհի գրեթե երկու տարի ավելի վաղ , եւ որ չկա ոչ մի գրառում է իր վերադարձի մասին.
  
  
  Ավելի ուշ նույն օրը նրա հետ զրուցել է որոշ աշխատակիցների պատկերասրահ, որոնք հաստատել են, որ սկահակ, որքան իրեն հայտնի է, գտնվում էր պատկերասրահում առավոտյան կողոպուտի. Այն թողել է ինձ դուրսբերման հետ, որին արդեն վախեցել է: մսակեր բռնել ee.
  
  
  Նրա օրվա մեծ մասը անցկացրել է պատկերասրահում, ապա մանրակրկիտ ստուգում ոստիկանությունում: Երիտասարդ ոստիկանը քաղաքացիական հագուստով կասկածելի նայեցաւ գրություն պապի.
  
  
  "Դա պետք է ստուգել, синьор".
  
  
  "Ապա արա դա արագ է, - ասացի ես: "Ես ժամանակ շրջել է միայն այսօր":
  
  
  'Կա որոշակի ընթացակարգ
  
  
  "Տես", - ասացի ես: "Հայրիկ ինքը ինձ ասաց, որ ինձ հետ կապված խնդիրներ չեն լինի: այս նոտայի. Պետք է արդյոք նրան տեղեկացնել, որ դուք կասկածում եք?
  
  
  Երիտասարդը մի պահ նայեց ինձ. Այնուհետև նա կրկին նայեց գրություն. "Պարզ է, - ասաց նա: Նա դուրս է եկել պատկերասրահ եւ հանձնել է մի գրություն երկրորդ ոստիկանին քաղաքացիական հագուստով. Տղամարդը կարդացել է սա. Հետո նրանք նայեցին ինձ ու ինչ-որ բան հանգիստ ասացին ընկերոջը ընկերոջը իտալական. Մարդ , որը կանգնած է դիմել, որն ուղղորդում է դեպի ինձ, իսկ հետո խոսել է վճռականորեն այլ детективу. Ռևմատիզմի հանգիստ էր և ուղեկցվում էր անհոգ ալիքի ձեռքերը. Երիտասարդը վերադարձրել է ինձ մի գրություն. "Իմ պետ ասում է, որ դուք կարող եք գնալ պատկերասրահ", - մռայլ ասաց նա ։
  
  
  "G" , - ասացի ես ու վերցրել է մի գրություն.
  
  
  Նրան, մտավ եւ огляделся. Այդ թվում երիտասարդի, եղել է երեք ոստիկան: Նրանք հանգիստ խոսել միմյանց հետ, այլ. Երկար սրահ նայեց, այլ կերպ, քան առաջին անգամ, երբ նրա ego տեսել. Պատուհանները փակ էին, քանի որ շելլ անձրեւ; էր մռայլ. Կոտրված կափարիչ ապակե ցուցափեղկերի հանվեցին և ուսումնասիրվել առարկայի վրա մատնահետքեր. Նա համոզված էր, որ եթե գողեր են թողել որեւէ իրեղեն ապացույց, ոստիկանությունն արդեն պարզաբանում է լինի ih. Բայց այն, ինչ տեսա այդ առավոտ, նշանակալի ոչինչ չի մնացել, եթե դա եղել է տպագիր մատների ...
  
  
  Նրան, նայեց դուռը. Անհնար է նույնականացնել առանձին տպման կոշիկի միջավայրում բազմաթիվ առկա է, եթե նրանք չեն եղել մոտ պատուհանը շրջանակներում կամ այլ կոնկրետ վայրերում, որտեղ եղել է միայն գողերը.
  
  
  Նրան կրկին խնդրեցի этрусскую ծաղկամանի մեջ, թեեւ վստահ էր, որ ոչ գլխավոր դահլիճում: Նրան հարցրել է ոստիկանություն, չի օգտագործվել արդյոք ծաղկամանը կամ բեկորներ սկահակներ որպես clues. Նա ասել է, որ դա այդպես չէ ։
  
  
  Այն, վերադարձել է միջանցք, փորձելով հիշել, թե ինչ ես տեսել եմ, բարձրանում աստիճաններով այս առավոտ: մեռյալ ծառային եւ միայն որ захлопнувшиеся օր. Նրան, շրջվեց ու վերադարձել պատկերասրահ. Այնուհետեւ նրան է մոտեցել այն վայրում, որտեղ եղել է մարմինը, եւ տեսա, որ nen դեռ տեսանելի արյան stains. Հիմա մի օր արդեն լայնորեն բաց են, և երբ նրան այցելեցի դեպի աջ դուռը, նա նկատել է, որ կոտրված փական դեռ չի վերանորոգվել ։ Ոստիկանության, հավանաբար, հետաքրքիր էր իմանալ 9 մմ пуле, որ նրանք դուրս են շուրջ ծառից. Նրան, նայեց գետնին, եւ տեսա, որ ինչ-որ բան: Դուռ прижималась է հառաչել մետաղական որսալ հատակին, որը вставлялся է проушину ներքևում օր. Շատ հետաքրքիր էր: Դա նշանակում է, որ, որպեսզի կողպեք օրը, ворам անհրաժեշտ է տեր կանգնել դռների մեջ, որպեսզի ազատել կեռիկներ . Է, թեքում է եւ նայեց հատակին. Բարակ շերտ է փոշու դուռը թողել հստակ հետո վերջերս է կոշիկի .
  
  
  Ամենայն հավանականությամբ, դրոշմ, արել է մի մարդ, որը սպանել պահակին եւ կողպված հետ, այդ կողմի պատկերասրահ . Ինձ թվում էր, креповой միակ բավական անսովոր клетчатым տեսակը. Նրա շրջել է դրոշմ, отцепил դռան որսալ եւ հրում է դուռը, եւ թող ավելի շատ լույս . Նրա քաշեց շուրջ գրպանից մանրանկարչություն տեսախցիկ հետ сверхчувствительной սեւ-սպիտակ թաղանթով ։ Նրա արել երեք կրակոցի отпечатка կոշիկի եւ դրեց տեսախցիկը ետ րոպե. Եւ երբ նրան կրկին իդեալական է, ապա տեսավ կողքին կոկաինի մի կտոր չորացրած սպիտակ հող. Ամենայն հավանականությամբ, դա отвалилось կոշիկներ, որը կատարվել է դրոշմ. Նրա նկարչություն, շուրջ մեկ գրպանից թաշկինակը, վերցրեց մի կտոր կավի եւ փաթաթված ego թաշկինակը, երբ երիտասարդ խուզարկու վերադարձել: Նա նայեց, նրան կրկին հրել է դուռը եւ застегнул որսալ.
  
  
  "Ինչ-որ բան այն չէ, синьор?" նա հարցրեց. Ego տոնով կարելի էր ենթադրել, որ նա ինձ համար назойливого այցելու.
  
  
  Ես չեմ պատրաստվում պատմել նրան էր послеявляется. Եթե հնարավոր է, նրա հյուրանոց գտնել Иуду նախկինում ոստիկանության. Ոստիկանության կարող են լինել տարբեր պատկերացումները սեփականության իրավունքի փաստաթուղթ, եւ կարող է միջազգային ինտրիգը, նախքան իր կվերադարձնեմ ego եւ միայն այն բանից հետո, երբ իտալական ռազմական իշխանությունները ուշադիր ego կուսումնասիրեն.
  
  
  "Ես տեսա, որ այդ stains արյան մեջ հատակին", - ստել ես: "Սարսափելի է վիճակը".
  
  
  "Այո, սարսափելի է", - успокаивающе ասել է նա:
  
  
  "Շնորհակալություն համագործակցության համար", - ասացի ես, поворачиваясь, որ հեռանա ։
  
  
  Նա կանգնեցրեց ինձ. "Ասեք, синьор, դուք Ինտերպոլի կամ, գուցե, ամբողջ մամուլի?"
  
  
  "Դա մեզ է, մեզ այլ", - ասացի ես: "Նրա մասնագիտական թանգարանի այցելուն. Նրա գնում եմ թանգարաններ ամբողջ բացօթյա լողավազան, ապա նկարագրել եւ каталогизирую բովանդակություն տարբեր հրապարակումներ. Քանի դեռ այն այցելել է ավելի քան տասը հազար: Ես չէի կարող սպասել բացման պատկերասրահ, քանի որ երկուսն էլ վերջ կիրակի օրերին ես դեռ հիսուն երեք թանգարանի յոթ այլ եվրոպական քաղաքներում: Ես պետք է գնալ , որովհետև այսօր ես պետք է այցելել: դեռ մի քանի թանգարաններ այստեղ Римэ ".
  
  
  "Իհարկե", - ասել է նա:
  
  
  Երբ հեռու, երիտասարդը նայում է ինձ զարմանքով, գուշակել է, չի խաբել, թե արդյոք այն.
  
  
  
  
  Գրասենյակ Ինտերպոլի գտնվում հասցեն: Via Filippo Turati, 23, невзрачном շենքում ։ Եղանակը պարզ դարձավ, օդում թեւածում էր առույգ գարնանային օդը: Դա կլիներ առավոտ պետք է զբոսնել Հռոմ և սուզվել մեջ մթնոլորտ - մեկնել Այգիներ Тиволи, Therma Каракаллы կամ հայտնի վիլլա Ադրիանա. Սակայն աշխատանքը դեռ предстояла , և այդ աշխատանքը սպասել ն աղոտ ճակատի շտաբ-բնակարան Ինտերպոլի.
  
  
  Այն գտել է իր ընկերոջը Թոնի Benedetto է ego փոքր գրասենյակը երկրորդ հարկում ։ Ձանձրալի պատերի եւ կահույք գրասենյակում լուսաբանվել են արեւի, թափանցող բաց պատուհանը, եւ լայն ժպիտով Թոնի .
  
  
  "Նիք, իմ մյուս!": նա բարեւեց ինձ հետ է և առաջ է անցել իր աթոռին է, որ գրկել է ինձ.
  
  
  "Buon giorno, amico", - ասել է նա ՝ смешком.
  
  
  Թոնի գրեթե իմ հասակի հետ, հաստ մուգ մազերով և փայլուն աչքերով. Մենք նախկինում օգնում էին իրար ընկեր են, եւ միասին շատ զվարճալի է անցկացրել ։ Թոնի դուր էր գալիս, մի քիչ զվարճալի.
  
  
  Մենք նման խաղ. Նրա քաշեց տուփի Lucky Strike և առաջարկել Թոնի ծխախոտ.
  
  
  'Ah! Այժմ հիշում եմ, ինչու դու ինձ այդպես քեզ, Bambino. Քանի որ դուք ունեք մի լավ ամերիկացի ծխախոտ.
  
  
  Նրա ծխել, եւ որոշ ժամանակ անց մենք նստած էին լուռ ու լուռ կուրիլյան կղզիները. "Քանի որ դու այժմ հսկիչը?" - ասաց նա վերջապես.
  
  
  Նա shrugged. "Եթե դուք մնալ կազմակերպության բավական երկար ժամանակ է, դուք, ի վերջո, դառնալ պետին, դուր է գալիս դա ձեզ, թե ոչ": Նա ժպտաց ինձ ատամի մածուկ.
  
  
  "Կարող է, ես ավելի լավ է հեռանալ ըստ AX, նախքան պետին հրաժարական տա", - ասացի ես: "Չեմ կարծում, որ կկարողանամ հաղթահարել գրասենյակային աշխատանքով":
  
  
  "Ես նույնպես", - ասել է Թոնի. "Բարեբախտաբար, իմ փոքր առաջխաղացումը թույլ է տալիս ինձ աշխատել դրսում". Այժմ մուգ-շագանակագույն աչքերը դարձան լուրջ: "Ես բողոքարկում է եղել, Նիկ. Ինչպես եք դրան մեղսակից են?
  
  
  Նրա ամփոփել այն, ինչ տեղի է ունեցել մինչեւ օրս աքիս. Նրա պատմել է эму փաստաթղթի մասին է, բայց ոչ այն մասին, որ նա պարունակում ։ Նա մռայլ էր լսում. "Ես հյուրանոց տեսնել քո ոստիկանները լուսանկարները" , - որոշեցի ես: "Ես շատ լավ տեսել մի մարդու, որի վիրավորել ".
  
  
  "Մենք տեսնենք om միասին, Նիք, - ասաց նա: "Ես մարդ ուղարկեց Վատիկան, բայց նա ոչինչ չի գտել ։ Հնարավո ՞ ր է, որ մենք պետք է միասին աշխատել այս հարցում. "
  
  
  "Կարող է լինել", - ասացի ես: "Բայց ոչ պաշտոնապես: Նրա նախընտրում եմ, որ Ինտերպոլը չեն պարզել պատճառը իմ ներկայության ".
  
  
  Նա դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Եւ եւս, որ, որ", - հավելել է": ես. "Եթե մենք կարողանանք գտնել մի փաստաթուղթ, դա իմ. Դուք կարող եք նույնիսկ չի հիշատակել գոյության մասին ego իր ղեկավարությանը ".
  
  
  Թոնի մտածել այդ մասին ։ "Լավ է, Նիք, - ասաց նա: "Մենք հետաքրքրված ենք վերադարձնելու գանձ, Վատիկանի, մեզ պետք չէ քանդել են պետական գաղտնիքների Հանգանակությունը. Ժպիտը կամաց-կամաց վերադարձավ իր անձին: "Ինձ մոտ այնպիսի զգացում է, որ դուք ունեք зацепка".
  
  
  Նրա նկարչություն շուրջ գրպանից մանրանկարչություն տեսախցիկ. Դա եղել է Minolta շատ արագ затвором, եւ այն օգտագործել է դրան суперпанхроматическую ֆիլմը. "Կարծում եմ, որ դա ձեզ հետաքրքրում է", - ասացի ես: "Որքան արագ դա կարող է դրսեւորվել ?"
  
  
  "Մենք ունենք մի փոքր մութ սենյակ", - պատասխանել է Թոնի. "Եւ պրոֆեսիոնալ. Կեսօրին մոտ կկարողանանք մեծացնել պատկերը ".
  
  
  "Գերազանց է", - ասացի ես: Նրա վերցրել թաշկինակը ու սկսել այն. - Իսկ հետո նրա հյուրանոց կլիներ իմանալ, թե որտեղից է այս մի կտոր կավ . Դուք կարող եք իմանալ?
  
  
  "Դա մի քիչ դժվար է, амико", - նա թեքում առաջ եւ դիտել է մի կտոր կավ. - "Ես սիրում եմ ego մեր химику. Բան?'
  
  
  'Ոչ այս պահին ։ Եկեք կարճ ժամանակով նայենք ձեր ալբոմներ ".
  
  
  Մենք ծախսել է ավելի քան մեկ ժամ դիտել ոստիկանների լուսանկարների մեծ գորշ սենյակում լցված картотечными պահարաններ, սեղաններ և կանանց-клерками. Երբ մենք ավարտեցինք, նրան չի ճանաչել է մեզ մեկ անձի ամբողջ фотоархиве, որը գիտեր.
  
  
  "Ես վստահ եմ, որ այդ տղան լինի", - ասացի ես: "Եթե մարդը, որին դուք տեսել էր, Մատնիչ, - ասել է Թոնի slapping վերջին ալբոմի, - նա պետք է շատ զգույշ մոտեցավ ընտրության իր մարդկանց":
  
  
  'Ճիշտ է: Բայց դա կողոպուտը կատարել են իսկական պրոֆեսիոնալներ են, եւ սովորաբար մարդիկ նման մակարդակ ունեն դատվածություն ".
  
  
  Թոնի ձեռքը դրեց ուսին. "Մենք ունենք լուսանկարներ եւ մի կտոր կավ", - ասել է նա: 'Դե, արի նույնը. Մենք լավ пообедаем , окропим կեսօրին մեծ գինով, ապա վերադառնանք ցերեկային աշխատանքի освеженными.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց ու դեմքով պատասխանեց. Մի բան, որը զբաղվում է դուր գալիս Թոնի. Ego ու անհոգ պահվածքը էր, անկեղծ, բայց ես գիտեի, որ անփութությամբ թաքնված միտքը և խորամանկություն է նվիրված ոստիկանին:
  
  
  "Դուք ճիշտ եք", - ասացի ես: "Մենք ոչինչ չենք կարող այստեղ անել, քանի դեռ պատրաստ են լուսանկարներ":
  
  
  Գնացինք սրճարան Mediterraneo եւ այնպիսի խաղ է կտուր. Այժմ, երբ ամպեր рассеялись, ստանալու տաք, բայց քամին դեռ ուժեղ. Խորհրդատվություն Թոնի մենք պատվիրել ձուկ ։ Հիմնական դասընթացը նախորդել սպագետտի եւ ապա սպիտակ պանրով. Մեր թեթև սպիտակ գինի եղել է զարմանալի. Մենք chatting մասին былых ժամանակները, եւ Թոնի հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ ինձ աղջկան, որին մենք երկուսս էլ գիտեինք էր. Մենք ուժեղ ծիծաղել, եւ որոշ ժամանակ ճնշում անցած կիրակի улеглось, եւ նա կարող է հանգստանալ.
  
  
  Անց ավելի քան մեկ ժամ մենք վերադարձանք գրասենյակ Ինտերպոլի. Լուսանկարները էին проявлены եւ ավելացվել են մինչեւ 18х24. Թոնի նկարչություն, om շուրջ թղթապանակներ և փոխանցել է ինձ, չի նայում նրանց.
  
  
  "Նրանք լավ աշխատեցինք", - ասացի ես: "Նայիր սա".
  
  
  Նա ուսումնասիրել է առաջին անգամ. "Այո, - ասաց նա, - սա է պատկերը, հստակ նկատելի է: Չեմ կարծում, որ երբեւէ տեսել նման բան , Նիկ. Շատ անսովոր.'
  
  
  "Ես համաձայն եմ, և այն հաջող է մեզ համար":
  
  
  'Մասնավորապես. Նրա կանեմ դեռ տպագրական եւ ընտրել տեսակի կոշիկներ.
  
  
  Մենք մտել ենք մութ սենյակ, եւ լաբորանտ անմիջապես խոստացել է անել, նույնիսկ պատճենները լավագույն լուսանկարները. Ապա Թոնի վերցրել ցուցակը обувных խանութների քաղաքում, իսկ նրա, մի քանի հեռախոսազանգեր է ստուգել արտադրողների կոշիկներ. Ողջ Իտալիայում om էր մեկ տասնյակից.
  
  
  Առայժմ Թոնի հրամայել է մի քանի տղամարդկանց այցելել կոշիկի խանութներ, նրա վերադարձել է հյուրանոց, որպեսզի закодировать զեկույցը համար Хока. Ես ստիպված էի դնում ego "փոստարկղը", որտեղից ego կուրիեր խլել եւ կուղարկի Հոկ. AX չի օգտագործել հեռախոսը, նույնիսկ փոխարկիչ, որ խոսք անգամ, բացառությամբ այն դեպքերի, երբ պահանջվում է փոխանցել շտապ հաղորդագրությունը. Նրա գրել է իր զեկույցը եւ մեկնել ego փոստարկղում.
  
  
  Վերադառնալով իր սենյակ, նրան հայտնաբերել է, որ Թոնի խնդրում է զանգահարել эму.
  
  
  "Մենք գտել ենք արտադրողի", - ասել է նա: "Դա վեբ ընկերությունը երկրում, որը զբաղվում է արտադրում նման դիզայն. Գործոններ մանրածախ հիման վրա հաշվապահական գրքերի արտադրող " .
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես: "Ես կգամ մինչ այդ, ինչպես դուք եք արել. Իմ հաճոյախոսություններ ձեր արդյունավետությունը:
  
  
  -
  
  
  Երբ վերադարձավ Թոնի թափել, երեկոյան նա հայտնի է դարձել, որ կոշկի ֆաբրիկա ՝ հսկող ֆաբրիկա դահլիճում Միլանում կոչվում է "Նոր իտալական հասարակություն": Ներկայացուցիչ Римэ ստացել գործարաններից միայն փոքր կուսակցությունները կոշիկի, վաճառել է om միայն երկու գնումներ քաղաքում. Odin շուրջ այդ խանութների սնանկացել է մոտ մեկ տարի առաջ ։ Արդյունքում մնացել է միակ խանութը քաղաքի ծայրամասում .
  
  
  Հարցմամբ պարզել ենք, որ խանութի սեփականատերը ոմն Լուիջի Farnese.
  
  
  "Այժմ մենք ego կգտնենք", - ասացի ես: "Այսինքն, եթե մեր ամյա գնել բալետային խանութները Римэ".
  
  
  "Ամենայն հավանականությամբ", - պատասխանել է Թոնի. "Մենք կարծում ենք, որ մենք էլ ճանաչել են ձեր կտոր կավ, амико. Մեր քիմիկոս կարծում է, որ դա Sicily.
  
  
  "Um", - ասացի ես: "Մաֆիոզ".
  
  
  -
  
  
  Մոտ Թոնի էին այլ բաներ, դրա համար էլ գնացել է խանութ տաքսիով մենակ. Նա եղել է նեղ улочке մեկ նոր շրջանների Рифму. Продавалась կոշիկներ եւ այլ իրեր, ըստ երեսվածքները. Farnese, ոչ այնքան բարձր արձագանքել է նեղ բեղերով, շատ է օգնել.
  
  
  "Երեք գնորդի վերջերս գնել է կոշիկ креповой են չամուսնալուծվել", - ասել է նա: "Ես գրել om անունները":
  
  
  Նրան, նայեց անունները. Барзини. Aranci. Паллотти. Ինձ ոչինչ չի ասել.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Կարող եմ այն վերաշարադրել անունները?"
  
  
  'Դե, իհարկե; համար estestvenno.'
  
  
  Նրան այդպես էլ չի արել, շնորհակալություն է հայտնել վաճառողի եւ հեռացել ։
  
  
  
  
  Հաջորդ օրը Թոնի տարավ ինձ ոստիկանական վարչությունը, որտեղ այն պետք է լինի ego օգնական, եւ эму որոշել են դիտել ծավալային ֆայլեր. Կեսօրին մենք գտել ենք այն, ինչ ցանկանում է. Մոտ Ռոկկոն Барзини տուգանային թերթիկ. Ցուցակում եղել է հին եւ nen նշված է միայն աննշան թուլացման մասին հանցագործությանը: Մեկ ժամ անց մենք գտանք ego միջավայրում ոստիկանների լուսանկարներ. Դա եղել է մարդը, նրա գնդակահարել է Վատիկանում .
  
  
  Թոնի կարճ посовещался հետ архивистом.
  
  
  "Ոստիկանությունը չի լսել Барзини բավականին երկար ժամանակ, - ասաց նա, - եւ նրանք կորցրել են ego նշանակում".
  
  
  "Մի ՞ թե նրանք չգիտեն, թե որտեղ է նա?"
  
  
  "Նրանք ասում են ՝ ոչ":
  
  
  "Դե, մենք գիտենք, որ նա վերջերս էր Sicily".
  
  
  "Այո, թանկ է, մեկ այլ, բայց այդ գիտելիքը մեզ քիչ օգուտ: Sicily - մեծ կղզի неразговорчивым բնակչության հետ: Դուք կտեսնեք, որ շատ դժվար կլինի պարտադրել որեւէ մեկին խոսել Барзини կամ սեն-ինձ: Նրա համաձայնել դրա հետ. Այնուհետեւ այն հանկարծ մտածեցի մասին Джине, աղջկա, որը զբաղվում էր կապված են մաֆիայի. "Հնարավոր է, - ասացի ես, - մենք կարող ենք սովորել ինչ-որ բան մեր ընկերոջ հետ креповой միակ այստեղ Римэ ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Այդ երեկո ես գնացի այցելել Джину. Նա գիտեր, որ ես կգամ, եւ պատրաստել համեղ կրթ. Գլխավորը ուտեստ էր scallopini ալլա Firenze, հետ расплавленным պանրով է մսի եւ սպանախ. Սկզբում եղել են սպագետին, այնուհետև հորթի միս, եւ, վերջապես, պանիր և քառակուսի նվեր. Կարմիր գինի էր գերազանց.
  
  
  "Մի ՞ թե էլ ինչ տղամարդ, քանի որ լավ են պատրաստում?" - հարցրեցի նրան, երբ մենք այնպիսի խաղ է նստարանին.
  
  
  Gina գրկեց իմ ուսերը. "Ամեն ինչ իրենց շուրջը, - ասաց նա, - բայց մեծ մասը իտալացի կանանց". Նա подтянула ոտքերի տակ, եւ նրա փեշ скользнула մինչեւ զուգահեռ hips, обнажая սպիտակ հետույքը.
  
  
  "Նրանք շատ բաներ լավ է", - մեղմ ասաց ես:
  
  
  Նա ժպտաց և легонько համբուրեց ինձ վիզը. "Ես կարծում էի, դու վերադառնա ինձ, Նիկ", - շշնջաց նա:
  
  
  "Վախենում եմ, դա բիզնես է", - մեղավոր ասացի ես: "Համենայնդեպս, դա է հիմնական նպատակն այսօր երեկոյան".
  
  
  Նա отдернула ձեռքը ։ "Դա ոչ այնքան տվյալ, այնպես չէ՞։" - ասել է նա, надуясь.
  
  
  Նրան, ժպտաց և притянул իրեն: "Դա շատ կարեւոր է, բայց դա չի նշանակում, որ ես չեմ ուզում տեսնել քեզ նորից".
  
  
  Դրա դիմել է իր դեմքը եւ համբուրեց շուրթերը: Նա գրկեց ինձ համար վզին. "Այնպես ценымногие ավելի լավ է", - пробормотала է նա: Ապա նա պարզապես ազատ է արձակվել: "Ինչ ունեք բիզնես այն ժամանակ?" նա հարցրեց. - "Ես կարծում էի, դուք դիվանագիտական ծառայության մեջ".
  
  
  "Ինչ-որ առումով, - պատասխանեցի ես: Gina, ես չեմ կարող հստակ ասել, թե ինչու նրա Римэ. Բայց, գուցե, դու կարող ես ինձ օգնել, եթե այն, ինչ դու ինձ պատմեց իր մասին , պրավդան":
  
  
  Նա համբուրեց իմ мочку ականջի. 'Որ դուք նկատի ունեք?'
  
  
  "Դուք ասացիք, որ գիտեք մարդկանց դժոխք".
  
  
  Նա մի քիչ отпрянула. - Բայց դու ոչ ոստիկանությունը".
  
  
  Նրա վարանեց. Այն ժամանակ որոշել է պատմել էյ, ինչպես հնարավոր է. "Ինչ-ինչ պատճառներով ես չեմ կարող ձեզ բացատրել, Gina, - ասացի, - ինձ հետաքրքրում է, թե ինչ է տեղի ունեցել Վատիկանի գրադարանում մի քանի օր առաջ ".
  
  
  Նրա աչքերը մութ դարձել է նույնիսկ ավելի շատ, քան սովորաբար:
  
  
  "Дьяволо ! Ձեզ հետաքրքրում կողոպուտ է Վատիկանում.
  
  
  "Այո՛", - ասացի:
  
  
  'Ah. Ես չգիտեմ ։ Կան որոշակի տեսակները, որոնց մասին դուք կարող եք տեղեկատվություն ստանալ. Սա հանցագործություն է ։ Ոչ ոք մեզ չի ճանաչում ".
  
  
  "Նրան էլ ահա սպասում եմ ձեզանից տեղեկատվության հանցագործության մասին", - ասացի ես: "Ես հույս ունեի, որ դու այցելել է դիլիջանի միջազգային ինձ մեկ անձի":
  
  
  Նա հերքեց իր ուսերը. 'Ով է այդ մարդը?'
  
  
  "Ego անունը Барзини", - ասացի ես: "Ռոկկոն Барзини".
  
  
  Նա մտադիր է մի պահ. Այնուհետեւ ասել է. "Ես չգիտեմ այդ անվան".
  
  
  "Լավ մտածիր, Gina", - ասացի ես, համբուրեց նրա ձեռքը: "Դա շատ կարեւոր է ինձ համար":
  
  
  Մի րոպե անց նա ասաց "Ոչ, Nick, ես չգիտեմ, թե այդ մարդուն".
  
  
  Նրան ասաց.
  
  
  "Հենց ոստիկանության չկան clues այս delle", - շարունակել է նա: "Ավելի լավ կլիներ, եթե դուք գլորում այս գործը գլխի շուրջ".
  
  
  Նրան տեսել անհանգստություն աչքերին. "Gina, - ասացի ես, - չեմ կարող ասել":
  
  
  Նա откинулась բազմոց և մտախոհ прикусила ստորին շուրթերի. "Դե ինչ, - դանդաղ ասաց նա, - եթե ես չկարողանամ համոզել քեզ հանձնվել, մենք կարող ենք ինչ-որ բան անել".
  
  
  "Այո?'
  
  
  "Կան կինը: Նրա հետ ծանոթացել է նրա Վարդը, իմ ընկերուհու սրճարաններում ".
  
  
  "Ես հիշում եմ Վարդը", - ասացի ես:
  
  
  "Այդ կինը պատկանում է борделем հրապարակում Монтечиторио. Նա գիտի հռոմեական հանցագործների ավելի լավ է իր եղբայրներին. Կարող է, նա ուզում է քեզ հետ խոսել: Վճար.'
  
  
  "Ես կվճարեմ", - ասացի ես:
  
  
  "Դուք պետք է գնալ, մեկ առ մեկ. Նա չի թողնում կանանց իր տունը, բացի աղջիկների, որոնք нах աշխատում":
  
  
  "Կարող եմ նրան տեսնել նրան: այսօր երեկոյան?"
  
  
  "Ես տեսնել."
  
  
  Նա մոտեցել է հեռախոսով, հավաքել հեռախոսահամարը եւ խոսել խլացված տոնով. Մի քանի րոպե նա կախել է, եւ գյուղի կողքին բազմոց:
  
  
  "Ամեն ինչ կարգին է", - տխուր ասել է նա: "Դուք կարող եք գնալ այնտեղ: հետո տասը ժամ:
  
  
  Նա պատրաստ է ձեզ հետ խոսել ։ Չի նշված անձի անունը, որին դուք փնտրում եք ։ Նա վախենում է, որ իր հեռախոսը, երբեմն գաղտնի տեսագրության է ոստիկանության համար ".
  
  
  "Շնորհակալություն, Gina", - ասացի ես: Նրան, նայեց ժամերին: Գրեթե տասը ժամ: "Այդ ժամանակ ես ավելի լավ է հեռանալ", - ասացի ես:
  
  
  "Կան ինչ-որ.
  
  
  "Այո?'
  
  
  "Ձեր այցը նայեց նորմալ, գտեք մեկ շուրջը աղջիկներին, նախքան դուք կարող եք խոսել միսիս Vasari".
  
  
  Նրա բարձրացրել указательным մատը իր մռայլ կզակ. "Գուցե ինձ հաջողվի խուսափել դրանից", - ասացի ես:
  
  
  Նա նայեց լուրջ. - Չէ խաղալ խաղի տիկ Vasari, Նիկ. Նրա ասել է էյ, դու կտաս ամյա աղջկան եւ, որ դուք պետք է փոխհատուցել իր փողերը ".
  
  
  'Նրան տեսնել.' Էր ոչ հաճելի մտքերը նետում Джину եւ պառկել քնելու մարմնավաճառ. - Չէ վախենալ ընդմիշտ. Ես նկատի ունեմ մի աղջկա: Ռոզա վստահեցրել է ինձ, որ տիկին Vasari շատ խիստ է առողջության նկատմամբ ".
  
  
  Նրա կանգնեց. "Եթե քեզ հետ ամեն ինչ կարգին է, նրա կվերադառնամ այստեղ, ապա ինչպես է поговорю կողքին":
  
  
  Նա նայեց ինձ արցունքն աչքերին. "Ինձ դա շատ դուր եկավ", - ասել է նա:
  
  
  
  
  Նրա վերցրել տաքսի Վերանդա Монтечиторио. Տարածքը գտնվում էր տգեղ մասում քաղաքի, ոչ թե երեկոյան զբոսանքի. Տունը շատ հին է, աֆղանական fronted. Բոլոր պատուհանները լուսաբանվեցին, թեեւ առաջին պլանում հարկում շերտավարագույրներ են թողնվել, իսկ ցավի նրանց փակ, թողնելով միայն շերտեր դեղին լույսը .
  
  
  Երբ նրա պանցիր մայթով, նրան տեսաւ մի մարդու, կանգնած հարեւան պատշգամբում. Նա չէր նայում իմ կողմը, բայց ego ներկայությամբ ինձ насторожиться. Ինձ впустила худенькая մի երիտասարդ աղջիկ: Դեռ մի քանի հաճախորդների տեղափոխվել մեծ հյուրասենյակ, որտեղ դիմավորել են աղջիկներին; դեռ նրան սպասել նախասրահում համար մեծ դահլիճ, բոլոր նրանք, թվում է, գիտեին իմ գոյության մասին.
  
  
  Ինձ մոտեցավ բարեկազմ միջին տարիքի մի կին սեւ մազերով, խստորեն зачесанными առաջ: Նրան հարցրեց. - "Միսիս Vasari?"
  
  
  Նա хрупко ժպտաց. "Ոչ, իր միսիս Vasari. Դուք ցանկանում եք աղջկան?
  
  
  Նրա գիտեր, թե ինչպես պետք է պատասխանել: "Այո.'
  
  
  Երբ մենք մտանք հյուրասենյակ, մի քանի կանայք նայեցին մեր կողմը ։ Մեզ մոտեցավ մի երիտասարդ շեկ. Այն ուներ կարճ, սեւ մանկական կամ կանացի կիսավարտիք, обнажавшие մեծ մասը ազդրի եւ կրծքավանդակի. Նրա գնահատեց նրա մոտ տասնութ; Նրա զգացի, մեկ հպում անմեղության k ee сердцевидному անձին: Նա հարցրեց ինձ իտալերեն, կարող է արդյոք այն տեւել է ինձ . Նրա հանգել է այն եզրակացության, որ այն այնքան էլ լավ, կամ նույն վատ է, ինչպես մյուսները: Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  Նա ժպտաց և собственнически վերցրել է իմ ձեռքը. Իր միսիս Vasari է գնացել, եւ աղջիկը հարցրեց, թե արդյոք ես ուզում եմ նրան ինչ-որ բան խմել, նախքան մենք գնացել իր սենյակ: "Ոչ, - ասացի ես, - կգնանք բացահայտ այժմ վերև".
  
  
  "Օ՜, դու անհամբեր սպասում ես այդ, հա՞" Նա զարմացած ինձ վեր սենյակ պլանում է հարկում.
  
  
  Երբ մեր ետեւից փակվեց դուռը, նա սկսել է հանվել ինձ. - Դուք անգլիացի, այո? Մարիա ընդունել, շատ են անգլիացիների ".
  
  
  Նրան թույլ է տվել էյ որոշ ժամանակ գնալ իրենց հունով: Պարզվում է, hey, դա դուր էր գալիս. Այն չի վերցրել իր հետ զենք է, ռիսկային քայլ է, բայց ես չեմ ուզում էի ներգրավել ավելորդ ուշադրություն է այս տեղը . Նրա սել եզրին երկաթյա մահճակալներ ու հանել բալետային հողաթափեր ու տաբատ, իսկ Մարիա deftly հանել իր բարակ հագուստ. Մոտ нах էր գեղեցիկ երիտասարդ մարմինը բարակ талией ու ձիգ լիաթոք. Ձախ ազդր ունեմ нах էր կապտուկ, անկասկած, թողնված տաք հաճախորդի.
  
  
  "Ձեզ դուր է գալիս Մերի?" նա հարցրեց.
  
  
  Նրան, կանգնեց մահճակալի կողքին և հանել մնացած հագուստ. "Այո, Մարիա, դու շատ գեղեցիկ". Նրան, ժպտաց և ունեցել է սա նշանակում .
  
  
  Նա նստեց հատակին իմ ոտքը դարձել է շոյել ինձ զուգահեռ hips. "Դու շատ գեղեցիկ է", - ասել է նա: Նրա ձեռքը բարձրացել է ունեցել: աղբյուր ' bloomberg իմ եւ զբաղվեր այնտեղ. Նա նիհար առաջ եւ համբուրեց ինձ ազդրը: Նրա սել մահճակալի ծայրին, եւ նա մոտեցել է իմ զուգահեռ hips է, որ գրկել է դեռ ընկերոջը.
  
  
  Երբ մտա սենյակը, այն ամենը, ինչի մասին մտածեցի, այն էր, զրույցը տիկին Vasari. Բայց մինչ Մարիա աշխատել ինձ հետ, շատ հմտորեն, իմ հարուցումը աճել, և այն ժամանակ, երբ նա растянулась է անկողնում եւ сунула բարձեր իր hips, նրան պատրաստ էր:
  
  
  Նա լավ գիտեր իր մասնագիտությունը: Նա գիտեր, թե ինչ եւ երբ անել, որպեսզի հասցնել ինձ պայթուցիկ գագաթնակետին. Երբ ամեն ինչ ավարտվեց, և մենք պառկել քրտինք է скомканных простынях, նա, կարծես, երջանիկ էր, որ ես ֆիզիկապես բավարարված են: Այլ է, նա չի սպասում. Ինչ վերաբերում է ինձ... դե, դա այն էր, որ ես վճարել.
  
  
  Նրան հարցրեցի նրա մասին, տիկին Vasari.
  
  
  'Ah. Դուք, ով հյուրանոցում խոսել է mme.
  
  
  'Այո ։ Կարող եք հեռացնել ինձ դրան?
  
  
  'Արի ինձ հետ.'
  
  
  Նա բերել է ինձ սկսել է երկրորդ հարկում, եւ մենք անցել ենք темному միջանցքով հետեւի սենյակում. Նա երկու անգամ постучала եւ, երբ բացվել է իր, հեռացել է:
  
  
  - Դուք ցանկանում եք խոսել միսիս? - հարցրեց темноволосая կինը:
  
  
  Նրա նայեց mimmo нах սենյակ. Նա մեղմ վառեց կարմիր եւ կապույտ լույսով. Միջանցք доносился հոտը խունկի .
  
  
  "Այո, նա ասել է, որ ցանկանում է ինձ տեսնել", - պատասխանեցի ես:
  
  
  "Մուտք գործել", - ասաց կինը, նահանջել է դեպի.
  
  
  Այն մտել է սենյակ ու հոտը шталь удушающим. Գործիչ շքեղ մետաքս откинулась ցածր бахарев սենյակում հաստ գորգ . Մոտենալով թափել նրա, տեսա, որ դա չափազանց հաստ է կինը: Էյ, պետք է լինի ոչ պակաս, յոթանասուն, բայց նա խիստ накрашена, որպես նախազգուշացում ողջ վաղ ձայնային ֆիլմը. Ee ճկուն морщинистое դեմքը ծածկված էր, դիմահարդարում, աչքեր էին սեւ, այլ հավիտյանս - մուգ կապույտ . Կարմրել էին размазаны-ի համարձակ cheeks, իսկ կարմիր շրթնաներկ տվել կրթություն կեղծ բերանը. Այս ամենը եղել է прикрыто նարնջագույն մի կեղծամ. Նրա հաստ սպիտակ ձեռքերը մնում է շուրջ մետաքսե զգեստներ, ինչպես երկու сморщенного комка քննության, իսկ ավելին կաշվե բազկ մատները զարդարված էին առնվազն дюжиной օղակների.
  
  
  "Դա պարոն Carter?" բարձրացրել է իր հին ձայն:
  
  
  "Այո, տիկին", - պատասխանեցի ես:
  
  
  Օգնական подтолкнула աթոռ խառնում են ձեւակերպել եւ շարժումով հրավիրեց ինձ նստել. "Ներողություն եմ խնդրում пахучих նյութերի", - շշնջաց նա: "Ես մադամ տարօրինակ հոտ մարմին, որը նա քողարկում է ладаном".
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց եւ սել.
  
  
  "Stop шептаться եւ զրպարտել են գաղտագողի անցնել", - ասաց միսիս Vasari կնոջը. "Դու կարող ես թողնել մեզ մի պահ մենակ".
  
  
  "Այո, ուսուցչուհի." Նա շրջվեց, նայեց ու դուրս եկավ միջոցով սենյակում. "Դուք լավ են նայում", - ասաց միսիս Vasari անգլերեն. "Դուք դեմ չեն, եթե հանեմ այդ կեղծամ? Շատ շոգ ".
  
  
  "Իհարկե, ոչ", - պատասխանեցի ես:
  
  
  Նա поджала wrinkled շուրթերը և հանել է նարնջագույն կեղծամ է գլուխը. Նա գրեթե лысой, եւ այստեղ, եւ այնտեղ մնում փաթեթներ, սպիտակ մազերով. Կեղծամով նա եղել է տարօրինակ կնոջ, որը նրան երբեւէ տեսել. Առանց կեղծամ նա карикатурой է տխուր պառավ. Որքան էլ տարօրինակ է, նա ինձ շատ է դուր եկել.
  
  
  "Լավ է", - ասել է նա ломким ձայնով ծերունուն. "Ես հասկանում եմ, դուք եկել խնդրել տեղեկատվություն": Այս խոսակցության մոտ нах перехватило շունչ.
  
  
  "Իրականում delle, տիկին", - պատասխանեցի ես:
  
  
  "Պարզապես зови ինձ Նելլի".
  
  
  "Նելլի?" - հարցրեցի նրան թերահավատորեն.
  
  
  "Իմ հայրը եղել է անգլերեն նավաստի. Չնայած բողոքի իտալական իմ մոր, նա պնդում է այն, որ ես անունը Նելլի ".
  
  
  Նա сморщила նուրբ շպարված շուրթերը гротескной smile. "Դուք էլ վստահում, որ ես շատ գրավիչ կնոջ?"
  
  
  'Իհարկե.' Նրա հույս ունեի, որ իմ ձայնը հնչում է дружелюбного.
  
  
  "Երբ ես տասնյոթ, ինձ արել է առաջարկ, վենետիկյան ազնվական", - прохрипела է նա: 'Նրա հրաժարվել է: Հասկանում եք, նրան հյուրանոցի մեծ է, քան սպա-ամուսնությունը.
  
  
  Նրա լուռ էր, քանի որ չգիտեր, թե ինչ է ասել.
  
  
  "Այն ժամանակ, երբ այն հիմնված է այս տունը, դրա պատճառն, որոշ շուրջ ամենաականավոր մարդկանց Եվրոպայի, պարոն Քարտերը: Իմ աղջիկները գիտեին պետական գործիչների և բարձրաստիճան պաշտոնյաների համար: Անուն ոմն նախարարի հայտնի էր ամբողջ Իտալիայում ։ Նա երբեք չի քնել աղջիկների հետ. Նա նայեց, թե ինչպես են նրանք մերկանում են, ապա խնդրեց om կանգնել է նրան մերկ, քանի դեռ նա խաղում է ինքն իր հետ. Երբեք չգիտես, թե ինչ ցանկություն կա ամեն մարդու համար ".
  
  
  Նա արդեն задыхалась այդ զրույցի. "Ավելի ուշ", - ասում էր նա, - այստեղ մասով եկել են քրեական աշխարհի ներկայացուցիչները. Մաֆիոզ եւ այլն: Նրա գիտեր om բոլոր, պարոն Քարտերը: Ինձ շատ-շատ բաներ են պատմում, բայց ես երբեք չեմ վաճառել է տեղեկություններ այն մարդկանց մասին, որոնք ինձ դուր էին գալիս " .
  
  
  Մեկ գարշահոտություն ենք շնչելու սենյակում висело ես մինչեւ քթածակ. Морщинистая դիմակ շարունակվել. "Եկել եք հարցնել մարդուն".
  
  
  "Այո.'
  
  
  'Ego անունը?'
  
  
  "Ռոկկոն Барзини".
  
  
  Աչքերը wrinkled մաշկի երկար նայեց mimmo ինձ, ապա վերադարձել է իմ անձին: "Ես ego գիտեմ . Թե ինչ տեղեկատվություն է գործարկվել? '
  
  
  "Կարող եք ինձ ասել է, որտեղ ego գտնել?"
  
  
  "Կարող է լինել", - պատասխանեց խռպոտ ձայնը. "Եթե տեղեկատվություն կա շատ գումար է ձեզ համար".
  
  
  "Ես ունեմ իմ փողերը, - ասացի ես:
  
  
  "Քսան հազար լիրա?"
  
  
  Նրա վարանեց. Սա մեծ գումար է, բայց ես այն միտքը, որ Նելլի Vasari սակարկել չի կարելի ։
  
  
  'Լավ է։'
  
  
  "Դուք ունեք դա իր հետ?"
  
  
  Նրա օգտակ րոպե, նկարչություն, մեկ տուփի լիրա, отсчитал քսան հազար, և փոխանցել գումարները Նելլի. Նա վերցրեց ego եւ կրկին пересчитала իրենց անհարմար հին մատները. Երբ նա ավարտեց, նա поднесла է աչքերը банкноту եւ ուսումնասիրել է гравировку եւ հյուսվածք թուղթ.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Գոհ է?"
  
  
  "Չի կարող լինել չափազանց զգույշ լինել իմ աշխատանքում, - պատասխանեց նա, - նույնիսկ ունենալով գործը ամերիկացիների հետ ։ Բայց ձեր փողով ամեն ինչ կարգին է, այնպես որ պատմեմ այն ամենը, ինչ գիտեմ այս մասին паразите Ռոկկոն Барзини.
  
  
  Նա հասել է գումար փորագրված արևելյան աթոռ կողքին բազմոց, փափուկ միս նրա ուսի раскачивалась ետ եւ առաջ.
  
  
  "Барзини գալիս էր այստեղ է ժամանակ առ ժամանակ. Նա փոքր воришкой, որը վատ է անդրադարձել իմ աղջիկներին. Նա նստած է բանտում: Սովորաբար նա ապրում եւ աշխատում է Римэ, բայց երբեմն կորում է մի քանի տարի: Որոշ ժամանակ նա անցկացրել է Նեապոլում, որտեղ նրանք մարմնավաճառությամբ և թմրանյութերի. Իսկ վերջերս նա վերադարձել է Հռոմ մարդու հետ, որի անունը դուք, հնարավոր է, գիտեք, - Ջովանի Фарелли ".
  
  
  "Ես չեմ հավատում դրան", - ասացի ես: Բայց հիշել նրա անունը, շուրջ պատմությունը Джины.
  
  
  "Ամեն ոստիկանը Римэ գիտի այս անունը, պարոն Քարտերը: Նա հարուստ մարդ է, նա մի քանի օրինական դել. Առավել ձեռնտու է, դա հաջող սեփականության մշակում եւ շինարարական ընկերությունը Makelaardij Farelli . Բայց այդ պատկառելի fronted синьор Фарелли առաջատարն է հանցավոր աշխարհի, վաճառող թմրանյութերի և այլ անօրինական բիզնեսով: Այն կապված է մաֆիոզ, պարոն Քարթերը, եւ ego անունը կապված է кражей արվեստի ստեղծագործությունների, որը զբաղվում է ունեցել Վենետիկի մոտ մեկ տարի առաջ ։
  
  
  "Հետաքրքիր է", - mumbled ես:
  
  
  "Երբ Ռոկկոն Барзини վերադարձել է Հռոմ, նա թիկնապահի Фарелли".
  
  
  'Հավատարիմ. Եւ որ Фарелли ապրում Римэ?
  
  
  "Ես синьора Фарелли շատ բնակարաններում", - прохрипела է նա: "Նա ունի բնակարանի քաղաքում, բայց նա գրեթե երբեք չի լինում. Ունի villa հյուսիս Հանգ եւ համարը-լյուքս հյուրանոց է Capri, որոնց նա տիրապետում է: Տարվա այս շրջանում նա գրեթե միշտ Կապրի.
  
  
  Նա վերցրեց մի շիշ եւ распылила բուրումնավետ հոտ է սենյակում. Հեղուկ արել ee մազերը խոնավ ու փայլուն փափուկ լույսի ներքո. Նա нюхала քաղցր բուրմունք, вздымая nostrils, ապա կատաղի закашлялась.
  
  
  Նրան հարցրեց. "Դու լավ?"
  
  
  "Այո, Այո", - ասել է նա: "Լավ է, որ երիտասարդը".
  
  
  "Դուք հավատում եք, որ Барзини եւ Фарелли կարող է այս հյուրանոցում Կապրի?"
  
  
  "Ամենայն հավանականությամբ, պարոն Քարտերը: Հյուրանոցը կոչվում է "Կեսար Օգոստոս", եւ գտնվում է կենտրոնում կղզու ".
  
  
  "Դուք ինձ շատ օգնեցին."
  
  
  "Ես միշտ էլ բարձր եմ գնահատում մարդու փողով": Նրա накрашенный кожистый բերանը ծուռ ժպտաց.
  
  
  Նրա կացավ, որ հեռանա ։
  
  
  "Դուք պետք է վճարել տասնհինգ հազար լիրա ամյա աղջկան", - прохрипела տիկին Vasari. "Դուք կարող եք վճարել ներքեւում. և վերադառնալ ևս մեկ անգամ, պարոն Քարտերը:
  
  
  "Շնորհակալություն", - ասացի ես:
  
  
  Միջանցքում իր խորը շունչ. Ներքեւի մասում դրա վճարել темноволосой կնոջ համար կարճ մնալ Մարիամի հետ և հեռացել ։ Դրսում թարմ օդը դեռ երբեք չի աճուկ, այնքան լավ.
  
  
  Նա ինձ ասաց, որ ես կարող եմ գտնել տաքսի բուլվարում, մի քիչ հեռու է, այդ պատճառով ես գնացի նույն ուղղությամբ. Դա մի տոթ երեկո, հաճելի երեկո: Բայց կես միջոցով հաջորդ եռամսյակի իր լսեցի shaggy. Նրան, շրջվեց ու տեսավ արագ մոտենում է երկու տղամարդկանց .
  
  
  Ես ոչ մի պատճառ կարծելու համար, որ ինձ սպառնում է ինչ-որ վտանգ, բայց երբ նրանք մոտեցան, նրա прижался է стонами տուն. Նրանք притормозили. Odin դրանց շուրջ տեղի է ունեցել mimmo ինձ, այլ - մոտ. Այնուհետեւ տղամարդը, որը տեղի է ունեցել mimmo, շրջվել է եւ կտրել է ինձ . Ինձ թվաց, որ ես սովորեցի, այն անձը, որը տեսել է տուն Նելլի Vasari.
  
  
  "Ֆերտի մար!" - ասել է նա, զգալիորեն կանգնեցնելով ինձ.
  
  
  Ես ոչ մի ընտրություն. "Ես հարցրեցի. - "Ինչ է պատահել?" . "Хофретта!"
  
  
  Նրա լարված էր.
  
  
  "Ինչ դուք ասացիք, տիկ Vasari?" - հարցրեց, թե անգլերեն, այլ, ավելի քիչ է մսոտ ։
  
  
  Նրան, նայեց քառակուսի, рябое անձը այդ մարդու, եւ հանկարծ զգացի մերկ, առանց լյուգերա և կոշիկների բնակեցնելու.
  
  
  "Նա իմ հին մյուսը":
  
  
  Խոշոր տղամարդը зарычал. Դուք երբեք այնտեղ չենք եղել, синьор.
  
  
  Նրան հրել է նրան: - 'Подвинься!'
  
  
  "Ոչ, քանի դեռ դու չես ասի այն, ինչի մասին խոսում ես Մադամ", - ասել է նա:
  
  
  "Ես արդեն ասել: Դա վերսկսումը հին բարեկամության ". Նրա հյուրանոց անցնել mimmo նրանց.
  
  
  Մսոտ տղամարդը բռունցքով հարվածել ինձ է գոլի հեղինակ: Այն ընկել է նրա ընկեր, որը թույլ է տվել իր кулаку մտնել իմ կյանքում. Համադրություն երկու հարվածների մի պահ հատել է ինձ . Նրան շատ է հարվածել տուն, եւ ахнул, թե ինչպես է ձուկ . Նրան, տեսա, որ մեկ բռունցք մոտենում է ինձ, և փորձել է խուսափել նրանից, բայց արագ հարված անամոթություն. Մի քանի վայրկյան ինձ բռնել հետևից. Անձը հետքերով ծաղիկ շարժվում էր ինձ.
  
  
  "Ասա մեզ այդ մասին խոսում", - ասել է նա:
  
  
  'Գնա գրողի ծոցը.' - простонал ես:
  
  
  Բռունցքը հարվածեց իմ կրծքին: Նրա առաջ կարողացել է ուշքի գալ հարվածից, նրա երկրորդ հարված է ստացել դեմքին: Նրան, զգացի, որ իմ գոլը հենվում կողմում. Այդ գանգստերների գիտեին իրենց գործը: Ամենայն հավանականությամբ, նրանք նույնիսկ ոչ մի առնչություն չեն ունեցել այն տղամարդկանց, որոնց նա ուզում է, բայց այս պահին դա քիչ բան է փոխել.
  
  
  "Դադարեցնել", - прорычал նա: Նրան տեսավ ֆլեշ շեղբեր, ապա стилет, зажатый ես քթի տակ.
  
  
  "Ասա սա կամ նա քեզ порежу!"
  
  
  Այն կրկին կարող է շնչել: "Լավ է", - ասացի ես: "Ես ասեմ" ։ Դանակ չի անհետացել, բայց մնացել է ամրագրված.
  
  
  Այժմ նրա վերականգնել իրենց ուժերը ։ Նեղ դանակի բերան գտնվել ընդամենը երեք մատնաչափ իմ ձախ աչքի. Այն պետք է շատ լավ իմանա, թե ինչ եմ անում ։
  
  
  "Մենք խոսեցինք sl փոստի бизнесявляется", - ասացի ես, դեռ դժվար է հազիվ շնչում. Նրան տեղափոխել է աջ ոտքը, որպեսզի նա հայտնվել միջեւ ego растопыренными ступнями . "Ընկերության տիկին Vasari?" - կասկածամտորեն հարցրեց նա: 'Ինչու?'
  
  
  Մեկ այլ տղամարդ պահել է ինձ համար ձեռքը փոքր-ինչ պակաս քաջ.
  
  
  "Այո՛", - ասացի ես, պատրաստվելով գործելու. "Դուք տեսնում եք, նրա հյուրանոց, խնդրել է բացել իր տուն Միլանում".
  
  
  'Ինչ? Տիկին Vasari երբեք ... "
  
  
  Նրա подтащил զանգվածային տղամարդուն առաջ է, մեկ քայլ է եւ խիստ հարվածել է աջ ծնկի է փոշտի. Ego անձը contorted. Նա уронилил стилет փողոց ։ Երբ իջեցրեց ոտքը նրան եկել է աջ ոտքով բարձրանալ коренастого տղամարդիկ: Նա բղավել է, եւ ego իշխանությունը թուլացել է ։ Iso բոլոր ուժերի հարվածել է նրա ձախ արմունկով ego կրծքավանդակին եւ մահ պատճառել. Նրա լսեցի pops. Նա բղավել է, ընկել է կողքի եւ բախվել պատի ետեւում.
  
  
  Այլ հարվածել է ինձ: Նրա արգելափակել է ձախ ձեռքով հարվածը եւ պատասխանել հարված աջ. Երբ նա ընկել է գետնին, նա հասել стилетом, սակայն նա սահել է դեպի խավարը. Ապա նրա զգացի ջախջախիչ հարված մեջքին. Здоровяк прижался է հառաչել, եւ կրկին հարձակվել է ինձ վրա: Ego բռունցքը հարվածեց ինձ ետեւից գլխին, եւ նա ընկավ ծնկների. Նրա ընկել է կողքի. Ծանր կոշիկներով հարվածել ինձ անձին: Նրա հարվածել է հետեւի ձեր ձեռքը, եւ նա отлетел.
  
  
  Երբ ինձ կրկին հարվածել է ոտքով կողքին, նրա բարձրաձայն застонал. Նրա ձեռքդ ботинком եւ վրիպեց. Մսոտ տղամարդը նորից կանգնեց .
  
  
  "Basta cosi!" - ասել է նա: "Si sbrighi! Նա որոշել է հեռանալ:
  
  
  Ego ընկեր շտապել է նրան, և նրանք հեռացան շուրջ անկյունում. Նրա դժվարությամբ sel. Նրա, իրեն այնպես էր զգում, կարծես, ինձ բաց են թողել միջոցով հսկայական մսաղացներ. Ես նման ուժեղ ցավ մարմնում, որ անհնար է ինչ-որ մեկը, թե ինչ հատվածներ վնասվել են: Նրա поднес ձեռքը անձին: Դա եղել է արյունոտ խառնաշփոթ.
  
  
  Նրա մի քանի րոպե прислонился տուն, հույս ունենալով, որ ցավը утихнет. Նրա, եղել է շատ լավատես լինել. Նրա спотыкался ըստ մութ փողոցում, մի քանի հարյուր բակերը և վերջապես հասել է բուլվարի. Ինչպես ասաց նա , շուտով հայտնվեց տաքսի. Նրա կանչեց ego եւ զանգի մեջը.
  
  
  "Որ дьяволо !?" բացականչեց վարորդը, տեսնելով իմ դեմքը.
  
  
  Տվել эму հասցե Джины Ռոմանո. Նա գնաց արագ, որպեսզի հնարավորինս շուտ դուրս գալու ինձ շուրջ ձեր տաքսի. Այն, բարձրացավ աստիճաններով և хлопнул Джине դուռը ։ Երբ նա բացել է իր, իր աչքերը լայն շոկից.
  
  
  "Dia mio!", - բացականչեց նա:
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Իմ նախաբազուկ եղել են ծանր, իսկ բերանը пересохло. Նրան փորձել է գալ ։ Այն ամենը, ինչ ես կարող եմ հիշել, հետո հետ հանդիպման Джиной, դա այն է, որ ինձ հաջողվել է կապվել հազալով դուրս թքել հեռախոսով փոխարկիչ, որ ձայները տեղեկացնել эму մասին . Նա ասել է, որ перезвонит առավոտյան: Նրա пошевелил մեկ ոտքով. Նրա զգացի տակ թերթերով այլ մարմին . Նրա անցկացրել ձեռքը մեղմ вздутию կյանքի, տաք վայր, որտեղ առնչվել տուն. Gina շրջվեց, նայեց ինձ. Իր ձախ կուրծքը անդրադարձել է իմ boca, և ես զգացի, թե ինչպես պտուկը скользнул mimmo ինձ. Այն, просунул ձեռքի տակ простыню և անդրադարձել է այն փափուկ, ջերմ երեսվածքները . Փորձում է ուշադրություն չդարձնել ցավ է, նրա, շրջվել է կողքի վրա , squeezing ամուր կլոր ягодицу.
  
  
  "Մմ", - ասաց նա, դեռ փակելով աչքերը:
  
  
  Նա snuggled իմ մարմինը և գրկեց ինձ համար իրան. Ապա նա ազատ է արձակվել եւս մեկ ձայն, եւ նրա աչքերը բացվեցին, моргая.
  
  
  'Նիկ? Դուք համոզված եք, որ զգում է ավելի լավ?
  
  
  Նրա подтянул նրա ազդրի ինձ, եւ նա перебросила ձեռքը ինձ ուսին. Նրա կուրծքն է snuggled իմ մերկ կրծքի.
  
  
  "Ոչ մի արտառոց բան", - mumbled ես: "Բայց ես կարծում եմ, որ մոտ ժամանակներս իրադրությունը կբարելավվի".
  
  
  Նա приоткрыла լի շուրթերը: Вылупившийся լեզուն էր տաք ու քաղցր. Նրա ազդրի մեղմ подпрыгивали ինձ. Համբույրը ստիպել է մեզ ахнуть. Gina перекинула աջ ազդրին ինձ ազդրին, եւ իմ ցավոտ է: մարմնի մոռացվել են տեղավորել, որն ընդգրկել է մեզ, երբ նրան, շրջվեց ու բարձրացրեց ee մարմինը, որ իմ խթան. Նա եկավ ինձ սիրով, եւ, միեւնույն ժամանակ, մենք հասել է գագաթնակետին.
  
  
  Ապա նրա ուսի մամուլի պառկած է մեջքի վրա, որպեսզի հանգստանալ. Gina, որն ընկած է կողքիս, նայում էի առաստաղին. Ի վերջո, այն բարձրացրել է ձեռքը եւ նրբորեն անդրադարձել է վերքերի վրա ձախ աչքով եւ աջ այտ. Նրանք եղել են չորային, բայց ես ցավում էր ամբողջ կողմը անձինք: Ինչ-որ հրաշքով իմ ատամները, թվում է, մնացել է տեղում. Նրա стянул простыню և տեսավ իր торсе մի քանի կապտուկներ.
  
  
  "Նրանք լավ են ինձ վերաբերվել, - ասացի ես, - բայց ես կասկածում եմ, որ նրանք կկարողանան առաջ շարժվել այնպես սահուն, այսօր առավոտյան.
  
  
  "Խեղճ տղա", - հանգիստ мурлыкала Gina. Նա գործադրում է իր ձեռքը ինձ է ազդրը:
  
  
  "Հուսով եմ, որ նրանք չեն անհանգստացրել Նելլի Vasari", - ասացի ես:
  
  
  "Նրանք դա չեն անի, Նիկ. Մոտ нах շատ ազդեցիկ ընկերներին ".
  
  
  "Ինձ թվաց, որ դա сицилийцы", - ասացի ես: 'Չնայած այն հանգամանքին, որ ուղղակի կապ չկա, այս պահին Барзини կամ Фарелли լսել այն "
  
  
  .
  
  
  "Նիկ", - ասել է Gina, поворачиваясь ինձ անձի կողմից: "Դուք պատրաստվում Կապրի?"
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Ինչու եք ցանկանում դա իմանալ?"
  
  
  "Երբ դուք երեկ երեկոյան ինձ պատմեցին ամեն ինչ իր մասնակցության մասին գողության, հնարավոր է, դուք այդ մասին չգիտեր, բայց ստիպեցին ինձ օգնել ձեզ", - պատասխանել է նա: "Եւ կարող եմ ձեզ օգնել: Նույն հաջողությամբ դու կարող ես լիովին վստահել ինձ հիմա, երբ դու ինձ վստահում է վաղուց ։ Նրա գիտեմ այդ Фарелли. Դուք Հիշում եք , նրան ասում ձեզ, որ ես ego սիրուհի. Նրա գիտեմ ego բոլոր ego, իդ, էգո սովորույթները. Նրան կարող եմ ձեզ օգտակար":
  
  
  Նրան հարցրեց. "Ինչպես երկար եք ... հետ Фарелли?"
  
  
  Նա խուսափում իմ հայացքից ։ 'Մի քանի ամիս: Նա ինձ շատ բաներ, բայց ego դաժանությամբ էր ինձ համար անտանելի ".
  
  
  "Ինչպես կարող եմ վստահ լինել, որ դու հիմա поможешь ինձ նրա դեմ?" Նրան, զգացի, որ հետագայում:
  
  
  Նա сузила աչքերը. "Ես ատում եմ Фарелли, Նիկ. Երդվում եմ, դու կարող ես ինձ վստահել:
  
  
  Նրան, մտածեցի և որոշեցի փորձել ։ "Լավ, - ասացի ես, - ես կտանեմ քեզ Կապրի. Մեզ հետ մեկնում է իմ մյուս Ինտերպոլի " .
  
  
  "Բերել ոստիկանական?"
  
  
  "Այո.' Նա կանգ է առել. - "Фарелли կողոպտել է Վատիկան, Նիկ?"
  
  
  "Կա մի լավ հնարավորություն է դրան":
  
  
  "Բայց ինչո ՞ ւ է ձեր կառավարությունը պետք է այդ մասին հոգ տանել?" Նրա մտախոհ նայեց нах. "Կողոպուտի ժամանակ գողացվել ինչ - որ բան, որ պատկանում է իմ կառավարությանը: Դուք պետք է իմանա Gina. Ավելի մի հարցրու ինձ.
  
  
  
  
  "Լավ Է, Մականունը".
  
  
  Հեռախոսը հնչեց. Gina կանգնեց, անցավ մեկ այլ ниткой սենյակ և վերցրեց լսափողը. Ee անձը մկրատով հարձակվել է աշակերտի մարմինը դեռ նայեցի գրավիչ. Մի պահ անց նա հետեւանքներ . 'Սա ձեզ.'
  
  
  Դա պետք է լինի Հոկ. Դա եղել է նա:
  
  
  "Ով, դերձակ տանի, սա էր?" նա ревел միջոցով բազմաթիվ մղոն օվկիանոս.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց, չնայած խիստ հիվանդագին անձը: "Օ՜, մեկ աղջիկ", - անմեղ պատասխանեցի ես:
  
  
  "Այո, դերձակ տանի, աղջիկ է" ։
  
  
  "Ամեն ինչ կարգին է, - ասացի ես: "Եւ այն ընդգրկել է իր հաշվարկային տեղեկագիրը".
  
  
  "Ինչ ծավալով?" Ձայնը կարծես թթու.
  
  
  "Գիտեք, երբեք չեմ հետ վերցնել քեզ գումար է դա , - ասացի ես: "Ես վարձել Джину ժամանակավոր հիմունքներով. Նա միանում է ինձ աղբյուրի, նա կարեւոր տեղեկատվություն է, որը ես ձեզ հետ քննարկել:
  
  
  "Քանի դեռ դուք գիտեք, թե ինչ եք անում!" Նա դադար է գտնել իր հեգնանք. - "Հուսով եմ, որ դու լավ գիշեր է անցկացրել, Նիկ".
  
  
  Ego մտադրություն էլ պարզ է, բայց մնացել է անտարբեր. "Օ, այո, սըր: Նրան, զգում ценымногие ավելի լավ.'
  
  
  "Լսիր, դու լավ? Անցած գիշեր դու հնչեց մի քիչ побитым.
  
  
  "Ես կարգին է", - պատասխանեցի ես:
  
  
  "Մենք դիտվել է ֆայլեր Հուդայի, - շարունակեց նա, - ունենք նորություններ ձեզ համար. Անունը Фарелли հայտնվել դոսյեն Հուդայի մի քանի տարի առաջ: Նա գողացան որոշ պետական փաստաթղթեր, Անգլիայում: Фарелли - մեծ տղա. Նա կամ մաֆիոզ, կամ սերտորեն նրանց հետ կապված " .
  
  
  'Այո ։ Տեսակի այն տղայի, որը կարող է տրամադրել բանվորական ուժ և տեխնիկա սերիայի ավազակությունը, придуманных Հուդա ".
  
  
  "Քվեն ինչոց է նրա գալիս, Նիկ. Ես կարծում եմ , որ դուք ավելի լավ է գնալ Կապրի.
  
  
  "Ես вылечу Նեապոլ ուշ:
  
  
  'Լավ է ։ Պահել ինձ տեղյակ. Այս գործը կարող է ունենալ մեծ չափսեր, քան մենք կարծում ենք ".
  
  
  'Ճիշտ է:'
  
  
  "Փորձեք քնել գիշերը".
  
  
  Նրա ժպտաց. Նրան, գիտեր, որ Հոուք նույնպես ժպտում է իր նիհար դեմքը. "Այո, իհարկե, - ասացի ես:
  
  
  -
  
  
  Ավելի ուշ այս առավոտյան ես գնացի Ինտերպոլի գրասենյակ եւ տեղեկացրել Թոնի Benedetto վերջին իրադարձությունների մասին. Նա պատկառելի փաստաթղթեր Фарелли. Էր ' հղումը "պարոն Ջ.". Ամսաթիվը ավելի ուշ է, քան ցուցում AX.
  
  
  "Յուդան եւ Фарелли, կարծես, դարձել են լավ ընկերներ, - ասել է Թոնի.
  
  
  Նրան պատասխանեց. - "Ինչ վերաբերում է Фарелли, ես չգիտեմ": "Բայց դեռ ոչ ոք չի Յուդա. Նա պահպանում է միայն безжалостные գործնական շփումները": Նայեցի թղթապանակ ֆայլերով. "Յուդան այնքան էլ մարդ է, հասկանում եք, երիտասարդ ժամանակ նա կորցրել է ձեռքը դժբախտ պատահարի արդյունքում զոհվել է եւ նրան արհեստական ձեռքերը, որոնք նայում են, որպես մարմին և արյուն, բայց գտնվում են" մաշկի "են ամուր են դարձել. Այս ձեռքերը խորհրդանշում են անձի. Մի օր նա քիչ է մնացել սպանել է ինձ նրանց.
  
  
  "Մենք պետք է աղոթենք, որ նա ոչ մի այլ հնարավորություն", - ասել է Թոնի.
  
  
  "Դուք պատրաստ եք գնալ Կապրի?"
  
  
  'Այո ։ - Որքան մեկնում է մեր ինքնաթիռը?
  
  
  'Չորս ժամով: Մեկ ժամ անց մենք պետք է Նեապոլում, իսկ վաղ երեկոյան կղզու ".
  
  
  
  
  Դեռ ժամանակ էր մնում պայծառ, քանի դեռ մենք ներթափանցել հասել է մինչեւ քաղաքի Կապրի է залитом ծաղիկներով, белоснежным կղզու. Կղզի էր, այնքան փոքր է, որ кобальтово-կապույտ ծով երևում էր գրեթե ցանկացած կետ քաղաքի. Նեղ լուծարման cobbled փողոցները ունեցել անհամար աստիճաններից, առաջատար վեր ու վար այլ մակարդակներում. Զբոսաշրջիկները լի փոքր տարածք կենտրոնում եւ նստած, խմելու чинзано մայրամուտի. Երկու թաղամասերում հրապարակում կանգնած հյուրանոց "Կեսար Օգոստոս" մեծ գեղեցիկ շենքը бугенвиллией վերեւում մուտքի մոտ.
  
  
  Ձայնը "և ամեն ինչ", - ասել է Ջին, երբ մենք կանգնած էին նրա առաջ. "Լյուքս, որտեղ ապրում է Фарелли դահլիճում երրորդ հարկում. Այստեղից երեւում է պատշգամբ: Երբ Фарелли այնտեղ, իր երկու թիկնապահների հետ: բայց դուք կարող եք տեսնել միայն մեկ շրջապատից. Երկրորդ նա թաքցնում է, երբ հյուրերը գալիս են օտար . Մի փոքրիկ սենյակում կողքին կենդանի կա մետաղյա աթոռ, որը միշտ запирается. Այս կարող է լինել ինչ-որ կարեւոր բան ". Այնուհետև նա հարցրեց, "Ինչ եք պատրաստվում անել, երբ գա Фарелли?"
  
  
  "Պահել մեր մարդկանց գաղտնի է պահվում, քանի դեռ հնարավոր է", - պատասխանեցի ես: "Մենք կարող ենք իմանալ, թե հողի կամ տներում կղզու վրա: Իհարկե, այն, հուսով եմ, որ ego չկա, քանի որ մենք ունենք բավարար ապացույց նրա դեմ, որ ձերբակալել նրան. Հուդա - այն մարդը, ով ինձ պետք չէ ։ Հուսով եմ, որ նա ունի ինչ-որ բան ես փնտրում եմ ". Հետո: "Դու չես կարող բարձրանալ վերև".
  
  
  "Ինչու ոչ, Նիկ? Այն կարող է սպասել միջանցքում, քանի դեռ դուք կարող եք հարցնել.
  
  
  "Ոչ, դա շատ վտանգավոր է ։ Դուք գնացեք սրճարան հրապարակում, որպեսզի խմել ".
  
  
  "Լավ է", - разочарованно ասել է Gina.
  
  
  "Եթե դուք չեք ստանում է մեզ իզվեստիա մեկ ժամ, հեռացնել հյուրանոցում Paradiso".
  
  
  'Նրա կանեմ դա.' - Նա հերքեց իր ուսերը եւ գնացել է հրապարակում.
  
  
  Թոնի ժպտաց և գլուխը շարժեց. "Լավ ինֆորմատոր, амико ", - winked նա ինձ.
  
  
  "Դուք պետք է տեսել Նելլի Vasari", - ասացի ես:
  
  
  Կանգնած է իրավիճակին, նման է նրան, որում հայտնվել ենք Թոնի է, մենք պետք է խաղալ, շփվել . Սա նման է շախմատի, քանի որ հետո առաջին երկու կամ երեք ճանապարհ աճը, հայտնվում է շատ հնարավորություններ. Եվ այսպես, գնացինք բնակարաններ շատ նախնական գաղափարներով: Մենք ծեծել են, հույս ունենալով, որ պատասխան չի լինի: Բայց դուռը բացվել է, եւ մենք տեսանք կանգնած աղջկան . Մոտ нах էին պլատինե շեկ մազերը և վարդագույն շրթներկ է հաստլիկ շուրթերը. Տնային բաճկոններ, ծաղկի օրինակը, ազատ застегнутое է իրան հանդուգն, ոչ скрывало նրա հիվանդություններ: Ակնհայտ էր, որ վերարկու է: նա մերկ էր. Իր երկար փարթամ hips եւ փարթամ կրծքեր соблазнительно выглядывали անկյունում յուրաքանչյուր իր ծանր քայլ է: Եւ դատելով хриплому бормотанию եւ անհաստատ քայլերով, նույնքան պարզ է, որ " էյ անհրաժեշտ է խմել, որ նա զբաղեցրել է ձեռքը. "Պարոն Фарелли այստեղ." է, - հարցրեց Թոնի.
  
  
  "Ոչ, - ասաց նա անգլերեն կողմից скандинавским ուշադրության կենտրոնում, - պարոն Фарелли այստեղ չկա" ։ Նա прислонилась օր, եւ folds է տնային հագնել, раздвинулись ավելի.
  
  
  "Կներեք, - ասացի ես, փորձելով նայել նրա որակյալ մարմինը, - մենք երկար ճանապարհ են անցել, որպեսզի տեսնեք այն: Հետ hema մենք կարող ենք խոսել?
  
  
  "Դուք կարող եք խոսել ինձ հետ, շեֆը", - ասաց նա, хихикая. "Նրան այստեղ, ինչպես միշտ, բոլորովին մենակ": Նա գործադրում է ձեռքը դռան կողափայտ, կարծես, որոշել է լիովին խզել զգեստ. Թոնի նայեց ինձ և մեղմ ժպտաց: "Մենք ուրախությամբ ընդունում ենք ձեր հրավերը, синьора".
  
  
  Նա поманила մեզ և захлопнула հետ դուռ. Սենյակ էր առատորեն կահավորված էր, բայց մաքրությունը, ակնհայտորեն, չի եղել ուժեղ կողմը աղջիկները: Ամենուր էին դատարկ շշեր, մարդաշատ մոխրաման եւ полупустые բաժակներ, իսկ հաստ գորգ էր усыпан թերթերի եւ иллюстрированными ամսագրերի հետ ։
  
  
  Անհոգ ժեստով աղջիկ ժեստ է մեզ հրավիրեց նստել. 'Ուզում եք ինչ-որ բան խմել?' նա пьяно хихикнула. Նրան, թափ տվեց գլուխը, եւ նրա շուրթերը разочарованно скривились . "Բախտը չի բերել", - ասել է նա:
  
  
  Գայթակղության միջոցով, շեկ մոտեցավ նստարանին, ընդհակառակը, երկու աթոռ, որի վրա նստած ենք Tony. Բարձրաձայն եւ հոգեվարքով sigh նա ընկել է բազմոց, եւ ազատ հանգույց գոտի развязался, չթողնելով ոչինչ, որ կարելի էր կռահել նրա հասուն մարմինը. Անկասկած, մենք դեմառդեմ սիրուհու Фарелли. 'Ինչի դու ուզում ես?' հարցրել է նա: "Դու կարող ես ինձ ասել. Ջովանի պահում ես ամեն ինչից էլ տեղյակ եմ ". Ee խոսքերը դեռ հնչում են вымученно, բայց նա այնքան հարբած, ինչպես ես մտածում, ի սկզբանե.
  
  
  Երբ Թոնի բացատրել է, որ մենք ցանկանում ենք գնել վիլլա կղզում, նրան, շրջվեց ու այցելեցի փոքրիկ հարեւան սենյակը, որի մասին ասում էր Gina. Այն վայրից, որտեղ նստած է եղել, նրան կարող են տեսնել մետաղյա աթոռ հեռախոսը մի անկյունում.
  
  
  "Capri վաճառվում է շատ քիչ villas, - ասել է շեկ, որը զբաղվում է միայն ներկայացել էր Հերտայի, եւ եթե ինչ-որ մեկը ինչ-որ բան է վաճառում, ապա դա շատ բարձր գնով: Պարոնայք այլ սիրելի ժիրինովսկին բաներ? Վերջին խոսքը եղել է задано, մի ակնարկ..
  
  
  "Իրականում delle", - ասել է Թոնի ժպտալով էյ. Նրա прочистил կոկորդը ։ - "Ուֆայի նրա տեսնում եմ, հեռախոս է մեկ այլ սենյակում. Կարող է արդյոք իմ դեռ զանգահարել մեր հյուրանոց? '
  
  
  Թոնի нахмурился.
  
  
  "Իհարկե", - ասաց նա խռպոտ ձայնով: "Ես միացնեմ քեզ սուրբ". Նա բարձրացավ բազմոցին, ու խալաթ մի պահ սահել է իր hips, մերկացնելով ee բաց եռանկյունի.
  
  
  Երբ նա մտավ մյուս սենյակը, միացնել սուրբ, Թոնի приподнял հոնք. Եւ երբ այն անցել է mimmo nah գնալ մյուս սենյակ, նա վերցրեց ego ձեռքը.
  
  
  Նրան, տեսա, որ նա փաթաթվել է նրա մերկ աջ կուրծքը: Նա помахала ետ եւ առաջ, եւ ժպտաց. Թոնի մտել է սենյակ ու փակեց դուռը: Պեպեն բաց մոտեցել էր իմ աթոռին եւ կանգնեց կողքին, դնելով ձեռքը իմ ուսին: Դուք գեղեցիկ տղամարդ է", - ասել է նա:
  
  
  Նրան, նայեց нах. "Շնորհակալություն", - ասացի ես: - Ասացեք, Տուր, ես պարոն Фарелли հայտնվել է վերջին ժամանակներս, նոր ընկերներ բիզնեսի? Նրան լսել, նրա նոր գործընկեր ". Նա վերադարձել է խառնում են ձեւակերպել խմել ձեռքը. "Ես Ջովանի միշտ հայտնվում են նոր դեմքեր", - դանդաղ ասաց նա: - Բայց մենք պետք է խոսել միայն Ջովանի? Չէ ՞ որ դուք եւ ձեր դեռ ապրում է ոչ միայն сыч բիզնեսի, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  "Դուք, իհարկե, շատ հյուրասեր", - կանգնեցրեց նրա sl. Այն, հույս է հայտնել, որ Թոնի զբաղված է ոստիկանության խուզարկության հետ զուգահեռ այն աթոռին.
  
  
  - Գիտես, ինչպիսիք են ։ Միշտ էլ այդպես է եղել ։ Ես ունեմ այն, որ նրանք ցանկանում են. Այն քեզ шокирую?
  
  
  "Ընդհանրապես չկա", - պատասխանեցի ես: Որ Թոնի այնտեղ անում?
  
  
  'Մեծ աշխատանք. Նրա ուրախ եմ, որ դու շոկի մեջ են. Այն ժամանակ դու նույնն է, ինչպես նրան. Իսկ դուք գիտեք, որ պետք է օգտվել հնարավորությունից, երբ նա հայտնվում է, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  "Այո, դա այդպես է", - ասացի ես, մտածելով, հարևան սենյակում.
  
  
  Բարսելոնա դրեց բաժակը կես է, եւ ծույլ потянулась բազմոց. Նա անփույթ расстегнула խալաթ, երբ Թոնի է մտել.
  
  
  "Бениссима !" - մեղմ ասաց նա:
  
  
  Տուր մեզ նայել ։ "Ես գիտեմ, ինչ եք ուզում", - ասաց նա խռպոտ ձայնով: "Դու կարող ես դա անել: Յուրաքանչյուր հերթով, կամ երկուսն էլ միաժամանակ: Մի անհանգստացեք, ես չեմ Ջովանի.
  
  
  Թոնի կանգնեց նրա առջեւ եւ նայում է իր անձը մկրատով հարձակվել է աշակերտի մարմինը. "Նիկ", - ասել է նա пересохшим բերանով, - կարող է, մենք ունենք ևս մի քանի րոպե, լավ?"
  
  
  "Տէր, չկա, Թոնի" ։
  
  
  - Այդ դեպքում գնա. Նրա կտեսնեմ քեզ ավելի ուշ.'
  
  
  "Ընտիր, նա կվերադառնա ցանկացած պահի!"
  
  
  Թոնի նայեց բազմոց և դիմել է ինձ. "Քեզ համար հեշտ է, երբ աղջիկը սպասում է քեզ հրապարակները ". Այժմ նա հիասթափված է և մի քիչ զայրացած. Ոչ թե ինձ, այլ իրավիճակը: Նա գիտեր, որ ես իրավացի է ։
  
  
  "Ինչ ուզում եք արեք, - ասացի ես, - բայց թույլ տվեք ինձ տեղեկատվություն, որը դուք ստացել եք հեռախոսով".
  
  
  Ego դեմքը փոխվեց ։ - "Կներեք, Նիկ. Դու ճիշտ ես.' Նա լքել է վերջին երկար նայում Հերտա, ապա շուռ եւ ուղեւորվել օր.
  
  
  "Կներեք, ազիզ ջան", - ասել է նրա մերկ աղջկան: "Պարզապես տեղը և ժամանակը չէ".
  
  
  Բարսելոնա նայեց ինձ մի տեսակ մտահոգ. "Արդյո ՞ ք դուք չեք ուզում քնել ինձ հետ?"
  
  
  "Դուք առավել ցանկալի կին կղզու վրա, - ասացի ես, - բայց մենք իրար հետ կա անհետաձգելի գործեր":
  
  
  
  
  Թոնի լռել է, քանի դեռ մենք վերելակի մեջ. Երբ մենք մտանք նախասրահ, ասացի նրան: "Նայիր սա, մյուս կողմից, амико. Դուք կարող եք ստանալ խնդիրը":
  
  
  Թոնի ծիծաղեց. 'Ես կարծում եմ, սառը ցնցուղ հյուրանոցում ...'
  
  
  Նրան հարցրեց. - 'Ինչ է դա?'.
  
  
  'Տես. Այն մարդը. Դա Фарелли.
  
  
  Բարձր թուխ տղամարդը քառասուն մտավ նախասրահ այլ տղայի. Նրա ուշադիր զննեց ego պարզել հաջորդ անգամ ։ Այնուհետեւ նրան, նայեց մեկ այլ տղամարդու, ковыляющего գավազան, եւ զգացի ego. Դա եղել է Барзини, ով կրակել է նրա ազդրին կողոպուտի ժամանակ է հայտնաբերվել: Երբ երկու տղամարդ են մոտեցել մոտակա վաճառասեղանին , նրա, դիմել է թերթի դարակ, որ Барзини չի կարող տեսնել իմ դեմքը.
  
  
  "Ինձ չի հարցնում?" է, - հարցրեց Фарелли պետք է փոխվի.
  
  
  "Ոչ, синьор Фарелли".
  
  
  'Գերազանց. Ուղարկեք սնունդ երեք վեր. Ասենք, տալյատելլե ալլա болгнесе.
  
  
  "Ես կասեմ այդ մասին, синьор Фарелли".
  
  
  Фарелли եւ Барзини գնացին վերացնել, չնկատելով մեզ. Барзини խիստ կաղում էր: Մի քանի վայրկյան դուռ վերացնել նրանց փակվեց ։
  
  
  "Էգո" բալետային հողաթափեր", - ասացի ես:
  
  
  "Ես Барзини?"
  
  
  'Այո ։ Նա креповая sole.
  
  
  
  
  Հետդարձի ճանապարհին հրապարակ Թոնի քաշեց շուրջ գրպանից թղթի կտորի. "Ես բացեցի այս ամբիոնը օգտագործելով ձեր հարմարավետ lock տեսաշար, և հայտնաբերեցի երկու հետաքրքիր բաներ. Մեկը блокнотом հասցեով Հուդայի. Նրա այն ապակոդավորել. Դա հաստատում է երկրորդ ապացույց. զենքի վրայից ջնջել, որը դուք գտել Վատիկանում ".
  
  
  Նրան, նայեց թերթիկը. Нацарапано էր: "Ավագ. Յուդան, Սան Մարկո Импортс, Վիա Сашетти, Панчино, Sicily " .
  
  
  "Իհարկե", - ասացի ես: "Շտաբ-բնակարանի Հուդայի դահլիճում Sicily, այնպես որ, հավանաբար, հենց այնտեղ նա վարձել է ավազակներին":
  
  
  "Դա նշանակում է, որ մեր շահերն են շարժվում նաեւ այնտեղ ։ Եթե գողացված իրերը այժմ գտնվում են Sicily, իմ գործը չի որոշվել, երբ մենք om կգտնենք.
  
  
  "Իսկապես, - ասացի ես, - թեև իմ առաջադրանքը կլինի ոչ այնքան հեշտ է իրականացնել. Ոչ, եթե Հուդա գտա փաստաթուղթ է ծաղկամանններ .
  
  
  - Մատով խփել թերթ, - շարունակեց амико Թոնի, - և այդ ժամանակ դուք կկարողանաք ընթերցել այն է, որ ես պատճենահանված. Դա գրված է գրքույկ. Դա ինչ-որ բան ձեզ համար նշանակում.
  
  
  Այն կանգ է առել լույսի տակ փոքրիկ веранды հյուրանոցի ուսումնասիրել ձեռագիր Թոնի. Նրա կարդացել: "Բեռը Լեոնարդո" գումարած ամսաթիվ.
  
  
  "Հավանաբար, դա отсылка է украденным բաներ, - ասել է Թոնի և Լեոնարդո կարող է լինել կոլեկցիոներ, покупающим om".
  
  
  'Հնարավոր է:'
  
  
  Ինչ-որ գրության մեջ ինձ intrigued. Եթե խոսքը միայն տեղափոխման գողացված ապրանքների , դա իմ գործն է, քանի որ նա վստահ էր, որ սկահակ նախատեսված էր մասնավոր հավաքածուի Հուդայի. Բայց ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ ինչ-ինչ պատճառներով ժամանակահատվածում ունի իրական արժեք ինձ համար ավելին է, քան մեկ ուրիշը !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  48 ժամ մենք ժամանել Sicily. Կղզի էր ապարդյուն եւ каменистым է, մռայլ է, բայց գեղատեսիլ տեսքով ։ Մենք ուսումնասիրել առաջին գյուղը, որ նրա բնակիչները եղել է մոտավորապես այնպիսին, ինչպես նկարագրված է путеводителях. Տղամարդիկ կամ рычали неразборчивых պատասխանների մեր հարցերին, կամ ընդհանրապես անտեսված է մեզ. Կանայք անհետացան, երբ մենք դուրս ենք եկել դեպքի վայր. Վերջապես Թոնի խնդրել է ծերունուն մեզ պատմել է, որտեղ դահլիճում Վիա Сашетти. Այն հայտնվել է ձգտումը ճանապարհ, քարքարոտ եւ անհավասար է, որը տանում է մեկ այլ թեմա է կղզու. Մենք իմացանք, որ ընկերությունը San Marco Imports փակվել է բավական վաղուց, թեեւ դրա գնել է խորթ. Ըստ ծերունու շենք էր բռնվելով դեմ ժայռի, возвышающейся է ծովը.
  
  
  Մենք գիտեինք, որ տուն, անկասկած, պետք է պահպանվեն, այնպես որ, եթե մենք գնանք այնտեղ տաքսի, պայմանով, որ մենք կարող ենք գտնել տաքսի գյուղում, մեզ մոտ անմիջապես խնդիրները ։ Ուստի մենք որոշեցինք մոտենալ убежищу Հուդայի մյուս կողմից, նավով.
  
  
  Հաջորդ առավոտ ժամանումից հետո մենք վարձել fishing նավակ, եւ արել է այն վայրում, որտեղ սեւ ժայռ возвышалась մեզ գրեթե երկու հարյուր մետր. Հետ танцующей նավակներ utes կարծես գրեթե ուղղահայաց. Մենք դրել են փոքրիկ սպիտակ նավակ նեղ լողափ ստորոտին սայլակ.
  
  
  "Հնարավոր է, մենք պետք է գնալ սիրելի, իմ մեկ այլ" , - կարծում Թոնի , откидывая գլուխը առաջ ուսումնասիրել է ծառերին. մեզ. "Ինձ թվում է, նրան տեսնում դժվարին վերելք".
  
  
  Gina նստած էր մեր կողքին մութ ավազի մեջ, իր խարտյաշ մազերը колыхались, ինչպես բաշ քամու. "Նիք, - ասաց նա, - ես կարող եմ բարձրանալ ժայռերի միայն ոտաբոբիկ ".
  
  
  "Դու մեզ համար, որ лезешь", - ասացի ես: "Դու կմնաս այստեղ, որպեսզի պահպանի նավակ".
  
  
  "Ոչ", - առարկեց նա: Նա շրջվեց, նայեց Թոնի. Նա բարձրացրեց ուսերը.
  
  
  "Ոչ մի բողոքի", - ասացի ես: "Դուք պատկերացնու ՞ մ եք մեզ համար մեծ արժեք է, քան, եթե դուք փորձել է բարձրանալ այդ ծառերին.. Եթե դուք լսել, կրակոցներ, սպասել 15 րոպե: Եթե մեզ odin շուրջ մեզ չեն հայտնվում, уезжай նավով. Հասկացա?'
  
  
  "Այո", - угрюмо ասել է նա: 'Քառորդ ժամ.'
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես ու ժպտաց. "Ուշադիր դիտարկել նավակը. Առաջիկայում նա կարող է լինել մեր միակ ելքը. Մենք կվերադառնանք մեկ ժամ.
  
  
  Մենք թողել Джину նավով եւ սկսել է բարձրանում. Մեզ համար եղել է թեթև պիջակ եւ երկարաճիտք կոշիկները, ռետինե կոշիկ, որոնք մենք գնել ենք գյուղում, իսկ Թոնի ուսին էր моток պարան. Ես գոտու свисали կեռիկներ բարձրանում.
  
  
  Ստորոտում սայլակ անցել է նեղ եզր. Մենք ընտրել ենք ճանապարհ, որը վարել է այնտեղից: Նրա պանցիր առջևում է, փնտրում ողորկ վայրեր ու մատնանշելով om Թոնի. Ego мрачному նրա դեմքի արտահայտությունից կարող եմ ասել, որ ego աշխատանքի Интерполе ընդհանուր առմամբ եղել է մյուսը. Բանն այն է, որ Թոնի հազվագյուտ բուժական ստիպված լքել է քաղաքակիրթ հարմարավետության . Ինձ հետաքրքիր է, որքան վճարում է Ինտերպոլի համեմատ AX.
  
  
  Հասնել կեսերին անդունդը, այն տեւել է ընդամենը մի քանի րոպե, բայց մնացած դա նկատելի էր դանդաղ. Աշխատանքներ գրեթե վերացել է , եւ մենք պետք է գտնել հենարան ձեռքերի ու ոտք են, расщелинах. Դա ռիսկային գործ է ։ Հիմա մենք արդեն այնքան բարձր է, որ, եթե մենք ընկել, դժվար է ասել, թե ինչ կլինի մեզ հետ. Եւ երբ մենք մոտ երեսուն մետր հեռավորության ներքեւում վերեւում, Թոնի սայթաքեց рыхлом քարի վրա, կորցրել է հավասարակշռությունը եւ սկսել է նվազել.
  
  
  "Անցնում են ձեռքի!" - взревел ես:
  
  
  Նա ազատ է աջ ձեռքը և բռնեց ինձ ։ Նրան բռնեց ego ձեռքը, եւ ego մշակման վրաերթի է ենթարկել իմ ձախ ոտքը մի հենարան ։ Երբ նրա, սայթաքեց եւ փորձել է пошевелить ոտքերը նրա, մտածեցի, որ ընկնում. Բայց աջ ձեռքը նրա, ухватился համար սուր քար գլխին եւ ամուր clawed.
  
  
  "Գտեք մի բան, ինչի համար կարելի է մնալ ոտքերի", - прорычал ես: Իմ մշակման սկսել է թուլացնել քար. Թվում էր, անցավ մի ամբողջ հավերժություն, նախքան Թոնի կրկին գտա հենարան է իր ոտքը, եւ թող ինձ, որ կարող է կրկին դնում է ձախ ոտքը և հենվել nah.
  
  
  'Լավ է?' - հարցրեցի ես, դժվար է հազիվ շնչում.
  
  
  "Այն", - прорычал նա испуганным անձի կողմից:
  
  
  Նա հիանում էր Թոնի. Նա ավելի շատ վախենում է բարձրանում, քան նրան, բայց սկսեց ego առանց առարկության .
  
  
  "Դա հեռու չէ, - ասացի ես:
  
  
  Նրա խնամքով ընտրել վայրեր, որոնք կարելի էր փորձել կառչել դրանցից, եւ շարունակեց. Gina տիկնիկի կերպարով հեռու ներքեւում է նեղ լողափ.
  
  
  Վերջապես, մենք եկել մոտավորապես հիսուն ոտքերը ներքեւ վերեւում Թոնի մի փոքր ցածր է ինձ. Ego костяшки սպիտակ, շուրթերը էին սեղմվել. Նրան վերցրել է նրա պարան եւ продел հանգույց միջոցով альпинистский որսալ, որը նրան վերցրել է իր գոտու վրա . Ամուր պահում է ծառերին. աջ ձեռքը , նրան թույլ է տվել крюку հանգույց պարան ազատ свисать կողմը և նետել այն ամենը, վերին утеса.
  
  
  Որսալ անհետացել է երկրամասի утеса. Պարան կախված կողքիս. Նրա потащил ee. Մի քանի дециметров որսալ ինչ-որ բան зацепился և կանգ առավ ։ Նրա натянул պարան ու նայեց Թոնի. "Մենք գրեթե նպատակին", - ասացի ես:
  
  
  Ego անձը արտահայտել է հարցականի տակ. Այն, схватился համար պարան հետ հանգույցների և օգտակ. Ձեռք ձեռքի բռնած, նրա, բարձրացել է վերեւ. Կես ձուկ որսալ, թող գնա նրա ընկել է երեք дециметра, ապա որսալ կրկին зацепился. Նրա զգացի քրտինքը շուրթերին և աչքերին.
  
  
  Նրա զգուշությամբ բարձրացավ հեռու է, եւ, վերջապես, նայում են վերեւից. Ընդամենը քսան մետր հեռավորության վրա նրան էր ծածկված սպիտակ սվաղել շենքի ընկերության San Marco Imports. Դա եղել է բուն արտադրանքի одноэтажное շենք հետ заколоченными պատուհանների, իսկ բարձր լարային պարիսպ, окружавшим շենք, աճել է սգազգեստ .
  
  
  Այն, перелез միջոցով եզրին եւ տարածման այնտեղ, որտեղ որսալ ամրապնդվեց համար սուր քարով: Նրա ձգձգել է ego, ապա նայեց Թոնի ու դեմքով պատասխանեց. Նա բարձրացել է պարան. Эму այն տեւել որոշ ջանք, բայց, ի վերջո, նա դա արել է, եւ սողանքը կողքիս.
  
  
  "Դուք խենթ գաղափարները, амико ", - ասել է նա:
  
  
  "Ես գիտեմ", - ասաց նա ծիծաղելով. Նրան, մոտեցավ եզրին է cliff եւ երեւում Джине, որ նա գիտեր, որ մենք ապահով բարձրացել են վեր. Նա помахала է ռևմատիզմի. Նրան, նայեց каменистую տեղանքը ։ "Մոտավորապես полумиле այստեղից ավելի հեշտ ճանապարհ է", - ասել է նա Թոնի. "Մենք կօգտվենք նրանց ուշ:
  
  
  "E-Կոնտեն", - ասել է նա: "Ես համաձայն եմ ".
  
  
  Մենք подползли է նպատակին. Մի կյանքի նշաններ.
  
  
  "Ես շատ արագ տեսնել, - ասել է Թոնի. Նա տարածման հետ вспотевшим դեմքով դեպի անկյունում проволочного ցանկապատի. Նա նայեց ժամանակ, ապա վերադարձել է ինձ.
  
  
  "Գլխավոր մուտքի մոտ կանգնած անվտանգության աշխատակիցը, որը ինձ թվում է զինված", - ասել է նա:
  
  
  'Նրա մտածեցի.'
  
  
  "Առնվազն մեկ մեքենան կայանել է մեքենան առջևում է, բայց ես նրան տեսա, ծառայողական մուտքը կողմի հառաչել. Նրան հավատում եմ, որ դա մեզ թույլ կտա մուտք գործել այնպես, որ հսկիչը մեզ չի նկատել ".
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես: "Բայց ես պարզապես գտա այս ցանկապատի տագնապը. Մենք պետք է ինչ-որ բան անել այդ ուղղությամբ ".
  
  
  Դեռ տասնհինգ րոպե է պահանջվել այն է, որ հանպատրաստից մի շեղում են ազդանշանային համակարգեր, այնպես որ մենք կարող ենք ճեղքել է մի փոքր փոս ներքեւի մասում ցանկապատի. Ապա մենք заползли մեջը և ուղևորվել կողմի օրը, որը հայտնաբերել է Թոնի . Երբ հասանք տեղ, մենք նկատեցինք, որ հսկիչը չի տեսնում մեզ իր դիրքերը դարպասի. Նրա проскользнул mimmo շենքի, դեռ չի կարողացել լավ ego համարում. Նա расстегнутой վերնաշապիկը, իսկ մկնիկը պահում ավտոմատիկա AK-47. Կողքին դարպասների էր մի փոքրիկ կրպակ պահակ; Դեպի խցիկ էր привязано մի բան, որ Թոնի չի տեսել: մեծ գերմանական հովվաշուն. Բարեբախտաբար, քամին փչում են մեր ուղղությամբ, այնպես որ շուն մեզ չի учуяла . Բայց ես գիտեի, որ մենք պետք է իրեն շատ հանգիստ է, երբ մենք բացեցինք ծառայողական մուտք ։
  
  
  Մենք подкрались է մետաղական օրը եւ взглянули ամրոցը. Բացել ego դժվար չէր; օգտագործելով հատուկ lock տեսաշար այն տեւել է ընդամենը մի քանի րոպե. Նրա զգուշորեն հրել է դուռը եւ այցելեցի մեջը.
  
  
  "Come", - շշնջացել է նրա Թոնի.
  
  
  Մենք դուրս են ատրճանակներ և ներս մտան: Թոնի փակել մեր դուռը: Մենք արդեն միջանցքում, առաջատար է фасаду փոքր շենքերը: Ինչ-որ տեղ հեռու послышался խուլ жужжащий ձայնը. Թվում էր, նա պանցիր ներքեւից, բայց աստիճաններ չի երեւում.
  
  
  Նրա ժեստ է խնդրել Թոնի մնալ կողքիս, քանի դեռ մենք подкрались առջեւի մասի տները: "Մենք հայտնվել են մի տեսակ ընդունարանի կամ գրասենյակում. Սեղանի շուրջ նստած մարդ սպիտակ խալաթով, ով ինձ կարծես ինչ-որ բան է տեխնիկ. Անկյունում թիկնապահը կարդացել իտալական թերթը ։ Ոչ ոք դրանց շուրջ մեզ չի տեսել եւ չի լսել ։
  
  
  Առաջ սեղանի շուրջ նստած L-աձև ձգել, отделявшая տղամարդուն բաց մուտքագրման օրը եւ ժամյա. Երբ նա դեմքով պատասխանեց Թոնի է, այն անցել դարպաս է, որ վիլանովան, և նա արել է մի քանի քայլեր է պահակ.
  
  
  "Նստեք", - բղավում նրան իտալերեն.
  
  
  Պահակը թռավ իր տեղից, եւ ego ձեռքը потянулась է револьверу է ազդր, բայց հետո տեսա, որ իմ "Люгер" ցանկանում է գնել эму կրծքին: Տղամարդը սպիտակ խալաթով նայեց Թոնի, ապա ինձ, կամաց-կամաց շարժվել իր տեղից ։
  
  
  "Որտեղ Հուդա?" - հարցրեցի ես, ոչ նվազեցնելով ատրճանակ եւ սեւեռուն հայացքով հետ պահակ.
  
  
  "Ինչի ՞ համար է նա ձեզ?" է, - հարցրեց թիկնապահը ։
  
  
  "Գնանք, գնացին", - ասել է Թոնի, вонзив իր "Беретту" 38 տրամաչափի թիկունքից մարդուն. "Չի испытывай մեր համբերությունը".
  
  
  "Հուդայի այստեղ չկա", - ասել է տղամարդը ։ Նա պատասխանել է իտալերեն, բայց կարծես գերմանացի կամ, հնարավոր է, скандинавцем. Այժմ նա շրջվեց դեպի մեզ և ուշադիր դիտել մեր անձի. Դա եղել է худощавый տղամարդը ակնոց առանց շրջանակներ եւ սառը կապույտ աչքերով. Նա նման էր մի մարդու, որին վարձել էլ Հուդա. Բայց եթե նա տեխնիկ է, քան եղել է ego գործառույթները այստեղ.
  
  
  "Կարող եք կապվել ժամանոց դուրս?" Նրան հարցրեց.
  
  
  "Այո", - պատասխանել է նա:
  
  
  "Ոչ ասեք!" թիկնապահը рванулся անկյուն.
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան, նկարչություն, շուրջ պատյան ego ատրճանակ և հրել է իր գոտին: Այնուհետեւ նրան, դիմել տեխնիկան: "Ասա այս ժամային դրսից, որպեսզի նա մտնի այստեղ", - ասացի ես:
  
  
  "Նա չի կարող լքել իր պաշտոնը!"
  
  
  "Չի разговаривай նրանց հետ!" - պնդեց թիկնապահը ։
  
  
  "Փակված է, ապուշ!" - ասել է մասնագետը շփվելու տոնով.
  
  
  "Ասեք նրան, որ պարոն Հուդա խոսում է հեռախոսով ու ցանկանում է տալ эму հատուկ անձնական հրահանգներ", - ասացի ես:
  
  
  Տղամարդը թարգմանել հայացք ինձ վրա Թոնի. "Արա, ինչպես նա-ասում է, - ասել է Թոնի.
  
  
  Տեխնիկ բացեց արկղը իր աթոռին եւ հայտնաբերել հաղորդիչ. Նա սեղմել է կոճակը, եւ ասաց, "Հայր". Գնալ այստեղ. Պարոն Հուդա ցանկանում է, որ դուք զրուցել նրա հետ հեռախոսով:
  
  
  Մենք լուռ սպասում էին, մինչեւ ժամյա գնում դարպասների շենքին սպառնացող ԱԿ-47 տակ մկնիկը. Երբ նա մոտեցավ օրը, պահակ անկյունում բղավում է ' "Զգուշացեք! Նրանք ունեն զենք.
  
  
  Տղամարդը дверном проеме նայեցաւ Թոնի ինձ, ապա բարձրացրել է ավտոմատ: Նրան, կրակել է եւ հայտնվել է эму կրծքին: Երբ նա ընկել դուռ, մեքենան շատ загремел. Փամփուշտները вонзились է սեռը, դարակ եւ կրծքեր պահակին, որը նախազգուշացում. Նա բախվել է պատին եւ ընկել է աթոռին, որի վրա նստած է եղել. Երկուսն էլ մահացել են:
  
  
  Նրան մոտեցել է մի օր, եւ նայում. Ոչ մեկին չի երեւում. Երբ նրան կրկին դիմել է տեխնիկան, նրա դեմքը եղել է սպիտակ.
  
  
  "Իսկ այժմ մենք գնում, - ասացի ես: "Մի ՞ թե էլ Յուդան գնաց?"
  
  
  "Ես այստեղ, - ասել է նա: Ego ձայնը նրան կարող էի ասել, որ նա ասում էր ճշմարտությունը.
  
  
  "Որտեղ արդյունահանում?" է, - հարցրեց Թոնի.
  
  
  'Ինչ?'
  
  
  "Գանձեր Վատիկանում. Որտեղ են թաքնված?
  
  
  "Օ՜, ես մտածեցի, որ գանձերն այստեղ."
  
  
  Այն անցել է դարակ եւ սեղմված Люгер ձախ ականջին տղամարդիկ: 'Որտեղ են նրանք?'
  
  
  Ego անձը եղել է սպիտակ, ինչպես կավիճ, և նա ծանր շնչում էր. "Ես լսել եմ, թե ինչպես են նրանք խոսել են քարանձավում", - ասել է նա, сглотнув.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Ինչ-որ քարանձավ?"
  
  
  'Օձի քարանձավ ։ Ինչ-որ բան այստեղ.
  
  
  "Ես դա գիտեմ, - ասել է Թոնի.
  
  
  Նրա ուժեղ սեղմված Люгер k գոլերը մարդ: "Իսկ որ այստեղ գետնի տակ?"
  
  
  Նրա դեմքին հայտնվեց արտահայտությունը жалкого սարսափով. 'Նման բան!' - բարձրաձայն ասաց նա:
  
  
  Մենք Թոնի դիտել ընկերոջ ընկեր. Նրան հարցրեց. "Եթե գանձերը թաքցված քարանձավի մոտակայքում, ինչպես դուք կարծում եք, որ կյանքն է մեզ հետ?"
  
  
  "Ես կարծում եմ, մենք պետք է դա պարզել", - ասել է Թոնի.
  
  
  "Վզկապ է, - ասացի ես: "Մենք ունենք ընդամենը մի քանի րոպե առաջ այն բանից, թե ինչպես Ջին գնա նավակ".
  
  
  Թոնի заткнул տղամարդուն բերանը кляпом ego սեփական փողկապի, завязав ego պարան, քանի դեռ նրա ցանկանում է սանդուղք. Աստիճաններ չի եղել, բայց երբ նա բացեց դուռը чулана համար brooms, նա տեսավ վերելակ.
  
  
  Նրան, բացականչեց. - "Առաջ, Թոնի!" "Մենք կարող ենք իջնել".
  
  
  Մենք մտանք մի փոքրիկ կաթսա, եւ լուռ իջանք, մեզ դա հետաքրքիր է ամեն տարի, ինչ մենք կգտնենք ներքեւում. Մի քանի վայրկյան մենք դուրս ենք եկել լայնորեն բաց աչքերով ։
  
  
  'Աստված ողորմած!' - ասել է Թոնի.
  
  
  "Դու ճիշտ ես", - ասել է իր եւ հանգիստ присвистнул.
  
  
  Մենք մտել ենք մի անհավատալի ստորգետնյա համալիրը ։ Մենք կարող ենք տեսնել, միջանցքները եւ սենյակները բոլոր ուղղություններով , բացի սայլակ. Մինչ մենք քայլում, աչքերիս չէի հավատում. Մեկ բաժինը պարունակում է ամբողջական միջուկային գործարան", իսկ հարակից տարածքում գտնվել է ամեն ինչ կապված նրա հետ, սարքավորումներ եւ մեխանիզմներ. Հուդա шталь գիտնականներին-атомщиком! Վերջապես, մենք գտանք մի տեսակ լաբորատորիա մեծ սեղանի շուրջ եւ անվտանգ. Թոնի անցա աշխատանքի անվտանգ է, որը, ինչպես նա ուրախությամբ ասաց, կարող է բացել մինչեւ այն осматривал աթոռին ։ Երբ սեյֆ բաց է եղել, մենք պարզեցինք մի շարք հետաքրքիր փաստաթղթեր: Կից om աթոռին ։
  
  
  "Անցյալի չլուծված գողության արվեստի գործեր", - ասել է Թոնի. "Յուդան եւ Фарелли, պետք է անընդհատ աշխատել միասին":
  
  
  Նրա նկարչություն շուրջ սեյֆ թերթիկ թուղթ եւ նայեցի ։ "Աստված իմ, - ասացի ես: "Յուդան տարիներ թագավորը գաղտնիքները երկրների ՆԱՏՕ-ին: Եւ, ի վերջո, նա om բավական է հավաքել իր սեփական ատոմային ռումբ":
  
  
  "Հավանաբար, ուստի նա սկսել է այդ թիմերը", - ասել է Թոնի. "Ֆինանսավորել այդ նախագիծը".
  
  
  Այն տեւել է մեկ այլ թուղթ եւ երկար նայեց нах. "Դե-դե, - թթու посмеиваясь, ասացի ես: Դա եղել է գողացված փաստաթուղթ է, որը դրել է իր этрусскую ծաղկաման.
  
  
  "Դա այն է, ինչ դու ես ուզում, Նիկ?"
  
  
  "Այո.' Նրա neatly folded թուղթ եւ դրեց մի րոպե.
  
  
  "Այն ժամանակ քո բնակավայր ռուսաստանի ավարտված է, - ասել է Թոնի, եւ այն պատրաստ կլինեմ, երբ կհավաքվեն գանձերը արվեստի այդ քարանձավներում":
  
  
  Նրա մեկնեց эму մի քանի նկարներ թանաք. "Ոչ, իմ բնակավայր չի ավարտվել. Մենք մտածեցինք, որ Յուդան կվաճառի այս փաստաթուղթը ռուսերեն, բայց, պարզվում է, նա կարող է դրանից օգտվել. Սա մանրամասն մշակման գծագրի փաստաթուղթ, որը նրան ու դրեց մի րոպե. Իսկ այլ փաստաթղթերում կան նշումներ սարքերի նախագծման ".
  
  
  "Դու ուզում ես ասել, амико, որ փաստաթուղթը, որը անգիտակցաբար գողացել է Յուդան, պարունակում է պլան մասի ատոմային ռումբի?"
  
  
  "Այո՛", - ասացի: Պարզ էր, որ Յուդան տեսնում էր, որ պայթուցիչ կանի ego զինանոցում ավելի արդյունավետ է, եւ, հետեւաբար, հյուրանոց ego օգտագործել. Այն նաեւ ցույց էր տալիս այն, որ ռումբ է Հուդայի էր փոքր - հնարավոր է, handheld. Ինձ մտքով անցել է, որ նույնիսկ переносная ռումբ կարող է ամբողջությամբ քանդել է մի մեծ քաղաք ։
  
  
  "Ի ՞ նչ եք կարծում, նա կիրառի այն?" է, - հարցրեց Թոնի.
  
  
  "Դա հաստատ գիտեմ".
  
  
  "Այդ ժամանակ որտեղ ռումբ է?"
  
  
  Նրա մտախոհ նայեցի ։ "Ենթադրենք, որ պատրաստ ռումբ է", - ասացի ես: "Հուդայի մոտ էր, ժամանակն է պատրաստել ձեր սարքը եւ տեղադրել ego իր ռումբ. Ենթադրենք, ամեն ինչ պատրաստ է, եւ ռումբերը տեղ կթռչի?
  
  
  "Օ՜", - mumbled Թոնի.
  
  
  Նա վերցրել է մեկ թերթիկ թուղթ եւ ուսումնասիրել այն. "Նայիր, սա, Նիկ".
  
  
  Ինչ-որ բան էր нацарапано մատիտ թղթի վրա: Այն իտալերենով, եւ ասվել էր: "Հզորությունը մեկ мегатонну հետ շառավղով պարտությունից քառասունհինգ կիլոմետր մակարդակով հողերը":
  
  
  "Տէր, - ասացի ես:
  
  
  "Բայց որ այն պետք է անել նման զենքի?" է, - հարցրեց Թոնի.
  
  
  "Չգիտեմ", - պատասխանեցի ես: "Բայց ինչ էլ որ նա մեզ հյուրանոց, նկարչություն շուրջ սկահակներ արել ego պլան ավելի իրական . Եւ այն, զգում եմ այդ պատասխանատվությունը ".
  
  
  "Անհեթեթություն է", - ասել է Թոնի. "Ոչ ոք չի կարող կանխատեսել նման անհավատալի причинно քննչական գործը":
  
  
  Նրա վերցրել распечатанную բրոշյուր, որը զբաղվում է տեղացել են աթոռին. "Սա հետաքրքիր է":
  
  
  "Թե ինչ է տեղի ունեցել, Նիկ?"
  
  
  "Ժամանակացույցը շարժման դատարանների գծերի Իտալիայի". Նրան, նայեցի ցուցակը կռուիզ liners շապիկին գրքույկներ եւ տեսա անունը, որը բռնկվել է իմ գլուխ ։ "Ձայն Լեոնարդո ".
  
  
  Թոնի прищурился. "Լեոնարդո. Հե ՜ յ, մենք... "
  
  
  "Ըստ Фарелли", - հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ նրա эму. - Դա դուք deciphered. Է nen վրա գրված է եղել "Բեռ " Լեոնարդո", որին պետք է օրվան. Դա եղել է երեկ ։
  
  
  Ապրանքների համար Լեոնարդոն, - դանդաղ կրկնել Թոնի. "Che diavolo, իմ ընկերն է ։ Ինչ եք կարծում, այս նամակն վերաբերում է ... "
  
  
  "Ինձ թվում է հավանական" են համարում: Նրա բացեց թղթապանակը և գտա ցուցակը մեկնման ամսաթվերը տարբեր նավերի. Կողքին "Լեոնարդո" օրը, ունի կարմիր. Երբ նրան տեսավ, որ դա թիվը, նրան հայհոյել է իրեն քթի տակ.
  
  
  Թոնի նայեցի միջոցով իմ ուսին, ապա նայեց ինձ. "Բացարձակապես ֆանտաստիկ է", - ասացի ես: "Լեոնարդո" կրկին կմեկնի լող չորս օր անց . Հավանական է, նրա վրա ատոմային ռումբ է տեղադրված: Իսկ հետո նա կմեկնի Նյու Յորքում":
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ավելի ուշ մենք Джиной վերադարձել է Հռոմ: Թոնի Benedetto մնացել է Sicily, որպեսզի սպասել գործընկերների Ինտերպոլի եւ վերցնել այն գանձ է Վատիկանի շուրջ քարանձավի Հուդայի. Նա արդեն փոխանցել է տեխնիկա sicilian ոստիկանության եւ խնդրել է Ինտերպոլին ՝ Римэ ստանալ միջոցով ոստիկանության Հանգ Capri, որ ձերբակալել Ջովանի Фарелли եւ Иуду, երբ նրանք կհայտնվեն .
  
  
  Շուրջ սենյակում Джины զանգահարեցինք օդանավակայան, եւ գրանցվում տեղ են Նեապոլ հաջորդ առավոտ. "Լեոնարդո" գտնվում է Նեապոլում և այնտեղից отплывет Նյու Յորքում:
  
  
  Ոչ մի կերպ չի երբ նրա կապվել է Хоуком. Նա ուրախ էր լսել, որ ես ստացել փաստաթուղթը ետ, եւ մնում է լավ տրամադրությամբ, քանի դեռ ես չեմ ասել է эму, որ Յուդան գրեթե համոզված է, որ արդեն գործարկել է պայթուցիչ:
  
  
  'Որ?'
  
  
  "Կարծում եմ, որ նա տեղադրել է այս ատոմային ռումբ խորհրդի "Լեոնարդո" , - ասացի ես, - եւ նավը կմեկնի Նյու Յորքում":
  
  
  "Աստված իմ", - mumbled Հոուք. "Ի ՞ նչ եք կարծում, նա մտադիր է օգտագործել այդ ռումբ է այստեղ."
  
  
  "Ես չեմ կարող պատկերացնել, ուրիշ ոչինչ", - պատասխանեցի ես:
  
  
  Воцарилось երկար լռությունը, нарушаемое միայն ծանր շնչառության հազալով դուրս թքել մյուս կողմից ։ Նրան խորապես ասաց և շարունակեց, թե մտադիր է ներկայացնել իրավիճակը իրիս, եթե նրա գիտեի, որ նա բոլորովին այլ է ։
  
  
  "Ինչպես դուք գիտեք, որ ստեղծված է նրանց ռումբերը շառավիղը պարտությունից կազմում է տասնհինգ մղոն հեռավորության վրա. Մասին էլ չեմ խոսում երկրորդային և третичных հարվածային ալիքների. Դատելով առանցքային հայտնաբերվել իմ նկարներ, эму հաջողվել է հաշված օրերի ընթացքում դարձնել ռումբ, բավական փոքր է, որ այն կարելի է պահել станционном չհրկիզվող պահարանում . Բայց չափը ոչ մի ընդհանուր բան չունի կործանարար ուժ ... '
  
  
  "Այո, նրան, հասկանում եմ դա, Carter. Գործիր, - ասել է Հոուք, ակնհայտորեն վրդովված փաստերով, որոնք նրա эму տեղեկացրեց.
  
  
  "Այն ամենը, ինչ պետք էր անել Հուդայի, - այն նետում ռումբ է ջրի. Ապա նա կարող է պառկել հատակին նավահանգիստ է Նյու Յորքի մի քանի օր, նույնիսկ ՝ շաբաթ. Կարող է ամիսներով ։ Այժմ, երբ նա ունի պայթուցիչ, որ эму պետք է անել, դա կապել ego հետ դետոնատոր հեռահար. Նա կարող է լինել էքսկուրսիաներ, Ֆիլադելֆիայում, և эму պարզապես պետք է սեղմել կոճակը. Իսկ հետո... մնաս բարով, Նյու Յորք ".
  
  
  "Բայց ինչու?' է, - հարցրեց Հոուք. - Կարևոր չէ, скинет արդյոք նա ռումբ է նավը, Carter. Նրան: ուզում եմ իմանալ, թե ինչու է նա помешан նման խենթ առումով":
  
  
  "Քանի որ Յուդան խաբել է , պարոն. Դուք գիտեք, դա ոչ թե վատ է ինձ. Նա ատում է մեզ և մեր երկիրը; հատկապես այն ժամանակ մեր վերջին հանդիպումից Ниагаре. Գուցե դա ego հայեցակարգը, տեղափոխվեցի, - ով գիտի.
  
  
  'Վրեժ?' - բացականչեց Հոկ է, եւ այժմ նա բարկացավ ինձ վրա, որ ես դրել ego առաջ իմ ներկայացման մասին извращенном բնույթի Հուդայի. "Սպանել ավելի քան տասը միլիոն մարդ, Carter? Աստված իմ, ռուսների, մենք պետք է դադարեցնել այն, նախքան դա, իրոք, դուրս կգա վերահսկողությունից ։ Դուք պետք է գտնել այդ ռումբը, Carter. Եւ, իհարկե, Иуду ".
  
  
  "Պատրաստ եմ գրազ գալ, - արագ ասացի ես: - Բայց եթե դա կմխիթարի ձեզ, պահել փողը, որ Յուդան ոչ մեկին չի փոխանցել մեր գաղտնի պայթուցիչ: Գոնե առայժմ ։ Ուշադիր կարդալով փաստաթղթերը, որոնք այն գտել է լաբորատորիայում, նրա կասկածում եմ, որ նա փոխանցել է իր ծրագրերը, իր աշխատակիցներին մի քանի մասերի. Այսպիսով, ոչ ոք չգիտի բոլոր սարքը; բոլորը գիտեն միայն մի մասը ։ Հուսով եմ, մեզ այլեւս պետք է այդ մասին անհանգստանալու, երբ մենք схватим Иуду ".
  
  
  "Եթե Նյու Յորք սկզբում չի պայթել, դու նկատի ունես".
  
  
  "Իրականում delle, սըր", - ասացի ես:
  
  
  "Դե, եկեք, Նիկ. Сообщи ինձ, երբ հենց "Լեոնարդո" կժամանի Նյու-Յորք, որ դեպքի վայրում եղել են գործակալները: Դուք կարող եք գտնել ռումբ, մինչեւ որ այստեղ կժամանի նավը . Եթե ոչ, ես պետք է զգուշացնել բազմաթիվ մարդկանց":
  
  
  'Նրա գիտեմ դա.'
  
  
  
  
  
  Երբ ավարտել է զանգահարել, մենք Джиной գնացինք գրասենյակ Իտալիայում: Ասվել է, որ չվացուցակ վերջերս փոխվել է, եւ որ ես պետք է գնալ կապիտան նավահանգիստ Նեապոլում կամ ներկայացուցչին իտալական գծի .
  
  
  Пообедав մեկ ամբողջ սիրելի ռեստորանների Джины, մենք վերադարձել ենք իր սենյակ: Նրա ոչինչ չեմ կարող անել մինչև հաջորդ առավոտ, հետո ինքնաթիռը улетал Նեապոլում. Այն նաեւ ամրագրել է տեղ Джины, բայց դեռ չեմ ասել է էյ.
  
  
  Հետո նրան թափեց խմել, Ջին, որը զբաղվում է հագին եղել է թափանցիկ գիշերային վերնաշապիկը, մոտեցավ և գյուղի կողքին մի փոքրիկ բազմոց և snuggled իմ ձեռքը.
  
  
  "Սա մեր վերջին գիշերը միասին, Նիկ?"
  
  
  Նրան, նայեցի այդ մութ աչքերին ու հասկացա, թե որքան շատ Gina Ռոմանո արել է ինձ համար. Նա շատ դրա ձանձրանում, եթե մենք ստիպված բաժանվել. Դա եղել է անհաջողությամբ են իմ աշխատանքներին: Դուք կարող եք ստանալ հուզական դժվարությունները ։ Դա ուղղակի ցավ է պատճառում ։ Այնպես որ, ավելի լավ կլիներ, եթե դա եղել է մեր վերջին գիշերը. Բայց AX դեռ հարկավոր էր Gina .
  
  
  "Անկեղծ եմ ասում, - ասացի ես, - սա մեր վերջին գիշերը. Այսինքն, եթե դուք ուզում եք աշխատել AX դեռ ինչ-որ ժամանակ " .
  
  
  "Մասին: այո, թերևս, - ասել է Gina. Նա համբուրեց ինձ - ինձ մոտ կտրուկ բարձրացել էր ճնշումը:
  
  
  "Սպասեք, մինչեւ դուք կտեսնեք, որ դա աշխատանք է, նախքան դուք էլ խաբել են", - ասաց նա ժպտալով.
  
  
  "Կարող եմ նրան մնալ քեզ հետ?"
  
  
  "Այո.'
  
  
  "Այդ ժամանակ ամեն ինչ լավ է լինելու".
  
  
  Նրան, նայեց նրա պտուկներ, որոնք темнели տակ թափանցիկ գիշերային բաճկոնը. Կենտրոնանալ Հուդայի էր нетолько ".
  
  
  "Gina, - ասացի ես, - քեզ պետք է իմանալ մի քանի բաներ, որոնք թաքցրել է քեզ մինչ օրս աքիս".
  
  
  Նա նայեց լուրջ, ակնկալելով իմ բացատրությունները.
  
  
  "Մենք ստուգել են չվացուցակ" Լեոնարդո ", քանի որ համարում ենք, որ վիդեո կա ատոմային ռումբ".
  
  
  "Նիք, դու նկատի ունեք փոքրիկ ատոմային ռումբ?"
  
  
  "Որոշակի տեսակի, այո": _
  
  
  "Բայց ի ՞ նչ կապ ունի ограблению Վատիկանում եւ Ջովանի Фарелли?"
  
  
  "Մենք կարծում ենք, որ Фарелли և մի Մատնիչ կամ, հնարավոր է, միայն Հուդա նրանք բերեցին ռումբ է խորհրդի նավը, որը պետք է շարժվում է դեպի Նյու Յորք: Նրանք ստեղծել են ռումբ, օգտագործելով գողացված ինձ փաստաթուղթ " .
  
  
  "Նիկ, դա անհավանական է հնչում".
  
  
  'Բայց դա այդպես է ։ Նրան պետք է գտնել այդ ռումբը, նախքան Յուդան իր կպայթեցնի. Եթե Հուդա վրա, նա, ամենայն հավանականությամբ, պետք է замаскирован. Նա վարպետ քողարկել, ուստի ես չեմ կարող ակնկալել նրա բացահայտումը. Նրան պետք է անհապաղ սկսել փնտրում ռումբ":
  
  
  "Եւ դուք պետք է օգնել այս?"
  
  
  "Ես անհարմար է հարցնել քեզ, Gina. Բայց Թոնի Benedetto որոնումներով է զբաղված Фарелли, եւ ես չգիտեմ, կստացվի, թե արդյոք Ինտերպոլի իմ կարծիքով, երբ մենք պետք է նավը. Դուք պետք է միայն կատարել իմ հրամանները, եւ դուք կարող եք գնալ միջոցով, որոնք կմնան ինձ համար փակ ".
  
  
  Մի պահ նա նայեց mimmo ինձ. "Դա հնչում է վտանգավոր", - մեղմ ասաց նա:
  
  
  "Այո, դա կարող է վտանգավոր լինել կյանքի համար":
  
  
  "Բայց դուք հավատում եք, որ Ջովանի պլանավորել է այս սարսափելի բան է?"
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ նա ունեցել է դրան ինչ-որ վերաբերմունք":
  
  
  Նա խորապես вздохнула. "Ես ատում եմ Ջովանի Фарелли", - դանդաղ ասաց նա: "Եթե կարող եմ ինչ-որ բան անել, վերջացնելու ego, նրա ես շատ երջանիկ . Բայց, - նա դադար է, կան ինչ-որ. Իմ զարմուհին Աննա ապրում է Նյու Յորքում: Նա իմ վերջին մնացած բարեկամուհին է, և ես նրան շատ եմ սիրում". Միթե ՞ էլ իր կյանքը նույնպես վտանգի տակ է: այս ռումբերը?
  
  
  "Ամենայն հավանականությամբ, - խոստովանել է": ես.
  
  
  "Այն ժամանակ նրա գնամ քեզ հետ, Նիկ".
  
  
  "Լավ է", - ասացի ես: "Այդ դեպքում դուք, միևնույն է, կստանաք աշխատավարձ". Է նրան դրել բաժակ և գրկեց ee. Ee բերանը տաք էր, և անհամբեր. Նրա պտուկներ էին կոշտ տակ գիշերային բաճկոնը.
  
  
  "Ես ուրախ եմ, որ ես քեզ պետք է, Նիկ", - շշնջաց նա:
  
  
  "Պատրաստ եմ գրազ գալ, - ասացի ես:
  
  
  "Եւ որ դու ինձ վստահել".
  
  
  Նրան կարող էի ասել, hey, որ դա ոչ մեկին չի վստահում, բայց անիմաստ է հիասթափեցնել նրան կամ disparaging խոսել այն մասին, որ նա պատրաստվում էր անել AX. Նրան հրում այն բազմոց, եւ մենք прижались միմյանց նկատմամբ, և ինչ-որ ժամանակ մեզ չի գործի է մեզ մինչեւ Յուդայի, մեզ մինչև Ջովանի Фарелли, մեզ մինչեւ Լեոնարդո" հետ մահվան գործիք նրա խորհրդի. Միայն տաք կաշի, զգայական, հոտերը, ձայները եւ petting, Джины եւ ревущий դժոխք, որը նա сотворила ինձ.
  
  
  Հաջորդ առավոտ, դա եղել է կարճ թռիչք Նեապոլում. Մենք վայրէջք անմիջապես հետո ութ ժամ, կարեւորում է օդանավակայանում եւ տեղափոխվել է բացահայտ ՝ նավահանգիստ Նեապոլում, որտեղից ժամանել են, եւ մեկնել են բոլոր մեծ շքեղ ուղեւորատար նավ. Մենք եկանք այնտեղ, ինը ժամ, եւ դուրս են եկել գրասենյակի դիմաց վարպետ դարպասի մոտ ։ Մի քանի րոպե մենք նստած է աշխատասենյակում ego վարպետները եւ խոսել է Լեոնարդոն ։
  
  
  - Դուք ուզում եք գնալ Լեոնարդոն , синьор? է, - հարցրեց երիտասարդը ։
  
  
  "Այո.'
  
  
  "Դե, նա այստեղ չէ":
  
  
  'Ինչպես?'
  
  
  "Ես վստահ եմ, որ ego չկա, նավահանգիստ, синьор Քարտերը", - ասել է նա: "Բայց, եթե դուք подождете մի պահ, նրա ստուգել". Երբ նա դուրս գրասենյակին, Gina նայեց ինձ. "Դա վատ բախտը, չէ?" հարցրեց նա:
  
  
  'Հնարավոր է:'
  
  
  Երբ երիտասարդ իտալացին մտավ, նրա տակ մկնիկը էր հսկայական գիրքը, որը զբաղվում է կշռում էր ոչ պակաս, քան տասը կիլոգրամով: Նա ծանր իջել է ego աթոռին:
  
  
  "Քվեն այն, միստր Քարտերը", - ասել է նա: "Լեոնարդո sailed է երկու օր առաջ, ըստ նոր ժամանակացույցի շարժման իտալական գիծ".
  
  
  "Տէր, - ցավով ասաց ինձ.
  
  
  "Դուք կարող եք իմանալ այստեղ, ընկերության գրասենյակում Italy Line, երբ սպասվում է ժամանում նավի Նյու-Յորքում".
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Թե որքան հեռու է գնացել նավը."
  
  
  Նա նայեց դեպի վեր. "Եթե ճիշտ եմ հիշում, սա արագ նավը.
  
  
  Պետք է, արդեն ճանապարհի կեսին. Նրա կամաց-կամաց թափ տվեց գլուխը ։ Ռումբ հաստատ եղել է վիդեո. Եւ պակաս, քան երեք օր անց նավը կժամանի Նյու-Յորք: Նրան փորձել հիշել, թե որտեղ դահլիճում մոտակա ռազմական հրամանատարությունը ։ Ես պետք է արագ հասնել հեռախոսով.
  
  
  Նրա կանգնեց. "Շնորհակալություն", - ասել է իր երիտասարդ մաթեմատիկայի.
  
  
  
  
  Եթե ձեզ շտապ անհրաժեշտ է օգնել զինվորականներին, դուք պետք է խոսեք ճիշտ մարդ. Նրան գտել է այդ մարդու դեմքը գեներալ Макфарлейна. Նրան զանգահարել эму մոտակա ՌԱԶՄԱՕԴԱՅԻՆ ուժերի բազան ։ Առայժմ մենք խոսեցինք, նա ստուգել է իմ անձը հաստատող այլ գծի.
  
  
  "Ես անհարմար է հարցնել ձեզ, գեներալ, - ասացի ես, - բայց ինձ պետք է ինքնաթիռը, որը կարող է շրջանցել "Լեոնարդո".
  
  
  "Նշանակում է, որ այդ ինքնաթիռը շուտով պետք է այստեղ լինել", - ասել է գեներալը: 'Նրա գիտեմ դա. Դուք ունեք ինչ-որ բան?
  
  
  Հաջորդել է կարճ լռություն. "Կան суперкарго, որը նրանք պատրաստել են թռչել Վաշինգտոն ։ Մենք продвинем ճանապարհը առաջ և կանենք ձեզ համար մի փոքր որսալ. Ի ՞ նչ ես կարծում, դա նորմալ է?
  
  
  "Հնչում է մեծ, գեներալ".
  
  
  "Ինքնաթիռը" զվարթնոց " Նեապոլի տասնմեկ ժամ. Նրա կլինեմ վրա, որ ճանաչել ձեզ.
  
  
  "Լավ է, գեներալ, - ասացի ես: "Մենք պետք է երկու парашюта եւ փրկարար լաստ".
  
  
  Նա հարցրեց. - "Երկու парашюта?"
  
  
  "Ինձ մի երիտասարդ կին, գեներալ. Այն աշխատում է AX.
  
  
  'Լավ է, մենք կհոգանք այդ մասին, պարոն Քարտերը:
  
  
  "Շնորհակալություն, գեներալ".
  
  
  Հետդարձի ճանապարհին օդանավակայան նրա հարցրեց Джину, прыгала է նա արդյոք պարաշյուտով ողջ հարթության վրա ։ Նա նայեց ինձ, կարծես նրա խելագար.
  
  
  Նրան հարցրեց. - Ինչպես եք կարծում, դուք կարող եք դա անել?"
  
  
  Նա вздохнула. Այդ ժամանակ նրա выясню դա.
  
  
  Մենք прыгаем ծով, ուստի приземляемся մի քիչ ավելի մեղմ է, քան ցամաքում, - ասացի ես: "Իհարկե, դուք պետք է ազատվել парашюта, ինչպես արագ, ինչպես դուք կնվազի ջուր, այլապես խնդիրներ կունենաք ։ Երբ մենք կազատվենք է պարաշյուտի, կունենանք փրկարար լաստ ".
  
  
  Կարծում եմ, այն կարող եմ անել, - ասաց նա, բայց նայեց նյարդային. Շուտով ապա այն, թե ինչպես հասանք օդանավակայան, կանաչ ֆոնի վրա վայրէջք է կատարել մեծ տրանսպորտային ինքնաթիռ . Գեներալ եւ адъютант դիմավորել են մեզ հետ Джиной շենքում կայարան. Գեներալ բարձր է եղել մարդը, երբեմնի օդաչու . Նա ուշադիր նայեց իմ անձը հաստատող փաստաթուղթ: Այնուհետեւ նա լայն ժպտաց ինձ:
  
  
  "Ռազմա-օդային ուժերը մատուցել ձեզ դեպքի վայր, պարոն Քարտերը: Ինչպես ժամկետային, այս այցը հենց delle?
  
  
  "Ես միայն կարող եմ ասել ձեզ, որ օդանավում "Լեոնարդո" կան վտանգավոր մարդ է , գեներալ, և մենք պետք է ego " գտնել ։
  
  
  Գեներալ Макфарлейн поджал շուրթերը; նա հյուրանոց է հարցնել, բայց գիտեր, որ ես չեմ կարող նրան պատասխանել. Վերջապես նա մեկնեց ձեռքը, ասաց "Մաղթում եմ հաջողություններ":
  
  
  "Շնորհակալություն, գեներալ, - պատասխանեցի ես: "Մենք ավելի լավ է հեռանալ հիմա":
  
  
  Գեներալ չեն վերադարձել է բեռնատար ինքնաթիռը. Նա ասել է, որ իրեն պետք էր ինչ-որ բան անել, որ Նեապոլում եւ որ հետո այդ նա կվերադառնա իր բազան. Մենք հրաժեշտ տվեցին նրանց մոտ բեռնատար օրը կայարանի շենքի եւ գնացին ունենալիք ուղեկցությամբ адъютанта. Շարժիչներ արդեն աշխատում է, եւ մենք բարձրացել է ջրի ուժեղ քամի է եղել. Շուտով ապա այն, ինչպես մեզ է ներկայացրել полдюжине զինվորների եւ սպաների ձեւով, մենք տանում.
  
  
  Գիծ Իտալիայի, որը տվել է մեզ մանրամասն պլան travel Լեոնարդոն, եւ մեզ ասացին, օրինակ, որտեղ մենք ego կգտնենք. Բացի այդ, մենք կապվել ենք ավագն է, թիմում Бертольди, եւ նա գիտեր, որ ես պետք է հետևել, որ երկու պարաշյուտիստի չեն գնացել է ծովը. Վերջին կես ժամ առաջ շփման ինքնաթիռով եւ նավը պետք է պահպանվի, ռադիոկապ .
  
  
  Օդաչուն հաշվել է, թե որքան ժամանակ կպահանջվի, որպեսզի առաջ անցնել Լեոնարդոն, եւ вычислил չորս հինգ ժամ: Դա ինձ շատ ձեռնտու էր , քանի որ ժամանակ էին կարևոր գործոն է ։ Մենք ուտում սառը սնունդ, քանի դեռ մեքենան կարող է թռչել է հարավային Ֆրանսիայի հետ: Երբ մենք մտել, материковая Եվրոպա մնաց հետեւում ։
  
  
  Մենք ստացել parachutes, եւ չափազանց համբերատար ամերիկացի սերժանտ ցույց է տվել Джине, թե ինչպես են նրանք աշխատում եւ ի ՞ նչ անել, երբ ժամանակը գա: Նրա նայում եւ լսում.
  
  
  "Եվ ամեն ինչ, որ ես պետք է անել, դա ձգել համար մատանին? - հարցրեց Gina.
  
  
  "Միանգամայն ֆանտաստիկ, տիկին", - ասաց սերժանտ: "Բայց նախ դուք պետք է ամբողջությամբ կտրվել է ինքնաթիռի, հիշեք այդ մասին":
  
  
  'Այո ։ Այն պետք է դանդաղ հաշվել մինչեւ տասը ", - ասաց նա:
  
  
  Կարծում եմ, ամեն ինչ լավ կլինի, սերժանտ, - ասացի ես:
  
  
  "Այո", - нерешительно պատասխանել է Gina. Նա նայեց փոքրիկ ու փխրուն, ես կանգնած կանաչ летном հագուստով, որը hey, թե արդյոք. Նա հանել է մազերը անձինք: "Ես կարող եմ դա անել":
  
  
  "Միայն отпускай այս մատանին", - ասել է սերժանտ: "Դուք կարող եք թողնել հեռու, նախքան նորից դուք կգտնեք, որ ego".
  
  
  "Չեն թողնում մատանին", - ասել է Ջին.
  
  
  Մինչդեռ օդաչուն կապվել է "Լեոնարդո" եւ հայտնել ավագի, մեր թռիչք և այն մասին, որտեղ մենք փնտրում. Նա խնդրել է կապիտան վերցնել մեզ խորհրդի եւ օգնել բոլոր նրանց, քան հնարավոր է .
  
  
  Էր безоблачный օր. Մենք Джиной նայեց պատուհանից դուրս, քանի դեռ չի տեսել են երկար սպիտակ океанский ինքնաթիռ, որը, թվում է, դեռ պառկած տակ մեզ кобальтово-կապույտ ծով.
  
  
  Սերժանտ դեմքով պատասխանեց ինձ. "Մենք պատրաստ ենք ցատկել, պարոն Քարտերը".
  
  
  Մի քանի րոպե մենք արդեն կանգնած էին մոտ բաց օրը հարթությունում է: Մեր շուրջը свистел քամին: Ոչինչ չէր երևում, բացի կապույտ երկնքից եւ կապույտ զգեստ.
  
  
  Լավ, Gina, - ասացի ես: Նրան հարգում, նրա համար նրա քաջությունը. "Մի նայիր ներքեւ. Դու պարզապես шагаешь դուռը եւ держишь մատանին: Сосчитай մինչև տասը և հրել նրան.
  
  
  Այն պետք է անկեղծորեն քոնն է" ։
  
  
  Լավ է, - ասաց նա, iso բոլոր ուժերի փորձելով ժպտալ:
  
  
  Նա շրջվեց, նայեց ու թռավ. Նրան տեսա, երբ նա ընկել է, ապա տեսա փոր սպիտակ մետաքս ետեւում нах. Էյ դա հաջողվեց: Իր դեմքով պատասխանեց սերժանտ եւ popped շուրջ ինքնաթիռի.
  
  
  Եթե դուք ցատկել tac մասի, առաջին մի քանի վայրկյան, ապա անցնել ձեր ստամոքսը լինի տարօրինակ է խափանել. Իմ подпрыгивал վեր ու վար, երբ նրա սուզվել է ներքեւի ծով, ու քամին свистел շուրջ իմ ականջները եւ գլխի, ուշացնում է շունչ. Вытянув մատանի, այն դիտել է, թե ինչպես է նա ծավալվում է, երբ անում flips է нисходящем հոսքի օդի նմուշառման. Հանկարծ պարաշյուտը կտրուկ дернулся. Հաջորդ պահին նրա դանդաղ լցվել է сверкающему ծով, սպիտակ փուչիկ իմ գլխին. Անկեղծ տակ ինձ Gina կարևոր է ՝ երազանքը թևածի, ee պարաշյուտը մեղմ покачивался քամու. Ոչ շատ առաջ է եղել, կամաց-կամաց ընդլայնվում է սպիտակ մասնաշենք, "Լեոնարդո", նկարել անբովանդակ հետո ՝ հանգիստ ծով.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina-ը բախվել է մուգ կապույտ Ատլանտյան օվկիանոսի ջրերը մի քանի հարյուր բակերը հարթ սպիտակ կորպուսի "Լեոնարդո" , остановившего մեքենաներ և казавшегося գրեթե անշարժ է. Երբ իջնում k & nb նրան տեսավ, թե ինչպես է նավը իջեցնում են փրկարարական ասել . Ընդմիշտ ինձ հետ ծածանվել է երրորդ սպիտակ պարաշյուտը, մեր փրկարար լաստ. Միջոցով վայրկյան հետո ինչպես նրան տեսավ սեղան, նրա, աղավնի է ծովը.
  
  
  Այն ամբողջությամբ սուզվել ջրի մեջ, իսկ երբ կրկին բարձրացել է, նրա հանել գոտիներ парашюта. Աղի ջուր հարվածել է աչքերը. Նրա սրբեց om եւ փորձել տեսնել Джину համար ալիքների. Վերջապես նրան հայտնաբերել ee-ին двухстах ярдах ինձ . Սեղան վայրէջք է կատարել մի փոքր թափել է поднимающемуся քթի նավը.
  
  
  Նրա լցվել է Джине. Երբ նա եղել է հիսուն ярдах է нах նրան, տեսա, որ նա սահմանված կարգով. Նա հանել է պարաշյուտը և поплыла ինձ. Մենք հանդիպեցինք бурлящей & nb, եւ գրկեց նրա ee-ն իրան.
  
  
  "Ես դա արել եմ, Նիկ!" - բացականչեց նա лучезарной ժպիտով դեմքը.
  
  
  Նրան, քմծիծաղ տվեց. - "Գնանք, - ասացի ես: "Եկեք вылезем միջոցով ջուր".
  
  
  Մինչեւ հատվածի ստացել առանց աշխատանքի, եւ հետո, ինչպես նաև " unzipped գոտիներ, ծավալել փաթեթ փաթաթված. Երբ նրա քաշեց փական կողմը, раздалось փրփրել նմուշառման օդի, բարձրաձայն փրփրել ծովի, եւ դեղին լաստանավ надулся. Նրա, բարձրացել է խորհրդի եւ втащил Джину .
  
  
  "Ah!" - ասել է նա, ընկնում մեջքի վրա սեղան. "Ի ՞ նչ օգնություն!
  
  
  "Մենք պետք է մի նավի շուտ, քան դուք կսովորեք", - ասացի ես: "Տես." Նրա համար, նշել է, փոքրիկ նավակ, идущую մեզ.
  
  
  Шлюп հայտնվել է մեզ հետ, շատ արագ. Օդանավում եղել է մի քանի երիտասարդ իտալացիների. Երբ նրանք տեղավորեցին մեզ նավակը, նրանք զարմացած նայեցին միմյանց են միմյանց, տեսնելով, թե ինչպես է Gina հանում է իր летную գլխարկ, այնպես որ թաց մազերը ընկել ահա ուսերին . Odin շուրջ տղամարդկանց свистнул, բայց Gina անտեսել ego եւ հետո բռնել իմ ձեռքը ։
  
  
  
  
  Երբ մենք բարձրացել է խորհրդի անդամները անձնակազմի շտապել է մեզ շնորհավորելու. Մի քանի ուղեւորների толкнулись, բայց նավապետի ոչ մի տեղ չի եղել: Նրա մտածեցի, որ եթե Հուդա էր տիեզերանավով, նա, անշուշտ, մենք արդեն տեսել ։ Դա մեզ համար վատ է, բայց մենք ոչինչ չենք կարող անել ։
  
  
  Մեզ տարան դեպի корабельному բժշկին, ով պնդում է կարճ ստուգման. Նա եղել է շատ բարյացակամ, բայց ոչ խոսել անգլերեն.
  
  
  Հետո հետաքննության երիտասարդ корабельный սպա անցկացրել է մեզ դատարկ տնակում առաջին դասի.
  
  
  Նրան հարցրի, երբ նա պատրաստվում էր հեռանալ ։ - "Երբ ես նրան կարող եմ խոսել ձեր ավագը?"
  
  
  "Ես խնդրում նրա, синьор", - ասել է նա, կարոտով նայում Джину.
  
  
  "Համենայնդեպս, նրանք, արդյոք, մեզ չոր հագուստ", - ասել է Gina, մատնանշելով հագուստ, կրկնակի անկողնում. Համար Джины էին բլուզ, փեշ եւ բրդյա սվիտեր, իսկ ինձ համար կոստյում արեւադարձային ոճով եւ սպորտային վերնաշապիկ. Դեռ oni արդյոք մեզ փափուկ, կաշվե սանդալներ.
  
  
  "Նրանք, կարծես, շատ беспечными մեր ժամանումը", - ասացի ես: "Եթե սպան промедлит, նրա ինքս կգտնեմ վարպետները".
  
  
  Մենք արագ հագնվել են: Gina տեսք զարմանալի է իր հագուստով. Նրա նման էր սիցիլիական ստիպելով. Նրա բացել է ամուր անջրանցիկ փաթեթը, որը եղել է ինձ հետ, եւ դիտել ձեր զենք, люгер եւ գամասեղներ. Նրա пристегнул holster գագաթին shirts հետ կարճ sleeves եւ թաքցրել Вильгельмину. Բայց ես սպասեցի, մինչեւ Ջին գնա փոքրիկ զուգարանը, որ причесаться, նախքան ծավալել Հյուգո եւ կցել նրան է предплечье. Երբ նա վերադարձել է տնակում, իմ պիջակ արդեն փակել զենք.
  
  
  "Դու նման գեղեցիկ է", - ասել է Gina.
  
  
  "Դու էլ", - ասացի: "Գնանք տեսնենք: Շատ ժամանակ չունենք ".
  
  
  Մենք դուրս եկանք տախտակամած. Այսպիսի մեծ նավը դժվար է հասկանալ, թե ինչպես հասնել պիեր. Մենք գնացինք մոտ քսան րոպե, մինչեւ վերջապես հասանք վերին ուղեւորափոխադրումների տախտակամաց մուտքը արգելված.
  
  
  "Որտեղ մենք կարող ենք գտնել վարպետի?" Նրան հարցրել է նավաստի.
  
  
  "Վարպետ, պարոն? Դա անհնար է։'
  
  
  "Նա սպասում է ինձ", - ասացի ես:
  
  
  Նա засомневался. "Հնարավոր է, որ կա հարցնել տնտես".
  
  
  "Գրողի ծոցը ego! Որտեղ ավագ օգնական? ".
  
  
  "Օ՜, պարոն Фикуцца. Այն պետք է լինի мостике.
  
  
  "Շնորհակալություն", - ասել է նա եւ գնաց mimmo նրա սանդուղք, որի առաջ կախված է շղթա: Նա մեկնեց ձեռքը ։
  
  
  "Դուք եւ տիկին պետք է նախ գնալ իր экскурсоводу, sir".
  
  
  "Վադա ալ диаволо!" - բարձրաձայն ասաց Gina. "Որ typo!"
  
  
  Նա отругала այն. Է նրան դրել էյ ձեռքը ուսին.
  
  
  "Տես", - ասել է իր моряку. - Մենք կգնանք այնտեղ փնտրել պարոն Фикуцца, ձեր ընկերության կամ առանց нах. Դուք կարող եք հեռացնել մեզ է նրան".
  
  
  Նա մի պահ նայեց իմ մռայլ դեմքը. "Գերազանց է", - ասել է նա: - "Գնա ինձ հետ" ։
  
  
  Նա ազատ է շղթա է աստիճաններով, և մենք հաջորդում է կամրջի. Նա խնդրել է մեզ սպասել միջանցք, քանի դեռ նա բարձրանում է կամրջով. Նրա մի շող է տեսել տղամարդկանց սպիտակ мундирах, և մի քանի վայրկյան անց մեկ շրջապատից դուրս է եկել ։ Սա առաջին օգնական Фикуцца.
  
  
  "Իսկ պարոն Carter եւ miss Ռոմանո", - ասաց նա լայն ժպիտով.
  
  
  Նրան հարցրեց. "Ուր է, կապիտան?"
  
  
  "Նա ասել է, որ շուտով увидится ձեզ հետ":
  
  
  Սկսեցի անհանգստանալ. Գծային շտաբի Իտալիայում կասեի эму, ինչպես փոխարժեքային մեր բնակավայր ռուսաստանի, նույնիսկ եթե նա չի իմացել մանրամասների ։
  
  
  "Մենք ցանկանում ենք խոսել նրա հետ հիմա", - ասացի ես: "Մենք պետք է քննարկել շատ կարեւոր штопора".
  
  
  "Բայց, պարոն Քարթերը, կապիտան շատ զբաղված է: Նա ... "Դերձակ побери, Фикуцца", - ասացի ես: "Վտանգված է դրված անվտանգությունը: այս նավը եւ ego ուղեւորների. Ժամանակն անցնում է.'
  
  
  Նա նայեց տխուր. Այնուհետեւ նա ասել է. "Հետեւեք ինձ".
  
  
  Հետո մի փոքր քայլում ենք կանգնել դռների մոտ հավաքականում ավագի լոգարանախցիկներ. Фикуцца tapped. Երբ մենք լսեցինք ձայնը ներսում, Фикуцца բացեց դուռը, և մենք երեքով ներս մտան:
  
  
  Համար փայտե սեղանի շուրջ նստած էր բարձր հաստ տղամարդը արծաթափայլ գաղտնիքները մազերով. Նա կանգնեց, հետո, թե ինչպես է Фикуцца ներկայացրեց մեզ , աղմկոտ ողջունել մեզ.
  
  
  Նա ասել է; - Քանի որ նրանք երկու десантника!": սա հնչել է ներողամիտ. "Դրամատիկական միջոց է հայտնվել ջրի մեջ, ձեզ չի ՞ թվում, պարոն Carter?"
  
  
  "Վախենում եմ, ոչ ընտրության, կապիտան", - պատասխանեցի ես:
  
  
  "Նստեք, խնդրեմ", - ասաց նա, մատնանշելով երկու ամբիոն.
  
  
  Մենք նման խաղ.
  
  
  "Լավ, - ասաց Бертольди. "Իմ ընկերությունը հայտնել է ինձ, որ դուք փնտրում են ինչ-որ ուղեւորի իմ նավը. Ասեք , պարոն Քարթերը, թե ինչու չի կարելի ձերբակալել է այդ մարդուն, եթե նա դուրս գա ափ Նյու Յորքում?
  
  
  Նախ և առաջ, - ասացի ես, - անշուշտ, այդ մարդը замаскирован, ուստի մենք պետք է գտնել այն, նախքան մենք հասնեք Նյու Յորքի. Երկրորդ, ես ոչ թե ոստիկան է, եւ նույնիսկ, եթե նրա էր, այդ մարդը չի թողել եթե կենդանի վկաներ: Այնպես որ պարզ կալանավորման.
  
  
  "Այո, իհարկե, - ասաց կապիտան. "Կարող եմ նրան տեսնել ձեր անձը հաստատող փաստաթուղթ, պարոն Carter?"
  
  
  Նրա эму ցույց տվեց իր անձը հաստատող փաստաթուղթ:
  
  
  "Օ՜, ամերիկյան հետախուզությունը. Իսկ երիտասարդ տիկին.
  
  
  "Նա աշխատում է մեզ համար", - ասացի ես:
  
  
  "Իրականում." Նա понимающе ժպտաց. "Պարոն Фикуцца կօգնի ձեզ կդիմավորեն ձեր խնդրեց, պարոն Քարտերը: Դուք կարող եք օգտագործել հրազենային զենք: այս նավի, բացառությամբ ինքնապաշտպանության, եւ դուք պետք է հարգել գաղտնիությունը այլ իմ ուղեւորների. Բացի այդ, դուք պետք է անել հնարավոր ամեն ինչ, որպեսզի ոչ թե զբաղվել նրանց հետ":
  
  
  Այն կրկին սկսեց զայրանալ. - "Ավագը Бертольди, - ասացի ես, - ես պատրաստ եմ վիճել. Այն առաջարկում է ձեզ լսել, թե ինչ ես ուզում ասել, մինչեւ դուք որոշեք, որ մենք պետք է, ինչպես որ պետք է անել":
  
  
  Бертольди եւ Фикуцца վրդովված իրար նայեցին ։ "Ես ամբողջ օրը, որ քննարկենք այս штопора, պարոն Քարտերը", - սառը ասաց Бертольди. "Եթե դուք ասելիք ունեն , խնդրում եմ, խոսեք կարճ".
  
  
  "Կապիտան, - ասացի ես, - մենք ոչ միայն այն մարդու մասին. Մենք կարծում ենք, որ նա իր հետ բերել է այդ նավը շատ վտանգավոր զենք .
  
  
  'Զենք?'
  
  
  'Այնպես, որ քվեարկությունը.' Նրան, նայեց բաց է նրան. - "Միջուկային զենք".
  
  
  Ego աչքերը փոքր-ինչ ընդլայնվել ։
  
  
  "Մենք կարծում ենք, որ դա փոքր է ատոմային ռումբ".
  
  
  Фикуцца բարձրացավ աթոռից. - "Дьяволо!
  
  
  Անձը կապիտան Бертольди հայտնվել ակնարկ շոկ, ապա նա արագ վերադարձել է իր скептическим հայացքներին ։ - "Ի ՞ նչ ապացույցներ ունեք, որ?"
  
  
  - Ոչ ճշգրիտ ապացույցներ, - խոստովանել է": ես. "Գրություն է կոչվում ձեր նավը եւ շատ լրացուցիչ տեղեկությունների համար. Բայց նրանք միասին հանգեցնում են խելամիտ եզրակացության ". Повисло երկար, խորը լռություն: "Բայց դուք չեք համոզված , որ իմ նավը ռումբ կա?"
  
  
  "Դա ավելի քան հավանական է, կապիտան", - ասացի ես:
  
  
  "Եւ դուք ցանկանում եք խուզարկել նավ է խնդրել հնարավոր ռումբերը?" - Կապիտան, - ասել է Фикуцца, - ես կարող եմ դնում այդ մի քանի մարդ:
  
  
  "Մենք պետք է առնվազն մի տասնյակ տղամարդկանց, - ասացի ես: "Դա մեծ նավը, եւ ժամանակ չունեմ ։ Մենք պետք է սկսենք մաքրել լոգարանախցիկներ բոլոր ուղեւորները, որոնք այս խաղը Նեապոլում , քանի որ ես վստահ եմ, որ սույն անձի անունը, որին մենք ձգտում ենք, Յուդա, ոչ ուղեւորների ցուցակում. Իհարկե, մենք պետք է դա ստուգել ".
  
  
  "Ուղեւորների մեծ մասը, садилось Նեապոլում, պարոն Քարթերը, - հակադարձեց, կապիտան: "Դուք ուզում անհանգստացնել եւ խափանել այդ մարդկանց . Դուք Գիտեք, որ ուղեւորների կան որոշակի իրավունքներ:
  
  
  Ու մի բան իրենց շուրջը, դա իրավունք անվտանգությունը, վիդեո այդ նավը, - ասացի ես: Այն նաև խնդրում եմ, որ դուք հանձնարարել են ինձ փնտրում, քանի որ ես ունեմ փորձ, նման բաների մասին ։ Իսկ հետո նրան կարող է հյուրանոց, որպեսզի դուք притормозили նավը, որ մենք ունեինք ավելի շատ ժամանակ.
  
  
  Գնալ դանդաղ! - վրդովված բացականչեց Бертольди. Մեզ համար. Այն պետք է պահպանել ժամանակացույցի. Իմ ուղեւորների էլ ունի իր ժամանակացույցը. Դուք նույնիսկ չգիտեք, թե արդյոք ինքնաթիռում ռումբ է տեղադրված: Ոչ, նավը պահպանում է նորմալ cruising արագությունը.
  
  
  Կապիտան!
  
  
  "Եւ, - ընդհատեց նա ինձ, - որոնումներով ղեկավարում է պարոն Фикуцца. Դուք կստանաք նրանից հրամաններ, պարոն Քարթերը, հակառակ դեպքում խուզարկության ընդհանրապես չի լինելու ։ Դա պարզ է?
  
  
  "Պարզ է դառնում".
  
  
  Կապիտան Бертольди դիմել Фикуцце. "Վերցրու տասը մարդ եւ այդ երկու մարդ և обыщи լոգարանախցիկներ. Սկիզբ երրորդ դասի եւ поднимайся այնտեղից ".
  
  
  "Կապիտան, - ասացի ես, - հազիվ թե Հուդայի ինչ-որ բան, բացի դասարանի լոգարանախցիկներ".
  
  
  "Կրկնում եմ, պարոն Фикуцца, սկիզբ երրորդ դասի է", - ասաց Бертольди. "Եթե այնտեղ որոնել չի հաջողվի, մենք կտեսնենք ՝ արդյո ՞ ք խուզարկել այլ մասեր նավեր".
  
  
  Հիմարություն է այդ մարդուն անհավատալի. Որոշել телеграфировать է շտաբի ընկերության, որ նա խանգարում է լիամասշտաբ խուզարկության.
  
  
  "Շնորհակալություն համագործակցության համար, կապիտան", - սառը ասաց նա: ես ու կանգնեց.
  
  
  "Ձեր տրամադրության տակ է, պարոն Քարտերը", - ասել է նա: - Ինչ-որ, պարոն Фикуцца. Եթե կան ուղեւորներ, որոնք հրաժարվում են խուզարկության իր լոգարանախցիկներ , չեմ պնդում են. Ուղարկեք om ինձ, եւ ես բացատրել ".
  
  
  "Կապիտան, մենք ժամանակ չունենք նման ...
  
  
  "Դուք կարող եք գնալ, պարոն Քարտերը".
  
  
  Նրա կատաղի նայեցի ։ - Լավ, - ասացի ես: Նրան, շրջվեց ու դուրս եկավ ՝ լոգարանախցիկներ հետ Джиной, իսկ Фикуцца հետեւում է ինձ.
  
  
  Фикуцца էր ценымногие օգտակար է իր տիրոջը: Նա արագ բռնեց գանձապետ Հարձակվողը, եւ նրանք միասին հավաքել են ինը նավաստիներին, որոնք պետք է փնտրել մեզ հետ: Այն էլ հյուրանոց է, որ դա չի եղել նման մեծ աշխատանքով, որ կարող է զբաղվել դրանով ինքներդ.
  
  
  
  
  Բարձրախոսով հայտարարվել է, որ ճաշից հետո բոլոր ուղեւորները երրորդ դասի պետք է մնա իր լոգարանախցիկներ ստուգումներ. Դա կլիներ ևս մեկ նախազգուշացում է Հուդայի, թե ինչ է կատարվում , բայց, կարծես թե, չի եղել հաստատությունների պահպանել մեր գործողությունները գաղտնի է պահվում ։ Ողջ երեկո մենք նրանց որոնված ուղեբեռը, սակայն ոչինչ չի գտել ։ Եթե ուղեւոր չի եղել տնակում, որոնել չի լինի թիմի տիրոջ. Բարեբախտաբար, ուղեւորների մեծ մասը եղել են այնտեղ. Կեսգիշերին ստիպված են եղել կանգ առնել նույնպես հրամանով կապիտան.
  
  
  Ապա դիմադրությունը նա թույլատրվում է մեզ խուզարկել մեքենա բաժանմունք, բայց մենք ոչինչ չենք գտել ։
  
  
  
  
  Հաջորդ առավոտ խումբը խուզարկություն է, այդ թվում, մեզ հետ Джиной, մի քիչ շունչ քաշեմ: Մենք պետք է դա անել. Իտալական անձնակազմի անդամներին եվրախորհրդի քնել, եւ մենք էլ измучены. Քիչ առաջ կեսօրից հետո մենք արագ перекусили և շարունակել ճանապարհը: Նրան համոզել է Бертольди միանգամից գնալ երրորդ դասի առաջին, այնպես որ մենք կարող ենք թողնել երկրորդ դասի վերջում. Որոնումները շարունակվել են ամբողջ օրը. Ուղեւորների մեծ մասը եղել են շատ любезны. Ոմանք պնդում հետ հանդիպմանը ավագը, բայց, ի վերջո, համաձայնել են խուզարկություն է իր բաներ.
  
  
  Վերջում երկրորդ օրվա մենք կազմել են ամբողջ ուղեւորների ցուցակը, բայց չի գտել ոչ մի բան, որ հիշեցնում է կցանկանայի ատոմային ռումբ, եւ չի տեսել որևէ մեկին, ով գոնե մոտավոր կերպով նման է Иуду. Եթե այն վրա է, այն լավ թաքնվել, կամ ego այցելել է մեկ այլ տասնմեկ մարդ, ովքեր կատարում են այդ աշխատանքը: Բայց մենք դեռ ձեռնունայն ։
  
  
  Երրորդ օրն է, մենք հարցրել Бертольди, թե արդյոք մենք կարող ենք խուզարկել շինության համար անձնակազմի. Նա զայրանում. "Արդյո ՞ ք հիմա ակնհայտ է, որ դուք սխալվել վերաբերում է ռումբ , պարոն Carter?"
  
  
  "Ընդհանրապես չկա", - պատասխանեցի ես: "Եվ եթե դուք չեք տալիս ինձ թույլտվության հետաքննություն, նրան телеграфирую ձեր շտաբը: Ապա նրան նույնպես свяжусь Վաշինգտոնի հետ, որն այնուհետեւ կկապվի ձեր կառավարության Римэ ".
  
  
  Ամբարտավանություն соскользнуло հետ անձինք Бертольди. - "Դա սպառնալիք է, պարոն Carter?"
  
  
  - Դուք կարող եք անվանել դա ինչպես ցանկանում եք, կապիտան. Նրան կանեմ ամեն ինչ, որպեսզի խուզարկել այդ նավը. Մենք լրիվ արագությամբ լողում ենք Նյու Յորքում, եւ գալիս այնտեղ վաղը ոչ մի կերպ չի երբ . Այս քաղաքում ապրում են ավելի քան տասը միլիոն մարդ: Եթե դուք անհանգստացած են իրենց ուղևորների, մտածեք այդ մարդկանց. Եթե օդանավում կա ատոմային ռումբ, որը զբաղվում է կարող է պայթել ցանկացած պահի, դուք հյուրանոցներ, որ ձեր խղճի եղավ նման աղետ? Այսինքն, եթե դուք выберетесь կենդանի է, քան նրա լրջորեն կասկածում ։
  
  
  Фикуцца ցածրաձայն ասում է. "Կապիտան, հնարավոր է, որ թիմը չի առարկի, դեմ է այդ խնդիրները" ։
  
  
  Бертольди կանգնեց են աթոռին եւ սկսեց расхаживать. Երբ նա շրջվեց դեպի ինձ, նրա դեմքը եղել է լուրջ. "Լավ է, պարոն Քարտերը", - ասել է նա: "Դուք կարող եք անցկացնել ձեր սեփական հետազոտությունը ։ Բայց ես անձամբ եմ ձեզ տնակում իմ սպաների ".
  
  
  "Ինչպես ուզում եք", - ասացի ես:
  
  
  Խուզարկություն ձգձգվեց դանդաղ, ժ. Նա ոչինչ չի տվել, եւ առաջացրել гневные դիտողությունները վարպետության Бертольди. Նա հատկապես զայրացած է, երբ մենք երկար ժամանակով զննել են եւ ego պալատների. Նա հարցրեց. - "Հիմա դուք կսովորեք, որ ռումբերը չկա?"
  
  
  "Նրան ասաց. - Ոչ, այժմ ուզում եմ խուզարկել надстройку, ընդհուպ մինչև փրկարարական шлюпок".
  
  
  "Անհեթեթություն է" - mumbled նա, բայց եկեք ավելին. Фикуцца ինչ-որ ժամանակ մեզ օգնեց; ապա այդ մենք Джиной մնացել է մենակ. Մենք զննել են галеры, кладовые, բոլոր փոսից և անկյունները մեծ նավը, բայց ապարդյուն ։
  
  
  "Կարող է լինել, կապիտան իրավունքների, Նիկ", - ասել է Ջին ճաշի այդ երեկո. - Կարող է, վիդեո չկա ռումբերի. Հնարավոր է, Հուդա կորցրեց իր հնարավորությունը փոփոխությունների պատճառով ժամանակացույցի չվերթների.
  
  
  "Ես մի հյուրանոց, որ դա ճիշտ է", - ասացի ես: "Ես իսկապես ուզում եմ, որ Бертольди ճիշտ էր. Բայց ես գիտեմ Иуду, Gina ". Նրա нахмурился. "Պետք է վայրեր, որոնք մենք չենք խուզարկել ։ Կամ գուցե մեկ մեր օգնականների վատ կարողացել աշխատանքով: Մենք չգիտենք ։ Իսկ վաղը մենք заплывем նավահանգիստ Նյու Յորքի . Նրան պետք է ուղարկել Хоуку հաղորդագրություն ռադիո այսօր երեկոյան ։ '
  
  
  "Ինչ է, դուք կասեք?"
  
  
  "Պարզ է, որ մենք գտանք Иуду եւ ego ռումբ. Հոուք ինչ-որ բան придумает.
  
  
  
  
  Նրա քնած են անհանգիստ. Երբ արթնացա հաջորդ առավոտ և նայեց Джину, որը զբաղվում է դեռ քնել մեկ այլ հատվածում լոգարանախցիկներ , այն, մտածեցի, թե որքան մոտ են դեպի Նյու Յորքին . Նախաճաշի ընթացքում մենք ստացել քվեաթերթիկ, որում ասվում է, որ ճանապարհը տեւում է երեք ժամ:
  
  
  "Թույլ արդյոք նավը пришвартоваться?" - հարցրեց Gina.
  
  
  "Եթե դա այդպես է, կլինեն встречающий կոմիտեն", - պատասխանեցի ես:
  
  
  Մինչ մյուս ուղեւորները հավաքվում էին և պատրաստվում էին տնկում, դրա համար մնացել է մեր տնակում հետ Джиной. Մոտ տասը ժամ ես գնացի տախտակամած առաջին դասի ՝ հույս ունենալով տեսնել մեկին, ով կարող է լինել նման Иуду. Կեսին տասնմեկերորդ սերն է մայր ցամաք, եւ մինչեւ կեսօր մենք причалили նավահանգիստ Նյու Յորքի. Ուղեւորների մեծ մասը եղել են տախտակամած, որտեղից տեսարան է բացվում էր հորիզոն Մանհեթենի եւ Ազատության Արձանը.
  
  
  Ինչպես ես սպասում էի, որ մեզ դիմավորեն: Առափնյա բռնել է "Լեոնարդո" մոտ նավահանգիստ եւ խնդրել ego կանգ առնել: Կապիտան հնազանդվեց, բայց ես տեսել եմ, թե ինչպես է նա զայրացած выкрикивал հրամաններ է իր սպաներին. Շուտով ապա կեսօրից խորհրդի բարձրացել է մի քանի սպաների և զինվորների առափնյա պահպանության ուղեկցությամբ մի քանի գործակալների AX, Նյու Յորքի քաղաքապետի և Դեյվիդ հազալով դուրս թքել.
  
  
  Կապիտան Бертольди խնդրել է հանդիպման մասին իր տնակում. Այնտեղ պետք է գնալ երկու ավագ սպա առափնյա պահպանության, քաղաքապետ, Հոկ, Фикуцца, Ջին և նրան. Բազեն закусил незажженную сигару, երբ նրան տեղեկացրել ego մեր անհաջողությունների.
  
  
  "Ես չեմ հավատում, որ Յուդան վրա", - ասել է նա: "Եւ եթե նա ինքնաթիռում, ռումբ է այն, հավանաբար, նույնպես կա". Նա նայեց Джину. - "Դուք վարձել գեղեցիկ կանանց, Նիք, - ասաց նա:
  
  
  Gina հասկացա, հաճոյախոսություն, այլ ոչ թե հեգնանք. "G ", - ասաց նա ու ժպտաց.
  
  
  "Прего" , - պատասխանել է Դավիթ Հոկ.
  
  
  Նրա հյուրանոց ծիծաղել, բայց միտքը Հուդայի потянула անկյուններ իմ rta ներքեւ.
  
  
  "Դուք խուզարկել են ամբողջ նավը." է, - հարցրեց Հոուք.
  
  
  "Վերեւից ներքեւ", - ասացի ես: "Сыч աստծո, մենք նույնիսկ զուգարաններ էին այցելում ։ Նրան պարզապես ուրիշ ոչինչ չգիտեմ":
  
  
  Ես բան չի ասել. Հոկ եւ Gina նայեց ինձ.
  
  
  'Ինչ է դա?' է, - հարցրեց Հոուք.
  
  
  "Ես պարզապես մտածեցի, որ ուրիշ տեղ է", - ասացի ես: "Ասա Бертольди, որ ես հիմա չեմ".
  
  
  Նրա շտապել է սեղանին գանձապետ, հիշելով, որ սկզբում մեր որոնումների գանձապետ պատմել է ինձ մի մարդու մասին, ով գալիս է սեղանի կապիտան է, որ խոսել պահպանության բաներ . Այս արժեքավոր բաներ. Դա նշանակում է, որ օդանավում պետք է չհրկիզվող պահարան:
  
  
  "Այո, պարոն Քարտերը", - ասել է Հարձակվողը է, երբ նրան հարցրել ego մասին. "Մեր գրասենյակում մի մեծ չհրկիզվող պահարան: Բայց ես չեմ կարող պատկերացնել, որ ինչ-որ բան, որը կարող է հետաքրքրել ձեզ.
  
  
  "Կարող է, մեզ ավելի լավ են նայում", - ասացի ես: Fabrizio մեզ չի раздражал. Նա նույնիսկ չի բարեհաճել է առաջացնել վարպետ. Մի քանի ակնթարթ ' սեյֆ չափի մարդ էր բացվել. Նրա склонил գլուխը եւ հետեւեց նրան ներս մտնել ։ Մենք բոլորս նայում: Մեծ փաթեթով հայտնվել է արծաթե artifact Իսպանիայում ։ Դա հիասթափություն էր ։
  
  
  "Ինձ համար շատ ցավալի է, синьор", - ասել է Հարձակվողը.
  
  
  "Դե, դա պարզապես գաղափար".
  
  
  Թողել է նրան ego եւ վերադարձավ սեղանի կապիտան. Ինչ-որ բան крутилось ես գոլ է խփել, բայց ես չեմ կարող հասկանալ դա:
  
  
  Նրանք սկսեցին գրասենյակում. Կապիտան зашагал իր աթոռին. Մնացած բոլորը նստում են, բացի հազալով դուրս թքել, որը կանգնած էր անկյունում հետ сигарой անկյունում rta եւ ego նիհար ձեռքերը էին скрещенны կրծքավանդակի. Այն, մոտեցել է նրան ու թափ տվեց գլուխը, ի ցույց տալով, որ ինձ մոտ ոչինչ չի ստացվել ։
  
  
  "Բայց, պարոն Carter դիտել այս նավը վերեւից ներքեւ!" - ասել է Бертольди. "Եթե նման բան է եղել նավի վրա , նա էլ նրան գտել".
  
  
  "Ներել ինձ, կապիտան", - ասել է ավագ երկու սպաների առափնյա պահպանության, կապիտան-լեյտենանտ հրամանատար. "Մենք չենք կարող թույլ տալ այս նավը նավահանգիստ Նյու Յորքի, քանի դեռ չի անցկացվել է ավելի մանրակրկիտ հետաքննություն".
  
  
  "Իրականում", - համաձայնել է քաղաքապետը: - "Մենք պետք է շարունակենք որոնումները ։ Վտանգված են միլիոնավոր կյանքեր:
  
  
  Бертольди գցում ինձ վրա վայրագ հայացքից, կարծես նրան մտցրել ego այդ անհարմար իրավիճակը: - "Դուք պատրաստվում եք, - հարցրեց նա, - թողնել իմ ուղեւորների այստեղ ծով, քանի դեռ դուք շարունակում եք մաքրել իմ նավը."
  
  
  "Ոչ", - պատասխանել է Հոկ անունից սպայի առափնյա պահպանության. Բոլոր դիտել այն. - "Մենք ունենք լավագույն ծրագիր, որը ценымногие ապահով ուղևորների համար: Ներկայումս այստեղ էլ մի քանի լաստանավերով. Ուղեւորները пересаживаются այդ լաստանավերով առանց ճամպրուկը և մեկնում են նավահանգիստ . Է նրանց լավ խնամել, մինչև նավը կրկին обыскан. Ինքը նավ է վերադարձվել բաց ծով, եւ քննությունը կիրականացվի իմ մարդկանց կապիտան-լեյտենանտ իմ ղեկավարությամբ.
  
  
  "Առաջ բաց ծով!" - ասել է Бертольди խուլ տոնով. "Շարժվող իմ ուղեւորների?"
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ դա է միակ ամենաանվտանգ լուծումը, կապիտան", - ասել է Հոուք. "Շուտով այստեղ կժամանեն լաստանավերով", - ասել է կապիտան-լեյտենանտ.
  
  
  "Բայց դուք իրավունք չունեք! բացականչեց Бертольди. "Դա մեծ հիմարություն է":
  
  
  "Կապիտան, - շփվելու տոնով ասաց Հոկ, - հիմար է ուշադրություն չդարձնել սպառնալիք":
  
  
  Կապիտան Бертольди դժվար է փլվել աթոռին: Նա уставился իր ձեռքը. "Լավ", - ասել է նա: "Բայց եթե ռումբ չի հայտնաբերվել է, պարոնայք, այն գտնվել է առաջարկել իմ ընկերության բողոք արտահայտել դրա դեմ прискорбного միջադեպի".
  
  
  "Դեպի նրան պետք է վերաբերվել հարգանքով", - պատասխանել է Հոկ. "Իսկ հիմա, կապիտան, դրա կարծում եմ, դուք ավելի լավ է տեղեկացնել ուղեւորների մասին, թե ինչ է կատարվում".
  
  
  Միտքը, որը զբաղվում է крутилась ես գոլ է խփել, հանկարծ ձեռք է բերել ձեւը. Նրա սպասեց, մինչեւ մյուս տղամարդիկ կհեռանան. Երբ կապիտան, Բազեն, Gina եւ դեռ տնակում, նրա հարցրել է. "Կապիտան, ճիշտ է արդյոք, որ ուղևորները գալիս են ձեզ, որպեսզի հանձնել արժեքավոր բաներ արժեք է ավելի քան որոշակի գումարի?"
  
  
  Бертольди տվել է ինձ դժգոհ հայացքով: Այն, կարծում եմ, որ նա մտածում է իմ անձնական мучителем. "Իրականում, պարոն Քարտերը", - ասել է նա:
  
  
  Հոուք նայեց դեմքիս ՝ փորձելով հասկանալ, թե ինչի մասին ես մտածում ։
  
  
  "Շատ է, թե արդյոք դուք ունեք նման խնդրանքների այդ ուղեւորության ընթացքում?"
  
  
  "Կարող է լինել հինգ կամ վեց".
  
  
  "Իսկ հետո այդ մարդիկ են գալիս գրասենյակ, չէ՞։"
  
  
  "Այո, Այո":
  
  
  "Ինչ ես դու մտածում, Նիկ?" է, - հարցրեց Հոուք.
  
  
  "Ես рассуждаю, սըր", - ասացի ես: "Odin շուրջ: այս ուղեւորների դրեց իր դարակ բավական մեծ փաթեթ է?
  
  
  "Այո, հենց delle. Om էր մի քանի ".
  
  
  "Եւ քեզ ստիպված է եղել թողնել մեկ, այդ մարդիկ մեկ է այդ տնակում, գոնե մի կարճ ժամանակ?"
  
  
  Նա տարօրինակ հայացքով նայեց ինձ; ես տեսա, որ նա ինչ-որ բան հիշեց. Առաջին անգամ նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես նրան հանդիպել ես , նա ասում էր որոշ բնակչության ակնածանք է ձայնը. "Այո, իսկապես", - դանդաղ ասաց նա: "Այստեղ մարդ էր..."
  
  
  'Ինչպես է նա նայում?' է, - հարցրեց Հոուք.
  
  
  "Նա էր մորուքով ։ Շատ տարօրինակ է փնտրում ։ Շատ худое անձը:
  
  
  'Հուդա!' - բղավում Բազե.
  
  
  "Ես նույնպես այդպես եմ կարծում", - ասացի ես: "Եւ հնարավոր է, որ նա փոխել է իր ծրագրերը, գտնվելով այդ տնակում. Նա , թերեւս, ցանկացել է տեղադրել ռումբ մեծ գաղտնարանում , բայց , թերեւս, որոշել է, երբ նա եղել է այստեղ, գտնել լավագույն տեղը: Կամ, գուցե, նա ուզում է հարուցել հետաքրքրասիրությունը գանձապետ այս թեմայի ".
  
  
  Бертольди порылся գզրոց աթոռին ու քաշեց թերթիկ թուղթ. Նա նայեց нах մի պահ. "Ձայն ego անունը", - ասել է նա: - Բենեդիկտոս Առնոլդ. Ունի первоклассная տնակում թիվ տասներկու տախտակամած Ա.'
  
  
  Այս պահին դռնփակ հայտնվել է քաղաքապետը մի կտոր թղթի վրա ձեռքը եւ испуганным արտահայտությամբ.
  
  
  "Պարոնայք, եթե կային կասկածներ, իրավիճակի լրջության, om ble պարզել հիմա":
  
  
  'Ինչ է դա?' է, - հարցրեց Հոուք.
  
  
  "Իմ գրասենյակ է միայն, որ ստացել է այդ հեռագիր միջոցով Рифму", - խիստ ասաց նա:
  
  
  Հոուք վերցրեց թուղթ ու բարձրաձայն կարդացի:
  
  
  
  
  
  "Պարոն քաղաքապետ. Ատոմային ռումբը տեղադրված է այնպիսի մի վայրում, որ ձեր քաղաքը քանդել հնարավոր է սեղմեք մի կոճակ . Դուք պետք է հավատանք մեզ, երբ մենք ասում ենք, որ դա կատակ է: Ի ապացույց դրա համար մենք ներկայացնում ենք кодовый համարը մեր մեխանիզմ, վառոցքի: HTX 312.
  
  
  Ռումբ չի պայթեցվել է 48 ժամվա ընթացքում, եթե ոչ ՝ պետք է վճարված գումարի հարյուր միլիոն դոլար ոսկե слитками. Դա կազմում է մոտ տասը դոլար է կյանքը Նյու Յորքում: Խնդրեմ, մտածեք այդ մասին, շատ ուշադիր. Կան շատ աղբյուրներից ստացված գումար. Դուք կստանաք մի երկրորդ հաղորդագրությունը հետագա հրահանգների, մեկ օրվա ընթացքում:
  
  
  
  
  
  Հոուք նայեց ինձ. "Սա նա է", - ասել է նա: Հետո նա հարցրել է. "կարո ՞ ղ եք պատկերացնել, որ նա կարող է անել հեռախոսահամարներով միլիոնավոր դոլարների ?"
  
  
  "Դուք գիտեք, թե ով ուղարկել է այս նամակը?" է, - հարցրեց քաղաքապետը:
  
  
  "Մարդը, որին մենք ձգտում ենք", - պատասխանել է Հոկ. "Հեռագիրը պետք է послана մեկ ego հանցակիցներին է Римэ , այնպես , որ այն համընկել է ժամանեն "Լեոնարդո" Նյու Յորքում:"
  
  
  "Հավանաբար, Фарелли", - mumbled ես:
  
  
  "Ընդհակառակը", - հակադարձեց, կապիտան: "Այստեղ ոչինչ չի ասվում "Լեոնարդո" , ընդհանրապես ոչինչ ".
  
  
  "Հասկանալի պատճառներով", - mumbled Հոուք. "Ակնհայտ է, նրանք չեն հյուրանոցներ ուշադրությունը այդ նավը, պարոն Бертольди".
  
  
  Նրան նկատել է աչքերի արտահայտությունը կապիտան, երբ Հոուք նամակով դիմել է նրան առանց ego սովորական տողի: Ego, ամբարտավանություն զայրացան, բայց ոչ այնպես, ինչպես ego ցանկանում է օգնել ինձ. Բայց այժմ հրամայեց Հոուք, եւ Бертольди ստացել հրամաններ է AX, эму դուր է գալիս դա, թե ոչ:
  
  
  "Ինձ հայտնել են, որ նախագահն ու մարզպետը ստացել նույն հեռագրեր", - ասել է քաղաքապետը: "Նրանք ուզում են, որ մենք միասնաբար հավաքել են անհրաժեշտ գումարները: Բայց հարյուր միլիոն ոսկի, աստված իմ, ինչ է, որ глупец?
  
  
  "Խենթ է, որին մենք պետք է վերաբերվել շատ լուրջ, պարոն քաղաքապետ. - Bandit-հոգեկանը, որը վճռական է իրականացնել իր սպառնալիքը, եթե ամուսինները չեն տեղափոխվել, - ասացի ես:
  
  
  "Աբսուրդ, կատարյալ աբսուրդ է, - нахмурился Бертольди. "Դա կատակ է, - վատ ամերիկյան կատակ".
  
  
  "Ես չէի ուզում ծիծաղել, եթե ռումբ է պայթել", - ասել է Հոուք. Նա ձգեց վիզը օր եւ կոչ է արել սպա առափնյա պահպանության, стоявшему համար դուռը.
  
  
  'Այո, սըր?' ասել է կապիտան-լեյտենանտ, երբ նա մտավ.
  
  
  "Պարոն Քարթերը և նրա обыщем այս խրճիթ. Իսկ առայժմ վերցրեք իր адъютанта եւ իմ մի քանի սպաների ու տես, եթե դուք կարող եք գտնել Բենեդիկտոս Առնոլդ է տասներկուերորդ տնակում տախտակամած Ա. Նա կարող է լինել այն մարդը. Oh yeah, կապիտան, - հավելել է Հոկ, - նա, անշուշտ, լինելու է զինված եւ վտանգավոր է ։ Ուստի prima խնամքի բոլոր հնարավոր նախազգուշական միջոցներ ձեռնարկել ". Սպա դեմքով պատասխանեց ու շրջվել.
  
  
  "Նրա մորուքը, - ասաց կապիտան. Նախկին անհանգստացած է գրեթե ամբողջությամբ վերացել է, եւ նրա обветренном մարդու հայտնվել են մտահոգիչ է կնճիռները ։ "Եւ շատ, uh, тощее անձը: Այո, եւ հիշում եմ, դեռ մի բան ".
  
  
  'Ինչ է?' - рявкнул Հոկ, ուշադիր հետեւել յուրաքանչյուր տառերով վարպետ.
  
  
  "Դե, ես չգիտեմ, թե կարևոր է արդյոք այն, - վարանեց Бертольди, - բայց նա ինձ հարցրեց, թե կարելի ՞ է ինսուլին ստանալ ինքնաթիռում ։ Նրան կասկածում եմ, որ նրա մոտ շաքարախտ.
  
  
  "Զարմանալի չէ, որ նա այնքան էլ վատ տեսք ունի", - մեղմ ասաց ես, տեսնելով իր մտքի աչքով սողացող անձնագիրը Հուդայի. Հոուք դեմքով պատասխանեց. - "Եւ կապիտան, դուք пришлете այստեղ իմ երկու փորձագետների минированию է, որ նրանք պատրաստվել էին բոլոր непредвиденным հանգամանքներով ? Եւ թող մեզ իմանալ, թե երբ է "Առնոլդ" չի գտնվել ".
  
  
  "Ամեն ինչ կարգին է, - ասաց կապիտան-լեյտենանտ. Նա դուրս եկավ ամբողջ տնակում. Gina նստած էր կողքիս, переплетая մատները, իմ. - "Որքան նրան կարող եմ ձեզ օգնել?" նա հարցրեց.
  
  
  "Сходи և խմիր մի բաժակ սուրճ նախասրահում", - ասել է Հոուք. "Դու արժանի էր դրան."
  
  
  Gina ժպտաց ինձ եւ ըստ լոգարանախցիկներ. Կապիտան-ի քաղաքավարության հետեւել դրան ։ Վերջապես նա սկսել է դրսևորել որոշակի հարգանք: Երբ մենք Хоуком մնացել են որոշ տնակում, նա շրջվեց ինձ ու քմծիծաղ տվեց.
  
  
  "Այն այնքան էլ շատ չեմ աշխատում են դրսում, Նիք, - ասաց նա, - և դա ինձ պարզապես դուր է գալիս. Դուք ունեք ինչ-որ կախարդական գաղափարներ?
  
  
  "Ոչ, պարոն. Իսկ հիմա եկեք вывернем այս տնակում ներսում են.
  
  
  Եվ մենք արեցինք դա ։ Նրան, գիտեր, որ լաստանավերով արդեն ճանապարհին է, և ուղևորները շուտով դուրս կգան նեցուկ, որ ինձ մի քիչ успокоило. Բայց եթե Հուդա ձեռքում պահել է պայթուցիչ ռումբերը, նա կարող էր պայթեցնել մեզ ցանկացած ժամանակ.
  
  
  Մենք порылись է столике վարպետ, խուզարկել են պահարաններ, շրջեցին ամբողջ տնակում. Հոուք արագ հոգնել. Նա sel աթոռին սեղանի շուրջ նավապետը , եւ նա նկատել է իր ճակատին струйки բանկը:
  
  
  "Ես старею, Նիք, - ասաց նա: "Թվում է, այստեղ բավականին խոնավ".
  
  
  "Դուք ճիշտ եք", - ասացի ես: Նրան, նայեց կողմը պատի տնակում, տեսավ ճաղերի հետեւում օդափոխման և մտածեցի.
  
  
  Նրա կնոջը կողքին ճաղերի հետեւում: Նա եղել է դրվել բավական մեծ վահանակ, որը զբաղվում է եղել կցվում է հառաչել шурупами. Odin-ի պտուտակով էր չամրացված.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Դուք ունեք մկրատ, եղունգների?"
  
  
  "Այո", - ասաց նա, залезая րոպե և ձգվում են ինձ մկրատ.
  
  
  Երբ նա տեսավ, որ ես սկսում եմ откручивать պտուտակներ վահանակի, նա մոտեցավ ու հետաքրքրությամբ կանգնեց կողքիս. Նրա տենդագին աշխատում էր, եւ չնայած վահանակի ինչ - որ ժամանակ прилипала մեկ անկյունում , ինձ վերջապես հաջողվեց պոկել այն:
  
  
  Մենք կանգնեցնում է воздуховод եւ այնտեղ տեսանք: ամբողջական երկարությամբ երեք ոտքերը փաթաթված դարչնագույն թուղթ. Այն լրացնելու փոս воздуховода, եւ րեստեդ վերջը վայրում, որտեղ воздуховод изгибался եւ հեռացել հորիզոնական դուրս լոգարանախցիկներ.
  
  
  "Դերձակ տանի, - ասել է Հոուք.
  
  
  Մկրատներ նրան կտրել միջոցով թղթի дырку և նայեց բովանդակությունը. Դա եղել է պատուհանում շուրջ թեթև մետաղական, հավանաբար, ողջ աշխարհում, ալյումինե ալյումինե. Դուրս են մեխանիզմներ, այդ թվում ' մանրանկարչություն էլեկտրոնային ընդունիչ հեռահար. Այրվել է փոքրիկ կարմիր լույսի, առանց կասկածի сигнализирующая այն մասին, որ ռումբը պատրաստ է անհապաղ պայթյունի:
  
  
  Նրա отпрянул.
  
  
  "Ես կզանգահարեմ մասնագետներին минированию", - հանգիստ ասաց Հոկ. "Ես նաեւ կա մի մարդ, որն այս ապամոնտաժել".
  
  
  Նրան հարցրեց. - Այն, ինչ մենք անում (տեսանյութ)?" "Մենք պետք է իջնենք առաջին?"
  
  
  Հոուք մտախոհ сузил սառը աչք. "Ես այդպես չեմ կարծում. Ցանկացած պահի մենք կարող ենք դիմակայել հետ դիմակայությունում Հուդա. Բացի այդ, մենք պետք է ենթադրել, որ ռումբը կարող է պայթել վճարումների ճիշտ է մեր քթի տակ պակաս, քան մեկ րոպե, ինչպես կարող է լինել, եւ երկրորդ. Մենք շատ մոտ է նավահանգիստ. Եթե այստեղ պայթել է ռումբ, հոնկոնգ կկրի է այնքան վնաս, քանի որ, եթե մենք նավահանգստում . Ոչ, Nick, մենք պետք է փորձենք անջատել ego ".
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց, որոշելով, ինչպես Բազե, բռնել հանկարծակիի բերել Иуду. Նա դուրս եկավ, ըստ լոգարանախցիկներ համար մասնագետ. Այն կողպված է նրա դուռը, եւ նորից շրջել է սարսափելի փաթեթ փաթաթված.
  
  
  Կարմիր սուրբ շարունակում կատարելու սպառնում է հուր, վավերացնելով այս սարսափելի ու ավերիչ ուժի ռումբերի. Այնուհետեւ նրան մտածել, թե արդյոք Հուդա կսեղմի տեսանյութը կոճակը взрывателя, նույնիսկ, եթե դա կսպանի ego առավել: Այդ մարդը, որ ես գիտեի, ըստ անցյալի փորձի, մարմնավորում էր չար. Հնարավոր է, եթե նա իմացել է , որ ռումբ է հայտնաբերվել, նա առանց վարանելու իրականացրել էր իր անմարդկային ծրագիրը, նույնիսկ եթե պայթյունը ego սպանել ։ Մենք չենք կարող ռիսկի դիմել, դա հաստատ է, հատկապես, երբ մենք գործ ունեինք մի մարդու հետ, այնքան անկանխատեսելի է, եւ այդ հոգեկան извращенным, ինչպես Հուդա.
  
  
  Այն կանխատեսել է սարսափելի ելքը այս մղձավանջի - грибовидное ամպ, распространяющее իր ատոմային դժգոհությունը. Միլիոնավոր մարդիկ շառավղով ոչնչացման քառասունհինգ կիլոմետր մեռնել. Հազարավոր մեռնել ժամանակ երկրորդային և третичных հարվածային ալիքների. Հազարավոր մարդիկ մահանան դանդաղ և սարսափելի մահվան է ճառագայթումից:
  
  
  Իմ մտքերը շուտով դադարեցվել են стуком դուռը ։ Նրան մոտեցել է մի օր, եւ հարցրեց, թե ով է դա ։ Երբ Բազեն անվանել ego անունը, նրա отпер դուռը եւ քաշվեց մի կողմ, թող այն.
  
  
  Նրան հաջորդում է ավագ Бертольди եւ երեք մռայլ տեսքը տղամարդիկ, որոնց ես չեմ ճանաչում. "Նայիր, սա, Бертольди", - բորբոքված ասաց Բազեն, սնվում կոկորդը անվստահությամբ ու կարեկցանքի բացակայության վարպետ. Бертольди побледнел. Նա կանգնած էր, դողում, сжав բռունցք անզոր կատաղության.
  
  
  "Եւ убирайтесь այստեղից, սըր", - рявкнул Բազեն, ի ցույց տալով ինձ, որ անեմ, վարպետ ։
  
  
  Бертольди շելլ ՝ փայտե ступеням, նրա աչքերը տարօրինակ է նայում անկեղծ է իր առջեւ ։ Այն կողպված է նրա դուռը, եւ նորից դիմել Хоуку եւ երեքին այլ. "Պարոն Готтлиб, Նիք Քարթերը", - ասել է նա:
  
  
  Նրա ձեռքը худому եւ жилистому տղամարդուն ակնոց առանց շրջանակներ - կարծրատիպը գիտնական. Հոկ բացատրել է ինձ, որ Готлиб հորինել պայթուցիչ սարքը, որը թույլ է տվել Յուդայի եւ ego սամվել ստեղծել ռումբ.
  
  
  Մինչդեռ երկու փորձագետ зажиганию զբաղված էին վերացմամբ փաթեթավորման հետ ռումբերի. "Դա կլինի սարսափելի է... սարսափելի է, - mumbled Готлиб, - եթե իմ սարքը օգտագործվում է այնպես,.
  
  
  Դա, իհարկե, преуменьшением. Готлиб միացել է երկու այլ տղամարդկանց, склонившимся վրա ռումբ. "Դուք վստահ եք, որ նա?" է, - հարցրեց ego Հոուք.
  
  
  Готлиб դեմքով պատասխանեց. 'Դրա վերաբերյալ կասկած չկա ։ Մարդ, որը սա է հավաքել, շատ լավ տեղյակ է термоядерном расщеплении. Ցավոք, մենք էլ ավելի ընդլայնել այդ գիտելիքները " . Հոուք նայեց ինձ, եւ այն, поморщился. Готлиб եւ երկու տղամարդ ամբողջ AX աշխատել են ռումբով. Կարմիր լուսավորված призрачным светился է om դեմքերին, երբ Готлиб щелкал լեզու և бормотал իրեն քթի տակ. "Ահա, - ասաց նա վերջապես. - Ձայնը այնտեղ մետաղալար. Այո, դա այն. Ոչ, ոչ, այլ.
  
  
  Մենք столпились շուրջ проема է յուզում. Այն ջանում է մտածել այն մասին, թե ինչ տեղի կունենա, եթե ռումբ է պայթել անկեղծորեն հիմա, նույնիսկ եթե ոչինչ չի զգամ. Մարդկանց մոտ, որոնք աշխատել են ռումբով, թվում էր, պետք է նյարդերը պողպատե. Հոուք մոտեցել օրը, եւ հարցրեց, զեկուցում է, թե արդյոք արդեն կապիտան-լեյտենանտ. Դա այդպես չէ ։
  
  
  "Ունի ՞ արդյոք այդ բանը այն ուժն է, որը նրանք էյ վերագրում? - հարցրեցի նրան Готлиба.
  
  
  Նա խոսում էր դանդաղ, առանց նայելու իմ կողմը, քանի որ բոլոր ego ուշադրություն է դարձվել կոշտության. - 'Այն այդպես էլ չի կարծում. Այստեղից ռումբ է ոչնչացնել բոլոր շառավղով վաթսուն, յոթանասուն կիլոմետր ". Նա կենտրոնացած մեխանիզմի պայթուցիչ, ապա, ինչպես ընդգծելով իր մտքերը , ասել է. "Մեզ, թե ոչ, մեզ միասնական շանս".
  
  
  Այն ամենը, ինչ ես կարող եմ անել, դա покачать գլխին. Готтлиб, որպես մարդ, կարդում մահացու վարդապետութիւն, շարունակեց, շարունակելով դիտարկել աշխատանքով մասնագետների: "Բայց առաջին պայթյուն, առաջին հարվածային ալիքները չէին վերջը գործի. Տեղումներ, приливные ալիքներ - ճառագայթային հիվանդություն և տեղամաս необитаемой հողերը, հողամաս Մեռյալ զգեստ. Մանհեթենի կդառնա չեզոք գոտի , լիովին պիտանի բնակության համար տասնամյակներ են ".
  
  
  Նրան այլեւս չեն հարցրել: Готлиб ինձ բավական է տրտնջալ մտքի.
  
  
  'Քանի որ գործի?' - նյարդայնացած հարցրեց Հոկ, դեռ ծամելու протертую сигару.
  
  
  Odin շուրջ, տղամարդկանց դիմել է նրան: "Մենք ունենք ևս մեկ ռիսկային գործ է, սըր", - ասել է նա: Քրտինքը капал կողմից ճակատի վրա դեմքը.
  
  
  Մենք Хоуком склонились է մյուսների նկատմամբ, եւ ուշադիր հետեւել.
  
  
  Ինչ-որ պահի, երբ նրա, մտածեցի, որ նրանք գրեթե ավարտել են, Готлиб բղավել է. "Ոչ, դերձակ побери! Այս!'
  
  
  Մարդ, ով սարքի, կանգ առավ և прислонился գլխով է հառաչել. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է ego, ձեռքերը մի քիչ դողում է, երբ նա փակեց աչքերը և խորապես ասաց. Այնուհետեւ նա встряхнулся վերցնել իրենց ձեռքը. Նա շարունակել է երկու այլ է, եւ պակաս, քան տասը րոպե է երեք տղամարդկանց повернулись, եւ ih շուրթերին հայտնվել է մռայլ գիծ բավարարումը.
  
  
  "Դա տեղի ունեցավ", - շշնջացել է Готлиб. - "Ռումբ " անվտանգ".
  
  
  Մենք Хоуком դիտել ընկերոջ ընկեր. Նա է շունչ. "Դա շատ իմ уставшего մարմնի համար", - ասել է նա: Նա прислонился սեղանին կապիտան է եւ խորապես ասաց.
  
  
  Նրա կանգնեց ու փորձեց ժպտալ:
  
  
  Հոուք վերցրեց նոր сигару, վառել է նրան և զգուշությամբ выдул շրջանակը. Նա բարձրանում էր մինչև առաստաղը լոգարանախցիկներ, երբ նա նայում բացահայտ ինձ. "Հիմա, երբ դա արվում է, Նիք, մնացել է անել միայն մի բան".
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. "Հուդա", - ասացի ես: "Եւ եթե կարելի է այդպես ասել, պարոն, ավելի լավ է մեռած, քան կենդանի".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Անմիջապես չեղյալ էր հայտարարվել է տագնապի ուղևորների համար, և կապիտան Бертольди շնորհակալություն է հայտնել մեզ համար լավ կատարված աշխատանքը: Լաստանավերով է միայն, որ դեպքի վայր նավ են ուղարկել ետ պաշտոն. "Լեոնարդո" - ն մտնելու նավահանգիստ ուշացումով մի քանի ժամ:
  
  
  Շուտով ապա այն, ինչպես տրվել է հրաման, կապիտան-լեյտենանտ առափնյա պահպանության ժամանել է կամրջի վրա, ուր մենք Хоуком մասին հայտարարել է խորհրդակցել ավագը. "Հռոմի բենեդիկտոս ոչ մի տեղ չի եղել", - զեկուցել է Хоуку կապիտան-լեյտենանտ. "Ձեր մարդիկ շարունակում են հետաքննությունը, սակայն նա թաքնվում է եւ հուսով է փախչել, երբ մյուս ուղեւորները դուրս կգան նեցուկ".
  
  
  "Մի անհանգստացեք, - թթու ասել է Հոուք. "Ի իրարանցման ուղեւորների, փորձում է ստանալ հեռավորության վրա, մեզ համար կլինի գրեթե անհնար է լավ om բոլորին համարում. Եվ, իհարկե, նա միշտ կարող է կրկին փոխել է իր տեսքը ".
  
  
  "Կարծում եմ, մենք կարող ենք դա ակնկալել", - ասացի ես:
  
  
  Նավը կառանել է հինգ ժամ. New York Post-ը արդեն հատուկ թողարկում փողոցում համարձակ վերնագրերով ։ Ամբոխը столпилась է նավահանգստի բար եւ շուրջ нах; ոստիկանությունը փորձել է om պահել ։ Հաշվետվություններ և լուսանկարիչներ են ամենուր.
  
  
  Բազեն տեղադրել է սպաների սկզբում եւ վերջում անցնում.
  
  
  "Այդ պահից նրան ավելի լավ պետք է դա անել միայնակ", - ասել է նա эму.
  
  
  "Լավ է", - պատասխանել է նա: "Ես կմնամ վրա ինչ-որ ժամանակ, որ դուք գիտեք, ուր որ ես եմ, եթե ես ձեզ понадоблюсь".
  
  
  Մենք Джиной լքել է նավը մինչ վայրէջք է ուղեւորների. Նրան տարավ ee շենք մաքսատան և ասել է, որ նա մնացել է այնտեղ:
  
  
  Նավահանգստի բար տիրի քաոս, եւ ես пессимистическое զգում այն կապակցությամբ, որ ես կգտնեմ Иуду.
  
  
  "Դուք ձեր կողքին է, այդպես չէ՞։" - հարցրեց Gina.
  
  
  "Ոչ, նրա պատրաստվում խուզարկել ամբողջ marina. Եթե մենք կկորցնենք եւս մեկ այլ, հանել հյուրանոցում: "Hilton", եւ մնա այնտեղ, քանի դեռ չի կստանաք ծանուցում է ինձ":
  
  
  "Լավ է", - ասել է նա համբուրեց իմ այտ. - 'Պետք է զգույշ լինել.'
  
  
  'Դու էլ.'
  
  
  
  
  Լրագրողներ են խառնվում հետաքրքրասեր շուրջ նավահանգիստ բար, եւ ոստիկանությունը ստիպված է եղել հրաժարվել իր ջանքերի պահպանման կարգը. Նրա դադարել է շենքի միջանցք, որտեղ նույնպես կանգնած է երկու այլ գործակալների AX. Մի անգամ նրանք կանգնեցրել են ուղեւորի մորուքով և ամուր պահել ego. Արագ մոտեցավ նրան և ասաց, որ իրենք չեն այն . Ինչու է հայտնվել: սույն հոդվածի.
  
  
  Անմիջապես հետո վեցերորդ ժամ նրան տեսա մի մարդու, որը դուրս է եկել տախտակամած. Փոխարենը, գնալ մաքսային, այն անցել է երկու վերջ շենքի մոտ, որտեղ դարպասի այստեղ կանգնած պահակ . Սկզբում տեսել է, ego միայն հետեւի. Նա լավ էր հագնված, եւ շելլ գավազանով. Ego քայլվածքը հեսթեր ինձ ծանոթ. Նրա присмотрелся եւ տեսա безволосую ձեռքը, держащую պորտֆելը: Սա նման էր իսկական մաշկը. Ձեռքը չի сгибалась շուրջ կարգավորել պայուսակներ, ինչպես դա կաներ իրական ձեռքը: Ճիշտ այնպես , ինչպես ցանկացել է գնալ նրա հետեւից, նա դիմել է իր գլուխը , եւ այն կարող է տեսնել, որ ego անձը: Նա բեղերը և արևային կետերում, բայց այս գանգ չի կարելի շփոթել էր մեզ հետ ։ Դա եղել է Յուդա. Տեսնելով ինձ, նա շտապել է թել շենքերի. Մեր միջև եղել են բազմաթիվ մարդիկ, եւ ես ստիպված էի շարժվել միջոցով ամբոխին. Այն ընթանում է դանդաղ , եւ երբ այն անցել է, Հուդա արդեն դարպասի. Երբ նրա вытянул Вильгельмину եւ վազեց նրան տեսա, թե ինչպես է նա վրաերթի է ենթարկել մի ոտքը պահակին ու անցել դարպաս է ավտոկայանատեղի.
  
  
  Երբ նրան մոտեցել, Հուդա փախել է մտքում. Պահակը, вскочивший ոտքի, փորձեց կանգնեցնել ինձ, բայց ես բղավում, թե ով եմ ես, եւ վազեց միջոցով դարպասը: Շրջանցելով մի շարք կայանված մեքենաների , նրան տեսավ подъехавшее տաքսի. Հուդա նայեց ինձ հետեւի պատուհանը ։
  
  
  Այն tucked "люгер է holster եւ վազեց կանգնած է այնտեղ мотоциклу. Մոտ մի խումբ длинноволосых երիտասարդների, եւ ես կարծում եմ, որ motorbike պատկանում է մեկ շրջապատից. Նրա նայեցի եւ տեսա, որ աղճատում աջակցություն: Այն, запрыгнул է ծանրաբեռնել. Դա եղել է մեծ "Հոնդա", որը նախատեսված է խճուղի, եւ շարժիչ издавал հուսադրող ձայնը. "Բարեւ ձեզ!" - проревел շուրջ մեկ երիտասարդ:
  
  
  "Ես պարզապես կասեմ, կտաք ego-ի ժամանակն է" - բղավում նրան ռևմատիզմի. Այն էր դեպքի վայրից եւ մեքենայով փախուստի էր դիմել է տաքսի.
  
  
  Երբ դուրս է եկել փողոց, տաքսի պարզապես повернуло ձախ, երկու թաղամասերում ինձ. Նրա միջոցով անցել շարժումը ։ Այն սկսել է բռնել հանկարծակիի բերել է տաքսի ու մտածեցի, որ կարող եմ բռնել ego լուսացույցների. Ապա մեղադրանքները գլխավոր էքսկուրսիաներ կարմիր брылев. Հուդա կամ տվեց վարորդին մի փունջ գումար, կամ приставил է ego գոլ ատրճանակ: Տասը րոպե մենք եղել ենք խճուղի, առաջատար միջազգային օդանավակայան քենեդին, ny . Ճանապարհին տաքսի отъехало ինձ, բայց ես մտածեցի, որ հայտնվել է ճիշտ տեղում. Ես չեմ հասկանում, թե ինչպես Հուդա կարող է ինքնաթիռ նստել, որ այն չի բռնել ego օդանավակայանում:
  
  
  Իրեն սխալ են. Երբ շրջվեց հետ խճուղի դեպի կայարան եւ փորձել նվազեցնել միջեւ հեռավորությունը ինձ ու տաքսի , նրա մակնիշի ավտոմեքենան դուրս է եկել залитый յուղով ցուցանակների, եւ biker սայթաքեց դուրս խմելու բաց դիմաց ինձ.
  
  
  Բարեբախտաբար, նրա, վայրէջք է կատարել բլուր, заросшей բարձր кустами, և ես միայն կապտուկներ, կապտուկներ և պատռված հագուստով. Բայց motorbike ավելի շատ կարելի է օգտագործել. Որոշել է փոխհատուցում վճարել սեփականատիրոջը ավելի ուշ եւ գնացի քայլել օդանավակայան: Նրա դադարեցրել է բոլոր փողոցով մեքենաներ, սակայն դրանք այլևս չի վերցնում էին автостопщиков .
  
  
  Վերջապես ինձ վերցրել է մեկ բեռնատար մեքենա, եւ մենք ժամանել է օդանավակայան առնվազն 45 րոպե է, ապա Մատնիչ .
  
  
  Նրա излучин տեղեկանքներ եւ գտա, որ այդ օրը պետք է մեկնեին մեկ տասնյակից արտասահմանյան չվերթներ: Մեկ շրջապատից էր մրցավազք է Pan Am Հռոմում. Այո, վերջին պահին գրանցվել ։ Ոմն պարոն Բենեդիկտոս.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Կարող եմ արդյոք ես նրան հասնել դրան?".
  
  
  Տղամարդը դիմել է ստուգել չվացուցակ, ապա նայեց ժամերին: "Ոչ, - ասաց նա:
  
  
  Ինքնաթիռը թռել է տասը րոպե առաջ: Ривненской ժամանակին ժամանակացույցի.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Հասկանալի էր, որ Յուդան առանց հապաղելու կթռչի դեպի Հռոմ. Նա այնտեղ կլինի ոչ հեռու գտնվող իր շտաբ-բնակարանը եւ Фарелли իր հանցագործների հետ: Նա, հավանաբար, տեղյակ չի եղել, որ մենք գտանք ego ստորգետնյա համալիր Sicily.
  
  
  Հաջորդ դեպի Հռոմ улетал միայն հաջորդ առավոտ. Բայց կես ժամ էր գործն է, ապա դեպի Հռոմ, այնպես որ, մենք պետք է ժամաներ է завтраку, օրինակ, մեկ ժամ, հետո վայրէջք Հուդայի .
  
  
  Նրան զանգահարել Джине, եւ նա վերցրեց տաքսի Хилтона մինչեւ ինքնաթիռ, քանի դեռ այն գնել այդ տոմսերը. Նրա հյուրանոց է, որ նա եղել է ինձ հետ, քանի որ նա այնքան լավ գիտեր Ջովանի Фарелли. Երբ նրան զանգահարել Хоуку եւ ներողություն է խնդրել կորուստը Հուդայի , նա ասել է. "Ինչ է, նրան հեշտ կլինի գտնել Римэ. Բայց հիշիր, եթե նա կփախչի դուրս, պայթուցիչ մնում է ինքը ".
  
  
  "Պետք է նրան դիմեք ոստիկանության Римэ կամ Ինտերպոլի է, որ նրանք կարող են փորձել վերցնել այն, երբ նա վայրէջք?"
  
  
  "Ոչ, - ասաց Հոուք. Ամն-ego ձայնով էր նա կոշտ, սառը ձայնը, որը նա երբեմն օգտագործում. "Եթե ոստիկանությունը схватит ego, դուք չգիտեք, թե ինչ կարող է պատահել ։ Մականունը, նրան եմ ուզում տեսնել ego են, ինչպես դու ինքդ առաջարկել ։
  
  
  Ես չեմ զարմացավ, լսելով դա.
  
  
  Այն ժամանակ, երբ մենք մեծանում է, մենք Джиной էին բոլորովին измотаны եւ проспали մեծ մասը ճանապարհին. Ես չեմ քնում, քաջ է, բայց բավական հանգստացա, շարունակել ճանապարհը: Gina թուլացել է, ինչպես նորածինը.
  
  
  Լոնդոնում մենք կարողացանք արագ եւ հեշտ երթևեկել եւ ժամանել է Հռոմ անմիջապես հետո ութ ժամ: Էր պարզ արեւոտ առավոտ. Տվել օյլ " սպը հասցե բնակարաններ, որը ինձ տվել է Gina. Фарелли բերել այնտեղ իրենց կանանց, եւ Gina ասել է, որ ինքը երբեմն օգտագործել էգոն հանդիպումների այլ ղեկավարած հանցավոր աշխարհի. Ոստիկանությունը չգիտեր գոյության մասին բնակարաններ, բայց ինձ թվում է, որ Յուդան գիտեր . Եթե նա զանգահարել է Фарелли անմիջապես հետո վայրէջքի , эму պետք է ասել, որ գնում է Sicily վտանգավոր: Այսպիսով, նրանք կարող են որոշել, որ այդ բնակարանները էր առավել ապահով վայր է, եւ միանգամայն հնարավոր է, որ նրանք կհանդիպեն այնտեղ քննարկելու հետագա անելիքները:
  
  
  Անց է գրեթե մեկ ժամ, հետո վայրէջք մենք կանգ առաջ բազմաբնակարան շենքի. Մենք արդեն պատրաստվում էին մտնել, երբ լսեցի նրա աղմուկը մի անկյունում.
  
  
  "Կա' նգ առ, այստեղ հանգիստ է", - ասել է իր Джине.
  
  
  Այն, վազեց դեպի уголу տուն և տեսա, թե ինչպես երկու տղամարդիկ դուրս են եկել, ըստ կողմի օրը մոտեցել են արծաթափայլ Lancia, припаркованной միջոցով ճանապարհը ։ Odin շուրջ երկու էր բարձր, հարթ Фарелли է, իսկ մյուսը ՝ Յուդան, նման Մահը իր զգեստները . Նա եղել է առանց քողարկման, բայց լուծվող հետ գավազան.
  
  
  Որոշել հարվածել է անմիջապես. Նրա քաշեց Вильгельмину. "Բավական է, - բղավում եմ. "Հռոմ - ձեր վերջին կանգառը".
  
  
  Նա среагировал ценымногие ավելի արագ, քան նրա մտածեցի. Երբ նրա կրակել է, նա վազեց դեպի մեքենան. Вильгельмина կրակել է, բայց ես վրիպել, եւ таращить աչքերը вонзилась է брусчатку անկեղծորեն նրա համար. Նրան, կրակել է մեկ անգամ, հայտնվել է, ըստ бамперу, եւ նա փախել է մեքենայի.
  
  
  'Անեծք!' - Mumbled ես:
  
  
  Այնուհետեւ կրակել Фарелли. Таращить աչքերը отлетела է հարեւան տան. Այն, ստիպված է եղել թաքնվել, երբ նա կրկին կրակել է, եւ զգացի колющую վերքը արտաքին կողմում իմ ձախ ձեռքը. Մյուս կողմից, մեքենաներ նրան տեսա, թե ինչպես բացվեց դուռը, բայց ես շատ զբաղված է, որպեսզի հարվածել է ինձ Фарелли .
  
  
  Հանկարծ նա լսեց Джины. Նա ճչաց. - "Կրակում Են, Նիկ!" "Նա վախենում է հրաձգության!"
  
  
  Տեսնելով, թե ինչպես Фарелли դիմել Джине, իր, հիշեց, որ նա եղել է ego սիրուհի. Երբ նա տեսավ նրան, նրա մի պահ ընդգրկել է զայրույթ. Նա прицелился եւ կրակել нах. Таращить աչքերը անցել է mimmo нах մի քանի դյույմ.
  
  
  Իր պատասխան կրակ է բացել. Իմ առաջին մեծ հարվածել է պատին կողքին Фарелли; երկրորդ հայտնվել է эму վիզը. Նա судорожно дернулся եւ ընկել է մայթին.
  
  
  Երկու փամփուշտ մեկնած պատճառով մեքենաներ, свистнули իմ ոտքով ։ Մի պահ անց взревел շարժիչը, եւ Յուդան վազում է դուրս նեղ улочке. Նրա կրակել է մեքենայի մեջ, բայց ինձ հաջողվել է կոտրել միայն հետեւի ապակի.
  
  
  'Դու կարգին է?' - հարցրեցի նրան Джину.
  
  
  "Այո.'
  
  
  Արի իր բնակարանը եւ մնա այնտեղ, - ասացի ես: "Ես կգամ ձեզ մոտ ուշ:
  
  
  Նա запротестовала, բայց ես արդեն վազելով մոտենում է Alfa Romeo 2000, припаркованному նույն մայթին. Այն կողպված. Բերել շարժիչը լարերը մեկնարկման նրա, ցատկեց մեքենայի մեջ, եւ մեկնի համար Հուդա.
  
  
  Երկու թաղամասի տեսա նրա ego. Նա շրջել է երեք թաղամասի դիմաց ինձ և կտրուկ դիմել ուղղակի փորձում է ինձանից ազատվել ։ Այն տեղի է ունեցել ցուցիչների հետ կոկիկ пробуксовкой դաստիարակելու անիվ եւ визгом լեւոն հայրապետյան . Առաջ ինձ Հուդա շրջվեց դեպի ձախ, մի փոքր улочку, որը զբաղվում վարել է արդյունաբերական գոտում: Հինգ րոպե մենք վախեցրել կես տասնյակ հետիոտների եւ գրեթե իրար են բախվել երկու մեքենաներ. Բայց Յուդան չի դանդաղել, եւ նրա էլ. Եթե մենք քշում մայրուղու, "Ալֆա" догнала այն , բայց այս մեթոդի վարորդական արագությամբ մեքենաների էին գրեթե նույնն են, եւ Հուդա դա հասկացել.
  
  
  Դեռ հինգ րոպե Յուդան իր վրա վերցրեց նախաձեռնությունը, եւ նրա ego կորցրել. Բայց երբ նրան դիմել անկյուն պահեստի, այն տեսա, որ մեքենան ասֆալտի վրա հետ распахнутой դուռը. Նրա հետ визгом արգելակել է, popped եւ вытянул "люгер". Հուդայի ոչ մի տեղ չի եղել: Նրան, նայեց պահեստներ եւ մտածել, չի մտել է արդյոք նա այնտեղ ։ Նրա պանցիր է նրան, երբ, իմ կարծիքով, ընկել է կափարիչը լյուկ. Այս չի եղել ոչ մի արտասովոր բան, բացի նրանից, որ նա էր մի փոքր наклонен. Նրան, մոտեցավ նրան և ուշադիր նայեց կազմ . Rim դրոշմ է թողել փողոցային հող. Այն, leaned է և ականջ դրեց ։ Նրա լսեցի խլացված shaggy. Անկասկած, դա եղել է shaggy Հուդայի.
  
  
  Չնայած իրեն, հիացած է իր ego խորամանկություն. Չնայած թույլ առողջություն և արհեստական ձեռքերը, այս մարդը խելացի է, ինչպես մի առասպելական աղվես. Արագ խուփ լյուկ եւ իջել է մինչեւ իմ կոշիկներ չեն անդրադարձել երրորդ перекладины մետաղյա սանդուղք է սենյակ. Ինձ մոտ կտրուկ բարձրացել է գարշահոտություն. Նման զույգերի դժվարացնում է շնչառությունը, եւ խորն է, քան այն, իջնում է փոսը, սակայն մթնել էին. Մութ տակ ինձ լսել նրա шарканье առնետների. Եթե Հուդա կփախչի դուրս, օգտվելով ընդարձակ ստորգետնյա ցանցի ջրանցքների և անցումների կազմող կոյուղու համակարգ, Рифму, լավ հնարավորություն էր, որ ես այլևս երբեք ego չի գտնի.
  
  
  Եւ դա եղել է վերջինը, որից նրան հյուրանոց.
  
  
  Նա ускользнул ինձ մոտ Ниагарского ջրվեժի. Բայց հիմա նա չի шталь կլիներ խուսափել ինձ, հիմա, երբ այն էր, միայն մեր ՝ երկու, տղամարդկանց. Նրա ավելացրել է արագությունը եւ արագ իջել ծածկված слизью մետաղյա սանդուղք.
  
  
  Երբ վերջապես հասավ հատակին, նրա ձեռքն նեղ քարե նայել. Jet կեղտոտ և зловонной ջրի դանդաղ журчала ըստ հին քարը. Գարշահոտություն գրեթե անտանելի է, օդը հազիվ թե կարելի էր շնչել:
  
  
  Թույլ խմբակ լույսի, արտասովոր փողոցից ընդմիշտ ինձ հետ, տվել որոշակի պատկերացում. Նրա կանգնած է դեռ ու прислушивался սեւ, ինչպես смоль ստվերից. Այնուհետեւ նրան լսել այն նորից հնչում է торопливых քայլերի, արձագանքել отражающийся մթության մեջ, օրինակ, apple-ի ярдах իմ աջ.
  
  
  Вильгельмина դնելու իմ ձեռքը. Նրա низменному leaned և գնաց Հուդա մռայլ խավարը.
  
  
  Տաք մազերով բան անդրադարձել է իմ ոտքով ։ Նրա քիչ բղավել է դրոշի թույլտվության կատարումը, բայց приглушил ձայնը, երբ առնետը գահավիժել mimmo ինձ հետ писком եւ փախել ՝ նեղ выступу. Դժվար էր պահպանել տեմպը, մանավանդ որ զիջումների դարձել է ողորկ ու խոնավ համար мшистого շերտերի հին, выветренных քարերի.
  
  
  Ցածր առաստաղի свисали մեծ безглазые թրթուրներ. Այն չի զարմանա, եթե տեսել եւ bats . Ամենուր капала լորձ, օդ էր душным եւ давящим. Բայց կիսով չափ նույնքան гнетущим, ինչպես Հուդա.
  
  
  Այն կենտրոնացած է նրա затихающих քայլերի վերաբերյալ: Ինչ-որ բան блестнуло առաջ ինձ մթության մեջ: Նրա прижался է հառաչել, և ժողովուրդը շունչ. Բայց հետո Հուդա շտապել է գնալ, եւ նա հետեւում է նրանց Вильгельминой ձեռքը.
  
  
  Դրա համար երբ դիմել անկյուն, ինձ հանկարծ ստիպել են սուզվել, նրան քիչ է մնացել կորցրել է հավասարակշռությունը եւ ընկել է sewers. Բարձր ընդմիշտ ինձ հետ просвистела таращить աչքերը, և նրան նորից լսել, թե ինչպես է կաղում է Յուդա. Նրան հետեւեց նրան է կոյուղու խողովակի փոքր չափի, մութ միջանցք, զգալիորեն ավելի նեղ, քան առաջինը.
  
  
  Նա կրկին դիմել անկյուն; Նրա, прицелился եւ կրակել. Таращить աչքերը հայտնվել անկյունաքարը եւ отскочила. Այն, վրիպել է, եւ վազեց համար Հուդա, մինչեւ որ նա կարող է ինձ շատ է առաջ անցնել .
  
  
  Դա եղել է դասական խաղ է կատու եւ մուկ. Յուրաքանչյուր ego շարժումը, նա պատասխանել է նույն гамбитом. Բայց երբ նրան դիմել անկյուն, այն ոչ մի տեղ չի եղել: Այդ հատվածը կեղտաջրերի այլեւս չի օգտագործվել. Եղել է չոր եւ գրեթե չի եղել հոտը. Դա ինձ սկզբում զարմացրեց. Բայց շուտով նրա հայտնաբերել է պատճառը, թե ինչու է Հուդա-ն ընտրել է այդ անցումը, ստորեւ փողոց ։ Նրան տեսա, որ փոս է տնքալ, որը զբաղվում է փակվել tin ափսեի. Դա եղել է ինքնաշեն մտոց. Այն կանգ է առել, ականջ դրեց ու լսեց աղմուկ այն կողմ проема. Հետո մայրամուտ.
  
  
  Այժմ կարող էր կանգնել բաց է: Նրա հայտնվել է թունելում, заваленном хламом եւ տարբեր քարերով: Մինչ այն կանգնած էր այնտեղ, լսել նրա ձայնը հեռու է: Ըստ երեւույթին, Հուդա գիտեր այդ դուրս կոյուղու եւ հյուրանոց է օգտագործել այն, ազատվել է ինձ. Շուտով նա հայտնի է դարձել, թե ինչպես է նա մտադիր է դա անել. Դիմացս հայտնվեց սերգեյ, եւ նրան տեսա Иуду է силуэте. Նա կրակել է ինձ երկու անգամ: Մեկ таращить աչքերը գրեթե նախագահն ինձ թեւ. Այժմ պատրաստակամորեն դարձել է ավելի վտանգավոր են խավարը.
  
  
  Նրան մոտեցել է освещенному բացումը. Կարծախ նրանից առաջ, նրա, տեսա, որ թունելը տանում է փոքրիկ մի սենյակ, որտեղ կախված է լամպի. Նրա огляделась. Այժմ նրա գիտեր, թե որտեղ ենք. Ի տեղը յուզում էին ոսկորները շուրջ հինգ տասնյակ մարդ, որոնց գանգի են stacked վերեւից, եւ նրանք մռայլ նայեց ինձ. Հուդա բերեց ինձ катакомбы, թունելների տակ քաղաք, որտեղ առաջին քրիստոնյաները թաքնվել իրենց мучителей. Նրա հանգել է այն եզրակացության, որ դա պետք է катакомбы Սուրբ Калликста, հայտնի է բոլորին հռոմեական катакомб. Թեեւ այստեղ օծման, տուրիստական ցուցակում այդ վայրերում չի եղել:
  
  
  Նրա, անցել է սենյակում, եւ գնացել են Հուդա. Կրկին դարձել է այնքան մութ է, չնայած այստեղ, եւ այնտեղ կախել էլեկտրական լամպ . Հիմա էլ լսել եմ, թե ինչպես Հուդա դժվար է շնչում, ապացուցելով, որ նա թուլանում է. Նրա հաշվել է, որ անցել է բավականին շատ ժամանակ նրանց կենդանիներ, ինչպես эму արել ինսուլինի ներարկման, եւ որ հալածում խախտել է ego նյութափոխանակության. Երկար նա չի մեկնել. Բայց ես չեմ ուզում, որ նա հասել է մի կետի, որտեղ նա կարող է խառնվել զբոսաշրջիկների . Նրա բարձրացրել տեմպը ։
  
  
  Շուտով նրա մտել է երկրորդ սենյակ նույն լուսավորման, ինչպես և առաջին. Չի տեսել Иуду, ուստի ներխուժեց սենյակ. Ինչպես և առաջին սենյակում, դարակների պատերին էին piles է ոսկորների հետ գանգեր. Էր կես միջոցով սենյակ, երբ լսեց ծանր շնչառություն աջ ։
  
  
  Արագ շրջվել. Հուդա прислонился է груде չոր, վնասված ոսկորների. Ego անձ է եղել пепельно-գորշ ու вспотевшим. Մարդու մաշկի ու ոսկոր , իսկ նրա գանգը ավելի նման է գանգի դարակների վրա , քան նպատակն է կենդանի մարդուն: Նախկինում նա տգեղ մարդ է, բայց հիմա նա шталь վախեցնող է гротескным.
  
  
  Նա շունչ սխալ է, хрипом. Նրա ստորին շրթունքի էր շերտը փրփուր. Ձեռքում նա պահել է կրճատվել ատրճանակ Smith & Wesson .44 Magnum. Եթե նա հարվածել է ինձ, այն էլ շատ արագ միացավ մյուս останкам է катакомбах.
  
  
  Նա хрипло ծիծաղեց, քանի դեռ նրա մտադիր է իր հաջորդ քայլը. Ծիծաղը դուրս է եկել նրանից, թե ինչպես բաղդատի-ի оконному ապակու; պրոթեզներ անապահով замахали փայլուն ego дрожащих մատները. Աջ ձեռքը հետ ատրճանակ էր հարթ ու տաքարյուն .
  
  
  "Այժմ վերջապես կկարողանամ սպանել քեզ, Քարտերը", - прохрипел նա:
  
  
  Նրա աղավնի է գետնին եւ վայրէջք միջեւ ոսկորներ, որոնք, ինչպես ես եմ այն զգացել է, տակը ինձ треснули. Ատրճանակ Հուդայի рявкнул և վրիպել է փարիզ: Նրա կանգնեց եւ нацелил "люгер" эму կրծքին: Իմ մատը քամած կշռված փոխարժեքով, սակայն չի կրակել ։
  
  
  Հուդա իջել է ձեռքը ատրճանակ է իրեն ծնկի ու կրկին ընկել միջեւ ոսկորներ. Ego դեմքը, աչքերը остекленели. Մի պահ թվում էր, ● հեւոց շատ բարձր է, իսկ հետո հանկարծ ընդհատվեց. Ego մարմինը напряглось, եւ ատրճանակ է տեղացել է ego ձեռքերը. Ապա ego նպատակն է հարված էր ստացել պատին ego էին աչքերը լայն բաց է, դիաբետիկ կոմայի մեջ է.
  
  
  Նրան, կանգնեց ու մոտեցավ նրան. Այն պահին, երբ նրան թեքում է նրա հետ, նրա մարմինը կտրուկ дернулось եւ замерло. Նրա пощупал ego զարկերակային. Պատճառով չի եղել.
  
  
  Նրա կանգնեց, հրել "люгер է holster և նայեց հագած կմախք միջավայրում մերկ ոսկորների. Հուդա մեռած էր, առանձնացման միջուկային պայթուցիչ է եղել անվտանգության, եւ նա էր կարոտում արեւի.
  
  
  Նրան թողել է մարմինը այնտեղ, եւ գնաց միջոցով ավելի լավ լուսավորված թունել բոլոր մուտքին катакомбы. Иуду կարելի էր գտնել, քանի դեռ նա չի шталь էլ նման այլ կմաղքներ այդ թունելներում. Եթե ego չեն գտել մինչև այն, թե ինչպես է ego, swedes сгнила, ego կարելի է դիտարկել որպես մնացորդները վաղ քրիստոնեական. Հազիվ նրա հասցրել է ներծծում առնվազն սև հումոր այս մտքերը, թե ինչպես է ձեռքն մի խումբ զբոսաշրջիկների, շարժվող դեպի դուրս գալու.
  
  
  Իտալական ուղեցույց նայեց ինձ. Նա ասաց. - 'Դե եկեք նույն!' - Դուք պետք է մնալ ընկերության հետ, синьор! Ամեն ինչ գրեթե ավարտվել ".
  
  
  Այն, միացել է նրանց ու գնացի դեպի լույսը առաջ մեզ. "Պարզ է, - ասաց նրա гиду. "Ինձ ձերբակալել բավականին սարսռեցնող տեսարանը".
  
  
  Ձեռնարկ քմծիծաղ տվեց. - "Վատագույնը դեռ առջևում է, синьор".
  
  
  Նրան, մտածում թվականներին և առաջադրանքների, որոնք ինձ դեռ предстояли, եթե այն պետք է պահել մինչեւ կյանքի հետ. "Ես հուսով եմ, որ դուք չեք հարաբերական մարգարեի Nostradamus", - ասացի ես:
  
  
  Պարզվում է, որ նա չի հասկացել prank.
  
  
  Բայց ինձ դա չի հուզում էր. Մի բան կարելի էր ասել: Հուդա մեռած էր. Ոչ ոք չի իմացել, որ ինձ սպասում էր հետագա. Ուստի փոխարեն, պետք է մտածել ապագայի մասին, նրա վերադարձել է այսօր, այստեղ և հիմա ։ Այնուհետև, մտածեցի մասին Джине և սկսեց ժպտալ. Լավագույն усмешка, թե ինչ է միայն կարելի է պատկերացնել ։
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գրքի մասին:
  
  
  
  
  
  Ինչպես է նման բան հնարավոր է? Նիք Քարթերը էր հանկարծակի ստիպված է թաքցնել փաստաթուղթը թանգարանում Վատիկանի ժամանակ ծամել . Պատահական этрусская սկահակ թվում էր հարմար այդ նպատակի համար.
  
  
  Բայց լինում Nike Carteret եւ ego գործունեության, ինչպես պարզվել է ավելի ուշ, երբ Քարտերը փորձել է գտնել փաստաթուղթ. Քանի որ այդ պահին նա եղել է անսպասելի վկա высокопрофессиональной գողության արվեստի գործեր.
  
  
  Եւ որպես գեղարվեստական արժեքներ, այդ թվում этрусская սկահակ, անհետացել է մեկ այլ պատուհանից , Carter նայեց բաց անձը իր վաղեմի թշնամի, Մատնիչ.
  
  
  Հուդա կարողացել անել այդ փաստաթղթով ավելի շատ է, քան Հոկ եւ Քարտերը կարող են պատկերացնել իրենց ամենասարսափելի երազներում ...
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Նշան cobra
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  
  Նշան cobra
  
  
  թարգմանել է Լև Шкловский
  
  
  նվիրվում է հիշողության մահացած որդու Անտոն.
  
  
  Գլխավոր հերոսները:
  
  
  ՆԻՔ ՔԱՐԹԵՐԸ
  
  
  կեղծանունը N3 գործակալ AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  կազմակերպության ղեկավար "Կոբրա"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  գործակալ հնդկական գաղտնի ծառայության
  
  
  ПУРАН ДАСС
  
  
  հայաստանի հնդկական գաղտնի ծառայության
  
  
  НИРАД եւ РАНДЖИТ
  
  
  կազմակերպության անդամները "Կոբրա"
  
  
  ՌԻՎԱ ՍԻՆԳՀԸ
  
  
  թոռնուհին Shiva
  
  
  
  1
  
  
  Նա свернулась իմ ձեռքերով, փափուկ ու փխրուն է, և տվյալ պահին լիովին удовлетворенная. Նրա հազվագյուտ բուժական էր այնպիսի կնոջ, որպես Ռիվա. Նրա ոսկեգույն մաշկի եւ սեւ մազերով խաղում ստվերում, մի պահ ինձ թվաց, որ ես պահել ձեռքում сбывшуюся երազանքը. Սենյակում մութ էր, նրան իջեցրել է հոդերի. և, բարեբախտաբար, հյուրանոց էր օդափոխության համակարգը նմուշառման օդի գիշերային ջերմության Նյու Դելիում.
  
  
  — Դուք չեք ասել ինձ, թե ինչու, — շշնջաց Ռիվա. Նրա փափուկ, ջերմ շուրթերը նուրբ անդրադարձել համար իմ պարանոցի եւ ուսի, նրա կրծքավանդակի прижались իմ ձեռքը.
  
  
  Դրա դիմել է իր դեմքին եւ նայեց գիծ ee հաստլիկ շուրթերը. Ավելին мочка էր нахмурен է, համառ արտահայտությամբ կանայք, привыкшей ստանալ այն ամենը, ինչ նա ուզում է... կնոջ, ով զբաղվում էր դեռ երեխա. - Որ Рева? – հարցրեցի ես, անցկացնելով հուշում մատը ըստ թավշյա հարթ մաշկի վրա, իր կյանքում.
  
  
  - Ինչո ՞ ւ ես եկել այստեղ, Նիկ? Նա ետ քաշեց, уронив գլուխը բարձ. Երկար սեւ մազերը образовывали սպիտակ գործվածքների լցված բարձ веер, նման աուրան, որը обрамлял նրա դեմքը կատարյալ հատկանիշներ... անձ, отражавшее այս պահին ներքին ալյուր ու անհասկանալի անվստահությունը.
  
  
  — Ես էլ քեզ ասում եմ, — պատասխանեցի ես, և փորձում է հնչել, համբերատար եւ համոզիչ. - Իմ ընկերությունը ուղարկեց ինձ բանակցությունների համար գնումներ. Գործվածքներ, մետաքս, գառնավուխտը... բառերը բոլոր. Այն ամենը, ինչ կա այս երկրում ավելի էժան է, քան ցանկացած ուրիշ.
  
  
  Իհարկե, նրան ստել. Իհարկե, նա չէր կարող ասել Риве, ովքեր նրա նման. Ամեն դեպքում, ինչ տարբերություն? Ոչ մի պատճառ ներգրավել աղջկան, այրել իմ քողարկում եւ բացահայտել էյ է, որ իր Նիք Քարթերը, գործակալ AX, ներկայումս կատարում է իր առաքելությունը Նյու Դելիում.
  
  
  Վաղ առավոտյան նույն երեկոյան նա ժամանել չվերթով Air-India-ն: Եւ վերջին մարդը, որին սպասում է իր հանդիպել, կին է եղել: կարծես թե Ривы, սքանչելի ուղեկիցը, որին կարող է ակնկալել, որ մեզ մի տղամարդ. Նա նստած էր հյուրանոցի բարում, երբ նրա վերադարձել է լողալ լողավազանում. Նրա իդեա էր закутана է կապույտ հետ արծաթի սարի; մենք նույնպես զգացինք անմիջական ֆիզիկական ներգրավումը առաջին հայացքից ։ Ապա մի խոսք անզգուշությամբ առաջացրել է այլ է, եւ ես, գրեթե առանց գիտակցելու, հրավիրել է նրան, որ ճաշ.
  
  
  Մենք գնացինք ֆրանսիական ռեստորան է Чанакьяпури, կարմիր եւ սեւ օազիս կենտրոնում душного քաղաքի. Դա հնարավորություն է գրավել նրան և համոզել է գիշերն անցկացնել միասին.
  
  
  Ինչպես պարզվեց, ես ստիպված էի շատ փորձում է համոզել նրան:
  
  
  Նրա աչքերը, փայլուն և զգայական, երբ նրա մազերը, ասում էին հստակ. Իհարկե, եղել են հարցեր, բառի խաղեր... ընդունված պրակտիկա է արվեստի գայթակղություն. Նախերգանք գիշեր սիրո ու կրքի.
  
  
  
  Ավելորդ է ասել, որ Նյու Դելիի значил ինձ համար (եւ AX) շատ ավելի մեծ է, քան Рева Սինգհը: Նրան ուղարկվել է Հնդկաստան Хоуком, եւ, չնայած նրան, զգացի, որ դա отчаянная այս, համոզել Ծերուկը անհնար էր ։ - Բայց մեզ մոտ չկա, մեզ փոքր-ինչ ապացույցներ, որ այդ մարդը կա! - ասել ես.
  
  
  — Այնքան շատ պատճառներ թռչել այնտեղ, Նիք, — ասաց Հոուք հետ саркастическим ծիծաղով: - Խռովություններ ու անկարգություններ այն ապացույցները, այնպես չէ ՞ ։ Կալկաթա դահլիճում կարողանում полуанархии. Իսկ ով է մատակարարում бунтовщиков զենքի. Զինամթերքի չի աճում են ծառեր, պետք է ճշգրիտ.
  
  
  "Սա է խնդիրը ներքին անվտանգության հնդկաստանի կառավարության", — հակադարձեց ես:
  
  
  - Իրականում: Բոլորովին ֆանտաստիկ. Նրա բոլորովին համաձայն չեմ ։ Իրականում delle, եթե դա եղել է պարզապես անկարգություններ և խռովություններ, դա չի կարող առաքելությամբ, Նիկ.
  
  
  - Որ այն ժամանակ ։
  
  
  - Նայեք սա. - Նա մեկնեց ինձ folded թղթի. Դա ձեզ կասի, ավելի մոտ է մեր առեղծվածային մարդու, мистере "Siva"... հնարավոր է, ինչ-որ մշուշոտ ակնարկ է այն, որ մեկ այլ, իրոք, կան ։ Դառը ծուխը իր սիգար обжег ինձ nostrils, եւ ես նստել հեռավոր աթոռ կարդալ փաստաթուղթը:
  
  
  Հետո կարդում հոդվածի ես բավականին լավ պատկերացում, թե ինչով է զբաղվում Հոուք.
  
  
  Պետ նկատեց հետ ухмылкой. - Ինչպես տեսնում եք, դա կեղտոտ գործ, համաձայն եք?
  
  
  - Ես կասեի ՝ անբարոյական.
  
  
  - Ապրես, լավ է, Նիկ. Մեր մարդը պատրաստվում է տեղափոխեն Միացյալ Նահանգներ հերոին կաթի տասը միլիոն դոլար: Բայց, ինչպես տեսնում եք, դա առավել մտահոգիչ տարր. Եթե դա եղել է միայն թմրանյութեր, այն էլ զանգահարել է ինչ-որ բան այլ կերպ. Բայց երբ խոսքը գնում է միջազգային դիվանագիտության... եւ աշխարհում ամբողջ աշխարհում... այն ժամանակ այն պարզապես պարտավոր է վստահել այդ խնդիրը ձեզ.
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց, չի բացելով rta.
  
  
  Փաստաթուղթը, որը նրա կարդացի, եղել է օվալ գրասենյակում. Անհնար է բարձրանալ բարձր. Նա նկատի է ունեցել ինչ-որ, քան կարդում թերթերում, առիթ է, որ, ինչպես մենք նրան երբեք չեմ մտածել, կապված AX, էլ չասած իմ գործունեության ոլորտում.
  
  
  Ինչ-որ մեկը զանգահարել է խորհրդային դեսպանատունը Վաշինգտոնում, ներկայանալով որպես նախագահ Միացյալ Նահանգներում. Ձայնը կատարյալ сымитирован. Դա կարող է լինել անեկդոտ է, միայն խոսքեր էին բոլորովին անմեղ. Է գալիս սպառնալիքներով подстрекательского բնույթի, սպառնալիքներով, որոնք ստիպեցին խորհրդային դեսպան շտապել донесением Մոսկվա:
  
  
  Ի վերջո, թյուրիմացություն էր վերացվել է, եւ Սպիտակ տունը բերեց բազմաթիվ ներողություն է խնդրել. Այս մասին կարելի է և ավարտել, բայց փոխարենը կլինի շարունակությունը: Առաջին քարտուղար, ԽՄԿԿ ԿԵՆՏԿՈՄԻ գլխավոր քաղաքական գործիչ, Խորհրդային Միության խոսել եմ նախագահի հետ "թեժ գիծ". Միայն նա ամենևին էլ առաջին քարտուղար: Ճիշտն եմ ասում, ոչ Վաշինգտոնում, ոչ Մոսկվայում, ոչ ոք չգիտեր, թե ով է имитировал հայերեն ձայնը. Փոխանակում կերպ ասած հեռու էր բարեկամական եւ հորդորեց նախագահի պահանջել արտահերթ նիստի գումարման ազգային անվտանգության Խորհրդի.
  
  
  Կրկին ամեն ինչ պարզաբանվեց... բայց ոչ երկար ժամանակով. Նրանց հետ կենդանիներ, ավելի քիչ, քան երկու շաբաթ առաջ, տեղի է ունեցել մի տեսանյութ նման միջադեպերի; փոխանակում սպառնալիքներով եւ վիրավորանքներով միջեւ Հնդկաստանի և Պակիստանի, Իսրայելի և Եգիպտոսի միջև կոմունիստական Չինաստանի եւ Ճապոնիայի հետ: Ամեն անգամ ձայնը որևէ դիպլոմ կատարյալ имитировался, որ հանգեցրել է առատության զայրալից սպառնալիքների եւ առաջիկա սպառնալիքների.
  
  
  Աշխարհը եզրին միջուկային պատերազմի. Այժմ, ըստ փաստաթղթի, Սպիտակ տան, ինչ-որ մեկը փորձել է նետում բոլորիս է անդունդը ։ - Ուրեմն, դուք կարծում եք, որ այս խորհրդավոր "ինչ-որ մեկը", именующий իրեն Шивой, հանդիսանում է ուղեղի կազմակերպության կոչվում է "Իժ" և որ նա պատասխանատվություն է կրում կատարվածի... - նկատեցի ես, պատասխանելով կարծիքով հազալով դուրս թքել.
  
  
  - Հնարավոր Է, Նիկ. Պայմանով, որ Shiva — անձնավորություն, այլ ոչ թե ինչ-որ բան այլ է, — հստակեցրել է Պետին. - Մենք գիտենք, որ "Կոբրա" գոյություն ունի. Մենք գրեթե վստահ ենք, որ այս կազմակերպությունը զենքի եւ թմրանյութերի. Բայց դա մանրուք համեմատ այդ, - նյարդային պարզաբանել է նա, постукивая մատը փաստաթղթի վերաբերյալ, որը պարզապես ավարտվել է դիտարկել. - Այս Shiva իրական անձ? Կամ դա քողարկում ինչ-որ տարօրինակ միջազգային կազմակերպության, отдающей հրամանները Кобре? Քվեարկելու որ մեզ պետք է պարզել... համարձակվում եմ ավելացնել, որքան հնարավոր է շուտ.
  
  
  - Ուրեմն, դուք կարծում եք, որ եթե Shiva տղամարդու, ապա նա կեղծում ձայները, իրականում?
  
  
  Հոուք հոգնել դեմքով պատասխանեց.
  
  
  - Բայց դու նույնիսկ չգիտես, կա ՞ արդյոք Shiva.
  
  
  - Է apple.
  
  
  - Այնպես որ, պետք է գտնել մի մարդու, որին ոչ ոք երբեք չի տեսել, որը կարող է իմիտացնել ձայնը որոշ կերպարների, քանի որ դա կարող է... ինչի ՞ ց ես սկսել, ըստ ձեզ?
  
  
  - Իզուր չէ, որ քեզ անվանում են Կործանիչի №3, Carter.
  
  
  Սա չի ռևմատիզմի, որը հույս ուներ ձեռք բերել այն:. Բայց ինչպես ես արդեն ասել է, երբեմն անհնար է պայմանավորվել այնպիսի մարդ է, ինչպես Բազեն. Այնպես որ, ես ստիպված եմ եղել շրջանցել ողջ աշխարհը ես խնդրել ինչ-որ մեկի կամ ինչ-որ մեկը, ով իրեն անվանում է Шивой.
  
  
  Նրան հայտնի է, որ դա կեղծանունը, ապա փաստաթղթերի ուսումնասիրման տուն. Իրականում delle Shiva էր индуистским աստծո հետ: լայնորեն հայտնի է որպես Destroyer. Պատերազմ, սով, մահ... այդ աղետի են ego բացարձակ եւ անվիճելի владычеством, վերահսկողության տակ ego եւ իշխանության. Բայց ավելի; գրքեր, որոնց հետ ծանոթացել նրա, պարունակում են նկարազարդումներ եւ լուսանկարներ արձանների պատկերող Шиву, украшенного օձերի. Սա ոչ թե սովորական օձի, իսկ cobra, մահացու հնդկական гадюки.
  
  
  Եւ ահա, ես ստիպված էի գնալ նրա հետքը, որը կարծես գոյություն չունեցող եւ անհնարին է... ինչպես է համարել փոշին-ի ափեր Ганга!
  
  
  Բայց եթե Shiva էր պտուղն մեկի извращенного երեւակայության, ապա Ռիվա Սինգհը հաստատ իրենց չի եղել. Աղջիկը եղել է ճշմարիտ, գեղեցիկ, փափուկ ու զարմանալի կենդանի.
  
  
  
  Նրա, դիմել նրան և լուծման գիտահետազոտական խնդիրների ee штопора, прижавшись շուրթերը իր пухлому բերանը. Նրա ոսկե մաշկը ծածկված էր թեթև пеленой բանկը, եւ երբ, прижался կրծքով այդ незрелым եւ ամուր грудям, ես հաղթահարում անզուսպ ցանկությունը ։
  
  
  — Ոչ, չի ասել, — շշնջաց ես, երբ նա փորձել է ուղղել հերթական մի շարք հարցերի, որոնք, ի դեպ, սկսել են ինձ հուզել ։ - Ես Մականուն, իսկ դու Рева... քեզ պետք է իմանալ... այս պահին. Նրա ամուր գրկեց ee, եւ նա ճնշել է տնքալ.
  
  
  Сдвинув ոտքով վերմակը անկողնուց, նրա ամուր սեղմված ee իրեն. Մոտ Ривы են լայնորեն բացված աչքերը, բայց նա, թվում էր, նայում է ինչ-որ բան է մյուս ավարտին սենյակում. Այդ պահին նրա հասկացա, որ ստացել է փորձանքի մեջ.
  
  
  Նրան լսեց աղմուկ. Միջոցով վայրկյան իր որոշել է ծագում մետաղական скрипа, որը, ինչպես խռպոտ շշուկ, доносился են օրը... Ինչ-որ մեկը fiddling հետ lock. Իմ "սմիթը եւ wesson" պառկած վերեւի վանդակում պահարանիկ մահճակալի մոտ, սակայն այս պահին նա եղել է անհասանելի իմ ձեռքերը. Թույլ աղմուկը դադարել է, որին հաջորդում է մի սեղմեք... և այստեղ, հասկացա, որ չեմ հասցնի схватиться համար ատրճանակ:
  
  
  Նրա подпрыгнул կողմ, երբ դուռը распахнулась. Ֆոնի վրա լույսի, քայլում է միջանցքով, աչքի են ընկել գործիչներ երկու бородатых տղամարդիկ հագած սպիտակ embroidered shirt, եւ շալվարը, կտավ, նման пижамные, որ կրում է շատ հնդիկներ. Բայց ավելի շատ են, քան swedes, ինձ զարմացրեց короткоствольный ատրճանակ, որը ամուր ձեռքով պահել է շուրջ մեկ դեմքերից тюрбанах.
  
  
  Ատրճանակն ուղարկվել է ինձ, և ես ոչինչ չէի կարող անել ։ Դուռ մեղմ փակվել է երկու տղամարդկանց, և անզեն ընդգրկել է սուրբ սենյակում.
  
  
  Նրա моргнул է հանկարծակի հուր եւ հետևել է երկու нападавшими, փորձում է ելք գտնել. Նրանք ամուր և мускулистыми, om մորուքավոր անձի ոչինչ չի արտահայտել, եւ, դատելով om бородам եւ тюрбанам, նրանք երկուսն էլ сикхами.
  
  
  - Բարի երեկո, "պարոն", - ասել է նա, ինչ է ատրճանակը, եւ ողջույնի վերածվեց непристойную քմծիծաղ, երբ նա հասկացավ, որ մենք Ривой մերկ, իսկ դա նշանակում է, ավելի խոցելի.
  
  
  Այս պահին միակ քարտ, որը կարելի էր խաղալ, էր մնալ քողարկված զբոսաշրջիկ եւ գործարար. Նեղացած տոնով նրան պատասխանել է. - Որ այս պատմությունը? - Ես ժեստ, որպեսզի գրավի հեռախոսի լսափողը, բայց անզեն հնդիկը-sikh շտապել է տեղափոխել հնացած հեռախոս կողքիս.
  
  
  - Որ զառանցանք, "պարոն"! — բացականչեց նա, smirking. - Ոչ ոք չի տվել քեզ թույլտվության շարժվել, և նույնիսկ "meme-պարոն", - մատնացույց Риву, որը զբաղվում է натянула վերմակ եւ свернулась клубочком տակ простынями.
  
  
  — Նայիր արկղերը, Мохан, — հրամայել է իր աղբյուր մարդ ատրճանակով.
  
  
  "Եթե սա կողոպուտ է, դուք կարող եք գտնել մի բան կանգնած է գողանալ", — զգուշացրել է իր ih. - Ես միայն ստուգում. Մեզ ռուփի, մեզ դոլար:
  
  
  Նրանք ոչ впечатлились. Ամենեւին.
  
  
  Բայց քանի դեռ նա խոսում էր, սկսել էր կենտրոնանալ, պատրաստելով իր մարմինը և միտքը բուռն եւ неразделимому միաձուլման. Վերջին անգամ, երբ նրա վայելում ընդմիջման միջեւ առաքելությունների, Բազեն պնդում է այն մասին, որ իրեն հրաժարվել են սովորական ժամանակահատվածում հանգստի և արձակուրդի գնալ ինտենսիվ ժամանակահատվածում ուսուցման, բարելավել ձեր հմտությունները է առավել անսովոր ձեւերով ինքնապաշտպանության. Միջավայրում, տարբեր տեխնիկաների, որոնք յուրացրել էր նաեւ ձեւերը autosuggestion, որն ինձ սովորեցրեց, մարմարե սեւ գոտի, "ретте դեն", չեմպիոն թաեքվոնդո, կորեական տարբերակը "կունգ"". Հրահանգիչ նաեւ նախապատրաստվել է ինձ թաեքվոնդոյի. Այս ձեւը կարատեի հիմնված է օգտագործել, ուժ եւ թափ ստացած հաշվին օգտագործման ամբողջ մարմինը, հատկապես ազդրերի եւ դրանով.
  
  
  Եվ այսպես, երբ շուրջ երկու հարձակվողների սկսեց որոնել իմ բաներ էր բացահայտել ողջ իմ անձնական արսենալ նրա պատրաստ էր անել առաջին քայլը ։ Նրա պատկերացրել գարնան, որն ընդունակ է ցած թռչել շուրջ աղբահանության և швырнуть իր տարածքում.
  
  
  Նրան հրում Риву և ցած է նետվել մահճակալներ, приземлившись, ինչպես կատուն է, կրունկներ. Таращить աչքերը просвистела իմ գլխավերեւում, երբ ընկել է հատակին. Մոտ գործընկեր Мохана է пистолете էր հզոր երկրներից ։
  
  
  - Մականունը... ոչ! — ճչաց Ռիվա, կարծես աղերսելով ինձ չի սկսի կռիվը, կամ չի փորձել դիմադրել երկու տղամարդկանց:
  
  
  Բայց ես չեմ պատրաստվում այլևս ժամանակ կորցնել.
  
  
  Мохан և գործընկեր սպառնացել է աղջկան, իսկ երթով ինձ, скривив շուրթերը նույն ухмылке. Om ատամները եւ gums էին ներկված է կարմիր գույնով առատ ծամելու տերեւների паана. Է ослепительном լույսի լամպեր om բերանները նայեցի окровавленными, քանի որ նրանք պարզապես доели կտոր հում միս:
  
  
  - Դուք մեզ թերագնահատում, - պարոն, - քմծիծաղ տվեց նա, որ էր ատրճանակով. — Մենք կարող ենք աղջկան սպանել, բայց նախ մենք հանրակացարաններում կարող է շատ լավ աշխատել ձեզ հետ.
  
  
  Չի шталь սպասել, տեսնել, թե ինչ "աշխատանք" նա ինչ նկատի ուներ ։ Հետ խորաթափանց գոռալով "քի-ծրագիրը", որը անմիջապես ստիպեց երկու տղամարդկանց պաշտպանվել, այն, թռավ եւ հարձակման. "Ես հասկանում եմ,-ռիո-չա-գի" — շրջանաձեւ ոտքով հարվածեց, որի դեպքում ամբողջ մշակման балансируется առաջ: Նրա ազատ ego iso բոլոր ուժերի ամբողջ համակենտրոնացում, որը ունակ էր. Աճուրդի է հանել իր աջ ոտքը եւ հարվածել է նպատակակետին.
  
  
  Զզվելի бульканье ուղեկցում էր տնքալ մարդու ատրճանակով; իմ босая գարշապարը հարվածել ego արեւի сплетение. Օդը դուրս է պրծել միջոցով ego թոքերի, երբ նա ընկել է հատակին, շնչակտուր. Հրացան է կախված, իր մատների, բայց, երբ նա զենք է, որպեսզի եւս մեկ կրակոցի, նրա перепрыгнул նրա միջոցով թռավ Мохана, մինչեւ որ նա էր.
  
  
  - Մի վախեցիր, եղբայրս, - շշնջաց, ես, իսկ մյուս հուսահատ փորձում է բռնել ինձ ոտքերը, որպեսզի հետ շպրտել. Նա ավելի արագ է այն.
  
  
  Այստեղ էր վարձատրվում ջանքերի համար, երբ սկսել է զբաղվել թաեքվոնդոյի եւ kung fu.
  
  
  Նրան բարձրացրեց իր ձեռքը, քանի որ, եթե դա եղել է մազերի համար մահացու է "колониа-քեշ" փողով-չի-կի", ձեւավորում հարձակումներից, որը նրա ուսումնասիրել եք կատարելապես. Իմ ձեռքը չի շարժվում օդում որոշակի վայրում տարածքի ուղղությամբ նպատակին Мохана. Եւ երբ իմ կոշտ մատները անդրադարձել հիմնադրման ego քիթը, ինձ պետք էր բժշկական կրթություն, հասկանալու համար, որ այդ մարդը մեռած է.
  
  
  Նրա вонзил կտոր ոսկոր эму ուղեղ, անմիջապես սպանելով նրան ։ Ego rta хлынул արյան հոսքը, նրա հայացքը կանգ առավ ինձ վրա... ապա ego աչքերը затуманились, նախքան դառնալ լայնորեն բաց է և անհավանական, քանի որ երկու կտոր սեւ մարմար. Խռպոտ, сдавленный ձայնը կոտրվել միջոցով ego rta, երբ նա ընկել է հատակին. Инертная, ինչպես հանաք տիկնիկ է, անճանաչելի քթով, կարմիր եւ раздавленным, ինչպես հյութ հասած մրգի.
  
  
  Мохан ավելի շատ էր "մարդասպան", "նա եղել է դիակ.
  
  
  Բայց մի քանի վայրկյան, որոնք ինձ պետք է, որ ավարտել է ego, ego հանցակիցը ապաքինվել է այնքան, որ փորձել է վերադառնալ հարձակման է ենթարկվել ։ Այն, զգացել է, թե ինչպես է նա սարսուռ ըստ սեռի անկեղծ հետեւում է ինձ, և ես ոչ մի ժամանակ մտածել է երկու անգամ.
  
  
  Նրա, պատրաստ էր ակնթարթորեն. "Hannah, եր, սեթ"... մեկ, երկու, երեք... Ես մտովի մտածում. Ապա նրա գլխացավ ձախ անկյուն առաջ սարսափելի "պալ-մի փունջ չի-կի".
  
  
  Նրա հարվածել է մրցակցի անկեղծ տակ կզակ. Նա բղավել է, և այն ավարտվել է, պարզապես պետք է մտածում այն, ինչ մնացել է կատարյալ աղջիկների ատամները. Քանի որ այժմ կատարվում է քննություն բոլորովին болталась, раздробившись. Ռեակտիվ ՝ արյան стекали ego կզակ եւ պարանոցի, ստանալով անբասիր վերնաշապիկը. Ստորին մասը անձինք եղել է բառացիորեն разорвана կտոր-կտոր; синюшный կապտուկ արդեն расползался է այտոսկր է աչքերը.
  
  
  Տղամարդը փորձել է խոսել, բայց շուրջ ego rta կոտրվել միայն сдавленный ձայնը; բայց նախքան նրան հասցրել ego նոկաուտի ենթարկել, որ նա հասցրել է սեղմել ձգան ատրճանակ. Նրա ընկել է առաջ, երկար պառկած է հատակին. Եւս մեկ крупнокалиберная таращить աչքերը просвистела երկու դյույմ ընդմիշտ ինձ հետ եւ вонзилась հակառակ պատին. Դա եղել է таращить աչքերը "doom-doom", որն ունակ է выпотрошить մարդու, ինչպես свежезабитого հավի պատրաստ է жарке. Տղամարդը կանգնեց, և попятился օր.
  
  
  Նախքան նա հասցրել է թողարկել ևս մեկ իրենց դժոխային փամփուշտներով, այն զիգզագ գնաց գծով, որը զբաղվում է միանում ինձ անկեղծորեն k օր. Բայց նա հեռացավ նախքան նրան հասցրել է խլել ատրճանակը ego ձեռքից. Նա շտապել է միջանցք եւ տեսա բարակ արյունալի հետեւել ու լսել ծանր шарканье մետաղյա սանդուղք է դեռեւս ավարտին միջանցք առանց գորգի.
  
  
  Այն, վերադարձավ սենյակ եւ натянул շալվարը, որոնք նետեց մահճակալի կողքին. Ռիվա նայեց ինձ լայնորեն բացահայտված էին, испуганными աչքերով. Նրա ասել է էյ. - Չի сердись, խնդրում եմ! - Վաճառքի դեպքում հյուսվածքների միշտ կոշտ մրցակցությունը:
  
  
  - Նա ծիծաղում էր. Այն, լքել է նրան մենակ окровавленной գործիչ, որը զբաղվում է մի տղամարդու հետ:
  
  
  Հետո այդ վազեցի նրա շուրջ սենյակում. Ոչ ոք չի տեսել, թե ինչպես է նա հետապնդել համար հարձակվողներին. Նրան անպայման պետք է բռնել նրան, ինչպես այժմ, երբ Мохан մեռած էր, չկար լուծման իմանալ, hema նա իրականում delle. Ես չեմ կարծում, որ նրանք գռեհիկ գողեր; նրանք ցույց տվեցին ավելի բարձր վարպետությունը, քան սովորական հանցագործներ են ։
  
  
  Նա վստահ է եղել, որ նրանք գործել են պատրանք խնդրելով գումար. Ինչ-որ բան рушилось ես գոլ է խփել, ինչ-որ բան, որ այդ պահին չի կարող ձևակերպել. Դա նման էր հանելուկ... ինչ-որ բան, որ ինձ ստիպեցին վերանայել այն, որ ինձ ասաց Հոուք. Հնարավո ՞ ր է, որ ինչ-որ մեկը արդեն բացահայտել է իմ ինքնությունը, քանզի նրա ժամանել է Հնդկաստան զբոսաշրջային вайзе? Շատ հարցեր կարող է մնալ անպատասխան, եթե այն չի поймаю հանցակից Мохана.
  
  
  Լոբբի բար: հյուրանոցի գրեթե пустынен, գիշերային բեռնակիր քնում ետեւում. Նրան նկատել է շատ արագ շարժումը վարագույրների, скрывавшими մեծ ապակե օրը, առաջատար ներքին բակ և այգի ։ Ոտաբոբիկ այն, շտապել է палаткам, հրում ետ om կողմ եւ վազեց դեպի մութ այգի.
  
  
  Խոտ ոտքերի տակ էր, թաց ու սառը: Լուսին դիմել է փախուստի համար փունջ ամպերի, закрывавших նրա նարնջագույն անձը: Հետագայում նրան տեսավ արտացոլում ամպերի լողավազան, որտեղ կատարել է հայտնի заплыв հետ հանդիպումից առաջ Ривой եւ համաձայն է դրան ։ Անցյալում զնգոցն, ритмичное շարժումը ճոճանակներ, կոկորդային խոսում է փողոցային առեւտրականների.
  
  
  Այժմ եղել է միայն հնչում է իմ շունչը, биение իմ սրտի. Նրա զգուշորեն տարածման առաջ, իմ զգացմունքները напрягались դեպքում, երբ շարժման, ցանկացած աղմուկի, որը թույլ կտար ինձ գտնել իր ավար... մինչեւ որ այն հայտնաբերվել է.
  
  
  Շտապում է նա չի հասցրել է ձեռք բերել ատրճանակ: Այնպես որ, ինձ պետք էր ապավինել միայն ձեր հետախուզական եւ իրենց ձեռքերը. Նույնիսկ եթե մտավոր ու ձեռքերը ապավինել չէ, երբ կգտնեք ատրճանակ խլացուցիչով չլիներ, ուղղված կյանքում.
  
  
  Իմ ուսուցիչը գիտեր իմ մականունն է "Չուն-Մօկ-ի", որ թարգմանաբար կորեական նշանակում է "Բռունցք". Բայց այդ պահին ինձ մոտ չի եղել լուծմանը կիրառել գործնականում այն է, որ ես ուսումնասիրել եմ. Այգում ամեն ինչ հանգիստ է: Տերեւները баньяна միայն փոքր-ինչ качались, թաքցնելով իր հսկայական բեռնախցիկ մասը վանդակի.
  
  
  Այն էլ հետքեր ամերիկյան հնդիկ արյան մեջ, երբ նկատեց հանկարծակի պոռթկումը, сопровождаемую яростным шипением մահացու գնդակ: Այս անգամ գոռացի ես: Հետո поднес իր ձեռքը ձեր բերանը, таращить աչքերը оцарапала ինձ ուսին.
  
  
  Դա եղել է մակերեսային վերք է, բայց նա խիստ жгла. Նրա gritted ատամները եւ шталь սպասել, զգալով իրեն ավելի խոցելի է, քան երբեւէ. Հրաձիգ, սակայն, չի ցանկանում ռիսկի դիմել և սպասել, որ ես нападу նրա վրեժ.
  
  
  Նա սկսեց փախչել դեպի забору. Իր մեքենայով փախուստի էր դիմել նրան, քանի որ չի ցանկանում թույլ տալ նրան էր փախչել преподав эму դաս. Ակնհայտ է, որ նա ապաքինվել է դիմելու, որին իր խիստ քննադատության է ենթարկել ego առաջ, այնքան, որ перепрыгнул միջոցով սահմանային պատի զարմանալի հմտություն. Նա տեղափոխվել է ավելի շուտ որպես կատու, քան մարդ: Բայց, չնայած ցավի ձեռքին, նրան, զգում է նույն շարժական. Այն, перелез միջոցով պատի եւ վայրէջք ոտաբոբիկ ընտրատեղամաս усыпанной гравием հողերը ։ Եւս մեկ զանգի պայթել է իմ ականջներում է, բայց դա եղել է ոչ թե կրակոցի.
  
  
  Հնդկական սպիտակ тюрбане կարողացել է հասնել мотороллера կայանված վերջում մանրախիճ ճանապարհի համար ցանկապատի. Է բղավել է շարժիչը, մոտորոլլեր տեղից շարժվել է տեղից, եւ հնդկական նույնիսկ չի նայեց շուրջը. Այն կարող է փորձել բռնել տաքսի, կամ велотакси, բայց ես գիտեի, որ մարդը ատրճանակով արդեն անհետացել է լաբիրինթոս alleyways քաղաքի.
  
  
  Ուստի, փոխանակ շարունակելու казавшуюся հիմա անօգուտ որս, նրա վերադարձել է забору եւ, уцепившись երկու փայտե վեցերորդ, կրկին перелез նրա միջոցով. Այս անգամ նրան կցված նվազագույն ջանքի համար. Խոտ էր իրական ազատվել իմ ոտքը համեմատ гравием. Այն, ուղևորվեց դեպի լողավազան, լվանում ձեռքը և հատել лужайку, անձայն проскользнув է նախասրահ.
  
  
  Դռնապանը արթնացավ իր vaults, որ, անկասկած, թույլ է տվել երկու индейцам աննկատ բարձրանալ իմ սենյակում. Սակայն ես չեմ պատրաստվում մեղադրել ego այն է դիակ, որը նրան թողել է վերևում, և որից ես պետք է ազատվել. - Անքնություն, "պարոն"? — նա հարցրեց ինձ, зевнув, կամաց-կամաց շարժվել: Հետո перегнулся ավելի վաճառասեղանին, թողնելով իմ կարծիքով բաց մերժելու մասին... իրականում delle, նրա էր միայն շալվարը. - Ես կուղարկեմ համար քնաբեր է ձեզ համար, այո?
  
  
  "Շնորհակալություն, պետք չէ," ես հրաժարվել եմ, հետ լարված ժպիտով.
  
  
  Եթե նա նկատել երկար արյունալի անկյուններում, թողած գրությանը ինձ ուղարկել հնդիկ-сикха, նա ձեւացնում է, թե ոչինչ տեղի չի ունեցել ։ Այն tucked ձեռքերը գրպանը և գնաց վերելակների այնպես, որ ինձ ոչ ոք չի տեսել: Ոչ թե ինչ-որ զգում ամաչել, դեմ եմ, բայց ես կնախընտրեի չի ներգրավել ուշադրություն. Истребителю թիվ 3 AX անպայման պետք էր գտնել անունով Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Սինգհը չի եղել մեր կողքին, օգնել ինձ ասաց, որ գնամ սենյակում.
  
  
  Դուռ է իմ ննջասենյակում էր приоткрыта, թեեւ ոչ ոք չի թաքնվել է նրան, որպեսզի շարունակի աշխատանքը, որի ընդհատել Мохана եւ ego աշխատակցի. Տունը դատարկ էր, եթե չհաշվենք застывшего դիակի անձի, նրա սպանել է ճշգրիտ հարվածով կարատեի. Հնդկական պառկած, расставив ձեռքերն ու ոտքերը, տարօրինակ կեցվածքով, գրեթե steeped է հունցել մութ արյան մեջ, որը զբաղվում է շարունակել растекаться.
  
  
  Смятые վերմակներ վկայում են, որ մեծ մասը թեմա է անցկացրել, նրա հետ Ривой. Ըստ երեւույթին, աղջկան հոգնեցրել է, և նա выскользнула միջոցով սենյակները նախքան նրան հասցրել է նրան կանգնեցնել ։ Ես այնքան հիմար էի, որ վայրկյան անգամ մտածել, որ կարող եմ հաշվել է իր լռությունը. Ուստի որոշել է փոխել հյուրանոց հաջորդ առավոտ. Նրա հյուրանոց, որ ինչ-որ բան է ոստիկանության Նյու Դելիում գալիս էր ինձ մոտ, և забросал ինձ ասաց. Նրան պետք է պատասխանել, բազմաթիվ սուտ է պաշտպանել իր կազմ.
  
  
  Բայց բացի անհանգստության մասին Риве Սինգհը, որը զբաղվում է ոչ գիտեր, թե արդյոք նա պահել բերանը ամրոցի կամ չկա, նրան պետք է անհանգստանալ Мохане. Իհարկե, գալու ego իմ սենյակում էր հեշտ չէ, մանավանդ, որ նրա հյուրանոց է ամեն գնով խուսափել ցանկացած աղմուկի. Բարեբախտաբար, մյուս հյուրերը հարկում քնած են եղել ամուր bedtime. Մեզ մի դուռը չի բացվել, քանի դեռ նրան քաշում էին մարմինը пустынному միջանցքով: Մեզ մի испуганное անձը չի կարող տեսնել իմ կարմիր հոգնածությունից աչքերս, раненую ձեռքը եւ իմ արյունոտ հագնում.
  
  
  Է նրան դրել ego առաջ վերելակ է եւ գտել է այն, ինչ ինձ պետք էր, տաբատի գրպանից. Պողպատե բերան իմ перочинного դանակի շատ օգտակար приспособлением; իրականում delle перочинным դանակով նրան կարողացել բացել դուռը եւ արգելափակել խցիկ վերեւի հարկում, ազատելով իմը բարձրացվող, քցելով մարմինը մի քանի տասնյակ մետր ներքեւ.
  
  
  Դա կլինի մի վայր հավերժական վերջնական հանգստի Мохана.
  
  
  Նա արդեն եղել է գլուխը և ուսերը օդում, իսկ մնացած ego մարմնի պատրաստ է եղել վերջին толчку խոր փոս է ջրհորում, երբ նրան նկատել է մի բան, որ ինձ պետք է ցատկել-ից դրոշի թույլտվության կատարումը: Թեւ հնդկական курты էր закатан, երբ նրա մարմինը քաշում էին միջանցքով, և հիմա իմ աչքերով նետվել մանրուք է, որ իր առաջ չի նկատել ։
  
  
  Դա եղել է դաջվածք, քնար несмываемыми կապույտ թանաքով, որը զբաղվում է աչքի է ընկել վրա предплечье; և երբ հասկացա, որ պատկերված է նկար, իմ կասկածները հաստատվեցին. Դաջվածք դին свернувшуюся ռինգում թագավորական кобру, поднимающуюся մինչեւ ձեռքը характерном հարձակման վիճակում ։ Клиновидная նպատակը եւ трепещущий լեզուն терялись է замершей մարմնի Мохана.
  
  
  Այնպես էլ հայտնվել Կոբրա. Նրանք ուղարկել Мохана եւ ego հանցակից, որպեսզի համոզվեք, որ Նիք Քարթերը չի разоблачит om գաղտնի կազմակերպությունը: Միայն ծրագիրը տապալվեց. Odin շուրջ երկու գործակալների մեռած էր, իսկ մյուսի հետ ճնշված անձի ժամանակ չի եղել որեւէ տեղեկություն ստանալ, նույնիսկ չնչին ապացույց է, որ ես, իրոք, եղել Կործանիչի № 3, գործակալի ծառայության AX.
  
  
  Միավոր իմ օգտին, մտովի ամփոփել է ես, одергивая թեւ վերնաշապիկ мертвеца եւ հրելով դիակը ոտքով. Застывшее մարմինը Мохана հեռախոսը անցյալ ներքեւ, отскакивая մութ պատերի հանքի վերացնել. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա հասել է վերջնակետ... կար մի խուլ թակոց ընկած մարմնի. Եթե Shiva դեռ կարող էր օգնել эму, ոչինչ դրա դեմ չէր լինի ։
  
  
  Խնդիրն այն է, որ ես մինչեւ օրս աքիս չգիտեր, կար արդյոք երբեւէ այդ խորհրդավոր կերպարը, ուղեղը, գործող քողի Cobra ընտրված իմաստը, дергающий համար լարերը այդ միջազգային ցանցում:
  
  
  
  Տրանսպորտի շարժը դանդաղ շարժվում էր ՝ պարկին Ներուի. Համար скоплением ավտոմեքենաների, велотакси, scooters եւ հեծանիվների սպիտակ շարասյան Connaught oil painting հին time կրկես հետեւել են դոմփել հետիոտների, կարծես безмолвные ժամյա. Տղամարդիկ լայն սպիտակ շալվարը սպիտակ "куртами", քիչ отличавшимися է հագուստի Мохана եւ ego արբանյակի, քայլում է արագ, լուրջ եւ самодовольно. Черноволосые կանայք закутывались է "սարի", այլ մետաքսե tunics եւ համեստ "чуридар" (շալվարը, ընդգծող կոճ, եւ իրան). Բոլոր նրանք կազմեցին растерянную է ամբոխին, որի վրա висело զգացում безотлагательности, եւ, միեւնույն ժամանակ սպասումները ։
  
  
  Բայց ավելի շատ են, քան տեսարժան վայրերից եւ հնչյունների քաղաքի, ավելի շատ, քան էկզոտիկ մթնոլորտ, որը զբաղվում է արել Նյու Դելիում եզակի քաղաքն է, իմ հետաքրքրությունը կենտրոնացած է միայն մեկ.
  
  
  Siva.
  
  
  - Դուք ուզում եք ասել ինձ, որ ձեր Ծառայությունը միայն լսել Кобре, այնպես չէ ՞ ։ - հարցրեցի նրան, մի մարդու, сидевшего դիմաց ինձ, քանի դեռ մենք երկուսս էլ потягивали անանուխ թեյ փողոցային սրճարաններ ոչ հեռու գտնվող այգու.
  
  
  Այդ առավոտ իր կապվել է հնդկական գաղտնի ծառայության. Իմ "շփումը" էր սպա գաղտնի ծառայության, որին ես հատկապես խորհուրդ. Ashok Anand էր տղամարդու մոտ իմ տարիքի, բայց նիհար ու հյուծված, սուր և թափանցող հայացքով, ագրեսիվ դեմքի արտահայտությամբ... արտահայտությամբ մարդ, բանիմաց բոլոր խաղի կանոնները, կարևոր չէ, гнусны նրանք, թե ոչ: .
  
  
  - Լսել Кобре? — կրկնել է նա, կնճիռ. Նա поднес բաժակ է շուրթերին է, եւ արել է մեծ կում թեյ, նախքան շարունակել. - Իհարկե, պարոն Քարտերը: Մենք լսել Кобре... Քաշմիրի շուրջ, ըստ Կալկաթայի Мадраса, Бомбея... ամբողջ մեր երկրի համար: Որտեղ խռովություններ եւ խռովություն, այնտեղ միշտ Ներկա.
  
  
  - Իսկ Shiva? - պնդում եմ:
  
  
  - Դու դա տեսնում ես? - պատասխանեց Անանդը, մատնանշելով մակերեսը աթոռին, շատ փայլուն փայտե գնդում: - Այն հարթ, бесформенная, տեսնում ես?
  
  
  Նա պատասխանել է кивком գլխին.
  
  
  - Դե, այն ժամանակ դուք կհասկանաք, երբ նրան ասեմ, որ Shiva бесформен, առանց լվացվելու, առանց անձի, պարոն Քարտերը: Եւ, перегнувшись միջոցով բազկաթոռ, նա նայեց ինձ полузакрытыми սեւ աչքերով. - Դա պարզապես անունը, заимствованное մոտ չար աստված, նույնիսկ մեզ համար IISA, հնդկական գաղտնի ծառայությունում:
  
  
  Եւ ձայնը նրա բուն կետին, նույն տեղում, որտեղ նախօրեին... միայն հյուրանոց է մյուսը. Հոուք թույլ է տվել ինձ կապ հնդիկների, չնայած ինձ խորհուրդ է տվել ապավինել om օգնություն:
  
  
  Իրականում delle քայլում է լուրը, թե ինչ միջավայրում հնդկացիների омелой տեղը "դավաճանություն". Թեեւ ego հնդկական գործընկերը, և վստահեցրել է հազալով դուրս թքել է առավելագույն ջանասիրություն, այնուամենայնիվ, չի եղել ոչ մի իմաստ գնալ ավելորդ ռիսկը, հատկապես, երբ քարտեզի վրա դրված էր իմ կյանքը, եւ հաջողությունը իմ առաքելությունը.
  
  
  - Կարող եմ իմանալ, ինչո ՞ ւ է ձեր կառավարությունը, քանի որ ձգտում է գտնել մեր Шиву? — ասել է Անանդը նույն տոնով, պետք է զգույշ լինել և զգուշանալ.
  
  
  Հերոին, — պատասխանեցի ես: - Բեռը տասը միլիոն դոլար, որը նախատեսված է Միացյալ Նահանգներում. - Ես չեմ կարծում, որ շատ բացահայտի իր նպատակին, եթե поговорю նրա մասին, ճշմարիտ պատճառով, այլ այն մասին, որ ես փորձեցի հետեւել աղբյուր ձայնային подражаний, որոնք վերջին ամիսներին sown խուճապ միջավայրում միջազգային դիվանագիտության, վտանգելով խաղաղությունը երկրի վրա.
  
  
  - Օ՜, այո, drugs - դա, իրոք, վատ բիզնես. - Հնդկական ժպտաց ու սկսեց արթնանալ. - Խնդրում եմ, ներեցեք ինձ մի քանի րոպե, բայց ես անպայման կզանգեմ իր պետին. Գուցե նա կարող է տալ ինձ ավելի շատ տեղեկություններ Кобре.
  
  
  — Իհարկե, — ասացի ես: Անանդ հրում ետ աթոռ եւ անցել է terrace.
  
  
  Նրա հետևել է նրան, մինչեւ որ նա անհետացավ ներսում: Այնուհետեւ նրան, նայեց հատակին բաժակ, գրեթե ափսոսանք հայտնելով, որ այդպես էլ չեմ սովորել կարդալ ճակատագրի վերաբերյալ чайным листьям. Ով գիտի, եթե նրա սովորել, նա կարող է այժմ կանխատեսել հաջողությունը կամ ձախողումը իր առաքելության մեջ:
  
  
  Այն, откинулся առաջ թույլ է տվել իր հայացքին скользнуть ի լի կտուր է տրանսպորտային հոսքերից, петляющим շուրջ Connaught oil painting հին time կրկես. Այնքան շատ հարցերի, այնքան շատ են բացերը ծովը, որ ես ստիպված կլիներ շատ ուրախություն, որպեսզի հասնել գոնե ինչ-որ առաջընթաց: - Դեռ դիսնեյլենդ են, պարոն?
  
  
  Նրա ցնցվեցի և տեսել է, թե ինչպես է մատուցող leaned է սեղանի շուրջ. — Առաջարկել է երկու, — պատասխանեցի ես, մատնանշելով դատարկ բաժակ Անանդի.
  
  
  — Երկու мятных թեյ, — կրկնել մատուցող. - Կարող եմ նրան առաջարկել пакоры, կամ պարոնը ցանկանում է վայելել ֆիրմային հնդկական ուտեստ, մսամթերքի մեդվեդեւը, որը կոչվում է "самоса"? Նրանք գերազանց, "պարոն".
  
  
  Նա պատասխանել է утвердительным кивком, փոքր-ինչ խփված շփոթված ego ուղղակի մոտեցում. Տղամարդը բարձրացրեց դատարկ մարդ է, և երբ նա դիմել է վերադառնալ խոհանոց, նրան գտա այն է, որ ցնցված է նայում իր մերկ ձեռքը ։ Ես չեմ ժամանակ երկար նայում է նրան, բայց եւ բավարար ժամանակ է, որպեսզի հասկանար, որ nen отпечаталось.
  
  
  Свернувшаяся կոբրա այն է, որ դժվար է մոռանալ! Նրա կտրուկ հրում ետ աթոռ ու թռավ.
  
  
  "Kuda, դերձակ վերցրու, գնա, Անանդը?" — մտածեցի ես, ճահճային միջեւ սեղաններ. Զանգի ափսեների գամված իմ ականջները, ճիչ, որը смешивался հետ гудками և հնչյունների մեքենաների շուրջ սուրճ եւ այգու Ներուի. Բայց գոնե չի եղել, քանի որ խոցելի է, թե ինչպես է անցյալ գիշեր, երբ ես ստիպված էի պաշտպանվել երկու սիկհական, որոնք մտել են իմ հյուրանոցում.
  
  
  Է кобуре, որը կրել ուսին, իմ սիրելի Вильгельмина, Люгер 38-րդ տրամաչափի է, որը փրկեց ինձ շուրջ այսքան անելանելի վիճակներ, ավելի մեծ է, քան նրան սիրում է հիշել. Այն դեպքում, եթե ատրճանակ բավարար չի լինի, ես Հյուգո, իմ стилет, թաքցված ножнах տակ թեւ վերնաշապիկ.
  
  
  - Դուք ինչ-որ բան է ուզում, "պարոն"? — ինձ հարցրեց մի ամբողջ մատուցողների սպիտակ куртках.
  
  
  — Հեռախոսով, — պատասխանեցի ես:
  
  
  Նա նշել է, որ պտտվող օրը, առաջատար սենյակ. Ինձ զարմացրեց, որ Անանդը շատ երկար զանգահարում է հեռախոսով. Դա, բացի տատու, որը նրան նկատել է ձեռքը մատուցողին, ինձ զգում անհարմար.
  
  
  Նրան գտել հեռախոսներ, վտանգում է մարդու սպիտակ куртке, մի շարք սեւ եւ старомодных հեռախոսների սահմանված ձախ moaning նեղ միջանցքի. Արագ огляделся եւ նկատել է ցուցանակ օրը իմ աջ. Կարող է լինել, նրա նյարդային առանց հատուկ պատճառները, կարող է լինել, այն, անհանգստանում-ի пустякам.
  
  
  Դե, եղել է միայն մեկ միջոց է, որպեսզի համոզվեք.
  
  
  Այն, просунул ձեռքը իր թեթեւ ամյա բաճկոնը, զգացի ободряющее touch ձեռնամարտ Вильгельмины եւ գնաց միջանցքով դեպի օրն է տղամարդկանց զուգարան. Անցնում էր пустынен. Բացելով դուռ, աճուրդի է հանել իր աջ ոտքը առաջ.
  
  
  Դուռ ա. պապյան распахнулась մեջը, որ թույլ է տվել ինձ, արագ հայացք է բաղնիք, выложенную սեւ-սպիտակ սալիկների. Այնտեղ կարծես թե ոչ ոք չի եղել: Այն, նետվել է առաջ ՝ թույլ տալով օր распахнуться ինձ ։ - Ես շշնջաց. - Նախագահ? - Օրը երեք հանդերձարաններ փակվել են:
  
  
  Նրա վայրկյան սպասեց և նորից կանչեց. Անպատասխան: Անձայն, ինչպես կատուն է, обостренным վախի զգացումով բռնել է ծուղակ, նրան քաշեց "люгер են ատրճանակի պատյան ու փոքր-ինչ согнул մատը ձգան. Մեծ մասը, ժամանակակից Люгеры ունեն нечувствительный կշռված փոխարժեքով; բայց wilhelmina-ը եղել է модифицирована հատուկ ինձ համար տղաների հետ, ըստ լաբորատորիայի AX-ի շտաբ-բնակարանում Վաշինգտոնում: Ձգան պատրաստ էր выстрелу, երբ այն էլ քաշեց ձգան.
  
  
  Ես գնացի առաջին զուգարան ձախ կողմում. Ամուր պահում է մետաղական գրիչ, նրան հրել է դուռը եւ նույնքան արագ փակել է այն ։ Առաջին դարակ սենյակ էր դատարկ է, ինչպես եւ երկրորդը ։ Իսկ երրորդ, հենվելով опущенное նստատեղի զուգարանակոնքի, лежало անշարժ, անկյանք մարմինը Ашока Անանդի.
  
  
  Այն տարածված է իր ձեռքը, եւ բարձրացրել ego գլխին ։ - Սրիկաները! - прошипел նրա քթիս տակ. Ինձ էին նայում լայն բացված աչքերը Անանդի. Նրա անցկացրել մատները ego векам, այլանդակելով այսպիսով изумленное արտահայտությունը իլիպ-ի դեմ կօգտագործի մահվան ego մարդ:
  
  
  Բարակ շերտի, հիմա սիրում սենյակային ծաղիկները, նշել ego պարանոցի. Заглушили ծիլեր, ասել ես, ուսումնասիրում կապտուկ. Նրա unzipped մանյակ ego վերնաշապիկ է, որ ավելի լավ է քննարկել կապտուկ, եւ տեսա հետքեր երկու փոքրիկ ծակել, որոնց միջև հեռավորությունը քիչ է գործել. "Բայց ինչու?" — հարցնում են նրան ։ Պարզ է, որ Անանդն էր շոգեխաշած մեռած է, քանի որ ego, լեզուն свисал iso rta; բայց այդ հետքերը պարանոցի վրա, թվում էր, մնացել էին ատամները օձի.
  
  
  Որոշ ժամանակ առաջ միջեւ մի առաքելությամբ եւ այլ ես տեսել եմ կարդալ, մի քանի գրքերի герпетологии, գիտության մասին рептилиях. Եւ նրան հայտնի է, որ արձագանքը խայթոցների թունավոր օձերի սովորաբար սկսվում միջոցով քառորդ ժամ, կամ կես ժամ հետո կծում.
  
  
  Ашока Անանդի կծել է վիշապին, բայց դա չի դարձել է մահվան պատճառ ego: հնարավոր է, որ այդ նշանները ասաց նախազգուշացում կամ ինչպիսին է կրոնական խորհրդանիշ. Մի բան պարզ էր: նա չի պատրաստվում կանգ առնել այնտեղ, պարզել դա.
  
  
  Նրա հանել "люгер" սայթաքեց դուրս խմելու եւ շուրջ տնակում. Զուգարան էր դեռ пустынен. Եթե ես գնացի առաջ նույն ճանապարհով, ինչ նախկինում, ապա, անկասկած, ձեռքն էլ է մատուցողին. Ինչպես այն կարող է դատել, որ նա եղել է ոչ միակ, ով աշխատել է բարում, մտնելով կազմակերպություն "Կոբրա".
  
  
  Նրա խնդրեց այլ ելք. Застекленное պատուհան է фарфоровой լվացարանը ներկայացել է փոշոտ հետքերը այգու Ներուի. Նրա перелез միջոցով եզրին լվացարան եւ նայում դուրս. Պատուհան открывалось հետեւի սրճարան, դուրս աչքում այցելուներ, նստած է կտուր, որտեղ սեղաններ սպասարկել են մատուցողուհիներ, դաջվածքներով, թե ոչ:
  
  
  Նրա բացել оконную ճաղերի հետեւում стилетом և բարձրացրեց նրան, отцепив մռայլ մետաղական կեռիկներ շրջանակներում.
  
  
  Կա ավելի հարմարավետ եղանակներ դուրս գալու, "պարոն".
  
  
  Ուշ выхватывать Вильгельмину հիմա. Դրա դիմել գլուխը և տեսավ ухмыляющееся մատուցող անձը ատրճանակով. - "Բերետտա" 22-ին տրամաչափի целилась ինձ բաց աչքերով. Զենք է փոքր տրամաչափի, բայց այն շատ լավ գիտեր Беретты է իմանալ, թե որքան վտանգավոր կարող են լինել մոտ հեռավորության վրա.
  
  
  — Պարզապես հյուրանոց ստանում է մի մաքուր օդ, — բացատրեցի ես:
  
  
  Նա ժպտաց, այլ պարզապես взмахнул ատրճանակով, տալով ինձ նշան է բարձրացնել ձեռքերը գլխին եւ ցատկել լվացարան. Նա պահում наведенную ինձ Беретту. Ինձ մնում է միայն ընդունել ego հրավերը ։ Այն, վայրէջք է կատարել սեռը և уставился նրան. Երևում էր, որ նա նյարդայնանում է, ego հայացքին թվում էր, որ նա քիչ փորձ ունի նման իրավիճակներում.
  
  
  — Ես կարծում եմ, որ հնդկացիները ՝ հյուրասեր ժողովուրդը, — ասացի ես: - Թվում է, իմ մյուս այնտեղ, և դիմել է իր գլուխը դեպի чулана, որտեղ նրա մարմինը հայտնաբերել Անանդի, - վթարի է ենթարկվել...
  
  
  - Նույնն է լինելու ձեզ հետ, "պարոն", - քմծիծաղ տվեց մատուցող դարձնելով քայլ է առաջ շարժվել, այժմ "բերետտա" целилась ինձ կյանքում. - Շուտով, ամենայն հավանականությամբ, մենք լսում ենք ուժեղ pops դուրս, սարսափելի խառնաշփոթ. Կլինի այնքան աղմկոտ է, որ դա заглушит shot-ի пистолету.
  
  
  Այսպիսով, նա էր միակ barre, ով կապված էր Коброй. Թե ինչպես նրանք իմացան, որտեղ ինձ գտնել, և քանի որ նրանք իմացել են Ананде — երկու անպատասխան մնացած հարցի ավելացնելով մեկ այլ, որոնք ինձ накапливались.
  
  
  - Լուրջ? - ասացի ես, ստիպելով իրեն արիների ծիծաղել. - Խորհուրդ եմ տալիս կրկնել այն ոստիկանին ետեւում ձեզ.
  
  
  Նա ճիշտ էր.
  
  
  Մատուցողը էր неопытен, վատ ծանոթ է այնպիսի աշխատանքով և չգիտեր նույնիսկ դա հենց հին հնարք. Ես չեմ հասցրել է договорить արտահայտությունը, թե ինչպես է նա կտրուկ շրջվեց դեմքով դեպի несуществующему ոստիկանին. Ու մեկ վայրկյան այն եղել է գործողության մեջ ։
  
  
  Նրա թռավ առաջ և ոտքով խփել է մատուցողին վիզը. Նա բղավել է, երբ sole իմ կոշիկի հարվածել ego-ի ключице. Նրան իջեցրել է ոտքը եւ վնասել է эму մահացու հարված ձախ է փայծախը. "Բերետտա" թռավ, երբ տղամարդը ձեռքով քամած ցավոտ տեղը, իսկ փսխում закапала կողմերին ego rta.
  
  
  Երբ նա ընկել է առաջ, բարձրացրել է իր ցանկացած ցեղին ու կրկին հարվածել է նրա ego-ի դեմքը. Նրան լսեց ձայնը. ատամների այն պահին, երբ իմ ցանկացած ցեղին անդրադարձել ego rta. Տղամարդը սահել է հատակին. Մոտ զուգարան խլացնող загрохотала սպասք լվանալու մեքենա, դրան հաջորդեց զանգի պարագաներ.
  
  
  Իհարկե, դա մի ծրագիր է, որը կոչված է խեղդել կրակոցի, որը նախատեսված է ինձ համար ։ Նրա վերցրել "беретту" եւ խրված այն պահին սպիտակեղեն տաբատ, բավարար մեծ է, որպեսզի թաքցնել ատրճանակը ։
  
  
  Այնուհետև նրան վերցրել է մարդու մազերը և բարձրացրեց ego գլուխը, ինչպես նաեւ, եթե նա եղել է խամաճիկ, որը եղել է перерезаны թեմաներ,. - Դու վատ փնտրել, ռուսների! - բացականչեց իր ցածր ձայնով.
  
  
  Նա mumbled ինչ-որ բան, ինչը ես չեմ расслышал, spitting արյան եւ կոտրված ատամները, обмазывая կզակ. - Որտեղ է նա? - քաշեց նրան ։ - Ես ուզում եմ իմանալ, թե որտեղ կարող եմ գտնել քո շեֆը... Шиву.
  
  
  — Shiva... Shiva չկա, — mumbled մատուցողը, свесив գլխին ։ Տղամարդը փակել է աչքերը, ու ego բերանը կրկին залился արյունով:
  
  
  — Մտածիր եւս մեկ անգամ, — прошипел ես, բարձրացնելով ձեռքը ։ Այն, փեղկավոր մատները ձեւով гарпуна, հարված, որը կոչվում է "penn-колониа-դաշտ " ջի-ռու-քի", որը պետք է սանձազերծել эму լեզուն ։ Եւ դա ստիպեց ego բացել затуманенные ցավով աչքերը.
  
  
  Եւս մեկ ցավալի հառաչել ուղեկցում էր հարվածը: Բայց այս տականք չեն մտածել սպանության մասին Անանդի, այնպես որ ես տրամադրություն է լինել բարի самаритянином. Այն tucked եղունգները эму տակ հավիտյանս, squeezing ego աչքի խնձոր.
  
  
  Մատուցողը, сотрясаемый конвульсивной дрожью, отпрянул. Ego նպատակն է հարված էր ստացել հատակը, բայց մի վայրկյան նրա, թռավ նրա վերևից, կրկին сунув մատները эму անկեղծորեն russian Այն կարող է կույր ego ողջ կյանքի ընթացքում ։ Բայց բացի տեղափոխվել մահը հնդկական գործակալ նրա հյուրանոց, ստանալ ռևմատիզմի.
  
  
  - Ասա: որտեղ Shiva? - կրկնել այն.
  
  
  Դա տհաճ տեսարան է; դիմագծերը մարդու ուներ վախի ու ցավի. Ego անձը եւ рубахи արդեն կարելի է տարբերակել, նրանք перемазаны արյունով եւ рвотными զանգվածների, աչքերը քվե-քվե вылезут շուրջ орбит, նա չի կարող շնչել:
  
  
  - Է... է... - простонал նա:
  
  
  - Որտեղ նա դահլիճում? - рявкнул ես: - Որտեղ?
  
  
  Բայց նախորդ ծեծ ավելացնելով ընդունելություն "մեծ մատը" աչք է խփել ego ըստ ջրաչափի. Մատուցողը откинулся առաջ և խուսափել ֆիզիկական տանջանք է, թույլ տալով իրեն սուզվել забытье.
  
  
  Նրա հանեց մատները, եւ ընդմիշտ փակել ego աչքերը. Նրան փորձել է վերակենդանացնել ego, խիստ встряхнув, բայց մարդ էր անգիտակից վիճակում, և վերածվեց ստվերային ինքն իրեն ։ Նրան արդեն պատրաստվում էր затащить անշնչացած մարմինը, խորդանոց, որպեսզի իջեցնել գլուխը ջրի տակ է եւ հանգեցնել ego, գիտակցության, երբ լսեցի топот քայլերը. Ինչ-որ մեկը շելլ միջանցքով, շարժվում են դեպի օր զուգարան.
  
  
  - Нирад? - Կանչեց che ապա ձայնը.
  
  
  Ավելորդ է ասել, որ Нирад չի կարողացել պատասխանել:
  
  
  Այս անգամ նրա թույլ չէր տա բռնացնել իրեն անակնկալի. Նրան մոտեցել է խորտակվել եւ բարձրացել է фарфоровый եզրին; շրջանակ պատուհաններ, որը թուլացրեց իր ավելի վաղ էր приоткрыта.
  
  
  Նրան հրում оконную շրջանակ առաջ ազատ ձեռքով ։ Դռան հետեւում զուգարան Нирада կրկին կանչեց, uptight ձայնը.
  
  
  Բարեբախտաբար, պատուհան բավարար մեծ է, որպեսզի սողալ միջոցով. Աջակցելով ապակե վահանակի վրա մեկ ձեռքով, նրա, թռավ sunny կտուր ներքեւ եւ այցելեցի դեպի զուգարան ։
  
  
  Դուռ распахнулась, եւ ես մտովի լուսանկարել է այն անձը, տարակուսանքի տեղիք է смотрящее է տղամարդու Нирада. Դա եղել է անծանոթ անձը, այն երբեք ego չի տեսել: Բայց ես գիտեի, որ կրկին կտեսնեմ երիտասարդ հնդիկ, որը թերահավատորեն նայեց неподвижную գործիչ Нирада այդ պահին... եւ երեւի առաջիկայում:
  
  
  
  
  3
  
  
  "Ես Նույնիսկ արեւմտյան հեռուստադիտողի հեշտ է բացահայտել երկակի մարմնավորում Shiva-cobra ճշմարիտ աստծո էությունն է. Происходивший են доведического աստվածների, այդ շատ հին անդամ հնդկական троиц պետք է, ի վերջո գտնում է ասոցացվել հետ фаллической սիմվոլիկան. Ի դեպ, ego պատկերագրության մենք ամեն անգամ գտնում ենք, набухший գլխարկ cobra է հարձակողական դիրքեր: Ուստի զարմանալի չէ, որ Shiva շատ մասում նկարագրվում է հագուստով ամբողջ կաշին cobra, серьгами, նաեւ արված ըստ երեսվածքները, умилостивляющим լարը եւ խաղում է շուրջ կենդանի гадюк..."
  
  
  
  Նրա փակել գիրքը եւ այցելեցի պատուհանը գրադարանի, լոգարիթմական աչքերով լայն քարե աստիճաններ, sunny կտուր տանող սրճարան զբոսայգու հարևանությամբ Ներուի. Ոչ ոք չի նկատել իմ արագ խնամքի շուրջ հետեւի ակումբի.
  
  
  Ես չէի սպասում, որ գործընկեր Нирада закричит, եւ իրականում delle չի սխալվել. Նրան նաև չի տեսել, որ դեպքի վայր են ժամանել շտապօգնության մեքենաներ կամ մեքենաներ, որպեսզի մարմինը Ашока Անանդի. Գալիս ու գնում զբոսաշրջիկների եւ գործարարներ: Բար շարունակել է աշխատել առանց ընդհատումների, եւ իր դիտորդ-րդ կետի գրախանութում է Коннот-փլեյս այն, նույնիսկ կարող էի տեսնել հանցակից Нирада, երիտասարդ հնդիկ ձեւով մատուցողին.
  
  
  Ինչ վերաբերում է Нирада, ապա ego ոչ մի տեղ չի տեսել մեզ կանգնած, մեզ պառկած. Ego, այլ, հավանաբար, բերել է իր ego ինչ-որ բան է առանձին սենյակ կամ ռեստորան, որ նա կարող է ապաքինվել. Անշուշտ, երկու հաստատությունների գիտեր երկրորդական գործունեության աշխատակիցների, հակառակ դեպքում կլիներ նկատել ինչ-որ բան անսովոր.
  
  
  Ամեն դեպքում, այն լի էր վճռականությամբ շարունակել դիտարկումը նրանց կենդանիներ, մինչեւ մեկ կամ երկու մատուցողին չի դադարում աշխատել: Нирад գնաց, նախքան նրան հասցրել է ստանալ նրանից ինչ-ինչ տեղեկություններ. Այնպես որ, չունենալով այլ վավեր clues, վեբ-зацепка, որով կարելի էր հետեւել էր snooping երկու киллерами Cobra.
  
  
  Ես այնքան հիմար էի, որ կարծում է, որ դրանք կհանգեցնեն ինձ անկեղծորեն խորհրդավոր բնավորությունը, բայց ես գրեթե վստահ եմ, որ մեխանիզմները պետք է առաջադրվել, Shiva, եթե նա իրոք գոյություն ունի, ապա վաղ թե ուշ կհայտնվի:
  
  
  Եվ այսպես, այն շարունակում է ձեւացնել, որ չափազանց հետաքրքրված եմ գրքերով, ցուցադրված նյութերին խանութ, ընդհուպ մինչև գնման հատորի մասին հնդկական рептилиях, որը նրա սովորել. Երբ, վերջապես, выбрался-ի գրքի կաբինետ, նրան թաքնվում ստվերում, փորձում է դառնալ գրեթե անտեսանելի. Կողքին է եղել, բավական զբոսաշրջիկների, այնպես որ ես չեմ եղել այնպիսի նշանավոր. Ամենից քիչ նրան հյուրանոց ուշադրությունը.
  
  
  Երկար տարիներ ծառայության AX նրա, հասկացել է, որ համբերությունը առավել օգտակար է առաքինությունը. Իրականում delle, երբ մթնշաղ սկսել են պղտորվել է երկինք, նրան վերջապես տեսա, թե ինչպես իմ մարդիկ դուրս են գալիս ՝ սուրճ. Նրանք իջնում էին լայն քարե աստիճաններ, կամաց-կամաց, քայլ առ քայլ.
  
  
  Երիտասարդը, склонявшийся է окровавленной գործիչ Нирада, վարել իր ուղեկից. Աչքերը Нирада էին завязаны; ego ընկեր վարել է ego, ինչպես նաեւ, եթե նա եղել է կույր. Ինչպես իր հասկացա, ժամանակավոր կուրություն մատուցող կնշանակեր, որ Կոբրան ունի մեկ գործակալ ' ավելի քիչ ։
  
  
  Նրա, ընթանում է առաջ, և ոչ сводил աչքի նրանցից երկուսի, որ նրանք չեն выскользнули դիտարկումների հետո, թե ինչպես ես անցկացրել om սպասում է ամբողջ օրը. Коннот-փլեյս լեփ-լեցուն էր բանվորների եւ клерками, возвращавшимися աշխատանքից տուն. Նրան արդեն պատրաստվում էր անցնել людную մակերեսը, երբ իմ երկու տղամարդկանց արել, հանկարծակի ժեստ; բայց ես զգացել օգնություն է, երբ տեսել է, թե ինչպես է մեկ այլ Нирада կանգնեցրել է հեծանիվներով տաքսի էր իր քաղաքացիական պարտքը նստավայր նեղ մեքենաներ.
  
  
  Երիտասարդ հնդկական քաշում խրոցը ձեռքով, եւ моторизованное տաքսի կտրուկ որոտ нырнуло է հոսքը. Միայնակ կանգնած էր մայթին երիտասարդը աչքերով грифона դիմել գլուխը իմ ուղղությամբ, հավանաբար, չգիտեք, թե ինչ անել.
  
  
  Եթե նա էր անվճռականության մեջ, նա նրան չի եղել.
  
  
  Այն, թաքնվել են սպիտակ սյունակ, ակնկալելով, որ այն պետք է անել. Մեկ րոպեն անվճռականության մեջ, եւ նա ի վերջո իջնել sidewalk. Նա գործադրել է երկու մատները է շուրթերին և հրատարակել է բարձր սուլոց է դադարեցնել եւս մեկ велотакси.
  
  
  Է официанте դեռեւս էին սպիտակ համազգեստ, տաբատ, բայց նա փոխել է բաճկոնը. Նրա փոխարեն nen էր մուգ վերնաշապիկ բաց воротом. Ինչ-որ բան մետալիկ сияло նրա վզին, որն արտացոլում է закатный սուրբ, ինչպես հայելու մեջ. Երիտասարդը, սողանքը է եռանիվ հեծանիվ, եւ վարորդը սեղմել է գազի ոտնակ, հետևելով հոսքի մեքենաների այգու շուրջ Ներուի.
  
  
  Նրան ավելի շատ չի կորցրել ժամանակ.
  
  
  Չի անցել, եւ երկրորդ, ինչպես նա հայտնվել է бордюре եւ դադարեցրել է մեկ այլ տաքսիով, չկորցնելով նշանակում է մատուցողին.
  
  
  Երբ նրան էր ветхой հին մեքենայով, այն հրել шоферу ձեռքը տուփի թղթադրամներ, չտալով նրան ժամանակ է առարկել.
  
  
  — Եկ հետևիր իմ ընկերն է այնտեղ, — հրամայեց ես:
  
  
  Վարորդը սևեռելով ուշադրությունը նախ փողի, ովքեր նրան эму տվել, ապա велотакси, որը մատուցող կանգնեցրել են պակաս րոպե առաջ, առանց վարանելու ենթարկվել. Նա զբաղեցրել է առաջին գոտի, եւ նա թեքում է сиденью, չի նվազեցնելով աչքի велотакси, որը, ինչպես նա հույս է հայտնել, կմոտեցնի ինձ ևս մեկ քայլ է դեպի неуловимому և խորհրդավոր Siva.
  
  
  Առայժմ ամեն ինչ կարծես ընթանում էր լավ, ասել է այն, վստահ է, որ մատուցողը չի տեսել, թե ինչպես ես սպասում ego դուրս գալու շուրջ բար կամ նստել է տաքսի, որպեսզի հետեւել նրան. Նրան պատվիրեց վարորդին արագանալ, դեռ երիտասարդ մատուցող մեզ չի отделяло ընդամենը երեք մեքենաներ.
  
  
  - Ուր է իմ մյուս ուղարկվում է?
  
  
  Է Коннот-փլեյս մենք շարժվեցինք դեպի Коннот-серкус գլորում է նրբ առաջատար կողմ կենտրոնի Դելիում. — Հին քաղաք, — ասել է վարորդը: Հետո նետեց ինձ վրա հայացք և հավելեց: - Նա քեզ կողոպտել, պարոն? Եթե ոչ, ապա ես զանգահարել է ոստիկանություն...
  
  
  — Ոչ, նման բան չկա, — վստահեցրել է նրա ego եւ, перегнувшись միջոցով նստավայր, շշնջաց ինչ-որ բան эму ականջին.
  
  
  Նա կարմրեց տակ պղնձի մաշկի. - Հասկացա, "պարոն". Ինչպես եք դուք դա անում... հանդիպման, թե արդյոք?
  
  
  - Ճիշտ է, - հաստատեց նրա լայն ժպիտով, ենթադրելով, որ հետևում եմ երիտասարդ, направляющимся է ռոմանտիկ ամսաթիվը.
  
  
  - Ուշադիր եղեք, "պարոն", - զգուշացրել է ինձ տաքսիստը. - Делийские կանայք շատ խելացի են, - և նա ուղեկցեց առաջարկը, rubbing մեծ մատը այս ցուցանիշը, ընդգծել է իր դիտորդական.
  
  
  — Այո, բայց դուք չեք теряй նշանակում մեր ընկերոջը, — պատասխանեցի ես:
  
  
  Արդեն գրեթե стемнело, ապա մեկնում, ըստ Коннот-Серкус շարժումը նվազել է ։ Տղամարդը փոխել է թեման, եւ իմ ուշադրությունը վրա հուշարձանները. Վերջում լայն վերականգնվել է փոշոտ պողոտայի նա նշել է, որ հայտնի минареты Джама Մասջիդ, հսկայական մզկիթի շուրջ կարմիր ավազաքար, նման ամրոց.
  
  
  Իսկ անկեղծ առաջ մզկիթի և близлежащим базаром կանգնած է եղել եւս մեկ հուշարձան է շուրջ կարմիր քարից, տպավորիչ համալիր, թողնված императорами mughal, Կարմիր բերդը. Այն, մտածեցի, որ մատուցողը անհետանում շուկայից, բայց, ըստ երեւույթին, նա չի հասկացել, որ իրեն հետևում են. Փոխանակ դուրս գալ մզկիթի մոտ և շուկայի բաց երկնքի տակ, նա դուրս է եկել ի велотакси անկեղծ առաջ դարպաս, առաջատար fort.
  
  
  "Կա' նգ առ", — ասել է նրա վարորդին ։
  
  
  Նա կանգ առավ հենց այն պահին, երբ մատուցողը դիմել փախուստի համար դարպասները: Նրան դուրս է եկել, իր հերթին, շտապել է իր անձի, ուրախանալ, որ խավար ապահովել է ինձ ինչ-որ ապաստան. Առաջ դարպասների մոտ կանգնած վաճառասեղաններ հետ "հուշանվերներ", բացիկներով, путеводителями, տեղական մասնագիտությունների.
  
  
  Բայց ես չեմ զբոսաշրջիկ, եւ ես ոչ մի ժամանակ կանգ առնել և հիանալ այդ "հրճվում". Պահում է որոշակի հեռավորության վրա, իր աչքով նկատելի համար սպիտակներով շալվարը ու մութ բաճկոնը մատուցողին.
  
  
  Համենայնդեպս, նա երբեք չի տեսել է ինձ, իսկ դա նշանակում է, չեմ գիտեր ինձ: Եթե միայն "Կոբրա" չի տարածել է իմ լուսանկարը, այս դեպքում Նիք Քարթերը шталь ավելի քիչ անանուն է, քան նրա հյուրանոց է ճանաչել.
  
  
  Առաջ, վերջին մուտքի հետքերը, մինչեւ նեղ փայտե будкой մատուցողը կանգնեց: Sign возвещала մասին շոուի "Lumiere եւ որդին". Երբ հասկացա, որ երիտասարդ հնդիկ գնել տոմս ներկայացումը, ես, առանց մտածելու, հետեւեց նրան.
  
  
  Դա եղել է պատմության դասը, "ճանապարհորդություն" ոչ ոք օգնության психоделиков. Гравийная շավիղ վարել է билетной դրամարկղի ներքին բակը fort. Այստեղ, այգում, շրջապատված մարմար дворцами, կառուցված императорами, հանդիսատեսի համար տեղադրվել են բազմաթիվ շարքերը աթոռ ։
  
  
  Լուսարձակ ուղարկել դեղին լույսի մեջ շարասյան առաջ մարմար շենքերի, ինչպես аудиокомментарии транслировались միջոցով բարձրախոսներ. Բանախոսը նկարագրել Павлиний գահ, գողացված персидскими hordes եւ, ներխուժելու Հնդկաստան տասնութերորդ դարում ։
  
  
  Ապա սուրբ մարել է, և իմ մեջքին կար մի թակոց մեջ: Դրա դիմել գլուխը, գրեթե սպասում է հայտնվել մեջտեղում обезумевшего հոտի.
  
  
  Փոխարենը նրա հայտնվել է ճանապարհին սուր ինչպես ածելի դաշույն.
  
  
  Բերան зашипело, բաժանելով ձախ թեւ իմ камзолы. Առանց երկար-բարակ մտածելու, այն, ետ քաշեց և, մի ձեռքով գործարկել է ընդունելություն "колониа-հեռուստաընկերության կակաչ-քի". Հնդկական մատուցողը չի шталь զգալ հաջողություն ին սկսել է երկրորդ անգամ ։
  
  
  Ego սպիտակ ատամները сверкнули է сардонической մի ժպիտով, բերան стилета закружилось օդում: Ապա լուսարձակ ամբողջությամբ լուսաբանել ego անձը, կարապի նրան. Երիտասարդը նետվել է անցնում շարքերով աթոռների եւ վազեց.
  
  
  Հանդիսատեսը ՝ հիմնականում արեւմտյան զբոսաշրջիկները, թվում էր, հավատում էին, որ հնդկական մի մասն էր "շոու" է ։ Ինչ-որ մեկը սկսել է ծափահարել, իսկ օդում կոչվում է топот ձի թաքցնել մեջ: Շուրջ բարձրախոսի донесся ձայնը խողովակների, որը մարտական кличем. Նրա շտապել համար հարձակվողներին.
  
  
  Ես չգիտեի, թե ինչպես է նա հասկացել է, ով նրա նման, կամ, որ ես հետեւում է նրա հետ. Բայց այն դեռեւս կարող է լսել փրփրել ego blade դաշույն, рассекающего օդ ու разрывающего թեւ իմ камзолы. Նա գրեթե գամված իմ մաշկի վրա.
  
  
  Չի հաշտվում է փախչել, նրա օգտակ է բաճկոնը համար ատրճանակով. Ոչ ոք շուրջը հանդիսատեսի չի գտել ոչ մի տարօրինակ բան մեր շարժումներում, եւ երբ լուսարձակ запылил մարմարե շենքի, ослепительное արտացոլում обрамило ապաստան մատուցողին.
  
  
  "Թագավորն բաղնիքներ..." — հայտարարել է պատմող.
  
  
  Նա հայտնվել է մի շուրջ մարմարե սյուների է, թե ինչպես է լուսարձակ բռնել ինձ ։ Նրա сузил աչքերը եւ шталь փնտրել շրջապատող ստվերում: Սուր հոտ մամուռ և гниющей բուսականության пропитал պալատ առանց պատերի. Նա թաքնվել է այնտեղ, սպասելով, թե երբ է իր ընդգրկվեմ է ծուղակում, որը, ինչպես ես հիմա հասկացա, տեղադրել են ինձ համար.
  
  
  Այն կարող է դիմել շուրջ եւ վերադառնալ հյուրանոց, ուսումնասիրել հաջորդ քայլը; բայց ես հրաժարվել է այդ գաղափարից, հիմա, երբ զգացի, որ մոտ է բացահայտմանը զազրելի գործողությունների Cobra... եւ Shiva. Որքան շուտ նրան գտնել այդ մարդուն, այնքան լավ կլինի բոլորի համար:
  
  
  Ձայնային քայլերի երիտասարդ մատուցող ուղեկցվել է խուլ стуком. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա վազում է դեպի հետեւի շենքը, ավելի ու ավելի զբոսաշրջիկների, ովքեր դիտեցին ներկայացումը այգուց. Նրան էր այդ ուրախ է, քանի որ չի ուզում, որ անմեղ հանդիսատեսը ներգրավված են եղել դաժան դիմակայությունը, որը քվեարկությունը: քվեարկությունը պետք է տեղի ունենար.
  
  
  Իր վազում, согнувшись կրկնակի է, սյունակ է ջոկատին, навострив ականջները յուրաքանչյուր шорохе. Դժվար է լսել, ինչ-որ հնչում է, բացի նրանց, որ արձակում է ետին պլան արձանագրված պատմությունը: Խլացված հառաչել смешался հետ թմբկաթաղանթ дробью, ուժեղացված հզոր ձայնային համակարգով, որը տեղադրված է այգուց. Եթե սպիտակ տաբատ, որոնք տղամարդու, նա, անկասկած, կարող է թաքնվել ստվերում:
  
  
  Բայց երբ մարել է սուրբ, նրան տեսավ ego եւս մեկ անգամ. Նա անցանք կարճ մարմար սանդուղք, соединявшую մի շենքը մյուսի հետ, և այժմ փռված է հատակին.
  
  
  Այն արդեն պահել մատը շնիկ ատրճանակ. Ձգան щелкнул այն պահին, երբ նրա կտտացրել կշռված փոխարժեքով. Է հնչյունների հարվածային, доносившимся շուրջ բարձրախոս, միացել է lai կրակոց, տալիս օգտագործել իմ կրակոցը:
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես таращить աչքերը մնացել է մարմարի ջոկատին, բարձրացնելով օդ ամպ սպիտակ ծուխ է բարձրանում: Մեծ заглушила այլ оглушительная ակտիվ հանգստի արտադրած топотом մեջ ձիերին. Ես չեմ հարվածել է թիրախ, ուստի վազեց առաջ: Մատուցողը թռավ, և ego ոչ մի տեղ չի երեւում.
  
  
  Նրա անցանք կարճ սանդուղք, որով նա պարզապես փախել է, եւ հայտնվել է մեջտեղում նեղ կանաչ տարածք հետքերը, շրջապատված մարմար շենքերով: Ետ ինձ послышалось փրփրել-որ մեկի ծանր շնչառության ապարատին: Անիմաստ է մտածել այն մասին, որ կրակել հրացանը. Այնպես որ, ես բարձրացրել, кружась երկուսն էլ անկյուն. Նրա հայտնվել է երիտասարդ индейцу fins, բայց, չնայած նրան, որ նա մի պահ խեղդվել, эму հաջողվել է օտարել ինձ մի քայլ առաջ ։
  
  
  Սպանել ego չէր մտնում իմ պլանների. Մեռած դա անիմաստ է ինձ համար, և արահետներով, որը զբաղվում էր բերել ինձ Siva, обрывалась այնտեղ, բակում, Կարմիր բերդը. Կենդանի մատուցողը կարող է տրամադրել ինձ արժեքավոր տեղեկություններ.
  
  
  Հանկարծ շուրջ խավարը իմ ետեւում կար մի խռպոտ, հազիվ слышный ձայնը.
  
  
  - Լավ, Ранджит.
  
  
  Հզոր հարվածով откинул նրա աջ ոտքը առաջ, եւ գարշապարը իմ ոտքերը շատ ցավոտ վայրէջք է կատարել ում որ ցանկացած ցեղին. Երկրորդ հարձակվողը застонал է ցավոտ և отпрянул. Նրա отпрыгнул կողմ, դժվար է հազիվ շնչում, և արել է մի քայլ առաջ, нацелив Вильгельмину երկու հարձակվողները.
  
  
  Երկուսը մեկի դեմ, Ранджит էր մատուցող, մարդ, որին հետևեց նրան; բայց մյուս կողմից էլ չի եղել օտար. -- Քվեարկության մենք հանդիպեցինք կրկին, -- պարոն, -- ասել է նա կոպիտ, պարտադրված смешком. Խոսքի вырывались ունի, iso rta որոշ դժվարությամբ, քանի որ ստորին մասը ego անձանց փաթաթված է եղել սպիտակ որպես հետին պլան սահմանված վիրակապման.
  
  
  — Աղա, — ասացի ես, իմանալով ego: նա сообщником Мохана, бородатым сикхом, որի կոտրել է վերադարձել նախօրեին երեկոյան:
  
  
  Ранджит օգտվեց հակիրճ փոխանակման կերպ ասած, որպեսզի пригнуться համար колонной, մի պահ առաջարկներ է ճակատագրական հետագիծ "Լյուգերա". - Շարունակել անիմաստ է, "պարոն", - եզրափակել է հնդկական sikh. - Եթե դուք սպանել մեզ, դուք ոչ մի բան չի սովորում.
  
  
  - Թե ինչ կլինի, եթե նրան չեն սպանել քեզ? է, - հարցրեց նրան. Բայց դա մի պահ, վայրկյան, որ մետալիկ արագ пересекло իմ տեսադաշտում. Այն, շրջվել է ու քաշեց ձգան. Таращить աչքերը գահավիժել է օդում, отскочив է էջանիշերն երկայնքով պատի շենքերի. Իսկ հետո նույն ատրճանակ բառացիորեն սայթաքեց դուրս խմելու շուրջ իմ մատները, ինչպես միջքաղաքային, обмотанным մետալիկ հանգույց.
  
  
  Ранджит դուրս է եկել իր կացարանով եւ grabbed հրացանը. Նրա հասկացա այն ժամանակ, որ դա այն է, որ ես ավելի վաղ նշել է, առարկան, որը блестел շուրջ ego պարանոցի. Դա եղել է մի կտոր պղնձի մետաղալարեր, առանց կասկածի, ծուղակ, որը օգտագործել է սպանել Ашока Անանդի.
  
  
  "Դու այնքան խելացի է, ինչպես ձեզ է թվում, — պարոն, — հետ смешком նկատել է մեկ այլ hindu.
  
  
  Նրան փորձել է նահանջել, բայց Ранджит չի կորցրել ժամանակ պարգևով. Մատուցողը ատրճանակն ուղղել է իմ կրծքին, զգուշացնելով բավական կտրուկ է կանգնեցնել ինձ: Եւ ես բավական մոտ, փորձել է խլել հրացանը ego ձեռքից. Եւ եթե նրան փորձել է հարվածել ոտքով, նա վստահ է եղել, որ երիտասարդ черноволосый մատուցողը, առանց վարանելու, կսեղմի տեսանյութը ձգան.
  
  
  - Իսկ հիմա извольте բարձրացնել ձեռքերը գլխին, "պարոն", - հրամայել է դեռահաս: Եւ նա արել է մի քայլ առաջ, նրա բերանը скривился է սատանայական մի ժպիտով.
  
  
  Նրան, բարձրացրեց ձեռքերը եւ զգուշորեն նայեց դեպի այլ сикха. Ранджит մեկնեց эму պղնձե մետաղալարով. Մետաղալար загудела, երբ տղամարդը обмотал ավարտվում շուրջ իրենց ձեռքի մնացած.
  
  
  "Мохан մեռած է", — ասել է նա գրեթե неслышным ձայնով երաժշտություն, лившуюся շուրջ բանախոսները. Շոուն դեռ չեն մոտենում է ավարտին, սակայն, ինչպես կյանքը Կործանիչի № 3, ինչպես ես հույս ունեի. - Гурнек, սակայն, դեռ կենդանի է, "պարոն". - Հնդկական sikh մոտեցել է ինձ, երբ Ранджит մոտեցել թափել
  
  
  Ես քթի տակ էր բխում լյուգերա Вильгельмины, եւ հանկարծ ինձ մտքով անցել է, որ նա այլևս իմ հին ։ Մասին էլ չեմ խոսում պղնձե проводе, որը Гурнек պահել երկու ձեռքերով:
  
  
  "Դու заслуживаешь ավելի ցածր է, — պարոն, — շատ ավելի ցածր է", — ասել է մատուցողը.
  
  
  Նա խաղացել է "հեշտ" курком. Բավական էր, շատ հեշտ է ճնշում, եւ Хоуку ստիպված կլիներ վարձել Կործանիչի № 4. Բայց նախքան երիտասարդը հանգեցրել է կատարում իր սպառնալիքները, Гурнек շարժվեցի ինձ ։ Միայն այս անգամ իմ ոտքով հարվածեց առաջ կորել է օդում հարվածում է թիրախ.
  
  
  Հանգույց երկարեց իմ պարանոցին, եւ ես կրկին ստիպված է բարձրացնել ձեռքերը: Նրա նայում բացահայտ բարելի "Լյուգերա", բայց Ранджит է թողել ձգան եւ, սեղմելով ատրճանակով հարվածել է ինձ ետնամաս ճակատին. Միեւնույն ժամանակ նրան փորձեց հեռացնել պղնձի մետաղալարեր, որը ճնշում է իմ трахею.
  
  
  Թեմա կտրել ինձ մաշկը, ես չէի կարողանում շնչել: Այն հրատարակել է сдавленный ձայնը, եւ Ранджит, посмеиваясь, բարձրացրել է ցանկացած ցեղին եւ հարվածել ինձ, աճուկ. Ցավը ստիպեց ինձ застонать, ստիպելով согнуться.
  
  
  Ցանկացած ցեղին բարձրացել ին սկսել է երկրորդ անգամ, ստիպելով ինձ պայթել է տանջալից ցավ. - Հիմար ես, "պարոն"... Կոբրա գիտի... Կոբրա ամեն ինչ գիտի, պարոն Քարտերը:
  
  
  Ego ձայնը, թվում է, արտադրվում է շուրջ մութ թունելի. Նրա iso բոլոր ուժերի փորձում է ազատվել, օտարել հեռագիր, որի Гурнек ինձ խեղդել է: Բայց ես չէի կարող է ձեռնամուխ լինել нах, նա շատ նուրբ. Հետ стоном նրա ընկել առաջ, փորձում է շնչել:
  
  
  Հետո ետնամաս ատրճանակով հարվածել է ինձ գոլ է խփել, իսկ հեռու ձայնը շուրջ բարձրախոսի հռչակեց: Եթե կան դրախտ երկրի վրա, նա այստեղ... այստեղ, այստեղ!
  
  
  Չի վստահել эму. Մինչդեռ նրան մտածել, թե արդյոք ես երբեւէ հնարավորություն է հավատալ նման բան, որ.
  
  
  
  
  4
  
  
  Սկզբում եղել է շատ հեշտ է.
  
  
  Թավշյա, փափուկ եւ հարթ, մութ ու հարմարավետ մեգ. Պաշտպանիչ խավարը, որը զբաղվում է ինձ ստիպել ժպտալ: Բայց հետո նա սկսել է այրել, կտրել իմ մաշկը, ինչպես բեկորներ битого ապակի. Նրան պետք է հեռանա, այլապես նա խզել է ինձ մասով, содрала ինձ կենդանի մաշկը. Այնպես որ, ես рванулся առաջ, կարծես вынырнув հատակից ծովային. Եւ որքան բարձր է այն բարձրացվել է, այնքան ավելի է ինձ разрывало ։
  
  
  - Ոչ! Նրա... չի ուզում! - Ես լսել ձեր ձայնը. Նրա կրկնել դա ավելի բարձր է, փորձում է բարձրացնել ծանրությունը, давившую ինձ է աչքերը. Նրա моргнул, եւ ինչ-որ անորոշ գույն, սկսել է շարժվել առաջ եւ առաջ, դիմաց ինձ, вибрируя տարածության մեջ, իր համար:
  
  
  Նրա բացեց աչքերը ին սկսել է երկրորդ անգամ, հետո երրորդ, եւ, միեւնույն ժամանակ, նրան փորձում էր առաջ գնալ, քանի դեռ իմ նպատակը ոչ թե հարված էր ստացել оборудова ինչ-որ բան է հստակ. Թրթռում դադարել են, և նա կրկին իջել է, շատ թույլ է ու քնաթաթախ, որպեսզի եւս մեկ շարժում.
  
  
  Ես չգիտեմ, թե որքան ժամանակ է անցել, ապա դրանից ։ Նրան, զգացի, որ ինձ գրավում երազները, եւ ամեն անգամ նրան փորձել է օտարել om եւ բացել աչքերը, բայց ինչ-որ բան царапало իմ մաշկը, ինչ-որ բան жгло. Վերջապես սկսեցի նախ, առաջ շարժվելով միջավայրում միմյանց ալիքների վլադ եւ ցավոտ.
  
  
  Հետո "բան" ստեղծվել. Դա էր պատ, земляная պատ, որը զբաղվում է նստած դիմացս, աճը կամ փոքր... իսկ հետո նորմալ է: Իմ նպատակն էր раздавленой яичной скорлупой... կարծես չի խմել ամիս անընդմեջ: Նրա կանգնած է եղել, բռնվելով դեմ առաջիկա հառաչել, լսում է ինքն այդ գեղեցիկ ձայնային աշխարհում, ձայնային իմ կրծքի, вздымающейся եւ опускающейся ամեն շունչ.
  
  
  Որ царапало եւ рвало իմ մաշկի վրա-այդ երկար քավարանի միջեւ գիտակցության և անգիտակից վիճակում, քանի որ դա подстилка, որտեղ նրա մեջքին. Երբ հասկացա, որ ես կենդանի է, նրա спустил ոտքերը հետ նստարանից, ծածկված ծղոտե, եւ դողում կանգնեց.
  
  
  Նրա упираюсь ձեռքը պատին, որպեսզի կանգնել. Նրան, զգացի, որ թմրամոլ է ломке, ինձ тошнило. Կատաղի, որոնք ստացել գոլ է խփել, գումարած затяжение մետաղալարով կոկորդի, вырубили ինձ.
  
  
  Հիմա, նախ և առաջ նրան պետք էր վերականգնել իր ուժերը:
  
  
  Նրա մի քանի քայլերը, քանի դեռ իմ ծնկները չեն դադարել сгибаться. Նրա շրջել է վանդակի-տեսախցիկը... քառակուսի каморку հետ глиняными պատերի եւ հատակի. Չի եղել մեզ, պատուհանների, մեզ նույնիսկ դռների. Ավելի ուշ, եթե ապագան, նա վստահ է եղել, որ կկարողանամ գտնել հոդերի տնքալ, որտեղ պետք է դուռ, քանի որ ինչ-որ բան.... Եւ ինչ-որ բան քաշում է ինձ.
  
  
  Մեկ ավարտին տեսախցիկներ, ձախ ծղոտե ներքնակ, պատին են вмурованы երկու վանդակ. Երկուսն էլ հասնում ես մինչև իրան էին ծածկված հավի մետաղալարով. Նրան, իհարկե, չեն պատրաստվում սպասել, մինչեւ ինձ ներկայացնել իր мучителям, հետեւաբար, նրան է մոտեցել перилам, փորձելով վերականգնել ցավալի է, որ պատճառեց ինձ հարվածը Ранджита ետնամաս ատրճանակ.
  
  
  Բայց նախքան ձեռք մետաղալար ցանց եւ տեսնել երկու վանդակաճաղեր, որ ամեն տարի, կարելի ՞ է արդյոք om հանել, նրա հանել կոշիկները ։ Մարդիկ, ծաղրում է ինձ թողել են ինձ վերնաշապիկ եւ շալվարը. Стилет անհետացել է, ինչպես եւ "Բերետտա", և, իհարկե, "Люгер". Նույնիսկ камзолы չեմ տեսել, բայց թվային ֆոտոխցիկ չի ցուրտ էր... գոնե առայժմ.
  
  
  Նրա վերցրել կոշիկը նետել ego ճաղերի հետեւում: Ոչինչ տեղի չի ունեցել ։ Ոչ կայծը. Փառք աստծո, վանդակաճաղեր են электрифицированы. Նրան կրկին հագավ բալետային հողաթափեր և ձգվեց, մեկ է շուրջ չորս մետաղական պտուտակով, որոնց վանդակաճաղերի крепились է հառաչել. Բայց երբ իմ մատները անդրադարձել դե, լռության մեջ հնչեց ձայնը, ձայնը, որն ինձ вздрогнуть.
  
  
  - Բարի առավոտ, պարոն Քարտերը: Քանի որ հիմա օրը, գիտե ՞ ք, արդյոք,. Հուսով եմ, որ приснились լավ երազներ, "պարոն"...
  
  
  Ձայնը հնչեց համար մեկ է շուրջ երկու վանդակների. Անկասկած է, մետաղական էկրանով թաքնվում էր ուժեղացուցիչ. Բայց ամենից շատ վախեցնող է այն, որ ձայնը ծանոթ... վախեցնող է ծանոթ.
  
  
  "Բարեւ ձեզ, դա Քարթերը, - ասում է գործակալ № 3. Իրականում; Բազե պատմել քեզ оборудова ինձ ամեն ինչ. Այնպես որ, այդ ձեր գործակալ, Անանդը, կարծես, այնքան ego անունը: Դե, նա չի ներկայացել հանդիպմանը ։ Ոչ, պետք չէ ներողություն խնդրել. Մենք գիտենք, որ մեր մարդը недосягаем, եւ... ոչ, ոչ, ոչ! Ego գոյություն չունի, քվեարկության, եւ ամեն ինչ. Չկա, վաղը նրան վերադառնալ Վաշինգտոն ։ Կոբրան? Նրան շատ եմ վախենում, որ մեր կառավարությունը չի կարող միջամտել գործի հնդկական անվտանգության ծառայության. Դուք հասկանում եք, իհարկե... Այո, և շնորհակալություն հոգատարության համար. Ասեք պարոն Անանդին, որ ես ցավում եմ, որ ինձ մոտ չի եղել լուծմանը հանդիպել նրա հետ".
  
  
  Հաջորդել է երկար դադար կլինի. Իսկ հետո նորից լռություն. Այն, հեռու է վանդակաճաղերի եւ վերադարձել է մահճակալի. Չնայած բացը ստամոքսում, չնայած սարսափելի զգացում, սրտխառնոց, նրան պետք է խոստովանեմ մի բան: Shiva էր իրական, անողոք, хладнокровным головорезом, խորամանկ թշնամու, թե նրան դեռ չեմ հանդիպել.
  
  
  Միայն թե прослушанная իմ կարճ խոսքը, հեռախոսազրույց են ունեցել, որը, անկասկած, արդեն տեղի է ունեցել, վրաերթի է բոլորովին ծանոթ ձայնով. Դա եղել է իմ սեփական ձայնը, նույն կատարյալ интонацией, ելույթով եւ интонацией.
  
  
  Shiva քաշեց ինձ և, ժամանակ չկորցնելով, պլակատներ բեմից հնդկական գաղտնի ծառայության համար: Նույնիսկ այն ժամանակ, երբ Անանդը արդեն չէր երևում իր սեղանով, ոչ ոք չէր մտածում այն մասին, որ կապել է մեզ երկու. Իսկ ինչո ՞ ւ նրանց, ի վերջո, ... Արդյո ՞ ք "Նիք Քարթերը" չի զանգահարել է մինչ այդ, և նրանց հայտնել է, որ Shiva — հորինվածք է? Նույն "Նիք Քարթերը" նշել է, որ, եթե նույնիսկ "Կոբրա" իրոք գոյություն ունի, կազմակերպությունը, որը զբաղվում է այսպես անհանգստացնում է հնդկաստանի կառավարությունը, ոչ մի ընդհանուր բան չունի խորհրդավոր բնույթ.
  
  
  "Նիք Քարթերը", - հայտարարել է оборудова է այս ամենին: Եւ, ըստ ամենայնի, նա արդեն ուղեւորվում էր տուն, ի շտաբ-բնակարան AX Վաշինգտոնում: - Ես շատ տպավորված, Shiva. Ինչպես ձեզ ընդհանրապես հաջողվել է վերարտադրել իմ ձայնը?
  
  
  "Ձեր հյուրանոցի սենյակում պարզվել է ձայնային սարք, պարոն Քարտերը", — պատասխանեց իմ ձայնը, վերարտադրվել էլեկտրոնային եղանակով այնպիսի ճշգրտությամբ, որ ես չէի կարող вздрогнуть լսելով ինքն իրեն ։
  
  
  - Ապա, խնդրում եմ, փոխանցեք իմ հաճոյախոսություններ ձեր электронщикам. Նրա обыскал այս սենյակում չորս անգամ եւ ոչ թե գտել է մեզ մեկ խոսափողի... նույնիսկ немыслимых վայրերում, - հակադարձեց ես, բարձրացնելով ձայնը, քանի որ, եթե աշակերտները, որ նա ինձ լսում: Նրան չէր կարող տեսնել թաքնված միկրոֆոններ, թեեւ այժմ պարզ էր, որ այդ դեպքում հաջողությունը իմ հյուրանոցային համարում, նա առանց աշխատանքի поместит odin դռնփակ.
  
  
  - Սա շուրջ վերջին գյուտերի Հաջի; չափազանց զգայուն, հզոր, малогабаритный միկրոֆոն, - բացատրեց կրկնօրինակը իմ ձայները ։
  
  
  Նույնն է, ինչ գտնել թել ու ասեղ է стоге սենի, — ասացի ես:
  
  
  Իմ ծիծաղ կար օդում, ապա իմ ձայնը շարունակել է. "Շատ լավ, պարոն Քարտերը: Ուրախ եմ տեսնել, որ դուք չեք կորցրել հումորի զգացումը ։ Բայց Հաջին, եթե դուք nen չի լսել", — վեբ արժանի բան, որ Ալբանիա արտահանել է վերջին քսան տարիների ընթացքում. Իսկ այժմ նա աշխատում է ինձ վրա, Кобру... է Шиву! - Ձայնը ликовал.
  
  
  - Hema է այն աշխատում?
  
  
  - Դուք շատ լավ գիտեք, պարոն Քարտերը: Ի վերջո, AX է ուղարկել ձեզ Հնդկաստան, ոչ միայն նրա համար, որ բացահայտել խմբավորման առեւտրականներ զենքի կամ հերոին! Ձեզ հետաքրքրում է հրաշալի բացումը Հաջի, ego հանճարեղ հայտնագործություն է... Stash!
  
  
  - Stash? - կրկնել այն.
  
  
  - Մականունը имитатора ձայները, այն գյուտը, որը կարող է խաղալ ցանկացած գոյություն ունեցող վոկալ ձայնը. Եւ նա փոքր է, պարոն Քարթերը, նույնիսկ ձեր ստանդարտ миниатюрным մոդելներով. Ոչ ավելի տուփ ծխախոտ է... բայց շատ ավելի վտանգավոր է, իհարկե ։
  
  
  Նրան հարցրեց. - Ու ինչ ես պատրաստվում անել իր шкатулкой? Ես չեմ сводил աչքի մետաղական էկրանին, քանի որ grille կարող է գրավել իմ ամեն շարժում.
  
  
  - Դու մտածում ես, նրան խելագար, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  Խելագար? Ոչ այնքան, Shiva. Դուք ценымногие խելացի; սովորաբար խենթ չի կարող հանդես գալ նման բարդ ծրագիր.
  
  
  - Շնորհակալություն, պարոն Քարտերը: Նրան գնահատում եմ ձեր հաճոյախոսության. Ոչ, իրականում delle նրան խելագար, համենայն դեպս, ոչ իմ տեսանկյունից. Ինչ վերաբերում է Զարդատուփեր, գյուտերի Հաջի, ապա ձեր ծառայությունը արդեն համոզվեցի, որ նա փայլուն եւ արդյունավետ. Այդ միջադեպերը պարզապես չափորոշիչներ, փորձերով, պետք է ճշգրիտ.
  
  
  "Բայց շուտով, երբ Հաջի ընդգրկել որոշ փոփոխություններ իր սարքի, դժբախտ պատահարները դադարում է լինել պարզ փորձերով ։ Քվեարկությունը տեսնում եք, պարոն Քարթերը, Հնդկաստանը ներկայումս հանդիսանում է չեզոք տերություն եւ Չինաստանի միջեւ Արեւմուտքի հետ ։ Օգտագործելով իմ գործընկերների Պեկինում այս կողմը, որը հանդես է գալիս որպես հակակշիռ, վթարի է ակնթարթորեն, և այդ ժամանակ կիրականանա երազանքն է, իմ նախնիների երկիրն է, երբ Չինաստանը և Հնդկական субконтинент կանցնեն ձեռքերը, որպես բարի դաշնակիցները միությունը, որը կտեւի ավելի երկար, քան ցանկացած այլ համաշխարհային պատմության մեջ":
  
  
  - Նրան հարցրեց. - Որ միությունը: Նրա մտավոր ձայնագրել այն ամենը, ինչ նա ասում է, փորձում է ժամանակ շահել ։ Մինչդեռ իմ աչքերը ուշադիր ուսումնասիրել սահմանները տեսախցիկներ. Այն դանդաղ կանգնեց, որպեսզի աղմուկ; Դա հյուրանոց է, որ Shiva լսեցի, թե ինչպես ես շարժվել, կամ լսել է, թե ինչպես ես скребусь մասին պատերը, փորձելով բացել ինչ-որ ճեղք. Պետք է դուռը, եւ ավելին չի տեսել:
  
  
  - Չին-հնդկական միությունը, պարոն Քարթերը, այլընտրանք երկու ազգերին, որպեսզի ազատել աշխարհը հակամարտող դաշինքի. Ոչ, ես չեմ մոլագար մեծություն, ես թքած ունեմ, որ աշխարհը նվազում գետնատարած իմ ոտքով ։ Ես ունեմ փող, ավելի շատ, քան կարող է ծախսել. Ես նաեւ որոշ вллияние իմ կառավարությունում: Բայց երբ Չինաստանը և Հնդկաստանը կդառնան մեկ ազգ, իմ ժողովուրդն արդեն չի լինի "սոված հորդա", ինչպես մյուս զանգահարել ego արեւմտյան լրագրողներ: Մենք կդառնանք հզոր, ինչպես Бхарат, հին Հնդկաստան: Եւ այն ժամանակ իմ ժողովուրդը կրկին կվերադառնա հին աստվածների, Нагам... змеиным божествам իմ նախնիների.
  
  
  - Մենք քսաներորդ դարում, Shiva. Հեշտ չէ վճարել միլիոնավոր մարդիկ ։ Այսօր մարդկանց ավելի շատ հետաքրքրում է բովանդակությունը ստամոքսի, քան պաշտամունքի змеям.
  
  
  Դու շատ քիչ բան գիտես դրա հնդկական մտածելակերպի, Carter. Նրա գալիս մի կողմից թագավորական ընտանիքի, ընտանիքի, վերընթաց է Нагу, змеиному նախահայր. Նրա չալմա, հագնում, քանի որ, եթե դա վիշապ, свернувшаяся օղակների կոբրա հետ гордой գլխին, покоившаяся ես ճակատին, - պատասխանեց Shiva. Ձայնը... ձայնը ego шталь սառը, ինչպես սողուններ. Նրան էր կրկնակի զարմանում, որ նա կարող է խոսել և փոխանցել իրենց հույզերը շնորհակալություն գյուտի Հաջի.
  
  
  - Ինչու քեզ սկզբում չեմ կերակրել իրենց մարդկանց. Եթե դու շատ փող, ինչու քեզ չի փոխանցել om կառավարությանը, որպեսզի երեխաները սոված չմնան? Կամ դուք վախենում են, որ նրանք կգնահատեն ձեր ժեստ է, որ չի ցանկանում բավարարել ձեր ագահ խնդրանք? Նրա запрокинул գլուխը եւ шталь ծաղր ego երազանքներով, նա սարսափելի նպատակով, որը նա դրել է.
  
  
  Բայց Shiva չի վայելում ։
  
  
  "Ես չափազանց շատ են խոսել, Քարթերը," հայտարարել է նա: - Բայց նրա հյուրանոց, որպեսզի դուք գիտեք, որ դուք իրոք սխալվել են ՝ օձի բույն, և որ ես չեմ հանդուրժի նման փոքր մարդկանց, ինչպիսին դուք եք. Ձեր կառավարությունը չի ներկայացնում է ոստիկանի խաղաղության եւ չի կարող խանգարել ինձ տեսնել, թե ինչպես իմ երազանքները. Արդեն հիմա չինական կոմունիստական զորքերը կենտրոնացած իրենց ուշադրությունը մեր հյուսիսային սահմանում, որոնք պատրաստ են ազատել Հնդկաստան եւ այլ слаборазвитые երկրի iga աղքատության.
  
  
  - Եկեք երազել, Shiva. Պեկինի իշխանությունները նվիրել քեզ слабоумным, և դու, կուլ է տվել խայծը... buy. Երբ զորքերը կհատեն հյուսիսային սահմանը Հնդկաստանի, վստահ եղեք, որ Արևմուտքը ոչ թե պետք է ոչինչ չանել, որ ամեն տարի, որ տեղի է ունենում. Դուք պետք է պատերազմել, որը զբաղվում է ջնջել մարդկությունը երեսից ։ Այնպես որ, կարող է լինել... բայց դա չի հաստատ, կմնան միայն օձի, անսահմանություն օձերի, որոնք տարածվել են անապատում եւ ռադիոակտիվ մոլորակի.
  
  
  Այն, прислонился է հառաչել, եւ անցկացնելու իր շունչը. Ինչպես կարելի է դատողություններ անել, քան այն նման մարդ է, ինչպես Shiva? և թե ինչպես ես կարող եմ խոսել իմաստուն է, երբ ամեն ինչ է, քան կարող էր մտածել, կար մի ճանապարհ է փախչել? Նրա գիտեր խենթ կյանքում, բայց ոչ նման տրամաբանական ու խենթ, որպես մարդ, называвший իրեն Шивой.
  
  
  Ոչ, նա չէր ուզում խմբագրել պետք է աշխարհի հետ, նա, պարզապես, հյուրանոց, ետ գնով սանձազերծման երրորդ համաշխարհային պատերազմի. Եւ այն, որ նա խուլ է իմ դիտողություններին, որ չի տեսել վտանգի իր խելագար պլանի, ես ետ վազում мурашки.
  
  
  "Ամեն դեպքում, պարոն Քարտերը, դուք, միջավայրեր, այսքան մարդկանց, որ կարող եք տեսնել այստեղ նման ողբերգական երկուսն էլ վերջ: Гурнек ինձ պատմեց մահվան մասին Мохана; Այն ձեզ մի քանի առանձնահատկություններ. Мохан համար Քարթերի, Carter համար Мохана. Միայն այս անգամ մահը չի լինի արագ եւ ակնթարթային. Դուք գիտեք, թե որքան մարդ կարող է տառապել, նախքան մեռնելը խայթոցից, պարոն Carter? - ցուրտ է եզրափակել Shiva.
  
  
  - Դա կախված է օձի.
  
  
  — Ի դեպ, — համաձայնեց Shiva. - Ես ուրախ եմ, որ դու դեռ կարող ես հիմնավորել, Carter. Բայց այն դեպքում, եթե դուք կարոտում է ինչ-ինչ մանրամասներ, իր պատրաստ են ձեզ տրամադրել անհրաժեշտ տվյալներ:
  
  
  Այն, прислонился է կեղտոտ, յուզում, перестав փնտրել գաղտնի դուռը, ու շրջվել դեպի спрятанному համար մետաղական էկրանով դինամիկան: — Գնում ենք, Shiva, — չոր հակադարձեց նրան. - Ես ամբողջ ուշադրություն.
  
  
  "Մեզ վայրկյան չեմ կասկածում այս, պարոն Քարթերը, — ծիծաղեց նա: - Բայց ես պետք է հակիրճ, քանի որ ես ավելի կարեւոր գործեր կան. Герпетология է իմ հոբբին է արդեն մի քանի տարի է, համարձակվում եմ ավելացնել, որ ես իսկական հեղինակություն մարզի սողունների, հատկապես թունավոր. Ես մի հավաքածու, մոտ երկու տասնյակ տարբեր տեսակի.
  
  
  - Իսկ ինչ դու ընտրել ես ինձ համար?
  
  
  - Հինգ օձի, Carter. Դուք կարող եք իմանալ, թե om առաջին հայացքից, բայց նրանք անպայման կիմանան ձեզ. Օձերն ունեն խորը զգացում территориальности. Նրանք ոչ այլ է, երբ om անհանգստացնում է om տուն. Կախված om մահացու խայթոցից մարդը կարող է տառապել երկու ժամ առաջ, յոթ-ութ օր.
  
  
  — Եթե зубчатая իժ вонзит իրենց ատամները ձեր մարմինը, դուք շուտով iso բոլոր կենդանիներ потечет արյուն, պարոն Carter; դուք պետք է ներկված արյունով թուքը, մեզի կդառնա կարմիր. Դուք կարող եք տառապում, ահավոր ցավում է որովայնի, իսկ մահը գա արդյունքում պահոց".
  
  
  - Իսկապես գայթակղիչ! - բացականչեց ես, ոչ спуская աչքի ցանկացած շարժումների, փնտրում է հավաստիանալ, որ դա եղել է ոչ սովորական սպառնալիքներին.
  
  
  - Եթե դուք ընտրել իմ любимицу, թագավորական кобру, ապա մահանում է аноксии, դանդաղ ու տանջալից ձեւերը choking. Մյուս կողմից, մորաքրոջ թագավորական cobra, ասիական իժ, ունի թույն է, որը, ինչպես ցույց է տրված, կրկնակի токсичнее ստրիխնինի բուրավետ նյութ. Այնպես որ, ընտրությունը ձերն է, պարոն Քարտերը: Եթե դուք ընտրում է cobras, դուք կմեռնեք վերաբերյալ խղճուկ մահից մի քանի ժամ է. եթե դուք ընտրել гадюк, պատրաստ եղեք հենց гротескной և անտանելի ցավ է, թե ինչ է միայն կարելի է պատկերացնել:
  
  
  - Իսկ եթե նրան չի ընտրել, Shiva? Ինչ է պատահել?
  
  
  Ընտրություն չունես, Carter, այլընտրանք չկա ։ Ի վերջո, կհասկանաք, որ լուրջ մարդ! Եվ այսպես, քանի դեռ ես չեմ ճանաչում ձեր հաջորդին, дозволительно, ինձ դուր է շարունակել այդ խոսակցությունը ձեզ. Ես ունեմ հետաքրքիր տեղեկատվություն, պարոն Քարտերը: Շատ հետաքրքիր է ։
  
  
  Դա եղել է վերջին բանը, որ ես լսեցի է "ինքնուրույն", ավելի ճիշտ է, Shiva իր ձայնով. Կրկին воцарилась լռություն, нарушаемая միայն իմ շունչը. Նրա բոլորովին դիմել սառը, վստահ, որ դա ոչ թե մտացածին սպառնալիքների. Shiva էր որոշել է սպանել ինձ, տեսնելու, թե ինչպես է մահը գա, ինձ ՝ տառապանքի. Հնարավոր է, որ նա լի էր վճռականությամբ պատճառեն թե ում է այն ցավը, ինչպես նա այդքան ժամանակ սնուցել էր ego անհեթեթ երազանքները եւ ձգտումները.
  
  
  Բայց ինչ էլ պատճառը побуждала մեզ ego, նա չի կասկածում անկեղծության ego բառեր. Նրա շրջել է մնացել աչքերով; նրա, բոլոր հուսահատ ուզում ելք, երբ ինչ-որ բան ձայնը. կամ, ավելի ճիշտ, թեթև հոլ ինձ հրավիրել տեսանելիության երկու վանդակ.
  
  
  Մեկ դանդաղ նշվել է, որ անհետանում է յուզում. Չորս մետաղական պտուտակով էին անիմաստ է, քանի որ էկրանի управлялся էլեկտրոնային եղանակով. Այս պահին ego արդեն չի երեւում; նրա փոխարեն քառակուսի անցքը. Ողջախոհությունը հրամայեց ինձ լռել ու լուռ, որքան հնարավոր է.
  
  
  Բայց ես ստիպված էի անել сверхчеловеческое ջանք մնալ, երբ մեկ րոպե անց թագավորական կոբրան երկարությամբ ոչ պակաս, քան տասը մետր выкатилась միջոցով անցքեր հատակին տեսախցիկներ.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Թագավորական կոբրան արդեն բարձրացել է հարձակման դիրքորոշումը, приподняв գլուխը, պարանոցի, երբ շուրջ անցքեր moaning բախտ է եւս մեկ dragon. Ես չէի կարող է իմանալ նրա անունը, բայց нах էր, ամուր և խիտ լամինա, եւ երբ նա раскладывалась հատակին, նա издавала տարօրինակ է փրփրել, որը նման է ձայնային կրակի.
  
  
  Նրա скользнул երկայնքով պատերը, փորձելով հասնել ծղոտե անկողնում. Shiva ասել է, որ հնարավոր է ՝ ինձ հինգ օձերի. Երրորդ, երկարությունը ավելի քան մեկուկես մետր է, այդ պահին իջնում էր շուրջ անցքը. Դա եղել է ասիական իժ, տեսակը, որը նրան անմիջապես ճանաչեցի ըստ բնորոշ клиновидным отметинам է затылке.
  
  
  Ee վիրավորանքները կրկնակի ядовитее ստրիխնինի բուրավետ նյութ, հիշել է իր, կամաց-կամաց շարժվում է тюфяку, приподнятому գետնին.
  
  
  Է шипению եւ свисту երեք սողունների ավելացել է իմ խենթ ծիծաղ շուրջ բարձրախոս спрятанного ճաղերի հետեւում, ծիծաղ, наполнивший ֆոտոխցիկ իրենց ահարկու рефреном. Ծիծաղելով Shiva, օգտվելով գյուտի ալբանական գիտական խաղալ ծիծաղը իմ սեփական ձայնով, եւ նա зазвенел ես զնգոց.
  
  
  - Ցտեսություն, պարոն Քարտերը! — զվարթ բացականչեց իմ անտեսանելի թշնամին. - Բարի օր!
  
  
  Ծիծաղ մահացել հետ гротескным եզրափակիչ припевом. Նրան տեսավ раздвоенный լեզու և փայլում են աչքերը չորրորդ օձի, обрамленной է проеме. Դա եղել է крайт, տեսակ ասիական cobra; նա скользнула է կեղտոտ հատակին.
  
  
  Նրա բացել է nostrils; օդում կանգնած էր ուժեղ հոտ է գալիս, ինչ-որ նեխած համ. Դա եղել է հոտ, որը հիշեցնում է մուշկի. Նրա անցկացնելու իր շունչը, բայց հոտը шталь ուժեղ, գրեթե շոշափելի է тесноте տեսախցիկներ.
  
  
  Shiva մտածել է ամեն ինչ.
  
  
  Օձի հետ om սուր обонянием կարծես էլ ավելի նյարդայնացած: ինչ բնության նրանք մեզ էին, հոտ է գալիս սրել են om դյուրագրգռություն մինչև исступления. Թագավորական կոբրան, երկու անգամ ավելի, քան մնացած, նրբորեն скользила հատակին ։ Այն շարունակում էր մոտենալ մահճակալի հետ тюфяком, խուսափելով արագ շարժումներ, որոնք կարող են առաջացնել սողուն է մահացու հարձակման.
  
  
  Երբ իմ հիմունքներով անդրադարձել է վերջ փայտե նստարաններ, հինգերորդ dragon հայտնվել է շուրջ մութ անցքը հակառակ յուզում. Նա եղել է մի փոքրիկ-ի բոլոր, հատկապես համեմատ թագավորական коброй. Բայց չափը չի ունեցել ոչ մի ընդհանուր բան նրան հնարավորություն է սպանել; եւ վախենում այս վերջին սողուններ, ինչպես մյուս չորս միասին վերցրած ։ Այժմ նրանք մոտենում են ինձ, կանգնած մեջքին հառաչել.
  
  
  Ինձ դուր է գալիս դա, թե ոչ, ես պետք է տեղափոխել.
  
  
  Այն, նետվել է առաջ շարժվել, տարածության, նախ օգտագործելով լարված мыслительной համակենտրոնացումը, ապա թռիչքով սեռի վայրէջք է կատարել покрытую ծղոտե նստարանին. Թագավորական կոբրան свистнула եւ իրեն նետել ինձ վրա: Այն կարող է տեսնել մի կաթիլ թույնը, блестевшие իր սուր, ինչպես ածելի клыках.
  
  
  Նրան, ետ քաշեց, երբ զգաց, թե ինչպես է նա կծել է էշի իմ կոշիկի. Նա չի կարողացել կծում ինձ համար կոճ. Թունավոր հեղուկ է դեղնավուն գույնի капала է солому, որտեղ նրան պահել. Կոբրան поползла-ի անկողնում. Արագ unzipped վերնաշապիկը եւ высвободил ձեռքերը շուրջ sleeves.
  
  
  Գլխարկ օձի կարծես ավելի լայն է, քան նախկինում, եւ սողացող раскачивалась աջից ձախ, պատրաստի հասցնել սկսել է երկրորդ հարվածը: Մինչդեռ, մյուս չորսը извивались հատակին, բոլորը թափել եւ թափել մոտեցում тюфяку. Նրա отпрянул այնքան ուժեղ է, ինչպես նա կարող է, եւ расправил վերնաշապիկը, ինչպես մատադոր պահում է կարմիր շոր առաջ разъяренным ցլին.
  
  
  Երբ կոբրա նետվել առաջ, որպեսզի вонзить իր ուտում է իմ մարմինը, նրա накинул է нах իր վերնաշապիկ եւ թեքում вбок. Վերնաշապիկ шевелилась, թե ինչպես է կենդանի. Տակ կտորի шипела եւ извивалась սողացող, փորձելով կոտրել շուրջ импровизированной թակարդներ.
  
  
  Ես չեմ պատրաստվում սպասել, մինչեւ կոբրա ես ինքս եմ կատակասերը վրա, ուստի արագ unzipped կաշվե գոտի slacks. Անցկացման նրա վերջը պատերի մի քանի դյույմ է ծղոտե, նրան մոտեցել է հետեւի նստարանից: Այդ պահին միակ բանը, որ պետք էր անել, փորձեք հասնել անցքեր յուզում.
  
  
  Էլեկտրոնային կառավարում մետաղյա ճաղերի հետևում չէր активировано նրանց կենդանիներ, ինչպես էկրանի բարձրացել է պատին. Անցք, դատելով այն բանից, թե որտեղ է իր կողքին է եղել դեռեւս ավարտին տեսախցիկներ, կարծես բավականին մեծ է, որ ինձ հնարավոր ուղին է փախուստի.
  
  
  Եւ ընդհանրապես, ընդմիշտ եղել է փորձել. Հակառակ դեպքում սողուններ գնացել է հարձակման բոլորը միասին, եւ այն ժամանակ չէր փրկելու ожидавшей ինձ բռնի ու տանջալից մահվան: Վիշապ, ատամնավոր чешуей извивалась ամբողջ երկարությունը եզրին անկողնում.
  
  
  Դա սողացող, որի մասին ինձ պատմել է Shiva, նման ուժեղ թույն է, որ, եթե նա կծել է, նա կարող է առաջացրել արյունահոսություն ներքին օրգանները և ստիպեց ինձ ավարտվում է արյան բոլոր կենդանիներ. Մյուս երեք օձի, ներգրավված шипением թագավորական cobra, անկում են ապրել ըստ սեռի է развевающейся վերնաշապիկ է, որը փակվել էր մեծ սողացող.
  
  
  Թեվավոր մողես, մյուս կողմից, թվում էր, հետաքրքրվել միայն ինձ, թեմաներ ցուրտ աչքերով, որոնք, կարծես, արտացոլում է արյուն տալ ։ Եւ իմ կարծիքով, դա էր, ոչ իժ, իսկ իժ-սողացող, որի Shiva կարող է գտնել իր մարմնացում.
  
  
  Նա եղել է մոտ վաթսուն սմ երկարությամբ, նկատելի գունատ եւ մուգ նախշերով վրա чешуйчатых боках. Նրա շարժումները չէ իրեն հիասթափեցրել են, իսկ hissing, որը նա издавала, заползая եզրին тюфяка, ինձ вздрогнуть.
  
  
  Նրա натянул թել գոտի, բարձրացրել է ego բարձր է օդ, եւ նույն միգ щелкнула dragon անհավատալի արագությամբ, метнувшись օդային. Նրան իջեցրել է թել գոտի հետ ամուսնանալ-ժապավենից գլխին սողուններ. Մետաղ rebounded шероховатой чешуи, սակայն հարվածը ստիպեց гадюк սայթաքել առաջ, գանգրացնել օղակների ընկերոջ ընկերոջ հետ ...
  
  
  Դա մի պահ էր, որը նրան սպասում.
  
  
  Աչքի պոչով տեսա նրա спрятанную տակ hood գլխին թագավորական cobra, вылезающую են վերնաշապիկներ. Այժմ իմ կյանքը կախված է եղել նրանից, թե ինչպես արագ շարժվել; Նրա խորը շունչ և թռավ այնքան բարձր, ինչպես կարող է, մի կողմ ։
  
  
  Երբ նրա, նետվել է դեպի բացումը հակառակ moaning, սողունների հինգ засвистели եւ зашипели, կարծես երգչախումբը զայրացած դեմոններ. Նրան, նայեց շուրջը, ուսին. Հոտը, որը զգացել է իր ավելի վաղ шталь ուժեղ է, зловонные миазмы էին, այնքան проникающими, որ կարծես осязаемыми.
  
  
  Սողունների այժմ մոտենում է ինձ, որոնք պատրաստ են հարված հասցնել եւ սպանել. Երբ նրա, հասել է проема է moaning, նրանք եղել են ոչ պակաս, քան երկու մետր հեռավորության վրա ինձ. Նրա приподнялся, բայց լսել է փրփրել cobra այնքան մոտ է, որ շրջվել է և խիստ топнул ոտքով ի грязному հատակին.
  
  
  Նրա, հասել է ներքեւ, ինչպես կայծակ, բարձրացրել է մի բուռ հող և նետել իր հսկայական գլուխը cobra. Սողացող вскинула գլուխը, եւ այն, աղավնի է գրանցվեք կողմից clinging վերջում նեղ միջանցք.
  
  
  Վերջին բանը, ինչի մասին մտածեցի, այն էր, թե ուր է տանում թունել, կամ դուք եղել միջանցք այլ սողուններ. Ինչ-որ բան ударилось մասին մտածում է միակ իմ կոշիկի, ի զորու չէ թափանցել միջոցով нах. Նրա ոտքը քաշում և շարժվեցի մութ միջանցք, որտեղ գլուխը վերին ցածր նեղ թունելի.
  
  
  Էր, որ տեղ չկա, պտտել գլուխը, եւ ամեն տարի, չի հաջորդել է արդյոք ինձ հետ թունելը ինչ-որ բան է շուրջ վիշապին թվային տեսախցիկներ. Այն, շարժվեցի առաջ, դեռ լսելով бешеное փրփրել սողունների ետեւում ։ Փառք աստծո, քանի որ այն ընթանում է ըստ միջանցք, ձայնը դառնում ամեն ինչ հանգիստ.
  
  
  Ճանապարհը, որով ես գնացի, եղել է միակ հնարավոր այլընտրանք է հավատարիմ մահվան. Նույնիսկ եթե ինձ հաջողվի սպանել մի քանի օձերի, փրկված, անշուշտ, կարող են вонзить իրենց canines է իմ մարմինը, նախքան այն կարող om դադարեցնել. Եւ նույնիսկ, եթե նրա վերացրել բոլոր հինգ, նա վստահ է եղել, որ Shiva առանց վարանելու ուղարկելու դռնփակ երկրորդ խումբ թունավոր гадов. Այնպես որ, ինչ-որ իմաստով այն կարող է իրեն համարել է անվտանգության.
  
  
  Այժմ, երբ նրա արել է իր ընտրությունը, այն շարունակում է ползти է տորթեր. Թունելի, թվում էր, փոքր-ինչ բարձրացել է, հազիվ նկատելի կողմնակալություն. Նա աղոտ լուսավորված; արտացոլումն է աշխարհի отфильтровывалось հետեւում է ինձ, և бледное շող падало վերեւից. Բայց ինչքան ժամանակ անցավ, այնքան darker էին. Լույսի աղբյուր, ոչ шталь ավելի ինտենսիվ. Այն հազիվ է տեսնել իրենց ձեռքերը, երբ շելլ-ի նեղ միջանցք.
  
  
  Ինձ մոտ եղել է միայն խոնավ հող ու բորբոսնած հոտ է գալիս. Այն շարունակել է ճանապարհը մի քանի րոպե, և, վերջապես, կանգ առավ, որպեսզի ստանալ իր շունչը, եւ եթեր գլխին ։ Նա պատրաստ էր դնում իր կյանքը, որ էլեկտրոնային սարքերը, որոնք սահմանված են Шивой թվային ֆոտոխցիկ, չեն ունեցել, լուսանկար եւ էլեկտրոնային աչքերը... նա, հավանաբար, միայն լսել է ինձ, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ նրան ասում էր. Բայց ես գրեթե վստահ եմ, որ նրա մոտ չի եղել լուծմանը հետեւել իմ շարժումները:
  
  
  Ժամանակը կարծես կանգ է առել, քանի դեռ նրան փորձել է գտնել թել թունելի եւ, միեւնույն ժամանակ, պարզել, թե որտեղ է այն գտնվում, գտնել մի ճանապարհ է փախչել շուրջ ցանցերի Shiva եւ բացահայտել ego ծրագրերը չին-հնդկական միության. Արդեն զգացի, մեզ шипения гадов, մեզ այն зловонного հոտը... որ разлился թվային ֆոտոխցիկ.
  
  
  Շունչ նմուշառման օդի վերաբերում է իմ անձի, աննկատ բոռ. Ոգևորված, շարունակել է նրա շարժումը ։ Ոչ մի ահազանգ չի աշխատել, գոնե սովորական զանգեր կամ ծովինար. Պարզ է, որ Shiva համոզված էր, որ ազատվել է Նիկա Քարտերի.
  
  
  Բայց դրա փոխարեն Նիք Քարթերը նկատի է ունեցել միայն իր ընկեր Шиву, միտքը, Կոբրաները և ego հզոր զենք է... Զարդատուփը. Եթե չի ցուցաբերել AH ծրագրի գյուտերի կամ հենց thingy, ամբողջ աշխարհը չէր կարող գործ ունենալ Шивой. Որ ինձ լրիվ պատկերացում է, որ ուղղվել է ego ծրագրերը: Բայց Shiva բաց թողեց նկատի կարեւոր բան: նա բացել է ինձ համար, քանի որ նա օգտագործել է իր Զարդատուփը հասնելու համար անհավատալի նպատակին.
  
  
  Նրա ժամանել է Հնդկաստան, հետաքրքրում հարցը, թե արդյոք գոյություն ունի Shiva. Եվ հիմա, երբ նրա ego գտել է, նա դեռ մնացել է անդեմ կերպար է, թեև, ըստ մարմնի եւ արյան: Այնպես որ, այն հայտնվում է անհայտ, անորոշ հավասարման. Ես ստիպված էի ուզում տիրանալ գյուտի Հաջի, հիմնականում այն պատճառով, որ ես ոչ մի գաղափար, թե ինչպես կարելի է օգտագործել имитатор ձայները հաստատման համար բացարձակ իշխանության ամբողջ աշխարհում:
  
  
  Խոնավ պատեր, ըստ утрамбованной երկրի царапали ինձ ու ձեռքերը ուսերին, կրծքին капал քրտինք. Նա չէր կարող կանգ առնել, բայց հիմա թունելի сужался, եւ ես պետք է շարունակել առաջ շարժվել, եթե նույնիսկ մակերեսային պատերի сдирала ինձ մաշկը.
  
  
  Ինձ էր տեսլականը իրեն, застрявшего է թունելում, որի շուրջ չկա. Իմ եղունգները կոտրված էին եւ окровавлены, ինձ թվում է, որ ես խլուրդ, որը տարրերը տեղաշարժվում է իր տեղեկամատյանները. Բայց երբ այն սկսեց կորցնել հույսը, իմ կարծիքով կանգ է առել ինչ-որ բան, որ ինձ հանկարծակի կանգ առնել:
  
  
  Դիմաց ինձ էր շեմը: Արհեստական սուրբ проникал երկու պատրաստվում է փայտե վահանակ քառակուսի ձեւավորել. Չի տպագրելով մեզ ձայնի, նրա տարածման առաջ, trailing իր согнутое մարմինը այդ թունելի.
  
  
  Մյուս կողմից, փայտե արգելքը չի доносилось մեզ ձայնը. Նրա прижался մեկ աչքով k էին, չունենալով մեր գաղափար, որը նրա համար. Մի քանի валунов, քարեր, մեծ կտոր փայտ եւ մեծ հունցել մշտական ջուր առաջինն էին, որ ես տեսա. Ապա послышалось ծանոթ փրփրել օձերի.
  
  
  Вынырнув են валунов սայլակ, ծովային օձերի բարձրացրել է իր երկար սլացիկ վիզը, հետ, զարմանալիորեն փոքր գլխով մակերեւույթին կանգնած puddles ջուր. Ինչ-որ բան ընկավ վերևից, վերամշակված արյունոտ միս. Գրեթե անմիջապես ego сожрала սոված dragon. Ապա մեծ մողես արդեն գցել է rabbit անցքը. Թագավորական կոբրան չափի, ասենք, այն, որը թողել է նրան, թվային ֆոտոխցիկ, բարձրացել է բնորոշ нах դիրքորոշման համար հարձակման.
  
  
  Մողես շտապեց դեպի ժայռերի, բայց կոբրա է հայտնվել արագ. Խոնարհելով ձեր набок գլուխը հետ hood, նա նետվել առաջ, впиваясь ատամները чешуйчатую պարանոցի գազանին. Մողես պայքարել երկրորդ, եւ կոբրա скользнула առաջ; Նրան տեսել է, թե ինչպես укушенное կենդանին շարժվում էր, ինչպես пьяное, կռում կողքին եւ судорожно тряся paws. Ապա կոբրա կուլ է տվել ee գլխով առաջ:
  
  
  Насытившись, խոշոր սողացող свернулась շուրջ քարքարոտ валуна, կարծես basking полуденном արեւ. Ի rabbit անցքը попадало ավելի շատ սնունդ - առնետները, մողեսները, միս. Նրան, գլուխը բարձրացրեց, փորձելով տեսնել, թե ով է կերակրել հավաքածուն dragon Shiva.
  
  
  Բայց փոս омелой քարե պատերը, իսկ փայտե մտոց, որը գտնվում է ներքեւի մասում, չի տվել ինձ լրիվ հարցման արդյունքները ։ Երբ վիշապը покормили, փրփրել լռեց: Նրա հասկացա այն ժամանակ, որ Shiva օգտագործել թունելի գրավել սոված սողունների իմ տեսախցիկը, անկասկած, unlocking om հոտած եկեղեցի, որը նա տարածել է մի փոքրիկ սենյակում.
  
  
  Այժմ փայտե մտոց, որը բացակայում է, եւ ես չեմ сводил աչքի հավաքվում է, սպասում է, մինչեւ բոլոր սողունների կլինեն накормлены. Աշխարհում ոչինչ ինձ չի ստիպի փորձել է փախչել, քանի դեռ յուրաքանչյուր dragon ավելի քան сыта. Հետո սննդի նրանք չեն նման ագրեսիվ, ինչպես հինգ հատ, որոնց թողել նրան թվային ֆոտոխցիկ. Նրա բավական լավ գիտեր սովորույթները սողուններ, իմանալ, որ ցանկացած հանկարծակի շարժումը, угрожающее om անվտանգության, կստիպի om հարձակվել, նույնիսկ եթե սով утихнет.
  
  
  Այնպես որ, ես սպասեցի, մինչեւ նրանք դեպքում պիտի ուտի ամեն ինչ մինչեւ վերջին կտոր. Դա զզվելի տեսարան: օձի, cobra և այլ սողուններ բազմիցս հարձակվել են, проглатывая իրենց զոհերին, որոնք конвульсивно брыкались. Իսկ այդ ընթացքում փորձել է պարզել, թե ով է պատասխանատու раздачу russian Վերջապես նրան նկատել է երկար извилистую ձեռքը, протянувшуюся են եզրին snakeskin pits.
  
  
  "Կերան, որ նրանց տալիս են", — ասել է սառը հեգնական ձայնը.
  
  
  Եթե Shiva դեռ մնացել է անդեմ ձայնով, ապա այս անգամ մեր հիշողությունը ինձ չի հանձնել. Ձայնը ինձ ահավոր ծանոթ. Վերջին անգամ նրան լսեցի նրա երկու օր առաջ, երբ նա այրվածք ինձ քնքուշ սիրո խոսքեր. Այն ժամանակ զգացի, ցանկություն, կիրք. Այժմ զգում է, թե ինչպես է ինձ закипает զայրույթը.
  
  
  Դա եղել է Ռիվա Սինգհը, գեղեցիկ темноволосая աղջիկ, որը զբաղվում է рулей վիշապ.
  
  
  
  
  6
  
  
  Կարող է լինի, ինձ չի կարելի այդպես մտածել. Կարող է լինել, ինձ համար արժեր վերաբերվել այդ սովորական ցինիզմով, որտեղ ինձ շատերը մեղադրում են, անվանելով սառը, կոշտ, չկարողանալով է հույզերի. Չէ ՞ որ երբ մասում վտանգում են կյանքը, չի կարելի դառնալ "հեղինակություն", ինչպես դաժան ցինիզմով նայել դաժան իրողություններին ։
  
  
  Եւ, միեւնույն է, նրան պահում Риву իր գիրկը, առանց շփվել, բայց զգացումով նուրբ քնքշանք, որը եզակի բուժական զգացել նախկինում ։ Թեեւ նա եղել գիշերային ակումբներ, նրա հիշեց այն ջերմությունը և ցանկություն, որոնք նա пробудила ես, դա յուրահատուկ հաճույք է, որը նա ինձ բաժին է տեղափոխել. Փորձը, որը դժվար է մոռանալ:
  
  
  Բայց, լսելով նրա խոսքերը, հասկանալով, որ դա ուղղակի հրապուրանք, որ գայթակղություն է, որը կոչված է շեղել ինձ, երբ Мохан եւ Гурнек ներխուժել են իմ հյուրանոցային համարը, նրան խելագար է զայրույթ. Փախուստ այժմ шталь ավելին է, քան պարզապես գոյատեւման հարց. Նրա հյուրանոց, որպեսզի Ռիվա զգացի նույն խելագար սարսափը, որին ենթարկվել է նրան, թվային տեսախցիկ, այն էլ անտանելի ցավը.
  
  
  Երկար-բարակ ձեռքը անհետացել է ամբողջ դաշտի տեսանկյունից. Վերջին զոհը դարձել է սեւ մկնիկը, укушенная եւ проглоченная օձի մի կում. Վերջապես, երբ воцарилась լռություն, նրա ձեռքը ու սկսեց զգուշորեն հրում փայտե մտոց, стоявший է ինձ եւ ազատության.
  
  
  Ոչինչ չէր խանգարում ինձ հիմա բարձրացնել վահանակ, բայց, միևնույն է, չի լարված էր. Ստիպված էր գործել չափազանց զգույշ, առանց սխալ ճանապարհ աճը. Նրա оглядел rabbit անցքը դեպքում, եթե ինչ-որ բան է շուրջ dragon չի հանդարտվել էր ։ Բայց ոչ մի բան չի շարժվում էր. Ոչինչ, բացի փայտե արգելքը.
  
  
  Վերջապես, բարձրացնելով մտոց, նրա скользнул դեպի ստվեր ու անցկացնելու իր շունչը. Այստեղ բաշխում արդեն էական տարր, որոշիչ մասն է իմ ծրագիրը. Նրան դեռ կանգնած տորթեր; պատերը թունելի царапали իմ вспотевшие ձեռքերն ու ուսերը. Դա հեշտ չի լինելու, նախ, քաշեք միջոցով լեռնանցքը, ապա անցնել փոս, որպեսզի բարձրանալ կոպիտ քարե պատերը.
  
  
  Բայց, այո, այս վերջին բնակավայր չի եղել հեշտ սկզբից. Վտանգը — իմ ուժեղ կողմն է, մարտահրավեր հիմքն է իմ գոյության; Նրա հաստատ չի шталь էլ Կործանիչի թիվ 3 իր գեղեցիկ անձինք: Այնպես որ, սա այն դեպքն է, իմ փորձից, ով այն ձեռք է բերել ' աշխատելով AX շատ տարիներ:
  
  
  Ձայնը, թե ինչու չի ցանկանում ռիսկի. Նրա сдерживался նրանց կենդանիներ, քանի դեռ չի համոզվել, որ ինձ չի առաջարկվում որեւէ այլ որոշում, քան այն, որը զբաղվում է ինձ այս պահին. Միայն այն ժամանակ նրա перебрасывался իր բոլոր քաշով միջոցով կողմի կողմից, զերծ կոպիտ պատերի թունելի.
  
  
  Իմ աչքերը արդեն սովոր ենք դեպի այն լույսը, ուստի այն արդեն զգում кротом դուրս ego որջ. Աճուրդի է հանել իր գլուխը եւ ուսերը առաջ եւ զգուշորեն այցելեցի է անցքը. Թագավորական կոբրան դեռ свернулась калачиком մեծ валуне, отвернув գլխին սույն hood; մնացած օձի պառկել հանգիստ, неагрессивной ստեղծում.
  
  
  Վազում են, Carter, վազում են արագ!
  
  
  Նրա տարածման առաջ, դեռ согнувшись կրկնակի: Մեզ մեկ հետաքրքիր տեսարան չեն նամակով դիմել իմ ուղղությամբ, այդ անցքի մեջ ոչինչ չի шевельнулось. Լավ, քանի դեռ ամեն ինչ լավ է: Ներկայումս այն ամբողջությամբ դուրս է եկել, շուրջ թունելի եւ զգացի օգտագործման սողուններ, висевший, ինչպես մառախուղ, ներքեւում om որջ.
  
  
  Այն արագ вычислил հեռավորությունը կյանքի եւ մահվան միջեւ, մահվան ու հետո երկար հոգեվարքի խայթոցից. Ես պետք է հասնել հակառակ պատերը և բարձրանալ վերին անցքը, նախքան օձ են նկատել, թե ինչ է կատարվում.
  
  
  Նրա շարժվում, քանի դեռ լիովին չի ոտքի կանգնել ' բռնվելով դեմ ՝ մեջքով դեպի հառաչել. Նրան, լսել է, թե ինչպես է ինչ-որ բան շարժվում է ямой, чте դա հեշտ шарканье. Այն, հույս է հայտնել, որ Ռիվան մեկն էր, բայց իմանալ, թե դա անհնար է ։ Նրա խորը շունչ, կտրուկ իդեալական է ու նետվել առաջ:
  
  
  Այն, վայրէջք է կատարել свернувшуюся պարույր մեջքը թագավորական cobra. Միայն անշուշտ, որ այն չի նախատեսվում. Բայց չի шталь սպասել, թե ինչ արձագանք կլինի cobra. Արդեն բռնել սննդամթերքի համար մեծ boulders, կազմող արտաքին պատին բնից, երբ նորից լսեց ծանոթ օձի ֆշշոց.
  
  
  Ես նույնիսկ ժամանակ նայել ուսին. Նրա iso բոլոր ուժերի հրել է իր մարմինը առաջ, խիստ отталкиваясь ոտքերով և միաժամանակ շարժվում. Նրան, նկատեցի, որ իմ կոշիկը վերաբերում է ինչ-որ մեղմ, բայց ոչ նայեց շուրջը, որ ամեն տարի, որ դա եղել է: Նրա clawed ձեռքերը եզրին քարե պատերը եւ թռիչք միջոցով եզրին է pits.
  
  
  Փոս էր լցված шипением եւ визгом проснувшихся սողուններ. Նրանք ճոճվել, թռավ օդում, перелетали ռոքի; ինձ համար դա նման էր անձնագրի կրկնել շոու. Ես ոչ մի ժամանակ կանգ առնել եւ բռնել ձեր շունչը. Մեկ վայրկյան նրա, նորից ոտքի կանգնեց, և այն նույն պահին Ռիվա Սինգհը հրատարակել ճիչը դրոշի թույլտվության կատարումը:
  
  
  Այն, շտապել է աղջկան և зажал էյ բերանը ձեռքով, զսպելով ցուցարարները գոռում. Որոշ ժամանակ նա ակտիվորեն պայքարել է, лягаясь եւ царапаясь, ինչպես փոքրիկ մի գազան է; բայց, ի վերջո, նա լռեց: Նա է միայն, որ ավարտել է կերակրել այլ սողուններ պարունակվող փոքր ապակե բջիջների, մի սենյակում, որը զբաղվում է ներկայացնում համադրություն է մասնավոր կենդանաբանական այգում եւ герпетологической լաբորատորիա.
  
  
  Նրա согнул իր ձեռքը, քանի դեռ նա չի ընկել առաջ; Նրա նշել է, որ նրա ոսկորները скрипнули. Ինձ промелькнула խենթ միտք է... հուշ նրա փափուկ, ջերմ մարմինը, երբ այն պահել է իր ձեռքում է ։ Ռիվա էր մեկ ամենասեքսուալ կանանց, որոնց նա երբեւէ հանդիպել. Եւ այժմ նրա հասկացա, որ նա ինձ խաբել է, փոխանցել!
  
  
  - Մի ասա! - прошипел ես: - Ոչ մի խոսք!
  
  
  Նրան բարձրացրեց իր согнутую ձեռքը ավելի բարձր է եւ зажал окровавленными մատները ee բերանը. Կինը խուճապի մեջ задыхалась. Նրան հարցրեց. - Անակնկալ? - Միայն մի ասեք ինձ, որ դուք չեք գիտեր, որ ես այստեղ եմ, պոռնիկ!
  
  
  Նա փորձել է ասել, և այդ ժամանակ նրան թույլ оторвал ձեռքը ee rta, որ նա пробормотала: - Ես... ես չեմ գիտեր, երդվում եմ...
  
  
  - Աղա, ինչպես դու ես չգիտեի, որ Мохане եւ Гурнеке, ինչպես? Դա խաղ չէ, Ռիվա, սա է կյանքը, հիշեք դա ։
  
  
  Նա կատաղի замотала գլխին, մերժելով իմ մեղադրանքը. Նրան կրկին թուլացրեց բռնելով նրա շուրթերին, որպեսզի նա կարող է խոսել ։
  
  
  — Ես չեմ գիտեր, — հաստատել է նա, դժվար է հազիվ շնչում է, երբ այն պահպանվում է նրա ձեռքը թիկունքում. - Ես ոչինչ չգիտեի, Նիկ. Հավատացեք ինձ, նրան աղաչում եմ քեզ! Դուք պետք է հավատալ ինձ:
  
  
  - Ապրես, ստանալ գնդակը գլխին... ինչպես դա պետք է տեղի ունենա, նա գիշերը? - հարցրեցի ես, ոչ նվազեցնելով աչքի օրը լաբորատորիա ։ - Որտեղ է բանալին? - Բայց չի шталь սպասել, մինչեւ Ռիվա պատասխանում է ինձ. Նրա օգտակ րոպե ego հագնել, եւ գտել է այն, ինչ ուզում էի: Նրա потащил աղջկա հետ; sl բամբակե հողաթափեր скользили-ի грязному հատակին.
  
  
  Նրա փակել դուռը ներսից եւ դրեց բանալին րոպե; ապա նրան հրել Риву ետ է հեռավոր շարանը երկար նեղ սենյակում. Նա դադարել է դիմադրել եւ երբ նրա սեղմված ձեռքը նրա гибкому մարմինը, նրա զգացել սրտի биение իր սրտում.
  
  
  — Նա... նա երբեք ոչ մի բան ինձ քեզ չի պատմել, — простонала է նա:
  
  
  - Ի ՞ նչ է ։
  
  
  - Shiva... իմ հորեղբայր.
  
  
  - Ձեր թե ով է" ?!
  
  
  - Իմ հորեղբայրը. Նա իմ քեռին ։ Նիկ, խնդրում եմ, թույլ տուր ինձ բացատրել, թե ինչ է նա ինձ հետ արել է... - пробормотала է նա: - Լսի ՛ ր ինձ, իսկ հետո... իսկ հետո, եթե դուք ինձ չեք հավատում, գնացեք, արա, ինչ ուզում ես.
  
  
  Այն մնացել է невозмутимым. Այն էլ թույլ չի տվել ին երկրորդ անգամ обмануться կանանց հնարքներ այս մի փոքրիկ աղջիկ. Ի դեպ, ոչ մի սարսափելի բան այն է, որ դա լսել, եզրակացրել է, մանավանդ որ, երբ մարդը հայցում է պահպանել իր կյանքը, նա մասում ասում է ճշմարտությունը. Իսկ հետո Ռիվա, եթե նա ասում էր ճշմարտությունը, եղել է առաջիկա тропой է Siva.
  
  
  "Այո, նրան փորձել է ծանոթանալ ձեզ հետ, ստանալ տեղեկատվություն, այն ընդունում", — կրկին задыхалась նա, երբ նրան ստիպել նրան նստել փայտե աթոռին:
  
  
  Ես ոչ մի զենք, բացի ձեռքից, բայց ես չեմ կարծում, որ աղջիկ էր սպառազինված են և կարող էր խաղալ ինձ հետ չար կատակ.
  
  
  - Քանի որ դա եղել դու ։ Ինչու եք лжешь, Ռիվա? Դու խաբել է ինձ սկզբից, признайся!
  
  
  Նա չի հասկանում բոլոր բառերը, բայց, թվում է, հասկանում իմաստը այն է, որ ես էյ ասում էր. "Ես պարզապես պետք է հարցնել ձեզ մի քանի հարցեր", — պատասխանել է նա: - Իմանալ, թե ինչու եք ժամանել է Հնդկաստան ։ Հորեղբայրս ուրիշ ոչինչ ինձ չի ասել, նա չի հիշատակել է երկու տղամարդկանց, որոնք ներխուժել ձեր սենյակում!
  
  
  Նա повернула ինձ личико, միամիտ եւ озорное личико է, strands սեւ մազերով, спадавшими էյ мочка. Նա շշնջաց, նրա խոսքերը հազիվ լսելի. Եթե նա այնքան անմեղ է, ինչպես պնդում էր, նա արդեն փորձել է բղավել, ասել ես, ներգրավել մեկի ուշադրությունը. Բայց, հնարավոր է, նա փորձում է ժամանակ շահել, մտածելով, որ մյուս նկատել նրա բացակայությունը ։ Նրան ոչինչ չէի կարող ընդունել, ինչպես պատշաճ է, հավատը.
  
  
  Եվ այսպես, ձեզ հանձնարարվել է որոշակի տեղեկատվություն ստանալու. Ինչու? - շարունակում էր իր սառը ձայնով.
  
  
  - Քանի որ Shiva ստիպեց ինձ անել դա, Նիկ. Ես չգիտեի, որ դու այստեղ. Ընդհանրապես, նույնիսկ չգիտեի, թե քեզ հետ ինչ է պատահել, հետո, թե ինչպես դուրս եկավ իր հյուրանոցի շուրջ. Ես չէի կարող մնալ այնտեղ, երբ Мохан մեռած էր...
  
  
  - Այնպես, այն քեզ "ստիպել է"? - կրկնել այն.
  
  
  — Խնդրում եմ, լսի ՛ ր ինձ, — пробормотала է նա: - Թույլ տվեք բացատրել ամեն ինչ սկսվում է սկզբից:
  
  
  Նրան կրկին կասկածում, որ նա փորձում է ժամանակ շահել, բայց տոնով ձայնի ego էր անկեղծ, մտահոգիչ. Նրան պետք էր նրան լսել ։ Եթե նա ասում էր ճշմարտությունը, Ռիվա կարող է հանգեցնել ինձ Кобре; եթե նա ստել, ինձ համար միևնույն է ՝ ստիպված ես նրան լսել եւ փորձում են որսալ նրա խոսքերով թեկուզ ինչ-որ ակնարկ է, որ երկարատեւ ինձ խորհուրդներ. Նրա կանգնած է նրա կողքին, պատրաստ է կտրուկ ընդհատել է իր պատմությունը, եթե ինչ-որ մեկը հայտնվում է լաբորատորիա.
  
  
  Ռիվա չի արել կեղծ շարժումների. Տոնով իր ձայները չեն փոխվել է, երբ նա սկսեց բացատրել, որ Shiva ստիպել նրան միանալ կազմակերպության "Կոբրա". Նա պահում է ինձ իմ հոր Մականունը... ego ավագ եղբոր, եւ եթե նրան դիմել է ոստիկանություն կամ որ-է մեկին շուրջ կառավարության, նա չի шталь էլ թեւաթափ չլինել եւ գործել արագ, նախքան նրանք կսպանեն ego. Իմ հայրը շատ հիվանդ է, հուսահատ հիվանդ է: Հորեղբայրս սպառնացել է ոչ միայն սպանել ego, բայց զրկել ego որևէ բուժման... եթե ես կկատարեմ ego հրամանը ։
  
  
  - Իսկ որտե ՞ ղ է հիմա քո հայրը.
  
  
  - Ես չգիտեմ ։ Shiva պահում ego-որ տեղ գերության մեջ է, բայց այդ տունը ։
  
  
  Ես միշտ մտածել է իրեն գիտակ մարդկանց, գիտեր կռահել, անկեղծ մարդ է, թե ոչ: Ու հիմա, չնայած նրան և պահել ականջի востро, սպասելով ինչ-որ բան հողի ձայնը, որը զբաղվում է կարողացել տալ նրան, չնայած իմ նախնական զայրույթը, նրան հայտնաբերել է, որ վստահել է պատմվածքի Ривы. Առաջին հերթին այն պատճառով, որ դա անիմաստ. Հատկապես, եթե Shiva նրան շանտաժի են հորը, որպեսզի այն մասնակցի ego կեղտոտ ծրագրերի մասին:
  
  
  — Կա ՞ ինչ-որ է, որ պետք է բացատրել, — ասացի ես:
  
  
  Բայց այս անգամ ինձ ընդհատել են. Ինչ-որ մեկը շարժվում էր այն կողմում օր. - Ռիվա? — կանչեց տղամարդկային ձայնը ։ - Ինչո ՞ ւ դուռը փակ է? Հրեշտակներ եւ դեմոններ!
  
  
  - Ինչ է դա? - շշնջաց ես, ստիպելով աղջկա կանգնել ամբիոնում.
  
  
  - Odin շուրջ մարդկանց, իմ հորեղբոր, Нирад.
  
  
  - Ես գիտեմ նրան. Արա ձեւացնել, որ ոչինչ չի պատահել. Доверяться hey, դա վտանգավոր է, բայց այս պահին ինձ մոտ չի եղել այլ ընտրություն.
  
  
  - Մի րոպե! — крикнула Ռիվա. Եւ նա լքել է ինձ վախեցած հայացք, երբ նրան հանձնել է էյ բանալին եւ հրելով դեպի օր.
  
  
  Այն արագ շրջել է լաբորատորիայում, բայց չի կարողացել գտնել մի բան, որ ինձ էլ պետք է, որպես զենքի դեմ պայքարի համար Нирадом. Դե, ամեն դեպքում, նախօրեին նրան ցույց է տվել эму մի քանի բաներ, որ ինձ դուր չի կազմել է աշխատանքի անել դա ձեր սեփական. Նրա կանգնած է դուռը եւ սպասում, навострив ականջները, դեռ երիտասարդ հնդկական շարունակում է շրջադարձ գրիչ, պահանջել Риву բացել ee.
  
  
  Որքան շուտ նա իջնում է, այնքան ավելի արագ ego обезврежу, որոշել է նրան.
  
  
  Էին Нирад, Ранджит, Гурнек, Хакши, Shiva, եւ Աստված գիտի, քանի դեռ. Ամեն դեպքում, ամփոփել է նրա համար, ինձ պետք էր ինչ-որ բան է սկսել որոնումները ձայնային имитатора, որին տիրապետում է Shiva, եւ Нирад լավ սկիզբ է, ինչպես եւ բոլոր մնացած.
  
  
  Ռիվա ձեռք մեկնեց дрожащую ձեռքը տեղադրելու բանալին ամրոց.
  
  
  Եթե նա փոխել ինձ: հիմա, բոլոր հայտնի կլինի ավելի բարդ է. բայց դա միակ ճանապարհն է իմանալ, солгала ՞ է նա ինձ ։ Այդ ժամանակ նա поворачивала աղճատում, դուռը բացելու լաբորատորիա.
  
  
  
  
  7
  
  
  Ի ՞ նչ է նշանակում սա? է, — հարցրեց Нирад. Հնդկական ավելի շատ չեմ հագնում бинтов եւ փոխել ձեւը մատուցող ավանդական հագուստի.
  
  
  "Ես չեմ... ես հասկացա, որ դուռը փակված է", — պատասխանել է Ռիվա, пятясь առաջ: Նրա напрягся, քանի որ դեռ վստահ էր, որ նա չի կզգուշացնի Нирада իմ ներկայությամբ համար դուռը.
  
  
  Երիտասարդը, չկարողանալով նայել, մտել է լաբորատորիա և հետեւից շրխկացրեց դուռը: - Թող դա այլեւս չի կրկնվում! — բացականչեց նա այնքան գոռոզ, ինչպես щеголял է barre.
  
  
  Ռիվա արել է մի քայլ առաջ, ըստ երեւույթին, կին է նրան, որ կորցնում է վերահսկողությունը իր նյարդերի. Ego ակնարկ տալիս ego nervousness. և այդ ժամանակ նրան է վստահել էյ, եւ որոշել է վստահել էյ, նույնիսկ այն բանից հետո, ինչ տեղի ունեցավ.
  
  
  — Ձեր մորեղբայրը ցանկանում է տեսնել ձեզ իր աշխատասենյակում, — չոր հայտարարել է հնդկական. - Անհապաղ.
  
  
  Բառը повисло օդում, որպես ազդանշան, побудивший ինձ գործողության. Կրկին, դա եղել է "թաեքվոնդո", որը չուղարկելը ինձ բարդ իրավիճակում. Իր նետվել առաջ, գրեթե թռչել օդում, որպեսզի հասցնել հզոր հարված.
  
  
  Այն նպատակ փայծախը Нирада; հարվածային ուժը "չա-չա-գի" повалила ego գետնին. Հնդկական перекатился կողքին, նրա դեմքը խեղաթյուրել է гротескная гримасу ցավ.
  
  
  Նրան, կնոջը կզելը եւ օգտագործվում է ամբողջ մշակման իր դոշիկներ եւ hips է, որ հարվածել է ego ծնոտին ։ Нирад ընկել навзничь հարվածի տակ "ji-լու-քի", ego, որի նպատակն է свесилась набок; Նրա հասկացա, որ костяшки իմ ձեռքերը раздробили эму դեմքի ոսկորները. Բայց նա չի հանձնվում.
  
  
  - Փակել դուռը. - прошипел նրան, Риве. Աղջիկը մահացել է տեղադրել բանալին ամրոց.
  
  
  Нираду հաջողվել է դիմել շուրջ եւ կանգնել. Նա задрожал եւ օգտակ համար գոտին ձեր շալվարը, նրան տեսել է գալիս ատրճանակ, որը նա փորձել է պահել ։ Հետո ամեն ինչ տեղի է ունենում, ինչպես спутанном երազի, հհ գործողությունների, продиктованная օրեր. Այն արագ метнулся աջ ու ծավալվել, բարձրացնելով ձախ ցանկացած ցեղին դեպի գոտուն: Է կանգնել մեկ ոտքի վրա, նրա վայրէջք է կատարել ցանկացած ցեղին, եւ անմիջապես լարել է ուղեղն ու ձախ ոտքը կատարյալ հարվածով:
  
  
  "Джоп-որ-գի" իր ego, ըստ запястью, выбив ատրճանակ է հատակին. Այժմ, երբ նա անզեն է եղել, մի երիտասարդ հնդկական նայեց ինձ վայրի աչքերով. Է վախ ego սովորական ամբարտավանություն испарилось, նա սկսեց նահանջել, իսկ ծնոտի որ ստացված հարվածից, սկսել է ընդլայնվել մուգ կապույտ կապտուկ.
  
  
  Նա բացեց իր բերանը, որպեսզի закричать, ապա այն բառացիորեն подпрыгнул է ego горлу, прижимая մեծ մատները դեպի կոկորդ. Нирад, թվում էր, panting, բայց нах դեռ բավական ուժերի բարձրացնել ոտքը և հարվածել է ինձ աճուկ. Ослепляющая ցավ է ինձ ստիպել է թուլացնել պահումը պարանոցի վրա մեկ այլ. Նրա пошатнулся բռնել իմ շունչ; Ես ստիպված էի նիհար հատակին, сжав ձեռքերը կրծքավանդակի.
  
  
  Нирад շտապել է օր. Նրա թռավ առաջ, դեռ իրենց ստացած սարսափելի հարվածից. Այն, ցատկել է նրա վրա, ագահ համար ոտքերը. Նա ընկել է խուլ стуком.
  
  
  Այն անմիջապես հայտնվել է nen վերեւից, упершись մեկնարկում է ego thighs. Նրան հարցրեց. - Ինչպես քո աչքերը, Нирад? - Դեռ տեսանելի հետքեր վերաբերմունքի, որը առաջացրել է эму բարում, որտեղ նա աշխատել է.
  
  
  Պատասխանի փոխարեն նա նետվել է առաջ բոլոր իր քաշը, փորձելով վերականգնել ինձ. Եթե նրա կոտրել է эму ключицу, այն էլ կոտրել է эму եւ կրծքավանդակին եւ մահ պատճառել, եւ նա այլեւս չի կարողանա բարձրանալ. Ուստի բարձրացրել է իր ձեռքը վերցնել կարատեի.
  
  
  Բայց Нирад, պետք է մի երկրպագու ֆիլմերի մարտարվեստի, հակառակ դեպքում ինչ-որ մեկը իմացել է ego հիմունքների կարատեի. Երբ նրան բարձրացրեց իր ձեռքը, նա, ըստ էության, ասել է իմ կտրող հարված "колониа-հեռուստաընկերության կակաչ-քի". Դա պետք է լինի ծեծկռտուքով, եւ դա այն է, ինչ նրան հյուրանոց.
  
  
  — Ուրեմն... դու ավելի լավ է, քան նրա մտածեցի, — նկատեցի ես, отстраняясь, որպեսզի կրկին կանգնել.
  
  
  Նա էլ վեր կացավ ու пошатнулся, երբ այն սկսել է кружить շուրջ. Հետ խռպոտ աղաղակ է, նետվել է առաջ ' պատճառելով մահացու հարված է արեւի сплетение, ապա արմունկով ծնոտին ։ Համատեղ գործողությունները "պան-դը ji-լու-քի" եւ "պալ-մի փունջ չի-կի" բավական էր, որ ոչ միայն սասանել ego եւ վստահություն է, բայց և կոտրել эму երկու կող.
  
  
  Нирад նահանջեց առաջ, հարբած է ցավը: Նա թույլ չի տալիս իրեն հասնել. Shiva լի էր վճռականությամբ ինձ մեռնել սարսափելի մահով, եւ այդ մարդասպանին Ашока Անանդի ամեն ինչ դեռ ողջ է մնացել իմ հիշողության մեջ. Մանավանդ, որ Ашока երբեք չի պատկերացրել լուրջ սպառնալիք է մեր Siva, մեր անօրինական գործողությունների Cobra.
  
  
  Ուստի չի զգում ցավալի է Нираду. Նա շահադիտական... մարդասպանն ծառայության mad մարդասպան. Նա, ով թերագնահատել է ինձ, արհամարհելով իմ հաստատակամությունը եւ ինքնապահպանման բնազդը ։
  
  
  Ես չեմ կարծում, որ նա կարող է կրկին կռվել, մի կոտրված ծնոտ եւ երկու կոտրված կողոսկրներիդ. Կարող է, նույնիսկ проколотым հեշտ.
  
  
  Բայց առայժմ դրա հետեւում է նրան, նա շարունակում է պայքարել ֆիզիկական агонией իր կյանքի գնով: Նա բառացիորեն царапал սեռը, փորձում է գրավի ընկած ատրճանակը ։ Նա նույնիսկ հասցրել է կանգնեցնել ego մատներով, նախքան նրան հասցրել է կանգնեցնել ego.
  
  
  - Ես մտածեցի, որ դու վերջապես սկսել է հասկանալ իմ մտքերի ընթացքը, Нирад... - ասացի ես և пинком նետել эму մատները, կրկին ուղարկելով ատրճանակ է թռիչքի. Զենք отскочило մեկի շուրջ լաբորատոր սեղաններ եւ ընկել է հատակին.
  
  
  Արդեն խոսք չի գնացել այն մասին, որ դուրս բերել երիտասարդ հնդիկ, ըստ հավաքները այս պահին. Նա չափազանց շատ է տեսել, հատկապես մեղսակցությունը Ривы. Նույնիսկ, եթե նրա свяжу ego եւ заткну բերանը, վաղ թե ուշ, նա կպատմի Siva, ինչպես ego զարմուհին ինձ օգնեց փախչել ։
  
  
  Ինձ թվում է, այն զգացել ակնարկ կարեկցանք է հանձնել աղքատ էր. Բայց ես գիտակցում է, որ, ի վերջո, ներքաշված էր ոչ թե մեկ մարդ, այլ միլիոնավոր մարդկային կյանքեր. Եթե Shiva իրականացրել է իր ծրագրերը, Արևմուտքը չի шталь էլ ականատես կրթության индокитайского դաշինքի առանց միջամտության. Ընդ որում ես ներգրավված ողջ զինանոցը զենքի, սկսած межконтинентальной բալիստիկ հրթիռներ է "վաղարշ և որդիներ" - ի հետ ջերմամիջուկային боеголовкой. Իսկ վերջնական արդյունքը եղել է ճնշել, նույնիսկ առավել անուղղելի և хладнокровных տղամարդկանց.
  
  
  "Хладнокровный" այն որոշումը, որը ինձ. Ես չեմ садист, բայց ժամանակի ընթացքում ու փորձը ես, իհարկե, "ожесточился". Нирад էր իմ ճանապարհը, ճանապարհ, որը հանգեցրել է հաջողության, իմ առաքելության մեջ: Ստիպված է դիմակայել իրականություն իրավիճակում. Եվ այսպես, դեռ երիտասարդ հնդկական скорчился հատակին, рыдая, ինչպես վախեցած երեխան, նրա рывком ստիպել ego ոտքի կանգնել և հրում քարե հառաչել snakeskin pits.
  
  
  Ego անձ է եղել залито արյունով, ինչից cheeks образовывались տարօրինակ նախշերով, բերանը էր полуоткрыт, իսկ լեզուն свисал, ինչպես сломанное թև թռչուններ. - Չէ... "պարոն"... խնդրում եմ, չկա... ես...
  
  
  - Դու պարզապես կատարում է հրամանը, նրա գիտեմ, - ընդհատեց նրա ես, վերջացրած արտահայտություն. - Ես էլ, Нирад, այն էլ.
  
  
  Նրա ետեւում է այն լսել, թե ինչպես է սողունների свистят եւ шипят, թե հարվածելու դեմ մասին, քարե պատերը pits. Нирада չի ստիպել աշխատել Кобру, նա այդ քայլին դիմել է սեփական ցանկությամբ: Այստեղ, հիմա նա կավարտի իր աշխատանքը, շատ ավելի վաղ, քան ենթադրում էր:
  
  
  Երբ նա հասկացավ, որ ես դա նկատի ուներ, ego զույգ հանկարծ փոխվել է: Նա փորձել է ազատվել ոտքով, որը զբաղվում է հայտնվել իմ դեմքը, եւ прошипел: - Shiva ցանկանում է տեսնել քեզ մեռած! - Չի шталь համակել է այս հեռանկարում:
  
  
  "Հնարավոր է, Нирад, բայց քեզ այստեղ չեմ լինի, եւ դու կտեսնես, թե ինչ կլինի". - Ես չեմ կարող ավելի շատ ժամանակ կորցնել. Իմ բռունցքը հարվածել նրան էր կզակ, եւ նա ընկել է навзничь. Նրան բռնեց ego-ն տաբատների գոտին. Нирад փորձել է закричать, բայց ջարդված կող թույլ էր միայն приглушенно застонать. - Հաջող ճամփորդություն! — բացականչեց ես: աղբյուր ego միջոցով եզրին է pits.
  
  
  Նա փորձել է уцепиться համար եզրին, բայց չկարողացավ ։ Ego ոտքերը затрепетали օդում, հետո ընկել է հնդկական навзничь և հայտնվեց արհեստական լճակ, որտեղ նրան տեսել է, թե ինչպես է սարսափելի ծովային օձի шевелили իրենց գլխին.
  
  
  Бульканье է & nb, шевеление օղակների եւ պոչերի. Մարմինը Нирада քշում հոգեվարքի մեջ. Հնդկական շրջվել է կողքի վրա, փորձելով դուրս գալ-ի մշտական ջուր. Ծովային վիշապը вонзил իր կարճ ատամները ego предплечье; ապա ինքը դուրս է եկել ջրի միջոցով, վտանգավոր շարժվելով իր տարերքի մեջ է ։ Բայց նա մնաց իր клыками, вонзившимися ձեռքը տղամարդիկ, տարօրինակ է ահագին համառությամբ.
  
  
  Երբ նա վերջապես լքել է իր զոհին, իսկ Нирад փորձել է կանգնել, քանի որ խելակորույս, միջամտել է թագավորական կոբրան, որպեսզի ցույց տա, որ ոչ ոք չի կարող потревожить նրա անդորրը ։ Նրա հետևել է այս բեմի հետ ինչ-որ зачарованным սարսափով. Դա այն էր, որ հորինել ինձ համար Shiva. Կոբրան կանգնում է և закачалась օդում:
  
  
  Нирад չի հասցրել է մեզ закричать, մեզ մտածել փախուստի մասին. Սողացող ընթացել արագությամբ, եւ, միեւնույն ժամանակ, зубчатая чешуйчатая իժ вонзила իրենց canines է կոճ երիտասարդ հնդիկ. Ապագայի Нирада ձախողվել է судорожное бульканье. Նրա նայում նրան, քանի դեռ փոս оживала հետ свистом, шипением, хлыстами.
  
  
  Спазматическая սարսուռ сотрясала մարմինը հնդիկ. Ego ոտքերը подкосились, ձեռքերը вцепились է մանյակ վերնաշապիկը, ասես նա չի կարող շնչել: Նա panting է թույնի cobra, որը կաթվածահար է արել նյարդային կենտրոններ շնչում.
  
  
  Մարդ ձեռքերում Нирада հայտնվել են կարմիր կետեր; եղել է ներքին արյունահոսությունը: Օձերը, չեն հաշտվում ֆիասկո, բազմիցս եղել է ego, вонзая իրենց ատամները измученную մարմին է մի շարք մահացու խայթոցների դեմ. Այն, հեռացավ, երբ լեզուն Нирада высунулся iso rta, եւ այժմ նա չի կարող արտաբերել մեր խոսքերը.
  
  
  Թակոց изуродованного մարմնի ընկնող վրա ներքեւի էր անխուսափելի թաղման երգով; Մահը կգա մի քանի րոպե. Բայց դա ոչ թե իմ հերթին, բարեբախտաբար.
  
  
  "Այն, որ հյուրանոցը, ինձ համար քո քեռին", — ասել է նա, Риве. - Մեկը կծում մյուսի հետեւից.
  
  
  Նա նստած էր աթոռին, փակելով դեմքը ձեռքերով ։ Երբ նրան ասել են, որ նա բարձրացնում է գլուխը և նայում է աչքերիս. Ee ձողիկներ են мокры է мальвы, սեւ աչքերը, նայում է լուրջ եւ ցուրտ. Նա կորցրել է վերահսկողությունը իր նյարդերի, նույնիսկ հետո սարսափելի տեսարաններ, որին նա ականատես է դարձել.
  
  
  — Լավ, — շշնջաց նա: - Ես երջանիկ եմ: Երբ մի օր նրան կասեմ քեզ оборудова բոլորին մասին, դաժան եւ նվաստացնող բաների, որոնք իմ քեռի ստիպել ինձ անել իրենց մարդկանց... խոզերի, որոնք աշխատում են դրա վրա, ովքեր երկրպագում են նրան, ինչպես նաեւ, եթե նա եղել է Нагом, աստծո հետ. Нирад արժանի էր ավելի ցածր է, վստահեցնում եմ ձեզ.
  
  
  Միայն այն ժամանակ Рева, թվում էր, եզրին էր բարձր ջերմաստիճան չի գրանցվի, նրա դեմքը արտացոլում էր իրադրության ուժեղ զգացմունքները. Նրա զգուշորեն բարձրացրեց նրան եւ իր վրա է վերցրել ձեռքերը: Նա trembled. Այն, սեղմված ee իրեն, անդրադարձել է իր պարանոցի հեշտ համբույրով. Շուտով, իր հույս է հայտնել, կգա ժամանակ, եւ մեզ համար, այն ժամանակ, երբ ոչ ոք չի ընդհատել. Բայց այժմ պետք է հեռանա, եւ որքան շուտ այն հեռանամ, այնքան լավ ։
  
  
  Նա զգաց իմ մտահոգությունը և օտարվել է ինձ.
  
  
  - Ես հարցրեցի նրան. - Որտեղ մենք? Որ ամենամոտ քաղաքը:
  
  
  — Ես ամեն ինչ կպատմեմ, — պատասխանեց նա: "Բայց նախ դուք պետք է կապել ինձ, այլապես իմ քեռի կհասկանա, որ ես օգնել քեզ է փախչել եւ տալ մեռնել իմ առաջ հայրը": Ինձ, թերևս, այն էլ կսպանի.
  
  
  Նա գնացել պարան, եւ, նշել է աթոռ: Ապա, երբ նա բացատրեց, որ ինձ պետք էր իմանալ, նրա обмотал պարան նրա իրան եւ կոճ, ես ուզում եմ, որ բեմը նայեց համար estestvenno.
  
  
  Իր հակիրճ պատմել է, հե ՜ յ, ո ՞ րն է իմ առաքելության նպատակն է; Այն կարող է վստահել էյ, հիմա, երբ նա դարձավ արժեքավոր դաշնակից: Բայց ես չեմ ուզում բացահայտել է իր վտանգ է սպառնում.
  
  
  Եւ երբ նրան, հասկացա, որ ես էյ պետք է, միգուցե ավելի շատ, քան ինձ, վերջին կասկածի վերացել է ՝ իր տեղը զիջելով իրեն լիարժեք վստահության.
  
  
  — Ագրա ընդամենը մի քանի մղոն այստեղից, — բացատրեց աղջիկը: - Անմիջապես виллой գնացեք ի գլխավոր ճանապարհին: նա կբերի ձեզ անկեղծ քաղաք ։ Մենք պետք է հանդիպենք այսօր երեկոյան: ես կփորձեմ ավելի շատ տեղեկատվություն ստանալ. Քեզ համար.
  
  
  - Մեզ համար, որ դուք նկատի ունեք. Կյանքի փրկությունը քո հորը, - հերքել է զլմ-ներում հաղորդագրություններ է իր էյ.
  
  
  Երբ նշանակված էր հանդիպման ժամանակ, նրան է գտել դարակ ինչ-որ rags, заткнул էյ, բերանը և պատրաստվում էր հեռանալ: Նրան վերջին անգամ համոզվել է, որ laces ամուր օղակը, որ մոտ կասկածներ առաջացնել Shiva.
  
  
  Ատրճանակ Нирада պառկած է հատակին. Նրան հրել ego ետին րոպե, ապա բռնեց կարճ սպիտակ одеянии, висевшее ի դարակ, եւ դնում ego... պարզունակ վերնաշապիկը, որը զբաղվում է առնվազն բավարարել էլ իմ կենսական կարիքները.
  
  
  Ռիվա отвернулась. Արցունքները սկսեցին увлажнять իր փայտերով. Նրա հյուրանոց, ետ, տալ էյ հասկանալ, որ ամեն ինչ պետք է դեպի լավը; բայց ինչ-որ բան խանգարում է ինձ, կարող է լինել, վախը երբեք այլևս չի տեսնելու. Նրան, մտածում Риве Սինգհը, բայց առաջին գլուխը եկել զգացում գործակալ AX. Այն կարող է հիասթափեցնել Риву, բայց ես չէի կարող հիասթափեցնել իր կառավարությունը և վստահություն, որը նա ունեցավ ինձ... ոչ թե միայն այն ժամանակ, երբ միլիոնավոր մարդկային կյանքեր են վտանգի տակ են անհեթեթ երազանքների, հանցավոր պլանավորման խելագար.
  
  
  
  
  8
  
  
  Առակաց հեշտ է օգտագործել, քանի որ նրանք հակիրճ արտահայտում է համամարդկային ճշմարտության: նրանք հեշտությամբ տեղավորել բոլոր հնարավոր բոլոր իրավիճակներում. Որ մտքովս, երբ նրան թողել Риву Սինգհը մեկ լաբորատորիայում, հավաքածու թունավոր սողունների եւ гротескный պառկած է սենյակ մարմնի մատուցող էր: "Երբ անձրեւ է գալիս, պարտադիր չէ, որ բոլոր промокнут".
  
  
  Իրադարձությունները կատարվում են կամաց-կամաց; նրանք բառացիորեն փլվել են ինձ նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես նա ժամանել է Նյու Դելիում երկու օր առաջ. Այս կարճ ժամանակահատվածում, ապա, ինչպես նաև բազմիցս մտածել, չի հետեւում, թե արդյոք նրա համար приманкой, որը զբաղվում է կհասցնի ինձ փակուղի, Shiva կարողացել է գրավել ինձ իր բույն. Դա դժվար ճանապարհ է, եւ ես չեմ տեսել եմ տեսնել խորհրդավոր Шиву... վերջին տիրոջ Хакши եւ ուղեղի Cobra. Բայց ես ստացել եմ ավելի քան բավարար ապացույցները, որպեսզի համոզել ձեզ, որ դա հորինվածք է: Մարդ կար, թեպետ մենք չենք հանդիպել դեմ առ դեմ.
  
  
  Վաղ թե ուշ դա էլ կլինի, դեռ այն ժամանակ, երբ նա իմանում է, որ ինձ, որ նա եղել է ասում. Բայց այժմ ես պետք է հասնել Աղրըն մինչ այդ, ինչպես նա կամ ego գորիլա մնացել է իմ փախուստը, նախքան նրանք заглянут խցիկի և չեն գտնի այն դատարկ է, եթե չհաշվենք հինգ գազազած օձերի.
  
  
  Լաբորատորիայի տեսել է նեղ միջանցք утрамбованными հողեղեն պատերին. Պատերի ներսում առանձնատան Shiva նրա լսեցի ցածր է, гулкие ձայները удода. Տող "Pu...pu...pu" փոխվել է ահազանգ, որ որքան էլ անդրադառնա յուրաքանչյուր իմ մտքերը, յուրաքանչյուր շարժման մեջ: Ես գաղտագողի անցնել անցել է նեղ միջանցք, եւ այն էլ մի պահ օդում հուժկու ձայնը, արձագանքում раздавшийся ամբողջ հեռավոր երկուսն էլ վերջ միջանցք.
  
  
  - Нирад? Որ ես անում այստեղ. Դուք գիտեք, նա չի սիրում սպասել...
  
  
  Պետք է լինի, դա եղել է Ранджит կամ Гурнек, հավանաբար, առաջին անգամ է, քանի որ անձը Гурнека դեռ забинтовано. Նրան բռնել են անհամբեր ձայնով տղամարդ, և արդյունքում տեղը միջանցքում, երբ ինձ մոտենում shaggy. Նրան, նայեցի ու տեսա Ранджита. Ego վերնաշապիկ էր расстегнута կրծքի վրա, իսկ удавка, որը նա հագնում պարանոցի, излучала մետաղական փայլ. Հնդկական թակեց ձեր դուռը լաբորատորիայում, եւ չի шталь սպասել արձագանքի ego.
  
  
  Сгибаясь պատճառը, նրա, վազեց մեկ այլ միջանցք, ինչ-որ լաբիրինթոս. Նրա վրա էր ապրում, որոշել ես, ինչպես սովորաբար է վիլլայում կան դուռ, եւ ավելի. Նրան գտել ee մեկ րոպե. Նրան հրել է հաստ, արտառոց инкрустированную փայտե դուռ և моргнул, փորձելով հարմարվել ослепительному լույսի առավոտյան արեւի.
  
  
  Ներքին բակը, թվում է, ամբողջությամբ հետաձգվել է շուրջ ինչ-որ միջերկրածովյան վայրերում. Խիտ սաղարթ, flowering թփերի, փարթամ բույսեր. Ակնհայտ է, որ Shiva չի ափսոսում միջոցների խաղալ ճշգրիտ պատճենը անկյան պարարտ գյուղական Ֆրանսիայի հարավում.
  
  
  Մեղմ փակելով դուռ, իր վազեց ըստ усыпанной гравием ուղու, որը զբաղվում է սկսվել մի օր վերադառնալ եւ հայտնվել է ծուռ ճակատին. Արահետը միանում է густому скоплению գիհու ծառերի եւ թփերի, կոկիկ подстриженных եւ ухоженных. Ընդհանուր անհանգստություն դեռ չի աշխատել, եւ, իհարկե, չեն պատրաստվում սպասել, որ նա աշխատի ։ Հայացք միջոցով իմ ուսին հաստատել է, որ Ранджит դեռ չի հասցրել է զգուշացնել մյուս.
  
  
  Բայց ես գիտեի, որ այս գործը մի քանի րոպե. Ես չէի կարող գտնել մեր դարպասի մոտ, մեզ այլ ելք, բացի ցանկապատի շուրջ ծառ ։ Նրա вжал գլուխը և պարանոցը ուսերին եւ նետվել առաջ, մերկ մատներով մղելով խոչընդոտ շուրջ ճյուղերի. Նրա наделал ավելի շատ աղմուկ է, քան հյուրանոց է, բայց այդ բնակավայրը արդեն ավարտվել է աղետի սկզբից, և անկեղծորեն այժմ գործի չի գնացել փոփոխություն.
  
  
  Մասնաճյուղեր բառացիորեն խափանել ինձ հագուստ, хлестали դեմքը եւ աչքերը: Հետեւում է ինձ իր լսեցի մի թեթև շարժում, խառնաշփոթ ձայներ դարձել է բոլոր գնալով առավել հստակ. Այն շարունակում է գնալ միջոցով մասնաճյուղեր և, վերջապես, ազատվել; Նրա եզրին կանգնած փոշոտ ուղին, առաջատար երկայնքով villas.
  
  
  Չի եղել, նույնիսկ ժամանակ բռնել ձեր շունչը. Նրա վազեց, ջոկելը մինչեւ ամեն քայլափոխի ակումբներ փոշու. Առաջ ինձ համահունչ թույլատրվում է թույլ ձայները приглушенной երաժշտության: ես հետեւել ձայնի, հույս ունենալով, որ նա գալիս է բեռնատար կամ վան ճանապարհի Агру.
  
  
  Եթե ճիշտ եմ հիշում աշխարհագրական դիրքը, Ագրա գտնվում էր մոտ երեք ժամ հեռու Նյու Դելի եւ համաշխարհային հայտնի է որպես մի վայր է, որտեղ դահլիճում Թաջ-Մահալ դամբարանը ։ Եթե այցելություն քաղաքի չէր մտնում իմ պլանների, ապա Shiva էր.
  
  
  Նրա, մտել է գլխավոր ճանապարհը: Այն անհավանական նեղ, վեբ-բար, ըստ որի շարժումը գնում էր երկու ուղղություններով. Մուսոն սեզոնի կսկսվի մի քանի ամիս անց, ուստի ճանապարհային կտավ էր մերկ եւ пустынным, միատարր տարածքի մութ փոշու. Ըստ обочинам ճանապարհի тянулись wrinkled ծառերը, իսկ warped մասնաճյուղերի նստած стервятники, безмолвные eaters устрашающих դիակները մերկ ղեկավարներին.
  
  
  Մոտ Ривы էր ժամանակ տալ ինձ մանրամասն հրահանգներ. Նրա նայեցի ներքեւ ճանապարհի երկու ուղղություններով, բայց չի տեսել, ոչինչ, որ ցույց էր տալիս ինձ ճշգրիտ ճանապարհը Агру. Այն, прищурился վառ արեւի, եւ մի պահ տեսա ընտանիք, согнувшуюся շուրջ փոքր խարույկ մյուս կողմում ճանապարհը.
  
  
  Երկու մեծահասակ և չորս երեխա նայեց ինձ անթաքույց հետաքրքրությամբ. Որոշել է ռիսկի դիմել և վազում է փողոց, կտրուկ կանգ առնելով, երբ տեղ մինչև խմբի. Худощавый տղամարդը, հագած միայն գոտում իրան, բարձրացրել է այն անձը, որ ամեն տարի ինձ վրա է, չի փորձում կանգնել. Նա պետք է տասը տարի փոքր է, քան ինձ, բայց морщинистое, впалое անձը արել ego տեսակը ценымногие ավելի.
  
  
  - Ագրա? - հարցրեցի ես, երբ պարզվել է, որ ոչ ոք նրանց շուրջ չի խոսում անգլերեն. Նրա նշել է փողոց և նորից հարցրեց: - Ագրա?
  
  
  Մայրն ու հայրը փոխանակել удивленными հայացքներով, իսկ երկուսը չորս երեխաներին սկսել են քաշքշել ինձ համար շալվարը. - "Бакшиш, бакшиш!" - կրկնել է բոլորովին մերկ աղջիկ, մի ձեռքով дергая ինձ համար штанину, իսկ մյուսը ' մատնանշելով բերանը. Ego բարակ, скулящий ձայնը շարունակում էր խնդրել.
  
  
  Է վիլլայում նրանք վերցրել են իմ պիջակ հետ кошельком եւ գումար, որ պահել է ներքին գրպանում, այնպես որ այն ամենը, ինչ ինձ հետ, — սա մի բուռ ռուփի, որոնք ստացել Ривы. Ձայների մեկ այլ խնդիր, որը կարելի է ավելացնել այլ. Սակայն գտա медную մետաղադրամ, եւ դրեց նրա ափի մեկնած ձեռքը սոված երեխային.
  
  
  — Ագրա, — կրկնում է այն, նյարդային поглядывая է ցանկապատ, скрывавшую վիլլա. - Թաջ Մահալ...
  
  
  - Օ՜, "պարոն", Թաջ Մահալ! — ասել է տղամարդը ։ Նա դեռ կանգնած էր պպզած, բայց բարձրացրեց իր костлявую ձեռքը նշել, որ ինձ ճանապարհ, դեպի ձախ է villas.
  
  
  Նրան կրկին վազեց, զգալով կտրուկ ցավ է hips. Մնում է միայն հուսալ, որ մեքենան, սայլը, ցանկացած տրանսպորտային միջոց հետաքրքրված է mimmo, որ օգնել են ինձ հասնել Աղրըն. Բայց փոխարենը մեքենայի կամ վան լսեցի նրա աղմուկը, որն անմիջապես վերադարձրել է ինձ мешанине տեղի ունեցած առաջին երեկոն պահից իմ գալը Նյու Դելիում. Դա եղել է հազ, ապա բղավել է մոտոցիկլ հետեւում է ինձ.
  
  
  Այն շարունակում էր փախչել, поворачиваясь ամեն դ. - ի Հետ արահետներով, որը զբաղվում է շրջապատել է առանձնատուն, գլխավոր ճանապարհին ավտոմեքենան դուրս է motorbike երկու մարդկանց վրա; om գլխի էին замотаны тюрбанами եւ նրանք ուղեւորվում էին ինձ. Նրա grabbed հրացանը Нирада, որը պահել է տաբատի գրպանից.
  
  
  Դա Astra.32, որն ունակ է հարվածել ցանկացած թիրախ շառավղով հեռախոսահամարներով մետր է: Ընկերությունը Astra արտադրում ատրճանակներ, նույնական пистолетам Colt եւ հյուրանոցը գտնվում է lindner (որոնք կանգնած են զգալիորեն ավելի թանկ է), և նա օգտագործել է om անգամ անցյալում ։ Բայց երբ այն կանգ առավ, նպատակը եւ սեղմեք ձգան, նրա հասկացա, որ ատրճանակ է մեռած. Նրան հրել ատրճանակ ետ է իր լայնությամբ տաբատների և կրկին վազեց, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ մի քանի դյույմ է ինձ հնչեց գահավիժել таращить աչքերը, եւ մի կտոր հաչալ отлетел ծառից մի քանի քայլերի, իմ ձախ.
  
  
  Նա, ով կրակել է, ունեցել է որոշակի փորձ և наметанный աչքերը. Սկսեցի փախչել зигзагами-ում ապաստան է խնդրել, որ թույլ է տվել ինձ գնալ արահետներով, խուսափելով փամփուշտ, որոնք сыпались, ինչպես արախիս. Մեկ կրակոցի, եւ այս անգամ таращить աչքերը հարվածել է ինձ աջ ուսին. Է հիսուն մետր առաջ նրան տեսա փայտե лачугу, ըստ աղյուսով խողովակներ որը բարձրացվել է սեւ ծխի սյուն.
  
  
  Նրա գաղափար չի ունեցել, որ դա եղել է, սակայն շարունակում էր վազել այնպես, ինչպես երբեք չի վազում. Motorbike сокращал հեռավորությունը, բայց փոշին, поднимавшаяся ճանապարհը, խանգարում վարորդին տեսնել, իսկ դա նշանակում է վարել տրանսպորտային միջոց, մինչեւ առավելագույն արագություն. Նրա օգտվեց դրանից եւ շտապել բակ, заваленный աղբով, իսկ մեկ շուրջ երկու տղամարդկանց հրամայել է իր աղբյուր կանգ առնել եւ գնալ զբոսանքի.
  
  
  Հավանաբար, դա եղել է Ранджит եւ Гурнек, մտածեցի ես, թեպետ համոզված էր, որ Shiva ավելի քան երկու թիկնապահներին: Side շենքի բացվել է փայտե դուռ; դուռ կախված է միայն մեկ ՝ rusted loops. Այն, շտապել է մեջը, եւ այստեղ էլ nostrils հարվածել զզվելի հոտը արյան եւ եղբայրության կենդանիների.
  
  
  Այն էր скотобойне, եւ իրեն այնպես էր զգում, կարծես վերադարձել է տասնիններորդ դարում. Հնդիկ չի ուտում տավարի, մահմեդական ուտում. Мычание խոշոր եղջերավոր անասունների, անհամբեր թակոց մեջ խոշոր եղջերավոր անասունների և изумленные հայացքները մարդկանց, готовившихся կտրել կովերի, հստակ մատնանշում էին, որ ես եկել եմ գոնե հարմար տեղ է թաքցնել.
  
  
  Տղամարդիկ սկսեցին բղավել, բարձրացնելով բռունցք. Նրա համար էր, նրանց незваным հյուրը, որը չուներ ոչ մի ընդհանուր բան կենդանիների հետ, որոնց պետք է սպանել: — Ներեցեք, ընկերներ, — mumbled ես, метнувшись երկու մեծ կովերի է լողանալ, ամբողջական արյան մեջ, որը զբաղվում է վարել արտաքին ջրահեռացման.
  
  
  Հոտ էր նման, որ ցանկացած сворачивал ստամոքսի; Նրա հյուրանոց, որպեսզի նա կանգնեցրել է հանցագործների Shiva. Օդում smelled разделанным մսով եւ վախի. Սքոթ խուճապի մեջ սկսել է հուզվել, ego hooves այն սկսել են աղմուկ հանել грязному հատակին. Հետեւում է ինձ իր լսեցի փոխանակման բառերով լեզվով, որը չեն հասկանում. Այնուհետեւ քայլերի ձայնը, մոտենում է ինձ, եւ համահունչ перекрывающий աղմուկ կենդանիների.
  
  
  - Քարտերը! — բղավում Ранджит. - Մենք պարզապես ցանկանում ենք խոսել ։ Shiva ցանկանում է գործարքի մեջ!
  
  
  Լավ գործը, որոշել է նրան: իմ կյանքը նրա համար ոչինչ չարժե...
  
  
  Կենդանիներ, որոնց մեծ մասը անկապ, սպառնացել է փախչել բոլոր միասին. Այն նույնպես թույլ է տվել դա: Է раздавленным հոտի խենթ " բառն կովերի, движимых ինքնապահպանման բնազդով. Միայն անշուշտ, իր զգացի նույն բնազդը ։ Հետեւաբար, այն շարունակում էր փախչել, և ևս մեկ таращить աչքերը просвистела իմ գլխավերեւում, отскочив է աստիճանների կողքին զուգարանը.
  
  
  Таращить աչքերը բարձրացրեց լակ արյան, գոմաղբ եւ մեզի, որոնք испачкали իմ շալվարը. Նրա փախել է մեռյալ կետում, հառաչել է հետեւի մեծ սենյակ, որտեղ չի եղել, երեւում է մեզ, պատուհանների, մեզ դռների.
  
  
  Նա ուզում է ինչ-որ բան, որ կնվիրի ինձ մի քանի վայրկյան թանկարժեք ժամանակը. Նրա բարձրացել է edge кадки եւ grabbed եղան, որոնք տեսել է մի փունջ թարմացվող բովանդակությունը. - Քարտերը! Ձայնը նորից բղավում. - Ամեն ինչ վերջացած է, "պարոն"!
  
  
  - Ոչ! - բարձրաձայն ասացի ես, պահելով պատառաքաղներ, ինչպես տերեւ.
  
  
  Ранджит եւս մեկ կրակոցի, բայց նույն միգ չորս սուր зубца վիլին вонзились эму կրծքին: Նրա նետել ժանգոտ գործիք է, քանի որ շատ, ինչպես նա կարող է. Այժմ այն կանգնած է անշարժությունը, դիտելով, թե ինչպես մի երիտասարդ հնդկական отшатывается առաջ բաց բերանով, իսկ ձեռքերով, стиснутыми փայտե древке այդ զենքը:
  
  
  Гурнек, стоявший ետեւում իր արբանյակը, ամբողջությամբ ինձ արհամարհել, зачарованно նայում է չորս струйки արյան, брызнувшие շուրջ վերքերը ։ Նա փորձել է ազատել եղան, բայց Ранджит շարունակում էր գոռալ, վայրի ճիչը ցավալի է դառնում ամեն ինչ ավելի թույլ է, ամեն վարկյան ։
  
  
  Դա ցավալի է, խոսում Ранджита, ego moaning զայրույթի եւ հոգեվարքի, երբ Гурнек փորձել է դուրս բերել եղան ego կրծքավանդակի, ստիպելով կովերի, ողջ է տասնյակ, շատ շտապողականության մեջ նեղ անցնում է խողովակի. Նրան լսել om խուլ рокот, թակոց մեջ, мычание; Նրա, ցատկել եւ սկսել է ползти է կոյուղու.
  
  
  Гурнек բղավել է թափահարելով օդում: Ego հարվածել horns թիկունքին եւ բառացիորեն նետել օդ, նա վայրէջք է կատարել կողքին մեծ զուգարանը. Ранджит փլուզվել միջավայրում обезумевшего հոտի անասունների. Վերջին հառաչել ցավալի քաղաքացին ego շուրթերին, երբ նրա ձեռքերը разжались, եւ сомкнулись է гротескной ծաղրերգություն է բռունցք.
  
  
  Ապա зловонное շունչ կենդանիների վերաբերում է իմ այտերի, եւ ես շտապում ներքեւ միջանցք, անընդհատ թե հարվածելու դեմ պատին դեռեւս ավարտին գործել. Կեղտոտ ու գարշահոտ, հետ опухшим դեմքը պատեց արյունով: եվ հետո, նրա, պետք է լինի, չի ներկայացնում էր հաճելի, - ասաց նա, երբ դուրս է եկել փողոց, ետեւում թողնելով այդ տեսարանը սարսափելի է մարտական.
  
  
  Ես վստահ չեմ, թե ինչ է տեղի ունեցել երկու հնդիկների. Гурнек, հավանաբար, պետք է կենդանի մնացել, բայց ես հույս ունեի, որ վերքերը վիլին ընդմիշտ կվերացնի Ранджита. Ստեղծված այլ հանգամանքներում ինձ թվում էր, որ ես արել արժանապատիվ աշխատանք.
  
  
  Մարդիկ սպանդին, պետք է, նույնպես եղել են մարդիկ Shiva. Չի шталь սպասել, մինչեւ նրանք հանդես կգան առաջ, որպեսզի վրեժխնդիր իրենց ընկերներին: Ես գնացի փողոցում, մտածելով, թե ես համոզել ինչ-որ բան աղջկան ինձ նման խեղճ.
  
  
  Mimmo անցել հին Ֆորդը: Նա ուղեւորվում էր Агру, բայց կատաղի թափահարում է ձեռքը, կոչ անելով կանգ առնել, դա անօգուտ է ։ Նրա մի շող է տեսել պղնձամոլիբդենային կարմիր դեմքը, ապա մեքենան անհետացել է փոշու ամպի, որը поднималось, երբ նա անցել է mimmo.
  
  
  Այն շարունակում էր գնալ, որոշելով չի դադարում.
  
  
  Ինձ պետք էր սանհանգույց, մաքուր, շվեդների, փող եւ զենք. Որքան ինձ հայտնի է, ԱՄՆ կառավարության չի եղել մեր հյուպատոսության, մեր պատվիրակության Агре. Քաղաքը շատ մոտ է Նյու Դելիում. Բայց, միգուցե, դրա կգտներ այն է, որ ես պետք է հյուրանոց.
  
  
  Եւ ամեն դեպքում, պետք է անել դա: Էր արդեն կեսօրին, եւ նույն օրը երեկոյան ինձ նշանակվել է հանդիպում Реевой. Դեռ շատ բաներ, որոնք պետք էր անել, ուստի նրա բարձրացրել տեմպը ։ Ռիվա ասել է, որ Ագրա դահլիճում ընդամենը մի քանի կիլոմետր հեռավորության վրա է լինում:
  
  
  Մի քանի մղոն, թե ոչ, դա միշտ եղել է изнурительная քայլել. Կոշտ կեսօրին արեւ անխնա палило իմ գլխին, երկինք ներկայացնում իրենից ослепляющую безоблачную հարթ մակերեւույթ, усеянную կեղծ отблесками. Անցել է տասը րոպե, քառորդ ժամ առաջ ինձ մոտեցավ ինչ-որ սայլը. Դա եղել է խարխուլ վագոն, որը ընտրություններին զույգ մերկացած եզ, везущих ահկ խոտը ։
  
  
  Նրա քաշում խրոցը ձեռքով вознице, седобородому քան մյուսներինը, որը натянул reins եւ կանգնեցրել повозку մոտ սանձել. - Դու խոսում ես անգլերեն? - հարցրեցի նրան գյուղացուն.
  
  
  "Մաքուր անգլերեն", — ասել է նա: - Ոչ անգլերեն...
  
  
  Նրան մատնացույց է նախ իր, հետո ։ - Ագրա? - Նրան խնդրել. - Ագրա?
  
  
  - Ագրա? - կրկնել գյուղացին, գանգրացում ձեռքը կողմի կողմից ժեստ է, որը համընդհանուր լեզվով նշանակում է "Այո":
  
  
  Նրա ակտիվորեն դեմքով պատասխանեց եւ բարձրացել է սայլը մեջ ուռկան. Տղամարդը լայնորեն ժպտաց ինձ, ի ցույց տալով ատամները եւ gums, սիրահարվել "пааном". Այնուհետեւ նա թուլացրեց поводья, եւ волы կրկին գնացել է իր դանդաղ քայլ է, որը միեւնույն ավելի լավ էր, քան երկար զբոսնել է քայլել.
  
  
  Նրան քնել է убаюканный ритмичным покачиванием եւ скрипом телеги. Ինձ պետք էր քնել, թող որ ընդամենը մեկ ժամ. Բայց մտքերը իմ ընդհատել է համառ հըմ, հըմ, որը դարձել է ամեն ինչ ավելի բարձր է, մինչ սայլակները катилась ըստ արեգակնային ճանապարհին.
  
  
  Բնազդաբար насторожившись, նրան, նայեց շուրջը. Հեռու բարձրանա փոշին, փոքր ամպեր մանր ավազի թաքցրել աղբյուր աղմուկը, որը նրան լսել ։ Չեմ ուզում ավելորդ ռիսկի դիմել, որպեսզի վարկաբեկել մեր կյանքը, մեր առաքելության հաջողությունը, այն շտապել է սուզվել մեջ благоухающее խոտ, навалив վերեւից բավական է, որպեսզի իրեն անտեսանելի.
  
  
  Ես չէի կարող հասկանալ, թե ինչ է մոտենում. Նրա вглядывался է լիներ փայտե վանում, լսելով մշտական реву մի քանի շարժիչների. Եւ երբ նրան տեսա, թե դա ինչ է, նրան ավելի խորը սուզվել է հայ և անցկացնելու իր շունչը.
  
  
  Սրանք էին նոր դեմքեր, բայց այս պահին չի կարող om մոռանալ ։ Երեք տղամարդ, բոլոր հնդիկներին-сикхи... մոտոտեխնիկա ջոկատը, ուղարկվել Шивой, գտնել ինձ, եւ հետեւելու են, սպանել, կամ վերադարձնել villa սպասում է վերջին հրամանների Մեծ առաջնորդ. Նրանք բղավել վազել են ջրանցքի mimmo повозки հետ волами; բոլոր երեք մոտոցիկլ շարժվեցին Агру.
  
  
  "Եթե Հոուք կարող էր տեսնել ինձ հիմա!" — մտածեցի:
  
  
  Նրան էր կեղտոտ, առանց կանցլերը գրպանում, զինված միայն незаряженным ատրճանակով, և իմ իմացությամբ թաեքվոնդոյի եւ կարատեի. Դժվար չէր կանխատեսել, եթե իմ վճիռը Siva իրականում, որ առաջիկա օրը լարված
  
  
  
  
  9
  
  
  Նրա ժամանել է Агру մեկ ժամ, վան իջեցրել է ինձ քաղաքի ծայրամասում. Փոշոտ немощеные փողոցները, լուծարման lanes, լաբիրինթոս lanes, որոնք, թվում էր, ստեղծվել էին հատուկ խառնել պատահական այցելու. Ստանալով որոշակի տեղեկություններ, իր հայտնվել է գրասենյակի առջև: American Express-ը ։
  
  
  Չէ որ իմ իրավիճակ էր, հատկապես զվարճալի է, բայց նա ինձ рассмешила. Ձայնը նրա, հեռու կերպարի սովորական ամերիկյան զբոսաշրջիկին, առանց անձնագրի եւ առանց փողի, եթե չհաշվենք մի քանի ռուփի, որոնք Ռիվա տվել է ինձ, թե ինչպես է ինձ կապում.
  
  
  Նրա մտածեցի վարձել մեքենան ու վերադառնալ Նյու-Դելիում, բայց ճանապարհ զբաղեցրել է ավելի քան վեցերորդ ժամ, իսկ ժամանակի ինձ չի հերիքել. Ես պետք է դիմեք Хоуком եւ պատրաստվել հետ հանդիպման Ривой նույն օրը. Այսպիսով, Նիք Քարթերը, կեղտոտ, оборванный, исцарапанный և արյունոտ, расправил ուսերին, խորապես ասաց ու անցավ դուռ аккуратного շենքի միակ հույսը անծանոթ քաղաք է, և ինձ համար սարսափելի է թշնամական.
  
  
  Ագրա չի մեգապոլիսի: Երեք գրոհայիններ են մոտոցիկլ կարող եք մի պահ հիվանդության սանր միջոցով ողջ քաղաքը: Իմ գոլերի արդեն вырисовывался հարկում, երբ այն մտել է սպիտակ շենք խնդրել է աշխատասենյակ կառավարչին ։
  
  
  Ինձ հետ նախկինում եղել ընկնում է դժվար իրավիճակում, բայց դա граничило հետ ծաղրանքով. Առանց կոպեկով, գնել զենք կամ հագուստ, կամ վարձակալության մեքենաներ ինձ մոտ չի եղել լուծմանը զբաղվել Шивой եւ ego անձնական թիմի gorillas. Իմ անձնագիրը փողի եւ իմ բաներ են անվտանգության հյուրանոցի համարում է Նյու Դելիում; բայց մնացած մասը ինձ էր Агре, երեք ժամ հեռու է մայրաքաղաքից.
  
  
  Երբ նրան մտավ շենք, ինձ դուռ մոտեցել անվտանգության աշխատակիցը ձեւով. Նրա, իբր, հենց նա է, չի կարող մեղադրել бедолагу, հատկապես, երբ տեսավ իր արտացոլանքը стонами... կերպար խեղճ է եւ оборванного bum.
  
  
  "Ես ուզում եմ տեսնել կառավարչի", — հայտարարել է նրա պահակ. - Դժբախտ պատահար է տեղի ունեցել.
  
  
  Տնօրեն նստաշրջանում, նրան չի կարելի անհանգստացնել, "пукка hippies"... - պատասխանեց տղամարդը, գցում վիրավորանք է իմ անձը:
  
  
  Լավ, ես smelled козами, եւ իբր հենց այն էր манекенщиком, բայց ես մտադրություն չի ունեցել կանգնել այնտեղ վիճել թիկնապահի հետ... ոչ թե միայն այն ժամանակ, երբ ամեն ինչ, այդ թվում "Америкэн Էքսպրես", կարող է փլուզվել, եթե Shiva претворил իր ծրագրերը կյանքի.
  
  
  "Ես չեմ մտածում, որ նա նստաշրջանում", — զայրացած է պայթել ։ - Սա արտակարգ դեպք է ։ Եւ այն սկսեց կորցնել համբերությունը, երբ մեկ այլ шталь հրում է ինձ այն օրը, մտադրությամբ թափել ճանապարհը. - Այդպես չի կարելի կարգավորել մի տղամարդու! — բացականչեց ես, սեղմել ատամները.
  
  
  Թիկնապահը հրել ձեռքը holster հաշվեցուցակային ատրճանակով: Սխալ թիվ երկու. Ես չեմ սիրում "խուլիգանների", այնքան ավելի է ինձ դուր չի գալիս, երբ ինձ հրում են. Այսպիսով, արագ ալիքի ձեռքերը եւ հարված երիկամը նրա ափին երկար տղամարդուն распластаться է полированном մարմարե հատակին. Odin-ի բարեհամբյուր գլուխը բարձրացրեց ու թռավ.
  
  
  — Պետք չէ անհանգստանալ, — վստահեցրել է նրա ego. - Ի դեպ, մենեջեր իմ, ևս մեկը... և ես պետք է նրա հետ խոսել ։ "Անհապաղ." Ես չեմ պատրաստվում նստել այստեղ ու սպասել այնտեղ, քո գործընկերոջը... - ես նշել գործիչ պահակին, որպեսզի որոշեն, презентабелен նրա հասարակության մեջ, թե ոչ:
  
  
  Պետք է լինի, դա իմ տոնով ձայնի կամ շտապողականություն, որի հետ նրա ազատ պահակին, բանն այն է, որ երիտասարդ клера հապշտապ դեմքով պատասխանեց եւ վազեց մի շարք սեղանների. Նրան դեռ կանգնած է եղել նախասրահում հետ приклеенной է շուրթերին ухмылкой, պատրաստ է կրկին դուրս գալ շուրջը, եթե մի րոպե չի սկսել գործել:
  
  
  Գործակատար էր հանրապետությունում, բայց մարդը, протянувший ինձ ձեռնտու էր ամերիկացի, բարձր, худощавым տղա, մի քանի տարով մեծ է ինձանից. Նա նայեց գրեթե անհարմար իր գծավոր կոստյումով, безупречном, իսկ իմ swedes էր կեղտոտ ու изодранной.
  
  
  - Ինչի այն կարող է ձեզ օգնել? — նա հարցրեց ինձ, ուսումնասիրում ինձ հետ ոտք ղեկավարի.
  
  
  - Ավելի լավ է խոսել հրապարակավ, - պոկել է նրա ego.
  
  
  - "Ներել?" — ասել է նա, կնճիռ է զարմանս.
  
  
  - Ես խորհուրդ են տալիս ձեզ գնալ իր սենյակ: Այն աշխատում է կառավարությունը, ձեր կառավարությունը: Հատուկ գաղտնի ծառայությունը:
  
  
  - Հատուկ? - հակադարձեց клера ծիծաղելով. - Այո: լավ, դու ուզում ես ինձ հետ է կատակում ընդմիշտ! Որ սա կատակ է?
  
  
  - Առանց կատակի. Եւ եթե դուք ցանկանում եք տեսնել ինձ իր աշխատասենյակում, ես պետք է կանգնեն ։ Բայց ես չեմ ուզում քեզ ցավ չպատճառել...
  
  
  Պահակը եկել է իրեն եւ շարժվեցի դեպի մեզ ։ Այն շարունակում էր նայել клерку աչքերը, հուսալով, որ նա համաձայնի ։ Նրա հասկացա ego իրավիճակում: քանի որ նա գիտեր, նա կանգնած է մի խելագար, որը обезумел և վատ աճուկ.
  
  
  Նա տարավ ինձ նայում է եւ նայեց պահակ. Վայրկյան նա էր անվճռականության մեջ, բայց, ի վերջո, նայեց շուրջը, եւ կամաց-կամաց դեմքով պատասխանեց. — Ես չգիտեմ, թե դա ինչ է, բայց հավատացնում եմ ձեզ, որ ես ձեզ չեմ վախենում, — ասաց նա լարված ձայնով.
  
  
  - Ոչ ընդմիշտ մեկին վախենալ ։ Ի վերջո, այն դեռ հաճախորդը, չնայած իմ ակրեդիտիվ մնացել է Նյու Դելիում.
  
  
  Նրան հաջորդեց նրա միջոցով մի շարք սեղանների մի փոքր գրասենյակ փայտե վահանակների, миниатюрную Wall մանրացված Հնդկական субконтиненте. Նրան, նայեց անունը, выгравированное ափսեի սեղանին, sel է կաշի ամբիոն, откашлялся և սկսեց պատմել իր պատմությունը սկզբից.
  
  
  Նրա անունը չի հիշատակել Shiva, չի նշվում, մեզ էության իր առաքելությանը, մեզ հետ իր հարաբերությունների AXE. Նա ներկայացել է որպես գործակալ հատուկ բաժնի ԿՀՎ-ի գրասենյակում, որը կարող է ունենալ տնօրենի համար շատ յուրահատուկ նշանակություն ։ Նրան բացատրել է эму է իր դիրքը ՝ նշելով, որ իմ փաստաթղթերը եւ գումարը մնացել է Նյու Դելիում որ իմ բնակավայր ռուսաստանի ինձ թույլ չի տալիս վերադառնալ մայրաքաղաք, կարող է մի քանի օր.
  
  
  Երբ ավարտեց իր պատմությունը, այդ թվում եւ այն, թե ինչու նա ներկայացել է որպես бомжом, մենեջեր ցանկացել է իմանալ, թե իմ անունը, եւ ստուգել տեղեկատվությունը համակարգչի միջոցով, նրա կողքին կանգնած սեղանի. Սովորաբար լավ է կարողանում կատարել թվերով, բայց երբեք չի բարեհաճել հիշել համարը իր քարտերը. Այնպես որ, ես պարզապես անվանել պարոն Reynolds, մենեջեր, լրիվ անունը հասցեով Վաշինգտոնում, ով եղել է քարտի վրա.
  
  
  Երբեմն օդանավակայաններում ինձ պատահում է գնել "դետեկտիվ" կամ լրտեսական գրքեր, հետաքրքիր ընթերցանություն, որոնք օգնում են թուլանալ և մաքրել գլուխը. Բայց ինձ երբեք չի պատահել գտնել նկարագրված իրավիճակը, գոնե մոտավոր կերպով сравнимую հետ նա, որում այն հայտնվել. Ինչպես իմանալ, տրամադրության տակ հերոսների գրքերի միշտ են աստղաբաշխական գումարները տարբեր արժույթներով, նրանք երբեք չեն ավարտվում էր մեր անձնագրերը, մեզ անձը հաստատող փաստաթղթեր, մեր զենքը. Բայց դա չի եղել գրքի գլխավոր հերոսը "գաղտնիքները".
  
  
  Այն ամենը, ինչ ինձ հետ տեղի է ունեցել, եղել է պախարակել "իրական". Գրասենյակ American Express եղել է իրական, ինչպես և քաղաքը Ագրա. Այն ամենը, ինչ տեղի է ունեցել անձամբ ինձ հետ: Նրան ուշադիր հետեւում էր Рейнольдсом, изучавшим համակարգչային տվյալները. Եթե նա օգնել է ինձ, այն էլ увяз կոկորդը կուշտ է. Հեշտ է եւ պարզ.
  
  
  — Լավ, պարոն Քարտերը, դուք չեք ուրվական է, — վերջապես ասաց Ռեյնոլդսը, կարդալով տեղեկատվություն. - Ու դու էլ զբաղված տղա է, ես պետք է ավելացնել. Դուք պետք է ճանապարհորդել բաց լողավազան, ինչպես նաեւ? Նրա դեմքին հայտնվեց ժպիտ, ապա մենեջերը ներողություն է խնդրել այն, թե ինչպես ինձ հետ գնա.
  
  
  "Գոնե դուք, ով կարողանում է լսել", — նկատեցի ես: - Դա որակ է, որին հիմա շատ է պակասում:
  
  
  — Վախենում եմ, որ այն ամենը, — համաձայնեց նա: Նա առաջարկեց ինձ սիգարետ եւ հարցրեց, թե արդյո ՞ ք նրան բերել եմ նրա տանը, նա զանգահարել ջին, որպեսզի նա ուղարկեց աննայի հագուստը ինձ ։
  
  
  Նրա գնահատեց առաջարկը, սակայն, չի ցանկացել հանդես էր դժվարությունների. Ավելի քիչ մարդիկ նրա втягивал է դա, այնքան ավելի լավ բոլորի համար: Նրան շնորհակալություն է հայտնել ego-ն բարություն, սակայն, մերժել է հրավերը ։ "Որ ես պետք է, նախ եւ առաջ, մի քանի հարյուր դոլար հնդկական արժույթով, եթե դա հնարավոր է, եւ ձեր գրասենյակ է զանգահարել իմ պետին Վաշինգտոնում:
  
  
  "Ոչ մի խնդիր, — վստահեցրել է ինձ Reynolds. Նա արագ բարձրացավ են աթոռին, ողջ երջանիկ ու հուզված հնարավորություն է մասնակցել, թեեւ փոքր ձեւով, գործունեության նման գաղտնի և ընդհատակյա բնույթ.
  
  
  Քսան րոպե անց, распухшим карманом տաբատների են նիստ թղթադրամներ, նրա նստած է սեղանի շուրջ տնօրեն, ակնկալելով, քանի դեռ Հոուք очухается օտտո vaults. - Բայց դու հասկանում ես, որ արդեն կեսգիշերին? — mumbled իմ շեֆը.
  
  
  - Ես մտածեցի, որ դու երբեք չեն դիտում, նորից գնում քնելու նախկինում երեք.
  
  
  - Երեք ժամ?! Դերձակ, ինձ ընդմիշտ արթնանալ, Թիվ Երեք!
  
  
  Ես միշտ եղել է թիվ 3-ը, երբ Հոուք злился; Նրա դարձել է Մականունով կամ Քարտերի, երբ նա եղել է ավելի сердечном տրամադրությամբ. Իհարկե, Մեծ Ղեկավար չի ներել ինձ, որ ես մոռացել եմ տարբերությունը ժամանակի և Վաշինգտոնի միջև Հնդկաստանի.
  
  
  - Լավ, - կտրել ես: - Ես отпущу քեզ նորից քնելու հույսով; Նրա մտածել, սակայն, որ ձեզ հետաքրքիր է իմանալ, թե ինչ է տեղի ունեցել...
  
  
  — Ես հաստատ գիտեմ, որ պայթել է նա: - Ես արդեն խոսել եմ հնդկական անվտանգության ծառայության. Ինձ տեղեկացրին ձեր զանգահարել. Նիկ, արի պետք է սկսել այն նույն հին պատմությունը. Այն ընդունում է, որ սխալվել. Սկսենք նրանից, որ Shiva երբեք գոյություն չի ունեցել:
  
  
  - Էլի սխալ է ։ Shiva կա, հուսով եմ, որ կարճ ժամանակով...
  
  
  - Ինչի մասին ես խոսում? — բղավում Հոուք. - Ես մտածեցի, որ դուք ավարտել, որ դու պատրաստվում էր թռչել տուն.
  
  
  — Գուցե հաջորդ շաբաթ, եթե ամեն ինչ լավ է, — հայտարարել է եմ. Նրա պատմել է Хоку մանրամասները, իմ առաջին ժամադրության հետ Моханом եւ Гурнеком-ից Անանդի, իմ իշխանությունը և Կարմիր ֆորտե, եւ այն, ինչ տեղի է ունեցել հետո ։ Երբ նրա պատմել է эму է, որ գիտեր Шкатулке, նա բառացիորեն ապշեցրել.
  
  
  Մեկ այլ երկուսն էլ վերջ գծի донесся կտրուկ g? n? rale միջոցով հազարավոր մղոններ առաջ գալիս ռևմատիզմի. Ձայնը հազալով դուրս թքել աբսուրդ է մեղմ և նուրբ, բայց ինձ պետք չէր, թարգմանիչ, որպեսզի հասկանալ, որ նա խորապես անհանգստացած է. - Հիմա դու գիտես, թե ինչ է նրա ցանկանում եմ քեզ, Մականունը...
  
  
  — Ես մի աղոտ պատկերացում է, — ասացի ես: - Արկղիկ, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  - Ես ուզում եմ ավելի շատ. Նրա ցանկանում եմ Шиву եւ Հաջի, եթե անհրաժեշտ է. Ես չեմ ուզում, om-ի кусочкам, իր հստակ արտահայտվել է, Նիկ?
  
  
  - Գերազանց. Այն արդեն որոշել է իրավիճակը ձեր չափանիշներին: Բայց ինչ կարող եմ անել ծննդաբերության հերոին? Արդյոք պետք է այն շարունակել պայքարել դրա դեմ?
  
  
  - Նախ գործչի հետ Шивой. Մնացած իր свяжусь հնդկական անվտանգության ծառայության. Զարդատուփ շատ ավելի կարեւոր է, իհարկե ։
  
  
  — Իհարկե, միայն անշուշտ, — mumbled ես:
  
  
  - Դուք ցանկանում եք աշխատել միայնակ կամ նախընտրում է, որ իր խնդրեց հնդկացիների միջամտել եւ օգնել ձեզ?
  
  
  — Դեռ ոչ, — պատասխանեցի ես: - Եթե Shiva կասկածում, որ հնդկական անվտանգության ծառայությունը պատրաստվում է խանգարել ego ծրագրերին, նա поспешит փախչել շուրջ, որ թաքնվել է Չինաստանում, եւ այդ ժամանակ մենք ego այլևս երբեք չի կգտնենք. Սակայն այս պահին ես չեմ կարծում, որ նա տեսնում է ինձ անմիջական վտանգ, ուստի խնդրում եմ ձեզ ասել այդ մասին, երբ դուք պետք է զանգահարել պաշտոնական անձանց Նյու Դելիում. - Ես կարծում եմ, որ Անանդը տվեց ինձ հասկանալ, թե ինչպես է, ego խոսքով, տեղի է ունեցել "արտահոսքի" գաղտնի տեղեկատվության էշելոնի ego Ծառայության. - Ես չեմ ուզում, որ մեր մյուս մեկնել առաջ ինձ հնարավորություն լրամշակումներ թեւերը эму...
  
  
  — Եւ ощипать ego փետուրներ, — հավելել է Հոուք.
  
  
  Մասին, մենք զարդատուփը նա, իհարկե.
  
  
  Ապա մենք գտանք шифр, կոդը անունը, որպեսզի նա կարող է վստահ լինել, որ խոսում է իրական Մականունով Քարտերի, այլ ոչ թե էլեկտրոնային ձայնով, փայլուն գյուտի ալբանական գիտնական. - Դա կարևոր գործ է, Նիկ. Մեր Մոսկվան, մեր Վաշինգտոնը չի դիտել, թե ինչպես է Չինաստանը պատրաստվում է կլանել субконтинента առանց om միջամտության: Նրանք ստիպված են նախաձեռնություն ցուցաբերել, պատերազմի, թե ոչ: Հետեւաբար...
  
  
  — Բավական է, — ընդհատեց ես, փորձելով ծիծաղել, բայց չկարողացավ ։ - Ես հետադարձ կազմակերպության ներսում. Իսկ դրա չեն ընդունում պարտություն:
  
  
  — Այո, մենք գիտենք, — ասաց Հոուք. - Ձայնը ինչո ՞ ւ ես չեմ կարող կորցնել քեզ բացահայտ հիմա... ու ես չեմ կարող կորցնել Զարդատուփը.
  
  
  "Եւ Шиву նույնպես", — հավելել է": ես. - Չմոռանանք ռևմատիզմի Հնդկաստանի Ալեքսանդր Македонскому... կամ, ավելի լավ է ասել Հիտլերին?
  
  
  - Ես չեմ կարծում, որ հին Ադոլֆո էր այս խորամանկ կամ նույնիսկ այնպիսի վճռական, Նիկ. Հաջողություն; Նրա անհամբեր ահա սպասում է ձեզ առաջիկայում:
  
  
  - Արագ, շեֆը. Խոստանում եմ, շատ շուտով ։
  
  
  Մեկ ժամ անց, դուրս է եկել իր շուրջ է իր հյուրանոցային համարը, որը փնտրում պարզապես բոլորովին այլ է, քան այն ժամանակ, երբ այն մտել է գրասենյակները American Express-ը ։ Նրա նետել խալաթ, տաբատ եւ բալետային հողաթափեր, փոխարինելով om տիպիկ տեղական հագուստով: սպիտակ բամբակյա բաճկոն, ամառային շալվարը, մանրագործվածքներ сандалиями. Անանուն swedes. Նրա ցնցուղ ընդունել, ուշադիր побрился եւ, վերջապես, натер դեմքը, ձեռքերը և ոտքերը շերտով յուղոտ գույներով.
  
  
  Արդյունքում ես պղնձի գույն, եւ այս դիմահարդարում թույլ տվեք միաձուլվել է ամբոխի. Մարդիկ Shiva ուզում քաղաքացու հետ Արեւմուտքի, եւ եթե նրանք բավականաչափ խելացի են, որպեսզի պահպանի դուրս ռուս-ամերի Էքսպրես " - ը, նրա հյուրանոց է, որ նրանք բավականաչափ խելացի են, որպեսզի պատկերացնել, որ ես պետք է փոխել իր հագուստը եւ արտաքին տեսքը.
  
  
  Клера ետեւում հյուրանոցի նախասրահում եղել тактичным, չնայած խելացի է, իր գործընկերները է Նյու Դելիում. Իրականում delle, դիտելով ինձ հետ անթաքույց հետաքրքրությամբ նրան էր բոլորովին նման չէ ժամանած մասնագետները է միայն, որ մարդ), նա չի հիշատակել է մեզ փոփոխության մասին իմ հագուստի, մեզ травмирующем գույնի փոփոխության, արագ ավելացման իմ մաշկի գույնը.
  
  
  Նրա հյուրանոց կլինի ուղարկել հեռագիր, — ասել է նա эму.
  
  
  "Ներեցեք, բայց մենք չունենք անհրաժեշտ սարքավորումների — պարոն, — պատասխանեց նա: Այնուհետեւ են прилавка նա досталь топографическую քարտ Աղրըն ամբողջությամբ կաշեպատ տեսարժան վայրեր, այդ թվում, իհարկե, Թաջ Մահալ դամբարանը ։ - Դուք պետք է գնալ հեռագրական է Гвалиор-սեռ. Այստեղից դուք կարող եք ուղարկել հեռագիր, - ամփոփել է նա, մատնանշելով կետ թղթի վրա կարմիր մատիտով ։
  
  
  Նրան շնորհակալություն է հայտնել ես, փեղկավոր քարտ և սպասում է велотакси վճարումների հենց հյուրանոցի. "Փոստային բաժանմունք Гвалиор-ռոդ", — ասել է նրա վարորդին ։ Իմ շեշտը, և իմ խոսքը հաստատ չեն համապատասխանել գույն է մաշկի. Վարորդը նայեց ինձ, նայում է ինձ հետ նույն հետաքրքրությամբ, որ ծառայողը հյուրանոց.
  
  
  Բայց նրան ոչինչ չի արել, որպեսզի բավարարել ego հետաքրքրասիրությունը. Ես ցանկանում եմ ստանալ հեռագիրը, ուղարկել է հհ կառավարչին հյուրանոցի Նյու-Դելիում և տեղեկացնել эму, որ ես կվերադառնամ մի քանի օրվա ընթացքում: Եւ, վերջապես, որոշել է զանգահարել հնդկական անվտանգության ծառայությանը, որպեսզի նրանք իմանան, թե ինչ է պատահել, om գործակալ Ашоком Անանդի հետ:
  
  
  Եվ, վերջապես, ես ստիպված էի կատարել մի շարք հանձնարարություններ, նախքան հանդիպել Ривой յոթ. Ժամանակ չկորցնելով, տաքսիստը ուղևորվեց դեպի փոստի հասցեն. Մինչդեռ նրա оглядывался շուրջ настороженными աչքերով, հատկապես ամեն անգամ, երբ տեսել է ինչ-որ մեկը մոտոցիկլ.
  
  
  Թե որքանով են նրա գիտեի, մարդիկ Shiva դեռ ցանկանում են ինձ, ուստի ես պետք է աննկատ մնալ, քանի դեռ հնարավոր է. Լավ է, իմ նոր swedes եւ դիմահարդարում ինձ շատ է օգնել, բայց ես չեմ ուզում ավելորդ ռիսկի.
  
  
  - "Պարոն" - դերասան? - Համարձակվել հարցնել վարորդը, подъехав փոստի բաժանվելու է Гвалиор-սեռ.
  
  
  - Ինչ-որ մեկը կարծում է ինձ դերասան... - ասացի:
  
  
  - Այդ դեպքում, գուցե, "պարոն" ցանկանում է տալ ինձ իր ստորագրությունը... - Հնդիկ досталь, թուղթ ու գրիչ, ժպիտով իր խզբզել անունը թղթի վրա, որը ինձ տվել. մնաց. - Շատ շնորհակալ եմ, "պարոն"! — բացականչեց վարորդը երջանիկ ժպիտով.
  
  
  Չի шталь սպասել արձագանքի ego, երբ այն ապակոդավորել խզբզոց. Չէ ՞ որ բոլորը գիտեն, որ James Bond արդեն մի քանի տարի է, ինչ թոշակի.
  
  
  Կենտրոնական դուռ փոստային բաժանմունքի էր դատարկ է; Նրա մտել, ոչ հրավիրելով հատուկ ուշադրության և տեսնելով երեք моторизованных gorillas Shiva.
  
  
  Նրան էր ուղարկել հեռագիր, մարել նոր փայլուն банкнотами; ապա նրանք պարզել են ինձ հարեւան սենյակում տեղական եւ միջքաղաքային զանգերի. Նախքան կայուն выстроилась երկար հերթ է, այնպես որ անցել է քսան րոպե առաջ մոտեցավ իմ հերթին մուտք խցիկ, քանի դեռ օպերատոր է փոխանցել ինձ գիծը դեպի Դելիում.
  
  
  Թեեւ հյուրանոցային համարը մեկնել է ինձ գլխի շուրջ, չի մոռացել հեռախոսահամարը պետի Ашока. Նրա սել է փայտե աթոռակ եւ փակել հետ ապակե դուռը. Երբ հեռախոսը զանգեց, նրա վերցրեց հեռախոսը եւ անմիջապես հայտնվեց գծի հնդկական գործընկերները հազալով դուրս թքել, մարդու անունով Пуран Дасс.
  
  
  Հնդկական գաղտնի ծառայությունը չի գիտեր ճշմարիտ նպատակները իմ առաքելությունը. Իհարկե, խոսքը բազմամիլիոնանոց կուսակցության հերոին, բայց ոչ ոք չի ակնարկել է, որ имитатор ձայները Հաջի.
  
  
  Նրան նույնիսկ չեն ասել այդ մասին հիմա պետ Անանդի. Բայց նրա պատմել է эму, թե ինչ է տեղի ունեցել ego գործակալ. Ես կասկածում, նրանք դեռ չեն հայտնաբերել. Տվել Дассу անհրաժեշտ տեղեկատվություն, այդ թվում հասցե փողոցային սրճարաններ զբոսայգու հարևանությամբ Ներուի Դելիում.
  
  
  "Դուք ասացիք, որ ձեզ մոտ չի եղել լուծմանը հանդիպել Անանդի հետ", — նշել է ինձ Дасс հետո, թե ես ինչպես եմ հայտնել է эму բոլոր մանրամասները մահվան Ашока. - Եվ այնուամենայնիվ, դուք խոսում իմ օգնական, թվում է, միայն երեկ...
  
  
  — Վախենում եմ, բացատրելու կարիք չկա, դուք ամեն ինչ չափազանց երկար է, — պատասխանեցի ես: - Ես ճնշման տակ է, եթե դուք հասկանում եք, ինչի մասին ես...
  
  
  — Ոչ, ես չեմ հասկանում, պարոն Քարթերը, — չոր ասաց Дасс. - Ինձ ծիծաղելի է, որ իմ գործակալը մահացել է. Ես չեմ հասկանում, թե ինչ է կատարվում; մի օր դուք հայտնում եք մեզ, որ երբեք չեն հանդիպել Անանդի հետ, իսկ հաջորդ օրը դուք եկամուտների և հայտնում եք մեզ, որ նա սպանվել է: Հնարավոր է, այնպես, ինչպիսի ՞ ն է ձեր երկրում, բայց այստեղ, Հնդկաստանում, մենք շատ ենք գնահատում մարդկային կյանքը:
  
  
  - Լսի ՛ ր, Дасс: ես զանգահարել եմ քեզ ոչ թե նրա համար, որ կարդում ես դասախոսություններ: Երբ նրան ասել է, որ ինձ ջրահեղձում, նրան նկատի ուներ, որ ինչ-որ ատրճանակն ուղղել է իմ ետեւից գլխին, приказывая ինձ ասել, թե ինչ եմ ես ասել. Հավատացեք ինձ, որ մահը ձեր գործակալի խորապես անհանգստացրել է ինձ. Իսկ եթե դա կարող է ձեզ մխիթարել, տեղեկացնում եմ ձեզ, որ մարդասպանը Ашока այլեւս չի կարող դեր խաղալ դահիճ հանուն Cobra.
  
  
  - Կարող եմ նրան հարցնել ձեզ, որտեղ դուք այժմ գտնվում եք, պարոն Carter?
  
  
  - Նա չի կարող ձեզ տեղեկություններ: առայժմ, համենայնդեպս.
  
  
  - Պետք է նրան հիշեցնել ձեզ, որ ձեր ազատությունը գործողությունների այդ երկրում համարվում է բոլոր օրերում, ձեր կողմից տրամադրված կառավարությանը?
  
  
  - Ես շատ լավ գիտեմ համագործակցության մասին մադամ Գանդիի.
  
  
  Ապա եղեք այդպես բարի, ասա ինձ, թե ինչ պատճառներ են հուշում ձեզ ժամանել է Հնդկաստան. Նրան այլեւս չեն կարող տրամադրել ձեզ տեղաշարժման ազատությունը, եթե ես оборудова ողջ մնալ մութ...
  
  
  Ինչ-որ բան չի հնչել այսպես.
  
  
  Նրա հիշեց տեղեկատվության արտահոսքի վերաբերյալ, որոնց մասին ինձ պատմել են Հոուք եւ Նախագահ Անանդ. Дасс էր ինչ պատահի, միայն թե ոչ սրտի եւ պատրաստ է համագործակցության, նա խոսում էր չոր, գրեթե ագրեսիվ. Նրան այդպես էլ չի կարողացել պարզել, քանի որ երկու մարդասպանին "Cobra", Ранджит եւ Гурнек, հայտնի է դարձել իմ հանդիպման Անանդի հետ սրճարանում parque. Եթե այն ժամանակ դա թվում էր, զուգադիպություն էր, ապա այժմ գրեթե համոզված...
  
  
  Եթե միայն", - ասել նրան, եթե Дасс չի զգուշացրել է ih.
  
  
  Իհարկե эму, դժվար չէր լինելու, կամ ոչ, սովորաբար, հարցնել գործակալ, որտեղ նա պատրաստվում է հանդիպել ինձ. Հետո այդ նա, հնարավոր է, կապ Шивой, հուսալով սպանել է երկու зайцеву մեկ կրակոցով.
  
  
  — Դե ինչ, պարոն Քարթերը, — անհամբեր ասաց Дасс. "Դուք վճռական է վարվել ինձ հետ այնպես, ինչպես նաեւ, եթե նա եղել է ձեր պետ, պարոն Հոկ, կամ դուք պնդում է, որ իմ գրասենյակ էր վերաբերվում ձեզ, թե ինչպես պետք?"
  
  
  - Ոչ, ինձ դա չի էլ երազում է, պարոն Дасс. Եւ քանի որ դուք այդպես է պնդում, տեղեկացնում եմ ձեզ, որ կանչում ըստ Бомбея. - Ես նշեցի հյուրանոց, որտեղ կանգ էր առնում մի քանի տարի առաջ, եւ հավելեց: - Եթե ուզում ես, կարող ես ուղարկել ինձ ինչ-որ մեկի միջոցով իր մարդկանց. Նրան գրանցված անունով Kent, Քլարկը Kent, սենյակ 747.
  
  
  Եթե նա լիներ, ամերիկացի, նա ամեն ինչ հասկացավ. Բայց նա ծնվել է Հնդկաստանում, ուստի չի գտել որեւէ արտառոց բան այն է, որ ես բնակություն հյուրանոցում տակ հորինված անունով. Հնարավոր է, որ այն թերագնահատել է ego, հնարավոր է, այն պարզապես раздражала օգնություն, запрошенная AX.
  
  
  Միեւնույն ժամանակ, սակայն, թվում է, հնարավոր է, որ իմ կասկածները ego հավատարմության եւ կապերի կազմակերպության հետ Shiva էին միանգամայն հիմնավորված չեն: և ես չէի կարող ռիսկի դիմել, քանի որ Shiva դահլիճում ազատության մեջ է և տիրապետում է Шкатулкой.
  
  
  "Ես ցանկանում եմ խոսել այն որոշ-ի կդիմավորեն ձեր մարդիկ, պարոն Дасс", — եզրափակել է": ես. - Նրա համար, ուզում եմ ցավակցել մահվան կապակցությամբ Անանդի. Հուսով եմ տեսնել ձեր գործակալի այսօր երեկոյան ։
  
  
  — Նա պետք է մոտ տասը, պարոն Քարթերը, — արագ ասաց Пуран Дасс. - Այն մարդը, ով սովոր էր քանդել ամենաբարդ իրավիճակում. Եւ իրական օգուտ նրան իմ լիակատար վստահությունը.
  
  
  - Ես հուսով եմ, որ նույնն է, պարոն Дасс.
  
  
  Ինձ դժվար էր ճնշել հեգնանք, որը սպառնացել է արտահայտվել իմ ձայնը. Բայց ակնհայտ ծառայողը ոչինչ չի նկատել ։ Նրա անջատեց հեռախոսը ու կանգնեց потянувшись է ապակե дверце հեռախոսային կրպակներ:
  
  
  Դրսից ինչ-որ մեկը преградил ինձ ճանապարհ ։ Եւ նա անծանոթ.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ես չգիտեի, ասում ես "բարեւ" կամ "ցտեսություն, ցտեսություն" ։
  
  
  Երկրորդ արտահայտություն էր անվերջ նախընտրելի է, հաշվի առնելով, որ մարդը դիմացս է, լոգարիթմական ապակե դռնով, մեկն էր այն երեք սիկհական, որտեղ նրան տեսա, мчащимися դեպի Աղրըն, преследующими ինձ.
  
  
  - Դուք լիովին փոխել է իր տեսքը, "պարոն" Քարթերը , - ասաց տղամարդը, уперев ցանկացած ցեղին դուռը եւ, մղելով նրան մի քանի տես մի ձեռքում նա պահում բութ ատրճանակ: Մտադրություն հնդիկ էին բոլորովին интуитивными.
  
  
  — Դու գիտես, որ մարդիկ ասում են, — պատասխանեցի ես натянутым смешком. - Գտնվելով Римэ, նայում առատորեն., ինչպես հռոմեացիները.
  
  
  Նա մեկնաբանել. - Իսկ երբ դու Հնդկաստանում, արա այն, ինչ անում է կիմ չեն, ինչպես նաեւ?
  
  
  Համար estestvenno. Ինձ միշտ եք, բարի սատանան է, հաշվի առնելով բոլոր հանգամանքները: Բայց դու՞, արդյոք դու խնդրել ես հետեւում, "պարոն"? Կամ նախընտրում եք ավարտել մեր զրույցը ավելի պայթուցիկ նոտայի? - Ատրճանակ էր ուղղված անկեղծ ինձ կրծքին:
  
  
  Հնդկական sikh չի եղել, ապուշ: Եւ ego ոչ забавляло իմ չնչին ու չնչին վերաբերմունքը: Չի խաղացել կատակերգություն առանց պատճառները; պարզապես հյուրանոց է ժամանակ շահել ։ Նա բացեց դուռը ու ժեստ ինձ հրավիրեց գնալ իր հետ ։
  
  
  - Ասա, որ դու ես գտել?
  
  
  - Դու միշտ նման саркастичный, "պարոն" Carter?
  
  
  - Միայն այն ժամանակ, երբ փորձում են գալ ինձ վրա կրունկներ, "meme-պարոն", - ասել է նրան, անվանելով ego, քանի որ եթե դիմում կնոջը.
  
  
  Է ռևմատիզմի վիրավորելու համար sikh հրել է ինձ թիկունքից ատրճանակ 45-րդ տրամաչափի եւ, ձեւացնում է, որ շարունակում է ինձ հետ հաճելի է զրուցել, ինձ տարավ միջոցով նախասրահ փոստային բաժանմունքի դեպի մանող դռներից, առաջատար փողոց ։ "Ծառայողները հյուրանոցի մեկ այլ ռուփի", — քմծիծաղ տվեց նա, ի վերջո, պատասխանելով իմ штопора. - Իսկ Агре քիչ է հյուրանոցներ. Պարզապես ցույց տալ լուսանկար "сахиба" Колодезный , իսկ այստեղ ծառայող հյուրանոցի ասում է: "Այո, այդ հույսով ապրում ենք, որ եկել է նամակ, տասը րոպե առաջ...". "Պարոն Քարթերը գտնում է, որ նա շատ խելացի է, որ նա ծիծաղում է Шивой! Բայց հիմա "պարոն" Carter հասկանում է, թե հիմար է նա, այլ ոչ թե մարդիկ Cobra.
  
  
  Ձայնը հնդիկ էր ակնարկ ունայնություն է եւ հաղթանակի. Բայց ինձ ավելի շատ անհանգստացնում էր իմ մաշկ, քան ego, հպարտությունը: Համար անհավանական դռների նրան տեսա երկու ego ընկերների, նստած մոտոցիկլետների, om աչքերը ամրագրված օրը փոստի հասցեն.
  
  
  - Դուք չեք ուզում պատճառեն բոլոր տներում շուրջ անմեղ կանանց և երեխաներին? է, - հարցրեց նրա գործընկեր, այն ժամանակ, երբ նա ատրճանակն ուղղել է իմ շրջանային ողնաշարի, приказывая բացել դուռը. - Մտածիր, թե որքան արյուն է թափել իզուր, "պարոն"!
  
  
  - Դա ձեր արյունը, "պարոն", իսկ օտար.
  
  
  — Այդ դեպքում ափսոս, անպաշտպան մուրացկան, — mumbled ես, հասնելով ձեռքը եւ прижимая раскрытую ափի օր. Բաց դիմաց ինձ քայլերի հետ տանջալից медлительностью тащилась հաստ грузная կինը: Նրա գործադրեց դուռը, բացեց այն մի քանի սմ, այնպես որ, այո, լսել шорох երկար մետաքսի "սարի" վրա մարմարե աստիճաններին. Արեւ մի պահ արտացոլվում է драгоценном քարի վրա, որը կինը հագնում է քիթը, երբ այն հասել է վերին աստիճանների.
  
  
  Նա բարձրացրեց գլուխը և սկսեց բացել դուռը.
  
  
  "Խնդրում ենք", - ասել է նրա բարձրաձայն, уклоняясь կողմում. Նա վստահ էր, որ sikh չի դառնա մամուլ ձգան այնքան մոտ մի կնոջ. Նա ժպտաց, մի փոքր кивнув, երկու ձեռքով squeezing փաթեթը, փաթաթված թերթիկ մութ թուղթ եւ կապված ամուր պարան.
  
  
  — Հուսով եմ, որ նա չի փխրուն, — mumbled ես, վերցնելով փաթեթ փաթաթված շուրջ նրա ձեռքից.
  
  
  Բերանը կանայք приоткрылся է դրոշի թույլտվության կատարումը: Նա չգիտեր, խաղում է արդյոք Shiva է իր մարդկանց հրաման է վերադարձնել ինձ վիլլա կենդանի կամ մահացած, բայց ես չեմ պատրաստվում հայտնել է իրեն այդ մասին: Նրա նետել փաթեթը հնդիկ; մատը ձգան, щелкнул, եւ таращить աչքերը просвистела օդում:
  
  
  Կրակոցի գրավել համընդհանուր ուշադրությունը ։ Հաստ կինը կտրուկ գոչեց, եւ հրաձիգ խուճապահար նետվել է դեպի օր. Մարդիկ փոստով սկսեցին գոռալ եւ վազել բոլոր կողմերը, երբ հնդկական փորձել է փախչել. Նրա հյուրանոց, որ նա այնքան էլ հեշտ ускользнул.
  
  
  Նրա щелкнул ձախ ոտքով, պատճառելով հզոր հարված տղամարդուն տակ ցանկացած ցեղին. Նա пошатнулся եւ նորից ակամա կտտացրել ձգան. Վերին ապակե օրը կոտրվել: Հնչում է կրակոց, եւ битого ապակիներ որոշման գիտահետազոտական խնդիրների հիստերիկ ճիչերը ներկաներին, считавших իրեն запертыми փոստային բաժանմունքում ։
  
  
  Հատակին և մարմարե աստիճաններին ցրված էին մեծ ապակու բեկորներ. Նրա շտապել է իր բոլոր քաշով, շատ արագ է շարժվում ձեր ոտքերը, որ անկեղծ առաջ, ձախ փոքր-ինչ թեքում համար պահպանման հակակշիռների. Եւ հարվածել հնդիկ ըստ ցեղի ուժով, երեք անգամ գերազանցող ուժի մեջ առաջին հարվածի.
  
  
  Ego հիմունքներով կտրուկ подогнулась, նա փորձել է уцепиться համար դռան կողափայտ; Դա եղել է բաց թողել. Նա նայեց շուրջը, երբ փորձել է ոտքի կանգնել. Նրան տարավ ձեռքերը առաջ, այնպես որ բռունցք уперлись է կողոսկրերը; ապա նրա հասցրել է սարսափելի շեղ, որը раздробил նա եղել է ոսկորների.
  
  
  Տղամարդը չի կարողացել զսպել երկյուղալի ճիչը, նախքան скользнуть առաջ. Այժմ նրան պահում ձեռքերը նրա ուսերին, սեղմելով iso բոլոր ուժերի համար: Դրսից երկու այլ դառնալու իր մոտոցիկլ. Զենք отбрасывало չարագուշակ սուրբ արեւի վրա, երբ նրանք мчались օր.
  
  
  Սպանել om մեկական ինձ ավելի հարմար է, քան վերացնել բոլոր երեք միասին. Առաջին հնդկական շարունակում էր հառաչել, փորձելով высвободиться իմ հնարքներ. Իմ մկանները լարվել, երբ նրա iso բոլոր ուժերի փորձում էր չնկատել ego գլուխը եւ ուսերը վար, դեպի փայլուն осколкам ապակի.
  
  
  Նա բարձրացավ մի սարսափելի стоном, որն ավարտվեց խորաթափանց գոռում, երբ առաջին ապակու բեկոր գամված է ego եւ մարմին. Այն շարունակում էր հրել նրան, հետեւում, թե ինչպես է ապակի ցրում ego մաշկը, նախքան մուտք գործել ego бычью պարանոցի.
  
  
  Եւս մեկ կրակոցի որոշման գիտահետազոտական խնդիրների երգչախումբը հիստերիկ ճիչ, իսկ таращить աչքերը քիչ էր оцарапала ինձ գլուխը. Մի ձեռքով պահել է իր հնդիկ, իսկ մյուսը փորձել է խլել նրա հրացանը. Այժմ նա մնացել ուժերի, երբ ապակու բեկոր գամված է ego մկանոտ պարանոցի, դանդաղ ոսկորների.
  
  
  Երբ ապակի պատահի эму է сонную է առաջանում, այն ասես կտրել պարտեզի գուլպաներ. Պարզապես շիթ արյան, եւ брызнула իմ դեմքը, եւ վերնաշապիկներ. Տղամարդը հրատարակել ճիչն է, որը վերածվել է растерянное бульканье, երբ նրա նետել ego գետնին, распластавшись մեծ осколках ապակի. Մատները разжались, եւ тупорылый ատրճանակ ընկել է հատակին. Հնդկական փորձեց բարձրացնել գլուխը, բայց արյուն хлынула չափազանց առատ խորը վերքեր է պարանոցի.
  
  
  Հետո ego մարմինը դարձել է конвульсивно ցնցվել, ձեռքերը ճոճանակ օդում, կարծես հյուրանոցներ, ինչ-որ բան է քորում... վերջին պարը обезглавленного հավ, որի вытекаетет արյունը.
  
  
  Ես դեռ պետք է վնասազերծել մյուս երկու տղամարդկանց. Նրանցից արտակարգ հոգատարության անմեղ зрителях ողբերգությունների, և նրանք նորից սկսեցին կրակել ինձ.
  
  
  Таращить աչքերը հայտնվել է մի տղամարդու, ով корчился հատակին սարսափելի հոգեվարքի մեջ. Եթե ապակի, врезавшееся է сонную էր ծնվել, դեռ չի մեթոդը սպանել է ego, таращить աչքերը արեց իր գործը: Տղամարդն ընկել է конвульсивным подергиванием նյարդերը եւ մկանները.
  
  
  Նրա ետեւում կանգնած бездыханной գործիչներ, шаря ըստ սեռի ոտքով, քանի դեռ չեմ գտել է ատրճանակ: Նրա բարձրացրեց զենքը եւ պատասխան կրակ է բացել մյուս երկու սիկհական. Ինչ-որ մեկը ներառել է տագնապը. Չի ուզում լինել այստեղ, երբ կգա ոստիկանությունը, եւ այն, որ ձերբակալությունը կարող է խանգարել ինձ գնալ հանդիպում Ривой.
  
  
  Այսպիսով, փոխանակ կրակել է երկու գրոհային, այն նպատակ переднее անիվ է մոտոցիկլ կայանված առաջ փոստային բաժանմունքի. Таращить աչքերը մնացել է nen, ինչպես յուղ. Փրփրել գալիս նմուշառման օդի ստիպել է մեկի շուրջ երկու տղամարդկանց դիմել են, որ ամեն տարի, որ տեղի է ունենում.
  
  
  Նրան կրկին քաշեց ձգան եւ լսել սուլել գնդակից օդում: Այն նպատակ индейцу թիկունքից, բայց փոխարենը проткнуть ego ողնաշարի, таращить աչքերը հայտնվել է эму է հետեւի մասը ազդրի. Վնասվածքը պարզվել ոչ մահացու, բայց տղամարդն արդեն չէր կարող քայլել ։ Իրականում delle, նա обмяк, ինչպես թուղթ, երբ նրա огляделся է խնդրել այլ ելք.
  
  
  Ես չեմ կարծում, որ ինձ հետապնդելու է վերջին երեք մարդասպաններ Cobra. Նա թեքում է մարմինը իր ընկերոջ հետ, եւ երբ նրա կտտացրել ձգան, որ ավարտել է նրա, նրա, հասկացել է, որ վերջին shot. Եւ դեռ չի հասցրել է ստանալ զինամթերքի համար Астры, որը ստացել է Нирада, նախքան նրան, մեկնել է ego ծոցը.
  
  
  Այն tucked ձեռքը ետին րոպե. Նրա վերցրել Астру նետել ee սեռը եւ դրեց իր տեղում ատրճանակ 45-րդ տրամաչափի է, որը ավելի լավ է, քան "Աստրա", շատ ավելի հեշտ ատրճանակ: Չեմ խոսում արդեն այն մասին, որ ես չեմ ուզում կրել երկու ատրճանակ. Մեկ եղել է ավելի քան բավական է, մանավանդ, որ ես որոշ հպարտությամբ հայտնաբերեցի, որ իմ ձեռքերով եւ ոտքերով հայտնվել են ավելի շատ հուսալի ձեւ է, քան պաշտպանության люгер Вильгельмина.
  
  
  Նրան, նայեց շուրջը և տեսավ, թե ինչպես մի շուրջ սիկհական օգնում է իր վիրավոր ընկերոջը նստել է հեծանիվ հետ անվնաս պահելու անվադողերի. Իմ ունակ բարձր заскрипели, երբ նրա пронесся միջոցով նախասրահ եւ метнулся համար countertop փոստային բաժանմունքի.
  
  
  Այնտեղ էին piles է պայուսակներ, ամբողջական փոստի հասցեն. Նրա проскользнул միջեւ պայուսակների, եւ նման խենթ վազեց քթի տակ изумленных փոստատարների, замерших վախից. Փոստային-հեռագրային աշխատողները կարծես գտնվում հիպնոս. Նրանք բացել են բերանները, չի շարժվում, եւ պարզապես հետեւել են ինձ աչքերով.
  
  
  Հետեւի սենյակ տեսել է погрузочную հարթակ. Զանգ անհանգստության շարունակում է звенеть, իսկ հեռվում արդեն слышался ծանոթ վայնասունը ոստիկանների sirens. Ինձ հետաքրքիր է, արդյո ՞ ք կարողացել երկու հնդիկների, որոնք այն թողել են կենդանի, փախչել: Եթե դա նրանց հաջողվի, նա վստահ է եղել, որ նրանք выслеживать ինձ, առայժմ մնում եմ նրա Հնդկաստանում. Բայց ես չեմ ուզում կորցնել աչքում մեզ om, մեզ Риву... մեզ AH. Հոուք անմիջապես հասկացա կարեւորությունը իմ առաքելությունը, ուստի ինձ պետք էր ստանալ Զարդատուփը մինչ Shiva կկիրառի ընկ.
  
  
  Որ ինձ ամենից շատ անհանգստացնում է եւ որ կազմում էր իմ ноющую միտքը, երբ նրան, ցած է նետվել погрузочной հարթակ է, որպեսզի промчаться երկու фургонами, եղել է այն, կմնա արդյոք Shiva այստեղ, մինչեւ ես ունեմ հնարավորություն է խախտել ego ծրագրերը: Եթե ego մարդիկ վերադարձել են վիլլա, մեկ փամփուշտը ոտքով տեղեկացնել, որ մյուս մեռած է, Shiva կլիներ միանգամայն կարող է հավաքվել եւ անհետանալ, եթե այն չի հայտնել nen հնդկական ոստիկանություն. Չի բացառվում, որ նա արդեն ձեռնարկել է shaggy է, որ պատրաստ է լքել երկիրը ։
  
  
  Եթե, իհարկե, Ռիվա չի կարող ego պահել ։ Էր ինչ-որ, որը կարող է համոզել Шиву, որ ես չեմ պատկերացնում անմիջական վտանգ ego ծրագրերին, և այն հիմնված է իմ կասկածի տակ է այն, որ Пуран Дасс էր сообщником է замысле Cobra. Եթե Дасс խոսեց հետ Шивой հետո իմ հեռախոսազանգի (իսկ դա նշանակում է, որ իմ կասկածները հավատարմության սպայի հիմնվել են անհերքելի փաստերի վրա, այլ ոչ թե միայն ինտուիցիա), Shiva հասկացա, որ ես лгу, երբ հայտարարել է, որ եմ Bombay, եւ որ ես կասկածում Дасса. Այն ժամանակ էլ նա նաև вообразил, որ, լինելով ուժեղ մասնակցության Дасса ֆանատի հետ Коброй, այն էլ поостерегся կապվել մեզ հետ է հնդկական ոստիկաններին վարչության... կամ ցանկացած բաժանմունքի գաղտնի ծառայությունների կողմից ։
  
  
  Դա ընդամենը վարկած է, բայց ես չէի կարող ռիսկի է նրանով, որ հնդկական ոստիկանությունը կմիջամտի իմ առաքելությունը, և ես չէի կարող թույլ տալ Siva մեկնել է Չինաստան Шкатулкой է ego տրամադրության տակ. Ռիվա էր, միակ մարդը, որից այն կարող է ստանալ տեղեկություններ, համառոտ բացատրել է իր հանձնարարությունը, եւ բացահայտել, հակատնտեսական եւ երկյուղալի ծրագիրը իր հորեղբոր. Աղջիկը խոստացել է օգնել ինձ. Սա արդեն штопора самаритянского ժեստ, իսկ штопора ընդհանուր իմաստով. Թույլ տալ իր հորեղբոր փախչել, մինչ ես перехитрю Шиву, նշանակում է հավատարիմ մահվան համար ego, հորը.
  
  
  Նա նույնիսկ չգիտեր, թե որտեղ է Shiva պահել գերության մեջ է իր հոր հետ, քանի որ նա թույլ է տվել, էյ, խոսել նրա հետ է միայն հեռախոսով. Այն պետք է սա պարզել, բայց եթե Shiva անհետացել շուրջ երկրի առաջ ես հնարավորություն ավարտել առաքելությունը, ապա մեզ համար երկու пропадала նույնիսկ ամենափոքր հույս ազատ արձակելու. Բարեբախտաբար, ինձ հաջողվել է փախչել փոստի մինչ այն, երբ ինձ արգելափակել է պետք հնդկական ոստիկանությունը:
  
  
  Ծովինար դեռ выли, երբ այն հայտնվեց նրբանցքում բազմաթիվ խանութներում կողմում փոստային բաժանմունքի. Չի դադարել նայել, բայց շարունակեցի գնալ, проскользнув փոքրիկ лавку, որտեղ մեծ խառնաշփոթ առարկաների և ապրանքների, որոնք, թվում է, թաքցրել է այնքան մեղքերից:
  
  
  Երկու տարեց մարդ сутулыми ուսերին, բայց բավականին խելացի, որպեսզի անմիջապես ճանաչել հավանական գնորդ, ընթանում է առաջ, քանի որ միայն նրա, մտել է խանութ. Տղամարդը խոսել անգլերեն ուժեղ բրիտանական ուշադրության կենտրոնում է, և երբ նրան բացատրել, որ ինձ պետք է ego ապրանքների, նա բավական խելացի է, որպեսզի ընդհատել ինձ չի հարցնում, հետաքրքիր հարցերի մասին իմ ամերիկյան акценте.
  
  
  Չնայած անհամապատասխանություն իմ շեշտը եւ հնդկական հագուստ, այն ներկայացնում ես այնպես, կարծես թե ոչ մի արտառոց բան չկա. Նա չի կարողացել տրամադրել ինձ զինամթերք է թնդանոթի 45-րդ տրամաչափի է, որ իր վերցրել сикха, բայց ինձ առաջարկեց մեծ буйволиной երեսվածքները. Մաշկը, ինչպես ես արդեն հասկացա, երբ գնել սանդալներ, Հնդկաստանում հեշտ չէր գտնել ։ Բայց буйволиный կնուտ լավ մարզավիճակում էր, ինչպես եւ բամբակի "պիջակ". Վերնաշապիկ, որը զբաղվում էր ինձ հետ էր, ամբողջ արյան մեջ, բայց խանութի սեփականատիրոջ դա, պարզվում է, շատ հետաքրքրեց. Ռուփի միշտ մնում են рупиями, եւ դա ամենակարեւորն է:
  
  
  Այն փոխել է հագուստը խանութում. Երբ նրան է փոխանցել окровавленную "պիջակ" սեփականատիրոջը, նա շրջվեց իր հանգույց եւ նետել փայտե countertop հետեւի խանութ. - Ես ուզում դեռ ինչ որ բան, "պարոն"? է, — հարցրեց նա փայլով, երբ նրա досталь, մի քանի թղթադրամների-ի նիստ, որը պահել է գրպանում.
  
  
  - Քեզ մոտ կա սրբել?
  
  
  - Ավել? — կրկնել է նա, չհասկանալով.
  
  
  — Հենց ավել, — բացատրել է իր եւ իր քայլը, подметая երկու ձեռքերով:
  
  
  - Օ՜, այո՛, նրա հասկանում! — պատասխանեց նա, պայծառ. Նա огляделся է ստացել այն մասին, քան նրա ego խնդրել.
  
  
  Հավանաբար դա էր սկավառակներ առավել սրբել, որտեղ նա подметал ձեր խանութ, բայց նա չի կարող սպասել, որպեսզի տալ նրան ինձ, իհարկե, ճիշտ գնով: Գինը, անկասկած, բավականին բարձր գներով Աղրըն, բայց, միեւնույն ժամանակ, казавшаяся ինձ ծիծաղելի ցածր. Տղամարդը հյուրանոց պատել ավել թերթիկ մութ թղթի վրա, բայց նրա ժպիտով բացատրեց, որ заберу ինչպես կա ։
  
  
  Նա նայեց մի քանի շփոթված, այնքան, որ нахмурился ու իջեցրեց աչքերը, գրեթե հիասթափված ու վիրավորված է նրանով, որ ես զրկում լուծման կատարել սովորական արարողություն, ապա գնման առարկայի. Նա հարցրեց. - Բավական է, "պարոն"?
  
  
  - Այո, ես կարծում եմ, որ ավել եւ буйволиная հանգույց տվյալների այլ հանգամանքներում բավարար. Չունես փամփուշտ, այնպես չէ ՞ ։
  
  
  Տղամարդը մի քանի անգամ թափ տվեց գլուխը ։ Նրա քաշեց եւս մեկ փայլուն նոր հաշիվ եւ հրել էյ ափի. - Դու ինձ երբեք չեմ տեսել, հասկացել?
  
  
  — Երբեք ոչ ոքի չեմ տեսել, — կրկնել երկու խանութում, մեր վայրկյան անգամ չեմ վարանի, сунув գումար րոպե.
  
  
  Նրա досталь եւս մեկ հաշիվ եւ կրկնել գործողությունը: - Կարող եք ինձ հուշել, թե որտեղ կարող եմ գտնել ammo? Իմ մյուս ինձ հրավիրեց որս քաղաք...
  
  
  - Անկեղծ եմ ասում, "պարոն", ես չգիտեմ, որտեղ դուք կարող եք գտնել ձեզ ammo. Մենք խաղաղ մարդիկ այստեղ Агре. Զենքի տիրապետում են միայն իշխանության.
  
  
  - Դու վստահ եմ, որ չի հիշում որևէ խանութ, որտեղ նա կարող է գտնել այն, ինչ պետք? - պնդել է նրան, եւ, ասում եմ, մեկնեց эму գումար.
  
  
  Նա ասաց. - Մի պահ!Նա դրեց հաշիվ րոպե և անցել է հեռավոր հոսքը խանութում. Այն, նայում, թե ինչպես է նա ինչ-որ բան խզբզել թերթիկ մութ թուղթ. Երբ նա մեկնեց ինձ թերթիկ թուղթ, այն, նայեցաւ անունը եւ հասցեն գրված է nen. - Դա լավ է, որ ես կարող եմ անել, - պարոն, - ներողություն է խնդրել ։ "Եթե Бэшема չկա այն, ինչ ձեզ պետք է, ես չեմ կարծում, որ դուք կարող եք գտնել ammo այստեղ Агре. Դա համեստ քաղաք... մենք վաճառում բաներ միայն զբոսաշրջիկների համար: Դուք հասկանում եք, չէ ՞ ։
  
  
  — Իհարկե, — վստահեցրել է նրա ego.
  
  
  Եվ այսպես, այն, դուրս է եկել զինված ավլել, մտրակ-ի երեսվածքները եւ ատրճանակով 45-րդ տրամաչափի է, որը կարող է օգտակար լինել, եթե միայն նա կարող է կրակել: Սակայն այս պահին, իհարկե, չի կարող բողոքել. Համենայն դեպս, նա դեռ կենդանի. Միանգամայն բավարար է, հաշվի առնելով այն ամենը, ինչի միջով ես ստիպված էի անցնել:
  
  
  
  
  11
  
  
  Դա անհավատալի դրսևորում է պարզունակ եւ անվերահսկելի ֆիզիկական ուժ, որը իր հազվագյուտ բուժական տեսել ։ Մարդ տեղափոխվել է զարմանալի արագություն եւ այնպիսի հնար է, որ ես ակամայից откинулся է հետեւի աթոռին, զգալով судорожное մկանային կծկում կյանքի. Նա подпрыгнул օդ ու спикировал ներքեւ, ինչպես վագր, կատվային грацией, որը զբաղվում է եղել անբաժանելի մասն է ego մահացու խիզախություն.
  
  
  Եւ, ինչպես վագր է, նա лапообразные մատները, զինված սուր, ինչպես claws, claws. Հաջորդ վայրկյանին նա օգտագործել է իր մահացու զենք է քորում անձը մեկ այլ անձի, թողնելով մեծ արյունոտ վերքեր, որոնք կարծես կտրել են մարմնում.
  
  
  Արյունը սկսեց կաթել, багровые դրոյի եկան լցվել շուրջ խորը կրճատումներ զառախաղ. Մարդը կարծես անդեմ է, նրա հատկանիշները էին неузнаваемы, ego մարմինը свисала հրապարակ, կարծես содранная կաշի ։ Пошатываясь, նա փորձել է նահանջել, բայց կրկին հարձակման է ենթարկվել.
  
  
  Չի բավարարվում նրանով, որ դարձրել անձը հակառակորդի արյունալի զանգվածը, Վագր спикировал նրան. Նրան տեսա, ատամներ, սուր, ինչպես сабли, սուր և зазубренные. Ինձ դողում էր զզվանք է, բայց ես չեմ կարող պոկել աչքը այդ տեսարանները, այն վայրագությունները եւ անտարբերության է մարդկային կյանքի.
  
  
  Այն շարունակում է зачарованно նայել. Նկարը claws բարձրացրեց իր ձեռքը, որպեսզի հարված հասցնել շատ հստակ է ափի մեջ: դա առավել կատարյալ հարված колониа-քեշ " փողով-chi-քի, որը նրան երբեւէ տեսել.
  
  
  Քվեարկությունը նախազգուշացում, որը ես չէի կարող պարզապես անտեսել է այն մասին, որ կարող է տեղի ունենալ, երբ որոշակի կարգապահության, մասնավորապես, կարատեի եւ "կունգ-ֆու", որոնք օգտագործվում են վնասելու, այլ ոչ թե արդար գործի: Այն երբեք չի հավատացել նման պատժի կամ բռնության сыч բռնության. Նրա տխուր թափ տվեց գլուխը և նայեց փայլուն հավաքեք ժամ.
  
  
  Նրա ժամեր-ճապոնական մակնիշի վաղ առավոտյան: նույն օրը. Դեռ չի եղել հինգ ժամ: Ինձ մնում էր երկու ժամ, ուստի նրան կրկին ուշադրություն է հրավիրել այն մասին ֆիլմի, հայկական դրամի նկատմամբ ամն гонконгском ոճով.
  
  
  Հյուսիսային կինոթատրոն էր նայող Թաջ-ռոդ է, պարզապես պետք է հիշեցնել ինձ, որ ես դեռ պետք է այցելել հայտնի Թաջ-Մահալ դամբարանը ։ Բայց նա չի համարձակվում ցույց տալ իր դեմքը նման հայտնի եւ մարդաշատ վայրում. Նրան, իհարկե, չի նստել կինոթատրոնում միայն այն բանի համար, որ ինչ-որ զվարճալի, коротая օր. Քանի որ վստահ է եղել, որ մարդիկ "Cobra" դեռ рыскают քաղաքում, փորձելով գտնել ինձ, որպեսզի վերջ ինձ հետ, նրան ընտրեց կինոթատրոնը, որպեսզի աննկատ մնալ, քանի դեռ հնարավոր է.
  
  
  Ինձ համար սևեռուն գաղափար է վերադառնալ առանձնատուն Shiva համար առերեսմանը նրա հետ, բայց նա չի իմացել, քանի թիկնապահների էր ծառայության հրեշ, եւ նույնիսկ չգիտեի, թե նա դեռ այնտեղ. Հանդիպումը Ривой նշանակվել է յոթ ժամ, քաղաքում կմ քսան Աղրըն.
  
  
  Վայրն է, որտեղ մենք պետք է հանդիպեին, հայտնի է եղել, թե ինչպես է Фатехпур-Сикри, որ լքված քաղաքը, շուրջ մարմարի և ավազաքար. Օգտագործելով ուղեցույցի, որի գնել այն խանութում, որտեղ գնել ժամացույց, այն կարողացել է գրավել իր երեւակայության топографическую քարտ է այս տեղը. Այստեղ եղել են բազմաթիվ պալատական, որոշ մեծ պալատական եւ լուծարման աստիճանահարթակները եւ պատշգամբների նայող ընդարձակ բակ ։ Վաղուց լքված համալիր շենքերի шталь կատարյալ ապաստարան, այնպես էլ մեզ համար, մի վայր, որտեղ նրանք կարող են հանգիստ խոսել, չլինելով հայտնաբերված հետքերի լավ պատրաստված գործակալների Cobra.
  
  
  Երեկոյան, երբ այնտեղ է հասել, և դա էլ եղել է իմ օգտին: Խավար կպաշտպանի ինձ հարցասեր աչքերը մոտոհրաձգային բրիգադի Shiva. Սակայն իմ միակ խնդիրը մնա անհնարինությունը ստանալ զինամթերքի համար հրացանը.
  
  
  Նրա հետեվել է խանութի տիրոջը, եւ գնաց հյուր индейцу անունով Башам. Նա скобяной խանութ կողքին базаром, փոքրիկ խանութը, որտեղ կարելի էր գտնել ամեն ինչ, սկսած մուրճերի մինչև ափիոն. Բայց ammo համար ատրճանակից ego-տեսականի չի եղել. Գործը եղել է ոչ թե փողի, այլ հասանելիության.
  
  
  - Ես պետք է առնվազն մեկ օր "պարոն", - ասաց կրպակի տերը, երբ նրան տարավ ego կողմ, բացատրել, թե ինչ եմ փնտրում.
  
  
  — Քսանչորս ժամ, դա շատ երկար է, — ասացի ես:
  
  
  Նա բարձրացրեց ձեռքերը, ձեռքերը վեր": Դատարկ, ինչպես դատարկ, եղել է ատրճանակ 45-րդ տրամաչափի է, որը ժամանակին պատկանել է մաթեմատիկայի են "Cobra", истекшему արյունով փոստով ուղարկել. Նրան ու քաշեց տուփի թղթադրամների, եւ Бэшем ապխտած ագահորեն облизал շուրթերը, չի նվազեցնելով աչքի գումար, որոնցով նրան, դեկտեմբերի առաջ ego քթի.
  
  
  - Ես կարող եմ ծառայել ձեզ, "պարոն"... բայց իմ ձեռքերը կապված են. Փամփուշտները, որոնց մասին դուք ինձ հարցնում եք, այնքան էլ հեշտ է գտնել Հնդկաստանում. Ես պետք է առնվազն օրը պետք է գտնել om...
  
  
  - Սա իսկական խայտառակություն է... մեզ համար երկուսն էլ. Համբերություն!
  
  
  "Բայց, կարող է լինել, կարող եմ նրան ցույց տալ ձեզ, թե ինչ-որ մեկ", — ասել է խանութպան եւ անհետացել է հետեւի խանութի միայն նրա համար, որ դուրս գա մի պահ հետ сверкающим стилетом, որը նա պահում է ձեռքերում է, քանի որ թանկարժեք առարկան կամ подношение խրտվիլակ. Եթե աստվածության-սողունների, Nagy, հետևում էինք այդ տեսարանը, նրա, համոզված է, որ նրանք չեն բավարարվել. Այժմ стилет կցվում է իմ предплечью շատ թոքերի ножнах, գրեթե նույնական է նրանով, որ կրում է, երբ մարդկանց Shiva հաջողվել է վնասազերծել է ինձ.
  
  
  Արդ, ինձ մոտ եղել է դանակ, ավել (превращенная երկու միանման մահակներ երկարությամբ ոտքերը յուրաքանչյուր) եւ կնուտ ըստ буйволиной երեսվածքները. Այն ամենը, ինչ պետք էր փոխարինել ատրճանակ: Ես բոլորովին безоружным, լավ, բայց եւ չի եղել քայլող արսենալի.
  
  
  Այնուամենայնիվ, եթե ամեն ինչ գնում է ըստ պլանի, հնարավոր է, ես նույնիսկ ստիպված կլինի օգտագործել ատրճանակ: Ես մտադրություն չի ունեցել հանդիպել տղամարդկանց Cobra, քանի դեռ պատրաստ չէր առճակատման Шивой շատ ավելի անձնական հիմունքներով, քան նախորդ մի քանի անգամ.
  
  
  Այնպես որ, դա կարեւոր է, որ հանդիպումը Реевой անցել է հարթ. Նրան խոստացել է աղջկան գտնել իր հոր. Իր հերթին, այն ցույց է տվել, որ ավելի քան պատրաստ փորձում է ստանալ ցանկացած հնարավոր տեղեկություններ. Դաշնագիրը ծնված և կնքված ձեւերը փոխադարձ հուսահատության. Ռիվա պետք է ինձ, նրա, պետք է նրան ոչ պակաս, եթե ոչ ավելի.
  
  
  Այնպես որ, ես սողանքը իր տեղը և շարունակեց նայել ֆիլմը, լսելով несинхронизированные ձայները, գույները նույնն են վառ եւ հիասքանչ, ինչպես ալյումինե ծննդյան հույսը. Ստորագրության, մեկ հինդի, մյուսը ' բենգալյան, հավանաբար, շատ քիչ է համապատասխանում իմաստով անգլերեն երկխոսության. Բայց ռիթմը, անհավատալի հմտություն գլխավոր հերոսի արվեստի kung fu" завораживали իմ իմաստը:
  
  
  Ֆիլմը ավարտվեց կեսին հինգերորդ. Ծրագիրը հայտարարել է, որ շարունակելու կինոյի, ուստի նրա կանգնեց իր տեղը և գնաց մեկ-մեկ, շուրջ արդյունքների, արեւմուտքի հետ болтающей եւ комментирующей դոմփել. Երբ այն հայտնվեց դրսում, ինձ չի կազմել է աշխատանքի մնալ աննկատ, քանի դեռ նրան չեն գտել տաքսի, պատրաստի վերցնել ինձ լքված քաղաք Фатехпур-Сикри.
  
  
  Վարորդը, լավ выбритый առանց չալմա, բարեբախտաբար, (այդ պահին նրան ամենուր տեսել է սիկխերի), խնդրեց ինձ մոտ հիսուն ռուփի համար получасовую ուղեւորության. Սեւ շուկայում դոլարը արժեր տասներկու rs. Խելամիտ գին, ուստի տվեց эму գումարը առաջ եւ սել ետնամասում հին Ситроена.
  
  
  Մեզ համար ոչ թե պայքար է մեզ մի մոտոցիկլ, վճար չի փորձել է առաջ անցնել. Եթե ճշգրիտ, ճանապարհորդություն Фатехпур-Сикри անցել է առանց միջադեպերի ։ Դա էր նույն ճանապարհին, որով ես գնացի, հետո, թե ինչպես է փախել շուրջ առանձնատան Shiva. Այն փռված է մի տեղ, երբ մենք անցել մի շարք hedges, ограждавших տուն է գալիս ։ Ոչ ոք չէր երեւում, եւ առանձնատուն հետ утрамбованными հողեղեն պատերի կարծես դատարկ եւ աւերակ:
  
  
  Ինձ դա, իհարկե, ուրախացա, քանի որ ես մտածում Siva, Հաջի եւ նույնիսկ Риве, направляющейся է չինաստանի սահմանին: Դե ինչ, ամփոփել է նրա, ժամանակը ցույց կտա:
  
  
  Նա կրկին նայեց ժամացույց եւ փորձել է հանգստանալ. Ժամանակ էր հորդել, բայց որքան լիզում է նրան, մոտեցավ заброшенному քաղաքին, այնքան ավելի է նյարդայնանում ու тревожился. Նրա առիթն ավարտել այն, ինչ սկսել է, գնելով ավելն ու буйволиный կնուտ.
  
  
  Бэшем էր բարի բավական է վերցնել ինձ ձեռքով փորված. Նրա հորատվել է երկու անցքեր բռնակի brooms, մեկական յուրաքանչյուր տարեվերջին մահակներ ։ Այժմ նրա ամփոփել плеть գոմեշի кнута սկզբում մի փոս, ապա մեկ այլ, ամուր ամրագրելով шнурком կողմերին. Այսպիսով, երկու փայտերով նրա ինչ-որ բան է натянутого կաշվե թռչկոտել. Նրա ստուգել հանգույցների; անցքեր древесине ձողիկներ փոքր էին, վտանգի отслоения մաշկի համար չի եղել ։
  
  
  Երբ ավարտեցի հավաքման սարքեր, նրան տեսա հեռու ծալքավոր, минареты մեծ մզկիթի Джами Մասջիդ. Բայց զանգվածային շենք թվում էր, փոքր համեմատ հսկայական պատին, возвышавшейся հարավային կողմում մզկիթի. Պատերը, որոնք կառուցվել են ի պատիվ հաղթանակների Աքբար, mughal կայսեր, основавшего լեգենդար քաղաք Фатехпур-Сикри. Պատերը դուրս շրջակա տեղանքը և մի խումբ շրջանում գեր տների, կազմում գյուղ ստորոտին լքված քաղաքի.
  
  
  - "Պարոն" ցանկանում է, որ ego այստեղ սպասել? - տաքսիստը առաջարկեց, притормаживая է դադարեցնել մուտքի մոտ է անապատ ավտոկայանատեղի կողքին безлюдным եւ безмолвным քաղաք. - Ես կտամ ձեզ լավ գին: երեսուն ռուփի, որ տանում է ձեզ ետ Агру.
  
  
  "Կներեք, բայց ես այլ պարտավորություններ", — բացատրեցի ես, запихивая ձողիկներ буйволиной шкурой րոպե տաբատների. Նրան, բացեց դուռը եւ դուրս եկավ, շուրջը մեքենաներ.
  
  
  - Դիրիժորների այստեղ արդեն չկա, "պարոն", - պատասխանեց տաքսիստը. - Մի ՞ թե դու չես ցանկանում, որպեսզի ցույց տվել քեզ տեսքը? Իր ծանոթ Фатехпур Сикри. Եւ ցույց տալ այն, ինչ դեռ չի տեսել մեզ մի զբոսաշրջիկ...
  
  
  — Չեմ կասկածում, — համաձայնեցի ես, ծիծաղելով. - Բայց ես պետք է հանդիպի իմ հնդկաստանի ուղեցույցը մի քանի րոպե. Բարի ճանապարհ, "պարոն"!
  
  
  - Ինչպես ուզում եք, - разочарованно ասել է վարորդը: Նա նշել է շարժիչը, դադարեցրել է անկյուն եւ գնացել, թողնելով: հետո իրենց փոշու ամպը.
  
  
  Այն շարունակել է քայլել.
  
  
  Վերջին տուրիստական ավտոբուսն արդեն մեկնել է Агру. Առեւտրականները, որոնք ցուցադրում էին հրապարակում իրենց ապրանքները բակում շուրջ մզկիթի, նաեւ վերադարձան գյուղ, թողնելով շենքերի շուրջ մարմարի և ավազաքար заброшенными. Արագ հատել է ներքին բակ, сверился քարտի հետ, որը ընկալվում է, ըստ ուղեցույցի, եւ գտել է մի շենք, որը հայտնի է որպես "տուն Маруама".
  
  
  Հենց այնտեղ Ռիվա ինձ նշանակել հանդիպում ավելի քիչ, քան մեկ ժամ: Նրա ոչինչ չեմ զգացել ու չեմ տեսել ոչ մի շարժում, որը կարող էր հարուցել իմ կասկածները ։ Շենք կապնվել որմնանկարներով եւ расписными առաստաղի նայեցի շքեղ ու հանդիսավոր, որ свидетельствовало մասին հարստության եւ քաղաքական իշխանության Աքբար. Իր նստած էր առաջին ступеньке նեղ մարմարի աստիճաններ տանող պատշգամբ, огибавший ամբողջ տունը.
  
  
  Սկսվեց սպասումը. Պարզապես աղոթում էի, որ Ռիվան Սինգհը չի ամփոփել է ինձ.
  
  
  Յոթ սկսեցի նյարդայնանալ. Տասը րոպե յոթերորդ նրա забеспокоился կրկնակի. Բայց քառորդ յոթերորդ լսեցի նրա ձայնը остановившейся կայանել մեքենաներ ։ Ապա թույլ ձայնը քայլերը համահունչ разнесся-ի выложенному մարմար ներքին двору, որը образовывал նկարչություն մեծ շախմատային տախտակ.
  
  
  Ակնհայտ է, Աքբար խաղում է շախմատ, օգտագործելով իր наложниц ու պարողներ որպես կենդանի pawns. Այն էլ, կամաց-կամաց շարժվել, զգում գործիք է, вставленной խաղը, բայց նույնքան решившей դնել մատթեոս հակառակորդին: Shiva համոզված էր, որ կարող է վերահսկել ամեն ինչ իմ շարժումները, диктуя իրենց կեղտոտ կանոնները.
  
  
  Բայց եթե ես հնարավորություն ասել կամ անել ինչ-որ բան, դա, անշուշտ, դա կլինի վերջին խաղը, որտեղ պետք էր խաղալ հանճարեղ հանցագործը.
  
  
  - Նիկ? Նիք, դու այնտեղ?
  
  
  Դա եղել է ծանոթ ձայնը, բայց հետ կապի վախի, խուճապի: Դեռ ոչ այնքան стемнело, եւ չնայած երկինք темнело, այն կարող է տեսնել, սլացիկ կազմվածքը Ривы, սրընթաց пересекающую բակում. Այնտեղ էր արեւմտյան զգեստ բաց воротом. Նա գեղեցիկ է, քան նրան հիշում, բայց այժմ եղել է հստակ ժամանակ նման տեղիք է տալիս:
  
  
  Տեսնելով ինձ, Ռիվա վազեց, ee ունակ է արագացված տեմպերով սկսել են աղմուկ հանել մարմարի ամբողջ flagstones.
  
  
  - Աղաչում եմ քեզ, պահել ինձ ամուր! — mumbled նա: - Անկեղծորեն հիմա ուզում եմ այդ ամենից ինչից, Նիկ.
  
  
  Նրա վերցրել ee ձեռքերը եւ սեղմված իրեն. Նա trembled, սարսուռ միջով " ամբողջ իր մարմինը; նա գամվել էր հեռուստացույցներին ինձ դնելով գլուխը իմ կրծքին:
  
  
  — Քեզ պետք չէ վախենալ, — կամաց շշնջաց ինձ. - Ես խոստանում եմ ձեզ, որ ամեն ինչ կստացվի դեպի լավը ։ Դու նորից տեսնել իր հորը, և նրա համար էլ ամեն ինչ փոխվելու է, մի անհանգստացեք.
  
  
  Նա բարձրացրեց գլուխը եւ փորձեց ժպտալ. Նրա легонько համբուրեց ee շուրթերը: նա մղվում է առաջ և откинула մազերը, падавшие ահա աչքերը. — Ես վստահում եմ քեզ, Նիք, — մեղմ ասաց նա: - Հորեղբայրս ինձ սովորեցրեց ոչ մեկին վստահել... Դա այնքան влезло իմ գլխին, որ ես չեմ կարող մտածել իրենց ուղեղը! Բայց ես հավատում եմ քեզ, Նիկ. Ես չունեմ ոչ մի ընտրություն. Եթե դու չես կարող ինձ օգնել, եթե դու չես կարող փրկել իմ հորից, այն ժամանակ ոչ ոք աշխարհում չի կարող. Եւ ես այլեւս ոչ մեկին չի դիմել, Նիկ! Մեզ մեկին.
  
  
  Սեւ աչքերում, հետ om տխուր եւ испуганным արտահայտությունն է, որը նույնպես եղել է վճռական, այն է վզգլյադ-ը: — Մենք քայլ առաջ ենք արել, — մխիթարել նրան ընկ. - Մենք գալիս ենք երկուսն էլ վերջ, ձայնը տեսնի ։ Նրա անցկացրել է իր շենքը, և այն գյուղի վրա աստիճաններով, փորձում է հանգստանալ.
  
  
  Դա հեշտ չէր, քանի որ նա եղել է անասելի լարվածության ու վախի, ինչը ստիպել դողալ նրա գլխից մինչեւ ոտք. "Ես չեմ կարծում, որ կկարողանամ գալ հանդիպումը", — բացատրել է նա: երկրորդ. - Ստիպված էի գալ որպես արդարացում ասել հորեղբոր, որ կրթությունը Агру գնումներ կատարելու. Նա հյուրանոց է ուղարկել ինձ է շուրջ իր մարդկանց, բայց ինձ վերջապես հաջողվեց համոզել նրան, որ դրա անհրաժեշտությունը չկա:
  
  
  Իր համառոտ պատմել էյ, իրադարձությունների օրը, պատմելով оборудова բոլորին, թե ինչ է պատահել նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես նա հեռացել է нах.
  
  
  - Որքան տղամարդկանց մոտ մնացել? - осведомился ես, ավարտելով իր պատմությունը.
  
  
  - Հինգ հոգի, ոչ ավելի. Ранджит հիվանդանոցում, բայց ես չեմ կարծում, որ նա կարող է գոյատեւել. Ego թեթեւ ավերվել է ներքին արյունահոսության.
  
  
  - Իսկ մյուս փամփուշտը ոտքով?
  
  
  - Նրանք տարել են ego ետ վիլլա. Նա չի կարողանում քայլել, այնպես որ պետք է ներկայացնել մեզ համար վտանգ է սպառնում. - Աղջիկ սկսել է պատմել, թե ինչ է տեղի ունեցել, երբ նրան գտել են կապված եւ բերանը խցանված. Այս պահին դա կարող է հնչի համոզիչ մեզ համար երկու, բայց Shiva էր կասկածելի տեսակի. Չնայած արցունքները ու խնդրանքը Ривы, նա կրկին հրաժարվել է էյ լուծման հարցում տեսնվել հոր հետ. Նա նաեւ չի բացել էյ, որտեղ պահում գերության մեջ է իր եղբոր.
  
  
  - Ես խոսում էի հոր հետ հեռախոսով. Նա եղել է շատ թույլ է, նա կարող է միայն пробормотать մի քանի բառեր, Նիք, - հավելել է Реева отстраненным ձայնով. - Եթե դու չես կարող ազատել նրան, որտեղ էլ նա էր մեզ համար, ես չեմ կարծում, որ նա երկար կապրի...
  
  
  — Ego ազատել, — վստահեցրել է նրա ee, թեեւ չի ունեցել մեզ պատկերացում, թե որտեղ պետք է նայել հոր Ривы. Առաջին հերթին նրան պետք էր վնասազերծել Шиву. Չնայած ինձ հաջողվել է խուսափել թակարդներ, կազմակերպել է գազանին, նրա շատ լավ հասկանում էր, որ հասնել նրա нетолько. "Դուք գիտեք ինչ-որ բան մասին գյուտի Հաջի, թե дьявольском սարքի, որը ձեր հորեղբայրը անվանում Шкатулкой?"
  
  
  - Ես փորձել եմ թափանցել լաբորատորիա, բայց պահպանությունը իմ հորեղբոր ինձ չի ժամանի. Բայց ինչ-որ բան զգացի..., — Նա աչքերը փակել եւ нахмурилась, փորձում է հիշել. - Իսկ գուցե դա կարևոր է... - ավելացրեց նա մի րոպե անց.
  
  
  - Ամեն ինչ կարևոր է: Ինչի մասին է սա?
  
  
  - Դե... Ես լսել եմ, թե ինչպես է Shiva հետ hema-որ բան խոսել է հեռախոսով խոսել ինչ-որ բան Bombay. Այդ պահին ինձ դա տարօրինակ թվաց, քանի որ չունի դելլ Bombay... կամ, համենայնդեպս, մի բան, ինչի մասին իր գիտեմ.
  
  
  Ես գոլ зазвенел զանգը, և հազիվ թե դա հաճելի ձայնը. - Դու վստահ եմ? - պնդում եմ: - Դուք լսել եք ինչ-որ բան իմացել են, հետ hema նա խոսում?
  
  
  Ռիվա բայց թափահարեց գլխով. - Ես լսել եմ, որ նա միայն ասել է, որ "Bombay". Մի քանի խոսք մասին " հյուրանոցում, քվեարկելու եւ ամեն ինչ. Բայց երբ նա հեռացել է հեռախոսի, հորեղբայրս չեմ նայում է բավարարված.
  
  
  Նա խոսում է հեռախոսով, կամ առաջ կամ հետո, ինչպես ego մարդիկ վերադարձել են ըստ Աղրըն?
  
  
  - Մինչեւ. Այդ հանդարտվել էր ։ Նրանք երկուսն են եկել ինչ-որ մի ժամ, կարող է ավելի քիչ, - պատասխանեց Реева. - Նա խոսում էր հեռախոսով, նախքան նրանք եկել են.
  
  
  Այսպիսով, Пуран Дасс էր сообщником Cobra!
  
  
  Ամեն ինչ սկսեց ի հայտ են գալիս, հզորանա իմաստը: Այժմ հասկացա, թե ինչպես են մարդիկ Cobra, իմացան, որ ես պետք է փողոցային սրճարաններ այն առավոտ, երբ մենք Ашоком հանդիպել են. Դա եղել է պատահականություն. Дасс բոլոր պարզել է, ակնհայտ է, չենթարկվելով հրամաններին Shiva. Զարմանալի չէ, որ հնդկական գաղտնի ծառայությունը հայտնվել դիմաց պատին, երբ նրանք փորձել են պարզել, թե ով է կանգնած Коброй. Զարմանալի չէ, որ նրանք այնքան անարդյունավետ են եւ քիչ արդյունավետ են, երբ վերջին կես տարում ամբողջ Հնդկաստանում flared ապստամբությունները եւ անկարգություններ են տեղի ունեցել ։
  
  
  Ըստ նրան, որ ես գիտեի կազմակերպման մասին Գաղտնի ծառայության Հնդկաստանի, Дасс էր բարձրագույն հեղինակություն ։
  
  
  Տեղեկությունները դուրս է ego կաբինետի. Հոուք խոսել է "արտահոսքի" ներսում IISA, հակահետախուզության, բայց նա երբեք չի կասկածում ոչինչ այնքան լուրջ. Բարեբախտաբար, որոշել է գործել մեկ. Որոշում է, որը ներկայիս իրավիճակում արդեն դարձել է հարգելի պատճառ.
  
  
  - Հաջողվեց իմանալ ավելին?
  
  
  Ռիվա կրկին բայց թափահարեց գլխով. - Ներիր, Նիկ. Նրան փորձել է iso բոլոր ուժերի հետ, բայց ինձ մոտ տպավորություն է ստեղծվում, որ իմ քեռին չի վստահում է ինձ... հիմա քիչ է, քան երբեւէ. Նա եւ Հաջի զրուցում էին օրվա մեծ մասը, սակայն թիկնապահները չեն լքել լաբորատորիա ։ Ես չեմ հասցրել է մի բան ավելի իմանալ.
  
  
  - Ես հասկանում եմ. Դու ամեն ինչ արել է, որ կարող է, և դա ամենակարևորն է, - ասել է իր էյ. Այնպես որ, ես այլ ելք չունեին, բացի վերադառնալ վիլլա. Հայտնվելով այնտեղ, նրա և կստանձնեմ նախաձեռնությունը գործողության մեջ ։
  
  
  Բայց դա մեծ ռիսկ է ։ Գրեթե անանցանելի.
  
  
  Եթե ես չեմ փորձել է ստանալ Զարդատուփը, մինչեւ որ նա կրկին կարող է օգտագործվել, ոչ ոք չի կարող ասել, որ արել Shiva երեք тузами իմ թեւ... նույնիսկ եթե նրան թողել, չորրորդ է ձեւավորվել. Նրան պետք էր կանգ առնել, հիմա, հետո, թե ինչպես է այնքան հեռու.
  
  
  "Ես ուզում եմ վերադառնալ քեզ հետ, villa, — բացատրեցի նրան, Риве. - Ես ասացի քեզ, որ նա պատրաստվում է անել Шкатулкой. Եթե մենք պետք է սպասել, ամեն ինչ ընթանա ըստ ego ծրագրերին, ուզում ենք մենք դա, թե ոչ: Ես չունեմ այլ ընտրություն, Ռիվա.
  
  
  — Ես էլ, — շշնջաց նա: Նա վերցրեց իմ ձեռքը եւ քամած իմ մատները իրենց. - Ես թողել է մեքենան դրսում է եղել, նա ընդամենը մի քանի քայլերի.
  
  
  Մենք դուրս եկանք փողոց, ետեւում թողնելով расписанные որմնանկարներով սենյակ տան "Маруама". Երկինք էր малиново-կարմիր, արեւ գունատ-նարնջագույն բիծ է հեռավոր հորիզոնում.
  
  
  Ռիվա դեռ պահել իմ ձեռքը, եւ նա прислушивался է ձայնային մեր քայլերի, բախելուց է իր сандалиями-ի выложенному սալիկների двору. Ապա մեր ականջին որոտացել հանկարծակի popping, բղավել, որից մարդկանց մեծամասնության արյան похолодела կլիներ ։ Բայց տարիներ շարունակ մարզումների, և փորձի ինձ выносливым, դարձնելով իմ նյարդերը պողպատ հեռագիր. Այնուամենայնիվ, այն կարող է ստել է, եթե ասել է, որ չի վախենում.
  
  
  Որոտ արձագանքել разнесся միջավայրում լքված շենքերի. Ռիվա չկարողացավ զսպել ճիչը և գրկեց ինձ, սարսափած вцепившись իմ ձեռքը ։ Միջոցով վայրկյան ինձ ослепила լուսարձակող մոտոցիկլ, որը զբաղվում է ուղղված էր իմ դեմքը.
  
  
  Այնտեղ էր երեք սիկհական, ամեն մի մոտոցիկլ, ինչպես ջոկատը հեծելազոր. Նրանք սկսեցին кружить շուրջ ինձ; om հեգնական ծիծաղ գամված է ինձ, քանի որ բազմաթիվ դանակի հարվածներից ։ Shiva կրկին մենամարտերից մարտահրավեր. Բայց եթե նրա խաղացին խաղը ego կանոններին, Նիք Քարթերը շուտով կլիներ мертвецом. Ինչ-որ բան, ինչից նա հաստատ չի տվել ։
  
  
  
  
  12
  
  
  Երկու տղամարդկանց նրան հայտնի է դարձել գրեթե անմիջապես. Մեկ շրջապատից էր Гурнек է, որպես հետին պլան սահմանված վիրակապման անձը, усеянной scarred, բայց դեռ կենդանի եւ առողջ. Այլ մարդ էր փոստի հասցեն նույն է, որին հաջողվել է տանել վիրավոր ընկերոջը. Երրորդ, մորուքով և գլխին, обмотанной чалмой, ինչպես եւ մյուսները, ինձ անհայտ է: Բայց ես գիտեի, թե ինչի մասին է նա մտածում է, չնայած որ մենք երբեք չենք հանդիպել:
  
  
  "Դու առաջացրել է կասկածներ ունի քեռու, Ռիվա, — բացատրել է մեկ շուրջ երեք. - Ձայնը ինչու է նա հրահանգել է մեզ հետեւում եք, ես գիտեմ, որ դուք ներկայացնել մեզ բացահայտ է "Сахибу" Картеру ...
  
  
  Մենք Ривой կանգնած է անշարժությունը, замерев. — Չի խոսել մեզ խոսքերը, — շշնջացել է նրա աղջկան: - Արա այնպես, որ ես քեզ ասում եմ, և ամեն ինչ լավ կլինի ։
  
  
  - Նրանք կսպանեն մեզ, Նիկ!
  
  
  - Ոչ ։ Քո հորեղբայրը մոլագար հետ վեհության մոլուցքով: եթե ինչ-որ մեկը ստիպված է լինելու մեռնել, նրա վստահ եմ, որ նա ցանկանում է սպանել ego անձամբ:
  
  
  Նրա прикрыл է աչքերը վառ լույսի լուսարձակներ, եւ огляделся. Յուրաքանչյուր գործակալ Cobra էր զինված ատրճանակներով 45-րդ տրամաչափի, որոնք այդ պահին ուղղված էին ինձ, մեկ կրծքեր, մեկ գլխին, երրորդ մեջքից ։ - Այնպես որ, դուք gonna անել, նկարել, այնպես էլ մեզ? - բղավում ես, որ լսվում միջոցով բղավել մոտոցիկլ.
  
  
  - Կրակում են ձեզ, "Պարոն" Carter ? Odin շուրջ տղամարդկանց քմծիծաղ տվեց. Դա այն էր, ինչ ես գիտեի, բարձր, լրիվ երիտասարդը, որին, ակնհայտ է, դուր է գալիս տեսնել ինձ այդ դրության մեջ ։ - Շատ հեշտ. Ոչ, Shiva տվել է մեզ հատուկ անձնական ցուցումներ: Այս ամենը շատ պարզ է ։ Դուք չեք կարող դիմադրել մեզ, քանի որ, եթե դուք փորձեք անել դա, մենք սպանել աղջկան, այնուհետեւ, երբ մենք բերում ձեզ ետ վիլլա, Shiva կզբաղվի ձեզ անձամբ.
  
  
  "Ինչպես դուք արժեցել հետ Нирадом", — հավելել է Гурнек.
  
  
  Պատկերը բռնկվել իմ մտքում. Նրան, տեսել է, թե ինչպես Нирад ընկնում է գլխին մի փոս է օձերի, նրան տեսել է, թե ինչպես սողունների բազմիցս հարձակվել են նրա վրա, եւ նրա լսել ego խոսում և հասկանում էր ուրախություն Shiva, видящего, ինչպես ես տառապում: նա էլ մահացու հոգեվարքի մեջ.
  
  
  — Իհարկե, ես չեմ կարող դիմադրել, — հակադարձեց ես: Երեքը մեկի դեմ չէ կ, տէր. Բայց չեք վիրավորվել աղջկա; այն ոչ մի առնչություն չունի.
  
  
  Նա օգնել է ձեզ փախչել.
  
  
  - Ես սպանել նրան, եթե նա դա չի արել ։ Ego հայրը — prisoner ձեր տիրոջ. Նա հոգ է տանում մեզ, ուրիշ ոչինչ. Ես թքած ունեմ, ապրում եմ, կամ մեռնում. Նրա, դիմել Риве և նայեց էյ դեմքը. - Չէ, պոռնիկ.
  
  
  Նրա բարձրացրել է ձեռքը եւ տվել էյ ուժեղ ապտակ. Նրա շշնջաց. - Արի, վազում են նրանց... Արա, ինչպես ես եմ քեզ ասում եմ! -
  
  
  Երկրորդ աղջիկ пошатнулась, ошеломленная եւ испуганная. Նա չի հասկանում, որ ես անում եմ, բայց, ի վերջո, վազեց, գոռալով ամբողջ глотку. Նա փորձել է ինձ սպանել!
  
  
  Տղամարդիկ չեն հասկանում, թե ինչ է կատարվում.
  
  
  Гурнек сойди հետ мртоцикла, իսկ Ռիվա վազեց դեպի նրան ։ Դա մի պահ էր, որը նրան սպասում. Երկու այլ սիկհական տարել են աչքերը, soles om կոշիկը скользили-ի мраморному հատակին, երբ դրանք դադարել են քշել շուրջ ինձ.
  
  
  Ռիվա տառացիորեն նետվել է ոտքերին Гурнека, рыдая, ինչպես истеричка. Նա լավ է խաղում իր դերը, հաղորդելով տեսանելիությունը ճշմարտացիության մեջ, որը, թվում է, обезоружило Гурнека — գոնե բավարար է, որպեսզի ես ժամանակ հանել стилет շուրջ ножен եւ метнуть դաշույն բարակ շեղբով.
  
  
  Վայրկյան, որ ես լսեցի, եղել է շարունակական սրտաճմլիկ հառաչել Ривы. Ապա Гурнек отшатнулся, судорожно схватившись ձեռքերով դեմքը. Стилет вонзился эму է ձախ աչքը, разрезав луковицу կես. Արյունոտ студенистая զանգվածը капала эму դեմքին; նա հրատարակել է սրտաճմլիկ աղաղակ է ու փորձել դուրս բերել դաշույն.
  
  
  Ես չեմ եղել ու չեմ նայում, թե ինչ է կատարվում.
  
  
  Նրանց հրամայված էր ինձ կենդանի... բայց ոչ պարտադիր unharmed. Իհարկե, առաջին հերթին նրանք փորձելու է իր կաշին փրկի, ու եթե ես չեմ գործել արագ է, ամեն ինչ կարելի է համարել անհետացած. Նրա վազեց, իսկ մնացած ինչպիսին է մոտոցիկլ. Դա եղել է երկրորդը, թույլ տված սխալը gorillas Shiva, քանի որ նա հասցրել է залезть րոպե, վերցնել երկու մահակներ, որոնք շուրջ brooms.
  
  
  Այն ստեղծել է զենք, որը առաջին հայացքից, կարծես innocuous. Բայց delle երկու մահակներ, միացյալ կտոր պինդ և ամուր плети շուրջ գոմեշի կաշին, ինչպիսին է շատ վտանգավոր, գրեթե մահացու սպառնալիք:
  
  
  Դա եղել է "нунчаку", այն է, որ նրա արել, արեւելյան սարքը, որը նրան առաջին անգամ տեսա ժամանակ դաժան ցույցեր, կառուցված է իմ վարպետ կարատեի շտաբ-բնակարանում AX Վաշինգտոնում:
  
  
  Զենք, տիպիկ մարտարվեստի, տեղյակ бесспорной բազմակողմանիություն, և այդ դեպքում նրա մտադիր է փորձարկել նրա հետ:
  
  
  Պահելով փայտով մի ձեռքում, սկսել էր շրջադարձ մեկ այլ թեմա է, քանի դեռ այն չի հավաքել բավարար ուժ եւ արագություն. Таращить աչքերը մնացել է մարմարե նախ դիտարկենք էլեկտրատնտեսության անսարքությունները իմ ոտքը: բայց ես շարունակեցի վազել, մոռանալով оборудова բոլորին, բացի сикха, որի ընտրել իր ապագա զոհը, և այն մասին, թե ով է լինելու իմ նպատակը.
  
  
  Гурнека չի վնասազերծվել է, բայց նա եղել է ոչ լավագույն ձեւով: Նրան լսեց Ривы է սարսափի, երբ մեկ այլ таращить աչքերը просвистела օդում եւ поцарапала իմ ձախ ուսին. Նրա զգացի սարսափելի վառում, որը թողել է ինձ կրակոտ կարմիր, որից հետո. Բայց таращить աչքի չեն ընկել է իմ ձեռքը: Վերքերը скривила ինձ гримасу ցավալի է, բայց դա չի խանգարել ինձ շարունակել շրջադարձ нунчаку.
  
  
  - Ես քեզ կսպանեն, Carter! — բղավում ։
  
  
  - Հակառակ հրամանով Shiva? - հակադարձեց նրան ухмылкой. Բայց ատրճանակ 45-րդ տրամաչափի ուղղված էր ինձ կրծքին: Ռիսկի չդիմել, դա մի բան է, իսկ իրեն հիմար այլ բան ։ Այն ձգվեց, մինչեւ էստաֆետը չի կորցրել արագությունը և, վերջապես, չի повисла իմ դաստակ.
  
  
  - Կորչի այդ մոտենում է! - հրամայեց հնդկական.
  
  
  - Ըստ ձեր հրամանի, վարպետ, - mumbled ես, թողարկելով "nunchaku" մատների արանքով:
  
  
  Sikh դեռ նպատակ է ինձ համար, բայց երբ նրան ազատ է արձակել ձողիկներ, նա հասել է ներքեւ, բարձրացնել ih. Դա եղել է ego երրորդ սխալ է վերջին րոպեն.
  
  
  Առայժմ նա сгибался, նրա իր այն. Նրա сомкнул մատները շուրջ դաստակ ձեռքը, որը զբաղվում է պահել ատրճանակը, ողջ ուժը, որը ունակ էր. Նա քաշեց ձգան եւ չի հարվածել ինձ ոտքը ։ Բայց այս անգամ լի էր վճռականությամբ անցկացնել մնացորդը իր օր, գնում են, ինչպես калека, որ մնացած իմ մարմնի մնացել է մի ողջ և մի ամբողջ.
  
  
  Գործակալ Cobra отпрянул, փորձում է ազատվել: Իմ ձեռքը չի գտել նպատակ, որին ցանկանում է: вытянутая, այն վերածվել է մանգաղ, շուրջ ոսկորների եւ նաեւ մկանների. Կոշտ ափի կողմը շատ ցավոտ վայրէջք է վզից; միեւնույն ժամանակ, նրա համաժամանակյա щелкнул աջ ոտքով.
  
  
  Արդյունքում "չա-չա-գի" չկարողացավ կոտրել эму շին, բայց ցավը հարվածներից տվել է ինձ մի քանի լրացուցիչ վայրկյան, որտեղ նրան հուսահատ. Նրան բռնեց ձեռքը, որը զբաղվում է պահել ատրճանակը երկու ձեռքերով: Հնդկական-sikh հուսահատ корчился, փորձելով отодвинуться, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ համոզվել է, որ քիչ ատրճանակ չի ուղղված է նրան.
  
  
  Ետ ինձ հանկարծակի շարժումը ։ Երրորդ մարդասպան, մսոտ երիտասարդ հնդկական, որին երբեք չի տեսել, մինչ այդ երեկո, փորձել օգնել իր աղբյուր. Թեեւ մեկ պայքարել արդեն դժվար է կարգավորել երկու мужиками զինված ատրճանակներով կլինի нетолько.
  
  
  Այնպես որ, երբ ինձ հաջողվել է խլել զենքը շուրջ մատների առաջին անգամ, ստիպելով ego ընկնել մարմարե թքել, նրա շտապեց վերցնել упавшее ոտքերը "нунчаку". Ընդամենը ինձ համար պահանջվել է հինգ վայրկյան, ստանալ դրա համար անհրաժեշտ արագությունը եւ խթան.
  
  
  Երրորդ չմտածող մարդը գնում է հարձակման. Նրա отпрыгнул առաջ վայրէջք է կատարել անկեղծ ego сообщником. Երբ նա հարձակվում է, այն արդեն նպատակ փայտով է գանգ ego այլ.
  
  
  "Nunchaku" այս պահի դրությամբ հասել է ուժերը մի քանի անգամ գերազանցում է այն, որ անհրաժեշտ է ոսկրերի կոտրվածքի մարդ:
  
  
  Ինչ եղավ հետո, նրան երբեք չեն տեսել ։
  
  
  Գանգ հնդիկ բառացիորեն պայթել է ։ Այնտեղ, որտեղ էր չալմա, свернутый, դեռ пульсировала желеобразная զանգված. Կտոր ոսկոր, բեկորներ հետ прилипшими նրանց клочьями մազերի եւ հազիվ է ողջ մնացել брызнули իմ դեմքը, իսկ ուղեղը, մոխրավուն սպիտակ-ին արտառոց спиралях, անկողին, օդային, ինչպես լավա շուրջ извергающегося հրաբխի. Բայց եթե "нунчаки" լավ աշխատեցինք, ինձ մնում էր դեռ երկու հակառակորդին. Гурнек կենդանի էր, թեև մեկ աչքով ։ և ապրում էր մի երիտասարդ հնդկական, որը ժամանել է շատ ուշ է, փրկել կյանքը իր ուղեկից.
  
  
  Մսոտ sikh-ը կանգ է առել արտահայտությունը զզվանք և անվստահության contorted իր դեմքը. Այն նորից գործարկել է մահացու մահակներ, եւ նա նյարդայնացած попятился, առաջնորդել ատրճանակ ինձ անձամբ.
  
  
  - Սպանիր ինձ, եւ Shiva скормит քեզ змеям. Ես պետք է տեղեկացնել эму ինչ-ինչ կարեւոր տեղեկատվություն է, եւ եթե նա չի լսի նրա շուրջ իմ ուստ, դուք կարող եք մոռանալ, որ գոյություն ունենալ... - прошипел նրան միջով ատամները.
  
  
  Նրա блефовал. Նա նայեց неузнаваемую գործիչ իր հանցակից. Նրա օգտվել ժողովրդական վայրկյան, թող գնա "нунчаки", որոնք թռչել օդում, ինչպես "բումերանգ" մեկ հոսքը. Այն երբեք չի օգտագործել էգոն, այսպիսով, ոչ գիտեր, թե ինչպես է դա աշխատում.
  
  
  Բարեբախտաբար, պարզունակ զենք ինձ չի հիասթափեցրել. Մեկ կամ երկու մահակներ (հստակ ասել չեմ կարող, "нунчаки" շտապել է անհավատալի արագությամբ) բախվել քիչ ատրճանակ հնդիկ. Ուժը ազդեցության թողեց զենք ego ձեռքից. Ատրճանակ վայրէջք է կատարել մի քանի քայլ ետ այն. Մեծ sikh շտապել ինձ վրա հարձակման, ինչպես կատաղած արջ, ինչպես captcha բարկությունից անձի կողմից:
  
  
  Կարատեի, թե ոչ, այս անգամ ստիպված է եղել ինձ.
  
  
  Նախքան նրան հասցրել է կանգնեցնել ego, նախքան նրան, հասկացա, որ մարդ է, որը մի մասն էր թիմի Shiva և ընդունող հանձնաժողովին", անարգեցին ինձ, ինչպես ton աղյուսների. Շունչ вырвалось ինձ շուրջ կոկորդի, երբ ընկել է навзничь, որտեղ գլուխը մարմարե սալեր, որոնց շուրջ եղել է մեծ շախմատային տախտակ ներքին բակից:
  
  
  Ինչ-որ բան տաք եւ слизистое капнуло ես դեմքին, մի պահ կարապի ինձ. Արցունքները հոսում է իմ այտ, երբ նրան կրկին փորձել է բացել աչքերը: Եւ երբ նա կրկին կարողանա տեսնել նրան բարձրացրեց հայացքն ու տեսավ Гурнека, կանգնած է կողքիս. Վիրավոր աչքերի, ինչ քիչ է, ինչ նրանից մնացել,, շարունակում էր հրել մրցակցին դուրս студенистое եւ кровянистое նյութ, ինչպես ծորակ, բաց թողնված.
  
  
  Ապա ոտքը հնդիկ согнулась այն պահին, երբ փորձել է ոտքի կանգնել ։ Նրա gritted ատամները, երբ պողպատե կիսագուլպա ego կոշիկի հարվածել ինձ ետեւից գլխին. Նա միակն էր երեք տղամարդիկ, ովքեր չեն հագնում սանդալներ. Եւ այժմ նա օգտագործել է իր մոտոցիկլ կոշիկներ են, որ ինձ ծեծել են կուրծքը ։
  
  
  Նրան չէր կարող տեսնել Риву այս ցավալի է, затуманивающей իմ տեսլականը. Նա նույնիսկ չգիտեր, թե որտեղ է նա և ինչ է իր հետ արել Гурнек, բայց նա չի կարող ինձ օգնել է, դա ՝ հաստատ ։ Ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ իմ կրծքային բջիջ է ճեղք, որ իմ ոսկորները разлетаются ամեն անգամ, երբ Гурнек կրկին հարվածել է ինձ:
  
  
  Նրա խիստ встряхнулся, ինչպես վայրի ձի, пытающаяся վերականգնել rider. — Shiva այժմ ոչ մի նշանակություն չունի, Carter, — ասել է Гурнек, հասկացնելով, որ ego հասկանում են, չնայած վիրակապման, скрывающие ստորին մասը ego անձանց: - Ես սիրում եմ քեզ, քանի որ քո վերջը կգա անգամ, եւ բոլորի համար!
  
  
  Տոնով ձայնի ego նրան, հասկացա, որ նա դա է նկատի ունեցել. Այլ հնդկական է, որ հարձակվել է ինձ վրա, повалив գետնին րոպե առաջ, փորձել է բռնել ինձ համար ոտքերը. Նա երկրից ընդմիշտ ինձ հետ, իսկ նրա շարունակեց брыкаться, որպես հուսահատ մարդը, հատկապես, երբ հիմունքներով Гурнека կրկին дернулась, պատճառելով ջախջախիչ հարված է ինձ կրծքին:
  
  
  Հենց այդ պահին իր եւ անցկացվում է երկու ձեռքերը և վերցրել է տղամարդուն կոճ, ուժով թեքում ego ոտքը ։ Նա փորձել է կորցնել հավասարակշռությունը. Ապա մյուս sikh вонзил իր հզոր բռունցք ինձ կյանքում. Դա մի անտանելի ցավ. Ես կարող էի շնչել, բայց եթե նրան հանձնվել է անկեղծորեն հիմա, այս երկու ավելացրել է ինձ իր փառահեղ ցուցակը trophies.
  
  
  Շուրջ վերջին ուժերը, որոնք ինձ մոտ մնացել է, այն ухватился համար կոճ Гурнека եւ շարունակում է շրջադարձ ee, ես ուզում եմ հնարավորինս շուտ լսել ճարճատյուն ломающейся ոսկոր. Փոխարենը ընկել է առաջ, կորցնելով հավասարակշռությունը. Եւ նրա высвободил իրենց ոտքերը հնարքներ այլ հնդիկ. Развернувшись առաջ, նրա, թռավ.
  
  
  Նրան սպասում է, որ մեծ բարեկամ Гурнека կրկին հարձակվի ինձ վրա, բայց դրա փոխարեն նա վազեց հակառակ ուղղությամբ: Նրա չէի կարող է բաց թողնել ego հեռու է, եւ այն, որ նա փախել ն ընկած ատրճանակով. Նրան էր հետևում նրան, երբ նա թեքում է բարձրացնել զենքի. Նրա, արել է մեծ թռիչք է օդ և լարել է ուղեղն ու ոտքը, որպեսզի հասցնել "flying" հարված.
  
  
  Ուժը հարված, հարված է իմ ոտքերը հետեւի մասը հնդիկ, швырнула ego գետնին. Նա մի քանի անգամ перекатился-ի мраморному հատակին, եւ ատրճանակ վայրէջք է կատարել մի քանի ярдах նրանից, անհասանելի.
  
  
  Բայց նույնիսկ այն ժամանակ, նախքան շտապում է վերցնել ատրճանակ, նրա նյարդային նայեց շուրջը, ուսին. Гурнек էր շուրջ նրանց, ովքեր հեշտ հանձնվում. Նա կանգնեց ու մեկնեց ինձ. Թեեւ նա կաղում էր, перенося իր ամբողջ մշակման մեկ ոտքը, նա կարող էր քայլել ։ Բայց առավել զարմանալի էր չար մետալիկ շող, որ բռնել է իմ ուշադրությունը... մետաղ, որից капало студенистое նյութ ՝ рассеченного կես աչքերը հնդիկ.
  
  
  Ետեւում Гурнека fuzzy գործիչ предвечерних ստվերից. Ռիվա Սինգհը, վերջապես, վերադարձել է բեմ. Մինչ այդ նա հիանալի է խաղում իր դերը, եւ իր ընկերուհի սարսափի եւ փախուստով թույլ տվեք անցնել պաշտպանական գործողություններ նախահարձակ.
  
  
  Այժմ նրան տեսել է, թե ինչպես է նա вскарабкалась է ծանրաբեռնել, բակում կայանված մոտոցիկլետի. Гурнек չի կարող փախչել; նա շարունակում է կաղալ, երբ նրա, попятился, согнувшись կես. Բայց ես ապարդյուն իրենց հաշվարկներում, ենթադրելով, որ նա հարձակվեց ինձ, թե ինչպես օգտագործել стилет, որ նրան պահում է ձեռքին.
  
  
  Հնդկական քաշում ձեռքը, հետո ձեռքը եւ метнул դանակ: Բերան հետ шипением рассекло օդը: Այս անգամ Гурнек չի промазал.
  
  
  Սուր ինչպես ածելի բերան вонзилось ինձ մկանների thighs. Իմ ծնկները подогнулись, զգացի նրա թուլությունը ։ Նրա հյուրանոց закричать, բայց ճնշել ճիչը, որը, թվում էր, ընդհատվել է, իմ շուրթերին. Ցավը пронзила ինձ, скрутив նյարդերը. Նա вонзался է ինձ, թե ինչպես է տաք ասեղ, եւ ավելի խորն է, քանի դեռ ամեն ինչ իմ մարմինը онемело, այժմ արդեն սահմանագծին ֆիզիկական դիմադրություն.
  
  
  Դա պետք է լինի.
  
  
  Նրա քամած բռունցքները, gritted ատամները մինչև скрипа և փորձել է խեղդել мучительную ցավը. Ապա իջեցրեց իր ձեռքը, մի պահ փակել աչքերը եւ, ի վերջո, քաշեց դանակը շուրջ thighs. Ես չեմ ժամանակ դադարեցնել արյան հոսքը. Բայց, բարեբախտաբար, стилет չի հաջողել է արյան անոթների մկանների thighs.
  
  
  Ամեն դեպքում, այն դեռեւս արնահոսում էր, որպես հարստահարված pig.
  
  
  Սփռոց տաբատների прилипла իմ ոտքը, որտեղ расползалось մեծ մութ տեղում, թաց արյան հետ, որը արդեն կորցրել. Խենթ ծիծաղ Гурнека արձագանքել разнесся օդային. Հնդկական սկսեց մոտենալ ինձ, իսկ նրան փորձել է доползти մինչեւ մեկ շուրջը շենքերի, окружавших բակում. Ինձ հաջողվեց թաքցնել эму կոճ, եւ նա չի կարող քայլել, չի կաղ. Բայց նա դեռ կարող է շարժվել. Նա դուրս եկավ առաջ, երբ երրորդ գործակալ Cobra էլ սկսեց շարժվել ետ ինձ.
  
  
  Նրան, նայեց շուրջը և տեսավ ատրճանակը, որը տղամարդը գտել. Նրա մնաց դաշույնով, քանի որ "нунчаки" արդեն անհասանելի. "Ռիվա", — կրկնում էին այն: "Ո ՞ ւր ես կորել?"
  
  
  Հնարավոր է, որ դա եղել է տելեպատիան. Բայց ինչպես էլ այն էր մեզ, նա ինձ "լսել".
  
  
  Բղավել է մոտոցիկլ մզամուրճ ուժի օրհնությունները, притупившего իմ ցավն ու ֆիզիկական ալյուր. Նա դուրս եկավ միջոցով խավարը, обрисовывая գործիչ Гурнека լույսի ներքո մեծ փարոս, ուրվագիծ, որի вырисовывался ֆոնին ստվերից առջեւի մայրամուտի. Հնդկական դիմել գլուխը եւ ձեռքերը, կարծես ուզում է կանգնեցնել մեքենան ։ Ego զրուցակցի, մսոտ երիտասարդ sikh, ընդհակառակը, նայեց այնպես, կարծես չի ցանկանում էր փոխել իր ծրագիրը ։ Նա շարունակում էր մոտենալ ինձ: Այն, схватился համար դաշույն, փորձելով ուշադրություն չդարձնել пульсирующую ցավ է, որը լիովին թմրած հիմունքներով ։
  
  
  Гурнек փորձել է թաքնվել մեկ ՝ ամայի ու լքված մարմարե պալատական. Հիմա, երբ նա այլևս չի պատկերացնում անմիջական սպառնալիքներն ու վտանգները, շնորհակալություն Риве այն կարողացել է իր ուշադրությունը կենտրոնացնելու է իր сообщнике. Ատրճանակ рявкнул, եւ задышал կրակի, բայց հանկարծակի խավարը, որը զբաղվում է թվում էր, թե անձրեւ թափվեց երկնքից, երբ կհնչի վերջին сумеречные լույսերը, խանգարել նա եղել է ուշադիր նպատակը, ու таращить աչքերը գահավիժել մի քանի մետր հեռավորության վրա ինձ.
  
  
  Նրա անցկացնելու իր շունչը, եւ կանգնեց մի հիլարի ցեղին, вытянув տրավմատիկ ոտքը առաջ: Նրան կարող են տեսնել սպիտակ чалму հանցագործին եւ նույնիսկ բարելի ատրճանակ. Նրա outta հաշվից израсходованным նրանց пулям, այնպես որ, չեմ կարող հաշվել, թե արդյոք ատրճանակը ցածր է, կամ նրա մոտ դեռ մնացել է մի քանի կրակոց:
  
  
  Երբ լսեցի սեղմեք курка, նրա приготовился է выстрелу. Փոխարենը հնդիկը հանգիստ հայհոյել: Նա արվեստագետը զենք է, եւ դա վերաբերում է խուլ стуком նվազել է մարմարե սալեր. Վերջապես, թվում է, թե ամեն ինչ заговорено իմ դեմ.
  
  
  Հնարավոր է, Ռիվա դիվանագետները մյունխենում նեղն են գցել Гурнека է "անկյուն". Եթե ոչ, բոլորովին "անկյուն", ապա հնդկական եղել կողմում. Այն կարող է չեզոքացնել ego ավելի ուշ, երբ вырублю ego աշխատակցի. Նրան, գիտեր, որ Гурнек անզեն, այնպես որ Ռիվան կարող է կարգավորել իրավիճակը ինքնուրույն:
  
  
  Այժմ ինձ մնում է միայն զբաղվել անծանոթ հնդիկի հանդեպ, անձնական գործակալ Shiva. Նրա напрягся և անցկացնելու իր շունչը. Մարդը պարզապես զանգվածային ձեւով, появляющейся շուրջ խավարը. Ամպեր փակել են լուսնի, заслонив պայծառ դեմքը, բակ Фатехпур-Сикри plunged մեջ ստվերը. Այն, прищурился եւ փորձել է приглядеться մթության մեջ: Իմ մրցակիցը չի ցանկանում ռիսկի դիմել, քանի որ ես չեմ լսել ego շարժումների. Ես վստահ եմ, տեսել է արդյոք ինձ, երբ նրան դուրս քաշեց դանակը շուրջ hips, թե արդյոք տեղյակ է եղել, որ ես զինված:
  
  
  Стилет шталь թանկարժեք զենքով: այժմ, երբ կորցրել "нунчаки". Եւ չի կարող ապավինել իր խորը գիտելիքներ կարատեի իսլամական հավաքման ոտքով է վերքերը, որը զբաղվում է բոլոր кровоточила, եւ ես չեմ հասցրել է բուժել. Նրա ջոկատը արյան ինձ ամեն ինչ ավելի թույլ է եւ թույլ է, եւ եթե այն չի перевязал ոտքը, ես շուտով պետք խնդիրներ:
  
  
  Նրան, բղավել. - Եկեք, բոզի տղա! Ինչ եք սպասում? - Կա հայհոյանք, որակումներ ու վիրավորանքները, որոնք Հնդկաստանի անմիջապես ազդում հպարտությունը մարդ: Հնարավոր է, "տականք" չի եղել դրանց շուրջ, բայց արդեն իմ գիտելիքների մասին, սովորույթների եւ սովորույթների субконтинента, թողել են շատ ցանկալի. - Դու սարսափեցրել? Դա ճիշտ է? - ես սկսեցի բղավել, փորձում է գտնել ստվերում ego, զանգվածային ուրվագծերը.
  
  
  Լուսարձակող մոտոցիկլ, որը ցատկել է Реева, ոչ թե ուղղված էր իմ կողմը ։ Ամեն վարկյան էին ամեն ինչ darker եւ darker, իսկ նրան պահում, հուսալով գտնել ինչ-որ բան մարմնի եւ արյան մեջ: Հետո ինձ навалилась մեծ է ծանրությունը. Ինձ отбросило մեջքի վրա, իմ վիրավոր հիմունքներով հայտնվել поджата տակը ինձ.
  
  
  Ցավ էր սիգը, աչքիս плясали տարօրինակ շողալ фосфоресцирующего լույսի. Նրա тряхнул գլխին եւ փորձել է կանխել վայրից. Подвернув ոտքը կես, նրան էր բառացիորեն прижат երկրի զանգվածի тучного երիտասարդ сикха. Բայց ես բառացիորեն զգացի, թե ինչպես է կտրվում գետնից, երբ նրա բռունցքը հարվածեց ինձ ծնոտի. Նրա склонил գլուխը набок, դժվար է հազիվ շնչում. - Շատ կեղտոտ տականք! - прошипел ես, վերջապես հիշելով ճիշտ բառը.
  
  
  Эму, ըստ երևույթին, դուր չի եկել ընտրությունը эпитета, եւ նա բռունցքով հարվածել է երկրորդ անգամ ։ Իր վրա զգաց իր դեմքը տաք зловонное շունչ տղամարդիկ: Նա գազանի, ցլին մարդկային կերպարանք. Նա պատասխանել է, առանց բառերի... միայն բռունցքները: Ապա эму հաջողվել է սեղմել ձեռքը իմ զուգահեռ hips եւ կռվել իմ տրավմատիկ ոտքը ։
  
  
  Իմ մակարդակում դեռ кровоточила, նա ցավում էր ավելի ուժեղ է, քան երբեւէ. Բերան стилета заскребло-ի մարմարի կղմինդր. Բայց դեռ չգիտեր, նկատել է, թե արդյոք հնդկական-sikh, որ ես զինված: - Ես կվերադարձնեմ քեզ Siva, Carter! Նա panting, прижимая ինձ հատակին. - Բայց ոչ բոլորը մեկ կտոր!
  
  
  - Ինչպես վախկոտ! - mumbled նրան նախատել տոնով, скривив շուրթերը гримасе ցավալի է, երբ նա уперся մեկնարկում է իմ ազդրի. Իմ ձեռքերը և մատները սկսեցին неметь, շուրջ վերքերը капала արյունը, եւ հնդկական պահել իմ ձեռքը. Եվս մի քանի վայրկյան, և այն այլևս չի կարող պահել սուրը. Եւ եթե նման բան եղավ, ապա ինձ համար ամեն ինչ վերջացած է:
  
  
  Նրա սկսեց առաջ քաշել ձեռքը առաջ, փորձելով մոտեցնել սուր, դեռ արյունոտ բերան k անցկացված հաշվարկման հնդիկ. Նրա շշնջաց. - Ինչպես է ձեր անունը? Չէ ՞ որ մենք դեռ չի ներկայացել են որպես!
  
  
  — Lai, — ասել է նա, усмехнувшись. Հաղթական Lai.
  
  
  — Lai, неудачница, — ուղղեց նրան ego, եւ հանկարծ двинул ձեռքը դանակով k անցկացված հաշվարկման իմ հակառակորդին. Դա գնացել, բոլոր ուժերը, որ մնացել են, ընդհուպ մինչև սահմանը.
  
  
  Բայց այն աշխատում. Փառք աստծո, դա աշխատեց ։
  
  
  Ես սուր blade կասեցնում վերնաշապիկ երիտասարդ сикха, ինչպես յուղ. Չի դադարել է. Նրա բեռնված դաշույն, ավելի խորն է, քանի որ նա բարձրացրել է ծնկի է, փորձում է փախչել. Շատ ուշ էր փոխելու համար մարտավարությունը. Հիմա նա այլևս չի կարող կանգնեցնել ինձ: Նրա вонзил стилет երկու ego ребрами, slitting միս ու մկանները, ինչպես մյասնիկ խզում է հորթի.
  
  
  Երիտասարդ հնդկական перекатился կողքին եւ դժվար է ընկել մեջքի վրա, երբ նրա թողարկել դանակ: Իշխանության հուսահատության նրա переполз նրա միջոցով է, որ ավարտել է աշխատանքը կանգ է մեզ, մի պահ, որ զգում այդ мучительную ցավը իմ кровоточащей ոտքով. Стилет-ի առավելագույն գործածել вонзился կողքին Лайя. Տղամարդը panting, փորձում է շնչել: Դրա դիմել կոթ դանակով, չի вытягивая այն.
  
  
  Հոսքը խիտ, տաք արյան хлынул ego boca, երբ նրան вонзил դաշույն, բերան прилипло է ego կրծքավանդակի. - Pig! - Panting հնդկական. - Բայց նաեւ... դու մեռնելու... դու մեռնելու, Carr...
  
  
  Դա ego էին վերջին խոսքերը.
  
  
  Նրա հյուրանոց, որպեսզի նրանք մարգարեության.
  
  
  
  
  13
  
  
  Իմ ձեռքերը էին ողորկ ու լպրծուն է արյան Лайя. Նա շարունակում էր առատորեն хлестать, երբ նրա կտրեց эму կրծքեր, առանց դադարեցնելու, քանի դեռ այն չի եղել բացարձակապես վստահ եմ, որ նա մահացած է ։ Ego կոկորդի вырвалось бульканье; նա արդեն չի ասել, բայց судорожно вздымал եւ опускал կուրծքը: Վերջապես пыхтение դադարել է; Նրա ձեռքը դրեց эму է ավելացնել փոխարժեքով: Փաթեթ մկանային առաջացրել судорожное սրտի բաբախումծ զարկ, որին հաջորդեց непроизвольная նյարդային դող, սարսուռ, сотрясавший ego գլխից մինչեւ ոտք.
  
  
  Նա ևս մեկ անգամ пошевелился, ապա սառեցրեց.
  
  
  Նրա սահել առաջ, իմ վիրավոր հիմունքներով вытянулась դիմաց ինձ. Արագ շարժումները նրան հանել է վերնաշապիկը, կտրեց իր դաշույնով եւ սկսել է перевязывать վերքը самодельными бинтами. Այն տեւել է երկու շերտերով կորդոն ստանալ թաց արյունը, որը զբաղվում է ամբողջ ժամանակը հոսում խորը վերքերը:
  
  
  Որոշ ժամանակ անց նրան կրկին փորձել է ոտքի կանգնել, отыскивая Риву աչքերով. Աղջիկը լավ է թերացել է իր աշխատանքով, եւ այժմ ես պետք է օգնել էյ վնասազերծել Гурнека. Ուշ է... դե, նախ նրա ликвидирую Гурнека, իսկ հետո կզբաղվեմ հաջորդ քայլը.
  
  
  Նրան լսեց և անմիջապես լսեցի թույլ հըմ... հըմ շարժիչի մոտոցիկլ, звенящий հեռու է: Բակ լողացել լույսի ներքո, երբ ամպեր աստղերը կալիֆոռնիայի երաշտի պայմաններում ոռոգում լուսնի, անհետացել ։ Ինձ զարմացրեց, որ ուժերը բնության եղել են իմ կողքին, քանի որ նրանք արդյոք խոսքը պաշտպանել ինձ. Սկզբում մութ էր, եւ բացակայությունը աշխարհի պաշտպանի ինձ, որը թույլ է տալիս հաղթել եւ սպանել Лайя.
  
  
  Բայց հիմա, երբ պատանի sikh մեռած էր, հարվածել է իմ ուժ կամ խորամանկություն, լուսին վերադառնում, заливая բակը լքված քաղաքի իր бледным ճաճանչ. Նրան, նայեց գործիչ Лайя, որը պառկած է մեջքի վրա, ego սպիտակ վերնաշապիկ էր перепачкана запекшейся արյունով: Ego շուրթերը скривились է усмешке, показавшей ego ճիշտ սպիտակ ատամները, իսկ սերժանտը էին կարմիր կետերում է "паановой" ծամոնի. Դիակը դեռ պառկած է մարմարե նախ դիտարկենք էլեկտրատնտեսության անսարքությունները, скорчившись կեցվածքով սարսափելի հոգեվարքի մեջ.
  
  
  Նրա զգացի, խղճի եւ չի կարող մոռանալ մահվան դեմ երիտասարդ հնդիկ, այդ թվում եւ այն պատճառով, որ դա եղել է штопора գոյատեւման. Կամ Lai, կամ նրան. Նրան տարավ նայում է застывшего, окровавленного մարմնի, եւ կրկին փորձել է ոտքի կանգնել. Ես ստիպված էի անել մի քանի փորձեր, նախքան այն կարողացել է մնալ ոտքերի վրա:
  
  
  Նրա волочил раненую ոտքը, որը զբաղվում է շարունակել բախել եւ դեռ թմրած է արյան կորստի. Ես գնացի միջոցով բակը, կանգնեց մի պահ բարձրացնել իր "нунчаки" այնտեղ, որտեղ նրանք ընկել են, եւ, միեւնույն ժամանակ, վերցնել ատրճանակ Лайя.
  
  
  Որքան ինձ հայտնի է, Гурнек անզեն է եղել. Ինձ նույն էր պրիմիտիվ արեւելյան զենք եւ թանկարժեք գերմաներեն стилет սուր ինչպես ածելի ես, ով փրկեց իմ կյանքը: Եւ ի հավելումն այս ամենին, ես Ривы էր motorbike. Անկասկած, աղջիկ եւ Гурнек գիտեին տեղագրություն Фатехпур-Сикри շատ ավելի լավ է ինձ, որ միաժամանակ եւ առավելություն, եւ թերություն. Քանի որ, եթե դուրս գալու, դրա շուրջ լաբիրինթոս դատարկ ու լքված շենքերի, Гурнек, հավանաբար, պետք է, եթե միայն Ռիվա չի կարողացել արգելափակել ego փախչել եւ պահել ego թակարդում, քանի դեռ ես կհասնեմ մինչեւ нах.
  
  
  Այն կանգ է առել մի պահ, որ լսել եւ նորից լսել է թույլ հոլ мотоциклетного շարժիչի. Այն արտադրվում են հատուկ դահլիճ аудиенций, "բազմոց եւ хас". Իր, հիշեց, որ տեսել է նկար պալատի купленном իմ ուղեցույցում, սև-սպիտակ լուսանկարը պատկառելի շենքի հսկայական կենտրոնական колонной, որից ответвлялись չորս միանման միջանցքում, доходивших մինչ տալիս մարդկային բարությունը վերին պատշգամբից ձեւով հրապարակներում.
  
  
  Ոչ մի լուծման արագ է օգնել աղջկան. Ստիպված է շարժվել քայլ առ քայլ, trailing ոտքը հետ, ինչպես ծանր ուղեբեռի. Ցավը նվազել այժմ, երբ նրա перевязал վերքը և սպասում է արյունը. Բայց ինձ ցավ էր պատճառում. Որ ավելի վատ է, դա ինձ ավելի խոցելի է, քան երբեւէ, շատ замедлив իմ շարժումները, իմ կարողությունը շարժվել սովորական արագությամբ.
  
  
  Օգտագործման մասին հարվածների կարատեի ոտքով այժմ խոսք լինել չի կարող, իսկ յուրաքանչյուր շարժումը հարվածով ձեռքը և բռունցք էին խնդրահարույց և դժվար է, քանի որ պահանջվում է մեծ ջանք պահպանելու համար համարժեք ծանրության կենտրոնը եւ հավասարակշռությունը. . . . Այժմ ավելի շատ, քան նախկինում, ինձ անհրաժեշտ է ապավինել գրեթե բացառապես "нунчаки" եւ стилет.
  
  
  Քան լիզում է նրան, մոտեցավ Холлу, այնքան ավելի բարձր է гудел զնգոց շարժիչ մեքենա. Այն, ինչ նախկինում էր հեռու և անորոշ гулом, վերածվել է խուլ рокот, խլացված բղավել. Նրան բռնել սննդամթերքի շուրջ մեկ արտաքին սյուների, որը զբաղվում է омелой վառ ու ձեւը հիշեցնում է մի бивень հսկա փիղ. Այն կանգ է առել, որպեսզի հանգստանալ եւ հավաքվել մտքերը. Հզոր լույսի պիրսինգով կետ դիմաց ինձ. Հետո ձայնը փախչում են քայլեր:
  
  
  - Բղավել. - Ես բղավել. - Որտեղ է նա?
  
  
  Նա պատասխանեց ինձ, բայց մի րոպե անց շենքի շուրջը դուրս է եկել Гурнек եւ վազեց ներքին двору. Նրա шталь հետապնդել ego, թեեւ հիանալի գիտեր, որ ինձ մինչև նրա հասնել. Նա փախել է գրեթե նորմալ քայլ է, այնպես որ, ես հասկացա, որ ego կոճ այլևս չի ցավում. Հենց այդ ժամանակ բեմ է դուրս եկել Рева. Նա прогрохотала mimmo ինձ և ժեստ приказала ես մնալ տեղում. Անձը ego էր напряжено, мочка сморщен; դա եղել է այն անձը, выдававшее բացարձակ վճռականությունը, դիմակ եւ սառը расчетливой վճռականությունը ։
  
  
  Ես չեմ կարող ժխտել, որ պախարակել հպարտ եմ դրանով: Նա լավ է կատարել իր աշխատանքը, անցկացման Гурнека վախի, ինչպես ձերբակալված գազանին, մինչեւ որ ինձ հաջողվել է ազատվել Лайя. Եւ հիմա, երբ Lai մեռած էր, մնացել է շտկել միայն մեկ գործակալի Cobra. Նրա բարձրացրել մահակներ нунчаку գլխին, քաջ քամած մեկը, եւ նետել երկրորդ.
  
  
  Շրջանաձեւ միջնորդությունը ձեռքերը հանգեցրել փայտ է շարժումը... որ ես հույս ունեի, վճռականորեն կործանում ծրագրերը Гурнека... և հենց ego կյանքը: Ռիվա վրա ցույց են տալիս հնդիկ հեռավոր երկուսն էլ վերջ բակում. Beam լույսի փարոս լուսաբանել խաբուսիկ արկադային խաղ է, եւ колоннады թագավորական պալատի, обрамляя դե, ինչպես expressionistic պատկերին ։
  
  
  Բայց ոչինչ գեղատեսիլ, թե ինչպես Гурнек սկսեց շարժվել, կրկնելով իրենց shaggy. Նա տեսավ ինձ, և այժմ նրա մոտ չի եղել լուծմանը է խուսափել, երբ Ռիվա гналась նրա մոտոցիկլ, ինչպես մոտոտեխնիկա հովիվը ցանկացող բռնել անհետացած սքոթը: Այժմ հնդկական վերածվել կենդանու համար վախեցել է, напуганное եւ отчаявшееся.
  
  
  Նա փորձել է շրջանցել է ինձ, բայց կրկին Реева ցույց տվեց իր հմտությունները, կտրելով ego ճանապարհը. Նա գրեթե հարվածել է նրան: Աղջիկ արել է ամեն հնարավորը, որպեսզի խուսափեն ուղղակի բախման, եւ ինքը չի կարող նրան մեղադրել ։ Այն նաեւ չի ցանկանում, որպեսզի նետել մի մոտոցիկլ.
  
  
  Այնուամենայնիվ, նույնիսկ առանց դիպչելու է նրան, էյ, հաջողվել է պահել ego ճանապարհին, չտալով նրան փախչել. "Nunchaku" закружились իմ գլխավերեւում, եւ, երբ Ռիվա նորից շարժվում է առաջ, ստիպելով Гурнека գլխավորել է ինձ, նրան ազատ է արձակել այս գործիքը մահվան, եւ նայում է, թե ինչպես է նա dissecting օդը:
  
  
  Ձողիկներ-"մարդասպանները" - ը կրկին հայտնվել է շատ: ի դեպ. Նրան դեռ հետևել է այս պատկերը, անում է մի քայլ առաջ, երբ Гурнек вскрикнул եւ հասել է ներքեւ набок: մահակով հարվածել է эму կրծքին: Հարված էր նման հարվածին բազկի կենտրոնով, և նրա перехватило շունչ. Նա пошатнулся, հարբած, քան ցավալի է, անկարող է պահել հավասարակշռությունը.
  
  
  Նրա կաղում էր առաջ շարժվում, ինչպես արագ, որքան հնարավոր է, պահելով стилет է պարզած ձեռքը. Կարելի ժամանակ կորցնել, քանի որ հետո վերացման Гурнека ես դեռ պետք է հանդիպել Шивой, մարդ, որոնց մեծ թակարդներ նրա խուսափել է, բայց փոխարենը չի ցույց տվեց ինձ իր անձի.
  
  
  Гурнек կրկին թռավ, նախքան այն հասել է նրան. Նա grabbed "нунчаки", բայց, հավանաբար, մինչեւ այս պահը չի տեսել եւ չի օգտագործել այդ զենքը: Նա չգիտեր, թե ինչպես պետք է վարվել դրա հետ, ուստի պարզապես աղբյուր ego ինձ. Մահակներ են ընկել, եւ նա թեքում է բարձրացնել դե, հենց այն պահին, երբ Гурнек նետեց իմ կողմը ։
  
  
  Նրա հայտնաբերել է, որ կրկին փռված մեջքի վրա, պայքարում են իրենց կյանքի համար, իսկ հնդկական էր ինձ բռունցքները: Նա արդեն չի կարողանում շահարկել: ego вырванного աչքերը капала студенистая ու արյունալի նյութ է, այն էր, դեմքը ոչ պարզապես խելագար, իսկ անձը տեսիլքներ.
  
  
  Նա հարվածեց ինձ сгиб անկյուն, եւ իմ մատները ակամայից թուլացրել բռնելով. Դաշույն սայթաքեց դուրս խմելու շուրջ իմ ձեռքերը. Նրա կույր ձեռքը, սակայն հնդկական կրկին հարվածել ինձ կոկորդը ափի ձեռքերը. Նա չգիտեր զբաղվել է կարատե, բայց պետք է ինչ-որ բան սովորել մեր նախորդ հանդիպումների ընթացքում ։ Եւ այժմ նա օգտագործել է իր մշակման և միտքը, որ ավարտել է ինձ.
  
  
  Motorbike Ривы կանգ է առել մի խորաթափանց стоном, осветив մեր միահյուսված մարմինները լույսի փնջի. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա слезла հետ մեքենաներ, բայց գիտեի, որ նա չի կարող ինձ օգնել: Իսկ քանի որ Гурнек пинал իմ տրավմատիկ ոտքը, արագ ու հեշտ հաղթանակի, որի մասին երազել է այն, չի եղել եւ գլորվել ձորը. Տղամարդը խուճապի մեջ են, և դա տվեց նրան էր կրկնակի ուժ և վճռականություն. Նա պայքարեց.
  
  
  Այն էլ.
  
  
  Այն, կանգնել էր ափի մեջ եւ փորձել վերականգնել այն. Այն, перекатился կողքին է, բայց նա կրկին ընկավ ինձ վրա: Միևնույն ժամանակ, սակայն, ինձ հաջողվել է բռնել մահակներ, մեկական ձեռքը, մի կտոր плети շուրջ երեսվածքները գոմեշի մեջտեղում. Հիմա չի եղել այլ հաստատությունների զենք օգտագործելու մեթոդը, որը դեռ չի զգացել. Եթե նրան միայն կարող է ձգձգել կաշվե այտեղ թել շուրջ պարանոցի Гурнека, երկու մահակներ են օգնել ինձ օգտագործել էգոն, մարմինը.
  
  
  Նա уперся ինձ ծնկի է կողքի և հարվածել է ինձ բռունցք է երիկամը, թե ինչու է իր застонал է, քան խանգարում. Մարմարե изразцы, թվում էր, պարում աչքի առջև է, իսկ հեռավոր շարասյան двоились, троились. Նրա փորձեց կենտրոնանալ իր տեսողությունը, բայց նայեցի расплывчатым, պատվով, ապա անհետացել է ։
  
  
  Гурнек, այժմ իշխանությունները безумства, выплевывал բառերը հնդկական բարբառով, որի ես չեմ կարող հասկանալ ։ Բայց եթե այն расслышал, որ հենց նա է бормочет, ապա ինձ դժվար չէր հասկանալ իմաստը ego պարապ արտահայտություններ; դա, մեղմ եմ ասում, ոչ оптимистическая, այլ ոչ թե ընկերական մասին է խոսքը ։
  
  
  Նրա զգացի ցավալի է, որ ցավեր է ոտքը, согнутой տակ ego ծանրությունից. Դրա դիմել գլուխը հենց այն պահին, երբ հնդկական հասել стилетом, շարժվող ձեր մշակման աջ, բարձրացնել դաշույն. Այդ պահին սկսեցի բարձրանալ մեկ հիլարի ցեղին.
  
  
  Սակայն նա չի կարծում, որ այնքան էլ հեշտ.
  
  
  Նա նետվել է առաջ ՝ կույր հարվածներով դաշույն, օգտագործելով դանակ, որպեսզի հարված հասցնել. Այն, отодвинулся որքան հնարավոր է, փորձում է պահել ցեղի. Հանկարծ ետ обезумевшего հնդիկ հայտնվել Ռիվա եւ սկսել ծեծել է ego բռունցքները ձեր մեջքին եւ ուսերին. Արդյոք դա վնասում էր նրան, թե ոչ, դա կարեւոր չէ. Նրա միջամտությունը отвлекло երիտասարդ сикха այնքան, որ ինձ հաջողվել է խուսափել окровавленного blade стилета եւ փաթեթավորեք կաշվե այտեղ թել շուրջ ego պարանոցի.
  
  
  Ինչպես ամեն ինչ սկսվեց: նախ հարձակում է իմ հյուրանոցային համարում, հետո Ашока Անանդի, заглушили ծիլեր է զուգարանում բար. Քվեարկությունը այժմ վարագույրը քվե-քվեն պետք էր իջնել եւս մեկ ներկայացուցիչ ստոր խմբավորման հանցագործների ծառայության Shiva.
  
  
  Նրա ամուր քամած երկու մահակներ, ձգձգելով այտեղ թել-ի буйволиной երեսվածքները պարանոցի Гурнека. Հնդկական հրատարակել ճիչը զարմանս եւ սարսափի միաժամանակ, выронил стилет, փորձում է օտարել այտեղ թել են կոկորդի. Նա էլ չի փրկվել, եթե այն շարունակել է սեղմել.
  
  
  Նրա скрутил ձողիկներ շուրջը եւ ձեռնամուխ է եղել դրանց: Ես չեմ տեսել անձանց Гурнека եւ հյուրանոց ego տեսնել. Նա փորձել է կուլ օդը, նրա շունչն էր астматическим եւ свистящим, սակայն օդ չի ներկայացվում է թեթեւ. Պաշտպանվող հուսահատության, նա պայքարում է իր կյանքի оставшимися ուժերի հետ ։ Եւ դա եղել է ոչ բավարար.
  
  
  Այժմ այն վերահսկում էր իրեն, չնայած онемевшую ոտքը եւ հոգնածության. Նրա ուժեղ натянул այտեղ թել, շնորհակալություն палочкам, որոնք թույլ են տալիս ցուցաբերել անհրաժեշտ ճնշումը ։ Եւս մեկ бульканье ձախողվել է ապագայի հետ հնդիկ, այնուհետեւ տղամարդը հանձնվել է, այլեւս չի ցուցաբերելով մեզ փոքր դիմադրության. Ego մարմինը рванулось առաջ, եւ այն ընկել է դեմքը ներքեւ. Բայց նույնիսկ այդ ժամանակ նրան ոչ թե պետք է "нунчаку", քանի դեռ չի եղել բացարձակապես վստահ եմ, որ Гурнек վերադարձել է հայրենական մեծ պատերազմում տարած իրենց աստվածների, օձերի-нагов, որոնց նա այնպես ջերմորեն հավատում էր.
  
  
  Երբ վերջապես հասկացավ, որ նա безжизненен, որ ego մարմինը դեռ գտնվում է սառը մարմարե հատակին և որ միայն մեկ մկանային ՝ ego ազդր судорожно vibrating, նրա շրջված ego եւ ազատել պարանոցը է ճակատագրական կաշվե տողերի. Ego անձ է եղել синюшным, լեզու էր прикушен, գրեթե перерезан պատճառը ատամները, որոնք նա gritted է սարսափի.
  
  
  — Կարող էր ավելի վատ լինել, պիժոն, — mumbled ես: - Մտածիր այն մասին, ինչ է պատահել, որ աղքատ Нирадом...
  
  
  Բայց իմ դիտարկմանը: նա չի լսել. Հսկայական ջանքերի նրա դանդաղ բարձրացավ, ոչ թե նվազեցնելով աչքի գործիչներ Гурнека. Բայց նա հարություն կառնի շուրջ մահացած. Հնդկական հուսահատ պայքարել, ընդմիշտ կթողնեն эму շնորհվել. Սակայն արդյունքում ամեն ինչ ավարտվեց ոչնչով:
  
  
  Նա մահացած էր:
  
  
  — Օգնիր ինձ հանել է նրա հագուստները, — ասել է նա, Риве, խուսափելով հայացքից աղջկա, որը զբաղվում է թվում էր, արեց ինձ համար մտահոգիչ է, լուռ հայացքից ։
  
  
  Նա չի սահմանում հարցերի, նա տեսավ, որ ես առանց վերնաշապիկ, իսկ տաբատի աջ կողմը, սխալ է արյունով: Նա нагнулась եւ, отвернувшись, դարձել է արձակել վերնաշապիկը Гурнека. Հնդկական "պիջակ" էր tarnished արյունով, բայց դա ավելի լավ է, քան ոչինչ.
  
  
  Ռիվա երբեք չի նայում են հանգուցյալի, ոչ թե հարգանքի կամ համեստության, բայց մարդը տհաճ տեսարան է, և ես չեմ կարող մեղադրել աղջկան այն բանի համար, որ նա փորձում էր նայել այդ опухшее, արյունոտ դեմքը высунутым կապույտ լեզու. Ոսկոր շուրջ вытекшего աչքերը տարօրինակ է блестела է պայծառ լուչե мотоциклетной լապտերներ.
  
  
  Ապա նրա հիշել է ինչ-որ, որ Ռիվան ասաց ինձ նույն օրը, կա առանձնատանը Shiva. Նա չի вдавалась մանրամասները, բայց ոչ այն տեւել է շատ ժամանակ է հասկանալ, որ նա омелой մտքում. Նրա հորեղբայրը օգտագործել է իր համար առավել мерзкого է, садистского համ ստիպել է նրան բավարարել կրքերը ego տղամարդկանց.
  
  
  Եւ այժմ ես զգում խղճի խայթ մեր Гурнека, մեզ մյուս երկու տղամարդկանց, որոնք էին մեռած բակում, զոհ է ոչ այնքան իմ բարկութեան, որքան իմ վճռական է ողջ մնալու համար, եւ կատարել առաքելությունը.
  
  
  Հանելով окровавленные վիրակապ, որոնց обмотал է իր ոտքը, իր նաև հանել է շալվարը եւ թողել Риву присевшей մարմնի կողքին Гурнека. Նրա հատել է բակը եւ ուղեւորվել քարե լողավազան, որը ավելի վաղ նշել է. Նա լի էր անձրեւաջուր: Նրա նահանջել է մեկ հիլարի ցեղին եւ промыл վերքը, կցելով թաց սպեղանալաթ է разорванной վերնաշապիկներ, որպեսզի կանխել վարակը վերքերը եւ гангрену ոտքերը. Նույնիսկ վստահ չեմ, որ ջուր չի եղել, բայց այդ պահին ես ոչ մի այլ ընտրություն, ուստի որոշել է ռիսկի.
  
  
  Երբ վերադարձավ Рееве, աղջիկ հանել են հանգուցյալի շալվարը եւ курту. Նրանք մի քիչ մեծ է իրան, սակայն նրա компенсировал դա գոտիով հանգուցյալ Гурнека. Ռիվա օգնեց ինձ ինչ է հագնում վերնաշապիկը, ապա մղվում է առաջ, rubbing իր ձեռքերը, քանի որ, հե ՜ յ, ցուրտ էր.
  
  
  Նա շշնջաց. - Որ մեզ հիմա ի ՞ նչ անենք, Նիկ?
  
  
  "Եկեք վերցնենք ձեր մեքենան, եւ կվերադառնանք վիլլա", — պատասխանեցի ես: Ego անձը եղել է լարված, впалым, քանի որ զուրկ է բոլոր հույզերի. Այն անցել է շատ բան, բայց նա դեռ եղել է արդեն, ավելի վճռական, քան երբեւէ. Նրա հիշեց իր հոր, հարց է հետաքրքրում, արդյոք նա տիրապետում է նման մեծ ներքին ուժ, ինչպես ego դուստր: Այդ դեպքում նա կարող է գոյատեւել եւ դիմանալ, քանի դեռ մենք ego գտնում.
  
  
  - Թե ինչ կլինի? - հետաքրքրվեց Ռիվա. - Ինչպես... ինչպես դու պատրաստվում ես դա անել? — հավելել է նա, մատնանշելով իմ раненую ոտքը ։
  
  
  Մեծ մասը ցավ է դադարեց, այն կարող էր գնալ ավելի քիչ ջանքերով է, քան նախկինում: Նրա դրեց "нунчаки", հրել է om-ի ետին րոպե տաբատներ, իսկ стилет հրել է, կաշվե բազկ ножны, որոնք անցկացրել է իր предплечье.
  
  
  - Ինչպես? - կրկնել այն. - Մի անհանգստացեք. Նրա կգտնեմ ինչ-որ բան ճանապարհ.
  
  
  "Դու միշտ ինչ-որ բան գտնում ես", — նա փորձեց ծիծաղել.
  
  
  Նա ինձ ասաց, որ ego քեռին մնաց հինգ տղամարդկանց, չհաշված Ранджита երիտասարդ сикха, որի վիրավորել է ոտքից փոստային բաժանմունքում Աղրըն. Եվ այսպես, առջևում մնացել է երկու տղամարդկանց, բացի Shiva եւ Хакши. Դա հեշտ չի լինի... բայց, այս բնակավայր չի եղել հեշտ սկզբից.
  
  
  
  Մենք քշում լուռ. Ռիվա պահել երկու ձեռքերը ղեկ փոքրիկ մեքենաներ. Երբ Фатехпур Сикри հայտնվել է մեր ետեւից, окутанная է խավարը, և փոշով, այն повернула գլուխը եւ նշել արկղը էջը.
  
  
  Նրա првезла քեզ նվեր, — բացատրել է նա: - Կներեք, որ չի տվել ego քեզ շուտ, բայց ես չգիտեի, որ նա քեզ պետք է.
  
  
  Նրա բացել արկղը եւ հրել ձեռքը, ощупывая, դեռ չի անդրադարձել ետնամաս ատրճանակ. Նրա շրջել է ատրճանակը լույսի ներքո գործիքի տախտակներ: դա փոքր է "բերետտա" 22-ին տրամաչափի, բավականին արտառոց բան է նմանատիտ.
  
  
  Բայց Ռիվա էր եւ незаурядной девицей է բոլոր տեսանկյուններից:
  
  
  "Բերետտա" եղել է արդյունավետ զենք մոտ հեռավորության վրա. Այն պետք է հիշել այս մասին, ամփոփել է նրան, ստուգելով ատրճանակ, ուրախ է նրանով, որ Ռիվան չի մոռացել ego գանձել.
  
  
  - Երբ մենք կհայտնվենք տեսանելիության սահմաններում villas, притормози և գործիր, կարծես ոչինչ էլ չի եղել, - հրամայել է իր աղջկան, потягиваясь նստավայր, որպեսզի ինձ չի երեւում. Հատկապես այս հիվանդ ոտքով ինձ սպասում էր խիստ փորձություն է, բայց եթե ամեն ինչ ընթանա այնպես, ինչպես նա հույս ունեի, դրա շուտով կվերադառնամ ձեւը.
  
  
  - Ավելի լավ չէ ՞ զանգահարել է ինչ-որ մեկին օգնել, Նիկ? Ինձ համար սա, կարծես, այնքան վտանգավոր, երկուսով բոլոր դե... ես նկատի ունեմ, - հավելել է նա, նյարդայնացած նայելով իմ աչքերին, որ մենք պատրաստվում ենք գնալ սարսափելի վտանգը.
  
  
  "Դա միակ ճանապարհն է", — պատասխանեցի ես ու պատմեց էյ, ամեն ինչ գիտեր Пуран Дассе, ինչպես նաև այն պատճառները, որոնց համար նա նամակով դիմել է օգնության հնդկական գաղտնի ծառայության համար կայացած գործարքների. Այն ժամանակ, երբ նրա ավարտել է պատմել էյ պատմությունը "արտահոսքի" տեղի ունեցած աշխատասենյակում Дасса, և ego հետ կապերի Шивой, մենք արդեն տեսադաշտում տուն.
  
  
  Նրա, արդյունքում նստավայր, երբ Ռիվա դանդաղեցրել է ընթացքը ։ - Այդ պահից դու իմ աչքերը, - շշնջաց ինձ. - Ինչ եք տեսնում?
  
  
  - Դեռ ոչինչ.
  
  
  Արագ նայեց нах ստորեւ. Նա լարված նստած ղեկին, прижавшись մեջքին сиденью, ee աչքերը արդեն ամրագրված է անկեղծ է իր առջեւ ։ Նա շրջվեց ավտոճանապարհի է չափավոր արագությամբ; բաղդատի և քարեր отскакивали մեքենայի տակ ։
  
  
  Հանկարծ Ռիվա затормозила. - Կա երկու! — բացականչեց նա: - Երկու պահակ!
  
  
  Հաջորդեցին հրաձգության ձայներ. Վերջին կանգառը. Այդ պահից սկսած, ես չէի կարող է իրեն շքեղություն թույլ տալ կատարել գոնե մեկ գործիք.
  
  
  
  
  14
  
  
  Նրան, բղավել. - Ложись ստորեւ! -
  
  
  Նրա ձեռքը և քաշեց իր նստավայր. Ռիվա դարձել է շատ հեշտ թիրախ. Փամփուշտները կատաղի свистят եւ рикошетят. Անձրեւ ըստ կապարի заливал առջեւի, թե ինչու է մեզ վրա է ընկնում մեծ ապակու բեկորներ.
  
  
  — Պառկած է հանգիստ և սպասիր, մինչեւ ես կտամ քեզ ահազանգ է շարունակել", — նախազգուշացրել է իր Риву. Նրան իջեցրել է գրիչ եւ բացել է դուռը, ползя-ի փոշոտ վրա: Դուռ заслоняла ինձ, գնդակները սուլում էին գլխին. Ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ արձագանքել отозвалась ձայնի փախչում են քայլեր: Նրա բարձրացրել է "беретту" և գլուխը բարձրացրեց ривненской այնքան, որ նպատակ.
  
  
  Հրաձիգ կրելու է չալմա ընկել, ինչպես подстреленный զինվոր ։
  
  
  Ինչ-որ մեկը սպասում է ինձ այնտեղ, և դա եղել է ոչ թե Մերկ, այդ էր անիծել վստահ եմ ։ Նրա հարվածել է տղամարդուն բաց կուրծքը: Ի տարբերություն իր ընկերների, իր մահը եղել է արագ եւ համեմատաբար безболезненной. Բայց մեկ այլ թիկնապահի ոչ մի տեղ չի երեւում. Նրա сузил աչքերը եւ շրջել արահետ միջոցով կողմի կողմից, այն դեպքում, եթե նա փորձում է բռնել ինձ հանկարծակիի բերեց, եւ налететь ինձ հետևից.
  
  
  - Մնա ՛ ներքեւում! - mumbled նրան, Риве, որ նա դուրս չի եկել, շուրջ մեքենաներ. Նա սկսել է сползать հետ նստատեղի է, բայց կտրուկ կանգ է առել եւ արել է ճիշտ այնպես, ինչպես նա հրամայեց.
  
  
  Կար եւս մեկ կրակոցի, տալով ինձ լավ պատկերացում ետեւում կափարիչը անտեսանելի arrow. Ձայնը հնչեց ճիշտ է, բարձր և հաստ պատի խուզելու, окружавшей վիլլա. Tis և գիհի ամբողջությամբ թաքցրել իմ հակառակորդին. Եթե նա մտավ հետեւում է ինձ, այն տեղերը, որտեղ նա եղել է undercover օրը, ինձ մոտ չէր մեզ միասնական հնարավորություն է փախչել. Ուստի ես պետք է առաջ շարժվել, եւ արագ.
  
  
  Արագ տեսա-ին նրբ եւ գտա այն, ինչ ինձ պետք էր; Նրա քամած մատները քար չափի բռունցք, որը նկատել է եզրին է մի փոշոտ արահետ. Արագ շարժման slung իր ego միջոցով դուռը մեքենաներ և լսեցի խուլ կտկտոցը, երբ նա ընկել է գետնին մոտ տասը մետր դիմաց ինձ.
  
  
  Եւս մեկ таращить աչքերը просвистела օդում: Նրան չէր կարող տեսնել կրակողին, բայց նա չի կարող տեսնել ինձ ։ Նրան լսեց, և շուտով իմ համբերությունը էր вознаграждено ձայնի փախչում են քայլեր, բայց ոչ ինձ, իսկ հակառակ ուղղությամբ. Պահակը Shiva, վերջին գորիլա, стоявшая միջեւ խենթ ու ինձ, վազել է mimmo, спрятавшись համար հաստ ցանկապատ.
  
  
  Նրա գցել մի քար, այս անգամ ավելի է, քան առաջինը. Կրկին рявкнул ատրճանակ, таращить աչքերը взметнула կենտրոնով նեղ հետքերը մանր է լինում. Իմ շուրթերի ընդհատվել է, ճիչը, բարձրաձայն հառաչել տանջալից ցավ. Վատ է այն մարդու համար, ով երբեք չի զբաղվել թատրոնի, ասել ես. Դա եղել է ոչ թե протяжный ճիչն է, որը կարելի է լսել մեծ հեռավորության վրա է, բայց դա իսկապես леденящий ճիչը, եւ նա ազդեցություն.
  
  
  Կենդանի ցանկապատերը ցրվել են, շրջանցելով գործիչ գլխին, закутанной կրելու է չալմա. Ուշ նա հասկացել է, որ ճանապարհից ոչ мертвеца. Ուշ նա հասկացել է, որ լաց է եղել հնարք է, որպեսզի քաշեք ego շուրջ թաքցնել. Նա ետ քաշեց, նույնիսկ չի նայում իմ կողմը ։ Այժմ, սակայն, նրան չի մնացել ժամը... ընդմիշտ, իր հույս դա.
  
  
  Ատրճանակ 22-ին տրամաչափի вонзил գնդակ эму ուսի, закрутив նրա, ինչպես խամաճիկի, այնքան ուժեղ է, որ эму ստիպված է կառչել ցանկապատ, փորձում է պահպանել հավասարակշռությունը, եւ թաքնվել: Նրան կրկին քաշեց ձգան, եւ նայում, թե ինչպես է նա կատարում է spooky պարը, երբ երկրորդ таращить աչքերը նախագահն փոս մեջ ego ճակատին.
  
  
  Մեր ձայնի չեն ձախողվել է շուրթերին տղամարդիկ:
  
  
  Հայտնվելով ослепительном լույսի ներքո լուսարձակներ, նա բարձրացրեց ձեռքերը եւ կազմել է եւս մեկ անարժեք shot-ի пистолету. Հետո նա դանդաղ սահել, կարծես հյուրանոց նստել մեջ հետքերը, вытянув առաջ ոտքերը, наклонив մարմինը առաջ, свесив գլուխը կրծքին ։
  
  
  Ռիվա բարձրացրեց գլուխը, կանգնում է և выглянула են վերջ գործիքի խորհրդի. Սակայն, հորեղբայր... -- սկսել էր նա:
  
  
  — Նա այստեղ կլինի մոտ ժամանակներս, հավատացնում եմ ձեզ, — շշնջաց ինձ. Նրա հաշվարկել է, որ "Беретты" մնացել են մի քանի փամփուշտ ավելի է, քան ծանր пистолете сикха 45-ին մամուլի ծառայությունը: Այնպես որ, ես չեմ шталь վերցնել զենքը: Այն դանդաղ կանգնեց ոտքի և եկել изрешеченной փամփուշտներով դուռը մեքենաներ. Ճանապարհի վրա դնելու մեռած է երկու տղամարդկանց, զոհեր սեփական հիմարության, իր միամիտ հավատի աստվածության մահկանացու Shiva.
  
  
  Բայց Արկղիկ էր: սույն հոդվածի. Ego ծրագրերը նվաճել ամբողջ Հնդկաստան նաև իրական և վճռական են ։ Նա խոսել է "մարդասիրական" կարիքները, ցանկության մասին կերակրել եւ հագցնել իրենց ժողովրդին, բայց Shiva էր բռնապետ, стремившимся է առավել անողոք բռնապետության, եւ ego միջոցների հասնելու իշխանություններն են նման անմարդկային, ինչ կլիներ ego մեթոդները, եթե նա ստացել է իշխանությունը ։
  
  
  Երկար գիծ հեջավորման հանկարծ осветилась, երբ ամբողջ տունը վառվել են լույսերը, մեծ սնդիկային լամպեր ինձ ստիպեցին նահանջել առաջ, прикрывая աչքերը blinding լույս. Հարյուրավոր միջատների, мотыльков և հսկա комарову, թվում էր, парили է լուչե լույսի իմ ուղին. Նրանք buzzed եւ кружились, mingling հետ փոշին եւ եկեղեցի են մահվան.
  
  
  Մեծ ճանճերը circling, ինչպես մանրանկարչություն անգղները, ընկնում երկու մեկին է արյունոտ դիակներ և բարձրացնելով օդում համառ բարձրաձայն դղրդյուն. Ձայնը, որն ինձ вздрогнуть, երբ նրա навострила ականջները ես խնդրել այլ աղմուկներ. Ես չեմ լսել, ոչինչ, բացի ճանճեր, մեր ձայնը վառ լուսավորված villas.
  
  
  - Ravi! Arun! - հանկարծ հնչեց մետաղական ձայնը, ձայնը, նման չեն մեզ, ինչ-որ մեկին, բացի իրենից ։
  
  
  Նրան, նայեց Риву, և նա փոքր-ինչ դրական գլխով արեց. - Shiva, - շշնջաց նա: - Դա, իմ քեռի. Զգույշ եղեք, Nick, խնդրում եմ!
  
  
  - Անիծված օղակաձեւ ուղեցույց! Որտեղ եք դուք? Ինչ է պատահել? Arun? Ravi? - Shiva կրկին կանչեց երկու տղամարդկանց, եւ ego ձայնը, թվում էր, լցվել է ինձ, թե ինչպես է էխո հին ափսե.
  
  
  Ժամանակն է ուղղակի առճակատման, բախման դեմքը. Այն հավաքվել է հոգով, և ժեստ է կամեցել Риве մնալ ետեւում ինձ, եւ անշեղորեն գնացի արահետ. Shiva կրկին բղավել է, բայց ego թիկնապահների չեն կարողանում պատասխանել ։ Խոսակցությունը աջակցել ճանճեր, ոչ անհագ ճանճեր, որոնք налетали է անկենդան մարմնի երկու հնդիկների.
  
  
  - Ես սպանել ձեզ, ձեր հիմարություն! Shiva բղավել է սուր ձայնով, выдававшим զայրույթն ու վախը:
  
  
  Սակայն, նա չի համարձակվել է դուրս գալ դիմակայել ինձ. Կրկին повисла լռություն. Նրա կնոջը iso բոլոր ուժերի, փորձում է, որ ոտքը չի թմրած. Հետո մի քանի сгибаний ծնկի արագ հաջորդականությամբ արյուն դարձել է տարածել պարբերաբար. Մեկ ձեռքով հրում ետ իր խիտ թուփ.
  
  
  Այստեղից էլ այն կարող է տեսնել ներքին այգի, փարթամ և խնամված. Եւ եւս մեկ անգամ ինձ զարմացրեց այն, որ այս այգին էր диссонирующей ноона, նման ճոխ ու պարարտ իր չոր դուրս, շատ հարուստ բույսերի ու ծաղիկներով, որպեսզի մշակի այն հողը ego նման չոր է ու փոշոտ դաշտի մեջ ։ Բայց, այո, ես Shiva եղել է գումար, рупии փոխանակում, գրավել Հաջի իրենց ցանցում. Ամն-ego տրամադրության տակ էին անսահմանափակ միջոցներ, միջոցներ, թույլ էր հասնել իշխանության, եւ բազմաթիվ կապի համապատասխան շրջանակներում ։ Ինձ հետաքրքրում է, թե որքան է նա տալիս Дассу, որ պահպանել ղեկավարին հնդկական անվտանգության ծառայության իր վճարային ամփոփագիր ։ Կամ Дасс էր այլ մոլեռանդ, կուրորեն верившим է երազանքի Shiva փառքի մասին, ոսկե Հնդկաստանում, գողություն է հզոր քաղաքակրթություն Մորին եւ Гуптов.
  
  
  Որքան էլ մեզ էին դրդապատճառները այդ մարդուն վտանգ է աշխարհի համար մնացել. Բայց ոչ այնքան վտանգավոր ու նենգ, ինչպես ինքն է Shiva. Նրա wedged իրեն մի հաստ ճյուղերը խուզելու, հուսալով, որ шорох եւ ձայնը. ոչ կտան իմ ներկայության.
  
  
  - Carter? Կանչեց ձայնը, որը հնչել է ինչ-որ բան ավելի քան պարզ է հնչերանգներ հեգնանք. Դա եղել է փոփոխված ձայնը, որը դրամատիկ տոննա. - Դա դու ես, իսկ ուրիշ? Դու եկավ ինձ?
  
  
  Նա կրկին шталь սառը, վերահսկվող. Այն էր տրամադրությամբ է վարել զրույցը կամ ենթարկվել ego каламбурам. Նրա կցանկանայի ավարտել բանավեճի ավելի խիստ նոտայի. Բայց ես չէի կարող դա տեսնել ։ Այն, կանգ է առել եւ հրում ետ մասնաճյուղեր, չի նվազեցնելով աչքի օրը, որի հապշտապ выбрался... թվում էր, կիրակի առաջ, այլ ոչ թե ժամերին:
  
  
  Որ... որ, դերձակ տանի!...
  
  
  Նրա моргнул և նայեց կրկին, որպեսզի համոզել ձեզ, որ սա ընդամենը հնարք է, օպտիկական պատրանք է ։ Բայց ոչ, աչքերս ինձ չեն խաբում. Դա եղել է Shiva, բայց նա բոլորովին նման չէր մի մարդու, որի պատկերացնում է, nen ոչինչ չկար այն բանի շուրջ, որ ես պատկերացնում. Նա եղել է բացարձակապես նման չէ մեզ, մեկ անձի, որը նրան երբեւէ տեսել իր կյանքում.
  
  
  Փոխարեն, իր աջ ձեռքը, սկզբից ափի մեջ... կամ այնտեղ, որտեղ սովորաբար գտնվում են մատները, տղամարդը հագնում է պրոթեզ-ի չժանգոտվող պողպատից... մինչև ուսի. Նրա մոտ չի եղել իր աջ ձեռքը, բայց չար ու խորամանկ քեռին Ривы չեմ հագնում մեզ, հասարակ պրոթեզների, մեզ, սովորական իրեր, մեզ փայտե կամ պլաստիկ ձեռքից. Ոչ, պարոն.
  
  
  Прикрепленная ուսին պողպատի կոբրա շարժվում ետ-առաջ օդում, "կոբրան", բոլոր առումներով հիշեցնում է կենդանի սողուն, մետաղական ատամների, капал сильнодействующий զայրույթ!
  
  
  Է ասել, որ դա ֆանտաստիկ է եւ աներեւակայելի էր преуменьшением. Այն շարունակում է моргать, բայց դա եղել է ոչ թե միրաժ եւ ոչ թե պատրանք. Այն էր, որ նման ձ -/, սարսափելի եւ վախեցնող որ նման ձ -/! Մոտ պողպատե cobra բոլոր անատոմիական մանրամասները դիպուկ էին մինչեւ ամենափոքր մանրամասների: клиновидная գոլը հետ hood, բացման եւ փակման ծնոտի. Ատամները, անկասկած, ինչպիսին է ներարկիչներ համար subcutaneous ներարկում, որոնք կարող են ներարկել մահացու վիրավորանքը սողունների արյան մեջ զոհեր:
  
  
  Նրան տարավ հայացքից տարօրինակ եւ սպառնացող սարքերի, ուշադրություն անձը Shiva. Սառը угловатое անձը, որը անձը սողուններ. Նա ուներ նեղ սև աչքերով, հաստ кустистые հանեք. Նա միջին հասակի, հետ худощавым, поджарым մարմնի, որից բխում էր հոգին դիվային չար.
  
  
  Նա եղել է ոչ սովորական թշնամին, իսկ մարդը, ինչպես և մեծամասնությանը իմ թշնամիներին, հավաքվածների միասնական խմբավորման... նման մարդկանց, ինչպես Карак, խուսափողական Մարդագայլ կամ անձնավորված սատանա, называвший իրեն "պարոն Հուդա".
  
  
  Կարծես պողպատե cobra եղել են անբավարար, որպես պաշտպանական զենք է (իսկ անհրաժեշտության դեպքում և որպես հարձակողական զենքի), առողջ ձեռքը Shiva եղել է ատրճանակ 45-րդ տրամաչափի, համաշխարհային հայտնի ամերիկացի Кольт. Shiva-մահալ ատրճանակով ետ-առաջ, ակնկալելով որեւէ շարժման կամ ձայնի, որոնք կարող են բացահայտել իմ դիրքը միջավայրում խուզելու.
  
  
  - Նա բղավում. - Ազնիվ խոսք, Carter! - Ես չեմ կրակել. Մեզ անհրաժեշտ է խոսել, քննարկել... նույնիսկ ձեր զրույցը միստեր Дассом այսօր ոչ մի կերպ չի երբ, ի թիվս այլ բաների. Եւ քանի դեռ մենք այստեղ, ասա ինձ, ինչ դուք արել եք իմ եղբոր աղջկա, хорошенькой միսս Սինգհը? Ես չեմ կարող գտնել այս սիրուն աղջիկ.
  
  
  Ես պատասխանեցի.
  
  
  Փոխարենը նրա բարձրացրել է "беретту" եւ прицелился, целясь Siva կրծքին: Կամաց-կամաց իր կտտացրել ձգան, մտածելով, որ ինձ, որ մղձավանջը շուտով կավարտվի: Տղամարդը գերազանց աչքի է ընկել, եւ ես չեմ կարող ցանկանալ ավելի հեշտ նպատակները: հենց delle սուրբ, лившийся միջոցով հետեւում, լիովին լուսաբանել ego բարեկազմ գործիչ.
  
  
  Բայց դրա փոխարեն տեսնել, թե ինչպես է նա իջել է ծնկի, փոխարենը լսել ego վերջինս խուլ ճիչը կամ տեսնել, թե ինչպես է նա корчится հոգեվարքի մեջ է, նրա ապշել էի, երբ տեսա, թե ինչպես таращить աչքերը, քանի որ "Беретты" отскочила իր կրծքավանդակի. Հետո таращить աչքերը հայտնվել է հին քարի արձանը կենտրոնում այգին.
  
  
  - Քանի որ դու այնտեղ! - քմծիծաղ տվեց հնդկական եւ կտտացրել ձգան кольта, թողարկելով մահացու գնդակը մի քանի սանտիմետր իմ գլխին.
  
  
  Նրա բնազդաբար согнулся կես, դեռ չի հավատում իր աչքերին. Таращить աչքերը отскочила նրա կրծքավանդակի, բայց ոչինչ չի свидетельствовало այն մասին, որ Shiva հագնում пуленепробиваемый կորսետ տակ իր սպիտակ "куртой". Իսկապես, այն կարող է տեսնել ego մերկ կուրծքը տակ բաճկոնը, ուրվագծերը կրծքավանդակի մկանները. Ամեն ինչ լավ է երևում իմ недоверчивым աչքերը.
  
  
  Եթե միայն նա նույնպես չի պողպատից, ասել է նրան. Բայց դա անհնար էր ։ Մարդը չի ռոբոտը..., թե ՞ ոչ ։
  
  
  Ոչ, իհարկե, չի եղել, բայց չի կարելի ժխտել այն, որ ես տեսել, եւ չի կարելի ժխտել, որ Shiva, թվում էր, օժտված գերբնական կարողություններ ։ Նրա прицелился ին սկսել է երկրորդ անգամ, եւ կտտացրել ձգան. Այն նպատակ գլուխը հնդիկ, բայց այդժամ նա отпрянул, եւ таращить աչքերը մնացել է дверном косяке, հազիվ հարվածում է թիրախ.
  
  
  Այնպես որ, նա եղել է խոցելի, կամ, առնվազն նա եղել է խոցելի մասերում ձեր մարմնի. Քանի որ ես չգիտեի, թե քանի փամփուշտ ինձ մնացել է, չի шталь սպասել, մինչեւ Shiva դուրս կգա շուրջ պալատ. Արագ շարժման, չնայած տրավմատիկ ոտքը, հրել է նրան հարուստ ցանկապատ եւ запетлял այգի. Նրան, գիտեր, որ ego ատրճանակ կարող է рявкнуть ցանկացած պահի: Դա եղել է մի ձայն, որը չի ուզում լսել, բայց, այնուամենայնիվ, ճոխություն է, մտովի помолившись է, որ տղամարդը մնացել է դուրս աչքում, քանի դեռ այն չի достигну կողային ճակատին villas.
  
  
  - Դու ինչ-որ բան ես փնտրում?
  
  
  Այն, շրջվել է ու միաժամանակ սեղմել է ձգան. Բայց "Բերետտա" լռում էր: խանութ էր пустынен. Մի սեղմեք, եւ ամեն ինչ. Նրա նետել ատրճանակ է աղավաղված, ухмыляющееся անձը Shiva. Երկաթե ձեռքը ձեւով cobra կտրուկ բարձրացվել է մինչեւ. "Բերետտա" отскочила է մետաղական ձեռքերը և ընկել է գետնին:
  
  
  - Մի ՛ շարժվեք, պարոն Քարտերը: Մեզ քայլին, - հրամայեց Shiva. Նա պահում кольт ուղղված անկեղծ ինձ կրծքին, եւ ես չեմ պատրաստվում առանձնացնել իրեն այդ, անատոմիական մասի իր մարմնի... համենայնդեպս, այդպես վաղաժամ է:
  
  
  - Ինչ եք սպասում, Shiva? Ինչու չես նկարել, այնպես որ, եկեք օբաման իրանի հետ?
  
  
  - Տեսնել, թե ինչպես դու մարդ մահանում է, ոչ претерпев խղճուկ մահվան, սիրելի մյուսը. Ոչ, վախենում եմ, դա իմ ոճը չէ ։ Ի վերջո, իմ սիրուն օձի դեռ սոված են, չնայած առատ edu շնորհակալություն տրվեցին Нираду. Ես կարծում եմ, որ տղան եղել է ավելի օգտակար ՝ որպես մատուցող. Բայց ես ուզում եմ, որ "Կոբրա" էր միասնական և կուռ կառույց է ։ Իսկ քանի որ ավագ եղբայրը Нирада արդեն ինձ մոտ ծառայության մեջ, ես չեմ տեսնում պատճառներ չի վարձել եւ տղայի ։ Ցավոք, դուք չեք մտածում կարիերան ավարտելու մասին: Հրեշ укоризненно цокнуло լեզվով, պահելով ատրճանակը ուղղված ինձ դեղ փոխարժեքով:
  
  
  Ետ ինձ նրան, լսեց, թե ինչպես է ինչ-որ զգույշ շարժվել. Դրա դիմել գլուխը և տեսավ գործիչ сикха, որի իր վիրավորել այսօր ոչ մի կերպ չի երբ, նախքան փոստային բաժանմունքի ի Агре всадив эму գնդակ աջ ոտքը. - Օ՜, դու ես, Krishna! - ուրախ բացականչեց Shiva. Այնուհետև նա նայեց ինձ հետ подмигиванием. - Ես կարծում եմ, որ դուք երկուսով գիտեք, եւս մեկ, այլ.
  
  
  — Մենք ունեցել ենք հաճույք է հանդիպել այսօր ոչ երբ — mumbled ես:
  
  
  - Արդեն. Նրան, հիշում եմ, թե ինչպես Krishna ասում է ինձ, մանրամասները ձեր հանդիպումները: Բայց դուք գիտեք մեկ, պարոն Քարթերը, այն է, որ Krishna — ավագ եղբայր Нирада. Նա անվանվել է индуистского աստծո սիրո, թեեւ դաստիարակվել է որպես բարեպաշտ sikh. Բայց այս ամենը հիմա ոչ մի նշանակություն չունի — Shiva պոկել է այն: - Բավական է ասել, որ Krishna սնուցում է ձեզ որոշակի ատելությունը, սիրելի Քարթերը, մանավանդ որ նա հայտնաբերել է, որ դուք մեղավոր ողբերգական մահվան ego եղբորը ։
  
  
  "Եթե այն չի սպանել Нирада, նա սպանեց ինձ", — ասացի: - Դու շատ լավ գիտես, Shiva. Դա ջունգլիների օրենքը, գոյատեւում ուժեղագույն.
  
  
  — Իրականում, իրականում, — քմծիծաղ տվեց հնդիկը. — Բայց դուք, ինձ ահավոր ցավալի է դա ձեզ ասել, դուք այլեւս առավել ուժեղ, պարոն Քարտերը:
  
  
  Krishna ասել է մեզ խոսքերը. Ցավալի է, որ նա չի նկատել ուռուցիկ "нунчаки" է հետեւի գրպանում. Բայց երբ մի ատրճանակ էր ուղղված ինձ կրծքին, մյուսը մեջքին, նա չի համարձակվել կատարել սխալ քայլ, այլապես նրանք երկուսն էլ կսեղմեն " курки. Այնպես որ, ես եղել եմ այնտեղ, փորձում է շատ нагружать տրավմատիկ ոտքը ։
  
  
  — Դու դեռ չի պատասխանել իմ штопора, Carter, — շարունակեց Shiva. - Դուք չեք ասել ինձ, թե ինչ է պատահել իմ хорошенькой եղբոր աղջկա...
  
  
  - Նա մեռած է:
  
  
  Նա բարձրացրեց հոնքերը, երբ ego սարսափելի սև աչքերում բռնկվեց flash. - Մեռած?
  
  
  - Մեռած է, - ստում ես: - Гурнек սպանել նրա առաջ, որպես նրան կարողացել են կանգնեցնել ego. Նա մահացել է ակնթարթորեն, եթե դա կարող է ձեզ մխիթարել.
  
  
  — Ամենևին ոչ, — պատասխանեց Shiva հետ նախատել է ծիծաղով ։ "Նա միշտ կեղծ է, самодовольной պոռնիկ մանկությունից ։ Բայց հատկապես ես կարոտում նրան, այն բանի համար, որ նա անում էր իմ տղամարդկանց, և որ նրանք գտնեն իրենց այնպիսի ծիծաղելի, անգամ այն жилке ինձ հետ...
  
  
  - Քանի որ նա եղել է քո пленницей, դուք նկատի ունեք.
  
  
  - Ինչպես դուք եք նախընտրում, դա նշանակություն չունի. Բացառությամբ այն է, որ խեղճ հայրը... իմ սիրելի եղբայր կլինի խորապես տառապում են կորցնում է իր սիրելի դստերը.
  
  
  Ամեն վարկյան իր նոր սկսեցի հասկանալ, թե ինչպես հեշտ է ատել այդ մարդուն. Նա извращенцем, հրեշ, մի մտքով, նման պողպատե ծուղակ, փայլուն, բայց извращенным, խելագար. Տղամարդը облизал շուրթերը և ժպտաց ինձ, այդ ժպիտը պետք էր արտահայտել садизм եւ հեգնանք.
  
  
  "Ինձ շատ հաճելի է ձեզ հետ, Քարտերը", — հայտարարել է նա смешком. - Ձայնը կտեսնես, այն քիչ ժամանակը, որը մենք միասին անցկացնելու, լինի երջանիկ!
  
  
  - Ասա ինձ մեկ բան է, Shiva, պարզապես արձանագրության, - ընդհատեց ես, բարձրացնելով ձայնը, այն հույսով, որ Ռիվան ինձ է լսում, եւ այն դեպքում, եթե նա բաց է թողել առաջին հորիզոնականները երկխոսության. - Որտեղ հայրը Ривы? Ինձ այդ մասին պատմել է աղջիկ եւ... ուզում դա իմանալ? Նրա հե ՜ յ, չէ վստահել...
  
  
  Искаженная հոգեբանություն Shiva աշխատել է հենց այնպես, ինչպես ես հույս ունեի.
  
  
  "Դու լինել հիմար է, որ կասկածում է իմ զարմուհուն", — հակադարձեց հնդկական. - Իմ եղբայրը առողջ, ընդամենը մի քանի քայլ հեռավորության վրա է մեզ. Եթե ճիշտ եմ հիշում, որ նույն օրը, դուք մեկնել սպանդանոց. Որտեղ դուք սանձազերծել դժողք, ես պետք է ավելացնել.
  
  
  - Իսկ ուր է նա?
  
  
  - Ինչ է, պարոն Carter? Եղբայրս այն վիճակում չէ, որպեսզի վնաս հասցնել բոլոր տներում շուրջ, ձայնը և ամեն ինչ; եթե ճշգրիտ է, այն չի կարող հասցնել բոլոր տներում շուրջ ջրերում. Նա չարախնդում էր, վայելում ուժը, որը պահել է իր ձեռքում.
  
  
  Եւ իր կանգնած տեղում, ի զորու չէ անել քայլ եւ բեկել իրավիճակը: Էր նշանառության տակ երկու ատրճանակ, առջեւի եւ հետեւի, պատրաստ է հաշված վայրկյանների ընթացքում վերածվել կտոր է շվեյցարական պանրի. Դա լավագույն ժամանակն է իմ սիրած հնարքներ, հատկապես Кришной, որը շատ հյուրանոց пристрелить ինձ, որպեսզի վրեժխնդիր մահը իր եղբորը.
  
  
  Բայց հանկարծ таращить աչքերը оборвала ego երազանքները էջ. Մեծ արվել է նրա համար խուզելու, որտեղ ոստիկաններից թաքնվել Ռիվա. Աղջկա էր իդեալական նպատակը. Նրա թռիչքով ետ-ի կողմը, խուսափելով ատրճանակ Shiva, և աչքի պոչով նայեց Кришну: առջեւի իր սպիտակ վերնաշապիկը հայտնվել է ալոե տեղում. Նա ընկել է, ինչպես մեռած ' հարված գնդակից արվեստագետը ego բաց օրը վերադառնալ եւ հայտնվել է ծուռ ճակատին villas.
  
  
  Նրա հույս մի պահ դրոշի թույլտվության կատարումը Shiva. Այն, թռավ առաջ, հարվածելով նրա ձեռքին, державшей ատրճանակ, որպեսզի ego թող գնա ատրճանակ: Նա հասցրել է կրակել, երբ պողպատե ձեռքը ձեւով cobra նվազել է ուսին.
  
  
  Ատամները, истекающие մահացու թույնով էին երկու դյույմ իմ պարանոցի. Նրա հարվածել է հնդիկ ծնոտին, խուսափելով ego կրծքավանդակի, քանի որ դեռ չեն հասկացել, որ նա է կրում տակ իմ բաճկոնը", եւ չի ուզում կոտրել ձեռքը պողպատ ափսե.
  
  
  - Քեզ չի հաղթել, Carter! Երբեք! - прошипел տղամարդը, երբ նրան հարվածել է նրա ego ափի ձեռքերը ложбинку միջեւ պարանոցի եւ ուսի. Հարվածը աշխատեց; տղամարդը մի պահ թուլացրեց պահումը, եւ հրացանը վայր է ընկել գետին ։
  
  
  Նրա отшвырнул ego կողմ, եւ ատրճանակ յուրա մովսիսյանի ՝ " սպարտակի ըստ մանրախիճ վրա: — Ուրեմն, մենք квиты, — ասացի ես, անում է քայլ առաջ. Նրան հրել է ձեռքը պահին և վերցրեց "нунчаки".
  
  
  Shiva сузил աչքերը, քանի դեռ դրանք չեն վերածվել է երկու բարակ ինձ շատ է դուր գալիս, ego դեմքը ավելի շատ, քան երբևէ, հիշեցնում անձը սողուններ. Ես չեմ կարծում, որ նա գիտեր, թե ինչ է նշանակում "нунчаки", բայց նա հաստատ գիտեր, որ դա ոչ թե անմեղ զենք. Նա попятился օր, անցել դիակի վրայով Кришны... և նույն պահին կրկին քվանչ. Բայց այս անգամ Ռիվա прицелилась ոչ այնքան ճշգրիտ, եւ таращить աչքերը մնացել է փոշու եւ հասավ մոտ ոտքը հորեղբոր.
  
  
  — Ուրեմն, պոռնիկ կենդանի, — քմծիծաղ տվեց հրեշ. - Կարճ ժամանակով, Carter, հավատացնում եմ քեզ.
  
  
  - Դուք չեք կարող է ապահովագրվել դժբախտ! - հեգնանքով բացականչեց ես, պահում է հեռավորության վրա են ատամների cobra. Փայլուն ատամները մետաղական стержне հիշեցրել են ինձ յուրօրինակ frenzy Shiva, նրա սադիստական մեթոդները.
  
  
  - Jammed! Չի կրակում, Նիկ! Ձայնը Ривы stridently звенел է խուճապի համար խիտ изгородью.
  
  
  - Մնա այնտեղ; մի հեռացիր! - բղավում նրան էյ իր հերթին.
  
  
  Ստիպված են եղել օգտագործել "нунчаки է, որ размозжить монстру գլուխը կամ խեղդել նրան ։ Բայց ես չէի կարող մոտենալ, գոնե առայժմ.
  
  
  - Դուք, իհարկե, հասկացել են, որ ատամները իմ "cobra"... շատ սեւ աչքերը հնդիկ մի պահ դիմել են մետաղյա ձեռքը, - ...նրանք լի է մահացու թույնի խառնուրդից, կրթություն շուրջ թույնի չորս օձերի. Նա փորձել է չշտապել, կանգ նկարագրության վիշապ. Նրա արել խառնուրդ ամբողջ թույնի կանաչ мамбы, чешуйчатой гадюки, ավստրալիայի օձի եւ իմ սիրելի սողուններ պատճառներով, որոնց մասին դուք, հնարավոր է, guessed, իսկ հենց թագավորական cobra. Բոլորս միասին, պարոն Քարթերը, նրանք արտադրում տպավորություն է, որի համեմատ մահը պատանի Нирада թվում ողորմած նվեր է, քանի որ, եթե տղան չի տուժել: Բայց չէ ՞ որ դու գիտես, թե որքան է նա տառապել է, չէ՞, Carter?
  
  
  - Որտեղ Արկղիկ, Shiva? - հարցրեցի նրան, ուշադրություն չդարձնելով նրա կարճ խոսքը և սատանայական քմծիծաղ, скривившую ego շուրթերը. - Ես պատրաստ եմ կնքել ձեզ հետ գործարք է, փոխանակման. Ձեր կյանքը գյուտի Հաջի.
  
  
  - Գործարքը? — կրկնել է նա ծիծաղելով. - Դու կատակում եմ, Carter. Պատկերացրեք, նույնիսկ, ընդունել է նախազգուշական միջոցներ, ոչնչացնելով բոլոր գրառումները և հուշագրությունները Հաջի դեպքում, եթե նա երբեւէ задумает փախչել! Չկա, այստեղ միայն մի Արկղիկ, եւ նա իմ, Carter. Ոչ ոք չի ստանա:
  
  
  - Ուրեմն, լավ տղաները Պեկինում կտան քեզ քարտ-բլանշ, այո? Դու deluding ինքներտ ձեզ, Shiva. Չեմ խոսում արդեն այն մասին, որ դու тратишь իմ թանկարժեք ժամանակը.
  
  
  Թե որքանով են նրա գիտեի, հնդիկ блефовал. Հնարավոր է, албанец Հաջի այս պահին ускользал villa հետ տանելով իր թանկարժեք գյուտը. Նրա գնաց շատ հեռու է տեսնել, թե ինչպես իմ բնակավայր ռուսաստանի շատ շռնդալից քհն. Ուստի և որոշում է. Քանի դեռ այն держусь անհասանելի մետալիկ ձեռքերը-cobra, դա ինձ երաշխիքներ.
  
  
  Նրա արել է մի քայլ առաջ, եւ Shiva попятился. Նա վախենում էր, չնայած սարսափելի զենք է, казавшееся անբաժանելի մասն է ego մարմնի ego արարածներ. Հետ ухмылкой շարունակել է իր волочить ոտքը ըստ усыпанной гравием մուտքի վրա: Նա կրկին попятился, բայց այս անգամ նրա, քաշվեց մի կողմ ու վազեց օր է, փորձում է ցած նետվել է նրան, մինչեւ որ նա հասցրել է լինի сманеврировать իմ մետալիկ ձեռքի համար մահացու հարված.
  
  
  Շարժումը տեւել է մի քիչ ժամանակ, հաշվարկված ճշգրտությամբ չի կարող կրկնվել " dolly վայրկյանը, ժամը, որը պահանջվեց, որպեսզի ձեռք մեկնել կաշվե այտեղ թել շուրջ պարանոցի հրեշ, եւ ժամանակ, պետք է խուսափել եւ խուսափում է կծում subcutaneous ատամները. Այն նույն պահին, երբ նրա թռավ առաջ, փորձում է պատել հետույքը гаур շուրջ կոկորդի Shiva, պողպատե ձեռքը վերելք էր ապրել ներքեւ եւ կտրել է այտեղ թել կես. Նրա уперся փայտով "nunchaku է մետաղյա ձող է անիծված սարքի, բայց ծառ скользнуло-ի հարթ մակերեսի վրա:
  
  
  Թունավոր ատամները կատարելու սպառնում մոտեցել են իմ պարանոցի. Նրան հրում Шиву է фасаду, թող գնա, թե ինչ է մնացել իմ "нунчаков" (նախկին brooms) եւ grabbed պողպատ кобру երկու ձեռքերով: Տղամարդը ծանր շնչում էր, և արհեստական ձեռք է կանգնել դիմաց ինձ. Ես չգիտեի, թե ինչպես է նա աշխատում, բայց ես չէի կարող կանգ առնել, պետք է հարցնել այդ մասին ։
  
  
  Իմ անկյուն անդրադարձել է կրծքի տղամարդիկ: Է индейце էր ինչ-որ բան ծանր է, բայց ոչ մետալիկ. Հավանաբար, դա էր պլաստիկ. Shiva շարունակում է հիմար քմծիծաղ տալ, նույնիսկ այն ժամանակ, երբ պայքարում է, և, կարծես կարդալով իմ մտքերը, ասել է: - Շատ հեշտ եւ пуленепробиваемый. Եւս մեկ ուշագրավ գյուտ են Հաջին: - Նա իրեն, ինչպես մոլագարը, նույնիսկ հուսահատ իրավիճակներում.
  
  
  Նա այնքան հպարտ, այնքան վստահ եմ. Մինչդեռ плюющиеся թույն ատամները բոլոր թափել եւ թափել, մոտեցել են իմ պարանոցի. Ձեռք ուներ գերբնական ուժ է, թե ինչպես է ռոբոտը, իսկ մյուս ձեռքը հնդիկ չի կարող հաղթահարել իմ ֆիզիկական ուժը: Բայց վիշապի ուժեղ էր, եւ նա հուսահատ պայքարում է, որպեսզի փայլուն մետաղական ատամները չեն вонзились ինձ վիզը.
  
  
  Նրա բարձրացրել է մի հիլարի ցեղին եւ անցել է գրոհի, հարվածելով ego է աճուկ. Shiva հրատարակել է տնքալ, согнувшись կես; նույն պահին նրա вонзил зубоподобные ասեղներ subcutaneous ներարկում է ego մարմին է, ego բարակ, մկանոտ պարանոցի.
  
  
  Առաջին արտահայտությամբ զարմանս եւ դրոշի թույլտվության կատարումը հաջորդել արտահայտությունը սարսափի, исказившее ego հատկանիշները.
  
  
  Նրան, ետ քաշեց, որ steel ձեռքը չի հարվածել ինձ առաջին անգամ սկսել է երկրորդ անգամ, եւ կանգ է առել, դիտելով, թե ինչպես է Shiva խեղդվում է, փորձում է շնչել: Դժգոհությունը սկսել է զարմացնել շնչառական կենտրոնները, մաշկի հայտնվել է տարօրինակ հայտնաբերումն stains. Մաշկի վրա արագ հայտնվեցին մուգ կարմիր բծերը ներքին արյունահոսություն.
  
  
  - Մեքենա... Carter... էնն... հակաթույն... - простонал նա փորձում է տեղափոխել ձեր ոտքերը, որպեսզի կրկին մտնել վիլլա, եւ, հավանաբար, հասնել լաբորատորիա. Բայց ego ոտքերն էին կաթվածահար են եղել.
  
  
  Shiva ընկել է երկրի վրա, корчась ուժեղ судорожной дрожи, որը զբաղվում է сотрясала բոլոր ego, մարմինը.
  
  
  Իմ կողքին է հայտնվել Ռիվա.
  
  
  Բայց նա չի հանգեցրել հայացքից ոչ уткнулась գլուխը իմ կրծքին: Նա նստած էր այնտեղ, դողում, նայած, թե ինչպես է մահանում է նրա քեռին, անդադար նայում корчащуюся գործիչ, становящуюся неподвижной եւ սառը կանգնած է մահվան.
  
  
  Քանի որ հենց մահը արժեքներ սա ցույց է այնտեղ, այս այգին, որը կարծես այնքան տեղին է, այնքան плодородным եւ կանաչ, եւ այս անտեղի է չորային աղքատության մեջ մերկ ու փոշոտ Հնդկաստանում.
  
  
  Դա եղել է մի տհաճ մահը: Սակայն, այս Shiva երբեք հաճելի մարդ:
  
  
  
  
  15
  
  
  Չեմ կարող ասել, որ, ի վերջո, ամեն ինչ բարեհաջող ավարտ է ունեցել, այսինքն գեղեցիկ փաթեթով հետ шкатулкой, перевязанным ленточкой, ընդունելությունների համար դռների մոտ AH. Իրականում delle, հետո մահվան Shiva միայն մեկ մաթեմատիկայի (մնացել է միայն մեկը) հաջողվել է փախչել ցանցի կազմակերպման, называвшей իրեն "Կոբրա".
  
  
  - Հոկ ինձ ասաց, որ նա գիտի ամբողջ վստահելի աղբյուրից է, թե Հաջի հատել հնդկական սահմանը, որպեսզի անհետանում անսահման Չինաստանի տարածքում. Հետո այս մասին ալբանական գիտնականի մասին այլևս ոչինչ հայտնի չի եղել: Բայց ես այնքան միամիտ լինել, որպեսզի հավատալ, որ վաղ թե ուշ, մոտ ապագայում, մենք կդիմավորենք ego իր ճանապարհին.
  
  
  Ինչպես Shiva, նախ Հաջի դեռ ներկայացրել է մի հանելուկ, безликую սպառնալիք, որի գիտական սրամտություն, հավանաբար, արդեն օգտագործվել է մարդկանց, правившими Պեկինի.
  
  
  Ամեն դեպքում, դա իմ գործը չէ... գոնե դեռ.
  
  
  Տասը օր առաջ ինձ պետք էր անել այլ բան, այն է սպանել Шиву եւ վերցնել զարդատուփը. Shiva մեռած էր. Արկղիկ, որը մենք Ривой գտել չհրկիզվող պահարանում է վիլլայում խելագար, արդեն մեր ձեռքերում է: Հետո այդ իր հեռացել ըստ Աղրըն վերցնել իրենց իրերը Նյու-Դելիում և իր հետ տանելու է Риву. Այս պահին զարմուհին Shiva, որն ընկած է կողքիս մեծ циновке ոսկե ավազի փոքրիկ լողափ երկայնքով Малахарского ափին. Տասը րոպե քայլում գտնվում է գեղատեսիլ քաղաք Панаджи, երբ оккупированный պորտուգալացիների. Մենք Գոայի է заслуженном հանգստի.
  
  
  Ռիվա свернулась կողքիս եւ ինչ-որ բան бормотала երազում, ee slim загорелое մարմինը благоухало բույրով կրեմ մեքենա. Փափուկ, ռիթմիկ плеск ալիքների, плещущихся մասին նեցուկ, էր առաջացնում իմ խորին քնկոտություն, հրաշալի զգացում է: Ինձ չի սպառնացել, ինձ ավելի շատ ոչ թե պետք էր փախչել, ես զգացի հուսահատության. Նրան այլեւս չեն պայքարել է իր կյանքի համար, չեն բախվում իրավիճակների, որոնք շատ դեպքերում, կարծես, ակնհայտ է իմ դեմ, բայց գրեթե երբեք благоприятствовали ինձ.
  
  
  Բայց արդեն այն ժամանակ ես շատ քիչ հնարավորություններ: այս դեպքում. Դա հենց Shiva ստեղծել է մի իրավիճակում, թելադրում է խաղի կանոնները. Ի վերջո, նա պարտված է, ինչը, իմ կարծիքով, նա երբեք չեն մտածել հնարավոր է. Նույնիսկ կուսակցության թմրանյութերի տասը միլիոն այդպես էլ չի հասել իր նպատակակետին շնորհակալություն օպերատիվ միջամտության հնդկական կառավարության կողմից:
  
  
  Ուղղաթիռը, որը հերոին շուրջ Չինաստանի, եղել է կարճ ինքնաթիռների Հնդկաստանի ՌԱԶՄԱՕԴԱՅԻՆ ուժերի այն պահին, երբ նա հատել է սահմանը եւ հետեւել երթուղով երկինք է բարձրացրել Հնդկաստանում:
  
  
  Երկու օր անց հհ ինքնասպան է եղել: ego մահը վկայեց մասին ego հետ կապերի կազմակերպության "Կոբրա". Իսկ ինչ վերաբերում է Пурана Дасса, նախկին սպայի հնդկական հետախուզության, ապա երկար ձեռքը Օրենքի վերջապես ապացուցեց իր արդյունավետությունը:
  
  
  Дасс գտնվում է բանտում Նյու Դելիում սպասում է դատարանի. Эму կլիներ ասել, որ դատավորներին, մանավանդ, որ կառավարությունը խոստացել է эму հետաձգել մահապատժի դատավճռի կայացումը, եթե նա համաձայնել է բացահայտել այն ամենը, ինչ գիտեի գործառնությունների մասին "Cobra".
  
  
  Դատելով նրանից, թե ինչպես է իր ego գիտեի, ես չեմ կասկածում, որ Дасс կլինի վկա, պատրաստ է համագործակցել, պատմելով կառավարական պաշտոնյաներին, որ նրանք հյուրանոցների իմանալ, ինչպես կարող է լինել, եւ ավելի.
  
  
  Այսպիսով, ստեղծված իրավիճակում, բացերը են լցված. Բացառությամբ Հաջի, ինձ հաջողվել է, явному բավարարման հազալով դուրս թքել, կատարել առաջադրանքները. Չեն մոռացել է խոստումը Риве. Մենք գտել է իր հոր գաղտնի վայրում, այնտեղ, скотобойне.
  
  
  Այժմ թաղման աղքատ մարդը տեղափոխել են առանձին հիվանդասենյակ լավագույն հիվանդանոցի Նյու-Դելիում, որտեղ ոչ մի կերպ չի երբ գիշերը օգնություն բժիշկներն ու բուժքույրերը, ովքեր անում են ամեն հնարավորը ՝ ego ապաքինում: Այսպիսով, այն կատարեց խոսքը, տվյալ Риве եւ AX.
  
  
  "Վերցրեք մեկ ամսով արձակուրդ", — ասել է Հոուք է տեղավորել առատաձեռնության այժմ, երբ նրա ավարտել է առաքելությունը, որոշ հաջողություն:
  
  
  Վերքը ոտքը սկսել է заживать, ամեն կերպ չեմ: երբ ինձ էին ավելի լավ. Եւ ես մի նախազգացում, որ մի քանի շաբաթից ինձ перезвонит իմ պետ, որպեսզի բարդել է իմ մեջքը նոր առաքելությունը... որից ես չեմ կարողացել հրաժարվել ։
  
  
  Բոլոր այս մտքերը роились իմ գոլերը, քանի դեռ նրա պառկած է լողափին, basking է արեւի.
  
  
  Նրա ձեռքը և обернул նրա շուրջ ուսերին Ривы, հրավիրելով նրան. Բայց ինչ-որ բան խրված է ինձ կող...
  
  
  Քնկոտություն անհետացել է, և նրա անմիջապես թռավ. Ռիվա պայթել են ծիծաղում, երբ մենք երկուսս էլ повернулись դեմքով դեպի бородатому տղամարդու, որը դրել է ավազ մեծ плетеную զամբյուղ. - Ես խնդրում եմ, քիչ է, "պարոն", - լայն ժպտալով ասում է տղամարդը: - Ընդամենը քսան ռուփի, և ես ցույց կտամ ձեզ, թե ինչպես зачаровываются օձի... Շատ թունավոր, "պարոն"... cobra!
  
  
  Տվել эму քսան ռուփի, չի ասել մեզ խոսքերը.
  
  
  Քսան ռուփի է, որ "ոչ" - ը հանդես է գալիս որպես caster օձերի, այլ ունենալ արտոնություն չի տեսնում իր առջև кобру, նույնիսկ, եթե նա приручена.
  
  
  "Գիտես, քեզ էլ դուր է եկել շոուն", — իր смешком նկատել Ռիվա.
  
  
  — Ոչ այնքան ուժեղ, որքան սիրում եմ քեզ, դու, — ասացի ես, կրկին փարված ։
  
  
  Վերեւում է, безоблачном երկնքում, парили որոր. Բարեբախտաբար, նրանք չեն стервятники, մտածեցի ես: Իսկ հետո իր մոռացել եւ стервятников, եւ վիշապին, մոռացել է նույնիսկ ' Հնդկաստան ։
  
  
  Ինձ հետ էր " Ռիվա, ու դա ավելի քան բավարար է, որպեսզի զբաղեցնի իմ միտքը.
  
  
  ԹԵՄԱ.
  
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Մարդ, ով վաճառել է իր մահը
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  Մարդ, ով վաճառել է իր մահը
  
  
  թարգմանել է Լև Шкловский մասին " զոհի որդու Антоне
  
  
  Original անվանումը: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Նախաբան
  
  
  Хсян Shu Zhang սպասում. Մեկը, բևեռային գիշեր: Նա արդյունքում залитом լուսնի լույսով ձյան, ինչպես վիշապ, պատրաստ են հարձակման. Ego nostrils трепетали, եւ թողել ակումբներ զույգ. Ego աչքերը փայլեցին շատ սեփական հետո.
  
  
  Սպիտակ камуфляжный թիկնոց քիչ պաշտպանել ego жилистое մարմինը կտրուկ քամու եւ минусовой ջերմաստիճանի. Նրա համար, раскинув ոտքերը անընդհատ փոփոխվող ձյան մեջ, ընկած էին ego մեռած ездовые շուն. Ego нарты էին մանրացված воем զայրույթ ինքնասպանության հոգեվարքի շների. Վիրավորանքները, այժմ Хсян գիտեր. Դժգոհությունը դանդաղ գործողության. Կարեւոր չէ, նա մտածեց. Хсян այլեւս չեմ մտածում փախուստի մասին. Նա չի մտածում գոյատեւման. Նա մտածում էր միայն մահվան եւ пистолете է ազդր, որը պետք է սպաներ ego.
  
  
  Հարյուր մղոն դեպի արևելք, հեռու призрачном դաշտում, դեռ тлели ավերակներ աշխատանքի ողջ ego կյանքի. Բարձր ճիչը звериной զայրույթ կոտրվել է շուրջ ego կոկորդի, երբ воспоминании оборудова բոլոր տարիների համար, որոնք նա-նրա ներդրել, և ego դաժան, հանկարծակի ավերման. Ego լաբորատորիա. Մի պահ նա համարում է մտքի, որի համար դա եղել է ի սկզբանե ։ Մի պահ նա ներկայացրեց, թե ինչ է կործանում, դա պետք էր առաջացնել.
  
  
  Նա ներկայացրել է իր ընդարձակ դաշտի ամերիկյան ցորենի, чахлые աճի եւ гниющие կիզիչ արևի տակ, запятнанные եւ գարշահոտ է մահացու ընտրություններին ego-լաբորատորիայում: Նա տեսել է, թե ինչպես են ռուս բյուրոկրատները հուսահատ պետք է նոր պաշարների հացահատիկի համար հացադուլավոր բնակչության, որոնք նրանք ոչ մի տեղ չեն կարող գտնել. Նա անգիտակցաբար ժպտաց.
  
  
  Բայց միայն վայրկյան. Քամին պոկել ժպիտը հետ ego շուրթերը, հիշեցնելով, որտեղ նա, եւ ով փոխել է ego ճակատագիրը: Չի դանի հարգանքի Хшангу Сджо Джану. Նա անհաջողության մատնվեց ։ Եւ ego առաջնորդները պետք դժգոհ են դրանով ։
  
  
  Բայց նա չի վերադառնա, որպեսզի հանդիպի նրանց հետ դեմ առ դեմ. Хсян գիտեր, որ կմահանա այստեղ снегах վայրի просторов, այս անվերջ գիշեր. Բայց նախքան նա կկարողանա համտեսել մահը, նա բավարարում է իր ծարավը սպանության մահը այդ ամերիկացուն:
  
  
  Хсян համոզված էր, որ շուտով կգա բարձր ամերիկացին է, քանի որ այս ամերիկացին էր основательным մարդ. Նա ուշադիր սպանել Сунга եւ Цзяна , մարդասպանների կողմից ինքնուս. Եւ հետո, սպանության երկու ժամային, նա գնաց շատ է տեղադրել տաք ռումբերի. Ավերումը լաբորատորիայում եղել է ամբողջական.
  
  
  Ամերիկացին հարված է հասցրել, քանի դեռ Хшанг քնած էր ։ Նա արթնացել է վերջին խլացված պայթյունների եւ տեսա լեզուներով կրակի, вырывающиеся շուրջ բոլոր դռների և պատուհանների.
  
  
  Նա վազեց իր саням եւ շներին, գրում է նա հեռավոր գործիչներ, ամերիկացուն, որի մասին эскимосы шептались հարավային բնակավայրում: ավելի վաղ, այս շաբաթ.
  
  
  Երբ շները մահացել են ճանապարհին, Хсян հասկացա, որ ամերիկացին ընդունել է նախազգուշական միջոցներ. Նա չի պատրաստվում բաց թողնել Хсьянга, ուստի պարզ էր, որ ամերիկացին շուրջ նրանց, ովքեր թողնում որ-է կամ կամքի դեպքում. Նա կգա, համոզվել մահվան Хсьянга .
  
  
  Хсянг դողում զայրույթի. "Մեռնել, ամերիկացին, — շշնջաց նա գիշերը. "Մեռնել առաջինը".
  
  
  Մեկ ժամ, երկու. Նա նստած, պպզած, согреваясь ատելությամբ. Եւ ահա, վերջապես, թույլ է усиливающегося քամու, շների հաչոց.
  
  
  Хсянг արագ նկարչություն, աջ ձեռքի շուրջ ձեռնոց է овчине և հրել է իր րոպե ավտոկայանատեղ: Մատները сжались շուրջ ավտոմատ հրացանը. Չինացիները գիտեն ego ինչպես Տեսակը, 54, om պատճենը ռուսական 7,62 մմ ՏՏ ՐԴ 1933 Տոկարևա . Хсьянг դանդաղ досталь ատրճանակ շուրջ գրպանում եւ բերեց սենյակ odin ութ маузеровских փամփուշտ, բավական ծանր է թափանցել ոտքով սոճի. Այնուհետեւ նա իջել է փորը է ձյուն, բաց միջեւ հետքերով, оставленными ego разбитыми санями, և նայեցի միջոցով վերցրեց ձեր զենքի.
  
  
  Դա կլինի դժվար կրակոցով, երբ լուսնի լույսի ներքո. Հստակ очерченная նպատակն է մոտենում է նրան անկեղծ առջևում է ։ Хсян հանեց ատրճանակը ետ րոպե, իջեցրեց գլուխը սպիտակ կափարիչ եւ сделался գրեթե անտեսանելի է ձյան. Հետո սկսեց հաշվել ։ Մոտ ամերիկացու ուզում է լավ շներ են, որոնք կարող են ապրել մինչեւ երեսուն հինգ տարի ժամկետով: Սակայն անհրաժեշտ է հաշվի առնել усталостью: քսան հինգ ժամ. Մոտ երկուսուկես րոպե կիլոմետր. Չորս հարյուր մետր / րոպե: Յոթ մետր / վայրկյան ։
  
  
  Երբ նա նորից լսեց ձայնը, նա шталь հստակ. Իսկ насторожив ականջները, նա կարողացել է տարբերակել ձայները տարբեր շների. Մի րոպե անց послышался քերել սահնակ.
  
  
  Хсжан խլում է ատրճանակը. Նա չի տեսել, սահնակ, քանի դեռ չի հայտնվել հարյուր բակերը նրան. Նա թռավ ՝ ձնաբքի: неслись շները, խորդուբորդ մի փունջ ովքեր ապաստանած ծածկոց припасов փախել է ողջ երկարությամբ, սահնակ, ապա բարձր մութ գործիչ высовывалась շուրջ հետեւի полозьев, раскачиваясь միջոցով հոգեվոր բնապատկերով.
  
  
  Хсян դանդաղ ը հաշվել մինչեւ տասը, ապա կրակ է բացել. Նայելով գագաթին պարզաբանում է գլխին մութ գործիչներ, որոնք կողմ набегающими շների, Хсьянг տեսա փոքր хохолок, հնարավոր է, գանգ եւ մազերի, որ մի պահ дымился է moonlight, նախքան փլուզվել է ձյուն: Բայց ֆիքսված возница եւ лающие շները շարունակում էին нестись.
  
  
  Хсьянг կրակել է մեկ անգամ, եւ եւս մեկ անգամ. Ու նորից. Շները, нарты և մարդը շարունակում է грохотать, нависая բարձր ego забралом. Այժմ նա չի կարող промахнуться. Ցուցանիշը մատը Хсьянга կրկին քամած կշռված փոխարժեքով. Ատրճանակ загрохотал.
  
  
  Ego տեսադաշտում էր լցված վայրի собачьими աչքերով, լեզուների, свисающими-ի слюнявых շուրթերը, ոտքերուն, скрежещущими-ի ձնաբքի, ինչպես մխոց убегающей դժոխային մեքենաներ. Хсжан ծնկի է եկել ու կրկին կրակել է ճեղքել են միմյանց, եւ գործիչ մութ parque. Ապա նա գողացել ճանապարհին կատաղած սահնակ.
  
  
  Մոտ, երբ սահնակ пронеслись mimmo, Хшанг տեսա, որ ձեւավորում չկա անձինք: Պարկի էր դատարկ էր ։ Նա ծախսել է իր թանկարժեք bullet խրտվիլակ. Հաջորդ պահին նա տեսել է, թե ինչպես է բեռը սահնակով բարձրացավ, երբ թռչող գործիչ выпорхнула շուրջ իր թաքնվում վերմակի տակ.
  
  
  Բարակ blade блестел է moonlight.
  
  
  Хсьян взмахнул ատրճանակով վեր, երբ մարմինը հարվածեց նրան, ու նա փռված է հետեւի ձյան վրա. Ուժեղ ձեռքը վերցրել ego-ն այլևս раздробила ոսկոր.
  
  
  Թույլ Хсян կրկին փորձեց բարձրացնել ատրճանակ:
  
  
  'Ով ես դու?' նա բղավել է ։ "Ով ես դու նման, ով այնքան լավ է սպանում?" Стилет сверкнул ներքեւ.
  
  
  Վերջին, կարճ ակնթարթ իր կյանքի Хсян լսել է երկու բան.
  
  
  Կաթում ego արյուն է ձյուն:
  
  
  Անունը: "Նիք Քարթերը".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Նիք Քարթերը
  
  
  
  Մարդ, ով վաճառել է իր մահը
  
  
  
  Անունը բնօրինակը: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Նախաբան
  
  
  
  
  
  
  Սյան Shu Յան սպասում. Մեկ բևեռային գիշեր: Նա скорчился է залитом լուսնի լույսով ձյան, ինչպես վիշապ, պատրաստ է հարձակվել: Ego nostrils задрожали եւ ազատ ակումբներ զույգ. Ego աչքերը բութ глядели է ego իր հետքը.
  
  
  Սպիտակ камуфляжный խալաթ քիչ պաշտպանել ego жилистое մարմինը կտրուկ քամու եւ բացասական ջերմաստիճանների. Նրա համար, вытянув ոտքերը անընդհատ փոփոխվող ձյան մեջ, ընկած էին ego մեռած ездовые շուն. Ego սահնակ раздавила воющая զայրույթ է շների. Վիրավորանքները, այժմ Սյան գիտեր. Դանդաղ գործող դժգոհությունը. "Կարևոր չէ, - մտածեց նա: Սյան այլեւս չեմ մտածում փախուստի մասին. Նա չի մտածում գոյատեւման. Նա մտածում էր միայն մահվան եւ пистолете է ազդր, որը պետք է սպաներ ego.
  
  
  Հարյուր մղոն դեպի արևելք, հեռու է թփուտներում տեսիլքներ, դեռ тлели ավերակներ գործերի ego կյանքի. Բարձր ճիչը звериной զայրույթ կոտրվել է շուրջ ego կոկորդի, երբ воспоминании բոլոր տարիների համար, որոնք նա ներդնում էր դա, և այս դաժան, հանկարծակի ավերման. Ego լաբորատորիա. Մի պահ նա լծվել մտքերը, ինչի համար արդեն մշակված է. Մի պահ նա ներկայացրել է իր ոչնչացման, որոնք պետք է առաջացնել.
  
  
  Նա ներկայացրեց իր հսկայական դաշտի ամերիկյան ցորենի, чахлые աճի եւ гниющие կիզիչ արևի տակ, սիրահարվել և воняющие մահացու грибком ego-լաբորատորիայում: Նա տեսել է, թե ինչպես է ռուս բյուրոկրատները հուսահատ պետք է նոր պաշարների հացահատիկի համար սոված բնակչության մասին, որոնց նրանք ոչ մի տեղ չեն կարող գտնել. Նա անգիտակցաբար ժպտաց.
  
  
  Սակայն այս ամենից չի դարձել միայն dolly վայրկյան. Քամին срезал ժպիտ հետ ego շուրթերը, հիշեցնելով, որտեղ նա, եւ ով է փոխել իր ճակատագիրը: Մրցանակներ Սյան Shu Հունվարի չի լինի ։ Նա անհաջողության մատնվեց ։ Եւ ego առաջնորդները պետք դժգոհ են դրանով ։
  
  
  Բայց նա չի հանդիպի նրանց հետ դեմ առ դեմ. Хсян գիտեի, որ նա կմահանա այստեղ, ձյան վայրի просторов, այս անվերջ գիշեր. Բայց նախքան նա կկարողանա համտեսել մահը, նա բավարարում է իր ծարավը սպանում: սպանում է այդ ամերիկացուն:
  
  
  Սյան համոզված էր, որ շուտով կժամանի մեծ ամերիկացին, քանի որ այս ամերիկացին էր дотошным մարդ. Նա նրբորեն սպանել է Сунга եւ Ցզյան, կողմից ինքնուս-մարդասպան. Եւ հետո, սպանության երկու ժամային, նա գործադրել է բոլոր ջանքերը, որպեսզի դնել տաք ռումբերի. Լաբորատորիան ամբողջությամբ ավերվել է ։
  
  
  Ամերիկացին հարված է հասցրել, երբ Սյան քնած էր ։ Ego արթնացել է վերջին խլացված պայթյունները, եւ նա տեսել է, թե ինչպես է կրակը խախտում է շուրջ բոլոր դռների և պատուհանների.
  
  
  Նա վազեց իր салазкам եւ շներին, գրում է նա հեռավոր գործիչներ, ամերիկացուն, որի մասին эскимосы шептались հարավային բնակավայրում: ավելի վաղ, այս շաբաթ.
  
  
  Երբ շները զոհվել են ճանապարհին, Սյան գիտեի, որ ամերիկացին ընդունել է նախազգուշական միջոցներ. Նա չի պատրաստվում թույլ տալ Сяну փախչել, ուստի պարզ էր, որ ամերիկացին այն մարդը, որը կարող է մի բան թողնել կամքով դեպք: Նա գալիս է տեղադրել մահը Сянга.
  
  
  Սյան задрожал զայրույթի. "Մեռնել, անիծված ամերիկացին", - շշնջաց նա գիշերը. "Մեռնել առաջինը".
  
  
  Մեկ ժամ, երկու. Նա նստած, պպզած, basking ատելությամբ. Եւ ահա, վերջապես, послышался թույլ է поднимающемся քամու շների հաչոց.
  
  
  Սյան արագ քաշեց աջ ձեռքի շուրջ իր ձեռնոց հետ овчиной եւ խրված այն պահին իր камзолы. Մատները сжались շուրջ ավտոմատ հրացանը. Չինացիները գիտեն ego, ինչպես Type 54, om պատճենը ռուսական 7,62 մմ ՏՏ ՐԴ 1933 թ. Տոկարևա. Սյան դանդաղ նկարչություն շուրջ գրպանից ատրճանակ եւ взвел կափարիչ մեկ ութ տուրերում "Mauser", բավական ծանր է թափանցել ոտքով սոճի. Այնուհետեւ նա իջել է փորը ձյան անկեղծ միջեւ հետքերով, оставленными ego разбитыми нартами, եւ նայում ն визир ձեր զենքի.
  
  
  Երբ լուսնի լույսի ներքո դա դյուրին չի լինի. Հստակ очерченная նպատակն է մոտենում է նրան անկեղծ է իր առջեւ ։ Хсян հրել ատրճանակ ետ րոպե, իջեցրեց գլուխը սպիտակ кепке եւ шталь գրեթե անտեսանելի է ձյան. Հետո նա սկսեց հաշվել ։ Մոտ ամերիկացու կլինեն լավ շներ են, որոնց արագությունը կարող է հասնել մինչև երեսուն հինգ կիլոմետրի: Բայց усталостью անհրաժեշտ է համարվել: քսան հինգ ժամ. Օրինակ, երկու ու կես րոպե կիլոմետր. Չորս հարյուր մետր / րոպե: Յոթ մետր / վայրկյան ։
  
  
  Երբ նա նորից լսեց ձայնը, նա шталь հստակ. Եւ, насторожившись, նա կարող է տարբերակել ձայները տարբեր շների. Մի պահ անց послышался քերել սահնակ.
  
  
  Хсян քաշեց ատրճանակը ։ Նա չի տեսել, սահնակ, քանի դեռ նրանք չեն հայտնվել sta ярдах նրան. Նա թռավ ՝ ձյան որոգայթ: мчались շները, խորդուբորդ մի փունջ ծածկված одеялами припасов тянулась ողջ երկարությամբ, սահնակ, ապա բարձր մութ գործիչ, высовывающаяся հետեւի салазок, покачивалась միջոցով հոգեվոր բնապատկերով.
  
  
  Սյան դանդաղ ը հաշվել մինչեւ տասը եւ կրակ է բացել. Նայելով միջոցով երեսկալ գլխին մութ գործիչներին հետեւում набегающих շների, Սյան տեսավ մի փոքր կապոց, հնարավոր է, գլուխը եւ մազերը, մի պահ показавшиеся է moonlight, նախքան սուզվել է ձյուն: Բայց ֆիքսված վարորդը եւ lai շները շարունակում է ռասայի.
  
  
  Սյան կրակել է կրկին ու կրկին. Ու կրկին. Շները, սահնակ, եւ մարդը շարունակել է աղմկել, нависая նկատմամբ ego засадой. Այժմ նա չի կարող промахнуться. Ցուցանիշը մատը Сянга կրկին обвился շուրջ спускового դուրս մանգաղ. Ատրճանակ է որոտացել կրկին.
  
  
  Ego տեսադաշտում պատգամավոր վայրի շների աչքերը, լեզու, կպչուն-ի слюнявых շուրթերը, ոտքերը, скрежетавшие-ի метельчатому ձյան, ինչպես մխոց убегающей դժոխային մեքենաներ. Սյան բարձրացել է ծնկները և կրկին կրակել միջոցով span միջեւ գործիչ մութ куртке. Ապա նա գողացել հետագիծ мчащихся սահնակ.
  
  
  Մոտ, երբ անցան սահնակ, Сянг տեսա, որ ձեւավորում չկա անձինք: Պարկի էր դատարկ էր ։ Նա ծախսել է իր թանկարժեք bullet խրտվիլակ. Հաջորդ պահին նա տեսել է, թե ինչպես է բեռը սահնակով բարձրացավ, երբ ինչ-որ բան մեկնողներից շուրջ թաքնվում վերմակի տակ.
  
  
  Բարակ blade блестнул է moonlight.
  
  
  Хсян взмахнул ատրճանակով վեր, երբ стилет հարվածել նրան, ուղարկելով ego մեջքիս է ձյուն: Ուժեղ ձեռքը վերցրել ego-ն այլևս раздробила ոսկոր.
  
  
  Хсян փորձել է կրկին բարձրացնել ատրճանակ:
  
  
  Նա բղավել է ։ - 'Ով ես դու?' "Ով ես դու, ով այնքան լավ է սպանում?" Мелькнул стилет.
  
  
  Վերջին մի կարճ պահի իր կյանքի Սյան լսել է երկու բան.
  
  
  Ինչպես արյունը կաթում է ձյուն:
  
  
  Անունը: "Նիք Քարթերը".
  
  
  
  
  
  Գլուխ 1
  
  
  
  
  — Դու բոլորովին համոզված է, որ Хсян մեռած է, Նիկ?
  
  
  Լինում են պահեր, երբ Դեւիդ Հոկ " կարող վրդովեցուցիչ է, եւ դա էր, որ շուրջ պահեր, ինչպիսիք են. Գտնվում է շտաբի պետ-Օ ՜ բնակարանում Վաշինգտոնում, իսկ ego помятый твидовый կոստյում пропах вонью ego էժան սիգարներ, Հոկ նկարահանվել է սեփական բեմադրության "Կատարյալ բյուրոկրատ".
  
  
  Շագանակագույն թղթապանակ նշումով "Carter-Хсян" էին, նրա առաջ diagonally, եւ Հոուք, քաշվել ծխախոտի, բոլոր ջանքերը գործադրել է, որպեսզի համոզվեք, որ ես չտեսնեմ ոչինչ շուրջ ego: բովանդակությունը. Բացի թղթապանակներ և սիգարներ, ego գլխավոր crutch էր, ես փորձում եմ перьевая գրիչ, որը զբաղվում է շարունակել գրել թղթապանակում, քանի դեռ նրա նկարագրել իրադարձությունները Արկտիկայում.
  
  
  Նրան, նայեց ժամացույց եւ уставился է կապույտ ծխի ամպը, нависшее նկատմամբ ալեխառն գլխով հազալով դուրս թքել. "Хсян մեռած ривненской հիսուն չորս ժամ է յոթ րոպե, եւ տասնվեց վայրկյան", — ասացի ես:
  
  
  Գրիչ հազալով դուրս թքել շարունակում է զրոյից թուղթ.
  
  
  "Эму երկու անգամ вонзили կոկորդը стилет. Առաջին վիրավորում վնասել сонную է առաջանում, երկրորդ вскрыло трахею. Մարմինը դեռ այնտեղ. Եթե դուք ցանկանում եք գնալ եւ տեսնել, թե մարմինը, նրա մասին կարող եմ պատմել ձեզ nen հեռու, եւ լայն.
  
  
  — Դե-դե, Նիք, — ասաց Հոուք. — Ոչ այնքան թշնամաբար. Իսկ դուք գիտեք, թե ինչպես են ընթանում գործերը մեր Վաշինգտոնում: Մենք ապրում ենք թղթային քաշքշուկների ։ Ինչպես մենք կարող ենք արդարացնել իրեն? Այնպիսի գործակալներ, ինչպես դուք, плейбои Killmaster, ստանում են բոլոր հաճույքները, բոլոր արկածները, բոլոր ճանապարհորդության. Չի լինի կներեք մեզ, այդ մի քանի жалких պահեր.
  
  
  Հոուք ժպտաց ինձ լայնությամբ մոտավորապես երկարությամբ окурка ego սիգար. — Լավ է, Նիք, — ասաց նա: 'Շնորհակալություն. Ոչ միայն իր անունից եւ AH. Կան որոշ բարձրաստիճան պաշտոնյաները, որոնք ցանկանում են, որպեսզի դուք գիտեք, որ նրանք գնահատում են այն, ինչ դու այնտեղ արել".
  
  
  Այն հրատարակել է համապատասխան հնչյունների հետ: շնորհակալության.
  
  
  "Хсян աշխատել է մատուցել մեզ շատ լուրջ խնդիրներ", — ասել է նա: — Նրա համար, վախենում եմ, որ այժմ մենք տեսնում ենք, շատ նման, թե ինչպես է նա ։ Բացի այն, որ դա բավականին թանկ հոբբի է, պատերազմը սարսափելի հազվադեպ. Այսինքն ՝ պատերազմը մեթոդով, հետ բանակների և զենքի հետ կապն իրագործվում մաքուր դաշտ է:
  
  
  Хсян զինվոր էր նոր տիպի: տնտեսական ռազմիկ. Նվազագույն օրինակ, ավելի շատ խելք. Գրեթե վիրաբուժական գիտելիքների վեն համաշխարհային տնտեսության և ցանկություն մոլագարի բացել ih. Արդյունքը մնում է նույնը: մահը ազգերի ու ժողովուրդների, ниспровержение բոլոր քաղաքակիրթ համակարգերի, երեխայի կյանքով ։ Բայց արժեքը գործառնությունների ցածր է, իսկ նպատակին հեշտ է թաքցնել" ։
  
  
  Հոկ նկարչություն, iso rta сигару, թեքում ձեր սեղանի շուրջ եւ խոսել է շատ դանդաղ, շատ հստակ եւ շատ մտածված. - Բայց վտանգ ունեն.
  
  
  Նա քաշում խրոցը ձեռքով դեմքը, կարծես սրանք անտեսանելի սարսափ.
  
  
  "Դուք տեսել սակուրան, ճանապարհի այստեղ?" նա հարցրեց.
  
  
  — Այո, — ասացի ես:
  
  
  "Գարնանը Վաշինգտոնը կարող է շատ բան առաջարկել", — ասել է նա:
  
  
  Նրան, նայեց նրա կտրուկ. Ես գիտեմ ego տարօրինակ ձեւով հասնել էության, ինձ համար դժվար չէր կասկածել ego այն է, որ նա փորձում է обременить ինձ ինչ-որ конторской աշխատանքով: Նրան պետք էր իմանալ ego ավելի լավ.
  
  
  "Որքան էլ լավ էր Վաշինգտոն, — ասաց նա, — ես կարծում եմ, որ կան տեղեր, եւ ավելի լավ".
  
  
  — Ոչ թե քեզ համար, — ասացի ես:
  
  
  Հոուք ծիծաղեց. — Ինչ վերաբերում է արձակուրդից, Նիկ?
  
  
  Իմ ունքերը взметнулись գծի մազերի աճի, բայց նախքան Հոկ հասցրել է վայելել իր փոքր զարմանքով, նրան կրկին իջեցրել է ih.
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Ինչ-որ կատակ է?" .
  
  
  'Կատակ է?' — ասել է նա, закуривая եւս մեկ իրենց կեղտոտ сигару.
  
  
  — Դու ինձ լսել, — ասացի ես:
  
  
  Հոուք խաղում обиженную անմեղությունը. Երբեւէ նրան կվճարեմ, ինչ-որ բան է շատ գումար, որպեսզի նա արել է դրա պատճենը "Օսկար" ։ — Ինչու ՞ ես сомневаешься ինձ, Նիկ? Այն երբեւէ ստել քեզ?
  
  
  Մեզ երկու ստիպված ծիծաղել.
  
  
  — Լրջորեն, — ասել է նա: — Ինչ վերաբերում է ուղեւորության. Նա откинулся է հետեւի պտտվող աթոռներ, նրա աչքերը սովորել առաստաղը, քանի որ, եթե դա եղել է աշխարհի քարտեզը.
  
  
  "Ինչ-որ բան է հաճելի ու ջերմ մի վայր, որտեղ կարելի է ազատվել արկտիկական ցուրտ", — ասել է նա:
  
  
  Նրա սպասեցի, ոչինչ չեմ ասում ։
  
  
  "Օ՜, վերցնենք, օրինակ, Ֆրանսիական Ривьеру. Նրան, լսել եմ, որ ուշ գարնանը այնտեղ լավ է, թե ինչպես անգամ, թե ինչպես է այնտեղ հավաքվել են զբոսաշրջիկները: Տեղը նման է Նիցցայից. Ես բավարար տեղեկատվություն. — Լսեք, — ասացի ես: "Դու ասում ես արձակուրդի մասին կամ աշխատանքի մասին?"
  
  
  Գաղափարը հազալով դուրս թքել մասին ազնիվ պատասխանում էր նոր հարց է ։ — Դու գիտես, թե ով է հիմա Նիցցայում?
  
  
  — Ասա ինձ, — ասացի ես:
  
  
  "Պարզապես մեկ շուրջը լավագույն կինոաստղերի Հանգանակությունը.
  
  
  Նրան ասաց. - 'Իսկապես?'
  
  
  — Այո, իսկապես, — ասել է Հոուք հետ акульей ухмылкой. Եւ նա, կարծես, ևս մեկ ։ Անցյալ գիշեր նա եղել է ոչ մեկ, Պալատում Медитерране , խաղացել և պարտվել է ռուլետկա, եւ ոչ ոք չի կարող նրան մխիթարել. Հոուք գլուխը շարժեց ՝ "ձեր տխրության": այս ամենից. — Լավ, — ասացի ես: 'Նրան հրաժարվել. Դա ով է?'
  
  
  Ego աչքերը մի քիչ նեղացրել է, երբ նա պատասխանել է. "Նիկոլ Կարա".
  
  
  "Նիկոլ Անում, — ասացի ես, — զոհվել է ավիավթարի չորս տարի առաջ":
  
  
  'Իրոք,?' — ասել է Հոուք, кладя իմ ինքնաթիռի տոմս միջոցով աթոռ.
  
  
  
  Գլուխ 2
  
  
  
  
  Նա եղել է իրական уродом.
  
  
  Նրան, կանգնեց ու նայեց նրա ego ապակե վանդակի ու չեն նկատում ոչինչ, բացի ego աշխատանքները: Փոքրիկ птичья նպատակն է, նյարդային աչքերը, շողացող համար մի քանի միավոր, примостившихся է երկար քիթ, քիթ. Ego костлявое մարմինը дергалось նյարդային լարվածության, քանի որ նա միշտ պատրաստվում էր փախչել, երբ վախեցած. Никотиновые մատները перелистывали լուսանկարները ego, покрытом մոխիր սեղանին: Մեկը իր փոքրիկ սենյակում լավ ակնարկ իրենց կաբինետներում փաստաթղթերի համար, որոնք կանգնած էին այնտեղ, ինչպես տպավորիչ շարքերը շիրմաքար է լեփ-լեցուն գերեզմանատանը, նա զգում է իր տարերքի մեջ է ։ Хьюберт Уиклоу, նվիրյալ փաստերի, պահապան հիշողությունների կրողը մոռացված տվյալները. Ego կայսրության էր փոշոտ արխիվի Միասնական ազգային լրատվական գործակալության.
  
  
  Լույսի ճառագայթները, пробившиеся միջոցով աղտոտված նյու յորքի օդը բարձր պատուհաններ սենյակ, առաջացնում միակ օգնություն. Օդը մնում է ֆիքսված և ծանր փոշու մեջ սենյակում.
  
  
  Այս հսկայական դամբարանում զմռսվել է անցյալը: լրագրողական գտնում գնդապետներ, правивших ինչ-որ տեղ Ամերիկայում շաբաթ, կամ ամիս; մարդասպանին, ում հանցագործությունները возбуждали հասարակությունը շուրջ տասնչորս օր. խաբեբաները, մարզիկներ, նախագահներ, վարչապետներ, համաձայնվել են սկսել թագավորները, հսկայական ինտերնացիոնալ գնացք մարդկանց, որոնք մի պահ նվաճել են տարօրինակ ու խորքային մամուլի ուշադրության, ապա проскользнули ավելի է, որ գրեթե մոռացված. Բայց ոչ Хьюберта Уиклоу.
  
  
  Հսկա խորքում ego մտքի громоздились անուններ, փաստեր, տվյալներ-վիճակագրություն, ինչպես գանձերը скряги. Այն, որ նա չի կարող միանգամից հիշել հիշողության մեջ, նա կարող է գտնել տասը րոպե, քաշվել անցյալը շուրջ նման գերեզմանները իրենց արկղերի картотечных կաբինետներում.
  
  
  Կան մարդիկ, ովքեր կարող են անել այնպիսի ն շահութաբեր է, բայց ոչ Хьюберт Уиклоу. Տեղի ego միջավայրում օտար, ստիպե ՛ ք ego հանդես գալ պատմեք эму, ինչպես հարստանալ, տրամադրելով ընդամենը մի պարզ փաստ է, եւ այն ամենը, ինչ вырвалось շուրջ նուրբ էգոն, дергающегося rta էր անօգնական заиканием. Նա ձեռքով բարեւում էր ուսերը և протягивал ձեռքի ափի մինչեւ. Նա թույլ է թափ տվեց գլուխը ։ Կաթիլներ բանկը խաղացել է նրա ճակատին եւ հրում քթի.
  
  
  Хьюберт Уиклоу էր օժտված է տարօրինակ եւ նուրբ հանճար. Հրեշ էր նրա համար լավ տառերով. Այլ էլ.
  
  
  Նրա прочистил կոկորդը ։
  
  
  Вздрогнув, նա աչքերը բարձրացրեց. Ձեռք անդրադարձել է piles է լուսանկարների հատակին ։ Ego դեմքը կարմրել է ճիգից. Ձեռք шлепнула-ի մխացող է пепельнице сигарете, սայթաքեց եւ покатила ծխախոտ է սեղանին.
  
  
  — Դերձակ տանի, — ասել է նա: 'Գծերից.'
  
  
  — Հանգստացիր, — ասացի ես: "Սա պարզապես ես:"
  
  
  Эму հաջողվել է գտնել իր սիգարետ, եւ այժմ, согнувшись կես աթոռին, նա ջանասիրաբար выискивал լուսանկարներ է իր գրասեղանի.
  
  
  Ego բառերը закружились միջոցով ակումբներ ծխի. — Թույլ տվեք նախ հեռացնել խառնաշփոթ. Դուրս այնտեղ. "Անեծքը".' Նրան լսեց, թե ինչպես է նա գլխով հարվածել է բազկաթոռ ներքեւի մասում, եւ ապա կրկին հայտնվել է իրենց նկարներով; покрасневший, բայց доволтный.
  
  
  Նա նրբորեն դնում om աթոռ, կանգնեց ու ձեռքը. Որպես գործի, Նիկ?
  
  
  — Ինչպես միշտ, — ասացի ես: 'Իսկ դու?'
  
  
  "Ես անում եմ ամեն ինչ, որ կարող եմ", — ասել է նա:
  
  
  Նա վերցրել է դեղ լուսանկարների աթոռից մի անկյունում իր սենյակ եւ դրեց om սեռի. — Նստեք, — ասաց նա:
  
  
  'Նստում.'
  
  
  Пристроив իր կմախք ետ вращающееся բազկաթոռ, նա մարել է ծխախոտ, վառեց, այլ, приставил նրան уголку rta եւ արագ ձգձգվել է ։ Մոխիր թռչող օդային և վայրէջք է կատարել эму վրա վերնաշապիկը. "Դեռ объединеные մամուլը և հեռագրային ծառայության?" Այս կեղծանունը միակն էր, որ նա երբեւէ նշել է запретную թեման իմ աշխատանքի. — Իսկապես, — ասացի ես:
  
  
  "Լավ է, որ մենք կարող ենք անել այսօր մեր գործընկերների լրագրողների?" է, — հարցրեց նա ժպտալով.
  
  
  — Ինձ անհրաժեշտ տեղեկատվություն, — ասացի ես:
  
  
  Хьюберт скользнул առաջ սեղանին. — Պատմեք ինձ այդ մասին, — ասել է նա:
  
  
  — Նիկոլ Անում, — ասացի ես:
  
  
  "Մահացել է մարտի 3-ին, 1972 թ. ավիավթարի Ֆրանկֆուրտի օդանավակայանում, որի արդյունքում զոհվել է երեսուն վեց ուղեւոր եւ անձնակազմի "Каравеллы", нанятой..."
  
  
  Նրա բարձրացրեց ձեռքը. "Хууууууу ".
  
  
  "Ես չեմ ուզում ստիպել քեզ զգալ, որ ինձ այնտեղ այլեւս չկա" ։
  
  
  — Դա նույնիսկ չի գալիս էր իմ գլխին, — ասացի ես: "Եկեք կանգ մանրամասներին. Նախ, դուք վստահ եք, որ նա մահացել է?
  
  
  'Առանց կասկածի.'
  
  
  Նրան հարցրեց. — "Մի ՞ թե դուք երբեք չեք լսել ոչինչ հետադարձ? "Կասկած опознании հեռ Լուրերը, որ դուք միշտ լսել նման դեպքերում: ոչ այնքան մահացել է, սարսափելի է изуродован, փակ տեղ հյուրանոցների?"
  
  
  — Ոչ, — ասաց Хьюберт. — Նա մեռած է: Ոչ ոք, նույնիսկ fang ակումբը չի արտահայտել այլ տեսակետներ":
  
  
  "Երբեք ոչ մի տվյալ հակառակը?"
  
  
  "Ոչ, բացարձակապես ոչ":
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: "Երկրորդ ու վերջին штопора: ենթադրենք, նրան հանդիպել եմ կնոջ, ով զբաղվում է նայում այնպես, ինչպես Նիկոլ Ստիպում է, այսպես ասած, ամբողջական զանգի. Ես ինչ իմանամ, իսկական նա կամ самозванка?
  
  
  — Շատ դժվար խնդիր է, — ասել է Хьюберт. Նա ծխախոտ հանգցրել, ձեռքերը դնում գլխի համար և откинулся առաջ, փակելով աչքերը: — Նիկոլ Անում, — mumbled նա: Նիկոլ Անում ։ Դուք պետք է իմանա իր տվյալները. Մշակման, հասակը, աչքերի գույնը, մազերը. Նա շեկ բնության կամ էր. Նա ասել է մտախոհ. "Շատ կարեւոր տվյալները, դա պարզապես փաստ է: Դուք պետք է ինչ-որ բան հատուկ, ինչ դուք դեռ չեք տեսել կինո.
  
  
  'Ձայնը հենց?'
  
  
  "Ինչպես փոքրիկ родинка, շատ բարձր ներքին կողմում նրա ձախ ազդրի".
  
  
  'Ճիշտ է?'
  
  
  "Ավելին է, քան պարզապես լուրերը", — ասել է նա: "Ես չեմ կարող հիշել, թե որտեղից է նա դա կարդացել է, բայց ես հավատում եմ դրան: Կարծում եմ, դու կարող ես դա ակնկալել, Նիկ. Դա լավ է, որ ես կարող եմ ձեզ առաջարկել.
  
  
  Նրա կանգնեց եւ սեղմեց эму ձեռքը ։ "Ես չգիտեմ, թե ինչպես ես դու դա անում, — ասացի ես, — բայց դու հրաշք".
  
  
  Хьюберт իրեն թույլ է տվել բավականին ухмыльнуться ու կանգնեց. "Կան ինչ-որ է, որ դուք կարող եք անհրաժեշտ է իմանալ, Նիկ". Նրա նետել նրա վրա հարցական հայացք.
  
  
  "Դուք սկսել է երկրորդ մարդը, проявляющий մեծ հետաքրքրություն Նիկոլ Կարա, որը մտել է ինձ վերջին վեց շաբաթ".
  
  
  — Շարունակիր, — ասացի ես:
  
  
  "Ինչպես դուք գիտեք, Uni-National News-ը ունի ոչ միայն մամուլում ։ Մենք էլ ենք առեւտրային գործակալության կողմից: Յուրաքանչյուրը կարող է մտնել այստեղ և գնել այն է, որ մենք առաջարկում ենք. Հիմնականում այն լուսանկարները, հիմնականում գրքեր: Մոտ վեցերորդ շաբաթ առաջ այստեղ մտավ տղայի եւ հյուրանոց է գնել պատճենները բոլոր նկարները Կարան մեր արխիվում".
  
  
  "Դուք արդեն եղել է նման խնդրանքի, չէ՞։"
  
  
  — Երբեմն, — ասել է Хьюберт. "Սովորաբար, սակայն, նրանք սկզբում գալիս են այստեղ, որպեսզի դիտել բոլոր նկարները, եւ միայն դրանից հետո խոսել է նրանց, որ նրանք ցանկանում են. Այս guy է գնել չի փնտրում. Դա եղել է առաջին արտասովոր առանձնահատկություն.
  
  
  — Իսկ երկրորդը?
  
  
  "Երկրորդ, վերջին մի քանի տարիների ընթացքում չի եղել հատուկ հետաքրքրություն Նիկոլ Ստիպում է. Հետո նրա մահվան թողարկվել է մի քանի գրքեր: Դուրս են եկել միանգամյա հուշեր fang russian Եւ դա ամեն ինչ. Ապա մենք ստացել ենք դիմում մեկ լուսանկար ներկայացնել հայտնի պատմությունը նրանց ։ Այնպես որ, խնդրել нах այն ամենը, ինչ եղել է, եղել է սկսել երկրորդ ego անսովոր".
  
  
  — Իսկ երրորդ? .
  
  
  — Քեզ մոտ կա մի աղջիկ անունով Вильгельмина. Դա հաստատումը, այլ ոչ թե штопора.
  
  
  Вильгельмина բավականին смертоносная ընկերուհին, ավելի ճիշտ, տիպի ատրճանակ Люгер. Նա երբեք չի եղել հեռու ինձ. Ոչ ավելի, քան Հյուգո, իմ стилет եւ Պիեռ, նոր ջրի bomb.
  
  
  — Այդ տղայի նման մի աղջիկ, — ասել է Хьюберт. "Ներքո ձախ подмышкой".
  
  
  'Ինչպես է նա նայում?'
  
  
  — Здоровяк, — ասել է նա: — Մեկ այս широкоплечих, коренастых տիպային. Անձը, ինչպես neanderthal. Աչքերը թաքնված համար արևապաշտպան միավորով: Шрамм դիմում է ձախ скуле, մոտ երկու ու կես դյույմ երկարությամբ.
  
  
  — Նա ասել է, որ պատրաստվում է անենք, որպեսզի այդ լուսանկարները? "Դա եղել է գրեթե ամեն ինչ, որ ասել է նա. Նա ասել է, որ տղան է, որի վրա նա աշխատել էր խենթ нах.
  
  
  — Դու գիտես ego անունը?
  
  
  Хьюберт порылся շանը անդորրագիրը գզրոց աթոռին. "Քեզ դուր կգա, Նիկ", — ասել է նա, ընտրելով մեկը.
  
  
  Նրան, նայեց թուղթ, որը նա ինձ մեկնեց. Հաճախորդի ստորագրությունը էր ներքեւ. Մոտ գրչակներ, ովքեր опозорили եթե երեխային: Ջոն Սմիթը:
  
  
  "Նա նույնքան հիանալի, որքան նայում", — նշել է Хьюберт. Պետք է լինել, այն է, թե ինչպես է նա նայեց իր հին ընկեր էր ինչ-որ բան обвиняющее, քանի որ ego ձայնը գրեթե անհեթեթ է, որքան պաշտպանություն. — Գնում Ենք, Նիկ. Որտեղից կարող եմ իմանալ? Յուրաքանչյուրը կարող է մտնել այստեղ և գնել ամեն ինչ, ինչ ուզում է ։
  
  
  — Չի обращай իմ ուշադրության կենտրոնում, — ասացի ես: — Ի վերջո, այդ մարդը կարող է լինել բոլորովին պետերբուրգում: Գուցե դա պարզապես զուգադիպություն.
  
  
  "Իհարկե," - ասել է Хьюберт, երբ նրա վահանակ k օր. 'Կան նման հնարավորություն.'
  
  
  Նրան կրկին սեղմեց эму ձեռքը եւ մնացական. Նա շարունակում էր նայել, քանի դեռ նրա քայլում длинному միջանցքով է վերացնել.
  
  
  "Goodbye, Նիկ", — լսեցի նրա ձայնը ego. 'Հոգ տանել իրենց. Եղեք զգույշ լինել.'
  
  
  
  Գլուխ 3
  
  
  
  
  'Հոգ տանել իրենց. Եղեք զգույշ լինել.'
  
  
  Այս խոսքերը չեն կարող լռեցնել նույնիսկ բուռն բղավել շարժիչների երեսուն հազար ոտնաչափ է Ատլանտյան. Այս ամենը եղել է չար. Արձակուրդ, որը եղել է արձակուրդի. Անիծված Բազե. Գեղեցիկ աղջիկ, որը զբաղվում է, կարող է լինել կամ մահացած.
  
  
  Նրան, նայեց իր սկուտեղ հետ սնունդ. Ըստ զգեստ դարչնագույն souza, окружавшего կտոր недожаренного միս, ասես աչքի ցիկլոպ, глядел վախեցած մի կտոր ղուկ.
  
  
  Ստվեր հատել է իմ կարծիքով.Նրան լսեց, թե ինչպես է ուղեկցորդուհին հարցրեց. - 'Ոչ սոված?'
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց.
  
  
  Նրա երկար նուրբ ձեռքը տեղի է ունեցել դիմաց ինձ վերցնել սկուտեղ.
  
  
  Այն առաջ է անցել վերցնելով մի բաժակ վիսկի: — Ես դա սիրում եմ, — ասացի ես: — Գուցե դա կօգնի ինձ քնել:
  
  
  — Այո, — ասաց նա: — Դա էլ է odin ամբողջ ձեւերով. Նրան, նայեցի մի քանի վառ կապույտ աչքերը եւ озорную ժպիտը.
  
  
  "Ես լսել եմ, որ կա եւ այլ ըմպելիքներ".
  
  
  — Այո, — ասաց նա: — Ավելի լավ է քո թխած.
  
  
  Նրա закурил մեկ շուրջ իրենց ծխախոտի ոսկե мундштуком. Եւ թոքերի էլ, ես կարծում եմ,.
  
  
  — Այո, — ասաց նա: — Թեթեւ էլ. Դուք կարող եք կանգ է Փարիզում ։
  
  
  'Ոչ: Ես пересадочный ուղեւորության Օռլի քառասուն րոպե, ապա այն, ինչպես մենք այնտեղ приземлимся.
  
  
  'Ցավոք սրտի: Հակառակ դեպքում նրան կարող է տալ ձեզ տեսարժան վայրերը.
  
  
  — Այո, իհարկե, — ասացի ես: — Բայց գուցե մեկ ուրիշ անգամ ։
  
  
  'Հնարավոր է:'
  
  
  Նա վերցրեց թերթիկը եւ շրջվել է , որպեսզի հեռանա:
  
  
  "Կարծում եմ, որ ավելի լավ է բերել ինձ դեռ վիսկի", — ասել է նա էյ, հետևից.
  
  
  Արյունոտ Հոուք, կրկին մտածեցի ես: Նույնիսկ կասետային չի օգնել ինձ.
  
  
  Նրան դեռ վատ տրամադրությամբ, երբ նույն օրը վայրէջք է կատարել Նիսի է թռիչքի Փարիզի շուրջը. Ըստ տաքսի, որը поставляло ինձ հյուրանոց Beau Rivage Quai des Etats-Unis , այն կարող է տեսնել залитую արեւի հարթ մակերեւույթ Միջերկրական հագցնել, մի կողմից,. Մյուս կողմից գրեթե շարունակական գիծ հյուրանոցների, villas, եւ բարձրահարկ շենքերի, հրում, այլ, այլ, թե քած փչացած երեխաների լեգենդար խաղի հարթակներում մեծահարուստների ։
  
  
  Իմ համար էր ծովը. Բարձր ֆրանսիացի օրը պայթեցրել է cool breeze. Նրա unpacked իրենց պայուսակներ, դնելով Вильгельмину, Հյուգո եւ Պիեռ երկու свернутых սրբիչներ եւ կրել է om-ի լինզա լողափ.
  
  
  Մի ժամ իր պառկած էր փակ աչքերով, լսում են շշուկ ջրի մասին նեցուկ.
  
  
  Երբ նրա, վերադարձավ իր սենյակը, չի եղել, անհրաժեշտ է անել սովորական ստուգում. Կարելի ժխտել այն փաստը, որ ինչ-որ բան էր ներսում.
  
  
  Սեղանին նախաճաշ գտնվում էր մեծ մրգերի տեսականի. Մարդկության եղել է սպիտակ քարտը, прикрепленная է կանաչ ժապավենը. Ձեռագիրը պատկանել է ինչ-որ ֆրանսիական խանութպան, բայց իսկության հաղորդիչ կասկած չի եղել. "Բարի գալուստ Ֆրանսիական Ривьеру", — гласила բացիկ. — Թող ձեր հանգիստը պետք է բոլորին, որ մենք կարող ենք հույս ունենալ:
  
  
  Hawk - առաջ! Այն պահից, երբ ես վերադարձել ՝ լողավազանի մոտ, նա մտահոգիչ է ինձ, бесил, ծիծաղել, ինձ հետ ընդմիշտ. Սկզբում ենթադրվում էր, որ Хсян կարող փախչել ինձ. Այն ժամանակ դա այնքան էլ ակնհայտ հրավերը վերցնել ոչ այնքան ակնհայտ է արձակուրդ. Նախկինում նույնպես եղել են ժամանակներ, երբ Հոուք скупился վրա մանրամասները աշխատանք. Այն կարող է դա հասկանալ ։ Եղել են այնպիսի բաներ, որոնք, ինչպես նա գիտեր, ոչ այնքան անվտանգ, ինչպես գիտեի, հաշվի առնելով ռիսկը է схваченным. Բացի այդ, ինձ անպայման է իմանալ ամեն ինչ, որպեսզի կատարի իր առաքելությունը. Բայց, ճիշտն խոսել, չի մզամուրճ մեզ պատկերացում, թե ինչու է իր Նիցցայում. Ինչ գործն է Хоуку, կենդանի Նիկոլ Անում է, թե ոչ?
  
  
  Իմ ձեռքերը էին սեղմվել մեջ բռունցք. Ու արյունը бешено стучала զնգոց. Հանգստացիր, - ասել է իր սեփական. Ենթադրենք, որ ծերունին իր անցքի մեջ է Дюпоне Շրջանակը Վաշինգտոնում գիտի, թե ինչ է անում: Իսկ հետո, եթե դուք չգիտեք, թե դա ինչ է, փորձեք իմանալ, թե ինչ-որ բան. Ուղղակի թույլ տվեք բաներ պատահել. Հենց դա է տգիտությունը է պատճառում ձեզ այդքան դժվարությունների.
  
  
  Գործողությունների. Դա այն է, ինչ ինձ պետք էր. Ես միշտ զգում լավ. Սպասելու ժամանակը մոտենում է ավարտին ։ Նրա ցնցուղ է ընդունել եւ հագած երեկոյան: Ներքին գրպանում камзолы էր իմ նոր անձնագիր անունը Նիկոլաս Անդերսոնը: Ուր էլ մեզ գնաց, ատրճանակ, стилет եւ գազային ռումբը կարող է ցնցել, հատկապես, եթե պահպանությունը այնքան проницательна, ինչպես ես կասկածում.
  
  
  Այս անգամ Вильгельмина, Հյուգո եւ Պիեռ կմնան. Նրանք ուղեկիցները Նիկոլաս Անդերսոնի, զբոսաշրջիկ: Բայց մարդը անունով Նիկոլաս Carter կարգավիճակում Killmaster AH էր ուզում լինել հիմար, եթե դուրս է եկել մեկ. Այն մխրճել է մանյակ երկու բերան մի կտրում եզրին . Երրորդ էր, գոտին ի մեջքին. Նրանք էին плашмя, անտեսանելի, հուսադրող են, եւ մահացու.
  
  
  Ես դեռ ժամանակ ճաշ մինչ կսկսվի երեկոյան աշխատանքը. Դուրս գալով հյուրանոցի շուրջ, այն շրջվել է դեպի ձախ, հատել է Quai des Etats-Unis, հաջորդ անկյունում ու սկսեց երկար извилистую զբոսանքի երկայնքով զգեստ է նավահանգիստ, որպեսզի ճաշ ինչ-որ բան օդում, մենակ ու կիսախավար, տապակած ծովախեցգետնով, рататуем և սպիտակ գինով. .
  
  
  Չի լարված էր. Այժմ, երբ նա պատրաստ էր գործել, այն կորցրել է այդ անհարկի խթանմանը . Նրա վայելում սնունդ և շրջակա միջավայրի. Մյուս կողմից նավահանգիստ գիշերը մտել yachts եւ траулеры. Երկինք потемнело, վերածվելով շուրջ, կապույտ, սեւ. Ռեստորաններում ճանապարհը мерцали լույսերը. Նրա արել է վերջին կում գինի ու սիգարետ հանգցրել.
  
  
  Եթե ես արձակուրդ, նա արդեն ավարտվել է: Ժամանակն էր սկսել:
  
  
  Մերկ կրծքով, աջակցություն պատանի ձեռքերով, նա բարձրացել է հագցնել բարձր խոտ եւ алых գույների, գունատ сладострастная предвестница մութ վերաբերվում, եւ всепроникающих հրճվում նրանց համար, ովքեր պատրաստ են ենթարկվել соблазнам ներսում կրեմ շենքերի. ետեւում нах. Եթե արձանները էր անունը, ապա ոչ ոք չէր մտքով անգամ չի անցել ego ավելացնել. Բայց, հաշվի առնելով իրավիճակը, մուտքը խաղատներ, հնարավոր է, այդ ջանքերը արդեն ավելորդ են. Լեդի Fortune պետք է բավարար.
  
  
  Palais de la Méditerranée Անգլիական seafront Նիցցայում է մեզ լավագույնը, մեզ համար վատագույն կազինո ազուր. Այնուամենայնիվ, այն պրոֆեսիոնալ, արդյունավետ եւ հավասարապես приветливо, թե ինչպես են զբոսաշրջիկներին, սահմանափակող ռիսկով տասը-քսան դոլար գիշերը, այնպես էլ խաղացողների պահանջող ավելի բարձր տոկոսադրույքների.
  
  
  Վերևում կրկնակի կոր աստիճաններ տանող վրա սկսել է երկրորդ հարկում, ձգվում է բոլոր ուղղություններով, ինչպես հայտնի է Les Salons de la Mer , նրա, դիմել Քարտուղարությանը. Ետեւում վաճառասեղանին, ավելի походившим կառավարության, նստած էին երկու տղամարդ ընթացքում фраках, գունատ, անտեսելով անխախտ կասկածանք. Նրանց կողքին նստած երիտասարդ կինը ծանր աչքերով հագած սգո զգեստ, եւ делилась իր կասկածներին վերաբերյալ մարդկության проносившимися առաջ om հոգնած աչքերով. Մի քանի զբոսաշրջիկներ, ակնհայտ է, մեկ շուրջը բազմաթիվ գիտաժողովների, մշտապես իրականացվող քաղաքային խորհրդի կողմից Նիսի, հավաքվել էին աթոռին.
  
  
  Ճահճային միջոցով նրանց, այն գրավադրել է իր անձնագիրը և пятифранковую մետաղադրամ countertop. Մետաղադրամներ բավական մուտքի տոմս մեկ գիշեր. Տասնհինգ ֆրանկի համար, երեսուն ամսվա ընթացքում, վաթսուն մրցաշրջանում. Այն ամենը, որ ինձ թույլ է տվել անել ներսում, այն արել է մեծ ենթադրություն այստեղ. Այն դրել հենց հաջողություն, դնելով այն բանի վրա, որ մի երեկո նրան կհաղթեմ, որ ուղարկել ինձ Հոուք.
  
  
  Odin ամբողջ թերահավատորեն выглядевших տղամարդկանց բացել իմ անձնագիրը "Նիկոլաս Անդերսոնը", уставился լուսանկարին, ապա շրջեց իմ դեմքը.
  
  
  Նրան լրացրել ձեւը, մինչ նա ստուգում էր իմ անձնագիրը արխիվում անկյունում նրա ետեւում. Գոհ, նա խզբզել իմ անունը դեղին քարտի կազինո երկու бордовыми շերտերով կողմը եւ пододвинул նրան ինձ.
  
  
  Երկու հսկիչներ մուտքի մոտ Les Salons de la Mer кивнули ինձ, երբ նրան է մոտեցել օր.
  
  
  Նրա գագաթին կանգնած երեք մարմարե աստիճանների, առաջատար շքեղ դահլիճ; սենյակ է տարբեր մակարդակներում, լայն ու երկար է, որպես ֆուտբոլի դաշտ, լիովին plated կարմիր. Դիմաց ինձ scarlet վարագույրներ обрамляли պատուհաններ ծովը. Փոքր պատշգամբներում դրսից, залитых լուսնի լույսով ու խոնավ գարնանային բոռ, զույգ, խմում խմիչք և զրուցել, գերակա աղմուկ փողոցային շարժման. Ինձ եւ պատշգամբների աջից ու ձախից կանգնած էին սեղաններ: Ռուլետկա, ոսկորները, բակկարա, մահակ, écarté , trente et quarante . Տակ փափուկ լույսը արյան կարմիր էկրանների ծավալվեցին արծաթե շարժակների, քարտի шептались մասին է կանաչ շոր, pounded զառ ու հոսում է չիպսեր, անընդհատ круговороте կորուստներ եւ ձեռքբերումներ.
  
  
  Նրա, արագ անցել է սենյակ, կանգ առնելով մեկում շուրջ երկու size, որ խմել. Ժողովրդին մրցաշրջանի սկզբում էր մի քիչ. Մի քանի սեղաններ էին փակ. Ժամանակ առ ժամանակ ավելի гулом կտրուկ կոչվում է ձայնը: "Риен ne va plus", և այստեղ նրան լսել է ticking գնդակը ըստ փղոսկրի մասին պատերը ռուլետկա.
  
  
  Մի բան է հանրությանը չի եղել ։ Ամերիկացիները столпились շուրջ սեղանների համար блэкджека եւ խաղալ զառախաղ . Խումբը բակկարա բաղկացած է հիմնականում միջոցով բրիտանացիներ, և տարեց մարդկանց, իսկ միջազգային տեսարան էր կենտրոնացած է շուրջ սեղանների համար ռուլետկա. Եղել են մի քանի ubiquitous ճապոնացիների կապույտ հագուստով, սպիտակ հրավիրատոմս եւ իսկական галстуках, երկու արաբի, մի բուռ հույների, մի քանի scandinavians, իսպանացի, գերմանացիները, անգլիացիները և ամերիկացիները:
  
  
  Նստած ծառայություններ աթոռների վրա, լարված տարեց կանայք, զինված огрызками մատիտներ, склонились նկատմամբ թերթերով թուղթ, մշակելով խիստ համակարգի կարծես Դ Аламбера եւ Cancellations .
  
  
  Նրա կանգնեց ետեւում մեկի շուրջ, այդ ծեր կանանց համար, սեղանի, ամենամոտ է մուտքային. Այնտեղ ես տեսադաշտում, որը թույլ չէր տալիս ոչ մեկին ներթափանցել աննկատ մուտքից:
  
  
  Տվեց մեկական stickman երկու հարյուր հիսուն ֆրանկ. "Ի фишках հինգ", — ասել է նա эму. Թղթադրամի անհետացել է desktop չհրկիզվող պահարանում միջոցով жадную ճեղք հետ латунным ժայթքել. Շուրջ գանձ է, լրիվ գունավոր խորհրդանիշներ տարբեր արժանապատվության, ինձ скользнуло հիսուն դեղին սկավառակի. Նրան թույլ է տվել նրանց անձրեւի դատարկել րոպե камзолы.
  
  
  Ինչ-որ ժամանակ նա իրեն թույլ է տվել քնել տակ ծիգ-երի գործունեության հաշվետվությունները տոկոսադրույքների, որոտ անվահեծ, ритуальными գոռալով stickman, слитыми է անվերջ ռիթմը:
  
  
  - Միանավ . Կարմրել. Խախտում է: Faites fox jeux. Риен չի րդ գումարած. Кинз. noir. Խախտում է: Faites vous jeux. Риен չի րդ գումարած. Պտուտակ-хуит. Կարմրել. զույգը. '
  
  
  Ամեն անգամ, երբ դուռը բացվել է, այն հույսով բարձրացրել է աչքերս, բայց ապարդյուն:
  
  
  Նրա օգտակ մեկ րոպե, եւ սկսել է դրույքներ կատարել. Երբեմն աթոռ գողացել է իմ չիպսեր, երբեմն տալիս. Իմ մտքերն են միայն կիսով չափ մասին անիվ. Նրա խաղացել են ավելի բարձր տոկոսադրույքներով:
  
  
  Անցել է մեկուկես ժամ ։ Заскучав, այն անցել է տոկոսադրույքները առանձին թվի. Պարզապես դնում գումարը բառացիորեն Nike Carteret, доведенная մինչեւ տասը եւ պարտվեց. Պարզապես դնում գումարը բառացիորեն Николасе Андерсоне, դրել է տասնվեց և կրկին տանուլ տվեց. Պարզապես դնում տառերը Դեւիդ Хока, բեմադրել է ինը եւ պարտվեց. Այն ավարտվել է թվով բառացիորեն Նիկոլ Ստիպում է, եւ կրկին դրվել տասը.
  
  
  Իմ դրույթն էր միայն թվում է կանաչ տերեւի, հնարավորություն է, 37 1. Stickman шевельнул запястьем, եւ մեծ անիվը սկսեց պտտել ժամացույցի սլաքի հակառակ ուղղությամբ. Գնդակը ըստ փղոսկրի метнулся է անիվ ժամացույցի սլաքի ուղղությամբ, դեմ հոսքի սեւ փայտից, կարծես մետեոր գիշերային երկնքում: 'Риен ne va plus, — рявкнул stickman. Անիվ դանդաղել. Գնդակը ընկել են ободка, перескочил միջոցով միջնապատեր, դանդաղել է, подпрыгнул անգամ, այլ եւ ընկել տուփ տասը համարը. Փոցխ դրդեցին ինձ դեղ դեղին չիպսեր եւ մեկ վարդագույն стофранковую.
  
  
  Նրա վերցրել om, հրել են մի քանի դեղին stickman, сделавшему տոկոսադրույքը, եւ թեքում է հավաքել, մնացածը.
  
  
  Երբ նրան կրկին բարձրացրեց հայացքը, նա գտնվում էր այնտեղ, անկեղծ դիմաց ինձ, մյուս կողմում աթոռին. Նա եղել է հետաքրքիր. Медово-խարտյաշ մազերը, убранные իր загорелого անձինք եւ перевязанные գունատ-կանաչ ժապավենը, обнажали բարձր է այտերին, подпираемые գեղեցկությունը, որը կարող է հետեւել ։ Նուրբ սպիտակ զգեստ ցածր neckline պարանոցի վրա, որպեսզի ցույց пышность նրա լրիվ հասունանալը, свисало իր հարուստ сложенного մարմնի. Նրան, տեսա, որ ոչինչ չի խանգարում նրա ամուր соскам սեղմել է դեպի սառը նուրբ գործվածքներ.
  
  
  Այն անցկացվում է դրամապանակ ու քաշեց դուրս банкноту հարյուր ֆրանկ. "Հինգ չիպսեր", — ասել է նա stickman.
  
  
  Նա deftly обернул հաշիվ շուրջ փայտե drive, եւ տվել է իր պղնձի ջրահեռացման ненасытного կամարի. Նա վերցրել է պայուսակը տակ մկնիկը, եւ երկու ձեռքով քամած չիպսեր, թե ինչպես է երեխան, сжимающий լեռը բլիթներ. Ժեստ էր, այնքան անմեղ է, որ ես ստիպված էի ժպտալ: Այս պահին նա բարձրացրեց աչքերը և уставилась է ինձ բազկաթոռ, աչքերով, փայլուն, ինչպես վառվող emeralds. Հետո նա կրկին իրավունք աչքերը, հետ замешательством այդ այտերին և շարունակում էր նայել աթոռ. Նրա դեմքի արտահայտությունը լուրջ, մռայլ. Протянув ձեռքը միջեւ պատկերը ստացվել է աղետալի խաղացողների, նա ձեռք մեկնեց մի շուրջ իրենց դեղին չիպսեր է семерку. Նա պարտվել է, դրված է տասնվեց և պարտվել է: Այն դրված է տասնյոթ հետ և պարտվել է: Նա դրվի տասնինն հետ և պարտվել է: Նա դրվի քսանվեց հետ և պարտվել է: Նա դրվի երեսուն երեք և պարտվել է:
  
  
  Տասն անգամ անընդմեջ նա դրել է մեկ թիվը, վատագույն հնարավորությունները սեղանին, և տասն անգամ անընդմեջ պարտվել. Այժմ նրա շունչը участилось, և հուզմունքից նրա կրծքի էին շարժվում վեր ու վար, опустошая նուրբ զգեստներ fabric. Ձեռքերը վարդագույն лакированными եղունգների, сжимавшие նրա тающее գանձ, դողացել են, և հետո դեռ երկու տուրից նա կարողացել պահպանել այն, ինչ մնացել է, մի ձեռքում.
  
  
  Երբեք չեմ մտածել, որ նա խաղում հաճույքի համար. Մի բարակ շերտ բանկը блестел է իր պարանոցի ներքեւ, եւ մի անգամ, երբ անիվը повернулось, նա прикусила շուրթերի. Այն, նայում, թե ինչպես է մատները նրա աջ ձեռքի ընդգրկվել է ևս մեկ տող է վերականգնել ըստ тающего պահեստազորի իր ձախ ձեռքը.
  
  
  Նա նայեց նրան. Ee շուրթերը, ովքեր դնում մի համր խոսքերը. — Խնդրում եմ, — ասաց նա: 'Խնդրում եմ:'
  
  
  Նա իր առջև դնում է фишку համարի ներքո ինը: Ծիսական չկրկնվի: պտտվող անիվ է ժամացույցի սլաքի հակառակ ուղղությամբ, դահլիճ է, մյուս կողմում; այն պահին, երբ գնդակը ընկել, կար մի ճիչ: "Риен ne va plus" և լռություն, որին սպասում էին խաղացողները.
  
  
  Նույնիսկ եթե նրան էր խուլ, ամեն ինչ, ինչ ինձ պետք էր անել, ամեն տարի էյ, աչքի է իմանալ արդյունք է ։ Երկու արցունքներ եկան լցվել են իր դարն է, տատանվելով այնտեղ, որպեսզի սահեցրեք նրա cheeks. Նրան, տեսել է, թե ինչպես են նրա մարմինը напряглось. Նա դժվարությամբ է сглотнула, եւ նրա արցունքները առել.
  
  
  Նա նայեց իր ձեռքը: Մնացել է վեց չիպսեր. Իր երկար շագանակագույն ձեռքը обхватила մեկ շրջապատից եւ поместила իր համարի ներքո քսանչորս. Այս անգամ նա փակել է աչքերը, երբ անիվը повернулось. Արդյունքը եղել է ոչ ավելի. Չանցած տասը րոպե, ինչպես է нах մնացել է ընդամենը երկու չիպսեր. Հուզմունքը չի պակասել է, բայց հիմա նա, թվում էր, գրեթե համակերպվել է իր несчастьем. Նա ենթարկվել է տատանումների ։ Նա իր առջև դնում է фишку համարի ներքո տասներեք.
  
  
  — Երջանիկ, — կանչեց նրան, եւ ավելին միջոցով աթոռ.
  
  
  Նա նայեց ինձ ու փորձեց ժպտալ: Բայց նա չի կարող կանգնեցնել սարսուռ կզակ եւ ապագայի համար, իսկ աչքերը նրա блестели է мальвы. Նա կրկին прикрыла om, խուսափելով իմ հայացքից ։
  
  
  Այն շարունակում էր նայել нах. Հետին պլանում վերեւում բացվել է դուռը: Ներս է մտել մի տղամարդ. Նա նման էր այն здоровяка, որը հավաքել տվյալներ.
  
  
  
  Գլուխ 4
  
  
  
  
  Նա постоял այնտեղ ընդամենը վայրկյան առաջ ego սուր աչքեր առ եւ ավելին. Ապա ego суперглянцевые սեւ остроконечные բալետային հողաթափեր շրխկոցով գլորվել ներքեւ աստիճաններով դեպի կարմիր գորգի վրայով: Արդեն եկել շուրջ աթոռին նրան.
  
  
  Անկեղծորեն նրան, ժպտում է դաժան հաճույք է, որը сморщило ego шрамм դիմում է կոնտուր, նա բարձրացրեց ձեռքը և вонзил իր հաստլիկ մատների մեջ միս է իր աջ ձեռքը, մի քիչ ավելի բարձր անկյուն. Նա ինչ-որ բան շշնջաց էյ ականջը:
  
  
  Նա напряглась, անձը իր застыло վախից. Վճռական, բայց զգույշ, վախենալով վնասել դժվարության, նա փորձել է փախչել շուրջ ego համառ հնարքներ. Ee tanned մաշկի վրա երևում էին սպիտակ բիծ է կոպիտ ճնշման հնարքներ ego.
  
  
  Նրան մոտեցել է դրան, մյուս կողմից, ողջ բարությունն ու անմեղությունը.
  
  
  "Օ՜, դուք այնտեղ," արձագանքել է կրկնել այն. — Ես արդեն սկսեցի մտածել, որ կորցրել է քեզ. Եթե ձեզ զզվեցրել է ռուլետկա, ինչ վերաբերում է խմել?
  
  
  Է դրան հաջորդած լռության մեջ նրան լսեց, թե ինչպես stickman-ասել է " Միավոր ". Նա կրկին պարտվել է:
  
  
  Երբ էժանագին օծանելիք окутали այն, թե ինչպես է գարշահոտություն ըստ կոյուղու, իսկ նրա սեւ մետաքսե կոստյում заблестел փափուկ լույսի կազինո, Поллард Уиллоу իջեցրեց իր ձեռքը և արել է ինձ բոլոր իրենց մտավոր ունակությունները. Չնայած օծանելիք, չնայած իր զգեստները, նա միշտ պետք է բարի մարդու, որը մեծ մասն անցկացրել է իր կյանքի харчевнях, որտեղ ճանճեր վազվզել է пирогами.
  
  
  — Ով ես դու, դերձակ տանի? է, — հարցրեց նա շշուկով. Դա մի լավ նշան է: Նա չի պատրաստվում էր կազմակերպել տեսարանը.
  
  
  'Կարող է, Պարոն. Սմիթը: իմ ռևմատիզմի.
  
  
  Նա ասաց. - " Ա ?"
  
  
  Չի шталь նայել նրան: — Դե, ինչ վերաբերում է խմել? — ասել է իր էյ. — Դուք փնտրել այնպես, կարծես թե քեզ համար վատ բան է վերադառնալ հյուրանոցի թարմացնել ինքներդ.
  
  
  — Այո, — ասաց նա: 'Այո, շնորհակալություն ։ Իհարկե, կարող եմ ։
  
  
  — Դե ինչ, ապա դա հրաշալի է, — ասացի ես: - Գնանք?"
  
  
  — Այս տիկնայք նշանակվել հանդիպումը այլուր, — ասել է նա:
  
  
  — Դու ասում ես դա, — ասացի ես: — Բայց տարօրինակ է, որ նա ինձ այդ մասին չի ասել.
  
  
  — Լսիր, երեխա, — ասել է նա: — Послушайся ես լավ խորհրդի և դուրս գալ այստեղից ։ Չի սույ ձեր քիթը այն, ինչ քեզ չի վերաբերում ։
  
  
  "Այո, բայց այն վերաբերում է ինձ, ասել ես. — Դուք լսել երիտասարդ տիկին. Նա ցանկանում է խմել ինձ հետ.
  
  
  Ego դեմքը կարմրել է ճիգից. "Արագությունը հղումներ չեն ինձ հարցնի քեզ շատ անգամ", — ասել է նա:
  
  
  Ego ձեռքի անփույթ откинула պիջակ, միտումնավոր ի ցույց տալով ինձ, թե ինչ է եղել заткнуто չեմպիոնի գոտու համար, ինչպես նաեւ ի ցույց տալով ինձ, որ նա ավելի մեծ քաջություն է, քան ողջախոհությունը, եւ որ անվտանգության Palais - դե-լա - Медитеране ոչ այնքան հուսալի է, թե ինչպես է նա մտածում. Դատելով այն dolly վայրկյան, որ ես տեսա դա զենք է, ինձ թվաց, որ նա պաշտպանել է իր փոխանցել մեքսիկական Trejo .22, Model 1. Մեքսիկա, կարող է լինել, եւ հայտնի է իր զինապահեստ արդյունաբերության, բայց այնքան քիչ красотками, որոնք ծնունդով այդտեղից է գալիս այնպես миролюбивы, ինչպես пироманьяк է пороховом նավը. Մոդել 1 — կեղտոտ է, եւ շատ անսովոր է զենք. Ունի ընտրություն է վերեւի ձախ անկյունում խանութ. Երբ դուք переворачиваете ego եւ սեղմեք կշռված փոխարժեքով, ատրճանակ ստիպում է ութ կրակոց ավտոմատ հերթի.
  
  
  Աղջիկ задыхалась. — Չի լինի ապուշ, Guido, — ասել է նա:
  
  
  — Ես չեմ կարծում, որ դու ego օգտագործում ես, — ասաց նրան эму.
  
  
  — Ես չեմ шталь ռիսկի.
  
  
  — Ես հույս ունեի, որ դու դա կասես, — ասացի ես:
  
  
  Նրա զգույշ վերցրեց իր ձեռքը, և մենք միասին շարժվել են դեպի օր. Ետեւում մեզ Guido mumbled "անեծքը".
  
  
  Ego, միտքը, կամ, որ այնտեղ թաքցվում այդ неандертальским ճակատին, ստիպված է անցնել բավականին պայքարը գալ եզրակացության կամ հիշել, որ ինչ-որ բան պատվիրում է նրան անել: Նա սերն է ինձ տեսակը, որը կդառնա հանճար բաժնում անկախ մտածողության.
  
  
  Մինչդեռ, հավանականությունը, որ նա կբացի կրակ, նվազել ամեն дюймом, երբ մենք ավելացրել ենք միջեւ հեռավորությունը մեզ. Guido վերապատրաստվել է գործել, այլ ոչ թե մտածել, եւ եթե նա անմիջապես ձեռնամուխ է, որ խորհել է իրավիճակը, մենք կունենանք բավարար ժամանակ քայլել մինչեւ Փարիզի.
  
  
  Դեռ պահել է իր լարված աղջկա մարմինը գծերի կրակի, մենք շտապում է օր. Մոտ Guido ավելի մեծ քաջություն է, քան ընդհանուր իմաստով, բայց ամեն վայրկյանը հաստատել է իմ համոզմունքը, որ նա եղել է ծրագրավորված խուսափել վառ տեսարաններ.
  
  
  Դա եղել է ընդամենը մի քանի վայրկյան, մինչեւ հասանք գագաթին աստիճաններով, բայց դա միշտ թվում է երկար, երբ այդ գոհ առաքման հաճախորդների grinds է, որ իր գոլերը.
  
  
  Անցնելով դուռ, մենք անցել прихожую ձախ թևին սանդուղք, որը զբաղվում է երկու կամարների իջնում էր վար, դեպի մուտքի Պալատ Медитерране .
  
  
  Մի քանի վայրկյան անց լսեցի նրա ծանր shaggy մյուս աստիճանների եւ գործընկերների միջոցով դեպի այն կողմը, տեսա, թե ինչպես Guido վազել է ներքեւ, գրեթե մեր կողքին ։ Ego աչքի տակ сомкнутых հոնքերի լի էին զայրույթ.
  
  
  Նա եղել է ընդամենը երկու-երեք քայլ հեռավորության վրա է մեզ, երբ մենք դուրս են վազել-ի տոնական օրը Պալատի թույն գիշեր. Հաճույքը հայցողների դեռ գալիս է, թեեւ մի փոքր քանակությամբ: Երբ նրան նայեց շուրջը, մուտքի մոտ проскользнули սև "Ситроен" եւ սպիտակ "Mercedes". Երբ մենք անցել mimmo արձանի Լեդի Fortune, նրան տեսավ, որ Guido կա դեռ, пухлый ուրվագիծ ֆոնին լույսերը կազինո, նա բարձրացնում է բռունցք եւ ալիքներ նրանց.
  
  
  — Վազում են, — ասաց իր ընկերուհուն.
  
  
  — Այո, — ասաց նա: 'Նրա գիտեմ.'
  
  
  Մենք փախանք ըստ Անգլիական զբոսավայր. Հեշտ է մառախուղ, գալիս խորքը սուշի, զգեստ, ծածկոցների շղթան լույսերը մուտքի մոտ bay Հրեշտակների, ինչպես փափուկ կտոր. Ծանր օդում երկայնքով սյուների безвольно կախված հանում չիփս, որոնք պետք է դարձնի ճանապարհի տոնական տեսքը. Շարժումը успокоилось, լռությունը խախտել հազվագյուտ բղավել է շարժիչը.
  
  
  Տարօրինակ է, չարագուշակ օդում կախված է ափին, տպավորություն է հում փտած, աճող ժամանակ мраке, otblesk անկեղծ ուրախություն օրվա թեմա, հիմա ցրված крадущейся գիշերը.
  
  
  Լռության մեջ մենք շտապեցինք միջոցով սուրբ եւ ստվեր. Կտուր "հյուրանոցի Вестминстер էր шататься դեղին լույսերով, իսկ դեղին մոմեր мерцали է столиках դուրս, որտեղ տարեց հյուրեր, укутавшись է խոնավության, խմում է սուրճ եւ պայքարել հետ բաց ձեռքերով միայնակ vaults. Համար հյուրանոցային виднелась կիսավեր villa Pratt, безжизненная համար ծածկել շուրջ ափի եւ обветренных ставней.
  
  
  Նրան, նայեց շուրջը. Է Guido չմնաց. Այնուամենայնիվ, ինձ մոտ այնպիսի զգացողություն էր, որ մեզ հետևում: Մենք անցել հյուրանոց "Վեսթ Էնդ" թանգարան Массена , որտեղ միջեւ palm-ն երկաթե դարպաս խաղում spotlights. Առջևում ֆոնին залитого լուսնի լույսը երկնքի, կարծես пухлая կանացի կրծքեր, виднелся գմբեթ "հյուրանոցի Негреско".
  
  
  Նրա համար, կանգ առավ և դիմել աղջկան իր դեմքը . Նրա դեմքը կարմրել է ճիգից է հարուցման, իսկ աչքերը ավ Ee մարմինը մի պահ скользнуло ինձ.
  
  
  — Շնորհակալություն, — ասաց նա, շունչը պահած. "Շնորհակալություն, սըր...'
  
  
  — Դե, — ասացի ես: "Նիկոլաս Անդերսոնը".
  
  
  — Դե ինչ, շնորհակալություն, միստր Անդերսոնը:
  
  
  — Առայժմ շնորհակալություն է հայտնել ինձ, — ասացի ես: — Ես վստահ չեմ, որ դու արդեն выбрался միջոցով անտառների. Կարծում եմ, ձեր ընկերոջ Guido էր դուր է գալիս այն, ինչ տեղի է ունեցել կազինո.
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա: "Հաստատ չկա ։ Ավելի շատ դժվարությունների. Շատ ավելի մեծ խնդիրներին:
  
  
  — Ասա ինձ, — ասացի ես: — Քո անունն է Նիկոլ Անում?
  
  
  Նա երկար նայում է աչքերիս. Գեղեցիկ դեմքը, որտեղ անմեղությունը ինչ-որ կերպ смешивалась խոստումով նուրբ կրքերը, այժմ արտահայտել է հուսահատություն.
  
  
  "Շատերը հավատում են այն", — պատասխանել է նա: "Առնվազն մեկ մարդ է ինքնավստահը".
  
  
  Դա եղել է ռևմատիզմի, որը ոչինչ չէր որոշում, բայց նախքան նրան հասցրել է ասել, արտահայտությունը անհուսության անհետացել է իր դեմքը. Նա озорно вскинула գլխին ։ — Պարոն Անդերսոնը, — ասել է նա: — Ես կարծում եմ, դուք հյուրանոցների առաջարկել ես խմել. Կա ավելի լավ ժամանակ, քան հիմա:
  
  
  Բար Негреско գրեթե вымер. Մեծ սենյակ հիշեցնում է մի մութ քարայրում թույլ վարդագույն լույսով, ընտրված, որպեսզի շողոքորթել увядшей մաշկի պառավներն են մնացել.
  
  
  Մենք նստած рядышком է կապույտ մեղադրյալի կլոր սեղանի շուրջ մարմարի վերեւ, покоившейся արհեստական леопардовой մաշկի վրա ։
  
  
  Նրան կրկին զգացել փխրուն գեղեցկությունը աղջիկներ, ջերմությունը, նրա ամուր ազդրի հետ իմ վրա կապույտ մեղադրյալի, կռում է իր հանդիսատեսին, դասական ձեւը անձինք, пышность ոսկեգույն-շագանակագույն մազերի համար ... զմրուխտ հուզմունքով աչքերին.
  
  
  Մատուցողը սպիտակ куртке подплыл մեզ հետ заученным նվաստացում հյուրանոցի, թեքում угождать крайностям ճաշակի.
  
  
  'Որ դու ուզում ես խմել?' — խնդրեցի նրա աղջկան.
  
  
  Նա խորամանկորեն засмеялась, թե ինչպես է դեռահասը, որի թողարկման վիլլի է սրճարան.
  
  
  — Օ՜, — ասաց նա: — Ես չեմ մտածել այդ մասին ։ Պետք է խոստովանեմ, որ ես ոչ այնքան գիտակ booze, բայց մի օր նրա գլուխը խմել մի ամբողջ коктейльную քարտը:
  
  
  Шаркая ոտքով, մատուցող արտահայտել լուռ խառնուրդ անհանգստության և անսահման մերժելու մասին հաճելի շաղակրատել. Ես գայթակղությունը առաջարկել эму կրթաթոշակ թատերական դպրոցում:
  
  
  Ձեռք աղջիկներ порылась երկու блюдцами ձիթապտղով և կրեկերներով, որ ընտրել բացիկ.
  
  
  "Ես կփորձեմ անել դա", - ասել է նա:
  
  
  Քարտի վրա գրված էր "Արքայական Негреско 14 F".
  
  
  Դա եղել է պայմանավորում ՝ кирша, ազնվամորու օշարակ, նարնջի հյութ և շամպայնի Moet. Պարզապես կարդալով դա, իմ ստամոքսը воспламенился է ապստամբության.
  
  
  "Ոչ, ես չեմ կարծում, որ դուք փորձագետ", — ասել է իր էյ.
  
  
  Նրա ասել է մատուցող: "Մեկ Արքայական Негреско". Ինչպես կասետային սառույցի. Նա երկրպագեցին ու հեռացավ:
  
  
  Է բաղե Негреско դժվար է թաքցնել. Իրականում delle, դա գերազանց ավարտելով ռազմական město, որ պետք է շատ ուշագրավ է, դրա համար էլ ուրախ էր լինել այնտեղ. Դա էր նաեւ պատճառը, որ ես գնացի այստեղ, հետո, թե ինչպես ենք մենք լքել են կազինոյի. Որ, իր հերթին, ինձ բացառապես երջանիկ է, որ աղջիկ է ընտրել մի վայր, որպեսզի խմել. Այս պահին պայքար չի պատրաստվում էր ընդհատակ. Նրա հյուրանոց ավելին իմանալ աղջկա մասին, ավելի մոտ Guido եւ շատ, շատ ավելին է մի մարդու մասին, ով ուղարկեց այս caveman Պալատ Медитерране. Եւ նրա հյուրանոց դա պարզել է, ընդ որում, համոզված, որ ինձ ոչ ոք չի փնտրում.
  
  
  Մինչեւ օրս կենդանիներ երեկո օրհնվել. Նրան գտել է աղջկան. Այս խաղը ավարտվեց լավ է ։ Guido գտա ինձ. Եվ եթե նա ճիշտ էր, անտեսանելի մարդ шталь եթե վկան մեր поспешного փախուստի է "Негреско". Եւ այստեղ երեկո էր ոչ միայն օրհնվեց, բայց հազիվ սկսված է ։
  
  
  — Տիկին, — ասաց մատուցողը. Склонившись է իրան, նա դրել ee խմել է կլոր թղթե անձեռոցիկից տառին "Императорская Ժգ" եւ "բառերով Негреско" եւ "Գեղեցիկ" երեք կապույտ օղակների.
  
  
  "Мсье".
  
  
  Նրան, շրջվեց դեպի աղջիկը եւ բարձրացրեց իր բաժակը. — Բարեբախտաբար, — ասացի ես:
  
  
  Նա նայեց ինձ գագաթին վերջ բաժակ. Անհնազանդ ու ուրախ կարծիքով անհետացել էր, շուրջ նրա աչքը ։ Նրան կրկին տեսա արցունքներ:
  
  
  "Ոչ, նրան ասաց. — Ես հասկանում եմ, քեզ համար դա եղել է ոչ թե նման wouldnt երջանիկ երեկո:
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա: "Իհարկե, չկա": Նրա ձայնը թույլ էր ու հուսահատ.
  
  
  "Եթե դուք ներել ինձ այս կոպիտ մեկնաբանություն է, — ասացի ես, — դուք գիտեք, roulette նույնքան, որքան և խմելու, հաշվի առնելով ձեր խաղը нах".
  
  
  — Ես գիտեմ, — ասաց նա:
  
  
  — Մարդիկ միշտ այդպես են անում, — ասացի ես: "Մարդկանց մեծ մասը գալիս են այնտեղ զվարճանալ, բայց դուք, ակնհայտ է, կատարվել է մարդու տպավորություն զբաղվող ավելի լուրջ գործերով" ։
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. Նույնիսկ тусклом վերջինիս մազե . "Ոչ, միստեր Անդերսոնը..."
  
  
  — Կարծում եմ, որ ավելի լավ է զանգահարել ինձ Նիկ, — ասացի ես: — Լավ, — ասաց նա: 'Նիկ.'
  
  
  — Այդպես է, ապա ավելի լավ է, — ասացի ես:
  
  
  "Ոչ, այն էր, թե վերջինս չի հաճույքի համար".
  
  
  "Դուք կորցրել եք իննսուն հինգ ֆրանկի, ասել ես.
  
  
  — Դու уделяешь ինձ շատ ուշադրություն, — ասել է նա: "Դե, — ասացի ես, — ես մի Նիցցայում, եւ ձեզ դժվար է չնկատել":
  
  
  Նա հակիրճ ժպտաց. 'Այն, կարծում եմ, որ...'
  
  
  Այն անցկացվում են իր փոքրիկ ձեռքի պայուսակ. Տեսա ճերմակ թաշկինակով, անձնագիր, губную շրթնաներկ եւ վերջին, դեղին фишку. Նա достала ego, եւ հեշտ սեղմեք հասել է մարմար countertop. — Հինգ ֆրանկի, — շշնջաց նա:
  
  
  "Այն բոլոր գումարները, որոնք դուք ունեք, այնպես չէ՞։"
  
  
  'Այո ։ Մի ՞ թե էլ դա այնքան հեշտ է տեսնել?
  
  
  "Վախենում եմ, որ."
  
  
  — Իրականում delle դա հինգ ֆրանկի, — ասել է նա: "Սա մի կտոր պլաստմասսա".
  
  
  Նրան հարցրեց. - "Ինչու ՞ է քեզ համար այնքան շատ բան է նշանակում հաղթել այդ կազինո?"
  
  
  Ին երկրորդ անգամ իր աչքերը սովորել իմ դեմքը.
  
  
  — Դու նման աղքատ, — ասացի ես, — դու նման սոված. Չի թվում, որ քեզ պետք է, swedes եւ ապաստարան. Ինձ մոտ այնպիսի տպավորություն է, որ փորձում եք հաղթելու արձակուրդ կամ ունիվերսալ ոսկեգործության. Մասին " ագահությունը նույնպես խոսք լինել չի կարող.
  
  
  — Ոչ ։
  
  
  "Բայց դուք խաղացել եք, որ հաղթելու մեծ գումար. Դա կարեւոր է ձեզ համար.
  
  
  — Այո, — ասաց նա: — Ձայնը այն.
  
  
  — Կարծում եմ, նրա հյուրանոց կլիներ իմանալ, թե ինչու.
  
  
  Նա կրկին ուսումնասիրել է իմ դեմքը այդ խելացի կանաչ աչքերով, հիմա ցուրտ, և խոր, ինչպես ծովը:
  
  
  'Ինչ եք տեսնում?'
  
  
  "Վտանգ", — ասել է նա: "Դժվարությունների".
  
  
  — Դու կարող ես ինձ վստահել, — ասացի ես:
  
  
  — Այո, — ասաց նա: — Ես էլ այսպես եմ կարծում ։
  
  
  "Բացի այդ, — ասացի ես, — ունենալով ընդամենը մեկ տող է վերականգնել հինգ ֆրանկի, դուք ունեք շատ ընտրության".
  
  
  Նրա խոնավ, ջերմ շուրթերը զվարճացել է անկենդան սպիտակ ատամները невольной smile. — Բայց եթե ձեզ չեն վստահում, այն էլ հեռացել, — ասաց նա: "Այն ժամանակ էլ փորձել է գտնել ինչ-որ բան դեռ".
  
  
  Դա այնքան էլ կարեւոր չէ?
  
  
  "Այո.' Նա վերցրեց իր բաժակը և արել է մեծ կում.
  
  
  — Ուզում ես դեռ?
  
  
  "Ես չեմ սովորել խմել, — ասել է նա: "Այնուամենայնիվ, այն համարում եմ, որ ուզում եմ ևս մեկ բաժակ. Ես չգիտեմ, արդյո ՞ ք նրան, որ հարբած է, որ մոռանալ կամ տոնել. Այո, Ահը, եւս մեկը.
  
  
  Նրա գոլային մատուցողին, եւ մենք լուռ սպասենք, քանի դեռ նա բերեց եւս մեկ "Արքայական Негреско".
  
  
  Նա արել է եւս մեկ կում, եւ երբ նա ավարտեց, նա, կարծես, եկել է խնդրի լուծմանը ։ — Այո, — ասաց նա: 'Նրան վստահում եմ ձեզ. Հուսով եմ, որ դուք այն տղաները, որոնք օգնում ։ Դա ոչ այնքան ինձ համար, ոչ միայն աղջկա, որի հետ մի օր դու ծանոթացել է կազինոյում.
  
  
  — Ես գիտեմ, — ասացի ես, հանգստացնելով նրան ։
  
  
  "Սա դուրս է գալիս սահմաններից: ձեզ եւ ինձ: Այո, ինձ պետք է հաղթել շատ գումար է եւ արագ. Դուք դա տեսնում էր ։ Ինձ դա պետք է, որպեսզի վարձել է ինչ-որ մեկին.
  
  
  Նրա բարձրացրեց հոնքերը է невысказанном հարցում:
  
  
  "Ինչ-որ բան շատ յուրահատուկ է", — շարունակել է նա: "Ես նույնիսկ չգիտեմ, թե դա որքան արժե այն. Դու գիտես, Նիկ? Դու գիտես, թե որքան արժե վարձել մարդասպանին?
  
  
  Իր ձեռքը վերցրեց աթոռից դեղին фишку. — Հինգ ֆրանկի, — ասացի ես:
  
  
  
  Գլուխ 5
  
  
  
  
  Մի պահ նրա դեմքի արտահայտությունը փոխվեց զարմանալիորեն. Ապա դառնալով ինձ растерянное անձը, նա прислонилась ինձ. Նրան, տեսա նրա աչքերը, այժմ լուսավորված տխրահռչակ կրակի զմրուխտ, նրա շուրթերը приоткрылись, մոտենալով իմ.
  
  
  Հաջորդ պահին նա напряглась. Ee անձը դարձել է пепельным. Ee նայում էր ձգտում է դեպի ետեւում ինձ, կողային դուռ բար "Негреско".
  
  
  Այն, շրջվել. Guido առաջինն էր, ով տեսավ, մի քանի ухмылявшегося. Հետո նրան տեսավ угловатого, жилистого չինացիներ, նրա բարձր slim մարմինը окутано սեւ մի ոտքը, մինչեւ գլխի. Իսկ նրանց միջեւ, միջավայրի այդ ego ծառաներին, զզվելի արարած, որը նրան իմանամ, թե ինչպես է դոկտոր Уайта. Լոթար Инурис. Այն պահին, երբ նրան տեսա ego առաջին անգամ, նա iso բոլոր ուժերի փորձել է վերահսկել զայրույթը, охвативший այն ժամանակ, երբ նա տեսավ աղջկան, որը պատրաստ սեղմել է շուրթերը իմ. Նա վերականգնել է իր դեմքի արտահայտությունը և стянул ego հարմարավետ եւ գործնական приветливой ջերմություն. Այս արտահայտությունը, լավ сочеталось հետ ego հագուստով: լավ скроенный վառ կապույտ, մոխրագույն շալվար, վերնաշապիկ, որը զբաղվում է провозглашала իրեն է շուրջ վերջին ստեղծագործությունների Turnull & Asser է Джереминстрит Լոնդոնում, մետաքսե շարֆ, եւ բալետային հողաթափեր է Gucci.
  
  
  Բայց չնայած բոլոր խնամքի ծախսերը, որոնք գնացել են նրա հագուստը դոկտոր Инурис ուներ ինտելեկտով, порабощенным извращенным եւ հզոր влечением.
  
  
  Ego աչքերը, эбеновые ուլունքներ, ծառա ego զգացմունքների թաքցնել իրենց իրական մտադրությունները, տնկվել է փոքրիկ шаровидную գլուխը, увенчанную խիտ սև մազերով, зачесанными առաջ նեղ ճակատին. Բուն նպատակն է, բարակ пурпурными շուրթերը և նեղ ноздрями մեծ քթի թվում էր թզուկ համեմատ երկար ու լայն туловищем. Եւ, այնուամենայնիվ, այն չի պահպանվում ակնարկ ուժի, այլ միայն մտքի մեղմությամբ, коренящейся հավերժական indulging է իր слабостям. Ձեռքերը նրա անկրկնելի են ։ Երկար ափի մեջ, աննորմալ է երկար, սրանում մատները, կարճ եղունգները. Վիրաբույժի ձեռքերը կամ душителя. Հարթ, безбородое անձը եւ տարօրինակ ցավոտ գունատ մաշկ ստեղծել տպավորություն, որ железистое հավասարակշռությունը խախտվել է, սկզբից разлагая մարմինը, ապա ստիպելով միտքը ծառայել противоестественным աներես գաղափարներին: Նա նայեց, թե ինչպես է մի մարդ, ով հաճույք է ստանում, առանց ինչ-որ մեկին և ենթարկում այլ իր տարօրինակ է извращениям, որ նրանց կառավարում են ։ Նա զայրացած շունչ. Նրան, տեսա, որ ego զարդերը մի փոքր թուլացել է, обнажая կրկնակի մի շարք warts, покрывавших ego բարակ колючую պարանոցը, ասես гротескный մանյակ շուրջ сморщенных աչքերը.
  
  
  Այլ, նման эму, անցել է իմ ճանապարհը ։ Om կիսում ոգին, ինքնավստահությունը հաջող կատարելու немыслимых դել եւ հավատը սեփական հանճարեղությունը, որը զբաղվում է համոզել om է непроницаемом иммунитете է возмездию. Մինչ նա խոսում էր, արդեն գիտեի դոկտոր Лотара Инуриса արդեն որպես մարդ, որոնց բնությունը թույլ է տվել ոչինչ, բացի ստերի.
  
  
  Նա ժպտաց և երկրպագեցին. Նա բարձրացրեց մեկ շուրջ իրենց ճկուն ձեռքերի нерешительном ողջունելով վեհաժողովի և մոտեցավ ինձ. Նրան, կանգնեց, ողջունելու նրան.
  
  
  — Իսկ, — ասել է նա: — Մի պահ նրա մտածեցի, որ մենք կորցրել ենք ձեզ. Եւ դա շատ ցավալի է: Բայց ներիր ինձ. Ներեցեք իմ невоспитанность. Ես դեռ պետք է ներկայանալ: Թույլ տուր ինձ ։ Իր բժշկին. Լոթար Инурис.
  
  
  Ձեռքին, որը նա մեկնեց ինձ, ոչ մի ուժ. Նրա առաջացրել эму բոլոր բարության համար, որը ունակ էր. — Հաճելի է, դոկտոր, — պատասխանեցի ես: "Ես, Նիկոլաս Անդերսոնը".
  
  
  "Ամերիկացի, այն, կարծում եմ," - ասել է նա:
  
  
  — Իսկապես, — ասացի ես:
  
  
  "Սիրելի ժիրինովսկին մարդիկ, — ասել է նա: "Եվրոպա շատերին դուք պարտավոր".
  
  
  "Շնորհակալություն, որ ասել են այն, դոկտոր, — պատասխանեցի ես: "Հակառակ դեպքում, ինչպես իր կարդացել, մեզ այստեղ միշտ ուրախ ենք".
  
  
  — Այո, — ասաց նա: "Նրանք, ովքեր մոռացել է, բայց նրա շուրջ om թվերի. Նրանց համար, ովքեր մոռանում է, ավելի լավ վերաբերմունքը, սա հանդուրժողականության".
  
  
  "Դե, դոկտոր, կարող եմ առաջարկել ձեզ ինչ-որ բան խմել?"
  
  
  Նա ափսոսանքով թափ տվեց գլուխը ։ — Ես բարձր եմ գնահատում ձեր մեծահոգությունը, պարոն Անդերսոնը, բայց վախենում եմ, ես պետք է հրաժարվել ։ Պատճառն այն է, որ նա այստեղ է, ոչ աշխարհիկ, այլ զուտ պրոֆեսիոնալ".
  
  
  Նրա կանգնեց նրա ու աղջկա, որը զբաղվում է մնացել սեղանի շուրջ. Նա наклонил գլուխը նրա կողմը, ավելի նվազեցնելով իր առանց այն էլ փափուկ, մշակութային ձայնը.
  
  
  Դա եղել է ձայնը, разрывающийся է ակնարկներ. Եվ հենց այս երկրորդ ձայնը կոչված էր տպավորություն ունկնդիր. Հոյակապ հետախուզական Инуриса, ego անզուգական ունակությունները, նրա անկեղծությունը ողջ լավագույն դրդումներով, և եթե այս ամենից կհայտնվի բավարար չէ, վտանգ ծաղր մարդ, որոնց երկու ընկեր կարող է հաշված են ունակ ուժ կիրառել:
  
  
  "Եթե դուք ծանոթ Եվրոպայի, պարոն Անդերսոնը, — ասաց նա, — եւ, հատկապես Հարավային Ամերիկայի, դուք, հավանաբար, գիտեք, որ տիտղոսը դոկտոր օգտագործվում է բավականին ազատ. Սակայն իմ դեպքում դա տիտղոսը, վաստակած և ստացված ապա երկար տարիների համառ ուսուցման. Նրա բժշկության դոկտոր, պարոն Անդերսոնը մասնագետ վիրաբուժության մեջ, որը զբաղվում է ինչ-որ չափով ներկայացնում է մեխանիկական արվեստը. Ընդունելով դա, և չունենալով մտադրություն անտեսել խթանմանը ինտելեկտի, նրան փորձել է ձեռք բերել լրացուցիչ մասնագիտություն. Այն նաեւ հոգեբույժ պրակտիկայի, որը զբաղվում է, — նա сверкнул աչքերով աղջկան, — նվիրված է ամենաբարդ դեպքերում.
  
  
  Նրան է պատկանում, որ դա նորմալ է расшевелить ego, իր ցնծությամբ է ընդունել. — Այսպիսով, դուք վարպետ?
  
  
  Նրան էր վարձատրվում дрожью, пробежавшей ego մարմինը. — Այո, — ասաց նա, փորձելով засмеяться. — Կարծում եմ, քանի որ մեզ անվանում են Ամերիկայում. Շատ հետաքրքիր են եւ պարզունակ տերմինը. Բայց ես պետք է խելագար. Քանի որ ես պատրաստվում էի ասել, որ այս երիտասարդ տիկինը հայտնվել է մի ամբողջ իմ հիվանդների.
  
  
  Նրան իջեցրել է ձայնը մինչև ошеломленной գաղտնիության. — Դուք նկատի ունեք, որ նա հիվանդ է, դոկտոր?
  
  
  Դոկտոր Инурис iso բոլոր ուժերի փորձել եմ լինել հանդուրժող, բայց ես տեսա, որ iso բոլոր ուժերի զգում ego համբերությունը. — Դե, դա շատ ընդհանուր տերմին է, եթե այդպես ասել. Մասնագիտական առումով ամեն ինչ շատ ավելի բարդ է: Բայց, ասենք, չխախտելով միջեւ հարաբերությունների բժշկի և հիվանդի եւ, առանց տեխնիկական նկարագրեր, որ երիտասարդ տիկինը տառապում են լուրջ հուզական խանգարում".
  
  
  — Ես հասկանում եմ, — ասացի ես: — Դու կարող ես խաբել ։ Եւ դու ե, որ դա այդպես է, ասել է իր սեփական.
  
  
  "Ոչ բոլոր հուզական հիվանդության ի հայտ են գալիս այնպես, որ om կարող է հեշտությամբ ճանաչել неспециалисты նման է ձեզ":
  
  
  — Կարծում եմ, որ ոչ, — ասացի ես:
  
  
  Դոկտոր Инурис ժպտաց ինձ: "Ես ուրախ եմ, որ ձեզ նման լայն հորիզոններ, պարոն Անդերսոնը, — ասել է նա: "Guido պարզ է ինձ հասկանալ, որ ձեր վարքի նկատմամբ նրա խաղատուն էր, թե ինչպես է դա ասել, քանի ռազմատենչ".
  
  
  — Այո, — ասացի ես: — Բայց, մյուս կողմից, ձեր այդ պարոնը էր ոչ այնքան այն, ինչ դուք անվանում բարեկամական այս երիտասարդ տիկին. Ես նկատի ունեմ, որ նա պատճառել էյ ցավը, եւ նա, կարծես, առանձնապես ձգտում է ego ընկերությունների.
  
  
  -- Նրա, կրկին պետք է ձեզ ներողություն, -- ասել է դոկտոր Инурис, երբ նա խոսում է ինձ հետ лицемерной պայծառ ժպիտով. "Ժամանակ առ ժամանակ Guido դառնում է շատ քրտնաջան. Եւ, կարծում եմ, նա վախեցել է իմ բարկութեան. Տեսնում եք, նրան չի управляю սովորական կլինիկայում. Երիտասարդ lady վստահվեց իմ խնամքին է վիլլայում ոչ հեռու այստեղից, եւ այս փուլում դիմումի հետ նպատակահարմար չէ բացահայտել այն բանին, որ մենք ձեզ հետ ենք նորմալ սոցիալական отдачами.
  
  
  "Անցյալ շաբաթ, — շարունակեց նա, — է ՜ յ, հաջողվել է լքել վիլլա համար չարտոնված այցի կազինո. Guido ոչ պրոֆեսիոնալ անհետացման եզրին, եւ, հնարավոր է, այդ իսկ պատճառով ego կողմերը պետք է ակնկալել սխալներից: Այնուամենայնիվ ժամանակավոր անհետացման աղջիկները շատ բարկացրել է ինձ Guido, եւ նա հանդիսավոր կերպով խոստացել է ինձ, որ աղջիկն այլևս չի ускользать նրա escorts. Այնուամենայնիվ, էյ, որ հաջողվել է կրկնել դա է այսօր երեկոյան ։
  
  
  Այնպես որ, հասկանալի է, թե ճի ՞ շտ է, որ Guido, թե ինչպես է դա ասել, բավական անհամբեր նրա հետ? Ու, — ասել է բժիշկը: Инурис բացահայտ ասել է: "հասկանալի է Նաեւ, որ, լինելով ամերիկյան մի տղամարդու, դուք ազնիվ, միջամտել, պաշտպանել է նրան ինչ-որ բան, որ ձեզ համար միանգամայն անընդունելի վարքագիծ".
  
  
  — Դե, դոկտոր, — ասացի ես, — ես չեմ կասկածում, որ այս ամենի հետևում կանգնած է շատ. Ինձ ուղղակի թվաց, որ ձեր ծառան, որ բեղմնավորված.
  
  
  "Արտաքին մասի լինում обманчивым", — ասել է նա:
  
  
  "Այո, многда," ես համաձայնել եմ ։ "Դերձակ տանի, նրան երբեք չեմ մտածել, որ նա հիվանդ".
  
  
  Դոկտոր Инурис հուսադրող похлопал ինձ ձեռքին ։ -- Դե, դե, -- ասել է նա: "Ձեզանից պահանջվում է շատ, հասկանալ բաներ հիման վրա կարճատեւ դիտարկման, նույնիսկ բժշկական գիտությունը երբեմն շեղվում են կորզել".
  
  
  — Հասկանալի է, — ասացի ես:
  
  
  — Իսկ հիմա, պարոն Անդերսոնը, դուք կհասկանաք, երբ ես պետք է ձեզ թույլ տալ ինձ... uh... իմ անձնակազմին ավարտել է իր երեկո աղջկա հետ եւ տանում է դրա հակառակը, մեր վիլլա. Ես չգիտեմ, թե որքան եք նրա հետ խոսել ենք իրար հետ, բայց եթե դուք ինձ ինչ-որ բան լավ իմաստով խորհուրդը, դուք պետք է իմաստուն է նայում այն ամենը, ինչ նա կարող է ասել, վերջինիս հիվանդության պատճառով: Երբեմն ես нах առաջանում է գայթակղություն է ասել բաներ, որոնք առաջին հայացքից կարող է թվալ, իրատեսական է, բայց, ցավոք, նրանք հրավիրվել են ee հիվանդությամբ, որը, նրա, հուսով եմ, իմ ուժերի բուժել".
  
  
  Իր դեմքով պատասխանեց, ի նշան համաձայնության. — Ես հուսով եմ, որ դուք вылечите նրա, դոկտոր. Թվում է, նման ամոթ է, որ նման սիրուն աղջիկ, քանի որ նա է..."
  
  
  "Ես ունեմ բոլոր հույսերը, — ասել է դոկտոր Инурис. "Բայց բուժման տևողությունը, ամենայն հավանականությամբ, կարող է բավականին երկարատեւ".
  
  
  — Շատ վատ է, — ասացի ես:
  
  
  "Իսկապես", - ասաց նա, tinged нетерпения. — Բայց հիմա մենք, իրոք, ժամանակն է գնալ. Հաճելի էր ծանոթանալ ձեզ հետ, պարոն Անդերսոնը: Իրոք խելոք.' Նա щелкнул մատները, եւ Guido շարժվեցի, պատրաստ է գործողությունների.
  
  
  Նա չի եղել. Աղջիկը կանգնել է, сунула ձեռքի տակ մկնիկը և մոտեցավ նրանց. Դոկտոր приветливо ժպտաց էյ.
  
  
  Արտահայտություն неудержимого զզվանք նա անցել է mimmo դոկտոր եւ Guido է պտտվող օրը, որի միջոցով նրանք մտել. Բարձր, угловатый չինացին преградил ճանապարհը էյ, բայց երբ նա մոտեցել է նրան, նա այլևս ճանապարհ է բացել նրա առջեւ դուռ է, եւ հետեւել դրան ։ Guido հետեւել нимиЕ1 .
  
  
  "Կներեք, որ վրաերթից ձեզ, — ասաց դոկտոր Инурис ինձ.
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց: "ափսոս, — ասացի ես: "Այս սիրուն աղջիկ..."
  
  
  "Փորձեք մոռանալ այն, իմ սիրելի մարդ", - ասել է դոկտոր Инурис, երբ գնացի օր.
  
  
  — Ես ձեզ եմ, — ասացի ես:
  
  
  — Պետք չէ, թանկ է, մյուսը, — ասել է նա елейным ձայնով. Մասին, — ասացի ես: — Ինձ համար դա ցանկալի է:
  
  
  Անձը դոկտոր помрачнело. - 'Ինչպես ուզում ես.'
  
  
  Նրան հետեւեց նրան ։ Սպիտակ "մերսեդես" է կանգնած էր սանձել. Նրա իմացել է նրա մեքենան, որը տեսել է, երբ մենք դուրս միջոցով կազինո. Կողքին կանգնած է մի աղջիկ, Գուիդո և չինացին.
  
  
  Դոկտոր хлопнул է ладоши. Նա ասաց. - "Ինչ ենք սպասում?"
  
  
  Китайец բացել է հետեւի դուռը, հետո եկանք առաջ, եւ սողանքը ղեկին ։
  
  
  Блеснув իր երկար անճաշակ ոտքերի, աղջիկ скользнула ետնամասում. Նրան, նշել է, որ նրա հետ էին բալետային հողաթափեր-лодочки բարձր կրունկներ. Մեր օրերում կանայք հազվադեպ բուժական om կրել, բայց դեռ մեզ մի կոշիկ չի զարդարել է կանացի ոտքը, այնքան լավ. Դուք տեսել om դեռ մի քանի տարի առաջ, երբ Նիկոլ Կարա էր դեռ ողջ է ։
  
  
  Դոկտոր Инурис скользнул մեջը. Guido փակել է դուռը եւ սողանքը կողքին китайцем. Շարժիչը աշխատել, մեքենա отскользнула է սանձել.
  
  
  Այն, նայում, թե ինչպես են նրանք հեռանում են, երբ запоминал համարանիշը. Mercedes արգելակել է դառնում. Միջոցով հետեւի պատուհանը նրան տեսավ, թե ինչպես բժիշկը բարձրացրեց ձեռքը գեղեցիկ личико.
  
  
  Հետո փոշմանեց. Հսկայական ձեռքը расслабилась, թե ինչպես է հսկայական spiderman. Մի րոպե անց շուրջ ձեռքերը մնում է միայն մեծ ցուցանիշը մատները.
  
  
  Երբ թափանցիկ մեքենա завернула անկյուն դր. Инурис շատ դանդաղ ձեռքը զգուշորեն ու ժպիտով ուժեղ հաճույք է և գրավադրել մատները трахею աղջկա և սկսեց նրա սեղմել.
  
  
  
  Գլուխ 6
  
  
  
  -
  
  
  Նրան, շրջվեց ու գնաց դեպի բար. Եթե Այլն: Инурис նկատի է ունեցել արագ մահը, նա թույլ է տվել Guido է դա անել. Հնարավոր է, բժիշկ մոտեցավ դանդաղ մահը, նա չի կասկածում ։ Բայց եթե նա հյուրանոց է դա անել, ապա պետք է ընտրել ավելի հարմար վայր, քան ետնամասում մեքենան.
  
  
  Նրան կրկին սողանքը համար աթոռ տակ քննադատական հայացքով մատուցողին, որը նայում է մի քանի облегченным, երբ նրա վերադարձել է իմ փոքրիկ զբոսանքի փողոց դոկտոր Инурисом եւ ego հաղորդագրությունները awesome փոքրիկ խմբավորման. Ես չեմ обольщался է նրանով, որ մատուցողը անհանգստանում իմ անվտանգության կամ գերակշռել ապացուցելով. Նրան կասկածում է, որ ego իրական հետաքրքրություն էր ինձ, ենթադրելով, որ ես առողջ բավարար է վճարել իր հաշվին, իմանալ, թե արդյոք կարող ես, ինչպես և բազմաթիվ զբոսաշրջիկներին, իմանալ, թե ինչ է հուշում ներառված էին հաշվին, եւ, հետեւաբար, վճարել эму կրկնակի:
  
  
  Նրա արել ժեստ է օդում, եւ նա շտապել է սեղանին, զգուշորեն թեքված աչքերը, որ դրդել է ինձ հաշիվ мрамору. Երբ նկատելի հետագիծ ego ձեռքերը, իմ կարծիքով ընկել է ձեռագիրը ։ Այն թղթի տակդիրով, խեղաթյուրված ножкой բաժակ, որի շուրջ տեսա մի աղջիկ:
  
  
  Նրա բարձրացրեց բաժակը վերցրեց թուղթ. Այն ժամանակ, երբ Այլ է ։ Инурис եւ նրա ստել է ընկերոջը ընկերոջը, նա էր, քան այն շատ է զբաղված ։
  
  
  Նա գրել է իր հաղորդագրությունը մատիտ հոնքերի համար. "Վիլլա է Շուշան ", նա ասել է: "Կապ-Ферра. Օգնիր ինձ, костя աստծուն. 'Այն ստորագրվել է, եւ ես հասկացա, որ մինչ օրս աքիս չգիտեմ, թե ով է նա նման.
  
  
  Բայց ես գիտեի, որ նա է եղել: առողջ, չնայած այն ամենը, ինչ ասել է դոկտոր Инурис. Գեղեցիկ, отчаянная եւ բավական ինքնավստահ է, որ հետ գնալ չար դոկտոր, առանց դիմադրության. Բայց hema նա եղել է, այնպես էլ մնում է հանելուկ.
  
  
  Դա մի գաղտնիք է, որը նա պատրաստվում էր քանդել, այնպես էլ վերջ թեմա.
  
  
  Բայց պետք է գործել արագ. Նրա նայեց և ժամերին. Օրինակ, երկրորդ կեսը, և բժիշկ Инуриса մեծ առավելություն. Նրան վճարել է հաշիվը, չեն տվել թեյավճար, իսկ հատուկ հիասթափության մատուցողին, եւ դուրս է եկել "Негреско" գլխավոր մուտքը: Տաքսի սպասում ուղեւորների. Է "ռենո" առջևում հերթի վարորդը, толстолицый տղամարդը պառկած է, запрокинув գլուխը, եւ դժվար է храпел ղեկին: Երբ նրա похлопал ego ուսին, նա անմիջապես արթուն. Նա նայեց ինձ, պայծառ ժպիտով, որը զբաղվում էր խառնուրդ կենդանական самонасмешки եւ ինտրիգները, ժպիտով նախկին զինվոր. — Мсье, — ասաց նա այնպիսի տոնով, կարծես ուշադրություն.
  
  
  Նրան հարցրեց. — Դուք գիտեք, Շա-Ферра?
  
  
  — Իհարկե, — ասել է նա:
  
  
  — Դուք գիտեք Վիլլա Нарциссу ?
  
  
  "Այո" ։
  
  
  — Դուք կարող եք քշել ինձ այնտեղ?
  
  
  — Այնպես, ինչպես ուզում եք, պարոն. Բայց կներեք, դա տարօրինակ տեղը.
  
  
  'Իրոք,?' — ասացի ես, рывком բացելով հետեւի դուռը ego, "ռենո" և նստած. "Ասա ինձ, ինչու՞, իսկ առայժմ եկեք поторопимся".
  
  
  Մեքենա скользнула արևմուտք երկայնքով дощатого настила եւ ծավալվել պլանում է նույն իրավիճակը.
  
  
  "Այնտեղ ոչ ոք չի ապրում ։ Այստեղ լքել, — ասաց նա:
  
  
  — Դու այնտեղ վերջերս?
  
  
  — Ոչ, ես չեմ կարող դա ասել ։ Բայց այնտեղ արդեն մի քանի տարի է ոչ ոք չի ապրում, մ-сье. Նրա գիտեմ, որ դա ճիշտ է: Մի քանի շաբաթ առաջ, կարող է մեկ ամիս առաջ, նրա էր անցնում mimmo նրա հետ գիշերը. Միջեւ виллой և թանկարժեք քարերի պատ, իսկ դարպասի երկաթյա դարպասին. Այն, այցելեցի դարպասը: Աշխարհի չկար ։ Դուք զգում եք դա, երբ տուն չկա: Այս villa էր այդ տանը.
  
  
  — Դուք գիտեք, թե ում է պատկանում?
  
  
  — Ոչ, պարոն, ես չգիտեմ ։ Սեփականության իրավունքը այստեղ անցնում է մեկ սեփականատիրոջ մյուսին, եւ երբեմն ներկայությամբ կողմնակի մարդ պարզապես նշանակում է, որ երկու տրվել է թույլտվություն ապրելու իր վիլլայում".
  
  
  "Ռենոն" այժմ արագություն կհավաքեր. Նրան, տեսել է, թե ինչպես հյուրանոց Beau Rivage անհետացել հետեւում է մեզ, ապա մենք դիմել ծունկ ճանապարհի, որը զբաղվում է իջնում էր դեպի նավահանգիստ թանկ է, вырубленной ժայռերի, возвышавшихся է ծովը.
  
  
  "Ի виллах միշտ կան նոր դեմքեր, — ասել է վարորդը:
  
  
  "Ուղեւորություն Միջին Գվինեայում Cormiche? ", — ասացի ես:
  
  
  "Այո, սըր:"
  
  
  Այժմ մենք բարձրանում էին, եւ քաղաքը Գեղեցիկ է մնացել ետեւում. Տակ ինձ, ճիշտ է, ծով лежало դեռ մառախուղի քողի տակ.
  
  
  — Շնորհակալ կլինեմ, — ասացի ես, — եթե դուք չեք довезете ինձ դարպասի villas Ինքնասիրահարված է, իսկ թույլ տալ գնալ վրա կիլոմետր առաջ.
  
  
  — Հասկացա, — ասել է վարորդը: Հավանաբար, նա լավ զինվոր. Հաստ ու խելացի է, նույնիսկ այն ժամանակ. Հասկանալով, որ դա թույլ կտա эму, եթե նա կարող է հասկանալ, եւ մոռանալ մնացածի մասին. Առաջին հերթին հոգ տանել ձեզ եւ выживайте. Գոյատեւման միշտ եղել է լավագույն գովազդն է, որը զինվոր կարող է անել ձեզ համար.
  
  
  Նա գնում էր արագ ու սահուն, վայելում մարտահրավեր մեկի շուրջ առավել հետաքրքիր ճանապարհների աշխարհում: Առջևում ընկած ճանապարհն էր ամայի, և նա վառեց մի քանի դեղին դնել, որպեսզի կոտրել վարագույրի մառախուղի. Թեեւ գիշերը եղել է հանգիստ, արագություն քեզ հաճելի է breeze.
  
  
  — Ահա, — ասաց նա:
  
  
  Ցուցանակ հետ խաղում Սբ. Ժան-Կապ-Феррат вырисовался եւ пронесся mimmo. Աջ ինձ, ինչ-որտեղ очерченный լույսերով, Կապ Ферра պառկած է, թե ինչպես է մեծ մատը, торчащий ծովը. Շարժիչ "ռենո" заскулил, երբ վարորդը անցել է ցածր հաղորդումը, պատրաստվելով հաստացնում շատ լավ-Corniche.
  
  
  — Մենք շուտով այնտեղ, — ասաց նա հետ կապի զվարճալի. — Քեզ սպասում են ձեր ընկերները?
  
  
  Նա դեմ չէր պատասխանել эму. — Ոչ, — ասացի ես, — վախենում եմ, որ ոչ:
  
  
  — Կարող է, դու էլ այդ ուզում ես?
  
  
  Դնելով մեկ ձեռքը ղեկը, այլ այն, որ այն ճապոնական տակ նստավայր. Երբ նա քաշեց ego առաջ, ձեռքին ուներ монтировка. Նա ժպտում էր: — Կարող է, դուք կարող եք օգտագործել այն?
  
  
  'Հնարավոր է: Բայց ես обойдусь առանց դրա ։ Շնորհակալություն ձեր բարության.
  
  
  — Կարևոր չէ, — ասաց նա: — Տարօրինակ է տեղ այս վիլլա. Շատ փորձում եմ. Շատ недружелюбая. Սա այն տունն է, որտեղ դուք զգում հարմարավետ եւ դուք ուրախ կլինենք".
  
  
  — Ես երբեք այնտեղ չեմ եղել, — ասացի ես: — Բայց ես քեզ հավատում եմ:
  
  
  "Ես выключу սուրբ է", — ասել է նա: "Սա կօգնի ձեր ночному տեսլականին".
  
  
  Նրան հարցրեց. — Բանակը?
  
  
  "Արտասահմանյան լեգեոն", — պատասխանել է նա: "Փակեք ձեր աչքերը մի քանի րոպե. Նրան ասեմ ձեզ, երբ մենք ստանում ենք, որ.
  
  
  Որոշ ժամանակ անց մեքենան կանգնեց ։ — Լավ, — ասաց նա:
  
  
  Նրան կրկին բացեց աչքերը. Մեր շուրջը եղել է кромешная խավարը. Նրան հրել վարորդին դեղ թղթադրամների.
  
  
  — Բախտավոր է, — ասաց նա:
  
  
  Նրան դուրս է եկել, շուրջ մեքենաներ.
  
  
  Վարորդը высунулся. — Կիլոմետր բաց է: Աջ. Քարե պատ. Երեք մետր բարձրության վրա: Տավարի ծեծած ապակի վերեւում. Դարպասներ են յոթ մետր է: Եռանկյուն թունելը վերին. Ներսում ոչինչ կանգնած է գողանալ. Առնվազն մեկ ամիս առաջ: Բայց, համենայնդեպս, հաջողություն.
  
  
  Նա դեռ ժպտում, դեռեւս մեքենա հանգիստ հետին ընթացքին եղել է ճանապարհի վրա. Նրա սպասեց, մինչեւ կանգ ego լսել, ապա գնաց. Քանի դեռ այն վահանակ, այն փորձարկվել է, որ շեղբեր бритв տեղում է ։
  
  
  Կտոր մամուռ валялись հին հառաչել, կարծես բողբոջում փտած. Ժանգոտվել облупилась երկաթուղային դարպասում. Լուսնային սերգեյ пробивался միջոցով սերտորեն сросшиеся փշատերեվ ծառերը, поднимавшиеся շուրջ клочков մառախուղի եւ խաղում нечесаной խոտով, торчавшей երկրի շուրջ, թե ինչու тушку.
  
  
  Ճանապարհը շատ քիչ բան էր երևում ։ Միայն ճանապարհը մեքենաներ, միայն թե անցած, հաշվի առնելով ruts է примятой խոտ. Բարձր ծառերը կանգնած էին որպես պահապաններ միջեւ հետաքրքրասեր հայացքների եւ виллой.
  
  
  Որոշ ժամանակ նրան կանգնած է դարպասները և прислушивался. Պարզապես լռություն. Որեւէ շների, сигнализирующих իմ ներկայությամբ ։ Ոչ մի վեցերորդ զգայարանի համար պիտակավորում патрулей, զգացմունքները, որը այնքան անգամ спасало ինձ.
  
  
  Նրա հանել է բաճկոնը, եւ նետել այն ավելի պատերը, պաշտպանել ձեռքերը կեղտոտ հայտնվելով, որոնք ընկած էին քարերի վրա, ակնկալելով, որ հետաքրքիր սպառվում է արյունով: Նրա подпрыгнул, գտել է վստահելի հենարան, եւ մի շարժումով ձգվեց վեր է, քաշվել պիջակ հետ.
  
  
  Nhl-ստորոտին պատերը, նրա համար, կանգ առավ և ականջ դրեց ։ Միայն լռություն. Пригнувшись եւ օգտագործելով ծառերը որպես ապաստարան, նրա, շարժվեցի առաջ, զուգահեռ քաշել. Այն շարժվում էր դանդաղ. Իմ ոտքերը ступали խոնավ խոտերի մեջ. Մառախուղ, հոտ хвоей եւ ծովային ջրի, клубился շուրջ ինձ.
  
  
  Նրա բարձրանում է բլուրը, և հանկարծ տեսա ակնարկ լույսի միջով ծառերը, եւ միջով մառախուղ: Մի քանի վայրկյան անց այն հասել է բաց դաշտում.
  
  
  Նրա կանգ опушке ծառերի եւ տեսա, որ հետքեր մեքենաների իմ աջ сворачивают ձախ, ապա նորից поворачивают հենց ինձ մուտքին վիլլա. Սպիտակ "մերսեդես", գրեթե ծպտված խիտ մշուշ, կանգնեց մութ ու լուռ, մուտքի վրա:
  
  
  Ինքը villa, ինչպես прохладой սառը քար, витающая գիշերային ծովային օդում, вырисовывалась շուրջ մառախուղ, թե վայր է սարսափելի մղձավանջ. Բարձր պատուհանում, շրջապատված свисающими shutters, մի կտոր կաթնագույն սպիտակ վարագույրներ որսում լուսավորված լուսնի, եւ նայում է բեմ ներքեւի մասում, ինչպես невидящее ակն ընդ ական. Երկու վերին հարկերում villas էին մութ. Սերգեյ այրվել է երեք պատուհանների պլանում է հարկում.
  
  
  Անցկացնելու սահմաններում գծի ծառեր, արագ обогнул տուն. Հետչբեք, կողմը մյուս կողմի առջեւի մասը մնացել է սեւ եւ безмолвными. Նրան սկսել են մոտենալ քիփ խոտ. Միայն բարակ занавеска прикрывала աջ պատուհանը ։ Բարձրանալով կքանստած, նրա, այցելեցի մեջը.
  
  
  Դա եղել է խոհանոց. Բարձր չինացին նստեց մեջքը ինձ համար փայտե սեղանի շուրջ եւ խմելով մի բաժակ дымящегося թեյ.
  
  
  Նրա пригнулася է մոտեցել մեկ այլ պատուհանից, օրհնելով խոնավությունը, որը զբաղվում է приглушала իմ shaggy. Կամաց-կամաց նա կրկին գլուխը բարձրացրեց և գտա, որ նայում է մի սենյակ, որտեղ եղել է միայն մահճակալ. Guido պառկած է: այս մահճակալներ, բռնվելով դեմ գլխով է հառաչել, եւ листал ամսագիրը: Նրան, տեսել է, թե ինչպես է նա հանեց բաճկոնը և переложил ատրճանակ հետ գոտիները наплечную holster.
  
  
  Երրորդ երեք լուսավորված սենյակ գտնվում էր զգալի հեռավորության վրա առաջին երկու. Եւ քանի դեռ այն պանցիր այնտեղ, պահում է ցածր մակարդակի պատուհանագոգեր, լսեցի նրա ձայնը բժիշկ.
  
  
  — Սիրելի ՛ ս, — ասել է նա: — Ես շատ փորձեցի պետք է համբերատար քեզ հետ ։ Եւ գտնում եմ, որ համբերությունը վարձատրվում ըմբռնումով և երախտագիտությամբ ձեր կողմից; միայն դավաճանություն և դավաճանություն ։ Իսկ հիմա, ցավոք, իմ համբերությունն արդեն ավարտին.
  
  
  Այժմ նրա մակարդակի էր պատուհաններ. Այն բաց է, և ձայնը դոկտոր, լիցքավորված սպառնալիք էր հստակ տեսնել ։ Նրան մոտեցել է подоконнику. Եւս մի մասը այս նուրբ սպիտակ վարագույրներ, միայն մասամբ задернутой, կախված է սենյակում, ինչպես նաեւ վեբ է ծանր. Գործընկերների միջոցով միջոցով պատուհաններ, այն պարզ է տեսել դոկտոր Инуриса և աղջկա ։ Դոկտոր հանեց բաճկոնը և накинул շարֆ է տեղում, բայց մի քանի երկակի warts դեռ գցում է իր wrinkled злобный հայացք folds մետաքսի գլանափաթեթ.
  
  
  Այն, տեսավ, որ աղջիկը դեռ հագին եղել է այնպես, ինչպես երբ նրան դիմավորեց ee. Ձեռքերը պետք է нах էին сцеплены հետեւում, թե ինչպես է երեխայի մոտ, որի отчитывают վատ վարքի համար, որի նպատակն է փոքր-ինչ склонена, իսկ փայլուն մազերը դեռ կապված է գունատ-կանաչ ժապավենը.
  
  
  — Ես հույս ունեի, որ դուք պետք է ցույց տալ ինձ որոշակի երախտագիտությունը, — ասել է բժիշկը: "Ես հույս ունեի, որ դու գաս ինձ իր համազարկային գանձ, որոնք կարող է տալ միայն կինը, որ դու սկսել отплачивать ինձ նվիրում է, որը իր թափեց քեզ այդպես պարզ և այդպես շարունակ: Դուք կարող եք ինձ չհավատալ, բայց դա, իրոք, եղել է իմ անկեղծ հույս. Բայց, հնարավոր է, նրան նույնպես հույս է հայտնել. Դա լինելու է առաջին անգամ: Եւ, հետեւաբար, այն նաև գիտեմ, որ այն, ինչ չի տրվում կամավոր, կարող է լինել կաշառակեր ուժ": Աղջիկը նայեց բաց է նրան. Նա խոսում էր դանդաղ ու մտածված. — Դու սարսափելի է, — ասել է նա:
  
  
  Անձը Инуриса contorted զայրույթի. Նա բարձրացրեց ձեռքը ու նորից իջեցրեց. — Դա արդեն սկսել է երկրորդ անգամ երեկոն, երբ դու հրահրեց ինձ այնքան, որ ինձ ուզում են ցույց տալ, դաժանությունը քո նման անսովոր գեղեցիկ դեմքը. Բայց ես չեմ կարող այդ անել, այդպես չէ ՞ ։ Նրան փնտրում այնքան սարսափելի է ։ Այո, նա այնպես եմ հասկանում, իմ հատկանիշները չեն գտնում ունեք թույլտվության ։ Այլ արդեն բացատրել ինձ դա.
  
  
  — Ինձ սխալ մի հասկացեք, դոկտոր, — ասաց աղջիկը: — Ես չեմ խոսել քո տեսքը. Ես ունեմ այդ նվազագույն իրավունքները:
  
  
  'Րդ, արդյոք?' — ասել է բժիշկը:
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա:
  
  
  — Ինչ է, իմ քաղցր?
  
  
  "Դու ինձ հակառակ, քանի որ դուք նման հոգուս խորքը վատ, — ասել է նա:
  
  
  Դոկտոր ծիծաղեց, բարձր ծիծաղը դուրս է շուրջ ego непристойного կոկորդի.
  
  
  — Վատ է, — ասաց նա: "Որքան քիչ դուք գիտեք, վատ է, որ խոսել nen այնքան էլ հեշտ. Բայց շուտով դուք կիմանաք այդ մասին, եւ ես ինքս պետք է ձեր ջատագով, ձեր ուսուցչին, ձեր գործընկեր".
  
  
  — Երբեք, — ասել է նա:
  
  
  "Օ, այո, թանկ է", - ասել է դոկտոր Инурис. Եւ շատ շուտով ։ Այստեղ, քո սենյակում, քո անկողնում.
  
  
  Աղջիկը արագ նայեց դուռը.
  
  
  Դոկտոր թափ տվեց գլուխը ։ — Ոչ, — ասաց նա: — Դա քեզ չի օգնի.
  
  
  Աղջիկ скривилась.
  
  
  Այդ պահին ես ուզում էի գործել, շտապում սենյակ տեսնել դոկտոր Инуриса եւ լսել ego փափուկ, проникновенный ձայնը. Բայց ես ստիպված եմ հանգստանալ ։ Մինչեւ օրս կենդանիներ նա ոչինչ չի արել, բացի շաղակրատել. Աղջիկը զգում է դա ։ Եւ, սպասելով, ես ավելի ու ավելի շատ հնարավորություններ ավելին իմանալ այն մասին, извращенном մարդու եւ ego խորհրդավոր пленнице, որը զբաղվում է իր ֆանտաստիկ դեմքով և անթերի մարմնի пробудила ego սպառնալիք:
  
  
  Ухмылка վայրագությունները եւ ակնկալում են оскалила ego ատամները. "Դե, իմ ավելացնել դոլարը", - ասել է նա: — Ես տալիս եմ քեզ վերջին շանսն է ։ Տվել է քեզ ամեն ինչ, որ իմ ուժերում: Կտաս դու ինձ, փոխարենը այն, ինչ քո ուժերի վրա, կամ դա պետք է լինի վերցված քեզ?
  
  
  "Դուք կարող եք վերցնել ինձ, դոկտոր, — հաստատակամորեն ասաց նա, — բայց դուք գիտեք, և ես գիտեմ, որ դուք երբեք չի կարող ունենալ ինձ հետ":
  
  
  Անձը դոկտոր побледнело, իսկ ծնոտի сжались զայրույթի. Վիեննա пульсировала նրա виске, կարծես վիշապ, свернувшаяся տակ ego գունատ մարմին. Նա մոտեցավ աղջկան, որը զբաղվում է նստած էր լուռ ու հանգիստ նայելով mimmo նրան, կարծես ego այլեւս գոյություն. Ego հսկայական ձեռքը բարձրացել է եւ դիմագծերով ժապավենը շուրջ իր մազերը, որոնք ընկել են, հե ՜ յ, ուսերին ոսկե ջրվեժ.
  
  
  Զայրույթը բռնկվել է զզվելի մասի ego անձանց, усилившись, որպեսզի նրանք մի քանի վայրկյան, որոնք потребовались эму, որպեսզի գրավի կանաչ ժապավենը եւ швырнуть իր սեռը ։ Նա դադար մի պահ, որ պետք է հաղթահարել, եւ պատրաստվել хладнокровному վրա հարձակման нах. Աղջիկը շարունակում էր նայել mimmo նրան, կարծես ego մտադրություն չի վերաբերում նրան, թե ինչպես buzzing ճանճեր.
  
  
  Դոկտոր նորից մեկնեց ձեռքը ։ Ego երկար բարակ մատները сомкнулись է բարակ вырезе իր զգեստները, իսկ костяшки մատները, միտումնավոր պահել են շունչը ին փարթամ ложбинке միջեւ իր դոշիկներ.
  
  
  Նա արագ շարժում запястьем, եւ стянул գործվածք է իր մարմինը. Նա նստած էր դեռ, երբ նա стянул գործվածքների հետ նրա ուսերին եւ թույլ էյ հետ шелестом ընկնում է հատակին.
  
  
  Նա չի шевельнулась է, որ պաշտպանել է իր մերկ կուրծքը է жадного հարուցման, бушующего է ego աչքերում. Նրա ձեռքերը կախված է կողմերի. Այնտեղ էին ոչ միայն հայ աղջիկ, եւ բալետային հողաթափեր-лодочки.
  
  
  Շունչ դոկտոր вырывалось նրանից, шипя. "Օ՜, այդպես է", - ասել է նա:
  
  
  Այն ստիպում է իրեն անտեսել вопящий իմ ձայնը, призывавший կոտրել ego змеиную վիզը, նրա ձեռքերը скользнули նրա զուգահեռ hips, իսկ նրա panties սկսել скатываться-ի загорелым զուգահեռ hips.
  
  
  Хьюберт ճիշտ էր վերաբերում է Նիկոլ Ստիպում է, եթե նա եղել է Նիկոլ Ստիպում է. Նա շիկահեր է բնության.
  
  
  Մահճակալ էր աջ ինձ, մի անկյունում միջեւ պատի եւ պատուհանից. Աղջիկը, դեռ ֆիքսված էր իմ ձախ, իսկ բժշկին Инурис միջեւ անկողնում.
  
  
  Կանգնելով ծնկի, փոքր-ինչ շնչակտուր է հուզմունքով եւ հոգնածության, նա закатал panties էյ մինչև ankles.
  
  
  Դոկտոր Инурис բարձրացել է ոտքերը, վերցրել է ee ձեռքը և սկսեց քաշել առաջ ՝ անկողնում.
  
  
  Նրան թույլ է տվել էյ, կատարել մեկ քայլ, այլ, պարզապես համոզվեք. Ներքին կողմում նրա ձախ ազդրի խալերը չեն եղել: Ամենեւին ոչ ։ Ապա նրա перепрыгнул է սեմ և աղավնի սենյակ.
  
  
  Դոկտոր դիմել է իր առանցքի շուրջ, տեսնել ինձ: Աղջիկ скользнула ետ իր խճճված փչացած հագուստ.
  
  
  Շարֆ ընկել է պարանոցի դոկտոր, մերկացնելով ego զզվելի մանյակ շուրջ warts. Նախքան նրան հասցրել է հաղթահարել միջեւ մեզ հետ, նա հաղթահարել է իր զարմանս.
  
  
  — Guido! նա բղավում. — Guido!
  
  
  
  Գլուխ 7
  
  
  
  
  Աչքի պոչով նրան տեսավ, թե ինչպես է աղջիկը բարձրացրել է իր изодранное զգեստ եւ սեղմված лоскутки գործվածքներ իր чувственному մարմինը. Դոկտոր Инурис էր բռնել, ինչպես spider թակարդում, վատնելու ժամանակ ժամանումը մահացու Guido.
  
  
  Նա փորձել է փախչել դեպի օր. Ես мелькнуло գոլերի է, որ նա, հավանաբար, վախենում է դիմակայել իր փոքր դահիճը մութ միջանցքում, ապա վճարել տուգանք վնասակար հետախուզական եւ капризность Guido տեսքով ատրճանակ բռնել շահագործման գնդակից 22-ին տրամաչափի դրանից отморозка. Եւ միեւնույն ժամանակ ինձ մոտ առաջացավ мысленная պատկերը դառնում-caveman, спрыгивающего հետ անկողնում, выдергивающего տակ մկնիկը ձեր հրացան Трехо եւ пустившегося փախչել սենյակում աղջիկները:
  
  
  Ինչպես загнанный անկյուն բռնցքամարտիկ, դոկտոր Инурис շարժվում ձախ հենց երկայնքով պատերը սենյակի, ego, ափի մեջ տեղակայված արտաքուստ, կարծես հաշտեցման ժեստ.
  
  
  Ես չեմ կարող շատ ժամանակ. Դոկտոր պատկերացնում նույն ֆիզիկական վտանգ, որպես քաղցր բամբակ, բայց կենում, նրա ու Guido չկար ոչ մի իմաստ. Վեբ-ծեծկռտուք, որը նա կարող է մտնել, էր սկավառակներ, որը հնարավորություն եղել է նրա կողքին.
  
  
  Նրան թույլ է տվել эму մոտենալ, взмахнув ուսի և ձախ կողմում. Նա ոտքով խփել ինձ, хватаясь իմ աջ ձեռքը ։ Նրա բաց թողեց հարված, եւ պարկեշտ է իր ego ծնոտին ։ Նա բախվել է պատին, ապա սահել է ներքեւ, կորցնելով գիտակցությունը, արյուն струилась ego пурпурных շուրթերի.
  
  
  Չի шталь շտապեք վայելել տեսարան, իսկ շրջվում է և շտապում է օր. Ուշ է ։ Նա распахнулась.
  
  
  Guido կանգնած էր այնտեղ. Trejo էր ուղղված է իմ կյանքը: "Կա' նգ առ смирно", - ասել է նա:
  
  
  Նրա ձեռքերը. Նրան է պատկանում, որ այն պահին Նիկոլաս Անդերսոնի պաշտպան девиц, հայտնված, ոչ համոզիչ պատճառ է զբաղվել Guido. Այս ոչ թե եղել է բացարձակ անհրաժեշտության դեպքում.
  
  
  Ատրճանակը մնացել է ամրագրված. Դոկտոր էր դեռ միայնակ է հիմա. Guido ժպտաց. — Այդպես է դա, դու հանրահավաքի ժամանակ դանակահարել այդ տականքին, այնպես չէ ՞ ։ Դե ձայնը եւ ամեն ինչ, կարծում եմ,. Բայց, այնուամենայնիվ, ես ոչ կարող եմ հաստատել, buddy. Դա նշանակում է վատ ինձ համար. Եւ դա ինձ դուր չի գալիս ։ Դուք պետք է փախչել, երբ նրան ասել է ձեզ. Այժմ դուք կարող եք զղջալ այդ մասին ։
  
  
  Սուր աչքերը Guido նկատել աղջկան եւ ընդլայնվել ։ — Одевайся, — ասել է նա: — Եւ позови Тьсоенга . Ասա эму, որ բժշկին անհրաժեշտ է օգնություն: Եւ չի փորձում իրականացնել պետք է անհնազանդ.
  
  
  Աղջիկը շրջվեց, նայեց մեզ մեջքին, достала դուրս է անկողնում ճամպրուկ, ընտրել է մի քանի կտոր հագուստ, և սկսեց հագցնել.
  
  
  — Դու, — ասել է Guido, — ընտրեք մի կտոր պատերը եւ կցել նրա ձեռքերը.
  
  
  Նրա արել, ինչպես ինձ ասացին. Guido անցկացրել ինձ համար ընդունելի որոնել. Հավանաբար, նա բավական մասում դարձել է օբյեկտ նման կատակների, սովորել նավեր. Ego որոնումները կարող են բերել эму ատրճանակ, դանակ և գազային ռումբը, բայց ինքը չէր հերիքում լավ է, պետք է ձեռք բերել երեք ածելիներ. Guido աչքի չի ընկել երեւակայության. — Լավ, — հայտարարել է նա, — դուք մաքուր: Իր մոտ, դնել ձեռքերը, գլուխը և պահպանեք om այնտեղ, իսկ ես ասեմ ձեզ իջեցնել om".
  
  
  Դռան հետեւում սկսվեցին shaggy. Աղջիկը վերադարձել է китайцем, որը հրվանդան սրբիչ եւ ինչ-որ բան նման է փոքրիկ ամանի մեջ ջրով. Նրան առաջին անգամ տեսա ego ձեռքերը. Եղունգները ինդեքս մատների եւ мизинцах մնում, թե ինչպես четырехдюймовые daggers.
  
  
  "Որոշել դոկտոր, Тьсоенг ", — ասել է Guido.
  
  
  Китайец դեմքով պատասխանեց.
  
  
  — Դու, — ասել է Guido աղջիկը, — վեր կաց կողքին, իր այս սպիտակ ասպետ, եւ ոչ մի jokes. Այն սնվում քո կոկորդը կուշտ է. Եթե դա կախված է ինձ, այն կարող է սպանել ձեզ անկեղծորեն այստեղ, տեղում մահացել է: Այն ժամանակ ես էլ հանգիստ է:
  
  
  Չինացին преклонил ծնկի կողքին դոկտոր Инурисом, wiping ego դեմքը մի սրբիչ. Դոկտոր застонал, եւ ego ղեկավար свесилась հետ տգեղ պարանոցի. Ego աչքերը моргнули. Չինացին շարունակում է սրբել ego, քանի դեռ բժիշկը չի հրել ego ուղղությամբ, փորձում է անդրադառնալ ego երկար եղունգները. — Օգնիր ինձ բարձրանալ, Chang, — ասել է նա:
  
  
  Չինացին բռնեց ego տակ մկնիկը եւ բարձրացրեց վեր. Նա շարունակում է прислоняться մեջքին հառաչել. — Առաջարկել է ինձ բրենդիի, Chang, — ասել է նա:
  
  
  Չինացին միջոցով դուրս է եկել սենյակից և մի րոպե անց վերադարձել է մի բաժակ կոնյակ: Դոկտոր ցեխը մտցրեց իր свиную морду մեջ մի բաժակ եւ շունչ զույգերը, նախքան խմել. Ազատ ձեռքով նա ощупал վնասված ծնոտին ։ Ապա նա շրջվեց ինձ հոգնած ժպիտով. "Ոչ մի իրական վնասի, պարոն Անդերսոնը, — ասել է նա: 'Գոնե ինձ համար. Ինչ վերաբերում է ձեզ... դե, դա կարող է լինել բոլորովին այլ բան է.
  
  
  — Լսիր, — սկսեցի ես.
  
  
  Բայց Guido ընդհատել է ինձ: "Փակված է, — ասել է նա:
  
  
  դոկտոր Инурис отмахнулся նրանից, թե ինչպես է կենդանիներ վարժեցնող, որը զբաղվում է тявкающей երիտասարդ շան. — Բավական է, Գուիդո, — ասել է նա: "Замолчи."
  
  
  Guido մարդիկ կոպիտ նայեցի ։ Դատելով ամենից, om հարաբերությունները չեն կառուցվում էր հավելվածի. Guido ես այնպես ուրախ է ուղարկել մի քիչ իր, ավտոմատ, ատրճանակ դոկտոր Инуриса կարծես աղջկա եւ ինձ, որ ամեն տարի, քանի որ մենք рухнем տակ ego փամփուշտներով.
  
  
  — Դե ինչ, պարոն Անդերսոնը, ես կարծում եմ, ժամանակն է ձեզ եւ ինձ, գալ վերջնական հասկանալու. Ինձ թվում է, որ ես պարզաբանել է ձեզ այնտեղ, Негреско, որ աղջիկը, որը զբաղվում է գրավել ձեր ուշադրությունը, իրականում delle շատ հիվանդ է: Եւ ձեր ներկայությամբ, այստեղ կարող է միայն խորացնել եւ բարդացնել նրա հիվանդությունը ։ Նրա պատրաստ են համակերպվել բավականին դրամատիկ միջոցն է, որով դուք այնքան ցավոտ ցույց է իր հավատարմությունը, քանի որ, ըստ երեւույթին, ոչ մի վնաս չի հասցվել. Բայց դուք պետք է հասկանալ, որ ես մարդ եմ գիտության եւ չի հանդուրժի ոչ մի միջամտություն, երբ գործը վերաբերում է շատ լուրջ հարց է բուժել հիվանդ մարդուն".
  
  
  — Եթե ինչ-որ մեկն այդ սենյակում եւ հիվանդ է, դոկտոր, — ասացի ես, — քանի որ դուք եք ։
  
  
  Նրան կրկին զգացել ուժի ego ջանքերի զսպելու զայրույթի, որը սպառնացել է խափանել ego դիմակ благожелательного բժշկի, որպեսզի ելք извращенному զայրույթը пылавшему ներսում.
  
  
  Սարսուռ միջով ego մարմինը. Նա ևս կում կոնյակ. Ego աչքերը նայում янтарную հեղուկ, քանի դեռ նա крутил բրենդիի ձեռքին: Նա սկսել է հասկանալ, որ ես լսել ու տեսել, ավելին, քան նա կասկածում. — Պարոն Անդերսոնը, — ասաց նա մի շուրջ իրենց снисходительных ժպիտների. "Կան դեպքեր միջեւ բժշկի և հիվանդի, որ, կարծես, թե ինչպես է դա ասել, տարօրինակ է նետում անպատրաստ դիտորդի կարգավիճակով: Տեսարան, որը զբաղվում է կարող է թվալ, սարսափեցնող մաթեմատիկա նման, ինչպես դուք, կլիներ միանգամից հասկանալի շուրջ մեկ իմ գործընկերներին:
  
  
  — Stop, դոկտոր, — ասացի ես: "Ես դա չեմ ընդունում, իսկ եթե դու այդպես ես մտածում, ապա դու ավելի խենթ է, քան նրա կասկածում է, եւ ես կասկածում, որ դուք լիովին խաբել եւ позоришь իր մասնագիտությունը".
  
  
  Դոկտոր հրել է իր морду է шаровидную բաժակը իր գավաթ կոնյակի համար եւ խորը շունչ, նախքան впиться ինձ աչքերով.
  
  
  — Ինչ ամոթ է, — ասաց նա տխուր ժպիտով. — Շատ ցավալի է ։ Քեզ համար. Դուք հիմար, պարոն Անդերսոնը: Եթե դուք պարզապես լսել ինձ, դուք կարող եք այժմ վայելելու հեռանկարով սուզվել շատ հարուստ beauty փղոսկրի ազուր. Բայց փոխարենը, ձեր համառությունը ստիպել է քեզ միջամտել իմ ծրագրերը: Եւ դա այն է, պարոն, շատ տխուր է ։
  
  
  — Դժբախտաբար ձեզ համար, — ասացի ես: "Բայց չէ աղջկա համար, նա այստեղ է, կարծում եմ."
  
  
  Հերոսներ են ինձ զվարճացնել, պարոն Անդերսոնը, — ասել է նա, отхлебывая բրենդիի. "Հնարավոր է, ձեր փորձը արմատավորված westerns, ինչպես եւ բազմաթիվ ձեր հայրենակիցներ, բայց իմ հիմնված է փաստերի վրա: Եւ ուստի, հուսով եմ, որ դուք հավատում ինձ, երբ նրան ասում եմ ձեզ, որ, ելնելով իմ զգալի փորձ, հանկարծակի մահը դիմավորում է ավելի մեծ հերոսներ են, քան զբոսնելով ։ Եւ վստահ է, որ դա այնքան էլ ցանկալի չէ նրանց համար, քանի որ om ավելի փոքր, բայց ավելի իմաստուն իր գործընկերներին. Բայց բավական философствовать. Բավական է ասել, որ դուք չեք արել ենք ինքներս մեզ, մեր աղջկան одолжения. Իսկ ինձ համար դու ոչ ավելի, քան թեթև անհարմարություն է պատճառում ։
  
  
  — Դա դեռ պետք է պարզել, դոկտոր, — ասացի ես:
  
  
  — Իսկապես, — ասաց նա: "Եւ դա հիմա կհայտնվի".
  
  
  Դոկտոր Инурис դրել ապակի. — Тьонг, հավաքել է իր ամբողջ ուղեբեռը եւ դրեց բոլոր մեքենան ։ Մենք уезжаем որքան հնարավոր է շուտ.
  
  
  Նա կրկին շրջվում է ինձ. — Ահա, պարոն Անդերսոնը, դուք տեղափոխել են ինձ անհարմարություններ. Այն պետք է ես հրաժարվել այդ տանը հիմա. Շուտով Guido, Chang-ի, իր, եւ երիտասարդ տիկինը, ում բարեկեցությունը ձեզ այդքան անհանգստացնում է, հեռանում. Մենք պետք է փնտրել նոր բնակարան է, որպես նախազգուշական դեմ ցանկացած անկարգությունների, որոնք կարող են առաջանալ մարդկանց, որոնց դարձավ, հետաքրքիր է իմանալ ձեր գտնվելու վայրի մասին. Ու գործերում, — ego բարակ շուրթերը բացվեցին ՝ самодовольной մի ժպիտով, իսկ աչքերը метнулись աղջկան, — կշարունակվեն մինչեւ իր անխուսափելի երկուսն էլ վերջ:
  
  
  Guido քաշում խրոցը ատրճանակով իմ ուղղությամբ. — Է, և որ նրա հետ լինի?
  
  
  "Օ՜, Գուիդո. Սիրելի Guido, — ասել է դոկտոր Инурис. 'Դիմացիր. Մենք выпишем բաղադրատոմսը պարոն Андерсону է ճիշտ ժամանակին. Իսկ առայժմ առաջարկում եմ ձեզ հեռացնել ego մեկ подвальных սենյակ և ամուր կապել այնտեղ. Խնդրեք Чанга գնալ ձեզ հետ: Իսկ հետո, երբ Չան բոլոր упакует, իսկ դուք երկուսով բեռնել սայլը, մենք կտեսնենք, որ մենք կարող ենք անել ցավով պարոն Անդերսոնի ՝ ego, նույնիսկ այս երիտասարդ տիկին.
  
  
  — Արի, — ասաց Guido, մատնանշելով ինձ համար դուռը.
  
  
  Chang միացել է մեզ դրսից միջանցքում. Իրականում delle նրանք լավ թիմ է: Chang, пятясь դիմաց ինձ սենյակում, պահվել բավական հեռու է ինձանից. Guido մնաց բավական հեռու է մնում ինձ, որ ես չէի կարող արագ շարժվել դեպի զենքի.
  
  
  Վերջում սանդուղք էր փոքր лестничный գարուն, առաջատար ներքեւ. Ստորոտում աստիճաններով մենք մտանք փոքրիկ комнатку, դատարկ, եթե չհաշվենք ամբիոն փայտե ետ եւ выкрашенного սպիտակ ներկով աթոռ, որը тусклом լույսի մերկ տանձ, ввинченной է առաստաղը, виднелась նրբորեն сложенная թերթը ։ Սեղանի տակ, կոկիկ свернутые, քանի որ om ցանկանում եք տեղադրել այնտեղ ուղղակի նպատակով, էին հատվածներ պարան.
  
  
  — Նստիր, — ասաց Guido.
  
  
  Նա եղել է արդյունավետ աշխատող: Эму եղել է ընդամենը մեկ րոպե, որպեսզի կենդանություն իմ ձեռքերը спинке աթոռին, իսկ ոտքերը դեպի ножкам.
  
  
  — Կարող ես գնալ, Chang, — ասել է նա:
  
  
  Китайец իջեցրեց գլուխը небрежном поклоне, ապա լուռ բարձրացավ աստիճաններով:
  
  
  — Ես отослал նրան, — ասել է Guido, քանի որ ուզում են ձեզ ինչ-որ պետք է ասել.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Դոկտոր մտածում է, որ դու ինչ-որ կատակասեր, buddy. Դու заставляешь ego ծիծաղել. Նա poked ռեյնդերսը ինձ տակ կզակ եւ откинул գլուխը առաջ: — Բայց ես չեմ կարծում, որ դու նման ծիծաղաշարժ. Դու հանել ես շատ դժվարությունների այսօր երեկոյան, եւ դա ինձ բոլորովին դուր չի գալիս ։ Այսպիսով, ինչ ես պետք է ասեմ ձեզ, դա այն է, որ դոկտոր ծրագրել է ձեզ համար, միգուցե նա թողնի ձեզ կենդանի — դուք մահանում. Նրա կասեմ, այն է, որ իջնի այստեղ, նախքան մենք հեռանա. Իսկ հետո սպանել ձեզ. Բժիշկը կարող է որոշ ժամանակ զայրացած է ինձ, բայց նա, միևնույն է, չի շատ գոհ է ինձ ։ և մեկ ժամ, կամ որ նա որոշի, որ delle դա նշանակություն չունի ։ Եվ այսպես, դու մեռած է, եւ ես շատ երջանիկ.
  
  
  Նրան է պատկանում, ինչը չի խանգարի ստիպել այդ կապիկ է հավատալ, որ նա ունի գործ ուժեր չէր. — Ես շատ փող ունեմ, Guido, — ասացի ես: — Եթե դու ինձ отпустишь, նրա բոլոր քեզ հրամայում եմ.
  
  
  — Օ՜, պիժոն, — ասել է նա: "Ես սիրում եմ, երբ ինձ խնդրում են".
  
  
  — Դու կարող է դառնալ հարուստ, Գուիդո, — ասացի ես: 'Ինձ ներքեւ. Խնդրում եմ:'
  
  
  — Ես ուզում եմ ձեզ ասել միայն մեկ բան, — ասել է նա, փոքր-ինչ ավելի ուժեղ սեղմելով ատրճանակ: Նա իջեցրել է ձայնը մինչև շշուկով. — Դու կմեռնես, buddy. Նա նկարչություն, ատրճանակ եւ արագ դուրս եկավ դուռը ։ Տեսա, թե ինչպես նրա փակվել է դուռը, եւ լսել է, թե ինչպես щелкнул ամրոց. Սկսեցի wiggle մատներով է ստացել գոտի. Մի քանի վայրկյան անց նրա քաշեց բերան շուրջ тайника եւ արդեն աշխատել է веревками. Guido, կարող է, եւ заигрывал հետ Նիկոլաս Андерсоном, բայց Նիկոլաս Carter — բոլորովին այլ բան է. Էքսկուրսիա անմեղ զբոսաշրջիկ մոտեցավ իր ավարտին. Ինձ տեւել է ոչ ավելի, քան երեսուն վայրկյան, որպեսզի перепилить պարան.
  
  
  Նրա վերցրեց թերթը ամբիոնում. Սա Матен բավական հաստ բառախաղ հնարք. Նրա բացեցի թերթը եւ թողել է իր сложенной միայն մեկ անգամ: Ապա դադարեցրել է իր եւ ավելին diagonally է պիրկ մխոց եւ согнул կրկնակի: Պատրաստի արտադրանքի ունեցել коническую գալիս եւ ամուր, որպես ռոք, մի քիչ գլուխը. Դա էժան զենք է, բայց մահացու.
  
  
  Նրա վերցրել cropped պարան, ազատ կապել ոտքերը աթոռին եւ просунул ձեռքերը հետեւի, squeezing թերթը թիկունքում.
  
  
  Ես ստիպված էի երկար սպասել ։ Ego shaggy загрохотали աստիճաններով, եւ ամրոցը щелкнул. Անձը Guido էր վառ կարմիր. Նա նոկաուտի դուռ.
  
  
  — Կեղտոտ սրիկաները, — ասել է նա: — Նա հյուրանոց, որպեսզի Չան սպանել քեզ. Որպեսզի պատժել ինձ. Դե, նրանք ամեն ինչ կարող են ստանալ խմբին ինձ համար. Այն ժամանակ, երբ նրա ավարտել, դու դիակ.
  
  
  — Չեն անում, Գուիդո, — ասացի ես:
  
  
  "Մերկ լիզել ձեր աղոթքները, բարեկամ", — ասել է նա, մոտեցումը ինձ զենքով պատրաստ.
  
  
  Նրա փոքր-ինչ բացեց բերանը, որպեսզի նա մտածի, որ ես ուզում եմ ասել մի բան. Ապա նրա метнул биду-ի համար, եւ նա стукнула ego ձեռքը ատրճանակով. Զենք մեկնել է, - ի տարածքում նկատմամբ ego ուսի եւ etched է գետնին նրա ետեւում.
  
  
  Աչքերը Guido ընդլայնվել ։ Նա կնոջը որպես անհրաժեշտ պաշտպանական միջոց, զգալով ушибленную ձեռքը եւ шаркая ոտքերը. Ego շունչ вырывалось շուրջ вздымающихся թոքերի, երբ նրա адреналиновая համակարգը приспосабливалась է всплеску ցավ. Ego վառ աչքերը երբեք բաց չէին թողնում ինձ.
  
  
  Ես գնացի նրա համար, երբ նա заскользил առաջ: Նա դադարել է քսում раненую ձեռքը ։ Նա вытянул ձեռքերը առաջ, нащупывая ատրճանակ:
  
  
  Հանկարծ նա ընկավ ծնկների եւ ego աջ ձեռքը метнулась է զենքի. Նրա սպասեց, մինչեւ որ լիովին вытянет ձեռքը, ապա щелкнул թերթի ՝ ego локтю. Ոսկորը կոտրվել է, եւ звериный վայնասունը քաղաքացին ego շուրթերի.
  
  
  Ինչ-որ տեղ վերևում լսեց նրա ձայնը բժիշկ... — Guido? նա ասաց. "Guido! Որտեղ եք?'
  
  
  Guido էր անելանելի վիճակում է հայտնվել, այս մութ подвальной սենյակում, նրա դեմքը contorted է ցավում, երբ իր невредимая ձեռքը метнулась է զենքի. Ego մատները сомкнулись շուրջ բռնակի, երբ նրան թույլ է տվել իր զենքի հարվածել ego քթի ներքեւից, ըստ ноздрям. Ego քիթը եղել է մանրացված, իսկ ոսկրային բեկորները ներխուժել են ego obsessed սպանության ուղեղի.
  
  
  Հետ ego окровавленного անձի ընկել բարձր է լացող ճիչը. Հետո նա ընկել է մեջքի վրա, дернулся եւ սառեցրեց. Նրան, ծնկի եկավ, переложил биду ձախ ձեռքը, իսկ աջ grabbed հրացանը.
  
  
  Աչքերը բարձրացնելով, նրան տեսավ призрачную գործիչ, հագնված է սեւ, վեր աստիճաններ. Ego ձեռքերը եղել են ձգվել, եւ չորս кинжалоподобных եղունգները դանդաղ капала մութ հեղուկ. Նա կանգնեց աստիճանների վերևում է, և այնտեղ ես առաջին անգամ լսել է, թե ինչպես է Zhang-ասում է, ու երկու բառ, որոնք նա արտասանել, իմ երակներում այն ամրապնդեց թրոմբը.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — մոնոտոն ասել է նա:
  
  
  Շնորհակալություն сомнительному հաճույքը axes ուսուցում գոյատեւման Նրան, գիտեր, որ կաթում ego եղունգները: կենտրոնացված վիրավորանքները սեւ այրիները.
  
  
  
  Գլուխ 8
  
  
  
  
  Այսպես է եղել. Չէր սխալվելու իրավունք. Կամ այն ընկերությունը չի Чанга, արագ եւ ճշգրիտ, կամ նա достанет ինձ և խզի իմ մարմինը մեկ առավել չար թունավոր հատկացվող ցանկացած էակ Երկրի վրա. Դժգոհությունը տասնհինգ անգամ ավելի ուժեղ է, քան թունդ օձի. Բայց մահը, եթե դա եղել է ինչ-որ սփոփանք, ամենայն հավանականությամբ, գար առաջիկայում այս дряни, համարժեք яду հազար spiders, капающей յուրաքանչյուր հսկա եղունգների այս տուրում.
  
  
  Նա մոտեցավ ինձ, քանի որ նա անզեն է եղել, քայլ առ քայլ, թե ինչպես է ինչ-որ բան, գալիս սգո երթը. Հետեւում, վերեվում է, насмешливой ժպիտով նայելով ներքեւ, դոկտոր Инури արել անհոգ հրաժեշտի ժեստ, ասես հրաժեշտ տալով երկու խաղացողների համար սեղանի թենիս է, եւ անհետացել ամբողջ դաշտի տեսանկյունից.
  
  
  Նրա հեռացավ հեռու է սենյակում, եւ դրել գունավոր սպիտակ ներկով աթոռ իրականացնել մոտեցող Чангом. Անձը ego մնում невыразительным, շունչ անխոնջ, մուգ աչքերը неподвижными.
  
  
  Է նրան դրել ոտքերը միասին. Դա չպետք է վատ արդյունքների կրակում. Նա ճիշտ էր վերաբերում է ատրճանակ Guido. Դա եղել է "Трехо" 22-ին տրամաչափի, մոդել 1. Գրիչ селектора տեղադրված էր скорострельность: երբ նրա нажимал ձգան, разрывалось ութ փամփուշտներ, եւ նրա հյուրանոց, որպեսզի նրանք բոլորը հայտնվել են костлявую կրծքեր Чанга. Եթե այն նպատակ эму գլխին, հնարավորություն է, որ մի մասը փամփուշտ промахнется համար զարհուրանք ego " մեխանիզմը.
  
  
  Chang կանգ է առել ստորոտին աստիճանների կողքին, մի սենյակում, ստվերում, закрывавшей ego впалое անձը: Իսկ հետո ձեռքերը սեւ рукавах, այդ գարշելի ձեռքերը, гипнотически раскачиваясь ետ եւ առաջ, թե ինչպես է սառը նախերգանքը балету մահվան, скользнули միջոցով շեմը.
  
  
  Նրա բարձրացրեց հրացանը երկու ձեռքով. Դանդաղ, կոր могильные ձեռքերը корчились, թե ինչպես է հսկա պզուկ breakouts ритуальном ներկայացնելու, եւ ժամանակ առ կաթիլ թանձր թույնի скатывалась-ի ногтю գետնին.
  
  
  Նրան, զգաց, թե ինչպես ատրճանակը տատանվում է իմ ձեռքը, բայց поборол ցանկություն կրակ բացել. Նրա հյուրանոց, որպեսզի Չան продвинулся հետագա սենյակ, լույսի.
  
  
  Նրա զգուշորեն իջեցրեց զենք, որպեսզի թեթեւացնել է մկանները, ligaments լարվածության ակնկալիքները. Այս պահին Zhang перепрыгнул միջոցով աթոռ.
  
  
  Ժամանակ երկու ձեռքերը: Ավելի շատ ժամանակ մանրակրկիտ прицеливание. Ալիքի ազդրի նրան, բարձրացրեց ատրճանակը եւ կտտացրել ձգան.
  
  
  Պայթյուն է տեղի ունեցել... լրիվ օր.
  
  
  Հրաշալի մեքենա մահվան Guido խրված.
  
  
  Չան կանգնած մյուս կողմից աթոռին, тыча մատները իմ աչքերին. Нырнув, նրան հարվածել է թղթի bat, սակայն հանդիպել է միայն օդը, երբ նա հանել է ձեռքը. Նա արագ շրջել բազկաթոռ, շարժվում կողմ, բայց երբ նա շարժվում է, այն արել է նույնը, պահպանելով մեր միջեւ նույն հեռավորությունը.
  
  
  Ընդմիջումներով ընդամենը микросекунды սեւ, маслянистые եղունգները flashed առաջ, քանի որ չորս բում, փնտրում իմ աչքերը. Նրան հրել ատրճանակ րոպե, գանգրացում bat ետ-առաջ, ստանալով միայն օդ.
  
  
  Յուրաքանչյուր գրամ կոնցենտրացիաների իմ ուղեղի և աչքերի напрягался, որպեսզի գնահատել այս ուղղությունը եւ արագությունը յուրաքանչյուր պոտենցիալ մահացու հարձակումները Чанга.
  
  
  Եւ հիպնոսի ենթարկված մարդ նախշերով, որոնք նա плел ինձ համար, եղել են ընդամենը մի մասն է ավելի замысловатого наброска հին ծրագրի հարձակման, որն, ի վերջո, ավարտվեց կարող է մահվան. Пронзающие օդ եղունգները flared բոլոր թափել եւ թափել, ձեռքերը ավելի раздвигались, աչքերը ավելի ու ավելի շատ напрягались, որ հետ չմնալ մութ թույլ շարժման. Հետո մի պահ беззаботности, սուր ցավ է вонзающихся է մարմինը եղունգների, ապա հոգեվարք եւ մահ.
  
  
  Եթե մահը գա Чанга առաջ.
  
  
  Նրա թիրախում дубиной эму է կզակ, եւ, երբ նա գլուխը ետ քաշում, դրա iso ողջ ուժերը ձախ ձեռքով врезал աթոռ эму կյանքում. Նա խեղդվել է և отшатнулся, բայց շատ արագ վերականգնեց հավասարակշռությունը, և կրկին հարձակվել են.
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան, առաջադրելով իր առջեւ աթոռ. Չան կանգնած էր իր տեղում.
  
  
  Ego ձախ ձեռքը հանկարծ метнулась իմ աչքերը. Նրա откинул գլուխը առաջ, բայց շատ ուշ հասկացա, որ դա մի հնարք. Ego աջ ձեռքը ուղղված էր ներքեւ, երկու թունավոր spears ուղղված ցանցը: երակային դաստակ իմ ձեռքերը, որը զբաղվում է толкала բազկաթոռ առաջ.
  
  
  Վերջին պահին նրան քաշում աթոռ, եւ Չան iso բոլոր ուժերի փորձել է փոխհատուցել իր ընթացքը. Նա ուշացել է ։ Ego փոքրիկ մատը անցել է նպատակը, ինչպես հուշում երկար եղունգների ինդեքսը մատը բախվել է countertop.
  
  
  Աջ ձեռքով հարվածել է իր ego bat-ի գլուխ: Նա թեքում է խուսափել այն ժամանակ, երբ նրա повернула աթոռ այլ ճանապարհ. Նրան էր վարձատրվում փխրուն потрескиванием. Шипящее շունչը, զայրույթ, խառը տարակուսանքի տեղիք, ձախողվել է ապագայի հետ Чанга. Четырехдюймовый դեռեւս թռիչքից առաջ է կանգնած, դողում, հուշում խորը ծառից.
  
  
  Նրան կրկին пододвинул է նրան աթոռ: Тьонг ոչ ավելի հյուրանոց: այս մասին լսել ։ Աթոռ խանգարել է эму է ego մտադրությունների. Ego ձախ ձեռքը չի ուզում, իմ դեմքը եւ աչքերը, իսկ աջ схватилась ն աթոռին եւ փորձել խլել ego իմ ամուր հնարքներ.
  
  
  Մեր միջեւ крашеном սպիտակ ներկով ծառի դողում запятнанный կոտրված մեխ; blade ոչ ավելի, քան մեկ ու կես միլիմետր փափուկ զուգված, ինչպես մանրանկարչություն ստրելա, ամբողջ plated մահացու թույն է, սուր մինչև треснутой մյուս կողմից .
  
  
  Dodging մեկ, շուրջ բարձր հարվածների Чанга ձախ ձեռքով հարվածել է իր bat ego աջ ձեռքին, որը զբաղվում է цеплялась համար աթոռ. Չան հեռացել փայլուն հարուցելու աչքերում.
  
  
  Նրան, գիտեր, որ նա սպասում է: մի պահ безрассудства. Երբ նրան թեքում է սեղանի շուրջ, որպեսզի հարված հասցնել, իմ պատասխանը ուղարկված չէ, եւ պարանոցի հայտնվել незащищенными առաջ ego ձախ կողմում.
  
  
  Եթե նա զսպել տեղում է և շարունակում է մնալ ստորին աթոռին, ապա փոխել է պետք ոչ ավելի, քան հիվանդ դաստակ մաքուր ու վերջին հարվածը ձախ ձեռքով իմ վիզը. Դա եղել է առաջարկ, որը ես չեմ պատրաստվում կրկնել, թեեւ Չան հույս ունեի, որ ես դա կանեմ:
  
  
  Նրա դանդաղ հարաբերությունների խզումն էլ դրդել է նրան աթոռ, սարսափեցնող ավելորդ գանգրացում дубиной. Այն պահին, երբ ծառը նորից պարզվել է հասանելի, Chang вытянул աջ ձեռքը և ապխտած ագահորեն схватился համար աթոռ.
  
  
  Մենք կրկին զբաղեցրել են իրենց դիրքորոշման համար перетягивания казан շուրջ աթոռին, հասնելով ego ձեռքը իմ նպատակին, իսկ նրա hopped ետ եւ առաջ, dodging նրա անխոնջ հարձակումներից.
  
  
  Հանկարծ նրա ընկել է ծնկների եւ popped դուրս աթոռին.
  
  
  Երկրորդ ամենաերկար եղունգների աջ ձեռքը Чанга отломился և անաղմուկ ընկել է հատակին.
  
  
  Նախքան նա հասցրել է վերականգնել դրոշի թույլտվության կատարումը, նրան կրկին կանգնեց. Եւ ձայնը առաջին անգամ նրան տեսա վախի ego աչքերում. Զենք ego աջ ձեռքը, հիմա դա բոլորովին բութ.
  
  
  Նրան կրկին схватился համար աթոռ. Դա մի քայլ է, որը Չան կարող անտեսել է միայն գնով մահացու վտանգ է սպառնում. Вытянув ձախ ձեռքը, նա կրկին ухватился ստորին ծառից. Եւ քվեարկել մենք կանգնած էին այնտեղ, քանի որ երկու дуэлянта մակերեսի չափը թաշկինակ, ընդամենը մի քանի շարժումների եւ մահը շատ մոտ է.
  
  
  Դրա դեմ պայքարել է искушением մոտենալ Чангу, տակ այդ смертоносными кинжалами, ռիսկի կյանքի համար, որ размозжить նա եղել է անձը մեկ հարվածով մահակներ ։ Ամեն վարկյան հնարավորությունները դառնում են ավելի ու ավելի շատ իմ օգտին էր ։ Նրա կրկնակի կրճատել արսենալ դիմաց ինձ. Այն կարող է իրեն թույլ տալ սպասել. Բայց Chang կոտրել. Նա շտապել միջոցով աթոռ, առաջադրելով գլուխը առաջ, քանի որ մարդկային տերեւ.
  
  
  Նրա նետել биду, թռավ մի կողմ եւ grabbed ego ձեռքի երկու ձեռքերով: Ego claws ուզում է իմ մարմինը, կարծես զույգ մութ փայլուն ժանիքներից. Ego մկանային մարմին բաղկացած սեղանի վրա դեմքը ներքեւ.
  
  
  Նրա հանեց մեկ ձեռքը ego են դաստակ ու արմունկով սեղմված ego պարանոցի սեղանին, իսկ մյուս տարավ ego ձեռքը առաջ: Նա պայքարել եմ իմ քաշի եւ իմ хваткой, նյարդերը եւ մկանները հարմարավետ, եւ ոսկորը կոտրվել է ։ Ego բերանը բացվել է безмолвном крике. Երբ նրա թուլացրեց ճնշումը, նրա ձեռքը անօգնական ընկել է edge աթոռին. Тьонг պառկած է, ծանր է հազիվ շնչում. Ego աչքերը արտահայտում էին мучительную ցավն ու безмерную ատելությունը.
  
  
  Այն, նահանջել է ետ նայեցի ։
  
  
  Մենք երկուսս էլ տեսան դա միաժամանակ: կոտրված դեռեւս թռիչքից առաջ դեռ торчал է ծառից, եւ նա գիտեր, որ Չանը որոշել է, կողոպտում է, չնայած ցավն ու անիմաստ ձեռքը, օգտագործել էգոն իր վերջին հարձակման է ենթարկվել ։ Երբ նա բարձրացել էր իր աջ ձեռքին, շրջել նրա ego եւ հասցրել է эму հարված կարատեի-ի պարանոցի կողմնային կողմի ձեռքերը, ինչից ego անձը треснулось մասին ծառին:
  
  
  Սարսափելի ճիչը դուրս է շուրջ ego внутренностей, եւ երբ նա шталь վազել, ինչպես վիշապ, качаясь ետ եւ առաջ գագաթին սպիտակ խորանի աթոռին:
  
  
  Շուրջ աջ աչքի торчал բեկոր է եղունգների. Նա դեռ գոռում է, երբ նրա մարմինը сдалось яду, соскользнув աթոռից և խուլ стуком приземлившись հատակին.
  
  
  Ես չեմ ժամանակ ծախսել ego-մեր ակնածանքը մահացած, մեզ համար այն է, որ շարունակել է նայում դիակները Guido եւ Чанга այս տխուր ասպարեզում: Ես ինչ-ինչ գործն է բժշկին Инурису արագ բարձրացավ աստիճաններով:
  
  
  Դուրս տան նրա լսեցի բղավել շարժիչի "Մերսեդեսը". Դրա միջոցով դուրս է եկել դռան անցք է հենց այն պահին, երբ մեքենա откидывая մանրախիճ, սրտի հետ մուտքի հետքերը եւ փախել շուրջ անկյունում տուն. Նրան տեսա մի աղջկա առջեւի նստավայր, борющуюся գարշելի խելագար.
  
  
  Երբ հասավ անկյունում վիլլա, մեքենան գտնվում էր գագաթին լանջին, спускавшегося է նպատակին. Նա դարպասների մոտ ես, բայց դոկտոր Инурис պետք է կանգ առնել, բացել մասնաշենք. Իսկ հետո նրա ego догоню եւ размозжу эму գանգի հետ cashews. Դոկտոր Инурис, պետք է, մտածում է նույն կերպ.
  
  
  Դուռ աջ распахнулась, և աղջկա մարմինը, դուստրը ego ձեռքով, անատամ գլխով առաջ:
  
  
  Այն, շտապել է նրան, երբ մեքենա рванула է նպատակին. Ներքեւի մասում завизжали ահաբեկելը, երբ Инурис կտրուկ կանգնեցրեց նրան և вынырнул, շուրջ մեքենաներ. Լույսի լուսարձակների նա հուսահատորեն փորձել է բացել դարպասները.
  
  
  Ես հիմա չի եղել այն:
  
  
  Նրա ծնկի հետ աղջիկ վերցրեց նրա գլուխը ձեռքը. Փնտրում էյ դեմքին, նրան կրկին լսեցի բղավել է շարժիչը, երբ Инурис մակնիշի ավտոմեքենան դուրս է շուրջ դարպասի մոտ ։
  
  
  Աղջիկ зашевелилась.
  
  
  Արեւելքում երկինք դարձել վառիչ. Մառախուղը ցրվել է, եւ հագցնել փչում թարմացնող breeze.
  
  
  Աղջիկը հանկարծ եկավ գիտակցությունը, նրա աչքերը լայն վախի.
  
  
  — Այժմ ամեն ինչ կարգին է, — ասացի ես, ամուր փարված ։ "Նա հեռացավ, և ես չեմ կարծում, որ նա երբեւէ կվերադառնա այստեղ".
  
  
  Նրան, զգաց, թե ինչպես է լարում նրա մարմնի թուլանա, եւ մի քանի րոպե նա նայեց ինձ եւ կարողացավ ժպտալ:
  
  
  Դա հիանալի է ։
  
  
  
  Գլուխ 9
  
  
  
  
  Մենք նստած աստիճաններով կռանալ խմիչք է, որ այն կայացրել է ներսից: Է скотче, որ Инуриса, ոչ մի վատ բան չկա. Աղջիկը նայեց նորմալ է, բացառությամբ մի քանի քերծվածքներից локтях.
  
  
  Նրան հարցրեցի, թե չի ՞ ցանկանում արդյոք մտնել, բայց նա բայց թափահարեց գլխով. Ես չեմ կարող մեղադրել նրան. Աճողական լուսաբացին villa նայեց շատ գրավիչ. Կտոր отколотой եւ կոտրված վարդագույն գաջի вздулись, ու մուգ բծերը ժանգը տարածվել ամբողջ մակերեւույթը, ինչպես лопнувшие capillaries քթի հին հարբեցողները.
  
  
  Ոչ, նա չէր կարող մեղադրել նրան այն բանի համար, որ նա այլևս չի ցանկանում մտնել. Համար нах դա, իրոք, haunted տուն, իրենց հիշողություններով իրական սարսափների, նույնիսկ առանց դիակների Guido եւ Тьонга որպես լրացուցիչ, սողացող բուրմունք.
  
  
  Նա прислонилась մեկի շուրջ облупившихся փայտե սյուների անկյունում ladders եւ уставилась ծովը.
  
  
  Նրա ասել է էյ, որ Guido եւ Тьонг մեռած. Նորություն է այն ընդունեց кивком, քանի որ, եթե նման բաներ անխուսափելի են մի աշխարհում, որտեղ արդարությունը միշտ գնում է իր հունով, իսկ չարը չի կարող խուսափել "վրեժից" ։
  
  
  Ես չեմ պնդում, որ նա ասում էր. Նա կանի դա բավարար է, երբ պատրաստ կլինի: Նրա գիտեր դա ։ Բայց հե ՜ յ, նախ պետք էր նստել և վայելել թարմ breeze, բույրով փշատերև ծառերի և սքանչելի այն գիտակցությամբ, որ այն անվճար է դոկտոր Инуриса եւ ego փոքրիկ ավազակ ցեղեր.
  
  
  Запрокинув գլուխը, ոսկե մազերը, որոնք նման բարձ հին երթին, նա վայելում է մաքուր օդով նոր օր.
  
  
  Երբ նա վերջապես խոսեց, նրա ձայնը աբսուրդ է մտախոհ. "Այստեղ այնքան խելոք", — ասել է նա: Մասին, ես նկատի չունեմ անկեղծ այստեղ, այստեղ, այս վայրում. Ես նկատի ունեմ այստեղ, երկայնքով Ռիվիերայում, ծառերի, ծաղիկների, ծովը, երկնքի տակ եւ արեւին. Հյուրանոց այն է գալ այստեղ, մեկ այլ ժամանակ, hema-որ բան այլ. Բայց նույնիսկ մի այնպիսի մարդ, որպես բժիշկ Инурис չի կարող ջնջել ego գեղեցկությունը. Եւ հիմա, երբ նա այստեղ չէ, իր հյուրանոցի կլիներ մնալ այստեղ. Առնվազն ժամանակ. Բայց դա չի կարող լինել, ոչ հիմա ։ Ես պետք է ավելի գործեր ։ Փախուստի Инуриса էր միայն սկիզբն է, առնվազն ինձ համար ։ Դու մտածում ես, որ նա կվերադառնա, Նիկ?
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. — Ոչ, նա այստեղ չի վերադառնա, — ասացի ես: — Բայց դա չի նշանակում, որ նա այլևս չի հայտնվի. Նրան ճանաչում նման մարդկանց, քանի որ նա նախկինում ։ Նրանք ոչ այլ է, երբ om նվաստացնում ։ Նրանք չեն կարող թույլ տալ, որ om ծրագրերը էին փչացած. Եւ երբ նրանք դա անում են, նրանք, որպես կանոն, ցանկանում են վրեժխնդիր լինել. Նրանք հանգստանան, մինչեւ վրեժխնդիր կլինեն, նույնիսկ եթե կպահանջվեն տարիներ: դոկտոր Инурис հենց այդպիսի մարդ է ։
  
  
  — Ինչպես դու om останавливаешь?
  
  
  — Դու убиваешь ih. Ինչպես կատաղած շների.
  
  
  Այնտեղ էր կապույտ աշխատանքային վերնաշապիկ մի քանի расстегнутыми կոճակների վերեւից եւ выбеленные ջինս. Առավոտյան, ապա սարսափ գիշեր, և հագուստով, որը նա հապշտապ վերցրել է շուրջ ճամպրուկի իր սենյակում, որտեղ մեկ սխալ քայլը կարող է ստիպել Guido կրակում են, նա նայեց այնքան լավ, եթե ոչ, ավելի լավ է, ինչպես և առավոտյան, խաղատուն, այն պահին, երբ նրան առաջին անգամ տեսա ee.
  
  
  Նա подтянула ծնկները եւ обхватила om ձեռքերով ։ Նա склонила գլուխը փակել դեմքը իր ոսկե плащом, закрывавшим ամեն ինչ, բացի աչքերի եւ ճակատին. Նա նայեց ինձ հետ ծայրերը իրենց ցեղերի.
  
  
  "Դու կարող ես նստել այստեղ, Նիկ", - ասել է նա: "Դու ազատել ինձ դոկտոր Инуриса. Այն ամենը, ինչը ես խնդրել.
  
  
  — Այն, կարծես, ինչ-որ բան припоминаю հակահրթիռային պաշտպանության պատվերի մասին է հինգ ֆրանկի, — ասացի ես:
  
  
  Նա բարձրացրեց գլուխը և ժպտաց. "Ես կարծում եմ պայմանագիր է կատարված", - ասել է նա: "Ես հավատում եմ քեզ hema-որ բան Guido, որը սպանում է сыч ժամանց".
  
  
  — Հեռու չէ, — ասացի ես: "Բայց որոշ մարդիկ պարզապես պետք է սպանվել. և ինձ թվում է, որ դոկտոր Инурис — մի շուրջ նման մարդկանց:
  
  
  — Դու ճիշտ ես ավելի շատ է, քան կարծում եք, — ասաց նա: — Բայց դա չպետք է լինի ձեր խնդիրը. Կարող է լինել, այն կարող է գտնել օգնություն այլուր, եթե այն ինձ անհրաժեշտ է.
  
  
  — Կարծում եմ, որ հիմա դա իմ խնդիրը, — ասացի ես: "Հնարավոր է, որ հետո դոկտոր Инурис ցանկանա գործ ունենալ քեզ հետ, նրա, մտածեցի, որ նրա մոտ էլ կան ինչ-որ ինձ համար. Նրան ասել եմ քեզ, որ այնպիսի մարդիկ, ինչպիսին նա, ոչ մյուսը, երբ նրանց խանգարում է om ծրագրերի մասին: Եւ նրան հավատում եմ, որ մի քիչ խախտել է ego ծրագրերը: Դա կարող է ստիպել ինձ վատ են քնել, գուշակել, որտեղ է այն, որ նա замышляет, կամ, գուցե մտածելով, որ նա затевает ինչ-որ ինտրիգ, որը զբաղվում է չի կարող այնպես լինել, իբր, լավ չէ իմ առողջության համար.
  
  
  — Կարծում եմ, դու ճիշտ ես, Նիք, — ասաց նա: — Բայց դու կարող ես հոգ տանել իր մասին: Քեզ պետք չի համակել ինձ ու իմ հոգսերի.
  
  
  Նրան պահել. — Դու ուզում ես, որ դա այդպես է?
  
  
  Նա նայեց ինձ եւ ասաց. Նա պարզապես նայեց աչքերիս. Նրան, տեսել է, թե ինչպես արցունքներ եկան աչքերին. Նա բայց թափահարեց գլխով եւ դժվար է сглотнула.
  
  
  Նրա sel նրա կողքին ու գրկեց նրա ուսերը. 'Այն ժամանակ ամեն ինչ կարգին է ։ Որ դա մեզ է եղել, մենք ամրագրել միասին. Լավ է?'
  
  
  — Լավ, — ասաց նա լայն ժպիտով.
  
  
  "Ի դեպ, — ասացի ես, — ես կարծում եմ, որ հիմար կոտրել հաղթող համադրություն է. Այն էլ մեզ համար, որ կարոտել հոսքը այս աշխարհի".
  
  
  — Շնորհակալություն, Նիք, — ասաց նա:
  
  
  — Իսկ այժմ մի բան է, — ասացի ես:
  
  
  'Որ?'
  
  
  "Անկեղծորեն հիմա, արագ, նախքան ինչ-որ բան է տեղի ունենում, կարող եք պարզապես ինձ ասել է իր անունը, եւ ինչ է դա?"
  
  
  — Դա երկար պատմություն է, — ասաց նա: "Ինչու չեք լցնել իրեն դեռ խմել չի խոնարհվել այստեղ է, սյունակ, որտեղ դուք պետք է поудобнее".
  
  
  Նրան պահել. "Ես պատրաստ եմ անել այդ ամենը: Բայց նախքան նրա կանեմ ևս մեկ քայլ առաջ երկինքը փուլ կգա, կամ տանիքը կռանալ կընկնի ձեզ, կամ споткнусь մասին շեմը եւ сломаю իր վիզը, նրա հյուրանոց կլիներ իմանալ, թե ով եք դուք եւ ինչ մենք փորձում ենք անել:
  
  
  Դա մեկնողներից-ի nah, ինչպես автоматная հերթին.
  
  
  "Իմ անունն է Penny Доун, եւ մենք փորձում ենք կանխել գողության 15 մլրդ դոլար է, Միացյալ նահանգները".
  
  
  
  Գլուխ 10
  
  
  
  
  Penny Доун. Նրա արտասանել այս անունը մի քանի անգամ մտքումս, քանի դեռ mixing պաղպաղակ ուժեղ ըմպելիք, որը լցվել են իրեն. Այս անունը էյ подходило. Դա համապատասխանում է իր жизнерадостности, նրա ոսկե մազերը, tanned մաշկի վրա, եւ այն պատրաստ է ընդունել դա, երբ հավանականություն повернулись դեմ нах.
  
  
  Նրա sel հակառակը нах ստորոտին սյունակ. "Դե, մի Կոպեկ, պատմիր ինձ այս պատմությունը":
  
  
  Նա snuggled գլխով է երթին, որպեսզի արեւ обогрело նրա հոգնած դեմքը. "Պատմությունը Penny Доун, — սկսեց նա մեղմ ու տխուր ձայնով, — սկսվում է պատմության Ֆիլիպ Доуна, իմ հոր..."
  
  
  Ֆիլիպ Доун ծնվել է Չինաստանում ընտանիքին ամերիկյան միսիոներ. Նրանք ապրում են գյուղում, որտեղ նրանք հոգ էին տանում հիվանդներին, օգնում աղքատներին, որտեղ անցել է մանկությունս Ֆիլիպ Доуна. Չինական ապրելակերպ միակն էր, որ գիտեր երիտասարդ Ֆիլիպ.
  
  
  Միջավայրի բազմաթիվ ընկերներ պատանի Ֆիլիպ Դոն էր ծերունին Ji Шань Joe. Դա եղել է худощавый հայտարարել է հանրապետության տղամարդը երկար սպիտակ բեղ, свисавшими ըստ կողմերին rta. Ego մաշկը նման էր մագաղաթ, բայց ձեռքերը էին ճկուն, թե ինչպես է դեռահասների մոտ. Երիտասարդ տարիներին Цзе Шань Joe հայտնի фокусником.
  
  
  Ֆիլիպ Доун էր սիրված հին գյուղում, եւ նա իմացել է Ֆիլիպ իր որոշ հնարքներ. Ջի սիրում հանելուկներ և բարդ բաներ. Նա կարող է անցկացնել շատ ժամեր, փորագրություն առարկաներ, ինչպիսիք են բարդ տուփեր, որոնք նա հավաքել, տուփ ներսում տուփի ներսում վանդակում, որը կարող է բացել միայն այն, ինչ գիտեի om բարդ է, բայց պարզ համադրություն. Արդուկ մի տեղ, թեթեւ ձայնագրությունների այլ արվել է մի տուփ է առաջանալ.
  
  
  Ji Шань Ջո իմացել է պատանի Ֆիլիպ արվեստի այդ հնարքներ, եւ այն ժամանակ, երբ Филипу ստիպված էր տանել իր ծնողների Ամերիկա, որը նա երբեք չի իմացել, նա шталь շատ искусным ստեղծման ih. Բարդ հանելուկներ Joe . Հիշատակ և ի պատիվ om բարեկամության ծերունին նվիրել է Ֆիլիպ մեկ շուրջ իրենց шкатулок, արվեստի, ծածկված գեղեցիկ սեղմելով ըստ փղոսկրի. Филипу Доуну տասը տարեկան է եղել, երբ նրա ծնողները վերադարձել են Ամերիկա ։ Նա երբեք չի մոռացել մեզ, ծերունու, մեր էգոն չար աչքով. "Կյանքը լի է magic", — ասել է Цзе . Shan Ջո մասում խոսել է տղային. "Երբեք չգիտես, թե ինչ հնարքներ, նա կխաղա, թե ինչ հրաշքներ կարտադրի. Սա ամենամեծ ցույց է տալիս բոլոր ժամանակների":
  
  
  Ապրելով Ամերիկայում, Ֆիլիպ շարունակել է լուծել հանելուկներ եւ հնարքներ. Նա սիրում կողպեքներ. Ամրոցներ բանալի, ՝ կոդային կողպեքների — այս ամենը завораживало այն. Երբ Ֆիլիպ ընդունվեցի համալսարան, նա սովորել է ինժեներական գործ եւ ինչ-որ պահի գնացել է աշխատել ընկերությունում, որը զբաղվում է разрабатывала համակարգի անվտանգության համար բանկային. Դա եղել է իդեալական աշխատանք Ֆիլիպ Доуна.
  
  
  Բավականին վաղ, իր կարիերայի ընթացքում նա սկսեց ձեռք բերել որոշակի հեղինակություն շնորհակալություն է իր հայեցողությամբ, ակնհայտ է, կախարդական տաղանդի նախագծման համակարգերի. Երբ նրան է դիմել այլ ընկերությունները, ինքը զբաղվել է բիզնեսով: Հաշվի առնելով ego հեղինակությունը, զարմանալի չէ, որ կառավարությունը շուտով զրուցեց նրանց համար, ստացած առաջադրանքի.
  
  
  Золотохранилище և Fort Knox է դարձել ԱՄՆ-ում գրեթե հոմանիշներ. Բայց շատ մարդիկ չգիտեն, որ այժմ շտեմարան Դաշնային պահուստային համակարգի տակ Nassau-մանրացված Մանհեթենում ավելի շատ ոսկի, քան ցանկացած ուրիշ հայաստան". Եւ երբ կառավարությունը որոշել է բարելավել այդ պահեստարանը, նա դիմել է Филипу Доуну.
  
  
  Penny Доун տեղափոխվել է եւ поджала ոտքի տակ ։ Դա բերեց էյ, ևս մի բաժակ, եւ նա արել է sip, պատմելով իրենց պատմությունը:
  
  
  — Լավ է, որ Ֆիլիպ Դոն — ազնիվ մարդ է, — ասացի ես:
  
  
  — Ա, — շշնջաց նա, — բայց այս պատմությունը չի պարտվի. Մասին, ապա այո, — արագ ավելացրեց նա: "Չի заблуждайтесь այս հաշիվը. Փող, ոսկի կամ նորմատիվների; - բացահայտել, կամ այն, ինչ նրանք մեզ խնդրել են ego պաշտպանել, նրան դա չի հուզում էր. Նրա համար դա բարդ խնդիր է մշակել այնպիսի բան, քան Ji Шань Ջո ես հպարտ եմ. Քվեարկելու որ двигало նրանց. Նախագծում ամրոցներ, որոնք են պարզ և բարդ է միաժամանակ":
  
  
  "Ուստի համակարգի արդիականացում անվտանգության պահպանման Nassau-wiped դուրս ego էր ամենամեծ խնդիրն է", — ասացի ես: Է, եւ նա ավարտել է?
  
  
  Նա ժպտաց խորհրդավոր ժպիտով. 'Օ՜, այո: Նա. Այն դարձել է մեծագույն գլուխգործոցը ՝ ego կյանքի..."
  
  
  Կառավարությունը սիրում է պնդել, որ ոչ ոք չգիտի համադրություն համար անհրաժեշտ բացման սեյֆ, որ մեզ համար չունեն անհրաժեշտ տեղեկատվության, թափանցել է նրա. Բայց, իհարկե, Ֆիլիպ Доун միակ մարդն է, ով գիտի ego. Եւ նրանց հետ կենդանիներ, ինչպես նա նախագծված շտեմարան, կառավարությունը սանդերսն ego որպես խորհրդատու պահպանել որակի om անվտանգության միջոցառումների. Նա կատարում է բոլոր անհրաժեշտ փոփոխությունները, ըստ նորություններին այնպիսի ոլորտներում, անվտանգության կամ մեթոդների-enter: Ինքը վերջնական որոշում է ընդունում այն մասին, թե ով պետք է վարձել որպես զինված պահպանության, կարեւոր մասը, պաշտպանության համակարգին. Ֆիլիպ Доун կարող է ապրել երկար ու երջանիկ կյանքը: Կյանքը լավ. Նա շատ уважаемом վիճակում է, նա ամուսնացել է գեղեցիկ ջին, եւ նրանց մոտ եղել է աղջիկը, որը նրանք երկուսն էլ շատ նվիրված են: Penny.
  
  
  Սակայն կյանքը լի էր զանազան հնարքներ, Ji Шань Ջո խոսել է այն, որ շատ անգամ. Եւ մի օր այս օրհասական magic փոխել ամեն ինչ.
  
  
  Էր душный ամառային օր, եւ ընտանիքը Доун գնացի ծովափ, որպեսզի փախչել գաղջ քաղաքային շոգից. Երբ նրանք վերադարձան-ի երեկոյան, հաճելի է հոգնած և отдохнувшие, Նրանք ընդամենը մի քանի մղոն հեռավորության վրա, երբ է դա տեղի ունեցել. Անհայտ ավտոմեքենայի վարորդը, ехавшего մյուս կողմից, չի կարողացել կառավարել մեքենան եւ мочка է мочку բախվել է ավտոմեքենային Доуна. Կինը Ֆիլիպ սպանվել էր ակնթարթորեն. Հենց Ֆիլիպ ընդամենը մի քանի քերծվածքներից. Բայց Penny Доун անցել է գլխով միջոցով ապակի. Նա ահավոր изуродована.
  
  
  Բժիշկները перевязали աղջկան, ինչպես կարող էին, բայց ասացին Ֆիլիպ, որ իրենք ոչինչ չեն կարող անել ։ Նա կմնա scarred ամբողջ կյանքի համար; իսկ Ֆիլիպ Доун էր վիրավորված է. շնորհակալություն հայտնելու մեղքի այս դժբախտ դեպքը, որն այնպիսի սարսափելի հետեւանքներ ego երեխային. Penny աճել է, բախվելով դաժանությամբ, որը կարող է ցուցաբերել մյուս երեխաները ծաղրում նրա изуродованным պատեց scarred անձի կողմից: Պարզվում է, Ֆիլիպ դա задело ավելի շատ է, քան մի Կոպեկ. Նա ամեն կերպ баловал Penny փոխհատուցել իր այլանդակությունը, որը դարձել է նրա համար ինչ-որ բան է սևեռուն գաղափարի. Նա возил իր շռայլ ճանապարհորդություն, ամսաթիվ լավագույն դպրոցի, нанимал ուսուցիչների դաշնամուրի, երգի, պարի ուսուցիչների, водили խաչ է, բալետ, թատրոն, բոլոր нах. Եւ, իհարկե, водили ee բոլոր պլաստիկ վիրաբույժներին ։
  
  
  Թվում էր, թե ամեն ամիս, այլ բժիշկ, և յուրաքանչյուր ամիս նույն ռևմատիզմի: սպի սփռոց, աղավաղում շատ ամբողջական. Ուրիշ ոչինչ չէր կարելի անել ։ Մեծացել, գնացել է դպրոց, եւ ստանալով դիպլոմ, Պեննի սովորել է ապրել իր scarred. Նա լավ приспособилась, և կարծում էր, որ իր կյանքն ավարտված է ։ Բայց նրա հայրը համառեցի, հակառակ իր բողոքներին, ում խնդրել է այս կախարդական վիրաբույժ, որը գոյություն չուներ:
  
  
  Սակայն պարզվել է, որ նա գոյություն ունի: Ու մի օր նա առանց նախազգուշացման եւ անսպասելիորեն հայտնվեց գրասենյակ Ֆիլիպ Доуна մարդ ։ — Ես այնպես եմ հասկանում, — ասաց մարդը, — դու փնտրում վիրաբույժ է իր դստեր համար?
  
  
  - Այո... բայց ո ՞ վ եք...?
  
  
  — Ես այն վիրաբույժ, — ասել է տղամարդը ։ 'Կարող եմ նրան ներկայացնել ինքներդ. Դոկտոր Լոթար Инурис.
  
  
  
  Գլուխ 11
  
  
  
  
  Այնպես որ, շատ ավելին. Инурис նկատի է ունեցել մի պարզ փոխանակություն: մուտք хранилищу Դաշնային պահուստային համակարգի դիմաց շնորհվել է Penny.
  
  
  Թվում էր, ծիծաղելի է ։ Միայն խելագարը կարող է առաջարկել այն, եւ միայն խելագար ընդունել դա. Դա չի նշանակում, որ Լոթար Инурис եւ Ֆիլիպ Доун էին հավասարապես խենթ. Եթե Ֆիլիպ Доун եւ խելագար է, ապա նա խելագար է սիրո իր դստերը. Բոլոր ծնողները ուզում են ինչ-որ բան անել իր երեխաների համար; Ֆիլիպ գնաց ծայրահեղ քայլերի. Գինը եղել է բարձր Դոն Ֆիլիպ. Ego խնդրել է վճարել ամենաբարձր գինը, որը նա կարող է իրեն թույլ տալ ոչնչացումը ego գլուխգործոց. Դամբարանը, որը նա է նախագծել, ունի երկաթբետոնե պատին. Այս քսան յոթ մետր ստորեւ փողոցի Nassau. Դրսից դարպասը замысловатой համակարգի երկակի բանալին. Բայց դեպի իրեն хранилищу իրականացվում է նեղ միջանցք միջոցով երեքմետրանոց девяностотонный պողպատե մխոց. Գլան պտտվում հարյուր сорокатонной շրջանակ. Երբ մուտքը փակվել է, գլան թեքվում է այնքան հեռու, որ շրջանակ լրացվում է պինդ պողպատ, ապա ընկղմվում է մի թիզ է, թե ինչպես է հսկայական խցանում է առաջացել շշով. Նա герметичен, անջրանցիկ եւ արգելափակված ժամանակ, չեմ ասում ողջ էլեկտրոնային ապարատների համար, հեռուստատեսության եւ այլ прицельном սարքավորումների, ինչպես նաեւ անվտանգության համակարգին մարդկանց, որը բաղկացած է շուրջ մեկ շուրջը խոշորագույն ստորաբաժանումների նման երկրում: դիպուկահարները պարբերաբար մարզվում են. հետ հրաձգային եւ ավտոմատ զենք.
  
  
  Ազդանշանային համակարգը կարող է արգելափակել ցանկացած ելք շուրջ շենքերի. Իսկ ներսում շտեմարաններում կան запертые հատվածամասերը, եռակի կողպեքներ. Դրանք պարունակում են մոտ տասնչորս հազար տոննա ոսկու ձուլակտոր է ԱՄՆ-ում եւ շուրջ յոթանասուն այլ երկրներից: Ամեն брусок կշռում է մոտավորապես տասներկու ֆունտ: Դա այն է, որ այն կարելի է գրպանում, եւ ձեզ չի հաջողվի անել դա աննկատ մի ամբողջ պարկ բեռնատար.
  
  
  Ձեռք բերել այնտեղից ոսկի էր, առեղծված, որը զբաղվում է Zhang Ji Ջո շատ է դուր եկել ։ Եւ эму նաև դուր չի եկել այն որոշմանը Ֆիլիպ Դոնի. Դա պարզ ու բարդ է միաժամանակ:
  
  
  Առաջին հանդիպման ժամանակ երկու տղամարդ իրար են բախվել դեմքը իրենց պայմաններին: Ֆիլիպ Դոն, մարդ է, իր տնօրինության տակ գտնվող այն ողբերգությամբ իր դստեր, միանգամից որոշել է փոխանակել իր ուրույն հմայքը կախարդական է դոկտոր Лотара Инуриса. Վեբ խնդիրն վստահության վրա:
  
  
  -- Բայց, սիրելի իմ, -- ասել է դոկտոր Инурис: "Մենք էլ կարող ենք վստահել է ընկերոջը ընկերոջը. Նրան հավատում եմ, որ դուք բերել այս նախագիծը հաջող ավարտին, եւ դուք պետք է վստահել ինձ հաջող գործողություն է ձեր դստերը. Դուք ոչ մի ընտրություն.'
  
  
  — Իհարկե, դու ճիշտ ես, — պատասխանեց Ֆիլիպ Доун. — Ոչ ոք, կրկնում եմ, ոչ ոք չի կարող անել այն, ինչ որ կարող եմ նրան. Նրա անսովոր է առավել առաջադեմ մեթոդներ ։ Իմ սեփական մեթոդները, որոնք հիմնված բազմամյա հետազոտությունների.... Իսկ նրա միակ վիրաբույժ աշխարհում, որը կարող է բուժել рубцовую սփռոց, поразившую ձեր աղջկան, եւ տալ էյ, ոչ միայն նոր է, բայց և գեղեցիկ դեմքը".
  
  
  — Իսկ, — անկիրք ասաց Ֆիլիպ Դոն, — իր միակն է աշխարհում, որ ունենք ամբողջական տեղեկություն անվտանգության մասին է, որը զբաղվում է պահանջվում, ըստ ձեր ցանկության:
  
  
  'Հենց այդպես է ։ Ուրեմն, ոչ ոք մեզ ձեռնտու է դավաճանենք վստահությունը մեկ այլ, այնպես չէ ՞ ։ Այն, ինչի մասին խնդրել էին երկու տղամարդ, մեծ ձեռնարկություն է: Инурис, մտադրվելով փախչել մոտավորապես վեցերորդ մասով ոսկու աշխարհի արդյունահանված անհիշելի ժամանակներից, համաձայնել է տրամադրել Филипу Доуну հավատարիմ անձնակազմը այնքան ժամանակ, որքան դա անհրաժեշտ է: Սակայն сыч սեփական անվտանգության նա հրաժարվել է այլ առաջնորդներին, որոնք մեղսակից են դրան խոշոր ограблению. Փոխարենը նա համաձայնել է կազմակերպել գործողություն է Penny, եթե Ֆիլիպ կցուցադրի իր համագործակցությունը ՝ ապահովելով մուտք ոսկու. Ինչպես միայն երկարաժամկետ պլանավորում կհասնի бесповоротной փուլում, նա կսկսի վերափոխման Penny. Գողություն ոսկու կհեռանան ամիսներին, գուցե տարիներին: Գործողությունը կտևի նվազագույն կիրակի օրերին:
  
  
  Է, թե ինչպես է ավարտվել om առաջին հանդիպումը, Ֆիլիպ Доун եւ Инурис մշակել է մի համակարգ, որը թույլ է տալիս պահպանել կապը: Ու Ֆիլիպ ասաց դոկտոր, որ կհայտնի эму, երբ պատրաստ կլինի ձեռնամուխ լինել իր ծրագրից:
  
  
  Այդ օրվանից Ֆիլիպ Դոն կարծես դստեր ՝ բոլորովին այլ մարդ: Տարիների ընթացքում առաջին անգամ նա կարծես ուրախ եւ զվարճալի. Penny չի սահմանում հարցերի շուրջ: այս գույնի փոփոխության, արագ ավելացման. Էյ, ուզում էի հավատալ, որ վերջապես հաշտվել իրավիճակի հետ: Բայց այս երջանկություն էր պակաս. Penny հայտնաբերել է, որ ee հայրը ժամանակի ընթացքում եղել է կլանել лихорадочным խանդավառ, եւ երբ նա իր մտահոգությունն է հայտնել: նա բացատրել է դա հուզմունքով է նոր նախագիծ. Penny կանգ է առել ։ Նա ուրախ էր, որ նա այլեւս չի քաշում ee երկրում, ըստ ամեն բժիշկներին, եւ որ նա կլանված է իր գործով: Նա նույնիսկ չի նկատել ego տեսքը փոխվել է; ego մազերը տարիների ընթացքում շրջվել գորշ բնության; բայց ժամանակի ընթացքում դուրս ego "նոր նախագծի" նա նիհարել է եւ согнулся. Ego անձ է եղել морщинистым եւ հին. Վերջապես, մի գիշեր նա նկատել ego ֆիզիկական փոփոխությունները:
  
  
  Նա եկել է տուն վաղ, լավ տրամադրությամբ եւ թափեց երկու բաժակ իր լավագույն хереса, odin, որոնց շուրջ տվել է էյ. — Կենաց, Penny. Выпьем համար կախարդական կյանքում":
  
  
  Penny նայեց հոր ուրախ տարակուսանքի տեղիք է. Անցան տարիներ այն կենդանիներ, ինչպես նա տեսել է ego այնքան երջանիկ. — Դե, ինչ տեղի է ունենում, հայրիկ?
  
  
  Ֆիլիպ Доун sel իր սիրած աթոռին ։ — Վաղը երեկոյան դուք պետք է վիրահատության ենթարկվի վիրաբույժ. Եւ երբ դուք արթնանում, դուք կունենաք նոր դեմքը. Չի մնա հետք է քո հին scars եւ հետքերի վիրահատության: Penny թերահավատորեն նայեց նրան.
  
  
  — Ճիշտ է, — ասաց նա: Նա դրեց մեկ բաժակ եւ բարձրացրեց ձեռքը, կարծես клянясь. — Ես լրիվ լուրջ ։ Նրան տեսել աշխատանքը այդ մարդուն և ասում եմ ձեզ, эму ոչ տեղակայված արեւ".
  
  
  — Բայց, հայրիկ, — ասում է Penny. "Ես, իրոք, արդեն միևնույն է,". Ֆիլիպ Դոն դեմքով պատասխանեց. — Ես գիտեմ, — ասաց նա: — Եւ, հետեւաբար, նրան հպարտանում եմ քեզնով ։ Բայց, Penny, խնդրում եմ, եկեք չենք վիճել. Նույնիսկ, եթե ձեզ համար միեւնույն է, խնդրում եմ քեզ, արա, դա ինձ համար, ծերունին. Համար քո հոր բերել эму երջանկություն եւ ուրախություն.
  
  
  Penny չի կազմել է աշխատանքի ընդունել նման խնդրանքը. Նա մոտեցել է առաջ հորը և համբուրեց ego այտ. Ֆիլիպ գրկեց Доун ընկ.
  
  
  — Աստված օրհնի ձեզ, — ասաց նա: Արցունքները հոսում է ego cheeks. "Չի сойди, հայրիկ", — ասել է նա: "Միայն ուրախությունն է": Նա մտածում. "Ասա ինձ, թե ինչպես ես նայում?"
  
  
  — Ճիշտն ասելու, ես չգիտեմ, — ասել է Ֆիլիպ. "Ես թողեցի ամեն ինչ բժշկին. Ինքը դա գիտի ։ Բայց նա ասաց ինձ այնքան շատ է, որ դուք պետք է շատ, շատ գեղեցիկ ։
  
  
  "Պարզվում է, նա շատ տաղանդավոր մարդ է":
  
  
  — Այո, շատ հրաշալի է, — ասել է Ֆիլիպ.
  
  
  "Պատմիր ինձ nen?"
  
  
  "Այդ մասին առանձնապես ասելիք չունի. Բայց հրաշալի մարդ: Ձայնը նրան թույլ էր, մտածկոտ.
  
  
  — Թե ինչպես է նա? Դա ի ՞ նչ է ։ Որտեղից է նա?
  
  
  "Դա էական չէ". Նա կարծես գրեթե рассерженным է sl հարցեր: "Նա լավագույնն է իր ոլորտում, եւ դա միակ էական պահին, այնպես չէ՞։" Ego տոնով մեղմվել է ։ "Հայրիկ, — ասում է Penny, — դու ոչինչ չես ուզում ինձ ասել,?"
  
  
  — Ոչ, ոչ, — ասել է Ֆիլիպ հետ արհեստական ժպիտով. — Դա այնքան էլ այդպես չէ ։ Քվեարկությունը միայն nen առանձնապես ոչինչ ասել ։ Ես նկատի ունեմ, ինչ տարբերություն? Կարեւոր է արդյունքը".
  
  
  — Այս ամենը շատ տարօրինակ է, պապա, — ասել է Penny.
  
  
  "Դե, այսպիսի բան դեռ չի եղել,
  
  
  Դե ինչ? Եւ մի քիչ նյարդային է, ձայնը և ամեն ինչ, հիմա, երբ այնքան մոտ. Եւ ձեր արգելանք է հարց էլ չի անում ego ավելի լավ.
  
  
  — Դե, ես չեմ տեսնում վնաս. Դա estestvenno. Ի վերջո, դա կարեւոր է ։ Ես նկատի ունեմ, դուք, որ չեք թողել ինձ ինչ-որ подозрительному բժշկին.
  
  
  Ֆիլիպ Դոն թռա, կարծես ego վռնդել.
  
  
  'Պապա.'
  
  
  Նա սկսեց արտասվել. Ego դուստրը ծնկի է իջել նրա կողքին: — Ես կարծում եմ, որ ավելի լավ է ասեք ինձ ամեն ինչ", — ասել է նա: Ֆիլիպ поднес ձեռքերը անձին: — Ես չեմ կարող, — ասաց նա միջեւ рыданиями. 'Ես չեմ կարող դա անել.'
  
  
  — Դու պետք է, — ասել է Penny.
  
  
  Իսկ երբ հեկեկում դադարել, Դոն Ֆիլիպ, դեռ փակելով դեմքը ձեռքերով, պատմել է դստեր, որ նա արեց. Նա պատմել է, թե ինչպես է նա և խորհրդավոր դոկտոր Инурис կարողացավ մի քանի տարի է տեղադրել նոր մարդկանց, հավատարիմ դոկտոր, բոլոր առանցքային պաշտոնները ՝ անվտանգության շուրջ պահեստը: Երբեմն Филипу Դոնի դա հաջողվել է, օրինակ, երբ գնում ես փորձում եմ գվարդիայի և անհրաժեշտ է վարձել նորը: Ֆիլիպ Դոն կազմակերպել այնպես, որ երբ նոր մարդ բերի դոկտոր Инурис тота ընտրվել և նշանակվել. Բայց սա դեռ ամենը չէ. Տղամարդիկ գնացին հազվագյուտ բուժական. Տեղեկատվության հավաքագրման և տրամադրված Ֆիլիպ, Инурис կազմակերպել է այն, որ նա "հրաշք исчезновениями". Պահակը անհետանում է, բայց ոչ ոք այդ մասին չգիտեր: Որովհետեւ անմիջապես զբաղեցնելու ego-րդ տեղը եւ կատարել աշխատանքը ego, եղել է կատարյալ զանգի ստեղծվել դոկտոր Инурисом.
  
  
  Ինչ-որ մի ժամանակ ամբողջ համակարգը պահեստարանների հայտնվել վերահսկողության տակ է մի ամբողջ թիմի, կենտրոնացված մեկում: գողության ոսկի.
  
  
  Որոշումը, գտել է Դոն Филипом, եղել է նույնքան պարզ է, որքան բարդ է. Դժվար էր փոխարինել տղամարդկանց, բայց դոկտոր Инурис դա արել են ։ Իսկ հեշտ է կայանում էր նրանում, որ Ֆիլիպ Доун հենց սկզբից գիտեր, որ անիմաստ է օգտագործել կոպիտ ուժը, որպեսզի ներթափանցի իր ստեղծած неприступное շտեմարան. Մետաղի չի եղել թույլ կողմեր. Թույլ տեղն է, նա գիտեր, եղել է охранниках.
  
  
  Այժմ գործողությունը դարձել է զգալիորեն ավելի հեշտ է. Մեծ մասը ոսկի է, որ ԱՄՆ-ում. Ըստ որոշ ձուլակտորների պատկանել են մյուս երկրներին, եւ երբ պետք էր վճարել պարտքը, "укладчики" ոսկու իր հատուկ կոշիկի перемещали ոսկի ճիշտ լինելու հետ հիդրավլիկ վերելակներ և շարունակական փոխակրիչների.
  
  
  Ամեն օր ժամանակացույցով սահմանված Դոն Филипом, ամեն թիկնապահը перемещал ոսկե слиток եւ заменял ego կեղծ, ընդ որում, ոչ ոք ոչինչ չի իմացել, բացի բուն թիկնապահ, և նա չի պատրաստվում էր այդ մասին խոսել ։ Ինչպես սպիտակ մրջյուն разъедают տուն. Դանդաղ, բայց արդյունավետ. Արդեն մի քանի տարի է անհետացել հազարավոր ձուլակտորների. Սովորաբար, երբ պայմանները համարվում բացարձակապես անվտանգ, բեռնատար գողացել է և հետեւաբա մեծ բեռներ: Որոշ ժամանակ անց միավորների քան ոսկու ձուլակտորների, մնացած պահոց, դարձել է քիչ քանակությամբ ձուլակտորների կեղծ ոսկի. Միլիարդներ են գողացել. Այդ ժամանակ ոսկու գինը համաշխարհային շուկայում մնացել է կայուն: 35 դոլար ունցիայի դիմաց. Հետո հանկարծ համադրություն ուժերի սկսել է высасывать ուժի դոլար: Տպագրվել է չափազանց շատ դոլար: Շատ թղթադրամի. Վստահությունը դեպի սկսել է թուլանալ. Ժողովուրդը հյուրանոց ոսկի.
  
  
  Պաշտոնապես ոսկի էր ավելի արժեքավոր է: Պաշտոնապես դոլարը արժեր ավելի քիչ է, և սկսվել է մեծ փախուստը ոսկի, հեռու դոլար: Երբ մեծ ֆինանսական мудрецы աշխարհի որոշեցինք ստեղծել ազատ շուկա ոսկու գինը կտրուկ բարձրացվել է ավելի քան sta դոլար ունցիայի դիմաց.
  
  
  Ամեն ինչ պատրաստ էր ֆինանսական հարված. դոկտոր Инурис եւ ego ընկերներ վերահսկում էին գրեթե վեցերորդ մասը ընդամենը ոսկու աշխարհում: Նրանք ունեցել են իրական մշակման շուկայում եւ կարող էին բավարարել բարձր գները, և բարձր պահանջները:
  
  
  Նա գիշերը Ֆիլիպ Դոն բոլոր բացատրել է Penny, եւ երբ նա դարձել է պնդել, որ նա գնացել է իշխանություններին, նա հրաժարվել է:
  
  
  'Դեռ ոչ: Այս փուլում դա կլինի աղետ. Ինչ-որ բան մտնի արտաքին, եւ տնտեսությունը Միացյալ Նահանգների քաոսի կմատնվի. Արդյունքը այնքան աղետալի է, որ բացարձակապես ոչ ոք կմնար անփոփոխ. Արդյունաբերություն փլվի, գործազրկության մակարդակը կտրուկ աճում է, իսկ ֆոնդային շուկան կփլուզվի. Բայց քանի դեռ մենք լռում ենք դրա մասին, դեռ կա հնարավորություն, որ ԱՄՆ-ն կրկին կգտնեն իրենց ոսկի. Հիմա ես ասում եմ, դուք միայն ոչնչացնել մի լավ բան այս ամբողջ պատմության մեջ: նոր կյանք է ձեզ համար. Եթե մենք լռենք վիրահատությանը, ամեն ինչ լավ կլինի ։ Կառավարությունը կլսի ժամանակին, բայց ոչ պատճառ վարանում պատնեշ, քանի դեռ մենք չենք ստանում մեր շահույթ. Մենք պետք է համագործակցեն հիմա, այլապես այն ամենը, ինչ ես տեսնում իրենց աշխատանքում, սա ամենաուժեղ աղջիկը և հայրն է, դատապարտյալը, ինչպես գողը". Penny արագ сообразила. Ee հայրը ճիշտ էր. Նրա միակ հնարավորությունն է եղել այն մասին, որ կատարել են վիրահատություն, դրանով իսկ թեեւ գործարքը Филипом Доуном եւ դոկտոր Инурисом. Եւ հետո, այդ այն դեռ կարող է անել ամեն հնարավորը, որպեսզի շտկել իրավիճակը ։
  
  
  Հայրը կարծես կարդացի նրա մտքերը. "Այդ գործողությունը կարող է կատարվել, — ասաց նա, — դոկտոր Инурис կվճարի իր պարտքը դիմաց ինձ, եւ իմ պայմանագիրը նրա հետ կմոտենա ավարտին: Այն ժամանակ, Կոպեկ, դուք կարող եք անել այն, ինչ անհրաժեշտ է:
  
  
  Եւ, հետեւաբար, նա համբուրեց հոր հրաժեշտ հաջորդ գիշերը: Առաջ om տան սպասում մեքենա. Բարձր չինացին իր ուրույն տեղն է ղեկին, նախքան նա հասցրել է նստել հետևից. Տղամարդը հետևից, նրա կողքին, նստած էր ստվերում: Ego ձայնը հնչեց են ego полускрытого անձինք: 'Նրա դոկտոր Инурис, - ասել է նա: "Ձեր վիրաբույժ, միսս Доун".
  
  
  Նախքան նրանք միլե իր տանը, նա տվեց էյ դեղամիջոցի. Իսկ Penny Доун էր անգիտակից վիճակում, երբ նրանք հասնում են իրենց նպատակակետին.
  
  
  
  Գլուխ 12
  
  
  
  
  Նրան, հասկացա, որ նայում cute անձը Penny Доун, երբ նա պատմում էր այս պատմությունը. Երբ նա մի պահ լռեց, նրա հետ մարտնչեց բազմաթիվ հարցերի եւ խնդիրների շուրջ բարձրացված ee պատմության մի պայծառ արեւոտ օր. Մնում էր դեռ շատ անավարտ պատկերներ, որոնք, հույս ուներ նրան, նա կավարտի. "Ուրեմն, այս բարի դոկտոր արել քեզ подобием Նիկոլ Կարեր", — ասացի ես, вертя ձեռքում մնացորդները booze.
  
  
  "Այո, տպավորություն կերպարը կինոաստղեր, որը նա боготворил". Ee մարմինը тряслось է ինքնամփոփ, զուսպ ծիծաղի. Մասին, իհարկե, նրան էր շնորհակալ եմ. Ես չեմ հավատացել իրենց աչքերին, երբ առաջին անգամ տեսավ իրեն հայելու մեջ. Նոր դեմք, գեղեցիկ դեմքը. Այն ժամանակ հասկացա, որ երբեք չեմ իմացել, որ գեղեցկություն, ֆիզիկական գեղեցկությունը, դա իսկական հրաշալի նվեր. Բայց նվերը, — շարունակել է նա զբաղված է տհաճ հիշողությունների ձայնով, — պահանջում է բարձր գները ։
  
  
  Инурис բացատրել է, որ Penny էր առանց գիտակցության ավելի քան 72 ժամ ։ Դեռ плененная հեզաճկուն գեղեցկությունը իր նոր անձինք, կատարելությամբ, вернувшим նրա հիացած հայացքը շուրջ հայելիներ, նա չի նկատել приближавшегося նրա բժիշկ. "Տղամարդը կարող էր ամբողջ կյանքում փնտրել այնպիսի կնոջ", — ասել է նա ՝ կանգնած բաց կողքին ։ "Ես երբեք չեմ իմացել, որ Նիկոլ Ստիպում է. Բայց ես խոստովանում եմ, որ շատ բան կտար իմանալ ։ Եւ այն, ինչ ես տեսնում եմ քեզ նման, զրկում է ինձ ձեր մտքում.
  
  
  Հանկարծ նա մեկնեց ձեռքը և притянул իրեն: Ձեռքը, գրկեց ee. Ego ազատ ձեռքը потянула բարակ գիշերային վերնաշապիկը եւ կոպիտ քամած նրա կուրծքը: Նա прижался նրա շուրթերին, եւ tucked է իր լեզուն իր ատամները.
  
  
  Вздрогнув, Պեննի պարզապես ազատ է արձակվել: "Չի трогай ինձ!"
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ դուք ավելի լավ սովորենք իմ նշանները ուշադրության կենտրոնում", — ժպտաց դր.
  
  
  Penny խնդրել ego հեռանալ ։ Հետո բժիշկն ասել է էյ, որտեղ նա դահլիճում: Ֆրանսիայի հարավում ՝ վիլլա. Եւ, ինչպես ինքը բացատրեց, էյ, չպետք է թույլ տալ հեռանալ, քանի դեռ նա եւ նրա հայրը չի կավարտեն գործարք. Մոտ մի Կոպեկ չի եղել այլ ընտրություն, քան մնալ գերության մեջ: Նա притворилась, որ չգիտի միջեվ Филипом Доуном եւ դոկտոր Инурисом, որ պարզվել է նրա օգտին. Նա որոշել է, որ լավագույն ռազմավարությունը нах կլինի покорное վարքն ու տգիտությունը. Էյ, չի թույլատրվում լքել վիլլա մեզ, թե այլ հանգամանքներում.
  
  
  Դոկտոր Инурис, ըստ երեւույթին, հասկանալով, որ ego առաջին կոշտ մոտեցում է, դրան արդեն լուրջ սխալ մի քանի օր է ՝ չի ձեռնարկել ֆիզիկական ջանքեր: Սակայն նա քննադատել է նրա "կայծակնային" իր извращенного հմայք. Իսկ "անձնակազմը", Գուիդո եւ Тьонг, դարձել են պակաս զգոն.
  
  
  Инурис պատմել է ՜ յ, իրենց մասին. Եւ շուրջ կտոր տեղեկություններ, որոնք նա հավաքել է միասին նայում ու լսում է, նա կարողացել է ներկայացնել извращенного, изуродованного տղամարդու, держащего իր գերության.
  
  
  Նախ, Инурис թմրամոլ հերոին. Ego եւ սերը неприкрытому օգտագործման ներարկիչ եղել է ակնհայտ. Նա գերմանացի, ծագումով և պատերազմի ժամանակ եղել է ուսանող-медиком. Այդ ընթացքում նա կարողացել է զբաղվել եւ զարգացնել վիրահատական մեթոդներ է узниках համակենտրոնացման ճամբարներ, որոնց նա կցված. Քանի հարյուր մարդ է նա խեղանդամ է դարձրել, սպանել է կատարելագործել տեխնիկան, որոնցով նա այժմ ընթանում են? Հետո պատերազմի փախել է Շվեյցարիա, որտեղ բացել է փոքր կլինիկա: Նա հարստացել շնորհակալություն bigoted հետապնդելու նոր երիտասարդ կանանց աչքերը. Ego աճող հարստությունը խթանել ego, ագահությունը, և նա լիովին կենտրոնացել утолении իր ծարավից հարստության.
  
  
  Իր հուշերում նա մեզ մի անգամ չի հիշատակել է, որտեղի ՞ ց նա իմացավ, Ֆիլիպե Доуне. Նա նաեւ խոսել է Penny մասին om գործնական հարաբերություններում:
  
  
  Մի քանի օր է անցել պատմվածքներով Инуриса, այդ ժամանակ Penny, загорала այգում villas. Հետո, մի գիշեր, երբ նա զգաց, որ Инурис եւ ego պահպանությունը բավական թարմացվում է, որ քնել շնորհակալություն sl очевидному համագործակցության, էյ, հաջողվել է փախչել և հասնել Նիցցայից. Նա, ինչպես մի անգամ եկել է կազինոյի, երբ նրան բռնել Guido. Երբ վերադարձրել է առանձնատուն, Инурис եկել զայրույթ եւ անպարկեշտ սպառնալիքներով զգուշացրել է կրկնվի այն թեմա.
  
  
  Մեկ շաբաթ անց էյ կրկին հաջողվել է զրպարտել. Եւ Guido նորից գտա նրան. Բայց այս անգամ, էր անունով Նիկոլաս Անդերսոնը...
  
  
  Նրա присвистнул. "Այս պատմությունը շատ հետաքրքիր է ինձ համար ։ Բայց կա ևս մի բան. Իսկական անունը Նիկոլաս Անդերսոնի — Նիք Քարթերը. Նա գործակալ է Միացյալ Նահանգների կառավարության.
  
  
  Աչքերը Penny լայնորեն բացահայտվեն, իսկ բերանը ձեւավորվել փոքրիկ безмолвную տառը Հ
  
  
  "Այժմ, երբ դու այնքան պարզ է ամեն ինչ объясняешь, — ասացի ես, — ես մտածեցի, որ ամեն ինչ անելու է նույնը".
  
  
  "Ես պետք է հարմարվել դրան", — ասել է Penny. "Բայց ես չեմ տեսնում, որ դա ինչ-որ բան փոխել".
  
  
  — Ես էլ, — ասացի ես: "Մենք երկուսս էլ դեռ ուզում ենք, որ ընդմիշտ գրավի Инуриса, քանի դեռ նա մեզ չի սպանել ։ Եւ երբ մենք ego схватим նրա ուզենամ իմանալ, թե մի քիչ ավելի շատ է ոսկու եւ այն մասին, թե ով է գործընկերների հետ Инуриса. Դու հասկանում ես, որ քո հորը, սպառնում է ինչ-որ պատիժը?
  
  
  Penny իրավունք աչքերը. — Այո, — ասաց նա: 'Նրա գիտեմ. Բայց ես կարծում եմ, որ նա էլ գիտի ։ Եւ эму միեւնույն է. Միակ բանը, ինչի մասին նա անհանգստանում է, դա оборудова ինձ. Եւ այժմ оборудова ինձ հոգ կտանեն.
  
  
  "Դերձակ տանի, եթե դա սուտ է, Պեննի Доун, — ասացի ես: "Դու շատ գեղեցիկ կին."
  
  
  Այնտեղ, разваленном պատշգամբում, նա покраснела. "Ես դեռ չեմ սովորել նման комплиментам, — ասել է նա:
  
  
  — Դե, ես կարծում եմ, որ ավելի լավ է համակերպվել, — ասացի ես, կանգնած է " աստիճանների.
  
  
  — Այս ամենը այնքան տարօրինակ է, — ասաց նա: "Չգիտեմ, թե արդյոք կկարողանամ այն երբեւէ դրան օգտագործվող".
  
  
  Նրան մոտեցել և բարձրացրեց նրան: — Ես կօգնեմ քեզ փորձել, — ասացի ես: "Սա պարզապես штопора, պրակտիկան". Նրա վերցրել ee անձը իր ձեռքը поднес նրա բերանը իր դիմահարդարում. Նա սպասում էր ինձ ։ Նրա ձեռքերը обвились շուրջ ինձ, եւ ee մարմինը, խաղեր պինդ միավոր եւ плавных գծերի, слилось իմ. Նրա ձեռքը բարձրացել են եւ вплелись իմ մազերը.
  
  
  — Օ՜, — ասաց նա վերջապես, — մասին, Նիկ.
  
  
  Նա ծանր շնչում, արևահարված վերնախավի նրա հասունանալը выпирали երկար V-աձև вырезе վերնաշապիկներ. Նրան տեսավ, աչքերը աղջիկներ բռնկվել կանաչ կրակի. Նրա ձեռքը պարտավոր է իմ պարանոցին, եւ նրա շուրթերը անդրադարձան իմ, տաք ու խոնավ, կրքի, որը զբաղվում է եղել ավելի շատ, քան պարզապես շատ, գնահատել,. Նրա ազդրի прижались իմ զուգահեռ hips ռիթմի неудержимого ցանկությունները ։ Եւ ee ձեռքերը, ծառաները նրա ցանկությունները, շարժվել ներքեւ, դիպչել իմ hips. Նրա unzipped նրա վերնաշապիկը, վերցրել է վերջինիս կրծքավանդակի իր ձեռքը համբուրեց ամուր պտուկներ. Նա թույլ է տվել վերնաշապիկը անհամբեր սայթաքել հետ ուսերին. — Արագ, Նիք, — выдохнула է նա: 'Ավելի արագ.'
  
  
  Նա կանգ է առել, երբ նրա стянул հետ нах выбеленные ջինս եւ panties. Եւ ee մատները եւ իմ շտապել է նկարահանել ինձ հագուստ, նախքան մենք արդեն միասին հայտնվեցին росистую խոտ, որտեղ նրա ձեռքերն ու ոտքերը գրավել ինձ թավշյա մարմնում. Ee բերանը իրացնելու стонал իմ ականջի, կարծես ձայնը ամբողջ սմերչ, поднимающий մեզ եւ կրկին опускающий հորձանուտ невообразимого զվարճալի. Կրկին ու կրկին, քանի դեռ չենք ավարտել որոտ պայթյունի եւ չեն մնացել հանգիստ, ջերմ և մտերիմ ընկեր ընկերոջը արեւը նոր օր.
  
  
  Այնտեղ, պառկել խոտերի մեջ, նրա шталь պատմել է ՜ յ, որ մտածեց. դոկտոր Инурис հյուրանոց վերցնել իր հետ, երբ փախել. Եթե эму դա հաջողվել է, ամեն ինչ լավ կլիներ, գոնե, նրա համար. Այն ժամանակ эму հաջողվել է պահել Penny գերության մեջ նրանց կենդանիներ, քանի դեռ ոսկու գողություն չի ավարտվել. Սակայն նա անհաջողության մատնվեց ։ Эму ստիպված են եղել թափել Penny շուրջ մեքենաներ, շեղել ինձ ու փախչել ։ Քանի դեռ նա կենդանի է, նա եղել է վտանգ է սպառնում. Բայց նա չի կարող ռիսկի վերադառնալ վիլլա. Դա շատ վտանգավոր է ։ Վաղ թե ուշ ինչ-որ բան կգտնի Guido եւ Тьонга մեռած է նկուղում. և անմիջապես հետո այդ ինչ-որ մեկը սկսում է տալ շատ հարցերի մի մարդու մասին, снявшем վիլլա.
  
  
  ոչ, դոկտ. Инурис երբեք չի վերադառնա: Նա փախուստի մեջ էր, եւ ավելի. Շախմատ էր խաղում ego. Նա կսպասի կպատրաստի հատուցում է իր դահիճներին, որոնք ելույթ են ունենալու դրա վրա. Ոսկե գործողությունների: նա եղել է տեխնիկ, ստեղծող դեմոններ, ստեղծող փոխարինման թիկնապահներին, որոնք "կախարդական ձևով անհետացել ։ Նրան, գիտեր, թե ինչ է դա նշանակում. Միշտ գտնվել է մեկը, ովքեր լավ պայմանները դրա համար, ինչպիսիք են "վերացնել" կամ "անվերապահ գործունեության դադարեցումը". Այս պահակախումբը էին մահացած om փոխարինեցին. Ալեքսանդր եղել ներդրումը Инуриса է գողության ոսկի.
  
  
  Ինչ-որ բան այլ է ցուցաբերում աշխատուժը, մկանները և մի փունջ ուղեղի վիրահատության համար անհրաժեշտ այսպիսի ծավալի եւ բարդության. Ես չգիտեի, թե ով է, բայց ես այն գտել ներկայությամբ Guido եւ Тьонга կողքին դոկտոր շատ ուսանելի. Նրանք կարծես հին ընկերների դոկտորի կամ ձեր հին ընկերներին, մեկ այլ. Դա նայեցի, քանի որ Guido եւ Chang է նշանակվել բաբկեն որպես նպաստ դաշինքի անդամներ:
  
  
  Այնպես որ, երբ դոկտոր մնացել է առանց թիկնապահների և կորցրել է իր աղջկան, որին эму պետք է հեռու պահել օտար աչքը, նրան պետք էր եզրակացնել, որ նա որքան հնարավոր է շուտ ուղարկվում է ձեր ընկերներին ես խնդրել պաշտպանություն. Եթե նա եղել է բավականին արագ, նա կարող է վերադառնալ իր ընկերներին, պատմել նրանց, թե ինչ է տեղի ունեցել, եւ վստահել լուծման այն է, որ նրանք ներել ego կամ, առնվազն, ոչ թե կպատժեն, քանի դեռ ինչ-որ բան է վճռորոշ, չի գնա ։
  
  
  Մինչդեռ ego գործընկերները կարող են անել հնարավոր ամեն ինչ, որպեսզի համոզվեք, որ ոչինչ չի ստացվում, ովքեր որսորդական ներքեւ է աղջկան և, հնարավոր է, "Նիկոլաս Անդերսոնի". Նրանք հոգ կտանեն այն մասին, որ om բերանը կնքուած ընդմիշտ.
  
  
  Եթե իմ կարծում եմ -- ճիշտ էր, դոկտոր Լոթար Инурис վերադառնում է Նյու Յորք ։
  
  
  "Դա լավ է հնչում ինձ համար", - ասել է Penny.
  
  
  Նա չի ցանկացել խոսել ահա երկրորդ, լավ առիթ է, որով դոկտոր Инурис, հավանաբար, եղել է Նյու Յորքում: Դեռ ոչ: — Լավ, — ասացի ես: 'Գնանք ։ Դուք պետք է ինչ-որ բան դեռ տուն?
  
  
  Penny բայց թափահարեց գլխով. - "Այն ամենը, ինչ ինձ պետք է, իմ անձնագիրն է, եւ նա ինձ գրպանում. Գնանք.' Ee ձեռքը скользнула իմ, երբ ենք գնում էին ընթանում դեպի դարպասի մուտքի մոտ վիլլա է Շուշան. Վառ արև շողա, ու հաճելի էր բաժանվել մռայլ развалинами villas եւ այլն մեռած արարածներ.
  
  
  — Մենք կգնանք hitchhiking Նիս, — ասացի ես: — Դեռ պետք է անցնել mimmo իմ հյուրանոցը. Պարզապես զգում եմ, որ ինձ պետք է իմ ընկերներն են այնտեղ, ուր մենք կգնանք. Om անունը Հյուգո, Вильгельмина եւ Պիեռ.
  
  
  Շուտով մենք նորից դուրս եկանք հյուրանոցի շուրջ. Մենք կարեւորում ենք մինչեւ օդանավակայանի Նիսի քաղաքից դեպի արևելք, և, երբ կանգ են առել շենքի առջեւ օդանավակայանի Penny дернула ինձ թեւ.
  
  
  "Նայիր, — ասաց նա:
  
  
  Հակ-դրսից ավելի լավ է ասել, լքված — կանգնած է մի սպիտակ "Մերսեդես".
  
  
  — Մենք ճիշտ ուղու վրա է, — ասացի ես: "Հավանաբար, նա մեկնել է չվերթով Air France է Փարիզ, 7:30-ի սահմաններում".
  
  
  Մենք թռչել չվերթով Inter շուրջ Նիսի 9:30-ին, հետ փոխպատվաստման Փարիզում եւ Նյու Յորքում:
  
  
  Մեզ մնում էր մի քիչ ժամանակ առաջ մեկնելը. Դա բերեց սուրճը, այնպես էլ մեզ մի քանի круассанов եւ օրինակը "Интернэшнл геральд трибюн". Մեծ title առաջին էջում անմիջապես գրավել է իմ ուշադրությունը ։ Ոսկու գինը հասել է գագաթնակետին: Դրա պահանջարկը եղել է ռեկորդային մակարդակի միջազգային շուկաներում, իսկ անհանգստությունը ապագայի վերաբերյալ դոլարի հզորանա:
  
  
  Նրան հուսահատ հյուրանոց, ստանալ տվյալներ նրանց, ովքեր կանգնած են այդ ամբողջ գործողությունը ոսկու կողոպուտի, եթե ևս մեկ հնարավորություն է կանխել ամբողջ աղետի: Եթե մեծ մասը ոսկու ԱՄՆ утекла, միջազգային ճգնաժամը ոսկե վերածվել էլ միջազգային խուճապ. Թղթե դոլարը արժեզրկվել ։ Буханка հաց էլ արժեր մեկ միլիոն. Իր, հիշեց, որ ինչ-որ տեղ կարդացել Գերմանիումը, ապա Առաջին համաշխարհային պատերազմի. Մի քանի տարի բրենդների արժեքը նվազել է չորս մակնիշի չորս միլիարդ նշանների. Ամեն ինչ պատրաստ էր, որպեսզի պատմությունը չկրկնվի, այս անգամ, սակայն Միացյալ Նահանգներում.
  
  
  Մեկնելու է Փարիզ բեռնված առանց միջադեպերի ։ Ինքնաթիռը вильнул է ծոցի Հրեշտակների, որպեսզի բարձրություն հավաքել, ապա թռիչքից.
  
  
  "Ես ուզում եմ վերադառնալ հնարավորինս արագ", — ասել է Penny.
  
  
  — Երբ այս ամենը կվերջանա, — ասել է իր էյ.
  
  
  "Երբ", կամ "եթե"?"
  
  
  Փարիզում մենք пересаживались ինքնաթիռներ, եւ մեծ "Բոինգ-747" օդանավը մեկնեց ժամանակին ըստ Արծիվների . Եթե իմ կարծում եմ -- ճիշտ էր, Լոթար Инурис առաջ է անցել մեզ ոչ ավելի, քան երկու ժամ ։ Մենք չենք պատրաստվում ego догонять, բայց, գոնե նրա համար, զգացի, որ մենք շարժվում ենք ճիշտ ուղղությամբ: Ատլանտյան օվկիանոսի Penny քնել է իմ ուսին. Չի վինիլ ։ Մոտ нах էր ծանր գիշեր. Այն նույնպես հոգնել է, եթե գնացել է, բայց չեմ ուզում քնել: Ինձ դուր չէր գալիս նստել փակի այդ հարթությունում. Նրա հյուրանոց է երկրի վրա և հալածում Инурисом եւ ego ընկերներ. Բայց, ի վերջո, ինչ-որ բան անձնակազմին մոտեցավ ներքին կապի և մեզ ասաց կցել գոտիներ. Դա հայտարարություն լողացող Penny. Նա зевнула, потянулась, ապա snuggled ինձ և փակեց աչքերը:
  
  
  — Էյ, սոնյա, — ասացի ես: Նա բացեց մի կանաչ աչքերը եւ նայեց ինձ են իր հաստ ոսկյա մազերով. - 'Ժամանակն է արթնանալ. Մեզ ժամանակն է աշխատել.
  
  
  Նա բարձրացրեց գլուխը եւ откинула մազերը առաջ: "Որքան շուտ, այնքան լավ", — ասել է նա: 'Ինչ եք մտածում?'
  
  
  — Մենք պատրաստվում ենք այցելել քո հորը, — ասացի ես: — Դա առաջին կետը օրակարգում. Նա լավագույն зацепка, որը զբաղվում է ունենք հետ Инурисом. Հիշեք, այն համակարգը կապակցությամբ Инурисом, եւ ես ուզում եմ իմանալ, թե ինչ է դա:
  
  
  Տաքսին կանգնեց առջեւ է շուրջ բազմաբնակարան շենքերի пятидесятилетней վաղեմության է Riverside drive.
  
  
  Երբ նրա մարել վարորդի հետ, նրան արագ огляделся. Ոչինչ դրսում ինձ համար աննորմալ է ։ Եթե ինչ-որ մեկը հետեւում է բնակարանով, նա լավ թաքնված.
  
  
  Նրան վերցրել է իր ճամպրուկը, երբ տաքսի կրկին отъехало.
  
  
  'Որը հիմա քանիսն է?' է, — հարցրեց Penny.
  
  
  Նրան, նայեց ժամերին: '5:20.'
  
  
  — Նա տանը րոպե առ րոպե:
  
  
  Մենք բարձրացել է ութերորդ հարկում է тихоходном վերացնել. Նրա նկարչություն, Вильгельмину-ի պատյան և հրել է իր րոպե камзолы, պահելով մատը ձգան. Մեխանիզմներ Penny сжались, երբ նա տեսավ Люгер. — Եկեք պարզապես կանվանենք դա սովորական է անվտանգության նկատառում, — ասացի ես: "Ես առաջինը կլինեմ, ով դուրս կգա ամբողջ բարձրացվող".
  
  
  Penny кивнула. Երբ վերելակ կանգ առավ, նրա կնոջը ն կանգնած է ճամպրուկը եւ զգույշ բացեց դուռը: Եթե ինչ-որ մեկը սպասում էր միջանցքում, նա ստիպված է եղել կրակել է մի փոքր ցածր թիրախ է ստանալ մեջ մի ճեղք է մի օր. Այն ժամանակ эму ավելի լավ է լինել իսկապես լավ եւ արագ.
  
  
  Նրան հրում դուռ настежь եւ նայում է մյուս կողմում. — Ամեն ինչ բարեհաջող, — ասացի ես:
  
  
  Մոտ Penny պատրաստ է եղել բանալիների հավաքածու. — Անցկացնել հեռու է այն օրը, երբ открываешь նրան, — ասել է իր էյ. — Եվ թույլ տուր ինձ մտնել առաջին.
  
  
  Այն պահին, երբ դուռը բացվել է, նրա հասկացա, որ բնակարանում ոչ ոք չկա: Նա լի է спертым օդը, և пылинки գրեթե դեռ կախված լույսի ներքո, проникающем պատուհանից косыми пучками. Penny փակել մեր դուռը: 'Պապա?' - բացականչել է նա:
  
  
  — Չեմ կարծում, որ նա տանն է, — ասացի ես, հավաքելով ատրճանակ:
  
  
  — Դե, այն ժամանակ դա ժամանակավոր է, — ասաց նա: Նա բացեց դռներ եւ налила ինձ хереса Ֆիլիպ Доуна. — Այն ամենը, ինչ մենք ունենք, — ասել է նա:
  
  
  — Ամեն ինչ կարգին է, — ասացի ես:
  
  
  — Որն այժմ ժամ?
  
  
  "Կեսը վեցերորդ".
  
  
  — Устраивайтесь поудобнее, — ասել է նա: "Ես պատրաստվում եմ ցնցուղ ընդունել և փոխել հագուստը. Եթե նա գա, քանի դեռ ինձ չեն լինի, դուք պետք է ներկայանալ:
  
  
  Նրա կանգնեց, թուլացրեց փողկապը և սկսեց արձակել վերնաշապիկը.
  
  
  "Ես կցանկանայի, որ դուք համաձայնել առաջարկությունների, ինչպես նա միայնակ կարող է ցնցուղ ընդունել", — ասացի ես:
  
  
  Նրա վերցրել ee ձեռքը. Նա լքել է ինձ չար հայացք, եւ պահեց ինձ միջանցքով:
  
  
  "Ձեզ դուր է գալիս ապրել վտանգավոր է, չէ՞։"
  
  
  — Կարող է այդպես ասել, — ասացի ես:
  
  
  Նա хихикнула. "Ես չգիտեմ, թե ինչ տեղի կունենա, երբ նա կվերադառնա տուն, իսկ մենք դեռ պետք է հոգին".
  
  
  — Մենք կարող ենք ասել "բարեւ ձեզ", — առաջարկեցի ես:
  
  
  Է ընդարձակ լոգարանում եղել է ցնցուղ. Մենք հագուստները, եւ մոտեցել տակ nah. Նրան կրկին հիացա пышностью ee մարմնի.
  
  
  "Ինչպես դուք եք ցանկանում?" — նա հարցրեց, պահելով ձեռքերը cranach.
  
  
  — Տաք է, եւ ուժեղ է, — ասացի ես:
  
  
  Շուրջ лейки հոգին պարզապես սուր ռեակտիվ. Նրան վերցրել է օճառ, իսկ մի Կոպեկ, մի փոքր прижавшись կրծքով ինձ, նստած տակ ջրվեժ. Այն թույլ мылу նուրբ սահում է ee մեջքին. Նրա ձեռքերը вытянулись եւ ներծծել են իրենց մեջ ես մեզ. Նա հասել է իր ձեռքերը իմ ուսերին եւ նստած, մի փոքր раздвинув ոտքերը, իսկ նրա քաշեց հետեւել փրփուր երկայնքով և միջեւ ee հանդիսատեսին, ապա ավելի ցածր է, նրան միացված է հարթ ստամոքսի եւ դեսուդեն միջեւ իր տուն.
  
  
  "Ես ուզում եմ լինել քո սպունգ լոգանքի համար", — ասել է նա, прижимаясь ինձ ձեր մարմնի, ff հարթ, փրփուր, մոնտաժային մարմինը колыхалась շուրջ ինձ. Նրա потерся մասին нах. Նա ծույլ ժպտաց ինձ, լայնորեն բացահայտելով աչքերը.
  
  
  — Լվանալ ինձ, — ասաց նա: "Լվանալ ինձ ամենուր".
  
  
  Նրա ձեռքերը сомкнулись շուրջ իմ պարանոցի. Նրան, մեկնեց ձեռքը և բարձրացրեց նրա ոտքերը, իսկ նրանք ինձ hips, այնուհետեւ սեղմված նրա մեջքին հառաչել սալիկապատ, ներկառուցված պահարաններ, եւ մտավ нах. Թեթև, երկար "օ ՜" ձախողվել է իր ապագայի համար. Ապա մեր սեփական վայրի, ընթացիկ տիեզերքի մենք ստեղծել ենք բուռն փրփրաբաշ ալիք, ապա մրրիկ անդիմադրելի suction, որը մեզ է խլել, և մենք անհետացել է զարգացման նույն կիզակետում մաքուր հարուցման.
  
  
  Թե որտեղ ենք մենք եղել ենք, մենք վերադառնում տակ աղմուկ jet ջուր է մեր переплетенных մարմինները.
  
  
  — Ես վստահ եմ, որ նա այստեղ է, — ասել է Penny, երբ մենք վերադարձանք հյուրասենյակ:
  
  
  Նրա допил է իր խմելու եւ закурил ծխախոտ. Այն դեռ չի խոսել հյուրանոց է ՜ յ, ինչի մասին եմ մտածում ։
  
  
  Penny անհանգիստ заерзала աթոռին. — Կարող է, նա որոշել է դանդաղել գործեր, — ասաց նա վերջապես. — Ի վերջո, նա չէր կարող իմանալ, որ ես այսօր կգամ տուն.
  
  
  Նրան ոչինչ չի ասել ։ Նա, հավանաբար, արդեն իմացել նույնն է, ինչ որ իր է, բայց դեռ հյուրանոցում եմ հավատալ դրան. Penny Դոն էր խենթ.
  
  
  — Ես կզանգեմ է ego գրասենյակ, — ասել է նա: Նախասրահում էր հեռախոսը. Նրան, լսել է, թե ինչպես է նա հավաքել է մեկ, հետո մյուս. — Կենտրոնական, — ասել է նա: "Ես auto-պատասխան, որ թիվ, որը նրան փորձում եմ զանգել, վերաբացված. Այն, կարծում եմ, որ սա պետք է լինել սխալ. Նրան լսեց, թե ինչպես է նա անվանել է սենյակում, եւ մի պահ воцарилась լռություն, նախքան նա նորից խոսեց. — Դու բացարձակապես վստահ եմ? Ես չեմ լսել պատասխանը, բայց գիտեի, որ դա այդպես է ։
  
  
  Նա վերադարձավ հյուրասենյակ և նայեց ինձ. — Ինչ-որ բան այն չէ, — ասել է նա:
  
  
  Նրա խմեցի ձեր ապակի. - 'Նրա գիտեմ, քան գործ.'
  
  
  — Դու դեռ այն ժամանակ գիտեր, չէ ՞ ։ նա ասաց.
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց. — Ես կարծում եմ, որ ձեր հորը պահում է պատանդ. դոկտոր Инурис պահել է ձեզ, որպեսզի համոզվեք, որ ձեր հայրը չի անի որեւէ բան, որպեսզի այն ամբողջովին ոսկու վերջին րոպեն. Երբ նա կորցրել է քեզ, նա ego ընկերները դիմել են քո հորը, որպեսզի համոզվեք, որ դուք կանե ՞ ս մի բան, որ կարող է ոչնչացնել om ծրագրերը:
  
  
  "Բայց, քանի որ նա գիտեր, — ասել է Penny, — ես ոչինչ չգիտեի այն մասին, որ տեղի է ունենում միջեւ, եւ իմ հայրը":
  
  
  "Երբ վտանգված է տասնհինգ միլիարդ դոլար, նրանք ռիսկի են դիմում", — ասացի ես: Եւ բացի այդ, դա հիմա է մոտ 45 միլիարդ դոլար: Տասնհինգ միլիարդ պաշտոնական գինը ՝ հաշվարկված երեսուն ութ դոլար մեկ ունցիայի համար, որը կառավարությունը վճարել է ոսկու. Ազատ շուկայում գինը գրեթե երեք անգամ բարձր է":
  
  
  Penny присвистнула. - 'Թե ինչպես ենք մենք հիմա անել?'
  
  
  — Դու գոնե պատկերացնում ես, թե ինչպես է ձեր հայրը, մշտապես կապվել բժշկի հետ? Инурис?
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. "Ոչ, — ասաց նա, — նա ինձ չի ասել":
  
  
  "Հաշվի առնելով կարգավիճակ տան, — ասացի ես, — նա չի կարող մոռանալ".
  
  
  "Կարող է լինել, նրանք չեն վերցրել ego այստեղից, — ասել է Penny, — կարող է լինել, օֆիս".
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Ես կարող եմ սխալվել, — ասացի ես, — բայց շատ բան տեղի է ունենում ոչ այնպես, ինչպես շենքեր, ժամկետը շենքում ։ Մոտ лифтеры. Շատ մարդիկ ամենուր, շքամուտքերում, դրսում, որոնք կարող են ինչ-որ բան տեսնել եւ հիշել. Բնակելի տուն ценымногие ավելի լավ է, հանգիստ. Մարդիկ զբաղվում են իրենց գործերով ։ Դա կլինի շատ ավելի հեշտ եւ շատ ավելի քիչ ռիսկային է գրավի քո հոր սեփական ego տուն. Հաշվի տարբերությունը ժամանակի միջև: այդ վայրը եւ Եվրոպայի հետ, ընկերների Инуриса չի կազմել է աշխատանքի հասնել այստեղ մեկ օր առաջ է, եթե բժիշկ է զանգահարել նրանց ։
  
  
  — Եվ որտեղ էլ նրանք ego տարել?
  
  
  — Չգիտեմ, — ասացի ես: — Բայց հետո, որ դուք ինձ պատմեցին իր հոր, նա շուրջ այն մարդկանց, ովքեր հաճույք են ստանում, թողնելով ինչ-որ բան թել.
  
  
  — Դու ճիշտ ես, — ասաց Penny. 'Բայց որտեղ?'
  
  
  — Ասա դու ես, — ասացի ես:
  
  
  Աչքերը Penny заметались սենյակում. "Բոլորը նայում ճիշտ այնպես, — ասաց նա, — ամեն ինչ իր տեղում է. Այն էլ նկատեց, եթե դա եղել է այսպես. Նա սարսափելի опрятен. Նա подсунула ոտքի տակ աթոռին եւ ընկճող свернулась калачиком.
  
  
  — Մտածիր, — ասացի ես:
  
  
  Penny փակել է աչքերը. Սենյակում եղել է հանգիստ. Միջոցով պատուհաններ, выходящие Աին-ից, այն կարող է տեսնել նարնջագույն գնդակը նիստում արեւի, փայլուն անկեղծ է, հորիզոնում. Նրան, նայեց ժամերին: Վեց ժամ է նյու յորքի ժամանակ. Բանկերը ամբողջ Ամերիկայում փակվել են: Աշխարհը եղել է հանգիստ և անվտանգ է, գոնե մինչեւ վաղը. Եւ այդ ժամանակ, հնարավոր է, խուճապ է դնում ողջ շարանը.
  
  
  Հանկարծ Penny вскочила. — Հասկացա, — բացականչել է նա:
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Գլուխ 13
  
  
  
  
  Նրա подпрыгнул աթոռին ։
  
  
  'Որ դուք նկատի ունեք?'
  
  
  "Ես գիտեմ, թե որտեղ է նա թողնի այդ ակնարկ", — ասել է նա: "Եթե նա թողել."
  
  
  'Որտեղ է?'
  
  
  "Վանդակում Ջի" - Ն:
  
  
  Նրան, նայեց нах քննություն.
  
  
  "Այն արկղը, փղոսկրի, որը հին Цзе է նվիրել իմ առաջ հորը, երբ նա մեկնում էր ՝ Չինաստանից: Ամն-nen նա պահպանում է իր բոլոր արժեթղթեր. Եթե նա ինչ-որ բան թողել է ապացույց. զենքի վրայից ջնջել, այն պետք է այս վանդակում.
  
  
  "Որտեղ այս տուփ?"
  
  
  "Ի ego սենյակում", — ասել է Penny, եւ արդեն ընթացել միջանցքով նրան.
  
  
  Նա վերադարձել է մեկ րոպե. Հրաշալի աշխատանք էր, ուղղանկյուն պատյան ՝ փղոսկրի, ամեն թիզ է կողմերի եւ վերեւից զարդարված էր գեղեցիկ рельефом, թվում է, բոլոր երլակայելի կենդանիների. Penny տվեց ինձ ego.
  
  
  Նրան բռնեց կափարիչը եւ քաշեց. Տուփ մնացել է ամուր փակված ։ Penny նայեց ինձ հետ жалостью.
  
  
  "Դա ոչ այնքան հեշտ է, — ասաց նա: "Ջի զվարճացել է նրանով, որ հավաքել տուփեր, որոնք հանելուկներ, հիշում ես?"
  
  
  "Թե ինչպես է այն բացվում է?"
  
  
  "Ես չգիտեմ, եղել է ռևմատիզմի.
  
  
  — Մենք ունենք երկու տարբերակ է ընտրել, — ասացի ես: "Մենք կարող ենք կամ կոտրել ego, ինչը նա չի ուզում անել, կամ մենք պետք է բացահայտել այդ գաղտնիքը".
  
  
  "Սա շատ արժեքավոր բան է, որ վարանում", — ասել է Penny. "Հայրս երբեք ինձ չեմ տեսնում".
  
  
  "Քառասուն-հինգ միլիարդ դոլար նույնպես շատ արժեքավոր է", — ասացի ես: "Ինձ բացարձակապես противны բոլոր նրանց, ովքեր փորձում են թալանել կառավարությունը Միացյալ Նահանգներում. Կամ մենք իմանա արագ, կամ ներդրում Ֆիլիպ վերացնելու բազմաթիվ հոգսերից — դա մի փունջ կոտրված փղոսկրի.
  
  
  Նրա զգուշորեն վերցրեց տուփը, повертев իր ձեռքում է ։ Նրա похлопал կափարիչը, ներքեւում եւ կողմերին. Նրա կտտացրել. Նրա пощипывал եւ ощупывал անկյունները. Փորձեցի համադրությունը постукивания եւ սեղմելով. Նրա тряс ։ Ոչինչ չի օգնել.
  
  
  Նրան, նայեց Penny. - 'Կան գաղափարներ?'
  
  
  Նա բայց թափահարեց գլխով. Որ դա էր մեզ, այն միաժամանակ պարզ եւ բարդ. Ալեքսանդր էր ճանապարհը Ji . Ձեզ մի խնդիր է, որը զբաղվում է թվում էր, ահավոր բարդ է, բայց ամբողջ ժամանակ смотрело եթե դուք անկեղծորեն դեմքը.
  
  
  — Դա смотрело քո դեմքին, — կրկնել այն. 'Լավ է ։
  
  
  Ենթադրենք, որ դա "որոշումը":
  
  
  Տուփ ինձ գրկում. Նրան, նայեց կազմ. Ոչինչ, բացի կենդանիների. Առյուծներ, վագրեր, կապիկներ, պանտերա, լամայի, փիղ, օձ, արջ, ընձուղտ, գորշուկ, whales, owls, գորիլա, այծքաղ.
  
  
  Penny ծիծաղեց.
  
  
  'Ինչ է դա?' — հարցրեցի ես, նայում нах, քանի դեռ նա наклонялась ստուգել վանդակում.
  
  
  "Մասին, ես մտածեցի հին Цзе . Հավանական է, նրան չէր սիրում. Տեսնել այն քառակուսին, որը նա արել է փոքրիկ տղայի, причиняло այնքան անհանգստանալու.
  
  
  — Ես ценымногие երջանիկ, եթե հին Цзе խրված ավելի պարզ հնարքներ, — ասացի ես:
  
  
  — Բայց դա հեշտ է, — ասել է Penny. 'Նրան հանգստացրել է.'
  
  
  "Ես տալիս է լուծման տասնհինգ րոպե, իսկ հետո ջարդուփշուր կանեմ նրան կտոր-կտոր", — ասացի ես: "Մինչդեռ, տեսեք, որտեղ առկա է գրիչ եւ թուղթ".
  
  
  Penny անմիջապես վերադարձել:
  
  
  Նրա սկսեց հաշվել ։ — Վեբ հոստինգ, — ասացի ես: "Հիսուն չորս կենդանիների վեր. Ըստ տասներեք յուրաքանչյուր կողմում. Ներքեւում ոչինչ. Ընդամենը հարյուր վեց. Վեց լվով. Ութ փիղ. Կապիկներ, հինգ. Արջուկներ, երեք. Օձի, հինգ. Երկու owls. Whales, չորս. Լամայի, հինգ. Երեք ընձուղտ. Մեկ պանտերա. Գորիլա, չորս. Баффало, հինգ. Հինգ peacocks եւ երեք դանդի.
  
  
  Այն շարունակում է համարել. Penny շարունակում էր գրել, իսկ ես չեմ ասել է: "Այդ ամենը".
  
  
  — Միասին, — ասել է նա: "Դա ընդհանուր առմամբ հարյուր վեց."
  
  
  Նրա վերցրել нах ցանկը և ուսումնասիրել ego, քանի դեռ նա նայում է ինձ ուսին. — Դու տեսնում ես ինչ-որ բան անսովոր? Նրան խնդրեց.
  
  
  Penny բայց թափահարեց գլխով. "Ոչ ավելի, քան հյուրերի ցուցակը կուսակցության վրա Ноевом տապանում", — ասել է նա:
  
  
  — Կարող է, հրաժեշտի երեկոյի, — ասացի ես: "Երբ ժամանումը բոլորը պետք է իջնել ափ, զույգերով".
  
  
  Penny նախկինի պես ուշադիր նայում ցուցակ. - Այն ժամանակ դժվար կլինի.
  
  
  'Որ դուք նկատի ունեք?'
  
  
  Համար հովազներ և барсука, — ասել է նա: "Կա միայն մեկ շրջապատից. Ինչ եք կարծում, որ նրանք ինչ-որ բան գիտեն?
  
  
  Հետո նրան տեսավ դա. — Դուք ճիշտ եք, նրանք ինչ-որ բան գիտեն. Ստուգել ih.'
  
  
  — Ես տեսնել, — ասում է Penny.
  
  
  — Դու ոչինչ նրանց չի չտեսնելը?
  
  
  — Ոչինչ, — ասաց նա: "Բացի նրանից, որ կա միայն մեկ շրջապատից, եւ շատ այլ".
  
  
  Նրա վերցրեց нах ցուցակ. Այն պահել է վանդակում մեկ ձեռքը, իսկ թուղթը այլ. — Լավ, — ասացի ես: "Յուրաքանչյուր կենդանու ավելի քան երկու, երեք բացառություններով".
  
  
  — Այո, — ասաց նա: "Մի ժամա, պանտերա և գորշուկ".
  
  
  'Ճիշտ է ։ Իսկ ինչ է բուերը?
  
  
  — Նիշ իմաստության, — ասել է նա:
  
  
  — Եւս մեկ անգամ. Իսկ թե որտեղ են այդ բուերը?
  
  
  — Բաց է пантерой եւ барсуком, — ասել է նա: 'Այդպես?'
  
  
  — Պանտերա և գորշուկ, — կրկնել այն.
  
  
  Penny нахмурила հանեք.
  
  
  "Ժզ " և" Ե", — ասացի ես: "Սկզբնատառերը Ֆիլիպ Доуна".
  
  
  Այն, քաշեց пантеру. Ոչինչ տեղի չի ունեցել ։
  
  
  Մասին, Նիք, — կամաց ասաց Penny.
  
  
  — Չի հանձնվեք, — ասացի ես: — Մենք կարող ենք փորձել մի բան.
  
  
  Այն դրել է մեկ մատը пантеру, իսկ մյուսը барсука. Նրան, նայեց Penny. — Ձայն նա:
  
  
  Նրա կտտացրել. Երկուսն էլ կենդանի скользнули տակ իմ մեծ մատը ։ Ինչ-որ տեղ ներսում վանդակում կար հազիվ слышный սեղմեք. Նրա հանեց ձեռքը, եւ կափարիչը распахнулась. Խորհուրդը Ֆիլիպ Դոննա առաջինն էր, որը մենք տեսանք.
  
  
  
  Գլուխ 14
  
  
  
  
  Դա մի քիչ, բայց դա բավական էր: թերթ սպիտակ թուղթ սեւ տպագիր տառերով ։
  
  
  Ֆու Կուան Йонская акробатическая թատերախումբը. Այժմ Զինված Թատրոն Min .
  
  
  Մեկ անկյունում մանր, կոկիկ ձեռագրով, որը Penny опознала ինչպես ձեռագիրը, իր հոր, կանգնած ժամանակ և անցկացման ամսաթիվը: 8:05 pm դոկտոր Инурис չի կորցրել ժամանակ պարգևով. Ինչպես եւ ենթադրում էի, նա, ամենայն հավանականությամբ, զանգահարել է իր գործընկերոջը օդանավակայանի շուրջ Նիսի եւ հրամայեց նրան ինչպես արագ, որքան հնարավոր է վերցնել Ֆիլիպ Доуна. Նա կպահպանի բացատրություն մինչ հրշեջ-Նյու-Յորք.
  
  
  Ուրեմն, վաղ առավոտյան ինչ-որ մեկը հասցրել է այցը Филипу է Դոնի ռոստովում ։ Հավանաբար, նա ուշադիր, բայց ոչ բավարար ուշադիր պահել ծերունու նրանից, որ դնում է մի կտոր թուղթ է զարդատուփը-ի փղոսկրի; երևի, քանի դեռ նա հագուստով է.
  
  
  — Գնացինք, — ասել է Penny.
  
  
  'Ոչ այնքան արագ.' Ըստ արտահայտության իմ անձինք ՝ նա հասկացել է, որ ես չեմ ուզում, որ նա ինձ հետ.
  
  
  — Դու էլ չես դուրս գալ odin?
  
  
  — Վախենում եմ, որ ինձ պետք է, — ասացի ես: "Այստեղ մենք расстанемся, առնվազն ժամանակ."
  
  
  "Ես ուզում եմ գնալ, Նիկ", - ասել է նա: — Ես ռեստորանում retro պիցցա քեզ այստեղ. Եւ նա իմ հայրն է:
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. "Երբ стемнеет, նրա կգնամ այն թատրոն է, և մի քիչ այնտեղ поковыряюсь.
  
  
  Նրա գիտեմ այս թատրոնը ։ Այն գտնվում է հանգույցի Бауэри եւ Чайнатауна. Դուք պետք է շատ աչքի է ընկել այնտեղ.
  
  
  'Իսկ ինչ է?' — Կարող է, հարկ է տեղեկացնել նրանց, որ մենք այստեղ. Կարող է, դա om выманит.
  
  
  "Եւ ենթադրենք , որ դա տեղի կունենա", — ասացի ես: — Ինչ է, եթե նրանք схватят մեզ, այնպես էլ?
  
  
  "Իրենք հաղթում են, իսկ մենք պարտվում ենք", — ասել է նա, սեղմելով համազգեստով:
  
  
  — Ես չեմ կարող թույլ տալ, — ասացի ես: "Եւ Միացյալ Նահանգների կառավարությունը նույնպես ։ Սա իմ խաղը, որտեղ "վաղը" ստանում է եւս մեկ հնարավորություն. Եթե նրանք կշահեն, իսկ մենք պարտվելու ենք, դա հոսքը ոչ միայն քեզ, ինձ, քո հորը, բայց և շատ այլ մարդկանց. դոկտոր Инурис եւ ego ընկերներ, պետք է լինի, հիմա մի քիչ վախեցած են. Քո փախուստի եւ, անհրաժեշտության դեպքում վերցնել հոր պատանդ բավական է խանգարել om ծրագրերը, որպեսզի om նյարդայնանում. Հիշեք, որ դոկտոր Инурис ինչ-ինչ պատճառներով բացառել ձեզ շուրջ դիմելու ։ Սա կողոպուտ է ոսկու մոտենում է իր գագաթնակետին. Այս պահին նրանք վստահ չեն, թե որտեղ ենք մենք, բայց, համենայնդեպս, նրանք պետք է կասկածում, որ մենք ստեղծում ենք նրանց խնդիրները: Այնպես որ, կա հնարավորություն, որ նրանք արագացնել գործողությունը: Եթե մենք ошибемся հաշվարկներում, նրանք ազատ են, ինչպես թռչունների, եւ աղետ պատահել, որ, հավանաբար, ողջ մնացած աշխարհը: Ես չեմ կարծում, որ դու ուզում ես, որ դա քո խղճի, Penny-Ին.
  
  
  Նա իրավունք աչքերը.
  
  
  — Լսի ՛ ր, տուր ինձ վաղը ինը առավոտյան. Եթե ես կվերադառնամ այն ժամանակ, զանգիր Միասնական ծառայություն մամուլի և հեռագրային հաղորդագրությունների Վաշինգտոնում, և խնդրեք անունով Հոուք. Պատմիր эму ամեն ինչ, որ չգիտես: Իսկ հետո արա այն, ինչ ուզում ես. Այն ամենը, ինչ նրա խնդրում եմ ձեզ. Համենայնդեպս, այդպես քեզ համար հնարավորություն կլինի նորից տեսնել իր հորը.
  
  
  Penny համաձայն кивнула. — Որ քեզ հետ կլինի, Նիկ? Նա snuggled ինձ իր ջերմ մարմնի.
  
  
  — Մի անհանգստացեք, — ասացի ես: "Ես հենց նոր հիշեցի, որ ինձ համար կա сыч ինչ ապրել":
  
  
  Նա չէր կարող ժպտալ: Ապա փորձեք հիշել այն, — ասել է նա:
  
  
  — Դա ինձ շատ շեղելու, — ասացի ես:
  
  
  Նա քայլ է արել ինձ. "Այժմ պատրաստ են հեռանալ", - ասել է նա:
  
  
  Ինձ թեթեւ վառ, մուգ մոխրագույն տաբատ և մուգ կապույտ водолазка, որը նրա досталь շուրջ ճամպրուկի. Вильгельмина, Հյուգո Պիեռ եւ ցրվել են իրենց սովորական վայրեր, իսկ նրա հրել է մի քանի ածելի է ծալել водолазки.
  
  
  Penny թողարկել է ինձ. — Պետք է զգույշ լինել, Նիք, — ասաց նա:
  
  
  — Չի впускай ոք, բացի ինձանից, — ասացի ես:
  
  
  — Մի անհանգստացեք, — ասաց նա:
  
  
  Գուցե դա էր Թատրոն Սուն Րոպե զվարճալի nineties էր հիթ , բայց ես կասկածում էի. Մի բան կարելի էր ասել: եթե իր ժամանակին եւ իր ծաղկուն, եթե ենթադրենք, որ նա երբեւէ եղել է, ապա դա եղել է շատ վաղուց ։ Մեծ, հին, քառակուսի շենք, թվում էր, спряталось ստվերում Манхэттенского կամրջից нависавшего նրան կամարի. Նա ներկայացրել է մշտական полутьме, կարծես съеживаясь է ցույց տալ, տարրալուծման, постигшее ego-ն այս տարիների ընթացքում:
  
  
  Իր մեծ բեմը: նա վաղուց կորցրել է և տարվա մեծ մասը ծառայել կինոթատրոն. Դե ինչ, կրկին, այն դեպքը չէ, երբ հոլիվուդյան հյուրերն անհամբեր սպասում են իրենց վարչապետը: Եղել են հին westerns եւ էժան ներմուծում կինոարդյունաբերության Russian Մեկ, կամ տարին երկու անգամ բեմ դուրս են եկել ակրոբատներ շուրջ Թայվանում. Նկատելի է ՝ ի պատիվ այս անգամ բաժին է հասել Куану Йонскому ջոկատին ։
  
  
  Նրա скорчился է կեղտոտ տանիքի, չնայելով շուրջ մեկ փոշոտ լուսային անդրադառնում. Տակ ինձ, բեմի վրա, նրան տեսել է տղամարդու, մերկ մինչև գոտկատեղ, ու աղջկան զգեստ оголенной մեջքին кланяющихся հանդիսատեսին. Հնչել են զուսպ ծափահարություններ ։
  
  
  Նրանք вскочили ետ է բեմ և կանգնել են հեռու ընկեր միմյանցից ։ Մեկ աղջիկ, իսկ մյուս տղամարդը ։ Է գոլով փայտե սեղանին նստած մի բաժակ վտանգը հետ кисточками.
  
  
  Աղջիկ достала մեկ ու շրջվեց, նայեց մարդուն, որ կանգնած է դրա թիկունքում: Նա согнула ձեռքը և iso բոլոր ուժերի метнула նետ эму մեջքից ։ Նետ задрожал է ego հորթի, իսկ մաշկի տակ հանդես կաթիլ արյան:
  
  
  Նրա նայեց դեռ քիչ է, ապա զգուշորեն գնացի просмоленной տանիքին. Այնտեղ եւս մեկ լուսավոր մտոց, որը պետք է ուսումնասիրել. Այն կոպիտ է, բայց ոչ թափանցիկ, եւ, նայելով ներքեւ միջոցով հին ապակի, իմ զարկերակային участился. Սենյակում տակ ինձ կանգնած դոկտոր Լոթար Инурис.
  
  
  Նա մենակ չէր. Նա եղել է ընկերության եւս երկու տղամարդկանց. Թեեւ երբեք չեմ տեսել, մեզ համար այն է, մեզ այլ բան, նա միանգամից հայտնի է դարձել ih. Նրան տեսել om լուսանկարների գործերի եւ AH.
  
  
  Odin շուրջ նրանց բարձր էր և նիհար, մութ գանգուր մազերով, եւ смуглым գեղեցիկ դեմքը. Նա միանգամից հայտնի է դարձել nen Դոն Մարիո Սկզբունքորեն ։ Եթե մաֆիան էր ֆուտբոլային թիմի հետ, դա կլիներ լավագույն ռմբարկու և լավագույն ֆուտբոլիստ միաժամանակ: Նա նոր մաֆիայի; ծնվել է ԱՄՆ-ում, լավ կրթված, խելացի, փորձված և կոշտ ։ Նա չի шталь օգտագործել մկանները այնտեղ, որտեղ կարող է օգտագործել ողջախոհությունը. Նա գիտեր օրենքը հեռու, եւ լայն, եւ օգտագործվում է ամեն սողանցքի, որը կարող է գտնել. Դուք կարող եք կասկածել ego շատ բաների վթարին, խարդախության, թմրանյութերի, մարմնավաճառության ու ազարտային խաղերում: սակայն ապացուցել է դա ։ Ego անվանում են "արքայազն", եւ նույնիսկ ՝ հին доны придавали նրան էր շնորհվել. Դա եղել է հին շները հին հնարքներ. Արքայազն գիտեր ։ Նա արագաշարժ отмывать կեղտոտ փողերը օվկիանոսից այն կողմ. Նա գիտեր, թե ինչպես է թափանցել եւ ստանձնել իրավաբանական բիզնեսը, առանց անհանգստանալու մասին օրենքում: Նա գիտեր բոլոր հնարքները եւ թակարդներ ոստիկանության եւ հազար ու մի միջոց է խուսափել ih. Եթե ինչ-որ բան охотился 45 միլիարդ ոսկի, հաճախում արքայազն իսկապես անիմաստ.
  
  
  Ոչ պակաս հետաքրքիր էր եւ երրորդ տղամարդը սենյակում. Նա коренастое, հզոր մարմինը եւ հարթ դիմագծերը է լիալուսին. Նույնիսկ առանց համազգեստի արտադրություն ego հեշտ է սովորել. Որդին Մա, ավելի ճիշտ, գնդապետ, Որդին Сье. Աշխատում է չինական բանակային հետախուզության , մեծացել, ստացել է տնտեսագիտական կրթություն Օքսֆորդի. Ռազմական առումով նա համարվել է փայլուն ստրատեգ. Նա վաստակել համբավ առաջին կարգի հետախուզական գործակալության ղեկավարի, որը հայտնի է որպես Moonrise , դուրս Մակաո 1950-ական թթ.: Նա կազմակերպում էր վիրահատության ռազմական հետախուզության Հյուսիսային Կորեայում եւ Հանոյում. Bbc-ի ռուսական հետախուզությունն էր համարում ego առավել վտանգավոր է չժհ-ի գործակալ, որի հետ նրանք երբեւէ հանդիպել. Ասում էին, որ նա եղել է նույնքան կտրուկ, ինչպես և փայլուն, և այնքան հավակնոտ է, որքան хладнокровным. Հիմա, այդ կարծես խաղաղ գարնանային երեկո, նա հայտնվել է захудалом манхэттенском թատրոնում եւ, դատելով արտահայտմանը ego անձանց, եղել է շատ զայրացած.
  
  
  Չի կարող լսել, որ ասում էր գնդապետ Որդու, երբ նա նստած էր աթոռին ուղիղ ետ համար փայտե սեղանի դատարկ սենյակում, բայց առարկայի ego, իր զայրույթը, ոչ մի սխալները: Ego դեմքը ցասումով. Մութ արյուն է հոսում անկեղծ տակ ego մաշկի, եւ քանի դեռ նա խոսում էր, այդ ցուցանիշը մատը աջ ձեռքի метнулся костлявым копьем է լոթար մաթեուսին Инурису.
  
  
  Արքայազն կանգնած էր կողքին, ձեռքերը հատել համար մնացած, կրծքավանդակի և ոտքերի ժպտում коварному բժշկին.
  
  
  Инурис մեկնեց ձեռքը գնդապետ հաշտեցման ժեստ. Բայց չինացին ոչ ուզում եմ իմանալ դրա մասին. Դոկտոր Инурис փորձեց խոսել, բայց ռևմատիզմի գնդապետ, Որդին թռա ու բռունցքով հարվածել է սեղանին. Նա չի լսել մեր ժողովողի. Նույնիսկ ձայնը բազկի գնդապետ Որդու սեղանին չէր լսվում ։
  
  
  Բայց այն կարող է կռահել, թե ինչ է կատարվում. Դոկտոր Инурис վերադարձել է քաղաք եւ հայտնել Ռիվիերայում մանրամասներ իր ձախողված ձեռնարկության. և գնդապետ, Որդին արձագանքել է կանխատեսելի: Նա ունեցել է հեղինակություն перфекциониста. Ու ձայնը, նա է պայթել. Инурис էր լինել հիմար. Ego դերը վիրահատության էր բավականին պարզ: պահել աղջկան հեռու. Այժմ նա ավերել է ծրագիրը. Ոչ թե մեկ, այլ երկու անգամ: Իսկ հիմա նա փախել. Չեմ խոսում արդեն այս ազնիվ թենիսիտ Николасе Андерсоне, пришедшем էյ, է օգնություն:
  
  
  Գնդապետ Որդին կանգ է առել. Ego ձեռքերը արել рубящие շարժման, իսկ նա ասում էր. դոկտոր Инурис փորձել եմ լինել հնարավորինս незаметнее, որ շատ կարևոր է սենյակում, որտեղ ընդամենը երեք մարդ:
  
  
  Ինձ դուր է գալիս տեսնել, թե ինչպես է բժիշկը Инурис ստացել ծեծ. Նա ստացել է այն, ինչ արժանի է, եւ նույնիսկ ավելի շատ, բայց նայում միայնակ չի օգնել ինձ, որպեսզի եւս մեկ քայլ առաջ.
  
  
  Գնդապետ հանգստացավ ։ Նա վերադարձավ իր սեղանի մոտ ։ Նա վառել է երկար սիգարետ, խորը շունչ է ծուխը, եւ կամաց-կամաց թողարկել է ego, շուրջ հաստ քթածակ. Ծխում струился երկու հավասար струйками. Նա նորից սկսեց խոսել.
  
  
  Նրան կցված ականջ է շրջանակ թեթեւ լյուկ, բայց ոչինչ չի լսել. Ու երբ ուշադիր crouched է լուսային люку, հենվելով դրա վրա մեկ ձեռքով հակակշիռների, նրան, զգաց, թե ինչպես մի բան է շուրջ պատուհանների шевельнулось իմ մատները. Այն, отодвинулся հեռու, չնայելով սենյակ. Թվում էր, ոչ ոք շուրջ ներկաներին ոչինչ չեմ լսել ։ Գնդապետ Որդին պարզապես շարունակեց, ինչպես նախկինում.
  
  
  Իմ մատները ուսումնասիրել незакрепленное ապակի. Стяжка, պահպանողական ego տեղում, պետք է, չորացել շատ տարիներ առաջ. Ապակի շարժվում էր հեշտությամբ. Նրա шевельнул ձեռքով, եւ Հյուգո, стилет, скользнул իմ ձեռքը ։ Նրա լուռ шталь կտրել замазку. Ապա նրա կոկիկ կառավարության դանակի բերան ՝ փայտե շրջանակ եւ поддел այն. Հուշում стилета նրա բարձրացրել է ապակին եւ նկարչություն այն. Այժմ նրան լսել է Որդու ձայնը . "Այս պահին մենք պարզապես պետք է առաջ շարժվել. Են իսկական պրոֆեսիոնալներ, ինչպես ձայնն է այս ապուշը", — մատնանշելով մատը դոկտոր, Инурис — "ճիշտ կատարել իրենց հրահանգները". Նա կրկին ձգձգվեց ծխի շուրջ ծխախոտը և նորից թողարկել ego միջոցով nostrils. "Ըստ էության, մենք պետք է վարվել այնպես, ինչպես եթե այդ աղջիկները եւ պարոն Անդերսոնի, գոյություն չունի ։ Հնարավոր է, որ նրանք սպառնալիք են ներկայացնում մեր գործողությունները, բայց հավանականությունը, որ դա այդպես չէ": Նա նայեց Инуриса. — Դուք կարծում եք, որ այս աղջիկ է, ոչինչ չգիտի մեր գործողությունները: Այն, հուսով եմ, դուք պետք է հասկանալ, դա ճիշտ է ։ Ինչ վերաբերում է այս Անդերսոնի, ապա ego ներկայությամբ թվում է ոչ ավելի, քան անհաջող պատահականություն. Ամեն դեպքում, հիմա արդեն շատ ուշ է դնում շարանը մեր ծրագրին: Չափազանց շատ վտանգված է բոլորիս համար, եւ այժմ մենք մոտ են ավարտին ։
  
  
  "Այնուամենայնիվ, այն, կարծում եմ, որ որոշ փոփոխություններ են անհրաժեշտ. Նա докурил ծխախոտ. — Ես обсужу ձեզ հետ մի քանի րոպե. Բայց նախ, նա բարձրացավ աթոռից, նկարչություն, շուրջ գրպանները դատարկ սիգարետի տուփ եւ скомкал նրան, — ինձ պետք է ծխախոտ. Նա դուրս եկավ միջոցով սենյակում.
  
  
  Այն շարունակում էր նայել ։ Դոկտոր Инурис նայեց Դոն Մարիո. Մեկ այս նողկալի, пронзительных, նյարդային смешков կոտրվել է շուրջ ego бородавчатого կոկորդի. Ego նյարդերը էին մի քիչ լարված է, երբ գնդապետի Որդին չի եղել սենյակում. Դոն Մարիո ցուրտ նայեցի ։
  
  
  "Մի անհանգստացեք, — ասել է դոկտոր Инурис эму. 'Ամեն ինչ լավ կլինի ։ Նրա դա հաստատ գիտեմ ։
  
  
  Դոն Մարիո երկար սպասեցի, մինչեւ պատասխանել. Ego ձայնը լի էր զզվանք. "Չի խաղալ հիմար է, քան անհրաժեշտ է", — ասել է նա: "Ամեն ինչ լավ էր ընթանում, քանի դեռ չեք որոշել, որ ես պետք է իր սիրեկանի հետ".
  
  
  — Ամեն ինչ լավ կլինի, — ասաց Инурис. 'Մի անհանգստացեք.'
  
  
  — Լսի ՛ ր, — ասաց Դոն Մարիո, — բոլոր այն մարդկանց, որոնց պետք է անհանգստանան, դու պլանում է տեղում. Եթե ինչ-որ բան է գնում, սխալ է, դուք պետք է անհանգստանալու оборудова ինձ և полковнике Որդին, դու, թշվառ հիբրիդ է, անգամ դու այստեղ. Իսկ եթե ոչ, ապա միշտ պետք է անհանգստանան".
  
  
  "Ձայն կտեսնես, — ասել է դոկտոր Инурис. 'Ամեն ինչ լավ կլինի ։ Հավատացեք ինձ. Է ենթադրել...'
  
  
  Մնացածը չի լսել ։ Հաջորդ վայրկյանին իմ շնչառությունը դադարել է, երբ երկաթե շղթա сомкнулась շուրջ իմ կոկորդի. Առայժմ նրա, պայքարել է sip նմուշառման օդի տակ պողպատե ճնշման կոտրել, вгрызающейся է մանյակ իմ սվիտերներ, իմ ձեռքը բնազդաբար потянулась է люгеру. Իմ լեզուն высунулся iso rta. Իմ աչքերը, թվում էր, թռավ, քան խանգարում. Ինչ-որ տեղ իմ ուղեղի, лишенном թթվածնի, նրան, գիտեր, որ նա, ով հետեւում է ինձ, օգտագործել մահացու нунчаки , այնքան սիրած մարտիկների կարատեի.
  
  
  Շղթա երկու բռնակներ выжала շուրջ է ինձ ողջ կյանքում ։ Բայց իմ ձեռքը դեռ тянулась է пистолету.
  
  
  "Ոչ, ոչ, Carter, շուրջ դրանից ոչինչ դուրս չի գա", — հնչեց ձայնը: Այնուհետև հաջորդեց կտրուկ հարված է իմ ետեւից գլխին եւ բռնկում тошнотворных լույսերը, նախքան ինձ կուլ է խավարը.
  
  
  Գլուխ 15
  
  
  
  
  Երբ նրա գիտակցության է եկել, ապա հայտնաբերել է, որ պառկել է հատակին փոքրիկ սենյակում բեմից. Իմ ձեռքերն ու ոտքերը կապված են եղել, իսկ затылке այնպիսի տպավորություն էր, կարծես ինչ-որ ճզմել ego տոպրակ ավազի. Գնդապետ Որդին, Դոն Մարիո եւ Инурис կանգնած նայում ինձ.
  
  
  — Դուք զգում մի քիչ ավելի լավ է? է, — հարցրեց գնդապետ Որդուն ։
  
  
  Նրա զգուշորեն անցկացնում էր գլուխը ետ եւ առաջ. — Կարծես թե, ոչինչ չի կոտրվել, — ասացի ես:
  
  
  Գնդապետ Որդին закурил մեկ շուրջ իրենց երկար ծխախոտի և թույլ ծխի մեջ է հոսել միջոցով nostrils. "Իրականում delle, դու заслуживаешь մահվան", — ասել է նա: — Թեկուզ այն պատճառով, որ դու այնքան неосторожен. Անուշադրություն մեր աշխատանքում անթույլատրելի են, գիտե ՞ ք, արդյոք,. Ու քո կողմից շատ պատահաբար դուրս գալու այս պատուհանը շուրջ լույսի լյուկ. Ձեզ երբեք չի առաջացել, ինձ որ երբ դուք убираете ապակի, թարմություն նմուշառման օդի սենյակում ավելանում է? Ճիշտ է, շատ փոքր հոսքը օդի նմուշառման. Բայց струйки բավական է, որպեսզի ցրվի ակումբներ ծխի շուրջ իմ քթածակ. Իմ դիտարկման ծխի անգամ спасало ինձ կյանք". Նա ժպտաց. "Կարելի է ասել, որ ես մեկն եմ այն սակավաթիվ մարդկանց, ովքեր ծխում են իրենց առողջության".
  
  
  — Եթե այն կարող է, այն էլ leaned առաջ ձեր наблюдательностью, գնդապետ, — ասացի ես: — Բայց ես վախենում եմ, որ իմ այս վիճակում դա մի քիչ դժվար է:
  
  
  "Ես կմասնակցեմ այդ միտքը, Carter", - ասել է նա: Նա լքել է гневный հայացք դոկտոր Инуриса. — Այո, դա Քարթերը, ապուշ. Նիք Քարթերը, այլ ոչ թե ինչ-որ բան Նիկոլաս Անդերսոնը: Նա գործակալ է Օ՜.'
  
  
  դոկտոր Инурис բացել է բերանը. Դոն Մարիո զարմանքով նայում.
  
  
  -- Նրա, ոչ մի գաղափար... -- սկսել է դոկտոր Инурис.
  
  
  'Հանգիստ!' - Գնդապետ, Որդին ընդհատեց նրան. — Իհարկե, դուք ոչ մի գաղափար. Այդ քո ուղեղը չունես իրենց մատների համար, շեքի, կարող է լինել, ամենուրեք, բացի գլուխները ։ Այնպես որ, դուք կարծում եք, որ նա ընդամենը զբոսաշրջիկ, բավականին սիրահետել назойливый մարդ, որը պատահմամբ եկել է օգնության անդամների փորձանքի ա օրիորդ? Դու ավելի հիմար է, քան մտածում: Այդ մարդու անունը Նիք Քարթերը. Յուրաքանչյուր որը հարգում է իրեն հատուկ ծառայությունները Երկրի վրա դոսյե նրան. Նա վարպետ-մարդասպան AX . Գնդապետ Որդին նայեց ինձ. "N3, չէ՞։"
  
  
  Նրան ոչինչ չեն ասել եւ փորձել է անցնել сидячее վիճակը. Իմ գոլը раскалывалась.
  
  
  "Բացի ego արտաքինով, — շարունակեց գնդապետը, Որդին, ասես կարդալով դասախոսություն, — Քարտերը նաեւ հայտնի է իր զինանոցում զենքի. Люгер, որը հայտնի է որպես Вильгельмина. Նա վերցրեց ego աթոռից եւ երեւում է նրանց: "Стилет, որը հայտնի է որպես Հյուգո". Նա կրկնել է շոու. "Փոքրիկ, բայց смертоносная ջրի նոր ռումբը, որը հայտնի է, որպես Պիեռ".
  
  
  Դոկտոր Инурис кивал ամեն ներկայացված эму առարկան. Ego անձը ձեռք է բերել կարմիր գույն, եւ նրան կրկին տեսա пульсирующую ոսկու հանքը, ինչպես կապույտ որդ է, ego виском. Эму ստիպված կուլ է բազմաթիվ վիրավորանքներ, եւ դա эму չի վայելում. Նա դողում զայրույթի.
  
  
  Հանկարծ նա նետվել առաջ և հարվածել է ինձ ոտքով ի ребрам. Այն, ընկել է եւ գլորվել. Հարված չի հարվածել ինձ, բայց перекатывание չի մեծապես օգնել է իմ գլուխ ։ Ցավով նրան կրկին սողանքը.
  
  
  Գնդապետ կանգնեց են աթոռին. Ձեռքը ձեռքին ՝ стилет. Մի պահ նրա մտածեցի, որ նա գալիս է ինձ հետ, բայց դրա փոխարեն նա կանգնել է դոկտոր Инуриса, որը նահանջել առաջ, քանի դեռ ես պառակտում չի հայտնվել պատի մոտ, առանց այլ ելք. Գնդապետ, Որդին занес դանակ տակ կզակ. Նա ասել է շատ հանգիստ, որ միայն усиливало ego, զայրույթ.
  
  
  — Լսիր ուշադիր, — ասել է նա: — Դուք արդեն տեղափոխել են մեզ բավական hassles. Քո բախտը բերել է, որ ես քեզ դեռ չեմ սպանել ։
  
  
  Միայն իմ պատիվն է պատվիրում է թողնել ձեզ ձեր մասնակցությունը: այս գործողության. Եւ ձեր տեղը նրան չի էլ ակնկալում է այդ պատվին: Այնպես որ, լսեք իմ խորհրդին և դրսևորում այդ շատ լավ է: պահպանեք հանգստությունը: Ոչինչ չի торопи; կարող եք выживешь. Բայց եթե դու пренебрежешь է իմ կողմից, առանց նրա ամենաթույլ տատանումները перережу քո отвратительную глотку. Ինչ վերաբերում է Քարթերի, ապա նրա և միայն նրա ընկերությունը չի նրան այն պահին, երբ ինձ պետք է ասես, իսկ ոչ շուտ: Նրա պարզ արտահայտվել?
  
  
  Նա մի փոքր ընդգծել է штопора հուշում стилета է դոկտորական կոկորդի. Սարգսյաններին վզին Инуриса ривненской այնքան, որ քորում է, բայց ոչ пронзить այն. Աչքերը դոկտոր вылезли շուրջ орбит. Эму հաջողվել է կարճ կռանալ, հաստատում.
  
  
  Գնդապետ Որդին հեռացել է նրանից և կրկին զբաղեցրել է իր տեղը սեղանի շուրջ. — Լավ, — ասաց նա: — Իսկ հիմա, պարոնայք, — ասել է նա, կանգ կարծիքով, յուրաքանչյուր ըստ մեզ. "Վերադառնանք էության. Նախքան մենք թողնում ենք այդ սենյակը այսօր երեկոյան, նրա ցանկանում եմ, որ բոլորն էլ տեղյակ են վերջին զարգացումներին. Նա ժպտաց ինձ: — Նույնիսկ դու, Carter.
  
  
  — Չեն անում ինձ favors, գնդապետ, — ասացի ես:
  
  
  'Отдолжение?' - նա ծիծաղեց. 'Հազիվ թե: Թույլ տվեք պատմել ձեզ, ինչ-որ, — ասաց նա, կռում առաջ աթոռին ։ — Դու մեռնել շատ դանդաղ ու շատ ցավոտ. Նրա համար, ուզում եմ, որպեսզի դուք գիտեք, որ մի մասն այդ վնասում է ձեր մտքում. Որոշ շրջապատից կապված են ձեր մարմնի, բայց ես վստահեցնում եմ ձեզ, որ այն, որ պետք է խփել ձեր միտքը, անպայման պետք է շատ ավելի հոգեվարքով. Դեռ չի ավարտել, դու խնդրել ես մեռնել. Դուք պետք է պահել խնդրելով".
  
  
  — Մի շատ վստահ է դրանում, գնդապետ, — ասացի ես:
  
  
  Գնդապետ Որդին բարձրացրեց ձեռքը. "Խնդրում եմ, Carter, առաքել ինձ ձեր бравады և թույլ տուր ինձ շարունակել այն, ինչ ես պետք է ասեմ. Ինձ չի մտահոգում, թե դու մոդելի այստեղ, եւ ես մասնակցում մեր այսօրվա զրույցի. Դրա ուզում եմ տեղեկացնել ձեզ, որ դուք անհաջողության մատնվեցին ։ Եւ քանի դեռ դուք ապրում եք, կամ, ավելի ճիշտ, մինչև այն թույլ է տալիս քեզ ապրել, նրան, ցանկանում եմ, որ գիտելիք քո ձախողման պատասխանատու էր քեզ, թե պառկած է քեզ վրա մի մեծ քար, выжимая շուրջ քո կամքով ողջ կյանքի". Նա իջեցրել է ձայնը: "Ես ուզում եմ, որ դու մտածում այս մասին, Carter, ժամանակի ընթացքում":
  
  
  Նա хлопнул է ладоши, կարծես ոչնչացնել դյութում.
  
  
  "Հիմա առաջին կետը — աղջիկ".
  
  
  — Չի вмешивай նրան դա, — ասացի ես:
  
  
  — Լռի ՛ ր, Carter, — ասաց գնդապետ Որդուն ։ "Ես ամենամեծ ապուշ, եթե չի օգտվել ախմախություն իր գործընկերները, դոկտոր Инуриса. Քո հակում են ասպետ լինել բոլորովին չունեն ինձ հետ հարաբերությունները ։ Նույնիսկ քեզ պետք է խոստովանեմ, որ դա կլիներ չի բերել ընկ.
  
  
  — Նա չգիտի այդ մասին, — ասացի ես:
  
  
  "Ես կարծում եմ, որ նա խոսում է ճշմարտությունը, — ասել է դոկտոր Инурис. "Նա ինձ ասաց, որ ոչինչ չգիտի իր հարաբերությունների մասին, նրա հոր ինձ հետ" ։
  
  
  Կամ Լոթար Инурис էր մեծ ապուշ է, քան թվում էր, կամ ego խելահեղ իմաստը դեռ սիրված գաղափարը կիսել ինչ-որ տեղ սիրո гнездышко հետ ego անձնական հարության Նիկոլ Ստիպում է. Ամեն դեպքում, ինձ դա չի հուզում էր.
  
  
  Բայց գնդապետ Որդին գիտի... — Ես ասացի քեզ լռել, — ասել է նա: Դոկտոր mumbled ինչ-որ բան փորձում է օգնել և փակել բերանը, բայց сжался տակ արհամարհական հայացքով գնդապետի Որդուն ։
  
  
  — Ոչ, Carter, վախենում եմ, աղջկան պետք է չեզոքացնել ։ Ասում եմ ձեզ, որպես գործընկեր. Նրան, խնդրում եմ դնում ձեզ իմ տեղը: Ենթադրենք, ինչպես դուք եք ասում, որ աղջիկը ոչինչ չգիտի: Բայց ես կարող եմ ավելացնել, որ ես ենթադրում եմ դրան, քանի որ դա նաև ենթադրում է, որ ես պետք է վստահի ձեզ, ինչպես նա երբեք չի հավատա ։ Բայց եկեք ասում են, որ աղջիկը ոչինչ չգիտի: Այսինքն ՝ ոչինչ գործարար հարաբերություններում նրա հոր եւ դոկտոր Инурисом. Սակայն կա մի բան, որ նա վաղ, թե ուշ կգտնի, եթե նա դեռ չի բացել ee. Աչքերը Որդու գնդապետ ոչ мигая նայեց ինձ. - "Եվ դա այն է, որ նրա հայրը կորել".
  
  
  Նրան փորձել է պահպանել бесстрастное դեմքի արտահայտությունը.
  
  
  — Իսկ եթե նա իմանա այդ մասին, ապա, հավանաբար, наведается մասին ego գտնվելու վայրի մասին; հետաքննություններ, որոնց մասնակցելու են իշխանությունները. Եւ երբ իշխանությունները կսկսեն հարցաքննել իր հոր մասին, երիտասարդ տիկինը, առանց կասկածի, պատմում է, որ իր հայրը զբաղվել դոկտոր Инурисом, բժշկի, ով արել էյ գործողությունը: Եւ նույնիսկ, եթե նա ընդունել է կեղծ ինքնությունը, ego, հմտություն իր նավեր այնպիսին է, որ ego իսկական ինքնությունը շուտով հայտնի կդառնա դուրս. Բայց նա չի օգտագործել մտացածին անուն. Եւ այն ժամանակ իշխանությունները բացահայտել են, որ այդ բժիշկը Инурис ձեռք է բերել որոշակի ճանաչում, եթե դուք կարծում եք, որ անունը կարող է հայտնի, եթե այն անցնում է դատական արձանագրություններում մի շարք երկրներից: Չեմ ուզում ավելորդ ծանրաբեռնել է իր գործընկերոջը, սակայն որոշ տվյալներով ego հանցագործությունների ունեն հատկապես անբարենպաստ հեղինակությունը նույնիսկ համայնքներում, միանգամայն терпимых սեռական излишествам. Այլ վերաբերում են կամ ենթադրում են, թմրանյութերի չարաշահման, հատկապես ' անձնական օգտագործման համար: Իսկ երրորդ ենթադրում մասնակցությունը шпионажу. Չեմ խոսում արդեն որոշ հանցագործությունների դեմ անչափահասների, որոնք, կարճ եմ ասում, հեշտությամբ կարելի է որակել որպես ռազմական հանցագործություն".
  
  
  Նրան, նայեց Инуриса. Նա իջեցրեց աչքերը, դեռ երեք տղամարդկանց նայեց նրա ամբողջական отвращением. Բայց, միեւնույն ժամանակ նրան սպառնա տաք ատելությունը այն է, որ առարկան նման հրապարակային նվաստացման կողմից Որդու գնդապետ. Նրան, մտածեցի ինքս ինձ, որ եթե երբեւէ հնարավորություն է, երբ դոկտոր Инурис կարող է ստիպել նարինե վճարել, նա էլ ուրախությամբ այն արել.
  
  
  Գնդապետ Որդին շարունակել... այդ պատճառով իշխանությունները անխուսափելիորեն գնացել է բաբկեն Инурису եւ ավելին. Инурис, ինչպես մենք արդեն տեսանք, այնքան ամբողջովին կախված է իր սեփական հաճույքի. Նա ձգտում է ուժեղ հաճույքի. Նա սարսափում է ցանկացած неудобству. Նա վախենում է վնասել, աներեւակայելի մենք կքննարկենք մեր հայ գործընկերների. Անձնատուր ego իշխանությունների ձեռքում, подвергните ego փոքր-ինչ ցավոտ է, եւ ինչպիսին կլինի արդյունքը? Նա выболтал բոլոր հուսալով փրկել իր отвратительную կաշին ։ Եւ ինչու? Բոլոր այն պատճառով, որ մենք մոռացել ենք չեզոքացնել աղջկան. Գնդապետ Որդին գլուխը շարժեց, կարծես насмешливом ժեստ է տնկել: — Ոչ, վախենում եմ, մենք պետք է վերցնել այն. Դուք չեք համաձայն է, Carter?
  
  
  Քեզ ասելիք ունեմ ։
  
  
  — Պետք է ես վերցնել ձեր լռությունը համաձայնության համար, Carter, — ասաց գնդապետ Որդուն ։ "Եվ դա բերում է մեզ անխուսափելի հարցում: որտեղ աղջիկ?"
  
  
  — Վախենում եմ, ես չգիտեմ, գնդապետ, — ասացի ես:
  
  
  Գնդապետ ժպտաց ինձ: — Քարթերը, բոլորովին վերջերս մենք խոսել քո հուսալիության. Հիմնվելով, իհարկե, ձեր հայտնի հեղինակությունը. Նրան ասացի ձեզ, ապա ասեմ ձեզ կրկին: ես ձեզ չեմ վստահում.
  
  
  Գնդապետ Որդին закурил եւս մեկ երկար ծխախոտ եւ վառել է մեկ շուրջ երկու փայտե спичек, որոնք նա досталь-ի лакированной տուփի գրպանում վերարկու. Հետո նա վերցրեց աթոռից իմ стилет եւ шталь սևեռվել այլ լուսավորված խաղը.
  
  
  — Խնդրում եմ, արագությունը հղումներ չեն ինձ քեզ ցավ չպատճառել, Carter. Ժամանակի ընթացքում նրա причиню քեզ ցավ բոլոր ձեւերով, բայց ես հույս ունեի խուսափել սովորական խոշտանգումների. Հիշել ինձ ոչ իրական զզվանք է նրան, որ քեզ ցավ պատճառել, բայց ես գիտեմ, հաճելի է, որ իմ կրի անարժան գործընկեր այստեղ, - նա мотнул գլխով դեպի բժիշկ. Инурис: "Դա ստիպեց ինձ անել դա: Նա արժանի չէ նման drive.
  
  
  — Շարունակեք, գնդապետ, — ասել է նա эму. Որքան շուտ նա կսկսի, այնքան լավ ։ Է пытке է պահը, երբ ձեր միտքը չի ստանում մասին, ցավալի է, ուղարկված մարմնի, նույնիսկ, եթե դուք ձեր գիտակցության մեջ. Այնուհետեւ հոգին լողում է недосягаемом մակարդակով, ազատ եւ անվտանգ. Այն կարող անհամբեր սպասում է այդ, եւ իմանալ, որ եթե այն կարող է հասնել այդ մակարդակին և մնալ այնտեղ մինչև առավոտ, Պեննի Доун ввдет հազալով դուրս թքել գործին.
  
  
  Գնդապետ կանգնեց, շրջանցեց աթոռն ու կանգնեց դիմացս. Նա թեքում, grabbed ինձ ձեռքերը, որոնք կապված են միասին, եւ մխրճել է հուշում լուցկի տակ է դեռեւս թռիչքից առաջ ինդեքսը մատը աջ ձեռքը: Այնուհետեւ նա անդրադարձել է ծծմբային գլուխը раскаленным հուշում ծխախոտ, ու նա չար шипением բռնկվել:
  
  
  Իր նստած, ինչպես ֆլեյմի օգ լուսավորված խաղը, թողնելով սեւ завитые մնացորդները. Գնդապետ Որդին ձեռքդ սեղանին, բռնեց стилет եւ поднес ego փայլուն հուշում է ընկնում դյույմ իմ աչքերը:
  
  
  "Չի двигайся, — ասաց նա, — իսկ քո աչքերը, կարող է վերածվել оливку է шпажке".
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես спичка շարունակում են այրել.
  
  
  "Որտեղ աղջիկ?" — ասել է գնդապետ Որդուն ։
  
  
  Նրան, զգաց, թե ինչպես է շոգ մոտենում իմ մաշկի վրա.
  
  
  — Չի двигайся, Carter, — զգուշացրել է գնդապետը:
  
  
  Ցավն ուժեղացել է, և ես զգացի, թե ինչպես իմ մկանները ինքնաբերաբար սկսում են արագ. Բերան էր թույլ բիծ առաջ իմ взором.
  
  
  Իսկ հետո հանկարծ ամեն ինչ ավարտվեց. Գնդապետ Որդին մեկնեց ազատ ձեռքը եւ մարել է կրակի. — Ես գիտեմ, որ պետք է փորձել, Carter, բայց պետք էր. Դուք երբեք չգիտեք դա.' Նա դիմել է Դոնի Mario եւ ժպտաց.
  
  
  "Ես բավականին բարդ իրավիճակում է, — ասաց գնդապետ Որդուն ։ "Ես պետք է արժանին մատուցել Картеру, նա, նրա, վստահ եմ, կտայի ինձ շնորհվել. Մենք երկուսս էլ կողմ է եւ շատ գեղեցիկ. Թեեւ արժեր ռիսկի դիմել, տեսնել, թե արդյոք կարող է նա լինել զգայուն ավելի պարզ ձեւերի խոշտանգումների, հոգու խորքում նրան, գիտեր, որ դա այդպես չէ, ոչ ավելի, քան նրան": Նա դիմել ինձ: — Ընդհանրապես, դու ինչպես կարող է ողջունել այդ գաղափարը, չէ՞, Carter? Դուք հույս ունեին, որ, կանցնեն նախնական փուլ մակարդակի լիակատար մոռացության, ինչ մենք բոլոր ego գիտենք ։ Նա ժպտում էր: "Դա գրեթե, ինչպես ես կարող եմ կարդալ ձեր մտքերը, չէ՞։"
  
  
  Դոն Մարիո ընդհատել է նրան: — Լավ, գնդապետ. Կարծում եմ, ժամանակն է դադարեցնել կատակներ եւ խաղեր.
  
  
  Գնդապետ Որդին նայեց ժամերին: — Ներիր ինձ, — ասաց նա: "Երբեք պետք չէ ժամանակ վատնել понапрасну. Մեզ մոտ շատ-դել այսօր երեկոյան ։
  
  
  — Տուր ինձ դանակ, — ասել է Դոն Մարիո.
  
  
  Հեշտ поклоном գնդապետ հանձնեց эму փայլուն стилет.
  
  
  Դոն Մարիո հիացած взвесил ego ձեռքը. Այնուհետև նա նայեց ինձ իր ледяными կապույտ աչքերով. "Ավելի քիչ է, քան տասնհինգ րոպե դուք ասեք ինձ, թե որտեղ այս աղջիկ է, Carter".
  
  
  Նա անցել է սենյակում, եւ ինչ-որ բան շշնջաց դոկտոր ականջին. Դոկտոր դեմքով պատասխանեց եւ դուրս եկավ միջոցով սենյակում. Մի քանի րոպե նա վերադարձել է և դեմքով պատասխանեց Դոնի Mario. Դոն Մարիո պատասխանեց կարճ утвердительным кивком. Որ դուք մեզ խոսել nen, նա մի մարդ է, որը ծախսում բառերը понапрасну. Գնդապետ Որդին կրկին սողանքը համար աթոռ. Նրա ոչ մի գաղափար է, ինչ մենք սպասում էինք:
  
  
  Չանցած տասը րոպե, ինչպես ես լսեցի կտրուկ թակում է դուռը.
  
  
  'Ովքեր այնտեղ?' է, — հարցրեց Դոն Մարիո.
  
  
  "Vito", — եղել է ռևմատիզմի.
  
  
  — Լավ է, — ասաց Դոն Մարիո.
  
  
  Դուռ распахнулась, եւ սենյակ, шатаясь, ներխուժեց փոքր ծեծված արձանիկներ եւ ընկել է իմ ոտքով ։ Ego անձ է եղել перепачкано, վերնաշապիկ պատռված. Մի ապակի ego միավոր չկար. Չնայած մտահոգիչ է, բավական է միայն փախած հայացքից, որպեսզի հասկանալ, թե ինչ ողորմելի արարած դիմաց ինձ ոչ hema այլ ինչ է, Филипом Доуном.
  
  
  — Դու գիտես, թե ով է դա, այնպես չէ ՞ ։ — ասել է Դոն Մարիո.
  
  
  Եթե դա նախատեսված է ինչպես штопора, նա արդեն գիտեր, ռևմատիզմի, դատելով նրանից, որ իմ անձը промелькнуло ճանաչումը, հնարավոր է, վայրկյան.
  
  
  — Հիշո ՞ ւմ եք, — ասաց գնդապետը, Որդի, — ես ունեմ պլաններ վերաբերում է պարոն Доуна.
  
  
  — Մի անհանգստացեք, — ասաց Դոն Մարիո. — Ես գիտեմ քո ծրագրերը: Դուք, միևնույն է, կստանաք ego հակառակը, մեծ մասը.
  
  
  — Շատ լավ, — ասաց գնդապետ Որդուն ։
  
  
  — Դուք ունեք ձեռքի տակ է դեղորայք, դոկտոր? է, — հարցրեց արքայազնը:
  
  
  "Այո՛, — ասաց դոկտոր Инурис.
  
  
  "Զիջելով om այստեղ. Ինձ հարկավոր են աջակցություն, եւ кляповые վիրակապման և, գուցե մի քիչ морфия, քանի դեռ մենք կվերադարձնենք ego: կատարվում է նախաքննություն: և ընդունիր այն ամենը, ինչ դուք ունեք, դադարեցնել արյունահոսություն.
  
  
  Գնդապետ Որդին տեսա, թե ինչպես իմ աչքերը լայն է ' հիշատակելով թմրանյութերի
  
  
  "Չեմ կարծում, որ դու լսեցի ինչ-որ բան, որից պետք էր լսել, Carter, — ասել է նա: — Տեսանելի ապագայում դու ինքդ կլինես տակ наркотой.
  
  
  Դոկտոր Инурис վազեցի շուրջ սենյակում եւ վերադարձել սեւ տոպրակի մեջ.
  
  
  Ֆիլիպ Доун պառկած է հատակին, ժամանակ առ ժամանակ постанывая. Դոն Մարիո իջել կողքին ծնկի և շրջել այն, քանի դեռ նա չի հայտնվել անձի վեր, փոքր-ինչ շնչակտուր, ինչպես ձուկը, вытащенная շուրջ ջրի.
  
  
  Ձախ ձեռքը Դոն Մարիո метнулась առաջ, նա բռնեց ծերունու համար ստորին ծնոտի եւ ստիպել ego բացել բերանը. Այնուհետեւ նա ներմուծված հուշում стилета եւ սեղմված ego է այտ, քանի դեռ նրան չի տեսել, թե ինչպես է մաշկը выпячивается աչքերիս.
  
  
  Դոն Մարիո նայեց ինձ. "Լսիր, Carter, եւ չեմ կարծում արագ. Նրա մասնագետը ножам. Հավատացեք ինձ. Այն նույնպես դեմ չէ ego օգտագործման համար. Նրան հարցնում եմ քեզ, թե որտեղ է աղջիկը: Նրա ցանկանում եմ արագ եւ ազնիվ պատասխան. Որեւէ jokes. Ոչ մի կեղծ clues. Եթե ես ստանում պատասխան, նրա порежу старику տղամարդ և խնդրում եւս մեկ անգամ.
  
  
  Գնդապետ Որդին просиял. Mario, ըստ երեւույթին, եղել է близкти эму հոգեհարազատ մարդ.
  
  
  Դոն Մարիո շարունակում էր խոսել. "Եւ եթե ես ստանում ռևմատիզմի, ով ինձ դուր է գալիս, այն կանեմ դեռ մի քիչ. Այն ժամանակ նրա beru այլ այտ ու հարցնում եմ քեզ կրկին. Ապա այն աշխատում է ականջներով ու քթով. Նրա вырежу աչքերը, մատները ձեռքից. Մատները ոտք. Մի ոտքը. Դոկտոր կպահպանի эму կյանքը, քանի որ նա պետք է գնդապետ կենդանի. Բայց նա խորտակում, և անգամ բժիշկը չի կարող ego подлатать. Եւ դու, ով է մեղավոր. Պահելով ձեր բերանը ամրոցը, թե ինչպես է մեծ հերոսը, Carter. Ինչպես դուք եք ցանկանում?
  
  
  Նա կարող էր տեսնել բերան միջոցով գունատ, худую այտ ծերունուն. Նա պառկած էր փակ աչքերով, նրա շունչը հետ свистом вырывалось-ի ссутулившейся կրծքավանդակի. Hema նա մեզ հետ էր, Ֆիլիպ Доун առանձնապես ոչինչ էր նայել. Նա պատճառեց ինձ շատ դժվարությունների, բայց դա քիչ է ։ Այն, ինչ նա արել է, աղետ է սպառնում է միլիոնավոր մարդկանց ։ Այնպես որ, մի կողմից, ego չի կարելի փրկել ։ Բայց իր մոլուցքը նա եղել է ոչ այնքան wouldnt եւ վատ. Այն ենթադրում եմ, որ ego սեփական գիտակցության մեջ նա բացեց միայն մի քանի դռների մի քանի մարդկանց դիմաց ինչ-որ բան, որպեսզի իր դստեր պայծառ. Եթե նրան թույլ կտա Դոնի Մարիո կտրել ego կտոր-կտոր, դա կարող է փրկել Penny. Եւ փրկարար նրա, կարող է լինել, կարող եմ փրկել նրան ոսկի.
  
  
  Մյուս կողմից, եթե իր բերանը բանալ և կասեմ, թե որտեղ եւ ինչպես է ստանալ Penny, դա կարող է տալ старику պատկերացում, որ նա нах արել. Հավանական է, որ նա արժանի է այն, հնարավորություն տեսնել նրան մեկ անգամ: գեղեցիկ.
  
  
  Բայց շատ հավանական է, որ մեկ շող կարժենա բացօթյա լողավազան մոտ քառասուն հինգ միլիարդ դոլար:
  
  
  Խիստ պրոֆեսիոնալ մակարդակով նրան կարող էր տալ միայն մեկ ռևմատիզմի. Եւ դա եղել է լիակատար լռություն.
  
  
  Նրա բացեց իր բերանը, եւ ասաց, "Դուք կարող եք գտնել նրա բնակարանում հայտնաբերվել է նրա հայրը. Նա սպասում է ինձ.'
  
  
  
  Գլուխ 16
  
  
  
  
  Գնդապետ Որդին հարվածել է Mario-ի մեջքին. — Գեղեցիկ է, — ասաց նա բավականին լայն ժպիտով, որ ծնեց մի շարք պողպատե բնիկ ատամները. "Պարզապես լավ."
  
  
  Դոն Մարիո չի պատասխանել эму. — Կտեսնեք, — բղավում է նա: 'Հանդիպի' ր.'
  
  
  Bandit հետ мордой կենդանիներ просунул գլուխը դուռը ։ Դոն Մարիո նետել эму զույգ կստեղծեն բանալիների.
  
  
  — Արի տուն ծերունին, — ասել է նա: — Այնտեղ դուք կգտնեք մի աղջկա: Уведи իր նավը. Տես քեզ այնտեղ.'
  
  
  — Լավ, — ասաց աքիս և անհետացել: Չնայած իմ հրահանգներ, Penny, ես չեմ կասկածում, որ աքիս deftly կկատարի ego թիմին: Նա լսում է ձայնային բանալիով ամրոցի եւ որոշի, չնայած այն ամենը, ինչ մենք ասել ենք իրար ընկերոջը, որ նրա հայրը, այնուամենայնիվ, եկավ, ու հիմա բացում այդ դուռը. Միայն սա է նա:
  
  
  Գնդապետ Որդին հետաքրքրությամբ նայեց ինձ.
  
  
  Իհարկե, նրան չեմ ճանաչում, որ թվում էր, հիմարություն, հատկապես աչքի է նման պրոֆեսիոնալի, երբ գնդապետ Որդուն ։ Նրա քիչ ծիծաղեց. Նա учуял ծուղակը. Նրա համար ոչ մի բացատրություն այն բանին, որ աղջիկը փորձել է փրկել իրենց հորը. Նրա համար բացարձակապես ոչ մի օգուտ. Քանի որ, ըստ ego կարծիքով, մեզ մոտ ՝ ծերունուն, մեզ մոտ է ինձ, մեզ մոտ աղջիկները էր մեծ ապագայի:
  
  
  Ես չեմ կարող մեղադրել նրան ։ Դիրքերից ego, խաղ էր գրեթե ավարտված է, և նա հաղթեց. Աղջկա հետ է ego իշխանությունների նրա գրեթե բոլոր քարտերը: խորհրդավոր պարոն Անդերսոնը, ով հայտնվել է ego ձեռքերը շուրջ ոչ մի տեղ եւ հայտնվել գործակալ AX; աղջիկ, որը զբաղվում է կարող է հանգեցնել эму մեծ դժվարությունների; ու Ֆիլիպ Доун, որը պետք է միշտ առեղծված գնդապետ Որդու, քանի որ գինը ոսկու գողության, պետք է լինի, թվում էր, նա եղել է աներեւակայելի ցածր.
  
  
  Չի шталь հայտնել эму իր դրդապատճառների. Նա դեռ այդ չի հասկացել: Իհարկե, նրա խախտել բոլոր կանոնները. Այդ կանոնները խոսել: "ձեռնպահ մնալ այդ ծերունուն. Уделите ժամանակն է աղջկան, որպեսզի հասնել հազալով դուրս թքել. Հրել ժամանակ. Նստիր եւ տեսնել, թե ինչպես Դոն Մարիո կրճատումներ Ֆիլիպ Доуна կտորների. Ձեւացնել, որ չի տեսնում արյան, սարսափի ու տանջալից ցավ. Պատկերացրեք, ինչ լավ է, ինչին դուք կարող եք հասնել, отсидевшись. Հեռացնել պատկերները արյան հոսող շուրջ աչքերի ծերունուն. Արդյոք իրեն անձեռնմխելի է այն աղաղակներ արձակելով. Պարզապես մտածեք այն մասին, թե ինչ է գրված ուղղորդում.
  
  
  Երբեմն պետք է գցել հրահանգներ. Ինչ-որ բան իմ ներսում բարձրաձայն ասել "ոչ" է այն գաղափարի, որ դոն Մարիո разрубит ծերունու կտոր-կտոր է, մինչդեռ գնդապետ Որդին, ծափ, իսկ Инурис облизнул կարող է շուրթերին, եւ ego աչքերը остекленели էլ հիացմունք. Դա չի гиперчувствительность. Ինչ-որ ներքին подсказывало ինձ, որ այն պահին, երբ նրան թույլ է տվել Դոնի Mario հասնել իր пытая Ֆիլիպ Доуна, սկսեցի պետք է խոստովանել, որ проигрываю. Եւ նրա վրա-della sera-ոչ, պարզապես հյուրանոց հաղթել ինչ որ. Նրա հյուրանոց է հաղթել ամեն ինչ.
  
  
  Նրա հյուրանոց է վերադարձնել ոսկին, վերադարձնել հին Ֆիլիպ Доуна ego դստեր piece եւ օգտագործելով խոսափող եւ բարձրախոսներ հաշիվները. Նրա հյուրանոց ջնջել om երեսից ։ Դա եղել է մեծ արկածախնդրության. Բայց երբ հերթը եկել է գործերով, այն պահին, երբ Դոն Մարիո poked հուշում դանակի այտ Ֆիլիպ Доуна է, որ " խորապես ներսում ինձ ասել: выбрось այս чертову գիրքը որոշումներ եւ խաղալ իր հայեցողությամբ: Գնդապետ Сину երբեք չի հասկանա ։ Նա խաղացող է տոկոսներ. Իմ սկզբունքը հետևյալն է այն մասին, որ չի մեռնելու, ես հնարավորություն ունեն հաղթել ։ Տղան նայեց удивленным. — Ես զարմանում եմ, Carter. Իրոք զարմացած. Եւ մի քիչ հիասթափված. Նրա մտածեցի, դու покажешь ավելի մեծ քաջություն.
  
  
  — Ոչ ոք չի մոտենում, գնդապետ, — ասացի ես:
  
  
  "Գուցե չկա, Carter", - ասել է նա: — Բայց դուք մի մարդու համբավ, շատ մոտ է դրան: Եւ հավատացեք ինձ, իմ հաշվետվություններ քեզ բոլորովին թարմ. Բավականին վերջերս, հասկանալու ձեր վերջին հանդիպում իմ լավ ընկեր Хсянгом Արկտիկայում, էլ չենք խոսում դոկտոր Инурисе. Նա դիմել է Инурису հետ заговорщицкой ժպիտով. — Դուք հիշում եք, Хсянга, չէ՞, դոկտոր? Ես նկատի ունեմ, գոնե դուք տեսել են նկարը ego, այնպես չէ ՞ ։ Լոթար Инурис դեմքով պատասխանեց.
  
  
  "Դա լավ աշխատանք է քո հետաքրքրությունը Хсянга", — ասել է ինձ, գնդապետ Որդուն ։ — Շատ գեղեցիկ է եւ մի քիչ ժամանակին իմ կողմից. Եթե Хсьянгу հաջողվել է հասնել հաջողության, ego ձեռնարկության շատ հաջող слилось եմ այս գործով, եզրափակիչ փուլը, որին միանում է ինձ ձեր երկիրը ։ Այնուամենայնիվ, նա հավատում է, որ աշխարհը սպասում է շատ դժվար ապագան նույնիսկ առանց ջանքերի Хсьянга" . Ես չեմ պատասխանել է իր պարծենում. Նա ժպտաց ինձ: — Քեզ նույնպես, Carter, սպասում է, շատ դժվար է ապագան. Երբ մենք պետք է Չինաստանում, մենք շատ երկար խոսակցություն. Ու դու ինձ շատ բան այցելել է դիլիջանի միջազգային. Բայց նախ դուք պետք է երկար ծովային ճանապարհորդություն է, որը մենք պետք է սկսենք մի քանի ժամ անց: Չէ, Դոն Մարիո? Դոն Մարիո դեմքով պատասխանեց. — Նավ է աշխատում, — ասել է նա: "Մենք արագացրել են միջոցառումներ".
  
  
  — Մենք отплывем դեռ մինչեւ լուսաբաց, — ասել է գնդապետը, Տղան, — շնորհակալ եմ ձեր համագործակցության, Carter. Պարոն Доун այստեղ, — նշել է ծերունին, որը դեռ պառկած գոլով հատակին, — կմիանա մեզ, քանի որ, ինչպես ձեր տանը, նա ունի մի շարք հմտություններ, որոնք մենք հանրակացարաններում կարող է ունենալ. Ինչ վերաբերում է աղջկա..., Գնդապետ Որդին запрокинул գլուխը եւ шталь դիտարկել առաստաղը. — Ինչ վերաբերում է աղջիկներին, Լոթար, կարող է լինել, նրան նվիրի նրան քեզ, ավելի ուշ, երբ մենք ստանում ենք ապահով նավահանգիստ. Մենք ծով, դուք կարող եք ունենալ զվարճանալ նրա հետ, քանի որ մենք ռիսկի այնպես էլ անվտանգության, ինչպես Ռիվիերայում. Երբ մենք ստանում ենք Չինաստանից, դու կարող ես մնալ այնտեղ այնքան, որքան շատերն ամաչում են, աղջկա հետ. Բայց, ես գիտեմ քեզ, Լոթար, նրա կասկածում եմ, որ դու устанешь է нах է դեռ այն ժամանակ, երբ մենք ստանում ենք, որ. Եթե դա այդպես է, մենք կտանք այն անձնակազմին, որը կարող է անել նրա հետ այն, ինչ ցանկանում է. եւ այդ ժամանակ մենք կազատվենք է нах. Դա մեզ համար ունի գործնական արժեքները ։
  
  
  Դոկտոր Инурис просиял-ից օգտվելու եւ царственно երկրպագեցին. — Շնորհակալություն ձեր մեծահոգությունը, — ասել է նա:
  
  
  "Գիտեք, իրականում delle դուք դա չեք արժանի, — ասել է գնդապետը, Որդին, — բայց ես հավատում եմ, որ ամեն ինչ լավ կլինի, երբ երեխան հայտնվի մեր խնամակալության եւ, հետեւաբար, պատրաստ է իր ներել ձեր неосмотрительность է Ռիվիերայում".
  
  
  — Շնորհակալություն, գնդապետ, Որդի, — ասել է դոկտոր Инурис.
  
  
  Գնդապետ Որդին դիմել է mobsters. — Ինչ վերաբերում է ձեզ, Դոն Մարիո, ապա ես վախենում եմ, որ ես չունեմ հատուկ հրաժեշտի նվեր է, չնայած նրան, որ դուք ego միանգամայն արժանի. Ինձ դուր է զբաղվել ձեզ հետ. Դուք մարդ է հաճախ, եւ ձեր այն համոզմունքը, թե ինչպես ենք մենք տեսնում այսօր երեկոյան, վերին աստիճանի զարմանալի. Այն, իրոք, հյուրանոց կլինի արտահայտել ձեզ իմ խորին հարգանքը.
  
  
  — Ես կվերցնեմ այն այստեղ, — ասել է Մարիո, մատնանշելով աթոռ. — Շատ տեղին է, — ասաց գնդապետը: "Շատ լավ է, որ դու, որը հանգեցրել է գրոզնիի գործակալի AX Carter է սխրանքին երիտասարդ կանայք, шталь ժառանգորդը ego զինանոցում. Դա գրեթե բանաստեղծական տեղին. Շատ լավ է, Դոն Մարիո. Դուք ստանում եք ego Люгер, ego стилет եւ ego փոքրիկ գազի ռումբ. Կարդալ om իրենց trophies.
  
  
  Դոն Մարիո ռումբ է տեղադրել րոպե, իսկ ատրճանակ եւ դանակ-ն գոտի.
  
  
  Գնդապետ Որդին նայեց ժամերին: — Մենք ունենք մի քանի րոպե մինչ հրշեջ մեքենա, ինչպես դուք եւ պայմանավորվել են. Նա ինձ ասաց: "Երբ նա գա, Carter, մենք կսկսենք մեր ճանապարհը. Վայելեք դրանք, որքան հնարավոր է, քանի որ դա կլինի ձեր վերջին այցելությունը. Դուք ճանապարհորդում են Չինաստան հետ ոսկու քառասուն հինգ միլիարդ դոլար, ինչպես դուք երեւի արդեն գիտեք. Օգտագործելով դոկտոր Инуриса, օգտագործելով незадачливого պարոն Դոն և անգնահատելի օգնության Դոն Մարիո ընձեռած անհրաժեշտ աշխատուժի, մեզ հաջողվել է выдоить Դաշնային պահուստային".
  
  
  "Իսկ վաղը ամբողջ բացօթյա լողավազան պետք է մոլեգնել է լուրերն այն մասին, որ մեծ մասը ոսկու պաշարների ԱՄՆ-ն և ոսկու պաշարների շատ om հավատարիմ ընկերներ անհետացել է: Ձեր կառավարությունը թողարկել հուսադրող հաղորդագրությունները, բայց լուրերը կպահպանվեն եւ դառնում է ավելի ուժեղ. Եւ շուտով բանկիրները եւ կառավարության այլ երկրների պահանջելու երաշխիք, եւ, վերջապես, ապացուցեն դա: Նրանք չեն կարող ներկայացնել ապացույցներ: Այն ժամանակ դոլարը ոչինչ չի արժենա, քանի որ վստահության նրան կոչնչացվի ։ Մարդիկ, ովքեր ունեն դոլար, կփորձեն om փոխանակել, բայց որ? Բրիտանական ֆունտը արժեզրկվում. Գերմանացի ապրանքանիշեր, նույնիսկ շվեյցարական ֆրանկի պետք է արժեզրկված են, քանի որ ոչ ոք չի վստահել թղթի փողի. Ոսկին, որ մնացել է մի աշխարհում, կդառնա անգին. Ինչ այն կա, եւ այն կպահպանի ego. Նրանք, ովքեր ego չկա, պետք է խուճապի չմատնվել.
  
  
  Երկու խանութի հետ буханкой հաց հրաժարվի վաճառել նրան, եթե բոքոն չի վճարել, քան այլ բան, բացի թղթադրամի. Մաթեմատիկայի, որին պետք է բժիշկը, ոչ կլինի վճարել, բացի անիմաստ թղթային գումար, որը բժիշկը չի ընդունի: Դեպքի վայր է, նման է այս, պետք է կրկնվի բազմաթիվ անգամ տարբեր վայրերում. Եւ շուտով խմբավորման պետք է թափառում փողոցներում ու խանութներ թալանել ես խնդրել նրանից, որ նրանք պետք է գոյատեւել. Գործարանները պետք է կաթվածահար են եղել, քանի որ ոչ ոք չի կարող իրեն թույլ տալ ավտոմեքենաներ, լվացքի մեքենաներ և հեռուստացույցներ, որոնք նրանք կարող են արտադրել. Իսկ աշխատանքային կրակել. Արաբ շեյխը Պարսից ծոցում կպահանջի վճարման ոսկու նախքան իր նավթի. Եւ ոսկի վճարել. Այնպես որ, նավթի եւ չի լինի ։ և մոտ ապագայում չի ունենա մեր մեքենաների, մեր գնացքների, մեր ինքնաթիռների, այլ գործարաններ ոչ միայն простаивать, բայց ապարդյուն են ։ Միացյալ Նահանգները, ինչ դուք om գիտեք, կդառնան տնտեսական пустыней. Քաղաքի լցված голодающими. Ծայրամաս է այն բանից հետո, կործանում օտար мародерствующими ցեղեր, որոնք սպանում են սքոթի բելլա սննդի եւ գողանում բանջարեղեն". Նրան չեն ցանկանում ոչինչ լսել. Նրան, նայեց Դոն Մարիո. Նա, կարծես, չեն դարձրել դրան որեւէ ուշադրություն.
  
  
  Նրան ասաց. - 'Իսկ դու?' "Դա քո երկիրն է ։ Դու ապրում ես այստեղ. Դու ուզում ես դա?'
  
  
  Գնդապետ, Որդին ծիծաղեց. "Դոն Մարիո արտադրանքը նոր մշակույթի, Carter. Պետք չէ ակնկալել, որ նա կարող է առաջնորդվել զգացմունքներով ։ Ego գործը գոյատեւման եւ շահույթ, այլ ոչ թե կարեկցանքի համար: Մենք գործընկերները այդ ձեռնարկությունում ։ Մենք տարբերվում է միայն մեկ հարցում, մեր ընտրությունը վճարելու մեր մասնակցությունը: Չինաստանը, աղքատ ոսկով, ընտրել է ոսկի. Դոն Մարիո քիչ է հետաքրքրում ոսկի. Oh, ինչ-որ թողնի իրեն, բայց գտնում է, որ շատ գոռոզ եւ, սկզբունքորեն, մի փիլիսոփայական տեսանկյունից, անհետաքրքիր. Բայց կա մի յուրատեսակ բեռ է, որը կա Չինաստանում առատ, բեռ, որը խոստանում է մեծ շահույթ, եթե վաճառել ego իմաստուն.
  
  
  Իսկ դա, Carter, կակաչ, եւ այն, ինչ կարելի է անել դրա շուրջ լույսի: հերոին: Տեսնում եք, Carter, երբ դոլարը արժեզրկվում է, սակայն կգա մի ժամանակ, երբ մարդիկ փնտրում են այլ վճարման միջոց. Եւ դա փոխանակման միջոց, որը առաջարկում է Դոն Մարիո, — հերոին: Քեզ չի թվում , որ դա այն է, որ մարդկանց ստիպում է մոռանալ իր խնդիրների մասին: Եվ վստահեցնում եմ ձեզ, նրանց մոտ խնդիրներ. Որոշ մարդիկ ձեր կառավարությունում շահագրգռված են վերականգնման կարգի ցանկացած գնով; և բնակչություն, ուրախությամբ дуреющее հերոին, կդառնա գրավիչ искушением. Դուք այդպես չե ՞ ք կարծում, դոկտոր?
  
  
  Գնդապետ Որդին չի шталь սպասել պատասխանի: — Գիտես, ինքը ' դոկտոր շատ է սիրում կակաչ, այնպես չէ՞, Լոթար? Այսպիսով, դուք տեսնում եք, Carter, որ Դոն Մարիո, շնորհակալություն ego գործընկերության մեզ հետ, ունենա անսպառ պաշար. Այս պաշար կտա эму հսկայական ուժ. Այնպես որ ժամանակի ընթացքում, երբ ձեր երկիրը կվերադառնա որոշ պարզություն, Դոն Մարիո կշահի շատ ավելի մեծ է, քան ոսկու արժեքի, որը նա վաճառել է փչացնել. Ego շահույթ նախատեսված կլինի տեսանկյունից զիջումների օրենքներին, որոնք հիմա արգելում են որոշ ego գործողությունների. Դա նախատեսված է, երբ տիրապետման տակ գետնի, неисчерпаемым ռեսուրս, որը նա скупит միջոցով հերոին".
  
  
  Եւ երբ խուճապը утихнет, այլ կտեսնեն իմաստություն перепрофилировать այն, ինչ մնացել է ձեր բնակչությունը, որոշ չափով արդյունաբերական գործունեությունը, ապա Դոն Մարիո իր վրա կվերցնի կառավարման фабриками. Բնակչությունը հիմնավորվում է պահանջ է հերոսուհի, ճիշտ այնպես, ինչպես հիմա մարդկանց դրդում պահանջարկ դոլարով ։ Իսկ Դոն Մարիո կդառնա փաստացի քանոն երկրները, չեմ խոսում արդեն այն մասին, որ նա կդառնա իր օրենսդիր. Այժմ մարդիկ կարող են իմանալ ego, ինչպես արքայազն է, բայց հավատացնում եմ ձեզ, Carter, շուտով մարդիկ խոնարհվում են эму, ինչպես թագավորին.
  
  
  — Դու խելագար է, — ասացի ես:
  
  
  Գնդապետ Որդին բարձրացրեց ձեռքը. — Խնդրում եմ, Carter, նրա, աղերսում եմ քեզ: Է լինի իրատեսական. Ես ոչ մի հակում безумию. Փորձեք մտածել հերոսուհին, ինչպես նոր արժույթով: Մի ՞ թե ավելի տրամաբանական է գնահատել tac տուփի սպիտակ փոշի է, քան ինչ-որ դեղին մետաղ կամ գունավոր թուղթ? Ոչ, Carter, դա այդպես չէ ։ Эму պարզապես պետք է տալ այլ ձեւավորել վստահության. Ճշգրտմանը. Ու դժվարություններին, որոնց կբախվի ձեր կողմից, ապահովում են միջոցների իրականացման համար ճշգրտմանը. Նրան ընդունում են, որ դա արմատական հարմարվողականություն, բայց նման հարմարվողականություն անհրաժեշտ է Դոնի Մարիո իրականացման համար ամբիցիաների ego. Տեսնում եք, ոսկի չի բերի эму ոչ մի օգուտ. Տիրապետման ոսկով այժմ подчиняло էլ ego կանոններին եւ մտածելակերպով է, արդիական է հենց այս պահին ։ Եւ այդ կանոններով եւ այդ մտածողության Դոն Մարիո հանցագործ է և նշանակում է գողության իր գույքի. Ոչ, նախքան Դոն Մարիո կարող է հասնել կարգավիճակի, որին ego վերագրում ego փառասիրություն և հանգիստ հանճար է, նախ պետք է տեղի ունենա հեղափոխություն ։ և նրա ջոկատը ոսկու կառաջացնի հեղափոխություն է Միացյալ Նահանգներում.
  
  
  Ինչ վերաբերում է նրանց, ովքեր ոսկի կա, ապա մենք համոզված են, որ աշխարհում միշտ էլ կգտնվեն մարդիկ, սոված ոսկի. Որոնք, այսպես ասած, կպահպանեն իրենց հին հավատը ։ Չինաստան ego կակաչներով ու ոսկով կլինի կրկնակի հարուստ է, թեեւ զգալի մասը մեր բերքի կակաչի նախատեսված է Դոն Մարիո երկար տարիներ առաջ: Չինաստանը և ԱՄՆ-ը դառնալու է շատ լավ ընկերներ.
  
  
  Եւ վստահ է, որ նրանք, ովքեր հավատում են ոսկի, եւ նրանք, ովքեր հավատում են կակաչ, կապրեն համերաշխ երկար դարում".
  
  
  Ձայնը այսպես. Ամբողջ ծրագիրը. Դա սարսափելի է ։ Այն կարող նշել, դա հիմարություն. Բայց գիծ միջեւ խելագարության եւ гениальностью узка, եւ մեկ գնդապետ, Որդին ճիշտ էր. Ֆայլերը AX չի եղել ոչինչ, որ ցույց էր տալիս, թե ինչ են հետ ego-գիտակցության ինչ-որ բան այն չէ ։ Այն, որ նա մտադիր է կատարել, եղել է ոչ այլ ինչ, քան հրամայող ընթացքին; բնական վերջնական արտադրանքը հատման մասնագիտությամբ տնտեսագետ և хладнокровной алчности զինվորի, ով հայտնի է իր կարողությունը վարել պատերազմը: Եւ, դատելով այն բանից, որ նա ասել է, эму մնացել է ընդամենը մի քանի ժամ առաջ կատարել. Նա կրկին նայեց ժամերին: Եւս մի քանի րոպե, պարոնայք. Հետո նա շրջվում է ինձ մեկ առ մեկ. — Քարթերը, մեկ րոպե անց постучат դուռը ։ Երբ դա տեղի է ունենում, դա նշանակում է, որ դրսից մեզ սպասում է բեռնատար. Այս բեռնատար կտանի մեզ docks, որտեղ խոսնակը Դոն Մարիո արագ ներբեռնում են ավելի քան ոսկի խորհրդի նավը. Դուք сядете այս նավ է, եւ մի քանի ժամ անց մենք отплывем.
  
  
  Հիմա կխնդրեմ դոն Մարիո սանձազերծել քեզ ոտքերը. Եւ նրա կխնդրեմ ձեզ կանգնել եւ հանգիստ դուրս գալ այս սենյակից եւ նստել է բեռնատարի մեջ ։ Երբ մենք ստանում ենք նավը, նրան, ուզում եմ, որպեսզի դուք հանգիստ բարձրացել է խորհրդի եւ մեկնել այնտեղ, ուր ձեզ տանում. Եթե դուք կանե ՞ ս, ինչպես ես եմ խնդրում, դու избавишься ավելորդ ցավ. Բայց ես գիտեմ, որ ձեր հակվածությունը հերոսության, այն պետք է ձեռնարկել նախազգուշական միջոցներ.
  
  
  Նա վերցրել է нунчаки ամբիոնում. Նրան տեսավ փայտե բռնակներ և շղթա, висевшую նրանց միջեւ. Գնդապետ, անփույթ slung շղթա միջոցով իմ գլխին եւ натянул օղակները բավականին ամուր, որպեսզի նրանք прокусили ինձ կոկորդը և հարվածել է трахею.
  
  
  — Դուք կարող եք բարձրանալ երկայնությամբ ինքնուրույն, — ասաց նա, — կամ անգիտակից վիճակում ։ Решай.'
  
  
  Դոն Մարիո ծնկի իմ ոտքը, և հրահրել է պարան. 'Դոկտոր Инурис, — ասել է գնդապետը, Որդին, մատնանշելով Ֆիլիպ Доуна. "Բարձրացրեք ծերունուն. Նրան, ուզում եմ, որ նա հրաշալի կրթության, երբ մենք прибудем Չինաստան". Նա ժպտում էր: "Հասկանում ես, Carter, մեզ հարկավոր է նոր' "ապահով".
  
  
  Մշուշում, сверкнуло է moonlight, ժանգոտ բնակարանային բեռնատար նավի կախված խորը & nb է якорной ավտոկայանատեղի մոտ покосившегося պիեր. Չնայած ցածր բարձրության վրա, խեղճ տխմար նավը
  
  
  "Սառա Արքունիքի-Քարդիֆի" возвышалась մեզ, երբ մենք դրսում կանգնած բեռնատարը. Ավելի, վերջում պիեր, հսկայական ծորակ հետ стонущими тросами դրել խորհրդի հսկայական կոնտեյներով.
  
  
  — Ոսկի, Carter, — ասաց գնդապետ Որդուն ։ Տակ եզրին прогнившей տանիքի հին сераля, тянувшегося երկայնքով պիեր, այրվում է մի քանի մերկ լամպ, discarding հետեւել դեղին լույսի ճառագայթները: "Նայեք ձեր տրանսպորտային միջոցը արեւելք. Ոչ մի արտառոց բան, այո?
  
  
  Նա չի шталь սպասել պատասխանի:
  
  
  — Սակայն արտաքինը խաբուսիկ է, Carter. Այս աղաղակող выглядящая բաժնետիրական կատեր մանևրում է և հալչում է ավելի արագ կործանիչ. Ավելին էլեկտրոնային սարքավորումներ արված է այնպես, որպեսզի ego է ռադարների համար անտեսանելի. Բայց ես կասկածում եմ, որ "Սառա Չեմբեռլենը" պետք է տրամադրել որևէ ապացույց իրենց ուժերը: Ով իր առողջ шталь կլիներ ուշադրություն դարձնել խեղճ հին բեռնատար նավը բրիտանական դրոշի?
  
  
  — Լավ է, Որդիս, — ասել է Մարիո. "Այժմ հրաժեշտ եմ տալիս. Իմ մարդիկ ինձ ասացին, որ իրենք ստացել են վերջին հերոին մի քանի ժամ առաջ, իսկ երկու ժամ անց նրանք ապահովում են մնացած ձեր բեռի երկայնությամբ. Հետո այդ դուք կարող եք նավարկել ցանկացած պահի": Նրանք խնայում միմյանց ձեռքերը.
  
  
  Գնդապետը նայեց ժամերին: — Ես անհամբեր սպասում եմ քեզ, Mario, — ասել է նա: "Ես կտամ նշում նավարկել ժամում օր":
  
  
  — Մի անհանգստացեք, — ասաց Դոն Մարիո. "Ես կմնամ իր աշխատասենյակում է, քանի դեռ դուք գնում է լողում, որպեսզի համոզվեք, որ ամեն ինչ կարգին է":
  
  
  — Լավ է, — ասաց գնդապետ Որդուն ։ Տիպիկ ձեր основательность, դոն Մարիո. Նրան հավատում եմ, որ մի օր մենք կրկին կհանդիպենք":
  
  
  — Այդ դեպքում ցտեսություն, — ասաց Դոն Մարիո. Նա նայեց դոկտոր Инуриса, поддерживавшего Ֆիլիպ Доуна . "Անցկացնել, Թրթնջուկ," ասել է նա: "Փորձել է իրեն, որպես լավ տղա".
  
  
  դոկտոր Инурис չի համարում ego արժանի պատասխան.
  
  
  "Բախտավոր ես, Carter, — ասել է նա: Նա похлопал իրեն ремню, որտեղ Հյուգո եւ Вильгельмина թաքնված տակ իմ բաճկոնը. "Շնորհակալություն հուշանվերներ". Նա գլխացավ գրիչ օրը անհետացել է թափվել.
  
  
  — Լավ է, — ասաց գնդապետ Որդուն ։ "Բոլոր երկայնությամբ. "Sara Չեմբեռլենը" թույլ նավարկել է մինչեւ լուսաբաց, — նա ծիծաղեց, — մի բեռ է դարձել.
  
  
  Գնդապետ, Որդին գլխացավ բռնակներ нунчаку , ստիպելով շղթա натянуться իմ պարանոցը, ասես подгоняя ձին. Մենք շարունակեցինք ճանապարհը պիեր և բարձրացել ըստ сходням. Նրան, գլուխը բարձրացրեց ու տեսավ, որ չինական կապիտան նայում է մեզ հետ բարձր պիեր. Չինական անձնակազմի անդամները նեղէ ամենուրեք մի целеустремленностью, որը զբաղվում է характеризовала դե, լավ պատրաստված զինվորներ.
  
  
  Ինչպիսի մեխանիզմներ եւ էլեկտրոնային սարքավորումներ մեր ինքնաթիռում, " Սառա Արքունիքի էր հակիրճ նկարագրությամբ քսաներորդ դարի, երբ գործը վերաբերում է բանտային շինությունների. Տակ палубой գնդապետ Որդին մղել ինձ, քանի դեռ չի հասել երկաթուղու օրը տեսախցիկներ зарешеченным պատուհանից, առանց ապակիների. Նրա առաջ կանգնած էին երկու չինացիներ, զինված ինքնաձիգներով. Գնդապետ Որդին հանել է իմ պարանոցի нунчаку եւ досталь շուրջ գրպանից բանալիների զույգ կստեղծեն.
  
  
  Նա բացեց դուռը տեսախցիկներ. — Մտեք, Carter. Եւ միստր Доун նույնպես", — ասել է նա բժշկին Инурису.
  
  
  Փոլ էր երկաթյա, ծածկված ծղոտե, դոկտոր Инурис է թողել Դոն Ֆիլիպ, որն ընկել է солому. Թիկնապահները կանգնած բաց օրը, дула om զենք պահել մեզ прицеле.
  
  
  — Կարող եք թողնել ծերունուն, ինչպես կա, Լոթար, — ասել է գնդապետը: "Քարթերը, վախենում եմ, քեզ պետք է ձեռնաշղթաներ ու պատասխան, արդուկներ".
  
  
  Այն, shrugged. Ձեռնաշղթաներ ու պատասխան, արդուկներ են пристегнуты պատերը. Մեկ զույգ ձեռքերի, մի զույգ համար ոտքը. Իր պարտաճանաչ է մտել. Գնդապետ Որդին կողպված om իր բանալիներով ։
  
  
  — Ես նաեւ закрою դուռ տեսախցիկ, — ասել է նա: — Նրա համար, ուզում եմ, որ դու ինչ-որ գիտեի, Carter. Ես վեբ-փունջ բանալիների. Այնպես որ, նույնիսկ չեմ կարծում подшучивать է պահակների. Այնտեղ, իրոք, ոչինչ չեն կարող անել ձեզ համար. Բայց կրակում են: նրանք կարողանում են շատ լավ է ։ Նրա կցանկանայի, իհարկե, որ դա երբեք չի առաջացել, սակայն եթե առաջանա դրա գալ ձեզ հասկանալ դա.
  
  
  Նա եկանք առաջ շուրջ տեսախցիկներ. Դուռը փակվել է, եւ գնդապետ դիմել աղճատում. Նա կրկին կանգնեց և երեւում ինձ ճաղերի հետևից. — Ժամանակ առ ժամանակ նրան պետք է տեսնել քեզ, Carter, և, գուցե, մենք կխոսենք. Բայց հիմա այն ամենը, ինչ ես կարող եմ ասել, որ դա բարի ճանապարհ. Նա շրջվեց ու անհետացել ամբողջ դաշտի տեսանկյունից.
  
  
  Մի քանի վայրկյան թիկնապահները, մոտ сдвинув գլուխը, նայեց ինձ միջով է ճաղերի հետեւում: Ես ուշադրություն է նրանց ուշադրության կենտրոնում: Շուտով նրանց համար դարձել է ձանձրալի է, եւ նրանք անհետացել.
  
  
  Անցել է, երևի կես ժամ, երբ լսեցի նրա ձայնը դուրս տեսախցիկներ. Առաջ կրկին ճաղերի հետեւում է հայտնվել անձը գնդապետի Որդուն ։ Նա ժպտաց, և ego зазвенел աղճատում. Դուռ распахнулась, եւ նա տեսաւ Որդու, երկու թիկնապահների եւ Penny Доун.
  
  
  
  Գլուխ 17
  
  
  
  
  — Նիք, — крикнула Penny. 'Պապա.' Նա вбежала խցիկի եւ ընկել է ծնկի հետ Филипом Доуном.
  
  
  Գնդապետ մոտեցավ նրան և բռնեց ձեռքը. "Ձեր նվիրումը արժանի է հիացմունքի, միսս Доун, — ասել է նա: — Բայց ես ցավում եմ, որ ձեր ազատությունը, պետք է մի քանի սահմանափակել. Դուք պետք է ձեռնաշղթաներով, թե ինչպես է ձեր մյուս Քարտերը: Համենայնդեպս, քանի դեռ մենք չենք ծովը. Եւ ապա դուք պետք է թույլ տալ, հոգ տանել ձեր հոր, նա զուսպ ծիծաղեց, — պայմանով, որ դոկտոր Инурис կարող կարոտում եմ քեզ. Երբեւէ ծով, իր տեսնել, արդյոք մենք կարող ենք փոքր-ինչ թեթևացնել կյանքը քո հորը. Սակայն մենք դեռ պետք է պահպանել առավելագույն անվտանգությունը: Այն, հուսով եմ, դուք պետք է հասկանալ.
  
  
  Նա заковал իր արդուկներ եւ դուրս եկավ միջոցով խցիկի. Նա կրկին դիմել աղճատում.
  
  
  Մենք լսեցինք, թե ինչպես ego shaggy կարծիքներ են հնչում օլիմպիական մետաղյա միջանցքում. Այնուհետև լռություն.
  
  
  Penny նայեց ինձ միջոցով խցիկի.
  
  
  Մասին, Նիք, — ասաց նա: "Ինչ է պատահել?"
  
  
  — Penny Доун, — ասացի ես: "Հավատացեք ինձ, թե ոչ, մենք պատրաստվում ենք քանդել այդ նախագիծը":
  
  
  Ֆիլիպ Доун застонал եւ поерзал նիհար մարմնի վրա ծղոտե աղբ.
  
  
  — Ինձ պետք է, որ նա արթուն, — ասել է նա Penny.
  
  
  — Լավ, — ասաց նա: Նա սկսել է լաց. 'Պապա. Հայրիկը. Դա նրան. Penny.
  
  
  Ծերունին նորից зашевелился.
  
  
  "Վեր կաց, հայրիկ. Ես պետք է ձեզ.'
  
  
  Ego աչքերը дернулись, եւ նա ինքն իրեն ստիպել է նստել ։ — Դա դու ես, Պեննի? նա ասաց. "Այստեղ այնքան մութ. Ես չեմ կարող գտնել իր կետերում".
  
  
  "Սա կողքին քո ձախ ձեռքը, հայրիկ", — ասել է նա:
  
  
  Է полумраке նա ճապոնական om, վերցրել է եւ դնում է քիթը. Չնայած ոչ ոսպնյակներ, այժմ նա կարող է տեսնել ։ Ego անձը просветлело, երբ տեսավ նրան: "Աստված իմ, — ասաց նա: — Դա, իրոք, դու, Պեննի?
  
  
  — Այո, հայրիկ.
  
  
  — Դու հրաշալի, — ասել է նա: 'Գեղեցիկ.' Եվ նա սկսեց լաց լինել ։
  
  
  "Շ-շ-շ , հայրիկը", — ասել է Penny. "Քեզ պետք չէ լաց լինել".
  
  
  "Ես ոչինչ չեմ կարող օգնել, — ասել է նա:
  
  
  "Հայրիկ, այստեղ մեզ հետ ինչ-որ բան կա ։ Մենք պետք է ձեր օգնությունը. Առաջին անգամ ծերունին հասկացավ, որ Կոպեկ է թվային տեսախցիկ մենակ. Նա շրջվեց ու уставился ինձ.
  
  
  — Սա Նիք Քարթերը, պապա, — ասել է Penny. — Նա ուզում է մեզ օգնել է դուրս գալ այստեղից ։
  
  
  — Իրականում, պարոն Доун, — ասացի ես: "Ես ուզում եմ հանել քեզ և Փեննի այստեղից էլ չի տալ նավը գնալ անբիծ. Բայց ես չեմ կարող դա անել առանց ձեր օգնության համար.
  
  
  'Ինչ կարող եմ անել?' նա ասաց.
  
  
  — Բավական է տրտնջալ, — ասել է նա эму. — Штопора միայն այն է, դուք եք դա անել?
  
  
  "Եթե կարող է, այն կանեմ դա", — ասել է նա: — Ես այլևս ոչինչ չպետք է լոթար մաթեուսին Инурису. Իմ պայմանագիրը նրա հետ ավարտվեց այն պահին, երբ նա վիրահատել է Penny. Բայց նա ego նենգ ընկերներ խաբել է ինձ. Նրանք եկել են ինձ այսօր առավոտյան: Եւ նրանք տարան ինձ այս նավ է, եւ նետել են այս ֆոտոխցիկ. Երբ նրա պահանջել է բացատրություն, չինացիները засмеялись եւ անվանել ինձ ապուշ. Ես կօգնեմ քեզ, Carter. Նրա հին մարդ է և չի կարողանում եմ պայքարել, բայց ես կօգնեմ քեզ ։ Այժմ, երբ Penny ամեն ինչ կարգին է, ինձ համար միևնույն է, թե ինչ է լինելու դոկտոր Инурисом եւ ego ընկերների հետ, կամ ինձ հետ. Այս ամենը կրկնակի խաղ".
  
  
  'Որ դուք նկատի ունեք?'
  
  
  "Նրանք մտածում են, որ ես պարզապես հին, հիմար մարդ: Հին ապուշ. Բայց ինչ-որ, ինչ նրանք չգիտեին оборудова ինձ. Նրա ծնվել է Չինաստանում: Այն ասում է om-ի: Այսօր էլ նրան լսել է չինական ինչ-որ բան, որը ցույց է տալիս է երկակի խաղ.
  
  
  — Շարունակիր, — ասացի ես:
  
  
  "Թոմ է ընդունել նրան ։ Նրան այնպես եմ հասկանում, Պեննի պատմել ձեզ այդ մասին:
  
  
  Նրան դեմքով պատասխանեց.
  
  
  — Դե, այդ դեպքում, այն, կարծում եմ, դուք գիտեք իմ դերը: Նրա, մտել է գործը Penny. Բայց նրան այդպես էլ չի իմացել, թե ով է ego ընկերներ. Մինչեւ օրս ։ Իսկ հետո նրան հայտնի է դարձել, որ զլմ-ների ego ընկերների չինացիներն ու ամերիկացիները ըստ մաֆիայի. Իսկ գործարքը կայանում էր նրանում, որ մաֆիան հումանիտար չինացիներին ոսկու դիմաց հերոին: Չեմ կարող ասել, որ ինձ շատ է դուր գալիս, բայց ես նաեւ կարծում եմ, որ այն վիճակում չէ, որ բողոքում են:": Դե, սկզբում բոլորը երես են թեքել ինձ, բերելով ինձ այստեղ եւ выдав գնդապետ Сину. Բայց այլ դավաճանություն դեռ կա. Չինացիները խաբում են "մաֆիա".
  
  
  Նրան հարցրեց. - 'Թե ինչպես է?'
  
  
  "Այս հերոին, — ասաց նա, — թունավորվել".
  
  
  'Որ դուք նկատի ունեք?'
  
  
  "Հենց այն, ինչ ես ասում", - ասել է Ֆիլիպ Доун. "Ես չգիտեմ, թե նրանք դրա մեջ դրված, բայց ես գիտեմ մի բան փաթեթավորված հերոին է երկու տարբեր տեսակի պլաստիկ տոպրակների. Բաներ կանաչ պայուսակներով արագ սպանում են: Բաներ կապույտ պայուսակներով աշխատում են դանդաղ. Բայց եթե որեւէ դրանց շուրջ կհայտնվի ձեր մարմինը, դուք կմեռնեք.
  
  
  Ստիպված գլխարկը գնդապետ Сином. Քառասունհինգ միլիարդ դոլարի ոսկի эму չի հերիքել. Առանց կրակոցի նա обанкротит Միացյալ Նահանգները եւ սպանել է միլիոնավոր մարդկանց ։ Դա ավելի լավ է, քան միջուկային պատերազմ ։ Չէր մեզ ճառագայթման, մեզ արդյունաբերական ավերածություններ. Պարզապես բնակչություն, մեռյալ եւ անշեղորեն умирающее չունեցող ուժերի պաշտպանել ինքներդ.
  
  
  Եւ նա վստահ է եղել, որ Չինաստանը կհասկանա պլանները Որդու եւ կօգտվի նրանց լիարժեք. Դոն Մարիո իսկապես կդառնա թագավորը: թագավորը գերեզմանները ։ Ինչ-որ տեղ ego заначке էր, հավանաբար, մի քանի հազար ֆունտ սույն հերոին: Նա ստուգել այն դուրս, եւ որոշել է, որ գնդապետ, Որդին գործում է բարեխղճորեն. Նա պետք է ավելի լավ. Այլ պատճառների համար ցավալի է, նրան չի եղել ։ Նա միայն մի քիչ ավելի ագահ է, քան эму էր պետք ։ Այն միտքը, որ ego խաբել են, сводила ինձ խելագար ուրախությամբ. Բացառությամբ, որ եթե նա հասկացավ, գնդապետ, Որդին նստած էր ոսկե վերեւից, եւ բազմաթիվ անմեղ մարդկանց կլիներ մեռած կամ умирало այն դեռ փողոցներում Միացյալ Նահանգներում.
  
  
  Բայց ոչ, եթե ինձ ասելիք ունի այս հարցի վերաբերյալ:
  
  
  — Լավ, լսիր, — ասացի ես, поворачиваясь է Филипу Доуну. — Ես ունեմ աշխատանք է ձեզ համար. Եւ դուք պետք է դա անել արագ. Բայց ես կարծում եմ, դու выживешь, հաշվի առնելով այն, որ Penny ասել է քո մասին ։
  
  
  "Ես կանեմ ամեն ինչ", - ասել է նա: 'Ինչ է դա?'
  
  
  "Penny ինձ ասաց, որ դուք փորձագետ դուռ openers եւ, որ դուք գիտեք նրանց մասին այն ամենը, ինչ անհրաժեշտ է իմանալ".
  
  
  "Դա կարող է լինել ճիշտ", - ասաց Դոն Ֆիլիպ.
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: "Ես ուզում եմ, որ դու կարող է ազատել ինձ այդ օկոևը և բացել է ինձ դուռ".
  
  
  "Դա ծանր աշխատանք է, - ասաց ծերունին ։ "Հատկապես առանց գործիքների".
  
  
  "Ենթադրենք, ասել ձեզ, որ մենք ունենք ինչ-որ գործիքներ են, պարզունակ են, բայց գործիքներ".
  
  
  'Որտեղ է?'
  
  
  — Իմ կինը, — ասել է նա эму. — Այնտեղ դուք կգտնեք երկու ածելիներ.
  
  
  Ծերունին բարձրացել է գետնին եւ поковылял ինձ վրա негнущихся ոտքերի հույսին. Նա откинул մանյակ եւ նկարչություն, երկու բերան. Լավ պողպատ, — ասել է նա: "Այո, ես կարծում եմ, մենք կարող ենք օգտագործել ih. Ամրոցներ кандалах իրականում delle դեռ պարզունակ, — ասաց նա, ապա փախած զննության. "Ինչ վերաբերում է լիխտենշտեյնում բացվել է գանձերի մեխանիզմի, դուք կտեսնեք, որ դա նույնպես խնդիր չէ".
  
  
  "Որքան ժամանակ դա կարող է տեւել?"
  
  
  Ego աչքերը վառեց հեռանկարի կրկին օգտակար լինել նավեր, որը նա գիտեր, ավելի լավ է ։ — Դա կախված է նրանից, թե որքան երկար է, այն պետք է աշխատել ։ Կարող է, քսան րոպե.
  
  
  — Շտապեցեք, — ասացի ես: "Եթե ինչ-որ մեկը կգա, թաքցրե այդ բերան տակ ծղոտե".
  
  
  Ծերունին արդեն вытянулся ողջ հասակով հատակին, պահելով ձեռքերը квадратном пятне լույսի, льющемся միջոցով зарешеченное պատուհան. Ես չեմ տեսել, որ նա անում է, բայց լսել եմ թույլ է ձեռք գցել մետաղական, քանի դեռ ես ձեռքերը возились տակ խոնավ շերտերի ծղոտե.
  
  
  Նրան փորձել են մաքրել ձեր միտքը, քանի դեռ նա աշխատել է. Նրան փորձել է վատնել ուժերը մտահոգությունը այն մասին, պահպանվի արդյոք ego ուժերը եւ կհամարձակվի ՞ Որդին գնդապետ հանկարծ կանգ է մեջը, որ ամեն տարի, որպես поживают ego բանտարկյալները: Նրան փորձել է վտարել ритмичное скрежетание blade ավելի կոնկրետ, դանդաղեցնել շնչառությունը և մոռանալ ժամանակի մասին. Բայց դրսից, նրա գիտեր, այս ծորակ раскачивался, թե ինչպես է հսկայական ճոճանակ միջեւ կառամատույցին ու տիեզերանավ, набивая ego трюмы տոննա ոսկի. Այն կարող է ստիպել իրեն մտածել ժամանակի մասին, սակայն չի կարող կանգնեցնել ego կյանքում. Եւ կգա մի պահ, երբ այս ծորակ կանի իր վերջին քայլն է, եւ սկսվում է հաղթական ճանապարհը գնդապետի Որդուն ։ Այդ դեպքում կլիներ շատ ուշ է ինձ համար անել այն, ինչ ես մտադիր անել:
  
  
  — Լավ է, — լսեցի նրա ձայնը Ֆիլիպ Доуна.
  
  
  Նա կանգնեց եւ ego ձեռքը նրան տեսավ շուրջ մեկ ածելի է, կամ այն, ինչ նրանից մնացել ։ Նայեց այնպես, կարծես նա նախ բաժանեց ego կես երկայնքով եւ կտրել է ինչ-որ, այն բանի շուրջ, որ մնացել ։ Նա մի շարժվեցի ինձ ու բռնեց փական манжете իմ աջ ձեռքը: Նա թույլ է տվել остроконечному մասեր скользнуть մեջը, պահելով ականջի մոտ ամրոցի. Նա մի քիչ поковырял ինքնաշեն բանալին միջեւ thumb եւ ցուցամատ, ապա զգուշորեն դիմել այն.
  
  
  — Գրեթե, — ասել է նա: "Բայց բավականաչափ լավ է":
  
  
  Նա կրկին հեռացել է հրապարակ եւ նորից լսեցի նրա քերել մետաղական ավելի կոնկրետ.
  
  
  — Դա պետք է այդպես լինի, — ասաց նա, երբ վերադարձավ.
  
  
  Ամբողջական վստահություն, նա կրկին ներմուծված точеное բերան ամրոցը եւ կտրուկ դիմել դաստակ. Հանգիստ լռության տեսախցիկ կար մի սեղմեք. Ամրոց распахнулся. Անձը Ֆիլիպ Доуна բռնկվել է հուզմունքով. — Մնացածն արդեն հիմա պարզ է, — շշնջաց նա: Մի քանի վայրկյան անց նա ազատեց իմ մյուս ձեռքը և ոտքը:
  
  
  Նրան մոտեցրել է իր բերանը ego ականջին.
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: — Իսկ հիմա ազատ արձակել Penny, շատ հանգիստ է: Իսկ հետո կզբաղվենք դուռը տեսախցիկներ.
  
  
  Ծերունին դեմքով պատասխանեց ինձ. Չէր անցել մեկ րոպե, ինչպես ձեռքերն ու ոտքերը Penny էին ազատ.
  
  
  Նրա գոլային ծերունին եւ ասաց, կրկին шепча: "Ինչպես դու откроешь դուռ տեսախցիկ?"
  
  
  Նա մեկնեց ձեռքը ։ Ամն-ego ափի մեջ պառկած սկսել է երկրորդ blade, դեռ չի broken. Նա վերցրեց ego-ի тупую կողմը, եւ այլ thumb եւ ցուցամատ է անցկացրել, ես ետ եւ առաջ.
  
  
  "Այն, ինչ ես պատրաստվում եմ անել, կոչվում է" лоидинг ". Սովորաբար դա արվում շերտի целлулоида. Նա ունի կոշտության, ինչպես և ճկունությամբ, որպեսզի տեղափոխի язычок ամրոցը և հակառակը: Բերան կանի նույնը:
  
  
  — Դա խիստ աղմկում է?
  
  
  — Չգիտեմ, — ասաց ծերունին ։ "Իսկական" loiden " պետք է լինի շատ հանգիստ. Բայց երբ այդ լեզուն ընկնում ետ, ես չգիտեմ, թե ինչ է կատարվում. Մեզ պարզապես պետք է, որ այս ռիսկը.
  
  
  — Մենք չունենք հատուկ ընտրություն, — ասացի ես: — Ես դրել Penny անկյուն միջեւ դռան եւ պատի, երբ դուռը բացվի. Եթե ինչ-որ բան սխալ է գնում, նա դուրս գծում կրակի. Որ մինչեւ քեզ, եթե ամեն ինչ լավ է, դու ինձ сигналишь, երբ ամրոցը անվճար է, ապա արթնանում ես կողքին Penny. Երբ ստեղծում դուռ, չի двигайся. Մնա այնտեղ, որտեղ կանգնում, քանի դեռ ես չեմ позову ձեզ. Պայմանով, որ ես դեռ չեմ կարողանում զանգահարել.
  
  
  Ծերունին ծնկի օրը, եւ սկսել է դանակահարել է բարձրանալ ամրոցի.
  
  
  Նրան փորձել են փրկել նույնիսկ շունչ. Ես գայթակղությունը ամբողջությամբ չշնչել, որ լիակատար լռություն.
  
  
  Ego դաստակ шевельнулось անգամ, երկու անգամ, երեք անգամ. Նա աշխատել է տարածության միջեւ դուռը եւ խավաքարտ. Այնուհետեւ նա կանգ է առել.
  
  
  Ծերունին դիմել ինձ անձը և դեմքով պատասխանեց. Ժամանակն է եղել անցնել աշխատանքի: Եւ այս աշխատանքը եղել է գրավելու մի քանի ատրճանակ-գնդացիրներ.
  
  
  
  Գլուխ 18
  
  
  
  
  Այն, վազեցի դուռը, ինչպես ցուլը, որը թողարկվել է սկսնակ ցլամարտիկ, сгорбленный, վայրագ եւ միաժամանակ հավաքվել.
  
  
  Նրանք կանգնած էին միջանցքում, մեկ է իմ ձախ, մյուսը ՝ աջ, եւ ih մտքերն են բավական դանդաղ, նրանց отвисли ծնոտի, երբ նրանք տեսել են իմ հայտնվելը. Развернувшись ձախ, նրա ձեռքերը, ինչպես դանակներ, և մանրացված ուսի պահակին, երբ նա դեռ сжимал իր ավտոմատիկա. Երբ նա շրխկոցով ընկել է երկրի վրա, բռնեց նրա ego, մի ձեռքով այնտեղ անցկացնելու նրան էր բերանը, որպեսզի նա բղավել է, իսկ մյուս ձեռքով կողմ է իրան, որպեսզի աջակցի ego. Նրան հրում ego բաց ego գործընկեր, առավելագույնս արագ հաղթահարելով խզում նրանց միջև, այնպես որ սկսել է երկրորդ թիկնապահը խճճվել է իր զենքի տակ մկնիկը իր գործընկեր. Նրա բարձրացրեց ձեռքը, որը պահում է իրան տղամարդիկ եւ рубящим շարժման միջոցով ego сломанное ուսին գցել վզին առողջ պահակ. Դա էր կատարյալ հարվածը, բայց նա склонил պարանոցի մի կողմ ։ Երբ նա կրկին ձգվեց, նրան հարվածել է վերեւից անկեղծ эму դեմքը. Ոսկորները սիրում իմ հոդերի, եւ արյունը хлынула-ի безвольного rta. Ego նպատակն է ուժեղ հարված էր ստացել պատին, և նա առանց գիտակցության сполз գետնին. Նրա ծավալել ego այլ, և մանրացված ego кадык ձեռքի ափով, մինչեւ որ նա հասցրել է օգտվել այն հանգամանքից, որ ես այլեւս շեփթոն эму բերանը.
  
  
  Նրա оттащил մարմնի կողմ, հավաքել զենք եւ հրել գլխին տեսախցիկ. — Լավ, — ասացի ես: "Ժամանակի շունչը".
  
  
  Penny եւ նրա հայրը արագ միացել են ինձ. Տվել эму odin շուրջ մեքենաներ. "Ես ուզում եմ իջնել այդ նավի, օգտագործելով om", — ասել է նա эму. "Մենք չենք գնալու միջոցով վերեւ, մենք վերադառնում ենք այդ տախտակամած. Նրա գիտեմ, որ փնտրում եմ. Այն պետք է զերծ պիեր. Հետեւեք ինձ, եւ եթե մենք столкнемся հետ hema-որ բան, թող om ինձ. Եւ եթե ինձ հետ ինչ-որ բան պատահի, դուք կարող եք օգտագործել այդ զենքը, որ զբաղվել hema բան, եւ նրանց կենդանիներ, քանի դեռ կա ինչի հետ գործ ունենալ ։ Նրան, տեսել է նրան, երբ մենք բարձրացանք երկայնությամբ: փոքրիկ դուռը ՝ ձախ խորհրդի "Sarah Չեմբեռլենը". Մենք գլխավորում այնտեղ ՝ աղոտ освещенному միջանցքով դեպի повороту է կերի մեջ. Ընթացել են զգուշորեն, բայց ոչ ոք չի դիմավորել.
  
  
  Դուռ սպասում էր մեզ ։
  
  
  — Տուր ինձ զենք է, — ասացի ես:
  
  
  Նրա գլխացավ համար գրիչ եւ զգույշ բացեց դուռը: Նրան, նայում է մութ, շարժվող ջրի Իսթ-Ռիվեր հինգ մետր տակը ինձ.
  
  
  — Դու առաջին, Penny, — ասացի ես: "Նախ ոտքերը. Թույլ տվեք ինքներդ повиснуть եզրին. Իսկ հետո պարզապես отпускаешь. Քան նվազագույն հեռավորությունը, որ դուք ընկնում, այնքան քիչ աղմուկ. Այն ժամանակ плыви ինչպես կարելի է հանգիստ է պիեր և սպասիր ինձ այնտեղ. Նույնը եւ ձեզ համար, պարոն Դոն. Այստեղ դուք կարող եք գտնել սանդուղք, որը տանում է դեպի պիեր, անմիջապես նետով աջ գնդակը.
  
  
  Անցել է առանց սխալների. Նրա փակել դուռը, թե ինչպես կարող է առաջ ընկնել վերջ: Մնում է միայն հուսալ, որ մեզ մի անցորդ չի զարմանա яркому լույսի ձախ գնդակը "Sarah Չեմբեռլենը" . Բայց ես կասկածում էի, որ ինչ-որ թիմի շուրջ էր ափին. Ժամանակ մեկնելը, չափազանց մոտ. Մյուս կողմից, մեզ մոտ միշտ էլ եղել են տղաները Դոն Մարիո, որոնց մասին պետք է անհանգստանալ ։
  
  
  Գնդապետ, Որդին չի եղել, քանի որ ձգտում է ցույց տալ ինձ նավը. Նա թույլ տվեք նկատել դուռը եւ սանդուղք, առաջատար պիեր, k & nb.
  
  
  Penny եւ նրա հայրը սպասում է ինձ մոտ աստիճաններ, топчась տեղում մահացել է:
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: — Ես կանգնեմ այդ աստիճաններով եւ վերցնել իր հետ զենք. Հետեւեք ինձ հրում է վերեւ ։ Երբ մենք ստանում ենք գագաթին, նրա մեկնելու է Դոնի Mario. Նրա ցանկանում եմ, որ դուք երկու մաքրել իմ այստեղ. Վազում են, այնքան հեռու և այնքան արագ, ինչպես դուք կարող եք.
  
  
  — Ոչ, Նիք, — ասել է Penny. 'Ոչ հիմա.'
  
  
  — Նա ճիշտ է, — ասաց ծերունին ։ - "Դուք պետք է օգնություն":
  
  
  — Ես գիտեմ, — ասացի ես: Ու ստանում է Դոն Մարիո. Առնվազն առավել անմիջական օգնություն: Բայց ես չեմ ուզում, որ դուք երկուսով էին ինձ հետ ։ Անիմաստ պատճառեն քեզ ցավ.
  
  
  — Ես գնում եմ քեզ հետ, Նիք, — ասել է Penny.
  
  
  Նրան, գլուխը շարժեց. — Եթե դու ուզում ես ինչ-որ բան անել ինձ համար, դուք կարող եք. Բայց սա այն չէ, ինչ դուք կարող եք անել այստեղ ։
  
  
  "Այն ժամանակ ասեք մեզ, թե ինչ եք ուզում", - ասաց ծերունին ։
  
  
  "Ես ուզում եմ, որ դուք զանգահարել Միպ-ի Хоуку. Penny գիտի, թե որտեղ նրա հետ կապ հաստատելու, Համատեղ մամլո ծառայությունը և telegraph ծառայության Վաշինգտոնում: Ասեք эму, որ "Հայաստանում Չեմբեռլենը" պետք է դադարեցնել ցանկացած գնով. Ասա эму, որ Նիք Քարթերը ասել է ձեզ զանգահարել эму. Դուք ուզում եք դա անել?
  
  
  "Եթե կարող ենք, ապա ամեն ինչ կանենք", — ասել է նա:
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: 'Գնանք ։ Ժամանակը քիչ է: Նրա սկսեց բարձրանալ աստիճաններով: Վերևում նրան, նայեց ն եզրին պիեր. Դա նայեցի լավ է ։ Բոլոր աչքերը կլինի прикованы է հատուկ թակել. Նա դեռ շարժվում էր, հիմա արդեն վերադառնալով պիեր. Պարզապես պետք է հուսալ, որ նա թողել է գոնե մեկ կոնտեյներ ոսկով, եւ ego աշխատանքները գիշերը դեռ չի ավարտվել. Նրան, գիտեի, որ իմ աշխատանքը եւս այնքան էլ ավարտվեց.
  
  
  Նրան լսեց, թե ինչպես է Պեննի եւ նրա հայրը բարձրացել հետեւում է ինձ. Ծերունին ծանր շնչում էր. Դրա դիմել նրանց գլխին ։ "Մնացեք ցածր մակարդակի վրա և մնալ ստվերում: Նրա прикрою ձեզ. Դուրս գալ անմիջապես. Run!' Նա մեկն էր, շրջանակների մաֆիայի եւ չինացիներին, եւ ժամանակ подходило է ավարտին.
  
  
  Նրա полз-ի ընթանում է որովայնային պիեր է, длинному провисшему навесу, ուր մտավ Դոն Մարիո. Կանգնելով պաշտպանության դռան շրջանակի, նրա подергал փակվել.
  
  
  Այն կողպված. Արագ проскользнул միջով նրան խավարը.
  
  
  Հեռու, գետի մոտ, նրան տեսա սուրբ. Ես գնացի այդ ինքնաձիգով ցանկացել է պատրաստ ձեռքը. Այն պետք է պատրաստ լիներ դեպի վատը ։ Եթե ես բախտավոր եմ, Դոն Մարիո չի նկատել ինձ. Նրան, հույս ունեի, որ ինձ մոտ ամեն ինչ կստացվի.
  
  
  Пригнувшись, այն շարունակում էր գնալ, քանի դեռ չի տեսել է այրվող սուրբ գրասենյակում պատուհանների ամենուր, նայող պահեստ եւ գետը: Գրասենյակ ողջ լայնությամբ գետը.
  
  
  Դոն Մարիո նստած крутящемся աթոռին համար գրավոր սեղանի շուրջ, փնտրում են "Դահկ-Չեմբեռլենը" . Բացառությամբ մի քանի հեռախոսների և պատճենները գրանցամատյանը олдерменов Lloyd , աթոռ էր пустынен.
  
  
  Ինքը մնալով գոմ և թաքցնելով իրենց նավը, նրա рывком բացեց դուռը ու արել է միջքաղաքային ավտոմատ. — Շատ հանգիստ, Մարիո, — ասացի ես: Նա չի пошевелился. Նա պարզապես շարունակում էր նայել պատուհանից դուրս է նավը.
  
  
  — Դա Քարթերը, — ասացի ես: "Ես ուզում եմ, որ դուք կանգնել եւ задернули занавеску պատուհանի, выходящем նավ ։ Հետո նորից նստել. Դրա ուզում եմ խոսել քեզ հետ ։ Պահպանեք ձեր ձեռքերը անձի մոտ, երբ կրկին сядете. Ես ունեմ քեզ համար լուրեր քո չինական բարեկամների, որոնք, կարծում եմ, դու քննարկվել է լսել.
  
  
  "Որ այն, ինչ դու ուզում ես ասել, այն էլ հյուրանոց է լսել, Carter, — ասել է նա:
  
  
  — Քեզ ոչինչ չի լսել, Mario. Բայց եթե դու послушаешь, դա կարող է լինել фатально, — ասացի ես: "Իսկ հետո ողջ ձեր աշխատանքը, դուք չեք հյուրանոցներ կարող է հայտնվել "մեռած թագավորը, կեցցե թագավորը ", այնպես չէ՞։"
  
  
  Է ռևմատիզմի Մարիո հրում ետ աթոռին, մոտեցավ պատուհանից եւ задернул занавеску. Նրա, մտել սենյակ եւ ձեռքն այն ժամանակ, երբ նա կրկին սողանքը.
  
  
  — Ասա արագ, — ասել է նա:
  
  
  — Հենց դա էլ ես պատրաստվում եմ անել, — ասացի ես: "Քո ընկերները փոխել է քեզ հետ":
  
  
  Մարիո ծիծաղեց. — Իհարկե, հեծելազոր էլ գնում է ։
  
  
  — Քեզ համար էլ ավելի լավ է սկսել հավատալ դա, — ասացի ես: "Քո մասը գործարք չի կատարվել: Միակ штопора է մնում, թե կարող է արդյոք ձեր ընկերը, գնդապետ Որդին, փախչել դեպի ազատություն հետո, թե ինչպես է նա խաբել ձեզ.
  
  
  — Լավ, Carter, բավական է գուշակություններ անել այդ հանելուկներ. Որ գործ է?
  
  
  "Հերոին".
  
  
  — Է ենթարկվել ամեն ինչ կարգին է, — ասաց Դոն Մարիո. "Ego ստուգել են մարդիկ, որոնք նրան վստահում եմ".
  
  
  — Դու ամեն ինչ ստուգել?
  
  
  "Իհարկե, չկա", — ասել է նա: "Բայց մենք վերցրել ենք նմուշներ ՝ մի քանի տոննա:
  
  
  "Դա լավ նյութ" ասացի ես: "Մնացած թունավորվել".
  
  
  — Stop, Carter, — ասել է նա: "Ես չեմ loch. Դուք ունեք մեկ հնարավորություն միլիոն, պայթեցնել այդ գործը, և դա նշանակում է, որ դուք կարող եք հարմարեցնել ինձ Որդու դեմ. Նրա չուտեմ դա.
  
  
  "Ես այստեղ եմ, որպեսզի հարմարեցնել քո Որդու դեմ այն բանի համար, որ նա փոխել է ձեզ համար. Հերոին է թունավորվել . Դա, իրոք, աղբ. Եւ առավել կեղտոտ կանաչ պայուսակներ.
  
  
  Մարիո քամած շուրթերը. — Գիտես, Carter. Դու սկսում ես հետաքրքրել ։ Որտեղի ՞ ց գիտես այդ կանաչ պայուսակներով?
  
  
  — Այնպես, ինչպես ես գիտեմ կապույտ պայուսակներով եւ ուտել. Եթե դուք դեռ վիդեո այս նավը, ով նույնպես հասկանում էր չինական ձևով, դուք էլ դա գիտեք. Այս ծերունին ծնվել է Չինաստանում:
  
  
  "Որքան շուտ մենք կկարողանանք անել test?" — ասել է Mario. — Վերցրու, նավի մի մասը: այս վերջին զամբյուղից. Կանաչ պայուսակներ. Այն, որ կանաչ պայուսակներով, սպանում է ավելի արագ,.
  
  
  Մարիո պատասխանել է odin-ի հեռախոսները. — Կտեսնեք, — ասաց նա: — Առաջարկել է ինձ մեկ, շուրջ կանաչ պայուսակներ. Անմիջապես.'
  
  
  Նա նետեց լսափողը ու նայեց ինձ. — Լավ, Քարտերը, դուք ունեք հնարավորություն. Քայլ առաջ. Առաջ իմ սեղանի կան մտոց. Մեկ րոպե անց այն բացվում է, և Վիտոն բարձրանում է դեպի վեր. Չի нервничайте ձեր զենք. Vito կանի, քանի որ ես ասեմ. Դուք կարող եք համոզված լինել, որ նա ոչինչ չի անի ։
  
  
  Տակ ինձ послышалось հոլ, եւ մի մասը սեռի սայթաքեց off մոտ, մերկացնելով хорькоподобное անձը Վիտոն, вглядывающегося սենյակ.
  
  
  — Ամեն ինչ կարգին է, Վիտոն, — ասել է Դոն Մարիո. "Դժվարություններ չկան" ։
  
  
  Vito բարձրացել է սենյակ, եւ половица կրկին отодвинулась. Նա դրեց կանաչ պայուսակը աթոռին Mario.
  
  
  "Մեզ անհրաժեշտ է մարինե ոսկեզօծ", — ասել է նա: "Ես կարծում եմ, որ գիտեմ, որ ճիշտ մարդուն դրա համար" ։ Նա վերցրել է հեռախոսը. Գնդապետ, Որդի, — ասաց նա: 'Արագ.' Նա սպասում. Երբ նա կրկին խոսել է, իր ձայնը աբսուրդ է համառորեն. — Գնդապետ, Որդին? Դոն Մարիո. Լսիր. Դժբախտ դեպքը տեղի է ունեցել շուրջ մեկ իմ տղաների հետ. Отправь դոկտոր Инуриса իր պորտֆելը. Նա շուտով մեզ անհրաժեշտ.
  
  
  Նա նետեց լսափողը, չտալով գնդապետ Сину որոշմամբ հարցեր. Մղելով занавеску բաժին է գործել, նրա նայեցաւ նավը. Շուտով ապա այդ մռայլ դոկտոր Инурис հասել երկուսն էլ վերջ հանդիպմանը և սկսեց իջնել ՝ պիեր.
  
  
  — Գնում, — ասացի ես:
  
  
  — Վերցրու այն, Վիտոն, — ասել է Դոն Մարիո. Vito միջոցով դուրս է եկել սենյակից ։ — Մի անհանգստացիր մասին, Վիտոն, — ասել է Դոն Մարիո. "Վիտոն իրեն ազնվորեն. Այն ամենը , ինչ քեզ պետք չէ անհանգստանալ, դա հերոին: Բայց, համենայնդեպս, դու պետք է խոստովանեմ, որ ես տալիս եմ ձեզ հնարավորություն Քարտերը: Ինչ ավելի լավ է օգտագործել որպես подопытного նապաստակ, քան բժիշկ-թմրամոլի?
  
  
  Նրա լսեցի գզգզված են ու կանգնել են այնտեղ, որտեղ կարծում է, որ достану Դոն Մարիո եւ Վիտոն կարճ հերթի, եթե նրանք կփորձեն ինչ-որ բան անել: Դուռը դանդաղ բացվեց, և դոկտոր Инурис մտել է սենյակ, Վիտոն հետևեցի նրան ։
  
  
  Ego աչքերը լայն դրոշի թույլտվության կատարումը, երբ նա տեսավ, որ ես կանգնած եմ այնտեղ. "Քարտերը!"
  
  
  — Իրականում, դոկտոր. Քո հին ։ Նրա поднес միջքաղաքային ավտոմատ эму տակ կզակ.
  
  
  Նա հարցրեց. - "Ինչ է դա նշանակում?"
  
  
  Նրա հարվածել է նրա բեռնախցիկ զենքի ego дыхательному горлу. — Փակված Է, Doc.
  
  
  — Դոկտոր, — ասաց Դոն Մարիո. "Քարթերը և նրա ցանկանում ենք կազմակերպել մի փոքր գումար. Այն հերոին:
  
  
  Այն, նահանջել առաջ զենքով.
  
  
  — Ինչ է պատահել, որ այս հերոին? հարցրեց Инурис. "Դա սովորական հերոին".
  
  
  — Ձայնը, որ ես ուզում եմ ասել, դոկտոր, — ասաց Դոն Մարիո. — Բայց Carter-ասում է այլ կերպ. Նա ասում է, որ նա թունավորվել է:
  
  
  -- Մի լսեք նրան, -- ասել է դոկտոր Инурис. — Որ նա գիտի այդ մասին?
  
  
  — Նա ասում է, որ գիտի, թե բավական է դոկտոր.
  
  
  — Դուք հավատում эму? հարցրեց Инурис. — Գործակալին AX?
  
  
  "Մինչ օրս կենդանիներ, նա էր առաջացնում ինձ մոտ հետաքրքրություն է ցուցաբերել":
  
  
  "Գնդապետ Որդին չի шталь կարող է ձեզ խաբել, — ասել է դոկտոր Инурис.
  
  
  "Դե, դա այն է, ինչ ես փորձում եմ ասել Картеру", - ասաց Դոն Մարիո. "Եւ այնուամենայնիվ эму հաջողվել է համոզել է ինձ, որ ավելի լավ է սկզբում համոզվեք, քան կներեք. Ձայնը ինչո ՞ ւ մենք հրավիրել ենք ձեզ այստեղ. Քանի որ ես ասել եմ իրեն: "Մարիո, — ասացի ես, — ո ՞ վ է, որ դատենք, լավն է: այս հերոին, թե ՞ ոչ։", եւ ապա նրան պատասխանել է. "Լավ, ոչ այլ ոք, որպես մեր հին եւս, դոկտոր Լոթար Инурис, որը հայտնվել է հոյակապ գիտնականներին և հավատարիմ ընկեր": Այսպես, բժիշկ, ձեզ ազատ նմուշ.
  
  
  "Ես չեմ ուզում այս, — ասել է դոկտոր Инурис.
  
  
  — Ուզում ես? — ասել է Դոն Մարիո. 'Չի ուզում. Դու լսել ես այն, Վիտոն? Նա ասում է, որ չի ցանկանում ազատ նմուշ.
  
  
  "Նա այնքան հարուստ է?" — ասել է Վիտոն. "Ես երբեք չեմ տեսել, որ թմրամոլ հրաժարվել է ազատ նմուշի".
  
  
  — Ես կարծում եմ, որ նա, իրոք, ինչ-որ մեկը ցանկանում է, Վիտոն, — ասել է Դոն Մարիո. — Ինչպես ցանկացած սիրահար. Բայց նա չափազանց խոհուն. Դուք պարզապես քաղաքավարության, չէ՞, դոկտոր?
  
  
  Է отвратительном անձի Инуриса հանդես են եկել կաթիլներ բանկը: — Ես չեմ ուզում դա, — բղավել է նա:
  
  
  -- Դե, դե, դոկտոր, -- ասաց Դոն Մարիո. — Դու շատ հեռու գնացի այդ լուրեր. Նա քաշեց իմ шпильку պատճառով գոտի է, եւ արել է կտրում կանաչ պարկի մեջ: Высыпалось մի քիչ սպիտակ փոշի ։
  
  
  — Դե ինչ, դոկտոր, մենք պատրաստվում ենք կազմակերպել, այստեղ հրաժեշտի երեկույթի. Մենք չունենք մոմերի, բայց ես մի լուցկի եւ, Վիտոն, ես կարծում եմ, դուք կգտնեք injects եւ иголки, եթե աչքդ թեքես պայուսակում բժիշկ. Եւ ես չեմ զարմանա, եթե այնտեղ մի կտոր резинового գուլպաներ եւ, գուցե, դեռ մի քանի բաներ, որոնք մեզ պետք են". Vito ձեռքը եւ խլում տոպրակ շուրջ ձեռքերի բժիշկ. Դոն Մարիո բացել է ego, եւ սկսել է որոնել միջոցով nen.
  
  
  "Թույլ մի տվեք, որ նրանց անել դա, Carter", - աղաչել է դոկտոր Инурис. — Ինչու ոչ, դոկտոր? Նրան ասաց. "Ես չեմ տեսնում, բոլոր տներում որ դա կարող է հանգեցնել. Եթե դուք ասում եք, որ ճշմարտությունը, այսինքն.
  
  
  — Խնդրում Եմ, Carter. Խնդրում եմ:'
  
  
  Նա նայեց ինձ. Կարող է լինել, որ նա հյուրանոց տարեկան է ինձ. Բայց նա չի կարող. Նա չի կարող աչքերը դուրս աթոռին, որին զբաղված էին Դոն Մարիո եւ Վիտոն. Ու շարունակում էր խնդրել. Խոսքի лились, ինչպես օդը շուրջ проколотой ներքին խողովակի.
  
  
  "Gold Քարտերը: Նրա կտամ քեզ ոսկի. Իմ բաժնեմասը: Դուք կարող եք լինել հարուստ. Դուք երբեք պետք է աշխատել. Շատ գումար. Ավելի, քան դուք երբեւէ կտեսնեք հետ AX. Դուք կարող էի տեղ գնալ. Դուք չեք կարող հարուստ լինել ։ Պարզապես փրկել ինձ այստեղ. Դուք կարող եք դա անել. Նրա գիտեմ, որ դու կարող ես. Նրա կանեմ դա արժանի է ձեզ համար. Դուք չեք զղջում, որ.'
  
  
  Դոն Մարիո կանգնեց են աթոռին. Vito կանգնած ամբողջական шприцем ձեռքը.
  
  
  — Չեմ կարող համաձայնել, դոկտոր, — ասացի ես:
  
  
  — Ոչ ոք ձեզ չի լսում, դոկտոր, — ասել է Մարիո. "Դրսից շատ աղմուկ. Այս ծորակ ահավոր աղմկում է.
  
  
  Դոկտոր Инурис ծնկի ընկավ ։ Քրտինքը струился ego անձին: — Չեն անում, — աղաչում էր նա: 'Չեն անում. Խնդրում եմ ձեզ. Չեն անում ինձ հետ.
  
  
  Mario է հարվածել նրան ego-ի դեմքը. — Փակված է, հիմար շուն, — ասաց նա:
  
  
  Նա grabbed Инуриса համար աջ ձեռքը եւ գլխացավ թեւ ego բաճկոնը եւ shirts բարձր անկյուն. Пуговица соскочила հետ վերնաշապիկ եւ հետ է գլորվել. Vito կանգնած է դոկտոր հետ шприцем ձեռքը.
  
  
  Դոկտոր Инурис սկսել է хныкать. Դոն Մարիո կրկին հարվածել է նրա ego. — Դուք պետք է հանգստություն պահպանել, դոկտոր, — ասաց Դոն Մարիո. 'Նայում է վառ կողմում. Մի քանի րոպե ուղեւորվեք հեռավոր երջանիկ ճանապարհորդություն..., կամ մեռնել. Ամեն դեպքում, քո խնդիրները ետեւում, սիրելի.
  
  
  Աչքերը դոկտոր округлились վախից.
  
  
  — Լավ, Վիտոն, — ասել է Դոն Մարիո.
  
  
  Նա рывком դրել Инуриса ոտքերը եւ вытянул մերկ, покрытую scarred ձեռքը ։
  
  
  Инурис փորձել է կծկվել. Նա ոտքով խփել է Վիտոն ու ստիպել ego անդրադառնալ մի.
  
  
  Անձը դոն Մարիո помрачнело. — Ոչ մի, — проворчал նա:
  
  
  Լոթար Инурис դեռ корчился. Դոն Մարիո մի ձեռքով գրկեց ego պարանոցի, իսկ մյուսը պահեց вытянутую ձեռքը բժիշկ. "Լավ է, Վիտոն, — ասաց նա, — եկեք փորձենք".
  
  
  Vito զգուշորեն մոտեցել է մի կողմ, կարծես ցլամարտիկ հետ миниатюрным սուրը համար վերջին հարված. Աչքերը դոկտոր Инуриса вылезли շուրջ орбит. Նա փորձել է ասել, "ոչ, Ոչ, ոչ", բայց դա ոչինչ չստացվեց, բացի այդ, երկար, мучительного 'ННННН' iso rta.
  
  
  Vito այժմ եղել է նրա կողքին, поднося ասեղ է մերկ ձեռքը, իսկ դոն Մարիո օգնել эму, անցկացման ձեռքը դեռ գտնել վիեննա ։ Հուշում է ասեղ տակ է մաշկը, եւ Վիտոն հրում մխոց ներքեւ. Դոն Մարիո ազատել Инуриса. Նա Վիտոն ու նահանջել. դոկտոր Инурис կանգնեց. Նա ուղղել թեւ վերնաշապիկ եւ камзолы. — Ես գնամ, — ասել է նա сдавленным ձայնով, — երբ դու ինձ հետ է ավարտել.
  
  
  Նրան, տեսել է, թե ինչպես ձեռք Մարիո потянулась է люгеру.
  
  
  դոկտոր Инурис ժպտաց эму. — Ես պետք է իմ պորտֆելը, — ասել է նա: Նա արել է քայլ սեղանին. Երկու քայլ.
  
  
  Նրա արել ավտոմեքենաներ Դոն Մարիո.
  
  
  Инурис նայեց ինձ. — Շատ վատ է, Carter, — ասել է նա: "Դու կարող հարուստ լինել". Ամն-ego աչքերում տարօրինակ էր, остекленевшее արտահայտություն. — Բայց դու шталь լսել. Извиняясь, Carter. Բայց ինչ է նշանակում ձգտումը այս ասելով? Ով ծիծաղում է վերջին...
  
  
  հա-հա-հա..."
  
  
  Եւ այն ժամանակ iso rta նա չի գնացել ոչինչ, բացի արյան. Նա стекала ego վերնաշապիկը, пачкая սպիտակ սփռոց. Նա հետաքրքրությամբ նայեց սարսափելի ջրհեղեղը, քանի որ այն պատկանել է ինչ-որ բան այլ կերպ.
  
  
  Մեծ ջղաձգություն վերցրել է ego, մարմինը եւ швырнула գետնին. Արյունը դեռ лилась, обвивая ego պարանոցի շարֆով շուրջ հեղուկ rubies. Դոկտոր Инурис ցնցված էի ։ Ego կրունկներ ударились հատակը. Հետո նա ուսի մամուլի պառկած է դեռ.
  
  
  — Աստված իմ, — շշնջաց Վիտոն.
  
  
  
  Գլուխ 19
  
  
  
  
  — Լավ, Carter, — ասել է Մարիո. — Դուք ճիշտ եք. Եկեք հիմա պայմանավորվենք.
  
  
  — Մենք քեզ հետ կնքել է զինադադար, — ասացի ես: — Մենք պետք է միասին աշխատենք, որպեսզի գնդապետ Որդին փախել է ոսկով: Հետո այդ ամեն կրկին ինքն իրեն.
  
  
  — Բավական արդար է հնչում, — ասաց նա:
  
  
  Mario է վերցրել odin ըստ իրենց հեռախոսները. — Перекройте ծորակ, — հրամայեց նա:
  
  
  Նրան, նայում է պատուհանից դուրս. Ձայնային крановой մեքենաներ սկսեց стихать. Բարձր տիեզերանավ նկատմամբ լյուկ կախված շուրջ մեկ տարա.
  
  
  Դոն Մարիո դիմել Վիտոն. — Спустись ներքեւ, — ասել է նա: "Վերցրու տղաների հետ. Ասա նրանց, որ նրանք պետք, նրանք բերեցին բոլոր հրավառություն, որոնք կկարողանան հավաքել. Մեզ դա պետք. Եւ բերել ևս դինամիկ եւ բենզինի.
  
  
  Vito անհետացել միջոցով մտոց.
  
  
  "Քանի դեռ մենք մի կողմում, — ասացի ես, — ես ուզում եմ վերադարձնել իր զենքը".
  
  
  — Իհարկե, — ասել է Մարիո. Նա քաշեց դուրս գոտի "люгер" եւ стилет.
  
  
  — Մի մոռացեք այս փոքրիկ բան է, գրպանում է, — ասացի ես:
  
  
  Նա նկարչություն, Պիեռ. - "Նոր ջրի bomb ի վերջո, չէ՞։"
  
  
  — Եղեք զգույշ լինի այդ, — ասել է նա эму.
  
  
  Մարիո ժպտաց. "Մենք աշխատում ենք միասին, Carter". Նա տվել է ego ինձ, եւ դնում է իր ego րոպե.
  
  
  Մարդիկ Մարիո սկսել է բարձրանալ աստիճաններով, որոնք աշխատասենյակը ։ Բարձրացնելով ձեռքը, Մարիո ընդարձակ երկիր է լռության մեջ.
  
  
  "Դա Քարտերը: Նա աշխատում է մեզ հետ: Այնպես որ, չի нервничайте, ոչ ընդմիշտ, որ դուք անում սխալները, երբ գործերը մի քիչ այդպես չէ ։ Մենք նստում այս նավը. Նրա ցանկանում եմ, որ ego մեքենաներ են պայթեցրել, եւ ես ուզում եմ, որ դա տեղի է ունեցել արագ. Եթե ինչ որ բան չինացին ցանկանա ձեզ դադարեցնել, скосите ego. Մեզ խաբեցին ։ Գնանք.'
  
  
  Տղամարդիկ վազում շուրջ գրասենյակների միջոցով երկար գոմ, ելքի հետեւել պիեր. Ընդամենը om էր քսան մարդ, այդ թվում Mario եւ ինձ ։ Արքայազն վերցրել ատրճանակ-գնդացիր: "Զգույշ այս штукой", — զգուշացրել է իր ego. "Նա & nb".
  
  
  — Շնորհակալություն, — ասել է Մարիո. "Ես կփորձեմ, եւ եթե դա չի աշխատի, նա похлопал իրեն подмышке, — ես ունեմ մի քիչ պահեստայինների նստարանին".
  
  
  Նավահանգստի բար իր աչքերը բարձրացրեց ինչպես ժամանակին տեսնել, թե ինչպես գնդապետ Որդու հետ мегафоном ձեռքին հայտնվում է երաշխիքների կամրջի վրա, իսկ նրա կողքին, կապիտան:
  
  
  — Ինչ այնտեղ կատարվում է, Mario? նա բղավում. "Ինչո ՞ ւ ծորակ կանգ է առել?"
  
  
  Առաջին, մարդկանց Մարիո շտապել է сходням.
  
  
  Մարիո բարձրացրել է ավտոմատ եւ կրակել կարճ հերթի մեջ պարան թակել. Ակումբ կապույտ ծխի, ապա хлопнул натянутый ճոպանը, որ դա". Մեծ կոնտեյներ թեքվեց և оглушительным стуком բախվել է անցկացնել " Sarah Չեմբեռլենը ". Վրա է հասել լռություն, հետո նրան լսել է ճիչեր.
  
  
  Գնդապետ պետք էր, որ ինչ-որ բան էր բացատրում эму իրավիճակը: Հաջորդ իսկ պահին նա շրջվեց ու նշան կապիտան, ստիպելով ego փախչել է վերստուգող հատումների. Նա перегнулся միջոցով բազրիքներ պիեր եւ հրամաններ տվեց իր մարդկանց տախտակամած. Չինացիները, գանգրացում կացիններով, շտապել է перилам. Նրան, տեսել է, թե ինչպես մետաղ раскалывался, երբ axes սկսել կայծ, рубя հաստ կապան ropes, որոնց հետ "Սառա Չեմբեռլենը" крепилась է պիեր.
  
  
  Մարիո կանգ է առել կես ճանապարհին է կորզում. Նա բարձրացրել է ավտոմատ: Քաղաք փամփուշտ պաշար բազրիքներ, дергая մետաղ եւ մարմին. Տղամարդիկ բղավում եւ ընկել...
  
  
  Նրան իջեցրել է "люгер" կամրջի վրա ու կրակել. Գնդապետ Որդին crouched, երբ таращить աչքերը կտրուկ հարվածել է պողպատից պատուհանների տակ վերստուգող հատումները: Երբ նա վերադարձել է, ձեռքին եղել է ատրճանակ: Մենք տախտակամած. — Կտեսնեք, — շունչ է Mario. — Դու ու կես տղամարդկանց գնում հետ Carter. Վերցրեք դինամիկ. Մնացած пробираются է վերստուգող հատումների.
  
  
  Փոքրիկ տնային դեմքով պատասխանեց. Մարիո արդեն գնացել է եւ կրակել միջոցով գնումներ ավտոմատ տախտակամած. Նրան, տեսել է, թե ինչպես չինացին схватился գլուխը և ընկել արյունահեղ մշուշում.
  
  
  Այնուհետև, հայտնվել է ներսում նավը, իսկ Վիտոն ու մնացած մարդիկ Mario գնում էին ինձ աստիճաններով. Ներքեւի մասում չինացին նահանջել է մեկ հիլարի ցեղին եւ բարձրացրեց հրացանը. Կողքիս քվանչ, եւ նա տեսել է, թե ինչպես հրաձիգ схватился կյանքը եւ ընկել է առաջ.
  
  
  Աչքի պոչով նրան նկատել է, թե ինչպես է Վիտոն ухмылялся, երբ մենք շտապում ներքեւ տախտակամած համար палубой. Նրա լսեցի հրաձգություն ետեւից, եւ odin շուրջ մարդկանց Մարիո հրատարակել է խուլ ճիչը եւ ընկել է վերջ աստիճաններ լոգարանախցիկներ.
  
  
  Կրակոցները դադարել. Այժմ եղել է միայն топот ոտքը, ըստ երկաթե աստիճան է, և առջևում նրան տեսավ նշան է arrow, указывающей է մեքենա բաժանմունք:
  
  
  Մենք արդեն միջանցքում. Առջևում распахнулась երկաթե դուռ, և միջքաղաքային ավտոմատ սկսեց կրակել մեզ. Դա եղել է շատ բարձր և հեռու, հրազենի царапали պատերը և առաստաղը. Նրա աղավնի է գետնին ու նորից թռավ հետ люгером ձեռքը. Նրա կրակել է մեկ անգամ: Կար մի ճիչ, և միջքաղաքային զենքի ընկել է ներքեւ. Նրան, նայեց միջոցով շեմը եւ գտա, որ նայում mimmo ամսագրերի, спускающегося այլ лестничному пролету. Таращить աչքերը просвистела իմ գլխավերեւում եւ բախվել водонепроницаемую переборку. Նրա շարժումով հրամայեց Վիտոն ու տղամարդկանց մնալ. Նրան, նայեցի ներքեւ, հաստոցներ բաժանմունք: Հսկայական մխոց, начищенные մինչև կատարյալ փայլուն, սկսել է դանդաղ շարժվել: Նրան տեսավ ինժեներ ձեւով, կատաղի жестикулирующего, և մարդիկ փախչում են իրենց ֆորումում.
  
  
  Եւս մեկ կրակոցի просвистел իմ գլխին. Մյուս կողմից մեքենայական բաժանմունքի միջոցով դռան անցք ներխուժել են մեկ տասնյակից կրակել, распластались է трапе եւ կրակ են բացել:
  
  
  Նրա отполз օր է, եւ դատապարտում է այն, երբ нах բախվել է կրակոցի. Նրա, դիմել Վիտոն. "Նրանց մուտքը նշանառության տակ".
  
  
  'Ինչ ենք անում?' նա հարցրեց.
  
  
  "Տվեք ինձ динамитную ռումբ".
  
  
  Նա եղել է իմ ձեռքը, գրեթե մինչեւ իր ավարտել է իր штопора. Այն այրել է տամպոն. "Ես կփորձեմ պայթեցնել այս մեծ ծուղակ", — ասել է իր Վիտոն. "Երբ որ բան է պայթել, բոլորը կփախչեն միջոցով դուռը. Մնացեք տախտակամած.
  
  
  Տախտակամածի տակ մեզ հետ սկսեց ցնցվել, շարժիչներ որոշմամբ թափ է հավաքում ։ Եթե գնդապետ Որդին հայտնվել է թակարդում է վերևում, և կարողացավ ազատել նավ են մալուխի, "Սառա Չեմբեռլենը" արդեն պետք է ծով դուրս գալ. Այն, հույս է հայտնել, որ Դոն Մարիո կանգնեցնի ego.
  
  
  Նրա կանգնեց կողքին անջրանցիկ переборкой, եւ վառել է տամպոն. Ապա նրա բացեց դուռը: աղբյուր դինամիկ մեծ սենյակ. Նրա отпрянул. Լսելով բամբակ, նրան կրկին բացեց դուռը: Դա եղել խճանկար մահ: trap ներխուժել է մեջտեղում, ռադիո, истекая արյունով, хватались ինչ-որ բան, որ կարելի է փորձել կառչել դրանցից, եւ разбивались, երբ մետաղ отрывался է լեռը. Ժամանակ չի եղել շարունակել դիտումը: Խոսում արդեն պատմեցին ամբողջ պատմությունը:
  
  
  Նրա կացավ, մտավ շեմը եւ արագ իջել աստիճաններով: Նավաստի բռնեց իմ ձեռքը, հարվածել է նրա ego ետնամաս լյուգերա քթի. Ոսկորի ճաք տվեց.
  
  
  Վարորդը կանգնած էր ոչ հեռու և դուրս հանել են գոտի ատրճանակ: Նրան, կրակել է իր վրա և տեսավ, որ մեկը ego վերնաշապիկներ մեկը, կապույտ камзолы, oozes արյունը.
  
  
  Հետեւում է ինձ իր լսեց եւս կրակոցներ և գոռում. Չինացին կացինը քաշեց, ըստ պատի կռվան է և դիմել է ինձ անձի կողմից: Փայլուն սայրը повисло նկատմամբ ego գլխին, երբ նրա поднес Люгер է ego բերանը եւ կտտացրել կշռված փոխարժեքով. Ego նպատակն է վերացել է, իսկ կացին է ընկել.
  
  
  Mimmo ինձ просвистела таращить աչքերը, բաժանելով խողովակի. Նրան, տեսել եմ, ինչպես մեկը, շուրջ անձնակազմի անդամների նպատակ ողջ հրացաններ: Այն նվազել է մեկ հիլարի ցեղին եւ կրակել. Նա գոռալով отпрянул առաջ: Շուրջ ինձ լսել նրա адское стаккато կրակոց ու ոռնոցը, և սուլել рикошетящих փամփուշտներով. Պատահական ճիչը, հայհոյել բառը, մռնչյուններից, դակիչ մարմնի, опрокинутого հարվածով գնդակ: Mimmo ինձ ծածկի отрубленная գոլը ։ Odin շուրջ մարդկանց Վիտոն, զոհ կացնով. Իսկ հետո կրակոցները դադարել.
  
  
  Նրա огляделся. Նրան տեսել Վիտոն. Նա սեղմված ձեռքը անցկացված computing. Միջեւ ego մատները արտահոսող արյան. Նա բարձրացրեց մյուս ձեռքը եւ торжествующе взмахнул ատրճանակով. Ego անձը расплылось է առնետի ухмылке. — Ճանապարհը ազատ է, — բղավում է նա:
  
  
  — Լավ, — ասացի ես: "Ապահովել դինամիկ, ու գնանք այստեղից" ։
  
  
  Ego մասնագետները կդիտվի արդեն закладывали динамитные խաղաքարերը մեքենաներ.
  
  
  — Ես подожгу տամպոն, — ասացի ես: "Մնացածը գնում են ետ, մինչեւ սանդուղք, դուռը".
  
  
  Նրանք նայում շատ երջանիկ է, որպեսզի նրանց թույլ տան դա անել. Vito փոքր-ինչ թեքում ձախ համար վերքերը անցկացված հաշվարկման, բայց մեկ է շուրջ մնացած պահել ego շիտակ.
  
  
  Արագ անցավ մեկ փաթեթի մյուսին պահելով լուցկի մոտ запалов. Նրանք սկսեցին ֆիասկո, ինչպես ամանորյա աստղերը.
  
  
  Ժամանակն է անհետանալ. Նրան, նայեց դուռը. Vito նայեց ինձ, ապա շարժումով հրամայեց ինձ է շտապել. Հետո նրա լսեցի կրակոցներ է հասցվել միջանցքում ego թիկունքում: Աչքերը Վիտոն ընդլայնվել ։ Նա схватился համար մեջքը, ապա согнулся կես. Նա արդեն մեռած է, երբ, վերջապես, стремглав իջել աստիճաններով:
  
  
  Брылев տուրբինների բաժանմունքում մարել. Երկաթե դուռ захлопнулась. Այն էր ծուղակում ։
  
  
  Թակարդում кромешной խավարի, нарушаемой միայն դեղին հրավառությամբ այրվող фитилей. Այն, իրոք, կդադարեցներ "Հայաստանում Չեմբեռլենը" . Բայց դա կլինի վերջին անգամ, որ ես արել.
  
  
  Համար կսպասի այս հինգ փաթեթների դինամիկ պայթեցնել ամբողջ տխմար նավի գնդապետ Որդու, դարձնելով ego թռչող դագաղը Նիկա Քարտերի.
  
  
  
  Գլուխ 20
  
  
  
  
  Բայց այն դեպքում, եթե այն գործի արագ.
  
  
  Նրա շտապել է դուրս սանդուղք, աղավնի առաջին запал և հանել է նրան. Դա ցեղի դեմ ժամանակ, եւ հաղթել. Երբ վնասազերծել վերջին запал, անցել է, թերեւս, տասը վայրկյան.
  
  
  Նրա վառել է լուսավորված խաղը, վերադարձել է աստիճաններով բարձրացավ դեպի վեր. Վաղ թե ուշ ինչ-որ մեկին պետք է մտնել այս դուռ, գնդապետ եթե Տղան ուզենա, որ ego նավը, որը վարել է. Եւ երբ դա տեղի ունենա, նա պատրաստ էր: Իմ ձեռքը скользнула իր լայնությամբ և сомкнулась շուրջ գազային ռումբերը.
  
  
  Նրան, հույս ունեի, որ ինձ ոչ թե պետք է սպասել չափազանց երկար է. Այն նաեւ չի կարծում , որ այնպես կլինի.
  
  
  Որդին չի եղել ժամանակ, եթե ենթադրենք, որ նա զբաղված էր Դոն Մարիո.
  
  
  Բայց երբ այն ստացել է իր շանս, այն պետք է արագ. Ես չէի կարող թույլ տալ промахнуться. Այն, հույս է հայտնել, որ ով մեզ հետ էր դրսից, թե ով է մեզ ղեկավարել է մի փոքր արշավախմբի уничтожившую Վիտոն ու մնացած ego մարտական խմբի, սկսեց կորցնել համբերությունը.
  
  
  Եթե նա տեսավ վառվող запалы մինչ շրխկացրեց դուռը, նա, հավանաբար, սպասում պայթյունի եւ այժմ նաեւ շփոթված են հաջորդ անձի, ինչո ՞ ւ մինչ օրս կենդանիներ ego չի լսել. Եթե նա չի տեսել, դե, այն, հավանաբար, перегруппировывался, պատրաստելով իր մարդկանց ոչնչացման բոլոր կենդանի զավթիչներից տուրբինների բաժանմունքում ։
  
  
  Ամեն դեպքում, նա պետք է արագ գործել, քանի որ գիտեի, որ գնդապետի Որդին մնացել է ոչ շատ ժամանակ. "Սառա Չեմբեռլենը" ոչ մի տեղ չի փախչի, քանի դեռ ես մարդիկ չեն վերահսկում մեքենա բաժանմունք:
  
  
  Դուռը բացվում երկար լծակներով ' մեկական յուրաքանչյուր կողմի. Ոչ ոք չի կարող առաջադրել ego դուրս չի շարժվող մեջը. Դա եղել է իմ օգտին: Այն էլ զարմացավ ոչինչ. Նրա դրեց խորհուրդներ է մեկ ձեռքի մատների վրա լծակ, յուրաքանչյուր նյարդ զգուշավորությամբ է արձագանքում նվազագույն նշաններ շարժման. Մյուս կողմից, ես Պիեռ.
  
  
  Հետո այն դարձել է գրեթե անսպասելի էր, այնքան արագ, որ ես գրեթե կորցրել լծակ. Սերգեյ dazzling լույսերը. Առաջին լույսերով լույսի նրան պահում Պիեռ взведеным. Նրա նետել бомбочку միջանցք և iso բոլոր ուժերի փակել է դուռը:
  
  
  Նրա լսեցի խուլ պայթյուն, ապա ոչինչ ավելի. Նրան, գիտեր, որ հիմա մարդիկ хватаются կոկորդի միջանցքում դրսից և մահանում. Մի րոպե անց ամեն ինչ վերջացած է: Ոչ ոք չի փախչի. Իսկ մեկ րոպե անց-այլ հնարավոր կլինի անվտանգ դուրս գալ այստեղ. Պիեռ արագ արել են իրենց գործը և անհետ կորել.
  
  
  Վերևում աստիճաններ նրան մղել գրիչ օրը ներքեւ, փնտրում է ժամացույցը: Միջոցով մեկ ու կես րոպե նրան թուլացրեց պահումը և իջնում ետ մեքենա բաժանմունք:
  
  
  Այս անգամ լի էր վճռականությամբ ' թույլ չտալ, որ ինչ-որ բան է գնում, սխալ. Այն այրել է запалы, взбежал աստիճաններով եւ рывком բացել է դուռը: Մարմնի էին свалены միջանցքում. Նրա հետեւից շրխկացրեց դուռը եւ վազում, ինչպես արագ, ինչպես կարող էի, համարելով գնա. "Քսանմեկ... քսաներկու..."
  
  
  Քսանչորս նրա, աղավնի է տախտակամած. Կար մի խլացուցիչ պայթյուն, сотрясший ամբողջ նավը. Իմ գլխավերեւում замерцали լույսերը, եւ նավը կրկին ակոսված. Մարդիկ ուժերի հետ, նրան սկսեց բարձրանալ դեպի քիթը. Թողել է նրան Mario миделе, որտեղ նա пробивался առաջ. Ես չգիտեի, թե ինչպես է նա դա արել, բայց եթե այն կարող է ստանալ մոտ փոխել է քթի, այն էլ հայտնվել է ետեւում անձնակազմի. Կարող է լինել, որ նա կարող է օգտագործել շեղող մանեւր էր:
  
  
  Այն, բարձրացա աստիճաններով եւ շտապել է նրա երկար միջանցքներում. Նրան, զգացի, որ задыхаюсь մի քիչ. Հետո նրա հետ, հասկացա, որ գնում եմ մի քիչ լեռը ։ Բնակարանային Պարո Չեմբեռլենը " разломился է ծիծեռնակաբերդ. Նավը խորտակվեց. Հիմա ջուրը հոսում է մեքենա բաժանմունք:
  
  
  Ես չգիտեի, թե ինչպես հեռու այն վազել, բայց անկյուն աստիճանաբար դարձել են բոլոր steeper. Առաջ նրան տեսա մտոց վեր աստիճաններ. Այն, բարձրացավ աստիճաններով և հանում է գլուխը. Նրան, շրջվեց ու դուրս տախտակամած. Ինձ ոչ ոք չի տեսել:
  
  
  Այստեղ ևս շարունակվել են կրակոցները ։ Նրան, տեսել է, թե ինչպես են լյուկ կրակել են երեք չինացիների. Իմ մատները сомкнулись շուրջ "լյուգերա". Նրա կրակել է յուրաքանչյուր դրանց միջոցով մեկական անգամ.
  
  
  Այժմ իմ կողքին տախտակամաց մուտքը արգելված էր հանգիստ. Ֆլեշ ավտոմատ կրակի դեռ տեսանելի миделе.
  
  
  Пригнувшись, նրա, վազեց մարդկանց Mario. Է, նկատեց, որ նրանք օգտագործել են փրկարարական ասել որպես վահան կօգտագործի: Մնացել է միայն Mario եւ եւս երկու հոգի ։ Odin շուրջ նրանց եւս վիրավորվել է:
  
  
  Նրա աղավնի է նրանց կողքին ։ Նրան հարցրեց. - 'Որպես գործի?'
  
  
  Mario կրակել է դեպի կամրջի. Նա բարձրացրեց ուսերը. "Ես կորցրել եմ շատ մարդկանց, — ասել է նա: — Գնդապետ դեռ այնտեղ, հետ մրցավեճին:
  
  
  "Վիտոն ու մյուսները մահացել են", — ասել է նրան. — Բայց մեքենա բաժանմունք պայթեցվել.
  
  
  — Այո , — ասել է Մարիո. "Մենք լսել ենք, պայթյուն է որոտացել ։ Լավ է արել. Բայց ես չեմ հանգստանա, քանի դեռ չի разберусь իրեն գնդապետ.
  
  
  — Ինչու ՞ քեզ չի թողնի ինձ, Mario?
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա: — Դա անձնական գործն է ։ Ոչ ոք չի խաբում ինձ անպատիժ".
  
  
  Փամփուշտները բախվել են բնակարանային փրկարար lander.
  
  
  — Մնալ այստեղ անիմաստ է, — ասաց նա: — Դու մեզ, թե соглашаешься. Այն գնում է նրան վեր. Տվեք ինձ մեկ է այդ канистр քաղաքագետ.
  
  
  'Ինչ ես պատրաստվում անել?'
  
  
  "Մենք գնալու ենք հարձակման", — ասել է նա: — Մենք կգնանք աստիճաններից նա է կամրջի տակ: Մենք տակ դժվար տեսանկյունից նրանից, բայց իմաստ չունի մնալ այստեղ.
  
  
  — Ես գնում եմ քեզ հետ, — ասացի ես:
  
  
  — Արա, ինչ ուզում ես, Carter. Այժմ ես պետք է իր գործը: Գնացին, տղա.
  
  
  Նրանք դուրս են վազել կողմերում փրկարար lander. Կամրջից showered կրակոցներով. Ցանկացած ցեղին վիրավոր согнулось երկու անգամ, եւ նա скользнул-ի տախտակամած տակ ռելսեր. Նա բղավել է մեկ անգամ, նախքան ընկնել պիեր.
  
  
  Նրա ձեւավորել арьергард. Փամփուշտները впились է տախտակամած շուրջը, բայց հիմա մենք երեքով էինք աստիճաններով. Մարիո ճիշտ էր. Ունի գնդապետի Որդին եւ վարպետ էր վատ տեսանկյունից գնդակոծման. Գնդակները սուլում էին մեզ. Odin շուրջ ավտոմատների թռավ ցած և շրխկոցով ընկավ տախտակամած. Դա նշանակում է, որ նրանք ավարտվել են ռազմամթերք: Mario է բացել սակառ քաղաքագետ. Երբ նա հասել էր գագաթ աստիճաններ, Որդին եւ կապիտան դուրս են եկել դուռ վերստուգող հատումները: Վերջին կրակոցի ընկել արբանյակի Mario. Նա схватился կյանք согнулся կես. Այժմ мостике մեզ եղել է միայն երկու, գնդապետ Сином եւ ավագն-ի գլխավոր մարզիչ հատումների. Մարիո քմծիծաղ տվեց ինձ, երբ մենք нырнули տակ գծում կրակի.
  
  
  "Դու տեսնում ես այն, որ?"
  
  
  Նա նշել է согнутым մատը պատուհաններ վերստուգող հատումները: Փամփուշտները հարվածել է nen gaping անցքեր. Մարիո նշել է մեծ մատը սակառ հետ բենզինի ու քմծիծաղ տվեց. Հետո բարձրացրեց նրան եւ սկսեց միջոցով փոս է խմեցնել բենզին.
  
  
  Դուռ распахнулась. Նրան, տեսել է, թե ինչպես է կապիտան ուշադիր նպատակ Mario. Նրա կրակել են "չպաշտպանված" դուռը мочку եւ աչքը ։ Նրանք անհետացել է կարմիր մշուշում է, եւ մարմինը, կապիտան соскользнуло կամրջի վրա.
  
  
  Երբ նրան նայեց շուրջը, Մարիո, նա կանգնեց եւ նետել լուսավորված խաղը պատուհանը.
  
  
  Այնուհետեւ գնդապետ Որդին սպանել է նրան:
  
  
  Նա մի քիչ ուշացել է ։ Спичка հայտնվել է փչանում հատումներ ։ Կար մի բղավել, իսկ հետո ամբողջ խցիկ բռնկվել:
  
  
  Մարիո դեռ կանգնած է եղել հիմար ухмылкой դեմքը.
  
  
  Նա նայեց ինձ և բարձրացրեց մեծ մատը վեր. "Հեյ, Քարտերը, ըստ քեզ, նրան: հիմա հորեղբոր հետ վերադարձնել sam?"
  
  
  Այնուհետեւ նա սողանքը եւ ընկել набок. Այն, մոտեցել է նրան եւ пощупал ego զարկերակային. Պատճառով չի եղել. Լեզուներ կրակի արտահոսող միջոցով ջարդված պատուհանները եւ սկսել է ползти-ի облупившейся ներկի, որ մի մասն էր քողարկման "Sarah Չեմբեռլենը".
  
  
  Եկել է հեռանալու ժամանակն է ։ Նրան մոտեցել է սանդուղք. Таращить աչքերը отскочила է մետաղի. Այն, շրջվել է իր առանցքի շուրջ, եւ կտտացրել ձգան "Լյուգերա". Таращить աչքերը հարվածել բացը.
  
  
  Նրա կանգնած, նայում почерневшее անձը գնդապետի Որդուն ։ Ego կաշի էր обуглена եւ сморщена, ինչպես մումիա. Ego ատամները մարդիկ կոպիտ оскалились ինձ. Փոքր-ինչ помахав ձեռքով, նա բարձրացրեց ատրճանակը ։
  
  
  Նա արդեն եղել է трансе, երբ նա քաշեց ձգան. Стилет արդեն իմ ձեռքին, և вонзил իր ego կյանքում. Արդեն շատ ուշ է դադարեցնել, երբ նրան լսեց հարված մուրճ դատարկ սենյակում. Դանակ скользнул մեջը. Գնդապետ Որդին ахнул.
  
  
  Նրա քաշում դանակ: Նա отшатнулся, երբ ասուպ փսխել է շուրջ վերստուգող հատման շուրջ ego, դեմքի եւ մազերի.
  
  
  Այն ենթադրում եմ, որ նա արդեն մահացած էր, երբ отшатнулся է երաշխիքների և перевалился նրանց միջոցով. Նա հաստատ մեռած էր, երբ նրա ուղեղը վթարի է ենթարկվել մասին տախտակամած ներքեւի մասում. Потрескивающее բոց սկիզբը расползаться եզրին է կամրջից. Այն, իջել աստիճաններով:
  
  
  Այն, оцепенел և ֆիզիկապես հոգնել է, երբ փորձել պիեր. Վայնասուն է մոտենում sirens արտահոսող իմ գիտակցությունը, եւ վերջին հայացք ետեւում ինձ, ինձ ասաց, որ ոչ մի վատ երազ. Առաջին հրշեջ մեքենաներ արդեն առել. Om լույսերը էին թույլ է լույսի համեմատ, վառ, բլազինգ свечением կամրջի վրա նավի.
  
  
  Հետագայում, mimmo պիեր, նրան տեսավ ցածր բերքատվությունը տղամարդուն мятом твидовом կոստյումով, потягивающего сигару.
  
  
  Նրան, մոտեցավ նրան. Որպես ողջույն նա բարձրացրեց ձեռքը. — Դե, Նիկոլաս, — ասել է նա: 'Դու? Այստեղ? Իսկ այն, մտածեցի, որ ուղարկել է քեզ արձակուրդ.
  
  
  
  Գլուխ 21
  
  
  
  
  Գրասենյակում smelled ամեն ինչ նույնն է: сигарным ծխի ու հին твидом. Դեւիդ Հոուք նստել սեղանի շուրջ եւ неодобрительно որոտացել գլխին.
  
  
  — Շատ պատահաբար, Նիկոլաս, — ասել է նա: "Շատ անլուրջ".
  
  
  — Վախենում եմ, դա լավագույն բանը, որ ես կարող եմ անել, տվյալների այլ հանգամանքներում, — ասացի ես: "Ամենակարեւորն այն էր տալ գնդապետ Сину սավառնել հեռու ոսկի. Երբ նա հասել է բաց հագուստով, ինչ կարող է դառնալ մի փոքր ավելի բարդ է. Եւ անկում են ապրել կլիներ մասին լուրերը անհետացման ոսկի.
  
  
  Հոուք ձգձգվեց сигарой. "Մեզ հաջողվել է կասեցնել այն սաղմնային փուլում է", — ասել է նա: "Քանի դեռ դուք երեկ отсыпались, կառավարությունը հրապարակել է տպավորիչ վիճակագրական տվյալներ առեւտրի հաշվեկշռի, предсказав բարելավում տնտեսության համար առաջիկա տարին, ինչպես նաեւ հաստատել է իր վճռական մերժում է բարձրացնել պաշտոնական գինը ոսկու. Արդյունքում ոսկու գինը ազատ շուկայում Ցյուրիխում, Փարիզում եւ Լոնդոնում ընկել է, իսկ դոլարի փոխարժեքը ռուբլու նկատմամբ ՝ այլ արժույթների նկատմամբ ապրում է լավագույն օրն է վերջին ամիսներին: Եւ, կարծում եմ, որ բավականին բռնի մահվան գնդապետ, Որդին արդեն եկել է, մինչեւ այն մարդկանց, որոնք սպասում են ազդանշանի "Sarah Չեմբեռլենը". '
  
  
  — Դե ինչ, — ասացի ես: Պարզվում է, գործի ապաքինվում են.
  
  
  "Դեռ շատ բան պետք է մաքրել", — ասել է Հոուք. "Ես ուրախությամբ կարող եմ ասել, որ իշխանությունները Վաշինգտոնում ինձ մեծ օգնություն է: Հրշեջ ծառայությունը բերեց հրդեհի տիեզերանավով նվազագույնի. Ոստիկանությունը ուրախ էր ազատվել Mario եւ ego ընտանիքի, այդ թվում ՝ գտնել հերոին: Նա արժանապատիվ գումար, կա, տակ այն пирсом, մի ամբողջ պահեստ տակ գետի հուն". Հոկ поднес լուսավորված խաղը է թարմ сигаре. "Հետո պարզելու իրավիճակի Դոն Մարիո ոստիկանությունը միայն ուրախ է բավարարել ցանկացած մեր խնդրանքը: Շուրջ նավի աննախադեպ խիստ, բայց unobtrusive պահպանությունը. Վերադառնալով ոսկու պահեստ մասնակցում են պաշտոնյաներ գանձապետարանի և բարձրագույն պաշտոնյաները ռազմական հետախուզության. Բոլոր թիկնապահները, կապված պահեստավորման Դաշնային պահուստային, եւ բոլոր սպաները կապված ego անվտանգության կալանքի տակ է վերցվել. Հավանական է, մեզ պետք մեծ մասը կիրակի օրերին է, որ ամեն ինչ պարզել է, բայց մինչեւ կիրակի օրերին մենք ակնկալում ենք, որ ոսկին կվերադառնա շտեմարան, իսկ կեղծ ոսկին նետեց. Առգրավված հերոին բնաջնջվում է ։
  
  
  — Դուք ասացիք, որ բոլորը, ովքեր մասնակցել են պահպանման պահոցների, կալանքի տակ է վերցվել? Նրան ասաց. Հոուք ձգձգվեց сигарой առաջ պատասխանել: — Դե ինչ, — ասաց նա: 'Ոչ այնքան. Բացի մեկ մարդու.
  
  
  — Ֆիլիպ Доун?.
  
  
  Հոուք դեմքով պատասխանեց. "Երեկ նրան տեսել է, ego դուստրը, — ասել է նա: "Երբ նա զանգահարել է ինձ նախօրեին երեկոյան, նա ասել է, որտեղ նրան գտնել. Այնպես որ, երբ նավահանգստի բար ամեն ինչ լռեց, ես գնացի այցելել է նրան ։ Մենք երկար ժամանակ խոսում. Նա ասաց ինձ, որ դու շատ օգնեց էյ, Նիկ. Եւ նրան ասել է էյ, որ նա մեզ շատ օգնեց ։ Քանի որ ցանկացած դեպքում, եթե քեզ հետ ինչ-որ բան է պատահել նավի վրա տեղի ունեցած, իսկ նա չի զանգահարել, բայց, դե, ես չգիտեմ, թե ինչ վիճակում կլիներ: այսօր այս երկիրը: Մի քիչ մոխիր է սիգար ընկավ эму է гиллетт. Նա, կարծես, չի նկատել:
  
  
  — Իսկ նրա հայրը.
  
  
  Հոուք թողարկել է сизый ծխում եւ հրել сигару է пепельницу. "Ֆիլիպ Доун մեռած է, — ասաց նա: — Ինձ ասել է աղջիկը: Նա մահացել է անմիջապես այն բանից հետո, երբ նրանք վերադարձան տուն ։ Այն ենթադրում եմ, որ փորձություններ և տառապանքներ այս նավի հոգնեցրել էին նրան. Նա ինձ ասաց, որ նրանք տուն են վերադառնում, եւ նա երջանիկ է թվում. Նա вымылся եւ սողանքը աթոռին կենդանի սենյակ. Նա խնդրեց մի բաժակ хереса եւ խնդրեց նրան պատմել ամբողջ պատմությունը վկայում է, որ նրա հետ. Նա շատ տպավորված է քեզ հետ, Նիկ. Նա ասել է, որ կա մի հին չինացին...
  
  
  — Այո , — ասացի ես:
  
  
  "Այո, դա այդպես էլ կոչվում էր", — ասել է Հոուք. "Դե, նա ասել է, որ իր հայրը կարծում է, որ այս Ji հիացած լինի ձեզ հետ. Որ դու ինչ-որ կախարդ. Մարդ, որը արդեն հաջողվել է որոշ բավականին կախարդական գործերում: Այնուհետեւ նա откинулся է հետեւի աթոռին և հիացա russian Նա ինձ ասաց, որ այնուհետև նա բարձրացրեց իր բաժակը և արտասանել կենաց. "Մասին волшебстве կյանքում": Այնուհետև նա արել է մի փոքր կումերով խմել, դրել է մի բաժակ և փակեց աչքերը": Penny ասել է, որ գիտեր, որ նա մահացել է:
  
  
  — Ներիր, — ասացի ես: "Նա պատճառել է բազմաթիվ դժվարությունների, բայց հոգին նա վատ մարդ. Ego սխալը կայանում էր նրանում, որ эму ամենը կարևոր չէ, բացի ego դստերը.
  
  
  — Ego թաղել են այսօր առավոտ, — ասել է Հոուք. 'Ամեն ինչ նորմալ է: Աղջիկ էլ է այդպես մտածում ։ Եթե նա կենդանի լիներ, մենք պետք է ներկայացնել նա եղել է մեղադրանքը. Նա կարող է անցկացրել մնացած իր կյանքի ճաղերի հետևում".
  
  
  — Ես չեմ шталь դա է դնել, — ասացի ես:
  
  
  Հոուք տխուր ժպտաց. "Դե, ես գիտեմ, ego տաղանդը, այն էլ ոչ шталь այն դնել", — ասել է նա: "Բայց ես գիտեմ, որ ego աղջիկը իրեն լավ է զգում, նա, ամենայն հավանականությամբ, չեն կանչել, եթե էյ, շատ ջանքերը. Բացի այդ, նա արեց ամեն հնարավորը, որպեսզի ուղղի իր սխալը: Նա թողել է ամբողջական աղջիկների նկարներ անվտանգության նոր համակարգի պահեստը: Վերջում նա գրել էր, որ նա դեռ չի գտել հաստատությունների ստանալ միջոցով нах".
  
  
  — Ուրեմն, ամեն ինչ վերջացած է, — ասացի ես: "Ամեն ինչ ավարտվում է, թվում է, կրկին կապված. դոկտոր Инурис, գնդապետ Որդին, Դոն Մարիո, Դոն Ֆիլիպ: բոլորը մահացել են: Ոսկե անվտանգ և հերոին է առգրավվել.
  
  
  "Կողմերը կրկին անվտանգության համար", — ասել է Հոուք. "Գոնե այս պահին:" Նա շատ ձգձգվեց сигарой. — Եւ այնուամենայնիվ, Նիկոլաս, դա եղել է ինչ-որ անփույթ. Այնուհետեւ նա ухмыльнулся, մեկնեց ձեռքը և բռնեց իմ. "Մեկ անգամ ևս, — ասաց նա, — իմ շնորհակալությունն ու երախտագիտությունը ականավոր ընտրական պաշտոնատար անձի".
  
  
  — Շնորհակալություն, — ասացի ես:
  
  
  "Մենք շնորհակալ ենք", — ասել է Հոուք. "Դե Նիկ, ես կարծում եմ, դու վաստակած արձակուրդ".
  
  
  — Սպասեք մեկ րոպե, — ասացի ես:
  
  
  Հոուք բարձրացրեց ձեռքը, կոչ անելով հանգիստ. — Ոչ, այս անգամ այն լուրջ. Դու վաստակավոր դա. Մի որոշ ժամանակ. Գնա ուր ուզում ես ։
  
  
  "Ես չեմ հավատում դրան.'
  
  
  'Փորձեք.'
  
  
  — Հնարավոր է, — ասացի ես, մտադիր է լքել իր աշխատասենյակը ։
  
  
  — Օ՜, — ասաց Հոուք. 'Սպասեք երկրորդ. Նրա ինչ-որ մոռացել. Նա ձգվեց, գրասեղանի. "Աղջիկ խնդրեց ինձ փոխանցել ձեզ այն. Նա ասել է, որ ee հայրը հյուրանոց կլիներ, որ նա եղել է քեզ մոտ: Նա բարձրացրել է ուղղանկյուն փաթեթ փաթաթված փաթաթված դարչնագույն թուղթ ու перевязанный պարան.
  
  
  Նրան կրկին սողանքը եւ unpacked այն. Արկղը Ջի . "Աղջիկ ասաց ինչ-որ. — Տա-ka տարեկան, որ դա ևս մեկ անգամ? Եւս մեկ ego կատակ է: — Միայն մի ասա, որ քո հիշողությունը բերում ձեզ. Ee հաղորդագրություն էր "Ասեք պարոն Картеру, նրան դնում է հինգ ֆրանկի համար, որ նա չի հիշի, թե ինչպես բացել այդ բանը".
  
  
  Նա ժպտաց, սեղմելով пантеру եւ барсука. Կազմ տուփի отлетела.
  
  
  Ներսում իր տեսա ցուցակում մեկնման ժամանակ ինքնաթիռների, обведенный համարի ուղեւորության եւ ժամանակը. Այն արագ փակել կափարիչը, մինչեւ Հոուք տեսա, որ ներսում. Նրան, նայեց ժամացույց եւ կանգնեց. — Դե, այն, ավելի լավ է գնա. Հոուք էլ կանգնեց ու կրկին սեղմեց իմ ձեռքը ։ Մասին, Նիկոլաս, — ասել է նա: "Պարտադիր է թողնել հաղորդագրություն, որտեղ մենք կարող ենք գտնել ձեզ".
  
  
  — Իհարկե, — ասացի ես: 'Առանց ջանքի համար. Դուք կարող եք գտնել ինձ Հոնկոնգում ։ Փորձեք հյուրանոց " Пенинсула ".
  
  
  Նրան երեւում эму և շտապեց օր. Նա կանգնած էր այնտեղ, smirking, ինչպես cheshire կատու, սիգար ծխող փոքրիկը.
  
  
  Բարձր լեռներում է Ривьерой, մի փոքրիկ քաղաքում ճանապարհի վերջում կա հյուրանոց, շրջապատված պատերին. Նրանք, ովքեր ներսում են, կարող են տեսնել բոլորը դուրս. Բայց նրանք, ովքեր դրսից, չեն կարող տեսնել մեջը. Սա այն վայրն է, որը отгораживает աշխարհը.
  
  
  Հետեւի պատերը mesmerizing լանդշաֆտ նարնջագույն groves եւ խաղողի այգիները, իջնում է далекому ослепительному միջերկրական ծովով գազատար. Ներսում պատերին կան այգիներ, բազմաթիվ ծառերի ու ծաղիկների, և վառ նկարել թռչունների. Ոչ մի կերպ չի երբ արեւը փայլում է հին քարե պատերին, իսկ կապույտ ջուր ավազանի призывно գրավում է իր մարմինը.
  
  
  Երեկոյան սերգեյ մոմերի ծրարներով սեղաններ դուրս մեղմ мерцающей հոգեհարազատ տակ թույն երկնքի տակ, усеянным աստղերի.
  
  
  Իսկ դուք դեռ ժամանակ կա միջեւ երեկոյան և հաջորդ ոչ մի կերպ չի երբ...
  
  
  Լուսնային սուրբ պատրաստ է նորից նույնը կրկնել սենյակում, նրա դեմքը եղել է залито արծաթե ճաճանչ. Նա գտնվել է հատակին աղբ է, իր մաշկի վրա էր դարձնում է ավելի փափուկ և խոնավ, прижимаясь ինձ.
  
  
  — Կա շամպայն?
  
  
  Նա ժպտաց, բայց թափահարեց գլխով. "Օդը առանց այն էլ intoxicating". Նա նիհար են թափել ինձ: "Մականունը?"
  
  
  Նա հասել է գլուխը ուսին. Նրա շունչ քաղցր բուրմունք է իր մազերի . 'Որ?'
  
  
  'Կարևոր չէ.'
  
  
  "Ոչ, նրան ասաց. 'Եկեք. Որ դու պատրաստվում էր ասել. Ee ձեռքը скользнула իմ бедру. 'Ոչ մի նշանակություն չունի.'
  
  
  — Լավ, — ասացի ես:
  
  
  — Պարզապես ինձ հետաքրքիր էր...
  
  
  'Որ?'
  
  
  "Դա ծիծաղելի է" ։ Ee ձեռքը, իրոք, շատ տաղանդավոր է եւ искусной.
  
  
  — Ոչինչ, — ասացի ես: "Կարեւոր չէ, որ դա ծիծաղելի է" ։
  
  
  "Դե, դա հիմարություն է ։
  
  
  "Դե, եթե դա քեզ անհանգստացնում է, դու կարող ես անմիջապես դա ասել", — ասացի ես:
  
  
  Նա մի պահ нырнула տակ простыню. Մոտ нах նաեւ հրաշալի պատկերացում, թե ինչ կարելի է անել ։
  
  
  Չար, надутая եւ нахмуренная միաժամանակ, նա կրկին вылезла են սավանի. Ձեռքը նորից զբաղված էր.
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա: "Ես, իրոք, պետք է ուղղել":
  
  
  — Խնդրեմ, — ասացի ես: 'Պարզապես հարցրու. Մատուցել ինձ հաճույք է ։
  
  
  Ee ձեռքը հիմա եղել է շատ զբաղված է. — Դուք դեմ?
  
  
  "Ոչ, նրան ասաց. — Վստահ եմ, ես չեմ առարկի.
  
  
  'Դու վստահ է?'
  
  
  "Բացարձակապես, բացարձակապես համոզված եմ":
  
  
  — Կարող եմ ձեզ տալ երկու հարցի?
  
  
  "Задай ինձ երեք, հինգ հարյուր հարց".
  
  
  — Այստեղ գեղեցիկ է, ճիշտ է, Նիկ?
  
  
  — Դա odin-ի կդիմավորեն ձեր հարցերին?
  
  
  — Ոչ, — ասաց նա, прижавшись շուրթերը իմ. — Պարզապես հյուրանոց շնորհակալություն հայտնել ձեզ.
  
  
  — Իսկ այդ հարցերը?
  
  
  — Լավ, — ասաց նա: "Առաջին штопора: չի вернете արդյոք դուք ինձ հինգ ֆրանկի, որ դուք ինձ պետք?"
  
  
  Նրա ռևմատիզմի ձեռքդ դեպի тумбочке եւ досталь շուրջ դրամապանակ ee банкноту հինգ ֆրանկի. Նրան տվեց էյ.
  
  
  — Երկրորդ штопора?
  
  
  "Այժմ մարդիկ ասում են, որ ես շատ գեղեցիկ է: Եվ դեռ մարդիկ միշտ ասում են, որ գեղեցկությունը սահմաններից դուրս չի գալիս տեսքը. Նիկ, եթե նրա գեղեցիկ, իմ գեղեցկությունը միայն դրսից?
  
  
  Պետք էր բառեր. Է ռևմատիզմի իր ձեռքն է իր մարմինը.
  
  
  * * *
  
  
  
  Գրքի մասին:
  
  
  Նիք Քարթերը տեսել, Նիկոլ Լվով խաղատուն է Ֆրանսիական Ռիվիերայում. Բայց... Nicole այլեւս չեն եղել ։ Մի քանի տարի առաջ նա մահացել է ավտովթարից.
  
  
  Այդ ժամանակ ով էր այդ կինը անձի հետ մեռյալ աղջիկները? Խնդիրն Քարտերի կայանում էր նրանում, որ պարզել է դա:
  
  
  Բայց մի քանի մարդ համարո ՞ ւմ եք, որ ego, սարսափելի իրավիճակը արժեր միլիոնավոր դոլար: Մինչդեռ ինչ-որ մեկը վերցնում զգալի մասը համաշխարհային ոսկու պահուստների միջոցով լրտեսական դավադրություն է, որը տարածվում է շքեղ ֆրանսիական անում կողքին "вонючей" seafront Նյու Յորքի...
  
  
  Ինչ воодушевляющую դերը Penny Ռուսաստանը խաղում է այս կասկածելի delle?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"