Κάρτερ Νικ : другие произведения.

81-90 συλλογή ντετέκτιβ για τον Νικ Κάρτερ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  81-90 συλλογή ντετέκτιβ για τον Νικ Κάρτερ
  
  
  
  81. Кремлевское υπόθεση http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. Ισπανική επικοινωνία http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Η συνωμοσία της κεφαλής του θανάτου http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death s Head Συνωμοσία
  
  84. Пекинское φάκελο http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Φάκελο
  
  85. Φρίκη ice τρομοκρατίας http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Τρομοκρατία
  
  86. Δολοφόνος: Κωδική ονομασία Γύπα http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская βεντέτα http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Σημάδι Cobra http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Ο άνθρωπος που πούλησε το θάνατό του http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское υπόθεση
  
  
  μετάφραση Λιοντάρι Шкловского
  
  
  μνήμη γιο του Anton
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 1
  
  
  
  
  
  
  
  Επισκιάσουν αμερικανικό αεροπλάνο τώρα είναι αδύνατο. Το ξέρεις, το ξέρω, και κάθε μαλάκα που ποτέ διαβάζει την εφημερίδα του, το ξέρει αυτό.
  
  
  Αλλά γιατί бортпроводница αγώνα 709 στο νησί Grand Лаклэр ήταν τόσο κοντά με έναν μαύρο черноволосым επιβάτη που κάθεται σε ένα γύρω από το εμπρός καθίσματα; Είναι ότι του την έπεσα στο πάρτι;
  
  
  Короткоствольная πραγματάκι, που είναι όλη την ώρα κρατούσε κάτω από τις φόρμες, подогревая μεταξύ στήθη, για τους οποίους θα ήθελα πολύ να έβλεπα από την αρχή της πτήσης. Φάνηκε, όλοι κοιμούνται, και στην αρχή μου φάνηκε ότι αυτός ο άνδρας λίγο την αγγίζει και σας επιτρέπει ονε να κάνει ό, τι χρειαζόταν. Σε καλά αερογραμμές ο πελάτης εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς. Και όταν είναι λίγο κατεβάσει λίγο το φερμουάρ της στενά πουκάμισα, ήδη με ανυπομονησία το παιχνίδι σε peeping. Μέχρι που έβγαλε λαμπερό κομμάτι μετάλλων, που για μια στιγμή засверкал σε ακτίνα φωτός.
  
  
  Μετέτρεψε το εγώ στο εγώ φοίνικας, γύρισε και πέρασε μέσα από την πόρτα στην μπροστινή καμπίνα. Ο άντρας σηκώθηκε και κοίταξε πίσω του το πέρασμα, το όπλο ήταν σαφές στο εγώ δεξί του χέρι. Είχα Luger " σε наплечной θήκη κάτω από το σακάκι, αλλά ήξερα ότι αμέσως αποσπάσω την προσοχή εγώ, αν κάνω ένα βήμα προς αυτόν. Το στιλέτο ήταν σε замшевой δερμάτινο κέλυφος στο δεξί αντιβράχιο. Μπορεί να τον αθόρυβη διαθέτουν μηχανισμό, ώστε να απελευθερώσει το εγώ στο χέρι μου, αλλά να ρίξει το εγώ - είναι ένα άλλο θέμα. Ένας άντρας δει. Είχε την ευκαιρία να πυροβολήσει πριν να το εγώ, για παράδειγμα.
  
  
  Ενώ ακόμα μελετώντας, τι δράση έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας δεδομένων υπό άλλες συνθήκες, η απόφαση έχει ληφθεί όχι μαζί μου. Όλα ξύπνησε από το θόρυβο βολής στο πιλοτήριο. Την άκουσε γύρω από τον εαυτό έκπληκτα ήχους από τους επιβάτες, подпрыгивающих στις θέσεις τους. Τότε ακούστηκε η φωνή λύσεις ερευνητικές εργασίες. "Ηρεμήστε όλοι. Την κατεύθυνση της πτήσης άλλαξε. Στην Αβάνα, μπορείτε να μείνετε σώοι και αβλαβείς. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό ".
  
  
  Είχε προφορά: ισπανικά. Δίπλα μου Tara Sawyer πήρε μια βαθιά ανάσα, και ο Ράντολφ Φλέμινγκ για την ee πλάτη μου έκοψε την ανάσα.
  
  
  'Ηρέμησε.. Της ψιθύρισε λόγια, δεν κουνάει τα χείλη του. -Προσπαθήστε να κάνει μια γυναίκα να σιωπήσει.
  
  
  'Ένας κύβος; Αλλά τι γίνεται με την σύμβαση για την καταπολέμηση της угонами αεροπλάνα;
  
  
  Δεν ήταν ώρα για εξηγήσεις. Οι μόνοι, ποιος μπορεί να τη γλυτώσει στην Κούβα, ήταν πράκτορες του Κάστρο ή εγώ φίλο του για τον ωκεανό. Αλλά αν είναι να σκεφτεί και να σκάσει, να βρει μόνη της. Δεν ήταν χαζή.
  
  
  Ο άντρας έτρεξε μέσα στο σκοτεινό βλέμμα τους επιβάτες. Εγώ μάτια για μια στιγμή σταμάτησε σε μας, στη συνέχεια σήκωσε ih, για να εκτιμήσει την αντίδραση πίσω μας.
  
  
  Αργά γύρισε στο πλάι, λες και το να μιλήσω με την κοπέλα δίπλα μου. Καλύπτεται με μια искривленным τον ώμο, το χέρι μου γλίστρησε κάτω από το lapel προς το "όπλο του". Ο άντρας δεν έδωσε σε μένα.
  
  
  Θεωρήθηκε ότι οι επιβάτες δεν ήταν οπλισμένοι. Της έβαλε το όπλο στο αριστερό χέρι. Την καθόταν στο διάδρομο δεξιά από την κίνηση του αεροσκάφους και θα μπορούσε εύκολα να ορίσει εγώ, δεν αυξάνεται. Τον τράβηξε τη σκανδάλη.
  
  
  Το όπλο έφυγε από το εγώ του τα χέρια, και την πυροβόλησε ξανά. Πριν εγώ белоснежной πουκάμισα κοκκίνισε. Έπεσε στην πλάτη του στην πόρτα και μιλούσε εκεί, σαν прибитый σε αυτήν. Εγώ το στόμα του άνοιξε από την κραυγή που δεν ακούστηκε. Εγώ στα γόνατα άρχισε να τρέμει, και έπεσε. Κάποιος έσπρωξε την πόρτα από την άλλη πλευρά, αλλά εγώ το σώμα αναστέλλεται πέρασμα. μετά τα δύο από την Πρώτη βολή της, πήδηξε προς τα εμπρός.
  
  
  Από πίσω μου άκουσα την υστερική κραυγή της γυναίκας. Το ηθικό άρχισε να βγαίνει από τον έλεγχο. Την σταματήσει πτώμα για το ένα πόδι, και η πόρτα ήταν διάπλατα. Το όπλο τώρα βούλωσ'τον βόθρο σου στην πόρτα πυροβόλησε. Таращить μάτια με σφυρίγματα έχει περάσει από τη μασχάλη, μαχαιρώσει το παλτό μου και συνέχισε να κινείται στην τροχιά, μέχρι κραυγή στο πίσω μέρος του αεροπλάνου δεν με ενημέρωσε ότι κάποιος έχει τραυματιστεί. Της, έσκυψε, άρπαξε το κορίτσι από τον καρπό και έκανε περιστροφική κίνηση, μέχρι που έπεσε το περίστροφο. Είναι iso όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε να αμυνθεί, δοκιμάζοντας τα μακριά αιχμηρά νύχια μου πρόσωπο, και έπρεπε να πέσει το luger, για να κλείσουμε το χτύπημα καράτε από το λαιμό του. Είναι безвольно έπεσε στην αγκαλιά μου και την πέταξα στο νεκρό σώμα της φίλης της. Την πήρε τρεις περίστροφο, δύο έβαλε στο λεπτό και κράτησε "Luger" σε ετοιμότητα.
  
  
  Δεν ήξερα ότι στο πιλοτήριο. Το αεροπλάνο τρέμω, ξαφνικά άλλαξε κατεύθυνση και δραματικά шталь να πέσει στον ωκεανό. Την έχασε την ισορροπία του, έφυγε από την πόρτα της καμπίνας, και έπρεπε να πιαστεί από το πλαίσιο πορτών.
  
  
  Ο πιλότος ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα πάνω σε μια καρέκλα, провисая στη λαβή ελέγχου. Γύρω από πυροβολισμό στην πλάτη έρεε αίμα. Στεκόταν από πάνω του ο πλοηγός. Αρχή συγκυβερνήτης ισχύουν αγωνιώδη προσπάθεια, για να επιστρέψει το αεροπλάνο σε ευθεία πίστα. Συνοδηγός έβγαλε πιλότου από το πηδάλιο και προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία με ένα μαντήλι. Θα μπορούσε κάλλιστα να προσπαθήσει να σταματήσει Καταρράκτες του νιαγάρα. Αρχή δεύτερη πιλότος πήρε διαχείριση αεροπλάνο και προχώρησε σε αυτόματο πιλότο. Γύρισε, πιθανώς για να βοηθήσει штурману, με είδε και πάγωσε. Φυσικά, με δέχτηκε για капера νούμερο τρία.
  
  
  Την κόλλησε "luger" σε θήκη και έκλεισε το μάτι ονε. "Μπορούμε να πετάξει στο Grand Лаклер. Έχασαν τον πόλεμο ".
  
  
  Την έναρξη του δευτέρου ο πιλότος κοίταξε mimmo με το χάος στο διάδρομο. Ο πλοηγός ξαφνικά γύρισε, κρατώντας τον πιλότο με το ένα χέρι, και με κοίταξε. Ήταν θανάσιμα мучнистые. "Ποιος είσαι εσύ, κατάλληλο εσύ;"
  
  
  "Янтье Параат". Της, κούνησε το κεφάλι στον πιλότο. - "Πέθανε;"
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. Την έναρξη του δευτέρου ο πιλότος κοίταξε.
  
  
  "Είναι πυροβόλησε Χάουι ... бортпроводница!" Στη συνέχεια, εγώ ο εγκέφαλος περάσει σε δεύτερη ταχύτητα. 'Εσύ . .. Γεια σας . τι κάνεις με το όπλο;
  
  
  Της χαμογέλασε ονε. "Δεν είσαι χαρούμενος που ήταν μαζί μου; Καλύτερα να επικοινωνήσετε με το αεροδρόμιο κένεντι της νέας υόρκης και το αναφέρω. Στη συνέχεια, μπορείτε να αμέσως να ρωτήσω, αν ο Νικ Κάρτερ άδεια για όπλα επί του σκάφους. Πείτε τους να έχουν διαβουλεύσεις με τον Τίμοθι Уайтсайдом. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει, είναι ο πρόεδρος αυτής της εταιρείας.
  
  
  Εξέτασαν ένα φίλο στον άλλο. Αρχή δεύτερη πιλότος έπεσε στη θέση του, κρατώντας με το μάτι, και να το εγκαταστήσει τηλεπικοινωνίες. Το ρευματισμό ήρθε μετά από λίγο. Μάλλον έπρεπε να τραβήξει Уайтсайда για τα σκουπίδια. Εγώ τη φωνή παράλογο ενθουσιασμό και βίαια. Την ήξερα τι σκέφτεται για παραβιάσεις της τάξης. Ήταν ικανός για φόνο, αν ένα με το εγώ αεροπλάνα ήρχετο με καθυστέρηση για ένα λεπτό.
  
  
  Εν τω μεταξύ οι άλλοι δύο бортпроводниц στην καμπίνα ήρθε ετησίως. Γρήγορα κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι και πάλι υπό έλεγχο, και ανασυγκροτημένος μέσω του συστήματος ήχου καταπραϋντικό μηνύματα.
  
  
  Να την βάλω τον παλμό του πιλότου. Ήταν нерегулярен. Της ανέφερε штурману και πρότεινε να φυτέψει εγώ σε ελεύθερο χώρο στο πίσω μέρος.
  
  
  Την ονε ακόμα δεν είναι πολύ άρεσε, αλλά καταλάβαινε ότι η ονε χρειάζεται τη βοήθειά μου. Θα έλυσαν πιλότος και τραυματίστηκε εγώ πίσω από τα πτώματα στο πέρασμα. Ξανθιά με στολή τύχη να διπλωθεί υποβραχιόνιο μεταξύ των τριών άδεια καθίσματα, ώστε να μπορούμε να το βάλω εγώ. Δεν ήταν αρκετά σε μια άνετη θέση, αλλά είχα την αίσθηση, ότι εγώ δεν θα ενοχλεί για πολύ περισσότερο.
  
  
  Ένα από бортпроводниц εθελοντές να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, και Tara Sawyer στάθηκε δίπλα της. Κοίταξε για μια στιγμή, και στη συνέχεια είπε: "Άσε με ήσυχο. Το αντέξω. Έχεις ακόμα πολλά del ".
  
  
  Θα με συνοδηγός εγκατέλειψαν πιλότου κορίτσια. Θα επανατοποθέτησαν ακόμα υπάρχουν αναίσθητος бортпроводницу στον ελεύθερο χώρο πίσω από τον πιλότο.
  
  
  Προσεκτικά έψαξε, αλλά δεν βρήκε τα όπλα. Την καλή έπλεξε γεια σου, τους αστραγάλους και τους καρπούς, σε περίπτωση, αν θέλει να δοκιμάσετε κάτι από τα φαρμακερά τα νύχια του, όταν ξυπνήσει. Βάλαμε νεκρό αεροπειρατή στο γραφείο, ώστε οι επιβάτες να μην δει εγώ, και κατευθύνθηκε πίσω στην καμπίνα. Αρχή συγκυβερνήτης ακόμα φαινόταν χλωμός και ανήσυχος. Ρώτησε για την κατάσταση του πιλότου, και ο ρευματισμούς εγώ δεν ευχαριστημένη. Είναι καταραμένοι. - Келере ... Πώς θα μπορούσε να πάρει επί του σκάφους με αυτά τα όπλα; Εσύ;'
  
  
  "Έχω αυτό το δικαίωμα, όπως σας είπα. Δύο περίστροφο έκρυβαν κάτω από το στηθόδεσμο. Κομψά, δεν νομίζεις; Απ ' όσο ξέρω, το πλήρωμα δεν ελέγχεται για την παρουσία των όπλων.
  
  
  Οι δύο άνδρες έδωσε το ιτε фыркающие ήχους, αναγνωρίζοντας το κενό ασφαλείας. Αναρωτιόμουν πώς ήταν συγκυβερνήτη. Έπρεπε να περάσουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε.
  
  
  "Νομίζεις ότι θα μπορείς να παραδώσει το αεροπλάνο στο Port of Spain, ή θέλεις να την πήρε ο έλεγχος για τον εαυτό σας;"
  
  
  Εγώ φρυδιών άνοιξαν. Νόμιζε ότι είμαι κανένα πρόβλημα πάνω του. "Λέτε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε σε αυτό το αεροπλάνο;"
  
  
  Της έβγαλε το πορτοφόλι του και έδειξε την άδεια. Κούνησε το κεφάλι του. "Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά εγώ θα το κάνω μόνος μου".
  
  
  "Αν αλλάξεις γνώμη, την έτοιμος να σας ξεκουράσω", του είπα. "Θα είμαι εκεί".
  
  
  Αυτός χαμογέλασε, και ήλπιζε ότι είναι χαλαρή. Της βγήκε σε όλη την καμπίνα. Ο φροντιστής σέρβιρα τους, και προσπαθούσε να καθησυχάσει τους επιβάτες. Άλλη έδωσε οξυγόνο στον γέρο. Πιθανώς, έπαθε καρδιακή προσβολή. Tara Sawyer ήταν απασχολημένη πιλότος. Αθόρυβα και αποτελεσματικά. Το γεια σου άρεσε όλο και περισσότερο. Δεν είναι πολλές γυναίκες ήρεμα αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση. Σήκωσε τα μάτια της, όταν στεκόταν δίπλα της. "Δεν θα μπορούσε να αντέξει, Νικ".
  
  
  "Όχι, εντάξει".
  
  
  Κάθεται πίσω από τον πιλότο, που συνδέονται бортпроводница άρχισε να χαλαρώνει. Ee μάτια άνοιγαν η μία μετά την άλλη, και εδώ θα ήθελα να σηκώσω το χέρι μου να χαϊδέψω ноющую λαιμό. Όταν παρατήρησε ότι τα χέρια της είναι δεμένα, προσπάθησε να κοιτάξουμε γύρω μας. Ένεση πονάει που προκαλείται από αυτή την κίνηση, είναι η μόνη αποστολή sl. 'Oi . .. ", - παραπονέθηκε. 'Ο λαιμός μου.'
  
  
  Σήκωσε με τα μάτια.
  
  
  "Δεν έχει σπάσει", - συνοπτικά ανακοίνωσε την. "Και δεν χρειάζεται να κάνεις κακό μάτι γυρίσματα".
  
  
  Έκλεισε τα μάτια της και τα διογκωμένα χείλη. Δεν σε ξενοδοχείο, για να είναι και πάλι έχασε τις αισθήσεις της, και πήρε ένα γύρω από άλλα θαλάμου. Της ζήτησε να της φέρει ένα ποτήρι ουίσκι με νερό και ζήτησε να βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης πιει. Είναι προσεκτικά συμμορφωθεί με τις διαταγές μου, σκύβει πάνω από το κορίτσι σε μια καρέκλα, σηκώστε το κεφάλι για το πηγούνι και ρίχνει το ποτό ει στο λαιμό. Το κορίτσι сглотнула, έκλεισε το στόμα του και ένοιωσε και бортпроводница έριξα ουίσκι σε ατμοσφαιρικό αέρα. Μέρος αυτού του ουίσκι χτύπησε την στολή.
  
  
  Την ρώτησε: "Έχετε δει ποτέ πριν, μέχρι αυτή την πτήση;"
  
  
  Υψηλή αεροσυνοδός με cerro дымчатыми τα μάτια, βέβαια πλάτη του και με κοίταξε. Τώρα, όταν αποφοίτησε από το να βοηθήσει τους επιβάτες, στη φωνή της ακούστηκε συγκρατημένη οργή. "Όχι, Edith, μια κοπέλα που ασχολείται συνήθως πετά μαζί μας, τηλεφώνησε λίγο πριν από την αναχώρηση, να πω, ότι ήταν άρρωστη, και έστειλε μια φίλη. Η ψηφοφορία αυτή τη φίλη σας!
  
  
  "Αυτό είναι μέρος του τι συμβαίνει;"
  
  
  "Όσο την ξέρω, αυτή ήταν η πρώτη φορά. Συνήθως στο αεροδρόμιο υπάρχουν εφεδρικά αεροσυνοδοί, αλλά σήμερα μας ένα γύρω από αυτά τα κορίτσια δεν ήρθε ".
  
  
  Την αμφιβολία. "Αλήθεια είναι, επίσης, κανείς δεν σκέφτηκε ότι ήταν περισσότερο από ό, τι σύμπτωση;"
  
  
  Είναι μόλις κοίταξε. "Κύριε, στο πλαίσιο μιας πολιτικής αεροπορίας-mail бизнесявляется μπορείτε πάντα να περιμένουμε οτιδήποτε την τελευταία στιγμή. Ζητήσαμε κορίτσι μερικές ερωτήσεις, και όταν διαπιστώθηκε ότι καταλαβαίνει το επάγγελμα, φέραμε μαζί μας. Και γενικά, ότι είσαι αστυνομικός;
  
  
  "Αυτός που σήμερα είναι τυχερός. Δεν μπορείς να βάλεις τον πιλότο κουβέρτα; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι βλέπουν ένα πτώμα ".
  
  
  Είναι πικρά κοίταξε κοκκινομάλλα бортпроводницу, η οποία ασχολείται με оправлялась σε μια καρέκλα, και отшатнулась.
  
  
  Με κοίταξε, σαν λαβωμένο πουλί, χοροπηδάει σε ένα δασικό μονοπάτι στο πεινασμένο γάτα. Το sel δίπλα της. Οι γυναίκες είναι πιο εύκολο να μιλάς μαζί μου, αν ih δεν τρομάζω. Το προσπάθησε να φανεί όσο το δυνατόν πιο συμπονετικός.
  
  
  "Όταν θα βγεις μέσα από τη φυλακή, δεν θα φαίνονται τόσο νόστιμο, όπως και τώρα, αδελφή. Την κατηγορία για φόνο master συν ό, τι είναι πρόθυμοι να σας δώσω για αεροπειρατεία. Αλλά, από την άλλη πλευρά, αν είστε λίγο γίνει μαζί μου, μου δώσεις μια αξιοπρεπή ρευματισμούς, μπορεί να μην μπορώ κάτι να κάνω. Πώς είναι το όνομα σου;'
  
  
  Μου απάντησε, και μου φάνηκε ότι έπιασα κάτι από την ελπίδα και την αναμονή στο λεπτό τεταμένη φωνή. - "Mary Austin".
  
  
  "Και ο φίλος σου;"
  
  
  "Ο χουάν ... Καρντόσα ... Πού είναι;"
  
  
  Της είπε γεια σου, χωρίς περιττά λόγια. 'Αργά για τα πρότυπα της nen σκέψης.'
  
  
  Έπρεπε να μάθω την απάντηση. Θα μπορούσε να μου πει αν όντως είναι από το γκι σε αυτό κάποια σχέση. Το πρόσωπό της ήταν σαν να της έσκισε το δίπλωμα δολάριο στο τηλ. Ο nach άρχισαν να ρέουν τα δάκρυα.
  
  
  Το συνέχισε φιλικό τόνο. "Πες μου περισσότερα σχετικά Χουάν, Μαίρη. Ποιος είναι αυτός;'
  
  
  Η φωνή της φάνηκε κουφό, είπε ανάμεσα σε αναφιλητά. "Πολιτικός πρόσφυγας. Ήταν έσπασε, και ονε έπρεπε να επιστρέψω. Είπε ότι ήταν συγγενής με τον Κάστρο, και ότι δεν προκαλούν ονε ζημιά για αυτό ".
  
  
  Της, σκέφτηκα ότι μοιάζει περισσότερο με έναν υπάλληλο της μυστικής αστυνομίας. Αυτή ήταν η δυσκολία υποδοχής προσφύγων; ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε delle έσκασε, και ο οποίος λειτουργεί στον εχθρό ".
  
  
  "Πόσο καιρό θα ήξεραν εγώ;"
  
  
  'Έξι μήνες.' Έμοιαζε σαν ένα παιδί κλάμα πάνω από το σπασμένο παιχνίδι. "Τον γνώρισα, όταν δούλευε στο" Истерн Эйрлайнз " κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Μαϊάμι. Δύο κυριακές πριν, μου ζήτησε να παραιτηθώ από τη δουλειά. Ονε χρειαζόταν τη βοήθειά μου. Έχει κληρονομήσει πολλά χρήματα στην Κούβα, και αν ih θα πάρει, μπορούμε να παντρευτούμε. Τώρα . .. σκότωσες εγώ ".
  
  
  "Όχι, Μαρία, εσύ τον σκότωσες, όταν υπέβαλλε την ονε περίστροφο και πυροβόλησε πιλότος".
  
  
  Είναι δυνατά зарыдала. Οι επιβάτες έκπληξη ύψωσαν τους οφθαλμούς αυτών, ορισμένοι εξακολουθούν να φοβούνται.
  
  
  "Τον πυροβόλησα ... ήταν ατύχημα, ο πλοηγός μου επιτέθηκε ... με χτύπησε ... δεν ήθελα να τραβήξει τη σκανδάλη ... της ... απλά το να oni αλλάξει πορεία ... '
  
  
  Την σηκώθηκε, έβαλε το υποβραχιόνιο και το έβαλε σε τρία καθίσματα. Της έλεγα να Хока να κάνει κάτι για να φύγουμε. Τουλάχιστον, δεν ήξερε το πρώτο κανόνες για τη χρήση των όπλων: ποτέ μην πάρεις το όπλο, αν δεν πρόκειται εγώ να χρησιμοποιήσετε. Ο δεύτερος κανόνας: τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν με περίστροφα.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 2
  
  
  
  
  
  
  
  Όταν το αφεντικό μου, ο Ντέιβιντ Hawk, με αποκαλεί Ν3, που είναι ο επίσημος κώδικα, όπως το πρώτο Killmasterа, το ξέρω ότι θα μου δώσει έναν ακατόρθωτο αποστολή.
  
  
  Συνήθως, όταν δεν υπήρχε κανείς, με αποκαλεί τον Νικ. Αλλά όταν ο βήχας και λέει N3, το πρώτο πράγμα που νομίζω ότι πρέπει να διπλασιάσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Δυστυχώς, μας μία εταιρεία δεν ήταν τόσο τρελή για να ασφαλίσουν μένα, οπότε δεν έχει σημασία.
  
  
  Της ήρθε να αναφέρω. Η AX είναι οι πιο φτωχοί του προσωπικού-διαμερίσματα με όλες τις νοημοσύνη των υπηρεσιών. Παιδιά γύρω από τη CIA και το FBI, στροφή μακριά από αυτό, και τα μέλη της μυστικής υπηρεσίας να ευχαριστήσουν ακόμα πιο δύσκολο. Νομίζουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή θα πρέπει να διαφυλάξει τον πρόεδρο.
  
  
  Το ήταν κουρασμένος. Το εκτέλεσε κουραστική εργασία και με ανυπομονησία περίμεναν αρκετές εβδομάδες αλιείας στο βόρειο Μίσιγκαν. Γεράκι пододвинул μου την εφημερίδα μέσω του έδρα, закашлялся και είπε: "N3, δεν καταλαβαίνετε, τι σημαίνει αυτό;"
  
  
  Της θα μπορούσε να δώσει το ρευματισμό πριν διαβάσει φανταχτερός τίτλος: "Δυσκολίες".
  
  
  
  
  Ο ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ HAMMOND
  
  
  ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΣΕ ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Δεν νομίζω ότι πολλοί αμερικανοί γνωρίζουν Hammond. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξέρετε για το νησί Grand Лаклер. Ο στρατηγός ήταν εκεί δικτάτορας. Τα νησιά ήταν μια δύσκολη ιστορία. Μετά, όπως ήταν κατακτήθηκε από τους ισπανούς, έπεσε στα χέρια των γάλλων και, στη συνέχεια, καταλήφθηκε από τους βρετανούς. Ο πληθυσμός ήταν κατά 90 τοις εκατό μαύρο, απόγονοι των σκλάβων, που εισάγονται γύρω από την Αφρική για να εργαστούν στις φυτείες του και σε πυκνά δάση. Πριν από δέκα χρόνια, οι νησιώτες αποφάσισαν σε δημοψήφισμα ρήξη με τους βρετανούς και να διακηρύξει την ανεξάρτητη δημοκρατία. Εκεί шталь κυβερνήσει πρέπει να Randolph Φλέμινγκ
  
  
  Ο φλέμινγκ ήταν ο πιο ταλαντούχος και πιο δημοφιλές πρόσωπο στο νησί. Έκανε σημαντικές αλλαγές και шталь για το λαό του τον αληθινό της πατέρα. Μετά εγώ έριξαν. Δεν είναι πάρα πολλά, έδωσε στο στρατό, και θα έχουν επαναστατήσει. Φλέμινγκ έφυγε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η ονε έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο. Hammond ήρθε στην εξουσία και έχει υποδουλώσει τους ανθρώπους, όπως θα έπρεπε να είναι στρατιωτικό диктатору. Τώρα Hammond ήταν νεκρός. Τυχαίο; Μπορεί να είναι όχι. Δεν είχε σημασία. Άφησε ένα κενό εξουσίας. Όποιος κατά диктаторе έδειχνε σημάδια της ηγεσίας, φυλακίστηκε ή με άλλον τρόπο να συναχθεί από συνελεύσεις κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Hammond, και φοβόταν ότι ήδη ήξερα ποιον διπλωμάτες βλέπουν, για να βοηθήσει να αποκαταστήσει την τάξη στο νησί.
  
  
  Γεράκι γκρινιάζει: "έχουμε μυστικές πληροφορίες, δείχνουν ότι οι ρώσοι δημιουργούν στο νησί πυραύλων της βάσης. Φυσικά, πολύ ήρεμος, όπως πάντα. Γι ' αυτό θα πρέπει επίσης να λειτουργήσει αθόρυβα και μυστικά. Για να μας αποσπάσει την προσοχή, την Κούβα θόρυβος για το Grand Лаклере. Θέλουν να βοηθήσουν τους άπορους γείτονες. Αλλά ξέρουμε ότι τα πάντα στα χέρια των ρώσων, και ότι ο στόχος της "βοήθειας" - εγκατάσταση πυραύλων στο νησί. Λοιπόν, αυτή η επιχείρηση εισέρχεται σε кремлевское φάκελο ".
  
  
  Ο ντέιβιντ Γεράκι χτύπησε τα δάχτυλά σας στην άκρη της καρέκλας και σοβαρά κοίταξε. "Είναι η χειρουργική επέμβαση για ένα άτομο, N3. Η κυβέρνησή μας δεν θέλει δεύτερη πυραύλων της κούβας Είστε υποχρεωμένος, το συντομότερο δυνατό για να παραδώσει Ράντολφ Φλέμινγκ στο Grand Лаклер ".
  
  
  Την αμφιβολία ότι ο στρατός θα καθίσει στη θέση του ή κάτι να μιλήσω γι ' αυτό.
  
  
  "Η δουλειά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν έκανε. Θα πρέπει να Φλέμινγκ στο προεδρικό μέγαρο. Και θα πρέπει να δράσει έτσι ώστε να μην μάθει κανείς ότι στη χώρα μας έχει αυτό κάποια σχέση ".
  
  
  Την σαφήνεια το σαρκασμό. - "Έχω συνηθίσει να με πυροβολούν, με δηλητήριο, με κάθε τρόπο να απειλήσει, αυτό δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν το βρήκα ιδρύματα να κάνει τον εαυτό του αόρατο. Πώς θέλεις να την шталь αόρατος; '
  
  
  Το καλό σε πολλά πράγματα, αλλά το κάνω να γελάσεις Тетеревятник - δεν είναι ένα γύρω τους. Είναι εντελώς αναίσθητα. Δεν είναι καν χαμογέλασε.
  
  
  "Αυτό έχει ήδη τακτοποιηθεί. Τυχερός ο Φλέμινγκ και ο Τομ Σόγιερ είναι καλοί φίλοι ".
  
  
  "Μου αρέσει περισσότερο Huck Finn, αλλά από το βιβλίο του Mark Twain μπορεί να με βοηθήσει;"
  
  
  Хоуку δεν μου αρέσει είναι το πνεύμα, έτσι ώστε πέταξε σε μένα ξινό βλέμμα. Thomas Sawyer. Μπορεί να έχετε ακούσει για τα πρότυπα της nen. Ο πρόεδρος Sawyer Hotel Group, η μεγαλύτερη στον κόσμο. Πριν από τρία χρόνια ο στρατηγός Hammond έδωσε ονε οικόπεδο στην παραλία, για να χτίσει ένα ξενοδοχείο και καζίνο, όπου οι πλούσιοι τουρίστες θα μπορούσαν να διασκεδάσουν και να πάρει ό, τι θα ξοδέψουν τα χρήματά τους. Και οι δύο είναι άξιοι. Μπορείτε, φυσικά, καταλαβαίνετε ότι ο Σώγιερ δεν είναι συμφέρουσα η απορρόφηση, που αμέσως национализирует εγώ μια κερδοφόρα εταιρεία. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε ότι ο Σώγιερ υποσχέθηκε όλη τη βοήθειά μας σε αντάλλαγμα για την υπόσχεση Φλέμινγκ, ότι εγώ επιχείρησή σας στο μέλλον δεν θα υποβληθεί σε κίνδυνο. Και Φλέμινγκ έδωσε το λόγο του ".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. Πολιτική κάνει περίεργους συντρόφους για τα σκουπίδια. Πατριώτης Φλέμινγκ και ένας άπληστος επιχειρηματίας Σώγιερ. Και θα πρέπει να συνδέσετε τα δύο μαζί. Την άφησε υπερβολικά σκληρή γραφείο Γερακιών με την τετριμμένη ιδέα, ότι ο κόσμος είναι ένα χάος.
  
  
  Όλα Sawyer στη Νέα Υόρκη έμοιαζε, όπως και όλα τα άλλα ξενοδοχεία της ίδιας εύρος τιμών: μικρό λόμπι, περιβάλλεται από ακριβά καταστήματα. Αλλά ένα πράγμα ήταν διαφορετικό. Ήταν ιδιωτικός ανελκυστήρας, που οδήγησε ανοιχτά στον επάνω όροφο. Ανεβαίνοντας πάνω της, πάτησε το πόδι του στο μαλακό χαλί ευρύχωρη αίθουσα, όπου με περίμενε κομψά ντυμένη ξανθιά. Αγαπητοί жириновский στο διαδίκτυο κρεμασμένα στους τοίχους, αλλά μας ένα γύρω τους δεν μπορούσε να συγκριθεί σε ποιότητα με τα δύο πόδια, подмигивающими μου από κάτω μια στενή φούστα. Μου έκανα νόημα μικρό λεπτό χέρι. "Ο Κ. Κάρτερ;" Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Την Tara Sawyer, - είπε. "Ο πατέρας, όπως πάντα, μιλάει στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σας δει".
  
  
  Εκείνη μου έδωσε το χέρι και με πήγε στο διάδρομο για μια ημέρα στην άλλη πλευρά. Το δωμάτιο, στο οποίο μπήκαμε, ήταν μία γύρω από τους μεγαλύτερους, που την έχει δει ποτέ. Γυαλιού ημέρα ανακαλύψει πρόσβαση σε βεράντα, γεμάτο με φυτά και μικρά δέντρα. Δεν ήταν μας σε καρέκλες, γραφεία μας, μας φακέλων, μόνο νησάκια αναπαυτικά καθίσματα και καναπέδες. Και ένα μπαρ. Κύριε Σώγιερ ήξερε πώς να πάρει τους επισκέπτες. Η κοπέλα με άφησε να φύγω και κατευθύνθηκε προς το μπαρ.
  
  
  "Τι μπορώ να σας προσφέρω, κ. Κάρτερ;"
  
  
  "Ναι, παρακαλώ".
  
  
  Έχει χυθεί μου ένα ποτήρι κονιάκ και το πήρε στο ουίσκι, σόδα. Είμαστε στην γυάλινη πόρτα patio και δείτε χιόνι στο parque κάτω.
  
  
  "Τι κρίμα, είπε. "Τόσα πολλά όμορφα πράγματα, και κανείς δεν τολμά να περπατήσει εκεί το βράδυ.
  
  
  Της, σκέφτηκα να τον εαυτό μου, ότι μπορώ να σκεφτώ πολλά μέρη που θα ήταν επιβλαβή για μερικούς ανθρώπους, ακόμα και όταν δεν. Για παράδειγμα, αυτό το δωμάτιο δεν ήταν τόσο ασφαλές για Tara Sawyer, αν δεν αναγνωρίζει την παρουσία του πατέρα στον ίδιο όροφο. Ήταν πολύ δελεαστική, πολλά θηλυκότητα κάτω από το λεπτό ύφασμα, που ασχολείται με ελεύθερα κρεμόταν από το στήθος της και την καλή αγκάλιασε τους μηρούς της. Το πρόφερε nah σιωπηλός τοστ, για να βεβαιωθείτε ότι το θαυμασμό μου δεν ξεφεύγει από nach. Μετά η πόρτα μας άνοιξε και τελείωσε.
  
  
  Thomas Sawyer δεν ήταν ό, τι τον περίμενα. Το φανταστεί υψηλής δυναμικής του ανθρώπου, που εκπέμπει την επιτυχία και τη δύναμη. Αντ ' αυτού, την είδα έναν άνθρωπο δεν είναι το έκτο μέτρα ψηλός, και στο μισό κεφάλι πιο κάτω, αλήθεια, με γρήγορες κινήσεις. Το μόνο δυνατό σημείο στα πρότυπα της nen εγώ ήταν απροσδόκητα χαμηλή φωνή. Σταμάτησε λίγα μέτρα μακριά από μένα και εξέτασε με το πόδι έως το κεφάλι, σαν κάποιος να παρακολουθεί τη μηχανή που σκέφτεται να αγοράσει. "Ο Κ. Κάρτερ;" Δεν ήταν σίγουρος.
  
  
  Την σεμνά κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Δεν είσαι όπως την είχα φανταστεί".
  
  
  Δεν παραπονιόταν, και το ήξερε. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι суперагент μοιάζει με διασταύρωση μεταξύ Μπόγκαρτ και τον sir Ogilvie Ρένι, δυστυχισμένο αγόρι, που το βρετανικό υπουργείο M. I. 6 αποκάλεσε "C", το πρόσωπο του οποίου η κάλυψη καταστράφηκε το άρθρο στο γερμανικό περιοδικό Der Stern. Και δεν είμαι έτσι.
  
  
  "Το ξενοδοχείο θα σας μιλήσω table border - συνέχισε ξενοδοχειακό tycoon. Αλλά αυτό μπορεί να περιμένει. Με την Τάρα πρέπει να προλάβω το αεροπλάνο, αλλά ο χρόνος είναι λίγος. Μπορείτε να πάτε γύρω από το αεροδρόμιο κένεντι της νέας υόρκης σε πέντε λεπτό της τρίτης.
  
  
  Έτσι, η ξανθιά συνέχισε. Η υπόθεση έγινε πιο ενδιαφέρουσα. Την άγγιξε τον αγκώνα. "Αν είσαι ήδη μάζεψε τα πράγματα, καλύτερα να φύγω. Οι βαλίτσες μου είναι κάτω, αλλά πριν μπορέσουμε να φύγω, θέλω να με τι χέμα να μιλήσουμε ".
  
  
  Μπήκε στο άλλο δωμάτιο, όταν ο Σώγιερ μου περπάτησε μέχρι την ημέρα στο λόμπι. Σε ένα λεπτό ήταν πίσω στο норковой καπέλο και κατάλληλα γούνα μινκ πάνω από το απαλό μπλε φόρεμα. Ήταν μαζί με έναν χαρτοφύλακα που είναι προκλητικά έριξε σε μένα από απόσταση πέντε μέτρων. Δηλαδή, ήξερε πώς να περιορίσει τον εαυτό μου. Κάτι που μπορώ να το εκτιμήσουν. Την έπιασε τη βαλίτσα μου και είδα να χαιρετά με τον πατέρα του.
  
  
  Σε μια λιμουζίνα, που ήταν αρκετά μεγάλη για να μηχανή κάποια μαφία σαν την καημένη την Toyota, έκλεισε την καταπακτή, отделявший μας από τον οδηγό, και ξαφνικά κάνει υποθέσεις. "Τώρα μπορώ να σας διαφωτίσει σε μερικά πράγματα. ο δρ Φλέμινγκ πρέπει να είμαι απολύτως δεν ξέρει ποιος είστε στην delle και ποια είναι η πραγματική δουλειά. Θα πρέπει να νομίζει ότι σε προσέλαβε ο πατέρας μου φύλακας στο ξενοδοχείο. Έχει αυτό το παράξενο υπερηφάνεια, ποιες είναι невиновностью, αν θέλετε, και αν ήξερε ότι οι άλλοι, εκτός από το εγώ του ίδιου του λαού του, θα τον βοηθήσει ήταν να ανέβει στο θρόνο, θα μπορούσε να παραιτηθεί από την προεδρία.
  
  
  'Έτσι;' - Είδα την ee αντίδραση. "Μήπως δεν ξέρει ότι ο πατέρας σου μόλις αγόρασε το στρατό;"
  
  
  Είναι για μια στιγμή έβαλε γωνίες rta, και τα χείλη φάνηκε να βάλετε άσχημη λέξη, αλλά αποφάσισε να μην αποφύγετε αυτό το θέμα. "Δεν έχει ιδέα, και το καλύτερο δεν θα το μάθει ποτέ. Πιστεύει ότι οι στρατιωτικοί πιστεύουν ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει την παρούσα κατάσταση. Αλλά ο πατέρας μου δεν είμαι σίγουρος ότι армейское διοίκηση να κρατήσει το λόγο του και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για δυσάρεστες εκπλήξεις από αυτή την πλευρά.
  
  
  Μόνο τότε κατάλαβε. Ο πάπας έστειλε την όμορφη κορούλα του, για να βεβαιωθείτε ότι εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν εμπιστευόταν όχι μόνο του στρατού Grand Лаклера. Δεν εμπιστευόταν μας Эйксу, μας, μου, και ήταν έτοιμος να ρίξει την πλούσια κόρη του ως δόλωμα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Λοιπόν, αυτό ήταν το δόλωμα, που ευχαρίστως να το δεχτώ.
  
  
  "Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να φαίνεται ότι ανήκουμε σε έναν άλλο φίλο. Φυσικά, η κόρη του Thomas Sawyer δεν πήγαινα με ψιλή υπηρέτης. Το ίδιο και με τον Φλέμινγκ. Αλλά θα πρέπει να το διορθώσουμε ".
  
  
  Την πρότεινε σε όλους να πάρετε ταξί ξεχωριστά, για να φτάσετε στο αεροδρόμιο κένεντι της νέας υόρκης ξεχωριστά. Επιπλέον, hey, δεν έπρεπε να γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι. Έχω πέσει στα ανοικτά στο γραφείο της στη νέα υόρκη, αποκάλυψε την ταυτότητά μου στον πρόεδρο αεροπορικές εταιρείες και περίμενε μέχρι να ελέγξει την εγγραφή μέσω τηλεφώνου στο στρατηγείο-διαμέρισμα AX στην Ουάσιγκτον. Το ξενοδοχείο ανεβείτε τις ένοπλες και δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να προσελκύσει την προσοχή κατά τον έλεγχο των επιβατών.
  
  
  Η αντίδραση Γερακιών ήταν αρκετά εντυπωσιακή, ο πρόεδρος αμέσως τηλεφώνησε κύριο исполнительному διευθυντή στο αεροδρόμιο, και όταν ήρθε εκεί, εμένα προσωπικά συνόδευσαν στο αεροσκάφος.
  
  
  Tara Sawyer ήταν ήδη στο αεροπλάνο, μιλώντας με μια όμορφη, μορφωμένος πρόσωπο, έναν μαύρο άνδρα, να κάθεται δίπλα στο παράθυρο σε μια σειρά από τρία μέρη. Την υποψία, ότι αυτό ήταν ο Randolph Φλέμινγκ, το νέο στολίδι του προέδρου Thomas Sawyer στο νησί Grand Лаклер. Την κοίταξε, όταν sel δίπλα σε μια κοπέλα, και παρατήρησα ότι έχει απορρίψει την ηγεσία και την ειλικρίνεια. Με κοίταξε για μια στιγμή, και στη συνέχεια δεν έδωσε σημασία για μένα.
  
  
  Μάλλον νόμιζαν με την απαραίτητη οδικό μια αναγκαιότητα. Θα μπορούσε να διαβάσει εγώ τις σκέψεις. Φτάνοντας στο νησί, θα νιώσει ασφαλής? αλλά μέχρι προεδρικές διαμέρισμα, ήταν ένας εύκολος στόχος.
  
  
  Το σκέφτηκε για μια στιγμή, γιατί ο Σώγιερ δεν χρησιμοποιεί μία γύρω από την προσωπική τους αεροπλάνα για να μεταφέρει εμάς και, στη συνέχεια, αμέσως σκέφτηκα για την υπερηφάνεια, για το οποίο είπε η Τάρα: Φλέμινγκ, χωρίς αμφιβολία, θα παραιτηθεί από τέτοια πράγματα, επειδή αυτό μπορεί να φαίνεται επιστροφή μετασεισμούς. Η φωνή Φλέμινγκ ήταν ήπια, η λέξη размеренными, και μίλησε με την Τάρα επαγγελματικό ύφος. Οι επιβάτες φάνηκε ότι αυτοί μιλάνε για καφέ. Όταν ήμασταν στον αέρα, ο φροντιστής έφερε μαξιλάρια και κουβέρτες. Σύντομα οι περισσότεροι από τους επιβάτες διακόπτουν το άγιο, και συνομιλίες стихли. Ένα όνειρο για μένα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Πρώτα από όλα, φυσικά, έπρεπε να ακολουθήσει Φλέμινγκ, αλλά, επιπλέον, σαγηνευτικό παρουσία Εμπορευματοκιβωτίων δίπλα μου δεν διευκόλυνε τη ζωή μου. Και της, αισθάνθηκε ότι η τάση ήταν αμοιβαίο. Ό, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε να το σκεφτώ άλλο. Τουλάχιστον, αυτό με βοήθησε να κοιμηθώ.
  
  
  Μου συστήσατε με Φλέμινγκ μόνο τότε να την έχει υπό έλεγχο το περιστατικό με την κλοπή του αεροσκάφους. Στη συνέχεια, απρόθυμα παραδέχθηκε ότι ήταν μια ευτυχής σύμπτωση ότι το νέο αξιωματικός ασφαλείας στο ξενοδοχείο Sawyer Grand Лаклэр πέταξε στην ίδια πτήση. Ήλπιζε, ότι εγώ το νησί και εγώ κατοίκους αρέσουν σε μένα.
  
  
  Στη συνέχεια, ως παραδείγματα για ακόμα ανήσυχων επιβάτες, αφήνει κάτω την πλάτη του καθίσματος και επέτρεψε στον εαυτό του να βυθίζονται σε γαλήνιο ύπνο.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  
  
  
  
  
  Το αεροδρόμιο Grand Лаклер δεν ήταν τόσο μεγάλο, όπως το αεροδρόμιο o'hare στο Σικάγο, αλλά φαινόταν σαν το τελευταίο αεροπλάνο πέταξε όλους τους επιβάτες στο Grand-La-Κλερ. Το αεροδρόμιο ήταν τόσο σύγχρονο, σκέφτηκα, δεν καταβάλλεται αν ο Σώγιερ του γύρω από τα έσοδα του ξενοδοχείου και του καζίνο. Ντυμένοι με φωτεινά χρώματα νησιώτες κρατούσε πίσω δωμάτιο στρατιώτες στο σορτς και πουκάμισο με κοντά μανίκια. Εκτός από τα όπλα, που έμοιαζε μεγάλων προσκόπων. Κάποιοι γύρω τους σχημάτισαν κλοιό γύρω από το αεροπλάνο και να περιμένουν ih μαύρες λιμουζίνες.
  
  
  Αεροσυνοδός ανακοίνωσε ότι όλοι πρέπει να παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ ο δρ Φλέμινγκ δεν θα φύγει γύρω από το αεροδρόμιο. Σκάλα κοντά, και η πόρτα άνοιξε. Ήδη είδα ένα τεράστιο πλήθος, τώρα το άκουσα оглушительные επευφημίες, όταν ο νέος πρόεδρος νησί πάτησε το πόδι του στη γη.
  
  
  Δίπλα μου Tara Sawyer ψιθύρισε: "Κοιτάξτε τι του ζευγαριού. Το να το να είμαστε κάτω και να παρακολουθήσουν, όπως ο ίδιος κατεβαίνει ".
  
  
  - Θα σε отпихнула προστασία. Χαίρε που είσαι εδώ", απάντησα.
  
  
  Μέσα από το παράθυρο είδαμε ότι Φλέμινγκ, που τώρα βρισκόταν στους πρόποδες του αεροπλάνο, σήκωσε το χέρι του, καλωσορίζοντας τους νησιώτες. Χοντρός άνδρας σε ήπια μορφή отсалютовал, στη συνέχεια πλησίασε τον Φλέμινγκ και έσφιξε ονε χέρι. Φλέμινγκ χαμογέλασε.
  
  
  "Ο συνταγματάρχης Καρίμπ Jerome", είπε η Τάρα. "Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού. Ο άνθρωπος που οργάνωσε την επιστροφή Φλέμινγκ.
  
  
  Αυτή ήταν η επαφή μου. Την κοίταξε προσεκτικά σε αυτόν. Εγώ ένα μαύρο πρόσωπο δεν ήταν μαύρο. Είχε ανατολίτικα μάτια, ψηλά ζυγωματικά και ελιάς δέρμα, που δείχνει ότι ήταν απόγονος ινδιάνων της βραζιλίας, κέρδισαν το νησί κατά τους προϊστορικούς χρόνους. Θα μπορούσε εύκολα να περάσει για μεγάλο ... διαβάστε περισσότερα Ο τζερόμ έφερε τα χείλη του κοντά στο αυτί σας Φλέμινγκ, για να το εγώ ακούσαμε μαζικής υστερίας.
  
  
  Σύμφωνα με τα λόγια εγώ το πρόσωπό της κατάλαβα ότι είχε προειδοποιήσει Φλέμινγκ για τους πιθανούς κινδύνους. Πήρε Φλέμινγκ το χέρι και τον οδήγησε εγώ ανοιχτά στο περιμένει лимузинам.
  
  
  Φλέμινγκ χαμογέλασε, τίναξε το χέρι Του και κατευθύνθηκε προς το πλήθος για την αστυνομία кордоном, για να σφίξω τα χέρια λαό - δράσης, που, όπως κάθε λογικός ένας αστυνομικός και ένας φρουρός, μισώ. Το χειροκρότημα δεν σταμάτησαν, όταν sel σε μεγάλη μηχανή με τις επίσημες σημαίες στα φτερά; κάποιο κοινό κατάφερε να σπάσει μέσω κλοιό της αστυνομίας και να προσπαθήσει να την κινητήρια μηχανή. Έπρεπε να περιμένουμε στο αεροπλάνο, ενώ στο πλοίο δεν θα έρθει η στρατιωτική αστυνομία για να συλλάβει бортпроводницу, пытавшуюся κλέψουν το αεροπλάνο. Κοίταξε, όταν την απήγαγαν, άγχος και ερωτηματικά. Της χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι. Ίσως θα μπορούσε να προσφέρει γεια σου, πιο εύκολη καταδίκη; στο τέλος, έπεσε θύμα παλιό κόλπο. Όταν κατέβαινε τις σκάλες που περιβάλλεται από στρατιώτες, κοινό πίστευε ee VIP πρόσωπο και δυνατά που χαιρετίζεται. Το κοινό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε ενημερωθεί για την προσπάθεια να αεροπειρατεία. Τελικά πήραμε την άδεια να βγει έξω. Το πλήθος εξακολουθεί να ευφραίνεται. Είχαμε τις διάσημος Δρ Φλέμινγκ πέταξε. Η τάρα γέλασε και κούνησε το χέρι του, προσελκύοντας την προσοχή του κοινού. Για μένα κανείς δεν έδινε σημασία. Της ήταν χαρούμενος γι ' αυτό. Ένα σε όλη χειρότερα γεγονότα που μπορεί να συμβεί με μυστική πράκτορας, είναι να είσαι πιστός δημοσιότητα. Μας πήγαν σε ένα σχετικά ήρεμο συνήθεια, όπου περιμέναμε τις αποσκευές μας θα φτάσει στο μεταφορέα. Το επεσήμανε αποσκευών Εμπορευματοκιβώτια και το δικό μου. Βαλίτσες αποσύρθηκε από την άμαξα τελωνειακοί και έβαλαν μπροστά μας, ώστε να μπορούμε να ih ανοίξετε.
  
  
  Η εξέταση ήταν εξαιρετικά στενή. Στην Καραϊβική τέτοια έθιμα συνήθως εξαιρετικά διαδεδομένη. Συνήθως ασχολούνται με состоятельными τους τουρίστες, τους οποίους δεν θέλω να προσβάλω ή να τρομάξει. Και που με εξέπληξε ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός, όπως μου το έκαναν. Βρήκαν την наплечную θήκη, расстегнули μπουφάν και ανασηκωμένα φρύδια στο ακροατήριο, κοιτάζοντας το Λούγκερ.
  
  
  "Η εξήγηση, παρακαλώ". Αυτός ο άνθρωπος δεν φαινόταν λες και το να μου φέρονται, όπως στο πλούσιο τουρίστα, το οποίο δεν θα πρέπει να πληγώσω.
  
  
  Της είπα ότι είμαι νέος αξιωματικός ασφαλείας στο ξενοδοχείο "Σόγιερ". Για έναν άντρα αυτό δεν δίνει την εντύπωση. Τίναξε τα δάχτυλά σας, μετά την οποία οι δύο αστυνομικοί, διακριτικά τους σε περίοπτη θέση, ήρθε προς τα εμπρός σε μια γωνία της αίθουσας. Διέταξε να με πας στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Odin γύρω από τους αξιωματικούς μου πήρε το "Luger". Η τάρα κοίταξε σαν ξενοδοχείου ενταχθούν στην μάχη ανοιχτά στη θέση του. Την πάτησε ε μύτες των ποδιών του για να μην κάνει καμιά βλακεία. Εδώ δεν έχει νόημα να διαφωνείς με τις αρχές. Της είπα ότι θα το δω αργότερα στο ξενοδοχείο, και πήγε με τους αξιωματικούς στο αστυνομικό βαν για το αεροδρόμιο. Είχα τη δυνατότητα να πάρω μαζί μου τη βαλίτσα. Αν ο Ντέιβιντ Hawk άκουσε αυτό, θα πέθαινε από την αγανάκτηση. Είχε περιφρόνηση στους απλούς αστυνομικούς. Μέχρι την πρωτεύουσα ήταν δέκα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο, και ο δρόμος ήταν μακρύς. Το πλήθος εξακολουθεί να υπάρχει μια κατά μήκος του δρόμου και μπροστά μας η πομπή Φλέμινγκ κινείται με ταχύτητα τρία μίλια ανά ώρα. Κινούμαστε σύμφωνα με τα τελευταία συνοδεία μοτοσικλετιστών. Οι άνθρωποι που με πήγαν στο τμήμα, ήταν, όπως και όλοι οι άλλοι αστυνομικοί σε όλο τον κόσμο, педантичными και βαρετό. Jerome ανακοίνωσε ρεπό και οργάνωσε ένα πάρτι, που κάνει θα πρέπει να ξεκινήσει το βράδυ. Για αυτά τα παιδιά, φυσικά, αυτό είναι απλά σήμαινε περισσότερη δουλειά. Όταν περάσαμε από mimmo ξενοδοχείων "Σόγιερ", οι άνθρωποι εξακολουθούν να στέκονται στο τρίτο και το τέταρτο τάξεις. Μεγάλο γκαζόν μπροστά από το ξενοδοχείο ήταν γεμάτη фотографирующими τους τουρίστες. Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου ήταν στείρα, για να προκαλέσει συγκίνηση και να μην δώσει για προγραμματισμό ξεναγήσεων ξεχνάμε, τι είναι εδώ: θα χάσουν τα δολάρια για игорными τραπέζια με την ψευδαίσθηση ότι ih ωραίο διασκεδάζουν. Το τεράστιο κτίριο όταν στην λεωφόρο κατά μήκος του λιμανιού και βρισκόταν στα περίχωρα του παρισιού. Στο λιμάνι της είδε τρεις τεράστιες περπάτημα γιοτ και σκέφτηκα ότι το καζίνο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά με τους ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν τέτοια παιχνίδια.
  
  
  Αστυνομικό τμήμα τοποθετήσει σε μια δυσδιάκριτη θέση, όπου δεν ήρθε να зоркие μάτια των τουριστών. Και ήταν σχεδόν το ίδιο με το νέο, όπως το αεροδρόμιο. Ο σώγιερ καλά καταβάλλεται για τη γη και τα δικαιώματά τους. Στην αίθουσα αναμονής υπήρχε επιγραφή, восхваляющая εγώ γενναιοδωρία. Μου έφεραν από την πίσω πόρτα. Αεροσυνοδός, застрелившая πιλότου, σκαρφαλωμένο πάνω σε ξύλινο πάγκο. Στο διάολο φορούσε χειροπέδες, και είναι ήσυχα κλαίει με κλειστά τα μάτια. Ίσως φανταστεί τρομερά πράγματα, που μπορεί να της συμβεί. Το sel δίπλα της, και шталь μασάζ γεια σου λαιμό. Έδωσε εδώ είναι μερικές συμβουλές, ενημέρωσε ήθελα απλώς να πω την αλήθεια και να μην προσπαθήσει να λες ψέματα και πάλι υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσω να κάνω κάτι για να φύγουμε. Στο τέλος, ήταν πολύ ελκυστική, να περνούν τη ζωή σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Προσπάθησε να χαμογελάσει, αλλά το κεφάλι μου στον ώμο του και всхлипнула. Στο δωμάτιο μπήκε ο φρουρός και την πήρε. Δεν είναι ξενοδοχεία, για να νιώσει άνετα.
  
  
  Της έμεινε μία ώρα. Το κόλπο που κάνει θα σας κάνει να встревожиться. Την ανησυχεί. Δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, και δεν μου πολύ θα ήθελα να λάβετε βοήθεια Σώγιερ σε αυτό το στάδιο. Της αποφάσισε να παίξει τον χαζό και κάθε χρόνο, που γύρω από αυτό θα βγει.
  
  
  Τέλος, δύο αστυνομικοί έφτασαν στο τέλος αναμονής. Πέρασε μέσα από την πόρτα με την επιγραφή "διοίκηση". Ένας ήταν ο οδηγός της μηχανής, στην οποία με έφεραν, η άλλη ήταν με πολιτικά.
  
  
  "Συγγνώμη που σε έκανα να περιμένετε", είπε ο τελευταίος. Μίλησε με πολύ ενθουσιασμό. "Γιατί κρύβεις το όπλο στο наплечной θήκη?"
  
  
  Δεν έπρεπε ονε κάτι να μιλήσει. Της είπε: "Νομίζω ότι είναι η πιο βολική θέση για το εγώ τη φθορά".
  
  
  Η ονε δεν μου άρεσε. "Μόνο οι τοπικές αρχές έχουν το δικαίωμα να έχει όπλα, ο κ. Κάρτερ, που παραβίασαν το νόμο. .. '
  
  
  "Ως επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας του ξενοδοχείου" Σόγιερ ", δεν έχω δικαίωμα να φορούν τα όπλα;
  
  
  "Μόνο στην αρχική θέση. Όπως ήμουν έτοιμος να πω, έχετε παραβιάσει τους νόμους μας, που είναι η βάση για την αποστολή στο εξωτερικό, ως ανεπιθύμητου αλλοδαπού.
  
  
  Της, χαμογέλασε στη σκέψη της αντίδρασης Γερακιών, αν την πάρω ονε και θα τους πω ότι με έδιωξαν από το νησί. Της αποφάσισε να εφαρμόσει βελονισμό στο νευρικό σύστημα του συνόλου αρχή. Της είπε σκεπτικά: "Τότε καλύτερα να καλέσει τον Σώγιερ. Η ονε δεν θα αρέσει αυτό.
  
  
  Δούλεψε. Αυτός έξυσε κάτω από το πουκάμισο με ένα δάχτυλο, σαν εγώ ξαφνικά δάγκωσαν τα παράσιτα. 'Το μ-μ-μ... έχουμε αυτό συμβαίνει μερικές φορές... Μ-μ-μ". ... προσωπική σχέση με τον κύριο τον σώγιερ;
  
  
  "Είμαστε αδέρφια. Θα είναι και ο μεγαλύτερος.
  
  
  "Χμ... θα το μάθω με τους ανωτέρους μου.... Γύρισε στο άλλο πράκτορα. "Ο χάουαρντ, παρ' εγώ στο θάλαμο. Και μέχρι να δω ότι... "δεν ολοκλήρωσε τη φράση και βιαστικά έφυγε πίσω από την πόρτα με την ένδειξη" διοίκηση ".
  
  
  Μας ένα γύρω από αυτούς ποτέ δεν θα γίνει δεκτός για τη δουλειά μου την αστυνομία. "Luger" λοιπόν τόσο μπέρδεψε το ότι δεν κάνουν καν τον κόπο να εξετάσουμε περαιτέρω. Το στιλέτο, που την κουβαλάω στην στρατηγική αντιβράχιο, κανείς δεν το βρήκα. Αλλά δεν ήθελα να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή, ενώ αυτό δεν έχει γίνει απολύτως απαραίτητη. Ειδήσεις σχετικά με το ρόλο μου στην ιστορία των κλοπών αεροπλάνα ακόμα δεν ήρθε σε αυτές τις αξιωματούχους, αλλά σε υψηλότερο επίπεδο, αυτό θα έπρεπε να γνωρίζει. Την ακολούθησε τον Χάουαρντ σε ένα μεγάλο θάλαμο στο υπόγειο του κτιρίου.
  
  
  Η κάμερα έχει ωοειδές σχήμα, με παγκάκια απέναντι από τον άλλο φίλο σε δύο τοίχους. Σε μία από τον πάγκο καθόταν ένας χοντρός άντρας, πιθανότατα, αμερικανός επιχειρηματίας. Ήταν κουρασμένος, και είχε μια μελανιά κάτω από το μάτι, που γινόταν όλο και πιο μπλε. Προσπάθησε να κρατήσει μια απόσταση ανάμεσα σ ' αυτόν και στους άλλους κρατούμενους, ιδιόμορφη μαύρο, όσο αυτό είναι δυνατόν. Όταν ο Χάουαρντ έφυγε, μαύρος σηκώθηκε, grunted, και шталь να προσπαθείς να με πάρει γύρω. Της, στράφηκε προς αυτόν.
  
  
  "Περίμενε", είπε.
  
  
  Προσπάθησε να με κερδίσεις, αλλά συνέχισα να προσέξετε να ήταν μπροστά μου. Χωρίς προειδοποίηση εγώ γροθιά μου πήρε στη μέση.
  
  
  Την άρπαξε εγώ για τον καρπό και να γυρίσει μέσα από τον εαυτό του, повалив εγώ με την πλάτη στο έδαφος. Φαινόταν ικανοποιημένος, σαν να ήταν κάτι που το ξενοδοχείο. Πετάχθηκε στα πόδια του και το ξενοδοχείο και πάλι να επιτεθεί, αλλά όταν είδε το στιλέτο, το οποίο της παρέδωσε σε αυτόν, αρνήθηκε να τους σχεδιασμό, ανασήκωσε τους ώμους και селл. Έχω την εντύπωση, ότι αυτός δεν ήταν κοινός скандалистом, αλλά ονε πληρώσει, για να τον τρόμαξε κρατούμενοι και με έκανε να ih ομολογήσεις ότι ξενοδοχεία της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Επρόκειτο να πάρετε έναν υπνάκο για ψηφιακές κάμερες, αλλά τώρα αποφάσισε ότι είναι καλύτερα να μην κοιμηθώ και να προσέχεις το μαύρο. Ωστόσο, τα ακόλουθα μισή ώρα αυτός δεν έκανε τίποτε άλλο.
  
  
  Στη συνέχεια επανεμφανίστηκε Χάουαρντ, άνοιξε την πόρτα και νεύμα μου να βγει. Ένας μεθυσμένος αμερικανός προσπάθησε να τρέξει, αλλά το μεγάλο μαύρο άρπαξε εγώ και χτύπησε με το πόδι. Την κουραστεί από αυτό, και χτυπώντας το χέρι στο εγώ λαιμό. Κατέρρευσε στο έδαφος, και έχω την υποψία, ότι λίγο να κοιμηθεί.
  
  
  "Να τοποθετήσετε εγώ σε άλλη θέση", - δήλωσε ο Χάουι. "Ή θα της μιλήσω με τον πρόξενο". Σε κάθε περίπτωση, επρόκειτο να προειδοποιήσει Φλέμινγκ, ότι το χοιροστάσιο για πάντα να θέσει σε τάξη. Χάουαρντ φάνηκε λογικό ότι δε θα διστάσει να εκπληρώσει τις εντολές μου, τραβώντας τον άνθρωπο αναίσθητο στο διάδρομο και αφήνοντας εγώ εκεί.
  
  
  Tara Sawyer καθόταν στο μπαρ. Κρατούσε ο "Luger", και για μια στιγμή το σκέφτηκα, ότι είναι αρκετά τρελή για να με βοηθήσει να ξεφύγουν. Ήταν αρκετά предприимчива. Αλλά μετά την είδα νευρική έκφραση στα πρόσωπά τους τρεις αστυνομικούς πίσω από το διάολο. Ο τύπος που με ρώταγε, να ιδρώνει.
  
  
  "Η σύλληψη ήταν λάθος, ο κ. Κάρτερ. Συγνώμη για την παρεξήγηση ". Μου έδωσε την βαλίτσα μου.
  
  
  Η τάρα μου υπηρέτησε ο Luger. Το βάζω εγώ σε наплечную θήκη, και μαζί βγήκαν από την πόρτα που άνοιξαν οι δύο αξιωματικούς. Τώρα το παρατήρησα ότι η κάμερα έχει ένα πλεονέκτημα: εκεί δεν ήταν τόσο ζεστό, όπως και στο δρόμο. Ακόμα και το φεβρουάριο ζέστη ανέβαινε από τα επιστρώσεων και η οποία αντανακλάται από τους τοίχους των σπιτιών. Την κοίταξε απορημένη για την Τάρα. Είναι ακόμα φαινόταν возмущенной.
  
  
  "Τι γελοίο θέαμα. Την πήγε φανερά με τον Φλέμινγκ; εγώ η πρώτη επίσημη δράση είχε προστάξει για την απελευθέρωση και την άδεια να φορούν τα όπλα οπουδήποτε και όποτε θέλετε. Και σήμερα απευθύνεται προς το κοινοβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση. Μας έδωσε εισιτήρια σε δημόσια γκαλερί, θέλει να ακούσει εγώ ομιλία. Στο 2:30. Οπότε έχουμε χρόνο για γεύμα και ένα ποτό ".
  
  
  "Και αυτό είναι όλο;' - μόλις ρώτησα.
  
  
  Άρπαξε το χέρι μου. "Πριν τον αγώνα, για να. Δεν θέλω να βιαστούμε μαζί σου, Νικ. Εξάλλου είναι πολύ πεινασμένη.
  
  
  Ταξί δεν μπόρεσα να βρω. Οι δρόμοι ήταν γεμάτο με ανθρώπους να χορεύουν, поющими και ликующими. Δεν μπορούσα να περιμένω το βράδυ για να γιορτάσουν. Προσπαθώντας να σπάσει μέσα από το πλήθος, περάσαμε mimmo "ντόπια πάγκους της αγοράς", снабжавших τουρίστες σουβενίρ, έφερε γύρω από τη Σιγκαπούρη.
  
  
  Ανάμεσα στην αγορά και το ξενοδοχείο πήγαινε μια σειρά επαγγελματικών κτιρίων, καθώς και ευρεία δρόμος, που ασχολείται με οδήγησε στην κεντρική είσοδο στο ξενοδοχείο. Το λόμπι ήταν ασυνήθιστα μεγάλη, περιτριγυρισμένο από μεγάλα παράθυρα τα καταστήματα, ενώ στα δεξιά ήταν η είσοδος στο καζίνο. Της, κατευθύνθηκε προς τη ρεσεψιόν, αλλά η Τάρα выудила το κλειδί από την τσάντα του. Έχει ήδη κάνει κράτηση για μένα. Περνάμε μέσα από τα πλήθη των τουριστών προς το ασανσέρ και μπήκαν στον επάνω όροφο.
  
  
  Η τάρα μου έδειξε το δωμάτιο μου, ένα τεράστιο διαμέρισμα με θέα στον κόλπο. Την κοίταξε γκαζόν palm, λευκή παραλία και ιστιοφόρα γιοτ, που καλύπτουν γιος-πράσινο νερό. Χρήματα. Παντού έγινε αισθητή πολλά χρήματα. Μετά τη νυχτερινή πτήση και διαμονή σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της, ακόμη και αισθάνθηκε τον εαυτό σας πάρα πολύ βρώμικο για να καθίσει σε ακριβά έπιπλα. Την πέρασε από την κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο. Το ντους ήταν αρκετά μεγάλη για δύο. Της τηλεφώνησε η Τάρα. "Φέρτε τα ρούχα, ώστε να μπορούμε να πλύνει ακόμα το άλλο".
  
  
  "Ω, όχι, - με το γέλιο μου απάντησε. "Δεν με άδειο στομάχι. Ο αριθμός δίπλα από την πόρτα, και την κάνω μπάνιο εκεί".
  
  
  Τουλάχιστον προσπάθησα. Την άκουσα, όπως άνοιξε και έκλεισε συνδέει την πόρτα, παρήγγειλα τηλεφωνικώς δύο ποτών, τίναξε τα ρούχα του και άναψε το ντους. Της επέτρεψε χαλαρωτικό ζεστό & nb ρέει σε μένα, μέχρι το σώμα μου δεν ξεπλένεται, στη συνέχεια προχώρησε σε κρύο νερό. Έτσι, ακόμη και χωρίς αψίδες, πάντα νιώθω ένα νέο άνθρωπο.
  
  
  Από τη στιγμή που εμφανίστηκε η Τάρα, φορώντας ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που ταίριαζε με την υπέροχη μπλε μάτια, και πάλι ήταν τα ρούχα της. Εκείνη τη στιγμή, όταν τον χαιρέτησε την έφεραν ποτά.
  
  
  Χτυπάμε Μαρτινίκα έφεραν σε υψηλή охлажденном ένα ποτήρι, αλλά όταν τελείωσε, ακόμα γνώμη, έτσι κατεβήκαμε με το ασανσέρ. Γύρω από τα τέσσερα εστιατόρια του ξενοδοχείου Τάρα επέλεξε ένα στο δεύτερο όροφο. Εμείς σε αυτό το παιχνίδι σε ένα τραπέζι με μια ελαφριά ομπρέλα, και μου είπε ότι εδώ ο αστακός, παρέχεται με λάδι και χυμό λεμονιού.
  
  
  Αναρωτιόμουν τι με περιμένει στο μέλλον, όταν οι ρώσοι θα κάνουν το επόμενο βήμα. Την έσκισε ih μια προσπάθεια να σκοτώσει Φλέμινγκ, αφήνοντας εγώ να σαπίσουν σε κουβανική φυλακή, έτσι και τώρα έπρεπε να αναπτύξει ένα εντελώς νέο πρόγραμμα.
  
  
  Αλλά δεν είχε νόημα να πεθάνουμε από την πείνα, ενώ την περίμενα ih απαντητικό ταχύτητας. Είμαστε απόλαυσε την εκπαίδευση, και στη συνέχεια, κρατώντας τα χέρια, κατευθύνθηκε προς το κτίριο της κυβέρνησης για παραστάσεις Φλέμινγκ.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Δεν έπρεπε να έρθεις ценымногие αργότερα. Είχαν καταληφθεί όλες οι θέσεις, εκτός από τις αποκλειστικές θέσεις, και η συνολική έκθεση ανέπνεε πυρετό εξάπλωση της αίθουσας. Randolph Φλέμινγκ καθόταν στην πλατφόρμα, από τη μία πλευρά, μεταξύ του επικεφαλής της Νομοθετικής συνέλευσης και κενή καρέκλα Кариба Τζερόμ από την άλλη. Ο συνταγματάρχης σηκώθηκε πίσω από το μικρόφωνο και έκανε την εναρκτήρια ομιλία.
  
  
  Όταν τελείωσε και Φλέμινγκ σηκώθηκε, τοίχων σχεδόν κατέρρευσε από βροντούσε χειροκρότημα. Την χαστούκισε, και η Τάρα κούνησε το χέρι, τα μάτια ποτίζονται από ενθουσιασμό.
  
  
  Φλέμινγκ περίμενε δεκαπέντε λεπτό, ενώ το χειροκρότημα δεν υποχώρησαν αρκετά για να υποχωρήσουν πλήρως, σηκώνοντας και τα δύο χέρια. Όταν έχει γίνει αρκετά ήσυχα, γύρω από τα ηχεία ακούστηκε το εγώ ζεστή φωνή. Ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος να είναι στο σπίτι, και ευγνώμων για ό, τι ο λαός και πάλι εκτεταμένη χώρα, εγώ οδηγήσει τη χώρα. Παρουσίασε το πρόγραμμα, το οποίο ασχολείται με φαινόταν ουσιαστική, και υποσχέθηκε δημόσια εκλογές κατά τη διάρκεια του έτους, για να κάνει το στρατιωτικό διάταγμα μόνο ένα έτος. Μιλούσε μια ώρα, και αυτό ήταν ένα γύρω από τις καλύτερες πολιτικές παρεμβάσεις, που να την ακούσει.
  
  
  Ακολούθησε άλλο ένα λεπτό овация, και περίμετρο στρατιώτες δεν επέτρεψε στον Φλέμινγκ να μπει στο ' σ'την απλώς να πέσει το πλήθος. Στη συνέχεια, οι τρεις сопровождаемых την προστασία τους άνδρες έφυγαν από το κτίριο, μέσα από την πλαϊνή πόρτα. Μέχρι στιγμής ο στρατός τήρησε συμφωνία με τον σώγιερ. Και μου φάνηκε, ότι αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει, λαμβάνοντας υπόψη τη συντριπτική δημοτικότητα του νέου προέδρου. Εμείς με την Τάρα περίμεναν πανικού στην έξοδο λίγο υποχωρεί. Στα μάτια Εμπορευματοκιβωτίων έλαμπαν βεγγαλικά. "Τι νομίζεις γι' αυτό, Νικ; Ξέρετε τι έκανε Φλέμινγκ; Η οικογένεια του στρατηγού Hammond εξακολουθεί να ζει στο παλάτι, και Φλέμινγκ τους είπε να μην βιαστούμε και να αναζητήσουν κάτι άλλο. Θα παραμένει για πολύ καιρό σε ξενοδοχείο και είχε έναν όροφο πιο κάτω μας ".
  
  
  Κάποιος είχε στο μυαλό του να διευκολύνει τη δουλειά μου. Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να παρακολουθείτε Φλέμινγκ στο προεδρικό μέγαρο, όπου στο τέλος δεν είχα τίποτα να κάνω. Και αυτό το γεγονός οδήγησε εγώ ανοιχτά την επίσημη πεδίο δραστηριότητας. Στη συνέχεια, ξημέρωσε για μένα. "Δεν έβαλαν το εγώ να είναι τυχαία, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Το χαμόγελό της έχει επιβεβαιώσει τις υποψίες μου. - Ποιο είναι το μικρό заговорщица!
  
  
  "Καλά", - ευχαρίστησε την sl. "Ευχαριστώ για τη βοήθειά της, τώρα μπορώ να προσήλωση προσέχω".
  
  
  Οι περισσότεροι άνθρωποι που βγήκε σε παραγωγή, και εμείς κι έφευγαν. Η τάρα κρεμόταν από τα χέρια μου. "Και τώρα το χρέος ..."
  
  
  "Έχετε χάσει τις πιθανότητές σας, δεσποινίς. Το χρέος δεν γίνεται. Η μέρα μου είναι πλήρως απασχολημένος. Το να σε πάω στο ξενοδοχείο, ψηφοφορία, και όλα. Ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσουμε σ ' έναν νταή - να αντεπιτεθεί, να τώρα Τάρα μπορούσα έστω μια φορά να ταξιδέψω στο Φεγγάρι. Και πραγματικά θα έπρεπε να κάνει πολλά: να μιλήσω με το διευθυντή του ξενοδοχείου, να δω Φλέμινγκ και λίγο ύπνο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα τελευταία τριάντα έξι ώρες, και, ενδεχομένως, μπροστά μου ήταν μια κουραστική νύχτα.
  
  
  Είναι ύποπτο κοίταξε και ελαφρώς διογκωμένα χείλη, όταν το τηλεοπτικό σόου μαζί της στο ασανσέρ. "Καλά, σκέφτηκα. Της ζήτησε από το διευθυντή και παρατήρησα ότι εγώ ήδη τοποθετηθεί στην πτέρυγα. Ήταν δυσαρεστημένος με την παρουσία μου στο εγώ πολιτεία. Μπορεί να νόμιζε ότι είναι από τους έκανε λάθη. Θα συναντηθώ με τον επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας Lewis, και στη συνέχεια μας έφερε μέσα από το εγώ γραφείο, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  
  
  Ο lewis ήταν ψηλός μαύρος, που πριν έπαιζε επαγγελματικά στην ομάδα ράγκμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν σκληρός μαζί μου, μέχρι να το έλεγα εγώ "πολλαπλών" (παρατσούκλι που ο τύπος ήρθε για τον κατά το χρόνο) και δεν διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μηνύματα ονε για ορισμένες από το εγώ τους καλύτερους αγώνες. Έκανε το εγώ να φτιάξει το κέφι και να συμπεριφέρονται πιο φιλικός. Μου είπε για ειδικά μέτρα που πήρε για την προστασία του προέδρου, και μ ' έμπασε στο γραφείο του Φλέμινγκ, για να γνωρίσω την ομάδα.
  
  
  Ih ήταν τέσσερις, όλες οι εύρωστες αμερικανικές αράπηδες, κρυμμένα στη γωνία hall. Lewis ορκίστηκε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη του και να γκρινιάζει για την αλαζονεία του στρατού αξιωματικούς. Ωστόσο, αυτός μούγκρισε, πάντα νομίζοντας ότι μπορούν να βάλουμε όλα στην άκρη. Εγώ ενοχλημένος, ότι ο υπολοχαγός και οι δύο στρατιώτες παρατάσσονται στο φύλακα στην πόρτα Φλέμινγκ μετά να στείλουν το εγώ των ανθρώπων. Επιπλέον, μπορούν επίσης να στείλουν άλλους δύο άνδρες, που ψιθυρίζατε άλλη με το άλλο στην άλλη άκρη της αίθουσας: χοντροί, κοντοί, χοντροί, οι αμερικανοί ιταλικής προέλευσης. Έτσι, η μαφία επίσης προστάτευε Φλέμινγκ, και μαζί με αυτό και τα συμφέροντα του καζίνο.
  
  
  Μου παρουσιάστηκαν οι άνθρωποι γύρω από το ξενοδοχείο, στη συνέχεια, τρεις στρατιώτες που στέκονταν μπροστά από το διαμέρισμα Φλέμινγκ. Την ρώτησε τον υπολοχαγό, αν επέστρεψε ο πρόεδρος. Με κοίταξε σαν να του έκανε ονε άσεμνη πρόταση. Lewis γάβγιζε, ότι είμαι προσωπικός φρουρός του Σώγιερ και ότι θα μπορούσε να μου λειτουργήσει καλύτερα. Ο υπολοχαγός ακόμα δεν το είχα προσέξει μου? απλά γύρισε και χτύπησε τον κωδικό στην πόρτα. Εγώ άνοιξα σωματοφύλακας με την άλλη πλευρά. Φλέμινγκ με είδε πάνω από την τιμή δεξιοτήτων επιθέσεις τους άλλους στο δωμάτιο και φώναξε σε μένα.
  
  
  Η αίθουσα ήταν γεμάτη με όλα τα είδη των κυβερνητικούς αξιωματούχους που επιθυμούν να είναι όσο το ble γλείφει κ ειδικά στα μαθηματικά. Ο συνταγματάρχης Τζερόμ καταφέρει καλύτερα από όλους. Της έμεινε για λίγο, αρκετά, να ευχαριστήσω Φλέμινγκ και να συγχαρώ εγώ με την ομιλία. Αυτός ήταν τρελά ερωτευμένος με την οργάνωση της κυβέρνησης, αλλά αναρωτιόταν αν μου ευημερία. Ήλπιζε ότι μπορώ να μην το ξανακάνω προβλήματα στο νησί. Την ευχαρίστησε εγώ και έφυγε.
  
  
  Στο λόμπι Lewis με ρώτησε αν μπορώ να την τηρούν τα μέτρα ασφάλειας σε άλλο όροφο. Κατεβήκαμε κάτω και παντού την είδα στρατιώτες, ιδιωτικούς σωματοφύλακες και της μαφίας. Ο πρόεδρος Randolph Φλέμινγκ ήταν καλά προστατευμένη.
  
  
  Την ευχαρίστησε Lewis, ζήτησε συγγνώμη και πήγε στο δωμάτιό του. Μικρές παγίδες που άφησε, δεν έχουν επηρεαστεί. Κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ψάξουμε δωμάτιό μου. Την αναρωτηθεί, δεν προχώρησε αν τα στοιχεία AX για την αναξιοπιστία των στρατευμάτων, το Grand Лаклер λόγω мнительности κάποιο переутомленного δίπλωμα. Της τηλεφώνησε στο αρχηγείο-ένα διαμέρισμα και περίμενε μέχρι που η φωνή Γερακιών ακουστεί στη συσκευή σας.
  
  
  Ρώτησε τον υψηλό τόνο, γιατί δεν ήρθε νωρίτερα, αμέσως μετά την προσγείωση. Όταν το είπε ονε για το περιστατικό με το "Люгером", αυτός το έριξε έξω χολή από υπερβολικό ζήλο στην εξυπηρέτηση των πελατών, και όταν είναι αρκετά έριξε έξω το θυμό του, έδωσε ονε μια σύντομη έκθεση σχετικά με τα γεγονότα.
  
  
  "Είμαι βέβαιος ότι η αεροπειρατεία ήταν φτιαγμένοι με τους ρώσους", είπα. "Αλλά αυτό γίνεται στο σκοτάδι. Η αεροσυνοδός δεν ήξερα ότι την χρησιμοποίησαν. Μου φάνηκε πολύ έξυπνη, τουλάχιστον, πανικοβλήθηκε. Κάνε κάτι για να φύγουμε ". Ακολούθησε μια παύση, όταν έκανε την επισήμανση, και στη συνέχεια ρώτησε: "Φλέμινγκ, μήπως αυτός δεν το ήξερε αυτό, όταν ήταν στο πλοίο; Είναι δεν είναι ανόητος.
  
  
  "Δεν νομίζω ότι το καταλαβαίνει, γιατί είναι εδώ. Σε κάθε περίπτωση στο νησί, όλα καλά. Οι άνθρωποι ενεργούν σαν ο νέος πρόεδρος - ο Θεός".
  
  
  'Ωραία. Αναρωτιέμαι πώς οι φίλοι μας θα αντιδράσουν σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά ".
  
  
  Την φίλησε πίπα για καληνύχτα, το έβαλε και ήρθε με ένα ποτήρι ουίσκι, που μου έφεραν στο δωμάτιο. Την πρόποση για το αφεντικό του, τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν και μου είπε ότι θέλω να με ξύπνησε στις πέντε και στο flop στο κρεβάτι.
  
  
  Όταν σε πέντε ώρες μένα αυτή είναι η μόνη αποστολή το τηλέφωνο, μου πρόσωπο εμφανίστηκε χαμόγελο. Την ευρέως χασμουρήθηκε και τηλεφώνησε στην Τάρα. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ στο 5:30 και μέχρι τους κουνάβι την освежился στην ψυχή. Ήταν κάτι σαν διακοπές. Όταν την πλησίασε σε ένα μπαρ, ήταν ήδη εκεί, μπροστά της δύο μαρτίνι στο διατηρημένα με απλή ψύξη φλιτζάνια. Όλοι οι άνδρες στο μπαρ δραστήρια раздевали στα μάτια της. Φανταστικό! Ήταν στη διάθεση για соблазнительного αετός, και ήταν σε καλή διάθεση. Ήξερε ένα καλό εστιατόριο στην άλλη πλευρά Bay σβηστεί με βεράντα με θέα στο λιμάνι. Ξεκινήσαμε με μια σούπα από πτερύγιο καρχαρία, αλλά ήμουν πάρα πολύ απασχολημένος με την Τάρα, για να θυμόμαστε ότι ακόμα ελ.
  
  
  Φώτα, вспыхнувшие με το σούρουπο, σχημάτισαν αφρώδη ασημένιο περιδέραιο γύρω από την παραλία. Ακούστηκαν οι ήχοι της γιορτής με εμβλημάτων. "Ας πάμε", - είπα.
  
  
  Στην αγορά γιορτή αύξησε την ορχήστρα. Οι νησιώτες ήταν μεθυσμένοι, οι τουρίστες απολαμβάνουν τις τοπικές ταλαιπωρία και τα παιδιά έχουν κουραστεί. Είμαστε συνεχώς χόρευαν στο δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο. Φύλακες στον τελευταίο όροφο, αντικαταστάθηκαν, αλλά μου την ειδική ταυτότητα θα επιτρέψει να περάσει γρήγορα. Μην μας πεις λόγια, η Τάρα σταμάτησε στην πόρτα του δωματίου μου. Την άνοιξα εγώ, την λαβή της, όπως συνήθως ζήτησε οποιαδήποτε σημάδια διάρρηξης, αλλά τίποτα δεν εντοπίστηκε. Η τάρα σπρώχνει μπαλέτου παντόφλες και χρήστης με τα δάχτυλά σας πόδι στο βαθύ σωρό από τοίχο σε γκρίνια, μέχρι την σέρβιρα μας ζεστό ουίσκι. Έχει δοκιμάσει, πέταξε πίσω το κεφάλι και σιγά-σιγά έριξα ένα ποτήρι στο λαιμό.
  
  
  "Και τώρα, - είπε σε μια βραχνή φωνή, - θα δεχτώ την προσφορά σου μαζί ένα ντους".
  
  
  Δεν έχετε πολλές από αυτές τις προτάσεις στο Grand LaClare, ως εκ τούτου, είναι πάντα σοφό να επωφεληθούν από αυτούς. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα για να γδυθεί, και η Τάρα κέρδισε το διαγωνισμό, επειδή αποδείχθηκε ότι κάτω από το φόρεμα δεν nach δεν έγινε τίποτα. Ο nach ήταν ένα μακρύ, λεπτό, πλήρης, λείο σώμα.
  
  
  Περπατούσε μπροστά μου στο ντους, άνοιξε την βρύση στην πλήρη, λίγο πιο ζεστά, και να ενισχυθεί κάτω από το ντους. Το δωμάτιο ήταν περίπου δύο επί δύο μέτρων. Θα μπορούσαμε να υπάρχει βαλς. Γεια σου ένοιαζε αν τα μαλλιά намокли, σηκώθηκε μπροστά μου, στη συνέχεια υποχώρησε, για να της το ίδιο θα μπορούσε να ποτίσει το σώμα. Την άρχισε να την σαπουνάδα. Ee πρόσωπο, το λαιμό, τον κορμό και τα πόδια.
  
  
  Όταν όλα ήταν ολισθηρό, την άρπαξε ee και πίεσε σε μένα. Εμείς γύρισε για να ξεπλύνετε το σαπούνι και το πουκαμισο τα χείλη στην ee χείλη. Φιληθήκαμε πολύ και με πάθος, και αισθάνθηκε, όπως τρέμει από την επιθυμία.
  
  
  Την πήρε ee στα χέρια, σε δρόμο στην κρεβατοκάμαρα άρπαξε μια πετσέτα μπάνιου, τύλιξε τους Συσκευασίες και να θέσει στο κρεβάτι. Την σκούπισε το και, στη συνέχεια, βγαλμένα πετσέτα. Όταν το γρήγορα αποξηραμένα εαυτό του, όλα ήταν έτοιμα. Της, μπήκε στο διάολο μια γρήγορη κίνηση, όταν είναι выгнула πλάτη, για να την συναντήσω. Ήταν φανταστική, σίγουρα ήξερε τι την θέλω και ομαλά κουνιόταν μαζί μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πήρε, αλλά εμένα με πήρε ο ύπνος σχεδόν αμέσως, όταν τελειώσαμε. Με εντελώς εξαντλημένη από τη.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  
  
  
  
  
  Έχουμε πρωινό σε σκουπίδια. Η τάρα πήρε τροπικά φρούτα, τα δύο δωδεκάδες στρείδια. Πριν την ih έφερε, Τάρα αναπήδησε από το κρεβάτι, για να κάνω ντους και να ντυθώ στο διαμέρισμά του. Είχα μια ολόκληρη μέρα για να ξεκουραστούν. Μέχρι την έχει στην ψυχή της, άκουσε το τηλεφώνημα πάνω από журчания νερού. Την προσπάθησα να το αγνοήσουμε, αλλά ο άνθρωπος στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μόνιμη. Διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα μου Хока. Την αφήνω & nb ρέει και έτρεξε για το τηλέφωνό σας , αφήνοντας πίσω τους μετά από σταγόνες.
  
  
  Ψίθυροι από την άλλη μεριά φάνηκε заговорщицким. "Καλημέρα, κύριε Κάρτερ. Είναι Καρίμπ Τζερόμ. Μπορώ να της μιλήσω λίγα λεπτά;
  
  
  Με προειδοποίησαν για Джероме. Αξιωματούχοι AX σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι ρώσος πράκτορας στο νησί. Αλλά, ίσως, αυτό ήταν απλά μια κλήση ευγένεια. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν όσο πιο ουδέτερο. "Δώστε μου δέκα λεπτό να ντυθώ", του είπα.
  
  
  Της τηλεφώνησα στην υπηρεσία δωματίου, παρήγγειλε ένα ζεστό καφέ και ένα επιπλέον φλιτζάνι αποξηραμένα εαυτό του, φόρεσε παντόφλες μπαλέτου, μεταμφιεσμένος σε καθαρά ρούχα και μπουφάν, για να κρύψει наплечную θήκη, όταν ήρθε ο καφές και το συνταγματάρχη. Εν τω μεταξύ, την πέρασε μέσα από ό, τι το Γεράκι μου είπε για Джероме.
  
  
  Ο τζερόμ ήταν тридцатишестилетним μέλος της γνωστής οικογένειας, αν και δεν είναι από το νησί. Έλαβε εκπαίδευση στην Οξφόρδη και έχει περάσει ένα ειδικό μάθημα στη στρατιωτική ακαδημία Sandhurst. Μετά έκανε ένα όνομα για τον εαυτό, ως δικηγόρος. Όταν ο Randolph Φλέμινγκ εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος, και τα βρετανικά στρατεύματα έφυγαν από το νησί, το κοινοβούλιο την αίσθηση ότι το νησί χρειάζεστε το δικό σας στρατό. Φλέμινγκ διόρισε αρχηγό της αστυνομίας στρατηγό νέο στρατό. Ιερώνυμος έφτασε μέχρι τη θέση του αρχηγού του επιτελείου. Γεράκι είπε: "ο Συνταγματάρχης, μας εξέπληξε. Σύμφωνα με τη CIA, ήταν πολιτικά φιλόδοξη και το να καταλάβει την εξουσία μετά το θάνατο του Hammond. Αντ ' αυτού, αμέσως επιστρέφει Φλέμινγκ ".
  
  
  Το συνειδητό μηχανή Γερακιών σε μεγάλο βαθμό να γράψω εγώ πιθανές μοτίβα. Γιατί φιλόδοξος άνθρωπος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να καταλάβει την εξουσία, απευθύνθηκε με επιστολή στο πολιτικό оппоненту, το οποίο είχε προηγουμένως βοήθησε την ανατροπή; Οι ειδικοί θεωρούν ότι Jerome ήταν αρκετά έξυπνος για να συνειδητοποιήσουμε την непопулярность. Ήξερε, ότι το κοινοβούλιο ποτέ εγώ δεν θα υποστηρίξει. Αλλά αν αυτός θα συνταγογραφήσει Φλέμινγκ πρόεδρος, μπορεί να γίνει ένα ισχυρό πρόσωπο, στέκεται πίσω από το θρόνο.
  
  
  Την ρώτησε Γερακιών, γκι αν ο Τζερόμ κάποια ιδέα για την πραγματική μου ταυτότητα. Αλλά πώς θα μπορούσε να ξέρετε της δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν εκπρόσωπο του Thomas Sawyer.
  
  
  Ο συνταγματάρχης βγήκε από το δωμάτιο πριν σερβιτόρος και στάθηκε ανοιχτά, δεν χαμογελά, ενώ δεν είμαστε μόνοι. Κινούνταν μόνο εγώ σκούρα μάτια. Ήθελαν. Αυτοί εξέτασαν ένα μεγάλο κρεβάτι, μια κουβέρτα στο πάτωμα, ουίσκι και ποτήρια στο τραπέζι. Τον καιρό γνωρίζει εμένα, μέχρι την σέρβιρα ονε καφέ. Μαύρο, χωρίς ζάχαρη. Εξακολουθεί να είναι χωρίς ένα χαμόγελο. Την επέλεξε να παίξει προσεκτικά. Η πόρτα έκλεισε πίσω σερβιτόρος. Ο τζερόμ βυθίστηκε σε βαθιά καρέκλα και отпил καφέ.
  
  
  "Έκανες πολύ καλή δουλειά", - βραχνή φωνή ακούστηκε χωρίς συναισθήματα. Για το θέμα ήταν ανοιχτήρι. Της έπρεπε να το σκεφτείς πολύ νωρίτερα. Ήταν μια σουίτα, VIP. Ότι εδώ έπρεπε να κάνω φρουρός; Την κοίταξε ακριβά έπιπλα με υπερβολικό θαυμασμό και ζήλια και εν συντομία γέλασε.
  
  
  "Εδώ μπορείτε να δείτε πόσο δύσκολο είναι να είναι στην καλύτερη θέση. Την μυρίζω αυτό το πράγμα, επειδή το ξενοδοχείο είναι γεμάτο. Με σύντομα στο υπόγειο переселят. Αυτή την εποχή όλοι πρέπει να πληρωθεί, και ο συνταγματάρχης ξέρει. Σε χώρες όπως το Grand LaClare, calve πρέπει να στείλετε τα δικά σας τα βιβλία στην αστυνομία.
  
  
  'Πολύ κακό για σένα.' Αυτός και κοίταζε απορημένη. Στη συνέχεια приподнял το φρύδι και το παράτησα το θέμα. "Το ξενοδοχείο αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω για το έργο σας σε ένα αεροπλάνο. Πολύ τυχερός ο πρόεδρος Φλέμινγκ - και εγώ - ότι θα ήταν στο αεροπλάνο. Και οπλισμένοι ". Φιαγμένος συνοφρύωμα. "Αν ήταν στην delle είναι γνωστό ότι έχετε κρυμμένο όπλο;"
  
  
  Δεν ανοιγόκλεισε. Της χαμογέλασε ονε, όπως στα μαθηματικά, выдающему ένα άλλο μυστήριο. "Ο εργοδότης μου ξέρει ότι μου αρέσει να δουλεύω με το δικό του όπλο. Όπως γνωρίζετε, έχει κάποια επιρροή ".
  
  
  Εντάξει.' Τώρα είναι η πρώτη φορά που χαμογέλασε στη σκέψη μου ιδιαίτερα προνόμια. "Και πάλι είναι πολύ χαρούμενος. Αν δεν απαντήσατε τόσο σωστά, πρόεδρος του Φλέμινγκ ήταν ήδη νεκρός ή σε λάθος χέρια. Για να αντιδράσει τόσο γρήγορα, πρέπει να είναι πολύ έμπειρος υπάλληλος της υπηρεσίας ασφαλείας ". Άλλο ένα ανοιχτήρι για το διπλό κατώτατο σημείο. Από ό, τι θα ήταν κάτι περισσότερο από απλά φύλακα ξενοδοχείου; Την παρέμεινε προσεκτικοί.
  
  
  "Θα συνοδεύεται δις Σώγιερ. Μπορεί να είναι πληγωμένο ή δολοφονήθηκε, και τα αντανακλαστικά ενεργοποιούνται, όταν κάποιος στοχεύει με το όπλο.
  
  
  'O; Έτσι ήταν πραγματικά μια έκπληξη; Δεν ξέρατε, ότι ο πρόεδρος шталь στόχος; Αλλά τότε, φυσικά, στη θέση σας δεν θα μπορούσε να ξέρει ότι εγώ θέλουν να απαγάγουν και να τα πάνε στην Κούβα ".
  
  
  Την ρώτησε δύσπιστα. - "Τι είναι αυτό το p/?""Αυτή η бортпроводница την αλήθεια;"
  
  
  Εγώ τα μάτια, τη βραχνή φωνή δεν εξέφραζαν. "Λάβαμε πληροφορίες από άλλη πηγή. Το κορίτσι έφυγε πριν προλάβει να την ανακρίνει.
  
  
  Το έσκασε μέσα από τη φυλακή, στο οποίο της ήταν; Πάλι σε σκέφτηκα την испуганном μορφή. Αλήθεια επίσης είναι, τελικά μπορεί να είναι πράκτορας, αρκετά καλή για να με κοροϊδεύεις; Ο τζερόμ μαντέψουν τις σκέψεις μου. "Ee υποτιθέμενη αθωότητά παραπλάνησε γυναίκα-φύλακα. Χρησιμοποίησε λήψη καράτε, έκλεψε τα ρούχα του και έφυγε ".
  
  
  "Αλλά πού θα μπορούσα να πάω;"
  
  
  Η ανήσυχη пожатие τους ώμους. "Αυτά τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια έρχονται και φεύγουν εδώ. Της έτσι, καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά έξυπνη για να πάρει επί του σκάφους ένα γύρω από αυτά τα σκάφη.
  
  
  Μου ήταν δύσκολο να το πιστέψω. Αλλά επίσης ποτέ δεν πίστεψα ότι бортпроводница να βάλεις δύο περίστροφο στο αεροσκάφος. Ο συνταγματάρχης αυτά δεν κυμάτισε από τη συζήτηση αυτού του θέματος και έγειρε πίσω στην καρέκλα του. - "Δεν είναι σημαντικό. Σας ευχαριστώ ο πρόεδρος έφτασε με ασφάλεια. Ο στρατός είναι πεπεισμένοι ότι θα είναι καλύτερα, αν θα ονε πλήρη υποστήριξη, ως εκ τούτου, αυτά τα προβλήματα έχουν επιλυθεί προς το κοινό συμφέρον ". Θα έχει τελειώσει τον καφέ του και σηκώθηκε. "Αν ποτέ θα μπορέσω να σε βοηθήσω, θα με βρεις στο παλάτι".
  
  
  Την έσφιξε το χέρι που απλώνεται, και κυκλοφόρησε. Ήξερε κτηνιατρική μου περισσότερο από ό, τι αναγνωρίζεται. Από το εγώ των αιτήσεων ήταν σαφές ότι ο στρατός θα είναι να παραμείνεις σιωπηλός. Απλή ευγνωμοσύνη για το περιστατικό με την κλοπή του αεροσκάφους δεν ήθελε να Του κάνει πολιτικές δηλώσεις απλή φρουρό του ξενοδοχείου. Την υποψία, ότι το να μου δώσει να καταλάβω ότι δεν πρέπει να παίζουν με αυτό το διπλό ρόλο.
  
  
  Την выждал στιγμή, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι έφυγε από το ξενοδοχείο, και στη συνέχεια βγήκε από το δωμάτιο. Στον επάνω όροφο δεν ήταν στρατιώτες. Οι άνδρες Lewis επίσης εξαφανίστηκαν. Μόνο εκεί ακόμα ήταν γεμάτο μαφία.
  
  
  Της, κατέβηκε στον κάτω όροφο, σε διαμερίσματα Φλέμινγκ. Παρόντες ήταν μόνο οι άνθρωποι του συνδικάτου. Μου είπαν ότι Φλέμινγκ ακόμα κοιμάται. Στον κάτω όροφο, την βρήκα την ίδια εικόνα. Περίεργο! Της, αποφάσισε ότι πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Καζίνο. Το να απαντήσεις, και, ίσως, μπορώ ih να βρεις.
  
  
  Τραπέζια ρουλέτας, τα τυχερά παιχνίδια και το πόκερ αποτελούν μια ορθογώνιο γύρω από τον καναπέ, πλαισιωμένα με τις τυλιγμένες βελούδο αλυσίδες. Εδώ κανείς δεν επιτρεπόταν η είσοδος, εκτός από την stickman και ταμίες. Πίνακες teemed με τους τουρίστες. Δεν είχε παράθυρα για να δούμε, δεν ήταν ώρα για να δείξει την ώρα. Μόνο κουδούνισμα monette, που σπάει τα πατατάκια, ενθουσιασμένοι κραυγές και κατάρες. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι μου. Το στοίχημα το κάνω μαζί σου κάθε πρωί: ότι το βράδυ θα γυρίσω στο κρεβάτι σώος. Όταν προσπάθησα να περάσω μέσα από το πλήθος, με τη μέση затолкала ενθουσιασμό πλήθος, направлявшаяся, όπως ένα κοπάδι ελέφαντες, στον νικητή του τζακ ποτ. Εκτός από την κλήση της μηχανής, ξαφνικά άκουσε μια κλήση στο δωμάτιό μου πάνω. Ο λόγος ήταν δέκα μέτρα μακριά από μένα, τα χείλη δυναμώνει скривились, τα φρύδια приподнялись όταν ως σύνολο ενθουσιασμό.
  
  
  Είναι мерцала, ως φάρος. Μακριά κόκκινα μαλλιά, και το κοστούμι με εξογκώματα σε όλες τις σωστές θέσεις.
  
  
  Ενώ την περίμενα, όταν περάσει ένα κοπάδι ελέφαντες, την είδε γύρισε και εξαφανίστηκε μέσα από το κρυφό μεταλλική συρόμενη πόρτα κάπου κοντά με ταμειακές μηχανές. Την πήγε στο ίδιο μέρος. Έκανε την επίσκεψή μου ακόμα πιο επείγουσα.
  
  
  Τυχερός έφτασε μέχρι το ταμείο πριν από μένα. Την περίμενε να clair θα πάρει τις μάρκες σας και θα πληρώσει το αρσενικό. Όταν ο τυχερός νικητής έχει εξαφανιστεί, ο υπηρέτης κοίταξε τα κενά τα χέρια του και είπε скучающим τόνο: "Τι μπορώ να κάνω το άλλο;"
  
  
  Το μισώ όταν κάποιος με αποκαλεί φίλο, και αυτό το πρόσωπο της ποτέ πριν στη ζωή μου δεν έχω δει. Χρειάζομαι ένα Τσιπ Каппола. Θέλω να του μιλήσω ".
  
  
  Δυσάρεστο πρόσωπό της έγινε ακόμα πιο απογοητευτικό ένας. 'Δεν το είχα ξανακούσει αυτό.'
  
  
  Την βάζω τη νέα ταυτότητα στη στάση. Στα πρότυπα της nen αναφερθεί, ότι ο νέος επικεφαλής της ασφάλειας στο ξενοδοχείο "Σόγιερ". Ένας άντρας μόλις κοίταξε. "Γιατί δεν μου το είπες αυτό πριν;"
  
  
  "Δεν ρώτησε γι' αυτό. Ο κ. Σώγιερ αναμένει ότι εγώ επισκέπτες θα ευγενικοί στο εγώ και το προσωπικό. Πώς είναι το όνομα σου;'
  
  
  Δεν το περίμενα, και ονε δεν μου άρεσε. Ήταν γύρω τους, που αμέσως съеживается, όταν δεν μπορεί πλέον να γαβγίζει. "Ο Τόνι Ricco". Δεν ήταν πάνω από μουρμουρητό.
  
  
  "Έχετε λάβει μια προειδοποίηση. Δεν είναι πάντα υπολογίζετε σε εμάς για ένα δευτερόλεπτο! Δεν με αφήνεις να ακούω παράπονα για σένα. Και τώρα, όπου Каппола.
  
  
  "Μέσα από αυτή την πόρτα". Έδειξε προς την κατεύθυνση που είχε εξαφανιστεί κοκκινομάλλα. Αυτός που πάτησε το κουμπί κάτω από τη στάση, και χοντρή μεταλλική πόρτα άνοιξε διάπλατα. Το κέλυφος, μέσα από την τυφλή πέρασμα. Το κτίριο εδώ θύμιζε θυρίδα ασφαλείας, καθώς και έβαλε θυρίδα ασφαλείας. Στο τραπέζι, μισό γεμάτο κάποια επιτροπή ελέγχου, καθόταν υψηλή αράπης. Φορούσε φόρμα χρώματος χακί χωρίς ψήφιο διαφορές και θα μπορούσε να περάσει για ένα μέλος της αστυνομίας του ξενοδοχείου. Ήταν τόσο φιλικός, ως ταμίας. Όταν την πλησίασε, την κρύα μάτια ανεπαρκής κοίταζαν εμένα.
  
  
  "Χρειάζομαι Каппола", είπα, δείχνοντας την ταυτότητα.
  
  
  Έσκυψε στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και είπε το βαθύ γρυλίζει: "Σε σας Κάρτερ. Ο νέος φύλακας.
  
  
  Το ρευματισμό ακούστηκε σε домофоне. "Στείλε εγώ".
  
  
  Αυτός που πάτησε το κουμπί και πάλι αθόρυβα άνοιξε τη βαριά μεταλλική επιτροπή. Πίσω από αυτό ήταν ένα μεγάλο δωμάτιο με γυμνά κίτρινους τοίχους, μια άδεια καρέκλα, πολλές άδειες καρέκλες και βαθιά με καναπέδες-κρεβάτια, στην οποία βρήκε κοκκινομάλλα. Τσιγάρο ανάμεσα στα χείλη έχει κυκλοφορήσει μια λεπτή μπλε καπνός στάλα μεταξύ της полузакрытыми μάτια. Με κοίταξε, σαν έναν παλιό φίλο.
  
  
  Τσιπ Каппола ήταν η ενσάρκωση του ανθρώπου, που θέλει να φανεί τριάντα χρόνια νεότερος από τον εαυτό σας. Σακάκι εγώ λευκό μεταξωτό κοστούμι κρεμασμένα στην κρεμάστρα moans. Εγώ ανοιχτό μωβ πουκάμισο με σκούρο κόκκινο μονόγραμμα στο μανίκι ήταν το μόνο φωτεινό σημείο στο γκρίζο δωμάτιο. Εγώ φωνή του ήταν τόσο άχρωμο. "Αυτό το έτος, χήνες έφυγαν προς το νότο".
  
  
  "Δεν έχουν μείνει στο Μαϊάμι", του είπα.
  
  
  Δεν ξέρω ποιος εφηύρε τα ηλίθια κωδικές λέξεις. Σαν να πρέπει να φαίνεται неприметными, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να είναι κάτι που μπορούμε να πούμε είναι τυχαία. Каппола σνόμπαρε κοίταξε.
  
  
  Ο νικ Κάρτερ, ε; Киллмастер; Δεν είστε σαν τους δολοφόνους που την ξέρω. Αλλά μην αφήνετε μου να σας προσβάλω πριν τις κυρίες ". Τόνισε την κοκκινομάλλα. Митзи Gardner. Μπορεί να έχετε ακούσει γι ' αυτήν.
  
  
  Την άκουσε. Αλλά δεν μου φάνηκε χαρακτηριστική για Митзи. Δεν είναι αρκετά ανόητη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η ερωμένη του μεγάλου αριθμού των вожаков μαφία, τέσσερα γύρω από τους οποίους ήταν ήδη νεκροί. Είναι, μάλλον, θα με ενδιέφερε για το λαθρεμπόριο χρήματα για αυτούς. Κούκλες μαφία κάτω από την κλειδαριά στο ελβετικό τράπεζες. Τώρα ανήκε Τσιπ Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και είναι ο τύπος που τώρα δούλευε στο AX.
  
  
  Каппола δεν ενδιαφερόταν για την εθνική ασφάλεια. Εγώ αφοσίωση ήταν αποκλειστικά εθνών υπόκοσμο. Αλλά ένα πράγμα ήξερε με βεβαιότητα: δεν ήθελε να κομμουνιστές κατέλαβαν το καζίνο, ως εκ τούτου, η ονε ήταν ευεργετικό να υποστηρίξει Ράντολφ Φλέμινγκ. Με Φλέμινγκ στη σέλα της υπόθεσης Капполы στο Grand Лакларе συνεχίστηκε απρόσκοπτα, όπως και κατά την εποχή του στρατηγού του Hammond.
  
  
  Каппола έδειξε στην καρέκλα του, και δέχτηκε την πρόταση. "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν στο αεροπλάνο, στο οποίο ήρθε Φλέμινγκ. Αν χάσουμε, εμείς όλα τα ρίσκα πετσί μου. Τότε θα ξεχάσουμε το καζίνο μας, και ο Σώγιερ χάσει όλα ".
  
  
  "Δεν έχουμε χάσει το εγώ", - διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα του μαφιόζου. "Αυτός ο πρόεδρος, και ο Ιερώνυμος λέει ότι όλα είναι καλά".
  
  
  Αμέσως sel. "Μίλησες με τον τζερόμ; Είπε ονε, ποιος είσαι; Είναι έντονα τον έφτυσε τα λόγια αυτά.
  
  
  "Γιατί είσαι τόσο θυμωμένος;"
  
  
  "Είπες εμού;"
  
  
  'Φυσικά, όχι. Ότι γενικά έχετε εναντίον του;
  
  
  Έβαλε τα χέρια στην καρέκλα και έγειρε προς τα εμπρός. "Καρίμπ Ιερώνυμος διέταξε την απαγωγή Φλέμινγκ".
  
  
  Την παρέμεινε ουδέτερη. "Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα, Каполла?"
  
  
  "Η ιδέα; Ξέρουμε. Νομίζετε ότι μόνο AX ξέρει τι συμβαίνει; Έχουμε ένα αρσενικό στην Κούβα. Έτσι με το Καστρο ". Έπιασε δύο δάχτυλα μαζί. Ο τζερόμ θέλει για πάντα να αφαιρέσετε Φλέμινγκ.
  
  
  Δεν με εντυπωσίασε. Τι πληροφορίες μας είχε Goat Гордеева, ποτέ δεν μπορεί να αντισταθμίζουν μας. Επιπλέον, αυτό δεν ταίριαζε με τη συμπεριφορά του συνταγματάρχη. Ο φλέμινγκ ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο τζερόμ πάρει ονε.
  
  
  Каппола smirked. 'Κου. Μέχρι Φλέμινγκ ήταν στην ηπειρωτική χώρα, ο Τζερόμ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το πραξικόπημα ακόμη και με τη βοήθεια των ρώσων. Οι αμερικανοί την κατάλληλη στιγμή θα στείλουν Φλέμινγκ, για να τα συγχέουμε. Και αυτό θα ήταν ροή του Τζερόμ. Αλλά όταν ο Φλέμινγκ, στην αίθουσα του σε κουβανική φυλακή, ο Τζερόμ μπορεί να εξαπατήσει το κοινό, που θα ελευθερώσει Φλέμινγκ, όταν θα ερχόταν στην εξουσία. Θα πετύχει, και αυτό θα είναι το τελευταίο που θα ακούσουμε από το Φλέμινγκ ".
  
  
  Πάντα ακούω ό, τι δεν φαίνεται αμέσως ανοησίας. Αλλά δεν θα ήθελα να με ошарашивали κραυγές της μαφίας. Ακόμη και αν όλα αυτά ήταν αλήθεια, τα χέρια Του ήταν δεμένα ανοιχτά τώρα. Φάνηκε buzz, τρία σύντομα μπιπ. Каппола ξεπήδησε, διάβασε μου το πρόσωπο αμφιβολίες και είπε η κοκκινομάλλα: "Έλα, ηρέμησε. Βιαζόταν να βγει από το γραφείο.
  
  
  Митзи Gardner σηκώθηκε και перекинула την τσάντα πάνω από τον ώμο του. Δεν βιαζόμουν και με κοίταξε оценивающе και λίγο поддразнивающе. "Κάποιος έπαθε καρδιακή προσβολή στο καζίνο", - αποφασιστικά, είπε. "Από καιρό σε καιρό συμβαίνει μεγάλος νικητής ή μεγάλος χαμένος". Ο nach ήταν ελαφρώς βραχνή φωνή. "Πάμε μια βόλτα, αγάπη μου".
  
  
  "Ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας έσκασε με την κυρία; Αν νομίζετε ότι ο Τζερόμ θέλει να απαγάγει Φλέμινγκ, καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το κάνει.
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. "Στο καζίνο εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι. Σήμερα Φλέμινγκ απολύτως ασφαλής. Κοιμάται, και σήμερα ονε δεν θα πρέπει να φύγετε από το ξενοδοχείο. Επιπλέον, πρέπει να σου πως τι να πεις και τι να τους δείξω ". Είναι γνωστή είπα μαύρο лакею: "Θα πάμε προς τα κάτω, ο δούκας".
  
  
  Είναι ευρέως γεια σου χαμογέλασε. Την αγαπώ χίλιες φορές περισσότερο από μένα. Το κουμπί, που είναι τώρα κλικ, άνοιξε τις elevator / lift απέναντι από την είσοδο στο καζίνο, το οποίο αφαιρείται μας σε υπόγειο γκαράζ, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τέσσερα αυτοκίνητα. Εκεί ήταν το φορτηγάκι Volkswagen" και το ανοιχτό μωβ "κάντιλακ". Είναι βολικό για τους επισκέπτες που δεν θέλουν να ih δει. Της είπε κάτι γι ' αυτό.
  
  
  Είναι στραβό χαμόγελο. "Elevator / lift και πηγαίνει στο διαμέρισμα Μάρκες στον τελευταίο όροφο. Η φωνή που τώρα Φλέμινγκ.
  
  
  Κάθισε πίσω από το τιμόνι "cadillac". Το sel δίπλα της. Κρύψου στο πάτωμα, μέχρι να είμαστε έτοιμοι γύρω από το ξενοδοχείο, είπε. Jerome σας ζητήσω να σας ακολουθήσω, αν θα φανερωθούν μπροστά από το ξενοδοχείο ".
  
  
  Της έπαιξαν μαζί hey, επιτρέποντας ει να με τρομάξεις, και πάγκων στο κατώτατο σημείο, ενώ Митзи нажимала το κουμπί. Ανέβηκε χάλυβα λουκ. Πήρε μηχανή και φύγαμε. Τυφλή echo έξω μου έλεγε ότι περνάμε μέσα από ένα μεγάλο γκαράζ. Ελαστικά έτριξε, όταν μετατράπηκε σε μια γωνία στο βουνό. Στρίβει για τη λεωφόρο και μέσω χιλιόμετρο κάνω γύρω απ ' το καταφύγιο. Χάος από το yahoo χθες το βράδυ ήταν подметен, και στο δρόμο και πάλι ήταν ήσυχα. Το πλήθος δεν ήταν πια.
  
  
  "Jerome", είπα. "Αν Каппола είχε δίκιο, γιατί δεν σκότωσε τον Φλέμινγκ; Γιατί το εγώ στείλει στην Κούβα; "
  
  
  Δεν με κοίταζε. "Το πτώμα, κανείς δεν τον ήθελε. Και live Φλέμινγκ ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντικείμενο τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία ".
  
  
  'Ίσως. Επίσης αναρωτιέμαι γιατί ο Τζερόμ ξενοδοχείο για να την ακολουθήσω ".
  
  
  Έκανε την έκπληξη με κοίταξε. "Είναι ήδη μια φορά χτύπησε σε σας. Όλη αυτή η φασαρία γύρω από το όπλο ήταν, φυσικά, δεν είναι τυχαίο. Θέλει να φύγει από δω. Πόσες φορές θα πρέπει πραγματικά να χτυπήσει στο κεφάλι, για να ενεργοποιήσετε το μυαλό σου; '
  
  
  Έπρεπε όλα αυτά στο πίσω μέρος. Ο φλέμινγκ ήταν ασφαλείς στο ρετιρέ Капполы, και τώρα είχα χρόνο να το σκεφτώ. Το κάνω καλύτερα, όταν χαλαρώνω. Ως εκ τούτου, αποφάσισε να χαλαρώσετε.
  
  
  Περάσαμε mimmo της αγοράς και το παλάτι. Περαιτέρω, στην κορυφή του λόφου, την είδε ερειπωμένο φρούριο, το οποίο ασχολούνται, πρέπει να χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή σε περασμένες ημέρες. Στο υπόγειο πλήρως политзаключенных. Βρώμικο μέρος. Η παλιά πόλη ήταν χτισμένη στους πρόποδες του λόφου. Ο δρόμος εκεί сузилась. Митзи ήταν δύσκολο να ελιχτεί το αυτοκίνητο mimmo τα φορτηγά που παίζουν τα παιδιά και τις γυναίκες που μεταφέρουν προϊόντα. Εδώ θα βρει την αληθινή γεύση και τη γοητεία του νησιού. Δεν έχουμε δει τους τουρίστες.
  
  
  Περάσαμε από ένα παλιό ξενοδοχείο, που βρισκόταν σε κατάσταση εγκατάλειψης. Σαν μελόπιτα. Χλοοτάπητες κατάφυτη γρασίδι, και τα παράθυρα και την ημέρα заколочены κόντρα πλακέ. Εκατό χρόνια πριν, ήταν το ξενοδοχείο.
  
  
  - Προσπαθώ Пуанчиана, - είπε Митзи. "Όταν χτίστηκε, ήταν καλύτερο ξενοδοχείο στην Καραϊβική. Τώρα ένας παράδεισος για τους τερμίτες. Μερικές φορές εγώ μέχρι στιγμής κουνάβι χρησιμοποιούν οι κάτοικοι των βουνών, που έσπασαν το εκεί στρατόπεδο, όταν θέλουν να είναι έξω από την πόλη ".
  
  
  Μερικά πράγματα για την κοπέλα ήταν λάθος. Δεν είπε, σαν πόρνη. Στη φωνή της ήταν η εκπαίδευση και το μυαλό σας. Και για μια απλή ταμειακή courier την γνώμη είχε μεγάλη аленка στη μαφία. Έχουν ακόμη και είπαν hey την αληθινή μου ταυτότητα. Αυτό προκάλεσε έχω περιέργεια. Την ρώτησε γι ' αυτό. Μου απάντησε με ένα χαμόγελο της Μόνα Λίζα.
  
  
  Όταν Chip ανησυχούσα ότι μπορεί να χάσει το καζίνο, την πήρε Davey και ζήτησε εγώ να στείλετε σας εδώ, για να σώσει τη θέση του ".
  
  
  Davey; Davey Hawk; Γεράκι ακολουθούσα διαταγές αυτό το γκόμενες; Είχα την αίσθηση ότι με χτύπησαν κάτω από τη ζώνη. Αν Митзи Gardner πράκτορας AX; Μήπως κι Hawk " και πάλι έπαιξε το παιχνίδι και μου επέτρεψε και πάλι ο ίδιος να τα βρούμε; "Γλυκιά μου, είπα, μου αρέσει πολύ αστεία, αλλά ποιος είσαι εσύ, κατάλληλο εσύ;"
  
  
  Απάντησε μου ανοιχτήρι ερώτηση σε ρευματισμούς. "Ποιο καπέλο να φορέσω για σένα;"
  
  
  Την ορκίστηκε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη. "Θα προτιμούσα να είσαι ih όλους πέταξε".
  
  
  Δεν έχασε την εμπιστοσύνη. 'Είσαι τυχερός. Ήρθε σχεδόν η ώρα ".
  
  
  Τώρα οδηγούμε σε ανοιχτή περιοχή με την πυκνή βλάστηση της ζούγκλας. Στη συνέχεια εμφανίστηκε πεδιάδες ζαχαροκάλαμου και μικρές φυτείες μπανάνας. Μου είπε για μεταβαλλόμενη οικονομία της περιοχής. Οι μπανάνες έχουν φέρει περισσότερα κέρδη από ζαχαροκάλαμο. Ονόμασαν το πράσινο χρυσό. Το κρέας, το γαρύφαλλο, το εξώφυλλο και αρωματικά φασόλια tonka, επίσης, γίνονταν όλο και πιο ελκυστική για την καλλιέργεια. Είπε ότι nach έχει δική του μικρή φυτεία στην άλλη πλευρά του νησιού.
  
  
  Ο δρόμος δεν ήταν άμεση. Κάποια στιγμή περπατούσε κατά μήκος της ακτής και, στη συνέχεια, πλησίασε τα βουνά, που είναι τεντωμένο, όπως κορυφογραμμή, μέσα από το κέντρο του νησιού. Όταν φύγαμε από την φυτεία, από την πλευρά φόρεμα το έδαφος έγινε заболоченной, και από την άλλη την είδε βαθιά φαράγγια, κατάφυτη από δέντρα και φυτά. Ήμασταν περίπου δέκα χιλιόμετρα από την πόλη, όταν Митзи έκλεισε τη βαριά μηχανή με την εθνική οδό στο проселочную το δρόμο, πέρασε μέσω της μισό μίλι, αλλά στη συνέχεια σταμάτησε στη λίμνη.
  
  
  Είναι έσβησε ο κινητήρας, πέταξε τα σανδάλια και άνοιξε την πόρτα. Την δοκίμασε για μια στιγμή, να εξετάσει το είδος. Για το σκούρο μπλε νερό, περίπου ένα μίλι από δω, виднелась όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και. Το έδαφος εκεί είναι καλό να ανεβαίνει, και ήταν ακόμα ορατά τα ίχνη του παλιού φρουρίου.
  
  
  Και το είδος των πληρωμών μπροστά μου ήταν ακόμα καλύτερα. Митзи έβγαλε όλα τα ρούχα και έτρεξε προς το & nb. Γύρισε και δελεαστικά κούνησε μου το χέρι. Αρχή δεύτερη υπόδειξη μου δεν το έκανε. Γρήγορα γδυθεί και την ακολούθησε.
  
  
  Ήταν μόνο εύκολη υπαίθριες δραστηριότητες, και το νερό ήταν ζεστό. Το κορίτσι ερχόμενη γρήγορη ομαλή κίνηση, και την είχα προλάβει μόνο μακριά από την ακτή. Την μισούσε, αλλά ήμασταν & nb. Το δέρμα φαίνεται απαλό. Το ξενοδοχείο σφίξτε το για τον εαυτό σας πίσω από τους γοφούς, αλλά έτρεξε πίσω και μπήκα γύρω μου. Μας ένα γύρω μας δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, όταν θα βγαίνει, αναστέναξε και μπήκα πίσω σε μένα. Σε ένα βαθύ & nb για να μείνει, αλλά αυτό δεν ήταν απαραίτητο. Ήταν πανέμορφη.
  
  
  Όταν τελείωσε, να επιπλέει στην επιφάνεια. Την подплыл σε αυτήν, και είμαστε ξεκούραστοι. Την πήρε ο ύπνος σε ένα ήσυχο ζεστό & nb. Δεν την είχα προσέξει, ενώ στόχος μου είναι να μην αφεθεί και να μην δώσει σε ζεστό αλατισμένο νερό.
  
  
  Το κορίτσι εξαφανίστηκε. Την κοίταξε γύρω και είδε ότι ήταν ήδη στην παραλία. Στην ee κοιλιακή χώρα, σε καφέ φόντο με λευκή άμμο. Την, παρατήρησα ότι δεν μπορείτε να δείτε το διαχωρισμό της μαγιό. Την κολύμπησε μέχρι την παραλία, στο flop δίπλα της και πάλι με πήρε ο ύπνος. Ενώ δεν είναι η μόνη αποστολή την βραχνή φωνή. "Καλημέρα, ο Κάρτερ. Πρόκειται να συναντήσει σύμμαχο.
  
  
  Της άνοιξε τα μάτια και είδε ότι ο ήλιος δύει στη δύση. Στην παραλία, κανείς δεν ήταν ορατό. Μόλις μερικά καβούρια και πολλά άμμου. Στη συνέχεια, ανέφερε στο ακρωτήριο μέσα στο νερό. Κάτι πιο κοντά σε μας πάνω από το νερό, αλλά δεν ήταν το σκάφος.
  
  
  Ήταν σαν μια ανθρώπινη φιγούρα. Το ανοιγόκλεισε τα μάτια, κούνησε το κεφάλι του και κοίταξε πίσω. Ήταν ακόμα εκεί. Τριακόσια μέτρα, και στον τόπο, όπου και παρατήρησα ότι εδώ σταθεί κατηγορηματικά δεν μπορεί, shell άντρας. Ψηλή, αδύνατη, ντυμένη με ένα μακρύ λευκό φόρεμα, развевающееся ανεμιστήρα. Ήρθε σε μας με величавым, αλλά αποφασιστική προσέγγιση. Ήταν απίστευτο.
  
  
  Το κορίτσι δίπλα μου σηκώθηκε και κούνησε. Είναι ήσυχα ντυμένη. Της, ήξερα ότι ήταν μια ψευδαίσθηση. Ομολογουμένως, το νερό ήταν αλμυρό, στην αφή σαν σιρόπι, αλλά παραλίγο να πνιγεί, όταν αποκοιμήθηκε σε αυτό.
  
  
  Ο άντρας όλο πλησίαζε. Περίπου δέκα μέτρα από την ακτή, σήκωσε μπουρνούζι, βυθίστηκε στο νερό με το ισχίο και πάλι ανέβηκε, πλησιάζοντας προς την ακτή. Φαινόταν να μου γύρω στα έκτη πόδια. Ήταν παλιό, με μακριά γενειάδα και άσπρα μαλλιά. Ήταν худощавым, αλλά жилистым.
  
  
  Την κάθισε γυμνός στην άμμο, κοιτώντας στα σκοτεινά μάτια και ευρέως ανοίξτε το στόμα του, χαμογελώντας Митзи Gardner. Καθόταν δίπλα μου και πήρε το χέρι με τα δάχτυλά σας, η οποία θα μπορούσε να φθάσει σε баскетбольному μπάλα, απαλά, σαν να ήταν το αυγό. Είπε ονε μερικές λέξεις σε μια ξένη μου γλώσσα, και άρχισαν να γελάνε. Με κοίταξε και είπε: "Είναι ο Νώε, ο Νικ. Έχει ζήσει εδώ περισσότερο από ό, τι κάποιος μπορεί να θυμηθεί. Και αυτός ο αντίπαλος κομμουνιστικών πυραύλους στο νησί ".
  
  
  Του σηκώθηκε. Τι άλλο μπορούσε να κάνει;
  
  
  Ο νώε προσεκτικά κοίταξε, στη συνέχεια, μου έσφιξε το χέρι. Ο εξαφανιστεί εντελώς στο εγώ παλάμη του χεριού σας, αλλά έσφιξε το χέρι μου ривненской τόσο για να επιβληθεί η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη. Την άγγιξε σάρκα, ζεστό, με το αίμα στο εσωτερικό του, ζωντανή.
  
  
  "Θαυμάζω πολύ, κύριε Κάρτερ. Είχε ένα ξεχωριστό βρετανική προφορά και φωνή, το οποίο θα μπορούσε να γκρινιάζω, αν το ήθελε. "Митзи είπε για συναντήσουν τις υποθέσεις που εδραιωμένη την πίστη μου σε σας".
  
  
  Την сглотнул. - "Η πίστη σου σε μένα;" "Τουλάχιστον, θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν. Φοβάμαι, είσαι απίστευτα υπερβολικός.
  
  
  Κοίταξε Митзи. Μεταξύ τους πρέπει να είναι στενή σχέση. Προφανώς, γύρω από το σεβασμό, τη φιλία και την κατανόηση. Στη συνέχεια, και πάλι, επέστησε την προσοχή μου.
  
  
  "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, κύριε Κάρτερ. Της ζήτησε Митзи φέρει εδώ, ενώ δεν είστε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά της. Δυστυχώς, υπάρχει ένα πρόβλημα ". Τόνισε στο βουνό. "Πρέπει να εξορίσει μια σοβαρή ασθένεια. Δεν μπορώ τώρα να παραμείνει, αλλά σκέφτηκα ότι θα πρέπει τουλάχιστον να σας γνωρίσουμε και να σας υποσχεθούμε τη βοήθεια, αν χρειαστεί. Ελπίζω να είστε και πάλι να με επισκεφθεί ".
  
  
  Έσκυψε, φίλησε το κορίτσι στο λοβό του αυτιού, κούνησε το κεφάλι μου, επέστρεψε στο & nb, σήκωσε τη ρόμπα του και εξαφανίστηκε, όπως και ήρθε.
  
  
  Την παρακολουθούσε. Митзи άφησε ένα γελάκι. "Τι απέμεινε από τον αυτο-ελέγχου; Φαίνεται, έχετε δει φάντασμα.
  
  
  Το επεσήμανε στο φάντασμα. 'Πώς;'
  
  
  Έχει γίνει μια σοβαρή, για μια στιγμή με κοίταξε και μου είπε: "Μην ρωτάς πολλά, Νικ. Πραγματικά έχω δει απίστευτα πράγματα με τους κουνάβι, όπως γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Μπορείτε, επίσης, αυτό το δοκιμάσετε. Και τώρα πρέπει να γυρίσουμε στη Φλέμινγκ, πριν ξυπνήσει και δεν θα θέλει να πάμε μια βόλτα ".
  
  
  Το ντύσιμο κοίταξε γύρω υψηλή σκοτεινή φιγούρα που ασχολείται με εξαφανίστηκε περιβάλλοντα βράχους στους πρόποδες του λόφου στο ακρωτήρι. "Πες μου περισσότερα για τον φίλο σου", - της ζήτησε.
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε καφέ ώμο.
  
  
  "Σκεφτείτε τι σας είπα. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις. Ο νώε μπορεί να σας προσφέρει πολλά γύρω τους, και είμαι σίγουρη, ότι ακόμα δεν άκουσα και δεν είδα καλά ".
  
  
  Έτρεξε μπροστά μου στο αυτοκίνητο. Όταν της, μπήκε στο αυτοκίνητο, ο κινητήρας βρυχήθηκε. Πριν κλείσει την πόρτα, πάτησε το πεντάλ του γκαζιού, και είμαστε σε πλήρη ταχύτητα πάμε σε μια αποτελμάτωση πίσω, στο δρόμο.
  
  
  Μας για ένα λεπτό δεν έχει ανατεθεί, ότι ο Νώε, έχει μια ιδιαίτερη μαγεία. Μου είναι απλά φάνηκε πολύ έξυπνος και πανούργος. "Είναι μοναχικός?" - ρώτησε Митзи. Οτιδήποτε, αλλά δεν είναι. Ο αρχηγός της φυλής, насчитывающего πιο sta άνθρωπος. Ζουν σε ένα παλιό φρούριο. Λέει ότι εγώ, οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν εδώ είναι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, μετά την εξέγερση των σκλάβων. Μαζί είναι φοβερή ομάδα. Μπορεί να βρίσκονται παντού στη ζούγκλα, και δεν θα είστε σε θέση ih δείτε, αν δεν το θέλουν ".
  
  
  "Πώς ξέρεις εγώ;"
  
  
  Είναι поджала χείλη και κοίταξε εμένα.
  
  
  "Αυτό ήταν πολύ παράξενο. Την κολυμπούσε στη λίμνη, όταν ξαφνικά κατέβηκε, για να μεταφέρει το μήνυμα. Βοηθός Μάρκες στο καζίνο σκοτώθηκε, και το Chip, για να την παραδώσω στο Μαϊάμι. Αυτός ο τύπος σκοτώθηκε σε δέκα λεπτό της τέταρτης. Ο νώε είπε στο ένα τέταρτο του τέταρτου.
  
  
  Έτσι ήταν πιο εύκολο. Τουλάχιστον, τώρα κάτω από τα πόδια μου ήταν χώμα. Τύμπανο της ζούγκλας, - γέλασε εγώ. "Το τηλέφωνο στη ζούγκλα".
  
  
  'Υποθέτω. Αλλά αργότερα την μια μέρα είδε, όπως θεράπευσε πολύ άρρωστη γυναίκα με τη χρήση βουντού. Είπε ότι είναι το περιστέρι. Σηκώθηκε στη θέση του, και αυτό ήταν το καλύτερο ".
  
  
  Στο γκολ покалывало. Το κορίτσι δίπλα μου ήταν αρκετά ισχυρή για να επιβιώσει στον σκληρό κόσμο της μαφίας. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να έχετε μια πρακτική στάση σε όλα. Τώρα μιλούσε για βουντού και μαύρης μαγείας, λες και η ίδια πίστευε σε αυτά. Την ει ερωτήσεις δεν έκανε.
  
  
  Πηγαίναμε σιωπηλά πέντε λεπτό. Ξαφνικά στη μέση του δρόμου ήταν νέγρος. Έκανε νόημα να μας δείξει, να μας σταματήσει. Митзи притормозила και άνοιξε το παράθυρο. Φαινόταν ανήσυχος; ρώτησε εγώ κάτι στην τοπική διάλεκτο, και κούνησε το κεφάλι του. Μην μας πεις λέξη, Митзи συμπεριλάβει την πίσω πόρτα, γύρισε και μου έδωσε το αέριο.
  
  
  "Ο νώε ρώτησε για μας", - είπε. "Ήταν η βιασύνη. Κάτι έπρεπε να συμβεί, αλλά δεν είπε τι.
  
  
  Την κοίταξε Митзи, και στη συνέχεια και πάλι στο messenger. Ο δρόμος ήταν ακατοίκητη. Όταν στρίψαμε στο επόμενο δείκτες, ο δρόμος ήταν πολύ κακή. Θα χρειαστούμε θα το τζιπ για να εύκολα να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Το μισό της διαδρομής τελείωσε πριν το μεγάλο σας εμπόδιο στο δρόμο.
  
  
  "Πρέπει να συνεχίσουμε", είπε Митзи.
  
  
  Δεν μπορούσαμε να ονομάσουμε αυτό το περπάτημα. Θα είχε σκαρφαλωμένο σε δέντρα, όπως ορεινές κατσίκες, μέχρι που τελικά έφτασε υψηλής τοίχων, που χτίζεται γύρω από σχιστόλιθο. Το φρούριο καταλαμβάνει όλο το ακρωτήρι και φαινόταν απόρθητο. Όταν έχουμε περάσει μέσα από την πύλη, τα τείχη αυλή ήταν από σχιστόλιθο. Στο φόντο κατασκευάστηκαν πέτρινα κτίρια, μερικά σάπια, και άλλα σε άριστη κατάσταση. Ih στεγών υπηρέτησε ως πλατφόρμα για τον τοίχο. Οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από το εντυπωσιακό του σχήμα τόνι κέρδισε. Είχαν σκοτεινά πρόσωπα των ιθαγενών αμερικανών. Για τους άνδρες ήταν μόνο το περίζωμα, για τις γυναίκες - σύντομο πολύχρωμες φούστες. Όλα ήταν ήσυχα, το κλίμα ήταν υποτονική.
  
  
  Όταν μπήκαμε, ο Νώε μας πλησίασε. Εγώ πρόσωπό του ήταν μελαγχολικό, αλλά εγώ τη συμπεριφορά παρέμεινε περήφανος και величавым.
  
  
  Μας είπε την είδηση, εν ψυχρώ. Δρ Φλέμινγκ απήγαγαν. Τσιπ Каппола σκοτώθηκε προσπαθώντας να αποτρέψει αυτό. Ο τζερόμ πήρε ξενοδοχείο. Σε κρουαζιερόπλοια εκκενώνουν όλους τους αμερικανούς και τους ευρωπαίους ".
  
  
  Την ρώτησε - "Πώς Tara Sawyer?".
  
  
  Μόνο αργότερα κατάλαβα, από πού την πήρα πληροφορίες. Αλλά κατά τη διάρκεια της αθόρυβης το ταξίδι σας σε Κάντιλακ καν να ακούσει το κλάσμα στη ζούγκλα.
  
  
  Στο μήνυμα της, τίποτα δεν αναφέρθηκε ", - είπε ο Νώε. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα ήταν. Ως εκ τούτου, δεν στηρίχθηκε αποκλειστικά σε οράματα. - "Πώς τα ξέρεις όλα αυτά;"
  
  
  Έριξε μια ματιά στους ανθρώπους γύρω, και είδε ότι εγώ το στόμα ανυπόμονα подергивается. "Σε παρακαλώ, μην με αμφισβητείτε, κύριε Κάρτερ. Δεν είναι αρκετός χρόνος. δρ Φλέμινγκ κρατούν στα μπουντρούμια κάτω από το παλιό φρούριο, και εγώ πρέπει να σωθεί. Πιθανώς, την κα Σώγιερ έστειλαν στο σπίτι του σε μία γύρω από τα πλοία.
  
  
  "Μου φαίνεται απίθανο. Δεν νομίζω ότι ο Τζερόμ θα την άφηνε να φύγει, αν θα μπορούσε να την κρατήσει για λύτρα ".
  
  
  "Αυτό το επιχείρημα. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Ήταν κοινή περιγραφές και τους δυο σας, και για τη σύλληψή του είχε ζητηθεί δέκα χιλιάδες δολάρια.
  
  
  Την φώναζα δυνατά. "Μόνο αυτό θα κάνω μια μικρή παράκαμψη, και ο ουρανός πέφτει".
  
  
  "Χαίρομαι που το έκανες αυτό γάντζος", - σχολίασε ο Νώε. - Σε αντίθετη περίπτωση, θα ήμασταν ήδη νεκροί. Τουλάχιστον, τώρα μπορείτε να αντεπιτεθούν ".
  
  
  "Προτιμώ να κάνω κάτι", - συμφώνησε εγώ. Της, κοίταξε το κορίτσι. 'Μείνε εδώ. Είσαι ασφαλής εδώ. Το beru έχεις τη μηχανή ".
  
  
  'Μας για ότι. Δεν ξέρετε την περιοχή. Το ξέρω, και, επιπλέον, έχω δουλειά ". Στην ee φωνή του ήταν μεταλλική νότα, намекавшая στο γνωρίσματα του χαρακτήρα, που έφεραν ει θέση στην αδελφότητα της μαφίας.
  
  
  "Έχει δίκιο", - παρατήρησε ο Νώε. "Δεν μπορείτε να πάτε πίσω στο Port of Spain τον παραλιακό δρόμο. Αναμφίβολα, ο Τζερόμ διέταξε να κλειδώσετε sl. Θα πρέπει να περάσει μέσα από τα βουνά, και τότε θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε βοήθεια ". Τόνισε μακρύ δάχτυλο σε ένα χοντρό смуглого άντρα, μετά στο άλλο. "Το παντελόνι, πουκάμισο. Πάρτε το χρόνο σας. Θα έρθεις μαζί μου ".
  
  
  Δεν μου άρεσε. Πώς θα μπορούσε να είναι σίγουρος για την ειλικρίνεια της ιστορίας τόνι κέρδισε; Και ποιος μπορεί να χρειαστεί αυτή τη συνοδεία στο ταξίδι, που ο θεός ξέρει τι μπορεί να τελειώσει; Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Ο νώε και εγώ οι άνθρωποι αποτελούσαν την πλειοψηφία, και ακόμη και Митзи sided τόνι κέρδισε. Έτσι συμφώνησα, τουλάχιστον προς το παρόν. Από τη στιγμή που φτάσαμε στο "Cadillac", το ζευγάρι ήταν εκεί, χαμογελώντας. Οι οδηγοί μας έχουν πλέον στο βαμβάκι παντελόνι μέχρι τα γόνατα και λευκά πουκάμισα με засучеными μανίκια. Τους για τις ζώνες κρύβονταν μαχαίρι.
  
  
  Είναι σε αυτό το παιχνίδι από πίσω.
  
  
  Να γυρίσει υπήρχε πουθενά, και Митзи χρειάστηκε πέντε λεπτό ωθήσει το αυτοκίνητο πέρα δώθε, μέχρι, τελικά, δεν θα μπορούσαν να κατέβει από το λόφο. Ο κύριος δρόμος ήταν ήδη κακό, και αυτή η απαίσια. Πηγαίναμε με χαμηλή ταχύτητα από το γεγονός ότι περισσότερο έμοιαζε με ελβετικό τυρί με τρύπες, και, ακόμα χειρότερα, βρεθήκαμε σε ένα βράχο στην άλλη πλευρά του λόφου. Στρίψαμε και πάμε σε ένα στενό μονοπάτι, που ασχολείται με οδήγησε προς τα κάτω. Μηχανή με το ένα χέρι задевала πλαγιά του βουνού, και από την άλλη την κοίταξε στην άβυσσο ανεξιχνίαστο βάθος. Της δεν είπε τίποτα, για να μην αποσπούν την προσοχή του Митзи. Θα μπορούσε καλύτερα να επικεντρωθεί στην οδήγηση.
  
  
  Μετά χιλιόμετρα αυτές τις αντιξοότητες εμείς πάλι περάσαμε μέσα από τους θάμνους, και πάλι θα μπορούσε να αναπνεύσει ελεύθερα. "Έτσι ξέρεις το δρόμο", - είπε ο Митзи. "Πώς θα πάμε στη φυλακή Τζερόμ?"
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Πρέπει πρώτα να μάθουμε κάτι γι' αυτό. Πρώτα πρέπει να πάμε σε εκείνο το παλιό ξενοδοχείο που σας δείξω το δρόμο στην πρώτη σας συνάντηση με Nov. Εκεί μπορούμε να αναπτύξουμε τα σχέδια μας ".
  
  
  Ήδη темнело, όταν τελικά βγήκαν στο δρόμο, είναι αρκετά ευρεία για το "Cadillac". Θα μπορούσαμε να δούμε στο κάτω μέρος μέσα από βλάστηση φώτα. Λοιπόν, ήμασταν έξω από την πόλη. Митзи άναψε τα φώτα, για να βγούμε στο δρόμο.
  
  
  Ακτίνα φωτός άναψε το άτομο σε φόρμα. Είναι χρησιμοποίησα μας όπλο. Η κοπέλα αμέσως притормозила, άνοιξα την πίσω πόρτα και πάλι ускорилась. Την ενστικτωδώς κοίταξε γύρω. Φώτα οπισθοπορείας έπιασαν έναν άλλο στρατιώτη που μόλις έκανε το όπλο προς τα πάνω. Πριν εγώ το όπλο ανέβηκε αρκετά ψηλά, για να χτυπήσει κανέναν γύρω μας, ο "Luger" πυροβόλησε. Όταν αυτό σπάσει το παρμπρίζ. Στο Митзи ήταν πολλά κομμάτια, αλλά συνέχισε να οδηγεί. Την πυροβόλησε στο κενό, όπου νωρίτερα ήταν παρμπρίζ, και στρατιώτες μπροστά από ένα αυτοκίνητο έπεσε.
  
  
  Митзи σταμάτησε το αμάξι, και δεν είχα χρόνο για να δούμε τους οδηγούς μας. Μας ένα γύρω τους δεν τραυματίστηκε. Είναι свернулись στα πίσω καθίσματα, και τώρα ανέβηκε και πάλι απαλά. Της βγήκε, για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά για τα δώρα που μας έδωσε ο συνταγματάρχης Τζερόμ. Οι δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους. Την πήρε ih σχήμα και το όπλο και έριξε στο πίσω κάθισμα. Ο τόνι κέρδισε έπιασαν τα όπλα. Της είπε. - "Θα τα καταφέρεις με αυτό;"
  
  
  Θα μπορούσαν να. Υπηρετούσαν ανακτορικής φρουράς, όταν ο Φλέμινγκ ήταν πρόεδρος. Ίσως κάποτε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση. Αυτή τη στιγμή το όπλο για τον εαυτό του και διέταξε τους δυο να τα πτώματα σε θάμνους, όπου θα βρίσκονται ήσυχα, μέχρι να εμφανιστεί κάποιο πεινασμένο θηρίο.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση αποκλεισμού του δρόμου απέδειξε ότι οι πληροφορίες τόνι κέρδισε βερν. Μ ' αυτόν τον γέρο στο μανίκι είχε περισσότερο από το να παραδεχτώ. Έτσι, ο Τζερόμ, ήταν ο κύριος, είπε ο Νώε. Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πώς να ελευθερώσετε Φλέμινγκ. Αρχή τόνι κέρδισε, επίσης, συνδέεται έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στο εγώ τους φίλους μου. Στο τέλος, είπαμε τα ονόματά μας, και τώρα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα όπλα, μπορούν ακόμα να είναι χρήσιμη.
  
  
  Μπορούμε εύκολα να φτάσουμε στο ξενοδοχείο και Митзи παρκάρει το αμάξι του σε ένα εγκαταλελειμμένο υπόστεγο πίσω από το κτίριο. Από εκεί πήγαμε σε ένα ετοιμόρροπο λόμπι. Μυρωδιά μούχλας και τού σαπισμένου ξύλου αγωνίστηκαν για την υπεροχή. Οι οδηγοί μας πέρασε μας скрипящей σκάλα στην κουζίνα. Ήταν μεγάλη κουζίνα με τα ράφια κατά μήκος ενός γύρω από τα τείχη, επιφάνεια εργασίας και στη μέση. Ήμασταν εκεί, δεν είστε μόνοι. Στο τραπέζι καίγεται το κερί, και οι τρεις άνδρες έτρωγαν έχετε να ζωοτροφών ιγκουάνα σας, μια τοπική λιχουδιά, από τι έχω заурчало στην κοιλιακή χώρα.
  
  
  Μετά γεια άνδρες και δύο των αγωγών, αναστατωμένα беседующих με τρεις τους ντόπιους, είμαστε επιτέλους σε θέση να φάει. Όταν ο άγριος πείνα ήταν ικανοποιημένος, τον ένιωσα λίγο λιγότερο σαν γιο-γιο στο σχοινί εκπλήξεις και δυσκολίες. Η πλάκα ήταν κατά το ήμισυ είναι πλήρης, όταν οι τρεις ιθαγενείς φύγει. Της ήταν ευτυχής να δει πώς θα πάει. Έπρεπε να αναπτύξουν την τακτική σας, και εγώ δεν αισθάνομαι незваной από την εταιρεία.
  
  
  Ο νώε κάλεσε μου τα ονόματα τους οδηγούς μας, αλλά, επειδή δεν ήξερα τη γλώσσα, την ξέχασα ih. Την θυμάμαι, μόνο το γεγονός ότι ήταν μακριά, με πολλά συμφώνων. Ωστόσο, δεν ήθελα να σε προσβάλλω απλά καλώντας ih τον Τομ ή τον Χάρι, ως εκ τούτου, της εξήγησα το πρόβλημα και ζήτησε ih γνώμη σας.
  
  
  Υψηλότερα σε δύο γέλασε και είπε: "Μπορείτε να με λέτε ο λάμπι". Λέει αυτό σε σκληρή "β".
  
  
  Митзи μου είπε στο αυτί: "ο λάμπι. αυτό είναι μια μεγάλη αχιβάδα. Τρώνε εγώ το κρέας, για να ενισχύσει τη δραστικότητα ".
  
  
  Στα πρότυπα της nen στυλ - γέλασε εγώ. "Ценымногие καλύτερα από ό, τι, για παράδειγμα, το όνομα μου - N3. Εσύ;' Την κοίταξε νούμερο δύο.
  
  
  Είναι ευρέως χαμογέλασε. 'Ο στρατός.'
  
  
  "Αρκετά κοντό", - συμφώνησε εγώ. "Τι σημαίνει αυτό;'
  
  
  Γέλασε πάλι. "Αρπακτικό πουλί. Πολύ επικίνδυνη.'
  
  
  'Ωραία.' Την αγάπησε ih. Θα μπορούσε να κάνει ένα αστείο πέρα από την προοπτική να αγωνιστεί με το στρατό Grand Лаклера. Μπορεί να έχουμε ακόμα μια μικρή πιθανότητα.
  
  
  "Καταλαβαίνετε ότι χρειαζόμαστε ο δρ Φλέμινγκ. Για πάντα να τραβήξει Φλέμινγκ γύρω από τη φυλακή. Αλλά πρώτα πρέπει να πάμε εκεί. Κάποιος γύρω σας γνωρίζει κάτι σχετικά με τους τρόπους διαφυγής, σαν подкопов, που οι κρατούμενοι, ίσως να σκάψει στο παρελθόν;
  
  
  Το ρευματισμό ήταν αρνητική. Ήταν ένα. Πάρα πολύ στενό για να γυρίσει γύρω, και πολύ cool για να μπει πίσω στο κελί. Εκεί που έβγαινε τρύπα, τώρα έχουν σιδερένια πύλη. Απέναντι неих καθορίζουν ακόμα ξεθωριασμένα κρανίο ατύχημα, έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να ξεφύγουν. Αυτό ήταν πριν πολύ καιρό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εργαστεί για την εσωτερική διαίσθηση, και είναι μέρος του αποδεικνύεται ότι είναι αιματηρό. Της είπε ό, τι σκεφτεί. "Νομίζετε ότι, με τι θέλετε να αρχίσουμε;"
  
  
  Oni αρίων λύπη τους ώμους. Ο στρατός είπε αυτό και για τους δύο. "Αν ο Φλέμινγκ πεθάνει, θα πεθάνουμε και εμείς. Ιερώνυμος θέλει να χτίσει πυραύλων σταθμό μας παραπάνω. Θα παλέψουμε, αλλά δεν έχουμε αρκετούς ανθρώπους και όπλα, για να σταματήσει το εγώ ".
  
  
  Το ζευγάρι άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Ih ηλικία ήταν δύσκολο να μαντέψει, αλλά ih δέρμα της ήταν λείο, και στο ih συντονισμό όλα ήταν εντάξει. Κινούνται με χάρη τίγρεις. Το επισήμανε στολή. 'Βάλε αυτό. Παίζετε το ρόλο ενός στρατιώτη. Έχετε καταλάβει μας με Митзи και πρόκειται να μας πάει στο φρούριο. Θα πείτε ότι ο Τζερόμ διέταξε να μας απομονώσουν σε ψηφιακές κάμερες Φλέμινγκ.
  
  
  Τα μάτια του κοριτσιού για μια στιγμή περιορίστηκε. Δεν της άρεσε να ρισκάρει την ζωή της, αλλά το "κόλπο" θα ήταν πιο πειστική αν ήταν εκεί.
  
  
  Ο στρατός και Λάμπι έβγαλαν τα πουκάμισα και παντελόνια, λίγο οι παραστάται με набедренными τους επιδέσμους, στη συνέχεια, δειλά μού έβγαλαν ih πάρα πολύ. Και οι δύο φορούσαν оуанг, για πολεμικές φυλαχτά στη ζώνη, στο λαιμό. Φυσικά, το όπλο στο χέρι, αλλά ίσως να νόμιζαν ότι δεν βλάπτει να έχουν μια μικρή επιπλέον προστασία. Φορούσαν στρατιωτικά камзолы πάνω από φυλαχτά, φόρεσε το παντελόνι του, και, αν καταλάβουμε ότι είμαστε έτοιμοι για δουλειά.
  
  
  Πίσω από το τιμόνι ήταν Митзи. Το sel δίπλα της, και τα δύο μας δάσκαλοι κάθονταν πίσω, приставив όπλα στους шеям. Στο δρόμο για το φρούριο κορίτσι μέγιστη χρησιμοποίησε ένα σύντομο δρόμο. Οι δρόμοι ήταν εκπληκτικό είναι άδειο. Όλοι έμειναν μέσα και κρατούσαν τις κουρτίνες κλειστές. Στα καταστήματα ήταν σκοτεινά και ήταν заколочены από αρχαιοκάπηλους. Port-of-Spain ξαφνικά μετατραπεί σε μια σκοτεινή πόλη, πολύ διαφορετικό από διασκέδασης χθες το βράδυ.
  
  
  Το φρούριο βρισκόταν σε χαμηλό λόφο. Πράσινος χορτοτάπητας μπροστά του κάνει ό, τι μπορεί να ήταν φιλικό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν χαλασμένο το σιδερένιο φράχτη γύρω από αυτό και το πυροβόλο όπλο, είναι εγκατεστημένη στο κέντρο χορτοταπήτων. Χώρος στάθμευσης μπροστά από την πύλη δεν κάνει αυτό το μέρος είναι πιο άνετο.
  
  
  Капралов και οι δύο στρατιώτες είδαν τα φώτα και να μπλοκάρει το δρόμο με τα όπλα σε ετοιμότητα. Митзи притормозила και σταμάτησε λίγα μέτρα μπροστά τους. Πίσω μου ο λάμπι αναφώνησε: "Капралов, πάμε να δούμε τι έχουμε. Bold ψαριά! Με έσπρωξε την απειλή του όπλου προς τα εμπρός και γενναιόδωρα γέλασε.
  
  
  Капралов προσεκτικά περπάτησε πάνω. Το πρώτα μια ματιά σε αυτό. Ατμού είπε μια ιστορία επιτυχίας για το πώς είναι δικός μας, και ανυπέρβλητες δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν. Капралов ήταν εντυπωσιασμένος. Όταν τελείωσε την ιστορία, είναι αργά σήκωσε το τουφέκι και με στόχο τα τελωνεία της για μένα.
  
  
  Η ζωή μου σταθεροποιηθεί. Δεν шталь να πυροβολούν σε Митзи. Της ήταν τόσο σίγουρος για αυτό. Nah θα μπορούσαν να πάρουν την εγγύηση ή τα λύτρα. Αλλά το γεγονός ότι ο Τζερόμ σχεδιάσει για μένα, ήταν εντελώς διαφορετικό. Капралов για μια στιγμή με άφησε στο σκοτάδι, κοιτάζοντας μέσα από τη ζελατίνα. Στη συνέχεια, θα γάβγιζε ομάδα. Οι στρατιώτες ανοίξουν το δρόμο. Капралов ηλιοβασίλεμα στο αμάξι και διέταξε Митзи να πάει στο φρούριο. Ήταν ένα γκρίζο κτίριο. Χωρίς παράθυρα και μόνο μία πόρτα στη μέση, όπως ανοιχτό το στόμα. Σε αυτό ακόμα και προεξείχε ξύλινη προεξοχή. Митзи σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητο στο выложенной πλακάκια πάρκινγκ, και τώρα την είδα ξύλινη προεξοχή ήταν κρεμαστή γέφυρα πάνω από βαθιά τάφρο. Τώρα τα πρότυπα της nen αυξάνονται τα ζιζάνια, αλλά πριν από καιρό, εδώ καθόταν σειρά τους σκλάβους. заливавшая εγώ το νερό μέσα από το φόρεμα. Σε κάθε επιτιθέμενο έπρεπε να μετρήσει στη στολή. Στη γέφυρα στεκόταν στρατιώτες, και ολόκληρη η περιοχή καλύπτεται με πολύχρωμα φώτα. Капралов βγήκε. "Πάρε ih, μέχρι την βάζω κάποιον κάτω το όπλο".
  
  
  Με πέταξαν έξω γύρω από τη μηχανή. Митзи βγήκα από την άλλη πλευρά. Ο στρατός και Λάμπι κρατούσαν πιστόλια πίεσε για μας πλάτες. Капралов λίγο ακόμα gloated και μπήκε μέσα. Σε λίγες λ. είναι και πάλι έφτασε συνοδευόμενος από τον υπολοχαγό. Στρατιώτες στη γέφυρα ωμό отсалютовал, και η συμπεριφορά αρχάριους μου έλεγε, ότι ήταν εδώ διοικεί.
  
  
  Капралов συνομίλησαν με τα κατεχόμενα χειρονομίες, ενώ ο αξιωματικός χειρονομία δεν έκανε εγώ σιγήσει. Με τα αστέρια, εγώ τα μάτια της θα μπορούσε να μαντέψει, ποιος θα κερδίσει το βραβείο, αν ήταν πραγματική δέσμευση.
  
  
  Ο λάμπι παρατήρησε: "Εντολή του. Αυτά τα δύο πρέπει να είναι κλειδωμένα, είναι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ότι και Φλέμινγκ. Καταλαβαίνετε, όλα αλιεύονται τα πουλιά μαζί.
  
  
  "Εντάξει", είπε ξερά ο υπολοχαγός. "Πάρε ih σε караульную".
  
  
  Γύρισε, και ήμασταν αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε σε πέτρινο διάδρομο, που έκανε μια απόκοσμη ηχώ. Ένας πραγματικός εφιάλτης για όσους πάσχουν από κλειστοφοβία. Σε караульном εσωτερικούς χώρους υπολοχαγός κουνούσε το χέρι του, ότι πρέπει να ψάξουμε.
  
  
  Ο στρατός γρήγορα είπε: "ψάξαμε ήδη ih, υπαστυνόμε. Είναι καθαρά εκατό τοις εκατό ".
  
  
  Ο υπολοχαγός χαμογέλασε: "είναι Πολύ καλό.' "Ο νικ Κάρτερ, έτσι δεν είναι; - Είναι πολύ επικίνδυνο", είπε ο συνταγματάρχης. Αλλά νομίζω, πως σήμερα το βράδυ θα βγουν τα δόντια ".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους και προσπάθησε να φανεί побитой σκύλο. Τώρα επέστησε την προσοχή του στην Митзи. Ακόμη και με δάκρυα στα μάτια, και съежившейся, όπως φοβισμένη γάτα, είναι ακόμα αξίζει να την δείτε. Μπορεί, ονε άρεσε όταν ήταν λίγο υποχωρητική. Για μια στιγμή εγώ ισχίου ανέμιζαν τα εμπρός και προς τα πίσω, και είναι με το ένα δάχτυλο приподнял το πηγούνι της.
  
  
  Ο συνταγματάρχης είπε ότι υπάρχουν πολλά που αξίζει για το συνδικάτο. Τι θέλουν να πληρώσουν, να σε φέρω πίσω. Το ξέρουμε αυτό ". Митзи φαινόταν ακόμα πιο φοβισμένη, κρατάει το στόμα με το χέρι και зарыдала. "Παρακαλώ, κύριε, μη με στείλετε μήνυμα με το σε αυτούς. Θα με σκοτώσουν ".
  
  
  Είναι приподнял φρυδιών. "Αν είστε τόσο οι τιμές ih, γιατί να το κάνεις αυτό;"
  
  
  Είναι για μια στιγμή μάσημα σε χείλος, στη συνέχεια, σαν να συνειδητοποιούν ότι ο υπολοχαγός μπορούσε να την αναγκάσει να μιλήσει, ψιθύρισε: "έπρεπε κάπου να φέρει κάποια χρήματα. Αλλά δεν παρέδωσα εγώ. Τώρα, εγώ σκούρα μάτια εμφανίστηκαν τα σημάδια δολαρίων. Θεέ μου, είχε φαντασία σας! Είναι παράλογο ανυπόμονα. "Πού είναι αυτά τα δολάριά σας τώρα;" Ξαφνικά φαινόταν ελπιδοφόρο. "Μπορώ να σου δείξω πού ... Αν αφήσεις μας, εγώ ..."
  
  
  Εγώ το γέλιο ήταν δυσάρεστη.
  
  
  "Θες πολύ, αγάπη μου. Όσον αφορά τον Κάρτερ, αν το εγώ χάνεται, αντίθετα, ο συνταγματάρχης φορούσα με χειροπέδες. Εκείνος σήκωσε τους ώμους. "Για κάποιο λόγο πιστεύει πραγματικά γι 'αυτό джентльмене εδώ".
  
  
  Το κορίτσι τρίβονται τα χέρια του, άπλωσε ih ονε και ήρθε γλείφει, σε αυτόν, με τη δουλικότητα και τη διέγερση σε κάθε βήμα.
  
  
  - Τότε μόνο αυτή; Μόνο εσύ και αυτός;'
  
  
  Επιθυμία ήταν να δει το πρόσωπό του. Δεν ελαχιστοποιώντας με nach μάτι, μίλησε με δύο από τους άντρες. "Odin γύρω σας θα μείνει εδώ, το άλλο πάει Κάρτερ στην κάμερα".
  
  
  Είχα τρομερή στιγμή, όταν το σκέφτηκα, ότι ο υπολοχαγός θέλει να μείνει μόνος σου με ένα κορίτσι. Μετά την, κατάλαβα ότι θα το στείλει με το ένα γύρω από παιδιά. Λίγο μπέρδεμα γύρω μυς, σαν να μου άρεσε η ιδέα, και σχεδίαζε να επιτεθεί άνθρωπο στο δρόμο. Митзи μπορεί να χειριστεί με τον υπαστυνόμο, αλλά μπορεί να προκύψει καυγάς, και δεν ήθελα το περιστατικό που κινητοποίησε περισσότερο τους στρατιώτες. Ο υπολοχαγός είδε τις κινήσεις μου, χαμογέλασε και πάλι αποφάσισε να πάει μαζί μου. Βγήκε από την πόρτα μπροστά μου και ο λάμπι. Митзи φώναξε ονε μετά το γλυκό τόνο: "ο Υπολοχαγός ... θα τα πούμε αργότερα ..."
  
  
  Περπάτησε κάτω από το διάδρομο, και παρατήρησα, ότι εγώ βάδισμα ήταν πιο ενθουσιασμένοι από την στρατιωτική. Σκέψεις του υπολοχαγού δεν ήταν για το εγώ το καθήκον. Στο τέλος του διαδρόμου άνοιξε το παχύ πέτρινο πόρτα, νεύμα μας, και βρόντηξε για τον εαυτό τους. Την υποψία ότι με αυτό το γρανίτη μονάδα πίσω μας κανένα ήχοι δεν μπορεί να διεισδύσει μέσα από το μπουντρούμι στο πρώτο όροφο. Με πέτρινη σκάλα μπήκαμε στο κάτω διάδρομο. Στάζει νερό, μύριζε μούχλα. Δεν ήταν του κόσμου, εκτός από лейтенантского φακών πήγε και πάλι μπροστά μας, μετά τη διέλευση από είκοσι зарешеченных πόρτες και στις δύο πλευρές δυσωδίας διαδρόμου. Στο τέλος του διαδρόμου, αφαίρεσε το χάλκινο κλειδί μήκους περίπου τέσσερις ίντσες, ξεκλείδωσε την πόρτα και σηκώθηκε η κάμερα.
  
  
  Ο δρ Φλέμινγκ καθόταν στον τοίχο, μπαίνει ένας σε κάθε φυλή. Τράβηξε μπροστά από το άλλο πόδι. Φαινόταν άσχημο πρησμένο. Κάθισε στο πράσινο мхе, покрывавшем πέτρινο δάπεδο, και ένα με το εγώ το χέρι κρεμόταν πάνω από το κεφάλι μου στο σίδερο για τη συντριβή, που συνδέεται με την γκρίνια.
  
  
  Σήκωσε το κεφάλι του, ανοιγόκλεισε τα μάτια του σεργκέι, με είδε και селл. Μετά είδε τον φύλακα και, τέλος, του υπολοχαγού. Αυτός έπεσε και πάλι τους ώμους, και εγώ γκολ στη διάθεση του έπεσε προς τα εμπρός. Αξιωματικός στάθηκε από πάνω του, χαμογελώντας. Αυτός έλυσε θήκη, έβγαλε το όπλο και βγήκε έτσι, για να δω Φλέμινγκ και με αργά εστιάζοντας το όπλο στην πλάτη μου.
  
  
  "Κύριε Πρόεδρε". - Η φωνή φαινόταν να είναι ολισθηρό. "Ελπίζαμε να βρείτε στο νησί καλό σύμμαχο; Ο άντρας που έσωσε ήδη σας μια φορά, και ίσως θα είναι σε θέση να το κάνει ξανά; Φαντάζομαι το εγώ σας. Μπορεί να μείνει μαζί σου ".
  
  
  Πίσω μου να το κάνω μόνη, προφανώς, κράτησε την ανάσα του. Είχα πολλές επιλογές. Θα μπορούσαν να κάνουν στην άκρη και να επιτρέψει τη γνώμη μου για τα μαθηματικά και να πυροβολήσει ανθυπολοχαγός. Αλλά, ίσως ο αστυνομικός ήταν πιο γρήγορα, και άρχισε να καταλάβουμε ο λάμπι όλο και περισσότερο. Ή θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή και να βγάλει το Luger.
  
  
  Μέχρι να το σκεφτεί, αρουραίος μέγεθος γάτας κινήθηκε γρήγορα μέσα από την κάμερα μέσα από τις μπότες του υπολοχαγού. Σεργκέι εγώ φανάρι, πιθανώς, τρόμαξα ζώο. Ο υπολοχαγός αναπήδησε στο πλάι και την πυροβόλησε. Αυτό μου έδωσε αρκετό χρόνο για να αρπάξει το Luger. Την πυροβόλησε στον ειλικρινείς στο κεφάλι. Φανάρι πέταξε μέσω του αέρα. Την μπόρεσε να πιάσει το εγώ, με το ελεύθερο χέρι της, έκαψε τα δάχτυλά σας για ζεστό λυχνάρι, αλλά θα μπορούσε να θέσει γρήγορα, χωρίς προβλήματα. Ο υπολοχαγός έπεσε μπρούμυτα. Πράσινα βρύα στο πάτωμα αργά шталь κόκκινο. Ο λάμπι ευχαριστημένα εισπνέεται. Της ήταν ευτυχής για το ότι μου βήμα δεν πρόλαβα εγώ από την έκπληξη. Τέλος, αντανακλαστική, θα μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη και να πυροβολήσει. Την ευχαρίστησε τον похлопав στον ώμο.
  
  
  Φλέμινγκ ανοιγόκλεισε. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει στο φως. Κοκκινησε.
  
  
  "Εγώ δεν το καταλαβαίνω", - μουρμούρισε. "Ο συνταγματάρχης Ιερώνυμος ζήτησε να επιστρέψει και να κυβερνήσει τη χώρα. Τότε γιατί με συνέλαβαν τώρα; Γιατί σας φέρατε εδώ; Γιατί είσαι τόσο καλά εξοπλισμένο σε αυτό το στρατιώτη;
  
  
  "Αργότερα", - ανάγκασε εγώ την σιωπή. "Δεν έχω χρόνο". Μας David Χοκ, μας Tara Sawyer δεν θα ξενοδοχεία, για να Φλέμινγκ ήξερε για την παρέμβαση AX. Μετά την προδοσία Του ήταν μεγάλος ο πειρασμός να πω ονε όλα. Αλλά αν Χοκ και η Τάρα είχε δίκιο, αν Φλέμινγκ άρχισε να συμπεριφέρεται πεισματικά και δεν ήθελε να παίξει, ποιος θα фробель νησί; Έτσι, θα πρέπει να πούμε ψέματα. Της έδειξε το πόδι του. "Πόσο σοβαρά θα χτυπήσει;"
  
  
  Είναι ακόμα φαινόταν αμήχανος, αλλά προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή εγώ από τα πολιτικά θέματα.
  
  
  Εκείνος αναστέναξε. "Ο εθελοντής έχει σπάσει".
  
  
  Της άρχισε να ψάξει τις τσέπες του υπολοχαγού του ζήτησε το κλειδί για τις χειροπέδες. Εγώ δεν ήμουν μαζί σας. Θα μπορούσε να πυροβολήσει στο κύκλωμα, αλλά είχα λίγα πυρομαχικά. Μπορεί να χρειαστεί σφαίρες πάνω. Της έβαλα το ένα πόδι στον τοίχο και να τραβιέται. Λύση ανάμεσα στις πέτρες ήταν многовековым, και έχει αποδυναμωθεί επίδραση της υγρασίας. Την ένιωσα σαν αλυσίδα λίγο κάμπτεται, αλλά δεν "καθαρίσει". Την σάλευε ακόμα αρκετές φορές, αλλά ήταν μάταιο. Θα πρέπει να σκάψει αυτό το πράγμα. Της, έκανε μια γρήγορη κίνηση με το χέρι του, και το στιλέτο έπεσε από замшевых την θήκη μου κυρτά δάχτυλα. Κοφτερό σαν ξυράφι μετάλλων τρυπημένα στο διάλυμα, να χτυπήσει τα πλίθας για кирпичиком. Λάμπι άρχισε να βοηθήσω. Μας πήρε περισσότερο χρόνο από ό, τι την περίμενα. Παρά το κρύο, τον ιδρώτα. Αν ο υπολοχαγός δεν θα έρθει σύντομα, κάποιος μπορεί να έρθει στο μυαλό να πάει σε ετήσια βάση, τι του συνέβη.
  
  
  Την έκανε μια βαθιά εγκοπή στη μία πλευρά του το πλαίσιο. Στη συνέχεια το iso όλες τις δυνάμεις μου τράβηξε την αλυσίδα μαζί με ο λάμπι. Όταν βγήκε, πέσαμε στην ομαλή βρύα. Φλέμινγκ και προχώρησε προς τα εμπρός. Θα το κάνω μόνη αυξήθηκαν εγώ. Θα μπορούσε να σταθεί στο υγιές πόδι, ενώ ήταν πολύ αδύναμος και είχε γύριζε γκολ από το θόρυβο, που έπρεπε να παράγει. Άφησε περιοχή κωσ για να υποστηρίξει το εγώ, ενώ φωτογραφήθηκε лейтенантскую μπουφάν. Επίσης πήρα εγώ τη ζώνη και το όπλο και έδωσε όλα Λάμπι.
  
  
  "Βγάλτε το παλτό σας και φορέστε το. Πήρατε προαγωγή ".
  
  
  Ο λάμπι είναι υπάκουσε. Με Φλέμινγκ μεταξύ μας είμαστε πίσω στο φρούριο δωμάτιο.
  
  
  Χαριτωμένη στήθος Митзи Gardner выгнулась από το ανάγλυφο του εδάφους. Άρπαξε μια καρέκλα για Φλέμινγκ, και όταν αυτός κατέβηκε σε αυτόν, ρώτησε: "Πού ήσουν τόσο καιρό; Εμείς απλά ξενοδοχεία πάτε και σε ετήσια βάση. Θεέ μου, τι θα του κάνατε;
  
  
  "Τα κλειδιά. Κοίτα σε κουτιά.
  
  
  Ο στρατός άνοιξε το πάνω συρτάρι και μου έριξε μια χούφτα. Την έχω δοκιμάσει αρκετές, πριν τελικά βρει το σωστό. Επιπλέον, το κάστρο ήταν τόσο σκουριασμένο, τι έπρεπε για να νικήσει εγώ πρες παπιέ, πριν ανοίξει. Μόνο όταν χειροπέδες αφαιρέθηκαν, την είδε καρφιά μέσα και το αίμα γύρω από πληγές στον καρπό Φλέμινγκ. Η σκουριά από την παλιά τη συντριβή ήταν σε πληγές, αλλά ξεπλύνετε της ήταν αδύνατο. Στην υποδοχή δεν ήταν φάρμακα. Θα πρέπει να περιμένετε.
  
  
  Της είπε πως θα φύγει από το φρούριο. Λάμπι στέκεται με την πλάτη του μέρα στην νέα του μορφή. Ο στρατός έπρεπε να πει στρατιώτη στη γέφυρα, ο υπολοχαγός θέλει εγώ να δω. Αν ερχόταν, θα το εγώ έδεσαν και έβαλαν στην ονε φίμωτρο στο στόμα. Στη συνέχεια Митзи έτρεξε προς το αυτοκίνητο και οδήγησε ee μέχρι κινητή γέφυρα. Φτιάξαμε Φλέμινγκ στη γέφυρα, και το дотащил εγώ στο αμάξι. Λάμπι της лейтенантской μπουφάν καθόταν μπροστά, μεταξύ Митзи και ο Στρατός.
  
  
  Στο γραφείο παρακολούθησης Λάμπι με σημάδεψε με το όπλο του υπολοχαγού στο Митзи, γύρισε στο σπίτι της για να ο φύλακας δεν είδε, εγώ τρίτους. Ο στρατός θα πει το δεκανέα, ότι Ιερώνυμος διέταξε να του το κορίτσι. Αν αυτό πετύχει, περάσαμε. Αν αυτό δεν δουλέψει, έχω μείνει Luger. Λάμπι και ο Στρατός ήταν οπλισμένοι. Και το τρία στα τρία - πολύ καλή αναλογία.
  
  
  Φτάσαμε σε Κάντιλακ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Митзи άνοιξα τα φώτα και πήγε κάτω από το λόφο. Ζώνες δούμε ότι έχουμε εδέμ, και πήγε στο δρόμο, όχι να μπλοκάρει το sl. Δεν περιμέναμε την προσπάθεια φυγής.
  
  
  Капралов σήκωσε το χέρι για να παράγουν το βασικό έλεγχο, και Митзи κατέβασε το παράθυρο. Ο στρατός έγειρε προς τα εμπρός για να καλύψει το πρόσωπό του ο λάμπι, και προσπάθησε να απεικονίσει ανυπομονησία. "Ο συνταγματάρχης γνώμη. Θέλει να του έφεραν μια κοπέλα. Τώρα.'
  
  
  Капралов φαινόταν ανήσυχος. "Ο υπολοχαγός, αν εσείς οι ίδιοι θα ee, ποιος είναι υπεύθυνος εδώ;"
  
  
  "Εσύ", - γάβγιζε ο λάμπι. "Μην αφήσετε κανέναν να περάσει, μέχρι να γυρίσω.....'
  
  
  Капралов отпрыгнул. Φωνή ο λάμπι δεν ήταν παρόμοια με τη φωνή του υπολοχαγού. "Γεια σου ... περίμενε ... δεν ... ε ... τι σημαίνει αυτό;"
  
  
  Την άκουσε τον πυροβολισμό και γονάτισε. Ο στρατός πυροβόλησε δεκανέα. Οι στρατιώτες δεν ήταν σε επιφυλακή, αλλά όταν Митзи γρήγορα τον οδήγησε τη μηχανή, ένας γύρω από αυτούς καταφέρει να βάλει το χέρι του στο πόμολο της πόρτας. Της έσπασε το χέρι του την άκρη του με το όπλο του, και στη συνέχεια πυροβόλησε τον στρατιώτη. Άλλη χρησιμοποίησα το όπλο, αλλά δεν πρόλαβε να τραβήξει τη σκανδάλη. Την ώρα ένας ονε στο στομάχι μόλυβδο.
  
  
  Ήταν τέλεια. Τώρα είμαστε σε πλήρη ταχύτητα αγωνιστικά στο δρόμο. Ήμασταν στους πρόποδες του λόφου, όταν την άκουσε το θόρυβο της μηχανής. Πολύ καλά ήξερε αυτός ο ήχος. Μας τελείωσε η βενζίνη. Митзи σταμάτησε το αμάξι της, με κοίταξε και ανασήκωσε τους ώμους. Δεδομένου ότι σε όλο το νησί λειτουργούν οι νόμοι για чрезвычайном θέση πιθανότητες βενζίνη δεν ήταν. Όλα τα βενζινάδικα ήταν κλειστά. Και ο Φλέμινγκ δεν ήταν σε θέση να περπατήσει είκοσι μίλια από τα βουνά.
  
  
  Ίσως μπορούμε να το πάω εγώ στο ξενοδοχείο tony κέρδισε, αλλά μετά τι; Αν ο Τζερόμ συνειδητοποίησα ότι ο δρ Φλέμινγκ δραπέτευσε, δεν θα ήταν ασφαλής, κάπου κοντά στο Port-of-the-Спейном. Έπρεπε να ψάξουν για άλλο αμάξι. Εκεί που είμαστε τώρα, θα μπορούσε να δει παραλιακό δρόμο από κάτω. Κοντά σε παλιά πόλη ήταν σταθμευμένο τζιπ. Γύρω του στέκονταν οι σκοτεινές φιγούρες, ενώ στο δρόμο έκαιγαν τα φώτα. Ήταν κάποιο φυλάκιο. Το τόλμησε.
  
  
  "Αυτό είναι το νέο είδος της μεταφοράς. Δεν ξέρω πόσοι στρατιώτες θα πρέπει να αναδείξει συναρμολόγησης, αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε πυροβολισμούς.
  
  
  Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να παρέμβει. Εσείς οι δύο να προσεγγίσουμε και να απασχολείς τα παιδιά. Το κανονίσω εγώ. Προσπαθήστε να συγκεντρώσει ih μαζί. Митзи, έχεις όπλο; Σηκώθηκε πάνω μου.- "Εγώ δεν είμαι γυμνή;"
  
  
  "Μείνε εδώ μαζί Φλέμινγκ. Αν κάποιος έρθει και αυτό, αν δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά πρώτα να προσπαθήσουμε να δούμε, δεν το τέχνασμα αυτό ".
  
  
  Ο λάμπι και ο Στρατός έχουν εξαφανιστεί. Την περπάτησε γύρω από το σπίτι τους στο λόφο. Όταν έχει περάσει mimmo σπίτια, να την ερευνήσει τον εξοπλισμό. Τώρα είναι εντάξει το είδα, φώτα блокпоста. Μου shaggy заглушали φτέρες και άλλα φυτά. Την πήγε στο τζιπ και προσεκτικά κοίταξε, μέχρι που είδα το περιπολικό. Η ih δεν κατάλαβα, αλλά τι να μας πει ο λάμπι και Στρατιωτική, αυτό πρέπει να ήταν πολύ διασκεδαστικό. Οι τέσσερις στρατιώτες που στέκονταν μια ομάδα γύρω από δύο αγόρια μου, согнулись από τα γέλια. Γύρισαν την πλάτη σας σε μένα. Το να ενεργήσει γρήγορα, φοβούμενοι ότι θα επιστρέψουν. - Ήταν πραγματικά τους με το έτοιμο "люгером", - είπε απότομα ο εγώ. "Είστε όλοι κάτω από το όπλο. Έχουμε μια ενιαία κίνηση! '
  
  
  Το γέλιο ξαφνικά σταμάτησε. Στάθηκε ως κατεψυγμένα. Λάμπι υποχώρησε μερικά βήματα και σημαδεύεις. Η χρυσή πλεξούδα эполетов εγώ камзолы блестела στο σκοτάδι. Ο στρατός έτρεξε στο τζιπ, μέσα στο πίσω κάλυμμα και επέστρεψε με ένα σχοινί. Τα υπόλοιπα ήταν να γίνει γρήγορα. Όταν ο Στρατός έπλεξε το τελευταίο γεύμα με τέσσερα και φίμωσε, την ελέγξει τη ροή του αερίου σε ένα τζιπ. Προς μεγάλη μου ανακούφιση, η δεξαμενή ήταν γεμάτη. "Βάλτε ih σε θάμνους και πάρτε αυτά τα φώτα από τον δρόμο", είπα. "Πάω να πάρει Φλέμινγκ".
  
  
  Την πήγα σε ένα τζιπ εκεί όπου άφησε την Κάντιλακ. Μόλις τώρα το πρόσεξα ότι τα φώτα τζιπ δεν λειτουργούν. Κατάρα!
  
  
  Митзи με βοήθησε μεταμόσχευση Φλέμινγκ σε ένα μικρότερο αυτοκίνητο. Κάθισε δίπλα μου, όταν την σελιε πίσω από το τιμόνι και πήγε προς τα κάτω. "Λάμπι και ο Στρατός πρέπει μόνοι σας να φτάσετε στο ξενοδοχείο. Από εκεί μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι ".
  
  
  Πρέπει να τζιπ ήταν καλός, αλλά αυτό δεν ήταν η ιδανική λύση. Χωρίς φώτα και χωρίς αποδείξεις θα πρέπει να αποθηκεύσετε μου δεν είχα σκεφτεί για το ταξίδι από τα βουνά. Η σκέψη του, για να πάει έτσι, σε δρόμους με πολλές στροφές mimmo όλα τα είδη των αβύσσους, μου προκαλούσε ανατριχίλες. Πρέπει να ρισκάρεις να παραλιακό δρόμο.
  
  
  Λάμπι και ο Στρατός δεν άρεσε υστέρηση, αλλά είδαν ότι είναι η μόνη λύση.
  
  
  Όταν έφυγαν, το έφεραν και πάλι σε ένα τζιπ. Τώρα ήμουν σε θέση τελικά να ορίσετε τον Φλέμινγκ ανοιχτήρι, που λίγο καιρό με βασανίζουν. Την, φώναξε πάνω από τον ώμο του: "ξέρετε τι συνέβη με την Τάρα Σώγιερ; Θα την βγάλεις έξω;
  
  
  'Αριθ. Οι στρατιώτες, схватившие μου είπαν ότι θα απαιτήσει nah λύτρα ένα εκατομμύριο δολάρια. Πού θα μου πας;
  
  
  "Στο Νώε".
  
  
  Το εγώ φωνή του αντηχεί δέχτηκαν τον πόνο και το φόβο. "Ναι, αυτό είναι το πρώτο. Μετά θα πρέπει να πάει στην πόλη. Οι άνθρωποι με ακούσουν ".
  
  
  Της ονε επέτρεψε να εξαπατήσει τον εαυτό του. Έχω το ίδιο ήταν αρκετά προβλήματα, για να μην τσακωθώ μαζί του. Με ενοχλήσει Tara Sawyer. Δεν μπορούσα να αφήσω να συμβεί τίποτα. Την πάτησε το γκάζι. Από ό, τι πριν την παραδώσω Φλέμινγκ και Митзи, τόσο πιο γρήγορα θα μπορώ να γυρίσω στην πόλη. Την γύρισε από τη γωνία και είδε μπροστά φώτα στο δρόμο. Ένα άλλο εμπόδιο.
  
  
  "Θα την φας εσύ προς τα κάτω", - прошипел της Митзи. "Ετοιμάσου".
  
  
  Την σταμάτησε απότομα. Το ξενοδοχείο, να νομίζουν ότι εγώ θα σταματήσω, μόνο και μόνο για να σπάσει το φράγμα της τελευταίας στιγμής. Την είδα μόλις δέκα μέτρα: ένα τεράστιο φορτηγό με ένα μικρό γρήγορο гаубицей στο πορτ-μπαγκάζ. Το έχει αποκλείσει σε όλη τη διαδρομή. Το πέρασμα δεν ήταν.
  
  
  Από τη μία πλευρά από εμάς λιπαρό νερό από το βάλτο πιστά, ο άγιος από τα φανάρια. Οπότε θα ήθελα εκεί να φύγει. Από την άλλη πλευρά ήταν οι φοίνικες. Μεγαλώνουν σε & nb, οπότε εκεί θα ήταν χώμα, αλλά τα δέντρα ήταν γλείφει φίλο σε φίλο, από ό, τι θα ήθελα. Το σκέφτηκα αν μπορώ να το οδηγήσετε σε ένα τζιπ. Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο κακή επιλογή. Της γύρισε το τιμόνι και έφυγε από το δρόμο με γκαζιού στο διοικητικό συμβούλιο. Την άκουσα, όπως φώναξαν: "Σταμάτα", μετά τον πυροβολισμό. Таращить μάτια просвистела ψηλά μέσα από τα φύλλα.
  
  
  Προειδοποιητική βολή.
  
  
  Καλοί άνθρωποι! Митзи γύρισε στην καρέκλα και άνοιξε την ανταπόδοση, αλλά δεν είναι τόσο απαλά, και όχι στον αέρα. Δεν κοίταξα πίσω. Μου φάνηκε, ότι πρώτη φορά στη ζωή μου να πάω στην άγρια άλογα. Της έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, πήδηξε στην άλλη πλευρά, σε δύο τροχούς, και παραλίγο να μεταφερθεί. Θα πυροβολήσει σε μας, αλλά δεν μας επισημάνετε. Το προσπάθησε να επιστρέψει στο δρόμο, αλλά όταν τα κατάφερα, την βρήκα εκεί μια άλλη έκπληξη.
  
  
  Στο δρόμο ήταν τζιπ, και σε αυτόν έτρεξαν τέσσερις στρατιώτες. Φλέμινγκ άφησε πίσω μου φωνές κακό. Για αυτόν δεν ήταν διασκεδαστικό. Митзи πυροβόλησε πάνω από το κεφάλι Φλέμινγκ στο απειλούσε μας τζιπ, όταν το ένα πάγκο με μικρή μηχανή τόσο την ταχύτητα, όσο μπορούσα. Αυτό δεν ήταν αρκετά γρήγορα. Η μια γύρω από τα ελαστικά ήταν άδειο.
  
  
  "Νικ, θα μας ξεπεράσει". - φώναξε Митзи.
  
  
  Ε, δεν χρειαζόταν να μου το πεις. Ih таращить μάτια έπεσε πάνω στο μέταλλο τζιπ σχεδόν την ίδια στιγμή, όταν άκουσε πυροβολισμούς. Έδωσε ει Luger.
  
  
  "Δοκιμάστε να μπει στην ομάδα. Σημάδεψε και ρίξε επάνω ". Χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια, αλλά είναι πολύ δύσκολο να σημαδέψεις σε κινούμενο στόχο, όταν σε ταρακουνήσει από πλευρά σε πλευρά. Αυτή ήταν μία από εκείνες τις περιπτώσεις, όταν αναρωτιόμουν αν θα μου όνομα προστέθηκε στη λίστα που Γεράκι αποθηκεύει στο χρηματοκιβώτιό του, και σε κάθε όνομα υπάρχει αστερίσκος που υποδηλώνει ότι ο άνθρωπος, για τον οποίο μιλάμε, είναι νεκρός.
  
  
  Митзи φώναξε. Το πίστευα ότι την πυροβόλησαν, αλλά ήταν ειλικρινείς. Την είδε το ατύχημα της στον καθρέπτη. Τζιπ πίσω μας, δραπέτευσε από τον έλεγχο και σε πλήρη ταχύτητα ταλαντεύτηκε στο βάλτο, όπου αργά και μεγαλοπρεπώς βυθιστεί στον πυθμένα. Την είδα για μια στιγμή έλαμψε τα φώτα πριν σβήσει.
  
  
  Митзи έσπρωξε το λούγκερ μου μεταξύ πόδι, και γύρισε. Πηγαίναμε σε μία спущенной λεωφορείο. Δεν ήταν ο μόνος θόρυβος μέσα στη νύχτα. Στη ζούγκλα άκουσα τον ήχο beats μπαμπού μπαστούνια o κοίλα ξύλινα τύμπανα. Αυτό ήταν το υπόκωφο δυσοίωνο ήχο. Το σκέφτηκα, μπορούν Στρατιωτικές και Λάμπι στείλετε σε φυλή ασύρματη επικοινωνία. Ίσως αυτό ήταν ένα μήνυμα για την απόδρασή μας προς αόρατα στοιχεία στα τροπικά δάση.
  
  
  Ο ρυθμός έχει επιταχυνθεί. Ήταν σαν καταστροφή. Πίσω μου άκουσα την αδύναμη φωνή του δρ. Χ. Φλέμινγκ. "Μας παρακολουθούν και να μας πλησιάζει".
  
  
  Το πάγκο με τζιπ τελευταία ταχύτητα.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Ανοιχτά μπροστά μας στο δρόμο, κάποιος με ένα φανάρι, χειρονομία και είπε να μας κυλήσει στο проселочную δρόμο. Δεν шталь να κάνετε ερωτήσεις και να στρίβει. Την πέρασε με το αμάξι στην άμμο και στον άλλο φανό του νερού, περιλαμβάνονται ανάφλεξη και βγήκε έξω.
  
  
  Εκεί ήταν ο Νώε, τώρα χωρίς το λευκό φορέματα και набедренной επίδεσμο. Στο δρόμο, που μόνο που την οδήγηση, την άκουσα τον ήχο του επερχόμενου αυτοκινήτου. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Στάθηκε με την πλάτη προς τη θάλασσα. Και ο Luger ήταν пустынен.
  
  
  Митзи κι έφυγε. Ο νώε τράβηξε Φλέμινγκ με το αν κάτω από τα ισχυρά χέρια.
  
  
  "Έλα μαζί μου, Κάρτερ. Πάρε Митзи το χέρι και μην το αφήσεις. Μείνε πίσω μου ".
  
  
  Της γέμισα το "luger" για τη ζώνη του, πήρε την κοπέλα από το χέρι και ακολούθησε Nov. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Σύντομα θα εξακολουθεί να πεθάνουμε. Και, ίσως, θα μπορούσαμε ακόμη και να ταξιδέψεις τόσο μακριά, ότι διώκτες μας δεν θα βρουν, αν εμείς απλά κράτησε το κεφάλι αρκετά χαμερπή στα σκοτεινά κύματα.
  
  
  Ο νώε ήρεμα και με αυτοπεποίθηση πάτησε το πόδι του στη θάλασσα. Είναι εύκολα διαλυτό Φλέμινγκ. Η θάλασσα ανέβηκε γύρω από το εγώ πόδι, μέχρι τα μέσα του το εγώ τους μηρούς, στη συνέχεια, ξαφνικά, άρχισε και πάλι την ανύψωση, βήμα-βήμα.
  
  
  Στο επόμενο βήμα, την χτύπησε το δάχτυλο του ποδιού για κάτι σκληρό. Την παραλίγο να σκοντάψει, μετά σήκωσε το πόδι. Την царапнул πόδι πέτρα και λίγο παραπάνω αισθάνθηκε στέρεο έδαφος. Της, βάζοντας σε αυτό το аленка. άπλωσε σε κάθε φυλή, και ένιωσα μια εγκοπή πάνω από το πρώτο. Ανεβήκαμε σε τέσσερις σκάλες και πήγε ανοιχτά σε ανώμαλο πέτρινη επιφάνεια, για παράδειγμα, στην έκτη ίντσες κάτω από το νερό.
  
  
  Του χαμογέλασε ήσυχα. Την τέλεια εμπειρία σε αυτό το ξόρκι. Την πρώτη φορά που είδε τον τόνι κέρδισε, τρέχοντας σε αυτό το πέτρινο μονοπάτι. Την, συνειδητοποίησα ότι ήταν μια παλιά πέτρινη κατασκευή, είναι πιθανό εμπόδιο από τις πλημμύρες, η οποία έχει από καιρό έπεσε κάτω από το επίπεδο φόρεμα από σεισμό. Δεν πίστευα ότι ο Νώε δει ποτέ, το εγώ πάνω από το νερό. Μάλλον βρήκα εγώ τυχαία κατά τη διάρκεια δρομολόγια, και, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν шоуменом, χρησιμοποίησε το για να τρομάξει τους προληπτικούς οπαδούς.
  
  
  Πίσω μου άκουσα το γέλιο της Митзи. "Μεγάλη τιμή για σένα, Νικ. Τώρα ξέρετε ότι είναι ένα μυστήριο για σχεδόν όλους. Προσοχή ολισθηρό φάσης και μείνετε στη μέση. Το πλάτος του τοίχου μόλις μισό μέτρο ".
  
  
  Της έσφιξε το χέρι. Αρκετά έντονα. "Το ξέρεις και προσπάθησε να μου λες ιστορίες για Αϊ-Βασίλη, πουτάνα. - Πώς έγινε γνωστό?'
  
  
  "Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Την χτύπησε με το κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του. Ο νώε έσωσε. Δεν μου είχε πει τι συνάντησα, ενώ δεν έχει γίνει απειλήσει την ονε, θα το τακτοποιήσω εγώ με αυτό. Ορκίστηκε το κρατάς μυστικό ".
  
  
  Ήμασταν σχεδόν στην άλλη πλευρά, όταν πάνω από το νερό засияла ζευγάρι προβολείς. Ήταν κραυγές σημαία άδεια για την εκτέλεση και την οργή. Βρήκαν το τζιπ, αλλά δεν ήταν. Ήμασταν μακριά από τον κόσμο, ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν να μας δουν. Έχουμε φτάσει σε μια απότομη θραύση, στην οποία ήταν σκαλισμένα μια στενή σκάλα. Ήταν μια μακρά και δύσκολη ανάβαση, αλλά ο Νώε, несший Φλέμινγκ, δεν έδειξε κανένα σημάδι κόπωσης, όταν έφτασε πάνω από τις σκάλες και έπεσε σε πέντε πόδια προς τα κάτω στην πλατφόρμα, η οποία ασχολείται ταυτόχρονα υπηρέτησε ως άξονα και στέγη για τα σπίτια στο κάτω μέρος. Το σκέφτηκα, τι έχει πετύχει ως προπονητής φυσικής κατάστασης στο πρόγραμμα AX. Έδωσε Φλέμινγκ στα χέρια απλωμένα, και ο πρόεδρος γρήγορα περάσαμε στο δωμάτιο.
  
  
  Όταν φτάσαμε, το παρατήρησα, ότι το δωμάτιο ήταν ήδη εξοπλισμένο για το εγώ της θεραπείας. Φλεγόμενα δάδες έγερναν με τους πέτρινους τοίχους. Στο κέντρο του δαπέδου ήταν το κρεβάτι, που καλύπτεται με αρωματικά φύλλα. Έχουμε περάσει προ πολλού το είδος επίτιμος άγρα, που αποτελείται από τις φυλές, το καθένα γύρω από την οποία λίγο άγγιξε Φλέμινγκ, σαν να θέλω να δώσω ονε μέρος της δύναμης.
  
  
  Όταν Φλέμινγκ, στημένη στο κρεβάτι, της είπε: "έχει σπάσει το πόδι του, και τον καρπό υπάρχει σκουριά. Πρέπει να έχει μόλυνση στο αίμα, αλλά δεν είχα χρόνο να πάω στο φαρμακείο για αντιβιοτικά. Ονε πρέπει αμέσως. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρει αυτό εδώ; '
  
  
  Ψηλός μελαχρινός άντρας ψύχραιμα κοίταξε. Η φωνή Φλέμινγκ φαινόταν αδύναμη, αλλά χαμογέλασε. "Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ο κ. Κάρτερ, αλλά είμαι σε καλά χέρια. Το στοίχημα ιατρικές γνώσεις τόνι κέρδισε παραπάνω από το πιο ακριβό ειδικό-ορόσημο στην Park avenue ".
  
  
  Ο πατριάρχης είπε ήσυχα: "Μας ενημέρωσαν σχετικά με τη φύση συναντήσουν τους τραυματισμούς, και μπορούμε αμέσως να αρχίσει θεραπεία".
  
  
  Δύο γυναίκες τμήματα Φλέμινγκ. Ο νώε κατέβηκε δίπλα του στα γόνατά του και βούτηξε το σφουγγάρι στο υγρό, το οποίο ασχολείται με την καθόταν σε ένα μπολ δίπλα στο κρεβάτι κίνησης. Με αυτά τα λόγια, πλύση πληγή στον καρπό Φλέμινγκ. Στη συνέχεια έβαλα βούτυρο στο διάολο συναντήθηκε με πράσινο ζελέ.
  
  
  "Είναι θερμό μίγμα από φύλλα κόκας και πράσινο σαπούνι", - είπε ο Νώε. "Έχουμε κατανοήσει τις επικρατούσες σε αυτόν τον επίδεσμο. Αυτό το υλικό θα τραβήξει τη βρωμιά γύρω από την πληγή, και στη συνέχεια το χέρι γρήγορα θα επουλωθούν ".
  
  
  Τη θεραπεία του ποδιού του ήταν λίγο πιο δύσκολο. Ο νώε выправил πόδι. Στη συνέχεια βύθισαν το δάχτυλό σας σε ένα μπολ με σκούρο κόκκινο πυκνή ουσία. Με αυτά τα λόγια ζωγράφισε έναν κύκλο γύρω από την πληγή, και στο εσωτερικό του κύκλου ζωγράφισε "X".
  
  
  Μου χαμογέλασε. "Петушья αίμα", - εξήγησε. "Να διώξει τον διάβολο με τα οστά". Τώρα διάφορα στρώματα αρωματισμένο με μπαχαρικά φύλλα ήταν δεμένα στο πόδι, πάνω από το οποίο ήταν πάστα από ζεστό αλεύρι. Σφιχτό επίδεσμο σε όλο το πόδι.
  
  
  Αναρωτιόμουν πόσο ήταν μια εκδήλωση πρωτόγονη ιατρική, доказавшей την αποτελεσματικότητά της για αιώνες, και ψυχολογική επίδραση.
  
  
  Δεν την ήξερα. Αλλά Φλέμινγκ το πίστευε αυτό, και, ίσως, αυτή η πίστη μπορεί να θεραπεύσει το εγώ. Όπως και πολλοί κορυφαίοι πολιτικοί, κρυφά μπορεί να είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.
  
  
  Και αν δεν έχει παραδεχτεί σε αυτό δημοσίως, μπορεί να είναι, κατά βάθος, πήρε την απαγορευμένη μυστικισμό βουντού. Αλλά δεν είχα χρόνο να περιμένουμε και να δούμε τι έχει συμβεί.
  
  
  Την πήγε ο τόνι κέρδισε στην άκρη και ρώτησε: "Τύμπανα κι πει ότι Φλέμινγκ θέλει να γυρίσει στην πόλη και να εκτελέσει μπροστά από τους ανθρώπους;"
  
  
  'Ναι.' - Ο γέρος χαμογέλασε στραβά. Φλέμινγκ - ιδεαλιστής, και πολύ πεισματάρης στις πεποιθήσεις τους. Αλλά όταν συνέλθει από το σοκ, την πω ονε την αλήθεια. Ίσως θέλετε να επιστρέψετε και να απελευθερώσει δις Σώγιερ;
  
  
  Δεν είπα ονε τα λόγια μας για την κόρη του ξενοδοχείου μεγιστάνα. Είναι πολύ ήξερα για τον άνθρωπο, που έζησε τόσο μακριά στην κορυφή ενός λόφου. Ίσως ήταν τα τύμπανα, που κράτησε εγώ ενημερωμένοι, σε συνδυασμό, φυσικά, με την ικανότητα να εξηγήσει σωστά αυτά τα σπάνια σημάδια της ζούγκλας.
  
  
  Το πρόσωπό μου ήταν λίγο δύσκολο, όταν της είπε: "Αν δεν πάρω πίσω της μια ολόκληρη, δεν νομίζω ότι θα ζήσω μόνος μου".
  
  
  Митзи κουγα. "Είσαι τρελός, αν δοκιμάσεις αυτό. Αλλά αν το κάνεις, το να πάω μαζί σου ".
  
  
  "Λάθος εικασία", είπα. "Δεν μπορώ να σε χρησιμοποιήσω. Ο νώε, βεβαιώσου ότι θα μείνει εδώ.
  
  
  Προς έκπληξή μου, κούνησε το κεφάλι. "Θα σας δώσω αγωγών ..."
  
  
  "Όχι", - διέκοψε το εγώ του. "Απλά, πίσω από τον ίδιο δρόμο που ήρθαμε".
  
  
  Είναι приподнял φρυδιών. Ήξερα ότι στο τέλος δεν θα μπορέσει να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους, πήρε Митзи το χέρι του και γύρισε προς τον Φλέμινγκ.
  
  
  Την πλησίασε σκάλες, высеченной στο βράχο. Πίσω από τον εαυτό σας άκουσα να εμπνεύσει το τραγούδι της φυλής του, μάλλον έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον Φλέμινγκ να γίνει καλά. Την πέρασε μέσα από τον τοίχο στο νερό πίσω στην άλλη πλευρά. Την μια αόριστη είδε το τζιπ. Φαινόταν εγκαταλειμμένο. Στρατιώτες δεν ήταν και κανένα ίχνος.
  
  
  Στα μισά του δρόμου το πόδι μου χτύπησε στο ολισθηρό κομμάτι φύκια, αυξανόμενη ανάμεσα στις πέτρες, και γλίστρησε. Την σηκώθηκε, плюясь λάσπη. στάθηκε όρθιος και πήγε πιο προσεκτικά.
  
  
  Όταν περπάτησα μέχρι την παραλία, να την γλιτώσουν.
  
  
  Της έβγαλε τα ρούχα του και προσπάθησε να πιέσει, όπως θα μπορούσε. Την ξηρά luger, όπως θα μπορούσε, και πέταξε το όπλο στο μπροστινό κάθισμα του τζιπ. Την накинул ρούχα στο καπό, ώστε να μπορεί να στεγνώσει σε θερμότητα από τον κινητήρα.
  
  
  Δεν έβγαλε τις μπότες. Είναι μούσκεμα, αλλά τα χρειάζομαι για το αυτοκίνητο.
  
  
  Την ελπίδα για ένα καλό ταξίδι με спущенной λεωφορείου και δεν ήταν απογοητευμένος. Πλησιάζοντας στο σημείο, όπου ένα άλλο τζιπ οδηγείται σε τέλμα, την σταμάτησα για να φορτίσετε το Λούγκερ. Την είδα, τη δραστηριότητα στην περιοχή, τρεις ή τέσσερις άνδρες στην άκρη του δρόμου. Ίσως, οι άνθρωποι που ήταν στο αυτοκίνητο, δεν πνίγηκαν, αλλά δεν την έχω δει, τι έκαναν.
  
  
  Odin γύρω τους ξαφνικά βγήκε στη μέση του δρόμου και χειρονομία έδειξε έρθετε πιο κοντά. Παραλίγο να τη χτυπήσει εγώ πόδι, αλλά πάνω στην ώρα είδα ένα φιλέτο πανί. Ακόμα κρατούσε το Luger σε ετοιμότητα και έφτασε γλείφει. Την άκουσα γέλια, κάτι σαν τη ήχου, και ξαφνικά μύτη τζιπ πέταξε μέσα από το βάλτο. Τους είδα εγώ. Ήταν пустынен. Δεν υπάρχουν πτώματα.
  
  
  Βοηθοί τόνι κέρδισε από τη ζούγκλα έβγαλαν ρεζέρβα και откатили το εγώ μου. Της, βγήκε έξω και είδε, όπως και οι δύο γύρω τους αυξήθηκαν το μπροστινό μέρος του τζιπ, άλλαξαν τον τροχό και να θέσει το αυτοκίνητο πίσω με ένα πλατύ χαμόγελο, που σήμαινε ότι τώρα όλα είναι καλά. Στη συνέχεια, γρήγορα εξαφανίστηκε περιβάλλοντα φοίνικες. Τόσο γρήγορα, δεν το είδα, αν απλά ανοιγόκλεισε τα μάτια του.
  
  
  Την οδήγησα γρήγορα, να μαντέψει τι θα βρω μπροστά, όπου μεγάλο φορτηγό μπλοκάρει το δρόμο. Ο τόνι κέρδισε κι εκεί ήταν απασχολημένος, αλλά η μηχανή ήταν πάρα πολύ σοβαρή, και δεν μπορούσε να την μετακινήσει. Της βγήκε, sel πίσω από το τιμόνι του φορτηγού και χειρονομία τους διέταξε να φύγει από το δρόμο. Την περιέλαβε την πίσω πόρτα και πήδηξε έξω. Ήταν ένα όμορφο θέαμα - δείτε πώς φορτηγό γλίστρησε κάτω στο βάλτο. Μόνο τον κορμό του όπλου ακόμα ήταν λίγο πάνω από το νερό.
  
  
  Κατά τη διάρκεια του συνέχειας του ταξιδιού στην μακρινή ξενοδοχείο κανείς δεν την γνώρισα. Στην κουζίνα έπαιζε ατμού άνδρες. Το παιχνίδι ήταν για μένα μια νέα. Κάθε άνθρωπος έχει γυαλισμένο χαρακτηριστικό, παράξενα παρόμοιο με το ανθρώπινο δάχτυλο. Αυτοί με τη σειρά έλασης χώρια ih στο τραπέζι. Ποιος ήρθε γλείφει μόλις στο σχίσμα στη μέση της κοιλιάς εδρών, - σημείωσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη διέγερση που αυτό προκάλεσε. Coco με το καροτσάκι τελευταία. Αυτός φώναξε δυνατά, όταν το δάχτυλό του έπεσε σε ρωγμή. Χαμένοι πληρώσει ονε κατά το ήμισυ. Όταν αυτός και να το κάνω μόνη μου να με δουν, σταμάτησαν να παίζουν. Όταν της είπα ότι θέλω να με πήγαν στο ξενοδοχείο Sawyer, δεν φαίνονται πολύ взволнованными.
  
  
  Ο λάμπι ενδεικτική закашлялся. "Ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο να εξαπατήσει τον υπολοχαγό στο φρούριο", - είπε. "Αλλά να εξαπατήσει τον συνταγματάρχη; - Δεν ξέρω.'
  
  
  Χρειαζόμουν ένα ζευγάρι помошников. Ήταν σημαντικό να εμπιστεύονται τους στην επιτυχία της επιχείρησης. Νευρικές και αμφισβητίες μου μας έχουν σε τίποτα. "Ο νώε ξέρει πού θα πάμε", - ανακοίνωσε εγώ. "Και θα μας βοηθήσει".
  
  
  Ήταν μαγικές λέξεις. Αν ο Νώε σκέφτηκα ότι μπορεί να πετύχει, μπορεί και να ήταν. Ανεβήκαμε σε ένα τζιπ σε μια καλή διάθεση.
  
  
  Οι δρόμοι της πόλης ήταν ακόμα άδειο. Μόλις είδαμε δεν υπερβαίνει το έκτο άτομο. Ακούγοντας το τζιπ, είναι στο φόβο , όπως το ποντίκι. Κίνηση μεταφοράς έλειπε, όλα τα δημόσια κτίρια ήταν κλειστά, τα παράθυρα ήταν σκοτεινά, εκτός από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου "Σόγιερ".
  
  
  Ο στρατός έβαλε το όπλο στην πλάτη μου, ενώ εμείς πηγαίναμε στην κεντρική είσοδο. Ζώνη στη σκιά μέρα μας παρακολουθούσε.
  
  
  Ο στρατός βγήκε και το νεύμα μου έδειξε να τον ακολουθήσουν. Την πλησίασε μέρα που συνοδεύεται από Πολεμικά και "υποπλοίαρχο" Λάμπι. Ο φύλακας σταμάτησε μας. 'Με συγχωρείτε. Ο συνταγματάρχης είπε ότι σήμερα το βράδυ κανείς δεν θα έρθει.
  
  
  Ο λάμπι έφτασε και κοίταξε με το βλέμμα του στρατιώτη. "Πάμε μέσα. Αν θέλετε να μας σταματήσει, μπορείτε να καταλήξετε να υποφέρουν. Αυτός ο κρατούμενος είναι ο Νικ Κάρτερ, ο άνθρωπος για τον οποίο Jerome πρότεινε χίλια δολάρια. Κινείσαι.
  
  
  "Αχ." Ο φύλακας έκανε με το όπλο και облизнул χείλη. "Σε αυτή την περίπτωση το φέρω εγώ εκεί".
  
  
  Ο λάμπι γρύλλισε. - "Όχι, είσαι εγώ δεν поведеешь. Μόνος μου πάω. Νομίζεις ότι μπορείς να πάρεις αυτό το βραβείο. Φύγε, μπάσταρδε! '
  
  
  Ζώνη έμοιαζε ένοχος και κινείται αρκετά γρήγορα. Ο στρατός πέρασε mimmo μου και τον χτύπησα εγώ πισινό τουφέκι στο αυτί. Όταν κατά λάθος χτύπησε τη σκανδάλη. Таращить μάτια просвистела έχω πόδι, μεταξύ, πάνω από, από ό, τι θα ήταν αυτό το ξενοδοχείο. Αυτό άρχισε να γίνεται πολύ ρεαλιστική. Ο λάμπι έδειξε και πάλι τα δόντια του. "Ο συνταγματάρχης. Πού είναι;'
  
  
  Τώρα είναι ήδη αρκετά εντυπωσιασμένος ο φύλακας σχεδόν δεν ακούγεται μουρμούρισε: "Στο καζίνο, υπαστυνόμε. Να περάσετε σου;
  
  
  "Νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε μόνοι μας". Στη φωνή ο λάμπι ακούστηκε προειδοποίηση. - "Κάτσε στη θέση σου".
  
  
  Ο στρατός έσπρωξε στο λόμπι. Thomas Sawyer ήταν σοκαρισμένος, αν μπορούσε να δει τη ζημιά. Έσπασαν μεγάλες παγκάκια. Ράφια με εφημερίδες και περιοδικά έχουν опрокинуты μας ένα γύρω από το παράθυρο δεν έχει μείνει ανέπαφη. Τα ράφια ήταν άδεια. Τι χάλι!
  
  
  Ο συνταγματάρχης Καρίμπ Τζερόμ θα μπορούσε να είναι αριστοκρατικό заговорщиком, αλλά πολύ καλός διοικητής. Αν δεν άφηνε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε ληστεία, θα είχε κερδίσει περισσότερα, αν εγώ σχέδια, φυσικά, ήταν ανεπιτυχείς.
  
  
  Το καζίνο ήταν ακόμα χειρότερα τον προθάλαμο. Τραπέζια τυχερών παιχνιδιών αξίας σε χιλιάδες καταστράφηκαν και δεν υπόκειται επισκευή. Στο διαδίκτυο γυμνό πάνω σε ένα μακρύ λουρί ήταν γδαρμένο, σχήματα κοπεί. Ο στρατός και Λάμπι присвистнули. "Καλό βράδυ λείπει".
  
  
  Υαλικά ήταν να σπάσει το πάτωμα γύρω από το μπαρ. Τα μπουκάλια δεν ήταν. Ο στρατός και Λάμπι ενοχλητικό εξέτασαν τα κενά δωμάτια. "Πού πήγαν όλοι; Όπου συνταγματάρχα;
  
  
  "Κοιμάται από αποχαύνωσης. Τι λέτε για το γεγονός ότι εδώ και τρεις εκατοντάδες δωμάτια με άνετα κρεβάτια. Όσον αφορά Τζερόμ, νομίζω, είναι στο γραφείο Μάρκες Капполы θεωρεί χρήματα από το καζίνο. Πάμε σε αυτόν.
  
  
  Περάσαμε mimmo μετρητά βοηθήματα. Έμειναν ανέπαφα. Μόνο που δεν ήταν σφηνάκια monette για το χώρισμα γυαλιού, κανένα χαρτονομίσματα σε ανοικτές θέσεις. Στρατιώτες κρατούσαν μακριά από εδώ. Την πάτησε το κουμπί που ασχολείται με οδήγησε σε μια δράση συρόμενη μεταλλική πόρτα.
  
  
  Την πέρασε ανάμεσα σε άντρες. Εχθρικός μαύρη φρουρά στο τραπέζι της επιτροπής ελέγχου αιφνιδιάστηκε. Έφτασε για το περίστροφο, αλλά στη συνέχεια είδα λίγο το όπλο ο λάμπι δεν πλάτη μου, ένιωσα μου και γέλασε.
  
  
  "Όχι, αλλά, κύριε Κάρτερ. Όπου εγώ βρήκαν, υπαστυνόμε;
  
  
  Ίσως να πέρασε στην άλλη πλευρά, αλλά μου φαινόταν πιο πιθανό, ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν κατάσκοπος του Τζερόμ.
  
  
  'Καθυστερήσει για блокпосту. Πείτε στον συνταγματάρχη ότι είμαστε εδώ.
  
  
  Ωστόσο, νέγρος ακόμη δεν είναι έτοιμος να μας μπει. "Митзи έφυγε από δω με τον Κάρτερ. Πού είναι;'
  
  
  Ο λάμπι αρίων ανασήκωσε τους ώμους. "Δεν ήταν μαζί του. Μπορεί, έφυγε ".
  
  
  "Λοιπόν, δεν είναι σημαντικό". Πατήσει το κουδούνι. "Ο συνταγματάρχης, έχετε επισκέπτες".
  
  
  Αυτό δεν βγάζει νόημα με ενθουσιασμό. - "Σου είπα ότι είμαι ..."
  
  
  "Δύο στρατιώτες ήρθαν να παραδώσει ο κ. Κάρτερ".
  
  
  Τώρα η φωνή ξαφνικά шталь πιο ευτυχισμένοι. - "Αυτό είναι τέλειο. Αφήστε ih.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε διάπλατα. Καρίμπ Τζερόμ, καθόταν στο τραπέζι Капполы. Μπροστά του ξαπλωμένη σωρούς των τραπεζογραμματίων και monette. Πρόσφατες έσοδα από το καζίνο και τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα στο λόμπι: τεράστια χρήματα του συνδικάτου και του Σώγιερ.
  
  
  Το φιλικό χαμογέλασε. "Θα βρεθεί τρόπος για να γίνουν πλούσιοι, Τζερόμ;"
  
  
  Χαμογέλασε στο ρευματισμό. Μόνο εγώ το χαμόγελο ήταν λίγο πιο κρύο μου. "Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος". Κοίταξε ο λάμπι. "Ο υπολοχαγός, πώς το κορίτσι που ασχολούνται με αυτόν τον άντρα;"
  
  
  Το ξεφούρνισε. 'Νεκρή. Πνίγηκε.
  
  
  Μαύρα μάτια του μειώθηκε. "Κολυμπάει σαν δελφίνι, ο κ. Κάρτερ. Μην προσπαθείς να με ξεγελάσεις. Είναι πολλά που αξίζει στο Μαϊάμι ".
  
  
  Την κοίταξε πάνω από τον ώμο στην πόρτα, η οποία ασχολείται με την ακόμα ανοιχτή. Νέγρος ακολούθησε μας συζήτηση. Όταν στάθηκε για τους ανθρώπους μου, δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσετε το luger. Αυτό θα σήμαινε το θάνατο Στρατιωτικές και Λάμπι. Το ξενοδοχείο, να η πόρτα έκλεισε, και επέλεξε την πιο γρήγορος τρόπος για να ενημερώσει τον συνταγματάρχη σχετικά με την προσοχή εγώ προστασίας.
  
  
  Την προκλητικά είπε Τζερόμ: "Μπορείτε να πάρετε μια καλή λύτρα για Митзи, αλλά κρατάω τα λεφτά, ο υπαστυνόμος ποτέ δεν θα δει τη χιλιάδες δολάρια". Αυτό ήταν αρκετό. Η πόρτα τυχαίο κλείσιμο. Ο τζερόμ πήγαμε σε ένα σωρό χρήματα στο τραπέζι. Όταν πάλι σήκωσε τα μάτια, κοίταξε ανοιχτά, λίγο τον με το όπλο του.
  
  
  "Πάρτε ό, τι χρειάζεστε", - είπε ο Λάμπι και ο Στρατός, όταν ih πιστόλια отодвинулись από μένα, προς έκπληξη του Τζερόμ. Εγώ πρόσωπο σφιγμένους. "Η προδοσία, ο κ. Κάρτερ; Подкупайте στρατιώτες! Θα τεθεί σε στρατιωτικό трибуналу, όπως μόνο αυτή. .. '
  
  
  Ήταν γρήγορος. Το ήξερα αυτό. Αλλά ακόμα δεν είναι αρκετά γρήγορος. Ήταν στο τραπέζι και εγώ το χέρι γρήγορα να μετακινηθούν σε θήκη. Της ήταν λίγο πιο γρήγορα, перебросил luger γύρω από το δεξί χέρι στο αριστερό, πέταξε το στιλέτο στο χέρι του και το πέταξε. Κάρφωσε το στιλέτο εγώ το χέρι στη θήκη και εγώ, η προσπάθεια απέτυχε.
  
  
  Το παραδέχομαι ότι δεν ήταν δειλός. Για αυτόν ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Αλλά αν θα μπορούσε να με κάνει να πυροβολήσει ή αν θα μπορούσε να πυροβολήσει τον εαυτό μου, αυτό ανησύχησε να αράπηδες έξω, και οι πιθανότητες θα ήταν παραμελούνται. Είναι ήσυχα sel. Με Люгером και διέταξε ονε να σταθεί στον τοίχο. Μικρά μαύρα μάτια извергали το μίσος, αλλά έκανε ό, τι ονε είπαν.
  
  
  Λάμπι βάλει το όπλο στη στοίβα των τραπεζογραμματίων και προσεκτικά έψαξε του συνταγματάρχη. Έβγαλε ο στιλέτο, ένα περίστροφο, και βρήκα ένα σε όλο τσέπες μία εφεδρική.
  
  
  "Και τώρα, καθίστε στον καναπέ, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε. Όπου Tara Sawyer; Της είπε.
  
  
  Ο τζερόμ ούτε καν ασχολήθηκε. Είναι βολικό sel στον καναπέ και διασταύρωσε τα πόδια. Αυτός σαρκαστικά скривил άνω χείλος και μια αντίθετη odin ανοιχτήρι. - "Πού Митзи Γκάρντνερ;"
  
  
  Δεν είχα το χρόνο και την επιθυμία να παίξει σε ερωτήσεις και απαντήσεις. Φυσικά, κρατούσε την Τάρα στο ξενοδοχείο. Αλλά δεν μπορούσα να βασιστώ σε αυτό που ο στρατος Του κοιμάται και δεν θέλει να ρισκάρει, ότι θα πρέπει να αναζητήσετε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Την σηκώθηκε πριν από τον συνταγματάρχη και χτύπησε την απειλή με το όπλο του στο εγώ πρόσωπο. Ήταν άσχημη μηδέν. Δεν το εγώ σκοτώσω; ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να ελέγξει το στρατό, ενώ, και εξακολουθεί να χρειάζεται τα πρότυπα της nen. Αλλά για την αρχή της, ανησυχούσε για την ασφάλεια Εμπορευματοκιβωτίων. Της είπε γι ' αυτό Τζερόμ και πρόσθεσε: "δεν Μπορώ να μετανιώσω που обезображу το πρόσωπό σου, αν χρειαστεί".
  
  
  Ήταν όμορφος άντρας. Το ήξερε αυτό, και ήταν μάταια. "Καλά, - είπε. - Ακόμα δεν την ελευθερώσεις. Κα Σώγιερ στην αίθουσα στο δωμάτιο στον επάνω όροφο. Ανάμεσα στην κάτω και άνω ορόφους εξακόσιοι τους στρατιώτες μου ".
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  
  
  
  
  
  Ενώ ο λάμπι κρατούσε τον συνταγματάρχη κάτω από το όπλο, εμείς οι Στρατιωτικοί έβγαλαν το σακάκι και το πουκάμισο Του και έσκισε το πουκάμισο σε λωρίδες κορδόνι, για να τον συνδέσω. Δίνουμε ονε να καθίσει στον καναπέ.
  
  
  "Μείνε εδώ, να προσέχεις", διέταξε ο Στρατός της. Έδειξε την ονε, πώς λειτουργεί η διαχείριση από την πόρτα. "Περιμένετε μέχρι να έχουμε με ο λάμπι να φτάσουμε στη μέρα. Ανοίγετε την ривненской τόσο, για να μας επιτρέψει να περάσει, και στη συνέχεια και πάλι να κλείνουν.
  
  
  Λάμπι και πάλι έβαλε το όπλο στην πλάτη μου, και πήγαμε. Νέγρος απορροφήθηκε детективным μυθιστόρημα, και δεν σήκωνε τα μάτια, ενώ δεν την έβαλε, λίγο το όπλο του ονε κάτω από τη μύτη. Όταν το είδε αυτό που είχε διαβάσει, έπρεπε να το χαμόγελο. "Δεν διάβασε το, και κάνε Της πρόσθεσε μια στιγμή, πριν να το κάνω μόνη swiped εγώ τον πισινό το τουφέκι του κρανίο. Θα πέσει από την καρέκλα στο πάτωμα. Αν ήταν νεκρός ή όχι, εξαρτάται κυρίως από το πάχος του εγώ του κρανίου. Θα σταματάγανε εγώ σε ένα γύρω από το box office βοηθήματα καζίνο και δεμένο εκεί στην καρέκλα. Πήγαμε γρήγορα στο ασανσέρ. Στα μισά του δρόμου στην είσοδο ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ. Ένας στρατιώτης βγήκε, μας είδε και προσπάθησε να βουτήξει πίσω. Την παράτησε το στιλέτο και για μια στιγμή ανακάλυψα εγώ στο εγώ προβλήματα βάρους. Ο λάμπι έσυραν εγώ για τη στάση του διαχειριστή. Τα κλειδιά του δωματίου Εμπορευματοκιβώτια δεν ήταν εκεί, οπότε πρέπει να πάμε εκεί όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα.
  
  
  Πήγαμε πίσω στο ασανσέρ, και σήκωσε δύο μαχαίρια, που μου ξέφυγε από τη ζώνη του στρατιώτη στη συνέχεια να χτυπήσει εγώ. Τώρα είχαμε μόνο 599 του εχθρού.
  
  
  Πάνω τρέξαμε μέχρι την ημέρα το διαμέρισμα Εμπορευματοκιβωτίων. Την έσπασε την κλειδαριά стилетом, και βρεθήκαμε στο εσωτερικό πριν από οποιονδήποτε εμφανίστηκε στο λόμπι.
  
  
  Στο δωμάτιο επικρατούσε удушающая ατμόσφαιρα. Το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο. Tara Sawyer ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με απλωμένα τα χέρια και τα πόδια. Φορούσε κιλότα και σουτιέν. Οι καρποί και οι αστράγαλοι ήταν δεμένα στο κρεβάτι με μια κουρτίνα, έτσι ώστε μόλις που μπορούσε να κινηθεί. Το στόμα τους είναι nach δεν ήταν φίμωτρο, αλλά σε αυτό μάλλον δεν θα ήταν απαραίτητο. Ηχομόνωση σε ξενοδοχείο Sawyer Grand LaClare ήταν εξαιρετική. Το περισσότερο που μπορεί να ακουστεί στο διπλανό δωμάτιο.
  
  
  Με είδε και ο λάμπι. Το πρόσωπό του ήταν γεμάτο απόγνωση, και σκέφτηκε ότι ήταν μια ψήφο-ψήφο αρχίσει να κλαίει. Την έβαλα ει το στόμα με την παλάμη. "Οι άνθρωποι Τζερόμ εδώ. Να είσαι ήρεμη.'
  
  
  Τα μάτια της метнулись στο ο λάμπι. Πίστευε ότι με έπιασαν. Της εξήγησε τι ήταν στο πλευρό μας. Τα όμορφα μπλε μάτια τώρα έχουν γίνει μεγάλα και σκούρα . Ο φόβος στα μάτια τώρα αντικαταστάθηκε από την οργή. Της έβγαλα το χέρι μου γύρω από την rta και το φίλησε. Στη συνέχεια, τον άφησες να φύγει, για να εξαπολύσει δαντέλλα. - "Σκότωσαν τον εγωισμό σου;"
  
  
  Το ήξερα ότι ήταν από το γκι στο μυαλό Φλέμινγκ. Της είπε. - "Όχι. Θα μπορούσαμε να κρύψουν τον. Είναι τραυματισμένος, αλλά στα βουνά με τον Νώε στην ασφάλεια ".
  
  
  'Ποιος είναι αυτός;'
  
  
  Φυσικά, ποτέ δεν είχε ακούσει γι ' αυτή την παλιά μαύρο μάγο και εγώ της φυλής. - "Θα το έλεγα" θα είμαι ψεύτης αν το είπα περισσότερο o Νοεμβρίου, αλλά αν βγούμε γύρω από την πόλη ζωντανή, να την γνωρίσεις αυτόν. Και ακόμα και τότε δεν θα πιστέψετε ".
  
  
  Γρήγορα χαλάρωσε δαντέλλα, να μειώσει τον πόνο. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν побелевшими και πρησμένα από διαταραχές του κυκλοφορικού. Ε, πόνεσε, και είδε, ότι θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα πριν να είναι και πάλι σε θέση να περπατήσει. Ωστόσο, δεν μπορούσα να ρισκάρω να μεταφέρουν επ. Αν κάποιος προσπάθησε να μας σταματήσει στο δρόμο, μου απεγνωσμένα χρειάζονται τα χέρια μου, και, πιθανώς, να το κάνω μόνη πάρα πολύ.
  
  
  Την промокнул τους καρπούς και τους αστραγάλους Εμπορευματοκιβώτια με κρύο νερό, γύρω από την μπανιέρα. Μετά έβγαλα γύρω από την τουαλέτα λεπτό βαμβακερό φόρεμα. Στην μορφή στην οποία ήταν, φαινόταν καλύτερα, αλλά εσώρουχα και διαφανές σουτιέν απλά δεν είναι ιδανικές για ταξίδια κατά τη διάρκεια του πολέμου.
  
  
  Η τάρα χρειάστηκαν πολύτιμα λεπτά, για να μείνει στα πόδια του. Κάναμε έλεγχο αυτό από το δωμάτιο. Την έστειλε ο λάμπι στο hall ελέγξετε ελεύθερος διέξοδος.
  
  
  Μια στιγμή αργότερα κόλλησε το κεφάλι στο τέλος της ημέρα και поманил μας. Τρέχαμε στο ασανσέρ τόσο γρήγορα, όσο το επέτρεπε η κατάσταση της Τάρα. Μόλις την πάτησα, είδα πως στο διάδρομο, άνοιξε την πόρτα.
  
  
  Φτάσαμε στο πρώτο όροφο, και η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε σιγά-σιγά. Μέσα από τη σχισμή είδε στρατιώτες. Ακόμη χειρότερα, εκεί ήταν ο συνταγματάρχης Καρίμπ Τζερόμ με το όπλο, καθοδηγημένη μας.
  
  
  Το περιστέρι για την μεταλλική πόρτα και ταυτόχρονα πάτησε το κουμπί του υπογείου. Таращить μάτια αναπήδησε από τα μεταλλικά τοιχώματα του ανελκυστήρα. Αυτό ήταν ένα θαύμα, που κανείς γύρω μας δεν τραυματίστηκε. Η πόρτα έκλεισε, και μπήκαμε μέσα. Φάνηκε ότι πέρασαν ώρες. Αν στο γκαράζ δεν θα ήταν μηχανών, ή έξοδος ήταν κλειδωμένη, Ντέιβιντ Χοκ θα μπορούσε να αποσβέσει ένα μόνο μέσω των πρακτόρων της. Τομ Σόγιερ χάσει την κόρη του, και ο Νώε έχασε πολύ καλή βοήθεια.
  
  
  Αναρωτιόμουν πού ήταν άλλος βοηθός του τόνι κέρδισε. Πρέπει να είναι νεκρός. Αν Jerome έπεισε να αφήσει να πάει του εγώ εγώ στο αστρονομικό ποσό, θα μπορούσε να περιμένετε από σφαίρες. Ο συνταγματάρχης δεν θα έχει λόγο να κρατήσω την υπόσχεσή μου. Ήταν προφανές ότι ήταν λάθος να αφήσει το φτωχό νουντλ Στρατιωτικές και μόνο με αυτόν.
  
  
  Ανελκυστήρας χτύπησε για air buffer στο ισόγειο. Ήμασταν στο γκαράζ. Ήταν πολλά αυτοκίνητα, που ανήκουν στους επισκέπτες, και πιο высокооплачиваемому προσωπικό, αλλά δεν περίμενα να βρω σε αυτά τα κλειδιά, και έχω μόλις και μετά βίας αρκετό χρόνο να ελέγξετε ih όλα. Στην έξοδο στάθηκε στρατιωτικό φορτηγό. Πιθανώς, ήταν έτοιμος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, και γρήγορα να κερδίσει. Εκτός από το ότι φαινόταν ένα μίλι από εδώ.
  
  
  Της αναφέρεται σε αυτό. "Πήγαινε στο αμάξι...", είπα. "Πάρε εγώ , μέχρι την κακοήθεια υποχώρηση".
  
  
  Έτρεξαν. Τουλάχιστον, ο λάμπι έτρεξε τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσα, όπως και έσυρε το χέρι спотыкающуюся την Τάρα. Ημέρα του ασανσέρ άνοιξε. Όταν άνοιξε πριν από δύο ίντσες, την πυροβόλησε στο κενό, ακολουθώντας το παράδειγμα του Τζερόμ. Την άκουσα μια κραυγή και ήλπιζα ότι αυτό συνταγματάρχη. Την πήγε για να πυροβολήσει, όταν η πόρτα ανοίγει ακόμα περισσότερο, και ακούστηκαν νέες φωνές. Τελικά κάποιος ήρθε με μια λαμπρή ιδέα να στείλετε ανελκυστήρας πίσω επάνω. Την πήγε για να πυροβολήσει, ενώ η πόρτα δεν έκλεισε εντελώς. Τώρα είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Της, έσπευσε στο φορτηγό και πήδηξε κοντά με την Τάρα, η οποία ασχολείται με έχει ξεκινήσει η μηχανή και, στη συνέχεια, κάθισε αναπαυτικά στο κάθισμα δίπλα στον οδηγό. Ευτυχισμένη. Αν ήταν Митзи Gardner, θα μαλώνετε για το ποιος θα οδηγήσει το αυτοκίνητο, και σε αυτό τώρα δεν είχα χρόνο.
  
  
  Την πήγα για την έναρξη του δευτέρου μεταφορά και κύλησε στο συνέδριο. Εγώ δεν κλείστηκαν. Όταν το πέρασα mimmo την κύρια είσοδο στο ξενοδοχείο και κοίταξε την πόρτα, την είδε, όπως ο Τζερόμ με αρκετούς από τους ανθρώπους έτρεξε έξω. Σταμάτησαν στις σκάλες για να πυροβολήσει σε μας, αλλά πολύ γρήγορα. Τα πλάνα έχουν χαμερπή.
  
  
  Την έκανε ζιγκ-ζαγκ, για τη χρήση των μικροφώνων και των ηχείων στο ελάχιστο ih περαιτέρω ευκαιρία για την επαφή, και άκουσα, πώς να το κάνω μόνη πυροβολεί από πίσω. Της φώναξε ονε, για να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.. Δεν με είχε ακούσει. Ή, ίσως, ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος για να αντιδράσει.
  
  
  Τότε ήταν ήδη αργά. Την άκουσε μια μικρή κραυγή, και στον καθρέφτη είδε, όπως ο λάμπι έπεσε γύρω από τη μηχανή. είναι μπλε ξαπλωμένος ακίνητος στη μέση του δρόμου. Το μπροστινό μέρος του εγώ πουκάμισα ήταν βουτηγμένος στο αίμα. Εγώ το σώμα сотрясалось από που αλιεύονται σε αυτό σφαίρες. Ο τζερόμ εκδικήθηκε την ονε τώρα, όταν ήμασταν πολύ μακριά για να μας πιάσει.
  
  
  Την επικεντρώθηκε στην οδήγηση, προσπαθώντας να μην δώσουν προσοχή στην κόπωση. Για μας δεν πετάνε σφαίρες. Jerome με τους στρατιώτες έτρεξε στο αμάξι, παρκαρισμένο μπροστά στο ξενοδοχείο. Ήμασταν πολύ μακριά από το σπίτι και ασφάλεια.
  
  
  Στη λεωφόρο της στρίβει και να πατήσει το πεντάλ του γκαζιού. Φορτηγό περισσότερο κατάλληλα για τη μεταφορά βαρέων φορτίων, από ό, τι για την αύξηση της ταχύτητας. Είχαμε λίγο χρόνο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την παρενόχληση του συνταγματάρχη.
  
  
  Ήμασταν έξω από την πόλη και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο tony κέρδισε. Κάτι έπρεπε να αποφασίσει γρήγορα. Δεν μπορούσα να αποφευχθεί Τζερόμ στον παραλιακό δρόμο. Είχα δύο επιλογές. Η πρώτη - να κρύψει το φορτηγό στην αποθήκη στο παλιό ξενοδοχείο. Το άλλο ήταν κακή δρόμος, петляющая μέσα από τα βουνά.
  
  
  Μου ήρθε στο μυαλό, ότι ο συνταγματάρχης, πιθανότατα, ήξερα για την ύπαρξη ξενοδοχείων, και ότι ο Νώε αυτό απολαμβάνουν. Η ονε δεν έπρεπε να παλέψω. Το κτίριο ήταν ξύλινο. Θα μπορούσε να μας κάψει.
  
  
  Ως εκ τούτου, επέλεξε ορεινή διαδρομή. Το βαρύ φορτηγό θα μπορούσε να ξεπεραστούν λακκούβες και τα χτυπήματα, ίσως, καλύτερα από ό, τι τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα πίσω μας, και δεν μπορούσαν να κινηθούν πιο γρήγορα μας σε αυτό το δρόμο.
  
  
  Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε στροφή, δεν θα μας παρατηρήσει. Την έσβησε ο σεργκέι και γύρισε το τιμόνι. Τώρα ήμασταν αόρατοι περιβάλλον της ζούγκλας για δύο τζιπ, διάβαση mimmo μας από τον κεντρικό δρόμο. Ωραία. Την σταμάτησε, έβγαλε προβολέων γύρω από το καρφί και ήρθε στο φορτηγό πλατφόρμα, για κάθε χρόνο που έχουμε μαζί του. Μπορεί και να το κάνω μόνη μου έπεσε το όπλο. Τα αποθέματα πυρομαχικών είχε χαθεί.
  
  
  Δεν μπόρεσα να βρω το όπλο μεταξύ мотками σχοινί, ένα φτυάρι και τρία συρτάρια. Την έτοιμος να τρέξει όταν σεργκέι φαναριών έπεσε το κείμενο, σε μία από όλο δοχείων: "Δυναμίτη". Την έβγαλε ένα κουτί προς τα εμπρός. Μερικά τερματικά έχουν πέσει έξω, αλλά οι περισσότεροι γύρω τους ήταν ακόμα απαλά το βλέπει άδειο.
  
  
  Αν ο συνταγματάρχης Τζερόμ μάθει ότι είμαστε το αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο, είναι, αναμφίβολα, ξεδιπλώνονται. Αλλά ήμασταν έτοιμοι εγώ να λάβει. Διανύσαμε περίπου τους αριθμούς μέτρων στη ζούγκλα. Το έσκασε γύρω από το φορτηγό κοπεί και έτρεξε πίσω στη διασταύρωση, приготовляясь στο δρόμο. Το έκανε σε εκείνο το σημείο, όταν το τζιπ Του φαίνονταν στον ορίζοντα. Οδήγησε γρήγορα, πεταχτήκαμε έξω από τη γωνία, αλλά την απέφυγε ih φανάρια. Μακριά είδαν το φορτηγό και, φωνάζοντας θριαμβευτικά, πάμε σε αυτόν. Όταν πλησίασε το πρώτο τζιπ της, άναψε το φυτίλι. Την παράτησε динамитную πούλι στο πίσω κάθισμα και έσκυψε όσο το δυνατόν περισσότερο στο φύλλωμα.
  
  
  Η έκρηξη σημειώθηκε αμέσως και ρίχνει μου πίσω στο δρόμο. Αλλά η φυσική κατάσταση ήταν ценымногие καλύτερα από τους επιβάτες του τζιπ. Ακόμα κράτησε την ανάσα του, όταν άκουσα να με καλεί η φωνή της Τάρα. Την σηκώθηκε νωρίτερα από ό, τι θα ήθελα, και χειρονομία διέταξε ει να μείνετε μακριά, κοιτάζοντας βαθιά χοάνη που δημιουργήθηκε στο δρόμο. Πίσω μου-by-turn ήρθε το ξέσπασμα του δευτέρου τζιπ. Είμαστε με την κοπέλα έτρεξε πίσω στο φορτηγό. Έχουμε ήδη οδήγησε σε πλήρη ταχύτητα, όταν το τζιπ με αιμοβόρα φρένα σταμάτησε η χοάνη του κρατήρα. Στον καθρέφτη την είδε υψηλή σχήμα Τζερόμ, склонившегося πέρα από την τεράστια σας εμπόδιο στο δρόμο. Σφαίρες να πετάνε από πάνω μας, αλλά ήμασταν ήδη πολύ μακριά, και είναι απίθανο να μπορούσε να μας βλάψει.
  
  
  Η τάρα δεν κατάλαβα τι έγινε. Της εξήγησε τι βρήκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, έσκυψε να φιλήσει γρήγορα, στη συνέχεια, επικεντρώθηκε και πάλι στο δρόμο.
  
  
  "Αυτή τη στιγμή είμαστε ασφαλείς", - είπε ο έι. "Δεν μπορούν να οδηγήσετε μέσα από αυτό το λάκκο, σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να τεμαχίσει κάτω από τα δέντρα. Και αυτό χρειάζεται χρόνο. Ετοιμαστείτε για μια βόλτα με θαλασσοταραχής ".
  
  
  Στο σκοτάδι της σχεδόν συνετρίβη σε ένα δέντρο, όταν γύρισε από τη γωνία, και αυτό μου θυμίζει, τι μου χρειάζεται σεργκέι. Τον κίνδυνο να ανακαλυφθεί τώρα είχε μικρότερη σημασία από ό, τι ο κίνδυνος να αντιμετωπίσει το δέντρο. Μια ματιά στο ρολόι μου, μου είπε ότι το βράδυ ήδη έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που θα φτάσετε στο πιο труднопроходимых θέσεις, θα είναι σχεδόν ανοιχτό. Αυτό το έκανε ценымногие πιο εύκολο.
  
  
  Αλλά ενώ ήταν ακόμα σκοτάδι, και άγιος προβολείς пробивался μέσα από το πυκνό φύλλωμα. Η τάρα έπρεπε να μείνουμε για το τσιγαριλίκι μέρα, για να μην χτυπήσει το κεφάλι του για στέγη. Έβαλε μερικά μίλια, μετά γέλασε πικρά.
  
  
  "Νικ", είπε. "Δεν νομίζω ότι είμαι ικανός για αυτό. Της ήταν τρελός για να έρθει εδώ και να συναντήσει Φλέμινγκ. Ήταν τόσο ρομαντικό ". Το γέλιο της ακούστηκε разочарованно. "Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό είναι στην delle".
  
  
  Της χαμογέλασε. - "Υπέροχο κόσμο απογοητεύει;"
  
  
  Έτσι φοβόταν, έλεγε, για να συγκρατήσει τον εαυτό του. Θα σκαρφαλώνουν πάνω και ψηλότερα, και θα γίνει ακόμα πιο σκληρή. Το σκέφτηκα, ότι αυτός είναι ένας καλός λόγος να αφήσεις τα ηνία. Τέλος, το άγχος είναι ένα διεγερτικό, και το σεξ - ένα εξαιρετικό ηρεμιστικό. Την σταμάτησε και γύρισε το κλειδί ανάφλεξης. Ήταν πολύ ήσυχα. Της βγήκε, περπάτησε γύρω από το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα από την πλευρά της Τάρα και το τράβηξε έξω. Την подтащил της στο αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την περιοχή υπό το φως των προβολέων, μήπως δράκο ή дикобразов, που μπορεί να χαλάσει τη διασκέδαση. Ee στόμα του ήταν τόσο πεινασμένος, όπως και το δικό μου. Ε, ήταν το ίδιο δύσκολο, όπως και μένα. Πέρασε πολύς καιρός, πριν, τελικά, σε ένα παιχνίδι στο φορτηγό πλήρως измотанными και το περιεχόμενο. Της χαμογέλασε. 'Νιώθεις καλύτερα;' Εκείνη κούνησε το κεφάλι, πήγαμε πίσω στην πλάτη της καρέκλας και έκλεισε τα μάτια.
  
  
  Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε απόκρημνο βράχο, ήταν ήδη ανοιχτό. Της είπε η Τάρα να κρατήσει τα μάτια κλειστά για λίγο, και, φυσικά, αυτή αμέσως άνοιξε ih, με το ενδιαφέρον να κοιτάξω προς τα έξω. Όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδα μόνο την άβυσσο, είναι χλωμή. Κάθισε ειλικρινής, вздернув πηγούνι.
  
  
  Όταν παρήλθε επικίνδυνο μέρος του γκρεμού, το σκέφτηκα Флеминге. Στο σημείο όπου ο δρόμος σε αδιέξοδο, βγήκαμε έξω και συνέχισαν το δρόμο με τα πόδια. Τώρα το ανακάλυψε κάτι που πριν δεν το είχα προσέξει. Μονοπάτια φεύγει σε δροσερό φαράγγι; από την άκρη, από την άλλη πλευρά, ήταν μια σπηλιά, όπου το κεντρί προηγουμένως υπερβολική πληθυσμό της φυλής. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι εκεί κανείς δεν έζησε. Χοντρές ξύλινες πύλες του κάστρου έχουν κλείσει. Την χτύπησε με τον βραχίονα πιστολιού. Σε λίγες λ. την άκουσε βροντή αλυσίδες και να μετατοπίσει ξύλινες βίδες. Στη συνέχεια, οι πύλες άνοιξαν διάπλατα το στόμα, και ένας άντρας σε λευκό κρυμμένα поманил μας μέσα. Η τάρα κοίταξε σαν να είδε φάντασμα.
  
  
  Ο νώε χαιρέτησε ευγενικά την κοπέλα, μου είπε ότι Φλέμινγκ αισθάνεται καλύτερα, στη συνέχεια να περάσει στο τμήμα κακές εγκαταστάσεις της θάλασσας μπάρεντς.
  
  
  "Η γραμμή μας έκοψαν χθες το βράδυ. Εμείς δεν το ακούσαμε μέσα από τους κουνάβι, όπως φύγατε. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η κατάσταση στο Port of Spain;
  
  
  Την υποψία, ότι το παλιό ξενοδοχείο στα προάστια της πόλης ήταν κάτι παραπάνω από απλά ένα μέρος για τη διαμονή για τις φυλές που επιθυμούν να επισκεφθούν την πόλη. Αυτό έπρεπε να είναι το κέντρο της επικράτειας της θάλασσας μπάρεντς για τα μηνύματα που έρχονταν από την πόλη και μεταδίδονται με τη βοήθεια του τυμπάνου της ζούγκλας. Αν τα μηνύματα δεν ήταν πια αυτό σήμαινε ότι Jerome έκανε επιδρομή στο διάολο.
  
  
  Της ήταν πολύ κουρασμένος. Άρχισαν να συσσωρεύονται ρολόι από μια κουραστική εισαγωγής. Αυτή η επιθυμία το φρούριο ήταν απόρθητο. Οι βασιλιάδες, οι πειρατές και οι αντάρτες πάντα μάταια προσπάθησαν να αμφισβητήσει την υψηλή τους τοίχους τους πρόγραμμα φορές. Αλλά αυτή τη φορά μόνο άμυνα ήταν ο "Luger" και μια χούφτα σφαίρες, κομψό μικρό στάβλο Митзи Gardner και μερικά κουτιά δυναμίτη. Λίγο ενάντια στο σύγχρονο εξοπλισμένο στρατό. Της, έγειρε το παχύ πέτρινο γκρίνια και ενημέρωσε τόνι κέρδισε. Της είπε ονε, τι πρόκειται να κάνει με δυναμίτη.
  
  
  "Έπρεπε άμεσα να εκραγεί το θραύση", - ομολόγησε εγώ.
  
  
  "Αλλά τότε, δεν το σκέφτηκα, αλλά τώρα είναι πολύ μακριά. Αλλά θα την κάνω αυτή τη διαδρομή σε ένα ναρκοπέδιο. Την περιμένω ότι ο Τζερόμ έρθει κανένας δε όταν με τζιπ. Εγώ έχω μια μικρή έκπληξη. Χρειάζομαι αχθοφόροι.
  
  
  Ο νώε μάζεψε την ομάδα, και την παρουσίασε τα κορίτσια.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  
  
  
  
  
  Οι άνθρωποι έβγαλαν δυναμίτη γύρω από το φορτηγό. Θα πήγαιναν από δω μοβ ανοιχτό κουτί στο φρούριο, αφήνοντας ένα πλήρες κουτί για συσκευές, min, στο δρόμο. Πριν φύγει από το φορτηγό, το έβγαλε ο στροφέας διανομέων, έτσι ώστε κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να φορτηγό. Την μετέτρεψε πορεία σε ναρκοπέδιο, να διασφαλίσουμε ότι οι πυροκροτητές εγκατασταθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ένα άτομο θα μπορούσε να ανατινάξει κάθε επιβάρυνση, ανεξάρτητα από τους άλλους. Μέχρι να το δουλέψει, να το ακούσει τύμπανα στο φρούριο; δεν ήταν τα μηνύματα και τις τελετουργικές τους ήχους. Το ήξερες ότι ο Νώε προσπάθησε λίγο να ανυψώσει το ηθικό.
  
  
  Από τη στιγμή που τελείωσε, τον ένιωσα εντελώς εξαντλημένος και πεινασμένος. Με δυσκολία έφτασε μέχρι το φρούριο. Πραγματικά, ήταν μια τελετουργία. Ιερά πουλιά σκοτώνονται και παρασκευάζεται σε βραστό & nb. Γυμνές φυλής με λόγχες χόρευαν γύρω από το λέβητα. Είχαν εξαιρετική κατάληξη στρατιωτικό όπλο για την καταπολέμηση της μπαζούκας και αυτόματα.
  
  
  Ο νώε φρόντισε γι ' αυτό, πριν το καταφέρει, τι να φάνε. Δεν πρόλαβα ακόμη και το μισό να κοιμηθεί. Όταν ο Νώε μένα αυτή είναι η μόνη αποστολή, να την θέσει σε δροσερό σκοτεινό δωμάτιο; Στη σκιά γραμμή για την ημέρα του μπορούσε να δει ότι ο ήλιος έχει ήδη φτάσει στα μίτινγκ του θέση. Την έβαλε ανθρώπου με την επιμέλεια σε μονοπάτια. Από αυτό το σημείο θα πρέπει να ακούγεται η προσέγγιση των οχημάτων από μακριά. Τώρα στεκόταν μπροστά Nov, και ήταν ενθουσιασμένος.
  
  
  
  
  "Ο στρατός πλησίασε στο φορτηγό", - είπε ο Νώε.
  
  
  Αμέσως ξύπνησε. - 'Πόσο ih?'
  
  
  "Δεν μπορεί να θεωρηθεί". - Ο νώε μίλησε με τον παρατηρητή.
  
  
  "Λέει:" πολύ ".
  
  
  Την σηκώθηκε και έτρεξε προς την πύλη. Τώρα θα πρέπει να το έχουν στο μονοπάτι, και σε ένα ξενοδοχείο βεβαιωθείτε ότι δεν ανακάλυψε το δυναμίτη. Ο χορός του πολέμου ήταν τελείωσε, και οι άνθρωποι έχουν φύγει τα σπήλαια, έτρεξε πίσω στο φρούριο.
  
  
  Την πέρασε την πόρτα του δωματίου Φλέμινγκ και για μια στιγμή πάγωσε. Στάθηκε για μια μέρα ανάμεσα σε δύο κορίτσια. Για τον έδεσε το χέρι δεν μας ήταν άσχημο κόκκινες ρίγες, μας γκρι με σοκολάτα-καφέ πρόσωπό σας. Δεν είχα χρόνο να επεκταθώ σε αυτό, αλλά μια γρήγορη ανάρρωση Φλέμινγκ με εξέπληξε. Την πέταξες γύρω από το κεφάλι, συνεχίζοντας να πάει. Την έτρεξε μέσα από τις πύλες του και έτρεξε στο μονοπάτι. Αν ήταν γρήγορο, θα μπορούσε να αντιμετωπίσουν μαζί τους, αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος.
  
  
  Όταν φτάσει το πέρασμα, εγώ ακόμα δεν είδες τίποτα. Τώρα ήταν στο ξέφωτο και μέσα από τις κορυφές των δέντρων της θα μπορούσε να δει το φορτηγό στο κάτω μέρος του φαραγγιού είναι περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω. Ομάδα περίπου τριάντα άτομα, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, δεν θα την αναρρίχηση στην κορυφή. Αναρωτιέμαι γιατί; Μετά την άκουσα από πίσω μου θόρυβο. Ήταν Митзи. Ο nach ήταν ρευματισμούς.
  
  
  "Υπάρχει ακόμα μία επίθεση από την άλλη πλευρά, Νικ. Βάρκες στο κόλπο. Πολλά σκάφη.'
  
  
  Είναι объясняло, γιατί η ομάδα ακόμα περιμένω κάτω. Ήταν κοινή δράση, κίνηση δαγκάνες, που θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε δύο μέτωπα. Την αγκάλιασε ee για τον ώμο. "Μπορείτε να ανατινάξουν τα ορυχεία;"
  
  
  "Αυτό ήταν πάντα ο στόχος μου στη ζωή. Τι πρέπει να κάνω;'
  
  
  Έδειξε την ε ανάφλεξη, παρέδωσε ε, τον αναπτήρα και του είπε τι να κάνει. "Η διαδρομή μεταξύ αυτών των δύο σημείων ήταν заминирован". Το επεσήμανε αυτό σε δύο σημεία. "Ανάφλεξη δεξιά ανάβει το πιο χαμηλό επίπεδο σε τρία λεπτά μετά φρουράς ανάφλεξης. Όταν η πρώτη ομάδα θα φτάσει στροφής, η ee πρέπει να ανάψει. Ελπίζω ότι αυτό θα είναι αρκετό, αν και μερικοί στρατιώτες φορές είναι ανόητο. Πάρτε το χρόνο σας. Αλλά σταματήστε ih ".
  
  
  "Με ευχαρίστηση.' Με φίλησε, και έχω την εντύπωση ότι με φιλάει για καληνύχτα. "Καλή τύχη με το στόλο".
  
  
  Της χαμογέλασε. 'Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει. Εμπιστεύσου Νώε ".
  
  
  Το είπε καλύτερα από ό, τι ένιωθε. Δεν είχαμε εργαλεία για καιρό αντέξει την πολιορκία και από τις δύο πλευρές. Στο πλαίσιο των διαθέσιμων ευκαιριών της έπρεπε να κάνω ό, τι μπορούσα, αλλά κάτι подсказывало μου, ότι για να επιβιώσεις, θα χρειαστεί ένα θαύμα.
  
  
  Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου στο φρούριο έγιναν σημαντικές αλλαγές. Η φυλή ήταν πιασμένη. Σκάλα βρισκόταν σε σταθερή στέγη, η οποία ασχολείται επίσης υπηρέτησε ως ένα προστατευτικό τείχος, και οι πέτρες το μέγεθος με το κρανίο φέρει σε κάδους, που διαβιβάστηκαν σε όλο χέρι σε χέρι, ως ζώνη μεταφορέων.
  
  
  Παραδόξως, ήταν ωραία θέα. Ρυθμική κουνάω όλα αυτά τα μαύρα χέρια, μεταδίδουν υλικό, όπως το ζωντανό δράκο, που αφορούν την εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους, που ίσως ποτέ στη ζωή τους δεν οδήγησαν πραγματικούς πολέμους.
  
  
  Ο νώε διατήρησε τη θέα, αλλά φαινόταν λιγότερο αισιόδοξος από ό, τι εγώ οι άνθρωποι. Μιλούσε με Φλέμινγκ σε μια ήσυχη γωνιά στην πύλη. Φλέμινγκ έγειρε στο σκαμνί και φαινόταν ότι προσπαθούσε κάτι να πείσει τον τόνι κέρδισε. Την πλησίασε γλείφει, να παρακολουθεί τη συζήτηση.
  
  
  "Καλά, ο Νώε, θέλω να πιστεύω ότι ο Τζερόμ χωρίζονταν. Αλλά δεν μπορώ να αφήσω σε εσάς και στους ανθρώπους σας να ρισκάρει τη ζωή του την κουκουβάγια μου υπόθεση. Αν ο Τζερόμ τόσο ισχυρή, θα πρέπει να σκύψει το κεφάλι, όπως υπάκουσε το στρατηγό Hammond. Την εγκαταλείψω και θα εξόριστος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο τζερόμ - ικανός άνθρωπος, και αυτό το νησί τελικά επέζησε από τη στρατιωτική δικτατορία πριν. Μπορεί ακόμη και να μπορώ να δώσω ονε συμβούλιο. Το θέλω για να σας δώσαμε ήταν το μήνυμα μου.
  
  
  Αποστολή του Τζερόμ μήνυμα προς τον κόσμο ήταν σαν να υπογράψει τη θανατική ποινή. Ακόμη και αν ο συνταγματάρχης άφησε τόνι κέρδισε και εγώ φυλή στην ησυχία της, να μας στο λεπτό δεν ανήκε στην χώρα των ζωντανών. Την σκέφτηκε ότι ήταν αρκετά κακό για να συναντήσει την ήττα. Το μισούσε αυτό. Αλλά ήταν ακόμα χειρότερο είναι να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε μαζί μου, αν ο Τζερόμ ήταν τόσο χάλια όσο νόμιζα. Την περίμενα την απάντηση του Πατριάρχη. Είναι разразилось κουραστική тирадой.
  
  
  Φλέμινγκ, την σέβομαι ο ιδεαλισμός, αλλά θα σας καταπλήξει. Όταν ο στρατηγός Hammond απαλλαγούμε από εσάς, οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα αφήσει το νησί островитянам. Θα μπορούσε να αντέξουν οικονομικά να εξορίσει σας. Καρίμπ Τζερόμ δεν μπορεί να είναι τόσο γενναιόδωρη. Είναι τόσο δημοφιλής, όσο φιλόδοξο. Όσο είσαι ζωντανός, είσαι απειλή. Και κινδύνευε όχι μόνο η ζωή. Αν ο Τζερόμ καταφέρει να πραγματοποιήσει το σχέδιό του, θα μετατρέψει το βουνό σε βάση πυραύλων. Θα διώξει μας, και να φέρει τους εχθρούς μας. Δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία χωρίς την υποστήριξη της Ρωσίας. Αυτό το βουνό ήταν στους ιερό σπίτι για αιώνες. Αυτοί οι άνθρωποι προτιμούσαν να πεθάνουν, παρά να εγκαταλείψουν το βουνό ".
  
  
  Ο γέρος είπε καλά. Φρόντισε Φλέμινγκ, η οποία έδειξε ότι δεν είναι ευαίσθητο σε λογικές аргументам. "Το παραδέχομαι, έχεις δίκιο, Νόα. Πάρα πολύ καιρό ζούσε στον κόσμο των ονείρων. Ελπίδα μερικές φορές υιοθετεί σαγηνευτική θέα. Αν με χρειαστείς, την μπορώ με το ένα χέρι να ρίξει πέτρες ".
  
  
  Άγγιξε τα χέρια του τόνι κέρδισε σε ένδειξη σεβασμού και, στη συνέχεια, захромал υγιές πόδι στο парапету.
  
  
  Ο νώε поманил μου. Της, ανέβηκε στην ταράτσα και κοίταξε μέσα από κίνηση εργαλείων τοίχο την είσοδο στην λιμνοθάλασσα. Πλησιάζει το ναυτικό διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα μου σχετικά με το πώς οι βρετανοί эвакуировались από τη Δουνκέρκη κατά την έναρξη του β ' παγκοσμίου πολέμου. Κάθε αλιευτικό σκάφος, κάθε прогулочное πλοίο, με λίγα λέω, ό, τι μπορείτε να βρείτε στο Port-of-the-Спейне, приближалось τα παραπάνω.
  
  
  Την είχε ονειρευτεί σχετικά με την αμερικανική τορπιλοσωλήνες πλοία και για συγκάλυψη δειγματοληψίας του αέρα με γρήγορη μαχητές. Αλλά ήταν ένα όμορφο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
  
  
  Τα πρώτα σκάφη ταξίδευαν μία μετά την άλλη με τη μέγιστη ταχύτητα για & nb προς την κατεύθυνση μας. Το σκάφος, επιπλέει σε αυτό, уцелеют. Τα πρώτα αντιμέτωποι με μια έκπληξη. Είναι γρήγορα κοντά, προφανώς, δεν δίνουν προσοχή στο υποβρύχιο, το φράγμα, το οποίο ασχολείται με σταματήσει ih κινήσεων. Η φήμη του τόνι κέρδισε απομάκρυνα ανθρώπους από αυτό το μικρό λιμάνι, ως εκ τούτου, δεν ήξεραν τίποτα για πλημμύρισε φράγμα.
  
  
  Την είδα τα δύο πρώτα σκάφη έχουν αγωνιστεί μαζί δίπλα-δίπλα. Ακόμη και χωρίς κιάλια της, μπορούσα να δω τα μπαζούκας και τα πολυβόλα που οι άνθρωποι κρατούσαν στο κατάστρωμα. Είναι καλά για το φράγμα ταυτόχρονα με τον ήχο cod μετάλλων. Το ρινικό μέρος του ανέβηκε στα πίσω πόδια του, το σώμα затрясся, και διάσειση швырнуло τους ανθρώπους από το κατάστρωμα στη θάλασσα. Και, για να γιορτάσει το ναυάγιο, την ίδια στιγμή ακούστηκε το βαμβάκι το πρώτο της, που ανατίναξε Митзи.
  
  
  Για τα δύο πρώτα δυστυχισμένους σκάφη στέκονταν δύο ρυμουλκό, που θα μπορούσαν πλέον να φρενάρετε. Θα καεί σε πέτρινο τοίχο και θα καταρρεύσουν υπό γωνία. Γύρω από τους άνδρες, τα πεσμένα στη θάλασσα, μερικοί πνίγηκαν κάτω από το βάρος παπούτσια και άλλο εξοπλισμό, σε άλλους κατάφερε να κουνάνε το φράγμα. Το επόμενο βάρκες κατάφερε να σταματήσει στη μέση της λιμνοθάλασσας. Αλλά τρία σκάφη, φορτωμένα με στρατιώτες, οπλισμένους μέχρι τα δόντια, μπίλιες, σχετικά με το φράγμα, χωρίς να πάρει αξιοσημείωτες ζημιές. Αυτοί έφτιαξαν ένα απροσδόκητο εμπόδιο ραβδιά. Βάζουν στο ύψος εμποδίων από τις πλημμύρες στη σκάλα που οδηγεί στο φρούριο.
  
  
  Οι άνθρωποι γύρω του πρώτου σκάφη άρχισαν να μετακινούνται από το φράγμα προς το κλιμακοστάσιο. Το τρίτο σκάφος ελαφρώς υποχώρησε και έδωσε volley ενισχύσεις προς το κιγκλίδωμα.
  
  
  Δεν έχω παρατηρήσει, ότι ο Νώε ανέβηκε από τις σκάλες, αλλά παρατήρησα ότι στέκεται δίπλα μου. Είχε μπαμπού περισκόπιο με το πρόσθετο από τον καθρέφτη, που του επέτρεψε να ήταν παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό από το κιγκλίδωμα. Σήκωσε το χέρι, έτοιμο να καταθέσει το σήμα. Κατά μήκος των κιγκλιδωμάτων στάθηκε καφέ σχήματα, το καθένα με την πέτρα στο χέρι.
  
  
  Εξαιτίας πυροβολισμού σκάφη όλα πιο ξεκάθαρα είχε ακούσει τον ήχο στρατιώτες μπότες. Στη συνέχεια, το άκουσα να βρυχάται από την άλλη πλευρά του τοίχου, και κατάλαβα, ότι οι στρατιώτες είναι τώρα ανοιχτά από κάτω μας. Ο νώε κατέβασε το χέρι του. Ξαφνικά στον τοίχο υπήρχε κίνηση.
  
  
  Οι άνδρες έχουν ξεχάσει για τις σφαίρες που πετάνε έχουν πάνω από τα κεφάλια μας, наклонились πάνω από το τείχος, πάχους οκτώ πόδια, πέταξαν πέτρες, και κατέφυγαν και πάλι. Οι τρεις γύρω τους κατέρρευσε από τις πληγές. Άλλοι πήραν ih και κατέλαβαν ih εργασίας.
  
  
  Φωτιά κάλυψη ξαφνικά σταμάτησε. Την κοίταξε κατά μήκος επάλξεις των τειχών μέχρι τους πρόποδες του τις σκάλες. Την είδα την πτώση στρατιώτες: αλυσιδωτή αντίδραση σώματα, катящихся στην θάλασσα.
  
  
  Ο τόνι κέρδισε ξανά έφεραν πέτρες και έτοιμοι να επαναλάβετε την επιτυχία.
  
  
  Φωτιά κάλυψη επαναλαμβάνεται, και μοιραίος ο μόλυβδος και πάλι να σφυρίζει πάνω από πολεμίστρες στους τοίχους, punching τρύπες στο σκασμένο γκρίνια.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  
  
  
  
  
  Αρχή δεύτερη έκρηξη συγκλόνισε τη ζούγκλα. Δηλαδή, Митзи έπρεπε να ανάψει την αρχή η δεύτερη έκρηξη. Τώρα δεν χρειάζεται Νώε. Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να μπει σε βάρκα από το "όπλο του", και σφαιρών γύρω από το ih πυροβολικό μέχρι πολύ повреждали τοίχο. Παλιά γίγαντας καλά ελεγχόμενος σκάλα. Της, έτρεξε στο μονοπάτι. Митзи καθόταν στη γη με το τρίτο τη θρυαλλίδα στο χέρι και φαινόταν αγχωμένη. "Είναι поумнели", είπε. "Την πρώτη φορά είχα επτά, και κατά την έναρξη του δευτέρου dis τέσσερις, όλοι μαζί. Αλλά τώρα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Με απόσταση οκτώ μέτρων. Είναι κρίμα μια ολόκληρη αποθήκη για ένα άτομο.
  
  
  "Όχι, δεν το αξίζουν", - συμφώνησε εγώ. 'Δεν έχει σημασία. - Θα της καταστρέψει ih ξεχωριστά ".
  
  
  Πήγε προς τα εμπρός στρατιώτες. Δεν πολεμούσαν στη μάχη, αλλά έλα, подгоняемые руганью αξιωματικούς πίσω τους. Είναι κοίταζαν δεν είναι μπροστά και στο πλάι και στο έδαφος του ζήτησε min-παγίδες.
  
  
  Την έτρεξε μέσα από τη χαμηλή βλάστηση σε κατάλληλη για μένα μέρος. Ομιλητησ κομμάτι πέτρας, κλείνοντας το μονοπάτι από κάτω. Αν θα μπορούσα να φτάσουμε εκεί πριν από στρατιώτες, θα μπορούσε να δουλέψει εποικοδομητικά με τον "Люгером". Το μόνο που έφτασα εκεί, όταν ο πρώτος άνθρωπος ήταν εφικτός. Ήταν χαμηλή, γεροδεμένος και πολύ μελαψός. Εγώ πρόσωπό του ήταν πλημμυρισμένη μετά. Σταμάτησε για να πάρει ανάσα, στη συνέχεια, σιγά-σιγά περπάτησε πίσω, κρατώντας τα μάτια του με τα μονοπάτια. Το σημαδεύεις με το όπλο του, μετά άλλαξε γνώμη και πάλι έβγαλα εγώ σε θήκη. Ήταν καλύτερο τρόπο. Στο τέλος, δεν ήξερε ότι ήμουν εκεί.
  
  
  Τα αποθέματα πυρομαχικών σε κάθε περίπτωση, αφήνουν πολύ από το επιθυμητό, και ενώ δεν μπορούσε να υπολογίζει σε αυτούς. Της έβγαλε το στιλέτο από το περίβλημα στο δεξί αντιβράχιο. Όταν ένας στρατιώτης πέρασε από κάτω μου, την πήδηξε πάνω του από πίσω. Το χτύπησα και εγώ το πόδι. Φαινόταν ότι λίγο δειγματοληψίας αέρα που είχε απομείνει στους πνεύμονες, φυσητό έξω από αυτόν. Δεν συνηθίζεται να σκοτώσει το ασυνείδητο του εχθρού. Αλλά αυτή τη φορά δεν είχα άλλη επιλογή. Τώρα δεν θα μπορούσα να την πολυτέλεια να πάρουν αιχμαλώτους. Απρόθυμα, μετά τη δουλειά, την έσυρε το εγώ κάτω από την ομάδα, πήρα εγώ το τουφέκι και патронташ και έτρεξε πίσω στο δικό του καταφύγιο. Αν το συνέχισε στο ίδιο πνεύμα, θα μπορούσε να έτσι να καταστρέψουν πολλά από αυτά, καθώς και να συσσωρεύονται αποθέματα όπλων. Βολικό και έξυπνο τρόπο!
  
  
  Το επόμενο ας μύτη από τη γωνία. Σταμάτησε, με έκπληξη στα μάτια του, όταν είδε μπροστά του το κηλίδες αίματος στο έδαφος. Σήκωσε το κεφάλι του ακόμα περισσότερο, γύρισε και με είδε. Αυτός νες στη ζώνη πριν από την κοιλιά πώλησης, και αυτή η πολλά υποσχόμενη έγειρε προς το μέρος μου.Γρήγορα έβγαλα το όπλο από τη θήκη του και πυροβολησε ονε στο κεφάλι του, προτού να μπορέσει να τραβήξει τη σκανδάλη. Σιωπηλά ευχαρίστησε Хока για προπονήσεις στην ταχύτητα και επιδεξιότητα που όλα τα καλύτερα πράκτορες AX πρέπει να κάνουν σε τακτική βάση και που συνήθως απεχθάνομαι, επειδή έχουν τη συνήθεια πάντα τον περιορισμό μου χαλαρώνει. Αλλά μερικές φορές, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μεγαλύτερη ταχύτητα σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. "Μείνε ταπεινός, ο Νικ, - σκέφτηκα.
  
  
  Αλλά ακόμα γίνει όμορφο.
  
  
  Δυστυχώς, ο άνθρωπος έλασης από μονοπάτια τόσο πολύ ώστε πλέον να είναι σε μια τυφλή ζώνη. Αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτό το μηχάνημα.
  
  
  Με люгером στο δεξί χέρι της, πήδηξε, έσπευσαν προς το πτώμα και άρχισε να λειτουργεί γρήγορα, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το ίχνος. Ήταν γεμάτο πυρομαχικά, όπως το " μουλάρι. Χρυσή φλέβα!
  
  
  Την скатил εγώ στην άκρη του κομματιού σε θάμνους, μάζεψε τα όπλα και έτρεξε πίσω στη θέση του. Κανείς δεν βγήκε από την γωνία. Περίεργο. Κάποια στιγμή της ήταν απασχολημένος. Πρέπει να έχουν ακούσει Luger.
  
  
  Την περιμένω άλλα δέκα λ., αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε, και άρχισα να αισθάνομαι ότι χάνω το χρόνο μου. Την γύρισα σε Митзи με τη λεία τους. Από εδώ θα μπορούσε να δει κάτω από φορτηγά και τζιπ. Οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον άνθρωπο με τον ασύρματο. Μάλλον περίμεναν νέες εντολές από κάποιον υψηλότερο από το post. Митзи оценивающе μια ματιά στη νέα μας όπλα. Της χαμογέλασε.
  
  
  "Δεν θα σταματήσουν ό, τι ο Τζερόμ μπορεί να ρίξει σε εμάς, αλλά, τουλάχιστον, έχουμε ένα μικρό ατού. Αυτό το μικρό στρατό κάτω θα ξέρετε ότι είμαστε οπλισμένοι
  
  
  Την έδειξε στην ομάδα κάτω. "Αλλάζουν τα σχέδια. Η διαδρομή είναι πολύ επικίνδυνος, και δεν νομίζω ότι θα πάνε σε μια άλλη μετωπικής επίθεσης. Αλλά κρατήστε ih κάτω από το όπλο και να επισημάνει με, αν κάνω λάθος ".
  
  
  Είναι облизнула χείλη. - Άσε εδώ το τουφέκι, εντάξει; Μπορεί να μην μπορώ να κάνω μαζί του κάτι χρήσιμο ".
  
  
  Της άφησε το όπλο και λίγα πυρομαχικά. Σχεδόν έφυγε, την άκουσε το νέο ήχο - βροντερό νάρκες στον παραλιακό δρόμο. Φαίνεται ήρθε η ώρα και πάλι να εκραγεί το δυναμίτη.
  
  
  Την τελειώσει με заряжанием, όταν οι νέες μηχανές σταμάτησαν στο τέλος του δρόμου. Οι στρατιώτες βγήκαν, και εγώ είδα έναν άνθρωπο με τον ασύρματο. Της δεν είχε ιδέα, ότι οι στρατιώτες θα προσεγγίσουμε τις ομάδες. Δεν шталь περιμένετε ενώ θα χωρίσουν, και ανατίναξε την πρώτη φόρτιση.
  
  
  Εξερράγη κάτω από το τζιπ, καθώς και κατέστρεψε δύο φορτηγά. Όταν ο θόρυβος των εκρήξεων στίχο, έχει δημιουργήσει σειρά από πωλητές στα αυτοκίνητα πίσω. Μηχανές, που ήταν ακόμα άθικτα, περάσει σε πίσω και προσέξτε να κινείται προς τα πίσω. Φαίνεται ότι εκεί, για λίγο θα είναι ήσυχα, και αποφάσισε να επιστρέψει στο φρούριο. Στον τελευταίο όροφο ήταν θορυβώδης. Όλοι ήταν σε καταφύγια, καθώς τα μπαζούκας και дальнобойные τουφέκι συνέχισαν να χτυπούν τα κάγκελα. Ο νώε поманил με μια ματιά στο εγώ περισκόπιο. Την είδα μεγάλες ομάδες στρατιωτών, τρέχοντας μέσα από το φράγμα πλημμύρες στη σκάλα. Κάποιοι ήδη φτάσει σκάλα και άρχισαν να ανεβαίνουν σε αυτό. Ο νώε φαινόταν ζοφερή.
  
  
  Όλα κίνηση πήγαιναν πιο γρήγορα από ό, τι θα ήθελα. Αν κάλυψη διήρκεσε περισσότερο, εκτύπησαν να τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούσαμε να ih να πάρω, μέχρι που η φωτιά δεν θα σταματήσει. Την χτύπησε με το θάλαμο και διέταξε τον Νώε να με προειδοποιήσει, όταν θα είναι πάνω.
  
  
  Ωστόσο, αυτό δεν ήταν απαραίτητο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά κάλυψη ξαφνικά σταμάτησε. Ήταν ένα σημάδι για μένα. Την άκουσα, όπως το πέλμα φτάσει γλείφει, όταν της, περπάτησε ανάμεσα σε δύο δόντια. Παραλίγο να τη χτυπήσει στο πρόσωπο του στρατιώτη μηχάνημα, αλλά έχει λοξοδρομήσει, όταν στρατιώτης κάνει το τελευταίο βήμα. Πλάνο από το " μηχάνημα αυτόματης πώλησης έριξε εγώ για τον άνδρα πίσω του. Και οι δύο έχουν πέσει από την άκρη. Την πήγε για να πυροβολήσει, ενώ η σκάλα και το μεγαλύτερο μέρος του φράγματος δεν ήταν είχε εξαλείψει. Τα τελευταία άνδρες έσπευσαν πίσω τους τις βάρκες και κατέφυγαν, нырнув στο νερό.
  
  
  Τα γυρίσματα δεν ήταν πια. Ο στόλος αναχώρησε προς το μακρινό το τέλος του φράγματος και αγκυροβόλησε εκεί που είμαστε με Митзи αγκάλιασε ο ένας τον άλλο σε αλατισμένο & nb. Φάνηκε αιώνα πριν.
  
  
  Την γύρισε προς τον Νώε. Της, βολέψου και άναβα το ένα γύρω από το μακρύ, λεπτό και πολύ νόστιμα τσιγάρα, που γίνονται ειδικά για μένα στην Κωνσταντινούπολη. "Ήταν η πρώτη πράξη", είπα. "Θα, ίσως, να ξεκουραστείς".
  
  
  "Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια για σένα, Νικ. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα όσα έχετε κάνει. Αλλά η πολιορκία δεν прорвана, μόνο συλληφθεί και για λίγο. Ο στρατός Του να επιστρέψει. Το ξέρω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα κερδίσει, και ως εκ τούτου, αναμένουν yahoo. Αν δεν θα τους γιορτή, θα νομίζουν ότι έχω ξεχάσει να ευχαριστήσω τους θεούς για τη νίκη, και φοβούνται ότι το σκιάχτρο δεν θα благоволить μας. Τότε θα χάσουν την επιθυμία να πολεμήσουν ".
  
  
  Ο νώε άφησε να οργανώσει εορτασμός με την ιερή φωτιά, τα τύμπανα και церемониальными χορό. Την χώρισε το χρόνο του μεταξύ παρακολούθηση για διακοπές και παρατήρηση εχθρικό στόλο. Μερικά πλοία пришвартовались στην ακτή. Της ήταν πραγματικά έκπληκτος, ότι οι στρατιώτες έμειναν κοντά με βάρκες και δεν προσπάθησαν να φτάσετε στο κάστρο μέσα από μια παραλία. Ασύρματο θα раскалены από εντολές και αντίθετες донесений.
  
  
  Της, στάθηκε στο νερό, όταν ξαφνικά ένιωσα το χέρι της. Ήταν ένα ζεστό χέρι, цеплявшаяся για τα δάχτυλά μου. Την κοίταξα. Για πάντα μαζί μου склонилась κορίτσι. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, και το δέρμα της λάμπει από церемониального χορού. Ee στήθος вздулись. το πρόσωπό μου. Η αναπνοή μου έγινε учащаться. Και δεν είναι μόνο αυτό.
  
  
  Θα πρέπει να ήταν προσέξτε τώρα, όταν όλοι ήταν απασχολημένοι πάρτι. Αλλά και με αυτά τα καταραμένα τα τύμπανα δεν παράγει αποτελέσματα. Επιπλέον, για τα σκάφη δεν ήταν αξιοσημείωτη δράση. Της, κατέβηκε τις σκάλες μετά από αυτήν. Βρήκαμε ένα άλλο το άλλο μαλακό κρεβάτι γύρω από τα φύλλα σε μια ήσυχη γωνιά στην πύλη.
  
  
  Τότε όλα είχαν τελειώσει. Ο ήχος των τυμπάνων шталь υποτονική. Ήταν λίγο σαν προσευχή, και ένιωσε μια παράξενη ηρεμία. Την βοήθησε την κοπέλα να ανέβει, και θα πάμε πίσω, κρατώντας τα χέρια. Την άφησε να επιστρέψει στο парапету και κοίταξε τον τοίχο.
  
  
  Ο στόλος έφυγε στην ανοικτή θάλασσα!!! Ένα σκάφος ακόμα βρισκόταν στη λιμνοθάλασσα και ο τελευταίος ετοιμαζόταν να φύγει από το φυσικό λιμάνι. Ότι, κατάλληλο έγινε; Της κατέβηκε προς τα κάτω, για να ενημερώσει τον τόνι κέρδισε, το οποίο μόλις μίλησα με τον Φλέμινγκ και την Τάρα. Της είπα τα νέα.
  
  
  "Τώρα μπορούμε να πάρουμε από εδώ Φλέμινγκ και τα κορίτσια", είπε. "Μπορεί να είναι, μπορούμε να διασχίσουμε το νησί και να στείλει το μήνυμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, μπορούν να μας πάρει το αεροπλάνο. Έτσι, τουλάχιστον, Φλέμινγκ θα μείνει ζωντανός, για να προσπαθήσει και πάλι. Και μπορώ να επιστρέψω αργότερα για να εξαλείψει τον συνταγματάρχη ".
  
  
  Αλλά Φλέμινγκ δεν ήθελα να το ακούσω. Όχι αεροπλάνα. Καμία εξάλειψη του Τζερόμ. Της έδωσε και ξινή είπε ονε, που είναι το εγώ, προσωπική υπόθεση. Απλά έπρεπε να το τακτοποιήσουμε με Nov, μέχρι να την δούμε σπασμένα σκάφη.
  
  
  Ο νώε επέλεξε πείτε λίγα άτομα. "Οι καλύτεροι κολυμβητές", - είπε. Οι κολυμβητές δεν πήρε, μόνο αχθοφόροι. Την ευκαιρία να μάθετε πώς Митзи.
  
  
  Ήταν ακόμα εκεί, όπου την άφησε ee, αλλά τζιπ κάτω δεν ήταν. Μόνο φορτηγό ήταν ακόμα εκεί. Μου είπε ότι έφυγαν, όλα με τη μία, ίσως, την ίδια στιγμή όταν απέπλευσαν τα πλοία. Το είπε αυτό για αυτό και είναι επιφυλακτικοί με κοίταξε.
  
  
  "Δεν νομίζετε ότι ο Τζερόμ παραδοθεί, έτσι δεν είναι; Τι θα κάνει;
  
  
  Δεν είπε στον Νώε και τον Φλέμινγκ ό, τι πίστευε στην delle. Αλλά θα μπορούσα να μιλήσω με Митзи. "Σημειώνω, ότι ο ίδιος παρακάλεσε το Κάστρο για βοήθεια. Το να προβλέψω, τι μπορούμε να περιμένουμε βομβαρδιστικά αεροσκάφη, πολεμικά πλοία και άλλων, ότι η Ρωσία μπορεί να στείλει στο μυαλό μας μέσα από την Κούβα. Ελπίζω να έχουμε δεν θα είναι εδώ ". Το είπε γεια σου, για τα πλοία, τα οποία ναυαγοί στο φράγμα, και ότι είχα την πρόθεση να προτείνουμε στον Νώε να στείλετε εγώ φυλή για λίγο μακριά στη ζούγκλα, όταν θα φύγουμε. Ολόκληρο το ξενοδοχείο, ενώ κάτω από τα πόδια σας μπορεί να είναι πολύ накалиться.
  
  
  Με κοίταξε με οίκτο. "Απελπιστική οικισμός της ρωσίας. Καλή τύχη με αυτό ".
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  
  
  
  
  
  Αντίθετος ο άνεμος ήταν αρκετά ισχυρή για να ταρακουνήσει την επιφάνεια του νερού, αλλά σχεδόν δεν επιβραδύνει την ταχύτητα. Ρυμουλκό έχει υπολογιστεί δεν είναι στην ταχύτητα και στο ρυμουλκού οχήματος φορτηγίδες που μεταφέρουν τα προϊόντα τους σε όλο εσωτερικών περιοχές σε Port of Spain, και αν ταξιδεύαμε με τη μέγιστη ταχύτητα, είχα την αίσθηση ότι είμαστε ползем.
  
  
  Με τη βοήθεια των ανθρώπων τόνι κέρδισε την ελευθέρωσε τη βάρκα, η οποία ασχολείται με προσάραξε κατά τη διάρκεια της επίθεσης του εχθρού, και στη συνέχεια μικρές επισκευές θα μας ήταν πολύ χρήσιμες.
  
  
  Ο νώε έστειλε τους ανθρώπους στην περιοχή από την άλλη πλευρά του βουνού, όπου είναι διάσπαρτα, για να μην πέσουν στα χέρια των στρατιωτών Του. Μπορεί να κέρδισε τόνι να συνειδητοποιήσουν ότι το φρούριο δεν είναι πλέον αξιόπιστη, και με δυσκολία έκανε το εγώ να έρθεις μαζί μας. Θα προτιμούσε να μείνει με τη φυλή σου, αλλά επεσήμανα ήταν ότι καλύτερο υπηρέτησε τη φυλή, το περπάτημα μαζί μας και να μας βοηθήσει. Επιπλέον, τώρα, όταν έγινε γνωστό ότι πήρε Φλέμινγκ κάτω από το φτερό του, ήταν, αναμφίβολα, έπρεπε να πληρώσει το τίμημα. Φλέμινγκ κι αποφασιστικά επέμενε να τον συνοδεύσει μας, και στο τέλος αυτός απρόθυμα δέχτηκε.
  
  
  Τώρα φεύγουμε από τη λιμνοθάλασσα στο συλληφθέντος буксирном ταχύπλοο. Είναι ταχύτητες που ασχολείται με την είχαμε, ακόμη και μέχρι το πλησιέστερο νησί, το ταξίδι μετατράπηκε εν μέρει σε νυχτερινό ταξίδι. Ωστόσο, σε έντονο ηλιακό φως τώρα γίνονταν εύκολη λεία, αν και τα αεροπλάνα του εχθρού εμφανίστηκε πριν φύγαμε από τη λιμνοθάλασσα. Στη συνέχεια, το να προσπαθήσει να πλεύσει κάτω από το πρόσχημα της ακτής και να ξεφύγει απαρατήρητος, και στη συνέχεια διασχίζουν την ανοιχτή θάλασσα, στο μέρος όπου μας περίμεναν.
  
  
  Παντού, όπου ταξιδεύαμε, αμμώδεις ρηχά ήταν неглубокими, αλλά, τουλάχιστον, δεν έχω δει κανένα μέσο προστασίας από τις πλημμύρες κάτω από το επίπεδο φόρεμα. Αν μας ανακαλύψει; . Τότε θα είχαμε μια μικρή ελπίδα.
  
  
  Πήγα σε κάμπτοντας δύναμη της λιμνοθάλασσας. Ακτή μέχρι το νερό είναι κατάφυτη ζούγκλα. Η πλάκα να φεύγει κάτω από το νερό στο υποβρύχιο φαράγγι. Το ό, τι μπορεί να γλείφω προς την ακτή. Την ελπίδα ότι ρυμουλκό στο σκοτεινό φύλλωμα δεν θα είναι εμφανή από απόσταση. Αλλά αυτό αποδείχθηκε φρούδα ελπίδα.
  
  
  Ήμασταν σχεδόν εκεί, όταν ήκουσαν την προσέγγιση του αεροσκάφους. Πέταξε αργά και χαμερπή, δεν καταλάβαινε μας, ενώ δεν ήταν ανοιχτό από πάνω μας, και πέταξε για να γρήγορα να γυρίσει. Το αεροπλάνο δεν θα είναι бомбовую φορτίο, αλλά με κάποιο τρόπο θα ήταν οπλισμένος, αλλιώς δεν έκανε τον κόπο να πετάξει πίσω.
  
  
  Μικρό κινητήριος δύναμη που μας έκλεψαν, γκι καλή ευελιξία, και γρήγορα γύριζε. Ο νώε έριξα Φλέμινγκ στην καμπίνα πίσω μου, πέταξες εκεί την Τάρα, συμπίεση τεντωμένο στο κατάστρωμα.
  
  
  Γρήγορος πόλη σφαίρες έφυγε για μας, μετά, μέσα από το νερό. Της άλλαξε πορεία και οι σφαίρες δεν χτυπήσει το στόχο. Όταν το αεροπλάνο έφτασε ου αρχή για δεύτερη φορά την άκουσα βροντερό μας πολυβόλο. Μια γρήγορη ματιά στην πρύμνη έδειξε ότι Митзи εξακολουθεί να είναι ένα καλό κορίτσι. Το όπλο ήταν ο nach στα χέρια του, το ίδιο κι αυτή χτύπησε στο στόχο. Το ρεζερβουάρ σε ένα γύρω από φτερά εξερράγη, και το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα. Митзи άλλαξα μηχάνημα και μου έδωσε ένα σημάδι της νίκης.
  
  
  Ακόμα δεν τόλμησε να χαίρονται. Το αεροπλάνο σίγουρα είχε τηλεπικοινωνίες με τη βάση. Τώρα, όταν αυτό δεν έγινε, άλλοι πιλότοι φαίνεται να απογοητευθεί από τα αποτελέσματα. Αλλά αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, και εμείς δεν πρόκειται ih περιμένει.
  
  
  Στο στόμιο της λιμνοθάλασσας βάθος ήταν τόσο ρηχά, που αμμώδεις ρηχά ήταν σαφώς ορατά με γυμνό μάτι. Αλλά ρυμουλκό ήταν μικρό βύθισμα, και έχουμε περάσει χωρίς δυσκολία. Την έσπασε με το ακρωτήριο στην ανοιχτή θάλασσα. Και αμέσως ih είδε: δύο κοφτερά μύτη γρήγορα περιπολικά катерова αποκόπτεται το νερό. Λεπτό greyhounds έτρεξαν μαζί μας, σε πλήρη κίνηση, μόλις μας είδαν. Και αυτοί αμέσως να μας δουν. Το τετρακύλινδρο Dodge δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα ισχυρό μηχανές ih σε μηχανήματα γραφεία.
  
  
  Ό, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να κερδίσει χρόνο. Ίσως, πίσω στην αμφίβολη προστασία φρούριο; Το σκέφτηκα, θα τα καταφέρουμε αν είμαστε. Το ελιγμούς буксиром και ρώτησε. "Κάποιος εδώ να ξέρει πώς να διαχειριστεί βάρκα;"
  
  
  Τα κορίτσια θα μπορούσε να το κάνει. Φυσικά, είχαν παρασυρθεί μόνο για το γιοτ, αλλά η δουλειά ρυμουλκό δεν είναι πολύ διαφορετική.
  
  
  "Αντικατάσταση με. Πίσω στο φρούριο. Πρέπει να περιμένετε μέχρι το σκοτάδι, πριν να προσπαθήσετε πάλι.
  
  
  Η τάρα проскользнула mimmo Φλέμινγκ και πήρε το τιμόνι. Είπε τεταμένη τόνο. "Είναι πολύ γρήγορες, Νικ. Είμαστε από αυτούς δεν θα φύγουμε.
  
  
  'Ο ενέδρα δουλέψει. Εμπιστεύσου τον θείο Νικ.
  
  
  Δεν είχα χρόνο να σας εξηγήσω. Την έτρεξε σε квартердек, άρπαξε το όπλο και πυρομαχικά και πήδηξε στη θάλασσα. Το ford μπήκε στην ακτή και βούτηξε στη ζούγκλα. Ρυμουλκό αδέξια грохотал σε ευθεία γραμμή προς το οχυρό. Περιπολικά σκάφη γύρισε και προκληθείσες τα πολυβόλα. Αμέσως μετά буксиром σε νερό έχουν πηγές.
  
  
  Αλλά είναι πάρα πολύ στα γρήγορα. Συνέχισαν να πλέουν πλάι-πλάι. Έτσι, ποτέ δεν μπορεί να περάσει από το στενό πέρασμα.
  
  
  Είναι, επίσης, δεν λειτουργεί. Το πρώτο sel προσάραξε στα ρηχά. Γρήγορο σκάφος σηκώθηκε στα πίσω πόδια του, αφήνοντάς στη θάλασσα σχεδόν όλο το πλήρωμα. Γύρω από το καταφύγιο στη ζούγκλα τον πυροβόλησαν τους ανθρώπους, ακόμα βρίσκονταν στο πλοίο.
  
  
  Αρχή δεύτερη κανονιοφόρου, επίσης, υπέστη μια παρόμοια μοίρα. Αλλά ήταν μακριά από το μηχάνημα. Δυστυχώς, αυτό δεν πέτυχε, και άλλαξε τη στάση του. Δεν μπορούσαν να με δει και δεν ήξεραν ακριβώς πού βρίσκομαι, αλλά δύο πολυβόλο πυροβόλησε μακριά ουρά προς τα δέντρα που βρισκόταν ανάμεσά τους. Την περίμενε πίσω από ένα παχύ ήταν ο κορμός, μέχρι να κουραστούν, ή δεν έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δε σε κάνει να περιμένουν πολύ. Είχαν μεγαλύτερο πρόβλημα από ό, τι το μηχάνημα στην παραλία, που και πάλι δεν θα μπορούσε να χτυπήσει ih. Βροντερό ih του κινητήρα ξεπεράσει το διαπεραστικό σφύριγμα, όταν προσπάθησαν να βγουν από την αμμώδη ρηχά. Ζωοτροφών ευρέως затряслась. Όλα, εκτός από το τιμόνι, πήδηξαν στη θάλασσα, για να μην πέσεις πάνω σε οξεία ακρωτήρι. Η βάρκα πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά κινείται. Και σε μισό λεπτό δουλειά ξεχαρβαλωθεί. Το πλήρωμα πήδηξε στο σκάφος και επέστρεψε στην κατεύθυνση Port-of-Spain. Την πλησίασε & nb και κοίταξε μέσα από το νερό από τη λιμνοθάλασσα μέχρι τα βράχια. Το ρυμουλκό έφτασε με ασφάλεια, και όλοι σηκώνονταν από τις σκάλες. Της, σκέφτηκα ότι έφτιαξε τους μια ευχάριστη έκπληξη. Αν μια περίπολος τόσο εύκολα τράβηξε το σκάφος από την αμμώδη ρηχά, μπορούμε να αναδείξει και μια άλλη. Θα μπορούσαμε να τα πρότυπα της nen γρήγορα από το νησί με το Μεγάλο ЛаКлер. Κάποιοι γύρω μας θα μπορούσαν να φοράς τη στολή του πληρώματος. Αν κάποιος στην ακτή μας δει, θα μας έπαιρναν για τους ανθρώπους Του. Και αφαίρεση σκάφη από το κοπάδι δεν πρέπει να προκαλέσει κανένα πρόβλημα. της, ήταν Το σχεδιάζω να επιστρέψω στο φρούριο, να πάρει τους ανθρώπους και να κατευθύνει εδώ ρυμουλκό. Αν είχε αρκετή δύναμη για το τράβηγμα φορτηγίδες, θα μπορούσε εύκολα να τραβήξει ένα σκάφος.
  
  
  Ξαφνικά έγινε πολύ καλά. Ενώ δεν την άκουσε φωνές. Και τρίζει τις μπότες που ανεβαίνουν στο λόφο πίσω μου. Τουλάχιστον ήταν τέσσερα άτομα. Είναι και είπαν το άλλο με το άλλο. Πώς, κατάλληλο πάρε, ξαφνικά ήρθε αυτό; Μπορεί, ih εδώ подманила γυρίσματα. Πρέπει να φύγω ήταν να βρούμε ένα πιο ασφαλές μέρος.
  
  
  Για μια στιγμή σκέφτηκα για το σκάφος που έχω δει στο πρυμναίο κατάστρωμα αστυνομικό σκάφη. Αλλά αυτό δεν φαινόταν η καλύτερη λύση για την έξοδο στο ανοιχτό νερό. Αν με είδαν, της ήταν νεκρός. Θα μπορούσε να προσπαθήσει να κολυμπήσετε μέχρι το φρούριο μυστικός τα προεξέχοντα φύλλωμα.
  
  
  Αλλά με όλο αυτό το αίμα στο & nb μπορεί να είναι σίγουρος για την εταιρεία. Barracuda ή καρχαρίες. Το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να προσπαθήσει να μείνει πίσω από τους στρατιώτες στην περιοχή, που έχουν ήδη έψαξαν.
  
  
  Την πλησίασε τη γη και απαλά βάλει το κεφάλι του έξω πάνω από τους θάμνους. Το τρίτο περιπολικό σκάφος βρισκόταν αγκυροβολημένο στην ακτή, και εγώ βάρκα θέσει στη λωρίδα άμμου στους πρόποδες του λόφου. Αυτό το σκάφος μπορεί να μεταφέρει μια χούφτα ανθρώπους. Λοιπόν ήταν λίγο, αλλιώς θα έπρεπε να ακούσω περισσότερες ψήφους.
  
  
  Και τώρα τι; Δεν ήθελα να περιμένω, ενώ οι στρατιώτες εμφανίζονται στην στρατηγική άποψη. Της από την φύση του κυνηγός. Δεν μου αρέσει να περιμένω να μου έρθουν δυσκολίες. Η ih ψάχνω. Ο άνθρωπος στην επίθεση έχει πάντα το πλεονέκτημα. Επιπλέον, είχα ένα επιπλέον επιχείρημα. Όποιον την συνάντηση εδώ, μπορεί να είναι μόνο εχθρό. Και κάθε ήχος που άκουσαν ήχο θα μπορούσε να είναι ένα γύρω τους. Θα πρέπει να περιμένουμε για να πυροβολήσει, αν δεν είναι σίγουροι ότι δεν θα μας σκοτώσουν έναν από τους ανθρώπους, και να επιτεθεί, όπως μόνο της κάτι να δω ή να ακούσω.
  
  
  Κρατώντας το μηχάνημα, για να μην πιάστηκε σε μεγάλα φύλλα και τα αμπέλια της, άρχισε σιγά-σιγά να προχωρήσουμε σε γη. Σε τριάντα μέτρα από την είδα να κινείται κάτι καφετί. Ο άντρας έσκυψε, για να συρθεί στο πλαίσιο της αμπέλι του, την προσοχή του σε κάτι μπροστά του, ήταν από την πλάτη μου. Μία γρήγορη κίνηση εξαφανίστηκε στο φύλλωμα, και την έχασα εγώ από το νου.
  
  
  Πήγα από πίσω του. Αν θα μπορούσε να σκοτώσει το εγώ, αυτό θα έκανε μια τρύπα στο ih γραμμές. Και αυτή η τρύπα είναι αρκετά μεγάλη για να χάσετε Νικ Κάρτερ.
  
  
  Αν τον πυροβόλησε, θα подманил άλλων για τον εαυτό του, αλλά θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να γυρίσει, να με δει και να μου δώσει ένα πλήρες πλάνο. Δεν ήταν μακριά πετάξτε για stileta.
  
  
  Την πήρε πώλησης στο αριστερό του χέρι, τίναξε το стилетом στο δεξί του χέρι και άρχισε καταδίωξη του. Της ήταν τρία μέτρα πίσω του. Στη συνέχεια γύρισε. Αυτός με κοίταξε με έκπληξη και σήκωσε το πιστόλι-πολυβόλο. Την παράτησε το μαχαίρι. Είναι τρυπημένα ονε στον λαιμό, πριν προλάβει να τραβήξει τη σκανδάλη. Κατέρρευσε χωρίς πολύ θόρυβο. Την πλησίασε για стилетом.
  
  
  Εδώ μου γκολ εξερράγη.
  
  
  Όταν ήρθε στον εαυτό του, στο δικό μου γκολ δεν βγάζει νόημα είκοσι bit-ομάδες, το καθένα γύρω από την οποία έπαιξε διάφορα τραγούδια. Την κοίταξε τις κορυφές των δέντρων και είδε πάνω του στρατού μορφή τρεις άσχημες ευτυχισμένα πρόσωπα. Τα χέρια μου ήταν δεμένα από κάτω μου. Odin γύρω από τους τρεις ήταν λοχίας, τα άλλα δύο ιδιώτες. Ο λοχίας μπαίνει μέσα μου στιλέτο για τη ζώνη, οι στρατιώτες μετέφεραν το όπλο μου και μου "Luger". Ο λοχίας είδε, σαν άνοιξα τα μάτια μου, ήρθε γλείφει και κλώτσησε την μπότα μου μεταξύ των πλευρών.
  
  
  "Για Бельмонта", - αυτός γκρινιάζει και πάλι με χτύπησε το πόδι του. Δηλαδή, την прооперировал λαιμό Бельмонта. Το επόμενο θα μου το λαιμό. Με τα χέρια πίσω από την πλάτη της, δε μπορούσε να κάνει τίποτα εναντίον αυτής της ανωτέρας βίας. Εκείνος έτριψε τα χέρια του, ικανοποιημένος με το θήραμα. "Ελάτε, κύριε χίλια δολάρια", - είπε. "Και εσύ θα πάρεις προαγωγή".
  
  
  Δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Έτσι ήμουν για αυτούς εκτιμάται περισσότερο ζωντανός παρά νεκρός. Αν είναι έτσι και τα ξενοδοχεία να με σώοι και αβλαβείς, μου φαινόταν λογικό, ότι αυτοί πρέπει να κάνει όλη τη δουλειά. Ο λοχίας έσπασε τα δάχτυλά σας. Οι στρατιώτες σήκωσαν με τα πόδια. Odin γύρω τους πίεσε λούγκερ μου лопатке και άρχισε να ωθήσει. Ήταν δύο αντιμετώπιση. Ή συνέχισε να φύγω, αλλιώς θα έσπαζε τον εαυτό του ωμοπλάτη. Προχώρησα.
  
  
  Αυτοί έσπρωξαν με τον τόπο, όπου ήταν το σκάφος στην ακτή. Ο λοχίας γάβγιζε τους άλλους τους ανθρώπους, για να έχουν σταματήσει την αναζήτηση. Έπιασαν μου.
  
  
  Ανταποκρίθηκαν δύο ψήφους, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γύρω από την ζούγκλα εμφανίστηκε συνοδεύουν ih στρατιώτες. Όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους.
  
  
  Σε Λοχίας διέταξε νέους παίκτες να μεταφέρουν το νεκρό συνάδελφο, και είμαστε ήδη στο δρόμο. Μεταφέρουν ένα πτώμα μπροστά μου, και οι άλλοι δύο δίπλα μου και ο λοχίας στο πίσω μέρος. Δεν είναι ιδιαίτερα νοιαζόταν για το μέλλον. Πιθανώς, είχα μια συνάντηση με ωμό υπόγειο και σαδιστής, ένας κορυφαίος ανάκριση και στη συνέχεια συνάντηση με το βρόχο.
  
  
  Ακόμη και αν Γεράκι μάθει για την τύχη μου, αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Στη θέση ονε ήταν δύσκολο να παραδεχτεί ότι στις εσωτερικές υποθέσεις Δυνατότητα Лаклер ήταν μπλεγμένος αμερικανός πράκτορας.
  
  
  Όταν ήμασταν στα μισά του δρόμου προς την παραλία, γύρω από τη ζούγκλα ακούστηκε πυροβολισμός. Κραυγή πίσω μας έκανε όλους να γυρίσει γύρω. Ο λοχίας σταμάτησε. Ήταν έτοιμος να πέσει. Το μπροστινό μέρος του εγώ διαμορφωμένο камзолы έγινε κόκκινη. Οι στρατιώτες όρμησαν πάνω του, σαν ξενοδοχεία εγώ να πιάσει. Ускользнув από αυτό, πήραν τα όπλα τους σε πυκνά χαμόκλαδα γύρω μας. Πάλι πυροβολισμό. Στρατιώτες στα αριστερά μου, подставив μου πίσω μέρος του κεφαλιού πληγεί από το κεφάλι του, έπεσε στο έδαφος. Όποιος στα δεξιά μου, πανικοβλήθηκα, έσκυψε και έτρεξε.
  
  
  Την κλώτσησε με το πόδι του να κείτεται. Ήταν ξαπλωμένος ακίνητος. Οι άλλοι δύο στρατιώτες σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Митзи βγήκε με χαμηλή βλάστηση, наставив τους όπλο. Είναι πυροβόλησε τον έναν, προτού τον πλησίασε αρκετά κοντά για να συμπιέσει τον καρπό. Το υπόλοιπο στρατιώτης σήκωσε τα χέρια του ακόμα ψηλότερα.
  
  
  Είναι θυμωμένος με κοίταξε. "Δεν γίνεσαι συναισθηματικός, αλήθεια, Κάρτερ; Δεν έχουμε χρόνο για τους κρατούμενους ". Είναι высвободила καρπό και γύρισε τα φορητά όπλα πίσω στο στρατιώτη, που σε αυτό το διάστημα περιφραγμένο.
  
  
  "Σταμάτα, είπα. "Θέλω να πάρω ih ζωντανοί. Κρατήστε το εγώ υπό την απειλή όπλου και δείτε αν μπορείτε να εξαπολύσει μου καρπό με το ένα χέρι.
  
  
  Τον γύρισε και άρχισε να λύσει το σχοινί μου καρπούς. Τρίβοντας σπασμοί με τα δάχτυλα, την πλησίασε τους στρατιώτες με ένα σχοινί και το νεύμα έδειξε, ότι δεν πρόκειται να πνίξουν ih αυτήν. Κατάλαβαν τι εννοούσα.
  
  
  Ο στρατιώτης που την χτύπησε με το πόδι του, αναπήδησε στα πόδια του, σαν νες στους ώμους του έναν τόνο μολύβδου, και οι δύο στρατιώτες ακολούθησαν στην ακτή, και Митзи για καταφύγιο. Λεπτό το πλοίο εξακολουθεί να έχει κολλήσει στα ρηχά. Μπήκαμε στο νερό, και πήγε δύο στρατιώτες στο ακρωτήρι. Της είπα, πώς να ωθήσει το σκάφος, πήγε Митзи στην πρύμνη και βοήθησε γεια σου ανέβει στο κατάστρωμα.
  
  
  Πήγε στο πιλοτήριο και να ξεκινήσει ο κινητήρας. Την άκουσα να ανάψει ο κινητήρας, και ήρθε στη μύτη. Φάνηκε хриплое μουρμουρητό. Μετά σταμάτησε. Ακόμα odin g; n; rale, και μετά τίποτα. Η διάγνωσή μου ήταν: δυσλειτουργία. Και θα μπορούσε να ευχαριστήσω τον εαυτό μου.
  
  
  "Να σταματήσει", - φώναξε της Митзи.
  
  
  Της, πήδηξε στο σκάφος, για να βεβαιωθείτε ότι είχα δίκιο, και εντόπισα την τρύπα που άφησε τους πυροβολισμούς. Της είχε δίκιο. Την πήρε στο καυσίμου κατά βολή στην ομάδα. Και ακόμα χειρότερα, η δεξαμενή ήταν пустынен προς τα κάτω. Μας σταγόνα βενζίνης.
  
  
  Την ένιωσα ανήμπορη. Μας καυσίμων, της ενέργειας μας. Μας ενέργεια, τα περιπολία σκάφη, μας απόφαση να φύγει από το νησί. Απολύτως τίποτα.
  
  
  Митзи φώναξε σε όλη την καμπίνα. "Νικ, στρατιώτες. Σκάνε! '
  
  
  Την πυροβόλησε στον αέρα, και σταμάτησαν. Με πεσμένα τους ώμους. Ίσως, τώρα περιμέναμε μια σφαίρα στην πλάτη. Της, πήδηξε στο σκάφος και πλησίασε ford. Δεν έχει νόημα να κρατήσει ih, αλλά το ξενοδοχείο να έχει στην κατοχή του τα πυρομαχικά. Το νεύμα ih στην ακτή και κάλεσε Митзи.
  
  
  Όταν το αφηνιασμένο μας, την έκανε ει να κρατήσει μόνο υπό την απειλή όπλου, και το άλλο ελευθέρωσε από τα παπούτσια και το παντελόνι. Την έδεσε ποδιού μαζί, συμπληρώθηκε το παντελόνι κασέτες, μ ' ζώνη ώμων, εκσφενδόνισε τα πόδια μου γύρω από το λαιμό.
  
  
  "Τώρα άφησέ ih", - διέταξε την κοπέλα. "Δεν θα τους χρειαστούμε, και δεν μπορούν πλέον να μας κάνει κακό. Δύο περισσότερο ή λιγότερο μεγάλη διαφορά δεν έχει ".
  
  
  Την χειρονομία διέταξε να φύγουν. Δεν χρειάζονται υποστήριξη. Όταν έφυγαν, εμείς με Митзи όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κατευθύνθηκε προς το φρούριο. Ο νώε ψημένο ψάρι, και τον ουρανό με έκανε να καταλάβω πόσο καιρό δεν την ελ. Και τα οστά μου είπαν ότι πρέπει να κοιμηθεί. Αν και είχα δουλειά, και πριν νυχτώσει, θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν έρθει το σκοτάδι, και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα με ρούμι, ζεστό ψάρι και φρούτα.
  
  
  Τη βρήκε ένα άδειο δωμάτιο, έπεσε στο πέτρινο πάτωμα και χαλαρή. Митзи καταγγείλει. Της δεν είχε καμία ιδέα για το πόσο ψηλά ήταν στη λίστα των Γερακιών, αλλά αν ποτέ βγούμε από εκεί ζωντανοί, για κάποιο ανεξήγητο ειρωνεία της τύχης, την πάω πίσω της. Αξίζει ιδιαίτερη μετάλλιο.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  
  
  
  
  
  Ήρθε η ώρα να καταστρέψει τη σκάλα. Τώρα, όταν ξεφύγουν από τη θάλασσα шталь δεν είναι δυνατή, δεν μπορεί πλέον να μας εξυπηρετήσει.
  
  
  Η καταστροφή αυτού του αρχαιολογικού θησαυρού ήταν βήμα, που δεν ήθελε να πάει, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνο πρόσβαση σε φρούριο. Θα μπορούσαμε να ακούσουμε, όπως τον παραλιακό δρόμο και το μονοπάτι πλησιάζουν μηχανές, αλλά Τζερόμ μπορεί να έρθει στο μυαλό η ιδέα να στείλετε τα βράδια με κουπιά βάρκες και να στείλει τους ανθρώπους επάνω στη σκάλα αόρατα για μας. Και ήμασταν πολύ λίγοι για να παρακολουθεί όλα τα μέτωπα. Τα μάτια τόνι κέρδισε σκοτεινιάζει, όταν της είπε ονε, τι να κάνουμε.
  
  
  Της άνοιξε το τελευταίο συρτάρι του δυναμίτη, έβγαλε δύο πούλια και κοίταξε την παλιά του πατριάρχη. "Κι εγώ πονάω, του Νώε. Αν βγούμε ζωντανοί από δω, της υπόσχομαι ότι AX χτίσει μια νέα σκάλα ".
  
  
  Την σήκωσε το πολυβόλο στο τρίτο σκαλί κάτω, πυροβόλησε αρκετές τρύπες σε στερεά πετρελαίου σχιστόλιθου, διαφημίζει ράβδους δυναμίτη για μια πιο ήπια, δεν окисленную μέρος, και άναψε το φυτίλι. Και πάλι έτρεξε και ήταν ήδη εντός των τειχών, όταν έγινε η έκρηξη. Χιονοστιβάδα φυσική πέτρα με μια συντριβή χτύπησε στο νερό, και όταν ο ήχος στίχος, βράχος και πάλι να μετατραπεί σε ένα δροσερό, μέγας πλαγιά.
  
  
  Έτσι, τώρα έχει απομείνει μόνο δύο πρόσβαση δρόμο, που πάντα ήταν σε υπηρεσία το βράδυ. ο δρ Φλέμινγκ φαινόταν αρκετά καλή, και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρουμε να μεταφέρουν εγώ σε ένα άλλο νησί, Nov. Η υπόλοιπη ομάδα θα μπορούσε να ενταχθεί στους ανθρώπους τόνι κέρδισε στη ζούγκλα. Την πάω στην πόλη, να βρω Τζερόμ και θα σε σκοτώσω. Αν στρατιωτικών αποκεφαλίστηκε, πιθανώς, να ξεκουραστούν, και Φλέμινγκ θα μπορούσε να αποκατασταθεί στην θέση του προέδρου.
  
  
  Την παρουσίασε το σχέδιο στον Νώε, και δεν έφερε αντίρρηση. Συμφωνήσαμε ότι εκείνο το βράδυ θα προφυλαχθεί παραλιακό δρόμο, και θα ακολουθήσετε το μονοπάτι. Την παρασκευάζεται εγώ, έδειξε πώς ανατίναξη ορυχεία και τα είπε όλα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. Μετά την εξαφανίστηκε σε μια άλλη κατεύθυνση. Ενώ είχαμε δυναμίτη, κατά τη διάρκεια της νύχτας μας κανείς δεν μπορούσε να επιτεθεί.
  
  
  Η τάρα ξενοδοχεία βοηθήσει. "Ο πατέρας μου με έστειλε να σας βοηθήσει. Δεν έχετε ξεχάσει γι ' αυτό; Και σου χρειάζεται ξεκούραση. Νομίζεις ότι δεν μπορώ να την ανατίναξη, όπως Митзи, όταν χρειάζεται;
  
  
  Συστήματα αντιστοιχία υπάρχει, ναι. Αλλά πώς μπορεί να το χειριστεί με ενθουσιασμό; Αλλά, τουλάχιστον, ee, η εταιρεία έκανε το ρολόι μου πιο ευχάριστη. Επιπλέον, δεν περίμενε την επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα στρατεύματα του συνταγματάρχη υπέστησαν σημαντικές απώλειες, και υποψιαζόταν ότι μετά την απώλεια του εγώ αστυνομικό σκάφος του Τζερόμ χρειαστεί κάποιο χρόνο για να зализать τις πληγές του.
  
  
  Της είπε το κορίτσι, που βάρδια πρώτες πρωινές ώρες, αλλά δεν ξενοδοχείου ακούσω γι ' αυτό. Σκέφτηκε ότι πρέπει να χαλαρώσετε. Δεν εννοούσα τίποτα το ιδιαίτερο. Έτσι έσκυψα και άφησα τον ύπνο να με νικήσεις.
  
  
  Ήταν μέρα μεσημέρι, όταν ο ήλιος στα μάτια μου με ξύπνησε. Και πάλι ένιωσα το πρόσωπο, εκτός από τα χτυπήματα στο κεφάλι, που με χτύπησε τους στρατιώτες. Η τάρα καθόταν με την πλάτη στον κορμό ενός δέντρου, άγρυπνη, αλλά την καρωτίδα. Ο nach έχουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Την αναποδογύρισε σε αυτήν.
  
  
  Ee φωνή παράλογο αδιέξοδο. "Νικ, την άρρωστη, με πονάει η ζωή. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ακόμη χειρότερη ".
  
  
  Ήμασταν υπό την υψηλή καμάρα, γύρω από τα δέντρα, και μέσα από τα φύλλα просачивались ζώνες κίτρινο φως του ήλιου. Το δέρμα Εμπορευματοκιβώτια ήταν πρασινωπό-κίτρινο και блестела μικροσκοπικές σταγόνες τράπεζα. Μπροστά στα μάτια της ήταν γκρίζα ομίχλη. Την πήρε ee στα χέρια του και έτρεξε στο λόφο προς την πύλη. Της, μπήκε μέσα και φώναξε τόνι κέρδισε. Το φοβόμουν ότι θα εξακολουθεί να είναι σε επιφυλακή. Στο τέλος, ήταν ο μόνος знахаром, τι θα έπρεπε.
  
  
  Μπήκε στο φρούριο μετά από μερικά δευτερόλεπτα μετά από μένα. Το προσεκτικά τοποθετημένα Δοχεία στο πάτωμα, και ο Νώε αμέσως προχώρησε στην εργασία. Θα βάλω μαστού στην ee λαιμό, άρπαξε τον καρπό, άνοιξε γεια σου, το στόμα και κοίταξε την παλάμη του χεριού σας. Πριν ih έπεσε την είδε φουσκάλες στα χέρια τους.
  
  
  Ποτέ ο γέρος δεν βιαζόταν. Πέταξε από το ένα γύρω από το δωμάτιο. Την ακολούθησα, όμως, δεν φθάνει έως μέρα, πάλι έφυγε με ψάθινο χαλί και κολοκύθες. Του έπεσε το χαλί, χτύπησε το πόδι του και το νεύμα μου ζήτησε να τεθεί σε αυτό το κορίτσι. Την, κατάλαβα ότι τον άγιον και μία φορά να ανάψει πυρσούς σε μία γύρω από τα σκοτεινά δωμάτια.
  
  
  Την έβαλε την Τάρα στο χαλί και απογειώθηκε με nach φόρεμα. Ξαφνικά στην αυλή ήταν και Митзи, πρώτα ενδιαφερόμενος, αλλά στη συνέχεια αλαφιασμένη, όταν είδε бескровные χείλη του κοριτσιού.
  
  
  Ο νώε κράτησε μισή κολοκύθα σε μία γύρω από τα μεγάλα χέρια. Είναι ταρακούνησε το περιεχόμενο του, που θύμιζε ένα μείγμα από νερό και πράσινο σαπούνι.
  
  
  """Πίσω". Εγώ του λόγια ήταν απότομη. Όταν υπάκουσε, σήκωσε το κεφάλι του Εμπορευματοκιβώτια, άνοιξε γεια σου, το στόμα και έχυσε το υγρό ε στο λαιμό. "Манчин", - είπε ακριβείς μετρήσεις. "Είναι ένα πολύ δηλητηριώδες δέντρο. Ένα δάγκωμα εγώ το έμβρυο μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο ένα οδυνηρό θάνατο. Ακόμη και η επαφή με τον κορμό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Κοιτάξτε το φτωχό παιδί ". Ξαφνικά η Τάρα ριζας. Ο νώε και πάλι σηκώνει, και πάλι έχυσε λίγο από το υγρό ε στο λαιμό. Μέχρι που βρίσκεται στο πάτωμα, με κομμένη την ανάσα, την, θυμήθηκα ότι ήδη γνώριζε για манцинелле. Ήταν αρκετά σοβαρά, όπως μόλις ανέφερε ο Νώε.
  
  
  Γέρο βοήθεια. Είπε: "Ρίξτε λίγο υγρό ε τα δάχτυλά σας. Δεν είναι τρεις!
  
  
  Το έκανε αυτό. Γύρισε για να μπορούμε να βλέπουμε την πλάτη του. Κι αυτή ήταν καλυμμένο με φύλλα. Την χύνεται το υγρό ε, στην πλάτη, όταν το σώμα μου σε επώδυνες κράμπες.
  
  
  Την άκουσε ο γέρος αναστέναξε με ανακούφιση. "Νομίζω ότι κάναμε αυτό ακριβώς στην ώρα", είπε. "Θα γίνει καλά".
  
  
  Μετά από λίγο κρίσεις σταμάτησαν, και το κορίτσι θέσει ακίνητος. Τώρα ο Νώε έβαλε την κολοκύθα με το σαπούνι και το μείγμα και πήρε άλλες κολοκύθες. Άρχισε να κάνει ένα παχύ γαλάκτωμα γύρω από την άσπρη σκόνη και κάτι σαν το χαλκό. Γύρισε το κορίτσι και χύνεται ε. Στη συνέχεια, την έβαλε στο πλάι.
  
  
  'Τώρα είναι η σειρά σας.' Σηκώθηκε, ξεκούμπωσε το πουκάμισο μου και вывернул το μέσα προς τα έξω. Το ύφασμα ήταν πολύ τοξική. Εκείνος έτριψε τα χέρια μου απολυμαντικό πολιτισμού λειτουργεί στην καλύτερη περίπτωση, κάνει το ίδιο πράγμα με τα χέρια του και χαμογέλασε. "Έπρεπε να σας προειδοποιήσω. Ζούγκλα - συνήθως την άλλη, μερικές φορές ο εχθρός. Πάρτε άλλη πλευρά χαλιά; είμαστε πνευματική αρχή ee στη σκιά ".
  
  
  Η τάρα άνοιξε τα μάτια της, όταν την πήγαμε σε ένα γύρω από σκοτεινά δωμάτια, στημένη στο κρεβάτι. Ήταν στο μυαλό του, αλλά ακόμα ήταν πολύ άρρωστη.
  
  
  Αυτό σήμαινε ότι το αποτέλεσμα από το φρούριο δεν θα. Θα έπρεπε να φέρουν Φλέμινγκ και την Τάρα, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Δεν τις απότομες βουνά. Δεν με όλους τους κινδύνους που μας απειλούν. Για πάντα να περιμένει. Το sel δίπλα σε μια ξανθιά, και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ανησυχούσε γι ' αυτήν περισσότερο από ό, τι το ομολογήσω. Μου άρεσε, και τώρα είναι για μένα έγινε σαφέστερη από ποτέ. Αν ο Νώε δεν ένιωσα δυσαρέσκεια άμεσα, θα ήταν ήδη νεκρή. Ο γέρος έσωσε την τελευταία στιγμή, και για αυτό είναι και πάλι ανέβηκε στο σεβασμό. Την ένιωσα τη μυρωδιά του πρωινού. Δεν κατέβαλε την προσοχή, ενώ ο Νώε δεν φώναξε. Στη συνέχεια, ήρθε με τα υπόλοιπα που έχεις φάει.
  
  
  Με περίμενε μία έκπληξη. Είχαμε επισκέπτες. Μελαχρινός νεαρός набедренной επίδεσμο. Έφερε νέα, και, κρίνοντας από την έκφραση του προσώπου του τόνι κέρδισε, δεν ήταν πολύ καλά νέα. - μου είπε ο Νώε φωνή που μου απάντησε επανέλαβε την κούραση, όταν Митзи και Φλέμινγκ удрученно στέκονταν δίπλα του. Εκείνο το βράδυ η φυλή δεν бездействовало. Έστειλαν τους προσκόπους.
  
  
  Οι στρατιώτες Кариба Τζερόμ δεν κάθονταν να βάλει τα χέρια του. Είναι στρωμένος кордоном κατά μήκος της ακτής της λιμνοθάλασσας μέχρι την παραλία, που στεκόταν στην αποβάθρα τρίτο περιπολικό σκάφος. Μας περικύκλωσαν. Με δύο ασθενών δεν χρειάστηκε καν να σκεφτείτε για να περάσει το κορδόνι. Την ρώτησε κάποιον αν μπορεί να μου φέρει, και ρευματισμούς ήταν σύντομη: όχι. Ήρθε πριν περιβάλλον ολοκληρώθηκε. Τώρα είναι κι αυτός δεν μπορούσε να επιστρέψει.
  
  
  Δηλαδή, η Τάρα δεν πρόσεξα μετακίνησης στρατευμάτων. Αν δεν είχε κοιμηθεί, τον μπορούσες κάτι να ακούσω. Ή, μπορεί να είναι, τελικά, ήταν πολύ μακριά. Την κοίταξε σιωπηλό μαρτύριο σχήματα γύρω μου, κατάλαβα πόσο είμαστε αδύναμοι, και αν δεν ήταν πεινασμένοι.
  
  
  Την ανέλαβε. Τουλάχιστον, αυτό ήταν για μένα. Μετά το γεύμα θα κάθονταν σιωπηλά. Περιμέναμε.
  
  
  Την άκουσα τον ήχο πρώτο, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν ο Νώε γύρισε προς το μέρος μου πρόσωπο. Ήταν σκοτεινό τεμπέλης βουητό των αεροπλάνων. Ο γέρος δεν σιγά σηκώθηκε και είπε, σαν να προσκαλώντας μας για το τσάι: "Προτείνω να καταφύγουν στις κατακόμβες. Ο κ. Κάρτερ, δεν θα μπορείτε να έχετε και μια κυρία Σώγιερ;
  
  
  Όπως μου είπε κάποτε Митзи, ο γέρος ήταν γεμάτη εκπλήξεις. Έτσι, κάτω από το φρούριο είχε υπόγειο. Αναρωτιόμουν πόσο βαθιά, και αν θα μπορούσε να αντέξει τις βόμβες, και αν δεν ήμασταν θαμμένοι εκεί ζωντανό. Митзи χλωμή, και ήξερε ότι τώρα σκέφτεται ακριβώς το ίδιο. Αλλά και πάλι δεν είχαμε άλλη επιλογή.
  
  
  Πήγα για την Τάρα. Με ανακούφιση είδα ότι μπορούσε να με αγκαλιάσεις για το λαιμό. Όταν την έφερε στο δρόμο, ο Νώε άνοιξε την πόρτα γύρω από το χοντρό πλακών, που την έχω ξαναδεί ποτέ.
  
  
  Митзи και ο τύπος έχει εξαφανιστεί από το νου. Φλέμινγκ απλά πέρασε μέσα από την τρύπα σε δεκανίκια. Τον ακολούθησε. Ο νώε έκλεισε ένα παχύ πόρτα, αφήνοντάς μας στο σκοτάδι.
  
  
  Σε λίγο άναψε μια σπίθα, ένα κομμάτι από πυριτόλιθο και άναψε ένα κερί. Είχαμε άγιος. Ο νώε άπλωσε ένα κερί στον τύπο, Φλέμινγκ πήρε στα χέρια του και πήγε στην σκοτεινή είσοδο σε τούνελ, κατεβαίνοντας μερικά σκαλιά, μια μικρή φλόγα πάνω από το κεφάλι του παιδιού манило μας.
  
  
  Το τούνελ ήταν αρκετά μεγάλη για να παραλείψετε μας, αλλά το ύψος άφησε πολύ από το επιθυμητό. Υψηλό αρσενικό έπρεπε να σκύψω. Έπρεπε να λυγίσει τα γόνατα, και Митзи κατέβασε το κεφάλι, για να μην χτυπήσει.
  
  
  Ήταν μια μεγάλη βόλτα. Σε κάθε περίπτωση, από πάνω μας ήταν αρκετά βράχια, για να αντέξει ένα ισχυρό πλήγμα. Όταν έχουμε φτάσει στο κατώτατο σημείο, βρεθήκαμε μετά απότομη στροφή σε ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο.
  
  
  Είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο πάτωμα, και ο Νώε έσβησε το κερί. - Για να διατηρηθεί η, - είπε. Πέρασαν αρκετές λεπτό. Τα αεροπλάνα θα μπορούσαν να έχουν από καιρό πάνω μας, αλλά δεν ήταν έκρηξη που έσπασε ήταν η σιωπή. Μας ήχου. Δεν μου άρεσε. Τι να περιμένουν;
  
  
  Μετά το σκέφτηκα και το άλλο. Στη βιασύνη τους να ξεφύγουν από το πλήρες όνομα, έχουμε ξεχάσει τι μας μπορεί να χρειαστεί πρόσθετη παραγωγή. Στο τέλος, είναι πιθανό ότι μια αεροπορική επιδρομή κλείνεις την πόρτα σε κατακόμβες. Υπήρχε μόνο ένα πράγμα που πάντα μας εγγυήθηκε παραγωγή: δυναμίτη". Και αφήσαμε είναι στην κορυφή.
  
  
  Митзи έφερε πώλησης, και groped το εγώ στο σκοτάδι. Της, ανέβηκε τα σκαλιά, γύρισε πάνω και έσπρωξε τη βαριά шиферную πόρτα για περίπου τρεις ίντσες. Ζωηρό φθορισμού άγιος ο θεός τύφλωσε μένα, αλλά εγώ την είχα πιάσει κάποια κίνηση. Της παρέμεινε στη θέση του, μέχρι τα μάτια μου έχουν συνηθίσει στο φως. Υπήρχαν τέσσερις άνδρες στη ρωσική μορφή. Φυσικά. Ο συνταγματάρχης ξενοδοχείο για να Φλέμινγκ συνελήφθη ζωντανός και να μην σκοτωθεί βόμβα. Στη συνέχεια, θα μπορούσε να είναι σίγουρος ότι εγώ δεν έδιωξαν για πάντα.
  
  
  Έχουν κουλοχέρηδες. Κατεβαίνουν με αλεξίπτωτο, χώρισαν. Οι δύο μαζί, πάμε σε μία πλευρά, δύο στο άλλο. Πήγαιναν από δωμάτιο σε δωμάτιο και, προφανώς, ήταν έκπληξη, κανείς δεν διαπίστωσα. Σταδιακά, άρχισαν να εργάζονται πιο γρήγορα. Κανείς γύρω τους δεν κοίταζε προς το μέρος μου. Την έσπρωξε την πόρτα ελαφρώς ευρύτερο και τρίφτηκε στο βογγητό, που έχει μείνει στη σκιά. Της έκανε ένα λάθος. Αν τον περίμενε πάνω της, θα ήταν εύκολο να πυροβολήσω. Τώρα έπρεπε να περιμένω εδώ και να προσπαθήσει να αφαιρέσει γύρω από αυτό το μέγιστο όφελος.
  
  
  Ένα γύρω τους πήρε πολύ χρόνο για να βάλεις το κεφάλι σου στην πόρτα, η οποία την κράτησε. Όλα αυτά τα κενά τα δωμάτια έχουν κάνει εγώ απρόσεκτος, το όπλο στραμμένο προς τα κάτω. Της, υποχώρησε μερικά βήματα. Όταν ήταν μέσα της, χτύπησε τον πισινό πώλησης για το εγώ κεφάλι. Έπεσε και δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Το πίσω στην ημέρα.
  
  
  Δωμάτιο με δύο βγήκε από το δωμάτιο πίσω σε μένα. Ήταν αρκετά κοντά για stileta. Σχεδόν ποτέ δεν αστοχώ, αλλά γύρισε. Κοφτερό σαν ξυράφι χάλυβας πέρασε mimmo του, συντρίβεται στον τοίχο και με μια συντριβή από την πτώση του στο έδαφος πριν εγώ τα πόδια. Είναι έκπληξη κοίταξε και γύρισε σε μένα. Ήδη εξαφανίστηκε πίσω από την πόρτα. Είναι κάτι φώναξε τους άλλους για отрывистом ρωσικά. Αμέσως ήρθε το ρευματισμό. Σχεδίαζαν να συνδεθείτε με τη φωτιά. Αυτό μου αρκεί. Της, κατέβηκε τις σκάλες στις κατακόμβες. Όπως το περίμενα, πυροβόλησαν δεν χαμερπή και ειλικρινής προς τα εμπρός, устремившись το ένα μετά το άλλο. Την έκοβε ih στη μέση ουρά, πριν ih δικό του βόλεϊ ήταν το υπόκωφο ήχο της δικής μου όπλα, δεν ανησυχεί τέταρτη κομάντο.
  
  
  Δεν άκουσα, πώς Митзи ανεβαίνει τις σκάλες πίσω μου από τον θόρυβο. Τώρα η φωνή ακούστηκε από πίσω μου. 'Τι συμβαίνει;'
  
  
  "Έχουμε ένα σπίτι. Τέσσερις. Έχω εδώ βρίσκονται ήδη τρεις, μία κάπου έξω.
  
  
  Την ανέβηκε στην ημέρα, αλλά το τέταρτο άτομο δεν είδα. Το φώναξε δυνατά, αλλά έμεινε στο καταφύγιο. Στην αυλή ήταν μια αμήχανη σιωπή. Είναι πολύ ήσυχα. Της δεν είχε καμία ιδέα για το πού ήταν, και είναι σίγουρα σε μένα να πυροβόλησε, αν της, έβαλε το κεφάλι του έξω πάρα πολύ μακριά γύρω του πλαισίου της πόρτας, Το ρίσκο γρήγορα εγώ να χάσω. Δεν πίστευα ότι θα επιτρέψει και πάλι να παρασύρει τον εαυτό σας εδώ. Μπορεί να ήταν πιο έξυπνο από τα περιβάλλοντα αυτά.
  
  
  Την έριξε στο Митзи ρωσικά πώλησης. "Κοιτάξτε πυρομαχικά".
  
  
  'Αρκετά.'
  
  
  "Κρατήστε το πέρασμα κάτω από την επίβλεψη. Την πάω να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, είναι ο μόνος τρόπος ".
  
  
  Μετά, όπως το περιέγραψε την κατάσταση, ο Νώε άναψε ένα κερί. Στο αμυδρό φως της φλόγας την είδε Φλέμινγκ, прислонившегося στην γκρίνια. Η τάρα καθόταν δίπλα του λίγα μέτρα μακριά από αυτόν. Έχει ήδη φαινόταν καλύτερα, αν και ακόμα φαινόταν ошеломленной. Αυτή η σκοτεινή τρύπα, στο βάθος τα βουνά, пропахшая βρωμιά και μούχλα, δεν ήταν το ιδανικό σπίτι για ανάρρωση. Αλλά δεν θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση, ενώ δεν нокаутировал τέταρτο. Ο νώε είπε κάτι το παιδί, το οποίο έσπασε μέσω της γραμμής του στρατού Ιερώνυμος. Το αγόρι κούνησε το κεφάλι του, πήρε ένα κερί και поманил με τον ακολουθήσει. Αμυδρό σεργκέι έπεσε στο ρεσάλτο хольст's, висевший σε ένα είδος πρωτόγονο από το βωμό. Είναι приподнял πλευρά του καμβά. Πίσω του εμφανίστηκε ένα διάδρομο.
  
  
  Την ελπίδα ότι το παιδί ξέρει το δρόμο, επειδή το νιώθεις το πόδι σου κεριά καιρό δεν θα καεί. Κατεβήκαμε τις σκάλες και μπήκαμε σε ένα τούνελ με κόγχες στους τοίχους. -Ότι, όπου κεριά крепились για γκρίνια σε κατόχους, συνήθως, ήταν огарки μήκος λίγα εκατοστά Ήταν συγκλονιστικός, τι μυρωδιά. Σύντομα είδε την αιτία. Στις περισσότερες θέσεις καθορίζουν ανθρώπινους σκελετούς, πίσω τους, τα πέτρινα ράφια των καταστημάτων βάζουν κούφια κρανία. Υποτίθεται ότι είναι ανάχωμα της φυλής.
  
  
  Η αίσθηση της κατεύθυνσης μου έλεγε ότι θα πάμε στην άλλη πλευρά του φρουρίου. Μετά από λίγο την είδα στο πέτρινο δάπεδο κύκλος κόσμο. Πάνω του ήταν στρογγυλή τρύπα στη γκρίνια, το πλάτος μόλις ευρύτερο από τους ώμους μου. Δεν μπορούσα μέχρι nach να επιτευχθεί. Το αγόρι κι εγώ αυτό είδα. Πήρε το έχω το μηχάνημα, το έβαλα εγώ στο πάτωμα δίπλα στο κερί και με βοήθησε να μπω. Της, βάζοντας τα χέρια στο πάνω μέρος του και το έσκασε από το διάολο.
  
  
  Την κοίταξα. Της, στάθηκε στον εξωτερικό τοίχο. Πουθενά δεν υπήρχε κίνηση. Της, έβαλε το χέρι του στην τρύπα και πήρε πώλησης.
  
  
  Την вскарабкалса άκρη και είδε τον τέταρτο σύζυγό της. Βάζει στο στομάχι του για αλεξίπτωτα, το όπλο ήταν στοχεύει στην πόρτα, πίσω από την οποία στέκεται Митзи. Κατά την αυτόνομη εργασία είναι συνήθως δεν είναι πολύ εντυπωσιακή. Ήταν νέος και стройен, αλλά θανατηφόρα για θανατηφόρα όπλα στο εγώ στερείται χέρια. Την σταμάτησες εγώ σε-ρωσικά: "Είσαι ήδη εδώ κοιτούσες?"
  
  
  Γύρισε. Τον τράβηξε τη σκανδάλη. Αντίο, ο άγνωστος στρατιώτης. Στην πόρτα εμφανίστηκε Митзи, είδα το σώμα και προσήλθε προς αυτόν. Της, πήδηξε από τη στέγη. Σε μια στιγμή ασθένεια από την μισάνοιχτη μέρα πέταξε το πέμπτο αλεξιπτωτιστής. Αυτός σκότωσε το βαρύ περίστροφο Митзи στο λαιμό. Αν το ξενοδοχείο και να σκοτώσει το εγώ, θα έπρεπε να πυροβολήσει το Митзи. Κατάρα!
  
  
  Με κοίταξε και φώναξε σε καλή αγγλικά: "Πέτα το όπλο σου".
  
  
  Κάτι είπε το κορίτσι. Έπεσε πώλησης.
  
  
  "Έλα εδώ, δεν είναι πάρα πολύ κοντά. Σήκω επάνω ενάντια σε αυτόν τον τοίχο ".
  
  
  Εγώ μορφή ήταν γύρω από το καλύτερο υλικό, από το εγώ τους συναδέλφους. Για τα πρότυπα της nen έχουν ιμάντες ώμου αξιωματικός και στη ζώνη болталась ασύρματο. Ακόμη και από μακριά άκουσα την βαριά αναπνοή Митзи. Την αγκάλιασε και ισχυρότερη, και σταμάτησε.
  
  
  Γέλασε. - "Θα σου δώσω μια ευκαιρία. Πείτε μου, πού είναι ο δρ Φλέμινγκ. Αν δεν το κάνετε, πρώτα θα τη σκοτώσω. Στη συνέχεια και θα πεθάνεις ".
  
  
  Ο στιλέτο ήταν μακριά στην αυλή. Ακούστηκε η φωνή Митзи μέσα από τα δόντια. - "Ας πάει στο διάολο".
  
  
  Είναι αργά, γύρισε, για να μην τραβήξει τη σκανδάλη. Είναι шталь απειλήσει. - "Σου είπα να μην κουνηθεί".
  
  
  Την προσποιήθηκε ότι φοβήθηκε. - "Μην πυροβολείτε. Θα σας το πω. Κρύβεται. Να την πάω πίσω του.
  
  
  Митзи με καταράστηκε. Κι αυτή μπορεί να δράσει. Η κοπέλα-ο δολοφόνος. Αν αγνοούσε μου μέσα από την πόρτα της, μπορώ να αρπάξει ένα όπλο από έναν γύρω από τους ρώσους. Αλλά το κόλπο δεν έπιασε. Ρωσικά ήξερε, όπου εγώ σύντροφοι. Την είδε, όπως ο ίδιος νομίζει.
  
  
  Θα μπορούσε να μας χρησιμοποιήσει με Митзи ως ασπίδες, και μαζί με μας κατέβει στις κατακόμβες. Μαζί μας ως ομήρους μπορεί να διατάξει τον Φλέμινγκ να παραδοθούν. Αλλά τι εάν Φλέμινγκ με νοιάζει για τη ζωή μας; Αν прострелит μας, για να χτυπήσει τον εχθρό; Αυτό ήταν μια ευκαιρία, δεδομένης της που δεν μπορούσε να το ρισκάρω. Έτσι πήγε τον άλλο τρόπο. Είναι, μάλλον, κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν για μένα Митзи, είναι η ταχύτητα με την οποία έπεσε το όπλο, μόλις άρπαξε την ee.
  
  
  
  "Ναι. Κάνε αυτό. Πήγαινε μαζί του. Αλλά αν προσπαθήσετε, αυτό το κομμάτι πόρνες θα πεθάνει ".
  
  
  Έπρεπε να παίξουμε. Ήταν μια περικοπή πάνω από τα κορίτσια, και ήξερα ότι μπορώ να "Люгером" αρκετά καλά για να πυροβολήσει το ονε το κεφάλι, ενώ με κοίταζε από την πόρτα που μπήκε μέσα της.
  
  
  "Σιγά-σιγά", - διέταξε. "Κράτα τα χέρια σου στον αέρα. Δεν наклоняйся. Την παρακολουθώ.'
  
  
  Πήγαμε στις κατακόμβες. Λίγο πριν έφτασα στις σκάλες, με σταμάτησε. Ίσως τα μάτια σου για να συνηθίσει στο φως. Τότε δεν ήταν τόσο ανόητος.
  
  
  Μου επέτρεψαν να συνεχίσει. Δεν με ακολούθησε. Όταν της, κατέβηκε προς τα κάτω, την ένιωσα κάποιου το χέρι του στο χέρι του. "Είδα και άκουσα. Έλα μαζί μου.' - ψιθύρισε ο Νώε στο αυτί μου.
  
  
  Συνέχισε να με κρατήσει και το πίεζε προς τα εμπρός. Της ψιθύρισε ονε, τι κάνω, και εγώ τα δάχτυλα δείχνουν τον καρπό μου.
  
  
  "Αυτό ποτέ δεν θα λειτουργήσει. Δεν μπορείτε να δείτε πίσω από τον εαυτό του. Τον κίνδυνο να δει τη σκιά και να τραβάς τη σκανδάλη πολύ μεγάλο. Θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Η λέξη "σκιά" έδωσε στον Νώε την ιδέα. Τουλάχιστον έτσι μου είπε αργότερα. Άναψε ένα κερί, το οποίο ασχολείται με φώτιζε αμυδρά ένα κουτί γεμάτο με μικρές ξύλινες κούκλες. Ο νώε πήρε ένα γύρω τους, κάρφωσε στο διάολο μια βελόνα, που επίσης έβγαλε γύρω από το κουτί, στη συνέχεια αυξήθηκε κούκλα μπροστά σου.
  
  
  Εγώ τα χείλη του άρχισαν να κινούνται σε σιωπηλή προσευχή. Θεέ μου, Митзи καθόταν έξω με ένα περίστροφο, приставленным στο λαιμό της, και ο Νώε δεν ήξερα τι να κάνω, εκτός από να καλέσει κάποιον θεό της βροντής.
  
  
  Φλέμινγκ και η Τάρα κι μάτια ορθάνοιχτα κοίταζαν στο γέρο. Ο νώε κατευθύνθηκε προς τις σκάλες, ακόμα μουρμουρίζοντας στον εαυτό του κάτω από τη μύτη. Τον ακολούθησε.
  
  
  Της έπρεπε να το δω. Επιπλέον, έπρεπε να απελευθερώσει Митзи, αν το τέχνασμα απέτυχε.
  
  
  Митзи και στρατιώτες στέκονταν στο σκοτάδι έξω από την πόρτα, και οι δύο στη σκιά. Θα με Nov σταμάτησε στη σκάλα αρκετά μακριά για να κρύψει από αυτούς. Ρωσικά νευρικά κοίταξε με σκάλες στην ανοιχτή πόρτα. Митзи ήταν αγχωμένη και έτοιμη εάν χρειαστεί να πέσω σε κανέναν γύρω τους. Η αθόρυβα γρύλλισε για τον εαυτό του. Αδύνατο! Δεν μπορείτε ποτέ να το επιτύχει αυτό χρησιμοποιώντας κάποιο τρελό κόλπο.
  
  
  Ο γέρος άφησε την κούκλα. Με μια απότομη κλικ έπεσε στο πέτρινο πάτωμα ειλικρινείς σε μια ακτίνα του φωτός του ήλιου. Ο στόχος της ρωσικής δραματικά κινήθηκε προς τη γη. Την περίμενα βολή, που θα βάλει το νήμα της ζωής Митзи. Τίποτα τέτοιο. Την καταράστηκε ο τόνι κέρδισε. "Υπάρχουν τεχνάσματα", - είπε ελληνικά. Αυτή η κούκλα, με воткнутой βελόνα στην πλάτη της, ήταν το πιο μεγάλο σούπερ κόλπο, που την έχει δει ποτέ.
  
  
  Στη σκιά προέκυψε ξαφνική άγριο κίνηση. Αρσενικό задергал και με τα δύο χέρια. Εγώ τα δάχτυλα раздвинулись, σαν να χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα απαλλαγής. Το όπλο έπεσε με μια συντριβή στο έδαφος. Ο κλιμάκωση, схватившись τα δύο χέρια στο στήθος, που περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της, και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος, σαν μια ψυχρή μάζα.
  
  
  Ο Митзи εγώ ήταν το όπλο στα χέρια, πριν τους έπιασα. Άφησε τα όπλα безвольно κρεμάσει, όταν πείραξα ζαλισμένος ματιά με ένα στρατιώτη σε μια κούκλα. Την εκτυλίχθηκε άντρα, έτσι ώστε να θέσει στην πλάτη του. Πέθανε. Εγώ το πρόσωπο που έχει διαστρεβλώσει γκριμάτσα πονάει. Εγώ τα μάτια του πετάχτηκαν έξω. Κλασική εικόνα μεγάλης καρδιακή προσβολή.
  
  
  Ήταν το άτομο που δολοφονήθηκε το φόβο. Το ήξερε αυτό. Επειδή ήταν η μόνη επιλογή. Ο στρατιώτης που είδε τέσσερις τους φίλους σας, σκοτώθηκαν στο παλιό πειρατικό φρούριο, για την οποία ήταν θρυλική. Άνθρωπος που περιβάλλεται από τους εχθρούς. Αγχωτικό μέχρι το μέγιστο. Γύρω από το πουθενά στο εγώ τους πόδας πέφτει το σύμβολο του θανάτου. Εγώ το δίπλωμα δολάριο σταμάτησε. Δεν είναι δυνατόν;
  
  
  Την κοίταξε τόνι κέρδισε. Ο γέρος επιδιορθώνεται με πτώματα. Έπαιρνε πέντε νεκρούς στρατιώτες με αλεξίπτωτα. Ήταν κατά τους δύο αξίζει σταυροπόδι. Πώς θα σε χαλαρή θέση. Το τρίτο είναι αγκαλιά με γκρίνια, με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια σταυρωμένα. Το τέταρτο ήταν με τον ίδιο τρόπο. Ήταν αξιωματικός σε μια ψάθινη καρέκλα, στην οποία καθόταν ο Φλέμινγκ. Δημιούργησε τύπος ομάδες ανδρών, που εκτέλεσαν εργασία και τώρα περιμένουν.
  
  
  Σε τι; Φυσικά! Πώς μπορούσα να είμαι τόσο ανόητος. Αν Φλέμινγκ έπιασαν, τον πήγαν. Οι άνδρες έπρεπε να πάρει μαζί με τον όμηρο. Σύντομα θα εμφανιστεί ένα ελικόπτερο. Ο πιλότος θα είναι το ένα, επειδή όλο το διαθέσιμο χώρο πρέπει να είναι απασχολημένος επιβάτες. Της θα μπορούσε να απενεργοποιήσετε εγώ! Ό, τι χρειαζόμουν, αυτό офицерская ασύρματο.
  
  
  Πήγα για ένα πράγμα. Ο νώε ολοκλήρωσε τη νεκρή φύση και να ερευνηθεί ουρανό. . Αυτός χαμογέλασε. - "Έχουμε ένα ελικόπτερο. Αυτό κάποτε μπορεί να έρθει σε πρακτικό.
  
  
  Με κοίταξε, σαν να το πρόκληση για μένα να επιτεθεί εγώ την τέχνη του βουντού. Στη συνέχεια πήγε στις κατακόμβες. Θα με Митзи περίμενε το ελικόπτερο.
  
  
  Σε μισή ώρα ακούσαμε τον ήχο λεπίδες βιδών. Είναι χαμερπή που φέρουν, περιτριγυρισμένη από το φρούριο, και από τον ασύρματο ακούστηκε η φωνή. Είναι-το ξέρετε, αν έχουμε Φλέμινγκ. Αυτό ήταν εύκολο, δεν χρειάστηκε καν να πω ψέματα. Της απάντησα ότι έχουμε Φλέμινγκ και ότι ήταν ζωντανός. Ο πιλότος γέλασε, διέκοψε την επαφή και άρχισε να προσγειωθεί.
  
  
  Στη συνέχεια, συνέβη κάτι που δεν το είδαμε να έρχεται. Αλεξίπτωτα έχουν утянуты ξαφνική μια ριπή του ανέμου. Τα πτώματα των ρώσων στρατιωτών опрокидывались, όπως κερί σχήματα.
  
  
  Ο ήχος του κινητήρα, αμέσως μετατράπηκε σε ένα διαπεραστικό σφύριγμα, και το ελικόπτερο τράβηξε επάνω. Όταν βγήκε το γύρω του πλαισίου της πόρτας με ένα όπλο, το αεροπλάνο ήταν ειλικρινής μαζί μου για πάντα. Δεν είδα τον πιλότο. Ήταν αδύνατο να το εγώ προσγειωθεί. Τον πυροβόλησε, ελικόπτερο закачался. Έφυγε για το στηθαίο και κάηκε στα νερά της λιμνοθάλασσας. Χάθηκε το μεταφορικό μας μέσο. Θα μπορούσε να χτυπήσει τον εαυτό του σε γκολ.
  
  
  Πίσω μου την άκουσα, όπως Митзи προσδιορίζεται μερικές κατάρες που έχουν nova ακόμα και για μένα.
  
  
  Κατεβήκαμε. Έσβησα το κερί, η οποία αντανακλάται στην τα αδιάκριτα μάτια. Της, κούνησε το κεφάλι του. 'Κακή τύχη. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παγίδα. Ο νώε ήταν σιωπηλή. Φαινόταν σοβαρός και приподнял φρυδιών, έτσι ώστε το υψηλό μέτωπο εμφανίστηκε ρυτίδων. Πήρε μια βαθιά ανάσα.
  
  
  "Το χειμώνα εδώ δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ καταιγίδες. Συνήθως μόνο τον ιούνιο, τον ιούλιο, ιδιαίτερα τον αύγουστο. Αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει. Θα με αφήσεις στην ησυχία μου; Της θα προετοιμαστούν για την τελετή ". Γιατί όχι; Μια καλή εμφάνιση θα σκοτώσει το χρόνο μέχρι την επόμενη επίθεση του Τζερόμ.
  
  
  Την βοήθησε Φλέμινγκ ανεβείτε τις σκάλες πίσω από τα κορίτσια και το νεαρό туземца. Ο νώε φώναξε στον εμάς. - "Πάρε αυτά τα πτώματα. Είναι προσβολή προς τους θεούς ". Ξαφνικός θυμός του εγώ φωνή είναι ελεύθερα μένα.
  
  
  Την τράβηξε το πτώμα του αξιωματικού από την καρέκλα του και επέτρεψε στον Φλέμινγκ καθίσει πάνω του. Στη συνέχεια την έφερε προσάρτημα στην τρύπα στο στηθαίο. Το iso όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε να σύρετε και τελικά κατάφερα να τον ωθήσει ih όλους στη θάλασσα. Στη συνέχεια της sel δίπλα Φλέμινγκ. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Νώε. Φαινόταν τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Ήταν στο τουρμπάνι, όλος φυλακτά και αλυσίδες, και κολοκύθες, κρέμονται από το εγώ ζωνών, έδωσε το ιτε νεκρούς μουσική, μέχρι σελ. Εγώ τα μάτια του ήταν ανοιχτά, αλλά φαινόταν ότι δεν είδε τίποτα. Φάνηκε εντελώς αγνόησε μας και ανέβηκε τις σκάλες στην ταράτσα.
  
  
  Εκεί άρχισε να χορεύουν και να τραγουδούν. Τα στοιχεία που κρεμόταν, έδωσε το ιτε ήχους ανάλογα με το ρυθμό εγω κινήσεις. Είναι άνοιξαν χωρίς λόγο τα μακριά πόδια, запрокинул το κεφάλι του και σήκωσε τα χέρια του προς τον ουρανό. Άνεμος, πιο ισχυρή από ό, τι πριν, άγρια αναστατωμένα εγώ τα μαλλιά και τα γένια. Η φωνή που, όπως εγώ κάποτε πίστευα, θα μπορούσε να κουδουνίστρα, τώρα πραγματικά βρόντησε.
  
  
  Τώρα στεκόταν εκεί και με άκουγε σιωπηλά. Κάτι ονε απάντησε. Πρώτα, σκέφτηκα ότι αυτό πλησιάζει από μακριά καταιγίδα. Με ρίγος έτρεξε. Μετά κατάλαβε ότι αυτό είναι διαφορετικό ήχο. Τώρα με βύθισε ακόμα μεγαλύτερο τρόμο. Απάντησε δε καταιγίδα, ρευματισμούς ήρθε με αεροπλάνα. βομβαρδιστικά. Προφανώς, Jerome και εγώ ξένες βοηθοί αρνήθηκε να προσπαθεί να αρπάξει Φλέμινγκ ζωντανό. Τώρα ο Φλέμινγκ ήταν το μόνο εμπόδιο, мешавшим τους να εισέλθουν στο νησί.
  
  
  Την είδα αεροπλάνα πάνω από το στηθαίο, μπορεί να είναι δύο μίλια από μένα. Την έτρεξε μέχρι την ημέρα, που ασχολούνται έδωσε πρόσβαση. στις κατακόμβες και поманил τους άλλους. Κορίτσια και αγόρι πήγαιναν από δω μοβ Φλέμινγκ, μαζί με την έδρα και όλα αυτά σε ένα τούνελ. Ο νώε ακολούθησε. Την πήρε από το κερί με το βωμό του, το άναψε και κατέβηκε προς τα κάτω.
  
  
  Όταν μπήκαμε στο υπόγειο θάλαμο, ακούστηκε ένας κουφός έκρηξη. Αμέσως ακολούθησε ένα άλλο. Και άλλο ένα. Σκόνη και καυστικές ζευγάρια μπήκες στο δωμάτιο μέσω επρόκειτο. Ήταν πέντε φορές στη σειρά.
  
  
  Η Τάρα κρίση της κλειστοφοβίας. Έτρεξε μέχρι τις σκάλες. Πήγα από πίσω της, την άρπαξε και την καλή πίεσε. Μετά ήταν ήσυχα. Εκρήξεις δεν ήταν πια. Η πρώτη υπαίθριες δραστηριότητες αεροσκάφος εξαφανίστηκε. Τώρα μπορείτε να περιμένετε την άφιξη ελικόπτερα και αλεξιπτωτιστές και την εξερεύνηση των αποτελεσμάτων τους βομβαρδισμούς. Το ξενοδοχείο πληρώσει στην ώρα τους.
  
  
  Της άρχισε να αυξάνεται, και ανακάλυψα ότι δεν είμαι ο μόνος. Όλες κουρασμένος από το νεκροταφείο στο κάτω μέρος. Η τάρα, Митзи και το αγόρι ακολούθησαν τους. Ο φλέμινγκ και ο Νώε, υποστηρίζοντας ο ένας από τον άλλον, τον ακολούθησαν.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  
  
  
  
  
  Το θυσιαστήριο τοποθετήθηκε με χώμα, και πάνω του ήταν τρυπιέται με διατρητική μηχανή τρύπα. Ίσως ο Νώε απογοήτευσε ένα, γύρω από τους θεούς στο χορό του καιρού. Το δωμάτιο στον πάνω όροφο ήταν άθικτο. Η παραγωγή ήταν ελεύθερη, μόνο χοντρό γρανίτη πόρτα ήταν εντελώς γκρέμισε.
  
  
  Η αυλή ήταν στρωμένο με кратерами και μπάζα θέσει από τοίχο σε γκρίνια. Πύργος στο στηθαίο πήρε ένα άμεσο χτύπημα. Απλά δεν ήταν. Μερικά δωμάτια έχουν κατεδαφιστεί, και στη μία γύρω τους γκρέμισε το τείχος.
  
  
  Παλιά ο πατριάρχης έβαλε το χέρι του στον ώμο του Φλέμινγκ, που βλέπει τη ζημία. Ο θυμός ήταν προφανής εγώ του ατόμου. Γύρισε και κοίταξε βουνοκορφές, φάνηκε να σκέφτηκε για μια στιγμή, στη συνέχεια είπε κάτι στη μητρική διάλεκτο Φλέμινγκ. Ο πρόεδρος Grand LaClare εξέδωσε παράξενο, σκεπτικός γέλια.
  
  
  Μαύρο και μπλε ουρανό είσασταν σε μας πάνω από τις κορυφές των δέντρων. Κορμούς δέντρων раскачивались πέρα δώθε, και ισχυρό άνεμο να σφυρίζει μέσα από τα φύλλα. Μέσα από την οπή στο εξωτερικό βογκητά της, μπορούσα να δω τα τεράστια κύματα στη λιμνοθάλασσα.
  
  
  Στην είσοδο της λιμνοθάλασσας εμφανίστηκε υψηλή γκρίζα φιγούρα: κορβέτες. Αναρωτιέμαι τι θα ξενοδοχεία από αυτό το ελαφρύ όχημα. Μικρά κανόνια του σκάφους δεν μπορεί να υπερβαίνει το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών.
  
  
  Δίπλα μου γέλασε Митзи Gardner. "Πώς νομίζετε ότι ναυτικό Τζερόμ πρόκειται να προσπαθήσουμε άλλη μια φορά;"
  
  
  "Αυτό το πλοίο δεν ανήκει Τζερόμ. Oni πλέει υπό κούβας σημαία, αλλά το όνομα του οδηγού ενδέχεται να είναι περισσότερο σαν τον Ιβάν, από τον Χουάν. Είναι κυνηγός υποβρύχια σκάφη, έτσι ώστε να μεταφέρουν τις βόμβες βυθού και τα ορυχεία. Μπορεί να νομίζουν ότι μπορούν να μας ανατινάξουν, ανατίναξη βράχο κάτω από το νερό ".
  
  
  Αν είναι έτσι, θα πρέπει να πάμε πιο κοντά ή να αξιοποιήσει τους δύτες, και μπορώ να ασχοληθεί μαζί τους. Οι άλλοι ενώθηκαν μαζί μας, προσεκτικά βλέποντας την προσέγγιση του πλοίου. Σχεδόν δεν είχε ταχύτητα και κινείται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, μεταξύ отмелями, ανοιχτά για την προστασία από τις πλημμύρες. Δεν πίστευα ότι θα φτάσει τόσο μακριά για να επιτεθεί , αλλά την ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή.
  
  
  Αλλά αυτό δεν συνέβη. Αμέσως έξω από την προσιτότητα όπλα μας έριξαν άγκυρα και τον έριξαν στο νερό τέσσερις κολυμβητές. Μπήκαν με глубинными βόμβες. Τους έδωσε το χρόνο να πλησιάσει γλείφει για να μου пулемету και, στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το νερό στη σειρά, ακολουθώντας μια διαδρομή που είναι πιθανόν να επιλέξει. Η πρώτη σειρά ήταν μια αποτυχία. Αλλά το επόμενο χτύπησε ih όλους.
  
  
  Πηγή νερού εξερράγη, όταν οι τέσσερις της εξερράγησαν ταυτόχρονα. Τόνοι νερού και κομμάτια από μαύρο καουτσούκ στα ύψη στον αέρα. Αυτό προκάλεσε κύμα, το οποίο ασχολείται με το ιδιαίτερα χτυπήσει корвету. Το πλοίο άρχισε να βγαίνει από τη λιμνοθάλασσα, αλλά είχα την αίσθηση ότι υπέστη σημαντικές βλάβες. Και κοιτάζοντας φουρτουνιασμένη θάλασσα έξω από τη λιμνοθάλασσα, το σκέφτηκα ότι μπορεί να μην φτάσετε στο Port-of-the-Спейна. Σκούρα τούτσι γρήγορα μεγάλωσαν. Βρυχήθηκε ο άνεμος, διασκορπίζοντας από & nb μεγάλες пенные το κεφάλι.
  
  
  Στην αρχή καθόλου δεν άκουσε άλλο ήχο. Αλλά ξαφνικά την είδε προσεγγίζοντας στόλο από ελικόπτερα. Με τέτοιο καιρό ελικόπτερα να πετούν ήταν αδύνατο, αλλά σε ορισμένες χώρες, η ανθρώπινη ζωή δεν μετράει.
  
  
  "Укрывайтесь", - φώναξε είμαι όσο το δυνατόν πιο δυνατά, перекрикивая σημείο. "Θα προσπαθήσουν να μας επιτεθούν εδώ, και στη συνέχεια να προσγειωθεί εδώ με ένα ελικόπτερο. - Βιαστείτε! '
  
  
  Ο νώε και το αγόρι πήγαιναν από δω μοβ Φλέμινγκ στο τούνελ. Η τάρα ακολούθησαν κι εμείς με Митзи χωρίζουν σειρά. Όταν η Τάρα πήγε σε μια σκάλα, που ξαφνικά γύρισε. "Ράφτης, τελείωσα. Να μου δείξει πώς να επικοινωνήσετε με το ίδιο όπλο. Θέλω να σας βοηθήσουμε! '
  
  
  Ο nach ήταν το θάρρος, και γιατί περήφανος γι ' αυτό. Έδωσε ει συνοπτικές οδηγίες, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να πυροβολούν, αν δεν ξέρει ότι ο εχθρός σε μια αίθουσα κοντά.
  
  
  "Μείνε εδώ, Tara", - είπε ο έι. "Митзи, κλείσε μια άλλη τρύπα. Την πάω στην άλλη πλευρά. Στη συνέχεια, φύτευση δεν πυροβολούν το πλήρωμα, μέχρι να βγουν. Μπορεί, εμείς όμως μπορούμε να βγούμε από εδώ. Την περίμενε μέχρι Митзи θα εξαφανιστεί σε ένα γύρω από τα κτίρια. Στη συνέχεια, έτρεξε στην άλλη πλευρά της αυλής. Ίσα-ίσα που κρύβεται κάτω από την ίδια στέγη, όπως πέρασαν όπως ανέφερε η πρεσβεία χαμερπή, στέλνοντας πόλη σφαίρες διαμετρήματος 50 mm σε τοίχους. Όταν η σειρά τελείωσε, της, βγήκε στην αυλή και πυροβόλησε στο πλησιέστερο. Πηγαίνει, όπως подвыпившая πουλί, στην άκρη της ζούγκλας. Την άκουσε το τρίξιμο πώλησης Митзи. Μπήκε σε ένα γύρω από ελικόπτερα, αλλά αυτό δεν ήταν αποτελεσματικό χτύπημα. Tara κυκλοφόρησε λίγες μεγάλες ουρές, αλλά πουθενά δεν μπήκε.
  
  
  Λόγω του θορύβου δικά τους όπλα είναι, κατά πάσα πιθανότητα δεν ακούσαμε να τους πυροβολούν. Επέστρεψαν για να ξανά πετάξει από πάνω μας, και το έκλεισαν προσγείωση το ένα γύρω από το ελικόπτερο, το οποίο, προφανώς, οποιαδήποτε προβλήματα. Πήγε δυνατή βροχή.
  
  
  Το ελικόπτερο έπεσε στο έδαφος, σαν κουρασμένη πουλί. Η πόρτα άνοιξε από την άλλη πλευρά, και με το πολυβόλο обстреляили τοίχο, πίσω από το οποίο κάθεται το κορίτσι. Στη συνέχεια, ο πιλότος βγήκε γύρω από το ελικόπτερο και κατάφερε να τον προσπεράσει. Заремели πολυβόλα τα κορίτσια. Έπεσε, να χύσει το αίμα του. Ξεκίνησε το δεύτερο άτομο στο ελικόπτερο ακόμα πυροβόλησε προς το μέρος μας. Δεν μπορούσα να δω εγώ με τον τόπο όπου στάθηκε, έτσι έσκασε γύρω από το δωμάτιο και έσπευσε στο ελικόπτερο. Έπρεπε εγώ να σιγήσει. Την πυροβόλησε μέσα από το γυαλί και είδε, όπως ο στόχος βέλος μετατράπηκε σε κόκκινο χυλός.
  
  
  Τώρα βρέχει ισχυρές ριπές. Ο ουρανός απέκτησε ένα βρώμικο πράσινο χρώμα. Έχει φερμουάρ, και ακούστηκε μια εκκωφαντική κεραυνός. Τα υπόλοιπα όπως ανέφερε η πρεσβεία δεν κρατήθηκε θύελλας. Προσπάθησαν να προσγειωθεί στην παραλία.
  
  
  Ήδη έτοιμος να πάρει το σχοινί για να δέσει приземляющийся ελικόπτερο, όταν μια κραυγή Митзи με ανάγκασε να σταματήσω. Έκανε νόημα σε ένα δωμάτιο όπου πρέπει να ήταν η Τάρα.
  
  
  Την ήξερα πριν έφτασα εκεί: Tara Sawyer ήταν ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Ee όμορφο σώμα της μετατράπηκε σε έναν αιματηρό ένα βάρος, разорванную βαριά σφαίρες με ελικόπτερο. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά, γρήγορα εξαφανίστηκε γύρω από το δωμάτιο. Δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να μιλαμε για εμάς, σε ό, τι. Έπρεπε να δέσει το ελικόπτερο. Αλλά μου ήταν δύσκολο αυτό, το τόσο νευρικός. Η Καημένη Η Τάρα! Ε, δεν έπρεπε να πολεμήσουμε.
  
  
  Митзи με βοήθησε. Όταν τελειώσαμε, έπρεπε να ανιχνεύσουμε χαμερπή από τη γη, να μην είναι унесенными από τον άνεμο, το οποίο υψηλές θέσεις σε ταχύτητα περίπου 150 χλμ. την ώρα. Εμείς δεν πάμε στο τούνελ. Δεν το αμέσως δείτε την Τάρα και πάλι.
  
  
  Το ξενοδοχείο είναι ήσυχα σκέψη. Κι εκείνη δεν ήθελε να δει ο τόνι κέρδισε. Ζήτησε τον τυφώνα και πήρε το εγώ. Το φεβρουάριο! Το σκέφτηκε για μερικά πράγματα.
  
  
  Καθόμασταν δίπλα-δίπλα, δεν μας λένε τα λόγια, και οι δύο πλήρεις δικές τους σκοτεινές σκέψεις. Η θύελλα συνέχισε να μαίνονται ακόμα μια ώρα πριν ατονήσει. Ξαφνικά έπεσε η καταπιεστική σιωπή. Στο νότο τυφώνες περιστρέφονται δεξιόστροφα, στο βορρά εναντίον του. Η ταχύτητα αυξάνεται από το κέντρο προς το εξωτερικό δαχτυλίδι. Αν ο Νώε μπορεί όχι μόνο να προκαλέσει τυφώνα, αλλά και να αλλάξει το εγώ μάθημα, θα πάρουμε την πλήρη αντίκτυπος από την άλλη κατεύθυνση.
  
  
  Την κοίταξε μέσα από την τρύπα, που μια βόμβα χτύπησε στο εξωτερικό γκρίνια. Την είδα, κορβέτες. Το πλοίο, sel λανθάνον και раскачивался προς τα επάνω και προς τα κάτω. Κύματα ύψους πολλών μέτρων ήταν του με τρομερή δύναμη. Οι περισσότεροι ελικόπτερα μου πιάστηκε για τα δέντρα και συνετρίβη, και έχει εγκλωβιστεί στο λανθάνον περιπολικό σκάφος εξαφανίστηκε. Κατεστραμμένα σκάφη, плававшие στη λιμνοθάλασσα, εκδιώχθηκαν στην ακτή και εντελώς καταστραφεί.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 13
  
  
  
  
  
  
  
  Ο νώε με την περιέργεια να ψάξω το ελικόπτερο και κούνησε το κεφάλι στον εαυτό σας. Αλλά όταν ήρθε σε μας, το πρόσωπό του ήταν σκοτεινό, και τα μάτια ζοφερή.
  
  
  Το είπε όσο το δυνατόν πιο ήπιο τόνο: "υποτίμησα σας και ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και προσέλαβαν μας ταξί, για να μας βγάλει έξω από εδώ".
  
  
  Συνέχισε να μοιάζουν απειλητικά. "Δεσποινίς Σώγιερ - μεγάλη η ομάδα για όλους μας. Η τέχνη, που δεν έχω, είναι η τέχνη της ανάστασης. Αλλά μπορούμε τουλάχιστον να δώσει ει θέση μεταξύ των ηρώων μας ".
  
  
  Η κηδεία Εμπορευματοκιβωτίων σε τελετή βουντού; Έτσι δεν το σκέφτηκα. Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε πως ee πατέρας εκτιμήσει αυτό. Επρόκειτο να πάρει το σώμα της μαζί του, αλλά αποφάσισε πριν να μιλήσω γι ' αυτό.
  
  
  Ο νώε δεν έχει τελειώσει ακόμα να μιλήσει. - "Αναμένεται σύντομα". Τόνισε γύρω. "Fort πολύ εξασθενημένο έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς. Και πάλι όταν θα ξεσπάσει η καταιγίδα, το τείχος θα πέσει. Μας κατέβει.
  
  
  Δεν περίμενε την απάντησή μας, και πήγε στο τούνελ. Θα με Митзи τον ακολούθησαν. Ξαφνικά σκέφτηκα για την Τάρα. Από σκέψεις σχετικά με το θάνατο με ναυτία. Θα μου ήταν ευχάριστο να χρησιμοποιήσει όλα τα γνωστά μου τεχνικές του οργανισμού μας και Ω εναντίον του συνταγματάρχη Кариба Τζερόμ.
  
  
  Μπροστά από το βωμό έκαιγαν δύο κεριά. Ίσως ένα να ευχαριστήσουμε τους θεούς και ένα παρακαλάει ih για την ευημερία στο μέλλον. Και θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε βοήθεια. Ο νώε και πάλι απορροφήθηκε бормотанием, ίσως, με σκοπό να εξομαλύνει το δρόμο Εμπορευματοκιβωτίων στη μετά θάνατον ζωή.
  
  
  Την ένιωσα περιττή. Την ένιωθε ανήσυχος και παγιδευμένοι. Ούτε καν την ήξερα ότι πάω μέχρι το Νώε δεν μου είπε με χαμηλή φωνή: "δεν χρειάζεται Να μείνετε εδώ, ο κ. Κάρτερ. Αυτό το λαβύρινθο; υπάρχουν και άλλα δωμάτια, τα οποία μπορείς κι εσύ να θέλεις κάθε χρόνο ". Άγγιξε την πέτρα, που φαινόταν να ήταν μέρος του τοίχου. Ως αποτέλεσμα μέρος του τοίχου άνοιξε διάπλατα το στόμα. Πίσω του ήταν διάδρομο.
  
  
  Την άκουσε εύκολη νότα όνειδος στο εγώ φωνή. Είναι, ίσως, σκέφτηκα, ότι ανακατεύομαι στην τελετή, και ήταν ευτυχής που μπόρεσα να φύγω. Στην τσέπη του είχε μερικά κεριά, και άναψε ένα. Στη συνέχεια, μαζί με Митзи πέρασε μέσα από την ανοιχτή πόρτα, μετά την οποία ο Νώε και πάλι έκλεισε πίσω μας.
  
  
  Καταλήξαμε σε ένα δωμάτιο με το πηγάδι στη μέση. Λοιπόν, αυτό ήταν ένα μέρος όπου αποθήκευαν νερό στη διάρκεια μακροχρόνιας πολιορκίας. Οι υπόλοιποι χρησίμευαν ως κελάρια για τα τρόφιμα. Ήταν αρκετά δροσερό για να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτά τα τρόφιμα. Και τότε θα βρεθείτε σε μια χασάπη; δωμάτιο, μέχρι το χείλος γεμίζουν тушами. Αναρωτιόμουν πώς ο γέρος τάισε τη φυλή, αν δεν μπορούν με ασφάλεια να κυνηγήσουν έξω από τα τείχη.
  
  
  Ώρα περπατούσαμε στην υπόγεια покоям, αλλά παντού ήταν πολύ φρέσκο δειγματοληψίας του αέρα. Το ξενοδοχείο βρει την πηγή του. Περπατούσαμε με извилистому διάδρομο, που βγήκε στην επιφάνεια. Στο σημείο, όπου την υποψία, ότι βρισκόμαστε στο επίπεδο της αυλής, πέσαμε πάνω σε καφασωτά πύλη, преграждающие πέρασμα. Το χάκαρε το κάστρο τους стилетом, ενώ δεν άνοιξε. Έχουμε προχωρήσει και βρέθηκε σκάλα που οδηγεί σε γωνιακό πύργο. Μέσω амбразуры έκανε ο αέρας.
  
  
  Είμαστε μπροστά σε μια κλειδωμένη πόρτα. Της έβαλε κλειδαριά, και πήγαμε στις σκάλες γύρω από μαόνι, που ασχολείται με οδήγησε σε ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο του πύργου.
  
  
  Митзи ήδη είπα πριν. Κανείς δεν ήξερε όλα τα κόλπα του αυτό το παλιό απατεώνας! Ήταν ο ασύρματος! Γεμάτο με εκπομπής και λήψης όργανο: καλύτερη.
  
  
  Το sel πριν την κονσόλα και γέλασε. Митзи αντέδρασε εντελώς διαφορετικά. Ήταν έξω φρενών.
  
  
  "Ας μιλήσουμε τώρα, με αυτό το παλιό υποκριτής-απατεώνας!" φώναξε. "Έβαλε όλους τους ηλίθιους. Ο περιηγητής όλους να φέρεται ότι θα μπορούσε άνετα να καλέσει τους θεούς, και στην delle πηγαίνει με τη радиорубку, για να ακούσετε δελτία καιρού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήξερε ότι έρχεται τυφώνας ".
  
  
  "Ράφτης, πάρε, ναι", πρόσθεσα. "Με έκανε να ακούσετε τους ήχους που δεν ήταν. Τα τύμπανα της ζούγκλας! Νομίζω ότι κάπου σε θάμνους, κοντά στο Port of Spain κρυμμένο ένα ακόμα όπλο, ώστε να μπορείτε εδώ να σηματοδοτήσει για τις τελευταίες ειδήσεις. Για να δούμε τι συμβαίνει στον κόσμο ".
  
  
  Την έσπασε πολλούς διακόπτες, και έπιασε φωτιά ο σεργκέι. Η συσκευή έναρξη buzz. Αλλά ο μόνος ήχος που πήραμε, είναι το τρίξιμο στατικό ηλεκτρισμό. Η καταιγίδα ήταν πολύ ισχυρή, τίποτα να πάρει. Την έκλεισε τον ασύρματο. Амбразуры σε радиорубке ήταν κλειστά. Μας δεν είχαν δει προς τα έξω, αλλά, τουλάχιστον, από τους ήχους που έχουμε ακούσει, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια καταιγίδα πίσω σε πλήρη ισχύ.
  
  
  Βγήκαμε από радиорубки, προσπαθώντας να σβήσουν όλα τα ίχνη της παρουσίας μας. Δεν επρόκειτο να αναφέρουν στον Νώε ότι άνοιξα εγώ το παιχνίδι. Και μετά από μια ώρα, όταν έχει περάσει mimmo του γέρου, για κάθε χρόνο, όπως το ελικόπτερο υπέστη καταιγίδα, τον προσπαθήσει να κάνει ένα αθώο πρόσωπο. Αλλά αυτό ήταν notonly.
  
  
  Η καταιγίδα τελείωσε. Αλλά το ελικόπτερο πάρα πολύ. Ό, τι έχει απομείνει, είναι ένας σωρός από παλιοσίδερα ένα γύρω από τα τείχη. Vane γή έλικα κολλήσει λυγισμένα, σαν πλοκάμια.
  
  
  Το ραδιόφωνο ήταν και η τελευταία μας επαφή με τον έξω κόσμο. Και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε εγώ μέσα στις επόμενες ώρες. Ακόμη και αν θα μπορούσε να επικοινωνήσετε με το Γεράκι, ο ίδιος ποτέ δεν θα μπορούσε να στείλει ένα ελικόπτερο σε μια τέτοια καταιγίδα, που κράτησε την οργή. Έμενε μόνο να περιμένουμε μέχρι το επόμενο πρωί.
  
  
  Δεν είχα ιδέα για το τι είδους θα είναι στο νησί αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση ήταν προφανές ότι όλοι οι δρόμοι είναι κλειδωμένα έπεσε από τα δέντρα. Το δρόμο δεν θα μπορούσαν να ξεπεράσουν ακόμα και τις πιο βαριές δεξαμενές. Οπότε δεν περιμέναμε νυχτερινής επίθεσης. Της κατέβηκε προς τα κάτω, για να αναφέρετε νέα σχετικά με ελικόπτερο.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 14
  
  
  
  
  
  
  
  Φάγαμε edu, με неиссякающих αποθεμάτων τόνι κέρδισε, όταν ο γίγαντας ξαφνικά σήκωσε το κεφάλι του. Το άκουσα κι εγώ αυτό: ήχος ενθουσιασμένοι φωνές έξω από την πύλη. Ο νώε ήταν στις σκάλες, σε δύο άλμα. Την έτρεξε προς την πύλη.
  
  
  Η φυλή έχει επιστρέψει. Ο νώε άνοιξε την πύλη, και οι άνδρες εισέβαλαν μέσα. Ο νώε μετέφρασε μου ih λέξεις. Όταν ξέσπασε ο τυφώνας, κρύβονταν σε σπηλιές, διάσπαρτα σε όλο το νησί. Στη συνέχεια άκουσαν τα τύμπανα από την πλευρά του Port-of-the-Спейна: η πρωτεύουσα έχει καταστραφεί, ο στρατός πρέπει να ανακληθεί. Και ο Τζερόμ ήταν νεκρός!
  
  
  Ήταν σοκαρισμένος κατάσταση φρούριο, αλλά τώρα, όταν επέστρεψαν στην ασφάλεια, ήλπιζαν να καθορίσει τη ζημία. Όταν άρχισαν να προετοιμαστούν για ένα εορταστικό βράδυ, θα με Митзи κάνει το ίδιο, αν και σε κάπως μικρότερη κλίμακα.
  
  
  Πρέπει να περιμένω μέχρι το επόμενο πρωί, για να βεβαιωθείτε ότι η αποστολή μου εξετελέσθη. Έπρεπε να δω το πτώμα του συνταγματάρχη μάτια σας και να κάνετε τις εκτυπώσεις σας αποτυπώματα για το AX. Σύμφωνα με εκπροσώπους της φυλής τόνι κέρδισε, το σώμα του ακόμα βρισκόταν στο ξενοδοχείο "Σόγιερ", ως εκ τούτου, πρέπει να φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Αν το φορτηγό δεν έχει καταστραφεί, θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε γρήγορα πρωτεύουσας. Την έπαιρνα μαζί μου, άνδρες με μαχαίρια για να ανοίξει το δρόμο, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Ας ελπίσουμε ότι το φορτηγό δεν είχε την μοίρα ελικοπτέρων και σκαφών μέσα στη λιμνοθάλασσα.
  
  
  Τέλος, μέχρι το βράδυ μας πήρε ο ύπνος. Το επόμενο πρωί της αποφάσισε μέχρι έκκληση για βοήθεια Γερακιών. Δεν μου αρέσει αυτό, εξάλλου Γεράκι είπε ότι είναι σημαντικό να το κάνει αυτό μόνος του, χωρίς ξένη βοήθεια. Έχω ακόμα την ευκαιρία να βοηθήσει τον Φλέμινγκ να πάρει την προεδρία από τον εαυτό σας.
  
  
  Φλέμινγκ ενήργησε για να το συντομότερο δυνατό να εισέλθουν στο Port of Spain. Αλλά ο Νώε φαινόταν λιγότερο αυτοπεποίθηση. Τα τύμπανα της ζούγκλας ήταν αστεία, αλλά, φυσικά, τίποτα δεν άκουσα από το ραδιόφωνο. Κάτι που, φυσικά, δεν ήθελα να το πω φωναχτά. Έστειλε μαζί μου πολλούς νέους ανθρώπους με μαχαίρι ανοίξει το δρόμο και πήγα μαζί τους στο φορτηγό. Ευτυχώς, δεν μας έπεσε ένα δέντρο. Παρενέβη ο στροφέας, просушил καρμπυρατέρ και να κλείσει το καπό. Митзи Gardner καθόταν στο μπροστινό κάθισμα, βάζοντας τα φύλλα σε υγρή ταπετσαρία. Ee πώλησης βρισκόταν στο ταμπλό.
  
  
  Δεν διαμαρτυρήθηκαν. Ο nach έχει το δικαίωμα να είναι παρόντες κατά την τελική μέρη. Τώρα είμαστε και πάλι μόνοι, και μόνο οι άνθρωποι τόνι κέρδισε расчищали μας διαδρομή. Αυτό θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Τα δέντρα κατά μήκος του δρόμου ήταν ως επί το πλείστον μικρές, ih ήταν εύκολο να κινηθεί. Εκεί, όπου ο δρόμος ήταν κοντά στην θάλασσα, μερικές φορές αποτελεσμάτων ολόκληρες περιοχές. Εάν είναι απαραίτητο, οι άνθρωποι έβαζαν τα κούτσουρα στα βαθιά μέρη για να μπορούμε χωρίς κόπο να οδηγήσετε μέσα από αυτό.
  
  
  Η ημέρα ήταν σαφής. Ο ουρανός ήταν αθώα-μπλε και η θάλασσα ήρεμη. Αλλά οι παραλίες ήταν σαν νεκροταφείο σκαφών και το σπίτι στην ακτή κυρίως έχουν καταστραφεί πλήρως. Από την πρώτη μεγάλου κτιρίου, που έχουμε περάσει προ πολλού, παλιά ξενοδοχεία Poinciana, μόνο πολλά από τα συντρίμμια. Εκεί τα αγόρια τόνι κέρδισε βγήκε γύρω από τη μηχανή, για να κάθε χρόνο στην καταστροφή και να ελέγξετε για τα πολύτιμα ευρήματα κάτω από завалами. Η επιδίωξη χωριό μπροστά ήταν ένα θλιβερό θέαμα. Οι άνθρωποι άσκοπα περπατούσαν завалам, μερικές φορές κάτι έθεσε, στη συνέχεια, μπορούσε να πέσει και να πάει.
  
  
  Προσπαθώ φρούριο στην κορυφή του λόφου, выдержавшая όσες καταιγίδες, μπορούσε να το αντέξει και αυτό το χτύπημα.
  
  
  Κυβερνητικό περιοχή εξακολουθεί να φαινόταν αρκετά καλή, εκτός από το ότι μας ένα παράθυρο δεν ήταν ολόκληρη, και ο δρόμος ήταν γεμάτο σκουπίδια. Οι στρατιώτες στην περιοχή ήταν άοπλοι και πήγαιναν σαν ζαλισμένος ρομπότ. Στην επιχειρηματική περιοχή λίγα στρατιώτες καθάριζαν τα συντρίμμια, υπό την ηγεσία τους νεότερους αξιωματικούς. Έβλεπαν μπροστά μας, μέχρι που περάσαμε mimmo, αλλά δεν προσπάθησαν να μας σταματήσουν. Τώρα, όταν ο συνταγματάρχης ήταν νεκρός, είναι, προφανώς, ήταν σε ένα κενό εξουσίας. Οι Sawyer Grand LaClare χαριτωμένη τα ψηλά δέντρα που το κοσμούσαν το χορτοτάπητα, ήταν σπασμένα, όπως κλαδιά. Ήταν διάσπαρτα εδώ και εκεί. Στο λιμάνι μερικά σκάφη ταξίδευαν γεμάτα με νερό. Το νερό ήταν βρώμικο χρώμα. Άσπρη παραλία έχει μετατραπεί σε ερείπια, γύρω από σάπια ξαπλώστρες και ομπρέλες. Κοντά στο ξενοδοχείο δεν ήταν στρατιώτες.
  
  
  Την έφτασε στην κεντρική είσοδο. Μπήκαμε με τα όπλα σε ετοιμότητα. Την έλαβε υπόψη Του, μπορεί να διαφυλάξει αρκετές στρατιώτες ως τιμητική φρουρά. Θα πρέπει να ληφθεί αυτό υπόψη. Αλλά δεν ήταν έτσι. Η αίθουσα ήταν пустынен, όπως και το καζίνο.
  
  
  "Μπορεί να είναι, σε περιοδικά Μάρκες;" - δυνατά σκέφτηκα Митзи. Πήγαμε εκεί. Για το ταμείο, φυσικά, δεν ήταν μαύρο φύλακα. Προς έκπληξή μου, ηλεκτρική κλειδαριά ακόμα δούλευε. Πάμε για άλλα. Ακόμα δε βλέπω κανένα. Ανοίξαμε την πόρτα στο γραφείο Каполлы κουμπί στον πίνακα ελέγχου. Τζερόμ δεν ήταν εκεί, αλλά τα χρήματα καθορίζουν. Δίπλα μου την άκουσα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. Митзи διεξήγαγε τη γλώσσα τα χείλη μου, βλέποντας τη στοίβα των τραπεζογραμματίων.
  
  
  "Τα αγόρια στο Μαϊάμι θα είναι στην ευχάριστη θέση να το ακούσεις αυτό", - είπε. "Νομίζω ότι όλα Sawyer σύντομα θα ανοίξει".
  
  
  "Αλλά πού είναι το σώμα Του?" - ρώτησε ανυπόμονα εγώ. Χρειαζόμουν εκτυπώσεις αποτυπωμάτων. Митзи προσφέρθηκε να μου ρίξετε μια ματιά σε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο.
  
  
  "Έλα, Νικ. Το αφήνω εδώ. Ακόμα μπορεί να συμβεί και να μην το για αυτά τα χρήματα εξαφανίστηκαν τελευταία στιγμή ".
  
  
  "Δεν θέλω να σε αφήσω εδώ μόνη μου", - είπε ο έι. "Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτή η πόλη πρέπει να είναι γεμάτο επιδρομείς".
  
  
  Είναι скривила χείλη. "Η πόρτα μπορεί να κλειδώσει από μέσα, και μπορείτε να ανοίξετε μόνο γύρω από την αίθουσα. Εδώ είναι σχεδόν το ίδιο με ασφάλεια, όπως σε μια αποθήκη. Ξέρετε πώς λειτουργεί η επιτροπή ελέγχου ανελκυστήρα;
  
  
  Το ήξερε αυτό. Την κοίταξε προσεκτικά, πώς το έκανε αυτό, όταν για πρώτη φορά χρησιμοποίησαν εγώ μαζί. Σχεδόν δεν αισθάνθηκε σαν να σταμάτησε το ασανσέρ, αλλά όταν η μέρα άνοιξαν την πάτησε το πόδι του στο παχύ χαλί επάνω όροφο.
  
  
  Η κίνηση ήταν πολύ γρήγορη. Χέρι με ένα περίστροφο χτύπησε στο κεφάλι μου. Την αντανακλαστική έσκυψε, αλλά και με χτύπησαν. Το χέρι μου για μια στιγμή είχε παραλύσει. Το όπλο έπεσε στο έδαφος, και δεν μπορούσα να λυγίσει τον αγκώνα, για να αρπάξει το Luger.
  
  
  Την отпрыгнул και άρπαξε με το αριστερό του χέρι από τον καρπό του ατόμου που κρατούσε το όπλο ήταν ο Τζερόμ.
  
  
  Δηλαδή, δεν πέθανε. Είχε μια πληγή στο μέτωπό του. Είναι, πιθανόν, για κάποιο διάστημα, αλλά τώρα εγώ μυών ήταν εντελώς καλά. Και θα μπορούσε να πολεμήσει σχεδόν τόσο καλά όσο και την. Ήξερε όλα τα κόλπα.
  
  
  Ενώ το δεξί μου χέρι ήταν ακόμα αδύναμη, και την κρατούσε εγώ τον καρπό με το αριστερό, με χτύπησε τη γροθιά του στο σαγόνι και, στη συνέχεια, αμέσως χτύπησε με το γόνατο στη βουβωνική χώρα. Την cringed από το κακό. Αλλά έπρεπε να κρατήσει το όπλο μακριά από τον εαυτό σας. Πρώτα τεταμένες μύες και, στη συνέχεια, ξαφνικά έπεσε στο πάτωμα. Σε ρευματισμούς αυτός χαλάρωσε τη λαβή. Τη γονάτισε. Έβγαλε καρπό και προσπάθησε να στοχεύουν με περίστροφο. Το αν χτυπήσεις τα δόντια στο εγώ πόδι του και συνέχισε να δαγκώσει. Φώναξε από το κακό και γαμψό στη μέση πάνω από την πλάτη μου. Το όπλο έπεσε στο έδαφος. Την δάγκωσε και πάλι. Φώναξε και ένιωσα σαν το εγώ μου ρέει το ζεστό αίμα. Μετά τα δάχτυλά μου βρήκαν ένα περίστροφο. Της, αναπήδησε στα πόδια του, έριξε επάνω του εγώ, έπεσε σε ένα κάθε φυλή και πυροβόλησε τον Τζερόμ.
  
  
  Την τρίβει το δεξί του χέρι, μέχρι να νιώσει ότι η δύναμη επιστρέφει. Στη συνέχεια την έσυρε το πτώμα στο ασανσέρ. Δεν είχα χρόνο να πυροβολήσει εκτυπώσεις αποτυπωμάτων. Να κόψει τα δάχτυλά σας με τη βοήθεια του Hugo, του stileta, ήταν πιο γρήγορα. Την έδεσε ih μαντήλι και να θέσει σε ένα λεπτό.
  
  
  Όταν μπήκε στο πρώτο όροφο, με έκπληξη διαπίστωσα ότι Митзи ακόμα εκεί. Όταν της τηλεφώνησε μετά από το κουδούνι, μου άνοιξε την πόρτα από μέσα. "Βρήκατε το εγώ;"
  
  
  "Το βρήκα εγώ.'
  
  
  "Νικ, το σκέφτηκα. Ας πάρουμε το φορτηγό και να παραδώσει τα χρήματα στον Νώε, εκεί θα είναι ασφαλές ".
  
  
  "Ωραία. Περίμενε εδώ μέχρι να την πάω φορτηγό στο γκαράζ ".
  
  
  Την πήρε το φορτηγό, θα βάλει τα χρήματα κάτω από το μουσαμά και πάμε πίσω προς τους λόφους.
  
  
  Ήμασταν σχεδόν από το κάστρο, κοντά στην πρωτεύουσα, όταν από την άλλη πλευρά, οδηγούσε το τζιπ και να μπλοκάρει το δρόμο ανοιχτό μπροστά μας. Ο συνταγματάρχης στη ρωσική μορφή βγήκε γύρω από τη μηχανή και τράβηξε έξω το όπλο. Είναι κάτι που μας φώναξε. "Διατάχθηκε να στο δρόμο δεν допускались μηχανοκίνητα οχήματα. Δεν το ξέρεις... ", στη Συνέχεια, είδε κόκκινα μαλλιά Митзи, και κάτι άρχισε να υποψιάζεται. 'Ποιος είσαι; Τι κάνεις σε αυτό το φορτηγό;
  
  
  Την досталь, το όπλο και τον πυροβόλησε. Μετά, πώς θα απαλλαγούμε από τον αξιωματικό υπηρεσίας και του οδηγού του τζιπ, το πήγα για το φυσικό αέριο από το δρόμο. Φωνή γιατί πουθενά στο νησί δεν είδαμε ανώτερους αξιωματικούς. Ανοιχτά τώρα κάθονταν στο οχυρό και να ακούσει νέες εντολές. Port-of-Spain βρισκόταν κάτω από τους νόμους του πολέμου των ξένων δυνάμεων!
  
  
  Όταν ήμασταν σε κάποια απόσταση από την πόλη, είμαστε αντιμέτωποι με τον Νώε και εγώ τους ανθρώπους. Με Νοε μπροστά και Φλέμινγκ σε ένα ξύλινο φορείο που κινείται προς το μέρος μας.
  
  
  Της φώναξα και να πατήσει το πεντάλ εκφοβισμός. Πώς θα μπορούσε Φλέμινγκ πείσει το γέρο να κάνει κάτι τέτοιο; Ο θεός ξέρει πόσα εξωτερικών στρατευμάτων στο νησί. Το έσκασε γύρω από τη μηχανή και πήγε στο Νώε. Την ανακάλυψε, ότι δεν μπορώ πλέον να ελέγξουν τη φωνή τους με οργή. Της ακόμη και άρχισε να του φωνάζει, αλλά δεν είχε σκεφτεί για την επιστροφή. Της περιέγραψε την κατάσταση στην πόλη, η κατάληψη της εξουσίας. Καμία αντίδραση!
  
  
  "Τώρα, όταν ο Τζερόμ νεκρός, οι άνθρωποι θα ξεσηκωθούν", - είπε. "Θα εκλέξουν πρόεδρο Φλέμινγκ".
  
  
  Πώς; Με μαχαίρα; Μαχαίρι εναντίον πολυβόλα; Ο νώε περπάτησε γύρω μου και ευγενικό συνέχισε. Η φυλή ακολούθησε πίσω του, κολυμπώντας mimmo φορτηγού. Τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική για τους ξύλινους τροχούς. Της, πήδηξε στο αυτοκίνητο και άρχισε να γυρίζει το φορτηγό. Αλλά Митзи άρπαξαν το τιμόνι.
  
  
  "Εμείς δεν πάμε με αυτό το βάρος, αγαπητέ. Είναι για πάντα πάμε στο βουνό, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει ένα ".
  
  
  Γυναίκα. Λοιπόν, την προσέλαβε Χοκ μόνο στην περίπτωση του Φλέμινγκ. Αν επιμένει, να δολοφονήθηκε, και αποφάσισε ότι θα επισκεφθεί τους φίλους του με τη μαφία, για να τουλάχιστον να πάρει τα χρήματα, δύσκολα θα μπορούσε να την κατηγορήσει. Τουλάχιστον, η ζωή θα σωθεί. Το έσκασε γύρω από το φορτηγό και έτρεξε προς τον Φλέμινγκ επικεφαλής της πομπής.
  
  
  Δεδομένου ότι συνεχίσαμε να πάει, να την παρατηρήσει ότι улюлюканье πίσω μας ήταν πιο δυνατά. Κοιτάζοντας γύρο, το κατάλαβα γιατί. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, που, φαίνεται, εμφανίστηκε από το πουθενά, προσχώρησαν σε μας με την ζούγκλα.
  
  
  Οι κάτοικοι του παλιού χωριού βγήκαν από τα δάση, όπως τα δόντια του δράκου. Ανθρώπινα ποτάμια με λόφους. Μας υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας.
  
  
  Στη συνέχεια συνέβη κάτι τρελό. Τοπική στρατός βγήκε από το φρούριο για να μας επιτεθούν, και να ενωθούν μαζί μας. Άρχισαν να πυροβολούν προς το φρούριο.
  
  
  Τότε το κατάλαβα. Οι στρατιώτες Του τον παρακολουθούσε, μέχρι να μάθει ότι δεν είναι στην delle κάνεις, ενώ οι ρώσοι δεν είπαν τους. Τώρα που έκαναν την επανάσταση. Οι στρατιώτες με τους ανθρώπους μίλησαν για Φλέμινγκ. Και σε στρατιώτες προσχώρησαν οι αξιωματικοί, που η ψυχή ήταν για Φλέμινγκ. Οι άνθρωποι που έχουν για τους κουβανούς, και μια χούφτα των ρώσων συμβούλων τώρα έχουν κλειδωθεί στο κάστρο και περιβάλλεται από τη μάζα του λαού και των στρατιωτών. Και πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν φόβο.
  
  
  Φωνάζοντας, κραδαίνοντας μαχαίρια, οι ντόπιοι ακολούθησαν επίθεση κινούμενα οπλισμένους στρατιώτες. Πολλοί τραυματίστηκαν. Αλλά ακόμα πολλοί άρχισαν να ρίξουμε τα τείχη του φρουρίου. Πάλεψαν μέχρι κουνάβι, ενώ δεν σταμάτησε τα γυρίσματα για το φρούριο. Πήρε όχι περισσότερο από μισή ώρα. Οι άνθρωποι που μπήκαν από το παράθυρο και μέσα από τοίχους, ξεπήδησε μέσα από τις πύλες. Τα περιβάλλοντα αυτά δεν ήταν εμάς, των κουβανών, εμάς τους ρώσους "συμβούλους".
  
  
  Ο στρατός διαμόρφωσαν κατασκευάστηκε και να προχωρήσουμε εκεί, όπου ο Φλέμινγκ παρακολουθούσε τη μάχη. Είναι отсалютовали και παρέδωσε το όπλο, σε ένδειξη πίστης. Το ήξερα ότι βγήκε Φλέμινγκ εκεί, όπου εγώ ξενοδοχεία δει η κυβέρνηση.
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 15
  
  
  
  
  
  
  
  Μας ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο δεν μπορούσε να πετάξει. Στο λιμάνι ήταν μόνο ένα πλοίο, έτοιμο προς απόπλου. Όλοι οι ξένοι πιλότοι, οι αξιωματικοί και "σύμβουλοι" μεταφέρθηκαν στο πλοίο και έφυγαν από τη χώρα, όπως нежеланные οι ξένοι.
  
  
  Φλέμινγκ άρχισε αποτελεσματικό καθάρισμα. Η φυλή τόνι κέρδισε και πάλι πήρε στο φρούριο. Η οικογένεια Χάμοντ Φλέμινγκ κάλεσε να έρθει και να ζήσει στο παλάτι. Πάνε μαζί, όπως μόνο το αεροδρόμιο θα ανοίξει ξανά για την κανονική κυκλοφορία.
  
  
  Митзи πάμε courier με ένα σημείωμα. Αν το ζητήσει το Davey πω τα αγόρια στο Μαϊάμι, όπου ήταν, και ότι θα παραμείνει εκεί, μέχρι να πάρει περαιτέρω εντολές.
  
  
  "Tara Sawyer ήταν θαμμένη στις όμορφες εθιμοτυπικές κηδεία"; έγραψε. "Στηρίζεται σε μάρμαρο κάπου στις κατακόμβες".
  
  
  Της έμεινε ακόμα για μια εβδομάδα, για να βοηθήσει τον Φλέμινγκ, αν χρειαστεί. Αλλά κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε, και η βοήθεια ονε δεν την ήθελε. Αυτό ήταν το είδος της διακοπές.
  
  
  Όταν επέστρεψε στην Ουάσιγκτον, ο Σώγιερ που κάνει είναι να μιλάει πριν Хоуком για το θάνατο της κόρης του. Απαίτησε να την έθαψαν στο σπίτι. Ακόμα δεν ανέφερε ονε για την τύχη της Τάρα. Γεράκι μου επέτρεψε να κατανοήσουν το πρόβλημα.
  
  
  Την προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Σώγιερ και μίλησε για τα κατορθώματα του Τάρα. Το επεσήμανε ονε στην τεράστια ευγνωμοσύνη ιθαγενείς και είδα ότι μέρος του θυμού και τις λύπες Σόγιερ έχει μετατραπεί σε υπερηφάνεια.
  
  
  Δεν της είπε ονε για Митзи. Δεν έχει νόημα να ξεκινήσουν έναν πόλεμο ανάμεσα σε αυτόν και τη μαφία. Αν το κορίτσι ξενοδοχείο αφαιρέστε το ανώτερο στρώμα της κρέμας, το σκέφτηκα, το αξίζει. Thomas Sawyer θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει για την ανοικοδόμηση από τα κέρδη της εταιρείας, και, ίσως, τώρα Митзи θα μπορούσε να φύγει από την επιχείρηση και να ζήσει μια ήσυχη ζωή.
  
  
  Το είπε και στους δυο για το Νοέμβριο. Γεράκι με κοίταξε, σαν ποτέ πριν δεν το είχα ακούσει αυτό το όνομα, αλλά ο Σώγιερ, φαινόταν, ήταν πολύ εντυπωσιασμένος από τις ιστορίες που της έλεγε για τα πρότυπα της nen.
  
  
  Όταν είμαστε με Хоуком μόνοι, προσέφερε τράπεζα με τα δάχτυλα Του έδρα. Γεράκι κοίταξε nach, όπως σε ένα βάζο με φυστικοβούτυρο. Στη συνέχεια, μια μεγάλη χειρονομία της, έβαλε δίπλα της, ένα σημείωμα Митзи Gardner. Κοίταξε να φύγουμε, και στη συνέχεια κοίταξε. Δεν είδα κάτω από περγαμηνή δέρμα να κινείται ένας μυς. Ούτε που ανοιγόκλεισε τα μάτια του.
  
  
  "Μου αρέσει η δουλειά σου.'- Ήταν εγώ συνηθισμένο σπα-τόνος. "Θα περιμένω την έκθεση".
  
  
  Την άρχισε με μικρά πράγματα. Αεροσυνοδός; - ήμουν σίγουρος ότι ο Τζερόμ την σκότωσε, αλλά εμείς ακόμα να το ελέγξετε. Η φυλακή, που ο Φλέμινγκ ήταν να επιθεωρήσει. Μπουντρούμια, που είχε μετατρέψει το ξενοδοχείο σε εργαστήρια για το πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια, με αδιάφορο πρόσωπο, έδωσε μια χρονολογική επισκόπηση δραστηριοτήτων ο τόνι κέρδισε.
  
  
  "Ήξερε τον τυφώνα δύο ώρες πριν από αυτό", - είπε ο Хоуку. "Αρκετό χρόνο, για να δείξει ότι δεν φοβάται, και να δώσει πλήρη εικόνα. Αναρωτιέμαι, γιατί το υπόλοιπο μέρος του νησιού ήταν застигнута από την έκπληξη, έτσι ώστε δεν μπόρεσαν εγκαίρως να παραδώσει τα πλοία και τα αεροπλάνα σε ασφαλές μέρος. Μπορώ να της κάνω ένα τηλεφώνημα; '
  
  
  Αυτό ήταν δυνατό. Της τηλεφώνησε στο γραφείο του καιρού, και με έδεσαν με το ένα γύρω από τους φίλους μου που δουλεύει εκεί. "Τζιμ, όταν έχεις μια προειδοποίηση για τυφώνα στην περασμένη εβδομάδα;"
  
  
  Στην άλλη άκρη ήταν κάτι σαν κατάρα. "Ράφτης διάολο, Νικ, είναι πολύ αργά για οτιδήποτε σώσει. Ο δορυφόρος δεν τον είδε, μέχρι που πετούν πάνω από το Grand Лаклэр. Από τη στιγμή που έχουμε λάβει προειδοποίηση, και όλα είχαν τελειώσει. Εμείς ποτέ δεν έχετε δει τόσο γρήγορα έλευση του τυφώνα. Και αυτό το φεβρουάριο! Ακόμη και ο Νώε δεν μας προειδοποιήσει εκ των προτέρων ".
  
  
  Το περίμενα ότι θα τρελαθώ. "Τι ξέρεις για το Νώε;"
  
  
  "Είναι ο παρατηρητής στην περιοχή. N. O. A. H. (Νώε) είναι το εγώ κωδικά γράμματα. Είναι πάρα πολύ καλό. Συνήθως αυτός προβλέπει τον καιρό τόσο γρήγορα, όπως και εμείς. Πώς κι έτσι; Ακούγεται λίγο περίεργο.
  
  
  'Ο νώε .. . τίποτα τέτοιο. Ευχαριστώ.'
  
  
  Της έκλεισε το τηλέφωνο. Hawk έβαλε άλλο. Εγώ τη φωνή του φαινόταν ζοφερή. "Αν είχε αναφερθεί στην ώρα τους, θα μπορούσε να αποτρέψει μια μεγάλη ζημιά. Θα ήταν έσωσαν πολλές ζωές ".
  
  
  "Και το νησί έπεσε στα χέρια του αδελφού του στην άλλη πλευρά του ωκεανού", - πρόσθεσε εγώ.
  
  
  Σιωπηλά βγήκε από το γραφείο και αθόρυβα έκλεισε την πόρτα πίσω της. Μετεωρολογικό δορυφόρο συνεχώς φωτογραφίζει μεγάλες περιοχές του ωκεανού. Και ο τρελός ο τυφώνας δεν φωτογραφήθηκε, μέχρι που έπληξε την ακτή του νησιού. Νωρίτερα ο δορυφόρος δεν είδε την καταιγίδα;
  
  
  Την άναψε ένα τσιγάρο και προσπάθησε περισσότερο να μην το σκέφτομαι. Την πέταξα το τσιγάρο. Αυτή η δουλειά έχει αρχίσει να με дряхлым;
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Σχετικά με το βιβλίο:
  
  
  
  
  
  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο ... Κινέζικα-ασσασίνοι προτιμούν το μαχαίρι, άλλοι σκοτώνουν με γυμνά χέρια.
  
  
  Αμερικανική μαφία άλλο περίστροφο μεγάλου διαμετρήματος, οι ρώσοι δολοφόνοι χρησιμοποιούν το δυναμίτη.
  
  
  Ωστόσο, υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να ασκήσει όλους τους τρόπους δολοφονίας. Εγώ λένε Киллмастер !!!
  
  
  Αυτή τη φορά, Νικ Κάρτερ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις ικανότητές σας για να πατάξει με мясниками που συναντά στο δρόμο προς την "Кремлевскому φάκελο".
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Ισπανική επικοινωνία
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Ισπανική επικοινωνία
  
  
  Αφιερωμένο στους υπαλλήλους της μυστικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
  
  
  
  
  Το πρώτο κεφάλαιο
  
  
  Αυτό ήταν το Γεράκι, και ήταν ιδιόμορφη. Δεν είχε τη δυνατότητα πρακτικής σε αυτό, και δεν θα καταφέρει, ακόμα και αν ήταν σε άριστη κατάσταση.
  
  
  "Κάνεις σκι, N3?" με ρώτησε από το τηλέφωνο.
  
  
  "Φυσικά, η βόλτα με το ποδήλατο και σκι. Και πολύ καλά, αν μπορώ να το πω έτσι"
  
  
  "Συλλογή σκι. Πρόκειται στην Ισπανία".
  
  
  "Στην Ισπανία δύσκολο για σκι, είπα. "Καθαρό χιόνι"
  
  
  "Οι τροπολογίες. Σιέρα Νεβάδα. Τη μετάφραση. Χιονισμένα βουνά".
  
  
  "Καλά, ίσως, από τη στιγμή χιονίζει ..."
  
  
  "Θα έχεις συντροφιά".
  
  
  "Είναι επίσης ένας σκιέρ?"
  
  
  "Είναι εντελώς φανταστική. Είναι επίσης ειδικός στο наркобизнесу. Έχει ληφθεί προς ενοικίαση στη Διαχείριση δίωξης ναρκωτικών του υπουργείου Οικονομικών".
  
  
  "Χιονισμένο πουλί;"
  
  
  "Είναι πολύ διασκεδαστικό. Και οι δύο θα συναντήσει πάρτυ στο χιονοδρομικό θέρετρο της Σιέρα Νεβάδα".
  
  
  "Λέγεται...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Μετάφραση:" ο ήλιος και το χιόνι / Όχι, κύριε. Εννοώ, ποιος το βράδυ; "
  
  
  "Σας ενημερώσω αργότερα. Και ενώ έξω από Σαν Ντιέγκο σε Энсенаду".
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Μια μικρή πόλη αλιείας στο Κάτω Καλιφόρνια".
  
  
  "Ξέρω τι είναι αυτό, και ξέρω πού είναι. Το ξέρω και εγώ μια ξεχωριστή μυρωδιά. Τι σχέση έχει η πόλη στην έρημο προς τις χιονοδρομικές αγώνων?"
  
  
  "Θα συναντήσετε εκεί παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών".
  
  
  "Αχ."
  
  
  "Να είστε μαζί της ευγενικοί. Χρειαζόμαστε την εμπειρία".
  
  
  "Αυτήν;" Τα νευρικά κέντρα зазвенели κουδούνια.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Τι είναι αυτό; Της πρέπει να είναι νταντά για τα ναρκωτικά;"
  
  
  "Θα πρέπει να δείτε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί".
  
  
  "Η συνάντηση;"
  
  
  "Ανάμεσα σε εκείνη και μία γύρω από τους κρίκους σπάσει Τουρκία-Corsica-Καλιφόρνια. Θέλει να τραγουδήσει. Θέλω να ακούσω τη μουσική πριν ονε ανοίγουν το λαιμό".
  
  
  "Κύριε, μερικές φορές ..."
  
  
  "Μην το λέτε αυτό! Διεύθυνση La Casa Verde. Ρώτα Χουάν Ριβέρα".
  
  
  "Και μετά;"
  
  
  "Φέρ' την μαζί σου στην Ουάσιγκτον".
  
  
  "Πότε;"
  
  
  "Στο επόμενο αεροπλάνο σε Ενσενάδα".
  
  
  "Σωστά." Δεν έχει δει τον συμπιεσμένο άρθρωση.
  
  
  "Νικ!" αναστέναξε Γεράκι. Υποπτεύεται με легкомыслии.
  
  
  Της έκλεισε το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, το κλείσιμο της υπόθεσης στις Φιλιππίνες, από το οποίο μύριζε перезрелыми καρύδες, την πέταξε στο Σαν Ντιέγκο από τη Χαβάη μόλις πριν από δύο ημέρες. Την ξεκίνησα να απαλλαγούμε από τις συστροφές σε μύες και εισαγωγής στην ψυχή. Να σκοτώνεις δεν είναι ποτέ ευχάριστη, την έχει υπερβεί την ποσόστωση ανά Μήνα.Και.
  
  
  Καλύτερα να το πετάξετε όλα αυτά από το μυαλό του, γύρω από το κεφάλι - με τη συντροφιά όμορφα αστέρια στο Σαν Ντιέγκο για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς. Αλλά τώρα...
  
  
  Της τηλεφώνησε υπάλληλο, ενημερώνοντάς τον για την στρατηγική στην ατυχή αλλαγή χρώματος, ταχεία αύξηση στα σχέδια, και του ζήτησε να ετοιμάσει το λογαριασμό μου. Στη συνέχεια της τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο και έμαθε ότι το επόμενο αεροπλάνο σε Энсенаду θα πετάξει μέσα από μιάμιση ώρα.
  
  
  Αν ξεκινήσω το αγκαθωτά ντους, απλά μπορώ να το κάνω αυτό.
  
  
  * * *
  
  
  Μπάχα Καλιφόρνια είναι η ουρά, κουνάμε με σωστή Καλιφόρνια. Φαίνεται, κανείς δεν ήξερε τι να κάνει με αυτό. Για πολλά χρόνια αυτό ήταν το αντικείμενο των διαφορών μεταξύ ΗΠΑ και το Μεξικό. Μετά από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων για κτήσεις μοναχικό λωρίδα μεξικανοί τελικά υπέκυψε και συμφώνησαν να την πάρει.
  
  
  Την έγειρε πίσω στο κάθισμά του και κοιμήθηκα όλη τη διαδρομή μέχρι το μικρό αεροδρόμιο στο βρώμικο λωρίδα κοντά σε ένα μικρό ψαροχώρι που ονομάζεται Ensenada. Η λέξη στην delle σημαίνει "κόλπο" ή "μικρό ρυάκι", αν είστε λάτρης ενδιαφέροντα πράγματα.
  
  
  Όταν βγήκε το αεροπλάνο φωτεινό, ηλιακός άγιο, η φωτεινότητα ήταν τόσο ισχυρή, που φόρεσα γυαλιά σημεία.
  
  
  Νέα ταξί "Mustang" στάθηκε στην πόρτα του λειτουργικού πύργων, και κάλεσε τον οδηγό, να τον πάω εγώ στην πόλη. Περνώντας μέσα επικαλυμμένα με λεπτό колеями road, savannah, κατάφυτη αρτεμισία και τολμηρή δάσος, μπορούμε επιτέλους βγήκε στον κεντρικό δρόμο της πόλης.
  
  
  La Casa Verde - που έπρεπε να είναι πράσινου χρώματος, εάν τα ισπανικά μου είναι ακόμα τέλειο, αλλά στην delle ήταν ένα είδος εξαφανίστηκαν παστέλ λάιμ - ήταν στο τέλος του провисшего μονάδων, όπου ήταν ξαπλωμένοι, σαν σαύρα στην πέτρα.
  
  
  Της βγήκε από το ταξί, πήρε την τσάντα του και πήγε στο λόμπι. Στη συνέχεια, το φως του ήλιου στο μοτέλ ήταν το πιο βαθύ σκοτάδι, αλλά είδα μουστακαλής έφηβος προσποιήθηκε ότι ενδιαφέρεται για την άφιξή μου. Την κουνούσε το ονε το χέρι του και τράβηξε το ακουστικό του τηλεφώνου σας.
  
  
  "Λίβι". Ήταν ένα κορίτσι σε κάποιο μικροσκοπικό διακόπτη.
  
  
  "Δεν μπορείτε να με δέσεις με сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  "Ναι." Ακούστηκε ένα κλικ, και το μεγάλο δακτύλιο.
  
  
  "Λίβι". Αυτό ήταν ένα άλλο κορίτσι.
  
  
  "Χουάν Ριβέρα;"
  
  
  "Το".
  
  
  "Μιλάτε αγγλικά;"
  
  
  Έχουν διακυμάνσεις. "Τζες;"
  
  
  Της, έκλεισε τα μάτια του. Αυτό έπρεπε να είναι το ένα γύρω από τέτοιες αποστολές. Της, κούνησε το κεφάλι του και πρόφερε τη φράση, προσπαθώντας να μην αισθάνονται τον παραλογισμό:
  
  
  "Ο οκτώβριος είναι ο όγδοος μήνας του έτους".
  
  
  "Με συγχωρείτε; Ω ναι! Στη συνέχεια, τα μήλα ώριμα".
  
  
  "Καλό κορίτσι! Είναι Ο George Peabody". Αυτό ήταν το σημερινό όνομα της κάλυψης, και το Γεράκι δεν ζήτησε εγώ να αλλάξει. Έτσι ακόμα ήταν ο Τζορτζ Πεαβοδυ.
  
  
  "Αχ, ο κύριος Πίμποντι". Της ήταν ευτυχής να ακούσω ότι η έμφαση εξαφανίστηκε. "Πού είσαι;"
  
  
  "Είμαι στο λόμπι", είπα. "Πρέπει να την πλησιάσω;"
  
  
  "Όχι, όχι!" - γρήγορα, είπε. "Εγώ είμαι κάτω".
  
  
  "Σε μπάρα", - αναστέναξε εγώ, κοιτάζοντας πολύ σκοτεινή ροή του λόμπι, όπου ο άνδρας για τη στάση σκούπισε σημεία.
  
  
  Την γύρισε και κατευθύνθηκε προς затемненному μπαρ. Ο μπάρμαν με κοίταξε. "Κύριε;"
  
  
  "Pisco sour", είπα.
  
  
  Κούνησε το κεφάλι
  
  
  
  και γύρισε για να το κάνετε αυτό.
  
  
  Την ένιωσα βαρύ αέρα απαλά κινείται πίσω μου, донося με άρωμα φρέσκου λεμονιού. Την γύρισε και είδε ένα συνεκτικό, темноглазую, κάνει μάθημα σε μια μελαχρινή κοπέλα είκοσι πέντε χρόνια, με σχεδόν φθορισμού χλωμό λευκό δέρμα, η οποία ασχολείται με την τραχεία кувшинкам.
  
  
  Ο "γιώργος", είπε στα ισπανικά. Ήταν σαν μια "Χορωδία-στάχυ.
  
  
  "Χουάν?" - είπα, σωστά λέγοντας εγώ στα μισά του δρόμου μεταξύ του "χ" και "ψ".
  
  
  Εκείνη άπλωσε το χέρι της. Να την πάρω. Στη συνέχεια, επισήμανε σε ένα τραπέζι κοντά στον τοίχο.
  
  
  Έχουμε φτάσει. Ήταν κομψό, καθαρό και πολύ θηλυκή. Ee σώμα του ήταν ευέλικτο και όμορφα σχήματα. Ee τα πόδια πάρα πολύ. "Ο παλιός καλός Γεράκι!" Την σκέφτηκα. Όπως нехарактерное για αυτό!
  
  
  Είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
  
  
  Παρήγγειλε ένα τσάι με πάγο, κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα του και έγειρε προς τα εμπρός, τα μάτια της έλαμπαν. "Τώρα. Τι σημαίνουν όλα αυτά;"
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Δεν έχω ιδέα. Ο αρχηγός στην Ουάσιγκτον μας καθοδηγήσει".
  
  
  "Πότε;"
  
  
  "Σήμερα το βράδυ".
  
  
  Το πρόσωπό της ήταν κενό. "Αλλά αυτό σημαίνει ότι σήμερα δεν θα είναι εδώ"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Το στόμα της приоткрылся. "Τότε δεν θα υπάρχει χρόνος για..." Είπε απότομα έκλεισε το στόμα.
  
  
  "Τι, Χουάν?"
  
  
  Το πρόσωπό της ήταν ροζ. "Μου είναι olvidado".
  
  
  "Έχεις κοντή μνήμη", είπα και έχει τελειώσει το pisco sour. "Υπέροχο агуардиенте", σκέφτηκα. Κάποτε θα πρέπει να επισκεφθείτε Pisco, Περού.
  
  
  Του σηκώθηκε. "Μάζεψε τα πράγματά σου, Χουάν. Φεύγουμε με την επόμενη πτήση από εδώ".
  
  
  "Αλλά πρέπει να ξέρετε για την αποστολή..."
  
  
  "Τα ναρκωτικά", είπα.
  
  
  "Φυσικά, για τα ναρκωτικά"
  
  
  "Και στη Μεσόγειο θάλασσα. Είμαστε παράδεισος στην Ισπανία".
  
  
  Το στόμα σχηματίζεται το γράμμα "ω".
  
  
  "Το σκι."
  
  
  Έπινε τσάι με πάγο. "Δεν μπορείς να το ξαναπείς αυτό;"
  
  
  Έτσι και δεν το έκανε.
  
  
  Μετά από αυτή τη συνάντηση μου. Ee μάτια του φωτίστηκε. "Αχ! Φυσικά, Σιέρα Νεβάδα! Εκεί, λίγο έξω από Γρανάδα, ένα πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο.
  
  
  Την κοίταξε.
  
  
  "Αν μπορείς να κάνεις σκι?" με ρώτησε.
  
  
  Ήταν η μέρα για αυτό το θέμα. "Τι εννοείς;"
  
  
  "Πολύ καλά", - ήρεμα απάντησε.
  
  
  "Και σεμνά", σκέφτηκα. Ήσυχα του είπε: "Θα παίζει".
  
  
  Ο μπάρμαν βλέποντας μου. Της έκλεισε το μάτι Χουάν και εκείνη έκλεισε το μάτι σε ρευματισμούς. Ήταν όμορφη, εκλεπτυσμένη, είναι εφικτός.
  
  
  * * *
  
  
  Όταν βγήκαμε έξω, η ελαφριά λάμψη, отражавшаяся από τον κορμό τουφέκια, τράβηξε το βλέμμα μου προς την μαύρη τρύπα στο τέλος. Το άτομο που βρίσκεται επίπεδη οροφή γύρω από το καυτό alla απέναντι από το δρόμο, και ήξερα ότι ήταν εστίασε με το κέντρο της όρασης εγώ το θέαμα.
  
  
  Για μια στιγμή της μέτρησης. Στη συνέχεια отшвырнул της στον Χουάν στο πλάι και έσκυψε προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς укрытию ανοίγματος της πόρτας. Βολή κύλησε στο δρόμο.
  
  
  "Μείνε!" Της φώναξε ει.
  
  
  "Αλλά, Νικ..."
  
  
  "Ησυχία!" - прошипел εγώ.
  
  
  Γρήγορα σηκώθηκε και έτρεξε προς το παράθυρο τον προθάλαμο. Прикрывшись της, κοίταξε έξω από το παράθυρο. Και πάλι έπιασε λάμψη κορμό, το τουφέκι του. Ο άντρας ήταν ακόμα στην ταράτσα галантерейного το κατάστημα.
  
  
  Όταν την πήγε στον ружью, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε ξανά. Таращить μάτια dabbed σε ένα ξύλινο σχέδιο ειλικρινής πάνω από το κεφάλι Хуаны. Τώρα είναι συρθηκε πίσω στην πόρτα. "Μπράβο κορίτσι μου!" Την περίμενα.
  
  
  Όταν πάλι σήκωσε τα μάτια του, ο άνδρας εξαφανίστηκε.
  
  
  Την άκουσε να τρέχουν τα πόδια. Την κοίταξε στο σκονισμένο παράθυρο και είδε έναν άνδρα σε ένα μαύρο κοστούμι, βγαίνει στο κατάστημα στο δρόμο και του θεατή επάνω σε αυτό το μέρος, όπου μας περίμενε ένας ελεύθερος σκοπευτής.
  
  
  Την έτρεξε γύρω από το ξενοδοχείο, κατσάρωμα Χουάν, για να μείνει μέσα, και ανέβηκε τις σκάλες галантерейного καταστημάτων, δύο στον επάνω όροφο.
  
  
  Το άργησα. Έφυγε.
  
  
  Στην ταράτσα δεν έμεινε τίποτα, εκτός από μια σειρά από μεξικάνικα αποτσίγαρα και σομπρέρο, που δύο ημέρες νωρίτερα σε κατάστημα στο κάτω μέρος.
  
  
  "Ο ξένος", - είπε δυο κατάστημα, ένας άντρας με παχιά κοιλιά και ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Γκονζάλες.
  
  
  "Τουρίστας"
  
  
  "Ναι".
  
  
  "Μπορείτε να περιγράψετε το εγώ;"
  
  
  Gonzalez ανασήκωσε τους ώμους. "Περίπου στο ύψος σου. Καστανά μαλλιά. Καστανά μάτια. Αδύνατος άντρας. Νευρικός".
  
  
  Αυτό είναι όλο.
  
  
  Την πήγε ο Χουάν προς στο λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ εμείς περιμέναμε, όταν το ταξί να μας πάρει και να με πάει στο αεροδρόμιο.
  
  
  "Ήταν εδώ πριν από δύο ημέρες", - είπε ο έι.
  
  
  "Έτσι είναι;"
  
  
  "Πόσο καιρό είσαι εδώ;"
  
  
  Η περιοδεία."
  
  
  "Λες να κατάλαβε ποιος είσαι;"
  
  
  Τα μάτια του μειώθηκε. Το πήρε ως προσβολή. Ήταν латинкой, όμορφη και γεμάτη φωτιά. "Δεν νομίζω ότι έτσι!" - αγανακτισμένος είπε.
  
  
  Δεν πίστευαν αυτό είναι προσβολή.
  
  
  "Πάνω από ό, τι έχετε εργαστεί πριν επικοινωνήσει μαζί σας για αυτή την εργασία;"
  
  
  "Σταγόνα του φαρμάκου".
  
  
  "Νικήσετε αυτό;"
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι, γέρνοντας τα μάτια.
  
  
  "Όλα αυτά;"
  
  
  "Ναι". Το πηγούνι προκλητικά вздернулся.
  
  
  "Ένας έφυγε;"
  
  
  "Μπορεί να είναι και έτσι - υπεκφυγές, είπε.
  
  
  Της, γύρισε και κοίταξε έξω από το πόρτα πάνω галантерейного το κατάστημα.
  
  
  "Ναι", συμφώνησα εγώ. "Νομίζω ότι μπορεί να είναι έτσι".
  
  
  Το πρόσωπό της скривилось από οργή.
  
  
  Την άρπαξε ee για την αγκώνα. Το ταξί ήρθε. Τυχερός Ο Νικ. Σώθηκε από την εταιρεία Ensenada Taxicab.
  
  
  "Έλα, Χουάν. Επόμενη στάση, Ουάσιγκτον, Dc".
  
  
  Πολύ αυταρχική. Πολύ δεσποτικού.
  
  
  Είναι ήσυχα μπήκε μέσα στο ταξί, γυαλιστερή όμορφο κομμάτι του ισχίου. Αλλά αυτό σχεδόν δεν το πρόσεξα.
  
  
  Δύο
  
  
  Γεράκι κάθεται πίσω από την κονσόλα του πίνακα ελέγχου кинозалом AXE, πατώντας τα κουμπιά και συντονίζει δίσκους. Ένα κουμπί για να παίξει τον ήχο. Ένα κουμπί για τις ταινίες. Ένα κουμπί για φιλμ 16 mm. Ένα κουμπί για την άμεση μετάδοση. Ένα κουμπί για την παλιά ασπρόμαυρη ταινία.
  
  
  
  
  
  
  Ένα κουμπί για διαφανειών. Ή, αν θέλετε μπορείτε να ξεκουράζετε τα μάτια σας, ένα κουμπί για το μαλακό γυναικεία φωνή, озвучивающего αξιολόγηση της νοημοσύνης.
  
  
  Η συζήτηση μέχρι τώρα ήταν ένα συνηθισμένο φλυαρία. Την έσβησα όλα γύρω από το κεφάλι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι θα μπορούσε να αντιληφθεί και πραγματικά θεωρούσε Χουάν Ριβέρα οπτικά. Ωστόσο, κάτι στο μυαλό του φάνηκε εκ των προτέρων καθορισμένη, προ протестированным και άγονη.
  
  
  Αλλά ήταν όμορφη, και μου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Το σκέφτηκα: "Αν μπορούσα να της το μόνο που θα μπορούσε να σβήσει τη φωνή της, σαν Γεράκι μπορεί να διαγράψει την εγγραφή του, που δεν ήθελε να ακούσει".
  
  
  Брылев εντελώς έξω, και μπροστά μας ήταν μια εικόνα στην οθόνη, η οποία ασχολείται με μαγικό τρόπο εμφανίστηκε στην γκρίνια.
  
  
  "Ενρίκο Κορέλι", - πρόφερε μια απαλή γυναικεία φωνή πάνω από τις εικόνες, φευγαλέα ματιά ενός στην οθόνη. Αυτό ήταν το σταθερό φωτογραφία, που γίνεται δεκαπέντε χρόνια πριν, και εξερράγη με το μικρότερο μέρος κάποιου μεγαλύτερου φωτογραφίες. Μουσική σκηνή ήταν η ροτόντα του Βατικανού.
  
  
  "Φωτογραφημένη για παράδειγμα, το 1954", συνέχισε η φωνή. "Αυτό είναι το τελευταίο σώζεται φωτογραφία Κορέλι. Οι άλλοι εγώ φωτογραφίες αγοράστηκαν για το χρήμα. Η έρευνα δεν μπορεί να αποδείξει ότι τα χρήματα προέρχονται από το θησαυροφυλάκιο της μαφίας. Αλλά αυτό είναι ό, τι πιστεύουν".
  
  
  Την μακρά και προσεκτικά κοίταξε στην εικόνα. Πρόσωπο σχεδόν σε τίποτα δεν διέφερε από το άλλο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ήταν αρκετά συνήθεις: σκούρα μαλλιά, στερεά πηγούνι, το σχήμα του προσώπου, χωρίς διαφορές. Την θυμάμαι, εγώ, όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά επειδή είχε καεί τόσες φορές γύρω από ένα τόσο μικρό κομμάτι κοκκώδες φιλμ, δεν υπήρχε σχεδόν μας σε ό, τι, τι θα μπορούσε να επικεντρωθεί.
  
  
  Στην οθόνη έλαμψε κάρτα. Ήταν ένας χάρτης της Κορσικής. Η πόλη Басрия ήταν очерчен κύκλο.
  
  
  "Διαπιστώθηκε ότι ο Ενρίκο Κορέλι ζει εδώ, θα είστε στα προάστια Басрии, στην Κορσική, στη βίλα, χτισμένη σε наполеоновскую εποχή. Έχει προσωπικό από δέκα υπηρέτες και δύο σωματοφύλακες. Ζει με μια γυναίκα με το όνομα Τίνα Bergson.
  
  
  "Κορέλι τώρα σαράντα πέντε χρόνια. Εργάστηκε στην ιταλική κυβέρνηση σε Римэ, αλλά απολύθηκε μετά από λίγους μήνες. Ήταν πολύ παντρεμένος, αλλά εγώ γυναίκα πέθανε από πνευμονία, όταν Κορέλι δεν δούλευε. Με αηδία άρχισε να εργάζεται σε μέλη της συμμορίας οι πλαστογράφοι και κλέφτες - από τους εξόριστους γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που γεννήθηκαν στη Σικελία και ήταν μέλη της μαφίας στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο. Είναι шталь καλή силовиком και πολύ καλή επιχειρηματίας για αυτούς. Όταν ιδρύθηκε το δίκτυο των φαρμακείων, ήταν ένας μέσα από τους πρώτους ανθρώπους που ανακάλυψαν το σημείο ροής, κοντά στην Νάπολη.
  
  
  "Το δίκτυο των ναρκωτικών άνθισε στη δεκαετία του 1960, και στο τέλος αυτού του χρόνου Κορέλι шталь βασικό σχήμα σε όλη την αλυσίδα της μαφίας.
  
  
  "Με τους ξετρυπώσει είχε διαφορετική ερωμένης του. Μία προσπάθησε να σκοτώσει το εγώ, όταν έριξε ee κουκουβάγια άλλη γυναίκα. Αργότερα την βρήκαν βρεγμένο, στον κόλπο της νάπολης".
  
  
  Χάρτης έχει εξαφανιστεί και πολυτελές γιοτ με μήκος περίπου 180 μέτρα γεμίσει την οθόνη όμορφη έγχρωμη διαφάνεια.
  
  
  "Είναι ο γιοτ Κορέλι, Lysistrata. Κολυμπάει κάτω από τη σημαία της Γαλλίας. Κορέλι θεωρεί τον εαυτό του πολίτη της Κορσικής, αν και γεννήθηκε στο Μιλάνο".
  
  
  Τώρα στην οθόνη εμφανίστηκε η εικόνα είναι μεγάλη βίλα.
  
  
  "Το Σπίτι Κορέλι. Αν και έχει μόνο δύο σωματοφύλακες που προστατεύουν εγώ, εγώ κτήμα συνεχώς περιπολίες έξι μαχητές".
  
  
  Ξέσπασε νέα εικόνα. Στο γρασίδι καθορίζουν το σώμα. Τον πυροβόλησαν αρκετές φορές. Το πτώμα ήταν αγνώριστη, αλλά στην εμφάνιση των λειψάνων της, αποφάσισε ότι οι σφαίρες που έπεσαν σε αυτόν, ήταν όπως κάλπικο - συμβατικές σφαίρες, разрезанными στο λεπίδες γράμμα X. думдум Σφαιρών μετατρέπουν τα μανιτάρια σε τομή, καταστρέφοντας το σχήμα, όταν εμπίπτουν στο στόχο .
  
  
  "Ήταν ο πράκτορας της Γαλλίας με το όνομα Емил Ференк. Προσπάθησε να διεισδύσει στην έπαυλη Κορέλι, όπως ονομάζεται το κτήμα. Προφανώς, αυτός ανακαλύφθηκε патрулями και σκοτώθηκε".
  
  
  Στη συνέχεια, στην οθόνη εμφανίστηκε η φωτογραφία έρημο, σαν έρημο της υπαίθρου. Φακός πλησίασε σχήμα, στέκεται κοντά σε ένα μαγευτικό λευκών Λομβαρδία, του μοναδικού δέντρου οποιουδήποτε μεγέθους στο οπτικό πεδίο. Καθώς ο αριθμός μεγάλωσε, θα μπορούσε να δει ότι το πρόσωπο αορίστου ηλικία, αλλά είναι αρκετά υψηλή και καλή διπλωμένο. Το πρόσωπό του ήταν στη σκιά.
  
  
  "Ενρίκο Κορέλι. Το πιο κοντινό εικόνα που κάποιος κατάφερε να φωτογραφίσει για τελευταία δέκα χρόνια. Η φωτογραφία τραβήχτηκε με τη βοήθεια τηλεσκοπικών φακών με το ασφαλές σημείο για έρευνα στην απέναντι λόφο. Αν και το πρόσωπό του να διακριθεί, το σώμα του ανθρώπου μπορεί να δει σαφώς . Από έναν υπολογιστή-εκτιμήσεις, εγώ аленка ήταν περίπου 182, ύψος 6 πόδια, καθόταν άμεση και υγεία - μια εξαιρετική κατάληξη της στρατιωτικής ".
  
  
  Η οθόνη σκοτείνιασε. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την κινηματογραφική ταινία. Αυτό ήταν η σκηνή στην παραλία, ίσως, στη Γαλλική Ριβιέρα. Εκπληκτική ξανθιά στο μικροσκοπικό μπικίνι шествовала πάνω στην άμμο, раскачивая τους γοφούς, και μακριά ξανθά μαλλιά της κυματίζουν στους ώμους. Για μια στιγμή σταμάτησε και γύρισε, λες και κάποιος της μίλησε. Κοίταξε στην κάμερα και χαμογέλασε.
  
  
  "Τίνα Bergson. Ε, είκοσι τρία χρόνια. Γεννήθηκε στη Σουηδία, μετακόμισε στη Ρώμη, όπου ο nach ήταν σύντομη, αλλά μια κακή кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Στη συνέχεια, πριν από δύο χρόνια, μετακόμισε στην Ελβετία, όπου συμμετείχε σε χειρισμούς με τα χρήματα, προφανώς, προς το συμφέρον της μαφίας ή κάποια οργάνωση σαν τη μαφία. Την αλιεύονται, αλλά πριν από τη δίκη και δεν έφεραν. Λένε ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που πέρασε μέσα από χέρι σε χέρι, για να βοηθήσει ει να ξεφύγει από τις ελβετικές αρχές.
  
  
  Σύντομα στη συνέχεια, αυτό ήταν το σπίτι Enrico Κορέλι. Κορέλι δεν παντρεύτηκε, αλλά εγώ μόνιμος σύντροφός μας. Μιλάει σουηδικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά, καθώς και στην αγγλική γλώσσα. Ee IQ, όπως λένε, είναι 145 σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πραγματικού τεστ, που γίνεται, όταν συμπληρώσει την αίτηση για να προσληφθεί σε ελβετική τράπεζα. Είναι μεγάλη лыжница ".
  
  
  Σε кинокартине είναι τώρα τρέμει για σκι από το λόφο. Της έπρεπε να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ καλή. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ει ήθελα να περάσουν το χειμώνα σε χιονοδρομικό πλαγιά; φαίνεται, αγάπησε το άθλημα.
  
  
  Στην οθόνη εμφανίστηκε η άλλη κάρτα. Έδειξε τον κόσμο στην προβολή Merkator με τη γραμμή που πηγαίνει από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Τουρκία, από την Τουρκία μέχρι τη Σικελία, από την Σικελία μέχρι την Κορσική, μέχρι Ριβιέρα, επέστρεψε στην Κορσική και στη συνέχεια στην Πορτογαλία, από εκεί στην Κούβα. και , στη συνέχεια, στο Κεντρικό Μεξικό, και στη συνέχεια στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια.
  
  
  Η αλυσίδα των φαρμάκων.
  
  
  "Τα τελευταία χρόνια στην κύρια αλυσίδα εφοδιασμού των ναρκωτικών έγιναν πολλές αλλαγές. Κατά κανόνα, τα βαριά ναρκωτικά αρχίζουν με την Ανατολή και εμπίπτουν στη δύση, μέσα από τη Μεσόγειο θάλασσα, όπου θα υποβάλλονται σε επεξεργασία. Τον έλεγχο της αλυσίδας καθοριστεί στην Κορσική, απλά μια στάση πριν το κρίσιμο επεξεργασία στη Ριβιέρα. Στη συνέχεια, τα ναρκωτικά επιστρέφουν στην Κορσική και στη συνέχεια στην Κούβα μέσα από μία από τις τρεις στάσεις: η Πορτογαλία, το Μαρόκο ή την Αλγερία.
  
  
  Με τη νέα κάρτα. Αυτός έδειξε και πάλι την Κορσική.
  
  
  "Από τις στατιστικές αυτές τις γραμμές διανομής εκτείνονται πίσω στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια στον τελικό προορισμό του, στη Δύση. Τα χρήματα από τη Δύση έρχονται εδώ, όπου στη συνέχεια κατανέμονται μεταξύ μέρη σε συντριβή".
  
  
  Φακός στοχεύει χάρτη, που παρουσιάζει το κτήμα Κορέλι στα προάστια Басрии, обведенное κύκλο.
  
  
  "Ρίκο Κορέλι - ο άνθρωπος που ελέγχει το κύκλωμα. Παίρνει εντολές από την Σικελία, όπου ο αναπληρωτής μαφία ελέγχει το ανατολικό μισό τη συντριβή. Don στη δύση ελέγχει το υπόλοιπο σπάσει, συν τη διανομή."
  
  
  Η εικόνα έσβησε, και έπιασε φωτιά ο σεργκέι.
  
  
  Κάποια στιγμή θα κάθονταν σιωπηλά.
  
  
  Γεράκι καθάρισα τον λαιμό μου "Λοιπόν;"
  
  
  "Αναρωτιέμαι", είπε.
  
  
  "Ακαδημαϊκή", - είπε Χουάν.
  
  
  "Συμφωνώ με αυτό", συνέχισε το.
  
  
  Γεράκι παρακινδυνευμένο. "Είναι απλά μια ενημέρωση".
  
  
  "Και τι γίνεται με Κορέλι?" - ρώτησε τον Χουάν.
  
  
  Γεράκι έκλεισα τα μάτια μου και επηρεάζονται σε βολική περιστρεφόμενη καρέκλα.
  
  
  "Ο μαφιόζος γίνει δυσαρεστημένοι με τα κέρδη από το πρόγραμμα για τα ναρκωτικά", - τέλος, είπε Hawk. "Πριν από έξι μήνες άρχισαν να στείλει ανθρώπους από μέσα, για να ελέγξετε το σύστημα στο μυαλό. Κορέλι πήρε ένα σημαντικό ποσό - πάρα πολλά, σύμφωνα με τον Ντον ΗΠΑ. Αλλά σικελιανά βοηθός δεν μπορούσα να σκεφτώ ιδρύματα να διορθώσει την κατάσταση. Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι Κορέλι θα πρέπει να φύγει. Ένας άνθρωπος έχει σταλεί για να τον χτυπήσει, αλλά εξαφανίστηκε μέσα από τα μάτια μου. Είδατε τι έγινε με το λεγόμενο окопным πράκτορας που προσπαθεί να γλιστρήσει μέσα στο κτήμα.
  
  
  "Τότε ένας μαφιόζος capo αποφάσισε να επιτεθεί στην Κορέλι μέσα από την Τίνα Bergson. Ο ντετέκτιβ, ο υπεύθυνος έγκρισης, τι είναι σε Ελβετία, προσπαθούσε να συλλάβει την μια μέρα στην Басрии με τον παλιό τρόπο швейцарскому την κατηγορία. Αλλά odin από σωματοφύλακες Κορέλι παρενέβη και έσωσε την Τίνα. Στη συνέχεια θα αφαιρούνται από τον ερευνητή κ κοντινή παραλία, δεμένα εγώ και επέτρεψαν να περιμένετε παλίρροια, για να πνιγεί. Ο άνθρωπος δραπέτευσε και έφυγε από την Κορσική, για να μην επιστρέψει ποτέ ".
  
  
  Την σήκωσε το χέρι του.
  
  
  "Ο νικ;"
  
  
  "Πώς το ξέρουμε όλοι αυτό?"
  
  
  "Κορέλι μας είπε".
  
  
  "Άμεσα;"
  
  
  Hawk αναστέναξε. "Έχουμε κοντά στο Κορέλι, αν και ποτέ εγώ δεν το είδα. Κορέλι έδωσε τις πληροφορίες με δική τους πρωτοβουλία".
  
  
  "Γιατί;" - ρώτησε τον Χουάν.
  
  
  "Μου είπε ότι θέλει να φύγει για πάντα".
  
  
  "Για να σώσει τον εαυτό του και την κοπέλα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Είναι εντελώς φανταστική. Και να πάρει άσυλο στην Αμερική".
  
  
  "Σε αντάλλαγμα για...;"
  
  
  "Όλη η ομαδική γραμμές, η σωστή αλυσίδα και πώς λειτουργεί".
  
  
  "Πώς ξέρουμε ότι δεν είναι παγίδα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Εμείς δεν κάνουμε". Γεράκι τεμπέλης άνοιξε τα μάτια του. "Η ψηφοφορία, όπου μπορείτε να έρθει μέσα". Γύρισε προς Χουάν.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Με την εμπειρία σας, θα πρέπει να μάθετε, λέει Κορέλι μας την αλήθεια - ή μας οδηγεί σε μονοπάτι".
  
  
  Την αναστέναξε. Μερικές φορές προφορά Хока απελπιστικά βικτοριανή.
  
  
  Χουάν μη δίνετε σημασία στις λέξεις. "Θα μάθω."
  
  
  "Κάτι είχε εγκατασταθεί;" Την ρώτησε.
  
  
  "Έχω ένα ραντεβού στο Sol y Nieve. Στο χιονοδρομικό θέρετρο στην Ισπανία. Θα σας γι ' αυτό το είπα;"
  
  
  "Εν συντομία"
  
  
  Γεράκι έγειρε πίσω πίσω. "Κάθε χρόνο η Τίνα Bergson πάει για το χιονοδρομικό κέντρο, και Κορέλι πάει μαζί της. Περνούν εκεί περίπου ένα μήνα".
  
  
  "Πηγαίνει εκεί, όπως Ρίκο Κορέλι?"
  
  
  "Όχι. Δεν ξέρουμε ποιο είναι το όνομα που χρησιμοποιεί. Αλλά ξέρουμε ότι είναι πάντα πηγαίνουν. Και Κορέλι θέλει να βρεθούμε εκεί".
  
  
  "Αυτό μπορεί να είναι παγίδα", - μουρμούρισε εγώ.
  
  
  "Φυσικά", είπε Γεράκι. "Η φωνή γιατί είσαι εδώ, Νικ. Φωνή γιατί στη φωτογραφία AX".
  
  
  "Σε αναμονή χτυπήματα".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι. "Ας υποθέσουμε ότι ένας μαφιόζος γνώριζαν για τα σχέδια Κορέλι. Δεν είναι τα ξενοδοχεία να αποκτήσουν μας силовика νούμερο ένα
  
  
  
  
  
  
  και μας εμπειρογνωμόνων για τα ναρκωτικά νούμερο ένα; "
  
  
  Την έτριψε το πηγούνι. "Όπως βλέπουμε την επαφή;"
  
  
  Hawk είπε: "έχουμε ένα αρσενικό σε Μάλαγα. Έχει αγόρι στο Sol y Nieve. Με τον κατάλληλο σωματοφύλακες Κορέλι. Θα συναντήσετε τον άνθρωπο μας στην Μάλαγα, και θα ορίσει συνάντηση με το αγόρι της στο θέρετρο. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Κορέλι πρόσωπο με πρόσωπο ".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Και μετά;"
  
  
  "Τότε η κυρία Ριβέρα θα τεθεί κληρονομιαν *
  
  
  "Έχετε ετοιμάσει τα διαβατήριά μας;"
  
  
  "Ο AX Identification υπάρχουν έγγραφα. Ακόμα θα George Peabody, αλλά τώρα είστε επαγγελματίας φωτογράφος".
  
  
  "Κύριε, δεν μπορώ να διαχειριστεί ακόμη και Brownie, τόσο πιο Hasselblad!"
  
  
  "Αυτές οι κάμερες είναι αξιόπιστα σήμερα! Επιπλέον, είναι καλό να ξέρεις τα βασικά. Και εσείς, κυρία Ριβέρα, είστε δείγμα του φωτογράφου. Όλα τα χαρτιά σας γίνουν. Κάψτε ih μετά να θυμόμαστε το παρελθόν".
  
  
  "Είμαι позирую γυμνή;" - ρώτησε τον Χουάν.
  
  
  Γεράκι ήταν σοκαρισμένος. Εγώ μπλε μάτια διευρύνθηκε. Ήταν ο τελευταίος από τους παλιούς του, εντελώς απελπισμένος άνθρωπος σε μια κοινωνία, όπου η σεξουαλική ελευθερία είναι ο κανόνας. "Αγαπητή μου το κορίτσι!"
  
  
  "Θα θέτει στο γυμνό?" - γρήγορα ρώτησα.
  
  
  "Φυσικά", μου απάντησε. "Σε επαγγελματικό επίπεδο. Όταν παίζω το ρόλο, την παίζω ee μέχρι τέλους".
  
  
  Το πρόσωπο Γερακιών άλλαξε χρώμα. Ήταν πολύ κόκκινο. Κοίταξε τα χέρια του σε μια αγωνία παρεμβολές. "Αν έχεις ήδη τελειώσει", - παρενέβη ο ίδιος.
  
  
  Της χαμογέλασε. "Για να συνεχίσετε."
  
  
  "Ξέρω ότι δεν θα το μυαλό, ότι έχουμε δημιουργήσει την κάλυψή του, όπως η ομάδα του συζύγου και της συζύγου", - γρήγορα, είπε, τα μάτια του έλαμπαν.
  
  
  "Κύριε!" - φώναξα.
  
  
  "Ο κύριος και η κυρία George Peabody σε Millers Φολς, Μινεσότα".
  
  
  "Μου αρέσει αυτό!" - απαλά είπε Χουάν.
  
  
  "Μισώ αυτό!" - μούγκρισε εγώ. "Αυτό είναι πάρα πολύ τραβηγμένο! Και αυτό προκαλεί επιπλοκές!"
  
  
  "Αλλά αυτό σας επιτρέπει δις Ριβερ να δράσει πιο εύκολο - αν χρειάζεται". Το πρόσωπο Γερακιών και πάλι κόκκινο.
  
  
  "Δεν έχω λογική!" - τραβούσε εγώ.
  
  
  "Μια ανύπαντρη γυναίκα, κορίτσι σαν κυρία Ριβέρα..."
  
  
  "Αυτό είναι προσβλητικό!" - διακοπή του Χουάν.
  
  
  "... Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να είναι, ω, της δίωξης, ας πούμε, από μια παντρεμένη γυναίκα. Βλέπεις;"
  
  
  Το να ορίσει το πρόσωπο στην άμμο. Την είχε δει, διεστραμμένη λογική.
  
  
  Hawk στράφηκε προς Χουάν. "Εγκρίνετε?"
  
  
  "Εντελώς." Είναι συναρπαστικό χαμογέλασε.
  
  
  Hawk κούνησε το κεφάλι με ικανοποίηση. Στη συνέχεια έριξε μια ματιά σε μένα. "Υπάρχουν ελλείψεις;"
  
  
  Ανάθεμά σε! "Αυτό φαίνεται να είναι αξιόπιστη", - ομολόγησε εγώ. "Θα πρέπει να εγκαταστήσετε κάποιο σήμα έκτακτης ανάγκης", - συνέχισε εκείνη. "Εννοώ, σε περίπτωση που όλα καταρρέουν. Θέλω να έχει τη δυνατότητα να σώσει ο Χουάν και το δέρμα μου, παρά για μας, για το τι".
  
  
  "Έχουμε άτομα στη Γρανάδα, μόλις μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το θέρετρο. Μάλαγα θα σας ενημερώσει".
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Αυτό πρέπει να καλύψει αυτό".
  
  
  "Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε κωδικοποιημένο μήνυμα που θέλετε, μέσω της γρανάδα".
  
  
  "Καλά", είπα. Την γύρισε στον Χουάν. "Έχετε τι να συζητήσουμε;"
  
  
  Με κοίταξε, και στη συνέχεια στο Хока.
  
  
  "Νομίζω πως όχι. Την συναντήσουν χέρια σας, μέχρι να συναντηθώ με τον κ. Κορέλι. Τότε θα το χειριστώ εγώ".
  
  
  * * *
  
  
  Την πήρε ο ύπνος, όταν ακούστηκε μια απότομη χτύπημα στην κλειδωμένη πόρτα που χωρίζει το δωμάτιό μου από το δωμάτιο Хуаны.
  
  
  Του σηκώθηκε. "Ναι;"
  
  
  "Νικ!" ψιθύρισε.
  
  
  "Τι;"
  
  
  "Παράθυρο."
  
  
  Την γύρισε. "Τι λες για αυτό;"
  
  
  "Κοίτα έξω".
  
  
  Το να φτάσει στο λουρί πιστολιοθήκη, dangling τις στάσεις κρεβάτια. Την πήγε στο παράθυρο, κρατώντας στη σκιά και προσκόλληση σε γκρίνια. Απορρίπτοντας τις κουρτίνες το όπλο του με το όπλο του, την вгляделся σε ένα σκοτεινό δρόμο στο κάτω μέρος.
  
  
  Απέναντι βρισκόταν το "cadillac", web μηχανή σε όλο το τετράγωνο.
  
  
  Στα πρότυπα της nen καθόταν ένας άντρας από την πλευρά του οδηγού, το οποίο ασχολείται με είχε σε μένα. Στη συνέχεια, μέχρι που το είδα, ένας άλλος άνδρας έσπευσε απέναντι στο "кадиллаку", εν συντομία μίλησα με τον οδηγό και μπήκε στο πίσω κάθισμα.
  
  
  "Κουτί" πήρε μπροστά και γρήγορα πήγε από το δρόμο, свернув ακριβώς στη γωνία.
  
  
  Το πίσω στην ημέρα που χωρίζει τα δωμάτια.
  
  
  "Ξέρετε εγώ;" Την ρώτησε sl.
  
  
  "Ναι. Την είδα να φεύγει γύρω από τη μηχανή πριν από λίγο. Κοίταξε στο δωμάτιό μου - ή σας. Την είδα εγώ πρόσωπο. Και μετά έσπευσε στο λόμπι του ξενοδοχείου".
  
  
  "Ποιος ήταν αυτός;"
  
  
  "Έχω δει εγώ στο αεροδρόμιο Dulles σήμερα δεν το πότε. Όταν ήρθαμε. Είχε ένα μικρό δερμάτινο χαρτοφύλακα. Γύρω τους, που μπορεί να βάλει το όπλο με το οπτικό θέαμα".
  
  
  "Καλό κορίτσι", - είπε την ανέκφραστη.
  
  
  Επήλθε παύση. "Τι κάνουμε τώρα;"
  
  
  "Πήγαινε για ύπνο", είπε. "Τουλάχιστον, ξέρουμε ότι ξέρουν".
  
  
  "Δεν πρόκειται εγώ να ψάχνεις;"
  
  
  "Στην Ουάσιγκτον; Αυτό είναι μια μεγάλη πόλη".
  
  
  "Νικ!"
  
  
  "Πήγαινε για ύπνο, Χουάν". Το αναχώρησε την ημέρα. "Όνειρα Γλυκά."
  
  
  Την άκουσα να γκρινιάζει κάτω από τη μύτη, και στη συνέχεια πέθανε την ημέρα. Μια στιγμή ή δύο αργότερα άκουσε το τρίξιμο του κρεβατιού, όταν μπήκε μέσα και κάθισες.
  
  
  Στη συνέχεια, ακολούθησε σιωπή.
  
  
  Το καθόταν δίπλα στο παράθυρο, κοίταξε περιμένοντας. Αλλά κανείς δεν ήρθε.
  
  
  Τρεις
  
  
  Περάσαμε χαμηλότερες πλαγιές και προσγειώθηκε στο διάδρομο έξω από την Μάλαγα. Ο ταξιτζής μας οδήγησε στην πόλη μέσα από μια δίνη των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων για όλες τις μάρκες και τα σχήματα.
  
  
  Σταματήσαμε σε ένα γύρω από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης, με θέα από τα παράθυρα στο λιμάνι της Μάλαγα. Ήταν πολλά εμπορικά πλοία και σκάφη катерова, αγκυροβολημένο ή στέκεται στην άγκυρα κοντά σε καλοδιατηρημένα λιμάνια.
  
  
  Χουάν κουρασμένη. Κλειδώθηκε μέσα στο δικό του μισό δωμάτια υπνάκο και ντους. Αμέσως πήγε στο конспиративный σπίτι AXE.
  
  
  Ήταν ένα μικρό γραφείο, στο σπίτι, στην ίδια γειτονιά,
  
  
  
  
  
  
  οι δρόμοι και γύρω από τη γωνία.
  
  
  "Η κατασκευή της ολοκλήρωσης", - έλεγε η πινακίδα για την ημέρα. "BSS. RAMIREZ ΚΑΙ ΚΈΛΙ"
  
  
  Την χτύπησε.
  
  
  "Quién es;"
  
  
  "Ο Κύριος Πίμποντι".
  
  
  "Το".
  
  
  Η πόρτα άνοιξε. Ήταν ο Μιτς Κέλι.
  
  
  "Γεια σου, Κέλι, είπα.
  
  
  "Γεια σας, κύριε". Αυτός χαμογέλασε και με άφησε να μπω. Στη συνέχεια, ρίχνοντας μια ματιά προς τα πάνω και προς τα κάτω σε ένα σκοτεινό αρχαία διάδρομο, είναι απαλά και κλείδωσε την πόρτα.
  
  
  Την κοίταξε γραφείο. Ήταν μικρός, με μία άσχημη κατάσταση από το τραπέζι, ένα σωρό παλιά картотечных ντουλάπες και πόρτα που οδηγεί στην τουαλέτα. Στο τραπέζι ήταν το παράθυρο που έβλεπε στο λιμάνι και την πόλη Μάλαγα.
  
  
  Kelly χτύπησε στην πλάτη. "Δεν σε είδα με τους κουνάβι, όπως έγινε γνωστό για την delle "κόκκινα πορτοκάλια" Νικ".
  
  
  Αυτό συνέβη στην Ελλάδα. "Πέντε χρόνια πριν, στην πραγματικότητα;"
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Γεράκι μου είπε ότι θα έρθεις".
  
  
  Άνοιξε το συρτάρι και έβγαλε ένα υπέροχο κιάλια Bausch & Lomb 30x, που σκεπτικά ζύγισε στο χέρι του.
  
  
  "Μπορεί να έχω νέα για σας".
  
  
  "Όπα;"
  
  
  Φόρεσε τα σημεία για τα μάτια και γύρισε να δει το λιμάνι. Την, συνειδητοποίησα ότι παρακολουθούσε σκάφη, όταν αξιοποιηθεί.
  
  
  Kelly επίβλεψη ΤΣΕΚΟΎΡΙ στη Μάλαγα για τουλάχιστον τρία χρόνια. Εγώ του δουλειά ήταν να ξέρετε ότι και ο οποίος έρχεται και φεύγει γύρω από την Μάλαγα.
  
  
  Την κοίταξε μέσα από το εγώ ώμο. Σπούδασε έναν περιπατητή μαρίνα στο κέντρο του λιμανιού. Φαινόταν ιδιαίτερα ενδιαφερόμενους σε ένα μεγάλο γιοτ, стоявшей στην άγκυρα κάπου στη μέση.
  
  
  "Η φωνή και τα πάντα", είπε. "Αυτό Είναι" Лисистрата ". Γιοτ Κορέλι".
  
  
  Την θυμήθηκα μια φωτογραφία που είδα σε επιτελείου-διαμέρισμα ΤΣΕΚΟΎΡΙ.
  
  
  Μου έδωσε τα κιάλια. Την στράφηκε εγώ. Ήταν άψογος.; είναι πολύ καλά δει το σκάφος. Μερικά μέλη του πληρώματος κλάμα στο κατάστρωμα. Επί του σκάφους, όλα ήταν ήσυχα και ήρεμα. Θα μπορούσε να δει μια σειρά από καμπίνες στο κύριο κατάστρωμα με δύο σειρές των παραθύρων, που σήμαινε ότι οι καμπίνες βρίσκονται σε δύο καταστρώματα παρακάτω.
  
  
  Ήταν μια μεγάλη, όμορφη πάμε κρουαζιέρα. Στην πρύμνη развевался σημαία της Γαλλίας.
  
  
  Μιτς Kelly σελιε στην καρέκλα του και зашуршал έγγραφο. Της, ήξερε ότι το να επέστησε την προσοχή σε ό, τι έλεγε. Αν πρόκειται να δώσεις σημεία, την είδε κάποιος σε πουλόβερ και παντελόνι βγήκε από την καμπίνα στο κατάστρωμα. Ήταν μια γυναίκα με μακριά ξανθά μαλλιά. Ήταν πολύ busty και με λεπτή μέση, και ένα σφιχτό παντελόνι, очерчивающие μηρούς και τους γλουτούς, δεν άφηναν τίποτα στη φαντασία. Κάτω από αυτές τις μπλε παντελόνι σε nach ήταν καλά πόδια. Ee δέρμα του ήταν ελαφρύ και λείο, και τα μάτια του γαλανά. Βγαίνοντας στο ηλιακό άγιο, φόρεσε τα σκούρα σημεία και αφηρημένα άπλωσε ih στη θέση του.
  
  
  "Τίνα Bergson", - είπε δυνατά.
  
  
  Kelly craned λαιμό μου και κοίταξε έξω από το παράθυρο, μάζεμα από το φως του ήλιου για & nb. "Ναι, υποτίθεται ότι είναι."
  
  
  "Το τέλειο κορίτσι", του είπα.
  
  
  "Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Νικ Κάρτερ", - γέλασε κάπως κοροϊδευτικά Κέλι. "Πώς τα καταφέρνετε;"
  
  
  "Εγώ απλά κάνω ό, τι λέει ο άνθρωπος στην Ουάσινγκτον", - μουρμούρισε εγώ.
  
  
  "Αυτό είναι από χθες", είπε η Κέλι, πάλι λικνίζοντας το έγγραφο.
  
  
  Της έκοψε το βλέμμα από το λεπτό τους ώμους και το στήθος της Τίνα Bergson, укрытых πουλόβερ, και απρόθυμα κατέβασε τα κιάλια. Η κέλι τον σήκωσε, γύρισε την καρέκλα και έστρεψε ih σε Τιγνεσ Bergson, μέχρι να διαβάσει τυπωμένο πληροφορίες.
  
  
  ΚΈΛΙ. RAMIREZ ΚΑΙ ΚΈΛΙ. 3 PASSEIG ЗАФИО. ΆΦΙΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ LYSISTRATA. Ο ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ. ΤΊΝΑ BERGSON ПРИВЕЗИТ ΕΓΏ ΣΤΟ ΣΚΆΦΟΣ. ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΆ ЛЫЖНОЕ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΈΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΏΜΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ.
  
  
  "Ρωμαϊκή μύτη!" - επαναλάβετε την με ένα χαμόγελο.
  
  
  "Είναι ψευδώνυμο Κορέλι", είπε η Κέλι. "Είναι αρκετά απλό, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Αρκετά κλισέ, ναι". Ρωμαϊκή Μύτη του ήταν αρχηγός των ινδιάνων.
  
  
  "Κορέλι ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του στο περιθώριο. Ξέρετε - από μαφιόζους".
  
  
  Την κοίταξε ξανά το μήνυμα. "Σύμφωνα με το σκεύασμα, νομίζω ότι θα με συναντήσει, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Ξέρει το ξενοδοχείο. Την ήδη στείλει ένα σημείωμα".
  
  
  "Όταν θα είναι εκεί;"
  
  
  "Πρέπει να σε πάρω στο λόμπι το μεσημέρι". Kelly ματιά στο ρολόι. "Αυτό σας δίνει μισή ώρα".
  
  
  "Και τι γίνεται με Хуаны?"
  
  
  "Μπορεί να περιμένει. Η προκαταρκτική έρευνα".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Γιατί όλη αυτή η κοροϊδία;"
  
  
  "Το μυθιστόρημα του Ακρωτηρίου φοβήθηκε. Νομίζω, θέλει να μάθει, και δεν τον αν παρακολουθείτε".
  
  
  "Ή, αν μπορείτε, σκέφτηκα.
  
  
  * * *
  
  
  Την περίμενα στο λόμπι το μεσημέρι.
  
  
  Όταν μπήκε μέσα, όλα τα μάτια στην είσοδο της κάρτας είναι στραμμένες στο διάολο, γυναίκες κοίταζαν με αγανάκτηση, αρσενικό κοίταζαν με ενδιαφέρον. Οι κάτοικοι στο τραπέζι ξαφνικά μετατραπεί σε приветливого Лотариоса.
  
  
  Της, σηκώθηκε και περπάτησε προς το μέρος της. "Δεσποινίς Bergson", - είπε στα αγγλικά.
  
  
  "Ναι", μου απάντησε, μόνο με εύκολη προφορά. "Άργησα. Λυπάμαι πολύ".
  
  
  "Πρέπει να περιμένουμε", είπε.
  
  
  Είναι κρύο κοίταξε. Το σκέφτηκα айсбергах σε φιόρδ. "Πάμε τότε;"
  
  
  "Ναι", είπα.
  
  
  Γύρισε και μου έδειξε γύρω από τον προθάλαμο σε μια φωτεινή ηλιόλουστη ισπανικά брылев.
  
  
  "Αυτό είναι ακριβώς απέναντι από την πλατεία", - είπε. "Μπορούμε να περπατήσει"
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι και ηρωικά πήρε το χέρι της. Στο τέλος της ήταν στην Ευρώπη. Μου έδωσε το εγώ χωρίς σχόλια. Κάθε ισπανικά τα μάτια απευθύνθηκε με επιστολή, για να χαιρετήσει τους δυο μας - ρι με θαυμασμό, με το φθόνο.
  
  
  "Είναι μια όμορφη μέρα", είπε, βαθιά δίνοντας.
  
  
  "Σου αρέσει Μάλαγα?" Την είχε δέσει το βλέμμα στο πρόσωπό της.
  
  
  "Ω, ναι", είπε εκείνη. "Εδώ νωχελικά και εύκολα. Την αγαπώ ηλιακός брылев. Την αγαπώ τη ζεστασιά".
  
  
  Το είπε αυτό
  
  
  
  
  
  αλλά εγώ δεν το ανέφερε. "Πώς πήγε η βόλτα με βάρκα?"
  
  
  Αναστέναξε. "Βρισκόμαστε σε ένα καταιγισμό από την ακτή της Costa Brava. Σε αντίθετη περίπτωση..."
  
  
  "Και ο - η σύντροφος?"
  
  
  Είναι προσεκτικά κοίταξε. "Ο Κ. Μυθιστόρημα;"
  
  
  "Ο Κ. Μυθιστόρημα". Παρωδία συνεχίστηκε.
  
  
  "Θα δείτε ότι εγώ σύντομα".
  
  
  "Καταλαβαίνω, κάνεις σκι", είπα, όταν θα έρθει στο λιμάνι μπαρ για τα σκάφη αναψυχής.
  
  
  "Μου αρέσει αυτό." Εκείνη χαμογέλασε. "Και εσείς;"
  
  
  "Μέτρια", είπα. "Κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Θέλω μια μέρα να πάω στην Αμερική", είπε η Τίνα Bergson, γαλάζια μάτια της ήταν ζεστά και προσήλωση κοίταζαν εμένα.
  
  
  "Ίσως, ο κ...., ε, Μυθιστόρημα - θα τι να πω γι 'αυτό".
  
  
  Γελούσε. Τα δόντια του ήταν τέλεια. "Ίσως, πραγματικά". Εκείνη κοίταξε με προσήλωση στο εγώ. "Νομίζω ότι είστε και θα τα πάτε καλά".
  
  
  Μετά ήμασταν στην παραλία, και ένας νεαρός άνδρας στο τέλος του στάθηκε σε στάση προσοχής, καθοδηγώντας τους σε σχέση με Τιν Bergson. Ήταν αρκετά αδύνατος, αλλά φαινόταν жилистым και ισχυρή. Είχε σγουρά μαύρα μαλλιά και λεπτό όσο ένα μολύβι, ένα μουστάκι.
  
  
  "Δεσποινίς", είπε. Εκείνος άπλωσε το χέρι του για να βοηθήσει γεια σου κατέβει σε μια μικρή λεία μηχανοκίνητο σκάφος δεμένο στην προβλήτα.
  
  
  "Ευχαριστώ, Бертильо", - χαϊδευτικά, είπε. "Ο κος Πίμποντι", - είπε ονε, δείχνοντας σε μένα.
  
  
  "Κύριε, - είπε Бертильо. Εγώ τα μάτια του ήταν σκούρα και έξυπνα.
  
  
  Στη συνέχεια πήδηξε να Τίνα Bergson, και στη συνέχεια Бертилло αποχώρησε, πήρε το ποδήλατο, και κάναμε το τόξο στο σκάφος τριακόσια μέτρα από εμάς.
  
  
  Κόλπο сверкал στον ήλιο, γλάροι συλλέξει τα απόβλητα με το φόρεμα, και όταν θα αποκόπτεται το νερό, είναι θυμωμένα πέταγαν στον ουρανό, забрызгивая μας θαλασσινό νερό.
  
  
  Σε λίγες λ. που ήταν δεμένο σε σκάφος. Τώρα μπορούσα να δω το όνομα, Лисистрата. Από πάνω μας δύο ναυτικών κοίταξε προς τα κάτω και έπεσε από τις σκάλες. Είχαμε ανεβεί στο πλοίο.
  
  
  Στην καμπίνα στο κύριο κατάστρωμα, το οποίο ασχολείται με αποδείχθηκε το σαλόνι, την είδε мускулистого έναν άνθρωπο να κάθεται σε μια άνετη καρέκλα για να χαλαρώσετε. Κάπνιζε ένα πούρο, από το οποίο πάνω από το εγώ από το κεφάλι σχηματίζονται τα είδωλα, μπλε καπνού.
  
  
  Μπήκαμε. Σηκώθηκε, τον μεγάλο στόχο έχει αυξηθεί σε ένα σύννεφο καπνού. Η τίνα! "- καλημέρα της, και χαμογέλασε σε ρευματισμούς.
  
  
  "Ο κος Πίμποντι από την Αμερική, - είπε. "Ο κ. Πίμποντι, ο κ. ... εεε ... ένα Μυθιστόρημα".
  
  
  Την κοίταξα. Το περιβάλλον ήταν κομψό.
  
  
  Γέλασε, του έσφιξε το χέρι. Εγώ την εξουσία ήταν σταθερή. "Ο κ. Πίμποντι, την, μάλλον κάνεις σκι;"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Κάνω σλάλομ."
  
  
  "Τίνα πάρα πολύ. Το ίδιο, αλλά όχι για πολύ. Περνάμε λίγο στο Sol y Nieve. Της ' ότι καταλαβαίνω, θα πάμε εκεί;"
  
  
  "Της."
  
  
  "Με το δορυφόρο;"
  
  
  "Ναι".
  
  
  "Αυτός ο σύντροφος. Καταλαβαίνει την ουσία της συνάντησης;"
  
  
  "Αυτός είναι".
  
  
  "Εύκολο;"
  
  
  "Η σύντροφος - γυναίκα. Καταλαβαίνει".
  
  
  Το γνωρίζει "Ρωμαϊκή μύτη". Στην εικόνα, που την είδα, το κατάλαβα ότι θα μπορούσε εύκολα να είναι-Ρίκο Κορέλι. Στην delle της ήμουν σίγουρος ότι ήταν Ρίκο Κορέλι. Ήταν κατάλληλη ηλικία, αν και δεν είναι τόσο πολύ έδειχνε την ηλικία, όπως οι περισσότεροι άνδρες του ταχυδρομείου бизнесявляется.
  
  
  "Είχα πάντα καλές σχέσεις με τους αμερικανούς", είπε ο Κορέλι.
  
  
  Τίνα χαμογέλασε. "Πάντα."
  
  
  "Ανυπομονούμε για την παρουσία του στη χώρα μας", είπα. "Τουλάχιστον, καταλαβαίνω τι θέλεις..."
  
  
  Κορέλι σήκωσε το χέρι του. "Ελπίζω να κάνω το ταξίδι. Αν μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία".
  
  
  "Αυτό θα πάρει μόνο ένα ραντεβού", είπα. "Στο χιονοδρομικό κέντρο".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Ποιος είναι ο λόγος αυτής της προ-συνάντηση;" - δραματικά ρώτησα.
  
  
  "Η ασφάλεια", - γάβγιζε είναι, попыхивая πούρο. Πυκνό καπνό άρχισε να περιπλανηθείτε γύρω από το σαλόνι.
  
  
  "Φαίνεστε αρκετά ασφαλής". Της, έσκυψε μπροστά και είπε ривненской και ενδεικτική. "Σας διαβεβαιώνω, μέχρι να είμαι εκεί, με την ασφάλεια δεν θα είναι πρόβλημα".
  
  
  Στα χείλη του έλαμψε με ένα αχνό χαμόγελο. "Ίσως όχι."
  
  
  Οικονόμος έφερε ποτά. Της, έσκυψε πίσω. Η συνάντηση είχε συζητηθεί ανάμεσα στο και συμφωνηθεί. Θα ήταν απλά να επικοινωνήσετε μαζί του στο θέρετρο και να πάρει μαζί του Χουάν.
  
  
  Ήπιαμε.
  
  
  Μιλήσαμε για κάτι άλλο. Πέρασαν δεκαπέντε λεπτά. Τέλος, η Τίνα έχει αυξηθεί.
  
  
  "Υποθέτω ότι ο κος Πίμποντι είναι πολύ θέλει να πάει πίσω στο ξενοδοχείο μου".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, κύριε Μυθιστόρημα. Με ανυπομονησία περιμένω εδώ μια πιο ολοκληρωμένη συζήτηση στο χιονισμένο χώρα".
  
  
  Είδαμε ένα φίλο στον άλλο, και γύρισε να φύγει. Η τίνα ήρθε προς το μέρος μου και με πήρε από το χέρι.
  
  
  "Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να έρθω μαζί σου στην παραλία. Αλλά Бертильо σε πάρει πίσω".
  
  
  Αργά σήκωσε το χέρι του. "Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για την όμορφη φιλοξενία".
  
  
  Ήμασταν στο κατάστρωμα, και κατέβηκα στο σκάφος. Εκείνη κούνησε μου το χέρι από το κατάστρωμα, όταν το πλοίο άρχισε να ξετυλίγονται και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι του μπαρ.
  
  
  Έχουμε περάσει μόλις πενήντα μέτρα, όταν από το σκάφος ακούστηκε μια ξαφνική κραυγή. Εντυπωσιακό ήχο γρήγορα και συνεχώς για να εξαπλωθεί πάνω από την επιφάνεια του νερού.
  
  
  Γρήγορα γύρισε. "Περίμενε, Бертильо!"
  
  
  Την είδε η Τίνα έφυγε γύρω στο γυμναστήριο, που μόλις έφυγε. Θα κολλάει.
  
  
  Στο σαλόνι ξέσπασε σειρά πορτοκαλί φλας, στη συνέχεια από & nb разнесся βροντερό / ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
  
  
  Την άκουσα να ουρλιάζει.
  
  
  Ακούστηκε ένα ακόμη πυροβολισμό, και είδε, όπως η Τίνα Bergson έπεσε στο κατάστρωμα, η φωνή της έσπασε το καλώδιο στη μέση της κοιλιάς κραυγή.
  
  
  Το σχήμα του σε ένα σκοτεινό στολή του, κινήθηκε κατάστρωμα, όπως
  
  
  
  
  
  πάνθηρα, και πήδηξε πάνω από το κιγκλίδωμα στην μακρινή πλευρά στο νερό. Την τράβηξε όπλο, αλλά δεν μπορούσε εύστοχα τον πυροβολήσω.
  
  
  "Περπατήστε γύρω από το σκάφος!" - γάβγιζε την Бертилло.
  
  
  Σαστισμένος, φοβισμένος, αλλά ικανός, πυροβόλησε τον μηχανοκίνητο σκάφος, και θα πέρασαν από τη δεξιά πλευρά mimmo πλώρη του σκάφους.
  
  
  Μόνο οι φυσαλίδες έχουν δείξει, πού πήγε ο άνθρωπος στη στολή του. Άφησε εκεί μαγιό, ήταν προφανές. Έφυγε για πάντα.
  
  
  Εμείς κύκλο για ένα ολόκληρο λεπτό, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.
  
  
  Της, ανέβηκε από τις σκάλες στο κατάστρωμα, όπου τέσσερα μέλη του πληρώματος περικύκλωσαν την Τίνα, η οποία ασχολείται με την αναπνοή, αλλά ήσυχα γκρίνια. Ώμο ee πουλόβερ ήταν πλημμυρισμένη γρήγορα το αίμα του ξεραίνοντας πύργου.
  
  
  Την πάω στο σαλόνι.
  
  
  Μεγάλε πεσμένος στο πάτωμα. Εγώ ο στόχος ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου καταστράφηκε από τους πυροβολισμούς. Ήταν νεκρός πριν πέσει στο δάπεδο.
  
  
  Έξω από την, είδα στην ακτή, αλλά το άτομο στην στολή του δεν ήταν.
  
  
  Της άρπαξε το πλοίο, τρέχοντας προς την ακτή, και τηλεφώνησε στον Μιτς Κέλι. Ήταν σοκαρισμένος, αλλά ήταν επαγγελματίας. Αμέσως τηλεφώνησε στο малагскую φρουρά.
  
  
  Τίνα άνοιξε τα μάτια της.
  
  
  "Αυτό είναι κακό!" αυτή moaned.
  
  
  Μετά είδε το αίμα και λιποθύμησε.
  
  
  Τέσσερις
  
  
  Μιτς Kelly προώθησε το κάτω συρτάρι γραφεία. Είδε ότι ανησυχώ. Την παρακολουθούσε, όπως ο ίδιος αποσυμπιέζει δερμάτινη θήκη, στην οποία έχει κατατεθεί радиотелефонный συσκευή αποστολής σημάτων.
  
  
  Ήταν ένα όμορφο μικρό σύνολο: ιαπωνικά παραγωγή, με твердотельными μόνιτορ. Θα μπορούσε σχεδόν να πάει στο Φεγγάρι και πίσω μαζί της.
  
  
  Είναι загудел λίγα λεπτά, στη συνέχεια, να συμπεριλάβει εγώ, μέχρι να ζεσταθεί. Δε με κοίταζε, αλλά προχώρησε στην εργασία, επικοινώνησε με το AX μετά πολλών προηγμένων κλήσεις και μια σύντομη κουβεντούλα με τον χειριστή AX Monitor, χρησιμοποιώντας το συνηθισμένο ασυναρτησίες R / T. Τέλος, γύρισε προς το μέρος μου.
  
  
  "Έχω ένα Γεράκι".
  
  
  Της απάντησε "Κύριε;" Ίσα-ίσα που συγκρατούσε τον εκνευρισμό του.
  
  
  "Νικ, δεν είναι ένα τηλεφώνημα! Την, θέλω να ξέρεις..."
  
  
  "Είμαστε καθαροί?"
  
  
  "Ναι".
  
  
  "Πέναλτι".
  
  
  "Σωστά." Η φωνή Γερακιών шталь προσεκτικοί. "Τι έγινε, Νικ; Έχω πάντα εμφανίζονται πεταλούδων, όταν κρατάς τα μέτρα ασφαλείας".
  
  
  "Ποιος οργάνωσε αυτή την αποστολή; Υπουργείο οικονομικών;"
  
  
  "Ξέρετε ότι δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να μιλήσω".
  
  
  "Έχει πλάκα μυρωδιά".
  
  
  "Πες το ξανά."
  
  
  "Βρωμάει! Κορέλι νεκρός".
  
  
  "Είναι νεκρός;" Παύση. "Αχ, αγαπητέ μου το".
  
  
  "Ποιος το έκανε;" - πάλι ρώτησα.
  
  
  "Δεν μπορώ..."
  
  
  "Ήταν στημένο. Και αυτός που την έκανε, με χρησιμοποίησε για να σκοτώσει Κορέλι".
  
  
  "Όχι! Για, την, καταλαβαίνω τι εννοείς".
  
  
  "Ελέγξτε το αυτό, κύριε, σας παρακαλώ! Αν η μαφία καθαρό, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά από την πλευρά μας. Αν Κορέλι παίξει σε κάποιο παιχνίδι, τότε το υπουργείο οικονομικών ήταν ένα ψέμα".
  
  
  "Είστε σίγουροι ότι είναι νεκρός;" - ρώτησε απότομα Hawk. Εγώ τον τόνο της φωνής σήμαινε ότι είχε συνέλθει από το αρχικό σοκ.
  
  
  "Μισό κεφάλι κατεδαφίστηκε; Ω, ναι. Είναι νεκρός, κύριε."
  
  
  "Και ο σύντροφος;"
  
  
  "Είναι ζωντανή και πληγωμένο".
  
  
  "Νομίζω ότι αυτό ήταν το σωστό", είπε ο Χοκ. "Ρωμαϊκό έλεγχο ελέγχονται Κορέλι".
  
  
  "Ρωμαϊκό έλεγχο μπορεί να πληρωθεί με τη μαφία!"
  
  
  "Ο νίκολας..." - επέπληξε μου.
  
  
  "Σκεφτείτε, κύριε, ότι ο οικισμός της ρωσίας σε αυτό τελείωσε".
  
  
  "Ηρέμησε, Νικ. Το επικοινωνήσω μαζί σου, μόλις κάνω μερικά τηλεφωνήματα".
  
  
  "Κυρία Ριβέρα, και δεν θα είναι διαθέσιμα για περαιτέρω αποφάσεις".
  
  
  "Μείνε εκεί! Το θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό".
  
  
  "Είναι ήδη διαπιστωθεί, Hawk. Ή ίσως μια πιο ακριβής όρος είναι τυπωμένος στην κάρτα. Αντίο".
  
  
  "Νικ!"
  
  
  Την υπογράψει.
  
  
  Η κέλυ ήταν έκπληκτη συζήτηση μεταξύ Хоуком και μένα. Δεν συμμετείχε σε σκόπιμη είμαι ανυπάκουος.. Φωνή γιατί μίλησε για ασήμαντα πράγματα. Πήγε στο τραπέζι και селл. Έχει προσεκτικά μελετηθεί μου και περίμενα πότε θα μου πέσει η στέγη.
  
  
  "Νομίζετε ότι χρησιμοποιήθηκε AX?" - επιτέλους ρώτησε.
  
  
  "Έτσι νομίζω, αλλά δεν ξέρω".
  
  
  "Διαρροή;"
  
  
  Την κοίταξε τα χέρια του. "Μπορεί να είναι."
  
  
  "Και τι γίνεται με τα κορίτσια;"
  
  
  "Χουάν; Πραγματικά δεν ξέρω γι ' αυτήν. Αν ήταν στο κόλπο, την έχει εδώ και καιρό δεν θα είναι".
  
  
  "Πού πας;"
  
  
  Της, στράφηκε προς μέρα. "Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναρωτιέμαι αν θα είναι εκεί".
  
  
  Ήταν. Θα μπορούσε να ακούσει, όπως είναι σκαμμένο στο δωμάτιό του, αμέσως μόλις μπήκε στο μισό του δωματίου. Τουλάχιστον, ήταν σαν να φύγουμε. Απλά για να βεβαιωθείτε ότι το досталь το Luger και κινήθηκε προς το μέρος ενδιάμεση μέρα.
  
  
  "Χουάν?" - ησυχία είπα.
  
  
  "Αχ. Νικ;"
  
  
  "Ο Κος Πίμποντι".
  
  
  "Πώς πήγε;"
  
  
  Ήταν Χουάν, εντάξει. Η μπορούσα να πω από τη φωνή του. Την επικύρωσε με το όπλο του, αποφάσισε ότι, αν ήταν δολοφόνος, θα το είχε ήδη έφυγε από την Μάλαγα, καθώς η συμμετοχή της στη шараде θα έχει ολοκληρωθεί.
  
  
  Της, άνοιξε την πόρτα και μπήκε. Φορούσε ένα πολύ αυστηρό, αλλά δροσερό αναζητούν κοστούμι, που άφησε να εννοηθεί η γεύση και τα χρήματα, αλλά δεν ήταν ακριβό. Χαμογελούσε, και αυτό σήμαινε ότι δεν ήξερε τίποτα για Κορέλι.
  
  
  "Φαίνεσαι κουρασμένος, Νικ".
  
  
  "Της. Φρέσκο ενέργειας".
  
  
  "Γιατί;"
  
  
  Την селл στην άκρη του κρεβατιού και κοίταξε στο διάολο. Το ξενοδοχείο πάρει το πλήρες όφελος από τον κόσμο, όταν διάβασα το πρόσωπό της. Γύρισε σε μένα, ισχυρός ηλιακός άγιον Μάλαγα вливался στο διάολο, που ανάβει κάθε λεπτομέρεια του προσώπου της.
  
  
  "Ρίκο Κορέλι νεκρός".
  
  
  Το πρόσωπό της είχε αυξηθεί χλωμό. Αν ενέργησε, ο nach ήταν εξαιρετικό έλεγχο την αρτηριακή σύστημα. Κάθε φυσιολόγος
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Αυτός θα σας πει, ότι η αρτηριακή σύστημα είναι ακούσια.
  
  
  "Δολοφονήθηκε; Στο σκάφος;"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Ο χαρακτήρας στη στολή του".
  
  
  "Και τι γίνεται με τις γυναίκες που ασχολούνται ήταν μαζί του;"
  
  
  "Τίνα Bergson ήταν πληγωμένο, αλλά είναι ακόμα ζωντανή. Φαινόταν σαν παγίδα, Χουάν".
  
  
  "Τι κάνουμε τώρα;"
  
  
  "Θα περιμένουμε", είπα. "Στα λόγια από Хока. Της το έχει πει".
  
  
  Με κοίταξε. "Θα μπορούσαμε να δούμε τον άνθρωπο που σκότωσε Κορέλι?"
  
  
  "Μόνο εγώ σιλουέτα".
  
  
  "Είναι σαν αυτόν που πυροβόλησε μας Энсенаде?"
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Το εγώ του εγώ δεν έχει δει ποτέ".
  
  
  "Ίσως ήταν ο άνθρωπος στο αυτοκίνητο στην Ουάσιγκτον".
  
  
  "Αυτή τη φορά ήταν στη στολή του. Θα μπορούσε να είναι έτσι. Επιπλέον, θα μπορούσε να είναι γερουσιαστής Μπάρι Голдуотером".
  
  
  Χουάν αγνόησε αυτό. "Πήρε μας σε Энсенаде και проследовал μας σε Μάλαγα μέσω της Ουάσιγκτον". Τώρα έχει προσαρμοστεί θετικά, και έβλεπα ανοιχτά για μένα.
  
  
  "Ίσως".
  
  
  "Αυτό πρέπει να είναι!"
  
  
  "Αν το λες αυτό."
  
  
  Αυτή κινήθηκε σε μένα, ενώ δεν σταμάτησε την έκτη εκατοστά από μένα. "Μου είπαν ότι είσαι μόνος, γύρω από τους καλύτερους. Πώς άφησες να συμβεί αυτό;"
  
  
  Την κοίταξε προσεκτικά στο διάολο, δεν επιτρέπει καμία έκφραση αντίκτυπο στο πρόσωπό μου. Αλλά μέσα μου υπήρχε τόση οργή, ότι τα κύματα των συναισθημάτων, θα πρέπει να είναι τεντωμένα, να το αγγίξει, γιατί είναι отпрянула, σαν να περίμενα ότι θα την χτυπήσω.
  
  
  "Θα ξεχάσω ότι έχεις πει ποτέ αυτό".
  
  
  Πήρε τον εαυτό της στα χέρια του και το πείσμα κούνησε το κεφάλι της. "Δεν είμαι"
  
  
  Το τηλέφωνο χτύπησε.
  
  
  "Κέλι εδώ", - είπε η φωνή. "Υποστηρίζω την επαφή με την Τίνα Bergson".
  
  
  "Όπα;"
  
  
  "Εθνοφρουρά πήγε σε ιδιωτική κλινική κοντά μας, κοντά Алькасабы. Στη συνέχεια, ο γιατρός παίρνει το μισθό μας".
  
  
  "Πόσο βολικό".
  
  
  "Έχει τις αισθήσεις της. Θέλει να σε δει".
  
  
  Πολύ γρήγορα, σκέφτηκα. "Καλά. Δώσε μου τη διεύθυνση".
  
  
  "Πρέπει να σε πάω εκεί".
  
  
  "Καλά. Το επικοινωνήσω μαζί σου μέσω δεκαπέντε λεπτό. Κέλλυ, όπως η εθνοφρουρά έχει γίνει γνωστό, πού την πάμε;"
  
  
  Kelly γέλασε. "Έχουμε κι ένα ζευγάρι γύρω τους".
  
  
  Χαμογελώντας, της έκλεισε το τηλέφωνο.
  
  
  "Τι ήταν όλα αυτά;" - με ρώτησε Χουάν. Ήταν ακόμα προφανώς σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του Κορέλι. Εκείνη τη στιγμή, αποφάσισε ότι είναι αθώα.
  
  
  "Τίνα Bergson. Κάνει θεραπεία. Την πάω να της μιλήσω".
  
  
  "Αυτήν;"
  
  
  Το ξενοδοχείο, για να του Χουάν ήταν πάντα σε θέαμα. "Μπορείτε να πηγαίνετε".
  
  
  Είναι χαλαρή. "Ω, καλά." Το χαμόγελο. "Αναρωτιόμουν πως θα μου κάνεις".
  
  
  "Όπως πάντα, η beru σου μαζί του. Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα και μου αρέσουν τα όμορφα κορίτσια". Της χαμογέλασε.
  
  
  Είναι πραγματικά κοκκίνισε. "Ανάθεμά σε." Νομίζω ότι και πάλι ανησυχώ του συμβουλίου της σχετικά με το μυαλό σας.
  
  
  * * *
  
  
  Μιτς Kelly πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μέχρι το γραφείο και τις κλινικές, αναδεικνύοντας πριν Хуаной Ριβέρα. Έπαιξε το ρόλο του πολύ απότομη, των εξελιγμένων έναν πληροφοριοδότη. Στην delle, θα μπορούσε να γοητεύσει τις γυναίκες, ακόμη και όταν δεν έπαιζε ρόλο. Χουάν, φάνηκε να έχει ρυθμιστεί να λάβει εγώ πράξη, χρησιμοποιώντας προφανώς το ενδιαφέρον τους για το Κέλι, για να ενισχύσουμε μου.
  
  
  Αλλά δεν έδωσα μεγάλη προσοχή, ήταν πολύ απασχολημένος με σκέψεις.
  
  
  Πρώτον, ήταν έξαλλος με τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν προέβλεπε την παράσταση. Με αυτό το ελεύθερος σκοπευτής, ισχύουν Энсенаде, και μια παράξενη ομάδα, βλέποντας μας στην Ουάσιγκτον, την πρέπει να είμαι έτοιμος προβλήματα στη Μάλαγα. Ωστόσο, πριν από την, νόμιζα ότι με κυνηγούσαν δολοφόνοι και ο Χουάν και δεν Κορέλι. Πόσο ανόητο!
  
  
  Αυτό ήταν ό, τι κατάλαβα στο μυαλό μου. Μπιπ έξω από τη μηχανή τελικά στράφηκαν κατά της αποχαύνωσης, και άρχισε να παρακολουθήσουν, όπως mimmo μου περνούν τα στενά δρομάκια της Μάλαγα.
  
  
  Αμάξι στην άκρη του δρόμου, και μας βγήκε σε nach. Η κλινική βρίσκεται σε έναν στενό δρόμο, σκιασμένο από το άμεσο ηλιακό φως κτίρια γύρω από το διάολο. Το κτίριο ήταν καθαρά και περιποιημένα. Αυτό σίγουρα δεν ήταν μέρος τις φτωχογειτονιές της Μάλαγα.
  
  
  Kelly μπήκε από την κύρια είσοδο. Ανεβήκαμε με το κυρτό μαρμάρινη σκάλα μετά την γυναίκα στην λευκή στολή με αρκετά τρομερό κώλο, που ασχολείται με συντομία να μιλήσουμε με Μιτς Κέλι, όταν μπήκαμε. Ενώ περπατούσαμε στο διάδρομο του δεύτερου ορόφου, αδύνατος άντρας με κουστούμι και μαύρη γραβάτα Kelly εξέφρασε την ικανοποίησή του ένα πλατύ χαμόγελο.
  
  
  Σύμφωνα με τον Κέλι, ήταν ο γιατρός Χερνάντεζ, ο θεράπων ιατρός της Τίνα Bergson. Με ένα λαμπερό χαμόγελο Hernández της θα μπορούσα να πω, ότι τα χρήματα AX πληρώνουν εγώ λογαριασμό σας και να φέρει εγώ μέχρι την πλήρη βρασμό, όταν εκφράζει την ικανοποίησή τους σκλάβους τους εργοδότες.
  
  
  "Πώς είναι;" - ρώτησε η Κέλι.
  
  
  Hernandez, με τα χέρια διπλωμένα μπροστά του, αναστέναξε βαθιά και πολύ ανήσυχος.
  
  
  "Είναι πληγή από σφαίρα, καταλαβαίνετε. Η πληγή μερικές φορές πραγματικά προκαλεί σήψη στην κυκλοφορία του αίματος. Σήψη είναι η δυσαρέσκεια", μου είπε, σαν να ήταν το κύριο ηλίθιο σε μια ομάδα. "Πραγματικά πιστεύω ότι θα βγει σε αυτό κανονικά. Με τη βοήθεια του Θεού - θα βγει!"
  
  
  "Πόσο σύντομα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Σε λίγες ημέρες", είπε ο Hernandez, σκέψη λεπτό.
  
  
  "Αχ," είπε. "Τότε δεν είναι τόσο σοβαρά".
  
  
  Εγώ μαύρα μάτια για μια στιγμή ξέσπασε. Στη συνέχεια χαμογέλασε ανήσυχη, προβληματισμένη χαμόγελο. "Αρκετά σοβαρά, κύριε Πεαβοδυ", - είπε ο нараспев. Αυτό σήμαινε ότι δεν θα αφήσει να πάει αμέσως. Έπρεπε να δεχθεί το γεγονός, ότι εγώ η αντίσταση μπορεί να αιτιολογείται από την ιατρική άποψη. Ένα τραύμα μπορεί να είναι δυσάρεστη μια σαχλαμάρα. "Μα καλά, τι είναι
  
  
  
  
  
  - αμέσως έφτασε εδώ, συνέχισε ο Hernandez. - Ήταν σχεδόν σε κατάσταση σοκ. Όταν πρόκειται για τραύματα από όπλο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σοκ ".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Μπορούμε να μπούμε, για να την δω;"
  
  
  "Φυσικά, φυσικά!" - δοκάρια Hernandez, στράφηκε προς την Κέλι και, κουνώντας τους προς την ημέρα σε διάδρομο. "Παρακαλώ, περάστε".
  
  
  Kelly άνοιξε την πόρτα και μπήκε σε ένα μεγάλο ευρύχωρο δωμάτιο με νοσοκομειακό κρεβάτι στη μέση. Τα blinds ήταν τραβηγμένες, και στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι κάηκε η λάμπα.
  
  
  Τίνα Bergson ήταν τέλεια, ακόμη και αν ήταν закутана σε πολύ δύσκολη λευκό λινό ύφασμα, και το στήθος προστατευμένη больничными κουβέρτες. Ee μαλλιά της ήταν распушены πάνω από το μαξιλάρι - ένα φωτοστέφανο γύρω από пряденного χρυσό.
  
  
  Όταν μπήκαμε, ο nach ήταν κλειστά μάτια, αλλά άνοιξε ih, όταν είμαστε κοίταζαν στο διάολο από πάνω προς τα κάτω.
  
  
  Ee ήθελα τη γνώμη μου. "Ο κος Πίμποντι", - είπε.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Είμαι ευτυχής που βλέπω ότι είσαι πολύ όμορφη".
  
  
  Προσπάθησε να χαμογελάσει. "Ήταν... ήταν..." Και τα μάτια навернулись δάκρυα.
  
  
  Την πλησίασε. "Τίνα, ήταν απαίσιο. Είσαι το ξενοδοχείο μου πεις κάτι;"
  
  
  Η φωνή της ήταν ένας ψίθυρος. "Ντρέπομαι. Είμαι..." Είναι умоляюще κοίταξε μας.
  
  
  Την γύρισε. "Καλά. Να καθαρίσει το δωμάτιο. Θέλει να μου μιλήσει ιδιαιτέρως.
  
  
  Χουάν επαναφέρει. "Και εγώ."
  
  
  Οι ματιές μας συναντήθηκαν. "Μείνε, Χουάν. Οι υπόλοιποι εκεί!"
  
  
  Hernandez και η Κέλι υπάκουα βγήκαν από το δωμάτιο με μια γυναίκα σε μια λευκή στολή.
  
  
  Την πήρε την Τίνα για το χέρι. "Τι είναι, Τίνα; Τι ντρέπεσαι;"
  
  
  Μου γύρισε την πλάτη. "Παγίδα", - είπε. "Το παιχνίδι που παίζαμε".
  
  
  "Το παιχνίδι;" Την άκουσα μια απότομη και ομαλή φωνή Хуаны.
  
  
  "Ναι", απάντησε νευρικά Τίνα.
  
  
  "Πες μας το παίζει", - διέταξε την ει.
  
  
  "Ήταν ιδέα Ρίκο. Εννοώ, ήταν φοβισμένος και ήξερα ότι κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει το εγώ"
  
  
  "Πώς το έμαθε;"
  
  
  "Είναι ήδη δοκιμάσει".
  
  
  "Καλά. Υποψιαζόταν ότι κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει το εγώ. Εξαιτίας εγώ συνεννόηση με μας;"
  
  
  "Ναι", ψιθύρισε.
  
  
  "Αν ήξερε ότι κάποιος πρόκειται εγώ να χτυπήσει, γιατί μπήκε ειλικρινείς σε παγίδα;"
  
  
  "Δεν το έκανε", είπε η Τίνα. "Δεν έπεσε στην παγίδα. Το γεγονός του θέματος είναι".
  
  
  Της, γύρισε και κοίταξε στον Χουάν. Στο δικό μου γκολ ξεκίνησε μια παράξενη σκέψη. Την καλή έσφιξε το χέρι της Τίνα.
  
  
  "Συνέχισε", - έπεισε την sl.
  
  
  "Δεν ήταν Ρίκο, στο σκάφος", - επιτέλους είπε η Τίνα, умоляюще закатывая μάτια.
  
  
  Tack! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα!
  
  
  "Όχι;"
  
  
  Το άτομο με το οποίο μιλήσατε, δεν ήταν Ρίκο Κορέλι. Ήταν ο άνθρωπος που Ρίκο ήξερα πολλά χρόνια. Εγώ έλεγαν Базиллио di Ванесси. Σικελός, ε.
  
  
  "Και τι γίνεται με το Ρίκο; Ήταν σε ένα σκάφος;"
  
  
  "Όχι. Ρίκο στην αίθουσα στη Σιέρα Νεβάδα. Όπως μόνο η συνάντηση με το σκάφος έχει τελειώσει, θα πρέπει να έχουν ενημερώσει εγώ - και τότε και συναντήθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο. Είναι μια προκαταρκτική συνάντηση ήταν μια δοκιμασία. Τράπουλα Ρίκο χρησιμοποίησε Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Ναι. Και - όπως είναι αυτό; - δίδυμο!"
  
  
  "Διπλό", - είπε Χουάν.
  
  
  "Ναι! Ξέρετε, για να μάθετε, προσπάθησε κάποιος να σκοτώσει Ρίκο. Βλέπεις;"
  
  
  "Ή να με σκοτώσει", σκέφτηκα.
  
  
  "Είναι στην πραγματικότητα."
  
  
  - Δηλαδή, νεκρή Ванесси, και δεν Κορέλι;
  
  
  Είπε: "Ναι. Αυτή είναι η αλήθεια".
  
  
  Χουάν έσπρωξε μακριά μου και σηκώθηκε από το κρεβάτι. "Λες ψέματα", - огрызнулась είναι. "Μπορώ να πω."
  
  
  Τίνα κατά το ήμισυ приподнялась στα σκουπίδια με άγρια μάτια. "Γιατί μου μιλάς έτσι;"
  
  
  "Δεν λέτε την αλήθεια! Κορέλι νεκρός! Και προσπαθείτε να μας παγιδεύσει χρησιμοποιώντας πλαστά!"
  
  
  "Δεν είναι αλήθεια! Το ορκίζομαι!" Το πρόσωπο της Tina ήταν καλυμμένο με ιδρώτα.
  
  
  "Δεν το πιστεύω!" Χουάν δύσκολο davila.
  
  
  "Ρίκο τώρα σε Σιέρα Νεβάδα. Έχουμε κυκλοφορήσει το εγώ με γιοτ στη Βαλένθια. Η μπορώ να το αποδείξω"
  
  
  "Πώς;"
  
  
  "Το... το..." η Τίνα δεν άντεξε. Άρχισε всхлипывать.
  
  
  "Πώς;" - φώναξε Χουάν, το σκύψιμο και ιδιαίτερα λικνίζοντας της.
  
  
  Τίνα έτρεμαν και moaned έξω από το κακό. Τα δάκρυα έρεαν. "Είναι αλήθεια!" είναι всхлипнула. "Κορέλι ζωντανός!" Τώρα είναι ανοιχτά έκλαιγε. "Στη Βαλένθια, υπάρχει μια εγγραφή για το εγώ αποχώρησή του από το σκάφος!"
  
  
  Χουάν επαναφέρει, τα μάτια του μειώθηκε ελαφρά, αλλά έμειναν ικανοποιημένοι. "Μπορούμε να το ελέγξουμε".
  
  
  Την προσοχή απομάκρυνε Χουάν στο πλάι, αφήνοντας στο διάολο ουσιαστική και κατανόηση άποψη. Χουάν ήταν γενναία, και μου άρεσε. Τώρα ξέραμε ότι Κορέλι ζωντανοί.
  
  
  "Πού είναι;" Την ρώτησα την Τίνα.
  
  
  "Σας είπα. Στη Σιέρα Νεβάδα". Ee μάτια закатились από φόβο.
  
  
  "Αλλά..."
  
  
  "Θα μου πει, πού θα σε συναντήσει".
  
  
  "Είναι ανώνυμης περιήγησης στο θέρετρο?"
  
  
  Τίνα απεγνωσμένα κούνησε το κεφάλι. "Ναι, Ναι! Ο κ. Πίμποντι, λυπάμαι πολύ που όλα πήγαν στραβά".
  
  
  "Θα πρέπει να είναι!" - τραβούσε εγώ.
  
  
  "Θα πάτε εκεί για να συναντήσει το εγώ;"
  
  
  "Μας για αυτό!"
  
  
  "Όχι;" Ee πρόσωπο σοκολατάκια μου, γαμώτο.
  
  
  "Όχι!" Της ήταν κατηγορηματική.
  
  
  "Γιατί όχι;" Είναι και πάλι τα κλάματα. "Θα... θα... θα με σκοτώσει!"
  
  
  "Ναι", είπε ήσυχα εγώ. "Πιστεύω ότι θα το κάνει."
  
  
  Κεφάλαιο πέντε
  
  
  Notonly προβάλει νοητικές κύματος γύρω από τον εγκέφαλο σε κάποιον άλλο. Το έχω δοκιμάσει εδώ και χρόνια, αλλά χωρίς επιτυχία. Αλλά αυτή τη στιγμή το ήξερα ότι θα πρέπει να επικοινωνούν με Хуаной Риверой μόνο με τη χρήση των εγκεφαλικών κυμάτων - ρευμάτων αισθητήρια αντίληψη.
  
  
  Την устремил βλέμμα στο πρόσωπό της και πολύ σκέψη. Το σκέφτηκα: "Έλα σε βοήθειά της, Χουάν". Είσαι καλό παιδί;
  
  
  Χουάν κοίταξε, раскрасневшись, λες και αυτό ήταν περίεργο, ότι ο άνθρωπος είναι τόσο προσεκτικά την εξετάζει.
  
  
  Το ήξερα ότι η αρχική μου σκέψη δεν έχει διεισδύσει. Πρέπει να είσαι ο πεισματάρικο
  
  
  
  
  
  ο τύπος, όμως.
  
  
  "Πάει στο διάολο", σκέφτηκε το τέλος. Έχω την αίσθηση ότι έπιασε αυτό.
  
  
  Της, στράφηκε προς Τιν και τραβούσε "Μας για αυτό!" Και πάλι είπε. "Όλα τελείωσαν. Μας είπατε ψέματα για τελευταία φορά. Καμία συνάντηση".
  
  
  Τα μάτια Хуаны μειώθηκε, και αυτός σχεδόν θα μπορούσε να παρακολουθεί την мыслительными διαδικασίες, μέχρι να διασταυρωθούν έλικα παιχνίδια και αντίθετη παιχνίδια.
  
  
  "Περίμενε ένα λεπτό", - γρήγορα, είπε. "Δεν μπορούμε απλά να φύγει από την Ισπανία, δεν είδε τον κ. Κορέλι!"
  
  
  Τίνα σταμάτησε να κλαίει και με την ελπίδα κοίταξε.
  
  
  Την κοίταξε Χουάν, σαν ένα σκουλήκι στο φρέσκο μαρούλι. "Ω, ναι, μπορούμε!" - είπα θυμωμένα. "Είναι ψέματα μας, και αυτό το νήμα".
  
  
  "Αλλά τι γίνεται με τις πληροφορίες που θα πρέπει να μας δώσει Κορέλι?"
  
  
  "Δεν το χρειαζόμαστε".
  
  
  "Δεν τα χρειάζεσαι, - взмолилась Χουάν, αλλά το χρειάζομαι! Η αυτός που έστειλαν πίσω του. Είσαι απλά ένας σωματοφύλακας!"
  
  
  Την κοίταξε την Τίνα, για να δείτε πώς πήρε την μικρή μας τη δραματική αυτοσχεδιασμό. Έχει εξελιχθεί σε έναν θεατή σε ένα γρήγορο αγώνα.
  
  
  "Θα επικοινωνήσω με AX", - μούγκρισε μου, κάνοντας κάτι σαν καθυστερημένη τον "Μπόγκαρτ". "Οικισμός της ρωσίας να καθαριστεί!"
  
  
  "Επιτρέψτε μου να μιλήσω μαζί τους!" - είπε Χουάν, ήδη είναι λίγο ταραγμένη. "Είμαι πολύ πολλά βάλει στην κάρτα!"
  
  
  "Δεν πρέπει να μιλάει κατά της", - απρόθυμα είπα, χτύπημα Τιν.
  
  
  "Δεν με νοιάζει ποιος ακούει! Αυτή είναι η αποστολή μου!"
  
  
  Το σκέφτηκα, προσποιείται ότι εκτιμήσουμε μόνον συνέπειες. Τέλος της είπε: "θέλεις πραγματικά να πάει και να συναντηθεί με Κορέλι?"
  
  
  Χουάν κούνησε το κεφάλι. "Φυσικά! Απλά επειδή κατέστρεψες την πρώτη συνάντηση..."
  
  
  "Κι εσύ;" - διακοπή του, αναφερόμενος στην Τιν. "Τι εγγύηση μπορείτε να μας δώσετε ότι συναντηθεί με την παρούσα Κορέλι στη Σιέρα Νεβάδα;"
  
  
  "Σας είπα ήδη! Θα μάθετε όταν λάβετε τις σωστές πληροφορίες".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους.
  
  
  - παρενέβη Χουάν. - Πρέπει να συναντηθούμε με Κορέλι, - είπε. "Για μένα είναι τρομερά σημαντικό!"
  
  
  "Καλό κορίτσι", σκέφτηκα. Διατηρώντας απαθής πρόσωπό του, έσκυψε πάνω από την Τίνα. "Θα κάνουμε άλλη μια προσπάθεια".
  
  
  Είναι με ανακούφιση έκλεισε τα μάτια και χαμογέλασε.
  
  
  "Πρέπει να συνεργάζονται στενά μαζί μας, Τίνα, - είπε ο έι. "Δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε, ότι ο δολοφόνος τώρα πάει στο σπίτι. Κι αυτός θέλει να σε σκοτώσει".
  
  
  Χουάν αγριοκοίταξε. "Γιατί; Αν ονε πληρώσει για τον φόνο του Ρίκο Κορέλι, αυτός έκανε το συμβόλαιο".
  
  
  "Αλλά θα πρέπει να μάθει για το σφάλμα. Η μαφία ξέρει ότι Κορέλι ζωντανός - ή σύντομα θα πεθάνει. Τότε ο δολοφόνος θα κυνηγήσει την Τίνα - για να οδηγήσει το εγώ στο Κορέλι!"
  
  
  Τίνα γέλασε κάπως κοροϊδευτικά.
  
  
  "Θα παραδώσουμε την ασφάλεια σε αυτό το δωμάτιο", - ανακοίνωσε εγώ. "Θα πω στον Μιτς Kelly".
  
  
  "Αλλά ένας εκπαιδευμένος δολοφόνος μπορεί να εισχωρήσει παντού. Ως φύλακας μάθει για χέμα να παρακολουθήσετε;" - ρώτησε τον Χουάν.
  
  
  Το παρακινδυνευμένο. "Δεν έχουμε ιδέα ποιος είναι ο δολοφόνος. Emu απλά θα πρέπει κανείς μακριά".
  
  
  "Αλλά ξέρουμε", - ξαφνικά είπε η Τίνα, κάθεται και wincing από το κακό με την ξαφνική κίνηση.
  
  
  Θα με Хуаной μετατραπεί σε αυτήν με ανοιχτά στόματα ανοικτή. "Ξέρεις κάτι;"
  
  
  "Ποιος είναι ο δολοφόνος. Είναι άτομα με το όνομα Κουνούπι. Θα πρέπει να είναι. Είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Εγώ το παρόν το όνομα του - Альфреддо Москато".
  
  
  "Πώς το ξέρεις;"
  
  
  "Επειδή δολοφόνος προσπάθησε να διεισδύσει στην έπαυλη Ρίκο, στην Κορσική, έξι μήνες πριν. Κατά μήκος των τοίχων ήταν πολλές παγίδες και συσκευές, οπότε δεν μπορούσε να μπει. Αλλά όταν προσπάθησε να, έπεσε πάνω σε καλώδια που έκαναν υπέρυθρες φωτογραφίες. φωτογραφίες αναδειχθεί, και κατάλαβε, ότι αυτό Москато ".
  
  
  "Ρίκο Κορέλι ξέρει Москато?"
  
  
  "Όχι. Ποτέ δεν σε είδα. Odin γύρω από τους ανθρώπους Ρίκο είναι γνωστό Москато".
  
  
  "Άρα, λέτε, ότι Москато δεν ξέρει Κορέλι στο πρόσωπο και πιστεύει ότι σκότωσε το εγώ".
  
  
  Τίνα κούνησε το κεφάλι. "Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά ναι, το έλεγα".
  
  
  "Τι άλλο ξέρετε για Москато; Κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσει το εγώ;"
  
  
  Το πρόσωπο της Tina ήταν ροζ. "Ονε πολύ αρέσουν τα κορίτσια", - παραδέχτηκε εκείνη.
  
  
  "Κάτι παραπάνω από αυτό;"
  
  
  "Ονε αρέσουν τα ζευγάρια", - δειλά выпалила Τίνα.
  
  
  "Σε ζευγάρια;" - διασκέδαση ρώτησα.
  
  
  "Δεν είναι αστείο!" - δραματικά είπε Χουάν.
  
  
  Την γύρισα προς Τίνα. "Έχει μια συνήθεια στην трехэтажному σεξ;"
  
  
  "Ναι", είπε η Τίνα. "Αυτό έχει σχέση. Το κάνει κάθε φορά πριν φύγω για τη δουλειά. Αυτό εγώ χαλαρώνει".
  
  
  "Μπορεί να είναι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση για να το βρείτε, πριν μας βρει".
  
  
  "Βρίσκει εμάς;" - βλακωδώς επιβεβαίωσε Χουάν.
  
  
  "Είναι, φυσικά, πάλι θα προσπαθήσει να βρει το δρόμο προς Κορέλι. Επειδή δεν ξέρει εγώ με την πρώτη ματιά". Την κοιτάς από το παράθυρο με παντζούρια. "Και ο ευκολότερος τρόπος για να πιάσει Κορέλι είναι να βλέπεις πίσω μας".
  
  
  Τα μάτια Хуаны φωτίστηκε. "Στη συνέχεια θα δούμε τον εαυτό σας σε Μάλαγα, και πηγαίνει πίσω μας".
  
  
  "Όχι. Πρώτα εγώ βρούμε". Αλλά έπρεπε κάτι να διορθωθεί. "Τίνα, πώς να επικοινωνήσετε με την παρούσα Κορέλι?"
  
  
  Γύρισε τη πλάτη. "Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να με πάρει".
  
  
  "Αλλά πώς θα ξέρει πού είσαι - εννοώ, κρυμμένο σε αυτή την ειδική κλινική;"
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. "Θα είναι. Η μπορώ να το εγγυηθώ"
  
  
  "Δεν θέλω να ανέβουμε στο χιονοδρομικό κέντρο και να περιμένω εγώ εκεί", είπα.
  
  
  "Ο γιατρός λέει ότι σε λίγες μέρες μαζί μου όλα θα πάνε καλά".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Τότε θα περιμένουμε. Μέχρι τότε, εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε από την μέση Κουνουπιών. Το να το να φύγει, μέχρι να δουλεύουμε πάνω σε αυτό митингом".
  
  
  * * *
  
  
  Γρήγορα ενημέρωσε τον Μιτς Kelly
  
  
  
  
  
  
  και σε ένα λεπτό έχει ήδη μιλούσα στο τηλέφωνο, την εξαπάτηση του αρχηγού της Μάλαγα, για να το ανέθεσε μέλος civil προσέχω την Τίνα Bergson. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο της είπε η Κέλι σχετικά με την κατεύθυνση των εργασιών.
  
  
  Είπε ότι δεν έχει ακούσει ότι το The iskcon έχουν ήταν σε Μάλαγα, αλλά, φυσικά, δεν διαπίστωσε κανένα όργανα στην περιοχή. Φάνηκε, νόμιζε ότι εγώ τον κρίνω. Την διαβεβαίωσε πως όχι.
  
  
  "Υπόκοσμος", - είπε. "Γιατί να μην ρίξω μια ματιά;"
  
  
  "Τι εγκληματική τον κόσμο;"
  
  
  "Το στιφάδο της Μάλαγα", είπε. "Ψήφος πού προέρχονται και να μάθουν για Комаре. Ράφτης, θα με Хуаной φαίνεστε εντελώς νόμιμα. Θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι ανίερη μετανάστες που προσπαθούν να προσλάβει σωματοφύλακα. Έχω ένα συμβόλαιο που ξέρει στιφάδο μέσα προς τα έξω. Εγώ λένε Ντιέγκο Πέρες. Κοίτα, το στείλω εγώ σε σένα απόψε. Σε ομορφαίνοντας ".
  
  
  Την κοίταξε στον Χουάν όλη prim και τεταμένη, εξαιτίας του ανδρικού ρατσισμού.
  
  
  "Καλά. Ας το δοκιμάσουμε".
  
  
  Εμείς σιωπηλά τελειώσει το ταξίδι.
  
  
  Μόλις γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, την άκουσε τον ήχο του τηλεφώνου.
  
  
  Ήταν Κέλι.
  
  
  "Odin. Την συμφωνία με τον Ντιέγκο".
  
  
  "Εντάξει."
  
  
  "Έχει ύψος πέντε πόδια επτά ίντσες, κομψό στην εμφάνιση, με μικροσκοπικά μουστάκι και πολύ έξυπνος. Μην αφήνετε γραβάτα να σε παραπλανήσει".
  
  
  "Σωστά"
  
  
  "Δύο. Το μόνο που έσπασε τον σήμα της Ιντερπόλ".
  
  
  "Η ιντερπόλ;"
  
  
  "Τους έστειλα περιγραφή του νεκρού μαζί με τα αποτυπώματα του. Δεν είναι Κορέλι. Είναι Ванесси, καλά"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Τότε, η Τίνα λέει την αλήθεια".
  
  
  "Ναι. Καλή τύχη απόψε, Νικ".
  
  
  * * *
  
  
  Ντιέγκο Πέρες ήταν αυτό που αποκάλεσε ο Μιτς Kelly - ακριβώς выглядящим τύπο συνοδείας, ο οποίος φορούσε φωτεινό, αλλά το σωστό ρούχα και υποστήριξε σταθερή ροή άσχετες συζητήσεις, για να διασκεδάσει τις κυρίες, στην προκειμένη περίπτωση του Χουάν Ριβέρα.
  
  
  "Ο Ντιέγκο Πέρες", μου είπε, όταν την έβαλε μέσα.
  
  
  "Πώς πάει;" Της είπε. "Αυτή είναι η γυναίκα μου Χουάν".
  
  
  "Μεγάλη κυρία", είπε με ένα νεύμα. Την φευγαλέα ματιά στον Χουάν. Προσπάθησε να κρατήσει το πρόσωπό σταθερό, αλλά είδα μέσα ξεσπά την οργή. Ανησυχούσε ότι γελάω με αυτό.
  
  
  "Ο κ. Κέλι ενημέρωσε ο στόχος της βραδιάς, - εν συντομία είπε Ντιέγκο, ενδεικτική ρίχνοντας μια ματιά σε μένα.
  
  
  "Από πού να αρχίσω;" Την ρώτησε.
  
  
  Αποκάλεσε θέση, και καλέσαμε ταξί και σε ένα παιχνίδι σε αυτό. Ντιέγκο καθόταν με Хуаной, έλαμψε και συνομίλησαν στα ισπανικά και μετά στα αγγλικά. Την κοίταξε έξω από το παράθυρο.
  
  
  Σε Μάλαγα που πραγματικά δεν ξέρεις πού μαγειρευτά άρχιζε και πού κατέληγε λέσχες. Ξεκινήσαμε με το εστιατόριο με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα, κοντά στο λιμάνι, στην περιοχή της πόλης που ονομάζεται La Malagueta. Ο ήλιος πάνω από την επιφάνεια της Μεσογείου φόρεμα, και φάγαμε θαλασσινά και έπιναν κρασί και το κονιάκ. Οι σερβιτόροι αναμμένα κεριά σε χρωματιστά γυαλιά, και έπεσε η νύχτα.
  
  
  "Έχω μια ιδέα, Ντιέγκο, είπα.
  
  
  "Η ιδέα;" Ντιέγκο άρχισε να χαμογελά. Ονε άρεσαν ίντριγκα.
  
  
  "Είμαι πλούσιος αμερικανός τουρίστας. Αυτό φαίνεται από το γεγονός πως την разбрасываюсь χρήματα. Η βόλτα με τη γυναίκα μου. Αλλά έχω βαρεθεί με την γυναίκα του. Το θέλω για να το έβαλε για ύπνο δεν είναι μόνο μια απλή крестьянскую κορίτσι. Την θέλω δύο!"
  
  
  Ο ντιέγκο ήταν ενθουσιασμένος. "Αλλά πώς εξηγείτε την παρουσία της συζύγου σας, κύριε;"
  
  
  "Είναι μαζί σου, Ντιέγκο".
  
  
  Εγώ πρόσωπο γίνεται τυλιγμένος σε ένα λαμπερό χαμόγελο. "Αχ!"
  
  
  "Και όταν βρίσκουμε δύο κορίτσια, που εργάζονται σε ζεύγη, μας ενδιαφέρει, ζήτησαν να ih να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, ειδικά χθες το βράδυ".
  
  
  "Βλέπω!" Το πρόσωπο του Ντιέγκο εξέφρασε το θαυμασμό του: "πάμε Τότε".
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Θα δούμε τι θα γίνει".
  
  
  Αρχίσαμε να παρακολουθήσουν ντίσκο στη Μάλαγα. Η ευρωπαϊκή disco - είναι ουσιαστικά ένα σκοτεινό χώρο με χαμηλή οροφή και ένα πολύ μικρό ποσό των παραθύρων. Μικρά τραπέζια τοποθετημένα γύρω από την πλατφόρμα στη μέση. Από την οροφή κρέμονται τα διάφορα μπιχλιμπίδια, - αποξηραμένα βρύα, ιμάντες, σχοινιά, ζαρτιέρες, στρινγκ, σουτιέν, κλαδιά, σχεδόν ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
  
  
  Πάντα κάπου δυνατά ακούγεται η μουσική με στερεοφωνική περιοδικών. Τα ηχεία εκπέμπουν θόρυβο σε όλες τις κατευθύνσεις γύρω από κρυφές κόγχες. Strobe φώτα αναβοσβήνουν πολύχρωμο φωτισμό σε όλες τις πλευρές. Στον τοίχο προβάλλονται έγχρωμες διαφάνειες με γυμνά σώματα και ζευγάρια σε διαφορετικές πόζες τη σεξουαλική επαφή. Ο θόρυβος είναι φανταστική.
  
  
  Στη συνέχεια, όλα strobe φώτα σβήνουν και στην σκηνή βγαίνει η ομάδα κιθαρίστες. Εμφανίζεται χορευτής φλαμένκο - ο άντρας ή η γυναίκα.
  
  
  Μέχρι τα μεσάνυχτα περάσαμε έξι θέσεων με αρνητικά αποτελέσματα.
  
  
  "Εντάξει;" Λίγο αργότερα της ζήτησε Ντιέγκο.
  
  
  "Τίποτα, κύριε", είπε. "Υπάρχουν πολλές γυναίκες - ενιαία, ατμόλουτρα, ακόμη και τριπλά, αλλά τον τελευταίο καιρό κανείς δεν ενήργησε τρόικα".
  
  
  "Λοιπόν, θα προσπαθήσουμε για μια ακόμη φορά".
  
  
  "Έχουμε ξεμείνει από χώρο". Τα μάτια Ντιέγκο прищурились. "Νομίζω ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε Τορεμολίνος".
  
  
  "Πού είναι;"
  
  
  "Λίγο νοτιότερα. Στην Costa del Sol".
  
  
  "Ακόμα στο μπαρ;"
  
  
  "Το καλύτερο. Ζωντανό. Το ζώο. Για άσεμνη".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Ακούγεται καλό. Πάμε".
  
  
  Για παράδειγμα, σε μία ώρα και τριάντα μπήκαμε σε θέση, στα μισά του δρόμου σε κεντρικό δρόμο εξωτερική πισίνα. Ήταν ένα τρομακτικό μέρος. Ζώα σε κλουβιά πηγαινοέρχονται στα κύτταρα, свешивающихся με ανώτατο κοντά σε μπαρ στην είσοδο.
  
  
  Φθορισμού ζωγραφισμένα καρέκλες και τραπέζια έλαμπαν στο σκοτάδι. Χορευτής φλαμένκο που εξατμίζεται σε ένα κανονικό βήμα
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  s σε μια μικρή σκηνή στο κέντρο του δωματίου. Στον τοίχο проецировали διαφάνεια δύο λεσβίες σε έκσταση. Ενισχυμένη гитарная μουσική αγωνιστεί με τρελό πενθήσουν ποτέ δεν υπήρξε ποτέ τραγουδίστρια σε μια εμφανή προσπάθεια να ζαλίζει όλους τους προστάτες.
  
  
  Πέσαμε, διέταξε сангрию και άρχισαν να φαίνονται.
  
  
  Ντιέγκο εξαφανίστηκε.
  
  
  Θα με Хуаной κοιτάτε τον άλλο στο άλλο.
  
  
  Το χέρι μου με άρπαξε από τον ώμο. Απότομα γύρισε την πληγείσα απροσδόκητη ανθρώπινη επαφή.
  
  
  "Έχω", είπε ο Ντιέγκο στο αυτί μου.
  
  
  Την άγγιξε στο χέρι Хуаны, προειδοποίησε την, για να παραμείνει εκεί, και ακολούθησε Ντιέγκο στο σκοτάδι. Στο πλάι από την ντίσκο ήταν μια μικρή πόρτα. Ντιέγκο περάσει μέσα από αυτό, και έχουμε περάσει σε ένα σκοτεινό διάδρομο στο δωμάτιο στο τέλος. Στο τραπέζι καθόταν μια γυναίκα αβέβαιο ηλικία σε ένα βρώμικο, рваном κοστούμι φλαμένκο. Σε γκρίνια πάνω ee κεφάλι έλαμπε ασθενές ηλεκτρικό брылев. Ο nach είχε μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και μαύρες σακούλες κάτω από αυτά.
  
  
  "Μπιάνκα", είπε ο Ντιέγκο. "Είναι άντρας".
  
  
  Η μπιάνκα χαμογέλασε κουρασμένα. "Μου αρέσεις", είπε.
  
  
  Της χαμογέλασε. "Ο σύντροφος?"
  
  
  "Δεν είναι τόσο καλή όσο της, αλλά θα είναι εκεί".
  
  
  "Το όνομα της;"
  
  
  "Κάρλα". Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους.
  
  
  "Μπιάνκα", είπα. "Θα πρέπει να είναι καλό. Δεν θέλω να ξοδεύουν τα χρήματα για το τίποτα".
  
  
  "Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας για την Μπιάνκα. και ο Καρλ!" η γυναίκα γέλασε κάπως κοροϊδευτικά. "Είμαστε καλοί. Πολύ καλά".
  
  
  "Δεν θέλω εραστές!" Της είπε. "Θέλω να ξέρω, έχετε εργαστεί μαζί στο παρελθόν".
  
  
  "Φυσικά, δουλεύουμε μαζί", - είπε η Μπιάνκα, καταπραϋντικά κουνώντας μου το χέρι. "Μην ανησυχείτε γι' αυτό. Θα μοιράσουμε λεφτά".
  
  
  "Πόσα;"
  
  
  "Σε επτά χιλιάδες πεσέτες για το τεμάχιο".
  
  
  "Είναι πολλά! Πρέπει να ξέρετε, είναι καλό να είσαι!"
  
  
  "Κοίτα, έχεις κάποιον ρώτα ..."
  
  
  Ο ντιέγκο είπε: "Ποιος, Μπιάνκα; Έχεις συστάσεις;"
  
  
  "Φυσικά, έχω μια σύσταση! Ο γάλλος ζει σε Marbella".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Δεν το πιστεύω μας, έναν γάλλο!"
  
  
  Γελούσε. "Αυτό είναι καλό. Τα παιδιά της!"
  
  
  Ο Ντιέγκο λύπη τους ώμους.
  
  
  "Γεια σου, είπε. "Ήταν ένα που κάναμε χθες! Κάρλα και την. Ένα πραγματικό κάθαρμα, αυτός ήταν! Είναι το παν! Και αμέσως! Α, σου λέω..."
  
  
  "Ποιος ήταν αυτός;"
  
  
  Αυτή αγριοκοίταξε. "Δεν ξέρω. Δεν μας καλεί το όνομά του. Αυτός ο σκοτεινός τύπος. Ξέρεις. Φαίνεται ιταλός ή κάτι τέτοιο. Δεν μιλούσε ισπανικά".
  
  
  Την κοίταξε Ντιέγκο, και το έβαλε κάτω βλέφαρο στο ένα μάτι.
  
  
  "Πού μένει;" Την ρώτησε.
  
  
  "Πήγαμε στην βίλα ανοιχτά εδώ, στο Torremolinos".
  
  
  Την ψαχούλευα στο πορτοφόλι και έβγαλε δέκα χιλιάδες πεσέτες. "Δώστε μου τη διεύθυνση, είπα, και αφήστε τον εαυτό σας δέκα χιλιάδες".
  
  
  Ee μάτια διευρύνθηκε, και είδε, όπως στο μέτωπό παραδίδονται από τον ιδρώτα. Ee χείλη της ήταν υγρά από το σάλιο. Είναι διχασμένη μεταξύ απληστία και προσοχή. Τώρα ήξερε ότι θα μπορούσε να είναι περισσότερο από ό, τι απλά покупательница με παράξενες σεξουαλικές επιθυμίες. Ναι αλλά την ενδιέφεραν τα χρήματα, από την αμφιβολία.
  
  
  Έφθασε για τα λεφτά.
  
  
  "Είναι η διεύθυνση;"
  
  
  "Δεν ξέρω τη διεύθυνσή του. Της σε πάω εκεί".
  
  
  Το χρήμα και έβγαλε πέντε χιλιάδες. "Τα υπόλοιπα, όταν φτάσουμε εκεί, Μπιάνκα".
  
  
  Ντιέγκο φαινόταν μπερδεμένος. "Σενιόρ. Τι θα λέγατε για ένα άλλο κύριοι; Σου...?"
  
  
  "Γύρνα εκεί, Ντιέγκο, και πάρε το σπίτι σου σε μισή ώρα".
  
  
  Το σκέφτηκα, ότι αν κάποιος παρακολουθεί Ντιέγκο, θα ακολουθήσει και Хуаной πίσω στο ξενοδοχείο.
  
  
  Την άρπαξε την πείσω για το χέρι και βγήκαμε έξω από την πίσω πόρτα ντίσκο.
  
  
  Στο δρόμο ήταν πολύ σκοτεινά. Τα φώτα νέον που καλύπτει την πρόσοψη του κτιρίου, αλλά από πίσω ήταν σχεδόν μαύρο, το σκοτάδι.
  
  
  Μπιάνκα μου είπε: "Περίμενε εδώ".
  
  
  Έφυγε, και σε μισό λεπτό στο σπίτι ήρθε ένα ταξί, και μου κούνησε το χέρι του.
  
  
  Το sel δίπλα της, νιώθοντας τη μυρωδιά μούχλας ee μακιγιάζ, ee τράπεζα, και τα ρούχα της.
  
  
  Μίλησε με τον οδηγό ταξί, βιεγο με λυπάσαι τα μάτια, παίρνεις, και ποιός θα ηγηθεί από τη θέση του, εκκαθάριση, ρέει από τα στενά δρομάκια, οδηγούν σε предгорьям στις παρυφές της πόλης. Βγήκαμε από την μπανιέρα μέρη βεράντα στον τελευταίο όροφο και μπήκαν στο пригородную κατοικιών μέρος.
  
  
  Σε δέκα λεπτό Μπιάνκα έσκυψε προς τα εμπρός και χτύπησε ταξιτζή στον ώμο.
  
  
  "Acqui! Της ψηφοφορίας".
  
  
  Σταμάτησε ένα ταξί.
  
  
  "Αυτός;" - ρώτησε την Μπιάνκα., αναγνώρισης μ βίλα, στην οποία έλεγε.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Ο άνδρας είναι μόνος του εκεί μέσα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Είναι στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει άλλος".
  
  
  Την παρέδωσε ει πέντε χιλιάδες πεσέτες, βγήκε από το ταξί, πλήρωσε τον οδηγό και την χαιρέτησα τους δύο, ενώ ταξιδεύουν.
  
  
  Ταξί εξαφανίστηκε.
  
  
  Το έλεγξα στο наплечную θήκη. "Luger" περίμενα.
  
  
  Βίλα, που καθόρισε την Μπιάνκα, ήταν ένα μικρό лепной σπίτι, που περιβάλλεται από περιποιημένο κήπο. Μπροστά από το σπίτι ήταν ανοιχτές πύλες.
  
  
  Της μπήκε.
  
  
  Το σπίτι ήταν σκοτεινό.
  
  
  Την έχει παρακαμφθεί. Ήταν προφανές ότι κάτοικος στο σπίτι είτε στο δρόμο, είτε κοιμάται στα σκουπίδια.
  
  
  Την κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδε την κουζίνα και την τραπεζαρία.
  
  
  Το δεύτερο ήταν το παράθυρο που έβλεπε στην κρεβατοκάμαρα, και κάποιος κοιμόταν σε ένα σκουπίδια.
  
  
  Την κοίταξα, για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν προσέχει. Στη συνέχεια, κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο, την πλησίασε στο παράθυρο της κουζίνας και προσπάθησε εγώ ανοίξετε.
  
  
  Προς έκπληξή μου, ήταν ελεύθερος και έφυγε έξω.
  
  
  Το μπήκες.
  
  
  Το σεξ στη βίλα ήταν με πλακάκια και είναι αθόρυβα σε αυτό βυθίστηκε. Την άλλαξα
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  έβγαλε το Λούγκερ και κατευθύνθηκε προς την ημέρα σε διάδρομο στο πίσω μέρος της κουζίνας.
  
  
  Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν μισάνοιχτη. Γρήγορα πέρασε nach στο δωμάτιο και παρατήρησε διακόπτη κοντά σε μέρα. Έφερε το ένα κομμάτι στο κρεβάτι και άναψε брылев.
  
  
  "Ακίνητοι", είπα, νομίζοντας ότι είχε στο χέρι μπορεί να είναι όπλο.
  
  
  Καμία κίνηση. Τίποτα. Την κοίταξε. Σεργκέι, заливавший δωμάτιο, μου έδειξε τι έγινε, και δεν ένιωθα καλά. Το άτομο που βρισκόταν σε σκουπίδια, δεν ήταν πια. Το μαξιλάρι και τα σεντόνια έχουν μετατοπιστεί προς τα πάνω, ώστε να μοιάζουν σε κατάσταση αδρανοποίησης.
  
  
  Νιώθοντας την απόλυτη στιγμή του πανικού, της, κατέληξε στο φως, για να το εγώ εξοφλήσει.
  
  
  Ο ήχος από πίσω μου ακούστηκε πάρα πολύ γρήγορα. Αν ήταν τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε, γυρίζοντας "Luger", για να πιάσει κάποιον να είναι μας, έτσι και δεν ολοκλήρωσε την κίνηση. Το βύθισε στο σκοτάδι τη στιγμή που άκαμπτο μεταλλικό αντικείμενο έπεσε στο κρανίο μου.
  
  
  Το πρώτο πράγμα που κατάλαβα, ήρθε στο μυαλό, ήταν ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά ανακάλυψα ότι έχω και εγώ πονάει γκολ. Το τρίτο πράγμα που ένιωσα, είναι μια θέση στην οποία το σώμα μου скручено. Της ήταν σε πολύ στενό χώρο, όπου μόλις και μετά βίας υπήρχε χώρος για τους ноющих των οστών.
  
  
  Την λαχανιασμένος, προσπαθώντας να αναπνέουν καθαρό αέρα μέσα από την ομίχλη δηλητηριώδη ατμών, окружавший μου.
  
  
  Της άνοιξε τα μάτια και στην αρχή δεν είδε τίποτα. Τα μάτια μου κουνήθηκε, затуманились και μετατοπίστηκε. Ξαφνικά κατάλαβε ότι δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια και τα πόδια.
  
  
  Προσπαθώντας να καθίσει ειλικρινής, την είδα στο αμυδρό φως, ότι θα κολλήσει στο μπροστινό κάθισμα του πολύ μικρού Volkswagen. Ο κινητήρας δούλευε, αλλά το αυτοκίνητο δεν κινείται.
  
  
  Την закашлялся και προσπάθησε να καθαρίσει το λαιμό του, αλλά δεν μπορούσε.
  
  
  Καυσαέρια! Αυτή η ιδέα έλαμψε στο γκολ, και κάθισε απότομα выпрямившись, κοιτάζοντας γύρω, για πρώτη φορά να παρατηρήσει, όπως μια μάνικα вонзается σε σχεδόν κλειστό παράθυρο.
  
  
  Εξάτμιση χύνεται μέσα από τον σωλήνα στο фолькс. Την ήξερε αρκετά για αυτά τα αυτοκίνητα, για να καταλάβουμε ότι είναι σχεδόν δια - και αδιάβροχο μέσα. Και με την έλευση του μονοξειδίου του άνθρακα μου έμενε λίγο χρόνο.
  
  
  Μου καρπό και τον αστράγαλο ήταν δεμένα тугими σχοινιά δεμένα μαζί, οπότε θα έμοιαζε με ταύρο, κατατρύχει бычью σκύλο. Της, άπλωσε το χέρι του, προσπαθώντας να αρπάξει το κλειδί στη μίζα, να αποδειχθεί, αλλά δεν μπορούσε να ελιχθεί τις γάμπες αρκετά ψηλά στην μηχανή, για να φτάσουμε στο κλειδί.
  
  
  Την ξαπλωμένος και είναι δύσκολο να αναπνέει από την απελπισία. Το ήξερα ότι δεν θα έχω την απόφαση να εισπνεύσει καθαρό αέρα στους πνεύμονες.
  
  
  Το ήξερα ότι στο δρόμο Κουνούπι περίμενα, και μετά από πέντε ή δέκα μέτρα μπήκε στο γκαράζ του, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, έσβησε τη μηχανή και πήρε με κάπου στην παράδοση. Με πλήρως κορόιδεψε!
  
  
  Της θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τους αστραγάλους με το δεξί χέρι, αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει ih αρκετά ψηλά, να αγγίξει χάλυβα λεπίδες που είναι συνδεδεμένη με το πίσω μέρος μου αστράγαλο. Της γλίστρησε κάτω από το κάθισμα και χτύπησε στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, σχεδόν χάνοντας εγώ μορφή.
  
  
  Και μετά την άγγιξε χάλυβα λεπίδες.
  
  
  Για μια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του, όλο μου το σώμα βασανίζεται ψυχοφθόρα βήχα. Δεν είχα καθόλου χρόνο.
  
  
  Λεπίδα βγήκε έξω και προσπάθησε να κόψει τα σχοινιά που συγκρατούν τους αστραγάλους μου. Σε ένα λεπτό σχοινί καταρρεύσει. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, και κράτησε την ανάσα του. Για μένα από όλες τις πλευρές αρχή να έρθει το σκοτάδι. Τώρα μπορούσα να κουνήσω τα δάχτυλά μου.
  
  
  Το μονοξείδιο του άνθρακα συνέχισε να κάνεις στο αμάξι.
  
  
  Στη συνέχεια τα πόδια μου ως εκ θαύματος έχουν χειραφετηθεί. Την απέρριψε ih από τους καρπούς και τους πάτησε με το ένα πόδι στο πεντάλ του γκαζιού. Volkswagen πήδηξε, αλλά εκφοβισμού που πραγματοποιήθηκε.
  
  
  Της γύρισε το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων στο πλάι και προς τα κάτω, στο πίσω, και ξανά πατήσει το πόδι του στο πεντάλ του γκαζιού.
  
  
  Volkswagen πυροβόλησε στην κλειστή πόρτα του γκαράζ και συνετρίβη στο διάολο.
  
  
  Αλλά η πόρτα δεν άνοιξε, αν την άκουσε το τρίξιμο του ξύλου.
  
  
  Την οδηγούσε volkswagen προς τα εμπρός.
  
  
  Η όραση μου και πάλι σκοτείνιασε, και σχεδόν δεν είδα τίποτα. Τα πνευμόνια μου σπαρτάρησαν από δηλητηριώδη δειγματοληψίας του αέρα.
  
  
  Και πάλι πίσω, σπάστε το.
  
  
  Ημέρα раздвинулись.
  
  
  Την είδα το βράδυ έξω. Προς τα εμπρός.
  
  
  Ξανά άναψε το "volkswagen" με την όπισθεν και μέσα από τα ορθάνοιχτα τις ημέρα αναχώρησε για την πρόσβαση στο δρόμο. Τον φρενάρει στην ύπαιθρο και σταμάτησε. Από το παράθυρο вливался καθαρό αέρα.
  
  
  Στα δεξιά της είδε μια ξαφνική ακίδα πορτοκαλί φλόγα προηγούμενη ήχο της βολής.
  
  
  Της έκοψε τα σχοινιά από τους καρπούς και ελευθέρωσε τον καρπό. Την άρπαξε την πόρτα και κατέβασε το παράθυρο, βήξιμο στην ύπαιθρο. Σε ένα λεπτό από το τιμόνι βρέθηκε στα χέρια μου. Την γύρισε "volkswagen", άναψε το άγιον και χρησιμοποίησα εγώ στο σημείο, όπου συνέβη το πλάνο.
  
  
  Κάποιος φώναξε. Ακούστηκε ένα ακόμη πυροβολισμό. Την οδήγησε μέσα πρόσβαση στο δρόμο από μπροστά και κατευθύνθηκε προς кустарнику, που μεγάλωσε κοντά σε γκαράζ. Την είδα, όπως και γύρω από τους θάμνους έσκασε ανθρώπινη σιλουέτα και έτρεξε στον κήπο. Την κρατούσε volkswagen στοχευμένες σε αυτό.
  
  
  Γύρισε μία φορά, το φοβισμένο πρόσωπο осветилось φωτεινά φώτα της μηχανής. Ήταν κοντός και μελαχρινός ο παχουλός άντρας με πυκνά φρύδια, μακριά τις φαβορίτες και το μπλε γενειάδα σαγόνι - τα Κουνούπια.
  
  
  Πυροβόλησε ξανά, αλλά έχασε, και ιδιαίτερα κλικ για το φυσικό αέριο. Volkswagen πήδηξε προς τα εμπρός.
  
  
  Москато зигза
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  gged τώρα, προσπαθώντας να βρει καταφύγιο σε μια μικρή αυλή. Την πάτησε το γκάζι και με έκανε να Volks να πάω iso όλες τις δυνάμεις του. Την είδε να μπαίνω στο τοίχο και πήδηξε πάνω από το διάολο.
  
  
  Της έβγαλε το πόδι από το γκάζι και να πατήσει στο εκφοβισμού. Volkswagen γύρισε προς τα πλάγια, βρήκε το χορτάρι και έπεσε πάνω σε ένα τοίχο από τούβλα, σεργκέι αμέσως έσβησε.
  
  
  Ρόδα στο στομάχι μου, αλλά πήγαινα αρκετά γρήγορα για να χτυπήσει σοβαρά.
  
  
  Της βγήκε γύρω από τη μηχανή και μπήκε στον τοίχο, κοιτάζοντας σε ένα κουβάρι βλάστηση και θάμνους στην διπλανή αυλή.
  
  
  Κανείς δεν ήταν ορατό.
  
  
  Της, επέστρεψε στο σπίτι και μπήκε μέσα. Στην κρεβατοκάμαρα της, μπορούσε να δει, που την κράτησε και όπου κρυβόταν τα Κουνούπια πριν με χτύπησε. Το βρήκα το Luger στο πάτωμα, εκεί που το εγώ μου έπεσε.
  
  
  Το σήκωσε εγώ και άρχισε να βγείτε από την κρεβατοκάμαρα, που σχεδιάζει να οργανώσει μια παγίδα για Москато. Αργά ή γρήγορα, η ονε θα πρέπει να επιστρέψει.
  
  
  Ξαφνικά κατάλαβε ότι στο σπίτι της δεν είναι μόνος του.
  
  
  Στην αίθουσα βρισκόταν ο άνδρας, χαμογελώντας μου.
  
  
  Το πρώτο πράγμα που είδα, ήταν Webley Mark VI, πολύ θανατηφόρα όπλα. Σχεδόν αμέσως την επικεντρώθηκε σε αρσενικό, держащем όπλο.
  
  
  Ήταν μεγάλη, εντυπωσιακή άνδρας στο μανδύα με τη ζώνη. Χούφτωνε το "Уэбли", σχεδόν αδιάφορα, σαν να ήταν δεν είναι τίποτε άλλο από μια επαγγελματική κάρτα, нацелив εγώ ανοιχτά μου στη ζωή.
  
  
  Έξι
  
  
  Είχε ένα μακρύ, σχεδόν το κοκαλιάρικο πρόσωπο με σκούρα μάτια και σπαστά μαλλιά, απρόσεκτα спадающими прядью σε μετοχές. Και την ίδια στιγμή, αν και τα χαρακτηριστικά του εγώ, του προσώπου ήταν ακίνητος στο όχι εκφραστικός μάσκα αμεροληψίας, τα χείλη του ήταν κάνονται λοξοτομή σε επίπεδη χαμόγελο.
  
  
  "Πετούσε", - είναι λυπηρό " είπε σε πολύ βρετανικά αγγλικά. "Τώρα αυτό ήταν το πιο ανόητο από μέρους σας, για να επιτρέψει την ονε ξεφύγει".
  
  
  Της κούνησα το χέρι ονε χέρι, προσπαθώντας να μην целить σε αυτό το. "Δεν μπορείς να καθαρίσεις το πρόσωπό μου ζωή;"
  
  
  "Τι; Αχ!" Αυτός χαμογέλασε. Уэбли γλίστρησε στο πλάι λεπτό πληρώνει με τη ζώνη του και εξαφανίστηκε. "Είστε αμερικανός, έτσι δεν είναι;" Φαινόταν λυπημένος που χάσατε αυτή την ιδέα.
  
  
  "Ναι. Και δεν έχει νόημα να με κατηγορείς στην απόδραση. Αν δεν είχες σκάσει σε αυτό το διάδρομο, όπως Q Ε ΙΙ, θα το εγώ σκότωσα!"
  
  
  Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους. "Λοιπόν, μερικές φορές αυτό συμβαίνει, έτσι δεν είναι;" Είναι ευρέως χαμογέλασε. "Τι νομίζεις; Τον ακολουθήσουμε; Μια ευκαιρία;"
  
  
  "Είναι ήδη πολύ μακριά από εδώ", είπα. "Φοβάμαι πως μπορούμε να ξεχάσουμε το εγώ".
  
  
  Είναι προσεκτικά με γνωρίζει. "Δεν σας αναγνωρίζουμε, φίλε μου. CIA; Στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών;"
  
  
  Της είπε ήσυχα: "Είμαι ένας αμερικανός τουρίστας. Για τι πράγμα μιλάς;"
  
  
  Αυτός γελούσε. Το μήλο το εγώ του αδάμ подпрыгнуло προς τα επάνω και προς τα κάτω, όταν ο στόχος запрокинулась. Ήταν ένα μεγάλο, όμορφο αρσενικό στο τυπικό βρετανικό στυλ με твидовым твидом. "Δεν έχουμε ιδέα, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Εκείνος αναστέναξε. "Ράφτης, γαμώτο. Ο Εφημέριος. Ο Μπάρι Εφημέριος. Ένας βρετανός υπήκοος. Σε διακοπές στην Ισπανία. Εσύ;"
  
  
  "George Peabody. Ομοίως, την αυτοπεποίθηση".
  
  
  Είναι εξοργισμένοι χαμογέλασε. "Μαλακίες."
  
  
  "Στην delle, ναι", της απάντησε, επίσης, καγχάζει. "Είναι σκοτεινά εδώ. Θέλετε εγώ στοίχημα?"
  
  
  "Με συγχωρείτε, σας παρακαλώ;"
  
  
  "Βάλτε το εγώ. Ξέρετε. Περιμένετε εγώ εδώ".
  
  
  "Αχ. Να διατηρήσει την παρατήρηση; Καταφατικά. Το πλήρως μαζί σου συμφωνώ, αρχαιότητα".
  
  
  "Λέγε με Γιώργο".
  
  
  Αυτός εισπνέεται. "Στη Συνέχεια, Ο Γιώργος".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Θα περιμένουμε". Την πλησίασε στο κρεβάτι και селл στην άκρη.
  
  
  Πέρασε mimmo μου και κατέρρευσε στο μαξιλάρι, leant πίσω στην изголовью. Την άκουσε fumbles στην τσέπη σας. Έβγαλε ένα πακέτο ισπανικές τσιγάρα, έβαλε ένα στο στόμα της και γρήγορα άναψε μακρά κερί αντιστοιχία. "Αχ. Να ζητήσω συγγνώμη. Καπνός;"
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Πέταξε".
  
  
  "Πώς μπήκατε σε αυτόν;" - ξαφνικά ρώτησε.
  
  
  "WHO?" Την λιποθύμησε, επειδή ήξερε πώς ακούγεται ανόητο. Αλλά ήταν πάντα προστασία.
  
  
  "Το κουνούπι", είπε ο Εφημέριος, σαν να ήταν εντελώς ανίκανος.
  
  
  "Λοιπόν." Την προσπαθούσε να δείτε το δρόμο σας προς τη σωστή εξώφυλλο. "Σε Μάλαγα ζει αυτή η γυναίκα, είπα. "Είναι παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία. Ωστόσο, όταν ο σύζυγός της άρχισε να παίζει στην Ελβετία με την ερωμένη, η γυναίκα αποφάσισε να οργανώσει μία σχέση με έναν άντρα που λέτε Komárom. Τώρα εκβιάζει την, απειλώντας να το πω ih σχέση με τον σύζυγό της. Το κάνω αυτό από το όνομα κύριοι, για να Κουνουπιών να σταματήσει και να εγκαταλείψει το εγώ fold paper εκβιασμού ".
  
  
  Ο καπνός του τσιγάρου σηκώθηκε στον αέρα. Ήταν σκοτεινά, αλλά είδα ότι Εφημέριος σαστισμένος χαμογελούσε. Αυτός χαμογέλασε και πάλι, πολύ ήσυχο, πολύ περιφρονητικά.
  
  
  "Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το κλισέ", - είπε σε μια συνομιλία. "Ο τζορτζ; Ο γιώργος, είναι απαραίτητο;"
  
  
  "Ζητήσατε την αληθινή ιστορία. Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία". Της, στράφηκε προς αυτόν. "Κι εσύ;"
  
  
  "Αχ. Της." Πήρε μια βαθιά ανάσα. "Λοιπόν, τα Κουνούπια, γνωστή μου με πολλούς τρόπους, αλλά δεν είναι έτσι, ως λάτρης".
  
  
  "Λοιπόν", - δειλά άρχισα.
  
  
  "Κυρίως είναι γνωστός μου, ως όπλο prezzolata. Είναι ломаное η λατινική λέξη για το Tut man / Εγώ το παρόν το όνομα του - Альфреддо Москато, από εδώ Κουνούπι. Εγώ έστειλαν μέσω Ομοιοκαταληξία, να δουλέψει εδώ, στην Ισπανία, αλλά δεν ξέρω τι δουλειά. Το κουνούπι неаполитанского προέλευσης "
  
  
  "Αλλά γιατί κυνηγάς από πίσω του;"
  
  
  "Είναι
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Πρώτα ήταν невоенным υπόθεση, αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε военизированное υπόθεση. Τα κουνούπια προσέκρουσε σε ένα μόνο μέσω των ανθρώπων σε Римэ πριν από έξι μήνες και σκότωσε το εγώ ".
  
  
  "Odin από συναντήσουν τους ανθρώπους;"
  
  
  - Στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, - για τους περισσότερους είπε ο Εφημέριος. "Μας ανησυχεί διακίνησης ναρκωτικών στη Μεσόγειο. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι γεμάτη από αυτό. Προσπαθούμε να σταματήσω εγώ και οι δύο άκρες με την έναρξη του β ' παγκοσμίου πολέμου. Και θα ήταν επί του παρόντος σε εξέλιξη, όταν Τρεις σκοτώθηκε Москато ". Εφημέριος σκεπτικά σταμάτησε.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Είναι σαφές. Συγγνώμη".
  
  
  "Ήμουν στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα, όταν θα λάβει μια ειδοποίηση ότι το Κουνούπι ήταν εδώ. Την προσπάθησα να τον βρω, αλλά απέτυχε. Στη συνέχεια, εκείνο το βράδυ, μου έχει τελειώσει το στοιχείο, και την ανακάλυψε, ότι μιλάτε με μια πόρνη που της έπρεπε να Την είχε απλά σκοπό να την ανακρίνω μετά να επέστρεψε στην ντίσκο και ήρθα σε δυβλγε.
  
  
  "Στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών;" Την έχω συνηθίσει. "ΜΙ-6?"
  
  
  "Στην πραγματικότητα, πέντε". Αυτός χαμογέλασε. "Θα είναι πολύ οξυδερκής, όταν νομίζετε ότι σχετικά με την ΜΙ-6. Η έκτη είναι, φυσικά, η κατασκοπεία. Και πέντε είναι контрразведка. Σωστά; Τώρα δεν θα σας ενοχλεί για το συγκεκριμένο ταυτοποίησης ετικέτα, επειδή ξέρω ότι οι γιάνκηδες, τρομερά ευαίσθητοι σε θέματα ασφάλειας και άλλα τέτοια. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να περιπλέξουν τις σχέσεις μας. Της προτείνω να λειτουργήσει σε συνδυασμό και να προσπαθήσει να πάρει τον άνθρωπο μας Москато ".
  
  
  "Ποιες είναι οι εντολές σχετικά με Москато?" Την ρώτησε.
  
  
  "Με συγχωρείτε; Α. Στην delle, Москито - πολύ ενοχλητικός ο παίκτης. Μου είπαν να υπολογίσετε το εγώ".
  
  
  "Μόνο εγώ;"
  
  
  "Ναι. Εξαλείψτε το εγώ".
  
  
  "Όπως νομίζετε, ποιος είναι πίσω από αυτό;" Την ρώτησε.
  
  
  "Μαφιόζων, αναμφίβολα. Είναι πολλές φορές πιο πριν έκανε τη δουλειά για τους πατέρες".
  
  
  "Λυπάμαι για τον τζάστιν".
  
  
  "Τρεις;" Μου έδειξε ένα κενό πρόσωπο.
  
  
  "Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε. Η..."
  
  
  "Ω, Τρεις Делани. Ναι. Το Καημένο Το Τρία". Εφημέριος αναστέναξε. "Λοιπόν, ήξερε που έμπλεκε, όταν ενώνονται, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Την κοίταξε στο σκοτάδι. Της, σκέφτηκα ότι ήταν σαν τους βρετανούς. Σκληρή άνω χείλος και τα λοιπά.
  
  
  "Τι μπορείτε να πάρετε από τον προστάτη?" - сардонически ρώτησε με.
  
  
  "Προστάτης;"
  
  
  "Απολωλός γυναίκα;" Έκανε μια παύση. "Θα έχουν καταλάβει θέση Κουνουπιών στην ... αγάπη;"
  
  
  Α. Η ιστορία μου με το εξώφυλλο. "Είναι καθαρά ιπποτών ανοιχτήρι", της είπε με ένα χαμόγελο.
  
  
  "Εσείς, οι γιάνκηδες, πραγματικά έχετε υπερβολική συντηρητικής λεβεντιά. Μπράβο!"
  
  
  Θα το βουλώσει.
  
  
  Σε μια ώρα έχουμε αποφασίσει ότι Москато δεν θα επιστρέψει.
  
  
  Δύο ώρες αργότερα, πίναμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Τότε ήταν "Barry" και ο "Γιώργος". Ακόμα ήταν ύποπτες, αλλά αποφάσισε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε πληροφορίες.
  
  
  * * *
  
  
  Χουάν καθόταν στην είσοδο της κρυφά, τα μαλλιά έπεσε γεια σου, στους ώμους, τα μάτια του ήταν γεμάτα θησαυροφυλάκια, και το όμορφο πρόσωπο хмурилось.
  
  
  "Τι είναι αυτό το όραμα пульхритюда?" - вскричал Εφημέριος, κουνώντας ένα ποτήρι κονιάκ.
  
  
  "Αυτό Χουάν", είπα. "Γεια Σας, Χουάν".
  
  
  "Είναι η κυρία για την οποία θα μου έλεγες;" - ρώτησε Εφημέριος πολύπλοκες χειρονομίες. Ήταν σχεδόν τόσο μεθυσμένος, όπως και τον.
  
  
  "Όχι, φυσικά", είπε. "Αυτή είναι η γυναίκα μου!" Εφημέριος γύρισε σε μένα, για να σε ετήσια βάση. Στη συνέχεια κοίταξε πίσω και κοίταξε στον Χουάν.
  
  
  "Λέω, τώρα! Έχεις καλό γούστο, ο γέρος! Πολύ καλό γούστο!"
  
  
  Την σηκώθηκε και υποκλίθηκε. "Ευχαριστώ, Μπάρι. Ω, Χουάν. Έλα, σε παρακαλώ. Λυπάμαι που άργησα. Την συνάντησε τον παλιό του φίλο".
  
  
  Εφημέριος smirked. "Ναι, πράγματι, αγαπητή μου. Αυτό το όνομα Barry Εφημέριος".
  
  
  "Αυτό Χουάν Πεαβοδυ", είπα.
  
  
  Juan δεν κοιμόταν. Μπήκε στο δωμάτιο, θυμωμένα, κοιτάζοντας με. "Τι συνέβη;"
  
  
  "Θα σου πω αργότερα, μια γυναίκα", είπε, υπενθυμίζοντας ε, σχετικά με την κατάσταση πριν Парсоном. "Αρκεί να πω ότι είμαι αντιμέτωπος με τον παλιό φίλο Barry Парсоном σε όλο το Six".
  
  
  "Πέντε, είπε ο Εφημέριος.
  
  
  "Πέντε και ένα έξι, όπως είπα". Της χαμογέλασε. "Ελάτε μαζί μας, Χουάν?"
  
  
  "Είναι αργά και είμαι κουρασμένος".
  
  
  "Δεν φαίνεσαι κουρασμένος", είπε ο Εφημέριος, προσέγγιση της, και κοιτάζοντας στο διάολο. "Φαίνεσαι πολύ έντονη". Έσκυψε, приподнял το πηγούνι και γρήγορα φίλησε στα χείλη. "Βλέπεις;"
  
  
  Της, έκλεισε τα μάτια του, περιμένοντας την έκρηξη. Και δεν συνέβη. Όταν την άνοιξε και πάλι τα μάτια του, είδε, όπως χαμογελάει Парсону και καπνίζει ένα τσιγάρο, το οποίο ασχολείται με μαγικό τρόπο μπήκε γεια στο στόμα. Ισπανικά καπνός ανέβαινε γύρω από το εγώ λαμπερό κορυφές.
  
  
  Την ошеломленно έγειρε πίσω στον καναπέ. Τι έγινε με Εξαιρούνται Хуаной;
  
  
  Χουάν τώρα έβλεπα στον πάρσονς στα μάτια, το σώμα είναι χαλαρό και выгибалось σε αυτόν. "Είσαι βρετανός, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Παλιά Shaggy Λιοντάρι στο Парсоне!" είπε με ένα γέλιο. Αγκάλιασε ee. "Εσείς, οι γιάνκηδες, να δημιουργήσετε суперпород θηλυκά".
  
  
  Δεν μου άνοιξε τα μάτια του. "5?" - επιβεβαίωσε Χουάν. "Τι σημαίνει πέντε;"
  
  
  "Στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών", είπα. "Контрразведка, και, Μπάρι;"
  
  
  Εφημέριος κούνησε το κεφάλι. "Είναι εντελώς φανταστική, γέρο. Της λέω, μήπως εσείς δεν έρχεστε σπίτι μου για ανασκαφές και ένα ποτό;"
  
  
  Χουάν φωτεινό χαμογέλασε. "Αγαπώ."
  
  
  Την κακώς σήκωσε τα μάτια του. "Εντάξει."
  
  
  "Κι εσύ μπορείς να έρθεις, ο Γιώργος".
  
  
  "Λέω", - είπε τόσο ειλικρινά, όπως θα μπορούσε. Την ξεκίνησα σαν τον Ντέιβιντ Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Έπρεπε να περάσει εγώ Χουάν. Έπαιζε το εγώ είναι τόσο περίτεχνα όπως έπαιξε sl.
  
  
  Στο σαλόνι στη βίλα Μπάρι Парсона έκαιγε το ιερό. Ήταν όμορφα επιπλωμένο διαμέρισμα.
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  ce, σχεδιασμένο σε κανονική για την ισπανική ακτή στυλ - χαλιά, ταπετσαρίες, χοντρές ξύλινες καρέκλες, καναπέδες, τραπέζια.
  
  
  Την έπαιζε ακόμα σε κατάσταση μέθης, όταν μπήκαμε στο δωμάτιο. Δεδομένου ότι αυτό ήταν το πιο κοντινό της, πλησίασε τον καναπέ και κάθισε στην άκρη του, έριξε πίσω το κεφάλι και τρομακτικό χασμουρητό.
  
  
  Χουάν κοίταξε, και στη συνέχεια γύρισε και χαμογέλασε Парсону. Έριξε μια ματιά προς το μέρος μου χαμογέλασε και πήρε στα χέρια του Χουάν. Τους φίλησε πολύ και βαθιά. Την παρακολουθούσε μέσα από щелочки μάτι, και πάλι σκέφτηκα ότι είναι απαράμιλλη καλλιτέχνης Χουάν Ριβέρα.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Της, σήκωσε το κεφάλι του. Στην είσοδο καθόταν μια γυναίκα με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος του, και κοίταξε Парсона και του Χουάν. Ήταν μια όμορφη νεαρή γυναίκα με καστανά μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια και κρεμώδη δέρμα.
  
  
  Εφημέριος καρφώθηκε στον Χουάν από τον εαυτό του και στράφηκε προς τη γυναίκα στην είσοδο. "Έλενα", είπε. "Ο Τζορτζ και αυτό Χουάν".
  
  
  "Χμ!" γέλασε κάπως κοροϊδευτικά Έλενα.
  
  
  Χουάν μια ματιά στο Парсона, και στη συνέχεια και πάλι σε μια γυναίκα. "Ποιος είσαι;" - ήσυχα ρώτησε.
  
  
  "Αυτός είναι ο..." - γύρισε σε μένα Εφημέριος και φάνηκε έκλεισε το μάτι "... γυναίκα".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Πώς είσαι, Έλενα;"
  
  
  "Έλενα Μοράλες", είπε και χαμογέλασε. Γύρισε σε πάρσον, στο τμήμα σήκωσε το πηγούνι της, τον κοίταξε από πάνω προς τα κάτω και ήρθε στο κρεβάτι δίπλα μου, για να пухлеть.
  
  
  Το πρόσωπο Хуаны για μια στιγμή затуманилось, αλλά στη συνέχεια με μαγικό τρόπο ξεκάθαρο, όταν Εφημέριος συμπιεστεί και προήλθε μέσα από το δωμάτιο από την πόρτα, μέσω του οποίου εισήλθε η Έλενα. Μια στιγμή αργότερα άκουσα, όπως είναι γνωστό ποτήρια και μπουκάλια. Άλλα ποτά!
  
  
  Μπουρνούζι της Ελένης έπεσε από τους ώμους της. Κάτω από το μπουρνούζι της ήταν λεπτό νυχτικό και είδε σαφώς, το περίγραμμα της στήθος. Ο nach ήταν πλήρης σωματική διάπλαση και εκλεπτυσμένη μορφή από το κεφάλι μέχρι τους αστραγάλους του.
  
  
  "Πραγματικά είναι παντρεμένη με Парсоном?" Την ρώτησε.
  
  
  Είναι озорно ухмыльнулась. "Γιατί θέλεις να μάθεις;"
  
  
  "Επειδή είμαι περίεργος".
  
  
  "Εγώ θα σας κρατάμε ενήμερους".
  
  
  "Δεν θα μου πεις;"
  
  
  "Δεν νομίζω ότι αυτό έχει μεγάλη σημασία". Έφθασε και щипнула τη μύτη μου. "Υποψιάζομαι ότι το ξέρετε".
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι και άρπαξε ee τους ώμους.
  
  
  "Γεια σου, η γυναίκα σου", είπε. "Είναι όμορφη. Νομίζω ότι θα αρέσει Μπάρι".
  
  
  "Ναι, κυρία μου, της είπε, όταν ακούμπησε σε μένα, και μπουρνούζι βολικό расстегнулся.
  
  
  "Δεν καταλαβαίνω τι λες", - γέλασε εκείνη.
  
  
  "Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα πάρα πολλές συζητήσεις", - рассудительно παρατήρησε. "Δεν νομίζεις, Τζορτζ;" Αυτή προσδιορίζεται αυτή η "Χορωδία-στάχυ.
  
  
  "Ναι, υποτίθεται ότι είναι."
  
  
  Είμαστε εδώ μαζί, όπως σε κάποια χώρα της βροντής, και θυμήθηκε, πώς να ακούσει το κουδούνισμα μπουκάλια και ποτήρια στο διπλανό δωμάτιο. Αλλά αυτό ήταν όλο. Ότι και να είναι, μας έφτιαξε Εφημέριος, δεν μπήκε μας σε ποια ποτήρια για μένα και Ελένης. Μετά από αυτό δεν την έχει δει, Парсона και του Χουάν.
  
  
  Έλενα, επίσης, δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο αλκοόλ. Ήταν πολύ απασχολημένη, δείχνοντας μου πως είμαι πολύ ευχαριστημένος για όλη του τη ζωή δεν nach.
  
  
  Πήρε μεγάλη ευχαρίστηση από την наплечной πιστολιοθηκών, και μου 38-το όπλο του. Προσπάθησε να πάρει το εγώ, και όλα είναι τόσο μπερδεμένα. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που για μένα ήταν, και ακόμη περισσότερο από ό, τι σε αυτό. Με κάποιο τρόπο πήρε μια θήκη και το πέταξε στο πέτρινο δάπεδο.
  
  
  Την ένιωσα - ανυπεράσπιστο - χωρίς αυτό λίγο δεν είπε "γυμνός".
  
  
  Έφθασε στο διακόπτη λαμπτήρων και να μειώσει τη брылев.
  
  
  Την, παρατήρησα ότι στο διπλανό δωμάτιο σταμάτησε βροντή μπουκάλια.
  
  
  Επτά
  
  
  Για να φτάσετε στο χιονοδρομικό κέντρο Sol-και-Ньеве, πρέπει να πάτε γύρω από την Μάλαγα με γεμάτο στροφές δρόμο πάνω από τις νότιες πλαγιές της Σιέρα Νεβάδα. Το hotel Sierra Nevada, στην οποία θα έχουν εγγραφεί, βρισκόταν κάτω Prado Льяно, και το Хуаной κοστούμι, βγήκε στην πίστα του σκι.
  
  
  Λευκή πλαγιά Borreguilas μέρη του σκι πίστα περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Picacho de Veleta και Prado Llano. Κάτω τελεφερίκ από το Prado Льяно τελειώνει, και η κορυφή τελεφερίκ ξεκινάει από Боррегилас. Το μηχανοστάσιο δίπλα.
  
  
  Δύο παράλληλες барранкасы περιέχουν χαμηλότερα πίστες σκι από Боррегилас μέχρι Prado Льяно. Έχουν μοιραστεί την αιχμηρή κορυφογραμμή σε όλο το γρανίτη και μίκας, στην οποία ακόμα και μετά από τα ισχυρότερα χιονόπτωσης είναι ορατά μόνο μικρές περιοχές το χιόνι.
  
  
  Τελεφερίκ, τρέχοντας από το Prado Llano σε Borreguilas, κρεμασμένα πάνω από την κεντρική барранкой, όπου υπάρχουν εύκολες διαδρομές. Πιο δύσκολες διαδρομές βρίσκονται στην ανατολή στη διπλανή χαράδρα.
  
  
  Της καθόταν στο μπαλκόνι του, που έτρεξε γύρω από το ξενοδοχείο, και κοίταξε σκιέρ, αλλά σύντομα αποφάσισε ότι καλύτερα θα κάνουν σκι, από το να παρακολουθήσετε. Αλλά απλά για να παρέχει την κάλυψη, την έκανε μισή ντουζίνα φωτογραφίες με τη Rolleiflex 1, το οποίο κάνει δωρεάν, ανατρέξτε στο τμήμα ασφαλείας ΤΣΕΚΟΎΡΙ, για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι κάτω να με δει.
  
  
  Ήταν μια κουραστική βόλτα, και σύντομα της, μπήκε μέσα, άφησε τα παπούτσια και με μια κουρασμένη ανάσα πάγκων στο κρεβάτι. Αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το σκέφτηκα για τα γεγονότα των δύο τελευταίων ημερών.
  
  
  Έχουν περάσει δύο μέρες μετά τη δολοφονία komárom δίδυμα Ρίκο Κορέλι - εγώ αναπληρωτή του. Απολύτως τίποτα δεν συνέβη δύο ημέρες μετά τη συνάντησή μου με τον Barry Парсоном και την Έλενα Μοράλες. Αλλά κρατήσαμε επαφή με τον Μιτς Kelly, και από Хока ήρθε η πολλαπλά μηνύματα:
  
  
  ΠΡΆΓΜΑ
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  : Μας, υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, δεν θα επιχειρήσετε να επικοινωνούν απευθείας με το Ρίκο Κορέλι. Συμφωνία ΤΣΕΚΟΎΡΙ του παραμένει αμετάβλητη. Κανένα ίχνος двуличия από την πλευρά του εγώ. Περιμένετε μέχρι να λάβετε μια ειδοποίηση από αυτόν μέσα από την Τίνα Bergson.
  
  
  ΤΊΤΛΟΣ: οι πληροφορίες Μας δείχνει ότι Москато τώρα όχι σε Μάλαγα ή Torremolinos. Μην επαναλάβετε, μην προσπαθήσετε να τον ακολουθήσουν. Προσεκτικά παρακολουθεί.
  
  
  ΤΊΤΛΟΣ: Συνάντηση στο Sol y Nieve ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης.
  
  
  ΤΊΤΛΟΣ: οι Ζητούμενες πληροφορίες σχετικά Μπάρι Парсоне λείπει. ΜΙ-5 δεν αποκαλύπτει, αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος. Προφανώς, το όνομα - ψευδώνυμο; MI-6, πιθανότατα δεν θα ανοίξει εγώ προσωπικότητα μέχρι την ολοκλήρωση εγώ την τρέχουσα αποστολή. Συγνώμη, αλλά έχουμε την επιβεβαίωση, μας ανέτρεψε το εγώ ή το εγώ τους ρόλους σε αυτό το καθεστώς.
  
  
  ΤΊΤΛΟΣ: Москато - δολοφόνος, που για πολλά χρόνια δούλευε για τη μαφία. Είναι, επίσης, προκαλεί χτυπήματα στην ελευθερία.
  
  
  ΤΊΤΛΟΣ: Elena Morales - για αυτήν δεν ξέρω. Ο nach όχι εγγραφών σχετικά με προηγούμενη συμμετοχή στο κατασκοπεία, αντικατασκοπεία ή μυστική εργασία στο έδαφος της Ισπανίας για την κυβέρνηση. Ωστόσο, μπορεί να είναι δεν είναι ισπανίδα, και французкой ή ιταλική. Δεν έχουμε στοιχεία.
  
  
  ΤΊΤΛΟΣ: Επιβεβαίωση της παρουσίας Москато στο Μεξικό, όταν ένας ελεύθερος σκοπευτής επίθεση σας σε Энсенаде. Επιπλέον, υπάρχει μια καταχώρηση για το τι έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη ταυτόχρονα με εσάς, αν και όχι μέσω Иберию.
  
  
  Ήταν από Γερακιών.
  
  
  Τη δεύτερη μέρα, μετά τη δολοφονία αντικαταστάτη του Ρίκο Κορέλι μου τηλεφώνησαν κατά τη διάρκεια του πρωινού με Хуаной.
  
  
  "Κέλι", - είπε η φωνή. "Τίνα έλαβε ειδοποίηση από τη Μύτη. Σήμερα χρειάζεται να πάει στο Sol y Nieve".
  
  
  "Σωστά."
  
  
  "Μην κοιτάς εγώ. Περίμενε μέχρι την πρώτη νύχτα. Τα μεσάνυχτα πήγαινε στο μηχανοστάσιο του τελεφερίκ και встретись εκεί με το εγώ επαφή. Το όνομα της επαφής - Αρτούρο. Αυτός κανόνιζε συνάντηση ανάμεσα σε σένα και το Μυθιστόρημα από τη Μύτη σε ποια χρονική στιγμή θα πρέπει να κανονίσουμε μια συνάντηση με Хуаной. Αλλά οι δύο πρώτες συναντήσεις θα πρέπει να πάτε ένα ".
  
  
  "Κατάλαβα."
  
  
  "Η φωνή και τα πάντα", είπε η Κέλι. "Καλή τύχη".
  
  
  "Περίμενε. Όπως Τίνα;"
  
  
  "Να συμμετάσχουν."
  
  
  "Όταν οι τοίχοι θα πάει στο θέρετρο?"
  
  
  "Δεν λέει τίποτα. Hernandez δεν ελευθέρωσε ee και δεν είπε πότε θα με αφήσει να φύγω".
  
  
  "Κάτι για Парсоне?"
  
  
  "Αρνητικό".
  
  
  "Έλενα Μοράλες?"
  
  
  "Ακριβώς το ίδιο".
  
  
  "Εσείς πραγματικά πολύ δουλεύεις, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Ω, Νικ!"
  
  
  * * *
  
  
  Περίπου τέσσερις ώρες της ημέρας της έπεσε από το κρεβάτι και έβαλε σκι παντελόνι, πουκάμισο και πουλόβερ.
  
  
  Σκιέρ ήταν ακόμα στις πλαγιές. Θα μπορούσε να δει τους άνδρες σε κόκκινο μπουφάν, τα κορίτσια στο πράσινο μπουφάν, τα σχήματα και τα δύο του στο μπουφάν, спускавшихся στα σοκάκια της πιο κάτω ορόφου. Περνώντας mimmo το μηχανοστάσιο στο πιο κάτω πλαγιά του τελεφερίκ, είδε την έναρξη του δευτέρου πλαγιά, ξεκινώντας με Боррегилас μεγάλη περιστροφή μέχρι την κορυφή του ψηλότερου πέφτει - Велета.
  
  
  Το τελεφερίκ λειτουργούσε ακόμα, ανωφέρειες και, ταυτόχρονα, οδηγώντας το άλλο, που ανυψώνει γεμάτα, φτάνουν άδεια. Η στοχαστική ματιά στο μηχανοστάσιο.
  
  
  Ρίκο Κορέλι. Αν μόνο ήξερα πώς είναι στην delle φαίνεται. Το ξενοδοχείο ήταν μικρό - του θα μπορούσε να πάρει τη θέση του στο σαλόνι, και να τον συναντήσει, χωρίς όλη αυτή την γελοία κάπες και στιλέτα, που τόσο αγαπούσε Γεράκι και εγώ τσιράκια.
  
  
  Ακόμα. Ένας άντρας ήταν ήδη νεκρός. Ρίκο Κορέλι ήταν μεγάλος άνθρωπος, σε μία επικίνδυνη αποστολή. Η ασφάλεια ήταν σημαντική.
  
  
  Της, χτύπησε την πόρτα του δωματίου Хуаны.
  
  
  "Ναι;"
  
  
  "Πάμε προς τα κάτω, Χουάν".
  
  
  Βγήκαμε μαζί έξω, όπως ο άντρας και η γυναίκα, προσπαθώ παντρεμένο ζευγάρι, που εδώ και καιρό παρελθόντος φώτα του σεξ και της αγάπης. Εργένης ο σύζυγος και η παρθένα γυναίκα.
  
  
  * * *
  
  
  Ο αέρας ήταν κρύος, αλλά αναζωογονητική. Το χιόνι ήταν ιδανική για σκι, μόνο ένα ελαφρύ στρώμα σκόνης σε σωστές θέσεις. Καμιά καταιγίδα δεν είχε προβλεφθεί. Αλλά ένιωσα ότι αυτό το βράδυ μπορεί να είναι το χιόνι.
  
  
  Είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι για odin γύρω από τα τελευταία τραπέζια στο Prado και απορροφά καυτής σοκολάτας με κονιάκ. Μια ομάδα από τέσσερα άτομα που κατέβηκε από τις πλαγιές, πάρκαρε το σκι και το γκλομπ στον τοίχο μαγαζί και άρχισα να ψάχνω για καρέκλα και καρέκλες.
  
  
  Μιλούσαν γερμανικά. Λίγο ξέρω γερμανικά, ως εκ τούτου, προσέφερε τα μισά εδρών. Έριξαν μια ματιά στον Χουάν και έσπευσε να συμφωνήσει. Το κόμμα αποτελούνταν από τέσσερα άτομα. Ένας ήταν πάνω από σαράντα, και αυτός, προφανώς, ήταν ο ηγέτης της ομάδας; τους άλλους τρεις, πιθανότατα, ήταν κάτω από τριάντα. Ο ηγέτης μιλούσε γερμανικά, αλλά στην delle ήταν швейцарцем. Οι άλλοι τρεις ήταν μικτές - δανοί και δύο γερμανικά.
  
  
  Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από Хуаны, και ακόμα και τότε να φιλαράκι έφερε τους τέσσερις дымящиеся κούπα σοκολάτας.
  
  
  "Ο Μπρούνο Хауптли, - είπε ο μεγάλος, απλώνει το χέρι, να μου σφίξεις το χέρι.
  
  
  "George Peabody. Γύρω Κράτη".
  
  
  "Ω, ναι! Φυσικά. Ξέρει κάτι από το αμερικανικό έμφαση στο γερμανικά".
  
  
  "Με συγχωρείτε", - χαμογέλασε εγώ. "Αυτό Χουάν, η γυναίκα μου".
  
  
  "Είναι τυχερός!" - αναφώνησε ο Μπρούνο Хауптли, απευθυνόμενος στους συντρόφους του, και εξηγώντας στα γερμανικά, που είναι παντρεμένη μαζί μου.
  
  
  "Ναι, Ναι", είπαν οι δύο γερμανοί, κοιτάζοντας στον Χουάν. Δανός βουτηγμένα σε σοκολάτα.
  
  
  "Εσείς, ο λαός, αύριο σκι?" - ρώτησε ο Хауптли.
  
  
  Χουάν κούνησε το κεφάλι. "Σκοπεύουμε".
  
  
  "Αχ! Αύριο την κάνω δεν σε πλαγιές, αλλά, ίσως, την επόμενη μέρα ή σύντομα
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  t! "Κύριε Хауптли ενθουσιασμό και πυροβόλησε τον εαυτό του στο μηρό μου." Γιατί δεν το κάνετε γύρω από αυτό το ντουέτο - εννοώ το τρίο ", είπε, υπενθυμίζοντας μου.
  
  
  Χουάν сверкнула. "Θα μου άρεσε αυτό!"
  
  
  "Ο Κ. Πίμποντι?"
  
  
  "Αχ, αγαπώ, αγαπώ!"
  
  
  Όλοι γέλασαν, γιατί ήταν προφανές ότι δεν μου αρέσει.
  
  
  Η συζήτηση συνεχίστηκε. Хауптли ξαφνικά άρπαξε ο Χουάν χέρι της, πήγε με την έδρα και наклонялся μαζί της πάνω από τα σκι και τα μπαστούνια. Ήταν углублены κάποιες τεχνικές συζητήσεις για το κάστρο, που είχε στο σκι. Χουάν βρασμένο και sizzled.
  
  
  "Κύριε Хауптли, - είπε στα γερμανικά ένα γύρω από τους νέους ανθρώπους. "Είναι επιχειρηματίας, φαφλατά;"
  
  
  Ο γερμανός δίπλα μου ήταν κλασικά ψηλός και ξανθός. "Ναι! Κύριε Хауптли - ένα γύρω από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στη πραγματικοί επαγγελματίες αγορά", - είπε. "Για τα πρότυπα της nen μεγάλη ευθύνη".
  
  
  "Είναι σε διακοπές;" Την ρώτησε.
  
  
  "Μετά από μια εβδομάδα στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συνάντηση. Τώρα κύριε Гауптли χαλαρώνει απολαμβάνοντας το φως του ήλιου, το χιόνι και..."
  
  
  Παύση.
  
  
  Οι γερμανοί γέλασαν, και δεν είναι αρκετά μελαγχολική δανός χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.
  
  
  "Τα κορίτσια!"
  
  
  Το γέλιο.
  
  
  Αυτό μου θυμίζει ένα από αυτά τα παλιά κόμικ γερμανική όπερα, που την είδα σε μεταγενέστερη θεατρική παράσταση - παλιές ταινίες της δεκαετίας του 1930. Κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως δεν είναι η σωστή. Αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό.
  
  
  * * *
  
  
  Το εστιατόριο λειτουργεί, όπως τελευταία τράπεζα στο χιονοδρομικό κέντρο, με ένα μακρύ τραπέζι στο κέντρο του δωματίου σε στυλ "γέφυρες" και τα μικρά τραπέζια κατά μήκος των τοίχων του δωματίου.
  
  
  Η ομάδα του Χουάν και τον ένωσε με τον Хауптли και εγώ φίλους σας - ήταν ειλικρινείς στο κέντρο μόλις συλλογής. Ο κ. Хауптли συνέχισε να κουνάει συνεχώς тевтонскую φλυαρία, η οποία ασχολείται ταυτόχρονα ошеломляла και ошеломляла όλους. Ακόμη και αυτοί που δεν ήξερε γερμανικά ή αγγλικά, φαινόταν εντελώς загипнотизированными εγώ χάρισμα.
  
  
  Δεν βιαζόταν κατά τη διάρκεια του γεύματος και κοίταξε γύρω προσεκτικά τους άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
  
  
  Ήθελε, Ρωμαϊκή Μύτη, προσπάθησε να δεις την παρούσα Ρίκο Κορέλι σε μια θάλασσα από πρόσωπα γύρω μου. Φάνηκε ευκαιρίες όχι.
  
  
  Ήταν έντεκα και μισή, πριν ακόμα γνωστό το χρόνο. Ήρθε το κονιάκ, και του χωριού, πίνοντας το εγώ. Όταν ο Хауптли έκανε μια παύση για να πάρει ανάσα, την γύρισε στον Χουάν και του είπε: "βγαίνω έξω να πάρω λίγο καθαρό αέρα πριν πάτε για ύπνο. Πας, αγάπη μου;"
  
  
  Είναι ήσυχα μου χαμογέλασε. "Όχι, αγαπητή μου. Να ζητήσω συγγνώμη. Πάρα πολύ κρύο. Μην αργήσεις".
  
  
  Της χαμογέλασε και έχει τελειώσει το κονιάκ.
  
  
  "Κύριε Хауптли, ήταν μια πραγματική απόλαυση. Τα λέμε αύριο ή ποτέ - στην πραγματικότητα;"
  
  
  "Ναι", - είπε ο χερ Хауптли, το πρόσωπό του ξεπλένεται από το κρασί, το κονιάκ και τη διέγερση από τα τρόφιμα. "Auf weidersehen".
  
  
  Την έσπρωξε πίσω την καρέκλα, υποκλίθηκε δύο στους γερμανούς και датчанину και πήγε μέσα από το γεμάτο εστιατόριο.
  
  
  Έξω είχε πολύ κρύο. Ο αέρας ήταν δροσερό. Της, έβαλε το κεφάλι του έξω, και στη συνέχεια επέστρεψε στον επάνω όροφο στο δωμάτιο μας, και αγόρασε ακουστικά και εκτροφής. Επίσης φόρεσε το μπουφανάκι μου, ελέγχοντας φορτία σε наплечной θήκη, και να διασφαλίσουμε ότι το μαχαίρι δεμένος μου αστράγαλο.
  
  
  Την έφτασε μέχρι την κορυφή ελικοειδή μονοπάτια χωρίς ατυχήματα. Μακριά από την προστασία των κτιρίων έγινε ψυχρότερο από την τσόχα με τους κουνάβι, ήρθε στη Σιέρα Νεβάδα. Σημείο αυλάκωσε τα ρούχα μου, μέχρι που ένιωσα τον εαυτό μου μισόγυμνη.
  
  
  Στο μηχανοστάσιο δεν ήταν του κόσμου. Στην πλαγιά του βουνού, επίσης, δεν ήταν για μας ο ήχος. Την κοίταξε πίσω πάνω από τον ώμο του. Κίτρινες ακτίνες κόσμο γύρω από τα δωμάτια του ξενοδοχείου και γύρω από τα παράθυρα έχουν θέα στο Prado, δημιούργησαν χρυσά μοτίβα σε λευκό χιόνι.
  
  
  Το κτίριο, όπου βρισκόταν το μηχάνημα το λιφτ, περιβάλλεται από χιόνι. Θα μπορούσε να δει την κύρια είσοδο, την έξοδο στην κοιλάδα. Πόρτα στο μηχανοστάσιο ήταν κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη. Της γύρισε το χερούλι και την έσπρωξε. Στο εσωτερικό του κτιρίου ήταν πολύ σκοτεινά, αν και προβληματισμό αστέρια στο χιόνι ήταν λίγο τον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το πόσο φωτεινό ήταν το σημείο, ακόμη και μέσα στη νύχτα.
  
  
  Η μπορούσα να δω πίσω από τη ρόδα μέχρι την αντιστροφή, όπου τελεφερίκ ημικύκλιο τελείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Στη μέση της κοιλιάς ημικύκλια ήταν τελεφερίκ, продержавшаяся τους κουνάβι, μέχρι το πρωί, δεν ξεκίνησε τεχνολογίας.
  
  
  Ήδη έτοιμος να προχωρήσει, όταν είδε ότι κάποιος περνά mimmo τελεφερίκ. Ποιος θα μας ήταν όταν μπήκε, είτε ήταν μέσα στο κτίριο, είτε μπήκε από κάποια άλλη είσοδος. Της, σκέφτηκε ότι θα πρέπει να με περίμενε. Τότε, φυσικά, θα μου πρόσωπο επαφής.
  
  
  Ο αρτούρο.
  
  
  Της άρπαξε το κομμάτι, έβγαλε το εγώ, και, напрягшись, βάδισε προς τα εμπρός, ανοίγοντας το στόμα της, για να ψιθυρίσει "Αρτούρο".
  
  
  Της και δεν είπε γι ' αυτό.
  
  
  Κάποιος άλλος το έκανε!
  
  
  "Αρτούρο!"
  
  
  Ο ήχος φάνηκε να έβγαινε από το τελεφερίκ. Της πήρε ένα κομμάτι και έκανε το εγώ σιλουέτα εκεί. Αν το αποκαλούσε ο Αρτούρο, δεν ήταν ο Αρτούρο. Και επειδή έπρεπε να προκαλέσει Αρτούρο, το ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι ακόμη hema-κάτι που θα προσπαθήσει να εντοπίσει ο Αρτούρο πριν από μένα, κάποιος δεν είναι στη δική μου πλευρά.
  
  
  "Ναι;" - ρώτησε η φωνή στο άλλο μισό το μεγάλο μηχανοστάσιο.
  
  
  Αμέσως ακούστηκε ένας δυνατός
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  echo βολές - έκθεση, που μπρος πίσω σε αυτό το μικρό δωμάτιο, όπως το χτύπημα εκατοντάδες τύμπανα. Λάμψη πορτοκαλί φλόγα εμφανίστηκε και αμέσως εξαφανίστηκε. Την άκουσε κραυγές από τα αριστερά από τον εαυτό σας.
  
  
  Την αμέσως έσκυψε και έριξε στο σχήμα πίσω από το τελεφερίκ.
  
  
  Κάποιος έβριζε στα ισπανικά. Στα αριστερά μου ακούστηκε ο ήχος της πτώσης του σώματος και γκρίνια. Την πυροβόλησε άλλη μια φορά, προσπαθώντας να δείτε το πρόσωπο για το τελεφερίκ. Δεν μπορούσε να διακρίνει μας ένα μέρος του εγώ.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε και πάλι και την γνώση σχήμα; έκανε διαφυγής. Την πυροβόλησε άλλη μια φορά στο πλάι του ήχου μέρα, και στη συνέχεια έτρεξε μέσα από το σκοτάδι στην περιοχή.
  
  
  Κανείς δεν ήταν εκεί.
  
  
  Ήταν η πόρτα άρχισε η δεύτερη είσοδος στο μηχανοστάσιο. Την άνοιξε και κοίταξε έξω. Κανείς δεν ήταν ορατό. Πολύ γρήγορα, βγήκε έξω και κοίταξε πάνω και κάτω από χιονιού το λόφο. Μας odin. Κανείς.
  
  
  Επιστρέφοντας στο κτίριο, την άκουσα κάποιον να πνίγεται και να ασθμαίνει, το βρήκες ένα αγόρι και шталь στα γόνατα πάνω στο τσιμεντένιο πάτωμα. Δεν μπορούσα εγώ να δω.
  
  
  "Αρτούρο;" Την ρώτησε.
  
  
  "Ναι". Αυτός ανατρίχιασε.
  
  
  "Πού θα συναντηθούμε με το πρόσωπο που της ήρθε να δείτε;"
  
  
  "Η κορυφή Велеты - Пикачо-de-Велета. Δώδεκα ώρες. Αύριο το βράδυ".
  
  
  "Καλά", - ψιθύρισε εγώ. Της, έσκυψε. Την άκουσα εγώ δύσπνοια, ομαλή αναπνοή. Στη συνέχεια, πριν από την πρόλαβε να πει κάτι άλλο, την άκουσα μια γνώριμη φυσαλίδων τρίξιμο, που είναι πολύ παρόμοια με την κουδουνίστρα, αλλά στην delle δεν είναι κουδουνίστρα.
  
  
  Κάτι άλλο.
  
  
  Η ζωή εγκαταλείπει το σώμα.
  
  
  Ο αρτούρο ήταν νεκρός.
  
  
  Την, γρήγορα σηκώθηκε και βγήκε από το μηχανοστάσιο, περιβάλλοντας γυμνά βράχια με επίμηκες και το τελικό σχήμα, μέχρι να φτάσει στο Prado Льано και δεν έτρεξε στο ξενοδοχείο.
  
  
  Την κοίταξε μόνο μία φορά και είδα ότι στο μηχανοστάσιο φωτιά στους αγίους, και περιπλανήθηκε μέσα σκοτεινά σχήματα.
  
  
  Τα πλάνα ήταν αρκετά δυνατά για να προειδοποιήσει όλη την αστυνομία Αλάτι-και-Ньев. Guardia civil ήταν εκεί.
  
  
  Συγκλόνισε την, ανέβηκε τις σκάλες και να περάσει μέσα από το λόμπι, στρίβει αριστερά στο μπαρ, προσπαθώντας να πάρει ανάσα μια ισχυρή ανάσα κονιάκ.
  
  
  Αυτό βοήθησε.
  
  
  Λίγες.
  
  
  Αλλά δεν είναι πολύ.
  
  
  8
  
  
  Αμυδρά διέγερση, η οποία εντείνεται μέχρι και κορυφώθηκε αμέσως μετά τα γυρίσματα του Αρτούρο και την επακόλουθη έρευνα των φόνων, πλήρως εγκαταστάθηκαν μέσα σε μισή ώρα. Guardia civil, дислоцированная στο χιονοδρομικό κέντρο, το τακτοποίησε το θέμα σχετικά με το πτώμα και άρχισε μια μακρά επίπονη διαδικασία της ανάκρισης, τους επισκέπτες και τους συνοδούς, στο θέρετρο.
  
  
  Δεν ζήλευε έργο της αστυνομίας. Ήταν μια κουραστική, κουραστική και ιδιαίτερα ενοχλητική δουλειά σε τέτοια ύψη σε αυτή την εποχή του έτους. Ήταν καλοί άνθρωποι.
  
  
  Ήμουν τυχερός. Τίποτα δεν οδήγησε ih μου.
  
  
  Το κονιάκ με λίγα στιγμή. Δεν πήγε το μάτι με τον προθάλαμο του ξενοδοχείου, βλέποντας όλα, που μπήκε και βγήκε. Χρειάζεται κάποιον που να μοιάζει με το πρόσωπο που την βρήκα στα σκουπίδια στη βίλα του Torremolinos, το άτομο, το οποίο, όπως έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ήταν ένα Κουνούπι.
  
  
  Τέλος, την σηκώθηκε, πήγε στο σαλόνι και κοίταξε Prado Льяно. Φαινόταν, τώρα, στο εξωτερικό δεν υπάρχει κανείς.
  
  
  Τη διέσχισε το λόμπι και ανέβηκε τις σκάλες άρχισε στο δεύτερο όροφο, όπου βρισκόταν το δωμάτιό μας. Εισάγοντας το κλειδί στην πόρτα, άκουσε το γέλιο της στο διπλανό δωμάτιο. Γέλια Хуаны.
  
  
  Χαμογελώντας, την έσπρωξε την πόρτα και γύρισε брылев. Έτσι, θα ενώνει τον κύριο Гауптли στο δωμάτιό του. Τουλάχιστον, φαινόταν αστείο, ακόμη και στη хамской το κεφάλι εδώ στη σπάνια τρόπο. Ανακουφίσει ένας - ένας экстраверта άνθρωπος που έχει πολλά κρυμμένα ρυτίδων.
  
  
  Την πλησίασε μέρα, και εφάρμοσε το αυτί.
  
  
  Συγκρατημένο γέλιο. Η διασκέδαση μου με nah, όπως φυσαλίδες γύρω από ένα ποτήρι με σαμπάνια. Ο Хауптли πρέπει να είναι καλύτερα σε σκουπιδιών από ό, τι στο σαλόνι, σκέφτηκα την νωχελικά. Δεν την εμπιστεύτηκα αυτό για τα μαθηματικά.
  
  
  "Παρακαλώ", είπε Χουάν. "Και έβαλε εκεί τον πάγο, σε παρακαλώ, Μπάρι;"
  
  
  Ο μπάρι!
  
  
  Την αποκλίνει από την ημέρα, συνοφρύωμα.
  
  
  Ο Μπάρι Εφημέριος;
  
  
  Τότε, θα μπορούσε να ακούσει εγώ τη φωνή, μύτη, αλλά αρκετά αναγνωρίσιμο - αλάνθαστο αναγνωρίσιμο βρετανική προφορά, αμυδρά διασκέδαση και αμυδρά διέγερση.
  
  
  "Στην Πραγματικότητα, Γλυκιά Μου. Ένα ποτήρι ουίσκι, έρχεται!"
  
  
  Τελευταία φορά που είδαμε Парсона στη Μάλαγα. Την επόμενη μέρα, μετά τη δολοφονία διπλάσιο Ρίκο Κορέλι είναι και η Έλενα με συντροφεύουν και Χουάν για να κάνετε μια βόλτα για ψώνια και γεύμα. Πήγαμε μαζί τους για δείπνο την παραμονή της αναχώρησης, το Αλάτι-και-Ньев. Αλλά δεν είπαν σε κανέναν γύρω τους, πού θα πάμε, γιατί δεν ήξεραν πιο πριν νωρίς το πρωί. Ως Εφημέριος είναι γνωστό, πού είμαστε; Και γιατί πήγε πίσω μας; Ανακάλυψε αν είναι, ότι το Κουνούπι κυνηγάει μας; Είναι πιθανό. Τα κουνούπια ήταν εδώ - έχω την υποψία, ότι σκότωσε τον Αρτούρο. Τουλάχιστον, αυτή ήταν η πιο προφανής επιλογή.
  
  
  Αλλά γιατί Εφημέριος δεν ήταν εκεί για να σταματήσει Москито, αν τον ακολούθησαν; Και γιατί...;
  
  
  Η σκέψη Комаре με σταμάτησε. Γρήγορα διανοητικά επανεξετασθεί και κάρτες ανακατεύονται σε μια εντελώς νέα παρτίδα. Τότε κατάλαβε, ότι είναι πιθανό ότι Μπάρι Εφημέριος μπορούσε να είναι τόσο αθώος βρετανό αξιωματικό ΜΙ-5, όπως ισχυρίστηκε.
  
  
  Με αυτόν τον τρόπο:
  
  
  Στην έπαυλη, όπου κρυβόταν το Κουνούπι του Torremolinos, με ενώνει τάρτα.
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  που βοήθησε ονε σερβίρω εγώ το προηγούμενο βράδυ.
  
  
  Την βρήκα έναν άντρα στο δωμάτιο, προσπάθησε να το αρπάξει, αλλά με διέκοψε. Ο άντρας έφυγε. Το άλλο άτομο, να φωνάζει τον εαυτό του Μπάρι Εφημέριος, μπήκε στο δωμάτιο, δηλώνοντας ότι αυτός είναι ένας μυστικός βρετανός πράκτορας, μετά κουνουπιού.
  
  
  Ας υποθέσουμε, Εφημέριος δεν ήταν πράκτορας. Ας υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος σε σκουπίδια ήταν απλά τον John Doe. Ας υποθέσουμε ότι τα Κουνούπια διαφημίζει εκεί Τζον Ντο και στη συνέχεια διέκοψε μου, για να αφήσει το λάθος Κουνούπι να εξαφανιστεί. Και στη συνέχεια ας υποθέσουμε ότι η ονε κατάφερε να με πείσει ότι το Κουνούπι εξαφανίστηκε.
  
  
  Τότε ήταν Komárom! Ο Μπάρι Εφημέριος! Και απλά ακολούθησε στο Sol-και-Ньев, ακολούθησε στο μηχανοστάσιο, σκότωσε τον Αρτούρο, πιθανώς, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Αρτούρο ήταν μαζί μου, και έτρεξε μακριά. Τώρα ήταν σε σκουπίδια με Хуаной, ελπίζοντας ότι εγώ θα οδηγήσουν σε πραγματικά Ρίκο Κορέλι!
  
  
  Το ροκ κρύος ιδρώτας.
  
  
  Την πλησίασε βιαστικά το τηλέφωνο. Ένα σε κάθε δωμάτιο της σουίτας. Την σήκωσε το τηλέφωνο, και μια καρέκλα αμέσως απάντησε - δεν είναι τόσο wouldnt πολλά τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα.
  
  
  "Η κ. Πίμποντι, παρακαλώ".
  
  
  Σε λίγο την άκουσα τηλεφώνημα στο διπλανό δωμάτιο.
  
  
  "Γεια σας?" Ήταν Χουάν.
  
  
  "Δεν μας είπαν λέξη. Είναι Ο Νικ. Την ακούω εκεί Парсона. Φανταστείτε ότι αυτό είναι λάθος αριθμό".
  
  
  "Λυπάμαι πολύ. Της, πιστεύω ότι έχεις..."
  
  
  "Ορίστε εγώ εκεί. Την συναντήσω Κορέλι αύριο το βράδυ, τα μεσάνυχτα. Велета. Επαφή νεκρός. Κράτα Парсона εκεί όλη τη νύχτα, αν μπορείς. Μπορεί να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε το διπλάσιο Κορέλι".
  
  
  "Είστε εναντίον μου, σε παρακαλώ, και δεν θέλω να το αποδεχτώ".
  
  
  "Δεν μιλάμε ονε τίποτα. Κράτα εγώ σε επαφή. Αν όλα είναι εντάξει και μπορείς να υπακούσει, πες:" δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τότε κλείσε το τηλέφωνο ".
  
  
  "Δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω".
  
  
  Της έκλεισε το τηλέφωνο. Την άκουσε τη φωνή Парсона γύρω από το άλλο και οι δύο άκρες του δωματίου.
  
  
  "Ποιος ήταν, Χουάν?"
  
  
  "Δεν είναι αυτός ο αριθμός. Κάποιος μεθυσμένος άγγλος".
  
  
  Εφημέριος γέλασε. "Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αμερικανός;"
  
  
  "Είχε την ίδια προφορά, όπως κι εσύ", - ανταπάντησε Χουάν.
  
  
  Καλό κορίτσι! Ήταν δροσερό, σαν άχνη.
  
  
  Το ελέγξει τη φουρκέτα, το luger, φόρεσα την μπλούζα με το υψηλό περιλαίμιο και το σακάκι. Και πάλι, θα πάω στο μπαρ. Το ξενοδοχείο σκεφτώ. Και δεν ήθελα να μείνω σε αυτό το δωμάτιο σε δύο το τέλος της νύχτας. Ίσως θα μπορούσε να πληρώσει στον μπάρμαν να μου επέτρεψε να φύγω στο διάδρομο δίπλα στο μπαρ.
  
  
  Της έκλεισε το άγιον και έφυγε αθόρυβα.
  
  
  Το μπαρ ήταν έτσι όπως εγώ τον άφησε. Την κοίταξα. Είναι απίθανο να τα έχουν πάει.
  
  
  Την δοκίμασα καρέκλα. "Πού είναι όλοι;"
  
  
  "Ντίσκο", - αναρωτήθηκε clair. "Στο υπόγειο."
  
  
  "Δεν ακούω θόρυβο".
  
  
  "Είναι звуконепроницаем, Τομέα".
  
  
  Την σήκωσε τους ώμους του και κατέβηκε τις σκάλες, η οποία ασχολείται, όπως νόμιζε, οδήγησε στο κάτω επίπεδο του ξενοδοχείου, όπου βρίσκονται χώροι για τις διοικητικές μέριμνες.
  
  
  Τρεις ημέρα οδήγησαν από την προσγείωση στο κάτω μέρος, και μία είπε: στο discothèque.
  
  
  Την πλησίασε σε ένα μπαρ στα δεξιά, και παρήγγειλα ένα ποτό. Ο μπάρμαν, ντυμένος σαν χορευτής φλαμένκο, με μακριά τις φαβορίτες, γύρω στο κρανίο, γρήγορα έφτιαξε το ποτό.
  
  
  Τώρα την αφήνω στα μάτια προσεκτικά περιπλανηθείτε στους επισκέπτες ντίσκο. Δεν το είδε αυτό το σημείο: ίσως ήταν το μέρος, όπου το Κουνούπι κρυβόταν μετά το φόνο, αν πραγματικά το Κουνούπι δεν ήταν Μπάρι Парсоном.
  
  
  Αλλά δεν την είδα έναν άνθρωπο που είδε για πρώτη φορά στο υπνοδωμάτιο βίλα στην Torremolinos.
  
  
  Επρόκειτο να καθίσει, όταν είδα ένα γνωστό μου.
  
  
  Καθόταν σε μια γωνία, μόνη, κάτω από τα προεξέχοντα μέρος του σχεδίου που προσομοιώνει μια μεγάλη επίπεδη πέτρα. Σε ένα γύρω από αυτές τις στιγμές σεργκέι χτύπησε ee ανοιχτά στο πρόσωπο, εκείνη ανοιγόκλεισε τα μάτια και γύρισε την πλάτη.
  
  
  Προφανώς, αυτό ήταν η Ελένη Μοράλες.
  
  
  Ποιος ήταν ο ρόλος του σε αυτό το шараде; Αν ήξερε, γιατί Μπάρι Εφημέριος ήρθε στο Sol y Nieve; Αν ήταν μέρος αυτού; Ή ήταν απλά ένα αθώο μάρτυρας, μέρος της προθήκης, που Εφημέριος έκανε για να προστατεύσει το δικό σας κομμάτι;
  
  
  Ή της λάθος για Парсона;
  
  
  Την πλησίασε, ξαφνικά εμφανίστηκε από το σκοτάδι πάνω της και ένα μεγάλο χαμόγελο.
  
  
  "Γεια Σου, Έλενα".
  
  
  "Ο γιώργος! Τι ευχάριστη έκπληξη!"
  
  
  "Πότε ήρθες;"
  
  
  "Αχ, Μπάρι, και εδώ περίπου έντεκα. Είμαστε και οι δύο πήραν ντους, переоделись και πάμε ειλικρινής στην τραπεζαρία, αλλά, φυσικά, ήταν ώρα για φαγητό. Και έχουμε δει τη γυναίκα του. Είπε ότι θα φάει και έφυγε ". Τα μάτια της γυαλίζουν. "Για την υπόθεση".
  
  
  "Αλλά η φωνή είσαι μόνη!"
  
  
  "Λοιπόν, εμείς ήρθαμε εδώ, εμείς οι τρεις. Εδώ ήταν ένας γοητευτικός άντρας. Ο γερμανός. Ο μπάρι έπρεπε να ανέβουμε για να τι-τι να αποσυναρμολογηθεί με τις αποσκευές. Επέστρεψε μετά από περίπου μισή ώρα. να φύγεις. Μετά χορέψαμε και ... "
  
  
  "Πόσο καιρό γερμανός έμεινε?"
  
  
  Η έλενα χαμογέλασε. "Αυτό είναι ό, τι μπορείτε να καλέσετε τη διαγώνια ανάκριση, Τζορτζ;"
  
  
  Της γέλασε. "Φυσικά, δεν υπάρχει. Τι έγινε μετά την, όπως Μπάρι επέστρεψε μέσω αποσκευές;"
  
  
  "Ο γερμανός έφυγε, όπως είπα, και στη συνέχεια, περίπου δώδεκα τριάντα Μπάρι είπε ότι τον πάει στον Χουάν στο δωμάτιό της. Χουάν κουρασμένη. Μου είπε να περιμένω εδώ". Είναι θυμωμένα αγριοκοίταξε. "Είμαι ακόμα εδώ."
  
  
  Την παρήγγειλα ποτά.
  
  
  "Τι θα συμβεί αν ο Μπάρι δεν θα πάρει εσάς;" Την ρώτησε g
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  θυμόμαστε ό, τι έχω проинструктировал του Χουάν.
  
  
  Εκείνη γέλασε. "Θα κοιμηθώ μόνη μου".
  
  
  "Μπορεί να είναι καθαρό."
  
  
  Τα μάτια της εστιάζουν στο πρόσωπό μου. "Θα μου πεις;"
  
  
  "Ίσως".
  
  
  "Εντάξει", είπε, στροφή γύρω μου και βάζοντας το χέρι μου στο μπούτι μου. "Ψήφο που θα σου πω. Γιατί δεν παίρνεις ένα μπουκάλι και να μην ανέβει στο δωμάτιό μου; Θα περιμένουμε μέχρι το Μπάρι δεν θα γυρίσει πίσω".
  
  
  Της πήρε ένα μπουκάλι κονιάκ, και εμείς μαζί ανέβηκε τις σκάλες. Έλενα λίγο ткала, αλλά καλά κρατούσε το αλκοόλ.
  
  
  Ih δωμάτιο ήταν στον τρίτο όροφο. Η έλενα έβγαλε γύρω αγορών κλειδί και να μου χρησιμεύσει. Της, άνοιξε την πόρτα και την άφησε να περάσει. Θα έχει απορροφήσει το άγιο, και έκλεισε πίσω μας την πόρτα.
  
  
  Έβγαλε μερικά τα φλυτζάνια εγγράφου, της άνοιξε το μπουκάλι, έβαλε κονιάκ και άρχισε να πίνει, να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού.
  
  
  "Η γυναίκα σου είναι πολύ όμορφη", είπε η Έλενα.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Έχετε οικογενειακά προβλήματα;"
  
  
  "Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο".
  
  
  "Αλλά, μάλλον, σου τζιν σ 'αρέσουν οι άντρες".
  
  
  "Πώς Μπάρι;"
  
  
  "Ναι".
  
  
  "Μπάρι - ο άντρας σου;" Την ρώτησε.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Προσποιούμαστε". Εκείνη χαμογέλασε.
  
  
  "Πόσο καιρό ξέρεις εγώ;"
  
  
  "Αχ. Μπορεί να είναι, ένα μήνα".
  
  
  "Πού είσαι γνώρισα εγώ;"
  
  
  Εκείνη σήκωσε το φρύδι. "Στη Μάλαγα".
  
  
  "Από το Μπάρι κερδίζει τα προς το ζην;"
  
  
  Γελούσε. "Κάνει έρωτα".
  
  
  "Όχι. Εννοώ, ότι το εγώ είναι το θέμα;"
  
  
  "Εγώ δεν ανακατεύομαι στις υποθέσεις των ανδρών".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. Φυσικά. Δεν θα γίνει. Ήταν ισπανίδα. Ισπανική γρίπη δεν ανεβαίνει στην "άλλη" ζωή του συζύγου της - ποτέ.
  
  
  "Κι εσύ", μου είπε με ένα χαμόγελο. "Τι κάνεις;"
  
  
  "Είμαι φωτογράφος", είπα, προσπαθώντας να θυμηθώ τι είχα στο εξώφυλλο, στη συνέχεια, άμεση πλήρη αμνησία. "Πουλάω στο διαδίκτυο".
  
  
  "Αχ." Έλενα προσεκτικά κοίταξε. "Ξέρεις, δεν σε έχω δει ποτέ με τη μηχανή".
  
  
  "Είμαστε σε διακοπές", - αστείο είπα.
  
  
  "Λοιπόν, αυτό είναι στην πραγματικότητα και για τους βρετανούς", - ήσυχα μουρμούρισε εκείνη.
  
  
  "Ο μπάρι και εγώ ποτέ δεν λειτουργεί;"
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Λέει ότι είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο Ηνωμένο βασίλειο. Εμπορικός αντιπρόσωπος".
  
  
  Αυτό ήταν νέο. Προφανώς, αυτό ήταν μύθος Парсона. Της αποφάσισε να μάθετε σχετικά με τα πρότυπα της nen μεγαλύτερο.
  
  
  "Τι πουλάει?"
  
  
  "Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν τον ρωτάω".
  
  
  "Πρόκειται ποτέ να αντικατασταθούν με το Uk?"
  
  
  "Δεν νομίζω ότι έτσι. Ποτέ δεν τον είδα να έγραψε γράμματα. Αλλά είναι πολλά καλεί στο τηλέφωνο".
  
  
  "Αχ."
  
  
  "Νομίζω ότι έχει γραμματέας. Έχει πάντα μαζί της μιλάει".
  
  
  "Μπορώ να δω." Το παρακινδυνευμένο. "Πού είναι;"
  
  
  "Δεν ξέρω. Χτυπάει το τηλέφωνο, και δεν ξέρω πού χτυπάει, επειδή έχω σε ένα δωμάτιο, όταν αρχίζει. Ή όταν τηλεφωνεί ονε, θα πρέπει να δώσει ονε τηλέφωνο και περιμένει να της έφυγε από την αίθουσα ".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Εσείς, ισπανικά, υπέροχα", είπα. "Αμερικανίδα κουγα η μέρα. Ή να υποκλέψω εγώ". "Αλλά για να μην ακούσεις, χρειάζονται ειδική πειθαρχία".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. Στη συνέχεια χαμογέλασε. "Είναι πάρα πολύ για μένα."
  
  
  "Ακούτε;"
  
  
  "Θα το κάνω."
  
  
  Της χαμογέλασε. "Καλό κορίτσι".
  
  
  "Ωστόσο, ο ίδιος ποτέ δεν λέει-mail бизнесявляется. Πάντα λέει για τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνω. Αποκαλεί ih" αυτός, ή ο ίδιος, ή άνδρας ή γυναίκα ".
  
  
  Για τον παράγοντα αυτό δεν βγάζει νόημα, όπως μια καλή κουβέντα.
  
  
  "Έχετε ποτέ μιλήσει με το εγώ γραμματέα?"
  
  
  "Ναι. Το έκανε για nach μια μικρή έμφαση, για να νομίζει ότι είμαι ηλίθιος". Μου χαμογέλασε με μια ξαφνική λάμψη του χιούμορ, σαν pixies.
  
  
  Την έσφιξε το μηρό. "Είσαι τελείως ηλίθια, Ελένα".
  
  
  "Αλλά με θεωρεί ηλίθιο".
  
  
  "WHO?"
  
  
  "Ο κρις. Η γυναίκα με την οποία μιλάει ο Μπάρι".
  
  
  "Ξέρετε, ee άλλο όνομα;"
  
  
  Ελένη κούνησε το κεφάλι της.
  
  
  "Μίλησε μαζί της όσο εσείς το ξέρατε;" - ρώτησε την αλήθεια, χωρίς να το συνειδητοποιούν, πού θα πάμε, απλά συνεχίζοντας ο συμβατικός τρόπος συλλογής πληροφοριών.
  
  
  "Ω, ναι. Πάντα ήταν μαζί της στην επικοινωνία. Τηλεφώνησε σε междугородним αριθμούς, για να ξεκαθαρίσουμε κάποια γύρω από τα επαγγελματικά del".
  
  
  "Στην Αγγλία;"
  
  
  "Ω, όχι, δεν είναι πάντα. Μερικές φορές στη Γαλλία".
  
  
  "Είστε σίγουροι, ότι ήταν η Γαλλία."
  
  
  Αυτή αγριοκοίταξε. "Νομίζω, ναι. Δεν είναι πάντα τόσο την προσοχή, Τζορτζ. Δεν έχω πάντα την κατάλληλη ευκαιρία. Γιατί είσαι τόσο ενδιαφέρεστε;"
  
  
  "Μου αρέσει ο Μπάρι". Της χαμογέλασε. "Απλά αναρωτιέμαι, σε ποια χώρα τους, είναι στο δωμάτιο".
  
  
  "Κι εμένα μου αρέσει το Μπάρι".
  
  
  "Ξέρεις νύχτα, όταν ο Μπάρι και πίσω στο σπίτι σε μια βίλα με Хуаной?"
  
  
  "Ναι".
  
  
  "Πού ήταν εκείνη την ημέρα;"
  
  
  "Ήταν στο σπίτι όλη την ημέρα. Νομίζω".
  
  
  Δηλαδή, δεν πυροβόλησε στο Κορέλι ήταν Κουνούπι ή κάποια άγνωστη εταιρεία. Ο μπάρι δεν ήταν στο κουνούπι - καμία πιθανότητα.
  
  
  "Και μιλούσε με τον Κρις εκείνη την ημέρα;"
  
  
  "Κρις;"
  
  
  "Το κορίτσι. Γραμματέας".
  
  
  "Αχ. Όχι. Έτσι δεν νομίζω. Έμεινε στη βίλα. Πήγαμε στην παραλία".
  
  
  "Παραλία; Το χειμώνα;"
  
  
  "Καθίσαμε στην άμμο στον ήλιο". Εκείνη άφησε ένα γελάκι. "Ήταν διασκεδαστικό."
  
  
  "Τι γίνεται την επόμενη μέρα; Κλήσεις στην Αγγλία;"
  
  
  "Όχι. Τίποτα εκείνη την ημέρα".
  
  
  "Αργότερα;"
  
  
  "Λοιπόν, νομίζω ότι με παίρνει σήμερα το πρωί. Ξέρεις, σήμερα νωρίς το πρωί".
  
  
  "Το Κορίτσι Τον Κρις;"
  
  
  "Του αγίου. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Πολύ αποτελεσματική. Έχω στο γκολ μια φωτογραφία. Ξέρεις; Κάθεται στο τραπέζι στο γραφείο. Πολύ επίσημα".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Την βλέπω από το τηλέφωνο. Την βλέπω να μιλάει με τον Μπάρι. Νομίζει κτηνιατρική μου, και θα, γεια σου, δεν με συμπαθεί". Η έλενα έδειξε τα δόντια του.
  
  
  "Ξέρει για σας και Μπάρι;"
  
  
  "Ω, φυσικά. Εμείς με την Κριστίνα..."
  
  
  την έφτασε
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  και τον άρπαξε από την ee για το χέρι. Την παραλίγο να χυθεί γεια σου ποτό. "Τι συμβαίνει;" Προχώρησε στην προφορά.
  
  
  "Χριστίνα; Είπατε - Κρις".
  
  
  "Είναι το ίδιο όνομα. Τι συμβαίνει;"
  
  
  Κάτι δεν πάει καλά. Κάτι πολύ σωστό. Τώρα όλα είναι στη θέση τους. Ο κρις ήταν η Χριστίνα. Η χριστίνα ήταν η Χριστίνα. Η κριστίνα, που κόβεται στη μέση από μακριά από το μπροστινό μέρος, έχει την Τίνα.
  
  
  Ελένη αναστέναξε. "Φεύγεις;"
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Τι σας έδωσε αυτή την ιδέα;"
  
  
  "Το μυαλό σας ήδη φύγει σε άλλη θέση".
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και το πήρε στα χέρια του. "Δεν υπάρχει πια. Κοίτα. Κονιάκ δεν υπάρχει πια. Καμιά ιδέα;"
  
  
  "Το σκέφτομαι", είπε η Έλενα, высвобождаясь γύρω από τα χέρια μου. "Φορέσω κάτι πιο άνετο".
  
  
  Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο.
  
  
  Όταν βγήκε, ήταν σχεδόν μας δεν ένιωθα άνετα.
  
  
  Και ήμουν εντελώς άνετα.
  
  
  Εννέα
  
  
  Το πρωί της σχεδόν πρωινό, όταν Χουάν μπήκε στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου και ήρθε προς το μέρος μου. Μόλις έκανα ένα ντους και να χαμογελά.
  
  
  "Καλημέρα, κυρία Πεαβοδυ", είπα, приподнявшись και δήθεν απ ' τόξο στη μέση.
  
  
  "Καλημέρα, ο κύριος Πίμποντι", - για τους περισσότερους είπε.
  
  
  Είναι το χωριό.
  
  
  "Είσαι ενοχλημένος," είπα, διάδοση βούτυρο κρουασάν. "Οι πέτρες σου σκουπίδια;"
  
  
  Είναι κοίταξα, για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν ακούει. Αυτή τη στιγμή στην τραπεζαρία ήταν μόνο έξι από τους άλλους επισκέπτες.
  
  
  "Θα κρατάει εγώ εκεί όλη τη νύχτα, μόνο για σένα!" μου επιτέθηκε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη.
  
  
  "Ευχαριστώ", είπα. "Είμαι βέβαιος ότι θα σας αρέσει".
  
  
  Εκείνη κοκκίνισε έντονα. "Τώρα τι είναι όλα αυτά;"
  
  
  "Σου είπα. Την ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι Μπάρι Εφημέριος - αυτό που αποκαλείται".
  
  
  Είναι κοίταξα. Ο σερβιτόρος πάνω από το κεφάλι πάνω μας. Με ένα χαμόγελο παρήγγειλε, και ο σερβιτόρος έσπευσε μακριά. Γύρισε σε μένα. "Είμαι πάρα πολύ", - παραδέχτηκε εκείνη.
  
  
  Της έριξε μια ματιά προς τα πάνω. "Όπα;"
  
  
  "Είπατε ότι θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε το διπλάσιο Κορέλι".
  
  
  "Της beru είναι πίσω. Δεν θα μπορούσε να το κάνει. Έχει άλλοθι".
  
  
  "Αλλά φαίνεται να ξέρει πολλά για τη μαφία".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Ισχυρίζεται ότι είναι πράκτορας. Και ότι η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών λειτουργεί, για να προσπαθήσει να εξαλείψει наркосеть μαφία".
  
  
  "Τα ξέρω όλα αυτά. Αλλά, φαίνεται ότι είναι απίθανο".
  
  
  "Αναρωτιέμαι", σκέφτηκα. Πάντα είχα την ίδια σκέψη.
  
  
  "Πού ήσουν όλη τη νύχτα;" - ξαφνικά ρώτησε.
  
  
  Ο σερβιτόρος έφερε γεια σου δίσκο με το πρωινό και σημάδια από καφέ.
  
  
  "Έμεινα σε ένα άλλο".
  
  
  Ένα φρύδι приподнялась, όταν άνοιξε το ρολό και έβαλε καθόλου εγώ το λάδι. "Όπα;"
  
  
  "Κυρία Εφημέριος".
  
  
  "Αν υπάρχει κα Εφημέριος", - γέλασε εκείνη. "Νόμιζα ότι μπορείς να σκοντάψει σε nach στην ντίσκο".
  
  
  "Έτσι έκανα."
  
  
  "Ότι στην delle συνέβη με τον άνθρωπο που δολοφονήθηκε;"
  
  
  Την κοίταξα. "Το κουνούπι ακολούθησε στο μηχανοστάσιο και τον σκότωσε. Ωστόσο, ξέρει τη θέση της συνάντησης. Σήμερα τα μεσάνυχτα της βγαίνω με Κορέλι".
  
  
  "Είναι πολύ καλύτερα εδώ, ώστε ελεύθερα να μιλήσουμε;"
  
  
  "Το σκαθάρι στη καφετιέρα?" Της χαμογέλασε. "Αμφιβάλλω. Αλλά μην το πείτε στο δωμάτιό τίποτα που θέλετε να κρατήσετε μυστικό. Της, είμαι σίγουρος ότι αυτό το καταραμένο πράγμα παρακολουθείται. Νομίζω, έτσι μου επιτέθηκε ένας πιθανός δολοφόνος Κορέλι. Χουάν, Εφημέριος είπε κάτι για Κορέλι; "
  
  
  "Κορέλι?" Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Όχι, γιατί;"
  
  
  "Νομίζω, ξέρει την Τίνα Bergson".
  
  
  Χουάν κινηθώ. "Μπορείτε να είστε σίγουροι γι' αυτό;"
  
  
  "Στην delle όχι." Της, έσκυψε πίσω. "Γιατί;"
  
  
  "Είναι, ξέρετε, να μιλάει ιταλικά. Πολύ καλά".
  
  
  "Τι σχέση έχει η Τίνα Bergson?"
  
  
  "Τίποτα δεν σε όλα. Την σκεφτόμουν Κορέλι".
  
  
  "Νομίζετε ότι Εφημέριος ιταλός και ξέρει Κορέλι?"
  
  
  Χουάν κούνησε το κεφάλι της. "Σε μας δεν σκέφτομαι. Της είπα ότι με εξέπληξε, όταν μίλησε με την ιταλική φράση".
  
  
  "Ποια φράση;"
  
  
  Εκείνη κοκκίνισε. "Δεν θυμάμαι".
  
  
  "Αλλά ξέρετε ότι ήταν το ιταλικό;"
  
  
  "Αναγνώρισε αυτό. Κι αυτός ήταν πολύ σκληρός".
  
  
  "Και αυτό έγινε κατά λάθος;"
  
  
  "Ακόμη και πολύ." Χουάν κοίταξε το πιάτο του. Ξαφνικά έγινε κορυφή και ακριβή. Δεν χαμογελούσε, ενώ εσωτερικά γέλασε. Κάτι ακούσια στη μέση του έρωτα, την ήξερα. Και μίλησε με την καλή την πλούσια ιταλική φράση. Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον.
  
  
  "Πάει για σκι?" Την ρώτησε.
  
  
  "Δεν ξέρω. Εννοώ, πρέπει να το ξέρω;"
  
  
  "Σκέφτηκα. Θα πάμε σήμερα από τις πλαγιές, Χουάν. Θα πρέπει να εμφανιστεί στο εξώφυλλο. Και καλύτερα να κάνετε μερικές φωτογραφίες". "Καλά. Το βαρέθηκα αυτό το будуарной εργασίας".
  
  
  "Νομίζω ότι είσαι πολύ καλά αυτά είναι", - είπε αδιάφορα μου, ρίχνοντας μια ματιά γύρω της. "Στην delle της, ποτέ δεν τον είδα να δείχνεις... ω, χαίρομαι που, αν έπιασες τι εννοώ".
  
  
  Είναι θυμωμένη. "Θα πάρω το δικό σου ..."
  
  
  "Τώρα, τώρα", - προειδοποίησε, δηλώνουν την πρόσληψη για το υπόλοιπο του καφέ con leche.
  
  
  "Όταν κάνεις σκι;"
  
  
  "Πρέπει να πάω στο δωμάτιο και πρώτα να φύγω".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Θα είμαι έτοιμος σε εννέα και τριάντα".
  
  
  "Στη συνέχεια, εννέα και τριάντα. Πάμε στην κορυφή. Велета. Παίζεις;"
  
  
  "Φυσικά!" Το πηγούνι της απογειώθηκε προς τα πάνω. Θα μου κόψει κλήση. Την ένιωσα καλύτερα. Ακόμα έχει αγωνιστεί για το νόημα και την ισότητα. Καλό κορίτσι.
  
  
  * * *
  
  
  Πήραμε τον εξοπλισμό μας σε Prado Llano και σε αυτό το παιχνίδι ένα από τα τελεφερίκ, για να γίνει ο πρώτος αγώνας μέχρι Borreguilas.
  
  
  Ήταν μια συναρπαστική μέρα, ο ήλιος ήταν ψηλά στον ουρανό, και ο άνεμος έφερνε λίγο την υγρασία.
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  re. "Είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας θα χιονίσει", σκέφτηκα. Την, θυμήθηκα ότι το προηγούμενο βράδυ ένιωσα τη μυρωδιά του χιονιού στον αέρα. Τώρα αυτό θα συμβεί, της ήταν σίγουρος γι ' αυτό.
  
  
  Τελεφερίκ πηδούσα πάνω κάτω και ακίνητη, και καθίσαμε, αναρρίχηση επάνω και επάνω στις κορυφές της Σιέρα Νεβάδα. Από εκεί είχε δει όλα. Γινόταν όλο και πιο κρύο και πιο κρύο - γρήγορα. Της, γύρισε και κοίταξε προς τα κάτω, και ήταν το ίδιο με μια ματιά στο τέλος του κόσμου. Σε μεγάλη απόσταση μπροστά μου το αρκτικό όλο το επίπεδο της Γρανάδας, αν και εκεί κάτω ήταν κάποια haze, αρκετή για να πνίξει την πλήρη πανοραμική θέα σε όλα.
  
  
  Θα πήδηξαν από το τελεφερίκ μέχρι το καθήκον της την κρατούσε, και πήγαμε διαμερίσματα στο δρόμο. Εδώ ήταν πολύ ψηλά, ο αέρας ήταν αραιή, το κρύο окутывал μας από όλες τις πλευρές και να διεισδύσει στο δέρμα μέσα από τα ρούχα.
  
  
  Εμείς σιωπηλά πλησίασε στην κορυφή χιονοδρομικό κέντρο. Ήταν έρημη χώρα - εξ ολοκλήρου καλυμμένο με слюдяным σχιστόλιθο και το χιόνι - πουθενά δεν ήταν δέντρα μας, μας ερήμου. Μόνο το χιόνι, βράχια και ουρανό. Σιωπηλά λύγισε επάνω στους австрийцам και παρακολουθούσε, σαν Χουάν παλεύει με τους καναδούς.
  
  
  Σταθήκαμε εκεί μερικά λεπτά, κοιτάζοντας πλαγιά, και στη συνέχεια την απέσυρε σημεία με το μπέιζμπολ, έστησε το καπέλο με τα αυτιά και την χαιρέτησα ε.
  
  
  "Πρώτα εσύ!"
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι, έσπρωξε τον εαυτό σας προς τα εμπρός, λυγίζοντας τα γόνατά του, και άρχισε να κινείται από το απότομο τμήμα της πρώτης πτώσης.
  
  
  Την ακολούθησε, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας το τραγανό το χιόνι στις άκρες του σκι. Ήμασταν σε καλύτερες καιρικές συνθήκες.
  
  
  Μια μέρα είμαστε ξεκούραστοι, και έφερε μερικά σάντουιτς, που έφερε για ih καταπληκτικό αξία. Θα ih φάει και δεν είπαν στον άλλο φίλο μας λέξεις. Εμείς απλά нежились στον ήλιο και ενθουσιασμένος από τη μοναξιά και την ομορφιά βουνοπλαγιών.
  
  
  Τελειώσαμε το σάντουιτς και να προχωρήσει.
  
  
  Ήταν ένα υπέροχο αγώνα.
  
  
  Υπέροχο.
  
  
  Αφού έκανε μια μικρή κατάβαση με Боррегиласа, είμαστε όλη μέρα ξύπνιοι στο λόμπι του ξενοδοχείου, ανταλλάσσοντας ιστορίες με τον Barry Парсоном και την Έλενα Μοράλες, ενώ потрескивал φωτιά, και οι τουρίστες να έρχονται και να φεύγουν. Θα μπορούσαμε να δούμε το κάτω κομμάτι - από Боррегиласа μέχρι Prado Льяно - έξω από το παράθυρο, και περνούν τον χρόνο τους σχολιάζοντας τις μορφές των διαφόρων σκιέρ.
  
  
  Τελικά πήγα να χαλαρώσετε και να πάρετε ένα ντους. Το δείπνο ήταν μέτρια, με το συμβατικό πολλά πιάτα, και σε έντεκα τριάντα του άρχισε λίγο νευρικό. Εκείνη τη στιγμή, είμαστε ακόμα κάθονταν και έπιναν.
  
  
  Της ζήτησε συγγνώμη, ανέβηκα πάνω στο δωμάτιό μου και να ελέγχεται το luger και τα παξιμάδια. Στη συνέχεια, την досталь, χάρτη της περιοχής και να ελέγχεται η διαδρομή για το μνημείο Велета που την είδα, σήμερα το πρωί από την κορυφή χιονοδρομικό κέντρο. Πώς να της το πει και τότε, κυβερνητικό ο δρόμος γύρω από τη Γρανάδα στο Мотрил στην Costa del Sol пролегала ειλικρινής κοντά σε συμπαγών σχεδίου.
  
  
  Ο δρόμος από το Prado Льяно συνδεόταν με τη συνήθη οδό περίπου τρία μίλια από το μουσείο Prado. Το σημείωσε τη διαδρομή προς τα βόρεια μέχρι την διασταύρωση και στη συνέχεια στα νοτιο-ανατολικά προς το Велете στην εθνική οδό. Την έβαλα την κάρτα σε ένα λεπτό, πήρε τα κλειδιά από το μισθωμένο "Ρίνο", και κατέβηκε στο σαλόνι.
  
  
  Στην τραπεζαρία του είδε ότι Χουάν κάθεται ακόμα με την Ελένα. Αναρωτιέμαι, πού είναι Εφημέριος. Στέκομαι εκεί, την κοίταξε έξω από το παράθυρο στην πρόσοψη του ξενοδοχείου, όπου ήταν σταθμευμένο, "Reno". Μερικά κομμάτια κινούνται από το Prado, ίσως-μπαρ Εσκί. Ένα γύρω από αυτούς ήταν ο Гауптли.
  
  
  Της, περπάτησε μέσα από το μπροστινό μέρα ξενοδοχεία στο σκοτάδι έξω, και με είδε, κύμα το χέρι:
  
  
  "Μην ξεχνάς ποτέ θα το κάνουμε κούρσα!
  
  
  "Θα προτιμούσα να είναι στο φως της ημέρας", - είπε στα γερμανικά.
  
  
  Εκείνος γέλασε δυνατά και μπήκε στο λόμπι.
  
  
  Το ηλιοβασίλεμα στο ρίνο. Τις πίστες του σκι φύσηξε κρύος αέρας. Στο αυτοκίνητο ήταν κρύο, αλλά άνετα. Η θερμότητα του κινητήρα γρήγορα θα θερμάνει το εγώ.
  
  
  Πήγε ελαφρύ χιόνι. Προσκολλώνται ήταν νωρίς, αλλά έπεφτε στα παγωμένα σημεία το χιόνι, που ήταν ήδη στο οδόστρωμα. Στην άκρη του πεζοδρομίου άρχισαν να συσσωρεύονται τα ολισθήματα.
  
  
  "Reno" βουίξει, όπως ευχαριστημένος πουλί. Την οδήγησα σιγά-σιγά και προσεκτικά παρακολουθούσε φωτεινή λευκή γραμμή στο κέντρο του δρόμου. Διπλή γραμμή του δρόμου ήταν μια στενή λωρίδα για τη διάβαση δύο αυτοκίνητα. Την παρακολουθούσε, όπως λεωφορεία και αυτοκίνητα με δυσκολία διερχόμενα mimmo άλλο το άλλο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσω της Γρανάδας, υπενθυμίζοντας μου για την αντιστοίχιση του ελέφαντα με την αντιλόπη, отказывающейся να συνεργαστούν.
  
  
  Την συνάντησα δύο αυτοκίνητα, αυτοκίνητο που κινείται προς το Prado Llano, και στη συνέχεια έφυγε στον κεντρικό δρόμο, όπου στρίβει, να προχωρήσουν σε поворотам και να γυρίσει πίσω προς το Велеты. Το χιόνι ενισχύεται. Πέρασε ακτίνες του κόσμου και σχηματίζεται μπροστά μου την κουρτίνα. Ίσα-ίσα που μπορούσα να δω την εθνική οδό, και παρόλο που ήταν ευρύτερη από ό, τι ός δρόμος πρόσβασης, αυτό δεν ήταν γραφτό για προσπέρασμα ή трюкового κίνησης σε κάθε έδαφος.
  
  
  Renault εύκολη οδήγηση σε ελικοειδή δρόμο, αλλά έχω δει ότι το χιόνι άρχισε λίγο να προσκολλώνται σε πεζοδρόμιο. Μερικές φορές δεν μπορούσα να δω την άκρη εθνική οδό.
  
  
  Από το λόφο ανέβηκε χάλυβα
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  τώρα έπρεπε να δώσει Renault όλη τη βενζίνη. Την περάσει σε χαμηλότερη ταχύτητα και σιγά-σιγά και προσεκτικά, βάδισε μέσω увеличивающуюся επιφάνεια του χιονιού.
  
  
  Τελικά την είδα την πινακίδα: ВЕЛЕТА. Και για σημάδι χωματόδρομος сворачивала με τον κεντρικό δρόμο επάνω σε άλλον τσιμεντένιο μνημείο στην κορυφή του βράχου.
  
  
  Την έσπρωξε Renault στο χωματόδρομο και περιστρέφεται γύρω από βράχους και πάγο, μέχρι να φτάσει στην ομαλή εδώ, προφανώς, της γύρω από στερεά πετρώματα. Οι μηχανές δεν ήταν ορατό.
  
  
  Το ρολόι μου έδειχνε πέντε λεπτά για το πρώτο. Αναρωτιέμαι τι έγινε με Ρίκο Κορέλι. Στη συνέχεια μου ήρθε στο μυαλό μια άλλη σκέψη: δεν έχω αποφασίσει αν Κορέλι μην προβεί σε συναντήσεις, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αρτούρο νεκρός; Μήπως κι Κορέλι τώρα κρύβεται πίσω από έναν βράχο, περιμένοντας να την πάρω στην ανοικτή θέση, για να μου ρίξει;
  
  
  Την έσβησε ανάφλεξη, και Renault πέθανε. Στην παγωμένη slush παντού υπήρχαν ίχνη από λάστιχα, αλλά δεν υπήρξαν. Την ανατρίχιασε. Εδώ ήταν μόνη στην απομονωμένη τοποθεσία στα βουνά. Ήταν μόνο Κορέλι και του - και έτσι το έκανε. Να με σκοτώσεις για το θάνατο του Αρτούρο; Για το θάνατο Базильо di Ванесси;
  
  
  Την προσοχή έσβησε τα φώτα. Για λίγο τη συνεδρίαση, ζυγίζοντας την απόφαση. Στη συνέχεια, το ηλιοβασίλεμα στο το μπουφανάκι μου και τράβηξε "luger". Σε μια θήκη στο ταμπλό ήταν τσέπης φακό, που συνήθως κουβαλάω μαζί μου, της το έβγαλα εγώ και περιέλαβε.
  
  
  Στη συνέχεια, άνοιξε την πόρτα της "Ρενό". Ο άνεμος έπεσε πάνω μου με το τρομακτικό αποτέλεσμα. Την придвинул το μπουφανάκι μου γλείφει τον εαυτό του και σηκώθηκε ο "ρίνο", κλείνοντας την πόρτα με έναν γδούπο. Την έκανε ακτίνα φακό τη νύχτα και μπορούσε να δει μόνο το χιόνι, στριφο-γυριστή μου, хлеставший προς όλες τις κατευθύνσεις στην κορυφή της κορυφής, πού φύσηξε άνεμος από όλα τα σημεία της πυξίδας.
  
  
  Μνημείο громоздился εκεί, σκοτεινό και ήσυχο, και τον προσπέρασε εγώ, δεν έχω βρει ακόμα την μπλε κάρτα sim, вытащенную στην πίσω όψη. Της δεν είχε ιδέα πώς εγώ ο οδηγός έπεισε εγώ να σπάσει μέσα από τον πάγο και παγωμένο λάσπη, αλλά στεκόταν εκεί. Την ακούμπησα το καπό. Ήταν ακόμα ζεστό.
  
  
  Στο πίσω μέρος του μνημείου ήταν ένας σωρός από οικοδομικών υλικών, αριστερά πρώτοι τεχνίτες, завершившими μνημείο. Της έμεινε εκεί η "κάρτα sim", προσπαθώντας να κρυφτεί από τον αέρα, και εκεί την άκουσε λάμψης θόρυβο έξω από τον εαυτό του.
  
  
  Την καλή κράτησε "Luger" στο χέρι του και γύρισε το πρόσωπο προς την κατεύθυνση από όπου ερχόταν ο ήχος. Όταν ο άνεμος πέταξε σχίσιμο ήχο και διασκορπίζει το εγώ προς όλες τις κατευθύνσεις, δεν ήταν σίγουρος, βλέπω να την πρόσωπο με πρόσωπο με την κίνηση ή όχι.
  
  
  Στη συνέχεια, την άκουσα shaggy.
  
  
  Την κρατούσε luger στο χέρι, прицелившись και έτοιμο να αποσπάσουν.
  
  
  "Α, Πεαβοδυ", - είπε η φωνή, σαν μέσα από ένα μαντήλι.
  
  
  Δεν το κατάλαβα αυτό.
  
  
  Αλλά όταν μπήκε στο σημείο φω'τα φαναριών, το εγώ του, αμέσως έγινε γνωστό.
  
  
  Ήταν Μπάρι Εφημέριος.
  
  
  Αλλά τώρα έχει δεν έχει βρετανική προφορά. Είπε αβέβαιο ύφος του λόγου, που με έκανε να πιστέψω ότι μέχρι αυτή τη στιγμή είναι, τελικά, να παίξει μόνο το ρόλο του βρετανού μυστικού πράκτορα.
  
  
  Ποιος ήταν;
  
  
  Εκείνος βγήκε μπροστά από τους σωρούς των οικοδομικών υλικών και άπλωσε το χέρι να σφίξει το δικό μου.
  
  
  Την πάγωσε.
  
  
  "Χαλαρώστε, - δήλωσε ο Barry Εφημέριος. "Όλα είναι καλά. Ο Κορέλι. Ρίκο Κορέλι".
  
  
  10
  
  
  Το χιόνι καιρό κύκλο γύρω μας, και κανείς γύρω μας δεν κουνήθηκε. Γινόταν όλο και πιο κρύο και πιο κρύο.
  
  
  "Εντάξει;" είπε, σκύβοντας γλείφει, προσπαθώντας να δει το πρόσωπό μου.
  
  
  Στην περίπτωση που λείπει "luger" κάτω ветровкой. "Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος;" Την ρώτησα εγώ. "Πρώτα μου λες ότι είσαι ο Μπάρι Εφημέριος, και τώρα λες ότι είσαι Ρίκο Κορέλι".
  
  
  Αυτός γελούσε. "Πάμε. Θα πρέπει να είναι προφανές! Μπράβο=), και ποιος θα μπορούσε να είναι εδώ, εκτός από Ρίκο Κορέλι?"
  
  
  "Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι εδώ για να απαντήσει σε σας ανοιχτήρι. Όποιος ήξερε για τη συνάντηση".
  
  
  "Όποιος, εκτός από Ρίκο Κορέλι και σκοτώθηκε το παιδί;" ρώτησε.
  
  
  "Τα κουνούπια. Μπορεί να ξέρει".
  
  
  "Νομίζετε ότι είμαι ένα Κουνούπι?" - με το γέλιο ρώτησε Εφημέριος.
  
  
  "Αυτός θα ήταν ο μόνος που μπορούσε να γνωρίζει ότι Κορέλι γνωρίσει εδώ."
  
  
  "Λογικέψου! Δεν την Κουνούπι!"
  
  
  "Το λέτε, αλλά δεν την ξέρω".
  
  
  "Αν της ήταν Komárom, τι θα την έκανες;"
  
  
  "Προσπαθώ να βρω Κορέλι και να σκοτώσει το εγώ".
  
  
  "Αλλά ο Κορέλι".
  
  
  Αυτό έχει αναπτυχθεί σε μια κανονική κωμωδία. Το υπάκουα κούνησε το κεφάλι του. "Ανεκτή, θα Κορέλι. Μου κάνει πολύ κρύο. Ας μπούμε στο αυτοκίνητό μου και να μιλήσουμε".
  
  
  Αυτός χαμογέλασε. "Εντάξει." Την πέρασα εγώ μπροστά στον "Ρίνο".
  
  
  "Καλή μικρή δουλειά", είπε.
  
  
  "Εντάξει, είπα. "Όταν νοικιάζετε, μπορείτε να πάρετε το καλύτερο".
  
  
  Της άνοιξε την πόρτα με το κλειδί και μπήκε και, στη συνέχεια, άπλωσε το χέρι του και άνοιξε ονε πόρτα του συνοδηγού. Μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα. Μηχανή качнуло. Μέσα ήταν ακόμα ζεστό.
  
  
  "Επιτρέψτε μου να σας πω για Базильо di Ванесси", - είπε στη συνέχεια ένα λεπτό σιωπής. "Αντικατάσταση. Προσπάθησαν να με πιάσουν μέσα σε λίγους μήνες".
  
  
  "Είναι;"
  
  
  "Κάποιος γύρω από τα ανώτερα τμήματα της μαφίας", είπε ο Εφημέριος. Το τίποτα δεν μπορούσα να κρατηθώ; ακόμα σκεφτεί τα πρότυπα της nen, όπως για Μπάρι Парсоне,
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  και όχι όπως Ρίκο Κορέλι.
  
  
  "Αλλά πώς το ξέρεις αυτό;"
  
  
  "Έχω κι εγώ φίλους. Στην κορυφή του. Capo Capo ξενοδοχείο για να την εκδιώχθηκε από την αλυσίδα. Είναι το να την έχει πλήρως".
  
  
  "Όπως εγώ λένε;"
  
  
  Αυτός χαμογέλασε. "Ξέχνα το. Απλά εμπιστέψου με".
  
  
  "Καλά. Δηλαδή, Capo Capo ξενοδοχείο για να φύγεις".
  
  
  "Το να με σκοτώσεις. Προσπαθούσε να μου πει ήδη δύο φορές. Μία φορά στην Κορσική. Μία φορά στη Νάπολη. Της ήταν εκεί στην παράδοση".
  
  
  "Νάπολι; Φωνή από πού προέρχεται το Κουνούπι".
  
  
  Τον κοίταξε με προσήλωση σε μένα. "Θα το κάνει".
  
  
  "Μου είπαν."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Τίποτα."
  
  
  "Όταν άρχισε το δεύτερο χτύπημα δεν πιάνει..."
  
  
  "Το ότι στη βίλα σας στην Κορσική?"
  
  
  Είναι παρακινδυνευμένο. "Ναι". Περίμενε. Στη συνέχεια: "Όταν αυτός απέτυχε, του αποφάσισε να φύγει από την επιχείρησή σας. Ακριβώς τότε, και ήρθε σε σας, οι άνθρωποι".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Τα ξέρω όλα". Την αριθ. Αλλά να ακούσετε εγώ την ιστορία ήταν άχρηστο. Δεν είχα την απόφαση να μάθουν, αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα.
  
  
  "Καλά. Όταν πήγαμε με την Κορσική στο σκάφος, την πήρε μαζί του Ванесси".
  
  
  "Για να πάρω τη θέση σου;"
  
  
  "Ναι. Όταν φτάσαμε στην Βαλένθια, θα простояли στο λιμάνι για την ημέρα, και έμεινε στην ακτή, όταν θα έχουν φύγει".
  
  
  "Лисистрата κολυμπούσαν χωρίς εσάς;"
  
  
  "Είναι εντελώς φανταστική. Ванесси έπαιξε Ρίκο Κορέλι".
  
  
  "Και όταν προσγειωθούν στη Μάλαγα, Ванесси ακόμα έπαιζε Κορέλι?"
  
  
  "Ναι". Έκανε μια παύση. "Με τη βοήθεια της Τίνα Bergson".
  
  
  "Ванесси ήταν σε Μάλαγα?"
  
  
  "Όχι. Έμεινε στο σκάφος. Νομίζαμε ότι έτσι θα είναι καλύτερα. Τότε δεν θα τα λάθη. Εννοώ, σε περίπτωση που κάποιος ανακαλύπτει το εγώ".
  
  
  "Μπορεί κάποιος να σε Μάλαγα αναγνώριση σας;"
  
  
  "Χρειαζόμαστε ένα ενιαίο ευκαιρία", - γέλασε Εφημέριος.
  
  
  "Μετά;"
  
  
  "Μετά τα βάζετε με την Τίνα, και ήρθε για να σας συναντήσω".
  
  
  "Σωστά."
  
  
  "Υποθέτω ότι κάποιος επέλεξε εσάς, αφού проследовал σας μέχρι γιοτ, φόρεσε το μαγιό της και μπήκε".
  
  
  "WHO?"
  
  
  "Москато, φυσικά. Ποιος άλλος; Ξέρει κτηνιατρική μου. Και πρέπει να είναι ένα μάτι με γιοτ, όταν μπήκε. Απλά υπολόγισε το χρόνο, ενώ ήταν κοντά στο πλοίο, για να συμμετάσχουν".
  
  
  "Γιατί Москато δεν έμαθε σου;"
  
  
  "Ξέρει για το σκάφος, για Τιν, για συνάντηση μαζί σας, οι άνθρωποι..."
  
  
  "Είναι σαφές. Αλλά πραγματικά δεν σε αναγνωρίζω".
  
  
  "Σωστά."
  
  
  "Και αυτός χτύπησε και τραυμάτισε την Τίνα".
  
  
  "Δόξα τω θεώ, δεν την σκότωσαν!"
  
  
  Την παρακολουθούσε. Είναι μέσα σε ένα λεπτό και досталь ένα πακέτο αμερικάνικα τσιγάρα. Άναψε ένα και κυμάτιζαν αντιστοιχία. Την τελευταία φορά που досталь ισπανική τσιγάρο. Αλλά τότε, φυσικά, έπαιξε βρετανού μυστικού πράκτορα Μπάρι Парсона. Ήταν αξεπέραστη ηθοποιός και ήξερα πόσο αποτελεσματική είναι η σωστή στηρίγματα.
  
  
  "Πώς είναι τώρα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Εννοείτε, τι λένε γύρω από την κλινική;"
  
  
  "Ναι". Ήξερε.
  
  
  "Πηγαίνει".
  
  
  "Όταν θα είναι σε θέση να ενταχθούν σε σας;"
  
  
  Εκείνος δίστασε. "Σύντομα."
  
  
  "Και μετά από συναντήσεις με τον σύντροφό σας;"
  
  
  "Σωστά." Αυτός χαμογέλασε. "Κοίτα, Τίνα - μέρος της πρότασης. Το ξέρεις αυτό, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Ναι, είπα. "Αλλά πρώτα θέλουμε να συναντηθούμε, και μετά ας συζητήσουμε τις λεπτομέρειες".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι. "Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία".
  
  
  "Ένα πράγμα που με προβληματίζει".
  
  
  "Τι;" Καπνός ανέβηκε πριν εγώ πρόσωπο. Στο παρμπρίζ "Ρίνο" θα μπορούσε να δει την αντανάκλαση του εγώ προσώπων, που καθυστερούσε το τσιγάρο.
  
  
  "Πώς μπήκατε μετά Κουνουπιών σε Torremolinos?"
  
  
  Αυτός γελούσε. "Απαλά, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Πολύ καθαρό." Την έκανε μια παύση. "Πολύ προσεκτικά."
  
  
  Εγώ μάτια скользнули μου. "Τι λες;"
  
  
  "Λέω ότι δεν μπορώ να συμφωνήσω πλήρως με την ιστορία σου, Κορέλι. Μπαίνεις σε μια συμφωνία, όταν έχω κρυώσει τα Κουνούπια, και μετά παίζεις Μπάρι Парсона, ενός μυστικού πράκτορα. Τι δίνει;"
  
  
  "Ας πάμε", - σοβαρά είπε ο Εφημέριος. "Κοίτα. Το ήξερα ότι θα ήθελε στο κουνούπι. Συμφωνείς;"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Θα μπορούσατε να μαντέψετε γι' αυτό, φυσικά. Αλλά γιατί γενικά ήταν σε Μάλαγα; Εννοώ, Ρίκο Κορέλι. Κρύφτηκες στη Βαλένθια. Γιατί να πάω στη Μάλαγα, για να εκθέσουν τον εαυτό μου μάταια;"
  
  
  "Ασφάλιση", σιγά - σιγά, είπε.
  
  
  "Ασφάλιση;"
  
  
  "Θα ήταν ασφαλής από τη στιγμή που έφυγε από το σκάφος στη Βαλένθια. Καταλαβαίνετε;"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Καλά. Savchenko ήταν στο σκάφος, ενώ είναι λεπτά, όταν έχει υποστεί χτύπημα" στο κουνούπι ". Πάλι στην πραγματικότητα;"
  
  
  Το πιστεύαμε. "Καλά. Ας υποθέσουμε ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να είναι στο Sol y Nieve".
  
  
  "Αυτό είναι ό, τι είπα Τιν".
  
  
  "Σκέφτηκα έτσι. Εννοώ, γιατί άφιξη στην Μάλαγα σε βοήθησε; Αυτό ήταν το ανοιχτήρι".
  
  
  "Το ξενοδοχείο και να μάθουν περισσότερα για σένα". Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους. "Θέλω να πω ότι η ζωή μου είναι συσκευασμένο σε ένα όμορφο μικρό δέμα. Την πάω στην Αμερική. Και εσύ και η κοπέλα, τι έχεις εκεί, οι φύλακες. Έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Σωστά."
  
  
  "Έτσι έχω το χρόνο, πώς θα γίνεις καλά.
  
  
  Ακολούθησε μια μακρά σιωπή. Την κοίταξε ψυχρά. Με κοιτούσε τόσο κρύο.
  
  
  "Από πού είσαι να με πάρεις;" Την ρώτησε.
  
  
  Εκείνος αναστέναξε. "Καλά. Κοίτα. Ήσουν στο κυνήγι. Το ήξερα ότι θα προσπαθήσει να βρει Москато. Στην πραγματικότητα;"
  
  
  "Υποθέτω".
  
  
  "Περίμενα μέχρι να σε βρω".
  
  
  "Είδατε με πριν;"
  
  
  "Ω, φυσικά. Την είδα, πού πήγε η Τίνα".
  
  
  "Και μετά ακολούθησαν και Хуаной εκείνο το βράδυ;"
  
  
  "Φυσικά, φυσικά."
  
  
  "Στη βίλα".
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Από τη στιγμή που θα χτυπήσει την πόρνη εκείνη, η οποία ασχολείται με την έκανα σεξ τρίο με Москато, και το άλλο ευρεία ήξερα ότι είμαστε στην delle. Απλά ακολούθησε".
  
  
  "Αλλά γιατί
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  άλλες, κάνεις τη διαφορά μέσα από το δρόμο της επιστροφής, όταν έχω Москато ήταν νεκρός; "
  
  
  Εγώ μάτια μου. "Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Καλά. Αλλά τότε γιατί η ιστορία κάλυψης;"
  
  
  "Η Τζαζ Μπάρι Парсона; Απλά τίναξε τη σκόνη από τα ράφια", - είπε, να πέσει στην βρετανική προφορά Μπάρι Парсона. "Και φαινόταν ότι αυτό είναι ό, τι πρέπει να κάνετε σε αυτό το σημείο. Τι πρέπει να κάνω, να αποφασίσει και να πει:" Λοιπόν, τη φωνή και την παλιά Ρίκο Κορέλι! Τώρα αυτό δεν έχει και πολύ νόημα, έτσι δεν είναι; "
  
  
  Της γέλασε. "Μου μέχρι στιγμής η νυφίτσα δεν αρέσει αυτό διαταραχή και τριπλασιασμός. Θα μπορούσε αμέσως να έρθει σε επαφή με Хуаной. Κοιμηθήκατε μαζί, εκεί, και πάλι εδώ. Γιατί δεν μπορείτε απλά μείνε ε πληροφορίες, και να ζητήσει από το ελέγξετε αυτό; "
  
  
  Είναι прикусил τσιγάρο και κοίταξε έξω από το παρμπρίζ. Το χιόνι έπεφτε, αλλά τώρα είναι ασθενέστερη. Την σήκωσε τα μάτια και είδε την αντανάκλαση των δύο προσώπων στην ζοφερή νύχτα.
  
  
  Εγώ τα μάτια σου να με κοιτάζουν.
  
  
  "Ποτέ δεν εμπιστεύομαι την κρεβατοκάμαρα", είπε, συνοφρύωμα. "Θέλω να πω, δεν είναι καν δική μου. Αυτό το μέρος, που το νοίκιασε σε Torremolinos. Από πού την ξέρω, ότι Москато δεν μ ' έγραψε στο φιλμ πριν ακολούθησα σου προς αυτόν; Στο τέλος, νόμιζε ότι σκότωσε με σκάφος. Αλλά, ίσως, Αυτό ήταν μια παγίδα. Στην πραγματικότητα; Μπορεί να είναι, εκεί δεν Москато, μπορεί να Москато όλη την ώρα σκεφτόμουν κτηνιατρική μου και με περίμενε. Πού θα μπορούσα να το ξέρω; "
  
  
  Την καθόταν εκεί.
  
  
  "Και αυτό το ξενοδοχείο. Το τίποτα δεν εμπιστεύομαι. Τίποτα τέτοιο. Νομίζω ότι σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν λάθη. Έπρεπε να περάσει από μια μελλοντική συνάντηση, επειδή ήταν μέρος του αρχικού σχεδίου. Δεν μου αρέσει να αποκλίνουν από τον αρχικό προγραμματισμό, διότι αυτό αφήνει πάρα πολλά κατά τύχη. Όπως ήδη γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, απλά έπαιξε δροσερό και συνέχισε με αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ, αν είναι προσβλητικό για την αίσθηση της τάξης ".
  
  
  Αυτό είχε νόημα.
  
  
  "Τώρα τι;" Την ρώτησε.
  
  
  "Συμφωνήσαμε για τη συνάντηση ανάμεσα σε μένα και το κορίτσι", είπε ο Εφημέριος και πάλι σε μια επιχείρηση. "Να παραδώσει μικροφίλμ".
  
  
  "Πού;"
  
  
  "Λοιπόν, ξέρετε τι πιστεύω για το ξενοδοχείο. Αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάθε δωμάτιο. Και δεν μου αρέσει να κάνω παρέα με ανθρώπους σε Prado Льяно. Ακούστε, τι γίνεται με το χιονοδρομικό κέντρο?"
  
  
  Το πιστεύαμε. "Υπάρχει πολύ έρημο, εντάξει - φορές. Στο χιόνι κι όχι τα έντομα". Της γέλασε, αναρωτιούνται πόσο είναι αλήθεια.
  
  
  "Στο διάολο το χιόνι. Μπορείτε να πυροβολήσει στον άνθρωπο για παρίσι με τη χρήση τηλεσκοπικών φακών". Αυτός ανατρίχιασε. "Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό".
  
  
  "Αλλά αν κανείς δεν ξέρει ότι είσαι Κορέλι..."
  
  
  "Ποιος το είπε αυτό; Επιπλέον, υπάρχει ακόμα μία κακή στιγμή. Αν Москато εξακολουθεί να υπάρχει, και την αυτοπεποίθηση, ότι είναι μετά, όπως ο Αρτούρο αγόρασα εγώ - θα ακολουθήσει και για το ευρύ, στην πραγματικότητα;"
  
  
  "Σχετικά Χουάν?"
  
  
  "Φυσικά! Γι 'αυτό πρέπει να την δεις κάπου που πιάνει το μάτι σας, και ταυτόχρονα να προστατεύεται".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Είναι μια βίβλος μας για να γεμίσει".
  
  
  "Όχι; Τι γίνεται με το ένα γύρω από αυτά τα τελεφερίκ; Όταν είστε σε ένα γύρω από αυτά, θα είναι απομονωμένοι, μόνοι και με ασφάλεια!"
  
  
  Το σκέφτηκα αυτό. "Γόνδολα; Την καταλαβαίνω τι εννοείτε. Καθίστε στο διάολο μαζί της και ανεβείτε μαζί. Ενώ είστε εκεί, κλεισμένος στο τελεφερίκ, μπορείτε να παραδώσει σας σε ελεγχόμενο περιβάλλον, και κανείς δεν θα γίνει σοφότεροι. όλα σε κασέτα; "
  
  
  "Σωστά."
  
  
  Την κάθισα και σκέφτηκα. "Αλλά κάποιος μπορεί ακόμα να πυροβολήσει σε σας με την κλίση".
  
  
  "Η ψηφοφορία, όπου μπαίνεις μέσα, γέρο, είπε ο Εφημέριος, επιστρέφοντας σε βρετανικό πανεπιστήμιο. - Μπαίνεις στο σκι, στέκεσαι στο σταθμό Боррегилас και τα νώτα μας όταν πλησιάζουμε".
  
  
  Το σκέφτηκα αυτό. Μου αρέσει. Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο μου άρεσε.
  
  
  "Θα αγοράσω αυτό", είπα.
  
  
  "Τι ώρα είναι;"
  
  
  Της είπε: "Αύριο στις δέκα το πρωί;"
  
  
  "Στην πραγματικότητα", είπε ο Εφημέριος. "Θα μείνω μακριά από Хуаны. Δεν θέλω να υπάρχουν επιπλοκές, όταν είμαστε τόσο κοντά σε μια συμφωνία".
  
  
  "Καλή τύχη", είπα.
  
  
  Στάθηκε στο χιόνι, προσαρμόζοντας το μπουφανάκι μου. Την ένιωσα το κρύο хлестает μέσα από την ανοιχτή πόρτα, αν το χιόνι είναι σχεδόν πλήρως κατέβηκε.
  
  
  "Ξεκίνα", είπε ο Εφημέριος. "Θα πάω προς τα κάτω".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  Χτύπησε μπροστά μου την πόρτα και έτρεξε γύρω από το μνημείο, όπου και εξαφανίστηκε από το νου.
  
  
  * * *
  
  
  Renault μπρος χωρίς πρόβλημα. Έδωσε ονε λίγο να ζεσταθεί και, στη συνέχεια, περίμενε, μέχρι που είδα την κάρτα sim, εμφανίζεται από τη γωνία του μνημείου, ee προβολέων πλάγια κατέβαιναν σε αυτοσχέδιο δρόμο. Στη συνέχεια την πήγα, σύρθηκε από ένα σύντομο δρόμο πρόσβασης προς την εθνική οδό. Της κούνησα το χέρι Парсону στο κάτοπτρο.
  
  
  Την είδε "κάρτα sim", η οποία ασχολείται με ακολούθησες, τα φώτα twinkled σε πτώση χιόνι.
  
  
  Ανατροπές και ανατροπές ήταν αρκετά απότομες, απαίτησαν συνεχούς επιβράδυνσης και μετατροπής σε χαμηλή ταχύτητα. Της άρχισε να παίρνει ευχαρίστηση από το οδόστρωμα, όταν ένιωσα πρώτη промокшую το σύστημα φρένων.
  
  
  Το κατέβαινε στην κοιλάδα γύρω από τη μαύρη μίκας, вздыбленной επάνω, όπου ο δρόμος ήταν εκραγεί σε μορφή V-σχήμα υδρορροές. Στο τέλος την είδα να κάνει πεζοδρόμιο γρήγορη απότομη δείκτες ευθεία.
  
  
  Στη μέση της κοιλιάς φάσης του άρχισε να φρενάρει και αισθάνθηκε ένα γύρισμα. Το σκέφτηκα, ότι κατά τύχη βρήκα παγωμένο θέση στο δρόμο, και προσπάθησε πάλι. Αλλά ήταν δεν είναι παγωμένη θέση.
  
  
  Ξανά κλικ στο εκφοβισμού, για να πάρει κάποια έλξη κατά τη μετάβαση σε χαμηλή ταχύτητα, αλλά
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Η δίωξη, δεν φαίνεται να διαβιβάσει καμία δύναμη στον τροχό.
  
  
  Της απεγνωσμένα πατούσε στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, αλλά τώρα που την οδήγησε πολύ γρήγορα, για να ανάψει, και δεν θα μπορούσε να στραφούν σε χαμηλότερη ταχύτητα.
  
  
  Την σταμάτησε απότομα στο πάτωμα, όταν έφυγε στην κλίση, αλλά η ταχύτητα ήταν πολύ υψηλή. Ευτυχώς, η καμπύλη ήταν πολύ καλή. Την έκανε δείκτες. Αλλά το αντιμετώπισε με τη γρήγορη στροφή προς τα αριστερά, προς την αντίθετη κατεύθυνση, και ξανά κλικ στο εκφοβισμού, ελπίζοντας ότι οδόστρωμα θα μου δώσει λαβή εδώ. Αλλά δεν ένιωσα τίποτα, εκτός από το βρεγμένο αναποτελεσματικότητα.
  
  
  Τίποτα.
  
  
  Την ιδιαίτερα γύρισε τον τροχό και γύρισε. Ο δρόμος επαναφέρει, αλλά πήγε κάτω, όταν η εθνική πέρασε σε μια μακρά ομαλή traverse, που ένα υψηλό βραχώδη πλαγιά. Στο τέλος την αύξηση του είδε cool δείκτες πίσω με μεγάλη προειδοποιητική πινακίδα στην εθνική οδό μπροστά.
  
  
  Ξανά κλικ στο εκφοβισμού, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Της πίεσε το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει το εγώ στο ελάχιστο. Της άρχισε να γυρίσετε τον τροχό εμπρός και πίσω, προσπαθώντας να πάρει την τριβή τύπος άροτρο χιονιού, για να μειώσετε την ταχύτητα της Renault, έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει το ρημάδι με μειωμένη μετάδοση.
  
  
  Επιτυχής.
  
  
  Την είδα από πίσω μου τα φώτα Парсона, και αναρωτιέμαι, προσέχει να είναι μαζί μου στο S και σπάζει το κεφάλι του πάνω μου ανεξήγητα κακή οδήγηση.
  
  
  Δύο φορές мигнул το φως, ως ένα είδος σήμα για βοήθεια.
  
  
  Η καμπύλη όλα πλησίαζε πολύ και πλησίασε πολύ, και απολύτως δεν μπορούσε να ελέγξει την ταχύτητα της Renault. Το σκέφτηκε, για να περάσουμε το εσωτερικό αποχετευτικό χαντάκι, αλλά αποφάσισε ότι η πιθανότητα να σπάσει άξονα και δάκρυ ρόδες είναι πολύ μεγάλο για να το ρισκάρω. Επιπλέον, θα μπορούσε να σπάσει επίπεδη για сланцевую αμμουδιά, η οποία ασχολείται ανέβηκε γύρω από το χαντάκι, όταν το τιμόνι θα αυξηθεί γύρω από την πλάτη μου.
  
  
  Ελαστικά завизжали, την γύρισε τον τροχό προς τα αριστερά, ώστε πολύ γρήγορα να γυρίσει. Την χτύπησε στο δεσπόζει στην ακτή στα δεξιά μου. "Reno" έξω από το δρόμο και κατευθύνθηκε ανοιχτά στην εξωτερική άκρη του δρόμου, στο οποίο ήταν περίπου πόδια του βράχου, насыпанной κάτω выкрашенным σε χρώμα λευκό ξύλινο φράχτη, тянущемся περίπου είκοσι μέτρα.
  
  
  Την χτύπησε στο πλάι σε κιγκλιδώματα, έβγαλε κάτι από σφαίρα "Ρίνο", και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει πίσω προς το ανάχωμα. Αλλά πολύ τράβηξε και πάλι ευθυγραμμισμένο ενώνοντας στενά μηχανή.
  
  
  Μπροστά μου ο δρόμος συνέχισε να κατέβει γρήγορα. Σε οποιαδήποτε μέτρα, με την είδε το οδόστρωμα, δραματικά поворачивающую ακριβώς, με ένα ξύλινο φράχτη που προστατεύει δείκτες, και πολύ μεγάλο δείκτη πριν τη στροφή.
  
  
  Ποτέ δεν μπορώ να το κάνω αυτό με τους δείκτες.
  
  
  Την άκουσα κοντά στο αυτί βροντερό κινητήρα και γρήγορα γύρισε.
  
  
  Ήταν Εφημέριος.
  
  
  Πυροβόλησε με "κάρτα sim" mimmo μου και πυροβόλησε στο οδόστρωμα μπροστά.
  
  
  Αναρωτιόμουν τι, κατάλληλο πάρε, προσπαθεί να κάνει. Το ξενοδοχείο φωνάζουν ονε, αλλά δεν шталь.
  
  
  Πετσόκοβε με ανοιχτά μπροστά μου, και παραλίγο να τη φώναξε να φύγει από το δρόμο ή με χτύπησαν.
  
  
  Και πάλι πατούσε στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, προσπαθώντας απεγνωσμένα να επισκεφτείτε σκαλί πιο κάτω, αλλά ήταν άχρηστο.
  
  
  Εφημέριος ήταν ανοιχτό μπροστά μου. Είχε σχεδόν κλείσει τα μάτια, περιμένοντας το ναυάγιο.
  
  
  Και δεν συνέβη.
  
  
  Ξαφνικά ο μπροστινός προφυλακτήρας σφυροκόπησε από πίσω προφυλακτήρας Парсона. Της, είδε τα κόκκινα φώτα φρένων Simca Парсона мигали, τότε гасли, τότε гасли, τότε και πάλι гасли.
  
  
  Της ήταν επιβράδυνση νεογέννητο.
  
  
  Αυτό ήταν το παλιό κόλπο - να σταματήσει сбежавшую τη μηχανή, притормозив τη μηχανή μπροστά της, για να επιβραδύνει το αυτοκίνητο πίσω.
  
  
  Την καλή κρατούσε το τιμόνι, γιατί ήξερα ότι μια πέτρα σε λάθος θέση στο οδόστρωμα ανακουφίζει Renault με προφυλακτήρων Simca, και μου ρίχνει προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, στη συνέχεια, τι την γλιστράω με замедляющейся μηχανή και Πήγαινε είτε σε θραύση, είτε από την άκρη του γκρεμού στον αέρα.
  
  
  Ο εκφοβισμός Парсона συνέχισαν να αναβοσβήνει και αναβοσβήνει, και μέχρι τότε, όταν θα έρθει προς στροφή, με σταμάτησε. Την περιέλαβε πίσω και σελιε στο αυτοκίνητο, τρέμοντας.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε, και Εφημέριος βγήκε μέσα από την κάρτα sim. Γύρισε προς το μέρος μου μηχανή, και γύρω από αυτό κάλυπτε το χιόνι.
  
  
  Τα φώτα έλαμψε έξω, ανάβοντας το πίσω μέρος της Simca και δείχνοντας Парсона, στέκεται εκεί, μέσα στη νύχτα.
  
  
  "Εγώ δεν θα ρωτήσω, τι συνέβη", - είπε αργά Εφημέριος. "Κάποιος μπήκε ο Ρενό".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αυτό ήταν ένα καλό τέχνασμα".
  
  
  Οδηγούμε στο μπαρ Esqui Prado πριν την πήγα το αυτοκίνητο στο γκαράζ. Είχα τρεις люмумбы και ένα φλιτζάνι καφέ, και αισθανόταν ακόμη δεν είναι αρκετά καλά.
  
  
  11
  
  
  Την γύρισα στο δωμάτιό μου και μετά μια σύντομη διαμονή σε barre Esquí με Парсоном. Το ρούμι και σοκολάτα σε лумумбе λίγο με βοήθησε να ηρεμήσω, αλλά ακόμα έτρεμε, όταν έβαλε το κλειδί στην πόρτα και μπήκε μέσα.
  
  
  Ενεργοποιώντας το άγιο, την άκουσε θρόισμα στην άλλη άκρη του δωματίου, στη συνέχεια, η πόρτα που συνδέει την πόρτα ήταν διάπλατα, και Χουάν ήταν εκεί, ευρέως ανοίξτε τα μάτια σας. Φάνηκε μόλις ξύπνησε από το βαθύ καμάρες.
  
  
  "Θα συναντηθεί μαζί του;"
  
  
  "Ναι", είπα. Γρήγορα ήρθε στο γραφείο και πήρα το σημειωματάριο. Πολύ γρήγορα, είναι γραμμένα πάνω σε πρότυπα της nen "κοριό" και αποκάλυψε ε.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι, τι κατάλαβα.
  
  
  "Πώς έγινε αυτό
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  να πάτε; "ρώτησε με.
  
  
  "Δεν έχει να ενημερώσει κανέναν. Θα πρέπει να δείτε το εγώ και πάλι". Της ήταν απασχολημένος με το γράψιμο στο σημειωματάριο (notepad). "Θα συναντηθεί μαζί του αύριο το πρωί στις δέκα ώρες σε μια γόνδολα. Λεπτομέρειες αργότερα".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Τώρα πάω για ύπνο και να το ξεπεράσω".
  
  
  "Καλά", - είπε.
  
  
  Της έδειξε την πόρτα στο διάδρομο, να τον αφήσει να ξέρετε ότι θα συναντήσω απ ' έξω.
  
  
  "Καληνύχτα, ο Γιώργος", είπε και γύρισε στο δωμάτιό του.
  
  
  Της έβγαλε τα ρούχα, μεταμφιεσμένος σε καθαρό και βγήκε στο διάδρομο. Χουάν καθόταν και κάπνιζε τσιγάρο.
  
  
  "Είστε σίγουροι, ότι στα δωμάτια παρακολουθούν;" ρώτησε.
  
  
  "Θετικά".
  
  
  "Θα συναντηθεί με Κορέλι?"
  
  
  "Ναι. Γνωρίζουμε εγώ, όπως ο Barry Εφημέριος".
  
  
  Σπούδασε μου. "Παραλίγο να το κατάλαβε γι 'αυτό".
  
  
  "Έκανα επίσης."
  
  
  "Μπορείτε να είστε σίγουροι;"
  
  
  "Πώς μπορώ να είμαι εντελώς σίγουρος; Αλλά σας συναντά στο τελεφερίκ, όπου, κατάλληλο πάρε, μπορείτε να πάρετε τα υλικά"
  
  
  "Τι είναι αυτό;"
  
  
  "Μπορώ να το κάνω", - σίγουρα, είπε.
  
  
  "Καλά. Το να σε καλύψω με σκι πίστας. Κορέλι έτσι θέλει".
  
  
  "Αλλά, όπως ένα Κουνούπι θα μπορούσε να μάθετε για συνάντηση ανάμεσα σε αυτόν και σε σας;"
  
  
  "Θα μας παρακολουθούσε".
  
  
  "Θα προσπαθήσω να τον προσέχει".
  
  
  "Μην ανησυχείτε. Το φροντίσω εγώ. Απλά γνωρίστε Κορέλι και μάθετε, αστειεύεται πάνω μας ή όχι".
  
  
  Με κοίταξε. "Γιατί δεν μου έδωσε στοιχεία νωρίτερα;"
  
  
  "Μου είπε ότι θέλει να είναι σίγουρος".
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. "Υποθέτω ότι αυτό έχει νόημα".
  
  
  "Κάθισε μαζί του με το τελεφερίκ και κατέβα για σκι από Боррегилас. Την συνάντηση σε ένα μπαρ στο ισόγειο, όταν όλα θα τελειώσουν. Μετά έχουμε το κεφάλι κάτω και να ελέγξετε την αυθεντικότητα των πραγμάτων".
  
  
  "Η μάλαγα?"
  
  
  "Γρανάδα. Ο AX υπάρχει συσκευή αποστολής σημάτων".
  
  
  "Εντάξει."
  
  
  Της, γύρισε στο δωμάτιο και πάγκων για ύπνο.
  
  
  * * *
  
  
  Τώρα μπορούσα να δω όλο το μήκος βραχώδη κορυφογραμμή. Ηλιακός άγιον ήταν καθαρό άσπρο. Χιονάνθρωπος άγιος ο θεός έφτιαξε τα μάτια σας, αλλά θα χρησιμοποιηθεί το φίλτρο σε γυαλιά Zeiss 60x.
  
  
  Το τελεφερίκ κινείται προς τα πάνω, και θα μπορούσε σαφώς να δεις το κίτρινο πουλόβερ Хуаны. Μέσα ήταν μόνο αυτή και Εφημέριος. Γόνδολα συνήθως έφεραν τέσσερις, και ήξερε ότι Парсону έπρεπε να ανατραπεί εξυπηρετεί το προσωπικό στην ιδιωτική ταξίδι, αλλά δεν ανησύχησα. Είχε λεφτά σε αυτό.
  
  
  Και πάλι κύλησε στο πεδίο με τα γυαλιά, και τότε την είδα εγώ.
  
  
  * * *
  
  
  Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο гранитном προεξοχή περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Боррегилас και Prado Льяно. Φορούσε γκρίζα ρούχα, έτσι ώστε να είναι ακριβώς сливался με μίκα και γρανίτη με σχιστόλιθο. Αλλά μπορούσα να δω ότι ήταν ακόμα άντρας, και είδε ότι κρατούσε στα χέρια του ένα μακρύ τουφέκι κατά μήκος του βράχου. Στο τουφέκι συνδέθηκε με το θέαμα.
  
  
  Δεν θα μπορούσε κάποιος τύπος τουφέκι στα σημεία.
  
  
  Ήταν πολύ ήσυχα και περίμενε. Και κοίταξε γόνδολα με Хуаной και Парсоном. Πώς ήξερε ότι εγώ πάνε; Πώς θα μπορούσε να μάθεις;
  
  
  Εφημέριος; Ήταν Εφημέριος την αλλαγή; Κάποιος ρύθμισε ο Χουάν; Οι πληροφορίες πάλι διαρρεύσει; Στα δωμάτια μας, κανείς δεν μας είπε λέξη. Κανείς, εκτός από μένα και Парсона, δεν ήξερα τόπο και χρόνο.
  
  
  Και όμως ο δολοφόνος βρισκόταν σε αναμονή.
  
  
  Москато; Είναι πιθανό.
  
  
  Της ξεκούμπωσα το μπουφανάκι μου και досталь "luger". Την εξέτασε εγώ και γλίστρησε σε ένα λεπτό μπουφάν. Θα έπρεπε να διασχίσουν την πλαγιά και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα βράχο, να πάρει σε αυτό. Τότε θα πρέπει να переползти πάνω από τα βράχια και να τον σκοτώσει, πριν να είναι σε θέση να χτυπήσει.
  
  
  Άλλος τρόπος δεν υπήρχε. Αν την αφήσω Москато ζωντανοί, θα προσπαθήσει να πάρει Ρίκο Κορέλι - επιχειρήσετε, ενώ η ονε δεν είναι δυνατή!
  
  
  Κρίνοντας από την ταχύτητα του τελεφερίκ και местонахождению του ανθρώπου πάνω στα βράχια, έχω περίπου μισό λεπτό για να κάνει την κίνησή του.
  
  
  Λίγο έλεγξα την κάθοδο, για να αποφευχθεί η επικίνδυνη μεγιστάνα, και πέρασε λίγο κάτω από αυτό. Όταν την χτύπησε στο κάτω μέρος διαφάνειες, κάτι που συνέβη με τον υπόλοιπο χιόνι πάνω, και ξαφνικά ανακάλυψε ότι утопал σε γορκα στα γόνατα. Την με έσπρωξε και αγωνίστηκε, και το χιόνι βγήκε από μένα. Ήμουν τυχερός. Μεγάλη μπάλα κυλάει το χιόνι συνέχισε να φύγεις από μένα και τον χτύπησε με πέτρες γύρω από το ξενοδοχείο.
  
  
  Την έχασε πολύτιμα δευτερόλεπτα.
  
  
  Τα βράχια ήταν μπροστά μου, αλλά δεν την έχω δει ένα πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από μένα. Έπρεπε να πάρετε τα σημεία και σιγά-σιγά να μετακινήσετε τις κορυφές τους.
  
  
  Μετά την είδα εγώ.
  
  
  Με χτύπησε με πορεία περίπου εκατό μέτρα! Ήταν πάρα πολύ υψηλός.
  
  
  Γρήγορα άρχισε και πάλι να κατέβει από το λόφο, επιστρέφοντας στην άλλη πλευρά, крещаясь με αυτό το μάθημα και επιστρέφοντας στο σημείο που βρίσκεται εντός της εμβέλειας του ανθρώπου πάνω στα βράχια.
  
  
  Την άφησα να φύγει συνδετήρες και έβαλα σκι σε πέτρες, για να μην μου ξέφυγε. Στη συνέχεια έβγαλε τα σημεία και κοίταξε από την άκρη των βράχων.
  
  
  Την είδα τελεφερίκ ανεβαίνει σιγά-σιγά μεταξύ του δεύτερου και τρίτου ατσάλινα στηρίγματα. Και μπορούσε να δει τον άνθρωπο με το όπλο που του ισχυρού κρατούσε εγώ και προσεκτικά οδήγησε γόνδολα, ενώ κινείται επάνω паучьим χάλυβα тросам.
  
  
  Το χρησιμοποίησα "luger" στο κεφάλι του άνδρα και πυροβόλησε.
  
  
  Таращить μάτια χτύπησε σε μια πέτρα και κάπου έπεσε. Την άκουσε το τραγούδι ricocheting.
  
  
  Ο άνδρας γρήγορα γύρισε. Την είδα θολή κηλίδα στο λευκό πρόσωπό της. Γρήγορα τοξωτά πίσω του, γύρισε και χρησιμοποίησα με το τουφέκι - το θέαμα και τα λοιπά.
  
  
  Таращить μάτια μπήκε στο χιόνι πίσω μου - πολύ κοντά για
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  άνεση.
  
  
  Την πυροβόλησε ξανά. Αλλά εξαφανίστηκε από το μυαλό του αμέσως μετά τον πυροβολισμό. Δεν μπορούσα εγώ να δω.
  
  
  Είπε και κάθισε εκεί, την μάταια προσπάθησα εγώ να βρω.
  
  
  Ένα ακόμη πυροβολισμό πέτρα έσπασε το χέρι μου.
  
  
  Την ξέρω.
  
  
  Γόνδολα σιγανά με πρόσδεσης, και μπορούσα να δω το κίτρινο πουλόβερ Хуаны, και αυτό είναι ό, τι θα κατέβαλε την προσοχή.
  
  
  Ο δράστης σηκώθηκε και στράφηκε μακριά από μένα, στοχεύει στη γόνδολα. Την πυροβόλησε ξανά.
  
  
  Έπεσε, пригнувшись για το βράχο, δεν χτύπησε. Την είδε, όπως ο ίδιος κοίταξε στο βράχο, και στοχεύει σε μια γόνδολα.
  
  
  Την ξεκίνησε μέσα από τα βράχια, αλλά ήξερα ότι δεν θα μπορέσω να φτάσετε εκεί στην ώρα τους.
  
  
  Κάνοντας κλικ συνδετήρες καλωδίων για την πρόσδεσης, το sel για σκι και άρχισε την κάθοδο, κρατώντας στο ένα χέρι δύο κλομπ, στο άλλο luger. Δεν ήταν η πιο κατάλληλη ski τη θέση που της θα μπορούσε να φανταστεί.
  
  
  Όπως σας πρόοδο, την, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να πυροβολούν για να κάνει σκι, και, έτσι, να ξοδεψει περισσότερο πολύτιμο χρόνο.
  
  
  Της κατέβηκε στο επίπεδο στο οποίο έσκυψε, ξέσπασε σε αγκυρώσεις και, είπε και κάθισε, διέσχισε πέτρες.
  
  
  Η φωνή είναι!
  
  
  Την πυροβόλησε.
  
  
  Στόχευε σε μια γόνδολα, και πυροβόλησε ακριβώς όπως έριξα, - ή, ίσως, σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερα μου. Ότι και να μας συμβαίνει, τη δική μου βολή, προφανώς, έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι θα μου κόλλησε, και εγώ χρέωση αθώο, πώς βρέθηκε στη βάση, γόνδολες, και όχι μέσα από το παράθυρο στο δίπλωμα δολάριο Парсона.
  
  
  Της χτύπησε το βέλος.
  
  
  Αυτός έπεσε με τα μούτρα σε πέτρες, και στη συνέχεια αντανακλαστικό κίνηση περιστρέφεται και περιστρέφεται τουφέκι, ενώ αυτή δεν είχε ως στόχο κερδών πάνω μου.
  
  
  Την πήδηξε πίσω και στο χιόνι, γλιστρώντας από το βουνό. Σφαίρες είχον φύγει γύρω μου, αλλά κανένας δεν μπήκε. Και πάλι ηλιοβασίλεμα στο βράχο, προσκόλληση στο διάολο για την αγορά.
  
  
  Η πέτρα ήταν ολισθηρό, αλλά την переполз με αυτόν, και όταν δίπλα στο αυτί μου έσκασε ένα άλλο таращить τα μάτια, σήκωσε το κεφάλι, είδε καθαρά το εγώ και πυροβόλησε ονε στο λαιμό.
  
  
  Αυτός έπεσε αμέσως. Το αίμα εξερράγη γύρω από το κόκκινο σύννεφο.
  
  
  Στη συνέχεια, ήταν ξαπλωμένος μέσα σε μια λίμνη παγωμένη ερυθρότητα, όταν της ήρθε σε αυτόν.
  
  
  Ήταν Альфреддо Москато.
  
  
  Το κουνούπι.
  
  
  Swat!
  
  
  * * *
  
  
  Το τουφέκι, το οποίο ασχολείται με την πυροβόλησε και που κάνει να έχει σκοτώσει Ρίκο Κορέλι σε μια γόνδολα, ήταν το τουφέκι Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной κάτω κασέτες 30-06 Springfield και εξοπλισμένο με οπτικό στόχαστρο της μεταβλητής δύναμης Bausch & Lomb Balvar Lee dot. Ήταν ένα όμορφο γεώτρησης όπλα.
  
  
  Κασέτα 30-06 Springfield Hi-Speed, με το χάλκινο εν στόματι μπορεί να εξασφαλίσει ταχύτητα εκκίνησης 2960 πόδια ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα 2260 πόδια ανά δευτερόλεπτο σε απόσταση 300 μέτρα, με εντυπωσιακή δύναμη 2920, επιφάνεια ft-lb ρύγχους ενέργειας και 1700 ft-κιλά. κιλά στα 300 μέτρα. Το θέαμα με ρυθμιζόμενη δύναμη Bausch & Lomb ρυθμιζόμενο από 2 1/2 έως 4 φορές, ενώ το ύψος και το σημείο διέπονται από μόνο δύο κινούμενα μέρη.
  
  
  Εάν κάτι και μπορεί να βοηθήσει να σκοτώσει έναν άνθρωπο με μια απομακρυσμένη θέση βολής, τότε αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να.
  
  
  Της, έσκυψε πάνω από τον νεκρό. Είχε το πορτοφόλι και το χαρτί, αλλά ήταν σαφώς αλλοιωθεί. Όνομα ειπώθηκε Наталио Di Цезура και στις εφημερίδες αναφερθεί, ότι ήρθε σε Μπάρι, Ιταλία.
  
  
  Είχε σκούρο δέρμα, καστανά μαλλιά, ξυρισμένο μπλε πηγούνι και μπαστούνια. Εγώ σου ήταν χαμηλότερη από το κανονικό, αλλά δεν φαίνεται πάρα πολύ μακριά.
  
  
  Φορούσε ένα καλό αντιανεμικό και στενό παντελόνι σκι.
  
  
  Την γύρισε στον ήχο λάμψης βήματα πάνω από τα βράχια. Odin από πολιτοφύλακες κατέβηκε στην περιοχή, έβγαλε το σκι και πήγα σπίτι μου με το σημειωματάριο στο χέρι. Την, παρατήρησα ότι η θήκη εγώ ζωνών ασφαλείας ήταν ανοιχτό το φερμουάρ σου.
  
  
  Ρίχνοντας μια ματιά σε μένα, δεν είπε τίποτα, και στη συνέχεια ήρθε σε ένα βράχο, όπου βρισκόταν νεκρός. Έσκυψε, κοίταξε το σώμα, στη συνέχεια ερεύνησαν το εγώ και το έκανα και κάποιες σημειώσεις.
  
  
  Άγγιξε το λαιμό του πτώματος και βάλω τον παλμό. Η μπορούσα να πω ονε, ότι εγώ δεν θα είναι εκεί. Είναι досталь, χαρτί, ερωτάται λοιπόν και, στη συνέχεια, εξέτασε Winchester 70 και το θέαμα.
  
  
  Σηκώθηκε και γύρισε προς το μέρος μου.
  
  
  "Συγχωρήσει για την εισβολή, κύριε", είπε στα αγγλικά.
  
  
  Της χαμογέλασε. "Πώς ήξερες ότι ήμουν άγγλος;"
  
  
  "Ξέρω ότι είσαι αμερικανός", - αναπροσαρμόζεται με με ένα χαμόγελο. "Τα σκι".
  
  
  Ήταν οι αυστριακοί, αλλά το αγόρασα ih στο sun Valley. Και ήταν αυτά που απεικονίζονται.
  
  
  "Θα ήταν μάρτυρας σε αυτό - το πρόβλημα;" - ρώτησε απαλά, αλλά, προφανώς.
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους.
  
  
  "Ίσως είστε περισσότερο από το μάρτυρα. Μπορεί να έχουν σχέση με το θάνατο αυτού του ανθρώπου;"
  
  
  Εκείνη δεν είπε τίποτα. Όταν ήταν έτοιμος να μου τα δικαιώματά μου; Αλλά, φυσικά, στην Ισπανία δεν зачитывали τα δικαιώματά σας.
  
  
  Της άρχισε να ξεκουμπώνει το μπουφανάκι μου, για να βγάλω το πορτοφόλι μου.
  
  
  Τα όπλα "σημαντικούς αμπελώνες", "αμερικάνος Κολτ 45 χιλιοστών, αμέσως γύρισε στο εγώ χέρι και прикрыло η ζωή μου.
  
  
  "Συγγνώμη, κύριε, αλλά, σε παρακαλώ μην αφαιρείτε γύρω από τις τσέπες".
  
  
  "Απλά θέλω να μεταφέρω την ταυτότητα", - χαμογέλασε εγώ. "Ήρθα σε συστάσεις κυρία Μιτς Kelly γύρω από την Μάλαγα".
  
  
  Το πρόσωπό του έλαμψε узнавание. "Α, Εντάξει. Έχεις εδώ εγώ κάρτα. Επίσης ένα γύρω σου". Κοίταξε nach και σιγά-σιγά έβγαλε το πίσω σε πλαστικό φάκελο. Έβγαλε το πορτοφόλι και με το έξυπνο χτυπώ κλείνω εγώ.
  
  
  Το πήρε και το καθάρισα.
  
  
  "Με συγχωρείτε, κύριε. Δεν την κ.
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Εδώ αναμονή για σας για οποιαδήποτε ανάκριση. Αν θέλετε να φύγω; "
  
  
  Αχ, αυτό το υπέροχο μικρό έμβλημα ΤΣΕΚΟΎΡΙ στη γωνία καρτών Μιτς Κέλι, που φάνηκε, όλοι ήξεραν και αγαπούσαν.
  
  
  Την γύρισε και έδειξε ένα νεκρό άνθρωπο. "Είναι γνωστό σε σας;"
  
  
  Guardia κούνησε το κεφάλι του. "Δεν νομίζω ότι έτσι. Αλλά θα μάθω".
  
  
  "Ευγενική συμβουλή", είπα. "Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να καταζητείται στη Μάλαγα για το έγκλημα. Δολοφονία".
  
  
  "Αχ."
  
  
  "Και για τη δολοφονία του αγοριού, χθες το βράδυ ανοιχτά εδώ, στο Prado Льяно".
  
  
  Τα μάτια Guardia μειώθηκε. "Ξέρετε, πάρα πολλά πράγματα, κύριε".
  
  
  "Αυτό είναι δική μου υπόθεση. Να μάθω πολλά πράγματα. Και να φωτογραφίσει ih", - πρόσθεσε με ένα χαμόγελο.
  
  
  Είναι отсалютовал. "Prima φροντίδα μου συγγνώμη για την κράτηση σας. Νομίζω ότι θα ήταν καλό, αν δεν ήταν εδώ όταν θα έρθει ο συνάδελφός μου. Είναι πολύ νέος και παρορμητικός".
  
  
  Την κοίταξε πάνω από το λόφο. Ένα άλλο Guardia ήταν για σκι και έτρεξε προς τα κάτω.
  
  
  "Ευχαριστώ."
  
  
  Υποκλίθηκε στην ζώνη και отсалютовал. "Θα πω σενιόρα Κέλι, που συναντηθήκαμε".
  
  
  Της γλίστρησε σε σφήνες, έθεσε τις μοχλούς και γρήγορα κατέβηκε στο Prado Льяно.
  
  
  * * *
  
  
  Σε μισή ώρα της, επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Χουάν με περίμενε στο σαλόνι στο μεγάλο τζάκι.
  
  
  Ήμασταν μόνοι.
  
  
  Το πρόσωπό της έλαμπε διέγερση. "Έχω αυτό", - ψιθύρισε μου.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Τι είναι αυτό που ενθουσιασμό;" - σκέφτηκε.
  
  
  "Τρόμαξα Москато και σκότωσε το εγώ".
  
  
  Το πρόσωπό της είχε αυξηθεί χλωμό. "Πώς ήξερες ότι θα συναντηθούμε με το τελεφερίκ;" ρώτησε. "Κανείς δεν ήξερε, εκτός από σένα και μένα - και Парсона".
  
  
  "Νομίζετε ότι Εφημέριος πραγματικά Κορέλι?" Την ρώτησε.
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. "Αυτός σίγουρα ξέρει πολλά για το δίκτυο των ναρκωτικών. Και είναι έτοιμος να μας δώσει αυτό σε μια ασημένια πιατέλα. Πολύ ενθουσιασμένος".
  
  
  "Έχετε ποτέ απογοητευμένοι;" - διασκέδαση ρώτησα.
  
  
  "Πολύ σταθερά. Μόλις αρχίσαμε να παίζουμε με το πρώτο αντικατασταθεί Κορέλι".
  
  
  "Σήμερα δεν όταν θα παραδώσει όλα σε Γρανάδα".
  
  
  "Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, ότι οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες, Νικ", είπε, σαν να είχε σκεφτεί γι ' αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα και, τελικά, πήρε την απόφαση. "Φαίνεται прискорбным, είχα φτάσει τόσο μακριά και δεν μπορώ να πω ότι Κορέλι αυθεντική ή όχι".
  
  
  "Μην ανησυχείτε. Τράπεζα μνήμης ΤΣΕΚΟΎΡΙ θα ξέρει".
  
  
  "Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί με έστειλαν εδώ στην delle". Τώρα θα θυμωνες.
  
  
  "Ξεχάστε το. Είναι μέρος της δουλειάς".
  
  
  Μηχανικός στο γκαράζ Prado Ллано ζήτησε συγγνώμη. "Θα πάρω εγώ σε δύο ώρες την ημέρα. Είναι αρκετά σύντομα για σας, κύριε;"
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Αυτό πρέπει να είναι. Τι συνέβη;"
  
  
  Το "υγρό στο φρένο έχει συγχωνευθεί, κύριε".
  
  
  "Για ποιο λόγο;"
  
  
  "Θραύση σωληνώσεων". Δεν ήθελε να μιλάει πολύ.
  
  
  "Ένα διάλειμμα;"
  
  
  "Πολύ περίεργο, κύριε", είπε. "Δεν είναι μέρος της γραμμής για το υγρό φθείρεται με αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι αδύνατο".
  
  
  "Τότε τι έγινε;"
  
  
  "Γραμμή ρήξη".
  
  
  "Κόψιμο?"
  
  
  "Φαίνεται, κύριε". Τώρα ονε δεν ήταν από μόνη της. Αυτά τα πράγματα έχουν ονε ακατανόητη.
  
  
  "Κάποιος ειδικά αποκόπτονται είναι αυτό;" Την ρώτησε.
  
  
  "Δεν ξέρω. Δεν ήθελα να μιλήσω γι ' αυτό. Αυτή είναι σοβαρή κατηγορία".
  
  
  "Αλλά φορτίσει κανείς, οπότε γιατί να μην το πω;"
  
  
  Τους είδε να χαμογελάω. "Καλά. Της λέω ότι κάποιος έκοψε αυτή τη γραμμή, κύριε. Snip! Αυτό έχει νόημα;"
  
  
  "Ω ναι, είπα. "Είναι λογικό".
  
  
  Το αγόρι κοίταξε σοβαρά. - Δηλαδή, έχεις έναν εχθρό, κύριε. Μπορεί να είναι ο σύζυγος κάποιας γυναίκας;
  
  
  Οι ισπανοί όπως ανίατες το ειδύλλιο!
  
  
  "Ναι", είπα. "Νιώθω ότι αυτό μπορεί να είναι. Αλλά αξίζει τον κόπο, καταλαβαίνετε;"
  
  
  Ο δοκάρια. "Τότε εντάξει. Καλά!"
  
  
  "Θα είναι δύο".
  
  
  "Ω, υπάρχει ένα άλλο μικρό πράγμα, είπε.
  
  
  "Τι;"
  
  
  Εκείνος δίστασε ακόμη φορά, κοιτάζοντας πίσω, για κάθε χρόνο, δεν ακούει κανείς.
  
  
  "Ξέρεις τι είναι αυτό;" μου έβγαλε κάτι γύρω από την τσέπη του και το κρατούσε στο χέρι του.
  
  
  Την πήρε το εγώ με το εγώ παλάμη του χεριού σας. Ήταν ένα όμορφο λάθος. Μαγνητική συσκευή αποστολής σημάτων, σε συνδυασμό με пеленгатором. Όμορφο μοντέλο! Προσεκτικά επαγγελματικά. Μάλλον, ιαπωνικά ή γερμανικά.
  
  
  Την κοίταξε. "Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό".
  
  
  "Είμαι εγώ, κύριε".
  
  
  "Πού το βρήκες αυτό - αυτό το gadget?"
  
  
  "Ήταν στερεωμένο στο κάτω μέρος της Renault, κύριε".
  
  
  "Ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι είναι κάτι που απλά έχει εκτοξευθεί από την εθνική οδό, όταν την οδήγησα".
  
  
  "Είναι ο μαγνητισμός, το ξέρετε, κύριε; Το σκέφτηκα, θα σας ενδιαφέρει να δείτε αυτή"
  
  
  "Εγώ... πολύ ενδιαφέρον".
  
  
  Την έβαλε locator ανά λεπτό και τράβηξε μερικές εκατοντάδες πεσέτες. Την παρέδωσε ih αγόρι. "Αυτό είναι για σένα", είπα. "Για το ενδιαφέρον και για τη σιωπή".
  
  
  "Καταλαβαίνω, κύριε".
  
  
  Της ήμουν σίγουρος ότι ήταν έτσι.
  
  
  Τώρα ήξερε πώς Москато έγινε γνωστό σε σύσκεψη με το τελεφερίκ.
  
  
  Ο ίδιος είπε ονε 1
  
  
  Δώδεκα
  
  
  Όταν είμαστε με Хуаной κάθονταν στον κήπο Αλάμπρα, μας πλησίασε κοντός μελαχρινός, черноглазый, kinky τσιγγάνων με το όνομα Гервасио Альбанес. Έκανε το ταξίδι μας, που ασχολείται με περπατούσε μπροστά του. Σύμφωνα με τον Χουάν και την μείνει πίσω.
  
  
  "Αυτή η θερμότητα για την Ανδαλουσία", είπε με πολύ καλή αγγλική προφορά.
  
  
  "Αλλά δεν είναι για το Μαρόκο", - είπε ρευματισμούς, και πάλι ντροπή για Γερακιών και εντελώς παιδικό Σύστημα αναγνώρισης, που δημιουργήθηκε AX.
  
  
  Κούνησε το κεφάλι
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Την κοίταξε γύρω του. Κάτω από το σπρέι από ένα δέντρο καθόταν ένα τσιμεντένιο παγκάκι, και μας οδήγησε εκεί. Καθίσαμε μαζί, κοιτάζοντας αντανακλά πισίνα και ένα μεγάλο мавританскую απέναντι από την καμάρα.
  
  
  "Δεν έχω νέα", είπε ψιθυριστά. "Πρέπει να συναντηθούμε αμέσως μετά καταλήξεις γράμματα".
  
  
  "Τα νέα;" Την ρώτησε.
  
  
  Έβαλε το δάχτυλό του στα χείλη. "Στη συνέχεια. Στο λόφο απέναντι". Έδειξε με το δάχτυλό σας mimmo Αλάμπρα στην πλαγιά ενός λόφου στο βόρειο-ανατολικά. Μας είπατε προηγουμένως, ότι στην πλαγιά του λόφου ήταν αρκετές σπηλιές, σπηλιές, στις οποίες εξακολουθεί να τσίμπημα ένα μεγάλο αριθμό τσιγγάνων. Στην πραγματικότητα, αυτό μας το είπε ο ίδιος Жервазио.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Και μετά εκδρομές. Είσοδο στην Αλάμπρα".
  
  
  Πλήθος είσοδο στην Αλάμπρα ήταν να αραιώσουν, όταν βγήκαμε, Гервасио πέρασε μας σε χώρο στάθμευσης.
  
  
  "Έχεις αυτοκίνητο;"
  
  
  "Δυστυχώς, όχι", - χαμογέλασε Жервазио. Είναι λιλ μαγεία στην κατεύθυνση Хуаны. "Έχω μόνο μια πολύ μικρή Ламбретта ...
  
  
  "Δεν υπόστεγο αίμα σε όλο το κομμάτι, είπα. "Έλα μαζί μας. Θα σε πάμε εδώ αργότερα, και μπορείς να πάρεις Ламбретту".
  
  
  "Εσύ όλο το ξενοδοχείο, και τέτοια".
  
  
  "Αρνητικά. Εμείς απλά πρακτικό. Δεν μπορούμε να χάνουμε χρόνο σε ένα ταξίδι πέρα δώθε, περιμένοντας να ξεπεράσουν μεγάλες λόφους. Πού θα πάμε;"
  
  
  "Ζω σε μια σπηλιά, κύριε", - τραγικά είπε, δίνοντας Χουάν περισσότερο χυμό από τα μάτια.
  
  
  Τον κοίταξε. Θα φτάσει μέχρι να φύγουμε.
  
  
  "Ξέχνα το, Gervasio. Πάω στοίχημα ότι έχεις στο κάτω μέρος του σπηλαίου υπάρχουν четырнадцатилитровый μια κανάτα γεμάτη στερεά χρυσά monette.
  
  
  Εγώ τα μάτια του γυάλισαν. "Θα χιουμοριστικό άνθρωπος, κύριε".
  
  
  Гервасио και Χουάν πήγε στο πίσω κάθισμα. Την κοιτάζει επιφυλακτικοί, αλλά είδα εγώ τα μάτια μερικές φορές κοιτάζουν στον καθρέφτη.
  
  
  "Ελάτε, κύριε, και στη συνέχεια κατ 'ευθείαν", μου είπε και συνέχισε να τρέχει μέχρι που, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, δεν σταματήσαμε πριν από την τρύπα με το παραπάνω. Γύρω από σταθμευμένα άλλα αυτοκίνητα, καθώς και ένα σωρό μοτοσικλέτες. Κυρίως ήταν καθίσματος και της peugeot. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πιστωτικής κάρτας στο χώμα.
  
  
  "Είμαστε εδώ".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. Την κοίταξε στον καθρέφτη. "Και τώρα, ειδήσεις, Жервазио".
  
  
  "Κύριε Μιτς Kelly θέλει να αμέσως κάλεσαν την ονε σε Μάλαγα".
  
  
  "Εξήγησε γιατί;"
  
  
  "Φυσικά όχι, κύριε. Αλλά ήταν μόνιμη".
  
  
  "Όπου μπορώ να πω εγώ;"
  
  
  "Έχω μια γραμμή μέσα στο σπίτι".
  
  
  Ο ίδιος επισήμανε στην είσοδο του σπηλαίου.
  
  
  Την κοίταξε στον Χουάν. "Λοιπόν, πάμε".
  
  
  Βγήκαμε έξω και ακολούθησαν Жервазио στο σπήλαιο. Στο εσωτερικό του ήταν διακοσμημένο, όπως και κάθε σπίτι, με το βαρύ ισπανική έπιπλα και χαλιά στο утрамбованном земляном πάτωμα. Ήταν φωτός και δεικτών που περιλαμβάνονται σε ηλεκτρικές πρίζες. Στο κεντρικό δωμάτιο ήταν πολύ ισχυρή μυρωδιά του μαγειρέματος.
  
  
  Гервасио πλησίασε σε ατζέντη βιβλίων ντουλάπα στο τέλος δωμάτιο και έβγαλε μια δερμάτινη θήκη, η οποία διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα μου R / T Μιτς Κέλι από εμάς σε ένα ασφαλές διαμέρισμα στη Μάλαγα.
  
  
  Έχει συνδέσει το εγώ και έδωσε ζεσταθεί. Την κάθισε και κοίταξε. Χουάν σηκώθηκε και πήγε γύρω γύρω, με τη συγκίνηση κοιτάζοντας φαρδαίνει στους τοίχους, έντεχνα συνυφασμένη με ταπετσαρίες, δαντέλες, καλύπτει τραπέζια, στο διαδίκτυο.
  
  
  Гервасио έδωσε κωδικά γράμματα και απάντησε σε αίτημα Kelly σχετικά με τον προσδιορισμό.
  
  
  "Κέλι;" - είπε σε μια στιγμή. "Γιατί καυτή γραμμή;"
  
  
  "Αυτό το κορίτσι. Κατευθύνεται στο Sol y Nieve".
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Λοιπόν;"
  
  
  "Είχατε πρόβλημα;"
  
  
  Την σταμάτησε, κοιτάζοντας Жервазио. "Προβλήματα;"
  
  
  "Λοιπόν, δεν έθεσε ρωμαϊκή μύτη. Στην πραγματικότητα;"
  
  
  "Στην delle έχουμε".
  
  
  Η ησυχία. "Κοίτα", είπε η Κέλι. "Χτες μου τηλεφώνησε μια κοπέλα Ρωμαϊκή Μύτη του και είπε γεια σου, για το θάνατο του νεαρού άνδρα, και σήμερα το πρωί - για τον θάνατο ενός άλλου άνδρα!"
  
  
  "Είναι αλήθεια."
  
  
  "Το μυθιστόρημα Μύτη αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί σας ή N. X., στην πραγματικότητα;" N. X. Εμπειρογνωμόνων για τα ναρκωτικά. Πολύ καλά. Χουάν Ριβέρα.
  
  
  Την περίμενα. "Αρνητικά. Ποιος έχει λόγο;"
  
  
  "Το μυθιστόρημα Μύτη λέει ότι θέλει να ακυρώσει τα πάντα. Είναι σίγουρος ότι αυτό είναι στημένο. Είναι βέβαιο, ότι εγώ ο οργανισμός προσπαθεί να τον σκοτώσει. Μπορείτε να με διαβάζεις;"
  
  
  "Δυνατά και καθαρά".
  
  
  "Το κορίτσι τώρα έρχεται στο κόκκινο" Jaguar ". Στο κόκκινο" Jaguar ". Εντάξει;"
  
  
  "Είναι σαφές. Ανοιχτήρι. Γιατί να πάει;"
  
  
  "Λέει ότι θέλει να πείσει Ρωμαϊκή Μύτη να σε συναντήσω".
  
  
  "Περίμενε ένα λεπτό. Είμαστε και οι δύο συναντήθηκαν με Ρωμαϊκή Μύτη. Επαναλαμβάνω. Είμαστε και οι δύο συναντήθηκαν με Ρωμαϊκή Μύτη. Μπορείτε να με διαβάζεις;"
  
  
  Παύση. "Διαβάζω εσένα".
  
  
  "Δεν καταλαβαίνω, γιατί πιστεύει ότι δεν είδαμε Ρωμαϊκή Μύτη σου;"
  
  
  "Ίσως δεν έχετε κάνει".
  
  
  "Υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ρωμαϊκή Μύτη δεν ήταν στην delle προσδιοριστεί μονοσήμαντα. Αλλά μας έδωσε το υλικό".
  
  
  "Η κοπέλα επιμένει ότι δεν θα συναντηθεί με Ρωμαϊκή Μύτη. Ρωμαϊκή Μύτη θέλει να επιστρέψει στην Κορσική, χωρίς να διακινδυνεύσει να опознанным εγώ τους εχθρούς. Οπότε δεν βγαίνω μαζί σου".
  
  
  "Δηλαδή, πιστεύεις ότι ο πάπας μύτη δεν ρωμαϊκή μύτη".
  
  
  "Εκ νέου την ομιλία του εκπομπή στον κόλπο της Μάλαγα. Ναι. Είναι πιθανό".
  
  
  "Για μένα είναι αρκετά σαφές", - ομολόγησε εγώ. "Δύο αντιμετώπιση: ρωμαϊκή μύτη είναι μια ρωμαϊκή μύτη, ή ρωμαϊκή μύτη - όχι. Κέλι. Μπες στο αμάξι και κάθισε μαζί μας στο Sol y Nieve".
  
  
  Παύση. "Γιατί;"
  
  
  "Χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η Ρωμαϊκή Μύτη είναι όπως αυτός αποκαλεί τον εαυτό του".
  
  
  "Από ό, τι θα μπορώ να σας βοηθήσω;"
  
  
  "Είναι μια πολύπλοκη ιστορία. Αλλά ξέρω, τι να κάνουμε τώρα".
  
  
  "Το ξενοδοχείο μπορούσα να πω το ίδιο!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  ol y Nieve. Το Σιέρα Νεβάδα. Σήμερα το βράδυ. Σωστά;"
  
  
  "Σωστά."
  
  
  "Το νήμα της επικοινωνίας."
  
  
  Την ώρα καθόταν και κοίταζε το πλατό. Στη συνέχεια την γύρισε και είδε ότι Χουάν παρακολουθεί.
  
  
  "Εντάξει;"
  
  
  Την κοίταξα. Жервазио κοίταζα μας τα μάτια μας ορθάνοιχτα. Της μίλησα με Хуаной. "Έχεις αυτό το μικροφίλμ?"
  
  
  "Ναι", - είπε, να πάρει μέσα σε μια τσάντα.
  
  
  "Καλά. Δώσε Жервазио".
  
  
  Έτσι και έκανα. Κοίταξε το μικρό πακέτο φιλμ στο χέρι. Μετά ερευνητικό κοίταξε.
  
  
  "Εκραγείτε το σουτ και στέλνει εγώ, χαρακτήρα προς χαρακτήρα σε AX".
  
  
  Τσιγγάνα κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Juan, πηγαίνετε πίσω στο" Reno "στο Αλάτι και Ньеве".
  
  
  "Χωρίς εσένα;" Τα μάτια του μειώθηκε.
  
  
  "Ναι. Της θα παρεμποδίσει την Τίνα Bergson".
  
  
  "Αλλά γιατί;"
  
  
  "Από τη στιγμή που εμφανίζεται στο θέρετρο και μιλάει με την παρούσα Κορέλι, ee αμέσως αναγνωρίσουν".
  
  
  "Αλλά..."
  
  
  "Εννοώ ότι κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει το εγώ".
  
  
  "WHO?"
  
  
  "Ο άνθρωπος που αποκαλεί τον εαυτό του Μπάρι Εφημέριος".
  
  
  Τα μάτια Хуаны διευρύνθηκε. "Αλλά γιατί πρέπει να είναι Εφημέριος?"
  
  
  "Πρέπει να είναι".
  
  
  "Λοιπόν, ήταν δύο άνθρωποι, για να σκοτώσει Κορέλι?" - ρώτησε Χουάν, συνοφρύωμα.
  
  
  "Είναι πιθανό ότι η μαφία αποφάσισε μαζί του δύο σύμβασης σε περίπτωση που μία δεν θα λειτουργήσει".
  
  
  "Είναι δύσκολο".
  
  
  "Θα κρατήσει τα χρήματα, τι είναι η ζωή. Ακούστε με. Ας το αναλύσουμε αυτό. Ας υποθέσουμε, Εφημέριος θέλει να σκοτώσει Κορέλι. Στην πραγματικότητα; Και Εφημέριος, όπως και εμείς, δεν ξέρει Κορέλι στο πρόσωπο. Αλλά ξέρει ότι προσπαθώ να κανονίσουμε μια συνάντηση με Κορέλι. Δεν είναι μόνο - αλλά και εσύ και εγώ. Έτσι γίνεται γλείφει μας. Όπως ble γλείφει ".
  
  
  Την είχε στο μυαλό του τα σκουπίδια. Η υπόδειξη δεν ξέφυγε από Хуаны. Εκείνη κοκκίνισε.
  
  
  "Τώρα. Ας υποθέσουμε ότι Εφημέριος ήταν παρών μαζί με Москато, όταν ο Αρτούρο σκοτώθηκε. Εφημέριος, φυσικά, με παρακολουθούσε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακούσει τις οδηγίες που έλαβε από τον Αρτούρο, όταν πέθαινε. Τόσο μακριά;"
  
  
  "Εντάξει."
  
  
  "Στη συνέχεια, Εφημέριος πηγαίνει σε σύσκεψη, για να κρυφτεί και περιμένετε να εμφανιστεί η Κορέλι. Αλλά ποιος να έρθει; Της. Δεν Κορέλι. Εκεί Εφημέριος, και την πλησιάζω, και όλα εγώ το πρόσωπο είναι καλυμμένο με το αυγό".
  
  
  "Αλλά γιατί Κορέλι δεν πήγε στο ραντεβού;"
  
  
  "Ακούσατε τι είπε η Κέλι. Είπε ότι Κορέλι φοβήθηκε, όταν ο Αρτούρο πυροβολήθηκε. Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι είναι απλά μια δουλειά με όλα αυτά και επέτρεψε να συμβεί χωρίς αυτόν".
  
  
  "Γιατί το Κουνούπι δεν πήγε εκεί για να σκοτώσει Κορέλι?" - αθώα, ρώτησε τον Χουάν.
  
  
  "Το έχω σκεφτεί αυτό, ομολόγησε εγώ. "Ας υποθέσουμε ότι βιάζεται τόσο να ξεφύγει μετά τη δολοφονία του Αρτούρο, ότι δεν άκουσε, ότι ο Αρτούρο μου είπε".
  
  
  Αυτή αγριοκοίταξε.
  
  
  "Καλά", είπα, γρήγορα συνεχίζοντας, - "Εκεί Εφημέριος της εκεί. Τι Εφημέριος λέει; Το μόνο που μπορεί να πει, αλήθεια. Ξέρει ότι δεν Κορέλι. Και ξέρει ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί. Λέει: "Είμαι Κορέλι! Και αυτός ακόμα παίζει, κανονίζοντας συνάντηση μαζί σας".
  
  
  "Και τι γίνεται με микрофильма; Μου έδωσε την ταινία".
  
  
  "Το ελέγχουμε. Αλλά να αντικαταστήσει τις πληροφορίες αυτού του τύπου είναι πολύ απλά: τα ονόματα, οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες".
  
  
  "Καλά..."
  
  
  "Λοιπόν, πλαστογραφεί την ταινία, κανονίζει μια συνάντηση μαζί σας. Κανονίζει συνάντηση, παίζουν Κορέλι. Στέλνει ψεύτικο ταινία, και εν τω μεταξύ Москато προσπαθεί να σκοτώσει το εγώ και το σκοτώνω Москато".
  
  
  "Αλλά, όπως Москато έγινε γνωστό για την συνάντηση;"
  
  
  "Λάθος" Ρίνο ", - είπε ο έι.
  
  
  "Τι Εφημέριος περιμένει τώρα;" - σκέφτηκε.
  
  
  "Περιμένει, όταν θα εμφανιστεί η Τίνα. Ξέρει γι ' αυτήν, ακόμη και αν δεν μπορεί να την ξέρει προσωπικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να παραποιεί είναι" τηλεφωνικές κλήσεις "Τιν να συγχέουμε την Ελένα. Αλλά ξέρει ότι η Τίνα στο τέλος θα εμφανιστεί στο Sol y Nieve. Θα περιμένουμε και να αφήσουμε ε βουητό εγώ Κορέλι, και bingo! Βλέπετε; "
  
  
  "Και τι καλό υποκλοπή της Τίνα;"
  
  
  "Θέλω να προειδοποιήσω, ότι η εμφάνισή του στο Sol y Nieve θα επηρεάσει Κορέλι".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Και μετά;"
  
  
  "Δώσε μου να καταλάβω", - απαλά είπα. "Ακόμα δεν έχω σταφίδες".
  
  
  * * *
  
  
  Χουάν Ριβέρα, μας πήγε με Жервазио στην παράγραφο ενοικίασης αυτοκινήτων σε Γρανάδα, όπου επέλεξε Seat mini με χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων. Στη συνέχεια, Χουάν πήγε Gervasio πίσω στην Αλάμπρα, όπου ήταν σταθμευμένο το εγώ μηχανάκι.
  
  
  Την πέταξε στο Seat στην εθνική οδό Μάλαγα-Γρανάδα και κατευθύνθηκε προς Μάλαγα. Ήταν ήδη αρκετά αργά, αλλά ο ήλιος δεν έλαμπε. Το ένα μάτι με κόκκινο "Ιαγουάρος" - τη μηχανή εύκολα να διακρίνει.
  
  
  Πρέπει να έχουν περάσει πάνω από είκοσι λεπτό, όταν την είδα εγώ, όταν τον πείραζαν για γρήγορη κατάβαση μέσα από την κοιλάδα από μένα. Γρήγορα γύρισε πίσω, έφυγε από το καμένο χωράφι με σιτάρι και έκανε ένα γρήγορο δείκτες σε τρεις γωνίας. Της ήταν μπροστά "Jaguar" και κατευθύνθηκε πίσω στην Μάλαγα, όταν είδα ότι πλησίασε στον καθρέφτη.
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και πολλές φορές κυμάτιζαν hey, hey, δείχνοντας να σταματήσει.
  
  
  Είδε το χέρι του, μετά είδε τη μηχανή και, τέλος, με είδε. Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν καταστέλλεται. Το επισήμανε στην άκρη την εθνική οδό, και μαζί έφυγαν.
  
  
  Το έσκασε από τη σέλα και πλησίασε "τον ιαγουάρο". Καθόταν εκεί, είμαι δροσερό και κομψό στην ίδια σκανδιναβικό στιλ, που είχε το διάολο, σε φωτεινό πράσινο πουλόβερ και γκρι φούστα.
  
  
  "Μίλησα με την Κέλι", είπα, όταν θα μπορούσε να πάρει τη φωνή.
  
  
  "Ναι. Ξέρετε γιατί εδώ;"
  
  
  "Φυσικά. Αλλά τα σχέδια άλλαξαν".
  
  
  Ee πρόσωπο
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  έπεσε. "Ρίκο ήδη πάει στο σπίτι;"
  
  
  "Ναι, ίσως. Ίσως, όχι. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Ένας άλλος άνδρας δίνει τον εαυτό του Ρίκο".
  
  
  "Πώς είσαι;" Εκείνη ανοιγόκλεισε τα μάτια. "Είναι σαφές. Ναι. Κάποιος προσποιείται Ρίκο".
  
  
  "Αν μόνο Ρίκο δεν άλλαξε γνώμη μετά την συζήτηση μαζί σας".
  
  
  "Όχι. Ήταν σίγουρος". Τα μάτια ελαφρώς сместились. "Κοίτα. Δεν με πιστεύεις; Ειλικρινά...?"
  
  
  "Σε πιστεύω", είπα. "Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε ένα ακόμα Δίδυμο, άλλο υποκατάστατο, ένα άλλο-Ρίκο Κορέλι".
  
  
  "Τότε πρέπει να σε προειδοποιήσω της παρούσας Ρίκο..."
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει το εγώ. Μόλις μπορείτε να πάρετε για αυτόν και να συναντήσετε εγώ, ο δολοφόνος θα μάθει ποιος είναι Ρίκο. Βλέπεις;"
  
  
  Το πρόσωπό της έχει αλλάξει. "Ναι, ναι, την καταλαβαίνω!" Είναι σοβαρά κοίταξε. "Τι θέλεις να κάνει;"
  
  
  "Θέλω να μείνεις σε Γρανάδα".
  
  
  Είναι закусила το χείλος. "Είναι τόσο μόνος".
  
  
  "Αλλά θα ήταν στην κλινική ένα".
  
  
  "Είναι сводило τρελός!"
  
  
  "Πώς είναι ο ώμος σου;"
  
  
  "Πολύ καλά", - χαμογέλασε εκείνη. "Βλέπεις;" Προφανώς, ήταν μόνο ένα μικρό επίδεσμο. Αυτό δεν ήταν καν σε θεαματικές στροφές το πουλόβερ.
  
  
  "Καλά, θα το κάνεις αυτό, Τίνα;"
  
  
  "Τι να κάνουμε;"
  
  
  "Μείνετε στη Γρανάδα?"
  
  
  Αναστέναξε. "Καλά..."
  
  
  "Θα σε πάω για δείπνο", - заговорщицки είπα.
  
  
  Ee μάτια του φωτίστηκε. "Θα, Τζορτζ;"
  
  
  Της γέλασε. "Με ευχαρίστηση."
  
  
  "Τότε θα το κάνω".
  
  
  "Ακολούθησέ με στο" Jaguar ". Θα πάμε στο ξενοδοχείο και να εγγραφείτε σε".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της, τα μάτια της γυάλισαν από ενθουσιασμό.
  
  
  "Νομίζεις Ρίκο θα θυμώσει, όταν ακούει;"
  
  
  "Τι - τι έφαγα μαζί σου;"
  
  
  "Ναι". Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. "Σε κάθε περίπτωση, ποιος νοιάζεται;"
  
  
  Μέχρι στιγμής κουνάβι είναι φλέβες επικίνδυνο, και με μεγάλη επιτυχία. Η, μάλλον, πίστευε ότι μπορεί να ζήσει επικίνδυνο για πάντα με τον ίδιο βαθμό ασφάλειας.
  
  
  * * *
  
  
  Βγήκαμε για φαγητό σε ένα όμορφο μικρό εστιατόριο, κοντά στην εμπορική περιοχή της Γρανάδα. Οι μουσικοί έπαιξαν ισπανική μουσική σε μια γωνία, και οι σερβιτόροι нависали πάνω μας και iso όλες τις δυνάμεις προσπάθησαν να μας χαλάσει.
  
  
  Ήταν περίπου δέκα, όταν βγήκαμε, γύρω από το εστιατόριο και κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο. Γρανάδα - όμορφη πόλη τη νύχτα. Στα καταστήματα ανάβει το άγιο πνεύμα, και οι άνθρωποι περπατούν στους δρόμους όλο το εικοσιτετράωρο. Δέκα ήταν αρκετά αργά, αλλά τι-ποιος δεν έχει βγει ακόμα. Φάνηκε ότι η εθνοφρουρά προστατεύει δρόμους από το έγκλημα.
  
  
  Μπήκαμε σε ένα ξενοδοχείο, και η Τίνα ήρθε σε αυτό το κλειδί. Όλα τα μάτια στο σαλόνι στράφηκαν και ακολούθησαν την βόλτα. Την άκουσα μερικές ανάσες. Αυτό ήταν μια επανάληψη της εμφανίσεις στη Μάλαγα.
  
  
  Κρατούσε το κλειδί του και γύρισε προς το μέρος μου με θυμωμένο βλέμμα.
  
  
  "Τόσο άτσαλα με τα κλειδιά".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Καλά. Τόσο καλός σε αυτά".
  
  
  "Ναι. Τότε έλα και βάλε το κλειδί στην κλειδαριά, σε παρακαλώ". Τα μάτια της έλαμψε το φαγητό, το κρασί και την προσδοκία.
  
  
  "Είμαι μόνο ένας άνθρωπος", είπα και την ακολούθησε στο ασανσέρ. Όταν η μέρα έκλεισε για εμάς, την, είδα ότι κάθε άντρας στο σαλόνι με κοιτάει τα μάτια ζηλιάρης.
  
  
  Ανεβήκαμε στο ασανσέρ, και με άγγιξε τις μεταξένιες μπούκλες των μαλλιών της, ενώ είναι ήσυχα ανακατεύουμε έως δίπλα μου. Της, γύρισε και κοίταξε γεια σου, στα μάτια. Εκείνη χαμογέλασε.
  
  
  Ημέρα του ασανσέρ άνοιξε, και βγήκαμε στο διάδρομο. Στο πάτωμα να ορίσει ένα μακρύ κόκκινο βελούδινο μαξιλάρι. Ο τοίχος ανήλθε μεγάλο παλιό καναπέ. Από τους τοίχους έγερναν τα λουλούδια στα βάζα.
  
  
  Βρήκα τον αριθμό του δωματίου και έκανε προσπάθεια να εισάγετε το κλειδί στην κλειδαριά.
  
  
  Τίνα άφησε ένα γελάκι.
  
  
  Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν τόσο μεθυσμένος. Την δοκίμασα για άλλη μια φορά.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε με μαγικό τρόπο.
  
  
  Μπήκε στο δωμάτιο μπροστά μου, ελαφρά στροφή με αυτό, και ήταν mimmo με όλο τους το σώμα. Μπορούσα να αισθανθώ την επαφή με το κεφάλι μέχρι το πόδι, ως κουνώντας ac και dc.
  
  
  Την μπαίνει, και η πόρτα πίσω μου έκλεισε. Την αυτοπεποίθηση, ότι εγώ κανείς δεν τον άγγιξε. Κάποια μέρα ξενοδοχεία заколдованы.
  
  
  Την στεκόταν εκεί και κοίταζε nach με ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Το ξέρω ότι ήταν ένα ηλίθιο χαμόγελο, γιατί εγώ έτυχε να δει το πρόσωπό του σε ένα μικρό καθρέφτη με επιχρυσωμένο άκρη, που κρεμόταν σε μία γύρω από τα τείχη. Και με κοίταξε με μια έκφραση του προσώπου, που μπορεί να περιγραφεί αλλιώς, πώς μια πρωτόγονη επιθυμία.
  
  
  Ήταν στα χέρια μου. Την καλή την αγκαλιά μου. Αναστέναξε. Μου είπε, ότι βρίσκεται σε κλινική για τόσο πολύ καιρό και είχα τόσο μεγάλο πόνο.
  
  
  Είναι θλιβερό, λυπηρό.
  
  
  Ναι-Ναι, μου είπε.
  
  
  Όταν είδε, ότι λυπάμαι πολύ για το κακό, μου έδειξε την πληγή στον ώμο του. Δεν είχε άλλη ιδρύματα να μου δείξει αυτό, εκτός εξαίρεση το πουλόβερ, και όταν το έκανε, το είδα ότι κάτω από το πουλόβερ έχει nach τίποτα δεν ήταν, δηλαδή οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό το όμορφο χρυσό δέρματα. Ήταν, όπως το δημιούργησε η φύση.
  
  
  Στην πραγματικότητα, ακόμη και κοίταξε το μικρό επίδεσμο στον ώμο της, και восхитился το έργο του δρ Hernández.
  
  
  Δεν ήταν χάλια; με ρώτησε.
  
  
  Την καθυστερήσει.
  
  
  - Μια φορά είχα шрамм απευθύνεται στο μηρό, - είπε μου. Στην delle αυτό συνέβη επειδή δεν μου άρεσε το κουτάκι για τα εμβόλια στο χέρι, συνέχισε, και ως εκ τούτου σημάδι ελέγχου για τον εμβολιασμό έχει γίνει στο πόδι. Είναι πολύ πρησμένο.
  
  
  Την καθυστερήσει.
  
  
  Με πίστεψε. Σε μια στιγμή σήκωσε τη φούστα και την κιλότα, και μου έδειξε шрамм αντιμετωπίζει στο ισχίο. Σε αυτό ήταν πολύ καλό. Το hey, αυτό είπε.
  
  
  - Φυσικά, - είπε, - έχεις κι εσύ σίγουρα θα υπάρχουν πληγές.
  
  
  - Είμαι βετεράνος πολλών πολεμικών τεχνών.
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  ars, διαβεβαίωσε την, της, και άρχισε να δείχνει στοιχεία.
  
  
  Εμείς με κάποιο τρόπο κατέληξαν στην κρεβατοκάμαρα, σε αυτό το σημείο, και Τίνα προσεκτικά πέταξε τα σεντόνια και λίγο κτύπησε με την παλάμη της σεντόνι, μετακινώντας το μαξιλάρι σε μια περίεργη κατάσταση.
  
  
  Όταν τον ρώτησε γιατί είναι τόσο μερών μαξιλαριών, είπε ότι η σουηδική γυναικών είναι πολύ προηγμένη απόδοση για την αγάπη. Για να αποδείξει ότι οι σουηδικές γυναίκες καλό ισχύουν για τους συζύγους και εραστές, εκείνη ενώνει τις τρέχουσες γραφικά διάρκειας ζωής, καταρτίζονται από τα Ηνωμένα Έθνη, που έχουν αποδείξει ότι το προσδόκιμο ζωής των σουηδών ανδρών είναι 71,85 έτους σε σύγκριση με το προσδόκιμο της ζωής των αμερικανών ανδρών, συστατικό 66,6 χρόνια.
  
  
  - Θα σου δείξω, γιατί, είπε. Έχουμε ορισμένες τεχνικές για τη διατήρηση της ροής της ζωής τους χυμούς.
  
  
  Δεκατρείς
  
  
  Πρωινό στη Γρανάδα.
  
  
  "Θα πρέπει να μου υποσχεθείς να μείνουν εδώ", είπε η Τίνα, κοιτάζοντας την υπέροχη εσωτερική τραπεζαρία.
  
  
  Τίνα φαινόταν λυπημένη. "Αλλά θα μου λείψει лыжам!"
  
  
  "Αν πας στο Sol y Nieve, θα είστε υπεύθυνοι για το θάνατο του Ρίκο".
  
  
  "Το καταλαβαίνω αυτό." Είναι διογκωμένα χείλη.
  
  
  "Και μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του".
  
  
  "Καλά. Πού πας;"
  
  
  "Επιστρέφω στο θέρετρο. Έχω μια δουλειά".
  
  
  * * *
  
  
  Ήταν μια 40-λεπτά με το αυτοκίνητο από την πλαγιά του βουνού σε Αλάτι και Ньев. Όταν την έφτασε, σκιέρ έχουν ήδη στην πίστα. Ήταν μια σαφή ημέρα με καλή εύκολη άχνη, στη συνέχεια, μια σύντομη πτώση το προηγούμενο βράδυ.
  
  
  Την πέρασε στο λόμπι και είδε τον Μιτς Κέλι, κάθεται στο μπαρ δίπλα από την αίθουσα.
  
  
  Την έβαλε την καρέκλα δίπλα του. "Φαίνεται πως έχετε ανοίξει ένα μπαρ, σήμερα το πρωί".
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Μόλις μπήκε".
  
  
  "Νωρίς ήρθες, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Σκέφτηκα ότι θα έρθω εδώ, το συντομότερο δυνατόν. Ποια είναι η πλοκή;"
  
  
  "Ξέρετε τι είναι αυτό. Ο άνθρωπος εδώ, αλλά φοβάται να δείξει το χέρι του. Και έχουμε διπλή, που θέλει να τον έφερα εγώ την Ρωμαϊκή Μύτη".
  
  
  "Έτσι είναι;"
  
  
  "Ψήφος που κάνουμε".
  
  
  Θα σκύβουν το κεφάλι, μαζί, και έδωσε ονε διάγραμμα - παξιμάδια, βίδες, σφυρί, πριόνι και ξυλεία.
  
  
  * * *
  
  
  Της μπήκε στο δωμάτιό της και αλλάζει τα ρούχα της. Την έβαλα σκι πράγματα και шталь περιμένετε μέχρι Χουάν με окликнет.
  
  
  Το έκανε αυτό με το όριο.
  
  
  "Βλέπω γύρισες", - είπε την υψηλή σοβαρή φωνή - τραυματίας πουριτανική.
  
  
  "Ναι", - είπε ο μουσικά. "Ήταν ένα μακρύ ταξίδι".
  
  
  Εκείνη γέλασε κάπως κοροϊδευτικά. "Τι στο πρόγραμμα για σήμερα;"
  
  
  "Θα πάμε βόλτα στις πίστες σκι".
  
  
  "Καλά!"
  
  
  "Τότε, σήμερα το βράδυ θα πάμε για δράση".
  
  
  "Το βήμα;" Το κλίμα έχει βελτιωθεί.
  
  
  "Θα ασχοληθούν με την Έλενα".
  
  
  "Πώς;"
  
  
  "Μείνε μαζί της όλη την ώρα. Το ότι δουλεύω με Парсоном. Kelly και την".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. Φαινόταν απογοητευμένη. "Αλλά η Έλενα φαίνεται να είναι εντελώς αθώα".
  
  
  "Αθωότητα ή ενοχή δεν είναι ανοιχτήρι. Πρέπει να απομονώσει Парсона. Της κάνω. Αλλά δεν θέλω να Έλενα αποσπούσε την προσοχή μου".
  
  
  "Καλά. Τώρα. Και τώρα τι;"
  
  
  "Φαίνεται σαν μια μεγάλη μέρα για τις πίστες".
  
  
  Είναι просияла. "Δικαίωμα!"
  
  
  * * *
  
  
  Το υπόλοιπο της ημέρας θα διεξαχθεί στο χιόνι. Ήταν αυστηρά χαλάρωση και αναψυχή. Σε λίγες ώρες το ξέχασα για Κορέλι, την Τίνα, την Έλενα, Хауптли - ξέχασα ταχ όλες αυτές τις προβληματικές τους ανθρώπους και για την αποστολή, για αυτό το ισπανικό Επικοινωνίας, που ήταν τόσο δύσκολο να εγκαταστήσετε. Είχα όλα τα σχέδια. Απλά έπρεπε να περιμένω για να Εφημέριος βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Γλείφει το βράδυ είμαστε αντιμέτωποι με Парсоном και την Ελένα περίπου Боррегилас. Ελένη φαινόταν κλειστή και καταστέλλεται, αλλά Εφημέριος ήταν ο ίδιος εγώ кипучим της.
  
  
  "Σήμερα το πρωί είχαμε την εκπληκτική τζόκινγκ, έτσι δεν είναι, Έλενα;" Είναι πραγματικά έτσι ήταν βρετανός, που έχει σχεδόν πηχτό αίμα.
  
  
  "Όπα;"
  
  
  "Νόμιζα ότι ήταν τέλεια! Άριστες συνθήκες! Πραγματικά μεγάλη απόσταση σε μίλια!" Αυτός χαμογέλασε Χουάν. "Εσύ, γλυκιά μου κυρία;" Το εγώ φωνή του ακουγόταν κεφαλαία γράμματα.
  
  
  "Ωραία", είπε Χουάν.
  
  
  "Νομίζω ότι θα πρέπει να έλειψες χθες το βράδυ. Πού ήσουν;"
  
  
  "Γύρω από", - είπε Χουάν.
  
  
  "Ήμουν σε Γρανάδα", είπα.
  
  
  Εφημέριος ανασήκωσε τους ώμους. Την πήρε στην άκρη τον εγωισμό.
  
  
  "Υπάρχει κάποιος, με χέμα πρέπει να συναντηθούμε", - είπε ονε με χαμηλή φωνή.
  
  
  "Όπα;"
  
  
  "Για το ταξίδι".
  
  
  "Το ταξίδι; Τι ταξίδι, αρχαιότητα;"
  
  
  "Στην Αμερική".
  
  
  "Ήδη; Εννοείτε ότι είδαν το υλικό που σας έδωσα...?"
  
  
  "Όχι ακόμα. Αλλά φαίνεται λογικό να συνθέσει τη διαδρομή. Την αυτοπεποίθηση ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα logistics".
  
  
  Εφημέριος καθάρισα τον λαιμό μου. "Καλά. Πού θα το κάνουμε αυτό;"
  
  
  "Δεν τα δωμάτια", είπα. "Είμαι πεπεισμένος ότι θα αξιοποιηθεί".
  
  
  Εγώ τα μάτια του διευρύνθηκε. "Μπορείτε πραγματικά δεν νομίζεις;"
  
  
  Καταραμένο υποκριτής! Αυτός ήταν που έβαλε τα λάθη!
  
  
  "Εγώ πραγματικά το πιστεύω, είπε.
  
  
  "Τότε πού είναι; Στο χιόνι;" Αυτός ήταν smirking.
  
  
  "Ντίσκο".
  
  
  "Στο υπόγειο του ξενοδοχείου;"
  
  
  "Σωστά."
  
  
  Κούνησε το κεφάλι. "Είστε".
  
  
  "Δέκα ώρες;"
  
  
  "Καλή εμφάνιση".
  
  
  "Είπα Χουάν να συναντηθεί με την Ελένα. Απλά δεν θέλουμε καμία παρέμβαση. Αυτό είναι σημαντικό".
  
  
  "Φυσικά, το μνημείο".
  
  
  "Οι τέσσερις μας, να φάμε μαζί, και στη συνέχεια Χουάν καθίσει με την Έλενα στο σαλόνι".
  
  
  "Ομολογώ ότι η Ελένα είναι αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα", - παρακινδυνευμένο Εφημέριος. "Λυπάμαι για αυτό"
  
  
  "Τίποτα που να μην μπορείς να το χειριστεί".
  
  
  Είμαστε μαζί από το δείπνο, και όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Χουάν και η Έλενα πήγε στο σαλόνι, και Εφημέριος και κατέβηκε στην ντίσκο "να μιλήσουμε για δουλειές".
  
  
  Πέμ
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Υπαίθρια παράσταση ακόμα δεν ξεκίνησε. Στερεοφωνικό παρείχε δυνατή μουσική και χορευτές περιπλανήθηκε στο πάτωμα, κάνοντας μια μαϊμού, ένα πανί και ό, τι άλλο ήταν το "σε" στο ih μια συγκεκριμένη σκηνή.
  
  
  Έχουμε Парсоном ένα τραπέζι στη γωνία. Την καθόταν στο V, δύο τοίχων φεύγουν μακριά μου. Εφημέριος καθόταν στα αριστερά μου. Το διαφημίζει εγώ εκεί επίτηδες. Στα δεξιά μου υπήρχε μια άδεια καρέκλα.
  
  
  Παραγγείλαμε για αρχή λίγο μαλακό κρασί. Στην delle δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για την μουσική έγινε πιο δυνατά και δράσης στην πίστα επιταχύνεται. Μερικά μεθυσμένα ήδη έχουν μαζευτεί στους ώμους τους συντρόφους τους.
  
  
  Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Μιτς Κέλι, παρατήρησε μας στη γωνία και, свернув μεταξύ σφιχτά τοποθετημένα γύρω τραπέζια, κατευθύνθηκε σε μας.
  
  
  Αυτός χαμογέλασε μου. Ο "γιώργος", είπε.
  
  
  "Κέλι", είπα. Την γύρισε προς το Парсону. "Ο μπάρι Εφημέριος είναι ο Μιτς Κέλι. Αυτός ο άνθρωπος, για τον οποίο σας μίλησα".
  
  
  Kelly γέλασε και του χωριού. Αυτός διατάσσεται από τον σερβιτόρο, και το παιδί εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Ήταν σκοτεινά, και στο κέντρο της πίστας έκαιγαν strobe φώτα.
  
  
  "Πραγματικά, δεν είσαι ιταλός", είπε η Κέλι με το εγώ ευρύ αφοπλιστική χαμόγελο.
  
  
  Το πρόσωπο Парсона πάγωσε. "Λοιπόν, είσαι κι εσύ".
  
  
  "Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό", είπε η Κέλι.
  
  
  Τα μάτια του Πάρσονς μειώθηκε. Έριξε μια ματιά σε μένα, και στη συνέχεια, δεν είδε την έκφραση μου προσώπου, και πάλι γύρισε στο Κέλι. "Τι σημαίνει αυτό;"
  
  
  "Αυτό θα πρέπει να σημαίνει: πώς μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε αυτός χέμα τον εαυτό σας πιστεύετε;"
  
  
  Εφημέριος χαλαρή. "Λοιπόν, και τώρα. Νομίζω ότι το απέδειξε αυτό με τον συνάδελφο. Δεν είναι αρκετό;"
  
  
  "Είμαι ο άνθρωπος που θα οργανώσει τη μεταφορά σας στις Ηπα". Το πρόσωπο Kelly σφιγμένους. "Δεν θέλω να προσπαθήσει να περάσει λαθραία το λάθος άνθρωπο!"
  
  
  "Είμαι ο σωστός άνθρωπος", είπε ο Εφημέριος, η έμφαση έχει μειωθεί αισθητά. Είναι шталь μοιάζει περισσότερο με το ρόλο του "Κορέλι", που έπαιξε μαζί μου "Велете". Το sel, απολαμβάνοντας συμβιβασμός.
  
  
  "Νιώθω ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα, κύριε Εφημέριος, - ευγενικά είπε η Κέλι. "Έχω την άδεια να οργανώσει τη μεταφορά στις Ηνωμένες Πολιτείες ανθρώπου, που είναι το βασικό πρόσωπο στην συντριβή της μεσογείου ναρκωτικών".
  
  
  "Ο άνδρας της", - έκοψε Εφημέριος.
  
  
  "Αυτό το άτομο λένε Ρίκο Κορέλι. Θα Ρίκο Κορέλι?" Ο Κέλι ήταν απροσδιόριστο χαμόγελο που κάνει δεν αφορούσε εγώ τα μάτια.
  
  
  "Ναι. Την Ρίκο Κορέλι". Τα χείλη Парсона ήταν λευκά, και είναι πολύ πιέζεται ih. Τάση, ένταση.
  
  
  "Φοβάμαι ότι θα πρέπει να το αποδείξει για την ικανοποίηση μου, κύριε Κορέλι".
  
  
  Εφημέριος εφάρμοσε το χέρι στο στόμα του. "Όχι τόσο δυνατά! Αυτό το όνομα είναι γνωστό παντού!"
  
  
  "Γι' αυτό το θόρυβο, κανείς δεν ακούει", - χαμογέλασε η Κέλι. "Επαναλαμβάνω, θα πρέπει να μου αποδείξει την ταυτότητά του".
  
  
  "Αλλά έχω ήδη έδωσε στον Τζορτζ Πεαβοδυ υλικό, το οποίο μπορεί να το αποδείξει".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους.
  
  
  Kelly μέσα σε ένα λεπτό πουκάμισο και τράβηξε το φάκελο. Είχε το μέγεθος με το γράμμα. Εκείνος το άνοιξε και έβγαλε ένα μικρό ρολό φιλμ. Έβαλε το πακέτο στη μέση της καρέκλας.
  
  
  Ο σερβιτόρος έφερε την Κέλι ποτό.
  
  
  Εφημέριος κοίταξε το δέμα.
  
  
  "Ο μικροφίλμ?" - ρώτησε χαμηλόφωνα.
  
  
  "Όχι, Ρίκο Κορέλι", είπε η Κέλι.
  
  
  "Αλλά εγώ την κάρφωσα ταινία στον κ. Peabody! Μια ταινία-Ρίκο Κορέλι!"
  
  
  "Αρνητικά, Εφημέριος. Αυτό είναι αδύνατο".
  
  
  "Όπως είναι αδύνατο;" Εφημέριος είναι αρκετά καλή μπλόφα, αλλά θα μπορούσε να δει την τάση γύρω από το εγώ μάτι - μικροσκοπικά πόδι της χήνας νεύρα που αναπτύσσονται στο εγώ, το σώμα.
  
  
  "Την Ρίκο Κορέλι, Εφημέριος. Και, τολμώ να το αμφισβητήσει αυτό το γεγονός".
  
  
  Το πρόσωπο Парсона ήταν σαν γρανίτης. Μου вспомнился πλάκα κατά μήκος μετάβασης στις διαδρομές σκι. Αυτός κοίταξε το ρολό микрофильма. Την σήκωσε για άλλη μια φορά να εξετάσει καν στον κόπο να αναπτύξετε sl.
  
  
  "Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να το διαβάσει", είπε η Κέλι. "Είναι πολύ λίγο για να δούμε. Και σε κάθε περίπτωση διπλότυπο".
  
  
  Στο μέτωπο Парсона ήταν λεπτή σταγόνα τράπεζα. "Ένα αντίγραφο;"
  
  
  "Ναι, πράγματι", είπε η Κέλι με ένα χαμόγελο, που позавидовала ήταν κόμπρα.
  
  
  "Και το πρωτότυπο;"
  
  
  "Ο κος Πίμποντι πήγα εγώ στην Ουάσιγκτον για έλεγχο στο Γραφείο δίωξης ναρκωτικών της μεγάλης χώρας".
  
  
  Εφημέριος καιρό έβλεπα στο Κέλι. Τέλος, πήρε μια βαθιά ανάσα.
  
  
  "Καλά, - είπε. "Tack tack tack."
  
  
  "Στην delle να, Μπάρι", της είπε με ένα χαμόγελο. "Εντάξει;"
  
  
  Γύρισε προς το μέρος μου, скривив χείλη. "Τι σας έκανε να οργανώσει ένα τέτοιο θέατρο; Ών δεν σας καταλαβαίνω".
  
  
  Ήταν έτοιμος να αμυνθεί. Μιτς Κέλι και το επιτύχει τον βασικό μας σχέδιο. Διαπιστώσαμε ότι Εφημέριος δεν ήταν Κορέλι. Αν ήταν Κορέλι, αυτός χαμογέλασε και συνεχάρη με με το μικρό μου το παιχνίδι. Αλλά δεν υπέκυψε. Προβλήματα όσον αφορά Парсона ήταν ότι δεν ήξερε ποιος είναι Κορέλι; υποψιαζόταν ότι ο Μιτς Kelly πραγματικά θα μπορούσε να είναι. Και μικροφίλμ εγώ нервировал. Εγώ ήταν πλαστό. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν ήξερε τι να κάνει στη συνέχεια.
  
  
  "Στην delle, - είπε με ένα χαμόγελο, - η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε με προτροπή του κ. Κορέλι". Της, κούνησε το κεφάλι προς το Κέλι.
  
  
  Kelly χαμογέλασε. "Ναι. Το ξενοδοχείο κάθε χρόνο, πώς ήταν ο άνθρωπος που προσέλαβε για να με σκοτώσει".
  
  
  Το πρόσωπο Парсона ήταν μάσκα παλιά δερμάτινα προϊόντα.
  
  
  "Θα είναι πολύ юмористичны, κος κ".
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Έλλη "
  
  
  "Μπορείτε να με λέτε Κορέλι. Μπορείτε να ακούσετε την ομοιότητα, ο κ. Εφημέριος?"
  
  
  Τι καταραμένη σύμπτωση! Την περίμενα. Σε ό, τι υπαινίχθηκε Κέλι, δεν ήταν για μας μια σταγόνα αλήθειας - που πήρε το όνομα της Κάλι, για να ακούγεται σαν Κορέλι. Αλλά έπαιξε όμορφα.
  
  
  "Καλά. Κορέλι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι". Σαν λοβός Парсона τώρα που έλαμπαν από την τράπεζα. "Δεν μου αρέσει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι".
  
  
  "Κανείς δεν ξέρει", είπε η Κέλι. "Ειδικά το ποντίκι. Πριν από λίγο ήσουν γάτα. Τώρα τα μάτια σου είναι κόκκινα".
  
  
  Εφημέριος αναστέναξε. "Πάμε. Τι θέλεις;"
  
  
  "Θέλω να μάθω γιατί προσπάθησες να με κάνει να την αγριελιά!" - τραβούσε εγώ.
  
  
  Εφημέριος λεπτά χαμογέλασε. "Φέρομαι σαν αγριελιά από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα, Τζορτζ, - σαν να σου λένε, κύριε Μυστικός πράκτορας με Μονότονη - και δεν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς σημείο είχε στο μυαλό του".
  
  
  "Ήταν ανεπαρκής", - απαλά είπα. "Είναι πολύ καλό από την πλευρά σας, Μπάρι-baby". Της, έσκυψε προς αυτόν. "Θέλω να πω, όταν έχεις αναλάβει το ρόλο του Κορέλι σε Велете".
  
  
  Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους, το πρόσωπό του πάγωσε σε κατεψυγμένα χαμόγελο. "Πολύ απλά. Την παγίδευσε το αμάξι σου. Και της ήταν εκεί, όταν ο Αρτούρο σκοτώθηκε. Την πήγε στο Велету, για να βρείτε Κορέλι και να σκοτώσει το εγώ".
  
  
  Την κοίταξε τον Μιτς Κέλι, του έσπασε το κεφάλι του και ήπιε το ποτό.
  
  
  - Δηλαδή, στην πρώτη νύχτα που ήταν στο μηχανοστάσιο του τελεφερίκ;
  
  
  "Φυσικά. Την ακολουθούσα το Αλάτι-και-Ньев, για να βρείτε Κορέλι. Απλά το να βεβαιωθείτε ότι γνώρισα όλους όσους γνώρισες".
  
  
  "Λοιπόν, ξέρεις ότι είμαι με Κορέλι..." γύρισα για να σε ετήσια βάση για τον Μιτς Κέλι, "... μεσάνυχτα στο Велете".
  
  
  "Σωστά."
  
  
  "Με περίμενες, όταν ήρθες;"
  
  
  "Ακριβώς." Εφημέριος χαμογέλασε αδύναμα. "Εγώ μετά βίας θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό είναι σύμπτωση, έτσι δεν είναι; Της έπρεπε να πω ότι ήταν Κορέλι, όταν με βρήκες. Και, επιπλέον, το ήξερα ότι τελικά θα βρω Ρίκο Κορέλι μέσα σας". Γύρισε στο Κέλι. "Όπως εγώ".
  
  
  "Ήταν το είδος της μια ξαφνική έμπνευση, έτσι δεν είναι;" Την πρότεινε.
  
  
  "Αυτό είναι σωστό." Εφημέριος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη.
  
  
  "Και νόμιζες ότι Κορέλι θα βγει στην επιφάνεια, για να μάθετε γιατί θα παρουσίαζαν τον εαυτό του;"
  
  
  "Κάτι τέτοιο"
  
  
  "Και έχετε την ελπίδα, ότι από τη στιγμή που το ψεύτικο μικροφίλμ δεν θα δοκιμάσει?"
  
  
  "Έπρεπε να το ρισκάρω".
  
  
  Της, έγειρε πίσω πίσω, εξετάζοντας το θέμα. "Όχι ακριβώς, Μπάρι. Καλή προσπάθεια. Αλλά δεν είναι αρκετά καλή".
  
  
  Εφημέριος παρακινδυνευμένο. "Δεν καταλαβαίνω".
  
  
  "Το γεγονός ότι έκοψες τα φρένα του" Ρίνο "πριν πήγα στο Велету. Είσαι το ξενοδοχείο, για να την έχει πλήρως διαγραφεί σε όλο το οπτικό πεδίο. Είσαι το ξενοδοχείο για να Κορέλι ήταν εντελώς μόνη του μνημείου, για να μπορέσεις να σκοτώσει το εγώ και να φύγει προς την ελευθερία. Σωστά;"
  
  
  Εφημέριος αναστέναξε βαθιά. "Αρνούμαι αυτό. Γιατί να πάω σε όλα αυτά τα προβλήματα, για να σε σώσω μετά από αυτό, όταν η μηχανή βγήκε εκτός ελέγχου;"
  
  
  Kelly κοίταξε. Ήταν ένα πολύ καλό επιχείρημα.
  
  
  Αλλά το ήξερε το ρευματισμό σε αυτό το ανοιχτήρι: "Θα χρειαζόταν μετά να Κορέλι δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση. Της ήταν ο μόνος που μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν. Εκτός Хуаны. Αλλά Χουάν δεν είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν με Κορέλι, ενώ δεν Θα έπρεπε να με πάρει, Μπάρι. Ζωντανή. Γιατί να μην προσποιείσαι ότι είσαι Κορέλι, ενώ Κορέλι, τελικά, δεν ανακοίνωσε τον εαυτό μου. Στην πραγματικότητα;
  
  
  Καθόταν ακίνητος.
  
  
  Στην ντίσκο ξαφνικά έσβησε το άγιο, και στη συνέχεια και πάλι έλαμψε ο σεργκέι. Στερεοφωνικό έχει απενεργοποιηθεί, και οι χορευτές έφυγαν από το πάτωμα με γραμματόσημα. Στη μικρή σκηνή επρόκειτο επαγγελματικά ισπανικά χορευτές, ντυμένοι με κοστούμια φλαμένκο. Έξι παίκτες κάθονται σε καρέκλες στο πίσω μέρος της σκηνής.
  
  
  Στις επόμενες στιγμές τραγουδιστής - ένας άντρας ήρθε προς τα εμπρός, έπαιζε κιθάρα και άρχισε να λέει την ιστορία του χορού.
  
  
  "Τι θέλεις από μένα;" - ρώτησε Εφημέριος, κοιτάζοντας το Κέλι.
  
  
  "Κάποιος σ' έβαλε να με σκοτώσουν", είπε η Κέλι, ανοίγοντας τα χείλη.
  
  
  "Εγώ το αρνούμαι, είπε ο Εφημέριος.
  
  
  "Δεν είναι για πάντα μου τέτοια χάλια", είπε η Κέλι χαμηλές απειλητική φωνή. "Κάποιος προσέλαβε. Είστε επαγγελματίας δολοφόνος. Ο μπάρι Εφημέριος - βιτρίνα. Με το ξεκίνημα του β ' παγκοσμίου πολέμου έχετε εργαστεί σε δεκάδες χώρες. Ναι, εντάξει. Η ιντερπόλ ξέρει τα πάντα για σένα".
  
  
  Αυτό βγάλαμε γύρω από το καπέλο.
  
  
  Το πρόσωπο Парсона μετατραπεί σε πάγο. "Δουλεύω αυτοαπασχολούμενοι, αυτό είναι αλήθεια. Την δουλεύω για όλους, που με πληρώνει".
  
  
  Την κοίταξε Κέλι. Συνέχισε την πίεση. Εφημέριος χάλασε. Αναγνώρισε αυτό. Ήταν έξω φρενών. Τώρα θα εργαστεί για την Κέλι, αν Kelly θα βάλει πάγο αρκετά ψηλά.
  
  
  Αλλά αυτό δεν ξενοδοχείων.
  
  
  "Ποιος σ' έβαλε να με σκοτώσεις;" - πάλι ρώτησε η Κέλι.
  
  
  "Αν της πω την γίνω στόχος για απόψε", είπε ο Εφημέριος με κωφούς γέλιο.
  
  
  "Αν δεν το κάνετε, μπορείτε τώρα είστε ο στόχος, να κάθεται σε αυτό το χορό", είπε η Κέλι έβγαλε πολλή δύναμη στα λόγια.
  
  
  "Έτσι κι αλλιώς είναι νεκρός", - αιτιολογημένη Εφημέριος.
  
  
  "Θα σας πάρουμε από εδώ. Πείτε το όνομα του εργοδότη σας, και αμέσως θα αναχωρήσουμε για την ημέρα. Θα σας πάρουμε σε όλο το θέρετρο. Έχω βοηθούς".
  
  
  Η κέλι γύρισε και κοίταξε στο μπαρ. Odin από τους βοηθούς του, που βρισκόταν εκεί, κοίταξε το Κέλι και κούνησε το κεφάλι. Στη συνέχεια, η Κέλι μια ματιά σε μια καρέκλα στη γωνία του δωματίου. Εκεί καθόταν ένας άνθρωπος σε μαύρο. Του έσπασε το παίρνει με το δάχτυλό σας, όταν η Κέλι κοίταξε.
  
  
  Μια μικρή διακόσμηση, για να φανεί σωστά.
  
  
  Εφημέριος ήταν αλεύρι, καθαρό
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  π.
  
  
  Άρχισε μουσική φλαμένκο και σολίστ βγήκε να χορέψει. Ήταν γρήγορος και σταθερός. Εγώ τακούνια πάει, όπως πυρά πυροβόλων. Ο χορός έχει αυξηθεί σε ρυθμό και όγκο.
  
  
  "Πες μου ποιος σε προσέλαβε!" - прохрипела Κέλι.
  
  
  "Δεν είναι αυτό", - έκοψε Εφημέριος. "Κάτι ακόμα, αλλά δεν είναι".
  
  
  "Μαφία;" Την ρώτησε.
  
  
  Είναι περιφρονητικά κοίταξε. "Αυτά ήταν τα αφεντικά Москато! Δεν της". Εγώ τα μάτια του διευρύνθηκε. Κατάλαβε ότι σχεδόν το είπε, ποιος εγώ προσέλαβε.
  
  
  Έμεινε μόνο ένα άτομο!
  
  
  "Αυτό ήταν!" - μου ψιθύρισε σκύβοντας προς Парсону. "Τίνα!"
  
  
  Φαινόταν να μένει ακίνητος στο χρόνο και στο χώρο.
  
  
  Άνοιξε το στόμα του και πάλι έκλεισε. Εγώ ο στόχος ελαφρώς κούνησε το κεφάλι. Αυτό είναι όλο.
  
  
  Στη συνέχεια μετακόμισε.
  
  
  Κινήθηκε αστραπιαία. Το είδα εγώ το χέρι στην αγκαλιά εκτείνεται σε μια ζώνη, όπου έκρυψε το μεγάλο Уэбли. Την είδα εξόγκωμα στο πουκάμισό του. Ήλπιζε να χτυπήσει το Κέλι από την πρώτη βολή, αλλά τον έκοψε εγώ το χέρι με το όπλο, μόλις τράβηξε. Για το λόγο αυτό, το διαφημίζει εγώ αριστερά από τον εαυτό σας - για να μπορεί να τον ελέγξει εγώ το χέρι με το όπλο. Πυροβολισμός ακούστηκε δυνατά και καθαρά, αλλά, ευτυχώς, έπεσε στο πάτωμα.
  
  
  Αμέσως ακούστηκε αρχή δεύτερη βολή.
  
  
  Εφημέριος τεταμένες στο πίσω κάθισμα, στη συνέχεια μειώθηκε δραματικά, σαν μαριονέτα, όταν ee σχοινί σε πτώση, και επέτρεψε το γκολ να σκύβετε προς τα εμπρός, στον πάγκο.
  
  
  Της έβαλα το πόδι μου στο περίστροφο Уэбли, και η Κέλι γρήγορα σηκώθηκε και ήρθε προς το σώμα Парсона. Ήταν τόσο πολύ θόρυβο από μουσική, χορό και διασκέδαση, ότι, προς έκπληξή μας, κανείς δεν πρόσεξε το δεύτερο μεγαλύτερο παιχνίδι στο σκοτάδι ντίσκο.
  
  
  Kelly άρπαξε Парсона για τον ώμο και распрямила εγώ στο κάθισμα. Της, άπλωσε το χέρι του και σήκωσε "Уэбли", βάζοντας το εγώ μεταξύ ώμων και την κοιλιά. Στη συνέχεια την γύρισε, άρπαξε Парсона για το δεξιό ώμο του και βοήθησε την Kelly να αυξήσει εγώ στα πόδια του. Ενισχυτική εγώ μεταξύ τους, θα μπει μέσα φραγμένο τραπέζια προς την έξοδο σε μια ντίσκο.
  
  
  "Μούι боррачо". Kelly κούνησε το κεφάλι προς ένα μέσα από τους σερβιτόρους.
  
  
  Ο σερβιτόρος συμπάθεια χαμογέλασε.
  
  
  Αρχή δεύτερη χορό φλαμένκο διήρκεσε, пулеметные πλάνα τακούνια χορευτές έκαναν αδύνατο να διακρίνει τους ήχους της παρούσας πιστόλι-πολυβόλο από τα τακούνια χορεύουν τοπική Χοσέ Γκρέκο.
  
  
  "Μερικές φορές μισώ τη δουλειά μου", - είπε η Κέλι, όταν βγήκαμε στον διάδρομο με σκάλες.
  
  
  Μας έσυραν το άψυχο σώμα του Μπάρι Парсона από την είσοδο - ευτυχώς, σε αυτό το σημείο της ερήμου - στη σκάλα, και στη συνέχεια άρχισε μια αργή βελτίωση.
  
  
  Ήταν πολύ νεκρός, όταν τελικά στημένη εγώ, εγώ, δικό του κρεβάτι στο εγώ δικό σας δωμάτιο.
  
  
  14
  
  
  Μιτς Kelly μερικά χρόνια εργάστηκε ντετέκτιβ της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, πριν από παραιτήθηκε, για να ενταχθούν στο σταύλο ΤΣΕΚΟΎΡΙ. Μόλις έκλεισε την πόρτα στο δωμάτιο του Μπάρι Парсона, όπως αυτός γρήγορα шталь ψάχνω στις τσέπες ενδυμάτων Πάρσονς.
  
  
  Άνοιξε το περιεχόμενο του κόμμοδου και πήγε στο μπάνιο για μια πετσέτα. Στο σώμα και στα χέρια Κέλι ήταν πολύ αίμα. Kelly πυροβόλησε ονε στο δίπλωμα δολάριο, και δύναμη αντίκτυπου αμέσως σκότωσε Парсона. Kelly χρησιμοποίησε το δικό του Colt.38 Detective Special, εξοπλισμένος, αυτές τις ειδικές σφαίρες με υψηλή αρχική ταχύτητα και μεγάλη διεισδυτική ικανότητα.
  
  
  Όταν η Κέλι βγήκε από το μπάνιο, είναι προσεκτικά σκούπισε τον εαυτό του και έριξε μια ματιά στο ρολόι.
  
  
  "Πορτοφόλι", είπα. Τα γράμματα το χαρτί. "Ο μπάρι Εφημέριος, λέει".
  
  
  "Αυστηρά κρύβεσαι πίσω", - μουρμούρισε η Κέλι, η προσέγγιση μου, και στέκομαι δίπλα του, βλέποντας. "Κάποιος καλή δουλειά".
  
  
  "Τα έγγραφα; Νομίζετε ότι αυτό ήταν ΜΙ-5?"
  
  
  Kelly κούνησε το κεφάλι του. "Σας είπε ότι ήρθαμε σε επαφή με τους βρετανούς. Δεν έχουν επιβεβαιώσει το εγώ, ταυτότητα".
  
  
  "Ναι, αλλά..."
  
  
  "Όταν οι βρετανοί δεν το επιβεβαιώνουν, οι βρετανοί αρνούνται. Βλέπεις;"
  
  
  Της προχώρησε μέσω πιστωτικές κάρτες και το διαβατήριο. Την κοίταξε διαβατήριο, αλλά η Κέλι κούνησε το κεφάλι του. "Ξέχνα το. Αυτό είναι επίσης μια βιτρίνα".
  
  
  "Αχ"
  
  
  "Μπορείτε να πάρετε ένα καλό σύνολο εγγράφων, που γίνονται στην Πορτογαλία, αν έχετε τα χρήματα για να πληρώσει για αυτά. Συμπεριλαμβανομένων το καλύτερο πλαστά διαβατήρια στην ήπειρο. Στην Ευρώπη περιφέρονται εκατοντάδες πλαστές ταυτότητες - όλα γίνονται σε Λισαβόνα".
  
  
  Την εξέτασε προσεκτικά το χαρτί. "Μυρίζει κυβέρνηση?"
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. "Θα έλεγα ότι ήταν ελεύθερος επαγγελματίας. Μισθοφόρος είναι αυτοαπασχολούμενοι. Κάτι τέτοιο. Της είπα ότι η Ιντερπόλ ανακοίνωσε ονε και η απαγόρευση της πώλησης". Αλλά και πάλι πρέπει να ελέγξετε εγώ εκτυπώσεις δάχτυλα ".
  
  
  Της προχώρησε για να διαβάσετε εφημερίδες, και στη συνέχεια να αναλάβω εγώ τις αποσκευές. Δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να μας γνωστοποιήσουν στο ότι, εκτός από το πλούσιο британца την ολοκλήρωση της το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ταξιδεύοντας στην ήπειρο.
  
  
  Η κέλι έβγαλε ένα μικρό σύνολο και άρχισε να ξεδιπλώνουν τις εκτυπώσεις Парсона. Όταν ολοκληρώσετε όλα τα δέκα, είναι προσεκτικά σβήσει το μελάνι και να θέσει εκτυπώσεις σε glassine χαρτί. Στη συνέχεια досталь ένα μικρό μίνι-κάμερα ιαπωνικής παραγωγής με проставленным το όνομα και έκανε μερικές φωτογραφίες προσώπων Парсона. Σε κατάσταση ειρήνη Μπάρι Εφημέριος φαινόταν εντελώς ακίνδυνο, στερείται της ζωτικής δύναμης, η οποία ασχολείται με την έκανα εγώ ό, τι ήταν στη ζωή.
  
  
  Στη εγώ τα πράγματα δεν ήταν απολύτως τίποτα που θα μπορούσε να δεσμεύσει την Парсона στο синдикату κάθε είδους έδαφος. Σκεφτήκαμε ότι θα Парсона όχι, οι μέλισσες
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Λειτουργεί με οποιαδήποτε ομάδα, η Τίνα είναι προτιμότερη η φωνή, αλλά κυρίως με αυτό.
  
  
  Και αυτό έκανε την Τίνα ερωτηματικό είναι το νούμερο ένα. Για ποιον δουλεύει - αν όντως δούλευε σε κάποιον;
  
  
  Kelly συνέχισε να κοιτάς το ρολόι σου.
  
  
  "Ανησυχούν για το χρόνο;" Την ρώτησε.
  
  
  "Αναρωτιέμαι, τι θα κάνουμε με αυτό το σώμα".
  
  
  Την πήρε μια βαθιά ανάσα. "Έχουμε λίγα που μπορούμε να κάνουμε. Εμείς απλά φεύγουμε και αφήνουμε αυτό εδώ".
  
  
  "Αλλά Η Ελένα Μοράλες?"
  
  
  "Μπαίνει και βρίσκει το εγώ. Και δίνει μια σφυρίχτρα. Τίποτα που να συνδέει μαζί μας Парсона, τίποτα το συγκεκριμένο".
  
  
  "Έχουμε δει μαζί στην ντίσκο".
  
  
  "Μπορείτε να το διορθώσω;"
  
  
  Kelly σκεφτόμουν. "Είναι ήδη αρκετά αργά. Φωνή γιατί την έλεγξε το χρόνο. Έντεκα και μισή. Δεν νομίζω ότι η επαφή μου τώρα λείπει αυτή τη στιγμή".
  
  
  "Ψηλός άντρας με μουστάκι fu-mangzhurskoy φυλής;"
  
  
  Kelly ухмыльнулась. "Ναι. Εσύ, εγώ ξέρεις;"
  
  
  Το sel και κοίταξε το χαλί. "Έχουμε ένα άλλο πρόβλημα, για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείτε. Η τίνα δεν ξέρει τι ee δολοφόνος είναι νεκρός. Νομίζει ότι θα περιμένει, όταν θα φτάσει στο Sol-και-Ньев να αγγίξω Κορέλι. Και αυτό σημαίνει ότι θα έρθει. εδώ. Πρέπει να την σταματήσουμε ".
  
  
  Kelly αγριοκοίταξε. "Πώς;"
  
  
  Το σκέφτηκα πολύ. "Κοίτα. Τι λέτε για αυτό; Καλούμε Τιν σε ξενοδοχείο στην Γρανάδα. Διατηρούμε το μήνυμα από το Άτομο. Στα πρότυπα της nen λέει ότι φεύγει από το Sol y Nieve, και θέλει να ξέρει πού να τη συναντήσω. Στη συνέχεια, θα περιμένουμε εδώ μέχρι να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο. Μας ενδιαφέρει, με χέμα θέλει να μιλήσει. Και αυτός ο άντρας - Ρίκο Κορέλι ".
  
  
  Την κοίταξε έξω από το παράθυρο, περιμένοντας απάντηση Κέλι. "Ακούγεται καλό. Τι έχουμε να χάσουμε;"
  
  
  "Ας υποθέσουμε, αμέσως θα πάρει πάρσον, στο τμήμα για να του πει ήταν, σε ποιον να πυροβολήσω;"
  
  
  Kelly ανασήκωσε τους ώμους. "Μάθει ότι Εφημέριος νεκρός, και στη συνέχεια συνδέεται με Κορέλι. Σε κάθε περίπτωση έχουμε μπροστά μας".
  
  
  "Θα πάω στην αίθουσα αναμονής, για να παρακολουθήσει την Ελένη Μοράλες", είπα. "Δεν θέλω να χάθηκε εδώ και βρήκε το πτώμα. Θα μπορούσε να προειδοποιήσει όλο το ξενοδοχείο".
  
  
  "Θα έρθω μαζί σας, το συντομότερο φροντίσω τη γυναίκα Bergson".
  
  
  Αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή και βγήκαν στο διάδρομο. Κανείς μας δεν έχει δει.
  
  
  * * *
  
  
  Και Χουάν Ριβέρα, και η Έλενα Μοράλες κοίταξε, όταν της, μπήκε στο hall μερικές λεπτό αργότερα. Την άκουσε δυνατά γέλια και κραυγές διασκέδαση σε όλο τον προθάλαμο. Χουάν και η Έλενα ήταν στο κέντρο θορυβώδη yahoo με τον κύριο Хауптли, δύο εγώ τους γερμανούς, εγώ датчанином και μια ομάδα περίπου είκοσι άλλα τα ζευγάρια.
  
  
  Την πλησίασε και κούνησε το κεφάλι Χουάν και την Ελένα. Μεταξύ τους έχουν κάνει για μένα μέρος. Κύριε Хауптли με είδε, με καλωσόρισε και παρουσίασε την ομάδα.
  
  
  Της χαμογέλασε, κυμάτισε και έγειρε πίσω στην бахарев μεταξύ των κοριτσιών, κοιτάζοντας σε μια φλεγόμενη φωτιά. Εδώ ήταν ασφαλής και αξιόπιστη, μακριά από τον ήχο των πυροβολισμών και το είδος του αίματος.
  
  
  Ο κ. Хауптли κερνάει συχνά μια ομάδα με τα πιο συναρπαστικά αθλητικά επιτεύγματά του ήταν λάτρης του κυνηγιού, ένας εμπειρογνώμονας της αλιείας, яхтсменом με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη ορειβάτης - και σκιαγράφησε λίγες γραμμές σε μια επιταγή για δείπνο και πέρασε το. Χουάν με μια προειδοποίηση για να κρατήσει το εγώ μακριά από τα μάτια.
  
  
  Εκείνη δεν το παραδέχεται αυτό, αλλά ήξερα ότι διαβάζει είναι έξω από τα μάτια όλων. Οξεία χτύπημα με τον αγκώνα στα πλευρά, είπε ότι κατάλαβε.
  
  
  ΕΦΗΜΈΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΎ. Ο ΆΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΊΝΑ. ΟΥΡΆ ΕΛΆΦΙΑ.
  
  
  Της έβαλε το τελευταίο κομμάτι, γιατί δεν ήξερε τι να κάνει με την Έλενα Μοράλες. Αν ήταν σοβαρά σχετίζεται με τον Barry Парсоном, θα μπορούσε να ξέρω ή να μαντέψουμε τι σκαρώνει. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν ήταν ανάγκη να την πάμε για έρευνα. Bella nach της, μέχρι το να έγινε γνωστό για το θάνατο Парсона. Την αίσθηση ότι αν Χουάν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με αυτό, τότε μπορώ να το κάνω.
  
  
  Στην πόρτα σαλόνι εμφανίστηκε ο Μιτς Κέλι, ένα πλατύ χαμόγελο και χτύπημα γνωστός param. Στη συνέχεια, με είδε, γρήγορα πλησίασε, έσκυψε και είπε με χαμηλή φωνή: "το Λόμπι. Γρήγορα". Κανείς δεν άκουσε. Έσφιξε τον ώμο μου, απλόχερα φίλησε Χουάν στο μάγουλο και έφυγε από το σαλόνι, ένα νεύμα τον Гауптли συγγνώμης.
  
  
  Την άγγιξε ισχίου Хуаны και σηκώθηκε να φύγει. Kelly καθόταν γυαλιού παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή στο πίσω μέρος της σάλας, выходившего στις πλαγιές χιονοδρομικό κέντρο. Κοίταξε το είδωλό μου σε τζάμι. Το λόμπι ήταν εντελώς пустынен.
  
  
  Μου είπε στο αυτί, δεν κουνάει τα χείλη - το παλιό αστυνομικό τέχνασμα, δανείστηκε οι κρατούμενοι.
  
  
  "Βγήκε έξω, γύρω από το ξενοδοχείο στην Γρανάδα. Φαίνεται πως κατευθύνεται στο Sol-και-Ньев".
  
  
  "Όταν έφυγε;"
  
  
  "Σήμερα το βράδυ. Είναι άγνωστο πότε".
  
  
  "Είναι άσχημα τα νέα".
  
  
  Kelly κούνησε το κεφάλι.
  
  
  Στην αντανάκλαση του γυαλιού παραθύρων την είδε ως ένα γύρω από υπαλλήλους του να θέσει το τηλέφωνο και να περάσει μέσα από διάδρομο σε διάδρομο. Σε ένα λεπτό πάλι έφυγε. Για αυτό γρήγορα και με χάρη ήταν η Έλενα Μοράλες.
  
  
  Την έσπρωξε Κέλι. Έλενα αποφασιστικά κατευθύνθηκε προς τις σκάλες. Αυτό σήμαινε ότι πήγε στο δωμάτιό του - το δωμάτιο, που συζούσε με τον Barry Парсоном!
  
  
  Kelly και την αντάλλαξαν διασκεδάζει απόψεις. Την είδε, σαν Χουάν πηγαίνει στο σαλόνι με ανήσυχος το βλέμμα. Την χτύπησε Κέλι.
  
  
  "Κράτα Χουάν στο σαλόνι. Συνδεθείτε μαζί της. Την πάω για την Ελένα".
  
  
  "Σωστά."
  
  
  Την περίμενε, ενώ η Έλενα ανέβηκε στα μισά του δρόμου από τις σκάλες, πριν να ξεκινήσετε
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  d και μετά να φύγουμε. Κάτι συνέβη. Κάποιος προειδοποίησε την. Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ή γιατί. Και όμως ήταν προφανές ότι πηγαίνει στο δωμάτιό του.
  
  
  Το τρίτο όροφο. Στο βάθος, πίσω από τη στροφή. Θα μπεί στην τσάντα για τα κλειδιά. Αλλά όταν έβγαλε ih και άγγιξε λαβή, η πόρτα άνοιξε. Γύρισε για να δει διάδρομο. Την περίμενα μια τέτοια κίνηση, και βούτηξε πίσω από τη γωνία, έφυγε από το νου.
  
  
  Δε με είδε.
  
  
  Την άκουσα να της κλείνει την πόρτα.
  
  
  Γρήγορα κινήθηκε κάτω από το διάδρομο και σταμάτησε στο στ ημέρα. Πρώτα δεν άκουσα τίποτα από το πάχος του περιβλήματος. Το χαλί δεν άφηνε τους ήχους βγήκε μέσα από το χάσμα μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου.
  
  
  Αλλά μετά μου φάνηκε ότι ακούω μέσα σε ψιθύρους. Την άκουσε ένα ελαφρύ, υψηλή φωνή - θηλυκό. Φυσικά, η φωνή της Ελένης Μοράλες. Αλλά με χέμα είπε;
  
  
  Μας odin. Κανείς. Φυσικά, έπαιρνε το τηλέφωνό σας!
  
  
  Στη συνέχεια, μουρμουρίζοντας θα δείξει σταμάτησε, και το περισσότερο δεν άκουσα τίποτα. Περίμενε ήχου αντικατάστασης του δέκτη στη βάση, αλλά έχασε. Στη συνέχεια, η πόρτα άνοιξε και έτριξε έκλεισε. Ντουλάπα; Ντυνόταν, για να βγείτε έξω;
  
  
  Την, γρήγορα πέρασε σε ένα μακρύ νήμα διάδρομο και βγήκε στο μπαλκόνι, окружавший κτίριο με τρεις πλευρές. Της έφυγε από το μυαλό του και έσκυψε στον εξωτερικό τοίχο, περιμένοντας μέχρι το Ελάφι θα βγει στο διάδρομο.
  
  
  Αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε.
  
  
  Της έριξε μια ματιά στο ρολόι.
  
  
  Δεκαπέντε λεπτό.
  
  
  Την βάδισε πίσω στο διάδρομο και σταμάτησε μπροστά από την πόρτα, τεντώνοντας το λαιμό του και με το αυτί του στο κύτος.
  
  
  Τίποτα.
  
  
  Την έβγαλε "Luger" και πίεσε εγώ στο στήθος, όταν βγήκε μπροστά και γύρισε το χερούλι. Σύρτης ήταν ανοιχτή, όπως και εμείς με την Κέλι.
  
  
  Γρήγορα μπήκε μέσα, leant πίσω στην ημέρα και εκτείνοντας "Luger" μπροστά σου.
  
  
  Κανείς δεν ήταν εκεί - live.
  
  
  Το σώμα του Πάρσονς ήταν ακριβώς εκεί, όπου εγώ δεν τον άφησαν.
  
  
  Αλλά στο δωμάτιο δεν υπήρχε κανείς άλλος.
  
  
  Πού ήταν η Ελένη Μοράλες;
  
  
  Την κοίταξε την πόρτα της τουαλέτας, αλλά το γραφείο του ήταν πολύ μικρός για να μπορεί κάποιος να είναι εκεί να κρυφτούμε. Και ακόμα...
  
  
  Αυτό ήταν το αχνό ήχο, και στην αρχή δεν ήταν σίγουρος ότι το έχουν ακούσει. Αλλά όταν ήταν εκεί, μόλις και μετά βίας διστάζουν να αναπνεύσει, την άκουσα εγώ και πάλι. Αυτό ήταν το αλάνθαστο ήχο του ανθρώπου, που προσπάθησε να παραμένουν σταθερές, αλλά ελαφρώς κουνιόταν. Και πάλι μια ματιά στο γραφείο, αλλά ο ήχος δεν βγήκε από αυτή την πλευρά.
  
  
  Όχι. Ήρθε από το μπάνιο.
  
  
  Την καλή άρπαξε "luger" και ήρθε η μέρα για μπάνιο. Ήταν κλειστό.
  
  
  "Έλενα", της είπε ήσυχα.
  
  
  Δεν πήρε απάντηση.
  
  
  Κάποιος ήταν εκεί, και δεν ήταν η Έλενα. Πού πήγε; Ή ήταν εκεί με χέμα κάτι άλλο;
  
  
  "Έλενα", είπα, αυτή τη φορά πιο δυνατά.
  
  
  Τίποτα.
  
  
  "Θα πάω να ανοίξω την πόρτα. Έχω ένα όπλο. Βγες έξω, τα χέρια πάνω από το κεφάλι", - γάβγιζε εγώ, στέκομαι με το ένα χέρι από ό, τι την ημέρα.
  
  
  Τίποτα.
  
  
  Την άρπαξε την πένα μέρα, ακόμα στέκομαι прижатой στο κύτος μέρα, και γύρισε το κεφάλι της. Η πόρτα άνοιξε, και άνοιξε διάπλατα το στόμα. Το τεταμένες. Μας ήχου.
  
  
  Μέσα από την ανοιχτή σχισμή της μπορούσα να δω το μπάνιο. Σεργκέι έκαιγε. Και εκεί, χλωμό και έντονη, καθόταν Τίνα Bergson, μέχρι το βάθος της ψυχής φοβισμένη.
  
  
  Την βάδισε, προστατεύοντας την люгером. Μετά την είδα σε ταζουλτ-λαμβεσε разложенные για τη χρήση τουαλέτας. Το υποδόριο, το μπουκάλι με το υγρό, μπατονέτες.
  
  
  Με κοίταξε με μάτια ορθάνοιχτα.
  
  
  "Πού Είναι Η Ελένα;" Την ρώτησε ee, αν και αντ ' αυτού θα μπορούσε να σας κάνω εκατό ερωτήσεις.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Δεν έχω δει την Ελένη. Την είδα μόνο Μπάρι. Και... ήταν νεκρός". Η φωνή της έπεσε σε ένα ψίθυρο. Ήταν στα πρόθυρα της λιποθυμίας.
  
  
  Της, πήγε στο μπάνιο και αγενής άρπαξε από τον αγκώνα. Εκείνη έσκυψε προς εμένα, λαχάνιασμα.
  
  
  "Σκότωσε το εγώ;" ee φωνή ψιθύρισε στο αυτί μου.
  
  
  Εκείνη δεν είπε τίποτα. Πώς θα το μπορούσε να πει τι ήταν Κέλι και της;
  
  
  "Γιατί γύρισες στο Sol-και-Ньев?" - ήσυχα ρώτησε sl.
  
  
  Ee μάτια στράφηκε σε μένα. Τον έσπρωξε και έβαλε στην άκρη της μπανιέρας. Το sel δίπλα της. Την κρατούσε Luger ο nach στο στήθος. Ήταν πονηρή γυναίκα, και hey, δεν εμπιστευόταν.
  
  
  "Για να δούμε... να δούμε..."
  
  
  "Ο μπάρι Εφημέριος", - πρόσθεσε εγώ. "Για να δείξει ονε Κορέλι, ώστε να μπορέσει να σκοτώσει το εγώ".
  
  
  Μας ήχου.
  
  
  Τα χείλη της άρχισε να τρέμει και τα μάτια σου, φίλε μου. "Ναι", ψιθύρισε.
  
  
  "Θα προσλάβει Μπάρι Парсона για να σκοτώσει Κορέλι", - είπε με αποφασιστικότητα μου. "Δεν μπορείτε να το αρνηθεί. Μας είπε πριν..."
  
  
  "Δεν το αρνούμαι", - σταθερά, είπε. Το πρόσωπό της απέκτησε και πάλι χρώμα. Το βλέμμα μου γλίστρησε με βελόνα για υποδόρια ένεση.
  
  
  "Το κίνητρο;" Την ρώτησε. "Είσαι εθισμένος; Αυτό είναι όλο;"
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. "Είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω γιατί θέλω να σκοτώσω εγώ, εκτός από το ότι μισώ εγώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο".
  
  
  "Αλλά αυτός αρνείται αυτό, ενοικίαση όλους όσους εμπλέκονται σε наркосеть", είπα.
  
  
  Έβαλε το κεφάλι του.
  
  
  "Γιατί γύρισες;" - πάλι ρώτησα.
  
  
  "Για να βρείτε το Μπάρι", - απαλά είπε η Τίνα. "Ανέβηκα στο μπαλκόνι, κοίταξε μέσα και είδε. Νεκρός. Της, μπήκε..."
  
  
  Την κοίταξε μέσα από την ώμο. Φυσικά! Μπαλκόνι! Αυτό ου
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  η Έλενα βγήκε από το δωμάτιο, δεν είδε ee. Όταν η Ελένα βρήκε Μπάρι νεκρός, ήταν φοβισμένη μέχρι θανάτου και το έσκασε. Απλά άνοιξε γαλλικές μέρα, βγήκε στο μπαλκόνι και έσπευσε μακριά. Στη συνέχεια, αμέσως μετά από αυτό, - η Τίνα έχει αυξηθεί από το πίσω δρόμο, για να συναντηθεί με τον Μπάρι στο εγώ δωμάτιο - ίσως να είναι και οι δύο προγραμματίσει να συναντηθεί και βρήκε Μπάρι νεκρός. Ee ανάγκη τα ναρκωτικά επικράτησε, και πήγε στο μπάνιο για να γίνει καλά, όπως και την.
  
  
  "Μπήκα μέσα και βρήκα ότι τον πυροβόλησαν. Πρώτα, σκέφτηκα ότι η Ελένα θα μπορούσε να σκοτώσει το εγώ. Αλλά, ίσως, Κορέλι ανακάλυψε ότι Μπάρι ακολουθεί εγώ. Ίσως Κορέλι ήξερα ότι θα..." τα μάτια Της γεμίζουν δάκρυα. "Φοβάμαι, Νικ!"
  
  
  Την συγκλόνισε την. "Πρέπει να με πας σε Κορέλι, Τίνα. Είναι ο μόνος ρευματισμούς. Πάρα πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να πάρετε αυτή τη λίστα ονομάτων. Πάρα πολλοί. Τώρα είναι η σειρά σου, Τίνα".
  
  
  Είναι χλωμή. "Μάθει, Νικ. Θα νομίζει ότι προσέλαβε κάποιον να σκοτώσει το εγώ! Δεν μπορείς να με αναγκάσεις να το κάνει. Πρέπει να με αφήσεις!"
  
  
  "Μας ότι, η Τίνα!" - τραβούσε εγώ. "Είσαι ο μόνος ρευματισμούς. Με πας σε ανοιχτά τώρα. Απλά να μου δείξει το εγώ, και..."
  
  
  "Δεν αναγνωρίζει αυτό!" φώναξε. "Θα μπορούσε να αρνηθεί την ταυτότητά του".
  
  
  "Τίνα..."
  
  
  Έφθασε πίσω από τη βελόνα για υποδόρια ένεση. Την κατάλαβε τι σκόπευε να κάνει, μόλις γύρισε στο πλάι. Την πίεσε λίγο με το όπλο του στο μαλακό μέρος του λαιμού. "Όχι, όχι, Τίνα! Δεν βελόνων. Φυσικά, για λίγα λεπτά όλα θα πάνε καλά, αλλά πάντα πρέπει να πάμε πίσω στην πραγματικότητα".
  
  
  "Νικ!" - всхлипнула είναι, ακόμα κρατώντας τη βελόνα.
  
  
  Την έβαλε Luger στο λεπτό και κατέληξε για τη βελόνα. Το πρόσωπό της έχει αλλάξει σχεδόν αμέσως. Σε αυτό το γαλήνιο όμορφη μάσκα εξελίχθηκε σε μια μούρη σαν γάτα - τα μάτια του έλαμπαν, τα δόντια оскалились, τα χείλη раздвинулись σε άγριο рычании.
  
  
  Η βελόνα εισήλθε στο αντιβράχιο πριν τον μπόρεσε να προστατεύσει τον εαυτό σας από τον τρελό εμβολισμού κλονισμού.
  
  
  Γέλασε ήσυχο ζοφερή κραυγή.
  
  
  Την ένιωσα, πώς να φεύγει από μέσα μου. Την ένιωσα комком κονιάματος.
  
  
  Αυτή με οδήγησε στο διπλανό δωμάτιο, και μετά ώθησε σε μια καρέκλα.
  
  
  "Μικρό το μείγμα των δικών μας, Νικ", - είπε με το σατανικό χαμόγελο. "Εσύ θα μείνεις εκεί, σαν ένα καλό μικρό αγόρι. Το φεύγω".
  
  
  Όχι, Η Τίνα! Την προσπάθησα να πω, αλλά δεν έγινε τίποτα.
  
  
  Φαινόταν να κινείται με επιταχυνόμενο ρυθμό - εκατό καρέ ανά δευτερόλεπτο, τρίψτε μέσα γαλλικές μέρα από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια, ακολούθησε σιωπή.
  
  
  Λίγους αιώνες την άκουσα πως κάποιος χτυπούσε την πόρτα. Ήταν Κέλι.
  
  
  "Νικ! Είσαι εκεί; Νικ;"
  
  
  Της άνοιξε το στόμα του. Τουλάχιστον, сдвинулся. Αλλά δεν είχα φωνή. Πολιομυελίτιδα περάσει;
  
  
  Η πόρτα άνοιξε διάπλατα, και η Κέλι μπήκε στο δωμάτιο με το όπλο του σε ετοιμότητα. Απλά στεκόταν και με κοίταζε με απορία.
  
  
  "Νικ!"
  
  
  Και πάλι κούνησε τα χείλη του. Πολιομυελίτιδα έχει περάσει. Την γκρινιάζει.
  
  
  Kelly κοίταξα, χρησιμοποίησε το μπάνιο και ένιωσα τη μυρωδιά βελόνες για υποδόρια ένεση. Αμέσως επέστρεψε σπίτι μου, με χτύπησε στο πρόσωπο, αυξήθηκε από την καρέκλα του και τον έσυραν στο μπάνιο. Αυτός ώθηση το κεφάλι μου κάτω από το ντους, και το κρύο νερό μου χτύπησε στο λαιμό.
  
  
  Κέλλυ μου μιλούσε, μέχρι να εργαστεί.
  
  
  "Αυτό είναι κάτι νέο. Έχουμε αποθέματα. Δουλειά σας, ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να μετακινήσετε, αλλά μπορείτε να δείτε ό, τι συμβαίνει. Προσωρινή πολιομυελίτιδα. Προέρχεται από курари, επίσης γνωστή ως урари, урари, уурали, вурали. και woorara. Αλλά αυτό έχει μειωθεί με κάτι άλλο. Μη με ρωτήσετε τι. Φόρμουλα πάντα εξαφανίζονται, όπως μόνο εμείς ih παίρνουμε ".
  
  
  Σύντομα ήρθε στη ζωή.
  
  
  "Γρήγορα!" Της είπε. "Αυτή Είναι Η Τίνα. Ήρθε κατά της Γρανάδας, για να συναντηθεί με τον Barry Парсоном, και βρήκα εγώ το σώμα εδώ. Είναι τώρα στο δρόμο προς την έξοδο. Πιστεύει ότι σκότωσε τον Κορέλι εγώ. Αν φύγει τώρα, μπορεί να σκοτώσει το εγώ αργότερα".
  
  
  "Περίμενε!" - огрызнулась Κέλι. "Ήρθα εδώ για να σε βρω. Η τίνα ήταν κάτω στο λόμπι, δημιουργεί σκηνή!"
  
  
  "WHO?" - ρώτησε ανυπόμονα εγώ.
  
  
  "Τίνα Bergson".
  
  
  "Τίνα!"
  
  
  "Είναι εντελώς φανταστική. Αλλά τώρα έφυγε".
  
  
  "Έφυγε; Αλλά..."
  
  
  "Ήταν στην είσοδο, αλλά έφυγε", - είπε η Κέλι, όταν έτρεξε μέσα από το δωμάτιο και πήγε στο διάδρομο. Αρχίσαμε να κατέβει από τις σκάλες, και είδα πλήθος ανθρώπων στο λόμπι. Όλα κοίταζαν στο χώρο στάθμευσης.
  
  
  Την είδε ο Χουάν, η οποία ασχολείται με γύρισε και άρχισε να μας περιμένεις.
  
  
  "Τι σημαίνει αυτό;" - τραβούσε εγώ.
  
  
  "Είναι στο κόκκινο" Jaguar ", - είπε Χουάν, δείχνοντας σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Την είδα σε ένα, γύρω από τους ανάψει τα φώτα. Σεργκέι αυλάκωσε το σκοτάδι και άναψε την χιονισμένη πλαγιά του βουνού, όπου ο δρόμος поворачивала από το Prado Льяно και οδήγησε στην κύρια εθνική οδό.
  
  
  "Έκανε μεγάλη σκηνή", - γρήγορα είπε Χουάν. "Αυτό ήταν πολύ δραματικό".
  
  
  "Πολύ απότομα!" - για τους περισσότερους είπε η Κέλι.
  
  
  "Θα μου πείτε, τι έκανε;" - ρώτησε ανυπόμονα εγώ.
  
  
  "Δεν ήρθε εδώ για περισσότερο από δέκα λεπτό πίσω, σήκωσε κόλαση και ρώτησε Mario Сперанцу!"
  
  
  "Ποιος είναι ο Mario Сперанца?" Την ρώτησε.
  
  
  Kelly κούνησε το κεφάλι του. "Όταν γεια σου είπαν ότι η κυρία Сперанса εδώ όχι, δεν άντεξε και σχεδόν έπεσε κάτω πληρωμών εδώ, στην είσοδο".
  
  
  Η μπορούσα να δω
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Ο ιαγουάρος άρχισε να κινείται. Ξανθά μαλλιά της Τίνα κυματίζει πίσω nach.
  
  
  "Έκανε όλους μας να εγκαταλείψουν hall στο τρέξιμο", - εξήγησε ο Χουάν.
  
  
  "Και τότε εκεί έπεσε, και ο υπάλληλος έπρεπε να την αναβιώσει", - κατέληξε στο συμπέρασμα Κέλι. "Πήγα πίσω σου".
  
  
  Το παρακινδυνευμένο, γρήγορη σκέψη. "Αυτό είναι το θέατρο - σκηνή εδώ κάτω. Για το τι είναι, δεν ξέρω. Αλλά πρέπει να την σταματήσω".
  
  
  "Στην πραγματικότητα, - είπε η Κέλι. "Τι κάνουμε;"
  
  
  "Κοίτα αυτό το Mario Сперанца", - είπε η Κέλι. "Εγώ, μάλλον, δεν υπάρχει. Την πάω για την Τίνα!"
  
  
  Το κέλυφος μέσα από το πλήθος σε μια περιστρεφόμενη πόρτα και παρατήρησα εκεί ο κ. Гауптли εγώ με την ομάδα γλείφτες. Αυτός κουνώντας το χέρι του, και γύρισε μακριά.
  
  
  Στο "Ρίνο" ήταν κρύο. Μου είναι αρκετά καλή. Του, έφυγε από το δρόμο και γλίστρησε δύο φορές, πριν από την πήρε υπό έλεγχο. Στο οδόστρωμα έχουν παγωμένα σημεία, το ίδιο, όπως και πριν από δύο νύχτες.
  
  
  Ο δρόμος κατέβηκε και γύρισε δεξιά. Δεν μπορούσα να δω κόκκινο "Jaguar", αλλά θυμήθηκε ότι ο δρόμος γύρισε δεξιά και, στη συνέχεια, την έναρξη στροφή προς τα αριστερά, σε μια μεγάλη, ευρεία πεταλοειδής δείκτες, που επέμενε για την άκρη барранки.
  
  
  Την άναψε τη μηχανή, γιατί δεν ήθελα να χαθεί από το μυαλό του Jag.
  
  
  Μου farah виднелась άκρη του δρόμου, και την ακούσια κλικ για εκφοβισμό, για να ελέγξετε την αντίσταση. Θα με ανακούφιση αισθάνθηκε την τάση επίδεσμοι.
  
  
  Την στροφή της Renault στη στροφή και είδε το κόκκινο "Ιαγουάρος" της Τίνα Bergson στα μισά του δρόμου σε ένα ευρύ подковообразному κάμπτοντας δύναμη. Πήγαινε σιγά-σιγά, αλλά στη συνέχεια προστίθεται ταχύτητα, όταν το είδα και μετά.
  
  
  Το αυτοκίνητο φαίνεται, πήδηξε προς τα εμπρός στο σκοτάδι, τα φώτα αντανακλάται πάνω στο δρόμο, σαν να είναι ανεβαίναμε στον ουρανό. Και στη συνέχεια - όπως της δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του - "Ιαγουάρος" έπεσε πάνω στην ακτή, παραλίγο να συντρίβεται σε скальную τοίχο.
  
  
  Γύρνα, Τίνα! - άθελά του φώναξα. "Η αλλαγή!"
  
  
  Έκανε αυτό ή όχι, δεν ξέρω, αλλά το επόμενο πράγμα που είδα ήταν η "jaguar", направлявшийся δεν отмелю και στην εξωτερική άκρη του δρόμου. "Τίνα!"
  
  
  Αυτό ήταν το lost creek.
  
  
  "Jaguar", κερδίζοντας ταχύτητα και έχει περάσει πάνω από την άκρη, όπως και αν εγώ έμαθαν να κάνουν είναι πολύ ρηχή swan κολύμβηση σε μια λακκούβα.
  
  
  Επίκεντρα αλιεύονται μια οδοντωτή слюдяной πλάκα κάτω σημείων χιόνι κάνε πίσω στο сланцу και άναψαν το κουβάρι φώτα και τις αντανακλάσεις στο χιόνι, στη συνέχεια, μηχανή зарылась σε πέτρες, αναπήδησε, κύλισε ξανά και ξανά, τα φώτα περιγράψει вертушкой στη νύχτα και με μια συντριβή έπεσε πάνω σε ένα κομμάτι αιχμηρές πέτρες στους πρόποδες του барранки.
  
  
  Για μια στιγμή η ησυχία.
  
  
  Στη συνέχεια, στο σημείο πυροβόλησε ισχυρή λάμψη της φλόγας, και στον αέρα βρόντησε μια δυνατή έκρηξη. Καπνός клубился mimmo πορτοκαλί φλόγα, απότομη, αποπνικτική μαύρο καπνό.
  
  
  Φωτιά απογειώθηκε, και στη συνέχεια έπεσε και πάλι στα συντρίμμια искореженного "Jaguar" και σιγά σιγά άρχισε να τρώει το μέταλλο. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά ανέβηκε καπνός, φωτιά ν'ανέβω στα άκρα κόκκινο χάλυβα, το γυαλί και το έγχρωμο πλαστικό.
  
  
  Ανακινείται, την προσοχή οδήγηση στην εθνική οδό και να φτάσει στο σημείο, όπου το κόκκινο "Ιαγουάρος" έχει περάσει πάνω από την άκρη. Την κοίταξε προς τα κάτω. Ό, τι θα μπορούσα να δω, είναι μια ρωγμή σε πέτρες, ενσωματωμένο στην άκρη στην άκρη του οδοστρώματος.
  
  
  Το πάρκαρε "Ρίνο", έβγαλε το κλειδί και μπήκε γύρω από τη μηχανή. Στην πίστα ήταν κρύο. Την πλησίασε στην άκρη του δρόμου, όπου "Ιαγουάρος" πέρασε μέσα από τα βράχια. Τον στάθηκε εκεί, κοιτάζοντας αντιστάθμισε τις πέτρες, και проследовал σε απανθρακωμένα μαύρη γραμμή στη πετρελαίου σχιστόλιθου κάτω στον τόπο όπου είναι έντονο κόκκινο της φωτιάς потрескивал πάνω από τα ερείπια της Τίνα Bergson και κόκκινου "Jaguar".
  
  
  Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρώτο γύρω από επισκέπτες έφτασε στο αυτοκίνητο "Φίατ", παρκάρει και εντάχθηκε μαζί μου στην άκρη του οδοστρώματος. Оглинг.
  
  
  Και μετά ήρθαν οι άλλοι.
  
  
  Και περισσότερο.
  
  
  Οι ερευνητές συγκινήσεις.
  
  
  Έχω ξεράσει.
  
  
  Της, κατέβηκε από каменистому πλαγιά, χρησιμοποιώντας ατζέντα φλας, και πέρασε δε απανθρακωμένα μέρος του βράχου, όπου για πρώτη φορά χτύπησε κόκκινο "Δόντι", και τελικά έφτασε στο οικόπεδο δίπλα από το ίδιο το αυτοκίνητο.
  
  
  Αλλά η φλόγα пожирало τα συντρίμμια, και ήταν αδύνατο να προσεγγίσουμε το γλείφει για να μην καείτε.
  
  
  Βάζοντας το χέρι του στην κορυφή του κεφαλιού της, στάθηκε και περίμενε.
  
  
  Στο οδόστρωμα завизжала πυροσβεστικό όχημα, και σύντομα το μεγάλο πυροσβέστης στο χιονοδρομικό μπουφάν και μια φορητή πυροσβεστική κατέρρευσε με κλίση και άρχισε να обрызгивать φλεγόμενα συντρίμμια.
  
  
  Την ανατρίχιασε.
  
  
  Εκεί στεκόταν ένας πυροσβέστης, κοιτάζοντας τα απανθρακωμένα συντρίμμια. Guardia civil εντάχθηκε σε αυτόν και έκανε φακό сгоревшую τη μηχανή. Μια ακτίνα του φωτός, ήταν πιο ισχυρή μου.
  
  
  Την πλησίασε γλείφει.
  
  
  Τότε την είδε.
  
  
  Στο μπροστινό κάθισμα ήταν κατεστραμμένη σώμα. Ό, τι έχει απομείνει από αυτό, ήταν μαύρο, και тлело.
  
  
  Η τίνα.
  
  
  Ό, τι έχει απομείνει από το χρυσό κορίτσι με το χρυσό δέρμα.
  
  
  Της γύρισε την πλάτη, άρρωστος.
  
  
  Πρέπει να της έπεσε στην πέτρα δίπλα από τα συντρίμμια της και βύθισε στη χώρα ψυχικής funk. Κάποιος χτυπημένος με το χέρι και τον ώμο. Την, συνειδητοποίησα ότι κάποια στιγμή μου μίλησε μια φωνή.
  
  
  Το κουνήθηκε.
  
  
  "Ο νικ."
  
  
  Ήταν Κέλι.
  
  
  "Είναι νεκρή", είπε η Κέλι. "Το καταραμένο πράγμα".
  
  
  "Νομίζω ότι είναι απλά ένιωσα ότι τελείωσε, και hey, καλύτερα να τρέξεις". Την αναστέναξε. "Ήξερε ότι Ρίκο θα Κορέλι
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  την υπόλοιπη ζωή μου ".
  
  
  "Αλλά Κορέλι δεν ήξερα καν!"
  
  
  "Το μάθει. Φωνή γιατί έφυγε", είπα. Η ψηφοφορία, όπως το καταλαβαίνω.
  
  
  "Έλεγξα αυτό το όνομα, Νικ".
  
  
  Την σήκωσε τα μάτια του και παρακινδυνευμένο. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε.
  
  
  "Το ξενοδοχείο δεν έχει καταχωρηθεί Mario Сперанца".
  
  
  Την κάθισα και το σκέφτηκα. "Αλλά αυτό το όνομα έδωσε στον υπάλληλο".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι. "Clair λέει ότι το είπε αυτό. Clair λέει, ότι τότε που βγήκε μέσα από το κρανίο".
  
  
  Την κοιτάς στα συντρίμμια κάτω μας. "Θέλετε να πείτε ότι Ρίκο Κορέλι ποτέ δεν ήταν στο Sol y Nieve?"
  
  
  "Λέω ότι σίγουρα δεν ήταν εδώ ή σε κάποιο φίλο σας στο ξενοδοχείο Sol y Nieve - μέσα στον τελευταίο μήνα ή έτσι. Αν εγώ όνομά του στο εξώφυλλο - Mario Сперанца".
  
  
  "Αλλά μετά..."
  
  
  "Δεν το βλέπετε; Μπορεί να ήξερε για την Τίνα. Ίσως ήξερε ότι προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει το εγώ".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του, για να το ξεκαθαρίσω αυτό. "Και όλη αυτή η φλυαρία για τη συνάντηση ήταν απλά μια παγίδα θανάτου Τίνα Bergson?"
  
  
  "Καθόλου. Της λέω ότι Ρίκο Κορέλι, πρέπει να γνώριζε για Τιν Bergson και Μπάρι Парсоне. Και απλά δεν ήρθε στο θέρετρο καθόλου. Όλοι νόμιζαν ότι είναι εδώ - δολοφόνος, που είχε προσλάβει ο μαφιόζος, εκτελεστής προσέλαβε Τίνα, - και από εμάς, επειδή εμείς ξενοδοχεία συναντηθεί με Κορέλι. Όλα ήταν εδώ, εκτός από Κορέλι! "
  
  
  "Τότε πού είναι κάθαρμα;"
  
  
  Kelly ανασήκωσε τους ώμους. "Νομίζω ότι είναι καλύτερα να δώσει το σήμα Хоуку και να ξεκινήσετε από την αρχή".
  
  
  Ξεκινήσαμε, για να ανεβείτε στο λόφο, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω εγώ ήσυχη.
  
  
  Της, γύρισε και κοίταξε ξανά τα συντρίμμια.
  
  
  "Γιατί έφυγε από εκεί;"
  
  
  Kelly κούνησε το κεφάλι του. "Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα, Νικ. Οι όμορφες γυναίκες κάνουν βλακείες. Πρέπει να αγαπούσε Κορέλι. Και μισούσα κι εγώ".
  
  
  "Ή μ αυτά τα χρήματα", είπα.
  
  
  "Δεν είσαι τόσο πολύ λες για τους ανθρώπους, Νικ;" Kelly αναστέναξε.
  
  
  "Πρέπει να έχω αυτόν; Πρέπει να έχω την αλήθεια;" Την ηρεμήσει. "Νομίζω, αποφάσισε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, από το να τρέξει σε όλο εξωτερική πισίνα, προσπαθώντας να ξεφύγουν από χρεώσιμο όπλα Ρίκο Κορέλι".
  
  
  "Δεν θα το μάθει ποτέ, όταν πρόκειται να χτυπήσει", - στοιχεία για το πρόσεξα Κέλι.
  
  
  "Αναρωτιέμαι πού είναι τώρα αυτό το κάθαρμα;" Την σκεφτόμουν μισο δυνατά.
  
  
  Δεκαπέντε
  
  
  Το επόμενο πρωί ήμασταν οι πρώτοι για πρωινό. Παρά την λαμπερή εμφάνιση Хуаны, βρισκόταν σε πνευματική κατάθλιψη. Το εξήγησε αυτό είναι ό, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εργασία.
  
  
  Φάγαμε πρωινό και κάθονταν σε έντονο ηλιακό φως. Της πρότεινε το πρωί σκι πριν από την αναχώρηση για την Ισπανία, αλλά εναντιώθηκε.
  
  
  "Θέλω απλά να μαζέψει τα πράγματά της".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Θα πάω στο Велету και θα κάνω μερικά τζόκινγκ".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι, οι σκέψεις της ήταν μακριά.
  
  
  "Πένυ;"
  
  
  Εκείνη δεν απάντησε.
  
  
  "Δύο πένυ;"
  
  
  "Τι;"
  
  
  "Για να συναντήσουν τις σκέψεις σας. Τι συνέβη;"
  
  
  "Νομίζω ότι περίμενα την υπεξαίρεση της ανθρώπινης ζωής. Τίνα Bergson. Ο Μπάρι Εφημέριος. Москито. Πρώτη φορά Ρίκο Κορέλι. Και ακόμη και Elena Morales - όπου και αν αυτή μας έχει".
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι και πήρε την ee για το χέρι. "Έτσι είναι ο κόσμος".
  
  
  "Αυτό δεν είναι πολύ καλό κόσμο".
  
  
  "Κάποιος είχε υποσχεθεί ότι ήταν αυτό;"
  
  
  Είναι λυπηρό κούνησε το κεφάλι της.
  
  
  Την πλήρωσε το λογαριασμό και έφυγε.
  
  
  Ήταν δροσερό, αλλά Велете ακόμα πολύ ήσυχα. Ο ήλιος έλαμπε. Επιφάνεια κομμάτια ήταν καλά καλυμμένο με σκόνη. Την досталь, κιάλια και κοίταξε πλαγιά. Όπως εξήγησα προηγουμένως, από την κορυφή Велеты ήταν δύο μειωθεί.
  
  
  Αυτή την φορά αποφάσισε να κάνει μεγαλύτερη απόσταση σε μίλια, αυτό που разветвлялся προς τα αριστερά, όταν θα κατέβαιναν προς τα κάτω. Εγώ μόλις έβαλα τα σημεία πίσω σε μια δερμάτινη θήκη, όταν κάποιος σκαρφάλωσε τους βράχους με αντιστροφή του τελεφερίκ και ήρθε προς το μέρος μου.
  
  
  Ήταν ο Гауптли, και αυτή τη φορά ήταν μόνος του.
  
  
  Της έγνεψε. "Καλημέρα, κύριε Хауптли".
  
  
  Αυτός χαμογέλασε. "Καλημέρα, κύριε Πεαβοδυ".
  
  
  "Μου έλειψες χθες το βράδυ, ή όταν πηγαίναμε μαζί για σκι".
  
  
  "Αναμφίβολα, η πίεση από την πλευρά των επιχειρήσεων", - είπε ευχάριστη.
  
  
  "Ναι", είπα, γρήγορα κοιτάζοντάς τον. Αλλά γύρισε μακριά, να ρίξετε μια ματιά στην πλαγιά.
  
  
  "Πού είναι η αγαπημένη σου γυναίκα;"
  
  
  "Συσκευασία".
  
  
  "Τότε φεύγετε;"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Κρίμα. Ο καιρός ήταν τόσο καλή".
  
  
  "Πράγματι, υπάρχουν".
  
  
  Αυτός χαμογέλασε και селл στην προεξοχή του βράχου στην κορυφή της πίστας. Την εντάχθηκαν του, μέχρι να δένεται σφιχτά τα παπούτσια του και άρχισε τρίψιμο σκι μπλε κερί.
  
  
  "Πού είναι οι φίλοι σου;" - ρώτησα εγώ, κάθεται δίπλα του. Τι στο διάολο, μου αυτή τη στιγμή περισσότερο δεν είχα τίποτα να κάνω.
  
  
  "Στο ξενοδοχείο", - χαμογέλασε εκείνος. "Φαίνεται ότι δεν είναι πάρα πολύ καίγονται από την επιθυμία να έρθεις μαζί μου σήμερα. Αργά το βράδυ στο μπαρ Esqui, έχουν γύρω από τα αυτιά πέταξαν люмумбы".
  
  
  "Συνήθως, είστε αχώριστοι".
  
  
  "Έτσι και με τα χρήματα. Αυτοί έλκουν σαν μαγνήτης". Αυτός χαμογέλασε και πάλι, πόδι της χήνας στις γωνίες εγώ τα μάτια του ήταν βαθιά και σκοτεινόχρωμα.
  
  
  "Θα κυνικός, κύριε Хауптли".
  
  
  "Είμαι ρεαλιστής, ο Κατρουλής".
  
  
  Πήρε το πρώτο σκι και άρχισε απαλά εφαρμόστε το κερί σε μια σειρά. Ήταν ένας σχολαστικός αξιωματούχος και методичным του μισθωτού, τι θα περίμενε κανείς από ένα καλό γερμανικό.
  
  
  "Φροϋλάιν Πεαβοδυ μου θυμίζει κάποιον από τους αγαπημένους μου, - είπε σε μια στιγμή.
  
  
  "Σίγουρα?"
  
  
  "Ξέρεις, έχω μια κόρη". Έριξε μια ματιά προς τα πάνω. "Φυσικά, δεν ήξερες. Συγγνώμη". Συνέχισε το κερί
  
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  ing. "Ήταν το πιο όμορφο κορίτσι".
  
  
  "Ήταν, κύριε Гауптли?"
  
  
  Αγνόησε παρέμβαση. "Ε, ήταν δεκαεννέα, και σπούδασε στο πανεπιστήμιο", συνέχισε. "Η γυναίκα μου - η μητέρα του πέθανε όταν ήταν μικρή πενταετή κορίτσι. Φοβάμαι, της ποτέ δεν θα μπορούσε να δώσει ει σωστή καθοδήγηση στο να μεγαλώνεις. Καταλαβαίνετε;" Εγώ τα μάτια του σηκώθηκαν και συναντήθηκαν με τα δικά μου.
  
  
  "Δεν ήμουν ποτέ τον πατέρα μου, οπότε δεν μπορώ να ξέρω, κύριε Гауптли".
  
  
  "Τίμιος ρευματισμούς". Εκείνος αναστέναξε. "Τι θα μας ήταν - γονική παραμέληση ή αδικαιολόγητη σπατάλη υλικών αξιών σε σχέση με αυτό - όταν πήγε στο πανεπιστήμιο, χάσαμε επαφή".
  
  
  "Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας".
  
  
  "Σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο. Το σύντροφοι ήταν πολύ παθιασμένοι με τα ναρκωτικά". Πάλι κοίταξε. "Και έχει αποδειχθεί ότι εμπλέκονται σε αυτή την ομάδα σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα να το χειριστεί". Συνέχισε την αποτρίχωση με κερί. "Είναι εθισμένος στην ηρωίνη".
  
  
  Την κοίταξε Хауптли.
  
  
  "Ένα χρόνο μετά την εξοικείωση πέθανε από υπερβολική δόση". Κοίταξε μακριά στο Βέγκα της Γρανάδας. "Αυτο-έλεγχος".
  
  
  "Λυπάμαι πολύ, είπα.
  
  
  "Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε το παραπάνω σε τέτοια μεταγενέστερη ημερομηνία", - είπε Хауптли απότομη ήχο σε σύγκριση με το συνήθως ευχάριστη φωνή.
  
  
  "Λυπάμαι για αυτή την σπατάλη της ανθρώπινης ζωής", είπα, νομίζοντας ότι Χουάν είπε στο πρωινό.
  
  
  Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους. "Κατά κάποιο τρόπο την κατηγορώ τον εαυτό μου. Το απέφυγε από την ευθύνη του πατέρα του. Το άνετα με άλλες γυναίκες - όχι με ένα, αλλά με πολλές - και περιφρονούσαν την κόρη μου". Εκείνος δίστασε για μια στιγμή. "Και παντρεύτηκε την περιφρόνηση, αντιδρώντας έτσι, όπως θα μπορούσε. Αρνείται τον εαυτό σας ακριβώς όπως την απέρριψε".
  
  
  "Ψυχολόγος μπορεί να σας πει το άλλο", - предупредительно είπα. "Ενδοσκόπηση - επικίνδυνο παιχνίδι".
  
  
  "Γνώρισα όχι μόνο με τις γυναίκες. Τον κάνει δουλειές".
  
  
  "Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ένα επάγγελμα", είπα.
  
  
  "Αλλά δεν ήταν αυτό που είχα".
  
  
  Την παρακολουθούσε, ξέρω τι θα πει.
  
  
  "Διακίνηση ναρκωτικών", είπε με ένα πικρό χαμόγελο. "Ναι. Της, είναι πιθανό, έδωσε τον εαυτό του ηρωίνης, που αυτοκτόνησε το μοναχοπαίδι μου. Πώς σχετίζεται αυτό με την ηθική, ο κ. Πίμποντι?"
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του.
  
  
  "Είναι κακό σε συνδυασμό με το δικό μου. Της άρχισε να αναλύσει τους, που ήμουν πάντα. Της άρχισα να σκέφτομαι εγώ επιπτώσεις στην ανθρωπότητα. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα".
  
  
  Διάλεξε μια άλλη σκι και άρχισε να λιπαίνετε το κερί.
  
  
  "Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να φύγει από την επιχείρησή σας και να αρχίσετε να διορθώσουν τα πλημμελήματα για χρόνια".
  
  
  Το τίποτα δεν θα μπορούσα να πω. Την περίμενα.
  
  
  "Μου είπαν ότι θα συμβεί, αν φύγω από τον οργανισμό. Θα με ψάξουν μέχρι το τέλος του κόσμου. Και να σκοτώνουν". Είναι безрадостно χαμογέλασε. "Καταλαβαίνετε αυτό;"
  
  
  "Ναι, κύριε Κορέλι".
  
  
  "Ενρίκο Κορέλι", είπε με полуулыбкой. "Ρίκο Κορέλι, εσύ Κάρτερ. Μου λένε ότι ο Νικ Κάρτερ το καλύτερο".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Συνήθως. Δεν είναι πάντα. Αλλά συνήθως".
  
  
  "Σας λέω, ήταν τα διοικητικά προβλήματα από την αρχή. Ένα απλό ραντεβού, έτσι δεν είναι; Συνάντηση στο χιόνι - να ασχοληθεί με το χιόνι!" Γέλασε, δείχνοντας γερά δόντια. "Είναι αστείο, κύριε Κάρτερ! Ένα αστείο".
  
  
  "Ναι", παραδέχτηκε εγώ.
  
  
  "Φαινόταν αρκετά απλό. Το φεύγω από την Κορσική στην Лисистрате και βγαίνω μαζί σας στη Σιέρα Νεβάδα".
  
  
  "Φυσικά."
  
  
  "Από την αρχή είχε πρόβλημα. Capo έγινε γνωστό για την στρατηγική σύλληψη. Ποιος είναι από τους αγαπημένους μου κατάλαβε. Ή άκουσε. Μαφία αποφάσισε μαζί μου συμβόλαιο".
  
  
  "Το κουνούπι".
  
  
  "Ναι. Για να αποτρέψει ένα τέτοιο χτύπημα, την έπεισε τον παλιό του συνάδελφο Базиллио Di Ванесси απεικονίζουν την έχω στο σκάφος μου. Και πολύ γλυκιά κοπέλα, με την οποία την έχω κοιμηθεί, πήγε μαζί του, για να γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της παρούσας".
  
  
  "Στήσατε τον ίδιο άνθρωπο;" - μαλακό είπα.
  
  
  "Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα είναι επιτυχής, - είπε Κορέλι. "Στην πραγματικότητα, την έκανε ό, τι λέτε. Αλλά πραγματικά δεν πίστευα ότι το Κουνούπι επουλωθεί. Την ελπίδα ότι η συνάντηση μεταξύ Basilio και σας περάσει απρόσκοπτα, και η αληθινή συνάντηση ανάμεσα σε εσάς και εμένα μπορεί να είναι οργανωμένη. "
  
  
  Την αναστέναξε.
  
  
  "Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Λίγο πριν την εγκατέλειψε το σκάφος στη Βαλένθια, την ανακάλυψε, ότι ο υπέροχη σουηδικά αηδόνι σχεδιάζει να απαλλαγούμε από μένα!"
  
  
  "Τίνα Bergson?"
  
  
  "Ναι. Είναι ξενοδοχεία, για να την πεθάνει. Η ίδια στο συμπέρασμα μαζί μου συμβόλαιο". Κορέλι сардонически χαμογέλασε.
  
  
  "Αν ήταν ο λόγος;"
  
  
  "Ήμουν τόσο περίεργη, όπως και σας, κύριε Κάρτερ. Θα πρέπει να κατανοήσουν την Τίνα λίγο πιο καθαρά".
  
  
  Την χαρά την καταλαβαίνω, αλλά δεν είπε τίποτα.
  
  
  "Είναι μια νυμφομανής, ο κ. Κάρτερ. Νομίζω ότι για σας δεν είναι έκπληξη. Αλλά, ίσως, ο λόγος που έγινε είναι η φροϋδική σύμβολο, εξίσου ενδιαφέρουσα, όπως και το γεγονός της έμμονες ιδέες".
  
  
  Με περιέργεια τον κοίταξε.
  
  
  "Δεκαπέντε χρόνια τη βίασε σουηδικά φορτηγατζής. Έμεινε έγκυος. Η έκτρωση έχει περάσει με επιτυχία, αλλά έχει εξελιχθεί σε σήψη. Σε δεκαπέντε χρόνια ει κάνει υστερεκτομή. Αυτό είναι το κακό, το όμορφο, έξυπνο πλάσμα ήταν μανιωδώς την καταστροφή. θηλυκότητα, με την ανικανότητά του να είσαι μητέρα. Επειδή δεν έχει για μας η γυναίκα μας, τον άντρα, έχει γίνει ό, τι πρέπει να γίνει - υπεράνθρωπος! Με αυτή την ομορφιά και αυτό το μυαλό - σας διαβεβαιώνω, την περιορισμένη νοημοσύνη
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Эсс, ο κ. Κάρτερ! αποφάσισε ότι θα αναλάβει την μικρή αυτοκρατορία, ο πλοίαρχος που ήταν ".
  
  
  "Το δίκτυο των ναρκωτικών", είπα.
  
  
  "Είναι εντελώς φανταστική. Τώρα μιλάω για τις φιλοδοξίες της και μετά να της αποφάσισε να καταστρέψει αυτή την αλυσίδα και να αποκαλύψει την πιο μύχια μυστικά Τμήμα δίωξης ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Και αυτό ήταν ο λόγος που προσέλαβε Парсона, για να σε σκοτώσω!"
  
  
  "Είναι στην πραγματικότητα. Ευτυχώς, την ερμηνευτεί το πρώτο шокированную αντίδραση στην απόφαση μου να αποσυναρμολογήσει αλυσίδα, ως ύποπτη και κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά. Αν και μου υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει πιστή μου και θα με συνοδεύσει στην Αμερική, την κατάλαβε, ότι Του λες ψέματα. Την έχει ενεργοποιήσει το τηλέφωνο - η βίλα στην Κορσική μεγάλη και ο καθένας γύρω μας έχει μεγάλη ελευθερία - και επιτέλους άκουσα, πώς θα συνάπτει συμφωνία με τον Barry Парсоном στη Μάλαγα.
  
  
  "Το πιο ενδιαφέρον".
  
  
  "Το επόμενο μου βήμα ήταν να κατευθύνει τη δική μου κατασκόπων για Парсона. Νομίζω, παρεμπιπτόντως, ότι θα βρείτε Парсона στα αρχεία της Ιντερπόλ, όπως ο Daniel Tussauds, ο μακαρίτης γαλλικής αντίστασης. Ήταν μια δεκαετία παιδί κατά τη διάρκεια του β ' παγκοσμίου πολέμου. Οι δύο, και μεγάλωσε μέχρι την κατασκοπεία και δολοφονίες ".
  
  
  "Πέθανε τώρα".
  
  
  "Το περίμενα". Κορέλι ανασήκωσε τους ώμους. "Έχω ακούσει για την φροντίδα με την ντίσκο με το γνωστό από την Μάλαγα".
  
  
  Της χαμογέλασε. "Από εσάς λίγο ότι θα τη γλιτώσει".
  
  
  "Σταμάτα", - αναστέναξε Κορέλι. - Λοιπόν, Έλενα Μοράλες προσεκτικά παρακολουθούσε Парсоном, επιτρέποντας ονε πάρει την μπάρα του Torremolinos. Και ήταν εκείνη που με προειδοποίησε, δηλώνουν ότι ήρθε σε Αλάτι και Ньев, για να με βρει και να σκοτώσει. Για το λόγο αυτό δεν τον γνώρισα σε Велете ".
  
  
  "Είναι αιτιολογημένη".
  
  
  Κορέλι κούνησε το κεφάλι. Τελείωσε με τα σκι. "Έχω την ελπίδα ότι, ίσως, η Τίνα μπορεί να δολοφονήθηκε στο σκάφος Лисистрата, αν υπάρχει κάτι θα συμβεί, αλλά, όπως ξέρετε, είναι από σοβαρούς τραυματισμούς. Αν Capo καλά σχεδιάσει ποινή. Αυτό σήμαινε ότι θα πρέπει να παρακολουθείτε τις καιρικές συνθήκες, για να μη συνέβη τίποτα. μόνο ο δολοφόνος Capo, αλλά και για εκτελεστής της Τίνα! Το κουνούπι. Και ο πάστορας. Έτσι απλά шталь τον κύριο Хауптли, προσλαμβάνοντας πολλούς ανέργους ηθοποιούς στη Βαλένθια, για να έπαιξαν το ρόλο τους πιθανούς γλείφτες ".
  
  
  Της γέλασε. "Είσαι πολύ όμορφος άνθρωπος, ο κ. Κορέλι".
  
  
  "Έχω ζήσει μια μακρά ζωή μου επινοητικότητα σε ένα πολύ επικίνδυνο επάγγελμα". Είναι παρακινδυνευμένο. "Δεν είναι ένα επάγγελμα. Αυτό μολύνει ο ίδιος την έννοια του επαγγέλματος. Σε μια πολύ άγρια εκμετάλλευση. Μια καλή λέξη. Πρύμνη. Επίπεδη. Δεν είμαι ρομαντικός. Rocket".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Θα με θαυμασμό παρακολουθούσε σας πολύ καιρό". Κορέλι χαμογέλασε. "Κατάλαβα αμέσως ότι είσαι σκότωσε Κουνουπιών. Και προέβλεψε ότι θα σκοτώσεις και Парсона. Ο θάνατος της Tina για μένα έκπληξη. Δεν νομίζω ότι αυτοκτόνησε, όπως λένε στο Prado Льяно. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχασε τον έλεγχο αυτό το μηχάνημα μετά, πώς είναι δυνατόν ανακάλυψε ότι Εφημέριος νεκρός, και αποφάσισε ότι ξέρω τα πάντα γι ' αυτήν και να τη σκοτώσω ".
  
  
  Είπε: "Σε αυτή την περίπτωση, αποφάσισε να το σκάσει, πριν μάθει ότι είναι εδώ".
  
  
  "Ακριβώς."
  
  
  "Είναι νεκρή. Να ψηφίσουν και όλα όσα σχετίζονται με αυτό".
  
  
  Κορέλι κούνησε το κεφάλι. Μου έδεσε σφιγκτήρες για σκι, οδήγησε σε αυτά τα παπούτσια και φόρεσε συνδετήρες. Σηκώθηκε και λύγισε τα γόνατα.
  
  
  Της άρχισε να ντύνεται.
  
  
  "Δεν θες να πάμε μια βόλτα μαζί μου;"
  
  
  "Όμορφη."
  
  
  Μειδίασε. "Πριν από αυτό, ο Νικ, το να το να έχει αυτό".
  
  
  Την κοίταξε προς τα κάτω. Θα έβαζα ένα φάκελο. Για τα πρότυπα της nen ήταν διόγκωση. Άνοιξε το φάκελο και είδε μια γνώριμη εμφάνιση roll - μικροφίλμ.
  
  
  "Είναι ακριβώς ό, τι νομίζετε. Τα ονόματα. Μέρη. Την ημερομηνία. Όλα. Σε όλη τη διαδρομή από την Τουρκία μετά τη Σικελία και τη Ριβιέρα μέχρι το Μεξικό. Δεν μπορείτε να χάσετε τα πράγματά μας, μας πρόσωπο, αν ακολουθήσετε τα γεγονότα. Την θέλω αυτή η αλυσίδα καταστρέφεται, ως εκ τούτου, δεν θα συγκεντρώσει και πάλι. Bella Beatrice ".
  
  
  Beatrice. Εγώ την κόρη μου. Και δεν είναι η εικόνα της θηλυκότητας Δάντη;
  
  
  "Καλά, Κορέλι", είπα.
  
  
  Χτύπησε στην πλάτη. "Πάμε!"
  
  
  * * *
  
  
  Άρχισε μια αργή traverse εναντίον γραμμή πτώσης, και στη συνέχεια διέσχισε πλαγιά και πηγαίνοντας προς τα κάτω στροφή στο τρέξιμο. Στη συνέχεια, γύρισε πίσω στο όμορφα διακοσμημένο κρίστι και περπάτησε γύρω από ένα σωρό από πέτρες.
  
  
  Την έβαλε μικροφίλμ ου εσωτερικό λεπτό χιονοδρομικό камзолы και έτρεξε πίσω του. Το χιόνι έχει τεθεί σε πιο φορά. Της, αισθάνθηκε, όπως τα σκι μου вгрызаются σε σκόνη με το καλό ελαστικό отскоком.
  
  
  Από κάτω μου ήταν Κορέλι, όταν κινείται σε κάμψη των βράχων. Έχει κάνει πολλές στροφές, μπήκε στο ведельн, και στη συνέχεια γύρισε σε ένα πολύ ευρύ αλλαγής σε пологому γωνία της πίστας.
  
  
  Του, κατέβηκε μαζί του, κάνοντας μερικές στροφές, και стряхнув καμπύλες του σώματος. Στο τέλος του αγώνα, ανοιχτά στις ακτές, την είδε τρίτο σκιέρ σε μια εναλλακτική διαδρομή.
  
  
  Οι πλαγιές ήταν τέτοια που διανθίζονται περιοχές σε τακτά χρονικά διαστήματα διασταυρώνονται, κάτι θύμιζε δύο καλωδίων, που σε ορισμένα σημεία ήταν χαλαρά στριμμένα.
  
  
  Ήταν ένας νεαρός άνδρας με το καφέ μπουφάν. Φαινόταν έφηβος, τουλάχιστον, είχε τότε жилистое, άπαχο σωματική διάπλαση. Ανεξάρτητα από την ηλικία, ήταν ένας πολύ καλός σκιέρ. Εγώ σκι впивались στο χιόνι, και ήταν ο κύριος στροφές και να παρασύρεται.
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  κατέχουν χιλιόμετρα.
  
  
  Στο τμήμα της πλαγιάς, όπου συναντήθηκαν δύο κομμάτια, ένας νεαρός σκιέρ έπεσε στο πλάι, και σιγά-σιγά κατέβηκε προς τα κάτω μια σειρά από επίπεδες traverse. Όταν την πλησίασε Κορέλι, έφυγε από το νου σε βραχώδη οροσειρά разделявшим σε δύο κομμάτια.
  
  
  "Ωραίο δωμάτιο", είπα.
  
  
  Κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Πότε θα έρθεις στις Ηπα, την πάω σε Альту και Aspen. Θα σου αρέσουν!"
  
  
  Αυτός γελούσε. "Μπορώ να σας γι' αυτό!"
  
  
  "Καλή συμφωνία", είπα. "Συνέχισε. Την ακολουθήσω μέχρι την επόμενη στάση".
  
  
  Αυτός χαμογέλασε και βάδισε στο δρόμο.
  
  
  Της ήρθε μετά από λίγα λεπτά, στη συνέχεια. Το δεξί μου σκι λίγο το έκανε και προσπάθησε να διορθώσει τη στάση για την καλύτερη μπουκιά.
  
  
  Το κινήθηκε σε πιο απότομη θραύση, ελαττώνει ταχύτητα με ένα άροτρο χιονιού, επειδή jumper μεταξύ των δύο εξόδους βράχια ήταν πολύ στενό για να καλών ελιγμούς, και στη συνέχεια βγήκε στο ευρύ ξέφωτο, γύρω από το χιόνι και τον πάγο, η οποία ασχολείται με την έμοιαζε με παιδική χαρά για πικ-νικ για κάθε σκιέρ. Την είδα Κορέλι στην άκρη του.
  
  
  Την βάδισε προς τα κάτω, ακολουθώντας Κορέλι προς τα αριστερά, και είναι σε αυτό το σημείο την είδε πάλι αγόρι.
  
  
  Κατέβηκε πιο γρήγορα τους δυο μας σε ένα εναλλακτικό κούρσα και τώρα πλησιάζει γραμμές τομής δύο κομμάτια στο κάτω μέρος του ένα ευρύ покатого πεδίου.
  
  
  Για μια στιγμή την σταμάτησα, συντρίβεται σε χιόνι στο χόκεϊ σταματήσει, και απλά στάθηκε εκεί. Η σκόνη ήταν καλός. Το χιόνι κάτω φαινόταν σταθερή. Αλλά δεν μου άρεσε γωνία του οπτικού πεδίου. Εννοώ ότι ήταν σκληρός και σχεδόν επίπεδη, αλλά πάνω ήταν κοίλη κλίση, που δεν μου άρεσε καθόλου.
  
  
  Και όμως Κορέλι χωρίς προβλήματα κέλυφος με αυτό, στα μισά του δρόμου. Οδήγηση στα αριστερά, ακριβώς πάνω από μένα, και μέχρι να τον δει, μπήκε σε μια καταιγίδα και γύρισε από δεξιά προς τα αριστερά. Πίσω από αυτό το είδα έναν νεαρό σε άλλο αγώνα, πλησιάζει στην κορυφογραμμή του βράχου, отделявшему μας στη ζωή από ό, τι εγώ.
  
  
  Ετοιμαζόμουν να φύγω, όταν με την άκρη του ματιού έπιασε προειδοποίησης φλας. Και πάλι σήκωσε το κεφάλι του, με χαμηλωμένα μάτια από τον ήλιο. Τα μάτια μου έχουν παίξει ένα σκληρό αστείο μαζί μου; Όχι!
  
  
  Ο τύπος κάτι κρατούσε στο δεξί του χέρι και με το αριστερό κρατούσε και τα δύο σκι γκλομπ. Κρατούσε κάποιο όπλο - Ναι! Ήταν χέρι το όπλο!
  
  
  Τώρα το παιδί σταμάτησε και έσκυψε πάνω στο χιόνι. Τώρα ήταν πίσω από τα βράχια, και δεν μπορούσα να δω τι έκανε, αλλά εγώ ενστικτωδώς ήξερα ότι έχει βάλει στόχο Κορέλι, που πετούσε μαζί του σκι, αγνοώντας ότι είχε στόχο το θέαμα.
  
  
  "Хауптли!" Της φώναξε, χρησιμοποιώντας εγώ κάλυψη, σε περίπτωση που, αν έχω να διαλέξω κάποιο οπτική ψευδαίσθηση.
  
  
  Γρήγορα γύρισε το κεφάλι του, κοιτάζει ψηλά στο λόφο. Της, κουνούσε το χέρι του προς το νεαρό. Κορέλι γύρισε και δεν είδε τίποτα από τη γωνία. Της απεγνωσμένα замахал предупреждающе. Κορέλι κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, και αντέδρασε. Προσπάθησε να αλλάξεις τη γραμμή τρέξιμο, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μια αποτυχημένη ανεμοφρακτών πτώσης. Αλλά πήρε τον εαυτό της στα χέρια του και να χτυπήσει τον εαυτό σας από το ισχίο, και στη συνέχεια άρχισαν να γλιστρούν.
  
  
  Της μπήκε στο σκι και χτύπησε με палкам, επιδιώκοντας κάτω στα βράχια, για την οποία καθόταν ένας έφηβος. Την έβαλε και τα δύο σκι κλομπ κάτω από το αριστερό χέρι και досталь luger.
  
  
  Μεγιστάνας εμφανίστηκε γύρω από το πουθενά. Την κοίταξε τις πέτρες του ζήτησε το κεφάλι του άντρα, αλλά δεν είδε τίποτα. Μεγιστάνας πήρε στα μισά του δρόμου μεταξύ του γονάτου και το συνδετήρα για σκι και πέταξε με το πρόσωπο στο χιόνι, πλήρως σπάζοντας ένα σκι, όταν τα προστατευτικά λαβών πιο αδύναμα, και πήγε στη συνέχεια με рыхлому τομέα. Της, γλίστρησε και, τελικά, σταμάτησε απότομα. Το άλλο σκι ξαπλώσει δίπλα μου. Δεν θυμάμαι πώς ήταν κολλημένη.
  
  
  Κορέλι βγήκε από το χιόνι και τώρα γύρισε να ετησίως για τις πέτρες.
  
  
  Ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός. Αστόχησε. Τώρα μπορούσα να δω, σαν έφηβος πηγαίνει γύρω από τα βράχια και κινείται προς τα εμπρός. Το χρησιμοποίησα "luger" ονε στο κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη. Πάρα πολύ μακριά προς τα δεξιά.
  
  
  Γρήγορα γύρισε και με είδε. Εγώ μπέιζμπολ έπεσε. Τα χρυσά μαλλιά της ροής γύρω από το εγώ του λαιμού.
  
  
  Ήταν η Τίνα Bergson!
  
  
  Της ήταν τόσο έκπληκτος ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί.
  
  
  Αλλά τότε το μυαλό μου χωρίς άκρη επαναλάβετε την όλη ιστορία.
  
  
  Η τίνα!
  
  
  Αυτό δεν ήταν το σώμα της στο κόκκινο "Jaguar".
  
  
  Αυτό θα πρέπει να είναι της Ελένης Μοράλες. Την είδα τώρα. Την είδε η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο Парсона και βρήκε το πτώμα Парсона εκεί, όπου εγώ δεν τον άφησαν. Και την είδε ee στο δωμάτιο - εκεί ήταν ήδη Τίνα Bergson! Η τίνα ήρθε στο Sol-και-Ньев, για να βρείτε Парсона και να κατευθύνει εγώ στο Κορέλι, για να το εγώ σκότωσα. Και βρήκε Парсона νεκρός - πριν η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, κάλεσε στο σαλόνι, για να οδηγήσει την Ελένα. Και ήρθε η Έλενα, με στόχο το μήνυμα.
  
  
  Τίνα ανάγκασε την Ελένη να βγει στο μπαλκόνι και να κατέβει στο κόκκινο "τον ιαγουάρο", γιατί τώρα ήξερε ότι η Ελένα είναι τα μάτια και τα αυτιά Κορέλι. Έβαλε μέσα στο "Jaguar" και έφαγε. Σε στροφή πέταλα, κρύβονται από το μυαλό του, έβαλε μέσα την Ελένη πίσω από το τιμόνι, πήγε "Jaguar" στο σκι μπότες ή κάτι βαρύ, κρατήστε πατημένο το πεντάλ του γκαζιού, και η ίδια отпрыгнула.
  
  
  Και έσκασε στο σκοτάδι, αν και το κέλυφος, αμέσως μετά από αυτήν.
  
  
  Και τώρα...
  
  
  Τώρα ήρθε να σκοτώσει Κορέλι και πιο συλλάβει наркосеть, όπως πάντα.
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  ajs το κάνει!
  
  
  Την είδα Κορέλι και πάλι σηκώθηκε και κοίταξε την Τίνα. Η τίνα και πάλι πυροβόλησε. Της απάντησε ει τη φωτιά. Της ήταν πολύ μακριά για να κάνει κάτι καλό.
  
  
  Κοίταξε, μετά Κορέλι και πήγε με τα πόδια στο χιόνι στο Κορέλι. Προσπάθησε απεγνωσμένα να βγει από το χιόνι και να πάει κάτω από το λόφο. Όπως και πολλοί άνδρες που ασχολούνται με εξαιρετικά επικίνδυνα επαγγέλματα, προφανώς δεν του άρεσε να φορούν τα όπλα.
  
  
  Είναι σκόπιμα έτρεξε σε αυτόν τους τα παπούτσια, ψηλά κρατώντας ένα όπλο.
  
  
  Το χιόνι γύρω από το μεγιστάνα ιδιαίτερα πάγωσε. Το να δείτε πώς θα το κάνεις λιγάκι από την πίεση επάνω στην κορυφή της πλαγιάς, που образовывал στρογγυλεμένο περίγραμμα, наклоняющийся στο κάτω μέρος του πεδίου.
  
  
  Της, επέστησε πίσω, έβγαλε "Luger" στο χιόνι και πυροβόλησε μία, δύο, τρεις φορές. Σε χώρους αντηχήσεων разнеслись πυροβολισμούς. Το χιόνι διαδόθηκε σε όλες τις πλευρές. Παρουσιάστηκε раскалывающаяся ρωγμή, και όλο το πιάτο του χιονιού και του πάγου λιώσει - разделившись με το πάνω μισό μεγιστάνα, που ήταν στο έδαφος.
  
  
  Από την αρχή κινήθηκε γρήγορα. Διαφάνεια!
  
  
  Είχε προβλεφθεί εγώ προσέγγιση, αλλά δεν μπορούσα να το αποφύγω αυτό. Πυροβόλησε στο Κορέλι δύο φορές, και στη συνέχεια έτρεξε προς τον αποφύγουν χιονισμένο περιπέτεια, αλλά έπιασε και πήρε τα κάτω. Την είδα την ξανθά μαλλιά έχουν εξαφανιστεί σε αυτό το υλικό.
  
  
  Στη συνέχεια, το χιόνι συσσωρευτεί και άρχισε να καταρρεύσει για πέτρες της σπονδυλικής στήλης, τη διαμονή με μια συντριβή και συντριβή.
  
  
  Την μάζεψα σκι και σιγά-σιγά κατέβηκε προς Κορέλι.
  
  
  Ήταν ξαπλωμένος σε μελέτες υπολογισμού, να χύσει το αίμα του στο χιόνι.
  
  
  Την πλησίασε τον. Εγώ πρόσωπο побелело από κακό, και τα μάτια της είχαν расфокусированы. Ήταν σε κατάσταση σοκ.
  
  
  "Καταστρέψτε το κύκλωμα!" - μου ψιθύρισε.
  
  
  Το σήκωσε εγώ το κεφάλι από το χιόνι. "Θα το κάνω, Ρίκο".
  
  
  Την πρώτη φορά που εγώ με βάση το όνομα.
  
  
  Έγειρε πίσω με ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη.
  
  
  Δεκαέξι
  
  
  Την έκλεισα εγώ βλέφαρα.
  
  
  Την βοήθησε πολιτοφύλακες να φροντίσει για το σώμα Κορέλι, και στη συνέχεια πήγε για σκι, όταν αρκετοί άνθρωποι άρχισαν να σκάβουν με φτυάρια για να Τίνα Bergson. Τον πήγε στην άκρη του ανθρώπου με το fu-маньчжурскими μουστάκι και ανέφερε ονε για το θλιβερό τέλος του Μπάρι Парсона.
  
  
  Κάτω από το ντους ήταν ωραίο να ανακουφίσει το άγχος και την ένταση που συνδέεται με την υπόθεση με το Spanish Connection. Την вытерлась πετσέτα στο δωμάτιό πριν ντυθώ και να χτυπήσει για Хуаны Ριβέρα. Ήρθε η ώρα να πω γεια το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και να ξεκινήσετε με αυτό το δρόμο της Μάλαγα.
  
  
  Την έλεγξα το "luger" σε наплечной θήκη, висевшей πάνω από το κεφαλάρι, και κατέληξε για το μπουρνούζι. Δεδομένου ότι τα πόδια μου ήταν ξηρό, το κόλλησε με το στιλέτο και накинул τους ώμους σε δροσερό махровую ύφασμα. Καθρέφτης στο μπάνιο ήταν затемнено, αλλά κατάφερα причесаться. Την κοίταξα άλλη μια φορά και ανακάλυψα ότι γκρίζες τούφες δεν εμφανίστηκε μετά να τον έβγαλα ih μια εβδομάδα πριν.
  
  
  Το ήξερα ότι στο μέλλον θα το δω ih περισσότερο, όχι λιγότερο.
  
  
  Οι βαλίτσες μου ήταν γεμάτο - το έκανα πριν μπει στο ντους, - και το σκέφτηκα να βάλω αν τα ρούχα σας, πριν να καλέσετε Χουάν, αλλά μετά σκέφτηκα, τι διάολο, πλησίασε μια μέρα και χτύπησε με γυμνά αρθρώσεις των δακτύλων.
  
  
  "Συνδεθείτε", - άκουσε το υπόκωφο φωνή.
  
  
  "Είστε έτοιμοι;"
  
  
  Δεν είχα απάντηση.
  
  
  Της, άνοιξε την πόρτα και μπήκε.
  
  
  Η πόρτα πίσω μου έκλεισε, και εγώ με έκπληξη γύρισε και βρήκε Χουάν σε μια καρέκλα απέναντι μου. Ήταν εντελώς γυμνή, το στόμα της ήταν обвязан μαντήλι, και τα χέρια του ήταν ενώνονται πίσω από την πλάτη του και δεμένο σε μια καρέκλα. Ee πόδια του ήταν δεμένα με τα πόδια της καρέκλας. Με κοίταξε χαζή умоляющими μάτια.
  
  
  Της, να πιάσει το πόμολο.
  
  
  "Όχι, όχι, Νικ!" - μαλακό, είπε η φωνή.
  
  
  Κουρτίνες για τα παράθυρα замерцали, και από αυτούς βγήκε η Τίνα Bergson, κρατώντας στο χέρι του όπλο. Αυτό φάνηκε ένα τεράστιο - για να φύγουμε. Ήταν Parsons Webley Mark IV. Φορούσε τα ρούχα του σκι - το ίδιο που ήταν στην πλαγιά. Ήταν υγρό και κρύο, αλλά κατά τα άλλα αρκετά. Ee μάτια του έκαιγαν το πάθος τρέλα.
  
  
  "Γεια σου, Νικ", είπε με ένα χαρούμενο γέλιο.
  
  
  "Τίνα", είπα.
  
  
  "Ναι. Δεν πέθανε σε χιονοστιβάδα που έκανες".
  
  
  "Είναι σαφές".
  
  
  Την γύρισε και πάλι μια ματιά στο γυμνό σώμα Хуаны. Τότε την είδε εγκαύματα από τσιγάρα ee γυμνό στήθος. Την ανατρίχιασε. Σε Τιγνεσ Bergson ήταν садомазохистские τάσεις, ίσως, λεσβιακές τάσεις, που οδήγησαν στην нимфомании.
  
  
  "Είσαι άρρωστη, Τίνα, - απαλά είπα. "Τι καλό είναι να πληγώσω ανθρώπους σαν Χουάν?"
  
  
  Τίνα εξερράγη. "Ρίκο ήταν ηλίθιος, προσπαθώντας να σπάσει την αλυσίδα των ναρκωτικών! Είχε το καλύτερο στον κόσμο κυκλωμάτων κέρδη - και το nach να απαλλαγούμε!"
  
  
  "Αλλά είναι μια μέθοδος σκότωσε το εγώ και η κόρη".
  
  
  Τίνα γέλασε. "Η κόρη μου ήταν πουτάνα, όπως και όλες οι γυναίκες - κάθε άνθρωπος έμαθε να είναι ανόητη κολέγιο, στο οποίο πήγαινε".
  
  
  "Μόνο στη φαντασία σου, Τίνα", είπα. "Χρειάζεσαι ψυχίατρο".
  
  
  Είναι запрокинула το κεφάλι του και γέλασε. "Είσαι πουριτανική, Νικ. Το ξέρεις αυτό; Πουριτανική!"
  
  
  Το σκέφτηκα наплечной θήκη που έχει στο πόδι του κρεβατιού στο δωμάτιό μου, και καταράστηκε τον εαυτό σας για ό, τι ήταν ανόητο ανόητος. Χωρίς αυτόν δεν πάω πουθενά. Όλα για ένα ηλίθιο συναισθηματική.
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Το ενδιαφέρον Χουάν Ριβερ подвергнул το θάνατό της.
  
  
  "Δώσε μου μικροφίλμ, Νικ", είπε η Τίνα, να ξεφεύγει από τις κουρτίνες, όπου με περίμενε. "Σε είδα με το Ρίκο. Πρέπει να το πάρετε. Δώσε μου το εγώ μου, ή θα σε σκοτώσω".
  
  
  "Όχι υποθέσεις, η Τίνα, είπα. "Αν δίνω την κασέτα, θα σκοτώσεις τους δυο μας και θα φύγεις".
  
  
  "Όχι", είπε η Τίνα, τα μάτια της έλαμπαν. "Δεν με νοιάζει τι μπορείτε με αυτό να κάνετε. Μπορείτε να φύγω, να πάω πίσω στην Αμερική, δεν με νοιάζει. Απλά θέλω μικροφίλμ, και θα σας αφήσω να φύγετε".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Τι, μωρό μου".
  
  
  Ee μάτια της ήταν φωτεινά και γαλάζια, σαν παγωμένο πάγου. Το σκέφτηκα για τις σκανδιναβικές φιόρδ και για παγωμένο φλοιό. Και σκέφτηκα γι ' αυτό το υπέροχο σώμα της, κάτω από το χιονοδρομικό ρούχα.
  
  
  Τίνα νόημα του Χουάν βαριά βρετανική "Вебли". Την κοίταξε nach με σχεδόν ζαλισμένος γοητεία. Τα μάτια Хуаны τρομαγμένη закатились. Την είδα να τρέμει. Από την ee μάγουλα τα δάκρυα άρχισαν να ρέουν.
  
  
  "Είσαι τέρας", - είπε ήσυχα εγώ. "Μ' ακούς, Τίνα; Θα μπορούσες να με πάρει για τον εαυτό του, και όχι να βασανίζει Χουάν. Τι απάνθρωπη πλάσμα;"
  
  
  Τίνα ανασήκωσε τους ώμους. "Θα την σκοτώσω στο σκορ μέχρι το τρία, αν δεν μου φέρεις αυτές τις ταινίες, Νικ".
  
  
  "Δεν έχω την ταινία", - γρήγορα, είπα. Ξαφνικά έχω ένα σχέδιο. Το ξενοδοχείο, ώστε να νομίζει ότι είμαι πάρα πολύ ένσταση.
  
  
  Τα μάτια του μειώθηκε. "Σε είδα με το Ρίκο. Θα πρέπει να λάβει από αυτόν την ταινία. Ονε χρειάζεται μία συνάντηση μαζί σου. Η ψηφοφορία και όλες. Και εγώ την πήρα. Θα πρέπει να έδωσε το εγώ σου. Odin, Νικ".
  
  
  Τον ιδρώτα. "Τίνα, άκουσέ με! Πήγε μικροφίλμ με e-mail. Πήγε εγώ στην Ουάσιγκτον".
  
  
  "Ρίκο δεν шталь να εμπιστευτώ-mail!" γέλασε κάπως κοροϊδευτικά Τίνα. "Ξέρω εγώ καλύτερα από αυτό. Σκέψου καλύτερα, Νικ. Δύο".
  
  
  "Η τίνα, είναι αλήθεια!" Την παρορμητικά κινήθηκε προς το μέρος της. "Και τώρα θέσει το όπλο σου και βγάλε του Χουάν γύρω από την καρέκλα!"
  
  
  Τίνα γύρισε προς το μέρος μου. Λίγο βαρύ όπλο εστάλη στο στήθος μου. "Είναι Webley.455 Νικ", - δραματικά είπε, скривившись. "Είναι τόσο ισχυρό όσο Colt Frontier. Μη με κάνεις να το σπάσει σε κομμάτια. Σε τόσο μικρή απόσταση από το στήθος σου και η καρδιά δεν θα μείνει τίποτα. Θα έπρεπε να ψάχνω τα πράγματα, να βρείτε την ταινία. Και μου αρέσει πάρα πολύ η μεγάλη στερεό, για να καταστρέψει το εγώ. Δώσε μου το εγώ μου, Νικ. Η ταινία! "
  
  
  Χουάν έκλαιγε.
  
  
  Λίγο κουνήθηκε.
  
  
  "Όχι!" - φώναξε η Τίνα, στη συνέχεια, εφάρμοσε το όπλο στο γκολ Хуаны, λίγα μόλις εκατοστά από τα μαλλιά της. "Δώσε μου αυτή την ταινία, ο Νικ. Ή θα πεθάνει!"
  
  
  Την κοίταξε nach σε απόγνωση.
  
  
  "Είπα ένα και δύο, Νικ. Τώρα να ψηφίσουν την τελευταία στιγμή...", αναστέναξε.
  
  
  "Περίμενε!" Την έκλαψε. "Είναι στο άλλο δωμάτιο!"
  
  
  "Δεν πιστεύω σε αυτό", είπε η Τίνα με ένα ελαφρύ χαμόγελο. "Όχι. Λες αυτό στον εαυτό σου. Τόσο πολύτιμο πράγμα".
  
  
  Το πρόσωπό μου έπεσε. "Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;"
  
  
  Εκείνη χαμογέλασε. "Ξέρω! Η ψηφοφορία και όλες. Την ξέρω!" Αυτή κινήθηκε σε μένα. "Δώσ' το μου!"
  
  
  Την βγάζω στο λεπτό της махрового ρόμπα. "Τίνα..."
  
  
  "Αργή!"
  
  
  Σήκωσε το βαρύ μούτρα και нацелила στο λαιμό μου.
  
  
  Την εγκατέλειψε. "Είναι στην τσέπη μου".
  
  
  Κοίταξε, τα μάτια της ήταν πρόβλημα, το μυαλό της δούλευε γρήγορα.
  
  
  "Τότε βγάλε το ράσο του και πες μου. Σιγά-σιγά".
  
  
  Της έλυσα τη ζώνη, έντονα στη σκέψη. Φιλμ στην τσέπη σας, φυσικά, δεν ήταν. Ακόμα...
  
  
  "Off!" - огрызнулась είναι.
  
  
  Ήταν πάρα πολύ μακριά για να πιάσει το μανδύα, όπως είχε αρχικά ήλπιζε. Την ανεβάσεις εγώ με τον ώμο και τράβηξε με το σώμα. Το στεκόταν εκεί, γυμνός και εκτεθειμένος. Μακάρι να ήταν πιο κοντά, θα τίναξε μπουρνούζι, άρπαξε Уэбли της ee χέρια και ...
  
  
  "Έλα τώρα είναι στο κρεβάτι!"
  
  
  Την αναστέναξε.
  
  
  Αυτή κινήθηκε προς αυτόν, приставив το όπλο στο στήθος μου και στην καρδιά μας. Το αριστερό χέρι είναι μερικές κρούσεις σε μια τσέπη. Είναι άδειο. Και μετά το άλλο. Είναι άδειο.
  
  
  "Ψεύτη!" φώναξε. "Πού είναι αυτό; Πού είναι αυτό;"
  
  
  Την είδα τα μάτια της έλαμψε με μπλε φλόγα, όταν με κοίταξε, ξεφεύγοντας με το βλέμμα προς τα πάνω και προς τα κάτω από το σώμα μου, και τα πόδια μου. Ελαφρώς κούνησε το πόδι του, вздрагивая και προσπαθώντας να μην δώσει ει να δείτε κολλώδη ταινία στο σημείο όπου περνούσε με την πίσω πλευρά μου αστράγαλο.
  
  
  Την ακούσια μετέφρασε ματιά στο δεξί πόδι. Παρατήρησε πώς χάθηκε το βλέμμα μου, και τα μάτια του μειώθηκε σε ονειροπόληση. Κοίταξε πιο προσεκτικά το πόδι μου και, στη συνέχεια, στο πόδι μου, και είδε ένα μικρό κομμάτι κολλητική ταινία, περνά από την πίσω πλευρά μου αστράγαλο.
  
  
  "Ψήφος είναι!" - огрызнулась είναι. "Αποδίδουν αστράγαλο! Φέρε, Νικ. Φέρε και..."
  
  
  "Τίνα, στ' ορκίζομαι!"
  
  
  "Θέλετε να δολοφονήθηκε σας και να πήρε αυτό το φιλμ με τον εαυτό σου;"
  
  
  Το ήξερα ότι θα το κάνει.
  
  
  Αισθάνεται γυμνός και ευάλωτος, τον έσκυψε και κατέληξε για το δεξί αστράγαλο. Όταν την χρησιμοποίησα εγώ, μονωτική ταινία, έχει αποδυναμωθεί λόγω της υγρασίας κάτω από το ντους, και αμέσως έβγαλε την περόνη.
  
  
  "Γρήγορα!" Με φώναξε, σκύβοντας για πάντα μαζί μου και, κάνοντάς το αριστερό χέρι, για να την έχω.
  
  
  Της έβγαλε το στιλέτο και την πλησίασε, κρατώντας το αριστερό σας χέρι, σαν να κρατούσε μικροφίλμ. Τα μάτια της метнулись μου σφιγμένη γροθιά του, και είναι μια αντανακλαστική ριζας.
  
  
  Τον έσπρωξε την γροθιά. Άφησε τα δάχτυλα αγγίζουν το εγώ. Την άρπαξε ee για τον καρπό. Με
  
  
  
  
  
  
  Τα είδη μετάφρασης
  
  
  Μετάφραση Κειμένου
  
  
  Το αρχικό κείμενο
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Τα αποτελέσματα μετάφρασης
  
  
  Σε κάποιο σημείο της έκανε το δεξί του χέρι στην ee σώμα και κάρφωσε το στιλέτο ε, στο λαιμό πληρωμών ακριβώς κάτω από το αυτί.
  
  
  Είναι με булькающим κραυγή πυροβόλησε "Уэбли".
  
  
  Таращить μάτια τρύπησε τον τοίχο του ξενοδοχείου, пробившись στην άλλη πλευρά.
  
  
  Το στήθος μου καιγόταν από τη φωτιά πηλό πυρίτιδας.
  
  
  Την υποχώρησαν.
  
  
  Έπεσε, και αρτηριακή το αίμα κυλούσε γύρω από την ee σώματος χρυσό δέρμα.
  
  
  Τι σπατάλη.
  
  
  Τι φοβερή σπατάλη.
  
  
  Вздрогнув, την σηκώθηκε, σήκωσε το σώμα και το πήγα στο κρεβάτι.
  
  
  Μια μέρα άνοιξε τα μάτια της.
  
  
  "Νικ", - ψιθύρισε και διασκεδαστικό χαμογέλασε. "Εγώ ποτέ δεν θα ζήσω μέχρι τα εβδομήντα επτά, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Έχετε επιλέξει λάθος επάγγελμα", είπα.
  
  
  Είναι обмякла.
  
  
  Την απευθύνθηκε με επιστολή στον Χουάν, προσπαθώντας να την παρηγορήσει, отвязав από την καρέκλα, και στη συνέχεια τον έσυραν στην ντουλάπα, όπου είναι ντυμένη και έτοιμη. Στη συνέχεια πήγα στο δωμάτιό του και μπήκε στο δικό μου.
  
  
  Πήγα πίσω. Της κρατούσα το Rolleiflex τώρα, είμαι ακριβώς όπως της έπρεπε να δούμε στο δικό μου εξώφυλλο. Αγαπητέ παλιά Γεράκι.
  
  
  Στην delle της ήταν ευτυχής να ντυθώ. Όταν είσαι ντυμένος, πάντα είναι πιο εύκολο να μιλάμε για καθημερινά πράγματα.
  
  
  "Πού είναι το μικροφίλμ?" - με ρώτησε Χουάν.
  
  
  Την σήκωσε Rolleiflex. "Εδώ", είπα. "Καλός χειριστής φέρνει πάντα την ταινία στη μηχανή".
  
  
  Μου έδειξε τη γλώσσα.
  
  
  Την τράβηξε σε βίντεο. Στο τέλος της ήταν ένας γύρω από τους καλύτερους φωτογράφους Μέση Ανατολή, έτσι δεν είναι; Και Χουάν δεν ήθελα να ξέρω ότι έχω στην τσέπη του παντελονιού βρίσκεται μικροφίλμ, όπως ένα πακέτο τσιγάρα ή μπρελόκ, έτσι δεν είναι;
  
  
  
  
  
  
  Η Συνωμοσία Της Κεφαλής Του Θανάτου
  
  
  
  
  Η Συνωμοσία Της Κεφαλής Του Θανάτου
  
  
  Πρόλογος
  
  
  Το νησί Мумура ήταν σαν ένα μικρό πράσινο στολίδι σε σκούρο μπλε βελούδο νότιο Ειρηνικό. Κρυμμένος σε μια γωνιά του αρχιπελάγους Туамоту, Мумура ήταν ένα από τα λίγα πολυνησιακό νησιά, δεν έχουν υποστεί την επιρροή των ιεραποστόλων και του πολιτισμού. Ο λαός Мумуран εξακολουθεί να παραμείνει ελεύθερος με την πλήρη έννοια της λέξης. Κανείς δεν το χρησιμοποίησα τους στα πόδια στενή παπούτσια και δεν κάλυπτε τα όμορφα καφέ του στήθους των γυναικών. Μόλις ih περίπου πεντακόσια άτομα, που δεν ήξερες για τον παράδεισο, που ήταν ih νησί, επειδή δεν ήξεραν τίποτα άλλο.
  
  
  Σχεδόν όλος ο πληθυσμός τώρα περίμενε με μια χρυσή παραλία, όταν μηχανοκίνητο σκάφος αυλάκωσε απαλές буруны κ ih του. Στο μπροστινό μέρος αυτού του ξένου οχήματος βρισκόταν το Ατμ, ψηλός και ευθεία, δεν боявшийся ταχύτητας οχημάτων ή το βρυχηθμό του κινητήρα, όπως θα έπρεπε να είναι η αρχηγός.
  
  
  Όταν το σκάφος σταμάτησε λίγα μέτρα από την ακτή, οι άνδρες έτρεξαν προς τον προϊστάμενό τους, και οι γυναίκες έμειναν στην ακτή, αναστατωμένα γελώντας μεταξύ τους και να προειδοποιούν τα παιδιά, ώστε να μην παρεμβαίνει.
  
  
  Πηγαίνοντας γύρω από το πλοίο, Atm πήρα τα μέλη του πληρώματος μεγάλη βαλίτσα και μπήκε στο νερό, ψηλά το να παραμείνει στεγνό. Το σκάφος με το βρυχηθμό του ζωντάνεψε και έσπευσε πίσω στο λευκό γιοτ, που ασχολείται με εύκολο мчалась μισό μίλι.
  
  
  Atm μπήκε στην παραλία, που μεταφέρουν περήφανα μπροστά μου βαλίτσα. Έβαλε το εγώ πέτρα που εγώ πρόγονοί μας χρησιμοποίησαν ως θυσιαστήριο, αλλά τώρα είναι шталь από τις κερκίδες.
  
  
  Γύρω από το συνωστισμό мумуранцы. Μουσικό ρυθμό ih γλώσσας ρος από ενθουσιασμό.
  
  
  Atm σήκωσε το χέρι του, καλώντας για ηρεμία και αμέσως ο μόνος ήχος που θα μπορούσε να ακούσει, ήταν πνοή το βράδυ της αύρας στις παλάμες. Γκριζομάλλης αρχηγός χαμογέλασε απαλά τους ανθρώπους του, και έσκυψε να βγάλει τα κάστρα βαλιτσών, όπως ονε έδειξε λευκοί άνθρωποι σε μια μεγάλη βάρκα.
  
  
  Εκείνος πέρασε το χέρι του σε глянцевому καφέ υλικό βαλίτσα. Ποτέ δεν με άγγιξε, κάτι τέτοιο, και Ατμ με έκπληξη χάιδευε αυτό. Στη συνέχεια, βλέποντας την ανυπομονησία τους ανθρώπους του, τράβηξε για το καπάκι και από τις δύο πλευρές και έθεσε την.
  
  
  Κλέβει το θησαυρό σε ένα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να απολαύσετε κάθε γύρω τους. Ένα κομμάτι ύφασμα, μια απίστευτα ευέλικτη και усеянной πολύχρωμες σπείρες, δεν μοιάζουν με εμάς, σε ένα λουλούδι στην Πολυνησία. Κολιέ, αρμαθιές τις καταπληκτικές πέτρες που αντανακλούν το ηλιακό άγιον και μετατρέπονται εγώ σε ένα ουράνιο τόξο. Μικρά μακρόστενα πακέτα με τις τυλιγμένες λωρίδες χαρτί, που έχουν γλυκιά γεύση. Atm έβαλε ένα στο στόμα του και άρχισε να μασάτε για να επιδείξει ό, τι ονε έδειξε λευκοί άνθρωποι. Έδωσε υπόλοιπες λωρίδες κορδόνι, είδε ότι καλά βαρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Θαύματα συνέχισαν να έρχονται γύρω από τη βαλίτσα. Υπήρχαν πράγματα που подпрыгивали, πράγματα που έλαμπαν, τα πράγματα, που έδωσε το ιτε ήχους. Κάθε νέο θησαυρό προκάλεσε στο πλήθος χαρούμενη κραυγή θα δείξει.
  
  
  Αυτή η μέρα σίγουρα θα θυμάστε για Мумуре.
  
  
  Στο κατάστρωμα ενός γιοτ, τώρα που αναχωρούν από Мумуры, δυο άντρες στέκονταν στο κιγκλίδωμα, βλέποντας με κιάλια για удаляющимся νησί. Ο ένας ήταν βαριά, σαν την αρκούδα, με τη μπάλα μαύρα μαλλιά, που χρειάζονται πλύσιμο. Η άλλη ήταν παραπάνω και άπαχο κρέας, όπως το μαστίγιο, με ασημένια μαλλιά, зачесанными πίσω με υψηλή ομαλή μέτωπό του. Αν οι άνδρες ήταν με πολιτικά, σε ih τρόπο να κρατήσει κάτι πολέμου. Πίσω από την πιο υψηλή ανθρώπινη κάθονταν τεράστια γερμανικός ποιμενικός και μυώδης μαύρο ντόμπερμαν, κοιτάζοντας τον κόσμο με το μίσος.
  
  
  Θεόδωρος Городин, πιο βαρύ είπε. "Γιατί δεν πάμε να τελειώνουμε, ο Αντόν; Τώρα θα πρέπει να είναι αρκετά μακριά από το νησί. Εγώ φωνή του ήταν διαπεραστική ένα γρύλισμα που έχει το εγώ ομοιότητα με την αρκούδα.
  
  
  Γκριζομάλλης Anton Жизов μείωσε σημεία και σιγά-σιγά κούνησε το κεφάλι. Εγώ μικροσκοπικά σκούρα μάτια της ήταν κρυμμένα βαθιές κόγχες των ματιών του κάτω ίσια μαύρα φρύδια. "Ναι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα".
  
  
  Жизов γύρισε στο τρίτο άντρα, που ανήσυχα αντηριδωτών στο κατάστρωμα πίσω τους. "Τι λες, Варнов; Είστε έτοιμοι;"
  
  
  Варнов ήταν худощавым άντρας με τα στενά сутулыми τους ώμους του, που φαινόταν ακόμα λιγότερο από ό, τι ήταν στην delle. Είχε χλωμό ανθυγιεινή δέρμα του ανθρώπου, το οποίο σπάνιες θεραπευτικές βγαίνει στο δρόμο.
  
  
  "Ναι, ναι, το έτοιμο", - έκοψε Варнов. "Ήμουν έτοιμος για τα τελευταία είκοσι λεπτά".
  
  
  "Η υπερβολική βιασύνη μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά, - είπε απαλά Жизов. Τώρα, στην δύση του ήλιου θα πρέπει να εξετάσουμε πολύ όμορφο ". Γύρισε στο νεαρό για τα μαθηματικά στη μορφή ναύτης. "Ο μπόρις, πες στον καπετάνιο να κρατούσε μας, να την βγάλω μια φωτογραφία".
  
  
  Ο νεαρός φυλάγεται. "Ναι, κύριε." Άρχισε να κινείται προς τη γέφυρα, αλλά που κυμαίνονται. "Κύριε;"
  
  
  "Τι είναι για σένα;" - ρώτησε ανυπόμονα Жизов.
  
  
  "Οι άνθρωποι στο νησί. Θα το αν θα φύγει; "
  
  
  "Οι άνθρωποι; Έχετε στο μυαλό σας αυτούς τους коричневокожих άγρια;
  
  
  "Ναι, κύριε. Φαινόταν αρκετά αβλαβές.
  
  
  Городин απότομα πήδηξε έξω από κάτω από το κιγκλίδωμα, τους μυς εγώ τεράστια σφίγγουν τους ώμους. "Τι εννοείς хныкаешь, αγόρι μου; Θα έχει λάβει την εντολή! "
  
  
  Жизов αυξήθηκε наманикюренную το χέρι. "Μπόρις νέος, Θεόδωρος. Διατηρεί μια νότα гуманнизма,
  
  
  
  
  ότι δεν είναι πάντα κακό ".
  
  
  Γύρισε στο νεαρό ναύτη. "Αν θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, Μπόρις, θα πρέπει να θυσιάσει κάποια ζωές. Όπως γνωρίζετε, ευχαριστώ αλλαγές που θα καλλιεργηθούν, οι συνθήκες για όλους τους λαούς του κόσμου θα βελτιωθούν σημαντικά, ως εκ τούτου, αυτές οι απλές οι ντόπιοι βοήθησαν τη ζωή τους για το καλό της ανθρωπότητας. Καταλαβαίνεις αγόρι μου;
  
  
  "Ναι, κύριε", απάντησε ο Μπόρις, αν και εγώ τα μάτια ακόμα παραμονεύουν αμφισβήτηση. Εκείνος προχώρησε προς τη γέφυρα.
  
  
  "Δεν ξέρω, γιατί αυτό προσπαθείτε να το εξηγήσεις, - μούγκρισε Городин. "Η εντολή πρέπει να εκτελεστεί αμέσως. Έτσι όπως μας δίδαξαν "
  
  
  "Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι καιροί αλλάζουν", - είπε Жизов. "Όταν είμαστε στην εξουσία, θα χρειαστούμε τα φωτεινά νέοι άνθρωποι, όπως ο Μπόρις. Θα ήταν παράλογο να απωθούν εγώ τώρα ".
  
  
  Βήμα κινητήρες αλλάξει, και γιοτ притормозила. Με μια μικρή στροφή σε ισορροπία δύο σκυλιά зарычали, τις πεσμένες με το πόδι, από την ασταθή βάση. Жизов τράβηξε το νήμα ih διπλό λουρί δεμένα το βρόχο μέσα από το κιγκλίδωμα, και хлестнул δύο σκυλιά στο πρόσωπο. Είναι κάνε πίσω στο переборке καμπίνες, μαύρα χείλη έχασαν από τους ισχυρούς λευκά δόντια σε σιωπηλή рычании.
  
  
  "Δεν ξέρω γιατί τα σκυλιά δεν είναι εχθροί σας, όπως μπορείτε με τους παρέπεμψε", - είπε Городин.
  
  
  Жизов εν συντομία лающе γέλασε. "Ο φόβος είναι το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν τα ζώα. Θα σκότωναν για μένα από την ομάδα, επειδή ήξεραν ότι δεν έχω τη δύναμη να σκοτώσει ih. Πρέπει να μάθετε περισσότερα για την ψυχολογία, Θεόδωρος. Με αυτόν το νεαρό άνδρα, όπως ο Μπόρις, θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Με αυτά τα όμορφα τους λειτουργεί μόνο βία ". Είναι και πάλι άπλωσε δερμάτινο λουράκι με мордам σκυλιά. Δεν έδωσε εμπρός μας ήχου.
  
  
  "Αν τελειώσετε το παιχνίδι με τα κατοικίδια ζώα, - είπε Варнов με έντονο σαρκασμό, - θα συνεχίσω το demo".
  
  
  "Σε όλες τις αισθήσεις. Για να δούμε, αν ο χρόνος και τα χρήματα που έχουμε επενδύσει σε εσάς, θα μερίσματα ".
  
  
  Варнов βάζω το χέρι μου στη στιγμή και έβγαλε μαύρη δερμάτινη θήκη. Από αυτόν πήρε το λεπτό μεταλλικό κύλινδρο μήκους έξι ίντσες, αιχμηρό στο ένα άκρο. "Είναι ηλεκτρονική γραφίδα, - εξήγησε. "Αυτό της τον μηχανισμό απελευθέρωσης, σύγχυση σύνολο των ρυθμίσεων που ξέρω μόνο εγώ"
  
  
  "Χρειαζόμαστε όλες αυτές τις συνομιλίες;" - παραπονέθηκε Городин. "Ας δούμε τι συμβαίνει".
  
  
  "Περίμενε, Θεόδωρος, - είπε Жизов. "Είναι μια σημαντική στιγμή του κ. Варнова. Πρέπει να τον αφήσουμε να ήταν να το απολαύσετε στο έπακρο. Στο τέλος, αν εγώ το έργο θα αποτύχει, αυτό που μένει από τη ζωή, θα είναι το πιο δυσάρεστο". "Δεν θα αποτύχει, - γρήγορα είπε Варнов. "Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό είναι το ένα γύρω από τα λιγότερο καταστροφικές συσκευές. Ωστόσο, αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για το μέγεθος του νησιού με Мумура ". Κρατώντας στο χέρι ηλεκτρονική γραφίδα, άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του. "Το καλό είναι ότι ακόμα και από τις αρμόδιες τελωνειακές, οι επιθεωρητές δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει μια βόμβα στη βαλίτσα, γιατί εκεί όχι βόμβες".
  
  
  - Όλοι το ξέρουμε - ανυπόμονα παρενέβη Городин. Варнов συνέχισε, λες και εγώ κανείς δεν αποσπάσει την προσοχή. "Περιβάλλοντα μπιχλιμπίδια όχι βόμβες, επειδή ο ίδιος βαλίτσα - βόμβα. Μαλακό, ελατό, ικανή να επεξεργάζεται οποιοδήποτε σχήμα, η τελική συνέχεια της αρχής της πλαστικής εκρηκτικά - core расщепляющийся πλαστικό. Детонирующее συσκευή μικρό επί μεταλλικού σύρτη. Αλλά η φωνή και η σκανδάλη ". Τώρα, όταν το στήθος του ήταν γυμνή, Варнов τρυπημένα με τα δάχτυλά σας σε ό, τι φαινόταν, ήταν τις παλιές πληγές κάθετη ουλή στο αριστερό στήθος.
  
  
  Δυνατότητα Θεόδωρος Городин ανατρίχιασε και γύρισε μακριά. "Αχ, ανυπομονώ να παρακολουθήσετε πώς το κάνει αυτό", - γέλασε κοφτά Варнов. "Χωρίς λύπη παρατηρούμε πως αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από απόσταση. Και όμως θα ανεχθούν δεν μπορείτε να δείτε για τον άντρα που ανοίγει το πτερύγιο του δέρματος δικό του ". Κρατώντας την άκρη σημαδιών με τα δάχτυλά σας, τον τράβηξε απαλά προς τα έξω. Με всасывающим ήχο σάρκα χωρίζεται από το στήθος του, αποκαλύπτοντας το πλάτος του, στο οποίο βρισκόταν γύρω από το μεταλλικό αντικείμενο με μέγεθος ασημένιο δολάριο. Εκατοντάδες μικροσκοπικά σημεία επαφής μέγεθος όχι μεγαλύτερο булавочной επικεφαλής κουβέρτες εγώ.
  
  
  Варнов άγγιξε ελαφρά τη γραφίδα στην άκρη του δίσκου. "Το κλειδί πρόσβασης, της λέω εγώ Για μένα το κλειδί για τον πλούτο και μετακόμισε, για σας το κλειδί για την εξουσία".
  
  
  "Και για όσους στέκονται στο δρόμο μας, - πρόσθεσε Жизов, - το κλειδί στη λήθη". "Εντελώς στην πραγματικότητα, - είπε Варнов. Άρχισε να αγγίξετε την άκρη της βελόνας λίγα σημεία спусковом δίσκο. "Δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε τη σειρά των επαφών", είπε Жизову. "Αυτός αλλάζει αυτόματα στη συνέχεια κάθε ολοκληρωμένο ήχο. Ο άνθρωπος χρειάζεται να ντυθείς ".
  
  
  Жизов λεπτά ονε χαμογέλασε. "Θαυμάζω το μεράκι σας αυτοάμυνα. Ήταν ωραίο να συνδέσετε τον κωδικό πρόσβασης για кардиостимулятору ".
  
  
  "Ναι, το φαντάστηκα", - συμφώνησε Варнов. "Αν για κάποιο λόγο μου δίπλωμα το δολάριο θα πάψει να χτυπά, το κλειδί πρόσβασης έχει προγραμματιστεί έτσι ώστε να σηματοδοτήσει για την έκρηξη όλων των υφιστάμενων πυρηνικών πλαστικών πλήρες όνομα. Μόλις αρχίσουμε επιχειρήσεις και τους όρους της συμφωνίας μας θα πρέπει να πληρούνται, είναι, φυσικά, να κλείσω τον κωδικό πρόσβασης από τον καρδιακό παλμό ".
  
  
  "Φυσικά"
  
  
  
  
  
  - είπε Жизов.
  
  
  Варнов ολοκλήρωσε τη χειραγώγηση με τη γραφίδα και разгладил δερματικό κρημνό. "Εκεί. Αυτό γίνεται."
  
  
  Οι τρεις άνδρες κοιτούσαν νησί στον ορίζοντα. Городин σιγά-σιγά γύρισε το τεράστιο κεφάλι του.
  
  
  "Δεν συνέβη τίποτα", Варноу, - είπε, - η βόμβα δεν λειτουργεί".
  
  
  "Απλά συνέχισε να κοιτάς", - είπε ονε Варнов. "Μεταξύ εισαγωγή κλειδιού πρόσβασης και εξόδου πυροκροτητή σε κατσαρόλα υπάρχει αυτόματη καθυστέρηση σε τριάντα δευτερόλεπτα. Αυτό θα μου δώσει χρόνο, αν χρειαστεί ποτέ να ειδοποιήσω την απόσυρση.
  
  
  "Είναι μια σοφή προφύλαξη". Жизов ενέκρινε. "Αλλά αυτή τη φορά η αναβολή δεν θα χρειαστεί".
  
  
  Варнов είδα δευτερόλεπτα χέρι έχει ολοκληρώσει ένα ημικύκλιο στο καντράν εγώ ρολόι χειρός. Είναι δυνατά μέτρησε το τελευταίο δευτερόλεπτο. "Πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα".
  
  
  Πρώτα ήταν το δεύτερο ήλιο, την ανατολή, όπως και άλλα δύση. Εγώ κίτρινο-πορτοκαλί μπάλα φωτιάς μεγάλωσε, σαν ένα τεράστιο άμεση καρκίνου, ενώ μαύρος καπνός και άσπρος ατμός έκρυβαν το νησί Мумура. Σοκ υπαίθριες δραστηριότητες έλαμψε με & nb στο σκάφος, που θα μπορούσε να δει, όπως десятифутовый бурун, уносящийся μακριά από τον τόπο της καταστροφής. Δραστήριες διακοπές, χτύπησε στην πρύμνη, захлестнув πλοίο και εγώ επιβάτες. Την ίδια στιγμή ο ήχος χτύπησε ih. Μακράς διαρκείας έναν έντονο το βρυχηθμό, όπως κεραυνός, έχει αυξηθεί χίλιες φορές.
  
  
  Anton Жизов γύρισε προς τους συντρόφους με тонкогубой ένα θριαμβευτικό χαμόγελο. "Νομίζω ότι έχουμε δει αρκετά. Πάμε μέσα και вытеремся, μέχρι να διατάζω τον καπετάνιο να χάσεις.
  
  
  Δύο σκυλιά cowered, έπεσε με την κοιλιά στο κατάστρωμα, ih μάτια ορθάνοιχτα από τον τρόμο, όταν μια μπάλα φωτιάς, τώρα αμυδρά-κόκκινο, ανέβηκε στον ουρανό σε μαύρο καπνού στήλης. Жизов τιναζόταν λουρί, καλή застегнув ασφυκτικά γύρω από το λαιμό και τη μέση έσυραν ζώα μαζί, με κατεύθυνση προς την καμπίνα.
  
  
  Από μακριά yacht club στήλη καπνού φαινόταν ξέφρενο την ομορφιά της. Στο νησί Мумура, τώρα почерневшем και засохшем, δεν ήταν περισσότερη ομορφιά. Μόνο το φύσημα του ανέμου έμπλεξες, για να γεμίσει το κενό, όπου καυτό φλόγα καταστρέψει τη χώρα οξυγόνο. Κατά τα άλλα ησυχία. Και ο θάνατος.
  
  
  Odin
  
  
  Πυρηνική έκρηξη άρχισε να επηρεάζει τη ζωή μου σε δύο κυριακές, στη συνέχεια, ένα φλογερό θάνατο Мумуры και των ανθρώπων του. Αυτό συνέβη σε πιο προσωπικές στιγμές.
  
  
  Το όνομά της ήταν Γιολάντα. Ο nach έχουν άμεση μπλε-μαύρα μαλλιά και δέρμα κρεμ χρώματος. Την γνώρισα ee νωρίτερα το βράδυ σε ένα μικρό κλαμπ του φλαμένκο, κοντά στο Broadway. Χόρευε εκεί, σε обтягивающем κόκκινο бархатном φόρεμα, που έδινε έμφαση στους το όμορφο στήθος της και μια λεπτή μέση και αυξήθηκε γύρω από το μακρύ πόδι χορεύτριες. Μου έδωσε μια μεγάλη, προκαλεί το βλέμμα, όταν σταμάτησε στο χορό μπροστά από το τραπέζι μου. Ήταν μια πρόσκληση και πρόκληση. Ήταν η εμφάνιση που έκανε ανοιχτήρι, που δεν μπορούσα να αγνοήσω.
  
  
  Τώρα, όταν εκείνη ξάπλωσε στο κρεβάτι μου, δεν nach ήταν μόνο μια περήφανη χαμόγελο. Είναι ξενοδοχεία, για να την θαυμάσει το γυμνό σώμα, και θα ee μην το λόγο αυτό δεν είναι απογοητευτικός.
  
  
  "Έλα, Νικ, - είπε, να βγεις από τα ρούχα τώρα και πήγαινε μαζί μου".
  
  
  Της έβγαλε το πουκάμισό του, χαμογέλασε και έκανε ακόμα μια γουλιά του Ρεμί-Martin.
  
  
  Γιολάντα пробежалась μάτια με γυμνό στήθος μου, και από το σώμα μου. "Έλα, - δεσποτικού είπε, - σε θέλω εδώ και τώρα".
  
  
  Λίγο επέκτεινε το χαμόγελο. "Ένα διασκεδαστικό πράγμα κτηνιατρική μου. Την άσχημη αντίδραση παραγγελίες στο δωμάτιό του. Θα πρέπει να συμφωνήσουν σχετικά με το ποιος κάνει κουμάντο εδώ ".
  
  
  Κάθισε σε σκουπίδια, τα ισπανικά τα μάτια του έλαμπαν, карминные τα χείλη του άνοιξαν, για να πει κάτι. Γρήγορα ήρθε στο κρεβάτι και λύσεις ερευνητικών εργασιών ee διαμαρτυρία από το στόμα. Πρώτα χαλαρώνει και άρπαξε τα γυμνά τους ώμους, σαν ξενοδοχείου απομακρύνεις. Της γλίστρησε τα χέρια με την βελούδινη πλευρές, размяя податливую σάρκα εκεί που άρχισε να φουσκώνουν το στήθος της.
  
  
  Είναι gasped κάτω από το στόμα μου και η γλώσσα της метнулся προς τα εμπρός, στην αρχή διστακτικά, στη συνέχεια, με μεγάλη ανυπομονησία. Τα χέρια της έχουν μεταφερθεί στην πλάτη μου, και ένιωσα το δάγκωμα νύχια, όταν τα δάχτυλά του γλίστρησε από το σώμα μου. Ee ανήσυχα χέρια скользнули για τη ζώνη παντελονιού, ψάχνοντας, ψάχνοντας.
  
  
  Ξαφνικά πήρα το στόμα μου. Είναι δύσκολο να αναπνεύσεις, και το δέρμα της λάμπει ρουζ επιθυμίες. Βρήκε το κούμπωμα του ιμάντα και ξεκούμπωσα το ελαφρώς τρεμάμενα χέρια. Την σηκώθηκε και τελείωσε τη δουλειά nah, επιστρέφοντας ξαπλωμένος γυμνός δίπλα της. Τον φίλησε ανοιχτό στόμα, просунув γλώσσα μέσα από αιχμηρά δόντια. Άρπαξε εγώ τα χείλη μου και посасывала, που κινείται με το στόμα σου πέρα δώθε μου γλώσσα στην αισθητηριακή υπόσχεση των απολαύσεων.
  
  
  Την προσοχή τράβηξε μακριά, σ το στρογγυλό πηγούνι και στη συνέχεια κινήθηκε προς μια τρύπα ee του λαιμού. Γιολάντα δραματικά συνέλαβε την αναπνοή, όταν η γλώσσα μου γλίστρησε από το να ανάμεσα στα στήθη.
  
  
  Την σήκωσε το πρόσωπό σας πάνω από αυτό, και σε τύλιξε τα στήθη τα μακριά της δάχτυλα, προσφέροντας ih μου. Θηλές στέκεται κάθετα, υγρά τριαντάφυλλα σε φόντο σκούρο καφέ είδωλα. Όταν της, έσκυψε να πάρει μια προσφορά σε ένα μικρό δωμάτιο δίπλα στο σαλόνι μου, που την χρησιμοποιώ ως γραφείο του, ακούστηκε ένας επίμονος τρίξιμο.
  
  
  "Ω, Νικ, σε παρακαλώ, μη σταματάς", - выдохнула Γιολάντα, όταν την заколебалась.
  
  
  "Αγάπη μου, είπα, υπάρχει μόνο ένα πράγμα στον κόσμο, η οποία ασχολείται μπορεί να με κάνει να εγκαταλείψουν για μία φορά.
  
  
  
  
  
  Кляни είναι και ο ήχος που ακούς, και είναι.
  
  
  Την πάτησες το πόδι από το κρεβάτι και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα στο γραφείο σας. Στο τραπέζι κόκκινο τηλεφωνική συσκευή συνέχισε το διαπεραστικό πρόκληση. Εκτός από μένα, μόνο ένα άτομο που έχει αυτό το νούμερο - David Χοκ, ο διευθυντής και ο διευθυντής επιχειρήσεων του τμήματος AX, Ειδική διαχείριση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Ηλεκτρονική скремблирующий σήμα δεν επέτρεπε σε κανέναν να συνδεθεί με τη γραμμή. Το πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να μιλάει στο επιστόμιο, με αποτέλεσμα η φωνή μου στο δωμάτιο ήταν неслышен.
  
  
  "Έχετε το ταλέντο να επιλέξετε την πιο ακατάλληλη στιγμή για κλήση", είπα.
  
  
  Η φωνή Γερακιών απάντησε γνωστό ξηρό ήχο της Νέας Αγγλίας. "Κυρία θα πρέπει να περιμένουμε, Νικ, hema θα μας ήταν. Είναι επείγον ".
  
  
  "Το φαντάστηκα", είπα, αγνοώντας εγώ ακριβή υπόθεση για το τι της ήταν απασχολημένος.
  
  
  "Στον Ειρηνικό ωκεανό έγινε πυρηνική έκρηξη. Ένα μικρό νησί που ονομάζεται Мумура στην ομάδα Туамоту ".
  
  
  "Εννοείς ότι κάποιος πάλι άρχισε δοκιμές?" Την ρώτησε.
  
  
  "Αυτό δεν ήταν μια δοκιμασία. Το νησί καταστράφηκε, μαζί με αρκετές εκατοντάδες πολυνησίας, που έζησε εκεί ".
  
  
  "Πριν πόσο καιρό έγινε αυτό;"
  
  
  "Δύο κυριακές."
  
  
  "Δεν το άκουσα"
  
  
  "Το ξέρω. Λειτουργεί πλήρης απενεργοποίηση τρίμηνο του τρέχοντος. Γι ' αυτό, φυσικά, ξέρουν όλες τις μεγάλες της χώρας. Έχουμε όλα τα συστήματα ανίχνευσης ακτινοβολίας, που να επιτρέψει σε κάποιον τη θέση πυρηνική έκρηξη σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Αλλά μας ένα γύρω από τις χώρες που διαθέτουν πυρηνικό δυναμικό, δεν αναγνωρίζεται, ότι δεν το ξέρει ".
  
  
  "Κάποιος λέει ψέματα;"
  
  
  "Είναι δύσκολο να πω στα σίγουρα, αλλά δεν νομίζω. Σήμερα το πρωί η κυβέρνηση έχει την απαίτηση λύτρων από τους ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι ανατίναξαν Мумуру ".
  
  
  "Εννοείτε αυτό που ζητάνε λεφτά;"
  
  
  "Πολύ περισσότερο. Ό, τι ζητούν, ισοδυναμεί με άνευ όρων παράδοση όλων των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και αποστολή της κυβέρνησης στο ih τα χέρια ".
  
  
  "Αν το μήνυμα προέρχεται από τον περίεργο?"
  
  
  "Ήμασταν σίγουροι ότι είναι αυθεντικό. Έχουν τα γεγονότα σχετικά με την έκρηξη Мумуры, που μπορούν να γνωρίζουν μόνο οι ένοχοι ".
  
  
  "Είναι απαραίτητο να ζητήσει υψηλότερη τιμή. Ότι, αν μπορούμε να τους δεχτούμε; "
  
  
  "Σύμφωνα με την έκθεση, οι μεγαλύτερες πόλη θα καεί, όπως Мумура. Η νέα Υόρκη θα είναι το πρώτο, και μετά από αυτό το ένα γύρω από τις πόλεις μας θα σπάσει κάθε δύο κυριακές, ενώ δεν θα παραιτηθούμε πριν ih τις απαιτήσεις ή δεν θα μείνει τίποτα ". "Και πού να την ταιριάζω?"
  
  
  "Ο πρόεδρος θέλει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κάνετε αυτό, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια καλά εμφανή επέμβαση. Έχουμε την πλήρη υποστήριξη της Διαστημικής υπηρεσίας πληροφοριών της επιτροπής, αλλά η ίδια η δουλειά πέφτει στο AX. Και είσαι άντρας, Νικ.
  
  
  "Όταν θέλετε να την έχει στην Ουάσιγκτον;"
  
  
  "Πόσο γρήγορα μπορείς να το κάνεις αυτό;"
  
  
  Πρώτη φορά την είδα, ότι Γιολάντα στέκεται στην πόρτα και με κοιτάζει. Ήταν ακόμα γυμνή. Ένα χέρι ακουμπούσε στην κάσα της πόρτας και τα μακριά πόδια της ήταν ελαφρώς χώρια. Στο ισπανικά μάτια του έπιασε φωτιά η επιθυμία.
  
  
  Της είπε στο τηλέφωνο: "μπορώ αμέσως να φύγει, αν με χρειαστείς, αλλά εκτός του ότι αύριο το πρωί;"
  
  
  Ανάσα Γερακιών ξεκάθαρα ακούστηκε από το σύρμα. - Σε κάθε περίπτωση, την, μάλλον, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απόψε. Συνεχίστε να διασκεδάσει την κυρία, αλλά προσπαθήστε να εξοικονομήσετε λίγο δυνάμεων. Την, θέλω να είσαι εδώ και το πρωί το πρώτο πράγμα που φυλάγεται. Εδώ υπάρχει ο παράγοντας του χρόνου, και την πρωινή ενημέρωση θα είναι καθοριστικό.
  
  
  "Θα είμαι εκεί", είπα και έκλεισα το τηλέφωνο.
  
  
  Τα μάτια Иоланды γλίστρησε από το σώμα μου, να πλανάται, όταν ήρθαν μετά στο κέντρο της ενδιαφέροντος.
  
  
  "Δόξα τω θεώ, είπε. "Για μια στιγμή νόμιζα ότι έχασα την προσοχή σας".
  
  
  "Χρειαζόμαστε ένα ενιαίο ευκαιρία", - διαβεβαίωσε την sl. Γρήγορα προχώρησε και πήρε στα χέρια του. Ήταν μεγάλο κορίτσι - широкоплечая και υψηλή, με φαρδιές, τα στερεά τους γοφούς, και δεν έχει συνηθίσει να ο άντρας σήκωσε την στον αέρα. Τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα και τον έβαλα σε σεντόνια.
  
  
  "Αχ, ο Νικ, - выдохнула είναι, σε παρακαλώ, μη μ 'αφήνεις πάλι σε αυτή την κατάσταση".
  
  
  "Όχι απόψε, - υποσχέθηκε ο έι. Στη συνέχεια, έγειρε προς τα εμπρός και συνέχισε τη δράση του από το σημείο που σταματήσαμε.
  
  
  Το δεύτερο κεφάλαιο
  
  
  Όταν βγήκε από το 747-στο διεθνές αεροδρόμιο Dulles, με γνώρισε σιωπηλός ο νεαρός, που έφερε στη ожидавший με λιμουζίνα. Είναι απαλά κινούνται στο πρωινό μποτιλιάρισμα, και τελικά σταμάτησε μπροστά σε τίποτα αξιοσημείωτο κτίριο Dupont Circle.
  
  
  Την ξέρει έναν άντρα που βγήκε απ ' την ημέρα που ήρθε. Αυτός ήταν ο κύριος σύμβουλος του προέδρου της εθνικής ασφάλειας. Δεν χαμογελούσε. Οι άνθρωποι στο λόμπι - πωλητής περιοδικά, βλέπουν τους επισκέπτες, ο φύλακας στο ασανσέρ - φαινόταν αρκετά σύνηθες, αν δεν κοιτάξουμε στα μάτια. Στη συνέχεια είδατε μονάδα σκληρού δίσκου, μια σοβαρή ανάλυση των το, που εκδηλώνεται στα μάτια εφημερεύοντα κυβερνητικούς πράκτορες. Στο επιτελείο του-διαμέρισμα AX έδρασε με απόλυτη ασφάλεια.
  
  
  Την παρουσίασε τα διαπιστευτήριά σας τρεις φορές, το πρόσωπο μου έχουν σαρωθεί με χρήση телекомпьютера και αποτύπωμα παλάμης επιβεβαίωση από τον ηλεκτρονικό αισθητήρα. Τέλος, τα ηλεκτρονικά και ανθρώπινα φύλακες τα σκυλιά είστε σίγουροι ότι ήμουν πραγματικά τον Νικ Κάρτερ, ο πράκτορας AX N3, βαθμολογία Киллмастера, και είχα τη δυνατότητα να δω με τον Ντέιβιντ Хоуком. Καθόταν στο потрепанном δερμάτινη καρέκλα του και έφαγε το ένα γύρω από το μακρύ πούρο, που σχεδόν ποτέ δεν άναψε.
  
  
  Εγώ φύλλο χάλυβα-μπλε μάτια που δεν τους δόθηκε κανένα συναίσθημα, όταν κούνησε το κεφάλι μου στην καρέκλα απέναντι από τον εαυτό του.
  
  
  
  
  
  "Δεν μπορώ να καταλάβω, είπε, πώς συνεχίζεις να δείχνεις τόσο υγιές, λαμβάνοντας υπόψη άσεμνες τη ζωή που κάνεις μεταξύ των θέσεων εργασίας".
  
  
  Της χαμογέλασε ο γέρος, που καθόταν ειλικρινά, όπως шомпол, περισσότερο походивший σε έναν άντρα πενήντα χρόνια από εβδομήντα. "Το μυστικό είναι πάντα να σκεφτόμαστε καθαρά", - είπε ονε.
  
  
  "Φυσικά", είπε. Η μία πλευρά εγώ rta ελαφρώς изогнулась ότι ήταν το πιο κοντινό σε χαμόγελο, που κάνει ποτέ εμφανίστηκε στο δερμάτινο άνθρωπος σε όλη τη Νέα Αγγλία. Μετά шталь σοβαρά σοβαρά. "Νικ, έχουμε μεγάλα προβλήματα".
  
  
  "Λοιπόν, αυτό φαίνεται. Είπατε ότι χθες λάβαμε το μήνυμα ".
  
  
  "Αυτό είναι σωστό. Το άτομο αυτό ισχυρίζεται ότι αυτός και εγώ οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την έκρηξη στο Мумуре, και είναι έτοιμοι να καταστρέψουν τις πόλεις το ένα μετά το άλλο ".
  
  
  "Ποιος είναι άνθρωπος;" Την ρώτησε.
  
  
  "Anton Жизов. Φαντάζομαι, ξέρετε αυτό το όνομα ".
  
  
  "Φυσικά. Ο άνθρωπος είναι το νούμερο δύο στην ρωσική δαμασκό Την είπατε ότι μας ένα γύρω από τις μεγάλες δυνάμεις δεν εμπλέκεται.
  
  
  "Συμβουλές αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη για Жизова. Όπως ξέρετε, ήταν ο ηγέτης της μαχητικής υποστηρικτές σκληρή γραμμή στο Κρεμλίνο. Είναι όλο και περισσότερο δυσαρεστημένος αυξανόμενη απαλλαγή μεταξύ των χωρών μας. Φαίνεται, βγήκε ο ίδιος. Πήρε μαζί του τον συνταγματάρχη του Κόκκινου Στρατού Городина και ορισμένες με ναυτικών δυνάμεων, που δεν πίστευαν στην ειρηνική συνύπαρξη. Επίσης, φαίνεται να γλίτωσε απαγάγει τη μεγάλη προσφορά του ρωσικού χρυσού ".
  
  
  "Και Жизов πιστεύει ότι με τη βοήθεια ενός μικρού αριθμού των πυρηνικών όπλων μπορεί να νικήσει τις ΗΠΑ;"
  
  
  "Κατά τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, υπολογίζει ότι, όπως μόνο αυτός θα μας στις διαπραγματεύσεις ή θα πυροδοτήσει πολλές από τις πόλεις μας, η σοβιετική κυβέρνηση θα αλλάξει την πολιτική της και θα υποστηρίξει το εγώ".
  
  
  "Νομίζετε ότι οι ρώσοι έτσι θα πάει?"
  
  
  "Δεν θέλω να κάνω υποθέσεις, - είπε το Γεράκι. "Το web ανησυχία τώρα - να σταματήσει Жизова. Ο πρόεδρος κατέστησε σαφές, ότι για την κατάθεση δεν θα. Αν Жизов λέει την αλήθεια - και πρέπει να υποθέσουμε ότι είναι έτσι, εγώ βόμβες που έχουν ήδη τεθεί σε ορισμένες πόλεις των ηπα ".
  
  
  "Είπατε ότι η Νέα Υόρκη είναι ο πρώτος στόχος. Жизов μας έδωσε ζωή; "
  
  
  "Δέκα ημέρες." Τα μάτια Γερακιών метнулись στην ανοιχτή σελίδα επιτραπέζιο ημερολόγιο. "Έχουμε εννιά ημέρες".
  
  
  "Τότε τι πριν την αρχίσω, τόσο το καλύτερο. Έχουμε κανένα στοιχείο; "
  
  
  "Μόνο μία. Πράκτορα στο Λος Άντζελες, που λειτουργούν με την Επιτροπή ατομικής ενέργειας, είδε μυστικά στοιχεία για την έκρηξη Мумуры και το μήνυμα Жизова και επικοινώνησε μαζί μας πριν μερικές ώρες. Ο πράκτορας λέει ότι nach υπάρχουν πολύτιμες πληροφορίες, και ζητά να στείλει έναν άνθρωπο, για να μπορέσει να παραδώσει προσωπικά ".
  
  
  "Απλό, - διέκοψε είπα - είπες ότι είναι;"
  
  
  Γεράκι καλή прикусил πούρο και παρακινδυνευμένο, αλλά το παρατήρησα που το εγώ μπροστά. "Δεν ξέρω πώς καταλήγεις σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Νικ, αλλά, ο πράκτορας - γυναίκα. Πολύ ελκυστική, σύμφωνα με την εικόνα στο φάκελο ".
  
  
  Εκείνος άπλωσε μέσω καρέκλα μαύρο και άσπρο φωτογραφία μέγεθος οκτώ στις δέκα.
  
  
  Πρόσωπο, το οποίο φάνηκε σε μένα, ήταν με ψηλά ζυγωματικά, τα μεγάλα ευρέως τοποθετημένα γύρω ανοιχτόχρωμα μάτια και το στόμα με εύκολη χιούμορ, обрамленным πυκνά ξανθά μαλλιά, που ελεύθερα ниспадали εδώ στους ώμους. Τη γυρνάει τη φωτογραφία για να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία της φυσικής κίνησης του πληθυσμού. Ρον Фольстедт, 26 ετών, ύψος 5 πόδια 7 ίντσες, аленка 115 λίρες.
  
  
  Της έδωσε πίσω τη φωτογραφία Хоуку.
  
  
  Είπε: "Αν ήμουν τυχερός, όπως σας το είχε κερδίσει θέση στην πίστα και αποσύρθηκε σε δύο κυριακές".
  
  
  Της χαμογέλασε. "Όπως είπα, της όλο το οφείλει καθαρά τις σκέψεις. Θέλετε να αμέσως άρχισε; "
  
  
  "Να κρατηθεί στην ώρα της ημέρας. πτήση στην ακτή. Πριν φύγετε, ρίξτε μια ματιά στα ειδικά εφέ. Στιούαρτ θέλει να σου δείξω μερικά νέα παιχνίδια.
  
  
  Ως συνήθως, ο Στιούαρτ ιδιότροπος και σχολαστικά μου έδειξε τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά επειδή εγώ "παιχνίδια" δεν φορά έσωσε τη ζωή μου, την ονε επέτρεψε να παρουσιάσει ih από την κρίση ".
  
  
  "Θα δείτε μια μικρή φωτιά καίει για το χώρισμα γυαλιού", - δήλωσε ο Stewart αντί γεια σου.
  
  
  "Αυτή τη φορά τα κατάφερες, Στιούαρτ, είπα. "Εσείς το κάνατε φωτιά!"
  
  
  Αγνόησε η παρατήρησή μου και συνέχισε. "Αυτά τα στρογγυλά λευκά δισκία, που την κρατάω στο χέρι, είναι η βελτίωση των συνήθη καπνό σφαιριδίων. Το αποδείξω ". - Έβαλε το ένα χέρι μέσω λαστιχένια σφραγίδα διαφραγμάτων, παρόμοια με το στόμα του, και έριξε ένα γύρω σφαιριδίων σε φωτιά, γρήγορα έβαλαν το χέρι.
  
  
  Χτύπησε το μαλακό βαμβάκι, και ένα μικρό κλειδωμένο δωμάτιο γέμισε μπλε ομίχλη.
  
  
  "Αυτό είναι;" - ρώτησε, λίγο разочарованно.
  
  
  "Όπως βλέπετε", είπε ο Στιούαρτ, λες και δεν είπε τίποτα, - ο καπνός φαίνεται να είναι πολύ λεπτή, σχεδόν χρωματίζει αέρα και, προφανώς, δεν εμποδίζει το όραμα ή ενέργειες. Ωστόσο, θα ξενοδοχείο για να έχετε μυρίσει λίγο.
  
  
  Ξεβιδώνοντας το πρόσωπο, Στιούαρτ με τους αντίχειρές σας ξεκούμπωσε τη λαστιχένια άκρη της σφραγίδας. Που βγαίνει ο καπνός ήταν πολύ αραιή, για να το εγώ θα μπορούσε να δει, αλλά πήγε και έκανε μια ελάχιστη ανάσα. Αμέσως την закашлялся και δε με νοιάζουν. Τα δάκρυα πόσες εδώ υπάρχει θρησκείες μου τα μάτια, και το βλεννογόνο της μύτης και της τραχείας, φάνηκε να καίγεται. Μετά από περίπου δεκαπέντε δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, να Στιούαρτ έκλεισε το καπάκι, τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν, και την
  
  
  
  
  
  θα μπορούσε να αναπνεύσει και πάλι να δούμε.
  
  
  "Ισχυρό υλικό", είπε, παρατηρώντας ότι Stewart, φαίνεται λίγο αυτάρεσκα μου ταλαιπωρία.
  
  
  "Το αποτέλεσμα, όπως καταλαβαίνετε, είναι προσωρινή, είπε, αλλά ο καπνός από μια σφαιρίδια μπορεί να ακινητοποιήσει σε κάθε δωμάτιο μεσαίου μεγέθους για τρία δευτερόλεπτα. Και τώρα θέλω να το δοκιμάσαμε και αυτό ". "Εκείνος μου έδωσε κάτι σαν το συνηθισμένο λιναρόσπορου ρινική κυκλωμάτων.
  
  
  "Θέλετε να την высморкался?" Την ρώτησε.
  
  
  "Στο ύφασμα υφασμένα έξτρα λεπτή πλέγμα", - είπε. Γωνίες прикрепятся προς το κεφάλι σας για να εξασφαλίσει τη μάσκα από τις επιπτώσεις του καπνού ".
  
  
  Την έστησε ένα μαντήλι στη μύτη και το στόμα και το έβαλε δύο γωνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έχει κολλήσει πάνω σε ένα φίλο σε φίλο και κράτησε τη μάσκα στη θέση της. Την ανακάλυψε το ελαστικό στεγανοποίησης στο γυάλινο διάφραγμα, εμφύσησε ένα μικρό πειραματικό ανάσα και βαθιά εισπνοή. Πικάντικη μυρωδιά εξακολουθεί να είναι παρούσα, αλλά αυτή τη φορά δεν είχα κανένα δυσάρεστα αποτελέσματα. Την έκλεισε ένα σφράγισμα και έβγαλε το μαντήλι-μάσκα.
  
  
  "Καλή δουλειά, Στιούαρτ", - είπε σοβαρά.
  
  
  Προσπάθησε να μην φαίνονται πολύ ικανοποιημένος. "Έχω ακόμα ένα μικρό αντικείμενο, το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμος". Γύρω από το δοχείο είναι досталь, καφέ δερμάτινο λουράκι και άπλωσε το εγώ μπροστά μου σαν περήφανος πατέρας δείχνει το νεογέννητο μωρό της.
  
  
  Παίρνοντας τη ζώνη γύρω από το εγώ το χέρι, της είπε: "Stewart, πρέπει να γλίστρησε. Αυτό είναι ένα γύρω από τις πιο προφανείς ψεύτικα πόρπες, που την έχει δει τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν θα το επαγγελματικό πρακτόρων μας σε δέκα δευτερόλεπτα. Εσωτερικό αποκωδικοποιητή Captain Midnight;
  
  
  "Γιατί δεν ανοίξετε το εγώ και να μάθουμε;"
  
  
  Κάτι στον τόνο του Στιούαρτ μου έλεγε ότι είναι μπροστά από μένα, αλλά εξέτασε την ειδική πόρπη, και γρήγορα βρήκε ένα μικρό пружинную σύρτη, η οποία ασχολείται με την άνοιξα ένα μυστικό διαμέρισμα. Την άνοιξα εγώ, και ήταν δραματική το μήνυμα, όπως κάλυψη εγγράφου που έφυγε από πόρπες.
  
  
  Ο στιούαρτ είπε: "Στην πραγματική αριθμός μέσα, αντί της σκόνης στην αίθουσα μικρή χρέωση εκρηκτικό. Δεν είναι αρκετά ισχυρή για να καταστρέψει, αλλά είναι σε θέση να σκοτώσουν ή να ακρωτηριάσουν зоркого αντίπαλο πράκτορα, που πήρε το εγώ σας.
  
  
  Την πήρε με μισή ντουζίνα καυσαερίων των σφαιρών και ρινική μάσκα-μάσκα και να ανταλλάξω τη δική σας ζώνη трюковую πρότυπο Στιούαρτ. Την έβγαλε γύρω από ένα μικρό αγορών, που έφερε μαζί του, τα εργαλεία του - στο βιλελμίνα, ο девятимиллиметровый. Luger και Χιούγκο, ο δίκοπο, αιχμηρό σαν ξυράφι στιλέτο. Την διαφημίζει "Luger" σε поясную θήκη τύπου του FBI, και το στιλέτο - σε ειδικά κατασκευασμένη θήκη με замшевой δέρματος, που το έδεσε στον δεξί πήχη. Με τη σωστή κάμψη των μυών του αντιβραχίου Χιούγκο έπεσε με το πίσω μέρος προς τα εμπρός στο χέρι μου. Και πάλι φόρεσε το σακάκι του, πήρε την τσάντα της και κατευθύνθηκε προς τα έξω για να πάρετε ταξί μέχρι Dulles. Киллмастер επέστρεψε στην υπόθεση.
  
  
  Το τρίτο κεφάλαιο
  
  
  Αυτή ήταν μία από εκείνες τις σπάνιες μέρες στο Λος Άντζελες, όταν ο άνεμος της μετάφρασης, φανταζόμουν δίπλα στην πισίνα, με την Πόλη να απλώνεται κάτω από τρεχούμενο, ως ζωντανός οργανισμός από σκυρόδεμα και άσφαλτο, με τεράστια магистралями, ανοιχτά, σαν ένα τεράστιο рассекающим μαχαίρι.
  
  
  Το ταξίδι με ταξί στο Λος Άντζελες πριν από τη διεύθυνση του Ροδανού Фольштедт στους πρόποδες ενός από φαράγγια στα βουνά της Σάντα Μόνικα ήταν μεγάλη. Την άναψε ένα τσιγάρο, ενώ ο οδηγός περιγράφει λεπτομερώς μου έλεγε, τι θα έκανε, αν θα διευθύνει "Ντότζερς".
  
  
  Θα μου πέσει στα ανοικτά πριν άνετο εξοχικό σπίτι, κρυμμένο από την πλευρά της οδού περιβάλλοντα πεύκα. Σιωπή φαράγγι παραβίασε θόρυβος περίπου μια ντουζίνα μοτοσικλέτες, проехавших από το δρόμο. Αυτό φάνηκε περίεργο μέρος για συναντήσεις στο ποδήλατο-κλαμπ, αλλά δεν μπορεί να δεν λαμβάνει υπόψη τις προτιμήσεις τους μοτοσικλετιστές.
  
  
  Την ανήλθε σε σύντομο πέτρινα σκαλοπάτια και να περπατήσει πίσω από το δάπεδο γύρω από πευκοβελόνες στην εισαγωγή μέρα. Οι καμπάνες δεν ήταν, γι ' αυτό και χτύπησε.
  
  
  Το κορίτσι, открывшая πόρτα, ήταν τέλος πάντων καλύτερα τις φωτογραφίες, που την είδα, στο γραφείο Хока. Ee δέρμα ήταν καθαρό και λευκό, με ένα ελαφρύ ρουζ στα μάγουλα. Τώρα μπορούσα να δω τα μάτια σκούρο μπλε χρώμα βόρειες τοιχοποιίας και μαλακά ξανθά μαλλιά, φαινόταν να φωτίζεται από το φως του φεγγαριού.
  
  
  "Τον Νικ Κάρτερ, είπα, με AX".
  
  
  Τα μάτια της για μια στιγμή κοίταξε το πρόσωπό μου, στη συνέχεια, πήρε τους ώμους μου και την διαδρομή μαζί σε όλο το σώμα μου. "Περάστε", είπε. "Ο Ρον Фольстедт".
  
  
  Το σαλόνι έμοιαζε με έκρηξη στο κατάστημα μουσικής. Τα κομμάτια και τα κομμάτια οι κιθάρες ήταν διάσπαρτα, χωρίς καμία ορατή μέθοδο, μπουκάλια με κόλλα και шеллаком στάθηκε στο χαλί, και λίγα τους επιζώντες εργαλεία έχουν прислонены στους τοίχους.
  
  
  Ρον είδα να την παίρνω. Είπε: "το χόμπι Μου - το σχεδιασμό και την επισκευή κιθάρας. Την βρίσκω πολύ χαλαρωτικό ".
  
  
  "Θα πρέπει να δαπανούν πολύ χρόνο μόνος μου, δουλεύοντας πάνω τους", είπα.
  
  
  "Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ακόμα νυφίτσα".
  
  
  "Ίσως να μπορέσουμε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε αυτό, όπως μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο", είπα. "Αλλά πρώτα θα μας δώσει κάποιες πληροφορίες για την έκρηξη Мумуры".
  
  
  "Δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι εννοείς", - με αμφίβολα είπε.
  
  
  Αυτή ήταν η σωστή ρευματισμούς. Την συνειδητά δεν κατέθεσε ει σήμα ταυτοποίησης. Το ήξερα ότι Χοκ θα καθοδηγήσει την, και το ξενοδοχείο να είναι σίγουρος ότι το λέω με τη σωστή γυναίκα.
  
  
  "Μπορείτε να αποθηκεύσετε συμμόρφωση?"
  
  
  
  
  
  Της είπε.
  
  
  "Συγγνώμη, δεν έχω ih, δεδομένου ότι έκοψα το κάπνισμα".
  
  
  "Εγώ ο ίδιος προσπάθησα να σταματήσουν το κάπνισμα κατά το παρελθόν έτος, αλλά δεν άντεξε δύο κυριακές". Πάντα αισθάνθηκε λίγο ανόητο, περνώντας το ένα γύρω από αυτές τις διαδικασίες, αλλά οι μικρές προφυλάξεις μπορεί να έχει αξία, για να διακρίνει τα έμβια κατασκοπεία από το νεκρό κατάσκοπος.
  
  
  Ρον Фольштедт χαλαρή και κάθισε στον καναπέ. Φορούσε μπλε παντελόνι, που κρατούσαν τα πόδια της στο μυστικό, αλλά την ελεύθερη μπλούζα μαρτυρήσει τόσο πολύ, που обнажала ελαστική, επίπεδη στήθος, δεν нуждающуюся στην υποστήριξη της βιομηχανίας εσωρούχων. Ήταν худощавой, αλλά σε καμία περίπτωση δεν исхудавшей. Το sel δίπλα της, εισπνοή ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα και μιλάει.
  
  
  "Όπως πρέπει, μου είπαν, το ΠΥΡΗΝΙΚΌ εργοστάσιο. Μεγάλο μέρος της μυστικής εργασίας και των ερευνών που πραγματοποιήθηκε το FBI, αλλά μέρος της δουλειάς κάνουμε οι ίδιοι. Ήταν ένα γύρω τους, με την οποία τη γνώρισα με Νοξ Варновым.
  
  
  "Πριν από πέντε χρόνια κατείχε μια πολύ μικρή θέση σε μία γύρω από τα ενεργειακά έργα. Άρχισε να μιλάει για κοκτέιλ πάρτι, και, προφανώς, έχει πει κάτι περίεργες πολιτικές απόψεις. Μου ζητήθηκε να πλησιάσει αυτόν, όπως μπορείτε να το γλείφουν, να το ακούσω από τον. Δεν ήταν δύσκολο. Είναι πολύ το να έχει κάποιος ακούσει εγώ ιδέες. Εννοούσε διαδικασία κατασκευής πυρηνική εκρηκτική συσκευή από πλαστικό, το οποίο μπορεί να δώσει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή. Την ρώτησα εγώ, ότι θα είναι για ένα σκοπό, και εγώ πραγματικά τα μάτια του φωτίστηκε. Σύμφωνα εγώ με τα λόγια, γύρω από το υλικό αυτό μπορεί να αθώα αναζητούν στοιχεία που μπορούν εύκολα να βγάλουν λαθραία σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και τοποθετήστε το στο ih πόλεις. Μπορεί να απαιτήσει να πλευρά παραδόθηκε ή πόλη θα καταστραφεί το ένα μετά το άλλο ".
  
  
  "Φυσικά, σαν Мумура".
  
  
  "Αυτό είναι ό, τι νόμιζα ότι η ονε χρειάζεται χρήματα για να τελειοποιήσει τη διαδικασία, πολλά χρήματα. Μίλησε για το καθεστώς οι υπάλληλοι του ΠΥΡΗΝΙΚΟΎ σταθμού, και είναι σχεδόν έδιωξαν εγώ στο γραφείο. Δίνουμε έμφαση κυρίως στην ειρηνική αστερισμό σήμερα ατομικής ενέργειας, και κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το όπλο.
  
  
  "Για estestvenno, Варнов κυκλοφόρησε από την εργασία με μια παράκληση. Είναι πολύ προσβεβλημένος. Ορκίστηκε ότι расквитается με όλο το σάπιο χώρα που δεν υποστηρίζει το εγώ. Σύντομα μετά από αυτό έφυγε από το νου, και δεν είμαστε πολύ προσπαθήσαμε να βρούμε το εγώ, διότι, ειλικρινά το λέω, να θεωρείτε τον εαυτό σας εγώ ανώμαλη ".
  
  
  "Κάνατε καλή δουλειά Варновом", είπα. Στη συνέχεια, για να πειράξεις λίγο την, της, πρόσθεσε: "Πόσο κοντά θα καταφέρει να πλησιάσει σ' αυτόν;"
  
  
  Χαμήλωσε τα βλέφαρα και κοίταξε το σκούρο μπλε μάτια. "Στην delle της, ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά. Варноу ήταν τόσο απορροφημένος στους πλαστικός τη διαδικασία, ότι δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για... άλλα πράγματα. Την ένιωσα μια μικρή ανακούφιση. Είχε ηλεκτρονικός βηματοδότης, που έχει ρυθμίσει εγώ κτύπο της καρδιάς, και θα ήταν αρκετά δύσκολη, αν αποσύρθηκε ιδιαίτερη στιγμή. Πες μου, ο Νικ, δεν χρησιμοποιείς τέτοια τεχνητά μέσα, έτσι δεν είναι;
  
  
  "Όχι, - γέλασε εγώ. "Έχω ακόμα ένα κουνάβι να χρησιμοποιήσω όλα τα γνήσια ανταλλακτικά".
  
  
  "Χαίρομαι που το ακούω. Θέλεις ένα κοκτέιλ; "
  
  
  "Καλή ιδέα, είπα. "Τότε θα πάρω Хоуку στην Ουάσιγκτον και θα δώσω ό, τι μου είπατε. Αν είμαστε τυχεροί, θα μπορέσουμε να περάσετε το βράδυ μόνοι.
  
  
  Είμαστε μαζί πέρασαν στην ελαφριά συμπαγής κουζίνα στο πίσω μέρος του ένα εξοχικό σπίτι. Της είπε: "έχετε εδώ είναι αρκετά απομονωμένη θέση".
  
  
  "Ναι, τον ξέρω. Μου αρέσει αυτό. Πλήθος εμένα ποτέ δεν με κάλεσε. Αυτός ο δρόμος έξω από το αδιέξοδο τελειώνει σε λίγα χιλιόμετρα πάνω στο λόφο σε μια ιδιωτική έπαυλη, ως εκ τούτου, εδώ δεν είναι τόσο πολλά αυτοκίνητα.
  
  
  "Αν στο δρόμο δεν рычали μοτοσικλέτες, θα μπορούσε να είναι μακριά από την πόλη. Oni μέρη εδώ να περπατήσει; "Όχι, πρώτη φορά ih βλέπω. Φαίνεται, περιμένουν να συμβεί κάτι. Είναι λίγο τρομακτικό, αλλά δεν πήγαμε στο σπίτι ".
  
  
  Ανησυχητικές κλήσεις χτυπούσαν μαζί μου γκολ δυνατά και καθαρά.
  
  
  "Ρον, το τηλεφώνημα που έκανες Хоуку σήμερα το πρωί - χρησιμοποίησες το τηλέφωνο εδώ;"
  
  
  "Ναι, το έκανα. Γιατί?" Είναι ένοιωσε, όταν ήρθε η κατανόηση. "Πιστεύετε ότι η γραμμή παρακολουθείται;"
  
  
  "Πιο ασφαλές να υποθέσουμε ότι όλες οι γραμμές έχουν αξιοποιηθεί, μέχρι να αποδείξει το αντίθετο. Δεν μου αρέσει αυτό το байкерскую συμμορία. Έχεις αυτοκίνητο; "
  
  
  "Ναι, είναι παρκαρισμένο στο δρόμο που οδηγεί πάνω στο λόφο".
  
  
  "Να βάλει μερικά πράγματα μαζί και πάμε να φύγουμε".
  
  
  "Αλλά πού θα πάμε;"
  
  
  "Ο AX ένα παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού, ώστε οι πράκτορες να χρησιμοποιήσετε το εγώ, εάν είναι απαραίτητο. Εκεί θα σου ценымногие ασφαλέστερο. Δεν шталь να προσθέσει: "Αν θα πάμε mimmo πλήθος μοτοσικλετιστές", αλλά νόμιζα ότι ακριβώς γι ' αυτό.
  
  
  Το τέταρτο κεφάλαιο
  
  
  Βγήκαμε από την πίσω πόρτα και μέσα από τους θάμνους ξέφυγε στην απότομη πλαγιά, όπου βρισκόταν το μηχάνημα του Ροδανού.
  
  
  "Καλύτερα άσε με να οδηγήσω", - είπε ο έι. Αυτό μπορεί να απαιτήσει κάποια δύσκολους ελιγμούς ".
  
  
  "Κράτησε μου τα κλειδιά, και γρήγορα ήρθε στην πλευρά του συνοδηγού. Το sel πίσω από το τιμόνι του, παρατηρώντας ότι το πίσω κάθισμα είχε κολλήσει πολλά ee κιθάρας εξοπλισμού - πάνελ γύρω από τριανταφυλλιάς σπειρών με χάλυβα και νάιλον χορδές και επένδυση γκριφ γύρω από έβενο.
  
  
  Ομάδα μοτοσικλετιστών μας ακόμα δεν το πρόσεξες, αλλά είναι ανήσυχα слонялись στους πρόποδες του δρόμου. Πήρε τη μηχανή και άκουσα πίσω μας τις κραυγές. Την χαστούκισε μοχλό ταχυτήτων
  
  
  
  
  
  
  σε χαμηλό, και η μηχανή πήδηξε στο βουνό. Θα завизжали από την S-σχήμα καμπύλης, για μια στιγμή κρύβονται στο μυαλό, αλλά έχω ακούσει, όπως ih μηχανές βρυχηθμό υψώνονται από το λόφο μετά από μας.
  
  
  Είμαστε άμεσα σε θέση να συγκεντρώσει την ταχύτητα σε μικρή άνοδο, και σιωπηλά ευχαρίστησε για ό, τι του Ροδανού μια μηχανή με ορισμένους μυς κάτω από το καπό. Μοτοσικλέτες φάνηκαν σαν σε καθρέπτη, και την άκουσε βαμβάκι, που δεν ήταν μέρος ih καυσαερίων αερίου. Таращить μάτια έπεσε από το πίσω μέρος της μηχανής, και ακολούθησε το άλλο, χαμερπή прицеленная.
  
  
  Την γύρισε τη μηχανή σε άλλη στροφή και τράβηξε στο βιλελμίνα, με θήκη. Την έβγαλε την ασφάλεια και την παρέδωσε "luger" Ρον. Της είπε: "δεν μπορώ να επιβραδύνει για να σας δώσει μια καλή βολή, αλλά συνεχίστε να πυροβολήσει, και αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να το σκεφτώ"
  
  
  Ρον κρέμομαι έξω γύρω από το παράθυρο και να πυροβολήσει με το αριστερό από ποδηλατών. Ήταν ευχάριστο να βλέπω πως μπορεί να χειριστεί το όπλο. Κρατώντας τη μηχανή στο δρόμο της, ήταν πάρα πολύ απασχολημένος για να ρίξω μια ματιά, για να δείτε, δεν χτύπησε το αν είναι σε κάτι, αλλά η αλλαγή του ύψους του ήχου του κινητήρα πίσω μας έλεγε ότι είναι, τουλάχιστον, επιβραδύνει ih.
  
  
  Όταν λίγο отдышался ανάμεσα σε μας και τους μηχανόβιους, πικάντικη μυρωδιά της βενζίνης μου είπε ότι έκαναν μια τρύπα στο δικό μας δοχείο. Το βέλος του δείκτη στάθμης καυσίμου έχει ήδη покачивалась στο σημείο Ε, έτσι ήξερα ότι δεν θα πάμε ценымногие περαιτέρω. Το πατήσει το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα, και έχουμε επικίνδυνο κύλησαν δύο στροφής.
  
  
  Μοτοσικλέτες ακόμα rumbled στο δρόμο πίσω μας, αλλά είχα δύο στροφές μεταξύ μας, όταν ο κινητήρας закашлял, και κατάλαβα, ότι αυτό δεν είναι καλό. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριάντα δευτερόλεπτα την σκέφτηκε απελπισμένος σχέδιο που θα μας σώσει από εκεί ζωντανοί. Ρον άδειασε "Luger", και χρόνο για επαναφόρτιση δεν ήταν. Ομάδα και στις δύο πλευρές του δρόμου ήταν πάρα πολύ παχύ, για να μπορέσουμε να ξεφύγουν. Πριν από τους διώκτες του είχαν μείνει μόνο λίγα δευτερόλεπτα να δράσει, οπότε η πρώτη μου προσπάθεια ήταν η μόνη που θα μπορούσε να πάρει.
  
  
  Απότομα σταμάτησε στη μέση του δρόμου, άρπαξε τη σπείρα χάλυβα με το χάλυβα με μια χορδή κιθάρας με τα πίσω καθίσματα και έτρεξε προς τη θέση στην άκρη του δρόμου. Της έβαλε ένα σύρμα το βρόχο γύρω-έξι, δύο φορές τυλίγοντας το νήμα, για να το στερεώσετε. Έτρεξε στο αυτοκίνητο, το πέταξε τη σπείρα από το πίσω γυαλί, μπαίνω στο μπροστινό κάθισμα και ένα πάγκο γύρω από τη μηχανή την τελευταία ικμάδα δύναμης για να αυξήσει μας σε μια μικρή κλίση και να ξεφύγει από το μυαλό του για ένα μάτσο чаппараля στο δρόμο. η άλλη πλευρά του δρόμου.
  
  
  Βροντερό μοτοσικλέτες ήταν μόλις μια στροφή κάτω από εμάς, όταν την перегнулся μέσα από το κάθισμα και την ίδια στιγμή, είπε ο Ρον: "Βγες έξω και κάθισε πίσω από τη μηχανή".
  
  
  "Αλλά, ο Νικ, μας δουν, μόλις περάσουν εδώ μέσα από τους θάμνους".
  
  
  "Νομίζω ότι είναι στο μυαλό μου", είπα. "Και τώρα κάνε ό, τι σου λέω".
  
  
  Ακολουθώντας τις οδηγίες του Ροδανού, της άρπαξε τη σπείρα με гитарным το καλώδιο και έστησε την. Της άνοιξε την πόρτα, намотал σύρμα στο παράθυρο-πλαίσιο και τυλίγονται το παράθυρο, για να κρατήσει το εγώ στη θέση του. Στη συνέχεια, χτύπησε την πόρτα. Μοτοσικλέτες взревели ανοιχτά στο δρόμο, όταν της έπεσε δίπλα Роной, αφήνοντας χάλυβα κιθάρα χορδή τεντώνεται βγήκε από το δρόμο στο ύψος περίπου τέσσερα πόδια.
  
  
  Οι δύο ηγέτες μοτοσικλέτας δωμάτια σχεδόν ταυτόχρονα μπίλιες για το καλώδιο. Φαινόταν σαν να είναι кивнули μεταξύ μας σε κάτι, αλλά την επόμενη στιγμή και οι δύο το κεφάλι πάγωσε στον αέρα, και ιστορίες που ξεφεύγουν από κάτω τους. Κεφάλια με κράνη ударялись για άσφαλτο και τρελά πηδώντας από το δρόμο, όπως το ανατριχιαστικό μπάλες ποδοσφαίρου. Μοτοσικλέτες, τιμόνι που ακόμα κρατούσαν στα χέρια ακέφαλες οι αναβάτες, με το βρυχηθμό του взметнулись πάνω στο λόφο λίγα μέτρα πριν από ένα ταλαντεύθηκε, για να χτυπήσεις τον άλλον, στέλνοντας ih δύο σε ένα κουβάρι με σάρκα και μηχανισμούς.
  
  
  Οι υπόλοιποι ποδηλάτες προσπάθησαν να κινήστε, να γλιστρήσει σε скользкому άσφαλτο. Ως αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε ένα μάτσο, ένα κουβάρι καμπύλες μηχανές και развалившихся καλωδίων. Την άρπαξε Ρον από το χέρι και τρέξαμε. Είχαμε ξαπλώσει μπρούμυτα πίσω από τους θάμνους, όταν μπορείτε να ακούσετε, όπως οι επιζώντες γύρω από συμμορία μοτοσικλετιστών κάντε τις ιστορίες και εξαφανίστηκαν μακριά.
  
  
  Σε ένα σώμα του Ροδανού συγκλόνισε. "Όπως νομίζεις, hema ήταν, Νικ;"
  
  
  "Θα πρέπει να συνδέονται με τους ανθρώπους που ανατίναξαν Мумуру και απειλούν τη Νέα Υόρκη. Μάλλον το κινητό σου εδώ και καιρό ζητούσαν. Σήμερα το πρωί, όταν καλέσατε Χυοκιυ, ήξεραν ότι κάτι κάπνισμα. Περίμεναν ποιον στέλνει το AX και στη συνέχεια σχεδίαζαν να απαλλαγούμε από μας.
  
  
  "Ναι, αλλά αυτό είναι μόνο ο στρατός. Ποιος δίνει τις διαταγές; "
  
  
  "Ο ηγέτης ήταν ο Άντον Жизов, μια πραγματική μάχη γεράκι κατά του Κόκκινου Στρατού. Φαίνεται ότι το ένα γύρω από τους άνδρες ήταν μαζί του Θεόδωρος Городин. Δεν είναι και τόσο έξυπνος, όπως Жизов, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο. Και αν σου νομίζω -- είναι σωστή, υπάρχει Knox Ворнов.
  
  
  "Οπότε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ih και να τους ανατινάξουν το μεγαλύτερο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών".
  
  
  "Αυτό είναι όλο. Αλλά, κατάλληλο πάρε, έχω οκτώ ημέρες.
  
  
  Μετά την ασφαλή διάλειμμα είμαστε πίσω στο δρόμο και πήγε στο κατάστημα με επένδυση επένδυση πρόσοψη, το οποίο διαχειρίζεται μια γυναίκα με яблочноыми μάγουλα, που ασχολείται με την έμοιαζε με καθολική μητέρα. Αγόρασε Ροον
  
  
  
  
  
  
  μπύρα και πήρε μια χούφτα ρέστα για το τηλέφωνό σας.
  
  
  Πρώτα να της τηλεφωνήσει αρμόδιο Διαστημικής υπηρεσίας πληροφοριών της επιτροπής στο Λος Άντζελες. Το είπε ονε για συσσωρεύουν χρέος στο δρόμο και για το αυτοκίνητο του Ροδανού σε θάμνους. Της τηλεφώνησε για να καλέσετε ένα ταξί, και θα με Роной εγκαταστάθηκαν περιμένουμε
  
  
  Το πέμπτο κεφάλαιο
  
  
  Μαλιμπού. Χαρά για τους αστέρες του κινηματογράφου, το σπίτι του σαββατοκύριακου για τους πλούσιους και τη θέση έκτακτης ανάγκης της γειτονιάς νο 12 AX. Κάποιοι γύρω τους, έχουν παρατηρηθεί σε όλη τη χώρα για τη χρήση πράκτορες AX σε ειδικές κάτω από άλλες συνθήκες. Την ένιωσα ότι θα με Роной ηθικό απαιτήσεις.
  
  
  Το ίδιο κλειδί που έχει ο κάθε παράγοντα AX, άνοιξε την πόρτα σε οποιονδήποτε από αυτούς. Βρίσκονταν σε διάφορες γειτονιές και κτίρια. Το ότι στο Μαλιμπού, την έλλειψη περιγράφηκε από τον όρο "Emergency Quarters". Σύγχρονο κτίριο γύρω από το γυαλί και το μαόνι ήταν προστατεύεται από το δρόμο στην εθνική οδό Pacific coast семифутовым από το φράχτη. Στο κάτω μέρος έχει ένα τεράστιο σαλόνι, με ένα υψηλό ανώτατο όριο και άνετα έπιπλα, ράφια τοποθετημένα αναστολής γύρω από το τζάκι. Десятифутовая μπαρ, γύρω από έβενο ξόδευε σαλόνι με μικρή λειτουργική κουζίνα. Σπειροειδής σκάλα γύρω από σφυρήλατο σίδερο οδήγησε στην τριπλή χαρά, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια.
  
  
  Ρον παρατήρησε μπάνιο με βυθισμένη ρωμαϊκή μπανιέρα. "Θα είναι ακριβώς το να κάνεις μπάνιο", είπε. - Πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κρυφτώ μετά;
  
  
  "Κοίτα μέσα από την κρεβατοκάμαρα", είπε. "Αυτές οι θέσεις είναι αρκετά καλά εφοδιασμένο με".
  
  
  Σηκώθηκε πάνω και περιφέρεται σε ντουλάπια και συρτάρια, ενώ την έλεγξε μπαρ. Σύντομα σκόνταψε και πάλι σκόνταψα σε велюровом ρόμπα, перекинутом μέσα από το χέρι, και τα χέρια της ήταν γεμάτα μπουκάλια και βάζα.
  
  
  "AX σίγουρα обустраивает τις καταφυγίων σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Δεν είναι τόσο wouldnt κομψά, - είπε ο έι. "Ήμουν σε ένα ζευγάρι, όπου έπρεπε να ασχοληθεί με αρουραίους σε θέση για θησαυροφυλάκια".
  
  
  Ρον καιρό με κοιτούσε με το πρόποδες της σκάλας. "Είναι μια web-το πρόβλημα, το οποίο έχουμε εδώ δεν θα".
  
  
  "Τουλάχιστον το ένα", - συμφώνησε εγώ. "Τι θέλετε να πιείτε; Γεια σας, έχω ένα ζευγάρι έτοιμο, όταν θα βγεις.
  
  
  "Ό, τι κι αν είχαμε", είπε εκείνη, μπαίνοντας στο μπάνιο.
  
  
  Το τμήμα του τείχους έχει το λουτρό ήταν από τη βοτσαλωτή γυαλί και είναι στραμμένη προς το μπαρ έξω. Όταν ο σεργκέι ήταν στο μπάνιο είναι ενεργοποιημένη, το γυαλί ήταν αρκετά ημιδιαφανές, και ό, τι συνέβαινε μέσα του, ήταν μια χαρά φαίνεται, τουλάχιστον για το είδος, για όλους όσους παρακολούθησαν γύρω από το μπαρ. Δεν μπορούσα να είμαι σίγουρος ήξερα αν Ρον γι ' αυτό вуайеристском επίδραση ή όχι, αλλά изученной από τις χάρες ee κινήσεις την υποψία πως ναι.
  
  
  Άπλωνε τα μπουκάλια και τα βάζα στο ράφι, στη συνέχεια, την μπλούζα της. Ακόμη και μέσα από διαστρεβλωμένη γυαλί βότσαλα γύρω από το ροζ είναι το χρώμα της θηλής ήταν διαφορετική από τη λευκή σάρκα της στήθος. Βγήκε μέσα από τις υπηρεσίες μπλε παντελόνι και τράβηξε ριγέ μαύρα εσώρουχα μπικίνι με το μακρύ λεπτό τα πόδια. Έχει ελέγξει το νερό με το ένα πόδι, την τελευταία φορά που κοίταξα τον εαυτό μου στον ολόσωμο καθρέφτη και πήγα στο μπάνιο.
  
  
  Την σήκωσα το τηλέφωνο στην άκρη του μπαρ, για να καλέσετε Хоуку. Με τον προσωπικό αριθμό αμέσως πήρε τηλέφωνο. Φυσικά, ήταν η πιθανότητα ότι το τηλέφωνο Μαλιμπού οντισιόν, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα των κινήσεων, δεν μπορούσε να σταματήσει να ανησυχείτε γι ' αυτό.
  
  
  Πριν από την πρόλαβε να ανακοινώσει ότι σας έγινε γνωστό από Ροδανού, η συζήτηση άνοιξε το Γεράκι.
  
  
  "Ήμουν σε επαφή με πολύ ενθουσιασμένος εκπρόσωπος JIC, ο οποίος είπε ότι αφήσατε ονε αρκετά βρώμικη δουλειά καθαρισμού, που θα πρέπει να απορριφθεί και να εξηγήσει την τοπική αστυνομία".
  
  
  Αναγνώρισε την ακρίβεια της αναφοράς
  
  
  "Νικ, το καταλαβαίνω, - συνέχισε Γεράκι, - ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας μας μερικοί λαμπτήρες αναγκαστικά θα μείνουν πίσω. Δεν θα είναι πάρα πολλά, αν στο μέλλον κάνετε τις απαραίτητες διάθεση πιο τακτικό τρόπο, ας πούμε, πυροβόλησε τους δίπλωμα δολάριο; "
  
  
  "Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός, - υποσχέθηκε εγώ - αν το επιτρέπουν οι συνθήκες".
  
  
  "Καλά. Και τώρα πες μου, μήπως δις Фольштедт κάτι πολύτιμο για εμάς;
  
  
  Την καταστέλλεται ένα χαμόγελο, βλέποντας, όπως Ρον μπήκε στο μπάνιο και άπλωσε το γυμνό και το χέρι με μια πετσέτα. "Ναι, είπα, νομίζω πως ναι".
  
  
  Το είπε Хоуку για την έρευνα του Ροδανού Νοξ Варнова πριν από πέντε χρόνια, και εγώ το καθεστώς εκβιασμών, των εθνών, απειλώντας να ανατινάξει την πόλη το ένα μετά το άλλο. Хока ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όταν το είπε ονε για την ιδέα Варнова να κάνει το πλαστικό πυρηνική βόμβα.
  
  
  Είπε: "Είναι πολύ καλή σε συνδυασμό με τη νέα ανάπτυξη στον τομέα αυτό. Δεν θέλω να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, αλλά θα ξενοδοχείο, για να σας το πρωί έφυγαν πίσω στην Ουάσιγκτον ".
  
  
  "Σωστά. Την θα είμαι εκεί αύριο ".
  
  
  Ρον ήδη βγήκε, γύρω από την μπανιέρα, σκουπίζοντας τον εαυτό του με μια πετσέτα. Με προχειρότητα στον έρωτα θα έχει κινηθεί μια χνουδωτή πετσέτα επάνω και προς τα κάτω σε μια ομαλή εσωτερική πλευρά του μηρού. Όταν της απάντησα Хоуку, στη φωνή μου, πρέπει να αντανακλάται μια μικρή απογοήτευση από το γεγονός ότι τόσο σύντομα τελείωσε είναι μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Γεράκι откашлялся της неодобрительной τρόπο. - Μπορείτε να πάρετε μαζί σας κυρία Фольштедт. Στο έργο μου θα λειτουργήσει και για τους δυο σας ".
  
  
  "Εμείς θα είμαστε εκεί", - είπε ο με μεγάλο ενθουσιασμό.
  
  
  Της έκλεισε το τηλέφωνο και έφτιαξε δυο μαρτίνι με
  
  
  
  
  
  το ψυγείο αλκοολούχα ποτά κάτω από το μπαρ. Όταν την παράτησε στο κομμάτι που να ταιριάζει λεμονιού σε κάθε ποτήρι, γύρω από το μπάνιο βγήκε Ρον. Φορούσε ένα κοντό κατασκευασμένη από βελουτέ μπουρνούζι, δεμένα με τη ζώνη του. Αυτό ήταν αρκετό για να φτάσει σε πτυχώσεις, όπου μηρό συνδέει με ягодицей.
  
  
  "Δυστυχώς, αυτό το φόρεμα δεν είναι για υψηλής κορίτσια", είπε.
  
  
  "Δεν είπα αυτό", - είπε ο έι. Τα πόδια του Ροδανού, στη μορφή στην οποία ήταν τώρα, δεν έμοιαζαν έστω και λίγο λεπτή. Αντ ' αυτού, φαίνονται στρογγυλεμένες, λείο και εύπλαστο. Την παρέδωσε ε μαρτίνι.
  
  
  "Ευχαριστώ", - είπε. "Τηλεφώνησες στην Ουάσιγκτον;"
  
  
  "Ναι. Γεράκι θέλει να φτάσαμε εκεί αύριο. Είπε ότι είχε μια δουλειά και για τους δυο μας. Μαζί σου όλα καλά;
  
  
  "Γιατί όχι; Αυτό θα πρέπει να είναι καλύτερη από ό, τι μείνω εδώ με τους ποδηλάτες και κατάλληλο ξέρει ποιος άλλος πυροβολεί σε μένα.
  
  
  Ρον έκανε μια γουλιά γύρω από το ποτό, στη συνέχεια έβαλε το ποτήρι στο τραπέζι και άρχισε έντονα να ανατριχιάζω σαν το раздул μια ριπή κρύου δειγματοληψίας του αέρα.
  
  
  Την έκανε ένα βήμα προς το μέρος της. "Ρον, τι έγινε;"
  
  
  Πήρε μια βαθιά ανάσα. - Νομίζω ότι αυτό είναι μια δεύτερη αντίδραση σε όλο τον ενθουσιασμό σήμερα δεν το πότε. Φαίνεται, δεν την такоая δροσερό και συλλέγονται όσο νόμιζα ".
  
  
  Την πήγε και αγκάλιασε ee. Ee σώμα, που ήταν τόσο λεπτή και ικανό σε ρούχα, έλιωνε μέσα μου με το θερμό ευελιξία, που ήταν εκπληκτικό. Ee στήθος, προσκόλληση στο στήθος μου, απαλά κινούνται μαζί με την αναπνοή.
  
  
  "Είμαι τόσο φοβισμένη, Νικ", είπε, για σένα, για μένα και για όλους στον κόσμο. Πώς θα τελειώσει; "
  
  
  "Άσχημα", είπα. "Αλλά δεν είναι για μας. Τώρα χαλάρωσε και άσε εμένα να ανησυχώ ".
  
  
  Την τρίβει λείων μυών της πλάτης μέσω κατασκευασμένη από βελουτέ μπουρνούζια.
  
  
  Είναι λυγισμένο το κεφάλι, για να ετησίως στα μάτια μου. "Ελπίζω να έχεις δίκιο, Νικ, - είπε.
  
  
  Της, έσκυψε και φίλησε ee στα χείλη. Από nach μύριζε γύρω από το σαπούνι λουτρών, με ένα ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα για τα μαλλιά. Τα χείλη nach ήταν δροσερό και εύπλαστο, ενώ η γεύση θυμίζει μέντα.
  
  
  Τα χέρια μου скользнули επάνω και έφτιαξαν εξωτερική άκρη του χιτώνα και, στη συνέχεια, έπεσαν στο ζεστό δεσπόζει στους λόφους της στήθος. Με εύκολη κραυγή επιθυμίες, τράβηξε από μένα. Αρκετό χρόνο για να χαλαρώσει τη ζώνη και ωθήστε το μπουρνούζι πίσω στους ώμους, επιτρέποντας ονε πέσει στο πάτωμα.
  
  
  Σιγά-σιγά, επίτηδες τα έκανε το χέρι μου στην εκ διαμέτρου, για μια στιγμή έσκυψε στο στήθος, στη συνέχεια επέτρεψε θηλές και πάλι να αυξάνεται, αφού έκανε με τα χέρια της το σώμα και επίπεδη κοιλιά με το εγώ, πιο μαλακό, από σουέτ, δέρμα.
  
  
  Ee μάτια της ήταν γοητευμένος, όταν είναι λυγισμένο το κεφάλι, για κάθε χρόνο, έκανε τα δάχτυλά μου στο μεταξένιο μαξιλάρι στον ζεστό το κέντρο και τα πεινασμένα μάτια γύριζαν, για να συναντήσω τους.
  
  
  Όταν, υποχώρησε και βιαστικά έβγαλε τα ρούχα, σπούδασε με ειλικρινή ενδιαφέρον και θαυμασμό, ποτέ δεν отворачивалась, ακόμα και όταν εκείνη ήταν εντελώς γυμνός. Στη συνέχεια, απλά άνοιξε τα χέρια του για να με χαιρετήσει.
  
  
  Της έριξε μια ματιά στις σκάλες υπνοδωμάτια, αλλά εκείνη κούνησε το κεφάλι της - πώς να το πω, ότι η ανάγκη ήταν πολύ επείγουσα, για να αναβληθεί η, - ότι ο τόπος είναι εδώ, ήρθε η ώρα. Θα είχαν ξαπλώσει στο παχύ μπλε χαλί, και της χάιδεψε το σώμα. Πρώτα της βογκητά ήταν ήσυχα, σαν πνοή ανέμου, αλλά σύντομα μεγάλωσε σε πυρετώδης κραυγές απαιτήσεις, όταν είναι перекатилась και πέρασε με τον εαυτό σας.
  
  
  Όταν την πήγε στο διάολο, είναι έκαμψε το λεπτό ελαφρύ σώμα, για να με συναντήσει. Στη συνέχεια ήταν извивающийся, βασανιστικό ρυθμό ee αγωνιώδη επιθυμία, μαζί αθροιστικά για гребневой κύμα κορύφωση, την οποία ακολούθησε μια μακρά, ταχεία κάθοδο στο κενό του γλυκού εξάντληση.
  
  
  Στο Έκτο Κεφάλαιο
  
  
  Το επόμενο πρωί Ρον πήγα για δουλειά και έφτιαξα ένα πλούσιο πρωινό. Νυχτερινή φόρτιση προκάλεσε έχουμε τόσο μεγάλη όρεξη, και εμείς με ενθουσιασμό αναβλήθηκε edu. Καθώς ο καφές μας κύπελλα κρυώσει, όλα τα υπόλοιπα αρχή ζεσταθεί. Ωστόσο, αυτό ήταν εργάσιμη μέρα, και γύρω από το τι ξέρει για τον Ρον, την παραμονή το βράδυ, καθιστικό, στη συνέχεια, το πρωινό μπορεί να διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.
  
  
  Αντί για αυτό, σηκώθηκε στο μπάνιο και πήρε ένα κρύο ντους.
  
  
  Φύγαμε σε όλο το Λος Άντζελες. Κόκκινη σημαία στην девятичасовом πτήση, και σε Даллесе μας συναντήθηκε με λιμουζίνα AX ένας άλλος σιωπηλός και αποτελεσματικός οδηγός Хока.
  
  
  Περάσαμε μέσα από το τελετουργικό, την ασφάλεια και σύντομα σε αυτό το παιχνίδι σε μια καρέκλα απέναντι από τον Ντέιβιντ Хока. Άνθρωπε AX пробежался τα μάτια σε Ροον Фольстедт και γύρισε προς το μέρος μου με άρρητος το θέμα κατά την άποψη. Την ανασήκωσε τους ώμους και χαμογέλασε ήταν τόσο αθώα, όσο μπορούσα.
  
  
  Γεράκι δραματικά καθάρισα τον λαιμό μου και να μπω στο θέμα. "Εκείνη την εποχή, όταν χθες μου τηλεφώνησαν, Νικ, κρατήσαμε ναυτικός, ονόματι Χουάν Εσκομπάρ καραϊβική κρουαζιέρα τακτικών γραμμών Gaviota. Εγώ κρατούνται σε Φορτ λαθδερδαλε, όταν ο ύποπτος οδήγησε τον εαυτό σας περνώντας από το τελωνείο. Καμία λαθρεμπόριο δεν διαπιστώθηκε μας κατά τα πρότυπα της nen, μας εγώ βαλίτσα, αλλά επειδή αυτές τις μέρες όλοι μας οι άνθρωποι ήταν σε ένα διπλό πρόβλημα, οι αρχές της Φλόριντα τηλεφώνησαν στο γραφείο μας. Μας έφεραν Эскобара για ανάκριση, αλλά δεν έχουμε τίποτα από αυτόν δεν έχουν επιτύχει. Στη συνέχεια, όταν έχετε μεταφέρει πληροφορίες δις Фольстедт για Νοξ Варнове και εγώ πυρηνική-πλαστική εκρηκτικά, θα εξετάσει προσεκτικά γεννημένος τους βαλίτσα. Φυσικά, τα εργαστήρια έχουν δείξει ότι είναι расщепляющийся υλικό.
  
  
  
  
  
  
  Στη σύρτη βρήκαμε μικροηλεκτρονικός πυροκροτητή, που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας την άπω σήματος. Και το πιο ενδιαφέρον, στη λαβή της έχει χαραχτεί μικρό κρανίο - ένα μικροσκοπικό ο στόχος του θανάτου.
  
  
  "Μάθατε κάτι άλλο, από το ναύτη;" Την ρώτησε.
  
  
  "Λίγο. Της θα το αφήσω αυτό για τα μαθηματικά και να σου πω ο ίδιος.
  
  
  Hawk πάτησε το κουμπί στο домофоне και είπε: "Στείλτε Эскобара". Ένα λεπτό αργότερα εισήλθε ατμού ζοφερή κυβερνητικούς αξιωματούχους, και ανάμεσα τους βρισκόταν κυκλοθυμική рябой άνθρωπος. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν φύγει, και το Γεράκι χειρονομία έβαλε Эскобара στην καρέκλα.
  
  
  Την πλησίασε και στάθηκε μπροστά σε άντρα. "Ας ακούσουμε την ιστορία σας", είπα.
  
  
  Ο εσκομπάρ ενοχλητικό поерзал. "Είπα είναι είκοσι φορές".
  
  
  "Πες το πάλι", είπα. "Μου."
  
  
  Έριξε μια ματιά στο πρόσωπό μου και χωρίς δισταγμό άρχισε να μιλάει. "Μεγάλε, μου έδωσε τη βαλίτσα και πεντακόσια δολάρια. Είπε να κάνει ένα διάλειμμα για μερικές εβδομάδες. Μετά, όταν κατάλαβα το πλοίο, μου δίνει ακόμα πέντε. Ό, τι κάνω είναι να βάζω την βαλίτσα στο ντουλάπι στο Κλίβελαντ και αφήνω εγώ εκεί. Αυτό είναι ό, τι ξέρω. Το ορκίζομαι."
  
  
  "Ποιος είναι μεγάλος άνθρωπος;" Την ρώτησε.
  
  
  "Δεν ξέρω το όνομά του. Μερικές φορές έρχεται στο πλοίο σε ένα λιμάνι, μερικές φορές σε ένα άλλο. Ό, τι ξέρω, έχει νέους ιδιοκτήτες, και όταν δίνει εντολές, όλα είναι καλά ".
  
  
  "Οι νέοι ιδιοκτήτες, είπατε;"
  
  
  "Ναι. Πέντε-έξι μήνες πριν αγόρασαν Гавиоту. Το μεγαλύτερο μέρος της παλιάς ομάδας oni απολύονται, κάποιοι γύρω μας αφήνουν. Την δουλεύω για κανέναν. Καταλαβαίνετε, αυτό είναι δουλειά. Νέα παιδιά, τα οποία έχουν προσληφθεί στην ομάδα, και όχι γύρω από τη Νότια Αμερική, όπως όλοι μας. Είναι αστείο να μιλούν και να κρατούν μακριά μας ".
  
  
  "Πες μου περισσότερα για το μεγάλο άνθρωπο".
  
  
  "Αυτός είναι το αφεντικό, αυτό είναι ό, τι ξέρω. Φαίνεται αγενής και λέει με χαμηλή φωνή. Τους ώμους μεγάλες, όπως ο ταύρος ".
  
  
  Την κοίταξε Γερακιών.
  
  
  "Αυτή η περιγραφή ταιριάζει Καπέλο Городину", - είπε.
  
  
  Της είπε Эскобару: "Κάποιος άλλος διέταξε;"
  
  
  "Ένα άτομο τη βλέπω μόνο δύο φορές. Άπαχο κρέας, δυσοίωνο, γκρίζα μαλλιά. Ήταν ο μόνος που την έχει δει ποτέ, δίνοντας εντολές ο μεγάλος τύπος.
  
  
  Την γύρισα προς Хоуку. "Жизов?"
  
  
  Κούνησε το κεφάλι.
  
  
  Την έβαλε τα χέρια του στις τσέπες του και σιγά-σιγά περπάτησε προς το απώτατο γκρίνια. Στη συνέχεια, την επέστρεψε και πάλι στάθηκε μπροστά ναυτικός. Την έβλεπα ονε στα μάτια, μέχρι που πήγε το βλέμμα.
  
  
  "Huang, είπε της ονε, - πρέπει να ακούσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δίκαιο στρέφονται με εγκληματίες και ότι δεν χρειάζεται να φοβάται την κακομεταχείριση. Αλλά εδώ είναι μια άλλη κατάσταση, Χουάν. Δεν υπάρχει χρόνος για την υπομονή σας. Αν λες ψέματα, μας, της, προσωπικά θα φροντίσω να το, ακόμη και αν είστε ζωντανοί, θα ήταν άχρηστοι για γυναίκες. Με καταλαβαίνεις, τον Χουάν.
  
  
  "Ναι, κύριε!" - έκοψε ο ίδιος. Διογκώνοντας μάτια πληροφορία μου, ότι ήξερε ότι δεν αστειεύομαι. "Από το όνομα της μητέρας μου, την λέω την αλήθεια! Ήταν ακόμη έξι άτομα, τα οποία μπορούν επίσης να βοηθούν τις βαλίτσες σας. Kuda oni ih παίρνουν, δεν την άκουσα. Η δουλειά μου ήταν στο Κλίβελαντ. Αυτό είναι ό, τι ξέρω, κύριε, πιστέψτε με.
  
  
  Την έκανε. Της, κούνησε το κεφάλι Хоуку, και πήρε Эскобара.
  
  
  "Υποθέτω ότι έχετε ελέγξει το όχημα και τους νέους ιδιοκτήτες", είπα, όταν εμείς οι τρεις και πάλι μόνοι.
  
  
  "Ναι. Гавиота είναι βενεζουέλας μέλλον ορθογραφικό παιδεία. Πρώην ιδιοκτήτες που έχει καταβληθεί ένα τεράστιο ποσό σε μετρητά από τον άνθρωπο, ο οποίος είπε ότι εκπροσωπεί την εταιρεία Halcyon Cruises. Αυτό, φυσικά, ψεύτικο.
  
  
  Μίλησε Ρον. "Δεν θα μπορούσε να συλλάβει το πλοίο και να ανακρίνουν ομάδα; Μάθε από πού προήλθαν οι βόμβες; "
  
  
  "Θα μπορούσαμε να έχουμε", - ομολόγησε Γεράκι. "Αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι Городин θα είναι επί του σκάφους, και, φαίνεται, Жизов σχεδόν δεν φαίνεται. Ακόμη και αν γνωρίζουμε που γίνονται βόμβες, και όπου είναι αποθηκευμένο σκανδάλη τόσο κατά, οι φήμες για σύλληψη οχημάτων φτάσει ih νωρίτερα από ό, τι εμείς. Και μετά μπορούν να ανατινάξουν τις βόμβες, έχει ήδη θέσει σε, ο θεός ξέρει ποιες πόλεις. Όχι, αυτή η άσκηση θα πρέπει να διατηρηθεί, φωνή γιατί το ξενοδοχείο για να είσαι και ο Νικ ήταν εδώ.
  
  
  "Αναρωτιόμουν πότε θα έρθει πριν από αυτό", είπα. "Χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχω συνηθίσει να δουλεύω μόνη μου".
  
  
  "Όχι αυτή τη φορά", είπε ο Χοκ. "Πρώτο μας βήμα είναι να φυτέψει κανείς στο πλοίο κρουαζιέρα τακτικών γραμμών. Και μοναχικός άντρας θα προσελκύσει πάρα πολλή προσοχή ".
  
  
  "Γιατί;" Την ρώτησε.
  
  
  "Τυχαίνει" Гавиота "ειδικεύεται στην..." - εδώ ο γέρος θεωρεί αναγκαίο και πάλι καθαρίσει το λαιμό του, - "... κρουαζιέρες για το ζευγάρι".
  
  
  Ρον Фольстедт άρχισε να χαμογελά, αλλά γρήγορα ξεμεθάω ένα πράγμα, όταν το Γεράκι πέταξε στο διάολο ένα από αυτά τα πράγματα σκληρές απόψεις της Νέας Αγγλίας.
  
  
  Είπε: "Είμαι σε συμφωνία με την Επιτροπή ατομικής ενέργειας, για να μις Фольстедт προήχθη σε AX στην διάρκεια αυτής της ανάγκης. Δεν νομίζω ότι αν της ζήτησε να παίξουν το ρόλο τους νεόνυμφους, είστε πάρα πολύ επέκτειναν τις υποκριτικές ταλέντα.
  
  
  "Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε", είπα με невозмутимым θέα.
  
  
  "Μέχρι που κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους", - πρόσθεσε ο Ρον, κλείνοντας το μάτι σε μένα, όταν το Γεράκι δεν είδα.
  
  
  "Ήξερα ότι μπορώ να βασίζομαι στη συνεργασία σας, - για τους περισσότερους είπε το Γεράκι. "Θα ενταχθούν κρουαζιέρα αύριο στην Αντίγκουα. Το πλοίο Gaviota θα μπω σε πολλά λιμάνια της Καραϊβικής φόρεμα, δουλεύει μέσω της διώρυγας του Παναμά και θα πεταχτούν έξω από τη δυτική ακτή του Μεξικού, με μια στάση στο Λος Άντζελες. Αλλά αν δεν έχετε βρει τη βάση και δεν αποκλείει την στιγμή, όταν το πλοίο φτάσει στον Παναμά, τότε
  
  
  
  
  
  
  θα είναι πολύ αργά. Γιατί μετά από οκτώ ημέρες έχει προγραμματιστεί να εκραγεί βόμβα στη Νέα Υόρκη ".
  
  
  "Ένα σύντομο μήνα του μέλιτος", - σχολίασε την.
  
  
  Γεράκι συνέχισε, λες και δεν είπε τίποτα. Εκδρομή οικισμός της ρωσίας - μάθετε πού τοποθετούν βαλίτσες-βόμβα στο πλοίο, και να επιστρέψει στην πηγή. Εκεί μπορείτε να βρείτε Anton Жизова και, πιθανότατα, Νοξ Варнова. Στη συνέχεια, μπορείτε μόνοι τους. - Θα της παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη για το σκοπό αυτό, αλλά κάθε μεγάλης κλίμακας επέμβαση δεν είναι δυνατή ".
  
  
  Θα με Роной βγήκαν από το γραφείο του γέρου και μία πτήση κατέβηκαν στο Κέντρο διαχείρισης εγγράφων. Εκεί μας έχουν παράσχει όλα τα έγγραφα και τις φωτογραφίες που θα χρειαστούμε, για να δώσει τον εαυτό μου για τον κύριο και την κυρία Νίκολας Χάντερ.
  
  
  Όταν φεύγαμε από το αρχηγείο-ένα διαμέρισμα AX, Ρον έπαιζε , ενεργώντας για όλο τον κόσμο, όπως η μέλλουσα νύφη.
  
  
  "Μην νομίζετε - δειλά είπε, - ότι, επειδή το" γάμο "και επισήμως δεν ξεκινά μέχρι αύριο, θα πρέπει να μείνετε σήμερα σε δύο χωριστά;"
  
  
  "Καλή ιδέα", είπα, η σύλληψη ταξί. "Θα πρέπει να βγει σήμερα αρκετά αργά και δεν ήθελα να σε ξυπνήσω, όταν μπεις μέσα".
  
  
  "Αλήθεια εγώ;" - ρώτησε με βαριά σαρκασμό. "Πώς τη λένε;"
  
  
  "Έλα, αγάπη μου, δεν θα το μετανιώσεις, ότι απολαμβάνω χθες το βράδυ εργένη".
  
  
  Είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι σε τέλη, και Ρον отодвинулась από μένα τόσο μακριά, όσο το επέτρεπε το κάθισμα. Με τα χέρια διπλωμένα και σφιγμένη γόνατα, καθόταν, scowling στο παράθυρο.
  
  
  Της επέτρεψε ε σύκο έξι τετράγωνα, στη συνέχεια υπέκυψε. "Αν νιώσεις καλύτερα, το κάνω σήμερα το βράδυ στο αρχηγείο-διαμέρισμα AX και θα κάνω κακό μάτι".
  
  
  Γύρισε και κοίταξε τους нордическими μπλε μάτια. "Στην delle?" - ρώτησε η φωνή του μικρού κοριτσιού.
  
  
  "Δικαίωμα", είπα. "Δεν έχω πρόβλημα με τη μίξη τους και την ψυχαγωγία, καθώς το ένα δεν εμποδίζει το άλλο. Σήμερα, όμως, τα πάντα θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τα έργα. Θέλω να πω ταχ ό, τι έχουμε για Антоне Жизове, Федоре Городине και Νοξ Варнове ".
  
  
  Ρον άπλωσε το χέρι της και απαλά ασκεί το χέρι μου σε κάθε φυλή. "Λυπάμαι πολύ, Νικ. Το ξενοδοχείο φαίνεται ребячливой.
  
  
  Της χαμογέλασε ε. "Δεν υπήρχε άλλος τρόπος".
  
  
  Στη συνέχεια, γλίστρησε δίπλα μου και έσκυψε για να απαλά να την φιλήσω.
  
  
  Το έβδομο κεφάλαιο
  
  
  Το επόμενο πρωί, λίγες ώρες πριν από την άφιξη "Гавиоты" μας έβγαλαν Αντίγκουα ναυλωμένο αεροπλάνο. Σεντ Τζονς, πρωτεύουσα του μικρού νησιού, εξακολουθεί να είναι πολύ βρετανικό σε κεντρικά σημεία της πόλης. Αλλά μόλις φτάσετε στην πατρίδα του από τις γειτονιές, θα αρχίσετε να ακούτε απαλή μουσική γλώσσα καλυψώ και να δείτε τα πολύχρωμα κοστούμια που φοράνε για να εντυπωσιάσει τους τουρίστες, αλλά επειδή τους αρέσουν τα χρώματα.
  
  
  Πρακτορείο ταξιδίων στο ξενοδοχείο queen's δεν βιάστηκε να πωλούν εισιτήρια για μια κρουαζιέρα στο Гавиоте.
  
  
  "Έχετε ήδη χάσει το πρώτο μέρος της πτήσης, - είπε - και δεν με νοιάζει θα σας χρεώσει το συνολικό κόστος".
  
  
  "Τι λες, καλέ μου;" - ρώτησα, όπως μετά την εκτέλεση ακριβείας γεωμετρία λεπτομέρεια.
  
  
  Ρον αισθησιακά διεξήγαγε τη γλώσσα τα χείλη μου. Της, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε ό, τι θα έχει απομείνει από την πτήση.
  
  
  Της έκλεισε το μάτι τουρίστα στον πράκτορα. "Θα δείτε πώς είναι".
  
  
  Με κάποια απροθυμία, έγραψε ένα ζευγάρι των εισιτηρίων για τον κύριο και την κυρία Χάντερ. Με λίγα μικρότερο απροθυμία πήρε τα λεφτά μου.
  
  
  Θα με Роной λίγο βόλτα γύρω, να δει βιτρίνες και κρατώντας τα χέρια, παίζουν σε νεόνυμφους-σε περίπτωση που κάποιος μας оглянет. Στην delle ήταν καθόλου δύσκολο.
  
  
  Μετά από λίγο κατεβήκαμε στην αποβάθρα, για να σε ετήσια βάση, ως μέρος της "Гавиота". Ήταν λείο και λευκό, με το γρήγορο είδος σιλουέτα, μπορεί να είναι πολύ λιγότερο από πεντακόσια μέτρα. Όταν κατευθύνεται προς глубоководному προβλήτα τυχερούς επιβάτες του μέλιτος σημαντικά έλειπαν.
  
  
  Απομονωμένο ζευγάρι εδώ και εκεί, με το χαμόγελο έβλεπα μέσα κιγκλιδώματα, αλλά το πλοίο φαινόταν να έπλεε με πολύ μικρότερο αριθμό επιβατών από ό, τι εγώ χωρητικότητα. Προφανώς, οι νέοι ιδιοκτήτες δεν είναι πολύ προωθήσει το προϊόν του, ότι ήταν κατανοητό, λαμβάνοντας υπόψη άλλες επιχειρήσεις που είχαν.
  
  
  Την παρακολούθησαν για λίγα επιβάτες και μέλη του πληρώματος, покинувшими πλοίο, και στην ελάχιστη περιοδική τη φόρτωση, αλλά δεν είδε τίποτα ύποπτο και γνωστών προσώπων. Σύμφωνα με τον Χουάν Эскобара, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας έμοιαζε μάλλον σε славянскую, από τη λατινική.
  
  
  Θα με Роной σε αυτό το παιχνίδι και βρέθηκε από τον ταμία. Εντελώς χωρίς ενθουσιασμό μας έδειξε την καμπίνα, εξωτερικό δωμάτιο σε ένα κατάστρωμα πιο κάτω, θαλάσσιος Περίπατος. Ήταν αραιά επιπλωμένο: καρέκλα, καναπέ, μικρή καρέκλα, του κόμμοδου και δύο μονά κρεβάτια. Το τελευταίο φάνηκε ασυνήθιστο για την κρουαζιέρα για το μήνα του μέλιτος, αλλά σύντομα θα με Роной διαπίστωσε ότι είναι εύκολο να μετακινούνται μαζί με τα πατίνια. Αρκετά δροσερή το άγιον έδωσε φθορισμού λαμπτήρας πάνω από τον καθρέφτη το στήθος. Την εξάπλωση κουρτίνες και να μπει στο φωτιστικό ζεστό καραϊβικής ηλιακός брылев.
  
  
  Ρον ήρθε και στάθηκε δίπλα μου. Είπε
  
  
  "Λοιπόν, τι θα το κάνουμε τώρα, γλυκέ μου άντρα μου?"
  
  
  "Δεν χρειάζεται να σας πω τι θέλω να κάνω. Ωστόσο, πρώτα θα κάνουμε μια βόλτα με το σκάφος. Θυμάσαι που κάνεις με ευχαρίστηση;
  
  
  "Ω, καλά, - είπε. "Αλλά αν αυτό το μήνα του μέλιτος δεν ζωντανέψει πολύ σύντομα, μπορώ να την πάει στο σπίτι στη μαμά".
  
  
  Την χτύπησε ee ωραίο στρογγυλό κώλο και πέταξες την
  
  
  
  
  
  
  στο κατάστρωμα. Λίγες ώρες περπατούσαμε στην палубам, που βλέπει μπαρ, γυμναστήριο, τραπεζαρία, θέατρο, κάρτα δωματίου και κατάστημα δώρων. Η έλλειψη άλλων επιβατών ήταν τρομακτική. Ζευγάρια του μήνα του μέλιτος, με τους οποίους συναντηθήκαμε, μου φαίνονταν πολύ ενθουσιώδης άλλο φίλο, για να παρατηρήσετε, έπλεε με τους κάποιος άλλος ή όχι. Μερικά μέλη του πληρώματος που συναντήσαμε, ήταν πολύ απασχολημένοι με τις εργασίες του, και φάνηκε να θεωρείτε τον εαυτό σας είμαστε αόρατοι.
  
  
  Το υπόλοιπο της ημέρας θα μείνει στην смотровом αίθουσα, πίνοντας ένα-δυο ποτά φρούτων με ρούμι, κρυφά βλέποντας εκείνους που ανέβηκε στο πλοίο, και την αξιολόγηση ih αποσκευών.
  
  
  Με την έναρξη του twilight στο πλοίο δεν ήρθε κανείς, αόριστα παρόμοια με την Θεόδωρος Городина ή Anton Жизова, και καμία εμφανή βαλίτσες στα χέρια επιστρέφουν επιβάτες ή μέλη του πληρώματος δεν εμφανίζονται. Εν τω μεταξύ, το γλυκό ποτό ρούμι πολύ πιτσίλισμα στο στομάχι μου.
  
  
  Όταν με τον Ατλαντικό ωκεανό προς δεσπόζει το σκοτάδι, "Гавиота" έδωσε δύο μπιπ, για να προκαλέσει στο σκάφος αδέσποτων επιβάτες, και είμαστε έτοιμοι να πλεύσει. Κύλινδρο ορχήστρα με την τοπική χάλυβα μουρμούριζε μας καντάδα, όταν το πλοίο δίπλα από την αποβάθρα.
  
  
  Βγήκαμε για φαγητό σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο τραπεζαρία, στη συνέχεια αποχώρησε από το κατάστρωμα και επέστρεψε στην καμπίνα μας. Πίσω από την πόρτα του Ρον γύρισε, για κάθε χρόνο για μένα, την αγκάλιασε ee και το φίλησε. Όλα ξεκίνησαν με ένα απλό φιλικό φιλί μετά το δείπνο. Αλλά μετά την, ένιωσα την άκρη της γλώσσας ελαφρά, σχεδόν δειλά ακούμπησα τα χείλη μου, και είχα την αίσθηση ότι "μήνα του μέλιτος" δεν θα шарадой. Είχα περισσότερο από ένα προαίσθημα, όταν το μωρό μου ручонка проскользнула κάτω ζώνη παντελονιού και παιχνιδιάρικα φτάσει κάτω, περιμένοντας το απαλό χάδι, обещавшей μια μακρά νύχτα ερωτική ακροβασίες.
  
  
  Περπάτησε πίσω πίσω και, προχωρώντας με αισθησιασμό, τη γνωστή σε όλες τις γυναίκες, αλλά αποτελεσματικά χρησιμοποιείται μόνο μερικά, έβγαλε τα ρούχα του. Το έκανε αργά - από την πρώτη κουμπιά της μπλούζας μέχρι την τελευταία пожатия τους γοφούς, από την οποία εσώρουχα γλίστρησε στο πάτωμα αποκαλύπτοντας загорелую, λεία επιδερμίδα. Δύο στενές λευκές λωρίδες κορδόνι που το περίγραμμα μπικίνι που φορούσε κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Λευκά περιγράμματα обрамляли χνουδωτή-μαλακό τρίγωνο, που ήταν μόνο σε μια απόχρωση πιο σκούρα την ελαφριά το κεφάλι.
  
  
  Κατά τη διάρκεια των τρελό έρωτα στο σπίτι του στο Μαλιμπού δεν είχα μια πραγματική ευκαιρία να βαθμολογήσετε απίστευτο σώμα Ронаса. Αδύνατη λαγωνικό, το οποίο φαινόταν να είχε σε ρούχα, απατούσε. Αν και πουθενά δεν φορούσε μας γραμμάρια περιττό, αλλά και οξείες γωνίες, επίσης, δεν ήταν.
  
  
  Εκείνη πόζαρε μπροστά μου, απολαμβάνοντας τον θαυμασμό. "Δεν νομίζεις, ότι είμαι πολύ αδύνατη?" - είπε, στο πρόσωπό της δεν ήταν για μας η παραμικρή αμφιβολία.
  
  
  Της χάιδεψε το πηγούνι του και προσπάθησε κριτικά: "Λοιπόν, τώρα που το αναφέρατε..."
  
  
  Είναι απαλά άγγιξε τα χείλη μου με τα δάχτυλά σας. "Καταλαβαίνω το μήνυμα. Ήρθε η ώρα να σταματήσουν το ψάρεμα για συγχαρητήριά μας ".
  
  
  Την αγκάλιασε ee για τη μέση και притянул στον εαυτό του, φίλησε το μαλακό χτύπημα της ζωής.
  
  
  Ρον επέμενε για μένα, εξέδωσε хнычущие ήχους διασκέδαση, μέχρι να ερευνηθεί ee ζωή τους γλώσσα σε μια αργή κύκλο, συνεχώς опускающемуся.
  
  
  Τον άφησες να φύγει, και έπεσε πάνω μου, άγρια ήθελε στο στόμα της. Την πήρε στα χέρια και την πήγα στο κρεβάτι. Εκεί θα απαλά μείωσε την υφασμένα κουβέρτα.
  
  
  Ρον έπιασε το κάτω χείλος δόντια και πρόθυμοι μάτια σε είδα να γλιστράει μέσα από τα ρούχα.
  
  
  Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν θέματα απρόσεκτοι νεόνυμφοι, που υποκρίνονται. Αλλά αμφιβάλλω, ότι οποιοδήποτε νόμιμο ζευγάρι νεόνυμφων ποτέ ήταν πιο πλήρες πρώτη νύχτα του γάμου της, από το δικό μας. Πριν τελικά αποκοιμήθηκε, οι πρώτες γκρίζες ακτίνες της αυγής άναψαν το ανατολικό ορίζοντα.
  
  
  8
  
  
  Μέχρι τότε, ως "Гавиота" μπήκε στο Мартинику, ήμασταν ήδη πλαισιωμένο pcb, φορέσαμε και καλό πρωινό. Ρον του ξενοδοχείου, να επισκεφθείτε τα πολύχρωμα μπουτίκ στην παραλία Fort-de-France, αλλά είπα τι πρέπει να έχω παραμείνει εκεί που μπορώ να παρατηρήσετε, ποιος και τι ανεβαίνει στο πλοίο. Την έστειλε μόνη της, αλλά επέστρεψε σε λιγότερο από μια ώρα, λέγοντας ότι αυτό δεν είναι διασκεδαστικός.
  
  
  Όπως αποδείχθηκε, θα μπορούσε να πάει μαζί της, παρά το γεγονός ότι αγαπούσε να εξετάσουμε κάτι παρόμοιο. Περάσαμε τέσσερις ώρες στη Μαρτινίκα, στη διάρκεια της οποίας πολλά νιόπαντρα ζευγάρια βγήκαν στην ξηρά και επέστρεψαν με мохнатыми αχυρένιες τα καπέλα και τα υπόλοιπα πράγματα γύρω καταστήματα με είδη δώρων. Το πλήρωμα κατά το μεγαλύτερο μέρος του παρέμεινε επί του σκάφους. Δεν ύποπτες αποσκευές δεν ήταν. Δεν υπάρχουν σοβαρές, ρωσική αρκούδα. Δεν τους κακούς ρώσους με γκρίζα μαλλιά.
  
  
  Είναι βράδυ με Роной και πάλι αποχώρησε από έναν περιπατητή μαξιλάρι. Δραστηριότητα στο πλοίο "Гавиоты", ως συνήθως, ήταν ελάχιστη. Ήρθαμε νωρίς αποσύρθηκε στη δική του καμπίνα, όπου η δράση επιταχύνεται σημαντικά.
  
  
  Επόμενη μας στάση ήταν της La Guaira, λιμάνι του Καράκας. Επειδή Гавиота έχει καταχωρηθεί στη Βενεζουέλα, την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε μια λαμπρή πρωτεύουσα αυτής της χώρας.
  
  
  Και πάλι ήταν απογοητευμένος.
  
  
  Εκείνο το βράδυ της άρχισε να ανησυχείτε για την αποστολή μας, αν και δεν αναγνωρίζεται τους προβληματισμούς Ρον. Στο τέλος, δεν έχουμε ισχυρούς λόγους να πιστεύουμε ότι Жизов και εγώ ομάδας προηγουμένως δεν συγκεντρώσει όλες τις βαλίτσες-βόμβες για τη μοιραία ώρα.
  
  
  
  
  
  
  Ή πόλη της Αμερικής μπορεί να είναι ήδη παγιδευμένη και είναι έτοιμη να εκραγεί στο πυρηνικό σύννεφο, μόλις θα πατήσετε το κουμπί σε κάποιο άγνωστο μέρος. Αν Juan Εσκομπάρ είπε την αλήθεια, τουλάχιστον έξι το πλήρες όνομα του έχουν αποσταλεί με τα μέλη του πληρώματος Гавиоты. Όσο ξέραμε, μπορεί να είναι και άλλοι τρόποι για να ih διανομής.
  
  
  Και σε πέντε μέρες πρέπει να έχει εκραγεί η πρώτη βόμβα στη Νέα Υόρκη. Λαμβάνοντας υπόψη είναι δειλή διάθεση αμερικανική κοινή γνώμη αυτές τις μέρες, την καταστροφή της μεγαλύτερης πόλης μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε θορυβώδη διαπραγματεύσεις. Βέβαια, με τέτοιους ανθρώπους, όπως ο Anton Жизов, οι διαπραγματεύσεις δεν βρίσκονται σε εξέλιξη.
  
  
  Είχαμε μόνο δύο επιλογές - να παραδοθω ή πάλη. Είναι πιθανό, μετά σε μικρές δημοκρατικές συζητήσεις, η κυβέρνηση αποφάσισε να πολεμήσει. Αλλά αυτό θα ήταν γελοίο, γιατί ορατού εχθρού δεν ήταν. Κρυμμένες βόμβες, срабатывающие κε ραδιοσήκατα που περιλακβάνει γύρω από το άγνωστο χώρους, δεν αποτελούν προφανή σκοπό. Όταν άρχισε το δεύτερο και τρίτο της πόλης εκραγεί, τη θέληση των ανθρώπων για την καταπολέμηση της μπορεί να εξαφανιστεί. Ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί, η καταστροφή των μεγάλων πόλεων της χώρας στέρησε ανθρώπους τη δύναμη να αντισταθεί.
  
  
  Έτσι Гавиота ήταν μόνο το παιχνίδι μας. Άγρυπνος ένας τελωνειακός υπάλληλος, κρατούνται Χουάν Эскобара, μας παρουσίασε ένα μικρό βαθούλωμα στην πανοπλία του εχθρού. Η δουλειά μου ήταν να περάσει μέσα από αυτό το κενό και να προκαλέσουν ένα θανάσιμο πλήγμα, πριν προλάβει να σουτάρει.
  
  
  Πέντε ημέρες.
  
  
  Εκείνο το βράδυ μας κάνοντας έρωτα δεν είχε την ίδια αυθορμητισμό, τουλάχιστον από την πλευρά μου. Φυσικά, Ρον ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά.
  
  
  "Τι έγινε, Νικ; Είστε ανησυχούν για την αποστολή; "
  
  
  "Θα έπρεπε να ληφθούν κάποια μέτρα", είπα. "Αύριο πάμε σε Κουρασάο, και αν εκεί δεν αναπτύσσεται, έχουμε πρόβλημα".
  
  
  "Θα προτιμούσατε να την μετακόμισε στο μισό κρεβάτι και άφησε να κοιμηθώ;" - σοβαρά ρώτησε.
  
  
  Την άρπαξε ee και πίεσε τον εαυτό της γυμνό σώμα. "Αγάπη μου, αν θα έχουμε μόλις πέντε μέρες πριν ο κόσμος αρχίσει να εκραγεί, βρέθηκε να περάσετε όσο το δυνατόν λιγότερο γύρω τους σε ένα όνειρο".
  
  
  Με εύκολη мурлыканьем διασκέδαση Ρον, обхватила τα πόδια μου τα πόδια μου. Και για λίγο καιρό δεν είχα σκεφτεί για πυρηνικές βόμβες σε μορφή βαλίτσες, δεν σκεφτόταν για το νεκρό γκολ.
  
  
  Στο Κουρασάο εν πλω "Гавиоты" εμφανίστηκε Θεόδωρος Городин. Της ήταν τόσο χαρούμενος που βλέπω την ζοφερή, широкоплечого ρώσο, που θα μπορούσε να τον φιλήσω. Curacao είναι ένα διεθνές ελεύθερη θύρα με μερικά γύρω από τα καλύτερα καταστήματα στην Καραϊβική. Οι περισσότεροι επιβάτες εγκατέλειψαν το πλοίο το πρωί ζήτησε συμφέρουσες αγορές, και, όταν επέστρεψαν στο σπίτι δεν όταν τα περιβάλλοντα αυτά ήταν εύσωμος Городин, μάταια προσπαθεί σε ένα κοστούμι Palm στην Ευχάριστη θέση να εξετάσουμε ένα τυπικό κυβερνήτη πλοίου αναψυχής επιβάτη, που θα μας ήταν. . Το παρατήρησα αμέσως το εγώ και να το κρατήσω εγώ στο οπτικό πεδίο, ενώ έκανε, σαν να περιφέρεται στο κατάστρωμα, πριν γλιστρήσει στην καμπίνα των αξιωματικών.
  
  
  Της ήταν λίγο απογοητευμένος που δεν πήρε μαζί του στο πλοίο ένα γύρω από τις βαλίτσες με μια βόμβα. Αλλά επειδή Curacao είναι ιστορική του προσωπικού-το επίπεδο των λαθρομεταναστών, είχα την υποψία ότι ήρθε η ώρα. Αν το ένα από το πλήρες όνομα του εμφανίστηκε, θα μπορούσε να προσπαθήσει να την εντοπίσει, είναι πολύ ευκολότερη θα τη δουλειά μου. Αλλά αν όχι, μπορώ να τιμωρήσω Городина.
  
  
  Έχοντας μάθει σε ποια καμπίνα εγκαταστάθηκαν μεγάλε, τον εντάχθηκε Rone σε μπάρα σε επιφυλακή δωμάτιο.
  
  
  "Городин εν πλω", - είπε ο έι.
  
  
  Γαλάζια μάτια της διευρύνθηκε από ενθουσιασμό. "Ω, ο Νικ, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εντοπίσεις τις βόμβες μέσα από αυτό".
  
  
  "Αυτό ή το χτύπημα στο κρανίο μου. Επειδή μέχρι στιγμής η νυφίτσα ήταν αποτυχία ".
  
  
  Την είδε μια σύντομη αγανακτισμένοι ματιά και πήρε ee χέρι. "Μη με παρεξηγήσεις. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν οι τρεις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Αλλά το έργο σε πρώτη φάση, και μπορούν χωρίς μεγάλη υπερβολή να πούμε ότι όλη καταραμένο κόσμο στους ώμους μου ".
  
  
  "Το ξέρω, αγαπητέ μου", είπε. "Δεν είμαι εγωιστής".
  
  
  "Όταν αυτό τελειώσει, μπορούμε να πάρουμε ένα μικρό διακοπές", είπα. "Θα ήταν καλό να μπει στο κρεβάτι, αν δεν εντάχθηκαν Жизов, Городин και Νοξ Вамов".
  
  
  Ο ρον изумленно κοίταξε nach. "Πρέπει να το ελπίσουμε!" Μετά μου χαμογέλασε, και όλα ήταν πάλι καλά.
  
  
  "Τι σκοπεύεις να κάνεις;" ρώτησε.
  
  
  "Προσευχήσου, ώστε το ένα γύρω από τις βαλίτσες με βόμβες ήταν να παραδοθεί στο πλοίο, έτσι ώστε να μπορεί να εισέλθει. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να πάω στο Городиным. Γρήγορα και απαλά. Γιατί κάπου Жизов και Варнов περιμένουν με το κουμπί που κάνει μπορεί να ανατινάξει το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ. Αν την πάρω αμέλεια, κάποιος μπορεί να τους στείλουμε ένα μήνυμα, να μην περιμένουν τη λήξη της προθεσμίας ".
  
  
  "Τι μπορώ να κάνω, Νικ;"
  
  
  "Μείνε μακριά από το δρόμο", - έκοψε την, στη συνέχεια υποχώρησε. "Ρον, από εκείνη τη στιγμή όλα μπορεί να γίνει παράλογη και μοιραία. Την εκπαιδευτεί για τέτοιες ενέργειες, αλλά εσείς όχι. Το θέλω για να είστε πίσω σε μας καμπίνα και κλείστηκαν εκεί. Μην ανοίγετε την πόρτα, ενώ εγώ δεν θα σας δώσω το σήμα.
  
  
  "Καλά", - διατήρησε σταθερή ατμοσφαιρική πίεση αυτή.
  
  
  Την έστειλε Ρον στο δρόμο. Ήταν καλή παρέα. Και χρήσιμο. Αλλά όχι σε αυτό το στάδιο λειτουργίας.
  
  
  Της, επέστρεψε στο κατάστρωμα, καλύτερα να δούμε τα παρόμοια. Με το σούρουπο, είμαστε έτοιμοι για απόπλου, και μας μία βαλίτσα στο πλοίο δεν αυξήθηκαν. Φύγαμε από το λιμάνι Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  κολυμπώντας swinging pontoon bridge ονομάζεται Βασίλισσα την Έμμα, και αποφάσισα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Городину. Μετά άκουσε την εκκίνηση.
  
  
  Ήταν ένα ταχύπλοο με сдвоенным εξωλέμβια μηχανή χωρίς φώτα. Όταν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. κάποιος πέταξε πάνω του ένα σχοινί. Κατάληψη φαλακρός άνδρας με ταχύπλοο, φάνηκε να δίνει τις διαταγές. Εγώ, οι άνθρωποι σήκωσαν το σκούρο ορθογώνιο αντικείμενο στο κατάστρωμα. Ήταν μια βαλίτσα, και ήξερα ότι ήταν ακριβώς όπως ο Χουάν Эскобара.
  
  
  Όταν μια σφεντόνα άρχισε να αυξάνεται, το βάδισε στην πρύμνη κατά μήκος του κιγκλιδώματος, για κάθε χρόνο που θέτει. Αυτό ήταν το άλλο Θεόδωρος Городин, ακόμα ντυμένος με κοστούμι-παγωτό, και σκηνοθέτησε δυο μη μέλη ih ομάδες. Сунув το χέρι του κάτω από την ουρά πουκάμισα, τράβηξε στο βιλελμίνα γύρω από την θήκη στη ζώνη σας. Κρατούσε στο χέρι του το γνωστό "Luger", την έκανε ένα βήμα προς Городину και εγώ φίλους σας.
  
  
  Ένα βήμα - ό, τι κατάφερα. Κάτι να χτυπά το κεφάλι μου, γέφυρα качнулась και χτύπησε με μια γιγαντιαία γροθιά. Στο δικό μου γκολ αμέσως προέκυψε βουτιά του ήχου που φαινόταν να διαλύεται πίσω από το κρανίο μου, όταν όλα ήταν ήσυχα και το μαύρο.
  
  
  Κεφάλαιο Εννέα
  
  
  Παραδόξως, στην αρχή της, μόλις συνειδητοποιήσει ότι чесался μύτη. Το προσπάθησε να τεντωθεί και να το μηδέν το εγώ, αλλά τα χέρια δεν κινούνται. Της άνοιξε τα μάτια. Τότε κατάλαβε το κεφάλι. Πόνεσε, όπως από ένα μεγάλο δοντιών, όταν το νεύρο να χτυπήσει κάτω από το χτύπημα κρύο δειγματοληψίας του αέρα. Και πάλι έκλεισε τα μάτια του και σιγά-σιγά άνοιξε ih. Ο πόνος δεν πέρασε, αλλά το περιβάλλον μου ήταν στο επίκεντρο.
  
  
  Την θέσει στην πλάτη του, στο στενό κρεβάτι σε μια μικρή εσωτερική καμπίνα. Την είδα, ότι τα πόδια μου ήταν δεμένα πολλαπλούς των στροφών κολλητική ταινία. Τα χέρια μου ήταν διασταυρώθηκαν σε καρπούς πίσω από την πλάτη μου; είχαν, επίσης, είναι κολλημένα μαζί. Στο κρεβάτι δίπλα μου καθόταν Ρον Фольстедт σε ένα φωτεινό ριγέ μπλούζα και ευρύ παντελόνι του. Ee χέρια και τα πόδια έχουν επίσης заклеены ταινία.
  
  
  "Χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας, ο κ. Κάρτερ", - μούγκρισε βαριά φωνή από κάπου γύρω από το μπροστινό μέρος του καλύβα. Την προσπάθεια γύρισε το κεφάλι του προς τη φωνή. Θεόδωρος Городин κατέρρευσε στο виниловом καρέκλα, μια εκτεταμένη πρόσωπο με δύο θαλάμους. "Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σας λέω τον κ. Χάντερ", συνέχισε. "Το πάρτυ τελείωσε σχεδόν αμέσως, μόλις άρχισε".
  
  
  Μπροστά από την πόρτα καμπίνες στην πτυσσόμενη μεταλλική καρέκλα δίπλα του τραπέζι καθόταν ένας νεαρός άνδρας με απαλά зачесанными καστανά μαλλιά. Ξέρει Luger, που κατείχε, με στόχο την έχω στο βιλελμίνα. Το μετακίνησε τα χέρια σας για ένα κλάσμα της ίντσας, και ήταν δυσαρεστημένος με την έλλειψη πίεσης εκεί που έπρεπε να είναι η πίεση. Stileta δεν ήταν. Την είδα να βάζει την ζώνη Городина.
  
  
  - Ναι, Κάρτερ - μούγκρισε Городин, - είναι το όπλο μας. Και το ... "γυναίκα". Ίσως, μπορείτε να μας μιλήσει τώρα.
  
  
  "Δεν παρακολουθώ", είπα, όπως στο παλιό πανεπιστήμιο. "Ονομάζομαι Νικόλας Hunter".
  
  
  Городин γύρισε στο νεαρό στα μαθηματικά και γάβγιζε: "Μπόρις, δώσε μου το χάρτη". Έβγαλε γύρω από τα χέρια Μπόρις μέγεθος κάρτας πέντε σε επτά, και шталь να διαβάσει δυνατά. "Ο νικ Κάρτερ, ο πράκτορας AX N3. Βαθμολογία: Killmaster. Δικαιολογείται πριν τον Ντέιβιντ Хоуком, Ουάσινγκτον, Dc, διευθυντής του AX. "Δεν νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να σας φήμη. Κάρτερ; Όταν η φίλη κα Фольстедт τηλεφώνησε στο AX, ξέραμε ότι έστειλαν παράγοντα. Ίσως, εάν οι σύντροφοι στο Λος Άντζελες ήξεραν σας, θα ήταν πιο προσεκτικοί στην καταδίωξη.
  
  
  "Δεν είναι μόνο η φήμη σου, αλλά και το πρόσωπό σου είναι γνωστό σε κάποιους γύρω μας, ποιοι είμαστε, αν τα αντίγραφα της φωτογραφίας, ο Κάρτερ. Ο καπετάνιος σας γνώρισα, όταν ανέβηκε στο πλοίο με τη γυναίκα στην Αντίγκουα. Αυτός μου το είπε στο ραδιόφωνο, και με τους κουνάβι σε παρακολουθούν. Όταν της, ανέβηκε στο πλοίο, ξέραμε ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την κίνηση, και ήταν έτοιμοι για σας ".
  
  
  "Καλά, Городин, είπα, βγαίνοντας μέσα από το παιχνίδι, - τι θέλεις;"
  
  
  "Κι εσύ ξέρεις το όνομά μου, τη βλέπω. Λοιπόν, αυτό είναι αναμενόμενο. Το θέλω είναι πολύ απλά. Πρώτον, θέλω να μου πείτε ό, τι ξέρετε, και ύποπτος για τις επιχειρήσεις. Υποθέτω ότι έχεις το όνομα Гавиота από τον Χουάν Эскобара. Έχουμε δει, όπως εγώ, πήραν σε Φορτ λαθδερδαλε.
  
  
  Πολύ γρήγορα, υπολογίζεται ότι τίποτα γύρω από αυτό που ξέραμε, δεν θα μπορούσε να είναι έκπληξη για Городина, ως εκ τούτου, ο άνθρωπος ονε είναι, χρησιμοποιώντας ένα άλλο μέρος του μυαλού του, να αναζητήσει.
  
  
  "Ξέρουμε ότι ο Жизов επικεφαλής του show, είπα. "Ήταν προφανές, καθώς υπέγραψε το τηλεγράφημα για λύτρα. Ξέρουμε ποιες βόμβες χρησιμοποιείτε το πώς μπορείτε να παραδώσει ih σε αυτές τις πόλεις. Υποπτευόμαστε ότι ih για να σας κάνει ένας επιστήμονας ονόματι Νοξ Варнов. Αυτό είναι."
  
  
  "Πολύ καλά", - είπε Городин. "Αυτό είναι το ρευματισμό σε ένα απλό μέρος. Τώρα θέλω να μου πείτε σχετικά με το AX. Φυσικά, μετά να πάρουμε τον έλεγχο, ο οργανισμός δεν θα έχει καμία σημασία, αλλά αυτό θα απλοποιήσει την κατάσταση, αν είμαστε εξοικειωμένοι με το χειρισμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε με, δώσε μου φυσιολογικά πράκτορες ".
  
  
  Εκείνη δεν είπε τίποτα. Ένα αυτογκόλ που πάλλεται. Το προσπάθησε να σκεφτεί.
  
  
  "Κάρτερ, δεν έχω υπομονή για τα παιχνίδια", - γάβγιζε Городин, και όλη η ορατότητα αστεία εξαφανίστηκε. "Μπορώ να σας πω - μπορώ να πω με κάθε άνθρωπο, αλλά, ίσως, θα ήταν πιο γρήγορα για να πάρει
  
  
  
  
  
  
  ih από γυναίκες ".
  
  
  "Δεν ξέρει τίποτα γι AX", - γρήγορα, είπα. "Είναι μία μοναδική αποστολή για να φύγουμε".
  
  
  Городин ξεπήδησε από την καρέκλα του και βγήκε μπροστά με καταπληκτική για μεγάλο άνθρωπο ταχύτητα. Στην πίσω πλευρά το τριχωτό χέρι είναι хлестнул στο στόμα μου. Την ένιωσα τη γεύση του αίματος.
  
  
  "Η σιωπή", διέταξε ο ίδιος, "Όταν τελειώσω με μια γυναίκα, θα έχεις άλλη μια ευκαιρία να μιλήσουμε".
  
  
  Όταν πλαδαρό ρωσικά στράφηκε μακριά από μένα και σηκώθηκε πάνω Роной, ο затуманенный πόνο εγκέφαλος θυμήθηκε ζώνη κόλπα που Στιούαρτ τόσο περήφανος στην "Παρουσίαση". Αυτό που εξερράγη στα χέρια του το κακό, όταν πήρε το εγώ σας, για να εξερευνήσετε σαφώς ψεύτικο πόρπη. Γιατί δεν βρήκα Городина; Την κοίταξε κάτω και είδε το ρευματισμό. Μου παιδική πουκάμισο κάλυπταν του.
  
  
  Το προσπάθησε поернуться στο κρεβάτι, για να εκθέσει ζώνη. Ο νεαρός Μπόρις, καθόταν μια μέρα, χειρονομία έδειξε την απειλή με το όπλο του, για να την θέσει ήσυχα. Ακόμη και αν θα μπορούσε να εκθέσει ζώνη, και Городин τον έπιασαν, με Роной ακόμα θα ήταν αξιόπιστη συνδέονται με ένα πυροβόλο όπλο, прикрывающим μας, και από το σκάφος με σαφώς εχθρικές τα μέλη του πληρώματος. Την ξαπλωμένος ακίνητος, σε σκέψεις προσπαθώντας να βρει μια εναλλακτική λύση.
  
  
  Городин κοίταξε ανοιχτά στο πρόσωπο Ронасу. Από το κάθισμά της θα μπορούσε να δει ότι τα μπλε μάτια της ήταν ανοιχτά και φοβισμένα, αλλά δεν έχασε τον έλεγχο.
  
  
  "Τώρα είναι η σειρά σας, κυρία Фольстедт, είπε, να μου πεις για AX".
  
  
  "Ό, τι είπε ο Νικ, αλήθεια, - ήρεμα είπε ο Ρον. "Δεν ξέρω τίποτα για το AX".
  
  
  "Αργά ή γρήγορα θα μου πεις αυτό που θέλω να ξέρω", είπε Городин. "Τι είσαι πιο έξυπνος, τόσο πιο γρήγορα μιλήσεις". Τούτου λεχθέντος, ρωσικά άπλωσε το χέρι του και τον άρπαξε από την μπλούζα του Ροδανού, просунув τα χοντρά δάχτυλα μεταξύ τα κουμπιά. Γέλασε τιναζόταν, και μπλούζα κατέρρευσε, αφήνοντας ονε μια χούφτα εύθραυστο υλικό.
  
  
  Μπροστά στα μάτια του εμφανίστηκε το στήθος του Ροδανού: κορυφή ελαφρώς μαυρισμένο, και το στρογγυλό κατώτατο μέρος είναι λευκό, επειδή δεν ήταν κρυμμένο μπούστο από το μπικίνι.
  
  
  Городин στράφηκε προς Борису στην πόρτα. "Τι λες, αγόρι μου; Δεν είναι τόσο μεγάλη, όπως μερικοί, αλλά σταθερή και πλήρης.
  
  
  Ο μπόρις εν συντομία κούνησε το κεφάλι, αλλά εγώ μάτια του ήταν ορατό αποδοκιμασία δράσης Городина.
  
  
  - Και ευχάριστο στην αφή, - είπε Городин, περνώντας μεγάλα χέρια στο στήθος του Ροδανού. "Κρίμα που δεν έχουμε χρόνο για κάποια διασκέδαση πριν από την έναρξη της ανάκρισης. Ίσως αργότερα θα έχετε το χρόνο για να το κάνετε αυτό, και αν κυρία θα απαντήσει σωστά.
  
  
  Το να δείτε πώς κινούνται οι μύες στα χέρια του μεγάλου ανθρώπου, όταν άρχισε να συμπιέσει το στήθος του κοριτσιού.
  
  
  "Αρχίζουμε ξανά", είπε. "Θα πείτε μου τα ονόματα όλους τους γνωστούς σας που σχετίζονται με το AX".
  
  
  Ρον κόπηκε η ανάσα όταν Городин έσφιξε το στήθος, σαν ώριμα τετραγωνικά δώρο, με τα τεράστια χέρια. "Δεν ξέρω άλλους ανθρώπους AX!" φώναξε.
  
  
  Городин ισιώσει, αφήνοντας τα κόκκινα σημάδια από τα δάχτυλα στη θέση που κατείχε Ρον. Είναι λυπηρό κούνησε το κεφάλι και γύρισε σε μένα. "Η φίλη σας θα είναι δύσκολη. Μάλλον θα πρέπει να προκαλέσει τον πόνο ένα γύρω σας, και νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο ήταν να προκαλέσει ει πόνο ". Πέρασε τα χέρια του από обнаженному κοιλιά του Ροδανού και άρχισε να ξεκουμπώνει τα κουμπιά από το παντελόνι του.
  
  
  Εδώ ο ήρωας της ταινίας είπε: "Περίμενε, μην αγγίζεις την κυρία! Να της πω, τι θέλετε να ξέρετε. Δεν είναι έτσι. Βέβαια, την αγαπούσε Ρον, και ό, τι Городина έτοιμος να κάνει μαζί της, θα άφηνε σημάδια και σε μένα, αλλά ήταν επαγγελματίας, και σε κατασκοπευτικό επιχείρηση δεν πας, είτε Killmaster για AX ή, ακόμα δύο ... λίγο κατασκοπεύω υπέρ της Επιτροπής ατομικής ενέργειας, αν δεν είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν. Και από πρακτική άποψη, τα λεπτά που θα χρειαστείτε Городину για να καταστρέψει Ρον Фольштедт μόνο και μόνο για να μάθουν, ότι ει μη τι ονε πω, θα μου δώσουν πολύ περισσότερο χρόνο για να βρουν μια διέξοδο, ώστε να μπορεί να εκτελέσει την εργασία. Στο τέλος, το πιο σημαντικό θέμα, θα πρέπει να είναι οικισμός της ρωσίας. Ως εκ τούτου, την έσφιξε το σαγόνι του και προσπάθησε να επικεντρωθεί στο σχέδιο απόδρασης.
  
  
  Αρθρώσεων των δακτύλων χτυπήσει την πόρτα της καμπίνας.
  
  
  Городин ορκίστηκε στα ρωσικά, όταν η πόρτα άνοιξε, και χλωμό ναύτης στάθηκε κοιτάζοντας τον, προσπαθώντας να μην κοιτάζω полуобнаженную ξανθιά στο κρεβάτι του.
  
  
  "Радиосообщение για σας, κύριε", - μουρμούρισε ο ναύτης.
  
  
  - Όχι τώρα, ηλίθιε, - μούγκρισε Городин. "Φύγε από δω!"
  
  
  "- Μα, κύριε, είναι ο στρατηγός Жизов. Επείγον ".
  
  
  Με την ενόχληση крякнув, Городин στράφηκε μακριά από τη Λυών.
  
  
  "Ωραία. Πες στον στρατηγό ότι θα είμαι εκεί.
  
  
  Μέλος του πληρώματος έξυπνα отсалютовал και εξαφανίστηκε.
  
  
  Городин σταμάτησε η καρέκλα που καθόμουν εγώ ο νεαρός βοηθός. "Ο μπόρις, πάντα κράτα στο στόχαστρο αυτών των ανθρώπων. Πρόσεχε Κάρτερ.
  
  
  - Ναι, κύριε, " απάντησε ο Μπόρις, δεν διστάζει να δείχνει με Вильнельминой.
  
  
  Городин βγήκε και χτύπησε την πόρτα. Λειτουργούν πίσω από την πλάτη της, προσπάθησε να σηκώσει το πουκάμισο, για να Μπόρις είδε ζώνη για κόλπα. Κατά την οδήγηση το είδα αντίχειρα Μπόρις πιέζει τη σκανδάλη.
  
  
  "Καλύτερα να ξαπλώσω, - είπε. "Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα ρίξω, αν χρειαστεί".
  
  
  Αυτό εννοούσε. Την σταμάτησε να κινείται.
  
  
  Ρον, τήρησε λυγμούς. Το γρήγορα ματιά στο διάολο. Δεν ήταν σαν крикунью. Boris και εγώ κοίταξε. Όταν το βλέμμα του έπεσε πάνω στο γυμνό στήθος του, ήταν απαίσιο.
  
  
  
  
  
  
  Ρον πάλι всхлипнула, έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από άθλια хныкающих ήχου, σπασμωδικά αναστέναξε. "Μπόρις", είπε με δάκρυα στα μάτια, - θα τον αφήσεις να το είχα κάνει μαζί μου;"
  
  
  Τότε το κατάλαβα. Ρον ήταν μεγάλη επαγγελματίας, από ό, τι την αντιπροσωπεύει. Θα φαινόταν πολύ παλιά λάμψη της συμπόνιας στα μάτια του νεαρού άνδρα, και τώρα έπαιζε μαζί του με αυτό.
  
  
  "Δεν μπορώ να σας βοηθήσω, - δήλωσε ο Μπόρις. "Θα πρέπει να πω στον συνταγματάρχη ό, τι θέλει να μάθει".
  
  
  "Δεν μπορώ", είπε ο Ρον. "Δεν ξέρω τίποτα. Κόλαση κάνει μαζί μου τρομερά πράγματα. Είστε σε αυτό δεν μοιάζουν, Μπόρις. Την βλέπω σε σένα ανθρωπιά. Παρακαλείσθε να προσδιορίσετε μου."
  
  
  Ήταν καλή, πραγματικά νόμιμη για να συνεχίσουμε, και λειτουργεί μόνο κατά το ήμισυ.
  
  
  Ο μπόρις δάγκωσε τα χείλη του, αλλά κούνησε το κεφάλι του. "Λυπάμαι, δεν μπορώ να σας βοηθήσω".
  
  
  Πέρασαν πολύτιμα δευτερόλεπτα. Είχα κάποια φυσική ελευθερία, αρκετή για μια απελπισμένη παιχνίδια - αν Ron μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μου. Της τράβηξε την προσοχή και, στη συνέχεια, ενδεικτική κοίταξε ένα πακέτο τσιγάρα, που βρίσκεται στο карточном τραπέζι μπροστά από τον Boris.
  
  
  Εκείνη χαμογέλασε αδύναμα ήταν και αναστέναξε βαριά. "Καταλαβαίνω, Μπόρις, - είπε. "Εργάζεστε για ό, τι πιστεύετε, όπως κι εμείς. Τι κι αν μας έχουν κάνει μαζί μου, το ξέρω ότι όλα θα ήταν διαφορετικά, αν ήσουν κύριος ".
  
  
  Το αγόρι κοίταξε να φύγουμε με κάτι πολύ κοντά στην εκτίμηση.
  
  
  "Δεν θα σας προδώσω τα πιστεύω", συνέχισε ο Ρον. "Αλλά, δεν θα μπορούσατε να κάνετε μια μικρή χάρη;"
  
  
  "Αν μπορώ", - στοιχεία ακούγεται απάντησε ο Μπόρις.
  
  
  "Πριν από αυτό το θηρίο Городин θα προχωρήσει σε βασανιστήρια, την закуриваю". Ε, κατάφερε για μια ακόμη φορά αδύναμο χαμόγελο.
  
  
  "Είναι μια μικρή απόλαυση, αλλά, ίσως, το τελευταίο. Θα μου δώσεις ένα; "
  
  
  Ο μπόρις που κυμαίνονται, στη συνέχεια, κούνησε το κεφάλι. "Φυσικά." Σήκωσε το σακίδιο μπροστά σου. "Είναι οι ρώσοι. Θα σε πείραζε; "
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Το τσιγάρο είναι το τσιγάρο, όταν τα νεύρα σου απαιτούν να διευκολυνθεί".
  
  
  "Θα είναι δύσκολη", είπε. "Δεν μπορώ να αφήσει να πάει το χέρι σου".
  
  
  "Παρακαλώ φωτίστε το εγώ και τον έβαλε στο στόμα μου", μου απάντησε.
  
  
  Ήταν μια πολύ μεγάλη βολή. Είχα μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Το τεταμένες, κατσαρά.
  
  
  Ο μπόρις άναψε ένα τσιγάρο, σηκώθηκε και έβαλε το όπλο κάτω από την ζώνη. Πέρασε καμπίνα και έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα του Ροδανού. Ενώ έτρεχε, την κατέβασε τα πόδια από την κούνια του στο κατάστρωμα και σιγά-σιγά sel.
  
  
  Την ετοιμαζόταν να ρίξει τον εαυτό του, όταν γύρισε. Την ελπίδα ότι θα είναι πάνω από Роной, μερικές φορές να σηκώσετε το τσιγάρο από την ee των χειλιών. Αλλά, προφανώς, ήταν έτοιμος να επιστρέψει στον τόπο του.
  
  
  Και τώρα είδε με την άκρη του ματιού. Γύρισε απότομα μου το πρόσωπο και κράτησε το "luger". Αλλά εδώ έχω ένα αναπάντεχο διάλειμμα. Όταν ο Μπόρις γύρισε προς το μέρος μου πρόσωπο, και γύρισε μακριά. Ρον, εκείνη σήκωσε τα γόνατα σχεδόν κάτω από το πηγούνι, нацелила τα πόδια στο στόχο και ισχυρή ώθηση χτύπησε τα εμπρός. Αυτό έγινε με καταπληκτική ευκινησία και την ταχύτητα αστραπής.
  
  
  Ο Μπόρις ήταν το όπλο στο χέρι, αλλά δεν κατάφερε να το σηκώσει, όπως ήταν εκτόξευσε να διάσημοι μέσω σπίτι μου, χάνοντας την ισορροπία του, με τέτοια δύναμη, που έπεσε με το κεφάλι μου πόδι, και "Luger" με μια συντριβή κατέρρευσε στο κατάστρωμα. Χρειάστηκε μόλις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να πάρει τις обмотанные ταινία πόδια σου, τώρα έγινε ένα ρόπαλο με το διπλό δερμάτινο πέλμα, και να συντρίψει τους εγώ κρανίο. Το πρώτο χτύπημα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή, αλλά τα επόμενα τρία, σε γρήγορη διαδοχή, γίνεται με подпрыгивания και χτυπήματα κάτω από την πλήρη μέτρο του βάρους του, πρόδωσε εγώ στη λήθη.
  
  
  "Ο καημένος ο Μπόρις, είπε ο Ρον, μετά τον πήδηξες μερικές και την κοιτούσε από πάνω προς τα κάτω ζαλισμένος με την έκφραση του προσώπου μου σχεδόν άρχισε να αρέσει".
  
  
  Δέκατο κεφάλαιο.
  
  
  Δεν είχα χρόνο να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό καταπληκτική ευκινησία και την ταχύτητα του Ροδανού, στην στιγμή της αλήθειας. Της ήταν πολύ απασχολημένος επιθεώρηση γυμναστήριο, για να αιχμηρό τέλος κάτι μας отвесил. Αλλά με την πρώτη ματιά, τίποτα δεν ήταν πιο έντονη από ό, τι ηλίθια γωνία беззеркального εκδρομών.
  
  
  Στη συνέχεια το πρόσεξα люминесцентный φωτιστικό πάνω από το τραπέζι. Φυσικά, αυτό ήταν μακριά, αλλά ο σωλήνας θα μπορούσε να είναι εύκολο να σπάσει, αν θα μπορούσε να χτυπήσει κάτι. Θα μπορούσε να ξεχάσει το "Luger", που τώρα αναπαύονται στο κατάστρωμα γύρω από το ξενοδοχείο. Με τα χέρια, ενσωματωμένο πίσω από την πλάτη του, δεν είμαι πολύ καλός σκοπευτής; επιπλέον, η βολή θα παρήγε πάρα πολύ θόρυβο. Για το ίδιο λόγο, δεν μπορούσε να ρίξει το όπλο στο брылев.
  
  
  Την ανέθεσε συνδεμένοι αστράγαλο πάνω από την άκρη του κρεβατιού και селл. Λειτουργούν τα τακούνια άλλο εναντίον του άλλου, κατάφερα να χαλαρώσει το ένα γύρω από τα παπούτσια, έτσι ώστε να κρεμόταν από τα δάχτυλα δεξί μου πόδι. Έχω αρκετό χρόνο μόνο για μια δοκιμή. Αρκετές φορές προσεκτικά ανεβάσεις τα πόδια με τα γόνατα, και στη συνέχεια σηκώθηκε και στάθηκε όρθιος iso όλες τις δυνάμεις του.
  
  
  Δωρεάν παπούτσια έφυγε από το πόδι μου και σπειροειδώς взмыл επάνω. Φαινόταν να κινείται αργά, μέχρι την είδα να κινείται προς το στόχο. Τακούνι παπούτσι χτύπησε ένα νεκρό σημείο φθορισμού λαμπτήρα, που οδήγησε σε μία γύρω από τα πιο όμορφα μικρά χτυπήματα που της το ακούσει.
  
  
  Καμπίνα βυθίστηκε στο σκοτάδι, και πήδηξε στο πάτωμα, όπου άκουσα να πέφτουν κομμάτια γυαλιού. Είπε και κάθισε οκλαδόν και να πλανιέται πίσω από την πλάτη σου, την βρήκα λεπτές κομμάτια γυαλιού. Ήταν αρκετά αιχμηρά,
  
  
  
  
  
  
  αλλά οι περισσότεροι ήταν πολύ μικρό. Κάνει το δρόμο του μέσα από τα θραύσματα, τελικά βρήκα ένα, αρκετά μεγάλο για να κρατήσει το εγώ μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας, και είδε την ταινία μου καρπούς. Όταν δούλευα με το κυρτό γυαλί, το χέρι μου ξαφνικά έχει γίνει υγρή. Το ήξερα ότι κόπηκα, αλλά τα χέρια μου ήταν πολύ μουδιασμένος να αισθάνονται τον πόνο.
  
  
  Όταν στην κορδέλα κάθε πάχους διαμορφώθηκε τουλάχιστον εγκοπή, την χώρισε τον καρπό, και τα κατάφεραν προς τα έξω. Συνεχίζοντας να λειτουργεί στο σκοτάδι, την έσκισε κόλλα με τους αστραγάλους.
  
  
  "Ιδού", - είπε ο Ρον. "Πες κάτι για να της έχεις βρει".
  
  
  "Είμαι εδώ", - ακούστηκε η φωνή του Ροδανού γύρω από το σκοτάδι.
  
  
  Της, σηκώθηκε και βάδισε στον ήχο της φωνής της, όταν άκουσα την πόρτα καμπίνες κάποιος γρατσουνίζει το κατάστρωμα. Στη συνέχεια άνοιξε σύρτης.
  
  
  Με το άλμα σε переборке, τον κρατάει σφιχτά στην ημέρα. Η πόρτα άνοιξε, άγιος είναι ο κύριος χύνεται για Городиным, που για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου δίστασε. Ήταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου περισσότερο. Την χτύπησε εγώ ειλικρινής δεξιά στο σαγόνι, γιατί το ωστικό κύμα χτυπά τον ώμο μου.
  
  
  Την άρπαξε εγώ από τη μέση, όταν провисал, και τράβηξε για την πόρτα. Της έσκισε το στιλέτο με ζωνών Городина και γλίστρησε Hugo πίσω στην θήκη στο μπράτσο. Στο κατάστρωμα υπήρχε αρκετό φως για να βρείτε το στο βιλελμίνα, και την πήρε Luger.
  
  
  Τώρα, ήρθε στο κρεβάτι, όπου με υπομονή περίμενα τον Ρον, και να σπάσει την ταινία με τους καρπούς και τους αστραγάλους.
  
  
  "Πάμε", - прошипела εγώ, πετώντας ε, ό, τι έχει απομείνει από την μπλούζα της. "Μείνε πίσω μου, θα προσπαθήσω να ξαναρίξετε μας από την άκρη. Είναι η μόνη μας ευκαιρία.
  
  
  Μπήκαμε στο διάδρομο. Την προσπάθησα να προσανατολίσουν τον εαυτό σας. Σε κάθε τέλος του διαδρόμου που την είδε, την άνοιξη στενή μεταλλική σκάλα. Είχα πενήντα-πενήντα πιθανότητες να μαντέψει ποια κατεύθυνση θα είναι ασφαλή. Του έκανε την επιλογή του και έτρεξε στη σκάλα, Ρον ακολούθησες.
  
  
  Αλλά έκανα λάθος επιλογή.
  
  
  Όταν φτάσαμε στους πρόποδες του τις σκάλες, την άκουσα να πλησιάζει τον ήχο βαρύ το πόδι του. Την έβγαλε "luger" και πυροβόλησε στο спускавшихся άνδρες.
  
  
  Με το ελεύθερο χέρι της απομάκρυνε την Ρον στην άκρη, όταν mimmo μας πέταξε κάποιο σώμα και χτύπησε στο κατάστρωμα. Αυτό ήταν το ένα γύρω από τις σλαβικές τους ναυτικούς. Ακούσαμε περπάτημά του πόδι, κατά μήκος του διαδρόμου στο επάνω κατάστρωμα.
  
  
  Της, περιστρέφεται και, ακολουθώντας Роной, έτρεξε στη σκάλα στην άλλη άκρη του διαδρόμου. Το να δείτε ότι βρισκόμαστε κάτω από το κατάστρωμα, και ήξερα ότι πρέπει να αυξηθεί σε δύο επίπεδα παραπάνω, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο κιγκλίδωμα.
  
  
  Εμείς με μια συντριβή ανέβηκε από μεταλλική σκάλα και να φτάσει η επόμενη γεφυρών ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όταν από την γωνία ринулась ομάδα ανθρώπων Городина. Την πυροβόλησε στο ih πλευρά που εμποδίζει ih ривненской τόσο, ώστε να μπορέσουμε να τρέξει επάνω στο επόμενο лестничному пролету. Κάτω κάποιος για κυκλοφορήσει δύο καρέκλες βολής. Σφαίρες отлетели από χάλυβα διαφράγματα, όταν μπήκαμε στην επόμενη κατάστρωμα έξω ih εμβέλειας.
  
  
  Σε αυτό το διάδρομο, να βρίσκονται την ημέρα, η οποία οδηγεί στη ζώνη σωσίβιες λέμβους. Δεν ήξερα για την απελευθέρωση το ένα γύρω από σκάφη, αλλά εκεί κατά μήκος διάφραγμα κρατήθηκαν σωσίβια, και αν μπορούσαμε να αρπάξει ένα ζευγάρι σε όλο τους θα μπορούσε να επιβιώσει σε & nb.
  
  
  Όταν περάσαμε μια μέρα στο δρόμο, ανάμεσα σε μας και το κιγκλίδωμα στέκονταν τρία μέλη του πληρώματος. Ένα γύρω τους υπήρχε ένα όπλο. Σήκωσε το όπλο για να πυροβολήσει, αλλά Γουλιελμίνα ήδη ήταν στο χέρι μου. Της έστειλε μια σφαίρα στο εγώ τον λοβό του αυτιού, και αυτός έπεσε στο τουφέκι. Odin από τα άλλα μέλη της ομάδας τιναζόταν το τουφέκι, για να την απελευθερώσετε από το νεκρό, και το τρίτο έβγαλε από τα ρούχα του χέρι το όπλο και παρήγαγε πυροβόλησε προς το μέρος μας. Απάντησε Γουλιελμίνα. Ο ληστής άρπαξε το στήθος και ασταθώς, έφτασε στο κιγκλίδωμα, перевернувшись σκακιέρα, για να πλατσουρίζουν κάτω στο μαύρο Καραϊβική. Επιζών άφησε προσπάθεια να απελευθερώσει το τουφέκι και ταλαντεύτηκε προς την πρύμνη.
  
  
  Της έσκισε το κάλυμμα με ένα ξύλινο δοχείο με την ένδειξη "σωσίβια", αλλά βρήκε μέσα σε μόνο ένα. Την πέταξε εγώ Ρον, και εκείνη ανασήκωσε τους ώμους, προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα μπλούζα.
  
  
  Τώρα, ακούστηκαν έντονες φωνές, και οι άνθρωποι και από τις δύο πλευρές κατέφυγαν σε μας από το κατάστρωμα. Ώρα να ξεφύγει. Της, κούνησε το κεφάλι Ρον χέρι, ανέβηκε σε κιγκλίδωμα, κατέβηκε στο στενό εξωτερικός οδηγός και βούτηξε.
  
  
  Στη βίαια συμπλοκή με σκοπό την διαφυγή της, ξέχασε πληγή πρώτες μου ένα διαλυμένο κρανίο. Καλά το θυμήθηκα, όταν χτύπησα άσχημα για το θαλασσινό νερό.
  
  
  Μετά έσβησε брылев. Αλλά αμέσως της ήρθε στον εαυτό του, закашлялся και να φτύσει το νερό, όπως σπασμένη θερμαντικό σώμα.
  
  
  "Гавиота" ταξίδεψε μερικές εκατοντάδες μέτρα, αλλά τώρα βγαίνει, ee προβολείς έπαιζαν πάνω από το νερό.
  
  
  Φύσηξε μια απότομη άνεμος και η θάλασσα ήταν ανήσυχα. Τους είναι δύσκολο να εντοπιστούν μας σε αυτό το βρασμό των ωκεανών έρημο. Το νερό ήταν ζεστό, αλλά η πλήρης недружелюбных πλάσματα με κοφτερά δόντια - και ήταν μόνη.
  
  
  Μοναξιά! Σκέφτηκα ότι δεν έχω δει, Ρον με τους κουνάβι, όπως μπήκαμε στη θάλασσα. Είναι πραγματικά έκανε μαζί μου; Δεν μπορούσα να είμαι σίγουρος. Την κολυμπούσαν σε ένα ευρύ φάσμα, βυθίζοντας στο νερό, όταν με πέρασαν προβολείς, αλλά δεν μπορούσα να δω τον Ρον.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" τώρα σιγά-σιγά πλησίαζε πολύ σε μένα. Με τη δική μου άποψη, στο επίπεδο του νερού ήταν τεράστια και απειλητική. Περίπου πενήντα μέτρα από μένα σταμάτησε το σκάφος, και τα φώτα άρχισαν μεθοδικά να περνάμε εμπρός και πίσω με & nb.
  
  
  Κάτι άσπρο покачивалось στα κύματα ανάμεσα σε μένα και την τέχνη. Δεν μπορούσα να ρισκάρω окликнуть. Η φωνή μου είναι εύκολο wafting πάνω από το νερό, και κινητήρες οχημάτων τώρα σιωπηλοί. Την σέρνεται βάδισε σε ένα αντικείμενο στο & nb, αλλά σταμάτησε απότομα, όταν το χέρι μου άγγιξε ιστού και της σάρκας.
  
  
  Δεν ήταν Ρον. Με ένα μίγμα ανακούφισης και απογοήτευσης της, ανακάλυψε ότι αυτό το σώμα ένα μέλος του πληρώματος, που έπεσε στο πλοίο και μετά να τον πυροβόλησα.
  
  
  Σε ослепляющем φλόγα μας βρήκε μεγάλο αντίχειρα φαναριών. Την αμέσως έσκυψε, αφήνοντας το νεκρό ναύτη στη ζωή μου για πάντα. Κάτω από το νερό την поглядел στην κατεύθυνση οχημάτων. Την άκουσε ένα υπόκωφο βροντές των πυροβολισμών και να χτυπήσει τις σφαίρες, вонзающихся στο νερό.
  
  
  Όταν εμφανίστηκε, το κύτος του πλοίου вырисовывался μπροστά μου το λευκό χάλυβα τοίχος. Είναι ακόμα πυροβόλησαν στο κατάστρωμα, και την άκουσε τον ήχο спускаемой βάρκα. Την γύρισα από το σώμα προς την πρύμνη, όπου, όπως θα μπορούσε να κρυφτεί κάτω από свесом. Εδώ ήταν εκτός εμβέλειας φανάρια, και μου ήταν δύσκολο να δείτε από μια βάρκα, αν δεν χτυπήθηκε από μένα. Δυστυχώς, σκαλώσει σε κιγκλίδωμα υπήρχε πουθενά, έτσι έπρεπε να & nb, για να κρατήσει το γλείψιμο στο σώκα.
  
  
  Το σκάφος шлепнулась σε мидель, και κωπηλάτες έσπευσαν στο σημείο ασημένιο νερό, σε которрый έπεσε το άγιον φαναριών. Έφτασαν θέσεις, πολλές ισχυρές γροθιές του και τον έσυραν промокшее πτώμα του σε μια βάρκα. Κάποιος ορκίστηκε, στη συνέχεια σηκώθηκε και φώναξε στον Гавиоту μέσα από το επιστόμιο.
  
  
  "Δεν Κάρτερ ή γυναίκα! Είναι μόνος του, γύρω μας! "
  
  
  Μετά λεπτά αιωρείται σιωπή τη φωνή Городина βρόντησε: "Γύρνα πίσω στο πλοίο. Θα ψάξουμε ξανά, όταν θα γίνει το φως ".
  
  
  Το σκάφος υπάκουα πίσω στο Гавиоте και αυξήθηκε στο πλοίο. Μέχρι το φως της ημέρας είχε ακόμα καλές επτά ώρες, και δεν περίμενα ότι θα βρισκόμουν κοντά, όταν θα έρθει. Σε πολύ κατά προσέγγιση εκτίμηση της, αποφάσισε ότι είμαστε κάπου στο Гондурасском κόλπο. Το πήρε το μάθημα από τα αστέρια και, όπως ακούγεται μόνο στο κατάστρωμα стихли, την попдыл χωρίς εκρήξεις στην ανατολή, που, όπως υπολόγισα, είχε κατεύθυνση προς την πλησιέστερη στεριά. Το νερό ήταν ζεστό και θάλασσα για να ξεκουραστούν είναι αρκετό για να φωτίσει το κολύμπι. Αν είμαστε τυχεροί, το να φτάσουμε σε κάποιο έδαφος ή να δει το φιλικό σκάφος.
  
  
  Ήσυχα θα, προχωρώντας σιγά-σιγά, για να διατηρήσει την ενέργειά του, και πάλι αναρωτιόταν τι μπορεί να συμβεί με Роной. Την ένιωσα μια βαθιά θλίψη.
  
  
  Κεφάλαιο έντεκα
  
  
  Καταγόταν φθορισμού άγιος, όλο ροζ και χρυσό, κάπου μπροστά, ενώ το χάιδεψε, το κολύμπι, χαϊδεύοντας με την Καραϊβική θάλασσα. Η θερμότητα του σώματος μου рассеялось πριν από λίγες ώρες, και κάποτε το θερμό νερό που τώρα φαινόταν παγωμένο. Όταν έχει γίνει αρκετά ανοιχτό, το σταμάτησε για να δει τον ορίζοντα. Στην αρχή δεν τον είδε γης στην όραση, και τους μύες μου να φωνάζουν, διαμαρτυρόμενοι ότι συνεχίζω να πλεύσει χωρίς προφανή οφέλη. Στη συνέχεια το πρόσεξα καφετί σημείο, όπου στην ανατολή συμπίπτουν γκέι φόρεμα και του ουρανού. Όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και. Της, αποφάσισε ότι είναι είτε Ονδούρα, είτε, εάν το ρεύμα πήραν με βόρεια, Γιουκατάν. Δεν είχε μεγάλη σημασία. Είναι ευπρόσδεκτη κάθε κομμάτι ξηρό στερεό έδαφος.
  
  
  Έδωσε στον εαυτό του ένα ζευγάρι λεπτό για να το κάνουμε, στη συνέχεια αναποδογύρισε και άρχισε το μακρύ εύκολη ползание προς το μακρινό ακτή. Μετά από λίγο είχα μια εταιρεία.
  
  
  Στην αρχή ήταν απλά κυματισμούς στην λεία επιφάνεια στα δεξιά μου. Ενίσχυση & nb, την παρατηρούσα και είδα ένα νέο κυματισμούς. Και μετά κι άλλο. Και άλλο. Την ήξερα τι είναι αυτό, πριν ακόμα στην επιφάνεια εμφανίστηκε για πρώτη φορά серповидный ραχιαίο μεταφερθεί.
  
  
  Οι καρχαρίες.
  
  
  Όταν σταματήσει να κινείται, θα αλλάξει κατεύθυνση, πέρασε μπροστά μου, και στη συνέχεια γύρισε πίσω, τώρα γλείφει. Την μπόρεσε να διακρίνει τρία γύρω τους, αν και δεν αμφέβαλα ότι σε κοντινή απόσταση υπάρχουν φίλοι. Όταν βυθιστεί στο νερό, θα μπορούσε σαφώς να δείτε ih, στροβιλίζονται για πάντα μαζί μου, σε απόσταση περίπου πενήντα μέτρα. Είχαν сланцевая χαραμάδα και το λευκό string της ζωής του μπλε καρχαρία. Αν και το λευκό καρχαρία πιο ευπροσάρμοστη τέρας, το μπλε δεν είναι ο αγαπημένος μου σύντροφος στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων.
  
  
  Τρία αντίγραφα, γύρω μου, ήταν από οκτώ έως δέκα μέτρα σε μήκος. Της ήταν παράξενο вторгшимся στο ih νερού - αδέξια, αργός, ίσως, επικίνδυνη, αλλά μελλοντικούς το μεσημεριανό γεύμα. Από καιρό σε καιρό ένα γύρω από τρεις σπεύσουμε σε μένα, και στη συνέχεια отклонялся, σαν που ελέγχει την αντίδραση. Το ήξερα ότι αργά ή γρήγορα κάποιος γύρω τους ταιριάζει και θα χτυπήσει με αιχμηρά δόντια τους.
  
  
  Το συνέχισε το κολύμπι στο λόφο σούσι. Με τη δύναμη της κρατούσε το гребок αργή και χαλαρή, σαν να μου καθόλου δεν ενοχλείται από τρεις αρπακτικά. Αυτό ήταν περισσότερο για δικό μου όφελος από ό, τι για αυτούς? δεν лразните καρχαρία.
  
  
  Οι συνοδεύουν σταθερά μεγάλωσαν, μέχρι την συνέχισε βασανιστικά προχωρήσει στην ακτή. Ευτυχώς, το αίμα καιρό έφυγε με τραύματα στο γκολ και η κοπή το μεγάλο δάχτυλο του χεριού.
  
  
  
  
  
  
  
  εκεί, όπου το έκοψα εγώ το γυαλί λαμπτήρων φθορισμού. Αν θα την ρίξει φρέσκο αίμα στο νερό γύρω από τον εαυτό του, καρχαρίες χωρίς δισταγμό τις γροθιές μου σε κομμάτια.
  
  
  Όταν η προσοχή δόθηκε στους καρχαρίες, δεν το είδε καφέ πανιά ανάμεσα σε μένα και στεριά, λίγο βορειότερα. Επειδή δεν ήξερα μεγέθη βάρκα της, δεν θα μπορούσε κάποιος απόσταση μέχρι να φύγουμε. Αλλά αυτό приближалось σε μένα, και είμαι διανοητικά προσπάθησε να δώσει μια χείρα βοηθείας και να επιταχύνει το εγώ. Με το πανί αυτό δεν θα ήταν από το "Гавиоты", και ακόμη και αν ήταν έτσι, θα προτιμούσα να ρισκάρω με την ομάδα Городина από ό, τι με θανατηφόρα τορπίλες, που συνέχισαν να με πλησιάσει.
  
  
  Μέχρι να το σκεφτεί αυτές τις σκέψεις, κάτι промчалось ειλικρινής από κάτω μου. Δεν με άγγιξε, αλλά αναταράξεις που συνδέονται με & nb, όπως το σωλήνα. Οι σύντροφοί μου με τα παιχνίδια προετοιμάζονται για επίθεση.
  
  
  Την παράτησε το κολύμπι και απεγνωσμένα замахал χέρια στο σκάφος. Δεν θα μπορούσα να πω, αν με είδε, αλλά το σκάφος συνέχισε να πλεύσει προς το μέρος μου, ότι обнадеживало. Όταν ο άλλος καρχαρίας ήταν μόλις η έκτη μέτρα μακριά από μένα, τον τράβηξε ο Χιούγκο από την θήκη και σε ετοιμότητα άρπαξαν το λαιμό κάτω από το νερό. Το στιλέτο δεν φαίνεται να άλλαξε τις πιθανότητες εναντίον τους τρεις δολοφόνους του βάρους από τριακόσια έως τετρακόσια κιλά ο καθένας, αλλά μου έδωσε την ευκαιρία.
  
  
  Πολλές φορές πάει για να παρακολουθήσουν τους καρχαρίες, μην πάρετε τα μάτια σας από την επικείμενη σκάφη. Τώρα από την άλλη ο καρχαρίας έφυγε από τους συντρόφους του και μου επιτέθηκε. Υπάρχει μια δημοφιλής θεωρία, σύμφωνα με την οποία, επειδή το στόμα του καρχαρία βρίσκεται στην κάτω πλευρά του κεφαλιού, θα πρέπει να κυλήσει στην πλάτη του για να δαγκώσει. Δεν το πιστεύω. Όταν η κάτω γνάθος πέφτει στην άρθρωση, δυσοίωνο το μισοφέγγαρο ανοίγει σε θανάσιμη σπηλιά με μια λεπτή χτένα δοντιών. Ο καρχαρίας μπορεί να μασήσω σας σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση.
  
  
  Αυτό αποφάσισε να επιτεθεί με το λοβό. Της κατέβηκε κάτω από την επιφάνεια, για να συναντήσει εγώ με τον ίδιο τρόπο, παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν μικρότερο στόχο. Ήταν για μένα, όπως και ο γιος-μαύρο υποβρύχιο πυραύλων πριν από αυτόν θα μπορούσε να αποσύρει Χιούγκο σε αμυντική θέση. Ευελιξία του ανθρώπου κάτω από το νερό στην καλύτερη περίπτωση περιορισμένη. Και ήταν μόνο μια στιγμή, για να ρίξει επάνω και να αφήσει μια τεράστια μαύρη μορφή να περάσει από κάτω μου. Ήταν τόσο κοντά που κοκκώδες δέρμα καρχαρία γρατζούνισε μου ώμο.
  
  
  Βρίσκοντας με ανυπεράσπιστο, καρχαρίας αμέσως άλλαξε κατεύθυνση και εντάχθηκαν σε δύο άλλους. Ih ενθουσιασμένος κίνηση χτύπησε την ιδέα ότι ετοιμάζονται για μια συντονισμένη επίθεση. Ρίχνοντας μια ματιά στο σκάφος, το κατάλαβα ότι αυτό ήταν ένα απλό ξύλινο σκάφος με ένα πανί. Στην πλώρη βρισκόταν μικρά смуглолицые οι άνθρωποι, δείχνοντας με. Φάνηκε να φωνάζουν, αλλά δεν άκουσα λέξη.
  
  
  Ραχιαίο αντικατοπτρίζεται έκοψε το νερό σε κοντινή απόσταση. Αυτή τη φορά το βούτηξε πιο βαθιά, και ο καρχαρίας πάρα πολύ. Έκανε ένα γάντζο από κάτω μου, και κατευθύνθηκε προς τα επάνω, ευρέως ανοίξτε τα σαγόνια, τον κακά μάτια, φαινόταν να ρίχνουν μια πρόκληση για μένα. Την έκανε μια τούμπα και μερικές ίντσες απέφυγε θανατηφόρα δόντια, αλλά αυτή τη φορά ο Χιούγκο ήταν έτοιμος. Την κάρφωσε τη λεπίδα στο επάνω μέρος της ζωής του καρχαρία. Το χέρι μου дернулась, σαν να την χτύπησε мчащийся εμπορικό τρένο, αλλά κρατήθηκα, δεδομένου ότι η ώθηση καρχαρίες διόδια για τους δυο μας προς τα επάνω, και τη λεπίδα stileta рассекло σκληρό λευκό δέρμα ζωής.
  
  
  Πριν φτάσει την επιφάνεια, την έσπρωξε μακριά από το πληγωμένο καρχαρίες, που έχει αφήσει ένα σκούρο κόκκινο αίμα, όπως ο καπνός, βρόχος εντέρου выпирала γύρω από επρόκειτο κατά μήκος ζωή.
  
  
  Της, σηκώθηκε και έφυγε από το θύμα του δολοφόνου, κοίταξες μόνο μια φορά, για να δείτε πώς ένα γύρω από το εγώ τους πρόσφατους φίλους σας να χτυπήσει τον εγωισμό του από το στομάχι και το βίαιο τράνταγμα έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι σάρκας και τα εντόσθια. Το τρίτο καρχαρίας δεν το έκανε.
  
  
  Της, βγήκε στην επιφάνεια και βάζετε το γλυκό φρέσκο αέρα στους πνεύμονες. Σε λίγο στα αυτιά σταματήσει το χτύπημα, και άκουσα φωνές. Σε δέκα μέτρα πίσω μου βάρκα покачивалась σε ένα μικρό φούσκωμα, sail αυξήθηκε υφάλους. Στη βάρκα ήταν τέσσερις άνδρες. Ήταν χαμηλά και σκοτεινά, με τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου του, συμμετρικά τοποθετούνται σε μικρά στρογγυλά κεφάλια τους. Τα λόγια που είπαν, ήταν να μου ακατανόητη, αλλά ένιωσα ότι είναι η γλώσσα των μάγια, την αρχαία γλώσσα κάτω του Μεξικού, στην οποία τώρα λένε στο νότιο-ανατολικό τμήμα του Γιουκατάν, Кинтан-α.ι. α.
  
  
  Καφέ τα χέρια του στο δεσμεύεται χέρια τεντωμένα σε μένα και μου έβγαλαν μέσα από το νερό σε μια ξύλινη βάρκα. Ακούγοντας τον ήχο πίσω μου, της, γύρισε και κοίταξε τα ματωμένα αφρό για & nb, όπου οι δύο καρχαρίες έκαναν την πληγωμένη σε κομμάτια. Σε λίγες λεπτό της θα ήταν ως εξής.
  
  
  Της, άπλωσε τα χέρια του σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στους спасителям, αλλά ih κλειστά τα μάτια και ψύχραιμη άτομα δεν απάντησαν. Odin γύρω τους χειρονομία με προσκάλεσε να καθίσει στην πλώρη. Έτσι και έκανε, και έριξαν το πανί. Σημείο κόλλησε καμβά, και εύκολη σκάφος φαινόταν να έχει αυξηθεί πάνω από το νερό και φύγαμε για παραλία.
  
  
  Κεφάλαιο Δώδεκα
  
  
  Όταν το σκάφος ομαλά και αθόρυβα κινήθηκε προς την ακτή, οι προσπάθειες των τελευταίων δεκαέξι ώρες άρχισαν να με φτάσεις. Μάχη και να ξεφύγουν από Гавиоты πολύ το κολύμπι, και η μάχη με τους καρχαρίες κουραστικό για μένα. Της, κούνησε το κεφάλι και έκλεισε τα μάτια του για να τους δώσει την αναψυχή, και σε λίγο - tac
  
  
  
  
  
  Φάνηκε κάτω μέρος του σκάφους скребло χαλίκι, και οι άνθρωποι έτρεξε με την ομάδα καλύβες, για να τραβήξει το πλοίο στην ακτή.
  
  
  Κάθε δραστηριότητα σταμάτησε, όταν βγήκε και σταμάτησε στην παραλία. Μας odin από μάγια δεν στάθηκε πάνω από τη μασχάλη. Και, όπως και οι σύντροφοί μου σε μια βάρκα, δεν выказывали μας γεια σου, μας εχθρότητα στα πρόσωπα, αν και με κοιτούσαν με κάποια περιέργεια.
  
  
  Ήταν απόγονοι σκληρούς και ανθεκτικούς μάγια, που ποτέ δεν υπάκουαν ισπανικών στο διοικητικό συμβούλιο κατά τις ημέρες του εποικισμού. Μετά την εξέγερση, όπως η 1847 στη δύση Γιουκατάν ήταν συνθλίβονται από τους ισπανούς, είναι, ποιος θα μπορούσε, κατέφυγαν στη ζούγκλα Quintana Roo, όπου ένοπλη αντίσταση συνεχίστηκε μέχρι τον εικοστό αιώνα. Ακόμα και τώρα απομακρυσμένα χωριά, σαν αυτόν που μου έφεραν, δόθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση πλήρως τον εαυτό σας, να διαχειριστείτε τους σύμφωνα με τις παλιές φυλετικό παραδόσεις.
  
  
  Δύο άνδρες με το αλιευτικό σκάφος ήρθε σε μένα και στις δύο πλευρές. Κάθε βάλτε μου στην αγκώνα το μικρό καφέ το χέρι και με οδήγησε σ ' προς τα εμπρός. Δεν ήξερα, με συνοδεύουν ή λαμβάνονται σε αιχμαλωσία.
  
  
  Πέρασαν μέσα από το χωριό, που αποτελείται περίπου από είκοσι σπίτια μεταξύ των σειρών των σιωπηλών, άγρυπνα τους ανθρώπους των μάγια. Σταματήσαμε μπροστά από την καλύβα μικρότερου μεγέθους από τα υπόλοιπα σχετικά με την εξωτερική περίμετρο του χωριού. Η στέγη ήταν θατς, και σε ακατέργαστα τοίχους που δεν είχε παράθυρα.
  
  
  Όταν odin γύρω από τα συνοδεύουν άρχισε να μου μέσα από την πόρτα, αυτός έσπρωξε το μεταλλικό κοιτάξετε Вильгельмины, ακόμα appressed μου μηρό. Σήκωσε μου υγρό πουκάμισο και τράβηξε "luger".
  
  
  "Пистола!" - έκοψε πρώτος αυτός στην λέξη στα ισπανικά, που την άκουσα από κανέναν γύρω τους.
  
  
  "No se funciona", - είπε ονε. Αυτή ήταν η αλήθεια. Το όπλο δεν δούλευε και μετά νυχτερινή κατάδυση σε θαλασσινό νερό. "No tiene balas", - πρόσθεσε εγώ. Κι η αλήθεια. Την εξαντλήσει όλες τις κασέτες, μήκος του τρόπου βολής από Гавиоты.
  
  
  Καμία απάντηση από μάγια. Προφανώς, γνώριζαν μόνο μερικές λέξεις στα ισπανικά. Конфисковав στο βιλελμίνα, ινδιάνος δούμε με στο σπίτι και κλείνω πίσω μου την ξύλινη πόρτα. Μίλησε με τον σύντροφο στη γλώσσα των μάγια. Από το ύφος του κατάλαβα ότι το ένα γύρω τους ήταν να παραμείνει εκεί και να διαφυλάξει την πόρτα, και το άλλο έφυγε για δουλειές. Την селл στο σκληρό πατημένο γήινα πάτωμα και έγειρε το βογγητό.
  
  
  Πρώτη φορά μετά από πολλές ώρες το σκέφτηκα για την αποστολή, η οποία ασχολείται με την ενώνει με την Καραϊβική. Μήπως κι εγώ μόλις χθες ήταν στα πρόθυρα της ήττας συνωμοσία με μια βαλίτσα και μια βόμβα, όταν κινήθηκε προς το μέρος Καπέλο Городину με "Люгером" στο χέρι; Ωστόσο, όπως είμαι μακριά από το να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την πυρηνική καταστροφή στη Νέα Υόρκη μετά από τρεις μέρες.
  
  
  Το προσπάθησε να φέρει πίσω τις σκέψεις του για το σημερινό затруднительному θέση, αλλά στο μυαλό μου άστραψε ένα όραμα του Ροδανού Фольштедт, λεπτή борзой και μια ξανθιά σκανδιναβική ξανθιές. Πού είναι τώρα ήταν; Νεκρός; Καλύτερα να πνιγώ παρά να вырванным με φόρεμα Городиным.
  
  
  Η πόρτα της καλύβας ήταν διάπλατα, και μπήκαν οι δυο τους φρουρούς μου. Χειρονομίες και ένα γρύλισμα είναι να κατανοήσουν ότι πρέπει να ih. Την σηκώθηκε και πήγε μαζί τους πίσω στο χωριό.
  
  
  Είμαστε στην καλύβα περισσότερο τους άλλους. Όταν κάτι είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, σταδιακά γινόταν γκρι. Οι δύο μάγια πέρασε μέσα από την πόρτα, στη συνέχεια σταμάτησε πριν τον γέρο που κάθεται στην πλατφόρμα. Είχε shaggy γκρίζα μαλλιά και το πρόσωπο, σκληρή και τσαλακωμένο όπως ξύλων καρυδιάς καρύδι.
  
  
  Σήκωσε искривленную το χέρι, και οι δυο τους φρουρούς μου υποχώρησε, αφήνοντας με μόνη μαζί του.
  
  
  "Την Чолти", - είπε ισχυρό χαμηλές φωνή, που έμοιαζε ακατάλληλη εγώ με την ηλικία και το μικρό στήθος. "Η φωνή της ελ Джефе, αρχηγέ".
  
  
  "Είναι μεγάλη τιμή για μένα, είπα, και είναι ωραίο να βρεθεί το πρόσωπο που μιλάει αγγλικά".
  
  
  "Στο χωριό μόνο την μιλούν αγγλικά", με υπερηφάνεια είπε. "Σπούδασα σε σχολείο στην Μέριδα. Το να διδάσκουν τους γιους τους, αλλά δεν θέλουν να γνωρίζουν τη γλώσσα γιάνκηδες ". Στη συνέχεια σώπασε, με τα χέρια διπλωμένα στην αγκαλιά του, περιμένοντας ότι θα σου πω.
  
  
  "Με λένε Νικ Κάρτερ, είπα. "Την πράκτορας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν με πάτε με το τηλέφωνό σας στην πιο κοντινή πόλη, θα είμαι ευγνώμων. Καλά θα σε πληρώσω.
  
  
  "Μου είπαν ότι ήταν το όπλο", είπε Чолти.
  
  
  "Ναι. Στο έργο θα πρέπει να είμαι μερικές φορές υπερασπιστεί τον εαυτό του, μερικές φορές να σκοτώνουν ".
  
  
  "Λευκούς ανθρώπους δεν είναι πολύ διαφορετική σε Quintana Roo, Κάρτερ. Εντελώς δεν αρέσουν οι λευκοί άνθρωποι με όπλα. Με τους ανθρώπους είναι πολύ κακομεταχείριση λευκοί άνθρωποι με όπλα ".
  
  
  "Δεν θέλω να κάνω κακό μας, σου, μας, σου, τους ανθρώπους, Джефе. Οι άνθρωποι με τους οποίους την παλεύω, - κακοί άνθρωποι που θέλουν να καταστρέψουν την μεγάλη πόλη της χώρας μου και να σκοτώσει το πολύ του λαού μου ".
  
  
  "Τι σημαίνει αυτό για εμάς εδώ στο Quintana Τρυπάνι;
  
  
  "Αν αυτό το κακό στους ανθρώπους επιτρέψει να νικήσουμε, χρειαζόμαστε ένα μέρος στον κόσμο δεν θα πρέπει να προστατεύεται από αυτούς, ακόμη και το χωριό σας. Αυτοί κατέστρεψαν το νησί στον Ειρηνικό ωκεανό, όπου οι άνθρωποι ήταν πολύ παρόμοια με τη δική σας.
  
  
  "Πες μου, πώς βρέθηκες στη θάλασσα, Νικ Κάρτερ".
  
  
  Το είπε ονε ιστορία γύρω από το χρόνο όταν είμαστε με Роной ανέβηκε στο πλοίο κρουαζιέρα τακτικών γραμμών στην Αντίγκουα. Чолти άκουγε, με χαμηλωμένα μάτια, σχεδόν με κλειστά τα μάτια, τα χέρια ακόμα ξαπλωμένη στην αγκαλιά του. Όταν το τελείωσα, καθόταν ένα ολόκληρο λεπτό.
  
  
  
  
  
  
  στη σιωπή. Στη συνέχεια, εγώ τα μάτια του άνοιξαν, και ερεύνησε το πρόσωπό μου.
  
  
  "Σε πιστεύω, Νικ Κάρτερ", - είπε. "Η φωνή σου δεν λέει ψέματα, και τα μάτια λένε την αλήθεια. Το τηλέφωνο που ψάχνετε, μπορείτε να βρείτε στο βορρά σε Вигфа-Chico. Την είχε πάρει εκεί, αλλά ...
  
  
  "Αλλά τι;" Της πρότεινα.
  
  
  "Είσαι λευκός. Θα έφεραν στο χωριό μας όπλο. Για τους λόγους αυτούς, οι άνθρωποι θέλουν να έχουν πεθάνει. Θα ακούσετε για μένα, όπως el jefe, και, ίσως, μπορώ να ih πιστέψω, όπως και το ότι δεν θέλετε να μας κάνει κακό. Αλλά υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ταρακουνήσει ".
  
  
  "Ποιος είναι αυτός;" Την ρώτησε.
  
  
  "Εγώ λένε Тихок. Αυτός είναι ο γιος μου. Όταν πεθάνω, θα είναι εδώ το κύριο. Φοβάμαι ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Тихок δεν θα δεχθεί ποτέ να σε αφήσω να φύγεις, αν δεν το αντιμετωπίσεις ".
  
  
  "Αντιμέτωποι μαζί του; Της είπες ότι εδώ κανείς δεν μιλάει αγγλικά.
  
  
  "Υπάρχουν και άλλες γλώσσες", - είπε ο γέρος. "Ο γιος μου σε περιμένει τώρα κοντά στο σπίτι μου. Τότε, όπως εσείς και θα καθοδηγήσει τον εαυτό σας, θα καθορίσει τη μοίρα σας. Έτσι πρέπει να είναι ".
  
  
  "Καταλαβαίνω, - είπε ο γέρο. Чолти κούνησε το κεφάλι στο πλάι μέρα την καλύβα του. Την γύρισε και βγήκε έξω.
  
  
  Πριν τον έκανε δυο βήματα στο ξέφωτο μπροστά από την καλύβα αρχηγών, κάτι με ένα κτύπημα πέταξε στον αέρα και να χτυπά στο έδαφος μου πόδι. Ήταν шестифутовое λόγχη, εγώ στενή δίκοπο μαχαίρι зарывалось στο έδαφος.
  
  
  Στην απέναντι πλευρά του ξέφωτου στάθηκε ο νεαρός μάγια, γυμνό από τη μέση και πάνω, το καφέ δέρμα подтянулась και блестела πάνω τεταμένες μύες. Πίεσε δίδυμο στο копью μου πόδι, κρατώντας το εγώ κάτω από τη γωνία, στην παραδοσιακή στάση της κλήσης. Γύρω μας ήταν οι κάτοικοι του χωριού, ih πρόσωπα έχουν бесстрастными, αλλά τα μάτια настороженными.
  
  
  Δηλαδή, είναι Тихок, γιος του αρχηγού. Ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε να αντιμετωπίσουν σε μάχη, αν της έφυγε από το χωριό ζωντανό. Αλλά αν σκοτώσω εγώ, θα το αν εγώ ο πατέρας χάσετε με Вигии Μπούλη; Ακόμη και αν ο γέρος θα συμφωνούσε να αφήσει το αν είμαι εγώ οι άνθρωποι να ζήσουν; Με κάποιο τρόπο έπρεπε να νικήσει Тихока, αλλά δεν στερεί το εγώ συχνά.
  
  
  Πριν αγγίξετε το δόρυ, την σκόπιμα έβγαλε ο Χιούγκο από την θήκη του αντιβραχίου. Την σήκωσε το στιλέτο, ώστε οι κάτοικοι είδαν το εγώ, στη συνέχεια, έστειλε εγώ σπειροειδώς σε μέρα καλύβες τους οπλαρχηγούς, πού έχει κολλήσει, λαβή έτρεμε. Αν και από παρατηρητές δεν ήταν ηχητική απόκριση, αισθάνθηκε την κρυφή έγκριση.
  
  
  Τότε τράβηξε το δόρυ γύρω από τη γη και, κρατώντας το εγώ στην ίδια θέση, ότι και Тихок, έχει προχωρήσει προς το κέντρο του ξέφωτου. Εκεί θα αγγίξει εργαλείων χειρός αντίτυπα σε χαιρετισμό του, περίεργο θυμίζει ό, τι χρησιμοποιείται στην πολεμική посохе. Θανατηφόρα η διαφορά ήταν ότι αυτά τα δόρατα пронзали δώδεκα ίντσας ατσάλινη λεπίδα, λεπίδα, ικανό να σκοτώσεις έναν άνθρωπο ή να κόψει ένα άκρο του σώματός του.
  
  
  Την έκανε πίσω ένα βήμα σε στάση ετοιμότητας, Ήρεμα και αμέσως επιτέθηκε, взмахнув με το πίσω μέρος του μια λόγχη προς τα πάνω. Την έριξε το δόρυ του, για να κλειδώσετε το χτύπημα, στη συνέχεια, γρήγορα πήρε, για να αποκρούσει το χτύπημα της λεπίδας, που έκοψε ήταν το κεφάλι μου.
  
  
  Ο ρευματισμούς ήταν δική μου απάντηση, η οποία μάγια προβλέψει και μπλοκάρει. Στη συνέχεια ακο-λούθησε, για να αντιμετωπίσει την αναμενόμενη κλονισμό, αλλά απλά έκανε ψεύτικο χτύπημα με το σπαθί του και γύρισε πλάγια άκρη το εγώ του θώρακα. Тихок βόγγηξε από το κακό, αλλά έξυπνα διασταύρωσε το δόρυ έτοιμο να κλειδώσετε το θανατηφόρο χτύπημα.
  
  
  Θα υποχωρήσει, επέστρεψε στην αρχική του θέση, και η μάχη ξεκίνησε πάλι.
  
  
  Η τέχνη της πολεμικής ραβδί σε μεγάλο βαθμό τόσο формализовано, όπως ξιφασκία, ή ακόμα και χορό. Κάθε χτύπημα έχει μονάδα, κάθε μονάδα μεταφέρεται στον πάγκο. Οι μόνοι από τους ήχους στο ξέφωτο Γιουκατάν ήταν κλαγγή древков και κλαγγή λεπίδες, перемежающийся βαριά αναπνοή Тихока και μένα. Δεν την είδα την τρύπα, για να πάρετε τη λεπίδα λόγχες, αλλά замедлял το βαθύ κάθισμα ривненской τόσο για να αφήσει το νεαρό μάγια να κάνει τη μονάδα. Μου ενώ κατάφερε να κρατήσει το εγώ το δικό λεπίδα μακριά από μένα, εκτός από τις πτυχώσεις σε μελέτες υπολογισμού, η οποία ασχολείται με άφησε βατόμουρο λεκές στο πουκάμισο μου.
  
  
  Μια σημαντική ανακάλυψη ήρθε όταν τον χτύπησε το δόρυ στο ένα με το εγώ των χεριών διπλό χτύπημα επάνω, τότε όπως είναι αναμενόμενο κανονική επίθεση χτύπημα επάνω και рубящим χτύπημα. Με το εγώ δόρυ, άχρηστο болтающимся στο ένα χέρι, το λαιμό Тихока ήταν τα πράγματα γυμνός για τον θανάσιμα. Την έσπρωξε πίσω ώθηση σε ένα κλάσμα της ίντσας στην πλευρά του, μόλις και μετά βίας κόβοντας το δέρμα. Στα μάτια των μάγια που τον είδα, τι ξέρει, τι έκανα.
  
  
  Ξαναχτίζοντας τον έλεγχο του δόρυ, Тихок έσπευσε στην επίθεση με θανάσιμο αγριότητα. Της έδωσα την θέση εγώ επίθεση και άρχισαν να φοβούνται ότι κάθε αγώνας μπορεί να τελειώσει μόνο με το θάνατο Тихока ή μου.
  
  
  Το νήμα ήρθε με μια εκπληκτική внезапностью. Σιωπηλά μου έκανε κάπως ψηλά, στη συνέχεια έσκυψε και σήκωσε την άκρη, όπως ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, η σύλληψη με λίγο πάνω από τους αστραγάλους, και απώθηση τα πόδια μου από κάτω μου. Της, κατέρρευσε στο έδαφος και перекатился στην πλάτη του ακριβώς στην ώρα για να δείτε πώς λεπίδα λόγχες Тихока τρύπησε στο πρόσωπό μου. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν τρυπημένα στη γη τόσο κοντά από το αυτί μου, ότι το ένιωσα εγώ το ξύσμα.
  
  
  Της, αναπήδησε στα πόδια του, και πάλι σε ετοιμότητα το δόρυ, και ήρθε αντιμέτωπος με τον εχθρό. Το εγώ μάτια του ήταν ένα νέο μήνυμα - πολεμική συνεργασία. Είχαμε ακόμα και τώρα. Την κράτησα εγώ ζωή, που δεν μπορούσε να συγχωρήσει, ενώ δεν
  
  
  
  
  
  κράτησε μου.
  
  
  Το παίξει σε τυχερά παιχνίδια. Κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός, σκύβοντας την λεπίδα στην άκρη Тихока σε ένδειξη γεια σου. Κατεβάζει το δικό του δόρυ εις συναντησιν μου, και η μάχη είχε τελειώσει. Πετάμε τα όπλα και ήρθαν για τον καρπό στο στυλ των μάγια. Τους κατοίκους του χωριού εγκρίνοντας την κουβέντα, και την πρώτη φορά που είδα το χαμόγελο στα σκοτεινά πρόσωπά τους ινδιάνους.
  
  
  Ένας παλιός αρχηγός μας πλησίασε και μίλησε με Тихоком στη γλώσσα των μάγια. Στη συνέχεια, γύρισε και μου είπε: "είπα στον γιο μου, ότι πάλεψε σθεναρά και με τιμή. Της λέω το ίδιο και για σένα, Νικ Κάρτερ. Μέχρι της πόλης Вигия-Chico είναι προσβάσιμα μέσα σε μια ώρα. Οι δύο γύρω από τους ισχυρότερους άνδρες πάμε στο κανό.
  
  
  Μου έδωσε ένα πακέτο τυλιγμένο σε μια αδιάβροχη ύφασμα. "Θα πρέπει να καθαρίσετε και να λιπαίνετε το όπλο σας πριν στεγνώσει το αλμυρό νερό, αλλιώς θα είναι άχρηστα ενάντια στο κακό τους ανθρώπους που ψάχνετε".
  
  
  Την ευχαρίστησε εγώ και τράβηξε Χιούγκο με τη μέρα καλύβες. Στη συνέχεια ακολούθησε δύο μυώδης άνδρες, που ήδη περίμεναν, για να με πάει στο κανό.
  
  
  Δεκατρείς
  
  
  Το ταξίδι με κανό κατά μήκος της ακτής ήταν γρήγορος και ήσυχος. Οι δύο μάγια μας συναντήσουν ειλικρινά άκρη του surf. Μας ένα γύρω τους δεν μίλησε.
  
  
  Πήγαμε στην ξηρά σε Βίγλα-Chico, χωριό τρεις φορές περισσότερο του χωριού, που αφήσαμε. Το σπίτι φαινόταν πιο μόνιμη και σιδηροδρομικές γραμμές από τα ανατολικά κατέληγε στα εξωτερικά σύνορα της πόλης. Οι κωπηλάτες εμένα με οδήγησαν στον τόπο, όπου μου φάνηκε ότι αυτό είναι το σπίτι του τοπικού πρεσβύτεροι σύντομη συζήτηση μαζί του στη γλώσσα των μάγια και ξαφνικά με άφησαν, δεν ψάχνει.
  
  
  Της ζήτησα το τηλέφωνό σας, και με πήγαν σε μια καθολική κτήριο, το οποίο, προφανώς, έβαλε το σχολείο, ευέλικτο κατάστημα, αίθουσα συσκέψεων, αποθήκη και άλλα. Το τηλέφωνο ήταν πρώιμο μοντέλο στην τραχιά ξύλινη θήκη με λαβή στο πλάι.
  
  
  Τις επόμενες δύο ώρες έχουν δαπανηθεί για να φτάσετε της mérida, την πρωτεύουσα του Γιουκατάν, και από εκεί μέσα στο λαβύρινθο αναμεταδότες και τους ενδιάμεσους φορείς, όσο γνώριμη φωνή του David Хока Χρονικό δεν ακούστηκε στη γραμμή.
  
  
  Της είπε ονε, όπου της ήταν, και έδωσε ονε συμπιεσμένη έκδοση για το πώς βρέθηκα εκεί, γρήγορα είπε, φοβούμενοι ότι θα χάσουμε την επικοινωνία ανά πάσα στιγμή.
  
  
  "Χρειάζομαι έναν γρήγορο τρόπο να φύγουμε από εδώ", - είπε ονε. "Υπάρχει σιδηρόδρομος, αλλά, προφανώς, το τρένο πρέπει να πάει μία φορά για κάθε πλήρες ηλιακό затмении".
  
  
  "Θα απογοητεύσω σας ελικόπτερο. Ποια είναι η κατάσταση του αποστολή; "
  
  
  "Βαλίτσες φτάνουν στο πλοίο" Гавиоты "με Κουρασάο. Θεόδωρος Городин, προφανώς, είναι ο ηγέτης επιχειρήσεων με Жизовым, προφανώς, είναι στο ih έδρα του και μόνο περιστασιακά εμφανίζονται στο δρόμο. Καμία επιβεβαίωση, η Νοξ Ворнов είναι το βασικό πρόσωπο, αλλά τα στοιχεία είναι αρκετά ισχυρές, ώστε να μπορούμε να υποθέσουμε είναι αδιαμφισβήτητη ". Το που κυμαίνονται, στη συνέχεια, πρόσθεσε: "χάσαμε Ρον Фольштедт".
  
  
  "Λυπάμαι που το ακούω αυτό, ο Νικ, - δήλωσε ο David Hawk. Την ήξερα τι εννοούσε ακριβώς αυτό. Ως διευθυντής AX, ήταν εξοικειωμένος με το θάνατο, αλλά η ομάδα του πράκτορα προκάλεσε ονε πιο βαθύ πόνο από ό, τι πολλοί πιστεύουν. "Μπορείς να δουλέψεις εδώ μόνος σου;" - πρόσθεσε.
  
  
  "Μπορώ, αλλά θα ήταν ωραίο αν υπήρχε κάποιος εξοικειωμένος με το έδαφος. Εδώ σκοτεινιάζει, και δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω ότι τηρούμε προθεσμία ".
  
  
  - Φυσικά, όχι, - για τους περισσότερους είπε το Γεράκι. "Περίμενε ένα λεπτό."
  
  
  Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το τηλέφωνο είναι αθόρυβα потрескивал έχω στο αυτί, και ήξερε ότι Hawk εισάγει πληροφορίες σε σας υπολογιστής. Στη συνέχεια επέστρεψε με την απάντηση:
  
  
  "Η CIA έχει ο πράκτορας με το όνομα Πιλάρ, σε Βερακρούζ. Αυτή θα επικοινωνήσει μαζί σας, εκεί, στο ξενοδοχείο Baia Bonito ".
  
  
  "Είναι;"
  
  
  "Ναι, ο Νικ, φαίνεται, είσαι τυχερός. Μου είπαν ότι είναι κοκκινομάλλα, μια καλά εξοπλισμένη... εεε... όλα τα προαιρετικά εξαρτήματα ". Γεράκι καθάρισα τον λαιμό μου, στη συνέχεια συνέχισε με διαφορετικό τόνο. "Μπορείτε να οργανώσετε την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Вигия Chiu?"
  
  
  "Αμέσως πίσω από αυτό το κτίριο υπάρχει ένα ξέφωτο. Πόσο σύντομα μπορείς να στείλετε ένα ελικόπτερο; "
  
  
  "Θα πρέπει να λειτουργήσει μέσα από το Στέιτ ντιπάρτμεντ. Αν θα είναι στο ύψος θα έχεις ένα πουλί σε τρεις-τέσσερις ώρες ".
  
  
  "Καλά. Το φροντίσω, για να φωτίσει την περιοχή προσγείωσης συστήματα φωτισμού πυραύλους ή кострами. Όταν συζητήσαμε τα στοιχεία αυτά, μου ήρθε στο μυαλό, που σε κανονικές συνθήκες αυτές οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να διαβιβάζονται σε μορφή απλού κειμένου σε τηλεφωνικές γραμμές γενικής χρήσης. Οι συνθήκες, ωστόσο, δεν ήταν τόσο σύνηθες, οι συνθήκες ήταν πρωτόγονα.
  
  
  "Χρειάζεστε τα χρήματα, είπε ο Χοκ. "Θα σε περιμένω στο ξενοδοχείο σας σε διαφορετικά νομίσματα της Κεντρικής Αμερικής. Κάτι άλλο;"
  
  
  "Ναι. Ο Luger κάνει μπάνιο με θαλασσινό νερό, και θέλω να έχετε στο χέρι σετ καθαρισμού όπλων. Τα παιδιά 9мм. πυρομαχικά ".
  
  
  "Θα σας περιμένω". Στη γραμμή ήταν παύση, σαν το Γεράκι το προσθέσετε κάτι άλλο. Αλλά μετά είπε: "Σε κάτι περισσότερο από καλή τύχη, Νικ".
  
  
  Είχα μια δουλειά, όταν την ρώτησε τοπική старосту κατευθύνουν φωτοβολίδες για το ελικόπτερο. Δεν ήθελε να με βοηθήσεις. Οι ντόπιοι Вигиа-Chico ήταν λίγο λιγότερο εχθρικοί στην εξωτερική εξωτερική πισίνα, από μάγια στο χωριό στην ακτή, αλλά ih σχέση με τις παλιές παραδόσεις παρέμειναν ισχυρές. Οι λευκοί σπάνιες θεραπευτικές κατέφυγαν στο Γιουκατάν με ειρηνικές αποστολές, και οι άνθρωποι δεν καίγονται με την επιθυμία να συναντήσει
  
  
  
  
  
  
  ένα γύρω ih ιπτάμενες μηχανές.
  
  
  Της, τελικά κατάφερε ih неохотного συνεργασίας αρχαία μέθοδο. Κι όλα αυτά για τα λεφτά τους. Σε ιδιώτες την ελπίδα ότι ο πιλότος της CIA, του στέιτ ντιπάρτμεντ θα φέρει κάποια χρήματα. Θα ήταν λίγο άβολα να βγούμε από Вигии Chico, αν οι κάτοικοι νόμιζαν ότι λοιπόν εξαπάτησαν.
  
  
  Για τις επόμενες ώρες παρόμοιες ανησυχίες έχουν κρυμμένα στα βάθη της ψυχής, όταν εκείνη επίβλεψη τοποθέτηση σήμα φώτα. Γύρω ήταν πολύ ξηρό τα νεκρά κλαδιά, και προσέφερε έξι φωτιές γύρω από τον κύκλο, για να ορίσετε την περιοχή προσγείωσης.
  
  
  Μόλις φωτιές разгорелись, και ξέφωτο φωτίστηκε, της sel και шталь περιμένει. Και να περιμένουμε. Και να περιμένουμε.
  
  
  Το όφειλε να γνωρίζει ότι με τη συμμετοχή του στέιτ ντιπάρτμεντ τα πράγματα δεν πάνε τόσο ομαλά. Από τη στιγμή που άκουσα τον ήχο, το στροφείο του ελικοπτέρου, рассветал, και η ομάδα μου πυροσβέστες σίγουρα ήταν δυσαρεστημένη με καθυστέρηση. Ο πιλότος παρατήρησε μας μια μικρή ομάδα και εισήγαγε το πλοίο, σηκώνοντας ένα τεράστιο σύννεφο πυκνό κόκκινο-καφέ σκόνη.
  
  
  Πιλότος έλεγαν Μάρτιν. Ήταν λεπτός νεαρός άνδρας, με μυτερή μύτη. Ανταλλάξαμε ταυτότητες, ενώ οι χωρικοί συνωστισμό γύρω, με μεγάλη καχυποψία ψάχνει ελικόπτερο.
  
  
  "Ελπίζω, έστειλαν μαζί σας κάποια χρήματα", είπα.
  
  
  "Τα λεφτά; Γιατί;"
  
  
  "Για να βοηθήσει με σηματοδότησης πυρκαγιάς, έπρεπε να υποσχεθούν αυτούς τους ανθρώπους κάποια αμοιβή".
  
  
  Ο μάρτιν сощурился, κοιτάζοντας светлеющее ουρανό. "Δεν ξέρω για τι χρειάζεσαι φωτοβολίδες; σχεδόν πλήρους απασχόλησης.
  
  
  "Όταν της ζήτησε ελικόπτερο, του είπα ψυχρά, - ήταν σκοτεινά. Την ελπίδα ότι το υπουργείο Εξωτερικών θα απαντήσει αρκετά γρήγορα και θα με βγάλει από εδώ μέχρι το ξημέρωμα. Έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, παλιός φίλος.
  
  
  "Κανείς δεν είπε τίποτα για το πώς να φέρει τα χρήματα", - αυτός γκρινιάζει.
  
  
  Οι άνθρωποι, τους γύρω μας, κάτι бормотали, και φοβόταν ότι έπιασαν την ουσία της συζήτησής μας.
  
  
  "Θα έφεραν τα λεφτά;" Την ρώτησε.
  
  
  "Λοιπόν... κάποια", - πρόσεξε, είπε.
  
  
  Την έχασα την ψυχραιμία μου. "Φύγε, κατάλληλο πάρε! Την υποσχέθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους τα χρήματα, και υποψιάζομαι ότι θα σπάσουν τα οστά σας, αν δεν μπορείτε να πάρετε ih ".
  
  
  Με προσβάλει η θέα Μάρτιν τράβηξε γύρω από το πίσω τσέπη άθλιο το πορτοφόλι μου και άρχισα να ξεφυλλίζω το λογαριασμό. Σε ερεθισμό της, πήρε αυτό το πορτοφόλι και έβγαλε το πορτοφόλι του. Το ποσό των λογαριασμών ανήλθε λίγο πάνω από πενήντα δολάρια. Την παρέδωσε εγώ ο μεγαλύτερος, που πανηγυρικά μέτρησε τα εγώ και, στη συνέχεια, κούνησε το κεφάλι, δεν χαμογελώντας. Μίλησε με τους χωρικούς, που έχουν απομακρυνθεί, ανοίγοντας το δρόμο μας.
  
  
  Όταν είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο ελικόπτερο, ο Μάρτιν είπε: "Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα; Αυτοί οι ινδοί, μάλλον, удовлетворились θα το μισό.
  
  
  "Ίσως", είπα. "Και, ίσως, θα ήταν δυσαρεστημένος - μέχρι μαχαίρωσαν στο λαιμό σου με ένα δόρυ. Για σας θα κοστίσει είκοσι πέντε δολάρια;
  
  
  Χωρίς σχόλια ξεκίνησε κινητήρα στη ζωή
  
  
  "Μην ανησυχείς", είπε της ονε. "Θα κάνω μια πλήρη έκθεση σχετικά με την κατάθεση και θα σας επιστραφεί το κόστος από τα συνήθη κανάλια του στέιτ ντιπάρτμεντ. Αν είστε τυχεροί, θα πάρετε πίσω τα λεφτά σας για τα Χριστούγεννα. Μπορεί να μην σε αυτά τα Χριστούγεννα... "
  
  
  Για πρώτη φορά ο Μάρτιν λίγο χαλαρή και ακόμη και κατάφερε να ухмыльнуться. "Καλά, - είπε. "Πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι φθηνότερα από ό, τι το ακόντιο στο λαιμό. Πού;"
  
  
  "Veracruz", - είπε ονε, και θα подпрыгнули.
  
  
  Κεφάλαιο δεκατέσσερα.
  
  
  Χερναντο Cortes κατέβηκε στην ακτή σε Βερακρούζ 1519 έτος, να γίνει ο πρώτος ισπανό, πατήσει το πόδι του στην μεξικάνικο έδαφος. Με τους κουνάβι πόλη έχει συλληφθεί σε διάφορους πολέμους τους αμερικανούς και τους γάλλους δύο φορές.
  
  
  Όταν γλίστρησε στον κόλπο Καμπέτσε, και αυτός, με χαμηλωμένα μάτια, κοίταξε залитый τον ήλιο πόλη, ήταν σαφές ότι τώρα Veracruz шталь, τουλάχιστον, βραβείο, αξίζει όλο αυτό το αίμα και τη βροντή.
  
  
  Βρεθήκαμε στο εργοτάξιο σύμφωνα με το αμερικανικό προξενείο, όπου αρνήθηκε την πρόσκληση να μείνω για φαγητό. Την ένιωσα τροφή για τα σκουλήκια και κολλώδες από το στρες, εξουθενωμένος αϋπνία, και δεν ήθελα ψιλοκουβεντούλα μαρτίνι με ορισμένες γύρω από τους εργαζόμενους της διπλωματικής υπηρεσίας. Της έσφιξε το χέρι του Μάρτιν, πάλι τον διαβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα, και στην εμφάνιση τηλέφωνο κάλεσε ταξί.
  
  
  Ένα ταξίδι με ταξί στο ξενοδοχείο Baia Bonito пролегала σύμφωνα με ορισμένες γύρω από την παλιά λιθόστρωτα το έμβλημα της πόλης με φανταχτερά παλιά σπίτια, καθώς και σε ένα ευρύ σύγχρονο δρόμους δίπλα από χάλυβα και γυαλί ουρανοξύστες.
  
  
  Το ξενοδοχείο μου ήταν ξεπερασμένη, αλλά άνετο, με μεγάλη αυλή, ανοιχτό στον ουρανό, και τρεις σειρές από δωμάτια γύρω από αυτό. Την είπε στον οδηγό να περιμένει και μπήκε μέσα. Όταν την είπε με το όνομά του, ο άνθρωπος στο τραπέζι μου έδωσε το κλειδί του δωματίου σας, χοντρός σφραγισμένο φάκελο και πακέτο μέγεθος με θήκη για κλαρινέτο. Της έκοψε το φάκελο και βρήκε σε διάφορα μεγέθη και χρώματα: δολάρια, πέσος, кетсали, кордобы, κολώνες, лемпиры, balboa, боливары, гурды, λίρες, φράγκα και гульдены. Την τράβηξε πέσος, πλήρωσε τον οδηγό και με το πακέτο κάτω από το χέρι του ανέβηκε στο δωμάτιό της στον τρίτο όροφο. Μας Πιλάρ μας από κανέναν άλλο δεν ήταν μηνυμάτων.
  
  
  Την πήρε μια μακρά σάουνα, μπάνιο, και στη συνέχεια ένα δροσερό ντους, στη συνέχεια εκτυλίχθηκε συσκευασία της συσκευής για τον καθαρισμό γωνία.
  
  
  
  
  
  
  και προχώρησε σε εργασία πάνω Люгером. Την μπορούσες να ζητήσεις Хока να μου φέρει ένα νέο όπλο, αλλά Γουλιελμίνα ήταν παλιό και αξιόπιστο φίλο του.
  
  
  Της έπιασα το Luger και εξέτασε όλες τις λεπτομέρειες. Επειδή ήταν κατάκοιτος και προστατεύεται αδιάβροχη επίστρωση, το αλμυρό νερό δεν προσέβαλε το μέταλλο. Την χρησιμοποίησε ο διαλύτης σε κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και σε μικρές βίδες, και έκανε σημείων μέσα από την τρύπα, μέχρι να γίνει καθαρό λευκό. Την ξηρά разобранный όπλο που δεν αφήνει χνούδι με πανί, άγγιξε στα κρίσιμα μέρη εξοπλιστεί με λάδι χαμηλού ιξώδους και πάλι συγκέντρωσε Luger. Της γέμισα το γεμιστήρα με οκτώ σφαίρες γύρω από το κιβώτιο κοχύλια που θα βρείτε Γεράκι, και έβαλε στο βιλελμίνα σε θήκη στη ζώνη σας.
  
  
  Το σώμα μου χρειάζεται το όνειρο, αλλά το μυαλό μου δεν έφευγε με τίποτα. Έχουν σχέδια να κάνετε κενά κλείσιμο. Και κάθε φορά, όταν την έδινε στον εγκέφαλο να ξεκουραστεί, στο πεδίο εμφανίστηκε η φωτογραφία του Ροδανού. Ξανθιά, λεπτό εύκαμπτο σώμα που τόσες νύχτες ήταν στην αγκαλιά μου, δεν έπρεπε να είναι απλά χαμένος ακόμα ένας συνεργάτης από την εργασία.
  
  
  "Αυτοί δεν επιτρέπουν χρόνο μας για εξάντληση τις λύπες", - με πικρία σκέφτηκα και πέταξε γύρω από το δωμάτιο. Στο τραπέζι την ρώτησε αν υπάρχουν γύρω από το κατάστημα όπου μπορώ να αγοράσω ρούχα.
  
  
  "Ναι, κύριε. Σε Агиларсе, που βρίσκεται απέναντι από το δρόμο, είναι μια εξαιρετική επιλογή ", - είπε clair.
  
  
  "Gracias. Εδώ περιμένω τον επισκέπτη. Αν έρθει, πες μου, πού θα με βρεις ".
  
  
  Την πέρασε έξω και ξόδεψε μια χούφτα χρήματα Γερακιών για τα ρούχα. Ντύσιμο σε ένα νέο κοστούμι με όλα τα κατάλληλα αξεσουάρ, για άλλη μια φορά ζητήθηκε η γνώμη με τον ρεσεψιονίστ και χαλαρό κατευθύνθηκε πάνω στο δρόμο προς уличному καφέ. Το sel για το τραπέζι, με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από την είσοδο, και παρήγγειλε ένα μπουκάλι τοπικό μπράντι, που καίει σαν φωτιά, αλλά δεν είχε μια δυσάρεστη γεύση. Πίνοντας κονιάκ, την αναρωτηθεί, πόσο πρέπει να περιμένω, πριν το αποφασίσω, ότι ο συνομιλητής του, Πιλάρ, δεν θα εμφανιστεί.
  
  
  Σε αυτό το σημείο σκούρο κορίτσι σε μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, μόλις και μετά βίας τροχοπέδη πανέμορφα βυζιά, качнулась μεταξύ τραπέζια και σταμάτησε δίπλα μου. Ee μαλλιά της ήταν μαύρα και πυκνά, ελαφρώς взлохмаченными, μόνο που με τα σκουπίδια. Ο nach έχουν τα μάτια χρώματος μαύρο καφέ, υπόσχεται εξωτικά διασκέδαση.
  
  
  "Μπορείτε να αποθηκεύσετε σε αντιστοιχία?" - ρώτησε με εύκολη προφορά.
  
  
  "Συγγνώμη, δεν έχω ih, δεδομένου ότι έκοψα το κάπνισμα". Της είπε γεια σου.
  
  
  "Πέρυσι προσπάθησαν να σταματήσουν το κάπνισμα εαυτό του, αλλά άντεξε μόλις δύο κυριακές", - σωστά, είπε.
  
  
  "Θα πρέπει να Πιλάρ".
  
  
  "Ναι. Κι εσύ, Νικ Κάρτερ... που λένε Киллмастер. Η φήμη του είχε προηγηθεί ". "Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συμπεριφέρονται σεμνά ή να απολογηθώ".
  
  
  Πλήρη χείλη άνοιξαν σε ένα χαμόγελο. "Ποτέ δεν πρέπει να ζητάς συγγνώμη. Μπορώ να της κάτσεις; "
  
  
  "Φυσικά. Οι τρόποι μου σήμερα είναι λίγο φθαρμένο, όπως και όλα τα υπόλοιπα.
  
  
  Pilar βυθίστηκε σε μια καρέκλα απέναντι μου. "Φαίνεσαι σαν να έχεις να κοιμηθείς", - είπε.
  
  
  "Business πρώτα απ 'όλα", είπε εκείνη με вкрадчивой χαμόγελο. "Μπορούμε να μιλήσουμε εδώ;"
  
  
  Όμορφα μάτια γλίστρησε από τεμπέληδες σε καφετέριες και περαστικούς από το πεζοδρόμιο. "Είναι το ίδιο καλή θέση, όπως και κάθε άλλο", είπε σηκώνοντας τους ώμους.
  
  
  Του έκανε σήμα στον σερβιτόρο να ζήτησε άλλο ένα ποτήρι, και χύνεται Pilar μπράντι. Στη συνέχεια, τη ρώτησε απότομα: "Τι έκανες στα μαλλιά σου;"
  
  
  Ενστικτωδώς το χέρι της σε στιγμιαία σύγχυση φτάσει στο γκολ, στη συνέχεια χαμογέλασε. "Θα πρέπει να είπαν ότι είμαι κοκκινομάλλα. Όπως ξέρεις, σε μας-mail бизнесявляется μέρος παρουσιάζεται η ανάγκη να αλλάξει εμφάνιση. Σου αρέσει το μαύρο; "
  
  
  "Αγαπήσετε αυτό το ένα. Κρατάω τα λεφτά, εσύ ήταν ерасоткой, όπως το τζίντζερ.
  
  
  "Γιατί, σας ευχαριστώ", είπε και озорно κοίταξε κάτω από τις μακριές βλεφαρίδες.
  
  
  Για μια στιγμή τα χαρακτηριστικά του προσώπου Пиларс, φάνηκε να εξαφανίζεται, και μεταβιβάστηκαν στο λεπτό πρόσωπό του Ροδανού Фольштедт. Την έκανε μια γουλιά καλή κονιάκ, και η εικόνα χάθηκε.
  
  
  "Το μόνο πράγμα που έχουμε, είπα, αυτό είναι ένα σκάφος που βγήκε βαλίτσα στο πλοίο" Гавиоты ". Δεν μπορούσα να δω το όνομά μας, μας διακριτικά ψηφία στο σκοτάδι. Ταξίδευε πολύ χαμερπή στο & nb και приводился σε κίνηση δύο εξωλέμβιες μηχανές ".
  
  
  Pilar μάσημα σε χείλη του και κούνησε το κεφάλι της.
  
  
  "Κάτι τέτοιο. Έχετε δει κάποιον γύρω από τους ανθρώπους στο σκάφος;
  
  
  "Ο άνθρωπος έχει μικρό ανάστημα, το σφιχτό σωματική διάπλαση και εντελώς φαλακρός".
  
  
  Σήκωσε το χέρι της για να με σταματήσει. "Ογκώδες, φαλακρός άντρας;"
  
  
  "Αυτό είναι σωστό. Εσύ, εγώ ξέρεις;"
  
  
  "Νομίζω ότι έτσι. Είναι ο άνθρωπος που διευθύνει μια συμμορία λαθρεμπόρων του Κουρασάο. Εγώ λένε Торио.
  
  
  "Μπορείτε να μου πείτε πού εγώ βρείτε;"
  
  
  "Μπορώ να σε πάω εκεί. Το ξέρω Κουρασάο, και θα μπορέσουμε να δράσουμε γρήγορα ".
  
  
  Σε λίγο θα σου απαντήσω. Δεν στο ξενοδοχείο, να γίνει το ίδιο, όπως και τον Ρον. Αλλά Pilar είχε δίκιο, θα μπορούσε να χάνουμε πολύτιμο χρόνο σε Κουρασάο, χωρίς καλώδια, και ο χρόνος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.
  
  
  "Πόσο σύντομα μπορούμε να φύγεις;" Της είπε.
  
  
  "Μπορούμε να προλάβουμε την πρώιμη ψάρεμα αύριο το πρωί. Το κανονίσω.
  
  
  "Μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα;"
  
  
  "Όχι. Και είναι σημαντικό να είστε σήμερα το βράδυ ξεκούραστοι. Αύριο θα πρέπει να είναι ισχυρή και εγρήγορση ".
  
  
  Μου πόνος μυών συμφώνησαν. Ήπιαμε ακόμα ένα ποτήρι κονιάκ, και περνούσε με το ξενοδοχείο μου.
  
  
  "Θα έρθω να σε πάρω το πρωί, είπε Πιλάρ, - και θα πάμε στο αεροδρόμιο".
  
  
  Την άφησε στην αυλή και κουρασμένα ανέβηκε
  
  
  
  
  
  
  στο δωμάτιό μου.
  
  
  Κεφάλαιο Δεκαπέντε
  
  
  Την πήρα την έναρξη του δευτέρου ντους, ανά ημέρα και έκλεισε αυτές τις περσίδες κατά το βράδυ του ήλιου. Την έβγαλε καινούργια ρούχα και έβαλε σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια την ξάπλωσα γυμνή στο κρεβάτι, накинул για τον εαυτό του το σεντόνι και κοίταξε το ταβάνι.
  
  
  Απλά να τον εαυτό σας να κοιμηθεί συνήθως αδύνατη. Κάθε νεύρο στο σώμα μου ζητούσε ελεύθερου χρόνου, και τα μάτια μου έμοιαζαν με σακιά με άμμο, αλλά δεν κατάφερε να κοιμηθεί.
  
  
  Κάπου πρώην αμερικανός επιστήμονας και πρώην ρώσος στρατηγός ετοιμάζονταν να διαγράψει τη χώρα, από πόλη σε πόλη. Μεθαύριο ο πρώτος που θα πάει Νέα Υόρκη. Πρέπει κάπου να σπεύσει για να σταματήσει ih, και δεν πετάγονται από το κρεβάτι στο κρεβάτι σε ένα ξενοδοχείο σε Βερακρούζ.
  
  
  Αλλά βιασύνη στη μάχη χωρίς προετοιμασία θα ήταν ανόητο και επικίνδυνο. Και αν Πιλάρ θα είναι σε θέση να βρείτε ένα λαθρέμπορο Торио, έχει ακόμα μπορεί να είναι επαρκής χρόνος για την εκτέλεση της αποστολής. Της, έκλεισε τα μάτια του. Το όραμα του Ροδανού проплыло μπροστά μου, εξαφανίστηκε και, στη συνέχεια, επέστρεψε.
  
  
  Ηλιακός άγιο, βαθειά μέσα μέσα από τα πορτοκαλί περσίδες, σταδιακά потускнел μέσα από όλες τις αποχρώσεις του γκρι, και, τέλος, έγινε σκοτάδι. Ωστόσο, το μυαλό μου δεν μπορούσε να ηρεμήσει.
  
  
  Φάνηκε, κάθε ήχος από το δρόμο κάτω έρχεται ανοιχτά τα αυτιά μου. Έκπλυση της λεκάνης στο διπλανό δωμάτιο, фонтанный Καταρράκτες του νιαγάρα.
  
  
  Στη συνέχεια, κάποιος λίγο χτύπησε την πόρτα μου.
  
  
  "Ναι;"
  
  
  "Είναι Πιλάρ", - ακολούθησε μαλακό ρευματισμούς.
  
  
  Της βγήκε γύρω από τα σκουπίδια, άρπαξε μια πετσέτα και άνοιξε την πόρτα. Σε Pilar ήταν μαύρο φόρεμα με μικροσκοπικά λουλούδια, που, φαίνεται, ευτυχώς μεγάλωσε σε λόφους και τις κοιλάδες της πλούσια περιοχή.
  
  
  "Συνδεθείτε", είπα.
  
  
  "Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα μπορέσεις να κοιμηθείς", είπε και μπήκε μέσα.
  
  
  "Η ομορφιά είναι ανώτερη από την σοφία", του είπα.
  
  
  "Σου έφερα λίγη ότι, για να βοηθήσει". Είναι απαλά βυθίστηκε στην άκρη του κρεβατιού.
  
  
  "Το χάπι;" Την ρώτησε. "Ποτέ ih δεν παίρνω".
  
  
  Εκείνη χαμογέλασε νωχελικά μου. "Όχι, δεν είναι ένα χάπι. Μου."
  
  
  "Λοιπόν," είπα, оправляясь από την έκπληξη, θα είναι σίγουρα απολαυστικό το tablet σας, και ee δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταπιεί".
  
  
  Ee όμορφο πρόσωπο посерьезнело, έχει γίνει σχεδόν σκληρό. "Μην αστειεύεσαι, μου είπε. "Και οι δύο τη ζωή μας μπορεί να εξαρτάται από την φυσική κατάσταση του αύριο, και..." Εδώ είναι заколебалась, τα μάτια της скользнули μου ντυμένο σε μια πετσέτα σχήμα. "Και ίσως το κάνω σήμερα ανήσυχα ανάπαυση στη μοναξιά".
  
  
  "Ίσως", είπα.
  
  
  "Θα αφήσεις τα πάντα για μένα;"
  
  
  "Η πιλάρ, την αγκαλιά μου".
  
  
  "Bien. Πρώτα, θέλω να είσαι ξαπλωμένος εδώ, στο κρεβάτι ".
  
  
  Το υπάκουα πήγε στο κρεβάτι και έτοιμος να πέσει κάτω, όταν την ισχυρή καφέ δάχτυλά του γλίστρησε μέσα κάτω από την πετσέτα, που την φορούσε, και смахнули εγώ.
  
  
  "Για αυτό δεν θα χρειαστούμε μια πετσέτα", - αποφασιστικά, είπε. "Ξάπλωσε στη ζωή μου, σε παρακαλώ".
  
  
  Την распласталась στο κρεβάτι, το πάνω χέρι στο μαξιλάρι. Κάτι δροσερό άγγιξε το λαιμό μου στη βάση του κρανίου και σέρνεται αργά πάνω από την πλάτη. Την ένιωσα εύκολη η μυρωδιά της κανέλας. Μέσω της ώμο είδε ότι Pilar πήρε ένα μικρό μπουκάλι γύρω από την τσάντα που κρατούσε, και έριξα το περιεχόμενο μου τη σπονδυλική στήλη.
  
  
  "Κανέλα", - εξήγησε. "Τώρα θέλω να είσαι και πάλι έσκυψε το κεφάλι του και επέτρεψε μου να σε βοηθήσω να χαλαρώσετε".
  
  
  "Ναι, κυρία μου", - χαμογέλασε εγώ. Ακούστηκε να μου ψιθυρίζει μεταξωτός ήχο. Με την άκρη του ματιού την έπιασαν φλας смуглого ισχίου, και κατάλαβα, ότι η Πιλάρ έβγαλα όλα τα ρούχα μου.
  
  
  Σαν να αισθάνεται τις σκέψεις μου, έκλεισε τα μάτια μου με το άγγιγμα των δροσερό, μαλακά δάχτυλα. "Ηρέμησε", - μουρμούρισε εκείνη. "Τώρα πρέπει μόνο να χαλαρώσετε".
  
  
  Στη συνέχεια, το χέρι της για ύπνο στην πλάτη μου ομαλές μικρούς κύκλους, ee δάχτυλά σας ωθήσει σταθερά και απαλά. Εκείνη έβαλε καθόλου λάδι μου τους ώμους και το στήθος, βγάζοντας τον εαυτό σου ... τις ήχους. Βρήκε μια πτυχή από την πλευρά μου, όπου το δόρυ μάγια με πονούσε, και τα δάχτυλά της погладили τον πόνο.
  
  
  Προκάλεσε το πετρέλαιο στη μέση μου, τα χέρια απολαυστικά γλίστρησε από το δέρμα μου με το γευστικό λιπαντικό. Προς τα κάτω και προς τα κάτω, τους γλουτούς και την οπίσθια επιφάνεια των μηρών. Λίγο ακόμα αγγίξτε μια τρύπα στα γόνατα, στη συνέχεια, στο икроножным μυς, κατά μήκος του αχίλλειου τένοντα, για να τα τακούνια αποτέλεσαν την παλάμη του χεριού σας.
  
  
  Pilar ήπια προκάλεσε το λάδι σε πέλματα μου πόδι, σύρσιμο με το δάχτυλό σας ανάμεσα σε κάθε γύρω από τα δάχτυλά μου.
  
  
  Το δέρμα μου ήταν ζωντανή και сверхчувствительной με την αφή. Φάνηκε να την νιώθω μέσα από τους πόρους εγγύτητα της γυμνό σώμα.
  
  
  Της είπε: "Πιλάρ, δεν ξέρω, ενθουσιασμένος ή θέλω να κοιμηθώ. Σε παρακαλώ, πάρε μια απόφαση! "
  
  
  "Ηρέμησε", - απαλά отругала είναι. "Μόλις αρχίσαμε".
  
  
  Στη συνέχεια πήρε τα δάχτυλά μου πόδι, ένα-ένα, για να πείσει ih, перекатывая ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Του αντίχειρα και του δείκτη έκανε λαδωμένα θήκη, συρόμενη πάνω και κάτω από κάθε δάχτυλο του ποδιού.
  
  
  Στη συνέχεια, Pilar πήρε το κάθε πόδι του στα χέρια του και άρχισε να ζυμώνουμε μέχρι να δεν κατάλαβα, πώς μιλάνε εδώ μέσα τα οστά. Στη συνέχεια, σήκωσε πάλι τα χέρια επάνω από τα πόδια μου, την έμπειροι δάχτυλά του σκάβουν σε σφιχτούς μυς, συρρικνώνεται, το χειρισμό, τραβώντας ноющую τον πόνο.
  
  
  Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε ο δημητριακά. Κρατώντας με το ένα χέρι σε κάθε μάγουλο, είναι σκύβει και συμπιέζοντας με καταπληκτική για γυναίκες τη δύναμη, τα χέρια ρυθμικά έσπασε πάνω από τα τακούνια για στα χέρια σας.
  
  
  Κρεβάτι ελαφρώς провисла, όταν Pilar
  
  
  
  
  
  
  πάλι με τα πόδια μου. Γύρω από αυτή τη θέση έσκυψε προς τα εμπρός και έκανε τα ευέλικτα δάχτυλα στην πλάτη μου, με μαγικό τρόπο τη χαλάρωση των σφιχτούς μυς.
  
  
  Όταν έφθασε μπροστά για να κάνετε μασάζ στα ώμους μου και το λαιμό της, και αισθάνθηκε, όπως οι θηλές της покачивающейся άγγιξε το στήθος μου. Τώρα τα χέρια της скользнули μου γυμνή πλάτη από τους ώμους προς τα πόδια.
  
  
  "Τώρα перевернись, - είπε, - και το κάνω άλλη πλευρά".
  
  
  "Δεν ξέρω, τέσσερα της".
  
  
  "Μην ανησυχείς, την αυτοπεποίθηση, είσαι νικόλαος αντέχεις".
  
  
  Την ξαπλωμένο ανάσκελα.
  
  
  Pilar αναστέναξε. "Γιατί, ο Νικ, το σκέφτηκα, είσαι χαλαρή!"
  
  
  "Ράφτης, γαμώτο!" Της χαμογέλασε, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο δικό μου γυμνό μασέρ. Ee δέρμα ήταν, όπως γυαλισμένο χαλκό - ομαλή και άψογη. Το στήθος της ήταν πλήρεις και ώριμα. Αυτοί έπεσαν και, στη συνέχεια, έχουν αυξηθεί δραματικά. Την στενή μέση και γύρω από τα στερεά ισχίου έλαμπαν εύκολο λάμψη τράπεζα.
  
  
  Είναι χάρη έσκυψε για να πάρει με το ένα κομοδίνο ένα μπουκαλάκι με λάδι, και πιτσιλίσει το εγώ μου, άπλωμα με τα χέρια.
  
  
  "Μην ανησυχείς", είπε, λες και πάλι, διαβάζοντας τις σκέψεις μου, τίποτα δεν θα μείνει ημιτελής!"
  
  
  Λοιπόν, τώρα που της παραδόθηκε ee χέρια. Τα μάτια του έκλεισαν - στο γκολ δεν υπήρχε ανησυχητικές εικόνες. Είχα την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, σαν το σώμα μου, направляемое τους γνώστες με τα δάχτυλά σας, дрейфовало στο χώρο. Της φαινόταν γίνει με ζαχαρωτά... τεντώνεται, τεντωμένο, απολαυστικά τεντώνεται με ακρίβεια dolly όριο αντοχής.
  
  
  Την άνοιξε απότομα τα μάτια του και άρπαξε Пиларс χέρι. "Αυτό είναι αρκετό, είπα. "Έχουμε μόλις φτάσει στα όρια μασάζ. Έχεις άλλα ταλέντα; "
  
  
  Pilar νωχελικά дразняще χαμογέλασε μου. Με έχει αγκαλιάσει σοκ εξαίσια διασκέδαση, όταν το στόμα ολοκληρώθηκε για πάντα μαζί μου.
  
  
  Και κάποια στιγμή μου φάνηκε σαν να με τράβηξε μέσα από μια μικρή βελούδινη τρύπα στον κόσμο αφάνταστες απολαύσεις. Στη συνέχεια, με βύθισε ρίγος της απελευθέρωσης. Και για πρώτη φορά για πολλές ώρες ήταν пустынен μας από τις σκέψεις μας από τα συναισθήματα, έπλεε στο κενό, θα στο βαθύ πηγάδι της λήθης.
  
  
  Την τράβηξε ζεστό, φλεγόμενο σώμα δίπλα μου και συνέλαβε τους δυο μας σεντόνι.
  
  
  Σε λιγότερο από ένα λεπτό όνειρο που τόσο πολύ ήθελε, κατέληξε με ζεστό, μυρίζει κανέλα αγκαλιά.
  
  
  Κεφάλαιο Δεκαέξι
  
  
  Την ξύπνησε με την αυγή με την αίσθηση, σαν όλα τα παλιά στοιχεία έχουν αντικατασταθεί από νέα, με τεφλόν συστατικά μόνιμη εξώθησης. Στο μπάνιο ακούγονταν παφλασμό του νερού και γυναικεία φωνή, τραγούδι στα ισπανικά. Το έσκασε γύρω από τα σκουπίδια, πλησίασε την ημέρα και την έσπρωξε.
  
  
  Στο δωμάτιο ξέσπασε ροές ατμού. Για μια διάφανη κουρτίνα για την ψυχή της μπορούσε να δει την όμορφη σιλουέτα του σώματος Πιλάρ, όταν намыливалась και τραγουδούσε κάτι φορές Πάντσο Βίλλα. Από καιρό σε καιρό η κουρτίνα έχει κολλήσει στο δέρμα, αποκαλύπτοντας μια γυαλιστερή επιφάνεια, όπως целлофановое παράθυρο σε ένα κουτί με καραμέλες.
  
  
  Της έμεινε εκεί για ένα λεπτό, απολαμβάνοντας το θέαμα και, στη συνέχεια, άρπαξε την κουρτίνα και το έβαλε στο πλάι.
  
  
  Pilar ένοιωσε σημαία άδεια για την εκτέλεση και ενστικτώδη γυναικεία χειρονομία έκλεισε με τα χέρια του. Στη συνέχεια, έβαλε τα χέρια της και κάθισε χαμογελώντας κάτω από πίδακες ψυχή, ενώ το νερό, стекающая από τους λόφους και впадинам το σώμα της, έβαζε ee λάμπει σαν φώκια.
  
  
  "Καλημέρα, керидо", - είπε. "Ελπίζω να είναι μόνο η μετάδοση δεν σου". Τα μάτια της γλίστρησε από το σώμα μου. "Μπορείτε πάντα να ξυπνήσει σε αυτή την κατάσταση;"
  
  
  "Όλα εξαρτώνται από το ποιος παίρνει το ντους στο διπλανό δωμάτιο".
  
  
  "Κοιμήθηκες καλά".
  
  
  "Σαν κούτσουρο. Αν ο κόσμος μαθαίνει ποτέ γι ' αυτό σου το φάρμακο από υπνωτικά χάπια, θα δούμε το τελευταίο από τα βαρβιτουρικά.
  
  
  "Smoothie. Μπες, της намылю σου πλάτη.
  
  
  Της, μπήκε στο ντους, και Πιλάρ γύρισε μου. Είναι намылила τα χέρια, αλλά η περιοχή της ανατομίας, που είναι намылила, σίγουρα δεν ήταν από την πλάτη μου. Την γύρισε και στάθηκε πρόσωπο με αυτήν, και για τους δυο μας πιτσιλίσει το νερό. Για πρώτη φορά το κατάλαβα, ποια είναι ψηλή κοπέλα.
  
  
  "Μου έρχεται στο μυαλό, είπα, ότι έχω πάρει από εσάς πάρα πολλές παραγγελίες. Ήρθε η ώρα να αναλάβει.
  
  
  "Τι εννοείς, керидо?" - выдохнула είναι, κλίνει προς τα εμπρός, και αυτά τα υπέροχα στήθη επηρεάζονται σε μένα.
  
  
  Λαμβάνοντας κάτω τα χέρια του, έθεσε την Πιλάρ, και συνόψισε ee με τον εαυτό σου. Στη συνέχεια έπεσε και στη συνέχεια, κατόπιν λοβό ίντσα κάθε φορά.
  
  
  Θα κυκλοφορήσει ελαφρύ ήχο απόλαυση όταν τα χέρια обняли το στήθος μου, και είναι притянула μας μαζί, πιέζοντας το στήθος μου. Ξεκινήσαμε την αργή, κυματιστή, στάσιμο ο χορός, εκεί, η ψυχή, αυξάνοντας σταδιακά το ρυθμό, ενώ η Πιλάρ δεν γύριζε και δεν έτρεμε, όπως η γυναίκα. Ξαφνικά φώναξε, η φωνή διαπέρασε το μονότονο βουητό του νερού.
  
  
  Μετά από αυτό ήμασταν μαζί, επιτρέποντας & nb πλένει το σώμα μας.
  
  
  Είμαστε γρήγορα φορέσαμε, και στη συνέχεια πήγε στο διπλανό καφενείο για να απολαύσετε το πρωινό ευχάριστο хуэво-ранчеро. Θα запили εγώ μεξικάνικες μπύρες, που ακόμη και κατά τη διάρκεια του πρωινού καλύτερα από ό, τι πικρή μεξικού καφέ-phi.
  
  
  Ταξί отвезло μας Aeropuerto Nacional, που είμαστε σε αυτό το παιχνίδι σε ένα μικρό αεροπλάνο. Απογειωθήκαμε στις έξι και τριάντα. Με δύο ώρες διαφορά στο χρόνο προσγειωθήκαμε να Κουρασάο περίπου το μεσημέρι.
  
  
  Όταν πετάξαμε
  
  
  
  
  
  σε ήσυχο πράσινο Yucatan και σκούρο μπλε Καραϊβική θάλασσα την ασυναίσθητα θυμήθηκα ότι δεν είναι τόσο πολλές ώρες πίσω της, πάλεψε για τη ζωή του εκεί.
  
  
  Σαν συναινετικό εμείς με την Πιλάρ δεν μιλήσαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Νωρίτερα σήμερα το πρωί ήμασταν απλά έναν άνδρα και μία γυναίκα που χαίρεται τη ζωή, και άλλο το άλλο, σαν να μας το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να αποφασίσει τι να φάει για πρωινό. Αλλά τώρα είμαστε δύο επαγγελματίες που πήγαιναν προς άγνωστους κινδύνους, ξέρω ότι ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω. Δεν ήταν ώρα για κοινωνικές συζητήσεις. Καθίσαμε ήσυχα, βυθισμένοι στις προσωπικές σκέψεις.
  
  
  Η φωνή πιλότος έσπασε τη σιωπή. "Είναι γύρω σας, που σε αίθουσα δεξιά, τώρα μπορούν να δουν μπροστά από το νησί της Αρούμπα. Αρούμπα - το μικρότερο από τα τρία νησιά που απαρτίζουν τις ολλανδικές αντίλλες. Κουρασάο ακόμα σε πενήντα μίλια προς τα ανατολικά. Αρχίζουμε την κατάβαση, και θα προσγειωθεί μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά ".
  
  
  Όταν ο πιλότος συνέχισε να μας πει για τον καιρό του Κουρασάο (ιδανικά, όπως πάντα), είδα Αρούμπα γλίστρησε mimmo μας. Στενά μεταξύ Арубой και του Κουρασάο, ήταν διάστικτα με λευκά парусниками και πολλά μικροσκοπικά καφέ νησίδες χωρίς μόνιμου πληθυσμού, αν και είναι μερικές φορές χρησιμοποιείται από τους ψαράδες.
  
  
  Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Плесман, και βρήκαμε τα τέλη για пятимильной ταξίδι στην πρωτεύουσα: Βίλλεμσταντ. Η καμπίνα ήταν παλιά "Γιαννάκη", με τη στέγη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από τον ανοικτό ουρανό.
  
  
  Ο οδηγός ήταν ομιλητικός, ανθρωπάκο, που, φαίνεται, αποφάσισε να μας πεις ταχ όλα τα τοπικά κουτσομπολιά κατά τη διάρκεια της ένα σύντομο ταξίδι. Δεν έδωσα μεγάλη προσοχή σε ό, τι έλεγε ο άνδρας, ενώ μια φράση δεν διαπέρασε το μυαλό μου, ως επιλογή πάγου.
  
  
  "Περίμενε ένα λεπτό", - γάβγιζε την οδηγό. "Τι είπατε για την ξανθιά, вытащенной από το φόρεμα;"
  
  
  Γύρισε στη θέση του με ένα πλατύ χαμόγελο, ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ξύπνησε το ενδιαφέρον μου. "Ω, ναι, κύριε. Πριν από δύο ημέρες σε αλιευτικά λιμάνι ήταν πολύ ενθουσιασμό. Ένα από τα σκάφη επέστρεψε με желтоволосой κυρία. Φορούσε ένα гиллетт, που την κρατούσε στη ζωή, παρόλο που δεν ήταν στο μυαλό του όταν την έφεραν. Πολύ περίεργο, δεδομένου ότι έχουμε ένα σκάφος δεν είναι ένα ατύχημα ".
  
  
  "Πού είναι τώρα;" Την παρενέβη,
  
  
  "Όταν έγινε γνωστό σε αλιευτικά αντικείμενο, σύντομα ήρθε ο σύζυγος της γυναίκας και την πήρες μαζί σου".
  
  
  "Ee άντρας σου;" - επανάληψη της.
  
  
  "Ω, ναι. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος, σαν την αρκούδα, που μερικές φορές επιπλέει μαζί με Говиотой ".
  
  
  Городин! Θα πρέπει να είναι, επέστρεψε στο Κουρασάο, όταν δεν μπορούσε να με βρει ή Ron σε & nb. Αναμφίβολα, περίμενε εκεί, όταν γύρω από ένα αντικείμενο ήρθε η ειδοποίηση ότι την έφεραν οι ψαράδες. Αυτό ήταν πριν από δύο ημέρες. Το έχει υπολογίσει τις πιθανότητες ότι Ρον ακόμα ζωντανή. Αυτό ήταν το μακρινό σουτ: "δεν ξέρετε πού άντρας... ο σύζυγός της πήρε μια γυναίκα;" Την ρώτησε.
  
  
  - Όχι, κύριε, αλλά μπορεί να είναι, ο φίλος μου, ο ψαράς Saba, θα σας πω. Αυτό τράβηξε την κυρία με το φόρεμα ".
  
  
  "Μπορείτε να με πάτε στο Сабу?"
  
  
  "Τώρα, κύριε;"
  
  
  "Επί του παρόντος." Την τράβηξε γύρω από το набухшего πορτοφολιών χαρτονόμισμα δέκα φιορίνια και άπλωσε την οδηγό. "Και κάνε το γρήγορα".
  
  
  "Πέντε μέτρα", είπε, βάζοντας χρήματα σε ένα λεπτό.
  
  
  Για πέντε λεπτά, σχεδόν με ακρίβεια δευτερολέπτου, περάσαμε μέσα από ένα λαβύρινθο από στενά δρομάκια με рыбацким αποβάθρες εκτός Виллемстада, ανοίγοντας το δρόμο με ένα "μπιπ", στο οποίο ο οδηγός συνεχώς επικαλείται. Είμαστε απότομα σταμάτησε στην αποβάθρα πριν каркасным σπίτι με ένα μεγάλο παράθυρο σε σημεία καπνού και πινακίδα με выветренной χρώμα, το οποίο έγραφε "Καταφύγιο Ванвоорта".
  
  
  Πηγαίνοντας γύρω από τη μηχανή, την ένιωσα, όπως με дернули μανίκι του, και συνειδητοποίησα ότι σχεδόν είχα ξεχάσει την Πιλάρ.
  
  
  "Νικ, ξανθιά... είναι ο Ρον?"
  
  
  "Αυτό πρέπει να είναι."
  
  
  "Και τι θα κάνεις;"
  
  
  "Βρες την, αν μπορώ".
  
  
  "Αλλά έχουμε οικισμός της ρωσίας".
  
  
  Αν δεν ήταν ο Ρον, δεν θα υπάρχει αποστολή. Αυτό μας έδωσε το κλειδί για την επίλυση του, και τώρα μπορεί να μας οδηγήσει σε Городину. Επιπλέον, δεν ήταν παιδείας επικίνδυνη δουλειά, όπως εμείς. Αν είναι τώρα στα χέρια Городина, hey πρέπει να πληρώσουν ένα τρομερό τίμημα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να την βρούμε. Το hey πολλά οφείλει ".
  
  
  "Γεια σου, τίποτα δεν πρέπει, είπε Pilar. "Δεν ανάγκασε την εκτέλεση της εργασίας. Και ο χρόνος ... ξέρεις τι μέρα είναι σήμερα;
  
  
  "Ναι, τον ξέρω. Αύριο η προθεσμία ".
  
  
  "Ξέχασέ το, Νικ. Έλα μαζί μου και θα σε πάω σε Торио. Θα βρούμε το εγώ στην προκυμαία, πολύ μακριά από εδώ ".
  
  
  Την σταμάτησε μπροστά από την πόρτα του ιερού Ванвоорта και κοίταξε στο πρόσωπο Пиларс. Όταν μίλησε, η φωνή μου ήταν κρύο. "Η απόφαση μου, και εγώ πήρε. Θα έρθεις μαζί μου; "
  
  
  Για μια στιγμή, συνάντησε τα μάτια μου και, στη συνέχεια, γύρισε την πλάτη. Εκείνη άπλωσε το χέρι της και άγγιξε το χέρι μου. "Λυπάμαι πολύ, Νικ. Θα πρέπει να ενεργήσει σύμφωνα με τη συνείδησή του. Θα σε βοηθήσω, τι μου ζητήσεις. "
  
  
  Της έσφιξε το χέρι και πήγε στην πόρτα.
  
  
  Κεφάλαιο Δεκαεπτά
  
  
  Vanvoort's Hideaway δεν ήταν τουριστικός μπαρ. Ο σεργκέι ήταν αμυδρό, ο αέρας είχε μια μουχλιασμένη. Οι τοίχοι ήταν κρεμασμένα με αφίσες με διαφημίσεις μπύρας και τους πολιτικούς. Το λινέλαιο στο πάτωμα протерся μέχρι το γυμνό ξύλο στη λωρίδα κατά μήκος το μπροστινό μέρος του нелакированной λουριά.
  
  
  Πελατεία ήταν οι ψαράδες και οι ναυτικοί.
  
  
  
  
  
  πολλών λαών. Και όλοι οι άντρες. Το βουητό συνομιλίες και ήχους ποτήρια ξαφνικά σταμάτησαν, όταν οι επισκέπτες παρατηρήσει Πιλάρ, η οποία ασχολείται με το βλέμμα αποτελεσματικά σε σύντομο λεμόνι-κίτρινο φόρεμα.
  
  
  Για τη στάση καθόταν toed ολλανδός με στιβαρά μπράτσα, σαν τα πεπόνια, που προεξέχει κάτω από το σύντομο μανίκια εγώ πουκάμισα.
  
  
  "Ψάχνω για ψαρά με το όνομα Saba", είπα.
  
  
  Μικροσκοπικά μάτια ολλανδό διαδρομή μαζί μου, όπως τα έντομα. "Ποιος είπε ότι είναι εδώ;"
  
  
  "Εγώ άλλο ταξί. Το ότι στο Ποτάμι.
  
  
  Κούνησε το τεράστιο κεφάλι μέσα από πλευρά σε πλευρά. "Δε σημαίνει τίποτα για μένα".
  
  
  Βάζοντας και τα δύο χέρια στο τερματικό, την, πιέζεται το πρόσωπό του. "Κύριε, δεν έχω χρόνο να παίζουν παιχνίδια, και δεν έχω χρόνο για εξηγήσεις. Αλλά θέλω να ξέρετε το εξής: εάν δεν καθορίσετε μου Сабу σε πέντε δευτερόλεπτα ή δεν θα πεις πού μπορώ εγώ να βρω, να την μπω σε αυτό το μπαρ και να σας σπάσω τα κόκαλα, μέχρι να πάρω το ρευματισμό ".
  
  
  Ο ολλανδός ήξερα ότι μιλάω σοβαρά. Εγώ ρουζ περιφραγμένο. "Εκεί", - συριγμό, είπε. "Μία σε ένα κουτί στον τοίχο".
  
  
  Όταν την έδιωξε από το μπαρ, υπάρχει και πάλι άρχισε να φλυαρία, και όλοι άρχισαν απασχολημένος κοιτάζοντας Pilar.
  
  
  Ένας μοναχικός άντρας σε ένα κουτί ήταν μαύρος κάτοικος παρθένοι νήσοι.
  
  
  "Saba?" Την ρώτησε.
  
  
  "Στην πραγματικότητα, φίλε μου. Μπες. Και η λαίδη κι εγώ. Το εγώ εμφανίσεις μουσικό μέρος ήταν βρετανική και μέρος - καλυψώ-μελωδική, που μπορείτε να ακούσετε σε ορισμένα μέρη δυτικές Ινδίες. "Πρέπει να ενσταλάξει σε Χανς ο φόβος για τον Θεό, εγώ να υποχωρήσει, όπως αυτό".
  
  
  "Θέλω να ρωτήσω για μια γυναίκα, που οδήγησε πριν από δύο ημέρες. Αυτό που βρήκες στη θάλασσα ".
  
  
  - Αχ, κυρία με τα ξανθά σου μαλλιά. Πολύ όμορφη. Δεν ξυπνάει για να μας πει τις λέξεις. Πολύ, πολύ κουρασμένος. Θάλασσα εξαντλεί τις δυνάμεις σου. Αλλά δεν νομίζω ότι ει πόνεσε. Τίποτα δεν είναι χαλασμένο ".
  
  
  "Και ο άνδρας την πήρε; Όποιος είπε ότι ο άντρας της;
  
  
  "Ω, χο, ίσως δεν είναι ο σύζυγός της", ε; Δεν είμαι έκπληκτος. Δεν μοιάζει καθόλου με την κυρία με τα ξανθά σου μαλλιά, που υιοθετούν για τον σύζυγό της. Είναι πολύ τραχύ, πολύ άσχημο. Είσαι άντρας, φίλε μου;
  
  
  "Όχι, αλλά την περιο ακόμα, και ο άνθρωπος που την πήρε, σίγουρα δεν ήταν. Ξέρετε πού την πήρε;
  
  
  "Ναι, τον ξέρω. Το λέω ονε δρόμο στο νοσοκομείο της Βασίλισσας. Ο ίδιος λέει ότι ποτέ δεν min ', οδηγεί την κυρία εκεί, όπου έχει φίλους. Είπε ότι νοιάζονται γι ' αυτό. Έτσι το βλέπω, πού πηγαίνει. Παίρνει το κορίτσι σε ένα μηχανοκίνητο σκάφος με δύο άλλους άνδρες. Πηγαίνουν σε ένα Μικρό Σκυλί, το μικρό νησί στα δώδεκα μίλια από την ακτή. Τίποτα, εκτός από μεγάλες πέτρες Little Dog. Μεγάλες πέτρες και αλιευτικό καλύβα. Οι ψαράδες δεν χρησιμοποιούν πλέον αυτό το μέρος. Οι άντρες με τα όπλα τώρα όλα τα τρομάζουν.
  
  
  "Μπορείτε να μου δείξει πώς να φτάσετε στο Μικρό Σκυλί;" Την ρώτησε.
  
  
  "Φυσικά. Κατεβείτε στο λιμάνι, μπορείτε να δείτε αυτό το μέρος. Έλα να σου δείξω.
  
  
  Μαύρος άντρας σηκώθηκε και βγήκε μέσα από τα περίπτερα. Pilar ακολούθησε μας στο δρόμο και κατέβηκε σε δυο απότομες τετράγωνα πιο κάτω στην προκυμαία, όπου Saba, μέσα από ένα αφρώδες νερό, σε ό, τι φαινόταν зазубренным οδηγό γύρω από το καφέ των βράχων.
  
  
  "Σκυλάκι", είπε. "Μπορεί να είναι 500 μέτρα μήκος, 200 μέτρα πλάτος. Το μόνο ασφαλές μέρος για την προσγείωση του σκάφους - με την άλλη πλευρά. Από δω δε φαίνεται.
  
  
  "Χρειάζομαι ένα ταχύ σκάφος, είπα. "Ξέρετε κάποιον που μοιράζει μου ένα;"
  
  
  "Φυσικά. Έχω ακόμα με πιο γρήγορο σκάφος στο λιμάνι, εκτός των λαθρομεταναστών και της αστυνομίας. Παίρνει μαζί σας πολλά χρήματα, αλλά μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας ".
  
  
  "Εντάξει." Της, στράφηκε προς την Πιλάρ. "Τώρα θα ζητήσω να κάνεις κάτι που θα σου είναι πολύ δύσκολο".
  
  
  "Τι έγινε, Νικ;"
  
  
  "Περίμενέ με. Περίμενε, αν δεν γυρίσω στο σκοτάδι, είπε ο Ντέιβιντ Хока στην Ουάσιγκτον και πες ονε ό, τι ξέρεις ".
  
  
  "Ble την έρθω μαζί σου; Το να οδηγήσει το σκάφος. Το μπορώ να σε βοηθήσω με διάφορους τρόπους ".
  
  
  "Όχι", - σταθερά είπα. "Είναι η δουλειά μου και θέλω να μείνει εδώ".
  
  
  "Ναι, Νικ", είπε με διαφορετική στο διάολο δουλικότητα.
  
  
  Της έσφιξε το χέρι και ακολούθησε Сабой στις αποβάθρες, όπου θα βρούμε το εγώ, το άλλο σκάφος. Αποδείχθηκε ότι αυτή η επιθυμία γρήγορη βάρκα, που την περήφανος δύο προσεκτικά περιείχε σε καλή κατάσταση. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πάρα πολύ ανησυχούν για το πώς να επιτρέψει σε έναν ξένο να πετάξει την υπερηφάνεια και χαρά, αλλά αρκετά είδη πέρασε από χέρι σε χέρι, για να μειώσει την αντίσταση του εγώ. Μηχανή ήταν μια γιγαντιαία "Эвинруд", το οποίο αμέσως ζωντάνεψε, και σύντομα θα την οδηγούσε με εύκολη γα σε ένα Μικρό Σκυλί. Πριν από την πλησίασε πολύ κοντά της, της έκανε ένα ευρύ κύκλο γύρω από το βραχώδες νησί. Είσοδο στην άλλη άκρη του στο некрашеной το λιμάνι του μπαρ ήταν δεμένο το σκάφος με καμπίνες. Για τον πιρς ήταν ξύλινη καλύβα. Απαλό γκρι καπνός клубился γύρω από το σωλήνα.
  
  
  Την στραγγάλισε "Эвинруд" και, στη συνέχεια, εξέτασε την καλύβα και γύρω από τα βράχια για το θέμα της τυχόν σημάδια της ζωής. Δεν ήταν. Οπότε ανοίγω τη μηχανή και γύρισε γύρω από το νησί.
  
  
  Την περιπλανιόταν каменистому παραλία, στην μακρινή πλευρά στην ζήτησα δυνατό χώρο για την προσγείωση. Οδοντωτές κορυφές υψώνονται για δεκαπέντε ή είκοσι πόδια, σαν κάποια τεράστια αγανάκτηση στο κέντρο της γης ξεβράστηκε ih από το βυθό του ωκεανού. Τελικά της ήρθε σε στενή σφήνα του νερού ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ηχεία ογκόλιθους, και κατάφερα протиснуть σκάφος. Την προστατεύουν της, ανέβηκε από τους βράχους, και κατευθύνθηκε προς την καλύβα στην αντίθετη πλευρά του νησιού.
  
  
  
  
  
  
  
  Το κίνημα πέρασε στην καλύτερη περίπτωση, σιγά-σιγά, και είναι κινήσεις με προσοχή, σε περίπτωση Городин έβαλε επιτήρηση. Σε είκοσι λεπτό της έχει φτάσει σε βολικό σημείο, πώς θα μπορούσε να ξαπλώσει ζωή και να παρακολουθήσουν στην καλύβα. Εδώ φάνηκε περισσότερο από ό, τι από την πλευρά του ωκεανού, και φαινόταν ότι θα χωρίζεται σε δύο δωμάτια. Το μόνο παράθυρο που θα μπορούσε να δει ήταν κολλημένος τους πίνακες με ένα μόνο щелевыми τρύπες. Ακόμα κανένα ίχνος της ανθρώπινης ζωής, μόνο клубящийся καπνός, растекающийся μέσω του αέρα. Τώρα, όταν ήταν με την υπήνεμη πλευρά του καπνού, την παρατηρήσει μια δυσάρεστη οσμή. Ίσως, στο βάθος της ψυχής της, ήξερε τι ήταν, αλλά την απέρριψε αυτή την ιδέα και αναρριχήθηκε στην καλύβα, προσπαθώντας να μην πέσουν για τα μάτια του πήγαιναν στο παράθυρο, σε περίπτωση που κάποιος θα πρέπει να ψάχνει για αυτό.
  
  
  Χωρίς προβλήματα έφτασε καλύβες και έσκυψε κάτω από το παράθυρο, заколоченным πίνακες.
  
  
  Η δυσοσμία ήταν αλάνθαστη. Ήταν η μυρωδιά опаленной σάρκα και ανθρώπινα μαλλιών. Την έσφιξε το σαγόνι του και προσπάθησε να διαγράψει μια διανοητική εικόνα του τι μπορεί να συμβεί με Роной Фольштедт. Μέσα σε καλύβες υπήρξε μια απότομη, σχεδόν pent-up φωνή της οργής. Ήταν βαρύ το γρύλισμα Θεόδωρος Городина.
  
  
  "Θα μου βγήκε πολύ κόπο, εσύ και ο Κάρτερ", είπε. "Αλλά μπορείς ακόμα να κερδίσεις τη συγχώρεσή μου. Έχετε πληροφορίες, χρειάζομαι πληροφορίες. Απλή ανταλλαγή. Και στην delle πώς μπορείς να αρνηθεί μια τέτοια μαθηματικά, όπως αυτό, που είναι τόσο ταλαντούχος στο συμπέρασμα; "
  
  
  Αργά σήκωσε το κεφάλι του, για να прищуриться μέσα στο χώρο μεταξύ των σανίδων, και η φωνή Городина συνέχισαν.
  
  
  "Ξέρουμε ότι ο Κάρτερ δεν πνίγηκε. Υπάρχουν πληροφορίες, ότι εγώ έφεραν στην παραλία στο ψαροχώρι των μάγια στο Γιουκατάν. Επιπλέον, δεν ήταν δυνατό εγώ να εντοπίσω. Εκεί ήταν το σημείο επαφής που θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Της, θέλω να μου πεις, πού είναι ".
  
  
  Τώρα μπορούσα να δω το δωμάτιο σε περβάζια παραθύρων. Στην ξύλινη καρέκλα, δίπλα στο Городином καθόταν Rhône-Фольштедт. Web σχοινί που ήταν δεμένη γύρω από τη μέση που δένει τα χέρια στο πλάι και κρατήστε την πλάτη της καρέκλας. Σε αυτό ήταν μόνο ένα κομμάτι από τα εσώρουχα που φορούσε, όταν το αλεξίπτωτο με κρουαζιέρα τακτικών γραμμών. Πάνω από τη μέση ήταν γυμνή, εκθέτοντας τα μικρά, καλά διαμορφωμένα στήθος. Τα μάτια κόκκινα, τα μαλλιά σύγχυση. Όταν μίλησε, ήταν αποσπασμένος, κουρασμένη φωνή.
  
  
  "Δεν υπήρχε επαφής", - είπε.
  
  
  "Είσαι ψεύτης και βλάκας", - είπε Городин. "Πρέπει να ξέρετε ότι μπορώ να σας πω. Ειρηνική τώρα ή αργότερα σε φωνάζεις αγωνία. Έτσι ή αλλιώς, την βρω Κάρτερ. Έχει ήδη σκοτώσει κάποια γύρω από τους καλύτερους ανθρώπους, και κάθε λεπτό, ενώ εξακολουθεί να είναι ζωντανός, είναι μια απειλή για το δικό μας σχέδιο. Τώρα - πάλι - πού μπορούμε να βρούμε τον Νικ Κάρτερ;
  
  
  "Δεν έχω ιδέα πού είναι", - εκτενέστατα μονότονο είπε ο Ρον.
  
  
  "Δεν έχω πια υπομονή", - μούγκρισε Городин. "Και τώρα θα σας δείξω τι συμβαίνει με τους ανθρώπους, με τους οποίους έχασε την υπομονή του".
  
  
  Δυνατότητα ρωσικά στάθηκε πλάι του, και η πηγή του καπνού γύρω από το σωλήνα ανακαλύφθηκε. Σε ένα μεγάλο σιδερένιο ταψί κρατούσα την ο σωρός γύρω από το κάρβουνο. Επικαλυμμένα με λεπτό λάστιχο βραχιόνων κάποιο μεγάλο εργαλείο κολλήσει γύρω από τα κάρβουνα. Городин απαλά έκλεισε το λαιμό του και έβγαλε ένα εργαλείο. Αυτό ήταν μεγάλη остроносые πένσες. Πένσες φωτίζεται αμυδρά-με πορτοκαλί χρώμα, όταν έδειξε ih Ρον.
  
  
  "Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτήν την τεχνική," - είπε.
  
  
  "Η σάρκα βγαίνει από το σώμα με щепотке την φορά. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται απαλό στήθος της γυναίκας. Θα ζείτε για πολύ καιρό, αλλά σε κάθε στιγμή αυτού του χρόνου θα παρακαλάει να πεθάνει ".
  
  
  Το βλέμμα του Ροδανού гипнотически σταμάτησε λαμπερά χέρια πένσα. "Αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα, μου είπε με δάκρυα στα μάτια, - απολύτως τίποτα".
  
  
  Городин αγνόησε το. "Θα σου δώσω ακόμα μια ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις μου", - κρύο, είπε. "Τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε".
  
  
  Το σκέφτηκα το σχέδιο δράσης. Θα μπορούσε να σκοτώσει Городина του, πυροβόλησε τα λουριά, αλλά κατά τη ih σκιές στο σκοτεινό δωμάτιο την είδα, τι άλλο οι δύο άνδρες εστάθησαν πλησιέστερο τοίχο. Είναι σίγουρα θα είναι οπλισμένοι, και είναι πιθανό να σκοτώσουν Ρον, πριν μπορέσω να περάσει από τη γωνία καλύβες στο εξωτερικό μέρα. Μια άλλη πόρτα, ανοιχτά, μπροστά από το παράθυρο, προφανώς, οδήγησε στο δεύτερο δωμάτιο. Αυτό δεν βοήθησε. Αν το δωμάτιο ήταν ένα παράθυρο, εγώ θα την είχαν.
  
  
  Μέχρι την αναζητούσα осуществимый σχέδιο, Городин έβαλε το σίδερο στην κάρβουνα και γύρισε προς το μέρος μου. Της έφυγε από το μυαλό του, όταν είπε ένας από αόρατους ανθρώπους: "Πάρε εγώ εδώ. Εμφάνιση δις Вольстедт, που μπορεί να ελπίζει, αν δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί μας.
  
  
  Πριν από το παράθυρό μου перекрестился σλαβική αγόρι με το κοντό κούρεμα, και όταν και πάλι σήκωσε το κεφάλι του, άνοιξε την πόρτα στην απέναντι πλευρά. Μυρίζει καμένη σάρκα разлился, όπως το δηλητηριώδες αέριο. Славянин επέστρεψε σε ένα λεπτό, σέρνοντας μαζί του κάτι στο πάτωμα, που έπρεπε λίγα μέτρα μακριά από Ροδανού.
  
  
  Το πλάσμα στο πάτωμα ήταν σε σχήμα ανθρώπου με κεφάλι, κορμό, δύο χέρια και δύο πόδια. Λίγο ακόμα γι ' αυτό είπε ο άντρας. Η σάρκα και οι μύες έχουν αποκοπεί, καμένα, κομμένο και αποκομμένη από κάθε μέρος του κεφαλιού και του σώματος. Φαινόταν πουθενά δεν υπήρχε αρχής, η οποία
  
  
  
  
  
  
  δεν ήταν παραμορφωμένος. Σε πολλά μέρη τα οστά просвечивали μέσα από τις τρύπες στη σάρκα, ενώ το πλάσμα αιμορραγούσε και άλλα βιολογικά υγρά.
  
  
  Τα χείλη της ήταν εντελώς αποκομμένη, αφήνοντας μια γκριμάτσα γυμνά δόντια, μοιάζει με κρανίο. Εκεί που ήταν το ένα μάτι, τώρα ήταν μόνο υγρό почерневшая τρύπα.
  
  
  Το χειρότερο είναι ότι το υπόλοιπο πρόσωπο ήταν ζωντανός.
  
  
  Ρον έκλεισε το στόμα της και γύρισε την πλάτη, όταν το φάντασμα οικτρώς скреблось με половицам sudorojna χέρι.
  
  
  "Δεν μπορείς να στραφούν μακριά από τον παλιό του φίλο, - είπε Городин. "Ή, ίσως, δεν αναγνωρίζεις το όμορφο νεαρό Μπόρις".
  
  
  Ο ρον εξέδωσε τρέμει λυγμούς.
  
  
  "Βρήκαμε το εγώ, χωρίς συνείδηση, αλλά ακόμα ζωντανός", συνέχισε Городин. "Εμείς αναστήσαμε τον. Θα φρόντιζε για αυτό και τρέφονται εγώ πριν δοκιμές. Μετά το πλήρωσε, δεν είναι πολύ καλά, το παραδέχομαι, την προχειρότητα στιγμή που απέφυγε το χρέος του, και θα επιτρέψει σε σας και τον Κάρτερ να ξεφύγουν. Δραματικά αυξάνεται, εγώ τη φωνή шталь πιο σκληρή. "Και τώρα ήρθε η ώρα σας. Χρειάζομαι Νικ Κάρτερ, και πες μου, όπου εγώ να βρω.
  
  
  "Δεν ξέρω", - всхлипнула Ρον.
  
  
  Городин ορκίστηκε στα ρωσικά και να φτάσει στο λαστιχένιο όπλα πένσα.
  
  
  Αδιάβροχο σωλήνα με έξι дымовыми μπάλες, που μου έδωσε Στιούαρτ, ήταν στο χέρι μου. Με κάποιο τρόπο έπρεπε να ρίξει ένα γύρω σφαιριδίων σε ένα λαμπερό κάρβουνο. Ήταν εύκολη η απόσταση - το πρόβλημα ήταν, για να στείλετε το pellet σε решетчатое παράθυρο. Χρειαζόμουν ένα πνευστό όπλο, και όταν σε γκολ προέρχεται η εικόνα, γρήγορα τράβηξε στυλό γύρω από την τσέπη του και να ξεβιδωθεί το καπάκι, αφήνοντάς εγώ μαζί με την κασέτα μέσα. Ως αποτέλεσμα, έχω σωλήνα διαμέτρου τριών ιντσών, στενό στο ένα άκρο και αρκετά ευρεία σε ένα φίλο για να πάρει ένα από καπνό σφαιριδίων. Της έριξε μια σφαίρα στον εγκέφαλο λαβών, κάρφωσε την μεταξύ των παραθύρων και άρχισε προσεκτικά το χειρισμό, ώστε η τροχιά της πτήσης του πυραύλου ήταν ακριβή.
  
  
  Τώρα Городин πλησίασε τον Ρον. Κρατώντας πένσες σε κάθε χέρι, πίεσε καυτό σίδερο στο αριστερό πιπίλα. Την έκανε, λίγο σπιτικό όπλο αναισθητοποίησης λαμπερό κάρβουνο. Η πρώτη μου προσπάθεια πρέπει να είναι τέλεια, γιατί έχω απίθανο να πετύχει το δεύτερο.
  
  
  Την πήρε μια βαθιά ανάσα, κρατάει σφιχτά τα χείλη της με το τέλος του σωλήνα και εκπνέεται με εκρηκτικά пуфом.
  
  
  Σφαίρα πέταξε στο κάρβουνο και το γαϊδουράκι για τις κάρβουνα με την έξοχη σφύριγμα και τον καπνό μανιτάρια, распространив το χλωμό, ένας πνιγηρός καπνός σε όλες τις γωνιές του δωματίου.
  
  
  Ευλογία εφευρετικότητα Στιούαρτ, της έβγαλε το μαντήλι-μάσκα και τα κάλυψε με αυτήν τη μύτη και το στόμα. Το στρίβει από τη γωνία καλύβες και άνοιξε την πόρτα στον ώμο. Είναι ανατρίχιασα, και στη συνέχεια άνοιξε, όταν τον ιδιαίτερα τον κλώτσησε.
  
  
  Όταν μπήκε στην καλύβα με Люгером στο χέρι του, την είδε, όπως Городин, σκοντάφτοντας, έφυγε από την πόρτα στο διπλανό δωμάτιο, ενώ το ένα γύρω από το εγώ τους ανθρώπους στα τυφλά ήθελα στόχος για το πιστόλι-πολυβόλο.
  
  
  Τον πυροβόλησε, και έπεσε. Είναι ακόμα προσπαθούσε να σηκώσει από το πάτωμα το πιστόλι-πολυβόλο, γι ' αυτό και τον πυροβόλησε ξανά, και σταμάτησε να κινείται.
  
  
  Ξεκίνησε το δεύτερο άτομο στο δωμάτιο μου επιτέθηκε με πένσα και μετά να αρθεί ih από το πάτωμα, όπου ih έπεσε Городин. Την άφησε σφαίρα ονε στο κεφάλι, στη συνέχεια έσπευσε να τον Ρον και γρήγορα την ελευθέρωσε. Μεταξύ βήχα ει κατάφερε να εκπνέετε το όνομα μου.
  
  
  "Ο νικ;"
  
  
  "Στην πραγματικότητα, είπα. "Ηρέμησε, να την πάρω από εδώ, σε ένα λεπτό".
  
  
  Μάσκα πλακέτα γλίστρησε από τον rta, όταν το εξέδωσε Ρον στο δρόμο και έπεσε στο έδαφος. Την περιμένω μέχρι να έχω ξεκάθαροι τα μάτια του, στη συνέχεια επέστρεψε στο Городиным.
  
  
  Την ξεπεράσει κυματίζουν τα λείψανα Μπόρις στο δεύτερο δωμάτιο παράγκες. Είναι άδειο. Ήταν ένα παράθυρο, που τυλίγονται πίνακα, αλλά ήταν το βα. Την κοίταξε στα γύρω βράχια, αλλά Городина δεν είδα.
  
  
  Μακρινή κραυγή του Ροδανού ρίχνει από το παράθυρο. Το έσπευσε πίσω από την καλύβα και έσκασε μέσα από την μπροστινή πόρτα. Городин δραπέτευσε από μια σύντομη διαδρομή ανάμεσα σε ογκόλιθους στην προβλήτα, όπου βρισκόταν το σκάφος. Όταν της ήρθε στην πόρτα, γύρισε και πυροβόλησε με длинноствольного όπλο "Эрма". Εγώ таращить χτύπησε τα μάτια μου στο μανίκι του, ривненской τόσο ώστε να μου χαλάσεις το στόχο της, όταν της έκανε δύο απαντήσεις βολής. Odin γύρω τους έπεσε σε δεξαμενή καυσίμων ταχύπλοων σκαφών, και το σκάφος με μια δυνατή έκρηξη взмыла επάνω, όταν Городин έσπευσε με μονοπάτια στα βράχια.
  
  
  Τη γονάτισε δίπλα Роной. "Μπορείς να περπατήσεις;"
  
  
  "Εγώ... εγώ έτσι πιστεύω".
  
  
  - Τότε μείνε ανοιχτά για μένα. Έχω αγκυροβολημένη βάρκα στην άλλη πλευρά του νησιού. Να πάει δεν θα είναι εύκολο, και Городин κάπου εκεί με το όπλο.
  
  
  "Είσαι, Νικ, - είπε. "Θα το κάνω"
  
  
  Της έβγαλε το πουκάμισο και υπηρεσία ee Ρον όχι από μετριοφροσύνη, αλλά επειδή ήταν σχεδόν στο χρώμα του βράχου. Το δικό μου δέρμα ήταν αρκετά μαυρισμένο να μην είναι προφανή σκοπό. Με Роной πίσω μου την έμπαινε πίσω από την οδοντωτή πέτρες προς την κατεύθυνση του σκάφους, οδυνηρό φοβούμενοι την παραμικρή ήχο ή κίνηση.
  
  
  Όταν την είδα εγώ, μεταξύ μας και το σκάφος ήταν μόνο μία στενή κορυφογραμμή του βράχου, λάμψη μετάλλων στον ήλιο.
  
  
  
  
  
  
  το δύσκολο πέταξε Ρον στο έδαφος και συνετρίβη κοντά της εκείνη τη στιγμή, όταν το επίπεδο τρίξιμο όπλο "Эрма" κατέστρεψε τη σιωπή, και το χαλίκι τον χτυπά με δύο βήματα μπροστά μας.
  
  
  "Μείνε εκεί που είσαι", - прошипел της Rone και σημαδεύεις από το "όπλο του" σε μια θέση, όπου την είδα μια λάμψη дула όπλο. Την πυροβόλησε μία φορά, δύο φορές.
  
  
  Το χέρι και τον ώμο Городина обвились γύρω από το βράχο, και άφησε άγρια βολή, που αναπήδησε από πέτρες πάνω από τα κεφάλια μας. Την πυροβόλησε στο ρευματισμό και την άκουσα να φωνάζει ρωσικά, τι πονάει, όταν η таращить μάτια διέλυσε ονε αντιβράχιο.
  
  
  Τώρα, απρόσεκτος, Городин άλλαξες, για να επιθεωρήσει την πληγή, και ρίχνει το τέλειο σκιά να στέκεται μπροστά του ένα τεράστιο βράχο. Προφανώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, επειδή έχω δει τη σκιά κρατούσα και разжимала το δεξί χέρι, και στη συνέχεια πήρε το όπλο του και σύρθηκε πάνω σε πέτρες για τον πυροβολισμό.
  
  
  Όταν εμφανίστηκε ο στόχος Городина, ήταν έτοιμος να με наведенным люгером. Τον τράβηξε τη σκανδάλη. Το σφυρί χτύπησε στο κενό ψηφιακές κάμερες. Την χρησιμοποίησε δύο γεμιστήρες με πυρομαχικά, και το άλλο δεν είχα.
  
  
  Россиянин πυροβόλησε, αλλά από πυροβολισμό εγώ hit ήταν κακή, και πήδησε πίσω από το νου.
  
  
  Την εξέτασε τα ανώμαλα βράχια γύρω μας σε ζήτησα μια θέση που θα μπορούσε να είναι καλύτερο καταφύγιο. Σε δέκα μέτρα από το δρόμο που ήρθαμε, ήταν κοιλότητα σε σχήμα φέρετρου.
  
  
  Την πλησίασε στο αυτί του Ροδανού, και ψιθύρισε: "Όταν σου λέω, σήκω και φύγε θα σε τρύπα που υπάρχει. Κινείσαι γρήγορα και κουράγιο.
  
  
  Άνοιξε το στόμα της για να πει κάτι, αλλά Городин ξανά ανέβηκε και σημαδεύεις. "Πάμε!" - μαλακό είπα. Ρον έτρεξε, пригнулась, σκόνταψα και μπήκα στη θέση του, όταν таращить μάτια μπουκιά ογκόλιθο σε ίντσες από την τρύπα.
  
  
  Της, αναπήδησε στα πόδια του και την ακολούθησε. Όταν το περιστέρι σε ρηχή λεπτό, таращить μάτια ανοπτημένο μου ώμο του και χτύπησε τη γη. Την πέταξε σε μια ασφαλή θέση και αισθάνθηκε κολλώδη υγρασία του αίματος σε εκείνη την περιοχή.
  
  
  "Σε σας χτυπήσει!" - είπε ο Ρον.
  
  
  "Μετά βίας."
  
  
  Από το εξωτερικό έβγαινε φωνή Городина, που θα μπορούσε τώρα να καταλάβω, γιατί δεν απάντησα στην φωτιά. "Κάρτερ, μ' ακούς; Ένα άλλο παρόμοιο σκοτώσει εσάς! Βγες έξω με τα χέρια ψηλά! "
  
  
  Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής ακούστηκε ακόμα δύο πυροβολισμούς. Η μια γύρω από τις σφαίρες χτύπησε το στενό άνοιγμα και, рикошетируя πέρα δώθε, ραντιστεί μας τα θραύσματα των λίθων.
  
  
  Πλησιάζοντας στο Ρον, της ψιθύρισε: "την επόμενη φορά, όταν θα πυροβολούσε, φώναξε".
  
  
  Είναι понимающе κούνησε το κεφάλι, και κατά την επόμενη βολή εξέδωσε μια αγωνιώδη κραυγή. Την κατέθεσε ε σημάδι "καλά", και шталь περιμένει.
  
  
  - Καλά, Κάρτερ - проревел Городин. "Βγες έξω, ή γυναίκα θα πεθάνει!"
  
  
  "Δεν μπορώ!" - φώναξε της σε ρευματισμούς, φωνή παράλογα έντονο από ό, τι το κακό. "Την πυροβόλησαν, και η γυναίκα είναι βαριά πληγωμένο. Άφησέ την και θα κάνουμε μια συμφωνία.
  
  
  - Νομίζω ότι κι εσύ έχεις ξεμείνει από σφαίρες, καθώς και. Πέτα το όπλο, τότε θα μιλήσουμε ".
  
  
  Την κερδίσει το αίμα από την πληγή από τη γραμμή τρίχας Ροδανού, και στο πρόσωπό της, έβαλε στην πλάτη του και είπε τι να κάνω. Μετά κάλεσε Городина και πέταξε το όπλο.
  
  
  Όταν την άκουσε να πλησιάζει Городина, την αναποδογύρισε στη ζωή και να θέσει σκυμμένοι και σταθερές. Βαριά shaggy Городина είχε πεθάνει μακριά από πάνω μας. Μετά την παύση Городин είπε: "Βον, Κάρτερ, βον!"
  
  
  Στη συνέχεια, Ρον, αδύναμα είπε: "Είναι αναίσθητος".
  
  
  "Ίσως όχι", μούγκρισε Городин. "Δώσε μου τον χρόνο, δεν προσποιείται αν είναι".
  
  
  Εγώ το όπλο εκπυρσοκρότησε ειλικρινής πάνω μου, και таращить μάτια разлетела έδαφος και χαλίκι σε μια ίντσα από το κεφάλι μου. Εγώ τις λέξεις сигнализировали για το κόλπο και δεν κουνήθηκε.
  
  
  Μια σκιά έπεσε πάνω στα βράχια. Την είδα με την άκρη του ματιού, όταν έσκυψε μαζί μου για πάντα. Το ήξερα ότι είχε στο χέρι του κρατούσε όπλο, απαλά прицелив εγώ και περίμενα σε ανησυχητική αναμονή. Ρον, ζήτησε την, μην με απογοητεύσεις τώρα!
  
  
  Μετά την άκουσα ώθηση ee ποδιών, μαλακός κλονισμός πόδια της, όταν ενώθηκε με το σώμα Городина, και σκόνταψε.
  
  
  Πατήσετε το στιλέτο στο χέρι του, αμέσως γύρισε και κάρφωσε τη λεπίδα στο εγώ τεράστιο στήθος. Με ένα παρατεταμένο αναστεναγμό και булькающим στενάζουν αρνήθηκε από πυροβόλο όπλο - και από τη ζωή.
  
  
  Την έφερε Ρον στο αμυδρό μεσημέρι και είπε: "το Πλοίο μόλις είχε περάσει χτένα. Περίμενέ με εκεί, πρέπει να κάνει την τελευταία ".
  
  
  Είναι ερευνητικό με κοίταξε, αλλά γύρισε και πήγε στο πλοίο. Της, να πιάσει το όπλο Эрма, που έπεσε Городин, και πυροβόλησε όλα τα βλήματα, εκτός από ένα. Στη συνέχεια, επέστρεψε από τις πέτρες στο αλιευτικό καταφύγιο. Η πόρτα άνοιξε διάπλατα, και ο καπνός καθάρισε.
  
  
  Την περάσει μέσα από το δωμάτιο στο δαγκωμένο κόκκαλα Μπόρις. Γύρω από τα ερείπια του λαιμού έφθασαν τα στοιχεία слышные хныканья και εργάζονται χέρι царапала πάτωμα.
  
  
  Φαίνεται, πρέπει να πω κάτι σημαντικό, αλλά δεν μπορούσα να βρω λέξεις. Απλά έβαλε το όπλο στο πάτωμα για κινούμενο χέρι και βγήκε από την πόρτα.
  
  
  Το πήγε λίγο πίσω στον Ρον και το σκάφος, όταν άκουσε τον πυροβολισμό
  
  
  Κεφάλαιο δεκαοκτώ
  
  
  Όταν εντάχθηκε Rone σε μια βάρκα, καθόταν εκεί, σκυμμένοι, στη μύτη, αγκαλιάζοντας τον εαυτό σας σαν ένα μικρό εγκαταλελειμμένο παιδί. Στα μάγουλά της τα δάκρυα, και είναι κρίμα έτρεμε.
  
  
  "Όλα είναι καλά τώρα, είπα. "Κανείς δεν θα πάει για μας".
  
  
  Έφθασε σε μένα και σταύρωσε τα χέρια στο στήθος.
  
  
  
  
  
  
  σε μένα, προσκολλημένος σε μένα, σαν να της ήταν σχεδία διάσωσης. Μετά, όπως έχει διατηρήσει την ψυχραιμία του μέσα από τον εφιάλτη της βίας και μεγάλη παραμονή στον ωκεανό, ήταν στο όριο αντοχής - στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Και ήξερε πως γεια σου χρειάζεται ξεκούραση και ιατρική βοήθεια.
  
  
  Ένα χέρι που κρατά Ρον δίπλα μου, και το άλλο οδηγώντας το σκάφος, το διέσχισε το νερό και κατευθύνθηκε προς τις αποβάθρες του Κουρασάο. Όταν πλησιάζαμε στο τρίποδο, όπου ήταν αγκυροβολημένο το σκάφος, την είδε μια φιγούρα, να στέκεται εκεί και περιμένει. Ήταν Pilar. Προφανώς, βλέποντας το σκάφος, παρατήρησε, όσο πλησιάζουμε.
  
  
  Την сбавил στροφές, παρασύρει στην προβλήτα και πέταξε σχοινί Pilar. Αυτή εξήρε το εγώ της ακίδας, όταν πήδηξε και εδραίωσε την πρύμνη. Στη συνέχεια, την πήρε Ρον στα χέρια και σήκωσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όπου σε трансовой κατατονία σοκ, είναι το χωριό, σαν ζόμπι.
  
  
  "Αυτό πρέπει να είναι Ροδανού, - είπε Pilar.
  
  
  "Ναι. Είναι σε κακή κατάσταση. Παίρνουμε ένα ταξί και πάμε στο νοσοκομείο.
  
  
  "Μπορώ να κάνω καλύτερα από αυτό. Όσο έλειπες, της έκλεισε το τζιπ. Είναι σταθμευμένο ειλικρινείς εκεί. Μπορείτε να πάρετε Ρον πίσω Της, θα πάω. Το ξέρω το δρόμο στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια πρόσθεσε αστείο: "Ο Ρον είναι πολύ όμορφη".
  
  
  "Η πιλάρ, είπα, χαίρομαι που σε βλέπω. Είστε κατάλληλος συνεργάτης. Ας πάμε."
  
  
  Όταν είμαστε με την Πιλάρ επέβαιναν σε τζιπ στους δρόμους Виллемстада, είπε: "Τι συνέβη στο νησί".
  
  
  "Городин ήταν εκεί με ένα ζευγάρι των κακοποιών", - είπε ο έι. "Ήταν έτοιμος να βασανίζουμε Ρον, για να την κάνω να μιλήσει. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι δεν θα μπορούσε να είχε απαντήσει. Ήταν απλά λάτρης του παιχνιδιού για τους επαγγελματίες ".
  
  
  "Αλλά ήταν εθελοντής, - παρατήρησε η Πιλάρ.
  
  
  "Στην πραγματικότητα, αλλά κανείς γύρω μας δεν βρήκε χρόνο για να πείτε αυτό για τους κινδύνους".
  
  
  Μαύρα μάτια Пиларс συναντήθηκαν με τους δικούς μου στο καθρέπτη. - Θα σου νοιάζονται για σένα, Νικ;
  
  
  Την σταμάτησε για μια στιγμή, πριν να απαντήσει. "Αν εννοείς ότι αγαπώ ee, βιολί και κεριά, αυτό το ρευματισμό - όχι. Τόσο καιρό κάνω μ ' αυτή τη βρώμικη υπόθεση, που δεν ξέρω αν πραγματικά αγαπάς κάποιον με την κλασική έννοια της λέξης. Αλλά αν εννοείς εμένα με νοιάζει τι θα γίνει, φυσικά. Διαφορετικά, δεν πήγε στο νησί Μικρό Σκυλί για να βοηθήσει ει. Το ξέρω ότι αυτό μου φαίνεται πολύ ανθρώπινος, αλλά ακόμα δεν έχει μετατραπεί σε ένα όγκο πάγου ".
  
  
  Pilar είπε ήσυχα, κοιτάζοντας ειλικρινείς μπροστά σου. "Νικ, πες μου κάτι".
  
  
  "Φυσικά."
  
  
  "Δεν με νοιάζει τι θα μου συμβεί;"
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και έβαλε το χέρι του στο ζεστή σάρκα της ώμο. "Πάρα πολύ", είπα.
  
  
  Pilar αναστέναξε και, στη συνέχεια, ένα περίεργο τόνο είπε: "Ελπίζω ότι δεν θα το μετανιώσεις ποτέ".
  
  
  Σε αυτό το σημείο στρίψαμε και βγήκε στην είσοδο στο νοσοκομείο της Βασίλισσας, αφρώδη νέο κτίριο παστέλ μπλε χρώμα. Άφησε ένα πακέτο και το ταμείο, και odin από τους γιατρούς με διαβεβαίωσε ότι Ρον, θα έχει καλύτερη ιατρική περίθαλψη. Το είπε στο γιατρό ότι τυχόν πρόσθετες δαπάνες θα πρέπει να καταβληθεί ο αμερικανός πρόξενος, και στη συνέχεια κάλεσε στο προξενείο, για να το κανονίσουμε.
  
  
  Την γύρισα σε Pilar σε ένα τζιπ. Ήταν σκοτεινά, και ο ουρανός λάμπει στο άπειρο αστέρια. Της είπε: "Πάμε να ληστέψουμε τους λαθρεμπόρους".
  
  
  Το sel πίσω από το τιμόνι του τζιπ; Pilar έδωσε συστάσεις. Επιστρέψαμε στην παραλία, και στη συνέχεια γύρισε προς το νότο.
  
  
  "Πρέπει να είναι άλλες ειδήσεις, που δεν μου το είπατε", είπε η Πιλάρ. "Πώς φύγατε από Городина?"
  
  
  "Είναι νεκρός."
  
  
  "Και αυτοί οι δύο που ήταν μαζί του;"
  
  
  "Κι εγώ νεκρός. Και ένας τύπος ονόματι Μπόρις, ο οποίος πέθανε επειδή ήταν πάρα πολύ καλά εξοπλισμένο και πολύ απρόσεκτος για το παιχνίδι ".
  
  
  "Αυτό μου άφησε τέσσερα πτώματα;"
  
  
  "Σωστά. Αλλά κάπου Anton Жизов και Νοξ Варнов ετοιμάζονται αύριο να ανατινάξει τη Νέα Υόρκη. Αν εμείς πρώτα δεν θα φτάσουμε σε αυτά, δεν είναι το πρόβλημα, να βρει στο νησί Μικρό Σκυλί τέσσερις σώματος ή τέσσερις χιλιάδες ".
  
  
  Pilar φαινόταν πολύ σκεφτική. Και ήταν σιωπηλή.
  
  
  Πήγαμε στο πιο захудалую μέρος της παραλίας, όπου οι φτωχότεροι γύρω από τους ντόπιους ψαράδες пришвартовали τα άθλια εμφάνιση σκάφη & nb, παχύ λάδι και τα συντρίμμια. Δυο μίλια Pilar έδειξε σε γκρι χοντρό σκελετός εκσκαφέων κτιρίου, ένα αναμμένο μπροστά μόνο ένα απαλό πανί. Σε σύγκριση με το Άσυλο Варнова σαν μια καλύβα Εμπόρων Ουρλιάζουν.
  
  
  "Αυτό είναι ό, τι πρέπει να ξεκινήσουμε", είπε η Πιλάρ. "Αν θέλεις Торио, πήγαινε σε ένα Μικρό Λίσα".
  
  
  Τα ηχητικά κύματα χτύπησαν μέσα μας, όταν εμείς ήμασταν ακόμα πενήντα μέτρα από την ημέρα. Μαζική εξέγερση δεν θα μπορούσε να είναι πιο δυνατά. Μέσα θα προσχωρήσουν σε εκατό περίπου διασκέδαση των ανθρώπων, που αν και δεν τοις εκατό αντιδρά, αλλά, τουλάχιστον, ήταν υστερική. Φάνηκε ότι όλοι ήταν σε συνεχή κίνηση. Πνίξει το θόρυβο ήταν αδύνατο, ως εκ τούτου, όλοι φώναζαν. Από καιρό σε καιρό μέσα κακοφωνία αυλάκωσε απότομη γυναικεία γέλια. Κάπου έπαιζε μουσική, αλλά ακούστηκαν μόνο reverb τις πιο βαθιές βαθιών nott.
  
  
  Εμείς με την Πιλάρ έκαναν τον τρόπο τους περιβάλλον μανιασμένοι τηλ σε ένα απλό πίνακα, τοποθετημένη στο πίσω μέρος του κτιρίου. Εκτός από αυτό, ανατρέπει τα ποτά με μη μπουκάλια, καθόταν μια γυναίκα μεγέθους Godzilla. Και σχεδόν τόσο ελκυστική.
  
  
  "Η Μικρή Λίζα;" - φώναξε της Пиларс στο αυτί. Είναι απίθανο να ήταν άγρια νομίζω--.
  
  
  "Μικρή Λίζα!" - επιβεβαίωσε εκείνη με ένα χαμόγελο.
  
  
  Η λίζα φορούσε cascade тугих μπούκλες στο σορτς.
  
  
  
  
  
  
  κόκκινο χρώμα, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι ανθρώπινα μαλλιά. Κάπου από το έκτο έως και επτά μέτρα ψηλός, Λίζα ήταν η σε σακουλάκι, τσέπες και κομμάτια της σάρκας περίεργο σχήμα. Σαν γλύπτης-λάτρης βιαστικά πέτυχε πηλό από το σκελετό. Προτίθενται να τελειώσει τη δουλειά αργότερα, αυτός δικαίως έχασε την πίστη στις δημιουργικές τους ικανότητες και να παραδοθεί.
  
  
  Όταν τελικά τράβηξε την προσοχή, Λίζα αδέξια κινήθηκε σε μένα από την άλλη πλευρά, λουριά, η σάρκα της διάφορα μέρη χόρευε σε διαφορετικούς ρυθμούς.
  
  
  "Τι είναι αυτό;" - прогрохотала έχει φωνή, σαν άδειο βαρέλι, катящаяся με булыжнику.
  
  
  "Θέλω Торио", φώναξε εγώ.
  
  
  "Ποτέ σχετικά με τα πρότυπα της nen δεν άκουσα", - прогудела σε ρευματισμούς Μικρή Λίζα.
  
  
  "Городин με έστειλε".
  
  
  "Ποτέ σχετικά με τα πρότυπα της nen επίσης, δεν άκουσα".
  
  
  Της έβγαλε το πορτοφόλι του. Έχω τελειώσει гульдены, ως εκ τούτου, την εξάπλωση μερικά αμερικανικά χαρτονομίσματα στο διοικητικό συμβούλιο πριν από μια τεράστια γυναίκα.
  
  
  "Έχω ακούσει γι 'Ντριου Τζάκσον", - είπε. "Торио κοιμάται στο πίσω δωμάτιο". Έδειξε με το δάχτυλό σας σε μέγεθος ρυζιού τουρσί αγγούρι.
  
  
  Με την Πιλάρ στη ρυμούλκηση της, κατευθύνθηκε προς το στενό μέρα στην άκρη του μπαρ. Σε ένα μικρό δωμάτιο πίσω της βρισκόταν μια καρέκλα, μια καρέκλα και μια βρεφική κούνια. εκκίνηση.
  
  
  Της έκλεισε την πόρτα, και ο θόρυβος της ατονήσει. Την έλεγξα μια πόρτα στην απέναντι βογκητά. Αυτό οδήγησε σε ανοικτό αέρα για το κτίριο. Την πλησίασε τίποτα δεν подозревающему έναν λαθρέμπορο, έψαξα εγώ και βρήκα την αυτόματη colt 38 χιλιοστών. Το πέρασμα αυτό Πιλάρ, της έβαλε, λίγο το όπλο του ονε κάτω από τη μύτη του και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
  
  
  Της φώναξε "Торио!" .
  
  
  Γύρισε το κεφάλι του, οικτρώς "χμμμ" και σιγά-σιγά άνοιξε τα μάτια του. Όταν είδε το όπλο κάτω από τη μύτη του, τα μάτια του διευρύνθηκε.
  
  
  "Τι είναι αυτό, ληστεία;"
  
  
  - Σήκω, Торио, - μούγκρισε εγώ. "Πάμε μια βόλτα".
  
  
  Το εγώ σου έκανε εντύπωση. Είναι sel. "Περιμένετε, παρακάλεσε εκείνος. "Δεν σε ξέρω".
  
  
  "Δεν είναι wouldnt το παιχνίδι", είπε της ονε. "Παίξτε ειλικρινά μαζί μου, και σε περιμένει ένα ταξίδι εκεί και πίσω. Τώρα μετακινήστε εγώ! "
  
  
  Την έσπρωξε ελαφρώς εγώ κάννη του όπλου, για να τονίσει, και Торио πήδηξε από την κούνια του με καταπληκτική ευκινησία για το άτομο με το βαρύ hangover. Την πέταξες εγώ από την πίσω πόρτα, και να είναι υπάκουα μπήκε στον τόπο όπου θα σταθμεύουν το τζιπ.
  
  
  Pilar οδήγησε τη μηχανή, και την κάθισε πίσω με Торио με στοχευμένες люгером.
  
  
  "Πάτε από το δρόμο περίπου τους αριθμούς μέτρα και, στη συνέχεια, μετακομίσεις, όταν βρεις το σκοτεινό σημείο", - είπε ο έι.
  
  
  "Και τώρα, Торио, είπα, όταν περάσαμε από το σκοτεινό δρόμο και παρκάρουν, - θέλω να μάθω για τις βαλίτσες".
  
  
  "Βαλίτσες;" - επαναλάβετε είναι.
  
  
  "Δεν έχω πολύ χρόνο, Торио, είπα, και μου χαρακτήρα πάρα πολύ. Μόλις ένα λεπτό ή δύο, θα ακούσετε τον ήχο θραύσης των οστών και δείτε πολύ αίμα. Αυτά τα οστά και το αίμα θα είναι δικά σου, Торио, γι ' αυτό παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να μοιραστείτε τις πληροφορίες ".
  
  
  Στο φως του φεγγαριού της θα μπορούσε να δει, όπως σταγόνες τράπεζα έθεσε εγώ το τριχωτό της κεφαλής και εκβάλλουν στην ομαλή πλευρές εγώ το κεφάλι.
  
  
  Γρήγορα κούνησε το κεφάλι: "Καλά, καλά. Δεν πρόκειται να είναι ο ήρωας για σουκ αλλοδαπών. Εννοείτε βαλίτσες, που την вывозил σε Гавиоту, στην πραγματικότητα;
  
  
  - Έξυπνο συμπέρασμα, Торио. Θέλω να μάθω ποιος ih σας έδωσε, και όπου θα ih πήραν ".
  
  
  "Ήταν βραχνή ο τύπος με το ξένο ήχο, με την οποία της έκανε μια συμφωνία πριν από έξι μήνες. Μεγάλο τριχωτό μαϊμού. Ποτέ δεν μου έδωσαν το όνομά του, και δεν ήταν αυτός ο τύπος που μπορεί να κάνει ερωτήσεις. Πάντα πλήρωνε, εκ των προτέρων, και μετά μου είπε, όταν έπρεπε να πάρω τη βαλίτσα. Την κατευθυνόταν νότια από εδώ, λίγο βαθιά μέσα τους λόφους, και ήρχετο ελικόπτερο με μια βαλίτσα, και μετέφερε το εγώ στο πλοίο. Πίστεψέ με, αυτό είναι ό, τι ξέρω, το άλλο. Την κοίταξε ένα γύρω από βαλίτσες, και ήταν пустынен. Πολύ παράξενη επιχείρηση, αλλά δεν έχω πληρώσει για την περιέργεια.
  
  
  "Πόσες βαλίτσες βάζετε στο πλοίο;" Την ρώτησε.
  
  
  "Δώσε μου την τελευταία φορά που πήραν πριν τρεις νύχτες. Μόλις θα είναι οκτώ.
  
  
  "Μπορείτε να μας πάει εκεί που προσγειώνεται ελικόπτερο;"
  
  
  "Φυσικά, αλλά υπάρχει πάντα ένα ζευγάρι φρουρούς με τα όπλα. Oni και ο πιλότος, ένας τύπος ονόματι Ingram, που προεξέχει εκεί όταν τον вертолетчик στην αίθουσα μέσα.
  
  
  "Είναι η επιχείρησή σας, σας είπα, να εντοπίζουν, να έχουμε περάσει προ πολλού την ασφάλεια. Και τώρα έχουμε τις οδηγίες.
  
  
  Pilar πήγε στη νότια και έστριψε στο στενό χωματόδρομο που προσδιορίζεται Торио. Και μετά πήγαμε σε μια ανοιχτή περιοχή. Ευτυχώς, Pilar έκλεισε το all-wheel drive τζιπ: βόλτα ήταν δύσκολο: ο δρόμος μετατράπηκε σε μονοπάτι, όλο το ξενοδοχείο, και βραχώδης, και το έδαφος μαίνονταν σε λόφους.
  
  
  Τώρα μπροστά μου καθόταν λαθρέμπορους, για να, όταν μας χτύπησε προβολέων, μπορεί να πεταχτούν και να κουνήσω τα χέρια, για να το εγώ έγινε γνωστό, πριν κάποιος αρχίσει να πυροβολεί.
  
  
  "Αυτό είναι το Торио", - κάλεσε.
  
  
  Ένας άνδρας με ένα όπλο σιγά-σιγά προχώρησε και σταμάτησε στο έκτο μέτρα μακριά από αυτόν. "Τι κάνεις εδώ; Σήμερα δεν θα pick-up "
  
  
  "Σε Гавиоте υπάρχουν προβλήματα, - είπε Торио. Μεγάλε είπε ότι πρέπει να έρθει και να πει Инграму.
  
  
  "Ποιοι είναι αυτοί οι δύο άλλοι;"
  
  
  
  
  
  - ύποπτο ρώτησε ο φύλακας.
  
  
  - Θα... θα... - αδέξια άρχισε Торио.
  
  
  "Θα με Городиным, - παρενέβη εγώ. - Έχουμε πληροφορίες, που ασχολείται με πρέπει αμέσως να εγγραφούν στο Жизову".
  
  
  Τα ονόματα έχουν σημασία για την ασφάλεια. Του εγκεφάλου εγώ το τουφέκι κατέβηκε και πήγε στο τζιπ. "Δείξτε μου ταυτότητα, παρακαλώ, κύριε", είπε με σεβασμό.
  
  
  "Φυσικά", είπα και μέσα σε ένα λεπτό για ένα κομμάτι χαρτί. Την κρατούσα εγώ, έτσι ώστε ο φύλακας έφτανες ποτέ πριν από αυτόν. Όταν το έκανε, τον άρπαξε εγώ για τον καρπό του και ωθείται προς τα εμπρός. Pilar γρήγορα χτύπησε έναν άνθρωπο πίσω από το αυτί, κάνοντάς εγώ χαλαρώσουμε λίγο, προτού να μπορέσει να φωνάξετε.
  
  
  Της έβαλε φίμωτρο στο στόμα φρουρά και έπλεξε εγώ ένα κομμάτι νάιλον σχοινί, που το βρήκα σε μια βάρκα και εφαρμόζονται για ένα τέτοιο κίνδυνο. Γυρνώντας εγώ προβολέας, άναψε ένα μικρό ξύλινο κτίριο σε πενήντα μέτρα από μένα. Αμέσως πίσω του στεκόταν ένα μικρό εύρωστος ελικόπτερο. Της έκλεισε το άγιον και το νεύμα ζήτησε από Pilar, απενεργοποιήστε τον κινητήρα του τζιπ. Πιέζει Торио μπροστά μου, με Люгером στο χέρι, με τα πόδια της βγήκε σε κτίριο με мотком τα σχοινιά και έσπευσε μακριά, Pilar ακολούθησε. Όταν πλησίασε την ημέρα, την άνοιξε και μπήκε μέσα, πατώντας το κουμπί για τον προβολέα. Οι δύο άνδρες, спавших στην κρεβάτια το μακρινό τοίχο, δραματικά σε αυτό το παιχνίδι. Ο ένας ήταν βαρύ σλαβικούς ύφος, το οποίο θα μπορούσε να ανάπηρο αδελφό-φρουρό στην είσοδο, το άλλο χλωμό αδύνατος άντρας με τη μεγάλη μύτη και το αδύναμο πηγούνι. Της, αποφάσισε ότι θα Ингрэмом, πιλότος.
  
  
  Ο φύλακας έβαζα το χέρι μου στη τουφέκι, прислоненной στην γκρίνια κοντά στο κεφαλάρι του κρεβατιού.
  
  
  "Θα πεθάνεις, προσπαθώντας να", - είπε ονε, και ο άντρας πάγωσε. Ingram μουδιασμένος, τρίβεται τα μάτια σας και αναβοσβήνουν.
  
  
  Pilar βρήκε το διακόπτη κόσμο, και εγώ αφρώδη φλόγα πλημύρισε το μοναδικό δωμάτιο κτιρίων. Στα αριστερά μας ήταν δύσκολο коротковолновая ραδιοφωνικό σταθμό.
  
  
  "Торио! Θα μας πούλησαν ", κατηγόρησε ο φύλακας.
  
  
  "Φυσικά", είπε λαθρεμπόρων, - με το όπλο μου στο στόχο της γρήγορα распродаюсь - όπως και εσύ, φίλε".
  
  
  "Ingram, ντύσου, - διέταξε εγώ. "Το ελικόπτερο γεμίσαμε βενζίνη;"
  
  
  "Ναι, με την πλήρη" - νευρικά μου απάντησε.
  
  
  Αρσενικό έτρεμε από το φόβο του. Το ξενοδοχείο, για να φοβόταν τόσο πολύ, που δεν μπορεί να πετάξει, είπα. "Απλά ακολούθησε τις διαταγές και δεν θα πάθεις τίποτε". Αυτό εγώ παρηγορήσουν, και άρχισε να τραβάτε τα ρούχα.
  
  
  "Торио, κάθισε σε αυτή την καρέκλα", είπα, και λαθρεμπόρων, έσπευσε να συμμορφωθεί. Την παράτησε κουβάρι σχοινί φρουρό και του είπε: "Δέστε τον. Δεν θέλω να σε προειδοποιήσει, να τα πήγες καλά.
  
  
  Την целил στη φρουρά και Торио στους люгером, προσέξτε να Торио έχει στερεωθεί καλά тугими των κόμβων. Pilar κρατούσε στο χέρι του ένα πιστόλι, ένα 38άρι, στερούμενος και παρακολουθούσε Ίνγκραμ, αλλά δεν είχε σκοπό να μας κανένα πρόβλημα.
  
  
  Όταν Торио ήταν καλή σχέση, είπα στον φύλακα: "Και τώρα κάθισε σε μια καρέκλα στην άλλη άκρη του δωματίου". Όταν ο δύστροπα υπάκουσε της είπε Πιλάρ: "Πάρε το σκοινί και δέσε της τα παιδιά".
  
  
  Pilar έδωσε το κολτ και πήγε στο γραφείο του επιστάτη. Αυτό ήταν ένα σοβαρό λάθος. Σηκώθηκε ανάμεσα σε μένα και τους αιχμαλώτισε. Μία γρήγορη κίνηση άντρας τράβηξε μαχαίρι από κάπου κάτω από τα ρούχα και έπιασε Πιλάρ, περιστρέφοντάς το μπροστά σου, σκύβοντας το κεφάλι του πίσω και приставив λεπίδα του μαχαιριού στο λαιμό.
  
  
  "Πέτα το όπλο σου, ή η γυναίκα θα πεθάνει" - скрежетал είναι.
  
  
  Είπε και κάθισε οκλαδόν, όταν στεκόταν πίσω από το σώμα Πιλάρ, αυτός ο άνθρωπος δεν έχει προσφέρει κανένα σκοπό, δεν θα μπορούσε να είναι απολύτως σίγουρος ότι θα πετύχει σε αυτό, και θα πάω σε θανατηφόρα σημείο. Αν γυρίσω το όπλο, για να στοχεύουν, έκοψε να γεια σου λαιμό. Ως εκ τούτου, που κυμαίνονται.
  
  
  "Ράφτης μου, της είπα, ρίξε το όπλο". - έκοψε ο ίδιος. "Νομίζεις ότι το μπλοφάρω;"
  
  
  Όταν δεν κουνήθηκε από τη θέση του, ο φύλακας τιναζόταν με το μαχαίρι, και στο λαιμό Пиларс σύρθηκε κόκκινο σκουλήκι του αίματος. Ακόμα κρατούσε "Luger" σε ετοιμότητα.
  
  
  "Ingram, πάρε αυτόν τον ηλίθιο όπλο", - γάβγιζε ο φύλακας.
  
  
  "Εγώ... εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό", - είπε ο πιλότος με τρεμουλιαστή φωνή.
  
  
  Ο φύλακας γρύλλισε σε αυτό: "Φέρσου σαν άντρας μια φορά, εσύ, хныкающий σεισμός, ή θα..."
  
  
  Ποτέ δεν μάθαμε, ότι ο φύλακας θα μπορούσε να κάνει με Ингрэмом, επειδή στην οργή πιλότος γύρισε το κεφάλι του ривненской τόσο για την μπόρεσε να βάλει "Luger" στη θέση σας και να πυροβολήσει το ονε απροστάτευτο αριστερά υψηλό. Γύρισε την πλάτη του Πιλάρ, αναπήδησε από τον τοίχο και κατέρρευσε στο πάτωμα. Το μαχαίρι αβλαβή χτύπησε μακριά.
  
  
  Pilar κοιτάς εμένα με προσβάλει την έκφραση του προσώπου. "Θα άφηνες ονε να μου κόψεις το λαιμό, πριν από την έδωσε το όπλο του, έτσι δεν είναι;" είπε.
  
  
  "Φυσικά", - ομολόγησε εγώ. "Αν είχε το όπλο μου, είμαστε και οι δύο ήταν νεκροί".
  
  
  Είναι αργά κούνησε το κεφάλι. "Ναι, υποθέτω ότι έχεις δίκιο. Αλλά και πάλι..." Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Είσαι φοβερός. Από σένα έχω ανατριχιάσει ".
  
  
  "Θα θερμάνουμε αργότερα", - είπε γρήγορα και στράφηκε προς τον αγοραστή. "Τώρα, Ingram, θες να με πας εκεί που θέλεις να πάρεις τις βαλίτσες που μεταφέρεις στο Торио".
  
  
  - Εννοείτε καταφύγιο Жизова;
  
  
  "Αυτό είναι σωστό. Πού είναι στην αίθουσα;"
  
  
  "Στα βουνά στα σύνορα της Βενεζουέλας και της Βρετανικής Гвианы. Αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να προσγειωθεί εκεί, στο σκοτάδι. Δεν σας είναι αρκετά δύσκολο.
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του. "Αν μπορούμε να προλάβουμε μία πτήση τώρα, θα πρέπει να είναι ελαφρύ
  
  
  
  
  
  όταν φτάσουμε εκεί. Και Ingram, αν τύχει να направишь μου σε λάθος κατεύθυνση, για πάντα στη φυλακή για Έξι πόδια κάτω από το έδαφος. ."
  
  
  "Δεν είμαι γενναίος και δεν είναι ανόητος", απάντησε. "Θα κάνω ακριβώς ό, τι μου πεις".
  
  
  "Αυτό είναι καλό, Ingram. Μπορείς ακόμα να επιβιώσουν μέχρι να γράψει στη μητέρα όλες τις δυσάρεστες λεπτομέρειες ".
  
  
  Η πιλάρ, η οποία ασχολείται με την μέχρι τότε καθόταν ήσυχα στο πλευρό του, μίλησε. "Νικ, μιλάς σαν να πηγαίνεις από δω odin".
  
  
  "Το", είπα. "Αυτό το νήμα ουρά, και, πιθανότατα, θα πυροτεχνήματα. Μια γυναίκα μπορεί να είναι εμπόδιο ".
  
  
  "Όχι", είπε αποφασιστικά εξαπλώνεται πόδια της. "Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ μαζί, και τώρα δεν μπορώ να μείνω πίσω. Πολύ βοήθησε, έτσι δεν είναι; "
  
  
  "Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ..."
  
  
  "Πάρε με μαζί σου, Νικ", - επενέβη είναι. "Μπορώ να ρίξω κι εσύ, και δύο πιστολιών και να διπλασιάσει τις πιθανότητές σας για την επιτυχία. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα, querido "
  
  
  Για μια στιγμή δεν μπορούσε να αποφασίσει.
  
  
  Αλλά ό, τι είπε η Πιλάρ, ειχε νόημα. Ήταν ένας έμπειρος επαγγελματίας, πιο σκληρή από ό, τι οι περισσότεροι άνδρες. Και ήξερε ότι ήταν αναλώσιμος, ότι σε περίπτωση ανάγκης, κουκουβάγια αποστολή του να θυσιάσω αυτήν.
  
  
  "Πάμε", είπα. "Επειδή δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, Jeep, για να επιστρέψετε στην πόλη, πάει και τραβήξτε το κάλυμμα распеределителя, ώστε να μην είναι άχρηστος για όσους κρίνει το εγώ χρήσιμη". Δεν θα μπορούσε να μην προσθέσει: "ξέρετε τι είναι το καπάκι διανομέα σας;"
  
  
  Πλήρη χείλη άνοιξαν σε ελαφρώς σκωπτική χαμόγελο. "Ναι, querido, το ξέρω για τα καλύμματα διανομείς και πολλά άλλα πράγματα, που δεν θα το πιστέψετε".
  
  
  Της χαμογέλασε στο ρευματισμό. "Καλά. Και μπορείς να δώσεις στον φίλο μας για μια ακόμη φορά να χτυπήσει, να είναι λίγο αποκοιμήθηκε.
  
  
  "Θα περάσω", είπε και παίρνοντας το έχω 38άρι, έσπευσε μακριά.
  
  
  Την πλησίασε ασύρματο έσπασε το πάτωμα, ενώ το σώμα δεν άνοιξε, και στη συνέχεια κατέστρεψε εντέρου πισινό τουφέκι φύλακα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ωμής αποσυναρμολόγηση της, παρακολουθούσε Ингрэмом, αν και ήταν πολύ καλό παιδί, και δεν εκπροσωπούνται από μια μεγαλύτερη απειλή από ό, τι беззубая επιθυμία κυνηγόσκυλο στο σχοινί.
  
  
  Της είπε Торио: "Είσαι λίγο να δουλέψεις, και μετά μπορείς να επιστρέψεις σε: Βίλλεμσταντ. Είναι ένα μακρύ δρόμο, αλλά θα έχετε το χρόνο να σκεφτεί για το πώς να κερδίζουν τα προς το ζην. Berry υδραυλικά, - ενημέρωσε εγώ.
  
  
  Σχεδόν δεν χαμογέλασε. Δεν είχε ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ.
  
  
  Pilar επέστρεψε με το καπάκι του διανομέα, που μου τα έδωσε, κάνοντας μίμησης υπόκλιση. "Αυτός που υπάρχει, δεν πρέπει να ξυπνήσει πριν από το μεσημέρι", είπε. "Και τότε θα έχει πονοκέφαλο, που δεν μπορεί να θεραπεύσει καμία ασπιρίνη".
  
  
  "Καλά, Ingram, είπα, ας σηκώσουμε το δικό σου ελικόπτερο στον αέρα". Στη συνέχεια, εμείς οι τρεις поплелись τραχύ колеями και πέτρες για κλήσεις σε αναμονή ελικόπτερο.
  
  
  Κεφάλαιο δεκαεννέα
  
  
  Ingram, φάνηκε, ανέλαβε την ευθύνη, όταν βρέθηκε στο τιμόνι ενός ελικοπτέρου, και ανέβηκα στο νυχτερινό ουρανό. Κατευθυνθήκαμε προς τα ανατολικά και λίγο νότια, σύντομα, αφήνοντας πίσω τους τα φώτα του Κουρασάο. Ένα μικρό νησί Бонэйр κι ξέφυγε και λίγο από κάτω μας έμεινε μόνο το μαύρο Καραϊβική θάλασσα και τον έναστρο ουρανό από πάνω.
  
  
  Σύντομα πιάσαμε τα φώτα του Καράκας και λίγο περπατούσαν κατά μήκος της ακτής της Βενεζουέλας.
  
  
  "Λέτε ότι αυτό το ορεινό καταφύγιο Жизова δύσκολο να εντοπιστούν", είπα.
  
  
  "Σχεδόν αδύνατο", - απάντησε Ingram. "Δεν υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες να μην πετούν πάνω από αυτό το μέρος. Αλλά αν ήταν, δεν θα ποτέ δεν το είδαν. Τα κτίρια που κατασκευάστηκαν σε όλο είναι πορτοκαλί-καφέ βράχια των βουνών. Εγώ σχεδόν δεν φαίνεται με δειγματοληψία αέρα. Για αυτόν δεν υπάρχουν δρόμοι. Όλα τα εφόδια που πρέπει να παραδοθεί με το αεροπλάνο. Жизов συμφωνία με μία από της νότιας αμερικής κυβερνήσεων, δεν ξέρω με τι, για τη μεταφορά εμπορευμάτων. Η δουλειά μου ήταν στη μεταφορά VIP-διπλά αυτές τις βαλίτσες. Και αν δεν ήξερα ορόσημα, που καθοδηγείται, δεν θα είχε ποτέ βρει αυτό το μέρος μόνο του ".
  
  
  Έχουμε περάσει προ πολλού Τρινιντάντ στα αριστερά μας, και γύρισαν προς το νότο, για να πάμε βαθιά μέσα στο σούσι σε ελώδεις περιοχές στο δέλτα του Orinoco. Ο ουρανός στην ανατολή αρχή φωτίσει, και τα στοιχεία της γης είναι ορατά, όταν με συντριβή ξέσπασε σε гористую περιοχή, γνωστή ως Гвианское highlands.
  
  
  Τότε έπρεπε να το υψόμετρο, και Ingram ρύθμισε το βήμα που φέρει τη βίδα, για να βαθύτερα καταπίνουν περισσότερο αέρα κοπανιστό. Ημέρα шталь πιο φωτεινή, αλλά υψηλή νέφωση δεν έδειξε σημάδια της διασποράς.
  
  
  Η σκέψη που συνειδητά αποφεύγεται, μπήκε στο μυαλό μου. Ήταν η ημέρα, όταν η Νέα Υόρκη θα πεθάνει, αν δεν μπορώ να το σταματήσω.
  
  
  Ingram έσπρωξε με τον ώμο του, διακόπτοντας τις σκέψεις μου. Επεσήμανε προς τα εμπρός στο βραχώδη σχηματισμό, για παράδειγμα, στο σχήμα αυξημένο γροθιά, δίνοντας ένα χαιρετισμό.
  
  
  "Βλέπεις αυτό μπροστά;" - φώναξε ο πιλότος, επικαλύπτοντας το χτύπημα του κινητήρα μας. "Αυτό είναι ένα ορόσημο, που πρέπει να περάσουν οι πιλότοι. Καλούμε το Finger Mountain. Ακριβώς πίσω του υπάρχει ένα μικρό βραχώδη κοιλάδα, όπου Жизов έσπασε το σπίτι.
  
  
  "Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι θα αρχίσουν να πυροβολούν, μόλις δουν ότι μπαίνουμε".
  
  
  - Νομίζω ότι είναι απίθανο. Ingram, φάνηκε θάρρος στον αέρα, το οποίο ονε δεν υπήρχε στη γη. "Είναι αρκετά βέβαιοι για την ασφάλεια εδώ, καθώς, όπως ανέφερε η πρεσβεία έρχονται και φεύγουν αρκετά μέρη. Αν με κάποιο τρόπο δεν θα μάθουν ποτέ για το τι συνέβη
  
  
  
  
  
  στο Κουρασάο, δεν θα έχουμε πρόβλημα με την προσγείωση ".
  
  
  "Καλά", είπα.
  
  
  "Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Μόλις καταλάβουν σου ή μάλλον, θα γίνει κόλαση.
  
  
  "Μπορείτε να μου δώσετε μια ιδέα για το φυσικό επίπεδο αυτό το μέρος;" Την ρώτησε. "Πώς επιτελείου Жизова; Όπου ο επιστήμονας Варнов κάνει τη δουλειά;
  
  
  "Όχι", - είπε Ingram, και στη συνέχεια γρήγορα, με κοίταξε, σαν να έλεγε για την ειλικρίνειά μου. "Πιστέψτε με, αυτή τη στιγμή, σας το έλεγα, αν το ήξερα. Ό, τι κάνω, είναι να μείνω ο ελικοδρόμιο, μέχρι που κάποιος βγαίνει ή μπαίνει, ή μέχρι να φορτώνουν ό, τι θέλουν, για να την ness ".
  
  
  "Τι, αν θέλετε να παραδώσει το μήνυμα;"
  
  
  "Δίνω εγώ φρουρό στο γήπεδο για το ελικόπτερο. Θα βγει και θα μας συναντήσει. Και αυτός θα είναι ο πρώτος με χέμα πρέπει να ασχοληθεί ".
  
  
  Κάναμε τον κύκλο ομιλητησ αντίχειρα βράχο και άρχισαν να κατεβαίνουν σε ένα στενό φαράγγι με απόκρημνα βράχια από όλες τις πλευρές. Ακόμα και τότε, αν δεν την ήθελα, λοιπόν, δεν είδα όλα τα κτίρια, αγένεια που χτίζονται γύρω από τις πέτρες. Την μέτρησα τέσσερις αρκετά μεγάλα κτίρια, ένα μικρό κοντά σε οικόπεδο ομαλό έδαφος, στο οποίο θα κατέβαιναν. Χαμηλές βραχώδεις κορυφογραμμές και πέτρες ακαταστασία όλη την περιοχή, και ήταν μόνο αμυδρά ίχνη από μονοπάτια που συνδέουν τα κτίρια.
  
  
  Μέχρι που τον είδα, γύρω από ένα μικρό κτίρια κοντά σε ελικοδρόμιο βγήκε ένας άνδρας και μας κοίταξε. Πάνω από τον ώμο του έχει νες τουφέκι.
  
  
  "Αυτός είναι ο φρουρός είπε Ingram.
  
  
  "Είναι ο μόνος;"
  
  
  "Ήταν ο μόνος που την έχει δει. Μπορεί να είναι και άλλα ".
  
  
  Της είπε Πιλάρ: "πέσε Κάτω, να σε δω". Μετά, αφού πήρε τη θέση της κι шталь αόρατο.
  
  
  "Όταν προσγειωθούμε, - είπε ο Ингрэму, - δώσε φρουρό να έρθεις πιο κοντά, ανοιχτά σε μια μέρα".
  
  
  "Αν δεν μπορώ να παραδώσει εγώ εδώ;" - νευρικά ρώτησε ο πιλότος, εγώ θάρρος στον αέρα η αρχή διαφεύγουν.
  
  
  Πολύ προσπάθησε, - απάντησα. "Λες και από αυτό εξαρτάται η ζωή σου. Επειδή, Ingram, παλιός φίλος, έτσι είναι.
  
  
  Απαλά προσγειώθηκε σε ένα μικρό ξέφωτο, και Ingram λύσεις ερευνητικών εργασιών κινητήρα. Όταν η μεγάλη στροφέας σταμάτησε, ο άνθρωπος με το τουφέκι κάτι φώναξε από το σημείο, όπου βρισκόταν σε είκοσι μέτρα μακριά από αυτόν.
  
  
  Ingram έσπρωξε την πόρτα και φώναξε: "έχω μια που υπάρχουν για τον στρατηγό".
  
  
  "Είσαι κουτσός;" - τηλεφώνησε ο φύλακας. "Φέρε αυτό".
  
  
  "Θέλω βοήθεια", - είπε Ingram. "Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα".
  
  
  Έγινε σιωπή. Αλλά στη συνέχεια, με το χαλικοστρωμένο επιφάνεια σε μας, ακούστηκαν shaggy. "Ξέρεις, δεν θα πρέπει να έχει παραμείνει κουβαλητής", - παραπονέθηκε ο φύλακας. "Θα πρέπει να-"
  
  
  Εκείνος σταμάτησε απότομα, σαν να μπορούσε να μας δει. Την, συνειδητοποίησα ότι έχουμε πρόβλημα, όταν άκουσα το αλάνθαστο ήχο φύλακα, γυρίζει το όπλο και περιλαμβάνει στη φυλακή. Την κράτησε "Luger" σε ετοιμότητα, αλλά το ρίσκο φωτιά τώρα και στενοχωρήσει ... όλη την ομάδα ήταν θανατηφόρα. Αντ ' αυτού, την πάτησε στο αντιβράχιο, και Χιούγκο έπεσε πάνω μου στην παλάμη του. Της άρπαξε το στιλέτο; στερέωσης λεπίδα του αντίχειρα και του δείκτη, σηκώθηκε γρήγορα στην πόρτα. Ο φρουρός του, σήκωσε το τουφέκι του, και την έκανε λεπίδα στο εγώ του πλευρά.
  
  
  Το στιλέτο αναποδογύρισε στον αέρα, πριν από την λεπίδα μπήκε στο λαιμό του ανθρώπου. Είχε κάνει έναν ήχο σαν σε μια βραχνή ψίθυρο, απεμακρύνθη δύο βήματα και έπεσε στο έδαφος, το αίμα κυλούσε από το εγώ του λαιμού.
  
  
  Pilar βγήκε γύρω коптера. Ingram κοίταξε το νεκρό από την καρέκλα του πιλότου.
  
  
  "Τώρα τι;" - ρώτησε Pilar.
  
  
  "Τώρα θα γλιστρήσει και να εξερευνήσετε αυτό το πέτρινο χωριό. Θα μείνετε εδώ για να κάθε χρόνο στο Инграма. Όταν γυρίσω, της μπορώ να είμαι στο τρέξιμο, και θα χρειαστώ κάποιον να με καλύψεις.
  
  
  "Καλά, Νικ", είπε με ήπια συγκατάθεση, η οποία με εξέπληξε.
  
  
  Ελαφρώς φίλησε, και στη συνέχεια έσκυψε πάνω από το νεκρό стражником, έβγαλα το στιλέτο από το εγώ του λαιμού και σκούπισε λεπίδα καθαρό σκούπισμα. Της έδωσε πίσω το εγώ στο θηκάρι του αντιβραχίου, στη συνέχεια μπήκε μέσα από τα βράχια, αποφεύγοντας το μονοπάτι που οδηγεί από караульного της νηστείας.
  
  
  Να θυμόμαστε, όπως την είδα, είναι η θέση με την πανοραμική θέα, το έσπευσε προς την πλευρά του μεγαλύτερου κτιρίου. Φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι θα είναι το στρατηγείο της επέμβασης. Την ξαπλωμένος σε μια μικρή κορυφή με θέα στο μονοπάτι, που ασχολείται με οδηγεί στο μεγάλο невысокому δομή - баракам. Μέχρι που τον είδα, με την έξοδο εκινήθησαν άνθρωποι σε χοντρό μπλε ρούχα και θέσεις με τα καπέλα τους. Ήταν οπλισμένοι. Άλλα ήταν τα όπλα στη θήκη και καφέ σχήμα του Σοβιετικού στρατού με το κόκκινο φινίρισμα. Για казармами την παρατηρήσει ένα μεγάλο τετράγωνο κτίριο, που την έκανε πρώτο στόχο.
  
  
  Της έφυγε από το σημείο η έρευνα και обогнув παράγκες, προσεκτικά περπάτησε πάνω στο σημείο πάνω της. Όπως και τα άλλα, ήταν περίπου το ένα έκτο πόδια στο ύψος, και είχε ένα προαίσθημα ότι ο εσωτερικός χώρος κατεβαίνει κάτω από το επίπεδο του εδάφους. Την άκουσε φωνές και σηκώθηκε στα γόνατα, για να ακούσει τη στενή εξαερισμού θα είναι.
  
  
  "Με καλέσατε, ο στρατηγός Жизов?" Ήταν ένας νεαρός φωνή - ενεργητική, στρατιωτικός.
  
  
  Жизов απάντησε βελούδινο-ομαλή ένας συγκαταβατικός ο τονισμός. "Έχω στείλει για σας, ο ταγματάρχης Рашки, επειδή δεν έχω λάβει μηνύματα σε καθορισμένο χρόνο από τον συνταγματάρχη Городина. Έτσι, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτός θα είναι διαθέσιμο για μας, σε τελικές φάσεις λειτουργίας. Χρειάζομαι την έναρξη του δευτέρου στην ομάδα,
  
  
  
  
  
  και τον επέλεξε για σένα ".
  
  
  "Είναι μεγάλη τιμή για μένα, στρατηγέ".
  
  
  Πες μου, ταγματάρχης, είστε πλήρως εξοικειωμένοι με το σχέδιο;
  
  
  "Ναι, κύριε. Βάλαμε πυρηνικές εκρηκτικές συσκευές σε επτά αμερικανικές πόλεις, και την πιό πρόσφατη συσκευή τοποθετήθηκε σε Панамском μεγάλο. Τα ονόματα των πόλεων και την ακριβή τοποθεσία το πλήρες όνομα του είναι γνωστό μόνο σε εσάς και τον αμερικανό επιστήμονα ".
  
  
  "Πολύ καλά, Рашки. Και ξέρετε, όταν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα εκραγεί η πρώτη βόμβα; "
  
  
  "Σήμερα, κύριε". Συγκεχυμένα βήχοντας. "Φήμες σε όλο το στρατόπεδο, κύριε".
  
  
  "Ναι, είναι απίθανο να είναι μυστικό, οι μηχανισμοί είναι προφανείς. Την, θα σας πω ότι το πρώτο σε αμερικανικές πόλεις θα καταστραφούν από τη Νέα Υόρκη. Επειδή ih η κυβέρνηση δεν έχει λάβει τις συνθήκες, το γιατρό Варнов ανατινάξει την πρώτη βόμβα ривненской σε τέσσερις ώρες ".
  
  
  Με μεγάλη ανακούφιση της έριξε μια ματιά στο ρολόι. Ήταν παγωμένο φόβο ότι, μέχρι την περιέβαλε με венесуэльскому τον ουρανό, την αυγή, τη Νέα Υόρκη, ίσως ακόμα και τότε ήταν сровнен με τη γη στη φωτιά της κόλασης την πυρηνική έκρηξη.
  
  
  Μέχρι την πίστευαν ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον μου, γύρω από την συσκευή τεχνητού αερισμού φάνηκε ηχώ τον βρυχηθμό.
  
  
  "Α, το βλέπω, μου κυνικός φίλους ξύπνησε", - промурлыкал Жизов. "Μην φοβάστε, ο ταγματάρχης, μέχρι όλα είναι υπό έλεγχο, δεν μπορούν να σε βλάψουν. Αλλά μια λέξη, και θα σε σκοτώσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ". Λαμπερό γέλιο Жизова απεικονίζεται неубежденному Рашке. "Αυτά τα ζώα κάνουν τα δύο πιο ισχυρές δυνάμεις στον κόσμο, ο ταγματάρχης", συνέχισε Жизов. "Ο φόβος και το μίσος. Να το θυμάσαι αυτό "
  
  
  "Ναι, κύριε", - διστακτικά απάντησε ο ταγματάρχης μέσα γρύλισμα θηρία.
  
  
  Το επέστησε πίσω από την συσκευή τεχνητού αερισμού και σελιε ζωής, κοιτάζοντας το μονοπάτι ανάμεσα από τα κτίρια. Πρώτα από όλα, θέλω ήταν το κλειδί για το ξεκλείδωμα της διεξαγωγής Νοξ Ворнова, που ήταν το κλειδί για όλα смертоносному υπόθεση.
  
  
  Οι εργάτες έχουν περάσει ατομικά και σε ζευγάρια. Οπλισμένοι στρατιώτες με ih τολμηρή στάση του σώματος φαίνονταν ικανοποιημένοι έως και αδιαφορία. Ίσως, όπως υπαινίχθηκε Ingram, έχουν γίνει απρόσεκτα να πιστεύουμε ότι ih ασφάλεια σε ένα μέρος άτρωτο.
  
  
  Ήταν σαφές ότι πρέπει να έχω ελευθερία κινήσεων. Ως εκ τούτου, περίμενε μέχρι την επόμενη εργάσιμη δεν θα περάσει από κάτω του και δεν θα πέσει πίσω του. Τη χτύπησα εγώ "Люгером", και είναι обмяк στα χέρια μου. Γρήγορα σταματήσει εγώ στα βράχια και για πάντα ανάγκασε εγώ σιγήσει.
  
  
  Την έβγαλε μπλε φόρμες που φορούσε, και έστησε το εγώ πάνω από τα ρούχα. Το παντελόνι του ήταν коротковаты, αλλά κατά τα άλλα πλησίασε. Της φόρεσε το καπέλο του και πίεσε το γείσο προς το μέτωπο. Με μια λογική απόστασης της θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Κρύβοντας το σώμα της επιφάνειας μεταξύ των δύο γιγαντιαία ογκόλιθους, την πήγε πίσω στο μονοπάτι και πήγε σε αυτό. Πίσω μου ακούστηκαν shaggy. Την βούτηξε στην χαμηλή πόρτα, φαίνεται, αποθήκη. Της, σηκώθηκε στα γόνατα, με την πλάτη στο μονοπάτι, και επιδιορθώνεται με τη λαβή μέρα, σαν να εξέταζε την ελαττωματική κλειδαριά.
  
  
  Θερμή μυρωδιά τροφίμων έχει φτάσει τα ρουθούνια μου, όταν δύο εργάσιμες μείνει, να μείνει στο μονοπάτι πίσω μου.
  
  
  "Δεν χρειάζεται να μαντέψουν ποιος θα πάρει το πρωινό που θα είναι αποκλειστικά", - είπε ο ένας γύρω τους. "Американецу, έτσι; Επιστήμονα."
  
  
  "Φυσικά", είπε ένας άλλος. "Αυτός είναι ο επίτιμος καλεσμένος".
  
  
  "Τι έχει σήμερα το πρωί, όταν θα жрем το συμβατικό τα σκουπίδια;"
  
  
  "Φρέσκα αυγά, μπέικον, τοστ και ώριμες ντομάτες".
  
  
  Η πρώτη επιφάνεια; εκφραστικά простонал. "Προσεύχομαι να μην ήταν το κερασάκι, ενώ εμείς δεν μπορούμε να φύγετε από αυτό το ορεινό καθαρτήριο, και να ζήσουν και πάλι, όπως και οι άνθρωποι. Πόσο ζηλεύω την καλή ede και γυναίκες που απολαμβάνουν οι αμερικανοί ".
  
  
  "Αυτή την ώρα είναι κοντά, σύντροφε. Σήμερα θα πρέπει να χτυπήσει με τους αμερικανούς ".
  
  
  "Αν είναι έτσι, σήμερα γιορτάζουμε την. Αλλά τώρα πρέπει να φύγω ".
  
  
  Μέχρι την αόρατα κοίταξε ένα γύρω από δύο άντρες πήγε σε διπλανό μονοπάτι, разветвляясь προς τα αριστερά και το άλλο, που μεταφέρουν ένα δίσκο με φαγητό, συνέχισε την κίνηση ανοιχτά. Της ονε επέτρεψε να περάσουν σε ένα μονοπάτι, και στη συνέχεια τον ακολούθησε, καλύπτοντας μπέιζμπολ πρόσωπο.
  
  
  Ο άντρας δεν γύρισε, και τον ακολούθησα σε ένα γύρω από τα μεγάλα κτίρια, που στέκεται ξεχωριστά από την ομάδα κτιρίων. Κατέβηκε μερικά σκαλοπάτια, άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε πίσω της, έδωσε ονε μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια περπάτησε στην πόρτα.
  
  
  Την ανακάλυψε, ότι τα κτίρια αυτά έχουν выкопаны ценымногие βαθύτερα και τελειώνουν πολύ πιο προσεκτικά από ό, τι την αντιπροσωπεύει. Ih μελετημένη σχεδίαση παραπέμπει σε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας.
  
  
  Ήταν ένα μακρύ διάδρομο με τοίχους γύρω από την ομαλή πέτρα, ομαλά изгибающимися σε ένα τόξο. Αν και δεν μπορούσα να δω την επιφάνεια, τον άκουσα εγώ shaggy μπροστά. Διάδρομο μέσα από καθορισμένα χρονικά διαστήματα освещался τις λάμπες φωτός, και, χωρίς αμφιβολία, ήταν το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
  
  
  Τότε, θυμήθηκε ότι πριν από λίγα χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες, ότι κάπου στη Νότια Αμερική ετοιμάζεται ρωσική βάση. Αυτό ήταν, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της κούβας πυραύλων για, και ακολούθησε πίσω από αυτή εξαντλείται η ισχύς τέτοιες φήμες πέθαναν. Τώρα φαίνεται ότι η βάση είναι γεγονός. Είναι, πιθανώς, εγκαταλείφθηκε από το επίσημο ρωσικό τρόπο, αλλά και πάλι ενεργοποιηθεί Жизовым και εγώ κλάσμα ως κρυφό κέντρο ih πράξεις.
  
  
  Σε όλο το μήκος του διαδρόμου της
  
  
  
  
  
  
  έχει περάσει μόνο μια πόρτα. Προφανώς, τα δωμάτια ήταν λίγο, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι σκαλισμένα σε συμπαγή βράχο. Ακούγοντας μπροστά φωνές, απότομα σταμάτησε.
  
  
  "Έφερα το βασιλικό πρωινό για το εγώ βασιλιά". Ήταν η φωνή του γυρολόγου τροφίμων, γεμάτη σαρκασμό.
  
  
  "Απλά, πήγαινε edu και αφήστε ηλίθια σχόλια". Επιστροφή φωνή του ήταν αγενής, τους ".
  
  
  "Τι κάνει ο αμερικανός;" - ρώτησε επιφάνεια. "Είσαι έτοιμος να είναι σε ξεχωριστούς μέρα;"
  
  
  Τώρα είναι αργά, κινήθηκε κατά μήκος του καμπύλου τοίχου, να ρίξετε μια ματιά σε διαδικασίες και έφτασε μέχρι το σημείο, όπου θα μπορούσε να δει το νήμα διάδρομο. Εκεί στάθηκε στρατιώτες με εντυπωσιακό μαύρο μουστάκι, φύλαγε την τεράστια πόρτα. Πήρε το δίσκο με το φαγητό είναι στην επιφάνεια και поджал τα χείλη, πριν πει: "δεν διαφέρει από το συνηθισμένο, εκτός από το ότι σήμερα το πρωί σηκώθηκε χαράματα. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στο γκολ ".
  
  
  "Όχι, υποθέτω πως όχι. Λοιπόν, το καλύτερο για αυτόν, το χειρότερο για μένα. Την πάω για πρωινό με ενοχλητικές πληγούρι.
  
  
  Το έσπευσε πίσω στο διάδρομο με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. Τώρα που το ήξερε πού θα βρείτε Варнва, έπρεπε να βρω τρόπο για να πάρει σε αυτό. Προβληματισμό πάνω σε αυτό το πρόβλημα, έλασης για δείκτες και πολύ αργά είδα αυτή τη φιγούρα να πλησιάζει από μακριά. Από το σχήμα της κατάλαβα ότι αυτό ήταν ένα γύρω από στρατιώτες.
  
  
  Κατά λάθος, σαν να ξέχασε κάτι, γύρισε πίσω. Με φώναξε, αλλά έπαιξε σε κωφάλαλους. Για τη στροφή, έξω από τα μάτια των στρατιωτών της, έτρεξε πίσω στο ιερό Варнова. Αλλά "shaggy μεγάλωσαν με αυτή την πλευρά. Την έκανε μια παύση. Θα επιστρέψει επιφάνεια, разносящий εκπαίδευση, και ακόμα ένας στρατιώτης για τον πόρτες Варнов.
  
  
  Γρήγορα πήρε την απόφαση και έσπευσε να τη μόνη μέρα που οδηγεί στο διάδρομο.
  
  
  Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, οπότε θα το ηλιοβασίλεμα κάτω από φόρμες εργασίας με τη στιγμή και βρήκα μια λεπτή ελαστική λωρίδα χάλυβα. Αυτή η συσκευή είναι πιο ανθεκτική και ευέλικτη από ό, τι το παραδοσιακό κομμάτι πλαστικά, γρήγορα ενεργοποιείται με μια απλή κλειδαριά.
  
  
  Δεδομένου ότι η επιφάνεια είναι ακόμα πλησίαζε από τη μία πλευρά, και στρατιώτες από την άλλη, την έσπρωξε την πόρτα και όρμησε μέσα.
  
  
  Κεφάλαιο είκοσι.
  
  
  Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πολυτελές εσωτερικό αυτού του χώρου που συνδέεται. Δεν ήταν εμάς, τραχιές επιφάνειες, μας αμυδρά χρώματα. Απαλή υφή - μαξιλάρια, καναπέδες, κρεβάτια, καρέκλες, όλα σε ένα καρναβάλι ουράνιο τόξο χρώματα.
  
  
  "Θα μπορούσες να χτυπήσει", - ακούστηκε σαφώς γυναικεία φωνή από κάπου στα αριστερά μου.
  
  
  "Ένας μεγάλος επιστήμονας πρέπει σήμερα να σηκωθώ νωρίς", είπε μια άλλη φωνή από την άλλη πλευρά.
  
  
  Όταν τα μάτια μου έχουν συνηθίσει στο тусклому φως της, διαπίστωσε ότι οι φωνές προέρχονται από στατιστικά στοιχεία σατέν κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια σε βάθος овалах από κάθε πλευρά του δωματίου. Μέχρι που τον είδα, στα αριστερά και στα δεξιά εμφανίζονται взлохмаченные ξανθά κεφάλια, και ακολούθησαν σώματος, παρόμοια με του σώματος με μαζορέτες κολέγιο. Στην ξανθιά νούμερο ένα ήταν αρκετά κοντό ροζ νυχτικό, για να μην αφήσει καμία αμφιβολία ότι γεννήθηκε ξανθιά. Δωμάτιο με δύο ήταν σε гаремной πιτζάμες, αρκετά διαφανές για να επιβεβαιώσετε ότι κι αυτή είναι φυσική ξανθιά.
  
  
  "Ελπίζω να μην διακόπτω", είπα.
  
  
  "Ο Τέρι", είπε η ξανθιά είναι το νούμερο ένα σε ροζ κοντούλη.
  
  
  "Και Τζέρι", είπε ο νούμερο δύο στην гаремной πιτζάμες.
  
  
  "Και οι δύο γράφονται με" ι "". Terry εξήγησε
  
  
  "Σημαντικές πληροφορίες", είπα.
  
  
  "Είμαστε δίδυμοι", - πρότεινε ο Τζέρι.
  
  
  "Άλλη μια εντυπωσιακή ανακάλυψη", είπα.
  
  
  Τα κορίτσια σηκώθηκαν από τα κρεβάτια και ήρθαν σε μένα κάθε χρόνο.
  
  
  "Ποτέ δεν σε έχω ξαναδεί", είπε ο Terry.
  
  
  "Δεν ανήκεις εδώ, έτσι δεν είναι;" - πρόσθεσε ο Τζέρι.
  
  
  "Είσαι εν κινήσει, σαν καταιγίδα", - είπε ο Terry. "Νομίζω ότι σας ακολουθούν, και θέλετε να σας κρύψει. Τι ωραία!"
  
  
  "Δεν είσαι αστυνομικός;" - είπε ο Τζέρι. "Εμείς δεν κρύβουμε την αστυνομία".
  
  
  "Δεν είμαι αστυνομικός", - διαβεβαίωσε την ih. "Ποιος είμαι και τι κάνω - είναι πάρα πολλά, για να εξηγήσει σε λιγότερο από μια ώρα, και δεν έχω τριάντα δευτερόλεπτα. Αλλά μπορείτε να πείτε ότι είμαι ένας γύρω από τους καλούς - και δεν αστειεύομαι - χρειάζομαι τη βοήθειά σου ".
  
  
  Εκείνη τη στιγμή ακούσαμε φωνές και πάμε να ακούσετε σε πόρτα.
  
  
  "Γιατί γύρισε και επέστρεψε, όταν την καλεί;" Ήταν η φωνή του στρατιώτη που φώναζε στο διάδρομο.
  
  
  "Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Το μόνο που πήγε καθηγητή πρωινό. Το μόνο που δεν έχω δει, - απάντησε επιφάνεια.
  
  
  "Θα έρχεσαι εδώ πριν από ένα λεπτό, στη συνέχεια γύρισε και πήγε πίσω".
  
  
  "Δεν είναι δικό της."
  
  
  "Μαζί σας κανείς δεν είναι εκεί;"
  
  
  "Όχι. Ρωτήστε τον Γιούρι στις πόρτες του καθηγητή. "Θα το κάνω. Την πάω εγώ να αλλάξω. Κι αν ψέματα - δεν είναι το πρόβλημα. Στο δρόμο, σύντροφε! "
  
  
  Οι ήχοι των βημάτων εργασίας, τρέχοντας στο διάδρομο. Κλήση κλειδιά πίσω από την πόρτα.
  
  
  Της τρίφτηκε στο βογγητό με το βρόχο πλευρά μέρα, κρατώντας "Luger" στο χέρι. Δίδυμοι κοιτούσαν το όπλο ορθάνοιχτα васильковыми από τα μάτια, στη συνέχεια, είδαμε το άλλο στον άλλον, επηρεασμένη χαχανητά. Το γεγονός ότι τα παιδιά, μέσω ih μικροσκοπικά μυαλά σε αυτό το σημείο, μπορεί να σημαίνει ζωή ή θάνατο για πολλούς ανθρώπους.
  
  
  Ο φρουρός ξεκλείδωσε την πόρτα και άνοιξε το.
  
  
  "Λοιπόν, εσείς, κορίτσια, σηκώνεσαι νωρίς, - είπε.
  
  
  "Ότι γύρω από αυτό;" - είπε ο Terry.
  
  
  "Μπορούμε να σταθούν σε οποιαδήποτε στιγμή, όταν θέλουμε", - πρόσθεσε ο Τζέρι.
  
  
  "Προς τα πάνω και προς τα κάτω, προς τα επάνω και προς τα εμπρός.
  
  
  
  
  
  
  Λοιπόν, είναι όλη σου η ζωή μου", εισπνέεται φρουρά.
  
  
  "Γύρω μας θέλει ο καθηγητής σήμερα το πρωί;" - ρώτησε Terry.
  
  
  "Ή πάλι εμείς οι δύο;" - παρενέβη ο Τζέρι.
  
  
  "Μας αυτό, μας άλλα. Μόλις έφαγα πρωινό, και για αυτό το έργο σε πρώτη θέση. Μετά eda - γυναίκες και για επιδόρπιο ".
  
  
  "Τότε τι κάνεις εδώ, Μάρκους;" - είπε ο Terry. "Δεν πρέπει να μπει στο δωμάτιό μας, αν ο καθηγητής δεν θα στείλει για μας".
  
  
  "Ψάχνω έναν άνδρα", είπε με απολογητικό θέα.
  
  
  Ονε απάντησε γέλια των κοριτσιών.
  
  
  - Μου φάνηκε ότι είδα στο διάδρομο εργασίας, - το νωπό συνέχισε ο Μάρκους. "Όποιος δεν ανήκε στην ομάδα. Το πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει εδώ ".
  
  
  "Δεν έχουμε δει, έχουμε έναν άνθρωπο", - αθώα είπε ο Terry.
  
  
  "Είναι απογοητευτικό", - με αηδία πρόσθεσε Τζέρι.
  
  
  "Δεν είμαι από αυτούς που βλέπουν φαντάσματα, - είπε ο Μάρκους. Την άκουσα, όπως έκανε αβέβαιη βήμα προς τα εμπρός. "Θα περάσει καιρός πριν ο καθηγητής τελειώσει το πρωινό του, και να στείλει για ένα γύρω σας. Επειδή ήδη εδώ, ίσως θα μπορούσαμε να το διασκεδάσει λίγο το άλλο το άλλο ...
  
  
  "Σίγουρα όχι!" Terry παρενέβη. "Το συμβόλαιό μας λέει ότι είμαστε εδώ αποκλειστικά για το γιατρό Варнова. Μας προειδοποίησαν να μην παίξει στο παιχνίδι με άλλους ".
  
  
  "Αλλά σκέψου καλά", - озорно είπε ο Τζέρι.
  
  
  "Teasers", - είπε ο φύλακας. Αποσύρθηκε, και το κορίτσι έκλεισε την πόρτα. Το κάστρο είναι κλειστό.
  
  
  "Τώρα έχουμε πραγματικά προβλήματα", - άφησε ένα γελάκι Terry.
  
  
  "Αλλά, όπως μας διασκέδαση", είπε η αδελφή της.
  
  
  "Ευχαριστώ πολύ", είπα και γλίστρησε "Luger" πίσω στη θήκη τους. Της χαμογέλασε. "Ίσως να την βρω χρόνο για να το ξεπληρώσω. Είναι αλήθεια ότι είστε εδώ μόνο για να... εεε... να εξυπηρετήσει "Варноу";
  
  
  "Ακούσατε τι είπαμε στον Μάρκους, είμαστε μόνο το κουρδιστό παιχνίδι για την αμερικανική επιστήμονα", είπε ο Terry.
  
  
  "Και λαμβάνοντας υπόψη το τι είναι ο άνθρωπος, αυτό δεν αφαιρεί έχουμε πολύ χρόνο", - είπε ο Τζέρι και ήρθε προς το μέρος μου.
  
  
  "Πώς φτάσατε σε αυτό;" Την ρώτησε.
  
  
  "Εννοείς ότι τα καλά κορίτσια σαν εμάς κάνουν σε ένα τέτοιο μέρος;"
  
  
  "Κάτι τέτοιο."
  
  
  "Έχουμε απαντήσει σε μια αγγελία σε μια εφημερίδα του Σαν Φρανσίσκο, - είπε ο Τζέρι. "Σχετικά κορίτσια θέλουν τα ταξίδια, τον ενθουσιασμό, την περιπέτεια".
  
  
  "Και, προφανώς, έχεις δουλειά".
  
  
  "Φυσικά. Πρέπει να ήταν πενήντα άλλα κορίτσια, αλλά είχαμε το πλεονέκτημα, ότι είμαστε δίδυμοι ".
  
  
  "Δεν είναι ό, τι έχετε", είπε, σημειώνοντας ih γενναιόδωρη μορφής.
  
  
  "Μου αρέσεις, είπε ο Terry.
  
  
  "Πάω στοίχημα ότι κι εσύ ценымногие πιο άντρας από καθηγητά", - πρόσθεσε ο Τζέρι.
  
  
  "Εγώ προκλητικά ταλέντα ή ih καμία δεν με ενδιαφέρουν, - είπε σοβαρά. "Αλλά αυτός ήταν ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο, απειλή για τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο. Την γλιτώσω από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά πιστέψτε με, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για το μέλλον της ανθρωπότητας, παρά για μένα να μπει στο εργαστήριο Варнова. Και θέλω να σας τα κορίτσια με βοήθησαν ",
  
  
  "Έχετε κατά νου ότι αυτή η χαζή προσπαθώ εργαστήριο για εσάς είναι πιο σημαντικό από αυτό;" - είπε ο Τέρι, που ανυψώνει το κοντό νυχτικό ακόμα παραπάνω.
  
  
  "Και είναι αυτό;" - παρενέβη ο Τζέρι, σπάνε τη ζώνη ee пижамных τα εσώρουχα και γλιστρώντας ih μέχρι τα μέσα της στρογγυλεμένες των μηρών.
  
  
  "Είπα, το πιο σημαντικό είναι ότι τα κορίτσια, ενώ είναι πιο διασκεδαστικό".
  
  
  "Γιατί πρέπει να σας βοηθήσω;" - ρώτησε ο Τζέρι. "Εσύ δεν είσαι ευγενικός μαζί μας".
  
  
  Ήταν σαφές ότι ο πατριωτισμός και ανθρωπισμός - κλειδιά, που δεν είναι αισθητή σε ih όμορφα φωτεινά κεφάλια τους. Αλλά χωρίς ih βοήθεια, οι πιθανότητες να ήταν ίσο με το μηδέν.
  
  
  "Όπως λέει και η επιθυμία ρητό, - είπε τους με το πόκερ πρόσωπο, - γδαρμένο μου, να την ξύσω σας".
  
  
  Ένα ζευγάρι λαμπερά χαμόγελα γνώση φώτιζε το δωμάτιο. "Εννοείτε, τι θα θέλατε;" - χορωδία χορωδία αντιρρήσεις δίδυμα.
  
  
  "Αν μπορείτε να με βοηθήσετε να μπει στο εργαστήριο Варнова".
  
  
  Με χαρά ένα νεύμα, με έπιασαν από το χέρι και να οδηγήσει σε στοίβα από πολύχρωμα μαξιλάρια, όπου γρήγορα αποσύρθηκε λεπτές κουβέρτες. Σε μια στιγμή ασθένεια είναι обнажились, υιοθετώντας διάφορα σαγηνευτική πόζα περιβάλλοντα μαξιλάρια. Την ανακάλυψε, ότι ο Terry ήταν ένα μικρό σημάδι ακριβώς κάτω από το αριστερό στήθος της, και μόνο σε αυτό, την μπόρεσε να διακρίνει τα δίδυμα.
  
  
  Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου, όταν της, βιάζεται να ολοκληρώσει ό, τι, ίσως, είναι το πιο συναρπαστικό και γύρω από τις ανθρώπινες επεμβάσεις. Και γι ' αυτό έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για την αφαίρεση όσο το δυνατόν περισσότερων ρούχα σε ελάχιστο χρόνο.
  
  
  "Μμμ, νόστιμο", - σχολίασε ο Terry.
  
  
  "Ήξερα ότι θα έχει περισσότερο από ό, τι σε αυτό το παλιό καθηγητή", - ενέκρινε Τζέρι.
  
  
  "Έλα εδώ, - διέταξε Terry, - ανοιχτά μεταξύ μας".
  
  
  Γρήγορα γονάτισε και έπιασε δουλειά σε ένα κλασικό θέση πιο ανυπόμονος μικρό σώμα Terry.
  
  
  "Το γκι στο μυαλό σας δεν είναι μεταξύ μας και μεταξύ μας", είπε με αναστεναγμό, ήσυχο στενάζουν, που έμοιαζε καθόλου σαν παράπονο.
  
  
  "Σας πειράζει;" - ρώτησε τον καθεξής, μπαίνοντας στην πύλη του παραδείσου.
  
  
  "Ооооооооо", - αυτή moaned.
  
  
  "Στο μέλλον θα καλέσει παίζει", - είπε γεια σου, και βυθίστηκε σε τούνελ της αγάπης.
  
  
  Έτσι ξεκίνησε, αν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε λάβει άπειρες γυμναστικές στάσεις, οι περισσότεροι γύρω από την οποία δεν περιγράφεται σε εγχειρίδια με γάμο.
  
  
  Μετά από λίγο είμαστε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον το άλλο φίλο, ότι ο Τζέρι είπε ήσυχο, λυπημένος φωνή: "δεν μου αρέσει να παίζω εβδομήντα".
  
  
  Με έχουν βάλει σε δύσκολη θέση για συζήτηση, αλλά, γυρίζοντας το κεφάλι μου, με μια τεράστια προσπάθεια, τη ρώτησε
  
  
  
  
  
  
  αθώα: "Τι σημαίνει αυτό, Τζέρι; - εβδομήντα παίζουν ".
  
  
  "Θεέ μου, όλοι το ξέρουν αυτό", - γκρίνια " μου απάντησε. "Εβδομήντα εξήντα εννέα με ένα φαίνεται".
  
  
  Της ζήτησε με επιστολή της, και, λίγο καλόπιασμα, έγινε ο τρίτος εταίρος σε ένα γύρω από τις πιο δύσκολες, εξωτικά και κουραστικές παραστάσεις που μπορώ να θυμηθώ. Και το θυμάμαι πάρα πολλά.
  
  
  Μετά από αυτό, όταν το шталь να ντύσει γρήγορα, δίδυμοι με κοίταξε με χαρούμενα πρόσωπα, перемежающимися μικρά χαμόγελα και подмигиваниями ευγνωμοσύνη. Είναι ο Jerry είπε με μεγάλη ευτυχισμένη αναστεναγμό: "Ξέρεις, νομίζω ότι εμείς οι τρεις φτιάξουμε ένα φανταστικό ζευγάρι".
  
  
  Αλλά οι σκέψεις μου ήταν ήδη απορροφηθεί το πρόβλημα Варноу και εταιρείες. "Καλά, του είπα, η διασκέδαση και το παιχνίδι τελείωσε. Για να δούμε τώρα αν μπορούμε να βρούμε το δρόμο στο ιερό Νοξ Варнов.
  
  
  Είναι кивнули σχεδόν σε αρμονία. Αλλά ih πρόσωπα δεν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον.
  
  
  "Θυμάστε την μικρή μας συμφωνία;" Η ih ρώτησε.
  
  
  "Ναι", αγριοκοίταξε Terry. "Αλλά να σε βοηθήσω μπορεί να είναι επικίνδυνο".
  
  
  "Επιπλέον, - πρόσθεσε ο Τζέρι. "Μας έχουν κάτι να χάσουν. Oni μας πληρώσετε περισσότερα χρήματα από ό, τι έχουμε δει ποτέ στη ζωή του. Όταν θα φύγουμε από εδώ, θα πάμε να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε ένα μικρό κατάστημα ρούχων ".
  
  
  Εκείνη τη στιγμή μου δόθηκε η αποφασιστική εντύπωση ότι τα δίδυμα δεν είναι ηλίθιοι, πώς να υποκρίνονται.
  
  
  "Λοιπόν, θα ανοίξει ένα κατάστημα ρούχων, όταν θα φύγεις από δω", είπα. "Και τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε ποτέ να φύγεις από δω; Θα κρατούμενοι, δεν το ξέρετε; "
  
  
  Terry κούνησε το κεφάλι: "δεν Είμαστε οι κρατούμενοι. Ερχόμαστε και φεύγουμε, όπως θέλουμε. Όταν είμαστε κουρασμένοι εκπληρωθούν, περπατάμε σε όλο το σπίτι. město. Και κανείς δεν μας σταματά ".
  
  
  "Φυσικά, είπα. "Μπορείτε να πάτε όπου θέλετε, επειδή γύρω από αυτό το πέτρινο φρούριο δεν υπάρχει διέξοδος, παρά μόνο μέσω του αέρα. Αλλά πείτε τους τι θέλετε να κόψετε το κάπνισμα και ζητήστε από ih να πάρουν από εδώ. Η φωνή τότε θα μάθετε τι καιρό έπρεπε να το είχαμε καταλάβει - ότι με την ίδια επιτυχία θα μπορούσε να είναι σκλάβοι σε αλυσίδες ".
  
  
  Τώρα την έχει προσελκύσει ih αμέριστη προσοχή. Ih χαριτωμένο λαμπερό πρόσωπο χάλυβα σοβαρές, και αντάλλαξαν να αισθανθούν απόψεις.
  
  
  "Εγώ δεν το ρίσκαρα τη ζωή μου για να έρθω εδώ κουκουβάγια του γέλιου", - βιαστικά συνέχισε την. Αυτοί οι άνθρωποι πρόκειται να συλλάβει την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο με τη βοήθεια ατομικής δύναμης. Ih βόμβες ήδη τοποθετημένα σε πόλεις κλειδιά ΗΠΑ, και είναι έτοιμη να εκραγεί το ένα μετά το άλλο, αν από την πλευρά μας δεν θα πραγματοποιήσει ih απαιτήσεις ".
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του. "Αν δεν μπορώ να φτάσετε στο Варнов, ο μόνος που μπορεί να ενεργοποιήσει τη συσκευή, η πρώτη ατομική βόμβα θα καταστρέψει τη Νέα Υόρκη και όλα τα εγώ-κατοίκων σε μόλις δύο ώρες".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι, όταν изумленно разинули στόμα. "Ναι, είναι γεγονότα. Και να είστε, παιδιά, σταμάτησαν να επιβάλει αυτή την ηλίθια ξανθιά, και συνέχισε. Γιατί, εκτός από Варнова, осудившего τη χώρα, είμαστε οι μόνοι τρεις αμερικανούς στο κέντρο εχθρικό στρατόπεδο.
  
  
  "Και χωρίς εμένα ποτέ δεν πρόκειται να φύγεις από εδώ ζωντανός".
  
  
  "Ω, Θεέ μου, - είπε ο Terry. "Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε;"
  
  
  "Θέλω αυτή η διαδικασία χρησιμοποιήθηκε για να παραδώσει τους δυο σας στο εργαστήριο, τα καταλύματα και τα υπόλοιπα Уорнов και πίσω. Θέλω να μου πεις ό, τι είδατε, τι θα μπορούσε να μου δώσει το κλειδί για το ξεκλείδωμα εγώ πράξεις. Και κάν ' το γρήγορα, ο χρόνος κινείται τώρα! "
  
  
  Και οι δυο μίλησαν. "Περίμενε, είπα, Terry, ξεκίνα".
  
  
  "Υπάρχει φρουρός", - είπε. "Αλλά ο Μάρκους μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εκτός υπηρεσίας. Κοιμάται σε ένα μικρό δωμάτιο πίσω από την πόρτα του καθηγητή που κάνει, φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό χάλυβα. Και αυτός μας συνοδεύει εκεί και πάλι πίσω. Σπρώχνει το έριξες στο κουμπί, και Варнов ταιριάζει στην άλλη πλευρά μέρα, αποκαλύπτει πτυχές και μιλάει μέσω κάποιου είδους σιδερένια κάγκελα. Από αυτή την ημέρα, όχι κλειδί ανοίγει από μέσα, και ο καθηγητής δεν πηγαίνει ποτέ μακριά μας, για οποιονδήποτε λόγο ".
  
  
  "Καλά. Και κάτι άλλο;" - τραβούσε εγώ. "Τι έχει μέσα;"
  
  
  "Όταν θα μπείτε, - δήλωσε ο Jerry, - θα δείτε το γραφείο με γραφείο και τηλέφωνο. Θέση γυμνό, άλλα έπιπλα δεν υπάρχει. Αλλά υπάρχουν ράφια για τα έγγραφα. Μεγάλο χάρτη των ΗΠΑ στο πλαίσιο κρέμονται σε βογκητά κοντά σε εδρών. Μια άλλη πόρτα οδηγεί στο γραφείο του ...
  
  
  "Περίμενε ένα λεπτό!" - διακοπή του Terry. "Για τον χάρτη, υπάρχει εντοιχισμένη θυρίδα ασφαλείας. Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς θυρίδα ασφαλείας. Αλλά τετραγωνικό σπιθαμή.
  
  
  "Πώς το ξέρετε;" Την ρώτησε sl.
  
  
  "Γιατί κάποτε, όταν μπήκε, το είδα αυτό. Η κάρτα ήταν από το γάντζο και να θέσει στο πάτωμα κάτω από αυτό το κενό στην γκρίνια για παράδειγμα, ανά τετραγωνικό πόδι. Ο Варноу ήταν τοποθετημένα χαρτί στο τραπέζι, που θα πρέπει να διαβάσει, ενώ με περίμενε. Μάλλον ξέχασε να αφαιρέσετε το χαρτί και το σκεπάζουμε με město κάρτα.
  
  
  Εκείνη γέλασε. "Ή νομίζει ότι είμαι πολύ ηλίθιος για να διακρίνει μια τρύπα στο στεναγμοί-ξέρετε-τι. Εν πάση περιπτώσει, την προσποιήθηκε ότι δεν το πρόσεξε, και ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Την επόμενη φορά, όταν έστειλε για μένα, ο χάρτης ήταν στη θέση του, χωρίς χαρτιά ".
  
  
  "Όπως ο ίδιος θα είναι διαφορετικό από σένα;" ρώτησα, απλά για να επιβεβαιώσει την τεκμηριωμένη υπόθεση.
  
  
  "Έχω μια ελιά πληρωμών εδώ", είπε ο Terry με εύκολη έναν υπαινιγμό του ένα χαμόγελο, δείχνοντας στην περιοχή κάτω από το αριστερό στήθος. "Και, όπως βλέπετε, κάνουμε διαφορετικά κοστούμια για να διακρίνει μας".
  
  
  "Καλά, Τζέρι, συνέχισε. Στο δωμάτιο δίπλα στο γραφείο του; ""Λοιπόν, αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο δωμάτιο, δια κουρτίνα.
  
  
  
  
  
  Από τη μία πλευρά κρεβάτι, ένα ζευγάρι αντικείμενα, έπιπλα και ιδιωτικό, το οποίο ασχολείται με συνδέει με το γραφείο. Από την άλλη - μην με ρωτάτε. Ποτέ δεν έχω δει, νομίζω ότι υπάρχει κάποιο εξοπλισμό. Α, ναι, και δίπλα στο κρεβάτι υπάρχει ένα άλλο γύρω από τα εσωτερικά τηλέφωνα.
  
  
  "Έχετε ποτέ ακούσει, όπως ο ίδιος μιλάει για αυτά τα τηλέφωνα?"
  
  
  "Μόνο μία φορά. Αλλά αυτό ήταν το είδος διττή συζήτηση, και δεν το κατάλαβα "
  
  
  "Δύο φορές, όταν εκείνη ήταν εκεί, ονε πήραν", είπε η αδελφή της. "Εγώ δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε. Αλλά νομίζω ότι τώρα ξέρω ".
  
  
  "Πες μου γι ' αυτό, Τέρι".
  
  
  "Λοιπόν, ήταν πολύ θυμωμένος. Και είπε κάτι σαν: κοίτα, δεν βουλιάζει μου, στρατηγέ, Και δεν μπορείς να με απειλείς. Να θυμάστε, αν θα φύγω και θα μας πάρει μαζί μου. Συμπεριλαμβανομένης και στη Μόσχα, ο στρατηγός, της ήρθε στο συνέδριο με δύο βαλίτσες. Αλλά για κάποιο λόγο, ο ένας χάνεται ". Και στη συνέχεια έκανε μια παύση, και είπε: "Αυτό σας λέει κάτι, ο στρατηγός;"
  
  
  "Δεν ξέρω τι λέει στον στρατηγό", - σχολίασε την. "Αλλά αυτό μου λέει πολλά. Ο Варнова ένα τέτοιο σύστημα, ότι, αν πεθάνει, όλα της πόλης, όπως Μόσχα, θα πεθάνουν μαζί του. Δεν είναι μόνο το κακό κάθαρμα, είναι έξυπνος.
  
  
  Για μια στιγμή το μυαλό μου закружился, ενώ η εμπειρία σε διάφορες πτυχές αυτή η σελίδα έχει λειτουργικό σχέδιο. Τότε της είπε: "Από τη μία πλευρά, ο χρόνος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Αλλά δεν βλέπω την επίλυση βιαστούμε. Το μπορώ να κάνω τον Μάρκους να πάω μόνο σε σας για να είναι μέρα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω Варноу να την ανοίξω, αν δεν πιέζει την πρωτοβουλία. Δηλαδή, αν δεν το έστειλε για να σου Μάρκους.
  
  
  "Επιπλέον, δεν μπορώ να το σπάσει για σένα, δεν σκοτώνοντας τον Μάρκους, που θα σταθεί ανοιχτά για την ημέρα, πώς Варнов εγώ μπορεί να δει. Και πριν από το χρόνο να φροντίσει για τον Μάρκους, που βάρεσε την πόρτα στα μούτρα. Έτσι, όλα εξαρτώνται από εσάς, κορίτσια. Αυτός που σήμερα είναι προς αυτόν, πρέπει να έχω κάτι να κολλήσει σε αυτή την πόρτα, ώστε να μην κλείσει εντελώς, και να το κάνουμε, έτσι ώστε να Варнов δεν τον είδε. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται ένα θαύμα χρόνο ".
  
  
  "Έχω μια ιδέα", είπε ο Terry. "Αυτός που έλαβε την έγκριση του καθηγητή, πηγαίνει μαζί του στην κρεβατοκάμαρα, накачивает εγώ και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Στη συνέχεια ικετεύει να πάει στην τουαλέτα. Δεν μπορεί να διαφωνήσουν με αυτό, οπότε κλείνει στο μπάνιο, καθαρίζει το νερό, στη συνέχεια, τρέχει στο γραφείο του και σας ανοίγει την πόρτα χάλυβα. Στη συνέχεια επιστρέφει μέσω του συνδετικού την πόρτα και να ανεβαίνει στο κρεβάτι με Варнову.
  
  
  "Καθαρή μεγαλοφυία", είπα.
  
  
  "Μέχρι τότε θα πρέπει να απαλλαγούμε από τον Μάρκους, - έσπευσαν Terry, και περιμένετε για την ημέρα".
  
  
  "Δώστε μου ένα λεπτό πέντε", είπα. "Και θέλω να τον Μάρκους заманила εδώ το υπόλοιπο κορίτσι, για να μπορεί να φροντίσει σχετικά με τα πρότυπα της nen γρήγορα και αθόρυβα".
  
  
  "Συνήθως δεν θέλει να ήμασταν και οι δύο στην πρωινή γιορτή", είπε ο Τζέρι. "Αλλά ας υποθέσουμε ότι το ξέρει;"
  
  
  "Μην ανησυχείς, θα την σχεδόν έτοιμη για όλα", - είπε ο έι.
  
  
  Ακολούθησε άλλο ένα задумчивое σιωπή, και στη συνέχεια της είπε: "Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Αλλά για πόσο καιρό;
  
  
  "Είναι σαν το ρολόι", είπε ο Terry. "Αυτό πρέπει να είναι από λεπτό σε λεπτό".
  
  
  "Φυσικά", είπε ο Τζέρι. "Αλλά αν αυτό το εγώ είναι μια μεγάλη μέρα, για να σβήσει από το πρόσωπο της γης της Νέας Υόρκης, ίσως, θα τρελαθούν και, κατάλληλο πάρε, δεν θέλει να κοιμηθεί".
  
  
  - Θεέ μου, - простонала Terry.
  
  
  Και εκείνη δεν είπε τίποτα, γιατί κλίμακας σε αυτό το ζήτημα και πιθανή καταστροφή, που σχετίζονται με την απάντηση, ошеломили το μυαλό μου.
  
  
  Είκοσι ένα
  
  
  Σε μια σκοτεινή γωνιά του δωματίου ήταν κάτι σαν τραπέζι τουαλέτας, και έκατσα μαζί του, πλήρως отгороженный από την ημέρα. Τα λεπτά κυλούσαν ασταμάτητα και μου σπασμούς μυϊκή μύες εκλιπαρώντας για ανακούφιση. Τέλος, το διπλάσιο. Ήταν ανόητο να παραμείνει σε αυτή την άβολη θέση, όταν σίγουρα θα ακουστεί ένας ήχος προειδοποίησης κλειδί σε μια μέρα.
  
  
  Πέρασε μισή ώρα, όταν την αιτιολογημένη ότι το ρευματισμό με την τεράστια ανοιχτήρι λάβει Варнов έτοιμος να παραιτηθεί από την ελαφρά ψυχαγωγία και να επικεντρωθεί σε σκοτεινές υποθέσεις της ημέρας, το χέρι του ήταν έτοιμη να στείλει σήμα που θα ανατινάξει την πόλη της Νέας Υόρκης. στο σημείο. Και αν την τελευταία ώρα ο πρόεδρος δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει την εθνική πανικό και να εκκενώσει το Μανχάταν, η τύχη όλων αυτών των ανθρώπων ήταν στα χέρια μου.
  
  
  Περιμένοντας την αγωνίστηκε με ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη αίσθηση φόβου που υπολογίζει το σκοπιμότητας έξι εναλλακτικές σχεδιασμού. Όλα ήταν πρακτικό και αρκετά έξυπνος. Αλλά ο καθένας μπαίνει σε αδιέξοδο - σε ένα απόρθητο χάλυβα μέρα ανάμεσα σε μένα και Варновом.
  
  
  Από καιρό σε καιρό στο βάθος του τούνελ ακούγονταν fuzzy απαλούς ήχους. Невнятные φωνής, κουφός τριγυρνά βαρύ πόδι, κλαγγή μετάλλων. Κορίτσια εισάκουσαν μου, σπρώχνοντας τα αυτιά του σε μέρα, αλλά είπαν ότι δεν έχουν ακούσει τίποτα σημαντικό, απλά άχρηστο φλυαρία, όταν πολλοί άνδρες, προφανώς, βιαστικά, πέρασαν mimmo.
  
  
  Στη συνέχεια, μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής, όταν επρόκειτο να ρισκάρει σε κάθε μια απελπισμένη τέχνασμα, δεν έχει σημασία πόσο τρελό ρίσκο, ακούστηκε ένας ανυπόμονος χτύπημα στην πόρτα, που αμέσως ακολούθησε το τρίξιμο του κλειδιού στην κλειδαριά.
  
  
  Ήδη ήταν καλά κρυμμένη, όταν ο Μάρκους μπήκε στο δωμάτιο παλλακίδες του καθηγητή και φώναξε: "Είστε εκεί - Little miss-Mole, - απαιτεί αμερικανός.
  
  
  
  
  
  
  Οι υπηρεσίες για τα δύο! Καθηγητής συνελήφθη από την επίσκεψή τους ανωτέρους του, και λέει πως αν δεν έρθει άμεσα, σε ταΐσει σας για φαγητό στα σκυλιά του στρατηγού.
  
  
  "Ω, Θεέ μου, αυτά τα σκυλιά θα φάνε μια φτωχή μικρή μου σε τρεις δάγκωμα", - είπε ο Τέρι την απαλή φωνή. "Ας βιαστούμε, ενώ ο καθηγητής δεν έχασε τη θέρμη".
  
  
  "Νομίζω ότι εννοείς εγώ δροσιά, και όχι εγώ θέρμη, αγάπη μου Terry", - αναπροσαρμόζεται ο Τζέρι.
  
  
  "Φωνάζω ih έτσι όπως το βλέπω ih, αγάπη μου", απάντησε εκείνη και έτρεξε στην ημέρα.
  
  
  "Ω, Ο Μάρκους!" - αναφώνησε ο Τζέρι, - δεν μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα μικρό λεπτό, στη συνέχεια να παραδώσει την αδερφή μου;
  
  
  "Να γυρίσεις;" - εξοργισμένοι έκοψε ο Μάρκους. "Γιατί;"
  
  
  Είμαι μόνος και ... και χρειάζομαι πραγματικός άντρας και δεν το κουρασμένο παλιό τσάντα με τα οστά.
  
  
  "Για να wouldnt; Έτσι είναι τώρα; "- είπε ο Μάρκους, η φωνή του έτρεμε από το διέγερσης. "Και τι θα μπορούσα να κάνω με το παρόν άντρα μόνο για ένα μικρό λεπτό;"
  
  
  "Δεν θα μπορούσε να σας δοθεί δύο μικροσκοπικά λεπτά;"
  
  
  "Θα μπορούσα να σας εξοικονομήσει πολλά, αλλά έχω μπορούσατε να αντιμετωπίσετε προβλήματα".
  
  
  "Δεν μπορώ να πω. Και δεν σου φαίνεται ότι πρέπει να το ρισκάρεις;
  
  
  Και στη συνέχεια, στη συνέχεια, φρικτό, ανασφαλής παύση: "Ναι, να την επιστρέψω. Σε λιγότερο από ένα λεπτό. Είσαι έτοιμος!"
  
  
  Σαν να ήταν ένα θαυμαστικό συγκατάθεση, η πόρτα έκλεισε με έναν γδούπο. Στη συνέχεια, προέκυψε ένα τεράστιο κενό της σιωπής.
  
  
  "Μην πάψεις να μας δευτερολέπτου", - είπε ο Τζέρι χαμηλή φωνή, - "Και ας είναι απασχολημένος!"
  
  
  "Ράφτης, δεν θα μάθει ποτέ ότι εγώ έκανε εντύπωση", - μουρμούρισε εκείνη, και πάλι ξέρω.
  
  
  Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επέστρεψε ο Μάρκους.
  
  
  "Όπως βλέπετε, την έτοιμος, εραστής", - είπε ο Τζέρι.
  
  
  "Είμαι έτοιμος περισσότερο από ό, τι ποτέ θα", - είπε ο βον με ένα νευρικό γελάκι. "Αλλά θα πρέπει να προστατεύει την πόρτα Варноу, και δεν έχω χρόνο να γδυθώ".
  
  
  "Ξέχνα αυτό το ηλίθιο μέρα", - απάντησε ο Τζέρι. "Άγρια αριθμό ελεφάντων είκοσι μέτρα ύψος, δεν θα μπορούσε να το σπάσει, αν η εσωτερική αίθουσα ήταν από το δάπεδο μέχρι την οροφή καλύπτεται με φιστίκια".
  
  
  Προφανώς, ο Μάρκους ήταν πολύ μακριά από την επιθυμία να απαντήσει. Αλλά μετά από λίγο εγκατέλειψε το ζευγάρι καθαρά επιχειρηματικές ворчаний, όταν ο Τζέρι είπε: "Ω, θεέ μου, εσύ είσαι πάρα πολύ!", και την στημένη για τραπέζι τουαλέτας.
  
  
  Είναι εύκολο, αλλά γρήγορα βγήκε μπροστά με стилетом. Το δικαστήριο της βοσνίας και ερζεγοβίνης καταδίκασε πάνω τους για μια στιγμή, όταν σήκωσε το όπλο πάνω από το εγώ στο ευρύ πλάτη. Ανοιχτά τα μάτια Τζέρι διευρύνθηκε με τη μορφή μου.
  
  
  Ξαφνικά, ίσως, подталкиваемый κάποιο ζώο το ένστικτο ή την έκφραση φοβάται το μάτι του Τζέρι, ο Μάρκους σήκωσε το κεφάλι του και γύρισε προς το μέρος μου κατά το ήμισυ.
  
  
  Ως εκ τούτου, αντίθετα, την κάρφωσε τη λεπίδα ονε στο στήθος.
  
  
  Εγώ το στόμα μου ήταν разинут, κι κοίταζαν τα μάτια ανοιχτά δύσπιστος. Στη συνέχεια, όμως, μόνο ήσυχα το πνεύμα κράξαν και τρομακτικό скривившись, γρήγορα τράβηξε το μαχαίρι, θα υπάκουα κατέρρευσε Jerry και πάγωσε.
  
  
  Την σκούπισε λεπίδα για το εγώ διαμόρφωσε το σακάκι του και αποκατέστησε τα όπλα, ενώ ο Τζέρι με την πιο τρομακτική έκφραση του προσώπου μάταια προσπάθησε να απομακρύνεις το σώμα από το να φύγουμε. Της άρπαξε το εγώ πάνω από τον ώμο του και τιναζόταν, και αυτός έπεσε στο πάτωμα. Κοιτούσε στο άπειρο του διαστήματος.
  
  
  Ο τζέρι του χωριού και σκούπισε το αίμα από το γυμνό σώμα καθιστικό σεντόνια, ενώ με κοίταξε με μια έκφραση που δεν μπορούσα ακριβώς σε ποιον. Εκτός από το γεγονός ότι, ίσως, ήταν ένα μείγμα θαυμασμού, της απιστίας σε στενή άγρια πραγματικότητα του θανάτου και της απόχρωσης της αποστροφής. Μισούσε μου, το αίμα ή το πτώμα, δεν θα μπορούσα να πω.
  
  
  "Ναι, είπα, όπως θα απαντώντας σε невысказанный ανοιχτήρι, - φωνή, όπως αυτό συμβαίνει. Και αν δεν πάω, θα πεθάνουν εκατομμύρια άλλοι, πολύ πιο αθώους ".
  
  
  Στη συνέχεια την άφησε και ρίχνοντας μια ματιά προς τα πάνω και προς τα κάτω στο διάδρομο, τραντάζεται είναι μια τεράστια χάλυβα μέρα, για την οποία Варнов και η συσκευή τηλεχειρισμού περίμεναν την ώρα.
  
  
  Πέρασε το ζευγάρι αγχώδεις, ιδρωμένα λεπτό. Και τότε την άκουσε κλικ σύρτες, και η πόρτα είναι λίγο χαλαρό. Άρχισε να ταλαντεύεται σε μένα, αλλά εγώ την έπιασα εγώ και σφηνωμένο μέσα, πάνω στην ώρα για να πιάσει μια αναλαμπή γυμνή πλάτη του Τέρι, που ασχολείται με κρυβόταν από το νου για τοποθέτηση στην πόρτα.
  
  
  Η αθόρυβα έκλεισε την πόρτα και μονορούφι огляделл όλο το δωμάτιο. Σύμφωνα με την περιγραφή του Τζέρι, στα πρότυπα της nen ήταν έδρα με το τηλέφωνο, ντουλάπες, μεγάλο χάρτη των ΗΠΑ στο πλαίσιο και μέρος της Κεντρικής Αμερικής, που δεν ανέφερε. Την περπάτησε πέρα από τα κουτιά εδρών, αλλά ήταν κλειδωμένο. Της έκανε ένα πέρασμα στο αρχείο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
  
  
  Την ερευνηθεί χάρτη. Δαχτυλίδια, συντάσσονται κόκκινη λαβή με μαρκαδόρο, πέρασε επτά πόλεις των ΗΠΑ και της διώρυγας του Παναμά. Στόχους για την καταστροφή. Ένα γύρω από τις πόλεις ήταν το Κλίβελαντ, αλλά θα μπορούσαμε να μην δώσουν προσοχή σε αυτόν, καθώς η βόμβα που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει το εγώ, ήταν υποκλαπούν συνήθεια. Στο χάρτη της πόλης ήταν αριθμημένα, και, εκτός από το Κλίβελαντ, ήταν μια εξαίρεση: Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και η Ουάσιγκτον, Dc.
  
  
  Την, παρατήρησα ότι η πρωτεύουσα έχει διατηρηθεί μέχρι το τελευταίο, χωρίς αμφιβολία, για να μας δώσει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μέχρι την τελευταία ώρα.
  
  
  Χάρτης ήταν κρεμασμένα σε ένα σύρμα για μόνιμη медному γάντζο. Την έβγαλα εγώ από το γάντζο με τη βεβαιότητα ότι, όπως είπε και ο Terry, την βρω χαίνουσα τρύπα ή κρύπτη, στην οποία ήταν κρυμμένα μυστικά έγγραφα. Αλλά αυτό τρύπες δεν ήταν
  
  
  
  
  
  τοίχων κάτω από το χάρτη ήταν ομαλή.
  
  
  Μου ήρθε στο μυαλό, ότι η απλή τρύπα στο στεναγμοί, να κάρτα δεν είναι πολύ εφευρετική για επιστήμονα επίπεδο Варнов. Και η ψηφοφορία τώρα άρχισε να πειραματίζεται με τον γάντζο, στρίβοντας εγώ σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά διαπιστώνοντας ότι είναι σταθερά στερεωμένο και ακίνητος. Αλλά δεν είναι στάσιμο. Γιατί, όταν τον τράβηξε σκανδάλη για τον εαυτό του, είναι λίγο έσπασε. Και εδώ το ίδιο το τετραγωνικό μέρος του τοίχου είναι αθόρυβα отодвинулась, αποκαλύπτοντας ένα δοχείο που περιέχει ένα μικρό, обтянутую δέρμα σημειωματάριο και μια σειρά από αριθμημένα σχέδια, σε κάθε σε όλο οποία απεικονίζεται ένα κόκκινο обведенный το κρανίο, το οποίο, τουλάχιστον, για μένα, προφανώς, οδηγεί στη θέση του έβαλε το βαλίτσες-βόμβες.
  
  
  Βρήκαν θέσεις, δηλαδή, αν έχετε την κατάλληλη εξήγηση, ποιο κτίριο σε ποια πόλη στην αίθουσα. Χωρίς βοήθεια ή άλλου οδηγού εκτύπωσης δεν είχαν νόημα.
  
  
  Αν και αυτό φάνηκε την ηλικία σε αυτές τις επίπονες, των νευρικών υπό άλλες συνθήκες, ματιά στο ρολόι μου είπε ότι έχουν περάσει μόνο δύο λεπτά. Και έτσι όπως της τους ανήκει, ότι Вамоу μπορεί να ζήσει άλλα δέκα λεπτό ή περισσότερο, όταν ο Τέρι θα ενημερωθεί για τις ανάγκες μου στο χρόνο, την селл σε μια καρέκλα και άρχισε η ταχεία μελέτη βιβλίων τσεπών δερματόδετο.
  
  
  Πρώτα περιέχονται στα πρότυπα της nen τα γράμματα και οι αριθμοί ήταν για τους περισσότερους ανθρώπους είναι εξίσου κατανοητή, όπως το κινέζικο σταυρόλεξο. Αλλά είμαι συνηθισμένος σε όλα τα είδη των παζλ, και στον κόσμο λίγο πράκτορες, που τόσο καλά μυημένοι στην τέχνη να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασης. Σύντομα έγινε γνωστό σε πρότυπα της nen αμερικανικός κώδικας που χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες της εποχής Варнов. Και αν ο κώδικας έχει ουσιαστικά αρκετά απλή, αν κάποιος, αν εκπληκτικό ένα περίεργο μαθηματικό τύπο για να το εγώ αποκρυπτογράφηση, απ ' όσο ξέρω, ποτέ δεν ήταν hacked από τον εχθρό μέσα ή έξω από τις ΗΠΑ.
  
  
  Την пролистал τη μνήμη, και η αρχή κώδικας εμφανίστηκε στο μυαλό μου σχεδόν αμέσως. Τη βρήκε τη λαβή στον κάτοχο στο τραπέζι δίπλα στο μαξιλάρι και έκανε γρήγορες стенографические καταγραφή, αποκωδικοποίηση και μείωση μόνο τις βασικές αρχές του κειμένου και αριθμών, έκθεση συνωμοσία για το θάνατο της κεφαλής. Συμπεριλαμβάνει τα μυστικά συσκευές έκρηξη βόμβας Варнов, активируемого γραφίδα με αυτόνομη τροφοδοσία. Μικροηλεκτρονική σχεδιάστηκε στο δίσκο μέγεθος με το δολάριο μέγεθος με δερματικό κρημνό, για να κάνω εγώ, είναι σε θέση να μεταδώσει ένα ισχυρό σήμα υψηλής συχνότητας σε τεράστιες αποστάσεις - προσάρτημα, κάτι που μοιάζει με βηματοδότη, αλλά πολύ πιο σύνθετη, ανατίναξε όλες τις βόμβες σε αρμονία μέσα σε δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο χτύπημα της καρδιάς Варнов.
  
  
  Είναι ένα περίπλοκο, απίστευτα μικρή συσκευή τηλεχειρισμού σημειώθηκαν στην πρώτη σελίδα, όπως "Κλειδί πρόσβασης". Και στην τελική σελίδα υπό τον τίτλο: DISARM ήταν μια σειρά από πέντε αριθμούς, που, όπως εξηγείται στο κείμενο, ήταν το κλειδί για να απενεργοποιήσετε το πλήρες όνομα του, ακόμη και μετά τη στιγμή που έχεις το σήμα για την έκρηξη. Αυτή η πρόσθετη ενημέρωση προφυλάξεις για την αποφυγή σύνδεσης του βηματοδότη στην καρδιά Варноу.
  
  
  Αλλά ήταν το πρόβλημα. Μετά να έχει σταλεί το σήμα ωρολογιακή βόμβα που εκτελεί τις βόμβες, ήταν μόνο τριάντα δευτερόλεπτα για να ακυρώσετε εκρήξεις.
  
  
  Γρήγορα διανοητικά φωτογραφηθεί δωμάτια και спроецировал ih εικόνας στον μπροστινό τοίχο του μυαλού του. Έχω σχεδόν ελεύθερη μνήμη, και να θυμάστε μια ντουζίνα αριθμούς δεν θα ήταν το πραγματικό πρόβλημα. Ωστόσο, το έγραψα τους αριθμούς σε ένα κομμάτι χαρτί, που έφερε και το έβαλε σε ένα λεπτό.
  
  
  Ακόμα ένα λεπτό να το γνωρίζει fold paper τη γραφίδα και το δίσκο, και στη συνέχεια καταγράφεται η θέση βαλίτσες-το πλήρες όνομα σε διαφορετικές πόλεις.
  
  
  Με τον τρόπο αυτό, την έβαλε βιβλίο και σημειώσεις με την αποκρυπτογράφηση ee πραγματικότητα σε ένα άλλο το πλάτος. Την πέρασα περίπου πέντε δευτερόλεπτα για να καταγράψει τα κρυπτογραφημένα στοιχεία, γιατί έπρεπε να έχουν άμεση λειτουργική γνώση της συσκευής, αν ήταν έτοιμος να διακόψει το θανατηφόρο σχέδιο Варноу. Και την, ανακάλυψα ότι μπορώ να θυμηθώ σχεδόν όλα, αν πρώτα θα εξηγήσω λεπτομέρειες γραπτώς. Σε κάθε περίπτωση, αν μπορείτε να διευθετηθεί με τη συσκευή σας, να διαχειριστείτε τους ήταν τόσο απλό, όπως να αγγίξει με ένα μολύβι σε διάφορα σημεία της πυξίδας.
  
  
  Τώρα την έβαλε τα σχέδια, είναι πολύ ογκώδη για να ih να θεωρηθεί, σε μία ικανότητα, έσπασε τον γάντζο, για να κλείσει την τρύπα, και κρέμασε την κάρτα στη θέση της.
  
  
  Το ήσυχα μπήκε στο μπάνιο και πήγε μέχρι την άλλη μέρα. Πιέστηκε του, την άκουσε κάτι που, όπως κατάλαβα, ήταν η φωνή Варнова και για αντίποινα φωνή του Terry. Δεν έδωσα σημασία στην συζήτηση, όταν έβγαλε "luger" από τη θήκη του και πήρε το πόμολο της πόρτας. Αλλά η ουσία αυτού ήταν ότι Варнов ζήτησε συγγνώμη για βιασύνη για "επείγοντα πειράματα που θα πρέπει να προετοιμάζονται αμέσως", και Terry παρακάλεσε να δώσει γεια σου, μερικά ακόμη λεπτά με τα καθηγητή, ο οποίος ήταν τόσο μεγάλο άνδρα, που με έκανε να την πνίξει. περισσότερα από τα ίδια.
  
  
  Όταν σιγά-σιγά άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο, Knox Уорноу σε λευκό φαντασίαν ζακέτα πάνω από το παντελόνι στάθηκε στο προφίλ μου, βάζοντας τα χέρια στον ώμο του-Turn, όταν είναι ντυμένη στα будуарный στολή, έβλεπα ονε στα μάτια με ψεύτικο θέα. λατρεία.
  
  
  Τα μαλλιά Варнов ήταν μαύρα, έντονα αρωματικό сединой. Είχε ένα μικρό ακρωτήρι
  
  
  
  
  
  λεπτή χαρακτηριστικά του προσώπου και λεπτό σώμα, που φαινόταν σχεδόν εύθραυστη. Σε αυτά κουνάβι, ενώ δεν την κοίταξα εγώ φωτεινά πράσινα μάτια, στα οποία δεν υπήρχαν συναισθήματα, παρόλο που ήταν σκληρό και γυαλιστερό, όπως σμαράγδια, αντιπροσώπευε ένα πιθανό κίνδυνο την επιβίωση του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο. Και είναι απίθανο ένας άνδρας που θα μπορούσε να περάσει έστω και ένα γύρο με τον Terry ή δίδυμο.
  
  
  "Σήμερα το απόγευμα θα σου στείλω και την αδελφή σου", έλεγε τώρα. "Θα σημειωθεί марочным σαμπάνια και ιδιαίτερο δείπνο. Και μετά να περάσουν μαζί μια μακρά εξωτική βραδιά απόλαυσης ".
  
  
  "Πολύ αμφιβάλλω για αυτό, Варнов", - είπε ονε, μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο πίσω από το "όπλο του". "Περιμένω ότι σήμερα το βράδυ θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες ως τον φυλακισμένο".
  
  
  Εγώ πρόσωπο έπεσε από τη σημαία άδεια για την εκτέλεση, όταν γύρισε προς το μέρος μου. Μέχρι нащупывал λόγια της είπε: "ο Τέρι, πήγαινε στο δωμάτιό σου. Το θέλω, ώστε εσείς και η αδελφή του ήταν ντυμένοι και περίμεναν να την κυνηγήσω ".
  
  
  Άνοιξε το στόμα της για να πει κάτι, τότε έσπευσε
  
  
  "Ξέρω ποιος είσαι", - είπε ήσυχα Варнов, το πρόσωπό του εξέφρασε την ηρεμία. "Σας εκπλήσσει αυτό;"
  
  
  Ήταν, αλλά δεν είπε τίποτα.
  
  
  Варнов βυθίστηκε σε μια τεράστια δερμάτινη πολυθρόνα δίπλα στο κρεβάτι, διασταύρωσε τα πόδια και διασταύρωσε τα χέρια στο στήθος. "Νομίζεις ότι ο Κάρτερ συνέχισε με έναν ψίθυρο χαμόγελα, - ότι δεν είμαι έτοιμος για μια τέτοια απόφαση, όπως αυτή; Φυσικά, δεν υπάρχει. Ποτέ δεν θα βγω από αυτό το δωμάτιο, είσαι ζωντανός. Και αν πεθάνω, σχεδόν την ίδια στιγμή που ο μισός κόσμος θα μετατραπεί σε στάχτη ".
  
  
  "Τα ξέρω όλα αυτά, είπα. "Έχω αποκρυπτογραφήσει τα μυστικά έγγραφα και τις συμφωνίες μάταιες. Οι αριθμοί 5-21-80-54-7 κάτι λένε για σας; "
  
  
  Εγώ η έκφραση του προσώπου ξέσπασε, σαν κερί στον άνεμο και έσβησε. Κάποια στιγμή είναι σχεδόν μπορούσα να δω, πώς εργαλείων εγώ μυαλού μεταβαίνουν προς τα κάτω απότομα αντιμετωπίζουν, και στη συνέχεια перебирают εναλλακτικές λύσεις.
  
  
  Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους και απεικόνισε τον ταπεινή χαμόγελο. "Λοιπόν, είπε, στο τέλος, τίποτα δεν έχει σημασία. Σε όλους τους ανθρώπους, όλες ηλίθια πλάσματα θνητούς πρέπει να έρθει το νήμα ".
  
  
  Το "ευγενές φιλοσοφία", του είπα.
  
  
  "Εμείς οι δυο, - συνέχισε - είμαστε μόνοι μας σε αυτό το υπόγειο δωμάτιο, με γνώμονα την πυκνότητα του κόσμου. Σκέψου το. Σκεφτείτε μόνο γι ' αυτό! Невыразимая δύναμη που κρατάμε στα χέρια του ". Έκανε μια παύση. "Μπορούμε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και μαζί τον κόσμο να κυβερνήσει. Ή μπορούμε να καταστρέψει το άλλο, το άλλο σε επόμενες λεπτό. Τι θα είναι; "
  
  
  "Μας αυτό, το άλλο", είπα. "Ακόμη και ο κακός ο χαμένος ξέρει, όταν το παιχνίδι έχει τελειώσει. Και υιοθετεί τις απώλειες. Και τώρα σας δίνω τριάντα δευτερόλεπτα για να λύσει. Έλα μαζί μου, και να σταθούμε μπροστά από το δικαστήριο, ή να πεθάνει σε αυτή την καρέκλα. Προσωπικά την, ελπίζω ότι μπορείτε να επιλέξετε το θάνατο. Γιατί για να σε βγάλω από εδώ, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο από ό, τι λίγο, διακινδυνεύοντας μου το λαιμό.
  
  
  Αίμα σπασμός τα δάχτυλα του ενός χεριού, έντονο месившие ένα παχύ μαλακό χερούλι της πολυθρόνας, Варнов αργά κούνησε το κεφάλι. "Καλά, και θα έρθω μαζί σου", είπε. Εκείνος ξεκούμπωσε τα πόδια και φάνηκε έτοιμος να σηκωθεί.
  
  
  Αλλά ξαφνικά έσπρωξε την καρέκλα υποβραχιόνιο. Τοπ μαλακό κομμάτι χεριών αμέσως πάσο σε κρυφές βρόχους, ανοίγοντας ένα μικρό φωτισμό κονσόλα. Για τα πρότυπα της nen ήταν μεγάλο κόκκινο κουμπί, διακόπτης αναστροφής και αριθμημένη καντράν.
  
  
  Όταν χτύπησε απότομα στο κουμπί με την παλάμη του, την πυροβόλησε ονε στήθος. Ωστόσο, το άλλο χέρι ήδη φορούσε στο циферблату. Έτσι και πάλι τον πυροβόλησε. Χέρι συγκλόνισε και πάλι πίσω στο διακόπτη. Δεν ξέρω αν είναι αντανακλαστικές σπασμός του θανάτου ή την τελευταία υπεράνθρωπη προσπάθεια του ανθρώπου, που ήταν μόλις ένα δευτερόλεπτο μακριά από την αιωνιότητα; αλλά, προς έκπληξή μου, το χέρι συνέχισε να μειώνεται και σε αυτό έβαλε το διακόπτη εναλλαγής.
  
  
  Για ένα λεπτό μόνο ακολούθησε το μακρινό απαλούς ήχους των κουδουνιών και το ηλίθιο τραγούδι των σειρήνων. Αν οι ήχοι μπορούν να διεισδύσουν μέσα από τεράστιους πέτρινους τοίχους και περίπου полутонны πόρτες χάλυβα, το ήξερα ότι έξω, στην κοινότητα αυτή, στρατιώτες και εργάτες, ήταν φανταχτερός, лязгающий, разрывающий αυτιά έκκληση για βοήθεια.
  
  
  Την πρόθεση να Варноу να μου πεις που τάισε το πιο σημαντικό γραφίδα, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατο να ακυρώσετε εκρήγνυνται σήματα βηματοδότη. Αλλά τώρα ήταν νεκρός, μια γραφίδα δεν είχα, και τα τελευταία τριάντα δευτερόλεπτα χτυπάει στο πρόσωπο. οι πιο καταστροφικές πολλαπλές εκρήξεις στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  
  
  Τα μάτια Вамова закатились, слепя θάνατο, όταν, ρίχνοντας μια ματιά στο βέλος μου ώρες της, έσκυψε, άρπαξαν εγώ το σακάκι του και σχεδόν την ίδια κίνηση έσκισε με αυτό το πουκάμισο. Και ήταν ακόμα γραφίδα; αναρτάται στο εγώ λαιμό με μακριά ασημένια αλυσίδα!
  
  
  Εγώ το στήθος ήταν γυμνή, αλλά να κλιμακώσουν αίμα. Τρελό το έσβησε με το αίμα четырехдюймового πλατεία δέρματα, окаймленного από τρεις πλευρές πλαστική ραφή. Της, έβαλε τα δάχτυλά σας κάτω από την άκρη του και έσπρωξε πίσω πτερύγιο δέρματα, για να ανοίξετε το κλειδί πρόσβασης με το εγώ σπείρες γύρω από μικρά αριθμημένα σημεία επαφής.
  
  
  Κρατώντας τη βελόνα τόσο προσεκτικά, όπως νευροχειρουργός κάνει νυστέρι, την άγγιξε με την άκρη του στα σημεία επαφής, προωθώντας το ηλεκτρονικό συνδυασμό για το σήμα ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ: Πέντε... είκοσι ένα... ογδόντα... πενήντα τέσσερις... επτά!
  
  
  Τώρα το βλέμμα μου έπεσε στο ρολόι. Τέσσερα - τρία-δύο - ένα - και- bug
  
  
  
  
  
  
  ! Ώρα για την έκρηξη και την καταστροφή πόλεων, που έτσι και δεν ήρθε, είχα τέσσερα δευτερόλεπτα μέχρι την αποθήκη. Και τέλος!
  
  
  Ή ήταν αυτό;
  
  
  Την κοίταξε στο μπράτσο της πολυθρόνας. Πάνω από το κόκκινο κουμπί υπήρχε μια επιγραφή: η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ. Πέρα από το διακόπτη επιγραφή: ALARM. Τώρα ερευνηθεί αριθμημένη καντράν. Έχει επισημανθεί "η ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ" και обведено διαβαθμίσεις από μηδέν έως εξήντα λεπτό. Το βέλος του δείκτη, που Варнов, προφανώς, προσπάθησε να μειώσει στο μηδέν, πραγματοποιήθηκε στο εξήντα.
  
  
  Εξήντα ένα λεπτό, μέχρι τι; Πάνω από το κόκκινο κουμπί ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ φανάρι έγινε πράσινο брылев. Άλλο κουμπί για να ακυρώσετε την προσωρινή κλειδώματος δεν ήταν, επομένως, θα μου, ελπίζω να ξανά κλικ στο ίδιο κουμπί. Τίποτα. Πράσινο άγιος συνέχισε να κάψει.
  
  
  Την άκουγα. Μακριά ανησυχητικές καμπάνες και τις σειρήνες συνέχισε δυνατά buzz. Την накинул αλυσίδα και φτερά στο κεφάλι Варноу, βάλτε τη συσκευή σας σε ένα λεπτό και έσπευσε να τη μέρα με το όπλο στο χέρι. Το τράνταγμα άνοιξε την πόρτα, και με εντυπωσίασε εκκωφαντικό ήχο των κουδουνιών και των σειρήνων. Το ελέγξει, αν έκλεισε χάλυβα πόρτα, κανείς δεν θα μπορούσε να έρθετε και να ανακαλύψετε το σώμα Варноу, και έσπευσε σε δωμάτιο ασφαλείας σε τούνελ. Πρώτα, κανείς δεν είδε και έσπευσε στην ημέρα υπνοδωμάτια δίδυμα.
  
  
  Όταν την προσέγγισε, εξαιτίας της στροφής οι δύο στρατιώτες με όπλα και στόχο. Την τρίφτηκε μέχρι την ημέρα της κάμερας, όταν με πυροβόλησαν, αλλά θεριστής. Την προσοχή πυροβόλησε σε ευθεία χεριών στο προβάδισμα. Όταν είναι δεμένο μέσα και έπεσε, άλλο γρήγορα υποχώρησε για τους δείκτες.
  
  
  Την χτυπούσε την πόρτα και φώναξε το όνομά του. Terry κοίταξα τεράστια μάτια, στη συνέχεια, άνοιξε να μπει μέσα μου, και έκλεισε την πόρτα.
  
  
  Οι δύο κοπέλες φορούσαν σκοτεινή, σχεδόν αυστηρές γκρι κοστούμια. Μια μέρα καθόταν ένα ζευγάρι μικρά ίδιες βαλίτσες.
  
  
  "Ξεχάστε το", είπα. "Είμαστε σε δύσκολη θέση, και θα κινηθούν πολύ γρήγορα για να μεταφέρουν ih. Είστε έτοιμοι;
  
  
  Και οι δύο σοβαρά кивнули.
  
  
  "Κάποιος γύρω σας ποτέ πυροβόλησε με το όπλο;"
  
  
  "Ο πατέρας μου με έμαθε να πυροβολούν σε στόχους γύρω από το όπλο του", - πρότεινε ο Terry.
  
  
  "Τζέρι;"
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Πάντα μισούσα τα όπλα. Αλλά αν χρειαστεί, την έχω στόχο και να τραβήξει τη σκανδάλη ".
  
  
  Την πλησίασε распростертому σώμα του Μάρκους και τράβηξε εγώ το όπλο από τη θήκη. Την κατέδωσε εγώ Terry. "Πυροβολούν για να σκοτώσουν", - είπε ο έι. "Έλα, πάμε!"
  
  
  Την προσοχή οδήγησε ih στο τούνελ. Η προειδοποίηση σταματήσει, η σιωπή έσπασε. Εμείς οι πλάγια στην πρώτη στροφή της σήραγγας, προσκόλληση σε γκρίνια. Εκεί κατέβηκα προς τα κάτω και σύρθηκε προς τα εμπρός, μέχρι που δεν μπορούσε να κοιτάξει πίσω από τους δείκτες.
  
  
  Σε τρία πόδια μακριά από εκεί отступивший στρατιωτών στεκόταν στο πλησιέστερο τοίχο με το όπλο του σε ετοιμότητα. Με είδε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερα, και πυροβόλησε ονε στο στήθος. Ο στόχος μου ήταν ψηλά σε αυτή την άβολη θέση, και η έντονη έπιασα εγώ στο στόμα, таращить μάτια τρύπησε το ζευγάρι μπροστινά δόντια, πριν περάσει από το εγώ του εγκεφάλου.
  
  
  Όταν έχουμε περάσει mimmo εγώ σώματος, τα κορίτσια έχουν μείνει και κοιτούσαν προς τα κάτω με μια έκφραση αηδίας. Ο στρατιώτης είχε όπλο. Της, έσκυψε για να το πάρει, και παρέδωσε τα όπλα Τζέρι. Για μια στιγμή κοίταξε το όπλο σαν να ήταν ένα θανατηφόρο δράκο. Στη συνέχεια, όμως, σήκωμα των ώμων, με ρώτησε, πώς να το χρησιμοποιήσω, και έδειξε την ει.
  
  
  Τώρα είμαστε έσπευσαν προς την έξοδο, γύρω από το τούνελ, όπου το έλεγχε κρύβονται στρατιώτες. Δεν βρουν τίποτα, βγήκαμε στην φθορισμού брылев. Εμείς έσπευσαν στο δρόμο για λίγα μέτρα και αντιμέτωποι με ένα ζευγάρι των στρατιωτών. σε μας τα γρήγορα βήματα έρχονται οι άνδρες σε ρούχα εργασίας. Ήταν άοπλοι, ως εκ τούτου, δεν προσπάθησε να ih να πυροβολήσει. Δεν είναι καν μια ματιά σε μένα. αλλά με περιέργεια κοίταξε τα κορίτσια εν παρόδω.
  
  
  Μετά, θυμήθηκα ότι ήταν σε ρούχα εργασίας, οι άνδρες ήταν τόσο απασχολημένες με τη μορφή κορίτσια που δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν με προσοχή. Ίσως εργάσιμες μοντέλο ήταν τόσες πολλές, που δεν είναι όλοι τους ήταν γνωστό ακόμα ένα φίλο.
  
  
  Την έσπασε με τα μονοπάτια και οδήγησε κορίτσια στο λόφο, καλύπτονται από μεγάλους ογκόλιθους, που χρησίμευε ως καταφύγιο και καταφύγιο. Όταν σταμάτησε σε ένα μεγάλο βράχο, και πάλι κοίταξε προς τα κάτω για να βεβαιωθείτε ότι μας παρακολουθούν, οι δύο άνδρες σε μια φόρμα, σε μία, γύρω από τους οποίους ήταν офицерские σημάδια διαφορές, βγήκαν από τα βράχια με τουφέκια, στρέφονται ανοιχτά σε μας από απόσταση έκτη πόδια.
  
  
  Δεν έχει ακούσει τις φωνές μας, και μ 'έπιασαν люгером", δεν είχε χρόνο ανύψωση του εγώ.
  
  
  "Σήκω πληρωμών εδώ και πες μου, ποιος είσαι;" - μου είπε αξιωματικός-ρωσικά.
  
  
  Ευτυχώς, έχω μάθει να μιλήσουν αγγλικά με άψογη ομιλία, και πολύ γρήγορα, λέει στα ρωσικά: "Είμαι ο Μπόρις Ιβανόφ και ο ταγματάρχης Рашки μου ανέθεσε να πραγματοποιήσει αυτά τα κορίτσια σε ένα ύψωμα περιβάλλοντα πετρώματα, όπου θα είσαι ασφαλής, ενώ ο κίνδυνος δεν έχει περάσει ".
  
  
  Ο αστυνομικός χαμογέλασε, με κοίταξε με ανοιχτά τα μάτια και είπε: "ο Ταγματάρχης δεν шталь θα στείλει στην επιφάνεια солдатскую δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, ο διορισμός εργασίας είναι η προσωπική μου εργασία, και αυτό το όνομα, όπως ο Μπόρις Ιβάνοφ, στη λίστα μου δεν ήταν. Δεν το θυμάμαι και σου άτομα με ξένη χροιά, χωρίς αμφιβολία, το αμερικανικό. Λοιπόν, θα ήθελα να τον Νικ Κάρτερ, που κυνηγάμε. Με μεγάλη δυσκολία, αφού είσαι ντυμένος σαν ένα γύρω μας ". Όταν ο αξιωματικός ανακοίνωσε είναι αρκετά μακρύ κατηγορητήριο, η φευγαλέα ματιά για τα κορίτσια.
  
  
  
  
  
  Όταν ο αξιωματικός ανακοίνωσε ένα μακρύ κατηγορητήριο, η φευγαλέα ματιά για τα κορίτσια. Είχαν τα μούτρα озадаченные απόψεις τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα που μιλούν, αλλά την ίδια στιγμή φαινόταν τρομοκρατημένους και ανόητα, επειδή Terry κοίταξε αδίστακτη στάση των ρώσων με взведенной τουφέκι με κάτι κοντά σε πανικό.
  
  
  "Θα ανακαλύψετε το δεξί του χέρι, είπε ο σύντροφος αξιωματικός, και απλά να πέσει το όπλο του στο έδαφος. Και τότε θα έρθεις μαζί μας ".
  
  
  Μετά την άμεση ταλάντωση, όταν οι δύο άνδρες, χωρίς να αναβοσβήνει κοίταζαν το όπλο που την безвольно κρατούσε κοντά της, χαλαρώνει τα δάχτυλα, και "luger" έπεσε στο έδαφος. Το ήσυχο γδούπος που έκανε κατά την προσγείωση, ποτέ δεν ακούστηκε. Ο ήχος έχει διακοπεί δύο грохотами που έγιναν κοντά στον άλλο για τον άλλον, σαν γιγαντιαία παλαμάκια τα χέρια μου στ ' αυτιά μου.
  
  
  Μέχρι την με την αίσθηση της πλήρους μη ύπαρξη παρακολούθησαν, ως αξιωματικός, τρυπημένα το κεφάλι με το ένα μάτι, σιγά-σιγά έγειρε πίσω, κατέρρευσε στο βράχο, πέταξε το όπλο και έπεσε στο πλάι στο έδαφος.
  
  
  Εγώ σύντροφε, με τραύμα από σφαίρα στο λαιμό, πρέπει να χύνεται έξω το κόκκινο, όταν έπεσε στα γόνατα και έπεσε προς τα εμπρός, ακόμα κρατούσε το όπλο στο χέρι.
  
  
  Και πίσω μου, ακόμα επισημαίνοντας βαρύ κάπνισμα όπλο του Μάρκους, καθόταν Terry, το όμορφο στόμα образовывал μεγάλο στρογγυλό, αμίλητος ооооо ...
  
  
  Jerry και εγώ κρατούσε όπλο, αν και ήταν. χωρίς ενθουσιασμό έθεσε και χωρίς αποτέλεσμα σημαδεύεις.
  
  
  Ξαφνικά Terry κατέβασε το όπλο, έπεσε στο έδαφος και заорала. "Θα - έπρεπε - να πυροβολήσει την ίδια στιγμή", - всхлипнула είναι, κατηγορώντας Τζέρι, ο οποίος, κοιτάζοντας τους νεκρούς στρατιώτες, κι άρχισε να κλαίει.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую το κεφάλι Αγκάθια, της είπε απαλά: "το χρωστάω σε σένα, μωρό μου. Θεέ μου, πώς θα σε έχω! "
  
  
  Την πήρε το επίγειο Luger, και στη συνέχεια πήρε ih και τους δυο στην αγκαλιά του, με αγκάλιασε και μου είπε: "Πήγαινε, μικρά παιδιά, πάμε!"
  
  
  Είκοσι δύο
  
  
  Όταν εμείς γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή του λόφου, χαμερπή пригнувшись εκτείνονται από πέτρα σε πέτρα, αρχίσαμε να πετάει προς το ελικοδρόμιο. Ανοιχτά μπροστά μας το έδαφος πάνω από τα κτίρια ήταν γεμάτη στρατιώτες, ищущими μας. Κάποια επιφάνεια παρέδωσαν τα όπλα, και είναι επίσης το κυνήγι για μας. Να μπούμε ήταν αδύνατο, ως εκ τούτου, κρυφτήκαμε σε μια μικρή τσέπη μεταξύ των δύο τεράστιους ογκόλιθους σε σχήμα κάθονται οκλαδόν προϊστορικά τέρατα.
  
  
  Τα κορίτσια κάθονταν με ошеломленными πρόσωπα, βάζοντας το όπλο στα γόνατα.
  
  
  "Δεν καταλαβαίνω πώς σου τη χαρίσω αυτή τη φορά, είπα. "Γιατί οι στρατιώτες δεν είδαν σου όπλα;"
  
  
  "Επειδή", είπε ο Terry, όταν κατεβήκαμε κάτω και είδαν πλησιάζει την επιφάνεια, του έβαλε το όπλο κάτω από τη ζώνη φούστες, και накинул σε αυτό το σακάκι. Το έκανε ο χαρακτήρας του Τζέρι, και έκανε το ίδιο. Αυτά τα έπινα δεν θα μπορούσε να μας βλάψει, αλλά σκέφτηκα ότι αν δουν τα όπλα, θα αυξήσει τον κώδωνα του κινδύνου. Έτσι, όταν ο αστυνομικός και εγώ υπηρέτες βγουν με τα τουφέκια και άρχισαν να μιλούν σε-ρωσικά, της ψιθύρισε ο Τζέρι και είπε: "Βγάλε το όπλο και πυροβόλησε όταν σε ткну" ".
  
  
  Terry αναστέναξε: "Αλλά δεν μπορούσε να το αντέξει αυτό. Είναι κότα, έτσι δεν είναι αδερφή; "
  
  
  "Είναι, μάλλον, δεν θα μπορούσε να πυροβολήσει το φίδι, αν ήταν διπλωμένα, για να με χτυπήσει", - απάντησε ο Τζέρι.
  
  
  "Σε κάθε περίπτωση, είπα, ήταν μια γενναία παιχνίδι και πολύ έξυπνο παιχνίδι. Είστε και οι δύο πολύ έξυπνες γάτες. Γιατί προσποιείσαι ηλίθιες ξανθιές; "
  
  
  Jerry απάντησε με ένα ειρωνικό χαμόγελο. "Λοιπόν, - είπε, - θα γνωρίζουν από καιρό ότι στους άντρες αρέσει να αισθάνονται ανώτεροι. Και αν είστε σέξι μικρή ξανθιά, μπορείτε να πάρετε από τον τύπο πολύ περισσότερο, αν δώσετε ονε ωραίο, αλλά μια ανόητη ρουτίνα ".
  
  
  "Δεν είναι το μισό της υπόθεσης", - είπε ο Terry. "Αν κρύβεστε πίσω από μια τέτοια προπέτασμα καπνού, μπορείτε να παρακολουθήσετε, να ακούσετε, να σκεφτούμε και κάθε φορά βγαίνει στην πρώτη θέση. Γιατί, όταν φαίνεστε пустоголовым, μπορείτε να φύγετε στην αρχή το δεύτερο σχέδιο. Είσαι επικίνδυνη, όπως έπιπλα. Και ως εκ τούτου, μεγάλες ρόδες, που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, με διάφορους τρόπους, να επιτρέψει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του "
  
  
  "Έχετε ποτέ σκεφτεί να γίνει κατάσκοποι;" - ρώτησε με λίγο γέλιο.
  
  
  Ih κεφάλι кивнули σχεδόν σε αρμονία.
  
  
  "Με την κρίση, - είπε ο Τζέρι, είμαστε λίγο κατασκοπεύουμε. Για τα στελέχη των εταιρειών. Επαγγελματικά τα πράγματα. Αλλά είναι δύσκολο, είναι αδίστακτη παιχνίδι και θέλουμε να το τελειώσω. Σκεφτήκαμε ότι αυτή η παρωδία που θα είναι κοινός απελευθέρωση ". Κοίταξε την απότομη περβάζι πέτρα. "Κάποια άδεια. Θα μπορούσαμε να ενωθείτε με WACS, χαλαρώσετε περισσότερο και να είναι πιο ασφαλής ".
  
  
  Ένα νεύμα, την ανέβασε ένα νέο βίντεο στο "Luger". "Αν φύγουμε ποτέ από δω ζωντανά, την θυμάμαι σας κορίτσια", είπε. "Έχετε πολλά ταλέντα", - πρόσθεσε με ένα χαμόγελο.
  
  
  "Εσύ δεν λες να βγει ζωντανός;" - είπε ο Τέρι, закусив το χείλος.
  
  
  "Εγώ θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Ανοιχτά τώρα δεν φαίνονται πολύ καλά. Το ερευνήσει τις ώρες. "Έχω την αίσθηση, ότι αν δεν μπορέσουμε να κοιτάξει κάτω σε αυτό το κάστρο την εποχή του λίθου με αυτό το ελικόπτερο ривненской σε είκοσι πέντε λεπτό, θα δείτε κάτω από τον ουρανό. Ή πάνω από την κόλαση ".
  
  
  "Τι σημαίνει αυτό;" - δήλωσε ο Jerry, τα φρύδια στα ύψη προς τα πάνω. "Κοιτάξτε, το πολύ δεν είναι ευτυχισμένος σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά δεν είμαι έτοιμος να πεθάνω ".
  
  
  "Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην ξέρεις τι σημαίνει αυτό", απάντησα. - Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι μόνο μια υπόθεση. Και αν έχει δίκιο, τότε εκ των προτέρων να σε προειδοποιήσω καθόλου δεν θα πάει καλά. ".
  
  
  
  
  
  
  "Μπορείς να διαχειριστεί το ελικόπτερο;" - είπε ο Terry.
  
  
  "Ναι. Το να πετάξει σχεδόν σε οτιδήποτε. Και η μνήμη μου σχετικά με την τοπογραφία υποβλήθηκε μας στην πλησιέστερη πόλη. Αλλά αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε πιλότος, που ξέρει κάθε σπιθαμή αυτής της χώρας ".
  
  
  Την κοίταξε λοξά προς τα κάτω μέσα στο χώρο ανάμεσα στις πέτρες. Στα αριστερά του με το ελικόπτερο καθόταν μακριά από το κέντρο του γηπέδου. Εγώ μεταφέρθηκε σε μικρή απόσταση, κοντά στη δεξαμενή. Και την ελπίδα ότι αυτό θα σήμαινε ότι Ingram στραγγάλισε το πουλί. Πού ήταν; Πού ήταν Πιλάρ; Χαρά και τους λόγους ήταν έρημη. Το σώμα του νεκρού φύλακα έχει καταργηθεί.
  
  
  Η πιλάρ, πρέπει να κρύβεται. Ή την πήραν; Και, τέλος, την ρώτησε τον εαυτό του, όπως οι στρατιώτες έμαθαν ότι το κυνήγι για τον Νικ Κάρτερ; Όταν Варнов νεκρός, ποιος θα μπορούσε να περάσει τη λέξη;
  
  
  Λογική επιλογή εξηγήσεις, φαινόταν, ήταν ότι είτε Pilar ήταν схвачена, και με nah βασάνισαν την αλήθεια, είτε Ingram έσκασε και το ξεφούρνισε.
  
  
  "Θα ελέγξω τον εξοπλισμό στο εργοτάξιο για το ελικόπτερο", είπα. "Και θέλω να σας κορίτσια, έμειναν εδώ. Έχουμε τους τρεις δεν μπορεί ποτέ να πετύχει μαζί. Από την άλλη πλευρά, αν σε πιάσουν ένα, μπορείς να προσποιείσαι το χαζό και να σου πω ότι φοβήθηκε και κρύφτηκε, ενώ τα γυρίσματα δεν θα τελειώσει ".
  
  
  Της χαμογέλασε. "Δεν θα είναι δύσκολο να προσποιηθώ ηλίθια;"
  
  
  Είναι αδύναμα χαμογέλασαν και μου έστειλε δυο αραιό χαμόγελα.
  
  
  "Τώρα, συνέχισε, λοιπόν, σε αυτό το μικρό κατάσκοπος τρύπες ανάμεσα στις πέτρες μπορείτε να δείτε καθαρά το μαξιλάρι. Και την θέλω για ένα γύρω σας συνεχώς ακολούθησε. Όταν πάω εκεί, αν όλα είναι καθαρά, να την βγάλω φόρμες και θα περιμένω να το κοστούμι που φοράω. Αυτό θα είναι το σήμα για να παραδώσει μια φορά. Και εννοώ λήψη ".
  
  
  Και οι δύο σοβαρά кивнули.
  
  
  "Αν δείτε, ότι έχω πρόβλημα, μείνετε στη θέση του, ενώ δεν θα δώσω σήμα ότι όλα τελείωσαν. Το ίδιο θα μπορούσε να είναι νεκρός. Αν για σας είναι προφανές, κλείστε και ξεκινήστε την αθώα πράξη. Και μην πέσετε με τα όπλα. Ξεφορτώσου τους."
  
  
  Την κινήθηκε να φύγει, σταμάτησε. Της έκλεισε το μάτι και τους έδωσα ένα μικρό χαιρετισμό.
  
  
  "Αντίο, Νικ", είπε ο Τζέρι.
  
  
  "Καληνύχτα, και καλή τύχη, Νικ", είπε ο Terry.
  
  
  Την γύρισε και περιστέρι
  
  
  Κεφάλαιο Είκοσι τρία
  
  
  Υπήρχαν πολλοί στρατιώτες και κάποιες θέσεις που шарили από τις πλαγιές πάνω από μια ομάδα κτηρίων πίσω μου. Αλλά όταν μπήκε κρυφά προκυμαία ειλικρινής μέσα από ένα μαξιλάρι για το ελικόπτερο, κανείς δεν τον συνάντησε.
  
  
  Περίγυρο φαινόταν τώρα безлюдными και ήσυχα. Καμία στρατευμάτων δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική. Είναι πιθανό ότι, прочесав περίγυρο ελικόπτερα, στρατιώτες να συγκεντρώσετε τις προσπάθειές τους σε ορεινές περιοχές της χώρας πάνω από το κέντρο του συγκροτήματος, όπου ήταν πολύ περισσότερα καταφύγια.
  
  
  Από την άλλη πλευρά.
  
  
  Выскочив γύρω από την κρυψώνα της, έτρεξε από το ανάχωμα στο ελικοδρόμιο. Την κοίταξε με ελικόπτερο. Που κάθισαν οκλαδόν κάτω κενό και απροστάτευτο, έτοιμο να πετάξει στον ουρανό. Τα ηλεκτρικά ρολόγια μου είπαν ότι έχει μείνει δεκατέσσερα λεπτό ακόμα πολύ χρόνο. Για Вильгельминой της, ήρθε σε ένα σημείο κοντά σε μέρα τσιμεντένιο φρουρός. Η πόρτα ήταν κλειστή, και πλησίασε ένας γύρω από τα στενά παράθυρα με μεταλλικά κάγκελα, να κοιτάξουμε μέσα.
  
  
  Αυτή τη στιγμή, η πόρτα άνοιξε διάπλατα. Της, έπεσε μπρούμυτα και έθεσε "luger", για να πυροβολήσεις εξ επαφής. Αλλά ο στόχος μου ήταν μακριά μαύρα μαλλιά και υποδοχής χαμόγελο με δόντια.
  
  
  Ήταν Pilar! Αν δεν ήταν το όπλο που της ει άφησε, η οποία ήταν συνδεδεμένη με τη μέση της, ήταν εντελώς θηλυκή και περιζήτητο.
  
  
  Την χαλαρώνει το δάχτυλό σας στη σκανδάλη και σηκώθηκε με ένα χαμόγελο, στη συνέχεια μπήκε μέσα jumpsuit και προσέφερε Luger σε θήκη.
  
  
  Pilar ήρθε σε μένα με ανοιχτές αγκάλες. Αγκάλιασε και με φίλησε. "Νικ!", είπε. "Δεν ήμουν σίγουρος αν την άκουσε πυροβολισμούς και σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι ..."
  
  
  Της γέλασε. "Το μόνο σχεδόν νεκρή", - είπε ο έι. "Από την εξάντληση. Όπου Ingram;
  
  
  "Τον πήραν. Για να τιμωρήσει εγώ για ό, τι σας έφερε εδώ ".
  
  
  "Μπορεί να πεθάνει από ih" πειθαρχία ", είπα.
  
  
  Υποχώρησε πίσω και πάλι восхитилась μου. - Δεν φαίνεσαι καλά, Νικ. Αναστέναξε. "Είσαι μεγάλος άνθρωπος και θα το μίσος να σε χάσω". Είναι выдернула το όπλο από τη θήκη και нацелила εγώ το στήθος μου χέρι, είναι η σταθερή, ότι θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι του χάλυβα, μέσα σε μέγγενη. "Αλλά - συνέχισε, - φωνή, καθώς, όπως λένε, μπισκότο θρυμματίζεται, ε;"
  
  
  "Λοιπόν, σας όλη την ώρα ήταν σε άλλη ομάδα", - είπε ο, πραγματικά διστακτικά, γιατί ήξερα ότι από στιγμή σε στιγμή, ήταν έτοιμη να με σκοτώσει.
  
  
  "Όχι, μου απάντησε, - όχι ακριβώς. Το διπλό πράκτορα, ένα νόμισμα με δύο πρόσωπα. Το κρυφά υπηρετώ τη Ρωσία, καθώς και προσποιούμαι πως είμαι πράκτορας της Αμερικής. Και οι δύο πληρώνουν καλά - καλά, καλά, πολύ καλά. Και η αγάπη μου για τα χρήματα περισσότερο από ό, τι η αγάπη προς οποιαδήποτε χώρα, καταλαβαίνετε; Είναι μόλις χαμογέλασε.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Όχι, δεν το καταλαβαίνω. Δεν είναι πολύ σαφές.
  
  
  "Η ρωσία, - είπε, - την πραγματική και επίσημη κυβέρνηση της ΕΣΣΔ θέλει να μου αποκαλύψει αυτή τη βάση συναλλαγών, για να Варнова, στρατηγό Жизова και εγώ μια ανεξάρτητη παράταξη ήταν δυνατόν να κρατήσει, πριν αυτά οδηγήσουν σε δράση πυρηνική βόμβα.
  
  
  
  
  
  Είναι προφανής ο πόλεμος με την Αμερική. Λοιπόν, κάποια στιγμή της ήταν σύμμαχός σας. Αλλά στη συνέχεια, όταν είδε ότι ο καλός στρατηγός δεν μπορεί να χάσει με τη βοήθεια Варнова για να νικήσει ισχυρούς ΗΠΑ, με έπεισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αυτό είναι μια μεγάλη στρατηγική για την Ελλάδα, και βρίσκεται στην εξουσία η κυβέρνηση υπακούει, όπως μόνο μια επανάσταση θα είναι εφικτή ".
  
  
  Σταμάτησε, και τώρα το δάχτυλό σας σφιχτά πιέζεται η σκανδάλη.
  
  
  "Επιπλέον, - πρόσθεσε, - ο στρατηγός πλήρωσε φανταστικό ποσό. Ο χρηματικό ζώνη έχει μετατραπεί σε λίπος ζώνη του νομίσματος. Και πραγματικά, τα χρήματα - web δύναμη που την λατρεύουν ".
  
  
  Της έλεγα τι Варнов νεκρός, αλλά ήξερα ότι δεν θα με πιστέψει. Και την πόρτα σε αυτό το δωμάτιο πρέπει να είναι εκραγεί ισχυρή βόμβα, πριν από το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί. Άλλωστε μια ματιά στο ρολόι μου είπε ότι έχουμε μόνο δέκα λεπτά.
  
  
  Όπως και να είναι μας, αυτές οι βίαιες σκέψεις ήταν αγένεια να διακοπεί, όταν Pilar оскалилась σε гримасе και εξέδωσε ένα δυνατό διαπεραστικό σφύριγμα.
  
  
  Αμέσως από πίσω γωνίας φρουρός έσπευσε τρεις στρατιώτες με πολυβόλα. Για τους παρακολουθούνται στενά στρατηγός Жизов, πανέμορφο στην επένδυση мундиром μορφή. Doberman και γερμανικός ποιμενικός αγωνίζονται με την αλυσίδα; μπροστά του πήδησαν λουριά.
  
  
  Όταν αυτή η ομάδα έχει περικυκλώσει με Жизов διέταξε την Πιλάρ να κρατήσει μακριά τα όπλα. Και το χέρι που κάνει τόσο απαλά αγγίζει εμένα, μπήκε στο τα ρούχα μου, το βρήκα, και luger, και στιλέτο, και πήρε ih.
  
  
  "Θαυμάζω τόσο τρομερό εχθρό, Κάρτερ, - είπε ο στρατηγός. "Αλλά το θαυμασμό μου δεν περιλαμβάνει έλεος. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι η τιμωρία θα πρέπει να ταιριάζει με το έγκλημα. Και τι θα μπορούσε να είναι τόσο κατάλληλο για να τροφοδοτήσει ένα ζώο το άλλο είδος. Αν και, φυσικά, είναι πιο υψηλή κατηγορία ". Είναι ενδεικτική κοίταξε προς τα κάτω, στα σκυλιά που, κοιτάζοντας με φαύλο μάτια, зарычали και μου έδειξαν τα λαμπερά, εξαντλημένος μέχρι το κρέας δόντια.
  
  
  Όταν το είπε αυτό, της άρχισε να παίζει με την παράλογη δυσανάλογα μεγάλη πόρπη για ζώνη, δώρισε μου Στιούαρτ στην Ουάσιγκτον. Πιστεύοντας σε περίπτωση απρόβλεπτων καταστάσεων στο μέλλον, την κλείδωσε ζώνη, υποστηρίζει εγώ, γύρω από το jumpsuit. Αυτό έδινε τα ρούχα μου αστεία εμφάνιση, αλλά επίσης προσέλκυσε ιδιαίτερη προσοχή στην πόρπη.
  
  
  Να θυμόμαστε ότι η ζώνη καιρό погружали σε αλατισμένο νερό, τα διανοητικά υπερηφανευόταν για τον Στιούαρτ για ό, τι έκανε το κούμπωμα είναι πλήρως αδιάβροχο.
  
  
  Όταν, προφανώς, έκανε μάγκας βήμα, για να ανατρέψει την πόρπη, ο στρατηγός έπιασε αυτή η χειρονομία.
  
  
  "Πάρε το χέρι σου με πόρπες!" - проревел είναι. Την υπάκουσε με τέτοια θέα, σαν να με έπιασαν το χέρι του σε θανάσιμο βάζο με τα μπισκότα.
  
  
  "Πάρε έχει ζώνη και φέρε μου!" - скомандовал είναι Pilar.
  
  
  Με απορριπτικό "πιαστεί" - "δεν - εμείς"; Χαμογελώντας, Pilar ξεκούμπωσα την ζώνη και έδωσε το εγώ Жизову. Όταν ένας στρατιώτης που έχει τα σκυλιά, άρχισε να ih, από τη στιγμή που ανυψώνει την άποψη, να μου στείλει σχιστομάτη άποψη του εφησυχασμού.
  
  
  "Η αμερικανική μέθοδος απόκρυψης μικροσκοπική όπλων, - είπε - δεν είναι αρκετά έξυπνοι για να ξεγελάσουν κάθε πέντε χρόνια της ρωσικής αγόρι. Τι έχετε εδώ μέσα, ε; Однозарядный όπλο; Διακόπτης μαχαίρι; Ή παραδοσιακά цианистые χάπια; "
  
  
  Δουλεύοντας σε αναζήτηση κακό κρυμμένο ελατήριο σύρτες, είπε: "Ως απλά ηλίθια. Σε αυτό το завитке κρυμμένο πιάσει και...
  
  
  Μισόκλεισε τα μάτια του, κοιτάζοντας πόρπη-μανεκέν, όταν η μίνα-παγίδα εξερράγη με εκπληκτικό ήχο, τον ήχο αποτυπώθηκε από τους λόφους και το επανέλαβε разнесся από το φαράγγι κάτω.
  
  
  Τα χέρια, державшие πόρπη, εξαφανίστηκαν, και ο στρατηγός αργά κινήθηκε αιμορραγία ένα κούτσουρο σε ένα πρόσωπο, το οποίο ήταν ανοιχτό, σαν να ήταν ένα σαπισμένο καρπούζι. Αυτός έπεσε στο έδαφος.
  
  
  Τότε έσπευσε και έκοψε το λαιμό του στρατιώτη, που στο ένα χέρι κρατούσε το λουρί, και στο άλλο το πιστόλι-πολυβόλο. Πριν από την έπεσε, τον άρπαξε το όπλο και που λοξεύεται εγώ φιλαράκια κοντή ουρά, η οποία ασχολείται με скидывает ih προς τα κάτω, όπως το παιχνίδι πάπιες στην παύλα. Pilar нацелила το όπλο μου στη ζωή, ως εκ τούτου, φίλησε αντίο από μόλυβδο φιλί χωρίς λύπη.
  
  
  Ο στρατιώτης που τον έκοψε με το καράτε, και πάλι оживал, ξεκίνησε την ανύψωση. Την έριξαν εγώ πίσω και κολλημένη στο έδαφος ακόμα ένα γρήγορο τράνταγμα.
  
  
  Το περίμενα ότι τα σκυλιά αμέσως βιασύνη μου. Αλλά, αντιθέτως, στράφηκαν εναντίον του αβοήθητο ιδιοκτήτη, που τόσο βάναυσα προσβάλλεται ih και βάναυσα μάσησαν αυτό το αιματοβαμμένο υπόλοιπο άνδρες.
  
  
  Τώρα την έβγαλα φόρμες και να διασφαλίσουμε ότι η γραφίδα και η μικρή δέρματος ένα φυλλάδιο με расшифровочными αρχεία είναι ακόμα στην τσέπη του σακακιού του, στράφηκε προς монструобразным валунам. Γενναιόδωρα σηκώνοντας και τα χέρια τεντωμένα, την έστειλε στα κορίτσια ένα ευρύ σήμα της νίκης και γεια σας.
  
  
  Για μια στιγμή την είδα που αγωνίζομαι με βράχια και αγωνίζονται στην προκυμαία, ih ξανθά κεφάλια ταλαντεύονται στον ήλιο. Στη συνέχεια τον έθεσε Luger και το στιλέτο με το έδαφος κοντά σε Pilar. Την στεκόταν από πάνω της και σκέφτηκα: πώς το κακό όμορφα. Τι απώλεια!
  
  
  Της, γύρισε να φύγει, στη συνέχεια, χρονοβόρες σκέψη, του οποίου στόχος δεν ήταν η απληστία, άνοιξε
  
  
  
  
  
  ee μπλούζα του και έβγαλε ό, τι είναι υγρό και αίμα, όπως παχύ ζώνη νομίσματος, δηλαδή η ζώνη με τα χρήματα.
  
  
  Παίρνοντας εγώ μαζί της, έτρεξε στο ελικόπτερο. Το ελέγξει ο δείκτης στάθμης καυσίμου, σχεδόν έκλαιγε από την χαρά του, όταν διαπίστωσε ότι η δεξαμενή είναι γεμάτη, και μ μηχανή, υψηλή vane βρισκόταν, όταν τα κορίτσια нырнули και ανέβηκαν πάνω στο πλοίο.
  
  
  Την κερδίζει έδαφος, ρύθμισε το βήμα, και θα отлетели από το έδαφος, σαν μια τεράστια бескрылая πουλί, φοβισμένη πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Κάτω από το συγκρότημα κτιρίων, που πραγματοποιήθηκε μοιραία συνωμοσία Νοξ Варнова και Anton Жизова φάνηκε растворялся στο έδαφος, όταν ανεβαίναμε και αποφεύγεις.
  
  
  Οδηγώντας μέσα στη σχισμή ανάμεσα στα βουνά, οδηγώντας mimmo γιγαντιαίο επιμήκους δάχτυλο βράχια, έχουμε σχεδόν χάσει έδαφος από το νου.
  
  
  Αλλά μετά από ένα λεπτό αυτό έγινε για μας εμφάνιση συγκεκριμένο, επειδή έχει ανατιναχθεί, έκαψαν, измельчено ατομικό έκρηξη, που την περίμενα από στιγμή σε στιγμή, κοιτώντας το ρολόι. Όταν ο ήχος έχει φτάσει σε εμάς, τα κρουστικά κύματα έχουν φθάσει σε εμάς. Το ελικόπτερο έθεσε, подпрыгивали και στριμμένα, λες και εγώ πείραζε ένα γιγαντιαίο χέρι.
  
  
  Το εκθαμβωτικό λευκό άγιον ήταν τόσο φωτεινό, που θα έπρεπε να κοιτάξουμε μακριά. Αλλά όταν το ελικόπτερο σταμάτησε, και πάλι θα δείτε τον τόπο της έκρηξης και είδε το χλωμό-καπνιστή драгнет άνοδο, διαστολή σύννεφα.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι εξουθενωμένος, τα πρόσωπα των διδύμων και είπε: "Ναι, πράγματι. Ήταν ένα μεγάλο, ο παππούς εκρήξεις. Και το ήξερα ότι πλησιάζει. Αναρωτιέστε τι δεν έχω δει κανένα νόημα προειδοποίηση σας; Θα έπεσε σε υστερία σε πανικό ".
  
  
  "Και γιατί δεν φοβούνται;" - εύλογα ρώτησε Terry.
  
  
  "Επειδή η απειλή του θανάτου για μένα είναι σχεδόν υπόθεση ρουτίνας", του είπα. "Σε κάθε εργασία πηγαίνει πίσω από τον αγκώνα".
  
  
  "Γαμήλιο?" - είπε ο Τζέρι. "Ποια είναι η αποστολή; Πες μας τι κάνεις. Πες μας τι όλο αυτό το φρικτό τους ".
  
  
  "Ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι;" - ρώτησε Terry. "Τι έγινε σε αυτά τα κτήρια;"
  
  
  "Τι το κτίριο;" Της είπε. "Τι είδους άνθρωποι; Τους ανθρώπους δεν ήταν. Τα κτίρια δεν ήταν. Ih δεν υπήρξε ποτέ ".
  
  
  "Η είδηση για την έκρηξη θα πέσουν σε εφημερίδες στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, και τότε θα μπορέσουμε να πω σε όλους τους φίλους μας, τι συνέβη", - είπε ο Τζέρι.
  
  
  "Αυτό δεν θα έρθει ποτέ σε εφημερίδες", είπε. "Και αν με ρωτήσουν, να την κάνω από την παραμικρή γνώση για την έκρηξη και τα γεγονότα γύρω του. Το θέμα είναι κλειστό. Την περίοδο! "
  
  
  "Πώς μπορείς να είσαι τόσο αινιγματική μπροστά..." - αρχές του Terry.
  
  
  "Η δουλειά μου - το μυστήριο", του είπα. Στη συνέχεια, με ένα χαμόγελο: "Και το φάντασμα, δεν υπάρχοντα στην delle απλά μια εικόνα των ονείρων σου".
  
  
  Την άπλωσε Terry ζώνη με τα χρήματα και είπε: "πρέπει να είσαι, αγάπη μου, και μια μικρή προκαταβολή. Το χρωστάω σε σας τους δυο. Και υποψιάζομαι ότι σε αυτό το βρώμικο πλούσια ώρας είναι αρκετό για να ανοίξει ένα κατάστημα ρούχων.
  
  
  Κεφάλαιο Είκοσι τέσσερις
  
  
  Δύο μέρες αργότερα, με τεντωμένο μεταξύ атласными σεντόνια του κρεβατιού μέγεθος με το γήπεδο τένις στην ακριβό και πολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου Royal Curasao στον κόλπο Пескадера. Στο ένα χέρι είχε ένα ποτήρι ξηρό λικέρ πορτοκάλι, που πήρε το όνομά του το νησί, και το άλλο - ένα απαλό μπλε τηλέφωνο. Το αυτί μου, ακούστηκε η φωνή του David Хока, που είναι αυτή τη στιγμή εξαιρετικά διασκεδαστικό μου έδωσε ένα σημάδι από τον θρόνο του στην Ουάσιγκτον, Dc.
  
  
  "Και μην ξεχάσετε να στείλετε τα χρήματα!" Της είπε ονε.
  
  
  "Ηλιόλουστη?" φώναξε . "Λοιπόν, εδώ δεν είναι ηλιόλουστη. Όλη την ημέρα το κέλυφος βροχή! "Στη συνέχεια, απαλά χαμογέλασε.
  
  
  "Να στείλετε τα χρήματα μέσω τηλεγράφου!" - φώναξε της ονε σε ρευματισμούς. "Είμαι ένας άνθρωπος με τεράστια υπομονή. Ως εκ τούτου, ανά πάσα στιγμή την επόμενη ώρα θα κάνει. Και αν υπάρχει πραγματικά βρέχει, φροντίστε να φοράτε παλτό! "
  
  
  Την κλείνω.
  
  
  Την αναποδογύρισε και έκλεισε το μάτι Ρον Фольстедт, η οποία ασχολείται με την ξαπλωμένη δίπλα μου, ακουμπά στο μαξιλάρι, και πίνοντας ένα ποτήρι είναι τοπικές ενώσεις.
  
  
  "Hawk ξενοδοχεία ξέρετε, δεν θέλουμε να πάρει επιπλέον άδεια από την κυβέρνηση", - είπε ο έι. "Πρότεινε χαλαρό κρουαζιέρα στην Καραϊβική θάλασσα".
  
  
  Ρον скривила ξινό λεμόνι πρόσωπο. Μετά χαμογέλασε. "Δεν ήξερα ότι ο γέρος έχει αίσθηση του χιούμορ".
  
  
  "Είναι καλό αυτό κρύβει, - απάντησα. "Και σφίγγει εγώ μόνο τότε, όταν υπάρχει μια ειδική περίπτωση, αξίζει ένα μικρό χαμόγελο. Για παράδειγμα, όταν όλος ο λαός είχε σωθεί από την ατομική καταστροφή της πόλης για την πόλη ".
  
  
  Ρον έπιναν το ποτό. "Τι άλλο σου είπε;"
  
  
  "Μόνο ό, τι, ακολουθώντας τις οδηγίες μου, εγώ παιδιά βρήκαν όλες οι βαλίτσες με τις βόμβες. Ενημέρωσε για τη ρωσική κυβέρνηση για το γεγονός ότι συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία ήταν όλα άνω κάτω; το αρχείο είναι κλειστό ".
  
  
  "Θεέ μου", - αυτή moaned. "Και αυτό είναι ό, τι αφορά каперса; Μια μικρή κρουαζιέρα, μερικά πλάνα, κολύμπι στον ωκεανό, αίθουσα βασανιστηρίων, ακόμα πυροβολισμούς, και μια μικρή έκρηξη; "
  
  
  Είναι ухмыльнулась. "Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε καλά;"
  
  
  Δεν μας είπε λέξη.
  
  
  Όμως τις επόμενες δύο κυριακές το ξόδεψε, απαντώντας σε αυτό το ανοιχτήρι.
  
  
  
  Το νήμα.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Пекинское φάκελο
  
  
  μετέφρασε το Λιοντάρι Шкловский στη μνήμη του αποθανόντα γιο Антоне
  
  
  Το αρχικό του όνομα: The Peking Φάκελο
  
  
  
  
  Το πρώτο κεφάλαιο
  
  
  Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή στην κεφαλίδα. Έλεγε κάτι για застреленном τον γερουσιαστή.
  
  
  Της έβαλε το νόμισμα σε λαμπρή πάγκου περίπτερο στο "Уолдорфе". Πρέπει να τους πήρε ώρα για να κάνει εγώ τέτοια λαμπρή. "Μέχρι να το κάνετε αυτό, — είπε η κοπέλα πίσω από τον πάγκο, — το αν το πακέτο Lucky Strike".
  
  
  Εκείνη έσκυψε και σαρώνεται από το ράφι στο κάτω μέρος. Μου άρεσε πολύ αυτό που συνέβη, όταν εκείνη έσκυψε. Την πρόσθεσε полдоллара.
  
  
  — Όχι, όχι, — είπε. "Τσιγάρων εβδομήντα πέντε.
  
  
  Την κοίταξε nach. "Η περιοχή της Νέας Υόρκης είναι αρκετά για να μας κάνουν να σταματήσουν το κάπνισμα", είπε.
  
  
  Μου χάρισε το χαμόγελό σας.
  
  
  — Εντάξει, είπα, πετώντας άλλο ένα κέρμα στον πάγκο. Ο νικ Κάρτερ, τελευταία γύρω από τα μεγάλα расточителей.
  
  
  Την είδε το είδωλό του στον καθρέφτη στο λόμπι. Πάντα νόμιζα ότι είμαι ακριβώς τόσο, hema της είμαι. Μυστικός πράκτορας. Είναι πολύ υψηλό και το κακό να μπει στο κομψό σπα-κοστούμι. Επιπλέον, είναι επίσης φαίνομαι σαν πολύ μεγάλη βόλτα με τον άνεμο και непогоде. Τα μικρά κορίτσια λένε φάτσα "παλιά". Μεγάλες κορίτσια λένε "πολλά пережившим". Νομίζω ότι είναι απλά ρυτίδες, και τα υπόλοιπα δεν με ενοχλεί.
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του. 1:50. Την έφτασε νωρίς. Γεράκι ξενοδοχείο για να της συναντήθηκε με χέμα καμιά AX, για το πριν μου δώσεις οδηγίες για κάποια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Έστειλε να μου το κορίτσι. Κοκκινομάλλα. Ρώτησε κι αν ξέρω πώς να περάσει στο εστιατόριο "Πύργος". Και στη Νέα Υόρκη δεν υπάρχει τέτοιο εστιατόριο.
  
  
  Την πλησίασε ένας γύρω από τα μεγάλα μαλακά καθίσματα στην αίθουσα αναμονής — δίπλα του ήταν το τασάκι. Την χρησιμοποίησες τελευταία εξάδα της ειδικής μάρκες και ξέχασα να παραγγείλετε ακόμα. Αλλά Lucky Strike ήταν τίποτα. Της άνοιξε την εφημερίδα.
  
  
  "Χθες αργά το βράδυ σε αποκλειστικό καζίνο "Γρενάδα" σε Νασάου ο γερουσιαστής Τζον. Сейбрук, πρόεδρος της Επιτροπής στρατιωτικών υποθέσεων, πυροβολήθηκε από το υψηλό της επίθεσης στο βραδινό φόρεμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο γερουσιαστής μόλις κέρδισε δυο φορές, παίζω Black Jack, όταν ο παίκτης δίπλα του με την κραυγή "εξαπατήσει" τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε δύο φορές σε αυτό. Η τοπική αστυνομία έβαλε ύποπτος υπό κράτηση. Προηγμένος ψυχιατρική συμπέρασμα δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος, Chen lee Brown, διανοητικά ασταθής. Το μέγιστο στοίχημα στο τραπέζι ήταν δύο δολάρια".
  
  
  Την κοίταξε την εικόνα. Chen lee Brown δεν φαινόταν διανοητικά ασταθής. Είναι περισσότερο σαν μια γάτα, που έφαγε το καναρίνι. Τα στενά ασιατικά μάτια σε ένα ευρύ σκληρό πρόσωπο. Το στόμα λιποθύμησε στο злобном γέλιο. Την κοίταξε ξανά τη φωτογραφία. Κάτι με ενόχλησε. Κάτι σαν αυτές τις δύο εικόνες δίπλα: βρες το λάθος.
  
  
  "Συγγνώμη, μπορείτε να μου πείτε πώς να περάσει στο εστιατόριο "Πύργος"?"
  
  
  Είναι κοκκινομάλλα. Πυκνά σύννεφα χρώματος χαλκού γύρω από ένα όμορφο πρόσωπο. Το πρόσωπο που φαινόταν εντελώς από τα μάτια. Τα μάτια, που φαινόταν εντελώς χρώμα. Πράσινο, καφέ, κοκκινωπό-καφέ. Είχε σε κάποιο στρατιωτικό κοστούμι. Απλά το Fort Knox: εδώ κρύβεται ένα ορυχείο χρυσού.
  
  
  Της είπε. - "Πύργο;" 'ποτέ για τα πρότυπα της nen δεν έχω ακούσει.' Της έπρεπε να το πω αυτό, και είπε είναι σαν την τέλεια ηθοποιός.
  
  
  'Όχι;' — είπε, морща χαριτωμένες ρυτίδες στο όμορφο μέτωπό του. — Μπορεί να έχετε στο μυαλό ένα ξενοδοχείο "Πύργος"; Κι αυτό ήταν μέρος του κειμένου.
  
  
  'Όχι. Πόσο ανόητο, ε; Την συναντήσω τους φίλους σας, και σκέφτηκα ότι μου είπαν το εστιατόριο "Πύργος". Είναι και η ίδια ήταν πανέμορφη ηθοποιός.
  
  
  — Ξέρεις, της είπε δυνατά, για όλα, ποιος θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσει. — Κρατάω τα λεφτά, στο μπαρ υπάρχει τηλεφωνικός κατάλογος. Θα βρούμε όλα τα εστιατόρια, στα ονόματα των οποίων έχει την λέξη "Πύργος".
  
  
  "Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες", — είπε.
  
  
  — Το ξέρω, είπα.
  
  
  Βρήκαμε μια σκοτεινή γωνία. Την παρήγγειλα μπέρμπον, είναι σερί. Η γυναίκα ήταν η κυρία. 'Λοιπόν?' Της το είπε αυτό, όταν ο σερβιτόρος έφερε τα ποτά. Δεν είναι κάτι για να την δεις να ξεκινήσει το θέμα.
  
  
  Ρώτησε. — Έχεις ήδη διαβάσει την εφημερίδα του; Έτσι είναι στο να φτάσουμε στην ουσία.
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Μόνο την πρώτη σελίδα".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. Φωνή από το ξενοδοχείο να μιλήσουμε.
  
  
  — Εννοείτε γερουσιαστής Сейбрука;
  
  
  'Όχι ακριβώς. Στην delle την γκι στο μυαλό Chen lee Brown.
  
  
  — Αυτό έχει να κάνει με αυτό;
  
  
  "Ммммм. Εν μέρει.'
  
  
  Ο Παντοδύναμος Θεός. Άλλο ένα κορίτσι που ασχολείται με την αγαπά να παίξει παιχνίδια. Μόνο γενικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια όπως και τα κορίτσια που παίζουν παιχνίδια. Την έκανε μια γουλιά ουίσκι και шталь περιμένει.
  
  
  Δεν προσπαθώ να σου κάνουμε πλάκα... είναι πολύ... — είναι подыскала κατάλληλη λέξη — ... ο ράφτης πάρε... λοιπόν, το "δύσκολο" — δεν είναι η λέξη". Έφθασε στην τσάντα της ιρίνα δίπλα της.
  
  
  — Θυμάστε πώς πέθανε ο γερουσιαστής Μόρτον;
  
  
  Το ελέγξει τη μνήμη σας. "Ήταν τρεις μήνες περίπου πριν. Ένα αεροπορικό δυστύχημα, έτσι δεν είναι;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Ιδιωτικό αεροπλάνο. Ο πιλότος δεν επέζησε.
  
  
  'Τι;'
  
  
  'Τι.' Άνοιξε την τσάντα της και έβγαλε ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα. — Αυτό ήταν ο πιλότος, — είπε. Ακόμη και στο αμυδρό φως της κατάλαβα ότι ήταν από το γκι στο μυαλό. — Jong lee Brown, είπα.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. 'Όχι, όχι. Ο Τσαρλς Bryce.
  
  
  Και πάλι ερευνηθεί φωτογραφία. Ήταν πραγματικά το πρόσωπο Jong-αν. "Αν είναι έτσι, τότε όλα αυτά οι κινέζοι μοιάζουν με ένα φίλο στον άλλο, και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ιστορία".
  
  
  Είναι σχεδόν γέλασε. "Ίσως είναι η μόνη εξήγηση. Αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο, γιατί, — έκανε μια παύση, — επειδή ο Τσαρλς Bryce νεκρός. Έσκυψε πίσω και περίμενε, όταν η βόμβα θα εκραγεί.
  
  
  'Τα δίδυμα;'
  
  
  — Τι λες για τα τρίδυμα; Είναι και πάλι μπεί στην τσάντα της και έβγαλε μια φωτογραφία. Ήταν μια μυστική επιχείρηση AX. Την έμαθε γραφή Χέντερσον. Σε αυτό έγραφε "Lao Ζενγκ". Η φωτογραφία ήταν ένα μεγάλο, σαφή. Σαφέστερο από ό, τι φωτογραφίες με αποκόμματα από μια παλιά εφημερίδα, και σαφέστερο από ό, τι μια φωτογραφία από σημερινή εφημερίδα. Αναμφίβολα, αυτό και πάλι ήταν το ίδιο πρόσωπο. Σε έμοιαζε μεγαλύτερος, αλλά το πρόσωπο έχει παραμείνει η ίδια. Τώρα της ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι πριν μου φαινόταν περίεργο. Στη μέση του μετώπου ήταν κονδυλωμάτων. Σε λιγότερο ευκρινείς φωτογραφίες φαινόταν σαν ένα γύρω από αυτούς που λεκέδες σύμβολα της ινδικής κάστας. Εκτός από το ότι αυτό ήταν μια πραγματική κονδυλωμάτων. Πιο συγκεκριμένα, τρεις κονδυλώματα. Ειλικρινής στη μέση τρεις διαφορετικές лбов. Η περιοχή δεν είναι δυνατή, ακόμη και αν αυτό ήταν τρίδυμα. Chen lee Brown, Charles Bryce και Lao Ζενγκ έπρεπε να είναι το ίδιο πρόσωπο. Αλλά αν αυτός ο Τσαρλς Μπράις δεν αναστήθηκε από τους νεκρούς, αυτό θα ήταν αδύνατο.
  
  
  "Ποιος είναι ο Λάο Ζενγκ?"
  
  
  "Ο πράκτορας KAN .' Έτσι ψήφος είναι; КAN κρύβεται πίσω από αυτό. Η ασιατική ομάδα δολοφόνων. Ελεύθερη ομοσπονδία των κινέζων, камбоджийцев, лаосцев, βιετνάμ και όποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ - η ρίζα όλων των ih προβλήματα. Τι κι αν αυτή η λέξη μας σήμαινε για αυτούς, για εμάς θα σήμαινε "οι Αμερικανοί τώρα ανοίγουν το λαιμό". Επειδή KAN κυρίως ασχολούνται με αυτό.
  
  
  Της, κοίταξε το κορίτσι. Κοιτούσε το ποτήρι του, σαν να προσπαθεί να κοιτάξουμε το μέλλον. "Lao Ζενγκ έχει πτυχίο Μ1", — είπε.
  
  
  Ο δολοφόνος της πρώτης κατηγορίας. Αν την αντιμετωπίζει με αυτό το Λάος Цзэном, το να γνωρίσει τον εαυτό του ίσο. Με κοίταξε με μάτια γεμάτα φόβο. Της επέτρεψε την άποψη βιασύνη κερδών πάνω μου. Το ξενοδοχείο αποθηκεύσετε αυτή την έκφραση στα μάτια της. Αυτό ήταν το πρώτο σημάδι της απαλότητας, που την είδε από τότε που γνωριστήκαμε. Καλαίσθητο торопливая κορίτσι στο λόμπι μετατράπηκε σε αυστηρά επαγγελματικό γυναίκα, μόλις μείναμε μόνοι μας σε ένα σκοτεινό μπαρ. Δεν είναι ότι θέλω να συμπεριφέρεται όπως ο Δον Ζουάν, αλλά συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Άποψη μετατραπεί σε ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, και τώρα ήταν η σειρά μου να προχωρήσουμε στο ψητό. Της, αισθάνθηκε ότι δεν σκεφτόμουν τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά.
  
  
  — Lao Ζενγκ, — εν συντομία είπα, πού είναι τώρα;
  
  
  Συγκίνηση στα μάτια της είχαν εξαφανιστεί, όπως η αργή εξαφάνιση της τηλεοπτικής εικόνας. — Δεν ξέρουμε, σιγά — σιγά, είπε. — Πού είναι συνήθως;
  
  
  Εκείνη αναστέναξε και ανασήκωσε τους ώμους. — Κι εμείς δεν ξέρουμε. Κίνα; Ινδοκίνα; Πριν από περίπου πέντε χρόνια χάσαμε μετά. Μπορεί να είναι οπουδήποτε.
  
  
  Το μέσα σε ένα λεπτό για ένα τσιγάρο. Πρέπει να άφησε ih στο λόμπι.
  
  
  Με κοίταξε και χαμογέλασε. — Άφησες ih στο λόμπι. Έβγαλε γύρω από την τσάντα της το πακέτο.
  
  
  Της πήρε ένα από nach, με φίλτρο, και άναψε ένα τσιγάρο και στη συνέχεια πάρα πολύ. Ευτυχώς, δεν ανήκει στην πιό πρόσφατη γενιά, μέσω αυτών, για τους οποίους αυτά τα πράγματα πονούν. Πείτε με παλιομοδίτη, αλλά είμαι σίγουρος για ένα πράγμα: η γυναίκα μπορεί να δείξει επιθετικότητα μόνο σε σκουπίδια.
  
  
  — Και τώρα, είπα, τι η αποστολή μου.
  
  
  — Ναι, — είπε. "Τώρα είναι η αποστολή σου".
  
  
  "Hawk φαντάζεται ότι κάποιος θα προσπαθήσει να βγάλει Jong-είτε γύρω από τη φυλακή. Ποιος θα μας ήταν, μπορεί να γίνει το κλειδί για όλα αυτά". Είναι αόριστη χειρονομία προς τον αέρα. "Λοιπόν, είπε, πρέπει να είναι μια πολιτική συνωμοσία".
  
  
  — Πες μου, έλα. Πρέπει να είναι ένα αστείο. Δύο γερουσιαστής σκοτώθηκαν δύο από τους κινέζους, που φαίνονται το ίδιο, αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, και μπορούν επίσης να βρεθούν αντίστοιχων υψηλόβαθμο παράγοντα ΚΆΝΝΕΣ, και νομίζετε ότι αυτό είναι μια πολιτική συνωμοσία.
  
  
  Είναι ερευνητικό με κοίταξε. — Πώς θα το περιέγραφες;
  
  
  "Θα προτιμούσα να το ονομάσουμε ένα sci-fi ιστορία".
  
  
  Κάποια στιγμή με κοίταξε, και στη συνέχεια γέλασε. "Δεν μου είπες ότι είσαι πολύ αστείος", είπε.
  
  
  "Εγώ δεν προσπαθώ να είναι αστείο. Μάλλον είναι δουλειά για τον Τζον τον μπράνερ. ή κάποιον άλλο. Εδώ μόνο για να εργαστούν τους μυς".
  
  
  — Μμμμ, — είπε, слизывая σαρκασμό με τα χείλη. Αν αυτό έπρεπε να συμβεί και πάλι, την, ήλπιζα ότι θα μου το κάνετε αυτό. "Μυών, — είπε, — είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Είναι παιδιά που θέλουν να πάρουν στο Τσεν λι, δεν θα το κάνει αυτό με τα όπλα". Έκανε μια γουλιά από το ποτό του. Μερικές γραφείου γελωτοποιό πιο κοίταζαν να φύγουμε χωρίς ελπίδα στα μάτια. Της εκτιμάται ότι θα μπορούσα να πουλήσει τη θέση σας εδώ για σαράντα-πενήντα χιλιάδες δολάρια.
  
  
  Και όσο για το μυαλό, — είπε, — δεν θα ήταν ζωντανός αν δεν έχετε ih δεν ήταν. Δεν νομίζω ότι το "ν" σε N-3 δεν σημαίνει μηδέν.
  
  
  — Ακριβώς, είπε. 'Ιδιοφυΐα. Αλλά πάντα πίστευα ότι γράφεις "μηδέν", μέσω της "κ", και όχι μέσω "0". Ee έπαινο με εξοργίσει. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Κι αυτή πια δεν ήξερε τίποτα και να αλλάξει θέμα. "Gare Cantor ήδη μας περιμένει σε Νασάου. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του, μόλις φτάσουμε εκεί".
  
  
  'Εμείς;' Έγινε πιο έντονη από ό, τι σχεδίαζε την. Προς το παρόν. Δεν μου αρέσει να δουλεύω με γυναίκες. Παίξτε για να. Να μην λειτουργούν ιδιαίτερα. Όταν δυσκολεύομαι, την ανέχομαι κοντά μόνο μια γυναίκα: στο βιλελμίνα. Ο συμπαθητικός, με όπλο 9 χιλιοστών Luger.
  
  
  — Όχι, είπα. "Αυτό δεν θα συμβεί. Επιπλέον, εάν οι μύες στο πρώτο αφορά την θέση του, δεν είναι ένα γύρω τους. Έχεις πολύ λίγο. Είναι δραματικά χωριού. Τα μάτια της ήταν ο θυμός. "Δεν είναι κάτι για να σκεφτεί αυτό το μειονέκτημα, — πρόσθεσε εγώ, απλά δεν μου αρέσουν μυϊκή θεία".
  
  
  — Δηλαδή, το μόνο αδύνατη η θεία του, η οποία ασχολείται μόνο εμποδίζει;
  
  
  Την κοίταξε nach. — Εγώ δεν σε είπα άπαχο κρέας.
  
  
  Εκείνη δεν το πήρε, ως μια φιλική παρατήρηση. Έκανε το πρόσωπο δασκάλα. "Λοιπόν, ο κ. Κάρτερ, φαίνεται επιτελείο θέλει να εμπλακεί. Μεταξύ άλλων, το ξέρω διάλεκτο της κινεζικής εσρ-тоан, και νομίζω ότι θα μας μπορεί να έρθει σε πρακτικό.
  
  
  — Σε Νασάου; Της γέλασε.
  
  
  — Σε Νασάου, και, ίσως, κάπου αλλού. Δεν γελούσε.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. 'Το ξέρω.' Καθόλου δεν το κατάλαβα. Αλλά κάτι που ξεκίνησε πριν με φτάσει. Πώς θα μας ήταν αυτή η συνωμοσία — συνωμοσία με σκοπό να σκοτώσει όλους τους γερουσιαστές των Ηνωμένων Πολιτειών ή κάτι άλλο, ήταν το έργο του Μαΐου. Και, εκτός από τις περιπτώσεις, όταν επρόκειτο για δολοφονίες, ΚΆΝΝΕΣ και δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα. Τότε υπήρχε αυτό το Λάος Ζενγκ. και αργά ή γρήγορα, αφού θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν. Και αυτό μπορεί να είναι οπουδήποτε. Στην Κίνα, στην Ινδοκίνα μπορεί να είναι. Έτσι, ήταν περισσότερο από πιθανό ότι μπορεί να χρειαστεί ee βάσης.
  
  
  — Πότε φεύγουμε;.
  
  
  "Σε τέσσερις τριάντα". Ο nach εμφανίστηκαν δύο εισιτήρια για το αεροπλάνο της πρώτης κατηγορίας. — Έφτιαξα ένα δωμάτιο στο Παραδεισένιο νησί.
  
  
  Έτσι, μοιραζόμασταν και δουλειά στο σπίτι και το κρεβάτι. Του έκανε σήμα στον σερβιτόρο και το πλήρωσε τα ποτά.
  
  
  "Με την ευκαιρία. Πώς σας λένε;'
  
  
  — Stewart, — είπε. "Η Λίντα Στιούαρτ". Έκανε μια παύση. "Κυρία Στιούαρτ".
  
  
  — Ω, είπα. - Και μετά τι; Δεν ήθελε να την παντρευτεί.
  
  
  — Ποιος είναι ο τυχερός, ο κ. Στιούαρτ;
  
  
  'Εσύ.' Ανέφερε για τα εισιτήρια στο τραπέζι.
  
  
  Ο κ. και η κα John Stuart Αγώνας Νέα Υόρκη - Nassau
  
  
  — Τα έγγραφα στις αποσκευές μας. Άδεια οδήγησης, διαβατήριο, κ. λπ. Όλα στο όνομα του κυρίου του Τζον Στιούαρτ. Την αφήσετε τις αποσκευές σας στη ρεσεψιόν. Ενώ μπορείτε να παραγγείλετε ένα ταξί, τον πάρω εγώ. — Το υπόλοιπο της το πω στο αεροπλάνο.
  
  
  Θα εξακολουθεί να κάθεται στο τραπέζι. Καλό, δροσερό σκοτεινό γωνιακό καρέκλα. Την άρπαξε ee για τον καρπό του και τράβηξε προς τα κάτω. Πολύ τράβηξε, γιατί ήξερα ότι δεν πρόκειται να φωνάζω. Την шевельнул τον πήχη, και το στιλέτο γλίστρησε στο χέρι μου. Την πεποίθηση, ότι τον είδε. — Καλά, Λίντα. Την καλή κρατούσε ee χέρι. — Θέλω να ξέρω το όνομά σας. Πρέπει να σου ταυτότητα, και θέλω εγώ τώρα.
  
  
  Το πρόσωπό της побелело, και τα μάτια του να σκοτεινιάζει. Αυτή μάσημα σε κάτω χείλος και κοίταξε προς τα κάτω. Δεν μας λένε τα λόγια, άρπαξε την τσάντα. "Ω, όχι, αγάπη μου, το κάνω μόνος μου".
  
  
  Μην πάρετε τα μάτια σας από το πρόσωπό της, την πήρε ο nach την τσάντα και με το ελεύθερο χέρι έψαξε το περιεχόμενο. Κλειδιά, πούδρα, το κραγιόν, το πορτοφόλι. Ήταν επίσης το όπλο που την είδε. Τακτοποιημένο .22. Την έβαλα εκεί εγώ σε ένα λεπτό. Λίγο повозившись, την βρήκα αυτό που ήθελα: перьевую λαβή.
  
  
  Την έβαλε σε μια καρέκλα και έβγαλε από την θήκη. Καλή κρατώντας ee, την έσπασε τον κώδικα. Η Τάρα Μπένετ. Ηλικία είκοσι οκτώ ετών. Κόκκινα μαλλιά. Πράσινα μάτια.' Έτσι επίσημα τα μάτια της ήταν πράσινα. "ИДАКС-20. Κλάση P.' εργαζόταν στο επιστημονικό τμήμα και ήταν εξαιρετικά αξιόπιστο. Μέχρι να την διαβάσει, θα μελετήσει το πρόσωπό μου. Ήξερε ότι διαβάζω, αλλά και πάλι φαινόταν потрясенной.
  
  
  — Καλά, πάρε αυτό. Το επισήμανε στη λαβή. Δεν την άφησες να φύγει, όταν καθάρισε ee.
  
  
  — Τώρα μ ' εμπιστεύεσαι; Η φωνή της ήταν ακόμα πολύ τρεμουλιαστή για σαρκασμό.
  
  
  — Ποτέ δεν σε ρώτησα, Τάρα, είπα.
  
  
  Με κοίταξε με αμηχανία. — Έτσι, για το τι ήταν όλα εντάξει;
  
  
  — Τίποτα, είπα. "Απλά, όταν το δουλεύω με την γυναίκα μου είναι πιο βολικό να γνωρίζουν ότι δεν δουλεύω για να φύγουμε. Δεν ήμουν σίγουρος ότι το ήξερες.
  
  
  Πήγα προς την έξοδο. Πήρε τα πράγματά του και σιωπηλά ακολούθησε. Όταν περάσαμε μέσα από το λόμπι της, γύρισε προς το μέρος της. "Πες θυρωρό, για να καλέσει ένα ταξί. Την συνάντηση σας εισαγωγή μέρα σε λίγα λεπτά".
  
  
  Έβαλε επίσημα πράσινα μάτια και έφυγε.
  
  
  — Δύο συσκευασίες "Lucky strike", είπα. Τώρα gilles στις δαπάνες του κυρίου του Τζον Στιούαρτ.
  
  
  Το κορίτσι πίσω από τον πάγκο κάποια στιγμή με κοίταξε και, στη συνέχεια, μου τα έδωσε και τα δύο συσκευασίες. Εκείνη κούνησε το κεφάλι της.
  
  
  Και ρώτησα. - 'Ποιος είσαι;' — Κάποιο μαζοχιστές θέλετε;
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 2
  
  
  
  
  Αν θέλετε να ξέρετε γιατί το κάνω αυτό, επιτρέψτε μου να σας πω ότι το κάνω για τα λεφτά. Αν ήσουν άνεργος κατά τη διάρκεια του έκτου μήνες κατά το προηγούμενο έτος, πιθανώς, κερδίσει περισσότερο από ό, τι τη? Και αυτό χωρίς να υπολογίζουμε το επίδομα ανεργίας. Αν θέλετε να ξέρετε γιατί το κάνω αυτό, τότε θα πρέπει να σας πω ότι ο πραγματικός λόγος - πατριωτισμό. Φυσικά, μπορεί πάντα να είναι αληθινό. Αλλά αν μπορείτε να με βάλετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, και θέλετε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, θα πρέπει να προσθέσω, ότι σε Νασάου ήταν 40 βαθμούς, και τώρα ήταν στην παραλία με ροζ άμμο δίπλα σε ένα σε όλο τα καλύτερα σώματα σε ένα από τα πιο μικροσκοπικό μπικίνι του κόσμου. Αυτό το κορίτσι έχει όλα. Μέχρι ee του προσαρτήματος. Η τάρα Μπένετ ήταν τέλεια απεικονίζεται. Odin λπ εβδομήντα πέντε; кремовое σώμα. Ενάμιση γύρω από το οποίο έχουν τα πόδια... ήταν σχεδόν το πιο όμορφο κορίτσι, για το οποίο ο ποτέ έχει σταματήσει το βλέμμα. Και είχα την αίσθηση ότι αν σωστά разыграю τα χαρτιά του, όχι μόνο τα δικά μου τα μάτια θα είναι πάνω της να σταματήσει.
  
  
  Όπως λένε, είναι προς όφελος. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό με έκανε λιγότερο патриотичным. Το προηγούμενο βράδυ το πήρε το μήνυμα από το σιδηροδρομικό Σταθμό της Εταιρείας, στην οποία έλεγε: "ψηλά το κεφάλι, όλα είναι ήσυχα". Μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου, όταν έρθει η ώρα. Σε αυτά κουνάβι, απλά έπρεπε να συμπεριφέρονται, σαν μια αμερικανική ζευγάρι σε διακοπές. Αυτό σημαίνει, αν το έκανε, ότι όσο τρώγαμε, δεν μας επιτρέπεται να μας πει τι, εκτός - δυνατά - για το αν μπορείτε να κολυμπήσετε ή όχι.
  
  
  Την άφησε την Τάρα στο δωμάτιο, υπενθυμίζοντας στον εαυτό μου ότι είναι η Λίντα και ο κ. Τζον Στιούαρτ, και βγήκε έξω για να κάνει μια καλή φωτογραφία. Την μισώ νησί ποτά, και τα νησιώτικα bartenders σεβασμό μου για αυτό. Αυτή είναι μια δωρεάν συμβουλή: κάντε κράτηση caribbean μια σφεντόνα και θα σας αγνοήσει. Κάντε κράτηση καθαρό ουίσκι, και θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
  
  
  Το ξενοδοχείο μάθετε τοπική γνώμη σας για τα γυρίσματα. Της πήρε ό, τι αυτό το ξενοδοχείο. Insiders ισχυρίστηκε ότι ήταν απλά μια βρώμικη δουλειά. Chen-αν δεν ήταν από το νησί, και δεν ήταν τουρίστας. Εν πάση περιπτώσει, δεν ήταν διανοητικά ασταθής. Όταν επισκέφθηκα για πρώτη φορά την πόλη, είναι αρκετά απογοητευμένος πρότυπα της nen, αλλά μετά από αυτό, απλά εξαφανίστηκε. Συνέβαινε κάτι βρώμικο.
  
  
  Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο μας, δεν πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Της έβγαλε τα ρούχα και πάγκων κοιμηθεί στον καναπέ. Αυτό είναι άλλο ένα δωρεάν συμβουλή: τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα, άντρας, που προφανώς δεν τρέφει την όρεξη.
  
  
  Την άναψε ένα τσιγάρο και κοίταξε την Τάρα. Κοιμόταν στην παραλία. Αναρωτιόμουν, κοιμόταν αν χθες το βράδυ. Αλλά εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω αυτή τη σκέψη. Αυτό ήταν ό, τι έκανε, φυσικά, αυτό χάρηκα πάρα πολύ.
  
  
  — Κύριε Στιούαρτ; Ήταν αγγελιοφόρος του ξενοδοχείου. Της κρατούσε το χέρι πάνω από τα μάτια, κατά τον ήλιο. "Στο λιμάνι υπάρχει ένας κύριος που θέλει να σου μιλήσει". Αυτό θα Gare. Φυσικά, σε αυτό το ξενοδοχείο αποφύγετε τους ανθρώπους στο ξενοδοχείο. Της, κούνησε το κεφάλι και τον ακολούθησε. Φτάσαμε στο νήμα την παραλία με ροζ άμμο, στην αρχή της εθνικής οδού εκκαθάρισης βραχώδη μονοπάτια. "Θα πρέπει να περάσει εδώ", είπε. — Μπορείς να πας εδώ. Δεν φαίνεται από την είσοδο σε ένα μαγιό.
  
  
  — Ευχαριστώ, είπα.
  
  
  — Να ψηφίσουν για αυτό το κομμάτι. Από την άλλη πλευρά έχουν μια σκάλα προς τα κάτω.
  
  
  Ναι, είπα. Το κατάλαβα γιατί εκείνος δίστασε, αλλά πρότεινε ονε τσιγάρο αντί για φιλοδώρημα. "Τα λέμε αργότερα", είπα, με θέα παραθεριστών: "Μπορείτε να πάρετε τις συμβουλές αύριο". Πιστεύαμε ότι ο κ. Στιούαρτ ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, στην πραγματικότητα;
  
  
  Πήγα στο μονοπάτι που οδηγεί στο λιμάνι. Η θέα ήταν μοναδική. Να, εκεί, όπου το νησί изгибался, ήταν πράσινα τροπικά λόφους και περιβάλλεται από ένα στενό ροζ σύνορα. Στα αριστερά μου ήταν ο τοίχος γύρω από το ροζ πέτρα με ραβδώσεις σκούρο κόκκινο primrose, όπως είναι отскоки, που προκύπτουν, όταν nach βάζεις δέκα κιτρινωπό-καφέ χάντρες. Από την άλλη πλευρά, περίπου επτά μέτρα από κάτω μου, ξαπλωμένη νερού, блестевшая, όπως το ζαφείρι στον ήλιο. Τι θα μας ήταν, σίγουρα δεν ήταν η πιο σύντομη διαδρομή. Το λιμάνι ήταν ακόμα σε τριακόσια μέτρα, και δεν την πλησίασε γλείφει.
  
  
  Αν δεν την άκουσα βροντερό αυτό το βράχο, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, πριν φτάσει σε μένα, αυτή θα ήταν μια μεγάλη επίπεδη блином αντί Elivfery περίπου στην έκτη πόδια σε διάμετρο. Δεν είναι απλά έπεσε, έσπρωξαν-εγώ. Της, έτρεξε και τρίφτηκε στο πέτρινο γκρίνια. Η πέτρα χτυπήσει το μονοπάτι και ακόμη περισσότερο βυθίζεται στο νερό. Την παρέμεινε στη θέση του και άκουγε. Ποιος θα μας ήταν, είχε το πλεονέκτημα. Θα μπορούσε να με προσέχει από ψηλά. Έπρεπε να παρακολουθήσετε μόνο στο στενό μονοπάτι και το νερό σε επτά μέτρα πιο κάτω. Κοφτερά βράχια στο κάτω μέρος της έλαμπαν σαν αιχμηρά δόντια σε похотливом στόμα.
  
  
  'Λοιπόν?' Την άκουσα che-με έναν ψίθυρο. Δεν απαιτείται χάρβαρντ εκπαίδευσης, για να καταλάβουμε τι ih δύο. Δεν είναι αποκάλυψη με βοήθησε. Κυριολεκτικά στέκεται με την πλάτη στην γκρίνια και ήταν γυμνός. Αντί για όπλα της μπόρεσα να βρω μόνο ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κουτί σπίρτα. Δίπλα μου δεν ήταν ακόμη και πέτρες. Το πηχτό ξεκουραστείτε από τον τοίχο. Αν κατέβαινε, έπρεπε να πάει από το μονοπάτι. Δεν είναι μέσα στο νερό, περιμένοντας να με πυροβολήσουν.
  
  
  Ο άλλος, πιθανώς, κούνησε το κεφάλι σε ρευματισμούς, επειδή μέχρι τώρα επιθέσεις δεν είχε ακούσει τις φωνές μας. Θεέ μου, ήταν μεγάλη. Ένα ton τούβλο. Πλήρης χίλια κιλά. Σαν να με χτύπησε δεξαμενή "Leopard".
  
  
  Συναντήσαμε στο στενό βραχώδες μονοπάτι, και αυτός έπεσε πάνω μου με τα χέρια μέγεθος με το πόδι, συντρίβεται στην πλάτη. Δεν είχα τη δύναμη να αντέξει το χτύπημα. Το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω είναι να προσπαθήσει να αντισταθεί. Της προσπάθησε να βάλει εγώ κάθε φυλή, αλλά έχει μεταφερθεί και έπιασε το χτύπημα βαρύ μυς του ισχίου. Δεν είναι συντριπτικό χτύπημα.
  
  
  Δεν θα μπορούσα να απαλλαγούμε από αυτό το κάθαρμα. Είναι κυριολεκτικά приклеился σε μένα, σαν ένα μεγάλο βαρέλι με την κόλλα. Τράβηξε τα χέρια πίσω από το λαιμό μου, και φαινόταν, ότι βαριόμουν. Το δεξί μου χέρι ήταν τοποθετημένη κάπου από κάτω μας. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να χτυπήσει εγώ με τα δάχτυλα του αριστερού χεριού με τα μάτια. Δεν της άρεσε να το κάνω αυτό, αλλά σε αυτή την απόσταση δεν θα μπορούσε να λείπει. Την ένιωσα σαν κάτι μετατράπηκε σε ζελέ κάτω από τα νύχια, και εξέδωσε нечеловеческий ήχο του φόβου. Είχε έλασης με μένα και έπεσε στα γόνατα. Ανάμεσα στα δάχτυλά μου διαρρεύσει το αίμα. Και πάλι σηκώθηκε.
  
  
  Ο πρώτος γύρος, αλλά το καλύτερο ήταν ακόμα να έρθει.
  
  
  Ο επόμενος αντίπαλός σας είναι ήδη περιμένει. Είναι ήσυχα στεκόταν λίγο πιο μακριά από το μονοπάτι, με ένα περίστροφο 45 χιλιοστών με σιγαστήρα, καθοδηγημένη μου στη ζωή.
  
  
  Καλύτερα κοίταξε το Πάσχα στο λευκό κοστούμι. λευκό πουκάμισο και λευκό παπιγιόν. Επιπλέον, ήταν σαφές ότι δεν είχε καμία πρόθεση να λερωθεί με το αίμα του εγώ. Ένα καλό ζευγάρι, οι δυο τους. Αυτός ο ξανθός δανδής με το χλωμό στα μάτια και του θωθ πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών πολύχρωμο. Και μετά ο Νικ Κάρτερ σε μωβ μαγιό. Λαχάνιασμα, την στεκόταν εκεί, περνώντας το χέρι βαθιά порезу σε μελέτες υπολογισμού. Ο πρώην πρωταθλητής έπεσε, νικώντας με λίγα μέτρα από το μονοπάτι.
  
  
  Ξανθέ μου έκανε κομπλιμέντο. — Λοιπόν, κ. Κάρτερ, την βλέπω, είσαι λογικός άνθρωπος. Θα ξέρετε σίγουρα ότι θα ήταν πολύ ανόητο να προσπαθήσει να εφόρμηση για μένα;
  
  
  Σίγουρα ήταν βρετανός. Λέξεις ξέσπασε γύρω από το λαιμό με γνωστούς приторным έμφαση.
  
  
  — Ναι, φυσικά, είπα. "Η μητέρα μου με δίδαξε ποτέ να μην υποστηρίζουν με έναν άνθρωπο. Αν είναι μακριά.
  
  
  — Κρίμα που δεν άφησες αυτό валуну πέσει πάνω σου. Θα ήταν ценымногие πιο ευχάριστη. "Ένας αμερικανός τουρίστας σκοτώθηκε πέφτει από ένα βράχο". Καμία παρενόχληση, δεν υπάρχουν δύσκολες ερωτήσεις. Υπάρχει ένα σύνθετο σχέδιο για να απαλλαγούμε από το σώμα.
  
  
  — Κοίτα, του είπα. — Μας σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας γίνω βάρος. Γιατί δεν κάνετε ένα διάλειμμα;
  
  
  Γέλασε. Πιο συγκεκριμένα, είναι nickered ένα. Εγώ το όπλο εξακολουθεί να είναι στραμμένο δεξιά μου στη ζωή. "Ω, — είπε — θα αφήσει ήδη μου ένα σώμα, από το οποίο πρέπει να απαλλαγούμε. Δύο σώματα είναι πραγματικά λίγο περισσότερο το ζήτημα.
  
  
  Της είπε. — Δύο σώματα; Ο πρώην πρωταθλητής δεν πέθανε. Απλά ποτέ δεν θα είναι σε θέση να κεντώ. — Κέιν, — τόνισε ακόμα δεν το νεκρό σώμα μου, περισσότερο δεν χρειάζεται. Αλλά αν το σκεφτείς, αυτός έσπασε τα δάχτυλά του, όπως ο καθηγητής комедийного κινηματογράφο στο πανεπιστήμιο, δεν έχει πυροβολισμό, και εγώ ο θάνατος μπορεί να προκληθεί από την πτώση. Αυτός χαμογέλασε ικανοποιημένη. "Νομίζω ότι ο Κέιν θα πέσει. Είναι βρώμικα τα βράχια εκεί κάτω από το νερό.
  
  
  Εγώ χαμόγελο ευρύτερες. Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά ενήργησε στα νεύρα μου. Το επάγγελμα μου το φόνο περιλαμβάνεται στον κύκλο των καθηκόντων μου. Το σκέφτηκα, τι θα ήταν λογικό να τον αφήσω να μιλάς. Αυτό το σώσει χρόνος μέχρι την προσπαθούσε να καταλάβει τι να κάνει με αυτό. Web, το πρόβλημα ήταν ότι εγώ τίποτα ακόμα δεν ήρθε. Ήδη μπορούσε να φανταστεί εφημερίδα ρεπορτάζ για τον εαυτό του: "Киллмастер καταστραφεί Γενναίος Дааном". Μου εντελώς δεν μου άρεσε αυτό.
  
  
  Δεν ήταν η χειρότερη κατάσταση στην οποία την είχε ποτέ, αλλά αυτό μας για το τι δεν είπα. Ήταν μόλις πέντε μέτρα από μένα, και στο χέρι του είχε ένα όπλο. Ήταν μακριά μου, αλλά ήμουν στο στόχαστρο.
  
  
  Πίσω μου κομμάτι ήταν ανοιχτά, όπως ένα βέλος. Στα δεξιά μου ψηλά βράχια. Το νερό στα αριστερά. Μεταξύ μας τυφλός полуотключенный γίγαντα. που θα μπορούσε να με σκοτώσει, δεν είδε, αν θα μπορούσα. Αν αυτή η таращить μάτια δεν πέτυχε με την πρώτη. Αλλά ίσως τελικά να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό τον Κέιν. Της έπρεπε να το σκεφτείς. Χρειαζόμουν χρόνο.
  
  
  — Και πώς θα απαλλαγούμε από το πτώμα; Την φαντάζομαι, ότι τα πρότυπα της nen θα τρύπες από σφαίρες".
  
  
  Σε ρευματισμούς είναι μέσα στην εσωτερική λεπτό камзолы και τράβηξε επιδέξια γίνεται μεγάλο φλασκί από ουίσκι. Σήκωσε το ασημένιο κάλυμμα με τον αντίχειρα.
  
  
  Δεν την κατάλαβα.
  
  
  Είναι και πάλι nickered ένα. — Υπάρχει ουίσκι, Κάρτερ. Βενζίνη. Στο βράχο γύρω από τη στροφή υπάρχει μια σπηλιά. Ο κέιν πήρε διαζύγιο και να είναι φωτιά...
  
  
  "Χρησιμοποιώντας με ως καυσόξυλα".
  
  
  "Μια φωνή". Είναι ένα βαρύ αναστεναγμό. — Νομίζω ότι τώρα πρέπει να το κάνω μόνος μου. Ελπίζω, Chen-αν εδώ σωστά".
  
  
  Το λαχταρούσε για κάποιες πληροφορίες. — Γιατί δεν περιμένεις μέχρι να το κάνει μόνος του;
  
  
  Την ήθελα. Αλλά δεν πρόκειται να βγει μέσα από τη φυλακή μέχρι αύριο το βράδυ. Και κανείς δεν θα μπορούσε να το βρείτε εδώ πριν.
  
  
  Η φωνή. Σχεδίαζαν εγώ διαφυγής. Χοκ και πάλι δίκιο. Αλλά τι σχέση αυτό το κάθαρμα είχε σε αυτό; Ο κέιν σταμάτησε και έβγαλε μια μικρή γκρίνια. Την έκανε ένα βήμα προς αυτόν.
  
  
  — Φύγε, Κάρτερ. Ξανθός έκανε ένα γρήγορο βήμα προς τα εμπρός, εκτείνοντας πριν από ένα όπλο. Αυτός ώθηση το φλασκί με βενζίνη πριν, σε ένα λεπτό, μην ξεχνώντας να φορέσει το κάλυμμα. Бензиновое σημείο растеклось από το εγώ μπουφάν. Δεν την είδε.
  
  
  Ο κέιν ξανά ήσυχα βόγγηξε. Την κοίταξε από πάνω προς τα κάτω. Ξαφνικά την είδε την έξοδο. Την έκανε ακόμα ένα βήμα προς τα εμπρός. Ξανθός πάρα πολύ. — Πίσω, είπε με απότομη κίνηση του καρπού.
  
  
  "Θέλεις να Κέιν ξύπνιος; Μαζί του θα είναι δύσκολο να χειριστεί, όταν ξυπνήσει. Το να τελειώσω εγώ με ένα χτύπημα.
  
  
  — Και γιατί θες να είσαι τόσο χρήσιμο;
  
  
  — Τιμή, είπα. "Αν πρέπει να πεθάνω, θέλω να το πάρετε μαζί σας τουλάχιστον ένα, γύρω από τους δυο σας. Σκόπιμα την πλησίασε στο σώμα Κέιν. Αυτό με έκανε λίγο γλείψιμο. Μπορεί να είναι αρκετά κοντά, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό. Μέχρι να ...
  
  
  Της, έσκυψε σε ό, τι έχει απομείνει από το πρόσωπο του Κέιν, και άρπαξε το όπλο και ένα αόρατο χέρι. Ο κέιν εξέδωσε ο ήχος, περισσότερο μοιάζει με "Гааа".
  
  
  — Ο ιησούς Χριστός, είπα, και πάλι γρήγορα αυξάνεται. — Νομίζω ότι γι ' αυτόν ένα σχέδιο.
  
  
  'Τι;' Витманс λίγο βγήκε μπροστά, για να με καταλάβεις. — Σχέδιο — να το επαναλάβει. "Планье ή рибель".
  
  
  Πάλι ήρθε λίγο γλείψιμο, για να κατανοήσουν οι невнятные λέξεις. Η φωνή τότε πάνω της και έφυγε για την υπόθεση. Κλικ αντίχειρα της άναψε ένα κουτί σπίρτα και το πέταξε στο εγώ εμποτισμένο με βενζίνη μπουφάν. Αμέσως έπιασε φωτιά. Πέταξε το όπλο και προσπάθησε να σβήσει τη φλόγα, αλλά δεν πέτυχε. Η φλόγα εξαπλώθηκε γρήγορα. Πήδηξε και ταξίδευαν, φωνάζοντας, όπως καίγοντας μαριονέτα. - 'Έλα να βοηθήσεις. Θεέ μου, βοήθησέ με. Παρακαλώ.'
  
  
  Την κοίταξε και σήκωσε τους ώμους του. "Αν δεν σας αρέσει η φωτιά, κοντά υπάρχει νερό".
  
  
  Την γύρισε και πήγε πίσω σε ένα κομμάτι σε ένα απαλό ροζ παραλία.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  
  
  Η τάρα εξαφανίστηκε. Πιθανώς, έχει ήδη ανέβει στο δωμάτιό σου. Την είχε μελανιές και αίματος, και έπρεπε να κάνει μπάνιο. Και ένα ποτό. Και κάτι άλλο. Πρώτα έπρεπε να ασχοληθεί με την υπόθεση.
  
  
  Την βρήκα εγώ στην κουζίνα, το εστιατόριο και το σπίτι, δίπλα στην πισίνα. On-el-burger με γαρνιτούρα, άρπαξε το εγώ από το γιακά και τον χτύπησε στο σαγόνι. Σεφ, εργάστηκε στη σχάρα, το κατάλαβε και βγήκε έξω.
  
  
  — Λοιπόν, lolly, πόσο θα σου για αυτό πληρώνεται;
  
  
  Σε ρευματισμούς έφτασε για τους μ'ενα χασοπομάχαιρο. Αυτό ήταν λάθος. Ήταν πιέζεται από την πλάτη στη γκρίνια, και τους δύο καρπούς έχουν πρόβλημα. Την γύρισε ih λίγο περισσότερο, ακριβώς για να είναι σίγουρος.
  
  
  "Γεια σου, φίλε, δεν είσαι καλά; Άσε με να φύγω.' Εγώ έλεγαν Κάρλο. Αυτό ήταν γραμμένο για τον στολή.
  
  
  — Όχι, μέχρι να μου πεις ποιος ήταν ο Κάρλο. Ποιος σε πλήρωσε για να έχεις επέτρεψε μου να είναι ακριβό στην αιωνιότητα;
  
  
  — Άσε, — φώναξε. Την ενίσχυσε την ικανότητά σου και λίγο χτύπησε το γόνατό της ζωής. Αυτός βόγγηξε. 'Ο, τ' ορκίζομαι. Δεν ξέρω ποιος είναι.
  
  
  — Λένε Κάρλο. Φορούσε λευκό;
  
  
  'Αριθ. Άνθρωπος σε λευκό... — ξαφνικά σταμάτησε.
  
  
  — Ποιος ήταν, Κάρλο; Το впечатал εγώ στον τοίχο.
  
  
  — 'Ντε στο διάολο, είπε.
  
  
  Την έσυραν εγώ στο грилю. Το κρέας брызнуло λίπος. Την έσπρωξε εγώ το κεφάλι προς τα κάτω, για να μπορεί να βλέπει μέσα από τα κάγκελα και να φανταστούμε πώς θα μοιάζει το εγώ γκολ αργότερα. — Bb-бэнгл, — είπε. "Χριστιανικό Бангель".
  
  
  "Μια Ωραία Χριστιανική. Και αυτός, ποιος σε έστειλε;
  
  
  — Δεν ξέρω, — whimpered είναι. 'Ο, τ' ορκίζομαι. Δεν ξέρω.'
  
  
  Την άφησα να φύγει το εγώ και έκανε ένα βήμα πίσω. Πιθανότατα δεν θα προκαλέσει ανησυχία. — Τότε πες μου, πώς ήταν.
  
  
  Αυτός βυθίστηκε πίσω στην καρέκλα του. — Μεγάλε, — είπε. 'Κινέζος. Αλλά είναι πολύ μεγάλη. Σε κάποιο τρελό γκρι κοστούμι.
  
  
  Δεν είχα δει ποτέ πριν.
  
  
  "Και αυτό το Бангель, πού μπορώ να το βρω εγώ;"
  
  
  Είναι τρομαγμένη κοίταξε. Της, στράφηκε προς τον με τη σοβαρή έκφραση του προσώπου. Τι θα μας φοβόμουν να πω, επίσης, φοβόμουν μην μου πεις αυτό.
  
  
  Είναι δύο ξενοδοχεία "Γρενάδα".
  
  
  Ο γερουσιαστής πυροβολήθηκε στο καζίνο Γρενάδα. Τουλάχιστον δύο κομμάτια του παζλ έχουν ήδη φτάσει, και αναρωτιόμουν, πώς όλα αυτά θα μοιάζουν. — Τι άλλο ξέρεις;
  
  
  'Τίποτα περισσότερο. Παρακαλώ. Τίποτα τέτοιο.'
  
  
  — Καλά, του είπα. Δεν μου αρέσει να βασανίζει φοβισμένο μικρό παιδί. Τι άλλο πρέπει να ξέρετε, το να προσπαθήσω να μάθω με άλλο τρόπο. Της, γύρισε να φύγει, αλλά ήθελα να μάθω τι-τι.
  
  
  "Με την ευκαιρία." Την γύρισε. "Πόσα πλήρωσε για να έχεις αφαιρέσει αυτό το όμορφο μήνυμα;"
  
  
  Ο τρίβονται καρπό. "Δεκαπέντε".
  
  
  — Τότε θα σε обмануал. Την πληρώνω είκοσι.
  
  
  — Νικ, εσύ είσαι; Ήταν η ψυχή.
  
  
  Της είπε. - "Όχι, "Βρώμικο βιαστής".
  
  
  — Δε σε καταλαβαίνω, φώναξε. 'Μισό λεπτό.'
  
  
  Το sel στο κρεβάτι. Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε σε κλαμπ του ατμού, τα μαλλιά вились στην ψυχή. Φορούσε ένα μακρύ λευκό διπλό παλτό. Αναρωτιόμουν, γιατί πάντα πίστευαν μαύρη δαντέλα τόσο σέξι. "Gare πήρε...", σταμάτησε και με κοίταξε. "Θεέ μου, Νικ. Τι έγινε;' Βιαζόταν να πάει μαζί μου, όπως το φλογερό άσπρος άγγελος.
  
  
  — Χτύπησα την πόρτα, είπα.
  
  
  Τα μάτια απολιθωμένο κοψίματα και μώλωπες στην πλάτη μου. — Είσαι χάλια, — είπε.
  
  
  — Τότε πρέπει να δείτε αυτή την πόρτα.
  
  
  Αναστέναξε. "Κάτσε να ψηφίσουν έτσι". Εξαφανίστηκε και σε λίγο επέστρεψε με ένα ζεστό πανί και από το μπολ με το νερό. "Όπως πάντα, λένε στο σινεμά, αυτό μπορεί να βλάψει".
  
  
  "Και, όπως αναφέρεται στην ταινία — την καταπιώ τη σφαίρα. Τι ήταν αυτό με Гаром;
  
  
  — Θέλει να δειπνήσουν μαζί μας απόψε. Σε οκτώ ώρες στην καφετέρια "Μαρτινίκα". Ανήκε στην πλάτη μου, σχεδόν τρυφερά. — Θα μου πεις για αυτή την ημέρα;
  
  
  "Ήταν μια παγίδα. Φίλοι Jong-να γνωρίζουν ότι είμαι στην πόλη. Αλλά δεν ξέρω από πού το ξέρουν αυτό. Της, στράφηκε προς της και έπιασα το βλέμμα της. Έδειχνε ανήσυχη και προσπάθησε να το κρύψει. Της είπα, μωρό μου. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι για τις γυναίκες". Το είχα καταλάβει από την αρχή ότι είναι разозлит της, αλλά με προσοχή την τράβηξε πίσω στο κρεβάτι. — Κοίτα, του είπα. "Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε την τέχνη, ό, τι θα ήταν, αλλά ότι και να είναι μας, την αυτοπεποίθηση, ότι δεν είναι μάχη σώμα με σώμα. Αυτό είναι ό, τι εννοούσα.
  
  
  Κοίταξε προς τα κάτω και αναστέναξε. "Είμαι εκπαιδευμένος πράκτορας και μπορώ πολύ καλά να φροντίσει τον εαυτό του". Ακούστηκε η φωνή του εκπαιδευμένου πράκτορα, αλλά δεν βγάζει νόημα, όπως το κακό, ενισχυμένο φιλμ: δεν ταίριαζε με την εικόνα. Ο ήλιος έδωσε γεια σου, λεπτή ομίχλη τις φακίδες, που έκαναν την νεαρή, αθώα και πολύ εύθραυστη. Έτσι και ήταν. Την πήρε ee στα χέρια του. Φαινόταν μικρό και ζεστό. Από nach μύριζε τα λεμόνια, και φίλησε με χαρά ανοιχτό το στόμα. Την πέρασε τα δάχτυλά της τόσο κοντά. — Έχεις φακίδες, είπα.
  
  
  "Αλλά, τουλάχιστον, δεν обгораю στον ήλιο", — χαμογέλασε εκείνη. "Οι περισσότεροι ξανθιές обгорают".
  
  
  Αυτό μου θυμίζει ότι. Της άρπαξε το τηλέφωνο. Δώστε μου την αστυνομία. — είπε το χειριστή. Στο τηλέφωνο απάντησε ο αστυνομικός μπαχάμες. — Για το λιμάνι στο ξενοδοχείο "Paradise" είναι βραχώδης μονοπάτι. Το ξέρετε αυτό;' Το ήξερε αυτό. Περίπου μισή ώρα πριν την είδε εκεί η φλόγα. Φαίνεται ότι κάποια αγόρια παίζουν με τη φωτιά. Καλύτερα να ρίξετε μια ματιά εκεί. Ο λοχίας κατάλαβα, και έκλεισε το τηλέφωνο.
  
  
  "Τώρα για μας..." Εγώ γύρισα προς την Τάρα. "Δεν πρέπει να βγαίνουμε με Гаром έως και οκτώ ώρες..."
  
  
  "Νικ". Φαινόταν ανήσυχος. "Νομίζω ότι έχουμε μια αποστολή, και..." που παραπαίει... Θα την διέκοψε και συνέχισε τη φράση. — Αυτό μας δίνει το χρόνο πρώτα να εκτελέσετε ένα θέλημα. Το ξενοδοχείο ματιά σε αυτό το καζίνο τη γρενάδα.
  
  
  Μου φάνηκε ότι είδα την απογοήτευση στα μάτια της.
  
  
  Της, μπήκε στο μπάνιο να κάνει ένα ντους. Εκείνη πάτησε το ραδιόφωνο. Την κοίταξα στον καθρέφτη του μπάνιου και αναρωτιόμουν, γιατί δεν έχω ακόμα ένα κουνάβι μας δεν υπάρχει ενιαία ασημένια μαλλιά του βόλου. Από radio airplay του "The One Note Samba" μέχρι κουνάβι, ενώ τη μουσική δεν το έκοψαν για "σημαντική έκδοση έδαφος της θάλασσας μπάρεντς".
  
  
  Ο γερουσιαστής Paul Линдейл ήταν νεκρός.
  
  
  Το σώμα γερουσιαστής βρέθηκε στο κατώφλι εγώ στο σπίτι. Πιθανότατα έπεσε από το παράθυρο του γραφείου στο δέκατο όροφο. Φυσικά, νόμιζαν ότι ήταν ατύχημα.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  
  
  Πάντα τρεις τα ξημερώματα το σκοτάδι καζίνο. Κάθε ώρα, κάθε μέρα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες πάντα τρεις τα ξημερώματα. Κουρασμένα με τις γυναίκες και τους άνδρες με поникшими κεφάλια, склонившимися πάνω από τα τραπέζια και кричащими: "Έλα, αγάπη μου", παίζουν χαρτιά και ζάρια. Είναι σχεδόν ορχηστρική σύνθεση. Σε μια γωνία ήταν το τμήμα που ασχολείται με χτυπητής ρυθμό με τα τύμπανα ψυχαγωγίας / ηλεκτρονικών παιχνιδιών και από καιρό σε καιρό πιάτα πληρωμής: πενήντα μπάλες από четвертям. Ο χώρος γίνεται πιο ήσυχο καθώς η αύξηση των τιμών στην ψυχαγωγία. Για παράδειγμα, για την ζάρια τραπέζι ακούγεται σαν πέφτει σημείων, ειδικά όταν διακυβεύεται δέκα χιλιάδες δολάρια.
  
  
  Καζίνο τη γρενάδα τίποτα δεν είναι διαφορετικό. Το αντάλλαξα μια επιταγή για πενήντα δολάρια — Τζον Στιούαρτ σίγουρα δεν шталь να παίξει περισσότερο, επειδή ο μόνος τρόπος για να περάσει μέσα από το καζίνο, είναι να κινηθεί γύρω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Την είδε η Τάρα κοίταξε, ως νέοι καταλήγουν σε ένα από αυτά τα πράγματα μονοετή ένοπλες δολοφόνους, που είναι γεμιστά σε κέρματα. Μετά θα принюхались, αλλά τίποτα δεν κατάλαβες.
  
  
  Χωρίσαμε, για να ακολουθήσουν δύο πιο πιθανές στιγμές. Η τάρα παίξει ρουλέτα με το κινεζικό ο ντίλερ, και το sel για εδρών για το παιχνίδι του μπλάκτζακ, στην οποία ο γερουσιαστής έκανε τα κέρδη και οι απώλειες.
  
  
  Έχω από πρώτο χέρι είκοσι ένα, όπως και η πρώτη αρχή της δεύτερης. Την έβαλε μάρκες στον τρίτο γύρο, αλλά ο έμπορος με σταμάτησε. Σε μάρκες έλειπε το γράμμα G τη γρενάδα. Μου είπε να το πάω ih πίσω στο ταμείο. Αυτά ήταν τα νέα τσιπάκια, είπε. Ήταν αυτή η δυσκολία νωρίτερα μέσα στην ημέρα.
  
  
  Έχω ήδη κάποιες δυσκολίες, και αυτή τη φορά δεν την шталь να το ρισκάρω. Αυτή τη φορά της ήταν οπλισμένος. Την πλησίασε στο ταμείο. Είναι ζεστό ζήτησε συγγνώμη και μου έδωσε άλλες μάρκες, που ευγενικά μου έδωσε ένα χέρι.
  
  
  Πέντε δευτερόλεπτα αργότερα, ήταν εντελώς σοκαρισμένος.
  
  
  Δεν ξέρω τι μου έδωσαν, αλλά πρέπει να ήταν παραλήρημα. Όταν της άνοιξε τα μάτια του, και για πάντα μαζί μου γέρνει δύο Chen-είτε με δύο κονδυλώματα στη μέση των δύο лбов. Αλλά αν και ήταν εκεί, τότε εξαφανίστηκαν, επειδή, όταν τελικά ήρθε στον εαυτό του, ih δύο δεν ήταν. Όπως και με το όπλο μου: Γουλιελμίνα έφυγε με άλλον άντρα. Αυτή τη φορά με κινέζους. Καθόταν απέναντι μου στο δωμάτιο και μου χαμογελούσε. Ήταν ένα μικρό, прокуренная, ηχομονωμένη αίθουσα, προφανώς, για το γραφείο της αρχιεπισκοπής, που ανακατεύεται και έδινε μάρκες. Εκτός από τον άνθρωπο με το όπλο μου στο δωμάτιο ήταν ακόμα έξι άτομα, και κανείς δεν γέλασε εκτός από τον άνθρωπο με το όπλο μου.
  
  
  "Καλωσορίσατε στο ταπεινό μας συνάντηση. Είναι μόλις έσκυψε το κεφάλι. Χεφ ήταν χαμηλή, καλοφτιαγμένο άνδρα, ντυμένο σε ένα κομψό μεταξωτό κοστούμι. Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ σας. Με λένε Λινγκ, Λινγκ Qin.
  
  
  "Ο Κ. Τσιν". Εκείνη κούνησε το κεφάλι.
  
  
  — Ο κ. Λιν, — αναπροσαρμόζεται ο ίδιος. Επώνυμο πάντα αναφέρεται πρώτη.
  
  
  Όλη αυτή η ευγένεια του ήταν πάρα πολύ καλή. Την αναρωτηθεί, θα προκαλέσει αν μου σε μια μονομαχία με στα βουλώματα. "Μας θλίβει, — συνέχισε εκείνος, — ότι έπρεπε να ζητήσει την παρουσία του στη μικρή μας συνάντηση σε τέτοια, ας πούμε, απότομη τρόπο. Αλλά σκεφτείτε τον εαυτό σας το τιμώμενο πρόσωπο.
  
  
  Την κοίταξε γύρω κύκλο πέτρινα πρόσωπα. "Εντέρου, παιδιά, θα μας ότι δεν ξέφυγε αυτό".
  
  
  Γελώντας, ο Λιν γύρισε προς τους άλλους. "Ο κ. Κάρτερ αστειεύεται, — δήλωσε ο ίδιος τους.
  
  
  Ακόμα δεν γέλασε.
  
  
  "Λοιπόν, — σήκωσε θα τους ώμους του — όπως μπορείτε να δείτε, οι σύντροφοι μου δεν είναι άλλη αστεία κυρίων μεταξύ τους. Προτιμούν άμεσα να προχωρήσουμε σε πιο σημαντικά πράγματα. Πήρε ένα τσιγάρο και χτύπησε τον πάτο του πίσω απο την θηκη σου, στολισμένα χρυσή onyx. Odin από το εγώ τους συνεργάτες του πήδηξε, για να δώσουν φωτιά. Από το δωμάτιο έχει εξαπλωθεί ήπιο γλυκό άρωμα. — Ω, πόσο αγενές εκ μέρους μου. Μου έδωσε το τηλέφωνο. — Το τσιγάρο, ο κ. Κάρτερ;
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. Την αναρωτιόμουν γιατί να με νοιάζει αυτό είναι παράλογο για τον Τζον Στιούαρτ. Το όνομά μου φάνηκε το πιο προστατευμένο το μυστικό σε αυτή την πόλη. "Υποθέτω ότι δεν μου πολύ θα βοηθούσε, αν της είπε, ότι έχετε βρει τον λάθος άντρα, και πως με λένε Τζον Στιούαρτ;"
  
  
  Lin σήκωσε το ένα φρύδι. "Με συγχωρείτε, κύριε Κάρτερ.
  
  
  Odin από συναντήσουν τους παλιούς τους εχθρούς - το παλιό μας ακόμα. Είδε την άφιξη στο αεροδρόμιο, και το ανέφερε στον κ. Бангелу. Είναι βολικό έγειρε πίσω στην καρέκλα του. Και ενώ μιλάμε για την πρώην εργοδότη, — έκανε μια παύση για τσιγάρο. — Υποθέτω ότι έχετε ακούσει για το εγώ πρώιμο θάνατο;
  
  
  Ναι, τραγικό, είπα. "Για να είμαι забранным να ψηφίσουν έτσι, στο άνθος της νιότης".
  
  
  Στην πραγματικότητα. Το χαμόγελο επέστρεψε. "Αλλά, ίσως, και άστοχες τραγωδία. Βλέπετε, κάποιοι γύρω μας δεν ήταν συμφωνούν, όπως ο κ. Бэнгель έκανε δουλειές, και τώρα, όταν της τέθηκε κατά την κατοχή, αυτές οι διαφορές θα εξαφανιστούν. Απευθύνθηκε με επιστολή του προς τους άλλους, "είναι έξω από αυτό τον κόσμο".
  
  
  Τώρα άρχισαν να γελάνε. Μερικές ακόμη τσιγάρων και зажглось. Της άρχισε να εκπροσωπήσει τη φύση ih del. Η γλυκιά μυρωδιά της επιτυχίας γέμισε το δωμάτιο.
  
  
  — Και τώρα, ο κ. Κάρτερ, είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε μια προσφορά. Δεν είναι ότι πρέπει. Αλλά και το στιγμιαίο θάνατο χωρίς τις αναζητήσεις σας δεν θα φέρει κανένα όφελος.
  
  
  Μου έκανε εντύπωση ότι Бангель δεν το είχα προσέξει πλεονεκτήματα. Τη βρήκε αυτή η αντίφαση είναι αρκετά περίεργο.
  
  
  Την ρώτησε. — Τι είναι αυτό το πλεονέκτημα;
  
  
  Πέντε τοις εκατό. Πέντε τοις εκατό από τα κέρδη. Είναι μια καλή πρόταση. Αλλά μην περιμένετε εκατομμύρια. Η λιανική τιμή της ηρωίνης ценымногие παραπάνω από την τιμή που έχουμε γι 'αυτόν".
  
  
  "Και τα υπόλοιπα;' Την κοίταξε την ταμπακιέρα. 'Χορτάρι. Hash;
  
  
  — Φυσικά, το πέντε τοις εκατό του συνολικού ποσού. Αυτός χαμογέλασε και πάλι. Και άλλα, όπως μπορείτε να πείτε, ψιλά... Αυτό το έχουμε ζητήσει οπίου.
  
  
  "Θα το ξαναδώ εγώ εδώ, σε Νασάου, και οι ίδιοι переправляете λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες". Το έκανε όπως η εφαρμογή δεν είναι έτσι, όπως το ανοιχτήρι.
  
  
  Κούνησε το κεφάλι. Αλλά, φυσικά, ήδη το ξέρετε. Σε αντίθετη περίπτωση, με τον κ. Бангелем, είναι замялся, — δεν άρχισαν να υποστηρίζουν.
  
  
  Τελευταία утвержение μου έκανε εντύπωση. Μου πρόσφερε μια συμφωνία, σαν να της ήταν πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών, και σαν να Бангель ασχοληθεί μόνο με τα ναρκωτικά. Ίσως να ήταν έτσι. Μπορεί να είναι, ο Τσεν-αν ήταν απλά ένα μέλος της наркосиндиката. Ίσως απλά να ήταν τόσο μαστουρωμένο, ότι η ονε έτυχε να βοηθήσει τον γερουσιαστή των ΗΠΑ. Ίσως όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο τρελό σύμπτωση. Ή, ίσως, Lin hotel, για να το σκεφτεί.
  
  
  Την βλέπω, διστάζεις, ο κ. Κάρτερ. Μπορεί να θέλετε να συμβουλευτείτε χέμα κάτι, πριν πάρετε την τελική απόφαση. ω! Κούνησε το κεφάλι του άνδρα, ο οποίος καθόταν σε μια μέρα.
  
  
  Chu σηκώθηκε και άνοιξε την πόρτα.
  
  
  Η τάρα.
  
  
  Οι καρποί έχουν συνδεθεί μαζί της, το φόρεμα ήταν σχισμένο, και τα μαλλιά της λύθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μαλλιά, που την είδε προσεκτικά έβαλα για ύπνο και μαχαίρωσε πριν από την αναχώρηση. Βαθιά δυστυχισμένο κοίταξε επάνω σε μένα, μόνο για μένα.
  
  
  'Συγγνώμη.'
  
  
  Οι δύο άνδρες είχαν την. Μία από κάθε πλευρά. Και οι δύο είχαν πιστόλια-πολυβόλα Τοίχος είναι σύντομες, εύκολες βρετανικά όπλα, που μπορούν να κάνουν πεντακόσια βολές ανά λεπτό. Ενστικτωδώς την πλησίασε. Άφησαν και σήκωσαν τα όπλα, όταν Άκουσε και κάποιος άλλος άνδρας ήρθε να με αρπάξει. Είναι μόνο ότι έκαναν λάθος. Πρέπει να σταμάτησαν να με ψάξεις, όταν βρήκαν το όπλο.
  
  
  Σύντομη κίνηση υπέστη το στιλέτο στο χέρι, έτσι ώστε να торчало μόνο τη λεπίδα. Άκουσα το πρώτο μ ' έπιασε και μου τρύπησε με το μαχαίρι ονε στο δίπλωμα δολάριο. Εγώ το στόμα του άνοιξε, και πέθανε από έκπληξης. Αυτό συνέβη τόσο γρήγορα — και έτσι, χωρίς προφανή λόγο, ότι το υπόλοιπο για μια στιγμή έχασε την εγρήγορση. Τη στιγμή που την εκμεταλλεύτηκε.
  
  
  Πήγα στο Λινγκ Цзину.
  
  
  Με μια κίνηση του αριστερού χεριού προσφερων εγώ μπροστά σας, και στη συνέχεια έβαλα στο σιδηρόδρομο οξυδέρκεια του, με το στιλέτο στο εγώ λαιμό.
  
  
  Δύο ήρωες-автоматчика παγωμένα στη θέση τους. Οι υπόλοιποι, τις πεσμένες σύγχυση, παρέμεινε στη θέση του. Της θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει Λένα, όπως τον όμηρο, για να τραβήξει την Τάρα και τον εαυτό σας από εδώ. Αλλά δεν θέλω να το κάνω έτσι.
  
  
  — Λύσε το, — διέταξε εγώ.
  
  
  Κάποια στιγμή κανείς δεν κινήθηκε. Μόνο αυτή. Την έσπρωξε Λίνα μπροστά του, μέχρι να φτάσει σε μία γύρω από τους φρουρούς της Τάρα. Έντονο λεπίδες ανάγκασε την Λίνια σηκώστε το πηγούνι, και εγώ το λαιμό, обнажилось. — Ma - λύσε την έπνιξε είναι. Ο φύλακας χαμήλωσε το όπλο και έκανε, όπως ονε είπαν.
  
  
  Την διέταξε την Τάρα. — Φύγε από δω.
  
  
  'Αλλά. Νικ . †
  
  
  'Φύγε!'
  
  
  Πήγε στην ημέρα. Την έκανε η Λίνα ασφυκτιούν και έσπρωξε εγώ στην ασφάλεια, που είναι τρομοκρατημένοι попятились, όταν την άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Πρώτα την χτύπησε σε ένα άλλο βέλος, και μετά ήταν παιδική διασκέδαση.
  
  
  Μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα όλα είχαν τελειώσει.
  
  
  Της πέταξε το όπλο και πήρε στο βιλελμίνα. Στο τραπέζι στη γωνία της παρατήρησε ένα μικρό ανοικτό κιβώτιο μάρκες. Την προσοχή πήρε ένα γύρω τους στο χέρι και να εξεταστεί. Κάπου στο πλάι βγαίνει πολύ μικρή βελόνα δύο χιλιοστά σε μήκος. Του έσπασε το τσιπ στη μέση. Βγήκε χλωμό-κίτρινο υγρό. Отключающие σταγόνες. Μάρκες που χρησιμοποίησαν εναντίον μου. Της έκλεισε το κουτί με το καπάκι και τα έβαλε σε ένα λεπτό. Ποιος ξέρει. Αν το παιχνίδι πήγε εναντίον σας, ίσως θα μπορούσε να έρθει σε πρακτικό. Το πέρασε το χέρι του από τα μαλλιά του, ίσιωσε τη γραβάτα και για πάντα έκλεισε την πόρτα πίσω распавшимся ένωση των κινέζων Νασάου.
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του. Αργήσαμε είκοσι λεπτό. Από τη στιγμή που φτάσαμε στο καφέ "Мартиник", το Σταθμό δεν ήταν.
  
  
  Αλλά τώρα πραγματικά περίμενα αυτό.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  
  
  Την έβαλε την Τάρα μέχρι το ξενοδοχείο και πήγε να βρει Σταθμός. Σταμάτησε σε ένα μικρό ξενοδοχείο κοντά στην ακτή. Όταν έφτασα εκεί, ήταν γεμάτο μπάτσους; Ασθενοφόρο, включившая σήμα, δειξε μου τι μπορώ να αργήσω. Αποδείχθηκε, ότι είμαι στην ώρα μου.
  
  
  Ο γιατρός με κοίταξε και απελπιστικά ανασήκωσε τους ώμους. — Του έχει μείνει μόνο λίγα λεπτά. Το λίγο που μπορώ να κάνω γι ' αυτό.
  
  
  Την, κάθισε οκλαδόν δίπλα Гаром. — Αύριο το βράδυ, — ψιθύρισε.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. Την ξέρω. Αποδράστε Chen-αν. Την άκουσα που μου απομένει εγώ ζωή. Ή αυτό ήταν το δίπλωμα δολάριο; 'Κάτι άλλο;'
  
  
  'Είπε. - "Σου άφησα μήνυμα. Πες Τάρα..."
  
  
  Να ψηφίσουν είναι ότι. Gare και, ίσως, δουλεύαμε μαζί πάνω από πέντε ή έξι εργασίες. Ήταν επαγγελματίας, τόσο καλός όσο θα μπορούσατε να επιθυμήσετε. Το περίμενα ότι θα είναι πάντα κοντά. Ψήφο ψήφο που παίρνεις με το θάνατο. Θα μείνεις αθάνατος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
  
  
  Την επέστρεψε στην машинее και έτρεξαν σαν ταχύτητα έσπευσε ο εννοιολογική κόσμο. Αλλά δεν ήταν έτσι. Στην delle από την αναγνωρίζουν για αυτή την περίπτωση, τόσο λιγότερο το κατάλαβα εγώ. Τρία από τα ίδια τα κινέζικα. Τρεις νεκροί ο γερουσιαστής ανοιχτά τώρα. Το καζίνο. Η σωτηρία από το θάνατο. Και Lao Ζενγκ, η οποία ήταν κάπου στην Ινδοκίνα. Δεν ταιριάζει και δεν ταίριαζαν. Το σκηνικό για όλα αυτά ήταν ΚΑΝΝΏΝ, ΚΆΝΝΕΣ και ήταν μια ομάδα δολοφόνων. Και αν η εποχή κυνηγιού γερουσιαστές άνοιξε, οι τρεις έχουν ήδη σκοτωθεί και ενενήντα επτά ήταν ακόμα ζωντανοί. Με το ρυθμό που είχαν τώρα, σύντομα θα καταστραφεί ολόκληρο το αμερικανικό σύστημα διακυβέρνησης. Της έπρεπε να μάθω τι σκοπεύουν να κάνουν, για να πάρει μπροστά ih και να το αποτρέψει. Άφησε ένα μήνυμα για μένα. Ή αυτό προοριζόταν για μένα; Είπε: "Πες στην Τάρα Τάρα Μπένετ. ID = AX-20. Η τάρα Μπένετ, επιστήμων γυναίκα.
  
  
  Ξαφνικά την θύμωσε.
  
  
  Η τάρα ήξερα κάτι που δεν την ήξερα. Για παράδειγμα, το ήξερε, γιατί ήταν μαζί μου. Και δεν сутоанского διάλεκτο. Όταν μου είπε σε εκείνο το μπαρ που είμαι τόσο ιδιοφυΐα, ήξερε ότι δεν nach αρκετό μυαλό για αυτή τη δουλειά, και όσο για μένα... "Μυών, — είπε, είναι προϋπόθεση σε αυτό το έργο. Ξαφνικά κατάλαβε την κλασική γυναικεία κακία, AX ξενοδοχείο με προσελκύσει μόνο για τις δυνάμεις του.
  
  
  Λοιπόν, σήμερα το βράδυ, αυτό μπορεί να αλλάξει. Έχουμε με την Τάρα ήταν πολύ καλή και πολύ μεγάλη συζήτηση. Άρεσε ει ή όχι. Και είπε να μου πεις την αλήθεια.
  
  
  Είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, και άγιος ήταν απενεργοποιημένο. "Δεν είναι για πάντα.' — είπε, όταν την πιάσει, για να ενεργοποιήσετε брылев. Την περιέλαβε брылев. Ee μάγουλο вздулся ένα μικρό μωβ πατσάς μέγεθος με το νόμισμα. Σήκωσε τα δάχτυλα, για να καλύψω εγώ. Είτε κακό, είτε γύρω από τη ματαιοδοξία. Είναι και πάλι φαινόταν μικρή και ανήμπορη.
  
  
  Της είπε: - "Gare είναι νεκρός". "... και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μου πεις ότι πέθανε".
  
  
  "Γκαρ; Όχι.' Γύρισε το κεφάλι της, και τα δάκρυα ήρθαν στα πράσινα μάτια. Είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι τα δάκρυα θα είναι πράσινο.
  
  
  "Τι έκανε;"
  
  
  Είναι και πάλι κοίταξε προς το μέρος μου. — Δεν ξέρω, Νικ. Το δικαίωμα... πραγματικά δεν ξέρω.
  
  
  — Πες μου, έλα, αγάπη μου. Δεν είσαι η πρώτη άσωτη γυναίκα, που την ανακρίνω, και αν μερικές φορές νομίζετε ότι θα σας δώσω προτεραιότητα...
  
  
  — Ω, Νικ. Τα δάκρυα τώρα σε συνεχή ροή σε πλήρη ισχύ. Θα επαναφέρει και πίεσε το πρόσωπό της πάνω το πρόσωπό μου στο στήθος του. Δεν μου απάντησε.
  
  
  Πήρε τον εαυτό της στα χέρια της, κάθισε και είπε, αναφιλητό: "Μου είπαν να μην μιλήσει. Δεν εχω να σου πω — διορθωμένη είναι τον εαυτό σας.
  
  
  Δεν την χωρίς τρυφερότητα που εφαρμόζεται το δάχτυλό σας προς τα рубцу στο μάγουλό της. "Τότε, ας πούμε, τι θα πει ποιος είναι γύρω σου".
  
  
  "Εσύ δεν θα το κάνεις ποτέ".
  
  
  Την κοίταξε nach. "Έχουμε άλλους τρόπους". Της είπε. Η διάσημη ορός της αλήθειας Elivfery, για παράδειγμα.
  
  
  — Και είναι αυτό; ρώτησε.
  
  
  — Και αυτό ... είπα. Την πήρε ee στα χέρια και καιρό και σιγά-σιγά να φιλήσει. — Ακόμα, — είπε. Έδωσε γεια σου, πια. — Καλά, είπε με αναστεναγμό. 'Είσαι ο νικητής. Οι αμερικανοί κάνουν απόβαση στις ακτές της Νορμανδίας.
  
  
  Την ενίσχυσε την ικανότητά σου. — Das weissen вие, είπα. Την ένιωσα το στήθος της. "Τι άλλο, κυρία μου?"
  
  
  Άρχισε να γελά, και закусила το χείλος. "Βόμβα να πέσει στο Сирохиму".
  
  
  Της έβαλε το χέρι της πίσω από το αυτί. — Στο Сирохиму;
  
  
  "Στη Χιροσίμα". Τώρα είμαστε και οι δύο γέλασαν.
  
  
  "Πολύ ενδιαφέρον", είπα, развязывая την μπουρνούζι, ίσως στην καλύτερη του μαστού σε όλο το δυτικό ημισφαίριο. Ή, ίσως, το καλύτερο ημισφαίριο της δύσης. "Αχ, κορίτσι μου, κορίτσι μου. Είσαι πραγματικά υπέροχη. Πάλι έκλεισε το μπουρνούζι. — Λοιπόν, ας μιλήσουμε τώρα.
  
  
  "Νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο ενεργό μέρος".
  
  
  Της χαμογέλασε. — Το ξέρω, είπα. — Αλλά ακριβώς την μάθω την αλήθεια. Όχι σεξ, μέχρι να μας πεις. Μέθοδος μου τα βασανιστήρια, σεξουαλική δυσαρέσκεια". το ξεκούμπωτο γραβάτα'
  
  
  — Σε προειδοποιώ, σε μια ώρα θα είσαι έξαλλος.
  
  
  Κοίταξε και λίγο νευρικά άφησε ένα γελάκι. — Το θηρίο, — είπε. 'Όχι. Γλυκά λόγια σου δεν θα βοηθήσει. Της, έγειρε πίσω πίσω και διασταύρωσε τα χέρια. — Θα σου κάνω μια τίμια πρόταση. Αν δεν μου δώσεις αυτό που θέλω, δεν θα σου δώσω ό, τι θέλεις".
  
  
  Αυτή αγριοκοίταξε. "Καμία από τις προσβλητικές εκφράσεις", — είπε.
  
  
  "Αχ! Αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Αν δε μιλήσεις γρήγορα, να την κάνω να σε προσβάλει μέχρι τελικής πτώσης.
  
  
  "Σοβαρά, Νικ. Έχω εντολές...
  
  
  'Σοβαρά. Η τάρα. Εμένα δε με νοιάζει. Την είδα γεια σου, άνοιξε τα μάτια του. "Πρώτον, δεν μου αρέσει να ρισκάρω τη ζωή μου, αν δεν το ξέρω όλα τα κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου. Δεύτερον, δεν μου αρέσει η ιδέα ότι δεν με εμπιστεύονται. Ποτέ δεν τον είδα να Χοκ κάτι утаивал από μένα.
  
  
  Η υπόθεση, βέβαια, δεν είναι ότι δεν σε εμπιστεύεται. Αν και υπάρχουν αυτοί που δεν το εμπιστεύεται, έτσι είναι μου. Ή, τουλάχιστον, τη θεωρία μου, εννοώ. Είπε ότι μπορείς να σταματήσεις, αν της το πω. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι όλη η AX είναι τρελός".
  
  
  "Με Гаром και τρεις γερουσιαστές στο φέρετρο, είναι πολύ απίθανο ότι θα φύγω. Έτσι, συνεχίστε. Τι είναι αυτή η θεωρία σου;
  
  
  Πήρε μια βαθιά ανάσα. "Έχετε ποτέ ακούσει για одноклеточной κουλτούρα;"
  
  
  "M-m-m". Η βιολογία... γενετικής. Κάτι τέτοιο;'
  
  
  — Λοιπόν, είσαι εδώ. Είναι ένας νέος τρόπος αναπαραγωγής".
  
  
  — Τι συμβαίνει με την παλιά;
  
  
  — Ακούστε, είπε. — Εγώ τήρησα τις εντολές, για να σας πω αυτό. Έτσι πρέπει να είναι σοβαρή και να ακούσετε".
  
  
  — Ακούω, είπε.
  
  
  "Ευχαριστώ τη διαδικασία που αποκαλούν μια μεταμόσχευση κυττάρων, ble μέσα από τον πυρήνα του κυττάρου γύρω από ώριμη σώματος — από οποιαδήποτε κύτταρα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος — να δημιουργήσει ένα νέο σώμα, που είναι γενετικά πανομοιότυπα".'
  
  
  Την κοίταξε να φύγουμε με ένα χαμόγελο. 'Επανάληψη.'
  
  
  "Θα μπορούσε να αφαιρέσει ένα κλουβί γύρω από τον подстриженного καρφιών, να το τοποθετήσετε στην επιθυμητή χημική περιβάλλον, και ως αποτέλεσμα να γεννήθηκε κορίτσι, που ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες ήταν ακριβώς όπως της".
  
  
  — Τι είναι αυτά; - Δεν έχει ανατεθεί τίποτα γύρω από αυτό.
  
  
  'Ναι. Δεν είναι μυστικό. Για να είμαστε ακριβείς, στο "Time" είχε ένα άρθρο σχετικά με αυτό το 1971. Μέχρι να γίνει μόνο με τα βατράχια. Τουλάχιστον, όσο μας είναι γνωστό. Αλλά η Κίνα ценымногие μπροστά από εμάς σε πολλά πράγματα".
  
  
  'Μισό λεπτό. Θέλετε να πείτε ότι ο Τσεν-αν και ο Τσαρλς Bryce — κλώνοι, οι βλαστοί ένα φυτό;
  
  
  Είναι δειλά κούνησε το κεφάλι. — Σου είπα ότι δεν θα σου αρέσει, — είπε.
  
  
  'Δεν καταλαβαίνω. Θέλω να πω... γιατί; Εννοώ, ακόμη και αν είναι δυνατόν, αυτό δεν έχει νόημα.
  
  
  'Ακούσετε. Ακόμη και σε αυτή τη χώρα έχουν ομάδες μελέτης. Προσπαθήσαμε να καταλάβω, τι είδους άνθρωποι πρέπει одноклеточно να αντιγράφει. Και μία γύρω από τους λόγους που δεν περάσαμε κανένα πειράματα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι υπεύθυνος για το ανοιχτήρι: τα χειρότερα τους ανθρώπους. Гитлеров. Άτομα με ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Όπως τους ανθρώπους, όπως Lao Ζενγκ, για παράδειγμα. Ο δολοφόνος της πρώτης κατηγορίας.
  
  
  "Καλά, είναι επιτρεπτή, Lao Цзэна размножились..." κούνησα το κεφάλι Μου. Πιστεύω σε μια τέτοια суперфантазию ήταν notonly. "Τι είναι αυτό κερδίζει; Εκτός από τον εγωισμό. Και τι σχέση έχει αυτό στις ΚΆΝΝΕΣ και το γερουσιαστές; Τι σχέση έχει με όλη αυτή την κατάσταση με Nassau;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. 'Δεν ξέρω. Την απολύτως τίποτα σχετικά με αυτό δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω, είναι ότι αυτά τα αντίγραφα δολοφόνους της πρώτης κατηγορίας θα αυξηθούν για τους δολοφόνους της πρώτης κατηγορίας. Θα δούμε και να σκεφτούμε — και να σκοτώσει — όπως αρχικό. Και η θεωρία μου είναι ότι ΚΑΈΝ πήρε το υλικό του Λάος Цзена, για να δημιουργήσετε μια ομάδα καθαρόαιμα δολοφόνους".
  
  
  'Ξέρετε γι' αυτό...'
  
  
  "Τι βλακείες...?'
  
  
  — Συγγνώμη που σε ρώτησε γι ' αυτό.
  
  
  Είναι προσεκτικά με τα μελέτησα. — Λες να την τρελή;
  
  
  — Ναι, νομίζω ότι είσαι τρελή. Αλλά κι εκείνη. Υγιείς άνδρες βρίσκονται σε σκουπίδια, να αναρωτιούνται, πώς να απαλλαγούμε από τα ζιζάνια στον κήπο. Και οι κανονικές γυναίκες τώρα συσκευάζουν τα γεύματα. Θα πρέπει να είσαι τρελός για να εργαστούν σε AX".
  
  
  — Αυτή είναι η θεωρία μου, — είπε.
  
  
  "Είναι τρελό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια".
  
  
  Αναστέναξε με ανακούφιση. "Ευχαριστώ, Νικ". Στη συνέχεια χαμογέλασε. 'Πες μου...'
  
  
  Ναι.'
  
  
  Είχε μαζέψει τα μαλλιά από το μέτωπό του. — Έχεις γνωρίσει ποτέ κανέναν κανονικές γυναίκες;
  
  
  'Όχι.' Της είπε. "Δεν είναι ο τύπος μου".
  
  
  — Τι έχεις τύπος;
  
  
  Μελαχρινή, είπα. Φαινόταν πληγωμένου. "Μικρή, παχιά και πολύ ανόητο. Αν και, πρόσθεσε εγώ, είμαι ανοιχτός σε όλα.
  
  
  "Όπως ανοιχτή;" — ρώτησε, ελευθέρωση της ζώνης της το πουκάμισο μου.
  
  
  — Πολύ ανοιχτό, είπα, αφαιρώντας το φόρεμά της. — Καλά, — είπε. Και αυτό ήταν το νήμα της συζήτησής μας.
  
  
  Θέλω να σας πω ότι ήξερα αρκετές γυναίκες. Και νόμιζα πως ξέρω ήδη το καλύτερο. Αλλά θέλω να σας πω ότι ήμουν λάθος. Η τάρα ήταν κάτι άλλο. Πολύ διαφορετική. Και πολύ διαφορετική από αυτό. Μου φαίνεται ότι κάθε φορά που κάποιος βοτανολόγος προσπαθεί να πει κάτι τέτοιο στο βιβλίο, αυτό ακούγεται σαν το πάνω χέρι πλήξη. Είναι πάντα "που" είναι "στροφές", είναι "διαπερνά" της, και είναι πάντα "εκρήγνυται". Πάντα κάτι τέτοιο ακούγεται σαν απομαγνητοφώνηση борцовского μονομαχίας.
  
  
  Η τάρα ήταν διαφορετική, και δεν έχω λόγια για αυτό. Με έκανε να νιώσω σαν να την εφηύρε το σώμα, και ζωντάνεψε για πρώτη φορά και μόνο για μένα. Ήταν ανοιχτή και αθώα, ήταν ζεστό όπως το πετρέλαιο και γαλήνιος. Ήταν το κορίτσι, καθώς και μια γυναίκα. Ήταν η ερώτηση και η απάντηση. Ήταν η Τάρα. Και ήταν η δική μου. Την είχα κι εγώ σε άλλους.
  
  
  Την κοίταξε nach. Είχε δάκρυα στα μάτια. "Ω, Θεέ Μου." Με φίλησε στον ώμο. 'Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.'
  
  
  Της άφησε το χέρι του να παίξει μέσα από ένα κόκκινο σύννεφο. Το να σκεφτεί τον εαυτό του ράντσο τον πετεινό, αν είπε τίποτα, τα συναισθήματα του άλλου. Έτσι απλά να το βουλώσεις και πάλι φίλησε.
  
  
  Ήμασταν τόσο κοντά φίλο σε φίλο σας, όταν ακούσαμε ένα χτύπημα στην πόρτα. Της, σηκώθηκε από το κρεβάτι. Αν ήταν κορίτσι σε μια νύχτα, θα μπαίνει, αν δεν απαντήσει. Αλλά και πάλι, ίσως δεν ήταν κορίτσι.
  
  
  Την τύλιξε μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, πήρε το όπλο και πήγε στην ημέρα. Της άνοιξε την.
  
  
  Ήταν υπηρεσία δωματίου. Στο φορτηγό ήταν εκτεταμένη, драйвовая μμ; πλήρης, με σαμπάνια στο ασημένιο кулере.
  
  
  Τον στάθηκε εκεί, κοιτάζοντας αυτόν, και, αναστενάζοντας βαριά, ξαφνικά είναι πολύ πεινασμένος. "Το να της το παραγγείλετε, — είπε ο σερβιτόρος, αλλά, φαίνεται, κάνετε λάθος".
  
  
  Ρώτησε. — Κύριε Στιούαρτ;
  
  
  "Ναι. Ο Στιούαρτ.
  
  
  — Κύριε Γκαρσόν Cantor παρήγγειλα αυτό για σας. Μέχρι τα μεσάνυχτα, είπε. Μια έκπληξη.'
  
  
  — Καλά, του είπα, όταν ο σερβιτόρος και πάλι έφυγε. Το μήνυμα Σταθμό στην αίθουσα κάπου στη μέση του.
  
  
  — Εννοείς, όπως τα φασόλια σε πίτα για το Βάπτισμα;
  
  
  Το δεν έχω ιδέα τι εννοώ, αλλά Gare μου είπε ότι άφησε ένα μήνυμα, και η eda — ό, τι μας άφησε, οπότε..." εξέτασε Την καρέκλα, σε ζήτησα κάτι το αξιόλογο. Κάποιο χαρτί. Ήταν με σαμπάνια. Τον φάκελο, μέσα σε μόνο μια επαγγελματική κάρτα με την επιγραφή "Με φιλικούς χαιρετισμούς με κεφαλαία γράμματα. Gare έγραψε, επίσης, ότι-ό, τι έπρεπε να κώδικα.
  
  
  M-1 x4 + ;
  
  
  — Τι φρίκη, είπα. "Αυτό είναι τρελό". Και πάλι ερευνηθεί το εγώ μήνυμα: "Μπορεί να είναι ο τύπος". Έδωσε την κάρτα Αποθήκες: "η Φωνή. Είσαι επιστήμονας στην οικογένεια".
  
  
  Η τάρα πίσω το εγώ μου και ανασήκωσε τους ώμους. — Δεν είναι δική μου φόρμουλα, που την ξέρω. M μείον 1, πολλαπλασιάζεται επί 4 συν κάτι". Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. — Έχεις δίκιο, αυτό είναι τρελό.
  
  
  Την κοίταξε ξανά την κάρτα. Περίμενε. Την κατάλαβα.' Ξαφνικά όλα απέκτησαν νόημα. "Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι έχεις δίκιο.
  
  
  Κοίταξε με άδειο βλέμμα. — Τι;
  
  
  "Για τους pbx. Κοίτα.' Της έδειξε και πάλι γεια σου κάρτα. "Αυτό δεν είναι το M μείον 1. Είναι μια ταινία Μ 1. Ml. Η κωδική ονομασία του Λάος Ζενγκ. Και Ml x 4 άλλως Ml, πολλαπλασιάζεται με το 4. Υπάρχουν τέσσερα MI. Τέσσερις άνδρες, παρόμοια με την Lao Цзена. Τέσσερις κλάδους. Συν ένα ερωτηματικό. Συν ο θεός ξέρει για πόσο ακόμα.
  
  
  Μπερδεμένη, πήγαμε πίσω στην πλάτη της καρέκλας. "Είστε μάρτυρας σε μια ιστορική στιγμή".
  
  
  "Ω, έλα τώρα", είπα. "Είχες δίκιο ήταν".
  
  
  - Ναι, — είπε. "Αλλά εγώ ποτέ πριν δεν μετάνιωσα για ό, τι είχε δίκιο".
  
  
  Πρέπει να ήταν η δέκατη τσιγάρο. Έτσι, αυτό ήταν πάρα πολύ. Την έριξε τη γόπα από το κιγκλίδωμα μπαλκονιών, και παρακολουθούσε, όπως ο ίδιος пикирует, όπως το γενναίο μικρό βομβαρδιστικό. "Ζούμε με αξιοπρέπεια και να πέφτουμε, σαν σάπιο αχλάδι". Άνεμος σηκώθηκε από το σκοτεινό λιμάνι; αλιευτικά σκάφη στην якорях νευρικά επηρεάζονται τα κύματα, σαν ανυπόμονος παιδιά, проснувшиеся πριν τους γονείς τους και τώρα με ανυπομονησία περιμένουν το νέο της ημέρας. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Την περίμενε μέχρι Τάρα ύπνο, στη συνέχεια χύνεται στον εαυτό σας λίγη σαμπάνια και βγήκε στο μπαλκόνι. Χιλιάδες αστέρια και το λευκό της σελήνης κρεμασμένα πάνω από τον κόσμο με απλό νερό και την παραλία. Για μια στιγμή ήθελα να ξεχάσω εκείνο τον άλλο κόσμο, με το εγώ, αυστηρές γραμμές και αίμα-краснй. Αυτός ο κόσμος δολοφονίες και θανάτους, όπου πρώτα πυροβολούν και μετά κάνουν ερωτήσεις.
  
  
  Αλλά είχα τόσες πολλές ερωτήσεις, για να ορίσετε ih τον εαυτό σας. Και τώρα οι απαντήσεις δεν έπρεπε να αναβληθεί για αργότερα. Chen-αν ήταν ένας γύρω από αυτές pbx. Σκότωσε ο γερουσιαστής. Τώρα κάποιος σχεδίαζε να Chen-είτε γύρω από τη φυλακή σήμερα το βράδυ. Αλλά ποιος ήταν αυτός ο "κάποιος". Και όταν αυτό ήταν το "σήμερα"; Αυτό το "hema-τότε" θα μπορούσε να είναι δώδεκα άτομα με χειροβομβίδες ή ένα άτομο με καλό σχέδιο. Και σήμερα είναι η μεγαλύτερη λέξη. Διαρκεί από το σούρουπο έως την αυγή της επόμενης. Ήταν κάτι άλλο. Lin Qing είπε, ότι με ένα "παλιό εχθρό". Πόσο παλιό είναι ο εχθρός; Είχα χιλιάδες εχθρούς. Και αν ήταν ακόμα στο νησί, θα μπορούσε απλά να προχωρήσουμε στο δρόμο μου. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να έχει βρει τις απαντήσεις. Και πριν από αυτό "σήμερα το βράδυ".
  
  
  Της, γύρισε και κοίταξε μέσα, στην κοιμάται εκεί την Τάρα. Το φεγγάρι ήταν αντικατοπτρίζεται στο γυαλί ημέρα? φαινόταν σαν να ήταν κρεμασμένα στον αέρα σε μπλε τρίμηνο του με το φεγγάρι, όπως ночником. Και πάλι πήγε άποψη. Κι εγώ κάτι τέτοιο. Έχω ακόμα ήταν η Τάρα, για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχούν και να υπερασπιστεί. Ήταν πράκτορας και senior research fellow, αλλά χρειάζομαι ήταν η προστασία μου. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Αυτό θα ήταν αδύνατο, αν δεν είχα το σχέδιο, για παράδειγμα, από πού να αρχίσω, να εντοπίσουμε όλα αυτά τα "γιατί".
  
  
  Την άρχισε τις αναζητήσεις σας. Στο συρτάρι γραπτή έδρα της, βρήκε ότι το ξενοδοχείο. Αυτά τα китчевые φυλλάδια που αφήνουν για τους τουρίστες. "Διασκέδαση σε Nassau". "Πού συμβαίνουν όλα αυτά;"
  
  
  "Πού συμβαίνουν όλα αυτά;" ήταν χάρτης του νησιού. Την πήρε, για να εξετάσει από κοντά. Την βρήκα φυλακή. Καλά. Αν σε ένα ξενοδοχείο, για να δραπέτη, όπου το εγώ της την πήρε; Το ξενοδοχείο θα φύγουμε από το νησί. Έτσι θα μπορούσα να έρθω στην ακτή. Ένα μικρό αεροπλάνο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει παραλία, όπως ένα διάδρομο. Ή θα χρησιμοποιήσει το σκάφος. Ένα ιδιωτικό σκάφος, να χαλαρώσετε και προνομιούχο γιοτ. Την ακολούθησα τη διαδρομή από τη φυλακή μέχρι φόρεμα. Το φόρεμα ήταν πολύ, οι δρόμοι ήταν πολλοί. Την εξέδωσε τον εαυτό του ολόκληρο το νησί.
  
  
  Όταν και πάλι σήκωσε το βλέμμα, το είδος έχει αλλάξει. Ο ήλιος βγήκε από την γραμμή της Γης και του ουρανού ήρθε η Μητέρα-Γη γνωστό ροζ πέπλο. Οι ψαράδες βγήκαν, γύρω από τα σπίτια τους, σε Μπέι-σβηστεί και κατευθύνθηκαν στα πλοία, пришвартованным ο πιρς. Οι γυναίκες άνοιξαν τις πάγκους στην αγορά με ξεκαρδιστική αχυρένιες καπέλα και άγευστη τις σακούλες με κοχύλια. Αν της ήταν ο Τζον Στιούαρτ θα μπορούσαμε να πάμε σε αυτή την αγορά και να λάβει μια βόλτα με τζετ σκι στη θάλασσα, και στη συνέχεια για φαγητό στην πόλη: свежепойманным από τη θάλασσα окунем. Αν της ήταν ο Τζον Στιούαρτ, δεν ήξερα τώρα σχετικά με την επικείμενη απόδραση Chen-αν, και αν με ήξερε, θα είχε την αστυνομία, για να το αποτρέψει. - Αλλά ο Νικ Κάρτερ θα βοηθήσει Jong-αν ξεφύγει.
  
  
  Ο δολοφόνος ήταν απλά ένα γρανάζι σε όλο το αυτοκίνητο, και την είχα όλη αυτή τη μηχανή είναι το μέρος, όπου θα είναι τμηματική παράγουν pbx. Και αν είμαστε τυχεροί, ο Τσεν-αν θα με οδηγήσει εκεί. Αν το μόνο που μπορούσε να κάνει το εγώ να το σκάσει. Όλοι, εκτός από μένα.
  
  
  Ήταν έξι η ώρα το πρωί, και τώρα είχα κάποιο σχέδιο. Τώρα μπορούσα να κοιμηθώ.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  
  
  Κανόνας πρώτος: γνωρίστε τον εχθρό σας.
  
  
  Την έσπασε με Интерфилд- - road και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο. Ο παλιός μου εχθρός, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Λιν Jing, είδα έφτασα στο αεροδρόμιο. Μπορεί να είναι, το αεροδρόμιο θα μπορούσε να μου δώσει κάποιο στοιχείο. Λοιπόν, αυτό ήταν άγρια νομίζω--, αλλά άξιζε η προσπάθεια.
  
  
  Την κοίταξε τα πρόσωπα πίσω από τον πάγκο. Η συνήθεια. Οι πληροφορίες. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Hertz. Η κράτηση. Μας ένα γύρω τους δεν μου το αρνήθηκε εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μηνύματα. Πήγα στο περίπτερο και αγόρασε μια εφημερίδα. Για να έχει κάτι να κάνετε μέχρι να το σκεφτεί τι να κάνει. Στα πρότυπα της nen δεν υπήρχε τίποτα σχετικά με το καζίνο, τη γρενάδα. Οι αλλοδαποί. Αλλά δεν είναι τόσο wouldnt και παράξενο. Μάλλον, δεν είναι ξενοδοχεία τρομάξει τους τουρίστες. Ή, ίσως, οι μπάτσοι απλά δεν το ήξεραν. Μπορεί να είναι κάποιος άλλος ήρθε νωρίτερα και έβγαλε αυτό το χάλι. Κάποιος άλλος από αυτό το εμπόριο ναρκωτικών.
  
  
  Ή κάποιος γύρω από τους άλλους . Την κοίταξα τη λίστα των νεκρών. Бангель πέθανε στα σκουπίδια. Χαμός με το τσιγάρο. Εγώ μητέρα, που ζούσε σε Κενσινγτον, την έζησα εγώ. Τίποτα, εκτός από την καλή για τους νεκρούς. De mortuis nil nisi bonum. Την εξέτασε περίγυρο εξαιτίας της εφημερίδας. Στη σκιά δεν κρύβονταν παλιοί εχθροί.
  
  
  Ήταν ένα άλλο πράγμα, που της θα μπορούσε να κάνει. Όμορφη αγγλίδα με BOAC χρησιμοποίησε για μένα λίστα επιβατών, για το βράδυ της δευτέρας. Τη δευτέρα το βράδυ φτάσαμε σε όλη τη Νέα Υόρκη στις 7:30 το πρωί. "Pan-Am" πέταξε στο Μαϊάμι, σε επτά, και το βρετανικό αεροπλάνο γύρω από το Λονδίνο έφτασε σε οκτώ — όχι, οκτώ παρά τέταρτο. Ήταν λίγο νωρίς. Λονδίνο. Το σκέφτηκα για λίγο. Ο τσαρλς Окун ήταν εχθρός γύρω από το Λονδίνο. Αλλά όχι, έβγαλαν εγώ, όταν έκαναν επιδρομή στο εργαστήριο. Οκτώ! Vin Κατά! Αυτό θα μπορούσε να είναι αυτός. Κάρλο, αγγελιοφόρος, είπε ότι το πρόσωπο που πλήρωσε ονε, ήταν μεγάλη κινέζους. Ving ήταν πέντε πόδια ψηλός, πράκτορας ΚΑΝΓΚ, που εδρεύει στο Λονδίνο. Και είναι απίθανο, ότι ξέχασε ποτέ έβγαινε μαζί μου. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι τώρα είχε трехпалая χέρι.
  
  
  'Αγάπη μου.' Της χαμογέλασε στην κοπέλα πίσω από τον πάγκο. "Μπορείτε να μου πείτε, αν ο κ. Ving Σε θέματα πτήση δευτέρα γύρω από το Λονδίνο;"
  
  
  "Ω, λυπάμαι πολύ". Ακόμη και ήταν πολύ λυπημένη. — Αλλά δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να σας δώσει αυτές τις πληροφορίες.
  
  
  — Ξέρω ότι δεν μπορείς, είπα.
  
  
  Την είδα γεια σου, άνοιξε τα μάτια του. Άποψη νούμερο δύο: δύσκολα ελεγχόμενο, βραστό πάθος.
  
  
  Μου έδωσε τις πληροφορίες. Vin Σε πραγματικά ήταν στη λίστα των επιβατών. Δεν ήταν μόνος σε αυτό το ταξίδι. Εγώ συνεπιβάτη έλεγαν Hung Λο.
  
  
  — Αν αναρωτιέστε — πρόθυμα πρόσθεσε, — έχουν κάνει κράτηση για το ταξίδι πίσω στο Λονδίνο στις δέκα η ώρα το βράδυ.
  
  
  Της ήταν αυτό με ενδιαφέρει.
  
  
  Рискнув, της τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο "Γρενάδα". Ο κ. Vin Με έχει καταχωρηθεί μαζί τους. Ο τζόγος αρχή να πληρώσει μακριά. Αλλά, από την άλλη πλευρά, κάποιος Hung Λο. Κι εσείς δεν μπορείτε να μόνο να κερδίσει.
  
  
  Της, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και βρήκε Κάρλο, τον κοινό μας φίλο. Θα συνειδητοποιήσει την Ενοχή. Της είπε ονε το γεγονός ότι το ξέρετε, και είπε ονε, πόσες φορές χρειάζεται να πληρώσω γι ' αυτό. Ήρθαμε σε συμφωνία.
  
  
  Της είπε η Τάρα τι να περιμένουμε. Σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό.
  
  
  Τον φίλησε για καληνύχτα και επέστρεψε στο αυτοκίνητο.
  
  
  Κανόνας δεύτερος: να πάει στη φυλακή. Πηγαίνετε ανοιχτά στη φυλακή.
  
  
  Αλλά στο δρόμο της σταμάτησε στο "Σωλήνα του κόσμου", την αγγλική κατασκευαστή πούρα σε Νασάου. Είχαν στη διάθεσή μου μαλακία της μάρκας με ένα χρυσό επιστόμιο. Την διέταξε να στείλετε σε ένα ξενοδοχείο μερικά πακέτα και πήρε μαζί του μερικά πακέτα για άμεση χρήση.
  
  
  Πήγα στο μπαρ για Бейстрит και έφαγα ένα σάντουιτς και μπύρα. Και μετά κι άλλο. Και άλλο ένα. Και το ουίσκι, για να ζεσταθεί. Όταν έφευγα, της ήταν μεθυσμένος και σκοντάφτει. Το στοίχημα με τον μπάρμαν για λογαριασμό σας. Το θέμα είναι ότι είχε δίκιο τελικά. Της βγήκε σε μια φουρτουνιασμένη, θορυβώδες διάθεση, επέστρεψε στο αυτοκίνητο και πήγα. Το κουνούσε από κει, στο δρόμο με τη μονόδρομη κίνηση και посигналил το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητα. Μου άρεσε πολύ ο ήχος αυτού του κέρατα. Την άρχισε μεγέθυνση: "αυτό Είναι-ο κύριος-θα-να-τη μάχη".
  
  
  Η αστυνομία εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο-σβηστεί. Δεν είχα ταυτότητα. Ήταν πολύ ευγενικός. Είναι το να με πάει πίσω στο ξενοδοχείο μου. Συγχώρεσε και ξέχνα το. Είναι το να κοιμήθηκες καλά.
  
  
  Της χτύπησε το εγώ του από το πηγούνι. Επίσης ένας καλός τρόπος για να μπει στη φυλακή.
  
  
  Η φυλακή Nassau δεν ήταν η δήθεν κακή, ως συνήθως. Ήταν μιας αδέξια, διώροφο πέτρινο κτίριο στην δυτική πλευρά του νησιού. Οι ντόπιοι αποκαλούν εγώ "ξενοδοχείο", επειδή έτσι φαίνεται. Έχει να προσφέρει πολλές φυσικές ομορφιές. Προσεκτικά κομμένα γκαζόν και τα στενά κήποι. Η πελατεία αποτελείται κυρίως από ανθρώπους отсыпающихся από μέθη σε μια νύχτα, τυχαία κλέφτες και περιστασιακά τις τοπικές "εγκληματικές μανιακοί". Μέχρι στιγμής κουνάβι φυλετικές ταραχές δεν выливались για βίαια εγκλήματα. Έτσι, οι άνθρωποι του τύπου Chen-αν σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνεται υπόψη, όταν έχουν εγκαταστήσει το σύστημα ασφαλείας. Αλλά αν ονε είναι ό, τι καλύτερο είχαν. Μπροστά εγώ με την κάμερα στέκεται φρουρός.
  
  
  Της ήταν πολύ μεθυσμένος. Μου είπαν ότι έχω το δικαίωμα σε ένα τηλεφώνημα. Της είπα ότι θέλω να τηλεφωνήσω στον Άγιο Πέτρο. Μου είπαν ότι ήμουν πολύ μεθυσμένος.
  
  
  Με φέρνουμε πάνω. Εκτός από τον Τσεν λι, ήταν μόνο δύο άλλοι κρατούμενοι. Έχω φυτέψει σε μία κάμερα με θέματα δύο άντρες.
  
  
  Odin γύρω τους κοιμόταν, προφανώς μεθυσμένος.
  
  
  Άλλος ήταν ο τύπος με τον οποίο δεν θα ήθελα να είναι κλειδωμένο σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Ήταν μεγάλου μεγέθους, καλή σωματική διάπλαση, τις ουλές από τις πληγές, που εγώ μπλε-μαύρο πρόσωπο έμοιαζε με το πάπλωμα.
  
  
  Είναι κάτι που σκεφτόμουν, όταν μπήκε.
  
  
  Κάμερα Chen-αν ήταν στο άλλο άκρο. Εκεί, στο τέλος του διαδρόμου. Αν έμενε στα αριστερά, θα το εγώ δεν είδα. Η πρώτη μου εμφάνιση σε ένα κλαδί. Ήταν ψύχραιμη και ήρεμη.
  
  
  Την άναψε ένα τσιγάρο και παρέδωσε ένα πακέτο χοντρά έναν άλλο κρατούμενο. Πήρε ένα, εξέτασε την βάλω χρυσό επιστόμιο και έφερε στο φως. "Σκατά". Και χαμογέλασε.
  
  
  Εγώ έλεγαν Γουίλσον. Κ. Σερίφη, και είχε στην κατοχή του ένα μπαρ που ονομάζεται "Ξύλινο νικέλιο", το τοπικό ίδρυμα έξω από την πόλη. Ξαφνικά εισέβαλαν οι αστυνομικοί και βρήκαν κάτω από τον πάγκο-συσκευασίες ηρωίνης. "Το βάλανε, φίλε. Δεν είμαι τόσο ανόητος. Χώρισε τα χέρια. Ήταν καθαρά. "Από την άλλη πλευρά, — γδαρμένο είναι το πίσω μέρος του κεφαλιού, — αν είναι έξυπνος γιατί είναι εδώ;"
  
  
  Έκλεισαν εγώ μπαρ, και στη συνέχεια ανατίναξαν το εγώ. Σύμφωνα εγώ με τα λόγια, σε Νασάου δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τα ναρκωτικά, έτσι και οι μπάτσοι να παριστάναμε ότι ήταν воротилой. Σαν να είναι πραγματικά στα χέρια του μεγάλου. — Εν τω μεταξύ κάποιος εξυπνάκιας και γελάει μέχρι τελικής πτώσης.
  
  
  — Ναι, είπα. "Τι συγκίνηση".
  
  
  Wilson Κ. ο Σερίφης και οι φίλοι. Μου είπε για το τζιν και τα παιδιά και για το κίτρινο σπίτι που έχτισε για τον εαυτό του. Την ρώτησε αν έχει εχθρούς, και γέλασε. "Ο ιησούς, ναι. Αλλά οι εχθροί μου. Θα προτιμούσαν να βγάλουν σας σε τεμάχια, από το να διακοσμήσετε με αυτόν τον τρόπο. Να ψηφίσουν τι με εξοργίζει τόσο, φίλε. Κανείς γύρω τους τίποτε γύρω από αυτό δεν θα πάρει".
  
  
  "Και το μπαρ;"
  
  
  Εκείνος σήκωσε τους ώμους. Αν σε κάποιον δεν είναι απαραίτητο, εξακολουθούν να πρέπει να το αγοράσετε. Είτε από μένα, είτε από την κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθούν να πρέπει να πληρώσουν".
  
  
  "Αν ξενοδοχεία για κάποιο άλλο σκοπό". Ήδη είχα ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι "αυτοί".
  
  
  Το τι είναι γνωστό σε αυτή τη φυλακή. Οι αστυνομικοί κάτω παρακολουθούσαν μέχρι το δέκα. Ο φύλακας Jong-αν ήταν ο μόνος φρουρός πάνω. Εγώ αλλάξει κάθε πέντε ώρες. Επόμενος φύλακας θα είναι έξι και τέταρτο. Ο επιστάτης Брукмана θα αντικαταστήσει το δεσμοφύλακα Crump.
  
  
  Τον ρώτησα ονε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την Chen-αν. Η αναστολή συγκάτοικο για λίγο κουνήθηκε στον ύπνο του. Μετά γύρισε και άρχισε να ροχαλίζουν.
  
  
  Ο Chen-αν ήταν μόνο ένας ο επισκέπτης. "Ο ναυτικός, σκέφτηκε ο Γουίλσον. Πολύ αδύνατος τύπος με στολή. Chen-αν έλεγε εγώ ο Τζόνι. Ο τζόνι ερχόταν κάθε μέρα. Για τελευταία φορά σήμερα το πρωί. Στο χέρι του είχε ένα τατουάζ με το μεγάλο κόκκινο πεταλούδα. Της ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσετε ανά χιλιόμετρο.
  
  
  Ένα πράγμα που τον έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Πράγματα που δεν πρέπει να χάσετε σε ακτίνα χιλιομέτρων, συνήθως γιατί κάπου εκεί τοποθετείται.
  
  
  Με πλησίασε ο λοχίας. Της ήταν ήδη πολύ νηφάλιος. Είχα πολλές τύψεις. Την ρώτησα αν μπορώ να της τηλεφωνήσω τζιν.
  
  
  Σε έξι ώρες, όπως είχε προγραμματιστεί, έφτασε η Τάρα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς θα μπορούσε να είναι τόσο ηλίθιος. Τους είπε ότι είμαι καλός άνθρωπος, καλός πολίτης, καλός σύζυγος και ότι ποτέ δεν έκανε κάτι τόσο άγριο. Και ποτέ δεν θα το έκανε πάλι. Αργότερα μου είπε ότι έκλαιγε αληθινά δάκρυα.
  
  
  Αποσύρουν τις κατηγορίες σε αντάλλαγμα για το πρόστιμο.
  
  
  Σε δέκα λ. έβδομου στην στρατηγική μονάδα χτύπησε στον τοίχο σας τηλέφωνο. Στρατιώτης ιππικού Μπρούκμαν άφησε τη θέση του και πήγε στο διάδρομο, για να απαντήσει ονε. 'Ναι.' Κοίταξε προς το μέρος μου. "Ναι. Την αμέσως στείλω εγώ προς τα κάτω.
  
  
  Γύρισε την πλάτη του σε γκρίνια. — Ει, — είπε στο τηλέφωνο, το ξενοδοχείο να σε ρωτήσω... μια φωνή Εγώ шталь χαμηλές και παράγοντες εμπιστοσύνης. Την ελπίδα ότι εγώ ανοιχτήρι, δεν θα πάρει πάρα πολύ χρόνο, γιατί αυτό μπορεί να διαταράξει το πρόγραμμά μου.
  
  
  Την κοίταξε τον Γουίλσον. Κ. Σερίφη. Μου άρεσε πολύ. Και είχε ωριμάσει για να πεθάνει σήμερα το βράδυ. Να σκοτωθεί ΚΆΝΝΕΣ, επειδή ήταν μάρτυρας. Δεν την εμπιστεύτηκα μας σιωπηρό δορυφόρο σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ήταν πολύ ήσυχος. Και λίγο μεθυσμένος. Εγώ μυρωδιά μπορείτε να αισθάνονται στο παρίσι.
  
  
  Αλλά τι, κατάλληλο πάρε, μου συνέβη. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να προστατεύσει τον Γουίλσον. Καθόταν στο κρεβάτι του. — Εσύ, φίλε μου, — είπε. "Ήδη μπορείς να πας σπίτι σου".
  
  
  — Κι εσύ θα φύγεις", του είπα. 'Πολύ σύντομα.'
  
  
  — Δεν θα шталь σε αυτό ποντάρουν.
  
  
  — Ναι. Για να είμαι ειλικρινής.' - Την βάλω ραφή камзолы: "Τολμώ να βάλει ό, τι είναι από κάτω". Τώρα, ανοιχτά τώρα.
  
  
  Την έβαλαν ih ονε στο χέρι. Το ήξερα ότι μάρκες, γεννημένα από το καζίνο, θα είναι χρήσιμο.
  
  
  Όταν δεσμοφύλακα Μπρούκμαν ήρθε πίσω μου, Wilson ήδη κοιμόταν, Μπρούκμαν απογοήτευσε με την μέρα σε μια σκάλα. "Καλά, Στιούαρτ. Πρέπει να πας μόνος σου. Δεν μπορώ να φύγω από αυτό τον όροφο.
  
  
  — Ευχαριστώ, πράκτορας Ρούχων, είπα.
  
  
  "Στους πρόποδες της σκάλας, απλά γυρίστε το προς τα αριστερά. Η γυναίκα περιμένει εκεί.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι με ένα χαμόγελο. — Πράγματι, είπα. "Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω. Θα ήταν τόσο ευγενικοί μαζί μου. Της άπλωσε το χέρι. 'Δώσε πέντε.'
  
  
  Εκείνος άπλωσε το χέρι του.
  
  
  Μετά από πέντε δευτερόλεπτα, ήταν ήδη κάτω από τα πανιά.
  
  
  Τρεις φορές η δόση του αναισθητικού σε κάθε жетоне. Οι δύο άνδρες θα είναι περίπου πέντε, έκτη ώρα αναίσθητος. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη.
  
  
  Chen lee κοίταξε και σιωπηλά κούνησε το κεφάλι. Νόμιζε ότι όλα ήταν μέρος του σχεδίου.
  
  
  Ήταν έξι και τέταρτο. Στις σκάλες της συγκρούστηκε με τον διευθυντή Крампом, сменщиком επιστάτης Брукмана. — Ο Брукмана υπάρχει ένα μήνυμα για σας, είπα.
  
  
  'Oi?' Σταμάτησε, μπερδεμένο.
  
  
  Το μέσα σε ένα λεπτό και τράβηξε ένα διπλωμένο φύλλο χαρτιού. Την σταθερά θέσει αυτό μαζί με το chip στο εγώ περιμένει το χέρι.
  
  
  Την σταματήσει εγώ спящее σώμα σας πίσω επάνω, στα κελιά.
  
  
  Κάτω λοχία κήρυξε μου για τους κινδύνους του ποτού.
  
  
  Την είπε στον διοικητή ότι σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν καλό παιδί. Θα γλιτώσει ο φίλος τα χέρια.
  
  
  Ο υπάλληλος στην υποδοχή ακούσει, όπως ο λοχίας έπεσε, και μπήκε σε ετήσια βάση, τι συμβαίνει. "Το μόνο που αναποδογύρισε κατά". Της είπε. 'Έτσι απλά. Έλα να δεις. Την άρπαξε εγώ το χέρι μου, σαν να το επισπεύσει.
  
  
  Αστυνομικός συγγραφέας έπεσε στην από πάνω του υπαξιωματικού.
  
  
  Τάρα με περίμενε στη ρεσεψιόν.
  
  
  "Κούνησα το χέρι σε όλους τους μπάτσους που ήταν τόσο ευγενικός μαζί μου", είπα.
  
  
  "Είμαστε πραγματικά πρέπει να είναι σε εγρήγορση", είπε, όταν φύγαμε. — Εννοώ, ότι εδώ όλα είναι καλά κοιμούνται.
  
  
  Άρχισε να σιγοτραγουδώ ένα Νανούρισμα των brahma.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  
  
  Tara και ήθελε ένα μέρος για να μιλήσουμε. Βρήκαμε το χώρο, έξω από τη φυλακή. Το πραγματικό ψεύτικο αντίκες pad με πλαστικό кирпичиками και ξύλινο βινύλιο. Αυτό το μέρος ονομαζόταν "Het Schelmenhor", και αναρωτήθηκα αν ήταν ο πραγματικός εγκληματίας.
  
  
  Υπάρχουν δυσκολίες από την πλευρά τη φυλακή δεν την περίμενα. Όλα αυτά проспят τις πρώτες ώρες. Και, όπως κάποιος είπε κάποτε, σημαντικός είναι ο ύπνος μέχρι τα μεσάνυχτα. Την αμφιβολία ότι ih όνειρο θα πρέπει να διακοπεί. Η πρώτη μηχανή εχθρούς δεν θα είναι εκεί πριν από δέκα ώρες, και δεδομένου ότι εφευρέθηκαν κλείσει εισιτήρια για десятичасовой ταξίδι στο Λονδίνο, διαφυγής πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως και δέκα ώρες.
  
  
  Και η απόδραση έλαβε χώρα. Της, φρόντισε γι ' αυτό. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης βοήθησε την αστυνομία. Τουλάχιστον, την βοήθησε να παραμείνουν ζωντανοί. Αν είμαστε τυχεροί, κανείς δεν σκοτώθηκε. Φίλοι Chen-αν поглядывали να αστυνομικών και, όπως ο ίδιος ήλπιζε, δεν ξυπνάνε τα κοιμισμένα σκυλιά. Αυτή ήταν η καλή πράξη την ημέρα.
  
  
  Την πέρασε Τάρα στο τραπέζι στη γωνία του και διέταξε το μπέρμπον. Παρήγγειλε σερί. Κυρία έμεινε κυρία. — Υπάρχουν νέα από τον Κάρλο;
  
  
  Άρχισε να περιφέρεται μέσα στην τσάντα μου. — Τηλεφώνησε, μου είπε. — Την έσωσε. Είναι вынырнула μόλις με μια χούφτα αποτσίγαρα, βγήκα χάλια στο πρόσωπο και ξανά μπήκα. Άσκοπες αναζητήσεις μας ωφελήσει. Στη συνέχεια άρχισε μεθοδικά καταστρέφουν την τσάντα, με ένα πράγμα τη φορά. Πούδρα. Τσιγάρων. Πορτοφόλι. Είναι συγκεχυμένα, με κοίταξε. "Αν κάνεις έστω και ένα σχόλιο γι 'αυτό, Κάρτερ, σε νήμα".
  
  
  Συνέχισε τη ριντ.
  
  
  Το συνέχισε την αναζήτηση του κατάλληλου σχόλιο.
  
  
  Έχετε ακούσει τις ειδήσεις; "Όχι, φυσικά όχι.' Επιτραπέζια ήδη έχει αρχίσει να θυμίζει την πλατεία Waterloo. "Ο Γερουσιαστής Cranston". Κοίταξε προς τα πάνω. 'Το ατύχημα. Τουλάχιστον, αυτή είναι η επίσημη εφαρμογή.
  
  
  — Έχεις πραγματικές πληροφορίες;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Όταν της τηλεφώνησε στην Ουάσιγκτον, για να ενημερώσει σχετικά με τα συμπεράσματα, το κατάλαβα. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι το αεροπλάνο είχε καταστραφεί.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. Άλλη μια μέρα, άλλο ένα θάνατο. Και ακόμα ένα κουνάβι στο σπίτι ΚΆΝΝΕΣ έχουν όλα τα ατού. — Θα ήθελα ένα μήνυμα από Carlo, — διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα της ει. — Νομίζω, καλύτερα να βιαστείς με την αναζήτηση. Είχε περιφέρεται στην τσάντα... που τίναξε τα δάχτυλά σας. "Είμαι σίγουρη ότι ήταν." Κάρλο καλύψει όλη Гренаду, όπως εσύ ονε και είπε, και όταν εφευρέθηκαν Κατά έφυγε, Κάρλο ακολούθησε. Σε κάποιο αρχοντικό στην ακτή, είπε. Στο τέλος Каскадной του δρόμου. Στη συνέχεια γύρισε προς τα αριστερά ή δεξιά. Τουλάχιστον, αρνείσαι να υπάρχουν
  
  
  Την παράτησε για nach πιο злобнейший άποψη των τελευταίων ημερών. "Η τάρα!" Η φωνή μου είναι παράλογο δραματικά. Βρήκε το χαρτί. — Αν στρίψεις αριστερά, — είπε.
  
  
  Την προσπάθησα να θυμηθώ το φυλλάδιο του ξενοδοχείου. Χάρτη, που γνωρίζει την στο μπαλκόνι, όταν οι πρώτες πρωινές ακτίνες του. Σύμφωνα με το "Πού συμβαίνουν όλα αυτά;" Каскейд-γένος ήταν παράλληλα Ατλαντικό ωκεανό, ας πούμε, ένα μίλι από τη θάλασσα. Σύμφωνα με την "Διασκέδαση σε Nassau", Каскейд-γένος ήταν γνωστή ως η κύρια οδός εκατομμυριούχοι. "... στο οποίο παρουσιάζονται μερικά γύρω από τις πιο εξωφρενικές βίλες σε όλες τις Μπαχάμες". Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα καλό καταφύγιο για Chen-αν. Και ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε διαφυγής από το νησί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Vin περίμενε εκεί, Chen-αν.
  
  
  — Παρεμπιπτόντως, — είπε. "Είναι ακόμα εκεί".
  
  
  — Ποιος είναι, του είπα, ακόμα πού;
  
  
  "Vin Σε ακόμα στο Στάδιο-γένος. Τουλάχιστον, κατά πάσα πιθανότητα, είναι εκεί. Κάρλο είπε ότι εγώ αποσύρθηκε από την εγγραφή στο "Γρενάδα". Πήρε τις αποσκευές σας. Φαίνεται ότι επρόκειτο να εγκατασταθούν εκεί.
  
  
  Εκεί θα έπρεπε να είναι. Ευτυχώς, Κάρλο παρακολουθούσε Вингом. Αλλά μια ευκαιρία που θα πληρώσει μακριά, ήταν μικρή. Κάρλο θα μπορούσε να είναι подкуплен. Ό, τι μου τύχη, με κάνει να ανησυχώ. Αυτό μου θυμίζει, όπως πολλά στη ζωή μας και την τύχη κρύβεται στην αγκαλιά ιδιοτροπίες ироничных των θεών. — Πιες, του είπα. "Πρέπει να πάμε στη δουλειά".
  
  
  — Σε Каскейд-φυλή; Φαινόταν πρόθυμο.
  
  
  — Εν μέρει — του είπα.
  
  
  — Τι εννοείς με το "εν μέρει";
  
  
  — Εννοώ, ότι είμαι ε μέρος, που ασχολείται με πηγαίνει στο Каскейд-γένος. Είσαι το άλλο μέρος, για το ξενοδοχείο.
  
  
  Είναι скривила πρόσωπο. "Παίρνεις πάντα τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα". Ποιο είναι το χρέος.
  
  
  Έχω ένα προαίσθημα. — Θέλω να μου μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε γύρω από το ξενοδοχείο.
  
  
  Την έγραψα την διεύθυνση και πρόσθεσε ένα μήνυμα που θα παρέχει ει πρόσβαση. Την άπλωσε ει χαρτί. "Θα συναντηθούμε και πάλι εκεί".
  
  
  Είναι απέφυγα το βλέμμα μου. — Και αν... και αν δεν θα πας;
  
  
  Την αγνόησε την πρόθεση. "Αν δεν θα είμαι μέχρι τα μεσάνυχτα, επικοινώνησε με Хоуком και βεβαιώσου ότι μπορείς να φύγουμε από εδώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα".
  
  
  Είναι και πάλι κοίταξε αστεία, νοσταλγική ματιά. Σκέφτηκε για το τι θα ήταν, αν είχαμε περισσότερο δεν συναντήθηκαν.
  
  
  — Πάω, είπα. 'Μην ανησυχείς. 'Η, θα φύγω.'
  
  
  Την φίλησε ee, αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  
  
  Πολλοί λένε ότι η ευτυχία δεν είναι τα χρήματα, αλλά υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι λάθος. Το σπίτι στο Каскейд-γένος φαινόταν τρομερά χαρούμενος. Το σύγχρονο κάστρο σε όλο ροζ πέτρα με γυάλινους τοίχους με θέα στη θάλασσα. Μπορείτε να πάρετε πριν από μακρά σχήματος U δρόμο μου. Και, απ ' ό, τι ήταν στο γκαράζ, θα φτάσει μόνο με την Bentley ή η Aston Martin ή Lamborghini. Όταν είστε εκεί, μπορείτε να επιλέξετε από αρκετά ωραία πράγματα. Εκεί ήταν οι στάβλοι, γήπεδα τένις, να χαλαρώσουν λιμάνι, όπου красовалась пятнадцатиметровая γιοτ. Και αν όλα αυτά είναι κουρασμένος, μπορεί να ήταν απλά μια ματιά. Μόνο το μέρος ήταν τις προθέσεις της φύσης. Δίπλα στο δρόμο μονοπάτι αρχαία της συκιάς έχει δημιουργήσει μια σειρά από φυσικές πύλες. Εγώ χοντρά κλαδιά наклонились στο έδαφος για να ριζώσει, όπως η νέα δέντρα. Υπήρχαν και άλλα δέντρα με τα κόκκινα φύλλα, και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, και ήταν ένα κουβάρι αρώματα και χρώματα. Σαν να έκαναν ένα πάρτι στον κήπο και κάλεσαν μόνο τα λουλούδια.
  
  
  Την έκρυψε το αυτοκίνητο μακριά από τον κεντρικό δρόμο και συνέχισε το δρόμο με τα πόδια. Της ξέφυγε ένα κόμμα σπίτι, αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Εκεί ήταν η ασφάλεια. Αλλά τώρα πια όχι.
  
  
  Με ένα χτύπημα της έσπασε ονε κάτι στο λαιμό. Την πήρε μαζί του, εγώ το όπλο. Ως αναμνηστικό. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστείς ένα όπλο. Της βρίσκεται περίπου τριάντα μέτρα από το σπίτι, σε απαλά και καταπράσινη τοποθεσία. Είχα θέα στο мощеную βεράντα. Ήταν ένα μπαρ με φαγητό και ποτά. Βεράντα περίμενε τους επισκέπτες. Την περίμενα.
  
  
  Βγήκαν από το σπίτι. Vin με ηλικιωμένους άνδρας και εγώ γυναίκα. Vin δεν έχει αλλάξει. Ήταν ένας γύρω τους υψηλές, φαλακρούς μέγεθος με το γραφείο, τα πρόσωπα των οποίων δεν αντανακλά το χρόνο και τις αισθήσεις. Με την ίδια επιτυχία και εγώ να κοπεί γύρω από το κίτρινο σαπούνι. Φορούσε ό, τι Κάρλο αποκάλεσε "παράξενο γκρίζο κοστούμι — τις φόρμες όλους маоистов". Κρίνοντας από τα ρούχα, και η σύζυγός του, ήταν από τους βρετανούς. Ασημί-λευκά μαλλιά, εξαιρετικά tasteless σε μια πολυτελή τρόπο. Μπορεί να είναι ένα από αυτά τα φανταχτερά μέσων τίτλου. Ο δούκας και η δούκισσα του Этуотерс-Κεντ. Ο κόμης και η κόμισσα Μάζα-για-επιτυχία.
  
  
  Αρσενικό χύνεται λίγο τα ποτά, και η γυναίκα έδωσε ένα πιάτο. Όλα ήταν εξίσου ωραίο. Δεν είναι ένα τυπικό πρελούδιο στο αίμα και τους ήρωες.
  
  
  Ήρθε MG. Ξανθιά δεκαεννέα, ξηρό, όμορφη. αναρριχήθηκε με το φορτίο κουτιά σε όλο καταστήματα ρούχων. Φίλησε έναν άνδρα και μια γυναίκα, μπήκε στο σπίτι και μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε με ένα βραδινό φόρεμα με το χέρι. Πίεσε το εγώ στο σώμα, και με ένα χαμόγελο κάνει πιρουέτα. Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του Vin, χαμογέλασε στο ρευματισμό.
  
  
  Έγινε φαίνεται ότι έκανα λάθος. Αυτή η ευτυχισμένη σκηνή της βρετανικής πολυτελείας μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι φαινόταν: ευτυχισμένη από τη σκηνή της βρετανικής πολυτελείας. Όσον αφορά τη ζώνη, τότε πολλοί πλούσιοι ατμού προσλαμβάνουν την ασφάλεια για την προστασία της περιουσίας του. Πολύ μπορεί να είναι, ότι Vin με οδήγησε σε αδιέξοδο, ξέρω ότι έκανε όλη τη διαδρομή, και γέλασε κρυφά σε γροθιά. Αν ήταν έτσι, θα είχε έντονα τα κατέστρεψες όλα.
  
  
  Αλλά δεν είναι έτσι.
  
  
  Σε λίγες λεπτό βγήκε ο μπάτλερ. Μαζί του είχε ένα μεγάλο κουτί τσιγάρα. Ο μπάτλερ ήταν παρόμοιο με το κινεζικό. Το κορίτσι πας πίσω στο σπίτι, και ο μπάτλερ γύρισε σε αυτήν, άρα και σε μένα. Την κοίταξε με ένα τηλεσκοπικό θέαμα τουφέκι. Ο μπάτλερ ήταν μικρή κονδυλωμάτων στη μέση του μετώπου. Τμήμα νούμερο τρία.
  
  
  Επιπλέον, στο πακέτο τσιγάρα είχε όπλο. Εκείνη τη στιγμή, όταν το έφερε, Vin κι άναψε ένα τσιγάρο και επισήμανε σκιά για την εσωτερική αυλή.
  
  
  Με χαμηλή βλάστηση ανέβηκε τρεις ληστές. Όλα ήταν ακριβώς με την Ανατολή. Την ήξερε μόνο γύρω τους. Ένας έξυπνος άνθρωπος σε λευκό πουκάμισο, τζιν και φθαρμένων борделях.
  
  
  Με την partizan. Καμπότζης τρομοκράτης.
  
  
  Πρώτα πάλεψε ενάντια στην κυβέρνηση του πρίγκιπα Сиханука, και στη συνέχεια, όταν η κυβέρνηση έπεσε, ήταν μια συνωμοσία κατά του καθεστώτος Λον Nola. Αν αποδέχεστε την πολιτική της Καμπότζης είναι, μπορείτε να καλέσετε εγώ патриотическим φανατικό. Αλλά εγώ την παρουσία σας εδώ, έχει κάνει το εγώ υποστηρικτής των κομμουνιστών. Σε παίζει ζάρια ασιατική πολιτική είναι δύσκολο να πω ποιος είναι ότι, χωρίς μια κρυστάλλινη σφαίρα.
  
  
  Τα άλλα δύο ήταν για μένα νέες. Αλλά μάλλον, ήταν το επιβλητικό ποινικό μητρώο. Για αυτούς ήταν βιτρώ γρασίδι φαρδύ παντελόνι και πυρομαχικά. κάποιο κοτλέ камзолы. Αν έχετε δει ih όπως, πιθανώς, πήραν ih για κηπουρούς. Θα πιάσουμε τους ιδιοκτήτες τους, όπως μαζεύουμε λουλούδια, και ωθούνται ih στο σπίτι. Το κορίτσι πολλές φορές τα κλάματα, αλλά ο μπάτλερ, πιθανώς, ήδη έκανε άλλους δούλους να σιωπήσει, αφού κανείς δεν βγήκε ετησίως, τι συμβαίνει.
  
  
  Κρατούμενοι έτρεξαν στον τέταρτο όροφο. Το κορίτσι με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Την παρακολουθούσε το τι συμβαίνει μέσα από παχύ γυαλί παραθύρων, ενώ το ένα γύρω από αυτά τα ληστές σε μια εξαιρετική προσοχή δεν έκλεισε αυτές τις κουρτίνες, και δεν έκρυψε τη σκηνή από μένα.
  
  
  Γρήγορα πέρασαν από το έδαφος των δέντρων κοντά σε ένα αίθριο. Σεργκέι ήδη шталь ανοιχτό μπλε. Της, κοίταξε το ρολόι του. Ήταν μισό του έβδομου. Πυροτεχνήματα θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.
  
  
  Επέστρεψαν στην ταράτσα, τώρα κουμάντο και στο σπίτι. Ving χύνεται ένα ποτό και σήκωσε την κούπα για σάντουιτς τυρί. "Το σχέδιο είναι το νούμερο ένα, κύριοι. Θα έχει τελειώσει το ποτήρι με μία ανάσα. "Καλύτερα να πας μια βόλτα από τα σημεία".
  
  
  Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι γύρω από την καρέκλα. Νευρικό κύριος άρχισε με τη γενική έρευνα, κάτι σαν: Ica ινο, βερνίκια τάο.
  
  
  Μας παραμικρή υποτίτλων στην οθόνη. Όμορφα. Εκείνη ήταν η φωνή show, και τα πρότυπα της nen θα έπρεπε να είναι πολύ "Oo zurab tao".
  
  
  Ο ίδιος δεν το γνωρίζει, Ving έρθει στη διάσωσή μου.
  
  
  — Μόνο αγγλικά, Kwan. Τα αγγλικά. Μεταξύ μας μιλάμε σε τέσσερις διαφορετικές διαλέκτους. Οπότε ας μιλούν αγγλικά, όπως έχουμε αρχικά συμφωνήσει". Γύρισε στο Βαν Σερβία. — Κάποια προβλήματα με το σκάφος;
  
  
  Van τίναξε το κεφάλι του - όχι. 'Πώς πάει. Ο τζόνι ελέγξει. Είναι ήδη στον πίνακα.
  
  
  Ο τζόνι. Ο ναύτης. Με αυτό το τατουάζ πεταλούδα στο χέρι. Όποιος επισκέφθηκε Jong-είτε στη φυλακή. Τώρα διέταξε το σκάφος του δούκα.
  
  
  Ving χαμογέλασε και γύρισε στην ομάδα. "Θα καταλάβετε ότι ο Johnny θα είναι πολύ κακός αρχηγός. Εδώ κοντά το σκάφος θα μπει σε ένα ατύχημα. Σας κρυφά θα σώσει το υποβρύχιο και τα λάθη. — γέλασε πάλι ο ίδιος — θα θαφτεί στο βυθό της θάλασσας.
  
  
  Είχα την αίσθηση ότι αυτά τα "λάθη" ήταν άνθρωποι πάνω στο σπίτι. Έτσι δεν wouldnt ήταν δύσκολο να λύσει ih σχέδιο. Η σωτηρία υποβρύχιο ήταν καλό και έξυπνο κόλπο. Αλλά να στήσουμε το ναυάγιο ήταν καθαρό νερό "ιδιοφυία". Παλιό το κόλπο — απόκρυψη ένα έγκλημα, έκανε άλλα. Θα μπορούσε να παρουσιάσει αυτό ως αποτυχημένος αεροπειρατεία με σώματα των βρετανών επί του σκάφους ως των σιωπηλών μαρτύρων. Λίγα λιπαρά ίχνη διαμονή σας Chen-αν το πλοίο ήταν αρκετό για να δείξει ότι πνίγηκε στη θάλασσα. Δεν είστε σε θέση να μπορούμε να σκάψουμε ολόκληρο ωκεανό για να βρείτε το σώμα. Την αναρωτηθεί, αν θα Τζόνι, "ο καπετάνιος", το σκάφος κουκουβάγια ταυτότητας όλο αυτό. Αυτό θα ήταν μια καλή ώθηση. Εγώ τατουάζ приковывала εγώ στον Τσεν λι, ό, τι μπορείτε να δείτε στο παρίσι. Την αναρωτηθεί έκανε εντύπωση αν είναι ήδη ο Τζόνι. Της, αποφάσισε ότι η μητέρα του Τζόνι πρέπει να ανησυχώ γι ' αυτό.
  
  
  Έχω την είχε αρκετές ανησυχίες. Για παράδειγμα: πώς να εκτονώσει το υποβρύχιο; Πώς θα το μπορούσε να σώσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και το κορίτσι;
  
  
  "Όσο για τα κορίτσια..." Αυτό ήταν το τρίτο άνδρα, ο οποίος άνοιξε το στόμα του. Ήταν το πιο cool γύρω από όλους, και είχε ένα πλήρες σύνολο δοντιών από ανοξείδωτο χάλυβα. Όταν χαμογελούσε, ήταν παρόμοια με τη μηχανική καρχαρία. Τώρα γέλασε. — Εννοώ, είπε με λάγνα, πονηρό βλέμμα, — γιατί πρέπει να την σκοτώσεις τώρα; Θα μπορούσαμε όλοι να απολαύσετε hey, ίσως, στη θάλασσα. Εγώ το γέλιο του μετατράπηκε σε πυρετός γέλια. Το εγώ-το σχέδιο έχει λάβει ευρεία αναγνώριση. Βαν και Квам κι χαμογέλασε.
  
  
  Εφευρέθηκαν Πιο συγκαταβατικό χαμόγελο. — Καλά, — είπε. Τότε καλά να περάσεις. Γύρισε προς дворецкому. — Εσύ, όμως, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;
  
  
  Ο μπάτλερ, φαίνεται πως πήρε ανοιχτήρι, ως προσβολή. Φυσικά, ήξερε τι να κάνει. "Για να σκοτώσει περισσότερα άτομα, και στη συνέχεια να καθίσετε στο πλοίο". Φαινόταν σχεδόν ντρεπόταν για αυτά τα μικρά έργα. Αλλά είχε και αυτό τις δικές τους αιτίες. Κονδυλωμάτων στο μέτωπό του έδειχνε ότι είναι γραφεία. Κληρονόμησε τρομερές ικανότητες Lao Цзена και συνόδευσε την ih αλαζονεία. Ήταν εμφανές ότι η ονε δεν αρέσει υποδεέστερη θέση. Vin, Σε μελέτησε το πρόσωπο του υποκαταστήματος. — Μην ανησυχείς, του Χουν Λο. Θα έρθει η ώρα σου.'
  
  
  Ω, Θεέ Μου. Αν ήταν κόμικ, έχω τώρα πάνω από το κεφάλι του φωτιά σεργκέι.
  
  
  Ακολουθήστε αυτό το σενάριο.
  
  
  Μπάτλερ — βιομηχανία — έλεγαν Hun Λο. Hung Λο ήρθε, γύρω από το Λονδίνο με Вингом. Το εισιτήριο Λο ανατέθηκε πίσω στο Λονδίνο μαζί με Вингом. Σήμερα στις δέκα. Αλλά Hung Λο περίμενα να μπει σε αυτό το σκάφος. Έτσι, ο Τσεν λι, εγώ το διπλό, θα είναι στο αεροπλάνο. Όμορφος διπλός.
  
  
  Φυσικά, στο αεροδρόμιο γεμάτο μπάτσους. Αλλά θα έχει όλα τα πιστοποιητικά προσωπικότητες και βρετανικό διαβατήριο, όλα καλά, καθώς και απόδειξη ότι μόλις έφτασε στο νησί γύρω από το Λονδίνο. Αναμφίβολα, στο αεροδρόμιο θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να δει, εγώ εκεί λίγα βράδια νωρίτερα. Θα μπορούσε να ξεχάσουμε την παρακολούθηση για αυτό το субмариной. Θα φρόντισε για παρακολούθηση για το αεροπλάνο αργότερα.
  
  
  Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε για το άλλο.
  
  
  Η επιτροπή συνέχισε τον έλεγχο εκεί έξω, στη βεράντα. Σιωπηλά заскользил από το σπίτι. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Και το παράθυρο, φαινόταν, ήταν εκεί απλά για διασκέδαση. Ανθεκτικά απρόσκοπτη πεδία — ως θησαυροφυλάκια ναό — γίνονται με τον τολστόι, άθραυστο γυαλί, αξιόπιστη σφραγίζονται και να εισαχθεί σε πέτρες. Φρέσκος αέρας ήταν ως εκ τούτου, το ερώτημα για κλιματισμό δειγματοληψίας του αέρα. Μόνο στον τέταρτο όροφο τα παράθυρα ήταν αληθινά. Τα μεγάλα παράθυρα, που μπορεί να μετατοπιστεί οριζόντια. Ένα γύρω τους ήταν ανοιχτά. Ήταν, όπως λένε, web άλογο, που μπορεί να θέσει. Πέτρες, γύρω από την οποία έχτισαν το παλάτι, δεν ήταν μικρά. Ήταν μεγάλες επίπεδες πέτρες ακανόνιστου σχήματος, τοποθετήθηκαν μαζί σε μη τακτά χρονικά διαστήματα. Σημεία στήριξης μερικές φορές βρίσκονται σε απόσταση ενάμισι μέτρα φίλου από το άλλο. Εν πάση περιπτώσει, το μόνο άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Όταν ήταν στο ύψος περίπου τριάντα πόδια ύψος, το κατάλαβα ότι δεν είμαι ο Ταρζάν. Τριάντα μέτρα ύψος — η κακή στάση, για να καταλάβεις ότι δεν είσαι ο Ταρζάν. Ακόμα χειρότερα να συνειδητοποιείς ότι είσαι κολλημένος σε μια απλή γκρίνια γύρω από την πέτρα, και δεν υπάρχει άλλο σημείο στήριξης. Και η φωνή της τότε α ' πόδι που της έφταναν, μούσκεμα, και έμεινε παρέα στο αριστερό της χέρι, που έχει κολλήσει σε μια θέση πάνω από το κεφάλι μου. Αυτό που με βοήθησε εμένα εκεί. Η πτώση δεν θα με σκοτώσει αμέσως, αλλά το θέμα δεν ήταν αυτό. Αυτό θα κοστίσει τη ζωή ένα κορίτσι και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
  
  
  Με την προσπάθεια να συμπιεστεί τη σκληρή λαβή με το ένα χέρι και να ερευνηθεί αέτωμα μου για πάντα. Τίποτα που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Δεν υπάρχουν σημεία στήριξης, όχι τεχνάσματα, για τα χέρια. Είναι απλά μια πέτρα. Σύντομη κίνηση της πήρε το στιλέτο στο δεξί του χέρι και προσπάθησε να κόψει ένα σημείο στήριξης, вонзив εγώ, τσιμέντο ανάμεσα στα πέτρινα θραύσματα. Η μπορούσα να το κάνω για έξι μήνες, αλλά το αριστερό μου χέρι ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να αντέξει έξι ακόμα λεπτό. Και πάλι шталь να σκεφτούμε για τους κινδύνους από μια πιθανή πτώση. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις, σπασμένο εθελοντές ήταν ισοδυναμεί με το θνητό πρόταση.
  
  
  Το προσπάθησε για μια ακόμη φορά, ανοιχτά πάνω από το κεφάλι σας, ελέγξτε αν υπάρχουν μεταξύ τους κομμάτια ελαφρώς выветрившегося τσιμέντου. Το έκανε μια ισχυρή ώθηση, και κατέρρευσε σε ένα μεγάλο κομμάτι. Τώρα είχα μια θέση για το δεξί χέρι, για παράδειγμα, σε μια γραμμή με το αριστερό. Της έβαλε το μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια του, κράτησε το λαιμό και σιγά-σιγά, λαχάνιασμα, σε ικανοποιητικό επίπεδο..
  
  
  Προσφερων κάθε φυλή, όπου ήταν το χέρι μου. Από εκεί όλα πήγαν καλά. Πάντα μου ήταν φυσικό εμβάθυνση, σύγκρουση πλαίσιο. Με το τελευταίο, стонущим προσπάθεια την πήγα εκεί.
  
  
  Το παράθυρο распахнулось ορθάνοιχτη.
  
  
  Η δύση μέσα.
  
  
  Την κατέληξε σε ένα είδος ξενώνα. Και αν αυτό είναι το δωμάτιο για τους επισκέπτες, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να ζητήσει κανείς (εκτός από τον πλούτο), είναι να πάω στο σπίτι τους πλούσιους. Δυνατότητα тиковый το πάτωμα ήταν καλυμμένο με ανατολίτικα χαλιά. Δεν είναι θέματα που μπορείτε να αγοράσετε σε τοπικά καταστήματα, αλλά και θέματα που μπορείτε να πάρετε σε όλη την Περσία. Самовывозом. Το κρεβάτι έχει τεθεί σε κάτι σαν πλατφόρμα και καλύπτεται από δέκα τετραγωνικά μέτρα γούνα. Φωτογραφία γκρίνια έχει υπογραφεί από τον κ. Βαν Γκογκ.
  
  
  Δεν μπορούσα να κουνηθώ για πέντε λεπτό. Τα χέρια μου έτρεμαν από την πρόσφατη εισαγωγής. Ζητώ συγγνώμη. Επίσης καταλαβαίνω ότι οι ήρωες δεν πρέπει ποτέ να κουράζονται. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στην φαντασία ανοιχτούν μακριά από την πραγματικότητα μυθιστοριογράφους. Εννοώ: μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε.
  
  
  Και πάλι отдышался και έπιασα δουλειά.
  
  
  Την βρήκα την γυναίκα πρώτη. Ήταν δεμένη στο κρεβάτι. Ήταν τόσο δεμένη, που δεν μπορούσα να σκεφθώ, ότι θα περάσουμε ωραία μαζί της πριν από την αναχώρηση. Από κοντά ήταν ακόμα όμορφη και ήπια όμορφα. Ήταν αυτό το θέαμα για τη διαφήμιση του σαπουνιού. Εξαιρετικά неинтересне. Ee σώμα του ήταν κάτι άλλο. Ας πούμε ότι ήταν ενδιαφέρουσα. Το λευκό φόρεμα ήταν εν μέρει расстегнуто, εκθέτοντας ακόμη πιο λευκή σάρκα. Κοίταξε με τα μάτια ορθάνοιχτα. Θα ξενοδοχεία φωνάξω, αλλά hey, σύνδεσαν το στόμα φιμωμένος. Έτσι, εκτός από το "Ммммф, мммф" δεν μπορούσε να πει τίποτα.
  
  
  Της είπε γεια σου κλείσει το στόμα, και ότι ήμουν φίλος της. Είναι λίγο ηρεμήσει, και της έβγαλα το βύσμα γύρω από την πρίζα. Είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με απλωμένα τα χέρια και τα πόδια. Της άρχισε να αποδυναμώσει το σχοινί γύρω από το πόδι της. Άρχισε να κλαίει με αναφιλητά. Της είπε τι αυτή τη στιγμή δεν nach δεν είναι η ώρα. Την περιέγραψε γεια σου, οι πιθανότητες να επιβιώσουν σε αυτήν την ημέρα, και τη ρώτησα αν θέλει να με βοηθήσει να βελτιώσει αυτές τις πιθανότητες. Είπε ότι είναι έτοιμη. Ξανά την έδεσε και σύνδεσε ει στόμα φιμωμένος.
  
  
  Την άκουσα, ότι επέστρεψαν. Φάνηκε ότι στο δεύτερο όροφο. Οι φωνές ήταν δυνατές. Υπήρξε μια έκρηξη του γέλιου, και κάποιος είπε: "έλα...", και κάποιος είπε: "Ναι... και, στη συνέχεια, στη σκάλα ακούστηκαν shaggy. Οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα. Μια ευκαιρία, που είναι Hyun Γεγονός ήρθε να σκοτώσει τον δούκα και την δούκισσα. Το άλλο για το ότι είναι αυτός, θα έρθει навестиь εξαιρετικό παρθένο μαρία.
  
  
  Μπορεί να είναι, Κρασιά απλώς ήθελα να κατουρήσω.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση, έπρεπε να κάνει μια επιλογή. Θα μπορούσε να είναι μόνο σε ένα μέρος την ίδια στιγμή.
  
  
  Το περιστέρι πίσω στο δωμάτιο του κοριτσιού και στάθηκε δίπλα στην πόρτα.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε.
  
  
  Το κορίτσι сглотнула.
  
  
  Αυτό το ξεχασμένο κάθαρμα τόσο απασχολημένος ότι ξεκούμπωσα το φερμουάρ πριν κλείσεις πίσω σου την πόρτα... βούτηξα μαζί του και άρπαξε το εγώ για το λαιμό. Αποσπάστηκε στα χέρια μου, αλλά μου εκτυλίχθηκε το εγώ και πίεσε την πλάτη στην γκρίνια. Και χτύπησε.
  
  
  Φώναξε. Το αίμα άρχισε να ρέει. Γελούσαν κάτω. Οι σαδιστές πίστευαν ότι φώναζε το κορίτσι.
  
  
  Vin ξενοδοχείο πέσει, αλλά το σήκωσε εγώ πίσω. Νομίζω ότι αυτό το εγώ, και θυμωμένος. Μου επιτέθηκε με τη δύναμη που της τα πρότυπα της nen δεν το ήξερα. Επίσης, με ένα μαχαίρι που δεν το περίμενα. Στόχευε στο δίπλωμα δολάριο και στον ώμο μου... πάλι μπορείς σε μένα, αλλά αυτή τη φορά της ήταν έτοιμη. Την άρπαξε εγώ το μαχαίρι το χέρι του και έβαλε τα θεμέλια του τζούντο. Είναι που φέρουν μέσω του αέρα σε ошеломляющем τούμπα και προσγειώθηκε με το πρόσωπο στο πάτωμα του υπνοδωματίου. Μετά από αυτό δεν είναι πλέον κινείται. Την κλώτσησε το εγώ, το σώμα. Αυτό το κάθαρμα προσγειώθηκε ανοιχτό στο δικό του το μαχαίρι. Αυτή τη φορά ανοιχτά στο δίπλωμα δολάριο, σκέφτηκα. Την έσυρε το πτώμα κάτω από το κρεβάτι. Μετά την άφησα να φύγει μια κοπέλα.
  
  
  "Πώς σας λένε;' Είναι απλά χαζό έβλεπα...
  
  
  Την επέμεινε. - 'Το όνομά σας; Πώς σας λένε;'. Το κορίτσι ήταν σε κατάσταση σοκ. Την χτύπησε ee. Μετά άρχισε να κλαίει και άφησε τον εαυτό της να πέσει πάνω μου. Είναι прильнула μου, κλαίγοντας. Τον φίλησε μια φορά, στην κορυφή του κεφαλιού της. — Κοίτα, αγάπη μου, είπα. "Θα μιλήσουμε αργότερα. Τώρα πρέπει να βγούμε από εδώ. Πρέπει να φύγω, να βρω άλλο σκάφος. Εκείνη κούνησε το κεφάλι και πάλι προσπάθησε να πάρει τον εαυτό του στα χέρια του.
  
  
  — Πίσω από μια σκάλα;
  
  
  Ee στόχος ανέβηκε και κατέβηκε.
  
  
  'Καλά. Στη συνέχεια, προς τα εμπρός.'
  
  
  Της άνοιξε την πόρτα. Τώρα κάτω ήταν περισσότερες ψήφους. Κέρδη Chen-αν και εγώ δορυφόρους. Chen-αν περιέγραψε ωραία φυλακή. Το είπε σαν αστείο. Νόμιζε ακόμα ότι είναι μέρος του σχεδίου. Εγώ ιστορία έκπληκτοι όλοι, σαν βόμβα. Έπεσε μια αμήχανη σιωπή.
  
  
  — Ήταν ο Κάρτερ, — είπε Vin.
  
  
  Είμαστε με την κοπέλα βγήκε στο πλατό από την πίσω σκάλα. — Γρήγορα, ψιθύρισε εγώ. Άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες.
  
  
  Της, στράφηκε προς την αίθουσα.
  
  
  "Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κάρτερ να καταστρέψει τα σχέδιά μας". Η ψηφοφορία είναι, — δήλωσε ο Wang. "Μας διάολο."
  
  
  Της ήταν σχεδόν στο δωμάτιο ηλικιωμένο ζευγάρι.
  
  
  Η κοπέλα επέστρεψε. - 'Πού πρέπει να πάει;'
  
  
  — Ο χριστός του Θεού, είπα. — Δικό σου είναι το δικό σας κήπο. Ξέρεις, πού να κρυφτεί, έτσι δεν είναι;
  
  
  Κοίταξε με άδειο βλέμμα και сглотнула. Ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ.
  
  
  — Jong-αν, — διέταξε Ving, — ν ' αλλάξεις τώρα. Θα χρειαστούμε μια χαρά φαίνονται στο αεροδρόμιο.
  
  
  Το κορίτσι απλά καθόταν. Την άρπαξε ee για τον ώμο. Πού είσαι πάντα κρυβόταν, όταν παίζει κρυφτό;
  
  
  — Στο στάβλο, είπε. "Κάτω από το άχυρο".
  
  
  Hung άρχισαν να ανεβαίνουν τις σκάλες.
  
  
  — Πήγαινε, — ψιθύρισε εγώ. "Γρήγορα." Το έσκασε.
  
  
  Το φτάσει στο επιθυμητό δωμάτιο, νικώντας εγώ μόλις μισό δευτερόλεπτο. Κομψό ζευγάρι καθόταν στο πάτωμα με кляпами στο στόμα και με την πλάτη σε ένα φίλο στον άλλο. Της, έσκυψε πίσω από την κουρτίνα και τράβηξε το όπλο του, όπως μόνο Hung Λο άνοιξε την πόρτα. Την πυροβόλησε δύο φορές, πριν καταλάβει τι συμβαίνει. Όταν το κατάλαβε αυτό, ήταν ήδη νεκρός.
  
  
  Οι δύο αποτέλεσαν.
  
  
  Την βάζω εγώ ένα πτώμα σε επιτοίχια ράφι και διέταξε το ζευγάρι φαίνεται να είναι νεκροί. Δεν ενόησαν τα λόγια μας. — Νεκροί, — να το επαναλάβει, ωθώντας ih. Ο ώμος μου ήταν βρώμικο πραγματικό αίμα, και πέρασε με αυτό το χέρι, για να окровавить ih.
  
  
  — Εντάξει, πάμε, — ακούστηκε μια φωνή Винга με το κλιμακοστάσιο. "Και νομίζω ότι θα πρέπει να φτάσουμε στο σκάφος, το συντομότερο δυνατόν."
  
  
  Άκουσε το βουητό απόσταση λίγων ψήφων. Της, δεν είχε ιδέα πόσο ih συμμετείχαν. Και πόσοι ήταν με την Chen-αν. Αλλά χέμα θα μας ήταν, είναι κυρίως παίξει το δεύτερο βιολί. Wang Tong πήρε την εντολή.
  
  
  "Πάρε Hun Λο και оттащи το σεξ του διαβόλου από αυτό το κοτόπουλο".
  
  
  Της γέλασε. Παλιομοδίτικο αστείο μου φάνηκε αστείο. Ομολογώ, δεν ήταν έτσι, δήθεν, και το αστείο, αλλά приближалось πολύ το πόδι.
  
  
  Το πίσω το παλιό καταφύγιο Πίσω από την κουρτίνα. Ηλικιωμένο ζευγάρι έδειχνε πειστικά νεκρή. Το γεγονός αυτό μου έδωσε, μπορεί να είναι, για τρία λεπτά.
  
  
  Στο διάδρομο να ακούσει τους ήχους της σύγχυσης και διάφορα επιφωνήματα. Άνοιξαν την πόρτα στο δωμάτιο του κοριτσιού. Όχι, μας, της σεξουαλικής του διαβόλου, μας το κοτόπουλο. — Κερκοπίθηκος, λεμούριοι, — είπε Kwan. — Τι συμβαίνει με αυτούς;
  
  
  Εκεί ήταν σύντομη συζήτηση. Μετά θα είχε πεθάνει μακριά, και η πόρτα του δωματίου, στο οποίο την μετέφερε, χαλαρό. Αυτό ήταν το Βαν και τρία εγώ συντρόφου. Είναι πείσμα κοίταζαν στο "νεκρό ζευγάρι", και αναστατωμένα κουβέντα. Odin γύρω από αυτούς πήγε να βρει Hun Λο. Απομένουν τρεις άντρες, αλλά δεν ήταν οπλισμένοι.
  
  
  Odin γύρω τους άνοιξε την πόρτα σε έναν τοίχο του γραφείου.
  
  
  Ω, — είπε. Οι υπόλοιποι εντάχθηκαν του, για κάθε χρόνο. Όλα наклонились, για κάθε χρόνο σε ένα πτώμα. Van συνοπτικά κατέληξε. — Δολοφονία, είπε.
  
  
  Είναι η στιγμή που δεν μπορεί πλέον να επαναληφθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ήταν να δράσουμε τώρα. Ο ώμος μου ακόμα αιμορραγία στο πλαίσιο κουρτίνες, και σύντομα έκαναν συμπεράσματα σε αυτό το σημείο. Την ιδέα πως αυτό θα συμβεί: θα βγω, πυροβολώ, μπανγκ, μπανγκ, μπανγκ, και να πυροβολήσω τους τρεις, ενώ εξακολουθούν να στέκονται δίπλα σε έναν τοίχο του γραφείου.
  
  
  Της βγήκε να πυροβολήσει.
  
  
  Η ιδέα μου ήταν λανθασμένη.
  
  
  Την πυροβόλησε ένα γύρω τους, αλλά ο Βαν και οι υπόλοιποι отскочили πλάγια. Και οι δύο нырнули μου με αντίθετες άκρες. Επιτέθηκαν ταυτόχρονα και μοιράζονται τη δουλειά. Το πρώτο χτύπημα ήταν πλήγμα κατά τη γνώμη μου, τον καρπό, και Γουλιελμίνα βγήκε γύρω από το χέρι μου. Van χαμερπή έσκυψε, όπως την επίθεση ταύρος, και χτύπησε το κεφάλι της στα πλευρά. Το γαμψό στη μέση από το βασανιστικό το κακό, την απελευθέρωση του αέρα, όπως проколотая λεωφορείο. Είναι λίγο опрокинуло μου, αλλά στο δρόμο για το φύλο της, έσκυψε Γουάν στον αστράγαλο. Έπεσε και προσγειώθηκε με έναν γδούπο. Σε μία τρελή λεπτά της, πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Την πήρε το στιλέτο στο χέρι του, αλλά ήταν άσκοπο. Άλλο δεν κοιμόταν. Αυτή τη φορά δεν στοχεύει προς τον καρπό μου, και επικεντρώθηκε στην πηγή σε όλους τους μεγάλους σχεδιασμού. Δέκα κιλά λέσχη head έτριξε έπεσαν στο κρανίο μου.
  
  
  Όταν ήρθε στον εαυτό του, την ξαπλωμένος στο πάτωμα κάτι που να μοιάζει με βιβλιοθήκη. Για μια στιγμή μου φάνηκε ότι βρισκόμουν σε δημόσιο αναγνωστήριο. Η φωνή είναι τόσο μεγάλο ήταν το δωμάτιο. Ο στόχος μου ήταν σαν перезрелую πεπόνι και το άνοιγμα των ματιών της ήταν σαν την άρση βαρών. Ωστόσο, οι προσπάθειές του απέδωσαν. Τώρα το ήξερε ένα πράγμα, που δεν το ήξερα νωρίτερα: τώρα το ήξερε, πόσο ih ήταν. Επειδή τα δέκα σε όλο το είχαν σε αυτό το δωμάτιο μαζί μου.
  
  
  Το όπλο μου εξαφανίστηκε, όπως και ο στιλέτο. Ο ώμος μου δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά το να το να εξαφανίστηκε. Η ονε φαίνεται ότι κάποιος συνεχώς δαγκώνει το χέρι μου.
  
  
  Αν έχετε ποτέ ειδικής αποστολής στον πόλεμο, ίσως, θα ήταν σε αυτή τη θέση. Ή αν είχατε ποτέ ένα παιδί σε μια περιοχή όπου πρόκειται για "μας" συμμορία "κατά " ih". Και το "δικό τους" σφίγγεται σε тупиковом σοκάκι. Κάρτες εναντίον σας, και το ιππικό δεν θα υποχωρήσουμε. Είναι εσύ εναντίον του υπόλοιπου κόσμου, και δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν έχεις κάτι "ιδιαίτερο". Ο χέμινγουεϊ χρησιμοποίησε τη λέξη cajones , που στα ισπανικά σημαίνει "μπάλες"; επίσης γνωστό ως macho. Ή, λέω καλά ολλανδικά, ευγενής deien. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι όρχεις έχουν γίνει το σύμβολο της μόλις τολμηρή και ειλικρινής, αλλά και πάλι, δεν είναι γύρω από αυτούς που θέτει υπό αμφισβήτηση κλισέ. Την ακράδαντα σε εκφράσεις όπως "η Εργασία στη ζωή σε κάνει έτοιμο" και "ο Άνθρωπος αξίζει όσο εγώ αυγά". Ως εκ τούτου, έχω ih τρεις.
  
  
  Η προσωπική μου θησαυρό.
  
  
  Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν γεννήθηκε με τρία αυγά. Το τρίτο ήταν ένα δώρο από το AX. Στην delle κι αυτό шарообразная ροδιού. Θανατηφόρο φυσικού αερίου βόμβα. Έντυπο εγχειρίδιο χρήστη του ήταν: ( 1. Βγάλτε τον πείρο. 2. Ρίξτε μια βόμβα. 3. Τρέξτε όσο μακριά.) και "μια Λίστα με τις πιθανές θέσεις στάθμευσης", που στην αργκό AX σημαίνει, όπου μπορείτε να κρύψετε το κρυμμένο όπλο. Προσφορά +3 ("χρησιμοποιήστε εύκαμπτο εξάρτημα Z-5 και τοποθετήστε μια χειροβομβίδα σε μέρη του σώματος") περιείχε τον εαυτό σας σε κάποια υπονοούμενα.
  
  
  Αυτό που δεν γνώριζα τότε, και ξέρω τώρα, είναι ότι "Ανάμεσα δικά σου τα μέρη" εκεί ήταν το πιο ασφαλές καταφύγιο στον κόσμο. Κανείς και στο κεφάλι δεν θα έρθει αναζήτηση χειροβομβίδα εκεί. Και το γεγονός αυτό δεν φορά έσωσε τη ζωή μου. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό το χειροβομβίδα: πώς να βρεις ee γύρω από το καταφύγιο.
  
  
  Να ψηφίσουν πριν την расстрельной ομάδα. Δώδεκα όπλα απευθύνονται στο δίπλωμα δολάριο. Σας προτείνουμε να δέσει τα μάτια, και εσείς λέτε "όχι". Σας προσφέρουν τσιγάρο, και λέτε "όχι". Ζητούν, έχετε μια τελευταία χάρη, και απαντάτε: "Ναι, κύριε". Το ξενοδοχείο θα είναι για το τέλος κάθισε αναπαυτικά.
  
  
  Αυτό είναι το πρόβλημα με χειροβομβίδα.
  
  
  — Νομίζω ότι ξύπνησε. - Μίλησε Kwan. Wang ήρθε να ελέγξει αν αυτό είναι... δεν Θα μπορούσα για πάντα να προσποιούνται νεκρός.
  
  
  Λοιπόν-λοιπόν, — είπε. "Ο Νικ Κάρτερ".
  
  
  Το σιγά-σιγά σε ικανοποιητικό επίπεδο. και ощупал το κεφάλι. "Έτυχε να είμαι στην περιοχή, και σκέφτηκα να περάσω να σε δω".
  
  
  Αυτός χαμογέλασε. — Κρίμα που δεν ξέραμε ότι θα έρθεις.
  
  
  — Το ξέρω, είπα. — Θα ψημένο κέικ.
  
  
  Με ένα νεύμα ζήτησε με επιστολή του προς τους άλλους. "Έλα εδώ. Την θέλω να είναι η τελευταία φορά που συναντήθηκαν με διάσημος πλοίαρχος δολοφόνους — Νικ Κάρτερ". Αν κρίνουμε από το γεγονός, όπως είπε, την περίμενα χειροκρότημα, και, ίσως ακόμη και μερικά χειροκροτήματα.
  
  
  Αλλά αντ ' αυτού πήρε την αδίστακτη σειρά презрительных усмешек.
  
  
  "Τώρα...", είπε ο Wang. — Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα. Σε ποιον θα πέσει το προνόμιο να σκοτώσει μας Киллмастера; Ήταν ρητορική η ανοιχτήρι, φυσικά, Van ξενοδοχείο, ώστε οι άνθρωποι βοηθούσαν ονε στέμμα.
  
  
  "Μου.' - Kwan ξαφνικά τράβηξε το όπλο του: "Είμαι αρκετό καιρό ακολουθούσα διαταγές. Χρειάζομαι αυτή την τιμή για τις προαγωγές". Van πάρα πολύ τράβηξε το όπλο του και έκανε το εγώ Ζι'κουάν. Είπε. — Το πιο άξιος.
  
  
  Αναρωτιόμουν γύρω τους πιο άξιος. Έχω αρχίσει πραγματικά να σε ενδιαφέρει.
  
  
  Οι δύο στάθηκε, κοιτάζοντας το φίλο σε φίλο, δύο όπλα έχουν σταλεί σε έναν άλλο φίλο στην καρδιά.
  
  
  Ο κύκλος των ανδρών υποχώρησε από αυτούς στο βήμα, σαν να διαδραματίζουν κάποιο πήγαινε σε ένα χορό χωρίς μουσική. Η κίνηση αυτή ενίσχυσε την τάση, προτρέποντας τους δύο ήρωες με τα όπλα να πολεμήσει. Τώρα είναι υπερηφάνεια. Αν κάποιος γύρω τους πίσω, θα χάσει το πρόσωπό του. Ή ό, τι θέλετε.
  
  
  — Σε διατάζω να ρίξει τα όπλα. Ήταν μια άσκοπη παιχνίδι, και Van ήξερε.
  
  
  — Και σου λέω ότι δεν δέχομαι εντολές.
  
  
  Νομίζω, πρώτος πυροβόλησε Kwan. Δύο λάμψης συνέβησαν για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, και ήταν ήδη στα μισά του δρόμου μέσα από το δωμάτιο. Μονομαχία λίγο αποσπάσουμε την προσοχή όλων, τι χρειαζόταν. Усевшись στο πάτωμα, πήρε την χειροβομβίδα στο χέρι του και άρχισε να σπιθαμή προς σπιθαμή, να σέρνεται, να προχωρήσουμε στην ημέρα. Κατά την πρώτη βολή την έριξε, κράτησε την αναπνοή του και έτρεξε προς την έξοδο. Το φυσικό αέριο σχηματίστηκε θανατηφόρα παραπέτασμα καπνού. Είναι задыхались και έπεφταν, προσπαθώντας να φτάσει σε μένα. Μία περάσει nach, αλλά την κλώτσησε εγώ στη ζωή, και είναι γαμψό. Της, έκανε το μεγάλο άλμα και ανάγκασε τον εαυτό του να πεταχτεί προς τα έξω. Αυτό ήταν το βαρύ παλιά δρύινα πόρτα με διακοσμητικό κλειδί στο διακοσμητικό κάστρο. Πόρτα καθησυχαστικά και με αυτοπεποίθηση snapped. Δεν θα αντέξει την πίεση οκτώ ληστές για πάντα. Αλλά και πάλι, δεν είχαν πολύ χρόνο. Αέριο γκρέμισε να ih με το πόδι για εξήντα δευτερόλεπτα, και σε τρία λεπτά θα ήταν νεκροί.
  
  
  Την ανέβηκε στον τέταρτο όροφο, άνοιξε το παράθυρό του και αναστέναξε βαθιά. Το φυσικό αέριο θα παραμείνει εκεί που ήταν, στο κλειστό βιβλιοθήκη στον πρώτο όροφο, σε ένα δωμάτιο, όπου τα παράθυρα ήταν κλειστά.
  
  
  Το ζευγάρι των ηλικιωμένων ήταν ακόμη εκεί που την άφησε ee. Ήταν τόσο φοβισμένοι, που εξακολουθούν να υποκρίνονται τους νεκρούς. Την σήκωσε ih σχετίζονται πλάτη με πλάτη και σήκωσε προς τα κάτω σε τρεις лестничным пролетам.
  
  
  Έχουμε φτάσει στο γρασίδι μπροστά από το σπίτι και ξαπλωμένοι στο γρασίδι πάρει ανάσα. Την κοίταξε από το παράθυρο της βιβλιοθήκης. Για τα πρότυπα της nen θέσει скрюченные τρία σώματα. Το παράθυρο δεν μπορεί να ανοίξει, αλλά πέθαναν προσπαθώντας εγώ να ανοίξετε.
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  
  
  Στο "Βρετανικό колониале" δεν έμεινε σουίτες, ως εκ τούτου, την τράβηξε από τα τρία δωμάτια. Δύο γύρω από αυτούς ήταν για Thestlewaites. Αποδείχθηκε ότι αυτό είναι το επώνυμο του δούκα και την δούκισσα. Και πραγματικά ήταν ο δούκας και η δούκισσα. Αποδείχθηκε, ότι το κορίτσι, Νόνι, ήταν ih κόρη μου. Και δεδομένου ότι δούκα ήταν ογδόντα τρία χρόνια, την ένιωσα σεβασμό дворянству.
  
  
  Νόνι πήρε το δεύτερο μπάνιο.
  
  
  Νόνι απλά συνέχισε να έρχεται τρίτος.
  
  
  Το τρίτο δωμάτιο έχει το δικό μου.
  
  
  Απαλά της προσπάθησε να εξηγήσει τι δεν είμαι ο τύπος. Είναι έντονα αντέδρασε και είπε ότι εγώ αρέσω. Το μαλακό εξήγησε ότι δεν είναι ο τύπος μου. Αυτό την έκανε να κλαίει. Της λέει ότι είναι ψέματα. Της είπε ότι βρίσκω εξαιρετικά σαγηνευτικό και εξουθενωτικά σεξουαλική. Της είπε τι ήταν άσχημα χτυπημένος.
  
  
  Ήταν πολύ πονηρό.
  
  
  "Κάλεσα και πέρασε δύο κλήσης. Η πρώτη ήταν με το Λονδίνο, με τον Ρόσκο Клайном. Ο ρόσκο ήταν πράκτορας AH. Όπως το βέλος, το ταλέντο του ήταν ценымногие κάτω από το μέσο όρο, αλλά όταν αναφέρονταν παρακολούθησης για hema-ή και οπουδήποτε, Ρόσκο στον κλάιν δεν βρισκόταν ο ήλιος.
  
  
  Ο ρόσκο έμοιαζε ποτέ και κανείς. Ονε κατάφερε να μοιάζει με τρία διαφορετικά άτομα μέσα σε μια περιοχή. Είχε ένα ιδιαίτερο τρόπο να αλλάξετε την έκφραση και στάση. Μια μέρα θα ύψωσαν τους οφθαλμούς αυτών και είδαν το παιδί για τα θελήματα. Αν πάλι ύψωσαν τους οφθαλμούς αυτών, παιδί για τα θελήματα εξαφανίστηκε και είδατε κάποιον άλλο δικηγόρο ή ενός δρομέα — εν πάση περιπτώσει: κάποιον πολύ διαφορετικό. Τότε, ήταν απλά οι αισθήσεις σας, νομίζατε ότι σας δεν ακολουθήσει... Η ιστορία λέει ότι ο Ρόσκο μια μέρα έφυγε από το Νταχάου, απλά βγαίνοντας από το ναζιστικό της ακρόπολης, επειδή, όπως είπε, "κοίταξε, ως γερμανός".
  
  
  Είτε το πιστεύεις, είτε όχι. Αυτό πιστεύω είναι μακροπρόθεσμα.
  
  
  Ο ρόσκο υποσχέθηκε να προλάβω το αεροπλάνο από το Νασάου. Θα συνεχίσει να παρακολουθεί την Chen-αν και Vin Κατά τη, μέχρι να φτάσω εκεί. Ήταν δέκα ενδέκατο λεπτό. Της τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο. Το ταξίδι στο Λονδίνο έφυγε στην ώρα του. Στη συνέχεια, άναψε το ραδιόφωνο. Ήταν νέα για την απόδραση, αλλά τίποτα σχετικά με την πιθανή σύλληψή του Chen lee. Ο ρόσκο πρέπει να δείξει τα κόλπα.
  
  
  Ο γιατρός του ξενοδοχείου εξέτασε τον ώμο μου, περιποιήθηκα εγώ και έκανε την ένεση.
  
  
  Δεν μας εμπιστεύθηκε λέξη από όσα λες, ότι εγώ θα χτυπήσει την πόρτα.
  
  
  Το ξενοδοχείο ντους, πιείτε ένα ποτό και να έχει σαράντα ώρες αψίδες. Αλλά είναι επίσης το να δει την Τάρα, και δεν είναι τόσο ειλικρινείς, για να μην καταλάβει ότι τις τελευταίες ώρες είναι, θα πρέπει να περάσει μέσα από την κόλαση. Ήταν οξεία, όταν скривилась και είπε: "Παιδιά, είστε κι εσείς πάντα καλά να περάσετε". Επίσης ήξερα ότι ήταν στην delle γκι στο μυαλό. Ο ίδιος θα προτιμούσε να ξεκινήσετε την αναζήτηση, από το να κάθονται και να περιμένουν. Την ελπίδα ότι η Τάρα ακύρωσε την κράτηση στο ξενοδοχείο και πήγε στην διεύθυνση που της ε έδωσε. Την τράβηξε προς το κίτρινο σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης.
  
  
  Η Κυρία Γουίλσον. Κ. ο Σερίφης μου απάντησες. Όχι, μου είπε, Εμπορευματοκιβώτια δεν ήταν εκεί. Hema ήταν η Τάρα; Και hema ήταν για nach της; Το αίμα άρχισε buzz στο γκολ. Η τάρα έπρεπε να είναι εδώ πριν από λίγες ώρες. Αυτό ήταν το πιο ασφαλές μέρος που το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Αλλά δεν έπρεπε να το αφήσω γεια σου πίσω σε αυτό το ξενοδοχείο. Θα πρέπει να έχει στείλει την ειλικρινής εδώ. Το μήνυμα που της έστειλε η κα Σερίφη σήμαινε ότι θα απαλλαγώ από τους διώκτες της. Την παρουσίασε τον εαυτό σας αυτές τις δύο γυναίκες κάθονται μαζί, πίνουν καφέ και παίζουν με τα παιδιά.
  
  
  Η παράσταση, που τώρα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου, ήταν ценымногие λιγότερο ευχάριστη.
  
  
  Είχαν Τάρα.
  
  
  Αλλά, η φωνή και πάλι προβλήματα. Ποιος θα'; Και πού την πήραν; Και πάλι, δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Και ακόμα και τώρα η Τάρα μπορούσα...
  
  
  Το είπε η κα. Ο σερίφης, hema της ήταν.
  
  
  Μου έδωσε ένα μπουκάλι ρούμι.
  
  
  Την κολλήσει nach. Θα ήταν ανόητο να φύγεις, δεν ξέρω πού να πάω. Γρενάδα; Δύσκολα πήραν την Τάρα εκεί. Αλλά αυτό ήταν το μόνο μέρος που θα μπορούσε να σκεφτεί. Και γι ' αυτό δεν πήραν εκεί. Την έκανε ακόμα μια γουλιά ρούμι.
  
  
  Της έστειλε την κα. Ο σερίφης για χαρτί και στυλό και έγραψε σε χαρτί σημείωμα για τους μπάτσους για τον Γουίλσον. Της είπε προς αυτούς, ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες, και ότι πιθανώς θα βρουν ih πέντε πόδια κάτω από το γκαζόν. Της είπα ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα πολλά πτώματα, αλλά δεν ήξερα πού.
  
  
  Μετά πάλι φωτιά το ιερό.
  
  
  "Ξύλινο Νικέλιο" ήταν ακριβώς έτσι όπως εγώ είπε ο Wilson. Μερικά που προωθείται ταβέρνα στην άκρη του δρόμου. Την πέρασε mimmo του και παρκάρει ανάμεσα στα δέντρα.
  
  
  Τα παράθυρα ήταν σκοτεινά, αλλά, πλησιάζοντας πιο κοντά, είδα ότι είναι зашторены μαύρες κουρτίνες.
  
  
  Την άκουσε φωνές.
  
  
  Το να φτάσει στο Вильгельмине. Την πήρε, όταν ο αέρας στο δωμάτιο και πάλι шталь κατάλληλο για αναπνοή, και έπρεπε να αρπάξει το νεκρό κόλπα задыхнувшегося тайца. Την βρήκα στιλέτο κάπου στο πάτωμα, στη βιβλιοθήκη. Ήταν ωραίο να πάρει πίσω το παλιό αξιόπιστο όπλο. Νέα όπλα μοιάζει με μια νέα αγάπη, πάντα φοβάσαι ότι θα σε απογοητεύσει.
  
  
  Της, έσκυψε γλείφει στο затемненному παράθυρο.
  
  
  Eh bien, Lotto;
  
  
  Nous, επισκέπτεται.
  
  
  Είναι κάτι που περίμεναν και μιλούσε γαλλικά. Τα γαλλικά ήταν η κοινή γλώσσα στην Ινδοκίνα. Πολλοί γύρω από αυτούς τους καμένους революциями χώρες ήταν κάποτε γαλλικές αποικίες, και στη συνέχεια αντιμέτωποι με ανεξαρτησία, μαζί σκεφτόμαστε σε ποια κατεύθυνση να κινηθεί. Προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Ποτέ δεν ήταν τόσο καλός σε αυτές τις ανατολικές γλώσσες, αλλά, τουλάχιστον, της μιλάω γαλλικά.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Βλέπεις το σήμα;
  
  
  Περίμεναν το σήμα για το ότι το πλοίο έφυγε.
  
  
  — Συν είναι σημαντικό, où sont les autres;
  
  
  Επίσης, περίμεναν "άλλους". Αν αυτοί οι "άλλοι" ήταν εκεί, όπου και ήλπιζα, θα μπορούσαν να περιμένουν πολύ καιρό.
  
  
  Την συγκέντρωση, για να συλλάβει κάθε προφορικό τους λόγο. Θα αναρωτηθεί σε επαφή, αν είστε "les autres" με τον Κάρτερ. Σκέφτηκαν ότι είναι κρίμα που δεν τους επέτρεψαν να βοηθήσει.
  
  
  "C'est dommage, — είπε ο ένας, — que la femme est mort".
  
  
  Μου δίπλωμα το δολάριο έπαψε να χτυπά.
  
  
  Η τάρα ήταν νεκρή.
  
  
  Η σοφία, η σύνεση, την αυτοπροστασία, την ευκαιρία, στόχος, ΑΧ, ζωή, όλα τα σοκολατάκια μου, γαμώτο στο παράλογο σκόνη. Απλά τρελός. Την πήδηξε και ροζ άνοιξε την πόρτα. Της επιτέθηκε το πρώτο κινούμενο αντικείμενο το οπτικό πεδίο. Ούτε καν την τράβηξε όπλο. Το ξενοδοχείο αισθάνονται σάρκα στα χέρια και ένιωσα μια πρωτόγονη επιθυμία να σχίσει και να πάρει εκδίκηση. Το ξενοδοχείο είναι το δικό του όπλο.
  
  
  Ξαφνικά αποδείχθηκε πως πάλεψε με τρεις άντρες. Μαζί τους ήταν έξι μέτρα ύψος και τριακόσια πενήντα κιλά βάρους, αλλά όταν πρόκειται για την τρέλα, δεν βρίσκεται ο ήλιος. Τυφλή οργή, пылающая οργή — ψηφοφορία που μετατρέπει ανόητοι σε υπερανθρώπων.
  
  
  Της ήταν συνεχής βίαια από τη μηχανή. Της ήταν ένα εργοστάσιο που ασχολείται με наносила γροθιές και κλωτσιές. Μας μόνος του δεν ξέφυγε από μένα. Θα στοιβάζονται, όπως η κινεζική παζλ — ένα ενιαίο, σχεδιασμός, пинающий μπάλα. Όλοι φοβόντουσαν να πυροβολήσει, φοβούνται να μπουν σε έναν από αυτούς.
  
  
  Το ξενοδοχείο θα σας πω πώς το έκανα αυτό. Στην delle της, το να μάθεις μόνος σου. Αλλά ό, τι θυμάμαι, αυτή είναι η δική μου οργή. Όταν τελείωσε, όλοι ήταν νεκροί. Και το έχει επιτύχει αυτό, μόνο με τα γυμνά του χέρια.
  
  
  Το σώμα Εμπορευματοκιβωτίων растянулось στο τραπέζι στο μπαρ. Παλμών δεν ήταν. Κανένα σημάδι ζωής. Το σηκώνει, και το εξέδωσε στο δρόμο. Τα κόκκινα μαλλιά που ανοπτείται μου όπως μια χούφτα φλόγα. Το πρόσωπό της ήταν χλωμό του φεγγαριού, αλλά ομίχλη φακίδων εξακολουθεί να καλύπτει την μύτη. Θα δεις πονάει κολλήσει στο λαιμό του, και φώναξε, για να ξεφύγουν σε μια καταστροφική πένθος. Αλλά παραπέρα δεν πήγε? απλά έμεινε εκεί.
  
  
  Τον φίλησα για καληνύχτα.
  
  
  Αυτή είναι εν συντομία μια κίνηση στα χέρια μου.
  
  
  Την φίλησε ξανά ee.
  
  
  Είναι хмыкнула και βγήκα χάλια στο πρόσωπο. — Γεια σου, Νικ", είπε με ένα γέλιο. — Το πολύ σε τρόμαξα;
  
  
  Το λίγο δεν το έριξε, της ήταν τόσο σοκαρισμένος από αυτή την απρόσμενη παράσταση. Δεν θα μπορούσα να πω περισσότερα λόγια μας. Εκείνη ξέσπασε σε γέλιο. 'Ηρέμησε. Δεν είσαι τρελός. Η ωραία κοιμωμένη ζωντανός και υγιής".
  
  
  Επιτέλους κατάφερα να βγάλω "Τι-χα-χο". Ή κάτι τέτοιο.
  
  
  Είναι και πάλι γέλασε. — Άφησέ με και θα σου τα πω όλα.
  
  
  Την κατέβασε ee. — Μμμμ, μου είπε. "Είναι ωραίο να κινηθώ". Άπλωνε τα χέρια του και покружилась στο φως του φεγγαριού.
  
  
  Ήταν πανέμορφη. Ήταν μυθική нимфой. Нимфой από ένα παλιό μύθο, γεννήθηκε πρόσφατα, поднявшаяся με ταχύτητα φόρεμα, ένα μαγικό πλάσμα μέσα από τα παραμύθια, αναπτύχτηκε στο ύψος των περιστάσεων άθικτο από γοητεία, εκτείνεται σε εκατό χρόνια.
  
  
  Την κοίταξε μπα, ο ίδιος περισσότερο ή λιγότερο σαν μαγεμένο. Είναι ένα συνέδριο το ο χορός, κούνησε το κεφάλι της και γέλασε. — Σιχαίνομαι να σου πω την αλήθεια, αγάπη μου. Είναι πραγματικά πολύ неромантично".
  
  
  Δοκίμασε αυτό που είπε.
  
  
  "Βιοανάδραση", — είπε.
  
  
  Οργανικό σχόλια;
  
  
  Οργανικό επικοινωνία".
  
  
  Θα πει αυτό που είπε. "Αλλά τι είναι αυτό;"
  
  
  Λοιπόν, χωρίς αμφιβολία, έχετε ακούσει για αυτές τις θεωρίες σχετικά με το πώς να σταματήσει τον πονοκέφαλο πώς να ασχοληθεί με το άσθμα, απλά ελέγχοντας τα εγκεφαλικά κύματα... "και Λοιπόν;" Ήταν μπεστ σέλερ με τίτλο "βιοανάδραση". Δεν διαβάζω best seller, αλλά έχω ακούσει γι ' αυτές τις θεωρίες. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό, "πώς μπορώ να μιμηθούν το νεκρό στα μαθηματικά;"
  
  
  Λοιπόν, — είπε, — όπως και έκανα. Με ρώτησαν, πού είσαι, odin γύρω από αυτά με χτύπησε και μου έπεσε. Στη συνέχεια, μόλις ξεκίνησε, με αυτό το βιο-ανάδρασης. Την μείωσε παλμό, ενώ δεν σταμάτησε εγώ να αισθάνονται, και συνέλαβε την αναπνοή. Πάντα έτσι έκανα, όταν подбирались σε μένα πάρα πολύ κοντά".
  
  
  Έτσι απλά;' - Γύρισα με τα δάχτυλά σας.
  
  
  Όχι. Δεν είναι απλά. AX παρασκευάζεται από αυτή την ομάδα των γυναικών-πράκτορες. Αυτή η άσκηση διήρκεσε πολλούς μήνες. Αλλά αυτό λειτουργεί".
  
  
  Αλλά πες μου, γιατί δεν επικοινώνησε μαζί μου; Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. — Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ. Αλλά επιπλέον, — έκανε μια παύση και κοίταξε κάτω στο έδαφος, — στο ξενοδοχείο μάθετε, δεν ανησυχεί μήπως σε αυτό.
  
  
  Της έδωσε το δηλητηριώδες βλέμμα. "Με πολύ ένοιαζε, όταν μου είπαν ότι ήσουν νεκρή, ότι θα σκάσει σε αυτό το κλαμπ σαν τρελός".
  
  
  'Γεια σου.' — Μη φωνάζεις. Πιστεύεις ότι ήρθε εδώ για πάρτυ;
  
  
  'Όχι.' — Αλλά εσύ δεν το διασκέδαζα. Κοιμήθηκες στη δουλειά.
  
  
  Της είναι γνωστό ότι η μέθοδος έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Μπορείτε πρακτικά να σταματήσει το σφυγμό σας, ενώ τα αυτιά σας να συνεχίσει να λειτουργεί. Και οι άνθρωποι απλά έχουν την τάση να μην είναι ντροπαλός στα λόγια παρουσία ενός νεκρού.
  
  
  Η τάρα πολλά έγινε γνωστό. Δεν είναι продвинуло μας επάνω, αλλά, τουλάχιστον, το μυστήριο Nassau ήταν прояснены.
  
  
  Ο Λιν Jing και Бангеля ήταν η ανατολική φαρμακείο. Ο Бангеля ήταν επίσης αυτό το ξενοδοχείο στο Nassau. Όταν όλα φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, η κινεζική υπηρεσία KAN έκανε μια προσφορά που δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Σε αντάλλαγμα για ό, τι δεν κλείσουν την πηγή των ναρκωτικών, KAN που απαιτείται είκοσι τοις εκατό των εσόδων και περιοδικές υπηρεσίες. Αυτή η "τυχαία υπηρεσία" ήταν πολύ απλό: ό, τι είχαν να κάνουν, είναι να παρέχουν κάλυψη και καταφύγιο για pbx σειράς, που ΚΑΝ το κάπου να το ενσωματώσετε.
  
  
  Nassau ήταν το ιδανικό ενδιάμεσο σταθμό. Κοντά στην Αμερική, αλλά η βρετανική επικράτεια. Αυτό το έχει αναλάβει ih από πολλά προβλήματα και τον κίνδυνο. Και όσον αφορά το τελευταίο στάδιο ih ταξίδια, ήταν πολύ εύκολο να επιβιβαστούν στο πλοίο και αποβιβάζονται στον απομακρυσμένο флоридском ύφαλο. Το σύστημα λειτούργησε κανονικά.
  
  
  Ο τσαρλς Μπράις, για παράδειγμα, ένα υποκατάστημα, που σκότωσε ο γερουσιαστής Morton. Αρχικά εργάστηκε απλή βοηθός στην κουζίνα στο καζίνο τη γρενάδα, στη συνέχεια ΚΑΝ назначило εγώ, κινώντας τα απαραίτητα νήματα εδώ και εκεί, πιλότος "Ιπτάμενα γαϊδούρια"; - έπεσε το αεροπλάνο με τον γερουσιαστή στα πρότυπα της nen. Όσον αφορά CAN, το σύστημα λειτούργησε ομαλά, αλλά Λιν Jing έχει αντίρρηση για αυτό το fold paper. Κυρίως предназначеной εναντίον απόφαση απότομες περικοπές. Ήταν και άλλα μέλη που ворчали.
  
  
  Αυτή έφθασε στο αποκορύφωμά της, όταν ο Τσεν-αν πυροβόλησε Сэйбрука. Αυτό ήταν αδύνατο. Ο γερουσιαστής Сэйбрук θα μπορούσε να είναι ο στόχος του Τσεν λι, αλλά εγώ έπρεπε να σκοτώσει τον εαυτό σας στο σπίτι σας στο Μέιν. Όταν Сэйбрук μπήκε ειλικρινείς στο καζίνο, Chen-αν σκέφτηκα: "Γιατί πρέπει να περιμένουμε;"
  
  
  Ήταν πολύ ανόητη πράξη. Έτσι θα αποκαλύψει τη δική τους φωλιά.
  
  
  Chen-αν συνελήφθη.
  
  
  Lin Ching το να φύγει. Αρκετά κακό για να περάσει Бангеля για αυτό, αν είναι απαραίτητο. Το υπόλοιπο της συμμορίας ήταν στα πρόθυρα της εξέγερσης.
  
  
  Ολόκληρη η επιχείρηση του καζίνο τη γρενάδα ξαφνικά βρέθηκε υπό απειλή.
  
  
  Έστειλαν Vin. Ih μεγάλο άνδρα στο Λονδίνο, καθώς η ομάδα διάσωσης από την ΚΑΈΝ, για να φτάσουμε στο Chen-αν. Ving έχει καθιερωθεί ως έμπορος όπιο, και αυτό το ρόλο του επέτρεψε να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη Λιν Τσινγκ, καθώς επίσης να στείλετε Λιν Jing πίσω μου. Αλλά από αυτό το χάος και εξέγερση στη Γρενάδα KAN έπρεπε να αναζητήσουν μια νέα θέση. Ως εκ τούτου, θα συμπεριλάβει στην υπόθεση "Ξύλινο νικέλιο", κρύβοντας τα ναρκωτικά από τον Γουίλσον. Κ. Σερίφη. Το μπαρ шталь ih νέα καμπάνια-διαμέρισμα. Εκεί πήγαιναν για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα. Οι περισσότεροι γύρω τους, ακόμη και έτρωγαν και κοιμόντουσαν εκεί. Το σχέδιο ήταν καλό.
  
  
  Ving ήταν ο εγκέφαλος της απόδρασης Jong-είτε γύρω από τη φυλακή. Είναι, επίσης, σχεδίασε ένα ατύχημα με το σκάφος και το οδήγησε το υποβρύχιο. Στη συνέχεια έκανε "επαγγελματική συνάντηση" με το δούκα, καθώς και πιστοποιεί ότι πιστός μπάτλερ του δούκα εξαφανίστηκε. Δεν ήταν τυχαία και ευχάριστη, τι Vin ήξερε εξαιρετικής οικονόμου; Μόλις έφτασε γύρω από το Λονδίνο με τις συστάσεις κυρία Σέριλ.
  
  
  Άφησε βίαιες ενέργειες Van Σερβία. Αυτά τα μαθήματα δεν ήταν κακοί, λοιπόν βίαια. Τι με ενόχλησε, είναι μεταφράσεις. Κάπου, από τη γαλλική μέχρι της καμπότζης, της ταϊλάνδης, κινέζικα και ιδιαίτερη αγγλικά Van Τόνγκα, στα βήματα εμφανιζόταν σφάλμα, και καλά μελετημένη σχέδια χάσει μέρος της νόημα. Ό, τι ακολούθησε αυτό, σαν να ήταν κάτι γύρω από кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Κάθε φορά, όταν ένας γύρω από τα παιδιά γύρω KAN σκοντάφτει για το σώμα, πίστευαν ότι αυτή η υπόθεση χέρια KAN.
  
  
  Στο τέλος, οι ΚΆΝΝΕΣ έχουν κάθε λόγο να σκοτώσει Бангеля, και ΚΑΈΝ επίσης σχεδίαζε να σκοτώσει Lin Чинга. Ως εκ τούτου, κάθε νόμιζα ότι το έκανε κάποιος άλλος από την ομάδα, και σιωπηλά απομάκρυνε τα πτώματα που άφησε πίσω της.
  
  
  Το υπόλοιπο μέρος ήταν τουλάχιστον αστείο. Αυτό ήταν το βρασμένο μέρος, που ασχολείται με γκι σχέση με Garou. Έφτασαν σε αυτόν, όταν επικοινώνησε μαζί μου. Παιδιά με Van κάνει αυτό, και ήρθε η ειδοποίηση, ότι "αμερικανός νεκρός". Vin Από το σκεφτεί μόνο δεδομένο, ότι θα ήταν αυτό αμερικάνος. Ήταν ήδη αργά το βράδυ, όταν μια ομάδα Винга κατευθύνθηκε προς Каскейд-γένος, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν τις ιστορίες για γενική συζήτηση.
  
  
  Αποφάσισαν ότι καλύτερα να πάρω μου — και πολύ γρήγορα. Αλλά ήμουν ήδη στο Каскейд-Road. Πήραν την Τάρα αντί για μένα.
  
  
  — Και πού θα σε πήραν;
  
  
  Χμμ, — γύρισε.
  
  
  Είπες ότι ήταν για σένα. Θέλω να ξέρω πού.
  
  
  Άφησε την άμμο εξαντληθεί από το στήθος μου. - "Νομίζω ότι είναι πολύ άρρωστος ανοιχτήρι". Ζωγράφισε το δίπλωμα δολάριο στην άμμο στο στήθος μου. 'Τι συμβαίνει;' — ρώτησε γελώντας. — Ζηλεύεις, Κάρτερ;
  
  
  Φυσικά, δεν ζηλεύω. Και δεν με λες Κάρτερ. Μοιάζεις με γυναίκα δημοσιογράφο γύρω από την ταινία.
  
  
  "Απλά έτυχε να έπαιξε Λόρεν Беколл". Θα με αξιοπρέπεια σηκώθηκε και έτρεξε στην παραλία στο φως του φεγγαριού. — Αν με χρειαστείς, — φώναξε είναι — απλά ζήτησέ το. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να μικρύνει την αξιοπρέπεια, είναι το γεγονός ότι δεν φορούσε καθόλου ρούχα. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, φαινόταν αρκετά αξιοπρεπή νεαρή κοπέλα. Αλλά τελευταία είναι περισσότερο σαν την разбитную νεαρή κοπέλα, από αξιοπρεπή κυρία.
  
  
  Σίγουρα το sl. Το ξενοδοχείο ee και πάλι. Αλλά το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορώ να σφυρίζει.
  
  
  Της, σηκώθηκε και την ακολούθησε στην ακτή.
  
  
  Πήγαμε για κολύμπι.
  
  
  Στο & nb, στη μέση τα κύματα, εμείς γλίστρησε άλλο ένα γύρω από το άλλο.
  
  
  — Αυτό δεν δουλέψει, — είπε. Της είπε. - "Κάνε το στοίχημα;"
  
  
  Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι, αν δεν μας διέλυσε ένα άλλο ενεργό αναψυχής. Έτσι κάναμε έρωτα από την άκρη του ωκεανού, καλύπτονται με νερό, τότε και πάλι обнажаясь. Μπήκαμε στον ίδιο ρυθμό και το κύμα, ή το κύμα — το ίδιο, όπως και σε μας, έτσι και το χάλυβα κύματα και την ακτή, встретившимися στη φυσική της πορεία και прощающимися; έχουμε γίνει ακόμα φίλος, αγάπη φιλόξενο και αποχαιρετώντας, υγρά, αλμυρά φιλιά. Στην delle, ποτέ δεν σταμάτησε. Το στόμα μου στο στήθος αμέσως ανάγκασε να ξεκινήσετε από την αρχή, όταν είμαστε μαζί κατεβαίνουν στο κοχλάζει το νερό και πάλι μαζί τέθηκαν, ασθμαίνοντας από τον ενθουσιασμό.
  
  
  Μερικές αργότερα μου είπε: "Ξέρεις, στην αρχή το φοβήθηκα".
  
  
  Το πέρασε το εσωτερικό μέρος του χεριού του σε όλη την κοιλιά. "Αυτό είναι ένα τρομερό παιχνίδι, αγάπη μου. Και αν δεν μπορείς να παίζουν με μαχαίρια ή kung-fu... όχι, δεν σε κατηγορώ. Την κοίταξε βαθιά στα μάτια. "Τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι η ψηφοφορία: ήμουν πολύ θυμωμένος μαζί σας".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. — Δεν εννοώ στη συνέχεια. Εννοώ μέχρι εκείνη την ημέρα, όταν ήμασταν στο μπαρ, όταν καθόσουν εκεί, στην άλλη πλευρά της καρέκλας, για εκατομμύρια μίλια μακριά.
  
  
  "Κοίτα." — μαλακό είπα. "Η φωνή της. Και κανείς δεν μπορεί να με κάνει να πληρώσει για αυτό. Το ξέρεις ότι τώρα, όταν είναι μαζί σου, το όλο σου. Τον υπόλοιπο χρόνο... τότε, μάλλον, όλο το.
  
  
  Εκείνη χαμογέλασε. Είχε ομίχλη τις λύπες. 'Μην ανησυχείτε. Κάρτερ. Δεν θα προσπαθήσω να σε αλλάξω. Απλά... Είναι помолчала, να το σκεφτώ, τι να πω, και μετά αποφάσισε να συνεχίσει, — που δεν το ήξερα νωρίτερα. Στη συνέχεια, αν δεν την Λόρεν Беколл, τότε έχω αυτό το τρομερό αηδιαστική την τάση να είναι Ορφανό Annie. Χαμογέλασε ξανά, αλλά αυτή τη φορά το πρόσωπό της ήταν πιο χαρούμενη. Μην ανησυχείτε. Τώρα είναι πολύ μεγάλη και ισχυρή, και σ 'αγαπώ έτσι όπως είσαι".
  
  
  Έχω ενσωματωμένο αντανακλαστικό τη φράση "σ ' Αγαπώ", σε μια σειρά αποτυχιών. Της ποτέ δεν υποσχέθηκε... όλοι πρέπει να κρατήσει αυτό μας γιατί δεν обязывающему... κοίταξα την Τάρα. "Νομίζω", της είπε, μπορεί να είναι, το εγώ σ ' αγαπώ.
  
  
  — Θεέ μου, είπε...
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  
  
  Το βρετανικό μουσείο ήταν ποτέ ελκυστική. Για μένα ήταν πάντα κάτι σκοτεινό σε αυτή την έλξη. Θα δείτε σε μερικά πανοπλία, που πρέπει να είναι, κάποτε φορούσε ο βασιλιάς Αρθούρος, ή η μοναστική ενδυμασία, "χρονολογείται από το έτος 610". Ξαφνικά σας έρχεται στο μυαλό, ότι η ιστορία δεν είναι δική μου μικρή ιστορία, που συρρικνώνονται και ξηραίνονται σε αυτά τα βιβλία της ιστορίας, όπως μια σειρά από άκαρπες τους ανθρώπους και τα γεγονότα που πηγαίνουν χέρι-χέρι σε εκείνες τις ημερομηνίες, που πάντα θυμούνται. (1066 της, τη νίκη των βίκινγκς". 1215 χρόνια, η Μεγάλη χαρτί ό.) Ιστορία — h, h συνονθύλευμα γεγονότων, γραμμένο το θάρρος, την εμπιστοσύνη και το αίμα του. Η ιστορία είναι όπως οι άνθρωποι, όπως είμαστε μαζί σας, για πάντα καταδικασμένη να εξυπηρετήσει το κοινό, της εκκοσμίκευσης ζην. Και όχι μεταλλική ασπίδα, ή ένα κομμάτι ύφασμα.
  
  
  Όπως είπα, είναι τρομακτικό.
  
  
  Την συμφωνία να συναντηθούν με τον Ρόσκο σε έντεκα ώρες σε ένα δωμάτιο, όπου αποθηκεύονται εκτυπώσεις αποτυπωμάτων Констебла. Για να συνδεθείτε χρειάζεται ειδική άδεια. Είχα αυτό το πέρασμα, και οδηγίες, πώς να φτάσετε εκεί, καθώς και μια λαμπρή φυλλάδιο για τον Τζον Констебле (1776-1837). Της έδωσε το πέρασμα στο Μάργκαρετ Ράδερφορντ, που ασχολείται με έδωσε ένα τεράστιο φάκελο με το αποτύπωμα. "Ρομαντικός ρεαλιστής", — αναφέρεται στο φυλλάδιο. "Констебл ξενοδοχείο επιστροφή στη φύση". Αν είναι έτσι, τότε η φύση (1776-1837) ήταν ένα υπέροχο μέρος. Ένα θέαμα διαμάντι πράσινο.
  
  
  — Αλλά ναι. Στη συνέχεια, στο σπίτι δεν υπήρχε τουαλέτα.
  
  
  Την γύρισε. Ήταν ο Ρόσκο Klein.
  
  
  "Συνεχίστε να θαυμάσει αυτό το σχέδιο", είπε. Της γύρισε την πλάτη και να το σχέδιο. "Ο κοινός μας φίλος από το Νασάου εδώ. Έβγαλε ένα εξοχικό σπίτι στο Cotswolds. Την πήγε σε μια άλλη εικόνα. Σπίτια με αχυρένιες σκεπές και ο γιος-το πράσινο ποτάμι. — Ο Τσεν-αν είναι ακόμα εκεί. Πήγαν εκεί ειλικρινής γύρω από το αεροδρόμιο και με τους κουνάβι πουθενά δεν βγήκε. Δεν ήταν επισκέπτες. Δεν ήταν τηλεφωνικές κλήσεις", πράγμα ασυνήθιστο. Είναι απλά μια σκύλα τσιφλικάδες, τους κορυφαίους ήσυχη, με καθαρά τη ζωή στην ύπαιθρο. Φυσικά, θα μείνει εδώ μόλις είκοσι τέσσερις ώρες.
  
  
  Την αναποδογύρισε το άλλο φύλλο και αυτή τη φορά ερευνηθεί μύλο με ένα ρυάκι. "Έχετε δει άλλους παράγοντες ΚΑΝ;"
  
  
  — Σε Κανέναν, Νίκι. Σε κανέναν.'
  
  
  — Σας ενοχλούσε;
  
  
  Ποιον μου; Ламонг Cranston; Με την ικανότητά затуманивать το μυαλό σου; Κανείς δεν βλέπει σκιές, μωρό μου.
  
  
  Τότε έχω ακόμα ένα ανοιχτήρι, Ρόσκο... Γιατί προτείνεις να δείτε σε αυτές τις εικόνες;
  
  
  Την γύρισε. Ο ρόσκο ανασήκωσε τους ώμους. — Σκέφτηκα, τι πρέπει-τι γνωρίζετε για την τέχνη.
  
  
  Ό, τι είπα τότε, δεν είναι κατάλληλο για τις σφραγίδες.
  
  
  Φάγαμε στο εστιατόριο του West End του λονδίνου με τίτλο "η Κυνηγετική καλύβα". Εστιατόριο με ξύλινη επένδυση και κάτι σαν μενού με χέλι σε ζελέ και λαγό πλάτης. Της τηλεφώνησε η Τάρα και ειπεν ει έρθει σε μας. Μείναμε στο "διαμέρισμα", ανήκε σε μια φίλη Ρόσκο, το κορίτσι που κάνει τώρα έφυγε γύρω από την πόλη. Θα ήταν πιο μόνοι, και είχαμε λιγότερη ταλαιπωρία με όλο αυτό το ανοησίας του Τζον Στιούαρτ για носильщиках, официантах και υπηρέτριες. Επιπλέον, ήταν πιο ειρηνικός τρόπος για να αλληλεπιδρούν με την πόλη. Την είδε ο Ρόσκο κοίταξε την Τάρα, όταν ήρθε. Φορούσε ένα σμαραγδένιο πράσινο кашемировое φόρεμα με στενό λαιμό και η στενή, όπως η πανούκλα, που обнажало στα καλύτερά της, και βοήθησε ee ελαστική στρογγυλό στήθος. Πρέπει να έχει πάει για ψώνια και πήρα εγώ το πρωί. Τουλάχιστον, ποτέ δεν τον είδα εγώ πριν. Την μπορώ μερικές φορές να ξεχάσω το φόρεμα, αλλά εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω σφιχτό φόρεμα.
  
  
  Την γνωριμία της με τον Ρόσκο. Χαμογέλασε δικό του χαμόγελο. Όπως είπα, ο Ρόσκο μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι, όπως ονε αρέσει, αλλά τώρα ειδικεύτηκε στην προβολή χωρίς έκφραση. Κε Από Το Μέσο Άτομο. Μέσο ύψος, σωματική διάπλαση, τα πρόσωπα και τα ρούχα. Κατά την εκτίμησή μου, ήταν περίπου πενήντα χρόνια περίπου, και παίρνω αυτό το ποσό, που διπλώνει ό, τι έκανε. Αλλά έχει ιδιωτικό παχύ κεφάλι της τρίχας, δεν είναι γκρίζα, και όχι το επιθετικό μαύρο χρώμα, που γίνεται με τη βαφή.
  
  
  Ως εκ τούτου, η Τάρα χαμογέλασε. Μετά από λίγα λεπτά, όταν τον κοίταξε Ρόσκο, ήταν ο Gary Grant. Ήταν ψηλός και αδύνατος, και ξαφνικά τα πρότυπα της nen ήταν χειροποίητο κοστούμι, και είδα ότι έχει αρκετά λευκά δόντια. Αχ είναι άσπρο, ότι τυφλώνει, και η Τάρα κοίταξε ослепленной.
  
  
  Ακόμα λίγο, sel, откашлялся και αποφασιστική καταθλιπτικός χειρονομία φώναξε τον σερβιτόρο και παρήγγειλε ένα ποτό. — Πες μου, ζήτησε με επιστολή του προς τον Ρόσκο, — ποιος επιβλέπει τη εμπόριο;
  
  
  'Εμπορίου;'
  
  
  'Έξω. Το εξωτερικό εμπόριο.
  
  
  — Ω, υποτίθεται ότι αυτό το εμπόριο. Ο Τσάρλι Μέις. Είσαι εγώ δει ποτέ;'
  
  
  Το εγώ δεν έχει δει ποτέ.
  
  
  "Λοιπόν, αυτό είναι καλό. Με το όπλο πάρα πολύ καλά. Αν συμβεί κάτι — και δεν νομίζω ότι κάτι θα συμβεί — θα μου να ξέρω. Με αυτό το αγόρι, ο Πίρσον. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς".
  
  
  'Αγόρι;'
  
  
  Ο ρόσκο με κοίταξε με ανοιχτά τα μάτια. — Νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνος, όταν ήταν είκοσι.
  
  
  Το σκέφτηκα για λίγο. — Ωστόσο, θα ένιωθα ценымногие καλύτερα, αν εσύ τώρα καθόταν εκεί.
  
  
  Ο ρόσκο κούνησε το κεφάλι του. — Είμαι λαγωνικό, Νίκι. Και δεν του φύλακα. Επιπλέον, γίνομαι πάρα πολύ... "είναι Πολύ παλιά — το πω, αλλά την ώρα опомнился, — πρόσφατα την шталь πάρα πολύ τεμπέλης για να βρίσκονται στο βρεγμένο χορτάρι μια ολόκληρη εβδομάδα σε αναμονή".
  
  
  "Πώς μπορείτε να είστε τόσο σίγουροι ότι θα μείνουν τόσο πολύ;"
  
  
  — Τα προϊόντα, για παράδειγμα. Έχουν παραγγείλει προϊόντα-για παράδειγμα, για μια εβδομάδα. Ακόμη προσληφθεί καθαρίστρια. Αυτό σημαίνει ότι σκοπεύουν κάποια στιγμή να είναι καλά αγόρια. Τα νέα γρήγορα εξαπλώνονται στο χωριό. Και πιστέψτε με, σε πόλεις ήδη γίνεται είδηση, αν κάποιος чихнет δύο φορές.
  
  
  "Λοιπόν, τι θα κάνουμε;"
  
  
  "Απλά περιμένετε;"
  
  
  — Να περιμένουμε και να είσαι σε εγρήγορση, — έβγαλε δύο ηλεκτρονικές κουτιών. Μικρά φορητά μαύρα κουτιά. "Ένα για σένα, ένα για μένα.'
  
  
  'Λειτουργούν σε απόσταση;'
  
  
  "Ναι. Απλά πηγαίνετε στο κοντινότερο τηλέφωνο και πληκτρολογήστε εννέα-τρία-έξι-τέσσερα-μηδέν-μηδέν-μηδέν. Έξω από την πόλη θα πρέπει πρώτα να μετατρέψει μηδέν-ένα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί κώδικα αυτού милашке, και θα ακούσετε την εγγραφή της έκθεσης Мейса. Η έκθεση κάθε ώρα.
  
  
  "Αυτό είναι όλο;"
  
  
  — Όχι, είπε. — Υπάρχει ακόμα κάτι. Μπορείτε επίσης να καλέσετε και να αφήσει το μήνυμά του για την ταινία. Τότε Μέις και εγώ μπορούμε να ακούσετε. Dolores παρακολουθεί συνεχώς την οθόνη, έτσι θα πρέπει να ειδοποιηθούν, αν κάτι πάει στραβά. Μόνο φροντίστε πες μου πού μένεις. Dolores ήταν διακόπτης AX.
  
  
  — Και αυτό το σπίτι — αν σε αυτό βάλεις ζούκοφ;
  
  
  Έκανε ξινό το πρόσωπό του και κούνησε το κεφάλι του. 'Δύσκολα. Ή θα πρέπει να φύγει για λίγο, αλλά ακόμα δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι γι ' αυτό. Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να στείλει εργασίας για κάποιο λόγο. Αλλά αν Vin έχουν ένα τέτοιο τέχνασμα, θα ήταν νεκρός. Έχουμε σύνδεση στο τοπικό τηλεφωνικό δίκτυο, έτσι ώστε να μπορούμε να υποκλέψει όλα τα εξερχόμενα μηνύματα.
  
  
  Δεν μου άρεσε. Πάντα έπρεπε να περιμένουμε. Αλλά δεν μπορούσα να το ρισκάρω, εκθέτοντας τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Vin Κατά τη θυμόμουν μου. Απλά αν δείξει ονε το πρόσωπό σας μία φορά, και η όλη διαδικασία ήταν ανεπιτυχής.
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του. Ήταν χωρίς δύο λ. ώρα. "Αν η пейджинговая το σύστημα λειτουργεί, νομίζω, έχετε χρόνο να το κάνετε αυτό".
  
  
  Ο ρόσκο προικισμένος με ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο. — Γιατί δεν το κάνετε αυτό τώρα; φιλαράκο; Κράτα λίγο στα δάχτυλα. Δοκιμάστε το μόνοι σας.
  
  
  — Εγώ ανεπιφύλακτα σε εμπιστεύομαι, Ρόσκο, είπα. Μειδίασε Τάρα. "Εννοώ με το τηλέφωνό σας. Το ξέρω ότι θα μου δώσεις την ακριβή αναφορά.
  
  
  Θα μπορούσε να το αμφισβητήσει αυτό, αλλά N-3 είναι πάντα πιο σημαντικό K-2. Ο ρόσκο σήκωσα το τηλέφωνο.
  
  
  Η τάρα χαμογέλασε.
  
  
  Αυτό ήταν γλυκιά, αλλά άδειο χαμόγελο της γυναίκας που ασχολείται με ξέρει, ότι το ναυτικό μόλις έφυγε. — Πεινάω, είπε, κοιτάζοντας το μενού. — Επιπλέον, δεν είναι ο τύπος μου, — πρόσθεσε, χωρίς να σηκώσετε τα μάτια.
  
  
  Την σήκωσε το φρύδι. — Ούτε καν το σκέφτηκα μας για μια στιγμή, είπα.
  
  
  Ο Мейса δεν ήταν έδαφος της θάλασσας μπάρεντς, για να μας ενημερώσετε. Ότι κατ ' αρχήν μας έδωσε ρεπό. Την αγόρασε μερικά εισιτήρια για το μιούζικαλ. Ένα πράγμα που ονομάζεται "Πες στη μαμά σου", που αλαζόνας ο πωλητής New York Times αποκάλεσε "αρκετά αστείο, αν σας αρέσουν αυτά τα πράγματα".
  
  
  Η τάρα οδεύει προς το ποια-ποιο αγορές, και το λίγο άγχος λόγω του ότι δεν κάνω τίποτα. Η φωνή μου μάλλον παράλογο λίγο τρομακτικό, γιατί ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται.
  
  
  — Ξέρω τι σκέφτεσαι, είπε τελικά. "Νομίζεις ότι θα είναι ένα γύρω τους τον θεό ξεχασμένο τουριστικές παγίδες, και τι να κάνω με αυτό το κορίτσι; Πιο συγκεκριμένα, τι έχει να κάνει εδώ; Ό, τι μπορεί να κάνει, είναι να σε απαγάγει ένα και τις αγορές".
  
  
  Δεν μου απάντησε. Ee νομίζω -- ήταν κοντά.
  
  
  — Λοιπόν, έχω ένα λόγο να είμαι εδώ. Και ο λόγος είναι ότι μόλις το βρεις, όπου στην αίθουσα ih εργαστήριο, το ξέρω, γύρω τους κλώνους και τι να κάνει με αυτούς. Με κοιτούσε τόσο οι άνθρωποι δεν είναι αγενής, σφιγμένη χείλη, όπως την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο "Уолдорфе". Και τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού πλαισιωμένο pcb, ακριβώς όπως τότε. Το ήξερε ότι η αντίδραση ήταν καθαρά αμυντική. Καθόταν και ένιωθα ότι με ενοχλεί, και το λίγο που μπορούσα να κάνω γι ' αυτό. Και της ήταν αδικαιολόγητα ευαίσθητος, και εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.
  
  
  Σταθήκαμε στη γωνία του Piccadilly circus, κοιτάζοντας τον άλλο φίλο στο ανήμπορη οργή.
  
  
  Είπε. — Επιπλέον, μπορώ να το κάνω άλλο αυτό.
  
  
  — Και έτσι είναι, είπα. "Εννοείς ότι είσαι κάτι να πεις." Ναι.", είπε. — Και όμως το μπορώ να σε κάνω πολύ ευτυχισμένη.
  
  
  Είναι δύσκολο να διαφωνήσω με неприкрашенной την αλήθεια. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε στο σπίτι σε πέντε ώρες. Μέχρι κουνάβι κάθε γύρω μας θα ασχοληθεί μαζί σου. Πήγα στο pad στο Charing Cross road. Ήταν λίγο θολό. Δεν είναι ομίχλη, αλλά μάλλον κάποιο πυκνό κρύο. Заживающая πληγή στον ώμο μου ήταν άρρωστη. Την αναρωτηθεί γιατί στους ανθρώπους αρέσει να προκαλέσουν σε έναν άλλο φίλο τον πόνο, όταν αυτός ο πόνος στην delle υπάρχει.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  
  
  Χωρίς τρία τέταρτα της ήρθε στο pad. Πάνω στην ώρα, για να μου θυμίζουν ότι ο χρόνος приближалось σε τρεις ώρες. Οι βρετανοί δεν πίνουν, δεν το πότε. Φωνή γιατί — τουλάχιστον, σύμφωνα με τον Ρόσκο, — δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους ' γγλους. Την παρήγγειλε μια μπύρα, και пролистал εφημερίδα.
  
  
  Στη δέκατη σελίδα του λονδίνου "Times" ήταν μια μικρή είδηση σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες. Διαπιστώθηκε ότι οι γερουσιαστές Μπέιλ και Croft θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια του ελέγχου των επιπτώσεων του τυφώνα Κάρλα. Τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν. Το ελικόπτερο και ο πιλότος του έλειπαν και η έρευνα είχε αναβληθεί εξαιτίας του τυφώνα Ντόρα.
  
  
  Έτσι, ih έγινε έξι. Morton, Сэйбрук, Линдейл, Cranston, και τώρα Нэйл και Croft. Θα μπορούσε να φανταστεί ακροβατικά Ουάσινγκτον. Ιδιωτική συνομιλία για покушениях και συνωμοσία. Ενθαρρυντικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Εν τω μεταξύ, στο γραφείο του Γερακιών πήγαιναν άκρως απόρρητες συνομιλίες. Πώς μπορούμε να πάρουμε τα μέτρα ασφαλείας, χωρίς να προκαλεί το καθολικό πανικού;
  
  
  Αναρωτιόμουν πώς — αν Γεράκι αυτό θα κάνει — κάνει την υπόθεση για клонах. Μέχρι στιγμής κουνάβι δεν ήταν πειστικές αποδείξεις της θεωρίας. Και αν είχε έστω και λίγο ήταν διατεθειμένος να αποδεχθεί τη θεωρία μας, την ακόμα λίγο δεν θα έβγαινε μαζί του. Χωρίς αμφιβολία, οι κλώνοι έχουν ήδη στη χώρα. Αλλά, όπως ih να δώσω σήμα, αν δεν ξέρεις πόσα αντίγραφα του ίδιου του ανθρώπου γύρω;
  
  
  Αλλά, φυσικά, αυτό ήταν το πρόβλημα Γερακιών. Όσο είχα το πρόβλημα. Η αποστολή μου ήταν να βρει γόνιμο έδαφος αυτών των ats, η οποία θα μας ήταν. Να σκοτώσει το πρωτότυπο και να καταστρέψει τα αντίγραφα. Επίσης, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πόσο — αν ih λίγες — περιπλανώνται ελεύθεροι με εντολή για φόνο. Αν το έκανε αυτό και να ζήσει αρκετό καιρό για να πω αυτή την ιστορία, η Ουάσιγκτον θα μπορούσε να ξεκινήσει μια πλήρη πήξη. Τουλάχιστον, αν ζήσω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
  
  
  Όλα κινούνταν γύρω από τον κύκλο, και στη συνέχεια, τότε γυρίσατε σπίτι μου. Η ουάσιγκτον περιμένει το πρώτο βήμα. Και την περιμένει την πρώτη κίνηση Jong-αν. Και στη συνέχεια έρχεται μια στιγμή που δεν αξίζει να σκεφτούμε: τι πρέπει να κάνω εάν το Chen-αν δεν την αφήνει; Τι και αν απλά κάθεται στο πίσω κάλυμμα, καθώς και γερουσιαστές γίνεται όλο και λιγότερο;
  
  
  Άρχισε να χτυπάει το κουδούνι. Η κοπέλα πίσω από το μπαρ μου είπε ότι την ώρα κλεισίματος. Την πλήρωσε και έφυγε.
  
  
  Μερικές φορές αναρωτιέστε, δεν είμαστε μέρος κάποιο γιγάντιο σκάκι παιχνίδια. Μεγάλο Χέρι έρχεται και καυχιέται ότι θα σας τοποθετήσει εκεί που δεν είναι ξενοδοχείο. Αυτό φαίνεται πολύ τυχαία κίνηση. αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι αυτό ήταν το τελικό κτύπημα σε όλο το κόμμα.
  
  
  Πήγα για μια μικρή βόλτα. Бесцельную, νομίζω. Με Μποντ-σβηστεί. Στην ώρα της ήταν στο Burlington-Аркейд, στενό μακρά καταστήματα γκαλερί. Της, craned λαιμό μου, όπως και όλοι οι άλλοι, για να κάθε χρόνο σε ένα διακοσμημένο με σημαία το ανώτατο όριο γκαλερί. Την κοίταξε τις βιτρίνες των καταστημάτων με πουκάμισα και φωτογραφικές μηχανές και τις βιτρίνες με τα κινεζικά αγάλματα.
  
  
  Πήγα σε παράκαμψη, όταν ένας άντρας από την Βιρτζίνια φωτογράφισε τη γυναίκα του.
  
  
  Μετά την αντιμετώπισε με σύμπτωση.
  
  
  Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να στραφούν μακριά για να με δει; ετησίως για το πρόσωπό σας σε έναν καθρέφτη βιτρίνες καταστημάτων. Αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι, τελικά, δεν θα το μάθει. Το ήξερα εγώ πρόσωπο σχεδόν τόσο καλό όσο το δικό σας. Πριν από αυτό, τον συνάντησα δύο φορές. Κάποτε την είχε ήδη σκοτώσει το εγώ. Αλλά δεν είναι αυτό το σώμα. Chen-αν ήταν κάπου στην εξοχή. Hung Λο ήταν στην κόλαση, και δεν πίστευα ότι Lao Ζενγκ τώρα κάνει την αγορά. Το πρόσωπο αυτό ανήκε σε άλλον. Το ίδιο ευρεία σκληρό πρόσωπο. Το ίδιο επίπεδο, недружелюбное έκφραση. Η ίδια ιδανικά τοποθετημένο κονδυλωμάτων.
  
  
  Ένα άλλο υποκατάστημα.
  
  
  Τον ακολούθησα προχειρότητα, ήρεμο βάδισμα. Το μετρό στο Piccadilly, και πάλι στην πλατεία Ράσελ.
  
  
  Ήταν επικίνδυνο να πας τόσο κοντά ζεστό στα τακούνια του. Αλλά υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που θα πρέπει να πάτε. Επιπλέον, το κέλυφος, ως άνθρωπος, δεν ожидавший προβλήματα. Δεν κοίταζε στα διώκτες του και δεν το μετάνιωσα. Συμπέρασμα: πολλαπλής επιλογής. Ή δεν ήξερε, ότι εγώ κυνηγούν ; ή ξέρει και βάλει μπρος μου σε παγίδα.
  
  
  Την ακολούθησε σε μερικά τετράγωνα, ενώ το υποκατάστημα δεν εξαφανίστηκε στο σπίτι, γύρω από το κόκκινο τούβλο. Η πόρτα ήταν пронумерована 43, και μια χάλκινη πινακίδα με το όνομα του έβαζε και δεν σχετίζονται με την υπόθεση πληροφορίες: "η Κοινωνία Фезерстоуна" δεν σχετίζεται με την υπόθεση μια σημείωση: "Ιδρύεται το 1917". Ότι, κατάλληλο πάρε, ήταν για την Κοινωνία Фезерстоуна; Το επόμενο πράγμα που έπρεπε να κάνω, είναι να το καταλάβω.
  
  
  Απέναντι ήταν макробиотический εστιατόριο. Ξαφνικά μου ήρθε μια μεγάλη όρεξη για υγιεινά τρόφιμα.
  
  
  Την πήρε τραπέζι με θέα στο δρόμο? ο σερβιτόρος, που αναζητούν έναν όχι και τόσο υγιή, όπως μπορείτε να σκεφτείτε σε μια τέτοια κατάσταση, χτυπημένα λίγα ψίχουλα και μου έδωσε ένα μενού. Είχα μια επιλογή: sherbet σε ηλιέλαιο (ταρακούνησαν το γιαούρτι με τους σπόρους) ή μια λίστα με όλα τα πιο θανατηφόρα μείγματα. Χυμό σπανάκι, капустное σουφλέ. Την σταμάτησε графине με τη βιολογική λεμονάδα, να μαντέψουν, γύρω από το τι αρχής κατάφεραν εγώ να μαγειρέψουν.
  
  
  Το ζευγάρι χήρες με καλάμια κάνει επώδυνη έξοδο από Κοινωνίες Фезерстоуна.
  
  
  Ζουμερό έφηβος σε t-shirt και τζιν πήρε ένα τραπέζι δίπλα μου και παρήγγειλα "ηλιοτρόπιο". Κοίταξε, πώς βλέπουν τα μικρά κορίτσια.
  
  
  Μπήκε μια γυναίκα με πολλά πακέτα. Στο γκολ δεν nach ήταν πολύ κόκκινο καπέλο και σχεδόν προσχηματικοί τις ρυτίδες. Πρώτα, σκέφτηκα ότι μιλάει με τον εαυτό μου. Αλλά θα ήταν λάθος. Μιλούσε με την τσάντα. — Καλά, — είπε, — και σας παρακαλώ να παραμείνετε ήρεμοι.
  
  
  Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό. Τσάντα για ψώνια με πολύ μεγάλο στόμα ΜΠΟΡΕΊ να είναι πολύ ενοχλητικό.
  
  
  Κάθισε στο τραπέζι δίπλα μου και έβγαλε την γλυκούλα καφέ κάπα. Ε, δεν ήταν μακριά από ογδόντα, αλλά εξακολουθεί να ντύνεται σύμφωνα με τους юношескими χρόνια. Ήταν κάποιο κορίτσι-έφηβος. Μαργαριτάρι κολιέ και μοσχοβολιστή άρωμα.
  
  
  — Αφέντη, είπε τσάντα. Γύρισε και έχει προικίσει με извиняющейся χαμόγελο. "Δεν καταλαβαίνω, γιατί εγώ δεν επιτρέπονται στα εστιατόρια. Λένε ότι αυτό οφείλεται опрятностью ή κάτι άλλο. Αλλά είναι πολύ τακτοποιημένο. Θα κοιτάξω στην τσάντα μου. — Έτσι δεν είναι μωρό μου;
  
  
  Σφιγμένη ήταν шестифунтовым йоркширским τερριέ. Επίσης γνωστό ως ο Ρότζερ. Συμπτωματικά, τι μου δεν αρέσουν όλα αυτά τα μικρά тявкающие σκυλάκια, και κάτι γύρω από αυτό, πρέπει να ήταν γραμμένο στο πρόσωπό μου. — Ελπίζω να μην φοβάσαι τα σκυλιά.
  
  
  Της είπε τι δεν φοβάμαι τα σκυλιά.
  
  
  Ωραία.' Χαμογέλασε και похлопала το χέρι μου. — Επειδή ο Ρότζερ δεν θα πείραζε ούτε μύγα.
  
  
  Το σκεφτόμουν φωναχτά, δεδομένης της αύξησης εγώ, δεν θα βλάψει αν ονε μύγα. Αυτή εξέδωσε ένα διαπεραστικό συγκρατημένο γέλιο, και кокетливо του χωριού γλείφει.
  
  
  Την έλεγαν κυρία Mabel. Έχει ζήσει σε αυτό το τετράγωνο πάνω από πενήντα χρόνια σε ένα σπίτι που είναι σεμνά ονόμασε αρκετά πολυτελές. - Και, ας πούμε... ένα δώρο από, ας πούμε... ένα άλλο. Δεσποινίς Mabel ξενοδοχείο να μου πει τι διάολο πραγματικά σεξ. Έδωσε να καταλάβω δις Мейбел ότι δεν μου προκάλεσε έκπληξη.
  
  
  Αυτό μου έφερε μερικά σημεία, και η συζήτηση πήρε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. της είπε τι καθόμουν και περίμενα έναν φίλο, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε την Κοινωνία Фезерстоуна.
  
  
  — Μμμ, — είπε. — Κι εσύ δεν ήθελα να πάω εκεί μέσα. Δεν πιστεύεις σε αυτά τα πράγματα; †
  
  
  Της είπε τι λίγα που ξέρω γι ' αυτό.
  
  
  — Κανείς δεν ξέρει για φαντάσματα, ο κ. Stewart. Εμείς απλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν".
  
  
  Η φωνή. Η κοινωνία Featherstone σας επιτρέπει να μιλάμε με τους νεκρούς.
  
  
  Το σκέφτηκα, δεν ανέκρινε αν το υποκατάστημα γερουσιαστές.
  
  
  Την ρώτησα αν ήταν ποτέ εκεί, και γέλασε κάπως κοροϊδευτικά.
  
  
  "Χα. Όχι, αυτό είναι μάλλον απίθανο. Ο τζον Фезерстоун με καταράστηκε το 1920. Κατάρα , φανταστείτε. Είπε ότι θα τσαμπουκαλού, απαλά λέω. Ω, ήταν λάτρης ευπρέπεια, ένα πραγματικό φανατικός. Έχει αξιοποιηθεί σε γκολ του αντίχειρα, сверкавшим συλλογή διαμαντένια δαχτυλίδια. Αναμνήσεις για το παρελθόν σκάνδαλο.
  
  
  — Λοιπόν, αν με ρωτάτε, — είπε σιγανά στο αυτί μου, — σε αυτό το σπίτι όχι, ένα πτώμα, το οποίο θα έπρεπε να μιλάμε. Νεκρός ή ζωντανός, θα πρέπει να είναι άγγελος, για να συνδεθείτε σε αυτό το σπίτι. Και οι άγγελοι, αγάπη μου, εξαιρετικά βαρετά. Είναι изобразмла ό, τι θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ένα πονηρό подмигиванием.
  
  
  Ο σερβιτόρος έφερε γεια σου, αναψυκτικά, πλούσια σε βιταμίνες. Έκανε μια γουλιά και έκανε μια γκριμάτσα αποστροφής. Αυτό το ποτό είναι πολύ χρήσιμο για σας.
  
  
  Ότι έχω πάλι το είπες; Ναι, λοιπόν, όταν πέθανε η κόρη του έχει αναλάβει τη διαχείριση. Λοιπόν, μιλάω για μοναδικότητες... Άλις Фезерстоун, γλυκιά μου κυρία, Δεσποινίς Mabel αναφέρθηκε поджала χείλη. "Πολύ μεγάλη για να παίξει σε μια παρθένα δεν είναι ποτέ καλά".
  
  
  Την αγνόησε психосексуальные θεωρία δις Mabel. — Τι εννοείς με αυτό το ανοησίας;
  
  
  Λοιπόν ανοησίες. "Αχ, Тоуве" ή "Вауве". κάτι τέτοια. Την ακριβώς δεν ξέρω. Αν θέλεις τη γνώμη μου, αγάπη μου, αυτό είναι για τον κινέζικο φαγητό, που αρχίζει στην παιδική ηλικία. Τρώνε τα πιο φρικτά πράγματα, ξέρετε. Νομίζω ότι αυτό έχει επηρεάσει το μυαλό της.
  
  
  Ξέρει πολλά σε αρκετούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, για να ξέρετε τι θα πρέπει να ακούσετε όλοι. Από ih αγαπημένη θεωρία ιπτάμενους δίσκους μέχρι το στάδιο αναπαραγωγής ih καλύτερο παιχνίδι του γκολφ. Όλοι θέλουν να ακουστούν. Και αν είστε έτοιμοι να ακούσετε ό, τι κανείς άλλος δεν θέλει να ακούσει, υπάρχουν όλες οι πιθανότητες είναι ότι θα σας πουν ό, τι κανείς άλλος δεν μπορεί να πει. Έτσι κουκουβάγια όλο τον κόσμο δεν διέκοψε, αν δεν ακολουθούσε την οδό. Αυτό που είδα εκεί, μου έλεγε ότι θα μπορούσε να κερδίσει το κύριο βραβείο.
  
  
  Της ζήτησε συγγνώμη και πήγε στο τηλέφωνο. Την βρήκα εγώ σε αντρικές τουαλέτες και καλεί τον αριθμό. Ο Мейса δεν ήταν τρίμηνο του τρέχοντος.
  
  
  Την κάνω εγγραφή σε κασέτα.
  
  
  Υποκατάστημα μόλις βγήκε από το δωμάτιο 43. Πήγε στη γωνία, για να στείλετε ένα email. Η ψηφοφορία ήταν το υποκατάστημα που την παρακολουθούσε. Αν δεν τζος και δεν κινούνταν αργά την τελευταία μισή ώρα. Φυσικά, αυτό ήταν δυνατό. Αλλά δεν την έχει ανατεθεί. Ο υποκατάστημα έμοιαζε πάρα πολύ αυτοπεποίθηση, να ανησυχείτε για μεταμφίεση. Και αν ήταν κάποιος άλλος, θα αντιμέτωπος με κάτι μεγάλο. Αυτό σταθμό της κλωνοποίησης.
  
  
  Ήταν χωρίς δέκα τέσσερις. Άφησε ένα μήνυμα για τον Ρόσκο. Της είπε ονε, να έρθει εδώ και παρακολουθούσε ως ένας κλώνος. Και ενώ το να κάθομαι εδώ και να παρακολουθήσουν. Να δω, δεν θα μπει και κάποιος άλλος.
  
  
  Δεσποινίς Mabel ξανά μια κουβέντα με τον Ρότζερ. Το σκέφτηκα αν μπορώ να το πάρει την επόμενη ρευματισμούς χωρίς διαλέξεις σχετικά με τη χημική σύνθεση των τροφίμων. Το ρίσκο. "Γιατί η Άλις Фезерстоун μεγάλωσε στην κινεζική ede?"
  
  
  Δεσποινίς Мейбел, φαίνεται, σκέφτηκα ότι είναι χαζή ανοιχτήρι. Λοιπόν, αγαπητέ μου. Από την άλλη τρώνε οι κινέζοι;
  
  
  Περιμένετε ένα δευτερόλεπτο. — Εννοείτε ότι Фезерстоуны — κινέζοι;
  
  
  — Λοιπόν, — ανέφερε με το χέρι. 'Όχι ακριβώς. Αλλά και πάλι, δεν είναι ακριβώς έτσι.
  
  
  Τέλος πάντων λέω, Παλιά ο Τζον ήταν εξαγωγέας τσάι. Είναι πολλά χρόνια έζησε στην Κίνα. Αλλά με την επανάσταση του 1912, οι κάτοικοι της Δύσης, κατέστη σαφές ότι τους περισσότερους δεν αρέσει. Εγώ ήταν κατασχέθηκε. Σκότωσαν εγώ τη γυναίκα μου. Και ο John επέστρεψε στο Λονδίνο με μια μικρή κόρη.
  
  
  Και με μια τάση προς τον μυστικισμό.
  
  
  Ισχυρίστηκε ότι καθημερινά μιλούσε με τη γυναίκα του. Και ονε κατάφερε να πείσει πολλούς παλιούς αριστοκράτες είναι ότι μπορεί να ih "επαφή με τους νεκρούς". Βοήθησαν ονε και δημιούργησαν την Κοινωνία Фезерстоуна. Ήταν σχεδόν όλοι, ότι η δεσποινίς Mabel ήξερα γι ' αυτό. Εκτός από το γεγονός ότι ο John και εγώ κόρη του Αλίκη έζησε отшельниками. Μόνο και μόνο για να το χρόνο από το χρόνο έξω για να την κατάρα σε λιγότερο καθαρή καρδιά.
  
  
  Αυτή την ώρα τελειώσει την ιστορία. Δεν πέρασαν δευτερόλεπτα και, όπως θα κοιτάξω στην τσάντα μου. "Ο ρότζερ!" είναι το δάγκωσε. 'Κακό σκυλί.'
  
  
  Ζήτησε συγγνώμη και έφυγε.
  
  
  Ήταν 4:30, όταν εμφανίστηκε ο Ρόσκο. Πήρε ένα τραπέζι στην άλλη άκρη της αίθουσας και, περνώντας mimmo, έριξε στην αγκαλιά μου ένα σημείωμα: "Σε ένα σοκάκι υπάρχει πίσω πόρτα".
  
  
  Άρχισε να βρέχει, όπως μόνο της βγήκε από το εστιατόριο. Την σταμάτησε μυστική είσοδο και κοίταξε από το παράθυρο έξω. Μια γυναίκα εξήντα χρόνια στο μαύρο μεταξωτό φόρεμα καθόταν στην αγκαλιά του στο παράθυρο και κοίταξε έξω.
  
  
  Μέσα από τη βροχή της, άκουσα τη φωνή της. — Ναι, το σχοινί. είπε. "Αχ σχοινί. Ugh εσύ.'
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  
  
  Ήταν ένα στενό πλακόστρωτη λωρίδα, протянувшийся κατά μήκος του. Τι-πού ήταν λίγο περισσότερο εκεί που κάποτε ήταν οι είσοδοι για κάποια σταθερή ή ένα μικρό break. Είχε τελειώσει ένα τούνελ μήκους περίπου δώδεκα μέτρα. Και να ήταν πλαϊνό δρόμο.
  
  
  Αριθμός 43 ήταν четырехэтажным αυτόνομο. Πυροσβέστες σκάλες δεν ήταν, αλλά ήταν πίσω πόρτα.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε.
  
  
  Και εκεί μου το πρώτο υποκατάστημα. Είδε και αυτός που με άφησε με ένα σύντομο ερωτηματικό βλέμμα. Το βλέμμα του τύπου "δεν σε έχω ξαναδεί".
  
  
  Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει να αυτοσχεδιάσει. Την πλησίασε και του χαμογέλασε. Συγγνώμη, αλλά εγώ ψάχνω για σπίτι Μάτσεν. Την τράβηξε γύρω από την τσέπη του ένα σημείωμα Ρόσκο και προσποιήθηκε ότι μελετώ της. Εδώ λέει ότι πρέπει να είμαι στο σπίτι αριθμό σαράντα τέσσερα, αλλά — θα ανασήκωσε τους ώμους — сорокачетвертого καθόλου.
  
  
  Είναι покосился μου. 'Δεν ξέρω. Αλλά τουλάχιστον δε θα βρεις το εγώ στο δρόμο". Ήταν η πρώτη φορά που της μίλησα με τον κλώνο. Την άκουσα να λένε άλλοι, αλλά όχι μαζί μου. Τώρα αυτό με εντυπωσίασε. Όλοι μιλούσαν σε άψογα αγγλικά χωρίς καμία έμφαση. Αμερικανική προφορά της αγγλικής γλώσσας. Θα ήταν καλά εκπαιδευμένοι.
  
  
  — Κοίτα, του είπα, μπορεί να πάρω το τηλέφωνό σου. Έχω τον αριθμό Μάτσεν..." πάλι κόλπα με ένα σημείωμα Ρόσκο.
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. "Είναι ελαττωματικό."
  
  
  — Ω, είπα. "Σ ' ευχαριστώ".
  
  
  Δεν είχα να κάνω, εκτός από να βγει μέσα από το σοκάκι. Έβρεχε τώρα ισχυρότερη. Είναι ударялся για το πεζοδρόμιο και δυνατά αντηχούν αντανακλάται στο στενό πέρασμα. Το μέρος ήταν σκοτεινό. Σοκάκι σκοτεινό. Βροχή σκοτεινό. Ολισθηρό λόγω μιας ξαφνικής βροχής. Την σήκωσε το γιακά.
  
  
  Αυτό δεν ήταν κάτι που είδα ή άκουσα. Αυτό ήταν απλά το ένστικτο.
  
  
  Την σταμάτησα για να ανάψει το τσιγάρο. Σταμάτησε ривненской ένα βήμα μακριά από μένα.
  
  
  Δεν γύρισε. Της επέτρεψε стилету γλιστρήσει στο χέρι μου και συνέχισε το δρόμο του. Και πάλι άκουσα τα λόγια Εμπορευματοκιβωτίων: "το Υποκατάστημα του δολοφόνου της πρώτης κατηγορίας, — είπε, — θα πρέπει να είναι ο δολοφόνος της πρώτης κατηγορίας".
  
  
  Καλά. Δηλαδή, με κυνηγούσαν. Μεταξύ απηχούν τις δικές βήματα και τύμπανα ίδια της βροχής θα μπορούσε να διακρίνει ένα άλλο ήχο.
  
  
  Το τούνελ ήταν μπροστά μου. Της, μπήκε στο τούνελ. Εκεί ήταν πιο σκούρα. Το πουκαμισο στη σκιά του τοίχου και κοίταξε πίσω στο σοκάκι.
  
  
  Τίποτα τέτοιο.
  
  
  Και όμως... δεν είχα φανταστεί αυτό. Τα μαλλιά στο λαιμό μου που αντιμετωπίζει δεν είναι ακριβώς έτσι.
  
  
  Ο μόνος ήχος που ακουγόταν ήταν ο ήχος της βροχής. Αθόρυβη таращить μάτια πέταξε μέσα από το πουθενά. Χτύπησε στο πέτρινο τοίχο. Την σταθεροποιηθεί και άλλαξε το σπαθί του πάνω στο βιλελμίνα. Σε εκείνη την περίπτωση. Δεν περίμενα, ότι θα πρέπει να σκοτώσει το εγώ. Το ξενοδοχείο σπάσω μερικές απαντήσεις. Σε αυτό το στάδιο τα πράγματα ακόμα ένα νεκρό υποκατάστημα θα οδηγήσει σε ένα ακόμα тупику.
  
  
  Την отполз στη σκιά και έβγαλε το παλτό του. Την κρέμασε θα πέτρα σε βογκητά. Таращить μάτια просвистела mimmo μου και άγγιξε το παλτό... Στην κοιλιά του άρχισε να βγουν γύρω από το τούνελ, σε εκείνη την πλευρά, από όπου ήρθαν οι σφαίρες.
  
  
  Το θέμα είναι ότι δεν είναι συνηθισμένος промахиваться. Περίμενε από την θύματα μεταθανάτια ήχου - "фух" ή "аргх". Η σιωπή ενήργησε ονε στα νεύρα, αν είχε. Βγήκε από την κρυψώνα του, μόλις την έφτασε μέχρι την είσοδο της σήραγγας. Την πυροβόλησε κάτω και να χτυπήσει την ονε στο χέρι με το όπλο. Δεν είναι στο ίδιο χέρι και το όπλο, το οποίο έπεσε στο έδαφος, γύρισε, για να αυξήσει το δικό του εγώ. Την πήδηξε και επιτέθηκε. Εκείνη τη στιγμή, όταν έφτασε στον όπλα, τον отшвырнул εγώ μακριά από αυτό. Ήταν δύσκολο να πολεμήσει εναντίον του. Ήταν καλός. Ήξερε κάθε τέχνασμα, που την ήξερε. Είχε ένα μαχαίρι. Απλά ήταν εκεί, και εστάλη ειλικρινείς μου δίπλωμα το δολάριο. Την άρπαξε εγώ για τον καρπό του και θα μπορούσε να σταματήσει το κίνημα. Αλλά όχι για πολύ. Σήκωσε κάθε φυλή, και παραλίγο να με χτύπησε εκεί, όπου είναι πολύ ενοχλημένος. Την γύρισε και ελαφρώς λυγισμένα προς τα εμπρός και με χτύπησε στη ζωή.
  
  
  Χτυπάμε με χτύπησε με το πόδι του, και το μαχαίρι έπεσε σε μένα. Του σηκώθηκε. Η κορυφή χτύπησε το εγώ από το πηγούνι με δυνατή κλαγγή των δοντιών. Αυτό επηρέασε δυσμενώς εγώ προθέσεις. Χτύπημα καράτε στο εγώ χέρι με ένα μαχαίρι και χτύπησε το εγώ, όπλα μπήκαν ειλικρινής μεταξύ ογκόλιθους, το άκρο προς τα κάτω. Την κρατούσα εγώ καρπό και γυρνάει εγώ στην πλάτη. Προσπάθησε να απαλλαγούμε από την εξουσία του με τη λήψη του τζούντο, αλλά ήδη προετοιμασμένοι για το εγώ-the-go. Γλίστρησε και έπεσε στο βρεγμένες πέτρες. Την άκουσα ξηρό κροτάλισμα των οστών. Βρισκόταν, έκπληκτος κοιτάζει προς τα πάνω. Εγώ τα πόδια του ήταν φορτώνονται εκ των προτέρων, ήταν ακόμα στο μυαλό του και δεν ένιωσα πόνο. Σοκ μόλις μεγάλωσε όλα αυτά τα συναισθήματα. Μπορεί να είναι, τα πόδια του είχαν απενεργοποιηθεί για πάντα. — Καλά, του είπα. 'Το ξέρω ποιος είσαι. Θέλω να ακούσω από εσάς μερικές λεπτομέρειες. Πόσο σας εκεί;
  
  
  Έκλεισε τα μάτια του και αλαζονικά χαμογέλασε.
  
  
  "Πολλά". -"Πάρα πολύ, για να μας σταματήσει".
  
  
  Πού είναι η βάση;
  
  
  Και πάλι αυτό το χαμόγελο. 'Επάνω. Σε ένα μέρος όπου ποτέ μας δεν θα βρείτε.
  
  
  Το κάνει αυτό το όπλο. 'Καλά. Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Και δεν θέλω απαντήσεις του τύπου "πολύ" και "επόμενο". Θέλω να πάρετε απαντήσεις, για παράδειγμα, πόσα και πού. Έτσι, προς τα εμπρός.
  
  
  Εγώ πρόσωπό του ήταν ήρεμο.
  
  
  — Αλλιώς θα με πυροβολήσεις;
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. "Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο θάνατο και τη ζωή. Εσείς, οι κάτοικοι της Δύσης, δεν καταλαβαίνετε. Δεν θα μπορούσε. Τότε, το ήδη νεκρός.
  
  
  Έχετε μείνει λίγο απειλές, όταν η τελευταία απειλή παίρνει είναι η ρευματισμούς. Αυτό ήταν το αδιέξοδο. Εκείνη απέτυχε. Στη συνέχεια, όμως, αν δεν μπορούσε να πάρει ό, τι hotel, θα μπορούσα πάντα να προσπαθήσει να πάρει την επιβεβαίωση ότι, όπως μου φάνηκε, την ήξερε.
  
  
  — Νομίζεις όμως, ότι οι άλλοι πετύχει. Ότι είστε σε θέση να σκοτώσει όλη εκατό γερουσιαστές;
  
  
  Μας δεν είναι απαραίτητο να σκοτώσει ih όλους. Είναι αρκετό για να τρομάξει ih όλους σε θάνατο. Για να προκαλέσει βασίλεια σας κυβέρνηση. Σας... το Κογκρέσο, όπως λέτε εγώ. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο, και θα συμβεί, όπως θέλουμε".
  
  
  Τώρα ήρθε η σειρά να δείξει κάποια περιφρόνηση. — Νομίζω ότι ξέχασες κάτι. Ο πρόεδρος έχει σωματοφύλακες και αρκετά σκληρό σύστημα ασφαλείας".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. — Νομίζω ότι ξέχασες κάτι. Ένα τέτοιο σύστημα ασφαλείας ήδη από τη διαρκή πριν. Και επιπλέον, δεν πρόκειται εγώ να σκοτώνω. Έχουμε μόνο την πρόθεση να ελέγξει το εγώ του εγκεφάλου.
  
  
  Ως εκ τούτου, ο αλέξανδρος ih γενικό σχέδιο. Να παραλύσει το Κογκρέσο και να γίνει πρόεδρος στην μαριονέτα. Σε συνθήκες χάους στο Κογκρέσο να ενεργήσει η υπηρεσία θα αποκτήσει απεριόριστη δύναμη. Και ΚΑΈΝ θα έχετε τον πλήρη έλεγχο πάνω σε αυτό. Δεν ήταν τόσο αδύνατο, όπως φάνηκε. Σωματοφύλακες για να προστατεύουν μόνο από τις σφαίρες. Και δεν πειράζει την ομελέτα, την πλήρη αλλάζοντας τη συνείδηση των ναρκωτικών. Ή εναντίον της ασπιρίνης, που δεν είναι ασπιρίνη. Αυτό ήταν ό, τι χρειαζόταν. Λένε ότι η Распутина ήταν ο βασιλιάς στο εγώ της εξουσίας. Σήμερα, όμως, για αυτό δεν χρειάζεται καν να είναι Распутиным. Πρέπει να είσαι παιδί με τα ναρκωτικά. Οι βασιλιάδες του Μεσαίωνα είχαν τους δοκιμαστές. Οι άνθρωποι προσπαθούν εκπαίδευση και ποτά, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν δηλητηριαστεί. Αυτό ήταν το έργο. Αλλά όχι τώρα. Ως εκ τούτου, προσελκύοντας τα λαμπερά εκπαιδευτικών ικανότητες κυβερνώντες ανυπεράσπιστοι. Το σχέδιο KAN ήταν τρελό. Αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο τρελό.
  
  
  Υποκατάστημα έχασε τις αισθήσεις του. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Να μου παρέμεινε λίγο. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες δεν έχω. Αλλά ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο: θα έπρεπε να πεθάνει. Ή όλο αυτό το κλικ ΚΑΝ έρθει για μας.
  
  
  Την κοίταξε με μια ακίνητη σώμα. Το σκέφτηκε για ένα λεπτό. Την σκεφτόμουν, πως καλύτερα ήταν να πεθάνει. Της, έφυγε. Της, επέστρεψε στο τούνελ και πήρε το παλτό και το στιλέτο, το οποίο έπεσε. Από εκεί συνέχισε την κίνηση στο δρόμο.
  
  
  Ό, τι άκουσα, ήταν αδύναμο ήχο. Φυσικά, δεν ήταν αναίσθητος. Γύρισε και σήκωσε το όπλο.
  
  
  Και αυτοπυροβολήθηκε στο μάτι.
  
  
  Πρώτης τάξεως φόνο.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 13
  
  
  
  
  Η παράσταση "Πες στη μαμά σου" σε Лирическом το θέατρο, όπως είχε υποσχεθεί, ήταν "αρκετά αστείο, αν σας αρέσουν αυτά τα πράγματα". Το κακό είναι ότι μάλλον δεν θα είμαι εγώ για να παρακολουθήσουν. Το μόνο ενδιαφέρον πράγμα ήταν ένα κορίτσι που ασχολείται με βγήκαμε από τα ρούχα του. Η Τζάνις Αφροδίτη. Το θυμήθηκε με εκείνες τις ημέρες, όταν την έλεγαν Τζάνις Γουντ.
  
  
  Η τζάνις η Αφροδίτη ήταν μια ξανθιά θεά, και, όπως θα ee μας έλεγαν, με το υπέροχο σχήμα. Ήταν καυτή σύντροφος στο ταξίδι στη Ριβιέρα, ίσως, πριν από πέντε χρόνια. Χωρίσαμε τους φίλους σας. Η επιχείρησή μου, και το μέλλον της σωθεί φιλικό και πλούσια κόμη Хоппапом. Μου έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με контрабандистах алмазова, και η Τζάνις — ένα σωρό алмазова. Όταν την είχε δει για τελευταία φορά ih σε Νίκαια, επρόκειτο να παντρευτεί.
  
  
  Όπως φαίνεται τώρα, θα μπορούσε να γίνει λίγο διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της την πήρε τηλέφωνο και πήρε το ηχογραφημένο μήνυμα από Мейса. Γύρω από το τι ονε κατάφερε να συγκεντρώσει σε ένα τηλεσκόπιο, απαλλαγή καλή δημητριακά ήταν σούπας νιφάδες.
  
  
  Αυτό είναι ό, τι έχουν τώρα.
  
  
  Ο ρόσκο ανακοίνωσε ότι μέτρησα τρεις pbx. Odin ελ στο ξενοδοχείο "Έντισον" ένας ακόμα ήταν Фезерстоуна, ενώ η τρίτη ήταν εκείνη τη στιγμή στο "Ολντ Βικ", βλέποντας κύριε Λώρενς Ολιβιέ παίζει τον Άμλετ. Άφησε το μήνυμα "Πες στη μαμά σου", ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αν είστε λάτρης τέτοια πράγματα.
  
  
  Την γύρισε ακριβώς στην ώρα για να ξεκινήσετε την έναρξη δεύτερη πράξη. Σεργκέι ήδη έχει σβήσει, και τις Αποθήκες έπρεπε να κουνήσω το χέρι μου στη θέση μου. Ορχήστρα εξέδωσε ου αρχή για δεύτερη φορά.
  
  
  'Νέα;' — ρώτησε ψιθυριστά.
  
  
  "Ναι. Υπάρχουν τρεις.'
  
  
  "Λοιπόν τροία; Ή τροία;
  
  
  'Ναι.'
  
  
  Είναι помолчала. — Δηλαδή, σύνολο επτά.
  
  
  'Ναι.' Της κούνησε το κεφάλι. "Μέχρι στιγμής η νυφίτσα.'
  
  
  Η μπάντα έπαιξε το τραγούδι που τραγούδησε η Τζάνις. "Αυτό το κορίτσι, είπε η Τάρα, — την ήξερες, ή ήταν σημάδια του έρωτα με την πρώτη ματιά;"
  
  
  Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια συμπτώματα. — Εγώ ήδη ήξερα, είπα. 'Πριν από μερικά χρόνια. Χαριτωμένο κορίτσι. Τίποτα περισσότερο.'
  
  
  Η τάρα σήκωσε το φρύδι. "Λοιπόν, δεν είναι κορίτσι".
  
  
  Μάλλον είχε δίκιο σε αυτό. Διαστάσεις Τζάνις τώρα ήταν 90-60-90.
  
  
  — Ήμασταν απλά φίλοι, είπα. "Μετά το λόγο μου".
  
  
  Η τάρα κοίταξε. — Πες της μητέρας σου.
  
  
  Μετά την παράσταση πήγαμε στα παρασκήνια. Η τζάνις ήταν ζεστό. Η τάρα ήταν σκληρή. Η τζάνις μας έδειξες με τη νέα του αγάπη, τον Μίκυ. Η τάρα оттаяла. Εμείς οι τέσσερις πάμε κάπου να πιούμε μια μπύρα.
  
  
  Στο ταξί για το σπίτι Τάρα είπε: "Έχεις δίκιο, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Και πρόσθεσε αρκετά απότομα: "τίποτα Περισσότερο".
  
  
  Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μάθετε αν άνοιγε κάποιος την πόρτα σας, ενώ δεν ήταν.
  
  
  Δυστυχώς, όλοι ξέρουν τα ήθη.
  
  
  Ειδικά για εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν να ανοίξετε την πόρτα σας στην απουσία σας.
  
  
  Ευχαριστώ Ιαν Φλέμινγκ, οι παγίδες με πολλά μαλλιά χάλυβα είναι ευρέως γνωστές. Και κάθε έμπειρος πράκτορας ξέρει πώς να το κάνουμε αυτό. Και άλλοι συγγραφείς spyware ιστορίες ανακάλυπταν άλλα ωραία κόλπα. Το τέχνασμα ενός μυστικού πράκτορα είναι ότι εγώ τακτική παραμένει ένα μυστήριο. Σήμερα στην τιμή των βιβλίων χαρτόδετων βιβλίων κάθε παιδί — φτυστός ο Κάρτερ.
  
  
  Λοιπόν, Κάρτερ πιο μάγκας.
  
  
  Και αν μερικές φορές νομίζεις ότι θα χαλάσουν το καλό πράγμα, αφήστε την για αυτά τα λίγα είδη, ξανασκεφτείτε το. Το γεγονός ότι κάποιος καταπιεί την δόλωμα. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι, κατάλαβε ότι κάποιος ήταν εκεί. Ή το άλλο ήταν. Το νεύμα την Τάρα και πάλι να βγει και να περιμένετε για το σήμα μου. Της άρπαξε το όπλο και άνοιξε δική σας κλειδαριά. Μαλακό κλικ αντί κακοφωνία ήχου лязгающей keychain. Μέσα ήταν σκοτεινά. Και ήταν ήσυχα. Είναι πολύ δυνατή σιωπή, που προκαλείται από το γεγονός ότι κάποιος προσπαθεί να μην είναι εκεί. Την καλή πιέζεται στο βιλελμίνα στο χέρι και άρχισε απαλά πόδια από το διαμέρισμα. Το δωμάτιο για το μπάνιο. Μέσω γεμάτα σαλόνι, τραπεζαρία και, τέλος, σαλόνι, εύχεται να μην είχε φίλη Ρόσκο δεν πήρα τη γάτα πριν από την αναχώρηση, επειδή αυτή η γάτα επέμενε για την τακούνια μου.
  
  
  Καλά. Έτσι, ο επισκέπτης μας περιμένει στην κρεβατοκάμαρα ή κρύβεται στην ψυχή. Ή εγώ εδώ και καιρό.
  
  
  Την σταμάτησε στα υπνοδωμάτια. Κάποιος ήταν εκεί. Την άκουσα να αναπνέει. Το επόμενο μου βήμα ήταν αριστούργημα του συντονισμού. Με μια κίνηση της άνοιξε την πόρτα, άναψε το άγιον και σημαδεύεις.
  
  
  Πήδηξε από το κρεβάτι, όπως το ψωμί με τοστιέρα. Θεέ Μου, Νικ. Αυτή σου η ικανότητα να ευχηθώ καλό πρωί;
  
  
  Της κατέβασε το όπλο του και κούνησε το κεφάλι του. — Όχι, Ρόσκο. Αλλά είναι πολύ καλός τρόπος για να πω ένα γεια σφαίρα, σκρόφα. Ξέρεις ότι μπορώ να σε σκοτώσει;
  
  
  Είναι έριξαν τα μαλλιά τους πίσω και χασμουρήθηκε. Μετά έξυσε το πηγούνι, κοιτάζοντας με. "Οι αμερικάνοι, όλα αυτά, — είπε. Κοίτα. Αυτό είναι το σπίτι της κοπέλας μου, δεν είναι; Ως εκ τούτου, δεν θέλω να σου μιλήσω. Λοιπόν, έχω το κλειδί. Έτσι, το να μπαίνει. Έτσι, πώς θα μπορούσα να ξέρω ότι θα έρθεις;
  
  
  Ο ρόσκο... — την селл στην άκρη του κρεβατιού, τι αφορά αυτά τα μεθόδων εργασίας... †
  
  
  Σήκωσε το χέρι του. "Δεν κήρυξε. Νικ. Παρακαλώ.' Αυτός άναψε ένα τσιγάρο, και είδα ότι η φλόγα τρέμει ελαφρώς. — Πού Είναι Η Τάρα;
  
  
  Την πήγε στο παράθυρο και κατέθεσε γεια σου σημάδι.
  
  
  Κανένα κήρυγμα, Ρόσκο. Τη λέξη.'
  
  
  Εκείνος αναστέναξε. 'Η λέξη;'
  
  
  Α.'
  
  
  "Φωτιά".
  
  
  Η ψηφοφορία αυτή τη λέξη.
  
  
  Την χτύπησε το τσιγάρο στην άκρη το όπλο. — Αυτή είναι η δουλειά μου, Ρόσκο, το πένθος. Είσαι σκιά. Την πυροβολώ. Αυτό σημαίνει ότι γύρω από το κυκλοφορούν πολλές ανθρώπους που σχεδιάζουν να με πυροβολήσεις. Και τότε, αν δεν μείνω σε επιφυλακή, θα πετύχει.
  
  
  Pif-μπάμ, και νεκρός. Κατάλαβες;
  
  
  Κούνησε το κεφάλι και χαμογέλασε. — Σωστά, είπε. 'Αυτό δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρό. Νομίζω ότι είσαι ιδιοφυΐα, Ρόσκο, αλλά νομίζω ότι γίνεσαι πολύ αυτοπεποίθηση. Σε μετάφραση λέγεται ότι γίνεσαι αδιάφορη. Και αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πεθάνεις.
  
  
  Εντάξει; Κούνησε το κεφάλι. Και δεν χαμογέλασε.
  
  
  Της έπρεπε να σταματήσει. Αλλά, όπως και όλοι οι ιεροκήρυκες, πάρα πολύ καιρό πίσω της τον άμβωνα, και προκάλεσε ήταν μόνο ένα ηθικό πλήγμα, από το οποίο δεν θα μπορούσε να ανακάμψει.
  
  
  Ο ρόσκο ανασήκωσε τους ώμους. — Καλά, — είπε. Λοιπόν, όλα αυτά είναι ήδη ακούσει. Αλλά σήμερα το βράδυ... έκανες μια καταιγίδα σε ένα φλιτζάνι νερού. †
  
  
  Η τάρα καθόταν στην πόρτα. "Δηλαδή, θα πίνεις το τσάι.
  
  
  Εκείνη χαμογέλασε. Ένα ή δύο κουτάλια;
  
  
  Ο ρόσκο χαμογέλασε στο ρευματισμό. — Αυτός ο άλλος έχασε την κλήση.
  
  
  'Τι;'
  
  
  "Δημιουργία ναυτικού εκπαιδευτικές ταινίες".
  
  
  Η τάρα τσάι έφθασε ως εδώ.
  
  
  Αιτία της επίσκεψης Ρόσκο ήταν η Фезерстоуна, και θα το ξέρετε, τι να κάνει με αυτό. Αύριο πάλι να ακολουθήσει ή όχι; Ναι, είπα. "Συνεχίστε να παρακολουθείτε. Πρέπει να γνωρίζουμε, όταν οι κλώνοι θα αρχίσουν να ενεργούν. Πολύ λίγα συμβαίνει; δεν Μου αρέσει. Και μέχρι να το δούμε με προσοχή. Για να δούμε αν μπορούμε να μάθουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. 'Χμ. Απλά δεν ξέρω ακόμα, Νικ. Αμφιβάλλω.
  
  
  'Έτσι;'
  
  
  — Τι κάνεις τότε μπορείς να το κάνεις;
  
  
  "Πάω στην Κοινωνία Фезерстоуна για συνάντηση με την μακαρίτισσα τη θεία μου Μυρτιά.
  
  
  — Εννοείς απλά να μπει; Έτσι απλά.'
  
  
  "Λοιπόν... θα μπορούσα να влетать, αλλά νομίζω ότι θα ήταν πολύ άκομψο, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Ο ρόσκο σηκώθηκε. — Και δε μου λες αστεία. Έχετε περάσει όλο αυτό το δρόμο;
  
  
  Αν αυτό είναι το στρατόπεδο ΚΆΝΝΕΣ, σου νήμα. Έχεις αρκετά γνωστό πρόσωπο, φίλε. Σχεδόν το ίδιο είναι ανώνυμα, όπως ο Νίξον στη συνάντηση των δημοκρατικών.
  
  
  "Βασιζόμουν στο γεγονός ότι το τμήμα ειδικών εφέ θα μου δώσει τη μάσκα και το κατάλληλο καμουφλάζ μπορεί να βοηθήσει.
  
  
  Ο ρόσκο αναστέναξε. "Το τμήμα ειδικών εφέ, — είπε, — πέθανε".
  
  
  'Πέθανε;'
  
  
  "Λοιπόν, ξέρετε... αυτό είναι πραγματικά λίγο οδυνηρό... ήταν γριά, η οποία ασχολείται με την κάποτε δούλευε στο Ealing. Ξέρετε, αυτό το κινηματογραφικό στούντιο. Και... καλά... πέθανε. Την ξέρω!' Με κόψει πριν την πρόλαβε να αρθρώσει έστω και μία λέξη. Αυτό είναι ένα αστείο, αυτό είναι, αυτό είναι η παιδική εργασία, και αυτό είναι αδύνατο. Αλλά αυτό, φοβάμαι, απλά του λονδίνου τμήμα AX.
  
  
  Την έκανε ονε διασκέδαση δεν λέω τίποτα.
  
  
  Είπε. = "Μπορεί να μπω μέσα?".
  
  
  "Συγγνώμη, Ρόσκο. Μου έχεις περισσότερο ανάγκη απ ' έξω. Αν odin γύρω από αυτά τα pbx θα διατεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε, την άλλη ο γερουσιαστής θα διατεθούν στο νεκροτομείο. Πρέπει να μάθουμε τι ετοιμάζουν οι ατμού.
  
  
  Αυτός έριξε επάνω τα χέρια της στον αέρα.
  
  
  'Τότε όλα καλά. Είμαστε πίσω στο σημείο μηδέν. Θα πήγαινε εκεί. Έτσι θα μπορούσα επίσης να σας ρωτήσω τώρα. Αν πεθάνεις, αν μπορώ να το πάρω αυτό γραβάτα;"
  
  
  Την ξέρω. Να είσαι σοβαρός. Σοβαρά τώρα, ρε παιδιά, τι προτείνεις;
  
  
  Την προτείνω, — κοίταξε μας, Τάρα, — να πάω εκεί.
  
  
  Όχι, της είπε. 'Όχι.'
  
  
  — Αλλά, Νικ. †
  
  
  Όχι.' Της είπε.
  
  
  'Αλλά ...'
  
  
  Τότε μου εδώ κανείς δεν ακούει. Όχι. Αυτό το νήμα.'
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 14
  
  
  
  
  Έτσι, η Τάρα εξακολουθεί να πήγε.
  
  
  Λοιπόν, δεν είναι Εμπορευματοκιβωτίων. Δεν Τάρα, "фигуристая κοκκινομάλλα". Фигуристых κοκκινομάλλες είναι πάρα πολύ εύκολο να παρατηρήσετε ένα δρόμο γεμάτο από ανθρώπους, και είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Η γυναίκα ήρθε στο ραντεβού για την επόμενη μέρα στο σπίτι με τον αριθμό 41, ήταν γεροντοκόρη με καρδιακη πρόσωπο. Με dodo-καστανά μαλλιά, γαντζώθηκε από τη μύτη και την τσάντα αντί φορέματα. Κοστούμι περούκα και make-up είχαμε, ευχαριστώ Τζάνις και εταιρείες "Πες στη μαμά σου". Αν η Τάρα δεν θα επιστρέψει στο θέατρο το αργότερο σε επτά ώρες, το θέαμα δεν μπορεί να συνεχιστεί - περούκα και τη μύτη ανήκε στην μητέρα του.
  
  
  Ηλεκτρονική εγγραφή και κάμερα για ρολόι χειρός ήταν από AX.
  
  
  Κασετόφωνο ήταν το πιο τελευταίο μοντέλο - το μικρό Sony με μπαταρία. το μέγεθος με ταμπακιέρα και μεταμφιεσμένος ως εκ τούτου, ότι ήταν παρόμοια με την ταμπακιέρα. Οδηγήθηκε από τον ήχο, και αυτό σήμαινε ότι δεν γράφει тищину. Στην ταχύτητα 4,75 κατάφερε να εγγράψετε με καθαρό ήχο για περίπου δύο ώρες. Στρέφοντας το κουμπί έντασης ήχου μέχρι το τέρμα, μπορεί να καταγράψει στην γυναικεία τσάντα, το ίδιο όπως η Τάρα. Το μεγάλο ανοικτό холщовая τσάντα για ψώνια.
  
  
  Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι τα τρελά θα μιλήσει με τους νεκρούς, η απάντηση θα είναι πλούσια τρελά.
  
  
  Bibi Hodgson, για παράδειγμα. Η τάρα συγκρούστηκε μαζί της στο δρόμο (κλικ). Καλά. Έτσι ξέρω κι εγώ ποιος είναι. Αλλά η Τάρα λέει ότι, σύμφωνα με το Vogue, αυτή η κυρία — "καταπατητής", ένας τίτλος που μπορεί να προσεγγιστεί μόνο όταν έχεις ξοδέψει ένα σωρό χρήματα για μπαλέτου παντόφλες και ιμάντες. Γύρω από αυτές τις γυναίκες, για τις οποίες μικρές δαπάνες εξακολουθούν να σημαίνουν φόρεμα Dior. Η κ. Hodgson παίρνει τα λεφτά από τον κ. Ходжсона. ο π. William A. Hodgson με Hodgson s Real Estate Agents. Και ξέρω ποιος είναι. Κτηματομεσιτικών Ходжсона κατέχουν το μισό της Φλόριντα και μεγάλο μέρος του νησιού, που ονομάζεται Μανχάταν.
  
  
  Επίσης ήταν η κ. Wentworth Фрогг, έχει περίπου σαράντα πέντε εκατομμύρια δολάρια. Η τάρα γνώρισα κάτω στο χώρο υποδοχής. Επίσης, φωτογράφισε τον ενθαρρύνει. Βικτωριανή δωμάτιο με κόκκινα βελούδινα καναπέδες και μια σειρά από φοίνικες σε γλάστρες. Η τάρα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα. Μερικές ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τη ζωή του μακαρίτη. Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη μορφή της Λουίζ Ригг σε Saint-Louise, Μιζούρι, στο σπίτι της θείας Myrtle Ригг. Στην ενότητα "Αιτίες επίσκεψης" Tara έγραψε: "για να Ζητήσει συμβουλές σχετικά με την επένδυση μνημείων". Δεν ήξερε γιατί το έγραψα. Είπε ότι αυτό ήρθε αυτό στο μυαλό.
  
  
  — Είναι πολλά τα λεφτά, αγάπη μου; — ρώτησε ο θυρωρός. Και Τάρα απάντησε: "είναι Τόσο μεγάλες, που με τρομάζει".
  
  
  Γραμματέας χαμογέλασε,
  
  
  Αδύνατος ανατολικό αγόρι άφησε πάνω στο лиловую αίθουσα αναμονής, πλήρη palm. Και είπε τι Sun Pin κανονίσει ραντεβού. Sun Pin έρθει σε αυτό σε μισή ώρα. Μέχρι τότε, ίσως, θα μπορούσε να είναι λίγο να διαβάσω κάποιο περιοδικό. Μπορεί να θέλετε ένα φλιτζάνι τσάι; Εξαφανίστηκε και σε λίγο επέστρεψε με ατμό φλιτζάνι. Η τάρα πήρε, και το αγόρι εξαφανίστηκε και πάλι.
  
  
  Είναι μόνο του, περίμενε ένα λεπτό ή δύο, και στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα. Στο διάδρομο δεν υπήρχε κανείς να δει. Αντίθετα, πίσω από μια κλειστή πόρτα, ακούστηκε ένας μεθυσμένος γυναίκα να γελάει. Γύρω από την αρχή δεύτερη μέρα έβγαινε αχνό βουητό. Το μέντιουμ, που moaned να πέσει σε έκσταση. Η τρίτη και τελευταία πόρτα έχει σημανθεί ως "Ξεκουραστεί". Από εκεί δεν ήταν για μας ο ήχος. Η τάρα, προσπάθησα να το ανοίξετε. Ήταν κλειδωμένη.
  
  
  Με τεράστια αγορών έβγαλε μια οδοντογλυφίδα και ριγέ πλαστικά. Αυτό δεν το έχω συνηθίσει και δούλευε το έκανε σωστά. Αλλά τα βήματα στις σκάλες δεν υπήρχε, και σε δύο άλλα δωμάτια κανείς δεν μπήκε. Τελικά άνοιξε την πόρτα.
  
  
  Έκλεισε για τον εαυτό τους και την κοίταξα. Ήταν ένα μικρό άσπρο δωμάτιο. Εκεί ήταν μερικά κοχύλια, μικρό ψυγείο, διπλό πιάτο με το τσάι. Κατά μήκος των τειχών υπήρχαν γυάλινες προθήκες. Στην ίδια σε όλο το είχαν όλα τα είδη τσαγιού. το πράσινο τσάι. το χαμομήλι. Лапсанг Сушонг. Στο πάνω ράφι απαλά καθόταν μια συλλογή από φλιτζάνια τσαγιού με ροζ και λευκά λουλούδια. Όπως και το κύπελλο, που το αγόρι έφερε ει. Σε μια άλλη βιτρίνα, στην άλλη πλευρά της αίθουσας καθόταν συλλογή καφέ μπουκάλια. Κάθε περιείχε κάποιο κοκκώδης σκόνη. Στις ετικέτες απλά έλεγε, "A", "B" ή "Χ". Σε ένα άλλο σύνολο μπουκάλια ήταν υγρό, και στο κάτω ράφι βάζουν βελόνες για υποδόρια ένεση.
  
  
  Βιτρίνα ήταν κλειδωμένη.
  
  
  Στο νεροχύτη ήταν χρησιμοποιημένη βελόνα. Η τάρα σήκωσε το εγώ. Στα πρότυπα της nen παρέμενε ακόμα λίγες σταγόνες υγρού. Είναι απαλά ενέχυσαν εγώ σε ένα άδειο φιαλίδιο, που βρίσκεται κοντά. Είναι понюхала σωληνάριο. Επιστημονικός υπολογιστής στο βάθος της συνείδησης пробежался σε πολλές χιλιάδες γέφυρα και εξέδωσε το ρευματισμό λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Εκείνη έσπρωξε το φιαλίδιο σε μια σακούλα και πήγε σε μια μέρα.
  
  
  Στο διάδρομο ακούστηκαν φωνές.
  
  
  Θα κινηθώ.
  
  
  — Λοιπόν, κυρία Αλίκη. Μην ανησυχείς. Δε θα συμβεί τίποτα, ήταν μια αντρική φωνή. Με την υψηλή snuffling ασιατική προφορά. Το είπε σαν να μιλούσε με το παιδί. Έμφαση στην κάθε συλλαβή ξεχωριστά. "Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία εχθρότητα, θυμάσαι;"
  
  
  Αλίκη απάντησε αόριστα. "Ναι. Την ξέρω. Το κακό υπάρχει με... αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι...
  
  
  — Μην εκπλαγείτε, miss Alice. Πιστέψτε με. Ο πατέρας σου κι εγώ με εμπιστευόταν. Ακόμα...
  
  
  Θυμάσαι τι σου είπα χθες;
  
  
  Αλίκη αναστέναξε. Ναι, Jan. Την εμπιστεύομαι.'
  
  
  — Καλά, — είπε. — Θυμάσαι, τι να κάνω;
  
  
  — Τίποτα, μου απάντησε με χαμηλή φωνή.
  
  
  'Τίποτα. Ακριβώς έτσι.' Τότε ήταν ένα μικρό διάλειμμα. "Λοιπόν, τότε, γιατί δεν έρχεσαι πάνω και δεν το κάνεις;"
  
  
  Ίσως, εκείνη κούνησε το κεφάλι σε ρευματισμούς. Web δυο βήματα ανέβηκε τις σκάλες. Το άλλο ζευγάρι έκανε μόλις μερικά βήματα. Το χέρι του χτύπησε την πόρτα. Η πόρτα άνοιξε. Στο βάθος μεθυσμένη κυρία συνέχισε να μιλά. "Ω, αγαπητέ, αγαπητέ, Ρόμπερτ." Σε κάποιο θλιμμένο τραγούδι.
  
  
  'Λοιπόν?' είπε ο άντρας.
  
  
  Ονε, απάντησε η γυναίκα με έντονη φωνή. 'Όπως δώσατε μεγαλοπρεπώς κοιτάζει τα αστέρια. Το αργότερο αύριο.
  
  
  "Προσπάθησε να πάρει αυτό σήμερα. Μπορεί να μας χρειαστεί αύριο.
  
  
  "Ωραία. Τότε, άσε με ήσυχο.
  
  
  Η πόρτα έκλεισε, και mens shaggy επανέλαβε ακούστηκε από τις σκάλες.
  
  
  Η τάρα περίμενα, ενώ στο διάδρομο, και πάλι δεν είχε ησυχία. Εκείνη έσπευσε πίσω στην υποδοχή για την καρέκλα. Κοίταξε παγωμένο τσάι, το οποίο άφησε άθικτο. Είναι понюхала. Αυτό ήταν το τσάι.
  
  
  Πήρε το περιοδικό. Η πόρτα άνοιξε.
  
  
  Η γυναίκα ήταν ντυμένη με μαύρο κιμονό. Αυτό το πέπλο σημαντικά μεγέθη σώμα με σημαντικές εξογκώματα. Ο nach ήταν κοντό αντρικό κούρεμα και αυστηρή πρόσωπο. Είπε μετρηθεί μακριά, βραχνή φωνή.
  
  
  Με λένε Όνειρο Pin. Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δεν μπορώ να σας σήμερα. Μπορείς να πας αύριο; Είναι περισσότερο σαν μια εντολή. Αύριο στις δύο ώρες. Αυτή είναι εν συντομία κατέβασε το κεφάλι της, δεν επιτρέπει στα μάτια σας να συμμετάσχουν. Είναι γλίστρησε mimmo Εμπορευματοκιβωτίων όπως τα μαύρα προβολείς.
  
  
  Η τάρα και σηκώθηκε. 'Αλλά ...'
  
  
  Σε δύο ώρες.' Όταν η Τάρα κατεβαίνει τις σκάλες, κάλεσε την. "Η θεία σου θα είναι εκεί, τότε."
  
  
  Η τάρα σταμάτησε την καταγραφή και γύρισε προς το μέρος μου. — Λουίζα Ригг δει τη θεία Μυρτιά; Αύριο το κύμα, και θα το ακούσετε".
  
  
  Ήταν πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό της. Είναι βρασμένο από ενθουσιασμό. Ήταν Хансье Бринкер, που βρήκε μια τρύπα στο φράγμα και τώρα έβαλε στο διάολο τον αντίχειρά σας για να σώσει τη χώρα από τη γιγαντιαία καταστροφή. Ήταν τόσο ευτυχισμένη που έχω δεν θέλω να πω τι είναι, τίποτα δεν έγινε γνωστό. Μόνο οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν κάποια αξία. Ο ρόσκο πήρε το φιλμ για проявки. Το επόμενο πρωί παίρνουμε το ρευματισμό.
  
  
  "Θα ήθελα, για να έχετε και πάλι, ήταν μια φωτογραφία, όπως εγώ λένε — να, που μίλησε με την Άλις".
  
  
  — Γιαν;
  
  
  Ναι. Εγώ τη φωνή ακούγεται σαν τη φωνή του διάσημου πράκτορα ΚΑΝ.
  
  
  Τα μάτια Εμπορευματοκιβωτίων διευρύνθηκε. — Θέλεις να πεις ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι κατά τι; Και το нарколог; Έτσι, αυτό είναι δεν είναι ακριβώς αυτό που μπορώ να πω ότι είναι αθώα παιδική χαρά.
  
  
  Όχι.' Της χαμογέλασε.
  
  
  Τι ήταν αυτό σύριγγα; Пентотал;
  
  
  Έβαλε το στόμα του. — Πώς το ξέρεις; Το άφησε για το τέλος.
  
  
  Της χαμογέλασε. "Κοίτα, αγάπη μου. Σε δώδεκα τεχνάσματα, που έχουν για надувания πλούσια αρχίδια, έχουν έντεκα. Η νατριούχος θειοπεντόνη - είναι ο ορός της αλήθειας, έτσι δεν είναι; Έτσι, δίνουν αυτές τις κυρίες είναι μια καλή ευκαιρία, προ напоив ih αυτό το τσάι, και οι κυρίες τους λένε ό, τι θέλουν να μάθουν. Όλα τα είδη των λεπτομερειών σχετικά έχασε возлюбленном. Στη συνέχεια, λέξη προς λέξη τα μέντιουμ επαναλάβετε αργότερα. Αποδεικνύεται πολύ πειστική ομιλία. Αυτές οι κυρίες δεν θυμούνται ότι πριν είπες. Αυτές οι κυρίες ошарашены. Και ευγνώμονες — και γενναιόδωροι.
  
  
  Το στόμα Εμπορευματοκιβωτίων διαμορφώθηκε στις беззвучное "Σχετικά με".
  
  
  "Με αυτό συνδέεται μια σειρά από άλλα οφέλη. Αν αυτή η αλήθεια αντανακλά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα για εκβιασμό. Και αν στην υπόθεση εμπλέκονται αρκετά χρήματα, φάντασμα λέει στόχους, τι να κάνει με αυτούς. Τι θα μας ήταν — φιλανθρωπία, μετοχές, σε ελβετικό λογαριασμό — μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα загребают χρήματα. Η τάρα κοίταξε μπερδεμένη. "Αλλά αυτό τι σχέση έχει ΚΑΝ;"
  
  
  'Τίποτα. Αυτό είναι το σωστό. Νομίζω ότι είναι όλα πάλι Νασάου. Фезерстоуны ασχολούνται με την απάτη, ΚΑΝ μάθει γι ' αυτό και εκβιάζει ih. Μάλλον, ακριβώς όπως με Бангелем. Ξαφνικά ήρθε στο μυαλό, ότι δεν Бангеля και Фезерстоунов ήταν ακόμα ποια κοινά στοιχεία: και οι δύο εμπόριο ναρκωτικών.
  
  
  Της είπε hey:
  
  
  "Δηλαδή, KAN θα μπορούσε να πάει στον ίδιο δρόμο, για να μπει μέσα. Απειλούσε να σταματήσει ih βάση, αν δεν παίρνουν το μέρος των εσόδων καθώς και διάφορες υπηρεσίες. Υπηρεσίες όπως, ίσως, παροχή καταλύματος για τους κλώνους.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. 'Γοητευτικά.'
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. 'Γοητευτικά. Ασφαλές. Αλλά κρατήστε πνεύματά σας για τον εαυτό σας.
  
  
  Έτσι, εμείς δεν θα γίνουμε στο επιτελείο του-το διαμέρισμα των pbx. Επιπλέον, δεν είμαστε εδώ για να λύσει το μυστήριο της κοινωνίας. Η αποστολή μας: ih την εξάλειψη.
  
  
  Είναι λίγο έτρεμαν. Είναι πιο μαλακό λέξη από το φόνο, έτσι δεν είναι;
  
  
  Την κοίταξε nach. Καθόταν, λυγισμένα τα πόδια, σε ένα μεταξωτό καρέκλα στο υπνοδωμάτιο. Φορούσε ένα απαλό ροζ κοστούμι, και φαινόταν άσπρο-ροζ και απαλό σαν μετάξι. Ως ένα γύρω από αυτά τα κορίτσια που κλείνουν τα μάτια στην ταινία του Σαμ Пекинпы. Ως ένα γύρω από αυτά τα κορίτσια που κλαίνε σε Fove Story.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. - "Διακινδυνεύοντας να φαίνεται ασήμαντο, αλλά στην delle κάνει ένα κορίτσι σαν κι εσένα, για μια τέτοια δουλειά;"
  
  
  Ανοιχτήρι προβληματική της. Μελετούσε τα νύχια. Για πολύ καιρό. Σαν να είναι ποτέ ih έχω ξαναδεί. -- Λοιπόν, --, είπε τελικά, είναι... μεγάλη ιστορία. Πριν από λίγο καιρό... εεε, της γνώρισε τον... άντρα.
  
  
  Πριν από πολύ καιρό. Την πέρασε περιβάλλοντα όλους τους υποψηφίους, ως το καλύτερο, και στη συνέχεια, για... αυτόν τον άντρα... πέρασα στο AH... Είμαστε εντάξει, δεν έχει σημασία. Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια Τζόνσον, όταν ο πόλεμος στο Βιετνάμ και πάλι στο αποκορύφωμά της. Λοιπόν, θα... υπογράψει. Εκείνη πέταξε το κεφάλι του πίσω και διασκεδαστικό χαμογέλασε μου. "Εκτός αυτού, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ συναρπαστικό και ρομαντικό κάθε μέρα να συνεργαστεί με τέτοιους ανθρώπους, όπως ο Τζέιμς Μποντ".
  
  
  "Μην ξεχνάς να αναφέρεις Nick Carter?"
  
  
  Ω, — είπε. "Δεν είμαι γενναίος ονειρεύονται".
  
  
  Την περάσει μέσα από το δωμάτιο και σελιε δίπλα της. Την πήρε το πηγούνι του στα χέρια του.
  
  
  Κοίτα, είπα. "Αυτό θα κάνουμε στη ζωή μερικές ακόμα συναντήσουν τις επιθυμίες σας".
  
  
  Χμμ.' Είναι κακό κοίταξε. — Πώς ξέρεις ότι ονειρεύομαι;
  
  
  Καλά, είπα. — 'Σε με να μαντέψω. Της, έκλεισε τα μάτια του. "Θέλετε ελεύθερα να πετάξει στα ύψη στον αέρα και να κάνει έρωτα εκεί".
  
  
  Μμμμ... — Θα σκεφτόμουν. 'Ενδιαφέρον. Αλλά, ίσως, πολύ θυελλώδεις.
  
  
  Τότε όλα είναι εντάξει. Πώς γίνεται... γίνεται μουσείο. Εκεί έχουν κρεβάτι του δέκατου έκτου αιώνα - παλιό корчмы. Θα μπορούσαμε να γλιστρήσει πίσω από βελούδινες κουρτίνες και να βγάλουν αυτά τα ονόματα στο πίσω μέρος του κρεβατιού, όταν τελειώσουμε.
  
  
  Μου αρέσει αυτό", — είπε. "Αλλά το μουσείο δεν προσφέρει έως και δέκα το πρωί". Με κοίταξε. — Συμφωνείς με την ιδέα;
  
  
  Την συμφώνησε.
  
  
  Σε ένα λουτρό με αφρό.
  
  
  Σε ένα λουτρό με αφρό;
  
  
  "Σε ένα λουτρό με αφρό".
  
  
  Κοίτα, μπορώ να σας προτείνω. Λαμβάνοντας υπόψη τις φυσαλίδες και όλα όσα σχετίζονται με αυτό, είναι τακτοποιημένο, καθαρό σεξ. Απλά δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσετε αυτό σε μια τέτοια περίπτωση. Τουλάχιστον, αν το ύψος μου.
  
  
  Είναι ξηρά μένα. Με ένα μεγάλο, μαλακό με μια ζεστή πετσέτα.
  
  
  — Θέλω να σε ρωτήσω, τι τι, είπα.
  
  
  Για ποιο πράγμα;'
  
  
  Έκανε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα με την πετσέτα.
  
  
  — Δεν πειράζει, είπα.
  
  
  Με τη σωστή κοπέλα στα σκουπίδια, επίσης, δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Επίσης δεν χρειάζεται να ντύνεσαι, για να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι στο σωστό χρόνο. Δεν με δύο ανθρώπους που αρέσουν σε κάθε άλλο, και άλλο σεξ. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν διαρκεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυσκολίες επιστρέφονται.
  
  
  Της, στάθηκε πλάι του και άναψε ένα τσιγάρο. Το ξενοδοχείο είναι σε ρωτήσω... — Θα κυκλοφορήσει το δαχτυλίδι καπνού. "Υπάρχει στην κινεζική γλώσσα η λέξη, παρόμοιο με το "ω, τούβα, wow";"
  
  
  Πέρασε το δάχτυλό σας πάνω από τα μαλλιά στο στήθος μου. Δεν θέλεις να αλλάξει το θέμα, αγαπητέ μου; Ή μπορείς να το δοκιμάσετε και να παίξει εκείνη την σκηνή στο μπάνιο είναι στα κινέζικα;
  
  
  Της εξήγησε ει τραγούδι Άλις Фезерстоун. Η τάρα αγριοκοίταξε. "Αχ, σχοινί, ουάου;" Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους του και σκέφτηκε για ένα λεπτό. "Χα. Περίμενε ένα λεπτό. Είπες ότι αυτό το τραγούδι. Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  'Όχι.' Σηκώθηκε από το κρεβάτι. 'Μη φύγεις.' Άρπαξε το φόρεμα και πήγε στο σαλόνι. Και πάλι άκουσα, σαν κασετόφωνο λειτουργεί.
  
  
  Γύρισε χαμογελώντας. Ο nach έχουν αυτές οι λέξεις. — Κατάλαβα — με υπερηφάνεια, είπε. "Το τάο".
  
  
  "Το τάο; Πώς είναι το Τάο είναι μια αρχαία κινεζική θρησκεία;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. Ih βραδινή προσευχή είναι η συνεχής τραγουδώντας: "Ω, Tao! Για Tao! Υπάρχουν πιθανότητες ότι αυτό ακούγεται σαν, "Ω, тауве, ουάου". Αν ήξερες, τι ακούς.
  
  
  Είναι έκατσες πίσω στο κρεβάτι και πηχτό клубочком, κρατώντας τα χέρια στα γόνατα. Ήταν απολύτως σίγουρη για τον εαυτό μου. Φυσικά, η καλύτερη εξήγηση που της ήρθε ακόμα ένα κουνάβι, ήταν αρκετά αμφίβολη θεωρία σχετικά με το ότι η Alice, εμμονή με συνεχή ώθηση προς веревкам και вилянию.
  
  
  Η τάρα просияла. "Ω, Νικ. Είναι ιδανικό. Τα πάντα στην πραγματικότητα. Είναι Физерстоуны, που ζουν σαν ερημίτες - ταοϊστές - ασκητική. Και όσον αφορά τις συνομιλίες με τους νεκρούς. Οι ταοϊστές - μυστικισμού. Και είναι κατάρα, που απήγγειλε στην διεύθυνση δις Mabel, για παράδειγμα, οι ταοϊστές είναι φανατικοί. Καθώς και . Έκανε μια παύση, σαν Болтини, ανακοινώνοντας Πτητικών Валлендах. Και η Αλίκη, που ασχολείται με παύουν να επαναλαμβάνει, ότι το κακό είναι καθαρό. Ω.' Πέφτει στο κρεβάτι. "Λοιπόν, υποτίθεται ότι αυτό το υποκατάστημα, που σου λέει ότι ο θάνατος και η ζωή το ίδιο. Είναι και οι δύο ταοϊστική ιδέες. Πώς το βλέπουν, και τα λοιπά. Το καλό και το κακό, ο θάνατος και η ζωή. Όλα είναι και πάλι γίνονται ένα σε μια μεγάλη Ενότητα του Τάο".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Αυτό σημαίνει περίπου το ίδιο, πόσο Μεγάλη Ηλεκτρικό Ελικόπτερο στον ουρανό".
  
  
  Εκείνη αναστέναξε και βγήκα χάλια στο πρόσωπο. "Τελευταία φιλοσοφική ιδέα. Αλλά δεν είναι κακή.
  
  
  Την λύγισε το πόδι. 'Τώρα;'
  
  
  "Λοιπόν... επειδή νομίζουν ότι το κακό δεν υπάρχει, δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσει το εγώ. Μην κάνεις τίποτα, και όλα θα είναι όπως πάντα. Είναι ih μεγάλη σύνθημα.
  
  
  'Το μ-μ-μ". αυτό μπορεί να είναι αλήθεια για την Αλίκη. αλλά δεν είναι για το τηλεφωνικό κέντρο, ΚΆΝΝΕΣ τώρα δεν κάνουν τίποτα".
  
  
  Ммммм. Δεν ξέρω. Οι άνθρωποι ερμηνεύουν τα θρησκευτικά δόγματα περίεργο τρόπο. Κοιτάξτε την ιερά εξέταση. Ή αυτές οι ατελείωτες πολέμου για το Άγιο Δισκοπότηρο. Δεν θα απέκλειε την πιθανή σχέση.
  
  
  Το σκέφτηκα σχετικά με τη συνοχή και απέρριψε αυτή την ευκαιρία. Πολιτική - web-θρησκεία σε αυτά τα μέρη. Κι αν κάποιος ποιητής απογευματινή προσευχή, τότε μοιάζει περισσότερο με "Ω Μαο", από το "Σχετικά με το Τάο".
  
  
  Το θέμα είναι — συνέχισε — ότι μπορώ να τον πιέσω Άλις. Αν είναι πραγματικά даоска, δεν θα περπατήσει γύρω από αυτό. Μπορεί να είναι, μπορεί να μου πω πολλά για το τι συμβαίνει στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δώσει όλες τις απαντήσεις.
  
  
  Το κουρασμένο πέρασε τα χέρια του στα μάτια σου. "Ελπίζω να μη χρειαστεί να τσιγκουνευόμαστε τα λόγια γι 'αυτό, αλλά δεν θα επιστρέψεις στο σπίτι".
  
  
  Την πήρα αυτό το πράσινο-eyed βλέμμα από nach.
  
  
  Θα ξοδέψει πολλά λόγια.
  
  
  Και γιατί όχι;'
  
  
  Έτσι έχει έναν λόγο, ότι το συντομότερο που θα σας προσέξουν, накачают пентоталом, και θα τους πεις . Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, Τάρα. Εκεί είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, μέχρι να αναγνωρίσουμε αυτές τις φωτογραφίες. Μείνε μακριά από αυτούς. Έκανες το κομμάτι. Είμαστε με τον Ρόσκο περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, η Άλις.
  
  
  Και πώς θα το κάνεις αυτό, αν δεν βγαίνει ποτέ;
  
  
  Τότε μας για πάντα να μπει μέσα.
  
  
  Σηκώθηκε από το κρεβάτι και άρχισε χαρούμενα να περπατήσει γύρω από το δωμάτιο. Αλλά είναι ανόητο. Και χάνετε πολύ χρόνο γι ' αυτό. Επιπλέον, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο για εσάς. Έχω ήδη ένα πέρασμα για να συνδεθείτε. Αύριο. Σε δύο ώρες.'
  
  
  Είχε δίκιο. Της έκανε ένα λάθος που δεν έκανε ποτέ πριν. Την πήρε συναισθηματική απόφαση. Περισσότερο από οτιδήποτε το ξενοδοχείο να την προστατεύσει. Και αυτό ήταν λάθος. Τα συναισθήματα δεν επιτρέπονται στη δουλειά μου. Αφήνετε ih για την ημέρα που μόλις αρχίζει.
  
  
  Την συμφώνησε ότι θα πάει. Με δύο όρους.
  
  
  Πρώτον: να τελειώσουμε πρώτα με τις φωτογραφίες. Αν αυτή η θέση ήταν ένα πραγματικό οχυρό πράκτορες ΚΆΝΝΕΣ, ήταν εκεί δεν πήγε. Συμφώνησε.
  
  
  Δεύτερον, εμείς με τον Ρόσκο περίμεναν να ee σε макробиотическом εστιατόριο απέναντι από το δρόμο και στήριξαν με την επικοινωνία μέσω του μικροφώνου. Αν ακούσαμε κάτι σαν τον κωδικό πρόσβασης, θα μπορούσε να έρθει σε βοήθεια.
  
  
  Συμφώνησε. Παρεμπιπτόντως, με κάποια έκπληξη. "Λοιπόν, Νικ, και το όνειρο δεν μπορώ να το κάνω, τι θα ήταν διαφορετικά. Δεν την φοβόταν, — είπε, — απλώς... — σκέφτηκε για λίγο, φοβάμαι.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 15
  
  
  
  
  Ήταν μίζερη μέρα. Την κόπηκα στο ξύρισμα. Η τάρα έπεσε καθρέφτη. Ο καφές ήταν πολύ αδύναμη. Και κατέβη η βροχή. Αυτό ήταν το καλό μέρος.
  
  
  Πριν από έντεκα ώρες Τάρα βγήκε από το σπίτι. Θα ξενοδοχεία στην ώρα τους συνθέτουν και να ντυθώ για να φτάσετε Фезерстоуна νωρίς. Ήλπιζε να γλιστρήσει επάνω σε βολικά που βρίσκεται στην αίθουσα αναμονής στο δεύτερο όροφο, για να συναντηθεί με την Άλις Фезерстоун.
  
  
  Ο τηλεφώνημα Мейсу σε 11 ώρες γύρισε ακόμα ένα χτύπημα. "Συγγνώμη, παιδιά, είπαν τα μέλη της ομάδας, είναι ακόμα καμία ενέργεια".
  
  
  Της τηλεφώνησα στο κατάστημα τσαγιού Lightfoot, και μου είπαν ότι η παραγγελία μου δεν θα είναι έτοιμο μέχρι το μεσημέρι. Δεν είχαν αγγελιαφόρους.
  
  
  "Μήπως δεν μπορώ να πάρω εγώ;" Είπαν ναι. Ήταν δύσκολη η παραγγελία.
  
  
  Αυτό σήμαινε ότι οι φωτογραφίες που Τάρα έκανε στο The Featherstone s, δεν ήταν τόσο εύκολο να αναγνωρίσει. Θα πρέπει να έχουν στείλει ih στην Ουάσιγκτον. Πιθανώς. Σε κάθε περίπτωση, το να πάρω το ρευματισμό το μεσημέρι. Ακόμα αρκετό χρόνο για να επικοινωνήσετε με την Τάρα στο θέατρο, αν παραστεί ανάγκη. Της βγήκε από το διαμέρισμα και πήγε στους δρόμους. Σε μια ώρα της ημέρας της γνωρίσει τον Ρόσκο σε макробиотическом εστιατόριο. Το αποφάσισε πρώτα κάτι να φάμε.
  
  
  Χωρίς δέκα δώδεκα της ήταν σε ένα μαγαζί Λάιτφουτ. Το μικρό βρώμικο πίεσης μικρών και μεσαίων κατάστημα στο προσκήνιο όροφο του κτιρίου της παλαιάς κάπου στο Soho. Οι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή ήταν κρεμασμένα ράφια με τεράστιες τράπεζες τσάι. Παράθυρα με θέα στο δρόμο, ήταν επίσης γεμάτα στοίβες τσάι.
  
  
  Πίσω από τον πάγκο στεκόταν απεριποίητος άνθρωπος σε поношенном καφέ ποδιά. Κοίταξε τα χαρτιά μου και κούνησε το κεφάλι. Πήρε το βάζο με το ράφι και να το βάλει στον πάγκο. Άρχισε να τυλίξετε εγώ σε καφέ χαρτί περιτυλίγματος.
  
  
  "Εγώ... το να χρησιμοποιήσετε εγώ εδώ", είπα.
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. — Το κατάστημα είναι απίθανο να είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό, έτσι δεν είναι;
  
  
  — Και μπορεί να είναι πάνω;
  
  
  Κοίταξε καχύποπτα σε μένα. — Δεν ξέρω, — είπε. — Πρέπει να το ελέγξετε. Πήγε στο ταμείο και να πατήσει N-3. Μετά από λίγα λεπτά, το τηλέφωνο χτύπησε δύο φορές, και στη συνέχεια σώπασε. — Καλά, — είπε. Έχει πατηθεί ένα κουμπί κάτω από τον πάγκο, και ένα μικρό μέρος του πίσω τοίχο έφυγε.
  
  
  Η τρύπα μου έδωσε πρόσβαση σε μια στενή σκάλα που οδηγεί στην τοπική έδρα της διοίκησης Α. Σκάλα οδήγησε σε ένα μικρό неряшливую υποδοχής. Δύο πορτοκαλί πλαστικό εδρών, έδρα, заставленный δωμάτια "κουταλάκια του εδάφους της θάλασσας μπάρεντς" , και δυνατότητα άθλιο γραφείο καρέκλα. Στο τραπέζι καθόταν μελαχρινή ομορφιά, жующая τσίχλα. Είναι заинтересованно κοίταξε, σταμάτησε το μάσημα και σταύρωσε τα πόδια στην άλλη πλευρά. Δεξιά από nach ήταν ακόμα μια πόρτα. Τα άγια των αγίων. Της, κοίταξε το ρολόι του. Ήταν δώδεκα ώρες. Της, βάζοντας και τα δύο χέρια στην καρέκλα, και ελαφρώς λυγισμένα προς τα εμπρός. — Θέλω να μιλήσω με την Ντολόρες, είπα.
  
  
  Έκανε εντελώς απαθής πρόσωπο. Την ανέδειξε την ταυτότητα. Στα μάτια τελικά υπήρχε κάποια κατανόηση, και εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Δεν ξέρετε τίποτα σίγουρο σε αυτό το κανόνι του τσαγιού κατάστημα," είπε. "Χρειάζεσαι Dolores ή το μήνυμα;"
  
  
  "Το μήνυμα, του είπα. Πάτησε μερικά κουμπιά στο τηλέφωνό σας, όταν άρχισε να αδειάσει το βάζο με το τσάι. Άπλωνε μου το τηλέφωνο. Εκεί ήταν σημειώσατε στο φιλμ μήνυμα από τον Ρόσκο. "Θα τα πούμε στην ώρα της ημέρας". Στη συνέχεια, και πάλι Mays: "Συγγνώμη, παιδιά, καμία ενέργεια".
  
  
  Της άνοιξε το βάζο και селл στην καρέκλα. Κάθε φωτογραφία ήταν απαλά ενσωματωθεί στον υπολογιστή χάρτη. Αγαπητοί жириновский κυρία Mrs. Hodgson και Фрогг έχουν αναγνωριστεί από αυτές. Γραμματέας Фезерстоуна συνέβαλε στην απόλυση Αγνή Στέμμα, πρώην γραμματέα Scotland-Αυλή, επειδή ορισμένα έγγραφα που διάολο ήταν, είχαν κλαπεί από εκεί. Υπάρχουν αποδείξεις για την εμπλοκή και δεν έχει βρεθεί. "Χαμός" έχει γίνει η αιτία της παραίτησης. Ωστόσο, ήταν κάτω από την υποψία. Το αγόρι που έφερε η Τάρα τσάι και πέρασε στην υποδοχή, ήταν Παμ Άλογο, ένας νεαρός τρομοκράτης, ο ειδικός σε ψυχολογικό πόλεμο. Είναι ιδιαίτερα καλός στο να τα ψυχοτρόπα φάρμακα. Αυτός ήταν ο κύριος ερευνητής ΚΑΝ. Κάπου στην Ασία έχασαν εγώ από το νου. Ευχαριστώ φωτογραφίες Εμπορευματοκιβώτια AH ενημέρωσε εγώ τα δεδομένα στο αρχείο. Τέλος, εξίσου σημαντικό, ήταν Σαν Pin. M-2. Ο δολοφόνος δεύτερης κατηγορίας. Αρχή δεύτερη τάξη δεν σήμαινε ότι ήταν κακή. Αυτό δεν σήμαινε τίποτα, εκτός από το ότι ήταν ο δολοφόνος. Και όλα αυτά φεμινίστριες, που τώρα είναι θυμωμένοι με τους άνδρες, παρακαλούμε να στείλετε τα παράπονα Μαο Цзэ дуну. Sun Pin ήταν κακιά θεία. Κρίνοντας από την υπολογιστών χάρτη, ήταν ένας μηχανικός με τις έννοιες των φυσικών βασανιστήρια.
  
  
  Της, πήδηξε στο τηλέφωνο και τηλεφώνησε στο θέατρο.
  
  
  Η τάρα ήδη φύγει.
  
  
  Την χτύπησε από το σωλήνα, τόσο πολύ, ότι η έδρα затрясся, και του είπα ότι θέλω Dolores. "Dolores προσωπικά. Και γρήγορα! Γραμματέας έσπευσε μάσημα μέχρι και τέσσερις-τέσσερις φορές και πάτησε μερικά κουμπιά. Η πόρτα στα δεξιά του nach χαλαρό. "Δεν θα λείψει το Dolores, — είπε. Είναι μια κοπέλα επιτροπών.
  
  
  Κοπέλα διανομής της ασπίδας ήταν υψηλή, мешковатым άντρας με γκρίζα μαλλιά, σε καιρό νεκρή πουκάμισο και με καταβεβλημένος πρόσωπο.
  
  
  Της είπε. - "Ντολόρες;"
  
  
  Εκείνος αναστέναξε.
  
  
  "Κοίτα", είπε και έβγαλε από το αυτί ζευγάρι ακουστικά.
  
  
  — Ο Κάρτερ, είπα.
  
  
  'Oi.' Είναι поглядел λίγο πιο ίσια.
  
  
  Της είπε ονε αποστολή Ρόσκο επείγον μήνυμα. Τα σχέδια άλλαξαν. Θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει την Τάρα πριν μπει στο στόμα του λύκου. Την πάω στο σπίτι για την περίπτωση που θα έρθει. Τώρα πήγαινε στο макробиотический εστιατόριο. Αν δεν μπορούσα να την συναντήσει, θα συναντήσω εκεί, σε μισό δεύτερο.
  
  
  Της πήρε ένα ταξί και γύρισε στο σπίτι σε χρόνο ρεκόρ. Εμπορευματοκιβώτια δεν ήταν εκεί. Ό, τι θα μπορούσα να κάνω, είναι να περιμένουμε. Αν δεν ήταν στο θέατρο και δεν είναι εδώ, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Και το Λονδίνο είναι μια μεγάλη πόλη. Ο πραγματικός λόγος για πανικό δεν ήταν. Πριν από την είδε ο Ρόσκο, είχα με απόφαση εγκαίρως προειδοποιήσει. Ακόμα κι αν ήταν σε τελευταία στιγμή. Ωστόσο, το ένιωθα λίγο άβολα. Το συνέχισε το περπάτημα σε ένα άδειο διαμέρισμα. Η βροχή χτυπούσε νευρικά στο παράθυρο. Με την παρακάτω δρόμους έβγαινε αχνό βουητό της τζαζ. Με την οδό έβγαινε γκρίνια μηχανές. Κάπου ψηλά για πάντα μαζί μου πέταξε το αεροπλάνο. Γάτα-γυναικάρα. Το ρολόι χτυπάει.
  
  
  Το ξενοδοχείο όλα τα φέρει. Μοναδικά ρολόγια. Μπορεί να είναι, για να σταματήσει το χρόνο. Ή, ίσως, επειδή έδωσε το ιτε, δεν είναι αυτός ο ήχος που της το ακούσετε. Ο ήχος Εμπορευματοκιβώτια που περιλαμβάνεται στην πόρτα. Μια απαίσια στιγμή, αν δεν συμβαίνει τίποτα, είναι όλα απειλεί να συμβεί άμεσα και δεν είναι έτσι.
  
  
  Στη μία η ώρα το καλεί τον αριθμό. Την πήρε το ρευματισμό Ρόσκο μου μήνυμα. Μετά τα τρία "μπιπ" και η ομάδα Мейса: Sonny παιδιά. Ακόμα καμία ενέργεια.
  
  
  Της έκλεισε το τηλέφωνο. Την έτριψε τα μάτια του και τρίβονται το λαιμό. Εκεί και πάλι ужалило. Το σταμάτησε το τρίψιμο. Τι με προειδοποίησε ο ραντάρ; Την κοίταξε τον τοίχο. Μετά στο τηλέφωνο. Την σήκωσε το τηλέφωνο και πάλι καλεί τον αριθμό.
  
  
  Ο Ρόσκο: Σκάσε. Νίκι. Θα την βρούμε.
  
  
  Μπ-και, δι-και, bi-ι. η Ιρίνα: με Συγχωρείτε. Ακόμα καμία ενέργεια.
  
  
  Της κρατούσε το ακουστικό είναι λίγο μακριά από το αυτί σας.
  
  
  Αυτά ήταν τα λόγια που Mays χρησιμοποίησε δύο φορές!
  
  
  Κάθε ώρα έδωσε ένα νέο μήνυμα. Φυσικά, είναι, ίσως, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο, αλλά επαναλαμβάνω και πάλι δεν εμπόδισε την ονε. Κάθε ώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών ήρθε με κάποιο παράξενο την έκθεση ή το ειδησεογραφικό μήνυμα για το τι τρώνε στο χωριό. Κι αν τίποτα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί, θα εξακολουθεί να επινοεί ματ.
  
  
  Και πάλι έφερε το τηλέφωνο κοντά στο αυτί σας... Την άκουγε με προσήλωση. "Με συγχωρείτε παιδιά. Ακόμα καμία ενέργεια. Ναι! Να ψηφίσουν αυτό! Το εγώ-στα τελευταία λόγια του φάνηκε αδύνατο γρύλισμα. Αεροπλάνο που φέρουν. Αυτός ο ήχος ήταν πριν. Υπήρχε κάτι που στρεβλώνουν.
  
  
  Της τηλεφώνησε Dolores. Επιβεβαίωσε μου, ότι το ίδιο μήνυμα ήταν εκεί για τρεις ώρες. Όχι, είπε, δεν βρήκε αυτό είναι ύποπτο. Μόλις σκέφτηκα ότι Μέις το αστείο, χρησιμοποιώντας το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά.
  
  
  Το είπε ονε για το αεροπλάνο. Για μια στιγμή ησύχασε. 'Ο παντοδύναμος Θεός.' είπε. 'Έχεις δίκιο.'
  
  
  Έχω Мейса δεν ήταν πια. Της ήταν κάπου ανάμεσα στην οργή και τον πανικό. Θυμό για ό, τι ήμουν τόσο απασχολημένος ασφάλεια Εμπορευματοκιβωτίων, ότι έχασε από το νου ih πραγματικές προθέσεις και δεν έγινε γνωστό για το μήνυμα Мейса πριν. Όλες οι ελπίδες μας στον "αστερισμό σήμερα αυτή την υπόθεση", βασίστηκαν σε послеявляется Chen Lee Brown, послеявляется, που έπρεπε να οδηγήσει σε εργαστήριο κλωνοποίησης και στο Λάος Цзэну. Αν είναι ήδη έκανε ένα βήμα, κάθε ελπίδα έχει χαθεί. Δεν θα βρούμε ποτέ αυτή η υποδοχή pbx. Εμείς ποτέ δεν θα μπορούσε να σταματήσει ih. Ο θεός θα με τιμωρήσει για την σκύλα, που ασχολείται με πείραξε μου κάτω από το δέρμα.
  
  
  — Καλά, — είπε Dolores. "Η πρόθεση είναι το εξής. Χρειάζομαι ένα ελικόπτερο, που μπορεί να με πας εκεί. Κάνε Ρόσκο επιπλέον βοήθεια και...
  
  
  — Πλάκα μου κάνεις; — διέκοψε εκείνος. "Του λονδίνου το γραφείο δεν είναι τόσο μεγάλη. Δεν έχουμε την επιπλέον βοήθεια — τουλάχιστον, είναι, τι χρειάζεστε.
  
  
  — Ελικόπτερο;
  
  
  "Είναι ακόμη σε εξέλιξη".
  
  
  'Καλά. Τότε πες Ρόσκο, να σελ odin. Και τα οστά του Θεού, πες ονε, να είναι προσεκτικός!
  
  
  'Κου. Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα για τον Ρόσκο. Μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο τελειομανής, αλλά όχι όταν διακυβεύεται είναι το δικό του εγώ ζωή. Αγαπάει πολύ την ζωή.
  
  
  Την αναστέναξε. "Ας ελπίσουμε."
  
  
  Το ελικόπτερο έπρεπε να με πάρει στο μισό δεύτερο στο Hyde park, parque. Ο καθένας θα έκπληκτος, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μιλήσω γι ' αυτό σε λίγες μέρες. Την καθάρισες στο βιλελμίνα και πάλι γέμισε sl. Της γλίστρησε το στιλέτο πίσω στη θήκη του και κόλλησε άλλη μια βόμβα αερίου. Τυχερός ο Πιέρ, λοιπόν ειλικρινά στη μέση.
  
  
  Της φόρεσε το παλτό του και βγήκε έξω στη βροχή.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 16
  
  
  
  
  Ο ρόσκο κοίταξε το ρολόι του. Ήταν χωρίς πέντε δύο. Η τάρα μου είπε ότι θα πάει στο "Фезерстоун" στο μισό του δεύτερου.
  
  
  Δεν ήθελε να φαίνεται πολύ ύποπτο, εξαντλείται γύρω από το εστιατόριο σαν τρελός. Έτσι, πλήρωσε, πήρε την εφημερίδα και шталь να διαβάσετε στην είσοδο. Βρέχει δυνατά. Έτσι ο άνθρωπος, που διαβάζει στην είσοδο, δεν θα ξεχωρίσει. Ίσως, σκεφτόταν το ξεχασμένο зонте.
  
  
  Πρέπει να είδε την Τάρα, όταν εμφανίστηκε μέσα από το δρόμο, από τη γωνία. Δεν τον είδα. Ο nach ήταν ψυχρός και έχει παράσχει τις απαραίτητες παρωπίδες, περιορίζουν την κριτική.
  
  
  Ο ρόσκο την πλησίασε από την πλευρά του δρόμου. Πέρασε mimmo μπακάλη. Εκτός από τον τσαγκάρη. Mimmo το σοκάκι. Πιθανώς, κράτησε τα μάτια του με Εμπορευματοκιβώτια, ως εκ τούτου, δεν παρατήρησα έναν άνδρα. Ίσως, ήταν δύο άνδρες. Ήρθαν σε αυτόν. Μάλλον δεν έχει ενημερωθεί για το γεγονός, ότι ο άνθρωπος δεν χρησιμοποίησε τέτοια ωραία μαύρη ομπρέλα από τη βροχή. Και μέχρι στιγμής η νυφίτσα κρατούσε εγώ διπλωμένο στο χέρι.
  
  
  Τουλάχιστον έτσι ίσχυε κάτι τέτοιο, όπως κάνουμε στη συνέχεια, αυτό αντιπροσώπευε.
  
  
  Γλείφει το βράδυ βρήκαμε το πτώμα του Ρόσκο. Ήταν στο δρόμο. Εγώ τα χέρια του ακόμα καθετηριασμό για μια μεγάλη μαύρη ομπρέλα, αιχμηρό σαν ξυράφι άκρη του οποίου τρυπημένα ονε στο δίπλωμα δολάριο.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 17
  
  
  
  
  Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο заболоченное πεδίο, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι. Με περίμενε μια μεγάλη Fiat 130. Ο οδηγός μου έδωσε τα κλειδιά, μου επεσήμανε τη σωστή κατεύθυνση και σελιε δίπλα μου. Δίπλα μου από τη θέση του οδηγού. Μετά, όλοι εμείς χωρισμένοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  
  
  Η βροχή σταμάτησε, και το τοπίο της έλαμπε εξωπραγματικό κίτρινο-πράσινο χρώμα. Ένα από αυτά τα χρώματα με τις εικόνες Констебла. Αυτό ήταν το ένα γύρω από υπέροχα τοπία με τα σπίτια και τα ξενοδοχεία εποχών τον Ρίτσαρντ Lion δίπλωμα δολάριο. Την ένιωσα το αίμα μου θα βράσει από αυτό το παγκόσμιο κλήσης. Πρόθυμα. Σταυροφορία. Το sel την δυνατότητα της Φίατ, για να σκοτώσει τους δράκους. Το όπλο μου και το στιλέτο ήταν το νέο Εξκάλιμπερ. Της ήταν μέρος της ιστορίας και έκανε την ιστορία. Ήδη ακούσει κέρατα, приветствующие μου εμφάνιση. Την всепобеждающий ήρωας.
  
  
  Ω, θεέ μου. Αλλά: τέλος δράσης:
  
  
  Την πάρκαρε το αυτοκίνητο για το άλσος, και συνέχισε το δρόμο μέσα από μικρές θάμνους στο πίσω μέρος της έπαυλης. Αυτό ήταν το καταφύγιο, το οποίο μίσθωσε ένα για τον εαυτό σας. Σπίτι με αχυρένια σκεπή, εκπέμποντας μια παράξενη ατμόσφαιρα. Ήταν πολύ ήσυχα.
  
  
  Είναι πολύ ήσυχα.
  
  
  Την κοίταξε γύρω του. Δίπλα από το κυρίως σπίτι υπήρχαν δύο μικρά σπιτάκι, εξίσου περίεργα. Το πιο κοντινό ήταν περίπου είκοσι μέτρα από το κεντρικό κτήριο. Και οι δύο ήταν заколочены. Αναρωτιέμαι, τι με έχουν χρησιμοποιήσει Μέις. Της ήταν σχεδόν σίγουρος ότι δεν το χρησιμοποιεί.
  
  
  Της πέρασε από το ένα δέντρο στο άλλο και να φτάσει στο δεύτερο σπίτι. Επίσης έλαβε θέα στην πρόσβαση στο κομμάτι. Η τύχη μου ήταν πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εκεί βρισκόταν το μηχάνημα.
  
  
  Αυτό ήταν ένα παλιό αμερικανικό βαγόνι. Αυτά τα παλιά псевдодеревянные σφαίρα Chevrolet 1952. Σχάρα οροφής έχει κολλήσει τις αποσκευές. Και αλιευτικά ταχυτήτων.
  
  
  Όπου και να μας πήγαμε, δεν πήγαμε για ψάρεμα. Αλλά θα πήγαιναν κάπου να πάει, και της ήρθε πάνω στην ώρα.
  
  
  Την πήρε στο άλλο σπίτι. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Την κοίταξε μέσα σε ένα από витражных παράθυρα. Της, κατέληξε στο παράθυρο. Άνοιξε. Μπορεί να είναι πάρα πολύ εύκολα. Την έφτιαξα στο βιλελμίνα και μπήκε μέσα.
  
  
  Αν εμπλέκεται κάποιος, εκτός Мейса, θα είχα πρόβλημα. Αυτά τα παλιά δάπεδα δόθηκε με την παραμικρή κίνηση. Είναι έτριξε κάτω από την είσοδό μου. Αλλά αν κάποιος ήταν εκεί, ήταν σιωπηλός.
  
  
  Την περπάτησα. Στον κάτω όροφο είχε μόνο δύο δωμάτια, και φαινόταν άδειο, πολύ άδειο. Το τζάκι ήταν όλος χαλκό γλάστρες και καθαρό, αλλά обгоревшей από τα κάγκελα.
  
  
  Την ανέβηκε τις σκάλες.
  
  
  Το μπάνιο.
  
  
  Αυτό ήταν το εγώ θέση σε домк. Κασετόφωνο Мейса ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ισχυρό κιάλια εξακολουθεί να προεξείχε γύρω από το παράθυρο. Το κρεβάτι ήταν ένα πλέγμα σεντόνι. Μέις και Pearson κοιμόταν εδώ με τη σειρά. Σε μια γωνία ήταν μια έκθεση τενεκεδάκια. Αδύναμη μυρωδιά των ψαριών ακόμα κρεμασμένα στον αέρα.
  
  
  Δεν υπήρξε πάλη.
  
  
  Ποια είναι τα καλά νέα αυτό μπορεί να σημαίνει. Κάτι έκανε ih απομακρυνθεί από τη θέση του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι νεκροί.
  
  
  Την κοίταξε με τα κιάλια. Την είδα, Chen-είτε στο σπίτι. Μίλησε με δύο άντρες. Η μπορούσα να δω ih πόδια, αλλά ih άτομα δεν ήταν ορατό. Την εκμεταλλεύτηκε τον καταγραφέα, για να μεταφέρει το μήνυμα Dolores. Αυτό το πράγμα ήταν σε ασύρματη επαφή με το είναι όμορφη στο κουταλάκι. Στη συνέχεια, και πάλι κατέβηκε προς τα κάτω και βγήκε από το παράθυρο.
  
  
  Моросящая ο καιρός. Την, ένιωσα άβολα. Της, σκέφτηκα ότι ήταν καιρός. Αλλά και πάλι, το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι μια προειδοποίηση.
  
  
  Την πήγε σε δεύτερο σπίτι. Αυτό που ήταν γλείφει βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο. Πίνακες που έχουν φράξει την πόρτα, ξερίζωσε. Την έσφιξε στο βιλελμίνα, και άνοιξε την πόρτα.
  
  
  Αυτό που είδα εκεί, έκανε το στομάχι μου συνθλίψει τον πυρήνα.
  
  
  Αίματα παντού. Παλιό ξύλινο πάτωμα ήταν γεμάτο αυτήν και окрасился στο πρόστυχο χρώμα του θανάτου. Εκείνη πετάχτηκε ραφές μεταξύ των σανίδων δαπέδου. Λευκό βαμβακερό έπιπλα ήταν перемазана ε. Ρολόι AX θέσει раздавленными. Το όπλο 38άρι από AX θέσει ολόκληρο στο αίμα, στο посыпанном αλεύρι καρέκλα. Και το τσεκούρι, βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, ξαπλωμένος δίπλα στο τζάκι.
  
  
  Το τζάκι.
  
  
  Είναι ακόμα έκαιγε. Ακόμα έδωσε ζεστασιά. Στο πλέγμα βάζουν ένα σωρό ζεστή στάχτη. Στη γωνία, δίπλα από την φωτιά, βάζουν... χέρι. Την άκουσα πολύ θόρυβο, αλλά μετά κατάλαβα ότι προσθέτω τη εμετό σε αυτό το χάλι.
  
  
  Πήγα στην κουζίνα και άνοιξε τη βρύση, μετά πιτσιλιστεί με κρύο νερό στο πρόσωπο του και πίεσε τον καρπό κάτω από τη βρύση. Τα αυτιά μου κουνήθηκε. Την έκλεισε τη βρύση. Μου φάνηκε πως άκουσα κάτι. Τρίζει το ξύλινο πάτωμα.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 18
  
  
  
  
  Η τάρα μου είπε αργότερα, αλλά μπορώ να πω και τώρα. Με τη σωστή σειρά.
  
  
  Ο ρόσκο, δεν με είδε. Αλλά και να μην ξαναγυρίσεις. Ήξερε ότι ήταν εκεί. Μαζί μου. Στο εστιατόριο. Μπήκε στην Κοινωνία Фезерстоуна, όπως είχε προγραμματιστεί, στις 14:30. Στο λαιμό έχει nach ήταν στοιχείο μαργαριτάρια, ικανή να μεταφέρει κάθε συζήτηση σε ακτίνα πέντε μέτρων από nach στο σωλήνα απέναντι από το δρόμο. Στην τσάντα της έχει διάολο ήταν αυτός ο καταγραφέας, ο οποίος χρησιμοποίησε την παραμονή.
  
  
  Η τάρα ένιωσε καλά.
  
  
  Υποδοχή πρόσεξα, λίγο ενοχλημένη, ότι η Τάρα ήρθε πολύ νωρίς. Παμ Άλογο έκανε την ίδια αίθουσα αναμονής στον δεύτερο όροφο, ότι και την παραμονή, και πρότεινε γεια σου, ακόμα ένα φλιτζάνι τσάι. Την άφησε, για να μάθουν είναι το ίδιο περιοδικά.
  
  
  Αυτή τη φορά η Τάρα πήρε ένα φλιτζάνι τσάι. Από αυτόν βγήκε ωραία μυρωδιά κανέλας. Είναι βυθισμένο το δάχτυλο στο υγρό και слизнула του. Το κορίτσι μου πήρε πέντε χημείας δεν είναι ακριβώς έτσι. — Τσάι, — ψιθύρισε μαργαριτάρια και "Sonny", — γεμάτη метаквалоном. Είναι μέτρησα περίπου πεντακόσια mg. Αυτό το φάρμακο σας δίνει ό, τι λένε "καλά προετοιμασμένοι". Από τη μία πλευρά, αίσθημα υπνηλίας, από την άλλη η αίσθηση приподнятости. Όσον αφορά το χτύπημα, μπορεί να σας σκοτώσει με δύο τρόπους. Ο ίδιος το φάρμακο, ή την έλλειψη αυτού του φαρμάκου. Τα συμπτώματα στέρησης είναι παρόμοια με τα συμπτώματα της επιληψίας — λίγες ημέρες κρίσεις, που μπορεί να καταλήξει σε πλήρη κατάρρευση: το θάνατο. Αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν τι έκαναν. Αυτά τα πεντακόσια mg ήταν αρκετό για να φέρει το κεφάλι σας. Τουλάχιστον, είναι αρκετό για να σας κάνει να πιστεύετε ότι η θεία Myrtle στράφηκαν γύρω από τους νεκρούς.
  
  
  Η τάρα έριξα το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο ένα γύρω από αυτά τα liang σε γλάστρες. Αν η λιάνα δεν ήταν σωστά ριζωμένη στη γη, σίγουρα θα ξεχαρβαλωθεί.
  
  
  Είναι και πάλι στις μύτες των ποδιών βγήκε στο διάδρομο, και πάλι θα υπήρχε κανείς να σταματήσει. Ανέβηκε από τη σκάλα στον επάνω όροφο. Δύο μέρα οδήγησαν σε ένα δωμάτιο στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Η μια γύρω από αυτά τα δωμάτια, το οποίο ανήκε στην Alice. Έκλεισε τα μάτια και προσπάθησε να παρουσιάσει ένα παράθυρο, στο οποίο το ε επισήμανε. Στέκομαι μπροστά από το σπίτι, ήταν στα δεξιά του nach. Άρα, αυτό πρέπει να είναι η πόρτα στα αριστερά.
  
  
  Εκείνη χτύπησε την πόρτα.
  
  
  Η φωνή της Αλίκης παράλογο κακό: "Συνδεθείτε".
  
  
  Η άλις Фезерстоун ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε μπλε πιτζάμες μετάξι, κρυμμένο ανάμεσα σε πέντε μεταξένια μαξιλάρια με υφάσματα τυπωμένα. Η άλις Фезерстоун φαινόταν δεν είναι πολύ υγιές. Μικροσκοπικά бисеринки τράπεζας ήταν ο nach στο μέτωπό του, και είναι обмахнулась ανατολική ανεμιστήρα. Γκρίζες мелированные μαλλιά βάζουν υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού, και οι κόρες των ματιών της υποχώρησε σε булавочных ενέσεις. Υπενθύμισε τις Αποθήκες неряшливую από τη βασίλισσα της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων.
  
  
  Η άλις Фезерстоун ήταν φορτωμένο με τα ναρκωτικά. Και αυτό διευκόλυνε σημαντικά το έργο της Τάρα. Ε, δεν χρειαζόταν να ανησυχείτε για λογική звучащем την απαλλαγή. Η άλις ήταν μακριά από την λογική, σε αυτό το σημείο. Ήταν κάπου στην περιοχή των συνόρων, όπου η μόνη πρόταση — ανοησίες, και η λογική δημιουργεί σύγχυση.
  
  
  Άρχισε να μιλάει με χαμηλή φωνή. Για κάποιο λόγο πίστευε ότι έξι χρόνια, και η Τάρα — ee μητέρα. Πράγματι, υπάρχουν φάρμακα που μπορεί να σας κάνει να σκέφτεσαι έτσι. Το χασίς είναι ήδη πολλά μπορούν, αλλά είναι πράγματα που καταπίνεις, σνιφάρεις ή να χάσετε βάρος ... μόνο καλό τέλος η υπόθεση. Αλλά, ίσως, αυτό ήταν απλά το καμουφλάζ "Πες το στη μητέρα σου" τηλεφώνησε στο κουδούνι. Εν πάση περιπτώσει, η Τάρα δεν το έκανε και έπαιζε Μητέρα.
  
  
  Η μητέρα του ξενοδοχείου να γνωρίζουν τα πάντα για τον Ίαν. Η μητέρα του δεν τον εμπιστευόταν Ιανουαρίου, όπως εμπιστεύτηκε ο πατέρας. Alice είπε, ότι δεν το έκανε.
  
  
  Yang ήταν ένθερμους даосом. Αλλά ο Ian έχει αλλάξει. Η αλίκη δεν ήξερε γιατί. Απλά έτσι ένιωσα. Η αλίκη λάτρευε να αισθάνονται. Ακόμα nach ήταν ευχάριστο στην αφή ένα ποντίκι. Δεν Mo, δεν το το δεις αυτό;
  
  
  Αργότερα, είπε κουρασμένα. Και το Γιανγκ;
  
  
  Λοιπόν, πριν από περίπου πέντε χρόνια, σύμφωνα посмертному τη συμβουλή του πάπα, Yang ανέλαβε τη διαχείριση. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι πριν από δύο χρόνια. Στη συνέχεια απέλυσε όλο αυτό το παλιό προσωπικό και διόρισε νέο προσωπικό. Αυτοί οι ταοϊστές, είπε. Αλλά και πάλι... με την Αλίκη δεν άρεσαν πολύ. Φυσικά, δεν είναι νέα. Παμ Άλογο, Το Pin. Και μετά четверняшки.
  
  
  Четверняшки;
  
  
  Αυτοί οι τέσσερις, που είναι όλα σαν φίλο σε φίλο. Κατά τη ih ίδιο, μόνο γύρω από αυτούς έφυγε για κυνήγι. Όχι, δεν θα μπορούσα. Δεν είναι για κυνήγι, θα την πείραζαν... η Αλίκη άρχισε να κλαίει. Ίσως, θα την πειράζω.
  
  
  Η τάρα είπε ότι η Μητέρα προστατεύει ee. Αλίκη σταμάτησε να κλαίει. Άρχισε να τραγουδάει. Η τάρα σήκωσε τα μάτια και κοίταξε το ρολόι. Ήταν χωρίς πέντε δύο. Ε, έπρεπε να επιστρέψει γρήγορα, μέχρι που την περίμεναν στην αίθουσα αναμονής. Αλλά τι γίνεται με εκείνους четверняшек; Η alice είπε κάτι άλλο; Η αλίκη κούνησε το κεφάλι. Εκείνη άφησε ένα γελάκι. Έχουν τρία αδέρφια, και τα αδέλφια τρίδυμα. Και μοιάζουν με αυτά четверняшек. Αποδεικνύεται ότι είναι семерняшки... ή όχι; Alice μόνο συνέχισε να συγκρατημένο γέλιο. Πρώτα τρίδυμα. Μετά четверня... Αλίκη μόνο συνέχισε να συγκρατημένο γέλιο. Εκεί ήταν Chen lee Hun Λο, που ήταν κάπου στην Ιρλανδία. Ή στην Ισλανδία. Ή κάπου αλλού. Και ήταν το Παν Είναι, πιλότος. Αλίκη замахала χέρια. Ήταν στην Αμερική. Και τότε ήταν, μετά, ήταν, — Αλίκη πίστευε στα δάχτυλα, — Доупи, Шизи και Dow. Εκείνη άφησε ένα γελάκι. Αλλά έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες. Πήγαν στην Αμερική με την Παμ Άλογο. Για να συναντηθεί με τον μάγο. Όχι, για να συναντηθεί με αυτό το пресвитерианцем. Για να μιλήσουμε με τον τύπο. Για να πάει στον οδοντίατρο. Μαγειρεμένα είναι. Καθαρό, καθαρό. Λοιπόν, δεν θυμάμαι.
  
  
  Η τάρα σκεφτόμουν. Έτσι έφυγαν μετά από λίγες εβδομάδες. Στον... πρόεδρο! Αυτό θα έπρεπε να είναι έτσι. Πήγαν να τους συναντήσει.
  
  
  Ήταν δύο λεπτά της τρίτης. Η τάρα πιέζεται το χέρι της Αλίκης. — Είναι όλοι οι αδελφοί, που ξέρεις; ρώτησε.
  
  
  'Oi. όχι, — είπε η Αλίκη. 'Υπάρχουν ακόμα πολλά. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Αλλά οι άλλοι κάπου μακριά. Αλίκη σταμάτησε να μουρμουρίζεις.
  
  
  - Είσαι σίγουρος; - αυστηρά ρώτησε η Τάρα. "Εσύ δεν θα πας στον παράδεισο, αν συνεχίσεις να λες ψέματα".
  
  
  Η άλις κοίταξε νηφάλια. "Τουλάχιστον, έτσι λέει ο Ian. Λέει ότι οι υπόλοιποι κάποια στιγμή θα μείνουν στο σπίτι και ότι πρέπει να βγάλουμε ih από εκεί. Έτσι, όταν Παμ Άλογο, και άλλοι φεύγουν, έρχονται εδώ νέοι. Αχ, ειλικρινά, μαμά. Αυτό είναι ό, τι είπε.' Αλίκη ειλικρινά προσπάθησα iso όλες τις δυνάμεις του.
  
  
  Η τάρα και σηκώθηκε. — Λοιπόν, αγαπητή μου, είπε. - Τώρα πρέπει να φύγω, εσύ είσαι καλό κορίτσι, και... - προσπάθησε να καταλήξει να πω κάτι στη μητέρα, τώρα υπάκουα τρως την κάσιους, και σύντομα και πάλι θα είμαι μαζί σου. Η τάρα έκλεισε την πόρτα και πήρε μια βαθιά ανάσα. "Τ' ακούς, αγάπη μου", είπε στο περιδέραιο. "Τώρα στην Αμερική υπάρχει μόνο ένας. Και αυτό το φυλλάδιο. Φαίνεται πως ο πιλότος του ελικοπτέρου. Και μπορεί να αυτοκτονήσω ωστόσο, γερουσιαστές, που σκότωσε. Έκανε μια παύση και, στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να μην προσθέσει: — Και δεν ήθελα να ήταν εδώ. χαχα.
  
  
  Χαμογέλασε και κατέβηκε τις σκάλες. Στο κάτω μέρος της σκάλας, στο δρόμο επάνω, Παμ ήταν τα Άλογα και το Όνειρο Pin. Μοιάζουν θυμωμένοι. Είναι πολύ κακό.
  
  
  Η Παμ Kona στο χέρι ήταν βελόνα για υποδόρια ένεση.
  
  
  Ό, τι μπορεί να πει η Τάρα, ήταν: "Ναι. Νικ.'
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 19
  
  
  
  
  Αν όλη σου τη ζωή προσπαθείς να οπλιστείτε ενάντια ημέρας σκατά, αυτή την ημέρα σκατά θα έρθει.
  
  
  Της έβαλε το όπλο δίπλα στο νεροχύτη, και τρίζει το πάτωμα με ανάγκασε να βουτήξει σε αυτήν. Το άργησα. Το μαχαίρι πέρασε από το δωμάτιο, пришпилив το χέρι μου στο νεροχύτη, ως μια νέα πεταλούδα σε μια συλλογή.
  
  
  "Καλά, Κάρτερ. Γύρνα αργά".
  
  
  Ih ήταν τρεις. Δεν ήταν "αυτοί", που τον περίμενα. Έμοιαζαν σαν τρεις τοπικές ιβάνοφ. Σούπερ δανδής. Ih σουηδοί και το κούρεμα ήταν δέκα χρόνια ih νεότερος, και μυώδη μπράτσα δεν вязались με μοντέρνα ρούχα. Ήρθαν σε μένα με τα όπλα σε ετοιμότητα. Μπροστά ο αρχηγός.
  
  
  — Τα χέρια πίσω από το κεφάλι, — είπε.
  
  
  Την εξέτασε εγώ από πάνω προς τα κάτω. Το μοναδικό καλό πράγμα σε πρότυπα της nen ήταν εγώ κοστούμι. "Το ξενοδοχείο ήταν σηκώστε τα χέρια σας είπα, αλλά έχω τεχνικό πρόβλημα". Το επισήμανε μαχαίρι, ακόμα νώτα μου στο χέρι μου.
  
  
  Γύρισε ένα γύρω από τους δορυφόρους. — Ο τζάιλς", είπε. Παρακαλώ, προσδιορίστε τον sir. Ο τζάιλς πλησίασε και τράβηξε το μαχαίρι. Μου το αίμα διοχετεύεται. Ο τζάιλς έψαξε μου. Βρήκε το στιλέτο, αλλά δεν πλησίασε αερίου ακαμψία. Η, μάλλον, δεν το εγώ του γούστου μου.
  
  
  Ο τζάιλς χαμογέλασε. Πολύ αυτοπεποίθηση. — Καλά, αφεντικό. Είναι καθαρό.
  
  
  "Στη συνέχεια, μπορείτε με τον Ρόμπι πάρτε εγώ στο σπίτι".
  
  
  Ο τζάιλς και ο Ρόμπι πήραν τα χέρια μου, και με ένα ζευγάρι πιστόλια, прижатых μου τη σπονδυλική στήλη, με τις επιταγές στο σπίτι.
  
  
  Σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Στις μέρες μας γύρω από αυτά επιτυγχάνονται τα καλύτερα του δολοφόνου. Бангел, Λιν Τσινγκ, καθώς τώρα ακόμη και αυτά τα ατμού πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του σε ευγένεια. Vin Κατά ήταν χέμα κάτι άλλο. Όταν εντάχθηκε στο δωμάτιο, μου έκανε δολοφονική ματιά και γάβγιζε σε κάθαρμα: "Βάλ' το εγώ". Αυτοί ώθησαν μου σε μια καρέκλα. Ο καθένας με πήρε από τον ώμο και με τράβηξε σε αυτόν: τον sel. Ving κούνησε το κεφάλι. Ο μεγάλος κακός κι sel. Της ήταν σε άλλη βιβλιοθήκη, επένδυση ξύλινη επένδυση. Μόνο μην ήταν τόσο μεγάλο, όπως σε Νασάου. Και τα παράθυρα ήταν ανοιχτά. Επιπλέον, ο Τσεν-αν κι εδώ δεν ήταν.
  
  
  Ving περάσει μέσα από το δωμάτιο; όπως ένα κινούμενο βουνό, теребил τσιγάρο трехпалой χέρι. Την θυμήθηκα πιο ευτυχισμένες στιγμές. — Είσαι πολύ κουρασμένος, Κάρτερ, είπε τελικά. Εγώ φωνή του ήταν υψηλό και παγωμένο. — Επιπλέον, πάντα ήσουν ηλίθιος.
  
  
  Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω σε αυτό το δίκαιο. Ό, τι έκανα, αυτό έθεσε ένα φρύδι. Επιπλέον, το ελεφαντάκι δεν μπορούσα να τον σταματήσω, ήταν να μου πει ότι ήμουν χαζός.
  
  
  "Νόμιζες ότι μας παρακολουθούν οι φίλοι σου σε εκείνο το μικρό σπιτάκι, για να μπόρεσες τελικά να μας πιάσει". Αυτός χαμογέλασε. Σε κάθε περίπτωση, είναι сморщил χείλη. — Στην delle... όλα ήταν ακριβώς το αντίθετο. Βάζουμε το μάτι σε συναντήσουν τους φίλους σας, και ξέραμε ότι αυτό θα μας οδηγήσει σε σας. Τουλάχιστον, ήμασταν έτοιμοι για την δική σου επίσκεψη.
  
  
  Είχε δίκιο. Της ήταν ηλίθιος. Την πήρε στο ih παγίδα με τα μάτια ανοιχτά. Αλλά από την άλλη πλευρά, σε AH γνωρίζουν πού την. Και Vinh καλύτερα να ήξερα, ότι το ήξεραν αυτό... σηκώθηκε από την καρέκλα. Άνοιξε το κουτί. "Σε περίπτωση που, αν νομίζετε ότι οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν να..." έβαλε ένα μικρό аудиокассету. — Ζητήσαμε από τον πράκτορά σας Мейса να κάνει το τελευταίο μήνυμα. Δικαιοσύνη κόστια, έκανε τρεις. Δεν έχουμε ξενοδοχεία τέτοιο επαναλαμβανόμενο μήνυμα που заманило να δω τους άλλους — όπως είναι заманило σας. Έβαλε την κασέτα σε ένα μικρό φορητό καταγραφέα. "Μέχρι το τρίτο μήνυμα θα αρχίσει να επαναλαμβάνεται, εμάς δεν θα είναι εδώ". Ξανά γύρισε προς το μέρος μου. "Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε την επίσημη αγιασμού ό, τι συνέβη εδώ σήμερα".
  
  
  Αυτός που πάτησε το κουμπί και Μέις ξεκίνησε το посмертный έκθεση.
  
  
  — Συγνώμη, πήγα για ψάρεμα. Μην τρώτε το φαγητό σας. Ένα κακομαθημένο κουάκερ ακόμα πιο νόστιμο. Γρήγορα распробовал, γρήγορα λυπημένος. Α.'
  
  
  Για μια στιγμή το σκέφτηκα, ότι Meis λάθος, αλλά γρήγορα την προσευχή σου, για να με συγχώρησε, όπου θα μας βρισκόταν αυτή τη στιγμή στην ομίχλη.
  
  
  Meis δεν είχε χάσει το δρόμο του. Λοιπόν.
  
  
  Κανονική περάτωση — "ίνα μηνύματα".
  
  
  "Στο πρόγραμμα" σημαίνει ότι το μήνυμα στην αίθουσα του κώδικα. Απλό κώδικα για γρήγορη μεταφορά μηνυμάτων. Μαζί με το πρώτο ολογράφως πάντα να πάρεις το ακόλουθο τέταρτη λέξη. Το μέτρησε. Το μήνυμα Мейса για μας ήταν: "Συγνώμη. Eda καταστραφεί. Γρήγορα!'
  
  
  Οι ενισχύσεις θα φτάσει η στιγμή που θα παίξει η ορχήστρα. Νηπιαγωγείο ή όχι. Θα μπορούσε να υπολογίζει στη βοήθεια για ώρες.
  
  
  Πτέρυγα повернулось στην κύρια κακός. — Κορνήλιος, — είπε. "Τώρα επικολλήστε αυτή την ταινία".
  
  
  Κορνήλιος πήρε την κασέτα και βγήκε από το δωμάτιο.
  
  
  — Και τώρα, Κάρτερ... τώρα, όταν είσαι τόσο μας βοήθησε, την χάρη... Φώναξε ο Τσεν-αν, — είπε στον τζάιλς.
  
  
  Ο τζάιλς έφυγε. 'Καλά. Ότι είστε στην delle τα ξενοδοχεία μάθετε για μας;
  
  
  Αυτός ήπιε όλο το οπλοστάσιο гримас και смешков, πριν βρει το ρευματισμό. — Θα ξενοδοχεία, μάθετε πώς επιτελείου, έτσι δεν είναι; Και τώρα, είπε, όταν ο Τζάιλς και ο Τσεν-αν μπήκαν στο δωμάτιο, εκεί θα σας πάμε.
  
  
  Την κοίταξε Jong-αν.
  
  
  Πως μου φάνηκε το λιγότερο ελκυστικό στα πρότυπα της nen είναι βελόνες για υποδόρια ένεση στο εγώ χέρι.
  
  
  Χρόνο να δοκιμάσουν τα πάντα δεν ήταν, την έκανε ακόμα μία αποτυχημένη απόπειρα να κόψει την ονε στο λαιμό, αλλά ο Ρόμπι και ο Τζάιλς με πρόλαβαν. Με отшвырнули πίσω στην καρέκλα του. Ένα χτύπημα στο σαγόνι, που σαν να έσπασε όλα τα σφραγίσματα γύρω από τα δόντια. Κρασιά ήρθε και με χτύπησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο τζάιλς και ο Ρόμπι με κράτησε. Chen-αν τυλίγονται μου μανίκι. Την, κατάλληλο διάολο, τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει. Μία γρήγορη κίνηση βελόνων εξαφανίστηκε στο χέρι μου.
  
  
  Με είχαν τόσο λίγες λεπτό. Πέρασαν δευτερόλεπτα, μπορεί να είναι. Ή ρολόι. Το περισσότερο δεν ξέρω τίποτα. Κορνήλιος γύρισε και είπε ότι άρπαξαν την ταινία σε κασέτα. Είπε ότι λυπάται. Vin Κατά τη ορκίστηκε και ήθελα κόλλα για να το διορθώσει. Γύρισε προς Корнелиусу, και είπε: "Dog κουτάβι. Μαλάκας.' Και μετά εγώ πρόσωπό του κοκκίνισε. Κόκκινο τριαντάφυλλο. Πέταλα раскрывались, και το ένα μετά το άλλο έπεφταν στο πάτωμα. Αυτός με αγαπά, δεν με αγαπά...
  
  
  — Οι καπουλέτοι, — είπε ο Τζάιλς. Γελούσε. Χοντρό την σκαθάρι βγήκε iso rta. Το προσπάθησε να αποκρούσει εγώ το χέρι. Μείνετε όσο πιο λογικές.
  
  
  Ήταν μια χαμένη παιχνίδι.
  
  
  Διψάω. Την προσπάθησα να σηκωθώ. Αλλά, φαίνεται, δεν ήξερε πώς να το κάνει. Την κοίταξε τις παντόφλες μπαλέτου. Λόγω ακατάλληλης δύο άκρα κιάλια. Ήταν μακριά. Αλλά πόρπες. Ήταν όμορφα. Ήταν χρυσά. Είναι έλαμψε.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 20
  
  
  
  
  Την επόμενη περίοδο ήταν μόνιμος εφιάλτης. Δεν θυμάμαι πόσες ώρες ή μέρες κράτησε. Δεν υπήρχε πια καμία διαφορά μεταξύ δεν το πότε και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης. Στο όνειρο σας μερικές φορές κυνηγούν τέρατα. Πάνω σας γελάσω ολόκληρο το πλήθος. Τα πεζοδρόμια θα ραγίσει και να εκραγεί рвотной τον αφρό. Αλλά μετά ανοίγεις τα μάτια, χρήστης από το κεφάλι και πάλι βλέπεις τη φίλη πόδι του κρεβατιού, задернутые κουρτίνες, πουκάμισο, που πέταξες στο πάτωμα χθες το βράδυ. Μετράτε τη λογική τους πόδι, χαλαρωτικό αντίθεση της πραγματικότητας.
  
  
  Μόνο την πραγματικότητα για μένα δεν ήταν.
  
  
  Όταν της άνοιξε τα μάτια του, είδε άλλα τέρατα. Смеющиеся καθρέφτη τρίτους. Калейдоскопические είδη. Μεταβαλλόμενο, ευρεία, αργά κινούμενο σύμπαν συγχώνευσης σχήματα και αλλαγή χρωμάτων. Μυθικά πλάσματα και αδύνατα γεγονότα. Στα όνειρά μου Τάρα συνέχισε να γυρίσω πίσω. Ee πράσινα μαλλιά. Ee μάτια άγρια. Μια φορά που πιέζεται το χέρι μου έτσι ώστε το αίμα άρχισε να ρέει. Μια μέρα, τον κράτησα στην αγκαλιά μου και έκλαιγε όλη την αιωνιότητα.
  
  
  Σιγά-σιγά τα όνειρα έχουν περάσει. Έχει γίνει λιγότερο τρομακτικό. Ο στόχος μου μετατράπηκε σε ένα λευκό κενό οθόνη. Χωρίς εικόνες. Χωρίς σκέψεις. Μια μέρα, της άνοιξε τα μάτια και σκέφτηκα, "αεροπλάνο". Της ήταν στο αεροπλάνο. Η προσπάθεια πιάσει αυτή τη λέξη την αντίληψη σταλεί πίσω σε μια βαθιά ανήσυχο ύπνο.
  
  
  Την είχε στο αμάξι. Την κοίταξε έξω από το παράθυρο της μηχανής. Και πάλι έκλεισε τα μάτια του.
  
  
  Όταν την κοίταξε πίσω, είδος ήταν το ίδιο. Ο ουρανός ήταν μπλε. Το γρασίδι ήταν πράσινο. Το λεωφορείο έξω δεν έχει αλλάξει μορφή και δεν άλλαξε χρώμα. Στο πίσω μέρος είχε αρκετές κυριολεκτικά. Αλλά δεν μπορούσα να δω τι είναι. Ήταν τίποτα, ήταν τα ιερογλυφικά. Την ανατρίχιασε. Ότι θα είναι μαζί μας έκαναν, ποια θα ήταν τα ναρκωτικά μας έδιναν, δεν μπορούσα να διαβάσω!
  
  
  Την κοίταξα στην άλλη πλευρά και προσεκτικά, με полуоткрытыми τα μάτια, κοίταξε γύρω στο αυτοκίνητο. Της ήταν δεμένος με χειροπέδες σε κάποιον στα δεξιά μου. Την ένιωσα. Αλλά μέχρι να κάνω εγώ σε πλευρά. Δεν σε ξενοδοχείο, για να ξέρουν ότι είμαι ξύπνιος.
  
  
  Η μηχανή ήταν μια λιμουζίνα. Το μπροστινό κάθισμα ήταν κρυμμένο από τα μάτια του βαριά γκρίζα κουρτίνα. Δεν ήταν εμάς, ήχου, εκτός από τον ήχο του κινητήρα και τον ήχο του δρόμου. Αυτός που καθόταν δίπλα μου, δεν ήταν κοσμογυρισμένος. Αργά κλίση το κεφάλι σας προς τα δεξιά και κοίταξε την εταιρία прищуренным βλέμμα. Δεν έπρεπε να είναι τόσο προσεκτικοί. Κοιμόταν. Άπαχο κρέας, το νευρικό άντρας. Νομίζω, βιετναμέζικα. Ο γιατρός ή βοηθός σε λευκό αναρρωτική άδεια ρόμπα. Όχι. Μάλλον, είναι απλά άλλη μια πράκτορας ΚΆΝΝΕΣ, наряженный, για να παίξει το γιατρό.
  
  
  Την δοκίμασα την πόρτα. Κλειστή. Για estestvenno.
  
  
  Και πάλι κοίταξε στο παράθυρο. Το λεωφορείο ήταν ακόμη μπροστά μας. Ακόμα θα μπορούσε να διαβάσει, αλλά ό, τι γράφτηκε σε αυτό το λεωφορείο, ήταν ασαφές. Ήταν γραμμένο ανατολικές γράμματα.
  
  
  Είμαστε ανάμεσα πάνω από τη γέφυρα. Άλλα οχήματα στο δρόμο ήταν φορτηγά και ποδήλατα. Ήταν μόνο μια άλλη μηχανή. Άλλη μια λιμουζίνα. Ερχόταν πίσω μας.
  
  
  Και πάλι κοίταξε προς τα έξω. Δεν ξέρω πόσο καιρό κοίταξε. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν η οδός της πόλης. Θορυβώδη τραμ, οι άνθρωποι με τα ποδήλατα. Воловьи άμαξες και παντού οι άνθρωποι στην πράσινη φόρμα και ψάθινα καπέλα. Την κοίταξε mimmo τον ύπνο φύλακα στο παράθυρο στα δεξιά του. Την είδα moskovskiye vorota". Όλες τις πύλες. Πού θα μπορούσα να το ξέρω; Κάτι έχει επιστρέψει. Την κοίταξε πίσω στο δικό του παράθυρο. Απέναντι από το ξενοδοχείο, στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, την είδε αυτό που ήθελε. Τεράστια έγχρωμη πορτρέτο του Χο Τσι Μινχ έκταση 40 τετραγωνικά μέτρα.
  
  
  Μόνο το κτίριο ανήκε вьетнамскому την τράπεζα. Η πόλη ήταν στο Ανόι. Vin Κατά οδήγησε στο Ανόι.
  
  
  Την κοίταξε γύρω του με ένα διπλό ενδιαφέρον. Δεν την έχω δει, Ανόι οκτώ χρόνια. Πολλά κτίρια μιλούσαν για τον πόλεμο, αλλά η ζημιά δεν ήταν τόσο wouldnt του μεγάλου.
  
  
  Ανόι είναι μια όμορφη πόλη.
  
  
  Η πόλη μεγάλες σκιερές εμβλημάτων, усеянных εδώ και εκεί παλιές γαλλικές αποικιακές αρχοντικά. Βουδιστικά μνημεία, κινεζική ναούς. Κόκκινο ποτάμι διαφανή και καθαρά, και τα jonques στις ακτές κυλούν νωχελικά στο μπλε & nb. Είναι εκπληκτικό, αλλά για τις διαφημιστικές πινακίδες δεν антиамериканских συνθήματα. Κανένα σημάδι του μίσους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μισούν.
  
  
  Αυτή η λανθασμένη στάση στον πόλεμο. Μισείτε, και μετά νομίζετε ότι άλλοι μισούν. Ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε. Αλλά, πρώτον, δεν μπορούσα να σκεφτώ. Δεύτερον, την πράκτορας AX. Δεν είναι ότι δεν πιστεύουν. Αλλά ih προετοιμασία για πόλεμο.
  
  
  Στο πλάι δρόμο άλλη λιμουζίνα σταμάτησε το γλείψιμο. Την πρώτη ματιά κοίταξε μέσα. Στο πίσω τζάμι ήταν τυφλοί. Αλλά μπροστά Jong-αν καθόταν δίπλα στον οδηγό. Chen-αν με είδε και είδε ότι δεν κοιμάμαι. Αυτός έσπρωξε τον οδηγό που πάτησε την κόρνα.
  
  
  Ο γιατρός μου ξύπνησε. Την παράτησε τον σαστισμένος, φοβισμένος άποψη για το πώς έπρεπε να είναι εδώ και μερικές ημέρες. — Ράγκμπι, είπα. "Καλή μπάλα..."
  
  
  Γελούσε. — Κανένα νόημα. Κάρτερ. Δεν παίρνετε αυτό το φάρμακο ήδη είκοσι τέσσερις ώρες. Το αποτέλεσμα έληξε. Έχεις ήδη αργήσει όλα σε μια σειρά. Και με αυτό το N-2 απολύτως καμία παρενέργειες".
  
  
  Με κοίταξε оценивающе. "Καλή προσπάθεια".
  
  
  Ήταν ένας Θεός ξέρει γιατί, αμερικάνος. Τουλάχιστον, είπε, ως ένα, γύρω από τους αμερικανούς. Αλλά το άλλο; Ή εχθρός;
  
  
  "Πώς... πώς καιρό ήταν κάτω από τα πανιά?"
  
  
  — Α, — είπε. "Αυτό είναι απόρρητο. Ας πούμε... Αρκετό καιρό για να σας μεταφέρει εδώ. Και μην με ρωτήσεις, όπου το "εδώ".
  
  
  — Ανόι, είπα.
  
  
  Εγώ φιλική έκφραση εξαφανίστηκε. Εγώ τα μάτια του μειώθηκε. Αυτός που πάτησε το κουμπί και το παράθυρο για το μπροστινό κάθισμα έχει μειωθεί. — Κύριε Ving, — είπε. "Ο κρατούμενος ξύπνησε".
  
  
  Κουρτίνες отодвинулись. Εμφανίστηκε πλακουτσωτό πρόσωπο Vin, περικοπεί στο λαιμό του παραθύρου του πλαισίου. Ήταν σαν ένα τεράστιο μαριονέτα. Με κοίταξε και γρύλλισε.
  
  
  "Φαίνεται ότι νομίζει ότι είμαστε στο Ανόι".
  
  
  — Ω, — είπε Ving. Στη συνέχεια, κούνησε το κεφάλι. — Ναι, Hanoi. Θα το δείτε εκεί; Ο ίδιος επισήμανε στην ομάδα των γκρίζων κτιρίων. "Αν Δε Μας".
  
  
  Προσπαθώ γαλλική φυλακή. Επίσης γνωστή με το όνομα Hanoi Hilton. Το μέρος όπου κρατούσαν τους αιχμαλώτους.
  
  
  — Χωρίς αμφιβολία, έχετε ακούσει ιστορίες σχετικά με αυτό το μέρος, είπε. — Αλλά μπορείτε να βρείτε ότι η φυλακή που θα σας στείλουμε, πολύ... πολύ διαφορετική. Αν και δεν βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να ξέρετε πού είναι στην αίθουσα. Αυτός που πάτησε το κουμπί και κουρτίνες έκλεισαν και πάλι, να μπλοκάρει μου κριτική.
  
  
  — Γιατρέ Куой; Τότε ήταν αληθινός γιατρός. — Για μαλακίες μας κ. Κάρτερ, έτσι δεν wouldnt ηλίθιος. Ακόμη και χωρίς μια καλή έρευνα, εξακολουθεί να είναι σε θέση να υπολογίσει την κατεύθυνση και το χρόνο. Δεν γύρισε πίσω, αλλά έτσι νομίζω... μπορεί να είναι, ακόμη μια δόση".
  
  
  Με αυτά τα λόγια μου άρχισε να τρέμει το χέρι. Το τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει. Μας αίσθημα ναυτίας στο έντερό μου. Δεν μπορούσα να θυμηθώ, για να πάρει η ίδια το φάρμακο προκάλεσε αυτά τα συναισθήματα. Αλλά, ίσως, το σώμα μου το έκανε αυτο. Куой κοίταξε και χαμογέλασε και πάλι. Εγώ την αίσθηση της υπεροχής αποκαταστάθηκε. — Μην ανησυχείτε, ο κ. Κάρτερ. Η ένεση αυτή απλά κοιμίσει σου. Όχι, θα είναι κάτι περισσότερο από τα άσχημα όνειρα. Τίποτα επικίνδυνο. Θέλουμε να έχουν τα φρέσκα, όπως το χαμομήλι, μόλις φτάσουμε εκεί.
  
  
  Είχα μια μικρή επιλογή. ο καταραμένος ο Ιησούς.
  
  
  Άλλη μια ένεση.
  
  
  Πάλι έρημο.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 21
  
  
  
  
  Όταν ξύπνησε, ήταν σκοτεινά. Την ξαπλωμένος πάνω σε κάτι μαλακό. Ο αέρας γέμισε άρωμα витек. Ακούστηκε μια αδύναμη, χαλαρωτικό buzz. Αντανακλαστική της, κοίταξε το ρολόι του. Βέβαια, δεν μου ήταν ζώνης. Πήραν ih έχω εδώ και πολύ καιρό. Όταν γίνει αναισθησία.
  
  
  Την шталь στην πλοήγηση. Την ξαπλωμένος στο πάτωμα σε ένα μαλακό στρώμα, καλύπτονται βαμβακερό σεντόνι. Το δωμάτιο φωτιζόταν από αργά το λυκόφως και τα πρώτα αστέρια, сиявшие μέσα από τις οπές εξαερισμού. Ήταν ένα αεράκι. Αυτό έφερε μαζί του ο θόρυβος.
  
  
  Δεν ήταν θόρυβο. Αυτό ήταν το τραγούδι. Χαμηλή καθαρό μείγμα εκατοντάδες των ανδρικών φωνών, слившихся σε μία πρόταση: "Για το Τάο; για τη Θάω.
  
  
  Το δωμάτιο ήταν μεγάλη. Αραιά επιπλωμένο, αλλά άνετο. Σύνολο των λαμπτήρων. Καρέκλες δεν ήταν, αλλά στο πάτωμα ήταν σκορπισμένα σωρούς από μαξιλάρια; το πάτωμα είναι καλυμμένο με ткаными χαλιά. Στην άλλη άκρη του δωματίου βρισκόταν ένα ακόμη στρώμα με ένα άλλο σωρό από μαξιλάρια.
  
  
  Αλλά δεν υπάρχει. Δεν ήταν μαξιλάρια. Εκεί ήταν η Τάρα.
  
  
  Δεν έχει κουνηθεί. Είναι ακόμα κοιμόταν. Ή ήταν ακόμα υπό την επήρεια υπνωτικών χαπιών.
  
  
  Την σηκώθηκε και πήγε στο άλλο νήμα το δωμάτιο. Ακόμα έτρεμε. Την άγγιξε στον ώμο. Ήταν αληθινή. — Τάρα;
  
  
  Έχει moaned, γύρισε και πίεσε το πρόσωπό της πάνω πρόσωπο στο στρώμα.
  
  
  — Τάρα — να το επαναλάβει. Είναι εξωφρενικά замотала το κεφάλι. — Όχι, όχι, παρακαλώ, — είπε.
  
  
  Την χτυπημένος ώμο προς τα εμπρός και προς τα πίσω. "Tara". Άνοιξε τα μάτια της. ξαφνικά, ξαφνικά. Ευρέως открытыла. Απλά κοίταξε. Μας διευκολύνει, οι αντιδράσεις μας, μας узнавания.
  
  
  Ee βλέμμα της ήταν ενδιαφερόμενο. Τέλος, τα χείλη шевельнулись. — N-Νικ; είπε απαλά.
  
  
  Τι κι αν μας έχουν κάνει μαζί της τις τελευταίες μέρες, δεν την άλλαξε. Όλα ήταν ακριβώς ό, τι έχω δει την τελευταία φορά. Πράσινα μάτια, сканировавшие μου ήταν ανοιχτά και έλαμπαν. Δεν φορούσε μαύρες γραμμές από την ασθένεια που υπέστη. Ακόμη και φακίδες ακόμα ήταν διάσπαρτα σε ee πρόσωπο.
  
  
  Σήκωσε το πρόσωπο του και πήρε το χέρι μου; σιγά-σιγά пробежался μου ώμο, στο λαιμό και στα μάγουλα. Σαν να είναι ξενοδοχεία πείσετε τον εαυτό σας με τα δάχτυλά σας. Λες και δεν έχει καθόλου εμπιστοσύνη στα μάτια μου.
  
  
  — Θεέ μου, είπε. — Ω, ο Νικ, — είπε. Και εμείς растворялись άλλη στο άλλο, ενώ το χρώμα δεν εξαφανίστηκαν. Φιληθήκαμε, και εκατοντάδες ψήφους τελειώσει το τραγούδι.
  
  
  Την высвободился και ερευνητικό πέρασε το χέρι του από την ee πρόσωπο. "Στην delle μου θα ήταν κρίμα να σας έχουμε εδώ, αλλά δεν είναι ευτυχισμένος. Ως... κούνησα το κεφάλι μου — πώς βρέθηκες εδώ; Όταν, επιτέλους, ξανά σκεφτείτε το, σκέφτηκα ότι θα σώοι και αβλαβείς στο Λονδίνο.
  
  
  Έσκυψε πάνω στο στρώμα και έκλεισε το πρόσωπό του στα χέρια του, υπενθυμίζοντας πως βρέθηκα εδώ. Ξαφνικά με κοίταξε.
  
  
  — Αλλά αν δεν ήταν... μήπως δεν ήσουν εκεί... δεν ήσουν εκεί.
  
  
  Την προσπάθησα να την καταλάβω. — Ο Фезерстоуна; Όχι, ήταν ο Ρόσκο.
  
  
  "Ρόσκο; Όχι, εγώ δεν τον είδα. Αλλά σκέφτηκα... εννοώ, το τελευταίο πράγμα που έκανα ήταν τηλεφώνησα και... και όταν δεν είσαι εδώ, το σκέφτηκα, το σκέφτηκα, τι είναι και σε έπιασαν. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν. Νικ, το θυμάμαι... ή, ναι. Φαίνεται, τώρα θυμήθηκα, κι αυτό ήταν μεγάλο σοκ, αλλά... μου είπαν ότι θα μου τίποτα πια δε θα με βοηθήσεις. Ότι ήσουν ih αιχμάλωτος.
  
  
  Πρέπει να είχαν κάποια σχέση ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν και το σπίτι Фезерстоуна. Μπορεί το ραδιόφωνο. — Λοιπόν, σε αυτό είχαν δίκιο. Της είπε. — Της ήταν ih αιχμάλωτος. Αλλά όχι στο Λονδίνο. Πήγα στο ih αρχοντικό.
  
  
  "Στο κτήμα; Στο Τσεν είναι;
  
  
  — Περίμενε, — είπε. Την κοίταξα το δωμάτιο για την παρουσία μικρόφωνα ή άλλες κρυφές τις συσκευές. Δεν υπήρχε τίποτα. Της είπα τι μου συνέβη την τελευταία μέρα στο Λονδίνο. Κανείς γύρω μας δεν ήξερε τι είχε συμβεί με τον Ρόσκο. Εμείς απλά να ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ καλά.
  
  
  'Τι είσαι;'
  
  
  Την ρώτησε. — Τι σου έκαναν; Την έκανε χέρι με κόκκινο αγγελική μαλλιά.
  
  
  "Θυμάσαι", είπε. Είναι και πάλι άγγιξε το πρόσωπό μου. — Θυμάσαι που με προειδοποίησε, για την εκεί δεν πήγα. Είπες: "Είναι накачают σε пентатолом, και μετά λες τους το μεσαίο όνομα Γερακιών". Έχετε δίκιο σε ένα πράγμα. Δεν ήξερα το δεύτερο όνομα Γερακιών. Αχ, ο Νικ, ντρέπομαι. Άρχισε να κλαίει. Δεν είναι αυτά τα μεγάλη διόγκωση δάκρυα, γεμάτη οίκτο για τον εαυτό σου και τα βάσανά τους την καρδιά πονάει.
  
  
  — Γεια σου, ηρέμησε, — απαλά είπα. "Μην κατηγορείς τον εαυτό σου τώρα. Τώρα, αυτό το ανοιχτήρι της θέλησης ή δύναμης. Η ψηφοφορία τι σχέση έχουν τα ναρκωτικά. Παίρνουν το δικό σου θέλημα. Στον πόλεμο βελόνες για υποδόρια ένεση γενικά δεν υπάρχουν ήρωες. Πρέπει να ξέρετε ότι.'
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι, και ανοδική πορεία, ακόμη περισσότερο μολόχα. — Το ξέρω, είπε. — Αλλά αυτό δεν βοηθά. Ειδικά όταν το σκεφτόμουν, για να υποβληθεί σε κίνδυνο.
  
  
  Λοιπόν, μπορείς να φέρει την ευθύνη, γιατί ο μόνος που επεξεργάστηκε τον εαυτό του σε κίνδυνο, έχει την επισκευάσετε μόνοι σας. Την πήρε ειλικρινείς στην παγίδα Vin και το έκανε εντελώς χωρίς τη βοήθεια σου. Και νομίζω ότι αν πραγματικά θα το συνηθίσετε αυτό, νομίζω, ότι εγώ φταίω, που σ ' έπιασαν. Θα πρέπει να είχε ακούσει τις σκέψεις σας και δεν σας επιτρέπουν να προσεγγίσει τον τόπο στο παρίσι.
  
  
  Εκείνη χαμογέλασε. Αυτό ήταν το πρώτο χαμόγελο μετά από πολύ καιρό, και τα χείλη της ακόμα πολέμησαν μαζί της. — Νομίζω, είπε, πρέπει να αναφέρουμε είναι το πεπρωμένο. Πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη σου την άποψη, αλλά τα πάει περίφημα επαναστάτρια. Όποιος μου φέρεται σαν μικρό κορίτσι ή, τουλάχιστον, σαν ένα μικρό κορίτσι, θέλω να αποδείξω ότι είμαι πολύ χρήσιμο στην πράξη".
  
  
  Την άγγιξε ee μπαστούνια. — Πολύ χρήσιμη, είπα.
  
  
  Είναι λίγο έπεσε το σεντόνι, накрывавшую sl.
  
  
  "Θες να δοκιμάσεις και σε ετήσια βάση, είναι χρήσιμο να έχετε τώρα;"
  
  
  Πραγματικά το να το δεις αυτό.
  
  
  Ακούστηκε ένας χτύπος στην πόρτα.
  
  
  Τον άνοιξε και μπήκαν μέσα οι δύο άνδρες. Σε μια στιγμή το ξέχασα, ότι εμείς οι κρατούμενοι. Οι άνδρες ήταν ντυμένοι απλά, ύφασμα, ένδυμα. Ih κεφάλι ήταν обриты. Ih άτομα έχουν μισώ να χρησιμοποιήσετε αυτό το λόγο, όταν πρόκειται για τους κατοίκους της Ανατολής, αλλά ih άτομα ήταν ακατανόητες. Odin γύρω τους νες μεγάλη κανάτα με το νερό. Προσκύνησαν.
  
  
  Δεν μας είπαν λέξη.
  
  
  Ο άνθρωπος με ένα ποτήρι περάσει μέσα από το δωμάτιο και χύνεται το νερό σε κανάτα, ή, τουλάχιστον, πράγμα που κάνει έμοιαζε κάπως έτσι. Άλλη συμπεριλάβει αμυδρό φωτιστικό οροφής, ματ αχλάδι σε ματ γυάλινη μπάλα. Δεν ήταν διαπεραστικό, στην delle, αλλά μας έκανε να αναβοσβήνει.
  
  
  Άνοιξε την ντουλάπα. Εκεί ήταν το δικό μας, σουηδοί — λοιπόν, μου, τους σουηδούς και κάποια πράγματα, που οφείλεται στην Τάρα, αλλά έβγαλε τα άλλα δύο κοστουμιών. Το ζευγάρι γκρι μετάξι πυτζαμών. Δεν είναι, στο οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε, και αυτοί που ντύνετε σε επίσημες εκδηλώσεις.
  
  
  Για Εμπορευματοκιβώτια είχε όμορφο, κεντημένο μετάξι аозай, η παραδοσιακή γυναικεία σουηδοί.
  
  
  Συνέχισαν αυτό σιωπηλά. Θα έπρεπε να πλυθείς, να ντυθείς και να είναι έτοιμα σε μισή ώρα, όπως, για μας, αν το σήμα. Να είστε έτοιμοι για όλα, δεν ξέραμε. Ih παντομίμα δεν μας είπε γι ' αυτό.
  
  
  Ήταν μοναχοί, είπε, όταν είχαν πάλι έφυγαν. 'Ή όχι;'
  
  
  — Εγώ... δεν ξέρω. Θα πλύνω το πρόσωπό μου σε κανάτα.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Ήταν μοναχοί. Πρόσφατα το άκουσα ih τραγούδι. "Σχετικά με το Τάο: για Дао'Και Την πήγε στο παράθυρο και άνοιξε τις αρθρώσεις. Πίσω τους ήταν τα κάγκελα. Πόσο θα μπορούσε να δει το κτίριο, στο οποίο βρίσκονταν, ήταν μέρος της "τεράστια παλιό πέτρινο φρούριο". Το τοπίο μακριά σαν τον κήπο της εδέμ. Ήταν ήσυχα και επιδεικτικά, αν δεν θεωρηθεί стрекота τριζόνια. Μια μικρή πομπή бритых άνδρες ήταν το ένα μετά το άλλο, με το κεφάλι σκυμμένο, με ψηλό χορτάρι.
  
  
  'Ναι.' Την κοίταξε μια βωβή ταινία, και ξαφνικά θυμωμένος με την κατάσταση. "Αυτοί οι μοναχοί. η ταοϊστική μοναχοί. Και αυτό το μοναστήρι. Είχες δίκιο. Το τάο και ΚΑΈΝ με κάποιο τρόπο συνδέονται. Αν και εγώ ο θεός ξέρει πώς. Και πώς είναι δυνατόν, ότι τα μοναστήρια ακόμα μπορεί να υπάρχει σε αυτή τη γωνιά του κόσμου. Και πάλι έκλεισε τα στόρια. — Το παιχνίδι το Grand prix, είπα. "Χτύπημα ή διπλασιασμό στον επόμενο γύρο". Της, απομακρύνθηκε από το παράθυρο. — Αγάπη μου, — είπε, έρχονται σε μένα από πίσω με το σφουγγάρι και το σαπούνι. — Το κύριο πράγμα — άρχισε να εγκεφαλικό επεισόδιο στην πλάτη με ένα μαλακό σφουγγάρι, — ...όπου και να πάμε, είχαμε, θα μας βγάλεις από δω.
  
  
  Ο υπαινιγμός ήταν τόσο διαφανές, όπως και την ευερεθιστότητα. Αλλά δούλεψε. Τέλος πάντων, αυτό με έκανε να γελάσω. Την πήρε το σφουγγάρι και φίλησε ee.
  
  
  "Αν είσαι ακόμα θα με намылить, κάνε το λίγο πιο ψηλά και λίγο δεξιά". Αυτή εξέδωσε ένα ήσυχο ήχο του λαιμού. "Ε;", - και πέταξε πίσω το κεφάλι. "Θεέ μου, — είπε, — όλες αυτές τις μέρες ή ώρες, ή χρόνια... αυτό είναι τρομερό φάρμακο που μου έδωσες. Ω, Νικ. Αυτό έκανε τον κόσμο τόσο απαίσια. Όλα ήταν τόσο εφιάλτης. Εκτός από εκείνη την περίπτωση, όταν ονειρεύτηκα ότι με κρατάς. Στη συνέχεια, άρχισε να κλαίει, και ό, τι έχει απομείνει από μένα, είπε: "Περίμενε, είναι ο Νικ." Και γι ' αυτό την κρατούσε στην ζωή. Και... τώρα καθόμαστε εδώ, να μάχεται για τις δικές μας μικρές διαμάχες, όπως και αν αυτό δεν ήταν. να συμβεί.' Με κοίταξε: "Εγώ σ' αγαπάω, το ξέρεις;"
  
  
  Ξαφνικά είχα μια ανάμνηση. Η τάρα, green-eyed και рыдающая στα χέρια μου. Είχα το ίδιο όνειρο, είπα. "Πρέπει να είναι το ίδιο το φάρμακο. Την αρχίζω και αναρωτιέμαι, γιατί αυτοί μας έφεραν εδώ. Τι θέλουν από μας. Επειδή αρχίζω να πιστεύω ότι θέλουν να είμαστε μαζί. Δεν είναι μόνο, ή εσύ. Αλλά είμαστε μαζί.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της και αγριοκοίταξε. 'Δεν ξέρω.'
  
  
  Της χαμογέλασε. 'Δόξα Τω Θεώ. Γιατί εγώ δεν το καταλαβαίνω. Προς το παρόν. Ωστόσο, την αίσθηση ότι σύντομα θα μάθετε. Εν τω μεταξύ, πριν αρχίσουμε να ανησυχούμε, ας συζητήσουμε γι ' αυτά τα клонах. Έχουμε ήδη τι-τι ξέρουμε για αυτές τις ενήλικες клонах, αλλά οι κλώνοι στη διαδικασία της δημιουργίας, τα σκουπίδια, για το οποίο μιλήσατε, εμείς πρέπει να καταστρέψει το εγώ.
  
  
  Είναι τυλιγμένο τον εαυτό της σε аодай. Ήταν ανοιχτό πράσινο χρώμα, με κίτρινα λουλούδια και ниспадал στα μισά του δρόμου προς το σχολείο τους γοφούς πάνω από σατέν παντελόνι. — Ω, — είπε. "Όσον αφορά αυτές τις ενήλικες pbx, την άκουσα από την Αλίκη".
  
  
  Μου είπε την ιστορία της Αλίκης, που κτενίζει γεια σου μαλλιά. Οι πιθανότητες ήταν λίγο καλύτερα από ό, τι την περίμενα. Εκείνη τη στιγμή στην Αμερική ήταν μόνο ένα υποκατάστημα, και, αν είμαστε τυχεροί, πήγε στο βασίλειο των σκιών. Νεκρός.
  
  
  Στο Λονδίνο ih ήταν τρεις, αλλά όχι για πολύ, αν το ξεπεράσω. Λίγη τύχη και λίγες εβδομάδες ζωής, και μπορώ ih να σταματήσει. Ήταν ακόμη μια ευκαιρία, που είναι υπεύθυνη για αυτό AX στο Λονδίνο. Ακόμη και η σκουριασμένο ΤΣΕΚΟΎΡΙ (AH) μερικές φορές λειτουργεί καλά. Έτσι τώρα η υπόθεση έφτασε μέχρι Εμπορευματοκιβωτίων και μένα. Αν μπορούσαμε να καταστρέψει τη φωλιά, όλοι άλμα από τόπο σε τόπο τελειώσουν.
  
  
  Το πάλεψε με λαιμόκοψη οθόνης πιτζάμες. Έπρεπε να δέσει στον ώμο.
  
  
  "Όπως φαίνεται είναι η φάρα pbx?"
  
  
  Αναστέναξε. — Όπως είναι — ως ανθρώπινα έμβρυα. Πιθανώς, να βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον — μπορεί να είναι, σε θερμοκοιτίδα, — ή κάπου στο εργαστήριο".
  
  
  — Όπως τα παιδιά από τα φιαλίδια;
  
  
  Είναι πείσμα κούνησε το κεφάλι. "Δεν πίστευα ότι είχα την πιο εύκολη δουλειά σε αυτήν την εργασία. Μου συνεχώς να χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να θυμόμαστε ότι αυτά τα σχεδόν παιδιά — μελλοντικοί δολοφόνοι".
  
  
  Την πέταξε τη γαμημένη расстегивающуюся τις πιτζάμες στο πάτωμα και κατέληξε για δικά σας ρούχα. Της, κοίταξε το μπλε πουκάμισο. Το φορούσε για τόσο πολύ καιρό ότι είναι наделась σχεδόν χωρίς βοήθεια. Θεέ μου, είναι γιατί δεν πρόκειται για μια φορεσιά κόμμα. Και εκτός αυτού, το παιχνίδι ήταν ήδη πολύ продвинута, ξαφνικά να φτιάξεις δυσκολίες με το ανατολίτικο συμπεριφορά.
  
  
  "Πώς να απαλλαγούμε από αυτόν;" .
  
  
  "Έχω στην τσάντα ήταν ένα μικρό λέιζερ. Καλά, περίμενε. Μπορεί να είναι ακόμα έχω. Πήγε στην ντουλάπα και μερικές κρούσεις στην τσάντα. — Όχι, όχι, — είπε. "Νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι να αυτοσχεδιάζουν. Ίσως κάτι με τη χημεία. Ό, τι μπορούμε να βρούμε σε αυτό το εργαστήριο.
  
  
  Τέλος, είναι расчесала μαλλιά τελευταία χτένα. Η κοκκινομάλλα γκέισα. Το φοράς κάλτσες. "Λοιπόν, τι θα κάνετε, είναι δικό σας πρόβλημα. Νομίζω ότι απλά θα κάνει τη δουλειά της.
  
  
  Αυτή αγριοκοίταξε. — Σκέφτηκα... θα σε πήραν τα όπλα, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, πώς νομίζετε...
  
  
  Είναι закусила το χείλος.
  
  
  Την έστησε παντελόνι. Για το σώβρακό μου, που δεν με τράβηξαν. Για το παλιό καλό Πιέρ, ακόμα όμορφο, έκρυψαν την στη μέση.
  
  
  — Λοιπόν, είπε σταθερά και εντελώς ενάντια στη φύση, όπως το κάνετε, είναι δική σας δουλειά. Νομίζω ότι απλά θα κάνει τη δουλειά της.
  
  
  Την έθεσε ένα φρύδι, αλλά δεν απάντησε.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 22
  
  
  
  
  Λοιπόν, ο κ. Κάρτερ, επιτέλους γνωριστήκαμε. Ήταν Lao Ζενγκ, προ-προπάππος μου όλη την εταιρεία. Με прапрадедовской ένα οζίδιο στη μέση του μετώπου. Ήταν σε μια αναπηρική καρέκλα. Ότι φάνηκε, πολλά объясняло. Γιατί ο ίδιος εξαφανίστηκε από το πεδίο της μάχης. Η επιθυμία να εξυψώσει τον εαυτό του μέχρι την τριτοβάθμια θυγατρικές. Δεκάδες φορές την ημέρα δούμε χέμα ήταν κάποτε, και πάλι σε δράση, και πάλι στην εταιρεία. Είναι вналил ουίσκι και μας πρόσφερε πάρα πολύ.
  
  
  Η τάρα είπε όχι. Την πήρε станан.
  
  
  Σήκωσε το ποτήρι. "Για τον Νικ Κάρτερ, — είπε, — και όλα τα μικρά μελλοντικές Картеров".
  
  
  Το μέσα σε ένα λεπτό για ένα τσιγάρο. Εξαφανίστηκαν. Lao Ζενγκ μου έδωσε ένα με μεγάλη λάκα κιβώτια. Τα τσιγάρα ήταν το χρυσό επιστόμιο. Προφανώς, θα έχει τα δικά μου.
  
  
  Ήμασταν εγώ δωμάτιο. Ή εγώ γραφείο. Αυτό ήταν ένα μεγάλο χώρο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλη, αλλά τα παράθυρα ήταν κλειστά, και η ατμόσφαιρα ήταν λίγο κλεισούρα. Κι εδώ η κατάσταση ήταν κάπως περιοριστικό. Μακρύ тиковый καρέκλα, στρογγυλό άσπρο καναπέ. Μία μόνο έδρα. Η μόνη διακόσμηση ήταν εξαιρετικά στίγματα ύφασμα και συλλογή όπλων στον τοίχο πίσω από αυτό. Πρέπει να είναι περίπου εκατοντάδες όπλα. Δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια ή ιδιαίτερα το παλιό, αλλά είναι κρεμασμένα εκεί στην γκρίνια και το ίδιο το τείχος είχε κλείσει ένα τεράστιο φύλλο άθραυστο γυαλί. Εκτός από τα πιστόλια, είχε και άλλα όπλα: μερικά μαχαίρια και χειροβομβίδες, καθώς και κάποια περιττά πράγματα μη αμφισβητούμενων θνησιμότητας. Κάθε ξεχωριστό μέρος του ήταν φωτισμένο μικρό προβολέα, και από κάτω της ήταν μια μικρή εικόνα.
  
  
  Την βλέπω, μπορείτε να θαυμάσετε τη συλλογή, — είπε. "Έλα να δεις από κοντά". Την σηκώθηκε από τον καναπέ, και γύρισε την αναπηρική καρέκλα για να με ακολουθήσουν. Κάτω вывешенным όπλο του στρατού των ΗΠΑ είχε μια πινακίδα με την επιγραφή "Μπρίστολ , Kenneth, Daejeon, 1952". Κοντά κρεμασμένα στιλέτο με φίλντισι τη λαβή. "Хэмпл, Στιούαρτ, το Παρίσι, το 1954". Την κοίταξε αυτό το καταραμένο το στιλέτο και με σφυρίγματα εκπνέεται. Ήταν ακόμα, τι να δείτε το σπαθί με Бонапартом και Ναπολέοντα κάτω ή το άρμα με Харом και τον Μπεν κάτω. Στου Хэмпл ήταν ένας γύρω τους άστεγους, τα ονόματα των οποίων ήδη δημιουργούν μύθους. Ήταν ο καλύτερος από όλους, ότι ποτέ δεν AX, N1. Με το Παρίσι 1954. Όταν κάποιος σου πήρε είχε το στιλέτο με φίλντισι τη λαβή. Μαζί με το εγώ μου ζωή.
  
  
  'Εσύ;' Την γύρισε προς το Λάος Ζενγκ.
  
  
  — Ήξερα ότι θα είσαι εντυπωσιασμένος, — είπε. "Ναι. Προσωπικά κατέλαβε όλα τα όπλα moans.
  
  
  Τόνισε κατ ' ευθείαν από μένα. — Αλλά, νομίζω, σε αυτό το ένα τι-τι, τι θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει περισσότερο. Πήγα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Δεν έπρεπε να διαβάσει την πινακίδα, για να δείτε τι έχει προστεθεί σε αυτό στο βιλελμίνα. Και μου το στιλέτο. Χωρίς φίλντισι λαβές, αλλά παρ ' όλα αυτά ο Χιούγκο.
  
  
  "Σε κάθε περίπτωση, αν νομίζετε ότι μπορείτε να πάρω εγώ πίσω", είπε. "Είναι γυαλί ασφαλείας, είναι наэлектризовано και καλή κλειδωμένο".
  
  
  Μειδίασε. Αλλά μπες και τέλειωσε το ποτό. Eda θα κατατεθεί αμέσως και μας έχουμε κάτι να πούμε".
  
  
  Ήταν σίγουρος για την ασφάλειά του. Θα μπορούσε να είναι σε μια αναπηρική καρέκλα, αλλά μπορεί επίσης οδηγούσε ελέγχου. Και αυτό ήταν καλό. Υπάρχει κάτι για να είναι υπό έλεγχο, που κάνει τους ανθρώπους να χάνουν τον έλεγχο πάνω από τις λέξεις. Αυτό είναι λάθος, αλλά είναι η αλήθεια. Μπορείτε να κατευθύνετε το όπλο το αγόρι στο κεφάλι και να ρωτήσω εγώ για το εγώ ιστορίες, αλλά ό, τι μπορείτε να πάρετε αυτό το ζευγάρι πυκνά τα χείλη. Αλλά αυτός, που κατευθύνει το όπλο στο κεφάλι σου, να είστε βέβαιος να φάει τα σωθικά του. Αν καταλαβαίνετε αυτό, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω.
  
  
  Την έγειρε πίσω στην πλάτη του καναπέ. -- Εντυπωσιακό... -- είπα. — Μεταφορικά το λέω.
  
  
  Ο ίδιος εστίασε το βλέμμα στο Δοχείο. — Είστε επιστήμονας, — είπε. — Ειδικεύεστε στην μικροβιολογία. Χωρίς αμφιβολία, γνωρίζετε ήδη τα πάντα για μας клонах.
  
  
  Η τάρα κοίταξε. Την χειρονομία πρότεινε ει να συνεχίσει.
  
  
  — Ναι, — είπε. "Είμαι εντυπωσιασμένη από τις προηγμένες τεχνολογίες".
  
  
  Φάνηκε αυτό ονε άρεσε. "Είναι αρκετά... φανταστικό, έτσι δεν είναι;"
  
  
  — Πόσο καιρό είσαι αυτό άρχισε;
  
  
  Αυτός χαμογέλασε. "Είκοσι δύο χρόνια πριν. Λοιπόν, στην delle πριν από αυτό... Αλλά εκείνη τη στιγμή ξεκινήσαμε με την οικογένειά μου. ο δρ Куой... — γύρισε προς το μέρος μου, — υποθέτω ότι θα ξανασυναντηθεί με αυτό... λοιπόν, αυτό είναι ο πατέρας μου άρχισε. Είναι πολύ τρυφερός γενετική και κατάφερε να επιτύχει από την κυβέρνηση την παροχή ονε μικρό εργαστήριο. Με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι με την πάροδο του χρόνου αυτός θα διπλασιαστεί το στοίχημα σε ορισμένες γύρω από τα καλύτερα μυαλά του κομμουνιστικού κόσμου. Άρχισε να εργάζεται πάνω Nguyen Shogun..."
  
  
  — Ο πυρηνικός φυσικός; Η τάρα κοίταξε έκπληκτη.
  
  
  Lao Ζενγκ κούνησε το κεφάλι. "Ναι. Αλλά ο Σογκούν ήταν αρκετές γενετικές ανωμαλίες. Η τάρα, φάνηκε να ήξερε ήδη. — Ακριβώς αυτό είναι και το να πω. Σύνδρομο Брэкдона, έτσι δεν είναι; Εγώ τα συμπτώματα εμφανίζονται μόνο 30 χρόνια".
  
  
  Ακριβώς έτσι. Αλλά, όπως καταλαβαίνετε, τα έμβρυα δεν επιβιώνουν ρίγη κατά τη διάρκεια της επώασης σε δοκιμαστικούς σωλήνες. Πολλές ομάδες pbx Shogun πέθαναν πριν από τον τρίτο μήνα. Πρώτα Куой σκέφτηκα ότι εγώ η μέθοδος των απίστων. Η κυβέρνηση σκέφτηκε το ίδιο. Παράτησαν την υποστήριξη. Στη συνέχεια, λίγα χρόνια αργότερα, από τον Σογκούν άρχισε να εμφανίζει ανωμαλίες".
  
  
  "Και τότε ΚΑΝ αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια προσπάθεια;"
  
  
  Γύρισε προς το μέρος μου. "Ναι. Αλλά μόνο αυτή τη φορά KAN, ανατρέξτε ονε και σωματικά, και γενετικά τέλεια δότη".
  
  
  "Έτσι, ότι ήσουν εσύ."
  
  
  Για να ήμουν εγώ. Εκτός από τον... — είναι замялся για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, — μου τη σωματική τελειότητα, είχα μια σειρά από, ας πούμε, "τάλαντα", που ΚΆΝΝΕΣ με πάθος το διαιωνίσει.
  
  
  — Το ταλέντο να σκοτώνουν εν ψυχρώ, είπα.
  
  
  Είναι σεμνά κοκκίνισε. "Ναι. Αλλά, ο κ. Κάρτερ, ακόμα και ταλαντούχος δολοφόνος. Έκανε μια παύση. — Αν και, αν σου αρέσει να το ακούω, το αίμα σου ακόμα μερικούς βαθμούς πιο ζεστά. Ποιος είναι, για να επηρεάσει το εγώ". Τώρα χαμογελούσε μου, είναι γατών χαμόγελο που την είδα, ο Τσεν-αν στην φωτογραφία που τραβήχτηκε την επόμενη μέρα, στη συνέχεια, τους φόνους, ο γερουσιαστής Сэйбрука. Γέλια Hun Λο πάρα πολύ, όταν ήρθε να σκοτώσει τον δούκα και την δούκισσα. Τώρα δεν ήταν ώρα για εξηγήσεις ονε τη διαφορά ανάμεσα σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο και άνθρωπος, που σκοτώνει μόνο σε αυτοάμυνα. Πριν από πολύ καιρό ήδη ερευνηθεί διεξοδικά τον εαυτό σας. Εδώ και πολύ καιρό να το θέσει χωρίς αψίδες, αναρωτιούνται, έτσι δεν είναι κακός της, όπως είναι οι άνθρωποι που την κατέστρεψε. Αν δεν πρέπει να τα παρατήσω όλα και να αποσυρθεί στο εξοχικό σπίτι. Όχι. Μεταξύ εμένα και του Λάος Цзеном ήταν μια τεράστια διαφορά. Την επανέφερε το θέμα εκεί που το ξενοδοχείο.
  
  
  — Και αυτές οι κλώνοι прижились;
  
  
  Ναι. Ca αρχή δεύτερη προσπάθεια. Όλη η ομάδα τα κατάφερε. ο δρ Куой εργάστηκαν για την τρίτη ομάδα, όταν το δίπλωμα δολάριο δεν θα μπορούσε να σταθεί. Καταλαβαίνετε ότι αντικαταστήσει το εγώ ήταν κανείς. Όλη η εγώ η επιχείρηση ήταν μυστική. Ονε βοήθησε μόνο ο γιος του. Ο γιος μετά προσπάθησε να αναδείξει τρίτη ομάδα, αλλά δεν είχε τη θέληση της γνώσης. Δεν έχουμε ξενοδοχεία, για την κυβέρνηση ήξερε τι κάνουμε, έτσι είμαστε ввезли είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες το λαθρεμπόριο. Εκεί έλαβε μια εξαιρετική γενετική εκπαίδευση. Ο γιατρός μας Куой — ο άνθρωπος από το Χάρβαρντ. Το γεγονός αυτό φάνηκε να άρεσε ονε.
  
  
  Η τάρα είπε: "Και τότε αυτό θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του".
  
  
  Lao Ζενγκ φαινόταν ευτυχισμένη, τι θα μπορούσε να απαντήσει "ναι". Αυτός το πολύ να έχουν περισσότερο τους γιους του, ειδικά μετά το ατύχημα. Και η φωνή εγώ ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σε αυτό το σημείο ο γιατρός Куой вынашивал τριάντα πέντε νέα pbx. Τριάντα πέντε νέα Lao Цзэнов. Όλα σε άριστη εκπαίδευση. Ευχαριστώ πρόνοια.
  
  
  Για μια στιγμή σκέφτηκε πόσο ih ήταν στην αρχική ομάδα.
  
  
  Ταχύτητα τις σκέψεις μου διέκοψε ένα σύντομο τηλεφώνημα.
  
  
  — Ω, ώρα για φαγητό, είπε. Διπλά μέρα άνοιξε ένα ζευγάρι των μοναχών, παρόμοια φίλο σε φίλο — κλώνοι; Όχι, δεν έχει νόημα - και σε μας, που κάνουμε με πέτρινο διάδρομο στην τραπεζαρία.
  
  
  Ήταν μια γιορτή, με την οποία είμαστε αντιμέτωποι. Λοιπόν, γιορτή, αν σας αρέσουν τα μυαλά πιθήκου, κατσικίσιο ουρά και ωμό καλαμάρι. Η τάρα δεν είναι αμέσως συνειδητοποίησε τι αντιμετωπίζει, και όρμησαν με όρεξη τριήμερη αποχή από τα πολλά "αχ" και "μμμμ". Στην delle εγκέφαλοι των πιθήκων νόστιμα. Αυτό είναι ό, τι είπα στον εαυτό μου, και ότι πρέπει να υπάρχουν, για να σώσει τη δύναμη. Αλλά συνέχισε σιωπηλά να ελπίζουμε, ότι στη γωνία υπάρχει ένα κατάστημα σάντουιτς, και αναρωτήθηκε, δεν θα βλάψω αν είμαι μόνος του, выскочив για γύρο. Απλά σκεφτείτε: τι αγρότης δεν ξέρει, να είναι και δεν είναι.
  
  
  Edu παράσχει σιωπηλή οι μοναχοί. Στη συνέχεια, κύρια πιάτα Lao Ζενγκ έδωσε εργασία σε ακατανόητη γλώσσα. Super φινάλε. Столетние αυγά.
  
  
  Η συζήτηση στο τραπέζι ήταν πολύ ευχάριστη. Ό, τι είναι πραγματικά το πω αργότερα. Όταν ήταν χαρούμενος και είναι ανοιχτό. Κάποτε αρνήθηκε το ρόλο ατάραχο, приветливого ιδιοκτήτη. Odin γύρω από τους μοναχούς για μια στιγμή άφησε την πόρτα ανοιχτή κουζίνα, και Lao Ζενγκ εξερράγη, τραβώντας το σακάκι πιο κοντά, για να προστατευτεί από τον θανατηφόρο ρεύματα. Ο μοναχός έτρεξε γρήγορα και έκλεισε την πόρτα, και του Λάος Ζενγκ βρήκε την ψυχραιμία του. Την εκμεταλλεύτηκε εγώ κυριεύουν τη θέση και τον ρώτησα εγώ για τη σχέση ανάμεσα στις ΚΆΝΝΕΣ και το Τάο και για το πώς αυτό το μοναστήρι γνώρισε την κομμουνιστική καθαρισμό.
  
  
  Αυτός χτύπησε τα χέρια του, και σιωπηλή οι σερβιτόροι άρχισαν να καθαρίσει αυτά τα τηγάνια. — Τίποτα δεν μπορεί να σας το πω αυτό, — είπε. "Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με αυτές τις πληροφορίες. Οι μόνες σχέσεις που μεταξύ μας υπάρχουν, — σχέσεις αμοιβαίου οφέλους". Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας μοναχός με βραστήρα τσαγιού. Είναι χύνεται ένα φλιτζάνι Αποθήκες και μία μου. Πήγε στο Λάος Цзэну, αλλά αυτός αυτά δεν κυμάτισε από αυτό, συνεχίζοντας να μιλάει. "Το μοναστήρι μας δίνει δύο σημαντικά πράγματα. Στο πρώτο εργαστήριο για τα πειράματα μας. Δεν είναι μόνο τα γενετικά πειράματα, αλλά και πειράματα με ό, τι μπορείτε να καλέσετε τα ναρκωτικά, αλλάζοντας τη συνείδηση". Έγειρε πίσω και έτριψε τα μπράτσα της καρέκλας.
  
  
  — Νομίζω ότι θα είχε την τιμή να δοκιμάσετε μερικά γύρω από αυτά;
  
  
  "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, Κάρτερ, ότι είμαστε αρκετά μακριά προχωρήσει σε αυτή. Χ-20 — ο μόνος παραισθησιογόνο χωρίς παρενέργειες". Куой είπε το ίδιο πράγμα, αλλά να ακούσετε καλά νέα ου αρχή για δεύτερη φορά δεν βλάπτει.
  
  
  — Και δεύτερον;
  
  
  Δεύτερον, δείτε και μόνοι σας. Απλά κοντά σε παράθυρο.
  
  
  Την πήγε στο παράθυρο.
  
  
  Και είδε το πεδίο των λουλουδιών. Είναι σέρνεται προς τον ορίζοντα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό ήταν το πεδίο παπαρούνες. Опиумные παπαρούνες. Για μια στιγμή το δοκιμάσει κάποιος-εγώ την αγοραία αξία του, αλλά δεν ξέρω τι έρχεται μετά τρισεκατομμύρια. Την κοίταζα από το παράθυρο.
  
  
  "Καλή εμφάνιση, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Δεν έπρεπε να δω εγώ το πρόσωπο, για να καταλάβουμε ότι τα πρότυπα της nen εμφανίστηκε λεπτή χαμόγελο.
  
  
  — Τότε είστε προμηθευτής, είπα, για αυτό το κλικ σε Νασάου και για την Κοινωνία Фезерстоуна.
  
  
  Είναι сдавленно γέλασε. - 'Περιβάλλοντα άλλων. Περιβάλλον πολλών, πολλών άλλων. Πιστεύουμε ότι το όπιο — το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου οργανισμού. Και το όπιο ήταν το κύριο όπλο στον προηγούμενο πόλεμο.
  
  
  "Και οι μοναχοί, — τον ρώτησε — συμφωνείτε με την με την πολιτική;"
  
  
  "Οι μοναχοί, — είπε — δεν γνωρίζουν την πολιτική. Δεν ξέρουν ακόμη και τι κάνουμε με τα ναρκωτικά. Μας το τι συμβαίνει στο εργαστήριο. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι όταν το κράτος ξαναγραφεί σε άλλους ναούς και τα μοναστήρια, η ΚΑΈΝ έχει κρατήσει ih για τους ih κρατά ανέπαφη. Είναι πολύ ευγνώμονες. Δεν κάνουν ερωτήσεις. Αν ήξεραν την αλήθεια, κι εγώ θα ήταν πολύ αναστατωμένος. Αλλά είναι απίθανο ότι θα το μάθουν.
  
  
  Την κοίταξε δύο μοναχοί για την ημέρα. Έχουν πέσει τα μάτια.
  
  
  "Δεν μιλούν αγγλικά", — είπε ο Λάο Ζενγκ. Έτσι, αν σκέφτεστε να τους πω, τι έχουμε στην delle κάνουμε, φοβάμαι, θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο. Αν μόνο — είναι neighed στο — θα κυριαρχήσει είναι αρκετά πολύπλοκη και малопонятный сузойский διάλεκτο.
  
  
  Το iso όλες τις δυνάμεις προσπαθούσε να μην εξετάσουμε την Τάρα.
  
  
  — Αλλά, είπε. 'Κάθισε. Το τσάι να κρυώσει. Και πρέπει να σου μιλήσω.
  
  
  Της, επέστρεψε στο τραπέζι. Την κοίταξε την Τάρα. Ήταν ασθενέστερη από ό, τι την περίμενα. Αυτές τις λίγες ώρες τώρα επηρεαστεί αρνητικά σε αυτήν. Ο nach ήταν βαριά βλέφαρα. Της, να φτάσει στο φλιτζάνι. Τα μάτια της ξαφνικά άστραφταν πάνω μου. Τα πράσινα φώτα. Αλλά αυτό σήμαινε: Σταματήστε! Την κοίταξε ξανά nach. Το τσάι ήταν με το συγκεκριμένο ναρκωτικό, και βρήκε είναι πολύ αργά. Την σήκωσε την κούπα και προσποιήθηκε ότι κάνω μια γουλιά. — Για τι άλλο θα το συζητήσουμε; — ρώτησε τον Lao Цзена.
  
  
  — Τα παιδιά, είπε. — Σας και μις Μπένετ.
  
  
  "Το τι;"
  
  
  — Παιδιά, πάλι αυτός. — Αλλά, ίσως, θα ήταν καλύτερα εάν ο γιατρός Куой εξηγήσει τα πάντα. Αυτός έσπρωξε μακριά από την έδρα και подкатился στο μικρό ένα διαπραγματευτικό συσκευή. Αυτός που πάτησε το κουμπί και шталь περιμένει. Μέχρι να κάνει το ίδιο πράγμα, να σταθεί πίσω σε μένα, την перелил τσάι πίσω στην κατσαρόλα. — "Τώρα", — είπε απλά στον προφορικό συσκευή. Στη συνέχεια, θα ήταν πάλι στο τραπέζι. Την κοίταξε την Τάρα. Ήταν λίγο ζαλισμένος, αλλά ακόμα καθόταν ειλικρινείς. Куой ήρθε και μου εξήγησε.
  
  
  Ήταν πραγματικά πολύ απλά.
  
  
  Πήγε να μας διδάξουν. Θα βγάλουν για τον εαυτό του έναν μικρό στρατό πράκτορες N3. Αλλά αυτή τη φορά αυτοί οι παράγοντες N3 θα λειτουργήσει στον ΚΑΝ. Η τάρα δώσε τους μια σειρά από λαμπερά επαγγελματίες στους τομείς της γενετικής. Κλώνοι Εμπορευματοκιβώτια, που θα συνεχίσει με τον εμβολιασμό ατόμων. Η πρώτη επιστημονική ικανότητα είχε ήδη χτισμένο σε γονίδια, και ΚΑΈΝ έμενε μόνο να παρέχουν την απαραίτητη πρακτική κατάρτιση.
  
  
  Αλλά θα ξενοδοχεία κάνει άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός.
  
  
  "Τι θα γίνει — έχουν σκεφτεί, αν έχουμε με την Τάρα θα είναι το παιδί. Ή περισσότερα παιδιά. Στατιστικά οι πιθανότητες ήταν τέσσερα προς ένα, ότι μπορούμε να παραγάγουμε παράγοντα, που θα ξεπεράσει όλους τους άλλους παράγοντες. Λαμπρή ο δολοφόνος με την επιστημονική άποψη. Το καλύτερο από δύο κόσμους. Και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας αυτό, όπως και το πρωτότυπο, παίρνουν την απαραίτητη ποσότητα διπλούν με εμβολιασμό. Ποια απόφαση για τις ΚΆΝΝΕΣ. Ο δρ Куой ήταν ενθουσιασμένος. Με πενήντα ή εκατό όπως суперклонов ΚΑΝ θα μπορούσε να αναλάβει τον κόσμο.
  
  
  Η τάρα άρχισε να πέφτει προς τα εμπρός. Ήταν λίγο υποτονική. Είναι βρέθηκα κόντρα πηγούνι του στο χέρι του, και φάνηκε, με δυσκολία συγκρατεί στη θέση τους. Επίσης έπρεπε να πιει το τσάι, ως εκ τούτου, άρχισε να μιμηθούν τη συμπτώματα.
  
  
  Lao Ζενγκ στράφηκε προς Куой. — Νομίζω ότι τώρα θα κοιμούνται, — ψιθύρισε. — Πότε σκοπεύετε να περάσετε την πρώτη εγχείρηση;
  
  
  — Για την ανατολή του ηλίου, — είπε. — Αν θα κοιμηθεί. Μέχρι τότε, χρειάζομαι χρόνο για να προετοιμαστούν στο εργαστήριο. Λειτουργία ήσσονος σημασίας. Κάθε κύτταρο του σώματος φέρει όλα τα γονίδια που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα ακριβές αντίγραφο. Την beru ριγέ δέρματα με ih βραχίονες. Όταν θα επιστρέψουν στα κελιά τους, την ih ρίξω μια ματιά.
  
  
  Η τάρα ήταν ήδη κοιμάται, βάζοντας το κεφάλι του σε μια καρέκλα. Κάτι την промямлил και κατέβασε το κεφάλι.
  
  
  Lao Ζενγκ χτύπησε τα χέρια του.
  
  
  Εμφανίστηκαν αρκετούς μοναχούς. Της ήταν πολύ βαριά για να έχω θα μπορούσε να φέρει ένας μοναχός και μου μετέφεραν οι δύο. Θα πήγαιναν από δω μοβ μας πίσω σε μας пропахшую γιασεμί κελί.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 23
  
  
  
  
  Звякнули τα κλειδιά σε μια αλυσίδα, και η πόρτα άνοιξε. Μας έχουν τοποθετήσει σε δύο διαφορετικά χαλιά, και τους μοναχούς άφησαν να φύγει. Γύρω από τη γωνία το δει με τα μάτια κλειστά, όπως Куой σκύβει από πάνω την Τάρα. Ένα μικρό φωτάκι στην αλυσίδα για τα κλειδιά εγώ μέσης замерцал. Είναι μια χούφτα αυτού και περαιτέρω την αρτηριακή πίεση και, στη συνέχεια, απρόσωπη δάχτυλο χάιδεψε το στήθος. Στη συνέχεια досталь γύρω από την τσέπη του ένα στηθοσκόπιο. Πρέπει να ήταν πολύ ευαίσθητη. Τα ακουστικά ήταν μεγαλύτερη από το συνηθισμένο και πιο βαθιά вонзались στα αυτιά. Φαινόταν ικανοποιημένος. Μετά ήρθε σε μένα.
  
  
  Τώρα στεκόταν πάντα μαζί μου και ήσυχα έβριζε. Οι μοναχοί δεν εξέδυσαν με σακάκι, και ονε την ήθελε γυμνή χέρι, για να μετρηθεί η πίεση του αίματός μου. Περάσαμε όλη τη φάρσα. Το νεκρό φορτίο του. Ονε ήταν δύσκολο να μου βγάλεις το σακάκι. Φορούσε ένα επίδεσμο στο χέρι μου και άρχισε να ταλαντεύεται. Αναρωτιόμουν πει αν ονε ο αρτηριακή πίεση, αν ο κοιμάμαι, δεν είναι ψέμα αν είμαι.
  
  
  Το ήξερες ότι δεν είναι έτσι.
  
  
  Μου χάιδεψε το στήθος του, στη συνέχεια τράβηξε το στηθοσκόπιο. Την περίμενε, ενώ η δροσερή μεταλλική λεπτομέρεια για να ακούσετε прижмется στο στήθος μου. Τότε την άρπαξε εγώ πίσω από το κεφάλι και τράβηξε ιδιαίτερα.
  
  
  Ο πόνος πρέπει να ήταν ισχυρή. Είναι запрокинул το κεφάλι του, και τα δάκρυα ήρθαν στα μάτια του. Αυτός βόγγηξε. Την άρπαξε εγώ για τη γραβάτα και πάλι τράβηξε, κατά το ήμισυ задушив του. Θα ανατρέπεται, ενώ δεν ήταν πάνω, και ρίχτηκε ονε χτύπημα στο σαγόνι και στη συνέχεια χτύπημα για το εγώ λαιμό, που θα καιρό για να κρατήσει το εγώ αναίσθητος.
  
  
  Για μια στιγμή το σκέφτηκα για το πώς να σκοτώσει το εγώ. Θα μπορούσε απλά να τον στραγγαλίσει. Αλλά αυτό μου φάνηκε ανόητο ταχύτητα. Το κερδίσω γύρο, αλλά θα χάσω τον αγώνα. Εγώ το θάνατο θα σήμαινε την θανατική μας καταδίκη. Όταν η ελπίδα να γίνει μέσα μας pbx εξατμιστούν Lao Ζενγκ αμέσως έστειλε να расстрельную ομάδα. Αν μας πυροβόλησε, αν πετύχατε το χαλαρωτικό σύριγγα. Τουλάχιστον, τότε θα σκοτώσουν εμάς. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια pbx συνέχισε να υπάρχει μαζί με το τριάντα πέντε αδελφούς, που πρέπει να έχουν εκκολαφθεί. Όχι, καλύτερα να το αφήσετε σε Lao Цзена όνειρο για λίγο. Τουλάχιστον για λίγο.
  
  
  Έπρεπε να δουλέψεις με τις αισθήσεις του σώματός του Куоя. Της έβγαλα το μπρελόκ με το εγώ της μέσης. Ήταν μια ολόκληρη συλλογή κλειδιών. Θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από είκοσι. Odin γύρω τους πρέπει να είναι το κλειδί για το εγώ-εργαστήριο. Και σε αυτό το εργαστήριο της ήλπιζε να μπει.
  
  
  Μετά την φρόντισε εγώ ένα λευκό παλτό. Από κάποια απόσταση, αυτό θα πρέπει να μου δώσει κάποια μεταμφίεση. Πίσω πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση, οι μοναχοί όλο το χρόνο σέρνεσαι μάτια.
  
  
  Αλλάξαμε ρόλους. Αυτή τη φορά ήταν νεκρό βάρος, και μου ήταν δύσκολο να γδύνομαι εγώ. Την κρέμασε μπρελόκ στη μέση και βάλτε το εγώ άσπρο παλτό. Της ήταν περίπου οκτώ εκατοστά πάνω από το γιατρό Куоя, αλλά εμένα δεν με ένοιαζε. Της, έσκυψε, γύρισε εγώ στάσιμο σώμα k γκρίνια και κάλυψα εγώ хлопчатобумажным από την κουβέρτα. Αν παρακολουθούσαν την τάξη, βρήκαμε να κοιμούνται καλά. Μόνο και μόνο για να μην ελέγξει πολύ προσεκτικά.
  
  
  Την, συνειδητοποίησα ότι πολύ στηρίχθηκε για να κάνει την τύχη του και σε άλλα μυωπία.
  
  
  Της έριξε μια τελευταία ματιά στον ειρηνικά κοιμάται την Τάρα και βγήκε στο διάδρομο.
  
  
  Πού να πάει;
  
  
  Είναι απίθανο, ότι το εργαστήριο βρίσκεται στο κτίριο. Ίσως να είναι στην αίθουσα σε ένα γύρω από τους προσκείμενους χώρους σε περισσότερο ή λιγότερο απομακρυσμένη τοποθεσία. Έτσι, πρώτα έπρεπε να βρει μια διέξοδο.
  
  
  Στο ευρύχωρο πέτρινο διάδρομο ήταν κρύο και σκοτεινό. Μόνο αναμμένα κεριά που στήθηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στον τοίχο. Ήταν και η μέρα, με τις κλειδαριές. Κελιά των μοναχών, που τώρα ' δεια; Ή απασχολούμενοι φυλακές;
  
  
  Πήγα προς τα αριστερά και πήγε κάτω από το διάδρομο σε δύο άκρα. Φεύγει στο εξωτερικό μέρα. Η πόρτα δεν ήταν κλειστή. Αν και με αλυσίδα για τα κλειδιά Куоя στη μέση μου, την ένιωσα ότι έχω τα κλειδιά από το σύνολο της επικράτειας.
  
  
  Η νύχτα ήταν σαφής και ήρεμη. Τα αστέρια έχουν ήδη ορατά, αν και ο ουρανός δεν είναι ακόμα σκοτεινό. Ήταν μόνο το μισό του ένατου ή δέκα ώρες, αλλά οι αδελφοί-ταοϊστές έχουν ήδη περιλάμβανε μια σιωπηλή ήρεμα σε ένα μεγάλο κτίριο, στο οποίο, ενδεχομένως, βρίσκονται ih ξενώνα.
  
  
  Αυτό σήμαινε, ότι αυτό δεν μπορεί να είναι το εργαστήριο.
  
  
  Ήταν πέντε κτιρίων.
  
  
  Όλα τα κτίρια του συγκροτήματος είναι χτισμένα γύρω από μια βαριά γκρίζα πέτρα, το πάχος στο ένα πόδι. Κρατάω τα χρήματα, έγιναν με το χέρι. Ειλικρινά, όπως το Σινικό τείχος. Αλλά μετά праправнуками αυτούς τους κατασκευαστές. Αυτό στα κτίρια ήταν μόλις εξακόσια χρόνια. Αλλά. Αρχικά ήταν φρούριο. Ή ίσως αυτό ήταν πάντα το μοναστήρι.
  
  
  Δωμάτια Lao Цзена, καθώς και τα "τα κελιά" ήταν το μικρότερο από τα πέντε κτίρια. Πίσω, πεσμένος σε όλες τις κατευθύνσεις, μακριά ήταν το πεδίο παπαρούνες. Λίγο πιο αριστερά σε ένα τεράστιο διώροφο ορθογώνιο βρίσκονται sleeping καταλύματα των μοναχών. Αντίθετα αυτό ήταν παρόμοιο με το αχυρώνα δομή, που αποδείχθηκε από το ναό. Οπότε υπάρχουν δύο περιβλήματα.
  
  
  Ως πιθανή εργαστήριο της επέλεξε το πιο απόμακρο αποχωρητήριο. Ίσως, διπλά κάγκελα στα παράθυρα και καπνού γύρω από το σωλήνα καταστήσει πιθανό για μένα. Της λέω ότι δεν έχει ακόμη και δεν είναι η χαζή επιλογή.
  
  
  Την έχει φτάσει σε αυτό το πολύ απλό. Επίσης απλά πέρασε mimmo, δύο μοναχοί με τα βιβλία που φρουρούσαν την πόρτα. Ένα ευρύ διάδρομο ήταν η ίδια, όπως εκείνη που την άφησε. Το υγρό και το κενό. Είναι τα κεριά. Рискнув, την επέλεξε ένα δωμάτιο και για μια στιγμή έμειναν κοντά, για να βεβαιωθείτε ότι μέσα δεν υπάρχει ήχος.
  
  
  Το δοκίμασα το κάστρο. Η πόρτα άνοιξε.
  
  
  Ήταν η μοναστική το κελλί. Το κρεβάτι ήταν ένα τίποτα, ως τη γωνία του δωματίου, καλυμμένο με χαλί.
  
  
  Εκεί ήταν το κοχύλι, το μαξιλάρι, μερικά βιβλία και μια μικρή λάμπα για διάβασμα. Την άναψε τη λάμπα και κοίταξε το βιβλίο. Ήταν δύο τόμοι μαρξιστική αγία Γραφή: "το Κομμουνιστικό μανιφέστο" και το "Κεφάλαιο", καθώς και μια σειρά από φυλλάδια. Την пролистал ih. Ένα γύρω τους ονομαζόταν " Πώς να συλλάβει слаборазвитую χώρα;" το άλλο", Όπως μου υπονομεύσει сверхразвитую χώρα;" Και αυτό περιελάμβανε όλα, εκτός από την Ισλανδία.
  
  
  Εδώ σίγουρα ζούσε μοναχός. Αλλά δεν ταοϊστική μοναχός. Το κομμουνιστικό μοναχός. Ένα από αυτά τα πράγματα σκληρή, αφοσιωμένους, κομμουνιστικών των ασκητών. Αναρωτιέμαι, πόσοι γύρω από αυτά τα δωμάτια ήταν απασχολημένος με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν έπρεπε να χάσουμε χρόνο. Της βγήκε μέσα από την κάμερα και πήγε mimmo άλλων, ακριβώς τις ίδιες ξύλινες πόρτες. Δεν ήξερα πώς θα το μάθω, πώς θα είναι η σωστή πόρτα. Δεν πίστευα ότι θα νέον φως κουτί με αναβοσβήνει πάνω της τα γράμματα του ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ. Αλλά για κάποιο λόγο περίμενα ότι η πόρτα θα είναι διαφορετικός, και ίσως λίγο πιο μοντέρνο.
  
  
  Κάπου πίσω από την πλάτη μου έκλεισε την πόρτα. Μαλακά shaggy ήρθαν σε μένα. Ήταν ένας άντρας. Σκυμμένο το κεφάλι, το συνεχίζαμε, καλύπτοντας το πηγούνι του με το ένα χέρι: Куои, размышляющий πάνω από το μυτερό γενετικό πρόβλημα.
  
  
  Ο άντρας πέρασε mimmo μου, ρίχνοντας μια ματιά σε μένα, και εξαφανίστηκε πίσω από μια στροφή στο τέλος του διαδρόμου.
  
  
  Τώρα έπρεπε γρήγορα να λάβει μια απόφαση. Της θα μπορούσε να μείνει εκεί που ήταν τώρα, και έτσι φέρει τον υποψίες. Θα μπορούσε να βγει προς τα έξω, ότι μπορεί να ήταν πιο ασφαλές, αλλά δεν είναι πολύ κερδοφόρα.
  
  
  Έχει επίσης διπλή ευκαιρία, ότι δεν θα βρω αυτό που ήθελα. Αλλά αν της έδωσε αυτές τις σκέψεις της ήταν λογιστής στο Νιου Τζέρσεϊ, και δεν μυστικός πράκτορας στο Ανόι.
  
  
  Την κίνηση προχώρησε και κατέληξε γύρω από τη στροφή. Και πενήντα χιλιάδες ενόρκους λογιστών από το Νιου Τζέρσεϋ χαμογελούν, όταν πάει να σπάσει σωλήνας απότομα έπεσε κάτω, παραλίγο να χτυπήσει το κεφάλι μου και με μια συντριβή χτυπώντας το στον τοίχο πίσω μου.
  
  
  Πιέστηκε στην γκρίνια, με περίμενε, με το τέλος του σωλήνα έτοιμο στο χέρι του. Εκείνη τη στιγμή, όταν ο σωλήνας χτύπησε στον τοίχο, άρπαξε εγώ για τον καρπό του και γύρισε, αλλά αυτός ο σωλήνας δεν ήταν το μοναδικό, φτιαγμένο από μόλυβδο. Εγώ την εξουσία του ήταν ακλόνητη. Ακόμα κρατώντας το σωλήνα, έκανε ένα ακόμα χτύπημα, αυτή τη φορά прицелившись στην υψηλή μου. Αλλά τώρα είναι καλή άρπαξε εγώ για τον καρπό και τον χτύπησα εγώ το γόνατο...
  
  
  Αυτό ήταν το υποκατάστημα. Δεν τον υποτίμησε τον. Ένα καλό χτύπημα δεν μπορούσε ακόμη και να χτυπήσει το άμυλο από το εγώ του γιακά.
  
  
  Της είχε απόλυτο δίκιο σε αυτό. Όταν μου το δεύτερο χτύπημα είναι περιστέρι μου στα πόδια του, και έπεσε στο έδαφος. Είναι sel καβάλα πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει. Την αναποδογύρισε, αλλά με άρπαξε από τον λαιμό. Το iso όλες τις δυνάμεις προσπαθούσε να σηκώσει από τον εαυτό μου εγώ, τα χέρια, αλλά μου φάνηκε ότι δεν είμαι αρκετά σκληρά.
  
  
  Αυτό το λεπτό πριν πεθάνει πολύ ελαφριά. Πολλές φορές της είχε μόλις ένα λεπτό από το θάνατο, και μόνο με αυτή την φωτεινότητα και το τελευταίο λεπτό ώρες έχουν μείνει.
  
  
  Πίπα ξαπλωμένη στο πάτωμα, έξω από την εμβέλειά του. Το έντονα επικεντρώθηκε στον ίδιο τον εστιασμένο κίνηση. Τα πόδια μου ήταν εγώ από την πλάτη σας. Την έβαλε τα πόδια του στο έδαφος και брыкнулся, όπως το άλογο, έτοιμη να επαναφέρετε седока. Δεν είναι που εγώ γύρω από τη σέλα, αλλά είναι λίγο έχασε την ισορροπία του και όταν είμαστε και πάλι άγγιξε το έδαφος, ήταν περίπου στην έκτη ίντσες προς τα δεξιά. Το χέρι μου άγγιξε σωλήνα, και της χτύπησε το εγώ του τα περισσότερα γκολ.
  
  
  Ugh.
  
  
  Είχε έλασης με μένα και ακίνητος, ξαπλωμένος στο πέτρινο δάπεδο, αίμα στάζει από ένα μεγάλο πορτοκαλί πληγές στο γκολ. Δεν θα αιμορραγεί πάρα πολύ καιρό. Ήταν νεκρός.
  
  
  Δεν μπορούσα να αφήσω εγώ εδώ και δεν μπορούσα να κουβαλήσω εγώ, το σώμα κάποια στιγμή. Ήμασταν λίγα μέτρα μακριά από το άλλο ξύλινο ημέρα — ακόμα μία φωτογραφική μηχανή. Της, άνοιξε την πόρτα και втащил εγώ μέσα.
  
  
  Της, έσκυψε πάνω από το σώμα του, όταν άκουσε τη φωνή γύρω του πλαισίου της πόρτας.
  
  
  — Το πρόβλημα, γιατρέ;
  
  
  Δεν γύρισε. Την сгорбился, έτσι και τώρα μου ανάπτυξη, και το πρόσωπο δεν μπορούσε να με πουλήσει. Το προσπάθησε να κάνει τη φωνή σας τόσο ψηλός όσο ο Куоя.
  
  
  "Θα γίνει καλά".
  
  
  "Μπορώ να το κάνω κάτι για σένα;'
  
  
  "Να εντοπίζουν, να το εγώ δεν ενοχλείται, όταν εγώ δεν θα είμαι".
  
  
  — Αλλά αυτό είναι το δωμάτιό μου.
  
  
  — Τότε πάρε εγώ δωμάτιο, κατάλληλο πάρε. Αυτό μαθηματικά χρειάζεται ξεκούραση. Ο υψηλός φωνή λίγο χαμηλή, αλλά από ότι φαίνεται, αυτό δεν το πρόσεξα.
  
  
  — Ναι, γιατρέ, — εν συντομία είπε. Και έφυγε προς τα αριστερά. Όταν έκλεισε την πόρτα πίσω της πάρα πολύ, για να μου δώσει να καταλάβω ότι δεν θέλει να υπακούει στις διαταγές, και δεν τον ένοιαζε που ξέρω γι ' αυτή.
  
  
  Την πέρασε ένα λεπτό στο απόλυτο σκοτάδι, για να αξιολογήσει την έκταση του χάους, που την έκανε κατά τη διάρκεια της έρευνας. Μέχρι τώρα δεν βρήκα τίποτα. Εκτός από τις δυσκολίες. Είναι πολύ πιθανό, ότι θα ήταν σε αυτό το κτίριο, και αν δεν μου τύχη, θα μπορούσε να είναι σε αδιέξοδο. Από τότε που τον άφησε Nassau, όλα πήγαν στραβά. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι άδικο προς τη σωστή κατεύθυνση. Tara και εκεί θα ξενώνες να είναι. Μαζί, ζωντανά, στο στρατηγείο στο pbx. Τώρα έμενε μόνο να ξεκινήσει το θέμα. Της άνοιξε την πόρτα και κοίταξε έξω στο διάδρομο. Ήταν πολύ καλά τι έκανα. Διότι ακριβώς σε αυτό το σημείο στο τέλος της αίθουσας άνοιξε την πόρτα και ακούστηκε μια κραυγή θα δείξει ψήφους. Στην αρχή ήταν τρεις. Τρεις συνθηκών στάθηκε στην πόρτα και θα τον άλλον φίλο καληνύχτα. Όλοι μιλούσαν αγγλικά. Την κατάλαβε, ότι αυτό ήταν μέρος του ih προπονήσεις. Στη συνέχεια, η πόρτα άνοιξε ευρύτερο, και είναι σαν να σηκώθηκε στο τέλος του ιμάντα μεταφοράς. Δύο... τέσσερα... δέκα... δεκαοκτώ... είκοσι ένα πανομοιότυπο αντίγραφο. Τμηματικά κλώνοι.
  
  
  Η συνάντηση, ή ό, τι ήταν, τελείωσε. Πήγαιναν στο δωμάτιό τους. Την επέλεξε διαμονή pbx αντί εργαστήριο.
  
  
  Εάν έχετε περιμένει την τρομερή σκηνή, όπου ο Κάρτερ ταυτόχρονα σκοτώνει είκοσι ένα δολοφόνο μολυβδοσωλήνα, τότε κάνετε λάθος. Σιωπηλά την ξανά έκλεισε την πόρτα και κατευθύνθηκε προς το παράθυρο.
  
  
  Ωστόσο, αν περιμένετε μέχρι να μου τα προβλήματα θα τελειώσουν, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Το μέρος φαινόταν εντελώς ακατοίκητο. Κάτω από το κάλυμμα χαμηλής, απαλά подстриженного βλάστηση της, ήταν το τελευταίο κτίριο. Πρέπει να είναι και ήταν το εργαστήριο.
  
  
  Της ήταν ήδη σχεδόν μέρα που ασχολείται με είχε υπό την προστασία σουκ αυτές τις πανταχού παρούσα μοναχούς. Τα περιβάλλοντα αυτά pbx, που ήταν όμοια με τη γέννηση, και των μοναχών, που φαινόταν το ίδιο στις ίδιες πλήρωνα και бритых κεφαλάς, είχα την αίσθηση ότι θα шталь μέλος κουκλοθέατρο απόδοσης σε φυσικό μέγεθος. Μόνο κάποιος έχει αρκετή φαντασία, όταν ονε έπρεπε να δημιουργήσετε διαφορετικούς χαρακτήρες.
  
  
  Θα περάσει mimmo του κτιρίου είναι περίπου πέντε μέτρα από την ημέρα που έσκασε μέσα από το πουθενά.
  
  
  "Ακόμα στη δουλειά... γιατρέ;"
  
  
  Η έμφαση στην τελευταία λέξη σήμαινε ότι δεν θα το πιστέψει αυτό το "γιατρό" και μετά από εκατό χρόνια. Την ένιωσα усталую νοσταλγία για το παλιό καλό ειδικών εφέ, τμήμα καλύπτοντας σε Ουάσινγκτον. Της έσφιξε το χέρι свинцовую το τηλέφωνο στην τσέπη σας, και γύρισε.
  
  
  Υποκατάστημα με περίμενε με το όπλο στο χέρι. "Τέλεια, N3, — είπε. Εγώ χείλη скривились σε презрительной χαμόγελο. "Θεέ μου. πώς θα μεγαλώσει, δρ Куой.
  
  
  Δεν μας έκανε ένα βήμα προς το μέρος μου, και ακόμα ήταν μακριά μου.
  
  
  —'Εντάξει.' Την άκουσα πως ήσουν κάποια ιερή αγελάδα. Οπότε δεν μπορώ να σε σκοτώσω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θέλουν να επιστρέψεις. Πήγαινε πίσω.
  
  
  Ήξερε τι αυτό το ξενοδοχείο. Δεν μπορούσε να με σκοτώσει, αλλά θα накачает με μόλυβδο, αν emu θέλεις. Απέκτησε χαρακτηριστικά, όπως τραύματα από σφαίρες, δεν μεταβιβάζονται στα παιδιά. Της έπρεπε να απομακρυνθεί. αλλά έπρεπε να δεις εγώ από την έκπληξη. Πριν προλάβει να πυροβολήσει. Ακόμα κι αν αστοχήσει, ο ήχος αυτής της 45άρι θα προσελκύσει εδώ ολόκληρη διμοιρία.
  
  
  Την στεκόταν ακίνητη, σαν ένα κομμάτι του βράχου. "Κάνε γρήγορα", είπε.
  
  
  Απλά συνέχισε να το κοιτάς, το ανέκφραστο πρόσωπο.
  
  
  'Γιατί; Γιατί μου το κάνεις αυτό; Δεν μπορείτε να με πυροβολήσει, αν τίποτα δεν σας κάνω. Δεν μπορείς να με πληγώσεις, — είπε ψέματα εγώ. "Η ομάδα αίματος αναβάλει την μικρή επιχείρηση, που είχαν ετοιμάσει για μένα. Έτσι, αν θέλετε, για να είναι πίσω της, θα πρέπει πρώτα να με πείσει.
  
  
  Εκείνος δίστασε. Δεν ήταν σίγουρος αν μου μικρή συμβολή στην επιστήμη αλήθεια ή όχι. Εν πάση περιπτώσει, είχε αμφιβολίες. Αν θα μου ξεφύγει, θα έχει προβλήματα. Αν накачает με σφαίρες, μπορεί να έχει ακόμη μεγάλα προβλήματα. Αυτό σήμαινε ότι εγώ τροχαία γροθιά αγώνα.
  
  
  Δέχτηκε την πρόκληση. Μόνο εγώ πρώτη επιλογή των όπλων δεν ήταν γροθιές και καράτε. Έχω μαύρη ζώνη στο καράτε. Αλλά έχω, επίσης, ήταν το μαύρο πάει να σπάσει ο σωλήνας. Ήταν όλα πολύ καλά το θέμα. Ου αρχή για δεύτερη φορά σε μισή ώρα είχα το σώμα, από το οποίο θα πρέπει να ήταν να απαλλαγούμε.
  
  
  Λοιπόν, η φωνή σας ήταν το κλειστό υπόστεγο. Αλλά ο δρ Куои θα μπορούσε να είναι το κλειδί για αυτόν. Μου πήρε έξι προσπάθειες, αλλά, τελικά, η πόρτα άνοιξε. Την έσυρε το πτώμα του υποκαταστήματος μέσα και κλείδωσε την πόρτα сераля.
  
  
  Οι μοναχοί ακόμα βρισκόταν, χαμήλωσε τα μάτια σου, φύλαγε την είσοδο στο εργαστήριο. Ήταν απίστευτο. Πιθανότατα, οι κλώνοι έχουν ih αδελφούς του, αλλά όλοι είδαν και δεν έκαναν τίποτα. Την άρχισε λίγο να καταλάβετε την εξήγηση την Τάρα ταοϊστική ηθικής. Δεν υπάρχει θάνατος, και τις προειδοποιήσεις όχι, οπότε αν μπορείτε να συναντήσετε με το γεγονός μας με τους άλλους. απλά δεν κάνεις τίποτα. Της, περπάτησε στην πόρτα του εργαστηρίου.
  
  
  Το εσωτερικό αυτού του κτιρίου ήταν διαφορετικό από τα άλλα κτίρια. Εκεί ήταν ένα μικρό θετή της μονής και μεγάλες άσπρες διπλές μέρα. Δέκατη κλειδί μου έδωσε πρόσβαση, και την ημέρα που άνοιξαν διάπλατα.
  
  
  Νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο μέρος όπου την είχε ποτέ.
  
  
  Κατά μήκος του τοίχου στάθηκε μια σειρά από μεγάλα γυάλινα φιαλίδια με τις αυξανόμενες φρούτα. Της κάνω τη χάρη να κατεβάσω την περιγραφή.
  
  
  Υπήρχαν και άλλα σωλήνα. Μικρότερα - με εξογκώματα ουσίες που επιπλέουν στο υγρό. Την μέτρησα πενήντα. Γύρω τους ήταν άνθρωπος και ποιος όχι, δεν θα μπορούσα να πω. Στο κέντρο του δωματίου στεκόταν μια καρέκλα. Για τα πρότυπα της nen έχουν κύτταρα με βατράχια και ποντίκια, και μερικές ινδικά χοιρίδια, που εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή, όταν την έχει συμπεριλάβει брылев.
  
  
  Απέναντι ήταν το γραφείο. Από το εργαστήριο εγώ χωρίστηκε μεγάλο παράθυρο γυαλιού, αλλά ήταν εκεί για όλα τα μάτια. Στον τοίχο υπό γωνία στο παράθυρο ήταν το όνειρο του κάθε τρελού επιστήμονα. Περίπου το έκτο μέτρων της επιφάνειας της καρέκλας, уставленного пузырящимися βαρέλια, питаемыми ηλεκτρικές θέρμανσης змеевиками, το υδάτινο πυκνωτές και μικρές τέμνοντες φανούς. Όλα μέρος έκλεισε με κάποιο μεταλλικό κουβούκλιο, κάτι σαν σχέδιο πάνω από τη σόμπα, και από εκεί ήταν άθραυστο γυαλί μεταξιού, закрывавшая όλα αυτά.
  
  
  Αλλά αυτό δεν είναι όλα.
  
  
  Στο πίσω μέρος του εργαστηρίου ήταν ακόμα ένα ζευγάρι διπλές πόρτες, ακριβώς δίπλα από την πόρτα στο γραφείο του Куоя. Την повозился με τα κλειδιά και άνοιξε ih. Της και πάλι ήταν σε ένα στενό διάδρομο. Έξι εσωτερικές ξύλινες πόρτες.
  
  
  Το βρήκα το κλειδί για την πρώτη.
  
  
  Ο νεαρός тайец είκοσι χρόνια раскачивался στο πάτωμα σε μια γωνία. Όταν με είδε. άρχισε να κλαψουρίζει και σκαρφάλωσε επάνω στη γωνία.
  
  
  Στο άλλο δωμάτιο η γριά με ένα άγριο, ένα άδειο βλέμμα πήδηξε πάνω μου και έγινε άγρια, бесцельными χτυπήματα να με χτυπάει στο στήθος. Την άρπαξε ee χέρι της και απαλά, αλλά σταθερά απομάκρυνε πριν. Αντί για μένα τώρα άρχισε το σφυροκόπημα με μαλακό γκρίνια. Πάλι έκλεισε την πόρτα και σκέφτηκε για μια στιγμή.
  
  
  Куой είπε ότι ήταν επίσης πειραματιστεί με ναρκωτικά στο εργαστήριο. Είπε ότι οι προηγμένες ναρκωτικά, το μυαλό-αλλάζοντας. Λοιπόν, αυτές οι δύο απόψεις, προφανώς, έχουν αλλάξει. Η επιστήμη κινείται προς τα εμπρός. Της, αποφάσισε ότι εκείνη τη στιγμή την είδε αρκετά.
  
  
  Της, πίσω στο εργαστήριο και επισκέφθηκε στο γραφείο Куоя.
  
  
  Οι τοίχοι ήταν γεμάτοι βιβλία και φακέλους. Πιθανώς, το προσωπικό του αρχείο. Το έψαξα εγώ έδρα. Δεν ήξερα τι περίμενα να βρω. Αλλά αυτό που βρήκα ήταν εξαιρετικό. Σετ από οκτώ κλειδιά. Την σύγκριση ih με τα κλειδιά στη ζώνη, που μου έδιναν την πρόσβαση στο εργαστήριο και τις κάμερες. Ναι. Όλοι ήταν το τηλεφώνημα. Της έβαλε ένα μικρότερο σύνολο αντίγραφα ανά λεπτό. Μετά μου ήρθε στο μυαλό μια άλλη ιδέα, και το έκρυψε ih στο στρίφωμα της εσώρουχα. Τα κρυμμένα πιθανότητες νίκης άρχισαν να αυξάνονται.
  
  
  Την έκλεισε και την πόρτα του εργαστηρίου του και βγήκε έξω, mimmo поникших των μοναχών, μέσα στη νύχτα.
  
  
  Περίπου στα μισά του δρόμου την είδε κάτι ενδιαφέρον. Δύο μοναχό, που είναι αρκετά ζεστό υποστήριξε. Είναι εκπληκτικό, ότι οι μοναχοί καθόλου μπορούσε να μιλήσει, αλλά ακόμα πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι τσακώνονταν για το άλλο με το άλλο. Της, κρύφτηκε πίσω από κάτι θάμνους, όταν πέρασαν mimmo μου, τώρα ήταν σιωπηλοί.
  
  
  Το υπόλοιπο της διαδρομής από το συγκρότημα της πέρασε χωρίς περαιτέρω εκπλήξεις. Το πολύ το ξενοδοχείο, για να έχω χρόνο. Της, πρέπει να απουσιάσει περίπου μιάμιση ώρα. Της φάνηκε ότι προκάλεσε αυτό Куою δίωρη απεργία, αλλά ακόμα ρίσκο. Όταν την πλησίασε τον κύριο στόχο μας, το σπίτι μας, ih φρουρούσαν δύο μοναχό. Όταν έφευγε, δεν ήταν. Αλλά, όπως και όλα τα υπόλοιπα, είναι να χαμηλώσουν τα μάτια του και δεν ασχολείται με καμία προσοχή.
  
  
  Δεν έχω δει κανέναν στο διάδρομο. Γρήγορα και αθόρυβα της, έφτασε μέχρι την ημέρα της φωτογραφικής μηχανής μας. Το σιγά άνοιξε την πόρτα. Η τάρα ήταν ακόμη εκεί. Ακόμα κοιμάται. Την κοίταξε μέσα από την κάμερα σε ένα άλλο μαξιλάρι. Куой ήταν ακόμα εκεί. Αυτοπεποίθηση στο delle του μπήκε στο δωμάτιο. Αλλά δεν έπρεπε να είναι τόσο σίγουρος.
  
  
  Δυο χέρια με άρπαξε από πίσω. Χέρι сомкнулась γύρω από το λαιμό μου. Την προσπάθησα να ξεγλιστρήσουν, αλλά το άλλο χέρι έχει διατηρήσει τον καρπό μου στη θέση του και закатала μανίκι, όταν αυτό το χέρι σφιχτά сомкнулась στο λαιμό μου. Την κοίταξε πίσω. Ήταν δύο μοναχό. Πρέπει να είναι σιωπηλά ακολούθησαν. Το τρίτο με περίμενε έξω από την πόρτα. Με μια σύριγγα. Ο δρ Куой σηκώθηκε από το κρεβάτι. Την ένιωσα ένα τσίμπημα. Την высвободился για έκτη ισχυρά χέρια και εξέχεε την οργή του για τον πρώτο μοναχό, παρουσιαζόταν εφικτός. Για παράδειγμα, σε μερικά δευτερόλεπτα rabbit hole άνοιξε και άρχισε να πέφτει.
  
  
  Πιο βαθιά.
  
  
  Όλο και πιο βαθιά.
  
  
  Και πάλι στη Χώρα των Θαυμάτων.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 24
  
  
  
  
  Η τάρα καθόταν για πάντα μαζί μου και είπε κάτι ακατάληπτο. Σε αυτό έχουν τη δική απαλό ροζ εσώρουχα. Στο αντιβράχιο σε nach ήταν τετραγωνική марлевая επίδεσμος. Η χαμήλωσε το βλέμμα σου στο αντιβράχιο. Εκεί ήταν το ίδιο τετράγωνο marley.
  
  
  Το έκαναν αυτό. Είναι вакцинировали μας.
  
  
  Οι κληρονόμοι ήδη ταξίδευαν σε δοκιμαστικούς σωλήνες, κάπου σε εργαστήρια σε όλο τον εφιάλτη, κάπου περιβάλλοντα спотыкающихся ποντίκια και βατράχια.
  
  
  Την πήδηξε από το κρεβάτι.
  
  
  — Ηρέμησε, μου είπε. 'Ηρέμησε. Είσαι ακόμα πολύ αδύναμος. Ημέρα προστατεύονται. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Γύρισε και άρχισε κάτι να ψιθυρίζουν. Της, κούνησε το κεφάλι του προσπαθώντας να καταλάβει από τα λόγια της κάτι λογικό.
  
  
  Μετά την είδα εγώ. Μιλούσε με τον μοναχό. Αυτό ασυναρτησίες έπρεπε να είναι σήμερα γνωστό μια διάλεκτος сутоев. Αυτή ήταν η αρχή για δεύτερη φορά, όταν η εμπειρία ήταν με έκανε να αμφιβάλλει για την δική здравомыслии.
  
  
  Ένας άνδρας καθόταν στο πάτωμα, ακόμα κρατώντας το πιάτο με το φαγητό, που ασχολείται με ενώνει το εγώ μας κάμερα. Ήταν ακριβώς το ίδιο, όπως και άλλοι. Бритоголовый. Αλλά όταν άνοιξε τα μάτια του, κατάλαβε ότι ήταν ξεχωριστός. Ποτέ πριν δεν έχω δει το μάτι. Σε αυτούς έχουν συναφθεί όλη η γνώση και όλη η αθωότητα εκατομμύρια χρόνια της ανθρωπότητας.
  
  
  Η τάρα γύρισε προς το μέρος μου.
  
  
  "Nin Tan — πρύτανη. Ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει. Τουλάχιστον, για να βεβαιωθείτε ότι η eda δεν έχει ναρκωτικό. Σχεδίαζαν νηνεμία μας ηρεμιστικό". Ee φωνή παράλογο λίγο τρέμουλο.
  
  
  Την κοίταξε Nin Tanga, σε αυτές τις ατελείωτες μάτια. Είναι όλη τη βοήθεια που μας παρέχει;
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. 'Δεν ξέρω. Να μας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση είναι εναντίον του εγώ της πίστης. Ότι και να μας συμβεί, αυτό θα πρέπει να είναι η θέληση, λοιπόν, ας πούμε, του Θεού. Είχε την αίσθηση ότι αυτό ενοχλεί, και αυτό εγώ ενοχλεί".
  
  
  — Τι είναι η θρησκεία, κατάλληλο διάολο, είπα. "Είναι άντληση ναρκωτικών και σκοτώνει ανθρώπους το θέλημα του Θεού;"
  
  
  Είναι ήσυχα κοίταξε. Λέει ότι εγώ δράσης δεν μπορεί να αποτρέψει τη δολοφονία. Μπορεί να επηρεάσει μόνο σε κάποιον που θα με σκοτώσουν. Αν δεν κάνει τίποτα, θα μας σκοτώσουν. Αν θα μας βοηθήσει, θα ih σκοτώσουμε.
  
  
  — Και για αυτό είναι όλα για φόνο;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι σοβαρά. "Αυτό είναι όλα για τη δολοφονία του".
  
  
  Το παρακινδυνευμένο. — Τότε γιατί μας βοηθάει;
  
  
  "Λέει ότι μας βοηθά να εξισώσει τις πιθανότητες".
  
  
  Την κοίταξε γύρω του. Ήμασταν δύο, και θα έχουν κλειδωθεί από ψηφιακές κάμερες. Δεν έχουν. Έξω ih ήταν πολλά. Όλοι οπλισμένοι. — Είναι σωστό αυτό καλεί;
  
  
  Ο μοναχός είπε κάτι. Η τάρα το έβαλε αυτό. "Λέει ότι κατανοεί τα συναισθήματά μας... αλλά το να μπορείτε να το καταλάβετε. Είπε... — είναι замялась, σαν να φοβούνται την αντίδραση μου. "Είπε ότι η κατανόηση θα σας φέρει την ειρήνη".
  
  
  'Α, ναι; Τότε είναι μεγάλη. Είναι εύκολο να λέει για τον κόσμο. Εδώ, στο εγώ μικρή ταοϊστικό ναό. Αλλά τι γίνεται εκεί; Και τι γίνεται με όλους εκείνους των κτηνών, που άνοιξε το δρόμο στη ζωή σας ευχαριστώ παπαρούνα, που καλλιεργεί στον κήπο; Ρωτήστε το τι σκέφτεται γι ' αυτό. Η τάρα κοίταξε κάτω στη γη και αναστέναξε.
  
  
  — Λοιπόν, πάρτε το χρόνο σας, είπα. "Ρώτα τον."
  
  
  Μιλούσαν ακόμα με τους σχεδόν δέκα λεπτό. Πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Nin Tang έκανε μια μακρά задумчивую παύση και μίλησε λυπητερή φωνή. Επιτέλους είπε κάτι που έκανε την Τάρα εξελιχθεί.
  
  
  "Δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό οπίου, — είπε. "Είναι λίγο ότι ξέρει για το τι συμβαίνει εκεί. Πέρασε όλη του τη ζωή. Αλλά λέει ότι πιστεύει — κρίνοντας από τη φωτιά στη φωνή σου, — είπε, — ότι είσαι κοντά στην πηγή συμπαντική ενέργεια. Μετά μου είπε να σας προειδοποιήσω ότι δεν είναι όλοι οι μοναχοί εδώ οι μοναχοί. Κάποιοι γύρω τους... περίπου μισό περίπου εκατοντάδες... αντάρτες ΚΑΝ".
  
  
  Και εγώ ήδη σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Αυτό εξηγούσε τους μοναχούς, που την είδα, спорящими, και εκείνων των μοναχών, που με πήραν για να κάνουν την ένεση. Αλλά το τελευταίο ζευγάρι που την είδα, φαινόταν ακριβώς όπως και όλοι οι άλλοι. Μέχρι κατεβασμένους μέσα στο μάτι. Την ανασήκωσε τους ώμους, νιώθοντας, όπως μεγαλώνει θαμπό οργή. — Ωραία, είπα. 'Είναι ωραίο να ξέρω. Δηλαδή οι μισοί γύρω τους αντάρτες. Αλλά αν όλοι φαίνονται το ίδιο, πώς μπορούμε να ih αναγνωρίσουν;
  
  
  Η τάρα έδωσε ανοιχτήρι και γύρισε προς το μέρος μου. "Λέει ότι στην delle δεν μπορούμε να το κάνουμε".
  
  
  Της, σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει πέρα δώθε σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. 'Λοιπόν, αν αυτό μπορεί να ηρεμήσει εγώ συνείδηση, μας είπε κάτι, αλλά δεν είπε τίποτα. Τα αινίγματα της ονε με την ψυχή.
  
  
  Nin Ταν σηκώθηκε. Θα πρέπει να πάει, " είπε ευγενικά. Αλλά θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της επόμενης ληφθεί γκρίνια. Και σε αυτά κουνάβι, μας άφησε μερικά ταοϊστική κοινοτοπίες:
  
  
  "Η δράση δίνει λιγότερες απαντήσεις από ό, τι σκέφτονται οι άνθρωποι".
  
  
  "Ιδέες ισχυρότερη όπλα".
  
  
  Τι πρόσθεσε στο μεγάλο τελικό λόγο:
  
  
  "Την Ημέρα των Θαυμάτων όλα θα γίνει πραγματικότητα". Και πάλι, αυτό είναι η κατανόηση είναι το κλειδί στην εξωτερική πισίνα. Τέτοιες συζητήσεις είναι πραγματικά με έχουν τρελάνει. Αλλά κοίταξε αντίο τα παλιά τα μάτια, και για μια στιγμή δεν ένιωσα τίποτα. Για μια στιγμή το ήξερα όλες τις απαντήσεις, και οι απαντήσεις ήταν σωστές.
  
  
  Έφυγε, και άκουσα, πώς εγώ το κλειδί κλειδώνει την πόρτα μας. Ο ήχος με έφερε πίσω στη σκληρή πραγματικότητα. Ήθελα να χτυπήσεις κάποιον γροθιά. Αλλά ο μόνος άνθρωπος δίπλα ήταν μόνο η Τάρα. Το συνέχισε να περπατάει πέρα δώθε στο δωμάτιο.
  
  
  "Καλά, ότι είσαι θυμωμένος μαζί μου τώρα", είπε. — Τι λες τότε το μυαλό σου; Τι κάνω εγώ σε πεισθεί παράγοντα AX για δέκα λεπτά.
  
  
  — Θα μπορούσες τουλάχιστον να προσπαθήσουμε, αγάπη μου. Αντί να επαναλάβω μου τις μαλακίες, είναι η κατανόηση του έφερε να με ενοχλεί".
  
  
  'Ω, Θεέ Μου. είσαι χαζός.
  
  
  "Αχ. Καλά. Είσαι έξυπνη, και το σκουπίδι.
  
  
  Αναστέναξε. 'Ών δεν είπα αυτό.'
  
  
  Ω, όχι;' Το έθεσε γύρω από ένα μαξιλαριών με το φύλο και την χαιρέτησα ε. Είναι όλα εδώ, μωρό μου, σε ένα κρυφό μικρόφωνο. Θέλεις την разыграю;
  
  
  Εκείνη αναστέναξε και πάλι. — Λοιπόν, δεν είναι από το γκι στο μυαλό. Απλά αυτό το ξενοδοχείο πω ότι αν με είχες καταλάβει...
  
  
  "Ναι, Ναι. Την ξέρω. Στη συνέχεια, το τέλος обрету ειρήνη".
  
  
  — Ναι, — είπε. Εκείνη κούνησε το κεφάλι της, πήρε άλλο ένα μαξιλάρι και το πέταξε σε μένα. Στη συνέχεια, αυτό και έγινε. Την πέταξε στο διάολο το μαξιλάρι, που κρατούσε στο χέρι του. Αυτή μπήκα στη πλευρά του, έχασε την ισορροπία της και προσγειώθηκε πίσω στο στρώμα. Από εκεί άρχισε να με μαξιλάρια που την ρίχνει στο διάολο. Σηκώθηκε με μεγάλη πορτοκαλί μαξιλάρι και άρχισε να με χτυπάει με αυτό. Την άρπαξε και με έσπρωξε πίσω στο στρώμα, και αρχίσαμε θερμά φιλιά. Αυτό μας λίγο πολύ παρήγορο. Θα είναι δύσκολο задышали και την αγκάλιασε. Τότε ήταν στο διάολο. Όλα ήταν ακριβώς όπως ήταν πάντα μαζί μας. Μόνο την τελευταία στιγμή μου πέρασε η σκέψη. Την отпрянул. — Μην ανησυχείς, μου είπε. "Αν θέλουν να κάνουμε για τους σούπερ-παιδιού, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγες εβδομάδες". Αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Η σκέψη ότι ΚΆΝΝΕΣ-το, να το κάνουμε, ήταν απωθητική. Το να κατέβεις με το διάολο και το φίλησε απαλά. "Συγνώμη αγάπη μου. Φοβάμαι, δεν θέλω να το ρισκάρουμε.
  
  
  Μετά από λίγο είπε: "Έχεις δίκιο. Της είπα ψέματα για σένα. Την μπορούσες να κάνεις παιδί ανοιχτά τώρα". Με φίλησε. Το θέλω από σένα παιδί.
  
  
  'Τώρα;'
  
  
  — Θέλω, όταν θα φύγουμε από εδώ. Και... δεν είναι και τόσο... καλά, δεν θα του ξενοδοχείου, για να το καταλάβει. Καλύτερα να σκοτώσω τον εαυτό σας από αυτό. Αλλά πιστεύω σε σένα, μου είπε με ένα χαμόγελο. "Νομίζω ότι, όπως είπε ο άνθρωπος, θα είστε κοντά στην πηγή της γνώσης. Το πιστεύω, ότι έχετε την ευγενή χαρακτήρα, και έχετε ένα τυχερό αστέρι που ήταν εκεί μας είπε αυτός ο άνθρωπος. Το πιστεύω ότι θα μας βγάλεις από δω.
  
  
  Της έπρεπε να το σκεφτείς. Την σηκώθηκε, τύλιξε την πετσέτα γύρω από τον εαυτό του και πάλι άρχισε να περπατάει πέρα δώθε. Τώρα ήθελα να άλλαζε τον ευγενή χαρακτήρα τσιγάρο. Την κοίταξε από το παράθυρο. Ήταν μεσημέρι. Την έχασα τη μισή μέρα.
  
  
  — Την βρήκε εργαστήριο, — είπε ο έι. 'Έλα εδώ.'
  
  
  Έκανε ένα σαρόνγκ γύρω από βαμβακερό σεντόνι και πήγα στο παράθυρο. Ξαφνικά ήταν πολύ υποτονική. Το επεσήμανε στο εργαστήριο και μου είπε γεια σου θέση. Έδειξε την ε τα κλειδιά που πήρε από την καρέκλα Куоя. Θα είχα ακόμα. - Ό, τι πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βγούμε από εδώ.
  
  
  — Πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις; — ήσυχα ρώτησε.
  
  
  — Φυσικά, είπε. "Η χρυσή ψυχή, και το τυχερό αστέρι; Για estestvenno. Πώς μπορώ να χάσουμε;
  
  
  Εκείνη αναστέναξε βαριά και δάγκωσε το λοβό του αυτιού. "Υπέροχο", είπε.
  
  
  Κλειδιά звякнула για την ημέρα. Είμαστε και οι δύο γρήγορα нырнули στους κρεβάτια, όπου παριστάναμε ότι κοιμόμαστε.
  
  
  Η πόρτα έκλεισε και πάλι. Την κοίταξε δίσκος με το φαγητό. — Καλύτερα να φάμε, είπα. "Ας υποθέσουμε ότι eda μας μεθά".
  
  
  "Μμμμ." Είναι корчилась στο χαλί, όπως το μοντέλο με το μάθημα της ζωγραφικής. "Χαίρομαι που δεν είναι έτσι. Φαίνεται, της πείνας. Μου το έφερε το δίσκο στο χαμηλό τραπέζι και έβγαλε το καπάκι με τον πιατάκια.
  
  
  Ωστόσο, είναι ύποπτο понюхала του. Είναι зевнула. — Μην ανησυχείς, είπε. "Είναι η κινεζική eda. Εσύ πάλι θα ξυπνήσεις σε μια ώρα.
  
  
  Έχουμε αναλάβει. Αυτό ήταν ένα απλό eda, ρύζι με λαχανικά. Αλλά ήταν νόστιμο και, τουλάχιστον, ήταν ικανοποιητική. Την κοίταξε την Τάρα και πάλι ένιωσα πείνα. Αλλά έπρεπε να περιμένει. Σε άλλο τόπο και σε άλλο χρόνο. Ένιωσε για τον εαυτό τους γνώμη μου, σήκωσε το κεφάλι, χαμογέλασε δειλά και έστρεψε ξανά την προσοχή του στο πιάτο.
  
  
  Της, προσπάθησε να καταλάβει. Αυτή η ξαφνική αμηχανία. Έχω πολλά σε αυτό πρέπει να καταλάβετε. Η αντίδραση των γυναικών είναι συνήθως απλή. Όταν έχω απορίες, τους γύρω τους, που μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί και ναι και όχι. Μόνο που αυτή τη φορά τίποτα δεν είναι απλό δεν υπήρχε καθόλου. Δεν ερωτήσεις και απαντήσεις. Δεν είναι δική μου γυναίκα και μου αισθήματα. Απλά τα ονόματα τώρα δεν ισχύουν.
  
  
  Δεν ήταν όμορφη κοπέλα με τα γυαλιά και δεν την ομορφιά για το ημερολόγιο, αν και εγώ δεν θα μπορούσε να φανταστεί μήνα, που δεν θα ήταν καλύτερα-nah. Ανήκε ως προς την κατηγορία Α και κατηγορία Β. Πτυχιούχος επιστημονική ιδιοφυΐα και μεγάλη υπάλληλος. Ήταν έξυπνη και σέξι. Τρυφερή και συναρπαστική. Είναι διεγείρονται με ενόχλησε μου, παράτησα μια πρόκληση για μένα, με έκανε να χαμογελώ. και αν με ενοχλούσε, είναι και με ερέθιζε.
  
  
  — Τι θα έλεγες να έρθω για δουλειά;
  
  
  — Πώς, ρώτησε, — θα μπορείτε να το φανταστείτε;
  
  
  Την απομάκρυνε από τον εαυτό μου δίσκος, καταστέλλοντας την επιθυμία να καπνίσει ένα τσιγάρο. Ό, τι πήραν Τάρα λέιζερ, είναι ένα πράγμα, αλλά το να πάρω τα τσιγάρα μου — βασανιστήριο.
  
  
  — Είμαι λίγο σκέφτηκα για αυτά τα монахах, είπα. — Και έχω μια ιδέα. Μπορείς γρήγορα να μιλήσει;
  
  
  — Στο сутоанском διάλεκτο;
  
  
  "Στην сутоанском διάλεκτο".
  
  
  'Η έτσι νόμιζα. Συνέχισε.'
  
  
  "Καλά, το ήμισυ των μοναχών εδώ — πράκτορες ΚΆΝΝΕΣ, έτσι δεν είναι; Ih περίπου εκατό, και είναι ανά πάσα στιγμή σπεύσει στη σκηνή, για να ματαιώσει τα σχέδιά μας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ih να καταστρέψει. Ή, τουλάχιστον, να αναδείξει ih γύρω από το παιχνίδι".
  
  
  'Καλά. Αλλά πώς ξέρουμε ποιος είναι;
  
  
  — Δεν μπορούμε να ih να μάθουν. Αυτό είναι και το θέμα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο ένας αληθινός μοναχός".
  
  
  Η τάρα αγριοκοίταξε. — Νομίζω ότι μπορούμε να πείσουμε εγώ να μας πεις αν θα το πιστεύαμε. Όχι, αν ξέρει ότι θα εκτονώσει αυτούς τους παράγοντες, μπορεί και χειρότερα.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. — Δε θέλω να σου πει. Το θέλω για να τα αληθινοί μοναχοί έπιασαν τους πράκτορες ΚΆΝΝΕΣ ή χειρότερα.
  
  
  Κάποια στιγμή, εκείνη απλά με κοιτούσε.
  
  
  "Θες κι εσύ να προκαλέσει βροχή ή, ίσως, έκανε γύρω από το άχυρο χρυσάφι;
  
  
  Της χαμογέλασε. — Δεν νομίζω ότι είναι, δήθεν, είναι δύσκολο.
  
  
  — Μπορείς να το πεις εύκολα. Ποιο επιχείρημα θα μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω; Εννοώ, πώς θα βεβαιώνετε άνδρες, αφοσιωμένους παίκτες ιδέα του να μην κάνουμε τίποτα, να κάνεις κάτι; Και δεύτερον, αν καταφέρετε ih να πείσει, τι όπλα θα τους προτείνουν να χρησιμοποιήσω;
  
  
  Και πάλι σηκώθηκε και μπήκε πέρα δώθε στο δωμάτιο. "Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της ερώτησης, την περιμένω ih ένστικτο αυτοσυντήρησης".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Δεν θα πετύχει. Δεν φοβούνται τον θάνατο.
  
  
  "Το ξέρω αυτό. Αλλά δεν εννοώ ih προσωπική επιβίωση. Εννοώ να σώσει ih πίστη. Κοιτάξτε, υπάρχει μόνο ένας λόγος, που θα συνδυάζονται με το κανάλι: να σώσει το μοναστήρι. Πρέπει να είναι η τελευταία εναπομείναντα προπύργιο του Τάο σε όλο Ινδοκίνα. Αν δεν σε όλο τον κόσμο.
  
  
  'Έτσι;'
  
  
  — Λοιπόν, όταν οι μοναχοί πεθαίνουν, ih πίστη πεθαίνει μαζί τους. ΚΑΝ δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μοναχούς. Αυτό το μέρος θα γίνει φρούριο ΚΆΝΝΕΣ, και δεν даосским ναό. Αν δεν θέλουν να παλέψουν για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση το τίποτα ισοδυναμεί με καταστροφή τον εαυτό σου".
  
  
  — Αλλά δεν θα πέθαιναν και χωρίς ih προστασίας;
  
  
  "Με τη βοήθειά μας θα μπορούσαν να μετακινηθούν σε άλλη θέση".
  
  
  Σε μια στιγμή έκλεισε τα μάτια στη σκέψη. — Όσο τη βλέπω, ακούγεται όμορφα. Αλλά και πάλι, έτσι, όπως και εσείς ρεαλιστική αμερικανός, και έχουμε να κάνουμε με μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία".
  
  
  — Δεν το πιστεύω, είπε. "Νομίζω ότι όλες οι ιδεαλιστές, στο τέλος είναι το ίδιο. Είναι έτοιμοι να πεθάνουν για τις ιδέες τους, αλλά δεν θέλουν να αντέξουν οικονομικά να πεθάνει για τις ιδέες του".
  
  
  Στο δίσκο υπάρχει ακόμη ένας την καρυδιά. Πήρε τα δάχτυλά σας και το δάγκωμα. Εκείνη χαμογέλασε. Καλή ιδέα, είπε. "Σε κάθε περίπτωση αξίζει να το δοκιμάσετε. Στην delle υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα.
  
  
  Την αναστέναξε. 'Τι;'
  
  
  "Πώς να πω "ιδεαλιστής" με сутоэнски?"
  
  
  Την παράτησε για να φύγουμε από το μαξιλάρι.
  
  
  'Όχι, όχι!", είπε. "Το κουίζ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Τι γίνεται με την έναρξη του δευτέρου μέρος;
  
  
  "Ποιο είναι το δεύτερο μέρος;"
  
  
  "Τι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως όπλο;"
  
  
  — Α, αυτό, της είπε με ένα χαμόγελο. "Ό, τι γύρω από το γραφείο του Λάος Цзена". Έπρεπε να περιμένετε λίγο, μέχρι να είναι στο ίδιο επίπεδο με μένα. Αυτό δεν πήρε ο nach πάρα πολύ χρόνο.
  
  
  'Θεέ μου. Τα όπλα moans.
  
  
  "Τα όπλα εγώ γκρίνια. Εγώ εκεί περίπου εκατό μονάδες, και υπάρχουν περίπου εκατοντάδες πραγματικούς μοναχούς. Και ο δάσκαλος των μαθηματικών θα έλεγα ότι δίνει ένα πράγμα όπλα ανά άτομο.
  
  
  — Γεια σου, αλλά περίμενε μια στιγμή. Όσο το θυμάμαι, αυτό το γυαλί στον τοίχο ασφαλείας, είναι наэлектризовано και κλειδωμένο.
  
  
  — Και μου την κοινή λογική μου λέει ότι, όπου υπάρχει το κάστρο, θα πρέπει να είναι και το κλειδί. Και ότι όπου υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια, υπάρχει και ένα διακόπτη. Και μία γύρω από τους μοναχούς στο δωμάτιο Lao Цзена πρέπει να ξέρει πού είναι".
  
  
  Κάποια στιγμή είναι αλήθεια κοίταζε, μετά άφησε ένα γελάκι, πήδηξες μερικές και με αγκάλιασε. "Μερικές φορές, μου είπε, είσαι κούκλος".
  
  
  — Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, είπα.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 25
  
  
  
  
  Εκείνο το βράδυ ξεκίνησε την Ημέρα των Θαυμάτων.
  
  
  Το πρώτο θαύμα έγινε, όταν η Τάρα έβγαλε από την τσάντα της ένα πακέτο τσιγάρα. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι αυτό το θαύμα ισοδυναμεί με добыванию νερού γύρω από το βράχο, αλλά τότε δεν είναι τόσο εξαρτημένοι από το κάπνισμα, όπως το.
  
  
  Το δεύτερο θαύμα πήρε λίγο περισσότερο χρόνο. Περίπου μία ώρα, για να είμαι ακριβής. Αλλά όταν Tang Nin και πάλι έφυγε με το τραπέζι το δίσκο, συμφώνησε να μιλήσω με το Ανώτατο Δικαστήριο. Αν το Δικαστήριο δεχτεί, τότε θα το κάνει με το δικό μου σχέδιο.
  
  
  Το τρίτο μπορεί και δεν πρέπει να θεωρείται θαύμα στο 100 %, αλλά είμαι έτοιμος να το ζήσω. Επειδή, πρώτον, δεν ήταν δική μου ιδέα. Αν δεν χρησιμοποίησα το τελευταίο σπίρτο Εμπορευματοκιβωτίων, την, ίσως, ποτέ δεν μπήκε στο γραφείο, για κάθε χρόνο, τι έχει απομείνει στις τσέπες μου, και, ίσως, ποτέ δεν βρέθηκε να είναι τρεις υπέροχες μάρκες, που την πήρε από το καζίνο, τη γρενάδα, με το κίτρινο περιεχόμενο, γύρω από σταγόνες. Ως εκ θαύματος σε ραφές камзолы έμειναν.
  
  
  Ο χρόνος ήταν επίσης αρκετά θαυμάσια. Επειδή σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα την ημέρα τεντωμένα κλειδί, και ήρθε ο μοναχός, повидимому μέσω πρακτόρων ΚΆΝΝΕΣ, για να μας δοκιμάσετε.
  
  
  Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες, μετά την τελευταία μας αντιμετωπίζεται ναρκωτικό τροφίμων, και θα έπρεπε να είναι χαλαρή. Διότι στο χέρι μπορεί να έχει όπλο, αλλά δεν ήταν σε εγρήγορση. Και όταν έσκυψε να εξετάσει καλύτερα, δεν ήταν δύσκολο να την ονε σπαδικασ τσιπ, κρυμμένο στην παλάμη του χεριού μου. Το μόνο που του πήρε τα όπλα. Γκάν περίεργο ρωσικής παραγωγής. Семизарядный περίστροφο διαμετρήματος έκλεισε με αύξηση 7,65.
  
  
  Μετά από περίπου δέκα λ., όπως είναι και αναμενόμενο, ο συνεργάτης του ήρθε σε ετήσια βάση, τι συμβαίνει.
  
  
  Τώρα ήρθε η ώρα να δράσουμε. Δεν ήξερε την έκβαση της συνάντησης Nin Tanga, αλλά τώρα η κατάσταση ήταν τέτοια. Και δεν είναι γύρω από αυτούς που χάνει την ευκαιρία.
  
  
  Η τάρα και την переоделись στην μοναστική ρούχα, έβαλαν κουκούλες, για να καλύψει το κεφάλι. Αυτό ήταν ένα ακόμα αδύναμο συγκάλυψης. Αλλά, τουλάχιστον, οι μοναχοί έχουν όλα τα μεγέθη και την ανάπτυξη, έτσι ώστε η σωματική διάπλαση και η ανάπτυξη δεν μας δόθηκε. Της έκλεισε την πόρτα μεταξύ μας και μας бессознательными τους φρουρούς, και εμείς χωρίς δυσκολία ξέφυγε γύρω από το κτίριο και διέσχισε το σκοτεινό έδαφος.
  
  
  Πήγαμε ανοιχτά στο εργαστήριο.
  
  
  Η τάρα ένιωσε σαν στο σπίτι περιβάλλοντα бурлящих βαρέλια και σύγχρονο εξοπλισμό. Γρήγορα αναγνώρισε трехмесячных pbx. Νέοι κλώνοι Lao Цзена. Άλλα πλάσματα έχουν πιθήκους, είπε. Στη συνέχεια θα κοιτάς σαν κύβος φερμουάρ, σε μια σειρά από σωλήνες. — Μας, — βραχνά είπε. Και γύρισε μακριά.
  
  
  Της βρισκόταν σε επιφυλακή, ενώ είχε περιφέρεται σε μια ντουλάπα γεμάτη από χημικές ουσίες, προσπαθώντας να καταλάβω τι να κάνει με αυτούς. "Τι νομίζετε," είπε επιτέλους. "Θα μπορούσα να σκοτώσει pbx, προσθέτοντας θυμό στο ih διατροφή. Αλλά στη συνέχεια, στο εργαστήριο θα ήταν ακόμα άθικτα, και Куой θα μπορούσε να ξεκινήσει και πάλι το συμπέρασμα μιας νέας ομάδας αύριο... — έπεσε στις σκέψεις του, χτυπώντας ελαφρά με τα νύχια της στα δόντια.
  
  
  "Ή είναι;"
  
  
  "Ή... μπορώ να κάνω λίγο тринитрата γλυκερίνη, και σε αυτό θα τελειώσει".
  
  
  "Μονοπαλμι γλυκερίνη?"
  
  
  "Η νιτρογλυκερίνη για σας".
  
  
  "Και για σένα το ίδιο.'
  
  
  Της χαμογέλασε.
  
  
  'Λοιπόν?'
  
  
  "Ναι. Προς τα εμπρός, συνέχισε. Γρήγορα κάνε νιτρογλυκερίνη. Δεν ήθελε να τους δώσει την αρχή μια δεύτερη ευκαιρία".
  
  
  Κυνηγά δουλειά, μαζεύοντας οθόνη γυαλιού, перекрывавший αναβράζοντα χημικές ουσίες. Επέλεξε ένα μεγάλο στρογγυλό φλασκί γεμάτο με διάφανο υγρό, που σε σταγόνες подливали σε διπλανό σωλήνα με άλλο διαφανές υγρό. Αυτό το πράγμα ήταν στην нагревательном σπείρα και έκανα μεγάλες θορυβώδη κουδούνια. Πάνω στην φιάλη τοποθετείται конденсационную στήλη, και το κρύο νερό έχει διατηρήσει τη θερμοκρασία ακόμη και κατά την ανάδευση ουσιών αυτόματη мешалкой. Δεν шталь να τη ρωτήσω, τι ήταν για την περίπτωση στην delle. Έτσι ή αλλιώς, πέταξε όλο αυτό το κάσιους στο αποχετευτικό δίκτυο.
  
  
  Στη συνέχεια πήρε δύο ακόμα υγρό, και τα δύο άχρωμο; αρμόσει σε μια φιάλη, και το άλλο στο σωλήνα για τη διατροφή. Αν είχα ποτέ αμφιβολίες, τώρα θα είχαν εξαφανιστεί. Ο nach πραγματικά ήταν η αιτία να είναι εδώ. Λειτουργεί με το γρήγορο και αποτελεσματικό ευκολία κάποιου рыжеволосого άνδρες σε καφέ κουκούλα, μια καλή νεράιδα, που αναμιγνύει το μάτι σαλαμάνδρες με δάκρυα μονόκερου. Έχει ανεβάσει στη θέση του σωλήνα του ψυγείου και διάστρωσής.
  
  
  — Καλά, — είπε. Και όμως, την Ημέρα των Θαυμάτων προκάλεσε συμβαίνει το πρώτο ψεύτικο σημείωμα.
  
  
  Και πολλά άλλα ψεύτικα nott.
  
  
  Αυτά τα ψεύτικα νότες έχουν - αριστερά δεξιά Με το Vin. ο δρ Куои και δεκάδες πλαστά μοναχών με μια ντουζίνα πραγματικά μεγάλα περίστροφα. Αυτά τα ηλίθια семизарядные πιστόλια Нагана.
  
  
  Εμένα δεν εκφοβίζεται. Αν το odin, την έπαιρνα Куоя όμηρο. Αλλά και οι ίδιοι ήξεραν αυτή τη θεωρία τους ομήρους. Οι δύο μοναχοί πλησίασε την Τάρα, έβαλαν το όπλο γεια στην πλάτη και Vin διέταξε να πετάξουν τα όπλα.
  
  
  Την αναστέναξε. Και έπεσε όπλα. Την ξεκίνησε να αποκτήσει την κακή συνήθεια να είναι καλωδιωμένο τους.
  
  
  Της είπε ονε είναι.
  
  
  Είπε ότι ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από αυτή τη συνήθεια. Ότι αυτή ήταν η τελευταία δέσμευση. Ότι δεν είμαι πια το σκάσω. Куой πρόσθεσε ότι ήρθε η ώρα να δημιουργήσει μια νέα συνήθεια. Είναι κάτι πειραματιστεί, αλλά σε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα... Μας αγενής πήγαν σε ένα από ιβάν στο βάθος του εργαστηρίου. Δίπλα στην κάμερα της γριάς, η οποία ασχολείται με θαλασσών στα σχετικά τοίχων, και την κάμερα του νεαρού, регрессировавшего στην παιδική ηλικία. Μας πέταξαν μέσα, захлопнули την πόρτα, και μετά ακούστηκε ένας βαρύς ήχος задвигающегося μπροστά της το μπουλόνι.
  
  
  Shaggy εξαφανίστηκαν.
  
  
  Τα παράθυρα ήταν зарешечены. Το κλουβί ήταν μικρή. Μέσα δεν υπήρχε τίποτα, εκτός από обитых стеганой το ύφασμα των τοίχων. Ήμασταν σε ένα μαλακό ψηφιακές κάμερες. Και επρόκειτο χρησιμοποιώντας τα μικρόφωνα και τα ηχεία μας με το νου τόσο, ώστε αυτή η μαλακή κάμερα μπορεί να έρθει σε πρακτικό. Τουλάχιστον, επρόκειτο να προσπαθήσει.
  
  
  Το μόνο που ήξερα είναι ότι δεν έχουν πετύχει. Καμικάζι δεν είναι το στυλ μου, αλλά μου φυσικού αερίου βόμβα ήταν κρυμμένη ανάμεσα πόδι. Αν την αφήσω σε κλειστό χώρο, που θα μας μαζί του. Αλλά, τουλάχιστον, θα σε επαφή με Квоем. Το φθάσω του δημιουργού, ενώ οι δυνάμεις μου δεν είναι κατεστραμμένα.
  
  
  Την κοίταξε την Τάρα. Ήταν τρομοκρατημένος. Την γνώση συμπτώματα. Μάτια ορθάνοιχτα, ανέκφραστη φάτσα του. Το άγχος είναι διαφορετικό από το φόβο. Ο φόβος σε κάνει να ανησυχείς στο έπακρο. Τρόμος που παραλύει.
  
  
  Την πήρε ee στα χέρια του και προσπάθησε να φτιάξει το κέφι. Τον προσπάθησε να αποσπάσουν μέσα από nach κρίσεις πανικού. Ακόμα έτρεμε. Την συγκλόνισε την. Την χτύπησε ee. "Ξύπνα αγάπη μου. Χρειάζομαι.'
  
  
  Είναι ενεπηξε καρφιά στο χέρι μου. — Συγγνώμη, είπε στραγγάλισε φωνή. — Εγώ... φοβάμαι. — Ράφτη, έχεις δίκιο, είπα. — Τι νομίζεις ότι είμαι;
  
  
  Έκανε την έκπληξη με κοίταξε. 'Άγχος;'
  
  
  — Ο χριστός, είπα. "Αν δεν το έκανε, θα ήταν ήδη έτοιμος για αυτό το μαλακό ψηφιακές κάμερες".
  
  
  Έχει σημειώσει το κεφάλι της στον ώμο μου και απλά μου την πέφτει εκεί. "Γιατί μου τώρα είναι καλύτερα και όχι χειρότερα;"
  
  
  "Επειδή είσαι κλειδωμένος με τον άνθρωπο, και όχι με τη μηχανή". Είναι διακριτικά χαμογέλασε μου. Νευρικά, αλλά με ένα χαμόγελο. "Αν είναι έτσι, — είπε, — γιατί έχεις στον κώλο μου γράφει "Made in japan"?"
  
  
  "Επειδή έχει δημιουργηθεί εκεί," είπε ότι, ακολουθώντας αυτήν την πορεία. Το πέρασε το χέρι του από τα μαλλιά. Είναι подражала τον εαυτό της, αλλά, τουλάχιστον, και πάλι τον έλεγχο.
  
  
  — Γρήγορα, είπα, να είμαστε λογικοί. Πρώτον, όταν αυτό το καταραμένο πράγμα πάει να σπάσει;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Μην ανησυχείτε γι' αυτό. Αν το έκλεισα το κρύο νερό, θα ήμασταν ήδη νεκροί. Αλλά για να εκραγεί, χημική ουσία πρέπει να ζεσταθεί μέχρι 240 βαθμούς, αλλά από μόνη της δεν φτάνει. Επίσης μου κατάφερε και πάλι κάτω από αυτό το γυάλινο κουρτίνα. Δεν ξέρουν καν ότι άλλαξα πάλι χημικές ουσίες, δεν μπορούν οι ίδιοι να σκοτώσει τους pbx. Πρώτα ήταν... καλά, ας πούμε, eda για pbx.
  
  
  'Τότε όλα καλά. Όσον αφορά Куоя και εγώ αστείο όπλο, έχω μια ιδέα. Το ήξερες ότι αν Куой θα έρθει, μπορεί να έρθει όχι με μια ολόκληρη διμοιρία. Λίγα μοναχών με наганами, πιθανότατα, θα ήταν αρκετή. Θα σκεφτεί γι ' αυτό. Της είπε η Τάρα, τι εννοούσα.
  
  
  Πήραν το χρόνο πίσω. Μπορεί να είναι, απλά πήρε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν.
  
  
  Βρεθήκαμε στις δύο πλευρές του μέρα. Η τάρα ήταν στα δεξιά. Όταν ανοίξει η πόρτα, θα είναι αυτό.
  
  
  Βαριά σιωπή накапливалась και вторгалась μας κάμερα. Αν η κυρία δίπλα μας χτυπήσει σε τοίχο, τότε λουρίδα έθαψε θα τον ήχο. Της είπε η Τάρα λίγο ύπνο, αν νομίζει ότι hey αυτό είναι απαραίτητο. Πίστευε ότι hey αυτό είναι απαραίτητο. Είμαι ξύπνιος και παρακολουθούσε τη σιωπή. Περίμενα πότε θα γίνει πόλεμος.
  
  
  Αναρωτιόμουν, ποιο είναι το φάρμακο Куой έχει ετοιμάσει για μας. Το σκεφτόμουν αυτά τα παλιά sci-fi ταινίες, όπου καθηγητής πανεπιστημίου χημεία μετατρέπει τους φοιτητές σε γιγαντιαία έντομα. Ή εκείνο στο οποίο οι αστροναύτες передозируются τις ακτίνες και να μετατραπεί σε τρελά κάκτους. Κάρτερ συναντά τον δρ Вейла Τιτίβισμα. Σύντομα σε αυτό το θέατρο. Δύο πακέτων ποπ κορν και πολλές κόκα-κόλα. Μετά πας σπίτι και να κάνεις έρωτα της ιρίνα.
  
  
  Η τάρα για μια στιγμή να ανακινείται σε ένα όνειρο. Της εκτιμάται ότι ήταν περίπου έκτη ώρα το πρωί. Τα πουλιά μπαίνουν και πετούσαν εδώ και μια ώρα, και το άγιον χύνεται μέσα зарешеченные παράθυρο. Την ταρακούνησε την.
  
  
  Το πρώτο λεπτό της αποκατάστασης είναι η πιο δύσκολη. Την κοίταξε, όπως αυτή οδήγησε σε μια πολιτική αντίληψη μου ένα καφέ κρυφά και καπιτονέ τοίχους. Έτριβε τα χέρια του τα μάτια. 'Τι ώρα είναι;' Είναι ολόγυρα. 'Oi.' Λοιπόν, τελικά να επιστρέψει στη χώρα των ζωντανών. "Νομίζω, δεν ξέρουμε, έτσι δεν είναι;"
  
  
  — Ήρθε η ώρα να σηκωθείς, είπα.
  
  
  "Είχα μια τέτοια καλή, ασφαλή ύπνο. Ονειρεύτηκα ότι θα...
  
  
  "Shh."
  
  
  Την άκουσε, άνοιξε την πόρτα στο διάδρομο. Η πόρτα του εργαστηρίου. Η τάρα και πάλι κρεβάτια ειλικρινείς σε γωνία, όπως κάναμε πρόβα. Όταν η πόρτα άνοιξε, ee πτώμα ήταν κρυμμένο, αλλά ee χέρι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτόν. Ήταν έτοιμη για δράση. Κατά την άποψή της, την ώρα ήταν ιδανική. Δεν είχε κοιμηθεί αρκετά για να μείνουν ξύπνιοι, και αρκετό καιρό, για να φοβούνται. Την θέσει στην άλλη πλευρά μέρα, leant το κεφάλι στην γκρίνια. για ύπνο.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε. Δύο ένοπλες μοναχός περιβάλλεται δρ Куоя. Στο χέρι Куоя ήταν εγχύσεων.
  
  
  Πήγε γρήγορα και καλά.
  
  
  Ο πρώτος μοναχός - πράκτορας ΚΑΝ έσπρωξε με το περίστροφο. Από την ημέρα που εμφανίστηκε το χέρι Εμπορευματοκιβωτίων. Αρχή δεύτερη μοναχός αισθάνθηκε ένα ελαφρύ τσίμπημα σε γυμνά πόδια. Το τελευταίο μάρκες από τη γρενάδα. Την έκανε βαθύ κάθισμα και κράτησε το όπλο. Πυροβόλησε τυχαία, σε стеганую τοίχο. Куой σταθεροποιηθεί. Αρχή δεύτερη μοναχός έπεσε αναίσθητος. Τώρα έχω στα χέρια μου ήταν τα όπλα. Ο πρώτος μοναχός πήρε δύο σφαίρες στο στομάχι. Куой άρχισε να τρέχει. Την έβαλε ονε μόδα και κράτησε, μέχρι την Τάρα άρπαξε εγχέει και έκανε ονε ένεση. Εγώ μάτια закатились από το φόβο. Λιποθύμησε. Την σήκωσε ένα δεύτερο όπλο με το έδαφος και παρέδωσε εγώ Τάρα. Στη συνέχεια, την πήρε το κλειδί και κλείδωσε Куоя εγώ και τους φίλους σας σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
  
  
  Ήμασταν και πάλι ελεύθεροι. Αυτό σημαίνει, ότι είμαι εξαιρετικά έξυπνη και εξαιρετικά ηλίθιος. Επιλέξτε το. Αλλά δεν μου λες ρευματισμούς...
  
  
  Η τάρα, έγειρε στην γκρίνια και έκλεισε τα μάτια. "Μπορώ να την αποσύνδεση τώρα;" Ήταν πολύ αδύναμη.
  
  
  — Νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις άλλο την ώρα;
  
  
  Εκείνη αναστέναξε και πάλι επαναφέρει. "Το υπόσχομαι".
  
  
  — Πάμε, είπα.
  
  
  'Μισό λεπτό.' Μου έδωσε το όπλο που έδωσε ει. — Περίμενε, ε; Αυτή ξεκίνησε τον δαντέλλα το μοναστηριακό ενδυμασίας. Ο μοναχός έχει ύψος με μένα, και το στρίφωμα ενδυμασίας περιπλανιόταν περίπου έξι ίντσες από το πάτωμα. Τράβηξε το εγώ προς τα επάνω, μέχρι να шталь πάνω από τους αστραγάλους της. "Κράτα αυτό τώρα". Της κρατούσε το ύφασμα μέχρι να είναι και πάλι σφιχτά завязывала δαντέλλα και υπολογισμούς πάνω από αυτό το επιπλέον ύφασμα.
  
  
  — Το ξέρω, είπε. "Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο, αλλά θα ήταν καλύτερα αν πρέπει να τρέξω". Πήρε το όπλο του. 'Καλά. Πού θα πάμε, αφεντικό;
  
  
  "Στο εργαστήριο".
  
  
  Είμαστε στην ημέρα, και άνοιξε το. Την χειρονομία διέταξε Δοχείο για να κρατήσει μακριά. Μέσα ήταν απασχολημένοι δύο βοηθός εργαστηρίου. Ήταν ντυμένοι όπως οι μοναχοί, αλλά ih κρυμμένα ήταν καλυμμένα με λευκά εργαστηριακές μπουρνούζια. Δούλευαν στο εσωτερικό εργασίας, αλλά δεν αγγίξει δημιουργία Εμπορευματοκιβωτίων.
  
  
  Της, γλίστρησε σε αθόρυβα την πόρτα και πέρασε μέσα από το δωμάτιο. Όταν ήταν περίπου δέκα μέτρα πίσω τους, της είπε: "Κουράγιο, και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Γυρίστε αργά.
  
  
  Έκαναν, όπως τους είπαν. Της είπε η Τάρα.
  
  
  "Τι έχουμε σε αυτό το φαρμακείο, για να ih σιωπή για μερικές ώρες;"
  
  
  Πλησίασε στα ράφια με μαγικά φίλτρα και έρευνα για την ταξινόμηση. — Μμμμ, τι γίνεται... τι λες για λίγο амобарбитала; Αυτό είναι αρκετό για ένα καλό, ξεκούραστο cola".
  
  
  "Είμαι καλά".
  
  
  Έχει αρχίσει να μαγειρέψουν σύριγγες. "Τι προτιμάς. Φυσιολογικό ύπνο ή σε ποιον;"
  
  
  — Ο ιησούς, είπε. "Η επιλογή για τον αγοραστή". Δεν πήγε το μάτι με δύο μοναχούς. Odin γύρω τους προσεκτικά πέρασε το χέρι του στο τραπέζι.
  
  
  Στη συνέχεια, για θησαυροφυλάκια, είπε, κατά το ήμισυ γεμίζοντας βελόνες για υποδόρια ένεση.
  
  
  Την πυροβόλησε στο κύπελλο, στο οποίο εκείνος άπλωσε το χέρι του. Το γυαλί ράγισε και κίτρινο υγρό προέκυψε. Είναι разъела επιφάνεια της καρέκλας.
  
  
  Όλοι έχουμε δει αυτό. Της, κούνησε το κεφάλι του. — Νομίζω, καλύτερα να φύγεις από εκεί. Δεν θα ήθελες να σου συμβεί κάτι κακό". Κάποια στιγμή που δεν κινούνταν. "Έχω ακόμα πέντε πυροβολισμούς, και θα ρίξω πολύ καλά. Έτσι, έχετε μόνο μία επιλογή. Για ύπνο... — το είχα επισημάνει την Τάρα και βελόνες, ή να πεθάνει.
  
  
  Της ταλαντεύθηκε ένα περίστροφο. Κατευθύνθηκε προς το κέντρο του δωματίου.
  
  
  Δεν ξέρω γιατί της επέτρεψε να επιλέξετε. Είναι σαν να πυροβολούν εν ψυχρώ άοπλους. Της κρατούσε το όπλο κάτω από τη μύτη τους, ενώ η Τάρα έκανε τους ενέσεις σύριγγα, τρίβοντας ih οινόπνευμα, λες και αυτό είχε σημασία. Από τις καλές συνήθειες είναι τόσο δύσκολο να ξεφορτωθεί, όπως και από τους κακούς.
  
  
  Σύντομα έπεσαν, και αποκοιμήθηκε. Γύρισε σε μένα.
  
  
  'Και τώρα τι;' - προσπάθησε να μιλήσει ήρεμα, αλλά η φωνή της έτρεμε.
  
  
  "Ακόμα δεν μπορείς να χάσει τις αισθήσεις του", - ρώτησε
  
  
  — Μπορώ να της τότε να καθίσετε;
  
  
  Της χαμογέλασε ε. Λόγω της ασυνήθιστο συνδυασμό από ικανότητες και την τρυφερότητα, τη δύναμη και την αδυναμία, τη γυναίκα και το παιδί. Κάθισε, και την φίλησε ee στην κορυφή του κεφαλιού της.
  
  
  — Έχεις κι άλλο την υπόθεση, γλυκιά μου.
  
  
  "Νιτρογλυκερίνη".
  
  
  Νιτρογλυκερίνη. Αν μπορείτε να το κάνετε εγώ αρκετά ισχυρή για να ανατινάξουν ένα ολόκληρο κτίριο; Εννοώ, όπως μας λαμπρό αστέρι. Δρ Куоя;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Συμπεριλαμβανομένων εγώ, το γραφείο και όλα εγώ τα χαρτιά."
  
  
  "Τότε κάνε αυτό".
  
  
  Ξαφνικά σκέφτηκα για τα αθώα θύματα στα κελιά τους. Το αγόρι, μια ηλικιωμένη γυναίκα και κάποιος άλλος είχε την θαυμάσια ευτυχία να της ανθρώπινης σαν πειραματόζωο για το γιατρό Куоя. Την επιδιορθώνεται με το δικό του σύνολο από οκτώ κλειδιά. Τα κλειδιά των κελιών. Με κάποιο τρόπο έπρεπε να προσπαθήσει να σώσει αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά πώς εξηγείτε εκείνους τους ανθρώπους που δεν θα καταλάβουν τι κάνετε; Πώς μπορείτε να τους πείτε: "Ακολουθήστε με. Μην ανησυχείτε.'...
  
  
  Την πήγε στο φαρμακείο και πήρα ένα φάρμακο που Τάρα χρησιμοποίησε εναντίον των μοναχών. "Πόσο είναι αρκετό για την κανονική αναισθησία;"
  
  
  — Για... πεντακόσια mg αρκετά. Μπορείτε να το συγχέουμε αυτό με αυτό; Έκανε νόημα σε ένα μπουκάλι με ένα διαφανές υγρό. "Ξέρετε πώς να κάνει κάποιος την ένεση;"
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. Και άρχισε να αναμίξετε ένα ηρεμιστικό.
  
  
  'Καλά. Της θα προσπαθήσει να τραβήξει αυτά τα παιδιά από εδώ. Στο ναό, αν προλάβω. Κάποια στιγμή είναι βέβαιο ότι θα είναι ασφαλείς...; Της, κοίταξε το φλιτζάνι στο χέρι. "Όταν γυρίσω εδώ, ξέρεις πώς να ρίξει αυτό το πράμα;
  
  
  — Όχι για πάντα ρίχνουν το εγώ, αγάπη μου. Για πάντα απλά να απενεργοποιήσετε το νερό και να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση;
  
  
  'Καλά. Της κάνω το καλύτερό μου για να επιστρέψετε εδώ για να σε πάρω. Ή θα με συναντήσεις στο ναό; Το φεύγω.
  
  
  'Νικ;'
  
  
  Την γύρισε. "Τι έγινε, αγάπη μου;
  
  
  — Βεβαιώσου ότι όλα θα πάνε καλά; Ήταν σαν προσευχή. Έφερε ένα μπουκάλι και τη βελόνα και την πήρε. Της, αισθάνθηκε όλη την απαλότητα κάτω από χοντρό ύφασμα. Την ένιωσα, κάπως υποχώρησε από την παλλόμενη θερμότητας, την σύλληψη της θερμότητας που έχει εξαπλωθεί από το σώμα μου και μπήκε στο δικό μου δίπλωμα το δολάριο. Για αυτό το λόγο. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό λέξη που εκτυπώνονται σε валентинках και прокручивают σε μουσικά κουλοχέρηδες εκατό φορές σε μια ώρα. Την φίλησε ee. Την φίλησε ee καλωσόρισμα και αποχαιρετισμός της, σε θέλω, σ ' αγαπώ, και με κρατούσε σαν την шталь μέρος της την ίδια. — Όλα θα πάνε καλά, — ψιθύρισε εγώ. "Όλα θα πάνε καλά.'
  
  
  Έβαλε το κεφάλι του. — Ξέρω, ότι εκεί — έκλεισε τα μάτια της. "Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με όλα αυτά τα наганами;
  
  
  "Λοιπόν, τώρα δεν ψάχνουν για μένα. Νομίζουν ότι είμαι εδώ γίνομαι κάτι παράξενο.
  
  
  Τα μάτια, που άνοιξε για μένα, ήταν ανέκφραστα.
  
  
  — Το φυτό, — διευκρίνισε εγώ. "Το προϊόν της εταιρείας" Μαγικό ελιξίριο Куоя ". Έτσι, αν το παίξω σωστά, την μπορέσω να αποφύγει το πρόβλημα. Επιπλέον, θα την κρέμασε το σαγόνι, — στη ζωή μου την έχω γνωρίσει πολλούς άντρες, με πολλά όπλα. Και το ακόμα ζωντανός.
  
  
  Προσπάθησε να χαμογελάσει και απέτυχε παταγωδώς.
  
  
  — Έλα τώρα, του είπα. "Τον άτρωτο. Ευγενής και με τυχερό αστέρι, θυμάσαι; Επιπλέον, ο ήρωας ποτέ δεν ευάλωτο. Έχετε διαβάσει αρκετά ιστορίες, για να το γνωρίζουν αυτό.
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Αυτό δεν είναι ιστορία. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έκανε μια παύση. "Ο πίτερ Χάνσεν ήταν ήρωας, και με αυτό που συνέβη".
  
  
  Μια μέρα την συνάντησε τον Χάνσεν. Ελκυστικός και τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή. Γεράκι αποκάλεσε εγώ ένα πραγματικό ταλέντο. Αλλά κάτι συνέβη με Χάνσεν. Δεν είναι αυτό το μεγάλο αντίο, και ό, τι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Μπήκαν Хансену στη σπονδυλική στήλη. Таращить μάτια σαράντα πέμπτης διαμετρήματος διέλυσε τα νεύρα, που σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως το περπάτημα. Και να κάνουμε έρωτα. Την έδιωξε αυτή τη σκέψη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. — Αυτό είναι μια άλλη ιστορία, είπα. 'Δεν είναι δικό μου. Δεν είναι δικό μας.
  
  
  Είναι και πάλι με φίλησε, την βλέφαρα моргнули από το νέο φόβο.
  
  
  Την έκρηξη έξω και άρπαξε ee τους ώμους. — Σταμάτα, είπα. — Σου είπα, ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι, όλα θα πάνε καλά. Και καλή πάρε αυτό το όπλο. Το επισήμανε Γκάν, l που βρίσκεται στο τραπέζι. "Πάρε εγώ μαζί σου, όταν πας έξω, και χρησιμοποίησε το όταν χρειάζεται".
  
  
  Εκείνη αναστέναξε και κούνησε το κεφάλι αργά αποκαθιστώντας τον έλεγχο.
  
  
  "Θα σε δω στο ναό". - Έφυγα στα κύτταρα.
  
  
  'Νικ.' ρώτησε. "Μπορώ να την αποσύνδεση τώρα;"
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 26
  
  
  
  
  Ήταν άλλο ένα θύμα της πρακτικής δρ Куоя. Ένας άνδρας περίπου στην ηλικία μου, ευρωπαϊκά, υψηλή. Είναι πολύ χαμογελούσε. Και ζήτησε να της τρέχουν τα σάλια. Την αναρωτιόμουν πώς αυτό το ατύχημα εδώ. Και για την προσωπική μου ευτυχία, την βγήκε έξω μόνος του.
  
  
  Της θα ήταν λάθος ότι δεν υπάρχει καμία ειδική προστασία δεν ήθελε. Στο ξενοδοχείο ήταν ήσυχο. Ο ήλιος ήταν ήδη ψηλά, και η содрогался από τη θερμότητα. Οι συνήθεις τάξεις παρακολουθούν στην γη των μοναχών πήγαιναν στο ναό. Κουκούλες χρησιμοποιούνται για την προστασία ih φαλακρός τιμή δεξιοτήτων επίθεση. Την αόρατα βυθίστηκε σε μια κατάσταση. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι ορατό. Έκρηξη χοντρό γέλιο γύρω από το παράθυρο του κοιτώνα μου είπε ότι οι αντάρτες σε αυτό το σημείο ήταν ακόμα μέσα.
  
  
  Οι τρεις τους ήταν προστατευόμενος умиротворены. Στο εσωτερικό του ναού με τους μοναχούς, θα είναι ασφαλής.
  
  
  Την έφερε ih και να θέσει σε ψάθινα χαλάκια προσευχής δίπλα коленопреклоненными τους μοναχούς. Μέσα ήταν δροσερό. Το αποτέλεσμα χοντρά εξωτερικούς τοίχους ή την απουσία των παθών μέσα της. Σιωπηλό μαρτύριο οι μοναχοί ήταν σαν άγαλμα. Αλλά δεν είναι έτσι όπως τα πέτρινα αγάλματα. Πέτρα βρώμικο και γήινα, και ακόμη και το πιο λείο μάρμαρο ακόμα φέρει συμβουλές για το βράχο, το βουνό και τη βρωμιά.
  
  
  Αν ήταν δυνατόν να έχουν γίνει εικόνας σύννεφα. τότε ήταν όλα. Μια μεγάλη εικόνα του ουρανού.
  
  
  Στην πρώτη σειρά την είδα Nin Tanga. Την προσπαθούσε να πιάσει εγώ άποψη, αλλά ήταν στραμμένη προς τα μέσα, εμμονή σε κάποια αφηρημένη σκέψη. Της βγήκε από το ναό. Αν την κάνω γρήγορα, τότε θα φτάσετε στο εργαστήριο και μέχρι Εμπορευματοκιβωτίων. Δεν σε ξενοδοχείο για να περάσει έδαφος ένας.
  
  
  Να φύγουμε ήταν πιο δύσκολο από ό, τι έρθει. Όταν μπήκε στο ναό της ήταν ένας γύρω από πολλούς. Τώρα της ήταν ένα από τα λίγα. Ψεύτικες οι μοναχοί γνωρίζουν ότι οι πραγματικοί μοναχοί προσεύχονται σκληρά. Και αν δεν είναι αληθινό και όχι ψεύτικο, τότε θα πρέπει να τον Κάρτερ. Αλλά ίσως, απλά συνέχισε να πάω.
  
  
  Πραγματικά προσπάθησε να πάει προσπαθώντας να κρατήσει το ρυθμό του ατόμου, για το οποίο ο χρόνος και η απόσταση είναι απλά θνητοί, και δεν έχουν σημασία τα πράγματα. Απλά δεν έπρεπε να περάσει καλά.
  
  
  Έτσι, δεν πήγε καλά.
  
  
  Δεν ήταν η πρώτη θυγατρική, κοίταξε τον ήλιο прищуренными μάτια. Και στο εργαστήριο.
  
  
  Εργαστήριο και Εμπορευματοκιβώτια.
  
  
  Την πήρε σπίτι του βήμα.
  
  
  Το υποθέτω ότι αυτό είναι έτσι.
  
  
  Όλα τα έξι στάθηκε στο πηγάδι. Μέτρα σε είκοσι από μένα. Έξι pbx. Odin γύρω από αυτούς σήκωσε το κεφάλι του κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Με είδε και άρχισε να φωνάζει. Μετά όλοι πήγαν για μένα. Το περιστέρι πίσω από ένα δέντρο και πυροβόλησε. Μία τον χτύπησε στον ώμο, αλλά συνέχισε να πορεύεται. Μου έμενε τέσσερις πυροβολισμούς. Αν την πήρε τέσσερις φορές, ακόμα, θα ήταν δύο θυγατρικών σε πλήρη εκπαίδευσης. Είμαι ακριβώς σκεφτόμουν αυτήν την κατάσταση, όταν εμφανίστηκε ενισχύσεις. Οι υπόλοιποι κλώνοι. Μόλις είκοσι. Εμφανίστηκαν μέσα από τον ξενώνα και κατευθύνθηκα προς το μέρος μου.
  
  
  Υπάρχει μια στιγμή, όταν πρέπει να ξεφύγουν γρήγορα.
  
  
  Πήγα μόνο δυνατό τρόπο. Αυτό σήμαινε, ότι έπρεπε να πάει σε πεδία παπαρούνας. Όταν θα δείτε πώς ο τύπος κάνει κάτι τόσο ηλίθιο σε μια ταινία, ξέρετε, ότι είναι καταδικασμένος. Κάθε τρελό, взбирающийся στο ικρίωμα ή τρέξιμο σε επίπεδο έδαφος τομέα, ανελέητα καταδικάζει τον εαυτό του.
  
  
  Αλλά μερικές φορές, άλλη διέξοδος δεν υπάρχει.
  
  
  Αν πήγα στο εργαστήριο, τον οδήγησε να ih κ η Τάρα. Αν της φέρω ih στο ναό, την βάλω σε κίνδυνο τους άλλους και λίγο να βοηθήσω τον εαυτό μου. Δεν είχα κανένα σχέδιο στο γκολ. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες έξυπνα πεδίου ελιγμών. Ανοιχτήρι δεν είναι αν θα τα καταφέρω. Αλλά για πόσο καιρό.
  
  
  Παπαρούνας πεδίο манило μου, σαν σε σκηνή της χώρας του Οζ. Απέραντο χαλί από λουλούδια μωβ. Η σκηνή του ονείρου. Εξαιρετικά απίθανη Waterloo.
  
  
  Είχα πλεονέκτημα σε τριάντα μέτρα και οι τέσσερις σφαίρες. Αυτό είναι όλο. Σε αυτό το μετρώντας τις ευλογίες μου τελείωσε. Σφαίρες вонзались στη γη μου πόδι, στέλνοντας δυσάρεστες ριπές του ανέμου, όταν просвистывали mimmo τον ώμο μου. Το συνέχισε να τρέχει και κέρδισε μερικά μέτρα. Κάπου στη μέση του γηπέδου ήταν ένα μικρό πέτρινο το κουτί. Αν θα μπορούσε να πάρει σε αυτό, και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό ως προσωρινή προστασία, ως προσωρινή βάση.
  
  
  Το τελευταίο προπύργιο του Κάρτερ.
  
  
  Τώρα χώρισαν και προσπάθησαν να περικυκλώσουν μου. Γύρω μου πετάνε σφαίρες, σαν να με ρούφηξε душное δωμάτιο, τον έφτασε στο πέτρινο κτίριο. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Το πουκαμισο στην γκρίνια και κοίταξε γύρω του. Κλώνοι κοντά σε μένα. Είκοσι ίδια πρόσωπα έρχονται σε μένα με είκοσι διαφορετικές κατευθύνσεις. Είκοσι περίστροφα απευθύνονται σε μένα.
  
  
  Την πυροβόλησε στο πλησιέστερο στόχο. στοχεύει κατ ' ευθείαν στο σημείο στο κέντρο του μετώπου. Γρήγορα έπεσε στο στρωμένο με λουλούδια στον τάφο. Από όλες τις πλευρές με χτύπησε ακόμα μία πόλη βολές. Θα το χτυπήσει τον τοίχο πίσω μου, τραυματίστηκε λουλούδια μου πόδι, αλλά για κάποιο λόγο δεν άγγιξαν.
  
  
  Τότε το κατάλαβα.
  
  
  Τους εξακολουθεί να είναι διατάχθηκε να μη με σκοτώσεις. Δεν μπορούσαν να γνωρίζουν ότι Куой ήταν ο φυλακισμένος, και ότι εγώ το εργαστήριο βρισκόταν σε απόσταση λίγων λεπτών από την αιωνιότητα. Πόσο τους ήταν γνωστό, το εξακολουθεί να έχει κοτόπουλο, μεταφορέων με τα χρυσά αυγά. Είναι απλά ξενοδοχεία να με πιάσει και να προσγειωθεί πίσω στο κλουβί. Ξαφνικά την ξέρει ακριβώς τι να κάνει. Αντίθετα οι πιθανότητες δεν θρηνήσει μου. Οι νικητές ποτέ δεν είναι ρεαλιστική.
  
  
  Την πυροβόλησε δύο pbx, преграждавших μου στο σωστό δρόμο μου κατεύθυνση, και βγήκα έξω. Θα ποτέ δεν το έκανα. Μόνο τότε, την ίδια στιγμή. το εργαστήριο βρέθηκε στον αέρα. Είναι взорвлась, σαν ένα μικρό ηφαίστειο, сотрясая γη, τα γυρίσματα, εκσφενδονίζοντας πέτρες και ακτίνες από τον ήλιο, και απλά συνέχισε να εκραγεί, μπαμ, μπαμ, μπαμ. Και στη μέση ακολούθησε αυτό калечащей неразберихой της έχει προχωρήσει σε λίγα μέτρα. Την αγωνίστηκε σε όλο το πεδίο, με μια συντριβή, παρασύροντας ό, τι βρισκόταν στο δρόμο μου, όπως ο θεός του πολέμου.
  
  
  Άρχισαν να έρχονται στον εαυτό του και έσπευσαν στο ψητό. Ήταν ακριβώς ό, τι το ξενοδοχείο. Έχασαν πολύ χρόνο, και την έσπασε μπροστά.
  
  
  Την έφτασε τις πόρτες στο δωμάτιό του Λάος Цзена. Υπήρχε κάποιος να φρουρούν την πόρτα. Υπάρχουν μοναχοί. Καμία partizan. Όταν ξέσπασε το χάος, κανείς στην delle δεν θα ρίσκαρε να βγει σε ανοιχτή περιοχή.
  
  
  Όταν έφτασε στο γραφείο του Λάος, το κατάλαβα γιατί. Τοίχος γυαλιού раздвинулась, και τα όπλα εξαφανίστηκε. Οι ταοϊστές έχουν ενταχθεί στο δικό μου σχέδιο. Κρατούσαν τα παιδιά με την ΚΑΈΝ στο στόχαστρό του, και μακριά από μένα.
  
  
  Την βρήκα Lao Цзена και Vin στην τραπεζαρία. Δύο μοναχοί κρατούσαν ih στο στόχαστρο наганов. Την έδιωξε τους μοναχούς γύρω από το κτίριο και ανταλλάσσονται όπλο με το ένα γύρω από αυτά. Εγώ επτά πυροβολισμούς εναντίον ενός, που μου έχει απομείνει.
  
  
  Στην τραπεζαρία ήταν δύο την ημέρα. Μία στο διάδρομο, το άλλο στην κουζίνα. Της άνοιξε την πόρτα στο διάδρομο, αλλά το κάστρο λειτούργησε. Όταν η πόρτα έκλεισε, ήταν κλειδωμένη. Εξωτερικού χώρου. Εαυτό της και σηκώθηκε σε κουζίνας ημέρα, με το περίστροφο στο αιχμαλώτους. Lao Ζενγκ φαινόταν ζοφερή. Vin, Έτσι φαινόταν θυμωμένος. Αλλά ακόμα δεν το βάλαμε κάτω.
  
  
  Στο τέλος, ih διάσωσης ομάδες ήταν ήδη στο δρόμο. Κλώνοι Lao Цзена θα φτάσει πάνω στην ώρα για να σώσει ih. Τουλάχιστον, αυτό περίμεναν.
  
  
  Lao Ζενγκ κράτησε το υποβραχιόνιο αναπηρικό καροτσάκι. "Απόλαυσε μια σύντομη στιγμή της δόξας του, ο Κάρτερ. Γιατί σε προειδοποιώ: αυτό θα διαρκέσει πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκεί έχω εκατό πράκτορες και είκοσι καλύτερους γιους. Δεν έχεις καμία ελπίδα.
  
  
  — Λοιπόν, για να δούμε, είπα. — Τέλος πάντων, τις ίντριγκες εκμηδενιστούν. Αν δεν έχεις ακούσει, το εργαστήριο μόνο ότι έχει εκτοξευτεί στον ουρανό — κλώνοι, έγγραφα, δρ Куой εγώ και όλη η γαμημένη η συμμορία.
  
  
  Vin Κατά τη δοκίμασα να διαψεύσει με μια θετική σκέψη. "Μπορούμε να την αποκαταστήσουμε", — είπε περισσότερο Lao Цзэну από μένα. "Θα είναι το νέο Δρ Куой και τη νέα γενιά ισχυρών pbx. Εν τω μεταξύ, την αποστολή μας να καταφέρουμε να παραλύσει τη χώρα. Pbx, που θα το κάνει αυτό, δεν ήταν πια στο εργαστήριο".
  
  
  Το μόνο που μπορούσα να πω ήταν: "Συνέχισε να ονειρεύεσαι". Στο διάδρομο ήταν ο θόρυβος. Θόρυβο μπότες. Άνοιγαν τις πόρτες. Κλώνοι του κέρδους. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα και θα μπουν μαζί με τον παλιό φίλο Jong-αν. Vin Κατά χαμογέλασε. — Τώρα είσαι αγενής ξυπνούν. Μπορεί να είσαι και καλός, ο Κάρτερ, αλλά είναι αρκετά καλός για είκοσι προς ένα.
  
  
  — Θα δούμε — και πάλι είπα.
  
  
  Πόρτα στο διάδρομο άνοιξε, και οι κλώνοι μπήκαν μέσα. Όλη η οικογένεια. "Κλείστε την πόρτα!" — είπε ο Λάο Ζενγκ. Το όπλο δεν το εγώ του κεφαλιού τρόμαζε εγώ λιγότερο από ό, τι η σκέψη και πρόταση. Η πόρτα έκλεισε και εγώ αποφάσισα μοίρα.
  
  
  Δεν βιασύνη για να με πλησιάσει. Είχαν είκοσι εναντίον ενός, και ήταν έτοιμο για χρήση. Την παράτησε τα όπλα. Το ένα χέρι μου επικεντρώθηκα στην κουζίνα μέρα, και η άλλη εξαφανίστηκε στις πτυχές του χιτώνα, όπου την έκρυψε τη βόμβα. Την, κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα. Στη συνέχεια την παράτησε ee. Ως στερεό μπάλα. Ανοιχτά στο κεφάλι Lao Цзена. Διπλό χτύπημα! Εδώ εγώ συνείδησης και την ίδια στιγμή η βόμβα ενεργοποιήθηκε, γεμίζοντας το δωμάτιο μοιραία καπνό. Την έτρεξε γύρω από την κουζίνα, πριν ακόμα καταλάβουν τι συμβαίνει. Κλείδωσα την πόρτα πίσω της και πήγε στο ναό.
  
  
  Εκεί ήταν η Τάρα. Μαζί με Nin Тангом. Είπε ότι οι άλλοι μοναχοί κρατούσαν πράκτορες ΚΑΝ στο κτίριο του ξενώνα. Όλα τα ih προσεκτικά δεμένα, και να θέσει στο πάτωμα. Οι αληθινοί μοναχοί και πάλι φιλοξενούσε το μοναστήρι.
  
  
  Της ζήτησε να την Τάρα να ρωτήσω εγώ, που σχετίζονται με τη χρήση των όπλων και την πραγματική απειλή του θανάτου σε άλλους ανθρώπους. Η τάρα άκουσα ρευματισμούς, στη συνέχεια, γύρισε προς το μέρος μου με κλειστά τα μάτια. Εκείνη κούνησε το κεφάλι της.
  
  
  "Δεν θα το πιστέψετε".
  
  
  — Δοκίμασε, είπα. "Σήμερα το όλο πιστεύω".
  
  
  "Είναι όλοι πραγματικά μισούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το όπλο. Φωνή γιατί, — κούνησε το κεφάλι του, — τη φωνή του γιατί είναι το πρώτο πράγμα που έβγαλαν σφαιρών γύρω από το όπλο.
  
  
  'Πώς;' Της, κοίταξε το όπλο στο χέρι, που ανταλλάσσονται με τον μοναχό. Ο στοχεύουν στην ανοιχτή πόρτα του ναού και πυροβόλησε. Τίποτα τέτοιο. Απλά ηλίθιος κλικ.
  
  
  Της γέλασε.
  
  
  Όλα αυτά εξέγερση έγινε χωρίς σφαίρες. Το γεγονός ότι τα παιδιά με ΚΑΝ σκεφτεί ότι σφαίρες αρκετό για τη νίκη, έφερε ih στην παγίδα.
  
  
  Την κοίταξε Nin Τιαντζίν στα μάτια και θυμήθηκε τι είπε, ότι οι ιδέες ισχυρότερη όπλα. Τότε, νόμιζα ότι το κατάλαβες.
  
  
  Για κάποιο διάστημα.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 27
  
  
  
  
  Αξιολόγηση — μία από αυτές τις νέες λέξεις που την μισώ. Η μια γύρω από αυτές τις κακές συνήθειες κατεστημένο, όταν η προσπάθεια δεν είναι ποτέ "έντονη", και όταν ο στρατός ποτέ δεν είναι απλά "προδιαγραφές διατίθενται", και όχι "αναπτύσσονται". Αξιολόγηση — είναι απλά ένα ηχηρό λέξη που δείχνει ό, τι λέω Хоуку για ό, τι ξέρω και ό, τι μου λέει για το τι ξέρει, και να αποφασίζουμε, μην πεις σε κανέναν άλλον.
  
  
  Tara και ήταν στο δρόμο προς αυτό.
  
  
  Αυτή ήταν μία από εκείνες τις όμορφες μέρες, όταν η Ουάσιγκτον λάμπει και φαίνεται ότι κάθε μνημείο έχει μνημειακή αξία.
  
  
  Η τάρα ήταν δύσκολη καρδιά σε ένα ταξί. Καλή κρατούσε το χέρι μου, είναι закусила χείλος, βυθισμένη στις δικές τους untranslatable σκέψεις. Ήταν και από εκείνους κουνάβι, όπως προσγειώθηκε το αεροπλάνο. Ραδιόφωνο οδηγός έχει ρυθμιστεί σε ένα από αυτούς τους σταθμούς, όπου παίζουν τα παλαιότερα πρότυπα έργα, και ειλικρινά τώρα έχουν παίξει το παλιό καλό τραγούδι του Κόουλ Πόρτερ, "So Near And Yet So Far". Η φωνή είναι τέτοια ήταν.
  
  
  Φτάσαμε στο Dupont circle και σταμάτησε πριν ένα немонументальной πόρτα Ενωμένη υπηρεσία τύπου και τηλεγραφία. Τουλάχιστον, το καλύτερο πρόσοψη για επιτελείου-διαμερίσματα AX, από το υποβαθμισμένο the tea shop.
  
  
  Hawk μας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Σήκωσε το βλέμμα του από τον захламленного καρέκλα και γρύλλισε.
  
  
  — Καθίστε, είπε. "Έχεις ένα λεπτό;"
  
  
  Κάτι διάβασα στο κόκκινο μυστικό φάκελο, μάσημα незажженную ένα πούρο. Η μικρή μάχη με κλώνους τελείωσε, αλλά εδώ, στο τραπέζι Hawke, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Νέα υπόθεση. Με νέες ιστορίες.
  
  
  Η τάρα κοίταξε από το παράθυρο στο ηλιόλουστες κορυφές των δέντρων. Το πάνω χείλος του ήταν στενό. Την γύρισε και σήκωσε τους ώμους του. Τι θα ee μας ενόχλησε, αργά ή γρήγορα θα το βρει. Ήταν μία από εκείνες τις γυναίκες, που δεν θα πρέπει να εμπλακούν με το πόκερ. Τουλάχιστον, αν είχες αυτά τα συναισθήματα.
  
  
  Αντί να δούμε nach της, κοίταξε Γερακιών. Στο егостарое πρόσωπο με μικρά μπλε μάτια. Με τον εγκέφαλο, που μπορεί να κληθεί οποιαδήποτε διεύθυνση του ναζιστικού κρύπτη του 1940, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί σε ποιο πουκάμισο φορούσε χθες.
  
  
  Τέλος, σήκωσε το βλέμμα. — Με συγχωρείτε, είπε βραχνά. "Μόλις έγινε γνωστό ότι είσαι ασφαλής, εξαφανίστηκε γύρω από τον κατάλογο των προτεραιοτήτων". Γύρισε προς την Τάρα. — Λοιπόν, κυρία Μπένετ. Όπως σας ενεργό μέρος χρώματα;
  
  
  Η τάρα χαμογέλασε. Παράξενη, ξενέρωτη χαμόγελο. — Πολύ ωραία, — είπε σιγανά. "Ναι, πολύ ωραίο. Αλλά δεν νομίζω ότι ήθελα να το επαναλάβετε άλλη μια φορά".
  
  
  'Όχι;' Σήκωσε το ένα φρύδι και κοίταξε προς το μέρος μου. — Καλά, Κάρτερ. Είναι η σειρά σου. Έγειρε πίσω το скрипучего περιστρεφόμενη πολυθρόνα και άναψε ένα τσιγάρο изжеванную ένα πούρο.
  
  
  — Γνωρίζετε ήδη το μεγαλύτερο μέρος αυτού, κύριε. Βρήκαμε υποδοχή αυτών των ats και το κατέστρεψαν. Η τάρα ληφθεί μέριμνα για έμβρυα-клонах, εργαστήρια και τον τρελό επιστήμονα δίπλα της. ΚΆΝΝΕΣ δεν θα αρχίσει ih να αντιγράφει. Τουλάχιστον, όσο είμαστε ζωντανοί, την συνέλαβε Vin Με, Lao Цзена και όλους τους ενήλικες pbx. Τουλάχιστον όλους όσους ήταν στην Ινδοκίνα
  
  
  "Και εμείς όσους ήταν εδώ, και εκείνους τους λίγους, που ήταν στο Λονδίνο", — διέκοψε εκείνος. "Είμαστε, επίσης, σε επαφή με ih ένας εμπειρογνώμονας για τα ναρκωτικά. υπάρχουν. Όπως-εγω λένε τώρα;
  
  
  "Παμ Άλογο". †
  
  
  "Ναι. Θα έχουμε, και είναι απαλά σε όλο το παραδεχθεί. Φυσικά, πρώτα θα το αν ονε λίγο εγώ τη δική του ορού της αλήθειας. Γεράκι winced. Αγαπούσε χρησιμοποιήσετε με την απόφαση, όσο και την. — Δεν ανησυχείτε για τίποτα. Αυτή η παράσταση Featherstone ήταν επίσης κλειστό. Είναι υπεύθυνος Scotland yard. Φαίνεται, πήραν πολλά χτυπήματα εκεί. Και αυτά τα χρήματα κήρυξαν πολλές δραστηριότητες ΚΑΝ.
  
  
  Το είπε Хоуку για οπιούχων τομείς και για το πώς ΚΑΝ χρησιμοποιήσει το εμπόριο ναρκωτικών ως μέσο σκέψεις. Έχει πείσμα κούνησε το κεφάλι του και затушил ένα πούρο, είναι σαν να σκοτώνει αυτό το παράσιτο. "Δυστυχώς, το εμπόριο ναρκωτικών δεν περιλαμβάνεται σε μας αρμοδιότητα. Αλλά συνεχίζω να τους πω, ότι για τα ναρκωτικά αξίζει πολύ περισσότερο από απλά η απληστία".
  
  
  Εκείνος αναστέναξε. "Μπορεί να είναι, τώρα αυτοί να ακούσουν λίγο περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ειδική παπαρούνας πεδίο δεν χρησιμοποιείται πλέον - μαζί με το υποκατάστημα στην Νασάου, το οποίο θα κλείσει. Αποδεικνύεται δύο.
  
  
  "Και ακόμα εκατοντάδες θέσεις για εθελοντές".
  
  
  Γεράκι προικισμένος με διαπεραστικό βλέμμα. "Χιλιάδες θα αρκούσε για αυτό καλύτερα". Ξανά γύρισε προς το Δοχείο. 'Λοιπόν.' — Βασικά, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Η... πώς την, για μια ακόμη φορά αυτό το λένε; ... τρελή, απίθανη θεωρία... λοιπόν, αυτή αποδείχθηκε σωστή.
  
  
  Η τάρα откашлялась. — Είπατε θεού ξεχασμένος, ένα τρελό όνειρο, κύριε. — είπε ειλικρινά.
  
  
  Γεράκι φαινόταν сбитым σύγχυση. Μπορεί να είναι, για πρώτη φορά στη ζωή του. — Καλά, καλά, — μουρμούρισε. — Άφησα να περάσει μέσα από όλα αυτά, έτσι δεν είναι;
  
  
  — Ναι, κύριε, ήταν ο μόνος ρευματισμού που έλαβε.
  
  
  'Τότε όλα καλά.' Ετοιμάζεται να μας αφήσει. - "Ακόμα περισσότερο;'
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. 'Δύο πράγματα. Το υποσχέθηκε αυτό μοναχούς, ότι εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα νέο μοναστήρι. Κάπου στην ελεύθερη επικράτεια. Το ξενοδοχείο θα κρατήσω το λόγο μου. Πώς νομίζετε ότι μπορούμε να φροντίσει γι ' αυτό;
  
  
  Γεράκι έκανε μια σημείωση στο σημειωματάριο (notepad). "Πιστεύω ότι στη Νότια Κορέα μια στρατιωτική βάση. Επιτρέψτε μου να ελέγξει πρώτα. Το πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Και άρχισε το δεύτερο ανοιχτήρι.
  
  
  "Roscoe".
  
  
  Γεράκι με το ζόρι άρχισε τα άναβα ένα νέο πούρο. Στη συνέχεια, σήκωσε τα μάτια του και μου είπε για τον Ρόσκο. Για το γαμημένο зонте και για το πώς βρήκαν το εγώ.
  
  
  "Ίσως έτσι ήταν καλύτερα, κατά κάποιο τρόπο", είπε. Στη συνέχεια, έδωσε μια ζοφερή γέλια. — Κατάλληλο πάρε, είναι ανόητο να μιλάμε.
  
  
  Γύρισε στο скрипучем καρέκλα του και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Κοίταξε έξω. Το ξενοδοχείο πω ότι έχουμε λάβει πολύ κακές κριτικές για αυτό Ρόσκο. Γινόταν πολύ παλιά και πολύ απρόσεχτος. Абингтон στο Λονδίνο ζήτησε την άδεια να στείλετε εγώ στη σύνταξη. Λίγο πριν συμβεί αυτό, θα έχουν προκαλέσει εγώ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα ήταν το εγώ, η τελευταία υπόθεση. Και δεν ξέρω πώς να Ρόσκο αυτό κατάλαβα. Σε καλύτερα χρόνια ήταν εξαιρετικός πράκτορας. Ήταν εγώ ζωή.
  
  
  Hawk αναστέναξε βαθιά. Αναρωτιέμαι, πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του. Για μια μέρα, όταν ο ίδιος γίνει απρόσεκτος και κάποιος πάρει την απόφαση να στείλει εγώ στη σύνταξη. Θεέ μου, τώρα κι άρχισε να σκέφτεται για τον εαυτό του.
  
  
  Hawk στράφηκε μακριά από το παράθυρο.
  
  
  "Τι θα κάνεις; Θα περάσεις ένα γύρω σου άξιζε διακοπές στο εξωτερικό;" Ήταν εγώ τρόπος για να μου πει ότι μου δίνει μερικές εβδομάδες.
  
  
  Την κοίταξε την Τάρα και σκέφτηκα Ριβιέρα. Ή για την Ταϊτή. Ναι, το ακατοίκητο νησί μας είναι τέλειος. — Ίσως, είπε.
  
  
  Συνέχισε. - "Και εσύ. μις Μπένετ; Κι εσύ αξίζεις πολλά σαββατοκύριακα. Θα ληφθεί μέριμνα για το πώς να Πίτερ έλαβε εξαιρετική φροντίδα, αλλά μπορείτε να περάσετε τις διακοπές μαζί. Εσείς οι δυο.'
  
  
  Την περάσει σε μια υψηλότερη ταχύτητα.
  
  
  'Ο πήτερ;' Την γύρισε προς το μέρος της.
  
  
  Με κοίταξε ανοιχτά τα μάτια. — Πίτερ Χάνσεν, — είπε σιγανά.
  
  
  Ο πίτερ Χάνσεν, πληγωμένος ήρωας. Το όνομα του οποίου ανέφερε στο εργαστήριο, όταν με προειδοποίησε να είστε προσεκτικοί. "Ο σύζυγός μου", — κατέληξε στο συμπέρασμα θέλει.
  
  
  Για κάποιον που δεν έχει πολύ χρόνο στο ρυθμό της, Hawk έκανε μια γενναιόδωρη χειρονομία. Τον καθάρισα τον λαιμό μου, σηκώθηκε και βγήκε στο διάδρομο.
  
  
  Η τάρα είναι λυπηρό κοίταξε. — Τον αγαπώ, — είπε. — Δεν μπορώ να τον αφήσω. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό, ακόμα κι αν μπορούσα. Αλλά, ο Νικ, μου άρεσε να σ ' αγαπάω. Εκείνη άπλωσε το χέρι, άρπαξε και το έβαλε στον εαυτό του. Της, κοίταξε το πρόσωπό της. Για τελευταία φορά. Αυτές οι γοητευτικές πράσινα μάτια, αυτά τα каштаново-κόκκινα μαλλιά και αυτά τα ηλίθια φακίδες, που ήταν ακόμα εκεί. Και, σκέφτηκε, τι ζωή θα της το ξενοδοχείο για να φύγουμε. Ασφαλή και καλής ζωής, όπου όλα παραμένουν όπως έχουν, και ποτέ δεν μετατρέπεται σε εφιάλτη. Τη ζωή που της ποτέ δεν θα μπορούσε γεια σου υποσχεθώ. Τη ζωή που της ποτέ δεν θα μπορούσα να ζήσω. Η ζωή, που πιθανότατα ποτέ δεν ήθελα.
  
  
  "Μπορεί, λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο, και καλύτερα", είπα. "Ο θεός με αγαπά, για ό, τι λέω ανοησίες".
  
  
  
  
  
  Σχετικά με το βιβλίο:
  
  
  Κάποτε ήταν η δημοσίευση αφιερωμένη πειράματα: να πάρει κάποιος κύτταρο του σώματος, να αναπτύξουν την σε σωστές συνθήκες και να πάρει αντίγραφο αυτού του ανθρώπου. Διπλή θα είναι πανομοιότυπα σε εμφάνιση, θα είναι πανομοιότυπη με τις ικανότητες.
  
  
  Ο νικ Κάρτερ δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά ονε έπρεπε, όταν είναι αντιμέτωπος με τέτοια "κλώνους" ή πανομοιότυπα αντίστοιχων. Σε αυτή την περίπτωση είναι διπλάσια λαμπρή δολοφόνοι, επιδιώκουν μόνο ένα στόχο: να εκφοβίσει το Κογκρέσο, η Γερουσία και ο πρόεδρος της Αμερικής και να υποτάξει ih της volley. Και έτσι να ελέγχουν την παγκόσμια πολιτική από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
  
  
  Ο νικ Κάρτερ μπορεί να καταστρέψει όσες pbx, αλλά δεν έχει νόημα. Και ενώ γερουσιαστές των ΗΠΑ σκοτώνουν, Κάρτερ κάνει την απελπιστική δουλειά: να σταματήσει την παραγωγή το pbx σας και να εξαλείψει τον μόνο αληθινό δολοφόνο.
  
  
  Αλλά δεν είναι κάθε υποκατάστημα δεν μπορεί να είναι ένας πραγματικός άντρας;
  
  
  
  
  
  
  Πίνακας περιεχομένων
  Κεφάλαιο 2
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  Κεφάλαιο 13
  
  
  Κεφάλαιο 14
  
  
  Κεφάλαιο 15
  
  
  Κεφάλαιο 16
  
  
  Κεφάλαιο 17
  
  
  Κεφάλαιο 18
  
  
  Κεφάλαιο 19
  
  
  Κεφάλαιο 20
  
  
  Κεφάλαιο 21
  
  
  Κεφάλαιο 22
  
  
  Κεφάλαιο 23
  
  
  Κεφάλαιο 24
  
  
  Κεφάλαιο 25
  
  
  Κεφάλαιο 26
  
  
  Κεφάλαιο 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Φρίκη ice τρομοκρατίας.
  
  
  μετέφρασε το Λιοντάρι Шкловский στη μνήμη του αποθανόντα γιο Антоне
  
  
  Το αρχικό του όνομα: Ice Trap Τρομοκρατία
  
  
  
  
  
  Το πρώτο κεφάλαιο
  
  
  Πέρα από την υψηλή οροφή, γύρω από τις κορυφές των δέντρων ήδη темнело. Σκιά γλίστρησε από переплетающейся φύλλωμα, πυκνότητα του ατμού πέπλο гнетущего savchenko, разлившегося σε όλο. Αυτό έκανε υποτονική, истощенное το συναίσθημα που είχα, ακόμα χειρότερα. Στη ζούγκλα κρύβει η ασυμβίβαστη δύναμη — μια γιγαντιαία βδέλλα, εξάτμισης για σας όλη την ενέργεια και ακόμη και με θέληση για ζωή. Αυτή η δύναμη έδρασε με μιάμιση μέρα. Έπρεπε να με πείσει να σταματήσει και να ξαπλώσει, να τα παρατήσεις και θα αφήσω αυτή την διαβολική ενάντια στους έντομα μακριά μαζί μου για πάντα. Ίνα Νικ Κάρτερ - του σούπερμαν ΑΧ, Киллмастера N3. Και η φωνή της έπεσε σε αυτό το κακό γωνιά Νικαράγουα που ονομάζεται Ακτή Москито. Ειρωνικά, το όνομα αυτού φτηνές ζεστό ελώδεις περιοχές απόσπασμα δεν είναι από αυτά τα дьявольскихнасекомых, και από τους ινδιάνους москито .
  
  
  Ωστόσο, την είχε επέμενε, γιατί ήξερε ότι πρέπει να φτάσετε στον προορισμό σας πριν νυχτώσει. Σχεδόν αδιάβατο χαμόκλαδα αρκετά με σταματησε. Έπρεπε να μαζεύεις κάθε d ζούγκλα με το μαχαίρι. Την φώναζα και παραλίγο να σκοντάψει, όταν η μάζα του πρασίνου, που είναι μόνο ότι срезала, και πάλι στα ύψη προς τα πάνω.
  
  
  Την έψαξε σε πυκνή τιν σχεδόν αποξηραμένη ρυάκι — ένα σε χιλιάδες τσαλακωμένη εδώ όπως και капиллярам. Μέχρι το καβούκι από αυτόν, με συμφορητική πληγούρι άρχισαν να ανεβαίνουν σέρνεται, γλοιώδη πλάσματα. Ιδρώτας струился στο πρόσωπό μου, пропитывая τα ρούχα και το σακίδιο. Σαν ιμάντες σακίδιο χτύπησαν μου στους ώμους του.
  
  
  Χθες νωρίς το πρωί περιπολικό σκάφος του υπουργείου ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ μου πέσει στα ανοικτά σε Laguna de - Перлас . Από εκεί πήγα στο νότιο-δυτικά περίπου παράλληλα με το ποτάμι Тунгла.
  
  
  Ήταν δεκέμβριος, έτσι ώστε το νήμα της εποχής των βροχών. Της ήταν ευγνώμων για αυτό. Οι βροχοπτώσεις στη Νικαράγουα ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, αλλά σε Блюфилдс στην ακτή της Καραϊβικής φόρεμα πέφτει 750 cm ανά έτος. Τον ιούλιο ή τον αύγουστο το ταξίδι μου, και χωρίς να σκέτη ταλαιπωρία, θα ήταν εντελώς αδύνατο.
  
  
  Σε αυτή τη γωνία δεν υπάρχουν δρόμοι. Τοποθεσία-οδός — Панамерикано στην άλλη άκρη της χώρας. Το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει μήκος περίπου τετρακόσια πενήντα χιλιόμετρα, και ως επί το πλείστον βρίσκεται στην ακτή του Ειρηνικού. Εν πάση περιπτώσει, θα την άφηνε ποτέ δεν τολμούσα να το χρησιμοποιήσω, όπως δεν τόλμησε να δείξει τον εαυτό σας σε μόνο στο διαμέρισμα δρόμο. Λευκό ξένος θα παρατηρήσετε, και ήταν να μην το εμπιστευόμαστε, και αυτό θα ήταν μια καταστροφή σε αυτή την κρίσιμη φάση.
  
  
  Το συνέχισε το δρόμο του μέσα από φωτεινά χρώματα αυτό το απατηλό λυκόφως του κόσμου επάνω στο ανατολική οροπέδιο, χαμηλή κορυφογραμμή κορυφή. Η ψηλότερη κορυφή είναι εδώ το λιγότερο δύο χιλιάδες μέτρα, ενώ το μέσο ύψος επτακόσιοι. Από την άλλη πλευρά, τα βουνά κατεβαίνουν στο плодородному οροπέδια, πεδιάδες και λίμνες. Από αυτή την πλευρά, ωστόσο, ήταν καλυμμένος από την ζούγκλα πλαγιά, άπειρη γραμμή καλύπτονται παράσιτα δέντρα, πλούσια σαρκώδη φυτά και μύκητες. Τεράστια αμπέλια обвивались γύρω από τα δέντρα και τα κλαδιά; зловонная μούχλα και το σκοτάδι βρύα σκεπάζουν τη γη. Παντού στάθηκε μια έντονη μυρωδιά σάπιας βλάστηση.
  
  
  Βαθμιαία βελτίωση γινόταν καλύτερο; κωπηλασίας γίνει πιο έντονη και πιο βαθιά την άβυσσο. Τα φαράγγια έχουν έδρα πτώση από το νερό της βροχής, και ih στάσιμη έλη έχουν рассадниками εκατομμύρια εχθρικά πλάσματα που θεωρείτε τον εαυτό σας με μια λιχουδιά. Ο αέρας ήταν πάντα γεμάτη έντομα. Οι βάτραχοι και τα μικρότερα θηλαστικά εμφανίστηκαν μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα πουλιά πήραν το πάνω χέρι δεν το πότε, αλλά συνήθως κάθονταν ψηλά στις κορυφές των δέντρων. Κοντά στον καταρράκτη πήγαιναν οι ταραξίες, οι βάτραχοι και συνεχώς чирикавшие πουλιά. Ήταν ένα μέγεθος με το κοράκι, αλλά πολύ έντονα βαμμένα. Είναι насвистывала σχεδόν τέλειο γκάμα, μας ποτέ δεν επαναλαμβάνοντας την τελευταία νότα. Με τρέλαινε. Εκτός από τα τσιμπήματα των εντόμων και τρέλα τα πουλιά, έπρεπε να αντέξει ακόμα τα φίδια και τις σαύρες. Στη γη, να σπαρταρούν και φθορισμού αλήτες σαν βρωμερό σαύρες. Ήταν επίσης βόες σε λαγούμια και στα κλαδιά, δενδρόβια φίδια μεσαίου μεγέθους και ολισθηρό αρπακτικά φίδια, όπως βρικόλακας άγριο копьеносец . Ih πατρίδα ήταν θανατηφόρο κρατήσεών μας που σχεδόν δεν μελετήθηκε και δεν εναποτίθεται πάνω στο χάρτη, και η οποία ασχολείται με έβαζε όποιον ήταν αρκετά ανόητος για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί.
  
  
  Το υπόλοιπο της ημέρας μου την έμπαινε μέσα удушливые βάθος με τη διαμονή μόνο μια φορά, για να φάμε. Της ήμουν σίγουρος ότι δεν θα προλάβω, αλλά με το σούρουπο, замедляемый το φως, εξακολουθεί να βγαίνει από την απόσταση λίγων гряд σύννεφα, της ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα гондурасских φοίνικες. Ήταν σαν δάσος, στο δάσος, πλήρως συνίστανται γύρω από αυτές τις υψηλές φοίνικες με πτεροειδής φύλλα και αρκετά λεία όπλα. Στο μεταξύ μεγάλωσε инжирные δέντρα μικρότερα, μέσα σε αγέλες αιμοδιψή комарову.
  
  
  Гондурасские φοίνικες αναπτύσσονται σε περισσότερες της ζούγκλας Κεντρική και Νότια Αμερική, αλλά ih συγκέντρωση, παρόμοιο με αυτό ήταν πολύ σπάνιο. Αυτό αποδεικνύει ότι η περιοχή κάποτε возделывалась, όπως οι μάγια χρησιμοποιούσαν τους καρπούς του δέντρου για την παραγωγή πετρελαίου. Αν και δεν ήταν εύκολο να κόψει το δέντρο πέτρινα τσεκούρια, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσει το ξύλο για τα κτίρια. Στον τομέα αυτό το δέντρο άκμασε, και στο τέλος είναι παντού πήρε τη γη, η οποία ασχολείται με την κάποτε возделывалась.
  
  
  Από τότε που πήγα στο φοινικόδασος, το κέλυφος αργά και προσεκτικά. Ειλικρινής μπροστά πρέπει να είναι επιτελείου-διαμερίσματα συνταγματάρχη Земблы. Γύρω από το να κάνουμε τίποτα περισσότερο, τι AH ξέθαψε για το μυστηριώδες полковнике και εγώ εργασίας, το ήξερα ότι αυτό το τμήμα του δάσους σκληρά προστατεύεται από τους ανθρώπους, σηματοδότησης πυραύλους, осколочными νάρκες και ευαίσθητα σηματοδότησης μικρόφωνα, μπορεί να πιάσει ακόμα και το πιο αδύναμο ήχο.
  
  
  Την σύρθηκε προς τα εμπρός στα τέσσερα, μελετώντας κάθε σπιθαμή εδάφους. Την συμπιεστεί μέσα από χαμόκλαδα και γλίστρησε, σαν δράκος, μέσα από τις πέτρες. Την συνειδητά επέλεξε το πιο δύσκολο και непроходимую δρόμο. Αν το ζώο ή το φυτό έχει δώσει το παραμικρό θόρυβο ή θόρυβο, την χρησιμοποίησα εγώ για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, πνίγονται από εκδίδεται μου ήχο. Το σακίδιο ήταν βαρύ, και раскачивался γύρω από πλευρά σε πλευρά. Τράπεζα οδυνηρό λιλ τα μάτια μου, οπότε δεν μπορούσα κανονικά να δει. Με ακόμη μεγαλύτερη είναι ενοχλημένος, όταν το σκούπισε το πρόσωπο του με το μανίκι του.
  
  
  Σε ένα στρατόπεδο στο δάσος και τα χωράφια, που φέρεται να ήταν παγιδευμένη, ήταν πρακτική παιχνίδι, доставлявшей μας инструкторам садистское διασκέδαση. Εδώ όλα ήταν θανατηφόρα σοβαρά, και την συγκέντρωση, που ανιχνεύει κάθε погнутую χορταράκι, κομμάτι раздавленного βρύα ή αμπέλου, της οποίας το πουθενά ήταν να εμφανιστεί. Την ανακάλυψε μερικά λεπτά και πρόλαβε λοιπόν, χωρίς να αγγίξετε. Κόψτε τα καλώδια θα ήταν αυτοκτονία. Λίγο πριν πήγε στο μονοπάτι, το βρήκα το καλώδιο σήματος πυραύλους. Την прополз mimmo του και βρήκε σήματος φυσίγγιο, το οποίο εξουδετέρωσε.
  
  
  Η διαδρομή ήταν ένα заросшую ζιζανίων δρόμο που ασχολούνται ήταν από τον ποταμό Тунгла και πήγε βόρεια. Στο κάτω μέρος, πιθανώς, ήταν αποβάθρα για κανό και στους θάμνους μπορεί να είναι κάπως ελεύθεροι σκοπευτές. Η ίδια μονοπάτια, φυσικά, ήταν σπαρμένο με νάρκες και άλλες παγίδες δίπλα στο καταφύγιο του συνταγματάρχη Земблы στη ζούγκλα. Οπότε σίγουρα δεν έπρεπε να πάει αυτή η ευθεία, το στενό δρόμο. Πάλι εξαφανίστηκε στη σκιά, και шталь πιο προσεκτικά εντρυφήσω μέσα από τη χαμηλή βλάστηση. Σε τριάντα μέτρα μονοπάτια ξαφνικά γυρνάει και μου έκοψε το δρόμο. Την εξέτασε προσεκτικά ένα μικρό, поросшую βρύα ξέφωτο. Φαινόταν τόσο ειρηνική με μικρά φτερωτά και λαμπερά πεταλούδες, βλέπει σε αμυδρό φως.
  
  
  Το ορυχείο ήταν θαμμένο σε βρύα шпилькой επάνω. Ποιος θα μας βάλει, έκανε αρκετά επαγγελματικά, γιατί ειλικρινά πάνω σ ένα μικρό τμήμα του βρύα. Στα αριστερά και στα δεξιά μου ήταν πυκνό φράχτη γύρω από αγκάθια. Δεν μπορούσα να αποφευχθεί αυτό, αλλιώς θα έπρεπε να επιστρέψει και να περάσει γύρω από αυτό το μέρος από μακριά.
  
  
  Пригнувшись, το ' ακούσετε κάποιον ήχο. Το τίποτα δεν άκουσα και σκέφτηκα, τι να κάνω. Πολύ δρόμο να διανύσει πριν, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από ό, τι διάθεσης νάρκες. Ίσως αυτή να ήταν η μίνα-παγίδα, η οποία ασχολείται με την έκρηξη, όταν άγγιξε, αλλά μέχρι εκεί, φαίνεται, δεν ταίριαζε με το χαρακτήρα του συνταγματάρχη Земблы. Δεν ήταν γύρω από εκείνους που ξοδεύει χαμένη νάρκη, που είναι αδύνατο να σκάψουν, για το λογισμικό του πρωκτού.
  
  
  Την κοίταξε πάνω από τον ώμο του στο σκοτάδι της ζούγκλας πίσω μου. Η επιστροφή θα έπαιρνε πάρα πολύ χρόνο, και στο σκοτάδι δεν είχα κοινός μας ευκαιρία. Την σύρθηκε προς τα εμπρός και προσεκτικά приподнял κομμάτι βρύα. Μου γκι μία φορά την ανάφλεξη υπό πίεση. Την κράτησε την ανάσα του, σκούπισε τα χέρια του για το παντελόνι του και γύρισε το χερούλι ανάφλεξης. Το νήμα ήταν διαπεράστηκε, και η λαβή δεν είναι αντίσταση τυπική εύκολα. Τελικά δούλεψε. Την έβγαλε θρυαλλίδα, πίσω λαβή για νάρκη και έβαλε στη θέση του ένα κομμάτι της βρύα. Στη συνέχεια, και πάλι αναστέναξε.
  
  
  Την σηκώθηκε απαλά και πήγε στο διάδρομο, ενώ δεν θα μπορούσε να βουτήξει πίσω, σε θάμνους δίπλα της. Την έκρυψε το υπόλοιπο του ταξιδιού μου στο δάσος. Κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται τη μέγιστη προσπάθεια. Την βρήκα άλλη μια νάρκη, για να τις αποφύγουμε, και φωτοβολίδες. Τα ορυχεία ήταν διάσπαρτα τόσο πυκνά, όπως και τα έντομα. Τελικά της βγήκε σε περισσότερο ανοιχτό χώρο. Σε λίγα μέτρα δεσπόζει υψηλή γωνιακή λόφο, πυκνά поросший кустарником και обвитыми με αμπέλια από τα δέντρα.
  
  
  Με την πρώτη ματιά έμοιαζε λόφο που μοιάζει με πυραμίδα. Αλλά στη συνέχεια είδα ότι το ίδρυμα ήταν αποτελείται από στρώματα στριμμένα πέτρες, και από τη μία πλευρά ήταν η σκάλα με εκατοντάδες σκαλοπάτια. Οι τοίχοι καλύφθηκαν με όμορφες ορχιδέες και άλλα эпифитами, που αισθάνονται πιο άνετα σε ρωγμές τοιχοποιία από ό, τι στα κλαδιά των δέντρων. Την κοίταξε τα ερείπια αρχαίου οικοδομήματος των μάγια . Ih σχεδόν αδύνατο ήταν να αναγνωρίσει, ως έργον των χειρών ανθρώπων. Έγιναν ένα με τη ζούγκλα, που απορρόφησε ih χίλια χρόνια πριν. Το κτίριο, προφανώς, σχεδιασμένη όπως ένα ναό, αποτελεσματικά возвышалась σε όλο το βάθος της ζούγκλας, σκοτεινή και μυστηριώδης σε αυτό το απομονωμένο μέρος.
  
  
  Πιο σημαντικό από ό, τι εγώ η ιστορική αξία, ήταν ο σκοπός για τον οποίο είναι τώρα χρησιμοποιήθηκε. Το μήνυμα αυτό ήρθε σε μας фрагментарное και μέρη ακόμα προήλθε από το ακουστικό. Ωστόσο, αν οι πληροφορίες μας ήταν σωστή, σε αυτές τις απομονωμένες και εξωτερικά εγκαταλελειμμένα ερείπια κρυβόταν το πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό όπλα, τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
  
  
  Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες με παραμορφωμένη радиосообщения από τον πράκτορα στην Oaxaca, Μεξικό. Με το χρόνο στο AH σταδιακά διαμορφώθηκε η εικόνα του μια ιδιοφυΐα, называвшего τον εαυτό του συνταγματάρχη Земблой. Εφηύρε κάτι για την κλιματική αλλαγή, και το να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλίμα, όπως τα όπλα. Ενάντια σε ποιον θα χρησιμοποιήσει εγώ και γιατί, ήταν άγνωστη. Ωστόσο, μπορεί να υποδείξει σε ό, τι έχει σε αυτό το ναό των μάγια αρκετό εξοπλισμό για να μετατρέψει τις απέραντες αναβράζοντα της ζούγκλας σε ένα γιγάντιο παγετώνα.
  
  
  Μέσα σε λίγες ημέρες ή ίσως ώρες σχεδίαζε να κάνει ακριβώς αυτό: χωρίς προειδοποίηση να μετατρέψει την Κεντρική Αμερική σε ένα ευρύ αρκτικό τοπίο.
  
  
  Της έπρεπε να σταματήσω εγώ.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 2
  
  
  
  
  Πήρε το σακίδιο και προσεκτικά θέσει το εγώ στη γη. Κατά τη διάρκεια μου διήμερη ταξίδια εδώ μου άρεσε πολύ. Παρουσίασε με την εκπαίδευση και τη στέγη, και ήλπιζα ότι θα με βοηθήσει και πάλι. Ό, τι έπρεπε να κάνω τώρα, θα έπρεπε να κάνει απαλά και αθόρυβα. Το μόνο που μπορούσα να πάρω μαζί μου, είναι ένα σύνολο εργαλείων που παιδιά από το εργαστήριο AX γίνει ειδικά για την περίσταση. Της θα μπορούσε να δεθεί με το εγώ σε μια ζώνη, έτσι ώστε τα χέρια μου ήταν ελεύθερα. Μου φυσικού αερίου η βόμβα ήταν κολλημένα στον αστράγαλο, και το στιλέτο ήταν застегнут γύρω από το χέρι μου. Άφησε το Luger. Τώρα είχα έκλεισε με αύξηση 7,65-mm όπλο τύπου " Chi-Com ", αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ. Είχε ενσωματωμένο σιγαστήρα και απαιτούσε ειδικές κασέτες οι κάλυκες χωρίς δακτυλίδι. Ήταν μακριά από το Luger: δεν είχε τέτοια μεγάλη δύναμη, αλλά ήταν το ίδιο αποτελεσματική σε κοντινή απόσταση. Το περισσότερο που στην Luger πραγματικά σιγαστήρα δεν βάλεις. Αυτός ο βραχίονας εξακολουθεί να μην είναι πολύ καλά βρίσκονται στο χέρι μου, καθώς είμαι συνηθισμένος σε πιο βαρύ γερμανικό όπλο.
  
  
  Το σκέφτηκα να πάρω μαζί μου το μαχαίρι, αλλά εγώ δεν έπρεπε να περάσει μέσα από τα ερείπια, δεδομένου ότι δεν δασάκι, και αν την χρησιμοποίησε μαχαίρι, ο ήχος σίγουρα έδωσε κι εμένα. Μαχαίρι με μακριά λάμα ήταν καλό όπλο, αν είχατε θέση, αλλά μαζί του θα ήταν δύσκολο να επικοινωνήσουν στο ναό, όπως με Люгером. Έτσι άφησα εγώ μαζί με το σακίδιο του και πήγε στο ξέφωτο, γύρω από το ναό. Εδώ, μάλλον, ήταν κρυμμένο περισσότερα μικρόφωνα από ό, τι σε οποιοδήποτε στούντιο της εκπομπής. Το περίμενα ότι κάποιος θα το όργανο ελέγχου θα με πάρει για το ζώο γύρω από τη ζούγκλα, επειδή το σύστημα συναγερμού δεν πρόδωσε τις προειδοποιήσεις. Την πήδηξε και σε ικανοποιητικό επίπεδο. στο πρώτο уступу του ναού. Έπρεπε να χρησιμοποιήσετε τις ρίζες, τα αμπέλια και τα κολοβώματα ως στηρίγματα, επειδή δεν είχα εμπιστοσύνη крошащейся σκάλες.
  
  
  Σχεδόν τυφλά έπεσε σε μια άλλη παγίδα. Ευτυχώς, την είδε μια μικρή εγκοπή ψηλά στο δέντρο. Ο άνθρωπος, заложивший νάρκη, επεσήμανε, πού θα στοιχηματίσετε το βλήμα. Δεν την τολμηρή κουνηθώ. Μου χρειάστηκε πολύς καιρός για να βρείτε την ανάφλεξη. Ήταν κιτρινωπό λεπτό συρματόσχοινο με воткнутыми σε αυτό μικρά αιχμηρά αγκάθια. Είναι πεσμένος ανάμεσα σε δύο δέντρα και πλήρως εξαφανίστηκε στο φύλλωμα. Αν είχα πάει, θα αυλάκωσε θα σάρκα μου, σαν ξυράφι. Την ίδια στιγμή το pin ξέσπασε γύρω φορτίου πίσω από ένα δέντρο, και με αυτό το δέντρο μαζί ανέβηκε στο αέρα. Φιλόξενος άνθρωπος, ο συνταγματάρχης Зембла!
  
  
  Της περιτριγυρισμένη από συρματόσχοινο και προσεκτικά прополз περαιτέρω. Κάθε λίγα μέτρα από την зацеплялся πόδι για αναρριχητικά φυτά, για να ακούσετε και να χαλαρώσετε. Μετά ξανά ανέβηκε. Ως στηρίγματα του χρησιμοποίησε τις ρωγμές και προεξοχές. Ψηλά πάνω από τις κορυφές των δέντρων που την είδε ανοδική φεγγάρι, отбрасывающую χλωμός ο σεργκέι.
  
  
  Μόλις πάνω της, έσκυψε ανάμεσα σε δύο πέτρινα глыбами με εργαλείων του γείσου. Την εξέτασε στέγη, η οποία ασχολείται με ήταν επίπεδη και ορθογώνια. Το μπροστινό μέρος, που οδηγεί στη σκάλα, και το πίσω μέρος ήταν δύο φορές μεγαλύτερη από την πλευρά που την σηκώθηκε. Η στέγη ήταν καθαρό και, πιθανώς, свежеположенная. Σε μια γωνία στην άλλη πλευρά ήταν κάτι σαν καλύβες, σαν ένα σωρό από μπάζα.
  
  
  Για να μπει στο ναό, έπρεπε να περάσει από την πόρτα της καλύβας είναι, γιατί άλλο είσοδο στη στέγη δεν ήταν. Ανάμεσα σε μένα και την καλύβα εκεί στέκονταν δύο φρουροί και ένα ελικόπτερο. Odin γύρω από τους φρουρούς έγειρε στα πλαίσια του ελικοπτέρου. Την άλλη σιγά-σιγά shell κατά μήκος των κιγκλιδωμάτων. Και οι δύο είχαν χαμηλά коренастыми метисами? πώς εβδομήντα τοις εκατό никарагуанцев, κατά το ήμισυ οι ιθαγενείς αμερικανοί και κατά το ήμισυ οι λατίνοι. Για αυτούς ήταν χαλαρά παντελόνια και πουκάμισα και μαλακό σουέντ μπότες. Φάνηκαν να έχουν καλά και δεν έδωσε εμπρός μας ήχου. Δεν ήταν ντυμένοι όπως οι αληθινοί στρατιώτες, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις εύκολες αυτόματα τουφέκια, αν έχετε φτάσει σε αυτό πάρα πολύ κοντά. Ήταν βελγικές 7,62-mm τουφέκι του ΝΑΤΟ FAL; πολύ καλοί και πολύ δημοφιλή περιβάλλοντα νοτιοαμερικανούς.
  
  
  Το ελικόπτερο Bell ήταν Sioux 13 R, τρίκλινο. Ήταν λίγο σαν το μεγάλο λιβελούλα με αυξημένο επάνω ουρά. Ήταν μια ισχυρή κινητήριος δύναμη, η οποία ασχολείται χρησιμοποιήθηκε ευρέως από την εποχή της Κορέας. Σε αυτό το ξεχασμένο από τον θεό τόπο αυτό ήταν η μόνη του πολιτισμού λειτουργεί στην καλύτερη περίπτωση μετακίνησης. Ως εκ τούτου στέγη του ναού κάνει κατάλληλο για προσγείωση. Γεράκι έκανε αεροφωτογραφίες, που έδειξαν ότι το ελικόπτερο συνήθως στέκεται στον τελευταίο όροφο. Η έρευνα, που ολοκληρώνονται πριν από μία εβδομάδα, έδειξε ότι το ελικόπτερο δεν ανήκε σε επίσημη αρχαιολογική ομάδα. Είχε αγοραστεί το αποτέλεσμα μιας σειράς πολύ προσεκτικές συναλλαγές στο νοσοκομείο αποθήκη στην πόλη του Μεξικού. Αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά στην πόλη κατέρρευσε η μεγαλύτερη χιονοθύελλα στη μνήμη διαβίωσης. Από μόνη της δεν είναι ισχυρή, αλλά αρκετή για να προκαλέσει τις χειρότερες υποψίες σε AH. Εξαιτίας αυτού Γεράκι αποφάσισε να με στείλει εδώ.
  
  
  Της ήταν ο πρώτος από τους ανθρώπους μας, που εξέτασε προσεκτικά το ελικόπτερο. Στην πόρτα ήταν περίεργη έμβλημα; χρυσός ήλιος με τρεις μοβ γραμμές για τα πρότυπα της nen. Σαν κάποιος να έκοψε στολίδι με ένα μαχαίρι, και το μέταλλο είναι τώρα μάτωσε. Την αναρωτηθεί τι σημαίνει αυτό. Όταν ένας αστυνομικός πλησίασε το γλείφει, να την παρατηρήσει το ίδιο αυτοκόλλητο στο τσεπάκι του πουκακίσου σας.
  
  
  Πλησίασε τα γλείφει και να γλείφει... η Κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη. Οι δύο φρουροί τώρα ήταν τόσο μακριά από τον άλλον από το άλλο, ότι δεν μπορούσε να πυροβολήσει σε αυτές ταυτόχρονα με τον τόπο όπου καθόταν. Αν την ρίξω σε ένα, θα ειδοποιήσει το άλλο πριν από τον μπορέσω να γυρίσει και να πάει μαζί του. Αν κινείται πάρα πολύ αργά, την είχαν μεταξύ τους; ωστόσο, αν το χάσω, ούτε να μπω στην παγίδα, όπως ο αρουραίος. Οπότε κάτι έπρεπε να εκτονώσει ih δύο ταυτόχρονα, και χωρίς ήχο.
  
  
  Ο φύλακας σε μερικά πέτρες, τα πεσμένα με το κιγκλίδωμα. Είναι τόσο πολλές φορές όταν μετακόμισε στέγη, τώρα πέταξε στο διάολο μικρό καπέλο και άσκοπα δει από το κιγκλίδωμα, με το να κρέμεσαι από ένα ώμο το όπλο. Από καιρό σε καιρό δεν είναι καν μπήκαν στον κόπο ετησίως; αυτό που κάνει ακόμη και μια υφέρπουσα σκυλί. Η πρώτη απαίτηση είναι ότι θα πρέπει πάντα να ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας, γιατί από αυτό μπορεί να εξαρτηθεί η ζωή σου. Αυτό θα κοστίσει ονε ζωής.
  
  
  Της γλίστρησε το στιλέτο στο χέρι. Στο άλλο χέρι είχε το όπλο με σιγαστήρα. Σκιά έχει καταβροχθίσει μου. Της ήταν ένα σύνολο με τις πέτρες. Στο λυκόφως αντικείμενα μερικές φορές να διακρίνει πιο δύσκολο από ό, τι στο σκοτάδι, και μπορώ να εγγυηθώ για αυτό. Πλησίασε τα γλείφει και το γλείψιμο. Την κράτησε την ανάσα του... Ξαφνικά δεν μπορούσα εγώ να δω. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και πάλι περπάτησε γύρω από κάποια πεσμένα βράχια. Για μια στιγμή την φοβήθηκε ότι με κατάλαβε, και βούτηξε στο καταφύγιο. Στη συνέχεια, με την άκρη του ματιού είδα εγώ τα πόδια. Οπότε ακόμα δεν ήξερε ότι ήμουν εκεί. Τώρα θα μπορούσε να ακούσει εγώ την αναπνοή σας και θρόισμα εγώ штанин από την οροφή. Το μετρήσει μέχρι το τρία και πήδηξε.
  
  
  Στην delle μου κύριο μέλημά μας ήταν φρουρός στο ελικόπτερο. Το ξενοδοχείο πάρεις πρώτα ih από το δρόμο, και τους υπόλοιπους να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα. Λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση, εγώ απρόβλεπτες αντιδράσεις και το γεγονός, ότι μου ήταν αδύνατο να κάνουν θόρυβο, εκπροσώπησε τη μεγαλύτερη απειλή. Την πυροβόλησε δύο φορές γρήγορα. Η πρώτη βολή έπεσε ονε στο στήθος, άρχισε το δεύτερο — στο λαιμό. Δεν издав μας ήχου, έπεσε στο στρογγυλό χάλυβα στάση του ελικοπτέρου. Τα πέλματα από τα παπούτσια που φοράς παράγουν περισσότερο θόρυβο πάνω από τα βράχια, από τους πυροβολισμούς γύρω από το όπλο.
  
  
  Стилетом της προσπάθησε να μπει άλλο φρουρό στο νεφρό. Το φαντάστηκα ότι θα θέλει χαθή, όταν βλέπει το νεκρό φίλο του. Αλλά αντέδρασε, όπως ένα πάνθηρα. Μια ενστικτώδη κίνηση γύρισε, κλίνει. Μετά όλα έγιναν θολά.
  
  
  Αν ήταν σωστά εκπαιδευτεί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το όπλο τώρα. Αλλά σε εκείνο το κλάσμα του δευτερολέπτου αντέδρασε έτσι όπως δεν την περίμενα. Έσκυψε, πέταξε το όπλο και να πιάσει το μαχαίρι κομάντο, свисавшим με ζώνη. Έχει συνηθίσει να παλέψω μαζί του. Έχει κυριαρχήσει είναι ακόμα σε παιδική ηλικία. Για αυτό το όπλο ήταν απλά αδέξια κομμάτι σίδερα.
  
  
  Την περίμενα να αποφύγει το τουφέκι, αλλά το μακρύ κορμό, το τουφέκι ΦΆΟΥΛ έπεσε πάνω μου στον καρπό, και το στιλέτο πέταξε γύρω από το χέρι μου. Μετά από αυτό, όλα συνέβησαν αστραπιαία. Το όπλο έπεσε στο έδαφος μεταξύ μας. Το δεξί μου χέρι κάποιος με όπλο που καπνίζει ανέβηκε επάνω. Εγώ το αριστερό χέρι вытянулась, για να λάβει ένα χτύπημα. Εγώ το δεξί χέρι με οκτώ ίντσες κρύου χάλυβα βάλει στο μάτι μου στη ζωή. Το αριστερό μου χέρι άρπαξε εγώ δεξιό καρπό και έβαλε το εγώ πίσω. Τώρα στεκόταν πίσω σε μένα και δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι που κρατούσε το μαχαίρι. Άνοιξε το στόμα του να φωνάξει. Της πίεσε το δεξί του χέρι προς το εγώ πρόσωπο και πολύ άκρη το όπλο μεταξύ εγώ τα δόντια. Πνίγηκε και προσπάθησε να ξεγλιστρήσουν. Το αριστερό μου χέρι πιέζεται τόσο πολύ, ότι αυτό έπρεπε να согнуться πίσω. Είναι με κλώτσησε με голеням και προσπάθησε να φτάσεις με το ελεύθερο χέρι της μέχρι το πρόσωπό μου και τα μάτια.
  
  
  Της γλίστρησε το όπλο ονε στο στόμα του και τιναζόταν το χέρι. Κάτι έχει σπάσει. Εγώ το χέρι обмякла, και το μαχαίρι έπεσε από το εγώ αδύνατα δάχτυλα. Το αριστερό μου χέρι ήταν αυτό για το λαιμό. Είναι και πάλι προσπάθησε να ξεφύγει. Ανεπιτυχώς. Δεν μας έδωσε τον ήχο, όταν έσπασε ο λαιμός.
  
  
  Την απέρριψε το άψυχο σώμα του από τον εαυτό του και πήρε το μαχαίρι. Όταν ο φύλακας κατέρρευσε στο έδαφος, ο στόχος του ήταν σε μια περίεργη γωνία, ήδη έτρεξε στην ημέρα. Μέσα ήταν προσπαθώ μια στενή σκάλα. Σε μεγάλες στάσεις γύρω από το δέντρο саподиллы νήμα ακόμα ήταν καλά αισθητή και σχεδόν δεν πάσχουν από το χρόνο. Οι πέτρινοι τοίχοι έχουν καλυφθεί ανάγλυφα, το χρώμα που ξεχώρισαν στο φως των ηλεκτρικών λαμπτήρων στην οροφή. Λίγο φως проникало και μέσα από σκοτεινές προτίμησε πρώην παράθυρα, και τώρα κατάφυτη πράσινη ιστός των φυτών.
  
  
  Στα μισά του δρόμου προς το κλιμακοστάσιο της που κυμαίνονται. Δεν είχα νέα μας, από πάνω μας, από κάτω. Της έβαλε το στιλέτο πίσω στην θήκη του, πήρε μια πέτρα και την πέταξε εγώ προς τα κάτω. Πετάχθηκε πίσω από τις πέτρες. Ακούστηκε μόνο μια ηχώ. Το συνέχισε το δρόμο με το όπλο επ ' ώμου.
  
  
  Της, βγήκε στο γήπεδο με сводчатой στέγη και το διάδρομο, поворачивающим αριστερά. Στη συνέχεια, όλα ήταν πρόσφατα ανακαινισμένο, σε όλο του σκυροδέματος των δοκών χάλυβα και αλουμίνιο. Λάμπα εξακολουθεί να έγερναν από το ανώτατο όριο, όπως γιρλάντα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά δίπλα τους ήταν μεταλλικός σωλήνας κλιματιστικών με τις τρύπες μέσα από κάθε λίγα μέτρα, μέσα από την οποία βγαίνει ο αέρας είναι δροσερό. Από εκείνη τη στιγμή ο ναός των μάγια шталь όχι περισσότερο από επίστρωση, επίστρωση сверхсовременных εγκαταστάσεις του συνταγματάρχη της Γης.
  
  
  Στην άλλη άκρη του διαδρόμου ήταν μια πόρτα χάλυβα, η οποία ασχολείται με το βλέμμα είναι το ίδιο ανθεκτικό, όπως την πόρτα του τραπεζικού χώρου αποθήκευσης. Δεν ήταν μας ήχο. Στην косяке ήταν τοποθετημένο το κάστρο με την κόκκινη λαβή. Ήταν ίσως ότι η πόρτα θα ανοίξει, όταν πατήσω το κουμπί. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι κάποιος από την άλλη πλευρά θα λάβει το σήμα να ανοίξει την πόρτα.
  
  
  Την εφάρμοσε το αυτί σας στο κρύο χάλυβα. Πρώτα δεν άκουσα τίποτα. Στη συνέχεια μου ήρθε μια χαμηλή βουίζει, που μάλλον αισθάνθηκε από ό, τι άκουσα, μαζί με ένα τρύπημα αδύναμη αιμοβόρα γεννήτριες. Την κοίταξε ξανά το κάστρο. Γύρω από την τσάντα με τα εργαλεία της досталь σουβλί: εργαλείο με την άνοιξη, που έχει κάνει τη βελόνα να πηδούν μεταξύ των τμημάτων του κάστρου και έτσι να ψάξει εγώ. Αυτό ήταν ένα απλό πράγμα, και για τη χρήση του απαιτείται μεγάλη εμπειρία και υπομονή. Μετά από τρεις προσπάθειες, η πόρτα άνοιξε. Την прополз εκεί γρήγορα και αθόρυβα, σαν γάτα. Ο ναός φαινόταν ήσυχο και εγκαταλελειμμένο. Δόνηση ενταθεί, γεμίζοντας το δωμάτιο сверхзвуковым ποδοβολητό ισχυρή πηγή ενέργειας. Πήγα ανοιχτά στον ήχο, επειδή ενστικτωδώς ήξερα ότι αυτή είναι η πηγή του ό, τι ήθελα. Μου shaggy гулко ακουγόταν από шершавому σκυρόδεμα. Ένα άλλο διάδρομο, μία ακόμη σκάλα, ένα άλλο διάδρομο και, τέλος, η δεύτερη πόρτα χάλυβα, για την οποία ο θόρυβος ήταν ακόμη πιο δυνατά από πριν. Και πάλι εκμεταλλεύτηκε με σύρμα και διστακτικά μέσα.
  
  
  Ήταν χαμηλή δωμάτιο με σειρές από λάμπες νέον. Με δύο πλευρών στάθηκε χάλυβα ντουλάπια με μετρητές, αισθητήρες και σειρές υπολογιστών σπείρες πίσω από το γυαλί. Στο κέντρο ήταν ο ασπίδα μήκος σχεδόν μισό μέτρο με αφάνταστη ποσότητα κουμπιά, καλώδια και ποτενσιόμετρα, κάτω από τους οποίους ήταν τηγάνια με τίποτα δεν значащими για μένα γραμμάτων: Лабион. Ο δείκτης, противоточная συμπλέκτης και катаридин Παράγοντας. Η ενέργεια για το ηλεκτρονικό κτίρια έφερνε από το καλώδιο πάχος με το χέρι μου και ήταν στο πάτωμα με έναν διακόπτη στην γκρίνια από την άλλη πλευρά. Δίπλα ήταν η πόρτα, και από εκεί έβγαινε διαπεραστική στριγκλιά ενέργειας. Αλλά αυτό δεν με ενδιέφερε. Ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Την πλησίασε υπολογιστή ράφια και προώθησε το περιστροφικό πίνακα διακόπτες προς τα εμπρός.
  
  
  Σπείρες, λεπτές, σαν ελατήρια, τα τρανζίστορ και τα ολοκληρωμένα fold paper έλαμπαν στο φως. Από την τσάντα της, έβγαλε полиэстеровый πιπεριού, παρόμοια με ένα κανονικό σπρέι πιπεριού με εντομοκτόνο. Την ψέκασε στο υλικό διαφανές στρώμα высококоррозионной διαλυτικό οξύ. Ως εκ τούτου, την έχει επεξεργαστεί όλα τα γραφεία και πάλι έκλεισε επιτροπής, όταν τελειώσει.
  
  
  Οξύ ήταν εφεύρεση εργαστήριο AX . Η βόμβα μπορεί να συναρμολόγησης τμήμα του αντικειμένου, αλλά, ίσως, δεν είναι όλα? και, φυσικά, δεν είναι όλα τα σημαντικά μέρη, αν μόνο δεν χρησιμοποίησε τόσο εκρηκτικά, ότι όλη η μάγια ναός καταστράφηκε. Ωστόσο, η ξαφνική καταστροφή του ναού μπορεί να έχει λιγότερο ευχάριστες διεθνείς επιπτώσεις.
  
  
  Στη συνέχεια προέκυψε λογιστική πρόβλημα, όπως το λαθρεμπόριο λαθρεμπόριο κάτι βαρύ. Και ακόμα ο κίνδυνος ότι, όταν μου η βόμβα θα βρεθεί και θα εκτονωθεί. Οξύ ήταν αδύνατο να ανιχνεύσει, πριν να είναι πολύ αργά, και δεν ήταν ο βίκτορ μετά, όπως ee ψέκασαν. Ακόμη και το λεωφορείο να διαλύεται, αφήνοντας μας την παραμικρή νύξη για ό, τι συνέβη μετά την έξοδο μου.
  
  
  Την προσοχή ψέκασε το καυστικό παντού. Σε λίγες ώρες, και το οξύ разъела όλα μέσα. Λεπτομέρειες плавились, καλωδιακή σύνδεση растворялись και προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε ένα μεταλλικό περίβλημα. Μέχρι τότε το γυρίσω σε ζούγκλα σώοι και αβλαβείς, τεχνικές Земблы θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά σας έξω. Μέχρι τα μεσάνυχτα κάθε μονάδα του εξοπλισμού που την μεταχειριζόταν, μετατράπηκε σε ένα σωρό από παλιοσίδερα. Αυτό θα έδινε στους διπλωμάτες να κάνουμε τη Νικαράγουα και την Οργάνωση αμερικανικών κρατών για να κάνουμε έρευνα. Σαμποτάζ ήταν η μοναδική μου δουλειά. Όταν το τελειώσω, θα γελάσει. Εκτός από τον συνταγματάρχη Земблы.
  
  
  Την τελειώσει με τους υπολογιστές και побрызгал εσωτερικό της διανομής ασπίδα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μπήκαν δύο συσκευές και η φρουρά. Ih έκπληξη ήταν τόσο μεγάλη, όπως και το δικό μου σοκ. Τεχνικές — νόμιζα ότι ήταν μεθόδους, επειδή ήταν με άσπρα ρούχα και με τα χαρτιά στο χέρι — ήταν άοπλοι. Ντυμένος στα γκρίζα φρουρά γκι βραζιλίας revolver Rossi 38άρι σε θήκες στο μηρό. Ανέπτυξαν εγώ μόνοι σας, χρησιμοποιώντας Smith & Wesson, και είχε четырехдюймовый του εγκεφάλου. Άρπαξε το εγώ και φώναξε: "Alto ".
  
  
  Ωστόσο, δεν ήθελα να σταθεί στη θέση του. Το χρόνο μόνο δάκρυ λωρίδα αυτοκαταστροφής από τον κύλινδρο, και τραβώ εγώ σε μια σκοτεινή γωνία. Το σημαδεύεις και πυροβόλησε δύο φορές. Ο φύλακας φώναξε από το κακό και ν ' αρπάξεις από το λαιμό. Таращить τα μάτια σου με το εγώ περίστροφο πέρασε πάνω από το κεφάλι μου, τίποτα δεν θα χτυπήσει. Ο φρουρός έπεσε στο ράφι πίσω του. Βόγγηξε, αποσπάστηκε από τα νύχια της στο μέταλλο και σιγά-σιγά τη γη.
  
  
  Την πήδηξε για την ημέρα, και σκόνταψε σε δύο τεχνικούς, που, προφανώς, ακολούθησε τις διαταγές του φύλακα και βρισκόταν στη θέση του. Αυτό μου τη δίνει με τα υπόλοιπα. Την, ένιωσα πως κάποιος με άρπαξε απ ' το πουκάμισο. Την γύρισε 360 μοίρες, για να ξεφύγουν από κόλπα εγώ. Σε αυτό το σημείο, ξέσπασε νέα φύλακες. Αρχή δεύτερη τεχνικός έσπευσε με σκυμμένο το κεφάλι και με δύναμη έσπρωξε πίσω στο δωμάτιο.
  
  
  Οι φύλακες έσπευσαν για μένα. Μία γροθιά μου πήρε στο ηλιακό πλέγμα, και το άλλο — στο σαγόνι. Την τραβηγμένη προς τα πίσω. Της προσπάθησε να πάρει ανάσα και κυκλοφόρησε τα τελευταία δύο σφαίρες στο δράστες. Με ικανοποίηση άκουσα μια κραυγή. Μου χτύπησε την πόλη πυγμή και χάλυβα. Το όπλο έχει αποτυπωθεί σε ανάγλυφο γύρω από το χέρι μου. Αυτό ήταν ισχυρή, έντονη μαχητές. Αν είχα να απαλλαγούμε από το ένα, τον τόπο θεωρούν τα άλλα δύο.
  
  
  Σε αυτή την σύγχυση μου ξαφνικά έντονα χτύπησε το πόδι του στη βουβωνική χώρα. Το γαμψό στη μέση από το βασανιστικό πόνο και έπεσε στο τσιμεντένιο πάτωμα. Μπότες με χτύπησε στο ύψος. Κατά το ήμισυ онемев, κατέληξε γύρω από τον εαυτό μου, νιώθω το πόδι του και τιναζόταν της. Ένας άντρας με μια κραυγή, έπεσε ανάμεσα τους άλλους. Τώρα μπορούσα να πάρω το μαχαίρι.
  
  
  Την έκοβα τα πάντα γύρω από τον εαυτό του, και ένιωσα κάτι ζεστό γύρους μου στο πρόσωπο και τα χέρια. Ο στιλέτο шталь είναι πολύ ολισθηρό, για να το εγώ μπορεί να κρατήσει. Την άκουσε το βρυχηθμό των φρουρών. Ih πάρα πολύ, και ih ακόμα ερχόταν. Με κλότσησαν και ήταν αποτσίγαρα περίστροφα. Κάποιοι έχουν όπλα και είναι iso όλες τις δυνάμεις προσπάθησαν να με εντυπωσιάσεις τους. Ih μπότες ήταν κατά τη γνώμη μου израненному σώμα. Οι άνθρωποι ih φωνές γίνονταν όλο και πιο αδύναμη και невнятнее: ομίχλη, σκιές και φωνές. Πυροβόλησε το όπλο. Ήταν σαν μια έκρηξη της δυναμίτη στο κάτω δωμάτιο. Μου προβλήματα είναι ότι δολοφονική επίθεση σταμάτησε. Οι φύλακες να στέκονται σε στάση προσοχής, λαχάνιασμα. Στην πόρτα στεκόταν ένας άντρας, ρίχνοντας σιγά-σιγά το κολτ 357 "Python". Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η βολή επανέλαβε τη θέλησή σου στο δωμάτιο. Φορούσε την ίδια στολή, τι και οι άλλοι, αλλά εγώ την συμπεριφορά εξέφρασε την εμπιστοσύνη και κύρος. Είχε το κακόν και αιχμηρό πρόσωπο. Το συμπιεσμένα χείλη έπεσαν "γκάνγκστερ" το μουστάκι και μύτη αετείος hans ονε είδος αρπακτικά πουλιά. Στεκόταν εκεί, σαν ένα απλό, незаинтересованный ο θεατής, αλλά εγώ τα μάτια του ήταν σκληρά σαν πέτρα.
  
  
  'Τι συμβαίνει;' — ρώτησε ήρεμα. Κύριε, — είπε ο ένας γύρω από τους φρουρούς, — βρήκαμε αυτό εδώ έναν άγγλο. Σκότωσε και τραυμάτισε τον Χουάν...
  
  
  "Silencio" . Ένας άντρας έκανε με το όπλο. 'Έλα μαζί μου.'
  
  
  Της έπεσε το στιλέτο και σηκώθηκε, ασταθώς, τους μυς μου φώναζαν από το κακό.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  
  
  Της, ήταν σε μια σκοτεινή σπηλιά. Ο μόνος άγιος пробивался μέσα από τη σχισμή κάτω από την χοντρή ξύλινη πόρτα. Σοφίτα ήταν πολύ μικρό, δεν είναι πια το μεγάλο ντουλάπας. Ποιος ξέρει, ποιος ή τι ήταν κάποτε μέσα. Τουλάχιστον, τώρα καθόταν εκεί, στη μέση της ρύπανσης σκουπιδιών. Πρέπει να ήταν κάπου κάτω από το ναό, επειδή οι ρίζες των δέντρων και των φυτών διεισδύσει σε πέτρες, αλλά, προφανώς, είναι τόσο αργά, τώρα τι скрепляли τοίχων.
  
  
  Της, έγειρε το πέτρινο γκρίνια, γυμνοί και αδύναμοι, σε зловонном αέρα, με ανυπομονησία, περιμένοντας τι θα συμβεί στη συνέχεια. Με τα τμήματα, έψαξαν και τα πήραν όλα. Καθώς και τη αερίου βόμβα και ρολόγια χειρός.
  
  
  Συνέπεια διηύθυνε ο άνθρωπος, το όνομα και η θέση του οποίου δεν είναι γνωστό. Δεν με ρώτησε. Εγώ τις λέξεις περιορίζονται σε λίγες σύντομες εντολές μου ή δύο συνοδεύουν το εγώ τους φρουρούς. Αυτός με κοίταξε λίγο με ένα ήρεμο, αλαζονική περιφρόνηση που εξόργισε ακόμα περισσότερο από ό, τι αν συμπεριφερόταν με μουλωχτά. Με άφησε εδώ, και πόσο θα μπορούσε να κρίνει, να το ξεχάσω.
  
  
  Η ώρα πέρασε τόσο αργά, που παραλίγο να τρελαθεί. Μέρος του χρόνου που πέρασε, σχετικά με τις επιλογές διαφυγής. Ih δεν ήταν. Τον υπόλοιπο χρόνο το σκεφτόμουν δαγκώνει σαρκασμό οξύ; πώς σιγά-σιγά, αλλά στην πραγματικότητα, μαζί με τον εξοπλισμό Земблы, θα έτρωγαν τη ζωή μου. Κάθε δευτερόλεπτο приближала εκείνη τη στιγμή, όταν η διαδικασία της καταστροφής θα παρατηρήσετε και στη συνέχεια υποτίθεται ότι σίγουρα δεν θα επιτρέψτε μου να σαπίσω εδώ περαιτέρω.
  
  
  Ήχος το μπουλόνι από την άλλη πλευρά μέρα με τρόμαξε. Η πόρτα έτριξε ανοίγουν διάπλατα. Ο ερευνητής επέστρεψε μαζί με δύο νευρικοί από τους φρουρούς. Μου πέταξε με το παντελόνι μου, και στη συνέχεια έγειρε προς την πόρτα κολόνα με θέα τυχαία, незаинтересованного παρατηρητή.
  
  
  — Ντύσου, ρε μαλάκα, θα πάμε σε μια επίσκεψη, και μας κυρίες.
  
  
  'Πού;'
  
  
  "Κλείσε το στόμα. Κάνε ό, τι σου λένε.
  
  
  Περίμενε μέχρι την застегну τις расстегнутые παντελόνι, και στη συνέχεια νεύμα έδειξε να της βγήκε σε αυτοσχέδιο κάμερα. Το ανοιγόκλεισε υπό το φως ανασφάλεια φωτός στο διάδρομο, και για μια στιγμή, που κυμαίνονται, για να προσανατολίσουν τον εαυτό σας. Αυτό έκανε τον φύλακα να σπρώξει με την κάννη του όπλου. Πήγαμε με άλλο τρόπο από ό, τι ήρθε, και συναντήσαμε πολλούς στρατιώτες και τους τεχνικούς, που με κοιτούσαν με ένα μείγμα απέχθειας και περιέργεια. Κάποια στιγμή πήγαμε σε ένα μακρύ διάδρομο με γυμνά τοίχους, αυξήθηκαν και κατέβηκε τις σκάλες. Όλα έμοιαζαν τόσο, ότι είμαι απελπιστικά χαθεί σε ένα λαβύρινθο. Τέλος, ήρθαμε σε μια μεγάλη αίθουσα, που εκτεινόταν σε άλλους διαδρόμους, έτσι ώστε να φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε άξονα τροχού με ακτίνες. Αυτό το δωμάτιο γρήγορα εξελίχθηκε σε μια μεγάλη κεντρική αίθουσα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής ήταν αμυδρά φωτισμένο λάμψη από дамасских κουρτίνες, свисавших σε έναν κύκλο με το ανώτατο όριο. Ήταν ένα ισχυρό σημείο, που το φωτεινό κύκλο στο κέντρο του δαπέδου. Οι τοίχοι σχεδόν από όλες τις πλευρές εξέτασε γεμάτα βιβλιοθήκες. Χοντρούς τόμους του δέρματος переплетах στάθηκε δίπλα залистанными κολλάς ένα φυλλάδιο. Ο τοίχος, μπροστά από το οποίο την κράτησε, ήταν έρημη, εκτός από αυτό το τεράστιο μυστήριο αυτοκόλλητα, που ασχολείται με κρεμασμένα ψηλά και ειλικρινά στη μέση. Χρυσός ήλιος έλαμπε πάνω στη σκηνή, πάνω στην οποία καθόταν η ορχηστρική κονσόλα, που, σαν να της το χαλάσει. Κύκλο γύρω από nach κάθονταν πέντε άτομα.
  
  
  Εκεί ήταν δύο άνδρες μέσης ηλικίας. Ο ένας ήταν ο στόχος εντελώς καραφλή. Η άλλη ήταν με το πρόσωπο που, με την πρώτη ματιά, αντιμετωπίζουν захлопнувшейся πόρτα. Ένα γύρω από τις γυναίκες ήταν низенькой και παχύ, με σοβαρή πλαδαρή θηλασμός και αιχμηρά piercing агатовыми μάτια. Το δεύτερο ήταν νεότερος και λίγο καλύτερα απεικονίζεται. Έμοιαζε λες και αυτό ήταν βαρετό.
  
  
  Το πέμπτο άτομο ήταν ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Καθόταν περιβάλλοντα για τις γυναίκες στην κονσόλα μίξης μαύρο δερμάτινο περιστρεφόμενη καρέκλα. Για τα πρότυπα της nen ήταν ελαφρύ μπεζ και σπα κοστούμι με μπλε кашемировым κασκόλ. Εκείνος έγειρε στην κονσόλα, σηκώνοντας τον αγκώνα και κρατώντας στο χέρι την τσάντα με τα εργαλεία, λες και μου ζήτησε να ρίξετε μια ματιά στο διάολο. Με κοίταξε ανοιχτά στο πρόσωπο με μια σοφή και λυπημένο βλέμμα στα μάτια.
  
  
  Ήταν μικρός και κινητά. Δεν είναι γέρος, αλλά τα χρόνια δεν γλιτώσει τον. Βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπό του και κύκλους κάτω από τα μάτια, φαινόταν, ήταν вбиты τους, σβήνοντας κάθε ίχνος της νεολαίας ή бесхитростности. Δεν ήταν σαν εμάς, για κάποιον άλλο, κάποιον να τον δει. Γνήσια κυρτή μύτη, γραμμές μετώπων και σφιχτά συμπιεσμένο ανώτερο χείλι δόθηκε ένα καθαρόαιμο Μάγια. Η ονε δεν έπρεπε να αναφερθούν. Την αντιμετώπισε με άπιαστο συνταγματάρχης Земблой. — Βγείτε σεργκέι, κύριε", είπε. Εγώ φωνή του ήταν υψηλή και απότομη, όπως το σπαθί.
  
  
  Το όπλο με έσπρωξε προς τα εμπρός.
  
  
  Την στεκόταν στη μέση του ένα εκθαμβωτικό ακτίνων του φωτός, και μέσα σε λίγα ολόκληρα λ. κανείς δεν είπε τίποτα. Зембла δεν κινείται, αλλά οι υπόλοιποι ανήσυχα ерзали στις θέσεις τους, μελετώντας με τεταμένες τα μάτια. Δεν ήταν τόσο чистокровными, όπως ih αρχηγός, αλλά το αίμα των μάγια άφησε μετά ih ιδιαίτερα загорелых πρόσωπα.
  
  
  — Είμαστε δυο φορές, κάπου, — τέλος, είπε Зембла, αλλά πουθενά δεν βρήκε κρυμμένο εκρηκτικά.
  
  
  Της δεν είπε τίποτα.
  
  
  Την ακούω, είπε. Εγώ φωνή του ήταν φαινομενικά φιλικό. Тыкающий το όπλο στην πλάτη μου δεν ήταν καθόλου έτσι.
  
  
  Της δεν την άφησε, είπα.
  
  
  Μπορεί να είναι, απάντησε. Γύρισε ο σετ εργαλείων ανάποδα, έτσι ώστε το εγώ περιεχόμενο перекатилось από το δίσκο της κονσόλας, και μου σήκωσε τη μικροφίλμ-κάμερα. "Θα είναι ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο, απλά φωτογράφισης, κύριε", είπε. Η φωτογραφία έχει αρχίσει το δεύτερο μέρος της αποστολής μου. Της έπρεπε να συλλάβει όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό για την ταινία, αλλά μόνο μετά το γεγονός, όπως είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το σπρέι. Σε αυτό το θέμα Γεράκι ήταν αδυσώπητος. Η καταστροφή ήρθε πρώτος. Δεν μπορούσα να μην χαμογελάσω, παρά το γεγονός ότι αισθάνθηκε άβολα και νευρικός, όπως η τίγρη, обнюхивающий παγίδα.
  
  
  Ξαφνικά με μια απότομη κίνηση του χεριού Зембла πέταξε τα πράγματά μου στη γη.
  
  
  'Ποιος είσαι; Πώς σε λένε; Τι κάνεις εδώ;
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Με λένε Νικ Κάρτερ, - και το ξέρετε, γιατί είναι εδώ. Έχετε ήταν ο λόγος συναντήσουν χέρια σας πριν από λίγο.
  
  
  "Ο κάρτερ..." Είπε απαλά πρόφερε το όνομα του. — Νομίζω πως το τι θυμάμαι... Ναι! Να ψηφίσουν αυτό! Η κούβα 1969 και της Χιλής πέρυσι. Λοιπόν, αυτή τη φορά απέτυχαν, ο κ. Κάρτερ.
  
  
  — Μπορεί να έχεις και δίκιο, είπα, κοιτάζοντας αυτόν. Τα μάτια μου είναι συνεχώς κινούνταν πέρα δώθε, προσπαθώντας να βρει το αδύναμο σημείο σε Зембле, σε άλλες τέσσερις ή στον άνθρωπο και τους φρουρούς που στέκονταν ανάμεσα σε μένα και σκοτεινό διάδρομο. Δεν ήταν για μας ένα, απολύτως καμία επιλογή διαφυγής. Зембла, φάνηκε ότι η αυξανόμενη ανησυχία, ο ίδιος εξέδωσε μια σύντομη απότομη συγκρατημένο γέλιο, και είπε: "Ηρέμησε. Δεν θα εκτελέσουμε εδώ.
  
  
  "Εγώ περιμένω τελετή, στην οποία μου σκίσουν το στήθος και θα το δίπλωμα δολάριο".
  
  
  — Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το αξίζει, κύριε Κάρτερ. Ήταν καλοί άνθρωποι, αυτοί που σκότωσες. Αλλά έχουμε καταλήξει τρόπος για να χρησιμοποιήσετε σας για τον εαυτό σας, και αν δεν είστε σε θέση να φωτογραφίσει αυτό, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα είστε σε θέση να ενημερώσει για το τι πρόκειται να δούμε. Παρεμπιπτόντως, απλή περιέργεια, δεν είναι προδοσία να δειχτεί το δρόμο σας εδώ;
  
  
  Και πάλι απρόσεκτα ανασήκωσε τους ώμους. "Ακοή όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και είναι γεμάτες."
  
  
  — Φοβήθηκα αυτό. Μόνο με τη βοήθεια του προδότη θα μπορούσε να περάσει μέσα από τη ζώνη της προστασίας. Η μόνη εξίσωση που δεν μπορώ να λύσω, είναι η εξίσωση της ανθρώπινης απρόβλεπτο. Δεν νομίζω ότι αυτό θα με ενοχλούσε, στη συνέχεια της βραδιάς.
  
  
  Δεν ήξερε πόσο δίκιο είχε. Αλλά για άλλο λόγο από ό, τι νόμιζε! Και όταν ήξερε την αλήθεια... Εγώ πάλι κοίταξε γύρω του και сглотнул. Ήταν παγίδα, βωμός. Ακόμη και αδίστακτος άγιον πάνω από το κεφάλι του, φάνηκε να έχει απορρίψει τον κίνδυνο.
  
  
  "Στη συνέχεια της βραδιάς, συνέχισε Зембла, — θα είναι... Αλλά επειδή ίσως ήδη ξέρετε για τη μικρή εγκατάσταση εδώ!"
  
  
  — Απλά νομίζεις ότι έχεις το πιο μεγάλο ψυγείο στον κόσμο.
  
  
  — Όχι, — γέλασε εκείνος. "Ήμουν μόνο πρόκειται να κάνει κάποιο φανταστικό βουνό. Δηλαδή, με τη βοήθεια ραδιοκυμάτων κάνουν την εμφάνισή τους, ότι το δάσος είναι, προβάλλοντας όλες τις ιδιότητες ροή αέρα тропосферы. Αυτό πρέπει να συμβεί σε ύψος περίπου 15 000 πόδια, για να χιονίζει. Φυσικά, αυτά τα ραδιοκύματα κανείς δεν θα το δει, και το αεροπλάνο μπορεί απλά να πετάξει μέσα από αυτά. Μόνο το κλίμα θα σκεφτεί ότι εκεί το δάσος!
  
  
  — Όπως πίστευαν στην πόλη του Μεξικού; — ξινό ρώτησα.
  
  
  Λοιπόν, έχετε παρατηρήσει! Αυτό ήταν, να το πω έτσι, πειραματική μετάδοση. Τότε τα γυαλιά μου συντονισμό βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα άλλη από την άλλη στα προάστια. Αλλά αυτή τη φορά θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Κεντρικής Αμερικής και...
  
  
  — Συντονιστικά κέντρα;
  
  
  Την διέκοψα εγώ. "Τι εννοείς;'
  
  
  Θα σας σαφές, ότι δεν μπορώ να παράγουν ραδιοφωνικό σήμα με μήκος κύματος πλάτος, με το βουνό. Πρέπει να προβάλει μια σειρά από κουκκίδες ή, ας πούμε, ley γραμμές, σχηματίζουν το περίγραμμα του βουνού πάνω από την περιοχή που την επέλεξε για το σκοπό αυτό. Απαιτεί πολύ ακριβείς υπολογισμούς, για ποιον, πού να τοποθετήσετε το εφεδρικές συσκευές αποστολής σημάτων, ώστε να μπορούν να βρίσκονται σε σωστή αναλογία με μαθηματική κεντρικό άξονα του διαγράμματος".
  
  
  "Οι βοηθοί, — πρόσθεσε, ένα νεύμα, τέσσερα πίσω από αυτό, — κάθε παρακολουθεί σταθμό υποστήριξης στη χώρα".
  
  
  Στο λαιμό μου έχει στεγνώσει. — Αλλά αυτός ο άξονας, το κέντρο γύρω από το οποίο περιστρέφονται όλα, εδώ, έτσι δεν είναι;
  
  
  Ναι, φυσικά.'
  
  
  Μέχρι τη μέση της, αναστέναξε με ανακούφιση, το άλλο μισό τρέλαινε και εγώ το κόλπο.
  
  
  Και τι θα συμβεί μετά να κοιμάσαι όλο το χιόνι;
  
  
  Είναι περίεργο γέλασε. "Στη συνέχεια θα έρθει το τρίτο αυτοκρατορία των μάγια".
  
  
  Της ήταν έκπληκτος όταν του μεγαλείου, πλήρως χτύπησε το μυαλό μου. Στη συνέχεια το έκοψε: "Δεν είναι πολύ αν είσαι μακριά στο νότο για αυτό;"
  
  
  Αυτό είναι στην πραγματικότητα, με την έννοια ότι το λίκνο του πολιτισμού μας ήταν σε Дукатане. Αλλά τα δύο πρώτα της αυτοκρατορίας των μάγια επεκτείνεται ακόμη περισσότερο στο νότο". Πρόσθεσε με μια απότομη γέλιο: "Ποτέ μη λες юкатекца τον μεξικάνο. Η επιθυμία εχθρότητα με ацтеками εξακολουθεί να υπάρχει, παρόλο που έχουμε είναι Теулес, είναι το σκιάχτρο, ότι και τα Φτερωτά του Δράκου Кукулькана.
  
  
  Γύρισε και επισήμανε залитое φως εικόνα γκρίνια. "Αυτό μας θυμίζει τα πρότυπα της nen".
  
  
  — Και κόκκινες γραμμές;
  
  
  "Μας υπενθυμίζουν ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί. Κατά το έτος 1519 ο Κορτέζ σκότωσε τους μάγια στο Ταμπάσκο, και στη συνέχεια αφαίρεσε τρεις πήγαιναν στον κορμό του δέντρου. Από το όνομα του βασιλιά της Ισπανίας Καρόλου Ι όλες της απαιτήσεις μας από το έδαφος". Зембла και πάλι κοίταξε. — Είσαι ο εχθρός μας, ο Κάρτερ. Το γένος оккупировал τη γη μας για πάνω από πέντε αιώνες, και μας έβαζε να ζει στη φτώχεια.
  
  
  — Τότε τι θα κάνεις, σαμ; Αυτή τη συσκευή μπορείτε να καλέσετε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια. Όλα θα παγώσει. Λάστιχο, μπανάνες και πολύτιμα ξύλα θα πεθάνουν από τον παγετό. Ο καφές και το κακάο θα πρέπει να καταστραφούν. Η βιομηχανία θα καταστραφεί. Ολόκληρη η οικονομία Κεντρική Αμερική θα καταρρεύσει εν μία νυκτί".
  
  
  Κουνούσε το χέρι του, σαν κάποιο έντομο κουρασμένος από την ονε. "Λαμβάνοντας υπόψη τους φυσικούς πόρους, στη χώρα μας σχεδόν девственна. Εκείνο το μικρό κομμάτι, που έχει αναπτυχθεί, έχει εξαντληθεί από την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Η ζωή μας δεν θα αλλάξει, επειδή θα εξακολουθεί να υποφέρει από την πείνα και τη φτώχεια. Μόλις αυτό τελειώσει, και, gringo, φύγετε, θα χτίσουμε την οικονομία μας, αλλά μόνο για τον εαυτό του. Μπορούμε να πούμε ότι κάνω Κεντρική Αμερική προσωρινά ασύμφορη".
  
  
  — Εννοείς ακατοίκητο.
  
  
  "Ασύμφορη και ακατοίκητον, για империалиста συνοψίζεται σε ένα και το αυτό".
  
  
  "Είναι ανοησίες. Ναι, και οι ντόπιοι θα διαφωνούσαν μαζί σας. Γιατί δεν σας προειδοποιήσω ih, συνταγματάρχα; Τουλάχιστον, τότε θα είναι σε θέση να προετοιμαστούν για κρυολογήματος.
  
  
  "Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές σε αυτά τα πράγματα. Ποιος θα με πιστέψει; Δεν την partizan. Ο μηχανικός-сизов. Και όσον αφορά αυτό το συνταγματάρχη, είναι επίτιμος τσιν ανατεθεί μου Арканзаской Συνομοσπονδία Πολιτοφυλακή των υπηρεσιών που τους έκανε. Αν μου εμπιστεύονται, έχω αρκετά δυνάμεις για να αποκρούσει την επίθεση, κύριε Κάρτερ. Όπως έχετε αποδείξει την ευάλωτες. Μπορείτε, χωρίς αμφιβολία, θα συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να το κρατήσουν μυστικό έως ότου κουνάβι, μέχρι τις δυνάμεις μου δεν θα νικήσει. Και για να απαντήσω στο δικό σας ανοιχτήρι: γι ' αυτό το ζω, σε εκατοντάδες μίλια μακριά από το Γιουκατάν, σε αυτό το έρημο μέρος της Νικαράγουα.
  
  
  Αλλά χιλιάδες άνθρωποι, θα είναι ευπρόσδεκτη από τους ανθρώπους, θα υποφέρουν και θα πεθάνουν".
  
  
  Έχουμε υποστεί για αιώνες. Θα μετριάζονται ενάντια στην καταστροφική δράση της φύσης. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, όπως το ζαχαροκάλαμο. Πολυτέλεια και την αφθονία έκανε στον λαό περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αδύναμη. Ναι, οι άνθρωποι θα πεθάνουν, δυστυχώς. Ih Αλλά θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι αν ήταν αιματηρή επανάσταση. Οι άνθρωποι πρέπει πάντα να πεθάνουν οι άλλοι να ζήσει. Δεν το καταλαβαίνεις; Είναι εξαιρετικά σημαντικό να πρώτα δημιούργησε την κατηφόρα και μόνο τότε ανέφερε εξωτερική πισίνα για τους απαιτήσεις".
  
  
  Τι θα γίνει αν οι απαιτήσεις σας δεν θα πρέπει να ληφθούν; Αν οι συσκευές αποστολής σημάτων συνεχίσει να λειτουργεί και να επιστρέψετε όλοι σας στην εποχή των παγετώνων;
  
  
  Αυτό ήταν το όνειρό μας για πάρα πολύ καιρό, για να σταματήσει. Για πολλά χρόνια έχουμε ονειρευτεί για την ημέρα, όταν μπορούμε να ταρακουνήσει ό, τι σπέρνουμε".
  
  
  Παρά τη φωτιά εγώ ομιλία του, τα μάτια του ήταν εντελώς φυσιολογικό, όταν με κοίταξε. "Αρχικά αυτή η μέρα έπρεπε να συμβεί αύριο, ο κ. Κάρτερ, αλλά είναι σαφές ότι η παρέμβαση сдвинуло το πρόγραμμά μας προς τα εμπρός".
  
  
  "Σήμερα;"
  
  
  "Σε αυτήν την στιγμή!' Εγώ δάχτυλά της έκαναν στάση σε μια σειρά από διακόπτες. "Η θανατηφόρα συγκομιδή αρχίζει τώρα!"
  
  
  Όχι τώρα! Δεν νωρίτερα από ό, τι να πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες ! Έπρεπε να δαγκώνει το κάτω χείλος μου για να μην ουρλιάξω σε αυτό, όταν τα εργαλεία να ζωντανεύουν κάτω από τα χέρια του εγώ. Το σκέφτηκα και για τα τρία κανάλια, που θα μεταδοθεί σε άλλες χώρες της Κεντρικής Αμερικής.
  
  
  Το δίπλωμα το δολάριο, ίσως, ήταν εδώ, αλλά είναι δίπλωμα δολάριο ακόμα χτυπούσε. Θεέ μου, κι αυτό το οξύ ποτέ δεν θα πετύχει; Η αρχική μου ο πανικός έχει εξαφανιστεί. Μου ήρθε στο μυαλό ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει είναι αδυσώπητος καταστροφή. Зембла μπορούσε να αντέξει οικονομικά για λίγο να κρυώσει, αλλά στο τέλος εγώ τα σχέδια ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία.
  
  
  Зембла παρακινδυνευμένο, όταν ο μετρητής κατέγραψε την ανωμαλία, και εγώ το χέρι έτρεμε ελαφρώς, μέχρι να корректировал ενδείξεις. Αλλά η φωνή του εγώ παράλογο σταθερά και με αυτοπεποίθηση. Μίλησε με τον ίδιο τον ομαλό τόνο. "Ξέρεις, Κάρτερ, τον έχει έτοιμο για την άφιξη σου".
  
  
  — Ήξερες ότι θα έρθω;
  
  
  "Ω, όχι άμεσα, αλλά η πιθανότητα ότι κάποια κυβέρνηση θα στείλει εμπειρογνώμονα σχετικά με την καταστροφή, ήταν αρκετά υψηλό". Αυτός με αγωνία κοίταξε пляшущие τα βέλη στον πίνακα ελέγχου. Το ένα μετά το άλλο άνοιξε τη συντριβή. — Φωνή γιατί την πήρε επιπλέον προφυλάξεις. Οι πομποί λειτουργούν ανεξάρτητα από τον άλλο από το άλλο.
  
  
  'Τι;' - "Μήπως έχετε κανένα έλεγχο πάνω σε αυτά τα άλλα σημεία?"
  
  
  "Ναι, φυσικά. Να την βάλω ih από εδώ релейным σήμα, — είπε. Χτύπησε την επιτροπή. — Και να το ξανά βάλω ih με τον ίδιο τρόπο. Μόνο τότε παίρνουν άλλη радиоимпульс.
  
  
  Έχω μεταξύ των λεπίδων έχει γίνει κολλάει. "Εννοείς, ότι όταν ενεργοποιηθεί, τότε μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο με το τηλεχειριστήριο?"
  
  
  'Έτσι. Είναι μια προστασία από σαμποτάζ. Αυτού του είδους η ασφάλεια για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια μου τοποθετήσεις. Αν όλοι εδώ καταστράφηκε, και ευλογεί ο Θεός τον ηλίθιο, που προσπάθησε να το κάνει, το δάσος εξακολουθεί να έχει δημιουργηθεί. Το αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφική.
  
  
  Την ρώτησε заплетающимся γλώσσα: "Τι εννοείς, κάτω από την καταστροφική?"
  
  
  Η καταστροφή ενός πομπού θα ισοδυναμούσε εξαγωγή ένα τα κουμπιά από κάτω από τη σκηνή. Η σκηνή θα έχει ένα διαφορετικό σχήμα, αλλά και πάλι θα σταθεί. Οι υπολογισμοί μου είναι πολύ ακριβή, και προτιμώ να μην το σκέφτομαι μετεωρολογικούς потрясениях, που θα συμβούν, αν μου το πεδίο θα εμφανιστεί με τις ισορροπίες με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα χειρότερα, αν αυτός ο σταθμός βγήκε συναρμολόγησης, άλλα δεν μπορούσε να εκπέμπει σήμα. Είναι πιθανό ότι τότε η Κεντρική Αμερική για πάντα καλύπτεται με το χιόνι και τον πάγο".
  
  
  Διαβολική αλήθεια εγώ προφητικά λόγια της με στενοχωρεί, όπως το χτύπημα.
  
  
  — Θεέ μου, φώναξε εγώ, να δούμε τους φίλους του, — έτσι, μην το αρχίσετε! Κρατηθείτε! την...'
  
  
  Δυνατή έκρηξη έσπασε η προειδοποίηση κόβω στη μέση. Την χτύπησε στο έδαφος. Οι δύο φρουροί μπήκαν στην πλάτη μου. Είναι σχεδόν καταστράφηκε μου, και τους έδιωξαν αέρα γύρω από τους πνεύμονες μου. Την ταξίδευαν και πάλεψε σαν τρελός. Χωρίς αποτέλεσμα. Αυτοί οι δύο ήταν πιο δυνατός από μένα. Κάρφωσαν μου στο πάτωμα. Μυϊκή όπλων καλή με κράτησε. Χονδροειδής мозолистая χέρι τόσο πολύ συρρικνώθηκε, το στόμα μου, ότι τα δόντια μου είναι σχεδόν πέρασαν μέσα από τα χείλη. Την ελευθέρωσε το κεφάλι.
  
  
  'Σταματήστε! Όχι...'
  
  
  Τραχιά δάχτυλα ακόμα πιο έκλεισε γύρω από τον rta.
  
  
  Οι κραυγές κολλήσει στο λαιμό. Ήταν απελπιστική η κατάσταση.
  
  
  Зембла ήσυχα γέλασε. — Ηρεμήστε, κύριε . Άλλα κανάλια το έχουν ήδη συμπεριλάβει, και πόσο μπορώ να την κρίνω εδώ όλα λειτουργούν κανονικά. Τώρα απλά συγχρονίζονται.
  
  
  Με τη φούστα της, ανήμπορος, όπως Зембла μεταφράζει τις τέσσερις σταθμούς για ένα μήκος κύματος. Της άρχισαν να τρέμουν, ζωικό μυϊκή αντίδραση. Δεν είναι πιο ήρεμη, το περίμενα ότι θα συμβεί. Αν για Земблы πραγματικά λειτούργησε, ο ελιγμός θα ήταν αντιπαραγωγική. Οργανώνοντας αποτυχίες στη εγώ την εγκατάσταση εδώ, άθελά шталь ήταν ο λόγος που η καταστροφή θα συνεχιστεί για πάντα. Οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές. Зембла επέτρεψε το δάχτυλο αποτελεσματικά πάτε πάνω από το μεγάλο κουμπί. "Και τώρα δύναμης ρεύμα". Είναι αρκετά χαμογέλασε και iso όλες τις δυνάμεις του για να πατήσει το κουμπί. Σεργκέι ξεθωριάσει. Βαθιά μέσα στο ναό είχε ακουστεί αυξανόμενη ένταση ήχου των γεννητριών. "Χρειάζομαι περισσότερη ενέργεια", — είπε. Γύρισε αρκετές μεγάλες λαβές.
  
  
  Πήρε ό, τι ζήτησε, αλλά διαφορετικά. Ευάλωτες πτυχές paper, προφανώς, δεν κατάφερε να επιβιώσει μια ξαφνική υπερφόρτωση. Ο καυστική οξύ разъела ih πάρα πολύ. Ο θόρυβος των γεννητριών шталь δυνατό και διαπεραστικό, και μέσα από τα κάγκελα του κλιματιστικού έβγαινε βρώμα overheated λεπτομέρειες. Μακριά, πολύ μακριά την άκουσε εκρήξεις και παράσιτα, όταν η απεριόριστη παίχτηκε μέσω εξοπλισμός, με το οποίο το δούλευε με το σπρέι. Την άκουσε μπορούν τις διαπεραστικές κραυγές των ανθρώπων, κλειδωμένο σε αυτό το δωμάτιο.
  
  
  Μόνο Зембла, φάνηκε να κατάλαβε τι σημαίνουν αυτοί οι ήχοι και η δυσωδία. Αυτός πυρετωδώς το γύρισε λαβή, προσπαθώντας να πάρει πίσω τα βέλη στο μηδέν. Αλλά τώρα, όταν ανέβασε τη διατροφή, σε αυτό δεν είχε νόημα.
  
  
  'Όχι, όχι! Αυτό δεν μπορεί να είναι. Выпучив από φόβο τα μάτια, έβλεπε, πώς να τρέξει τις συσκευές και το βέλος του μετασχηματιστή μπήκε στην κόκκινη ζώνη. Εγώ το δικό επιτροπή άρχισε замыкаться λόγω υπερφόρτωσης. Κίτρινο καπνό να μπαίνει στο ραφές μεταλλικά πάνελ. Οι άνδρες πίσω από αυτό εξέδωσε сдавленные κατάρα. Μια γυναίκα закашлялась και επέμενε στην έδρα когтистыми με τα δάχτυλά σας. Επιτροπής выпирали, σαν να βρίσκονταν κάτω από πολύ υψηλή πίεση. Υπήρχε ένα στενό πέρασμα. Взметнулось άσπρη φλόγα και έκαψε το χέρι Земблы. Μου έχει γίνει κάπως περίεργο, ο εμετός. Ήταν φρικτό να παρακολουθήσουν, όπως όλο το σχέδιο εγώ καταρρέει από μόνη της. Δημιουργήθηκε από τους ηλεκτρονικό τέρας απορρόφησε τον εαυτό σου. Θα λιώσει τα εύθραυστα στοιχεία, χτύπησε δικές τους αισθητήρες και καλώδια, τιμώρησε τον εαυτό του από στατικό ηλεκτρισμό και εκπνέεται μυρωδιά από καμένο μόνωσης. Μέσα από τον καπνό της, μπορούσα να δω το πρόσωπό Земблы. Εξαφανίστηκε και δεν είναι ανθρώπινη.
  
  
  Στο εγώ, έκλαιγαν από καπνό, είτε από ενθουσιασμό, είτε από το άλλο. Από το εγώ στο λαιμό ξέσπασε απελπισμένος ήχο.
  
  
  "Κάρτερ, ο Κάρτερ, το έκανες. Ξέρεις ότι...
  
  
  Ξαφνικά με έπιασε τρομερή πίεση δειγματοληψίας του αέρα. Αγανακτισμένοι φωνή Земблы σταμάτησε. Εκθαμβωτική λάμψη φωτός διαπέρασε το δωμάτιο. Зембла και εγώ φίλοι πέθαναν σε оглушительном έκρηξη. Φύλακες, τους μαγνήτες μου, отшвырнуло, όπως κούκλες. Η έκρηξη κατέστρεψε τα πνευμόνια μου. Ο ουρανός γέμισε βροχή από μέταλλο, το γυαλί και το θρόισμα κομμάτια λαμπερό καλωδίων. Πολύ πιέζεται στο έδαφος. Της ήταν χαρούμενος που οι φρουροί καταρρίφθηκε με το πόδι και το έβαλαν κάτω στο πάτωμα. Είναι, μάλλον, μου έσωσε τη ζωή.
  
  
  Ο θόρυβος και το φωτεινό άγιον εξαφανίστηκαν τόσο γρήγορα, όπως και άρχισε. Έχω γύριζε ο σκοπός και χτύπησε στα αυτιά. Την περίμενες. Στη συνέχεια, την κοίταξε προς τα πάνω. Η εξάτμιση και ο καπνός ακόμα κρεμασμένα σε τούφες στην αίθουσα. Τα προβλήματα της μπορούσε να δει το χάος που έμεινε. Επιτροπή ελέγχου έσκασε σαν ώριμη ντομάτα. Зембла, προφανώς, έγινε καπνός. Τουλάχιστον από αυτό δεν υπήρχε στον ορίζοντα. Οι υπόλοιποι σκορπίστηκαν στο πάτωμα, όπου έπεσαν. Φαλακρός άνδρας ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα. Ένας άλλος άνδρας και μια χοντρή γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα. Ένα κομμάτι μεταλλικό πάνελ κόλλησε στο λαιμό βαριεστημένη γυναίκες. Πέθανε, στέκομαι στα πόδια της καρέκλας. Το αίμα έρεε από απανθρακωμένα λεπτομέρειες. Маслянистыми струйками θα κυλούσε με βογγητά και засыпанной μπάζα σκηνή.
  
  
  Της, αναπήδησε στα πόδια του, αναστέναξε βαθιά και κοίταξε γύρω. Odin γύρω από τους φρουρούς πεσμένος στο πάτωμα, iso rta έχει έρεε αίμα. Ο άνθρωπος, схвативший μου, εξαφανίστηκε, μάλλον, για να σημάνουμε συναγερμό. Άλλος φύλακας перекатился στο πλάι και χρησιμοποίησα το όπλο μου στην περιοχή της ζωής.
  
  
  Την έπιασε σε ένα άλμα. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει ή φωτιά. Την κλώτσησε εγώ στο πρόσωπο. Με ιλιγγιώδη δύναμη η δεξιά φτέρνα χτύπησε εγώ στη μύτη. Την άκουσα, όπως το ραγισμένο κόκαλο. Τα κομμάτια του εγώ του ρινικού οστού διεισδύσει στο εγώ του εγκεφάλου. Έπεσε νεκρός.
  
  
  Το σήκωσε εγώ το όπλο. Της έπρεπε να φύγει. Howled σειρήνες. Την άκουσα furious βρυχηθμό άνδρες, несущихся από τους διαδρόμους του. Θα είναι εδώ σύντομα, και δεν θα πρέπει να θέτουν ερωτήσεις, και θα πυροβολήσει πρώτος. Αν είχα την ευκαιρία να ξεφύγουν, θα έπρεπε να είναι στη δίνη των επόμενων δευτερόλεπτα.
  
  
  Αλλά, γύρισε και έτρεξε στη σκηνή. Δεν μπορούσε να φύγει, ακόμη και αν αυτό σήμαινε το θάνατό μου. Έπρεπε να ψάξω τα ρούχα αυτά τα τέσσερα άτομα. Από πού ήρθαν και πού ήταν κρυμμένα τα υπόλοιπα τέσσερα πομπό; Της έπρεπε να καταλάβω είναι το πρώτο. Έχω καταφέρει να διεισδύσει και να καταστρέψει αυτή την εγκατάσταση. Κι αυτό μου έχει εκχωρηθεί. Αλλά η αποστολή δεν ήταν επιτυχής.
  
  
  Στην delle έχει μόλις ξεκίνησε.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  
  
  Πυκνό σύννεφο σκόνης και καπνού να βγαίνει κομμάτια σκολίωση χάλυβα, echo κραυγές φόβου και του πόνου — η κόλαση του Δάντη ήταν μετά από αυτό μια σαχλαμάρα. Βήξιμο, το σκοντάφτει γυμνά πόδια στο πάτωμα. Την έφτασε πλημμυρίσουν με αίμα τη σκηνή και γονάτισε κοντά σε κάθε ένα από τα τρία καλώδια. Γρήγορα και προσεκτικά έψαξε το αποκόμματα ih ρούχα.
  
  
  Δεν ήταν ώρα για привиредливости. Δεν είχα χρόνο για ενδελεχή έρευνα. Της έπρεπε να την πιάσεις ό, τι θα μπορούσα, και στη συνέχεια να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Την έσφιξε κάτω από το βραχίονά του ένα τουφέκι ΦΆΟΥΛ του νεκρού φύλακα. Διαβατήρια, ταυτότητες, παράξενα κομμάτι χαρτιού — ό, τι θα μπορούσε στη συνέχεια να καθορίσετε τον εντοπισμό τους άλλους πομπούς, που την μάζεψε. Την βάζουμε όλα σε μια τσάντα τζάμπο. Ήταν μια μεγάλη δερμάτινη γυναικεία τσάντα με το λουρί ώμων. Την κρατάω εγώ στο λαιμό, όπως μια τσάντα. Είχε σχεδόν τελειώσει, όταν άκουσε από έξω ο ήχος των παπουτσιών. Το γύρισε, το όπλο του σε ετοιμότητα.
  
  
  Οι άνδρες μπήκαν στο δωμάτιο. Σε αναταραχή και φόβο τους να φωνάζουν. Αμηχανία ήταν στο πώς απρόσεκτα κρατούσαν όπλα. Την σταθεροποιηθεί πλάτη με γκρίνια σκηνές. Ξαφνικά οκτώ στρατιώτες μου να με δουν και να σταματήσει να ουρλιάζει. Κοίταξε με αγωνία. Είναι αργά побрели πίσω στην ημέρα. Την απειλητικά ταλαντεύθηκε τουφέκι. Την διέταξε να σταματήσει και να ρίξει τα όπλα.
  
  
  Δύναμης πλευρές ήταν σχεδόν ομαλή. Της ήταν κάπως πιο πλεονεκτική θέση, αλλά ήμουν μόνος. Της θα μπορούσε να σκοτώσει πολλά γύρω τους? αλλά θα μου πυροβόλησε. Δόξα τω θεώ, κανείς δεν ήθελε να είναι ένα με αυτό το ζευγάρι. Αντανακλαστική φάνηκαν να έχουν συνειδητοποιήσει την υπεροχή. Το έχασε το παιχνίδι. Στη συνέχεια, βασανιστικά αργά, ih τουφέκια και πιστόλια ένα μετά το άλλο με βροντές έπεσαν στο πάτωμα.
  
  
  Ο θόρυβος αυξάνεται έξω από την αίθουσα. Μεγάλωσαν νέα στρατιώτες. Της, βάδισε προς τα πλάγια κατά μήκος του τοίχου. Την κράτησε κορμό, το τουφέκι του наведенным. Το ζευγάρι, που την κρατούσε με την απειλή όπλου, διάβασε την απόγνωση στα μάτια μου. Κανείς δεν κινήθηκε. Κάθε γύρω τους χωρίς δισταγμό πυροβόλησε με, αν δεν είχα προσωπική ευθύνη. Σιωπηλά περπάτησε ih. Πέτρινος τοίχος διάδρομο μου φάνηκε παράξενο κρύο και κολλώδες μου γυμνή πλάτη. Την ακολούθησα μέχρι τη διασταύρωση με άλλο διάδρομο, ο οποίος ήρθε σε αδιέξοδο. Ως εκ τούτου, έπρεπε να περάσει από την κύρια αίθουσα. Αναρωτιόμουν πόσα δευτερόλεπτα που μου έχει απομείνει. Σε οποιαδήποτε στιγμή οι άλλοι στρατιώτες να επιτεθούν σε μένα.
  
  
  Μέχρι την επόμενη διασταύρωση της πήρε χωρίς δυσκολία. Αυτό το διάδρομο ήταν σύντομη, και έμοιαζε με πύλη των κτιρίων. Σκάλα οδήγησε επάνω. Της, δραπέτευσε από τις σκάλες, και σταμάτησε και έδωσε ένα σύντομο volley προς την αίθουσα. Αυτό θα αναγκάσει τους τύπους εκεί χαλαρώσουμε για λίγο. Τα μεγάλα βήματα της άρχισαν να ανεβαίνουν τις σκάλες. Σκάλα οδήγησε στην παιδική χαρά, όπου έγινε πραγματική σφαγή. Ένας τοίχος τελικά καταστράφηκε. Αγωγοί και σωλήνες, κολλήσει σε σύγχυση, να σπαρταράει ένα βάρος. Ένα σφύριγμα ατμός που σχηματίζεται μεγάλες λέσχες ατμού. Αυτό ήταν παρόμοιο με το πραγματικό πεδίο της μάχης. Κάτω οκτώ στρατιώτες συγκεντρώθηκαν με το πνεύμα. Είναι δυνατά φώναζαν για το αίμα, δηλαδή, για το αίμα μου. Πυροβόλησαν στα τυφλά; στο κενό βροντερό ih τουφέκια φαινόταν εκρήξεις. Γύρω από μικρές κόγχες, στα αριστερά μου ξαφνικά ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Κομμάτια από τούβλο πέταξε μέσα από τον τοίχο δίπλα από το κεφάλι μου και το στήθος μου. Το περιστέρι στο καταφύγιο. Φάνηκε να της έπεσε στην παγίδα. Αν υπήρχε έξοδος στην οροφή του ναού, θα ήταν κλειδωμένο происшедшим μεγάλη στροφή. Άνθρωπος σε μια θέση και πάλι πυροβόλησε. Την πυροβόλησε στο ρευματισμό. Μια σκοτεινή φιγούρα εξαφανίστηκε. Κουνώντας το όπλο, τον ακολούθησα. Ήταν ξαπλωμένος, writhing, στο βρώμικο πάτωμα. Εγώ το στήθος και η ζωή του ήταν καλυμμένα με σκούρες κηλίδες αίματος από τις σφαίρες. Της, έσκυψε από πάνω του και άρπαξε το εγώ περίστροφο. Την πυροβόλησε προς την πλευρά της σκάλας. Οι στρατιώτες του συνταγματάρχη Земблы натыкались άλλο στην άλλη, σιγά να υποχωρήσει πρώτος. Τα γυρίσματα για μια στιγμή σταμάτησε. Την прополз μέσα από τα συντρίμμια ό, τι ήταν κάποτε πύλη. Μάταια τη τραβήξτε τσιμεντόλιθους και κοκκοποιημένα πέτρες, προσπαθώντας να ανοίξει την έξοδο. Χωρίς αποτέλεσμα. Και πάλι άκουσα κάτω συγκεντρώθηκαν στρατιώτες. Αυτοί ανέβηκε τις σκάλες. Στα αυτιά μου στάθηκε δυνατό τρίξιμο των παπουτσιών και κλαγγή όπλων.
  
  
  Τα χέρια μου έφτιαξαν рухнувшую τοίχο. Ξαφνικά, την ένιωσα για τα δάχτυλα των ποδιών χτύπημα κρύο δειγματοληψίας του αέρα. Της απεγνωσμένα τιναζόταν τα συντρίμμια. Την πέταξε высвободившиеся πέτρες και κομμάτια του σκυροδέματος κάτω από τις σκάλες πίσω από τον εαυτό του. Ο άνδρας φώναξε, όταν το κρανίο του έπεσε μονάδα. Τον ο τύπος μπήκε τούνελ μέσα από τα συντρίμμια και ωθείται μέσα από αυτό το όπλο. Από την άλλη πλευρά, ήταν ένα θολωτό διάδρομο. Εκεί ήταν προσπαθώ μια στενή σκάλα, που ασχολείται με οδήγησε στην ταράτσα. Για πρώτη φορά το έθεσε με αυτόν τον τρόπο.
  
  
  Χωρίς δισταγμό, την απογειώθηκε από το υπόλοιπο σκάλες και βγήκε στην ταράτσα. Δεν με ενδιέφεραν οι άνθρωποι, που θα μπορούσε να περιμένει εκεί. Την ήξερα πόσα παιδιά έχω πίσω από την πλάτη του, και ήταν δίπλα μου. Αν εκεί πάνω ήταν περισσότεροι άντρες, προσεκτική τακτική προσέγγιση δεν έσωσε να μου τομάρι του. Δεν ακούστηκε μας ρίξει ούτε έναν πυροβολισμό.
  
  
  Κοντά σε взлетавшего ελικόπτερο "Bell xiu" ήταν ένας άνθρωπος δέκα. Το βρυχηθμό των κινητήρων και пропеллерный σημείο βίδα-κάνει η ξαφνική εμφάνιση απαρατήρητη. Αλλά είχα μόνο μια σύντομη ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στη σκηνή μπροστά μου. Στη συνέχεια, μπήκαν στο μάτι μου. Το ελικόπτερο βρέθηκε μόλις λίγα μέτρα πάνω από την προσγείωση μαξιλάρι και ανασφαλής покачивался. Πιλότος ήταν ο άντρας με το μουστάκι, που έπιασε για πρώτη φορά. Εγώ επιβάτης δεν ήταν άλλος, όπως ο συνταγματάρχης Зембла! Με κάποιο τρόπο Зембле κατάφερε να αποφύγει το θάνατο. Τουλάχιστον, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όταν η κονσόλα τράκαρε με το αμάξι του μπροστά από το πρόσωπο. Με причуде μοίρα δραπέτευσε από την καταστροφική έκρηξη. Και τώρα έτρεχε από μένα! Εγώ πρόσωπό του ήταν πλημμυρισμένη με αίμα. Εγώ σαν λοβός έχει κλείσει με ένα σπιτικό επίδεσμο. Το εγώ λαμπερά μάτια επηρεάζει την άγρια οργή.
  
  
  'Σκοτώστε εγώ! Shoot σε Φρεάτιο! Εγώ τη φωνή επικαλύπτει το βρυχηθμό του ελικοπτέρου. Το ελικόπτερο σηκώθηκε. Εγώ τη φωνή ακόμα αντηχεί wafting μέσω του αέρα. Την σήκωσε το τουφέκι και στοχεύουν σε δεξαμενές υψηλής πίεσης. Κι εγώ ήλπιζα μαζί με Земблой να σβήσει από το πρόσωπο της γης το ήμισυ του ναού. Αλλά οι στρατιώτες έχουν ήδη ανοίξει από την φωτιά μου. Είχα την επιλογή μεταξύ μαρτυρικό θάνατο ή σωτηρία από τον εαυτό του, και αγορών, η οποία ασχολείται με κρεμασμένα στο λαιμό μου. Ο θυμός μου είπε: "Σπάσε το ελικόπτερο και ξέχνα το". Μου την κοινή λογική, όμως, διέταξε να πραγματοποιήσει την τσάντα σε ένα ασφαλές μέρος.
  
  
  Την άκουσα τελευταία αδύναμη κραυγή Земблы: "Кукулькан θα πάρει την εκδίκησή του!" Στη συνέχεια το ελικόπτερο μεγαλοπρεπώς ανέβηκε στον αέρα και γύρισε στο νότιο-δυτική κατεύθυνση. Έφυγε μακριά. Την πήδηξε πάνω από το στηθαίο του ναού. Στρατιώτες перегнулся από την άκρη. Έκανε το όπλο προς τα κάτω. Πτώση της εκπυρσοκρότησε τυχαία. Άξιζε τον κόπο. Την είδε ο άντρας κλιμάκωση και έπεσε πάνω σε πέτρινο τοίχο. Άλλα συνωστισμό γύρω του, χαρούμενα κουνώντας τα όπλα και τα γυρίσματα. Ήταν στον έβδομο ουρανό από ευτυχία. Ανήμποροι της κατέρρευσε κάτω. Τα κλαδιά των δέντρων διευκόλυνε την πτώση, όταν την χτύπησε κλίση προς το ναό σε σχήμα πυραμίδας. Οι ρίζες των δέντρων που δεν έχουν πολύ γερά ριζωμένες στις ρωγμές των βράχων, πήδηξε μέσα από αυτά. Μαζί με το δέντρο της έπεσε ακόμη έξι μέτρα. Χτύπημα, το οποίο, τελικά, με εντυπωσίασε, έπνιξε τον αέρα γύρω από τους πνεύμονες μου. Ωστόσο, τα κλαδιά και τα φύλλα μαλακώνουν το χτύπημα. Την σκαρφάλωσε στο φύλλωμα του ζήτησε καταφύγιο και κύλησε επάνω από το λόφο. Οι στρατιώτες γύρω από το ναό εντάχθηκαν στους συντρόφους του. Σφαίρες διαπέρασε το έδαφος γύρω μου. Χαμόκλαδα "έφαγαν" χθες. Το χτύπημα στην παγίδα θανατηφόρα μολύβδου βροχής, της, παραδόξως, δεν αισθάνθηκε το σώμα του. Το πίστευαν σφαίρες, просвистевшие τα αυτιά μου. Κάθε φορά, όταν είχα την ευκαιρία, άνοιξε την αντεπίθεση. Ένας άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Ένα άλλο τραυματίστηκε στο στήθος και επίσης εξαφανίστηκε από το πεδίο της μάχης. Το σκάει από το θάμνο σε ένα δέντρο και από το ένα δέντρο στο δάσος. Κάνοντας ανατροπές της, την ήλπιζα να κατέβει, δεν είναι θανάσιμα τραυματισμένο. Την πήρε στο ίδρυμα και για μια στιγμή σταμάτησε. Στη συνέχεια έτρεξε τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε, μέσα από το άγονο γραμμή κανενός-γης, окружавшую ναό. Таращить μάτια με snuffling, αιμοβόρα πήδηξε από το διπλανό βράχο. Ένα άλλο таращить μάτια διέλυσε штанину. Δεν είχε σημασία, επειδή έφυγα από εδώ για πάντα. Δεν θα μπορούσε να πάρει το σακίδιο και το μαχαίρι. Ήταν γύρω από τη γωνία, και δεν ήταν ορατό. Την βούτηξε στη ζούγκλα. Πυκνό το σκοτάδι, φύλλωμα τύλιξε μου. Την αμέσως στρίβει αριστερά, ανοιχτά στο μονοπάτι που οδηγεί από το ναό στο ποτάμι Тунгла. Ποτέ δεν θα μπορούσε να επιστρέψει με τον τρόπο που της ήρθε.
  
  
  Διασχίζοντας τη ζούγκλα χωρίς συγκόλληση και με πολύ πιο έμπειρους από τους αντάρτες μάγια πίσω ήταν πάρα πολύ δύσκολο έργο. Έπρεπε να το ρισκάρεις έχεις μόνο για να περάσει. Της προσευχήθηκε, για την τύχη, δεν θα απογοητεύσει μου, μέχρι να φτάσω τα ποτάμια. Το καυτό ήλπιζα ότι θα βρω το σκάφος να πλεύσει κατάντη.
  
  
  Ξαφνικά γύρω από ένα πυκνό χαμηλή βλάστηση ήρθε μια φωνή. — Ποιος είναι; Με το άλμα προς τα εμπρός, να την περάσει μέσα από ένα στενό άνοιγμα στο ακανθώδες θάμνους και παραλίγο να σκοντάψει για присевшего στη γη στρατιώτη. Σήκωσε ένα τεράστιο παλιό όπλο. Της, έσκυψε στο πλάι.
  
  
  Της ήταν τυφλή βολή. Μπαρούτι έκαψε το πρόσωπό μου. Таращить χτύπησε τα μάτια μου ψηλά στον αριστερό ώμο μέσα από το θωρακικό μυ. Την σκόνταψε. Πονούσε από το χτύπημα εγώ δεν το ένιωσα. Αν είμαι τυχερός, αυτό θα συμβεί πολύ αργότερα. Ένα άλλο таращить τα μάτια περνά mimmo μου ραβδί. Την αναποδογύρισε. Της, έπεσε στο έδαφος και σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του. Στρατιώτης πυροβόλησε την τρίτη φορά, αλλά έχασε. Την σηκώθηκε, σκεπτικά "σημαδεύεις και πυροβολείς". Έδωσε μια διαπεραστική κραυγή, απελπισμένοι, και πάλι προσπάθησε να πυροβολήσει, αλλά έπεσε νεκρός.
  
  
  Την σηκώθηκε και βαρύ αναστεναγμό. Την ανασήκωσε τους ώμους. Καλύπτοντας την πληγή με το ένα χέρι, την ανακατεύονται σε ένα στενό βρώμικο κομμάτι. Την άκουσα πίσω μου μια επιδίωξη την προσωπική του στρατού Земблы. Δίπλα από το κεφάλι μου ράγισε κλαδί, τρυπημένο με διατρητική μηχανή σφαίρα. Κάποιο νυχτερινό ζώο, изгнанное θόρυβο γύρω από την κρυψώνα του, прыгало, ως τρελό, το μονοπάτι μπροστά μου. Таращить μάτια ανατίναξε τη γη ειλικρινείς μπροστά σε ένα ζώο. Είναι απότομα σταμάτησε και ένα άλμα διαλύθηκαν στον αέρα, όταν σε αυτό το μέρος άρχισαν να εμφανίζονται νέες σφαίρες. Φαίνεται, ότι αυτό το извилистому δρόμο όχι και τα δύο άκρα. Τώρα άρχισε να εμφανίσουν επώδυνη κύμα στο γκολ. Την έτρεξε, σφίγγοντας τα δόντια μου. Από καιρό σε καιρό λίγο δεν σκοντάφτει. Κάποτε ξέσπασε истерическим γέλιο. Την άκουσα πίσω μου μια απότομη, χάρμα ήχος έκρηξης, που αμέσως ακολούθησε μια διαπεραστική κραυγή. Οι διώκτες οι ίδιοι έχουν πέσει θύματα ένα γύρω από τις παγίδες.
  
  
  Τα τελευταία μέτρα φαίνονταν ατελείωτες. Τελικά τον πέρασε για τελευταία δείκτες. Την πήρε στο μικρό ξέφωτο, που ασχολείται με την φορούσε στην προβλήτα. Περνώντας mimmo, την πυροβόλησε τους δύο άνδρες, φρούρησης λιμάνι. Ένα έπεσε στο νερό, ενώ το άλλο πέτυχε κατά το ήμισυ, ως άρθρωση.
  
  
  Η ίδια η μαρίνα ήταν ένα όχι περισσότερο από полусгнившую επιτροπή, ξαπλωμένη σε ένα σκοτεινό Тунгле. Σε αυτό το σημείο το ποτάμι ήταν στενό και ρηχό. Дымящиеся ζούγκλα τόξο нависали πέρα από τις δύο ακτές. Η βλάστηση ήταν καλή κάλυψη, όταν κατέβηκε από το ποτάμι. Γλοιώδης ακτή ήταν σχεδόν εκτός δρόμου. Αυτό θα σταματήσει τους ανθρώπους Земблы, αν προσπαθήσουν να με ακολουθείς.
  
  
  Προς το λιμάνι του μπαρ ήταν αγκυροβολημένο δύο σκάφη. Βάρκες ταλαντεύονται γύρω από πλευρά σε πλευρά . Το μπροστινό και το πίσω μέρος έχουν περιοριστεί, όπως κανό. Το περίβλημα του πλοίου ήταν приклепан σε πολλές T-neck χωράφια. Από την άλλη πλευρά, ήταν στην πραγματικότητα σήμερα το μηχανοστάσιο, περίπου επτά με δυόμισι μέτρα μήκος και δύο μέτρα πλάτος. Το πλοίο είχε μια μικρή καμπίνα στο πρυμναίο κατάστρωμα. Δευτερεύουσες διαφράγματα που έχουν εγκατασταθεί και στις δύο πλευρές της καμπίνας και ανθεκτικό ψευδάργυρος στέγη έχει ολοκληρώσει όλο το σχέδιο. Σώμα ήταν καλυμμένο με χαλκό. Ιλύος δεν μπορεί να ценымногие περισσότερα μέτρα.
  
  
  Της έπεσε σε ένα παλιό σκάφος, όπως στον καιρό σ ' έναν χαμένο αγαπημένο σας στα μαθηματικά. Εν τω μεταξύ έδωσε μερικά πλάνα από το σκάφος. Μόνο η βόμβα μπορεί να βουλιάξει το καράβι, αλλά τώρα ήταν άχρηστο. Την άφησα να φύγει σχοινιά και βούτηξε στην καμπίνα. Την ίδια στιγμή οι στρατιώτες βγήκαν στο ξέφωτο. Δίπλα στο ξύλινο τιμόνι υπήρχε το κουμπί εκκινητών. Την τιναζόταν αέρα αμορτισέρ και πάτησε την μίζα. Σφαίρες να τα σκατώσω σε μια ανοικτή πιλοτήριο. Τον βούτηξε προς τα κάτω. Από το αμπάρι ακούγονταν δυσοίωνες ήχους. Βίαια κυμαιμένος και βήξιμο, ο κινητήρας протестующе ζωντάνεψε. Της έβαλε το γκάζι στην τελική θέση. Από το δρεπάνι της, έφυγε με το πλοίο από το λιμάνι του μπαρ στη μέση της κοιλιάς ποτάμια.
  
  
  Στις όχθες συγκεντρώθηκαν τα υπόλοιπα ορδές του συνταγματάρχη Земблы. Αντηχούσαν οι εντολές, выкрикивались απαντήσεις. Πυροβόλησαν σαν τρελά. Αιμοβόρα σφαιρών αντέχουν από ψευδάργυρο στέγη και χαλκού περιβλήματος, καταστρέφοντας λεπτά ξύλινα διαφράγματα γύρω μου. Όταν ο βομβαρδισμός για μια στιγμή ο στίχος, την έκανε τα τελευταία πλάνα γύρω από το τουφέκι ΦΆΟΥΛ. Φορτηγό πλοίο έπλεε με το ζόρι.
  
  
  Εγώ περίβλημα содрогался από τις αποτρόπαιες. Αλλά φτάσαμε μέχρι τα μέσα και άρχισαν να κατεβαίνουν στο ποτάμι. Την ελπίδα ότι μπορούμε τελικά να φτάσουμε στο λιμάνι της πόλης Принцапольца. Την πάροδο του μας έδωσε μια αξιοπρεπή ταχύτητα, και τα γυρίσματα συρρικνώθηκε. Από πάνω μας εμπόδιζαν φύλλωμα απίστευτα πλούσια βλάστηση. Μετά από λίγα λεπτά, το μικρό λιμάνι, και το ξέφωτο στη ζούγκλα έχουν εξαφανιστεί, σαν να ih, δεν ήταν ποτέ. Ο θόρυβος των ανθρώπων και όπλα κι ο στίχος. Πάνω από τον εαυτό του την είδε ο γιος-πράσινο άγιον βράδυ του ουρανού. Γύρω μου κυλούσε σκουριασμένο-καφετί ποτάμι. Και στις δύο πλευρές του πάνω μας ήταν σκούρο πράσινο δέντρα. Τα κλαδιά ήταν διακοσμημένα με γιγαντιαία αμπέλια. Απίστευτα μεγάλες φυτά καλύπτονται όλα. Πάνω από τον ποταμό κρεμασμένα πνίγοντας ζευγάρια. Παντού ощущался μια έντονη μυρωδιά σάπιας βλάστηση.
  
  
  Баркасом αποδείχθηκε δύσκολο να διαχειριστεί. Μου πήρε όλα μου τα γρήγορα убывающие δύναμη για να αντισταθεί στη μέση της κοιλιάς ποτάμια. Κάθε διόρθωση της πορείας προκάλεσε η βιασύνη πονάει στον ώμο μου. Το αίμα κυλούσε από το στήθος μου. Таращить μάτια κυκλοφόρησε από κοντινή απόσταση. Ως εκ τούτου, πληγές στον τόπο όπου таращить μάτια μπήκε στο σώμα μου, και όπου βγήκε, ήταν καθαρά και είναι εκπληκτικά μικρό. Αλλά ήξερα ότι χωρίς ιατρική βοήθεια καιρό, δεν θα ζήσω.
  
  
  Το σκέφτηκα για μια μεγάλη τσάντα, ακόμα κρέμεται στο λαιμό μου. Μόνο που τώρα, όταν πέρασε ο κίνδυνος, τουλάχιστον για την ώρα, της, αισθάνθηκε πολύ γρήγορα, είναι αδύναμος. Της, έγειρε το τιμόνι για να κρατήσει το εγώ στη σωστή θέση, και κατέβασε την τσάντα. Μέσα ήταν ένα λευκό δαντελένιο μαντήλι. Μύριζε ωραία απότομες πνεύματα, τα οποία την άλλη, σχεδόν όλες οι γυναίκες στο νότο. Την κουνούσε μαντήλι με επίδεσμο και τελείωσα εγώ στον ώμο. Την έκανε τοποθεσία δόντια. Αυτό θα σταματήσει την αιμορραγία. Την αναμέτρηση με την υπόλοιπη αγορών. Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα ούτε το μέρος για την έρευνα. Ως εκ τούτου, και πάλι επέστησε την προσοχή στο σκάφος, που έχει εν τω μεταξύ подплыла στην αριστερή όχθη.
  
  
  Της ήταν στο τιμόνι μία, ίσως και δύο ώρες. Την, συνεχώς έπαιζε με сопротивляющейся το σκάφος. Ξανά και ξανά είναι απείλησε να παρασύρει σε βράχους ή λάσπη αμμώδη отмелям. Δεν θα μπορούσα να πω, πόσο χρόνο μου πήρε. Πόνος στον ώμο пронзала όλο το σώμα. Φαινόταν σαν ένας εφιάλτης. Η μπορούσα να σκεφτώ καθαρά. Με κάποιο τρόπο την μείνει στο μυαλό. Διαισθητικά την, κατάλαβα ότι θα πεθάνω, αν πάρω το λανθάνον.
  
  
  Σταδιακά ο ποταμός επεκτάθηκε και углублялась. Φορτηγό πλοίο κατέπλευσε με ускоряющемуся ρεύμα, και έγειρε στον τοίχο της καμπίνας. Είναι πολύ κουρασμένος και πολύ αδύναμο, τον νωχελικά γλίστρησε και σελιε στο πάτωμα. Το έχουν μελετήσει το περιεχόμενο της αγορών, αλλά ήταν πολύ αδύναμος για να σταθερά να σκέφτονται. Στο μέτωπό μου ήταν μεγάλες σταγόνες τράπεζα. Ολόκληρο το κεφάλι ήταν πυρετώδης.
  
  
  Κάθεται λοιπόν, την είχα χάσει κάθε κατανόηση του χρόνου. Σύμφωνα με την καμπίνες κοίταξε ξέφωτο στη ζούγκλα, που την πέρασε. Την άκουσε σημάδια ζωής στην ακτή, жалобные βογκητά παλαιών οχημάτων και το κροτάλισμα του κινητήρα στο μικρό αμπάρι. Την ξαπλωμένος, λαχάνιασμα, στον τοίχο της καμπίνας. Προφανής η συνειδητοποίηση της κατάστασης υπήρξαν ασαφή αίσθηση ζαλισμένος. Φάνηκε, το μυαλό μου ψήφο-ψήφο θα εκραγεί. Γέφυρα λίγο έχει αλλάξει. Φάνηκε, δεν ήταν ποτέ μας στο ναό των μάγια, μας συνταγματάρχη Земблы.
  
  
  Ο καιρός άρχισε να αλλάζει. Σταδιακά ουρανό θολή από σύννεφα. Αχνιστά ζεστός αέρας τώρα шталь δροσερό, και μερικές φορές ακόμη και κρύο. Στον αέρα αυξήθηκε κάτι απειλητικό. Σημείο οικτρώς завывал. Μπάρκας загрохотал. Την αγωνίστηκε στα πόδια του και το πίεσε δυνατά στηρίγματα οροφής της καμπίνας. Πλαδαρά δέντρα протестующе υποκύψει σε άνεμο. Ο ουρανός έγινε μελανά-μαύρο. Μαζική όπλα απειλητικά раскачивались κάτω усилившимся από τον άνεμο. Από μακριά άκουσε το χτύπημα, που αναμιγνύεται με τους ήχους φοβάται ή τραυματισμένα ζώα. Ο άνεμος σε μια στιγμή ο στίχος. Στη συνέχεια, με μια εκκωφαντική δύναμη έχει ξεσπάσει σε πλήρη ισχύ από την άλλη κατεύθυνση.
  
  
  Αν κάποτε αμφέβαλα δύναμης πεδίο του συνταγματάρχη Земблы, θα την είχαν ήδη έχει ανατεθεί! Το νερό ενός ποταμού ζαλίστηκες. Θρήνος καταιγίδα απειλητικά τοποθέτησε αιχμή στην κυκλική μπάρκας και οδήγησε επάνω. Άστραφταν φερμουάρ πλάτος, με την ουρά του κομήτη. Ο ουρανός έλαμπε πορφύρα σε αυτό το неземном κόσμο, αλλά μαζί με βροντές και πάλι έπεσε το σκοτάδι. Μετά άρχισε να βρέχει. Στην αρχή ήταν μικρή ψιλόβροχο. Αλλά σύντομα εξελίχθηκε στο δεύτερο ποτάμι. Με грозовых μ χύνεται τη ροή του νερού. Μια τρομερή καταιγίδα, που προκάλεσε Зембла, хлестнула από το σκάφος. Η αναπνοή μου εμφανίζεται. Μπάρκας качало και creaked σε όλες τις ραφές. Το να προσκολληθεί στο τιμόνι, μέχρι μια ξαφνική ριπή ανέμου δεν έκανε εγώ закрутиться. Της έπρεπε να αφήσει να πάει του εγώ. Οι δυνάμεις μου στερέψει. Ο άνεμος και η βροχή τώρα έχεις την πλήρη ελευθερία δράσης. Το πλοίο κινήθηκε με το ρεύμα.
  
  
  Εκείνη επέμενε απεγνωσμένα. Λεπτά φάνηκε μια αιωνιότητα. Ο ποταμός έχει γίνει ένα δέλτα. Την, συνειδητοποίησα ότι πλησιάζουμε στο лиману. Μέσα θρήνος καταιγίδα της μόλις και μετά βίας διακρίνονται τα φώτα Принцапольки, ριπή για το ευρύ устьем στα αριστερά μου.
  
  
  Στα δεξιά στροβιλίζονται ενθουσιασμένοι μάζες θαλάσσιου νερού. Κυματιστή αφρός σημείωσε θέση, όπου ο ποταμός впадала στη θάλασσα.
  
  
  Μπάρκας μπήκε σε μια δίνη. Στη μέση τρελό δίνη αφρού, τον αέρα και τη βροχή ποσοστό συνέχισε να αυξάνεται. Ύψος κύματος με το σπίτι, вырисовывались μπροστά μας. Εκείνη τη στιγμή, όταν накренили πλοίο από την πλευρά της, τιναζόταν από το τιμόνι. Δύο φορές την ένιωσα να τρέμει καρίνα του πλοίου, και μου φάνηκε, ότι βουλιάζουμε. Την έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα, όταν κοχλάζει ωκεανό μας έσωσε. Το σκάφος φέρνει δίνη, αυξήθηκε πάνω από αιχμηρά βραχώδεις προεξοχές και την εισαγωγή ειλικρινείς στο μανίκι του ποταμού. Στο τέλος, η θάλασσα τελικά λύγισε μας. Βρεθήκαμε ανάποδα σε σχετικά ήρεμα νερά του λιμανιού.
  
  
  Την έφερε κουρασμένος μπάρκας ακριβώς κάτω από την ακτή. Σε σύγκριση με ό, τι ήταν πριν από ένα λεπτό, τα κύματα δεν ήταν τόσο πολύ. Το πλοίο διαγώνια, sel λανθάνον. Της έμεινε στην καμπίνα για κάποιο χρόνο για να ανακτήσει την ψυχραιμία του. Με δυσκολία μπορούσα να πιστέψω ότι όλα τελείωσαν. Και της έμεινε ζωντανός! Την σκαρφάλωσε τα κάγκελα και βγήκε στην ακτή. Το νερό ήταν δροσερό. Ολόκληρο το ξενοδοχείο, ενώ κάτω από τα γυμνά πόδια της ήταν κολλώδης. Της έτρεμε από το δύναμης τεχνητή καταιγίδα Земблы. Κάψιμο πόνος διαπέρασε το στήθος μου. Την έπεσε στα γόνατα, σε μια βραχώδη παραλία. Λαχάνιασμα, της, έκλεισε τα μάτια του και καθόταν έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα, πριν να συνεχίσετε.
  
  
  Μέχρι τη στιγμή που έφτασα στην λεωφόρο, καταιγίδα σχεδόν υποχωρήσει. Ο άνεμος έχει μετατραπεί σε ένα παγωμένο αεράκι. Οι σταγόνες της βροχής ήταν σαν παγωμένες βελόνες.
  
  
  Όταν την έφτασε μέχρι την πλατεία στην πόλη, άρχισε να χιονίζει.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  
  
  Της, τρέμοντας από δειλία ξυπόλυτος πάνω από την περιοχή. Με κάθε λεπτό γινόταν ψυχρότερο. Από τις τρεις πλευρές στην πλατεία έβγαιναν δεκάδες στενά δρομάκια. Η τέταρτη πλευρά πίσω μου ήταν προκυμαία. Εκεί στάθηκε πολύχρωμο στόλο αλιείας πόλη Prinzapolca. Το σκάφος είναι διχασμένη καλώδια. Τα κατάρτια στοιχεία χάθηκαν στο кружащемся λευκό χιόνι.
  
  
  Υπό κανονικές υπό άλλες συνθήκες αυτή την ώρα στην πλατεία ήταν γεμάτη από ανθρώπους. Περπατώντας πέρα δώθε, κάνουν τις τελευταίες αγορές και από καιρό σε καιρό παρεμβαίνει σε τοπικά κουτσομπολιά. Στάβλοι αγορά, παλιά άλογα και ακόμα πιο παλιά καροτσάκια, λοιπόν, δεν θα ήταν σχεδόν μετρήσεις. Οι έμποροι παρουσίασε τα προϊόντα τους. Υπνηλία γαϊδούρια καθόμασταν, κουνώντας, μαζί με τα αφεντικά του, φορτωμένο με бидонами για το γάλα, τα βαρέλια με το κρασί, τα σακιά με το αλεύρι και το τσιμέντο, και ακόμη και μακριά από σιδερένιες ράβδους και καρέκλες, τραπέζια και γραφεία. Αλλά όχι τώρα. Καιρός Земблы έβαλε τα κουμπιά στο τιμόνι. Πάγου ο άνεμος σφυρίζει στην έρημη πλατεία και σε κεντρική λεωφόρο. Όταν κάτι πράσινο πάρκο, στα αριστερά μου φαινόταν λυπηρό. Κοινή ογκώδη κτίρια ήταν κλειστά. Φαινόταν необитаемыми. Ψηλά στις γωνίες εμβλημάτων στάθηκε πήλινα δίσκοι με ονόματα.
  
  
  Την ήθελα Calle Μοντενέγκρο. Σύμφωνα με μια λίστα που έχει στο επιτελείο του-AH διαμέρισμα και που την έμαθε απ ' έξω, ο πράκτορας, ο δρ Hector Mendoza, gilles, στην διεύθυνση 10 Calle Montenegro. Ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο. Πόσο την καταλαβαίνω, θα μπορούσε να είναι το αποκορύφωμα της ειλικρίνειας, αν και πολύ αμφέβαλα γι ' αυτό. Ήταν στη λίστα δεν είναι ακριβώς έτσι. Принцапольца δεν ήταν σαν τις άλλες πόλεις της Λατινικής Αμερικής, όπου κάθε αρχή το δεύτερο έχει τα μυστικά για πώληση, καθώς και κάθε πέμπτο είναι μυστικός πράκτορας. Άλλη ανοιχτήρι, πράκτορες ποια χώρα ή οργάνωση είναι. Πίστη είναι τόσο σχετική και ασταθής, όπως τα χρήματα, περνώντας γύρω από μία πηγή στην άλλη. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους, μόνο αν θα ακολουθήσει τους, και ακόμα και τότε μπορούν να σας εξαπατήσουν ανοιχτά στο πρόσωπο, και είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ένα αξιόπιστο πράκτορας ξένης δύναμης.
  
  
  Της έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό. Συνάντηση με τον Δρ Мендосой έχει κίνδυνο που έπρεπε να πάει. Η οργάνωση του συνταγματάρχη Земблы ήταν αρκετά националистической. Φωνή γιατί την απέφευγε Принзапольцы, όταν έφτασε εκεί πριν από δύο ημέρες. Την είχα κάνει και τώρα, αλλά τις πληγές μου έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Θα χρειαστώ επίσης ήταν σουηδοί. Σε ορισμένες βρεγμένα παντελόνια μακριά, δεν θα φύγεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήμουν σε θέση να φτάσετε στο χώρο αποβίβασης, όπου με περίμενε патрульное πλοίο. Χρειαζόμουν βοήθεια, όποια ύποπτη ή επικίνδυνη μας ήταν. Στα μισά του δρόμου μέσα από την περιοχή το βρήκες Calle Μοντενέγκρο. Ήταν μια στενή, ανερχόμενο στο δρόμο, και στις δύο πλευρές του το οποίο βρισκόταν στο σπίτι — διαμέρισμα — кантины , μπότες και άλλα μικρά μαγαζάκια με κλειστά παντζούρια. Το έσπευσε μέσα από το σκοτάδι του ζήτησε τον αριθμό δέκα. Σκυμμένος, έπρεπε να ασχοληθεί με παγωμένη καταιγίδα. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Σε σύγκριση με ό, τι αυτό μπορεί να γίνει, αυτό ήταν το μεσημέρι στη Σαχάρα.
  
  
  Τα παραπάνω καταστήματα είναι μικρότερη. Τα τελευταία μπλοκ σπίτια είχαν κτίρια, χτισμένα γύρω από μεγάλες πέτρες. Το χιόνι αναμιγνύεται με σκούρο γρασίδι έπεφτε μου ανοιχτά στο πρόσωπο
  
  
  Της ήταν κλειδωμένο το σταύλο. Μέσα ήταν жалобные ήχους και τριγυρνά κρύα, φοβάται τα ζώα. Ο αριθμός δέκα ήταν έξω από τους στάβλους. Η είσοδος ήταν σαν σκοτεινή σπηλιά. Της, μπήκε στο κτίριο. Ήταν σαν κατάψυξη. Ο άνεμος σταμάτησε, αλλά ο αέρας να παραμείνει παγωμένο.
  
  
  Στάδιο έτριξε, και οι τοίχοι ήταν неокрашены. Σε πρώτο πλάνο όροφο ήταν σκάλα. Στο αμυδρό τρέμοντας φως, αιώρησης πάνω από το κεφάλι της, προσπάθησε να αποκρυπτογραφήσει όλα τα ονόματα. Δρ Мендосы δεν ήταν εκεί, σε μας, στο επόμενο όροφο. Την βρήκα εγώ το γραφείο του στον τρίτο όροφο, δίπλα στο άδειο δωμάτιο, η πόρτα του οποίου хлопала σε ένα σχέδιο. Πινακίδα με το όνομα Мендосы βρισκόταν ανοιχτά πιο ντεμοντέ ένα κουδούνι, τοποθετημένο στο κέντρο μέρα σαν χαλκού ομφαλό. Την τράβηξε, και άκουσα μια ισχυρή κλαγγή. Στο σπίτι δεν ακούγεται πολύ ήταν ανακάτεμα πόδι. Mendoza, προφανώς, κατείχε διάφορα δωμάτια. Μια ξαφνική σκέψη με έκανε να βγάλω την τσάντα με το λαιμό. Την παράτησε ee σε ένα άδειο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Η πόρτα του γιατρού άνοιξε, και από εκεί κρέμομαι έξω γκολ.
  
  
  — Γιατρέ Mendoza;
  
  
  "Το".
  
  
  "Ο καιρός είναι πολύ ζεστός, είπα, ακόμη και για αυτή την εποχή του έτους". Αυτό δεν βγάζει νόημα αστείο.
  
  
  Εγώ και χωρίς να έχει μικρά μάτια του μειώθηκε ακόμη περισσότερο. Για τα πρότυπα της nen ήταν βρώμικο μπλε πουλόβερ πάνω από το άσπρο πουκάμισο. Οι άκρες εγώ γιακά ήταν κυλιούνται σαν τα φτερά νεκρή πεταλούδα. Δύσκολη ζωή нависал πάνω από ένα ζευγάρι линялых μπλε παντελόνι. Εγώ χλωμό πρόσωπο, με τη μορφή θύμιζε το πεπόνι. Βαριανάσαινε, μύριζε κάποιο τοπικό υγρασία.
  
  
  Το ανυπόμονα τον κοίταξε. 'Λοιπόν?'
  
  
  "Εγώ... μπορώ να ελπίζω για τους αγρότες θα βρέξει". Είναι досталь γύρω από την τσέπη του ένα φωτεινό πανί και σκούπισε το άνω χείλος. 'Ο ιησούς! Είναι τόσο эступидо, κύριε. Απλά κοίτα έξω.
  
  
  — Πρέπει να μου πεις — βραχνά είπα, αφήστε με να μπω.
  
  
  'Τι θέλεις;'
  
  
  Την απέρριψε εγώ και μπήκε στο εγώ γραφείο. — Τι στο διάολο πρέπει να... Γιατρέ;
  
  
  'Ααα ...!' Φάνηκε, είδε για πρώτη φορά τον ώμο μου. Εκείνος γούρλωσε τα μάτια του και έστησε το ύφασμα στο πρόσωπό σας. "Федералисты ?"
  
  
  'Όχι.'
  
  
  'Ποιος είναι;'
  
  
  "Δεν έχει σημασία. Απλά φτιάξε μου και δεν ανησυχείς. Για αυτό είναι καλό να πληρώσει.
  
  
  — Για estestvenno. Καθόλου δεν το σκέφτηκα. Έκλεισε την πόρτα και νεύμα μου να καθίσει σε μια καρέκλα απέναντι. Εγώ λάμψης χαμόγελο φάνηκε πολύ τεντωμένο. "Σε παρακαλώ."
  
  
  Το δωμάτιο ήταν κρύο και δεν υπάρχει πολύ φώς. Κουρτίνα, свисавший από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, μοιράζονται το δωμάτιο σε δύο μέρη. Τώρα εγώ έσπρωξε στην άκρη. Μπροστά της βρισκόταν λίγα ξεχαρβαλωμένος καρέκλες και καναπέ. Από την άλλη πλευρά, ήταν ένα μικρό γραφείο καρέκλα γύρω από μαόνι, κανονικό σετ κουτιά πρώτων βοηθειών, τα ράφια με τα εργαλεία, στην καρέκλα που της κάθισε, ρυθμιζόμενο λάμπα και εξωτερική αποστειρωτής, στο οποίο ήταν выварено πολλαπλές βελόνες. Η κλειδωμένη πόρτα οδήγησε στο υπόλοιπο διαμέρισμα. Μύριζε σκόνη και μύριζε μπαγιάτικο μπύρα.
  
  
  Ο δρ Mendoza έβαλε ένα πανί σε ένα λεπτό και έλυσα το μαντίλι στον ώμο μου. Εξέτασε την πληγή, εμπρός και πίσω. "Τα οστά δεν έχουν υποστεί, τα αιμοφόρα αγγεία δεν έχει καταστραφεί", είπε. "Απλά ωραίο μαγαζάκι, με σάρκα και οστά. Της έλεγα, μικρού διαμετρήματος".
  
  
  "Αλλιώς δεν μοιάζει με αυτό".
  
  
  "Λοιπόν, ποτέ δεν είναι το ίδιο, έτσι δεν είναι;" Άνοιξε την ντουλάπα και досталь μπουκάλι απολυμαντικό.
  
  
  Είναι ό, τι έχω. Δυστυχώς, ξέμεινα από πενικιλλίνη. Αλλά αν το μαντήλι δεν ήταν βρώμικο, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό. Δεν μπορείτε να μολυνθούν από τη σφαίρα".
  
  
  — Ξέρω — μούγκρισε εγώ. Την αποσπάστηκε χέρια στην κουπαστή. Ράφτης, δεν είναι απομειωμένα απολυμαντικό! Δεν σκότωσε τα μικρόβια; όχι, έκαψε ih тлеющими από τα κάρβουνα. Την έσφιξε το σαγόνι του, για να μην ουρλιάξω. Είναι πασπαλισμένη πληγή дерматолом και περιποιήθηκα μου ώμο με αποστειρωμένη γάζα.
  
  
  "Ξεκουράσου τώρα, αλλιώς πληγή θα ανοίξει ξανά". Έκφραση εγώ το μάτι μου έλεγε ότι μπορώ να χαλαρώσετε οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά όχι στον εγωισμό γραφείο.
  
  
  — Δεν μπορώ, του είπα.
  
  
  "Βεβαιωθείτε ότι δεν αιμορραγεί και πάλι."
  
  
  Είναι παρακινδυνευμένο και σκέφτηκε για μια στιγμή. Αυτός έκανε ντου σε ένα άλλο ντουλάπι και έβγαλε ένα ελαστικό επίδεσμο. Εκεί είναι τόσο σφιχτά έδεσε με σύρμα μου, άρχισα σοβαρά να αμφιβάλλει στη ροή του αίματος στο χέρι. Εκείνος έσφιξε το περίβλημα μεταλλικό clip. Έκανε ένα βήμα πίσω και με κοίταξε με προσμονή.
  
  
  — Χρειάζομαι χρήματα, και τους σουηδούς, είπα. — Τότε, και θα φύγω.
  
  
  -- Ναι, αλλά δεν είναι ...
  
  
  — Ποια είσαι πράκτορας, Mendoza; Τον διέκοψε απότομα τον. Αρκετά μ ' αυτά τα льстивого μισθοφόρος, ο γιατρός ή όχι. — Δεν πιστεύεις ότι θα φύγω να ψηφίσουν έτσι, έτσι δεν είναι;
  
  
  'Κύριε, Την πλήρως στη διάθεσή σας. Αλλά το καημένο. Ο σουηδοί δεν σας ταιριάζει, δείτε μόνοι σας. Και τα χρήματα... — πήρε μια βαθιά ανάσα και ξανά досталь το φωτεινό πανί. "Αλλά περιμένετε. Ο αδερφός μου ο Μιγκέλ μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι περίπου το ίδιο ύψος, όπως και εσείς, κύριε , και πρόσφατα πούλησε τη γη. Άρα, λεφτά έχει. Γιατί δεν το είχα σκεφτεί τα πρότυπα της nen πριν;
  
  
  'Καλά. Φώναξε τον Μιγκέλ και ας έρθει εδώ.
  
  
  — Δυστυχώς, δεν έχουμε τηλέφωνο. Mendoza ήρθε στο τραπέζι μου. Досталь κάρτα γύρω από το επάνω συρτάρι και κάτι γραμμένα πάνω σε αυτήν. Μου έδωσε την. "Δώσ' το στον μιγκέλ, και όλα θα πάνε καλά".
  
  
  Στο πίσω μέρος έχει γράψει τη διεύθυνση.
  
  
  — Πού είναι η οδός Ноэво ;
  
  
  — Το επόμενο δρόμο δεξιά, κύριε . Αυτό είναι το τρίτο σπίτι στα δεξιά, πρώτο όροφο. Αν υπάρχει κάτι άλλο...?'
  
  
  Την σηκώθηκε και τράβηξε τα πόδια σε υγρές штанинах. — Θα πρέπει να ζήσω με αυτό.
  
  
  — Μπορεί να είναι ένα ποτήρι τεκίλα;
  
  
  "Στην κατάστασή μου; Το περισσότερο δεν θα μπορούσε να περάσει την πόρτα".
  
  
  "Έχω λίγο Кафиона ".
  
  
  Кафион ντεμοντέ διεγερτικό; Τώρα υπάρχουν καλύτερα φάρμακα. Έτσι Мендосы ήταν ακόμα μερικά γύρω από αυτά τα πράγματα. Ήταν γιατρός. Ονε νοιάζει, τι μου δίνει. Της κούνησε το κεφάλι. Απλά έπρεπε να πάρει ό, τι θα μπορούσε να πάρει εδώ.
  
  
  Είναι διάλυσε δύο δισκία σε ένα ποτήρι νερό. Την ήπια αυτό, πλησιάζοντας στο παράθυρο. Της έβαλε ένα ποτήρι στο περβάζι του παραθύρου και отдернул κουρτίνες, για να κοιτάξω έξω. Στενός δρόμος στο κάτω μέρος ήταν γκρίζο και σκοτεινό. Εκτός από την πτώση του χιονιού δεν ήταν ορατό. Αναρωτιόμουν, θα μιλήσει αυτός. Mendoza ήταν αρκετά έξυπνος για να συνδέσει την αλλαγή του καιρού με ξαφνική εμφάνιση πληγωμένη североамериканца. Και είχα μια κρυφή υποψία ότι είναι το ίδιο προσεκτικοί, όπως ο συγγραφέας στήλες κουτσομπολιού. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε ότι είμαι ακόμα ζωντανός. Το σκέφτηκα, δεν ασφαλέστερο να σκοτώσει το εγώ.
  
  
  Της επέτρεψε κουρτίνα πέσει και γύρισε. Mendoza καθόταν στο τραπέζι, κρατώντας το δεξί σας χέρι στο πάνω συρτάρι. Την φανταζόταν ποτέ ότι θα κρατούσε εκεί. Χωρίς αμφιβολία, σε άλλους πριν από μένα ήταν η ίδια η ιδέα. Το όπλο, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, τώρα κρατούσα στο χέρι μου, έπρεπε να ih γνώμη. Αυτό άλλαξε τη γνώμη μου, τουλάχιστον προς το παρόν.
  
  
  — Σας ευχαριστώ. Την φύγω.'
  
  
  — Πήγαινε στον αδελφό μου, κύριε, Μιγκέλ σας βοηθήσει. Το εγώ φωνή του ακουγόταν συγκατάβαση.
  
  
  Την πλησίασε μέρα. Καφέ μου έκανε δίπλωμα δολάριο χτυπά πιο γρήγορα. Το να περιμένεις λίγο, πριν ανοίξετε την πόρτα. Έξω τίποτα δεν ακούστηκε. Της έριξε μια τελευταία ματιά στον δρ. — Ούτε μια λέξη γι ' αυτό, Mendoza.
  
  
  'Κύριε, Ορκίζομαι στην τιμή μου η μητέρα μου!
  
  
  "Αν μιλήσεις, να την επιστρέψω, είπα, και να ξέρω αν έχεις άλλη μητέρα".
  
  
  Mendoza υπάκουα ανασήκωσε τους ώμους. Προφανώς, είναι δεκάδες φορές έχω ακούσει τέτοιες απειλές από προβληματικές ασθενείς. Εγώ αυτό δεν με ενοχλούσε. Της, βγήκε έξω και έκλεισε την πόρτα πίσω της. Την κοίταξα αριστερά και δεξιά σε ένα άδειο διάδρομο. Στη συνέχεια, ερεύνησαν την κάρτα με τη διεύθυνση αμφίβολης αδελφό Мендосы. Δεν μου άρεσε. Η σκέψη ζεστά ρούχα και ede ήταν ωραίο, αλλά δεν είναι απολύτως εμπιστοσύνη ονε. Εδώ μύριζε ακόμα χειρότερα από ό, τι στο γραφείο Мендосы. Την παράτησε ερωτηματικό βλέμμα γύρω από τον εαυτό του. Ειλικρινής πέρα από το σχηματισμό μας блестела μικρό μεταλλικό κουτί. Πρίζα τηλεφώνου. Χοντρός μαλάκας ψέματα.
  
  
  Την πήγε σε ένα άδειο δωμάτιο δίπλα στο γραφείο του και γλίστρησε μέσα. Την σήκωσε την τσάντα μου από το πάτωμα. Το δωμάτιο ήταν άδειο και ξινή μύριζε λαίμαργος. Στις γωνίες ρυπαίνεται πουτάνας σκόνης και άμμου. Στο σκοτάδι της παρεισφρήσει στην γκρίνια, η οποία χωρίζει το δωμάτιο από το γραφείο του δρ. Της, κάθισε στο κρύο ράφια και εφάρμοσε το αυτί σας στο λεπτό γκρίνια. Τίποτα δεν ακούστηκε. Βολικά sel. Ενώ την περίμενα, προσπάθησε να την ξεχάσουμε το κακό στον ώμο μου. Τι θα έκανε; Καφέ με έκανε να φτιάξει το κέφι. Παρά την τονωτική επίδραση, μου κατέστρεψε το όνειρο.
  
  
  Την ξύπνησε από τα ουρλιαχτά της γυναίκας. "Πού είναι αυτό το παιδί, γουρούνι!"
  
  
  Mendoza απάντησε заискивающим τόνο. — Εγώ... δεν ξέρω. Το ορκίζομαι! Το εγώ-κατάσταση δεν μπορεί να είναι μακριά. Έδωσε ονε κάρτα με τη διεύθυνση του Μιγκέλ. Μπορεί να είχε χαθεί.
  
  
  Χαθήκατε; Ακόμη και ο άνθρωπος με τον φτωχό μυαλό δεν θα χαθεί, αν ό, τι ονε έπρεπε να στρίψω στη γωνία. Ο μιγκέλ περίμενα με τους κουνάβι, όπως καλέσατε. Όλοι περιμέναμε πάρα πολύ καιρό. Πού χάθηκε αυτός ο παράγοντας Ω".
  
  
  "Ω! Ναι, ήξερε κωδικές φράσεις, αλλά δεν ανέφερε ότι είναι ΑΧ, κυρία.
  
  
  'Κυρία μου!'
  
  
  "Δεσποινίς. Ακόμη και με αυτό το τραύμα μπορεί να με σκοτώσεις. ήταν πολύ σκληρός! Της, σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο συνετό να παρασύρουν το εγώ σου. Θα μπορούσε να ασχοληθεί μαζί του. Ακόμη και με το όπλο μου θα...
  
  
  — Είσαι μεγάλος αλήτης, Mendoza, — διακοπή γυναίκα. — Πες μου για αυτή την πληγή γρήγορα. Πώς το πήρε;
  
  
  Αυτό δεν είπε, δεσποινίς . Έχουμε, όμως, πηγαίνουν συζήτηση σχετικά με Зембле...
  
  
  "Ο Συνταγματάρχης Зембла!" Την άκουσα, όπως η γυναίκα στο γραφείο του Мендосы πρόβλημα, σφραγίζοντας τα πόδια του. "Ως πράκτορας Α έφυγε από αυτόν; Το σκέφτηκα, το ξέρουμε μόνο εγώ τα σχέδια!
  
  
  Πιέστηκε από το αυτί στην γκρίνια, την αναρωτηθεί, ποιος είναι, εκτός από Ω, θα μπορούσε να ξέρει κάτι - και πώς. Ποιος ράφτης διάολο ήταν αυτή η γυναίκα; Ποιο είναι το τρίτο ανήκει; Αυτό αποδείχθηκε το πιο ζεστό χιόνι καταιγίδα, που την βιώσει ποτέ. Την προσήλωση, τι είπε μετά.
  
  
  — Είσαι ανόητος, Mendoza! Αν γυρίσει, χρησιμοποίησε το όπλο του. Δεν είναι πάντα έτσι με κοιτάς. Δεν λέω ότι θα πρέπει να τον σκοτώσει, τουλάχιστον, εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Να την πάρω εγώ ζωντανός. Τότε ο Μιγκέλ μπορεί εγώ να τον ανακρίνει.
  
  
  — Miguel καλός σε αυτό, — μουρμούρισε Mendoza. "Όπως αυτός ισχύει και για τους ανθρώπους. Θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός χειρουργός".
  
  
  — Δηλαδή, εντάξει, — γέλασε εκείνη. 'Η πρέπει να φύγει. Είσαι σίγουρος ότι θες να ξαναδείς τα λεφτά;
  
  
  "Ω, δεσποινίς
  
  
  Την άκουσα μια μικρή θρόισμα των τραπεζογραμματίων.
  
  
  "Η φωνή ".
  
  
  "Muchas gracias, δεσποινίς. Αντίο!'
  
  
  Την παρεισφρήσει στην ημέρα και άνοιξε το. Μια γυναίκα βγήκε στο γήπεδο. Αυτή αμάν για τον εαυτό του. Ήταν νέος και αδύνατος, και δεν nach ήταν όμορφα πόδια. Подвернутый πύλη ee βαρύ παλτό και το καπέλο με το θόλο με απέτρεψε από το να την δείτε χαρακτηριστικά στο αμυδρό φως. Ee θερμό, σουηδοί έδωσε να καταλάβει ότι ήξερε για τα σχέδια Земблы. Τουλάχιστον, ήταν καλά προετοιμασμένη!
  
  
  Το τακούνια ανυπόμονα постукивали στο πάτωμα. Τώρα ήταν σε επίπεδο ημέρα. Ένα ακόμη βήμα. Το χέρι μου πέταξε έξω. Την άρπαξε ee дзюдоистской δαιμόνιο. Απλή ασφυξία. Της έπρεπε να είναι προσεκτικός. Κολάρο παλτό δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει. Την ένιωσα το δέρμα. Τα μεγάλα δάχτυλα πιέζεται σε νευρικές κόμπους στο λαιμό. Ο nach με κομμένη την ανάσα. Τα μακριά κόκκινα νύχια отлетели πίσω, πατώντας το αριστερό μου αυτί και φρικτά όλοι στο μάγουλο. Την τράβηξε δυνατά. Σε δύο δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις της. Δεν μας έδωσε τον ήχο. Την υποτονική σώμα έπεσε πάνω μου, όταν κατέρρευσε. Την άρπαξε ee χέρι της και μετακίνησε από την πόρτα ένα άδειο δωμάτιο ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όταν η πόρτα στο διαμέρισμα Мендосы ανοίγουν διάπλατα, και ο γιατρός έτρεξε έξω.
  
  
  "Δεσποινίς. Ξέχασες Madre Dios !"
  
  
  Την πήδηξε προς τα εμπρός. Ζαλισμένος από την ξαφνική επίθεση, στάθηκε ακίνητος. Είμαστε αντιμέτωποι ακόμα με το άλλο και ξέσπασε σε ego γραφείο. Mendoza φώναξε, σαν γουρούνι. Της χτύπησε το εγώ του με το αριστερό του χέρι. Για μια στιγμή την ξεχάσει την πληγή. Κλονισμό δεν είχε τη δύναμη και την ακρίβεια. Тошнотворная πόνος διαπέρασε τον ώμο μου. Ήταν ανόητο να προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσετε, και τώρα έπρεπε να καρπωθούν τα οφέλη. Κοιλιά Mendoza ρίχτηκε. Εκείνος έριξε ένα γύρω από τις ξεπερασμένες καρέκλες και με χτύπησε. Της, αναπήδησε στα πόδια του. Απροετοίμαστος, αλλά εύρωστος γροθιά χτύπησε ο ψηλός. Την άρπαξε качающуюся το χέρι. Βραχιονίου βολή άφησα εγώ σε όλη την αίθουσα στο τραπέζι. Mendoza κατέρρευσε δίπλα από το γραφείο του στο ρεύμα του χαρτιού, βιβλία και θραύσματα ξύλου. Παλιά περίστροφο έπεσε γύρω από το δοχείο εδρών και να θέσει ανοιχτά για το εγώ πόδι. Εγώ το χέρι метнулась σε αυτόν. Σηκώθηκε με δυσκολία. Το μακρύ του εγκεφάλου εστάλη ειλικρινή μου κοσμήματα ομφαλό της μπανάνας.
  
  
  - Το όπλο δεν είναι φορτισμένη; — ξαφνικά ευγενικά ρώτησε. Mendoza τσίμπησε το δόλωμα. Κοίταξε το όπλο. Ένα άλμα της, ήταν δίπλα του. Την άρπαξε εγώ το δεξί του χέρι και вывернул το στην άκρη. Σε λίγα εκατοστά από το πόδι μου, таращить μάτια έπεσε στο πάτωμα. Κάντε διπλό γροθιά μου εξαφανίστηκε, αυτή τη φορά από δεξιά, στο εγώ κοιλιακή χώρα. Χτυπάμε στο кадык άφησα εγώ το κεφάλι προς τα πίσω. Έπεσε στα γόνατά του και συνετρίβη στο έδαφος.
  
  
  Της, έτρεξε στο γραφείο του και χτύπησε την πόρτα. Η γυναίκα ήταν ακόμα στο ίδιο σημείο, όπου έπεσε. Την έσυρε σε ένα άδειο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Είμαι στα γόνατά της, άρχισε να την ψάξεις. Τσάντες σε nach μαζί σου, αλλά σε ένα ζεστό μπουφάν ήταν πολλές εσωτερικές τσέπες. Ήταν σαν ένα κάρρο τον κλέφτη. Την βρήκα πολύ λίγο. Никарагуанское ταυτότητα, στην οποία αναφέρεται ότι φλέβες σε Managua, ότι στα δεδομένα, υπό άλλες συνθήκες, θα είναι ψεύτικο. Επίσης συγκέντρωσε τσαλακωμένο πακέτο τσιγάρα, μια χτένα, μάσκαρα, λίμα, κραγιόν, μερικές сморщенных μανταρίνια, περίπου είκοσι πέντε δολάρια τοπικές λεφτά και 9 χιλιοστών PM - Makarov. Makarow είναι πολύ παρόμοιο με το ξενοδοχείο lindner βρίσκεται PP, το οποίο σερβίρεται για αυτό το δείγμα. Αυτό είναι ένα μεγάλο αυτόματο όπλο, πολύ βαρύ για γυναίκες. Της τα πράγματα θα μπορούσαν να καταλάβουμε ποιος είναι, αλλά ακόμα δεν μπορούσα να καταλάβω ποια είναι.
  
  
  Αυτή moaned. Είναι απαλά κούνησε το κεφάλι της. Ήρθε στον εαυτό της. Το sel και шталь περιμένει. Τα πράγματα ήταν όλα στοιβαγμένα δίπλα μου. Όταν ξυπνήσει, δεν ήθελα να είναι πολύ κοντά σε αυτήν. Θα μπορούσε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι.
  
  
  Έχει έλασης σε ένα σκοτεινό βρώμικο πάτωμα και να βάλει τα πόδια στο παχύ складчатую φούστα. Το παντελόνι θα ήταν πιο ζεστά. Αλλά никарагуанские γυναίκες ih δεν φέρουν, και, φυσικά, θα έπρεπε να παραμείνει στην τοπική μόδα. Σιγά-σιγά το χωριό. Πίεσε το χέρι του στο μέτωπό σαν nach ήταν ισχυρό πονοκέφαλο. Μεγάλο καπέλο γλίστρησε από το κεφάλι της. Το φως καστανά μαλλιά τα κύματα έπεφταν γεια σου, στους ώμους. Την сутулая φιγούρα στάθηκε στο φόντο θαμπό φως, льющегося γύρω από το σκονισμένο παράθυρο. Γύρισε σε μένα το κεφάλι του και χαμήλωσε το χέρι της. Αδύναμη άγιος ο θεός φώτιζε το πρόσωπό της.
  
  
  Ήταν ένα θέαμα που θυμάμαι. Ήταν πολύ θηλυκή. Από την πλήρη, λεπτός στήθη κάτω обтягивающим μαλλί πουλόβερ μέχρι το πόδι, σε полуботфортах. Το πρόσωπό της είχε το σχήμα της καρδιάς και υποσχέθηκε την ίδια τρυφερότητα και το πάθος, ότι η ee και το σώμα. Και, φυσικά, στα πρότυπα της nen ήταν κρύα, θανατηφόρα σκληρότητα, την οποία έχει κάθε πράκτορα. Είναι απλά αναπόφευκτο στο επάγγελμά μας. Αλλά το είδα μετά. Και αυτό που είδα ήταν ένα ζευγάρι πολύ μεγάλες, πολύ φοβάται μπλε μάτια.
  
  
  Το έμαθε αυτό το πρόσωπο. Την είδα την φωτογραφία σας στην κάρτα κουτιά σε επιτελείου-AH διαμέρισμα. Ήταν σε ένα από del με νέους ανθρώπους και πράξεις противоборствующей της ομάδας, που την εξέτασε. Μου πήρε λίγο χρόνο για να σε ee θέση. Από τη στιγμή που ανέκαμψε τη συνήθη ψυχραιμία του, το ήξερε. Η ταμάρα Kirov , έγκαιρη βάση στο Μεξικό, μία γύρω από τις πιο πολλά υποσχόμενες νεαρά μέλη της Επιτροπής Κρατικής Ασφάλειας, πιο γνωστή ως Ρωσική Μυστική Υπηρεσία.
  
  
  Ή απλά KGB.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  
  
  Εκείνη ανοιγόκλεισε αρκετές φορές, και στη συνέχεια συνέλαβε την αναπνοή, σαν να φοβήθηκε. — Γεια σας, η Ταμάρα, είπα.
  
  
  "Δεν με λένε Ταμάρα, — είπε σε άπταιστα ισπανικά. "Η Ροζίτα, γλυκιά κοπέλα, η οποία ασχολείται με..." δεν ολοκλήρωσε τη φράση της και αναστέναξε.
  
  
  Εκείνη γέλασε με κοίταξε. — Μην γελάς τόσο αυτάρεσκα, — έκοψε τώρα είναι στα αγγλικά. — Και εγώ σε αναγνωρίζω, Νικ Κάρτερ. Αν είναι να με σκοτώσεις, κάντο γρήγορα.
  
  
  — Αν σε ένα ξενοδοχείο, να πεθάνεις, θα ήσουν ήδη νεκρή, είπα όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και όμορφη. — Θέλω να μάθω, γιατί κα-γκε-μπε έχει να κάνει με τον συνταγματάρχη Земблой, η Ταμάρα. Τώρα που γνωριστήκαμε, δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο, έτσι δεν είναι;
  
  
  — Τίποτα, — прошипела είναι. — Είσαι τίποτα από μένα δε θα μάθεις.
  
  
  Την εξέτασε τα χέρια σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντίθετα. Ως εκ τούτου, αμέσως ζήτησε από ό, τι το ξέρετε
  
  
  — Υπάρχουν τρόποι, η Ταμάρα, — είπε ήσυχα εγώ. Εκείνη γέλασε, αλλά ήταν λεπτή και τρέμει γέλια. Ε, δεν κατάφερε να κρύψει το φόβο του. Δεν ήταν αδύναμος γιατρό Мендосой, που ήταν εύκολο να εξαπατήσει. Είναι γκι υπόθεση με έναν έμπειρο πράκτορα Ω, και αυτό ήταν ένας καθοριστικός λόγος για φόβο. Αλλά προσπάθησε να παραμείνει συγκρατημένη.
  
  
  "Γνωρίζουμε τα ήθη, Κάρτερ," γέλασε περιφρονητικά αυτή. — Στο αρχηγείο θα μπορούσε να με κάνεις να μιλήσω. Με σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα όλα κάποια στιγμή αρχίζουν να μιλούν. Αλλά είμαστε εδώ, σε ένα άδειο δωμάτιο, μόνοι. Μπορείτε να νικήσετε και να με βασανίσεις, αν δεν φωνάξω από το κακό. Η ισχυρότερη από ό, τι νομίζεις. Είναι ελαφρώς κλίνει προς τα εμπρός, τα μάτια του μειώθηκε. "Και αν προσπαθήσεις, αν θα ζήσεις μαζί μου το χέρι, να της φωνάξω".
  
  
  "Τότε θα είναι η πιο σύντομη κραυγή στην ιστορία".
  
  
  'Ίσως. Μπορεί κάλλιστα να είναι η καλύτερη λύση. Αν μπορώ να σας αποτρέψει μου θάνατο, αυτό θα ήταν η νίκη.
  
  
  'Η νίκη?'
  
  
  — Επιπλέον, δεν κερδίζεις κάτι, Κάρτερ. Δεν μπορείτε να νικήσει.
  
  
  Το περισσότερο που δεν καταλάβαινε τίποτα. 'Νικήσει; Τι να κερδίσετε; Έξαλλος ανέφερε στο χιόνι. "Μπορούμε να είμαστε πάρα πολύ αργά για να ματαιώσει το σχέδιο αυτό σας империалистического λακέ σου Το παραδέχομαι...'
  
  
  — Imperial прихвостень;
  
  
  "...αλλά θα το βάλουμε αυτό το νήμα. Το υπόσχομαι. Φιλελεύθερος σοσιαλισμός..."
  
  
  — Περίμενε ένα λεπτό! Την διέκοψε ee. — Πιστεύετε ότι ο συνταγματάρχης Зембла — ένα γύρω μας; Τι είναι η αμερικανική συνωμοσία;
  
  
  — Προφανώς — περιφρονητικά είπε η Ταμάρα. "Είναι αμερικανός ή όχι;"
  
  
  "Απ' όσο είναι γνωστό, λειτούργησε στη χώρα μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε σε αυτό κάποια σχέση. Πώς μπορούμε να αφαιρέσει γύρω από αυτό το όφελος; Εξήγησέ το μου αυτό.
  
  
  — Λες να την τρελή, Κάρτερ; Όταν ακούσαμε για το εγώ δράσεις στο Μεξικό και είδαμε τι έκανε με την πόλη του Μεξικού, μπορούμε αμέσως να καταλάβει τι συμβαίνει. Δίνετε ονε όπλα, εξοπλισμό και χρήματα. Με κολακεύετε ήταν το γεγονός ότι θεωρεί τον εαυτό του αληθινό επαναστάτη, και σε λίγες μέρες δηλώνουν Земблу εχθρό και απειλή. Μέσα από τα τσιράκια του Οργανισμού των αμερικανικών κρατών απαιτείτε δράσης. Και η φωνή εδώ εμπλέκεται η διπλωματία канонерок. Στρατό σας, φυσικά, παρεμβαίνει, όπως το 1965 στη Δομινικανή δημοκρατία. Τα σχέδια για την επέκταση τόσο ανόητο είναι διαφανής! Αλλά θα αποτύχουν!"
  
  
  "Φίλε, είσαι τρελή, η Ταμάρα!" — έκοψα εγώ. Της άρχισε να θυμώνει. Σε κανονικές υπό άλλες συνθήκες θα γελούσε πάνω σε αυτό. Τώρα κουρασμένος, πεινασμένος και ήταν αναστατωμένος. Η αποστολή μου πήγε στραβά, και στον ώμο μου είχε μια τρύπα από σφαίρα. Μην έφταναν όλα αυτά τώρα τα έχω μελετήσει банальностями, συνθήματα και бабьими ιστορίες. Αυτό ήταν περισσότερο από ό, τι θα μπορούσε να αντέξει. Η μόνη δικαιολογία ήταν ότι το πίστευε. Αυτή, προφανώς, ήταν εναντίον Земблы. Αλλά δεν είναι ανάγκη να ανησυχήσει για το σύνολο του οργανισμού και της KGB. Τα τμήματα που δεν λένε στο αριστερό χέρι τι κάνει το δεξί.
  
  
  — Και οι δύο ισχυρισμοί σας ταυτόχρονα δεν λειτουργούν, — рыкнул εγώ. "Δεν μπορείτε να καλέσετε ΟΑΚ αμερικανική οργάνωση, και ένα αεράκι να μας κατηγορήσεις, σε μια προσπάθεια να σκοτώσει ορισμένα μέλη της. Γιατί; Είναι ήδη στην ίδια βάρκα; Αναρωτιέμαι, πότε θα το ακούς τι λες; Πολύ πιο πιθανό, ότι για Земблой αξίζει την πλευρά σας, έτοιμο να βγει από τα παρασκήνια και να καθαρίσει εγώ σε περίπτωση επιτυχίας, το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν πρόκειται να συμβεί.
  
  
  'Εμείς; Είσαι μαχητικός υπηρέτης του ιμπεριαλισμού, γιατί η επίλεκτη ομάδα κομάντος ήδη έτοιμο να εκραγεί εγώ μάγια ναός και να καταστρέψει το εγώ метеорологическую την εγκατάσταση; Εγώ τα μέτρα ασφαλείας που έχουν дилетантскими. Έχουμε ήδη μάθει εγώ έκκριση. Αν ο άνθρωπος μας στο ναό μπορούσα να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν, το χιόνι δεν...
  
  
  Έκλεισε το στόμα με το χέρι, ευρέως ανοίξτε τα μάτια σας. Μετά τα πρακτικά της σιωπής έβαλε το χέρι. Έτριβε το πηγούνι και μου είπε ήσυχο παγωμένο φωνή: — Καλό το κόλπο, ο κ. Κάρτερ, αλλά το λίγο που θα με τράβηξαν, δεν θα βοηθήσει.
  
  
  Την κοίταξε προς τα έξω. — Όχι, — ομολόγησε εγώ, κι εγώ δεν το νομίζω, η Ταμάρα. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι έμαθαν ότι επιτελείου Земблы ήδη βρίσκεται σε ερείπια, και ο ίδιος έφυγε ο θεός ξέρει πού. Τουλάχιστον, αν είναι ακόμα σε θέση να βρείτε το δρόμο σας σε αυτό το βαρέλι.
  
  
  — Και το λες αυτό.
  
  
  — Κατάλληλο πάρε, της το λέω! Την τραβούσε. Και πάλι ένιωσα ζεστασιά. Της επισήμανε τον ώμο του. 'Πώς νομίζετε ότι πήρα αυτό; Αν με αφήσετε αυτό να διεισδύσει ο ηλίθιος εγκέφαλος.
  
  
  'Η δεν το πιστεύω. Όλο αυτό το χιόνι...
  
  
  — Αυτό είναι, αγάπη μου, γιατί εγώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν καλύτερα από ό, τι εσύ, ή κάποιος άλλος ύποπτος. Είναι επίτηδες το κάνει για να δώσει στους ανθρώπους να συζητήσουμε και να πάρει βοήθεια. Είναι λάτρης των παιχνιδιών, ως εκ τούτου, νομίζω, ότι έκανε λίγο περισσότερο από ό, τι χρειάζεστε. Δεν είμαστε εδώ για το τίποτα. Αλλά αυτό που δεν ανακοινώθηκε είναι ότι τα κανάλια για τη διαχείριση καιρό έγινε ακόμη περισσότερο. Τρία, για να είμαστε ακριβείς, σε τρεις άλλες χώρες της Κεντρικής Αμερικής!
  
  
  — H-τι; - Ταμάρα задыхалась.
  
  
  — Ναι, και τι είναι χειρότερο, λειτουργούν ανεξάρτητα από την κύρια συσκευή αποστολής σημάτων. Αυτό, όπως και τα πόδια καρέκλα. Είναι μια διαφορά, ότι αυτή η καρέκλα δεν πέφτει, ενώ δεν θα πρέπει να καταστρέφονται τα πόδια. Τίποτα δεν λέω, η Ταμάρα. Της ήταν εκεί. Το κατέστρεψε το κύριο πομπό μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι είναι απαραίτητο για τη σύνδεση των εφεδρικών συσκευών αποστολής σημάτων.
  
  
  — Αλλά, αν αυτό που λέτε είναι αλήθεια, τότε...
  
  
  "Στη συνέχεια, το κάθε κανάλι πρέπει να είναι ανοιχτή ξεχωριστά. Ναι. Επιπλέον, πόσο την καταλαβαίνω, δυναμικό πεδίο, όχι μόνο δεν θα καταστραφεί, ενώ όλες αυτές οι συσκευές αποστολής σημάτων δεν θα πρέπει να απενεργοποιηθεί, αλλά και θα γίνεται όλο και πιο ερειπωμένο. Αυτό θα κάνει καιρό ακόμη πιο ασταθής. Εγώ δεν θα μπορείτε πλέον να ελέγξει".
  
  
  "Όχι! Όχι, δεν μπορώ να σε πιστέψω. Πάλι προσπαθείς να παρασύρουν με την παγίδα της ψέματα, Κάρτερ.
  
  
  Εκείνη κούνησε αποφασιστικά το κεφάλι του. Αλλά στα μάτια της την είδε, τι κερδίζω. — Ταμάρα, καλύτερα θα ήταν ψέματα, σιγά — σιγά και ήρεμα είπε. — Αλλά δεν έχω λόγο. Δεν έχει να κάνει κανένα καλό. Είναι αλήθεια, από το Α έως το ω".
  
  
  "Είναι τόσο εκπληκτικό. Αυτό φαίνεται τρελό εφιάλτη...'
  
  
  Γύρισε και πάλι κοίταξε στο παράθυρο. Η σιωπή ήταν μόνο εν μέρει αποτέλεσμα την σύγχυση και την αναποφασιστικότητα. Δεν φοβόταν τόσο πολύ για μένα, όπως και πριν. Τουλάχιστον, δεν ήταν χαζή, αλλιώς δεν θα λειτουργούσε στην KGB. Ίσως ήταν λίγο αφελής και άπειρη. Παραλίγο να ακούσει τις σκέψεις της, ενώ έχει εξετάσει εναλλακτικές λύσεις. Την ελπίδα ότι είναι, επίσης, σχεδιάζει πώς θα χρησιμοποιήσει. Στην delle αυτό και περίμενα, επειδή ήταν προφανές ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.
  
  
  — Νικ, είπε τελικά. Είναι και πάλι, με κοίταξε. Στην ee φωνή του ήταν απαράμιλλη ζεστασιά, και είπε μόνο το δικό μου όνομα. — Νικ, τα άλλα κανάλια. Ξέρεις πού είναι;
  
  
  "Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι".
  
  
  "Είμαστε και οι δύο κάτι που το ξέρουμε. Τώρα, αν βάλουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μαζί.
  
  
  — Θες να μου πεις ότι πιστεύεις ότι το Α δεν συνεργάζεται με Земблой;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. — Και πρέπει να με πιστέψεις, Νικ.
  
  
  'Γιατί να σας πιστέψω; Η ρωσία μπορεί πολλά να κερδίσει, αν κερδίσει Зембла".
  
  
  "Όχι, τίποτα! Αν Зембле καταφέρετε να συνδυάσετε αυτή την περιοχή, θα είναι πιο δύσκολο, και για την επιτυχία της επανάστασης θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο. Αλλά υπάρχει ακόμη κάτι, Νικ. Παίζεις σκάκι;
  
  
  "Έχω παίξει σε αυτά νωρίτερα".
  
  
  "Για μας, τους ρώσους, είναι πάθος, όπως ξέρετε. Και γιατί; Επειδή είναι сталкивает περιορισμένο αριθμό οξυδερκή, έξυπνα και βρίσκεται ο ήλιος του εχθρού άλλη εναντίον της άλλης με έναν άπειρο αριθμό των παιχνιδιών δυνατότητες. Έτσι και η πολιτική μας. Μας αρέσει να ξέρω τι επιλογές έχουμε και αν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουν. Ο συνταγματάρχης Зембла εντελώς διαφορετικό. Είναι άγριος άνθρωπος. Θα πρέπει να εξαλειφθεί. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την Κεντρική Αμερική, αλλά και ολόκληρη την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο".
  
  
  "Και είμαστε πιόνια σε παίζει, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Δεν είναι πιόνια, ο Νικ και η κόνι. Αυτή είναι εν συντομία χαμογέλασε, τα χείλη ελαφρώς αποστάτησαν. "Άλογα μπορεί να πηδήξει στο πλάι και μέσα από τους άλλους. Δεν είναι πιόνια. Αναγκάζονται να κάνουν σύντομες, ανούσιες shaggy στην ίδια κατεύθυνση".
  
  
  — Αυτή η προσφορά άλμα στο πλευρό σας, η Ταμάρα; Την σύντομη, αλλά δραματικά γέλασε. Είναι η άλμα θα ήταν αυτοκτονία. Το KGB έβαλε το κεφάλι μου, μια υψηλή τιμή.
  
  
  "Το ξέρω αυτό. Αλλά ξέρω επίσης ότι ήταν πριν. Αυτό μπορεί να συμβεί και πάλι, — выдохнула είναι, — και θα συμβεί και πάλι, αν δεν είσαι πολύ ηλίθιος. Κοίτα τον εαυτό σου! Έχετε το όπλο μου και το παλιό περίστροφο δρ Мендосы, και όλα τ ' άλλα; Μόνο στάζουν υγρό παντελόνι! Θα έχετε την ευκαιρία να νικήσει τον συνταγματάρχη Земблу με αυτό; Δεν λέω ότι θα γίνουμε φίλοι. Αλλά έχουμε ένα κοινό στόχο. Φωνή γιατί θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μαζί! Πρέπει να δουλέψουμε μαζί!
  
  
  Τα μάτια Tamara φωτεινό έλαμψε στο σκοτάδι αυτό το άδειο δωμάτιο. Το να νομίζει ότι κοροϊδεύει με την κρίση. Ήμουν κι εγώ ακόμα. Χρειαζόμουν βοήθεια της KGB, βοήθεια οργανώσεις, με τον εξοπλισμό και τρόφιμα. Την κοίταξε nach σαν να μελετάτε τα σχόλια. Κοίταξε πίσω με μια σοβαρή και ειλικρινής ματιά. Έπαιξε το ρόλο του καλά, ακόμη και πολύ καλά, αλλά ήταν πάρα πολύ αφελής, όπως είναι τα μέρη είναι με τις γυναίκες του επαγγέλματος μας. Θα έχει τη θέση τους μαύρο γρανίτη μάτια. Αυτό μου θύμισε μια όμορφη венериной мухоловке, плотоядном φυτό, το οποίο πρέπει να είναι τόσο γλυκιά μυρωδιά για τα έντομα που τρώει.
  
  
  — Λοιπόν... — διστακτικά είπα, τι προτείνεις;
  
  
  'Έλα μαζί μου.'
  
  
  — Στο σπίτι του Μιγκέλ γύρω από τη γωνία;
  
  
  'Ναι.'
  
  
  — Πόσο ακόμα, εκτός από εσάς τους δύο;
  
  
  Έχει έγλειψε τα χείλη της, σκέφτομαι αν αξίζει να γεια σου πω ψέματα. "Μόνο ένας, ένας Ντιέγκο Ордас ".
  
  
  Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια. Ήταν απίθανο, αλλά αυτό δεν είχε σημασία. — Έχετε εκεί ένα πομποδέκτη;
  
  
  "Στις παρασκευή, όλες οι περιοχές", — γρήγορα, είπε, παρατηρώντας την άδεια μου. — Θα σου βρούμε ρούχα και φαγητό.
  
  
  Της, αναστέναξε, σαν να ήταν απρόθυμα αποδίδοντας αναπόφευκτο. Την σηκώθηκε και μου κατέβασε με τον εαυτό υγρή κολλώδη παντελόνι. 'Καλά.'
  
  
  Είναι μια σοφή απόφαση, ο Νικ, — πανηγυρικά, είπε. — Μπορώ να την να πάρει τα πράγματα πίσω τώρα;
  
  
  "Ναι", είπα, потянувшись για αμύγδαλο μπισκότα και στη συνέχεια μια λίμα για τα νύχια. Το "όχι".
  
  
  Φαινόταν πληγωμένου, όταν набивала τσέπες. "Νικ, την πίστευα, ότι τώρα έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας".
  
  
  Της έπρεπε να χαμογελάσει. — Για estestvenno. Αλλά σου έχω εμπιστοσύνη. Της, άνοιξε την πόρτα και βγήκαμε στο διάδρομο. — Παρεμπιπτόντως, ο Δρ Mendoza είπε ότι είσαι ότι ξέχασα. Τι ήταν αυτό;'
  
  
  Θα απέσυρε το στόμα σου, σαν άτακτο μικρό κορίτσι. "Ξέχασα να πληρώσει ονε ό, τι είναι αυτό το ξενοδοχείο. Τον διατήρησε σταθερή ατμοσφαιρική πίεση το εγώ, όπως λέτε, στην Αμερική.
  
  
  Την πήγε γι'; αυτό ήταν αρκετό ελαφρώς για να είναι αληθινό. Εσωτερικά της έπρεπε να γελάσει, και πάνω σε κάτι άλλο. Μέχρι στιγμής κουνάβι Ταμάρα επιμελώς απέφυγα να πούμε οτιδήποτε σχετικά με την τσάντα, ακόμα πρώην δίπλα μου. Δεν έβλεπα. Προφανώς αισθάνθηκε ότι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε, αν έδωσε ει ευκαιρία.
  
  
  Βγαίνοντας στην Calle Μοντενέγκρο, έχουμε περάσει στην επόμενη διασταύρωση, λίγα μόλις βήματα από το σπίτι. Στα σπίτια και στις δύο πλευρές του δρόμου ήταν ήσυχα και σκοτεινά. Η ταμάρα побелела, όταν το χιόνι έπεσε για τα μαλλιά, και запорошил παλτό .
  
  
  — Νικ, — είπε, όταν στρίψαμε στην Calle Ноэво , — τον συνταγματάρχη Земблу πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος! Τα μάτια μου ήταν κολλημένα στο τρίτο σπίτι στα δεξιά, το κτήριο, στο οποίο, σύμφωνα με Мендосы, gilles εγώ αδερφέ. Παράθυρα με κλειστά παντζούρια φαίνονταν σκοτεινά και пустынными. — Δεν Земблу, Η Ταμάρα. Έχασε τον έλεγχο πάνω στη δουλειά".
  
  
  "Κανάλια σε κάθε περίπτωση ανήκουν στην ονε. Το αυτό και από το γκι στο μυαλό". Η φωνή της ήταν απότομη: "θα Ήταν τρομερό αν αποτύχαμε".
  
  
  "Τα φυτά, τα δέντρα, τα έντομα, τα ζώα — όλη η οικολογία στην πλατεία χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα θα καταστραφεί".
  
  
  — Και οι άνθρωποι! - Εκείνη ανατρίχιασε και για μια στιγμή μόλις στην πόρτα του σπιτιού, σκαλίζοντας το χιόνι από τα παπούτσια του. — Ih πρέπει να προειδοποιήσουμε, Νικ. Θα ήταν άδικο να μην πω γι ' αυτό.
  
  
  — Δε θα σου εμπιστευθώ", απάντησα. "Νομίζω ότι ήδη δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Δεν θα καταλάβουν ότι ih περιμένει".
  
  
  "Είναι άδικο!' — επιβεβαίωσε αυτή порывисто. "Χιλιάδες άνθρωποι θα πεθάνουν από την πείνα και το κρύο!"
  
  
  Την άρπαξε ee χέρι του, σαν να το περάσουν στο διάδρομο. Την κρατούσε ee δικό αυτόματο όπλο κατευθύνεται στο διάολο. — Καλά το είπες, είπα. "Είναι σίγουρα μέρος του θεάτρου, που σας διδάσκουν στην KGB. Μπορείς κι εσύ να κλαις με την ομάδα;
  
  
  "Πώς είναι να λες τέτοια πράγματα!" — αναστέναξε με ειλικρινή αγανάκτηση. Ήταν σχεδόν σαν δάκρυα ήρθαν στα μάτια της. "Είμαστε σε διαφορετικές πλευρές, είναι αλήθεια. Αλλά οι άνθρωποι που θα υποφέρουν και θα πεθάνουν κουκουβάγια συνταγματάρχη Земблы, δεν είναι στην ίδια πλευρά. Προσπαθούν να ζήσουν όπως μπορούν! Νικ, είσαι τόσο πεισματάρης που είχα χάσει κάθε αίσθηση ανθρωπιάς;
  
  
  — Εγώ ελευθέρωσε κρατουμένου, σύμφωνα με владимирского στρατόπεδο "top ten" κάτω Потьмой . Την ξέρω πολύ καλά τη σοβιετική φιλανθρωπία".
  
  
  Είναι χαλαρώνει και σφιγμένα χείλη. Είμαστε ήδη κοντά στην πρώτη μέρα στα δεξιά. Πώς θα πρέπει ήθελε να απαντήσει στο χλευασμό, ήταν σιωπηλή, φοβούμενοι κόψει την ενέδρα. Παρά το κρύο, στον αέρα αυτός αυξήθηκε επισκιάζει η μυρωδιά του κινδύνου και του θανάτου, που σχεδόν δεν αισθάνθηκε.
  
  
  — Είμαστε εδώ, — είπε. 'Περάσματα μέσα.'
  
  
  'Μετά σου. Την μείνω πίσω σου. Ο πρώτος που θα προσπαθήσει να μου επιτεθεί, θα φάει μια σφαίρα στην πλάτη".
  
  
  "Νικ, το ορκίζομαι..."
  
  
  — Είσαι η πρώτη, η Ταμάρα. Την αυστηρότερη έσφιξε το χέρι. Το δάχτυλό μου πίεσε το νεύρο, ενώ είναι ανήμποροι δεν moaned. "Για να δούμε, ποιο κόμμα θα οργανώσει για μένα".
  
  
  Ee χέρι στο πόμολο κουνήθηκε. "Νικ, δεν είναι τρόπος για να εργαστούν από κοινού. Σε παρακαλώ, πάρε αυτό το πιστόλι...
  
  
  "Εμπρός."
  
  
  Μπήκαμε. Ό, τι είδαμε, κανείς μας δεν το περίμενε. Ήταν σφαγή. Ένας άντρας υποκλίθηκε στη γη. Άλλη безвольно καθόταν σε μια καρέκλα, ήρεμα χέρια διπλωμένα στην αγκαλιά της. Και οι δύο είχαν κοπεί στο λαιμό από αυτί σε αυτί. Η σκοτεινή πήζει το αίμα του έδωσε εκπαίδευση στο πάτωμα μια μεγάλη λακκούβα. Θα έβγαινε στο στήθος κάθεται άνδρες και στάζει από την καρέκλα. Οι τοίχοι ήταν забрызганы αίμα, αρχικά брызнувшей μέσω των καρωτίδων αρτηριών.
  
  
  'Η μανούλα μου η αγάπη μου ,' - Ταμάρα κατέβασε το κεφάλι της και έκανε εμετό.
  
  
  Αν το στομάχι μου δεν ήταν τόσο άδειο, εγώ θα έκανα εμετό. Τώρα το στομάχι μου σταθεροποιηθεί στο λαιμό μου, αλλά κατάφερα να αντιμετωπίσουν μαζί τους. Το γνωρίζει το υπόλοιπο του δωματίου. Όλα ήταν άνω κάτω με το πόδι στο κεφάλι. Τα κουτιά έχουν καταστραφεί, καλύμματα για καρέκλες ματαιωθεί, ενώ το σύγχρονο τρανζίστορ πομποδέκτη, που τον περίμενε, αποδείχθηκε άχρηστο. Την γύρισε προς το Tamara. Εκείνη ξέσπασε ξηρά αναφιλητά. Της χτύπησε το χέρι της στο μάγουλό του, δεν είναι πολύ, αλλά ευγενικά.
  
  
  — Να, είπα. "Προχωρήστε... ."
  
  
  — Ω... ω, Θεέ μου. Τα μάτια της ξανά прояснились, αλλά καθόταν στα πόδια του, τρέμοντας σαν γατάκι.
  
  
  "Οι άντρες σου;"
  
  
  — Ν-ναι . Ο μιγκέλ και... και Ντιέγκο σε μια καρέκλα. Πώς...;'
  
  
  "Πρέπει να ih ενέδρα. Ih κράτησαν υπό την απειλή όπλου και σκότωσαν με μαχαίρι, για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο".
  
  
  Την αναστέναξε. Η φωνή μου ήταν ζοφερή: "νομίζω ότι ο Мендосы ακόμα δεν έχει μητέρα".
  
  
  'Πώς;'
  
  
  "Πρέπει να ήταν πολύ απασχολημένος και μετά να φύγω από αυτό", — εξήγησε μου. — Σου τηλεφώνησε για μένα. Και κρατάω τα λεφτά, τότε τι ακριβώς είπε για σας τους ανθρώπους Земблы σε Принцапольце.
  
  
  "Για estestvenno! Μας πρόδωσε και τους δυο! Το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από την οργή και το μίσος. "Πρέπει να πάμε πίσω και να ασχοληθεί μαζί του".
  
  
  — Καλή ιδέα, αλλά ας το αφήσουμε για αργότερα. Πρέπει να φύγουμε από εδώ".
  
  
  "Ελπίζω οι δολοφόνοι θα γυρίσουν και θα μας βρουν εδώ".
  
  
  "Κράτα την εκδίκησή τους για την καλύτερη λύση, η Ταμάρα. Θα πρέπει να πνίξει αυτά τα κανάλια, και είναι διάσπαρτα σε τρεις χώρες. Εδώ, σε Принцапольце, τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε.
  
  
  — Ναι, Ναι, το καταλαβαίνω. Με κοίταξε μακριά το βλέμμα. — Συγγνώμη , Νικ. Τον προσπάθησε να σε παρασύρει σε μια παγίδα, να τραβήξει γύρω σου ό, τι ήξερες.
  
  
  "Μην ανησυχείτε γι' αυτό. Ποτέ δεν απάτησε με το παιχνίδι. Η ομάδα κομάντο έφυγε, και οι σύντροφοι είναι νεκροί. Φαίνεται ότι τώρα πρέπει να εργαστούμε μαζί, αλλά τότε πρέπει να εμπιστευτείς τον άλλο φίλο. Θέλεις αυτό;'
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι. "Τώρα είμαστε μόνο εμείς".
  
  
  'Η φωνή tack.' Την έφερε πίσω ει πιστόλι Makarov. Αναρωτιόμουν τι το Γεράκι θα έλεγα σχετικά με την εργασία με το ρωσικό παράγοντα. Δεν είχα άλλη επιλογή, αλλά αυτό μπορεί να δημιουργήσει περιττά προβλήματα. Έπρεπε το συντομότερο δυνατό να επικοινωνήσει με το επιτελείο του Ω και να εξηγήσει την υπόθεση. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα από την αρχή. Πήγα στο μικρό δωμάτιο, όπου ήταν δύο σωμάτων, και ρώτησε: "μήπως τους σουηδούς, η οποία ασχολείται με την κατάλληλη για μένα;"
  
  
  'Νικ
  
  
  Αργά γύρισε, πηγαίνοντας με τις δυνάμεις. Η ταμάρα έκανα νόημα με το μεγάλο αυτόματο περίστροφο, λες και δεν ήξερε τι να κάνει. Εκείνη κούνησε το κεφάλι και πάλι και έβαλε το όπλο στο λεπτό. "Καφέ βαλίτσα. Ανήκει στον μιγκέλ, και είναι περίπου το ίδιο ύψος, όπως εσύ. Ήταν τόσο, εννοώ.
  
  
  "Μεγάλο κορίτσι", — χαμογέλασε μου, πετώντας ει κατάστημα που έβγαλε το όπλο, πριν τους χαιρετισμούς τους. Πέρασε τη δοκιμή. Εκείνη κοκκίνισε μέχρι το λαιμό, αλλά δεν είπε τίποτα.
  
  
  Ο μιγκέλ βρέθηκε κάτω με την ανάπτυξη και παχύτερο. Ωστόσο, το βρήκα τι-κάτω πουκάμισα, ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ, παντελόνια με камвольной μαλλί και ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, που κάθονταν καλά. Την έβαλα όλα να είναι καλά προστατευμένο από το κρύο, το χιόνι και τον πάγο. Η καλύτερη έκπληξη ήταν ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια, που ήταν αρκετά μεγάλα, ώστε να μην ενοχλεί, παρά την επιπλέον κάλτσες.
  
  
  — Έχετε κάποια πομποδέκτες, εκτός από αυτό το κάθαρμα σκουπίδια;
  
  
  Την ρώτησε γι ' αυτό την ταμάρα, ενώ ντυνόταν. — Όχι, — ακολούθησε обескураживающий των ρευματισμών. "Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που είχαμε".
  
  
  — Ψηφοφορία προβλήματα", μούγκρισε εγώ. "Ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε να καλέσει βοήθεια. Περιπολία με περιμένει στη θάλασσα.
  
  
  — Και έχουμε κάθε μηχανότρατα. Έχει κάποιος γύρω σας, δεν είναι εδώ το ραδιόφωνο;
  
  
  "Το φοβάμαι, όχι. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρησιμοποιήσει εγώ. Είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουμε εδώ, όλα είναι αμφίβολοι, όπως και ο δρ. Mendoza. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι καλύτερο από χαλαζία συσκευή αποστολής σημάτων. Θα πρέπει να κλέψει το σκάφος από το λιμάνι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι να φέρει καταιγίδα μας.
  
  
  — Θα μπορούσαμε να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, — απρόσεκτα, είπε.
  
  
  Της φόρεσα τα παπούτσια και затопал γύρω από το δωμάτιο. "Το αεροπλάνο; Ποιο είναι το αεροπλάνο;
  
  
  "Сессна 150, που την πετούσε από την πόλη του Μεξικού με τον Ντιέγκο. Η ομάδα υποστήριξης έφτασε με траулером. Εκείνη έκρυψε το μαγαζί στον αέρα, και πάλι έπιασε το εγώ και озорно γέλασε. "Φυσικά, αν δεν εμπιστεύεσαι τις γυναίκες-πιλότους..."
  
  
  — Είσαι ενώνει εγώ εδώ, έτσι δεν είναι; Αν σηκώνετε εγώ στον αέρα σε αυτή την καταιγίδα, κυρία μου, ποτέ δεν θα επικρίνουν τις γυναίκες πίσω από το τιμόνι.
  
  
  Εκείνη γέλασε βαθιά λαρυγγικός ήχος; γενναιόδωρη, με ένα ελαφρύ χαμόγελο, μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, και όχι μεταξύ τους πράκτορες. Είναι και πάλι έγινε σοβαρό. "Το αεροπλάνο στην αίθουσα στερεά φάση παραλία βόρεια από το χωριό. Την καλή έδεσε εγώ σε περίπτωση που, αν δεν φτάσουμε μέχρι Земблы για την ώρα και ο καιρός θα αλλάξει. Έτσι φέραμε και ζεστά ρούχα. Την χαίρομαι που πήραμε αυτό το προφύλαξη. Αλλά όταν Καραϊβική θάλασσα...
  
  
  Ε, δεν έπρεπε να τελειώσει τη φράση. Εύκολα θα μπορούσε να φανταστεί, όπως надуваемые ο άνεμος το κύμα βρέχει κάτω σε ένα μικρό αεροπλάνο, σπάνε τα πλαίσια και συμπίεση εγώ, σαν να είναι ένα κουτί από χαρτόνι. Εμείς αμέσως από το σπίτι του. Της το μόνο που κατάφερε να αρπάξει полушубок του Μιγκέλ με γάντζο στο πίσω μέρος της ημέρας. Η ταμάρα ήταν μια γυναίκα με ένα ευρύ μυαλό και γρήγορα σε όλο привыкала. Θα μπορούσε να αναγκάσει τον εαυτό μου να κοιτάξει σε δύο νεκρούς ψύχραιμα. Περισσότερο γι ' αυτό δεν το είπα. Ήταν νεκροί, και το καλύτερο ήταν ih να ξεχάσουμε. Κάτι έπρεπε να γίνει, τι μπορεί να μας προσφέρει κάτι που δεν έχει οδηγήσει, και να οδηγήσει ακόμη και τη δική βίαιο θάνατο. Αργότερα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει, μπορεί να θρηνήσουν ih. Μου ήρθε στο μυαλό η σκέψη ότι όταν πρόκειται για αγώνες, αλλά εξακολουθεί να εχθρό μου. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει.
  
  
  Οδός Ноэво ήταν άδειο από ποτέ. Καλές οι πολίτες Принцапольцы ήταν σοκαρισμένος παγωμένη καταιγίδα, στο οποίο δεν κατανοούν. Μέναμε κοντά στο βούρκο στη μία πλευρά του δρόμου. Η ταμάρα αυτόματα придвинулась σε μένα, σαν να ψάχνει για την προστασία και παρηγοριά.
  
  
  "Το διαμέρισμα ήταν eda . Κάτι έπρεπε να κάνει.'
  
  
  — Περίεργο, είπε. "Έχω εκεί ξαφνικά μου κόπηκε η όρεξη".
  
  
  "Μπορεί να είναι, σε ένα αεροπλάνο είναι κάτι άλλο".
  
  
  Στρίψαμε στην Calle Μοντενέγκρο, πίσω στην πλατεία της πόλης mimmo το σπίτι του δρ Мендосы. Τίποτα δεν ήταν ορατό. Τίποτα δεν шевелилось, αλλά καθόταν παράξενη σιωπή. Αυτό με τρόμαζε. Την ακούει προσεκτικά. Και πάλι ο πολυετή εμπειρία αποσαφήνισε ένστικτα, подсказавшие μου, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι εύκολο να χαμηλώσει τα πόδια, εντελώς διακριτικά. Η ταμάρα σιωπηλά ήταν δίπλα μου.
  
  
  Περάσαμε mimmo σπίτι Мендосы, όταν μιλάει. Ντιέγκο ήταν καλό παιδί, — είπε σκεπτικά. — Miguel πραγματικά ήταν αδελφός του γιατρού, αν σας παρηγορεί αυτό.
  
  
  Είμαστε στην αγένεια сколоченной φορτηγό για γαϊδούρια, που ασχολείται με την καθόταν στο дышлах ειλικρινείς πριν από το σταύλο. την κοίταξε σταύλο. Τώρα, μια μέρα ήταν ανοιχτή. Ήταν θεοσκότεινα.
  
  
  Σχεδόν θυμωμένα της, ψιθύρισε: "Είμαστε παγιδευμένοι". Πριν από την Ταμάρα προλάβει να αντιδράσει, γύρω από το σκοτάδι σταθερή πυροβόλησε χίλια τουφέκια. Στην delle ih ήταν περίπου δέκα, αλλά είναι πάρα πολλά, όταν πρόκειται για σένα. Την ένιωθα σαν πήλινο περιστέρι, στο οποίο πυροβολούν από όλες τις πλευρές.
  
  
  Την φώναξε και πίεσε την ταμάρα τον αγκώνα. Την πυροβόλησε στο ρευματισμό γύρω από το παλιό περίστροφο Мендосы. Πολύ βιαστικά. Την αμφιβολία, ότι κάποιος μπήκε. Σε μας πυροβόλησαν πάλι, κόκκινη λάμψη γύρω από τους στάβλους. Την πυροβόλησε ξανά. Mimmo μας πέρασε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα. Είμαστε κοντά στο καλάθι, και έσπευσαν σε αυτή την αμφίβολη οδόφραγμα.
  
  
  'Νικ.' Η ταμάρα με άρπαξε από το χέρι. "Μας περικύκλωσαν!"
  
  
  — Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι, — ψιθύρισε της σε ρευματισμούς. Της, έσκυψε τόσο χαμερπή, όπως θα μπορούσε να κοιτάξει κάτω από το καλάθι. — Δέκα προς ένα, αυτό είναι καθάρματα, που σκότωσαν τον συναντήσουν τους ανθρώπους. Αυτοί δεν θα λάβει κρατουμένων. Θα πρέπει να πολεμήσουμε.
  
  
  Volley για μονορούφι έπεσε πάνω σε παλιά ξύλινα σφαίρα καροτσάκια. Σφαίρες smash πάχους πινάκων και рикошетили σε άλλο χιόνι. Φαίνεται ότι είχαν πολλά πυρομαχικά. Είχαμε περισσότερο από ό, τι ήταν μας револьверах. Δεν έπρεπε να δείξει Tamara μας δύσκολη θέση. Έριξε μόνο περιστασιακά, μόνο όταν θα μπορούσε να στοχεύουν στη λάμψη της φωτιάς. Ένα από επ πλάνα χτύπησε. Μια ξαφνική κραυγή και κλαγγή την πτώση του όπλου. Μελαχρινός άντρας στο αγροτικό ρούχα του βγήκε, пританцовывая, όπως ήταν, που κάνει πιρουέτα, τα χέρια ενωμένα στη ματωμένη πρόσωπό σας. Tamara δεν έχει γίνει σπατάλη είναι μια άλλη σφαίρα. Ο άνδρας φώναξε. Στη συνέχεια, ένα με το εγώ τους φίλους σας στο στάβλο τον πυροβόλησε. Έπεσε με το κεφάλι στο χιόνι.
  
  
  — Έχουμε σχεδόν ξεμείνει από πυρομαχικά, — выдохнула η Ταμάρα.
  
  
  Όπλα εκτελεστικό απόσπασμα συνέχισαν να πυροβολούν. Κατάρα! Αν υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να ανατινάξουν λοιπόν, και τα λοιπά! Αυτό μου έδωσε την ιδέα. "Πιο γρήγορα, διέταξε, λοιπόν, να προσδιορίσει μου να βγάλω αυτό το ξύλινο πείρο, γύρω από τον κόμβο και να βγάλεις τον τροχό!" Την άκρη του όπλου Мендосы την έβγαλε γύρω από άξονα σπιτικό σφήνα. Μαζί θα открутили ξύλινη ρόδα. Είναι έτριξε αυτό. Ένα κάρο έπεσε σε έναν άξονα, και η άλλη πλευρά έχει αυξηθεί. Έτσι είχαμε καλύτερη κάλυψη.
  
  
  "Δώστε μου ένα γύρω σου μανταρίνια".
  
  
  Η ταμάρα μαρτυρήσει για μένα. "Τα μανταρίνια; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
  
  
  Ο μόλυβδος πέταξε γύρω μας, σαν να ήμασταν σε осином φωλιά. Χρόνο για εξηγήσεις, δεν ήταν. "Κατάρα!" - δραματικά είπα. — Είναι τα μανταρίνια, που λες, φαίνονται αληθινές, αλλά δεν είναι χειρότερο από σένα ξέρω ότι είναι καμουφλαρισμένη χειροβομβίδες. Οι βρετανοί επίσης χρησιμοποίησαν ih στον πόλεμο εναντίον του Χίτλερ. Και μου φαίνεται ότι τα τσιγάρα στην delle παρακινώντας ωρολογιακές βόμβες. κατάλληλο καλό AH κι εμείς ξέρουμε τα κόλπα. Σήμερα ή αύριο το μπορώ να σας πω για τεχνητές σκυλιά με το λατέξ που επιτρέπονται από τα κανάλια, για να την ανατίναξη κλειδαριές. Έλα!'
  
  
  Το έσκασε από το ένα γύρω από τις τσέπες παλτό του και μου τα έδωσε χαρά замаскированную εκρηκτικά.
  
  
  "Το στέλεχος είναι η ανάφλεξη," — είπε. "Όσο μικρότερη είναι που εγώ θα σπάσουν, τόσο πιο γρήγορα θα ακολουθήσει έκρηξη".
  
  
  Της έβαλε ένα ψεύτικο mandarin στην τρύπα για τον άξονα στον τροχό. "Και τώρα, ας το τραπέζι αυτά τα ποντίκια γύρω από τη φωλιά!" Το μετακινήσεις ρόδα στο πλάι του καροτσιού.
  
  
  "Δώστε μου μια βιτρίνα".
  
  
  "Έχω μόνο τρεις βολές".
  
  
  "Δεν θα αντισταθεί, όταν αυτό συμβεί", — υποσχέθηκε εγώ. Η ταμάρα άρχισε να πυροβολεί. Την σηκώθηκε και έσπρωξε τον τροχό. Τον πήγαν από το δρόμο μέσα στο χιόνι, перепрыгнуло μέσω εγκοπή στην άλλη πλευρά του δρόμου και κλιμακώνονται, πήγαν ανοιχτά σε σκοτεινό στάβλο. Για μια στιγμή έγινε μια αμήχανη σιωπή. Εννέα εναπομείναντες ελεύθερους σκοπευτές, μάλλον, αμηχανία, τι συμβαίνει. Αν είμαστε τυχεροί, που τώρα θα είναι γύρω από τους τροχούς.
  
  
  Στη συνέχεια, η χειροβομβίδα εξερράγη. Μέσα από τους στάβλους ακούστηκε μια εκκωφαντική βροντή. Πόρτα πρωταγωνίστησε με βρόχους, και κολύμπησε μέσα από το δρόμο του. Στον δονείται με φωτεινά χρώματα, που ακολούθησε εκτυφλωτικό λευκό. Γλώσσες φωτιά ξέσπασε γύρω από το σπασμένο του πλαισίου της πόρτας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σε συνδυασμό μετατράπηκε σε μια φλεγόμενη κόλαση.
  
  
  Για το φορτηγό της, ψιθύρισε: — δεν ήταν απλά μια χειροβομβίδα. Ταυτόχρονα ήταν και ζωντανή βόμβα!"
  
  
  Είναι φιλοσοφικά ανασήκωσε τους ώμους. "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου, δεν πεθαίνει μόνος του, σαν ήρωας".
  
  
  Μαζί τρέξαμε στο δρόμο μέσα από τα ερείπια στάβλους. Μια μέρα η Ταμάρα σχεδόν γλίστρησε στην παγωμένη χιόνι. Ανάρρωσε και κοκκίνισε από παρεμβολές. Επιπλέον, δεν το έκανε από μένα. Φτάσαμε μέχρι τη γωνία Calle Μοντενέγκρο και διέσχισε το άσπρο κάμπο πλατείες.
  
  
  Τώρα ήταν η σειρά της ταμάρα να πάει μπροστά. Ήξερε, όπου στην αίθουσα "Сессна-150", και την αριθ. Εκείνη προσευχόταν, για να φτάσαμε στο αεροπλάνο χωρίς περαιτέρω δυσκολίες.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  
  
  Είναι εκπληκτικό, αλλά περαιτέρω δυσκολίες δεν ήταν. Τουλάχιστον, όχι από αυτούς που περπατούν στα δύο πόδια. Ο καιρός φαινόταν να εγκλωβιστούμε ακόμα και τους φανατικούς Земблы στο σπίτι σου ζήτησα άσυλο και θερμότητας.
  
  
  Το χιόνι πήγε ισχυρότερη. Ισχυρές ριπές ανέμου παραλίγο μας με το πόδι. Παγωμένο αέρα πιέζονται οι πνεύμονες και προκαλεί πόνο στα μάτια. Τα δάχτυλά μου ήταν σαν παγάκια. Της ήταν χωρίς γάντια. Καραϊβική θάλασσα вздымалось και бурлило: λευκό αφρό στην μαύρη & nb. Η καταιγίδα ερχόταν από τη δύση, μέσω низины. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλή η ακτογραμμή δεν ήταν κάτω από το νερό. Στη συνέχεια πάνω από τη ζώνη βαρύ μετάβασης στην παραλία Москито-Κόστα φτάσαμε στο αεροπλάνο, онемевшие από το κρύο.
  
  
  Η ταμάρα την έβαλες στο αριστερό κάθισμα.
  
  
  Ενεργοποίηση θέρμανση, είπα, τα δόντια φλυαρία. Ξεκίνησε τη μηχανή, γρήγορα έκανε τον έλεγχο και ώθηση ταχύτητα για να ελέγξετε τη μηχανή. "Είναι η πρώτη φορά που έπρεπε να περιλαμβάνουν πάγου για την απογείωση", — είπε. Εκείνη κοιτούσε επίμονα τον χιονισμένη παραλία. 'Περίμενε. Θα μπορούσαμε να αντέξει μερικά χτυπήματα αέρα.
  
  
  Κοιτάξαμε εκφοβισμού και σιγά-σιγά έσπρωξε αερίου προς τα εμπρός. "Сессна" έτρεμε και κουνούσε την επίθεση αέρα, αφρού, και το χιόνι. Θα рулили σε ένα ευρύ εύρος ηφαιστειακά βράχια και βότσαλα, μερικές φορές буксуя στο льдинках. Το κεφάλι του αεροσκάφους σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να παραπεμφθεί στο σημείο. Εξαφάνισε όλες τις πλευρές. Όλγα πιέζεται το γκάζι μέχρι το τέρμα. Πολλαπλά χτυπήματα, πως για τον εαυτό μου, όλα καλά! Είχα άδεια CLV - Κατηγορίες αεροπορικές μεταφορές. Αυτό αποθηκεύονται τα ίδια δικαιώματα και η συνήθης εμπορική άδεια χρήσης. Μόνο οι απαιτήσεις ήταν υψηλές. Από τον πιλότο απαιτούνται υψηλότερες φέρουν τις ικανότητές σας και την καλή φυσική κατάσταση. Κυρίως είναι οι εμπορικές και επαγγελματικές τους πιλότους. Ο καλά πληροφορημένος για την εξέλιξη αεροσκάφη με τους κουνάβι, όπως ο Ίκαρος για πρώτη φορά έντυσε τον εαυτό του με κερί και φτερά. Αλλά τώρα, όταν είμαστε έτοιμοι να αμφισβητήσει αυτό το воющей καταιγίδα, λόγω όχι περισσότερο από σπιρτόκουτο με άνοιγμα φτερών περίπου 12 km, το σκέφτηκα, πώς μπορούμε να απογειωθεί.
  
  
  Εμείς οι κυματίζουν κατά μήκος της ακτής, μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο της ταχύτητας. Για Cessna 150 είναι περίπου 90 χιλιόμετρα την ώρα. Ξέσπασε στην ελευθερία και подпрыгнули στον αέρα. Ήταν φοβερή αίσθηση. Την είδα, ότι η Ταμάρα δεν είναι καθόλου χαρούμενη με την από την απογείωση. Закусив κάτω χείλος, προσπάθησε με румпелем και πετάλια, ως οργανίστας, παίζει "Παραγωγή μονομάχων" στο στυλ του μπούγκι. Η ταμάρα σταδιακά ανέβηκε στο αεροπλάνο σε ύψος 2000 πόδια. Σε αυτό το ύψος συνέχισε να πετάξει. Είναι ήσυχα τράβηξε το φυσικό αέριο, ενώ το στροφόμετρο δεν έδειξε 2300 στροφές ανά λεπτό.
  
  
  — Είσαι γεννημένος πιλότος, — είπε ο έι.
  
  
  "Εκεί, από πού κατάγεται, είναι καιρός κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του έκτου μήνες", μου απάντησε. 'Πού θα πάμε εκεί;'
  
  
  — Ξέρεις, ότι είναι η πρώτη φορά που έχω χρόνο να ανησυχείτε γι ' αυτό; Της άνοιξε την τσάντα του και άρχισε να περιηγηθείτε διαβατήρια και έγγραφα. Εν τω μεταξύ, το εξήγησε πώς το ih απέκτησε και σε ποιον ανήκουν. Ο ιδιοκτήτης αγορών ήταν κυρία Ana Мохада, χήρα, ζει στο ξενοδοχείο Vacaciones σε Пунтаренасе, Κόστα Ρίκα. Χαλαρά μεταφραστεί αυτή φλέβες σε ένα οικοτροφείο και λειτούργησε εκεί η υπηρέτρια. Τουλάχιστον, αν μπορούμε να το ελέγξουμε τα έγγραφα. Την αναρωτηθεί πώς θα ήταν πραγματική, όταν την τσέκαρα το ακόλουθο σύνολο εγγράφων.
  
  
  Το όνομα αυτό το φαλακρό κεφάλι του ήταν Тоничи Αλέξανδρος. Θεωρήθηκε, ότι ήταν εργάτης σε Поленсии, Ονδούρα. Ένας άλλος άνδρας, ο Ραμόν Батук, έζησε στο νησί Isla de Сангре, Παναμάς. Ήταν γνωστός ως έμπορος δαντέλα. Isla de Сангре - "Ματωμένο νησί". Η ταμάρα έτρεμαν όταν το διάβασα ρε λίστα. "Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη θέση για τον πωλητή της δαντέλας".
  
  
  "Λοιπόν, όταν έχετε εκατοντάδες μικρά νησιά, όπως ο Παναμάς, παίρνετε μερικές φορές τρελά ονόματα". Την άλλη φορά που το έλεγξα, που διπλώνει το χαρτί πίσω στην τσάντα. Μας έμεινε πολύ λίγο. "Στην Ονδούρα, — σκέφτηκα.
  
  
  Είναι λυγισμένο το αεροπλάνο δυτικά-βορειοδυτικά. Πετάξαμε πίσω μέσα σε μια χώρα στη Νικαράγουα. Ακόμα εκατόν πενήντα χιλιόμετρα, και θα είμαστε πάνω από την Ονδούρα. Η ορατότητα ήταν μηδενική. Έξω ήταν γεμάτο δίνη, μπερδεμένη λευκό δημητριακά. Η ταμάρα έψαξε όλο συσκευές, μαγνητική πυξίδα και χρησιμοποίησε την πρακτική διαίσθηση. Λίγο η δουλειά ήταν πολύ έντονη. Σε μια σχετικά ήρεμη στιγμή η Όλγα ερευνητικό γύρισε προς το μέρος μου.
  
  
  — Поленсия, Ονδούρα; Πώς αυτός ο τύπος με Αλέξανδρε;
  
  
  'Κατάγεται από εκεί. Ναι. Ξέρεις πού είναι;'
  
  
  'Ποτέ δεν έχω ακούσει. Το μόνο μέρος που μου ακούγεται οικείο, είναι δολάρια puntarenas. Φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο τουριστικό θέρετρο στον κόλπο Никойя ".
  
  
  "Είναι καλά σε συνδυασμό με το ίδιο όνομα, όπως το Hotel Vacaciones. Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο πρωτότυπο. Μπορούν να μάθουν πολλά από τον Παναμά με όμορφα ονόματα των νησιών".
  
  
  — Στην τσάντα δίπλα σου βρίσκονται κάρτες, Νικ. Δες αν μπορείς να βρεις την κάρτα Ονδούρα. Τότε θα μπορώ να προσανατολίσουν τον εαυτό σας.
  
  
  Στο συγκεκριμένο αυτό τόπο θέσει την κάρτα. Στην delle ολόκληρες τράπουλες. Περισσότερο από ποτέ, ιδιωτικά αεροπλάνα, με τα οποία ασχολούμαι. WLK's World Aviation Maps - για κάθε μέρος της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, λεπτομερείς χάρτες που προέρχονται από ιδιωτικά γραφεία, και καλά μελετημένος Κατάλογος πιλότος της πολιτικής αεροπορίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  
  
  Την βρήκα την κάρτα που ήθελα. — Και η φωνή και Поленсия. Κρίνοντας από το μέγεθος, είναι ένα χωριό που αποτελείται από δύο άτομα και το κοτόπουλο. Βρίσκεται μεταξύ πρωτεύουσα Тегусигальпой και трехтысячником Ελ - Пикачо . Χμμ, πόσο καλά φτάνεις τώρα σε козлиных тропах;
  
  
  — Προσγειωθούμε στο Тегусигальпе, αν δεν σας πειράζει. Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο αεροδρόμιο Ονδούρα. Σε κάθε περίπτωση, θα γλείφει όλο το Поленсии.
  
  
  Έδωσε ει συντεταγμένες και έβαλα την κάρτα πίσω. Εκείνη πάτησε το ραδιόφωνο, ελπίζοντας να πιάσει το φάρο. Δυναμική μόνο έκανε κάποια στατική τρίξιμο. Τίποτα λογικό από το να το κάνει αυτό έπρεπε να γίνει. Βέλος радиокомпаса αργά поворачивалась. Δεν μου φάνηκε εύλογο, ότι όλοι οι σταθμοί έχουν απενεργοποιηθεί από τον αέρα. Το μόνο που δεν ακούστηκαν, και ο λόγος θα μπορούσε να είναι μόνο μία. Τον εμπόδισε τις αλλαγές του καιρού συνταγματάρχη Земблы. Μόνο δυσμενείς συνθήκες δεν μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία αυτής της κλίμακας. Και καθώς το σκέφτεστε αυτό, επίσης κατάλαβα ότι είμαστε σε Принцапольце ποτέ δεν θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από το ραδιόφωνο. Ήμασταν πραγματικά μόνοι. Πιο πολύ από αυτήν που αρχικά φοβόταν. Της είπα Tamara. — απάντησε με ένα μελαγχολικό βλέμμα. Ee τα χείλη της ήταν χλωμό.
  
  
  — Τι ειρωνία, είπα, είναι ότι Зембла το μεταφέρω τις απαιτήσεις πριν από όλο τον κόσμο στο ραδιόφωνο. Ίσως σκόπευε να το κάνει κάπου αλλού, έξω από όλο αυτό το χάλι, αλλά αμφιβάλλω. Δεν νομίζω ότι έχει πλήρη επίγνωση, που θα ερχόταν. Νομίζω ότι εγώ τεράστιο εγώ λίγο затуманило εγώ υπολογισμούς. Αυτό το μέρος γίνεται με δικτάτορες, πάσχουν από ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Τελικά, δεν ήταν τόσο έξυπνο.
  
  
  — Όχι, ήταν πολύ έξυπνος, Νικ. Η ταμάρα και πάλι έκλεισε το στόμα και επικεντρώθηκα τα όργανά τους. Αυτό είχε μικρή σχέση με την πτήση. Προσέξτε για τα χέρια, και, εάν χρειάζεται, διορθώστε την. Αυτό είναι όλο. "Сессна", ξεχυμένος σαν θάλασσα και крутясь, пробивалась μέσα δίνες δειγματοληψίας του αέρα. Η ταμάρα είναι παρόμοια με γαλοπούλα, скачущую στην άγρια άλογα. Θα πετούσε μαζί με το αεροπλάνο. Ee χεριών και των ποδιών αυτοπεποίθηση και γρήγορα αντιδρούν σε κάθε κίνηση της συσκευής. Πετούσε καλά, ακόμη και πολύ καλά. Το μόνο μειονέκτημα πτήση στα τυφλά είναι ό, τι δεν μπορείτε να δείτε το βουνό, που ασχολούνται μπορεί вырисовываться μπροστά σας.
  
  
  "Γιατί Polencia, Νικ;" — ρώτησε μετά από λίγο.
  
  
  "Γιατί θα πάμε εκεί; Γιατί είναι βόρεια από Prinzapolca, και τα άλλα δύο προς τα νότια. Θύελλα ανεβάσει στα ύψη, και αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα πρώτα να αναλάβει την πιο μεγάλη φάση, και στη συνέχεια σε πιο σύντομο.
  
  
  'Η έτσι νόμιζα. Αλλά το γκι κατά νου, όπως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εκεί υπάρχει ο πομπός; Ο αλέξανδρος, Батук και Κυρία Мохада θα μπορούσε να έρθει από οπουδήποτε και από οπουδήποτε. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πλαστά έγγραφα.
  
  
  — Πρέπει να το ξέρετε αυτό, — χαμογέλασε εγώ, δεσποινίς η ροζίτα σε Managua.
  
  
  — Μην γελάς για πάντα μαζί μου, Νικ. Και τώρα σοβαρά!
  
  
  Την αναστέναξε. "Υπάρχουν τέσσερις λόγοι. Πρώτον, έχω όχι μόνο ih διαβατήριο, αλλά και ih εθνικά πιστοποιητικά προσωπικότητες. Είσαι χειρότερος από εμένα ξέρετε τι με ψεύτικο διαβατήριο, μπορείτε να εύκολα να εισέλθουν σε άλλη χώρα. Αλλά προσπαθήστε να ζήσω σε χώρα με ψεύτικη ταυτότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ιδιαίτερα στη Λατινική Αμερική. Η αστυνομία αγαπάει τον έλεγχο. Δεύτερον, ο καθένας γύρω από αυτά τα παιδιά ελεγχόμενη συσκευή αποστολής σημάτων. Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να ζουν μακριά από τις εγκαταστάσεις. Τρίτον, δεν καταλαβαίνω γιατί Зембле χρησιμοποιούν πλαστά έγγραφα. Δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Όχι, νομίζω ότι οι θέσεις αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
  
  
  — Και η τέταρτη αιτία;
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο".
  
  
  Την καταλαβαίνω. Τότε θα το κάνουμε. Είναι поджала χείλη. Της παρατήρησε ότι ήταν η συνήθεια του, όταν έχει κάτι να ανησυχώ του διοικητικού συμβουλίου της. Στη συνέχεια, το πρόσωπό της ελάμπρυνε. — Για την έδρα καλάθι, Νικ. Ο ντιέγκο ήταν πολύ πεινασμένος, όταν ετοιμαζόταν για το ταξίδι, και ίσως ακόμη κάτι.
  
  
  Την βρήκα καλάθι, ένα από αυτά τα πράγματα ψάθινα μεξικού τσάντες για τα ψώνια σας. Πραγματικά, Ντιέγκο, δεν είναι τόσο πολύ αριστερά. Στο μπουκάλι παρέμειναν μπουκάλι φθηνό κόκκινο κρασί, και ακόμα μερικά tacos, καθώς και jamon και тостадас - τάπας . Ήταν κρύο, αλλά και πάλι ήταν πεντανόστιμα. Тостады ήταν ακόμα τραγανά και γεμάτα με όλα τα είδη των καλούδια, συμπεριλαμβανομένων πράσινο πιπέρι, που ήταν αρκετά ζεστό για να κάψει τα σωθικά.
  
  
  Μία ανάσα της άδειασε το μπουκάλι, για να σβήσουν τη φωτιά. Την έβαλε καλάθι πίσω και χαλαρή στην καρέκλα. Ζεστό συναίσθημα της ενοχής, θέρμανση, αεροπλάνο και πλήρες το στομάχι καλέσει έχω υπνηλία. Την προσπαθούσε να κρατήσει τα μάτια σας ανοιχτά. Αλλά δεν άντεξα για πολύ καιρό. "Cessna" качалась και качалась. Για τα αυτιά μου ο ήχος του κινητήρα ήταν παλλόμενων, наводящим όνειρο ποδοβολητό.
  
  
  Αργά ξύπνησε. Μαύρος χωρίς όνειρα, στην οποία τη βύθισε, σταδιακά εξελίχθηκε σε πείσμα-γκρίζα πραγματικότητα. Την ένιωσα από τον πόνο σφύζει σε τον πληγωμένο ώμο. Τους μυς μου για αυτό, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό καθόταν στην ίδια θέση. Ακόμη δεν ξύπνησε, άνοιξε τα μάτια της. Πρώτα, σκέφτηκα ότι ακόμα είμαι σε βάρκα, και уплываю από το ναό. Την κοίταξε στα τεράστια γκρίζα άπειρο. Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβει ότι με εκτίει με το πήγαινε-έλα με το αεροπλάνο. Την ξαπλωμένος, leant το κεφάλι μέχρι την ημέρα, και κοίταξε έξω από το παράθυρο στο Ονδούρα. Όλα ήταν засыпано χιόνι. Της γύρισε το κεφάλι του προς την Tamara και χασμουρήθηκε.
  
  
  'Κοιμήθηκες καλά;'
  
  
  — Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες. Πού είμαστε;'
  
  
  "Σχεδόν σε Тегусигальпе. Θα προσεδαφιστούμε σε δεκαπέντε λεπτό. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι θα snore;
  
  
  "Μόνο αν θα μπορούσε να απαντήσει μια φιλοφρόνηση", — χαμογέλασε εγώ. — Υπάρχει κάτι άλλο με το ραδιόφωνο;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. — Έχω την εντύπωση ότι όλα τα κανάλια εδώ απλώς άτομα με ειδικές ανάγκες. Μου φαίνεται ότι Зембла την πλήρη ευθύνη για την σιωπή.
  
  
  — Σε αυτή την περίπτωση, είπα, δεν καγχάζει, — είναι πιθανόν να εκκενώνουν την πόλη. Η κυβέρνηση εξαρτάται από τα μέσα επικοινωνίας, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς, μέχρι να έρθει η πραγματική ροή".
  
  
  "Οι φτωχοί άνθρωποι, — ψιθύρισε, — αυτός ο δυστυχισμένος άνθρωπος, και..."
  
  
  Δέκα λεπτό αργότερα, είδαμε μια σκοτεινή μάζα, κινούμενο από κάτω μας. Πετάξαμε πάνω από την πρωτεύουσα της Ονδούρας. Την ένιωσε ξαφνικό φόβο. Τεγκουσιγκάλπα πρέπει να είναι ένα φωτεινό σημείο σε αυτό το γκρίζο χυλό. Θα πρέπει να δείτε το τρεμόπαιγμα των φώτων ή τουλάχιστον ih αντανάκλαση στο χιόνι. Тегусигальпе σχεδόν τέσσερις αιώνες. Είναι μια πόλη, που υπερηφανεύεται για το πανεπιστήμιο και τον καθεδρικό ναό του δέκατου όγδοου αιώνα, που διακεκριμένη από μακριά με το εγώ τρούλο και δύο πύργους.
  
  
  Τεγκουσιγκάλπα με την двумястами χιλιάδες κατοίκους, φάνηκε, δεν υπήρχε.
  
  
  Η ταμάρα έπεσε το αεροπλάνο μέσα από το μαίνεται καταιγίδα. "Το αεροδρόμιο στην αίθουσα νότια της πόλης, αρκετά ψηλά, σχεδόν 3000 πόδια. Σφίξτε τη ζώνη. Θα είναι μια σκληρή προσγείωση, αν την χάσω ορατότητα".
  
  
  "Βεβαιώσου ότι μπορείς και πάλι να πετάξει στο εγγύς μέλλον", — προειδοποίησε την καθεξής. "Ίσως μας περιμένει καλωσορίσματος επιτροπή".
  
  
  — Τι εννοείς, Νικ;
  
  
  "Δεν ξέρουμε τι συνέβη με τους κουνάβι, φύγαμε από Принцапольцу. Τεγκουσιγκάλπα μπορεί να είναι σχεδόν έρημο. Αλλά μπορούν επίσης να είναι σε στρατιωτική θέση. Και αν είναι έτσι, τότε οι στρατιώτες женойпросто μπορεί να σφυροκοπώ ξένο αεροπλάνο. Υπάρχει και μια άλλη δυνατότητα. Αν Зембла καλά, φρόντισε για τις σχέσεις με το κοινό, τα μέσα επικοινωνίας και μεταφορών, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι στα χέρια του εγώ του. Η καταιγίδα μπορεί να είναι ένα σήμα για την εφαρμογή beats τώρα, όταν πλευρά του έχει παραλύσει. Αμφιβάλλω, αλλά θα μας το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η ταμάρα обеспокоенно κοίταξε. Εκείνη πέταξε γύρω άκρη της πόλης. Μέχρι να κοιμηθεί, άρχισε να πετάξει ценымногие παραπάνω αρχικό του ύψος 2000 πόδια. Θα έχει μειωθεί κατά μερικές εκατοντάδες μέτρα και γύρισε το αεροπλάνο σε ένα ευρύ kickers. Τεγκουσιγκάλπα έχει γίνει σαφώς αντιληπτό και εξαφανίστηκε προς τα αριστερά, όταν πετούσαμε πάνω από αγροτική περιοχή.
  
  
  Η ονδούρα είναι πολύ παρόμοια με τη Νικαράγουα. Εκτός από στενές παράκτιες ζώνες, είναι ορεινή χώρα. Η γεωργία είναι η κύρια πηγή βιοπορισμού, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της γης δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί. Όπως και στη Νικαράγουα, τώρα έμοιαζε άκαρπες αρκτικό τοπίο. Σκοτεινά σύννεφα, οι έγκυες χιόνι, κρεμασμένα γύρω από την υποτιθέμενη κορυφή του βουνού, σε ύψος τεσσάρων-πέντε χιλιάδες μέτρα.
  
  
  Ο πιλότος, φαίνεται να γνωρίζουν την τροχιά της πτήσης. Είναι πιθανό ότι θα приземлялась εδώ πριν. Είναι και πάλι έδωσε το αυτοκίνητο να γυρίσει, επανέφερε την ταχύτητα μέχρι περίπου χιλιάδες στροφές ανά λεπτό και άναψε φώτα προσγείωσης. Σιγά-σιγά μείωσε το αεροπλάνο. Σε μία αγχώδη μια στιγμή το σκέφτηκα, τι θέλει, για να καταλήξουμε στη μέση рощицы. Μετά τελειώσαμε την κάθοδο. Στη λάμψη των διατάξεων των φώτων маячила τσιμεντένιο διάδρομο του αεροδρομίου Тегусигальпы. Ο άνεμος και το χιόνι μαστίγωσε jet. Η ορατότητα δεν επεκτάθηκε ценымногие επάνω βίδα. Τα προβλήματα της μπορούσα να δω ειλικρινείς πριν από μια μαζική μορφή αίθουσα ελέγχου άντλησης πετρελαίου και τα υπόστεγα. Αναρωτιόμουν, ποιος μας περίμενε σε αυτά τα κτίρια. Αν κάποιος ήταν εκεί.
  
  
  Θα χτυπήσει το έδαφος, подпрыгнули, και πάλι να χτυπήσει το έδαφος, και μας φέρνει. Η ταμάρα είχε ανακτήσει τον έλεγχο του αεροσκάφους, και θα κυλήσει προς τον πύργο. Περάσαμε mimmo ζευγάρι των παλαιών "Μάστανγκ" P-51, κειμήλια του πολέμου, DC-4 και ομάδες γραπτή F-5. Εμπορικά αεροσκάφη δεν ήταν ορατό. Στα υπόστεγα, αίθουσα ελέγχου εξέδρα και αίθουσα αφίξεων ήταν σκοτάδι? δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζωής. Η υποψία ότι η πόλη είχε εκκενωθεί, είχε γίνει πιο δυνατή από ποτέ. Φυσικά, είναι επίσης πιθανό ότι εκκενώθηκαν μόνο προάστια. Ο πληθυσμός ήταν δυνατόν να συγκεντρωθούν στο στρατόπεδο στο κέντρο της πόλης, να περιμένουμε να τελειώσει το καταλάβεις καταστροφές. Από την άλλη πλευρά, αυτό θα μπορούσε να είναι και μια μεγάλη παγίδα. Η ταμάρα έντονα συνειδητοποιήσει τον πιθανό κίνδυνο. Όταν πλησιάζαμε στην αίθουσα αφίξεων, έκλεισε φώτα προσγείωσης, δραματικά затормозила και γύρισε "Сессну" 180 μοίρες. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έχουμε τώρα υπήρχε αρκετός χώρος για να ξανά γρήγορα να απογειωθεί. Κανείς δεν βγήκε να μας. Στη σκιά του κτιρίου, όπως φαίνεται, επίσης, κανείς δεν κρυβόταν. Η ταμάρα πήγε κινητήρα και προσεκτικά κοίταξε προς τα έξω.
  
  
  Την ρώτησε sl. — Θα βλέπεις τίποτα;
  
  
  'Αριθ. Σας περιμένουμε!'
  
  
  Άνοιξε την πόρτα και έφυγε ο άντρας. Θα ήμουνα, γλίστρησε, ήμουνα και έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Δεν την ξέρει εγώ. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος δεν ήταν στρατιώτης και ήταν άοπλος. Πήδησε στην τατιάνα. Ακούσαμε το αχνό ήχο του αυτοκινήτου, το οποίο υπάρχει και έφυγε σε πλήρη ταχύτητα. Περιμένουμε μερικά λεπτά, αλλά τίποτα δεν συνέβη.
  
  
  "Μάλλον, marauder, είπα, ναι, ακόμη και ένας μέθυσος". Το πάλεψε με την πόρτα. Το παγωμένο κρύο αεράκι ήταν φρίκη μετά το άνετο θερμότητας αεροπλάνο. — Περίμενε, — φώναξε της Tamara. — Πάω κάθε χρόνο. Της, έτρεξε μέχρι την ημέρα που βγήκε ο άντρας. Το όπλο Мендосы με μια σφαίρα στο χέρι μου, έτοιμο για βολή. Μέσα ήταν σχεδόν πάρα πολύ σκοτεινά, τίποτα να δεις. Την ощупал τον τοίχο και βρήκε το διακόπτη και το άνοιξα. Τίποτα τέτοιο. Το δοκίμασα μερικές φορές ακόμη. Απότομα σταμάτησε να ακούει. Ο άνεμος howled έξω. Χαρτί задуло σε μεγάλα παράθυρα.
  
  
  Από την άλλη πλευρά του μεγάλου μαρμάρινου αίθουσα αναμονής, στάθηκε μια σειρά από αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων κας. Την πήγε στο πλησιέστερο γραφείο και πέταξε το ερωτηματικό βλέμμα nah. Την εξέτασε γραφεία και τουαλέτες. Το αεροδρόμιο ήταν άδειο. Της, επέστρεψε στο γραφείο του και προσπάθησε τηλεφώνου, που ήταν στο τραπέζι. Δεν με εξέπληξε ότι η γραμμή δεν δούλευε. Στο πίσω μέρος, ακούστηκαν εύκολα τα αιμοβόρα shaggy. Στροφή γύρω από τον άξονά της, της έπεσε το τηλέφωνο και το σήκωσε το όπλο.
  
  
  Ήταν η Ταμάρα. Ε, δεν χρειαζόταν να μου πει ότι το μετάνιωσε. Το γύρω από τα μάτια σου έχουν το μέγεθος πιατάκι. Ήταν είναι άσπρο. "Δεν μπορούσα να κρατηθώ εκεί, — είπε.
  
  
  — Εδώ δεν ценымногие καλύτερα. Την έδειξε με το μικροτηλέφωνο, висевшую δίπλα στο τραπέζι. "Δεν είναι κανείς εδώ. Τηλέφωνο και άγιος εγώ δεν λειτουργούν πλέον.
  
  
  — Και τι θα κάνουμε τώρα;
  
  
  "Поленсия".
  
  
  Είναι νευρικά με άρπαξε από το μανίκι. — Ας πάμε πρώτα στο Тегусигальпу, Νικ. Στο τέλος, η πόλη δεν μπορεί να είναι πλήρως εκκενωθεί. Όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να είναι κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει. Η αστυνομία ή ο στρατός.
  
  
  — Της θα είναι το μωρό μου, αλλά δεν μπορώ. Θα πρέπει πρώτα να βρει κάποιον για να εξηγήσει αυτό το ανοιχτήρι. Και αν βρούμε κάποιον τέτοιο, τότε ανοιχτήρι μόνο να εμπιστευθούν αυτοί μας. Είμαστε αλλοδαπών, χωρίς διαβατήριο ή βίζα. Όχι, θα προτιμούσαν να πιστεύω ότι ήμασταν η αιτία αυτής".
  
  
  — Αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε Земблу. Μόνο οι δυο μας.
  
  
  Της χάιδεψε το χέρι που ασχολούνται με κράτησε μου το χέρι. — Πάει το στοίχημα;..
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  
  
  Σε καμιά ώρα φύγαμε από Тугусигальпы σε ένα κλεμμένο στρατιωτικό "лендровере" στο ορεινό χωριό Поленсия.
  
  
  Ήμασταν αρκετά τυχεροί να βρείτε κάτι που ехало στο έρημο αεροδρόμιο. Rover στάθηκε σε ένα μικρό αστυνομικό γκαράζ αεροδρόμιο δίπλα στα παλιά пропеллерными αεροπλάνα. Μηχανή αυξήθηκαν τον γρύλο και να αφαιρεθεί το δεξί μπροστινό τροχό. Μόλις οι αρχές της Ονδούρας αποφάσισε να δράσει, προφανώς, προέρχεται από καθολική πανικός. Rover απλά έμεινε πίσω. Ήταν σκουριασμένο, με треснувшим παρμπρίζ και помятой από τα κάγκελα θερμαντικών σωμάτων. Αλλά το πιο σημαντικό, ήταν εντελώς κλειστό. Σε αυτό το ύψος, καθώς και πάνω στα βουνά, πού έπρεπε να πάει, υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα, όπως το χειμώνα. Φυσικά, δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις σημερινές περιστάσεις, αλλά ό, τι οι κάτοικοι της Ονδούρας χρησιμοποίησαν κλειστά αυτοκίνητα, ειχε νόημα. Της ήταν ευγνώμων για αυτό.
  
  
  Την βρήκα την κατάλληλη ρόδα στο γκαράζ. Εν τω μεταξύ, η Ταμάρα ανοίξατε ζήτησε δοχεία για γέμισμα με βενζίνη έξω από το βενζινάδικο. Την άλλαξε τον τροχό, όταν ήρθε να μου πει ότι η αντλία δεν λειτουργεί - δεν υπάρχει διαφθορά. Ευτυχώς, βρήκαμε μερικά βαρέλια βενζίνης. Καταφέραμε να ανεβάσουν τη χειρωνακτική αντλία αρκετή για να γεμίσει έξι δοχεία και δεξαμενή rover. Στο τέλος, υψηλό αριθμό οκτανίων, φυσικά, διαπέρασε θα είναι μια τρύπα στο κυλίνδρους. Ανοιχτήρι ήταν μόνο στο πόσο γρήγορα. Όπλα σε Rovere δεν ήταν, όπως ήταν αναμενόμενο. Βρήκαμε κουβάρι σχοινί και ένα κουτί πρώτων βοηθειών για την παροχή πρώτων βοηθειών . Πριν από την αναχώρηση Ταμάρα αλλάξετε τον επίδεσμο στον ώμο μου. Της ήταν ευτυχής για το ότι η αιμορραγία σταμάτησε και τρύπες έκλεισαν καλά. Ωστόσο, δεν υπήρχαν φάρμακα για να μειώσει грызущую τον πόνο. Την προσπαθούσε να ξεχάσει τον πόνο. Η μελέτη της ανατολικής φιλοσοφίας και οι εκτεταμένες μαθήματα γιόγκα θα πρέπει να βοηθήσει σε αυτό. Το πνεύμα νικά την ύλη - και λειτουργεί!
  
  
  Τέλος, από το δρόμο, έχουμε παρατηρήσει ότι ο φούρνος λειτουργεί, ως ένα κακό πράγμα, και το κασκόλ είναι ραγισμένο. Καμπίνα γέμισε συνεχής βροντερό και η μυρωδιά του γκάρι. Το σκέφτηκα, πόσο ειρωνικό θα ήταν, αν η δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα μας έκανε να πεθάνω πριν θα έχουμε την ευκαιρία να πεθάνω πιο κατάλληλο τρόπο. Προσωπικά την προτίμησε παγωμένο χιόνι ή τον μόλυβδο.
  
  
  Την πήγα. Η ταμάρα βρήκε το δρόμο του στο χάρτη, που γύρισε στην αγκαλιά του. Την διαδρομή που θα ακολουθήσει, ήταν γύρω από συνεχή τρεκλίσματος από τους λόφους και, τέλος, τελικό, τρομερά απότομη ανάβαση σε Поленсию. Η ανάβαση για την κορυφή δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι θεαματικό. Δεν είναι ιδιαίτερα σκληρά και δεν εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία, ότι και στις Άλπεις ή περισσότερα μικρά Βραχώδη όρη. Αλλά τώρα θα αναλύσω χιονισμένα δάση. Αναρρίχηση σε продуваемым ανέμους перевалам με обледенелым гужевым και στα μονοπάτια του βουνού ήταν πιο επικίνδυνο από ό, τι φαινόταν. Από πάνω μας нависли σκοτεινά τούτσι. Αποκόμματα γκρίζα ομίχλη και το χιόνι, μερικές ανακατεμένα με χαλάζι, χτυπημένη από όχημα από όλες τις πλευρές.
  
  
  Και στις δύο πλευρές του στενού δρόμου κίνηση μικρό στρατό ιθαγενών. Οι πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει τα χωριά τους και καλύβες. Είναι поплелись υπό την προστασία Тегусигальпы. Ορισμένες ήταν καβάλα σε άλογα ή μουλάρια, τα άλλα ήταν μια άμαξα, αλλά οι περισσότεροι πήγαιναν με τα πόδια. Σε αυτά ήταν που ρέει πόντσο, ελεύθερα βαμβάκι παντελόνι και σανδάλια. Άσχημα ντυμένοι και δυστυχισμένοι, είναι тащились με τους σπάνιοι пожитками στις πλάτες τους. Αν και υπήρξαν πρωταγωνιστές Земблы, δεν έδειχναν αυτό.
  
  
  Μια μέρα σταμάτησε να χάσετε το καλάθι. Η ταμάρα άνοιξε το πλαϊνό παράθυρο. — Πόσο μακριά μέχρι Поленсии; — ρώτησε ο метиса . Δίστασε μια στιγμή, και πυκνότερο закутался στην κάπα του γύρω από τον παγωμένο σώμα. "Ίσως μία ώρα. Ο δρόμος είναι κακός. Γύρνα πίσω, αν μπορείς.
  
  
  — Όχι, πρέπει να προχωρήσουμε". Ευχαριστώ.'
  
  
  Ο άντρας έβαλε το χέρι του στο παράθυρο. — Είναι άχρηστο, δεσποινίς. Κάποιοι γύρω μας Поленсии. Οι ένοπλοι πέταξαν έξω μας, γύρω από τα σπίτια μας".
  
  
  — Στρατιώτες;
  
  
  'Αριθ. άλλα. Δεν ξέρω γιατί χρειάζονται το μικρό χωριό. Όταν θα έχει να αντιμετωπίσει με τα όπλα, καλύτερα να μην κάνετε ερωτήσεις και να υπακούουν".
  
  
  "Θα είμαστε προσεκτικοί. Мучас gracias senor. Η ταμάρα έκλεισε το παράθυρο. Το πρόσωπό της ήταν ζοφερή, καθώς οδηγούσαμε. — Τώρα δεν υπάρχει αμφιβολία, Νικ. Είχες δίκιο. Συσκευή αποστολής σημάτων εκεί.
  
  
  "Ναι. Και άλλο ένα. Зембла ήταν ήδη εκεί.
  
  
  Με κοίταξε με ένα κοφτερό βλέμμα. — Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;
  
  
  "Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό είναι σύμφωνο με το χρονοδιάγραμμα. Τηλεόραση δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλα. Ήταν προ-κατασκευάζονται και να προσαρμοστεί σε ένα σταθερό μήκος κύματος. Οι εντολές έγιναν γύρω από το ναό των μάγια. Зембла τίθεται ih κρυφά, χωρίς επίβλεψη. Έτσι, χρειαζόμαστε ένα κράτος δεν θα γίνει ύποπτες και δεν θα στείλει στρατιώτες για να ερευνήσει τις δραστηριότητες του εγώ. Τώρα που όλα πήγαν στραβά, θα έπρεπε να κάνει μια επιλογή. Θα μπορούσε να διαλύσει τα κανάλια και να ξεχάσουμε το πρόγραμμα, ή θα μπορούσε να εφαρμόσει τα σχέδιά του με κάθε κόστος. Και ακόμα δεν βλέπω να το φανατικό παραδόθηκε. Αν πιστέψουμε τα σιδερά, είναι κάτι που έχει να κάνει με το συγκρότημα του μάρτυρα. Τώρα, όταν Поленсия καταληφθεί από το εγώ οπλισμένους κακοποιούς, είναι προφανές ότι Зебла αποφάσισε να αγωνιστεί για τη νίκη και οι δύο άκρες. Επειδή τηλεπικοινωνιών όχι, θα έλεγα, ότι μπορεί να πετάξει πέρα δώθε μεταξύ τους θέσεις, για να υποστηρίξει τους ανθρώπους και εντολή τους".
  
  
  — Εννοείτε ότι ο συνταγματάρχης Зембла εδώ, σε Поленсии;
  
  
  "Μάλλον, είναι και πάλι έφυγε και άφησε ζώνης".
  
  
  — Δεν είμαστε σίγουροι, Νικ.
  
  
  Της κράτησε το τιμόνι Ρόβερ, σαν στο λαιμό Земблы.
  
  
  "Όχι, δεν είμαστε σίγουροι".
  
  
  Είμαστε iso όλες τις δυνάμεις προσπάθησαν να βρουν το δρόμο για την κορυφή. Μερικές φορές μεταξύ των ομάδων δέντρα, τα κλαδιά του οποίου согнулись κάτω από ασυνήθιστη χιονισμένο φορτίο. Μερικές φορές окутанным ομίχλη βουνό хребтам με μουσκεύει από τη μία πλευρά και το γκρίζο κενό, από την άλλη. Το κρύο έχει αυξηθεί. Παγωμένος άνεμος αυλάκωσε καμπίνα, όπως το ξυράφι χαρτί, και τα δόντια μας κτυπάς, όπως кастаньеты. Τελικά φτάσαμε σε ένα μικρό οροπέδιο, σε ένα ευρύ τέλος της κοιλάδας τριγωνικό σχήμα. Στην άλλη πλευρά της κοιλάδας βρισκόταν Поленсия.
  
  
  Μπροστά μας απλώνεται μια τεράστια λαμπερή πεδιάδα. Σεργκέι ослепляюще αντανακλάται στην παρθένα χιόνι. Μόνο ο ουρανός φαινόταν искрилось και мерцало. Кувыркающиеся μάζας σύννεφα λάμπει σαν τον υδράργυρο. Η κοιλάδα έλαμπε με το λευκό και το hauntingly όμορφο. Χαριτωμένη παγωμένα θόλων κάλυπταν κάποτε την πράσινη γη. Στη μέση της κοιλάδας του κυλούσε ένα ποτάμι. Θα μπορούσε να δει τον τόπο όπου είναι впадала στην κοιλάδα. Λοφώδεις τσέπες κάτω από ένα παχύ στρώμα χιονιού υποδεικνύουν τα όρια. Πολλές καταρράκτες, τώρα περιβάλλονται από πάγο, δείχνει πιο υψηλή θέση. Поленсия βρισκόταν στους πρόποδες του μεγάλου καταρράκτη. Συνήθως τα σπίτια του χωριού αποτελούνταν από μπεζ-γκρι πέτρες και ασβεστοκονίαμα, τώρα ήταν σκύλα ερειπωμένα καλύβες ελεφαντόδοντου γύρω από το ίδιο λευκή εκκλησία.
  
  
  Το ήξερα ότι στην εκκλησιαστική πύργο θα άτομο σε επιφυλακή. Άλλοι θα περιπολούν τους δρόμους, και κάποιοι θα κάθονται σε απότομες πλαγιές γύρω από την κοιλάδα. Οι φρουροί, που θα μπορούσαμε να δούμε, έξι άτομα, αποτελούν μια σκοτεινή κηλίδα σε ανοιχτόχρωμο φόντο. Οι δύο στέκονταν σε ένα αυτοσχέδιο αποκλεισμού, που σχηματίζεται από το φράκτη γύρω από κορμούς στο δρόμο που οδηγεί στο Поленсию. Οι υπόλοιποι βρίσκονται για παράδειγμα, ημικύκλιο στο πλευρό μας χωριό.
  
  
  Θα μας δει ακόμη. Αλλιώς κάτι έκανες", είπε η Ταμάρα. "Είναι απλά στέκεται εκεί... Ή ίσως ξέρουν ότι θα πάμε, και περιμένουν, δεν είναι από τα γυρίσματα, ενώ εμείς δεν πάμε γλείφει".
  
  
  — Λοιπόν, ας μην αφήνουμε ih να περιμένω.
  
  
  — Μπορούμε να προσπαθήσουμε να καταστρέψει την τελευταία ζώνης εφαρμόσετε μια κίνηση. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε εγώ το όπλο.
  
  
  Δεν απάντησε αμέσως. Το γνωρίζει το έδαφος και το πίστευα. Το προσπάθησε να καταλήξει σε ένα σχέδιο, που είχε αξιοπρεπείς πιθανότητες επιτυχίας. Δε μου άρεσε πολύ.
  
  
  — Όχι, δεν ξέρουμε ih σας δίνουν αυτή την οδηγία, — απάντησε μετά από λίγο. — Και δεν έχουμε χρόνο να σταθεί εδώ και σε όλο αυτό το ξεκαθάρισμα. Επιπλέον, το χωριό είναι εντελώς ανοικτή. Να μπει και να βγει θα είναι πολύ δύσκολο. Και ακόμη και αν πετύχει, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ih θέση. Τότε θα εκδώσουμε τον εαυτό σας. Όχι, η μόνη μας ελπίδα είναι να χτυπήσει μέχρι να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ.
  
  
  — Καλά, πες μου, πώς!
  
  
  Την επαναπροσδιορίζεται. Στη συνέχεια πήρε την μπάλα από το σχοινί με το πίσω μέρος της μηχανής. — Δώσε μου το όπλο μου, είπα.
  
  
  'Γιατί; Στα πρότυπα της nen τρεις κασετών.
  
  
  'Ωραία. Είναι δύο περισσότερο από ό, τι μου είχε απομείνει. Α, ναι, και άλλη μία χειροβομβίδα, σε παρακαλώ.
  
  
  Φαινόταν λυπημένη, αλλά έκανε, όπως ο ίδιος ζήτησε.
  
  
  'Πού θα πάμε;' — ρώτησε, όταν ετοιμαζόμουν να βγω έξω γύρω από το Ρόβερ.
  
  
  — Δεν είμαστε, κι εγώ. Μείνε εδώ.'
  
  
  — Νικ, όχι!
  
  
  'Έτσι πρέπει να είναι. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να περιστρέψετε το τζιπ και να ανεφοδιαστούν με καύσιμα δεξαμενής σε λίτρα. Αν είναι δυνατό, μπορεί να χρειαστεί ταχεία υποχώρηση. Αν δεν έρθω, τότε...
  
  
  "Μην το λέτε αυτό.'
  
  
  — Αν δεν έχω τίποτα δεν λειτουργεί, — να το επαναλάβει, τότε έχετε μια ευκαιρία. Βενζίνη είναι περισσότερο από αρκετό για να επιστρέψετε στο Тегусигальпу.
  
  
  — Σε μισώ, — φώναξε μου catch-up. Την κοίταξε πάνω από τον ώμο του για λεπτή σιλουέτα που κάθεται πάνω σε "лендровере" . Αν δεν ήταν τόσο κρύο, και η κατάσταση δεν ήταν τόσο επικίνδυνο και безотлагательной! Στη συνέχεια, θα ήθελα να σε ετήσια βάση, αν τα ξέρει ούτε τι είναι η αγάπη. Η έκτη αίσθηση подсказывало μου, ότι ο συμπαθής ρώσος πράκτορας ήταν αρκετά παθιασμένοι, για να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι ήταν ποτέ κρύο.
  
  
  Την πέτυχε και τα δύο άκρα του οροπεδίου και άρχισε να αναρριχηθεί στους λόφους που οδηγούν σε απόκρημνο βράχο πάνω από την κοιλάδα. Έπρεπε να tamping χιόνι με το ένα πόδι, ενώ δεν шталь αρκετά σκληρό για να αντέξει ο аленка. Στη συνέχεια το άλλο πόδι την επόμενη κομμάτι και ούτω καθεξής. Ήταν θανάσιμα ανιαρό. Βήμα-προς-βήμα της ανέβηκε. Σύντομα σταμάτησε να αισθανθείτε τους μυς στο πόδι, εξαιτίας притопывания. Σε πολύ απότομες περιοχές έπρεπε να συρθώ στα γόνατα. Με δυσκολία ανέβηκε με τη βοήθεια των χεριών. Τελικά την έχει φτάσει σε τοπ τελών γκρεμό. Τώρα το ταξίδι μου σε ένα βράχο πιο ανοιχτά Поленсией ξεκίνησε.
  
  
  Το πρώτο μέρος δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Αποτελούνταν κυρίως μέσα από ένα λαβύρινθο από θάμνους και μικρά δέντρα, γύρω από τα οποία στα πιο περίεργα μέρη μεγάλωσε μπερδεμένα κλαδιά. Αλλά μετά συγκεκαλυμμένη αυτών-up των σαρκοφάγων από τον άνεμο παλιά δέντρα σταματήσει. Της ήρθε στο πυκνό δάσος. Μεγάλα κωνοφόρα δέντρα, βελανιδιές και вязы склонялись υπό πίεση με ριπές ανέμου. Οι κλάδοι κινούνται γρήγορα. Ήταν σαν τα χέρια σας ταλαντεύεται γύρω από πλευρά σε πλευρά για να ζεσταθεί. Μερικά δέντρα κατέρρευσε κάτω από το βάρος του χιονιού και έσπασαν με παγωμένες κορμό. Έπρεπε να φύγω από αυτόν ή από κάτω τους, περισσότερο σέρνεται πάνω από το περπάτημα.
  
  
  Παρά το χιόνι, που το έκανα και ισοφάρισε με το έδαφος, την είδε, ότι τα δέντρα στέκονται στο λόφο. Αυτό το λόφο βρισκόταν πάνω από την κοίτη του ποταμού, λίγο πριν το σημείο όπου ο ποταμός με το βροντερό βρυχηθμό обрушивалась στην κοιλάδα. Υπήρχε μια μεγάλη ομάδα άντζελες; σκοτάδι, καμπύλο σχήμα κοντά φίλο στον άλλο. Πήγα εκεί υπό την κάλυψη δέντρο. Εδώ ο άνεμος ήταν λιγότερο ισχυρή, και το χιόνι είναι λιγότερο πυκνό. Της, βγήκε στην όχθη του ποταμού και προσεκτικά κοίταξε γύρω του. Ο αέρας κόπασε. Αυτό μας επέτρεψε να ελέγχουν καλύτερα το δρόμο. Χιόνι γύρω μου φαινόταν ήρεμη και φιλική. Το σχοινί είναι δύσκολο πίεζα για τον πληγωμένο μου ώμο. Την ήθελα ανέθεσε την άλλη ώμο, αλλά έπρεπε να κρατήσει το δεξί χέρι ελεύθερο για να πυροβολήσει.
  
  
  Πολλές φορές τράβηξε το σύρτη αυτόματο όπλο, για να απελευθερώσει το εγώ από загустевшего από το κρύο βούτυρο. Την σταμάτησε, σαν χάνος, και шталь περιμένει. Την είχα ακούσει, υπάρχει κάποιος κοντά. Πουθενά δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζωής.
  
  
  Ο ποταμός — πώς θα ee μας έλεγαν — έρεε κάτω από τον πάγο και το χιόνι, όπως το αποχετευτικό σωλήνα. Την αμφιβολία ότι παγώνει σε κανονικό χειμώνα. Δέντρα και θάμνοι, σχισμένο από την καταιγίδα με ρίζα, σταθεροποιημένες περιβάλλοντα βράχια στη μέση. Τα δέντρα για να σχηματίσουν γύρω από το χιόνι σκληρό το φράγμα, протянувшуюся από τη μία ακτή στην άλλη.
  
  
  Την βάδισε προς τα δεξιά σε ένα ρηχό κοιλότητα σε ένα βράχο. Γύρω από τον καταρράκτη, ακριβώς πριν το σημείο όπου ο ποταμός впадала στην κοιλάδα, повалилась μεγάλο έλατο. Ήταν κατά το ήμισυ στην ακτή, μέχρι τη μέση στο ποτάμι. Τα χαμηλότερα κλαδιά ήταν βαθιά κάτω από το χιόνι, αλλά οι ρίζες εξακολουθούν να φαίνονται φρέσκα. Αυτό σήμαινε ότι το δέντρο ήταν σχισμένο από τη ρίζα πρόσφατα.
  
  
  Την σταμάτησε εδώ. Την έδεσε ένα νήμα το σχοινί σε ένα δέντρο. Την обвязал άλλο νήμα γύρω από τη μέση. Την πέρασε παγωμένο ποτάμι και κατευθύνθηκε προς τον καταρράκτη. Να πάει στον πάγο ποτάμια θα ήταν πιο εύκολο, αλλά δεν ήθελα να τον ανακαλύψουν. Το σχέδιό μου ήταν απλή. Από τη στιγμή που το χρησιμοποίησε σε όλο το μήκος του σχοινιού, της ήταν αρκετά κοντά στον καταρράκτη, για να αναπτύξετε το εξαιρετικό замаскированную χειροβομβίδα Tamara και να καταστρέψει τον ογκώδη φράγμα. Το περίμενα ότι μόλις σχηματιστεί πάγος, δεν ωριμάσει πλήρως. Αν ο πάγος να σκάσει, αυτή η скопившаяся μάζα να ξεπήδησε προς τα κάτω, όπως το νερό γύρω από τη δεξαμενή. Поленсия ήταν πραγματικά κάτω στην κοιλάδα. Ο πληθυσμός εξαφανίστηκε. Στην πόλη έμειναν μόνο οι άνθρωποι Земблы και πομπός.
  
  
  Αυτό ήταν επικίνδυνο. Η χειροβομβίδα θα μπορούσε να εκραγεί πριν φτάσω σε ασφαλή καταφύγια για τα δέντρα. Το τείχος του χιονιού και του πάγου με ιλιγγιώδη ταχύτητα заскользила ήταν στην άκρη. Το αποτέλεσμα θα ήταν μοιραίο, όπως κατολίσθηση. Και εγώ δεν πρόκειται να αφήσω να με захлестнул αυτή η δίνη. Εκείνη δεν ήξερε τίποτα για τις ρυθμίσεις αβάνς. Το σχοινί ήταν η μόνη μου ελπίδα.
  
  
  Μέχρι το φράγμα είχε ακόμα μέτρα δεκαπέντε, δέκα. Την παρεισφρήσει mimmo κλαδιά και πέτρες. "Мандариновую βόμβα" της, κρατούσε στο ένα χέρι, αυτόματο όπλο στο άλλο. Μου φάνηκε ότι ακούω φωνές, αλλά τίποτα δεν ήταν ορατό. Για πολύ λίγο. Την σύρθηκε γλείφει, ο στόχος μου και το σώμα μου ήταν τόσο χαμερπή, όπως μόνο αυτή θα μπορούσε να σκύβετε. Σχεδόν έφτασε το βράχο, όταν και πάλι άκουσε τους ήχους. Αυτή τη φορά τα λάθη δεν ήταν! Μέσω еловую από το άλσος περάσει κάποιο αρσενικό. Πήγαν στο ποτάμι. Ih φωνές αντηχούν δόθηκαν μέσα από το χιόνι. Την καθαρά ακούσει τι έλεγαν. "...εδώ τα ίχνη, της είπα, μου φάνηκε ότι είδα κάτι περίεργο. Δεν μπορεί να είναι μακριά.
  
  
  Στο ένα μέτρο από μένα iso πάγου προεξείχε ένα κομμάτι ξύλο. Την βούτηξε σε αυτό το καταφύγιο στον πάγο και ήταν σε δωμάτια περιβάλλοντα θρόισμα των κλαδιών. Οι διώκτες, πρέπει να με άκουσε. Την κράτησε την ανάσα του, ρωσικά όπλο ήταν έτοιμο να πυροβολήσει στο χέρι μου. Την άκουσε μια άλλη φωνή που φωνάζει στα ισπανικά. 'Τον κόσμο. Η ψηφοφορία σχοινί. Πηγαίνει πέρα από τον ποταμό.
  
  
  Την κοίταξε μέσα από τα νεκρά κλαδιά. Την μπόρεσε να διακρίνει τέσσερα σχήματα που διαμένουν στις όχθες του ποταμού. Για τους άνδρες ήταν ένα άμορφο σχήμα με το έμβλημα της, που την έχουν ήδη δει στο ναό. Ih γροθιές γάντια καθετηριασμό για τουφέκια, όταν είναι κοίταζαν με προσήλωση στον πάγο. Φύσηξε ένα απαλό αεράκι, από την οποία ih μορφή έχει κολλήσει στα σώματα. "Είναι το ίδιο παγωμένο, όπως και η αδερφή σου", είπε ο τρίτος, усмехнувшись. 'Γεια σας!' — απάντησε με την έναρξη του δευτέρου άντρας άσεμνη χειρονομία. — Πάρε το σκοινί, Χοσέ. Για να δούμε, αν είσαι καλό ψαρά.
  
  
  Της, με τεντωμένο το σχοινί γύρω από τη μέση και αποσυνδεδεμένη. Δεν το τρεις φορές πυροβολούν σε τέσσερις τύπους. Την πέταξε σχοινί και πρόσεξα στροφές στον πάγο. Την ασυναίσθητα σήκωσε το αριστερό του χέρι, εκείνο που με βόμβα Tamara. Σταγόνες τράπεζα ξαφνικά μίλησαν στο μέτωπό μου. Την κοίταξε δύσπιστα μια χειροβομβίδα. Τυχαία έσπασε τον σωλήνα ανάφλεξης σε τρία τέταρτα προς τα πάνω. Προφανώς, αυτό συνέβη, όταν το περιστέρι στο καταφύγιο. Τα τρία τέταρτα τι; Το βλήμα ήταν είναι έτοιμο και θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή — αλλά πότε; Την κάθισε για ένα πεσμένο δέντρο, να μαντέψουν, δεν θα εκραγεί αν ξαφνικά ρόδι, ανοιχτά στο πρόσωπό μου. Ξαφνικά τον άκουσα: "Ойе φίλοι ! Στα χνάρια омбре. Είναι κάποιος που κάθεται δίπλα στο ποτάμι!
  
  
  Τέσσερις άνδρες πήγαν ανοιχτά για μένα. Ένα έσκυψε το κεφάλι για να εξερευνήσετε ίχνη. Όλοι κράτησαν το τουφέκι στο χέρι, έτοιμο να πυροβολήσει. Την προσοχή έφτιαξε ένα όπλο Tamara ηγέτη τεκταινόμενα. Ήταν μόλις είκοσι μέτρα, όταν την πυροβόλησε μία φορά. Την είδε ο άντρας άρπαξε την ζωή του και έπεσε στα γόνατα. Άφησε мандариновую βόμβα στη διακλάδωση συνθηκών. Odin για το υπόλοιπο της αγίας τριάδας γλίστρησε και έπεσε επίπεδη στον πάγο. Οι άλλοι δύο αμέσως άνοιξαν πυρ. Σφαίρες διώκονται σωρούς από χιόνι και πάγου θραύσματα, που πόνεσε πάνω από το πρόσωπό της. Την κέρδισε λίγα δευτερόλεπτα ευχαριστώ το αποτέλεσμα της έκπληξης. Τότε αυτά τα παιδιά θα είναι καλύτερα να σημαδέψεις. Και της ήταν σχεδόν ih прицелах. Δεν μπορούσαν να χάσουμε.
  
  
  Δευτερόλεπτα πλήρως περάσει, όταν χειροβομβίδα εξερράγη. Έκρηξη με χτύπησε στην πλάτη, σαν σιδερένια γροθιά. Την ένιωσα σαν πάγος τρέμω κάτω από τα πόδια μου, όταν μια έκρηξη έσπασε την ωμή φράγμα. Της που φέρουν μέσω του αέρα, προσγειώθηκε και πάλι και заскользил. Με χτύπησε ντους γύρω από τον πάγο, το χιόνι και το ξύλο. Την άκουσε τις φωνές άλλους άνδρες, όταν κεραυνός έκρηξη υποχώρησε... και στη συνέχεια ο πάγος άρχισε να ραγίζει με απειλητικό βρυχηθμό. Το κρύο νερό κάτω από τον πάγο ακόμα δεν πρόλαβα να παγώσει. Τώρα άρχισε γρήγορα να ρέει από την άκρη του κρατήρα. Ο πάγος γκρίνια και содрогался υπό σοβαρή πίεση άρχισε να σπάσει. Γίνει ορατή μεγάλες τρύπες. Η μάζα δεν сдерживалась και μαζί με τα απομεινάρια του δάσους άρχισε να γλιστρήσει, όπως μαζική παγωμένο ιππόγλωσσα, μέσω опушку στην κορυφή της πόλης.
  
  
  Την προσπάθησα να σηκωθώ. Ο πάγος χόρευε, χοροπηδούσε πάνω-κάτω. Και πάλι έπεσε στα γόνατα. Ακόμα δεν μπορούσε να συρθεί για λίγα μέτρα μέχρι την ακτή. Την покосился για τους διώκτες του. Ο άνθρωπος που την πυροβόλησε, εξαφανίστηκε. Ό, τι έχω δει, ήταν τα χέρια που απεγνωσμένα хватались για το οτιδήποτε. Έπεσε σε ρωγμή στον πάγο. Οι υπόλοιποι γλίστρησε και φώναζαν. Το δε μπορούσε να κάνει τίποτα, εκτός προσκολλώνται στα κλαδιά του δέντρου. Освобожденная ποτάμι βίαια ξεπήδησε μέσα десятифутовую κενό. Και οι δύο ακτών ήταν καλυμμένα με ένα ισχυρό ρεύμα. Odin γύρω από τους ανθρώπους Земблы προσπάθησε να βγει γύρω από αυτό το бурлящего πηγών. Ο πάγος υπέκυψε. Μια κραυγή, και ένα ορμητικό ρεύμα απορρόφησε το εγώ. Οι δύο εναπομείναντες άνδρες howled, όπως οι άνθρωποι πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο. Βαριόμουν. Σταθερά θα ολισθήσει σε ένα βράχο. Μπλοκ πάγου και τα υπόλοιπα δέντρα παλαμάκια μας από όλες τις πλευρές.
  
  
  Η κορυφή του καταρράκτη έμοιαζε με μια γιγαντιαία δίνη. Όλα περιστράφηκε και затягивалось στο κέντρο της δίνης. Με έμπλεξε σε αυτό με μια φρικτή булькающим ήχο. Μετά την έπεσε.
  
  
  Της απεγνωσμένα πήγαινε σε ό, τι θα μπορούσε να επιβραδύνει μου βουτιά. Την κράτησε για τον κορμό, και πάλι έχασα εγώ, αλλά και πάλι άρπαξε. Πολλοί συνθηκών ήταν оборваны ή σπασμένα κοντά στον κορμό. Αλλά τα κλαδιά και βελόνες ήταν αρκετό για να μετριάσει την πτώση. Ο θόρυβος шталь πιο δυνατά. Σαν βαλβίδες ασφάλειας χιλιάδες λέβητα ξαφνικά άνοιξε, για να απελευθερώσει το υπερβολικό ζευγάρια. Το χιόνι και ο πάγος, ξεπήδησε στο κέντρο Поленсии. Όλη η πόλη ήταν τυλιγμένη στην παγωμένη μάζα, που έχει εκτιναχθεί στα ύψη προς τα πάνω και έπεσε κάτω. Της ήταν στο κέντρο αυτής της δινών, όταν таращить μάτια μπήκε στο κορμό του δέντρου ειλικρινείς μου πόδι.
  
  
  Την είδα μάτια ορθάνοιχτα στην ομάδα των ανδρών. Εκδιώχθηκαν διάσπαρτα γύρω από την πόλη και από την πεδιάδα. Εν τω μεταξύ, με πυροβόλησαν. Μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μείνω και να προσευχηθούν. Την ελπίδα ότι κινούμαι τόσο γρήγορα, ότι δεν θα είναι σε θέση να μπει σε μένα. Αλλά δεν είναι πάρα πολύ γρήγορα, γιατί τότε θα σπάσει το λαιμό του. Την έπεσε σε μια δίνη βρασμό το νερό, τις πέτρες και τα δέντρα. Таращить μάτια схлестнула κλαδί πληρωμών ακριβώς πάνω από το αυτί μου. Ένα άλλο таращить ματιών με μεταλλικό скрежетом εξοστρακίστηκε από το βράχο, mimmo που έχουμε περάσει. Αυτό με έκανε να σκληραίνουν από το φόβο. Στη συνέχεια το ποτάμι χτύπησε στο κάτω μέρος της κοιλάδας με τη δύναμη της μπάλας κανονιού. Με χτύπησε με το πόδι, και швырнуло κάπου. Αλάτι στην πληγή αόρατα αντικείμενα. Με απορρόφησε κύματος με παγωμένο νερό, μέχρι που μαύρισε μπροστά μου.
  
  
  Το ισχυρό ρεύμα με έφερε στην επιφάνεια πριν από την κατάλαβα τι συμβαίνει. Στα μισά του δρόμου μέσα από το πεπλατυσμένο και σχεδόν πλήρως το κατεστραμμένο χωριό της, βγήκε στην επιφάνεια. Ξέρασα νερό και κατάλληλο ξέρει τι άλλο σκατά. Την προσπαθούσε να επιπλεύσει. Χτύπημα στην πλάτη με ανάγκασε να πέσει. Δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο. Ως εκ τούτου, συνέχισε να παραμείνει στη θέση του για να κρατήσει το κεφάλι πάνω από το νερό. Της, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο, επίσης, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος μου. Σαν να ήταν στον αρκτικό ωκεανό. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν πολύ παραπάνω! Catch-up μου έστειλαν ένα ακόμη πυροβολισμό. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν εκτός των ορίων της εμβέλειας κοντά σε ό, τι, πρέπει να ήταν στην εκκλησία Поленсии.
  
  
  Το ποτάμι бешенно γυρναει μεσα. Το αίμα πετάχτηκε στις φλέβες μου. Τα νεύρα μου είναι μουδιασμένος. Το περισσότερο δεν ένιωσα τίποτα. Μολύβδου αλτήρες, φαινόταν, ήταν κολλημένα στα χέρια μου και τα πόδια. Την πήγε κάτω από το νερό, μπορείτε να περάσετε στην επιφάνεια και πάλι άρχισε να βυθίζεται.
  
  
  'Νικ. Νικ, περίμενε...
  
  
  Η φωνή ερχόταν γύρω από την ομίχλη, από κάπου μακριά. Την κουνούσε σπασμωδικά το χέρι του. Ισχυρή χέρι πιέζεται τον καρπό μου. Τραβήξτε την και προσπάθησε να βοηθήσει. Το πάλεψε με την πάροδο του. Το παλέψει με την επιθυμία να τα παρατήσεις. Το πάλεψε με σχεδόν ακαταμάχητη επιθυμία να κοιμηθεί και να βυθίζεται σε μεγαλύτερη στρώμα νερού στον κόσμο. Αλλά το χέρι δεν είναι μισθωμένο και συνέχισε να με τραβήξει. Τέλος, την ένιωσα στερεό έδαφος. Εμένα εξακολουθεί να σέρνεται. Το ποτάμι στριφογύρισε γύρω από τα ισχία, τα γόνατα, τους αστραγάλους και την πέταξε! Της, έκανε κάποιες ανασφαλείς βήματα και κατέρρευσε.
  
  
  'Νικ. δόξα το Θεό.' - Άκουσα το τρέμουλο στη φωνή της. Μεγάλες δάκρυα ήρθαν στα μάτια της ταμάρα. — Δόξα τω θεώ, είσαι подплыл αρκετά κοντά στην ακτή, για να μπορεί να σε αρπάξει. Μαζί σου όλα καλά;
  
  
  'Τίποτα.' - Η φωνή μου τα χάνει. Το κουρασμένο κούνησε το κεφάλι του και κοίταξε το διάολο. "Ωραία, όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για σένα", σκέφτηκα.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  
  
  Ήταν βράδυ όταν γυρίσαμε στο "Цессну" Tamara. Στον ουρανό δεν ήταν για μας τα αστέρια. Ξαφνική χιόνι ντους αποκοιμηθεί δέντρα και να κοιμηθείτε τη γη, ήδη καλυμμένη με λευκό πανί. Ήταν κρύο. Κάθε αναπνοή причиняло τον πόνο. Μου ακούσια κολύμπι κάλυψε τα φρύδια και τα γένια στρώμα του παγετού.
  
  
  Θα ήταν ευχάριστη έκπληξη για να δείτε μια ομιχλώδη λωρίδα ματ-κίτρινο φως πάνω από το κέντρο Тегусигальпы, της πρωτεύουσας της Ονδούρας. Άρα, η δική μας υπόθεση ήταν σωστή. Η πόλη έδωσε τη ζεστασιά και στέγη σε έναν άστεγο και застрявшему εκεί διαχείρισης θα οδηγήσει στην απώλεια. Το αεροδρόμιο και το δρόμο που οδηγεί σε αυτόν, εξακολουθούν να έχουν εγκαταλείφθηκε. Είμαστε μόνο εν συντομία την πιθανότητα έξοδο στην πόλη. Αλλά οι παλιές περίπτωση και πάλι ήταν καθοριστικές. Θα περάσει πάρα πολύ χρόνο για να βρω τις σωστές αρχές. Στην απίθανη περίπτωση που θα μας εμπιστευθείτε, ih βοήθεια θα είναι αμφίβολη, και αν δεν μας εμπιστεύεστε, εμείς θα τα καταφέρουν. Σε αυτό το google κίνδυνος ότι ορισμένα μπορούν να συνεργαστούν με Земблой και κρυφά να λειτουργήσει εναντίον της κυβέρνησης. Χωρίς ακριβή δεδομένα δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, με χέμα έχουμε να κάνουμε.
  
  
  — Τι εξήγηση θα πρέπει να δώσει ό, τι έγινε στο Поленсии; Η ταμάρα κούνησε το κεφάλι της. "Νικ, ήταν η πιο άγρια τέχνασμα που θα την δει. Αν δεν ήξερα καλύτερα, θα μπορούσε να ορκιστεί, ότι έχεις ένα μπουκάλι βότκα.
  
  
  "Το ξενοδοχείο ήταν μία ειλικρινή τώρα," μου απάντησε, ρουθούνισμα. "Με την ευκαιρία, ήταν καλύτερη ιδέα να καταστρέψει αυτή τη ρύθμιση με τους περιορισμένους πόρους?"
  
  
  "Λοιπόν... όχι, όχι αμέσως, αλλά εγώ ακόμα νομίζω..."
  
  
  "Ναυτία το πρωί της δευτέρας από τον διευθυντή!"
  
  
  "Τι θέλεις να σου πω, Νικ;
  
  
  'Ξέχνα το. Απλά να θυμάστε ότι καταστράφηκε μόνο μια συσκευή αποστολής σημάτων. Δύο ακόμα μπροστά. Και πρέπει "να το κάνουμε συνολικά τρεις σφαίρες και, φυσικά, τα τσιγάρα".
  
  
  — Νικ, αυτό δεν είναι δίκαιο! — είπε, надувшись. "Με τα τσιγάρα, όλα καλά".
  
  
  "Τίποτα Smokey δεν θα μπορούσε να θεραπεύσει την αρκούδα", του είπα. — Θες να την ανάψω ένα τσιγάρο;
  
  
  — Όχι, — γέλασε εκείνη. "Ποια είναι η αρκούδα Smokey?"
  
  
  "Μου πήρε πολύ χρόνο για να εξηγήσει αυτό. Με την ευκαιρία, θα το τσιγάρο ανοιχτά τώρα με μια ανάσα την βότκα. Αλλά μόνο τη δική μου μάρκα με χρυσό επιστόμιο.
  
  
  Το "χρυσό επιστόμιο! Προς τα εμπρός, συνέχισε. Για ποιο λόγο χρειάζεται αυτό;
  
  
  "Για την T-ζώνη ".
  
  
  "Τ-ζώνη;"
  
  
  'Ο Παντοδύναμος Θεός! Η ταμάρα, ότι, σε αυτή την ακαδημία για Ульяновском λεωφόρο γενικά τίποτα δεν διδάσκουν; Στη νέα υόρκη δεν μπορείς να αντέξεις και δεκαπέντε λεπτά.
  
  
  "Τουλάχιστον, δεν μας διδάσκουν για T-ζώνες . Επιπλέον, ακούγεται αηδιαστικό.
  
  
  Έχω στα χείλη ήταν να πω ότι δεν είναι έτσι. Αλλά μετά θυμήθηκα την распроданный ταινία που την είδα πριν από λίγες εβδομάδες. Μπορεί να έχει δίκιο. Την καθάρισα τον λαιμό μου και μούγκρισε: "Δώσε μου ένα μπισκότο".
  
  
  Μου έδωσε τα μπισκότα. Ήταν ένα γύρω τους печеньев με τυρί και φιστίκια, που μπορείτε να βρείτε σε εμπορικά κουλοχέρηδες. Αυτό ήταν το web τρώγεται πράγμα που θα μπορούσε να βρει στην έρημο αεροδρόμιο, στο όριο των δυνατοτήτων μας μπήκαμε πώλησης και πήραν μαζί τους δεκάδες συσκευασίες. Μικρά σοκολάτας σε ένα εμπορικό μηχάνημα δίπλα από την πόρτα ήταν εντελώς βρώσιμο, ακόμη και μετά το πώς θα ih παγωμένα. Μετά μας επιδρομής την φτιάχνει δοχεία "Cessna". Η ταμάρα зарулила στο αεροπλάνο στο κενό τατιάνα, μακριά από τον άνεμο.
  
  
  Ήμασταν ακόμα εκεί. Ήμασταν σε Цессне. Ο κινητήρας δούλευε στο ρελαντί, και θέρμανση συμπεριλήφθηκε σε πλήρη ισχύ, για να ξεπαγώσει μας. Θα μάσησαν τα μπισκότα. Φορούσα το παλτό της ταμάρα, ενώ ο сушилось. Εσώρουχα και κάλτσες κολλήσει μαζί μου, σαν ένα κομμάτι πάγου. Ψάξαμε κτίρια ζήτησε κουβέρτες ή στεγνά ρούχα. Χωρίς αποτέλεσμα. Κατά την εκκένωση του αεροδρομίου χρήσιμη, προφανώς, πάρθηκε από ένα. Την κοίταξε την ταμάρα σε μαλακό πράσινο φως ταμπλό. Και μετά την ψυχραιμία, την αντοχή και το θάρρος έχουν κερδίσει το θαυμασμό. Πάλεψε, πρόβλημα και με βοήθησε, για να με επαναφέρεις στην "лендровере" . Της ήταν κοντά στο изнеможению μετά να οδηγηθεί από λίγα εναπομείναντα παιδιά που Зембла δημοσιεύτηκε στο τώρα αδιαμόρφωτο Поленсии. Θα το είχα κάνει. Όλο το δρόμο ήταν πίσω από το τιμόνι. Τσακωνόμασταν για το αν θα πρέπει να το βγάλεις промокшую ρούχα και να παγώσει στο γυμνό κώλο ή να παραμείνουν σε αυτήν, και σεμνά να μετατραπεί σε ένα όγκο πάγου. Τελικά καταλήξαμε σε συμβιβασμό. Της έβγαλε το παλτό και πουκάμισα και φόρεσε το παλτό της. Τα υπόλοιπα έπρεπε να στεγνώσει.
  
  
  Τώρα, όταν είμαστε επιτέλους σε θέση να χαλαρώσετε ήσυχα, κατέστη σαφές ότι η Ταμάρα πάρα πολύ για την έκβαση των δυνάμεων. Ήταν στο τρέξιμο για δύο ολόκληρες ημέρες και νύχτες. Το πρόσωπο και η στάση εξέφραζαν τα σημάδια της κούρασης. Μου δεν ήταν ценымногие καλύτερα. Η ταμάρα смахнула ψίχουλα από τα γόνατά του και облизнула τα δάχτυλά σας.
  
  
  'Καλά. Και πού είναι τώρα; Δολάρια Puntarenas, Κόστα Ρίκα;
  
  
  'Όχι.' - Κούνησα το κεφάλι μου.
  
  
  "Αλλά ο Νικ, ο Παναμάς ценымногие νότια! Δεν νομίζετε...
  
  
  — Ναι, θα πρέπει πρώτα να πάμε σε δολάρια puntarenas, είπα, διακόπτοντας την διαμαρτυρία, — όχι τώρα ... Κοίτα τον εαυτό του, Ταμάρα. Είσαι πολύ κουρασμένη. Το να οδηγήσει το αεροπλάνο αντί για σένα, αλλά δεν μου ценымногие καλύτερα. Και με τέτοιο καιρό θα ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνει στον αέρα. Πρέπει να ξεκουραστείς.
  
  
  — Αλλά δεν έχουμε χρόνο.
  
  
  — Τότε θα πρέπει να βρείτε χρόνο για αυτό, — σταθερά είπα. Είναι ερωτηματικά, με κοίταξε, και μετά αναστέναξε. "Έχεις δίκιο, ο Νικ, ως συνήθως. Λίγες ώρες αψίδες ήταν παραγωγή.
  
  
  Cessna 150 δεν προορίζεται για θησαυροφυλάκια. Αλλά η Ταμάρα έφτιαξα για μένα μια άλλη έκπληξη. Ο nach ήταν sleeper, που αυτές τις μέρες μέρη συναντώνται σε αυτοκίνητα. Διπλωμένα πίσω, θα ήταν μια κάπως αδέξια κρεβάτια, αλλά μπορούν να είχε κοιμηθεί. Δεν ήταν στη λίστα έκανε εξοπλισμού της ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ, αλλά η Ταμάρα, δεν είναι πολύ φρόντιζε πρότυπα ασφαλείας των ΗΠΑ. Σε αυτό το σημείο ήμουν κι εγώ ακόμα. Θα είχαν ξαπλώσει, το καθένα στην καρέκλα του, περίπου οκτώ ίντσες άλλη από την άλλη. Είμαστε λίγο θέσει σιωπηλά, κοιτώντας τον άλλο στο άλλο. Η σιωπή έχει γίνει καταπιεστική.
  
  
  "Δεν μπορούμε έτσι απλά να αφήσετε τον κινητήρα να λειτουργήσει όλη τη νύχτα", — άρχισε.
  
  
  'Όχι.'
  
  
  "Πρέπει να είναι πολύ κρύο, χωρίς να ζεσταθεί".
  
  
  Ακόμα ένα λεπτό σιωπής. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη невысказанными επιθυμίες και σαγηνευτικές σκέψεις. "Μπορούμε να μοιραστούμε το παλτό σας, τότε δεν θα πεθάνουμε απ 'το", της είπε τελικά.
  
  
  Ναι, συμφώνησε. Σηκώθηκε και έκλεισε την ανάφλεξη. Μηχανή αρκετές φορές έβηξε, και στη συνέχεια σταμάτησε. Ξαφνική σιωπή βύθισε μας. Η ταμάρα κυμάνθηκε... Είναι αργά το κρεβάτι δίπλα μου στο δικό μου στενό κάθισμα. Γυρίζοντας το πρόσωπό μου, είναι вытянулась σε πλήρη ανάπτυξη. Της άνοιξε το παλτό και τα φύλαξε μας σε αυτό. Της πίεσε το σώμα σου. Ee γύρω από τα υψηλά του μαστού φάνηκε κατεψυγμένα μήλα στο γυμνό μου στήθος, όταν είναι αυτόματα να σταματάει σε μένα. Τα ισχία να εφάπτονται μεταξύ τους. Ρίγος έτρεξε σε αυτό. Και δεν ήταν από το κρύο.
  
  
  Δεν ήθελα να τρομάξω ή να ει πόνο. Την χρειάζομαι για πάρα πολλούς άλλους del. Ξαφνικά να γίνει εραστής της ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο. Αλλά δε μπορούσε να ελέγξει τα χέρια του. Σιγά-σιγά και ακαταμάχητα θα ολισθήσει προς την λεπτή μέση και κάτω από το μάλλινο πουλόβερ. Τα δάχτυλά μου απαλά скользнули από το σφιχτό επίπεδο στομάχι. Την ένιωσα, πώς τρέμει κάτω από το δικό μου άγγιγμα. Καύση, συμπιεστική σκόνη разлился από το σώμα μου. Το χέρι μου αγγίζει τη λεία δέρμα αναζήτηση, την ελπίδα. Και τότε το ένιωσα — покалывающую κύμα, επισκιάζει, αλλά ουσιαστική ρευματισμούς.
  
  
  Φιληθήκαμε. Πρώτα νωχελικά και дразняще. Μετά ισχυρότερη. Тлеющая πάθος, σαν να ξέσπασε σε Tamara. Ee σώμα тряслось στα χέρια μου κυματιστές κινήσεις. Ee στόμα του ήταν σαν πικρό καρπό. Την τρέμω και τεταμένες κάτω από τη δύναμη της αγκαλιάς. Τελικά βγήκε στην ελευθερία. Γέλασε. Περήφανη, αυτάρεσκο χαμόγελο, σαν να-φτιάχνω τώρα πέρα από τη θέληση μου. Αλλά αν είναι και χλεύασαν κάτι, αυτό ήταν δική του επιθυμία, αλλά δεν είναι δικό μου. Το χαμόγελό της δεν ήταν θηριωδίες ή υστεροβουλίες.
  
  
  Εκείνη δεν αντιστάθηκε χέρια μου. Από την άλλη πλευρά, είναι σιωπηλά προσάρμοσε με τις κινήσεις τους, ενώ δεν είμαστε ξαπλωμένοι γυμνοί κοντά. Στην καμπίνα του ήταν ζεστό και υγρό, και όχι μόνο από θερμαίνεται. Σιγά-σιγά και αθόρυβα την έριξαν το σακάκι πίσω. Την κοίταξε nach, πραγματικά κοίταξε nach, σε όλη τη διαδρομή. Το απαλό λαμπερό δέρμα, τέλειο στήθος με μοβ ρώγες της, την πλούσια ζωή που ανέβηκε και έπεσε στο ρυθμό της учащенному αναπνοή, την στρογγυλά, μαλακά ισχίου, περνώντας σε μακριά όμορφα πόδια. Τα μάτια μου άρχισαν να τρώνε την. Φαινόταν υπέροχο. Άπλωνε τα χέρια του για να με αγκαλιάσεις. — - Νικ... — ψιθύρισε. "Είσαι δυνατός, είναι αληθινός άνδρας. Η ψηφοφορία, όπως θα έπρεπε να είναι σήμερα το βράδυ, η φωνή του, όπως εγώ την δίνω τον εαυτό σου. Όχι ψέματα, όχι τεχνάσματα. Δεν είναι η Ρωσία και η Αμερική. Απλά ένας άντρας και μια γυναίκα μαζί... ήπια φίλησε ένα στήθος, τότε μια άλλη. Εκείνη ανατρίχιασε, με άρπαξε από τα μαλλιά και притянула ακόμα γλείψιμο. Το χέρι μου γλίστρησε ανάμεσα από τα πόδια της, και στη συνέχεια επάνω στη μαλακή εσωτερική πλευρά στα μπούτια της. Γοφούς της για να χαλαρώσετε. Ee γόνατα ευρέως раздвинулись, καλώντας με πλήρως κυριαρχήσει.
  
  
  Μας έβαλε να γυρίσει στη μικρή стульчике. Τώρα είμαστε σε άλλη. Είναι πιο κάτω. Η μια γύρω από την μακρά σαθρά πόδι κρεμόταν από το τέλος εδρών, που διατηρεί το σώμα μας. Σιγά-σιγά έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα σώματα. Είναι στοργικά πίεσε με το υγρό ζεστό ρίγος της σάρκας. Μικρά παιχνιδιάρικα κύκλους άρχισε να ανησυχώ και ανησυχώ. Ee δάχτυλα λαίμαργα вжимали μου στο διάολο.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа αυτό είναι αναστέναξε, με κομμένη την ανάσα. Φαινόταν να έχει καταβροχθίσει μου βαθιά μέσα μου. Ee σώμα искривилось. Застонав από τη διασκέδαση, είναι брыкалась τα πόδια. Της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια μου αγχωτική κινητό σώμα. Ρίγος έτρεξε μέσα μου τη σπονδυλική στήλη. Την ένιωσα, όπως напряглись τους μυς της, λες και δεν ήταν πλέον μέρος του σώματός της. Την χτύπησε. Με όλη μου την ψυχή και το σώμα της ήταν σε μακάρια ευδαιμονία εκείνη τη στιγμή. Είναι ακόμα γερά обхватила τα πόδια μου дергающиеся ισχίου. Ee πάθος δάχτυλα ритмичными κινήσεις массировали μου. Ο pent-up έκσταση έχει χυθεί έξω βαθιά μέσα στο διάολο. Την ανατρίχιασε. Δεν μπορούσε να ελέγξει τις κινήσεις.
  
  
  Τα δάχτυλα Tamara ακόμα πιο βαθιά σκάβουν στη σάρκα μου. Ακόμα γλείφει, είναι συμπιεστεί με μεταξύ τους απελπιστικά τεταμένες τους γοφούς. Ήταν γκρίνια και γκρίνια από κάτω μου, όταν το δικό της πάθος ξέσπασε με τη δύναμη παλιρροϊκό κύμα. Το σώμα μας конвульсивно έτρεμαν. Φάνηκε, δεν θα τελειώσει ποτέ.
  
  
  Όταν τελείωσε, έχουμε λίγο ακόμα τόσα, εξαντλημένοι και καλά-τρέφονται. Τα στόματά μας σφίγγουν. Ο ήχος της αναπνοής μας ήταν βαθύ και βαρύ.
  
  
  "Νικ", — ψιθύρισε, όταν αρχίσαμε να βυθιστεί σε βαθύ ύπνο.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Νικ, που είναι η αρκούδα Smokey?"
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  
  
  Η κόστα Ρίκα είναι επίσης αποτελείται κυρίως από βουνά. Ορισμένα μέσα από αυτά αποτελούν νάρκη ηφαίστεια, που μερικές φορές φθάνουν σε ύψος πάνω από τρεις χιλιάδες μέτρα. Αλλά θεωρητικά ακόμη και το χαμηλότερο μέρος πεδινές τώρα ήταν σε αυτό το ύψος. Τα βουνά του αυξήθηκε πάνω σε αφάνταστο ύψος. Όπως είχε πει ο συνταγματάρχης Зембла, ο καιρός ухудшалась λόγω παραβίασης του πεδίου. Τώρα, όταν δύο συσκευών αποστολής σημάτων καταστράφηκαν, κιγκλιδώματα, φράγματα ήταν κλειστό. Μια χιονοθύελλα που έχουμε με την ταμάρα περάσει στην Ονδούρα, έχουν μετατραπεί σε τυφώνα.
  
  
  Τρομερό κρύο διακατέχεται από το αεροδρόμιο, όταν θα улетали νότια αργά το βράδυ. Η ταμάρα ταξίδευε με το ευρύ τόξο πάνω από τον ειρηνικό ωκεανό, για τη μεγιστοποίηση να αποφύγει την καταιγίδα. Αλλά όταν στρίψαμε μέσα σε μια χώρα στην Пунтаренасу, μας έπιασε воющая εκτυφλωτικό χιονοθύελλα. Ωστόσο, Tamara κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια το αεροπλάνο σε ένα λιβάδι κοντά στο λιμάνι της πόλης της Κόστα Ρίκα. Τα φτερά Cessna ήταν καλυμμένα με ένα παχύ στρώμα πάγου. Πάγου δεν κατάφερε να επιβιώσει.
  
  
  Οι δύο ράντσο, δίπλα στο οποίο προσγειωθήκαμε, ανήκει четырехдверным седаном "Buick" το 1940. Το αυτοκίνητο ήταν να κολλήσω καλώδιο σιδήρου. Πίσω κάθισμα παραχώρησε τη θέση цыплятам. Γεωργός δεν είναι πολύ άρεσε και никарагуанские χρήματα, αλλά και άλλων μέσων πληρωμής δεν είχαμε. Επίσης δεν άρεσε πολύ ό, τι θα έπρεπε να πληρώσει για αυτό το σπάνιο δέκα φορές περισσότερο από τον ημερήσιο κόστος. Θα πετάξουν έξω το καβλί γύρω από το φορτηγό και πήγαμε.
  
  
  Η αντίθεση μεταξύ высокогорьем Ονδούρα και παραθαλάσσια περιοχή της Κόστα Ρίκα ήταν εμφανής αμέσως. Το χιόνι που έπεσε εκεί, στο δάσος, να παραμείνει μαλακό. Εδώ ο άνεμος είναι ανεμπόδιστη φύσηξε από бескрайним εκτάσεις κόλπων Никойя . Το χιόνι сдувался με πεδιάδες και скапливался στις κοιλάδες ή υπό την κάλυψη κτιρίων και купами δέντρα. Άνεμος φύσηξε σε μας από όλες τις πλευρές. Ριπές ανέμου από καιρό σε καιρό загоняли τη μηχανή σε μια επικίνδυνη η εγγύτητα στο αγωγών канавам, проходившим παράλληλα και στις δύο πλευρές του δρόμου. Μερικές φορές είμαστε σχεδόν βρισκόταν στη θέση του όταν είναι εναντίον μας σελ πόλη και το χιόνι. Το μόνιμο αεράκι έκανε το χιόνι και την πόλη στο παγωμένο μάζα, η οποία ασχολείται με смерзалась σε бетонно-στερεά φλούδας. Είναι creaked, όταν εγώ εδώ τριγύρω. Ο ουρανός ήταν ένα εκτυφλωτικό λευκό, πλήρες αντανακλάσεις και τα φώτα ριπή. Εκπληκτικό το γεγονός ότι είναι η ισχυρή κρύο και η εκθαμβωτική ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στιγμών ослепило μου, μέχρι την πάλευε με το τιμόνι. Ίσα-ίσα που μπορούσα να δω τα κλαδιά των δέντρων και θάμνους, που μαστίγωσε μας. Μηχανή σκότωσε ih μία μετά την άλλη. Η ταμάρα επέμενε για μένα, για να ζεσταθεί λίγο.
  
  
  Τέλος, γλίστρησε μέσα στο δολάρια puntarenas. Αυτό είναι το κύριο λιμάνι της Κόστα Ρίκα στον Ειρηνικό ωκεανό. Η πόλη βρίσκεται περίπου 140 χιλιόμετρα δυτικά από την πρωτεύουσα San Jose. Συνήθως είναι μια πόλη με πληθυσμό πάνω από 30.000 άτομα. Τώρα είναι περισσότερο σαν στο κενό νεκροταφείο. Κανείς δεν ήταν ορατό. Ακόμα και τα ζώα που tac μέρη περιφέρονται στις πόλεις. Στο λιμάνι βρισκόταν σε ένα παλιό πλοίο και μερικές траулеров για την αλίευση τόνου. Είναι вмерзли σε πάγο. Πόλη, χιόνι και ουρλιαχτό άνεμος τρακάρατε πλοία και έσπασε το κατάρτι.
  
  
  Συνεχίσαμε την κίνηση στο χαμηλότερο αποστολή. Εμείς νομίζαμε ότι όλα Vacaciones ήταν μέρος του τουριστικού θέρετρου, στην άλλη πλευρά του λιμανιού. Ήρθαμε σε шкиперское καφέ. Γύρω από το σωλήνα βγει καπνός, και από το παράθυρο έλαμπε κόκκινο φλόγα είναι πολύ φωτεινό горевшей φούρνο. Την σταμάτησε. Η ταμάρα μπήκα μέσα να ρωτήσω για τις κατευθύνσεις. Όταν επέστρεψε, είναι αισθητά χλωμή. — Χάλια, Νικ", είπε με τρεμουλιαστή φωνή. "Φαίνεται ότι όλη η περιοχή εκεί. Οι γυναίκες και τα παιδιά τρέμουν μπροστά από τη σόμπα. Οι άνδρες στέκονται γύρω του και, λοιπόν, είναι απαθής βλέπουν. Είναι απογοητευμένοι. Είναι φοβισμένοι και σχεδόν χωρίς φαγητό. Odin γύρω από αυτούς μου είπε ότι στο ναό, όπου κάθεται ακόμα περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι κάτι υπάρχει. Θα πεθάνουν, Νικ. Θα πρέπει να θέσει αυτό το νήμα!
  
  
  Την καταπραϋντικά χάιδεψε τα πόδια της. "Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε. Όπου στην αίθουσα όλα;
  
  
  Είναι λυπηρό κούνησε το κεφάλι. "Τι θα κάνουμε όταν φτάσουμε εκεί, Νικ; Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας έστειλε δις Мохада. Ποτέ δεν θα το δεχτούν αυτό. Επιπλέον, μας είναι άγνωστο, αν οι υποστηρικτές Земблы. Μπορούν να είναι εκεί, αλλά η συσκευή αποστολής σημάτων μπορεί να κρύβεται οπουδήποτε.
  
  
  "Το ξέρω, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου, Tamara, όπως σε Поленсии".
  
  
  Τελικά βγήκαμε στη μεγάλη λεωφόρο με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπαρ και τουριστικά лавками. Ως αποτέλεσμα την αύξηση του τουρισμού τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν αυξηθεί σαν τα μανιτάρια μετά τη βροχή. Όλα Vacaciones ήταν ένας γύρω από τα μεγάλα κτίρια. Έχει διαχωριστεί από το δρόμο ένα ημικυκλικό δρόμο γραμμή. Από το δρόμο που έμοιαζε με μεγάλο επιχρωμιωμένο στόμιο, με балкончиками. Τα δύο κάτω ορόφους έχουν επεκταθεί και περιβάλλεται ηλιόλουστη βεράντα και ήδη παγωμένη πισίνα. Ολόκληρη η περιοχή περιβάλλεται από ψηλό πέτρινο τοίχο.
  
  
  Σε δεκαπέντε μέτρα από την είσοδο στενή είσοδος ήταν κλειδωμένη μηχανή "Φίατ". Με την εξάτμιση βγήκε ρεύμα του καπνού. Έτσι, ο κινητήρας δούλευε. Τα παράθυρα ήταν κλειστά. Αλλά όταν την σταμάτησε, πόρτα δίπλα από τον οδηγό αμέσως άνοιξε, και με nah βγήκε ένας άντρας. Άφησε την πόρτα ανοιχτή, η προσέγγιση μας. Για αυτόν το είδα έναν άλλο άνθρωπο πίσω από το τιμόνι. Και οι δύο κρατούσαν πιστόλι-πολυβόλο, με στόχο την "buick". Την προσοχή τράβηξε το όπλο του και έβαλε το εγώ στο κάθισμα δίπλα σας. Κρατώντας το όπλο με το δεξί χέρι, το αριστερό της κατέβασε το παράθυρο. Θα παρέμεινε ευγενικός, όσο το δυνατόν περισσότερο.
  
  
  — Κύριε; — ρώτησε ο άντρας με το ύποπτο βλέμμα.
  
  
  — Μπορείτε να μετακινήσετε τη μηχανή, είπα. "Θέλουμε να περάσει σε ένα ξενοδοχείο".
  
  
  "Το ξενοδοχείο είναι γεμάτο. Νέες οι επισκέπτες δεν επιτρέπονται.
  
  
  — Δεν είμαστε καλεσμένοι, — γρήγορα απάντησα.
  
  
  "Ω, όχι; Τότε τι;'
  
  
  — Είμαστε καλεσμένοι, — είπε η Ταμάρα.
  
  
  — Τους, — πρόσθεσε εγώ.
  
  
  Αρσενικό ανοιγόκλεισε τα μάτια του και φαινόταν πιο προσέχεις από ποτέ. Θα καλλιτέχνες, που πρέπει να ενεργεί για το "αμαρτωλό χωρίς αμαρτία";
  
  
  Εμείς με την ταμάρα γρήγορα κοίταξαν ο ένας τον άλλο. Εμείς δεν καταλάβαμε τι εννοούσε, αλλά γρήγορα кивнули.
  
  
  — Φυσικά, είπε. "Εμείς οι καλλιτέχνες. Θα πρέπει να μας αφήσετε να περάσει;
  
  
  Ποιος είναι, τον Χουάν. — φώναξε ο οδηγός της "fiat".
  
  
  Καλλιτέχνες, — τηλεφώνησε ο Χουάν. Εγώ τα μάτια του μειώθηκε έως щелочек. — Αλλά δεν είναι ίδια. Νομίζω ...'
  
  
  Την διέκοψα εγώ. "Τραγουδάμε, λέμε αστεία και..."
  
  
  Pooh! — γέλασε ο άντρας. "Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο".
  
  
  — Θα χορεύω, είπε η Ταμάρα χαμηλές δελεάζοντας φωνή, κοιτάζοντας το από κάτω προς τα πάνω. Ε, κατάφερε να σκύβετε προς τα εμπρός, την ίδια στιγμή διογκώνοντας το στήθος. Σημαντική κατόρθωμα με όλα τα ρούχα που φορούσε. Презрительная χαμόγελο στο πρόσωπο του φρουρού εξαφανίστηκε, σαν το χιόνι στον ήλιο.
  
  
  -- Bueno ! Τόσο το καλύτερο!'
  
  
  — Ναι , φίλε μου, — εκείνη, — πριν από τη θα δείτε βιριδιάνα Фанданго από το "Фанданго και Αλέστε". Εξωτική χορεύτρια με παγκόσμια φήμη. Αν την δεις...
  
  
  'Το" είπε ο άντρας. Άφησε κάτω το όπλο του και πήγε πίσω στο "фиату".
  
  
  — Εχθρικός αγόρι, — μουρμούρισε εγώ, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο.
  
  
  Άφησε την πόρτα ανοιχτή, και να μας παρακολουθούσε. Πήρε τον ασύρματο με ταμπλό και είπε μερικές λέξεις. Ήταν λεπτά καθυστέρηση. Στη συνέχεια ήρθε το ρευματισμό. Αυτό θα έπρεπε να ακούγεται καλά. Τουλάχιστον, ο άνθρωπος κούνησε το κεφάλι του οδηγού, και το "φίατ" γύρισα πίσω.
  
  
  — Το πρώτο εμπόδιο ξεπεραστεί, είπα, όταν εγώ περάσει προ πολλού. "Πομπό εδώ, στο ξενοδοχείο".
  
  
  — Γιατί υπάρχει ασφάλεια;
  
  
  — Ναι, κι επειδή σας στο ξενοδοχείο ανάβει το άγιο. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την δική τους γεννήτρια. Ως εκ τούτου, ήταν έτοιμοι να τον ερχόμενο γεγονότα. Προφανώς, Зембла ήδη αναρτηθεί εδώ τους ανθρώπους, εν αναμονή των γεγονότων.
  
  
  "Ελπίζω όλα να θερμαίνεται", — είπε η Ταμάρα, вздрагивая.
  
  
  Την ένιωσα τον ώμο του. Η πληγή έχει επουλωθεί καλά. "Αναρωτιέμαι — είπε σκεπτικά, όπου έκρυψαν συσκευή αποστολής σημάτων".
  
  
  'Η, αλλιώς, αναρωτιέμαι ποιος ή τι είναι αυτές οι "αμαρτωλοί χωρίς αμαρτία";
  
  
  'Δεν ξέρω. Παρεμπιπτόντως, μπορείς να χορέψεις; Εκείνη χαμογέλασε. "Μπορεί να είναι, η δεν ξέρω τίποτα για σένα αρκούδα Smokey, ο Νικ, αλλά έχω μάθει ακόμα μερικά κόλπα στο Ульяновске".
  
  
  Είναι χρήσιμο, — χαμογέλασε εγώ, γιατί δεν ξέρω τα κόλπα.
  
  
  Δεν με εξέπληξε η έλλειψη υπαλλήλων. Η αίθουσα ήταν пустынен, εκτός από τον διαχειριστή. Ήταν σαν μουσείο καλών τεχνών. Οι τοίχοι καλύπτονταν από τοιχογραφίες και πίνακες ζωγραφικής. Στο κέντρο χρυσό χαλί ήταν κρήνη, διακοσμημένη με πλαστικά χρώματα. Σε μια γωνία, πίσω από τον πάγκο, στάθηκε αργός νεαρός άνδρας με атласными εκφραστικά μάτια και ρουθούνια. Για το εγώ από την πλάτη του κρεμόταν ανοικτό πλαίσιο για το ταχυδρομείο και τα κλειδιά και αριστερά από αυτό ήταν ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο. Πιθανότατα, κάτω από το λαμπρό палисандровым δέντρο πάγκο θέσει ένα άλλο ασύρματο. Εν πάση περιπτώσει, αυτός κοίταξε με προσμονή μας, όταν μας πλησίασε. Όπως και σωματώδης κύριος, прислонившийся στη δίπλα του. Όπως και όλοι οι υπεύθυνοι ξενοδοχείο, το αγόρι φορούσε ένα ριγέ παντελόνι, και στο πέτο είχε γαρύφαλλο. Αλλά η ομοιότητα τελειώνει. Εγώ στολή ήταν παρόμοια με φουσκωμένη χοιρινό φούσκα. Το γαρύφαλλο έχει ξεθωριάσει, και εγώ το βαρύ στήθος выпирала μέσω κακό κάθεται κοστουμιών. Προφανώς, πήρε από την παρούσα διευθυντή ρούχα και πού το έκρυψε. Την ελπίδα ότι δεν θα παγώσει τα εσώρουχα.
  
  
  Την άκουσα, όπως η Ταμάρα βιαστικά αναπνέει. Πήγα στην διαίσθηση. Зембла μπλοκάρει τα πάντα μέσα και έξω. Μας κατάφερε να περάσει την πρώτη γραμμή άμυνας, αλλά έπρεπε ακόμα να κάνουμε πολλά.
  
  
  Ψευδο-διευθυντής στάθηκε όρθιος και κοίταξε γύρω μας με το πόδι έως το κεφάλι. Εγώ τη φωνή φάνηκε να έγινε γύρω από ένα πολύ βαθύ. "Фанданго και πιλοτικά φάλαινες?"
  
  
  'Ναι.'
  
  
  — Υπάρχει στη λίστα μου, κύριε Фанданго.
  
  
  "Η πιλοτικά φάλαινες είναι Фанданго. Αλλά μπορώ να σας δώσω εξήγηση.
  
  
  — Ο πράκτορας, — διακοπή Ταμάρα, όλα λάθος.
  
  
  "Οι άλλοι καλλιτέχνες δεν θα μπορούσαν να έρθει", είπε.
  
  
  "Αυτή η απαίσια καιρός. †
  
  
  Διευθυντής σήκωσε το χέρι του. 'Σταματήστε! Σταμάτα! Δεν θέλω να ακούσω γι ' αυτό και πάλι. Μπορείτε και οι δύο να χορεύετε;
  
  
  Την έβηξε απολογητικό τόνο. "Λοιπόν, το κυρίως έφυγε γύρω από αυτό, και..."
  
  
  "Τώρα είναι ο διευθυντής, και..."
  
  
  - Αλλά αν επιμένεις, τότε ακόμα θέλω...
  
  
  'Αρκετά! Πρέπει να είναι τόσο καλή όσο αν δεν χόρευαν, κύριε πιλοτικά φάλαινες. Ζητούν μια γυναίκα και μια γυναίκα που θα λάβουν. Κάτι για να διασκεδάσει λοιπόν, έτσι δεν είναι; Όπου το κοστούμι σας, δεσποινίς!
  
  
  — Μην ανησυχείτε γι ' αυτό, — απάντησε απότομα η Ταμάρα. "Αλλά μου αρέσει η μουσική".
  
  
  — Μήπως δεν σου το είπαν; Στο Hotel Vacaciones συνεχώς τρέχει η ομάδα από τρία άτομα. Παίζει στο κοκτέιλ μπαρ, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αυτός ο συνδυασμός, είναι στη διάθεσή σας. Διευθυντής αναστέναξε σχεδόν με λύπη. "Αχ. Ελπίζω να είσαι το ίδιο καλή με την Κάρμεν...
  
  
  "Κάρμεν"?"
  
  
  — Carmen ЛаБомба , δεσποινίς ! Είναι πολύ γνωστή στον τομέα αυτό. Της ποτέ δεν θα ακούσει.
  
  
  — Αυτό θα αλλάξει και, στη συνέχεια, σήμερα το βράδυ, — знойным φωνή υποσχέθηκε η Ταμάρα. Είναι και πάλι поманила εγώ με το βλέμμα μου. Δεν ένιωθα άνετα. Ο κολάρο άρχισε τσίμπημα λαιμό. Σαν να είμαστε αίτηση για μια καλή δουλειά στο Union City, New Jersey.
  
  
  'Κύριε, μας κάνει κρύο, και εμείς "κουρασμένοι και πεινασμένοι", — είπε απότομα ο εγώ. "Γεια σου, Αν ακόμη να μιλήσω..."
  
  
  "Ναι. Pepe, να τους δείξουμε ih δωμάτιο.
  
  
  Γραμματέας αμέσως σε στάση προσοχής. "Εσύ! Σε ποιο δωμάτιο;'
  
  
  "Δεν είναι μόνιμη δωμάτιο για καλλιτέχνες; Η μόνη, εκτός από τους επισκέπτες, στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου;
  
  
  "Ο, ο," Pepe συμφώνησε . Ο έντονα κούνησε το κεφάλι και άρπαξε το κλειδί από τον πίνακα πίσω από τον εαυτό του. Αυτός έσκυψε κάτω από τον πάγκο. "Εδώ, η νυφίτσα, το φαβορί ".
  
  
  "Θα σας τηλεφωνήσουμε", — δήλωσε ο διευθυντής. "Να περάσουμε καλά, κυρία μου, και δεν θα είναι χειρότερα Κάρμεν".
  
  
  Η ταμάρα προίκισε εγώ ένα αισθησιακό χαμόγελο. Περάσαμε μετά από το διαχειριστή. — Δεν είναι πολύ φιλικό, έτσι; Η ταμάρα πρόσεξα, όταν περάσαμε mimmo λιφτ του σκι.
  
  
  "Νομίζω ότι ήταν πραγματικά αρέσει αυτό το Κάρμεν", του είπα. Ακόμα δεν ένιωσα πολύ άνετο για να περπατήσει υπόθεση.
  
  
  Περάσαμε κάτω από το διάδρομο, που οδηγούσε στην κύρια αίθουσα. Στη συνέχεια μπήκαμε σε μια μεγάλη κυκλική αίθουσα, την πλήρη λευκά στρογγυλά καναπέδες, άνετες καρέκλες, τραπέζια και στήλες. Από τη μία πλευρά υπήρχε ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην ηλιόλουστη βεράντα. Η άλλη πλευρά έχει εξελιχθεί σε ένα κοκτέιλ μπαρ. Ψηλά ανάμεσα σε δύο μεγάλους κίονες κρεμόταν από το λάβαρο με μεγάλα χρυσά γράμματα:
  
  
  ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ, οι ΆΓΙΟΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΊΑ - θρησκεία - αγνότητα - καθαρότητα - το ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ.
  
  
  "Πρέπει να χορεύεις εκεί αργότερα", — είπε ο Πέπε. Τόνισε σε κοκτέιλ μπαρ, γύρω από την οποία ακούστηκε ένα δυνατό γέλιο.
  
  
  Της, κοίταξε το σαλόνι στο συγκεκριμένο Pepe κατεύθυνση. — Τι είδους άνθρωποι είναι εκεί; ρώτησα, πάλι ψάχνετε για Pepe.
  
  
  Pepe ανασήκωσε τους ώμους. — Αληθινά άγιοι-Ευαγγελική Εκκλησία, κύριε . Ποιος άλλος μπορεί να είναι σε αυτό το ξενοδοχείο;
  
  
  — Για estestvenno. Ποιος άλλος.'
  
  
  Περπατήσαμε προς το διάδρομο μέσα από το σαλόνι. Μου вспомнился σχόλιο φρουρούς για "αμαρτωλοί χωρίς αμαρτία". Τελικά τον έπιασε από το διαχειριστή για τον ώμο. "Pepe, κάλεσαν σε μας πολύ ξαφνικά. Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Ποιοι είναι αυτοί , λοιπόν, οι Άγιοι;
  
  
  'Norte Американос, κύριε Χαλίκι. Πιστεύουν ότι το αλκοόλ, το κάπνισμα, να χορεύουν ή να κοιμηθεί με τη γυναίκα άλλου αμαρτωλά. Έχουν κάνει κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο, στο πλαίσιο των σταυροφοριών, σε όλο εξωτερική πισίνα, για να δώσουν όποιον απολαμβάνει λίγες χαρές της ζωής. Το λέω αυτό σε σας, σαν φίλος, κύριε . Αναμένουμε ότι με αυτούς τους Αγίους μας θα είναι πολύ βαρετό. Δυστυχώς, ih συνέλαβε την ξαφνική αλλαγή του καιρού. Είναι πολύ ενοχλητικά.'
  
  
  — Μπορούμε να πούμε ότι είναι στραμμένη, με ένα πονηρό χαμόγελο παρατήρησε η Ταμάρα.
  
  
  Pepe γούρλωσε τα μάτια του. "Αν είχα, όπως είναι, νόμιζα ότι το νήμα, το τέλος του κόσμου είναι κοντά, την είχα στην αγκαλιά μου ζήτησε συγγνώμη, διότι ο σκληρός αμαρτωλός. Τουλάχιστον, αν θα έχω την ευκαιρία! Από την άλλη πλευρά, αν στο δικό μου τρόπο ζωής δεν ήταν τίποτα κακό...
  
  
  "Καταλαβαίνω. Τώρα, όταν έχουν την ευκαιρία, θα наверстывают χαμένο χρόνο".
  
  
  — Μου φαίνεται, είπε ο Πέπε. Είναι και πάλι γούρλωσε τα μάτια του. Πέσαμε πάνω σε ένα άδειο τραπεζαρία. Βγήκαμε απ ' την κουζίνα μέσα από ένα στενό διάδρομο. Pepe άνοιξε το ένα γύρω από τις πόρτες και χειρονομία μας κάλεσε να μπει. 'Ψηφοφορία. Δυστυχώς, δεν είναι καλύτερο το μπάνιο, αλλά...
  
  
  — Το καταλαβαίνουμε...", του είπα. — Και η παράσταση; Γιατί μας ζητήθηκε να το κάνουμε αυτό;
  
  
  "Όλοι οι Άγιοι είναι παντρεμένοι, κύριε, πραγματικά παντρεμένοι. Και οι γυναίκες που έφεραν... Γραμματέας χαμογέλασε δειλά και зашаркал τα πόδια, λες και δεν ξέρω τι να κάνω με την εικόνα της. "Σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερα να ικανοποιηθούν ih νέες ανάγκες. Δεν θέλουμε να εμποδίσουμε ή θόρυβο".
  
  
  "Ναι, είναι πραγματικά χαλάσει την κατάσταση με την καταιγίδα, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Pepe τεταμένες. Ψύχραιμα και ψυχρά είπε: "Μην κάνετε περισσότερες ερωτήσεις, κύριε. Σου πληρώνουν καλά.
  
  
  Ειδικά, εάν είστε σε θέση να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες μας με ευχάριστο τρόπο. Εκτός από αυτό, δεν είναι δική σου δουλειά. Της προτείνω να μείνουν εδώ, ενώ δεν πρέπει να ενεργεί. αντίο.'
  
  
  Pepe είχε δίκιο. Το δωμάτιο δεν ήταν τόσο πολλά στοιχεία. Οι τοίχοι και η οροφή έχουν κρεμ χρώμα. Στο πάτωμα ήταν το ίδιο χρυσό χαλί, όπως και στο σαλόνι. Εκεί ήταν η έδρα, η έδρα και η καλή γραπτή έδρα στο βαρύ σκοτεινό ύφος, имитирующем ισπανικά. Το διπλό κρεβάτι ήταν καλυμμένο με σκούρο μπλε парчовым πέπλο. Έχει επίσης ένα μικρό μπάνιο με μπιντέ, η οποία φάνηκε περισσότερο από ό, τι καμπίνα ντους. Η βεράντα του ήταν καλυμμένο με χιόνι. Γυαλί σε συρόμενες πόρτες είναι λυγισμένα κάτω από τη δύναμη του ανέμου. Αλλά μετά από όσα περάσαμε, καλοριφέρ, έλαμπε έτσι έξοχα ευχάριστη, άνετη ζεστασιά. Έτσι μείναμε στο δωμάτιο, ενώ δεν έπρεπε να σηκωθεί. Μεταξύ άλλων, Pepe φρόντισε γι ' αυτό. Θα μας κλείδωσε μέσα!
  
  
  — Αυτό το κάθαρμα, — μούγκρισε θα τραβάει το πόμολο της πόρτας.
  
  
  — Νικ, — είπε η Ταμάρα, — πήγαινε να δεις.
  
  
  Καθόταν σε συρόμενες πόρτες. Την πλησίασε και στάθηκε δίπλα της. Αναφέρεται στο παράρτημα κουζίνα, η οποία βρίσκεται κάθετα προς το δωμάτιο μας. Στην κουζίνα μέσα από φωτεινά παράθυρα που την είδε, σαν χοντρό διευθυντής μιλάει με κάποια μαχητές. Για τις αρνητικές πλευρές της δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Την είδε τους άνδρες που κάθονται στο τραπέζι. Ih μηχανές πώλησης ενοχλητικό κρεμασμένα στην πλάτη τους. Είναι η άλι. Σχήματα σε ριγέ παντελόνι άγρια жестикулировала χέρια. Δεν πίστευα ότι ήταν τρελός. Φαίνεται πως έδινε εντολές. Ατμού τακτικά κουνούν και συνέχισαν να υπάρχουν. Μετά από λίγο ο διευθυντής εξαφανίστηκε.
  
  
  - Εσύ τι λες; - ρώτησε η Ταμάρα.
  
  
  — Δεν ξέρω, του απάντησα. "Φαίνεται ότι τρώνε. Το ξενοδοχείο θα ξέρετε πού πηγαίνουν!
  
  
  "Περιμένετε, σηκώνονται!"
  
  
  Οι άντρες σηκώθηκαν. Φαινόταν χοντρή γριά στο άμορφο φόρεμα. Έχει μαζέψει τις καρέκλες. Ήδη μερικά μέτρα και δεν γινόταν τίποτα. Της, φοβόταν ότι θα χάσει ih από το νου. Στη συνέχεια, λίγο περισσότερο τότε άναψε το άγιον, και το έχουμε ξανά δει ih. Είναι потягивались, ιδιαίτερα зевали και чесались. Τέλος είναι ένα παιχνίδι για ένα μικρό τετράγωνο καρέκλα και άρχισε να παίζει χαρτιά. Odin γύρω από τους άνδρες έγειρε πίσω στην καρέκλα, τα πόδια στα παπούτσια обхватили τα πόδια καρέκλα. Την προσοχή μου τράβηξε ένα αντικείμενο, στο οποίο είναι прислонялся. Ήταν χοντρή δρύινα πόρτα με βαριά σιδερένια χρυσά εξαρτήματα του ψυγείου ή την κατάψυξη.
  
  
  — Ναι, — αργά είπα, ναι, το καταλαβαίνω.
  
  
  'Τι;'
  
  
  — Στοίχημα ό, τι εγκατασταση Земблы στην κατάψυξη. Ψύξη για estestvenno / off. Σωλήνες και αγωγοί στο εσωτερικό του αποτελούν τέλειο μεταδίδει το δίκτυο".
  
  
  "Είσαι σίγουρος;'
  
  
  — Όχι, — ομολόγησε εγώ, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν είναι έτσι;
  
  
  'Όχι.'
  
  
  "Τουλάχιστον, αυτό δεν μπριζόλες φυλάει αυτός ο τύπος", είπε. "Πρέπει να κάνουμε έρευνα. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από εκεί, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη θέση.
  
  
  Εκείνη έσκυψε προς εμένα. Τα μάτια της ήταν ανησυχία.
  
  
  'Αλλά πώς;'
  
  
  Την αγκάλιασε ee. Ee σώμα тряслось. Το σκέφτηκα πολύ και σκληρά. Μακάρι να είχα το κουβάρι σχοινί, το οποίο άφησε σε Поленсии. Ή μου το στιλέτο που έχω επιλέξει στο ναό των μάγια. Ή ο "Luger", άφησε στην Ουάσιγκτον... Δεν βρουν μια λογική λύση μετά από λίγο, την шталь θεωρηθεί λιγότερο προφανείς επιλογές. Αλλά ακόμη και αυτοί φαίνονταν λιγότερο κατάλληλες από ό, τι συνήθως. Μετά μια μακρά παύση της, είπε σκεπτικά: "Λοιπόν, μπορεί να είναι, υπάρχει μια διέξοδος, αν χρησιμοποιήσουμε τα τσιγάρα". Ee μάτια ορθάνοιχτα από τον τρόμο, όταν δείχνει το σχέδιο. Λαχάνιασε. "Μην προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό! Αυτό είναι αδύνατο!
  
  
  — Όπως και όλοι οι άλλοι. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Μείνετε εδώ και παρέχετε με το άλλοθι σε περίπτωση που εμφανιστεί Pepe ή κάποιος άλλος.
  
  
  Είναι καλή πιέζεται το παλτό μου και με τα δύο χέρια και κούνησε το κεφάλι της. — Όχι, μην το κάνεις αυτό τώρα. Μπορεί να έχουμε μια μικρή πιθανότητα, αλλά μόνο αν μπορούμε να βγούμε από αυτό το δωμάτιο συμβατικούς τρόπους. Όχι, αν είσαι выломаешь την πόρτα, και ο Θεός ξέρει πόσο θα αυξηθεί το άγχος. Θα πρέπει να κάνετε την κίνηση κατά τη διάρκεια της ντεμπούτο δεσποινίδες Fandango, Νικ. Παρακαλώ περιμένετε. Τότε θα μπορώ να σε βοηθήσω το γεγονός ότι αποσπάσω την προσοχή των ανθρώπων Земблы.
  
  
  — Ντεμπούτο δεσποινίδες Fandango, έτσι δεν είναι; Το στραβό χαμόγελο. — Πιστεύεις πραγματικά ότι είναι αρκετά καλή για να υπνωτίζουν όλο το ξενοδοχείο;
  
  
  Ψάξτε το μόνοι σας, κύριε πιλοτικά φάλαινες!" Εκείνη έσκυψε για να μου το τρέμουλο του σώματος σε όλο το μήκος. Επιτήδειος, γρήγορα τα δάχτυλά του είναι ξεκούμπωτο το σακάκι μου. Περπάτησε πίσω στο βήμα και, γελώντας, να σπρώχνει με τον ώμο δικό του παλτό. — Νικ, δεν θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε ονόματα καλύτερο;
  
  
  — Έπρεπε να αυτοσχεδιάσω, είπα, σε αυτοάμυνα. Της πέταξε το παλτό στο πάτωμα δίπλα με την ταμάρα. "Μμμ ... εγώ!" Η ταμάρα ξεκούμπωσα μαλλί ζακέτα που φορούσε ως μπλούζα, έτσι ώστε το λευκό, πλήρης στήθος ήταν μόνο εν μέρει καλυμμένη. Πέθανε μερικά ακόμα βήματα μέχρι να μην υπάρχει χώρος.
  
  
  'Δεσποινίς Fandango αρχίζει την ομιλία του!"
  
  
  Έχει ξεκούμπωσα τη φούστα της και κατέβασε το. Ee ζακέτα προκλητικά έφτασε στα ισχία, σαν ένα μικροσκοπικό μίνι φόρεμα. Σαν ντροπαλό κορίτσι, σήκωσε το στρίφωμα του γιλέκο και обмотала εγώ γύρω από τη μέση. Ήταν γυμνή από τους γοφούς μέχρι τα πόδια, εκτός από τα μικρά λευκά εσώρουχα.
  
  
  Μετά άρχισε να χορεύει. Το σώμα της παρέμεινε σταθερό. Μόνο ένα μέρος μεταξύ τον ομφαλό και τα γόνατα έτρεμε και скручивалась ισχυρότερη από ό, τι τα δέντρα έξω κατά τη διάρκεια της καταιγίδας!
  
  
  — Τι λες, Νικ; — ρώτησε με ένα χαμόγελο.
  
  
  Νομίζω ότι το είπε. - "Νομίζω ότι είστε περισσότερο δεσποινίς πιλοτικά φάλαινες, από Фанданго. Και δεσποινίς Λα Βόμβα μαζί του.
  
  
  Άρχισε σιγά το γέλιο. Χώρισε τα κουμπιά στο γιλέκο. Μάλλινες φούστες, φάνηκε ниспадали με τους ώμους της. Έφθασε πίσω από την πλάτη του για να βγάλει το σουτιέν. Είναι αύξησε το ρυθμό. Πλησίασε σχεδόν γυμνή.
  
  
  'Αλλά δεν ..... αν μας ...?' — ρώτησε βραχνά, ένα νεύμα με το κεφάλι μου.
  
  
  Θα τι; Οι σκέψεις μου ήταν μακριά, και δεν το κατάλαβα καλά τι λέει. Να μιλήσει σε μια τέτοια στιγμή! Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί! Μετά τη βρήκε τη γλώσσα. — Ράφτη, ναι, φυσικά! Δεν θα είναι εύκολο!
  
  
  Η ταμάρα αναστέναξε και πάλι. Εκείνη άπλωσε το χέρι της, με άρπαξε από τη ζώνη και να τραβά. Την ένιωσα μαλάκας σε όλο του το τεταμένη σώμα. Η ταμάρα ακόμα γύριζε, γύριζε. Της, άπλωσε το χέρι του και πήρε το λεπτό άσπρο νάυλον. Την τράβηξε. Και γιατί όχι; Είχε δίκιο. Καλύτερα να περιμένεις. Και πώς καλύτερα να σκοτώσει την ώρα του; Σταμάτησε να χορεύει και να σταματάει σε μένα γυμνό σώμα. Με φίλησε έντονα. Ee χείλη της ήταν υγρά και ζεστά. Την πήρε ee για τα χέρια και το πήγα στο κρεβάτι, τα χείλη μας ακόμα έχουν συμπιεστεί. Προσγειωθήκαμε ανοιχτά στο κρεβάτι. Γρήγορα, συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Η γλώσσα μου βαθιά βυθίζεται μεταξύ тоскующими τα χείλη σε μια ζεστή κοιλότητα και στη συνέχεια rta.
  
  
  Σήκωσε τα χέρια της για να με αγκαλιάσεις για το λαιμό. Αλλά την κρατούσε ih, εξαπλώθηκε ευρύτερα, και την έσπρωξε πίσω στην απαλότητα του μαξιλαριού. Την σηκώθηκε και έσπευσε να γδυθεί. Η ταμάρα πήγαμε πίσω στο μαξιλάρι του και κοίταξε. Τα χέρια ανοιγμένα τα πόδια σας ελαφρώς χώρια. Είναι δύσκολο να αναπνεύσεις.
  
  
  Νικ, — ψιθύρισε, όταν το κρεβάτι δίπλα της.
  
  
  "Κάν' το και πάλι, όπως χθες το βράδυ, το χέρι Μου να περιφέρεται σε μια λοφώδη περιοχή ee στήθη, mimmo ee θηλή, κάτω από την ομαλή κοιλιά στο μαλακό ελαφρύ ζεστασιά. Αυτή moaned. Ee σώμα έχει αποκτήσει "ανεξάρτητη ζωή κάτω από τα χάδια. Ee φωνή της ανάσα στο αυτί μου, ικετεύοντας πλήρως να την πάρει και να θέσει τη φλεγόμενη φωτιά που воспламенил τα δάχτυλά μου στα φιλέτα. Τη φίλησα ee χείλη, το πηγούνι, το μαλακό το σημείο στο λαιμό. Η γλώσσα μου ρίχνει σκληρό θηλές. Μας διαπέρασε νέα δόνηση. Τα υγρά χείλη του χάιδεψε η ζωή. Την ένιωσα, όπως το σατέν, το δέρμα χαλαρώνει. Ο нащупывающий στόμα κατέβηκε ακόμα πιο κάτω, ενώ η Ταμάρα δεν ούρλιαζε από ευχαρίστηση. Οδηγούσε από πλευρά σε πλευρά, γκρίνια από χαρά όταν τα χείλη μου άγγιξαν της, ενισχύοντας την έντονη пульсирующее διέγερση. Είναι τεντωμένα χέρια σπασμωδικές κινήσεις. Τα δάχτυλά αρπάζουν από τα μαλλιά.
  
  
  Την επαναφέρει, ee, дрожащее και корчащееся το σώμα του από κάτω μου. Την ένιωσα την υγρή θερμότητα. Στην άγρια αναμονή αυτή βρίσκεται στο πάτωμα, έτοιμη να με δεχτεί. Με άρπαξε με δύναμη, η οποία ασχολείται σχεδόν με τρέλαινε. Εξέφρασε τη χαρά δυνατά. Τα χέρια σπασμωδικά обвились γύρω από το λαιμό μου, πίεσε με сужающимся изгибам της στήθος. Το σώμα της κάτω μου повторяло μου ρυθμική κίνηση άγρια, ανεξέλεγκτη толчками. Το νύχια βαθιά вонзились στην πλάτη, скользнули προς τα κάτω και πετάχτηκαν στη σάρκα μου της οσφύος. Μου έσπρωξε πιο βαθιά στον εαυτό του, εξαπλώνεται ισχίου όσο το δυνατόν περισσότερο.
  
  
  Ικανοποίηση ξέφρενο ανάγκες Tamara ήταν κουραστικό. Την άφησα την γλώσσα γλιστρήσει εκεί-εδώ, nach στο στόμα της για να την παρηγορήσει και να ανακτήσει την ψυχραιμία του. Αυτό ήταν απελπιστική. Σε πλήρη ενθουσιασμένος τύλιξε τα πόδια την πλάτη μου. Το γυμνό σώμα του ήταν ολισθηρό από την τράπεζα φλεγόμενο πάθος. Είναι выгнула πλάτη. Προς τα επάνω και προς τα κάτω. Αργά στην αρχή, κυματιστές κινήσεις και, στη συνέχεια, όλο και πιο γρήγορα, μέχρι που, στο τέλος, όλες οι αισθήσεις δεν εκδιώχθηκαν γύρω από τα πτώματα μας. Πέσαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι της ήταν μεθυσμένος, δεν μπορώ να κουνηθώ το ξενοδοχείο πει κάτι, αλλά δεν μπορούσε να βρει τα λόγια της, άπλωσε το χέρι του πάνω της και κάρφωσα την κουβέρτα για τα ιδρωμένα κορμιά. Η ταμάρα ήσυχα покачивалась στα χέρια μου.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  
  
  Ένα κοκτέιλ-μπαρ λεγόταν El Coyuntura . Αν κάποιος γύρω από επισκέπτες — οι άγιοι ή αμαρτωλοί — δεν ήταν εκεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, θα είναι ήδη протиснулись μέσα. Με άλλα λόγια, όλοι ήξεραν για την άφιξή μας.
  
  
  Στο λόμπι ήταν ένα σκαλιστό μπαρ γύρω από μαόνι με τις απαραίτητες καθρέφτες και τα μπουκάλια πίσω του και κοινωνικός μπάρμαν, μίλησε σε τρεις γλώσσες, και τα τρία κακά. Αντί ορείχαλκου στηριγμάτων σε μπάρα ήταν διαφανές πλαστικό σωλήνα με τους λαμπτήρες φθορισμού. Στο αισθησιακό κόκκινο νέον φως κάθε γυναίκα έδειχνε τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερος. Απέναντι από το μπαρ βρισκόταν μερικά μαλακά καθίσματα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος σαλόνι πήρε το χώρο του, μοιάζει με ένα αμφιθέατρο με оклеенными κίτρινο χαρτί στρογγυλεμένες τοίχους. Γύρω από την χορευτική χαρών μέγεθος με γραμματόσημο και μια μικρή σκηνή ήταν τοποθετημένα γύρω από τα τραπέζια. Μισό σκηνή πήρε την υπόσχεση συνδυασμό κιθάρα, τρομπέτα και πιάνο. Οι μουσικοί έπαιξαν μάλλον με ενθουσιασμό από ό, τι με ταλέντο. Τώρα έκαναν μια παύση, στη συνέχεια, να, όπως πριν από αυτή, με μεγάλο ενθουσιασμό σύμφωνη Mama Looka Boo Boo . Μερικοί από τους νεώτερους αγίους παραδόθηκε ανίερο την αμαρτία του χορού και σκοντάψει, επέστρεψαν στον κόσμο καθίσματα ή πίσω από το μπαρ, για να ενωθείτε με τους φίλους σας. Για τους άντρες ήταν μαύρα κοστούμια και γραβάτες-, αν και οι περισσότεροι γραβάτες τώρα ήταν αποσυνδεδεμένη.
  
  
  Οι γυναίκες ήταν ακόμα πιο οξύ, ih σαγόνι του ήταν σφιγμένα, ih μαλλιά της ήταν зачесаны πίσω και να συγκεντρώνονται σε μια δέσμη. Άμορφη φορέματα που εκτείνονται από το λαιμό μέχρι το πόδι, έκρυβαν ih σχήμα. Είναι λίγο подвыпившие γελούσαν, закатывая остекленевшие μάτια, χάντρες και χέζονται θίγει τις λέξεις για να φωνάξει κάτω από την καταιγίδα.
  
  
  Έξω η καταιγίδα έπληξε σε όλα με τρομακτική δύναμη. Παρά τις κραυγές και приглушающее δράση βαριές κουρτίνες, τα επανειλημμένα ακούσει γι τοίχων ударяются συντρίμμια δέντρα, τις πέτρες και τα συντρίμμια των κατεστραμμένων σπιτιών. Το κτίριο вздрогнуло, ποτά άρχισε να τρέμει σε φλιτζάνια. Να ψηφίσουν έτσι, πρέπει να φύγει "Τιτανικός", σκέφτηκα την για τον εαυτό του. Μόνο το θάρρος και την αποφασιστικότητα μπροστά στο θάνατο ήταν ακόμα παραδοσιακά σύνηθες φαινόμενο. Εδώ ευσεβείς αγίους πυρετωδώς пьянствовали, αποφασίζει να απολαύσετε μέχρι την τελευταία ώρα. Με αυτόν hangover είναι, πιθανώς, θα ήθελα να τον εαυτό σας θάνατό του το επόμενο πρωί.
  
  
  Την στεκόταν πίσω από τις σκηνές, η σκηνή ήταν ανοιχτό μπροστά μου. Δίπλα μου καθόταν η Ταμάρα, τυλιγμένο σε λευκό σεντόνι, που κλέψαμε από το κρεβάτι στο δωμάτιο. Είχε τυλίξει, όπως σαρόνγκ, και повязала γύρω από τη μέση με κόκκινο κορδόνι για κουρτίνες. Αυτό έδινε ει είδος της virgin, παθιασμένη, αλλά εξακολουθεί να είναι άψογη νύφη, περιμένει τον άντρα της. Παρά την πρόγευση στο υπνοδωμάτιο, ακόμα δεν ήμουν σίγουρος ότι επρόκειτο να κάνει εκεί, πάνω στη σκηνή. Είναι και η ίδια δεν το γνώριζε αυτό. "Ακολούθα με την ακοή", είπε, όταν περνούσαμε το κοστούμι. Ακούγοντας combos, δεν ήταν σίγουρος ότι θα δουλέψει. Το κύριο πράγμα ήταν να ευχαριστήσουν το κοινό και να αποσπά την προσοχή των εργαζομένων. Έχουμε συμφωνήσει γι ' αυτό.
  
  
  Της, στράφηκε προς τον Πέπε, που ήταν ακουμπισμένος στη στήλη, περίπου τρία μέτρα πίσω μας. Ήρθε για να μας δεκαπέντε λεπτό πριν και τώρα έχει παίξει το ρόλο του οικοδεσπότη. Λοιπόν, ή το φρουρό, λαμβάνοντας υπόψη την διόγκωση στην αριστερή πλευρά του εγώ камзолы.
  
  
  — Τώρα και στη συνέχεια θα παρουσιάσω, — είπε ονε.
  
  
  Bueno . _ Η ομάδα ...?'
  
  
  "Μίλησα μαζί τους γι' αυτό λίγα λεπτά πριν. Βρήκαμε μελωδία, η οποία, λένε, ξέρουν. Δεν πιστεύω μέχρι να το ακούσω.
  
  
  — Είναι καλά παιδιά, σενιόρ.
  
  
  "Είναι υπέροχα!" Την κατέθεσε το σήμα combos. Τρομπετίστας εσαλπισεν σε φανφάρες σαν εγώ εργαλείο ήταν φρουτοσαλάτα. Της, βγήκε μπροστά και жестикулировал με τα χέρια, μέχρι να το βουλώσει, εκτός από πολύ χοντρή γυναίκα που είχε λόξιγκα.
  
  
  Την, φώναξε δυνατά. - ' Yahora , κυρίες και caballero , la senorita fandango! μούι celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Μάλλον δεν κατάλαβαν ισπανικά, αλλά αυτό που είπα ήταν αρκετά σαφής. Άρχισαν να χειροκροτούν. Πρώτα икающая γυναίκα, και μετά όλο το δωμάτιο. Διστακτικά μουσικοί αρχίζουν εκτέλεση "Rumba Тамба" . Η ταμάρα πήγε στη σκηνή. Της βγήκε. Περνώντας mimmo nach την είδε στρώμα τράπεζα, блестевший στο πρόσωπό της. Ήταν φοβισμένη. Μάλλον, πιο φοβισμένη από ό, τι αν ε, έπρεπε να κάνει ό, τι επρόκειτο να γίνει. Σκόνταψε. Odin γύρω από τους άνδρες gasped. Ανέκαμψε την ισορροπία. Ευρεία βήματα στριπτιζέζ ήρθε στο κέντρο της σκηνής. Έριξε μια ματιά στο σύνθετο, φαινόταν πολύ δύσκολη ζωή και την αρχή αισθησιακές κινήσεις, που μου έδειχνε πριν. Το άνω μέρος του σώματος σχεδόν δεν ανακατεύουμε έως. Λαμπερά πτυχώσεις σεντόνια закружились από τις γρήγορες κυκλικές κινήσεις τους μηρούς και τους γλουτούς. Γύρισε και άρχισε σιγά-σιγά λύσει το κόκκινο κορδόνι. Развязывая, τον άφησε να έχει παρέα. Ee обеяние αρχή επεκταθούν μόνο με τον εαυτό του. Είναι καλή прижимала εγώ στο στήθος της και με κοιτούσε και Πέπε. Χαμογελώντας, άφησε μου δαντέλλα.
  
  
  Συνέχισε να κρατήσει το σεντόνι με το αριστερό του χέρι. Εκείνη ακούμπησε το άλλο χέρι τα μακριά ξανθά μαλλιά της και σήκωσε ih. Στη συνέχεια άρχισε να χορεύει. Σεντόνι σιγά-σιγά ανοίγουν διάπλατα, ενώ οι θεατές δεν είδαν το λουράκι το σουτιέν και εσώρουχα. Ο κιθαρίστας όμορφα υποστήριξε ee από τη δόνηση των χορδών και απότομη χορδή με κάθε κίνηση. Κοινό άρεσε. Μόνο μερικές γυναίκες είναι λίγο πρόβλημα. Pepe κοίταξε κάθε σύσπαση και δείκτες με ένα πονηρό βλέμμα στα μάτια.
  
  
  Την накинул λουράκι στο λαιμό Pepe και σκο-τώσεις του. Έσπευσε στο πλάι, για να σωθεί. Την έκανε αυτοσχέδιο βρόχο. Έπεσε στα γόνατα. Έτσι ήταν πιο εύκολο και πιο γρήγορα. Προσπάθησε να ουρλιάξει, αλλά δαντέλλα заглушал κάθε ήχο. Την τράβηξε δυνατά. Χρησιμοποιώντας το σχοινί ως μοχλό, την πίεσε τους αντίχειρες προς το εγώ πίσω μέρος του κεφαλιού. Ένα τράνταγμα, και ο στόχος κύλησε στο πλάι.
  
  
  Φαίνεται, κανείς δεν το κατάλαβε. Το πλήθος και οι άνθρωποι που στήθηκαν "διευθυντή" στο σαλόνι, παρακολουθούσαν κάθε κίνηση Tamara. Ρυθμό της μουσικής γινόταν όλο και πιο γρήγορα. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Tamara. Την έσυρε το νεκρό ρεσεψιονίστ στη σκιά σκηνής και πέταξε εγώ στο σωρό των κενών δοχείων μπύρας. Σακάκι Tamara θέσει σε μία γύρω από τα κουτιά. Τύλιξε εκεί το υπόλοιπο ρούχα και τα πήρε όλα μαζί του, παρά τις αντιρρήσεις του Πέπε. Το пододвинул μπουφάν γλείφει στη σκηνή και ηνάτρεψε. Σε περίπτωση θλίψεις Tamara τώρα θα μπορούσε γρήγορα να αρπάξει τα ρούχα. Την είδα να λειτουργεί.
  
  
  Είναι και σπρώχνει το σεντόνι. Το σουτιέν και την κιλότα σου είναι раскачивалась προς τα επάνω και προς τα κάτω υπερβάλλοντα γρήγορα και τρεμάμενα κινήσεις. Χόρεψε σαν να εξαρτάται από αυτό η ζωή της.
  
  
  Έτσι ήταν. Όπως και ο, παρεμπιπτόντως. Της, γλίστρησε απ ' τα παρασκήνια από το στενό διάδρομο, που οδηγεί στην είσοδο από την κύρια είσοδο. Την σταμάτησε για μια στιγμή, όταν έφτασε αίθουσα. Της, θυμήθηκε ότι είδε δύο άνδρες στέκεται εδώ το μονοπάτι στο σαλόνι. Φαίνονται ακριβώς όπως και ο Πέπε, όπως οι ένοικοι του ξενοδοχείου. Oni пахлм, οι επισκέπτες φτηνό διαμέρισμα σε οίκο ανοχής. Της μύρισε τον αέρα. Η μυρωδιά ροδόνερου шталь ценымногие πιο αδύναμη.
  
  
  Την προσοχή κοίταξε έξω από τη γωνία. Η ταμάρα ήταν καλύτερα από ό, τι θα μπορούσε να ελπίζει. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν λίγα μέτρα από το σημείο όπου hall μετατραπεί σε κεντρικό σαλόνι. Ένα συνεχώς εμφανίζεται άλλη πλευρά. Προφανώς, γνώστες της τέχνης. Με το "Trejo" 22 χιλιοστών και ένα αυτόματο όπλο του Πέπε στο χέρι την στημένη στην άλλη πλευρά τόσο ήσυχα όπως θα μπορούσα, μέχρι να φτάσει στο άδειο τραπεζαρία.
  
  
  Οι πίνακες ήταν χώρια, έτσι ώστε ήταν δύσκολο να περάσει ανοιχτά, στην κουζίνα, στο άλλο νήμα το δωμάτιο. Οι πίνακες ήταν πλήρως καλυμμένος από κάτι. Έπρεπε να είναι προσεκτικοί για να μας τι δεν συντριβή και τίποτα να μην σπάσει. Σεργκέι χύνεται μέσα από στρογγυλά παράθυρα σε δύο περιστρεφόμενες πόρτες. Μερικές φορές το να ακούσει τους ήχους μακριά. Την έσπρωξε απαλά την πόρτα και μπήκα μέσα. Της τρίφτηκε στο βογγητό μικρή θέση ανάμεσα στην κουζίνα και τραπεζαρία.
  
  
  Εκεί ήταν το μπαρ με σνακ με ράφι στο κάτω μέρος για μαχαιροπίρουνα και графинов. Δίπλα της, με μια ανοιχτή πόρτα, στάθηκε μεγάλη ντουλάπα, ένα πλήρες πετσέτες και τραπεζομάντιλα. Ήταν σκούπες και σφουγγαρίστρες, μερικές κουβάδες, λειαντικές σκόνες και четырехлитровая τράπεζας γυαλιστικά για τα πατώματα. Αφήστε την ημέρα κλείσει ήσυχα και κοίταξε σε μια πραγματική κουζίνα. Θα μπορούσε να δει μόνο ένα μέρος: δίπορτο ψυγείο, αυτόματο πλυντήριο πιάτων και μια καρέκλα, που χρησιμοποιείται για να δει μέσα από το παράθυρο. Οι ήχοι που άκουσα την τραπεζαρία, προήλθε από ένα παχύ γυναίκες, убиравшей από την καρέκλα. Ρουθούνισμα και τραγουδούσε κάτω από τη μύτη του, έπαιζε γύρω. Διάδρομο στο εξωτερικό ψυκτικό θάλαμο πρέπει να είναι γύρω από τη γωνία, έξω από τα μάτια μου. Δεν шталь εξετάσουμε περαιτέρω. Δεν ήθελα να ρισκάρω να με δουν. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν είχε σημασία.
  
  
  Την πήρε το ένα γύρω από τσιγάρα Tamara και το άναψε από την αντιστοιχία σε ξενοδοχειακή κιβώτια, που έφερε από τους αριθμούς. Με το λεπτό της στάθηκε ακίνητος, ακούγοντας προσεκτικά. Το τίποτα δεν άκουσα, εκτός από τυχαίο θόρυβο κατσαρόλες και τηγάνια και ασθματική αναπνοή γυναίκες.
  
  
  Покурив την πλησίασε бельевому ντουλάπα και έριξε μερικές πετσέτες στο άδειο κάδο. Την набрызгал για να φύγουμε λίγο κερί και πέταξε πάνω από το τσιγάρο. Βλέποντας ότι θα συνεχίσει να φουντώνουν, να την περάσει από τα ανοιγόμενα μέρα πίσω στην τραπεζαρία και шталь περιμένει. Την άφησε ανοιχτό ράφι. Η ταμάρα είπε ότι αυτό θα διαρκέσει δυόμισι λεπτά, αλλά είναι η αίθουσα ήταν δύσκολο κάποιος την ακριβή ώρα. Παρακινώντας τσιγάρων έχουν στο ένα άκρο σφαίρα της ίδιας σύνθεσης, που και αντιστοιχία, στην περίπτωση αυτή το νήμα με τη μεγάλη τυπωμένη ύλη εμπορικών σημάτων. Το τσιγάρο ήταν επιπλέον γεμάτο από μαλλί καφέ, εμποτισμένο μπέσετ νιτρικό κάλλιο. Ανοικτές άκρες τσιγάρων έχουν γίνει σχετικά με το παρόν καπνού. Καθόμαστε στην τραπεζαρία περιμένοντας ήταν νευρικά, αλλά περισσότερο από το τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει. Την εμπιστευόταν Tamara, για να πάρει όλους. Δευτερόλεπτα τεντωμένο βασανιστικά αργά. Μετά το τσιγάρο догорела.
  
  
  Κάλεσε φλόγα για περίπου πέντε δευτερόλεπτα, και αυτό ήταν αρκετό για να μετατρέψει κάδων στο καπνού. Εσώρουχα εξαιρετική έπιασε φωτιά και στη συνέχεια άρχισαν να φουντώνουν πετσέτες. Ξινή καπνός κάλυπτε με ράφι στην κουζίνα. Ακόμη και στην άλλη πλευρά πόρτες της αισθάνθηκε αδύναμη μυρωδιά, όταν μια γυναίκα που επιτέλους άρχισε να ουρλιάζει: "Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Σταθερά την κατάληψη, ακούγοντας крикам. Μετά την άκουσα βαριά shaggy και επευφημίες δύο φρουρούς: "Αϊ ! Фуэго ! Την ακούσει, όπως είπε ένας. Της βγήκε σε θέση με το όπλο στο χέρι. Οι φύλακες προσπάθησαν να ανακαλύψουν, τι καίγεται. Χοντρή γυναίκα φώναξε, κουνώντας τα χέρια. Και οι τρεις кашляли και кашляли από τον καπνό.
  
  
  — Ψηλά τα χέρια, — διέταξε εγώ.
  
  
  Γυναίκα захрипела πιο δυνατά από ποτέ. Οι άνθρωποι σε σχήμα γύρισαν και δύσπιστος зевнули. Τώρα η φωτιά έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Πυκνό βελούδινο καπνό βγει από την ντουλάπα, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η φωτιά έκαιγε μόνο σε έναν κάδο. Καπνός και βρώμα, πρέπει να υπάρχει σύγχυση του ih αντανακλαστικά, όταν ένα παιδί να πιάσει το όπλο και ο άλλος πήδηξε πάνω μου. Την πυροβόλησε πρώτος σε κάθε φυλή. Επίπεδη απότομη βαμβάκι 22 χιλιοστών μου είναι μόνο σε криках γυναίκες και βρυχάται άλλο τύπο, прыгнувшего μου. Την έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός, έτσι ήταν μαζί μου για μια στιγμή νωρίτερα από ό, τι υπολόγιζε. Της, γονάτισε και έσκυψε μεταξύ εγώ πόδι. Όταν έπεσε πάνω μου, обвил τα χέρια εγώ ποδιών και ταυτόχρονα αυξήθηκε. Ήταν μια παραλλαγή του ράγκμπι-flip. Λίγο γύρισε και με τη βοήθεια εγώ το δικό δύναμης πέταξε εγώ σε μπουφέ. Εγώ γκολ με την έκρηξη έσπασαν το ράφι με το ασήμι. Κατέρρευσε, πιο κρύο από ό, τι ο καιρός είναι έξω.
  
  
  Παρά το σπασμένο κάθε φυλή, η πρώτη φρουρά δεν μπορούσε να σταματήσει. Στενάζουν και стиснутыми δόντια, προσπάθησε να ανοίξει η βαλβίδα για την όμορφη θήκη για να φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι μου. "Μούι "μπράβο"", είπα, χτυπώντας εγώ το πόδι μου στη ζωή, και στη συνέχεια στο πηγούνι. Είναι πάγκων εκεί, όπου βρισκόταν. Η γυναίκα ήταν τόσο τρελός, ότι δεν μπορεί να ακούσει τα επιχειρήματα. — Απλό, κυρία, είπε. Το αριστερό μου χέρι метнулась προς το πηγούνι με τα δάκτυλα κλειστά. Έχει moaned και λιποθύμησε, την προσοχή έπεσε στο πάτωμα.
  
  
  Την πήδηξε πάνω από αυτά στην ντουλάπα. Στο πυκνό καπνό της άρπαξε τη σφουγγαρίστρα και τα έβαλε σε ένα φλεγόμενο κάδο. Την έσβησα τη φωτιά, αλλά άφησε φουντώνουν πετσέτες. Όταν τα κατάφερε με τη φωτιά, την έβαλε τη λαβή σφουγγαρίστρα στη λαβή ήρεμη και έβγαλε κάδων στην ντουλάπα.
  
  
  Άφησε το εγώ, άρπαξε τα όπλα των φρουρών, στη συνέχεια έβαλε και τους τρεις στο γραφείο του. Την κλείδωσε το συρτάρι, έβαλε το κλειδί στο λεπτό και έτρεξε από την κουζίνα στο ψυκτικό ψηφιακές κάμερες, κουνώντας καπνίσει τον κάδο στη λαβή σφουγγαρίστρα. Στο άλλο χέρι της κρατούσε ένα βάζο με το κερί.
  
  
  Την πέταξε μικρό διάδρομο από την άλλη πλευρά, κουζίνα και κατέληξε σε ένα δωμάτιο, όπου οι φρουροί παίζαμε χαρτιά. Κάρτες ακόμα βάζουν πάνω στο τραπέζι, kuda ih ρίχνονται άνδρες. Για πιο μακρινές από το κάθισμα ήταν μεγάλη πόρτα. Την απέρριψε καρέκλα στο πλάι και κοίταξε τον ώμο σε ένα μεγάλο μεταλλικό κλιπ συγκράτησης. Πόρτα snapped και ανοίγουν διάπλατα. Της, μπήκε μέσα, χωρίς να ψάχνει.
  
  
  "Διευθυντής" άρπαξε το μεγάλο όπλο και στοχεύουν μου στη ζωή. Η κάμερα ήταν μόλις πέντε με επτά μέτρα και ήταν γεμάτη από διάφορες άγκιστρα και σωλήνες. Ονε θα έπρεπε να είναι πολύ άσχημα ως στόχο να υπερβεί μου. Στάθηκε πάνω από το ραδιο δέκτη στο πίσω μέρος της κάμερας. Είναι, ίσως αναρωτηθεί γιατί δεν μπορεί найдти μας ένα σταθμό. Αυτός, φυσικά, δεν το ήξερα ότι η καταιγίδα, που βοήθησε στη δημιουργία, επίσης εμπόδισε ονε να λάβει όλα τα ραδιόφωνα. Το όπλο βρισκόταν δίπλα του στο τραπέζι μαζί με παραλήπτη το κιβώτιο. Εγώ το χέρι άρπαξε σαν αστραπή.
  
  
  Την διήρκεσε, χωρίς διακοπή. Της, έσκυψε του, βάζοντας το κεφάλι ανάμεσα στους ώμους. Της ταλαντεύθηκε μια σφουγγαρίστρα iso όλες τις δυνάμεις μου. Οι κάδοι χτύπησε εγώ ανοιχτά στο πρόσωπο. Το όπλο εκπυρσοκρότησε πληρωμών ακριβώς δίπλα από το αυτί μου. Раскатистый thunder shot σε ένα μικρό χώρο έκπληκτος μου. Την είδε, όπως ο ίδιος έπεσε. Εκείνος διέκοψε και πάλι κουνήθηκε καθόλου. Μετά έπεσε στη θέση του. Αποτύπωμα γαλήνια ήταν προφανής εγώ πολύ ανοπτημένο το πρόσωπο, το χρόνο, που θα φορούν και οι δύο το τέλος της ζωής του.
  
  
  Ο πομπός ήταν ένα απλό σώμα σε σύγκριση με το κέντρο ελέγχου στο ναό. Ήταν γύρω από πολλές μεταλλικές ντουλάπες, σύμφωνα με τη μορφή και το μέγεθος напоминавших κάθετες φέρετρα, που ήταν αισθητήρες, λαβές και διακόπτες. Κορυφή γραφείων ήταν γύρω από την πολιτική, σχετίζονται πεδίο δύναμης και μάζας σπείρες оголенного καλωδίων χαλκού. Χοντρά καλώδια έχουν εξαφανιστεί μέσα από την τρύπα στο οπών εξαερισμού. Ηλεκτρονικές συσκευές, ήσυχα зажужжали. Γεννήτριες ξενοδοχεία, τα οποία εφαρμόσει ηλεκτρική ενέργεια, πιθανώς, να βρίσκονται στο υπόγειο δίπλα από τα καζάνια.
  
  
  Την τίναξε από το γενικό διακόπτη. Το βουητό σταμάτησε. Τα χέρια σας για λίγα μέτρα затанцевали εμπρός και πίσω για μια στιγμή, και στη συνέχεια να πέσει πίσω. Την πήρε το όπλο του εχθρού και απαλά έσπασε ό, τι μπορεί να σπάσει. Τότε τράβηξε το διευθυντή για το χώρο κατάψυξης και γούρλωσε το εγώ κάτω από την καρέκλα, όπου κάθονταν οι φρουροί. Την γύρισε, άνοιξε γραφεία και побрызгал εσωτερικό, πάτωμα και οι τοίχοι κερί. Την χρησιμοποιούσε το τελευταίο μέρος, για να ανάψει φωτιά σε έναν κάδο. Την παράτησε τελευταίας στιγμής πετσέτες σε λακκούβες κεριών στην εγκατάσταση. Взметнулось φλόγα, раздуваемое сквозняком γύρω από την έξοδο εξαερισμού. Την έτρεξε έξω - ειλικρινά στη σφιγμένη γροθιά του, εξαφανίστηκε στην κοιλιακή χώρα.
  
  
  Ο διευθυντής με κάποιο τρόπο ήρθε στο μυαλό και αναπήδησε στα πόδια του, γεμάτη από την επιθυμία για εκδίκηση. Ου άρχισε η δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε ξαφνικά. Εγώ γροθιά χτύπησε στην άκρη το όπλο του ενός γύρω από τους φρουρούς, που την κλείσω για τη ζώνη. Αυτό με έσωσε. Και πάλι εκπνέεται, προτού να μπορέσει να κλείσεις την πόρτα, αλλιώς θα καεί ζωντανός. Της λύθηκε και του επιτέθηκε. Η φωτιά έχει ήδη έγλειψε το παλτό μου.
  
  
  Έμοιαζε με ένα γορίλα. Όρμησε πάνω μου, κατάρα στα ισπανικά. Την έπιασα εγώ τη συνήθη дзюдоистской λαβή, σκληρή χέρι. Το αριστερό μου χέρι κρατούσα το κολάρο εγώ το παλτό, το δεξί — εγώ το πουκάμισο. Αυτός ψέλλισε. Το κοίλο με το δεξί πόδι εγώ το δεξί χαβιάρι και τον χτύπησα εγώ με το πόδι σας. Αυτός μετακινήθηκε στο πλάι και άρχισε να πέφτει. Την βοήθησε λίγο ονε.
  
  
  Έξαλλος από την οργή και το μίσος, είναι царапал μου, ακόμα και όταν έπεφτε. Εγώ παπούτσια πιάστηκε για το όριο ημέρα του θαλάμου ψύξης. Κουνώντας τα χέρια, έπεσε στην πλάτη του σε ένα καίγοντας κερί. Κάθε κίνηση раздувало φλόγα ακόμα περισσότερο. Σηκώθηκε στα τέσσερα. Με σκυμμένο το κεφάλι, φώναξε με αγωνία. Όπως το ανθρώπινο φανός, κάηκε μπροστά στα μάτια μου. Δεν την ονε θα μπορούσε να βοηθήσει και έκλεισε την πόρτα. Εγώ κραυγές δεν ακούστηκε, και η φωτιά δεν θα ανακαλυφθεί. Τελικά, θα μπορούσε να πάρει μια βαθιά ανάσα. Της χρειάζεται απεγνωσμένα σε αυτό. Σταδιακά ήρθε ότι είμαι πολύ πληγωμένος. Η πληγή στον ώμο μου και πάλι εκεί έξω; μάλλον, όταν της επιτέθηκε την ασφάλεια. Οσφυαλγία πονάει διαπέρασε το χέρι μου. Την προσπάθησα να κουνήσω τα δάχτυλα του αριστερού χεριού. Τώρα θα μπορούσε να χάσει τις αισθήσεις του ή να συνεχίσει να ενεργεί; Το συνέχισε. Εντελώς побелев, θα τυλίγεται, βγήκε από το δωμάτιο πίσω στην κουζίνα και σε μια θέση.
  
  
  Odin γύρω από τους άνδρες χτύπησε την πόρτα ένα ντουλάπι λινού και δυνατά φώναξε για βοήθεια. Την σταμάτησε και χτύπησε την πόρτα. — Κύριε;
  
  
  "Εσύ! Το!
  
  
  "Αν θέλετε να την πυροβόλησαν σας μέσα από αυτό το πόρτα σφαίρες, τότε, συνεχίστε δυνατά ee κλωτσήσει".
  
  
  Για μια στιγμή έγινε σιωπή. Στη συνέχεια, είπε: "δεν Θα μιλάω, φίλε".
  
  
  "Bueno ".
  
  
  Όταν επέστρεψε το διάδρομο, που οδηγεί στη σκηνή, την είδε δύο άνδρες, που κούρνιαζαν στο σαλόνι, στέκεται στην είσοδο του Ελ - Коюнтура . Είναι stomped από τα πόδια σας και καθησυχαστικά κουδούνι. Όταν έφτασε φτερά, το κατάλαβα γιατί. Η ταμάρα φορώντας το κιλοτάκι της. Πώς θα μπορούσε να κρατήσει τόσο πολύ, θα έπρεπε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του χορού.
  
  
  Combos έχουν εξαντληθεί. Είναι στην εκατοστή φορά έπαιξαν το ρεφρέν, αλλά ο ρυθμός ήταν ακόμα ισχυρή, και η Ταμάρα πλήρως εκμεταλλεύτηκα.
  
  
  Τα βήματα στριπτιζέζ είναι качалась προς τα επάνω και προς τα κάτω, κουνώντας τους γοφούς της και λικνίζοντας γυμνά στήθη. Πλήθος зааплодировала στο σήμα έγκρισης, αν και μερικές γυναίκες, φάνηκε, ήταν κοντά στο σοκ. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα προς την τρεμουλιαστή θηλές. Τα μάτια της ήταν ανήσυχο βλέμμα... μέχρι που με είδε. Το πρόσωπό της ελάμπρυνε. Έδωσε γεια σου σημάδι να βιαστείς. Είναι διακριτικά κούνησε το κεφάλι και άρχισε τα κέρδη σας.
  
  
  Και τι φινάλε!
  
  
  Η ομάδα θα ξεκινήσει και πάλι να παίξει τον ήχο κλήσης. Η ταμάρα πήρα τις πρώτες χορδές, και έσκυψε για να σηκώσει το σεντόνι και το σουτιέν. Έδωσε σε όλους μια όμορφη ματιά σε προκλητικά πλούσια στρογγυλή στρογγυλάδα τους γλουτούς. Το κοινό ήταν πολύ αισθητή στενό νάιλον γραμμή ee εσώρουχα μεταξύ στερεά γοφούς, το οποίο κάνει για μια στιγμή χαλαρώνει, όταν έσκυψε προς τα εμπρός. Εσώρουχα προκλητικά γλίστρησε κάτω από την ee κώλο και έμειναν εκεί, όταν σηκώθηκε και μου έφερε ένα σεντόνι και το σουτιέν.
  
  
  — Μεγάλη Θεέ μου, — прошипела είναι. — Νόμιζα πως ποτέ δεν θα ερχόσουν.
  
  
  "Σταματήστε αυτό μάλλον," μου απάντησε.
  
  
  Την είδα να είναι протанцевала πίσω στη σκηνή. Την покачивающиеся γλουτούς συνιστούσε ένα ευχάριστο θέαμα. Οι άγιοι είναι τρελοί. Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι γυναίκες, αλλά και κάποιοι γύρω τους φαίνονται σαν να ποτέ δεν ανακάμψει από αυτό. Τα αιμοφόρα αγγεία άνδρες лопались. Ποτά πίνουν πιο γρήγορα από ό, τι успевали να φέρει σερβιτόροι. Για πρώτη φορά στη ζωή μου στα μαύρα είδαν μαλακή ομορφιά των παρόντων γυναικεία ανατροπές και упивались αυτήν. Στο τέλος, ήρθαν αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου, Αρμαγεδδώνα και, ίσως, το Δεύτερο Φαινόμενο ταυτόχρονα. Και αν έπρεπε να πεθάνει, ότι ήταν ένας τρόπος να πω αντίο!
  
  
  Ακούστηκε ободряющий κραυγή. Η ταμάρα άρχισε να φτιάχνει τα εσώρουχα. Η ομάδα αισθάνθηκε ότι πλησιάζει η κορύφωση και βύθισε στο запомненную μελωδία. Της και κοίταξε πάνω από το φαλακρός τιμή δεξιοτήτων επίθεση και προσευχήθηκε για να χοντρή δρύινα πόρτα του θαλάμου ψύξης, τήρησε φωτιά και να φρουρός μέσα στην ντουλάπα ακόμα έτρεμε από φόβο. Η ταμάρα τράβηξε σφιχτό λαστιχάκι εσώρουχα. Θεέ μου, γιατί δεν βιαζόμουν; Παρακάτω. Μαλακά σγουρά μαλλιά ορατά. Περισσότερο θόρυβο και φωνές!
  
  
  Την σκούπισε χοντρές σταγόνες τράπεζα από το μέτωπό του και τρίβονται ноющее ώμο. Εσώρουχα αργά υποβιβαστεί με το πόδι της. Εκείνη σπρώχνει ih και στράφηκε προς το μέρος του. Εκείνη έσκυψε για να σηκώσει το δικό του εγώ. Τα πόδια, κρατώντας τους γλουτούς, έδειξε στους άντρες αυτό που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.
  
  
  Πλήθος γκρίνια.
  
  
  Combo взревело.
  
  
  Η ταμάρα έτρεξε τις σκηνές ειλικρινής στα χέρια μου.
  
  
  Ήταν πολύ χειροκρότημα, αλλά δεν ήταν αρκετό χρόνο για να επανέλθει. Το τυλιγμένο στο παλτό του και είπε ότι nach θα είναι αρκετό χρόνο για να ντυθώ και μετά να πάμε γύρω από το ξενοδοχείο. Δεν стесненная τα ρούχα της, έτρεξε πίσω μου κάτω από το διάδρομο στο κεντρικό σαλόνι.
  
  
  — - Νικ, — выдохнула είναι — τι συνέβη;
  
  
  — Αυτό δεν έχει σημασία, είπα.
  
  
  'Αλλά ...'
  
  
  "Τρία κανάλια καταστραφεί, μόνος του. Το να σας πω λεπτομέρειες αργότερα.
  
  
  Τρέξαμε γύρω από το ξενοδοχείο. Και αυτό ήταν πιο εύκολο από ότι νόμιζα. Για μια στιγμή έμειναν στον πάγκο, και, όπως το υποψιάστηκα, στο ράφι κάτω από τον πάγκο ήταν ο ασύρματος. Της φώναξε εγώ και рычащим τόνο ψευδο-διευθυντής διέταξε τους ανθρώπους σε "фиате" μπροστά από το κτίριο κάνουν στην άκρη και να χάσετε το "αμάξι". Ένα μικρό φτηνό μικρόφωνο έκρυψε την αλλαγή της φωνής και των ρευματισμών ήταν σύντομη : "Si, señor!" Στο τέλος του διαδρόμου, μέσα από την μπροστινή πόρτα, θα запрыгнули σε ένα παλιό αυτοκίνητο και επανέφεραν την.
  
  
  "Φίατ" με την ασφάλεια στάθηκε πίσω από το δρόμο. Όταν η Ταμάρα είδα ότι θα πετύχουμε, είναι φιλικές κούνησε μας δύο άντρες, όταν περάσαμε από mimmo. Είναι χαλαρή θέσει εκ νέου σε σάπιο καναπέ και άρχισε να γελάει. Αυτό ήταν το υστερικό γέλιο ανακούφισης. Από την αναπνοή, φώναξε: "Ω, έχετε δει αυτούς τους δύο άντρες;"
  
  
  'Που; Σε αυτό το "фиате";
  
  
  "Όχι, ο Νικ, καλύτερα τους δύο στο σαλόνι!" Άρχισε να γελά ακόμη περισσότερο. Είναι με μια τέτοια έκπληξη κοίταζαν, όταν τρέξαμε mimmo τους. "Αχ, αυτή η έκφραση στο ih πρόσωπά τους!" Η Tamara ήταν κρίσεις του γέλιου. — Πραγματικά ήταν τόσο καλή;
  
  
  "Ναι, θα ήταν μια χαρά."
  
  
  "Αλήθεια;"
  
  
  "Αρκετά καλός για να με κάνει να ζηλέψει τρελά".
  
  
  Η ταμάρα λίγο ηρεμήσει και захихикала, μέχρι την πάλευε με το τιμόνι "buick" και οδήγησα προς το αεροπλάνο. Όταν άρχισε να ντύνεται; το γέλιο σταμάτησε, και στο άλλο άκρο Пунтаренаса είπε χαμηλές, διστακτική φωνή: — Νικ, ο καιρός. Αλλάζει.'
  
  
  Στην πραγματικότητα. Το χιόνι τώρα κάλυπτε бурлящим στροβιλισμού. Κάποτε λαμπρό ανακλαστικό ουρανός σκοτείνιασε, και μέσα από το βουητό υπερφόρτωση του κινητήρα άνεμος howled, σαν ένα πληγωμένο φάντασμα. Τα δέντρα, τα βράχια και το μόνο που μπορεί να κινηθεί, летело γύρω μας воющим τον τυφώνα. Hailstones рикошетили από πόρτες και παράθυρα. Βρεθήκαμε στον κόσμο, обезумевшем από τη δράση του τρελού.
  
  
  — Απενεργοποίηση του πομπού στο ξενοδοχείο προκάλεσε χιονοθύελλα, — πείσμα είπα.
  
  
  — Και θα είναι ακόμα χειρότερα, — ψιθύρισε η Ταμάρα.
  
  
  "Ναι, μέχρι να καταστρέψουμε την τελευταία συσκευή αποστολής σημάτων στον Παναμά".
  
  
  Γύρισε σε μένα побелевшей, σαν το χιόνι έξω. — Αλλά, Νικ, ρώτησε με καθαρή φρίκη. 'Πρέπει να είναι ικανό να το κάνει, έτσι δεν είναι;
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  
  
  Σύμφωνα με αυτό το χάρτη, το Νησί Сангре ήταν περίπου шестистах χιλιόμετρα από Пунтаренаса. Αλλά αν ήμασταν αρκετά τρελός για να πετάξει σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, δεν θα ήταν τόσο τρελός, ώστε να σπεύσει στο αποκαλυπτικό εκεί. Ανεβαίνοντας στον αέρα, πετάξαμε σε ένα ευρύ τόξο πάνω από τον ειρηνικό ωκεανό. Αυτό έκανε πτήση σχεδόν διακόσια μίλια μακριά και, ίσως, ακόμα 150 μίλια από τις συνεχείς ανατροπές της. Πετάξαμε πάνω από τον κόλπο Chiriqui με το πιο μεγάλο νησί Coiba, σωφρονιστική αποικία. Στη συνέχεια κάναμε τον κύκλο χερσόνησο Азуаро και πλησίασε Панамскому κόλπο πλάτος 150 μίλια. Το μονοπάτι ήταν Παναμά κόλπο με την Πόλη του Παναμά και Μπαλμπόα.
  
  
  Όλο αυτό το διάστημα αεροπλάνο μόνο που έκανε, ότι раскачивался και пикировал. Εμείς με την ταμάρα έλασης από τη μία πλευρά στην άλλη, εδώ και εκεί. Εμείς ποτέ δεν κάθονταν στη θέση του. Μόνο τις ζώνες ασφαλείας μας κρατούσαν στη θέση του. Μία ώθηση ακολούθησε τους άλλους. Η άτρακτος γκρίνια και creaked, φτερά, φαινόταν να μπορούσε να σπάσει ανά πάσα στιγμή. Κάθε φορά, όταν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην αεροπορική δωμάτια, την ударялся ταχ κάτι σκληρό ώμο και βιώσει βασανιστικό πόνο. Πριν μας φύγει η Ταμάρα μόλις διόρθωσε την πληγή και καρτών επίδεσμο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το αίμα συνέχιζε να τρέχει, γύρω από τον ώμο μου, και γονιμοποίηση το πουκάμισο μου.
  
  
  Φώναξε. — Ποιες είναι οι συντεταγμένες του νησιού, Νικ;
  
  
  — Δεν είναι ακόμα εκεί — перекричал το θόρυβο. - "Πρώτα στον Παναμά Σίτι".
  
  
  'Γιατί; το νησί Сангре στην αίθουσα αρχιπέλαγος de-las-Перлас , το οποίο στην αίθουσα ανατολικά και όχι προς τα βόρεια.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι σε συμφωνία. Το αρχιπέλαγος σημαίνει "θάλασσα πολλά νησιά", και σε αυτή την περίπτωση αναφέρεται περίπου σε αριθμούς ογδόντα ένα μικρό "жемчужинам" στην άλλη πλευρά του κόλπου. Το επισήμανε σε μια ανοιχτή κάρτα. "Το στόχο σας σε αυτή την σούπα μέχρι να βρεις και συσκευές που ήδη δεν μπορείς να εμπιστευτείς. Χρειαζόμαστε ένα ορόσημο, για να μπορέσουμε να βρείτε ένα μικρό νησί σε αυτή την ομάδα. Η πόλη στην αίθουσα μόλις εξήντα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αρχιπελάγους. Από εδώ μπορούμε ποιον προορισμό.
  
  
  Μετά Тегусигальпы και Пунтаренаса της, πίστευα ότι αρκετά ξεπερασμένο εναντίον άγρια και ανελέητη καταστροφή που παρήγαγε ο συνταγματάρχης Зембла. Αλλά στην Πόλη του Παναμά ήταν αφάνταστος καταστροφή. Αυτό είναι ένα γύρω από τις αγαπημένες μου πόλεις, με πολλές ζεστές αναμνήσεις. Μου вспомнился βράδυ με μια όμορφη γυναίκα στο διαμέρισμά της, στους πρόποδες του βουνού Анкон και το ξύπνημα κάτω από το κουδούνισμα обветренных καμπάνες του καθεδρικού κοντά σε Avenida-Κεντρική. Όταν πετούσαμε πάνω από την πόλη, την παρατήρησε υπολείμματα τον καθεδρικό ναό, το παλιό Ανάκτορο της κυβέρνησης, όμορφο Εθνικό θέατρο, τη λεωφόρο Malecon και boulevard Боведас με την παλιά υπόγεια φυλακή. Όλα, πραγματικά όλα ήταν σπασμένο και κατεστραμμένο, σπασμένα και διακοπεί βίαια με μαστίγια нечеловеческой καταιγίδες. Η πόλη με πληθυσμό 300 000 άτομα έπαψε να υπάρχει και να μετατραπεί σε μια τόσο τεράστια ερείπια, όπως και η παλιά πόλη σε εννέα χιλιόμετρα από αυτόν, διαγράφονται από το πρόσωπο της γης το 1671 корсаром Χένρι Μόργκαν.
  
  
  Το balboa, το λιμάνι-Περιοχή μάγχης, κι ήταν пустырем. Με το ύψος μας εμείς δεν θα μπορούσε να δει τις πύλες Miraflores δέκα χιλιόμετρα από την ακτή. Δύο από τους κορυφαίους του καναλιού ήταν πλήρως καλυμμένα. Μερικά φορτηγά πλοία και δεξαμενόπλοια κολλήσει σε δύο από τις μεγαλύτερες στον κόσμο πάγο τομείς, κάθε πλάτος σχεδόν διακόσια μέτρα και βάθος δεκαπέντε μέτρων. Τερατώδες άνεμος σάρωσε από τα κανάλια. Τίποτα δεν δείχνει ότι στην άλλη πλευρά του ισθμού, τα πράγματα είναι καλύτερα.
  
  
  Την βράζει από οργή για ό, τι Зембла έκανε με αυτό το κάποτε εύφορη και πλούσια γη.
  
  
  — Γύρνα, — γάβγιζε της Tamara. Το διασκεδάζεις. - 'Νοτιο-ανατολικά έως Ислы Сангре . _
  
  
  — Πιστεύεις ότι Зембла εκεί;
  
  
  "Θα ήθελα να τονίσω το ελπίζω", είπε, αφήνοντας την τελευταία πικρή ματιά για το στριφο-γυριστή λευκό τοπίο. "Αν την βρω εγώ, το νησί θα γεμίσει με το αίμα του εγώ, σου το υπόσχομαι".
  
  
  Κύρια νησιά: San Miguel, Σαν Χοσέ και ο Πέντρο Γκονζάλες ήταν εύκολο να βρεθεί, αλλά το τελευταίο καταφύγιο Земблы ήταν το μόνο μωρό στο χάρτη, και τίποτα περισσότερο στην πραγματικότητα. Ήταν ένα σύμπλεγμα βράχων, προεξέχουν γύρω από το νερό κάτω από ένα παχύ πέπλο χιονιού, την πόλη και τον αφρό της θάλασσας, περιβάλλεται από μια αμμώδη παραλία. Όπως περάσαμε από πάνω του, "Сессна" металась και качалась σε αντίξοες ροή αέρα. Η ταμάρα πάλεψε με румпелем, μέχρι την ήθελε μέρος για προσγείωση.
  
  
  "Νομίζω ότι πρέπει να προσγειωθεί στην ακτή. Ακόμη και το πέτρινο κατσίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στα πόδια τους σε αυτά τα βράχια".
  
  
  — Τι είναι αυτό εκεί; — ρώτησε, δείχνοντας προς τα αριστερά.
  
  
  Είναι λυγισμένο το αεροπλάνο υπό γωνία ογδόντα μοιρών για την πάρα πολύ θα μπορούσε να του ρίξετε μια ματιά. Μέσα από την πόλη, παρόμοια με пулеметные σφαιρών, θα μπορούσε να δει αδύναμη λάμψη ορισμένα παλιά κτίρια. Ήταν συγκεντρωμένα στην παλιά ήθη гасиенды γύρω από μια αυλή. Όλα αυτά μιαν πέτρινος τοίχος трехдюймовой πάχους με βαριά πύλη με ατσάλινα δοκάρια. Τουλάχιστον, πριν ih tak έφτιαξε, και δεν υπήρχε λόγος να πιστεύουμε ότι οι τοίχοι δεν ήταν το ίδιο χοντρά και ανθεκτικά. Φαίνεται, Зембле αρέσει τα απλά πράγματα, ειδικά όταν επρόκειτο άμυνας ή διαφυγής.
  
  
  — Είναι εδώ, είπα. Το χέρι μου πιέζεται το χέρι της ταμάρα. 'Κοίτα! Εγώ ελικόπτερο αγκυροβολημένο στην αυλή.
  
  
  "Το καταλαβαίνω. Αλλά αν αφήσεις εσύ τώρα το χέρι μου; Θα προτιμούσα να μην πέσει ειλικρινής εγώ στέγη. Άσε το χέρι μου και να βρεις ένα μέρος για να προσγειωθεί, εντάξει;
  
  
  Την χαρά χαμογέλασε ε. Τέλος, εντοπίσαμε Земблу εγώ σε περιοδικά. Μου χαμόγελο σιγά-σιγά εξαφανίστηκε, όταν κατάλαβε ότι πουθενά στην περίμετρο κατάλληλο μαξιλάρι για την προσγείωση. Οι δύο και ο πωλητής της δαντέλας Ραμόν Батук έχτισε τη гасиенду στην κορυφή γύρω από το λόφο. Από την κύρια πύλη μονοπάτι οδήγησε κάτω από τους βράχους στο эллингу σε ένα φυσικό όρμο. Ο λόφος ήταν σχετικά ολισθηρό, αλλά πολύ δροσερό. Το υπόλοιπο μέρος του νησιού ήταν είτε πολύ άνιση, είτε βρώμικος φραγκοσυκιές корявым кустарником.
  
  
  — Αυτό πρέπει να είναι μια παραλία, — είπε απειλητικά την ει.
  
  
  "Λίγο πριν εξαιρετικό κομμάτι της παραλίας που φαίνεται ακόμα αρκετά καλά", μου απάντησε, επιδίωξη χείλη του. Είναι και πάλι λυγισμένο "Сессну", και το πέταξε σε ένα μικρό τμήμα продуваемого ανέμους ακτή. "Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, Νικ, και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε κοντά στο σπίτι".
  
  
  "Ποιος νοιάζεται για μια μικρή βόλτα; Ελπίζω να μπορέσουμε να πάει, όταν προσγειωθούμε.
  
  
  Το αεροσκάφος βούτηξε προς τα κάτω. Αέρας κόλλησε το εγώ και ούρλιαζαν από μέταλλο. Άμμος вздулся γύρω από τους τροχούς. Μέρος του αεροπλάνου έτριζαν, σαν να ih ξαφνικά παραλύσει. Η ταμάρα πάλεψε με сопротивляющимся румпелем. "Έχουμε στην Ελλάδα έχουμε ένα ρητό", — выпалила είναι, με διαλείμματα. "Κράτα γερά το τιμόνι σε μια τέτοια κατάσταση!"
  
  
  Βρεθούμε σε κενό αέρος, προς τα κάτω. "Сессна" έτρεμε, качалась και γλίστρησε κατά μήκος της ακτής στο γκρίζο αμμώδη βροχή πρησμένη άμμου. Μπροστά μας σε όλη την άμμο κολλήσει οξεία πέτρινες κορυφές. Στα αριστερά βρισκόταν ο άξονας γύρω από τις νέες πέτρες και ογκόλιθους, και στα δεξιά απειλητική τοίχος το surf. Το αεροπλάνο έπεσε κάτω.
  
  
  Της φώναξα. - "Επάνω! Επάνω!' Η κραυγή μου ήταν αντανακλαστικό, έτσι όπως ήξερα ότι η Ταμάρα κάνει ό, τι μπορεί για να αυξήσει τη μύτη. Παραλία πλησίαζε με καταστροφικό ρυθμό. Μύτη χωμένος στην άμμο. Протяжное σφύριγμα και, στη συνέχεια, βροντερή βαμβάκι. Μας развернуло, подкосы φτερά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, και βίδα διαμορφώθηκε πάνω από τον κινητήρα, τη μέση засыпанным άμμο. Ο πολ σηκώθηκε και πέταξε μας στην ταράτσα, σαν ένα σωρό από ανθρώπινα χέρια και το πόδι. Το αεροπλάνο παραλίγο να μεταφερθεί, και στη συνέχεια κατέρρευσε ουρά επάνω σε παγωμένα κύματα. Το αλμυρό νερό πιτσιλίσει μας υποχώρησαν. Ήμασταν παραλύσουν, αλλά βρισκόταν στη θέση του. Το αεροπλάνο μπρος πίσω στο surf. Συγκλόνισε με τα κύματα. Η ταμάρα κούνησε το κεφάλι της, τη σήκωσε και την κοίταξε σπασμένα παράθυρα στην παραλία. Вздрогнув, την αναστέναξε βαθιά και шталь να μελετήσει την άμμο και το surf από κάτω μας. "Ψήφος που μου αρέσει σε αυτές τις εμπορικές πτήσεις, — είπε με ένα μικρό χαμόγελο. "Είσαι πάντα απαλά σκούπισμα".
  
  
  "Μην γελάς μαζί μου για πάντα!" — είπε με δάκρυα στα μάτια. — Τα κατέστρεψα όλα, το ξέρω! Εμείς ποτέ δεν θα σηκώσουμε εγώ στον αέρα!
  
  
  "Μάλλον, αλλιώς δεν έγινε", είπα. "Η άμμος είναι πολύ μαλακό, και ο άνεμος θα μπορούσε να χτυπήσει με το πόδι".
  
  
  — Αλλά τι θα κάνουμε τώρα;
  
  
  'Τι να κάνω;' Την άρπαξε από πίσω μου ψάθινο καλάθι, στο οποίο κάποτε ήταν eda. Τώρα στα πρότυπα της nen ήταν Makarov πιστόλι Tamara, vintage όπλο δρ Мендосы, αυτόματο περίστροφο Pepe 22 χιλιοστών, καθώς και περίστροφα, δύο φύλακες και διευθυντή. Της έδωσε Tamara ee όπλο και το όπλο του Πέπε, ενώ οι υπόλοιποι έβαλε πιστόλια στις τσέπες. 'Τι να κάνω;' — επανάληψη της. — Λοιπόν, πάμε μια βόλτα. Ας το κάνουμε!'
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 13
  
  
  
  
  Με τα πόδια θα μπει mimmo ύπουλη λόφους κάτω από воющим και πιπέρι ουρανό. Вьюга ακόμα καλέσει τη δύναμη. Το σκοτάδι γινόταν όλο και πιο σκληρό. Μερικές αγκάθι των δέντρων από τον αέρα заскрипели. Συνεχώς πέτρες. Σημείο высасывал αέρα γύρω από τους πνεύμονές μας, όταν τρέχαμε εναντίον του. Θα задыхались, όπως αυτοί, και μερικές φορές δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Καταιγίδα τώρα φαινόταν στερεά μάζα, σκληρή, αδυσώπητη και δολοφονικές. Το πρόσωπο Tamara ήταν πλημμυρισμένη με αίμα από την πτώση sado. Το ήξερα ότι δεν φαίνομαι ценымногие καλύτερα. Πόνος στον ώμο εξαντλημένη από τη με. Δεν ήταν απλά ανοιχτήρι σάρκα, πόνος διαπέρασε την ψυχή μου, και τα οστά μου. Την ασχολήθηκα με αυτό και με τους σκληρούς με τα δάχτυλά σας. Παλέψαμε και πεισματικά шатались, υποστηρίζοντας ο ένας από τον άλλον.
  
  
  Έχει περάσει μισή ώρα, ένα τέταρτο της ώρας, και άλλη μισή ώρα. Τελικά έχουμε φτάσει σε ένα λόφο. Είμαστε κοίταζαν στο παχύ ανθεκτικό τοίχο гасиенды σε εκατό μέτρα από εμάς. Βάζουν κάτω από ένα παχύ στρώμα χιονιού. Αν υπήρχαν ζώνες της ήταν σχεδόν σίγουρος για αυτούς που δεν στέκονται στην γκρίνια. Είναι συσσώρευσε σε αμφιβολία κάλυψη τοίχων. Αυτό είναι μόλις και μετά βίας διακρίνεται παρέλαση κουνάμε ένστολους, прилипшей σε παγωμένες οργανισμούς.
  
  
  — Перелезем μέσα από τον τοίχο, είπα. "Δύο ή τρεις πύλες θα είναι πάρα πολύ πρέπει να φυλάσσονται".
  
  
  Η ταμάρα με ανατριχιάζει κούνησε το κεφάλι της. — Δεν μπορούμε, Νικ!
  
  
  - Επίσης, δεν μπορεί να σταθεί στη θέση του.
  
  
  Αρχίσαμε να ανέβει στο λόφο πίσω από το гасиенды, ανοιχτά μπροστά από την κύρια είσοδο. Κατά κάποιο τρόπο, τώρα ήταν πιο δύσκολο να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Τα εμπόδια είναι λιγότεροι, αλλά η γυμνή επιφάνεια του λόφου είναι γυαλισμένες από τον άνεμο και μετατράπηκε σε ολισθηρό παγωμένη πλαγιά. Πρώτη έπεσε η Ταμάρα, και έπρεπε να την υποστηρίξει. Μετά την έχασα την ισορροπία μου. Η ταμάρα ξενοδοχεία βοηθήσει, και ξαφνικά εμείς οι δύο πάτο προς τα κάτω, απειλητικά αρπάζοντας τα χέρια. Η αντοχή πέθανε, αλλά πάλι στράφηκαν γύρω από τις στάχτες του. Η ζωή φαινόταν λιγότερο πολύτιμα από τη ζεστασιά και την ηρεμία, που θα φέρει ο θάνατος και η ζωή θριαμβεύει.
  
  
  Στον επάνω όροφο έχουμε εξαντληθεί οι κάτω από το καταφύγιο του τοίχου. Ήταν μεγάλη. Τοιχοποιία έχει φθαρεί, και μεταξύ φυσικές πέτρες ήταν μεγάλες, όπως είπαν. Κατά μέσο όρο, ήταν τρία και μισό μέτρο σε ύψος. Την κοίταξε προσεκτικά προς τα πάνω και παρατήρησε σημείο στήριξης για το πόδι, και τα χέρια σε διάφορα σημεία. — Ακολούθησέ με, όταν είμαι πάνω, — είπε η Tamara.
  
  
  — Όταν είσαι πάνω; Έχετε κατά νου, αν το κάνετε αυτό!
  
  
  — Όταν είμαι πάνω, η Ταμάρα, — σταθερά είπα. Δεν το σκέφτομαι για την αλήθεια στα λόγια. — Και περίμενε για ένα σημάδι. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι ζώνες.
  
  
  Την άρχισε επικίνδυνη αναρρίχηση σε έναν παλαιό τοίχο. Έπρεπε να βγάλω τα προστατευτικά γάντια, για να τα δάχτυλά σας καλύτερα να μείνετε σε λείες πέτρες. Το κρύο διαπέρασε την ψυχή μου. Της, αισθάνθηκε τα χέρια μου напряглись. Το αίμα και τους μυς είναι παγωμένα. Πέτρα κατέρρευσε κάτω από το βάρος του ποδιού μου. Της τρίφτηκε στο βογγητό, και άκουσα μια μικρή κραυγή τρόμου Tamara. Για μια στιγμή μου φάνηκε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Μετά την, θυμήθηκα πόσο κοντά ήταν Зембла, και αυτή η σκέψη αφού μου. Την προσοχή groped ένα σημείο στήριξης. Την βρήκα sl. Σπιθαμή προς σπιθαμή το σηκώνεις προς τα πάνω.
  
  
  Τελευταία προσπάθεια έφερε μέσα από άκρη σε μια πλατιά επίπεδη κορυφή. Κοφτερά σαν ξυράφι θραύσματα γυαλιού ήταν ρίξετε σε όλο το μήκος, αλλά το χιόνι και τον πάγο μειώνουν την ih αποτέλεσμα. Στην delle, με βοήθησαν να μείνω στην ολισθηρή επιφάνεια.
  
  
  Ήδη έτοιμος χειρονομία να φωνάξω την ταμάρα να με ακολουθήσουν, όταν είδε τον ζώνης. Ήταν укутан, και σκύβοντας το κεφάλι του, βαθιά με τα χέρια στις τσέπες, σιγά-σιγά περπάτησε πέρα δώθε μεταξύ του τοίχου και το πλησιέστερο κτίριο. Με το δεξί του μπράτσο κρεμόταν αυτόματο τουφέκι. Ήρθε στον τόπο, όπου βρισκόταν σε βογκητά. Την κοίταξε την ταμάρα, για να την προειδοποιήσω. Δεν ήταν δική μου ομάδα και ήδη лезла για μένα! Ζώνη πλησίασε γλείφει. Αρκετά κοντά για να το ακούσει, αν συμβεί κάτι. Την κράτησε την ανάσα του.
  
  
  Η ταμάρα έχασε την ισορροπία της και έπεσε. Αυτή εξέδωσε μια τρομαγμένη κραυγή. Δεν είναι πολύ, λίγο πιο δυνατά ακούσια πνοή, αλλά αρκετά δυνατά. Ζώνη αμέσως με περιέργεια σήκωσε τα μάτια και με είδε. Την πήδηξε.
  
  
  Ο άνδρας ήξερε το χρέος και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αργά! Είναι ακόμα σήκωνε το τουφέκι του, όταν τον άφησα εγώ στην άκρη, προσγειώνοντας από πάνω του, τα γόνατα ονε στη ζωή. Της άρπαξε το όπλο από το εγώ χέρι, γύρισε και χτύπησε. Η άκρη βρέθηκε ονε στο λαιμό στο πλάι. Εκείνος αναστέναξε και πάγωσε. Εγώ ο στόχος ήταν κάτω από την αφύσικη γωνία με το σώμα.
  
  
  'Νικ!' — ψιθύρισε πάνω. Την σήκωσε τα μάτια και είδε την ταμάρα, κάθεται σε βογκητά.
  
  
  "Δεν μπορούσα να περιμένω. την...'
  
  
  — Δεν έχει σημασία — прошипел εγώ. 'Πήδα.'
  
  
  — Θα πιάσεις εμένα;
  
  
  "Πάντα γλυκιά μου".
  
  
  Της έβαλε το όπλο στο бездыханного ζώνης και άπλωσε τα χέρια. Έπεσε. Την έπιασε ee. Επίσης, αν και δεν ήταν μαλακά αγκαλιά, ήταν πολύ ωραίο. Εκείνη έσκυψε προς εμένα και με φίλησε στο λαιμό. 'Και τώρα τι;' — ήσυχα ρώτησε.
  
  
  "Το κεντρικό κτίριο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα βρούμε εκεί Земблу και εγώ τελευταία συσκευή αποστολής σημάτων δύναμης του πεδίου. Θα πρέπει να καταστρέψει ih δύο.
  
  
  — Ω, αυτό είναι όλο; — είπε με саркастическим απόχρωση. Κάλτσα παπουτσιών έσπρωξε κατάκοιτος ζώνης. "Πόσο ih θα είναι μεταξύ μας και Земблой?"
  
  
  'Δεν ξέρω. Νομίζω, πάρα πολύ.
  
  
  "Ναι. Και πρέπει να μας βρει, και στη συνέχεια να σκοτώσει ή να μην αρχίσει, μέχρι να παγώσουμε. Κολλήσαμε τώρα, όταν είμαστε πίσω από τον τοίχο. Είναι λίγοι οι σφαίρες, που έχουμε λίγα πράγματα να αλλάξουν. Έχετε κι άλλες τέτοιες καλές ιδέες; Την άκουγε σιωπηλά. Προσπάθησε να κρύψει το φόβο στους цинизмом. Είναι εντελώς φυσική αντίδραση. Αυτός που δεν φοβάται για καλό λόγο, είναι ηλίθιος. Η ταμάρα ήταν μια γυναίκα σκληρή, πρακτικό, τολμηρή και δεν είναι καθόλου ηλίθια.
  
  
  — Δεν ξέρω, — ομολόγησε εγώ. "Μπορούμε μόνο να κάνουμε το καλύτερό σας και να ελπίζουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι υπάκουα. "Και μετά το πώς θα τελειώσει, ο Νικ, ο προσπαθήσω να πω κάτι ωραίο".
  
  
  — Θα φωνάξω για βοήθεια, — είπε με ένα χαμόγελο. Στη σκιά των κτιρίων τρυπώσαμε στο πίσω μέρος του гасиенды. Την προτίμησε πώλησης ζώνης, μέχρι που ανακάλυψα ότι έχει παγώσει το μηχανισμό. Της έβαλε το εγώ του και πήρε ένα από τα περίστροφα.
  
  
  Φτάσαμε μέχρι τη γωνία και σταμάτησε. Μπροστά μας ήταν η αυλή με το ελικόπτερο. Την γνωρίζει μακρύ στενό κεντρικό κτίριο, όπου ήλπιζε να βρει Земблу. Ήταν περισσότερο από ό, τι οι τσάντες κατασκευής, με την σκεπαστή βεράντα σε όλο το εγώ μήκος. Στο κέντρο υπήρχε μια πύλη, μέσω της οποίας τα αυτοκίνητα μπορούν να εισέρχονται στην κεντρική είσοδο.
  
  
  Βεράντα ήταν σκοτεινό και σχεδόν просматривалось μέσα από το πέπλο клубящегося χιόνι. Έχω την ισχυρή υποψία ότι κάπου αλλού πρέπει ζώνη. Ένα ή περισσότερα, τα νευρικά και παγωμένα, με покалыванием σε εγρήγορση. — Θα πάμε πιο μακρύ δρόμο, είπα. Τρέξαμε προς το πίσω μέρος του το επόμενο κτίριο. Την προτιμούσα να συνεχίσει να τρέχει, αλλά η προσοχή και η σιωπή ήταν καλά τα πράγματα. Σιγά-σιγά πάμε για άλλα. Σε αυτή την πλευρά гасиенды ήταν το δεύτερο κτίριο, παρόμοιο με το γκαράζ. Χωρίς προβλήματα φτάσαμε στο άλλο και τα δύο άκρα. Στα δεξιά ήταν ανοιχτό χώρο περίπου δέκα μέτρα. Πίσω του ήταν το κεντρικό κτίριο.
  
  
  Εμείς ήμασταν και άκουσαν προσεκτικά. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα και έτρεξαν στο πίσω μέρος του κεντρικού κτιρίου. Μπροστά μας τεντωμένο μακρά σειρά των παραθύρων με στριμμένα τα κάγκελα από σφυρήλατο σίδερο. Μονοτονία διέκοψαν δύο την ημέρα, делящие σειρά ривненской σε τρία μέρη. Πίσω τους ήταν η πύλη, και μία σειρά από παράθυρα, μερικά γύρω από την οποία ήταν έντονα φωτισμένο. Σύντομη булыжная ο δρόμος ήταν από την πύλη στο κέντρο στην μαζική κύρια πύλη. Κοντά σε πύλη καθόταν περίπτερων, напоминавшая τηλέφωνο-πώλησης. Περίπτερα αναμονής. Στενό άνοιγμα άναψε.
  
  
  'Η κατάρα. Πρέπει να διασχίσουν πρόσβαση στο δρόμο και θα φυλάσσεται.
  
  
  "Μπορεί να είναι, δεν θα πυροβολήσει σε μια γυναίκα", είπε η Ταμάρα.
  
  
  'Γιατί;'
  
  
  "Ίσως να είναι πρώτα θέλουν να κάνουν ερωτήσεις".
  
  
  "Η ταμάρα, αν νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις το δόλωμα..."
  
  
  Κάλλιστα θα μπορούσε να μιλήσει με τον τοίχο. Σκυφτός, γρήγορα πέρασε κάτω από τα παράθυρα. Την ακολούθησε, ελπίζοντας ότι δεν θα γίνει πάρα πολύ απερίσκεπτη. Είχα την αίσθηση, ότι πρώτα θα πρέπει να πυροβολούν και μετά κάνουν ερωτήσεις. Τρυπώσαμε mimmo πρώτη από τις δύο πόρτες και την επόμενη ομάδα παράθυρα. Η ταμάρα ήταν στο μισό μέτρο από μένα. Ήταν σίγουρος στις κινήσεις του, και ήξερε ότι δεν μπορώ να τη σταματήσω, δεν με κίνδυνο να προκαλέσει μια καυτή συζήτηση και πιθανή ανακάλυψη. Την αναζητούσα μια εναλλακτική λύση, αλλά δεν το βρήκα. Έχουμε φτάσει σε αρχή δεύτερη ημέρα και το επόμενο παράθυρο. Ξαφνικά τον άκουσα φωνές.
  
  
  'Σταμάτα!' — έντονα ψιθύρισε εκείνη. Μου ειδικά έκπληξη, σταμάτησε και σύρθηκε προς εμένα. Мигнула λάμπα. Περάσαμε έξω από το παράθυρο.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Зембла θυμωμένα περπάτησε πέρα δώθε. Δεν άκουσα τι είπε. Ωστόσο, χτυπούσε τη γροθιά του στο τραπέζι στη μέση του δωματίου. Η καρέκλα ήταν γεμάτο με τα ηλεκτρονικά στοιχεία, τις κρυσταλλολυχνίες, οροπέδια, паяльниками και πένσα. Πίσω από Земблы έχουν τα ίδια μεταλλικά γραφεία και επιτροπές, όπως και στο ναό των μάγια. Μόνο αυτά τα έχουν ανοιχτά. Τα κάγκελα αφαιρέθηκαν, και καλωδίωση σπαρταρούσε σαν παράξενη μόνιμες περμανάντ. Δεν ήταν δύσκολο να φανταστώ τι έκανε σε αυτό το δωμάτιο. Έχτισε ένα νέο κεντρικό σύστημα ελέγχου για τον θανατηφόρο συνωμοσία με σκοπό να κερδίσει την Κεντρική Αμερική και να δημιουργήσει ένα Τρίτο αυτοκρατορία των μάγια.
  
  
  Το σκέφτηκα, με χέμα μιλάει, όταν άρχισε το δεύτερο άτομο με худощавым усатым πρόσωπο πλησίασε και στάθηκε δίπλα του. Συνεργός Земблы φαινόταν ακόμα πιο χυδαίο και εν ψυχρώ, από οποιονδήποτε. Είναι εκτυλίχθηκε ένα πακέτο χαρτί με διαγράμματα. Οι δύο άνδρες ήταν τόσο απορροφημένοι συζήτηση τους σχεδιασμό, που θα τολμούσε να πλησιάσει λίγο γλείψιμο. Με την άκρη του ματιού του παρατήρησε ακόμη έξι άνδρες, δύο ένοπλους φρουρούς και τους τέσσερις τεχνικούς με λευκές ποδιές, πρέπει να εργάζονται για τη συναρμολόγηση. Η ταμάρα ερευνητικό κοίταξε.
  
  
  Στο ρευματισμό επεσήμανε την πόρτα πίσω μας. Την έσπρωξε απαλά το μάνταλο και έγειρε προς το χοντρό δέντρο. Η πόρτα δεν ήταν κλειστή. Μπήκαμε κρυφά μέσα και να ακούσει τις φωνές από το διπλανό δωμάτιο σε μια δροσερή αίθουσα.
  
  
  '...αμέσως να σκοτώσει!' — ακούστηκε οργισμένη догматический φωνή του συνταγματάρχη Земблы. "Αν δεν πάρω την κατάσταση υπό έλεγχο μέσα σε λίγες ώρες, η καταιγίδα είναι πολύ ισχυρή, για να ασχοληθεί με αυτό — ακόμα και για μένα! †
  
  
  "Μπορούμε να σταματήσουμε την εγκατάσταση" — πρότεινε ότι εγώ δευτερεύον.
  
  
  "Тохель, αυτή είναι η δουλειά του προδότη".
  
  
  "Όχι, κύριε. Κοιτάξτε στο τμήμα R εδώ. Οι τύποι απλά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία, για να συγκεντρώσει αυτό το τμήμα. Εγώ αδύνατο να χτιστεί μέσα σε λίγες ώρες, οπότε...
  
  
  "Τολμάς να με κηρύγματα από Секциям R! Ποιος δημιούργησε το θέμα; Σε όλα, έτσι δεν είναι; Θα βρούμε τρόπο να ενεργοποιήσετε ξανά την καλωδίωση. Και εγώ δεν θέλω να ακούσω από σένα пораженческие ομιλίας. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω το Тохеля, ακόμη και αν η βασιλεία μου για πάντα θα θάφτηκε κάτω από τον πάγο! Δεν ήταν δικό μου λάθος. Μια χαρά τα κατάφερα. Αν το Νικ Κάρτερ...
  
  
  Μια γενική γκρίνια θα δείξει, που απότομα κόβει прихвостень Земблы με το όνομα Тохель. — Είστε ακόμα πεπεισμένοι ότι αυτός είναι πίσω μας αποτυχία;
  
  
  "Προσωρινή αποτυχία, αλλά δεν είναι αποτυχία. Αλλά η συνεχής επιδείνωση του καιρού δείχνει ότι άλλοι σταθμοί δεν λειτουργούν. Ναι, την αυτοπεποίθηση, ότι ο Νικ Κάρτερ, κάτι που εφαρμόζεται σε αυτό το χέρι. Δεν ξέρω πώς έμαθε για ih τύχη, αλλά διαπίστωσε επίσης ο ναός των μάγια. Και ονε, κατάλληλο πάρε, έχει καταφέρει εγώ να καταστρέψει εντελώς.
  
  
  "Υπάρχουν αναφορές για μια γυναίκα..."
  
  
  Зембла χαμογέλασε περιφρονητικά. "Δώστε στον Κάρτερ ευκαιρία να γκόμενα στο ρυμουλκό και αναφέρεται σε αυτό το μυθιστόρημα, όπως σε παιχνίδια μπρούς σε σεξ-κλαμπ . Αλλά σε αυτή την καταιγίδα ποτέ δεν θα φτάσει στο νησί. Και αν από κάποιο θαύμα θα τα καταφέρει, τίποτα δεν θα σε σώσει. Άλλοι σταθμοί δεν ήταν έτοιμοι για το εγώ επίθεση, είμαστε έτοιμοι!
  
  
  Την άκουσα shaggy μπότες. Ξαφνικά στο τέλος της αίθουσας εμφανίστηκε ο άνθρωπος στη μορφή. Εγώ το στόμα του άνοιξε από τη σημαία άδεια για την εκτέλεση, όταν προσπάθησε να πιάσει το όπλο του. Εμείς με την ταμάρα γύρισαν ενστικτωδώς. Θα πυροβολούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα таращить μάτια μπήκε ονε στο λαιμό, εκείνη τη στιγμή, όταν αυτός άρχισε να φωνάζει, το άλλο σε ανάγλυφο ονε μάτι. Δεν ξέρω ποιος, πού να χτυπήσει. Έπεσε πίσω, εγώ το τουφέκι με κλαγγή έπεσε στο έδαφος. Το αίμα πιτσιλίσει σε όλες τις πλευρές. Δεν έχουμε δει, πώς άγγιξε το έδαφος; είμαστε ήδη και πάλι να κινείται. Μην μας πεις λέξη, δουλεύαμε μαζί, σαν μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα.
  
  
  Ξέσπασε σε ένα δωμάτιο. Αυτά τα περίστροφα απελευθερώνονται φωτιά πριν ακόμα την πόρτα τελείως ανοιχτή. Με μπερδεμένος ως προς την έκφραση του προσώπου τους γύρω από τους φρουρούς άρπαξε την ζωή του και έπεσε. Η ταμάρα γύρισε και έκανε το δεύτερο ζώνη τόσο ολοκληρωμένη τρύπα, ενώ, όπως ο ίδιος σήκωσε το όπλο. Ένας τεχνικός κατέρρευσε, ο άλλος σιγά-σιγά γονάτισε. Γρήγορος, σαν πάνθηρας Тохель έριξε χοντρό ξύλινη καρέκλα. Λεπτομέρειες και εργαλεία είχον φύγει. Τράβηξε τον συνταγματάρχη Земблу σε καταφύγιο για τον εαυτό του. Εγώ το Κολτ διαμετρήματος 357 άρχισε spewing φωτιά. Τα τελευταία δύο συσκευές, ζαλισμένος και обескураженные μας από την επίθεση, подкрались στην ανοικτή ημέρα. Είναι και οι δύο πολύ αργά. Η ταμάρα σημάδεψε και θανατηφόρα ih раненила, θα πέσει.
  
  
  Το ξέρω, για να αποφύγει τους πυροβολισμούς Тохеля. Είναι το όπλο μου ήταν пустынен. Την παράτησε εγώ σε Тохеля και άρπαξε την έναρξη του δευτέρου. Тохель ξέρω, και το όπλο έπεσε στο ράφι πίσω του. Зембла μου επιτέθηκε σαν τρελός. Πήδηξε πάνω από μια καρέκλα, σαν ξεπερνώντας το εμπόδιο. Σαν μια τίγρη, έσπευσε προς τα εμπρός και με χτύπησε με το πόδι. Είμαστε μαζί έπεσαν στο πάτωμα. Τα δάχτυλά μας δεν κατάφερε να συνθλίψει τον πυρήνα σε γροθιές. Αρχή δεύτερη περίστροφο ριφθεί έχω γύρω από τα δάχτυλα, και το τρίτο γλίστρησε από камзолы στη θερμότητα της βαφής. Στερεά κρανίο Земблы χτύπησε το σαγόνι μου και оцарапал τη μύτη μου, γύρω από το οποίο πάει το αίμα, τα δάχτυλά μου αρπάζουν το εγώ τρίχα κάτω από το γκολ. Η γροθιά μου σηκώθηκε και έπρεπε ονε το ίδιο. Την ευχαριστημένα grunted, όταν άκουσε, του έσπασε τη μύτη. Εγώ το δέρμα και τη σάρκα του ήταν κομμένο. Αυτός ούρλιαξε από ό, τι το κακό. Γρήγορο τράνταγμα είναι отвернул το κεφάλι του, και αυτό έσωσε τον. Σε αντίθετη περίπτωση θανατηφόρα θραύσματα των οστών διαπέρασε κι εγώ μυαλό.
  
  
  Εγώ η απάντηση ήταν χτύπημα костлявым το γόνατο μου ζωή. Προσπάθησε να πιαστεί από το πόδι μου, που ασχολείται με τα συγκρατεί τον. Θα перекатились άλλο ένα με το άλλο. Μας, η Ταμάρα, μας Тохель πυροβολήσει σε μας, δεν τόλμησαν. Ωστόσο, πυροβόλησαν ακόμη, σε μια άλλη κοντινή απόσταση, δεν χρειάζεται να μας το ένα χτύπημα. Зембла εξακολουθεί να προσπαθεί να σπάσει μου χορδές ή το πόδι. Ο κάθε φυλή με ενοχλεί στο εγώ απροστάτευτο στη βουβωνική χώρα. Το περίμενα ότι θα τον σκοτώσω. Την άκουσα, όπως αυτός moaned, και αισθάνθηκε, όπως ο ίδιος τρέμει. Το επόμενο δευτερόλεπτο Тохель πυροβόλησε τον αγιασμό. Το δωμάτιο ήταν τυλιγμένη στο σκοτάδι και στο σκοτάδι Зембла ξέσπασε στην ελευθερία και εξαφανίστηκε.
  
  
  Завыла σειρήνα. Ήχος σχεδόν χαθεί στη βοή της καταιγίδας. Εμείς με την ταμάρα ήταν η παραγωγή είναι τυχαία. Зембла και Тохель - όχι. Ήξεραν το κτίριο από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Την άκουσε ih shaggy στο διάδρομο. Είχαν φύγει. Την πυρετωδώς ανοίξατε απαίτησε όπλα. Την βρήκε το όπλο. Ήταν ακόμα ανοιχτήρι, φορτισμένη και αν είναι. Την ένιωσα το χέρι στο μανίκι του. Η ταμάρα. Θα побрели στο διάδρομο.
  
  
  Έξω στην αυλή και σπίτια ζωντανεύουν οι άνθρωποι Земблы. Σειρήνα συνέχισε να κλαίει, η πόρτα άνοιξε, και μας έσπευσαν δύο θανατηφόρα λάμψης φωτιά. Την πυροβόλησε στο ρευματισμό. Την ένιωσα μια ισχυρή απόδοση, και ένιωσα μια έντονη μυρωδιά της πυρίτιδας. Δεν ξέρω αν χτυπήσει σε κάτι, αλλά ήμουν τόσο ευτυχισμένος, διαπίστωσα ότι έχω ένα όπλο γεμάτο σφαίρες. Εμείς έσπευσαν στο διάδρομο στην αυλή. Κατά τη διάρκεια της νύχτας γύρω μας ακούστηκαν κραυγές.
  
  
  Τρέξαμε. Μερικοί φωνάζοντας θυμωμένα, άλλα ενθουσιασμό, και όλα αυτά αυξάνεται топотом μπότες. Odin γύρω από τους ανθρώπους Земблы σκόνταψε και σωριάστηκε στο έδαφος. Σφαίρες να τα σκατώσω στην πόρτα, γεμίζοντας τον αέρα από θραύσματα και μόλυβδο. Συνεχίσαμε να τρέξει προς την ημέρα στο τέλος της αίθουσας. Φοβισμένη, αλλά αποφασιστική η Ταμάρα έτρεξε στην γκρίνια από πίσω μου.
  
  
  Θα βγουν από την πόρτα στην εξωτερική αυλή. Δεν μπορούσαν και να ονειρεύονται για το καλύτερο γκολ. Περπάτημά μας τρέχουν πόδι, συνοδεύτηκε από μια έκρηξη πυροβολισμούς. Μέσα στη φωτιά σταμάτησε το ίδιο απότομα, όπως άρχισε. Θα παρορμητικά έσπευσαν στο μοναδικό укрытию, που έχουμε δει, πάνω σε σπασμένα ξύλινα κουτιά. Αυτές αποτελούνταν γύρω από χοντρές σανίδες με μεταλλικούς ιμάντες και χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά του ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Ήταν στοιβάζονται σε ένα σωρό, για να εξυπηρετήσει растопкой. Βρυχήθηκε πυροβολισμοί, οι σφαίρες και συνετρίβη στο έδαφος πίσω μας, όταν εμείς απεγνωσμένα ορμάμε μεταξύ συρτάρια.
  
  
  Η πόλη σφαίρες πέρασε μέσα μας μια αυθόρμητη καταφύγιο. Της τράβηξε την ταμάρα προς τα κάτω. Τα πρώτα δύο άτομα για την επικείμενη στρατού ήταν πολύ ανυπόμονοι για να είναι προσεκτικοί. Δύο σφαίρες και έπεσε στο χιόνι. Της άρχισε να μετακινήσετε κουτιά, σαν τρελός, για να ενισχύσει την άμυνά μας. Πάχους πινάκων απορροφήσει σφαίρες. Μόνο ατυχές χτύπημα, μπορεί να χτυπήσει μας τώρα, αλλιώς έπρεπε να παρεισφρήσουν στο σπίτι πίσω μας. Την κοίταξε επάνω, αλλά κανείς δεν είδε στα παράθυρα. Γύρω άνδρες χύνεται πάνω μας από μόλυβδο, σαν ih όπλα ήταν κήπου σωλήνωσης. Σε ό, τι κατεύθυνση θα μας δει, ήταν πάρα πολλοί άνθρωποι για να ξεφύγουν. Και μας έμειναν μόνο λίγα πυρομαχικά.
  
  
  Ξαφνικά κύκλους όλο αυτό το θόρυβο της άκουσε τον ήχο электростартера. Το στροφείο του ελικοπτέρου ξεκίνησε πολύ αργά για να γυρίσετε. Σε ένα γυάλινο πιλοτήριο της μπορούσα να διακρίνω σιλουέτες των δύο ανδρών. Το τρίτο, το ένα γύρω από τους φρουρούς, βιαστικά φωτογραφήθηκε από όλες τις πλευρές ελικόπτερο πώματα και τα σχοινιά. Σε στρατηγική револьвере μόνο που έμεινε μια таращить μάτια. Ο στοχεύουν προσεκτικά και να χτυπήσει το στόχο. Ζώνη φώναξε και άρχισε να συσπάται. Φώναζε τόσο δυνατά, ότι τα γυρίσματα για μια στιγμή σταμάτησε, όταν όλοι κοιτούσαν αυτόν.
  
  
  "Η ταμάρα, δώσε μου κάτι выстрелять".
  
  
  — Απλά χρησιμοποιήστε το όπλο μου. Υπάρχουν ακόμη έξι σφαίρες, είπε, δίνοντας μου "Makarov".
  
  
  Τον εαυτό σας άφησε Pepe 22 χιλιοστών. Ό, τι είναι χωρίς δισταγμό έδωσε το δικό του περίστροφο, ήταν χειρονομία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα κοιτάς το ελικόπτερο. Ο κινητήρας δούλευε στο φουλ, για να ζεσταθεί. "Θα σπάσουν αυτή την καταιγίδα".
  
  
  "Ίσως, αλλά δεν μπορούμε να καθόμαστε εδώ και να παρακολουθήσουν. Θέλουν να ξεφύγουν, και αν τα καταφέρουν, θα αρχίσουν όλα από την αρχή. Ακόμη χειρότερα, άφησαν ανοιχτό συσκευή αποστολής σημάτων, και ακούσατε τι είπε γι ' αυτό Зембла.
  
  
  "Μα νόμιζα ότι το δωμάτιο..."
  
  
  "Ήταν απλά ένα νέο βασικό σύστημα ελέγχου, που έχουν καθιερώσει. Βάζουμε αυτό το νήμα, αλλά το ξέσπασμα του δευτέρου συσκευή αποστολής σημάτων κάπου αλλού. Στην delle την περίμενα εγώ από την άλλη πλευρά την πύλη, όπου τα είδαμε όλα αυτά τα φώτα".
  
  
  "Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την καταιγίδα για λίγες ώρες. Τουλάχιστον, αν Зембла έλεγε την αλήθεια. Τότε, τον καιρό ποτέ δεν θα οδηγήσει!
  
  
  "Ναι . Και το πρόβλημα είναι ότι Зембла συνήθως έχει δίκιο.
  
  
  Τα γυρίσματα να συνεχιστεί, όταν το ελικόπτερο αργά και διστακτικά απογειώθηκε. Συγκλόνισε πέρα δώθε. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει ου αρχή για δεύτερη φορά, όταν η πόρτα της καμπίνας ανοίγουν διάπλατα. Στο κάθισμα του συνοδηγού το είδα худощавую, μυϊκό σχήμα Тохела. Εγώ εθελοντής κρατούσε την πόρτα ορθάνοιχτη. Στο δεξί του χέρι είχε ένα κολτ, το οποίο υποστήριξε καμμμένο το αριστερό χέρι και το όπλο μας. Φώναξε κάτι που δεν κατάλαβα. Προφανώς, μια κραυγή προοριζόταν για Земблы, выступавшего στο ρόλο του πιλότου. Το ελικόπτερο ελαφρά κλίση και заскользил προς το μέρος μας.
  
  
  "Μπάσταρδε! Την βράζει από θυμό. — Πετάει μας, για να μας σκοτώσουν, όπως τα κουνέλια! Ψηλά το κεφάλι, η Ταμάρα!'
  
  
  — Καλά, είπε με αυστηρή φωνή.
  
  
  Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου θα έπρεπε να επιλέξετε. Αν βγούμε από την οδοφράγματα, άνθρωποι Земблы μας πυροβολήσουν. Αν μένουμε στη θέση μας χτυπήσουν την κορυφή. Απογοήτευση και το θυμό περιλάμβανε μου, όταν το ελικόπτερο εκτινάχθηκε το γλείψιμο.
  
  
  "Γαμημένοι μπάσταρδοι!" - Άκουσα το δικό του γρύλισμα. Το χέρι μου πιέζεται το όπλο. Την ενήργησε με απελπισμένη και απερίσκεπτη ευκρίνεια. Την πήδηξε μεταξύ συρτάρια. Ο οξύς πόνος διαπέρασε τον πληγωμένο μου ώμο και το στήθος, όταν το βρήκα βαρύ ξύλο. Πίνακες отскочили, κουτιά έπεσαν. Την πήδηξε στην αυλή κάτω πλησιάζει το ελικόπτερο. Την είδε έκπληκτη Тохеля . Αντέδρασε ενστικτωδώς, γρήγορα, ευχαριστώ τα χρόνια προπόνησης. Του εγκεφάλου εγώ το colt-μάγκνουμ διαμετρήματος 357 метнулся προς το μέρος μου και πυροβόλησε. Βαρύ таращить μάτια ανόπτησε το χέρι μου και έκανε μια μεγάλη τρύπα στο μανίκι. Πιστόλι Makarov πέταξε γύρω από τα χέρια και έπεσε λίγα μέτρα από μένα.
  
  
  Την άκουσα γέλια Тохеля. - "Προσπάθησε να πάρω εγώ Κάρτερ!".
  
  
  Την βούτηξε το όπλο του, αναποδογύρισε και αδέξια έβγαλε το εγώ κάτω από το σώμα. Το όπλο σκότωσε, τιναζόταν και πάλι "καθάρισε". Το σώμα μου σαν να ανήκαν σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Μου αριστερή πλευρά έκαψαν, από το κακό, και ήταν σχεδόν παράλυτος; η δεξιά πλευρά ήταν φυσιολογικό, παρά τη νέα πληγή. Το ελικόπτερο λίγο качнуло. Зембла δεν μπορούσα να κρατήσω εγώ σε όρθια θέση σε ισχυρό άνεμο. Ίσως εγώ κι συγκλόνισε οι πυροβολισμοί. Тохель πυροβόλησε και αστόχησε. Είναι раскачивался πέρα δώθε, προσπαθώντας να εξουδετερώσει την παλινδρομική κίνηση. Εγώ μαζική ηλίθιοι σφαίρες χτύπησαν στο χιόνι δίπλα μου.
  
  
  Η ταμάρα καθόταν στην αγκαλιά του, ακουμπά πάνω από το κεφάλι στο κουτί. Στο μεταξύ βολέ του άκουσε την διαπεραστική κραυγή. Η πρώτη και η μόνη φορά που την είδα, ότι ήταν φοβισμένη μέχρι υστερίας. Είναι σχεδόν ενστικτωδώς κυκλοφόρησε την τρίτη σφαίρα. Την είδα δευτερόλεπτο αργότερα Тохель ξαφνικά cringed σαν κάθισαν οκλαδόν κάτω στο κατώφλι. Εγώ τα μάτια του πετάχτηκαν γύρω τροχιές. Εγώ τη φωνή έκανε τους ήχους που δεν ήταν λόγια και ανούσια βήχα. Είναι закашлялся, φώναξε και τράβηξε τη σκανδάλη το κενό "Μάγκνουμ". Είναι τεταμένες και να τρέμω. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά έγειρε προς τα εμπρός και έπεσε με το ελικόπτερο.
  
  
  Тохель με έναν γδούπο χτυπήσει το έδαφος. Ζαλισμένος, εγώ κοίταζαν οι άνθρωποι στην τεταμένη σιωπή, σαν να μην μπορούσε να καταλάβει τι ih ο αρχηγός είναι νεκρός. Σιωπηλά κάθισε στην αυλή, τριχωτό πάγο. Την αισθάνθηκε αδυναμία και ναυτία. Ο μόνος ήχος ήταν ήσυχο αναφιλητο Tamara και η ξαφνική επιτάχυνση του ελικοπτέρου, όταν Зембла απογειώθηκε πάνω και πέταξε μακριά.
  
  
  Ναυτία περάσει, αλλά η αδυναμία όχι. Της, γονάτισε, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να με πυροβολήσετε τους ανθρώπους γύρω μου. Της, έγειρε προς τα εμπρός, προς τον άνεμο βιδών ελικόπτερο. Makarov εμετό και дергало, σαν να είχε δική του ζωή. Οι τελευταίες τρεις σφαίρες просвистели σε εύθραυστα δοχεία υψηλής πίεσης. Για μια στιγμή την φοβήθηκε ότι πυροβόλησε πολύ αργά, και το ελικόπτερο ήδη πέταξε πολύ ψηλά. Αλλά στη συνέχεια κύρια βίδα άρχισε να κάνει περίεργα скрежещущие ήχους. Το ελικόπτερο грохотал και crackled, ενώ Зембла προσπάθησε να το διαχειριστεί. Είναι раскачивался και απογειώθηκε ποτέ και ψηλότερα πάνω από гасиендой. Μετά τον ξαφνικό σοκ. Άρχισε να γλιστρήσει κάτω. Κάτι разорвалось, και από πάνω μας φέρουν ένα κομμάτι από μέταλλο. Ακούσαμε μια μικρή έκρηξη. Μια στιγμή το ελικόπτερο βρέθηκε ακίνητος. Μικρή φλόγα με έγλυψε το καπό. Στη συνέχεια πήρε σε ένα μεγάλο τόξο και έπεσε πάνω σε μια άλλη πτέρυγα του κεντρικού κτιρίου гасиенды.
  
  
  Με μια τρομερή ώθηση ελικόπτερο συνετρίβη στο διπλανό κτίριο μαζί με Земблой. Με πέταξε στο έδαφος. Τα κομμάτια τοίχων πέταξε στην αυλή μαζί με ξύλινα δοκάρια στην οροφή, τα παράθυρα και τοιχοποιία. Η στέγη κατέρρευσε στο σημείο όπου το ελικόπτερο χτύπησε μια μεγάλη τρύπα. Πεινασμένος φλόγα φλεγόμενη ψηλά στον ουρανό. Με τη ζάλη της, αναπήδησε στα πόδια του. Το τίποτα δεν έσπασε, αλλά ο ήδη κατεστραμμένη μύτη τώρα συνεχώς μάτωσε. Με κομμένη την ανάσα, την βρήκα στα συρτάρια, για να βρείτε την ταμάρα. Έπρεπε να φύγω από εδώ. Ο ощупывающая χέρι άγγιξε το μαλακό ανατροπές. Για μια στιγμή εκείνη έσκυψε προς εμένα και ήπια περνούσε τα δάχτυλά μου για την ελαφριά τρίχα. Ασφαλής τώρα γκρεμίστηκε баррикадой, δεν είναι κατεστραμμένο.
  
  
  Μια φλεγόμενη φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα. Στο φωτεινό φως την είδα να τρέχουν από τα υπόλοιπα άτομα Земблы. Τους δεν είχαν που να πάνε, και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Δεν υπήρχε καμία οργάνωση. Ih ηγέτης ήταν νεκρός, και δεν έχουν πια λόγους. Σε αυτές, υπό άλλες συνθήκες, θα το σκεφτούν δυο φορές πριν πεθάνει το θάνατο του ήρωα. Αλλά έμειναν εχθρούς, επικίνδυνους εχθρούς. Αν έχουμε και την ευκαιρία να ξεφύγετε από όλα, τότε αυτό είναι μόνο τώρα.
  
  
  Είμαστε εμφανίστηκαν γύρω από τα συρτάρια και έτρεξαν στο πίσω μέρος του το πλησιέστερο κτίριο. Κάθε φορά που αντέχουν στο πλάι και пригибались, όταν κάποιος περνάει mimmo. Από την αναπνοή, τρέξαμε πίσω mimmo μυρωδιά του κεντρικού κτιρίου. Το χαμόγελο στα χείλη Tamara μου είπε ότι νομίζει, όπως και την. Σε αυτήν την φλεγόμενη φωτιά η τελευταία συσκευή αποστολής σημάτων Земблы καταστράφηκε και μετατράπηκε σε παλιοσίδερα.
  
  
  Η ομάδα των ανδρών μας βρήκε στην κεντρική είσοδο και άνοιξε πυρ. Σφαίρες απειλητικά πετάνε γύρω μας, σπάζοντας τούβλα του τοίχου σε κάθε πλευρά από εμάς. Θα нырнули στην πύλη, захлопнули ih μαζί και οργανώνεται από το ευρύ булыжной κομμάτι. Θρήνος σφύριγμα παγωμένο αέρα смешивался με μια έκρηξη της φωτιάς και το τρίξιμο рушащихся κτίρια πίσω μας. Ήταν σαν μια πολύ καλή συμφωνία.
  
  
  Έχουμε φτάσει στους πρόποδες του λόφου και τώρα έπρεπε продираться mimmo υψηλές нагромождений ογκόλιθους. Βάρβαρη καταιγίδα μερικές φορές σκότωσε την ταμάρα με το πόδι. Την βοήθησε γεια σου, να σταθεί στα πόδια του και ο ίδιος έπεσε στο ολισθηρό обледенелую κομμάτι. Συνεχίσαμε το δρόμο.
  
  
  Με κομμένη την ανάσα, τελικά φτάσαμε μέχρι το προστατευμένο κόλπο эллинга. Ό, τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, είναι αυτό το σκάφος και την ικανότητα να την κάνεις να κινηθεί. Εκεί απλά θα έπρεπε να είναι το σκάφος, αν θέλαμε να επιβιώσουμε. Την έσπρωξε την πόρτα. Δεν αντίσταση τυπική, και δεν έχω αρκετή δύναμη για να χτυπήσει τους ώμους, αλλά στη συνέχεια η Ταμάρα ήσυχα прострелила κλειδαριά από το όπλο του Πέπε.
  
  
  Η τελευταία προσπάθεια μετακομίσουμε σε μια προβλήτα. Ήταν μια βάρκα. Λαμπρή десятифутовая κρουαζιέρες γιοτ εξαγριωμένα ακίνητη, σαν запряженный επιβήτορα. Έξοδο στη θάλασσα δεν φαινόταν ασφαλής, χωρίς κίνδυνο. Το σκάφος έχει κατασκευαστεί για να γλιστρήσει μέσα από τα κύματα με μεγάλη ταχύτητα, αλλά σε αυτή την καταιγίδα, είναι εύκολο έλασης σε ισχυρή ενθουσιασμό ειλικρινείς δεν эллинга. Αλλά μου το λιγότερο που θα ήθελα να μείνετε στο νησί.
  
  
  Η ταμάρα άνοιξε την μεγάλη πόρτα και отвязала σχοινί. Την ψαχούλευα κάτω από το ταμπλό και προ прогрел κινητήρα. Μου πονούσαν οι μύες σε όλο το σώμα. Οι άνδρες έτρεξαν προς эллингу. Την άκουσα να ουρλιάζει και πυροβόλησαν. Την πάτησε το κουμπί εκκίνησης. Ο κινητήρας εκκινείται, εισπνέεται, чиркнул και, στη συνέχεια, γρύλλισε, оживая. Την μια αόριστη συνειδητοποιήσει ότι το χέρι μου ενστικτωδώς εκτείνεται στο γκάζι πυλών. Βρυχάται κάτω από τα πόδια του έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό κυματισμό. Το σκάφος πέταξε γύρω από эллинга στο ρυάκι, όταν οι πρώτοι άνθρωποι που μπήκαν από την πίσω πόρτα.
  
  
  Έξω από τον κόλπο μας έπληξε τα θυελλώδη κύματα του κόσμου κόλπων. Την μείωσε ταχύτητα έως ότου κουνάβι, ενώ η ταχύτητα δεν υπερβαίνει τους τρεις κόμβους. Η θάλασσα ήταν βρασμό το βάρος λευκού αφρού που ασχολείται με συνωστισμένα οριζόντια πάνω μας. Το σκάφος δεν κατάφερε να γυρίσει γύρω. Μύτη θάφτηκε και εμφανίστηκε στην άλλη πλευρά του κύματος. Το νερό πυρετωδώς ανάβλυσε με ρινική γέφυρα και από την οροφή του θαλάμου. Της ήταν πολύ αδύναμος για να κρατήσει το σκάφος. Το αίμα ρέει προς τα κάτω στο χέρι μου και έβγαινε από τη μύτη. Έπρεπε να ρίξει διαχείριση. Την ένιωσα να πέφτω. — Παίρνεις διαχείριση, — είπε σχεδόν δεν ακούγεται. "Η ταμάρα, κάθισε πίσω από το τιμόνι. Δεν μπορώ... Μου έκλεισε ένα τεράστιο σκοτάδι бессознательнсти. Της έριξε μια τελευταία ματιά στον ουρανό και χαμογέλασε. Ο καιρός έφτιαξε.
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 14
  
  
  
  
  Ονειρεύτηκα ότι είμαι κολλημένος σε μια αιώρα. Τον ενθουσιασμό απαλά качало με εμπρός και πίσω. Την θέσει вытянувшись, χωρίς παπούτσια και με το σακάκι κάτω από το κεφάλι, αντί για μαξιλάρι. Το σκάφος καθόταν ακίνητος με το σιωπηλό μηχανές. Φύσηξε ένα απαλό αεράκι, ο ήλιος припекало.
  
  
  Η δεύτερη εντύπωση ήταν ότι ακόμα κοιμάμαι. Είχα ένα από αυτά τα υπέροχα ερωτικά όνειρα, που φαίνεται πάντα στο τέλος, όταν όλα αρχίζουν να φτιάχνουν, και να σας αφήσει απογοητευμένοι πρωί. Η ταμάρα, έγειρε προς кормовым κάγκελα φορώντας το σουτιέν και το κιλοτάκι της. Τότε, καθώς είναι μακριά, εύκαμπτα πόδια τεντωμένα στο κατάστρωμα, ee, διάσπαση υπόκλιση, ee στήθος выпячены, καθώς και το πρόσωπο το ψέμα, για να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήλιο, είναι αισθησιακή όραμα που της αρέσει να βλέπω στα όνειρά μου. Αλλά ήταν μια πραγματική, αληθινή, όπως ο ήλιος! Της, αναστέναξε και λύγισε τα χέρια. Ο πόνος ήταν πραγματική. Το sel ειλικρινείς. Το σκάφος ξεχείλισε μπλε υπαίθριες δραστηριότητες. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και ο ουρανός εκθαμβωτική καθαρό. - Γεια σου, - χαμογέλασε η Ταμάρα. Σήκωσε το χέρι πάνω από τα μάτια заслоняясь από τον ήλιο.
  
  
  — Γεια σου, — γέλασε το ρευματισμό. "Είμαστε дрейфуем".
  
  
  "Έχουμε ξεμείνει από καύσιμα".
  
  
  "Oh.'
  
  
  "Σε λίγες λ. και μετά να έχετε χάσει τις αισθήσεις του κινητήρα заурчал και σταμάτησε. Περισσότερο δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
  
  
  "Όχι, φυσικά όχι.'
  
  
  "Η ροή μας μεταφέρει στην ακτή μέσα σε λίγες ώρες".
  
  
  "Θα είμαστε πολύ απασχολημένοι. Λίγη ξεκούραση δεν βλάπτει.
  
  
  — Κι εγώ έτσι думалю, — είπε. Είναι και πάλι πέταξε πίσω το κεφάλι. "Σε αυτά τα ρούχα είναι πολύ καυτό, και ήθελε λίγο να κάνετε ηλιοθεραπεία. Ελπίζω να μην σε πειράζει;
  
  
  "Ποιος είναι; Ποτέ!'
  
  
  Το βλέμμα μου γλίστρησε από το καθαρό τιρκουάζ νερά σε туманному του μακριά. Παναμάς έλαμπε στο φως, θάλασσα περιέπεσε σε αφάνεια. Την ένιωσα τη σιωπή. Δεν ήταν να μας το φύσημα του ανέμου. Μας ένα θηρίο δεν шелестел στο πλέγμα βότανα, και μας σε μια φωνή δεν ήρθε μια από πυκνό σμαραγδένιο δάσος. Για να γίνει αυτό ήταν πολύ νωρίς. Τα ποτάμια και τα κανάλια ήταν ακόμα γεμάτα χοντρά παγωμένα μάζες. Αλλά ο πάγος σύντομα θα σπάσει και θα καταρρεύσει. Το χιόνι που λιώνει από τα βουνά θα μπορούσε να προκαλέσει προσωρινή πλημμύρες εδώ και εκεί, αλλά αυτό ήταν στο μέλλον. Ο άνθρωπος και τα ζώα ήταν ακόμα ошарашены, προσπαθώντας να βγει από κάτω από την απίστευτη φρίκη που διέπραξε αυταρχική καταιγίδα Земблы. Αργότερα θα αρχίσουν να θρηνούν τους νεκρούς συγγενείς και τότε θα αποκαταστήσει τα σπίτια τους. Αλλά αυτό θα γίνει μετά...
  
  
  Την εμφύσησε ζεστό μυρωδάτο αέρα και σταθερά κοίταξε τα πόδια στο κατάστρωμα. Μου πρόσωπα ήταν πλατύ χαμόγελο. - "Γι' αυτό έπρεπε να αγωνιστεί".
  
  
  Η ταμάρα έχει αυξηθεί με томной χάρη. Ήρθε προς το μέρος μου και ήπια обвила τα χέρια γύρω από τον λαιμό μου. Τα δάχτυλά αρπάζουν σε κουμπιά της μπλούζας. Ee χέρι της γλίστρησε από το στήθος μου.
  
  
  — Τον ενθουσιασμό τελείωσε, είπα. "Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς."
  
  
  "Δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω αυτό, ο Νικ, αλλά μου αρέσει αυτό."
  
  
  "Όταν φτάσουμε στον Παναμά, χωρίζουν οι δρόμοι μας. Μέχρι ...'
  
  
  — Όχι, — είναι λυπηρό ψιθύρισε στο αυτί μου.
  
  
  "Έχεις τα καθήκοντά του, και έχω τους, και ποτέ δεν πρέπει να αλλάξει κουκουβάγια άλλο. Όλα ήταν καλά και θα πάνε καλά, μέχρι να φτάσουμε στο Παναμά".
  
  
  "Το σκάφος παρασύρεται".
  
  
  — Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.
  
  
  — Εκτός από το ότι διασκέδασαν, ενώ θα είναι ακόμα μπορούμε.
  
  
  Την αγένεια την φίλησε και притянул για τον εαυτό σας, και στη συνέχεια άκαμπτο και εύκαμπτο σώμα.
  
  
  Της ήταν λάθος. Ο ενθουσιασμός δεν έχει τελειώσει ακόμα.
  
  
  Σχετικά με το βιβλίο:
  
  
  Όλα ξεκίνησαν με ένα ακατάλληλο радиосообщения, προκύπτει πράκτορας AX στο Μεξικό. Τώρα ο Νικ Κάρτερ παρεισφρήσει μέσα από την πυκνή ζούγκλα της Νικαράγουας, που ονομάζεται Ακτή Κουνούπια. Εγώ πολιορκούν τα κουνούπια, τα δηλητηριώδη φίδια και αφόρητη savchenko. Εγώ το ταξίδι ήταν σκληρή, αλλά έπρεπε να βρει ένα αρχαίο ναό των μάγια. Εκεί βρισκόταν το αρχηγείο του συνταγματάρχη Земблы. Και αυτό θα μπορούσε να μετατρέψει την Κεντρική και Νότια Αμερική στην πολική περιοχή. Και επειδή το παγωμένο κρύο απειλεί να ξεσπάσει, ο Νικ πρέπει επίσης να πείσει τον ρώσο πράκτορα της KGB την ταμάρα Кирову, ότι η Αμερική δεν έχει καμία σχέση με αυτό το κολασμένο διάγραμμα.
  
  
  Αλλά στον Зембле είναι δυνατό να ανάψει το παγωμένο τρόμο. Στη συνέχεια, από τον Νικ Κάρτερ χρειαστεί να κάνει το αδύνατο...
  
  
  
  Πίνακας περιεχομένων
  Κεφάλαιο 2
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  Κεφάλαιο 13
  
  
  Κεφάλαιο 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Δολοφόνος: Κωδική ονομασία Γύπα
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Δολοφόνος: Κωδική ονομασία Γύπα
  
  
  Αφιερωμένο στους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
  
  
  
  Το πρώτο κεφάλαιο.
  
  
  Την облизнул ξεραμένα χείλη παχιά γλώσσα και прищурился, κοιτάζοντας τον ήλιο πάνω από το κεφάλι. Στο στόμα του είχε μια γεύση από παλιό χαρτί, και στα αυτιά ηλίθιο, αλλά η επίμονη βουητό.
  
  
  Ήταν αδύνατο να μάθετε ακριβώς πόσο χρόνο της έμεινε αναίσθητος στην άκρη του μικρού μεμβρανοειδές тернового θάμνο. Όταν για πρώτη φορά ήρθε στον εαυτό του, δεν μπορούσε να θυμηθεί πού ήταν και πώς βρέθηκε εκεί. Στη συνέχεια την είδε искривленную, μια λαμπρή громаду συντρίμμια, ένα μικρό αεροπλάνο Μουν, που έπεσε, σαν ένα πληγωμένο γεράκι, με безоблачного του ουρανού. Полусломанные λωρίδα μετάλλων - απομεινάρι του ισχυρού κλονισμού - αυξήθηκαν μόλις τριάντα μέτρα πάνω από το καφέ γρασίδι вельда, και μετεωρολογικών αριθμών καπνού ακόμα τεντωμένο προς τον ουρανό. Τώρα το θυμήθηκε, όπως πετάχτηκα έξω γύρω από το αεροπλάνο, όταν χτύπησε στο έδαφος και στη συνέχεια την уполз μακριά από το μαίνονται πυρκαγιές. Σύμφωνα με τη θέση του ήλιου κατάλαβε, ότι από το πρωί της συντριβής έχουν περάσει αρκετές ώρες.
  
  
  Με το ζόρι και με μεγάλο πόνο της sel σε καθιστική στάση, νιώθοντας το ζεστό λευκό πηλό στο γοφό μου μέσα από τα σκισμένα παντελόνια χρώματος χακί. Το πουκάμισο γύρω από το θάμνους, που το φορούσε, έχει κολλήσει μαζί μου στην πλάτη του, και η μυρωδιά του σώματος μου γέμιζε τα ρουθούνια μου. Σηκώνοντας το χέρι του για να προστατεύσει τα μάτια μου από το φως του ήλιου, την κοίταξε υψηλή λέων γρασίδι, η οποία ασχολείται με φάνηκε απείρως φορούσε σε όλες τις πλευρές του, прерываемая μόνο σπάνια βότανα μοναχική ακακία-ομπρελών. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι του πολιτισμού, μόνο απέραντη θάλασσα γρασίδι και δέντρα.
  
  
  Πάνω από το κεφάλι αθόρυβα κινήθηκε ο γύπας, που περιβάλλει και που κάνει πιρουέτα. Ταλαντεμένος σκιά στο έδαφος μπροστά μου, πουλί ψυχαναγκαστικά κρεμασμένα, βλέποντας. Το βουητό στα αυτιά είναι τώρα πιο διακριτές, και μου ήρθε στο μυαλό ότι ήταν δεν είναι στο δικό μου γκολ. Ο ήχος ερχόταν από τον τόπο του ατυχήματος. Ήταν ο ήχος μύγες.
  
  
  Την επικεντρώθηκε σε συντρίμμια. Στη συνέχεια, η γερακίνα και ένα σμήνος μύγες μου θυμίζει, τι Alexis Саломос ήταν μαζί μου στο αεροπλάνο - ο ίδιος οδηγήθηκε εγώ, όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Την прищурился, αλλά δεν είδα εγώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συντριβής.
  
  
  Ελαφρώς αυξάνεται, την ανακάλυψε, ότι τα πόδια μου μουδιάσουν. Όλο μου το σώμα πονούσε, αλλά τα σπασμένα κόκκαλα σαν να μην ήταν. Μακρύτερο κόψιμο στο αριστερό αντιβράχιο ήδη заживал, το αίμα νερό. Το πείσμα κοίταξε τα φλεγόμενα συντρίμμια. Έπρεπε να βρω Αλέξιο, για να μάθετε, επέζησε.
  
  
  Το βουητό μύγες ήταν πιο δυνατά, όταν την πλησίασε με το σώμα του αεροπλάνου. Της, έσκυψε και κοίταξε μέσα στο πιλοτήριο, αλλά τον φίλο του, δεν το πρόσεξα. Έχω ναυτία στο στομάχι. Στη συνέχεια, όταν το κέλυφος γύρω από το μπροστινό μέρος του, καταστρέφει, mimmo обугленного προωστήρων και смятого κομμάτι της ατράκτου, της ξαφνικά σταμάτησε.
  
  
  Το σώμα Αλέξης ήταν φρικιαστικό λουτρό αίματος από ένα σωρό μέτρα σε δέκα από αυτούς. Εγώ κι ξεβράστηκε, αλλά όχι νωρίτερα από ό, τι εγώ συνετρίβη το αεροπλάνο. Το μπροστινό μέρος του εγώ το κεφάλι και το πρόσωπό του ήταν με ανάγλυφη την ένδειξη από το χτύπημα στο παρμπρίζ του αεροπλάνου, και φαινόταν, ότι εγώ ο λαιμός του ήταν σπασμένα. Εγώ σουηδοί ήταν σχισμένο σε κομμάτια, και θα υπήρχε ξεραμένο αίμα. Μεγάλες καφέ μύγες καλύπτονται εγώ το σώμα, заползая σε όλα τα βυσσινί, όπως είπαν. Της άρχισε να γυρίσω την πλάτη μου, λίγο εμετό, όταν την είδα κίνηση στο ψηλό χορτάρι πίσω από το πτώμα. Στίγματα ύαινα σιγά-σιγά πλησίαζε πολύ, γνωρίζοντας την παρουσία μου, αλλά είναι πολύ πεινασμένος, για να αναλάβει τη φροντίδα της. Ενώ εγώ η εμφάνιση ακόμα καταγράφονται στο μυαλό μου, ύαινα έσπασε μια μικρή απόσταση μεταξύ τους και το σώμα και το άρπαξε γυμνή σάρκα σε μελέτες υπολογισμού Αλέξιο Саломоса, σπάζοντας ένα κομμάτι.
  
  
  "Φύγε, κατάλληλο να σε πάρει!" - φώναξε το θηρίο. Την σήκωσε το ραβδί обгоревшего ξύλο και την πέταξε στο гиену. Το ζώο поползло με γρασίδι, που μεταφέρουν ένα κομμάτι από το ματωμένο πάστα. Σε λίγο, εγώ ήδη δεν ήταν.
  
  
  Την κοίταξε ξανά искореженное σώμα. Δεν είχα καν φτυάρια, για να θάβονται, οπότε έπρεπε να αφήσω εγώ καταστροφή ζώα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  
  
  Λοιπόν, τίποτα δεν θα μπορούσε να βοηθήσει. Αλέξης Саломос ήταν νεκρός με την ταφή ή χωρίς αυτόν. Τελικά, εγώ έπιασαν και τους σκότωσαν, και εγώ σχεδόν βαρεθεί. Τουλάχιστον, μέχρι αυτή τη στιγμή το έχω ζήσει. Αλλά η πιο μεγάλη δοκιμασία της τύχης μπορεί να είναι μπροστά, γιατί τους ανήκει, ότι είμαι περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του Σόλσμπερι και Μπουλαβάγιο, στο βαθύτερο τμήμα της χώρας родезийских θάμνους.
  
  
  Της ξέφυγε από τα συντρίμμια, ενώ και πάλι δεν έκρυψαν το πτώμα. Λίγο πριν από το κατεστραμμένο αεροπλάνο άρχισε το φτέρνισμα και το βήξιμο σε ύψος πέντε χιλιάδων μέτρων, Саломос ανέφερε ότι σύντομα θα πετάξει mimmo μικρό χωριό. Γύρω από το τι είπε, την έχει υπολογίσει ότι το χωριό είναι ακόμα στην αίθουσα, στο πενήντα-εβδομήντα πέντε μίλια νοτιοδυτικά. Χωρίς νερό και όπλα οι πιθανότητες να φτάσετε εκεί ήταν πολύ μικρό. Luger και το μαχαίρι στο ножнах, που συνήθως κουβαλούσε μαζί του, παρέμεινε στο ξενοδοχείο μου στο Salisbury. Μας ένα γύρω από αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι κρυμμένο κάτω μου τον μάικα, και, σε κάθε περίπτωση, δεν είχε προβλέψει την ανάγκη τους κατά τη διάρκεια της αυτό το συγκεκριμένο αεροπλάνο το ταξίδι σας σε Μπουλαβάγιο. Της ήταν σε διακοπές και διακοπές.
  
  
  Улар εργάστηκε με AX - πολύ μυστικό разведывательным πρακτορείο Αμερική - και απλά συνοδεύεται παλιό του φίλο γύρω από την Αθήνα, που τυχαία συνάντησε στο Salisbury. Τώρα αυτός ο άλλος ήταν νεκρός, και η άγρια ιστορία που μου είπε, να γίνει πιστευτή.
  
  
  Την πήγε σε ένα κοντινό кургану τους τερμίτες, το σκυλί στερεό λευκό πηλό ύψος με το κεφάλι μου με πολλές καμινάδες, οι οποίοι υπηρετούσαν εισόδους. Το δύσκολο έγειρε προς αυτόν, κοίταξε στην άλλη γραμμή лихорадочных δέντρα και προσπάθησε να αγνοήσεις το βουητό μύγες στην άλλη πλευρά του τα ερείπια. Μόλις πριν τρεις μέρες την συνάντησε ο Αλέξης Саломос σε ένα μικρό εστιατόριο κοντά στο Αναμνηστικό πάρκο πρωτοπόρους στο Salisbury. Την καθόταν στη βεράντα και κοίταξε την πόλη, όταν Саломос ξαφνικά βρέθηκε κοντά μου εδρών.
  
  
  "Νικ; Ο Νικ Κάρτερ;" είπε, και για τον όμορφο смуглом πρόσωπο εμφανίστηκε αργή χαμόγελο. Ήταν kinky άντρας με το τετράγωνο σαγόνι και στα σγουρά μαλλιά σαράντα, των οποίων τα μάτια προσήλωση κοίταζαν σας με το φωτεινό φωτεινότητα, σαν να μπορούσε να δει τα μυστικά της γκολ. Ήταν συντάκτης της εφημερίδας στην Αθήνα.
  
  
  "Alexis", είπα, ανύψωσης, για να δώσει μια χείρα βοηθείας. Πήρε το εγώ και με τα δύο χέρια και έντονα αισθητή την παρουσία σας, το χαμόγελο έγινε ακόμα μεγαλύτερο από την. "Τι, κατάλληλο κάνεις στην Αφρική;"
  
  
  Το χαμόγελο εξαφανίστηκε, και είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι, όπως εγώ την θυμόμουν. Αυτός με βοήθησε να βρω τον άνθρωπο από την KGB, που πριν από μερικά χρόνια στην Αθήνα έκλεψε τα έγγραφα, σημαντικές για τη Δύση. Φαίνεται, με τους κουνάβι είναι πολύ μεγάλος. Εγώ πρόσωπο έχασε υγιή εμφάνιση, ειδικά γύρω από τα μάτια.
  
  
  Ρώτησε. - "Δεν πειράζει, αν έρθω μαζί σου;"
  
  
  "Όχι βέβαια, αν δεν το κάνεις", του είπα. "Παρακαλώ, καθίστε. Ο σερβιτόρος!" Στο τραπέζι πλησίασε ένας νεαρός άνδρας σε λευκό ποδιά, και εμείς οι δύο παραγγείλει το βρετανικό ελ. Μιλήσαμε, ενώ δεν έχουν καταθέσει τα ποτά και δεν έφυγε ο σερβιτόρος, και στη συνέχεια Саломос το σκεφτόμουν.
  
  
  "Είσαι καλά, Alexis;" - τέλος, τον ρώτησα.
  
  
  Μου χαμογέλασε, αλλά το χαμόγελο ήταν λεπτό και τεντωμένο. "Είχα ένα πρόβλημα, Νικ".
  
  
  "Της κάτι μπορώ να κάνω;"
  
  
  Κούνησε τετράγωνους ώμους. "Αμφιβάλλω αν μπορεί να κάνει κάτι". Ο ίδιος μίλησε καλά αγγλικά, αλλά με μια σημαντική έμφαση. Έκανε μια μεγάλη γουλιά μπύρας.
  
  
  Την ρώτησε. - "Θέλετε να μου πείτε γι' αυτό;""Ή είναι πολύ προσωπικό το θέμα;"
  
  
  Γέλασε πικρά.- "Ω, αυτό είναι προσωπικό, το άλλο μου. Μπορούμε να πούμε, είναι πολύ προσωπικό". Εγώ μάτια μου. "Κάποιος προσπαθεί να με σκοτώσει".
  
  
  Της, κοίταξε το πρόσωπό του. "Είστε σίγουρος;"
  
  
  Η καμπύλη του χαμόγελου. "Πόσο θα πρέπει να είμαι σίγουρος; Στην Αθήνα πυροβόλησε με καραμπίνα σπάει το παράθυρο και περνά mimmo το κεφάλι μου για μερικά εκατοστά. Οπότε καταλαβαίνω το υπονοούμενο. Το beru διακοπές, να δω τον ξάδερφό μου εδώ, σε Σόλσμπερι. Αυτός ο έμπορος-σενάριο που μετανάστευσε εδώ πριν από δέκα χρόνια. Το περίμενα ότι θα είμαι ασφαλής εδώ και λίγο καιρό. Στη συνέχεια, δύο μέρες πριν το μαύρο "mercedes" παραλίγο να με χτύπησε στην κεντρική λεωφόρο. Ο οδηγός που τράβηξε στην άκρη του δρόμου, έμοιαζε ακριβώς όπως ένας άνθρωπος, που την έχω ξαναδεί στην Αθήνα. "
  
  
  "Ξέρεις ποιος είναι αυτός ο άντρας;"
  
  
  "Όχι", - είπε Саломос, αργά κουνώντας το κεφάλι. "Είδα πρόσφατα, όπως ο ίδιος πηγαίνει σε Απόλλωνα-building, όταν λίγο κατασκοπεύουν εκεί". Σταμάτησε και κοίταξε το ελ. "Έχετε ποτέ ακούσει για τις γραμμές του Απόλλωνα?"
  
  
  "Πετρελαϊκή танкерная εταιρεία, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Στην πραγματικότητα, ο φίλος μου. Το μεγαλύτερο στον κόσμο γραμμή δεξαμενόπλοια που ανήκει ο соотечественнику Никкору Минуркосу".
  
  
  "Ω, ναι. Το ξέρω Минуркоса. Πρώην ναυτικός-δισεκατομμυριούχου. Παγούρι; στις μέρες μας, εγώ δεν βλέπει κανείς".
  
  
  "Στην πραγματικότητα είναι και πάλι", είπε Саломос. "Минуркос έφυγε από τη δημόσια ζωή σχεδόν πριν από δέκα χρόνια, είναι ακόμα σχετικά νέος. Θεωρείται ότι είναι σχεδόν όλη την ώρα περνάει στο ρετιρέ σε κτίριο του Απόλλωνα, κοντά στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα κάνει τις επιχειρήσεις. Προσωπικές επαφές καθορίζονται κυρίως από τους στενούς συνεργάτες Минуркосу. Σχεδόν κανείς δεν παίρνει ποτέ μαζί του προσωπική ακρόαση ".
  
  
  "Οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι, φαίνεται να είναι πολύ διακυβεύεται η προστασία της ιδιωτικής ζωής", είπα, πίνοντας ελ. "Αλλά τι σχέση Минурк έχει покушениям στη ζωή σας;"
  
  
  Саломос βαθιά ανάσα και εξέπνευσε αργά. "Περίπου το ένα έκτο μήνες πριν συμπεριφοράς Монурко άρχισε να αλλάζει. Αυτό ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον μου και, φυσικά, σε άλλους συντάκτες εφημερίδων, επειδή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά Минуркосе νοιάζει και είναι σημαντικό για τους αναγνώστες της Αθηναϊκής των ολυμπιακών αγώνων. σημειώστε, όταν Минурк, που παρέμεινε πάντα έξω από την πολιτική, άρχισε να κάνει δημόσιες δηλώσεις εναντίον του κυβερνώντος χούντα στην Αθήνα. Ξαφνικά ανακοίνωσε ότι οι ηγέτες περιβάλλοντα συνταγματάρχες ήταν αδύναμη και социалистическими. Δήλωσε ότι θα αποχωρήσει "επανάσταση" στις 21 απριλίου 1967. και εννοούσε ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα με την ανάκτηση του Κωνσταντίνου ΙΙ ή κάποιο άλλο θαυμασμό προσωπικότητα νέο φίλο ακούγεται. Αναφέρεται στον κίνδυνο της αριστεράς, όπως ο Μάρτυρας, και κατάλαβε, ότι στην ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γίνει άλλο ένα "shake it".
  
  
  "Λοιπόν, είπα, αυτός ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα ξαφνικά ενδιαφέρονται για την πολιτική μετά από τόσα χρόνια. Μπορεί, ονε βαρεθεί να ξοδεύουν τα χρήματά τους".
  
  
  "Φαίνεται ότι το θέμα πάει ακόμα πιο μακριά. Ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως Минуркос, μπορεί να αγοράσει πολλούς φίλους. Στρατηγούς και συνταγματάρχες που έρχονται
  
  
  στο ρετιρέ και πίσω, αλλά δεν θα μιλήσει για τις επισκέψεις στον τύπο. Οι φήμες λένε ότι Минурк χρηματοδοτεί τον ιδιωτικό στρατό του σε ειδικά διαμορφωμένο κατασκήνωση στη βόρεια Ελλάδα και σε ένα στρατόπεδο, στη Μύκονο, ένα νησί στο Αιγαίο.
  
  
  Τέλος, υπάρχει μια πρόσφατη εξαφάνιση του συνταγματάρχη Деметриуса Расиона. Η εφημερίδα, στο οποίο κυριαρχούν Минуркос, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πνίγηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε μια βάρκα τον πειραιά, αλλά εγώ το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ. Никкор Минуркос τώρα ξεκινά μια μεγάλη εκστρατεία για την αντικατάσταση Расиона πρόσωπο του με δική του επιλογή, фашистом με το όνομα Ντεσπώ Адельфия. Χούντα της νιγηρίας-δεν θέλει Адельфию, αλλά ee νέες και ευγενείς ηγέτες φοβούνται Минурка και εγώ φίλους στην έδρα των στρατηγών ".
  
  
  "Μια ενδιαφέρουσα κατάσταση, ομολόγησε εγώ, αλλά νομίζετε ότι Минуркос ξεκινά μια εκστρατεία τρομοκρατίας με τις ιδέες αιματηρό πραξικόπημα?"
  
  
  "Ίσως. Αλλά υπάρχουν και άλλες απόφαση. Υπάρχουν νέα πρόσωπα, τα οποία κανείς δεν είναι γύρω από τους δημοσιογράφους δεν είχε δει, πριν να έρχονται και να φεύγουν από το ρετιρέ στην κορυφή του Απόλλωνα ένας Минуркос εξακολουθεί να κρύβεται. Ωστόσο, παρατήρησα ότι το ένα γύρω από νέα πρόσωπα ανήκει σε έναν αμερικανό ελληνικής καταγωγής με το όνομα Adrian Σταύρος ".
  
  
  Τα μάτια μου είναι λίγο прищурились, κοιτάζοντας Саломоса. "Ο σταυρός στην Αθήνα?" - σιγά-σιγά έχω μουρμούρισε. "Είναι εταιρεία Минуркосу?"
  
  
  "Φαίνεται έτσι. Εκτός και αν ..."
  
  
  "Αν μόνο τι;"
  
  
  "Λοιπόν. Δεδομένου ότι οι πρόσφατες δηλώσεις Минуркоса ήταν τόσο несвойственны, ίσως, και ο ίδιος δεν ήταν ih πηγή".
  
  
  "Δέσμευση Ставросом αυτοκρατορίες Минуркоса?"
  
  
  "Μπορεί, παρά τη θέλησή Минуркоса", - σκέφτηκε Саломос. "Ίσως, ήδη υπήρξε μια μικρή επανάσταση, το κρυφό. Επειδή Минуркос πολύ διακριτικός και πάντα οδηγεί την επιχείρηση μέσω των υφισταμένων, εγώ θα μπορούσε να σκοτώσει ή να συλλάβει και να ενεργούν υπό εγώ το όνομα, και να περάσουν εγώ τεράστια χρηματικά ποσά, για να μην το προσέξει κανείς Μυαλό. Αμέσως μετά, όπως την εξέφρασε την θεωρία της σύνταξης άρθρο, η πρώτη απόπειρα έγινε στη ζωή μου στην Αθήνα ".
  
  
  Το εγώ μάτια του επέστρεψε την ταραγμένη έκφραση. Την θυμήθηκα το αρχείο AX για τον Άντριαν Σταυρό και κατάλαβα ότι είναι ικανός για μια τέτοια κίνηση. Ο σταύρος στα φοιτητικά του χρόνια πέρασε διαδηλώσεις με αφίσες στο πανεπιστήμιο του Yale. Στη συνέχεια шталь μέλος ριζική έκρηξη γραφείο της CIA και αργότερα έκανε απόπειρα ανθρωποκτονίας γερουσιαστής. Δραπέτευσε από τα νύχια του FBI και της CIA και καταστρέφει τον εαυτό του κάπου στη Βραζιλία, όπου έφτασε έως σοβαρού εγκλήματος, όπως, το λαθρεμπόριο και τη δολοφονία του. Επειδή τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του στις Ηπα ήταν λίγο, οι ΗΠΑ προσπάθησαν να τον φέρει πίσω. Αλλά στη Βραζιλία τον παρακολουθούσαν.
  
  
  "Και ο άνθρωπος που προσπάθησε να σας εδώ, σε Σόλσμπερι?" Την ρώτησε. "Έχετε δει, όπως ο ίδιος βγήκε από το ρετιρέ στο Απόλλωνα-μπίλντινγκ;"
  
  
  "Ναι, Νικ", είπε Саломос. Είναι slurped την υπόλοιπη μπύρα και κοίταξε μέσα увитую гибискусом κιγκλίδωμα κάτω από το λόφο στην άκρη της πόλης. "Είμαι σε απόγνωση. Άλλο τον ξάδελφό μου, ο οποίος ζει έξω από την πόλη έξω από Μπουλαβάγιο, μου ζήτησε για λίγο να τον επισκεφθεί, ενώ αυτό δεν θα περάσει. Την πήρα εγώ μια πρόσκληση. Στο αεροδρόμιο με περιμένει μισθωμένο αεροπλάνο. Της θα πετούν με τα πρότυπα της nen, έτσι όπως είναι επαγγελματίας πιλότος, και θα απολαύσετε τη βόλτα. Δηλαδή, αν θα μπορούσα να ξεχάσω... "Повисло σύντομη σιωπή, στη συνέχεια, με κοίταξε. "Νικ, της ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσες να με συνοδεύσει στο Μπουλαβάγιο".
  
  
  Το ήξερα ότι ο Αλέξης Саломос δεν θα ζητήσει, δεν απελπισμένος αν είναι από φόβο. Και έχω ακόμα παρέμεινε μερικές μέρες άδεια, πριν από την πήρε άλλη μια αποστολή από τον Ντέιβιντ Хока, μυστηριώδη διευθυντής του AX.
  
  
  "Είμαι πάντα σε θέση να δείτε το Μπουλαβάγιο, είπα.
  
  
  Το πρόσωπο Αλέξης εμφανίστηκε ανακούφιση. "Ευχαριστώ, Νικ".
  
  
  Δύο μέρες αργότερα, ανεβήκαμε στον αέρα. Саломос ήταν έμπειρος πιλότος, και φαινόταν, ότι η πτήση πάνω από την άγρια Родезией θα πραγματοποιηθεί χωρίς την περιπέτεια, και θα είναι μια χαρά. Саломос πέταξε χαμερπή, για να μπορέσουμε να παρατηρήσετε τα σπάνια άγρια ζώα και ενδιαφέροντα τα τοπογραφικά χαρακτηριστικά της ερήμου. Πτήση φάνηκε, αυξήθηκε διάθεση Саломосу, και ήταν πολύ παρόμοια με τον προηγούμενο. Αλλά στη μέση της κοιλιάς πρωί, περίπου στα μισά του δρόμου προς Μπουλαβάγιο, γαλήνη πρωί μετατράπηκε σε εφιάλτη.
  
  
  Μικρό standard δίκλινο αεροπλάνο Mooney закашлял. Πρώτα Саломоса δεν τον ένοιαζε, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Είναι αποφάσεις ερευνητικών εργασιών μικρή μηχανή, αλλά αυτό είναι μόνο усложнило υπόθεση. Χάσαμε το ύψος και άρχισε μια μεγάλη κυκλική δείκτες.
  
  
  Саломос ορκίστηκε στα ελληνικά, στη συνέχεια, εγώ πρόσωπο είχε αυξηθεί χλωμό. Ερωτάται η επιτροπή και με κοίταξε. "Ο δείκτης στάθμης καυσίμου δείχνει πλήρη", - φώναξε, перекрикивая рвущийся κινητήρα. "Σήμερα το πρωί δεν сдвинулся με την αρχική θέση". Χτύπησε το τζάμι, прикрывавшему αισθητήρας, αλλά δεν έγινε τίποτα. Βελόνα παρέμεινε στο γράμμα Φ.
  
  
  "Μας τελείωσε η βενζίνη", - είπε δύσπιστα εγώ. Αυτό είναι άσχημα νέα για κάθε αεροπλάνο, ιδιαίτερα μικρό.
  
  
  "Όχι ακριβώς, αλλά γρήγορα πέφτουμε", - είπε Саломос, μεταφράζοντας "Μουν" για την προσωρινή καλό προγραμματισμό και παλεύοντας με τον έλεγχο. "Το αεροπλάνο ήταν χαλασμένο, Νικ. Αισθητήρας πάγωσε στη θέση του, αλλά οι δεξαμενές ήταν σχεδόν άδειες, όταν απογειωθήκαμε.
  
  
  Αυτό έπρεπε να γίνει με ειδικά ".
  
  
  "Θεέ μου, μουρμούρισε εγώ. "Μπορείτε να φυτέψετε το εγώ;"
  
  
  "Δεν υπάρχει αεροδρόμιο", - είπε, προσπαθώντας να μην δώσει το αεροπλάνο συντρίβεται σε μια δίνη. "Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να προσγειωθεί σε εξωτερικούς вельде - αν μπορώ να αποθηκεύσετε το εγώ σύμφωνα με το σχέδιο του σχεδιασμού".
  
  
  "Της κάτι μπορώ να κάνω;"
  
  
  "Ναι. Προσεύχεσθε". Αλέξης κοίταξε. "Λυπάμαι πολύ, Νικ".
  
  
  "Δεν έχει σημασία, είπα. "Απλά βάλε αυτό το πράγμα". Δεν ρώτησα για τα προβλήματα. Δεν υπήρχε χρόνος. Εμείς έπλευσε σε μια απότομη κάθοδο προς ποώδες вельду.
  
  
  Ο κινητήρας πάλι закашлялся και зашипел, και στη συνέχεια σταμάτησε για πάντα, όταν είδαμε, όπως και όλο το ξενοδοχείο, και έσπευσε σε μας. Της, αποφάσισε ότι όλα τελείωσαν. Φάνηκε, δεν είχε καμία λογική αναμονής ξαναζήσει αυτό.
  
  
  Πεντακόσια μέτρα Θα μεταδοθεί προς τα κάτω, σαν πουλί με σπασμένο φτερό. Τρεις εκατοντάδες. Acacia δέντρα скользнули κάτω από αυτούς. Εκατό. Το πρόσωπο Саломоса πάγωσε από την τάση, και εγώ τα χέρια του ήταν δεμένοι από τις προσπάθειες ελέγχου. Μετά ήταν η κίνηση χορτάρια και αγκάθια με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το φτερό του ήταν σχισμένο κλάδο искореженного ξύλο, και το αεροπλάνο την τελευταία στιγμή λίγο задрал μύτη και γλίστρησε προς τα πλάγια. Χτυπάμε παραμεριστεί μας στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Раздалось θόρυβο, και το τρίξιμο μετάλλων και έναν δυνατό ήχο θραύσης γυαλιού, και το σώμα μας να πέφτουν σε μια μικρή καμπίνα. Στη συνέχεια επήλθε η τελική έκτακτη στάση: η πόρτα ήταν διάπλατα, και το σώμα μου πέταξε με το πόδι έως το κεφάλι στο χορτάρι μέχρι τραγανό το χτύπημα στο στέρεο έδαφος.
  
  
  Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο εκτός από. βασανιστικά συρθείτε στο γρασίδι, ενστικτωδώς έξω από το αεροπλάνο, και μετά την έκρηξη με ήχο потрескивающего φλόγα κάπου πίσω μου.
  
  
  Το δεύτερο κεφάλαιο.
  
  
  Το προσπάθησε να πετάξει γύρω από το κεφάλι μνήμες της καταστροφής, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε στερεά πηλό υψηλής термитника. Αλλά ήταν πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από τις εκφράσεις του προσώπου Αλέξιο Саломоса, όπως έχει φανεί σε Σόλσμπερι, όταν της είπε ότι θα πάει μαζί του σε Μπουλαβάγιο.
  
  
  Για το λαμπερό μεταλλικό πλαίσιο σπασμένο αεροπλάνο ακόμα ήρθε η επίμονη βόμβος μύγες, αλλά προσπάθησα να μην το ακούσετε. Και πάλι να εστιάσει σε μακρινές γραμμές лихорадочных δέντρα στο травянистом ορίζοντα. Κάπου ένιωσα ότι τα δέντρα του πυρετού μερικές φορές αναφέρουν την παρουσία νερού. Αλλά αυτά τα δέντρα δεν ήταν στην κατεύθυνση που έπρεπε να πάει, για να φτάσουμε στο χωριό.
  
  
  Κατά κάποιο τρόπο, την ένιωθα υπεύθυνος για τον τραγικό θάνατο Саломоса. Μου εμπιστεύτηκε την προστασία του, και δεν ήταν σε θέση να το κάνουμε αυτό, όταν με χρειαζόταν. Θα περίμενα από την συμβουλή μου, και εγώ δεν προέβλεψε τον κίνδυνο ένα μικρό αεροπλάνο. Επιπλέον, το να νιώθεις ένοχος, γιατί δεν έχει ανατεθεί πλήρως εγώ μια απίστευτη ιστορία. Ωστόσο, εγώ αιματοβαμμένο πτώμα του ήταν σαφής απόδειξη ότι τουλάχιστον ένα μέρος του εγώ θεωρίες ήταν σωστή. Κάποιος το εγώ του θανάτου. Αν το πρόσωπο αυτό χέμα που έμενε στο ρετιρέ πάνω από τα γραφεία του Απόλλωνα στην Αθήνα, παρέμενε ακόμα κάτω από την ερώτηση.
  
  
  Με την άκρη του ματιού της έπιασε την κίνηση και γύρισε ένα γύρω αποτελεσμάτων γύρω από термитника. Μικρό φωτεινό πράσινο δράκο, γλίστρησε μέσα από πήγαιναν κοντά στο αριστερό μου χέρι, και φαινόταν, με προσήλωση, με κοίταξε. Την отпрыгнул. Δεν ήξερα ότι τα φίδια εγκαταστάθηκαν σε термитниках. Ήταν πράσινο mamba, ένα από τα τρία πιο φίδια στον κόσμο. Σε περίπτωση δαγκώματος από το θύμα μπορεί να περάσει περίπου τρία βήματα μεταξύ τους και рептилией, πριν την δυσαρέσκεια θα τον σκοτώσει. Η mamba, η οποία ασχολείται αυτή τη στιγμή, βρισκόταν έξω από τα όρια της εμβέλειας, проскользнула στο διπλανό τρύπα.
  
  
  Την είδα τα συντρίμμια, όταν ο καρδιακός μου ρυθμός επιβραδύνθηκε. Για μια στιγμή κοίταξε γύρω του και βρέθηκε στο έδαφος αιχμηρό κομμάτι μετάλλων μήκος περίπου ένα μέτρο. Ένα νήμα ήταν πολύ απότομη. Отодрав κομμάτι ξύλινο πλαίσιο, εν μέρει κάηκε απο την κορυφή ως, από το τμήμα της ατράκτου, της έπεσε το εγώ σε δύο κομμάτια έχουν το ίδιο μήκος και расщепил ευρεία ροή κομμάτια, δεσμευμένες πωλήσεις κλομπ το μαντήλι, ώστε να σχηματιστεί μια λαβή για τον χειροποίητου μαχαιριού. . Την έβαλε σκληρή όπλο από τη ζώνη του και χωρίς να κοιτάξει πίσω στα συντρίμμια, κατευθύνθηκε προς το δάσος.
  
  
  Ήταν δύσκολο να φύγω από την ύπαιθρο. Υψηλή χλόη και αγκαθωτούς θάμνους τράβηξε τα ρούχα μου και έσκισε τη σάρκα μου, αρπάζοντας μου και δαγκώνοντας. Hornbill завизжала με το πλησιέστερο ακακίας. Την ανακάλυψε ότι μετράω τις πιθανότητες επιβίωσης. Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να πεθάνεις, και για μας, τους γύρω τους δεν είναι ευχάριστη. Σε αυτό το χορτάρι άτομο μπορεί να σκοντάψει επάνω το λιοντάρι πριν εγώ θα το δει. Αλλά συνήθως περισσότερο κόπο προκαλούν μικρά πλάσματα: τα φίδια μέγεθος όχι μεγαλύτερο του ανθρώπινου δακτύλου, οι σκορπιοί και τα ακάρεα, зарывающиеся βαθιά κάτω από το δέρμα. Αν μπορείτε να βρείτε νερό και πιείτε το, μπορείτε να μολυνθεί με ηπατική двуустками και άλλα παράσιτα που τρώνε τον άνθρωπο από μέσα. Και αν μπορείτε να αποφύγετε αυτό, μπορείτε να προσδιορίσετε ότι κινδυνεύουν από επίθεση комарову, переносчиков του κίτρινου πυρετού και της ελονοσίας.
  
  
  Όταν τελικά έφτασε τα δέντρα, τη βρήκε μόνο ερείπια waterhole. Θέση να στεγνώσει. Στο κέντρο υπήρχε ένα παχύ μαύρο χώμα, και εκτυπώσεις οπλές και lap πολλά ζώα γύρω από την περίμετρο του οικοπέδου.
  
  
  Της, έγειρε το πράσινο στέλεχος από το πλησιέστερο δέντρο, και αναπαύονται στη σκιά. Το άδικα τον χρόνο σας και τη δύναμη, φτάνοντας εδώ. Κατεύθυνση προς το πλησιέστερο χωριό, που Саломос ανέφερε στο αεροπλάνο, ήταν κάτω από ενενήντα μοίρες προς την πορεία, που με οδήγησε εδώ. Περίπατος κάτω από τον καυτό ήλιο ακόμα περισσότερο έχει βλάψει εμένα. Το στόμα μου ήταν σαν μαυρισμένη επιδερμίδα. Την θυμήθηκα το θερμός με το κρύο νερό, το οποίο Саломос έφερε στο αεροπλάνο. Την είδα εγώ στριμωγμένος κύλινδρος περιβάλλοντα τα συντρίμμια; εγώ περιεχόμενο ξεράθηκε στη φωτιά. Την δουλειά δεν σκεφτόμαστε τροπικό ήλιο πάνω από το κεφάλι ή την δίψα του στο λαιμό μου και πήγα.
  
  
  Θα πρέπει να είναι, μερικές ώρες αργότερα συνειδητοποίησε ότι χωρίς διακοπές και δεν μπορώ να προχωρήσω. Τα πόδια μου έτρεμαν από την αδυναμία και την втягивал αέρα στους πνεύμονες μακριά хриплыми ανάσες. Την είδε νεκρό κούτσουρο, ένα μέρος του εγώ, σε μια σπάνια σκιά του γειτονικού тернового θάμνο, λίγα μέτρα μπροστά. Το δύσκολο κατέρρευσε στο έδαφος και έγειρε το пню. Ήδη η ίδια η διαδικασία καθίσματα, ανακούφιση από σωματική άσκηση κατά το περπάτημα έφερε ικανοποίηση.
  
  
  Τα βλέφαρα έκλεισαν, και αγνόησε τον πόνο στο σώμα. Την προσπάθησα να ξεχάσω για τους μικρούς μυς των μηρών και για τσιμπήματα εντόμων πρόσωπο και τα χέρια. Χρειαζόμουν ξεκούραση, και ήταν έτοιμος εγώ να πάρει. Στο διάολο όλα τα υπόλοιπα.
  
  
  Γύρω από το θάμνο ακούστηκε ο ήχος.
  
  
  Τα βλέφαρά μου άνοιξαν. Το λάθος; Την вгляделся στο ψηλό χορτάρι, αλλά δεν είδε τίποτα. Πρέπει να ήταν η φαντασία μου. Και πάλι έκλεισε τα μάτια του, αλλά ο ήχος επανέλαβε.
  
  
  Αυτή τη φορά άνοιξαν τα μάτια μου πιο γρήγορα. Σε αυτό δεν υπήρχε καμία αμφιβολία, ήταν ο ήχος της ανθρώπινης φωνής. Το τεταμένες αυτιά και άκουσα, πώς έσπασε ένα κλαδί.
  
  
  "Αυτό ήταν κάτι!" - έχω μουρμούρισε.
  
  
  Στη συνέχεια, ο ήχος шталь πιο σταθερή και ξεχωριστή. Οι δύο άνδρες μιλούσαν σε κάποια διάλεκτο, της οποίας ποτέ δεν άκουσα.
  
  
  "Γεια σας!" Της φώναξε γύρω από τις τελευταίες δυνάμεις. "Εδώ!"
  
  
  Σε μια άλλη στιγμή που την είδε, όπως ih κεφάλι κινούνταν μαζί μου πάνω από το γρασίδι. Μαύρα κεφάλια, και το πουκάμισο χακί. Όταν με είδαν, ih φωνές έγιναν πιο δυνατά, και odin σε όλο τους το ένα.
  
  
  Λίγο χαλαρή. Της γλείφει, στον πολιτισμό από ό, τι νόμιζα. Κάπου εδώ πρέπει να είναι το χωριό ή τουλάχιστον ο δρόμος. Οι άνδρες έβγαιναν από βότανα και κοιτούσαν. Ήταν ψηλή, λεπτή και μελαγχολική.
  
  
  "Γεια σας, είπα. "Έχετε νερό;"
  
  
  Οι άντρες είδαν το φίλο τους, στη συνέχεια και πάλι σε μένα. Ήρθαν και στάθηκαν μαζί μου για πάντα. Δεν προσπάθησε να σηκωθεί. "Νερό", είπα.
  
  
  Και οι δύο ήταν ντυμένοι πολύ κάποιο δυτική ρούχα και φορούσαν χειροποίητα σανδάλια. Το υψηλότερο από τους δύο επισήμανε τα πόδια μου, και σε μια στιγμή έσκυψε και λύνεται το παπούτσι μου. Πριν από την πρόλαβα να ρωτήσω, τι κάνει, το τράβηξε και έδειξε τον σύντροφό του. Που κρατούσε το παπούτσι μου για την επιθεώρηση, ήταν ένα μεγάλο ευρύ шрамм απευθύνεται, που το πρόσωπο διαγώνια. Η άλλη φορούσε ένα μικρό καθρέφτη στο τεντωμένο λοβό του δεξιού του αυτιού. Και οι δύο στις ζώνες έχουν σουγιάδες-μαχαίρια - панги.
  
  
  Υψηλή μίλησε με τους άλλους, και κατάλαβα ότι μιλάει σουαχίλι. "Mzuri sana", είπε, χαμογελώντας, έχοντας στο μυαλό μου μπαλέτου παντόφλες. Συνέχισε στη γλώσσα σουαχίλι. "Αυτή είναι η τυχερή μου μέρα".
  
  
  "Άκουσέ με", - αδύναμη άρχισα.
  
  
  Αγνόησαν μου. Ψηλός άντρας λύγισε και εξαπέλυσε μου άρχισε το δεύτερο παπούτσι. Το προσπάθησε отдернуть πόδι, αλλά χαμογέλασε, με κοίταξε και έβγαλα από κάτω nah δεύτερο παπούτσι. Πετάει τα γδαρμένα σανδάλια και δε μου μπαλέτου παντόφλες στα πόδια του, δεν μπαίνει στον κόπο να δέσεις τα κορδόνια σου. "Савасава!" - είπε στο σύντροφό του, εντελώς αγνοώντας με.
  
  
  Της ξαφνικά κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να τους σωτήρες του. Και μου ήρθε στο μυαλό, ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από ό, τι πριν ih από την άφιξη, αν την ελπίδα για επιβίωση.
  
  
  "Τα παπούτσια πήγε καλά". Αυτό ήταν το πιο υψηλό.
  
  
  Άλλο δεν απολαμβάνουν την κατάσταση. "Πώς νομίζετε ότι είναι τα μπαλέτου παντόφλες; Δεν θα έρθει σε αυτόν μαζί;"
  
  
  "Είναι η πρώτη της είδα εγώ", είπε ο ψηλός. "Μπορείτε να πάρετε το εγώ παντελόνι. Αν έχει τσάντα, θα μοιραστούμε το περιεχόμενό της".
  
  
  "Το λάθος που παίρνεις μπαλέτου παντόφλες τον εαυτό του", - μουρμούρισε διακοσμημένος από τον καθρέφτη.
  
  
  Ψηλός άντρας γύρισε προς το μέρος μου. "Βγάλτε το παντελόνι του", - διέταξε, ακόμα στη γλώσσα σουαχίλι. Εγώ τα μάτια του ήταν κίτρινο με κόκκινες ραβδώσεις, και σε κάθε μάγουλο ήταν λεπτές σημάδια, που πρώτα δεν ήταν ορατή λόγω του μεγάλου σημαδιών.
  
  
  Το χέρι μου είναι ξαπλωμένη στο βραχίονα αυτοσχέδια μαχαίρια, αποκρύπτοντας τον ih άποψης. Φαινόταν, ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Αυτός με τεντωμένο το λοβό του αυτιού απογειώθηκε με ζωνών пангу. Στο ih προθέσεις δεν είχε καμία αμφιβολία. Δεν μπορούσε να αφαιρέσει το λευκό άνδρα όλα όσα είχε, και στη συνέχεια να αφήσετε το εγώ ζωντανός.
  
  
  "Καλά, της βγάλω το παντελόνι μου", είπα. Η συγκεντρώσει την ενέργεια, αλλά δεν ήθελε να το δείξει. "Αλλά πρέπει να σταθούν στα πόδια τους". Της άπλωσε το αριστερό του χέρι στο υψηλό.
  
  
  Λίγο περιφρονητικά κοίταξε nach, και στη συνέχεια άρπαξε
  
  
  ωμά έθεσε το αντιβράχιο και το τράνταγμα με σήκωσε στα πόδια του. Εκείνη τη στιγμή, όταν το σήκωσε από το έδαφος, την έβγαλε το μεταλλικό μαχαίρι από τη ζώνη και με τη δύναμη ώθηση εγώ στη μέση της αφρικής.
  
  
  Το εγώ μάτια εμφανίστηκε έκπληξη όταν αιχμηρό σαν ξυράφι μέταλλο γλίστρησε μέσα από τη σάρκα και τους μυς. Εγώ το δεξί χέρι αυτόματα ανέλαβε την λαβή панги, αλλά αυτό ήταν το εγώ τελευταία εθελοντική δράση. Αυτός γκρινιάζει άσχημο ήχο και γλίστρησε σε σκόνη μου πόδι.
  
  
  Το άλλο για μια στιγμή μάτια ορθάνοιχτα κοιτάζοντας τον πεσμένο σύντροφο. Στη συνέχεια, έδωσε μια άγρια λαιμού ήχο και ταλαντεύθηκε μόνο ότι выхваченной пангой.
  
  
  Το περιστέρι πίσω. Μεγάλη λεπίδα με το σφύριγμα πέρασε mimmo το πρόσωπό μου, рассекло αέρα, και παραλίγο να πέσει σε μου το κεφάλι και τον ώμο. Αν δεν κουνήθηκε από τη θέση του, θα τον αποκεφάλισαν. Ωστόσο, όταν δραπέτευσε панги, την έπεσε. Αφρικανός με πλησίασε και πάλι ταλαντεύθηκε το μαχαίρι, και το λαμπρό κυρτή λεπίδα просвистело στον αέρα στο λαιμό μου. Γρήγορα перекатился προς τα δεξιά, και η λεπίδα χτύπησε με τάφρο. Μέχρι που ο επιθετικός έχει ανακαινίσει τον ισορροπία της, γύρισε και χτύπησε βάναυσα το εγώ του πόδι. Την άκουσε να σπάει το εγώ των οστών. Με μια δυνατή κραυγή έπεσε στο έδαφος δίπλα μου.
  
  
  Αν θα της ήταν δυνατό, ως συνήθως, αυτό θα ήταν το εγώ το νήμα. Αλλά δεν είμαι σε μια βιασύνη να χρησιμοποιήσουν μένα πλεονεκτήματα. Όταν, γονάτισε, αφρικανός στεκόταν εκεί, και το πρόσωπό του έλαμψε απελπισία. Πάλι σήκωσε το σε μένα, και αυτή τη φορά το τόξο ήταν ευρύ. Λεπίδα рассекло μανίκι του πουκαμίσου μου, σκίζοντας το προς τα κάτω. Την χτύπησε τον εγωισμό τους σκλήθρα και έκανε ένα ρηχό πληγή στο στήθος του. Είναι ακόμα φορά grunted και με χτύπησε пангой στο γκολ, όταν της έπεσε πάνω στο κούτσουρο. Η δύναμη της ταλάντευσης έκανα εγώ να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο δεξί μου χέρι. Την άρπαξε με το αριστερό του χέρι πίσω από το εγώ κουρελιασμένο γιακά, έριξαν εγώ πίσω το κεφάλι και πέρασε μεταλλική σκλήθρα στο εγώ λαιμό.
  
  
  Το αίμα ήπια το πρόσωπό μου και το στήθος, όταν αφρικανός δυνατά gasped και σπασμωδικά να φτάσει στο перерезанному λαιμό. Έπεσε μπρούμυτα, ακόμα σκαρφαλωμένο στο λαιμό, και στη συνέχεια έπεσε στο στέρεο έδαφος, ακίνητος.
  
  
  Λαχάνιασμα, να την θέσει εκ νέου σε ένα του αγκώνα. Της ήταν θυμωμένος για ό, τι πέρασε αυτός ο αγώνας σημαντικό ενέργεια, αναγκαία για την επιβίωση, αλλά ήταν ευγνώμων για ό, τι έμεινε ζωντανός. Όταν διανοητικά σημείωσε ο κίνδυνος ομάδας στον τόπο της συντριβής, το ξέχασα για ένα: τον άνθρωπο. Φαίνεται, ότι ο άνθρωπος ήταν πάντα πρώτο στη λίστα. Εάν αγνοήσετε αυτό το στοιχείο, μπορείτε να πεθάνουν νωρίτερα από τους θάμνους θα σας σκοτώσουν.
  
  
  Τουλάχιστον, σε αυτή την κατάσταση, είχα ένα γεγονός. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν με δυτική κατεύθυνση, και όχι με νοτιοδυτική, που την πήρε. Ίσως είναι περάσαμε μέσα από το χωριό ή κάπου άφησαν το δρόμο. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την κατεύθυνση στην οποία πηγαίνουν. Την αδύναμη ανέβηκε και επέλεξε δυτική κατεύθυνση.
  
  
  Καυτό αφρικανικό ήλιο наклонилось προς τον ουρανό, όταν και πάλι τα παράτησε. Της κατέρρευσε στο ψηλό χορτάρι, να μαντέψουν, αν υπάρχει ακόμη κάποια πιθανότητα να επιβιώσει. Χρειάζομαι πραγματικά ήταν το νερό. Στη γλώσσα και το στόμα μου δεν ήταν πια αισθήματα. Την κοίταζα σαν σκορπιός σέρνεται αργά mimmo με γρασίδι. Δεν ήξερα αν μπορώ να την κινηθεί, αν επιτεθεί, αλλά, φαίνεται, δεν με πρόσεξε. Σε λίγο έφυγε. Την скривилась και ζήλευε την ονε, γιατί δεν είχε προβλήματα με την επιβίωση, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Φαινόταν λίγο ироничным ότι αυτό το είδος σέρνεται στην επιφάνεια του πλανήτη πάνω από τετρακόσια εκατομμύρια χρόνια, πολύ πριν την εμφάνιση των δεινοσαύρων, και ότι, κατά πάσα πιθανότητα, θα εμφανιστεί στη Γη πολύ πριν από την εξαφάνιση του ανθρώπου. Όπως είναι άδικη, αλλά τότε ήταν προκατειλημμένη.
  
  
  Μέχρι εκεί, ένας άλλος ήχος χτύπησε στα αυτιά μου. Αυτό ήταν ένα μακρινό βουητό, λίγο από отличавшееся από το προηγούμενο buzz μύγες. Αλλά αυτός ο ήχος γρήγορα шталь πιο δυνατά και шталь αναγνωρίσιμο, όπως η αυτοκίνητη μηχανή.
  
  
  Την приподнялся και έσκυψε το κεφάλι του για να ακούσει. Ναι, ήταν μια μηχανή. Την αβεβαιότητα σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς τον ήχο. Δεν έχω δει τίποτα, εκτός από το χορτάρι και σπάνια δέντρα. Αλλά ο θόρυβος πλησιάζει με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει.
  
  
  "Γεια σας!" Την, φώναξε μέσα από το γρασίδι. "Γεια σου, εκεί!"
  
  
  Την σκόνταψε και έπεσε. Και πάλι διστακτικά ανεβαίνοντας στα πόδια του, και πάλι τύλιγμα προς τα εμπρός. Σε λίγο την είδα - лендровер, σκονισμένο και βρώμικο, πρόσκρουση σε έναν δευτερεύοντα δρόμο, που ασχολείται με δεν ήταν τίποτε άλλο από μια διαδρομή στο γρασίδι. Ρόβερ, ανοικτό αυτοκίνητο, ήταν απασχολημένος με δύο άνδρες, που δεν έχω δει, έτσι όπως πήγε μέχρι το πλησιέστερο σημείο του δρόμου, και συνέχισε το δρόμο του.
  
  
  Της φώναξε. - "Γεια σας!"
  
  
  Την αδέξια έμπαινε στο γρασίδι και τελικά έφτασε μέχρι το δρόμο. Και πάλι φώναξε, όταν φτάσει στο σημείο. Της αιώρησης, σαν μεθυσμένος έτρεξε για το αυτοκίνητο, αλλά έπεσε με τα μούτρα προς τα κάτω.
  
  
  Την ξαπλωμένος και έβριζε δυνατά, νιώθοντας σαν στο στήθος αυξάνεται η απελπισία. Αυτή η μηχανή μπορεί να είναι η τελευταία μου ευκαιρία για επιβίωση.
  
  
  Στη συνέχεια, το άκουσα "ρόβερ" επιβραδύνθηκε και σταμάτησε. Την προσπάθησα να σηκωθώ, για κάθε χρόνο, τι συνέβη, αλλά δύναμη δεν έχω. την
  
  
  άκουσα, όπως ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί, στη συνέχεια, "ρόβερ" ξανάνοιξε την πρώτη μετάδοση, περιστρέφεται στο δρόμο και κατευθύνθηκε στο σπίτι μου. Είτε με άκουσες, ή ακόμα δει.
  
  
  Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η μηχανή σταμάτησε δίπλα μου, η μηχανή σταμάτησε, και άκουσε, όπως οι δύο άνδρες μιλάνε με βρετανική προφορά.
  
  
  "Θεέ μου, είναι ευρωπαϊκό".
  
  
  "Τι κάνει εδώ, σε θάμνους, ένα;"
  
  
  "Ίσως πρέπει να ρωτήσω εγώ".
  
  
  Λίγο το κρύο νερό άρχισε να ρέει στο στόμα μου, χύθηκε μου βρώμικο πουκάμισο, εμπρός και πάλι ένιωσα τη γλώσσα.
  
  
  "Θεέ μου, φίλε, τι έγινε;"
  
  
  Την επικεντρώθηκε σε δύο σαρκώδη πρόσωπα, склонившихся μου για πάντα. Ήταν άσπρα родезийцы μεσήλικας, πιθανώς, κύριοι-οι αγρότες, проведшие μέρα στην έρημο.
  
  
  "Ένα αεροπορικό δυστύχημα", του είπα. "Έφυγα από αυτό".
  
  
  Όταν είναι να με βάλουν στο rover, την ήξερε τι έκανε. Αλλά δεν μπορώ να την ξεχάσω, ότι το σώμα Αλέξιο Саломоса τρώνε οι ύαινες με κάποιον στην Αθήνα. Την ελπίδα ότι ο Ντέιβιντ Χοκ θα μου επιτρέψει να κατανοήσουν σε ό, τι συνέβαινε σε Απόλλωνα-building, για να διαπιστωθεί αν ο Adrian Σταύρος στην αίθουσα στη Βραζιλία, όπως όλοι νόμιζαν. δεν έχω δει.
  
  
  Το τρίτο κεφάλαιο.
  
  
  "Δεν φαίνεσαι πολύ καλά, Νικ".
  
  
  Ο ντέιβιντ Χοκ, ο διευθυντής суперсекретного του αμερικανικού οργανισμού AX, κρατούσε στα δάχτυλα του δεξιού χεριού σύντομη πούρο, κλίνει προς τα εμπρός στο ευρύ εργασίας γύρω από μαόνι. Καθίσαμε στο εγώ στο γραφείο προσωπικού-διαμέρισμα AX, η οποία ασχολείται με είχε έντεχνα κρυμμένο σε ένα νοικιασμένο δωμάτιο Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle στην Washington.
  
  
  Την κοίταξε με ένα ειρωνικό χαμόγελο. "Oni ξενοδοχεία, για να την για λίγο ακόμα έμενε στο νοσοκομείο σε Σόλσμπερι. Αλλά ξέρεις, όσο πιο γρήγορα γίνεται βαρετό. Αν το χλωμό, είναι επειδή δεν μου χρειάζεται ήλιο και καλή όρεξη γύρω από αποκόμματα. Τι πιστεύεις για την ιστορία Саломоса; "
  
  
  Γεράκι κάπνιζε ένα πούρο και κυκλοφόρησε από την πλευρά μου δαχτυλίδι καπνού. Κάθεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, ήταν μικρός και αδύνατος, με το εγώ, взъерошенными γκρίζα μαλλιά και το πρόσωπο του αγρότη από το Κονέκτικατ. Αλλά ήξερα ότι αυτό το εύθραυστο βλέμμα μπορεί να είναι παραπλανητική. Ήταν πραγματική δυναμό, μηχανή.
  
  
  "Με φοβίζει λίγο", είπε. "Με φοβίζει το γεγονός ότι παραλίγο να πέθανε μεταξύ του καθήκοντα. Ποτέ δεν είδα έναν άνθρωπο που είναι τόσο εύκολο να βρεί το πρόβλημα".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Саломос ήταν φίλος. Μου και AX. Αυτός iso όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε να μας βοηθήσει να βρούμε Μπορίσοφ, θυμάσαι;"
  
  
  "Ναι, θυμάμαι", - έτσι είπε το Γεράκι. "Λοιπόν, η родезийская τέχνασμα τελείωσε, έτσι θα το αφήσουμε στην άκρη. Όσον αφορά την απόφαση να Adrian Σταύρος μπορούν να προγραμματίσουν συνωμοσία εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, δεν θα шталь χάσουμε το εγώ".
  
  
  "Εξακολουθεί να κατέχει την φυτεία στη Βραζιλία;"
  
  
  "Σύμφωνα με τις πηγές, είναι ακόμα εγώ επιτελείου. Έχουμε καθαρή την πρόσφατη έκθεση". Γεράκι έγειρε πίσω στην πλάτη του μεγάλη δερμάτινη καρέκλα. "Αν αυτό πραγματικά ήταν ο Σταύρος, που ο άλλος είδε να βγαίνει από το ρετιρέ Минуркос, σίγουρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Τα όνειρα για τη διαχείριση σε ολόκληρη τη χώρα πολύ καλά σε συνδυασμό με ό, τι μάθαμε για τα πρότυπα της nen".
  
  
  Γεράκι γνωρίζει τις οστέινη αρθρώσεις. Adrian Σταύρος πάντα ήταν νευρωτικός, μπορεί να είναι ψυχοπαθής. Εκτός από το γεγονός ότι προήδρευσε στη Βραζιλία επιτυχημένη ομάδα των λαθρομεταναστών, που η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να εξαλείψει, είναι, επίσης, κάνει πολιτικές δολοφονίες, με την τελευταία που πιστεύεται ότι ήταν η δολοφονία του ισραηλινού αξιωματούχος Moshe Ben-Χαναάν ".
  
  
  "Τότε θα ξέρω ότι AX ενδιαφέρονται για την ιστορία Αλέξιο Саломоса", είπα.
  
  
  "Φοβάμαι ότι έτσι πρέπει να είναι. Και, υποθέτω, ότι επειδή θεωρείτε τον εαυτό σας Саломоса φίλο, θα ξενοδοχεία θα πάρει αυτή την αποστολή".
  
  
  "Ναι, κύριε, θα το αυτό".
  
  
  Γεράκι έσβησε το πούρο στο πλησιέστερο σταχτοδοχείο. "Η πρώτη μου παρόρμηση - να πει" όχι", και να το μεταφέρει σε άλλον στα μαθηματικά. Ξέρετε, όπως εγώ το προσπαθώ να αποφεύγουν την προσωπική συμμετοχή του πράκτορα σε αποστολή".
  
  
  "Είναι σημαντικό για μένα να είναι ο δολοφόνος Αλέξιο δεν βγήκε", - είπε ήσυχα εγώ.
  
  
  "Καλά. Με αυτό μπορείς να το κάνεις. Αλλά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, Νικ. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να πάω στο Ρίο και να μιλήσετε με έγραψαν μέλος της CIA. Μάθετε, στην αίθουσα αν Σταύρος εκτός της χώρας, και όπου περνούσε το χρόνο. Στη συνέχεια, αν τα στοιχεία θα σας οδηγήσει στην Αθήνα, πήγαινε εκεί. Απλά κράτα με ενήμερο ".
  
  
  Της χαμογέλασε. - "Δεν είμαι πάντα το κάνω αυτό;"
  
  
  "Λοιπόν, μερικές φορές ξεχνάς ότι εδώ υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τους cheerless χώρους εργασίας, και σε ih καθήκοντα περιλαμβάνουν τη διαχείριση show". Εγώ φωνή του είχε αποκτήσει εκείνο το αιχμηρό τόνο, που μερικές φορές συνέβη, όταν μίλησε για το πρωτόκολλο και καλά υποταγή. "Αν χρειαστείτε βοήθεια ανά πάσα στιγμή, να ζητήσει γι' αυτό. Είμαστε εδώ για να το κάνετε αυτό".
  
  
  "Φυσικά."
  
  
  Άνοιξε το συρτάρι της έδρας και досталь φάκελο. Εγώ απέφευγε τα μάτια μου. "Προβλέπω το αίτημά σας και την πιθανή εκχώρηση σας, την σύνεση, αν δεν με σύνεση, αγόρασε το εισιτήριο".
  
  
  Της χαμογέλασε. "Ευχαριστώ." Την κατέληξε σε μια καρέκλα και πήρε ένα φάκελο.
  
  
  "Καλύτερα να περιμένουμε για να δούμε πώς όλο αυτό θα τελειώσει, πριν αποφασίσεις, προκάλεσε αν σου κάποια υπηρεσία", - απάντησε Hawk.
  
  
  Το επόμενο βράδυ της селл για ψάρεμα Pan Am στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Την ξεκούραστα όλη
  
  
  μέρα, και πάλι ένιωθα σαν την προηγούμενη. Ταξίδι χωρίς προβλήματα, αλλά το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το άλλο σε ένα μικρό αεροπλάνο Μουν, όταν Саломос έδειξε вельд, σχετικά με το πρόβλημα και την έκτακτη προσγείωση, και για το πώς το πτώμα Саломоса φαινόταν από τον καυτό ήλιο.
  
  
  Το επόμενο πρωί, την έφτασε στο Ρίο, και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο "Флориано", κοντά στο παλάτι της Κοπακαμπάνα. Ήταν μόλις ένα τετράγωνο από την παραλία, και τα πρότυπα της nen η γεύση αποικιακή Βραζιλία. Το δωμάτιο ήταν ανεμιστήρα οροφής και μέρα με περσίδες, και με το στενό μπαλκόνι άνοιξε ένα μικρό θέα στη θάλασσα.
  
  
  Στο Ρίο ήταν καυτό. Όλοι οι βραζιλιάνοι, που θα μπορούσαν να φτάσουν εκεί, ήταν στην παραλία, και οι περισσότεροι γύρω τους, πρέπει να ήταν στην περιοχή Copacabana, κοντά στο ξενοδοχείο. Προβλέπω τη θερμότητα, την κατέλαβε με μια камвольный κοστούμι από την τροπική μαλλί. Το μεσημέρι της πήρε ένα ντους, φόρεσε το ελαφρύ κοστούμι πάνω από το Вильгельмины, μου το όπλο του και ο Χιούγκο, το στιλέτο στο ножнах στο δεξί χέρι, και πήγε για φαγητό σε ένα γύρω από τα αγαπημένα μου μικρά εστιατόρια, Chale Rua da Matriz 54. Σε αυτό το εστιατόριο ήταν colonial σπίτι και μέχρι στιγμής κουνάβι διακοσμημένο με πολύτιμες αντίκες και πίνακες ζωγραφικής. Οι δούλοι-αράπηδες μέριμνα τραπέζια και φροντίδα για το μπαρ. Την παρήγγειλα миксто чураско, που ήταν γύρω από κομμάτια βοδινού και χοιρινού κρέατος με λαχανικά, και αρνήθηκε από το συνηθισμένο отбивного, εξαιρετικής τοπική βαρελίσια μπύρα, για να είναι ένα πολύ καλό κρασί Grande Uniao Cabernet. Αλλά μόλις άρχισε να τρώει, όταν είδε ότι η κοπέλα μπήκε μέσα και κάθισε για ένα κοντινό τραπέζι. Ήταν ψηλή και λεπτή, και χαίτη φλογερό κόκκινα μαλλιά κάνει το γαλακτώδες άσπρο δέρμα ακόμα ωχριά. Το ένα εκθαμβωτικό πράσινο μίνι φόρεμα δραματικά контрастировало με τα μαλλιά της και άνοιξε το μεγαλύτερο μέρος των μακρών τέλειους μηρούς και συναρπαστική ντεκολτέ πάνω από τη μέση. Φορούσε πράσινα μπαλέτου παντόφλεs, κατάλληλα για το φόρεμά της, και τα πράσινα βραχιόλια στο αριστερό της χέρι.
  
  
  Κόκκινα μαλλιά, για μια στιγμή χτυπήσουν εμένα με μπερδεύουν, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι όταν την είδε για τελευταία φορά τα μαλλιά της ήταν σύντομες και καφέ. Ήταν στο Ισραήλ περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Το κορίτσι ονόματι Έρικ Нистром. Ήταν μέλος της ισραηλινής ευφυΐα του δικτύου "η Σιν Μπετ". Το κωδικό του όνομα ήταν Φλόγα, όταν δουλεύαμε μαζί, για να αποτρέψει την ρωσική συνωμοσία ενάντια στην ισραηλινή κυβέρνηση, αλλά αυτό το όνομα άλλαξε με κάθε αποστολή.
  
  
  Της, σηκώθηκε και περπάτησε προς το τραπέζι. Όταν σήκωσε τις μακριές βλεφαρίδες, για να συναντηθεί με τα μάτια μου, στο πρόσωπό расплылась χαμόγελο. "Ωχ!" φώναξε. "Είσαι εσύ. Τι ευχάριστη έκπληξη". Μιλούσε αγγλικά χωρίς την παραμικρή έμφαση.
  
  
  Οι γονείς της Έρικα ήταν σκανδιναβικές τους εβραίους. Η οικογένειά πρώτα φλέβες στο Όσλο και στη συνέχεια στην Κοπεγχάγη πριν μετανάστευσε στο Ισραήλ, όταν ε ήταν μόλις οκτώ ετών.
  
  
  "Ήμουν έτοιμος να πω το ίδιο πράγμα", είπα. Εμείς με την έρικα με κάποιο ζεστό βράδυ στο Τελ Αβίβ, περιμένοντας την άφιξη του αγγελιαφόρου; ήταν βράδυ, που και στους δυο μας άρεσε πολύ. Τώρα τα μάτια μου είπαν ότι θυμήθηκε αυτό με τρυφερότητα. "Θα έρθεις μαζί μου στο τραπέζι μου;"
  
  
  "Λοιπόν, κάποιος να έρθεις μαζί μου αργότερα, Νικ. Δεν σε πειράζει, έτσι;"
  
  
  "Δεν είναι κάτι για να μην σου μιλήσω", είπα.
  
  
  Θα έρθεις μαζί μου στο τραπέζι μου και παρήγγειλε ένα ελαφρύ γεύμα για τον εαυτό σας, και ένα τρίτο άτομο, το οποίο, όπως εξήγησε, ήταν πράκτορας: "φαίνεσαι πολύ καλά, Νικ".
  
  
  "Έπρεπε να με δει πριν από μία εβδομάδα", είπα. "Μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες, Έρικα".
  
  
  Είναι τύφλωσε με ένα χαμόγελο. Μεγάλη μύτη αετείος τόνισε ευρύ αισθησιακό στόμα. Τα μάτια nach έχουν σκούρο πράσινο, και το φόρεμα λάμπει. "Ευχαριστώ", - είπε. "Είναι δικά μου, εκτός από το χρώμα του. Ήταν βραχύβια, όταν δουλεύαμε μαζί στο Ισραήλ".
  
  
  "Θυμάμαι", είπα. "Είστε εδώ για δουλειές;"
  
  
  "Ναι", μου απάντησε. "Και εσείς;"
  
  
  "Ναι", μου χαμογέλασε. "Είναι πάντα μια επιχείρηση, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Σχεδόν πάντα."
  
  
  Την θυμήθηκα πρόσφατα διάβασα στις εφημερίδες ότι το Ισραήλ ήταν εξοργισμένος δολοφονία Moshe Ben-Χαναάν και ότι ih ο πρόεδρος ορκίστηκε να βρει την ουσία. Ακριβώς σε αυτό το φόνο αμερικανικές μυστικές πίστευε ότι запричастным Adrian Σταύρος. Δεν μπορούσα να μην αναρωτηθώ αν η Έρικα στο Ρίο, είτε να απαγάγει η Αντριάνα το Σταυρό τους και να τα πάνε στο Ισραήλ, που ήταν στο στυλ του ισραήλ, ή να σκοτώσει το εγώ.
  
  
  Την ρώτησε. - "Θα μείνετε στο Ρίο αρκετό καιρό για να πιούμε μαζί και να μιλήσουμε?"
  
  
  "Ίσως", - είπε. Ee χέρια μεταφέρθηκε ντεκολτέ, όταν έχει επιτευχθεί ih καρέκλα, και η πίεσή μου ανέβηκε δέκα μονάδες. Τα πράσινα μάτια κοίταξε στα μάτια και μου είπε ότι ξέρει ότι δεν μιλάω για το κρασί και συζήτηση.
  
  
  Την πήρε το ποτήρι. Παρήγγειλε και αυτό κατέθεσαν το ίδιο Grande Uniao Cabernet. "Για αυτή την ευκαιρία", είπα.
  
  
  Πήρε το ποτήρι και ειμαι τρελη με το δικό μου. "Σε αυτή την απόφαση".
  
  
  Τι κάνετε πρόποση, όταν εμφανίστηκε ένας νεαρός. Ακόμα δεν τον είδε, μέχρι που στάθηκε δίπλα μας. Ήταν μαζική, μυϊκή άνθρωπος, με πολύ κοντά ξανθά μαλλιά και το στερεό τετράγωνο πρόσωπο. Μέρος εγώ το αριστερό αυτί απούσα, αλλά αυτό το ελάττωμα δεν είναι επιτυχής εγώ ανδρική εμφάνιση. Για τα πρότυπα της nen ήταν μπεζ καλοκαιρινό κοστούμι, το οποίο δεν είναι πλήρως έκρυβε διόγκωση κάτω από το αριστερό χέρι.
  
  
  "Στην αρχή δεν σε είδα, Έρικα", είπε αρκετά δυνατά.
  
  
  κοιτάζοντας με. "Δεν περίμενα ότι θα είσαι με το hema-τότε".
  
  
  Αυτές οι λέξεις έχουν συλληφθεί ως μια ήπια επίπληξη. Μιλούσαν με σαφή προφορά. Την θυμήθηκα μια φωτογραφία αυτού του ανθρώπου, μέσα στον φάκελο της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών ΤΣΕΚΟΎΡΙ. Ήταν ο Ζαχαρίας Γκράιμπ, δήμιος η Σιν Μπετ". Η θεωρία μου σχετικά με το εγώ και την Έρικα παρουσία στο Ρίο, φάνηκε ενισχύθηκε.
  
  
  "Είναι γέρος, ο Ζακ, - είπε η Έρικα. "Δούλευε μαζί μου στο Ισραήλ".
  
  
  Гареб τερμάτισε στην τρίτη θέση. "Το ξέρω", είπε. "Κάρτερ, την, υποθέτω".
  
  
  "Αυτό είναι σωστό."
  
  
  "Η φήμη σου προηγείται".
  
  
  Εγώ ήθη της ήταν απότομες, σχεδόν εχθρικό. Την ένιωσα εγώ, ζήλια για το γεγονός ότι ξέρω τον Έρικ. Πριν από το χρόνο να απαντήσω ονε, γύρισε προς το μέρος της. "Έχετε παραγγείλει вишисуаз, όπως σου είπα?"
  
  
  "Ναι, Ζακ", - είπε η Έρικα, λίγο смущенная εγώ την έλλειψη φιλικότητας. "Θα είναι εδώ σύντομα".
  
  
  "Вишисуаз - το μόνο πράγμα που αξίζει να υπάρχει σε αυτό το εστιατόριο", - πολύ δυνατά παραπονέθηκε ο Ζακ.
  
  
  "Λυπάμαι που δεν σου τύχη", - απάντησε ήσυχα εγώ. "Πιστεύω ότι τα περισσότερα πιάτα εδώ καλά μαγειρεμένα. Ίσως, μετά την τελευταία επίσκεψη σας άλλαξαν σεφ".
  
  
  Ο ζακ γύρισε και τραβηγμένο μου χαμογέλασε. "Ίσως".
  
  
  Της, αποφάσισε ότι από αυτή τη στιγμή, η συζήτηση θα είναι λιγότερο από ευχάριστη. Το τελείωσα με το φαγητό, ως εκ τούτου, κάλεσε τον σερβιτόρο να φέρει την απόδειξη. Της πρότεινε να πληρώσει όλο το πάρτι, αλλά ο Ζακ γρήγορα αρνήθηκε.
  
  
  "Πού μένεις;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Σε Корумбе στην Avenida Rio Branco", - είπε.
  
  
  Ο ζακ κοιτάς στο διάολο.
  
  
  "Με ποιο όνομα?"
  
  
  Είναι заколебалась. "Βάργκας".
  
  
  "Μπορώ να την πάρω τηλέφωνο εκεί;"
  
  
  "Θα έχετε λίγο χρόνο για επικοινωνία",
  
  
  - γρήγορα είπε Ζακ.
  
  
  Αγνόησε το εγώ και το γλυκό χαμόγελο μου.
  
  
  "Ναι, μπορείς να μου τηλεφωνήσεις. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά, Νικ".
  
  
  Του σηκώθηκε. "Τα συναισθήματα του άλλου." Την άγγιξε με το χέρι του στο χέρι της, και τα μάτια για μια στιγμή συναντήθηκαν. Το ήξερε, ότι ο Ζακ ζηλεύει, και, επειδή δεν μου άρεσε, το έπαιξες είναι το εγώ υπέρ. Καθόταν και κοίταζε. "Θα ακούσετε την κλήση από μένα".
  
  
  "Καλά", είπε η Έρικα.
  
  
  Την γύρισε μακριά από αυτούς και βγήκε από το εστιατόριο. Όταν βγήκε, ήταν σχεδόν αισθάνθηκε κάρβουνα από την εχθρότητα του Ζακ στην πλάτη του.
  
  
  Την ίδια ημέρα της ανέβηκε με το τελεφερίκ στο εντυπωσιακό βουνό Корковаду, στην κορυφή του οποίου βρισκόταν ένα τεράστιο άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή. Φτάνοντας στον τόπο, την πλησίασε смотровому брустверу, σταμάτησε στην καθορισμένη θέση, και шталь περιμένει. Λ. μέσα σε δεκαπέντε μου στο κιγκλίδωμα εντάχθηκε άντρας. Ήταν περίπου το ύψος μου, αλλά πιο ευέλικτη. Αν και ήταν ακόμα στη μέση ηλικία, το μακρύ πρόσωπο ήταν καλυμμένο με τις βαθιές ρυτίδες. Ήταν ο Carl Thompson, και εργάστηκε για τη CIA.
  
  
  "Υπέροχη θέα, έτσι δεν είναι;" είπε ως την είσοδο, κουνώντας το χέρι στην άκρη της πόλης, στο κάτω μέρος, που έλαμψε λευκό στον ήλιο και περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους και кобальтовым τη θάλασσα.
  
  
  "Κόβει την ανάσα", είπα. "Πώς πάει, Τόμσον;"
  
  
  "Για παράδειγμα, το ίδιο", είπε. "Εδώ ήταν αρκετά ήσυχο και με την τελευταία αλλαγή διοίκησης στην Μπραζίλια. Πώς είναι τα πράγματα στην AX αυτές τις μέρες; Λίγο εσείς, πυροβόλησε περισσότερα πυρομαχικά από ό, τι ο στρατός στην Ασία".
  
  
  Της χαμογέλασε. "Μερικές φορές νομίζω. Της ήταν απασχολημένος, είμαι σίγουρος ότι και εσύ".
  
  
  "Τώρα να σας βάλω στο Αδριανού Σταυρό".
  
  
  "Αυτό είναι σωστό." Την παρακολουθούσα ως κρουαζιερόπλοιο, курсирующий με μπλε & nb την ομαλή μύτη, σιγά-σιγά μπαίνει στο λιμάνι. Εκεί κάτω ήταν παρόμοια με του αυτοκινήτου παιχνίδι σκάφος. "Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε το εγώ;"
  
  
  Εκείνος δίστασε για μια στιγμή. "Έχουμε σημειακή παρακολούθηση φυτεία. Πέντε ή έξι εβδομάδες πριν δει, όπως ο ίδιος έφυγε από αυτό το μέρος. Πιστεύουμε ότι είναι σελιε στο αεροπλάνο, δεσμεύεται στη Μαδρίτη".
  
  
  "Αυτό το ταξίδι μπορείτε να συνεχίσετε στην Αθήνα".
  
  
  "Μάλλον έτσι είναι. Εγώ εκεί είδατε;"
  
  
  "Εμείς έτσι πιστεύουμε. Τι συμβαίνει στην φυτεία?"
  
  
  "Φυτείες - εγώ αληθινή επιτελείου-διαμερίσματα. Εδώ στο Ρίο, έχει μονάδα Apex Imports, και πιστεύουμε ότι το λαθρεμπόριο γίνεται μέσα από αυτή την εταιρία. Αλλά δεν είναι τα μέρη που επισκέπτεται ee γραφεία, αν και εγώ το όνομα ανοιχτά σχετίζεται με αυτήν. Ο πρόεδρος της εταιρείας πραγματοποιεί τακτικά ταξίδια στο Паракату ".
  
  
  "Τι φωνή είναι αυτή όπου στην αίθουσα φυτείες?"
  
  
  Thompson κούνησε το κεφάλι. "Είναι στο δωμάτιο κοντά στο χωριό, στη μέση του πουθενά. Εγώ προστατεύει το μικρό στρατό από το Σταυρό, που αποτελείται γύρω από τους πρώην κρατούμενους, πολιτικούς τους φανατικούς και τους πρώην ναζί. Αλλά τώρα υπάρχει μόνο κάποια δύναμη".
  
  
  Την ρώτησε. - "Μήπως είδατε τίποτα ασυνήθιστο;"
  
  
  "Λοιπόν, αν έχετε στο μυαλό συγκέντρωση ανθρώπων ή των όπλων, των ρευματισμών θα είναι αρνητική. Αλλά ήταν ο επισκέπτης, από την οποία κανείς γύρω μας δεν έχει δει. Με τους κουνάβι, όπως εμφανίστηκε με Ставросом ενενήντα ημέρες πριν, είμαστε σχεδόν μόνιμα τον παρακολουθούσε. και κανείς δεν έχει δει, να φύγει από αυτό το μέρος. Σε αυτό δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο, εκτός από το ότι το ένα γύρω από δύο από τους άντρες που επιμένει ότι ο νέος, μεσήλικας, στην αίθουσα εκεί στη φυλακή. Εγώ μεταφράστηκαν γύρω από το ένα κτίριο στο άλλο με ένοπλους φρουρούς ".
  
  
  "Πώς ήταν αυτός ο άνθρωπος;"
  
  
  Thompson ανασήκωσε τους ώμους. "Έχουμε εγώ φωτογραφία, αλλά από μακριά. Ήταν περίπου πενήντα της, θα έλεγα, με κοντά καστανά μαλλιά, που έγινε λίγο γκρίζα στους κροτάφους. Είναι γεροδεμένος άνδρας, που φοράει πάντα τα μεταξωτά πουκάμισα ".
  
  
  Φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι Минуркос, ελληνικά πλωτό μεγιστάνας, πολιτικές, εφαρμογές που συγκλόνισε πρόσφατα την Αθήνα και στο ρετιρέ που είδατε Αδριανού Σταυρό.
  
  
  "Μπορώ να την αποκτήσετε ένα αντίγραφο φωτογραφίες;"
  
  
  "Αυτό μπορεί να κανονιστεί", - δήλωσε ο Thompson. "Κοίτα, Κάρτερ, για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα, χρειάστηκε προσωρινά να μειώσει την επιτήρηση την φυτεία μέχρι του δείγματος των ελέγχων, και, ίσως, θα πρέπει να εντελώς να αναδείξει τους ανθρώπους μας από εκεί στις επόμενες δύο ημέρες, επειδή υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, που έχει προκύψει για εμάς. Θέλετε να την πήρε την άδεια να στείλει άνθρωπο πίσω μαζί σας; "
  
  
  "Όχι, της είπα. "Γεράκι μου υποσχέθηκε βοήθεια, αν την χρειαστώ. Όταν θα μπορέσω να πάρει τη φωτογραφία;"
  
  
  "Τι θα λέγατε για σήμερα το βράδυ;"
  
  
  "Καλά".
  
  
  "Χρησιμοποιούμε ελαφρώς διαφορετική θέση για τη μεταφορά, - δήλωσε ο Thompson. "Αυτό είναι αστικό λεωφορείο. Μπορείτε να πάτε στο ξενοδοχείο σας. Ο άνθρωπος μου θα είναι ήδη εκεί. Θα περάσετε στο πίσω μέρος του λεωφορείου, όπου κανείς δεν είναι, και καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στα δεξιά. Η φωτογραφία θα στερεώνεται κάτω από το κάθισμα. . Το λεωφορείο θα έχει σήμανση Estrada de Ferro και θα σας μεταφέρει στο κέντρο, αν θέλετε να πάτε τόσο μακριά ".
  
  
  "Όταν το λεωφορείο περνάει mimmo ξενοδοχείο;"
  
  
  "Στις επτά και τέταρτο. Το λεωφορείο θα έχει τον αριθμό έντεκα".
  
  
  "Καλά", είπα. "Και σας ευχαριστώ."
  
  
  "Ανά πάσα στιγμή", - δήλωσε ο Thompson. Μια στιγμή αργότερα έφυγε.
  
  
  Γλείφει, μέχρι το βράδυ της για λίγο, μπήκε στο γραφείο της εταιρείας Apex Import. Βρισκόταν σε ένα γύρω από παλιά ανακαινισμένα κυβερνητικά κτίρια, που αδειάσει, όταν η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στην Μπραζίλια. Τα γραφεία ήταν σε τρεις ορόφους επάνω, και το ασανσέρ δεν λειτουργούσε.
  
  
  Της, μπήκε σε ένα αρκετά μικρό θετή πάνω. Από τον ανελκυστήρα στο μέτωπό μου μίλησε ιδρώτας, γιατί κλιματισμός σε κτήριο, φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα από ό, τι elevator / lift, καθώς και στο Ρίο ήταν πνιγηρός ημέρα. Μελαχρινή κοπέλα κάθισε στην μεταλλική καρέκλα και ύποπτα κοίταξε, όταν μπήκε.
  
  
  "Μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι;" - ρώτησε στα πορτογαλικά.
  
  
  Της απάντησε στα αγγλικά. "Το ξενοδοχείο θα δείτε κύριος με το Σταυρό".
  
  
  Τα σκούρα μάτια του μειώθηκε ακόμη περισσότερο. Όταν άρχισε να ξαναμιλάει, ήταν σπασμένα αγγλικά. "Πιστεύω ότι έχετε έρθει σε λάθος θέση, κύριε".
  
  
  Της είπε. - "Όπα;" "Αλλά, ο κ. Σταύρος ο ίδιος μου είπε ότι μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του μέσω της εταιρείας Apex Imports".
  
  
  "Κύριε, ο κύριος έχει το Σταυρό όχι, εδώ στο γραφείο..."
  
  
  Πόρτα σε προσωπικό λογαριασμό άνοιξε και εμφανίστηκε τη βαριά ανύψωση, μελαχρινός άντρας. Ρώτησε. - "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;". Εγώ τον τόνο ήταν αδύνατο να αναφέρουμε φιλικός.
  
  
  "Ήθελα απλώς, κύριε Σταυρό", είπα.
  
  
  "Με ποιο σκοπό;"
  
  
  Την αγνόησε αγένεια. "Ο κ. Σταύρος με συμβούλεψε να αγοράσει έχει ιαπωνική φωτογραφικές μηχανές χονδρικό εμπόριο, αν το βρω εδώ". Την ενήργησε έξαλλος. "Δεν είμαι σε γραφείο;"
  
  
  "Ο κ. Σταύρος είναι ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, είπε ο σκοτεινός άντρας, - αλλά δεν είναι εδώ, το γραφείο, και δεν ασχολούνται με τις επιχειρήσεις της εταιρείας. Τον επόμενο πρόεδρο; μπορείτε να ασχοληθεί μαζί μου".
  
  
  - Αυτό κύριε Κάρλος Ubeda, λίγο περήφανα παρενέβη κορίτσι.
  
  
  "Χαίρομαι που σας γνωρίζω, κύριε", είπα, τεντώνοντας το χέρι. Πήρε είναι δύσκολο. "Το όνομά μου είναι Τζόνσον. Πριν από λίγες εβδομάδες την τυχαία γνώρισα τον κύριο Σταυρό στο εστιατόριο Chale. Είπε ότι θα γυρίσει σε ένα ταξίδι σε όλη την Ευρώπη περίπου την ίδια ώρα, και ότι μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του εδώ".
  
  
  "Είναι ακόμα στην Αθήνα", είπε το κορίτσι.
  
  
  Ubeda παράτησε για nach διαπεραστικό βλέμμα. "Όπως είπα, με τον Ставросом εδώ δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αλλά θα είμαι ευτυχής να προωθήσετε την παραγγελία σας".
  
  
  "Είναι σαφές. Λοιπόν, πραγματικά το να ασχοληθεί μαζί του προσωπικά. Μπορείτε να μου πείτε, όταν μπορεί να γυρίσει γύρω από την Αθήνα?"
  
  
  Πρόσωπα Убеды πριν εγώ το στόμα τιναζόταν μυ. "Εγώ δεν περιμένουν γύρω από την Ευρώπη σε λίγες εβδομάδες, ο κ. Τζόνσον. Αν θέλετε να κάνουμε δουλειές, θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί μου".
  
  
  Της χαμογέλασε. "Θα καλέσω και εσάς, κύριε Ubeda. Ευχαριστώ για το χρόνο σας".
  
  
  Άφησε ih κοιτάς μετά. Και πάλι βγαίνοντας στο δρόμο, την έπιασε ένα ταξί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Σημείωση κορίτσια μου έδωσε την απαιτούμενη επιβεβαίωση, Σταύρος Αδριανός πραγματικά ήταν στην Αθήνα, όπως μου είπε Саломос. Και αν αυτή η φωτογραφία ήταν το στιγμιότυπο Никкора Минуркоса, όλα ήταν ενδιαφέρον.
  
  
  Την έκανα ντους και λίγο ξεκούραστοι και, στη συνέχεια, sel στο λεωφορείο νούμερο έντεκα, ακολουθώντας τις οδηγίες Τόμσον. Όπως ο ίδιος ήξερε ότι θα το κάνει, η φωτογραφία ήταν στερεωμένο στο κάθισμα σε ένα μικρό καφέ φάκελο. Την πήρε το εγώ, πήγε σε ένα μικρό καφέ στο κέντρο της πόλης, και διέταξε ένα καλό πορτογαλικό κρασί. Μόνο μετά την πήρε την εικόνα γύρω από το φάκελο και να ερευνηθεί της.
  
  
  Όπως είπε και ο Thompson, η εικόνα δεν ήταν πολύ καλή, αν και, χωρίς αμφιβολία, χρησιμοποιείται τηλεφακός. Αυτή ήταν η εικόνα τριών ανδρών, που μόλις βγήκε από το σπίτι ράντσο, και πήγαιναν σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ο άνδρας στη μέση ήταν αυτός που μου είπε ο Τόμσον, και, παρά το μικρό μέγεθος του προσώπου, το οποίο θα πρέπει να έχει εντοπίσει, δεν είχα ιδιαίτερες αμφιβολία, δεδομένου ότι το σύγκρινα εγώ με το πρόσωπο που μου έδειξαν σε AX Από τις φωτογραφίες, αυτό το άτομο στην delle ήταν Никкор Минуркос. Ποτέ πριν δεν έχω δει άλλους άνδρες.
  
  
  Минуркос sullenly περπατούσε ανάμεσα σε δύο άλλους.
  
  
  Κανείς γύρω τους δεν μίλησε, αλλά ο άνδρας στα αριστερά του Минурка, υψηλή, παρόμοια με тевтонца, κοίταξε Минурка, λες και μόνο ότι μίλησε μαζί του και περίμενα απάντηση. Το πρόσωπο Минуркоса ήταν ζοφερή και σοβαρή.
  
  
  Της έβαλε μια φωτογραφία πίσω στο φάκελο και το έβαλε σε ένα λεπτό. Αν η παρατήρηση πράκτορας της CIA ήταν σωστή, η θεωρία του φίλου μου Саломоса πραγματικά έχει αποδειχθεί. Με κάποιο τρόπο ο Σταύρος ανέλαβε την επέμβαση Минуркоса στην Αθήνα και ήρθε για πραξικόπημα από το όνομά του.
  
  
  Μετά την εύκολη τροφίμων στην καφετέρια της, κάλεσε στο δωμάτιο της Έρικα Нистром οι Corumba. Η φωνή της ήταν φιλικό και ζεστό. Είπε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της βραδιάς μόνος, μόνη, και ότι θα ήταν ευτυχής αν την πάω να τη δω. Είναι με τον Ζακ λίγο καυγά, και στην οργή πήγε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
  
  
  Ανάθεση ραντεβού σε εννέα, την επέστρεψε στο ξενοδοχείο και πήρε Χυοκιυ. Εκείνος απάντησε κουρασμένος φωνή και ενεργοποίησε το scrambler στο τέλος της γραμμής, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε, δεν εισάγοντας όλα στον κώδικα.
  
  
  "Τι ακατάλληλη ώρα, Νικ", είπε λίγο ενοχλητικός. "Φαίνεται να είναι η μόνη φορά που την ακούω αυτή τη στιγμή".
  
  
  Της χαμογέλασε. Θα μπορούσε να φανταστεί, όπως ο ίδιος κάθεται πίσω από ένα ειδικό τηλέφωνο στο суперсекретной διαμέρισμα, με взъерошенными γκρίζα μαλλιά, ίσως οθόνης σμόκιν στο λεπτό σώμα, και με την επικείμενη πούρο, ψυχή στα δόντια.
  
  
  "Τουλάχιστον, όχι στην κρεβατοκάμαρα κάποιο κορίτσι", είπε με αμφίβολη ηθική ακεραιότητα.
  
  
  "Χμ! Το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα, έτσι δεν είναι; Μη μου το κάνεις αυτό, αγόρι μου. Ο ίδιος μέσα από όλα αυτά έχει περάσει".
  
  
  Μερικές φορές μου φαίνεται ότι ο Hawke έχει ψυχικές ικανότητες, που ανοίγουν οι μύχιες σκέψεις του εγώ аналитическому μυαλό.
  
  
  "Όχι, κύριε", - ομολόγησε εγώ. "Η βραδιά δεν τελείωσε ακόμα. Αλλά καλά χρησιμοποίησε το πρώτο μέρος εγώ, νομίζω, ότι Минуркос - κρατούμενος φυτείες Σταυρό, κοντά Паракату. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι ο Σταύρος στην αίθουσα στην Αθήνα".
  
  
  "Λοιπόν, - είπε σκεπτικά Χοκ, είναι ενδιαφέρον".
  
  
  "Αυτό είναι σύμφωνο με τη θεωρία Саломоса".
  
  
  "Έτσι θα σε Паракату?" - ρώτησε Γεράκι.
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Ίσως να μπορώ να το καταλάβω. Thompson από τη CIA λέει ότι φυτείες επί του παρόντος αδύναμα προστατεύεται. Αλλά υπάρχουν επιπλοκές".
  
  
  "Ναι;"
  
  
  "Εδώ, στο Ρίο, αίθουσα παλιά ακόμα. Το κορίτσι, που το δούλευε στο Ισραήλ πάνω από την επέμβαση " όλο το ξενοδοχείο, καθώς και της επαγγελίας "".
  
  
  "Ω, ναι. Нистром. Γιατί οι όμορφες γυναίκες, φαίνεται να ακολουθούν σε όλο εξωτερική πισίνα;"
  
  
  Της χαμογέλασε. "Δεν завидуйте, κύριε. Όπως σημείωσε, έχετε κι ήταν οι μέρες - και νύχτες".
  
  
  Από την άλλη τα δύο άκρα της μια ανάσα. "Έλα, Νικ".
  
  
  "Λοιπόν, κύριε, μου έρχεται στο μυαλό σας, ότι η δεσποινίς Нистром μπορεί να είναι εδώ, στη Βραζιλία, τον ίδιο λόγο που την. Ή, μάλλον, για τον ίδιο τον άνθρωπο. Υποπτευόμαστε το Σταυρό στο φόνο Μπεν-Χαναάν, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Μια μικρή σιωπή. "Ναι, το ξέρουμε. Και θα έλεγα, το πέτυχες".
  
  
  "Με την κρεμάλα", - πρόσθεσε εγώ. "Νομίζω ότι την κυνηγάνε το Σταυρό. Μπορεί να μην γνωρίζουν ότι είναι στην Αθήνα, αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν θέλω να είμαστε όλοι ταυτόχρονα εμφανίστηκε στη φυτεία και τελικά πυροβόλησε, ο άλλος στο άλλο, κατά λάθος ή αλλιώς θα χαλάσουν τη δουλειά. Η ιδέα είναι να έχετε επιβεβαιώσει την αποστολή Нистрома με τη βοήθεια της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών. Μπορείτε να κάνετε το παλιό της αφεντικό, Λίπος, και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί σας, στα στοιχεία υπό άλλες συνθήκες.
  
  
  Γεράκι γρύλισε σε συμφωνία.
  
  
  "Αν είναι έτσι, νομίζω, όλοι μας θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και να καθίσει, για κάθε χρόνο, θα μπορούσαμε να βοηθήσει ένα φίλο σε φίλο. Ή, τουλάχιστον, να κρατήσει μακριά το άλλο με ένα άλλο".
  
  
  Αυτή τη φορά η σιωπή κράτησε πολύ. "Πολύ καλά, αγόρι μου. Να την πάρω Λίπος και θα επικοινωνήσω μαζί σου".
  
  
  "Ευχαριστώ", είπα. "Δεν μπορώ να το κουνήσω από εδώ, μέχρι να πάρω μια ειδοποίηση".
  
  
  Να περιμένουμε πολύ καιρό δεν έπρεπε. Σε μια ώρα, λίγο πριν πήγα στο ξενοδοχείο της Έρικα, μου τηλεφώνησε Γεράκι. Πρέπει να έβγαλε το Λίπος γύρω από τα σκουπίδια πριν την ανατολή στην Ιερουσαλήμ. Το ρευματισμό Λίπος ήταν καταφατική, και μου ζητήθηκε να μιλήσουμε ανοιχτά ανοιχτήρι Σταυρό με Нистром, η οποία ασχολείται απαντούσε στις εργασίες, ακόμη και παρά το γεγονός ότι μαζί της ήταν ο Ζακ Гареб. Μου, αν κωδική λέξη που έχει αποδείξει ότι το Λίπος διέταξε ει να συζητήσουν μαζί μου τη δουλειά.
  
  
  Την έφτασε στο δωμάτιο της Έρικα λίγες λ. δέκατο. Γνώρισε μου μέρα στο σύντομο χαλαρωτικό ρόμπα, που πιάσει το μεγαλύτερο μέρος τους μηρούς της. Σε αυτό ήταν πνιγηρός άρωμα και ευρεία αισθησιακό χαμόγελο.
  
  
  "Νόμιζα πως ποτέ δεν θα φτάσεις εδώ", είπε, κλείνοντας πίσω μου την πόρτα και να κλείσει με την.
  
  
  Της, μπήκε στο δωμάτιο και ήρθε να τη δει. Ήταν μεγαλύτερη από τη δική μου, και θα ήταν ενδιαφέρον, να μοιράζεται ee μαζί της ο Ζακ.
  
  
  "Θέλεις να το αποφύγουν. Έχω ένα κλειστό μπουκάλι, και αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να αγοράσετε στο Ρίο".
  
  
  "Ακούγεται καλό, είπα.
  
  
  Έχει χυθεί δύο ποτών. Παίρνοντας το ποτήρι, το άφησα τα μάτια χαϊδεύω το όμορφο πρόσωπο. "Θα ήταν πάντα μια όμορφη κοπέλα, για να διεκδικήσει το καλύτερο".
  
  
  "Και αυτό είναι συνήθως το καταλαβαίνω", είπε. "Εσείς;"
  
  
  "Ήσουν στο Τελ Αβίβ", της είπε ήσυχα και με ένα χαμόγελο.
  
  
  Μακριές βλεφαρίδες άρχισε να τρέμει, όταν τα μάτια της για μια στιγμή απέφευγε μου. Όταν πάλι κοίταξε επάνω, χαμογελούσε. Της, άπλωσε το χέρι του και άγγιξε το μάγουλό της. Έκανε μια γουλιά κονιάκ. Της έβαλε το χέρι του
  
  
  για την λεπτή μέση της και τράβηξε την σε μένα. Από nach μύριζε γλυκά και ήταν απαλά.
  
  
  "Θυμάσαι εκείνο το βράδυ, Νικ;" - выдохнула είναι στο αυτί μου. "Θυμάστε πραγματικά είναι, σαν και αυτήν;"
  
  
  "Εγώ θυμάμαι".
  
  
  "Ήταν πολύ καλό, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Πολύ."
  
  
  Βάζουμε τα ποτήρια στο πιο κοντινό τραπέζι. Την притянул ee για τον εαυτό του και άγγιξε τα χείλη τους. Η γλώσσα της μπήκε στο στόμα μου.
  
  
  "Θεέ μου, Νικ", - μουρμούρισε εκείνη.
  
  
  Την έκανε με τα χέρια της τους γλουτούς, αίσθημα στροφές, κατηφορίζει προς ee τους γοφούς. Με το δικό μου άγγιγμα τους μηρούς της, άρχισαν σιγά-σιγά να κουνάω.
  
  
  Είναι προσεκτικά με έσπρωξε μακριά από τον εαυτό σας και να μειώσει брылев. Στη συνέχεια άρχισε σιγά-σιγά και όμορφα να γδύνομαι. Κάτω από το μπουρνούζι είχε μόνο μικρά εσώρουχα μπικίνι. Ee στήθος ανυπόμονα τεντωμένο σε μένα όταν νοίκιαζε μπουρνούζι με τους ώμους. Ee στήθος του ήταν γεμάτο, ώριμα και γαλακτώδες-λευκό. Σε μια άλλη στιγμή ένα μικρό κομμάτι εσώρουχων άρχισε με τους γοφούς και τους μηρούς και λεπτή δέσμη έπεσε στο πάτωμα.
  
  
  Η έρικα ανοιχτά κοίταξε, αφήνοντας το βλέμμα να γλιστρήσει μου обнаженному σώμα στις σκιές του δωματίου.
  
  
  "Ωραία", - промурлыкала είναι. "Έτσι, πολλά των μυών".
  
  
  Την τράβηξε προς τον εαυτό του, αισθάνεται την γύμνια εναντίον μου. Πέρασε το χέρι του από το στήθος και τους ώμους, κινείται κάτω από το σώμα μου. Εκείνη χάιδεψε με αγγίζει εμένα, έκανα έρωτα με τα χέρια τους, ενώ τα δάχτυλά μου τη φέραμε. Τα ισχία раздвинулись από την αφή, και moaned.
  
  
  Κάτω από μας ήταν μαλακό παχύ χαλί. Η έρικα έπεσε στα γόνατα, στα πρότυπα της nen, επιτρέποντας στα χέρια γλιστρούν από το σώμα μου, όταν κατέβαινε. Ήξερε τα πάντα για να διεγείρει έναν άνθρωπο, και δεν αμφέβαλλα ih χρήση. Σε μια στιγμή της γλίστρησε κάτω δίπλα της, και αγενής έσπρωξε την πλάτη της στο χοντρό μαλλιαρό χαλί. Της, σηκώθηκε πάνω στα γόνατά του, αφού πέρασε τα χέρια της ee στήθος. Είναι gasped. Τα μακριά μου ισχίου αγκάλιασε με. Το πέρασε το χέρι του σε μεταξένια εσωτερική πλευρά του μηρού.
  
  
  "Ναι, - промурлыкала είναι. Ee στόμα του ήταν приоткрыт, όμορφα πράσινα μάτια είναι καλυμμένες.
  
  
  Όταν την πήγε στο διάολο, γεμάτο στόμα για μια στιγμή έχει επεκταθεί, και εύκολη ρίγος πέρασε από το σώμα της. Στη συνέχεια άρχισε να κινείται μαζί μου, τα δάχτυλά έπιασαν οι ώμοι, τα ισχία της, έκλεισε γύρω από τη μέση μου. Δεν ξέρω πόση ώρα μείναμε κολλημένοι μαζί, πριν τελειώσει και για τους δυο μας.
  
  
  Μετά από αυτό το διάστημα βρισκόταν μαζί της, δεν ήθελα να κουνηθώ. Θερμή χαλάρωση σταδιακά διεισδύσει στις πιο εξωτερικές ίνες της σάρκας μου και στα μύχια βάθη της ψυχής μου.
  
  
  Αργότερα ντυθούμε, σε ένα παιχνίδι στο μικρό καναπέ και δεκαέξι χρόνια αργότερα το κονιάκ. Η έρικα причесала τα μακριά κόκκινα μαλλιά, και φαινόταν το ίδιο φρέσκο όπως όταν μπήκε στο δωμάτιο.
  
  
  "Χαίρομαι που ο Ζακ δεν χτύπησε την πόρτα", - παρατήρησε.
  
  
  "Φαίνεται πολύ ζηλιάρης, Έρικα. Θα ήταν κοντά;"
  
  
  Με κοίταξε. "Μια μέρα. Εγώ-ιδέα, αλλά δεν είναι δικό μου. Και ήταν πολύ неумелым. Της είπε ονε, που μεταξύ μας δεν θα είναι ποτέ πια τίποτα φυσικό. Είναι κακό αυτό. Δεν του ξενοδοχείου, για να έχει ανάμιξη σε αυτό delle, αλλά με απέρριψε. Είναι πολύ καλά που με τα όπλα ".
  
  
  "Θα πρέπει να είναι σε αυτή την αποστολή, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Είναι προσεκτικά κοίταξε. "Ναι".
  
  
  "Η έρικα, την καταλάβει, γιατί στη Βραζιλία. Φαίνεται, επιδιώκουμε το ίδιο άτομο. Το αφεντικό μου ήρθε σε επαφή με σας, και επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου. Θα συζητήσουμε αυτές τις επιμέρους εργασίες και θα συνεργάζονται ακόμα με το άλλο, αν αυτό φαίνεται εφικτό ".
  
  
  Πράσινα μάτια λίγο μειώθηκε. "Το λίπος δεν ήταν σε επαφή μαζί μου και τον Ζακ".
  
  
  "Μέσα σε λίγες ώρες, μπορείτε να πάρετε ένα τηλεγράφημα. Μέχρι τότε, αν η κωδική λέξη που θα πρέπει να σας αφήσω να με εμπιστευτείς. Λέξεις - Γολιάθ".
  
  
  Κοιτούσε με έκπληξη. "Αυτή είναι η σωστή λέξη!"
  
  
  "Το λίπος έστειλε".
  
  
  Έχει χυθεί και ένα κονιάκ. "Καλά, Νικ. Αλλά θα την περιμένω τηλεγραφήματα, που έχει να μου πει πόσο την ελεύθερη μαζί σου". Χαμογέλασε και με φίλησε στο μάγουλο.
  
  
  Το περίμενα ότι θα είναι προσεκτική. Ήταν καλός πράκτορας. "Όλα είναι καλά. Απλά να σας πω μερικές από τις ιδέες τους. Σε γενικές γραμμές δεν χρειάζεται να πω".
  
  
  "Είναι αλήθεια."
  
  
  "Και οι δύο ψάχνουμε για Φωτογραφίες από το Σταυρό, αλλά για διαφορετικούς λόγους". Το πρόσωπό της ήταν ανέκφραστα. Δεν το χάρισε. "Θέλετε το εγώ της για τη δολοφονία του Μπεν-Χαναάν. Μας δεν είναι ακόμα σαφές τι είναι, αλλά αυτό μπορεί να συνδέεται με την ελληνική πολιτική και την απαγωγή Никкора Минуркоса".
  
  
  "Το ελληνικό πλωτό tycoon;"
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Μπορεί να είναι σε Паракату, και εγώ κρατούν ενάντια εγώ θέλησης. Ο σταύρος στην αίθουσα στην Αθήνα, έτσι θα πρέπει είτε να περιμένει την επιστροφή του εγώ, είτε να πάει μαζί του στην Ευρώπη. Αλλά νομίζω ότι ο τρόπος του είναι μέσα από ό, τι μπορούμε να μάθουμε για Паракату, πρέπει να μιλήσω με Минуркосом.
  
  
  "Αν σε ενδιαφέρει, να την πάω εσάς τους δύο μαζί μου στο Паракату. Αυτό μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να φτάσουμε εκεί. Συζήτησε το με τον Ζακ και επιτρέψτε μου να ξέρω αύριο, όταν θα πάρεις το τηλεγράφημα".
  
  
  "Αν είμαστε πραγματικά επιδιώκει το Σταυρό, - είπε η Έρικα, - δεν θα ήταν καλύτερα να πάμε ειλικρινείς στην Αθήνα;"
  
  
  "Ο σταύρος πιστεύεται ότι κάνει το προσωρινό αρχηγείο-ένα διαμέρισμα εκεί, στο ρετιρέ Минуркоса, το οποίο είναι ένα πραγματικό φρούριο. Δεν μπορείτε απλά να εισβάλει αυτό το μέρος, και ο Ζακ. Και σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, όταν φεύγει από αυτό το μέρος μπορεί να είναι τόσο δύσκολο,
  
  
  αλλά Минуркос μπορεί να μας πει, πώς να φτάσετε στο Σταυρό ".
  
  
  Ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται, σχετικά με την προσφορά μου. Όταν με κοίταξε, σε πλήρη χείλη ένα μικρό χαμόγελο εμφανίστηκε. "Θα επικοινωνήσω μαζί σου αύριο το πρωί, ο Νικ, αγάπη μου".
  
  
  Της, έσκυψε και άγγιξε τα χείλη τους. "Μπορείτε να το κάνετε αυτό." Την σηκώθηκε να πιάσει το όπλο και το έβαλα. Μετά накинул πάνω από το σακάκι. "Και κράτα τον Ζακ στην κοντή αλυσίδα, εντάξει;"
  
  
  Γεια σου άρεσε αυτό. Είναι ακόμα γέλασε όταν της βγαίνει γύρω από το δωμάτιο.
  
  
  Το τέταρτο κεφάλαιο.
  
  
  Το σκέφτηκα για τον Άντριαν Σταυρό, όταν έφυγε από το ξενοδοχείο της Έρικα. Ήταν ήδη αργά το βράδυ, και το ταξί δεν ήταν ορατό. Την απαλά το κέλυφος στην λεωφόρο Ρίο Μπράνκο. Να μπει στο στρατηγείο το Σταυρό στο Паракату, ακόμη και με το εγώ μειωμένη ασφάλεια, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Η μικρή ομάδα το Σταυρό ήταν κακή φήμη. Μάζεψε τα αποβράσματα της κοινωνίας γύρω από τον εαυτό του σε Паракату. Ουσιαστικά, ήταν σαν τον εαυτό του, αλλά χωρίς το εγώ ηγετικές ικανότητες. Η ανάμνηση γι ' αυτό, της, αποφάσισε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ, πρέπει να ξεκίνησε περίπου το ίδιο. Σε Γερμάνιο της δεκαετίας του 1930 θα πρέπει να είναι λίγοι οι άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά την πρώην ефрейтору. Το παράδειγμα αυτό ήταν το μάθημα που πρέπει να μάθουν, αλλά ο κόσμος φάνηκε, και δεν έχει κατακτηθεί το.
  
  
  Την πέρασε μερικά τετράγωνα πιο κάτω, δεν ξέρω ταξί. Το να μπαίνει σε περιοχή με καταστήματα και γραφεία στον δρόμο. Όταν, στρίβει σε ένα στενό, για να πάμε στο ξενοδοχείο, για μια στιγμή να παραιτηθεί από τις μεταφορές, με μια έκπληξη. Στο τρίτο βιτρίνα με σκιά βγήκε σκοτεινή φιγούρα και έκανα νόημα μου γροθιά. Στο χέρι του ήταν ένα μαχαίρι.
  
  
  Όταν άρχισε η επίθεση, είναι σχεδόν πέρασε την είσοδο. Αν περίμενες ακόμη λίγο, θα το εγώ δεν είδα, η επίθεση ήταν επιτυχής και το μαχαίρι τρυπημένα θα μου στην πλάτη. Αλλά στην προσπάθειά του να εκτελέσει το έργο έτρεχε πολύ γρήγορα, και το πιάσαμε αυτό το κίνημα περιφερειακής όρασης.
  
  
  Όταν το μαχαίρι χτύπησε στην πλάτη της, γύρισε απότομα και πέταξε το αριστερό χέρι, για να κλειδώσετε το χτύπημα που κατάφερα, αλλά η λεπίδα αυλάκωσε το ύφασμα μου камзолы και πουκάμισα, και λίγο рассекло το αντιβράχιο μου. Της άφησα το βάρος του ατόμου να πραγματοποιήσει το εγώ μου. Στη συνέχεια την γύρισε, κρατώντας το εγώ στο χέρι, και τον χτύπησε με το εγώ για το κτίριο δίπλα μας.
  
  
  Για μια στιγμή το σκέφτηκα, ότι είναι ο Ζακ, εγωισμό, ζήλια επικράτησε, επειδή ο άνθρωπος ήταν γεροδεμένος και δυνατός. Αλλά όταν εξέτασε την καλύτερη, την είδε, ότι είναι μεγαλύτερο από τον Ζακ, και έχει σκούρα μαλλιά. Έμοιαζε бразильцем και ήταν πραγματικός εγκληματίας.
  
  
  Το ελεύθερο χέρι της να φτάσει στο Вильгельмине, αλλά ο δράστης δεν θα επιτρέψτε μου να πάρει αυτό το πλεονέκτημα. Είναι πάλι δραματικά τον χτύπησε με το μαχαίρι, αυτή τη φορά целившись στο πρόσωπό μου. Την απέφυγε και εν μέρει απέρριψε λεπίδα, αλλά είναι порезало μου αυτί. Σήκωσε το όπλο για τρίτη φορά και χτύπησε με το βάρος.
  
  
  Εγώ ώθηση ήταν πολύ ισχυρή. Χτύπησε με το πόδι, και μαζί έπεσαν στο πεζοδρόμιο. Το κοντό χτύπησε το εγώ του από το σαγόνι με το δεξί, αλλά ο ίδιος φαίνεται δεν πρόσεξε καν. Θα γυρίσεις μία φορά, όταν προσπάθησε να σώσει τον εαυτό σας από колющего μαχαίρι. Το ξενοδοχείο βγάλτε Χιούγκο, ο στιλέτο, αλλά δεν θα μπορούσε να απελευθερώσει το χέρι και το χέρι μας για μια στιγμή, για να επιτρέψει να γλιστρήσει το μαχαίρι στην παλάμη μου.
  
  
  Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο μεγάλος άντρας ήταν για πάντα μαζί μου. Αυτός ορκίστηκε στα πορτογαλικά και γέλασε με χτύπησε στο στήθος. Το μαχαίρι δεν ήταν μεγάλη, η λεπίδα ήταν αρκετά ευρεία, αλλά η λεπίδα ήταν μαγεμένο πριν το ξύρισμα οξύτητα. Είναι αμυδρά να λαμπυρίζει μέσα στη νύχτα, όταν την άρπαξε εγώ το χέρι μου με το μαχαίρι την τελευταία στιγμή, πριν η λεπίδα φτάσει το στήθος μου. Τα χέρια μας για μια στιγμή άρχισε να τρέμει, ενώ προσπαθούσε να λεπίδα μέχρι το τέρμα. Την ελευθέρωσε το δεξί του χέρι και τυφλά άρπαξαν εγώ πρόσωπο, ένιωσα την εγώ τα μάτια του και κοίταξε τους δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο. Το μεσαίο δάχτυλο της διαπέρασε το αριστερό βολβό του ματιού και το δείκτη διαπέρασε το δεξί. Βολβό του ματιού έσπασε, και ο αντίχειρας шталь υγρό.
  
  
  "Αργκ!" - φώναξε ο δράστης, αρπάζοντας τα μάτια σας με το ελεύθερο χέρι της και ξεχνώντας για το μαχαίρι στο άλλο. Είναι και πάλι φώναξε και εν μέρει έπεσε με μένα.
  
  
  Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης ανάπαυσης Χιούγκο τελικά γλίστρησε στο δεξί μου χέρι. Το μόνο που αλιεύονται αυτή, όταν ο μεγάλος άγρια φώναξε και πάλι σήκωσε το μαχαίρι, για να στα τυφλά να τους χτυπήσει. Την παρενέβη στιλέτο κάτω εγώ το υπερυψωμένο χέρι, και λεπίδα μπήκε στο εγώ δίπλα ακριβώς κάτω από το εγώ του θώρακα και έχει μειωθεί μέχρι το τέλος και οι δύο.
  
  
  Στη συνέχεια είδα ότι το υπόλοιπο μάτι του δράστη παρακολουθούσε πάνω από το κεφάλι μου στο σκοτάδι, και σε αυτό το σημείο της σαφώς είδε γκρι υγρασία στο δεξί μάγουλο συνθλίβονται κάτω από το μάτι. Την τράβηξε το στιλέτο από την πλευρά του, και έπεσε βαριά πάνω μου, το δικό του το μαχαίρι με το ποδοβολητό χτύπησε στο πεζοδρόμιο.
  
  
  Την απέρριψε σώμα και σηκώθηκε. Γρήγορα κοίταξες γύρω της, είδε ότι δεν υπάρχει πεζούς, για να δούμε τι συνέβη. Την έσπρωξε γύρω από τις τσέπες του ανθρώπου και βρήκε στο πορτοφόλι κάποια έγγραφα. Σε μία γύρω από τις κάρτες αναφέρθηκε ότι είναι υπάλληλος της εταιρείας Apex Imports.
  
  
  Φαίνεται, έχει δημιουργήσει έναν άνδρα που ονομάζεται Ubeda μεγαλύτερη εμπειρία από ό, τι την περίμενα. Ή, ίσως, κάλεσε Ставросу στην Αθήνα, και ο Σταύρος αρνήθηκε ότι ποτέ ακούσει κτηνιατρική μου. Πιθανώς, Ubeda, αποφάσισα ότι κάποιος αστυνομικός, που ανεβαίνει σε επιχείρηση Apex Imports. Ή ο άνθρωπος της CIA, που ήταν πολύ περίεργη. Hema θα μας πίστευαν Ubeda, προφανώς, οδήγησε για μένα παρακολούθηση και ήξερε πού να τη σταματήσει. Με ενδιέφερε με την πρώτη απόφαση να πάει στο Паракату.
  
  
  Άφησε νεκρό βραζιλίας και γρήγορα πίσω στο ξενοδοχείο σας. Εκείνο το βράδυ δεν υπήρχαν ατυχήματα, και το πρωί ήρθε χωρίς προβλήματα.
  
  
  Η έρικα Нистром, ο Ζακ και την συναντήθηκαν στις εννιά το πρωί. σε ένα μικρό καφέ στην Avenida Presidente Vargas με θέα στους λόφους πίσω από το κέντρο του Ρίο και πολύχρωμα καλύβες фавел στην πλαγιά ενός λόφου πάνω από την πόλη. Ο ζακ μαντέψει σχετικά με τη γειτνίαση του με την έρικα και ήταν δυσαρεστημένος με την προοπτική να δουλέψει μαζί μου έστω για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν πιο εχθρικό από ποτέ. Η έρικα έχει λάβει την κωδικοποιημένη τηλεγράφημα γύρω από την Ιερουσαλήμ, στην οποία γεια σου, και Ζακ διατάχθηκε να συνεργαστούν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο, αναγκαίο για να πετύχει το στόχο μας, να σταματήσει η Αντριάνα το Σταυρό.
  
  
  "Αν χρειάζεσαι πληροφορίες από Минуркоса, πήγαινε στο Паракату", - στενά είπε ο Ζακ, τον μπλε μάτια ξέσπασαν την οργή. Εγώ τον καφέ στο τραπέζι μπροστά του έμεινε ανέπαφος. "Η πόλη της ρωσίας - βρείτε το Σταυρό και να καταστρέψει το εγώ. Προφανώς, δεν μπορούμε να βρούμε το εγώ στο Паракате".
  
  
  Εγώ αντίξοες, πετάχτηκαν τα μάτια μου. Της, γύρισε μαζί με την Έρικα. Ήταν εμφανώς αναστατωμένη εγώ τη συμπεριφορά. Την ρώτησε. - "Τι λες, Έρικα;"
  
  
  "Είπα στον Ζακ. Νομίζω ότι η προσέγγισή σας δεν είναι κατάλληλο μόνο για σένα, αλλά και σε μας".
  
  
  Ο ζακ зашипел στο διάολο. - "Το μυαλό σου затуманен σεξ!" "Αυτός ο άνδρας, προφανώς, ο εραστής σας. Ό, τι λέει, σας φαίνεται λογικό".
  
  
  "Σε Παρακαλώ, Ζακ!" - δραματικά είπε η Έρικα.
  
  
  "Ω, θεέ μου", μουρμούρισε εγώ, κουνώντας το κεφάλι του. "Κοιτάξτε, δεν θέλω καμία περίπλοκα ερωτικά τεχνάσματα, που εμποδίζουν. Μπορεί να είναι λάθος είναι ότι μπορούμε να εργαστούμε μαζί. Το να πάρει βοήθεια από Γερακιών, απλά ζητώντας. Ή, ίσως, από την CIA. Αλλά δεν μπορώ να πάω στο χειρουργείο για να γίνει σύγχυση με κάποιο ανέμελη ο κύριος φονιάς του, που δεν μπορεί να κρατήσει τα προσωπικά του συναισθήματα υπό έλεγχο ".
  
  
  Το πρόσωπο του Ζακ ξαφνικά κοκκίνισε, και πήδηξε από την καρέκλα του. "Κοίτα, Κάρτερ ..."
  
  
  "Κάτσε κάτω!" - διέταξε τον Έρικ ήσυχος, αλλά καταθλιπτικός τόνο.
  
  
  Ο ζακ έριξε στο διάολο σοβαρό βλέμμα και, στη συνέχεια, και πάλι sel στη θέση του. Εκείνος μούγκρισε κάτι κάτω από τη μύτη του, αλλά απέφυγε τα μάτια μου.
  
  
  "Αν θα γίνει άλλο ένα τέτοιο τέχνασμα, θα πρέπει να το συζητήσουμε", είπε η Έρικα. "Ξέρεις, Ζακ;"
  
  
  Εκείνος δίστασε. Όταν άρχισε να μιλάει, είπε λέξη. "Ναι".
  
  
  "Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας, Ζακ. Με ακούς;"
  
  
  Τον κοίταξε με προσήλωση στο διάολο. "Φυσικά."
  
  
  "Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας και ποτέ δεν θα. Έτσι, ό, τι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα και τον Νικ, δεν έχει σχέση με σας. Αν θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, θα πρέπει να το καταλάβεις αυτό".
  
  
  Φαινόταν να είναι λίγο χαλαρή. Έριξε μια ματιά σε μένα, και στη συνέχεια για τον Έρικ. Εγώ γροθιές σφίγγουν στο τραπέζι. "Αν το λες αυτό."
  
  
  "Είμαι πραγματικά έτσι λέω. Τώρα θα σε Паракату. Αν πιστεύετε ότι ένα τέτοιο σχέδιο είναι κακόγουστη, της προσπαθήσω να σας απαλλάξει από αυτή την εργασία".
  
  
  Κοίταξε μπα, και εγώ πρόσωπό του άλλαξε, και μαλάκωσε. "Ξέρεις, δεν σε άφησε χωρίς εμένα". Εγώ τα μάτια του και πάλι συναντήθηκε με το δικό μου. "Μου φαίνεται, με τον Κάρτερ να ελέγξετε την παράσταση. Αν φύγετε, της φύγω".
  
  
  Την ρώτησε. - "Και αν μπορούμε να αναβάλει το διαγωνισμό ухаживанию, μέχρι να τελειώσει;"
  
  
  "Άκουσες ee", - είπε δύστροπα Ζακ. "Δεν υπάρχει ανταγωνισμός". Κοίταξε το φλιτζάνι με τον καφέ.
  
  
  "Συγγνώμη, Ζακ", - είπε η Έρικα.
  
  
  Είναι сгорбился. "Πότε θα πάμε στο Паракату?"
  
  
  Το γνωρίζει το εγώ για μια στιγμή. Μπορεί, τελικά θα γίνει. "Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο."
  
  
  "Ξέρω, όπου μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο", είπε η Έρικα. "Μπορούμε να φύγουμε από το δρόμο Μπραζίλια, η οποία ασχολείται το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής περνά μέσα από το δάσος tijuca forest".
  
  
  "Στην πραγματικότητα, είπα. "Αν μπορέσουμε να κάνουμε τη μηχανή σήμερα, της πρότεινα να φύγουμε απόψε. Θα ήταν καλύτερα να πάμε το βράδυ σε ζεστές κολλώδη ζούγκλα".
  
  
  "Είμαι εντάξει με αυτό, - είπε ο Ζακ.
  
  
  "Ωραία λοιπόν", - πρόσθεσε η Έρικα. "Ζακ, θα με βοηθήσεις να επιλέξετε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο;"
  
  
  Έριξε μια ματιά στο διάολο. Για το πρόσωπό του εμφανίστηκε εύκολη χαμόγελο. "Απ' ό, τι έχω διαβάσει για τον Κάρτερ, ο ειδικός στα αυτοκίνητα. Γιατί όλοι μας δεν πας;" Είναι ερευνητικό με κοίταξε.
  
  
  Την έπιασα εγώ το βλέμμα για μια στιγμή. Ναι, θα τα καταφέρει. "Θα φωνάξω μας σχετικά με τα τέλη", είπα.
  
  
  * * *
  
  
  Εκείνο το βράδυ φύγαμε. Με τη σύστασή μου ο Ζακ επέλεξε για το ταξίδι μαύρο sedan της BMW 3.0 CS. Εγώ τα χαρακτηριστικά χειρισμού του ήταν στο ύψος του, και είχε το κιβώτιο ταχυτήτων, με το οποίο ήταν μια ευχαρίστηση να εργαστεί με. Ο ζακ οδήγησε σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα, και στη συνέχεια-με τη θέση του οδηγού το πήρε. Ο δρόμος δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή, ακόμη και παρά το γεγονός ότι ήταν εθνική οδό στην Μπραζίλια και εσωτερικές περιοχές. Συντήρηση σε γενικές γραμμές ήταν κακό, και σε ορισμένα σημεία αδιάβατοι ζούγκλα, φαινόταν, ήταν έτοιμοι και πάλι να συλλάβει μια στενή λωρίδα, αυλακωμένο στο ih δίπλωμα δολάριο.
  
  
  Μέρος της ημέρας είμαστε ξεκούραστοι, την προετοιμασία για το ταξίδι, αλλά μονοτονία του ταξιδιού δεν επιτρέπεται
  
  
  να χαλαρώσετε. Οδηγήσαμε όλη τη νύχτα και κοιμάται δύο φορές την ημέρα κατά τις πιο ζεστές ώρες: μία φορά στο αυτοκίνητο, κάθεται, τι ήταν δύσκολο για комарову και θερμότητας, και πάλι σε ένα βρώμικο ξενοδοχείο σε ένα μικρό χωριό. Είναι βράδυ και πάλι το μεγάλο ταξίδι, και το επόμενο πρωί έφτασαν στο Паракату.
  
  
  Ήταν ένα μεγάλο χωριό με πληθυσμό μερικές χιλιάδες άτομα, από την περιοχή της πόλης και πολλά кантинами. Εμείς δεν σταμάτησαν σε αυτό, γιατί να μην ξενοδοχεία προσελκύσει την προσοχή. Θα ήταν λογικό, αν οι άνθρωποι το Σταυρό γλένταγαν μια επίσκεψη στο χωριό, και μία μέσα από αυτά θα μπορούσε να με καχυποψία αντιμετωπίζουν με λευκό ξένους.
  
  
  Ο δρόμος προς την φυτεία, αν μπορεί να ονομαστεί αγαπητέ, να ορίσει σε πέντε μίλια από το Паракату. Ήταν χωματόδρομος με βαθιά колеями, που είναι σχεδόν αόρατα συνετρίβη στη ζούγκλα σε μια γωνία ενενήντα μοιρών στην εθνική οδό. Μηχανή σιγανά με τον Ζακ πίσω από το τιμόνι. Κλαδιά γύρω από τη βλάστηση γρατζουνιστεί, περνάμε σε ένα αυτοκίνητο και να τρυπήσει μας μέσα από το παράθυρο. Επειδή έπρεπε να πάω σιγά-σιγά, το αμάξι γέμισε τα κουνούπια και τον δάγκωσαν μας σε οποιαδήποτε ανοικτή θέση. Thompson από τη CIA ενημέρωσε ότι φυτεία στην αίθουσα σχεδόν δέκα μίλια από το δρόμο. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσετε περίπου μισά του δρόμου, και να φτάσουμε τόσο μακριά, χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα. Ευτυχώς, εμείς δεν συναντήσαμε ταξιδεύουν μηχανές, επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε ξενοδοχεία, υπάρχουν εξωτερικές συγκρούσεις.
  
  
  Για παράδειγμα, στην έκτη χιλιόμετρα από την εθνική οδό, βρήκαμε ένα μέρος, όπου μπορείτε να κυλήσει για τη BMW με το στενό δρόμο στο δασάκι, οπότε ήταν πολύ καλά κρυμμένο. Μόλις βγήκαμε, μας επιτέθηκαν τα έντομα. Ψέκασαν απωθητικό και να κινείται στο δρόμο.
  
  
  Περίπου μισό μίλι από το μέγαρο Λία Σταυρό στο στυλ ράντσο αυξήθηκε με υψηλό το δέντρο του ευκαλύπτου. Το δέντρο βρισκόταν γύρω από την περίμετρο του расчищенной της γης, κοντά στο υψηλό проволочным από το φράχτη, σε οικόπεδο, το οποίο, προφανώς, ήταν κάποτε ένα μέρος της επικράτειας, αλλά με τους νυφίτσα έχει κατακτηθεί από την ζούγκλα. Κάποια στιγμή το δέντρο χρησιμοποιήθηκε η CIA, όπως το παρατηρητήριο. Ακριβώς σε αυτό το δέντρο την οδήγησε στον Έρικ και τον Ζακ, ενώ περπατούσαμε μέσα από ένα υγρό κολλώδη τη θερμότητα. Φτάσαμε περίπου με την ίδια ταχύτητα, και η μηχανή, και ήρθαν μέσα σε λιγότερο από μια ώρα. Πάνω ξύλο, κρυμμένη από άποψης με φυτείες, ήταν μπαμπού πλατφόρμα, που συνδέεται με κόψιμο νήματος pandan χρειαστεί. Στον κορμό και веткам σε διάφορα μέρη συνδέθηκαν μπαμπού σκάλες, για να διευκολύνουν την ανάβαση.
  
  
  "Είμαστε подимаемся εκεί;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  Την χτύπησε κουνουπιού. "Αν αυτό είναι κάπως παρήγορο, τότε, πιθανότατα, δεν θα είναι τέτοια λάθη".
  
  
  "Τότε ας πάμε και να μείνουμε για μια εβδομάδα", - είπε ο Ζακ. Εγώ ξανθά μαλλιά спутались στο μέτωπο, και το πουκάμισο χακί, όπως και όλη μας η σουηδοί ήταν σε σημεία τράπεζα.
  
  
  Της χαμογέλασε ονε. Όλα εγώ σχέση έχουν αλλάξει από τότε κουνάβι, όπως η Έρικα одернула εγώ, και φάνηκε να αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν επέστησε την σωματικά. Την κοίταξε όπλο "Σμιθ & Γουέσον" 38, που βρίσκεται στη μέση θήκη για τη ζώνη του, και ήταν ευτυχής που πήρα εγώ μαζί του. Η έρικα ήταν έξυπνος πράκτορας, αλλά ο Ζακ ήταν μυώδης. Ήταν ειδικός στα όπλα, και έφερε μαζί του στο αυτοκίνητο συρτάρι διαφορετικό όπλο.
  
  
  Είχαμε στήσει. Περίπου στα μισά του δρόμου προς την κορυφή της άρχισε να αντιμετωπίζει ένα νέο σεβασμό για τους πράκτορες της CIA, που έπρεπε να το κάνω τακτικά κατά τη διάρκεια ih πρόσφατη συγκεντρωμένο εξέτασης. Όταν ερχόμαστε στην πλατφόρμα, θα έχουν εξοντώσει. Η έρικα ακόμα αγχωμένη από τον ανελκυστήρα και το ύψος, στο οποίο τώρα έχει αποδειχθεί.
  
  
  Είναι gasped. - "Θεέ μου, άξιζε τον κόπο;"
  
  
  Την άρπαξε κρέμεται στο λαιμό ισχυρό κιάλια και κοίταξε φυτεία. Στη συνέχεια της αναφέρεται σε αυτό. Την ρώτησε. - "Τι νομίζετε;"
  
  
  Κοίταξε αυτό που έχουμε με τον Ζακ ήδη δει - εξωτερική θέα μέσα από τα φύλλα σε όλη την περιοχή αγρόκτημα. Με αυτή τη θέση, ο παρατηρητής με κιάλια θα μπορούσε να δει τι συνέβαινε κάπου στη φυτεία. Εκτός από το κεντρικό κτίριο, το οποίο ήταν ράντσο, γύρω από αυτό ήταν μια ομάδα άλλων κτισμάτων, κατά το μεγαλύτερο μέρος από πίσω, που έμοιαζαν με στρατώνες και τα οικονομικά κατασκευής. Ήταν μια εντυπωσιακή όπλα. Περιφραγμένος περιοχή ήταν εντελώς φυτευτεί με δέντρα και θάμνους, υπήρχαν χωματόδρομοι και θέσεις στάθμευσης. Πίσω από το φράχτη ήταν η φάση που πριν засаживали каучуковыми δέντρα, όταν ζούσε εδώ ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αλλά ζούγκλα ih έπνιξαν τα λάχανα.
  
  
  Η Έρικα έχει τα κιάλια, και τσέκαρε το μέρος. Είναι χαρά αναστέναξε. - "Είχες δίκιο, Νικ. Τα κουνούπια δεν μπορούν να πετάξουν τόσο ψηλά".
  
  
  "Μπορεί να είμαστε όλοι λάθος", - είπε μετά από λίγο. "Με αυτό το όπλο, με το οπτικό σκόπευτρο, η οποία ασχολείται έχω στο αμάξι της, μπορούσα να κάθομαι εδώ όλη μέρα και να σκοτώνουν ανθρώπους Σταυρό.".
  
  
  Την ρώτησε. - "Πώς θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξει ih όλα έξω;" "Και, τραβώντας λοιπόν, όπως μας κρατήσει ih εκεί, ενώ θα ih καθαρίζουμε?"
  
  
  "Επιπλέον, - πρόσθεσε η Έρικα, - αν επιτεθούμε από το εξωτερικό, έχουν όλες τις πιθανότητες να φτάσετε στο Минуркоса, πριν το κάνουμε αυτό, και να σκοτώσει το εγώ ".
  
  
  "Είναι αλήθεια, είπα. "Και αν θα τον σκοτώσουν, μπορούμε εδώ δε θα μάθει τίποτα".
  
  
  "Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να θέσουν σε κίνδυνο Минуркоса", - συμφώνησε ο Ζακ. "Αλλά εδώ το ήθελα πολύ να χρησιμοποιήσετε το όπλο σας. Τι κρίμα".
  
  
  Το σκέφτηκα, ότι ο Ζακ πάρα ξενοδοχείο σκοτώσει. Για αυτόν ήταν πολύ μοιάζει με το κυνήγι. Την πρόθεση να απαλλαγούμε από όποιον πραγματικά θα σταθεί στο δρόμο μου, αλλά δεν έχω δει κανένα νόημα να σκοτώνουν χωρίς λόγο. Δεν θα μπορούσαμε να κρίνουμε, приговаривать και να εκτελέσει το κάθε άτομο μόνο και μόνο επειδή δούλευε για το Σταυρό.
  
  
  Τις επόμενες ώρες, μέχρι το μεσημέρι, παρακολουθούμε την φυτεία, με τη σειρά με κιάλια. Για την αξιολόγηση της CIA, ο αριθμός των μαχητών σε αυτό το σημείο ήταν περίπου μισή ντουζίνα, και όχι περισσότερο από οκτώ άτομα. Έχοντας περάσει αυτές τις ώρες στην πλατφόρμα, βλέποντας приходящими και φεύγεις τους ανθρώπους, τις δικές μας παρατηρήσεις επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα αυτό. Όταν αναμέτρηση θα εξελιχθεί, θα είναι τουλάχιστον δυο προς ένα.
  
  
  Δεν έχουμε δει Минуркоса, ενώ δεν έφυγαν από την πλατφόρμα. Στη συνέχεια εγώ παρουσίας στο χώρο έχει εγκατασταθεί. Βγήκε έξω, γύρω από το κτίριο ένα υπόστεγο με άλλον άντρα, ήρθε στην κύρια είσοδο στο κτήμα του και μπήκε μέσα. Την είδα εγώ με τα κιάλια, και όταν εξαφανίστηκε μέσα, δεν είχε καμία αμφιβολία ότι αυτός ο άνθρωπος που την είδε, ήταν Никкор Минуркос. Τουλάχιστον, δεν ήρθαμε εδώ κυνηγώντας το φάντασμα.
  
  
  Λίγο πριν θα είναι και πάλι κάτω από το δέντρο, την επαναλάβετε το σχέδιο σύνδεσης.
  
  
  "Λοιπόν, είπα, θα γυρίσουμε πίσω στο αμάξι και πάμε ανοιχτά στον τόπο, σαν να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι Σταυρό. Επιτρέψτε μου να μιλήσω με κάποιον από την πύλη. Θα σας πούμε εμείς από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, και όταν θα μπούμε μέσα, θα επιμείνει σε μια συνάντηση με τον Heinz Грубером, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το διάστημα της απουσίας Σταυρό. Απλά ελπίζω ότι δεν ξέρουν, πως είμαι εδώ, στις φυτείες ".
  
  
  Η έρικα άνοιξε την τσάντα της στον ώμο του, και έβγαλε ένα μικρό αστεία βελγικό όπλο 25 χιλιοστών. Ήταν ένα όμορφο, μικρό όπλο με жемчужной με τη λαβή και το φανταχτερό χαρακτική. Το ήξερα ότι θα μπορούσε να πυροβολήσει έξω από αυτό, από την προηγούμενη σχέση της. Έψαξε εγώ και καταβάλλει πίσω στην τσάντα μου.
  
  
  "Όλα θα πάνε καλά", είπε.
  
  
  Ο ζακ είναι επίσης πολύ το να πάει. "Θα τα βρούμε μαζί τους", είπε.
  
  
  "Ναι", συμφώνησα εγώ. Το ξενοδοχείο θα είναι απόλυτα σίγουρος.
  
  
  Το πέμπτο κεφάλαιο.
  
  
  Εμείς σιγά-σιγά οδήγησε τα τελευταία πενήντα μέτρα πριν την πύλη. Ο υπεύθυνος εκεί ήδη παρατηρήσει, μας πλησιάζει. Φορούσε ένα παντελόνι, όπως και εμείς, με πτυσσόμενο αυτόματο τουφέκι στον ώμο του. Έβγαλε το εγώ και έφτιαξα για δράση, βλέποντας το πλησιάζουμε.
  
  
  "Αν δεν περάσουμε mimmo αυτόν τον τύπο του παιχνιδιού με την μπάλα να τελειώσει", - είπε ο τους. "Έτσι, παίξτε ήρεμα". Η έρικα κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Ναι", - πρόσθεσε ο Ζακ. Για τα πρότυπα της nen, όπως και σε μένα, και πάλι ήταν εύκολη σακάκι, για να κρύψει το όπλο. Το όπλο μου ήταν κοινός, αλλά ο Ζακ ήταν απίστευτη ποικιλία. Εκτός από περίστροφο 38 χιλιοστών, κουβαλούσε στην τσέπη του ένα μικρό πώλησης Sterling 380 PPL, καθώς και έκρυψε το ρίχνουν μαχαίρι και удавку έχετε τον εαυτό σας. Ήταν το περπάτημα οπλοστάσιο. Την ελπίδα ότι αυτό θα είχε επιβιώσει.
  
  
  Σταματήσαμε μόλις δέκα μέτρα από το φύλακα. Της ήταν πίσω από το τιμόνι, έτσι δυνατά και αποφασιστικά να μου μιλήσει αγγλικά. "Γεια σας!"
  
  
  Ο φρουρός πλησίασε στο παράθυρο μου. Ήταν κακός νεαρός άνδρας με σοβαρή ουλή στο αριστερό σαγόνι. Δεν απάντησε στο χαμόγελό μου.
  
  
  "Τι κάνεις εδώ;" - ζήτησε ο ίδιος την απάντηση, ύποπτα κοιτώντας τη μηχανή. "Εισβάλατε στην ιδιωτική ιδιοκτησία".
  
  
  Της είπε. - "Ε, ε!" "Είμαστε φίλοι του Αδριανού το Σταυρό".
  
  
  Έχει ερευνηθεί προσεκτικά το πρόσωπό μου. "Δεν σε έχω ξαναδεί. Ποιος είσαι;"
  
  
  Έδωσε ονε μας το καλλιτεχνικό τους όνομα. "Είμαστε από το Ρίο", της είπε αδιάφορα. "Βραζιλιάνικη λίγκα". Το πρωτάθλημα ήταν ομαδοποίηση υποκόσμου στο Ρίο, η οποία ασχολείται με συναγωνίστηκε με Ставросом στη λαθραία εργασίας. Ο AX έχουν λόγους να πιστεύουμε ότι ο Σταύρος πρόσφατα προσπάθησε να συνδυάσει ih στην ομάδα, και ο Σταύρος διαχειρίζεται όλα αυτά.
  
  
  "Αν το Πρωτάθλημα, τι κάνετε εδώ;" - ρώτησε ο φύλακας.
  
  
  "Ο σταύρος μας κάλεσε", είπα. "Και για σένα θα το πάσο μας, να της πω γι 'αυτό Ставросу".
  
  
  Με κοίταξε. "Το σταυρό καθαρά φυτείες. Ήταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι".
  
  
  "Είπε ότι αυτό μπορεί να είναι. Μας είπε να δούμε φέρουμε τον heinze Γκρούμπερ".
  
  
  Γνώση μου το όνομα του υπολοχαγού το Σταυρό δίνει σε αυτόν τον άνθρωπο την εντύπωση. Είναι προσεκτικά τρίβεται το χέρι το πηγούνι. "Καλά, περιμένετε εδώ".
  
  
  Επέστρεψε στην πύλη, και εμείς παρακολουθούμε κάθε εγώ το βήμα. Κάτω από το μικρό κουβούκλιο πήρε με ξύλινη καρέκλα, κάτι παρόμοιο με το στρατιωτικό ασύρματο. Μίλησε μαζί του για λίγα λεπτά, άκουσαν, και στη συνέχεια να θέσει το εγώ πίσω, και πίσω στο αυτοκίνητο.
  
  
  "Μπορείτε να συνδεθείτε. Подъезжайте στον ειλικρινείς μπροστά από το σπίτι και πάρκαρε. Θα σας περιμένει έξω".
  
  
  "Πολύ καλά", είπα.
  
  
  Ο φύλακας άνοιξε συρμάτινη πόρτα. Την ώρα κοιτάζοντας το όπλο κάτω από το βραχίονά του. Με αυτό, ίσως, θα πρέπει να θεωρείται. Κουνούσε μου από την πύλη, και πήρε το αυτοκίνητο.
  
  
  "Πάμε", είπε η Έρικα και ο Ζακ.
  
  
  Περάσαμε μέσα από την πύλη, και είναι για μας έκλεισαν. Ο ζακ χαμογέλασε, κοιτάζοντας, ως πύλη запираются.
  
  
  Την οδήγηση σε χωματόδρομο στο σύνθετο. Ήταν ένα όμορφο μέρος: καμάρες, κόκκινα μικρά και μπουκαμβίλιες. Την σταμάτησε μπροστά από ένα τεράστιο глинобитным το σπίτι, και βγήκαμε έξω, γύρω από τη μηχανή, μόλις βγήκαν τέσσερις άνδρες. Βάζουμε τη μηχανή μεταξύ μας και φύλακας των πυλών.
  
  
  Οι άνδρες που αντιστάθηκε μας, ήταν грубоватыми. Οι τρεις γύρω τους, αυτοί που βγήκαν πρώτοι, φορούσαν παντελόνια χρώματος χακί, και ο καθένας είχε το όπλο στο ισχίο. Odin γύρω τους ήταν γεροδεμένος μελαψός άντρας, σαν βραζιλίας. Αρχή δεύτερη ήταν ψηλός, αδύνατος άντρας με την εμφάνιση του νεαρού Τζον Кэррадайна, και το τρίτο ήταν παρόμοιο με το αμερικανικό χίπις με μακριά μαλλιά και γενειάδα. Δεν μου άρεσε το εγώ πρόσωπο. Ο τέταρτος άντρας φορούσε расстегнутую λευκό πουκάμισο και αυστηρές παντελόνι. Ήταν ψηλός, καλοφτιαγμένο άντρας με седеющими μαλλιά και το τετραγωνικό σκληρό πρόσωπο. Θα έπρεπε να είναι πρώην ναζί Грубером.
  
  
  Τρεις υφισταμένους τους χώρισαν ανεμιστήρα, έτσι ώστε να είναι αρκετά καλά περιβάλλεται μας. Της ήταν χαρούμενος που θα θέσει το αυτοκίνητο μεταξύ τους και φρουρός στην πύλη, ο οποίος ήταν περίπου τριάντα μέτρα από εμάς.
  
  
  "Ο Γκρούμπερ?" Της, κούνησε το κεφάλι προς την πλευρά του ατόμου σε λευκό πουκάμισο.
  
  
  "Στην πραγματικότητα", - περήφανα απάντησε με έμφαση. Φορούσε το ίδιο πιστόλι Luger, όπως και το δικό μου, σε προσαγωγίου θήκη. "Και τι είναι αυτή η συνάντηση τον αντριέν Ставросом?"
  
  
  Ο ζακ και длинноволосый αξιολογείται άλλο το άλλο. Γεροδεμένος άντρας με το Σταυρό, φάνηκε λαχταρούσε να εκθέσει το όπλο στο ισχίο, και ψηλός, λεπτός τύπος δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την Έρικα.
  
  
  "Μας κάλεσε εδώ", - απρόσεκτα απάντησα. "Προτείναμε ονε κόμμα αδιάλυτο ηρωίνης. Το ζευγάρι των εμπόρων μας προβλήματα και δεν μπορούν να το χειριστώ. Είναι, βέβαια, σας το είπε αυτό;"
  
  
  Γκρούμπερ κάποια στιγμή γνωρίζει εμένα. "Όχι", είπε. "Είσαι αμερικάνος. Δεν ήξερα ότι οι αμερικάνοι λειτουργούν στο Πρωτάθλημα".
  
  
  "Ζωντανή και να μαθαίνεις", - είπε ονε.
  
  
  "Ποιος είσαι;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Εβραία", - αποφασιστικά, είπε.
  
  
  Εγώ τα μάτια του μειώθηκε ελαφρά, και είναι δραματικά χαμογέλασε. "Πολύ ενδιαφέρον", - παρατήρησε, ρίχνοντας μια ματιά από την Έρικα για τον Ζακ. "Καλά, ίσως, μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Θα βγούμε από κάτω από τον ήλιο, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Ακούγεται σαν μια καλή ιδέα", είπε. Το ήλπιζα κάποια στιγμή να χωρίσει Γκρούμπερ από τα υπόλοιπα, όταν θα βρεθούμε μέσα.
  
  
  Αλλά δεν ήταν έτσι. Ξαφνικά από το σπίτι βγήκε πέμπτος άντρας; οι ματιές μας συναντήθηκαν, και μπορούμε αμέσως να μάθει ο ένας τον άλλον. Ήταν Ubeda στο γραφείο Apex Imports.
  
  
  "Τι συμβαίνει εδώ;" - ζήτησε από τον Γκρούμπερ. "Είναι ο άνθρωπος που πλυμένα από την πόλη. Την έστειλε για τον άνθρωπο, ο οποίος δεν επέστρεψε".
  
  
  Τα μάτια Γκρούμπερ περιορίστηκε, όταν длинноволосый ο τύπος προσοχή τράβηξε το περίστροφο. "Αχ, έτσι, είπε στον εαυτό Της. Εγώ μάτια метнулись με το πρόσωπό μου επίπονες της Έρικα και του Ζακ, και στη συνέχεια πάλι σε μένα. "Ποιος είσαι εσύ στην delle?"
  
  
  Το μετέφρασε το βλέμμα με Убеды στο Γκρούμπερ. Οι υπόλοιποι μαχητές δεν έχουν εκτεθεί οι όπλο. "Είμαι αυτός, hema αποκάλεσε τον εαυτό του. Όπως και όλοι μας. Τώρα θέλετε να ασχοληθεί ή όχι;"
  
  
  "Γιατί ήρθε σε Apex, που προσποιείται ότι είναι μια νόμιμη εισαγωγέα?" - ρώτησε Ubeda. "Εξακολουθεί να λέει ότι θέλει ιαπωνικές κάμερα;"
  
  
  "Όχι", - είπε αργά Γκρούμπερ. "Δεν είναι αρκετά. Μπορείτε να μπείτε μέσα, κύριε...".
  
  
  "Johnson", είπα.
  
  
  "Ο Κ. Τζόνσον. Αλλά πρώτα θα πρέπει να ελέγξετε, οπλισμένοι με αν μπορείτε".
  
  
  Με την άκρη του ματιού της, μπορούσα να δω ένα σοβαρό βλέμμα του Ζακ, που έριξε σε μένα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να αφοπλίσει τον εαυτό του, και ήταν το ίδιο σετ. Αν το κατάφεραν αυτό, κανείς από εμάς ίσως δεν θα μπορούσε ποτέ να φύγει από αυτό το μέρος ζωντανό. Την παράτησε για τον Ζακ άποψη, η οποία, όπως ελπίζει, είπε ονε, ότι είμαι μαζί του.
  
  
  "Καλά, κύριε Γκρούμπερ, είπα. Της άρχισε να πλησιάσεις Вильгельмине, μου 9-mm люгеру.
  
  
  "Ααα!" - είπε ο Γκρούμπερ, σταματώντας με. "Θα πάρω αυτό, κύριε Τζόνσον".
  
  
  Έτσι και ήλπιζα ότι θα το κάνει. Μόλις μπήκε στο σακάκι μου, άρπαξε το εγώ και την καλή άρπαξε από το λαιμό κάτω από το εγώ πηγούνι. Длинноволосый στοχοποιήσει στο κεφάλι μου, ο Ζακ τράβηξε το όπλο διαμετρήματος 38. Длинноволосый μετέφρασε το θέαμα με με τον Ζακ και πυροβόλησε εκείνη τη στιγμή, όταν ο Ζακ έσκυψε; таращить μάτια έπεσε από την BMW είναι πίσω μας. Το όπλο του Ζακ απάντησε отрывистым στη διαπασών και να χτυπήσει το Μακρυμάλλη πληρωμών στο στήθος, απορρίπτοντας εγώ, πίσω στο лепной φάλαγγα, η οποία ασχολείται με την υποστήριζε τοξωτό πέρασμα στην είσοδο του κτιρίου. Είναι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ευρέως разинул στόμα και νεκρός πριν πέσει στο έδαφος.
  
  
  Στη συνέχεια, πολλά έχουν συμβεί ταυτόχρονα ή σε γρήγορη διαδοχή. Της φώναξε ο Ζακ, για να μην πυροβόλησε, αλλά ήταν ήδη αργά. Αυτός οδήγησε σε κατάρρευση την κίνηση. Γεροδεμένος και ψηλός άντρας κρατούσε για πιστόλια, όπως και η Έρικα. Ubeda γύρισε και έτρεξε προς το σπίτι, και ο Ζακ πυροβόλησε ονε στη σπονδυλική στήλη. Ubeda φώναξε και έπεσε με τα μούτρα στο χώμα.
  
  
  "Μείνετε, ή την σκοτώσω Γκρούμπερ", - απείλησε το υπόλοιπο στην πολιτοφυλακή. Της το επέτρεψε ο Χιούγκο, стилету, να γλιστρήσει στο χέρι μου, και τώρα καλή πίεσε εγώ στο λαιμό Γκρούμπερ. Την άκουσε μια δυνατή ενθουσιασμένος κραυγή φρουρό στην πύλη πίσω μου.
  
  
  Ψηλός αδύνατος άντρας σταμάτησε να φτάσει, αλλά ογκώδες ήδη έβγαλε το όπλο και τον ανάγκασε να τον Ζακ να πυροβολήσει. Γονατίζει κοντά σε sedan, Έρικα извлекала γύρω από την τσάντα αστεία όπλο. Γεροδεμένος ληστής πυροβόλησε τον Ζακ στο στήθος. Ο ζακ περιστρέφεται και πάλι έντονα χτύπησε στο πίσω φτερό του αυτοκινήτου.
  
  
  Η έρικα σημάδεψε και πυροβόλησε στο βελγικό όπλο, και γεροδεμένος ληστής άρπαξε την ζωή του και φώναξε. Εγώ το όπλο δύο φορές χτυπήσει το έδαφος, όταν έπεσε πλάι στον ώμο του και έπεσε στο έδαφος.
  
  
  Γκρούμπερ έλαβε από όλη αυτή την αυτοπεποίθηση και, ενώ την προσοχή μου ήταν να απεμπλακεί, άρπαξε το χέρι μου με το μαχαίρι και κατάφερε να αποκολληθεί από τον λαιμό. Το ίδιο το κίνημα, με χτύπησε στο αριστερό πόδι και χτύπησε κνήμη και την κνήμη. Την заворчал, και η εξουσία έχει υποχωρήσει. Στη συνέχεια γλίστρησε μου κόλπα, γυρίζοντας το χέρι του με το μαχαίρι στο δρόμο. Ο χιούγκο ξέφυγε από μένα, όταν και οι δύο έπεσαν στο έδαφος κοντά στο μηχάνημα.
  
  
  Βλέποντας όλα αυτά, ψηλός άντρας χτύπησε στο έδαφος και τράβηξα το όπλο. Η έρικα τον πυροβόλησε, αλλά το σουτ δεν μπήκε. Άνοιξε την ανταπόδοση και γδαρμένο μέταλλο στη μηχανή κοντά στον ώμο. Την είδα ότι είναι σε μπελάδες. Την χτύπησε Γκρούμπερ, και έπεσε στην πλάτη μακριά από μένα. Πιάνοντας το στιλέτο στο χώμα πίσω μας, πέταξε το εγώ της από τα χέρια του προς το υψηλό άτομο, όταν και πάλι στοχεύουν στην Έρικα. Το στιλέτο χτύπησε το εγώ του στο στήθος, σχεδόν αθόρυβα συντρίβεται σε αυτό. Εγώ τα μάτια ορθάνοιχτα, το όπλο εκπυρσοκρότησε, και разбрызгал βρωμιά μεταξύ μας. Έπεσε, схватившись για την λαβή του μαχαιριού.
  
  
  Την άκουσα πίσω μας ανοίγουν την πύλη, όταν τα χέρια Γκρούμπερ γρατσουνίζουν το πρόσωπό μου. Και πάλι έντονα χτύπησε το εγώ του, και να ακούσει το κροτάλισμα των οστών στο εγώ γνάθου. Το άλλο μου γροθιά χτύπησε το εγώ του στο πρόσωπο και έσπασε ονε μύτη. Έπεσε αναίσθητος κάτω από μένα.
  
  
  Σε εμάς ήρθε η αδύναμη φωνή του Ζακ. - "Πρόσεχε!"Την γύρισε και είδε ότι η βολή δεν τον σκότωσε. Με το ζόρι σηκώθηκε στα πόδια του και κοίταξε την πόρτα.
  
  
  "Κατέβα!" Της το είπε η Έρικα, η οποία ασχολείται με την καθόταν ακριβώς δίπλα μου δίπλα στο μαύρο седаном.
  
  
  Ο φύλακας χρησιμοποίησα το μηχάνημα προς το μέρος μας. Ο ζακ σηκώθηκε και έκανε τα όπλα σε έναν άντρα, αλλά ο φρουρός τον πυροβόλησε. Από το εγώ αυτόματα όπλα βρόντησε σειρά του, να σκάβουν το έδαφος για τον Ζακ, και στη συνέχεια να χτυπήσει την ονε στο στήθος, πριν άρχισαν να πετάξουν έξω από το μέταλλο μηχανών. Εμείς με την έρικα δεν κινούνταν, όταν ο Zack, ένας νεκρός, χτύπησε σκόνη για την πλάτη.
  
  
  Δύο φορές перекатился στο νήμα μηχανών, για να είναι κάτω από το μπροστινό προφυλακτήρα, στο δρόμο βγάζοντας το Luger. Όταν έφτασα εκεί, ο φύλακας ακριβώς ξεκίνησε να πυροβολούν στην άλλη πλευρά από το όπλο. Την παρήγαγε τρεις γρήγορες βολές σε αυτό, κρατώντας το άλλο χέρι με το όπλο. Σφαίρες από "το όπλο του" χτυπήσει πρώτα στο φράχτη πίσω από αυτό, και στη συνέχεια στη βουβωνική χώρα φύλακα και εγώ το στήθος - ακριβώς με αυτή τη σειρά. Το αυτόματο όπλο του εκπυρσοκρότησε στο кобальтовое ουρανό, όταν έπεσε στο χώμα. Στη συνέχεια, ξαφνικά στο έδαφος έγινε σιωπή.
  
  
  Την ξαπλωμένος, μεταφράζοντας την αναπνοή. Κάπου στη ζούγκλα πουλί αγανακτισμένος στρίγκλισε από τον θόρυβο. Της ήταν γεμάτος σκόνη και βρωμιά. Αυτό σιγά-σιγά ανέβηκε και βοήθησε την Έρικα να ανέβει στα πόδια του. Είναι με αμηχανία κοίταξε τον Ζακ; το πρόσωπό της ήταν λευκό.
  
  
  Την γύρισε προς το Груберу και είδα ότι πλησιάζει. Της, έσκυψε και αρκετές φορές χτύπησε το εγώ του, και τον piano με κοίταξε. Αυτός βόγγηξε. Την κάρφωσε "Luger" ονε στο πρόσωπο. "Πόσοι άντρες στο σπίτι φυλάνε Минуркоса?" - απαίτησε ответв της.
  
  
  Προσπάθησε να μιλήσει, αλλά η ονε ήταν δύσκολο εξαιτίας της εξάρθρωσης της γνάθου. "Εγώ ... δεν ..."
  
  
  Τον έβαλε "luger" ονε κάτω από το πηγούνι. "Πόσα;"
  
  
  Είναι ελαφρώς υπερυψωμένο δύο δάχτυλα. Της, στράφηκε προς την Έρικα. "Μείνε εδώ, και μάθε μαζί του".
  
  
  Είναι оцепенело κούνησε το κεφάλι.
  
  
  Της, ήρθε προς τα εμπρός στο σπίτι. Ευρεία τοξωτή πόρτα ήταν ανοιχτή. Της, μπήκε στο μεγάλο προθάλαμο, πάνω στην ώρα για να συντριβή σε смуглолицого άνδρας με ένα όπλο στο χέρι. Την πυροβόλησε με το όπλο του, και με το βρυχηθμό του έπεσε στο λόμπι. Ο άντρας χτύπησε στον τοίχο δίπλα του. Στη συνέχεια ογκώδη σωρό έπεσε σε μια μικρή καρέκλα και τώρα περιλαμβάνει επίσης εγώ, χτυπώντας το πάτωμα.
  
  
  Ένας άντρας, γύρω από έναν μακρύ διάδρομο στα αριστερά μου. Πήγα κάτω από το διάδρομο γρήγορα, αλλά με προσοχή. Δεν μπορούσα να αναβληθεί η αναζήτηση Минуркоса, σε αντίθετη περίπτωση σίγουρα θα ήταν νεκρός όταν τελικά το έκανε. Μπορεί να είναι, έχουν ήδη σκοτωθεί.
  
  
  Όλη μέρα διάδρομο, που, όπως κατάλαβα, ήταν υπνοδωματίων, ήταν ανοιχτά, εκτός από μία στο τέλος. Την άκουσε μέσα στο σιωπηλό ήχο, όταν σταμάτησε μπροστά του. Αναστενάζοντας βαθιά, την υποχώρησαν, και βάναυσα κλώτσησε την πόρτα. Χτύπησε μέσα, και πέρασε μέσα.
  
  
  Πολύ αδύνατος και άσχημος άντρας στεκόταν πάνω Минуркосом, δεμένο σε μια καρέκλα με ίσια πλάτη, και целил όπλο ονε στο κεφάλι. Πατώντας το δάχτυλό σας στη σκανδάλη, μου γύρισε το πρόσωπο, όταν η πόρτα με ένα κτύπημα άνοιξε. Αυτός πυροβόλησε πρώτος, αλλά έντονα, και таращить μάτια прогрызла δέντρο στο πλαίσιο της πόρτας δίπλα μου. Την πυροβόλησε με το όπλο του και χτύπησε την ονε στο στήθος. Θα τιναζόταν και έπεσε στο πάτωμα. Αλλά δεν έπεσε το όπλο σου. Αυτός και πάλι θα είναι ο επόμενος στόχος μου. Αυτή τη φορά την πρόλαβε εγώ και πυροβόλησε ονε στο πρόσωπο, таращить μάτια τρύπησε το ονε το κεφάλι.
  
  
  Минурк ошеломленно κοίταξε τον νεκρό κλεφτών, μέχρι την απομάκρυνε το "luger" στη θήκη τους. Είναι αργά και με κοίταξε.
  
  
  Την ρώτησε. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Ναι", απάντησε ήσυχα ο ίδιος. "Ποιος είσαι..."
  
  
  "Ήρθαμε να σας ελευθερώσει, ο κ. Минуркос, είπα.
  
  
  Είναι αργά αναστέναξε. "Δόξα Τω Θεώ. Ήταν έτοιμος..."
  
  
  "Το ξέρω." Την έχει εξαπολύσει, και σηκώθηκε από την καρέκλα του, τρίβοντας τον καρπό.
  
  
  "Έχεις πραγματικά όλα καλά;" ρώτησε обеспокоенно.
  
  
  "Ναι, είμαι καλά". Κούνησε το κεφάλι του και μουρμούρισε κάτι στα ελληνικά. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πραγματικά το νήμα".
  
  
  "Λοιπόν, στην πλειοψηφία".
  
  
  Της άρχισε να ζητήσω εγώ να πω την ιστορία του, όταν άκουσε τον πυροβολισμό από το έδαφος. Την θυμήθηκα την Έρικα με γερμανός. Την γύρισε και έσπευσε στην αίθουσα. "Η έρικα!"
  
  
  Σε μια στιγμή μου είπε. "Είμαι καλά". Πριν από την πρόλαβε να κινηθούν στο μπροστινό φουαγιέ, ξαφνικά ήρθε από τη γωνία και ήρθε προς το μέρος μου, сунув βελγικό όπλο στην τσάντα της.
  
  
  Την ρώτησε. - "Τι, κατάλληλο διάολο συνέβη;"
  
  
  "Γκρούμπερ γνώρισα безвременную θάνατό του". Την απέφευγε τα μάτια μου.
  
  
  "Τον πυροβολήσαμε." - ρώτησε.
  
  
  "Άρχισε να μουρμουρίζει εξαρθρωμένο σαγόνι. Όταν τον ρώτησα, τι λέει, με αποκάλεσε βρώμικο εβραία, και είπε ότι έπρεπε να είναι με άλλους που είδε νεκρούς στο Νταχάου. Δεν πίστευαν ότι εβραίους θα πρέπει να επιτρέπεται να ζουν σε αυτόν τον κόσμο με τέτοιους ανθρώπους, όπως ο ίδιος. Ως εκ τούτου, την обращающегося εγώ σε έναν άλλο κόσμο. Το ελπίζω, ότι για αυτό υπάρχουν αρκετά ζεστή.
  
  
  Τέλος, πράσινα μάτια προκλητικά κοίταξε στα μάτια μου, κάνοντάς με να σκεφτώ . Την θυμήθηκα ότι συγγενείς τους γονείς της εκτελέστηκαν από τους ναζί στο Бухенвальде. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα να πω στην άμυνα φέρουμε τον heinze Γκρούμπερ.
  
  
  "Ελάτε και γνωρίστε τον κ. Минуркосом", είπα.
  
  
  Μπήκαμε στο δωμάτιο και η Έρικα κοιτάζει το πτώμα στο πάτωμα. Минуркос στάθηκε κλίνει ενάντια στον πλησιέστερο γκρίνια. Αυτός στάθηκε όρθιος, όταν είδα τον Έρικ.
  
  
  "Κυρία Έρικα Нистром", - παρουσίασε ih. "Η ισραηλινή αντικατασκοπεία.
  
  
  Τα μάτια Минуркос μειώθηκε. Με κοίταξε. "Κι εσύ;"
  
  
  "Με λένε Κάρτερ. Ο Νικ Κάρτερ. Το δουλεύω στην κυβέρνηση των ΗΠΑ με την ίδια ιδιότητα, ότι και η κυρία Нистром. Ήρθαμε εδώ για να σας απαλλάξουμε και να πιάσω το Σταυρό του Αδριανού".
  
  
  Минуркос απομακρυνθεί από τον τοίχο. "Είναι σαφές. Λοιπόν, ο κ. Κάρτερ, το πρώτο πράγμα που θέλω, σαν ελεύθερος άνθρωπος, είναι σε επαφή με τις αρχές". Εγώ τον τόνο шталь παρόμοια με τόνο μεγιστάνας των επιχειρήσεων, να μιλάει με τους υφισταμένους του. "Τότε θα πρέπει να ασχοληθεί με την 'ντριαν Ставросом από την κρίση".
  
  
  "Ο κ. Минуркос, - πρόφερε αργά εγώ - δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κάνετε τίποτα σε αυτό το στάδιο. Ό, τι μπορεί να συμβεί, είναι γραφειοκρατίας και καθυστέρηση. Θα προτιμούσα να μας επέτρεψαν να ασχοληθεί με αυτό".
  
  
  Φαινόταν ενοχλημένος. - "Πώς θα ξέρω ότι είσαι αυτός χέμα είσαι λες εσύ;"
  
  
  "Ξέρετε ότι έχουμε διακινδύνευσε τη ζωή του για να ελευθερώσει εσάς. Σε αυτό το delle χάσαμε τον άνθρωπο", - πείραγμα απάντησα. "Νομίζω ότι αυτό θα μας δώσει το πλεονέκτημα αμφιβολίες".
  
  
  Εγώ πρόσωπο осунулось από την ξαφνική κούραση. "Πιθανότατα έχεις δίκιο. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με. Να της περάσει πολλά".
  
  
  "Όσον αφορά το τι θα ασχοληθεί με Ставросом μόνος, κύριε Минуркос, συνέχισε εγώ, είναι μάλλον ανέφικτη. Αυτό το άτομο έχει ολόκληρο στρατό".
  
  
  Минуркос приподнял φρυδιών και ζύγισε μπαστούνια: "Καλά, καλά, ο κ. Κάρτερ. Την πάω μαζί με σας και αυτό το κορίτσι. Αλλά αν το δω σε κάποιο σημείο, ότι οι μέθοδοι δεν λειτουργούν, το πρέπει θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια τους ".
  
  
  Το κοντό χαμογέλασε. "Είναι ολοφάνερο", του είπα. - Σας πήρε ο Σταύρος γύρω από την Αθήνα;
  
  
  Минуркос sel σε μια καρέκλα με ίσια πλάτη, στο οποίο καθόταν, όταν μπήκε στο δωμάτιο. Ο sel έχει πρόσωπο σε μας.
  
  
  "Δεν θα το πιστέψετε, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος", σιγά - σιγά άρχισε. "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αθώος, ο κ. Κάρτερ, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να μοιάζει με το Σταυρό του Αδριανού. Την παρακολουθούσε την ιδέα να χτίσει ένα στόλο γύρω από ελέγχονται από τον υπολογιστή υποβρύχια πετρελαιοφόρο. Σταύρος έμαθε γι ' αυτό και ήθελε να με βοηθήσει με αυτό - τουλάχιστον, έτσι μου είπε.
  
  
  "Στην αρχή δεν το εγώ βλέπω, αλλά μου έστειλε ένα γράμμα, στο οποίο εκτίθενται μερικές πολύ καλές ιδέες. Στο τέλος τον κάλεσα εγώ στο ρετιρέ στην Αθήνα. Μιλήσαμε πολύ.
  
  
  "Ο κ. Минуркос, το θυμάμαι που μου είπε:" έχω το ίδιο σχέδιο, όπως και εσείς. Αν είστε μόνο μου επιτρέπετε, να την κάνω σας αθάνατα στα χρονικά της ιστορίας της ναυτιλίας. Ήταν πολύ πειστικός.
  
  
  "Αλλά, ο κ. Σταύρος, είπα, υπάρχουν πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.
  
  
  "Έχω δύο μηχανικοί, που μπορεί να το κάνει αυτό, μου είπε. Κάτω από την εντύπωση, ακόμα και τότε, την είδε και κάτι άλλο στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, κάτι που δεν μου άρεσε, αλλά μου παρουσίασε αυτό είναι το πώς υπερβολικό ενθουσιασμό για το έργο".
  
  
  Την ρώτησε. - "Είναι έφερε σε σας από τους μηχανικούς?"
  
  
  "Ω, ναι. Έχουν κι αυτοί έχουν δημιουργικές ιδέες. Της ήταν πεπεισμένος ότι μπορεί να έχουν τις δεξιότητες για να συνέβησαν όλα αυτά. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Κάρτερ, ο χαλαρώσει την επαγρύπνησή τους. Ζήτησε για μια ιδιωτική συνάντηση στο ρετιρέ. και συμφώνησε. Παρόντες ήταν μόνο ο προσωπικός γραμματέας και ένας βοηθός. Έφερε μαζί του δύο άτομα, τα οποία την έχω ξαναδεί ποτέ ".
  
  
  "Αυτό που συνέβη;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Λοιπόν, πρώτα της δεν υποψιάστηκε τίποτα", - είπε Минуркас, το πρόσωπό του ήταν χλωμό, πώς θα το θυμόμουν. "Στη συνέχεια, σχεδόν χωρίς προειδοποίηση, ο Σταύρος ζήτησε από τους βοηθούς μου να περάσει σε ένα άλλο δωμάτιο. Ακολούθησε μία γύρω από τους ανθρώπους το Σταυρό. Ήταν δύο βολές". Минуркас σώπασε.
  
  
  "Σκότωσε ih ανοιχτά εδώ;" Την ρώτησε.
  
  
  "Ψύχραιμα. Εγώ τσιράκια καταρρίφθηκε με το πόδι, και σκότωσαν σχεδόν μέχρι την απώλεια της συνείδησης. Με πήγαν μέσα σε εκείνο το άλλο δωμάτιο και τον ανάγκασε να εξετάσουμε το ματωμένο σώμα. Της ποτέ δεν θα το ξεχάσω.
  
  
  "Салака, ο γραμματέας του, πεσμένο σε μια λίμνη αίμα. Έναν άλλον, διέλυσε το πρόσωπο. Ο σταύρος είπε ότι μπορώ να αναμένουν το ίδιο, αν δεν πρόκειται να συνεργαστούμε".
  
  
  "Τι συνέβη μετά από αυτό;"
  
  
  "Την επόμενη μέρα έφεραν έναν άνθρωπο που έμοιαζε ακριβώς όπως Салака Мадупас. Αυτός ο άνθρωπος μίλησε ακόμη και ως Салака, και επαναλήφθηκε όλα εγώ ήθη. Ήταν απίστευτο, πραγματικά απίστευτο. Ήταν σαν ένας απαίσιος εφιάλτης".
  
  
  "Αν έχουν άτομα που έχουν εκδώσει για σας;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Όχι, δεν ήταν απαραίτητο. Με σπάνιες θεραπευτικές ποιος βλέπει, εκτός από τους στενούς συνεργάτες. Oni έφεραν τον καταγραφέα και έχασαν πολλές εγγραφές της φωνής μου, που είχαν καταγράψει εν αγνοία μου σε προηγούμενες συναντήσεις. Ο σταύρος έκανε το όπλο στο κεφάλι μου και μου είπε ότι μπορεί να με σκοτώσει ανοιχτά εδώ, και κανείς δεν θα μάθει ποτέ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά εγώ με τα λόγια της, θα ζούσε, αν δεν μάθει τους πάρα πολύ κόπο. Την χρειάζονται, είπε, για περαιτέρω εγγραφές και για τη συγγραφή των επιστολών μου με δικά σου λόγια και τις σκέψεις. Και θέλουν να με βάλουν στο πλοίο ιδιωτικό αεροπλάνο και μεταφέρθηκε σε αυτό το καταραμένο μέρος ".
  
  
  "Ο σταύρος είπε ότι ήταν έτοιμος να κάνω;" - σας απορία ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  Минуркос για τους περισσότερους γέλασε. "Ήταν πολύ ειλικρινής. Είπε ότι έθεσε ως στόχο να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Ελλάδας από το όνομά μου, ότι θα καλέσει τους φίλους μου στο στρατό και σε άλλους τομείς, χρησιμοποιώντας τον άνθρωπο που παρίστανε τον γραμματέα, για τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις προσωπικές επαφές. . Επειδή της το είχε ιδιώτης, κανείς δεν κρίνει ασυνήθιστο το γεγονός ότι δεν έχω συναντήσει προσωπικά. Και αν κάποιος θα επιμείνει σε μια συνάντηση μαζί μου, μπορούν να με πας στην Αθήνα και να με κάνει να τον συναντήσει και να του πω ήταν ό, τι θέλουν.
  
  
  "Μου έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο που θα μπορούσε ακριβώς να πλαστογραφήσει την υπογραφή μου. Αυτός ο άνθρωπος είχα κόψει αποδείξεις για τα διάφορα λογαριασμούς και να ξοδεύω τα λεφτά μου σε στρατιωτικό πραξικόπημα, που επρόκειτο να οργανώσει".
  
  
  Την ρώτησε. - "Σας έδωσε κάποιες λεπτομέρειες;"
  
  
  "Ο κ. Σταύρος, которвй της ντρέπομαι να το παραδεχτώ, έχει ελληνική προέλευση, ελεύθερα μίλησε γι' αυτό, όπως στην Αθήνα, έτσι και εδώ. Είπε ότι εγώ το σχέδιο χωρίζεται σε τρία μέρη. Πρώτον, σκοπεύει να απαλλαγούμε από το κυβερνών χούντα και να βάλει αυτούς τους ανθρώπους στην εξουσία, που αισθάνονται την αφοσίωση μου. Θα νιώσετε αυτήν την αφοσίωση, όχι επειδή είναι φίλοι, επειδή οι περισσότεροι γύρω τους δεν θα τους, αλλά επειδή ο Σταύρος υποσχέθηκε να τους τη δύναμη και τη δόξα του ονόματός μου ".
  
  
  "Πολύ έξυπνο", είπα.
  
  
  "Δεύτερον, εγώ-το σχέδιο θα περιλαμβάνει τον εξαναγκασμό των νέων στρατηγούς και συνταγματάρχες να απαιτήσει να την Никкор Минуркос, διορίστηκε από τον πρόεδρο με την πλήρη εξουσία πάνω хунтой. Σταύρος επεσήμανε, ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτό το μέρος του σχεδίου, δεδομένου ότι η προσωπική μου ζωή θα εξαρτηθεί από αυτόν. Δηλαδή, έχω χρησιμοποιήσει, αν ήταν σαφές ότι ο Σταυρός μπορεί να εμπιστευτεί πρέπει να μην πούμε τίποτα για το γεγονός, ότι στην delle συμβαίνει. Σε αντίθετη περίπτωση θα έβρισκε άλλον απατεώνα, αυτή τη φορά, αντί για μένα ".
  
  
  "Κι αυτό θα λειτουργήσει", - σχολίασε τον Έρικ. "Πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν το πρόσωπό σας αρκετά καλά για να παρατηρήσετε μια μικρή διαφορά μεταξύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα χαρακτηριστικά του απατεώνα".
  
  
  "Απολύτως φανταστική", - είπε Минуркас. "Είναι Απίστευτο το γεγονός ότι η επιθυμία για μοναξιά συνέβαλε σε αυτό φρίκη. Σε κάθε περίπτωση, η τρίτη φάση του σχεδίου προϋποθέτει αστερισμό σήμερα ή απατεώνα ως πρόεδρος της Ελλάδας για ένα μικρό χρονικό διάστημα, κατά το οποίο το κανονίσω αντιπρόεδρος Σταυρό. από τη στιγμή που, ως πολίτης και εγώ το όνομα σταδιακά θα γίνει γνωστό στον λαό της Ελλάδας. Τότε шталь θα ήρωας του πραξικοπήματος. Στη συνέχεια, ανακοινώνοντας για την κακή υγεία, θα παραιτήθηκε υπέρ το Σταυρό από τη θέση του προέδρου ".
  
  
  Минуркос σώπασε. "Είναι τρελό", είπε. "Τι κάνει το Σταυρό να πιστεύω ότι οι έλληνες θα πρέπει να σταθεί πίσω και να παρακολουθήσουν, όπως αυτό θα συμβεί;"
  
  
  "Γιατί όχι;" - είπε Минуркас με την έκφραση της κούρασης στο πρόσωπό του. "Θυμάστε τι έγινε τον απρίλιο του 1967, όταν είχε διαμορφωθεί χούντα της νιγηρίας -; Δεν ήταν μια αιματηρή επανάσταση, ήταν απλά ένα πραξικόπημα. Η κυβέρνηση του βασιλιά ανατράπηκε δύναμη. Πολλά άρθρα του συντάγματος ανεστάλησαν διάταγμα χούντα. Παραδόξως, δεν είναι αλήθεια ότι ένα τέτοιο άτομο εμφανίζεται μόνο όταν το σύνταγμα έχει αποκατασταθεί, και όταν η χούντα της νιγηρίας-ήταν πάνω από τη λογική, και ορίζει καθολικές εκλογές για το επόμενο έτος. Εάν το σχέδιο Σταυρό για να αδράξουν την εξουσία τα καταφέρουμε, η Ελλάδα μπορεί να γίνει η τυραννία, πιο τέλεια από τη δική του Χίτλερ ή του Στάλιν ".
  
  
  Η έρικα έστρεψε το βλέμμα της με Минуркос μου. "Τότε θα πρέπει να τον σταματήσει, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Минуркос ερευνηθεί προσεκτικά το πρόσωπο της Έρικα. "Ναι. Πρέπει να το κάνουμε αυτό!" Χοντρό έλληνας σηκώθηκε και έβαλε μπροστά το τετράγωνο πηγούνι. "Αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποιεί ακόμα και την οικογένειά μου εναντίον της πατρίδας μου. Αυτός καυχιέται, ότι ο γαμπρός μου, ο στρατηγός Βασίλης Криезоту, πιστεύει ότι στέκομαι πίσω από αυτό συνωμοσία, και υποστήριξε εγώ, επειδή νομίζει ότι αυτό θέλω. Ναι, θα βοηθήσω όσο μπορώ. Τι πρέπει να κάνω πρώτα; "
  
  
  "Είμαστε πρήξιμο στην Αθήνα", είπα. "Η ψηφοφορία, όπου θα σταματήσουμε τον Σταυρό".
  
  
  Το έκτο κεφάλαιο.
  
  
  Σε λιγότερο από σαράντα οκτώ ώρες φτάσαμε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Την έκλεισε επικοινωνούντα δωμάτια σε ένα μικρό ξενοδοχείο με τίτλο "Ωδείο" στο 42 του Πειραιά, απέναντι από την πλατεία Ομονοίας. Καιρός καθόμουν ωραία και να φέρει μια ευχάριστη ανακούφιση από τη θερμότητα.
  
  
  Афинские εφημερίδες пестрели σχόλια σχετικά γρήγορα μεταβαλλόμενο πολιτικό σκηνικό. Με Родезии ήρθε η είδηση ότι ο άλλος Αλέξης Саломос σκοτώθηκε, και κυκλοφόρησαν φήμες. Ήταν όπως είναι γνωστό, ότι πριν από την αναχώρηση σε Родезию στη ζωή του ήταν μια απόπειρα δολοφονίας. Μια εφημερίδα, ειδικότερα, αποφεύγεις να κάνεις αναφορά για το θάνατο Саломоса. Είναι, επίσης, τακτικά публиковала editorials, έναν οδηγό του κυβερνώντος χούντα, επιτίθεται στην επικεφαλής ταξίαρχο ή συνταγματάρχη σχεδόν για κάθε θέμα. Саломос μου ανέφερε ότι αυτός ο εκδότης ήταν άδικο και ο πρώτος υποστήριξε σκληρή хунту μετά το πραξικόπημα του 1967.
  
  
  "Είναι προφανές ότι ο εκδότης αγοράστηκε με τα λεφτά μου", - παρατήρησε Минуркос, κάθεται στην καρέκλα ξαπλώματος στο δωμάτιό μου το ηλιακό δε όταν την ημέρα της άφιξής σας. "Και δείτε αυτόν τον τίτλο σε μια άλλη εφημερίδα: МИНУРКОС ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΣΧΈΔΙΑ ΧΟΎΝΤΑ. Ο κ. Σταύρος ήταν απασχολημένος συνηγορία δουλειά".
  
  
  Η έρικα πήρε ένα φλιτζάνι παχύ ελληνικό καφέ με το που παρουσιάζονται μας δίσκος και έχει θέσει ee Минуркосу. Πήρε αυτό με το μελαγχολικό πρόσωπο. Η έρικα μόνη της πήρε το φλιτζάνι και κάθισε δίπλα μου σε ένα μικρό καναπέ.
  
  
  "Ελπίζω ότι κανείς δεν έχει δει ποτέ", - είπε ο Минуркосу, "ιδιαίτερα μας odin από το εγώ των ανθρώπων. Η ζωή σου δεν θα άξιζε dram, αν ο Σταύρος είναι γνωστό ότι ήσουν εδώ, στην Αθήνα".
  
  
  "Το μάθει αυτό, μόλις έρθει σε επαφή με τον Паракату", - διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα μου Минуркос.
  
  
  "Ναι, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι σε λίγες ημέρες, αν είμαστε τυχεροί. Και ακόμη και τότε δεν θα ξέρει σίγουρα ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν στέλνοντας εκεί κάποιος από το Ρίο. Αυτό κάποιος πρέπει να το εγώ τους υφισταμένους του, επειδή Ubeda νεκρός . "
  
  
  "Τι θα κάνουμε σε πρώτη φάση, Νικ;" - ρώτησε τον Έρικ. "Δεν μπορούμε απλά να εισβάλει εξοχικό σπίτι, όπως κάναμε στη φυτεία. Θα είναι πολύ καλά προστατευμένη".
  
  
  "Θα μπορούσα να καλέσει στο εξοχικό σπίτι, - πρότεινε Минуркос, - για κάθε χρόνο, πώς θα αντιμετωπίσουν τις επαφές με τον έξω κόσμο. Αλλά αναγνωρίζουν τη φωνή μου".
  
  
  Την άπλωσε ονε πετσέτα γύρω από το δίσκο. "Ενισχύστε τον τόνο της φωνής σας και να μιλάτε μέσα από αυτό. Πείτε τους ότι θέλετε να μιλήσετε με τον εαυτό σας. Όταν αρνηθούν, ρωτήστε τον καταχωρητή Салаку Мадупас. Πείτε τους ότι είστε συντάκτης της εφημερίδας γύρω από τη Θεσσαλονίκη, και θέλετε να πάρετε μια δήλωση σχετικά με πολιτικές φιλοδοξίες Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос χαμογέλασε με το δικό μου σχέδιο και, στη συνέχεια, με πάρει. Είναι κάλυψε το στόμα με ένα χαρτομάντιλο και προσπάθησε να αλλάξει τη φωνή του. Σε μια στιγμή μιλούσε με hema-στο ρετιρέ. Ζήτησε Никкора Минуркоса, και στη συνέχεια να ακούσει ih δικαιολογία. Ζήτησε να μιλήσει με Мадупасом. Ήταν ακόμα πολλές διαπραγματεύσεις, και υποστήριξε. Στη συνέχεια μίλησε με το άτομο που απεικονίζεται γύρω από τον εαυτό Мадупаса, αθήνα ηθοποιός, το πραγματικό όνομα του οποίου, όπως είπε ο Σταύρος Минуркос, ήταν Janis Цанни. Минуркос έκανε ερωτήσεις για τον εαυτό σου και περίμενε απλά απαντήσεων " και στη συνέχεια ρώτησε αν θα μπορούσε να κανονίσετε ένα ραντεβού για μια προσωπική συνέντευξη με τον κ. Минуркосом. Ονε αρνήθηκε, και η συζήτηση τελείωσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και κοίταξε μας.
  
  
  "Είναι σαν ένα κακό όνειρο", - είπε. "Σαν την πραγματικά είμαι στο ρετιρέ, και Мадупас απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις, αντί για μένα, όπως πάντα. Ξέρουν πολύ καλά τις συνήθειές μου. Και αυτή η φωνή Цанни ακριβώς επαναλαμβάνει τη φωνή του νεκρού φίλου Σκουλίκια".
  
  
  "Ποιος ήταν ο πρώτος που απάντησε στο τηλεφώνημα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Ένας νεαρός. Δεν ήταν έλληνας. Πιθανώς, odin γύρω από μαχητές Σταυρό".
  
  
  "Φαίνεται, είναι καλά εδραιωμένη", - είπε η Έρικα.
  
  
  "Ναι, έτσι είναι, - συμφώνησε εγώ. "Καθώς όλο και Αθήνα νομίζουν ότι είναι Никкор Минуркос εκεί, σε αυτό το ρετιρέ, είναι σοβαρή η κατάσταση. Ο σταυρός μπορεί να έχει ακόμη και εκεί την ασφάλεια από την αστυνομία. Ή γύρω από στρατιώτες εγώ αυξανόμενη ιδιωτικό στρατό".
  
  
  "Αν πάω στην αστυνομία ή στο хунте και θα τους πω τι συνέβη", είπε Минурк, - θα πρέπει να με πιστέψεις. Ακόμη και αν νομίζουν ότι ξαφνικά τρελάθηκε, θα είναι υποχρεωμένοι να ελέγξετε την ιστορία μου. Στη συνέχεια, μαθαίνουν τι συνέβη ".
  
  
  "Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο", είπε η Έρικα.
  
  
  "Έχει δίκιο", - συμφώνησε εγώ. "Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πόσους φίλους Σταύρος απέκτησε το δικό του όνομα. Σε κάθε περίπτωση, αν μπορούμε απλά να βγάλουμε ξεκάθαρα, θα κάνουμε το Σταυρό κάνουν το βήμα - ίσως μεγάλο. Θα μπορούσε απλά να αποφασίσει να κάνει πραξικόπημα χωρίς μέρους σας. Έχει σε ετοιμότητα μια στρατιωτική ομάδα, και γύρω του πολλούς φιλόδοξους των πολεμάρχων, που δεν τους νοιάζει ποιος είναι πίσω από την εξουσία. Και ακόμη και αν θα κάνει shaggy και θα αποτύχει, θα χυθεί αίμα. Πολλά sl. Όχι, κύριε Минуркос. Εμείς πάμε για να γλιστρήσει επάνω σε Ставросу. Στη χώρα μου είναι η μέρος που το ονομάζουμε " πολεμικές ενέργειες. Η έρικα έχει λάβει εντολή να εκτελέσει το Σταυρό, και έτσι την κάνω. Αν η παρόχθια ρωσία θα πετύχει, αυτό είναι ακριβώς ό, τι θα συμβεί με αυτό. Αν δεν τα καταφέρουμε, οι αρχές θα είναι πολύ πιο πολιτισμένοι μαζί του. Και ο Θεός θα σας βοηθήσει, αν είναι σε θέση να σταματήσει το εγώ στην ώρα τους ".
  
  
  "Εντάξει, κύριε Κάρτερ", - είπε Минуркос. "Δίνω τον εαυτό μου σε σας επιδέξια χέρια. Πώς θα γλιστρήσει επάνω στον κύριο Ставросу?"
  
  
  Της χαμογέλασε Έρικα, και μου απάντησε. "Νομίζω ότι αναφέρατε ότι ο Σταύρος καυχιόταν για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε ένα από συναντήσουν τους συγγενείς τους, Амеда Кризоту, του στρατού του στρατηγού; "
  
  
  "Ναι", - είπε Минуркос. "Πρέπει να πω, δεν είναι δυνατός άνθρωπος. Παντρεύτηκε την μικρή μου αδερφή πριν πλούτισε, και έχουν ένα υπέροχο γάμο. Αλλά ο Βασίλης ήμουν στο στρατό σε χαμηλότερο βαθμό, αν δεν μου σχέση. Αισθάνεται το χρωστάς, δικαίως για ό, τι έχει στη ζωή. Ως εκ τούτου, θα ήταν για estestvenno συμφωνήσω με οποιοδήποτε σχέδιο, που την προσέφερε.
  
  
  "Ο σταύρος ανακάλυψε. Είναι πολύ λεπτομερής άνθρωπος, ο κ. Κάρτερ, ο άνθρωπος που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επιπόλαια. Θα πρέπει να κάνει κάποια εγγραφή, για να χάσει Василису από το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, έστειλε άνθρωπο, изображающего Салаку Мадупаса , η γραμματέας μου. Απατεώνας, πρέπει να είστε σίγουροι Βασίλισα, ότι θα τον περιμένω.
  
  
  "Ξέρετε, όπως ο Σταύρος θα μπορούσε να του στρατηγού;"
  
  
  "Αυτός άφησε να εννοηθεί ότι Βασίλισα ζητηθεί να οργανώσει και να εκπαιδεύσει τον στρατό στρατιώτες και να πείσει τους άλλους στρατιωτικούς να συμμετάσχουν σε συνωμοσία".
  
  
  "Ναι", σκέφτηκα. "Πολύ προσεκτικά. Ο γαμπρός ζει εδώ στην Αθήνα?"
  
  
  "Μένει εδώ", είπε ο Минуркос. "Στην άκρη της πόλης προς τα βόρεια".
  
  
  Το ζήτησε. - "Μπορείτε να μας πάρει με αυτόν;"
  
  
  "Θα είμαι ευτυχής", είπε Минуркос.
  
  
  Την κάλεσε ένα ταξί, και νωρίς το βράδυ πήγαμε στην κατοικία του στρατηγού Криезоту. Την έκανε να Минуркоса να φορέσει το καπέλο, που ασχολείται με κάλυψε μέρος εγώ πρόσωπα, ενώ δεν φτάσαμε μέχρι το σημείο. Το σπίτι του στρατηγού ήταν ένα μικρό αρχοντικό στο πλούσιο προάστιο της Αθήνας με meandering χαλικοστρωμένο δρόμο προς το σπίτι. Της ήταν εντυπωσιασμένος με το τι Минуркос μπορούσα να κάνω για τον απλό άνθρωπο.
  
  
  Όταν ο στρατηγός μας συναντήθηκαν στην πόρτα, Минуркос έβγαλε το καπέλο του. Кризоту απλά κοίταξε για πολύ καιρό. Στη συνέχεια, είναι ευρέως раскинул τα χέρια για να αγκαλιάσει Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - φώναξε, ζεστό αγκάλιασμα Минурка. Ήταν ψηλός ασπρομάλλης άντρας με ευγενική πρόσωπο, σαν de Gaulle και τα μαλακά μάτια. Φορούσε καφέ σχήμα με την ταινία στους ώμους του και κορδέλες, εκτείνονται μπροστά.
  
  
  "Агния mera sas, ο Βασίλης", - ζεστό είπε Минурк, απαντώντας στην αγκαλιά του. "Сигха, сигха. Όλα καλά".
  
  
  "Χαίρομαι που ήρθες", είπε ο Βασίλης. "Έλα μέσα. Έλα μέσα". Εγώ χειρονομία συμπαρασύρει όλους μας.
  
  
  Μπήκαμε σε μια μεγάλη αίθουσα με ελικοειδή σκάλα πίσω του και урнами, κοσμούν τους τοίχους. Στη συνέχεια ο στρατηγός πέρασε μας στη βιβλιοθήκη, отделанную δρύινα επιτροπές, με παχιά μοκέτα και μια σειρά από μαλακά δερμάτινα καθίσματα. Είμαστε όλοι σε αυτό το παιχνίδι, και ο στρατηγός ρώτησε, δεν θέλετε να έχουμε ένα ποτό, αλλά μας αρνήθηκαν. Минуркос εισήγαγε και στον Έρικ μόνο μας ονόματα.
  
  
  "Αυτό είναι ένα μεγάλο σοκ, Никкор", - είπε Криезоту. "Θα ήθελα να το, να η Άννα ήταν εδώ. Επισκέπτεται τη ξαδέρφη του τον πειραιά".
  
  
  "Ίσως είναι καλύτερα έτσι, ο Βασίλης", είπε Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave όχι", - παρατήρησε Криезоту. "Μαζί σου όλα καλά; Είσαι χλωμός".
  
  
  "Καλά είμαι", απάντησε Минуркос. "Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους".
  
  
  Ο στρατηγός κοίταξε μας. "Никкор, ήταν όλα τόσο παράξενα. Αρνήθηκες να με δει, όταν ξεκίνησε το... Μπορώ να μιλάει ελεύθερα;"
  
  
  "Ναι, πολύ", - είπε Минуркос.
  
  
  "Λοιπόν, εγώ δεν κατάλαβα τι μου ζητάς βοήθεια σε μια τέτοια σημαντική αποστολή χωρίς προσωπική συνάντηση. Ειλικρινά το λέω, της ήταν πολύ αναστατωμένος από όλα αυτά. Δεν ήμουν σίγουρος για τη σκοπιμότητα..."
  
  
  Минуркос τελειώσει την πρόταση. - "Πραξικόπημα?"
  
  
  Кризоту ξανά μια ματιά σε μας. "Ναι". Είναι размял τις μεγάλες αρθρώσεις. "Έδωσα οδηγίες στους ανθρώπους σε ειδικά στρατόπεδα, στους Δελφούς και στη Μύκονο, και φρόντισα Адельрию και άλλων, ότι η νέα υπόθεση του δίκαια, αλλά..."
  
  
  "Αλλά εσείς δεν με πιστεύετε;"
  
  
  - με την ελπίδα ρώτησε Минуркос.
  
  
  Кризоту κατέβασε το κεφάλι. "Me sinhori te, Nikkor", - είπε. "Λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα ακόμα πραξικόπημα. Την έκανε ό, τι ζητήσατε, αλλά σε ένα ξενοδοχείο, να σας μιλήσω για κτηνιατρική όλο αυτό, σαν άνθρωπος με άνθρωπο, από την αρχή, πολλές εβδομάδες πριν".
  
  
  "Μην ανησυχείς, ο Βασίλης", - χαλαρωτικό φωνή είπε Минурк. "Δεν θέλω να το πραξικόπημα".
  
  
  Πρόσωπα Кризоту αρχή για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτυπώθηκε σοκ. Είπε. - "Όχι;" "Αλλάξατε γνώμη;"
  
  
  "Ο βασίλης, θα πρέπει να είμαι, τι να σου πω, και θέλω να σας άκουσαν προσεκτικά", είπε Минуркос.
  
  
  Кризоту έγειρε πίσω σε μια μεγάλη καρέκλα και άκουγε, όπως Минуркос είπε ονε όλη την ιστορία. Кризоту μας ποτέ δεν διακόπτεται, αν και πολλές φορές τον μεγάλο πρόσωπο αντανακλάται δυσπιστία. Όταν Минуркос τελειώσει, Кризоту απλά καθόταν και σιγά-σιγά покачивал το κεφάλι. Είναι μέσα σε ένα λεπτό, досталь, το πινέλο και άρχισε να το δάχτυλό ih τα δάχτυλά σας για να ηρεμήσετε.
  
  
  "Απίστευτο!" - τέλος, είπε.
  
  
  "Αλλά είναι αλήθεια", - είπε Минуркос.
  
  
  "Στρατηγέ, είμαστε εδώ, για να σταματήσει οριστικά αυτό το άτομο, και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Μόνο εσείς μπορείτε να μας ενημερώσετε στο τελευταίο λεπτό εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με Σταυρό", είπα.
  
  
  Кризоту τελικά πήρε τον εαυτό της στα χέρια του. "Φυσικά", είπε ο ίδιος. "Θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου. Την χαίρομαι που Никкор δεν αξίζει για αυτό!
  
  
  "Μέσα από μια εφημερίδα πηγαίνει клеветническая εκστρατεία, ένα μεγάλο μέρος της που στρέφεται κατά του συνταγματάρχη Анатоля Коцикаса. Εκφράζεται ακόμη και υποθέσεις που Коцикас είναι προδότης και οφείλει την αφοσίωσή Μόσχα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Коцикас φιλελεύθερος, αλλά δεν είναι κομμουνιστής.
  
  
  Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις πρόσφατες πολιτικές μεταρρυθμίσεις και χορηγός επερχόμενες γενικές εκλογές ".
  
  
  "Κάποιος άλλος;" Την ρώτησε.
  
  
  Кризоту αναστέναξε. "Ναι. Επίθεση ήταν επίσης στρέφονται κατά των ανθρώπων, που συνήθως ψηφίζουν μαζί με Коцикасом - συνταγματάρχες Плотарчу και Главани. Στην delle, ο άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του γραμματέα, Никкор, πρόσφατα ήρθε σε μένα με πληροφορίες σχετικά με το ότι και οι τρεις γύρω από αυτούς τους ανθρώπους θα πρέπει να θανατώνονται ".
  
  
  Εμείς με την έρικα αντάλλαξαν απόψεις. Ο σταύρος άρχισε να τους σχέδια.
  
  
  "Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο;" - ρώτησε Кризоту.
  
  
  "Λοιπόν, λίγο. Μου ζητήθηκε να οργανώσει μια συνάντηση των τριών ανδρών μαζί σας, Никкор. Αλλά μετά μου τηλεφώνησε ο άνθρωπος που το σκέφτηκε, ήταν ο γραμματέας. Είπε ότι διοργανώνουν συνάντηση στο ρετιρέ. Νομίζω ότι αυτό είναι έτσι. στη συνάντηση αυτή θα γίνει μια απόπειρα κατά τρεις συνταγματάρχες ".
  
  
  "Πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς είχε σχεδιάσει ο Σταύρος και πότε", είπε.
  
  
  "Ναι", συμφώνησε Кризоту. "Ήμουν απελπισμένη για αυτό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό είναι που θέλεις".
  
  
  "Όλα θα πάνε καλά", - διαβεβαίωσε εγώ Минуркос.
  
  
  Το ξενοδοχείο θα συμφωνήσω μαζί του. Αποδείχθηκε, ότι ο Σταυρός ήταν στα πρόθυρα αιματηρό πραξικόπημα, και θα έπρεπε να τον σταματήσει πριν από αυτό συνέβη. "Καλέστε τον αρχηγό χούντα Коцикасу και προσπαθήστε να μάθετε σε επαφή μαζί του αν οι άνθρωποι το Σταυρό", - είπε ο Криезоту. "Μην αναφέρετε ενώ για την επίλυση των φόνων".
  
  
  "Πολύ καλά", απάντησε Кризоту. "Коцикас μπορεί να μιλήσει μαζί μου. Την φροντίστε να προσπαθήσω".
  
  
  "Και εσείς, κύριε Минуркос, είπα, επίσης, σε θέση να βοηθήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ηγέτες των δύο βάσεων, όπου βρίσκονται οι στρατιωτικές ομάδες Σταυρό. Το υποψιάζομαι, ότι, εάν οι αθηναίοι μπορούσαν να παραδώσει Ставросу οποιαδήποτε προβλήματα, όταν υποτίθεται ότι είναι δολοφονία, Σταύρος προσπαθήσει πολύ γρήγορα να φέρουν το διαπραγματευτή στην Αθήνα, για να καταστείλει κάθε αντίδραση. Το ξενοδοχείο θα είναι να πει στους αρχηγούς των κατασκηνώσεων να παραμείνει εκεί και δεν την κίνηση ih στρατεύματα, εάν δεν λαμβάνουν ειδοποίηση από εσάς προσωπικά ".
  
  
  "Πολύ καλά, κύριε Κάρτερ", - συμφώνησε Минуркос.
  
  
  "Είναι προφανές ότι ο Σταύρος δεν μπορεί απλά να σκοτώσει αυτούς τους ανθρώπους χωρίς τεχνάσματα". Την κοίταξε Кризоту. "Πώς νομίζετε ότι μπορεί να προσπαθήσει να παρουσιάσει το όλο θέμα ως μια σύμπτωση ή λειτουργία κάποια ριζοσπαστική πολιτική ομάδα;"
  
  
  Кризоту приподнял greying του φρύδι. "Είτε έτσι, ο κ. Κάρτερ, είτε θα προσπαθήσει να ρίξει ih λάσπη καλά την προπαγάνδα ειλικρινείς πριν από την, πώς να σκοτώσει ih να έχουν χάσει τη συμπάθεια του λαού".
  
  
  Το έβδομο κεφάλαιο.
  
  
  Εμείς οι τρεις επέστρεψαν στο ξενοδοχείο. Минуркос το να μείνει με Криезоту, αλλά φοβόμουν ότι θα είναι πολύ επικίνδυνο. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο Σταύρος δεν εμπιστεύεται Криезоту, μπορεί να σπάσει σε κατοικία του στρατηγού χωρίς προειδοποίηση. Το ξενοδοχείο, να βρήκε εκεί Минуркоса, αν το κάνει.
  
  
  Στείλαμε edu στο δωμάτιο Минуркоса, και μετά θα με Erica πήγε στο δωμάτιο της. Σύντομα αρχίσαμε να συζητήσουν τα σχέδια Σταυρό.
  
  
  "Απλά δεν μπορώ να κάθομαι εδώ και να περιμένουμε να δούμε, ότι ο Σταύρος ετοιμάζει για τους ηγέτες χούντα", είπα, όταν καθόμασταν σε μια μικρή бахарев και πίνετε το κονιάκ, το παραγγείλει την έρικα.
  
  
  Η έρικα κινήθηκε μπροστά μου. Είναι τρυφερά με φίλησε στο μάγουλο. "Δεν μπορείτε απλά να σπάσει σε ένα εξοχικό σπίτι, όπως είπατε κι εσείς", - σχολίασε εκείνη. Τα μακριά μαλλιά της έλαμπαν στο αμυδρό φως.
  
  
  "Όχι", είπα, βάζοντας το χέρι στο ισχίο. Της, στράφηκε προς της, και φιληθήκαμε. "Αλλά μπορώ να πάω στο ρετιρέ και να προσπαθήσει να μπει μέσα. Ίσως θα μπορούσα να σε ih άμυνα".
  
  
  Με φίλησε στο μάγουλο και το λαιμό, και εύκολος ψύχρα, ευχάριστο, έτρεξε μέσα από το δέρμα μου.
  
  
  "Πώς θα μας το έκανες αυτό;" - ρώτησε μια βραχνή φωνή, ενώ το χέρι του άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο μου.
  
  
  "Δεν θα γίνει κάνουμε και τα δύο", - αναπροσαρμόζεται της sl. Χέρι πολύ αποσπούν την προσοχή. "Θα πάω μόνος μου, σε κάποια уловке".
  
  
  Ένα μακρύ λευκό μηρό συγκρούστηκε με στα γόνατά μου, και το φόρεμα задралось, εκθέτοντας αρχική πλούσιο κάμψης των γλουτών. Ee ισχίου придвинулись μου. "Αλλά θα ήθελα - να έρθω μαζί σου".
  
  
  Τα ζεστά χείλη της και πάλι άγγιξε μου. Η γλώσσα της γλίστρησε απαλά από το στόμα μου, την εξερεύνηση και την έρευνα. Ee δεξί χέρι να μετακινηθούν ценымногие παρακάτω και βρήκα ό, τι ήταν μετά, και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ για τον Άντριαν Σταυρό.
  
  
  "Θα πάω μόνος", - ψιθύρισε εγώ. "Αύριο."
  
  
  Το ηλιοβασίλεμα στο το φόρεμά της και χάιδεψε το στήθος της. Οι καμπύλες έχουν μαλακό, αλλά σταθερή, λαίμαργα πουλάκι μου άγγιγμά του.
  
  
  "Εντάξει, αγάπη μου", - выдохнула Έρικα στο αυτί μου.
  
  
  "Καλά", της είπε απαλά. "Τέρμα τα επιχειρήματα".
  
  
  "Βάζω στοίχημα ότι το έχεις πάθει;" - είπε, προσκόλληση στα χείλη μου.
  
  
  Το φιλί ήταν μακρά, και τον Έρικ ήταν έτοιμη. Όταν τελείωσε, άρχισε να με ξεντύνει. Την πήρε για τον εαυτό του, και σηκώθηκε και πήγε στο μεγάλο διπλό κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο. Έβγαλε το φόρεμα, στη συνέχεια, σουτιέν και ροζ εσώρουχα μπικίνι. Ήταν καλά απεικονίζεται και όμορφη. Κάθε καμπύλη του σώματός της ήταν άψογη. Εκείνη όρμησε πάνω στο μαλακό κρεβάτι και να ορίσει εκεί, περιμένοντας για μένα. Δεν αναβάλλουν αυτό. Σε μια στιγμή της ήταν δίπλα της στο κρεβάτι, πήγαινε, έπιανε και άγγιξε το σώμα, νιώθοντας, όπως θα λιώνει πάνω μου.
  
  
  Ήταν ένα πάθος, που φυτεύτηκαν και στους δυο μας.
  
  
  "Αχ, Νικ", είπε, αγγίζοντας με την αναπνοή της ήταν άνιση.
  
  
  Τα χέρια μου αγένεια βρήκαν, και βάδισε κατά της. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γύρω από nach ακούγονταν όμορφα ήχους. Έχει γίνει когтистой, οργισμένο, πρωτόγονη γυναίκα, χάνοντας κάθε έλεγχο, όταν αυτή προσπάθησε να λάβει ικανοποίηση βαθιά μέσα μου.
  
  
  Αργότερα, όταν η Έρικα παίρνει ο ύπνος, την πλαισίωσε με την ee σκουπίδια και πήγε ήσυχα στο δωμάτιό του. Δεν ξύπνησε.
  
  
  Το επόμενο πρωί, άφησε την Έρικα και Минуркоса στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε προς το κτίριο του Απόλλωνα. Την πήρε μορφή η τοπική ομάδα ως καθαριστές παραθύρων, που τακτικά εργαστεί σε ένα κτίριο και τα οποία επιτρεπόταν να μπει στο ρετιρέ με ένα πέρασμα. Минуркос με βοήθησε να εκδώσει ένα πέρασμα, και την почернил μαλλιά στο ξενοδοχείο και κόλλησε σκούρο μουστάκι, για να φανεί ο έλληνας. Της είπε ψέματα φύλακα έξω, υπάλληλο κτίρια σε σχήμα, λέγοντας ότι Мадупас διέταξε να πλύνετε τα παράθυρα ρετιρέ.
  
  
  Ούτε καν θα μπορούσε να μπει σε ένα ειδικό ανελκυστήρας, μέχρι που ο ίδιος εισήγαγε. Ένα παιδί του ασανσέρ, προφανώς, ήταν ένας γύρω από τους ανθρώπους το Σταυρό. Υπό εγώ μπλε μορφή κόλλησε το όπλο. Κοίταξε καχύποπτα σε μένα και μου κάδων, όταν ανεβαίναμε στο ρετιρέ. Καμία άλλη ανελκυστήρας εκεί δεν ανέβηκε, και, σύμφωνα με Минуркоса, web σκάλα που οδηγεί κάτω από τον επάνω όροφο, έχει αποκλειστεί και охранялась.
  
  
  Πηγαίνοντας γύρω από το λιφτ του σκι, το βρέθηκα στο κέντρο διάδρομο που πήγαινε από την πρόσοψη στο πίσω μέρος του κτιρίου. Στα πρότυπα της nen ήταν παχιές μοκέτες, γλάστρες και φανταχτεροί πολυέλαιοι κρέμονται από το υψηλό ανώτατο όριο. Στο τραπέζι μπροστά στο ρετιρέ κάθονταν δύο φρουρούς. Ήταν με νοικιασμένο κοπίδι το Σταυρό, входившими στο εγώ προσωπικά στρατό. Δικά τους φρουρούς Минуркоса, τα οποία ήταν λίγο, έπρεπε να απολύσει σύντομα στη συνέχεια μυστικής την εξουσία του ρετιρέ.
  
  
  Odin γύρω από δύο άνδρες, πιο ψηλός, με συνάντησε στη μέση του διαδρόμου. Δεν ήταν καθόλου φιλικός.
  
  
  Ζήτησε εξηγήσεις. - "Τι κάνεις εδώ;"
  
  
  Της απάντησα στο δικό μου το καλύτερο ελληνικό. "Είναι η επιχείρησή μου δεν είναι προφανές?" Την ρώτησε. "Έρχομαι για να πλύνετε τα παράθυρα".
  
  
  "Ποιος σας έστειλε;"
  
  
  Το επισήμανε ύφασμα λωρίδα στη φόρμα, πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το όνομα της μικρής επιχείρησης για το πλύσιμο των παραθύρων ".
  
  
  "Δεν τον εργοδότη σας, ήταν παραγγελία από το ρετιρέ;"
  
  
  "Αν δεν το έκαναν, δεν θα ήμουν εδώ", του είπα. Το ρίσκο. "Έχω ακούσει, όπως αναφέρθηκε το όνομα Мадупа".
  
  
  Ένας άλλος άνδρας πείσμα παρακινδυνευμένο από την καρέκλα. Είχε ξανθά μαλλιά και πολύ σοβαρή εμφάνιση, και αποφάσισε ότι ήταν ένας γύρω από τους άνδρες, των οποίων ο Σταυρός έφερε μαζί του σε όλη τη Βραζιλία. Όταν γνωρίζει το πρόσωπό μου, το ένιωσα ότι με βλέπει μέσα από τη μεταμφίεση.
  
  
  "Μμμ", - μούγκρισε ο άντρας δίπλα μου. "Γύρνα στην γκρίνια και έβαλε τα χέρια του στο διάολο".
  
  
  Αναρωτιόμουν πόσο προσεκτικοί με τα όπλα. Άφησε στο βιλελμίνα στο ξενοδοχείο, έβγαλε το στιλέτο του Χιούγκο με τα χέρια και έδεσε εγώ στην εσωτερική πλευρά του δεξιού αστραγάλου. Το ξενοδοχείο δεν μπαίνει στο στόμα του λύκου χωρίς κάθε προστασία. Την γύρισε και κράτησε την ανάσα του, όταν αδίστακτου έψαξε με γνώση της υπόθεσης. Εξετάστε μου τον κορμό και τα χέρια, σιγά-σιγά κατέβασε το αριστερό μου πόδι μέχρι το γόνατο. Στη συνέχεια, βάδισε κατά τη γνώμη μου, το δεξί μου πόδι στο μαχαίρι. Σηκώθηκε σε κάθε φυλή και ήταν κάτω από αυτόν. Η ζωή μου σταθεροποιηθεί. Σταμάτησε περίπου μια ίντσα από τη λαβή stileta.
  
  
  "Καλά, - είπε. "Γύρνα και δείξε μου τα χαρτιά σου".
  
  
  Την έβγαλε ψεύτικη κάρτα, και είναι προσεκτικά το ερευνήσει. Χωρίς να πει τίποτα, πήγε κάρτα διαφορετικά μαθηματικά και έδειξε ονε. Ο άνδρας τελικά κούνησε το κεφάλι, και ψηλός μελαχρινός επέστρεψε, επέστρεψε την κάρτα και κοίταξε στο κάδων.
  
  
  "Καλά. Θα σε βάλει μέσα".
  
  
  "Ευχαριστώ", - είπε ταπεινά εγώ.
  
  
  Την έναρξη του δευτέρου άνδρας σηκώθηκε από την καρέκλα και να ερευνηθεί μου, μέχρι που την πήγε προς την ονε. Την ξεκίνησα να αισθάνονται ότι μπει στο Φορτ Νοξ, θα είναι ευκολότερη και με λιγότερες δυσκολίες. Άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο διαμέρισμα ρετιρέ μπροστά του.
  
  
  Επιτέλους βρέθηκα μέσα στο φρούριο. Ήταν ένα τρομερό συναίσθημα, λαμβάνοντας υπόψη την ευπάθεια, αν θα με βρουν. Το πιο πιθανό, αν αυτό συμβεί, ποτέ δεν πάω γύρω από το κτίριο ζωντανό. Και ο τρόπος που ο Σταύρος σκότωσε κατάσκοπος, μπορεί να είναι πιο ευχάριστο τρόπο να πεθάνει.
  
  
  Μπήκαμε στο ευρύχωρο καθιστικό. Ήταν απλά εκπληκτική. Πλούσια δάπεδο με μοκέτα κάλυψε δύο ορόφους από το δάπεδο, και το υψηλό ανώτατο όριο ήταν ζωγραφισμένο από την τοιχογραφία που απεικονίζει σκηνές από την Αρχαία Ελλάδα. Στην άκρη του δωματίου ήταν τοίχος γυαλιού με θέα στην πόλη, πηγαίνει σε ένα μικρό μπαλκόνι γυάλινη συρόμενη πόρτα. Εδώ άρχισε τη δουλειά του. Την γύρισε και είδε σε όλο το δωμάτιο ακριβά έπιπλα, κυρίως παλιά. Το πρόγραμμα τους τις τεφροδόχους χάρη στηριζόταν σε γυαλισμένο τραπέζια.
  
  
  Δεξιά από τον εαυτό σας μέσα από приоткрытую την πόρτα της είδε άλλο ένα δωμάτιο με τραπέζια και γραφεία, που Σταύρος, προφανώς, ανακατασκευαστεί στο γραφείο του. Στα αριστερά μου ήταν διάδρομο με τα δωμάτια, προφανώς, υπνοδωμάτια και το περίβλημα.
  
  
  "Θα ξεκινήσω με μεγάλα παράθυρα εδώ", είπα.
  
  
  "Περίμενε εδώ", διέταξε ο άντρας ξοδεύει μου.
  
  
  Την сгорбился. "Φυσικά."
  
  
  Μπήκε στο γραφείο και για μια στιγμή εξαφανίστηκε. Της, βάδισε προς τα δεξιά, για να δείτε καλύτερα το εσωτερικό μέρος του δωματίου. Μερικά άτομα με σκούρα κοστούμια κυκλοφορούσαν, και κάποιος μιλούσε στο τηλέφωνο. Ήταν κόμβος επικοινωνίας. Σε αυτό το δωμάτιο ήταν, ίσως μισή ντουζίνα άνδρες. Ενώ την περίμενα, οι άλλοι δύο άνδρες βγήκαν από το διάδρομο σε ένα μεγάλο δωμάτιο, όπου βρισκόταν, με κοίταξε και εγώ μπήκαμε στο γραφείο. Εδώ έχουμε το Σταυρό ήταν πολλοί άνθρωποι - ίσως μια δωδεκάδα ή περισσότερο, σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου. Και δεν υπήρχε σχεδόν καμία αμφιβολία ότι οι περισσότεροι γύρω τους όπλο και να το διαβάσει.
  
  
  Σε λίγες λ. ο άνθρωπος ξοδεύει μου, εμφανίστηκε και πάλι, και σιωπηλά πίσω στο διάδρομο. Μαζί του στο γραφείο ακολούθησε ένας άλλος άνδρας, που φορούσε μακριά μαλλιά και φαινόταν σαν φοιτητής-ριζοσπάστη, που αναπτύχθηκε τα ρούχα και τα μαλλιά. Φορούσε απρόσεκτα και του διαλυτού μεγάλο όπλο ανοιχτά στο βραχιόνιο θήκη πάνω από το δερμάτινο γιλέκο με κρόσσια.
  
  
  "Πόσο καιρό θα πάρει αυτό;" - ρώτησε στα αγγλικά.
  
  
  Το ήξερες ότι αυτός, όπως και ο άνθρωπος Паракату, ήταν αμερικάνος. Ο σταύρος πήρε με ένα στερεό πυρήνα των πολιτικών ακτιβιστών.
  
  
  Της απάντησε σε σπασμένα αγγλικά. "Για πόσο καιρό; Ίσως μισή ώρα, ίσως μία ώρα. Εξαρτάται από το πόσο βρώμικα παράθυρα".
  
  
  "Мадупас δεν θυμάται πώς παρήγαγαν σας". Με κοίταξε μέσα από τα μεγάλα σημεία με μπλε φακούς. Εγώ πρόσωπό του ήταν ελαφρώς σε рябинках, και τα χείλη της ήταν πολύ λεπτές, σχεδόν απούσα. Μέσω αρχείων AX την αναγνώρισε εγώ, σαν το άλλο το Σταυρό, ήταν γνωστή, σαν Χάμερ, πολύ καλό παιδί, που πιστεύεται ότι σκότωσε δύο γυναίκες, δεσμευμένες πωλήσεις στο ih ζώνες ράβδους δυναμίτη.
  
  
  "Όχι, δεν τηλεφώνησε;" Την έβγαλε γύρω από την τσέπη του ένα κομμάτι χαρτί και шталь ih να μάθουν. "Μου λένε το σπίτι του Минуркоса".
  
  
  Σε αυτό το σημείο στο δωμάτιο μπήκε ένας άλλος άνδρας και σταμάτησε δίπλα στο Σφυρί. Ήταν μικρού αναστήματος, μελαχρινός και, προφανώς, ελληνικά. Την είδα την φωτογραφία Σκουλίκια Мадупаса σε αρχεία AX, και αυτός ο άνδρας φαινόταν ακριβώς όπως είναι.
  
  
  "Δεν θυμάμαι να πήρε τηλέφωνο στην εταιρία από το νεροχύτη παράθυρα", είπε στα αγγλικά Χάμερ. "Όταν ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά;"
  
  
  "Δεν θυμάμαι, χωρίς τα αρχεία", - νευρικά απάντησα. "Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να έχετε εγγραφή".
  
  
  Χάμερ αλαζονικά με πλησίασε. "Αλλά ήσουν εδώ πριν;"
  
  
  Την δίστασε. "Ναι, δούλευε εδώ πριν."
  
  
  Έβγαλε το περίστροφο και το χρησιμοποίησα στο πρόσωπο μου. Εγώ του εγκεφάλου ήταν πολύ κοντά. "Πες μου, πώς φαίνεται κουζίνα".
  
  
  Κάτω από το αριστερό μου χέρι βγήκε στάλα τράπεζα. Την προσπάθησα να θυμηθώ την περιγραφή κουζίνα, που μου έδωσε Минуркос. "Είναι μεγάλη, με νεροχύτη και ντουλάπια! Τι είναι όλα αυτά;"
  
  
  "Αχ, ας αρχίσει", - είπε ψεύτικο Мадупа.
  
  
  Χάμερ τον αγνόησε. "Πόσα παράθυρα στην κουζίνα;"
  
  
  Αναρωτιόμουν πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο stileta, αν πέσω στο πάτωμα εγώ τα πόδια. Αλλά μετά την, θυμήθηκα ότι η κουζίνα είναι ένα εσωτερικό δωμάτιο, στο διάδρομο του κτιρίου, και όχι στην εξωτερική γκρίνια. "Ναι, γιατί δεν υπάρχουν παράθυρα", - αθώα ρώτησα.
  
  
  Αντίχειρα Hummer τρίφτηκε στο спусковому γάντζο. Σταδιακά λευκό αρθρώσεις εξαφανίστηκε και άφησε κάτω το όπλο στο πλάι. Από το γραφείο βγήκε ένας άντρας σε πουκάμισο με κοντά μανίκια.
  
  
  "Οι άνθρωποι σε όλο Υπηρεσιών Πλάκας λένε ότι έστειλαν τον άνθρωπο", - ανέφερε ο τύπος του Χάμερ.
  
  
  Το προσπάθησα δεν δείχνουν ανακούφιση στο πρόσωπο. Την εξαγόρασε την κοπέλα στο γραφείο της Πλάκας, για να στήριξε την ιστορία μου, αν χρειαστεί, αλλά ανησυχούσε αν θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος και οι δύο.
  
  
  Το "σφυρί" έβγαλε το όπλο στη θήκη τους. "Καλά. Πλύνε τα καταραμένα τα παράθυρα", - διέταξε. "Αλλά κάνε το γρήγορα".
  
  
  "Ναι, κύριε", είπα. "Ο κ. Минуркос μερικές φορές θέλει να μιλήσουμε για τις παλιές ημέρες σε αγώνες ιστιοπλοΐας. Να δω αν εγώ πριν πάτε?"
  
  
  Χάμερ έχει ρίξει πάνω μου το διαπεραστικό βλέμμα. "Δεν μπορείτε να δείτε εγώ", είπε. "Συνέχισε τη δουλειά σου".
  
  
  "Ευχαριστώ", είπα.
  
  
  Θα επιτρέψτε μου να περάσει κάτω από το διάδρομο για να γεμίσει τον κάδο νερό, και γρήγορα να εξεταστεί φυσική διαρρύθμιση του δωματίου. Όταν άρχισε να ασχολείται με μεγάλα παράθυρα, όλα με άφησαν μόνο. Την είδα, γιατί της ήρθε, και προσπάθησε να καταλήξει σε ένα κομψό τρόπο να διακόψει την επίσκεψή μου, όταν μια ομάδα ανδρών βγήκε από το γραφείο και άρχισε φανερά να συζητήσουν το Σταυρό, δεν έχω παρατηρήσει. Το είχε στο μπαλκόνι με την πόρτα ανοιχτή.
  
  
  "Και οι δύο στρατόπεδα έτοιμοι", είπε ένας άνδρας. "Νομίζω ότι πρέπει να συστήσει Ставросу να ενεργήσει το συντομότερο..."
  
  
  Ένας άλλος άνδρας σταμάτησε το εγώ και επισήμανε σε μένα. Ο πρώτος άντρας γύρισε την πλάτη και μίλησε και πάλι ήρεμο τόνο. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο γύρω από ένα εσωτερικό διάδρομο στο δωμάτιο μπήκαν τρεις ακόμη άνδρες, και πήρε ένα μεγάλο μπόνους από την επίσκεψή μου. Ειλικρινά, όπως шомпол στο προσκήνιο το σχέδιο ήταν Adrian Σταύρος. Ήταν μεσαίου αναστήματος, με залысинами σκούρα μαλλιά. Ήταν πολύ παρόμοια με τις φωτογραφίες που την είδα, αρκετά όμορφος, σκληρός τύπος που έμοιαζε άνω των τριάντα και πλέον χρόνια. Αλλά εξακολουθεί να φαινόταν δυναμικά. Είχε φαρδείς ώμους, και κρατούσε ως απόφοιτος του West Пойнта. Ήταν στο πουκάμισο με μανίκια και μαύρη γραβάτα στο λαιμό. Κρατούσε στο χέρι ένα πακέτο εγγράφων και ήταν προφανές ότι ήταν πολύ κουρασμένος.
  
  
  "Εντάξει, ας κάνουμε αυτή τη σύντομη συνάντηση", είπε στους άλλους σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Την, παρατήρησα ότι Цанни δεν ήταν εκεί. Δεν ήταν αρκετά σημαντικό σε αυτή την οργάνωση. "Ριβέρα, τι η τελευταία έκθεση με Μυκόνου?"
  
  
  Στέκομαι εκεί, κοιτάζοντας αυτή την μικρή ομάδα, να θυμόμαστε, όπως έξυπνα, επιχειρούν, είναι σχεδόν αισθάνθηκε ο σεβασμός στον Αδριανό Ставросу.
  
  
  "... Και ο διοικητής λέει ότι το έδαφος έχει τελειώσει και τα στρατεύματα..."
  
  
  Σταύρος ξαφνικά σήκωσε τα μάτια του και η πρώτη φορά που με είδε. Κούνησε το κεφάλι του υπαλλήλου, έκανε μερικά βήματα προς το μέρος μου και, στη συνέχεια σταμάτησε νεκρός, το πρόσωπό του ήταν θυμός.
  
  
  "Ποιος είναι, κατάλληλο εσύ;" - проревел είναι.
  
  
  Odin γύρω από τους ανθρώπους Σταυρό με επιφύλαξη ήρθε σε αυτόν. "Υποθέτω ότι κάποιος είπε ότι ήταν εδώ για να πλύνετε τα παράθυρα".
  
  
  "Εσύ το πιστεύεις!" Σταύρος φώναξε. Κοίταξε και είδε ο κάδο στο μπαλκόνι δίπλα μου και το εργαλείο με ελαστικές άκρες στο χέρι μου. Διέταξε. "Εσύ! Έλα εδώ!"
  
  
  Αν ο Σταυρός ήταν αρκετά θυμωμένος και αποφάσισε ότι θέλει να απαλλαγούμε από μένα, κανείς δεν шталь να αμφισβητήσει την κρίση του εγώ. Τυχαία μπήκε στο δωμάτιο. "Ναι;"
  
  
  Γύρισε μακριά από μένα, δεν είναι απάντηση. "Ποιος άνοιξε το εγώ εδώ;"
  
  
  Χάμερ, στέκομαι στη γωνία, όπως ένα πάνθηρα μπήκε στο κέντρο του δωματίου. "Είναι καλά. Είμαστε εγώ δεν ελέγχεται".
  
  
  Σταύρος γύρισε και πολύ καιρό προσήλωση βλέποντας τον ληστή, ενώ η μαύρη σιωπή γεμίσει το δωμάτιο. Όταν ο Σταύρος μίλησε, ήταν ήσυχα. "Είμαι περιβάλλεται ηλίθιους;"
  
  
  Χάμερ ξινό κοίταξε. Στη συνέχεια γύρισε προς το μέρος μου. "Καλά, πλύσιμο παραθύρων για σήμερα τελείωσε."
  
  
  "Αλλά μόλις άρχισα! Ο κ. Минуркос θέλει πάντα για όλα τα παράθυρα έχουν πλυθεί. Λέει..."
  
  
  "Ράφτης, πάρε, φύγε!" - φώναξε Hammer.
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. "Ο κάδο..."
  
  
  "Ξέχασέ το."
  
  
  Ήσυχα πέρασε mimmo το Σταυρό, και είναι όλη την ώρα με παρακολουθούσε. Κατεβαίνοντας στο ασανσέρ στο δρόμο, την διανοητικά σημειωθεί ηχομόνωση, γραμμές επικοινωνίας και κλειδαριές κλείδωμα μέρα ένα μικρό λιφτ του σκι. Αναρωτιέμαι αν ξύπνησε την υποψία του Αδριανού το Σταυρό. Η επίσκεψή μου, σίγουρα το αξίζει. Δεν είναι μόνο καλά είδε έναν άνθρωπο που ήλπιζε να σκοτώσει, αλλά και να παρατηρήσει τη φυσική θέση του εγώ φρούριο. Το ασανσέρ ήταν ο μόνος τρόπος για να μπει μέσα, και ήξερε τι να περιμένουμε όταν θα μπούμε μέσα.
  
  
  Όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο του, Έρικα και Минуркос με περίμεναν στο δωμάτιό μου. Μόλις της ήρθε στην πόρτα, και η Έρικα είδα ότι είμαι καλά, θα χώσουν μου εφημερίδα. Το διάβασα bold τίτλος.
  
  
  ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул γλώσσα.
  
  
  "Ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου, άγνωστη φιγούρα με το όνομα Αλυκή Вианола, λέει ότι έχει αποδείξεις ότι Коцикас σχεδιάζει να πουλήσει το κόμμα τους κομμουνιστές και ότι η ζωή των άλλων ηγετών χούντα βρίσκονται σε κίνδυνο".
  
  
  Την κοίταξα πρώτη στήλη της μάρκας. "Αποδεικνύεται ότι η υπόθεση του στρατηγού ήταν σωστό", είπε. "Ο σταύρος ρίχνει ένα σωρό από χώμα σε Коцикаса να συγχέουμε την κατάσταση, όπως ακριβώς πριν από τη σύνοδο, στην οποία σχεδιάζει να σκοτώσει το εγώ και το εγώ τους συναδέλφους".
  
  
  "Και παρατηρήστε πώς προσπαθεί να μην αναφέρουμε το όνομά μου", - δύσκολο είπε Минурк.
  
  
  Η έρικα μου έπιασε το χέρι. "Η αστυνομία μελετά τις κατηγορίες, αλλά τη στιγμή που θα αναγνωριστεί αβάσιμοι, τρεις συνταγματάρχη θα είναι νεκροί".
  
  
  "Όχι, αν θα πάει ο στρατηγός", είπα. "Τηλεφώνησε;"
  
  
  "Όχι ακόμα", - είπε Минуркос. "Μπήκες στο ρετιρέ;"
  
  
  "Ναι, το έκανε αυτό", απάντησα. Της τους είπε για συνομιλίες, που να την ακούσει, και για ό, τι είδες, το Σταυρό.
  
  
  "Θα ήθελα με το ξενοδοχείο, για να έχεις το όπλο", - είπε πικρά η Έρικα.
  
  
  "Αν είχα, δεν θα την άφηνε εκεί", - διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα της ει. "Θα με έψαξαν καλά. Όχι, πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Το να το να έχει μείνει ο Ζακ".
  
  
  Η έρικα με κοίταξε. "Ήταν πολύ καλός στη δουλειά μου".
  
  
  "Ναι", είπα. "Λοιπόν, αν χρειαστεί, την μπορέσω να πάρει βοήθεια από τους ανθρώπους. Νομίζω ότι σε αυτή την περιοχή υπάρχουν πράκτορες AX. Το ξέρω σίγουρα". Την γύρισε προς το Минуркосу. "Κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους διοικητές στρατόπεδα συγκέντρωσης;"
  
  
  "Τον έπιασα να ih δύο", - είπε. "Τους είπα ακριβώς ό, τι είπατε. Οι δύο άνδρες δήλωσαν μου, ότι δεν έχουν λάβει καμία ενέργεια μέχρι να πάρετε ειδοποίηση από μένα προσωπικά. Επίσης ενημέρωσε τους δεν επικοινωνούν με το пентхаусом και να αγνοήσει τυχόν αντίθετες διαταγές του λεγόμενου γραμματέα".
  
  
  "Πολύ καλά, κύριε Минуркос", είπα. "Και τώρα, αν θέλουμε να μάθουμε..."
  
  
  Με διέκοψε το τηλέφωνο.
  
  
  Η έρικα απάντησε σε αυτό, και συστήθηκε σαν. Εκείνη κούνησε το κεφάλι και παρέδωσε το τηλέφωνο Минуркосу. Πήρε το τηλέφωνο και να φέρει το τηλέφωνο στο αυτί σας. Με το εγώ του προσώπου ήταν λίγες λέξεις. "Ναι, Ο Βασίλης. Ναι. Ω, ναι. Ναι, συνεχίστε. Είναι κατανοητό. Ναι. Ω, πολύ καλά". Όταν τελείωσε και έκλεισε το τηλέφωνο, αυτός μας κοίταξε με ένα πονηρό χαμόγελο.
  
  
  "Εντάξει;" - ρώτησε ανυπόμονα η Έρικα.
  
  
  Ο βασίλης κάλεσε στο εξοχικό σπίτι, και Цанни αρνήθηκε να δει το εγώ μας σήμερα, το αύριο από το γεγονός ότι είναι πολύ απασχολημένος. Πρότεινε Василису να καλέσετε την επόμενη εβδομάδα. Υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή ζεστά λόγια, αλλά Цанни παρέμεινε ανένδοτος. Επίσης, αρνήθηκε. να συζητήσουν επίσκεψη συνταγματάρχες στο τηλέφωνο ".
  
  
  "Λοιπόν, τι έκανε για να χαμογέλασες?" Την ρώτησε.
  
  
  "Θυμάσαι Ντεσπώ Адельфию;
  
  
  Ο άνθρωπος που κατάφερε Расиона στην επιτροπή συνταγματάρχες; Δικό σας πρόσωπο το Σταυρό; "
  
  
  "Ναι", - κούνησε το κεφάλι του Έρικ.
  
  
  "Ο βασίλης πήγε σε αυτό για τα μαθηματικά. Υποψιαζόταν ότι ακριβώς Адельфия κανονίσει ραντεβού, και είχε δίκιο. Адельфия ξέρει όλο το σχέδιο. Ο βασίλης διαφωνούν για τρεις полковниках και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη Адельфии. Адельфия ανέφερε ονε χρόνο και τον τόπο της συνεδρίασης. Коцикас, Плотарчу και Главани ήδη συμφωνήσει να συναντηθούμε σε κατοικία Коцикаса. Έχει προαστιακές κτήμα στα βόρεια της πόλης, σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή. Адельфия θα είναι εκεί ".
  
  
  "Πότε;" Την ρώτησε.
  
  
  "Σήμερα δεν είναι όταν", - απάντησε Минуркос. "Λίγες ώρες".
  
  
  "Πώς θα σκοτώσει συνταγματάρχες?" - ρώτησε εγώ.
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия δεν θα έλεγε γι' αυτό, όταν ανακάλυψε ότι ο Βασίλης δεν ξέρει. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και κάθε χρόνο".
  
  
  "Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη", είπα. Της έριξε μια ματιά στο ρολόι στον καρπό της. "Η έρικα, καλέστε ένα ταξί. Εμείς, t σε Коцикасу. Ο κ. Минуркос, μείνετε εδώ, σε ένα ξενοδοχείο, και μείνετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν μάθει κανείς σας, έχουμε πρόβλημα".
  
  
  "Πολύ καλά, κύριε Κάρτερ".
  
  
  Ενώ η Έρικα κάλεσα ταξί, πήρε το σακάκι του και το έκανε θήκη με το όπλο του, και στη συνέχεια το στιλέτο στο δεξί αντιβράχιο. Минуркос σιωπηλά και κοίταξε απειλητικά. Την έβγαλε Luger γύρω από τη θήκη του και έσπρωξε πίσω το κλείστρο πίσω, εύκολη μετακίνηση εισήγαγε κασέτα σε κασέτα, και στη συνέχεια έβγαλε όπλο.
  
  
  Η έρικα μιλήσει στο τηλέφωνο. "Το ταξί θα είναι στο δρόμο μέσα σε πέντε λεπτά".
  
  
  "Πάμε τότε", είπα. "Έχουμε ραντεβού".
  
  
  Το όγδοο κεφάλαιο.
  
  
  "Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω", είπε ο συνταγματάρχης Anatole Коцикас μετά να μας πήρε στο λόμπι του μεγάλου σπιτιού. "Адельфия είπε ότι αυτό θα στηριχτεί η συνάντηση, ο στρατηγός".
  
  
  Στο δρόμο πήραμε τον στρατηγό Криезоту, γιατί ήξερα ότι Коцикас απορρίψει μας, αν είμαστε με την έρικα πάμε μόνοι μας. Коцикас, αδύνατος άντρας πενήντα χρόνια, στάθηκε με στολές χρώματος χακί και ύποπτα κοίταξε.
  
  
  "Κάποιος γύρω από τους άλλους θα είναι εδώ, συνταγματάρχα;" - ρώτησε Кризоту.
  
  
  "Είναι πολύ σύντομα".
  
  
  "Καλά. Δώστε μας λίγο από το χρόνο σας", είπε Кризоту.
  
  
  Коцикас σιωπηλά κοίταζε μας, περιμένοντας απάντηση. Αν και εγώ ήταν κάτω από στρατιωτικό βαθμό, από τον στρατηγό, εκείνη τη στιγμή ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην Ελλάδα. Όταν έγινε το πραξικόπημα του 1967, οι άνθρωποι που εγώ ηγήθηκαν, σκόπιμα δεν подпускали στο хунте ανώτερους αξιωματικούς, επειδή οι στρατηγοί είχαν σχέση με προνομιακή υπέρτατη θέση.
  
  
  "Καλά", - είπε τελικά. "Ελάτε στο γραφείο μου, σε παρακαλώ".
  
  
  Μια στιγμή αργότερα, οι τέσσερις μας, στέκονταν γύρω του, στο κέντρο είναι αρκετά σκοτεινό γραφείο. Υπηρέτης κατέβασε τις κουρτίνες και το δωμάτιο ήταν φωτεινό. Коцикас μας πρόσφερε ένα ποτό, αλλά μας αρνήθηκαν.
  
  
  "Ο συνταγματάρχης, θα ξενοδοχείο, το να επιτρέψεις σε αυτά τα δύο ανθρώπους ψάξουμε το σπίτι σας πριν από τη συνεδρίαση και να μείνω εδώ τα λέμε", - είπε Кризоту.
  
  
  "Γιατί;" - ρώτησε Коцикас. "Τι γελοίο αίτημα".
  
  
  "Ακούστε με. Αυτή η συνάντηση - παγίδα", - είπε ο στρατηγός. "Έχουμε πολλά να εξηγήσω αργότερα, όταν θα έχουμε το χρόνο, αλλά Никкор Минуркос δεν είναι το άτομο που στέκεται πίσω από τις πρόσφατες επιθέσεις σε σας. Υπάρχουν άτομα με το όνομα Adrian Σταύρος, που κρύβεται πίσω από το όνομα Никкора και σχεδιάζει ένα αιματηρό πραξικόπημα ενάντια στην χούντα. Μπορείτε, Плотарху και Главани πρέπει να θανατωθούν εδώ, στο σπίτι, σήμερα δεν το πότε ".
  
  
  Το πρόσωπο Коцикаса απέκτησε σκληρό, ευθείες γραμμές. "Νομίζω." - είπε.
  
  
  "Υποψιάζομαι ότι Адельфия πρέπει να ξεφύγουν σώοι και αβλαβείς", - πρόσθεσε ο στρατηγός. "Никкора, φυσικά, δεν θα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με αυτό".
  
  
  Коцикас καιρό κοιτούσα έξω από το παράθυρο. Όταν πάλι γύρισε και με ρώτησε: "Και αυτά τα άνδρας και το κορίτσι;"
  
  
  "Είναι εδώ για να βοηθήσουμε", - είπε απλά Кризоту.
  
  
  "Πώς ξέρω ότι δεν είστε εσείς οι τρεις ήρθες να με σκοτώσεις;" - ήσυχα ρώτησε Коцикас.
  
  
  Кризоту winced.
  
  
  "Ο συνταγματάρχης, - είπε ήσυχα εγώ, αν είχε την ήρθα εδώ να σας σκοτώσει, θα ήσουν νεκρός".
  
  
  Εγώ κοίταζαν τα μάτια του βαθιά μέσα μου. "Καλά. Μπορείτε να ελέγξετε το σπίτι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα δεν υπήρχε κανείς άλλος που να το προκαλέσει σε όλα τα σπίτια γύρω μου ή τους φίλους μου".
  
  
  "Υπάρχει ένα υπόγειο, συνταγματάρχα;" Την ρώτησε.
  
  
  "Ναι".
  
  
  "Θα ξεκινήσουμε από εκεί", - είπε η Έρικα. "Εσείς και ο στρατηγός μέχρι να μιλήσω, ο συνταγματάρχης. Πόση ώρα έχουμε μέχρι ih άφιξης;"
  
  
  "Θα έλεγα, τουλάχιστον, δεκαπέντε λεπτά".
  
  
  "Αυτό θα είναι αρκετό". Της, στράφηκε προς την Έρικα.
  
  
  "Ας ξεκινήσουμε".
  
  
  Είμαστε γρήγορα έψαξαν μεγάλο υπόγειο και δεν μας βρήκαν βόμβες, μας τις εκρηκτικές ύλες. Επισκεφθήκαμε το υπόλοιπο σπίτι, και τέλος, το γραφείο, όπου επρόκειτο να λάβει χώρα η συνάντηση. Ερευνήσαμε διεξοδικά μελέτη. Αν δεν το πλήρες όνομα του εντοπίστηκε, βρήκαμε δύο ηλεκτρονικά του ανιχνευτή.
  
  
  "Απίστευτο", είπε ο συνταγματάρχης Коцикас, όταν την μία συσκευές. "Δεν ξέρω, όταν αυτό ήταν δυνατόν να γίνει".
  
  
  "Αυτοί οι άνθρωποι - επαγγελματίες", είπα. "Τώρα θα πρέπει να με πιστέψεις".
  
  
  "Λοιπόν, ήρθε η ώρα", - παρατήρησε η Έρικα. "Θα έρθουν ξεχωριστά;"
  
  
  "Δεδομένου ότι ήταν στο επιτελείο του-το διαμέρισμα της επιτροπής, σήμερα το πρωί, μπορούν να έρθουν μαζί - είπε Коцикас.
  
  
  - Ακόμη και Адельфия θα μπορούσε να είναι με τους άλλους, παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ εγώ δεν αγαπούσαν. Στο τέλος, η δήθεν προσπάθεια συμφιλίωσης ".
  
  
  Η υπόθεση του συνταγματάρχη ήταν πιστός. Δέκα λεπτό αργότερα ήρθε η μεγάλη μαύρη λιμουζίνα, και τα τρία του συνταγματάρχη ήταν τα πρότυπα της nen. Плотарчу και Главани έχουν τους ηλικιωμένους άνδρες, Главани με γκρίζα μαλλιά. Адельфии ήταν περίπου σαράντα, παχύσαρκος, χοντρός, άντρας, του οποίου το σχήμα φαινόταν ήταν σε τρία νούμερα μικρότερο. Είναι radiantly χαμογελούσε σε όλες τις πλευρές του και μίλησε δυνατά για τη συμμόρφωση και την αρμονία, και ήταν πολύ έκπληκτος όταν στην είσοδο της φόρεσε χειροπέδες στον δεξιό καρπό.
  
  
  Εγώ η συμπεριφορά έχει αλλάξει, σαν αστραπή. Το χαμόγελο εξαφανίστηκε, και σκούρα μάτια εμφανίστηκε η σκληρότητα. "Τι κάνεις;" φώναξε.
  
  
  Коцикас και Криезоту промолчали. Την αγένεια γύρισε Адельфию και δεσμεύεται ονε χέρια πίσω από την πλάτη του. Εγώ σκληρό πρόσωπο γρήγορα γεμίζουν με οργή. "Τι σημαίνει αυτό;" - δυνατά ρώτησε, ρίχνοντας μια ματιά από μένα για Коцикаса και του στρατηγού.
  
  
  "Ο κ. Κάρτερ λέει, ότι θα έρθει σήμερα στο σπίτι μου, για να μας σκοτώσουν", - κρύο είπε Коцикас.
  
  
  Οι άλλοι δύο συνταγματάρχες потрясенно κοίταξαν ο ένας τον άλλο. "Είναι αλήθεια, Anatole?" - ρώτησε Главани ο Коцикаса.
  
  
  "Αυτό είναι παράλογο!" - φώναξε Адельфия. "Ποιος είναι αυτός;" Πριν Коцикас μπορούσε να απαντήσει, Адельфия περάσει από την επίσημη τρόπους εκείνο που κάνει επέτρεψε μπαράζ ζεστού ελληνικής γλώσσας, φτύνοντας τις λέξεις, όπως το δηλητήριο, και τακτικά кидаясь το μέρος μου το κεφάλι. Δεν μπορούσα να πιάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής.
  
  
  "Θα δούμε, συνταγματάρχα", - τέλος, απάντησε Коцикас.
  
  
  Την αγένεια άρπαξε Адельфию χέρι. "Μπορείτε να περάσετε το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα στο γραφείο, είπα, σε περίπτωση που χάσουμε κάποιες εκπλήξεις". Την κοίταξε Коцикаса. "Οι άλλοι γύρω σας, εκτός από την Έρικα, μείνετε σε ένα δωμάτιο μέσα από την αίθουσα, μέχρι να το ακούσω περισσότερο".
  
  
  "Πολύ καλά, - είπε Коцикас.
  
  
  Συνταγματάρχες και ο στρατηγός Кризоту μπήκαν στο σαλόνι, στην απέναντι πλευρά της αίθουσας από το γραφείο, κι εμείς με την έρικα приклеили ταινία σαρκώδες στόμα Адельфии και δεμένο εγώ σε μια καρέκλα. Την τράβηξε με το εγώ του ισχίου περίστροφο και κάρφωσε για τη ζώνη. Εμείς με την έρικα πίσω στο χολ, και Адельфия μουρμουράει μας για προσβολές από την ταινία.
  
  
  "Τώρα περιμένουμε;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  Την κοίταξε nach. Τα κόκκινα μαλλιά της ήταν зачесаны πίσω, και φαινόταν πολύ και σπα στο φοβερό κουστούμι. Πέταξε γύρω από την τσάντα "βελγικό όπλο διαμετρήματος 25" και να ελέγχεται πυρομαχικά.
  
  
  "Ναι, θα περιμένουμε", είπα. Την πλησίασε ανοικτή εισαγωγή μέρα, και κοίταξε τον μακρύ δρόμο, окаймленную υψηλές ломбардийскими тополями. Έως το μόνο δρόμο που διέρχεται από αυτό το μέρος, παρέμεινε σχεδόν ένα μίλι. Το ιδανικό μέρος για φόνο. Ανοιχτήρι ήταν ότι ήρθε με στρεβλή έννοια Σταυρό; Το σκεφτόμουν να ανακρίνουν Адельфию, αλλά ο χρόνος ήταν λίγος, και είναι πολύ φοβάται το Σταυρό. Αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό του.
  
  
  Η έρικα ήρθε προς το μέρος μου από πίσω και επέμενε σε μένα όλο το σώμα. "Έχουμε τόσο λίγο χρόνο μόνοι, Νικ".
  
  
  "Το ξέρω", είπα.
  
  
  Το ελεύθερο χέρι, αυτή που χωρίς περίστροφο, χάιδεψε στον ώμο και το χέρι. "Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα μπούμε στην Αθήνα, θα τρώνε, κοιμούνται και να κάνουν έρωτα".
  
  
  "Δεν νομίζω ότι τα αφεντικά μας να αξιολογήσετε αυτό", - χαμογέλασε εγώ.
  
  
  "Μπορούν να πάνε στην κόλαση. Μπορούν να μας δώσει μερικές ημέρες", - εξοργισμένοι, είπε.
  
  
  Την γύρισε προς το μέρος της. "Θα βρούμε το χρόνο", - διαβεβαίωσε την sl. "Ξέρω ένα καλό μικρό ξενοδοχείο, όπου..."
  
  
  Της, στράφηκε προς μέρα, ακούγοντας τον ήχο του κινητήρα της μηχανής. Στην άκρη του δρόμο, πριν, εξαφανίστηκε μέσα από το νου, πλησιάζει το μαύρο sedan. Από πάνω είχε ο αστυνομικός το φανάρι.
  
  
  "Είναι η αστυνομία!" - είπε η Έρικα.
  
  
  "Ναι", συμφώνησα εγώ. "Όπως νομίζετε, Σταύρος δωροδόκησε τον περίβολο δάσκαλε;"
  
  
  "Για το σκοπό αυτό, χρειάζεστε μόνο λίγα άτομα", - είπε λογικά η Έρικα.
  
  
  "Ειδικά, αν ο Σταύρος θα πάρει με ένα ζευγάρι των ανθρώπων", - πρόσθεσε εγώ. "Πάμε."
  
  
  Εμείς έσπευσαν στο δωμάτιο, όπου περίμεναν τα μέλη χούντα και ο στρατηγός.
  
  
  "Έξω στο δρόμο αυτοκίνητο της αστυνομίας, - γρήγορα, της είπε τους. "Είναι σαν ένα τέχνασμα το Σταυρό. Είστε όλοι οπλισμένοι;"
  
  
  Ήταν όλοι, εκτός από Кризоту. Έδωσε ονε περίστροφο Адельфии. "Και τώρα απλά καθίστε εδώ, όσο το δυνατόν небрежнее, σαν να συμμετέχουν σε μια σοβαρή συζήτηση. Κρατήστε το όπλο σε ετοιμότητα, έκρυψε τις πλευρές. Έρικα, πήγαινε σε εκείνο το ντουλάπι". Γρήγορα αποσύρθηκε.
  
  
  "Θα είμαι ειλικρινής για τις γαλλικές πόρτες", - συνέχισε εκείνη. "Όταν όλα θα μπουν σε ένα δωμάτιο, θα προσπαθήσουμε ih να λάβει. Αν κάποιος γύρω σας θα θέλει να φύγει τώρα, μπορείτε να περάσετε από την πίσω πόρτα".
  
  
  Την κοίταξε σιωπηλή αξιωματικούς. Έμειναν στις θέσεις τους.
  
  
  "Καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποφύγει τους πυροβολισμούς. Πιστέψτε με".
  
  
  Την πέρασε από την γαλλική μέρα, όταν το άκουσε, όπως με ένα κτύπημα άνοιξε την μπροστινή πόρτα. Υπάλληλος προσπάθησε να σταματήσει την αστυνομία, αλλά εγώ αποκρούσουν. Την άκουσα, όπως αυτοί χτυπούν την πόρτα κλειδωμένη υπουργικού συμβουλίου, όπου Адельфия ήταν δεμένος, φιμωμένος στο στόμα, και στη συνέχεια και πάλι, άκουσε τη φωνή του υπηρέτη. Αυτό δεν βγάζει νόημα σαν άνδρες ήταν αρκετές. Μια στιγμή αργότερα, θα μπορούσε σαφώς ih δείτε, μπούκαραν στο σαλόνι. Ih ήταν έξι - πέντε σε φόρμα και ένας με πολιτικά. Όλοι οι άντρες σε μορφή ώρας είχαν περίστροφα.
  
  
  "Τι σημαίνει αυτό;", είπε ο συνταγματάρχης , να σηκωθεί, αλλά, κρύβοντας το όπλο πίσω από την πλάτη του.
  
  
  Αυτός με πολιτικά βγήκε προς τα εμπρός, ο άνθρωπος στη μορφή με лейтенантскими λωρίδες. Άτομα με πολιτικά ήταν σωματοφύλακας Σταυρό που την είδα, στο ρετιρέ. Ο υπολοχαγός, πιθανώς, ήταν αστυνομικός, την οποία εξαγόρασε ο Σταύρος. Αυτό πρέπει να είναι η αστυνομία. Θα ήταν φανταστικό, αλλά αξιόπιστες ιστορία για τους δημοσιογράφους.
  
  
  "Δεν περιμέναμε εσάς εδώ, στρατηγέ, είπε ο υπολοχαγός. Κοίταξε γύρω από το δωμάτιο, μάλλον, ζήτησε σε Адельфии. "Είστε όλοι συνελήφθησαν για προδοσία. Έχουμε αποδείξεις ότι έρχεστε εδώ για να συναντηθεί με το κομμουνιστικό πράκτορας και να συμφωνήσουν σχετικά με μια μυστική συμφωνία με τους διεθνείς ληστές". Ήταν πολύ νευρικός.
  
  
  "Αυτό είναι παράλογο", - είπε Коцикас.
  
  
  "Είστε όλοι προδότες", - δυνατά επέμεινε ο υπολοχαγός. "Και θα εκτελεστούν ως τέτοια". Την παρακολουθούσε, όπως ο υπολοχαγός τράβηξε το περίστροφο.
  
  
  Ο άντρας με το Σταυρό σκληρά χαμογέλασε. "Και εδώ θα ποινή", είπε στα αγγλικά. "Όταν αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη".
  
  
  "Δεν είχαμε μια φυσική αντίσταση κατά της αρχής", - διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μηνύματα Коцикас νεαρό στα μαθηματικά.
  
  
  "Όχι;" - ρώτησε μισθοφόρος Σταυρό. "Τουλάχιστον, έτσι θα μείνει στην έκθεση της αστυνομίας. Έτσι οι άνθρωποι θα ακούσουν το ραδιόφωνο".
  
  
  Ο υπολοχαγός χρησιμοποίησα το όπλο στην Коцикаса. Ήδη μαντέψει, ότι σε μια στιγμή όλα τα αστυνομικά βγάλουν τα πιστόλια από το σήμα του υπολοχαγού. Ο άντρας με το Σταυρό άπλωσε το χέρι του στο σακάκι του και κούνησε το κεφάλι υποπλοίαρχο, που γύρισε στους άντρες του. Γρήγορα μπήκε στο ευρύ θύρας, нацелив στο βιλελμίνα στο στήθος του υπολοχαγού.
  
  
  "Εντάξει, μείνε εδώ ανοιχτά".
  
  
  Ο υπολοχαγός με κοιτάζει με έκπληξη, отразившимся στο πρόσωπό του. Ο άνθρωπος το Σταυρό δεν έφτανες ποτέ το όπλο του, και μόνο ένα ζευγάρι αστυνομικών σε μορφή άρχισε τραβήξτε τα χέρια σας προς кобурам. Όλα είναι παγωμένα, και όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω μου.
  
  
  "Πέτα το", - διέταξε την υπαστυνόμο. "Κι εσύ, πρόσεχε πάρε το χέρι σου από камзолы".
  
  
  Κανείς δεν έκανε τις διαταγές μου. Είναι прикидывали, τι θα πρέπει να με πάρει. Αριστερά από αυτούς άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και βγήκε η Έρικα, нацелив το βελγικό όπλο σε έναν άντρα το Σταυρό.
  
  
  "Νομίζω ότι πρέπει να γίνει, όπως ο ίδιος λέει", - κρύο, είπε.
  
  
  Απογοήτευση και το θυμό έχουν αυξηθεί στα πρόσωπα μαχαιροβγάλτη το Σταυρό και τον υπολοχαγό της αστυνομίας, όταν είναι κοίταζαν τον Έρικ. Την ώρα κοίταξε με προσήλωση στο ih πρόσωπα, προσπαθώντας να μαντέψει ih προθέσεις. Στη συνέχεια ξεκίνησε η κόλαση.
  
  
  Αντί να κατεβάσεις το όπλο, ο υπολοχαγός χρησιμοποίησα εγώ το στήθος μου και εγώ το δάχτυλο στην σκανδάλη. Την είδε αστραπιαία κίνηση και άρχισε να πέφτει στο πάτωμα. Εγώ το όπλο εκπυρσοκρότησε, όπως το όπλο, και αισθάνθηκε όπως το ζεστό, το φλογερό πόνος διαπέρασε το αριστερό μου χέρι. Таращить τα μάτια του ήταν mimmo μου και έσπασε το γυαλί της γαλλικής μέρα. Της, έπεσε στο πάτωμα και перекатился στην καρέκλα, όταν ο υπολοχαγός πάλι πυροβόλησε, таращить μάτια расколола ξύλινο πάτωμα δίπλα μου.
  
  
  Φώναζε. - "Σκοτώστε ih!" "Σκοτώσει ih όλους!"
  
  
  Εκείνη τη στιγμή, όταν ο υπολοχαγός χρησιμοποίησα με το περίστροφο, ο άνθρωπος το Σταυρό τον ακολούθησε και τράβηξε το όπλο του. Ήταν γυαλιστερό μαύρο όπλο, και χρησιμοποίησα εγώ Έρικα στο κεφάλι. Η έρικα τον πυροβόλησε, αλλά όχι με ακρίβεια, όταν έπεσε σε ένα κάθε φυλή. Ένα χτύπημα στο μηρό ένας γύρω από αστυνομικούς. Ο άνδρας φώναξε από το κακό, όταν έπεσε στο πάτωμα.
  
  
  Οι άλλοι δύο αστυνομικοί, χαμερπή ελάτε, ελάτε. Τραυματίας και ένας αστυνομικός нырнули στο καταφύγιο για ένα μικρό έπιπλα.
  
  
  Кризоту και οι δύο που ήρθαν συνταγματάρχες ήταν ακόμα ακίνητος, αλλά Коцикас τράβηξε το περίστροφο και πυροβόλησε έξω από αυτό σε υπολοχαγό. Άνδρας έπεσε και χτύπησε σε χαμηλή καρέκλα, διασπάσεις, όταν έπεσε το εγώ στο πάτωμα.
  
  
  Το σηκώνεις έχει θέση. Ο άνθρωπος το Σταυρό μόνο που πυροβόλησε τον Έρικ. Δεν τον πέτυχε, επειδή εξακολουθεί να χάσει την ισορροπία του, αποφεύγοντας την βολή, και επειδή η ίδια γρήγορα ήρθε.
  
  
  Ταυτόχρονα ρίξει μερικά πιστόλια. Криезоту σκότωσε το ένα γύρω από αστυνομικούς, και την πυροβόλησε ακόμη δύο. Η έρικα εύστοχα πυροβόλησε έναν μισθοφόρο το Σταυρό ειλικρινείς στο δίπλωμα δολάριο.
  
  
  Ο υπαστυνόμος είναι έτοιμος για την έναρξη του δευτέρου προσπαθείτε να επιτεθούν Коцикаса, αλλά το είδα κίνηση και γρήγορα σηκώθηκε ένα σε κάθε φυλή. "Εγώ δεν θα το шталь να το κάνεις αυτό".
  
  
  Άλλοι αστυνομικοί αρνήθηκαν από τη μάχη. Ρίχνοντας τα όπλα, σήκωσαν τα χέρια πάνω από τα κεφάλια μας. Ο υπολοχαγός μια ματιά σε αυτά, χαμήλωσε το όπλο και έριξε εγώ στο πάτωμα. Κοίταξε στάσιμες του σώματος, στη συνέχεια, για μένα.
  
  
  "Είναι απαράδεκτο", - φώναξε βραχνά. "Μπορείτε να παρεμποδίζεται το νόμιμο έργο της αστυνομίας και σκότωσαν αστυνομικούς κατά την εκτέλεση τους ευθύνες. Δεν θα ξεφύγεις..."
  
  
  Την χτύπησε με το όπλο με το εγώ γκολ, κατάρριψη εγώ πόδι. Ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, λαχάνιασμα, κρατώντας το κεφάλι του κάτω. "Πρέπει να το βουλώσεις", - μούγκρισε εγώ.
  
  
  Συνταγματάρχες και Криезоту έβαλαν σε δύο αξιωματικούς χειροπέδες. Η έρικα είναι δύσκολο, έγειρε στην γκρίνια. Την ρώτησε. - "Είσαι καλά;"
  
  
  "Ναι, Νικ".
  
  
  "Χαίρομαι που σας εμπιστεύτηκα, ο κ. Κάρτερ, - είπε Коцикас. "Θα σου είμαι υπόχρεος"
  
  
  "Και απόπειρα είχε αποτύχει.", - πρόσθεσε Главани.
  
  
  "Θα επικοινωνήσω με τον διευθυντή της αστυνομίας, και πολύ μαζί σου πω για το τι έγινε εδώ", - είπε Коцикас, πείσμα κοιτάζοντας τον τραυματισμένο υπολοχαγό.
  
  
  "Θα ήθελα να το, να, αν μου είκοσι τέσσερις ώρες, πριν το κάνετε αυτό, ο συνταγματάρχης", είπα. "Ο στόχος χταπόδι ακόμα ζωντανή. Εμείς με την κυρία Нистром πάμε για Ставросом".
  
  
  Δίστασε μια στιγμή. "Εντάξει, κύριε Κάρτερ. Της μιλούσα είκοσι τέσσερις ώρες. Αλλά τότε, θα πρέπει να κάνετε την κίνηση σας".
  
  
  "Ειλικρινά, - είπε. "Αν δεν βρούμε τον Σταυρό αύριο σε αυτό το διάστημα, μπορείς να το χειριστώ μόνος μου, όπως θέλεις".
  
  
  Коцикас άπλωσε το χέρι μου. "Καλή τύχη".
  
  
  Την πήρα εγώ από το χέρι. "Μας αυτό θα χρειαστεί!"
  
  
  Το ένατο κεφάλαιο.
  
  
  Όταν φτάσαμε, βρήκαμε ότι Минуркос расхаживает με гостиничному αριθμό. Ήταν σαφές ότι δεν μας έδωσε πολλές πιθανότητες να επιστρέψει.
  
  
  "Συνταγματάρχες καλά;" - ρώτησε με ανακούφιση στο πρόσωπό του.
  
  
  "Ναι", είπα.
  
  
  "Και Ο Βασίλης?"
  
  
  "Είναι σώος", - είπε η Έρικα. "Είμαστε πολύ τυχεροί. Αυτό μπορεί να είναι αιματηρή λουτρά".
  
  
  "Δόξα τω Θεώ", είπε Минуркос.
  
  
  "Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό χωρίς στρατηγό", είπα.
  
  
  "Χαίρομαι που ο Βασίλης καλά τον εαυτό μου έδειξε. Έχουν συλληφθεί οι επιζώντες του δολοφόνου;"
  
  
  "Όχι. Της ζήτησε Котикаса να μας δώσει είκοσι τέσσερις ώρες, μέχρι να μπορέσουμε να φτάσουμε σε Ставросу".
  
  
  Σταμάτησε για λίγο. "Δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ με αυτή τη μυστικότητα. Αλλά μέχρι να το κάνω αυτό. Κι εγώ θα είμαι σιωπηλός είκοσι τέσσερις ώρες, ο κ. Κάρτερ".
  
  
  "Το εκτιμώ αυτό, κύριε Минуркос. Τώρα έχουμε δουλειά. Θα πρέπει να πάτε για Ставросом".
  
  
  "Νομίζω ότι είναι κακό να συνεχίσει να λύσει αυτό το πρόβλημα μόνοι σας", - είπε Минуркос. "Αυτό απαιτεί τη βοήθεια της αστυνομίας, ο κ. Κάρτερ. Το ξέρω μερικούς ανθρώπους που εμπιστεύομαι".
  
  
  Την ρώτησε. - "Πώς είναι, ποιος ήρθε στον Коцикасу, προτίθενται να διαπράξουν μαζική δολοφονία;" "Όχι, να έχω την ευκαιρία να πάρω εγώ, κύριε Минуркос. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αστυνομία θα μπορεί ή θα θέλει να προσελκύσει το Σταυρό στη δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση, επίσης, δεν μπορεί. Φωνή γιατί έχω την εντολή να σκοτώσει το Σταυρό στη θέση Αυτές οι εντολές ταιριάζουν με θέματα που κα Нистром έλαβε από την κυβέρνηση ".
  
  
  "Αλλά να ανέβει στο ρετιρέ θα είναι αυτοκτονία", - δήλωσε ο Минуркос.
  
  
  "Ίσως", είπα. "Αλλά ίσως και όχι, λαμβάνοντας υπόψη ό, τι ξέρω σχετικά με αυτό το μέρος. Και είναι ό, τι ξέρετε".
  
  
  Ρώτησε. - "Όταν θα πας;"
  
  
  Την κοίταξε τον Έρικ. - "Αυτό το βράδυ." "Είσαι καλά?"
  
  
  "Ό, τι πεις εσύ, Νικ".
  
  
  "Για παράδειγμα, τώρα Σταύρος μπερδεμένος, γιατί δεν πήρε είδηση από το άτομο. Νομίζω ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι ο Σταύρος θα περιμένει στο ρετιρέ, μέχρι να βεβαιωθώ ότι κάτι πήγε στραβά. Έτσι πρέπει να είναι εκεί απόψε".
  
  
  "Σας άκουσα να το λέτε για ένοπλη προστασία", - είπε Минуркос. "Δεν μπορείτε να περάσει μέσα από την είσοδο στο διάδρομο".
  
  
  "Ίσως. Έχουμε, όμως, με την έρικα θα είναι το τρίτο πρόσωπο για να βοηθήσει. Την είχα έρθει σε επαφή με το αφεντικό μου, πριν, πήγαμε στο σπίτι Коцикаса. Ο άλλος πράκτορας στην αίθουσα στην Αθήνα από άλλη εργασία και θα μας βοηθήσει".
  
  
  "Μόνο τρεις;" - ρώτησε Минуркос. "Οι πιθανότητες μπορεί να είναι δύο ή τρεις σε ένας εναντίον σας, ακόμη και αν θα πρέπει να ληφθούν επί τόπου".
  
  
  "Ο κ. Κάρτερ αγαπά μεγάλες πιθανότητες", είπε η Έρικα, χαμογελώντας.
  
  
  Της χαμογέλασε στο ρευματισμό. "Επιπλέον, έχω ένα σχέδιο, που περιλαμβάνει τέσσερα".
  
  
  "Τέσσερις;" - ρώτησε συνεσταλμένα Минуркос. "Αν περιμένετε για μένα, η εμπιστοσύνη σας είναι ακατάλληλη. Δεν ξέρω πώς να πυροβολούν με πυροβόλο όπλο".
  
  
  "Δεν είσαι εσύ", είπα. "Εδώ στο αεροπλάνο αναφέρατε τι-τι, τι είδα, μου. Είπατε, ότι δεν τον νεκρό γραμματέα Σκουλίκια Мадупаса ήταν αδελφός μου, που μοιάζει πολύ με αυτόν".
  
  
  "Ναι", - είπε Минуркос. "Ο καημένος, δεν ξέρει καν ότι εγώ, ο αδελφός της είναι νεκρός. Είναι και Салака καιρός δεν είναι τμήμα, αλλά στο μεταξύ είχε μια μεγάλη αγάπη".
  
  
  Την ρώτησε. - "Πόσο είναι παρόμοια με Салаку?"
  
  
  "Πολλά. Μεταξύ τους ήταν μόλις ένα χρόνο διαφορά. Μερικοί λένε ότι μοιάζουν σαν δίδυμοι, εκτός από το ότι Салака ήταν περίπου μια ίντσα παραπάνω και αρκετά βαρύτερο από τον αδερφό μου".
  
  
  "Μπορούμε να το διορθώσουμε", είπε ο ίδιος περισσότερο από ό, τι Έρικα και Минуркосу. "Αυτός ο τύπος ζει στην Αθήνα?"
  
  
  Минурк ερευνητικό κοίταξε. "Ειλικρινά έξω από την πόλη σε ένα μικρό χωριό".
  
  
  "Πάρε ονε και πες μου για Салаке", είπα. "Στη συνέχεια, ρώτα την αν θα ήθελε να βοηθήσει να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του".
  
  
  Η έρικα με κοίταξε. "Νικ, εννοείς ..."
  
  
  "Αν ο Σταύρος μπορεί να καταλήξει σε απατεώνα, τότε μπορούμε και εμείς", είπα. "Γιάννη Цанни - δεν είναι ο μόνος που μπορεί να μιλήσει για νεκρό".
  
  
  "Το Τρίτο Салака Мадупас?" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Στην πραγματικότητα. Μπορεί να είναι, μόνο αυτός μπορεί να μας το ρετιρέ". Την γύρισε προς το Минуркосу. "Θα πάρεις εμού;"
  
  
  Минурк δίστασε μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα: "Φυσικά. Και να την παραδώσω εγώ εδώ".
  
  
  Δύο ώρες αργότερα, ακριβώς στο λυκόφως, Серджиу Мадупас έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Φαινόταν πράος, δειλός άνθρωπος, αλλά κάτω από την επιφάνεια του κρυβόταν η ζοφερή αποφασιστικότητα να βοηθήσει να πάρει εκδίκηση για τα μαθηματικά, την υπεύθυνη για το θάνατο του αδελφού του. Έδωσε ονε παντόφλες μπαλέτου με υψηλό τακούνι και μαλακή επένδυση και γρήγορα подкрасил. Όταν τελείωσε, ήταν σχεδόν το ίδιο, ως ένας απατεώνας που την είδα, στο ρετιρέ. Στο τέλος, ήταν απατεώνας, που Серджиу έλεγε για τον εαυτό μας σύστημα, στην delle και όχι εγώ αδερφέ.
  
  
  Το ξενοδοχείο, ώστε οι άνθρωποι στο ρετιρέ πήραν Серджиу για Цанни, ψεύτικο Мадупа.
  
  
  Όταν το τελείωσα μαζί του, την υποχώρησαν, και όλοι προσεκτικά κοίταξε. "Τι νομίζετε;" - ρώτησε Минуркос.
  
  
  "Είναι πολύ παρόμοια με Салаку - και, ως εκ τούτου, και στο Цанни", - είπε Минуркос.
  
  
  Το δικό μας είναι ψεύτης, διστακτικά μου χαμογέλασε. "Τα πήγατε καλά, ο κ. Κάρτερ", - είπε. Εγώ φωνή του ήταν πολύ παρόμοια με τη φωνή Цанни, και εγώ αγγλικά ήταν περίπου της ίδιας ποιότητας.
  
  
  "Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε", είπε η Έρικα.
  
  
  * * *
  
  
  Μετά από μια ώρα φτάσαμε στο κτίριο του Απόλλωνα. Στην Αθήνα ήταν το τραπέζι ώρα, και στους δρόμους της πόλης σχεδόν δεν υπήρχαν μηχανήματα. Στο κέντρο το κτίριο ήταν σκοτεινά, εκτός από τον προθάλαμο και μακρινά φώτα που τρεμοπαίζουν στο ρετιρέ. Έχουμε μείνει σε ενοικιαζόμενο μαύρο sedan λ. δέκα, και μετά από τη γωνία του σπιτιού εμφανίστηκε ψηλός άντρας. Ήρθε ανοιχτά στο αυτοκίνητο και σελιε δίπλα μου στο μπροστινό κάθισμα. Η έρικα και Серджиу κάθονταν από πίσω. Минуркос έμεινε στο ξενοδοχείο.
  
  
  "Γεια σου, Κάρτερ", είπε ο ψηλός άντρας. Κοίταξε τους άλλους δύο και κράτησα το βλέμμα για την Έρικα.
  
  
  Την ρώτησε. - "Τι συμβαίνει;"
  
  
  "Κάτι τέτοιο. Με τους κουνάβι, όπως ήρθε, δεν ήταν κανείς". Ήταν ο Μπιλ Σπένσερ, ο συνάδελφός μου από το AX. Ήταν ένας αρχάριος στο γραφείο, και πριν από αυτήν, τον έχω συναντήσει μόνο για λίγο. Ωστόσο, Γεράκι με διαβεβαίωσε μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της βραχείας ομιλίας προηγουμένως, ότι Σπένσερ ήταν καλός άνθρωπος. Σύμφωνα με τις οδηγίες μου, παρακολουθούσε ειδικό ανελκυστήρα σε ένα ρετιρέ σε γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου σχεδόν τρεις ώρες.
  
  
  Της σύστησα εγώ με την έρικα και Сержиу. "Ερχόμαστε απ' την πόρτα πρόσβασης στο λόμπι, είπα, με αυτό το κλειδί. Серджиу πηγαίνει πρώτα, και εμείς συμπεριφερόμαστε σαν να είναι δικό μας. Αν θα πάμε επάνω, θα ενεργήσει έτσι, όπως περιγράφεται προηγουμένως. ερωτήσεις;"
  
  
  Σε ένα σκοτεινό αυτοκίνητο έπεσε η σοβαρή σιωπή. "Καλά, του είπα. "Άντε να τελειώνουμε".
  
  
  Οι τέσσερις μας βγήκε γύρω από το μαύρο sedan και μαζί κατευθύνθηκαν προς την πρόσοψη του κτιρίου. Αριστερά από την κύρια είσοδο ήταν κλειδωμένη γυαλιού πόρτα υπηρεσίας. Серджиу κάρφωσε το κλειδί που έδωσε ονε Минуркос, στο κάστρο από ανοξείδωτο χάλυβα και γύρισε. Στο λόμπι του φρουρός στο ασανσέρ με αμηχανία γύρισε σε μας.
  
  
  Серджиу μπήκε πρώτος, θα τον ακολουθούσαν. Την σκεφτόμουν αν θα σταθεί το Σταυρό από τη φρουρά. Θα πρέπει να βγεις από το ρετιρέ, περιμένοντας να ακούσω τι συνέβη στο σπίτι του συνταγματάρχη Коцикаса. Της, ελπίζοντας ότι δεν είχε στείλει την ομάδα τους ανθρώπους για την έρευνα. Ήταν επίσης η πιθανότητα ότι προσπαθούσε να καλέσει σε Паракату στην τελευταία ημέρα ή δύο, και διαπίστωσε ότι δεν μπορεί εκεί μας με χέμα να επικοινωνήσετε. Η αδυναμία να επικοινωνήσετε με το hema-είτε φυτείες στη ζούγκλα έλεγε Ставросу ότι κάτι δεν πάει καλά.
  
  
  Ερχόμαστε στο φρουρό στο ασανσέρ. Είναι περίεργο κοίταξε Серджиу.
  
  
  "Πού ήσουν;"
  
  
  "Είναι οι εκπρόσωποι του τύπου", - είπε Серджиу, παίζοντας το νέο της ρόλο. "Έχουν ακούσει για το άθλιο τη βία πάνω полковниками χούντα, η οποία ασχολείται παρουσιάστηκε μόλις πριν λίγες ώρες. Η αστυνομία ανέφερε τους για την τραγωδία. Θέλουν να περάσουν μια σύντομη συνέντευξη για να μάθετε τη γνώμη του κ. Минуркоса γι ' αυτό το φρικτό γεγονός, και θα μιλήσω με ih πάνω ".
  
  
  Την ένιωσα στιλέτο Χιούγκο στο δεξιό αντιβράχιο και σκέφτηκα, πρέπει εγώ να χρησιμοποιήσετε. Αν ο φύλακας λίγο καιρό δούλευε τότε, θα ήξερε ότι Цанни δεν βγαίνει γύρω από τα κτίρια.
  
  
  "Καλά, - είπε. "Θα έρθω μαζί σας στο ασανσέρ".
  
  
  Το ασανσέρ ήταν πάνω, στο ρετιρέ. Κάλεσε, και σιγά σιγά άρχισε να κατεβαίνει. Φάνηκε να πέρασε μια αιωνιότητα, πριν από την άφιξή του στον πρώτο όροφο, αλλά μια μέρα, επιτέλους, άνοιξαν διάπλατα. Ήταν η ίδια ένα παιδί του ασανσέρ, που κάποτε συνήθιζε να με πηγαίνει προς τα επάνω και προς τα κάτω. Ανεβήκαμε στο πλοίο, ενώ ένα παιδί του ασανσέρ κοίταξε Сержиу. Η μέρα μας έκλεισε, αλλά ο χειριστής δεν πάτησε το κουμπί, για να ανυψώσει μας.
  
  
  "Δεν ήξερα ότι θα βγει γύρω από το κτίριο", είπε Серджиу, επιφυλακτικοί κοιτάζοντας μας.
  
  
  "Τώρα ξέρεις", απογοητευτικό απάντησε Серджиу. "Έφυγα για να συναντηθεί με αυτά τα "χαμίνια του τύπου". Πήγαινέ μας εκεί πάνω. Της δίνω συνεντεύξεις".
  
  
  Αρσενικό ερευνηθεί προσεκτικά το πρόσωπο Серджиу. "Στην αρχή της τηλεφωνήσω επάνω", είπε.
  
  
  "Αυτό δεν είναι απαραίτητα!" - είπε Серджиу.
  
  
  Αλλά, φορέα ήρθε στην επιτροπή επικοινωνίας στο πλάι του αυτοκινήτου. Της, κούνησε το κεφάλι Σπένσερ, και ήρθε γλείφει. Έβγαλε το "Σμιθ & Γουέσον" 38, και ένας άλλος άνδρας παρατήρησε την κίνηση. Γύρισε ακριβώς στην ώρα για να δείτε λίγο το όπλο στον κρόταφό σου. Αυτός gasped και να γλιστρήσει στο πάτωμα.
  
  
  Η έρικα ήρθε στην επιτροπή ελέγχου. "Πάρε αυτό", είπα.
  
  
  Στο δρόμο για το εξοχικό σπίτι θα επανατοποθέτησαν обмякшую σχήμα лифтера σε γωνία ανελκυστήρων, πώς εγώ δεν θα είναι άμεσα ορατά, όταν θα βγούμε τετράδα. Σε λίγο στο διάδρομο ρετιρέ άνοιξαν την ημέρα.
  
  
  Όπως το υποψιάστηκα, παρακολουθούσαν άλλοι δύο άνδρες. Ένα γύρω τους ήταν ένα ξανθό ληστή, που τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Ήταν μια περιπέτεια, και δεν ήθελε να παίξει μαζί τους στο παιχνίδι. Ξανθός σηκώθηκε από την καρέκλα μπροστά στο ρετιρέ, και ο άλλος αφήνεται να καθίσει.
  
  
  Και οι δύο αντιμετώπισαν Сержиу, σαν να είδαν φάντασμα.
  
  
  "Τι στο διάολο..." - αναφώνησε ο ξανθός. "Τι συμβαίνει εδώ;"
  
  
  Серджиу προσέλκυσε την προσοχή ξανθιά και Σπένσερ ήρθε σε темноволосому στο τραπέζι. Ο άντρας σηκώθηκε αργά στον Σπένσερ.
  
  
  "Έδωσα άδεια συνεντεύξεις με αυτούς τους ανθρώπους", - είπε Серджиу.
  
  
  "Πώς βγήκες από το ρετιρέ;" - ρώτησε ξανθός.
  
  
  Την πλησίασε τον μέχρι Серджиу απάντησε. Σπένσερ στάθηκε δίπλα στο σκοτεινό πρόσωπο. Η έρικα κάλυψε και τους δύο μας μικρή βελγική περίστροφο, κρυμμένο πίσω από την τσάντα.
  
  
  "Δεν θυμάσαι, πώς να φύγω;" - ρώτησε αγανακτισμένος Серджиу. "Ήταν περίπου μία ώρα πριν. Της είπα ότι..."
  
  
  Καμία περαιτέρω εξήγηση δεν χρειάστηκε. Ο χιούγκο γλίστρησε αθόρυβα μου στην παλάμη του. Την άρπαξε την ξανθιά με το αριστερό του χέρι και притянул στον εαυτό του, όταν έχασε την ισορροπία του. Γρήγορα περάσαμε από το εγώ λαιμό του το χέρι με το μαχαίρι. Το αίμα πιτσιλίσει στο πουκάμισο και σακάκι Сержиу.
  
  
  Η σκοτεινή άνθρωπος πήρε το όπλο, αλλά Σπένσερ ήταν έτοιμη για αυτόν. Έβγαλε από την τσέπη άσχημο удавку και γρήγορα φόρεσε στο κεφάλι του ληστή, και στη συνέχεια τράβηξε ιδιαίτερα για перекрещенную σύρμα δύο ξύλινες λαβές. Το χέρι του ανθρώπου δεν дотянулась έως όπλο. Εγώ τα μάτια ορθάνοιχτα, το στόμα приоткрылся, όταν το σύρμα διαπέρασε τη σάρκα και αρτηρία μέχρι το κόκαλο. Ακόμα περισσότερο αίμα брызнуло στο παχύ χαλί μας πόδι, όταν ένας ληστής πήδηξε και για μια στιγμή λιποθύμησε στην οξυδέρκεια του Σπένσερ, του έτριζαν τα πόδια στον αέρα. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο σύντροφό του στο πάτωμα.
  
  
  Η έρικα έχει βλάψει την ικανότητά σου στη σκανδάλη περίστροφο. Серджиу με χλωμό πρόσωπο κοίταζε τα πτώματα, ενώ το σκούπισε λεπίδα σχετικά με Hugo μπουφάν ξανθιά. Σπένσερ κούνησε το κεφάλι μου, εγκαταλείποντας удавки, βαθιά врезавшейся στο λαιμό του ανθρώπου, - και κατευθύνθηκε προς την ημέρα ρετιρέ. Ο Χιούγκο κρατούσε στο χέρι του, και η Σπένσερ έβγαλε ένα ειδικό όπλο, για το οποίο ανέφερε μου προηγουμένως. Εγώ παρέχει η εταιρεία, Special Effects and Editing - πνευματικό όπλο, стреляющий βελάκια. Βελάκια ήταν γεμάτη κουραρίου, ταχείας δράσης δηλητήριο, που AX δανειστεί ινδιάνοι της Κολομβίας.
  
  
  Серджиу ήρθε στον εαυτό του. Πλησίασε μέρα, έβαλε άλλο ένα κλειδί που έδωσε ονε Минуркос, και ξεκλείδωτο τους βαριά πόρτα. Με κοίταξε και κούνησε το κεφάλι. Είναι αθόρυβα έσπρωξε την πόρτα και παραμέρισαν, καθώς δεν μπορούσε να μπει στο ρετιρέ. Δεν ήταν πρόθυμος να βοηθήσει σε αυτό το στάδιο της επίθεσης.
  
  
  Είμαστε και οι τρεις γρήγορα μπήκαν στο θύρας, расходясь ανεμιστήρα, Έρικα κρατούσε το όπλο μπροστά σου, έτοιμη να πυροβολήσει, αλλά ήταν μόνο ένα εφεδρικό όπλο. Δεν το περισσότερο προειδοποιήσει τους ανθρώπους Σταυρό από ό, τι ήταν απολύτως απαραίτητο, πριν από βρήκαμε τον Σταυρό.
  
  
  Θα ήταν ιδανικό, αν ο Σταύρος ήταν σε μεγάλο καθιστικό στην είσοδο. Αυτό θα είναι πολύ γρήγορη εξέδωσε ροής σε όλο αυτό. Αλλά αντ ' αυτού, διαπιστώσαμε την καλή Hummer, κάθεται σε ένα μακρύ бахарев από την πλάτη μας με ένα ποτήρι κονιάκ στο χέρι. Την είδα, ιμάντες θήκη από το σημείο όπου στεκόταν. Ήταν ακόμα οπλισμένος - αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος.
  
  
  Στο εσωτερικό διάδρομο που οδηγεί στα υπνοδωμάτια, δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζωής, αλλά ακούγονταν φωνές από καλά φωτισμένη γραφείο. Ήμουν έτοιμος να το κεφάλι προς τα Χάμερ, όταν ξαφνικά δύο άνδρες βγήκαν από το γραφείο στο σαλόνι. Odin γύρω τους ήταν βαρύς ο κύριος φονιάς του με ένα όπλο στο наплечной θήκη, και το δεύτερο ήταν ένα άλλο ψεύτικο Мадупа, Γιάννη Цанни.
  
  
  Σταμάτησαν, όταν μας είδαν, και οι δύο είναι κοίταζαν Сержиу лучезарными μάτια. Δύο απατεώνα για μια στιγμή σταμάτησε, κοιτάζοντας το φίλο σε φίλο, και Hummer στράφηκε προς αυτόν και είδε την έκφραση ih πρόσωπα. μετά από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αδίστακτου με Цанни ακολούθησαν για όπλα.
  
  
  Σπένσερ χρησιμοποίησα βελάκια και πυροβόλησε. Στην αίθουσα ακούστηκε ένας κουφός βαμβάκι, και μια στιγμή αργότερα γύρω από το λαιμό άνδρες, δίπλα адамовым μήλο, πέταξε μαύρο μεταλλικό βελάκι. Εγώ το σαγόνι άρχισε αθόρυβα να λειτουργήσει, όταν Цанни στον τρόμο κοίταξε το μαύρο αντικείμενο. Hammer ένα кошачьим κίνηση άρχισε να περιστρέφεται και να τραβήξει όπλο.
  
  
  Εγώ τα μάτια πρώτα να επικεντρωθεί σε μένα, και είδα μέσα τους την απειλή, όταν το χέρι του βρήκε το όπλο στη θήκη. Την έπεσε σε μια εις παν έθνος και ταυτόχρονα να ταλαντεύεται το χέρι, ακολουθώντας το βρόχο κάτω, απελευθερώνοντας το στιλέτο. Κτυπούσε η αθόρυβα, όπως το καταπληκτικό του δράκου, και το Hummer στο στήθος λεπτά με το εγώ και την καρδιά. Λεπίδα με ένα δυνατό γδούπο των μπήκε στο εγώ, το σώμα και έχει μειωθεί μέχρι το ραβδί.
  
  
  Άσχημο μάτια Hummer, για πρώτη φορά ανοιχτό μου, επειδή τα πρότυπα της nen δεν ήταν γυαλιά ηλίου με μπλε χρώμα, για μια στιγμή, προσεκτικά κοίταξε, δύσπιστος, ότι κατάφερα να σκοτώσω εγώ τόσο γρήγορα. Κοίταξε το στιλέτο, κάτω από το οποίο το εγώ πουκάμισο στάζει βατόμουρο. Πήρε το μαχαίρι του, σαν να πρόκειται να τον βγάλω και, στη συνέχεια, σήκωσε το όπλο στο χέρι μου. Αλλά ήταν ήδη νεκρός. Έπεσε μπρούμυτα στον καναπέ, με τα μακριά μαλλιά έκρυβαν σύγχυση του εγώ του ανθρώπου.
  
  
  Μια άλλη δράση είναι μόνο ότι σταμάτησε να σπαρταράει στο πάτωμα. Цанни γύρισε για να τρέξει πίσω στο γραφείο, αλλά ακόμα ένα βέλος σε ένα πνευματικό πιστόλι σταμάτησε το εγώ, το χτύπημα στην πλάτη.
  
  
  Προσπάθησε απεγνωσμένα να κράτησε γι ' αυτήν, δεν μπορούσε να τον φτάσει, και στη συνέχεια κατέρρευσε το κεφάλι του στην πόρτα στο γραφείο, για μια στιγμή трясся εκεί, και στη συνέχεια обмяк.
  
  
  Την πλησίασε μέρα και είδα ότι στο γραφείο δεν υπάρχει άλλος. Την γύρισα προς τους άλλους. Της, κούνησε το κεφάλι στο διάδρομο που οδηγεί στα υπνοδωμάτια, και Σπένσερ είχε προηγηθεί μου. Η έρικα ακολούθησε.
  
  
  Ερευνήσαμε το υπόλοιπο της εργασίας. Ακόμα ένα σαλόνι, υπνοδωμάτιο και κουζίνα. Βρήκαμε έναν ένοπλο δράστη, ο οποίος ελ-σάντουιτς στην κουζίνα. Δηλαδή Σπένσερ βρήκα εγώ πρώτος. Της, μπήκε ακριβώς σε εκείνη τη στιγμή, όταν και πάλι πυροβόλησε κατά του πιστολιού. Είναι πολύ πρόθυμος να σε φόνους, σχεδόν όσο και ο Ζακ. Άντρας δέχτηκε χτύπημα στο πλάι, όταν έβγαλε το μακρύ όπλο Welby.32. Για κάποιο λόγο δυσαρέσκεια ενέργησε σε αυτό δεν είναι τόσο γρήγορα, και ονε κατάφερε να πυροβολήσει. Το όπλο με το βρυχηθμό ξέσπασε στα όρια του δωματίου και μπήκε Σπένσερ ειλικρινείς κάτω πλευρά, απορρίπτοντας εγώ την πλάτη στην γκρίνια. Την άρπαξε μια καρέκλα και τους χτύπησε στο πρόσωπο, όταν στόχευε σε μένα με περίστροφο. Καρέκλα έπεσε πάνω του και έπεσε για το πρόσωπο. Το όπλο εκπυρσοκρότησε στο ανώτατο όριο, και ο άνδρας χτύπησε στο πάτωμα με την πλάτη, έχοντας χάσει τα όπλα. Σπένσερ, γκρίνια στον τοίχο, και πάλι μπορείς μέσω του πιστολιού.
  
  
  Της φώναξε σε αυτόν. - "Κρατήσου, κατάλληλο πάρε!"
  
  
  "Γιατί;" - ρώτησε βραχνά. "Μπάσταρδε досталь μου".
  
  
  Είναι και πάλι μπορείς. Την χτύπησε εγώ γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο. Στη συνέχεια την έριξε κάτω το όπλο, έτσι έχασε το εγώ. Ο ίδιος βρόντησε από кафельному πάτωμα της κουζίνας, και είναι ошеломленно κοίταξε.
  
  
  "Είπα, περίμενε", - μούγκρισε εγώ.
  
  
  Τα μάτια μας για μια στιγμή συναντήθηκαν, στη συνέχεια χαμήλωσε το βλέμμα σου, αρπάζοντας την πληγή κάτω από τα πλευρά. Ήταν σαν μια απλή πληγή στη σάρκα, αλλά τώρα αυτό δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Την πλησίασε και γονάτισε μπροστά σκοπευτής. Εγώ τα μάτια της ήταν ανοιχτά, και το σώμα του ακόμα, αγωνίστηκε με δηλητήριο. Ήταν ένας γύρω από τους σπάνιους ανθρώπους που είχαν φυσική ανοσία σε ορισμένες τοξικές χημικές ουσίες, που, αν και δεν είναι πλήρης, έκανε κουραρίου σκοτώσω εγώ σιγά-σιγά, και όχι αμέσως. Της ήταν ευτυχής να είναι έτσι. Μπορεί να μην μπορώ να πάρω απαντήσεις.
  
  
  Σε αυτό το σημείο στην κουζίνα μπαίνει η Έρικα, ee το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε. "Εγώ δεν είναι εδώ", είπε.
  
  
  Την άρπαξε αποτυχημένο για το πουκάμισο και το ταρακούνησε. "Πού Είναι Ο Σταύρος?" - απαίτησε εγώ.
  
  
  Ένας άντρας με κοίταξε. "Τι σου συμβαίνει;" Ήταν ένα άλλο γύρω από τα αμερικανικά φανατικούς Σταυρό, αλλά εγώ τα μαλλιά της δεν ήταν τόσο μακριά, όπως Hummer.
  
  
  Την έβγαλε "luger" από τη θήκη του και πίεσε το εγώ στο αριστερό ζυγωματικό ληστή. "Αν μου πεις, πού είναι το φροντίσω, να είσαι στην ώρα σου απευθύνεται με επιστολή προς το γιατρό σας, για να σε σώσω". Φυσικά, αυτό ήταν ένα ψέμα. "Αν αρνηθείς, να την πατήσω τη σκανδάλη. Να μιλήσει".
  
  
  Με κοίταξε στα μάτια και εκτίμησα αυτό που είδε. "Ράφτης, καλά, - είπε βραχνά εκείνος. Δυσαρέσκεια ήδη ενεργήσει σε αυτό. "Αν θες πραγματικά να με σώσεις".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Πήγε στη Μύκονο".
  
  
  Την переглянулся με την έρικα. Το νησί της Μυκόνου ήταν ένας γύρω από δύο μέρη, όπου ο Σταύρος δημιούργησε το ελίτ σώμα των ανταρτών. "Και τώρα πες μου", είπα, πιέζοντας Luger στο εγώ πρόσωπο. "Έλαβε ειδοποίηση για полковниках?"
  
  
  Ληστής χαμογέλασε, στη συνέχεια, εγώ το πρόσωπο που έχει διαστρεβλώσει ξαφνικός πόνος. "Цанни τηλεφώνησε στο σπίτι Коцикасу. Απάντησε ένας από τους μπάτσους. Είπε ότι η υπολοχαγός και αυτοί οι άνθρωποι είναι καλά, και ότι συνταγματάρχες νεκροί".
  
  
  "Τι στο διάολο;" - φώναξε Σπένσερ.
  
  
  Σπένσερ ήταν έκπληκτος την απάντηση, και την αριθ. Ο συνταγματάρχης Коцикас γρήγορα σκέφτηκα, όταν χτύπησε το κουδούνι, και έδωσε ένα σωλήνα γύρω από αστυνομικούς. Коцикас τους ανήκει, ότι, αν δεν θα δώσει στον παράδεισο ψεύτικο μήνυμα, ο Σταύρος θα πάει εκεί με τους ανθρώπους. Ο Коцикаса δεν είχα χρόνο για να συμφωνήσουν μαζί μας δράση, ως εκ τούτου, αυτός πήγε και έκανε ό, τι φαινόταν καλύτερο. Αυτό ήταν λογικό, αλλά ο συνταγματάρχης δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι το ρευματισμό, που έκανε να δώσει στον αστυνομικό, θα Ставросу φύγει από το ρετιρέ πριν φτάσουμε εκεί.
  
  
  "Γιατί Ставросу να πάω στη Μύκονο?" - καυστικά ρώτησε τον ετοιμοθάνατο βέλος. "Για την έρευνα στρατευμάτων;"
  
  
  Ακόμα ένα επεισόδιο πονάει σάρωσε το. "Δώστε μου έναν γιατρό", - φύσηξε.
  
  
  "Πρώτα θα μιλήσουμε".
  
  
  Ψιθύρισε λόγια. "Κάλεσε τα δύο στρατόπεδα. Θέλει να στρατεύματα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα. Διοικητής στη Μύκονο είπε κάτι σχετικά με το να μην μετακινήσετε τα στρατεύματά σας, μέχρι να πάρει την ειδοποίηση από Минуркоса. Ο σταύρος ήταν πολύ θυμωμένος μαζί του. Ήρθε εκεί για να προσωπικά να διοικήσει".
  
  
  Την μεγάλωσε. Αρσενικό τεταμένες και ανατρίχιασε. Εγώ το πρόσωπο που είναι ήδη посинело.
  
  
  "Πάμε να φύγουμε", - διέταξε εγώ. Την γύρισε στον Σπένσερ. "Μείνε εδώ".
  
  
  Το εγώ φωνή δεν βγάζει νόημα αγανάκτηση. "Είμαι πληγωμένος, ο Κάρτερ".
  
  
  Την εξέτασε. Ήταν μια πληγή, που δεν ήταν τίποτα ζωτικής σημασίας. "Μαζί σου όλα θα πάνε καλά", είπα. "Δέσε το περιβραχιόνιο και καλέστε Хоуку από εδώ. Πείτε ονε για τις τελευταίες εξελίξεις. Το ζητήσω Минуркоса καλέσετε τον γιατρό που φροντίζει το τραύμα σας. Υπάρχουν ερωτήσεις;"
  
  
  "Ναι", - είπε. "Γιατί δεν θέλεις να την έχει μαζί στη Μύκονο?"
  
  
  "Πρέπει να είναι λίγο καλύτερα, Σπένσερ.
  
  
  Ο σταύρος είναι πολύ σημαντικό για το AX. "
  
  
  "Να το πω Хоуку?" - ξινό ρώτησε. "Αυτός με συνέστησε σε μια προσωρινή θέση εργασίας σε αυτή την αποστολή".
  
  
  "Πες ονε ό, τι θέλεις". Της, στράφηκε προς την ημέρα, καθαρίζοντας "luger" στη θήκη τους. "Έλα, Έρικα".
  
  
  "Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα, απλά περιμένετε μέχρι να πάρω από εσάς το μνημόνιο; - ρώτησε Σπένσερ.
  
  
  Την σταμάτησα και το σκέφτηκα για μια στιγμή: "Αύριο κατά τη διάρκεια του πρωινού μπορείτε να φύγετε. Εφημερίδες θα είναι πολύ αργά να πω για αυτή την ιστορία. Ας Минуркос καλέσει την αστυνομία και θα τους πει όλα. Τηλεφωνήστε στον Коцикасу και ζητήστε να υποστηρίξει το εγώ Минуркоса. Επιπλέον, του χρόνου θα είναι στη Μύκονο και θα βρω το Σταυρό σας, εάν υπάρχει. Για αυτό είναι πολύ νωρίς να πάρει οποιαδήποτε ειδήσεις σχετικά με το τι συνέβη εδώ και στο σπίτι Коцикаса ".
  
  
  "Και τι γίνεται με Серджиу?" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Παρέχουμε εγώ στο σπίτι", είπα. "Έκανε καλή δουλειά, και τώρα μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του".
  
  
  "Carter", - δήλωσε ο Σπένσερ.
  
  
  "Ναι;"
  
  
  "Την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερα".
  
  
  Την κοίταξε. "Καλά", είπα. "Έλα, Έρικα. Πρέπει να πιάσει τον γύπα".
  
  
  Δέκατο κεφάλαιο.
  
  
  Το λιμάνι της Μυκόνου καθορίζουν, ως ένα τεράστιο ограненный ζαφείρι στις ακτίνες του ήλιου το πρωί. Ήταν σχεδόν εντελώς κλειστή λιμάνι με μικρά καΐκια και катерами μέσα και δύο μεγάλα πλοία κρουαζιέρας, μόνιμες αγκυροβολημένο σε θαλάσσια τείχη. Τα πλοία δεν μπαίνουν στη Μύκονο. Οι επιβάτες έπρεπε να κατέβει τις ανασφαλής трапам με τις αποσκευές στα χέρια στο σκάφος, το οποίο σε μικρές ομάδες παραδίδονται ih στην ακτή.
  
  
  Εμείς με την έρικα δεν επέζησε αυτής της σύντομης περιπέτειας. Φτάσαμε στο νέο αεροδρόμιο στο άλλο άκρο του νησιού, μόλις μια ώρα πριν, και οδήγησε το λεωφορείο σε ανώμαλο δρόμο μέχρι το χωριό. Τώρα καθόταν στην παραθαλάσσια καφετέρια κάτω από ένα κουβούκλιο με парусины, καθισμένος σε ζωντανή κίτρινο καρέκλα, και είδα τη μισή ντουζίνα μπανέλα έλληνες ναυτικούς οδηγούν πρόσφατα-βαμμένο αλιευτικό σκάφος στο νερό μόλις δεκαπέντε μέτρα από μένα. Από μένα και στις δύο κατευθύνσεις поворачивала προκυμαία - σειρά побеленных σπίτια με πολλά καταστήματα, καφετέριες και μικρά ξενοδοχεία. Την έκανε μια γουλιά από το Nescafe, το συμβολικό φόρο τιμής έλληνες αμερικανικό καφέ, και παρακολουθούσε, όπως mimmo περνάει ο γέρος με το ψάθινο καπέλο, πουλάει σταφύλια και τα λουλούδια. Σε αυτήν την ατμόσφαιρα ήταν δύσκολο να θυμηθεί ότι ήμουν εδώ για να σκοτώσω έναν άνθρωπο.
  
  
  Έρικα μαζί μου δεν ήταν. Χάθηκε στο λαβύρινθο ασβεστωμένα εμβλημάτων, κοντά από τον ποταμό, για να βρείτε μια γριά γυναίκα, που ήξερε για την παραμονή στη Μύκονο πριν από μερικά χρόνια. Αν χρειάζεστε υπήρχε πληροφορίες σχετικά με την Μύκονο, θα επιληφθεί темноволосым γριούλες σε μαύρο σάλι, που ενοικιαζόμενα δωμάτια στα σπίτια τους στους επισκέπτες. Το ήξεραν. Η έρικα πήγε να μάθουν για το στρατόπεδο σε ένα νησί, και να μάθετε πού μπορεί να ζήσει ο διοικητής αυτού του στρατοπέδου, επειδή εμείς, μάλλον, θα βρούμε εκεί το Σταυρό.
  
  
  Εγώ τελειώνω "Нескафе", όταν η Έρικα, ταλαντεύονται στον πέτρινο διάδρομο μπροστά από το καφέ, ήταν ντυμένη στα κίτρινα παντελόνια, μακριά κόκκινα μαλλιά ήταν δεμένα κίτρινη ταινία. Ακόμα μου ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί μια τόσο όμορφη κοπέλα, πώς Έρικα, έχει αποδειχθεί ότι εμπλέκονται στον κόσμο μου. Ε, έπρεπε να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα με βίλες και μακράς διαρκείας άσπρο σκάφος έξω από το Τελ Αβίβ. Όλα αυτά, θα μπορούσε να έχει με την εμφάνισή της. Μπορεί, δεν το ήξερα. Και μπορεί, γιοτ απλά δεν την вкусее.
  
  
  "Φαίνεσαι σαν τουρίστας, Νικ", - χαμογέλασε εκείνη, κάθεται δίπλα μου. "Εκτός από το σακάκι και γραβάτα".
  
  
  "Δώστε μου άλλη μια ώρα", είπα. "Τι έμαθες;"
  
  
  Παρήγγειλε ο σερβιτόρος ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι, και έφυγε. "Καλά που πήγα μόνη μου. Η μαρία στην αρχή δεν πολύ ξενοδοχείου μιλάει. Οι νησιώτες είναι πολύ μακριά από αγνώστους, και κάθε άνθρωπος που δεν ζει, - ο ξένος".
  
  
  "Τι έπρεπε να πει;"
  
  
  Η έρικα άρχισε να μιλάει, αλλά hey, έπρεπε να περιμένει μέχρι ο σερβιτόρος θα αφήσει γεια σου, το τσάι. Όταν έφυγε, έβαζε σε ένα φλιτζάνι λίγη ζάχαρη από ένα ανοιχτό μπολ. "Κοντά στην παραλία του Ορνού υπάρχει στρατόπεδο, και μόνο ένα ζευγάρι των νησιωτών πάει μέσα. Ο διοικητής ζει σε νοικιασμένο βίλα κοντά στο στρατόπεδο. Εγώ λένε Галатис. Odin γύρω από δύο τοπικούς οδηγούς ταξί πήγα δύο αμερικανοί στο ξενοδοχείο" Rhenium ". στις παρυφές του χωριού? Αργότερα το ίδιο άτομο πήγε ih στην έπαυλη Галатиса ".
  
  
  "Καλή αναγνωριστική δουλειά, κυρία Нистром", είπα. "Έλα, πάμε στο Рению".
  
  
  "Μόλις κάθισε", - παραπονέθηκε. "Έχω ακόμα μισό φλιτζάνι τσαγιού".
  
  
  "Θα σου φέρω κι άλλο ένα φλιτζάνι αργότερα". Την έριξε στο τραπέζι μερικές δραχμές.
  
  
  "Εντάξει", είπε, βιαστικά отхлебнув ακόμα το τσάι, και στη συνέχεια σηκώθηκε για να με ακολουθήσουν.
  
  
  Έχουμε περάσει κατά μήκος της παραλίας mimmo καφέ και μια μικρή ομάδα σε ανοιχτό χώρο, όπου έχουν μείνει τα λεωφορεία, τρέχοντας προς τα προάστια. Το ταχυδρομείο και το αρχηγείο της αστυνομίας πύλη έβγαιναν στην πλατεία, και εκεί καθόταν потускневшая χάλκινο άγαλμα του αρχαίου ήρωα. Έχουμε περάσει προ πολλού το μέγεθος του, κύλησαν με τη θάλασσα στο μικρό περίγυρο και σύντομα έφτασαν στο Рению. Ήταν πολυώροφο ξενοδοχείο, χτισμένο σε λόφο με σχεδόν τροπικό κήπο μπροστά του.
  
  
  Λεπτός νεαρός άνδρας, για ρεσεψιόν ήταν πολύ φιλικό. "Ναι, χθες το βράδυ ήρθαν δύο αμερικανών. Είναι οι φίλοι σας;"
  
  
  Όπως ih λένε; "ρώτησα.
  
  
  "Αφήστε με να σκεφτώ." Είναι досталь, κάτω από πάγκο περιοδικό και την άνοιξε. "Ααα. Ο κ. Μπράουν και ο κύριος Σμιθ".
  
  
  "Ναι. Θα τους φίλους μας", είπε. "Σε ποιο δωμάτιο; Θέλουμε ih έκπληξη".
  
  
  "Είναι 312. Αλλά έχουν ήδη φύγει. Ανέφερε ότι θα επιστρέψουν για το μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο και μέχρι το μεσημέρι".
  
  
  Έχουμε ακόμα ελέγξει το δωμάτιο. Της χτύπησε την πόρτα, και στη συνέχεια μπήκε με спецэффектом που παρέχονται από τους άντρες γύρω από το τμήμα ειδικών εφέ. Κλείσαμε την πόρτα πίσω σου και να ρίξεις μια ματιά τριγύρω. Και οι δύο μεγάλες κρεβάτια ήταν δεν μπαίνει, ενώ στο κομοδίνο καθόταν μισό άδειο μπουκάλι ουίσκι. Ο σταύρος δεν είναι ιδιαίτερα ήπιες, έτσι σκέφτηκα ότι ήταν εγώ μισθοφόρος, που έφερε μαζί του, που έχει πιει αλκοόλ.
  
  
  Εκτός από το ουίσκι και μερικά αποτσίγαρα, που τίποτα πια δεν τον άφησαν. Ο σταύρος, μάλλον δεν πήρε μαζί αποσκευών. Ό, τι είχε να κάνει, και δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Ονε έπρεπε να μάθετε για το τηλεφώνημα του ανθρώπου, назвавшегося Минуркосом, και να ελέγξετε την πίστη Галатиса, διοικητή του στρατοπέδου. Η ζωή Галатиса ήταν σε άμεσο κίνδυνο, αν αυτός υπάκουσε στις διαταγές Минуркоса να μην μετακινήσετε μέχρι να ακούσει από αυτόν επόμενα μηνύματα. Δεδομένου ότι ο Σταύρος έφτασε χθες, Галатис θα μπορούσε να είναι ήδη νεκρός.
  
  
  "Καλύτερα να πάει στην έπαυλη", είπα.
  
  
  "Είμαι μαζί σου, Νικ".
  
  
  Μετά μισή ώρα να ρωτήσω, βρήκαμε επιτέλους ταξιτζή, потягивающего ούζο στον καφέ. Δεν είχε δική μας επιθυμία να μας πάει στην έπαυλη, ενώ δεν έδειξε ονε πακέτο δραχμές, τότε τι είναι сгорбился και άνοιξε το δρόμο μας σε ένα ταξί. Ήταν άθλιο Chevrolet του 1957, χωρίς το μεγαλύτερο μέρος χρώματα και μαλλί βγαίνει μέσα από την ταπετσαρία. Ο ταξιτζής πήρε με μια παλιά μηχανή, που εξέδωσε δυνατή ρεψίματα, όταν θα похали.
  
  
  Ένα μεγάλο μέρος με το αυτοκίνητο ήταν άσχημα στρωμένη δρόμο κατά μήκος της βραχώδους ακτής του νησιού, όπου απόκρημνα βράχια обрывались στο Αιγαίο πέλαγος. Όταν ήμασταν σχεδόν στην παραλία του Ορνού, ο οδηγός στρίβει στο σχισμένο гравийную το δρόμο προς το στρατόπεδο και βίλες. Όταν παρήλθε υψηλό φράκτη γύρω από το συρματόπλεγμα, καταφέραμε μόνο μια ματιά να δω το στρατόπεδο, τα πράσινα κτίρια, притаившиеся μακριά. Στρίψαμε από το φράχτη στον μακρύ δρόμο που ασχολείται με οδήγησε σε μια βίλα. Όταν θα έρθει στο σπίτι με κεραμοσκεπή, της ζήτησε από οδηγό ταξί να περιμένει, και από ότι φαίνεται, πολύ πρόθυμα συμφώνησε.
  
  
  Ήμασταν προετοιμασμένοι για τα πάντα, όταν την χτύπησε την πλούσια διακοσμημένα με ξύλινη πόρτα. Η Έρικα και πάλι ήταν βελγικό όπλο, κρυμμένο πίσω από την τσάντα, και αυτή τη φορά ελπίζει εγώ να χρησιμοποιήσετε. Είναι εν ψυχρώ καθόταν δίπλα μου σε μια μέρα και περίμενα. Την έβαλε "luger", στο πλάι λεπτό σακάκι, και το χέρι μου ήταν μαζί του. Ο υπηρέτης, ένας ηλικιωμένος έλληνας, άνοιξε την πόρτα.
  
  
  "Cali " ενημέρωση", - εξέφρασε την ικανοποίησή του είναι μας. Συνέχισε στα ελληνικά. "Θέλετε να δείτε αρχηγό σας;"
  
  
  "Να με συγχωρέσετε", είπα, προσοχή ωθούν στην άκρη τον εγωισμό. Εμείς με την έρικα μετακόμισε σε ένα μεγάλο καθιστικό με ένα γυάλινο τοίχο που βλέπει στην πλαγιά του λόφου με τα δέντρα.
  
  
  "Παρακαλώ!" - απάντησε ο γέρος αγγλικά.
  
  
  Απαλά περνά μέσα από δωμάτιο σε δωμάτιο και τελικά συναντήθηκαν στο μεγάλο δωμάτιο. Κανείς δεν ήταν εκεί.
  
  
  "Πού είναι ο διοικητής σας;" - ρώτησε τον Έρικ ο γέρος.
  
  
  Είναι έντονα κούνησε το κεφάλι του μέσα από πλευρά σε πλευρά. "Δεν βίλα. Σε ένα πάρτι".
  
  
  Την ρώτησε. - "Πού;"
  
  
  "Πήγε με τους αμερικανούς. Στο στρατόπεδο".
  
  
  "Эфаристо", είπα, ευχαριστώντας τον.
  
  
  Βγήκαμε και πάλι σε ένα παιχνίδι στο πιλοτήριο. "Πήγαινέ μας στο στρατόπεδο", είπε στον οδηγό.
  
  
  "Τι θα κάνουμε όταν φτάσουμε εκεί;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  Ταξί отъехало από το σπίτι, και κουνιέται πίσω από χωματόδρομο. "Δεν είμαι σίγουρος", - ομολόγησε εγώ. "Απλά νιώθω ότι πρέπει τουλάχιστον να ρίξετε μια ματιά από την πλευρά του".
  
  
  Αλλά είμαστε τόσο μακριά δεν πάει. Όταν γύρισαν πίσω στο δρόμο, που έχει περάσει παράλληλα με το φράχτη, και κάναμε γι ' αυτήν μερικές εκατοντάδες μέτρα, την είδε θέση, όπου τα ίχνη από ελαστικά, βγήκε από το οδόστρωμα και να μένετε κοντά σε κάποιο ερήμου.
  
  
  Την είπε στον οδηγό. - "Σταμάτα!"
  
  
  "Τι έγινε, Νικ;" - ρώτησε τον Έρικ.
  
  
  "Δεν ξέρω. Μείνε εδώ".
  
  
  Της βγήκε γύρω από την καμπίνα και τράβηξε "luger". Αργά βάδισε mimmo ίχνη των ελαστικών στο зарослям. Υπήρχαν στοιχεία μάχες κοντά στο μέρος όπου ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο. Το χτύπημα στους θάμνους, το ανακάλυψε αυτό που φοβόμουν. Για πυκνό θάμνο θέσει ψηλός, αδύνατος άντρας, με κομμένο το λαιμό από αυτί σε αυτί. Προφανώς, το βρήκα Галатиса.
  
  
  Την γύρισα στο αμάξι και είπε Έρικα, και εμείς απλά έχουν καθίσει εκεί για μια στιγμή, ενώ ο ταξιτζής κοίταξε μας στον καθρέφτη.
  
  
  "Έχουμε το Σταυρό θα έπρεπε να έχει ήδη ένα σε όλη την υφισταμένους Галатиса αστυνομικοί από την πλευρά τους", - δύσκολο είπα. "Αν δεν βρούμε το Σταυρό, αύριο θα έχει αυτά τα στρατεύματα είναι στην Αθήνα".
  
  
  "Δεν μπορούμε να πάμε μαζί του στο στρατόπεδο, ο Νικ, - είπε η Έρικα. "Θα έχει ένα μικρό στρατό για να υπερασπιστεί το εγώ εκεί".
  
  
  "Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, και ελπίζουμε ότι αυτό που τους είπε ο Σταύρος, είναι αλήθεια - ότι σκοπεύει να είναι εκεί μέχρι το μεσημέρι. Θα περιμένω εγώ εκεί".
  
  
  Στο "Рении" είμαστε με την έρικα απαρατήρητα έφτασαν τα δωμάτια του Σταυρό. Θα κλείσει και θα περιμέναμε. Ήταν στη μέση το πρωί. Τα κρεβάτια ήταν μπαίνει, οπότε δεν χρειάστηκε να ανησυχείτε για υπηρέτριες. Την έβαλα και τους δυο μας μια μικρή μερίδα ουίσκι, και είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι στην άκρη του κρεβατιού, πίνοντας αυτό.
  
  
  "Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε εδώ σε διακοπές, όπως οι τουρίστες?" - κατήγγειλε τον Έρικ. "Δεν υπάρχει τίποτα να κάνω, εκτός από την επίσκεψη ανεμόμυλοι, πόδια από τις παραλίες και να καθίσει στο καφενείο, βλέποντας πως ζει ο κόσμος;"
  
  
  "Ίσως μπορούμε ποτέ να είμαστε μαζί", είπα, μην πιστεύοντας αυτό μας για ένα λεπτό. "Κατά τα άλλα κάτω από άλλες συνθήκες".
  
  
  Η έρικα έβγαλε ένα μικρό гиллетт, που το κέλυφος με το παντελόνι. Φορούσε μόνο διαφανής μπλούζα, заправленная στο παντελόνι. Είναι και πάλι το κρεβάτι στο κρεβάτι, τα πόδια της ακόμα βρισκόταν στο πάτωμα, και τα κόκκινα μαλλιά τυχαία расплывались σε ένα απλό πράσινο κουβέρτα.
  
  
  "Δεν έχουμε πολύ χρόνο μαζί", είπε, κοιτάζοντας το ταβάνι. Ένα απαλό αεράκι να μπαίνει στο ανοιχτό παράθυρο, ελαφρύ αεράκι της θάλασσας. "Ανεξάρτητα από το πώς όλα αυτά τα έργα".
  
  
  "Το ξέρω."
  
  
  "Δεν θέλω να περιμένω έναν δυνατό στο παρόν και στο μέλλον μαζί. Ίσως ποτέ δεν θα έρθει". Άρχισε να ξεκουμπώνει την μπλούζα της.
  
  
  Την κοίταξε nach. "Η έρικα, τι είσαι, κατάλληλο διάολο κάνεις;"
  
  
  "Βγάζω τα ρούχα μου", είπε, χωρίς να με κοιτάζει. Μπλούζα έχει χρεωθεί. Έχει ξεκούμπωσα το μικρό σουτιέν και смахнула εγώ. Την κοίταξε nach από πάνω προς τα κάτω.
  
  
  "Αντιλαμβάνεστε ότι ο Σταυρός μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε σημείο;" Την ρώτησε.
  
  
  "Αυτό είναι το μόνο μέσο το πρωί". Έχει ξεκούμπωσα το σύρτη κίτρινο παντελόνι στη μέση και стягивала ih μέσω του ισχίου. Κάτω από αυτό ήταν μόνο ένα εσώρουχο, ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, το οποίο σχεδόν τίποτα δεν κάλυπτε.
  
  
  Το θυμήθηκα, και έχω έναν μικρό ερεθισμό στο λαιμό. Την θυμήθηκα καθαρό ζώο χαρά που είχα βιώσει μαζί της.
  
  
  "Η έρικα, δεν νομίζω..." - προσπάθησε να φέρει αντίρρηση εγώ.
  
  
  "Ο χρόνος υπάρχει", - διαβεβαίωσε μου, томно κινείται στο κρεβάτι. Την κοίταξε καθώς το σώμα κινείται και τεντωμένο. "Εσύ ο ίδιος είπες ότι ο Σταύρος, μάλλον, όλο το πρωί θα συνομιλήσει με το νέο διοικητή στο στρατόπεδο".
  
  
  "Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό", - είπε ο расстегивала ζώνη μου. Ο σφυγμός μου участился, και ένιωσε το γνωστό εσωτερική αντίδραση στο άγγιγμα.
  
  
  Είναι притянула με τον εαυτό του και κινήθηκε σε μένα. Το αριστερό μου χέρι κατά βούληση να μετακινηθούν προς το στήθος σας.
  
  
  "Πώς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι, Νικ", - выдохнула είναι, βάζοντας στο χέρι τα ρούχα μου.
  
  
  "Λοιπόν, τι στο διάολο, σκέφτηκα. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. "Luger" θα είναι σε κοντινή απόσταση. Θα ακούσουμε το Σταυρό του πριν μπει στο δωμάτιο. Και είχα την ίδια αίσθηση, ότι και η Έρικα. Ίσως είναι η τελευταία φορά.
  
  
  Την γύρισε και άφησε τα μάτια του να γλιστρήσει από το σώμα της Έρικα και το μάιν φλεγόμενα μαλλιά, που πέφτουν στα γαλακτοκομικά τους ώμους, και σκέφτηκα ήταν ποτέ μια γυναίκα είναι πιο ποθητή από τον Έρικ Нистром. Οπουδήποτε. Οποιαδήποτε στιγμή.
  
  
  Την φίλησε ee ee και το στόμα της ήταν ζεστό και υγρό, και στο πώς αυτή πίεσε τα χείλη μου, ήταν ανάγκη. Όταν φιληθήκαμε, μου με έγδυνε, και δεν έχει σταματήσει την. Μετά ήμασταν μαζί στο κρεβάτι, και την συρρίκνωσε διαφανή εσώρουχα με τα ισχία και τους μηρούς. Στο τέλος με βοήθησε να την κατάρριψη ih σύγχυση.
  
  
  Είναι το κρεβάτι ανάσκελα με σχεδόν κλειστά μάτια και να φτάσει σε μένα. Την πλησίασε και притянула τον εαυτό μου. Είμαστε και πάλι φιληθήκαμε με πάθος, και με κρατούσε και αγγίζει. Όταν με έσυρε στον εαυτό του, ήταν η στιγμή, όταν το στόμα της άνοιξε από τη διασκέδαση, και στη συνέχεια από το λαιμό της, έσπασε ένα χαμηλό βογγητό.
  
  
  Τα ισχία κινούνται εναντίον μου, με την πρωτοβουλία και απαίτησε. Της απάντησα, ιδιαίτερα ενθουσιώδεις ee. Μακριά ισχίου έχασαν από το κρεβάτι, και κλείστηκαν πίσω από την πλάτη μου, αναγκάζοντας με να διεισδύουν βαθύτερα μέσα.
  
  
  Και μετά μας έγινε μια μεγάλη έκρηξη. Ήρθε νωρίτερα και με μεγαλύτερη δύναμη από ό, τι το σκεφτεί ποτέ, αναγκάζοντας σάρκα τρέμει και να τρέμει από τη γυμνή δύναμη και περνώντας μόνο τότε να είμαστε και οι δύο είχαν γλιτώσει από όλη τη φασαρία που κάνει εδώ και πολύ καιρό μέσα μας. Μείναμε με το μαλακό ελαφρύ κυματισμό της απόλαυσης, που έχει διεισδύσει σε βαθύτερα και πιο βαθιές μέρη μας.
  
  
  Ντύνοντας χαλαρό. Δεν ήταν ακόμη αργότερα το πρωί. Ωστόσο, άρχισε να φοβάται ότι ο Σταύρος δεν μπορεί να εμφανιστεί. Μπορεί να είναι στο αεροδρόμιο περιμένοντας το αεροπλάνο στην Αθήνα. Θα μπορούσα να πω ότι επιστρέφει το μεσημέρι μόνο και μόνο για να καταρρίψουν κάθε διώκτη της διαδρομής.
  
  
  Ήταν έντεκα και μισή. Η έρικα ήπιε ένα ουίσκι ακόμα και μέσα nach αυξήθηκε τάση, που, προφανώς, αντικαθρεφτιζόταν στο πρόσωπό της.
  
  
  "Πάω στο λόμπι", - είπε σε έντεκα τριάντα πέντε.
  
  
  "Γιατί;"
  
  
  "Μπορεί να είναι, πήρε και άλλαξε τα σχέδια", - είπε, γρήγορα σφίγγοντας τα μακρά τσιγάρο. "Μπορεί κάτι να ξέρει".
  
  
  Δεν προσπάθησε να τη σταματήσει. Ήταν γεμάτη ενθουσιασμό, παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη κάναμε έρωτα.
  
  
  "Καλά, του είπα. "Αλλά αν συναντήσετε τις Ставросом, μην πάρετε το εγώ τον εαυτό του. Αφήστε τον να έρθει εδώ".
  
  
  "Καλά, Νικ. Το υπόσχομαι".
  
  
  Στη συνέχεια, τη φροντίδα της Έρικα της άρχισε να βγεις από το δωμάτιο. Ο σαμ νευρικός. Ήταν σημαντικό για μας οδήγησε εδώ το Σταυρό. Ακολουθήσαμε εγώ αρκετό καιρό.
  
  
  Έχουν περάσει μόλις πέντε λεπτά, στη συνέχεια, να Έρικα κατέβηκε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όταν την άκουσα φασαρία στο διάδρομο. Της και έβγαλε 9 mm luger και πλησίασε την ημέρα. Την άκουγε. Ακούστηκε κιχ. Την περίμενα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Την απαλά και ήσυχα ξεκλείδωσε την πόρτα. Ανοίγοντας την ανά ίντσα, την κοίταξε έξω στο διάδρομο. Κανείς δεν ήταν ορατό. Το να σταθεί έκανα στο σαλόνι και κοίταξε πέρα δώθε.
  
  
  Τίποτα. Διάδρομο γκι ανοιχτά πεδία, η οποία οδηγεί στον κήπο. Πήγα, κοίταξε και πάλι δεν είδε τίποτα. Περίπου πενήντα πόδια κάτω από το διάδρομο έχει πρόσβαση στον κήπο. Γρήγορα κατέβηκε εκεί, κοίταξε γύρω του και τελικά παραδόθηκε. "Μάλλον, τα νεύρα μου ήταν στο όριο, - σκέφτηκα. Την γύρισα στη μισάνοιχτη μέρα στο δωμάτιό του και άρχισε.
  
  
  Μόλις την άρπαξε την πόρτα να κλείσει πίσω σου, την άκρη του ματιού του παρατήρησε την κίνηση, αλλά ήταν πολύ αργά για να αντιδράσει. Τραγανό χτύπημα στο πίσω μέρος του προκάλεσε έχω головокружительную πόνος στο γκολ και το λαιμό. "Luger" γλίστρησε γύρω από το χέρι μου. Την άρπαξε την κάσα της πόρτας και να αντισταθώ, όταν της, έγειρε πάνω του. Την είδε το πρόσωπο μπροστά και ένιωσα τα πρότυπα της nen σε ό, τι έχω δει σε ένα ρετιρέ στην Αθήνα. Ήταν αυστηρή το ζοφερό πρόσωπο του Αδριανού το Σταυρό. Την εξέδωσε ο ήχος ενός ζώου στο λαιμό, και κατέληξε σε αυτό το уродливому πρόσωπο. Αλλά μετά κάτι άλλο και πάλι χτύπησε με γκολ, και μέσα έλαμψε φωτεινά φώτα. Την κολύμπησε στη θάλασσα σε μαύρο χρώμα, και μεταξύ τη μαύρη θάλασσα και το μαύρο ουρανό δεν υπήρχε γραμμή του ορίζοντα. Όλα αυτά сомкнулось μου και слилось σε клубящуюся σκοτεινή μάζα.
  
  
  Το ενδέκατο κεφάλαιο.
  
  
  "Ξύπνησε".
  
  
  Την άκουσε τη φωνή αόριστα, σαν να ήταν το κέλυφος μαζί μου από το άλλο δωμάτιο. Άνοιξαν τα μάτια μου, αλλά δεν μπορούσα να ih στραφεί. Την είδε γύρω του τρεις ασαφείς μορφές.
  
  
  "Στην πραγματικότητα, άνοιξε τα μάτια σου".
  
  
  Η φωνή ήταν γνωστός. Ανήκε Αδριανό Ставросу. Την προσπάθησα να επικεντρωθεί στην πηγή. Εγώ πρόσωπο ξεκαθαρίσει στο όραμα μου. Την είδα σε μια σκληρή, σκληρή πρόσωπο με залысинами, σκούρα μαλλιά και κρύα παγωμένα μάτια, και μισούσε τον εαυτό του για το γεγονός ότι επέτρεψε ονε να με πάρει. Το μετέφρασε το βλέμμα με άλλα δύο άτομα σε κάθε πλευρά. Το ένα ανήκε υγιή смуглому αγόρι με μπλε μάτι πάνω από το αριστερό του μάτι. Την πήρα εγώ για της βραζιλίας σωματοφύλακα το Σταυρό. Ο άλλος άντρας ήταν αρκετά νέος και φορούσε φόρμα χρώματος χακί. Το ήξερα ότι αυτό το όργανο, το οποίο αντικατέστησε το εκτελέστηκε Галатиса.
  
  
  - Λοιπόν, - είπε ο Σταύρος δηλητηριώδες φωνή. "Καθαριστής τζαμιών". Αυτός εξέδωσε το είδος του λαιμού γέλια. "Ποιος είσαι εσύ στην delle?"
  
  
  "Ποιος είσαι εσύ στην delle?" Της απάντησα, προσπαθώντας να καθαρίσει το κεφάλι του, προσπαθώντας να σκεφτεί. Την θυμήθηκα την Έρικα και σκέφτηκα, αν βρήκαν την πάρα πολύ.
  
  
  Ο σταύρος με τράβηξε και χτύπησε με το πίσω μέρος του χεριού, και μόνο τότε, και παρατήρησα ότι κάθομαι σε ζωντανή καρέκλα. Δεν συνδέονται με μένα, αλλά "το όπλο του" δεν ήταν. Ο χιούγκο καθόταν ακόμα έχω στο αντιβράχιο κάτω από το ξεκούμπωτο το σακάκι. Το σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του, όταν χτυπήθηκε.
  
  
  Ο σταύρος έγειρε μου για πάντα, και όταν μίλησε, η φωνή του ήταν σαν γρύλισμα θηλυκό leopard. "Βλέπω, δεν με αναγνωρίζεις", είπε. Την είδε, σαν αξιωματικός του στρατού έριξε μια ματιά σε αυτόν. "Τώρα ξέρετε με τι είδους άντρας ασχοληθεί".
  
  
  "Ναι, τρελός, - σκέφτηκα. Αδίστακτος άνθρωπος, στοχεύει σε άλλους. Τώρα κατάλαβα γιατί ονόμασαν εγώ Γύπα. Αυτή την φορά, κράτησε το στόμα του κλειστό. Αυτός στάθηκε όρθιος, άρπαξε το πουκάμισο στο πριν και δραματικά έσκισε. Την κοίταξε ένα βάρος ουλές στο торсе, προφανώς από τη φωτιά. Αποδείχθηκε ότι καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εγώ του σώματος.
  
  
  "Βλέπετε αυτό;" - αυτός μούγκρισε, γυάλισαν τα μάτια του πάρα πολύ έντονα. "Πήρα είναι σε περίπτωση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά του, όταν ήταν παιδί. Ο πατέρας μου πήρε μαζί του στο κρεβάτι закуренную το τσιγάρο, που είναι η τελευταία σε μια σειρά από ανεύθυνες ενέργειες σε σχέση με το εγώ οικογένεια. Αλλά επέζησα, καταλαβαίνετε. Μην νομίζετε ότι θα πάω στην κόλαση, επειδή ήμουν ήδη εκεί ".
  
  
  Έτσι, αυτό ήταν μια μεγάλη χαμένη κομμάτι του παζλ το Σταυρό. Φωτιά κάτι защелкнул μέσα σε αυτό. Αυτός έκαψε ό, τι έχει απομείνει από την ψυχή του, μόνο κατεστραμμένη πυρήνα. Όταν είναι κουμπωμένο το πουκάμισο, το κατάλαβα, γιατί στάθηκε τόσο ανοιχτά. Θα πρέπει να είναι, όλο εγώ κορμός ήταν δύσκολο λόγω зарубцованной ιστού.
  
  
  "Τώρα ξέρεις", έλεγε μου. "Τώρα θα μου πεις ποιος είσαι και τι κάνεις εδώ, στη Μύκονο, шпиония για μένα".
  
  
  Βραχνή темнолицый ο τύπος δίπλα του έβγαλε γύρω από την τσέπη του κάτι σύντομο, προφανώς, γκλομπ, σε κάθε περίπτωση, αν ήταν αρκετά ηλίθιος για να αμφισβητήσει Ставросу.
  
  
  "Είναι CIA;" Μου ήρθε ένα άσχημο φωνή Σταυρό. "Καλέσατε Галатису, προσποιούμενος Минуркасом?"
  
  
  Της έπρεπε να διαθέσει τον εαυτό του, αλλιώς όλα θα είχαν τελειώσει. Αν η Έρικα δεν πάσχει για τη στάση του ξενοδοχείου, όπως αποδείχθηκε, εκείνη επέστρεψε σύντομα θα είναι εδώ. Αν είμαι τυχερός, και θα επιστήσει την προσοχή, δεν θα μπει στο δωμάτιο του και δεν θα ih αιχμάλωτη. Θα ασχοληθεί με αυτό, και θα πρέπει να είναι συνειδητή, για να ασκήσει γεια σου βοήθεια.
  
  
  "Ναι", είπα. "Την CIA".
  
  
  "Ναι, η αλήθεια που βγαίνει προς τα έξω", - είπε ο Σταύρος. "Και είστε εδώ, να οργανώσει το πραξικόπημα εναντίον μου;"
  
  
  Τα μάτια Σταυρό άστραφταν με μανία το μίσος.
  
  
  "Κάτι τέτοιο."
  
  
  "Ποιες είναι οι λεπτομέρειες αυτής συνωμοσία της CIA;" - απαίτησε απάντηση ο Σταύρος.
  
  
  Την δίστασε. Αν το είπε πάρα πολύ, ακούστηκε ήταν ψεύτικο. Μεγαλόσωμος και πάλι σήκωσε το ραβδί.
  
  
  "Περίμενε", είπε ο νεαρός αξιωματικός, με ιδιαίτερη έμφαση. "Πρόσφατα στην Ελλάδα μελετήσαμε ορισμένες τεχνικές για να επιτευχθεί από τους κρατούμενους πλήρη συνεργασία. Αλλά θα είναι πάρα πολύ δυνατά, για να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάκριση εδώ.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να πάμε πίσω στο στρατόπεδο. Θα πάρουμε εγώ μαζί του ".
  
  
  Ο σταύρος σκέφτηκε για μια στιγμή. "Καλά, - πείσμα, είπε.
  
  
  Τους πήρε με τις καρέκλες. Αναρωτιέμαι, πού, κατάλληλο πάρε, τον Έρικ; Έπρεπε να επιστρέψει μέσω της ρεσεψιόν. Μπορεί, τελικά βρήκαν. Αλλά δεν μπορούσα να ρωτήσω.
  
  
  Όταν με στρίμωξαν σε περιμένει τη μηχανή κοντά στο σπίτι, σε ένα απομακρυσμένο από την είσοδο του πάρκινγκ, το σκέφτηκε, και να προσπαθήσει να φύγει με ένα stileta. Αν μ ' έφεραν στο στρατόπεδο, δεν θα είχε ποτέ εγκαταλείψει το εγώ ζωντανός.
  
  
  Αλλά δεν ήταν μια καλή λύση ανακατεύετε με ένα μαχαίρι. Βραχνή άντρας κρατούσε ένα όπλο κάτω από τα πλευρά, και από την άλλη πλευρά μου καθόταν ο Σταύρος. Αξιωματικός οδήγησε τη μηχανή.
  
  
  Στο δρόμο σας γύρω από την πόλη με обрывистой δρόμο όλη την ώρα σκεφτόμουν την Έρικα. Ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι της συνέβη. Ήξερε τι θα πρέπει να επιστρέψει στο δωμάτιο αμέσως μόλις εμφανιστεί ο Σταύρος.
  
  
  Ήμασταν έξω από την πόλη-για παράδειγμα, στο mile, όταν πήγαμε cool δείκτες και είδαν остановившуюся τη μηχανή μόλις είκοσι μέτρα μπροστά μας, στο στενό δρόμο. Την, θυμήθηκα ότι το έχω ξαναδεί αυτό το αμάξι, παρκαρισμένο μπροστά στο ξενοδοχείο προηγουμένως, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ανήκει η διοίκηση. Ο αστυνομικός τράβηξε την ταπείνωση, και η στρατιωτική μηχανή σταμάτησε λίγα μέτρα μακριά από το άλλο αυτοκίνητο.
  
  
  "Τι είναι αυτό;" - σύντομος ρώτησε ο Σταύρος.
  
  
  "Φαίνεται να είναι ένα σπασμένο μηχάνημα", μούγκρισε ο αξιωματικός.
  
  
  "Καλά, πήγαινε, φύγε από το δρόμο", - скомандовал Σταύρος.
  
  
  Στα δεξιά της μηχανής μας ήταν ο βράχος, κι από την άλλη πλευρά, η απότομη θραύση. Ο αστυνομικός βγήκε από την αριστερή πλευρά και προσεκτικά, βάδισε προς το αυτοκίνητο, преградившей δρόμο. Ο σταύρος, καθόταν στα δεξιά μου, άνοιξε την πόρτα από την πλευρά του γκρεμού και σταμάτησε στο πεζοδρόμιο, βλέποντας. Το είχε στο αυτοκίνητο μόνο με βραχνή άντρας, державшим το όπλο μαζί μου.
  
  
  "Πετάξτε την στο γκρεμό!" - διέταξε ο Σταύρος να στέκεται κοντά με το αυτοκίνητο.
  
  
  "Θα προσπαθήσω", - είπε ο αξιωματικός.
  
  
  Αυτό το εγώ ήταν τα τελευταία λόγια του. Όταν σταμάτησε κοντά σε ένα άλλο μηχάνημα, το είδε, όπως ο στόχος της Έρικα έχει εκτοξευθεί στα ύψη, πάνω από τον γκρεμό. Είναι, προφανώς, κουγα έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και να ακούσει πώς αποφάσισαν να με πάει στο στρατόπεδο. - Έκλεψε αυτοκίνητο του ξενοδοχείου και μας σταμάτησε στο δρόμο.
  
  
  "Πρόσεχε!" - φώναξε ο Σταύρος αξιωματικό, όταν είδε, ότι η Έρικα κάνει όπλο για τον άνθρωπο.
  
  
  Έλληνας γύρισε, όταν το όπλο της Έρικα πυροβόλησε. Στο μέτωπο ο αστυνομικός εμφανίστηκε τρύπα. Τραβηγμένη προς τα πίσω και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, όταν η Έρικα έκανε το όπλο στο Σταυρό. Πήγε να σώσει το δικό του όπλο, και θαύμαζαν την έρικα για το γεγονός ότι ο πρώτος έβγαλε αξιωματικός, επειδή ήξερα πώς θα ξενοδοχεία πυροβολήσει το Σταυρό. Είναι σημάδεψε στο Σταυρό, και το όπλο και πάλι γάβγιζε, και το πέτυχα.
  
  
  Βραχνή άντρας δίπλα μου στο αυτοκίνητο στοχεύοντας σε μένα, δεν συνειδητοποιούν τι να κάνετε στην πρώτη θέση. Τέλος, όταν ο Σταύρος τραυματίστηκε, αποφάσισε πρώτα να με σκοτώσεις, και στη συνέχεια να πάει για την έρικα. Την είδα побелел εγώ το δάχτυλό σας στη σκανδάλη περίστροφο. Της, ταλαντεύεται το χέρι του και χτύπησε το εγώ του, το χέρι με το όπλο και το όπλο εκπυρσοκρότησε, σπάζοντας το τζάμι δίπλα μου. Το στιλέτο είχα στην παλάμη του χεριού σας. Κρατώντας το όπλο από απόσταση, την χτύπησε με μαχαίρι και αισθάνθηκε, όπως ο ίδιος μπήκε στο εγώ το χέρι. Για εκείνον τελείωσε.
  
  
  Το σταυρό τραυματίστηκε στον ώμο, αλλά ήταν μια πληγή. Έπεσε στο έδαφος και δημοσιεύτηκε στη φωτιά της Έρικα, όταν πήδηξε γύρω από το άπω άκρο του μηχανήματος. Пригнувшись και χρησιμοποιώντας τη μηχανή για το καταφύγιο, την πήγε σε ένα άλλο αυτοκίνητο με ένα όπλο στο χέρι. Ο σταύρος και πάλι έκανε την Έρικα να κρυφτεί πίσω γκρεμός. Το ξενοδοχείο, να κάνει τον ακριβή πυροβολισμό από τον τόπο, όπου ήταν το λιγότερο που περίμενα, επειδή νόμιζε ότι είμαι ακόμα αιχμάλωτος.
  
  
  Αλλά όταν την πλησίασε ένα άλλο αυτοκίνητο, ο Σταύρος είδε. Έκανε δύο πυροβολισμοί, οι σφαίρες και взметнули δίπλα μου κομμάτια ασφάλτου. Της και βούτηξε σε μια γωνία της μηχανής του και παραιτήθηκε από τη γραμμή του πυρός. Την επόμενη στιγμή ο Σταύρος ήταν πάλι στη στρατιωτική μηχανή. Στόχος της Έρικα εμφανίστηκε γύρω από το γκρεμό, και πυροβόλησε στο αυτοκίνητο, αλλά όχι με ακρίβεια. Πίσω από το τιμόνι ήταν ο Σταύρος. Εντάξει.
  
  
  Την σηκώθηκε και τον πυροβόλησε. Ξαφνικά η μηχανή накренилась και πέταξε κερδών πάνω μου. Προσπάθησε να πιάσεις με ένα άλλο αυτοκίνητο. Έχει δημιουργήσει ένα бесцельный βολή, και έσκυψε στο πλάι από την επικείμενη μηχανών. Είναι δυνατά, έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο. Της βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο σπαδικων, κλείνοντας το πρόσωπο και ελπίζοντας ότι σπαράσσεται από το μέταλλο δεν τρέχει σε μένα. Σταύρος εκτυλίχθηκε το αυτοκίνητο με την όπισθεν και απότομα γύρισε μακριά από το σημείο του χτυπήματος. Επέστρεφε στην πόλη. Μετά από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ήταν στο δρόμο. Ο στοχεύουν προσεκτικά, μπήκε στο λεωφορείο και άρπαξαν, αλλά συνέχισε να πάω. Η έρικα έχει κυκλοφορήσει δύο σφαίρες, σφαίρες με σφυρίγματα отлетели από μηχανές και δεν χτύπησε στο Σταυρό.
  
  
  Την άκουσα την κραυγή της. - "Ράφτης!"
  
  
  Της, σηκώθηκε και άνοιξε την πόρτα με ένα σπασμένο αυτοκίνητο. Η πόρτα έπεσε στα χέρια μου και χτύπησε το πεζοδρόμιο. Το sel στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να το βάλουμε μπρος. Με την τρίτη προσπάθεια λειτουργεί.
  
  
  Η έρικα γνώρισε με το αμάξι, όταν επέτρεψε τη μετάδοση.
  
  
  Είμαστε στη διαπασών τρέξει στο δρόμο για Ставросом. Κρατήσαμε εγώ στο οπτικό πεδίο, μέχρι να φτάσει στην πόλη, και στη συνέχεια βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητο κοντά στην προκυμαία. Πέσαμε και είδαμε σημαντικά από βενζίνη.
  
  
  "Δεν μπορεί να είναι μακριά από εδώ", είπε η Έρικα. "Θα σε δω στο καφενείο".
  
  
  "Καλά, θα δω τις βάρκες. Να είστε προσεκτικοί".
  
  
  "Κι εσύ, Νικ", είπε.
  
  
  Πήγε από το δρόμο σε μια καφετέρια. Υπήρχαν πολλά μέρη για να κρυφτεί πίσω του. Της, βγήκε στη μικρή προβλήτα, όπου αρκετοί τουρίστες περίμεναν το καράβι. Ήμουν έτοιμος να ρωτήσω το Σταυρό, όταν άκουσε το βρυχηθμό του κινητήρα σκάφη. Μετά την είδα εγώ με ταχύπλοο στο τέλος της αποβάθρας. Το σκάφος αναχώρησε.
  
  
  Την έτρεξε σε αυτόν, αλλά ήταν αργά. Ήταν στο δρόμο. Το χρησιμοποίησα σε αυτό το όπλο, αλλά δεν πυροβόλησε. Παρατηρώντας δίπλα μου μια μικρή βάρκα, της, πήδηξε στο σκάφος με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος στάθηκε με отвисшей το σαγόνι, βλέποντας πίσω από όλα αυτά. Έχω ακόμα το όπλο.
  
  
  "Τα φυτά", - διέταξε εγώ.
  
  
  Σιωπηλά υπάκουσε. Η μηχανή βρυχήθηκε.
  
  
  "Τώρα πήγαινε μαζί του".
  
  
  "Αλλά..."
  
  
  "Φύγε, κατάλληλο πάρε!" - φώναξα εγώ.
  
  
  Βγήκε έξω. Σε εκείνο το δευτερόλεπτο της ήταν πίσω από το τιμόνι και να φεύγει από το λιμάνι του μπαρ μετά την Ставросом. Την κοίταξε γύρω και είδε τον Έρικ στην άκρη του πίνακα, выкрикивающую το όνομα μου. Δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω. Την αυτά δεν κυμάτισε από nach.
  
  
  Την άκουσα την κραυγή της. - "Να προσέχεις!"
  
  
  Λυπήθηκα που δεν μπορεί να είναι μαζί μου, επειδή ο Σταύρος ήταν για nach σημαντικό. Αλλά οι συνθήκες διέταξαν αλλιώς. Την είδε ο Σταύρος πέρασε την είσοδο στο εσωτερικό λιμάνι, αφήνοντας ένα καθαρό λευκό μετά. Πέρα από αυτή την προστατευόμενη περιοχή ήταν μικρές, πτητικές κύματα, και όταν έφτασα εκεί, η μικρή βάρκα αρχή κυριαρχεί, και πιτσίλισε στο πρόσωπό μου το αλμυρό νερό, γύρω από το βαθύ μπλε του Αιγαίου φόρεμα. Ήταν σαφές ότι ο Σταύρος πήγαινε στο необитаемому το νησί που βρισκόταν κοντά στο Делосом.
  
  
  Η βάρκα ήταν πιο γρήγορα από το πλοίο, που έκλεψε ο Σταύρος, ως εκ τούτου, απεγνωσμένα προσκολλημένος σε το μικρό σκάφος, το σιγά-σιγά τον προσπέρασε. Αυτή τη στιγμή το σκέφτηκα Έρικα εκεί, στη Μύκονο. Στην αστυνομία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αλλά το τηλεφώνημα στον Коцикасу πει στις αρχές ότι είναι τα ξενοδοχεία να ξέρετε. Μέχρι τότε, όταν γυρίσω, σίγουρα δίνουν στον Έρικ μετάλλια. Αν το γυρίσω.
  
  
  Ξαφνικά της ήταν εφικτός, αλλά ο Σταύρος με πρόλαβε. Δύο φορές πυροβόλησε, και έσπασαν το παρμπρίζ του σκάφους. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο το σκάφος μου πήδηξες, ήταν πραγματικό κατόρθωμα, ότι ο Σταύρος πού πήγε. Την τράβηξε όπλο και στοχεύουν προσεκτικά σε σιλουέτα Σταυρό. Την πυροβόλησε και λάθος. Μου έχουν απομείνει μόνο δύο βολές.
  
  
  Πήγαμε σε ένα μικρό εγκαταλελειμμένο περιοχή του νησιού, και το νερό ηρεμήσει. Σταύρος έτρεξε στο ερειπωμένο κατάλοιπα του, выгоревшего στον ήλιο επιτροπής. Στο δρόμο της είδε перезаряжал το όπλο, έτσι ώστε να έχει το πλεονέκτημα σε боеприпасах. Ιππασία μέχρι την αποβάθρα, τον πυροβόλησε δύο φορές σε μένα, για να με κρατήσει μακριά. Της, εκτυλίχθηκε μια βάρκα σε ένα ευρύ φάσμα, προσπαθώντας να ξεγελάσει. Αλλά την κρατούσε υπό έλεγχο τη φωτιά. Δεν μπορούσα να χάνουμε τον πυροβολισμούς.
  
  
  Ο σταύρος έγειρε στην εκκίνηση, δούλευε σε κάτι. Το σκάφος ήταν ήδη συνδεδεμένος. Το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η ευκαιρία μου, και πάλι έκανε μια βάρκα μέσα. Μόλις τον πλησίασε αρκετά κοντά για να πυροβολήσει, στο πεδίο εμφανίστηκε ο Σταύρος και πέταξε κάποιο αντικείμενο στο πλοίο μου. Προσγειώθηκε ειλικρινείς μου καμπίνα. Την είδε να ανάβει το φιτίλι, και ήξερε ότι ο Σταύρος βρήκε δυναμίτη. Στη Μύκονο εγώ χρησιμοποίησαν για την κατασκευή του νέου δρόμου στην άπω άκρο του νησιού. Δεν είχα χρόνο να προσπαθήσει να ρίξει εγώ στη θάλασσα. Φρουρά ήταν μικρή. Με το όπλο κάτω από την ζώνη, την βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε.
  
  
  Έκρηξη άρπαξαν τα αυτιά μου και εσπαραξεν ζεστός αέρας, σηκώνοντας στο νερό μεγάλα κύματα. Γύρω μου посыпался σκουπίδια, αλλά η σωστική μακριά. Την κοίταξε γύρω του και είδε φλεγόμενα συντρίμμια στην επιφάνεια του νερού, μαύρο καπνό barreling προς τον ουρανό.
  
  
  Ήμουν τυχερός. Το συνέχισε να κολυμπήσει προς την ακτή, прилегающему προς το λιμάνι του μπαρ. Ο σταύρος είδε και παρήγαγε δύο βολές. Οι σφαίρες έπεσαν στο νερό πληρωμών ακριβώς από πίσω μου. Πυροβόλησε τρίτη φορά και αυλάκωσε μου μπράτσο. Την ορκίστηκε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη. Ακόμη και αν το φτάσω μέχρι την ακτή, το να μείνει χωρίς όπλα, επειδή σφαίρες στο όπλο μπορούσε να βραχεί.
  
  
  Όταν ο Σταύρος είδε ότι συνεχίζω να πάει προς την ακτή, γύρισε και έτρεξε από την κατάφυτη φύκια αποβάθρα. Έχει κέλυφος σε επίπεδο χαμηλότερο μέρος του νησιού πληρωμών πίσω μας, στα ερείπια μισή ντουζίνα αλιευτικών παράγκες, που έχουν από καιρό εγκαταλειφθεί. Είναι, προφανώς, είχε την πρόθεση να με ενέδρα εκεί.
  
  
  Με το ζόρι το ηλιοβασίλεμα στο παλιό θαλάσσιο τείχος, που ασχολείται με περιλήφθηκε στην αποβάθρα κάτω δεξιά γωνία. Την κοίταξε ανοιχτό χώρο μπροστά μου, αλλά το Σταυρό δεν είδα. Καυτός ο ήλιος άρχισε ξήρανση αλατισμένο νερό πάνω μου, μέχρι που γνωρίζει την περιοχή ειλικρινής μπροστά. Σε απόσταση περίπου τριακόσια μέτρα όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, και ήταν σχετικά επίπεδη, εκτός από τα διάσπαρτα πέτρινα εξόδους και ογκόλιθους, που ήρθαν και δημιούργησαν το υπόβαθρο για τη σύντομη γραμμή ξέφτισμα πέτρινα παράγκες. Πίσω τους βραχώδη λόφο αρκετά δροσερό ανέβηκε στο κέντρο του νησιού, στο λόφο ήταν ένα άλλο κτίριο. Ήταν ένα διώροφο σπίτι χωρίς στέγη και ένα τοίχο, ίσως, κάποιο δημόσιο κτίριο.
  
  
  Την прищурился σε έντονο φως ελπίζοντας να δείτε το Σταυρό, αλλά αυτός κρύβεται.
  
  
  Τράβηξε το όπλο από την ζώνη, την έβγαλε κασέτες και έτριψε ih. Της άνοιξε το όπλο του και κοίταξε στο εγκέφαλο. Μέσα σε ένα μεταλλικό σωλήνα έλαμπαν σταγόνες νερού, λαμπερά αντανακλάται το φως του ήλιου. Приставив, λίγο στο στόμα της, χάνει τον εγκέφαλο, για να καθαρίσει το εγώ. Δύο κασέτας, που τόσο καλά διατήρησε, μπορεί να αποτύχει, όταν εξαρτάται από αυτούς. Άλλο όπλο δεν είχα, όπως "Luger" έμεινε στο ξενοδοχείο, και το στιλέτο προεξείχε από την μπόκα δράστη στο δρόμο που οδηγεί στο στρατιωτικό στρατόπεδο. Η έρικα θα πάρει ih, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα βοηθήσει.
  
  
  Ωστόσο, ο Σταύρος δεν ήταν σίγουρος ότι δεν θα πυροβολήσει, αλλιώς δεν θα έφευγε. Ήταν ένα μικρό διάλειμμα υπέρ μου. Λαμβάνοντας αυτό ως το καλύτερο που είχα, την σηκώθηκε από τον τοίχο και κατευθύνθηκε προς κομψό κοστούμι εξοχικό με το όπλο στο χέρι. Αν της έδειξε το όπλο, θα μπορούσε να αναγκάσει το Σταυρό σκεφτείτε ότι είμαι έτοιμος να πυροβολήσει έξω από αυτό, υγρή ή όχι, και εγώ να πολεμήσω. Αλλά ήλπιζα ότι δεν θα φτάσουμε εκεί.
  
  
  Το προσεκτικά περπάτησε πάνω στο πέτρινο домикам. Παντού μεγάλωσε υψηλή χλόη, ακόμη και μέσα σκελετούς μικρών κτισμάτων χωρίς πόρτες και παράθυρα. Χλόη ανακατεύουμε έως ελαφρώς κάτω από το ζεστό αεράκι, όπου της ήταν. Ο ήλιος εδώ φάνηκε κάπως πιο φωτεινή από ό, τι στη γειτονική Μύκονο. Είναι και ζεστό αεράκι αργά сушили μπλούζα μου και το παντελόνι, αλλά μου σουηδοί ακόμα έχει κολλήσει στο σώμα μου.
  
  
  Την προσοχή κέλυφος από μακρά καφέ γρασίδι. Δύο σαύρες, γκρι, προϊστορικό είδος, πήδηξαν πάνω από τις πέτρες, για να ξεφύγουμε από το δρόμο μου. Εδώ δεν μύριζε οδό. Ο ζεστός αέρας εισάγεται μου ρουθούνια και σχεδόν στραγγάλισε με την μυρωδιά της σήψης. Μύγες buzzed πίσω από заросшему ζιζανίων πεδίου ανάμεσα σε σπίτια και σε μένα, και σε βάθος την είδε Αλέξιο Саломоса ξαπλωμένο στο στριμμένα συντρίμμια με μύγες στα πρότυπα της nen. Στη συνέχεια παρατήρησε την κίνηση μπροστά από κοντά σε επόμενη εξοχικό σπίτι.
  
  
  Την τρίβεται το χέρι τα μάτια του και κοίταξε πίσω. Τώρα δεν υπήρχε τίποτα ορατό, καμία περαιτέρω κινήσεις, αλλά ένιωσα ότι ο Σταυρός ήταν εκεί. Το ένιωσα αυτό, κάθε κόκαλο στο σώμα μου έστελνε προειδοποιητικά σήματα.
  
  
  Την έτρεξε προς валуну ύψος του στήθους κοντά σε πρώτο εξοχικό σπίτι, πάγωσε εκεί, έβλεπα και άκουγα. Στα αυτιά συνεχώς έβγαινε το θόρυβο των εντόμων. Το μετακίνησε το χέρι του στο βράχο και να θέσει ee σαύρα στην πλάτη. Εκείνος αναπήδησε, τρομάζοντας μου. Σε αυτό το σημείο Adrian Σταύρος έβαλε το κεφάλι του έξω από το δεύτερο εξοχικό γραμμές και πυροβόλησε με το όπλο.
  
  
  Βολή φαινόταν, επανέλαβε разнесся σε липком αέρα. Таращить μάτια расколола πέτρα κοντά στο δεξί μου χέρι. Σε λίγο άρχισε η δεύτερη βολή χτυπήσει σε πέτρα και διάσπαρτα τρίξιμο στο πρόσωπό μου. Την сплюнул και сморгнул. Όταν πάλι шталь δείτε, Σταύρος εξαφανίστηκε. Αλλά γλείφει μου, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μεζονέτες, την παρατήρησε την κίνηση της χλόης.
  
  
  Ο σταύρος, προφανώς, αποφάσισε ότι δεν θα πυροβολήσει σε υγρή όπλο. Αντί να την παρακολουθούσε εγώ, αυτός με ακολούθησε.
  
  
  "Ο κυνηγός γίνεται το θύμα!" - ακούστηκε η φωνή, που ακολούθησε χαμηλή, ανατριχιαστικές γέλια.
  
  
  Ο κουφός τρελός φωνή φαινόταν να προέρχεται μάλλον από το κεφάλι μου, από τα γύρω σπίτια. Δεν θα μπορούσα να πω, όπου ήταν ο Σταύρος, με τον ήχο.
  
  
  "Τότε έλα και πάρε με, Σταύρος", φώναξε εγώ.
  
  
  "Ilyas", - κάπου αναπροσαρμόζεται με Σταύρος. "Ο αλέξανδρος είναι το όνομα". Γι ' αυτό ακολούθησε ακόμα μια έκρηξη του γέλιου, υψηλή, ψυχωτικό, η οποία κυμάνθηκε από το ζεστό αεράκι.
  
  
  Την άκουσα θόρυβο σε πιο συχνά σε πρώτο εξοχικό σπίτι. Την κοίταξε μέσα από τα κενά μάτια σπασμένα παράθυρα και δεν είδε τίποτα. Μετά άκουσε τη φωνή δεξιά και λίγο πίσω μου, στο ψηλό χορτάρι.
  
  
  "Το όπλο είναι άχρηστο, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Την γύρισε και είδε το Σταυρό, να στέκεται πίσω μου, σε μια εντελώς διαφορετική θέση από ό, τι έχω ακούσει την τελευταία ήχο. Θα μπορούσε να είναι τρελός, αλλά ήταν δύσκολο. Έκανε με το όπλο και πυροβόλησε.
  
  
  Την έπεσε επίπεδη στο έδαφος δίπλα στο βράχο, όταν τράβηξε τη σκανδάλη. Πέτρα δεν ήταν πια ανάμεσά μας. Таращить μάτια διέλυσε μανίκι πουκάμισα και γρατζούνισε το αριστερό χέρι. Την αναποδογύρισε μία φορά, όταν τον πυροβόλησε ξανά. Таращить τα μάτια σήκωσε σκόνη δίπλα μου. Είμαι σε απόγνωση χρησιμοποίησα σε αυτό το όπλο, όταν για τρίτη φορά τη σκανδάλη. Μπήκε σε ένα κενό κελί. Με κοίταξε, όταν πατούσε τη σκανδάλη του όπλου. Κι αυτός έσπασε χωρίς να πυροβοληθεί
  
  
  Το πρόσωπο του άλλαξε το Σταυρό, και γέλασε υψηλή άγριο γέλιο, να κολλήσει σφαίρες στο όπλο. Την έφερε όπλο, зарылся τα πόδια στο έδαφος και πήδηξε σε αυτό.
  
  
  Την πήρε στο Σταυρό, όταν σήκωσε το όπλο πάνω μου. Δεν είχε την απόφαση να πατήσετε τη σκανδάλη, ενώ την κράτησε μαζί του. Το όπλο έπεσε, όταν και οι δύο μπίλιες για στέρεο έδαφος, κλωτσώντας και το γρατσούνισμα του ψηλό χορτάρι.
  
  
  Το πολύ να χτυπήσει το Σταυρό στο στόμα, και έπεσε στην πλάτη του. Αλλά όταν και πάλι έσπευσαν σε αυτόν, έχει ακόμα είχε πολλά ιλιγγιώδη δύναμης. Είναι κατά κάποιο τρόπο βρήκε ένα άδειο όπλο, και όταν και πάλι ήταν στα πρότυπα της nen, είναι βίαια χτύπησε την κάννη του όπλου μου γκολ. Μπήκε συρόμενο χτύπημα και έπεσε με αυτό.
  
  
  Όταν και πάλι θα μπορούσε να επικεντρωθεί στα πρότυπα της nen, αυτός αναπήδησε και έτρεξε στο διώροφο ερείπια στο λόφο για εξοχικές κατοικίες. Προσπαθώ ξύλινη πόρτα, ενοχλητικό κρεμασμένα σε ένα βρόχο, και όταν μπήκε μέσα, είναι ακόμα ήσυχα скрипела. Ο σταύρος πέρασε με αυτόν τον τρόπο.
  
  
  Αυτό σιγά-σιγά μπήκε στο полуразрушенное κτίριο. Μέσα στο χορτάρι ήταν σχεδόν όσες και το εξωτερικό, στο πεδίο. Σε ορισμένα σημεία ήταν примята, όπου ήταν ο Σταύρος. Αλλά θα ήταν ωραίο να θυμόμαστε ότι αυτό το άτομο τόσο κυνήγησαν όλη μου την ενήλικη ζωή, και κατάφερε να επιβιώσει. Όταν είναι περιτριγυρισμένη από τη γωνία η κατάρρευση τοίχων τοίχων, είδα το βλέμμα της τον τρελό εγωισμό των ατόμων, και στη συνέχεια σκουριασμένο σίδερο συγκόλλησης μετακινήθηκε στο κεφάλι μου. Το ξέρω, και η ράβδος διαπέρασε τα μαλλιά μου και χτύπησε σε πέτρινο τοίχο δίπλα μου.
  
  
  "Ράφτης!" - έχω μουρμούρισε. Βρήκε ένα κομμάτι σίδερα, άφησαν την τελευταία τους κατοίκους του νησιού. Και πάλι είχε το πλεονέκτημα μπροστά μου.
  
  
  Την άρπαξε την ράβδο, αλλά έχασε την ισορροπία του. Χτύπησε με το πόδι του και θα χάσει κάτι. Μια στιγμή αργότερα ήταν και πάλι ταλαντεύεται όπλα. Ήρθε προς τα κάτω στο πρόσωπό μου και θα μάτωνε την κεφάλι μου, αν βρέθηκε. Την перекатился, και ράβδος διαπέρασε το δεξί μου αυτί και ιδιαίτερα χτύπησε τη γη κάτω από μένα.
  
  
  Την άρπαξε πάλι τη ράβδο, προσπαθώντας να αρπάξει την κόλπα Σταυρό, και είμαστε και οι δύο έχασαν την. Σταύρος γύρισε και взбежал με осыпавшейся σκάλες στο ανώτερο επίπεδο του κτιρίου, όπου βρισκόταν το τέλος του δεύτερου ορόφου. Ήταν ειλικρινής μαζί μου για πάντα, όταν της, σηκώθηκε στα πόδια του. Άρπαξε ένα μεγάλο κομμάτι της πέτρας και του πέταξε το εγώ μου. Μου γλίστρησε από τον ώμο μου, και ο πόνος διαπέρασε τον. Της άρχισε να αυξάνεται με πέτρινα σκαλοπάτια. Επρόκειτο να πιάσει το Σταυρό και να σκοτώσει το εγώ με γυμνά χέρια.
  
  
  Όταν έφτασε στην κορυφή, μου πέταξε ένα άλλο κομμάτι πέτρας. Το ξέρω, και με μια συντριβή έπεσε κάτω. Σταύρος στέκεται στην πίσω άκρη στενό τμήμα φούστα, ανοικτή πλευρά το σχέδιο πίσω από αυτό. Απελπισία εμφανίστηκε στο εγώ τετραγωνικό πρόσωπο, όταν στάθηκε και συνοφρύωμα κοίταξε. Κοίταξε возвышающуюся έδαφος πίσω από το κτίριο, στρωμένο με πέτρες και πετρώδες. Στη συνέχεια, ένα μικρό δισταγμό πήδηξε.
  
  
  Την είδα να χτύπησε σε βράχια και κύλησε. Αυτός έφερε τον αστράγαλό μου, και εγώ το πρόσωπο ζαρώνει από το κακό και οργή. Σύρθηκε πάνω σε ειδικά κύκλος валуну, επικίνδυνο σ ' αυτόν που κάθεται στο πέτρινο βουνό. Boulder ήταν περίπου τρία μέτρα σε διάμετρο, και κάτω από το εγώ στο μπροστινό άκρο του είναι ελαφρώς κεκλιμένη προεξοχή γύρω από τον βράχο και το χορτάρι ήταν τοποθετημένη πέτρα μικρότερου μεγέθους. Ο σταύρος έφτασε στο μικρό πέτρα, για να χρησιμοποιήσετε το εγώ εναντίον μου.
  
  
  Της, πήδηξε στο έδαφος δίπλα του, και το χτύπημα τσιμπήθηκε από τα πόδια μου. Την έπεσε προς τα εμπρός, αλλά γρήγορα ανέβηκε, τώρα. Σταύρος απεγνωσμένα πολύ καλά μου πέτρα από το βράχο. Όταν, βάδισε μαζί του, είναι сверхчеловеческим προσπάθεια του έβγαλα την πέτρα και έμεινε εκεί, λαχάνιασμα, και με περίμενε.
  
  
  "Πήγαινε, έλεγε. "Θα σου σπάσω το κρανίο. Την..."
  
  
  Είμαστε και οι δύο είδαν την κίνηση ταυτόχρονα. Βράχος δίπλα του, χωρίς την υποστήριξη απομακρυσμένης πέτρα, άρχισε να κινείται προς τα κάτω σε οριζόντια επιφάνεια του rocky προεξοχή κάτω από τα πόδια Σταυρό. Φαίνεται ότι για μια στιγμή σταμάτησε, ενώ κοίταζε με τρόμο, στη συνέχεια να προχωρήσει με μια μικρή προεξοχή προς αυτόν.
  
  
  Λόγω της βαριάς πέτρας, που κρατούσε στο χέρι του, και από ένα σπασμένο αστράγαλο δεν μπορούσε να κινηθεί αρκετά γρήγορα. Της άρχισε να φωνάζεις προειδοποιήσεις, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε την ματαιότητα αυτού. Πρόσωπο το Σταυρό ζαρώνει από το φόβο, όταν ένας ογκόλιθος έφτασε εγώ.
  
  
  "Όχι!" - φώναξε, όταν συνειδητοποίησε πως ο άνθρωπος που είχε πέσει από ένα ψηλό κτίριο, που επικείμενο θάνατο ήταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
  
  
  Όταν ένας ογκόλιθος έφτασε το Σταυρό, καλύπτετε το εγώ, αυτός έριξε επάνω τα χέρια του, σαν ξενοδοχείο σταματήσει την προώθηση εγώ, αλλά κερδίζει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Είναι αργά κύλησε μέσα από το εγώ του μαστού, λίγο επηρεάζονται και έμεινε εκεί. Όταν είναι η πρώτη φορά που άγγιξε το εγώ με το εγώ του λαιμού ξέσπασε έντονη διαπεραστική κραυγή. Μετά θα είναι πολύ ξαφνικά заглушился, σαν κάποιος να κλείσει το ραδιόφωνο.
  
  
  Σκοτεινή της, ήρθε στον τόπο όπου θα μπορούσε να δει το κεφάλι και τους ώμους του το Σταυρό, να βγαίνει από κάτω από το βράχο. Εγώ τα μάτια της ήταν ανοιχτά, είναι невидящим βλέμμα κοίταξε το άσπρο, καυτό σημείο. Χέρι σταμάτησε και дернулась, όταν πέθανε ο μυς, και στη συνέχεια θα шталь άψυχο.
  
  
  Δωδέκατο κεφάλαιο.
  
  
  Никкор Минуркос και την κάθονταν κάτω από τα δροσερά κουβούκλιο, στην παραθαλάσσια καφέ και παρακολουθούσαν mimmo έντονα χρωματιστά ψαροκάικα στο κοβάλτιο μπλε Αιγαίο πέλαγος. Ήταν ωραίο πρωί, και απολαύσαμε τους.
  
  
  "Ο συνταγματάρχης Коцикас και της εξήγησε τις αρχές, και είναι πολύ ευγνώμονες σε σας και Έρικα", - είπε Минуркос.
  
  
  Η έρικα βγήκε για καφέ σε αρκετές λ. και ήταν κοντά στο κατάστημα, όπου αγόρασε την αγγλική εφημερίδα.
  
  
  "Θα πρέπει να έχουν προκαλέσει εδώ κάποιο ενθουσιασμό σε τοπικό επίπεδο, - χαμογέλασε εγώ, - ενώ δεν έχουν λάβει εξήγηση όλη γυρίσματα. Την λυπάμαι για Галатисе. Θα στρεφόταν εναντίον Σταυρό σε λάθος στιγμή".
  
  
  "Σε κάθε πόλεμο, μεγάλο ή μικρό, υπάρχουν θύματα", - είπε Минуркос, допивая ούζο.
  
  
  "Ένας άντρας μπορεί να προκαλέσει πολλά burn", - επαναλαμβάνω εγώ.
  
  
  "Ο σταύρος θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ περισσότερο, αν δεν σταματήσει το εγώ", είπε Минуркос. "Η φωνή γιατί ήρθε εδώ, Μύκονο, για να σας ευχαριστήσω προσωπικά. Коцикас επίσης θέλει να σας ευχαριστήσει. Θέλει να σας παρουσιάσουμε και την κυρία Нистром με τις τιμές σε δημόσια τελετή στην Αθήνα, το συντομότερο μπορείτε να επιστρέψετε".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Ευχαρίστησε εγώ για αυτή τη σκέψη", είπα. "Αλλά μου delle δεν μας επιτρέπουν δημόσιες άριστα". Θα μπορούσε να φανταστεί την αντίδραση Γερακιών σε μια δημόσια τελετή.
  
  
  "Αλλά υπάρχουν τάγματος", - δήλωσε Минуркос. "Μπορούμε τουλάχιστον να στείλει ih σας και μις Нистром?"
  
  
  Της χαμογέλασε. "Γιατί όχι; Είσαι ξανά στο ρετιρέ?"
  
  
  "Φεύγω από αυτό το μέρος", - είπε Минуркос. "Αυτό το επεισόδιο έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρύβεται από τον έξω κόσμο. Της, νομίζω ότι έχω ακόμα, τι να κάνω για τη χώρα μου, και μπορώ να κάνω περισσότερα ευχαριστώ προσωπικά τις επαφές σας. Αυτό με φέρνει σε ένα άλλο λόγω του γεγονότος ότι δεν ήρθα εδώ για να δω εσένα ".
  
  
  Την отпил ούζο και κοίταξε Минуркоса. Μου άρεσε το εγώ πρόσωπο. Ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να σέβονται. Την ρώτησε. - "Τι είναι, κύριε;"
  
  
  Εγώ το σκοτεινό κοίταζαν τα μάτια μου. "Σου χρωστάω τη ζωή μου, Νικ. Αλλά περισσότερο από αυτό, μου αρέσεις. Μου αρέσει το πώς φέρεσαι. Την θέλω για να είσαι шталь να δουλέψεις για μένα. Θέλω έναν άντρα να ελέγχει το σύστημα ασφαλείας και ήταν δίπλα μου. Σε χρειάζομαι, Νικ ".
  
  
  Το που άρχισα να μιλάω, αλλά πήρε το χέρι μου.
  
  
  "Θα έχετε μισθό που της είμαι σίγουρος ότι θα είναι περισσότερο από αρκετό. Και θα δώσει το μερίδιο των εσόδων για τις ναυτιλιακές γραμμές. Εγώ δεν πρόκειται να ζήσει για πάντα. Μπορείτε να καταλήξετε να γίνει πολύ πλούσιος".
  
  
  Την πήρε ee χέρι. "Λυπάμαι πολύ, κύριε Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Καλά, Никкор. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ".
  
  
  "Γιατί όχι;"
  
  
  Την πήρε μια βαθιά ανάσα και εκπνέεται. Την κοίταξε μπλε λιμάνι, εκεί όπου μακριά πήγαινε σε μας λαμπερό λευκό κρουαζιερόπλοιο. "Είναι δύσκολο να το εξηγήσω", είπε. "Λέω στον εαυτό μου αρκετές φορές το χρόνο, ότι είμαι τρελός, για να συνεχίσει αυτή τη δουλειά, ότι είναι άχαρη δουλειά, για την οποία κανείς δε νοιάζεται. Αλλά οι άνθρωποι ακόμα. Και, παρά τις κακές πληρωμές, πολλές ώρες, και ο κίνδυνος είναι μέρος του εαυτού μου. Αυτό είναι ό, τι μπορώ καλύτερο, Никкор. Αυτό που περισσότερο χρειάζεται".
  
  
  Ακολούθησε μια μακρά σιωπή. Ο γλάρος сверкнула τα φτερά του στον ήλιο. Τέλος Минуркос μίλησε. "Καταλαβαίνω."
  
  
  Μια στιγμή αργότερα, η Έρικα καθόταν σε μια καρέκλα με την εφημερίδα του λονδίνου. "Δεν ξέρω πώς μπορεί να φτάσει εδώ κάθε μέρα και να tak malo δραχμές ανά τεμάχιο", - είπε.
  
  
  Την ρώτησε. - "Υπάρχουν αναφορές σχετικά με Σταυρό?"
  
  
  Σήκωσε την εφημερίδα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαβάσετε τον τίτλο: ΈΛΛΗΝΑΣ μεγιστάνας έχει ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ, υπήρχε μια φωτογραφία Минурка.
  
  
  "Μπορεί να είναι, αυτό θα αυξήσει το κόστος θα είναι ευπρόσδεκτη από μετοχές", είπα χαμογελώντας.
  
  
  Την σηκώθηκε και αγκάλιασε τον Έρικ. Επρόκειτο να περάσουν μαζί λίγες μέρες στο "Рении", όπως θα μας παρέα με τον David Hawk. Της τους ανήκει, ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα.
  
  
  "Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο", - είπε ο Минуркосу. "Θέλεις να έρθεις μαζί μας;"
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. "Νομίζω ότι ξέρω, όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μόνοι. Απλά θα κάτσω εδώ πριν από την αναχώρηση του αεροσκάφους, και να παρακολουθήσουν, όπως μπαίνει κρουαζιερόπλοιο. Πάντα μου άρεσε να βλέπω, όπως ένα όμορφο πλοίο με χάρη μπαίνει στο λιμάνι".
  
  
  "Στη συνέχεια, αντίο, Никкор", είπα. "Μπορεί να είναι, θα συναντηθούμε ξανά στα καλύτερα κάτω από άλλες συνθήκες".
  
  
  "Ναι", - είπε.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Ватиканская βεντέτα
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  
  
  
  Ватиканская βεντέτα
  
  
  
  μετέφρασε το Λιοντάρι Шкловский
  
  
  
  Τίτλος πρωτοτύπου: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ήταν αργά το βράδυ, και την περίμενα, για να ψάξω το δωμάτιο Αρχή Ζούκοφ. Μια γυναίκα, η οποία ασχολείται με περίμενε μαζί μου, ήταν η Δάφνη. Το ρολόι στο κομοδίνο έδειχνε το δέκατο τέταρτο. Το ήξερα ότι έφευγε από το δωμάτιο στο villa Favorita κάθε βράδυ, περίπου στις 9:30, οπότε ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε. Την ανέβηκε με μεγάλη χαλκού κούνια, στην οποία Δάφνη θέσει εκπληκτικό γυμνό , τα μακριά σκούρα μαλλιά της κυματίζουν από το μαξιλάρι, τα μάτια της μεγάλα και ευρύ στόμα χαμογελούσαν από την εκτενή και την πρόσφατη ικανοποίηση. Τεντώνοντας το σώμα σε λευκό σεντόνι, μοιάζει σαν ζωντανή κούκλα.
  
  
  Ο ντυμένος άνετα. Όταν το застегивал наплечную θήκη για το 9-mm πιστόλι Λούγκερ που του ήπια το λέω Вильгельминой, - η Δάφνη με κοιτούσε με τα μεγάλα πράσινα μάτια της. "Γιατί ντύνεσαι, αγάπη μου;" ρώτησε. 'Ακόμα νωρίς.'
  
  
  "Δεν σου είπα γι' αυτό; Δεν έχω δυνατότητα για επαγγελματική συνάντηση.
  
  
  "Είναι απαίσιο να σταματήσει τόσο νωρίς", - διατήρησε σταθερή ατμοσφαιρική πίεση αυτή.
  
  
  "Η σεμνότητα είναι καλό για τον άνθρωπο", είπα. Αλλά όταν η Δάφνη επέτρεψε στους μακρύ αισθησιακή τους γοφούς γλιστρήσει πάνω από το σεντόνι, δεν δίνω δεκάρα για σεμνότητα. Στο διάολο Ζούκοφ! Την έβγαλε "luger" από τη θήκη και να ελέγχεται κασέτες. Και ενώ η Δάφνη очарованно έβλεπα, την προώθησε το κλείστρο και να ελέγχεται κατάστημα. Με ένα τέτοιο πρόσωπο, όπως Σκαθάρια, δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Ήταν πράκτορας Υγρό Del, τμήμα "Βαριά del" της KGB. Όπως και ήταν εξουσιοδοτημένος την κυβέρνηση να ενεργήσει όπως θα νόμιζαν σωστό, δηλαδή, να σκοτώσει, εάν είναι απαραίτητο.
  
  
  "Μου να σε περιμένω, Νικ;" ρώτησε η Δάφνη.
  
  
  Κάποια στιγμή το είχα σκεφτεί. "Μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά", είπε. 'Σου τηλεφωνήσω.'
  
  
  "Είστε σίγουροι, ότι δεν μπορείτε να μείνετε;" μουρμούρισε εκείνη.
  
  
  Το παιχνιδιάρικα αξιοποιηθεί για την περιοχή των γλουτών. 'Ντύσου.'
  
  
  Έτσι και έκανε, βγάζοντάς την υπόσχεση ότι θα πάρω ε? και τελικά έφυγε. Το ήξερα ότι ίσως δεν θα την ξαναδώ, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου.
  
  
  Την έκανε στιλέτο, окрещеный το τμήμα ειδικών εφέ AX Hugo HQ, και φόρεσε το σακάκι πάνω από το όπλο, τον εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν ανθρώπους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά καμία μέθοδος δεν μπορεί να αντικαταστήσει δύο βασικά όπλα. Πάντα κουβαλάω . Luger και το στιλέτο έσωσε τη ζωή μου περισσότερες φορές από όσες μπορώ να την θυμηθώ.
  
  
  Πάλι σε σκέφτηκα Αξίωμα Жукове. Ήταν αδύνατος νευρικό ρωσικά, που στα νιάτα του, εισήλθε στην υπηρεσία στην KGB.
  
  
  Εδώ και πολύ καιρό εγώ αποδίδεται "εκτελεστής" του τμήματος Υγρά Υποθέσεις, και αυτός ήταν ένας τελειομανής, любившим τη δουλειά του . Οι δρόμοι μας κάποτε συναντήθηκαν μόνο μια φορά, στο Καράκας. Συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, και προσφέρθηκε να αγοράσει κλεμμένα κινεζική μυστικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν ονε διέταξαν να απορρίψει την προσφορά, προσπάθησε να με σκοτώσει. Ονε είναι σχεδόν τα κατάφερε. Απόδειξη - шрамм απευθύνεται στο στομάχι μου, και κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ξενοδοχείο ακόμα και ρώτησε τον εαυτό του το μίσος που κάνει, μπορεί να αποβάλλεται μόνο το χρόνο, ή εγώ θάνατο. Αλλά το να σκοτώσει Ζούκοφ δεν ήταν η δουλειά μου. Απλά, έπρεπε να τον αποφύγει, αν είναι δυνατόν. Η δουλειά μου ήταν η εξής: ενώ εγώ δεν είχα, να μπεις στο εγώ δωμάτιο και βρείτε το έγγραφο που αυτός και εγώ τσιράκια της KGB έκλεψαν πανεπιστημίου courier λίγες ημέρες πριν σε Римэ και που επρόκειτο να περάσει από την KGB. Το έγγραφο περιέχει το σχέδιο του νέου πυροκροτητή των πυρηνικών όπλων, της συσκευής, η οποία έκανε χρήση στρατηγικά πυρηνικά όπλα είναι πιο πρακτικό και πιο εύκολο. Αυτή η συσκευή αποθηκεύονται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εμφανείς στρατιωτικό πλεονέκτημα έναντι της Σοβιετικής Ένωσης, και ως εκ τούτου, φυσικά, недолжно ьыло να μπει στη Μόσχα.
  
  
  
  Στο μισό δέκατο της πήρε ένα ταξί προς το ξενοδοχείο "Villa Favorita" στη Via Фламиния. Αν και ήταν σάββατο βράδυ, σε Римэ ήταν πολύ ήσυχα. Οι μόνοι ήχοι αντηχούσαν γύρω από οικεία βεράντες, με φωτισμένες пиццериями , ή ближайего σκούτερ στο οποίο καθόταν смеющаяся νεαρό ζευγάρι.
  
  
  Πρέπει να βίλα Φαβορί πήρε το όνομα σε καλύτερες μέρες. Έξω δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να ενθαρρύνει τον ταξιδιώτη να περάσουν τη νύχτα εκεί. Στο оштукатуренном πρόσοψη έχουν ρωγμές και θραύσεις, η επιδίωξη χρώμα отслаивалась. Στην άνω αναρτηθούν παλιά αρθρώσεις . Μέσα ήταν γρατσουνισμένο τον πάγκο, για την οποία κοιμόταν παλιός ιταλός. Σιωπηλά πέρασε mimmo του και ανέβηκε τις σκάλες είναι το πίσω μέρος του ένα μικρό προθάλαμο. Την σταμάτησε στον δεύτερο όροφο και κοίταξε στο αμυδρά φωτισμένο διάδρομο στην αίθουσα 307. Σιωπή. Την πλησίασε μέρα το δωμάτιο και άκουγε. Μέσα ήταν ήσυχα, και δεν την έχει δει ο κόσμος. Αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι ο Μαξίμ Σκαθάρια δεν περίμενα μέσα. Την досталь γύρω από την τσέπη του ένα ειδικό πλαστικό και επέλεξε το κλειδί , άνοιξε την κλειδαριά. Σιωπηλά έβαλε το κλειδί στην κλειδαριά και το γύρισε εναλλαγής. Έσπασε την κλειδαριά. Είναι αργά, γύρισε το χερούλι και έσπρωξε την πόρτα. Από μέσα δεν ήταν για μας ο ήχος μας ταλαιπωρία . Την έβγαλε "luger" και γρήγορα μπήκε μέσα. Μια ματιά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με έπεισε ότι τα Σκαθάρια πραγματικά κάνει μια βόλτα στο πιο κοντινό περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Της έκλεισε την πόρτα πίσω της ...
  
  
  Σε λίγες λεπτό τα μάτια συνηθίσει тусклому φως. Την κοίταξε επάνω , για να βεβαιωθείτε, ότι πραγματικά ήταν μόνος του, στη συνέχεια έκρυψε το Luger " στη θήκη του και κοίταξε γύρω στο δωμάτιο και δίπλα το μπάνιο και το Δωμάτιο ήταν αραιά επιπλωμένο και έχει δυσάρεστη οσμή. - από το βρώμικο νεροχύτη, ξύλινο πάτωμα, και пропотевшего στρώμα σε συνδυασμό με τη σκόνη από τα έντομα. Μέρη για φαγητό τα πράγματα ήταν λίγο. Τα έπιπλα ήταν από το ευρύ κρεβάτια, ένα κομοδίνο, μια μικρή γραπτή εδρών, άμεση καρέκλες. Στην καρέκλα του έχουν εξεταστεί από τις οποίες βγαίνει το στόλισμα. Δεν ήταν ακριβώς "Cavalieri Hilton", αλλά Σκαθάρια θα μπορούσε εκεί να κρύβεται μέχρι στιγμής η νυφίτσα .
  
  
  Το ήξερες ότι τα Σκαθάρια δεν είχε αυτό το έγγραφο. Φυσικά, αυτό ήταν δυνατό, αλλά είναι αντίθετο με όλους τους κανόνες του επαγγέλματος μας. Μπορείτε να κρατήστε ένα σημαντικό θέμα μόνο για όσο χρόνο είναι απαραίτητο, και στη συνέχεια να περάσει εγώ, κάποιος άλλος, ή να βρείτε μια κατάλληλη θέση για το τάισμα, ενώ εγώ δεν περνούν . Σε αυτή την περίπτωση, το περίμενα ότι κρύπτη θα είναι εδώ, στο δωμάτιο του Ζούκοφ.
  
  
  Όταν μετά από δεκαπέντε λεπτό της δεν βρήκε τίποτα, η άρχισα να αναρωτιέμαι αν έκανα λάθος εγώ. Κυριολεκτικά вывернул δωμάτιο μέσα προς τα έξω. Το στρώμα Ζούκοφ ήταν σε клочьях, και στο πάτωμα να ορίσει το υλικό πληρώσεως. Η καρέκλα ήταν ίδια. Κουτιά σκαμπό και ένα κομοδίνο του την έβγαλε και την πέταξε στο πάτωμα. Όλα ήταν προσεκτικά обыскано, ακόμα και το νεροχύτη της τουαλέτας. Και δεν βρήκα τίποτα.
  
  
  Την πήγε στο παράθυρο και κοίταξε το ρολόι του. Ήταν ήδη χωρίς δέκα δέκα. Αν Σκαθάρια διατηρήσει την κανονική καθημερινή ρουτίνα, θα επιστρέψει σε δέκα ώρες ή αμέσως μετά από αυτό. Την ορκίστηκε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη. Έπρεπε να βρω αυτό το έγγραφο, πριν επιστρέψει. AX τους ανήκει, ότι θα δώσει εγώ την κρίση του μεταφορέα νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε αυτή ήταν η μόνη μας ευκαιρία να το εγώ.
  
  
  Της, είδε ότι στο δωμάτιο δεν υπάρχει εξαερισμού ρωγμές, και έχει την υποψία ότι, τελικά, δεν ήταν ποτέ. Οι κάτοικοι, πιθανώς, ενοικιάζονται ανεμιστήρα στο κάτω μέρος, όταν ήταν καυτό, και καλά να κλείνουν, όταν ήταν κρύο. Ήταν πραγματικά ένα ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας, μέσω αυτών, όπου τα ελατήρια κρεβατιών όλη τη νύχτα σακί σας στο πίσω μέρος, και όπου δεν υπάρχει ζεστό νερό για ξύρισμα .
  
  
  Επειδή στους τοίχους δεν ήταν τρύπες για την έρευνα της, άρχισε να φοβάται ότι η αναζήτησή μου απότομα σταμάτησε. Εγώ μια φορά γύρισε να ρίξει μια ματιά στο μπάνιο, όταν άκουσε θόρυβο στο διάδρομο. Την άρπαξε "Luger", ήρθε σε μια μέρα, στάθηκε δίπλα του και άκουγε. Την άκουσε άλλο ήχο στο διάδρομο - ανοιγόμενο και закрывающаяся την πόρτα . Την χαλαρή και γλίστρησε luger πίσω σε ένα λεπτό. Όταν το γύρισε στο μπάνιο, άνοιξε η πόρτα.
  
  
  Ήταν Σκαθάρια.
  
  
  Την γύρισε. Το χέρι μου πήγε στο Люгеру.
  
  
  "Για πάντα", - είπε ήσυχα Σκαθάρια, διδάσκοντάς ρωσικά περίστροφο στο στήθος μου. Της κατέβασε το χέρι; έκλεισε την πόρτα και με πλησίασε.
  
  
  Ήταν στο ύψος μου και αρκετά худощав. Αλλά είχε ζόρικη, εύρωστο σχήμα, που δεν πρέπει να υποτιμάται. Εγώ πρόσωπό του φαινόταν φυσικό, παρά το μαντέψω.
  
  
  Είναι κατά το ηλιοβασίλεμα μου το μπουφάν του, πήρε το "luger" και έκανε το περίστροφο στο στήθος μου. Έριξε στο βιλελμίνα, κομμένο σε στρώμα.
  
  
  "Εσύ είσαι, Κάρτερ", είπε, υποχωρώντας σε λίγα βήματα.
  
  
  "Ήρθες αργά". - Εγώ γρήγορα σκέφτηκα σχετικά με την επικείμενη συζήτηση. Αναρωτιόμουν πόσο καιρό είναι έτοιμος να μιλήσει, πριν αποφασίσει να πατήσετε την σκανδάλη.
  
  
  "Έχω τη συνήθεια να αλλάξει τη συμπεριφορά του κατά βούληση", είπε με ένα χαμόγελο. "Αυτό σώζει τη ζωή μου. Όσο για σένα, ο άλλος με το AX, νομίζω, θα έπρεπε να είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί σου στο Καράκας ".
  
  
  Η αρτηριακή πίεση αρχή dreadlocks. Και η φωνή της και πάλι δεν ήταν από την άλλη πλευρά του περίστροφο Ζούκοφ. Και αυτή τη φορά θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο.
  
  
  "Με συγχωρείτε για την ακαταστασία", - με τη χειρονομία της είπε. "Αλλά σε αυτό το δωμάτιο θα μπορούσε να κρίνουν τη βελτίωση της".
  
  
  Ρώτησε. - "Δεν έχετε βρει εγώ, έτσι δεν είναι;" Εγώ χαμόγελο ευρύτερες.
  
  
  "Όχι, δεν το έκρυψε καλά. Φυσικά, είχα πολύ λίγο χρόνο ".
  
  
  "Φυσικά", είπε.. Και αφού είσαι ακόμα εδώ, Κάρτερ, φοβάμαι, έχεις ακόμη λιγότερο χρόνο.
  
  
  "Νομίζω ότι ξέρω πού είναι".
  
  
  'Έτσι;' - ανυπόμονα είπε. Ήταν έτοιμος να πυροβολήσει, αλλά ονε ήταν περίεργος.
  
  
  "Ένα μέρος όπου δεν είναι πάντα σκέφτομαι", - συνέχισε εκείνη. "Για το άτομο σου νοημοσύνη".
  
  
  Το χαμόγελο έδωσε τη θέση της σε ένα θυμωμένο βλέμμα. - "Πού σου, κρύβεται, Κάρτερ; Θα είναι το τελευταίο συμπέρασμα είναι σωστό ή λάθος;
  
  
  "Νόμιζα ότι ήταν εκεί". Το επισήμανε την πόρτα του μπάνιου, όταν βρισκόταν μεταξύ της πόρτας και του Жуковым . Την ίδια στιγμή το τεταμένες μύες του αντιβραχίου, και το στιλέτο διακριτικά γλίστρησε στο μου χέρι.
  
  
  Την άκουσα, όπως Σκαθάρια χαμογέλασε πάνω μου λάθος υπόθεση, αλλά αντί να γυρίσει στο πρόσωπο του, της έπεσε στο έδαφος. Το όπλο Ζούκοφ выстерил, таращить μάτια χτύπησε τη μπουφάν, όταν το όνομά του και έριξε το μαχαίρι.
  
  
  Ήταν τρελό σουτ, αλλά, ευτυχώς, το στιλέτο όλα τρυπημένα Жукову στο δεξιό ώμο. Όταν έδωσε μια κραυγή, και το χέρι με το όπλο έπεσε, την πήδηξε πάνω του από τη γη. Θα χτυπήσει στον τοίχο. Την γύρισε εγώ το χέρι μου, το όπλο έφυγε, έπεσε στο πάτωμα και άρχισε σε μια γωνία.
  
  
  Πηγαίνοντας προς αυτόν, γρήγορα προκάλεσε το δεξί χέρι χτύπημα για το εγώ το στενό πρόσωπο, κατά τη στιγμή που την άκουσε το τρίξιμο των οστών . Το ξενοδοχείο να ξεκινήσει το δεύτερο χτύπημα, αλλά είδα ότι σε αυτό δεν υπάρχει πλέον ανάγκη. Εγώ το ηθικό εξαφανίστηκε.
  
  
  Την τράβηξε μαχαίρι με το εγώ του ώμου. Είναι ευρέως άνοιξε τα μάτια του και зашипел από το κακό. Της πίεσε το στιλέτο στο εγώ πηγούνι και κοίταξε προσεκτικά στο κακό πρόσωπο. Την ρώτησε. - "Όπου είναι στην αίθουσα;' - Αυτός βόγγηξε. Της χτύπησε το εγώ του στο πρόσωπο και τίναξε πέρα δώθε. "Πες μου, πού είναι κρυμμένο το έγγραφο, Σκαθάρια", είπα.
  
  
  "Εγώ δεν είναι εδώ", είπε, βιαστικά αναπνοή.
  
  
  "Ας το πω, είπα. "Είναι πολύ αργά για τα παιχνίδια".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι του. Την ιδιαίτερα πίεσε την άκρη stileta στο εγώ κοκαλιάρικο λαιμό, μέχρι που μάτωσε. Την άκουσε φωνές στο διάδρομο. Πυροβολισμός ακούστηκε. Κάποιος ρώτησε στα ιταλικά, αν όλα είναι εντάξει.
  
  
  Την сазаал. - "Va Bene!" Όλα καλά!' Την γύρισα προς Жукову. - "Τώρα, βλέπεις; Τώρα έχεις ακόμα λίγο χρόνο. Η αστυνομία πρέπει να είναι εδώ από λεπτό σε λεπτό. Θέλω να ξέρετε, όπου στην αίθουσα αυτό το έγγραφο. Πες μου!'
  
  
  Είναι βίαια, με κοίταξε και είναι δύσκολο να αναπνέει. "Νομίζεις ότι είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που рассказажет σας μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να με απειλείς με θάνατο; Δυστυχώς, δεν είναι πολύ καλά γνωρίζετε, το Αξίωμα του Ζούκοφ ".
  
  
  Αλλά το ήξερα εγώ καλύτερα από ό, τι νόμιζε. Το θυμήθηκε το φάκελο AX, που ήταν σε αυτό. Ο μαξίμ Σκαθάρια δεν ήταν μόνο болтуном, αλλά και κυνηγός για γυναίκες. Είναι πολύ περήφανος για την ισχύ της, γκι γυναίκες σε όλο εξωτερική πισίνα και είχε τη φήμη του ιδιοκτήτη σημαντική σεξουαλική όρεξη. "Καλά, Σκαθάρια", - απαλά είπα. "Δε θα σε σκοτώσω. Να την πάρω εκείνο το μέρος του σώματός σου, που είσαι τόσο περήφανος, - θα κόψω το ρημάδι ".
  
  
  Αλαζονεία εξαφανίστηκε με το εγώ κακό πρόσωπο. 'Τι; H-τι;
  
  
  Στο διάδρομο ακούστηκαν νέες φωνές: "ακούσατε τι είπα".
  
  
  Είναι τρομαγμένη κοίταξε. "Δεν το κάνουμε αυτό!"
  
  
  'Θα το κάνω.'
  
  
  "Είσαι τρελός", είπε, και στο άνω χείλος παραδίδονται από τον ιδρώτα.
  
  
  "Ανόητος" .
  
  
  Την έκοβε ονε φερμουάρ. "Λοιπόν, Έντομα;"
  
  
  'Σκότωσέ με!'
  
  
  'Όχι. = Είναι ценымногие πιο διασκεδαστικό.-- Εντάξει;' Της κρατούσε το στιλέτο στο λαστιχάκι εγώ το παντελόνι. Την πήρε ρευματισμού που ήθελε. Σε πανικό κοίταξε από το παράθυρο. Στη συνέχεια πήρε το θάρρος. "Όχι", είπε. Αλλά ήταν πολύ αργά. Της, έτρεξε στο παράθυρο, έσπρωξε εγώ, των rookery отломилась και έπεσε σε χαντάκι. Εκεί, στην άκρη του δεξιού λουκ, ήταν κρυμμένο χαρτί.
  
  
  Πλαίσιο λουκ αποτελείται από τρία στρώματα του ξύλου σε διαφορετικό βαθμό σήψης. Σε αυτό το κουτί μεσαίο στρώμα σάπιο πιο γρήγορα από ό, τι βαμμένο εξωτερικά στρώματα και μεγάλα κομμάτια ξύλο έπεσε έξω, δημιουργώντας μια χώρο . Σε αυτό το δωμάτιο ήταν διπλωμένο φύλλο χαρτιού. Όταν η καταπακτή έκλεισε την άκρη με το πλαίσιο του παραθύρου, έγγραφο ήταν κλειστό.
  
  
  'Όχι!' - φώναξε Σκαθάρια, подползая σε μένα και προσπαθεί να σηκωθεί.
  
  
  Της έβγαλε το χαρτί γύρω από το εμπόρευμα και το διαδίδουν.
  
  
  Αυτό πραγματικά ήταν το σχέδιο του μηχανισμού του διακόπτη ανάφλεξης. Εγώ μόλις έβαλα εγώ σε λίγο, όταν τα Σκαθάρια περιστέρι για το περίστροφο.
  
  
  Πριν από την πλησίασε του, άρπαξε το όπλο και στοχεύουν σε μένα. Το περιστέρι στο порванному στρώμα μου, στην οποία ήταν ξαπλωμένος "Luger" . Το όπλο Ζούκοφ πυροβόλησε, таращить τα μάτια μου γρατζούνισε το δεξιό μηρό. Της, προσγειώθηκε στο στρώμα και αμέσως άρπαξε το Luger. Όταν τα Σκαθάρια και πάλι σημαδεύεις, την έθεσε "Luger" και κυκλοφόρησε δύο γρήγορες βολές, δεν στοχεύουν προσεκτικά. Η πρώτη таращить τα μάτια σου χτύπησε την πόρτα. Στο διάδρομο αντηχούσαν οι δυνατές φωνές στην πόρτα κτυπάς. Το δεύτερο таращить μάτια έρθει το Σκαθάρι λίγο κάτω από την καρδιά. Πήδηξε και έπεσε, ενώ κάθεται στο πάτωμα. Καθόταν μια στιγμή με τα μάτια ορθάνοιχτα, στη συνέχεια έπεσε νεκρός.
  
  
  Στο διάδρομο φωνάζοντας: "Полизия! Полизия! "Ήταν καιρός να εξαφανίζονται. Της, βγήκε από το παράθυρο στο шаткую φωτιά σκάλα, και κάτω από τα ουρλιαχτά των σειρήνων στο βάθος κατέβηκε στο σκοτεινό δρομάκι.
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 2
  
  
  
  
  
  
  Εκείνο το βράδυ, ως επιπλέον προφύλαξη, την σταμάτησε σε ένα άλλο ξενοδοχείο. Η νέα κατοικία να βρίσκεται κοντά στη Via Marco Aurelio, σε ένα μικρό λόφο απέναντι από το Κολοσσαίο. Ήταν бедняцкий περιοχή, και στη συνέχεια να εγκαταστάθηκαν σε ένα μικρό αποπνικτικό δωμάτιο, περισσότερο με ενοχλούν κυνήγι, από την KGB. Της πέρασε μια ταραγμένη νύχτα .
  
  
  Το επόμενο πρωί την σηκώθηκε νωρίς, досталь έγγραφο της κρύπτης, δεν είναι τόσο δημιουργική, όπως ο Ζούκοφ, και ντύθηκα. Αλλά ο χρόνος για την αποστολή του εγγράφου ήταν καλύτερα. Την γνώρισα θα courier στο αεροδρόμιο Ομοιοκαταληξία δεν όταν και παρέδωσε την ονε έγγραφο, όταν είχε ήδη καθίσει στο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη. Μου ήρθε στο μυαλό, ότι αν Σκαθάρια απαλλαγούμε από ένα έγγραφο κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσε να είναι ζωντανός και σήμερα.
  
  
  Όταν βγήκε για να πιει καφέ, άφησε το εγώ στο δωμάτιό του. Όπως και τα Σκαθάρια, το ξενοδοχείο, για να ήταν μαζί μου περισσότερο από ό, τι ήταν απαραίτητο. Λάτρης μέρη πιστεύει ότι τα στοιχεία θα είναι ασφαλή, όταν ih κουβαλάει. Αλλά ο επαγγελματίας ξέρει ότι αν το πράγμα κρύψει σε καλή κρυψώνα, εκεί θα είναι ασφαλέστερη. Άπειρους αξιωματικούς είναι συνήθως ενοχλεί, αλλά αυτή η ανησυχία δεν πρέπει να υπερβαίνουν ποιότητες παραδείσους.
  
  
  Την πέρασα το πρωί, перепроверив την απογείωση του αεροπλάνου του μεταφορέα και закодировав ένα σύντομο μήνυμα για τον Ντέιβιντ Γερακιών, τον προϊστάμενό του και διευθυντή AX στην Ουάσιγκτον. Γεράκι το μάθουν όσο το δυνατόν συντομότερα, σε καμία, υπό άλλες συνθήκες, βρέθηκε έγγραφο. Αγγελιαφόρος μετέφερε ονε μήνυμα.
  
  
  Δεν όταν την έβγαλε ένα έγγραφο σε χώρους τροφίμων, βάζοντας σε ασημένια ταμπακιέρα και έβαλε ταμπακιέρα σε ένα λεπτό. Στο αεροδρόμιο της έπρεπε να προσφέρει αγγελιαφόρο τσιγάρο, και τότε έπρεπε να είχε γίνει ανταλλαγή δύο πανομοιότυπα αντικείμενα.
  
  
  Δεν την παρήγγειλα ταξί στο ξενοδοχείο, και μόλις κατέβηκε από το λόφο στο Κολοσσαίο. Αλλά αυτή τη φορά προφυλάξεις δεν ήταν αρκετό. Μετά από λίγες λ. με το αυτοκίνητο της, είδε ότι μας κυνηγάει ένα μαύρο Fiat.
  
  
  "Στρίψε αριστερά εδώ", είπε στον οδηγό.
  
  
  "Αλλά είπατε ότι θέλετε, στο αεροδρόμιο!"
  
  
  "Ξέχνα το πριν".
  
  
  "Che σεργκέι o coraggio!" - μούγκρισε ο άντρας, γυρίζοντας από τη γωνία.
  
  
  Την κοίταξε έξω από το πίσω παράθυρο και είδε την παρακολουθούσε μαζί μου "Φίατ". Τώρα ήταν η σειρά μου να γκρινιάζουν. Την, νόμιζα ότι όλα πήγαν καλά και μετά να της τα άλλαξε όλα. Αλλά με βρήκαν οι φίλοι του Ζούκοφ.
  
  
  Είμαστε γρήγορα μετατράπηκε σε μια γωνία άλλες δύο φορές, προσπαθώντας να απαλλαγούμε από αυτά. Ο οδηγός, διαπίστωσα ότι η μηχανή πηγαίνει πίσω μας, χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να αποδείξει τις ικανότητές σας στην οδήγηση. Τον έσυραν μας κάτω από το Via Лабикана, πίσω mimmo Κολοσσαίο και προς τα πάνω κατά μήκος της Via dei Fori Империали, στη συνέχεια, mimmo Βασιλική του Κωνσταντίνου και τη λευκή Ρωμαϊκή αγορά με το εγώ разрушающимися ναούς, кипящими στο μεσημεριανό ήλιο.
  
  
  "Πού είναι τώρα, κύριε;"
  
  
  "Πήγαινε ειλικρινής", είπα, κοιτάζοντας πίσω στο "Φίατ". Παρά ловкое τον έλεγχο της μηχανής του οδηγού ταξί , θα συνελήφθησαν κίνηση μεταφοράς, και το "Φίατ" δεν απεμακρύνθη από εμάς ήταν πάρα πολύ κοντά σε μένα. Περάσαμε από το Corso Vittorio Emanuele του μετρό μέχρι τον ποταμό Τίβερη, διέσχισε Ponte Vittorio Emanuele του μετρό και κατευθύνθηκε προς το Βατικανό. Μαύρη μηχανή ακόμα κυνηγούσε μας. Στην αρχή το σκεφτόμουν να κρύψει το έγγραφο κάπου στο ταξί, αλλά, επειδή агентыы πίσω μας αναγνώρισαν τη μηχανή, το σχέδιο αυτό στο τέλος φάνηκε πάρα πολύ επικίνδυνο. Έτσι συνεχίσαμε βόλτα από την οδό Via della Conciliazione μέχρι την πλατεία Piazza Pius XII. Μπροστά μας συνέχεια ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πέτρου . Όταν την κοίταξε στην πλατεία με το μεγάλο σιντριβάνι στη μέση, έχω ξαφνικά προέκυψε η ιδέα. Προφανώς, αυτό ήταν ένα ανοιχτήρι ή τώρα ή ποτέ.
  
  
  "Περίμενε, ο οδηγός του", είπε πολύ γρήγορα, και την ίδια στιγμή, κοίταξε γύρω και είδε ότι "Φίατ" πίσω από μας δεν είναι πάνω από διακόσια μέτρα . Της έβαλε ένα πακέτο λίρες τον οδηγό στο χέρι, και ήταν έκπληξη приподнял πυκνά πυκνά φρύδια.
  
  
  "Бениссимо !" - φώναξε μου μετά, όταν βγήκε. Το "In bocca al lupo!"
  
  
  Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε πολύ περισσότερο από ό, τι εγώ ευχές.
  
  
  Την πήρε σπίτι του βήμα, όταν και πάλι γρήγορα κοίταξε πίσω πάνω από τον ώμο του, είδε ότι, Fiat, σταμάτησε στην άλλη πλευρά της πλατείας . Στο μπροστινό κάθισμα κάθονταν δυο άντρες; ih πρόσωπο του ήταν αόρατα στον ήλιο του μεσημεριού. Ih φαινόμενη αναποφασιστικότητα подстрекала μου . Το ήξερα ότι αν μπορώ να πάω στο μουσείο, βασιλική , θα έχω την ευκαιρία να ξεφύγει από αυτά τα περιβάλλοντα τα πλήθη των τουριστών.
  
  
  Έτσι είμαι και πάλι σήκωσε το βήμα και έσπευσε μέσω κιονοστοιχία, mimmo τεράστιες στήλες Бемини σε μουσεία στο εξωτερικό. Και πάλι κοίταξε γύρω. Οι δύο άνδρες βγήκαν, γύρω από το δυσοίωνο είδους μαύρη μηχανή και με ακολούθησε.
  
  
  Ξαφνικά την τράβηξε προς τα δεξιά, βούτηξε στη σκιά δύο πρώτα μουσεία και μπήκε στην τρίτη, σκοτεινό κτίριο. Στην είσοδο βρισκόταν προστασία σε φόρμα. Την πέρασε mimmo τους, χωρίς να κοιτάξει πίσω, και μπήκε στην αίθουσα, όπου οι τουρίστες γέμισαν καταστήματα με σουβενίρ. "Ράφτης καλό", μουρμούρισε της; σε αυτά τα παιδιά, τα μάτια του ήταν πιο έντονη από ό, τι την περίμενα.
  
  
  Odin γύρω τους ήδη μπήκε στην αίθουσα, όταν ανέβαινε τις σκάλες δύο βήματα κάθε φορά. Είχα το χρόνο να παρατηρήσει озабоченное έκφραση του εγώ γωνιακό εκεί точеного πρόσωπα. Ήταν μυώδης άνδρας με σκούρα μαλλιά, φορώντας ένα φτηνιάρικο ελεύθερο γκρίζο κοστούμι. Και αυτός, προφανώς, ήταν από την KGB.
  
  
  Στην κορυφή της σκάλας, όπου το λαχάνιασμα, κοίταξε, το είδα, είμαι στη συλλογή της βιβλιοθήκης του Βατικανού. Ήταν ένα μακρύ στενό χώρο, στις πλευρές του οποίου υπήρχαν γυάλινες προθήκες με τα δώρα Μπαμπάδες 'Ερχεται IX, Λιοντάρι, XII και' Ερχεται X. ήταν ένα πραγματικό θησαυρό διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους скипетров, ασημένια αγάλματα και εντυπωσιακά όμορφα σκαλισμένα χρυσά κύπελλα και θρησκευτικά αντικείμενα στο πάτωμα και μεταξύ προθήκες υπήρχαν αρχαία αγγεία . Αριστερά από τη συλλογή την είδα εξωτερικό τοίχο, выходившую στην αυλή, που την έτρεξε πριν από λίγα δευτερόλεπτα .
  
  
  Το επάνω δωμάτιο και шталь αναζήτηση καλύτερο μέρος για το γεύμα του εγγράφου. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο να κρατήσει το εγώ στον εαυτό μου, και ήξερε ότι, αν είμαστε τυχεροί, το προσωπικό της KGB ποτέ δεν θα είναι σε θέση εγώ να βρω, αν την κρύψω εγώ στο κατάλληλο σημείο.
  
  
  Οι εργαζόμενοι με στολές κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους, στις δύο πλευρές της γκαλερί. Την άκουσε το τρίξιμο των σανίδων δαπέδου, ενώ το προσωπικό αντηριδωτών πέρα δώθε . Στη συνέχεια, την χούφτα του τα βήματα για κωφούς ήχους βήματα, έτσι δεν μπορούσαν να δουν τι κάνω. Την έβγαλε γύρω από την τσέπη του την ασημένια ταμπακιέρα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί μελαχρινός πράκτορας της KGB. Γρήγορα γλίστρησε διπλωμένο χαρτί στο δεξί του χέρι και το έβαλε ταμπακιέρα πίσω σε ένα λεπτό камзолы. Odin από τους υπουργούς насвистывал. Την σταμάτησε και προσποιήθηκε ότι θαυμάζω τα ασημένια προϊόντα σε μία γύρω από προθήκες, με τη συνεχή παρακολούθηση των λειτουργός, μέχρι που ήταν έξω από το νου. Στη συνέχεια, της έβαλε ένα έγγραφο στο этрусскую βάζο που κάνει, καθόταν σε βιτρίνες, στο τέλος της γκαλερί. Έπρεπε και πάλι να διπλωθεί το χαρτί στο μισό για να περάσω μέσα από ένα στενό λαιμό.
  
  
  Το μόνο που πήγε σε μια άλλη βιτρίνα, όπως ρωσικά εμφανίστηκε στην πόρτα. Μπήκε γρήγορα, είδα ότι στέκομαι, και σταμάτησε απότομα. Είναι, επίσης, σταμάτησε μπροστά σε μια βιτρίνα και εξέτασε το περιεχόμενο.
  
  
  Της ήταν σίγουρος ότι κανείς δεν έχει δει, όπως εγώ την βάζω ένα έγγραφο σε ένα βάζο. Ελπίζοντας να φανεί το συμβατικό τροχόσπιτο, το μερικά λεπτά να δούμε την έκθεση. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά βγήκε από το δωμάτιο και απάντησε με ένα νεύμα του συνοδού στην είσοδο. Όταν ήταν στο διάδρομο της, πήγε στο παράθυρο και κοίταξε στην αυλή. Την είδε στην είσοδο του κτιρίου περίμενε την έναρξη του δευτέρου ελληνικά .
  
  
  Προχώρησα. Έτσι, νομίζουν ότι έπιασαν σε παγίδα. Αλλά αν είναι έτσι πιστεύαμε, δεν είχαν αυτό το χαρτί. Το έγγραφο αυτό ήταν πιο ασφαλές να αποθηκεύονται σε μια ελβετική θυρίδα. Μου μεταφορέα διατάχθηκε να αναβάλει εγώ ταξίδι σε είκοσι τέσσερις ώρες, αν δεν έρθω, οπότε είναι πάρα πολύ καλά. Τώρα το μόνο που έπρεπε να κάνει, είναι να ξεφύγουμε από αυτούς τους δύο ρώσους ζωντανό.
  
  
  Της, κατέβηκε τις σκάλες στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου ανακάλυψε ένα διάδρομο με πολλές τουαλέτες. Πίσω του ήταν το κύριο διάδρομο με ένα μικρό προθάλαμο που οδηγεί στην επίσημη είσοδο. Την πέρασε και στα δύο το τέλος της μικρής σάλας, στρίβει στη γωνία και шталь περιμένει. Σχεδόν αμέσως από τη γωνία έσκασε αξιωματικός ασφάλειας - προφανώς νομίζοντας ότι έχω φύγει από την πίσω είσοδο .
  
  
  Όταν шталь εξαιρετική της, άπλωσε το χέρι, άρπαξε το εγώ και πίεσε για γκρίνια. Την σκότωνα εγώ, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Μου έπρεπε ακόμα να αφαιρέσετε το έγγραφο με την γκαλερί, και μέχρι να το κάνει, δεν χρειαζόταν έρευνα για τη δολοφονία από την αστυνομία. "Άργησες", - είπε ψέματα εγώ, πιέζοντας εγώ κ γκρίνια. "Το έγγραφο πήγε στην Ουάσιγκτον".
  
  
  Της χτύπησε το εγώ του με την γροθιά του στη ζωή. Είναι γαμψό από το κακό. Της χτύπησε το εγώ του στο λαιμό, και έπεσε στα γόνατα. Όταν επρόκειτο να τρέξει μακριά από αυτόν, ξαφνικά άρπαξε τα πόδια μου και притянул με τον εαυτό σου.
  
  
  Είναι συριγμό. - "Είσαι ψεύτης!'
  
  
  Τέντωσε τα πόδια της στο πρόσωπό μου και έχασε μερικά χιλιοστά κατά τη γνώμη μου, το δεξί μάτι. Την σταμάτησα εγώ το χέρι και χτύπησε τη γροθιά του στο εγώ мясистому πρόσωπο. Φώναξε και έπεσε στον τοίχο. Της, σηκώθηκε και, όταν ήταν έτοιμος να ανέβει και πάλι χτύπησε το εγώ του στο πρόσωπο. Από το χτύπημα γκολ-εγώ έπεσε στο πλάι. Όταν έπεσε πάνω σε έναν τοίχο , την χτύπησε τον κλειδώσεις στο εγώ διάφραγμα. Η δραπέτευσε μέσα από το εγώ του πνεύμονα, και πάλι κατέρρευσε. Της χτύπησε το εγώ του το πόδι του στο γκολ. Ήταν αναίσθητος.
  
  
  Ήταν σαφές ότι κανείς στο κεντρικό διάδρομο δεν έχω ακούσει για τον καυγά. Της, πλησίασε το υπηρεσιακό είσοδο και διαπίστωσε ότι η πόρτα, όπως το περίμενα, κλειδωμένη. Αλλά μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να mimmo άλλο έναν αστυνομικό έξω από την κύρια είσοδο . Φωνή γιατί το πήρε το ειδικό πλαστικό, αν και δεν ήταν σίγουρος ότι θα δουλέψει με μια μεγάλη παλιά κλειδαριά. Το προσπάθησε λίγα λεπτά, συνεχώς ελπίζοντας ότι δεν θα εμφανιστεί το προσωπικό. Τελικά άνοιξε την κλειδαριά.
  
  
  Πίσω από τον εαυτό άκουσε την γκρίνια чекиста. Ήρθε στον εαυτό του. Της γύρισε το χερούλι και άνοιξε την πόρτα. Στο δωμάτιο μπήκε ηλιακός брылев . Της βγήκε σε ένα μικρό χώρο στάθμευσης πίσω από το κτίριο και έφτασε μέχρι τη γωνία, όπου περίμενε ταξί. Ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Της, έσκυψε και τίναξε εγώ για τον ώμο.
  
  
  "Θέλω να πάω στο ξενοδοχείο Della Lunetta", είπα.
  
  
  "Mi si live dai piedi", απάντησε, αν απλά το πάμε βόλτα.
  
  
  Την παρέδωσε ονε πακέτο λίρες και σελιε σε ένα ταξί, μέχρι να σκεφτεί τα χρήματα. Όταν τελείωσε, γέλασε.
  
  
  "Και τώρα, γρήγορα".
  
  
  "Σας, κύριε".
  
  
  Έφερε κινητήρα, q μετάδοσης, και πήγαμε στην κεντρική είσοδο, mimmo τουρίστες και чекиста. Την πήρε την εφημερίδα από το κάθισμα δίπλα στον οδηγό και το κράτησε μπροστά στο πρόσωπο, όταν φτάσαμε προς τα εμπρός. Όταν περάσαμε από mimmo, τον κοίταξε από την άκρη με τον πράκτορα της KGB, τον άνθρωπο πιο κοντός από ό, τι εγώ συνάδελφος. Είναι μια ματιά μια ματιά στις αμοιβές, στη συνέχεια γύρισε και κοίταξε στο κτίριο, σαν να περίμενε να δει τον συνάδελφό του .
  
  
  Όταν ταξιδέψαμε σε όλη την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο ποτάμι, μείωσε την εφημερίδα και χαλαρή. Το έγγραφο ήταν ασφαλής - σε ορισμένες κουνάβι. Τώρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξανά πάρει εγώ πριν courier θα φύγει την επόμενη μέρα.
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  
  ;
  
  
  Δεν θα μπορούσε να επικοινωνήσετε με το φορέα μέχρι την επόμενη μέρα, αλλά δεν ήταν απαραίτητο. Όσον αφορά το έγγραφο , τα μουσεία του Βατικανού έχουν κλείσει μισή ώρα μετά που έφυγε στις αμοιβές και άνοιγαν μόνο το επόμενο πρωί. Έτσι, μετά το χαλαρωτικό γεύμα του μετακόμισε στο τρίτο το ξενοδοχείο σας σε περίπτωση KGB θα προσέχει την έναρξη του δευτέρου. Μετά το δείπνο, πήγα σε ένα μικρό μπαρ, διέταξε чинзано και σιγά-σιγά εγώ ήπια . Μου ήρθε στο μυαλό, ότι αν Γεράκι ήξερε, όπου στην αίθουσα του εγγράφου, θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος με ό, τι του έκανα, και ότι έχω ήδη ήρθε με έναν τρόπο για να επιστρέψουν το έγγραφο. Τον πήγα στο φαρμακείο και αγόρασα ένα επίμηκες διδακτορικός τσιμπιδάκια. Το επόμενο πρωί την πάω στην γκαλερί με μια λαβίδα κάτω από το σακάκι και αν κανείς δεν θα είναι κοντά, θα κατεβάσω το τσιμπιδάκι στο этрусскую βάζο, και να βγάλω το χαρτί. Την έρθω νωρίς, μόλις ανοίγει το μουσείο για τους τουρίστες ήταν λίγοι.
  
  
  Το μόνο που έχει αναπτύξει τα σχέδιά της, όταν μια κοπέλα ήρθε και κάθισε πίσω από το τραπέζι μου. Την παρακολουθούσε, ενώ ακόμα σκεφτεί Βατικανό. Προφανώς, ήταν πόρνη: αδύνατη, με ωραία μαύρα μαλλιά και πολύ βάψιμο είναι απλά. Φορούσε ένα φτηνό ριγέ πουλόβερ και φούστα, η οποία ασχολείται με το ζόρι κάλυπταν τους μηρούς της. "Γεια Σου, Τζόνι. Είστε αμερικανός, έτσι;
  
  
  'Ναι.'
  
  
  "Στη διάθεση για διασκέδαση, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Δεν είναι αυτό το βράδυ."
  
  
  Ών δεν έχω πρόβλημα με τις πόρνες. Μόνο που οι περισσότεροι γύρω τους φαίνονται изуродованными συναισθηματικά, και μου αρέσει η γυναίκα είναι υγιής, όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό.
  
  
  Επέμενε. - Είσαι σίγουρος, Τζόνι;"
  
  
  "Ναι", είπα. 'Την αυτοπεποίθηση.'
  
  
  "Γεια σου, το ξέρω ποιος είσαι", - ξαφνικά είπε. - "Είσαι αμερικανός μπάτσος ".
  
  
  Την κοίταξε με προσήλωση στο διάολο. 'Γιατί το λες αυτό;'
  
  
  'Φυσικά! Αστυνομικός! Μπορώ να της το δεις αυτό; Εργάζεστε με την αστυνομία;
  
  
  "Δεν copp", είπα.
  
  
  Είναι δύσκολο μού χαμογέλασε. "Γεια σου, Τζόνι, - είπε, - κάτι που, με χέμα είσαι το ξενοδοχείο θα ανταποκριθούν. Γεια Σου, Τζίνα! Фавориска ! Πριν από την πρόλαβε να υποστηριχθεί, φώναξε την κοπέλα, η οποία ασχολείται ήρθε σε μας και διστακτικά σταμάτησε η καρέκλα, κοιτάζοντας το πρόσωπό μου. Αυτό δεν ήταν σαν πόρνη. Και ήταν πολύ όμορφη.
  
  
  "Si encodi!" - είπε λεπτή όμορφη κοπέλα, να χτυπήσει την τρίτη έδρα. Στη συνέχεια έσκυψε προς τα εμπρός και τον προσωπικό τόνο είπε: "Τζιν, μιλάει καλά αγγλικά. Γεια σου αρέσουν οι αμερικανοί. Θέλετε να μιλήσετε μαζί της, έτσι;
  
  
  Η τζίνα ξενοδοχεία αντιταχθεί σε προσκλήσεις φτωχό κορίτσι, αλλά στο τέλος επέτρεψε να πείσει τον εαυτό του να καθίσει.
  
  
  "Η τζίνα όμορφη, έτσι;" - είπε κοκαλιάρικο υπερηφάνεια.
  
  
  "Τι διάλογος!" - είπε το Τζιν και άρχισε να σηκωθείς.
  
  
  Χάρηκα για τη γνωριμία, Τζίνα, είπα. 'Με λένε Νικ. Σε παρακαλώ, μείνε μαζί μας ".
  
  
  Εκείνη δίστασε μια στιγμή, στη συνέχεια, δειλά θέσει εκ νέου πίσω. Ο nach ήταν όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και το φως καστανά μαλλιά τους βόρειους κατοίκους του Μιλάνου και τη Vicenza. Μαλλιά nach ήταν μακρύ και πυκνό, με λευκές φλέβες. Ee μάτια του ήταν καστανά, το στόμα του ήταν ευρεία και αισθησιακή, και κάτω από приталенной μια μπλούζα και μια κοντή φούστα ee φιγούρα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.
  
  
  "Η Τζίνα είναι μια ξαδέρφη μου στην Αμερική", είπε μια άλλη κοπέλα, δεν δίνοντας προσοχή σε διαταραχές της Τζίνα. "Αλλά λέει αμερικανικού τύπου, καλύτερα από ό, τι της. Θα το πει. Μετά σηκώθηκε και έφυγε, αρχικά κλείνοντας το μάτι σε μένα.
  
  
  Την ρώτησε. - "Τι σημαίνει αυτό;"
  
  
  Τζιν κατάφερε να χαμογελάσει. "Ρόζα αγαπά την εξοικείωσή μου με τους άνδρες. Νομίζει ότι είμαι μόνη.
  
  
  "Και εσύ είσαι;"
  
  
  Μου έδωσε μια γρήγορη ματιά, και στη συνέχεια απέφυγε το βλέμμα μου. Όλοι μερικές φορές είναι μόνος, έτσι δεν είναι;
  
  
  "Ναι", παραδέχτηκε εγώ, να θυμόμαστε ότι είναι σίγουρα στην πραγματικότητα, το επάγγελμα μου. "Δουλεύεις εδώ, Τζιν;"
  
  
  Την σερβιτόρα, η ερωμένη του, αν έτσι θέλετε να καλέσετε. Αλλά εγώ δεν πάω με άντρες στη δουλειά ". Τα τελευταία λόγια είναι αποφασισμένος αργά και αποφασιστικά. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Η φίλη σου η Ρόζα νομίζει ότι είμαι αστυνομικός, αλλά στην delle δεν είναι δική μου δουλειά.
  
  
  "Δεν θα με ένοιαζε αν ήταν η δουλειά.
  
  
  Την ρώτησε. - "Μπορώ να σας πως τι προσφέρει;"
  
  
  Με κοίταξε στα μάτια. - "Θα το ήθελα, Νικ, - είπε, - αλλά, όπως είπα, δεν είμαι πόρνη".
  
  
  Της χαμογέλασε. - "Σκέφτηκα έτσι. Ότι θες ένα ποτό;"
  
  
  Του έκανε σήμα στον σερβιτόρο και παρήγγειλε ένα σνακ. Δεν μιλήσαμε πολύ. Της είπε ότι ήταν αμερικανό επίσημο πρόσωπο, επεσκέφθη πρεσβεία στο Римэ.
  
  
  "Από πού είσαι στην Αμερική;" - ρώτησε η Τζίνα.
  
  
  "Γύρω Από Τη Νέα Υόρκη".
  
  
  "Είμαι πάντα στο να πάω εκεί. Η ανιψιά Τριαντάφυλλο μιλήσει για τη ζωή στη Νέα Υόρκη. Αυτή εκτιμά καφετέριες και εστιατόρια. Είναι πραγματικά τόσο καλό, όπως λέει;
  
  
  Λίγο περίμενες. "Ω, είπα, είναι καλοί με τον δικό της τρόπο την κρίση. Πόσο καιρό δουλεύεις σε αυτό το μπαρ, Τζίνα;
  
  
  "Δεν είναι τόσο πολύ καιρό. Με δυσκολία μπορώ να αντέξουν οικονομικά το ενοίκιο ". Χαμήλωσε τα μάτια. "Θα πάω σπίτι μου", - δειλά είπε. "Σήμερα, εδώ, δεν έχω δουλειά, και δεν το χρειάζονται. Αν θες, μπορείς να έρθεις μαζί μου ένα ποτό. "Γιατί όχι, σκέφτηκα. "Με χαρά", είπα.
  
  
  Την κάλεσε ένα ταξί και πήγαμε στο δωμάτιο της Τζίνα. Αυτό ήταν το δωμάτιο στον τελευταίο όροφο ενός παλιού σπιτιού στην οδό Via delle Кватро Πηγή. Ξεκινήσαμε για το τέταρτο όροφο, και όταν θα выдохнули για την αρχή της δεύτερης οικοδομής, της, έσκυψε και το φίλησε απαλά. Ee τα χείλη της ήταν μαλακά, ζεστά και πολύ απαλά .
  
  
  Στην αίθουσα συζητούσαμε πίνοντας κρασί. Τζίνα μου είπε σχετικά με αυτό το χρονικό, όταν ήταν ερωμένη πανίσχυρο αφεντικό της ρωμαϊκής υπόκοσμου, του Giovanni Фарелли. Ξεκίνησε ως απλός ληστής, και στη συνέχεια να κερδίσει εκατομμύρια για την απάτη με τα ακίνητα. Από την ee λόγια, τι βλέπεις.
  
  
  "Αλλά είναι στο παρελθόν. Τώρα την παλεύω μακριά από άντρες σαν Τζιοβάνι. Την στέκομαι στα πόδια μου και ειλικρινά βγάζω χρήματα ".
  
  
  Η αρτηριακή πίεση με τη μορφή χαμόγελου. Κάποια στιγμή με κοίταξε, στη συνέχεια σηκώθηκε και γύρισε το διακόπτη, έτσι ώστε στο δωμάτιο ήρθε μόνο οι άγιοι, γύρω από το ακουστικό παράθυρο . Γδύθηκε, χωρίς να πει τίποτα. Ee ξανθά μαλλιά ниспадали γεια σου, στους ώμους, και την πλήρη στήθη μου ζήτησαν να το αγγίξει. Την притянул το ζεστό σώμα για τον εαυτό του, και εξαφανίστηκε μέσα μου, όταν τα χέρια μου απαλά διαδρομή μαζί με το βελούδινο δέρμα. Ee χείλη, ξαφνικά ζεστό, βρήκαν τα δικά μου, και τα στόματα άνοιξαν στην αμοιβαία μελέτη. Το σώμα, με το οποίο έπαιξε, ήταν ευέλικτη και ομαλή, όπως ο шестнадцатилетнего εφήβων.
  
  
  "Πάρε με, Νικ", - ψιθύρισε στο αυτί μου.
  
  
  Την ξέντυτος, και είδε "Luger". "Τότε είστε ένας αστυνομικός".
  
  
  "Είπα την αλήθεια", είπα. Την αγκάλιασε ee, και ξέχασε για το όπλο.
  
  
  "Το κρεβάτι", " ψιθύρισε. "Πήγαινέ με στο κρεβάτι".
  
  
  Το έκανε αυτό. Όταν ξάπλωνε δίπλα της, τα χέρια μου χάιδεψε το σώμα της, μέχρι που δεν κατάφερνε να ανοίξει τα μακριά αδύνατους γλουτούς, και πέρασε το χέρι του σε μια βελούδινη εσωτερικό του.
  
  
  "Va benissime!" μουρμούρισε εκείνη.
  
  
  Της άφησε το χέρι να πάμε ψηλότερα.
  
  
  "Πάμε", - выдохнула είναι.
  
  
  Την φίλησε την πλήρη στήθη, και θα κρατάει την ανάσα της. "Μπάστα", - φώναξε εκείνη. 'Αρκετά. Τώρα. Το σε θέλω τώρα.'
  
  
  Αυτό σιγά-σιγά μπήκε στο διάολο. Хриплые ουρλιαχτά ξέσπασε γύρω από το λαιμό της. Το σώμα του ήταν λεπτό από το πάθος, και με подстегнуло ισχυρή και ακαταμάχητη φυσική επιθυμία. Την ένιωσα την υγρή ισχίου έκλεισε γύρω μου, και ο ήχος της свистящих, задыхающихся κραυγές αντηχούν разнесся στα αυτιά μου. Είναι почесала τα χέρια μου με τα νύχια της, обвила με τα χέρια μου το λαιμό και τους ώμους και με τράβηξε προς τα κάτω, σχεδόν άγρια από την επιθυμία να τελειώσουμε ό, τι αρχίσαμε.
  
  
  Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή που κάθε σκέψη, κάθε δύναμη της θέλησης έχει εξατμιστεί. "Ακόμα, ακόμα, Νικ!" έπνιγε. Τα χείλη μου скривились σε ухмылке, που ασχολούνται ήταν κατά το ήμισυ сардонической, κατά το ήμισυ κατανόηση. Με αγκάλιασε πιο σφιχτά, πιο δεσποτικού, και τα ισχία της, άρχισε να κυριαρχεί, όταν έχασε τον έλεγχο. Τελευταία σπασμωδική τρόμος, και θα έρθει μαζί για να αποφασίσετε τι άρχισε; είναι έντονα moaned το τραγούδι της μελαγχολίας, και φαινομενικά ατελείωτη διασκέδαση.
  
  
  
  
  Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, ήταν η στιγμή πανικού; τα πρώτα φλας φόβο, όταν τον είδα σε μια άγνωστη γειτονιά. Δίπλα μου κάτι ήσυχα пробормотало ζεστό σώμα. Την κοίταξε και γέλασε, όταν είδε ωραία εικόνα της Τζίνα. Τα μαλλιά της έχουν εμπλακεί στο μαξιλάρι - χάλκινο στεφάνι σε λευκό εσώρουχα. Πολύ προσεκτικά την ξέφυγε από nach, ενώ το χέρι της δεν έπεσε με το στήθος μου. Για μια στιγμή ήταν να ανακινείται και , στη συνέχεια, την αναπνοή και πάλι ήταν ομαλή, και έπεσε σε βαθύ ύπνο.
  
  
  Σιωπηλά, για να μην ξυπνήσει και δεν δώσει γεια σας ρωτήσω πού το πάω της, σηκώθηκε από το κρεβάτι και μάζεψα τα ρούχα. Της έκανε εντύπωση ότι δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, και πέρασε όλη τη νύχτα με την Τζίνα στα χέρια του. Αλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο, γιατί этрусская βάζο στη βιβλιοθήκη του Βατικανού ακόμα κρατούσε το πολύτιμο έγγραφο που περιέχει ee θανάσιμο μυστικό. Αλλά τώρα που κατάφερα να αποθηκεύσετε το έγγραφο από τα χέρια της κα-γκε-μπε, θα πρέπει να ήταν πίσω της, και το συντομότερο δυνατόν. Ντύσιμο, την пригладил τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας, μια άλλη ματιά στο κρεβάτι με смятыми υγρά σεντόνια και ένα δώρο σε ένα όμορφο νεαρό σώμα της Τζίνα και κατευθύνθηκε προς την ημέρα.
  
  
  Της δεν θα με πείραζε να την ξυπνήσω έτσι όπως την ήξερα ότι δεν θα με πείραζε . Αλλά AX ήταν αληθινή μου αγάπη, και γυναικεία ευχαρίστηση δεν πρέπει ποτέ να έχουν συγκρατήσει στην δουλειά μου, που έπρεπε να ολοκληρωθεί. Την παράτησε για nach τελευταία παθιασμένο βλέμμα. Δεν είπε τίποτα; το στήθος της αυξήθηκαν και έπεσαν με κάθε αναπνοή . Της γλίστρησε μέσα από τα δωμάτια και αθόρυβα έκλεισε την πόρτα πίσω της .
  
  
  Ήρθε η ώρα να ρίξει γύρω από το κεφάλι του όλες τις σκέψεις σχετικά με τη Τζίνα. Έπρεπε να επικεντρωθεί στην εξαγωγή του εγγράφου σας, να το πάρει, χωρίς να προσελκύσουν την προσοχή. Αν με τυχαία πιάσαμε, που προσπάθησε να επιστρέψουν το έγγραφο, προβλήματα, απαλά λέω , σοβαρές επιπλοκές. Πρώτον, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί με τους πράκτορες - εκτός από τον θάνατο, φυσικά, είναι να προσελκύσει την προσοχή του κοινού. Το ενδεχόμενο ότι ο καμουφλάζ λάμπει μέσα από, ήταν αρκετά επικίνδυνη, αλλά αν με ανακαλύψουν, όταν προσπαθώ να αρπάξει το χαρτί, το έγγραφο θα προβληθούν και να μάθουν οποιαδήποτε ιταλική αστυνομία, που θα είναι σε θέση να δείτε το εγώ. Ακόμη και αν θα μπορέσω τελικά να πείσει τις αρχές ότι το έγγραφο ανήκει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, το μυστικό παύει να είναι μυστικό σε κανέναν χρόνο. Της ήταν σίγουρος ότι δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι της ιταλικής αστυνομίας δεν θέλουν να πουλήσουν είναι η άκρως απόρρητο έγγραφο σε κάποιον που έχει στα χέρια του είχε ένα μεγάλο πακέτο λίρες.
  
  
  Και αν είπαν στους ρώσους, όπου στην αίθουσα του εγγράφου, θα προσπαθήσει να φτάσει πριν από μένα. Το απόσπασμα του εγγράφου με ετρουσκικής βάζο τώρα ο κύριος στόχος μου. Όλα τα άλλα ήταν ασήμαντο . Ευτυχώς, την ξύπνησε νωρίς, για να είναι στη βιβλιοθήκη του Βατικανού, που θα ανοίξει.
  
  
  Της ήταν στην πλατεία, Ποτό XII, μπροστά στο Βατικανό, όταν είδε ένα μεγάλο πλήθος, собравшуюся στην πλατεία μπροστά μου, την πλατεία του Αγίου Πέτρου. Αυτό δεν ήταν σπάνιο. Πάπα μέρος εμφανίζεται στο μπαλκόνι του παλατιού του, για να ευλογήσει τους πιστούς και τους προσκυνητές, στέκεται στην πλατεία. Αλλά σήμερα το πρωί το πλήθος των τουριστών και των ρωμαίων φαίνεται μεγαλύτερο από ό, τι συνήθως.
  
  
  Έπρεπε να εντρυφήσω μέσα από το πλήθος, μουρμουρίζοντας σε κάθε βήμα σας ζητήσω συγγνώμη. Το κεφάλι τέθηκαν στα παράθυρα του παπικού παλατιού, και μόνο αυτό, πλησίασε στην άκρη του πυκνού πλήθους, μια κραυγή ακούστηκε, για την οποία ακολούθησε μια παράξενη και σχεδόν δυσοίωνη σιωπή, καλύπτοντας τους θεατές. Της στάθηκε ακίνητος και κοίταξε προς τα πάνω, όταν έγινε προφανές ντυμένη στο λευκό σχήμα του Πάπα Παύλου VI.
  
  
  Εκείνος σήκωσε τα χέρια του σε ένδειξη ευλογίας. Αλλά μόλις άρχισε ευλογία, όταν μια απότομη κλωτσιά χωρίσουν ουρανό, σαν κεραυνός. Στην αρχή σκέφτηκα ότι αυτό το αυτοκίνητο σιγαστήρα.
  
  
  Δυστυχώς, τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρό.
  
  
  Μετά από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου το σπασμένο γυαλί έχασε τον Μπαμπά της, όταν ένα μεγάλο βιτρό εγώ το μπαλκόνι έπεσε με μια συντριβή. Κάποιος από το πλήθος κάτω από το μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει και ο Μπαμπάς έφυγε από το μυαλό του, όταν σε πλήθος ανθρώπων στην πλατεία έπεσε ακόμα περισσότερο γυαλί.
  
  
  Κραυγές έπαθαν άλλοι, όταν το πλήθος πανικός. Την κοίταξε σε όλες τις πλευρές, για να δείτε πώς βολή; βολή, προφανώς, είχε σταλεί στον Πάπα, και έχασε μερικές ίντσες .
  
  
  "Αυτός είναι ο Μπαμπάς μου!" φώναξε διαπεραστικό ιταλικά φωνή.
  
  
  "Προσπαθούν να σκοτώσουν εγώ!" φώναξε μια άλλη.
  
  
  Οι άνθρωποι έτρεξαν στην είσοδο στο Βατικανό, και ο θόρυβος ih πανικού ψήφοι ανέβηκε στον αέρα, όπως γκρίνια σας της θλίψης και της απελπισίας. Θραύσματα γυαλιού ακόμα πέφτουν στην πλατεία, αλλά το κύριο μέρος του το πλήθος έτρεξε προς την πόρτα και δεν μπήκε κάτω από την πόλη θραύσματα.
  
  
  Την άλλη ματιά στο μπαλκόνι, και σε αυτό το σημείο είναι ορατά δύο σχήματα στα κιγκλιδώματα. Είναι наклонились, για να βοηθήσει την Παπική να ανέβει. Από το σημείο που την κρατούσε, θα μπορούσε να δει ότι ήταν, προφανώς, δεν τραυματίστηκε.
  
  
  Πίσω μου γύρω από το πλήθος ακούστηκε άλλο ένα βρυχηθμό. Την κοίταξε πάνω από τον ώμο του και είδε μια μεγάλη μαύρη μηχανή, уносящуюся μακριά από την πλατεία. Αν ήταν απλά σύμπτωση, σκέφτηκα , ή η μηχανή συνδέεται με το γεγονός ότι μόλις είδες;
  
  
  Δεν ξέρω γιατί ξαφνικά κοίταξε προς τα μουσεία, τις βιβλιοθήκες του Βατικανού, όπου το κέλυφος. Αλλά όταν την είδα, είδα το ελικόπτερο κατεβαίνει και εξαφανίζεται πίσω από το κτίριο. Προφανώς ήταν σε αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο Skyhook.
  
  
  Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ μας για ένα δευτερόλεπτο.
  
  
  Κάνει το δρόμο του μέσα από το πλήθος, το κατάλαβα ότι θα πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να φτάσετε στο βιβλιοθήκης. Την συμπιεστεί μέσα των πληγέντων και πήγε με την κεντρική πλατεία στο μουσείο κιονοστοιχία. Όταν εισήλθε στην κύρια αυλή, ένα ελικόπτερο και πάλι шталь σημαντικό. Σιγά-σιγά κατέβηκε ειλικρινής πάνω βιβλιοθήκη του Βατικανού. Μετά, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά; τρομερά λάθος.
  
  
  Την άρχισε το τρέξιμο, γιατί δεν μπορούσα να χάσω μας δευτερόλεπτα. Την ένιωσα πως μου το δίπλωμα δολάριο χτυπάει, και η αδρεναλίνη χτυπάει στις φλέβες μου, μέχρι που την οδηγούσε στην είσοδο στο μουσείο . Καλύπτονται από τον πανικό πυκνό πλήθος , οι εργαζόμενοι σε σχήμα σχεδόν όλοι άφησαν τις θέσεις τους πριν από την παπική βιβλιοθήκη. Θα ήταν mimmo με ih μάτια έχουν παγώσει από το φόβο. Την κοίταξε πίσω, στο μπαλκόνι, όπου εμφανίστηκε ο Μπαμπάς. Το μπαλκόνι ήταν пустынен μόνο θραύσματα γυαλιού παρέμεινε σιωπηλό μάρτυρες ό, τι είδα.
  
  
  Προφανώς, ακόμα δεν ήξεραν για την κατάσταση του αγίου; wouldnt σίγουρα δεν είναι εξαγριωμένος, паникующая το πλήθος. Οι φρουροί τρέχουν από την περιοχή εμπρός και πίσω, σαν να ψάχνει για τα ίχνη του. Αλλά ήξερα ότι δε θα βρουν τίποτα , και ήμουν σίγουρος ότι στη μάχη και το γενικό χάος ήταν περισσότερο από ό, τι φάνηκε επιφάνειας.
  
  
  Τώρα εμφανίστηκε το ξέσπασμα του δευτέρου γυαλιστερή μαύρη λιμουζίνα. Το περιστέρι για ένα γύρω από κολόνες της εισόδου στη βιβλιοθήκη. Μηχανή αιμοβόρα σταμάτησε. Скрипнули εκφοβισμός, γύρω από τη μηχανή βγουν οι δύο широкоплечих χοντρούς άνδρες και εισέβαλαν στο κτίριο. Την ίδια στιγμή, η καταπακτή στο δάπεδο του ελικοπτέρου άνοιξε και την έπιασαν μια σειρά από κινήσεις στο αεροπλάνο.
  
  
  Πίσω από το τιμόνι λιμουζίνα καθόταν σκοτεινή σκιά σχήμα. Το πρόσωπο του άντρα ήταν αδύνατο να διακρίνουμε, όταν η μηχανή рванулась προς τα εμπρός και πέρασε mimmo μου . Την прищурился και προσπάθησε να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας. Αλλά ακόμη και αν το αυτοκίνητο σταμάτησε, και πάλι θα έπρεπε να έχουν ένα x-ray μάτια σας για να δείτε τους αριθμούς. Πινακίδα ήταν καλυμμένο με εξώφυλλο από χοντρό αδιαφανές μαύρο ύφασμα.
  
  
  Όταν η μηχανή εξαφανίστηκε από το μυαλό της, βάδισε στο δρόμο. Δεν μπορούσα να μπει στη βιβλιοθήκη, ενώ η μηχανή έχει μπροστά της, αλλά τώρα, όταν уносилась μακριά της, έτρεξε προς την είσοδο του παπική μνημείο και κοίταξε μέσα. Ορισμένοι εργαζόμενοι νευρικά μίλησε για το τι συνέβη.
  
  
  Αλλά δύο άντρες καλή σωματική διάπλαση, που μόλις βγήκε γύρω από τη μηχανή, δεν είναι πουθενά. Και κανείς γύρω взволнованных το προσωπικό του μουσείου ih, μάλλον δεν το πρόσεξες. Ίσως δεν είδαν όπως οι άνδρες, τρέχαμε στη βιβλιοθήκη, αλλά την είχα προσέξει. Την πλησίασε σκάλα που οδηγεί στον εξώστη, και αμέσως раздалось δύο βολές. Σε AX της πέρασε μια πολύ δύσκολη πορεία βαλλιστικά , και δεν είχα πρόβλημα με τον ορισμό, ότι τα πλάνα έρχονται μέσα από στοές, όπου την έκρυψε το μυστικό σχέδιο.
  
  
  Την взбежал σκάλες σε τρεις dis, κρατώντας "Luger" στο χέρι, κρατώντας το δάχτυλό σας στη σκανδάλη. Όταν την έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο, οι χειρότερες υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Ο υπηρέτης του μορφή, που αποφάσισε να μείνει στη θέση του, ακόμα δεν πρόλαβα να φύγω, τώρα να ορίσει την ημέρα σε μια μεγάλη λίμνη αίματος. Δεν έπρεπε να σκύψουν πάνω του, για να δείτε ότι είναι νεκρός.
  
  
  Πολύ αργά την είδα τεράστια σκαλιστά δρύινα μέρα γκαλερί κλείνουν από μέσα. Το έτρεξα, αλλά όχι αρκετά γρήγορα. Ακόμη και αν θα την χρησιμοποιήσει στο βιλελμίνα, θα ήταν αδύνατο να αποτρέψει захлопывание πόρτες.
  
  
  Την άκουσα κλικ κλειδί στην κλειδαριά. Τον τράβηξε τη σκανδάλη, και δέντρο γύρω από το κάστρο επωάστηκε. Αλλά таращить μάτια τρύπησε το μισό του παχέος ξύλινο μέρα. Στη συνέχεια, την άκουσα ακόμη ένα χτύπημα και κατάλαβα ότι το ίδιο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά ενός μακρύ διαδρόμου. Έκθεση ήταν κλειδωμένη από μέσα με τέτοια επίδοση , που ήταν σαφές ότι η λειτουργία - ό , τι μπορεί να περιλαμβάνει - πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα αναγνώριση και την προετοιμασία.
  
  
  Την κοίταξα άγρια, για να μάθετε αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείτε στην γκαλερί. Πίσω μου ακούστηκαν σίγαση της φωνής. Δεν θα ρίσκαρα. Την ξετυλίγεται όταν από τη γωνία βγήκαν τρεις τουρίστες. Ένα γύρω τους, краснолицая γυναίκα στο φωτεινό φόρεμα, μια ματιά στο "Luger" και φώναξε.
  
  
  Ee κραυγή είχε ώθησε στη δράση. Την έτρεξε σε μια σειρά παραθύρων κοντά σε κλειστές πόρτες της γκαλερί. Την ξεκλείδωσε το σύρτη, άνοιξε το ένα γύρω από τα παράθυρα και έγειρε προς τα εμπρός, για να κάθε χρόνο στην αυλή. Περίπου τριάντα μέτρα από το ελικόπτερο έπεσε μεταλλικό καλάθι πάνω από τρία μέτρα σε διάμετρο και ύψος, που συνδέεται με χοντρό ανοξείδωτο χάλυβα πρόσδεσης . Μέσα στο καλάθι καθόταν скорчившийся άντρας, και παρατήρησα ότι το καλάθι ήταν κατασκευασμένο από ένα θωρακισμένο χάλυβα - το ίδιο μέταλλο που καλύπτει τον πάτο του ελικοπτέρου.
  
  
  Τώρα έγινε σαφές ότι αυτό που από την αρχή κατάλαβε πραγματικά ήταν αλήθεια. Επίθεση στον Πάπα ήταν για παραμέληση τακτική, για να αποσπάσει την προσοχή από το πραγματικό έγκλημα που τώρα έγινε. Είναι, ποιος κρύβεται πίσω από αυτό, ποτέ δεν έθεσε ως στόχο να σκοτώσει τον Πάπα. Η επίθεση αυτή έγινε για να προκαλέσει πανικό και καθολική σύγχυση. Παρούσα ήταν ο στόχος συλλογή από χρυσά και ασημένια θησαυρούς γκαλερί με Ватиканской βιβλιοθήκης, - είναι πιο γκαλερί, όπου την έκρυψε αυτό το καταραμένο, απαραίτητο το μυστικό σχέδιο.
  
  
  Κραυγές ένα τρομαγμένο τουρίστας τράβηξε την προσοχή των άλλων επισκεπτών του μουσείου. Την κοίταξε γύρω, και χειρονομία διέταξε τους να ξεφύγουν, όπως της κυμάτιζαν, γέμισε άγχος μπερδεμένη και φοβισμένη πλήθος. Την γύρισε προς την πόρτα γκαλερί, έσκυψε και άκουγε προσεκτικά . Την άκουσα να σπάσει το γυαλί, και το ήξερα, παρουσιάζει στην γκαλερί έχουν χαραχτεί, και σύντομα είχαν κλαπεί ih πολύτιμους θησαυρούς - δώρα όλων των κυβερνήσεων των ευρωπαίων μοναρχών, αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, σταλθέντα στοιχεία του ποντιφικού από βασιλιάδες και εκκλησιαστικών αρχόντων . Και μεταξύ αυτών ήταν το έγγραφο που της έπρεπε να το επιστρέψω - με οποιοδήποτε κόστος.
  
  
  Κάπου στο μουσείο χτύπησε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να θέσει το νήμα πιο σκληρή ληστεία στην ιστορία της Ιταλίας. Δεν μπορούσα να μην θαυμάσει την εφευρετικότητα του σχεδίου και την αποδοτικότητα και τον επαγγελματισμό, στο οποίο διαπράχθηκε το αδίκημα. Αλλά χρειάζομαι το έγγραφο βρισκόταν σε ετρουσκικής βάζο, το αόρατο πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες της γκαλερί.
  
  
  "Καλέστε το προσωπικό!" - Έχω φώναξε το νεαρό μαθηματικά, στέκεται δίπλα μου, και εγώ ορθάνοιχτα τα μάτια και το στόμα έχουν αλλάξει, όταν τον έσπρωξε εγώ με τις σκάλες.
  
  
  "Ναι, κύριε", είπε, εγώ κάμερες χόρεψαν στο στήθος, μέχρι που έμπαινε μέσα ενθουσιασμένοι τουρίστες .
  
  
  "Πες τους ότι το παπικό γκαλερί πλιάτσικο!" Της φώναξα εγώ μετά.
  
  
  Μπορεί να ήταν πειστικός ο ήχος της ομάδας μου ή το γεγονός ότι δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά ότι και να είναι μας, θεατές ησύχασαν. Του επεσήμανε τους σε ασφαλή κιγκλιδώματα κλιμακοστασίου. Ακόμη και μια γυναίκα, η οποία ασχολείται με φώναξε, βλέποντας μου "Luger", ηρεμήσει και φαίνεται να είναι και πάλι μαζί.
  
  
  Την γύρισα προς μέρα. Расколотое, опаленное δέντρο πάνω από την κλειδαριά οριζόμενο τρόπο τον πρώτο πυροβολισμό. Σαφώς θα ήταν αρκετή μία σφαίρα . Μπορεί να είναι, αυτό άλλαξε με το δεύτερο ή ακόμη και τρίτο πλάνο. Ο στοχεύουν προσεκτικά και κυκλοφόρησε τρεις βολές στη σειρά.
  
  
  Ημέρα застонали από το να πέσουν βαριά σφαίρες. Μεταλλική κλειδαριά δυνατά скрипнул, και μέσα από τον καπνό και θραύσματα ξύλου της, είδε ότι το κάστρο κατάφωρα παραβιαστεί. Γουλιελμίνα και πάλι επιβεβαίωσε την αξία του, όταν την πυροβόλησε ξανά σε βαριά πόρτα. Πίσω μου φώναζε μια άλλη γυναίκα, και τρομαγμένοι οι τουρίστες σε πανικό στα τυφλά, έσπευσε κάτω από τις σκάλες στο λόμπι.Τώρα, όταν πια δεν απείλησε τον κίνδυνο, την υποχώρησαν, σήκωσε το πόδι του και κλώτσησε με το πόδι του. Tae Do Ex είναι ένα γύρω από τις καλύτερες τεχνικές πάλης. Χτύπημα επάνω, Θα Cha - Gi, ημέρα είχαν χωριστεί. Το δεύτερο πτυχές, και μεταλλική κλειδαριά τρελαίνονται με ξύλινο πλαίσιο και με βροντές έπεσαν στο πάτωμα.
  
  
  Στη συνέχεια, ημέρα άνοιξαν διάπλατα, και την πάρα πολύ όταν είδε δύο καλά στοιβαγμένα άνδρες που κυκλοφόρησαν γύρω από την μαύρη λιμουζίνα . Φαίνεται ότι αυτό συνέβη πριν από λίγες ώρες. Αλλά δεν έχουν περάσει πάνω από δέκα ή δεκαπέντε λεπτό με τους κουνάβι, οι δύο άνδρες - ih σύντροφοι στο ελικόπτερο - εισέβαλαν στο μουσείο.
  
  
  Είναι запихивали ένα πολύτιμο τεχνούργημα μετά το άλλο σε διάφορα ήδη συμφόρηση σοβαρές άσπροι τομείς των τσαντών. Μεταλλικό καλάθι που την είδα, κρεμόταν μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο γκαλερί και έχει συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα πέτρινο περβάζι του παραθύρου με δύο μεταλλικά αγκίστρια . Το τρίτο ανέβασε λινό τσάντες στο καλάθι. Γυάλινες βιτρίνες έσπασαν, και γυαλισμένο πάτωμα ήταν καλυμμένο από θραύσματα γυαλιού .
  
  
  Μόλις την выломал την πόρτα και με την πρώτη ματιά εξέτασε σκηνή, το πλησιέστερο σε μένα κλέφτης γύρισε και τράβηξε το περίστροφο. Είναι σταμάτησες δύο από τους συντρόφους, και το ένα γύρω από αυτούς έπεσε στο πάτωμα λινό τσάντα και άρχισαν να πυροβολούν τυχαία.
  
  
  Το περιστέρι για το τσιγαριλίκι, όταν στον αέρα просвистели σφαίρες. Γύρω μου ακούστηκε ο ήχος рикошетирующего μόλυβδο . Οι σφαίρες χτύπησαν στην κάσα της πόρτας και παραλίγο να πέσει στο κεφάλι μου και το στήθος. Το ήσυχα ορκίστηκε και αποτραβιέται για λίγο ακόμα .
  
  
  Ένα άλλο таращить μάτια просвистела mimmo του μπάφος. Την выждал μια στιγμή, στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι του έξω από τη γωνία και πυροβόλησε. Gallery σχεδόν δεν υπηρέτησε ως μυστικός για τους τρεις άνδρες. Ο άνθρωπος, που έκανε τα πρώτα πλάνα, προσπάθησε να αποφύγει. Αλλά Γουλιελμίνα ήταν πιο γρήγορα, και επάταξε την πρώτη στόχο τη σφαίρα εισέλθουν στο εγώ αριστερό αντιβράχιο.
  
  
  Με το εγώ χείλη έπεσε καταστείλει την κραυγή. Αυτός βόγγηξε και έπεσε στο σπασμένο βιτρίνα, το όπλο έπεσε από το εγώ άβουλη και άχρηστα αποτυπωμάτων. Το βλέμμα μου έπεσε στο δεύτερο άντρα εκείνη τη στιγμή, όταν γύρισε σε μένα.
  
  
  Αυτό δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα, όπως το εγώ, από την άλλη. Είναι подтащил τη βαριά τσάντα στο ανοιχτό παράθυρο, θέλω να βάλω το θησαυρό σε ένα μεταλλικό καλάθι. Τον τράβηξε τη σκανδάλη "το όπλο του", промахнувшись ανά ίντσα έως εγω αριστερό μηρό, και την ονε κατάφερε να περάσει την τσάντα τρίτο άντρα, που ακόμα στεκόταν με το παράθυρο ανοιχτό.
  
  
  Πίσω τους ήταν μια γυάλινη προθήκη, στην άλλη άκρη του δωματίου. Την παραμονή этрусская βάζο βρισκόταν δίπλα στη βιτρίνα. Αλλά τώρα που το κοίταξα, το στόμα μου έχει στεγνώσει. Vase δεν ήταν.
  
  
  Προβλήματα, μεγάλα προβλήματα. Αν δεν σταματήσει τους κλέφτες και δεν επαναφέρει τα αγγεία, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Δεν έχω πολύ καιρό νόμιζα ότι το πάνω χέρι, αλλά έτρεξε σε γκαλερί γυρίσματα. Ο στοχεύουν στην πληγωμένη και άρχισε η δεύτερη φορά που πυροβόλησε ονε στο δεξιό μηρό. Ήταν νοκ άουτ, έμειναν μόνο δύο εγώ του συντρόφου.
  
  
  Ο άνθρωπος που την είδε спускающимся σε ένα μεταλλικό καλάθι, και πάλι μπήκε μέσα με το σημείο όπου στεκόταν, ήταν ορατά από τις κορυφές δύο πλήρεις λινές τσάντες. Μελαχρινός άντρας, ο οποίος βοήθησε στην ονε, ήταν έτοιμος να φύγει. Η αίθουσα ήταν σχεδόν άδειο, χωρίς τους πολύτιμους θησαυρούς. Όταν αυτός ο άνθρωπος μου άνοιξε την ανταπόδοση της, κατέρρευσε στο έδαφος. Σφαίρες απειλητικά κουδούνι πληρωμών κατ ' ευθείαν πάνω από το κεφάλι μου. Αλλά συνέχισα να πυροβολήσει, και το δέντρο, και το γυαλί συντριβεί γύρω μου. Την ένιωσα, όπως θραύσματα γυαλιού έπεσαν μου στους γοφούς και το στήθος.
  
  
  Αν δεν την σκότωσε δύο άλλους άνδρες, αν δεν έχει λάβει το έγγραφο πίσω από ετρουσκικής βάζα, Γεράκι ποτέ δεν θα με συγχωρέσει, απαλά λέω.
  
  
  "Το καπέλο caita!" - φώναξε το πρόσωπο στο παράθυρο, να πείσει τη σύντροφό του να βιαστείς. Με κάρφωσε τους πυροβολισμούς, όταν πληγωμένος заковылял προς το παράθυρο, αφήνοντας στο πάτωμα μετά την αιματηρή. Μια στιγμή αργότερα, οι δύο άνδρες ήταν σε ένα μεταλλικό καλάθι με τον σύντροφο .
  
  
  Την πήδηξε και πυροβόλησε άλλες δύο φορές, όταν το καλάθι έχει εκτοξευθεί στο зияющему брюху парящего ελικόπτερο. Αλλά όταν την πλησίασε στο παράθυρο και πυροβόλησε ξανά, κοιτάζοντας προς τα έξω, ένα καλάθι με υπόκεινται σε ανθρώπους ήδη εξαφανιστεί μέσα жужжащей μηχανών.
  
  
  Броневая επιτροπή στάθηκε στη θέση του, και η τελευταία μου таращить μάτια αναπήδησε από το μέταλλο. Την φώναζα, όταν μερικές музейщиков και μια ντουζίνα αστυνομικοί εισέβαλαν στην αυλή ειλικρινής από κάτω μου. Είναι βομβαρδιζόμαστε με ελικόπτερο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  
  
  Να σταματήσει τους ληστές φαινόταν αδύνατο. Της έφυγε από το παράθυρο στο διάδρομο, αγνοώντας τα ερείπια πίσω μου - τα ερείπια, τα οποία μέχρι πρόσφατα ήταν αποθηκευμένα τα πιο πολύτιμους θησαυρούς του μουσείου. Διάφοροι περίεργοι ταξιδιώτες που αναζητούν ψυχαγωγία - και το έχουν - ακόμα жались στην κορυφή της σκάλας. Ένα γύρω τους, χοντρό άνθρωπο στο σορτς-βερμούδες, στο λαιμό ήταν κιάλια.
  
  
  "Δώστε μου τα κιάλια σας", είπα.
  
  
  Με κοίταξε περιφρονητικά εισπνέεται. - 'Ντε στο διάολο.'
  
  
  Την αμέσως χρησιμοποίησα τον "luger". "Κιάλια", - να το επαναλάβει. "Και ειλικρινά τώρα".
  
  
  Ξαφνικά φοβήθηκε. Είναι νευρικά τα δάχτυλα τρέμουν μου έδωσε τα κιάλια. Την τράβηξε με κιάλια εγώ τα χέρια, έτρεξε πίσω στο παράθυρο και χρησιμοποίησα τα κιάλια ελικόπτερο.
  
  
  Καταπακτή στο πάτωμα, ήταν τώρα εντελώς κλειστό, προστατεύοντας τους επιβάτες και τους θησαυρούς Ватиканской συλλογή , καθώς και το έγγραφο που, δυστυχώς, έκρυψε στο ετρουσκικής βάζο. Το ελικόπτερο άρχισε να απογειωθεί και να αποκλίνουν από το μουσείο. Την κοίταξε με τα κιάλια το ελικόπτερο, αλλά τα πρότυπα της nen δεν ήταν διακριτικά σύμβολα, για να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες. Στη συνέχεια το έκαναν κιάλια σε παράθυρο στην αριστερή πλευρά του ελικοπτέρου και έπιασε το πρόσωπο πίσω από αυτό το παράθυρο. Ήταν το πρόσωπο της, από τα οποία τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι υπέροχα. "Είναι εκπληκτικό", είπα, συνεχίζοντας να δείτε στο προφίλ του ανθρώπου που έχω δει πολλές φορές πριν .
  
  
  Δεν με ξεγέλασε μας στα μάτια μου, μας θεατή. Της ήταν να πιστέψει αυτό που είδε. Αυτό ήταν ένα πρόσωπο που μοιάζει με κρανίο - το κενό, το δέρμα, όπως περγαμηνή, πυκνό και κερί. Το μάτι του ανθρώπου συνιστούσε απεχθείς δύο πήγαιναν με λεπτές προτιμήστε μια μαύρη μάτια μου στο желтоватом кожистом πρόσωπό σας. Ευρύ στόμα με λεπτά χείλη свернулись στο κρανίο χαμόγελο. Αυτό ήταν το προφίλ του, που την παρακολούθησαν: η μία πλευρά του προσώπου, το οποίο ανήκε στον развратному και чудовищному στα μαθηματικά, το οποίο της έχει γνωρίσει ποτέ. Το περίμενα ότι απαλλαγούμε από αυτόν για πάντα εκείνη την ημέρα, όταν βυθιστεί σε Καταρράκτες του νιαγάρα.
  
  
  Προφανώς, επέζησε της πτώσης. Ο ιούδας ήταν ακόμα ζωντανοί.
  
  
  Το ελικόπτερο απογειώθηκε γρήγορα, και πάλι έλασης και σε μια στιγμή εξαφανίστηκε.
  
  
  Την γύρισα σε γκαλερί και εξέτασε το δωμάτιο. Παρέμεινε тронутыми μόνο μερικές βιτρίνες, αναμφίβολα, από το γεγονός ότι ih περιεχόμενο ήταν αρκετά πολύτιμα. Φαίνεται ότι οι κλέφτες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πριν μπούμε στο δωμάτιο .
  
  
  Και πάλι ζήτησε этрусскую βάζο, απεγνωσμένα την ελπίδα, ότι απλά μετακινηθεί ή σπάσει . Αλλά αγγεία δεν ήταν, και δεν υπήρχαν θραύσματα, δείχνουν ότι έχει καταστραφεί κατά τη διάρκεια της ληστείας. Το ήξερα ότι το βάζο δεν έχει ουσιαστική αξία της αγοράς. Είναι κάτι άξιζε μόνο για συλλέκτες. Για μένα πήρε φωτιά ο σεργκέι. Ο ιούδας, ο άνθρωπος, που τόσο καιρό εμπόδισε οργανώσεις AX , έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αρχαία ιταλικά χειροποίητα αντικείμενα. Δεν είμαι σίγουρος ότι τα μάτια μου είδαν όλα σωστά. Ο ιούδας ήταν ακόμα ζωντανός. Και έβαλε το φανταστικό ληστεία της εποχής μας . Και είχε этрусская βάζο, επειδή είναι ειδικά проинструктировал τους ανθρώπους να την πάρω κι εγώ.
  
  
  Την ανατρίχιασε, όταν παρουσίασε εγώ τη χαρά, βρίσκοντας την έκπληξη, κρυμμένο σε βάζο. Ήταν μια άσχημη σκέψη.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Απίστευτο!" - φώναξε Γεράκι, βίαια αργότερα μπροστά από το τραπέζι, γύρω από μαόνι την προσωρινή όπερα του προσωπικού-διαμέρισμα στην οδό Rue de Fleur. "Απίστευτο!" Είναι ξινό, με κοίταξε και μπήκε επάνω στο твидовом κοστούμι. Εγώ γκρίζα μαλλιά ήταν растрепаны, και ο έντονα μάσημα λεπτό незажженную ένα πούρο, το οποίο ασχολείται με την πηδούσα πάνω κάτω μεταξύ εγώ τα δόντια.
  
  
  "Λυπάμαι πολύ, είπα.
  
  
  "Δεν ήταν αυτό wouldnt δύσκολο έργο, Νικ, - είπε απότομα ο ίδιος. "Έχεις στα χέρια σου ήταν αυτό το καταραμένο το έγγραφο. Και μετά... λοιπόν, ποτέ δεν άκουσα τέτοια παράξενη ιστορία, όπως αυτό που θα μου πει.
  
  
  'Δεν είχα άλλη επιλογή. Της έπρεπε να κάνει. Ήταν απλά ηλίθια σύμπτωση, ότι
  
  
  "Ξέρετε, ποιος θα το πρέπει να το απαντήσω αυτό;" Γεράκι διέκοψε μου. "Ήταν μια κοινή επιχείρηση, το θυμάστε; Υπάρχουν άνθρωποι με στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών. Θα πρέπει να το αναφέρετε στο Πεντάγωνο και ... Χριστέ μου, ξέρεις, πώς ο πρόεδρος θα αντιδράσει σε αυτό; Όταν βάλω το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, η συζήτηση μαζί του, δεν μπορώ να κοιμηθώ στο δεξί αυτί, μια ολόκληρη εβδομάδα " .
  
  
  "Κοιτάξτε, - εξοργισμένοι είπα, αν θέλετε να μου στερήσει την εργασία ..."
  
  
  Γεράκι σε ένα δευτερόλεπτο, με προσήλωση, με κοίταξε, σαν να είδα ότι κάθομαι εκεί για πρώτη φορά. Η έκφραση του εγώ πρόσωπα άλλαξαν. Σοκ από τις κακές εγκαταστάσεις της θάλασσας μπάρεντς, φάνηκε να έχει μειωθεί. Θεέ μου, ο Νικ, είπε, δεν μου δίνεις σημασία. Δεν μπορώ να σας κατηγορήσει όλους, το ξέρω. Αν και πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να το κάνουμε αυτό. Αν υπάρχει κάποιο κρασί, και περαιτέρω να μοιραστώ μαζί σας. Ξέρετε, υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια το γεγονός ότι ο πρόεδρος ανέθεσε αυτή τη θέση AX . Πάω στοίχημα, θα είναι αναγκασμένος μας στο λαιμό .
  
  
  "Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω", είπα. "Μπορεί να είναι... Θα ήθελα να σας τρόπος για να το κάνουμε διαφορετικά.
  
  
  Ανοησίες. Αν ήταν ληστεία δεν έγινε ακριβώς το πρωί, θα έχετε ήδη γίνει μεγάλος ήρωας. Ειλικρινά το λέω, από την πλευρά σας ήταν αρκετά έξυπνο να κρύψει το έγγραφο σε αυτό το βάζο .
  
  
  Της χαμογέλασε αδύναμα. - "Τι ωραία που το λέτε αυτό. Πρέπει να ομολογήσω, το ίδιο νομίζει ".
  
  
  Αλλά, καταλαβαίνετε, ότι όμως να περάσει κάποιος δεν έχει νόημα, - ξινό, είπε. "Είμαστε σε κρίση, μέχρι να πάρουμε πίσω αυτό το έγγραφο. Με την ευκαιρία, πώς θα βγαίνουν γύρω από αυτό το μουσείο, μετά την εξαφάνιση του ελικοπτέρου;
  
  
  "Το κέλυφος της υπηρεσίας είσοδο, για να μην πιάσουν οι φύλακες στο κτίριο.
  
  
  Αλλά προς τα εκεί το κέλυφος τους κάτω από το διάδρομο σε πρώτο πλάνο όροφο, όπου ήταν ανοιχτό παράθυρο, που απλά умоляло να χρησιμοποιήσετε. Την πήδηξε για παράδειγμα, σε πέντε μέτρα, ψηφοφορία, και όλα.
  
  
  "Μμμ", - μούγκρισε Γεράκι. "Λοιπόν, τουλάχιστον, δεν έπιασαν. Είστε σίγουροι ότι έχουν δει τον Ιούδα;
  
  
  "Αν δεν είναι αυτός, τότε αυτός πρέπει να είναι ο δίδυμος αδελφός του", απάντησα. "Πρόσωπό της ήταν ίδια. Γεράκι κούνησε το κεφάλι του. Έβγαλε ένα πούρο iso rta, περπάτησε γύρω από την καρέκλα και κάθισε στην καρέκλα. "Ο ιούδας είναι ακόμα ζωντανός. Χμ ... δεν βρήκαμε εγώ το σώμα, όταν έπεσε σε καταρράκτη. Έτσι, αυτό είναι δυνατόν ".
  
  
  "Νόμιζα ότι γι' αυτή την κλοπή έργων τέχνης", είπα. "Με το στυλ του μοιάζει με μια σειρά από άλλες κλοπές έργων τέχνης που έγιναν στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια. Αναρωτιόμουν αν ο Ιούδας είναι ο εγκέφαλος όλων αυτών των ληστειών;
  
  
  "Νομίζω , - είπε ο Χοκ, - ότι αν αυτή η σειρά κλοπών - το έργο του Ιούδα, την πάω στοίχημα ότι υπάρχουν και άλλα κίνητρα, εκτός από το οικονομικό όφελος. 'Ίσως. Αλλά τώρα με προβληματίζει το έγγραφο, από τα μεγάλα σχέδια του Ιούδα. Θα βρει εγώ σε αυτό το βάζο, και το λιγότερο που θα κάνει είναι να πουλήσει εγώ στους ρώσους ή στους κινέζους σε όλη την για την μίσος προς τα Δυτικά.
  
  
  Σε μια δερμάτινη καρέκλα στο τραπέζι Γεράκι φαινόταν πολύ μικρός και πολύ κουρασμένος. Με ενόχλησε το γεγονός ότι είμαι βάρος εγώ αυτές τις ανησυχίες.
  
  
  "Αν αυτό το πυροκροτητή скопируют άλλα, ο Νικ, - απαλά είπε, μπορεί να έχουμε σοβαρά προβλήματα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, όταν σου έδωσε αυτή την αποστολή, γιατί δεν χρειάζεται αυτές τις πληροφορίες για να εκτελέσει το έργο, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι χάσαμε, αν η πληροφορία είναι στα χέρια τους πιθανούς εχθρούς. . '
  
  
  "Με τη βοήθεια του αυτό το πράγμα, ο Νικ, μπορείτε να δημιουργήσετε τα πυρηνικά σε πολύ μικρές κλίμακες. Όλμους και κανόνια μπορεί να είναι φορτισμένες μικρές πυρηνικές κεφαλές, όπως και δεξαμενή κανόνι. Μία βολή από θωρακισμένο κανόνι μπορεί να σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους".
  
  
  "Και χωρίς διαπραγματεύσεις με το σχεδιασμό τακτικής όπλα όχι", είπα.
  
  
  Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα, ακόμη και αν είμαστε εγώ σχεδίασαν και παρήγαγαν. Αλλά οι ρώσοι δεν μπορούν να επιβάλλουν στον εαυτό τους αυτό το όριο. Καζακστάν πυρηνικά όπλα θα ήταν ιδανικό για μικρές πολεμιστή, που δεν σταματούν στο ih σύνορα ". Της, κούνησε το κεφάλι του. - "Ελπίζω το λάθος του Ιούδα. Μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτόν και των συναφών επιπλοκών. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την αποστολή, που πέρασε πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε την πρόθεση να αφήσει το μετά, όπως στην Αμερική - περιοδικές διακοπές ρεύματος, μαύρη ομίχλη, βρώμικο νερό, το αίμα-κόκκινα ποτάμια και λίμνες ".
  
  
  "Στην delle, - είπε ο Χοκ, αλλά τώρα μας ενδιαφέρει μόνο ένα πράγμα - θα πρέπει να πάρετε αυτό το έγγραφο του Ιούδα ή κάποιον να μας έχει σε αυτό το ελικόπτερο. Η αστυνομία σε Римэ, προφανώς, από την πλευρά σας, αλλά εγώ δεν θα περίμενα από αυτούς πάρα πολλά. Μην πάει μαζί τους, αν δεν διαπιστώσετε ότι έχουν σαφείς οδηγίες ".
  
  
  "Και τι γίνεται με την Ιντερπόλ σε Римэ; Το ξέρω, υπάρχουν πολλά άτομα, και πιθανότατα θα οδηγήσει την υπόθεση σε αυτή την υπόθεση ".
  
  
  "Θα δουλέψω μαζί τους. Φυσικά, δεν μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς τι κάνεις ".
  
  
  'Το ξέρω.'
  
  
  "Έχετε είχε την ευκαιρία να δει συλλογή της βιβλιοθήκης του Βατικανού μέχρι το πώς θα έπρεπε να είναι τόσο γρήγορα να φύγεις;"
  
  
  "Εγώ γρήγορα κοίταξε έξω".
  
  
  "Λοιπόν, νομίζω πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την κατάσταση εκεί", - είπε ο Χοκ, να κολλήσει ένα πούρο πίσω στα δόντια και прикусив της.
  
  
  "Αλλά πώς να το κάνουμε; Ενώ η αστυνομική έρευνα δεν έχει τελειώσει, θα είναι διπλή προστασία.
  
  
  "Μπορεί να σε κάνει αυτό το φίλο από την Ιντερπόλ", - μελετώντας Γεράκι. Αλλά δεν θα βασιστείς σε αυτό. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να κινηθεί προς τα επάνω σχήμα ".
  
  
  "Ο Επίτροπος Κάνει Ρίμα;"
  
  
  "Όχι", - χαμογέλασε Hawk. "Μπαμπά".
  
  
  Το έγειρε προς τα εμπρός στην καρέκλα του. "Να μιλήσω με τον Μπαμπά;'
  
  
  'Γιατί όχι;'
  
  
  "Θεέ μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοώ, έχετε το πρωτόκολλο, και τα λοιπά. Κάποιος άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό ; Το μισούσα να συναντηθεί με εμφανή πολιτικούς, και ό, τι πρότεινε Χοκ, ήταν εντελώς απαράδεκτο .
  
  
  "Νικ, χρειάζεσαι άδεια για την έρευνα του εγκλήματος. Δηλαδή, εσύ είσαι ο άντρας, που μπορεί να μιλήσει με τον Πάπα. Το πιστεύω ότι θα βρείτε Παύλου VI γοητευτικός άνθρωπος ".
  
  
  "Αλλά θα πάρει εμένα;"
  
  
  "Αν ο πρόεδρος κάλεσε την ονε, τότε ναι. Αν θα έπρεπε και πάλι να προσπαθήσει να ανακτήσει το έγγραφο Ζούκοφ, ο Μπαμπάς θα μπορούσε να αρνηθεί, επειδή παρενέβη στο θέμα μεταξύ των δύο παγκοσμίων δυνάμεων. Αλλά δεδομένου ότι είναι σαφές ότι το κυβερνητικό μυστικό ήταν τυχαία κλαπεί από εγκληματίες, το πιστεύω, ότι ο Μπαμπάς σας θα είναι ευτυχής να μας βοηθήσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Και αν σου πει ότι μπορείτε να δείτε τη βιβλιοθήκη, η αστυνομία δύσκολα θα μπορέσει να σε σταματήσει ".
  
  
  Την αναστέναξε. - 'Хорошио. Όταν επιστρέψω στη Ρώμη;
  
  
  "Σήμερα το βράδυ", είπε ο Χοκ. "Δηλαδή, αν αυτό δεν βλάπτει σου σχέδια για σήμερα το βράδυ". Το τελευταίο σχόλιο ακούστηκε σαρκαστικό τόνο.
  
  
  Το είπε με невозмутимым θέα: "Λοιπόν, αυτό το μικρό αεροσυνοδός με το αεροπλάνο. Ο nach είκοσι τέσσερις ώρες ξεκούρασης μέχρι την επόμενη του αγώνα και είπε γεια ... "
  
  
  "Αρκετά, Νικ", - είπε δύστροπα Γεράκι.
  
  
  Της χαμογέλασε και σηκώθηκε. 'Η θα σας κρατάμε ενήμερους.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ο ζεστός καιρός στην Римэ τελείωσε; έχει συννεφιά και βρέχει. Στο Κολοσσαίο ήταν βαθιά πισίνες, отражавшие αρχαίο αρχιτεκτονικό μεγαλείο. Επιστρώσεων σοκάκια ήταν πλυμένο, και οι τουρίστες πήγαιναν με πολύχρωμες δεν βγάζει χρήματα με τα οποία στάζει νερό.
  
  
  Οι εφημερίδες ήταν γεμάτες μηνύματα για τη ληστεία στο Βατικανό. Αλλά ήταν εκπληκτικό το πόσο λίγο τους ανθρώπους, φαινόταν να ξέρει για το τι συνέβη στην delle. Σε ορισμένες ιστορίες αναφερθεί, ότι οι πεζοναύτες αποβιβάστηκαν γύρω από το αεροπλάνο στην αυλή του μουσείου. Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ήταν σίγουροι ότι τα αρπακτικά φορούσαν μάσκες. Μια εφημερίδα ανέφερε ότι στο κτίριο υπήρχε μια ντουζίνα άνδρες, όλοι τους ήταν οπλισμένοι με πολυβόλα και απείλησαν για προγραμματισμό ξεναγήσεων θάνατο. Άλλη εφημερίδα ανέφερε ότι ο ξένος σε μια μάσκα εμφανίστηκε γύρω από το πουθενά και έσωσε τη ζωή για εκείνους που απειλούνται εγκληματίες. Αυτός ο ξένος με τη μάσκα, όπως έχει αναφερθεί, είχε τα γερμανικά πυροβόλα όπλα και είπε, είτε στην σλαβική γλώσσα, είτε στα εβραϊκά.
  
  
  Την ελπίδα ότι η αστυνομία θα ενημερωθεί καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι φήμες και υποθέσεις τόσο ευρέως εξαπλωθεί μετά το τόσο συγκλονιστικό έγκλημα, αλλά εγώ ποτέ δεν τον είδα να τα μμε ήταν τόσο μπερδεμένη. Δεν την διάβασα μας ένα άρθρο που ασχολείται με αυτό ακριβώς περιγράφεις θα ήταν ό, τι συνέβη εκείνο το ηλιόλουστο πρωί.
  
  
  Το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω τώρα, είναι να επικοινωνήσετε με τον φίλο μου τον Αντόνιο Benedetto σε επιτελείου-διαμέρισμα της Ιντερπόλ στην Римэ . Αντόνιο ήταν νέος όμορφη επιθεωρητή, που είναι δύο φορές με βοήθησε να προβάλετε τα αρχεία της Ιντερπόλ. Την περίμενα πως και πάλι μπορώ να βασιστείς πάνω του. Καλά εξέτασε το πρόσωπο του άντρα που την πλήγωσε σε γκαλερί, και ήθελα να εξερευνήσετε φωτογραφίες εγκληματίες. Το ήξερα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον Τόνι, που θα αποθηκεύσει την ταυτότητά μου για τον εαυτό σου και να μην κάνεις ερωτήσεις.
  
  
  Την πλησίασε τον αργά το πρωί. Εγώ φωνή του ήταν ζεστή και φιλική.
  
  
  "Νικ", είπε με έναν γδούπο, - τι έκπληξη και πάλι να ακούσω από σένα, φίλε. Τι κάνεις σε Римэ; Είστε ο οργανωτής της μεγάλης ληστείας στο Βατικανό; Εγώ το γέλιο ήταν заразительным.
  
  
  "Δεν είναι δουλειά μου", είπα. "Εγώ ασχολούμαι μόνο με πραγματικά χρήματα. Οι τράπεζες. Ταμίες και τα λοιπά.
  
  
  Γέλασε πάλι. "Αλλά αυτή η περίπτωση απαίτησε μεγάλη φαντασία, φίλε".
  
  
  "Ναι", είπα. "Ειλικρινά το λέω, το έχει κατά κάποιο τρόπο εμπλέκονται".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. "Τόνυ, το να το ετησίως μερικές φωτογραφίες. Θα το κάνετε αυτό;
  
  
  'Φυσικά. Τα κέρδη σήμερα δεν το πότε. Ακόμα καλύτερα, να φάμε. Το ξέρω καλή καφετέρια μακριά από εδώ.
  
  
  "Σήμερα δεν μπορώ. Έχω ραντεβού.
  
  
  Α. Λοιπόν, ελπίζω να είναι μια όμορφη γυναίκα ".
  
  
  "Είπα, "Όχι. - "Με Τον Μπαμπά".
  
  
  "Αδύνατο ! - είπε ο Antonio.
  
  
  'Έτσι είναι. Πάτερ μου παίρνει δύο ώρες την ημέρα ".
  
  
  'Έλεος!' - μαλακό, είπε. "Έχεις μεγαλύτερη επιρροή από ό, τι την περίμενα, φίλε".
  
  
  "Με λίγη βοήθεια από την Ουάσινγκτον", είπε. 'Η θα σου πω αργότερα. Μπορώ να έρθει στο γραφείο σας το πρωί; '
  
  
  "Бениссимо" , - είπε ο Antonio. "Φαίνεται, πάντα μ 'ανάβεις, Νικ".
  
  
  Την ίδια ημέρα και επέστρεψε στο Βατικανό. Η περιοχή γύρω από το μουσείο ήταν оцеплена, και η αστυνομία ήταν αισθητή παντού. Επιστροφή στην γκαλερί χωρίς την άδεια των αρχών θα ήταν αδύνατο . Με την ίδια επιτυχία θα μπορούσε να προσπαθήσει να διεισδύσει στο Φορτ Νοξ.
  
  
  Η ασφάλεια του Πάπα ήταν τώρα ценымногие καλύτερα από ό, τι φαινόταν στην αρχή. Οι δράστες ήταν φοβισμένοι βολή, που παράγονται σε αυτόν την ημέρα της ληστείας, και κανείς δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον χωρίς τις τρομερές εγγράφων και, στη συνέχεια, ενδελεχή έλεγχο.
  
  
  Η πρώτη γραμμή άμυνας ήταν γύρω από μερικούς αστυνομικούς μπροστά σε ένα υπόστεγο, όπου βρίσκονται παπική κατοικία και γραφεία. Ήταν καλά εκπαιδευμένοι παιδιά, και τους πήρε λίγο χρόνο, για να ελέγξετε με.
  
  
  Φυσικά, άφησε όλα τα όπλα - και ιδιαίτερα στο βιλελμίνα - στο ξενοδοχείο. Όταν δεν μπορούσε να βρει τίποτα ύποπτο, μετέδωσαν με αστυνομικό με πολιτικά, ο οποίος μετέφερε με Ватиканской φρουράς.
  
  
  Τέλος, με συνόδευσε στο παπικό δωμάτιό του. Τα δωμάτια ήταν πλούσια ιστορία του δυτικού πολιτισμού. Ξυλεπενδυμένα οι τοίχοι ήταν διακοσμημένοι με τοιχογραφίες, οι οροφές ήταν ψηφιδωτά, αμέτρητες διαδίκτυο και ξεθωριασμένα ταπετσαρίες. Και όμως στα πρότυπα της nen η λιτότητα, σχεδόν λιτότητας. Η αίσθηση που είχα όταν την κοίταξα, ήταν μια αίσθηση επισημότητα, την πλήρη απουσία επιπολαιότητες.
  
  
  Μου έδειξαν θέση σε μια μεγάλη αίθουσα αναμονής, και ενώ την περίμενα, περίμενα την κτηνιατρική όλα τα κεφάλαια των κρατών και υψηλόβαθμοι πρόσωπα που κάθονταν στο ίδιο δωμάτιο. Και τώρα ήρθε η σειρά του Νικ Κάρτερ, Killmaster N3 AX. Δεν ήξερα περίεργη αν με αυτή τη σύγκριση ή опечалило.
  
  
  Έχουν περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, και άρχισα λίγο νευρικό, όταν η πόρτα άνοιξε. Σε ανάδοχη μπήκε υψηλό, ξεχωριστού είδους άντρας σε φλογερό κόκκινο με τον καρδινάλιο στολή.
  
  
  "Εξοχότατε", είπε, αυξάνεται πολύ γρήγορα.
  
  
  Με πλησίασε με ανέκφραστα πρόσωπο. "Υποθέτω ότι ο κ. Κάρτερ;" - απαλά ρώτησε.
  
  
  'Ναι.'
  
  
  "Ο καρδινάλιος Πιες. Εγώ Αγιότητα μπορεί να σας πάρει τώρα. Μπορείς να με ακολουθήσετε ". Μου έδειξε το δωμάτιο που μόλις εμφανίστηκε.
  
  
  Την ακολούθησε προσεκτικά, άκουσε τον ήχο των βημάτων. Όταν έκλεισε πίσω μας την πόρτα της, κούνησε το κεφάλι δύο άλλους кардиналам, προφανώς, τιμητικό караулу. Ih μειώθηκε, αλλά δεν είναι κακό το μάτι μου είπαν ότι για το κάθε μου βήμα προσεκτικά παρακολουθούν, αν δεν το εκτιμούν.
  
  
  Στο τέλος της αίθουσας υπήρχαν δύο μοναχός σε καφέ ενδύματα. Μόλις μου παρατηρείται πέντε άνδρες, όταν σιγά-σιγά κατέβασε το κεφάλι του, γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Ανοιχτά μπροστά μου, που περιβάλλεται από δύο μοναχούς καθόταν ο Πάπας Παύλος. Ήταν σε ένα λευκό παλτό και чепце, και στο στήθος είχε ένα μεγάλο χρυσό σταυρό.
  
  
  Ο καρδινάλιος Πιες δεν είπε τίποτα. Μόλις και μετά βίας αισθητή αλλαγή στην έκφραση του εγώ των ατόμων με ανάγκασε δραματικά το βήμα προς τα εμπρός. "Παναγιότατε", είπα, και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι, δεν ξέρω, για να προσκυνήσουν ή όχι. Το χαμόγελο γλίστρησε από το φορτωμένο εκ των προτέρων τα χείλη του Πάπα. Ίσως είδε ένιωθα άβολα . Ίσως ένιωσε ανασφάλεια, η οποία ασχολείται, όπως νόμιζα, ήταν μία μέσα μου. Εν πάση περιπτώσει, το χαμόγελο με πολύ ηρέμησαν. "Ο κ. Κάρτερ, είπε στην όμορφη αγγλική, - καθίστε, παρακαλώ". Τόνισε στην καρέκλα δίπλα σου, και εγώ παπικό δαχτυλίδι για μια στιγμή засверкало στο φως.
  
  
  Το sel, βασανιστικά, γνωρίζοντας ότι το κύρος του κυβέρνηση, δεν μιλάω για Ястребе και AX, τώρα τεθεί σε χάρτη. Αλλά ανεκτική συμπεριφορά του Πάπα ήταν заразительным, και σύντομα της, ένιωσα ότι αρχίζω να χαλαρώσετε.
  
  
  Ο καρδινάλιος Πιες πήρε τη θέση στα δεξιά του Πάπα. "Είναι ένας νεαρός άνθρωπος, σταλμένος από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών , Παναγιότατε, - είπε ο καρδινάλιος.
  
  
  "Ναι, το θυμάμαι, ότι αυτή η ακρόαση έχει ζητηθεί".
  
  
  Ο πάπας Παύλος VI γύρισε σε μένα, και εγώ το βλέμμα για μια στιγμή затуманился. "Φαίνεται ότι η κυβέρνηση ήταν μυημένοι στην πρόσφατη - και πολύ прискорбному, εξαιρετικά прискорбному - κλοπή".
  
  
  "Ναι, μακαριότατε, είπα. "Μαζί με папскими δώρα είχε κλαπεί ένα πολύ σημαντικό έγγραφο. Για να υπερασπιστεί το εγώ του ... εεε ... τα εχθρικά στοιχεία, το πήρα το θάρρος να κρύψει εγώ σε ένα από συναντήσουν τις όμορφες ετρούσκων αγγεία. Ορισμένα στοιχεία συνόδευσαν με το μουσείο; οι άνθρωποι που ξενοδοχεία πάρει το έγγραφο ".
  
  
  Το ήξερα ότι είμαι σε ολισθηρό έδαφος, στο χώρο της διεθνούς διπλωματίας. Ως εκ τούτου, το μέγιστο επιλέγονται προσεκτικά τις λέξεις. Όταν ο Πατέρας κούνησε το κεφάλι, σαν να συμφωνώντας μαζί της ήταν ευτυχής που, παρά την ασάφεια μου μια σύντομη εξήγηση, την ξεκάθαρος.
  
  
  "Ο πρόεδρος, - είπε, - είπε, ότι αυτό το ... αυτό το έγγραφο, όπως λέτε εγώ, έχει εξαιρετική σημασία".
  
  
  - Στην delle, Παναγιότατε. Φωνή γιατί θέλαμε να αντιμετωπισθεί γκαλερί και, ενδεχομένως, να κάνω μερικές ερωτήσεις στο προσωπικό του μουσείου. Καταλαβαίνουμε ότι η αστυνομία διεξάγει μια ενδελεχή έρευνα. Όμως, λόγω της σπουδαιότητας αυτού του εγγράφου για τον κυβέρνησης κρίναμε αναγκαίο να κάνουν τη δική τους ... εεε ... προσεκτική έρευνα ". Ο καρδινάλιος Πιες κούνησε το κεφάλι, κοιτάζοντας πρώτα με τον Πατέρα μου, και στη συνέχεια πάλι σε μένα. Προχώρησα.
  
  
  "Για παράδειγμα, πρέπει κάποιος, μπαίνει αν το βάζο των κλεμμένων. Φυσικά, υπάρχει μια πιθανότητα που έχει μεταφραστεί σε ετρουσκικό μουσείο, μετά το πώς έφυγε από την βιβλιοθήκη ".
  
  
  "Δεν νομίζω ότι έτσι", είπε ο καρδινάλιος, - Πιες.
  
  
  "Στην delle", - επιβεβαίωσε ο Μπαμπάς. "Υποθέτω ότι ο κ. Κάρτερ, απογραφή έχει ολοκληρωθεί. Το μόνο άπταιστα κοίταξε να φύγουμε, αλλά δεν θυμάμαι να με έχει этрусская βάζο. Φυσικά, ένα μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα πράγματα χρεωθεί με βιτρίνες ". Σταμάτησε και κοίταξε mimmo μου στον απέναντι τοίχο. Φάνηκε, ο χρόνος περνά σιγά-σιγά, αλλά δεν είπε τίποτα. Τέλος, και πάλι κοίταξε . "Εύγε, κ. Κάρτερ", - είπε. "Σας επιτρέπεται να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας σε γκαλερί και τους άλλους χώρους της βιβλιοθήκης. Επίσης επιτρέπουν σε σας για να κάνετε αίτηση - δηλαδή, χωρίς την παροχή πρόσθετων πληροφοριών, αλλά μάλλον δεν χρειάζεται να σας πω - σε этрусском μουσείο ".
  
  
  "Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας, Παναγιότατε".
  
  
  Γύρισε προς τον καρδινάλιο Пею. "Ετοίμασε ένα γράμμα, έτσι ώστε να μπορεί εγώ να υπογράψει. Ο κ. Κάρτερ δεν θα πρέπει να είναι περιττά προβλήματα με την αστυνομία.
  
  
  "Παναγιότατε", - είπε ο καρδινάλιος, και πάλι ένα νεύμα.
  
  
  "Βεβαιωθείτε ότι θα γίνει αμέσως". Ο μπαμπάς και πάλι γύρισε προς το μέρος μου. "Εμείς προσωπικά ευχόμαστε να βρείτε αυτό το έγγραφο, ο κ. Κάρτερ".
  
  
  "Σας ευχαριστώ, παναγιώτατε", είπα, όρθιος και να κάνει μερικά βήματα πίσω. Της, υποκλίθηκε και βγήκε από το δωμάτιο, ακολουθούσες παντού shell καρδινάλιος Πιες.
  
  
  Σε είκοσι λ. την έλαβε ένα σημείωμα με την υπογραφή και τη σφραγίδα του Πάπα. Με κάλυψε την ενεργό αναψυχής ανακούφιση. Μου ακρόαση από τον Πάπα Παύλου VI πήγε καλά, αλλά ήταν το πιο νευρικό μέρος της αποστολής μου.
  
  
  
  
  Πρώτα πήγε στο ετρουσκικό μουσείο. Ολόκληρη η περιοχή έχει προσωρινά κλείσει. Δεν ήταν από τους επισκέπτες, τους τουρίστες, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα με το να πάρει πληροφορίες. Όπως και με άλλα μουσεία του Βατικανού, αυτό έμοιαζε με παλάτι, παρά με οτιδήποτε άλλο. Είχε κολλήσει αξίες και αντικείμενα της ετρουσκικής της εποχής. Την θυμήθηκα ότι τα περισσότερα πράγματα βρέθηκε κοντά στην Ετρουρία κατά τη διάρκεια ανασκαφών του Πάπα Γρηγορίου XVI. Της δεν είχε καμία ιδέα ότι το μουσείο θα είναι τόσα πολλά αγγεία, φιάλες, κύπελλα και άλλους θησαυρούς. Δυστυχώς, η ελπίδα ότι μπορώ να βρω ένα βάζο, αποδείχθηκε φρούδα. Αλλά με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων γύρω από το μουσείο ih μεγάλης βιβλιοθήκης της και διαπίστωσε ότι το βάζο ήταν μεταφερθεί στο βατικανό σχεδόν δύο χρόνια νωρίτερα , και ότι δεν υπάρχει κανένα αρχείο για την επιστροφή.
  
  
  Αργότερα την ίδια μέρα, μίλησα με κάποιους από το προσωπικό της γκαλερί, που επιβεβαίωσε ότι το βάζο με το πόσο τους είναι γνωστό, βρισκόταν σε έκθεση για το πρωί της ληστείας. Αυτό μου άφησε με το συμπέρασμα, που ήδη φοβόταν: αρπακτικά έπιασαν ee.
  
  
  Την πέρασε μέρος της ημέρας σε γκαλερί, στη συνέχεια ενδελεχή έλεγχο της αστυνομίας. Ένας νεαρός αστυνομικός με πολιτικά ύποπτη ματιά στο σημείωμα του πάπα.
  
  
  "Αυτό πρέπει να το ελέγξετε, κύριε".
  
  
  "Κάν' το γρήγορα, είπα. "Έχω το χρόνο να κοιτάξουμε γύρω μας σήμερα".
  
  
  'Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία
  
  
  "Κοιτάξτε", είπα. "Ο ίδιος μου είπε ότι δεν θα έχω προβλήματα με αυτό το σημείωμα. Πρέπει να της πει, ότι σε αυτό δεν έχει πειστεί;
  
  
  Ο νεαρός για μια στιγμή με κοίταξε. Στη συνέχεια κοίταξε ξανά το σημείωμα. "Απλό", είπε. Βγήκε στην έκθεση και έδωσε ένα σημείωμα για τον δεύτερο αστυνομικό με πολιτικά. Αρσενικό διαβάσει. Μετά με κοίταξε και κάτι ήσυχα είπαν φίλο σε φίλο μέσω ιταλικά. Ο άνθρωπος που στάθηκε για μια μέρα γύρισε, δηλώνει για μένα, και μετά είπε αποφασιστικά στην άλλη ντετέκτιβ. Το ρευματισμό ήταν ήρεμη και συνοδευόταν από μια απρόσεκτη κίνηση του χεριού. Ο νεαρός άνδρας έδωσε ένα σημείωμα. "Το αφεντικό μου λέει ότι μπορείτε να πάτε στην γκαλερί", - πείσμα, είπε .
  
  
  "Κύριε", είπα και πήρα ένα σημείωμα.
  
  
  Της, μπήκε μέσα και κοίταξε γύρω του. Συμπεριλαμβανομένου του νεαρού, ήταν τρεις αστυνομικοί. Είναι ήσυχα μιλήσαμε φίλο τους. Μια μεγάλη αίθουσα έμοιαζε διαφορετικός από ό, τι την πρώτη φορά, όταν εγώ τον είδα. Τα παράθυρα ήταν κλειστά, γιατί το κέλυφος βροχή; ήταν οικτρά. Σπασμένα καπάκια γυαλιού βιτρίνες είχαν απογειωθεί και να ερευνηθεί για τυχόν αποτυπώματα. Της ήταν σίγουρος, ότι αν οι κλέφτες άφησαν οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία, η αστυνομία ήδη πήρε να ih. Αλλά γύρω από αυτό που είδα εκείνο το πρωί, τίποτα ουσιαστικό δεν θα έμενε, αν αυτό δεν ήταν εκτυπώσεις δάχτυλα ...
  
  
  Την κοίταξε από την πόρτα. Θα ήταν αδύνατο να εντοπίσει ξεχωριστές εκτυπώσεις παπούτσια περιβάλλοντα πολλές διαθέσιμες, αν δεν ήταν δίπλα του πλαισίου του παραθύρου ή σε άλλους ειδικούς χώρους, όπου υπήρχαν μόνο οι κλέφτες.
  
  
  Και πάλι ζήτησε этрусскую βάζο, αν και ήταν σίγουρος ότι δεν είναι στην κύρια αίθουσα . Την ρώτησα την αστυνομία, δεν χρησιμοποιήθηκαν αν το βάζο ή το σπασμένο βάζο ως αποδείξεις. Είπε ότι δεν είναι έτσι.
  
  
  Της, επέστρεψε στο διάδρομο προσπαθώντας να θυμηθώ τι είδα, ανεβαίνοντας τις σκάλες το πρωί: νεκρό τον υπηρέτη και μόνο ότι захлопнувшиеся μέρα. Την γύρισε και επέστρεψε στην γκαλερί. Στη συνέχεια, ήρθε στον τόπο όπου ήταν το σώμα του, και είδε ότι τα πρότυπα της nen ακόμα ορατές κηλίδες αίματος. Τώρα, μια μέρα ήταν ανοιχτά, και όταν κοίταξε στο δεξί την πόρτα, είδε ότι σπασμένη κλειδαριά δεν έχει ακόμη επισκευαστεί. Αστυνομία, πιθανώς, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθετε για το 9-mm σφαίρα που έβγαλαν γύρω από το δέντρο. Την κοίταξε τη γη και είδα τι άλλο. Πόρτα прижималась στην γκρίνια μεταλλικό γάντζο στο πάτωμα, που вставлялся από τη θηλιά στο κάτω μέρος ημέρα. Αυτό ήταν ενδιαφέρον. Αυτό σήμαινε ότι, για να κλειδώσει την ημέρα, οι κλέφτες, έπρεπε να σταθεί πίσω από τις πόρτες, για να απελευθερώσει τα άγκιστρα . Της, έσκυψε και κοίταξε το πάτωμα. Ένα λεπτό στρώμα της σκόνης έξω από την πόρτα άφησε σαφείς μετά την πρόσφατη παπούτσια .
  
  
  Πιθανότατα, το αποτύπωμα του έκανε ο άνθρωπος που σκότωσε τον φρουρό και κλείδωσε την ημέρα από αυτή την πλευρά γκαλερί . Μου φάνηκε креповой πέλμα με αρκετά ασυνήθιστο κυψελοειδές μοτίβο. Την προσπέρασε αποτύπωμα, отцепил πλαίσιο γάντζο και έσπρωξε την πόρτα για να μπει περισσότερο φως . Την τράβηξε γύρω από την τσέπη μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή με сверхчувствительной μαύρο και άσπρο φιλμ. Το έκανε τρεις x αποτύπωμα του παπουτσιού και έβαλε την κάμερα πίσω σε ένα λεπτό. Και όταν την επαναφέρει και πάλι, είδε δίπλα σφραγίδα εφάπαξ ξεραμένη την άσπρη λάσπη. Πιθανότατα, αυτό δεν έπεσε από το παπούτσι, στην οποία έχει τοποθετηθεί το αποτύπωμα του. Την έβγαλε ένα γύρω από το άλλο την τσέπη του ένα μαντήλι, πήρε ένα κομμάτι πηλό και τύλιξε το εγώ στο μαντήλι, όπως μόνο ένας νεαρός ντετέκτιβ πίσω. Ενώ έβλεπε ξανά έσπρωξε την πόρτα και κλείδωσε το αγκίστρι.
  
  
  "Κάτι δεν πάει καλά, κύριε;" ρώτησε. Από το εγώ τόνο έπρεπε να το φανταστώ ότι με δέχτηκε για το ενοχλητικό επισκέπτη.
  
  
  Δεν ήθελα να του πω ήταν σχετικά послеявляется. Αν είναι δυνατόν, το ξενοδοχείο βρείτε τον Ιούδα πριν την αστυνομία. Η αστυνομία μπορεί να είναι διαφορετικές αντιλήψεις σχετικά με το δικαίωμα ιδιοκτησίας, το έγγραφο, και μπορεί να αρχίσει η διεθνής ίντριγκες, πριν την πάρω εγώ - και μόνο τότε να ιταλικές στρατιωτικές αρχές προσεκτικά εγώ θα μελετήσει.
  
  
  "Μόλις είδα, αυτές οι κηλίδες αίματος στο πάτωμα", - είπε ψέματα εγώ. "Φρικτή κατάσταση".
  
  
  "Ναι, είναι τρομερό", - χαλαρωτικό, είπε.
  
  
  "Ευχαριστώ για την συνεργασία", - είπε, θα γύριζε να φύγει.
  
  
  Με σταμάτησε. "Πείτε μου, κύριε, από την Ιντερπόλ ή, ίσως, σε όλο τον τύπο;"
  
  
  "Μας αυτό, το άλλο", είπα. "Την επαγγελματική επισκέπτης του μουσείου. Την πηγαίνω σε μουσεία σε όλο εξωτερική πισίνα, και στη συνέχεια να συνοψίσω και каталогизирую το περιεχόμενο των διαφόρων δημοσιεύσεων. Μέχρι να την επισκεφθεί πάνω από δέκα χιλιάδες. Δεν μπορούσα να περιμένω για να ανοίξετε τη συλλογή, επειδή και τα δύο άκρα κυριακές έχω ακόμα πενήντα τρία του μουσείου σε επτά άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Πρέπει να φύγω , γιατί σήμερα πρέπει να επισκεφθείτε μερικά μουσεία εδώ, σε Римэ ".
  
  
  "Φυσικά", είπε.
  
  
  Όταν έφυγε, ο νεαρός άνδρας κοίταξε με έκπληξη, να μαντέψουν, δεν πρέπει να ξεγελαστούν αν.
  
  
  
  
  Το γραφείο της Ιντερπόλ βρισκόταν στη διεύθυνση: Via Filippo Turati, 23, σε невзрачном κτίριο. Ο καιρός καθάρισε, και στον αέρα αυτός αυξήθηκε αναζωογονητικό αέρα της άνοιξης. Αυτό θα ήταν ωραίο πρωί, να κάνετε μια βόλτα από τη Ρώμη και να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα - να πάει σε Κήποι Tivoli, roman baths του καρακάλλα ή την περίφημη βίλα του Αδριανού. Αλλά το έργο είναι ακόμα μπαίναμε στη , και το έργο αυτό περίμενα για ένα αμυδρό πρόσοψη του προσωπικού-διαμερίσματα της Ιντερπόλ.
  
  
  Τη βρήκε τον φίλο του Tony Benedetto εγώ σε ένα μικρό γραφείο στο δεύτερο όροφο. Θαμπό τοίχους και τα έπιπλα στο γραφείο του να φωτίζονται από το φως του ήλιου, τη διείσδυση μέσα από το ανοικτό παράθυρο, και ένα πλατύ χαμόγελο Τόνι .
  
  
  "Νικ, ο άλλος!" με χαιρέτησε και περπάτησε γύρω από την καρέκλα για να με αγκαλιάσεις.
  
  
  "Buon giorno, amico", της είπε με ένα συγκρατημένο γέλιο.
  
  
  Ο τόνι ήταν σχεδόν το ύψος μου, με πυκνά μαύρα μαλλιά και λαμπερά μάτια. Έχουμε και στο παρελθόν βοήθησαν τον άλλο φίλο, και μαζί πολύ περνούσαμε καλά. Ο τόνι άρεσε το διασκεδάζουμε και λίγο.
  
  
  Είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Την έβγαλε ένα πακέτο Lucky Strike και πρότεινε Τόνι τσιγάρο.
  
  
  "Ω! Τώρα το θυμάμαι, γιατί μου αρέσεις πολύ, Bambino. Επειδή έχετε καλές αμερικανικές τσιγάρων.
  
  
  Την прикурил, και εμείς κάποια στιγμή κάθισε σιωπηλά και αθόρυβα курилы. "Τώρα είσαι επιθεωρητής?" - είπα τελικά.
  
  
  Εκείνος ανασήκωσε τους ώμους. "Αν εσείς μείνετε στον οργανισμό για αρκετό καιρό, θα καταλήξετε να γίνετε αφεντικό του, είτε σας αρέσει είτε όχι". Χαμογέλασε μου οδοντόπαστα.
  
  
  "Ίσως πρέπει να φύγω από το AX, πριν από το αφεντικό θα παραιτηθεί", είπε. "Δεν νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω με δουλειά γραφείου".
  
  
  "Ούτε εγώ", είπε ο Tony. "Ευτυχώς, η μικρή προαγωγή μου επιτρέπει, επίσης, εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους". Τώρα σκούρα καστανά μάτια χάλυβα σοβαρές. "Έχω μια υπόθεση για τη ληστεία στο Βατικανό, Νικ. Όπως μπορείτε σε αυτό εμπλέκονται;
  
  
  Το συνόψισε ό, τι συνέβη μέχρι τώρα νυφίτσα. Το είπε ονε για ένα έγγραφο, αλλά δεν σχετικά με το τι περιείχε. Έχει πείσμα άκουγε. "Θα το δουν οι αστυνομικοί φωτογραφίες" , - σκέφτηκα. "Είδα πολύ καλά τον άνθρωπο που πλήγωσε ".
  
  
  "Θα δούμε ih μαζί, Νικ", είπε. "Έστειλα κάποιον στο Βατικανό, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Είναι πιθανό ότι θα εργαστούμε μαζί πάνω σε αυτό το θέμα; "
  
  
  "Ίσως", είπα. "Αλλά δεν είναι επίσημα. Την προτιμώ, για να Ιντερπόλ δεν αναγνωρίζουν την αιτία της παρουσίας μου ".
  
  
  Κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Και ακόμη, τι-τι", - πρόσθεσε εγώ. "Αν μπορούσαμε να βρείτε το έγγραφο είναι δικό μου. Μπορείτε ακόμη και να μην αναφέρουμε την ύπαρξη του εγώ τους ανωτέρους του ".
  
  
  Ο τόνι σκέφτηκε αυτό. "Καλά, Νικ", είπε. "Μας ενδιαφέρει η επιστροφή των θησαυρών του Βατικανού, δεν χρειάζεται να σκάψει σε κρατικά μυστικά Αμερική". Το χαμόγελο σιγά-σιγά επέστρεψε στο πρόσωπο. "Έχω την αίσθηση ότι έχεις ένα στοιχείο".
  
  
  Την έβγαλε γύρω από την τσέπη μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή. Ήταν Minolta με πολύ γρήγορη ταχύτητα κλείστρου, και τον χρησιμοποίησε σε αυτό суперпанхроматическую φιλμ. "Νομίζω ότι σας ενδιαφέρει", είπα. "Πόσο γρήγορα μπορεί να εκδηλώνεται ?"
  
  
  "Έχουμε ένα μικρό σκοτεινό δωμάτιο", είπε ο Τόνυ. "Και επαγγελματίας. Το μεσημέρι μπορούμε να μεγεθύνετε την εικόνα ".
  
  
  "Ωραία", είπα. Την πήρε το μαντήλι της και το ξετύλιξε. - Και στη συνέχεια, σε αυτό το ξενοδοχείο θα ξέρετε πώς αυτό το κομμάτι πηλό . Μπορείτε να μάθετε;
  
  
  "Θα είναι λίγο πιο δύσκολο, 'αμίκο", - έσκυψε μπροστά και κοίταξε ένα κομμάτι πηλό. - "Εγώ δίνω εγώ μας, τον χημικό. Κάτι άλλο;'
  
  
  'Δεν είναι αυτή τη στιγμή. Ας δούμε για λίγο στο άλμπουμ φωτογραφιών σας ".
  
  
  Έχουμε περάσει περισσότερες ώρες στην προβολή της αστυνομίας φωτογραφίες σε ένα μεγάλο γκρίζο δωμάτιο, γεμάτο картотечными ντουλάπες, τραπέζια και γυναίκες-клерками. Όταν τελειώσαμε, δεν την αναγνώρισε μας ένα άτομο σε όλο фотоархиве που ήξερε.
  
  
  "Ήμουν σίγουρος ότι αυτό το παιδί θα είναι εκεί", είπα. "Αν ένας άνθρωπος, που είδες ήταν ο Ιούδας, - είπε ο Tony, το χτύπημα με την τελευταία άλμπουμ, - πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά προσέγγιση για την επιλογή τους ανθρώπους".
  
  
  'Ακριβώς. Αλλά αυτό είναι ληστεία διέπραξαν οι πραγματικοί επαγγελματίες, και συνήθως οι άνθρωποι αυτού του επιπέδου έχουν ποινικό μητρώο ".
  
  
  Ο τόνι έβαλε το χέρι του στον ώμο μου. "Έχουμε φωτογραφίες και ένα κομμάτι πηλό", - είπε. 'Έλα. Είμαστε καλά, να φάμε , окропим μεσημέρι εξαιρετικό κρασί, και στη συνέχεια πίσω στο ημερήσιο δουλειά αναζωογονημένοι.
  
  
  Της χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι. Ένα πράγμα που κάνει μου άρεσε στον Τόνι. Εγώ και ανέμελη συμπεριφορά του ήταν ειλικρινής, αλλά ήξερα ότι για αμέλεια βρίσκεται το μυαλό και την πονηριά λατρευτικό αστυνομικό.
  
  
  "Έχεις δίκιο", είπε. "Τίποτα δεν μπορούμε εδώ να κάνουμε, δεν θα είναι έτοιμο φωτογραφίες".
  
  
  Πήγαμε σε μια καφετέρια Mediterraneo και σε ένα παιχνίδι στη βεράντα. Τώρα, όταν τα σύννεφα διαλύθηκαν τότε, γινόταν θερμότερο, αλλά ο άνεμος ήταν ακόμα ισχυρή. Με τη συμβουλή του Τόνι κλείσαμε το ψητό ψάρι. Βασικό μάθημα πριν από τα μακαρόνια και στη συνέχεια το λευκό τυρί. Η εύκολη λευκό κρασί ήταν καταπληκτική. Μιλάμε για παλιό, και ο Τόνι διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα μου το κορίτσι που ξέραμε κι οι δυο μας. Είμαστε πολύ γέλιο, και για κάποιο διάστημα η πίεση περασμένη κυριακή κανονίστηκαν, και θα μπορούσε να χαλαρώσετε.
  
  
  Μετά από μια ώρα πήγαμε στο γραφείο της Ιντερπόλ. Οι φωτογραφίες ήταν проявлены και αυξηθεί μέχρι 18х24. Ο τόνι έβγαλε ih γύρω από ένα φάκελο και μου έδωσε, δεν ψάχνει σε αυτούς.
  
  
  "Κάνουν καλή δουλειά", είπα. "Κοίτα αυτό".
  
  
  Ερωτάται η πρώτη φωτογραφία. "Ναι, - είπε, είναι ζωγραφική, είναι σαφώς αισθητή. Δεν νομίζω ότι έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο , Νικ. Πολύ ασυνήθιστο.'
  
  
  "Συμφωνώ, και αυτό είναι επιτυχία για εμάς".
  
  
  'Ιδιαίτερα. Το κάνω ακόμα εκτυπώσεις και να επιλέξω τον τύπο του παπουτσιού ".
  
  
  Μπήκαμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, και βοηθός αμέσως υποσχέθηκε να κάνει αντίγραφα από τις καλύτερες εικόνες. Στη συνέχεια ο Τόνι πήρε μια λίστα με τα καταστήματα υποδημάτων στην πόλη και την έκανε μερικά τηλεφωνήματα για να ελέγξετε κατασκευαστές υποδημάτων. Σε όλη την Ιταλία ih ήταν δεκάδες.
  
  
  Ενώ ο Τόνι διέταξε πολλούς άνδρες να επισκεφθείτε καταστήματα υποδημάτων, την επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να κωδικοποιήσει έκθεση για Хока. Έπρεπε να βάλει εγώ στο "γραμματοκιβώτιο", όπου το εγώ courier πάρει και να σε στείλει στο Χοκ. AX δεν χρησιμοποίησε το τηλέφωνο, ακόμη και με το μετατροπέα ομιλίας, εκτός από τις περιπτώσεις όπου απαιτείται να στείλετε ένα επείγον μήνυμα. Την έγραψα την έκθεσή μου και πήγα εγώ στο γραμματοκιβώτιο.
  
  
  Όταν επέστρεψε στο δωμάτιό της, ανακάλυψε ότι ο Τόνυ ζητά να καλέσετε ονε.
  
  
  "Βρήκαμε τον κατασκευαστή", - είπε. "Είναι μια εταιρεία στη χώρα, η οποία ασχολείται με την παράγει είναι η σχεδίαση. Τώρα ετοιμάζουμε μια λίστα με τους πωλητές λιανικής με βάση τα λογιστικά βιβλία του κατασκευαστή " .
  
  
  "Καλά", είπα. "Θα έρθω μέχρι να τελειώσετε. Τα συγχαρητήριά μου για την αποτελεσματικότητα ".
  
  
  -
  
  
  Όταν επέστρεψε στον Τόνι γλείφει, μέχρι το βράδυ της έγινε γνωστό ότι ένα εργοστάσιο υποδημάτων στην αίθουσα στο Μιλάνο και ονομάζεται "Νέα ιταλική κοινωνία". Ο εκπρόσωπος του Римэ πήρε με τις εγκαταστάσεις μόνο μικρά κόμματα παπούτσια, πούλησε ih μόνο δύο καταστήματα στην πόλη. Odin γύρω από αυτά τα καταστήματα χρεοκόπησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Το αποτέλεσμα παρέμεινε το μόνο μαγαζί στην άκρη της πόλης .
  
  
  Κατόπιν αιτήματος, θα διαπιστώσει ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήταν ένας Luigi Farnese.
  
  
  "Τώρα είμαστε εγώ βρούμε", είπα. "Δηλαδή, αν ο άντρας αγόρασε παντόφλες μπαλέτου σε Римэ".
  
  
  "Το πιο πιθανό", είπε ο Τόνυ. "Πιστεύουμε ότι κι εμείς αναγνώρισαν το κομμάτι πηλό,' αμίκο. Ο χημικός μας πιστεύει ότι είναι η Σικελία.
  
  
  "Λοιπόν", είπα. "Μαφιόζων".
  
  
  -
  
  
  Ο Τόνυ είχε άλλα πράγματα, έτσι τον πήγα σε ένα κατάστημα με ταξί μόνος του. Βρισκόταν σε έναν στενό δρόμο σε ένα γύρω από τις νέες περιοχές Ομοιοκαταληξία. Πωλούνται παπούτσια και άλλα προϊόντα από δέρματα. Farnese, κοντός, χοντρός άντρας με στενό μουστάκι, με βοήθησε πολύ.
  
  
  "Τρεις αγοραστή πρόσφατα αγόρασαν αυτό το παπούτσι σε креповой σόλα", - είπε. "Έγραψα ih ονόματα".
  
  
  Την κοίταξε τα ονόματα. Συζήτηση στον μπαρτσίνι. Aranci. Паллотти. Δεν μου το είπες.
  
  
  Την ρώτησε. - "Μπορώ να την ξαναγράψουμε τα ονόματα;"
  
  
  'Φυσικά για estestvenno.'
  
  
  Δεν το έκανε, ευχαρίστησε τον πωλητή και έφυγε.
  
  
  
  
  Την επόμενη μέρα ο Τόνι με οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έπρεπε να είμαι εγώ βοηθός, και ονε, λοιπόν, να δείτε τα χύμα αρχεία. Το μεσημέρι βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Ο Rocco συζήτηση στον μπαρτσίνι ήταν πέναλτι φύλλο. Η λίστα ήταν παλιά, και τα πρότυπα της nen αναφέρθηκε μόνο για ένα μικρό έγκλημα. Σε μια ώρα έχουμε βρει εγώ περιβάλλοντα αστυνομικούς φωτογραφίες. Ήταν ο άνθρωπος που την πυροβόλησε στο Βατικανό .
  
  
  Ο τόνι εν συντομία посовещался με архивистом.
  
  
  "Η αστυνομία δεν έχεις ακούσει τίποτα για τη συζήτηση στον μπαρτσίνι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, - είπε, - και έχασαν το εγώ από το νου".
  
  
  "Δεν ξέρουν πού είναι;"
  
  
  "Λένε όχι".
  
  
  "Λοιπόν, ξέρουμε ότι αυτός είχε πρόσφατα στη Σικελία".
  
  
  "Ναι, αγαπητέ άλλο, αλλά από τις γνώσεις μας μικρή χρήση. Σικελία - μεγάλη νησί με неразговорчивым πληθυσμό. Θα δείτε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να αναγκάσει κάποιον να μιλήσει για συζήτηση στον μπαρτσίνι ή για κάποιον άλλο ". Την συμφώνησε μαζί του. Στη συνέχεια, ξαφνικά σκέφτηκα Τζιν, ένα κορίτσι που ασχολείται με είχαν σχέση με τη μαφία. "Ίσως, είπα, μπορούμε να μάθουμε κάτι για τον φίλο μας τον με креповой πέλμα εδώ, σε Римэ ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Εκείνο το βράδυ πήγα να δω την Τζίνα. Ήξερε ότι θα ερχόμουν, και έφτιαξα ένα νόστιμο edu. Το κύριο πιάτο ήταν scallopini alla Firenze, με λιωμένο τυρί στο κρέας και σπανάκι. Πρώτα ήταν τα μακαρόνια και, στη συνέχεια, κρέας και, τέλος, το τυρί και τ δώρο. Το κόκκινο κρασί ήταν εξαιρετική.
  
  
  "Είναι πάρα πολύ όλα ιταλική τόσο καλά χέρια." - ρώτησε, όταν είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι στον πάγκο.
  
  
  Η τζίνα με αγκάλιασε από τους ώμους. "Δεν είναι όλα γύρω τους, - είπε, - αλλά η πλειοψηφία των ιταλικών γυναικών". Εκείνη ανασήκωσε τα πόδια κάτω από τον εαυτό του, και η φούστα της γλίστρησε πάνω από τους γοφούς, εκθέτοντας το λευκό γλουτούς.
  
  
  "Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα καλά", - απαλά είπα.
  
  
  Χαμογέλασε και με φίλησε απαλά το λαιμό της. "Νόμιζα πως θα γυρίσεις σε μένα, Νικ", - ψιθύρισε.
  
  
  "Δυστυχώς, αυτή η επιχείρηση", - είπε απολογητικά εγώ. "Τουλάχιστον, αυτός είναι ο κύριος στόχος σήμερα το βράδυ".
  
  
  Εκείνη έριξε το χέρι. "Δεν είναι καθόλου κολακευτικό, έτσι δεν είναι;" - είπε, надуясь.
  
  
  Της χαμογέλασε και притянул της. "Είναι πολύ σημαντικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήθελα να σε δω ξανά".
  
  
  Της γύρισε το πρόσωπό της προς τον εαυτό του και τον φίλησε στα χείλη. Με αγκάλιασε από τον λαιμό. "Έτσι ценымногие καλύτερα", - μουρμούρισε εκείνη. Στη συνέχεια αποχωρίστηκε. "Ποια είναι η δική σας επιχείρηση, τότε;" ρώτησε. - "Νόμιζα ότι ήσασταν στην διπλωματική υπηρεσία".
  
  
  "Κατά κάποιο τρόπο, του είπα. Τζίνα μου, δεν μπορώ να πω, γιατί την Римэ. Αλλά ίσως μπορείς να με βοηθήσεις, αν αυτό που μου είπες για τον εαυτό σου , την αλήθεια " .
  
  
  Με φίλησε στο λοβό του αυτιού. "Τι εννοείς;'
  
  
  "Είπατε ότι ξέρετε τους ανθρώπους από την κόλαση".
  
  
  Είναι λίγο отпрянула. - "Μα εσύ, όχι η αστυνομία".
  
  
  Την δίστασε. Τότε αποφάσισε να πει γεια σου, όσο το δυνατόν περισσότερο. "Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, Τζίνα, είπα, με ενδιαφέρει τι έγινε στη βιβλιοθήκη του Βατικανού πριν από λίγες ημέρες ".
  
  
  Τα σκούρα μάτια χάλυβα, ακόμη περισσότερο από ό, τι συνήθως.
  
  
  "Διάλογος ! Σας ενδιαφέρει η ληστεία στο Βατικανό;
  
  
  "Ναι", απάντησα.
  
  
  "Ω. Δεν ξέρω. Υπάρχουν ορισμένα είδη των εγκλημάτων, για τα οποία δεν είστε σε θέση να πάρετε τις πληροφορίες. Αυτό είναι το έγκλημα. Κανείς μας δεν ξέρει ".
  
  
  "Ούτε αυτό περιμένω από εσάς πληροφορίες σχετικά με την εγκληματικότητα", είπα. "Ήλπιζα ότι θα μου πεις για ένα άνθρωπο".
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους. 'Ποιος είναι αυτός;'
  
  
  "Εγώ λένε τη συζήτηση στον μπαρτσίνι", είπα. "Rocco Συζήτηση Στον Μπαρτσίνι".
  
  
  Εκείνη το σκέφτηκε για μια στιγμή. Στη συνέχεια είπε: "δεν το ξέρω αυτό το όνομα".
  
  
  "Σκέψου καλά, Τζίνα", είπα, φιλώντας της το χέρι. "Είναι πολύ σημαντικό για μένα".
  
  
  Σε μια στιγμή μου είπε: "Όχι, ο Νικ, δεν ξέρω αυτόν τον άνθρωπο".
  
  
  Την αναστέναξε.
  
  
  "Η αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο σε αυτό το delle", - συνέχισε εκείνη. "Θα ήταν καλύτερα, αν ρίξετε αυτή την υπόθεση γύρω από το κεφάλι".
  
  
  Την είδα την ενόχληση στα μάτια. "Η τζίνα, είπα, δεν μπορώ".
  
  
  Κάθισε πίσω στον καναπέ και σκεπτικά μάσημα σε το κάτω χείλος. "Λοιπόν, σιγά - σιγά, είπε, - αν δεν μπορώ να σε πείσει να παραδοθεί, μπορούμε τι να κάνουμε".
  
  
  'Έτσι;'
  
  
  "Υπάρχει μια γυναίκα. Την γνώρισα μέσα από ένα Τριαντάφυλλο, μια φίλη μου για καφέ ".
  
  
  "Θυμάμαι ένα Τριαντάφυλλο", είπα.
  
  
  "Αυτή η γυναίκα κατέχει борделем στην πλατεία Монтечиторио. Ξέρει ρωμαϊκά εγκληματίες καλύτερα τους αδελφούς του. Μπορεί να θέλει να σου μιλήσει. Χρέωση.'
  
  
  "Θα πληρώσω", είπα.
  
  
  "Πρέπει να πάω μόνος. Δεν αφήνει τις γυναίκες στο σπίτι, εκτός από τα κορίτσια που δεν nach λειτουργούν ".
  
  
  "Μπορώ να το δω σήμερα το βράδυ;"
  
  
  "Θα δω."
  
  
  Πλησίασε το τηλέφωνο, κάλεσε τον αριθμό και μίλησε σε ένα ήρεμο τόνο. Σε λίγες λ. έκλεισε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ.
  
  
  "Όλα είναι καλά", - είναι λυπηρό, είπε. "Μπορείτε να πάτε εκεί μετά από δέκα ώρες.
  
  
  Είναι έτοιμη να μιλήσω μαζί σας. Δεν ανέφερε το όνομα του ατόμου που ψάχνετε. Φοβάται ότι το τηλέφωνό της, μερικές φορές παρακολουθείται από την αστυνομία ".
  
  
  "Ευχαριστώ, Τζίνα", είπα. Της, κοίταξε το ρολόι του. Ήταν σχεδόν δέκα ώρες. "Τότε θα φύγω", είπα.
  
  
  "Υπάρχουν ακόμα τι-τι".
  
  
  'Έτσι;'
  
  
  "Για την επίσκεψή σας φαινόταν φυσιολογικό, εντοπίστε το ένα γύρω από τα κορίτσια, για να μπορέσετε να μιλήσετε με την κα Vasari".
  
  
  Την σήκωσε το δείκτη της κυκλοθυμική πηγούνι. "Ίσως καταφέρω να το αποφύγουμε αυτό", είπα.
  
  
  Έμοιαζε σοβαρό. - "Μην παίζετε παιχνίδια με την κα Vasari, Νικ. Της είπε τι θα πληρώσεις για το κορίτσι και ότι θα πρέπει να αποσβέσουν τα χρήματά τους ".
  
  
  'Να την δω.' Δεν ήταν ευχάριστες σκέψεις να σταματήσουν την Τζίνα και να ξαπλώσει στο κρεβάτι με μια πόρνη. - "Μην φοβάσαι για πάντα. Εννοώ την κοπέλα. Τριαντάφυλλο με διαβεβαίωσε, ότι η κα Vasari είναι πολύ αυστηρή σε σχέση με την υγεία ".
  
  
  Του σηκώθηκε. "Αν είσαι καλά, να την επιστρέψω μετά να μιλήσω".
  
  
  Με κοίταξε με δάκρυα στα μάτια. "Θα μου άρεσε πάρα πολύ", - είπε.
  
  
  
  
  Την πήρα ταξί από την πλατεία Piazza Монтечиторио. Η περιοχή ήταν σε άσχημο μέρος της πόλης, όχι για βραδινές βόλτες. Το σπίτι ήταν πολύ παλιά, με обветренным πρόσοψη. Όλα τα παράθυρα έχουν αναδείξει, αν και σε πρώτο πλάνο όροφο περσίδες έχουν παραλειφθεί, και του πόνου πάνω τους κλείσει, αφήνοντας μόνο λωρίδες κίτρινου φωτός .
  
  
  Όταν το κέλυφος από το πεζοδρόμιο, την είδε έναν άνδρα να στέκεται στο γειτονικό βεράντα. Δεν κοίταζε προς το μέρος μου, αλλά εγώ την παρουσία μου έκανε насторожиться. Μου άνοιξε αδύνατη νεαρή κοπέλα. Μερικές ακόμα πελάτες μετακομίσει σε ένα μεγάλο καθιστικό, όπου και συνάντησε τα κορίτσια ενώ την περίμενα στο λόμπι πριν από τη μεγάλη αίθουσα, όλοι φαίνεται να γνωρίζουν για την παρουσία μου.
  
  
  Μου ήρθε λεπτή μεσήλικας γυναίκα με τα μαύρα μαλλιά, αυστηρά зачесанными πίσω. Την ρώτησε. - "Κυρία Vasari?"
  
  
  Είναι εύθραυστη χαμογέλασε. "Όχι, την κα Vasari. Θέλετε το κορίτσι;
  
  
  Την ήξερε πώς να απαντήσει. 'Ναι.'
  
  
  Όταν μπήκαμε στο σαλόνι, μερικές γυναίκες να κοιτάξουν. Μας πλησίασε μια νεαρή ξανθιά. Είχε κοντά μαύρα εσώρουχα, обнажавшие το μεγαλύτερο μέρος τους μηρούς και το στήθος. Την εκτίμησα περίπου δεκαοκτώ Της ένιωσε ακόμα ένα άγγιγμα της αθωότητας k ee сердцевидному πρόσωπο. Με ρώτησε στα ιταλικά, αν μπορεί να πάρει από μένα . Την κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι τόσο καλό ή τόσο κακό, όπως και τα άλλα. Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  Χαμογέλασε και ιδιόκτητες με άρπαξε από το χέρι. Την κα Vasari έφυγε και η κοπέλα με ρώτησε αν θα ήθελε κάτι να πιείτε, πριν πήγαμε στο δωμάτιο της. "Όχι, είπα, πάμε ανοιχτά τώρα πάνω".
  
  
  "Αχ, εσύ είσαι ενθουσιασμένη για αυτό, έτσι δεν είναι;" Με πήγε μέχρι τις σκάλες σε ένα δωμάτιο στον πρώτο πλάνο όροφο.
  
  
  Μόλις μας έκλεισε την πόρτα, άρχισε να με γδύνει. - Είστε ένας άγγλος, έτσι; Η μαρία πήρε πολλά από τους βρετανούς ".
  
  
  Της επέτρεψε ε κάποια στιγμή να εξελιχθούν. Φαίνεται, γεια σου, άρεσε. Δεν την πήρε μαζί του όπλα, ριψοκίνδυνη κίνηση, αλλά δεν ήθελα να προσελκύσει ανεπιθύμητη προσοχή σε αυτό το μέρος . Την селл στην άκρη σιδερένιο κρεβάτι και έβγαλε μπαλέτου παντόφλες και παντελόνι, και η Μαρία έξυπνα έβγαλε τη λεπτή ρούχα. Ο nach ήταν όμορφο νεανικό σώμα με λεπτή μέση και σφριγηλό στήθος. Στον αριστερό μηρό ο nach ήταν μια μελανιά, αναμφίβολα άφησε το καυτό πελάτη.
  
  
  "Σου αρέσει η Μαίρη;" ρώτησε.
  
  
  Της, στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι και έβγαλε τα υπόλοιπα ρούχα. "Ναι, Μαρία, είσαι πολύ όμορφη". Της χαμογέλασε και το εννοούσε .
  
  
  Κάθισε στο πάτωμα δίπλα μου πόδι, και άρχισε να εγκεφαλικό επεισόδιο με από τους γοφούς. "Είσαι πολύ όμορφη", είπε. Το χέρι της ανέβηκε στα γεννητικά μου όργανα και άνοιξε εκεί. Έσκυψε προς τα εμπρός και με φίλησε στο μηρό. Την селл στην άκρη του κρεβατιού, και περπάτησε μέχρι τους μηρούς μου, να χώνομαι ακόμα στον άλλο.
  
  
  Όταν μπήκε στο δωμάτιο, ό, τι σκεφτόταν εκείνη, ήταν η συζήτηση με την κα Vasari. Αλλά καθώς η Μαρία δούλευε μαζί μου πολύ επιδέξια, η διέγερση αυξήθηκε, και, όταν εκείνη ξάπλωσε στο κρεβάτι και έβαλε το μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της, ήταν έτοιμη.
  
  
  Ήξερε την τέχνη. Ήξερε ακριβώς τι και πότε να το κάνει, για να φέρει σε εκρηκτική κορύφωση. Όταν τελείωσε και έχουμε θέσει στον ιδρώτα σε τσαλακωμένα σεντόνια, φαινόταν ευτυχισμένη, ότι ήμουν σωματικά ικανοποιημένος. Άλλη είναι και δεν το περίμενα. Όσο για μένα... λοιπόν, αυτό ήταν κάτι, για το οποίο πλήρωσα.
  
  
  Την ρώτησε για την κυρία Vasari.
  
  
  "Ω. Είστε αυτός που οι μιλήσω με την κυρία.
  
  
  "Ναι. Μπορείς να με πας εκεί;
  
  
  'Έλα μαζί μου.'
  
  
  Αυτή με οδήγησε στην αρχή το δεύτερο όροφο, και έχουμε περάσει σε ένα σκοτεινό διάδρομο στο πίσω δωμάτιο. Δύο φορές χτύπησε και όταν άνοιξε την, έφυγε.
  
  
  - Θέλετε να μιλήσετε με την κυρία; - ρώτησε μελαχρινή γυναίκα.
  
  
  Την κοίταξε mimmo nach στο δωμάτιο. Ήταν απαλά φωτισμένο με κόκκινο και μπλε φως. Στο διάδρομο έβγαινε μυρωδιά του λιβανιού .
  
  
  "Ναι, είπε ότι θέλει να με δει", του είπα.
  
  
  "Συνδεθείτε", - είπε η γυναίκα, υποχωρώντας στην άκρη.
  
  
  Του μπήκε στο δωμάτιο, και η μυρωδιά шталь πνίγει. Φιγούρα στο πολυτελές μετάξι θέσει εκ νέου σε χαμηλά бахарев σε ένα δωμάτιο με ένα παχύ χαλί . Πλησιάζοντας το γλείψιμο της, είδε ότι ήταν απίστευτα χοντρή γυναίκα. Γεια σου, θα έπρεπε να είναι μικρότερη των εβδομήντα, αλλά ήταν πολύ μέικαπ, ως προειδοποίηση σε όλο το πρώιμο ήχο της ταινίας. Ee εύκαμπτη ρυτιδιασμένο πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με το μακιγιάζ, τα μάτια του ήταν μαύρα, και τα βλέφαρα - σκούρο μπλε . Ρουζ είχαν αλείψει με έντονα μάγουλα και κόκκινο κραγιόν έδωσε εκπαίδευση ψεύτικο στόμα. Όλα είναι κέλι με πορτοκαλί περούκα. Την παχιά άσπρα χέρια κολλήσει γύρω από ένα μεταξωτό φόρεμα, σαν δύο ζαρωμένη κομμάτι της δοκιμής, και στη συνέχεια δέρματος δάχτυλα ήταν διακοσμημένα με τουλάχιστον μια ντουζίνα δαχτυλίδια.
  
  
  "Ο κ. Κάρτερ;" ύψωσε την παλιά φωνή.
  
  
  "Ναι, κυρία μου", του είπα.
  
  
  Βοηθός έσπρωξε την καρέκλα καναπέ και χειρονομία με κάλεσε να καθίσω. "Ζητώ συγνώμη για την пахучих ουσιών", - ψιθύρισε. "Η κυρία παράξενη μυρωδιά του σώματος, η οποία θα καλύπτει λιβάνι".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι και селл.
  
  
  "Σταμάτα να συζητούν και αθόρυβα στις μύτες των ποδιών", - είπε η κ. Vasari γυναίκα. "Μπορείς να μας αφήσεις για λίγο στην ησυχία μου".
  
  
  "Ναι, κυρία μου." Γύρισε και βγήκε από το δωμάτιο. "Είστε πολύ όμορφη", είπε η κα Vasari αγγλικά. "Θα σας πείραζε αν την βγάλω αυτή την περούκα; Πολύ καυτό ".
  
  
  "Φυσικά όχι", απάντησα.
  
  
  Είναι поджала ζαρωμένα χείλη και έβγαλε πορτοκαλί περούκα με το κεφάλι. Ήταν σχεδόν φαλακρός, και εδώ και εκεί, κόλλησε τούφες γκρίζα μαλλιά. Στην περούκα ήταν η πιο παράξενη γυναίκα που την έχει δει ποτέ. Χωρίς την περούκα ήταν карикатурой στην θλιβερή ηλικιωμένη γυναίκα. Παραδόξως, μου άρεσε.
  
  
  "Καλά", είπε εύθραυστα φωνή του γέρου. "Καταλαβαίνω ότι έχετε έρθει να ζητήσει πληροφορίες". Από αυτή τη συζήτηση δεν nach με κομμένη την ανάσα.
  
  
  "Στην delle, κυρία μου", του είπα.
  
  
  "Απλά λέγε με Nelly".
  
  
  "Nelly?" - ρώτησε δύσπιστα.
  
  
  "Ο πατέρας μου ήταν αγγλική ναυτικός. Παρά τις διαμαρτυρίες μου, ιταλική μητέρα του, ισχυρίστηκε ότι, για να μου δώσει το όνομα Nelly ".
  
  
  Είναι сморщила λεπτά βαμμένα χείλη στο αλλόκοτο χαμόγελό του. "Θα εμπιστεύονται ότι θα ήταν πολύ ελκυστική γυναίκα;"
  
  
  'Φυσικά.' Την ελπίδα ότι η φωνή μου ακούγεται ένα συμπαθή.
  
  
  "Όταν ήμουν δεκαεπτά, μου έκαναν μια προσφορά, από την βενετσιάνικη αρχοντιά", - прохрипела είναι. 'Το αρνήθηκε. Βλέπετε, το ξενοδοχείο μεγαλύτερη από ό, τι σπα-ο γάμος.
  
  
  Την σιωπηλός, γιατί δεν ήξερα τι να πω.
  
  
  "Όταν η βάση αυτό το σπίτι, την έπαιρνε ορισμένες γύρω από τα πιο σημαντικά άτομα της Ευρώπης, ο κ. Κάρτερ. Τα κορίτσια μου, ξέρουν τους αξιωματούχους και υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Το όνομα του υπουργού ήταν γνωστό σε όλη την Ιταλία . Ποτέ δεν κοιμόταν με τα κορίτσια. Κοίταξε, όπως γδύνονται, και στη συνέχεια ζήτησε ih να σταθεί μπροστά του γυμνή, ενώ έπαιζε με τον εαυτό του. Ποτέ δεν ξέρεις ποια είναι η επιθυμία κάθε ανθρώπου ".
  
  
  Έχει ήδη задыхалась από αυτή τη συζήτηση. "Αργότερα, - είπε, - εδώ τα μέρη έρχονταν οι εκπρόσωποι του υποκόσμου. Μαφιόζων και άλλα. Την ήξερε ih όλους, ο κ. Κάρτερ. Έχω πολλά είπαν, αλλά εγώ ποτέ δεν πουλούσε πληροφορίες για τους ανθρώπους, που μου άρεσαν " .
  
  
  Η δυσοσμία στο δωμάτιο αναρτώνται έχω μέχρι τα ρουθούνια. Ενός τσαλακωμένο μάσκα συνεχίστηκε. "Έχετε έρθει να ρωτήσω σχετικά με το αρσενικό".
  
  
  'Ναι.'
  
  
  'Εγώ το όνομα;'
  
  
  "Rocco Συζήτηση Στον Μπαρτσίνι".
  
  
  Τα μάτια σου με ζαρωμένο δέρμα καιρό κοίταζαν mimmo μου, και στη συνέχεια πίσω στο πρόσωπό μου. "Είμαι εγώ το ξέρω . Πληροφορίες λειτουργείται; '
  
  
  "Μπορείτε να μου πείτε πού εγώ βρείτε;"
  
  
  "Μπορεί να είναι", - απάντησε με βραχνή φωνή. "Αν οι πληροφορίες κοστίζει πολλά χρήματα για σας".
  
  
  "Έχω λεφτά", είπα.
  
  
  "Είκοσι χιλιάδες λιρέτες;"
  
  
  Την δίστασε. Ήταν πολλά τα λεφτά, αλλά είχα ιδέα ότι Nelly Vasari δεν διαπραγματεύονται.
  
  
  'Καλά.'
  
  
  "Έχεις μαζί σου;"
  
  
  Το μέσα σε ένα λεπτό, έβγαλε ένα πακέτο ληρ, μέτρησε είκοσι χιλιάδες, και παρέδωσε τα χρήματα Nelly. Πήρε το εγώ και πάλι μέτρησε τα αδέξια παλιά με τα δάχτυλά σας. Όταν αποφοίτησε, που φέρνει στα μάτια νομοσχέδιο και έρευνα για τη χάραξη και την υφή του χαρτιού.
  
  
  Την ρώτησε. - "Εντάξει;"
  
  
  "Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά μου, μου απάντησε, - ακόμη και όταν ασχολείται με τους αμερικανούς. Αλλά με τα χρήματά σας καλά, οπότε θα σας πω όλα όσα ξέρω γι ' αυτό паразите Rocco συζήτηση στον μπαρτσίνι.
  
  
  Είχε να κερδίσει χρήματα σε ένα σκαλιστό ανατολικό καρέκλα δίπλα στον καναπέ, μαλακή σάρκα της ώμων раскачивалась πέρα δώθε.
  
  
  "Συζήτηση στον μπαρτσίνι ήρθε εδώ από καιρό σε καιρό. Ήταν ένα μικρό, το οποίο είναι κακό μίλησε με τα κορίτσια μου. Ήταν στη φυλακή. Συνήθως ζει και εργάζεται στο Римэ, αλλά μερικές φορές εξαφανίζεται για μερικά χρόνια. Κάποια στιγμή πέρασε στη Νάπολη, όπου παρασυρθεί από την πορνεία και τα ναρκωτικά. Και πρόσφατα επέστρεψε στη Ρώμη με τον άνθρωπο, του οποίου το όνομα ίσως γνωρίζετε, Τζιοβάνι Фарелли ".
  
  
  "Δεν πιστεύω σε αυτό", είπα. Αλλά το θυμάμαι το όνομά της, γύρω από την ιστορία της Τζίνα.
  
  
  "Κάθε αστυνομικός σε Римэ ξέρει αυτό το όνομα, ο κ. Κάρτερ. Είναι ένας πλούσιος άνθρωπος, έχει πολλές νόμιμες del. Το κέρδος είναι η επιτυχής ανάπτυξης και κατασκευαστική εταιρεία Makelaardij Farelli . Αλλά για αυτό το αξιοσέβαστο πρόσοψη κύριε Фарелли είναι ο ηγέτης του υποκόσμου, έμπορος ναρκωτικών και άλλες παράνομες επιχειρήσεις. Έχει σχέση με μαφία, ο κ. Κάρτερ, και εγώ το όνομα συνδέεται με την κλοπή έργων τέχνης, η οποία ασχολείται παρουσιάστηκε στη Βενετία πριν από περίπου ένα χρόνο.
  
  
  "Αναρωτιέμαι", - μουρμούρισε εγώ.
  
  
  "Όταν Rocco συζήτηση στον μπαρτσίνι επέστρεψε στη Ρώμη, ήταν σωματοφύλακας Фарелли".
  
  
  'Πιστός. Και τι Фарелли ζει σε Римэ;
  
  
  "Η κυρία Фарелли πολλές κατοικίες", - прохрипела είναι. "Έχει ένα σπίτι στην πόλη, αλλά αυτό σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει. Έχει μια βίλα στα βόρεια από Ποιήματα και σουίτα στο ξενοδοχείο στο Κάπρι, που κατέχει . Σε αυτή την εποχή του έτους είναι σχεδόν πάντα στο Κάπρι.
  
  
  Πήρε το μπουκάλι και ψέκασε αρωματική μυρωδιά στο δωμάτιο. Υγρό έκανε ee μαλλιά σας ενυδατωμένο και λαμπερό και μαλακό φως. Θα παίρνατε ένα γλυκό άρωμα, вздымая ρουθούνια, στη συνέχεια βίαια закашлялась.
  
  
  Την ρώτησε. - "Είσαι καλά;"
  
  
  "Ναι, ναι", είπε εκείνη. "Λοιπόν, νεαρέ".
  
  
  "Πιστεύετε ότι η συζήτηση στον μπαρτσίνι και Фарелли μπορεί να είναι αυτό το ξενοδοχείο στο Κάπρι?"
  
  
  "Το πιο πιθανό, ο κ. Κάρτερ. Το ξενοδοχείο ονομάζεται "ο Καίσαρας Αύγουστος" και βρίσκεται στο κέντρο του νησιού ".
  
  
  "Με βοηθήσατε πολύ."
  
  
  "Εκτιμώ πάντα κάποιον για τα λεφτά". Την накрашенный кожистый στόμα στραβό χαμόγελο.
  
  
  Την σηκώθηκε να φύγει.
  
  
  "Θα πρέπει να πληρώσει δεκαπέντε χιλιάδες λίρες για ένα κορίτσι", - прохрипела κα Vasari. "Μπορείτε να πληρώσετε κάτω. Και επιστρέψτε για μια ακόμη φορά, ο κ. Κάρτερ.
  
  
  "Ευχαριστώ", είπα.
  
  
  Στο διάδρομο της βαθιά εισπνοή. Κάτω από την πλήρωσε σκούρα μαλλιά γυναίκα για σύντομη διαμονή με τη Μαρία και έφυγε. Στο δρόμο καθαρό αέρα ποτέ δεν μύριζε τόσο ωραία.
  
  
  Μου είπε ότι μπορώ να βρω ένα ταξί στη λεωφόρο λίγο περισσότερο, έτσι πήγα προς την ίδια κατεύθυνση. Ήταν μια καυτή νύχτα, ένα ευχάριστο βράδυ. Αλλά στα μισά του δρόμου μέσα από το επόμενο τρίμηνο την άκουσα shaggy. Την γύρισε και την είδε να πλησιάζουν γρήγορα δύο άνδρες .
  
  
  Δεν είχα λόγο να πιστεύουμε ότι μου απειλεί κάποιος κίνδυνος, αλλά όταν το πλησίαζαν, της τρίφτηκε στο moans σπίτι. Είναι притормозили. Odin γύρω τους ήταν mimmo με, άλλο κοντά. Στη συνέχεια, ένας άντρας που έχει περάσει mimmo, γύρισε και έκοψε μένα . Μου φάνηκε, ότι έχω μάθει το πρόσωπο που είχε δει στο σπίτι Nelly Vasari.
  
  
  "Firth mar!" είπε, σημαντικά σταματώντας με.
  
  
  Δεν είχα άλλη επιλογή. "Ρώτησα. - "Τι έγινε;" . "Хофретта!"
  
  
  Την περίμενα.
  
  
  "Τι συζητήσατε με την κα Vasari?" - ρώτησε στα αγγλικά μια άλλη, λιγότερο μυώδης άνδρας.
  
  
  Την κοίταξε τετραγωνικό, pocked πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, και ξαφνικά ένιωσα τον εαυτό μου γυμνό, χωρίς το όπλο του και το παπούτσι στιλέτο.
  
  
  "Είναι το παλιό μου το άλλο".
  
  
  Ένας μεγάλος άνθρωπος γρύλλισε. Ποτέ δεν ήταν, κύριε.
  
  
  Την έσπρωξα. - 'Μετακινήσου!'
  
  
  "Όχι, αν δεν μου πεις ό, τι λες με την Κυρία", είπε.
  
  
  "Είπα αυτό. Ήταν η συνέχιση της παλιάς φιλίας μας ". Το ξενοδοχείο περάσει mimmo τους.
  
  
  Μυώδης άνδρας τον χτύπησε με γροθιά στο γκολ. Της έπεσε στο σύντροφο, που επέτρεψε στον γροθιά περάσω όλη μου τη ζωή. Ο συνδυασμός των δύο χτυπήματα για μια στιγμή κορόιδεψε εμένα . Την χτύπησα άσχημα για το σπίτι, και κόπηκε η ανάσα, όπως τα ψάρια . Την είδα άλλη μια γροθιά να έρχεται προς εμένα, και προσπάθησε να μείνει έξω από αυτό, αλλά πήρε ένα γρήγορο χτύπημα στο μάγουλο. Μετά από λίγα λεπτά με πήραν πίσω. Πρόσωπο με τα σημάδια της ευλογιάς κινούνταν μπροστά μου.
  
  
  "Πες μας για αυτή τη συζήτηση", - έκοψε ο ίδιος.
  
  
  'Ντε στο διάολο.' - простонал εγώ.
  
  
  Γροθιά χτύπησε στο στήθος. Πριν ήταν σε θέση να ανακάμψει από το χτύπημα, την έναρξη του δευτέρου δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο. Την ένιωσα σαν το δικό μου γκολ γέρνει στο πλάι. Αυτοί οι γκάνγκστερ ήξεραν τη δουλειά τους. Πιθανώς, ακόμη και αυτοί δεν είχαν καμία σχέση με εκείνους τους άνδρες, που θα ήθελε, αλλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο άλλαξε.
  
  
  "Να σταματήσει", - αυτός μούγκρισε. Την είδα τη λάμψη της λεπίδας και, στη συνέχεια, στιλέτο, στερεωμένος κάτω από τη μύτη μου.
  
  
  "Πες το, αλλιώς θα σου κόψω!"
  
  
  Και πάλι μπορούσα να αναπνεύσω. "Καλά", είπα. "Θα το πω". Το μαχαίρι δεν εξαφανίστηκε, αλλά παρέμεινε ακίνητος.
  
  
  Τώρα την ανέκτησε τις δυνάμεις της. Στενή λεπίδα του μαχαιριού ήταν μόλις τρία εκατοστά από το αριστερό μου μάτι. Θα πρέπει να ήταν πολύ καλό να γνωρίζουμε τι κάνω.
  
  
  "Μιλήσαμε για την περιο-mail бизнесявляется", είπα, ακόμα λαχάνιασμα. Το μετακίνησε το δεξί πόδι, έτσι ώστε να ήταν μεταξύ εγώ διευρύνονται τα πόδια . "Της εταιρείας κα Vasari?" - ύποπτο ρώτησε. 'Γιατί;'
  
  
  Ένας άλλος άνδρας κρατούσε τα χέρια μου λίγο λιγότερο καλή.
  
  
  "Ναι", είπα, ετοιμάζεται για δράση. "Βλέπετε, σε ένα ξενοδοχείο, να της ζητήσω να ανοίξετε το σπίτι στο Μιλάνο".
  
  
  'Τι; Κα Vasari ποτέ δε θα ... "
  
  
  Την подтащил μαζική άντρα προς τα εμπρός κατά ένα βήμα και ιδιαίτερα χτύπησε το δεξί γόνατο στο όσχεο. Εγώ το πρόσωπο ζαρώνει. Είναι уронилил στιλέτο στο δρόμο. Όταν κατέβασε το πόδι της πάτησε με το δεξί πόδι στη βελτίωση κοντόχοντρο άνδρες . Φώναξε, και εγώ δύναμη έχει υποχωρήσει. Iso όλη του τη δύναμη χτύπησε τον αριστερό αγκώνα στο εγώ στήθος. Την άκουσε το τρίξιμο. Φώναξε, έπεσε στο πλάι και έπεσε πάνω στον τοίχο πίσω μας.
  
  
  Άλλος με χτύπησε. Το μπλοκάρει το χτύπημα με το αριστερό του χέρι και απάντησε στο δεξί. Όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, έφτασε για стилетом, αλλά εκείνη γλίστρησε μακριά στο σκοτάδι. Στη συνέχεια, το ένιωσα ένα συντριπτικό χτύπημα στην πλάτη. Μεγάλε τρίφτηκε στο βογγητό, και πάλι μου επιτέθηκε. Εγώ γροθιά χτύπησε στο κεφάλι, και έπεσε στα γόνατα. Της έπεσε στο πλάι. Άκαμπτο παπούτσι με χτύπησε στο πρόσωπο. Της χτύπησε το πίσω μέρος του χεριού, και ο ίδιος πέταξε.
  
  
  Όταν πάλι μου χτύπησε το πόδι στο πλάι, την βόγγηξε δυνατά. Το να πιάσει την μπότα και το πέτυχες. Μυώδης άνδρας σηκώθηκε και πάλι .
  
  
  "Basta cosi!", είπε. "Si sbrighi! Αποφάσισε να φύγει.
  
  
  Εγώ σύντροφε έσπευσε πίσω του, και εξαφανίστηκαν πίσω από τη γωνία. Με το ζόρι sel. Την, ένιωσα σαν να έχω χάσει σε ένα τεράστιο μύλο. Είχα τόσο έντονο πόνο στο σώμα, ότι ήταν αδύνατο ποιον, ποιες περιοχές έχουν καταστραφεί. Την έφερε το χέρι του στο πρόσωπο. Ήταν ένα λουτρό αίματος.
  
  
  Το λεπτό έγειρε το σπίτι, ελπίζοντας ότι ο πόνος θα είναι λιγότερος. Της, ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος. Την σκοντάφτει σε ένα σκοτεινό δρόμο μερικές εκατοντάδες μέτρα και τελικά έφτασε μέχρι την οδό. Όπως είπε , σύντομα εμφανίστηκε ένα ταξί. Της φώναξα εγώ και δύση μέσα.
  
  
  "Τι διάλογος !?" φώναξε ο οδηγός, βλέποντας το πρόσωπό μου.
  
  
  Έδωσε ονε διεύθυνση Τζίνα Romano. Πήγε γρήγορα, ώστε το συντομότερο δυνατόν να με βγάλεις γύρω από το ταξί. Της, ανέβηκε τα σκαλιά και χτύπησε την Gina την πόρτα. Όταν άνοιξε τα μάτια της ορθάνοιχτα από το σοκ.
  
  
  "Dia mio!" φώναξε.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Οι βραχίονες του ήταν βαριά, και το στόμα μου έχει στεγνώσει. Την προσπάθησα να συνέλθω. Το μόνο που μπορούσα να θυμηθώ μετά τη συνάντηση με την Τζίνα, αυτό είναι ό, τι κατάφερα να βρω Γερακιών στο τηλέφωνο με το μετατροπέα φωνής, για να αναφέρετε ονε γι ' αυτό . Είπε ότι θα τηλεφωνήσει το πρωί. Της κούνησα το ένα πόδι. Την ένιωσα κάτω από το σεντόνι άλλη σάρκα . Το πέρασε το χέρι του σε μαλακό вздутию ζωής, σε ζεστό μέρος, όπου έρχονται σε επαφή γοφούς. Η τζίνα γύρισε προς το μέρος μου. Το αριστερό της στήθος άγγιξε τον μπόκα, και ένιωσα σαν θηλή γλίστρησε mimmo μου. Της, έβαλε το χέρι του κάτω από το σεντόνι και άγγιξε το μαλακό, ζεστό δέρματα . Προσπαθώντας να μην αγνοήσει τον πόνο της, γύρισε στο πλάι , πιάνοντας το στερεό στρογγυλό κώλο.
  
  
  "Mm", - είπε, ακόμα, κλείνοντας τα μάτια.
  
  
  Εκείνη έσκυψε στο σώμα μου και με αγκάλιασε από τη μέση. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε ακόμα ένα ήχο, και τα μάτια της άνοιξαν, αναβοσβήνει.
  
  
  'Νικ; Είστε σίγουροι ότι αισθάνεστε καλύτερα;
  
  
  Την ανέβασα τους γοφούς μου, και είναι перебросила το χέρι μου πάνω από τον ώμο του. Το στήθος της και να σταματάει στο γυμνό στήθος μου.
  
  
  "Τίποτα το ιδιαίτερο", - μουρμούρισε εγώ. "Αλλά πιστεύω ότι στο εγγύς μέλλον η κατάσταση θα βελτιωθεί".
  
  
  Θα αρθεί πλήρη χείλη. Hatched γλώσσα ήταν ζεστό και γλυκό. Τα ισχία απαλά подпрыгивали μου. Το φιλί μας έκανε ахнуть. Η τζίνα перекинула δεξιό μηρό μου στο μπούτι μου και μου πονάει στο σώμα ξεχάστηκαν σε μια έκρηξη, охватившей μας, όταν της, γύρισε και σήκωσε ee σώμα, για να μου ώθηση. Ήρθε σε μένα πρόθυμα, και την ίδια στιγμή έχουμε φτάσει σε κορύφωση.
  
  
  Στη συνέχεια, την πάγκων στο πίσω μέρος, για να χαλαρώσετε. Η τζίνα, ξαπλωμένη δίπλα μου, κοίταξε το ταβάνι. Τέλος, την σήκωσε το χέρι του και άγγιξε απαλά πληγή πάνω από το αριστερό μάτι και το δεξί μάγουλο. Ήταν ξηρά, αλλά με πονούσε όλη η πλευρά του προσώπου . Ως εκ θαύματος τα δόντια μου φάνηκε, παρέμεινε στη θέση του. Της έκλεψε το σεντόνι και είδα στο торсе μερικές μελανιές.
  
  
  "Είναι εντάξει μαζί μου φέρονταν, είπα, αλλά αμφιβάλλω ότι θα είναι σε θέση να κινηθεί τόσο ομαλά σήμερα το πρωί".
  
  
  "Φτωχό αγόρι", - ήσυχα ναζιαρικά Τζιν. Θα καταβάλλει το χέρι μου στο μπούτι μου.
  
  
  "Ελπίζω να μην ενοχλείται από Nelly Vasari", είπα.
  
  
  "Δεν θα το κάνουν, Νικ. Ο nach πολύ ισχυρούς φίλους ".
  
  
  "Μου φάνηκε ότι είναι σικελούς", είπα. 'Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση, μέχρι τώρα συζήτηση στον μπαρτσίνι ή Фарелли ακούσει "
  
  
  .
  
  
  "Νικ", είπε η Τζίνα, γύριζε σε μένα πρόσωπο. "Θα πάμε στο Κάπρι?"
  
  
  Την ρώτησε. - "Γιατί θέλεις να μάθεις;"
  
  
  "Όταν χθες το βράδυ μου πεις τα πάντα για τη συμμετοχή του στην κλοπή, ίσως, δεν γνωρίζατε γι 'αυτό, αλλά ανάγκασαν να σας βοηθήσει", μου απάντησε. "Και μπορώ να σας βοηθήσω. Κάλλιστα μπορείς να εμπιστευτείς μου τώρα που με εμπιστεύεσαι και πολύ καιρό. Το ξέρω αυτό Фарелли. Θυμάστε , την, είπα ότι ήμουν εγώ ερωμένη του. Την ξέρω εγώ όλα, εγώ, eid, εγώ συνήθειες. Τη μπορώ να κάνω για σας χρήσιμο ".
  
  
  Την ρώτησε. - "Πόσο καιρό έχετε ... με Фарелли?"
  
  
  Είναι απέφυγα το βλέμμα μου. 'Από λίγους μήνες. Μου αγόρασε πολλά πράγματα, αλλά εγώ η βία ήταν για μένα μια αφόρητη ".
  
  
  "Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι τώρα θα με βοηθήσεις εναντίον του;" Της, αισθάνθηκε τον εαυτό του επάνω.
  
  
  Είναι сузила μάτια. "Μισώ Фарелли, Νικ. Ορκίζομαι, μπορείς να με εμπιστευτείς.
  
  
  Το σκέφτηκα και αποφάσισα να δοκιμάσω. "Καλά, του είπα, θα σε πάω στο Κάπρι. Μας έρχεται ο άλλος από την Ιντερπόλ " .
  
  
  "Να φέρετε έναν αστυνομικό;"
  
  
  'Ναι.' Σταμάτησε. - "Фарелли λήστεψε το Βατικανό, Νικ;"
  
  
  "Υπάρχει μια καλή ευκαιρία για αυτό".
  
  
  "Αλλά γιατί η κυβέρνηση πρέπει γι' αυτό φροντίζει;" Την κοίταξε σκεπτικά στο διάολο. "Κατά τη διάρκεια της ληστείας είχε κλαπεί κάτι που μου ανήκει στην κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται να ξέρετε Τζιν. Δεν ρωτάς εμένα ".
  
  
  
  
  "Καλά, Νικ".
  
  
  Το τηλέφωνο χτύπησε. Η τζίνα σηκώθηκε, πήγε σε ένα άλλο νήμα από το δωμάτιο και πήρε το τηλέφωνο. Ee γυμνό σώμα εξακολουθεί να φαίνεται ελκυστική. Μια στιγμή αργότερα γύρισε . "Είναι σας.'
  
  
  Αυτό έπρεπε να είναι Hawk. Ήταν αυτός.
  
  
  "Ποιος, κατάλληλο διάολο ήταν αυτός;" αυτός βρυχήθηκε μέσα από πολλά μίλια ωκεανού.
  
  
  Της χαμογέλασε, παρά την σκληρή επώδυνη πρόσωπο. "Ω, ένα κορίτσι" αθώα " μου απάντησε.
  
  
  "Ναι, κατάλληλο πάρε, κορίτσι μου!"
  
  
  "Εντάξει, είπα. "Και το μόνο που έχει κάνει την τις μισθοδοσίες".
  
  
  "Σε ποιο βαθμό;" Η φωνή έμοιαζε ξινή.
  
  
  "Ξέρεις, ποτέ δεν πρόκειται να σε χρήματα για αυτό", είπα. "Προσέλαβα την Τζίνα σε προσωρινή βάση. Αυτή ενώνει με την πηγή, είναι σημαντικές πληροφορίες, που θα το συζητήσει μαζί σας.
  
  
  "Μέχρι να ξέρετε τι κάνετε!" Έκανε μια παύση για να βρείτε το σαρκασμό. - "Ελπίζω να πέρασες καλά το βράδυ, Νικ".
  
  
  Εγώ προθέσεις του ήταν σαφείς, αλλά παρέμεινε απαθής. "Ω, ναι, κύριε. Την νιώθω ценымногие καλύτερα.'
  
  
  "Κοίτα, είσαι καλά; Χτες το βράδυ ακούστηκε λίγο ηττηθεί από.
  
  
  "Είμαι καλά", του είπα.
  
  
  "Έχουμε δει τα αρχεία του Ιούδα, - συνέχισε εκείνος, - και έχουμε νέα για σας. Όνομα Фарелли εμφανίστηκε στο φάκελό του Ιούδα πριν από μερικά χρόνια. Έκλεψε μερικά κρατικά έγγραφα, στην Αγγλία. Фарелли - μεγάλο παιδί. Είτε μαφίας, είτε στενά σχέση με αυτούς " .
  
  
  "Ναι. Τον τύπο αυτόν, που μπορεί να δώσει το εργατικό δυναμικό και την τεχνική για μια σειρά από ληστείες που εφευρέθηκε ποτέ από τον Ιούδα ".
  
  
  "Ψήφος προς τι της ήρθε, Νικ. Νομίζω ότι καλύτερα να πάω στο Κάπρι.
  
  
  "Θα θεραπεύσω στη Νάπολη αργότερα".
  
  
  'Καλά. Κράτα με ενήμερο. Αυτή η υπόθεση μπορεί να έχει μεγάλες διαστάσεις από ό, τι νομίζουμε ".
  
  
  'Ακριβώς.'
  
  
  "Προσπάθησε να κοιμηθείς το βράδυ".
  
  
  Της χαμογέλασε. Το ήξερα ότι το Γεράκι κι χαμόγελα στους αδύνατος πρόσωπο. "Ναι, φυσικά", του είπα.
  
  
  -
  
  
  Αργότερα σήμερα το πρωί πήγα στο γραφείο της Ιντερπόλ και ενημέρωσε Τόνι Benedetto για τις τελευταίες εξελίξεις. Είχε μεγάλο φάκελο για Фарелли. Ήταν αναφορά σε "τον κ. J.". Η ημερομηνία ήταν αργότερα από ό, τι ένδειξη AX.
  
  
  "Ο ιούδας και Фарелли, φαίνεται να έχουν γίνει καλοί φίλοι, - είπε ο Τόνυ.
  
  
  Της απάντησα. - "Όσον αφορά Фарелли, δεν ξέρω". "Αλλά κανείς δεν του Ιούδα. Υποστηρίζει μόνο αδίστακτη επιχειρηματικές επαφές ". Κοίταξε το φάκελο με τα αρχεία. "Ο ιούδας δεν είναι ακριβώς άνθρωπος, ξέρετε, στα νιάτα του, έχασε τα χέρια του σε ένα ατύχημα, και έχει τεχνητό χέρι, που μοιάζουν με σάρκα και αίμα, αλλά βρίσκονται κάτω από το" δέρμα "από στερεό χάλυβα. Αυτά τα χέρια συμβολίζουν τον άνθρωπο. Μια μέρα παραλίγο να με σκοτώσει τους.
  
  
  "Προσευχόμαστε να μην είχε άλλη μια ευκαιρία", - είπε ο Τόνυ.
  
  
  "Είστε έτοιμοι να πάμε στο Κάπρι?"
  
  
  "Ναι . - Τι ώρα φεύγει το αεροπλάνο;
  
  
  "Σε τέσσερις ώρες. Σε μια ώρα θα είμαστε στη Νάπολη, και νωρίς το βράδυ - στο νησί ".
  
  
  
  
  Ακόμα ώρα και παρέμεινε ελαφρύ, ενώ εμείς με το τελεφερίκ το ταξίδι μέχρι την πόλη Κάπρι σε залитом χρώματα, λευκή νησί. Το νησί ήταν τόσο μικρός, που κοβάλτιο μπλε της θάλασσας ήταν ορατό σχεδόν σε κάθε σημείο της πόλης. Στενά δαιδαλώδη λιθόστρωτα δρομάκια, είχαν αμέτρητα σκαλιά που οδηγούν πάνω και κάτω σε άλλα επίπεδα. Οι τουρίστες γεμίζουν τη μικρή πλατεία στο κέντρο και κάθονται πίνοντας чинзано στο ηλιοβασίλεμα. Δύο τετράγωνα μακριά από την πλατεία βρισκόταν το "ο Καίσαρας Αύγουστος" - ένα μεγάλο όμορφο κτίριο με бугенвиллией πάνω από την είσοδο.
  
  
  "Η φωνή και τα πάντα", είπε η Τζίνα, όταν στεκόμασταν μπροστά του. "Σουίτα στο οποίο ζει Фарелли, στην αίθουσα στον τρίτο όροφο. Από δω φαίνεται μπαλκόνι. Όταν Фарелли εκεί, έχει δύο σωματοφύλακες, αλλά μπορείτε να δείτε μόνο ένα γύρω τους. Το δεύτερο κρύβει, όταν οι επισκέπτες έρχονται οι ξένοι . Σε ένα μικρό δωμάτιο δίπλα στο σαλόνι αξίζει μεταλλική καρέκλα που πάντα κλειδώνεται. Σε αυτό μπορεί να είναι κάτι σημαντικό ". Στη συνέχεια ρώτησε: "Τι θα κάνεις όταν θα έρθει Фарелли?"
  
  
  "Για να κρατήσει τους ανθρώπους στο μυστικό όσο το δυνατόν περισσότερο", - απάντησα. "Μπορούμε να μάθουμε σχετικά με τη γη ή τα σπίτια στο νησί. Φυσικά, το, ελπίζω, ότι το εγώ δεν υπάρχει, επειδή δεν έχουμε αρκετά στοιχεία εναντίον του για να τον συλλάβουν. Ο ιούδας ο άνθρωπος που χρειάζομαι. Ελπίζω να έχει αυτό που ψάχνω ". Μετά: "δεν μπορείς να πας πάνω".
  
  
  "Γιατί όχι, Νικ; Την περιμένω στο διάδρομο, μέχρι να ρωτήσετε.
  
  
  "Όχι, είναι πολύ επικίνδυνο. Πηγαίνετε σε μια καφετέρια στην πλατεία για να πιούμε ".
  
  
  "Καλά", - разочарованно είπε η Τζίνα.
  
  
  "Αν δεν μπορείτε να πάρετε από εμάς είδηση μέσα σε λίγες ώρες, αφαιρέστε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Paradiso".
  
  
  "Το κάνω αυτό.' - Εκείνη ανασήκωσε τους ώμους του και πήγε στην πλατεία.
  
  
  Ο τόνι χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι του. "Καλός πληροφοριοδότης,' αμίκο ", - έκλεισε το μάτι μου.
  
  
  "Θα πρέπει να δει Nelly Vasari", είπα.
  
  
  Αντιμέτωποι με μια κατάσταση παρόμοια με του, στο οποίο ήταν ο Τόνι, θα πρέπει να έχουν παίξει στην αφή . Είναι σαν ένα παιχνίδι σκάκι, γιατί μετά τις πρώτες δύο ή τρεις κίνησης αύξηση εμφανίζεται πολλές ευκαιρίες. Λοιπόν, πήγαμε σε ένα διαμέρισμα με πολύ προηγμένες ιδέες. Χτυπήσαμε, ελπίζοντας ότι η απάντηση δεν θα είναι . Αλλά η πόρτα άνοιξε, και την είδαμε να στέκεται κορίτσι . Ο nach ήταν πλατινένια ξανθά μαλλιά και ροζ κραγιόν στο παχουλό χείλη. Εγχώρια παλτό με floral μοτίβο, τον ελεύθερο κουμπωμένη στη μέση προκλητικά, μέρος του δεν καλύπτεται το πολυτελή μορφής. Ήταν προφανές ότι κάτω από το παλτό ήταν γυμνή. Τα μακριά πλούσια ισχίου και πλούσια στήθη προκλητικά κρυφοκοιτάζει μέσα από την γωνία με κάθε βαρύ βήμα. Και κρίνοντας από хриплому бормотанию και ασταθή βήματα, ήταν σαφές ότι το ε δεν χρειάζεται το ποτό που κρατούσε στο χέρι του. "Ο κ. Фарелли εδώ;" - ρώτησε ο Τόνυ.
  
  
  "Όχι", είπε στα αγγλικά με σκανδιναβικό έμφαση, - τον κ. Фарелли δεν είναι εδώ". Εκείνη έσκυψε πίσω στην ημέρα, και πτυχώσεις εγχώρια ρόμπα раздвинулись ακόμα περισσότερο.
  
  
  "Συγγνώμη, είπα, προσπαθώντας να μην εξετάσουμε το ζουμερό σώμα - έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, για να το δείτε. Με χέμα άλλο μπορούμε να πούμε;
  
  
  "Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου, αφεντικό", - είπε, χαχανητά. "Εδώ, όπως πάντα, ολομόναχη". Θα καταβάλλει το χέρι στην κάσα της πόρτας, σαν να αποφάσισε να σπάσει τελείως το φόρεμα. Ο τόνι κοίταξε και χαμογέλασε ελαφρά. "Δεχόμαστε ευχαρίστως την πρόσκλησή σας, κυρία".
  
  
  Είναι поманила μας και έκλεισε την πόρτα πίσω της. Το δωμάτιο ήταν πλουσιοπάροχα επιπλωμένα, αλλά η καθαριότητα, προφανώς, δεν ήταν το ισχυρό σημείο κορίτσια. Παντού υπήρχαν κενά μπουκάλια, γεμάτα τασάκια και полупустые ποτήρια, και το παχύ χαλί ήταν στρωμένο με εφημερίδες και εικονογραφημένα περιοδικά.
  
  
  Απρόσεκτη κίνηση κοπέλα χειρονομία μας κάλεσε να καθίσει. 'Θέλετε κάτι να πιείτε;" αυτή piano άφησε ένα γελάκι. Της, κούνησε το κεφάλι του, και τα χείλη της разочарованно скривились . "Ατυχία", - είπε.
  
  
  Σκοντάψει, ξανθιά πήγε στο παγκάκι απέναντι από τις δύο καρέκλες που καθόμασταν με τον Τόνι. Με μια δυνατή και αγωνιώδη ανάσα έπεσε στον καναπέ, και το χαλαρό κόμπο του ιμάντα είναι χαλαρός, δεν αφήνει σχεδόν τίποτα, για να μπορεί να μαντέψει σχετικά με την ώριμη σώμα. Σίγουρα, ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο με την ερωμένη του Фарелли. 'Τι θέλεις;' ρώτησε. "Μπορείς να μου το πεις. Giovanni με κρατάει ενήμερο για όλα ". Ee λέξεις ακόμα ακουγόταν вымученно, αλλά δεν ήταν τόσο μεθυσμένη, όπως νόμιζα αρχικά.
  
  
  Όταν ο Τόνι εξήγησε ότι θέλουμε να αγοράσουμε βίλες στο νησί της, γύρισε και κοίταξε στο μικρό διπλανό δωμάτιο, για το οποίο μίλησε η Τζίνα. Από το σημείο όπου καθόταν, θα μπορούσε να δει μεταλλική καρέκλα με το τηλέφωνό σας σε μια γωνία.
  
  
  "Κάπρι πωλείται πολύ λίγο βίλες, είπε η ξανθιά, η οποία ασχολείται μόνο συστήθηκα Гертой, - και αν κάποιος ότι κάτι πουλάει, είναι σε πολύ υψηλή τιμή. Κύριοι άλλη αγαπητοί жириновский πράγματα; Την τελευταία λέξη έχει οριστεί, με έναν υπαινιγμό..
  
  
  "Στην delle", - είπε ο Tony, με ένα χαμόγελο ει. Την καθάρισα τον λαιμό μου. - "Χέρτα, το βλέπω το τηλέφωνο στο άλλο δωμάτιο. Μπορεί ο άλλος να καλέσετε στο ξενοδοχείο μας; '
  
  
  Ο τόνι παρακινδυνευμένο.
  
  
  "Φυσικά", - είπε σε μια βραχνή φωνή. "Θα σε βάλω το άγιον". Σηκώθηκε από τον καναπέ και μπουρνούζι για μια στιγμή γλίστρησε κάτω από τους γοφούς της, αποκαλύπτοντας ee φωτεινό τρίγωνο.
  
  
  Όταν μπήκε στο άλλο δωμάτιο, για να ενεργοποιήσετε το άγιο, Τόνι приподнял φρύδι. Και όταν πέρασε mimmo nah, για να μεταβείτε σε ένα άλλο δωμάτιο, πήρε το εγώ από το χέρι.
  
  
  Της, είδε ότι ήταν αγκάλιασε το γυμνό δεξί στήθος. Εκείνη κούνησε πέρα δώθε και χαμογέλασε. Ο τόνι μπήκε στο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Χέρτα έφτασε στην καρέκλα μου και στάθηκε δίπλα του, βάζοντας το χέρι του στον ώμο μου: "Είσαι ωραίος άντρας", - είπε.
  
  
  Την κοίταξε nach. "Ευχαριστώ", είπα. - Πες μου, Χέρτα, ο κ. Фарелли εμφανίστηκε πρόσφατα νέα με τους φίλους σας στο επιχείρησή σας; Την άκουσα, με νέο συνεργάτη ". Γύρισε στον καναπέ με ένα ποτό στο χέρι. "Ο Τζιοβάνι πάντα εμφανίζονται νέα πρόσωπα", σιγά - σιγά, είπε. - Αλλά θα πρέπει να μιλήσω μόνο για τον Τζιοβάνι; Επειδή εσείς και το άλλο δεν ζουν μόνο κουκουβάγια επιχειρήσεων, έτσι δεν είναι;
  
  
  "Μπορείτε, φυσικά, είναι πολύ φιλόξενοι", - σταμάτησε την sl. Την ελπίδα ότι ο Τόνι απασχολημένος обысками να εδρών.
  
  
  - Ξέρεις, όπως το. Ήταν πάντα έτσι. Έχω ό, τι θέλουν. Το να σε φέρω σε δύσκολη θέση;
  
  
  "Όχι", του είπα. Ο Τόνι κάνει εκεί;
  
  
  'Καλή δουλειά. Να την χαίρεσαι που δεν είσαι σε κατάσταση σοκ. Τότε θα είναι η ίδια, όπως την. Ξέρετε ότι πρέπει να επωφεληθούν από την ευκαιρία, όταν εμφανιστεί, έτσι δεν είναι;
  
  
  "Ναι, αυτό είναι έτσι", είπα, τον προβληματισμό σχετικά με το διπλανό δωμάτιο.
  
  
  Χέρτα έβαλε το ποτήρι στο πάτωμα και νωχελικά φτάσει στον καναπέ. Είναι απρόσεκτα ξεκούμπωσα μπουρνούζι, όταν ο Τόνι μπήκε.
  
  
  "Бениссима !" - μαλακό, είπε.
  
  
  Χέρτα δεν έχουμε δει. "Ξέρω τι θέλεις", - είπε σε μια βραχνή φωνή. "Και μπορείς να το κάνεις αυτό. Κάθε ουρά ή και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν πειράζει, δεν θα το πω Giovanni.
  
  
  Ο τόνι στάθηκε μπροστά της και κοίταξε το γυμνό σώμα. "Νικ", είπε με пересохшим στόμα, - "μπορεί να έχουμε ακόμα ένα λεπτό, εντάξει;"
  
  
  "Θεέ μου, όχι, Τόνι".
  
  
  - Τότε φύγε. Το θα σε δω αργότερα.'
  
  
  "Τόνυ, θα γυρίσει από στιγμή σε στιγμή!"
  
  
  Ο τόνι κοίταξε στον καναπέ και γύρισε σε μένα. "Σου εύκολα, όταν ένα κορίτσι σε περιμένει τετράγωνα ". Τώρα ήταν αναστατωμένος και λίγο θυμωμένος. Όχι σε μένα, αλλά στην κατάσταση. Ήξερε ότι είχα δίκιο.
  
  
  "Κάνε ότι θέλεις, του είπα, αλλά να μου δώσει τις πληροφορίες που έχετε λάβει από το τηλέφωνο".
  
  
  Εγώ πρόσωπο έχει αλλάξει. - "Συγγνώμη, Νικ. Έχεις δίκιο.' Άφησε την τελευταία μεγάλη ματιά στο Герту, στη συνέχεια γύρισε και κατευθύνθηκε προς την ημέρα.
  
  
  "Συγγνώμη, αγάπη μου", - είπε ο γυμνή κοπέλα. "Απλά δεν έχει μέρος".
  
  
  Χέρτα με κοίταξε κάπως έξαλλος. "Δεν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου;"
  
  
  "Είστε η πιο ποθητή γυναίκα στο νησί, είπα, αλλά δεν έχουμε άλλη δεν υπάρχει κάτι επείγον" .
  
  
  
  
  Ο τόνι σιωπηλός, ενώ ήμασταν στο ασανσέρ. Όταν μπήκαμε στο λόμπι, της είπε: "Κοίτα αυτό από την άλλη πλευρά,' αμίκο. Μπορείτε να πάρετε το πρόβλημα ".
  
  
  Ο τόνι γέλασε. 'Νομίζω ότι, το κρύο ντους στο ξενοδοχείο ...'
  
  
  Την ρώτησε. - "Τι είναι αυτό;'.
  
  
  'Κοίτα. Αυτός ο άνθρωπος. Είναι Фарелли.
  
  
  Ψηλός μελαχρινός άντρας σαράντα χρόνια μπήκε στο λόμπι με ένα άλλο παιδί. Το να εξετάζεται προσεκτικά το εγώ, για να μάθετε την επόμενη φορά. Στη συνέχεια, κοίταξε έναν άλλο άντρα, ковыляющего μπαστούνι, και ένιωσα εγώ. Ήταν μια συζήτηση στον μπαρτσίνι, την οποία πυροβόλησε στο μηρό κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Βατικανό . Όταν οι δύο άνδρες πλησίασαν τον πάγκο της, στράφηκε προς το δημοσιογραφικό γραφείο, για συζήτηση στον μπαρτσίνι δεν μπορούσε να δει το πρόσωπό μου.
  
  
  "Δεν με ρώτησες;" - ρώτησε Фарелли ρεσεψιονίστ.
  
  
  "Όχι, κύριε Фарелли".
  
  
  'Εξαιρετικό. Στείλε τροφίμων για τρεις πάνω. Ας πούμε, ταλιατέλες alla болгнесе.
  
  
  "Θα το φροντίσω εγώ, κύριε Фарелли".
  
  
  Фарелли και συζήτηση στον μπαρτσίνι πάμε στο ασανσέρ, μην παρατηρώντας μας. Συζήτηση στον μπαρτσίνι ιδιαίτερα limp. Μετά από λίγα λεπτά η πόρτα ανελκυστήρων έκλεισε πίσω τους.
  
  
  "Εγώ" του μπαλέτου παντόφλες", είπα.
  
  
  "Η Συζήτηση Στον Μπαρτσίνι?"
  
  
  "Ναι. Έχει креповая πέλμα.
  
  
  
  
  Στο δρόμο της επιστροφής για το μέγεθος του Τόνι τράβηξε γύρω από την τσέπη του ένα κομμάτι χαρτί. "Άνοιξα αυτή την καρέκλα, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ξυλοτρύπανο και βρήκα δύο ενδιαφέροντα πράγματα. Το ένα ήταν ένα σημειωματάριο με τη διεύθυνση του Ιούδα. Την αποκρυπτογραφήσει. Αυτό επιβεβαιώνει το δεύτερο στοιχείο, που βρέθηκε στο Βατικανό ".
  
  
  Την κοίταξε στο χαρτί. Нацарапано ήταν: "Sr. Ο Ιούδας, San Marco Импортс, Via Сашетти, Панчино, Σικελία " .
  
  
  "Φυσικά", είπα. Το "στρατηγείο-διαμερίσματα του Ιούδα στην αίθουσα στη Σικελία, οπότε μάλλον εκεί προσέλαβε κακοποιούς".
  
  
  "Αυτό σημαίνει, ότι τα συμφέροντά μας είναι επίσης μετακινούνται εκεί. Αν κλεμμένα πράγματα τώρα βρίσκονται στη Σικελία, η υπόθεση θα αποφασιστεί πότε θα ih βρούμε.
  
  
  "Πραγματικά, είπα, αν και η δουλειά μου δεν θα είναι τόσο εύκολο να εκτελέσει. Όχι, αν ο Ιούδας βρήκε το έγγραφο στο βάζο " .
  
  
  - Γυρίστε το χαρτί, συνέχισε ' αμίκο, ο Τόνι, και τότε θα είστε σε θέση να διαβάσει τι θα αντιγραφεί. Αυτό ήταν γραμμένο στο σημειωματάριο (notepad). Αυτό κάτι σημαίνει για εσάς;
  
  
  Την σταμάτησε κάτω από το φως ένα μικρό βεράντα του ξενοδοχείου και να ερευνηθεί ο γραφικός χαρακτήρας του Τόνι. Το διάβασε: "το Φορτίο του Λεονάρντο" καθώς και την ημερομηνία.
  
  
  "Αυτό είναι πιθανώς μια αναφορά στην κλοπή πράγματα, - είπε ο Τόνι και ο Λεονάρντο μπορεί να είναι ένας συλλέκτης, покупающим ih".
  
  
  'Ίσως.'
  
  
  Κάτι το σημείωμα μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αν ήταν μόνο για τη μεταφορά των κλεμμένων αγαθών , δεν ήταν δική μου υπόθεση, επειδή της ήταν σίγουρος, ότι το βάζο προοριζόταν για ιδιωτική συλλογή του Ιούδα. Αλλά είχα την αίσθηση ότι για κάποιο λόγο στην περίοδο έχει πραγματική αξία για μένα περισσότερο από ό, τι για κάποιον άλλο !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Σε 48 ώρες φτάσαμε στην Σικελία. Το νησί ήταν άγονη και βραχώδεις, με ζοφερή, αλλά γραφική θέα. Ερευνήσαμε το πρώτο χωριό και διαπίστωσαν ότι οι κάτοικοι ήταν περίπου όπως περιγράφεται στην οδηγούς. Οι άνδρες είτε рычали неразборчивых στις απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, είτε γενικά αγνοούσαν μας. Οι γυναίκες έχουν εξαφανιστεί, όταν βγήκαμε στη σκηνή. Τέλος, ο Τόνι ζήτησε από τον γέρο να μας πει πού στην αίθουσα Via Сашетти. Αυτή ήταν η επιθυμία δρόμος, βραχώδης και άνιση, οδηγεί στο άλλο νήμα νησί. Μάθαμε ότι η εταιρεία San Marco Imports έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό, αν και την αγόρασε ένας αλλοδαπός. Σύμφωνα με το γέρο, το κτίριο στάθηκε κλίνει ενάντια στον βράχο, πάνω από τη θάλασσα.
  
  
  Ξέραμε ότι το σπίτι, χωρίς αμφιβολία, θα πρέπει να φυλάσσονται, ως εκ τούτου, αν πάμε εκεί με ταξί, με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να βρούμε ταξί στο χωριό, έχουμε αμέσως το πρόβλημα. Έτσι αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε το καταφύγιο του Ιούδα από την άλλη πλευρά, σε μια βάρκα.
  
  
  Το επόμενο πρωί μετά την άφιξη προσλάβαμε αλιευτικό σκάφος και έκαναν στον τόπο, όπου ο "μαύρος βράχος" возвышалась από πάνω μας σχεδόν διακόσια μέτρα. Με στην βάρκα βράχος φαινόταν σχεδόν κάθετο. Έχουμε βάλει μια μικρή άσπρη βάρκα σε στενή παραλία, στους πρόποδες του βράχου.
  
  
  "Ίσως θα έπρεπε να φύγουμε αγάπη μου, ο άλλος" , - σκέφτηκε ο Τόνι , откидывая το κεφάλι προς τα πίσω για να εξερευνήσετε το βράχο πάνω μας. "Νομίζω ότι τη βλέπω δύσκολη ανάβαση".
  
  
  Η τζίνα καθόταν δίπλα μας στο σκοτεινό άμμο, τα ξανθά μαλλιά колыхались, όπως χαίτη στον αέρα. "Νικ, - είπε, - μπορώ να σκαρφαλώνουν στους βράχους μόνο ξυπόλυτος ".
  
  
  "Θα μας ότι δεν το κάνεις εσύ", είπα. "Εσύ θα μείνεις εδώ, για να φυλάει το καράβι".
  
  
  "Όχι", απάντησε εκείνη. Γύρισε στον Τόνι. Εκείνος σήκωσε τους ώμους.
  
  
  "Υπάρχουν διαμαρτυρίες", είπα. "Μπορείτε να φανταστείτε για μας μεγάλη αξία από ό, τι αν έχετε προσπαθήσει να αναρριχηθεί σε αυτό το βράχο. Αν ακούσετε πυροβολισμούς, περιμένετε 15 λεπτά. Αν μας τους γύρω μας δεν θα εμφανιστεί, πρέπει να πας με βάρκα. Κατάλαβες;'
  
  
  "Ναι", sullenly, είπε. 'Ένα τέταρτο της ώρας.'
  
  
  "Καλά", του είπα και χαμογέλασε. "Παρακολουθήστε το σκάφος. Σύντομα μπορεί να είναι η μόνη μας διέξοδος. Θα επιστρέψουμε σε μια ώρα.
  
  
  Αφήσαμε την Τζίνα στο πλοίο και άρχισε η ανάβαση. Για μας ήταν ελαφρύ, μπουφάν και παπούτσια με σόλες που αγοράσαμε στο χωριό, και ο Τόνι πάνω από τον ώμο του ήταν κουβάρι σχοινί. Στη ζώνη έγερναν άγκιστρα για αναρρίχηση.
  
  
  Στους πρόποδες του βράχου έχει περάσει το στενό περβάζι. Έχουμε επιλέξει τη διαδρομή που οδήγησε από εκεί. Το κέλυφος μπροστά, ψάχνοντας ολισθηρά σημεία και δείχνοντας ih Τόνι. Σύμφωνα εγώ μια έκφραση του προσώπου της, θα μπορούσε να πει ότι εγώ εργασίας στην Ιντερπόλ συνολικά ήταν διαφορετική. Το θέμα είναι ότι ο Τόνι σπάνιες θεραπευτικές έπρεπε να φύγει από το πολιτισμένη άνεση . Ήμουν περίεργος για το πόσα πληρώνει η Ιντερπόλ, σε σύγκριση με το AX.
  
  
  Για να φτάσετε μέχρι τα μέσα του γκρεμού, χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά, αλλά κατά τα άλλα ήταν αισθητά πιο αργά. Μονοπάτια σχεδόν εξαφανιστεί , και θα πρέπει να έχουν βρει ένα στήριγμα για τα χέρια και το πόδι, σε ρωγμές. Αυτό ήταν επικίνδυνο. Τώρα θα ήταν τόσο ψηλά, που αν έχουμε πέσει, είναι δύσκολο να πω ότι θα είναι μαζί μας. Και όταν ήμασταν περίπου τριάντα μέτρα κάτω από την κορυφή, Τόνι γλίστρησε στο ασταθές βράχο, έχασε την ισορροπία του και άρχισε να πέφτει.
  
  
  "Άπλωσε το χέρι σου!" - φώναξε εγώ.
  
  
  Άφησε το δεξί του χέρι και με άρπαξε. Την άρπαξε εγώ το χέρι μου, και εγώ аленка χτύπησε το αριστερό μου πόδι από το στήριγμα. Όταν της, γλίστρησε και προσπάθησε να κουνάει τα πόδια της, σκέφτηκα ότι τελικής πτώσεως. Αλλά το δεξί χέρι της, άδραξε την οξεία πέτρα πάνω από το κεφάλι σας και καλή αποσπάστηκε.
  
  
  "Βρες κάτι που να μπορεί να κρατήσει τα πόδια τους", - μούγκρισε εγώ. Η аленка άρχισε να αποδυναμώσει την πέτρα. Φαινόταν να έχει περάσει πολύς καιρός πριν ο Τόνι και πάλι βρήκε στήριγμα για τους πόδι, και με άφησε, έτσι ώστε να μπορεί και πάλι να βάλει το αριστερό πόδι και άπαχο nah.
  
  
  'Εντάξει;' ρώτησα, λαχάνιασμα.
  
  
  "Αυτόν", μούγκρισε εκείνος με το φοβισμένο πρόσωπο.
  
  
  Την θαύμαζα τον Τόνι. Είναι πολύ περισσότερο φοβόταν ανάβαση, από την, αλλά άρχισα και εγώ χωρίς αντιρρήσεις .
  
  
  "Δεν είναι μακριά, είπα.
  
  
  Προσεκτικά επέλεξε το χώρο, που να πιαστεί, και συνέχισε. Η τζίνα έχει εξελιχθεί σε μια κούκλα μακριά κάτω στο στενό παραλία.
  
  
  Τελικά θα έρθει περίπου σε πενήντα πόδια κάτω από την κορυφή με τον Τόνι λίγο πιο κάτω από μένα. Εγώ αρθρώσεων λευκό, τα χείλη του ήταν σφιγμένα. Της πήρε ένα σχοινί και πέρασε τη θηλιά μέσα από το βουνό-αναρριχώμενη γάντζος, που τον άρπαξε στο ώρας . Καλή εκμετάλλευση για το βράχο με το δεξί της χέρι , την έκανε γάντζο με το βρόχο σχοινί κρέμονται ελεύθερα στο πλάι του και πέταξε όλα είναι στην κορυφή του βράχου.
  
  
  Άγκιστρο εξαφανίστηκε πίσω από την άκρη του βράχου. Το σχοινί ήταν δίπλα μου. Την έσυραν ee. Σε λίγες дециметров γάντζος πιάνω κάτι και σταμάτησε. Την έστησε ένα σχοινί και κοίταξε τον Τόνι. "Είμαστε κοντά", είπε.
  
  
  Εγώ πρόσωπό του εξέφρασε την αμφιβολία. Της κράτησε το σχοινί με κόμπους και μπήκε. Κρατώντας τα χέρια της, ανέβηκε στην κορυφή. Στα μισά του δρόμου γάντζο αφήσει να πάει έπεσε σε τρεις дециметра, στη συνέχεια, γάντζος και πάλι πιάστηκε. Την ένιωσα τον ιδρώτα στα χείλη και στα μάτια.
  
  
  Την προσοχή ανέβηκε επάνω, και, τέλος, κοίταξε πάνω από την κορυφή. Μόλις είκοσι μέτρα από αυτόν ήταν καλυμμένο με λευκό σοβά του κτιρίου της εταιρείας San Marco Imports. Αυτό ήταν χαμηλή το μόνο-όροφο κτίριο με заколоченными παράθυρα, καθώς και για το υψηλό проволочным φράχτη, окружавшим κτίριο, αυξάνονται τα ζιζάνια .
  
  
  Την σκαρφάλωσε άκρη και σύρθηκε εκεί, όπου γάντζος οχυρωμένοι πίσω με μια αιχμηρή πέτρα. Την περίμενες εγώ, στη συνέχεια κοίταξε Τόνι και κούνησε το κεφάλι. Ανέβηκε σε ένα σχοινί. Ονε χρειάστηκε κάποια προσπάθεια, αλλά τελικά το έκανε και σελιε δίπλα μου.
  
  
  "Έχετε τρελές ιδέες,' αμίκο ", - είπε.
  
  
  "Ξέρω", της είπε με ένα γέλιο. Την πλησίασε στο χείλος του γκρεμού και την χαιρέτησα Τζιν, για να ξέρει ότι είμαστε ασφαλείς και ανέβηκε πάνω. Εκείνη κούνησε το ρευματισμό. Την κοίταξε πετρώδες έδαφος. "Περίπου μισό μίλι από δω και πιο εύκολος τρόπος προς τα κάτω", - είπε ο Τόνυ. "Θα χρησιμοποιήσουμε αργότερα".
  
  
  "Ε-ε-Comté", - είπε . "Συμφωνώ ".
  
  
  Θα σύρθηκε στο γκολ. Κανένα σημάδι ζωής.
  
  
  "Θα γρήγορα να δω, - είπε ο Τόνυ. Έχει ανιχνεύσει με вспотевшим πρόσωπο με γωνία σύρμα του φράχτη. Κοίταξε στην πρόσοψη του κτιρίου, στη συνέχεια γύρισε σε μένα.
  
  
  "Δεν την κύρια είσοδο στέκεται φρουρός, που μου φαίνεται ενόπλων", - είπε.
  
  
  'Η έτσι νόμιζα.'
  
  
  "Τουλάχιστον ένα αμάξι παρκαρισμένο μπροστά, αλλά την είδα, πίσω στην πλαϊνή γκρίνια. Το πιστεύω, ότι αυτό θα μας επιτρέψει να συνδεθείτε, έτσι ώστε ο φύλακας μας δει ".
  
  
  "Καλά", είπα. "Αλλά μόλις ανακάλυψα σε αυτό το φράκτη συναγερμό. Κάτι πρέπει να κάνουμε γι ' αυτό ".
  
  
  Ένα λεπτό ακόμα, δεκαπέντε πήρε, για να αυτοσχεδιάσουν παράκαμψη του συστήματος συναγερμού, ώστε να μπορέσουμε να διαπεράσει μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος του φράχτη. Στη συνέχεια θα заползли μέσα και κατευθύνθηκε προς την πλαϊνή ημέρα που βρήκε τον Τόνι . Όταν φτάσαμε στο χώρο, έχουμε παρατηρήσει ότι ο φύλακας δεν μας βλέπει από την πλευρά των πυλών. Της γλίστρησε mimmo του κτιρίου, ενώ δεν θα μπορούσε να το εγώ να εξετάσει. Ήταν ξεκούμπωτο πουκάμισο και κάτω από το χέρι του κρατούσε AK-47. Δίπλα στην πύλη ήταν ένα μικρό περίπτερο φρουρά; Στο θάλαμο ήταν δεμένα κάτι, ο Τόνι δεν έχει δει: μεγάλη γερμανικός ποιμενικός. Ευτυχώς, ο άνεμος φύσηξε προς το μέρος μας, έτσι ώστε ο σκύλος μας δεν μυρίζει . Αλλά ήξερα ότι πρέπει να κάνουμε ησυχία όταν ανοίξαμε το πίσω.
  
  
  Θα подкрались σε μεταλλικό μέρα και μια ματιά στο κάστρο. Ανοίξτε το εγώ, δεν ήταν δύσκολο με ένα ειδικό ξυλοτρύπανο μου πήρε μόνο μερικά λεπτά. Την έσπρωξε απαλά την πόρτα και κοίταξε μέσα.
  
  
  "Έλα", - ψιθύρισε ο Τόνι.
  
  
  Μας έβγαλαν όπλα και μπήκαν μέσα. Ο τόνι έκλεισε πίσω μας την πόρτα. Ήμασταν στο διάδρομο που οδηγεί στο μέτωπο ένα μικρό κτίριο. Κάπου μακριά ακούστηκε κουφός βουητό. Φάνηκε κέλυφος από κάτω, αλλά οι σκάλες δεν ήταν ορατό.
  
  
  Το νεύμα ζήτησε από τον Τόνι να μείνεις δίπλα μου, ενώ θα подкрались στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Βρεθήκαμε σε ένα είδος αίθουσα αναμονής ή γραφείο. Στο τραπέζι καθόταν ένας άνθρωπος σε ένα λευκό παλτό, που μου φάνηκε πως κάτι τεχνικό. Στη γωνία ο φύλακας διαβάσει ιταλική εφημερίδα. Κανείς γύρω τους δεν μας είδε και δεν άκουσε.
  
  
  Μπροστά από το τραπέζι καθόταν L-shaped στάση, отделявшая άντρα από την ανοικτή εισαγωγή ημέρα και ζώνη. Όταν εκείνη κούνησε το κεφάλι του Τόνι, πέρασε μέσα από τις πύλες του στο ράφι, και έκανε μερικά βήματα στο γραφείο του επιστάτη.
  
  
  "Καθίστε", - φώναξε της στα ιταλικά.
  
  
  Ο φύλακας σηκώθηκε από το κάθισμά του, και εγώ το χέρι φτάσει στο κολτ στο μηρό, αλλά στη συνέχεια είδε ότι ο "Luger" στοχοποιήσει ονε στο στήθος. Ένας άντρας σε ένα λευκό παλτό, κοίταξε τον Τόνι και, στη συνέχεια, για μένα, σιγά-σιγά αυξάνεται από το κάθισμά του.
  
  
  "Όπου Και Ιούδας;" - ρώτησα εγώ, κρατώντας όπλο και μια ξεκάθαρη ματιά με φύλακα.
  
  
  "Τι είναι για εσάς;" - ρώτησε ο φύλακας.
  
  
  "Πάμε, πάμε", είπε ο Tony, вонзив την "Беретту" 38άρι στην πλάτη του άντρα. "Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας".
  
  
  "Ιούδα δεν είναι εδώ", - είπε ο άντρας. Απάντησε στα ιταλικά, αλλά φαινόταν γερμανός ή, ίσως, скандинавцем. Τώρα γύρισε προς εμάς και να εξετάζεται προσεκτικά τα πρόσωπά μας. Ήταν αδύνατος άντρας με γυαλιά χωρίς πλαίσιο και κρύα γαλανά μάτια. Έμοιαζε με τον άνθρωπο που προσέλαβε ήταν ο Ιούδας. Αλλά αν ήταν τεχνικό, τι ήταν εγώ επιλογές εδώ;
  
  
  "Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ρολόι έξω;" Την ρώτησε.
  
  
  "Ναι", μου απάντησε.
  
  
  "Μην το πεις!" φύλακας ταλαντεύτηκε σε μια γωνία.
  
  
  Την πλησίασε τον έβγαλε γύρω από πιστολιοθηκών εγώ περίστροφο και το έβαλε τον εαυτό του κάτω από τη ζώνη. Στη συνέχεια, στράφηκε προς την τεχνική: "Πες σ' αυτόν κε το εξωτερικό, για να μπήκε εδώ", είπα.
  
  
  "Δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη θέση του!"
  
  
  "Δεν μιλάς μαζί τους!" - επέμεινε ο φύλακας.
  
  
  "Σκάσε ηλίθιε!", είπε ο τεχνικός παγερά.
  
  
  "Πες του ήταν, ότι ο Ιούδας μιλάει στο τηλέφωνο και θέλει να δώσει ονε ειδικές προσωπικές οδηγίες", είπε.
  
  
  Ο άνδρας μετέφερε τη γνώμη μου για τον Τόνι. "Κάνε ό, τι λέει, - είπε ο Τόνυ.
  
  
  Η τεχνολογία ανοίγει το κουτί την καρέκλα του και ανακάλυψε μια συσκευή αποστολής σημάτων. Αυτός που πάτησε το κουμπί και λέει: "Κάρλο". Ελάτε εδώ. Κ. ο Ιούδας θέλει να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο.
  
  
  Εμείς σιωπηλά περιμένουν μέχρι τη ζώνη έρχεται από την πύλη στο κτίριο με απειλητικό AK-47 κάτω από τη μασχάλη. Όταν πλησίασε η μέρα, ο φύλακας στη γωνία του φώναξε: "Πρόσεχε! Έχουν όπλα!
  
  
  Ένας άντρας σε μια πόρτα έριξε μια ματιά στον Τόνι και με και, στη συνέχεια, αυξήθηκε πώλησης. Την πυροβόλησε ονε στο στήθος. Όταν έπεσε στην πόρτα, αυτόματη ιδιαίτερα βρόντησε. Σφαίρες вонзились στο πάτωμα, τη στάση και το στήθος του φύλακα, προκάλεσε προειδοποίηση. Χτύπησε στον τοίχο και έπεσε από την καρέκλα, στην οποία καθόταν. Και οι δύο ήταν νεκροί.
  
  
  Την πλησίασε μέρα και κοίταξε έξω. Κανείς δεν ήταν ορατό. Όταν την γύρισα προς την τεχνική, το πρόσωπό του ήταν λευκό.
  
  
  "Και τώρα πάμε, είπα. "Είναι κι ο Ιούδας έφυγε;"
  
  
  "Είμαι εδώ μόνος, είπε. Από το εγώ τη φωνή της θα μπορούσε να πει ότι είπε την αλήθεια.
  
  
  "Πού είναι το θήραμα;" - ρώτησε ο Τόνυ.
  
  
  'Τι;'
  
  
  "Θησαυρών Του Βατικανού. Πού είναι κρυμμένη;
  
  
  "Ω, νόμιζα ότι εδώ είναι ο θησαυρός;"
  
  
  Την πέρασε πίσω από τον πάγκο και πίεσε Luger στο αριστερό αυτί άντρα. 'Πού είναι;'
  
  
  Εγώ πρόσωπό του ήταν άσπρο σαν κιμωλία, και βαριανάσαινε. "Έχω ακούσει να μιλάνε για το σπήλαιο", είπε, сглотнув.
  
  
  Την ρώτησε. - "Τι είναι εδώ;"
  
  
  'Φιδιού το σπήλαιο. Κάπου εδώ.
  
  
  "Το ξέρω", είπε ο Τόνυ.
  
  
  Την ισχυρότερη πίεσε Luger k γκολ του ατόμου. "Και τι είναι εδώ κάτω;"
  
  
  Το πρόσωπό του εμφανίστηκε θλιβερή έκφραση τρόμου. 'Τίποτα!' - δυνατά, είπε.
  
  
  Ο Τόνι είδαμε ένα φίλο στον άλλο. Την ρώτησε. - "Αν το θησαυρό κρυμμένο σε μια σπηλιά κοντά, όπως νομίζετε, ότι για την υπαγωγή κάτω από μας;"
  
  
  "Νομίζω ότι πρέπει να το μάθουμε", είπε ο Tony.
  
  
  "Δέστε τον, είπα. "Έχουμε λίγες λεπτό πριν το Τζιν πάει σε μια βάρκα".
  
  
  Ο τόνι κλείσω αρσενικό στόμα φιμωμένος με το εγώ το δικό γραβάτα, завязав εγώ σχοινί, μέχρι την ήθελε τη σκάλα. Οι σκάλες δεν ήταν, αλλά όταν της άνοιξε την πόρτα ντουλάπα για метел, είδε elevator / lift.
  
  
  Της φώναξε. - "Εμπρός, Τόνι!" "Μπορούμε να κατέβει".
  
  
  Μπήκαμε στο μικρό elevator / lift και αθόρυβα κατέβηκε, ήταν περίεργος ετησίως, που θα βρούμε στο κάτω μέρος. Μετά από λίγα λεπτά ήμασταν έξω με τα μάτια ορθάνοιχτα.
  
  
  'Θεέ μου!' - είπε ο Τόνυ.
  
  
  "Έχεις δίκιο", είπε και ήσυχα присвистнул.
  
  
  Μπήκαμε σε ένα απίστευτο υπόγειο του. Θα μπορούσαμε να δούμε τους διαδρόμους και τα δωμάτια του προς όλες τις κατευθύνσεις , εκτός από τα βράχια. Όπως προχωρούσαμε, δεν πίστευα στα μάτια μου. Το ένα τμήμα περιέχει την πλήρη πυρηνική "εργοστάσιο", και σε γειτονικές περιοχές ήταν οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το υλικό και τους μηχανισμούς του. Ο ιούδας шталь επιστήμονας-атомщиком! Τελικά, βρήκαμε ένα είδος εργαστήριο με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και θυρίδα ασφαλείας. Ο τόνι έπιασα δουλειά με θυρίδα ασφαλείας, το οποίο, όπως ο ίδιος με χαρά είπε, μπορεί να ανοίξει, μέχρι να δούμε την καρέκλα. Όταν το χρηματοκιβώτιο ήταν ανοικτό, βρήκαμε μερικά ενδιαφέροντα έγγραφα. Εφαρμόζονται ih καρέκλα.
  
  
  "Τα προηγούμενα ανεπίλυτα κλοπή έργων τέχνης", - είπε ο Τόνυ. "Ο ιούδας και Фарелли, θα πρέπει να είναι, όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε μαζί".
  
  
  Την έβγαλε γύρω από το χρηματοκιβώτιο το χαρτί και κοίταξε. "Θεέ μου, είπα. "Ο ιούδας χρόνια ο βασιλιάς μυστικά σε χώρες του ΝΑΤΟ . Και στο τέλος είχε ih αρκετά για να συγκεντρώσει τη δική του ατομική βόμβα ".
  
  
  "Πιθανώς, ως εκ τούτου, άρχισε να τα ληστεία", - είπε ο Τόνυ. "Για τη χρηματοδότηση του έργου αυτού".
  
  
  Την πήρε άλλο χαρτί και καιρό είδα στο διάολο. "Λοιπόν, - ξινό καγχάζει, είπα. Ήταν κλεμμένο έγγραφο, το οποίο έβαλε σε этрусскую βάζο.
  
  
  "Αυτό ήταν ό, τι ήθελες, Νικ;"
  
  
  'Ναι.' Την προσεκτικά διπλωμένο χαρτί και το έβαλε σε ένα λεπτό.
  
  
  "Στη συνέχεια, ο οικισμός της ρωσίας ολοκληρώθηκε, - είπε ο Tony, - και είμαι έτοιμος, όταν θα μαζέψω τους θησαυρούς της τέχνης σε αυτή τη σπηλιά".
  
  
  Την άπλωσε ονε μερικά από τα σκίτσα του με μελάνι. "Όχι, ο οικισμός της ρωσίας δεν έχει ολοκληρωθεί. Νομίζαμε ότι ο Ιούδας θα πουλήσει το έγγραφο αυτό των ρώσων, αλλά, όπως φαίνεται, ο ίδιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Αυτό είναι το λεπτομερείς ανάπτυξη σχεδίων εγγράφου, το οποίο την έβαλε σε ένα λεπτό. Και σε άλλα έγγραφα υπάρχουν σημειώσεις σχετικά με την κατασκευή συσκευών ".
  
  
  "Θέλεις να πεις,' αμίκο, ότι το έγγραφο, που εν αγνοία τους έκλεψε ο Ιούδας, περιέχει το σχέδιο μέρη ατομική βόμβα;"
  
  
  "Ναι", απάντησα. Ήταν σαφές ότι ο Ιούδας είδε ότι ο πυροκροτητής θα κάνει το εγώ οπλοστάσιο πιο αποτελεσματική, και ως εκ τούτου το εγώ να χρησιμοποιήσετε. Αυτό επίσης δείχνει ότι η βόμβα του Ιούδα ήταν μικρή - ίσως το φορητό. Μου ήρθε στο μυαλό ότι ακόμα και περίπτωση βόμβα μπορεί να καταστρέψει εντελώς την μεγάλη πόλη.
  
  
  "Πώς νομίζετε ότι εφαρμόστε αυτό;" - ρώτησε ο Τόνυ.
  
  
  "Αυτό το ξέρω".
  
  
  "Τότε πού είναι η βόμβα;"
  
  
  Το προσεκτικά κοίταξε. "Ας υποθέσουμε ότι η βόμβα έτοιμη", είπα. "Ο Ιούδας είχε το χρόνο να κατασκευάσει τη συσκευή και τοποθετήστε εγώ με τη βόμβα. Ας υποθέσουμε ότι όλα είναι έτοιμα, και βόμβες κάπου πετάει;
  
  
  "Αχ", - μουρμούρισε ο Τόνι.
  
  
  Πήρε ένα άλλο κομμάτι χαρτί και να διερευνηθεί. "Κοίτα αυτό, Νικ".
  
  
  Κάτι нацарапано μολύβι σε χαρτί. Ήταν στα ιταλικά, και έλεγε: "Δύναμη σε μια мегатонну με την ακτίνα καταστροφής σαράντα πέντε χιλιόμετρα, στο επίπεδο του εδάφους".
  
  
  "Θεέ μου, είπα.
  
  
  "Αλλά τι θα κάνει με το ίδιο το όπλο;" - ρώτησε ο Τόνυ.
  
  
  "Δεν ξέρω", απάντησα. "Αλλά γιατί να μας το hotel, εικόνα γύρω από το βάζο έκανα εγώ το σχέδιο πιο πραγματικό . Και, αισθάνομαι την ευθύνη για αυτό ".
  
  
  "Ανοησίες", είπε ο Tony. "Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ένα τέτοιο απίστευτο αιτίου-εξεταστικής υπόθεση".
  
  
  Την πήρε την εκτυπωμένη φυλλάδιο, το οποίο ασχολείται με την έπεσε κάτω από την καρέκλα. "Είναι διασκεδαστικό."
  
  
  "Τι έγινε, Νικ;"
  
  
  "Δρομολόγια πλοίων γραμμών της Ιταλίας". Την κοίταξε μια λίστα με τα κρουαζιερόπλοια στο εξώφυλλο του φυλλαδίου και είδα το όνομα που ξέσπασε στο δικό μου γκολ. "Η Φωνή Του Λεονάρντο ".
  
  
  Ο τόνι прищурился. "Ο λεονάρντο. Περίμενε, θα... "
  
  
  "Σύμφωνα με Фарелли", - διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα της ονε. - Αυτό θα αποκρυπτογραφηθεί. Για τα πρότυπα της nen ήταν γραμμένο: "Φορτίο " Leonardo", για την οποία πρέπει να βγούμε. Ήταν χθες.
  
  
  - Προϊόντα για τον Λεονάρντο, - αργή επανάληψη Τόνι. "Che diavolo, τον φίλο μου. Πιστεύετε ότι το σημείωμα αυτό αναφέρεται σε ... "
  
  
  "Μου φαίνεται πιθανό". Της άνοιξε το φάκελο και βρήκε μια λίστα με ημερομηνίες αναχώρησης διάφορα οχήματα. Δίπλα στο "Leonardo" ημερομηνία ήταν обведена κόκκινο. Όταν την είδε, τι ήταν ο αριθμός, το ορκίστηκε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη.
  
  
  Ο τόνι κοίταξε πάνω από τον ώμο μου, και στη συνέχεια κοίταξε. "Απολύτως φανταστική", είπα. "Λεονάρντο" ξανά θα σαλπάρει σε τέσσερις μέρες . Πιθανώς, έχει στο διοικητικό συμβούλιο ατομική βόμβα. Και μετά θα πάει στη Νέα Υόρκη ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Αργότερα με την Τζίνα επέστρεψαν στη Ρώμη. Ο τόνι Benedetto έμεινε στη Σικελία, για να περιμένω τους συναδέλφους από την Ιντερπόλ και να πάρει τους θησαυρούς του Βατικανού γύρω από το σπήλαιο του Ιούδα. Είχε ήδη περάσει η τεχνική της σικελίας στην αστυνομία και ζήτησε από την Ιντερπόλ σε Римэ ζητά την βοήθεια της αστυνομίας Ποιήματα και Κάπρι, για να συλλάβει Giovanni Фарелли και τον Ιούδα, αμέσως μόλις φτάσουν .
  
  
  Γύρω από το δωμάτιο Τζίνα καλέσαμε στο αεροδρόμιο, και την κράτηση θέσεων στο αεροπλάνο στη Νάπολη το επόμενο πρωί. "Λεονάρντο" βρισκόταν στη Νάπολη και από εκεί отплывет στη Νέα Υόρκη.
  
  
  Δεν όταν επικοινώνησε με Хоуком. Ήταν ευτυχής να ακούσω ότι πήρα το έγγραφο πίσω, και παρέμεινε σε καλή διάθεση, ενώ δεν είπε ονε, ότι ο Ιούδας είναι σχεδόν βέβαιο ότι ήδη χρησιμοποιεί τον πυροκροτητή.
  
  
  'Τι;'
  
  
  "Νομίζω ότι έκανε αυτή την ατομική βόμβα στο πλοίο "Leonardo" , είπα, και το σκάφος θα πάει στη Νέα Υόρκη".
  
  
  "Θεέ μου", μουρμούρισε Γεράκι. "Πώς νομίζετε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη βόμβα εδώ;"
  
  
  "Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα άλλο", του είπα.
  
  
  Воцарилось μακρά σιωπή, нарушаемое μόνο βαριά αναπνοή Γερακιών από την άλλη πλευρά. Την αναστέναξε βαθιά και συνέχισε, δεν προτίθεται να υποβάλει την κατάσταση της ίριδας, αν το ήξερα ότι θα ήταν εντελώς διαφορετική.
  
  
  "Όπως γνωρίζετε, δεν δημιουργήθηκε από τους βόμβες ακτίνα καταστροφής είναι δεκαπέντε μίλια. Δεν το λέω για της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας κρουστικά κύματα. Κρίνοντας από το υλικό που βρέθηκε εμού με τα σχέδια, την ονε κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να κάνει μια βόμβα, αρκετά μικρό για να μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε станционном χρηματοκιβώτιο . Αλλά το μέγεθος δεν έχει τίποτα να κάνει με την καταστροφική δύναμη ... '
  
  
  "Ναι, το καταλαβαίνω αυτό, ο Κάρτερ. Πήγαινε, είπε ο Χοκ, προφανώς ενοχλημένος από τα γεγονότα, που την ονε, ανέφερε.
  
  
  "Ό, τι έπρεπε να κάνει Ιούδα, είναι να ρίξει μια βόμβα στη θάλασσα. Στη συνέχεια, θα μπορεί να βρίσκεται στο βυθό του λιμανιού της Νέας Υόρκης σε λίγες ημέρες, ακόμη και εβδομάδες. Μπορεί, για μήνες. Τώρα, όταν είχε πυροκροτητή, ό, τι ονε πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε το εγώ, με πυροκροτητή μεγάλης εμβέλειας. Μπορεί να είναι για εκδρομές στη Φιλαδέλφεια, και ονε απλά να πατήσετε το κουμπί. Και μετά... αντίο, Νέα Υόρκη ".
  
  
  'Αλλά γιατί;' - ρώτησε Γεράκι. - Δεν έχει σημασία, скинет αν είναι βόμβα από το πλοίο, ο Κάρτερ. Το θέλω να ξέρω γιατί τρελαίνεται για αυτό το τρελό σχέδιο " .
  
  
  "Επειδή ο Ιούδας εξαπατήσει , κύριε. Ξέρετε αυτό δεν είναι το χειρότερο μου. Μισεί εμάς και τη χώρα μας, ειδικά τότε, την τελευταία μας συνάντηση σε Νιαγαρα. Μπορεί να είναι εγώ έννοια μετακόμισε, - ποιος ξέρει.
  
  
  'Εκδίκηση;' - φώναξε Χοκ, και τώρα είναι σχεδόν θυμωμένα μου, που έβαλα εγώ μπροστά μου απόδοση για την παραμορφωμένη φύση του Ιούδα. "Σκοτώσει δέκα εκατομμύρια άνθρωποι, Κάρτερ; Θεέ μου, φίλε, πρέπει να τον σταματήσουμε, πριν είναι πραγματικά ξεφεύγει από τον έλεγχο. Θα πρέπει να βρει τη βόμβα, ο Κάρτερ. Και, φυσικά, τον Ιούδα ".
  
  
  "Σίγουρα - γρήγορα, είπα. - Αλλά αν αυτό σας παρηγορεί, κρατάω τα λεφτά, ότι ο Ιούδας κανείς δεν πουλώντας μας το μυστικό πυροκροτητή. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής . Αφού διαβάσετε προσεκτικά τα έγγραφα που τη βρήκε στο εργαστήριο, την υποψία, ότι παρέδωσε τα σχέδια τους υπαλλήλους σε διάφορες λειτουργίες. Έτσι, κανείς δεν τα ξέρει όλα, συσκευή; ο καθένας γνωρίζει μόνο μέρος της. Ελπίζω, δε θα χρειάζεται να ανησυχείς γι ' αυτό, όταν θα τον Ιούδα ".
  
  
  "Αν η Νέα Υόρκη πρώτα δεν θα εκραγεί, εννοείς".
  
  
  "Στην delle, κύριε", είπα.
  
  
  "Λοιπόν, έλα, Νικ. Πες μου, πότε ακριβώς "Leonardo" θα φτάσει στη Νέα Υόρκη, για να στη σκηνή ήταν πράκτορες. Μπορείτε να βρείτε τη βόμβα πριν εδώ έρχεται το πλοίο . Αν όχι, θα πρέπει να προειδοποιήσει πολλούς ανθρώπους ".
  
  
  "Το ξέρω αυτό.'
  
  
  
  
  
  Όταν το τελείωσα διόδια, εμείς με την Τζίνα πήγε στο γραφείο του στην Ιταλία. Έχει ειπωθεί ότι το πρόγραμμα πτήσεων πρόσφατα άλλαξε, και ότι πρέπει να πάω στον αρχηγό λιμάνι της Νάπολης ή τον αντιπρόσωπο της ιταλικής γραμμή .
  
  
  Пообедав σε ένα σε όλο αγαπημένα σας εστιατόρια Τζίνα, επιστρέψαμε στο δωμάτιο. Το τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει μέχρι το επόμενο πρωί, μετά το αεροπλάνο улетал στη Νάπολη. Επίσης διατήρησε τη θέση για την Τζίνα, αλλά δεν είπε γεια σου.
  
  
  Μετά της έβαλα ένα ποτό, η Τζίνα, η οποία ασχολείται με την φορούσε ένα διαφανές νυχτικό, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο μικρό καναπέ και να σταματάει στο χέρι μου.
  
  
  "Αυτή θα είναι η τελευταία μας νύχτα μαζί, Νικ;"
  
  
  Την κοίταξε με τα σκούρα μάτια και κατάλαβα πόσο Τζίνα Ρομάνο έκανε για μένα. Θα ήταν πολύ της έλειπε, αν έπρεπε να χωρίσουμε. Αυτό ήταν αποτυχία στη δουλειά μου. Δεν μπορείτε να πάρετε σε συναισθηματικές δυσκολίες. Αυτό ακριβώς προκαλεί τον πόνο. Έτσι θα ήταν καλύτερα, αν ήταν η τελευταία μας νύχτα. Αλλά AX ακόμα χρειάζεται την Τζίνα .
  
  
  "Ειλικρινά το λέω, είπα, αυτό δεν θα είναι η τελευταία μας νύχτα. Δηλαδή, αν θέλετε να εργαστείτε σε AX λίγο ακόμα " .
  
  
  "Ναι, ίσως, - είπε η Τζίνα. Με φίλησε - έχω δραματικά αύξησαν την πίεση.
  
  
  "Περιμένετε μέχρι να δείτε ότι αυτό είναι το έργο, πριν να είναι πολύ увлечетесь", της είπε με ένα χαμόγελο.
  
  
  "Μπορώ να την μείνω μαζί σου;"
  
  
  'Ναι.'
  
  
  "Τότε όλα θα πάνε καλά".
  
  
  Την κοίταξε θηλές της, που темнели κάτω από διαφανή νυχτερινή πουκάμισο. Να επικεντρωθεί στον Ιούδα ήταν notonly ".
  
  
  "Η τζίνα, είπα, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν κάποια πράγματα, που έκρυβε την μέχρι τώρα νυφίτσα".
  
  
  Φαινόταν σοβαρή, περιμένοντας να μου εξηγήσεις.
  
  
  "Ελέγξαμε τα ωράρια των πτήσεων" Leonardo ", διότι πιστεύουμε ότι, επί του σκάφους έχουν μια ατομική βόμβα".
  
  
  "Νικ, εννοείς την μικρή ατομική βόμβα;"
  
  
  "Το συγκεκριμένο τύπο, ναι". _
  
  
  "Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη ληστεία στο Βατικανό και Giovanni Фарелли?"
  
  
  "Πιστεύουμε ότι Фарелли και ένας Ιούδας ή, ίσως, μόνο ο Ιούδας έφεραν τη βόμβα στο πλοίο, η οποία πρέπει να κατευθυνθείτε προς τη Νέα Υόρκη. Δημιούργησαν μια βόμβα, χρησιμοποιώντας κλεμμένο έχω το έγγραφο " .
  
  
  "Νικ, αυτό ακούγεται απίστευτο".
  
  
  'Αλλά έτσι είναι. Θα πρέπει να βρείτε τη βόμβα, πριν ο Ιούδας την ανατινάξει. Αν ο Ιούδας επί του σκάφους, κατά πάσα πιθανότητα, θα επικαλυφθεί. Αυτός ο οδηγός συγκάλυψης, ως εκ τούτου, δεν μπορώ να βασιστώ στην αποκάλυψη. Πρέπει αμέσως να αρχίσει να ψάχνει για βόμβα ".
  
  
  "Χρειάζεσαι βοήθεια;"
  
  
  "Δεν νιώθω άνετα να σε ρωτήσω, Τζίνα. Αλλά ο Τόνι Benedetto απασχολημένος προσπαθώντας να βρω Фарелли, και δεν ξέρω, θα το έκανε αυτό αν Ιντερπόλ κατά τη γνώμη μου, όταν είμαστε στο πλοίο. Το μόνο που πρέπει να εκτελέσει τις εντολές μου, και θα είστε σε θέση να περάσει μέσα από την ημέρα, που θα μείνουν για μένα κλειστά ".
  
  
  Για μια στιγμή κοίταξε mimmo μου. "Αυτό ακούγεται επικίνδυνο", - απαλά, είπε.
  
  
  "Ναι, αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για τη ζωή".
  
  
  "Αλλά πιστεύετε ότι Giovanni σχεδίασε αυτό το απαίσιο πράγμα;"
  
  
  "Υποθέτω ότι είχε αυτό το κάτι να κάνει".
  
  
  Πήρε μια βαθιά ανάσα. "Μισώ Giovanni Фарелли", σιγά - σιγά, είπε. "Αν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει το εγώ, το κάνω πολύ ευτυχισμένη . Αλλά έκανε μια παύση, - υπάρχει ακόμα κάτι. Η ανιψιά μου η Άννα ζει στη Νέα Υόρκη. Είναι η τελευταία υπόλοιπο συγγενής, και την αγαπώ πάρα πολύ. Μήπως κι εσύ κι η ζωή της είναι σε κίνδυνο εξαιτίας αυτής βόμβες;
  
  
  "Το πιο πιθανό, ομολόγησε εγώ.
  
  
  "Τότε θα πάω μαζί σου, Νικ".
  
  
  "Καλά", είπα. "Τότε θα εξακολουθεί να λαμβάνει το μισθό του". Της έβαλε ένα ποτήρι και αγκάλιασε ee. Ee στόμα της ήταν ζεστό και ανυπόμονος. Οι θηλές της ήταν σκληρά κάτω από το νυχτερινό πουκάμισο.
  
  
  "Χαίρομαι που χρειάζεσαι, Νικ", - ψιθύρισε.
  
  
  "Σίγουρα, είπα.
  
  
  "Και τι μ 'εμπιστεύεσαι".
  
  
  Η μπορούσα να πω τι είναι αυτό που σε κανέναν δεν εμπιστεύομαι, αλλά δεν είχε νόημα να απογοητεύσει ή απορριπτικοί να μιλήσουμε για το τι σκόπευε να κάνει για το AX. Τον έσπρωξε στον καναπέ και θα κάνε πίσω ένα φίλο στον άλλο, και κάποια στιγμή δεν μας ένοιαζε μας μέχρι του Ιούδα, μας μέχρι Giovanni Фарелли, μας μέχρι το "Leonardo" με το όπλο του θανάτου επί του σκάφους. Ήταν μόνο το θερμό δέρμα, αισθησιακές μυρωδιές, τους ήχους και τα χάδια, την Τζίνα και θορυβώδης κόλαση που έκανε σε μένα.
  
  
  Το επόμενο πρωί, αυτό ήταν μια σύντομη πτήση για Νάπολη. Κατεβήκαμε αμέσως μετά από οκτώ ώρες, πήραμε ένα ταξί στο αεροδρόμιο και παραδόθηκαν ανοιχτά από το λιμάνι της Νάπολης, όπου τα κέρδη, και να χτυπήσει όλα τα μεγάλα πολυτελή επιβατηγά πλοία. Φτάσαμε εκεί σε εννέα ώρες και βγήκε από το γραφείο master πύλη. Σε λίγες λ. καθόμασταν στο γραφείο μου εγώ τον οδηγό και μίλησε για τον Λεονάρντο.
  
  
  - Θέλετε να πάμε στην Λεονάρντο , κύριε; - ρώτησε ο νεαρός.
  
  
  'Ναι.'
  
  
  "Λοιπόν, δεν είναι εδώ".
  
  
  'Πώς;'
  
  
  "Είμαι βέβαιος, ότι το εγώ δεν υπάρχει, στο λιμάνι, κύριε Κάρτερ", - είπε. "Αλλά αν περιμένετε ένα λεπτό, να την ελέγξω". Όταν βγήκε από το γραφείο, η Τζίνα με κοίταξε. "Αυτό είναι κακή τύχη, έτσι δεν είναι;" ρώτησε.
  
  
  'Ίσως.'
  
  
  Όταν ένας νεαρός ιταλός μπήκε, είχε κάτω από τη μασχάλη ήταν ένα τεράστιο βιβλίο που ασχολείται με ζύγιζε τουλάχιστον δέκα κιλά. Είναι δύσκολο έπεσε εγώ στην έδρα.
  
  
  "Ψήφος είναι, κύριε Κάρτερ", - είπε. "Λεονάρντο έφυγε πριν από δύο μέρες, σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα κινήσεων ιταλική γραμμή".
  
  
  "Κύριε, - με πικρία είπα.
  
  
  "Μπορείτε να μάθετε εδώ, στα γραφεία της εταιρίας, Italy Line, όταν αναμένεται η άφιξη του πλοίου στη Νέα Υόρκη".
  
  
  Την ρώτησε. - "Πόσο μακριά φύγει το πλοίο;"
  
  
  Κοίταξε προς τα πάνω. "Αν θυμάμαι καλά, είναι γρήγορο πλοίο.
  
  
  Πρέπει να είναι ήδη το μισό δρόμο. Αργά κούνησε το κεφάλι του. Βόμβα σίγουρα ήταν επί του σκάφους. Και σε λιγότερο από τρεις μέρες το πλοίο θα φθάσει στη Νέα Υόρκη. Την προσπάθησα να θυμηθώ πού στην αίθουσα σύντομα στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ. Έπρεπε γρήγορα να φτάσει το τηλέφωνο.
  
  
  Του σηκώθηκε. "Ευχαριστώ", - είπε ο νεαρός με τα μαθηματικά.
  
  
  
  
  Εάν χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια στρατιωτικών, θα πρέπει να μιλήσετε με το σωστό πρόσωπο. Την βρήκα αυτόν τον άνθρωπο στο πρόσωπο του στρατηγού Макфарлейна. Της τηλεφώνησε ονε στο πλησιέστερο βάσης της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ αεροπορίας των ΗΠΑ. Ενώ μιλούσαμε, έλεγξε μου ταυτότητα στην άλλη γραμμή.
  
  
  "Ντρέπομαι να ρωτήσω εσάς, στρατηγέ, είπα, αλλά έχω πρέπει να είναι το αεροπλάνο, το οποίο μπορεί να καλύψει τη διαφορά "Leonardo".
  
  
  "Οπότε, αυτό το αεροπλάνο σύντομα θα είναι εδώ", - είπε ο στρατηγός. "Το ξέρω αυτό. Έχετε κάτι;
  
  
  Ακολούθησε μια σύντομη σιωπή. "Υπάρχουν суперкарго, που είναι εκπαιδευμένοι στην απογείωση στην Ουάσιγκτον. Θα продвинем ταξίδι προς τα εμπρός και να κάνουμε για σας μια μικρή παράκαμψη. Όπως λες, είναι φυσιολογικό αυτό;
  
  
  "Ακούγεται μεγάλη, στρατηγέ".
  
  
  "Το αεροπλάνο είναι το αεροδρόμιο της Νάπολης σε έντεκα ώρες. Το να είμαι στο πλοίο, για να σας αναγνωρίσει.
  
  
  "Πολύ καλά, στρατηγέ, είπε. "Χρειαζόμαστε δύο αλεξίπτωτα και σχεδία".
  
  
  Ρώτησε. - "Δύο αλεξίπτωτο;
  
  
  "Μαζί μου μια νεαρή γυναίκα, ο στρατηγός. Λειτουργεί στο AX.
  
  
  'Εντάξει, θα φροντίσουμε γι' αυτό, κύριε Κάρτερ.
  
  
  "Ευχαριστώ πολύ, στρατηγέ".
  
  
  Στο δρόμο της επιστροφής για το αεροδρόμιο της ζήτησε την Τζίνα, πήδηξες αν είναι ποτέ ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο σε όλο το αεροπλάνο. Με κοίταξε, σαν να είναι τρελός.
  
  
  Την ρώτησε. - "Πώς πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις αυτό;"
  
  
  Αναστέναξε. Μέχρι να την μάθω.
  
  
  Εμείς άλμα στη θάλασσα, έτσι ώστε να το κατεβάσω λίγο πιο ήπια από ό, τι στην ξηρά, είπα. "Φυσικά, θα πρέπει να απαλλαγούμε από το αλεξίπτωτο, μόλις πέσει στο νερό, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα. Μόλις το βγάλουμε από το αλεξίπτωτο, θα έχουμε μια σχεδία ".
  
  
  Νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό, - είπε, αλλά φαινόταν νευρικό. Σύντομα στη συνέχεια, για το πώς φτάσαμε στο αεροδρόμιο, σε πράσινο φόντο προσγειώθηκε δυνατότητα μεταφοράς αεροπλάνο . Ο στρατηγός και υπασπιστής μας συναντήσουν με την Τζίνα στο κτίριο σταθμό. Ο στρατηγός ήταν ψηλός άντρας, άλλοτε πιλότος . Κοίταξε με προσοχή πάνω μου ταυτότητα. Στη συνέχεια, είναι ευρέως μου χαμογέλασε.
  
  
  "Πολεμική αεροπορία να σας πάμε στον τόπο του ατυχήματος, ο κ. Κάρτερ. Πόσο επείγουσα αυτό το ταξίδι στην delle;
  
  
  "Μπορώ μόνο να σας πω ότι στο πλοίο "Leonardo" είναι επικίνδυνος , ο στρατηγός, και θα πρέπει εγώ να "βρει".
  
  
  Ο στρατηγός Macfarlane поджал χείλη; θα το ρωτήσω ακόμα, αλλά ήξερα ότι δεν μπορώ να του απαντήσω. Τέλος, άπλωσε το χέρι του και είπε: "σας Εύχομαι κάθε επιτυχία".
  
  
  "Ευχαριστώ, ο στρατηγός, του είπα. "Πρέπει να φύγουμε τώρα".
  
  
  Ο στρατηγός δεν επέστρεψε στο φορτηγό αεροπλάνο. Είπε ότι χρειαζόταν να κάνω κάτι στη Νάπολη και ότι μετά θα επιστρέψει στη βάση. Χαιρετηθήκαμε με τον cargo ημέρα του κτιρίου σταθμό και πήγε στο αεροσκάφος συνοδευόμενος από адъютанта. Οι μηχανές ήδη εργαστεί, και ανεβήκαμε στο πλοίο σε δυνατούς ανέμους. Σύντομα στη συνέχεια, όπως μας παρουσίασε полдюжине στρατιώτες και αξιωματικούς σε φόρμα, θα έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.
  
  
  Η γραμμή Ιταλία, η οποία μας έδωσε ένα λεπτομερές σχέδιο ταξιδιού του Λεονάρντο, και μας είπαν, για παράδειγμα, όπου είμαστε εγώ βρούμε. Επιπλέον, ήρθαμε σε επαφή με τον καπετάνιο, καπετάνιο Бертольди, και ήξερε ότι πρέπει να μεριμνήσει για δύο αλεξιπτωτιστής δεν χάθηκαν στη θάλασσα. Κατά την τελευταία μισή ώρα πριν από την επαφή μεταξύ του αεροπλάνου και το σκάφος θα πρέπει να υποστηρίζονται τηλεπικοινωνίες .
  
  
  Ο πιλότος έχει υπολογίσει πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ξεπεράσει τον Λεονάρντο, και που υπολογίζονται τέσσερις πέντε ώρες. Είναι πολύ χαρούμενος , επειδή ο χρόνος ήταν σημαντικός παράγοντας . Φάγαμε το κρύο φαγητό, ενώ η μηχανή πέταξε πάνω από τη νότια Γαλλία. Όταν μπήκαμε, материковая η Ευρώπη έχει μείνει πίσω.
  
  
  Έχουμε αλεξίπτωτα, και εξαιρετικά υπομονετικός αμερικανός λοχίας έδειξε Τζιν, πώς λειτουργούν και τι πρέπει να κάνουμε όταν έρθει η ώρα. Τον έβλεπα και άκουγα.
  
  
  "Και το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να τραβήξεις το δαχτυλίδι; - ρώτησε η Τζίνα.
  
  
  "Είναι εντελώς φανταστική, κυρία μου", είπε ο λοχίας. "Αλλά πρώτα θα πρέπει να βγει από το αεροπλάνο, να το θυμάστε αυτό".
  
  
  "Ναι. Πρέπει σιγά-σιγά να μετρούν μέχρι το δέκα ", - είπε.
  
  
  Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, λοχία, είπε.
  
  
  "Ναι", διστακτικά απάντησε Τζιν. Φαινόταν μικρή και εύθραυστη, στέκομαι στο πράσινο φέρουν στολή, η οποία γεια σου, αν. Είχε μαζέψει τα μαλλιά από το πρόσωπο. - "Μπορώ να το κάνω αυτό".
  
  
  "Μην αφήσεις αυτό το δαχτυλίδι", - είπε ο λοχίας. "Μπορείτε να πέσει μακριά, πριν πιάσετε ξανά εγώ".
  
  
  "Μην αφήσεις το δαχτυλίδι", - επιβεβαίωσε το Τζίνι.
  
  
  Εν τω μεταξύ, ο πιλότος επικοινώνησε με το "Leonardo" και ενημέρωσε τον καπετάνιο μας άλμα και για το πού είμαστε. Ζήτησε από τον καπετάνιο να μας πάρει στο πλοίο του και να βοηθήσει όσο μπορεί .
  
  
  Ήταν σύννεφα μέρα. Εμείς με την Τζίνα κοίταζαν από το παράθυρο, μέχρι που είδαμε το μακρύ λευκό υπερωκεάνιο, που φαινόταν ακόμα ξαπλωμένος από κάτω μας σε κοβάλτιο-γαλάζιο της θάλασσας.
  
  
  Ο λοχίας κούνησε το κεφάλι μου. "Είμαστε έτοιμοι για τη μετάβαση, ο κ. Κάρτερ".
  
  
  Σε λίγες λ. έχουμε ήδη βρισκόταν σε ανοιχτή μέρα το αεροπλάνο. Γύρω μας σφυρίζει ο άνεμος. Τίποτα δεν ήταν ορατό, εκτός από το μπλε του ουρανού και το μπλε φόρεμα.
  
  
  Η Τζίνα, είπα. Το σεβασμό της για το θάρρος της. - "Μην κοιτάς κάτω. Απλά шагаешь την πόρτα και κρατάς το δαχτυλίδι. Μέτρα μέχρι το δέκα και τράβα γι ' αυτόν.
  
  
  Την θα είμαι ειλικρινής μαζί σου ".
  
  
  Καλά, είπε, iso όλες τις δυνάμεις προσπαθώντας να χαμογελάσει.
  
  
  Γύρισε και πήδηξε. Την είδα να πέφτει, και στη συνέχεια είδε την διόγκωση λευκό μετάξι πίσω nach. Ε αυτό ήταν δυνατό. Της, κούνησε το κεφάλι στον διοικητή και έσκασε γύρω από το αεροπλάνο.
  
  
  Αν δεν άλμα tac μέρη, στα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, άλμα το στομάχι σας θα είναι αναστατωμένος. Ο αναπηδήσετε στην επάνω και προς τα κάτω, όταν την κατάδυση στη θάλασσα κάτω, και ο άνεμος σφυρίζει γύρω από τα αυτιά και το κεφάλι, κρατώντας την αναπνοή σας. Άπλωσε το δαχτυλίδι, την παρακολουθούσε, όπως ο ίδιος ξετυλίγεται, όταν έκανε κτυπήματος στην καθοδική ροή δειγματοληψίας του αέρα. Ξαφνικά αλεξίπτωτο τιναζόταν απότομα. Την επόμενη στιγμή αργά κολύμπησε για сверкающему θάλασσα με το άσπρο μπαλόνι πάνω από το κεφάλι μου. Ειλικρινής από κάτω μου Τζιν парила, ee αλεξίπτωτο απαλά покачивался στον αέρα. Δεν είναι μακριά μπροστά ήταν σιγά-σιγά να διευρύνεται λευκό περίβλημα "Leonardo", αντλώντας αφρώδη μετά στην ήσυχη θάλασσα.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Η τζίνα έπεσε πάνω στο σκούρο μπλε του νερού του Ατλαντικού ωκεανού μερικές εκατοντάδες μέτρα από την ομαλή λευκού σώματος "Leonardo" , остановившего μηχανών και казавшегося σχεδόν ακίνητος. Όταν κατέβηκε k & nb την είδε να κατεβαίνουν από το πλοίο λέμβο . Για πάντα μαζί μου развевался τρίτη λευκό αλεξίπτωτο, μας σχεδία. Ένα λεπτό μετά, όπως την είδε εργασίας, την βούτηξε στη θάλασσα.
  
  
  Την έχει βυθιστεί πλήρως στο νερό, και όταν ανέβηκε και πάλι, τον έβγαλε ιμάντες αλεξίπτωτο. Το αλμυρό νερό άγγιξε τα μάτια. Την σκούπισε ih και προσπάθησε να δει την Τζίνα για τα κύματα. Τελικά τον βρήκε ee διακόσια μέτρα από μένα . Τραπέζι προσγειώθηκε λίγο γλείψιμο στο поднимающемуся πλώρη.
  
  
  Την κολύμπησε στο Τζιν. Όταν εκείνη ήταν σε πενήντα μέτρα από nach της, είδε ότι είναι καλά. Έβγαλε το αλεξίπτωτο, και κολύμπησε μαζί μου. Συναντηθήκαμε σε βρασμό & nb, και την αγκάλιασε ee για τη μέση.
  
  
  "Εγώ το έκανα, Νικ!" - φώναξε, με ένα ακτινοβόλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
  
  
  Της χαμογέλασε. - "Έλα, είπα. "Ας βγούμε έξω μέσω του νερού".
  
  
  Στο τμήμα πήρε χωρίς δυσκολία, και μετά να την ξεκουμπώσει ζώνες, εκτυλίχθηκε δέμα. Όταν την έβγαλε βαλβίδα στο πλάι, раздалось τσιτσίρισμα δειγματοληψίας του αέρα, δυνατό σφύριγμα πάνω από τη θάλασσα, και το κίτρινο σχεδία σύκο ατλαντικού. Της, ανέβηκε στο πλοίο και втащил την Τζίνα .
  
  
  "Αχ!" - είπε, να πέσει πίσω στο τραπέζι. "Τι ανακούφιση!
  
  
  "Θα είμαστε στο πλοίο νωρίτερα από ό, τι θα το μάθετε", είπα. "Κοίτα." Και, επισήμανε σε μια μικρή βάρκα, τρέχοντας σε μας.
  
  
  Ένα κότερο ήταν μαζί μας πολύ γρήγορα. Στο διοικητικό συμβούλιο ήταν αρκετές νεαρούς ιταλούς. Όταν μας έβαλαν σε μια βάρκα, που με έκπληξη είδαμε ένα φίλο σε φίλο, βλέποντας, όπως η Τζίνα ανακουφίζει από την πτήσης καπάκι, έτσι ώστε το υγρό τα μαλλιά έχουν πέσει εδώ στους ώμους . Odin γύρω από τους άνδρες σφύριζαν, αλλά η Τζίνα αγνόησε εγώ και έπιασε το χέρι μου.
  
  
  
  
  Όταν ανεβήκαμε στο πλοίο, τα μέλη του πληρώματος έσπευσαν να μας συγχαρούν. Μερικοί από τους επιβάτες толкнулись, αλλά ο καπετάνιος ήταν πουθενά. Το σκέφτηκα, ότι αν ο Ιούδας ήταν στο πλοίο, είναι σίγουρο πως θα μας δει. Αυτό ήταν για μας άσχημα, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.
  
  
  Μας πήγαν στο корабельному το γιατρό σας, ο οποίος ισχυρίστηκε σε μια σύντομη εξέταση. Ήταν πολύ συμπαθής, αλλά δεν μιλούσε αγγλικά.
  
  
  Μετά την έρευνα ο νεαρός αξιωματικός του πλοίου μας πέρασε σε μια κενή καμπίνα πρώτης θέσης.
  
  
  Τον ρώτησε, όταν ήταν έτοιμος να φύγει. - "Όταν μπορώ να μιλήσω με τον αρχηγό;"
  
  
  "Θα τον ρωτήσω, κύριε", είπε, με μελαγχολικά κοιτάζοντας την Τζίνα.
  
  
  "Τουλάχιστον, είναι να έχουμε στεγνά ρούχα", είπε η Τζίνα, επισημαίνοντας ρούχα, σε ένα διπλό κρεβάτι. Για την Τζίνα ήταν μπλούζα, φούστα και μάλλινα πουλόβερ, και για μένα - κοστούμι σε τροπικό στιλ και παιδική πουκάμισο. Ακόμα oni αν μας μαλακά δερμάτινα σανδάλια.
  
  
  "Φαίνονται πολύ άχρονη σχετικά με την άφιξή μας", είπα. "Αν ο αξιωματικός промедлит, τον εαυτό μου να βρω τον οδηγό".
  
  
  Είμαστε γρήγορα ντυμένοι. Η τζίνα δούμε καταπληκτικά με κοστούμι. Της ήταν παρόμοια με της σικελίας ζιγκολό. Την άνοιξε ανθεκτικό αδιάβροχο πακέτο που είχε πάνω μου, και εξέτασε τα όπλα, luger και καρφιά. Την έκανε μια θήκη πάνω από το πουκάμισο με κοντά μανίκια και το έκρυψε στο βιλελμίνα. Αλλά περίμενα, ενώ η Τζίνα θα πάει σε ένα μικρό λουτρό, για να причесаться, πριν να αναπτύξετε το Χιούγκο και στερεώστε την στο αντιβράχιο. Όταν επέστρεψε στην καμπίνα, το σακάκι μου έχει ήδη κλείσει τα όπλα.
  
  
  "Είσαι όμορφη", είπε η Τζίνα.
  
  
  "Κι εσύ", του είπα. "Πάμε να δούμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο ".
  
  
  Βγήκαμε στο κατάστρωμα. Σε ένα τόσο μεγάλο πλοίο ήταν δύσκολο να καταλάβω πώς θα φτάσετε στην προβλήτα. Περπατήσαμε περίπου είκοσι λεπτό πριν το τέλος φτάσαμε στην κορυφή του συνοδηγού γεφυρών.
  
  
  "Πού μπορούμε να βρούμε τον οδηγό?" Την ρώτησε ο ναύτης.
  
  
  "Δάσκαλε, κύριε; Αυτό είναι αδύνατο.'
  
  
  "Με περιμένει", είπα.
  
  
  Είναι δύσπιστος. "Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσεις οικονόμος".
  
  
  "Στο διάολο εγώ! Πού είναι ο ανώτερος βοηθός; ".
  
  
  "Αχ, κύριε Фикуцца. Αυτό θα πρέπει να είναι στη γέφυρα.
  
  
  "Σ ' ευχαριστώ", της είπε και πήγε mimmo του στις σκάλες, μπροστά από το οποίο κρεμόταν από αλυσίδα. Εκείνος άπλωσε το χέρι του.
  
  
  "Εσείς και η κυρία πρέπει πρώτα να πάω στον экскурсоводу, κύριε".
  
  
  "Τον αλ диаволо!" - δυνατά είπε η Τζίνα. "Τι είναι τυπογραφικό λάθος!"
  
  
  Είναι отругала του. Την έβαλε ει χέρι του στον ώμο μου.
  
  
  "Κοίτα", - είπε ο ναύτη. - Θα πάμε να βρούμε τον κο Фикуцца, με την εταιρεία σας ή χωρίς να φύγουμε. Μπορείτε να μας πάει σε αυτόν;
  
  
  Εκείνος για μια στιγμή κοίταξε μου μελαγχολικό πρόσωπο. "Ωραία", είπε. - "Ελάτε μαζί μου."
  
  
  Άφησε το κύκλωμα για τη σκάλα, και θα τον ακολούθησαν στη γέφυρα. Μας ζήτησε να περιμένει στο διάδρομο, μέχρι να ανεβαίνει πάνω από τη γέφυρα. Την είδε τους άνδρες σε λευκές στολές, και μέσα σε λίγα λεπτά ένα γύρω τους βγήκε. Αυτή ήταν η πρώτη βοηθός Фикуцца.
  
  
  "Αλλά, ο κ. Κάρτερ και μις Romano", είπε με ένα πλατύ χαμόγελο.
  
  
  Την ρώτησε. - "Πού είναι ο καπετάνιος;"
  
  
  "Είπε ότι θα δει με σας".
  
  
  Της άρχισε να ανησυχεί. Γραμμική επιτελείου στην Ιταλία θα έλεγα ονε, πόσο πορεία μας οικισμός της ρωσίας, ακόμη και αν δεν ήξερε λεπτομέρειες.
  
  
  "Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του τώρα", είπα. "Πρέπει να συζητήσουμε ένα πολύ σημαντικό ανοιχτήρι".
  
  
  "Αλλά, ο κ. Κάρτερ, ο κυβερνήτης είναι πολύ απασχολημένος. Είναι ... "ο Ράφτης μου, Фикуцца", είπα. "Κινδύνευε η ασφάλεια του πλοίου και εγώ επιβάτες. Ο χρόνος εξαντλείται.'
  
  
  Φαινόταν σκεπτικός. Στη συνέχεια, είπε: "Ακολουθήστε με".
  
  
  Μετά μια μικρή βόλτα βρεθήκαμε στην πόρτα капитанской καμπίνες. Фикуцца αξιοποιηθεί. Όταν ακούσαμε τη φωνή μέσα, Фикуцца άνοιξε την πόρτα, και εμείς οι τρεις μπήκαν μέσα.
  
  
  Για ξύλινο τραπέζι καθόταν υψηλή χοντρός άντρας με ασημί-γκρίζα μαλλιά. Σηκώθηκε και μετά να Фикуцца παρουσίασε μας , θορυβώδης καλημέρα μας.
  
  
  Είπε, - "Έτσι, αυτό είναι δύο κομάντο!" ακούστηκε συγκαταβατικά. "Δραματική τρόπος για να πάρει επί του σκάφους, δεν νομίζω ότι ο κ. Κάρτερ;"
  
  
  "Δυστυχώς, δεν είχαμε άλλη επιλογή, λοχαγέ", του είπα.
  
  
  "Καθίστε, παρακαλώ", είπε, δείχνοντας σε δύο εδρών.
  
  
  Είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
  
  
  "Καλά, - είπε Бертольди. "Η εταιρεία μου, μου είπε ότι ψάχνετε για έναν επιβάτη στο πλοίο μου. Πείτε μου , κύριε Κάρτερ, γιατί δεν μπορεί να συλλάβει αυτόν τον άνθρωπο, αν θα βγει στην ακτή στη Νέα Υόρκη;
  
  
  Πρώτα από όλα, είπα - σίγουρα αυτός ο άνθρωπος επικαλυφθεί, ως εκ τούτου, πρέπει να τον βρούμε, πριν φτάσουμε σε Νέα Υόρκη. Δεύτερον, δεν είμαι αστυνομικός, και ακόμη και αν τους έχει, αυτός ο άνθρωπος δεν θα άφηνε ζωντανοί μάρτυρες. Οπότε δεν πρόκειται για απλή σύλληψη ".
  
  
  "Ναι, φυσικά", είπε ο καπετάνιος. "Μπορώ να τη δω την ταυτότητα, κ. Κάρτερ;"
  
  
  Την ονε έδειξε την ταυτότητα.
  
  
  "Αχ, η αμερικανική αντικατασκοπία. Και η νεαρή κυρία;
  
  
  "Δουλεύει για μας", είπε.
  
  
  "Στην πραγματικότητα." Είναι понимающе χαμογέλασε. "Ο κ. Фикуцца θα σας βοηθήσει να σε συναντήσουν τους ζήτησε, ο κ. Κάρτερ. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πυροβόλα όπλα σε αυτό το πλοίο, εκτός από τις περιπτώσεις αυτοάμυνας, και θα πρέπει να σέβονται το απόρρητο των άλλων, τους επιβάτες. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνετε το καλύτερό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί τους ".
  
  
  Και πάλι άρχισε να θυμώνει. - "Καπετάνιε Бертольди, είπα, δεν είμαι έτοιμος να τσακωθώ. Της προτείνω να ακούσετε αυτό που θέλω να πω, πριν αποφασίσετε τι θα και τι δεν θα κάνουμε ".
  
  
  Бертольди και Фикуцца αγανακτισμένος κοίταξαν ο ένας τον άλλο. "Δεν έχω όλη την ημέρα για να συζητήσει αυτό το ανοιχτήρι, κ. Κάρτερ", - κρύο είπε Бертольди. "Αν έχετε κάτι να πείτε , σας παρακαλώ, πείτε εν συντομία".
  
  
  "Ο καπετάνιος, είπα, δεν είμαστε μόνο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Πιστεύουμε ότι έφερε το πλοίο πολύ επικίνδυνο όπλο .
  
  
  'Όπλο;'
  
  
  'Έτσι, για να ψηφίσουν.' Την κοίταξε ανοιχτά για αυτό. - "Πυρηνικά όπλα".
  
  
  Εγώ μάτια διευρύνθηκε ελαφρώς.
  
  
  "Πιστεύουμε ότι είναι μια μικρή ατομική βόμβα".
  
  
  Фикуцца σηκώθηκε από την καρέκλα του. - "Διάλογος!
  
  
  Το πρόσωπο του καπετάνιου Бертольди εμφανίστηκε υπόδειξη στο σοκ, στη συνέχεια, επέστρεψε γρήγορα στην скептическим απόψεις. - "Τι αποδείξεις έχετε για αυτό;"
  
  
  - Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία, ομολόγησε εγώ. "Ένα σημείωμα με το όνομα του πλοίου και πολλές πληροφορίες. Αλλά μαζί τους οδηγούν στο λογικό συμπέρασμα ". Повисло καιρό, μια βαθιά σιωπή. "Αλλά δεν είστε σίγουροι , ότι στο πλοίο μου μια βόμβα;"
  
  
  "Είναι περισσότερο από πιθανό, ο καπετάνιος", είπα.
  
  
  "Και θέλετε ψάξτε το πλοίο ζήτησε την πιθανή βόμβα;" - Καπετάνιε, είπε Фикуцца, - μπορώ να βάλω σε αυτό πολλά άτομα .
  
  
  "Χρειαζόμαστε τουλάχιστον μια ντουζίνα άνδρες", είπα. "Αυτό είναι ένα μεγάλο πλοίο, και ο χρόνος εξαντλείται. Πρέπει να ψάξεις όλες τις καμπίνες των επιβατών, που σε ένα τέτοιο παιχνίδι στην Νάπολη , επειδή είμαι σίγουρος ότι το αληθινό όνομα του ανθρώπου που ψάχνουμε, του Ιούδα, δεν είναι στη λίστα επιβατών. Φυσικά, πρέπει να το ελέγξουμε ".
  
  
  "Οι περισσότεροι από τους επιβάτες, έδυε στη Νάπολη, ο κ. Κάρτερ, - δήλωσε ο καπετάνιος. "Θέλετε να ενοχλείτε και να ανατρέψει αυτούς τους ανθρώπους . Ξέρετε, οι επιβάτες έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα.
  
  
  Και ένα γύρω τους είναι το δικαίωμα στην ασφάλεια, στο σκάφος, είπα. Επίσης σε παρακαλώ να είστε δεσμευμένοι μου αναζήτηση, έτσι όπως έχω εμπειρία σε αυτά τα πράγματα. Και στη συνέχεια, να το, να притормозили πλοίο, να είχαμε περισσότερο χρόνο.
  
  
  Να πάει πιο αργά! - φώναξε αγανακτισμένος Бертольди. Μας για ότι. Θα πρέπει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα. Μου επιβάτες έχουν επίσης το πρόγραμμά της. Δεν ξέρεις καν αν υπάρχει βόμβα στο πλοίο. Όχι, το πλοίο διατηρεί την κανονική ταχύτητα πλεύσης.
  
  
  Ο καπετάνιος!
  
  
  "Και, - διέκοψε μου, - αναζήτηση διευθύνει ο κ. Фикуцца. Θα λάβετε εντολές από αυτόν, ο κ. Κάρτερ, ειδάλλως έρευνα δεν θα. Είναι εντάξει;
  
  
  "Γίνεται σαφέστερη".
  
  
  Ο καπετάνιος Бертольди στράφηκε προς Фикуцце. "Πάρε δέκα άτομα και αυτά τα δύο άτομα και ψάξε καμπίνες. Άρχισε από την τρίτη τάξη και πάνω από εκεί ".
  
  
  "Ο καπετάνιος, είπα, είναι απίθανο ότι θα του Ιούδα θα είναι κάτι άλλο, εκτός από μια πρώτης τάξεως καμπίνα".
  
  
  "Επαναλαμβάνω, κύριε Фикуцца, ξεκινήστε με την τρίτη τάξη", - είπε Бертольди. "Αν υπάρχει αναζήτηση δεν τα καταφέρουμε, θα δούμε αν πρέπει να ψάξουμε άλλα μέρη οχημάτων".
  
  
  Η βλακεία αυτού του ανθρώπου ήταν απίστευτη. Το αποφάσισε τηλεγραφεί στο επιτελείο της εταιρείας, ώστε να παρεμβαίνει μεγάλης κλίμακας αναζητηθεί.
  
  
  "Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, λοχαγέ", του είπα ψυχρά και σηκώθηκε.
  
  
  "Στις διαταγές σας, κύριε Κάρτερ", - είπε. - Τι-τι, κύριε Фикуцца. Αν υπάρχουν επιβάτες που αρνούνται από την έρευνα τους καμπίνες , μην επιμείνετε. Στείλτε ih σε μένα, και θα σου εξηγήσω ".
  
  
  "Καπετάνιε, δεν έχουμε χρόνο για τέτοια ...
  
  
  "Μπορείτε να πάτε, κύριε Κάρτερ".
  
  
  Την βίαια τον κοίταξε. - "Καλά", είπα. Της, γύρισε και βγήκε από την καμπίνα, μαζί με την Τζίνα και Фикуцца ακολούθησε.
  
  
  Фикуцца ήταν ценымногие πιο χρήσιμος από τον κύριό του. Γρήγορα έπιασε τον ταμία του Fabrizio, και μαζί συγκέντρωσαν εννέα ναυτικοί, οι οποίοι πρέπει να έχουν αναζητήσει μαζί μας. Θα ξενοδοχείο, για αυτό δεν ήταν τόσο μεγάλο έργο, έτσι ώστε να μπορεί να το χειριστεί μόνη της.
  
  
  
  
  Από το μεγάφωνο ανακοινώθηκε ότι μετά το δείπνο όλοι οι επιβάτες της τρίτης κατηγορίας πρέπει να παραμείνουν στις καμπίνες τους για τον έλεγχο αποσκευών. Αυτό θα ήταν μία ακόμη προειδοποίηση προς τον ιούδαν σχετικά με το τι συμβαίνει , αλλά, φαίνεται, δεν ήταν ιδρυμάτων να αποθηκεύσετε τις δράσεις μας μυστικό. Όλο το βράδυ ψάχναμε αποσκευές, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Αν επιβατών δεν ήταν στην καμπίνα, η αναζήτηση δεν παράγεται με την εντολή του ιδιοκτήτη. Ευτυχώς, οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήταν εκεί. Τα μεσάνυχτα έπρεπε να σταματήσουμε - επίσης υπό τις διαταγές του καπετάνιου.
  
  
  Στη συνέχεια, κάποια αντίστασης πήρε άδεια για να ψάξουμε το μηχανοστάσιο, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα.
  
  
  
  
  Το επόμενο πρωί η ομάδα των ντετέκτιβ, συμπεριλαμβανομένων μας με την Τζίνα, λίγο ξεκουραστεί. Θα έπρεπε να το κάνει. Ιταλικό μέλη του πληρώματος κινδύνευε να κοιμηθεί, και εμείς ήμασταν από την εξάντληση. Λίγο πριν από το μεσημέρι θα φάνε γρήγορα και συνέχισαν το δρόμο. Την έπεισε Бертольди κατευθείαν από την τρίτη τάξη στο πρώτο, ώστε να μπορούμε να αφήσετε την έναρξη του δευτέρου βαθμού για το τέλος. Η αναζήτηση συνεχίστηκε όλη την ημέρα. Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν πολύ ευγενικός. Κάποιοι επέμειναν κατά τη συνάντησή του με τον αρχηγό, αλλά τελικά συμφώνησαν να ψάξω τα πράγματα.
  
  
  Στο τέλος της δεύτερης ημέρας θα περιελάμβανε ολόκληρη τη λίστα των επιβατών, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα που να την θυμάσαι την ατομική βόμβα, και να μην δει κανείς έστω και λίγο έμοιαζε με τον Ιούδα. Αν ήταν στο πλοίο, είναι καλά κρυβόταν, ή εγώ επισκέφθηκε το ένα γύρω από άλλα έντεκα άτομα που εκτελούν αυτό το έργο. Αλλά ήμασταν ακόμα με άδεια χέρια.
  
  
  Την τρίτη μέρα ρωτήσαμε Бертольди, μπορούμε να ψάξουμε χώροι για το πλήρωμα. Ήταν έξω φρενών. "Δεν είναι προφανές ότι θα ήταν λάθος μια βόμβα , ο κ. Κάρτερ;"
  
  
  "Όχι", του είπα. "Και αν δεν μπορείτε να μου δώσετε δικαιώματα για την έρευνα, την телеграфирую το επιτελείο του. Και στη συνέχεια, επίσης επικοινωνήσω με την Ουάσιγκτον, η οποία στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με την κυβέρνηση σε Римэ ".
  
  
  Αλαζονεία γλίστρησε από το πρόσωπό Бертольди. - "Είναι η απειλή, ο κ. Κάρτερ;"
  
  
  - Μπορείτε να το πείτε όπως θέλετε, καπετάνιε. Της κάνω το καλύτερό μου για να ψάξω αυτό το πλοίο. Είμαστε σε πλήρη ταχύτητα πάμε στη Νέα Υόρκη και φτάνουμε εκεί αύριο κανένας δεν το πότε . Σε αυτή την πόλη ζουν δέκα εκατομμύρια άνθρωποι. Αν δεν είστε ανησυχούν για τους επιβάτες, σκεφτείτε για αυτούς τους ανθρώπους. Αν επί του σκάφους έχουν μια ατομική βόμβα, η οποία ασχολείται μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, μπορείτε ξενοδοχεία να στη συνείδησή σας συνέβη αυτή η καταστροφή; Δηλαδή, αν θα βγει ζωντανός από σοβαρά αμφιβάλλω.
  
  
  Фикуцца είπε ήσυχα: "Καπετάνιε, ίσως, η ομάδα δεν θα έχει αντίρρηση για αυτό το ζήτημα".
  
  
  Бертольди σηκώθηκε από την καρέκλα του και άρχισε να περπατάς. Όταν γύρισε προς το μέρος μου, το πρόσωπό του ήταν σοβαρό. "Εντάξει, κύριε Κάρτερ", - είπε. "Μπορείτε να περάσετε τη δική σας έρευνα. Αλλά εγώ προσωπικά πάω στην καμπίνα μου αξιωματικούς ".
  
  
  "Όπως θέλεις", είπα.
  
  
  Έρευνα πήγαινε σιγά-σιγά, μέχρι το μεσημέρι. Αυτός δεν έδωσε και προκάλεσε οργισμένα σχόλια master Бертольди. Ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος, όταν για λίγο τον εξέτασαν και εγώ δωμάτιό του. Ρώτησε. - "Τώρα θα μάθετε, ότι οι βόμβες δεν είναι;"
  
  
  "Της είπε. - "Όχι, τώρα θέλω να ψάξουμε το πρόσθετο, μέχρι σωσίβιες λέμβους".
  
  
  "Παράλογο!" - μουρμούρισε, αλλά ας καθεξής. Фикуцца λίγο μας βοηθούσε; στη συνέχεια, αυτό θα με Τζίνα μόνοι. Ψάξαμε γαλέρες, αποθήκες, τα κοιλώματα και τις γωνίες ενός μεγάλου πλοίου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  
  
  "Μπορεί να είναι, ο καπετάνιος έχει δίκιο, Νικ", είπε η Τζίνα για δείπνο εκείνο το βράδυ. - "Μπορεί, επί του σκάφους όχι βόμβες. Ίσως ο Ιούδας έχασα την ευκαιρία για αλλαγές δρομολόγια των πτήσεων ".
  
  
  "Θα ήθελα να το, να ήταν αλήθεια", είπα. "Θέλω πραγματικά να Бертольди είχε δίκιο. Αλλά την ξέρω Ιούδα, Τζίνα ". Το παρακινδυνευμένο. "Πρέπει να είναι το μέρος που θα ψάξει. Ή, ίσως, ένα μέσω των βοηθών κακή δουλειά. Δεν γνωρίζουμε. Και αύριο θα заплывем στο λιμάνι της Νέας Υόρκης . Θα πρέπει να στείλετε Хоуку μήνυμα στο ραδιόφωνο σήμερα το βράδυ. '
  
  
  "Τι λες;"
  
  
  "Απλά, ότι δεν βρήκαμε τον Ιούδαν και εγώ τη βόμβα. Γεράκι κάτι θα σκεφτεί.
  
  
  
  
  Την κοιμόταν ανήσυχα. Όταν ξύπνησα το επόμενο πρωί και κοίταξε την Τζίνα, η οποία ασχολείται με ακόμα κοιμόταν σε ένα άλλο μέρος καμπίνες , την σκέφτηκα, πόσο κοντά ήμασταν στη Νέα Υόρκη . Κατά τη διάρκεια του πρωινού λάβαμε δελτίο, στο οποίο αναφέρεται ότι το ταξίδι διαρκεί τρεις ώρες.
  
  
  "Να επιτρέπεται αν το πλοίο αγκυροβολήσει?" - ρώτησε η Τζίνα.
  
  
  "Αν είναι έτσι, εκεί θα встречающий επιτροπή", του είπα.
  
  
  Ενώ οι άλλοι επιβάτες επρόκειτο και προετοιμασία για την αποβίβαση, την μείνει στο διαμέρισμά μας με την Τζίνα. Περίπου δέκα ώρες πήγα στο κατάστρωμα της πρώτης κατηγορίας, με την ελπίδα να δει κάποιον που θα μπορούσε να είναι σαν τον Ιούδα. Στο μισό τα τελευταία δέκα φάνηκε ηπειρωτική χώρα, και λίγο πριν από το μεσημέρι θα причалили στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Οι περισσότεροι επιβάτες βρίσκονταν στο κατάστρωμα, όπου άνοιξε θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν και το Άγαλμα της Ελευθερίας.
  
  
  Όπως το περίμενα, μας υποδέχτηκαν. Το λιμενικό συνέλαβε "Leonardo" λιμάνι του και της ζήτησα εγώ να σταματήσει. Ο καπετάνιος υπάκουσε, αλλά είδα πως ήταν θυμωμένος φωνάζοντας εντολές στους αστυνομικούς. Λίγο μετά το μεσημέρι στο πλοίο ανέβηκε αρκετές αξιωματικούς και στρατιώτες του λιμενικού σώματος που συνοδεύεται από πολλούς παράγοντες AX, του δημάρχου της Νέας Υόρκης και του Ντέιβιντ Γερακιών.
  
  
  Ο καπετάνιος Бертольди ζήτησε να συναντηθούμε στην καμπίνα. Εκεί έπρεπε να πάει δύο ανώτερους αξιωματικού λιμενικού σώματος, ο δήμαρχος, Hawk, Фикуцца, Τζιν και. Γεράκι έφαγε незажженную πούρο, όταν την ενημέρωσε εγώ για τις αποτυχίες του.
  
  
  "Δεν πιστεύω ότι ο Ιούδας εν πλω", - είπε. "Και αν είναι επί του σκάφους, είναι η βόμβα, μάλλον κι εγώ εκεί". Έριξε μια ματιά στην Τζίνα. - "Θα προσλάβει όμορφες γυναίκες, Νικ", είπε.
  
  
  Η τζίνα κατάλαβα κομπλιμέντο και όχι ειρωνεία. "G ", είπε και χαμογέλασε.
  
  
  "Прего" , απάντησε ο Ντέιβιντ Hawk.
  
  
  Το ξενοδοχείο γελάσω, αλλά η σκέψη του Ιούδα, αγάπη γωνιές του rta προς τα κάτω.
  
  
  "Έψαξες όλο το πλοίο." - ρώτησε Γεράκι.
  
  
  "Από πάνω προς τα κάτω", είπα. "Κουκουβάγια του θεού, ακόμη και στις τουαλέτες από τότε που μπήκαμε. Απλά δεν ξέρω ".
  
  
  Δεν είπα τίποτα. Χοκ και η Τζίνα με κοίταξε.
  
  
  'Τι είναι αυτό;' - ρώτησε Γεράκι.
  
  
  "Απλά σκέφτηκα για αλλού", είπα. "Πες Бертольди ότι έρχομαι αμέσως".
  
  
  Το έσπευσε στο γραφείο του αξιωματικού, να θυμόμαστε ότι στην αρχή μας αναζητήσεις ταμίας μου είπε για έναν άνθρωπο που ήρθε στο γραφείο του καπετάνιου, για να μιλήσουμε για τη διατήρηση πράγματα . Είναι πολύτιμα πράγματα. Αυτό σήμαινε ότι στο πλοίο θα πρέπει να είναι ασφαλής.
  
  
  "Ναι, ο κ. Κάρτερ", - είπε ο Fabrizio, όταν την ρώτησα εγώ γι ' αυτό. "Έχουμε στο γραφείο υπάρχει ένα μεγάλο θυρίδα ασφαλείας. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
  
  
  "Ίσως πρέπει να το δεις", είπα. Fabrizio δεν μας ενόχλησε. Ούτε καν μπήκαν στον κόπο να προκαλέσει τον οδηγό. Μετά από λίγα λεπτά θυρίδα ασφαλείας σε μέγεθος ανθρώπου ήταν ανοιχτό. Την κούνησε το κεφάλι του και τον ακολούθησε μέσα. Την είδαμε. Σε ένα μεγάλο πακέτο ήταν ασημένιο τεχνούργημα από την Ισπανία. Αυτό ήταν απογοήτευση.
  
  
  "Λυπάμαι πολύ, κύριε", είπε ο Fabrizio.
  
  
  "Λοιπόν, αυτό ήταν απλά η ιδέα".
  
  
  Άφησε το εγώ και επέστρεψε στο τραπέζι του καπετάνιου. Κάτι κα άρχισε να γυρίζει στο γκολ, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό.
  
  
  Άρχισαν στο γραφείο. Ο καπετάνιος μπήκε στην καρέκλα του. Όλοι οι άλλοι κάθονταν, εκτός Γερακιών, που στεκόταν σε μια γωνία με ένα πούρο σε μια γωνιά rta και εγώ skinny χέρια του ήταν скрещенны στο στήθος. Την πλησίασε του και κούνησε το κεφάλι του, δείχνοντας ότι δεν μου πέτυχε .
  
  
  "Αλλά, ο κ. Κάρτερ να εξεταστεί το πλοίο από πάνω προς τα κάτω!" - είπε Бертольди. "Αν κάτι τέτοιο ήταν επί του σκάφους , θα την βρει".
  
  
  "Να με συγχωρέσεις, αρχηγέ", είπε ο μεγαλύτερος από τους δύο αξιωματικούς του λιμενικού σώματος, ο υπαστυνόμος-διοικητής. "Δεν μπορούμε να αφήσουμε το πλοίο στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, ενώ δεν θα υπάρξει πιο εμπεριστατωμένη έρευνα".
  
  
  "Στην πραγματικότητα", - συμφώνησε ο δήμαρχος. - "Πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτηση. Στην κάρτα παρέχεται εκατομμύρια ζωές ".
  
  
  Бертольди πέταξε με άγριο βλέμμα, σαν να την εισήγαγε εγώ σε αυτή την άβολη κατάσταση. - "Πρόκειται, είπε, - να αφήσει τους επιβάτες εδώ στη θάλασσα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις το σκάφος μου;"
  
  
  "Όχι", απάντησε Hawk από το όνομα του αξιωματικού του λιμενικού σώματος. Ο καθένας κοίταξε. - "Έχουμε το καλύτερο σχέδιο που ценымногие πιο ασφαλές για τους επιβάτες. Επί του παρόντος, εδώ πήγαμε αρκετά οχηματαγωγά. Οι επιβάτες μεταμοσχεύονται σε αυτά τα πλοία χωρίς αποσκευές και αποστέλλονται στο λιμάνι . Πίσω τους θα είναι καλά φροντίδα, ενώ το σκάφος θα είναι και πάλι обыскан. Το ίδιο το πλοίο θα επιστρέψει στην ανοικτή θάλασσα, και η έρευνα θα πραγματοποιηθεί με τους ανθρώπους μου και τους ανθρώπους αρχηγό τον υπολοχαγό υπό την καθοδήγησή μου.
  
  
  "Πίσω στην ανοικτή θάλασσα!" είπε Бертольди θαμπό τόνο. "Η μετακίνηση μου τους επιβάτες;"
  
  
  "Νομίζω ότι αυτή είναι η μόνη ασφαλής λύση, αρχηγέ", είπε ο Χοκ. - "Σύντομα θα έρθουν εδώ ferries", - είπε ο υποπλοίαρχος.
  
  
  "Αλλά δεν έχετε δίκιο!", αναφώνησε Бертольди. "Είναι μεγάλη βλακεία".
  
  
  "Καπετάνιε, - παγερά είπε Χοκ, - θα ήταν ανόητο να μην δώσουν προσοχή στην απειλή".
  
  
  Ο καπετάνιος Бертольди δύσκολο κατέρρευσε σε μια καρέκλα. Αυτός κοίταξε τα χέρια του. - "Ωραία", είπε. "Αλλά αν η βόμβα δεν θα βρεθεί, κύριοι της βρέθηκε να προσφέρουν την εταιρεία μου ένσταση ενάντια σε αυτό το λυπηρό περιστατικό".
  
  
  "Σε αυτόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με όλο το σεβασμό", - απάντησε Hawk. "Και τώρα, καπετάνιε, το πιστεύω, καλύτερα να ενημερώνουν τους επιβάτες για το τι συμβαίνει".
  
  
  Η σκέψη, η οποία ασχολείται με την γύριζε στο γκολ, ξαφνικά έχει αποκτήσει μορφή. Την περίμενε, ενώ οι άλλοι άνδρες θα φύγουν. Όταν μόνο ο καπετάνιος, Γεράκι, Τζιν και ήταν ακόμα στην καμπίνα του, την ρώτησε: "Καπετάνιε, είναι αλήθεια ότι οι επιβάτες έρχονται σε σας, να παραδώσει τα τιμαλφή αξίας πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό;"
  
  
  Бертольди προικισμένος με θυμωμένο βλέμμα. Την θεωρώ πως έχει σκεφτεί με τα προσωπικά мучителем. "Στην πραγματικότητα, ο κ. Κάρτερ", - είπε .
  
  
  Γεράκι κοίταξε στο πρόσωπό μου, προσπαθώντας να καταλάβω τι σκέφτομαι.
  
  
  "Πολλοί έχετε τέτοια αιτήματα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού;"
  
  
  "Μπορεί να είναι πέντε ή έξι".
  
  
  "Και τότε αυτοί οι άνθρωποι έρχονται σε αυτό το γραφείο, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Ναι, Ναι".
  
  
  "Τι κάνεις, Νικ;" - ρώτησε Γεράκι.
  
  
  "Μιλάω, κύριε", είπα. "Odin γύρω από αυτούς τους επιβάτες έβαλε στο ντουλάπι ένα αρκετά μεγάλο πακέτο;"
  
  
  "Ναι, στην delle. Ih ήταν αρκετές ".
  
  
  "Και έπρεπε να κρατήσω μόνο ένα, γύρω από αυτούς τους ανθρώπους μόνο σε αυτή την καμπίνα, τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα;"
  
  
  Είναι περίεργο κοίταξε, μετά το είδα ότι είναι κάτι θυμήθηκα. Για πρώτη φορά με τους κουνάβι, όπως το γνώρισα εγώ , είπε με κάποιο βαθμό δέος στη φωνή του. "Ναι, πράγματι", σιγά - σιγά, είπε. "Εδώ ήταν ο άνθρωπος..."
  
  
  "Πώς ήταν;' - ρώτησε Γεράκι.
  
  
  "Είχε μούσι. Πολύ παράξενο αναζητούν άντρας. Πολύ κακό πρόσωπο.
  
  
  'Ο ιούδας!' - φώναξε Γεράκι.
  
  
  "Αυτό πιστεύω κι εγώ", είπα. "Και ίσως, άλλαξε τα σχέδιά της, ενώ σε αυτή την καμπίνα. Είναι , ίσως, σκόπευε να τοποθετήσετε μια βόμβα σε ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο , αλλά , ίσως, αποφάσισε, όταν ήταν εδώ, βρείτε την καλύτερη θέση. Ή ίσως δεν ήθελε να διεγείρει την περιέργεια του ταμία σχετικά με αυτό το θέμα ".
  
  
  Бертольди ψαχούλευα στο συρτάρι καρέκλα και έβγαλε ένα φύλλο χαρτί. Κοίταξε nach για μια στιγμή. "Η φωνή εγώ το όνομα", είπε. - Benedict Arnold. Έχει πρώτης τάξεως καμπίνα αριθμό δώδεκα στο κατάστρωμα. Α.'
  
  
  Σε αυτό το σημείο στην πόρτα εμφανίστηκε ο δήμαρχος με φύλλο χαρτί στο χέρι και φοβισμένη έκφραση του προσώπου.
  
  
  "Κύριοι, αν έχουν οποιαδήποτε αμφιβολία σε σοβαρότητα της κατάστασης, ih ble ξεκαθαρίσω τώρα".
  
  
  'Τι είναι αυτό;' - ρώτησε Γεράκι.
  
  
  "Το γραφείο μου μόλις πήρα αυτό το μήνυμα μέσα από τον έμμετρο λόγο", - αυστηρά είπε.
  
  
  Γεράκι πήρε ένα φύλλο χαρτί και διάβασε δυνατά:
  
  
  
  
  
  "Κύριε δήμαρχε. Η ατομική βόμβα είχε τοποθετηθεί σε αυτή την θέση, ότι η πόλη σας μπορεί να καταστρέψει το πάτημα ενός κουμπιού . Θα πρέπει να το πιστέψουμε, όταν λέμε ότι αυτό δεν είναι ένα αστείο. Ως απόδειξη γι ' αυτό δίνουμε κωδικό αριθμό του μηχανισμού ανάφλεξης: HTX 312.
  
  
  Η βόμβα θα εκραγεί μέσα σε 48 ώρες, αν δεν θα έχει καταβληθεί το ποσό των εκατό εκατομμυρίων δολαρίων χρυσού. Αυτό είναι περίπου δέκα δολάρια για τη ζωή στη Νέα Υόρκη. Παρακαλώ, σκεφτείτε το αυτό πολύ προσεκτικά. Υπάρχουν πολύ πηγών που προκύπτει χρήματα. Θα λάβετε ένα δεύτερο μήνυμα με περαιτέρω οδηγίες, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  
  
  
  
  
  Γεράκι με κοίταξε. "Αυτός είναι", είπε. Στη συνέχεια με ρώτησε: "μπορείτε Να φανταστείτε, τι θα μπορούσε να κάνει με τους αριθμούς εκατομμύρια δολάρια;"
  
  
  "Ξέρετε ποιος έστειλε αυτό το γράμμα;" - ρώτησε ο δήμαρχος.
  
  
  "Ο άνθρωπος που ψάχνουμε", - απάντησε Hawk. "Τηλεγράφημα έπρεπε να σταλεί σε ένα εγώ τους συνεργάτες του στο Римэ , έτσι ώστε να συμπέσει με την άφιξη του "Leonardo" στη Νέα Υόρκη."
  
  
  "Πρέπει να Фарелли", - μουρμούρισε εγώ.
  
  
  "Αντίθετα", - δήλωσε ο καπετάνιος. "Εδώ δεν μιλάμε για "Leonardo" , τίποτα ".
  
  
  "Για προφανείς λόγους", - μουρμούρισε Γεράκι. "Προφανώς, δεν είναι ξενοδοχεία προσελκύσει την προσοχή σε αυτό το όχημα, ο κ. Бертольди".
  
  
  Την παρατήρησε την έκφραση των ματιών του καπετάνιου, όταν το Γεράκι ζήτησε με επιστολή του χωρίς εγώ απλού τίτλου. Εγώ, αλαζονεία ενοχλημένος, αλλά δεν είναι έτσι, όπως εγώ απροθυμία να με βοηθήσει. Αλλά τώρα διέταξε το Γεράκι, και Бертольди έπαιρνε εντολές από AX, ονε αρέσει αυτό ή όχι.
  
  
  "Έχω πληροφορηθεί ότι ο πρόεδρος και ο κυβερνήτης πήρε την ίδια τηλεγραφήματα", - είπε ο δήμαρχος. "Θέλουν να είμαστε μαζί συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα. Αλλά εκατό εκατομμύρια χρυσό, θεέ μου, τι είναι αυτό το βλάκα;
  
  
  "Τρελός, στην οποία θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά, κύριε δήμαρχε. - Μπράβο-ψυχοπαθής, που είναι αποφασισμένος να εκπληρώσει την απειλή, αν χρυσού δεν θα παραδοθεί, είπα.
  
  
  "Παράλογο, εντελώς παράλογο, - παρακινδυνευμένο Бертольди. "Είναι αστείο, δεν είναι καλή η αμερικανική φάρσα".
  
  
  "Δεν θα ήθελα να γελάσω, αν η βόμβα εξερράγη", - είπε Γεράκι. Εκείνος άπλωσε το λαιμό μέχρι την ημέρα και κάλεσε τον αξιωματικό του λιμενικού σώματος που στεκόταν πίσω από την πόρτα.
  
  
  "Ναι κύριε;", είπε ο καπετάνιος-υποπλοίαρχο, όταν μπήκε.
  
  
  "Ο κ. Κάρτερ και τον ψάξουμε την καλύβα. Μέχρι τότε, πάρτε το адъютанта και λίγα τους αξιωματικούς μου και δείτε αν μπορείτε να βρείτε Benedict Arnold στο δωδέκατο καμπίνα στο κατάστρωμα. Α. μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος. Ω ναι, καπετάνιε, - πρόσθεσε Χοκ, είναι βέβαιο ότι θα είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Ως εκ τούτου, prima περιποίησης όλες τις πιθανές προφυλάξεις ". Αξιωματικός κούνησε το κεφάλι και γύρισε.
  
  
  "Έχει γενειάδα, - είπε ο καπετάνιος. Η πρώτη αγωνιστικότητα σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς, και το обветренном του ανθρώπου εμφανίστηκαν ανησυχητικά τις ρυτίδες. "Και πολύ, εεε, το κοκαλιάρικο πρόσωπο. Ναι, το θυμάμαι ακόμα ένα πράγμα ".
  
  
  'Τι;' - γάβγιζε Χοκ, να ακολουθήσετε προσεκτικά κάθε ολογράφως master.
  
  
  "Λοιπόν, δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία, - δίστασε Бертольди, αλλά με ρώτησε αν μπορείτε να πάρετε την ινσουλίνη στο αεροσκάφος. Την υποψία ότι έχει διαβήτη.
  
  
  "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τόσο κακό φαίνεται", - είπε απαλά εγώ, βλέποντας μπροστά στα μάτια του μυαλού τρομακτικό προφίλ του Ιούδα. Γεράκι κούνησε το κεφάλι. - "Και ο καπετάνιος, μπορείτε να στείλετε εδώ δύο μου εμπειρογνωμόνων για минированию, να είναι προετοιμασμένοι για όλες τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης ; Και πείτε μας, όταν το "Arnold" θα βρεθεί ".
  
  
  "Καλά, - είπε ο υποπλοίαρχος. Βγήκε σε όλη την καμπίνα. Η τζίνα καθόταν δίπλα μου, που στρίβει τα δάχτυλά σας μεταξύ τους. - "Τι μπορώ να σας βοηθήσω;" ρώτησε.
  
  
  "Πήγαινε πιες ένα φλιτζάνι καφέ στο λόμπι", - είπε το Γεράκι. "Αξίζεις."
  
  
  Τζίνα μου χαμογέλασε και μου βγήκε από την καμπίνα. Ο καπετάνιος με ευγένεια την ακολούθησε. Τελικά άρχισε να δείχνουμε λίγο σεβασμό. Όταν είμαστε με Хоуком μόνοι στην καμπίνα, γύρισε και μου χαμογέλασε.
  
  
  "Δεν είναι πολλά, δεν δουλεύω σε εξωτερικούς χώρους, Νικ", είπε, και μου αρέσει. Έχετε ακόμα κάποιες μαγικές ιδέες;
  
  
  "Όχι, κύριε. Και τώρα ας вывернем αυτήν την καμπίνα μέσα προς τα έξω.
  
  
  Και το κάναμε αυτό. Το ήξερα ότι ferries είναι στο δρόμο, και οι επιβάτες σύντομα θα βγουν στην ακτή, που με λίγο παρήγορο. Αλλά αν ο Ιούδας κρατούσε στα χέρια του ο πυροκροτητής βόμβα, θα μπορούσε να μας φυσήξει σε οποιαδήποτε στιγμή.
  
  
  Θα έψαξες στο τραπέζι του οδηγού, ψάξαμε τα ράφια, εξέτασαν όλη την καμπίνα. Γεράκι γρήγορα κουρασμένος. Είναι sel σε μια καρέκλα στο τραπέζι του καπετάνιου , και παρατήρησε στο κούτελο αριθμών τράπεζα.
  
  
  "Γερνάω, Νικ", είπε. "Νομίζω ότι εδώ είναι πολύ αποπνικτική".
  
  
  "Έχεις δίκιο", είπε. Της, κοίταξε το πλευρικό τοίχωμα της καμπίνας, είδε τη σχάρα εξαερισμού και σκέφτηκα.
  
  
  Την κάθισε δίπλα από τα κάγκελα. Τοποθετήθηκε σε ένα αρκετά μεγάλο επιτροπή, η οποία ασχολείται με έχει συνδεθεί με την γκρίνια βίδες. Odin με βίδα ήταν εξασθενημένο.
  
  
  Την ρώτησε. - "Έχετε ψαλίδι νυχιών;"
  
  
  "Ναι", - είπε, να πάρει μέσα σε ένα λεπτό και τεντώνοντας το ψαλίδι.
  
  
  Όταν είδε ότι αρχίζω откручивать βίδες στην επιτροπή, ήρθε και με ενδιαφέρον στάθηκε δίπλα μου. Της δούλευε πυρετωδώς, αν και η επιτροπή για λίγο καιρό έχει κολλήσει σε μία γωνία , μου τελικά κατάφερε να αποκολληθεί.
  
  
  Περάσαμε στον αγωγό και εκεί είδαμε: πλήρης μήκος τρία πόδια, τυλιγμένο σε καφέ χαρτί. Έκανε μία τρύπα αεραγωγών, και ανανεωμένοι τέλος σε ένα μέρος όπου αεραγωγός изгибался και έφυγε οριζόντια από καμπίνες.
  
  
  "Ράφτης, πάρε, - είπε Γεράκι.
  
  
  Με το ψαλίδι της αυλάκωσε σε χαρτί τρύπα και κοίταξε το περιεχόμενο. Αυτό ήταν το κουτί γύρω από το ελαφρύ μέταλλο, πιθανώς, σε όλο κραμάτων αργιλίου. Έξω ήταν οι μηχανισμοί, συμπεριλαμβανομένων μικροσκοπικός ηλεκτρονικός δέκτης μεγάλης εμβέλειας. Έσβησα το μικρό κόκκινο φως, χωρίς αμφιβολία сигнализирующая ότι η βόμβα ήταν έτοιμη για άμεση έκρηξη.
  
  
  Την отпрянул.
  
  
  "Θα καλέσω τους επαγγελματίες της минированию", - είπε ήσυχα Hawk. "Έχω, επίσης, ένας άνθρωπος που ξέρει αυτά τα πράγματα".
  
  
  Την ρώτησε. - Τι να κάνουμε με επιβάτες;" "Θα πρέπει να κατεβείτε πρώτα;"
  
  
  Γεράκι σκεπτικά περιόρισε κρύα μάτια. "Δεν νομίζω ότι έτσι. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να αντιμετωπίσετε σε μια αντιπαράθεση με Ιούδας. Επιπλέον, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι η βόμβα μπορεί να εκραγεί πληρωμών κάτω από τη μύτη μας σε λιγότερο από ένα λεπτό, και ίσως και για ένα δευτερόλεπτο. Είμαστε πολύ κοντά στο λιμάνι. Αν εδώ θα εκραγεί βόμβα, την ηπειρωτική χώρα θα είναι η ίδια ζημία, όπως και αν ήμασταν στο λιμάνι . Όχι, ο Νικ, θα πρέπει να προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε το εγώ ".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι, να αποφασίσει, όπως και το Γεράκι, να ξεπεράσει τον Ιούδα. Βγήκε από την καμπίνα για τεχνικό. Την κλείδωσε πίσω του την πόρτα και πάλι εξέτασε τρομακτική δέμα.
  
  
  Κόκκινος ο άγιος συνέχισε απειλητικά λάμπουν, μαρτυρώντας για το άθλιο και καταστροφική δύναμη της βόμβας. Στη συνέχεια, το σκέφτηκα, αν ο Ιούδας πατήσει το κουμπί θρυαλλίδων, ακόμη και αν αυτό θα σκοτώσει το εγώ του . Αυτός ο άνθρωπος, όπως την ήξερα από την εμπειρία του παρελθόντος, ήταν η ενσάρκωση του κακού. Ίσως, αν ήξερε , ότι βρήκαμε μια βόμβα, χωρίς δισταγμό πραγματοποίησε το απάνθρωπη σχέδιο, ακόμη και αν η έκρηξη εγώ σκότωσα. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε, ήταν σίγουρα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με κάποιον που είναι τόσο απρόβλεπτη, και, ως εκ ψυχικά διαστρεβλωμένο, όπως ο Ιούδας.
  
  
  Την είχε προβλέψει φρικτή έκβαση αυτού του εφιάλτη - грибовидное σύννεφο, распространяющее το ατομικό δυσαρέσκεια. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ακτίνα καταστροφής σαράντα πέντε χιλιόμετρα θα πεθάνουν. Πολλές χιλιάδες θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας κρουστικά κύματα. Και χιλιάδες θα πεθάνουν με αργό και φρικτό θάνατο από τη ραδιενέργεια.
  
  
  Οι σκέψεις μου ήταν σύντομα να διακοπούν τα ίδια του την πόρτα. Την πλησίασε ημέρα και ρώτησε ποιος είναι. Μόλις το Γεράκι αποκάλεσε εγώ το όνομα, την ξεκλείδωσε την πόρτα και παραμέρισαν για να μπει.
  
  
  Πίσω του ακολουθούσαν ο καπετάνιος Бертольди και τρεις ζοφερή για το είδος των ανδρών που δεν ήξερα. "Κοίτα αυτό, Бертольди", - εξοργισμένοι είπε το Γεράκι, απηυδήσει με δυσπιστία και την έλλειψη συμπόνιας master. Бертольди περιφραγμένο. Στάθηκε, ρίγος, σφιγμένη γροθιές από την ανίσχυρη οργή.
  
  
  "Και φύγετε από δω, κύριε", - γάβγιζε Γεράκι, δείχνοντας μου, για να την έκανε μεταπτυχιακό στην ημέρα .
  
  
  Бертольди κέλυφος για ξύλινα σκαλοπάτια, τα μάτια περίεργο κοίταζαν ειλικρινείς μπροστά σου. Την κλείδωσε πίσω του την πόρτα και γύρισα προς Хоуку και οι τρεις τους άλλους. "Ο κ. Gottlieb, Νικ Κάρτερ", - είπε.
  
  
  Της έσφιξε το χέρι και ένα жилистому άντρα με γυαλιά χωρίς πλαίσιο - το στερεότυπο του επιστήμονα. Χοκ, μου εξήγησε ότι Gottlieb εφηύρε τον πυροκροτητή , μια συσκευή που επέτρεψε τον ιουδαν και εγώ συντρόφους του να δημιουργήσει μια βόμβα.
  
  
  Εν τω μεταξύ, δύο εμπειρογνώμονες από ανάφλεξη ήταν απασχολημένοι με την αφαίρεση της συσκευασίας με βόμβες. "Θα ήταν χάλια... χάλια, - μουρμούρισε Gottlieb, - αν η συσκευή έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο".
  
  
  Αυτό, φυσικά, ήταν συγκρατημένη. Gottlieb εντάχθηκε σε δύο άλλους άνδρες, склонившимся πάνω σε μια βόμβα. "Είστε σίγουροι ότι είναι αυτός;" - ρώτησα εγώ Γεράκι.
  
  
  Gottlieb κούνησε το κεφάλι. 'Γι' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο άνθρωπος που το έχει συγκεντρώσει, εξειδίκευση σε термоядерном διάσπαση. Δυστυχώς, είμαστε ακόμα περισσότερο επέκτειναν αυτές τις γνώσεις " . Γεράκι με κοίταξε, και την winced. Gottlieb και οι δύο άνδρες σε όλο AX εργαστεί πάνω σε μια βόμβα. Κόκκινο φωτιζόμενο απατηλό έλαμπε από ih πρόσωπα, όταν Gottlieb щелкал γλώσσα και μουρμούρισε στον εαυτό σας κάτω από τη μύτη. "Εδώ είναι", είπε τελικά. - Φωνή εκεί το καλώδιο. Ναι αυτό είναι. Όχι, δεν το άλλο.
  
  
  Έχουμε συνωστισμό γύρω του ανοίγματος σε βογκητά. Την προσπάθησα να μην σκέφτομαι τι θα συμβεί αν η βόμβα θα εκραγεί ειλικρινά τώρα, ακόμη και αν τίποτα δεν θα νιώσω. Οι άνθρωποι που εργάστηκαν πάνω σε μια βόμβα, φαίνεται να έχουν ατσάλινα νεύρα. Γεράκι πλησίασε μια μέρα και τον ρώτησε, αν και αναφέρεται σε ήδη ο υποπλοίαρχος. Δεν ήταν έτσι.
  
  
  "Έχει αυτό το πράγμα έχει τη δύναμη, που ει αποδίδουν; - ρώτησε Готлиба.
  
  
  Μιλούσε αργά, χωρίς να κοιτάζει προς το μέρος μου, καθώς όλα εγώ προσοχή επικεντρώθηκε στην ακαμψία. - 'Δεν το νομίζω. Από εδώ η βόμβα θα καταστρέψει τα πάντα σε ακτίνα εξήντα, εβδομήντα χιλιόμετρα ". Αυτός επικεντρώθηκε στο μηχανισμό πυροκροτητή, και στη συνέχεια, όπως θα τονίζοντας τις σκέψεις τους , είπε: "Μας, που δεν θα μας καθολικής ευκαιρία".
  
  
  Μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να κουνάω το κεφάλι. Gottlieb, ως άνθρωπος, αυτός που διαβάζει το θανατηφόρο κατήχηση, συνέχισε, συνεχίζοντας να παρακολουθήσουν το έργο των επαγγελματιών: "Αλλά η πρώτη έκρηξη, τα πρώτα κύματα δεν θα ήταν το τέλος της υπόθεσης. Καθίζηση, παλιρροιακά κύματα - ασθένεια ακτινοβολίας και η φάση μη κατοικήσιμη γη, οικόπεδο Νεκρό φόρεμα. Μανχάταν θα γίνει ουδέτερη ζώνη , εντελώς ακατάλληλο για τη διαμονή σας για τις επόμενες δεκαετίες ".
  
  
  Δεν ρώτησα. Gottlieb μου έδωσε αρκετή γκρίνια για σκέψη.
  
  
  'Πώς είσαι;' - ρώτησε νευρικά Χοκ, ακόμα μασήματος протертую ένα πούρο.
  
  
  Odin γύρω από τους άνδρες στράφηκε προς αυτόν. "Έχουμε ακόμα μια επικίνδυνη επιχείρηση, κύριε", είπε. Ιδρώτας έσταζε από το μέτωπό του στο πρόσωπο.
  
  
  Θα με Хоуком λυγισμένα πάνω από το υπόλοιπο, και να παρατηρήσει.
  
  
  Σε κάποιο σημείο, όταν το σκέφτηκα, ότι είναι σχεδόν τελειώσει, Gottlieb φώναξε: "Όχι, κατάλληλο πάρει! Δεν είναι αυτό!'
  
  
  Ο άνθρωπος που εργάστηκε με τη συσκευή σας, σταμάτησε και ακούμπησε το κεφάλι του στην γκρίνια. Την έχω δει, όπως εγώ, τα χέρια του έτρεμαν λίγο, όταν έκλεισε τα μάτια του και αναστέναξε βαθιά. Στη συνέχεια, ο ίδιος συγκλόνισε, για να πάρει τον εαυτό του στα χέρια του. Συνέχισε με άλλα δύο, και σε λιγότερο από δέκα λ. οι τρεις άνδρες τα πρόσωπά τους, και ih χείλη εμφανίστηκε σκοτεινή γραμμή ικανοποίηση.
  
  
  "Συνέβη", - ψιθύρισε Gottlieb. - "Βόμβα " ακίνδυνο".
  
  
  Θα με Хоуком είδαμε ένα φίλο στον άλλο. Εκπνέει. "Αυτό ήταν πάρα πολύ για τον κουρασμένο σώμα", - είπε. Γέρνει στο τραπέζι του καπετάνιου και αναστέναξε βαθιά.
  
  
  Την σηκώθηκε και προσπάθησε να χαμογελάσει.
  
  
  Γεράκι πήρε ένα νέο πούρο, το άναψε και προσεκτικά выдул κύκλο. Ανέβαινε μέχρι την οροφή καμπίνας, όταν κοίταξε ανοιχτά για μένα. "Τώρα, όταν αυτό γίνεται, ο Νικ, απέμεινε μόνο ένα".
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. "Ο ιούδας", είπα. "Και αν μπορώ να το πω έτσι, κύριε, καλύτερα νεκρός παρά ζωντανός".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Αμέσως ακυρώθηκε συναγερμός για τους επιβάτες, και ο καπετάνιος Бертольди μας ευχαρίστησε για την καλή δουλειά. Ferries, μόλις έφτασε στο πλοίο, έστειλαν πίσω στην αποβάθρα. "Λεονάρντο" θα μπει στο λιμάνι καθυστερήσει για λίγες ώρες.
  
  
  Σύντομα στη συνέχεια, να έχει λάβει την εντολή, ο υποπλοίαρχος λιμενικού σώματος έφτασε στη γέφυρα, πού θα με Хоуком πήγε να συνεννοηθεί με τον αρχηγό. "Βενέδικτου ήταν πουθενά", - ανέφερε Хоуку υποπλοίαρχος. "Οι άνθρωποι συνεχίζουν την έρευνα, αλλά κρύβεται και ελπίζει να ξεφύγει από μας, όταν οι άλλοι επιβάτες να βγουν στην ακτή".
  
  
  "Δεν είναι τίποτα, - ξινό είπε το Γεράκι. "Στη δίνη των επιβατών που προσπαθούν να κατεβείτε, θα είναι σχεδόν αδύνατο να ih όλα τα εξετάσει. Και, φυσικά, μπορεί πάντα να αλλάξει και πάλι την εμφάνισή του ".
  
  
  "Νομίζω ότι μπορούμε να βασιστείς σε αυτό", είπα.
  
  
  Σκάφος αγκυροβολημένο σε πέντε ώρες. Στην New York Post είχε ήδη ειδικό τεύχος στο δρόμο με έντονους τίτλους. Πλήθος столпилась στο λιμάνι μπαρ και γύρω από nach, η αστυνομία προσπάθησε να κρατήσει ih. Οι εκθέσεις και οι φωτογράφοι ήταν παντού.
  
  
  Γεράκι δημοσιεύτηκε αξιωματικούς στην αρχή και στο τέλος των διαδρόμων.
  
  
  "Από αυτή τη στιγμή, το καλύτερο θα το κάνω μόνος μου", - είπε ονε.
  
  
  "Καλά", μου απάντησε. - "Θα μείνω στο πλοίο για κάποιο διάστημα, για να ξέρετε πού είμαι, αν με χρειαστείς".
  
  
  Εμείς με την Τζίνα εγκατέλειψαν το πλοίο μέχρι και αποβίβασης των επιβατών. Την πήγε ee στο τελωνείο, και του είπε να μείνει εκεί.
  
  
  Από το λιμάνι του μπαρ επικρατούσε το χάος, και είχα пессимистическое αίσθηση για το τι θα βρω τον Ιούδα.
  
  
  "Μένετε κοντά, έτσι δεν είναι;" - ρώτησε η Τζίνα.
  
  
  "Όχι, θα το ψάξω όλη μαρίνα. Αν χάσουμε άλλο, βγάλε το δωμάτιο ξενοδοχείου "Χίλτον", και μείνε εκεί μέχρι να πάρεις μια ειδοποίηση από μένα ".
  
  
  "Καλά", είπε φιλώντας με στο μάγουλο. - "Να είσαι προσεκτικός.'
  
  
  'Κι εσύ.'
  
  
  
  
  Οι δημοσιογράφοι αναμειγνύονται με περίεργα γύρω από το λιμάνι του μπαρ, και η αστυνομία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του για τη διατήρηση της τάξης. Την σταμάτησε κοντά σε ένα πέρασμα, όπου επίσης υπήρχαν και οι άλλοι δύο πράκτορες AX. Κάποτε σταμάτησαν επιβατών με μούσι και καλή κράτησε εγώ. Γρήγορα ήρθε σε αυτόν και είπε ότι αυτά δεν είναι το ίδιο . Γενειάδα του ήταν αληθινή.
  
  
  Αμέσως μετά την έκτη ώρα την είδα έναν άνθρωπο, που μόλις κατέβηκε από το κατάστρωμα. Αντί να πάει στο τελωνείο πέρασε σε δύο άκρα του κτιρίου, όπου στην πύλη εδώ στεκόταν ο φύλακας . Πρώτα την είδα, εγώ μόνο από πίσω. Ήταν καλά ντυμένος, και το κέλυφος με το μπαστούνι. Εγώ περπάτημα φάνηκε γνωστή. Την ψωνίσετε και είδα безволосую χέρι κρατεί το χαρτοφυλάκιο. Δεν ήταν σαν αληθινό δέρμα. Και το χέρι δεν сгибалась γύρω από τη λαβή αγορών, όπως θα έκανε ένα πραγματικό χέρι. Ακριβώς όπως ήταν έτοιμος να πάει μετά από αυτό, γύρισε το κεφάλι του , και μπορούσα να δω εγώ πρόσωπο. Είχε μουστάκι και γυαλιά σημεία, αλλά αυτό το κρανίο ήταν αδύνατο να συγχέεται με τίποτα. Ήταν ο Ιούδας. Με είδε, έσπευσε στο νήμα των κτιρίων. Μεταξύ μας ήταν πολλοί άνθρωποι, και έπρεπε να προχωρήσει μέσα από το πλήθος. Την συντελέστηκε αργά , και όταν τον πέρασε, ο Ιούδας ήταν ήδη στην πύλη. Όταν την τράβηξα στο βιλελμίνα, και έτρεξε, τον είδε, όπως ο ίδιος χτύπησε με το πόδι του φύλακα και να περάσει μέσα από τις πύλες του στο πάρκινγκ.
  
  
  Όταν την πλησίασε, ο Ιούδας έφυγε από το νου. Ο φύλακας, вскочивший στα πόδια, προσπάθησε να με σταματήσει, αλλά φώναξα, ποιος είμαι, και έτρεξε μέσα από τις πύλες. Περιζώνοντας μια σειρά από σταθμευμένα αυτοκίνητα , την είδε подъехавшее ταξί. Ο ιούδας με κοίταζε από το πίσω παράθυρο.
  
  
  Τον έβαλε "luger" σε θήκη και έτρεξε προς στέκεται εκεί μοτοσικλέτα. Δίπλα υπήρχε μια ομάδα μακρυμάλλης νέους ανθρώπους, και κατάλαβα, ότι η μοτοσικλέτα ανήκει γύρω τους. Την κοίταξα και είδα ότι το κλειδί στη μίζα. Της, μπήκε στη σέλα. Ήταν ένα μεγάλο "Honda", χρησιμοποιείται για την εθνική οδό, και η μηχανή έκανε ένα καθησυχαστικό ήχο. "Γεια σας!" - проревел ένα γύρω από τους νέους ανθρώπους.
  
  
  "Απλά δανειστώ εγώ στην ώρα τους!" - φώναξε της σε ρευματισμούς. Την τράβηξε με το χώρο και έτρεξε προς το ταξί.
  
  
  Όταν έφυγε έξω, ταξί, απλά γύρισε προς τα αριστερά, δύο τετράγωνα μακριά από μένα. Την πέρασε μέσα από την κίνηση. Του άρχισαν να προσπεράσει το ταξί και νόμιζα ότι μπορώ να πιάσω εγώ στα φανάρια. Στη συνέχεια, οι κατηγορίες αρχική περάσει στο κόκκινο брылев. Ο ιούδας είτε έδωσε στον οδηγό ένα σωρό χρήματα, είτε να βάλει εγώ γκολ όπλο. Σε δέκα λεπτά ήμασταν στην εθνική οδό που οδηγεί στο διεθνές αεροδρόμιο κένεντι της νέας υόρκης . Στο δρόμο το ταξί отъехало από μένα, αλλά σκέφτηκα ότι θα έρθει στο σωστό μέρος. Δεν κατάλαβα, πώς ο Ιούδας θα μπορούσε να καθίσει σε ένα αεροπλάνο, για να μην παγιδευτεί εγώ στο αεροδρόμιο.
  
  
  Της ήταν λάθος. Όταν την σταμάτησε από την εθνική οδό προς το σταθμό και προσπάθησε να μειώσει την απόσταση ανάμεσα σε μένα και τα ταξί , την οδήγησε σε залитый λάδι δείκτες, και ποδηλάτης γλίστρησε ανοιχτά μπροστά μου.
  
  
  Ευτυχώς, την, προσγειώθηκε στην τούμπα, κατάφυτες ψηλούς θάμνους, και είχα μόνο μώλωπες, μελανιές και το σκισμένο κοστούμι. Αλλά η μοτοσικλέτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Της αποφάσισε να καταβάλει αποζημίωση στον ιδιοκτήτη αργότερα και πήγε με τα πόδια στο αεροδρόμιο. Την άρπαζε τα πάντα για την διέλευση αυτοκινήτων, αλλά δεν πήραν κάνουν ωτοστόπ .
  
  
  Τελικά μου πήρε το φορτηγό και φτάσαμε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον σε 45 min και στη συνέχεια του Ιούδα .
  
  
  Την излучин βοήθειας και διαπίστωσε ότι αυτό το βράδυ θα πρέπει να έχουν πετάξει δεκάδες ξένες πτήσεις. Ένα γύρω από αυτούς ήταν ο αγώνας της Pan Am στη Ρώμη. Ναι, την τελευταία στιγμή ήρθε ο άντρας. Κάποιος κ. Βενέδικτος.
  
  
  Την ρώτησε. - "Μπορώ να την φτάσουμε εκεί;".
  
  
  Ο άντρας γύρισε να ελέγξετε τα δρομολόγια πτήσεων και, στη συνέχεια, κοίταξε το ρολόι του. "Όχι", είπε.
  
  
  Το αεροπλάνο πέταξε δέκα λεπτό πριν. Ривненской στην ώρα τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ήταν σαφές ότι ο Ιούδας χωρίς καθυστέρηση πετάξει πίσω στη Ρώμη. Εκεί θα ήταν μακριά από την επιτελείου-διαμερίσματα και Фарелли με τους ληστές. Είναι, μάλλον, δεν ήξερα ότι έχουμε ανακαλύψει εγώ υπόγειο του στη Σικελία.
  
  
  Το επόμενο ταξίδι σας στη Ρώμη улетал μόνο το επόμενο πρωί. Αλλά σε μιάμιση ώρα ήταν αεροπλάνο για το Λονδίνο και, στη συνέχεια, ένα ταξίδι στη Ρώμη, οπότε θα πρέπει να έχουν έρθει για πρωινό, για παράδειγμα, σε μια ώρα μετά την προσγείωση του Ιούδα .
  
  
  Της τηλεφώνησε Τζιν, και πήρε ταξί από το Хилтона σε ένα αεροπλάνο, μέχρι να την αγοράσει τα εισιτήρια. Το ξενοδοχείο, για να ήταν μαζί μου, γιατί είναι τόσο καλά ήξερε Giovanni Фарелли. Όταν της τηλεφώνησε Хоуку και ζήτησε συγγνώμη για την απώλεια του Ιούδα , είπε: "λοιπόν, θα το βρείτε εύκολα σε Римэ. Αλλά θυμήσου, αν φυγει, ο πυροκροτητής θα μείνει "έχει".
  
  
  "Πρέπει να της επικοινωνήσει με την αστυνομία στο Римэ ή την Ιντερπόλ, για να μπορέσουν να προσπαθήσει να τον πάρει, όταν προσγειώνεται;"
  
  
  "Όχι", είπε το Γεράκι. Το εγώ φωνή του ήταν εκείνο το σκληρό, κρύο ήχο που μερικές φορές χρησιμοποιεί. - "Αν η αστυνομία θα πιάσει εγώ, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Νικ, το θέλω εγώ νεκρός, όπως μόνος σου το πρότεινα.
  
  
  Δεν εξεπλάγην όταν το άκουσε αυτό.
  
  
  Από τη στιγμή που φύγαμε, είμαστε με την Τζίνα ήταν εντελώς εξοντώσει και θα χάσετε ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής. Δεν έχω κοιμηθεί καλή, αλλά αρκετά ξεκούραστος, για να συνεχίσει το δρόμο του. Η τζίνα κοιμήθηκα σαν μωρό.
  
  
  Στο Λονδίνο θα μπορούσαμε γρήγορα και εύκολα θέση και έφτασε στη Ρώμη αμέσως μετά οκτώ ώρες. Ήταν σαφές ηλιόλουστο πρωινό. Έδωσε στον οδηγό τη διεύθυνση του διαμερίσματος, που μου έδωσε την Τζίνα. Фарелли οδήγησε εκεί τις γυναίκες τους, και το Τζιν μου είπε ότι μερικές φορές χρησιμοποίησα εγώ για συναντήσεις με άλλα αφεντικά του υποκόσμου. Η αστυνομία δεν ήξερε για την ύπαρξη του διαμερίσματος, αλλά μου φάνηκε ότι ο Ιούδας ήξερε . Αν πήρε Фарелли αμέσως μετά την προσγείωση , η ονε θα λέγατε ότι το να πάμε στη Σικελία ανασφαλείς . Έτσι, θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε ότι αυτό το διαμέρισμα ήταν το πιο ασφαλές μέρος, και είναι πιθανό ότι θα συναντηθούν εκεί, για να συζητήσουμε τα επόμενα σχέδια .
  
  
  Μετά από σχεδόν μια ώρα μετά την προσγείωση σταματήσαμε μπροστά από το σπίτι της maggie. Είμαστε έτοιμοι να συνδεθείτε, όταν την άκουσε θόρυβο από τη γωνία.
  
  
  "Περίμενε εδώ ήρεμα", - είπε ο Τζιν.
  
  
  Της, έτρεξε προς το уголу στο σπίτι και είδε δύο άντρες βγήκαν από το πλάι μέρα και πλησίασε ασημί Lancia, παρκαρισμένο απέναντι από το δρόμο. Odin γύρω από τους δύο ήταν υψηλό, κομψή Фарелли, και το άλλο - ο Ιούδας, παρόμοια με το Θάνατο του κοστούμι . Ήταν χωρίς συγκάλυψη, αλλά διαλυτό με ένα μπαστούνι.
  
  
  Αποφάσισε να χτυπήσει άμεσα. Την τράβηξε στο βιλελμίνα. "Αυτό είναι αρκετό, - φώναξα εγώ. "Ρώμη - η τελευταία στάση".
  
  
  Αντέδρασε ценымногие πιο γρήγορα από ό, τι την περίμενα. Όταν τον πυροβόλησε, έτρεξε προς το αυτοκίνητο. Γουλιελμίνα πυροβόλησε, αλλά αστόχησα και таращить μάτια dabbed σε τακτοποιημένο ογκόλιθους ειλικρινά για αυτό. Την πυροβόλησε άλλη μια φορά, μπήκε σε προφυλακτήρα, και έφυγε πίσω από τη μηχανή.
  
  
  'Γαμώτο!' - Έχω μουρμούρισε.
  
  
  Στη συνέχεια πυροβόλησε Фарелли. Таращить μάτια έπεσε από το γειτονικό σπίτι. Της, αναγκάστηκε να κρυφτεί, όταν τον πυροβόλησε ξανά, και αισθάνθηκε колющую πληγή στο εξωτερικό αριστερό μου χέρι. Από την άλλη πλευρά της μηχανής που την είδε, άνοιξε την πόρτα, αλλά ήμουν πάρα πολύ απασχολημένος για να μπει σε μένα Фарелли .
  
  
  Ξαφνικά τον άκουσα κραυγή της Τζίνα. Φώναξε. - "Ρίξε, Νικ!" "Φοβάται της φωτιάς!"
  
  
  Βλέποντας πόσο Фарелли γύρισε προς το Τζιν της, θυμήθηκε ότι ήταν εγώ ερωμένη του. Όταν την είδε, για μια στιγμή διακατέχεται από οργή. Θα στοχεύουν και πυροβόλησε στο διάολο. Таращить τα μάτια του ήταν mimmo nach μερικές ίντσες.
  
  
  Της άνοιξε την ανταπόδοση. Η πρώτη βολή έπεσε σε τοίχο δίπλα Фарелли; έναρξη του δευτέρου μπήκε ονε στο λαιμό. Ο σπασμωδικά τιναζόταν και κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο.
  
  
  Δύο σφαίρες, летевшие από το αυτοκίνητο, έκλεψαν μου πόδι. Μια στιγμή αργότερα, βρυχήθηκε ο κινητήρας, και ο Ιούδας πηγαίνοντας μακριά από το στενό δρόμο. Την πυροβόλησε το αυτοκίνητο, αλλά κατάφερε να σπάσει μόνο το πίσω τζάμι.
  
  
  'Είσαι καλά;' - ρώτησε την Τζίνα.
  
  
  'Ναι.'
  
  
  Πήγαινε στο διαμέρισμά μου και μείνε εκεί, είπα. "Θα έρθω αργότερα".
  
  
  Είναι запротестовала, αλλά έχω ήδη έτρεξε στην Alfa Romeo 2000, припаркованному στο ίδιο πεζοδρόμιο. Δεν ήταν κλειδωμένη. Έφερε κινητήρα καλώδια ανάφλεξης, της, πήδηξε στο αυτοκίνητο και έτρεξε πίσω από τον Ιούδα.
  
  
  Μέσω δύο τρίμηνα την είδα εγώ. Πέρασε τρία τετράγωνα μπροστά μου και απότομα γύρισε δεξιά, προσπαθώντας να με ξεφορτωθεί. Την πέρασε σε δείκτες με τακτοποιημένο пробуксовкой του πίσω τροχού και με στριγγλιές ελαστικών . Μπροστά μου ο Ιούδας στρίβει αριστερά σε ένα μικρό δρόμο, που ασχολείται με οδήγησε σε βιομηχανική περιοχή. Για πέντε λεπτά θα τρομάξαμε έξι πεζούς και παραλίγο αντιμέτωποι με δύο μηχανές. Αλλά ο Ιούδας δεν έχει επιβραδυνθεί, και την πάρα πολύ. Αν πηγαίναμε από την εθνική οδό, "Άλφα" αφηνιασμένο ήταν , αλλά με τέτοιο τρόπο οδήγησης ταχύτητας αυτοκινήτων ήταν σχεδόν το ίδιο, και ο Ιούδας είναι εντάξει.
  
  
  Σε πέντε λεπτά ο Ιούδας πήρε την πρωτοβουλία, και εγώ έχασα. Αλλά όταν γύρισε από τη γωνία της αποθήκης, το είδα το αμάξι στην άσφαλτο με λεπίδα ανοιχτή πόρτα. Την αιμοβόρα φρενάρει, έσκασε και τράβηξε "luger". Του ιούδα ήταν πουθενά. Την κοίταξε αποθήκες και σκέφτηκα, δεν ήρθε να είναι εκεί. Το καβούκι του, όταν το βλέμμα μου έπεσε στην πόρτα της καταπακτής. Δεν ήταν τίποτα το ασυνήθιστο, εκτός από το ότι ήταν ελαφρά κλίση. Την πλησίασε και τον κοίταξε προσεκτικά το κάλυμμα . Χείλος άφησε το αποτύπωμα στο δρόμο της λάσπης. Της, έσκυψε και άκουγε. Την άκουσα υποτονική shaggy. Αναμφίβολα, αυτό ήταν δασύτριχος του Ιούδα.
  
  
  Παρά για τον εαυτό του, θαύμαζαν εγώ πονηριά. Παρά την επιδείνωση της υγείας και τεχνητά χέρια, το πρόσωπο αυτό ήταν έξυπνος, όπως το περίφημο "αλεπού". Γρήγορα έριξαν την πόρτα της καταπακτής και κατέβηκε μέχρι τα παπούτσια μου δεν άγγιξε το τρίτο δοκάρι μεταλλική σκάλα στο δωμάτιο. Γύρω μου ανέβηκε ξαφνική δυσωδία. Είναι η ατμός καθιστά δύσκολη την αναπνοή, και όσο πιο βαθιά του, κατέβηκε στο λάκκο, τόσο πιο σκούρο γίνεται. Στο σκοτάδι από κάτω μου την άκουσε ανακάτεμα αρουραίους. Αν ο Ιούδας φεύγει, εκμεταλλευόμενοι ένα εκτεταμένο υπόγειο δίκτυο καναλιών και των μεταφορών, αποτελούν αποχέτευση Ομοιοκαταληξία, ήταν μια καλή ευκαιρία, ότι ποτέ εγώ δεν θα βρω.
  
  
  Και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που της το ξενοδοχείο.
  
  
  Ξέφυγε από μένα, στο νιαγάρα. Αλλά τώρα δεν шталь να με αποφύγουν, τώρα, όταν ήταν μόνο μεταξύ των δυο μας, τους άνδρες. Η αυξημένη ταχύτητα και γρήγορα κατέβηκε από το καλυμμένο με βλέννα μεταλλική σκάλα.
  
  
  Όταν τελικά έφθασε στο κάτω μέρος του, σκόνταψε σε ένα στενό πέτρινο περβάζι. Jet βρώμικα και δυσώδη νερά σιγά-σιγά журчала με την αρχαία πέτρα. Η δυσοσμία ήταν σχεδόν αφόρητη, ο αέρας δύσκολα μπορεί να αναπνεύσει.
  
  
  Ήπιο κύκλο του φωτός που πέφτει στο δρόμο για πάντα μου έδινε κάποια ιδέα. Της στάθηκε ακίνητος και ακούει στο μαύρο, το σκοτάδι σκιές. Στη συνέχεια, την άκουσα ξανά, ο ήχος торопливых βήματα αντηχούν отражающийся στο σκοτάδι, για παράδειγμα, στο ορυχείο μέτρα στα δεξιά μου.
  
  
  Γουλιελμίνα βάζουν στο χέρι μου. Την χαμερπή έσκυψε, και πήγε πίσω από τον Ιούδα στο ζοφερό σκοτάδι.
  
  
  Θερμό τριχωτό πράγμα άγγιξε το πόδι μου. Παραλίγο να τη φώναξε από τη σημαία άδεια για την εκτέλεση, αλλά приглушил ήχο, όταν ο ποντικός πετάχτηκε mimmo μου, με όλη η οργή και το έσκασε από το στενό οδηγό. Ήταν δύσκολο να διατηρήσει το ρυθμό, ειδικά από το επίπεδο γίνεται λείο και υγρό για мшистого στρώματα των παλαιών, выветренных πέτρες.
  
  
  Με χαμηλό ανώτατο έγερναν μεγάλες безглазые έντομα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβλεπα και νυχτερίδες . Παντού στάζει βλέννας, ο αέρας ήταν μουνόπλυμα και давящим. Αλλά δεν είναι το μισό τόσο гнетущим, όπως ο Ιούδας.
  
  
  Την επικεντρώθηκε στην затихающих βήματα. Κάτι блестнуло μπροστά μου στο σκοτάδι. Της τρίφτηκε στο βογγητό, και κράτησε την αναπνοή του. Αλλά στη συνέχεια ο Ιούδας έσπευσε επάνω, και τον ακολούθησαν με Вильгельминой στο χέρι.
  
  
  Όταν γύρισε από τη γωνία, ξαφνικά αναγκάστηκε να βουτήξει, την παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και έπεσε στον υπόνομο. Ιδιαίτερα για πάντα μαζί μου просвистела таращить τα μάτια, και το ξανά άκουσα να κουτσαίνει ο Ιούδας. Την ακολούθησε στην αποχέτευση σωλήνα μικρότερου μεγέθους, σκοτεινό διάδρομο, πολύ πιο στενή από ό, τι το πρώτο.
  
  
  Ξανά γύρισε από τη γωνία Της, σημαδεύεις και πυροβόλησε. Таращить μάτια έρθει σε ακρογωνιαίο λίθο και αναπήδησε. Την έχασε και έτρεξε πίσω από τον Ιούδα, πριν αυτός θα μπορούσε να με πάρα πολύ να πάρει μπροστά .
  
  
  Αυτό ήταν ένα κλασικό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Σε κάθε ego κίνηση της απάντησε με τον ίδιο πρώτη κίνηση. Αλλά όταν γύρισε από τη γωνία, δεν τον έβρισκα πουθενά. Αυτή η φάση λυμάτων δεν χρησιμοποιήθηκε. Ήταν για τους περισσότερους και σχεδόν δεν είχε μυρωδιά. Αυτό με πρώτα εξέπληξε. Αλλά σύντομα την ανακάλυψε το λόγο για τον οποίο ο Ιούδας επέλεξε αυτό το πέρασμα, κάτω από το δρόμο. Την είδε μια τρύπα στον γκρίνια, η οποία ασχολείται με την έκλεισε κασσίτερο πλάκα. Ήταν ένα σπιτικό λουκ. Την σταμάτησε, άκουσα και ακούω από την άλλη πλευρά του ανοίγματος. Μετά το ηλιοβασίλεμα.
  
  
  Τώρα θα μπορούσε να σταθεί ανοιχτά. Την κατέληξε στο τούνελ, γεμάτη σκουπίδια και διάφορα κοσμήματα. Μέχρι εκεί, την άκουσε τον ήχο μακριά. Προφανώς, ο Ιούδας ήξερα αυτό το έξοδο της αποχέτευσης και να το χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγούμε από μένα. Σύντομα έγινε γνωστό πως είχε την πρόθεση να το κάνει. Μπροστά μου εμφανίστηκε ο σεργκέι, και τον είδε τον Ιούδα σε силуэте. Με πυροβόλησε δύο φορές. Ένα таращить μάτια σχεδόν τρύπησε μου μανίκι. Τώρα είναι πρόθυμοι να γίνει πιο επικίνδυνο από το σκοτάδι.
  
  
  Την πλησίασε αναμμένο τρύπα. Φτάνοντας τον, την, είδα ότι το τούνελ οδηγεί σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου κρέμεται η λάμπα. Την κοίταξα. Τώρα το ήξερα πού είμαστε. Σε μια εσοχή στο βογκητά βάζουν τα οστά περίπου πενήντα άτομα, το κρανίο που στοιβάζονται από πάνω, και πείσμα κοίταζαν εμένα. Ο ιούδας με οδήγησε σε κατακόμβες, σήραγγες κάτω από την πόλη, όπου οι πρώτοι χριστιανοί κρύβονταν από τους βασανιστές τους. Την κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτό πρέπει να είναι οι κατακόμβες του Αγίου Калликста, τα γνωστά σε όλους ρωμαϊκές κατακόμβες. Αν και εδώ ήταν αγιασμού, στην τουριστική λίστα από αυτά τα μέρη δεν ήταν.
  
  
  Την περάσει μέσα από το δωμάτιο και πήγε πίσω από τον Ιούδα. Και πάλι ήταν αρκετά σκοτεινή, αν και εδώ και εκεί κρέμονταν φωτός . Τώρα το άκουσα, όπως ο Ιούδας είναι δύσκολο να αναπνέει, αποδεικνύοντας ότι γίνεται όλο και πιο αδύναμος. Το έχει υπολογίσει ότι έχει περάσει αρκετό χρόνο με εκείνους κουνάβι, όπως ονε κάνει την ένεση της ινσουλίνης, και ότι η επιδίωξη παραβίασε εγώ το μεταβολισμό. Καιρό δεν θα απλώνεται. Αλλά δεν ήθελα να γυρίσει πίσω στο σημείο όπου θα μπορούσε να σμίξει με τους τουρίστες . Την σήκωσε το ρυθμό.
  
  
  Σύντομα μπήκε στο δεύτερο δωμάτιο με ίδιο φωτισμό, όπως και το πρώτο. Δεν την έχω δει τον Ιούδα, ως εκ τούτου, μπήκε στο δωμάτιο. Όπως και στο πρώτο δωμάτιο, στα ράφια στους τοίχους θέσει σωρούς των οστών με κρανία. Της ήταν στα μισά του δρόμου μέσα από το δωμάτιο, όταν άκουσα την βαριά ανάσα στα δεξιά του τον εαυτό.
  
  
  Γρήγορα γύρισε. Ο ιούδας έγειρε το σωρό ξηρά, εύθραυστα οστά. Εγώ πρόσωπό του ήταν στο χρώμα της στάχτης, γκρι και вспотевшим. Ο άνθρωπος - το δέρμα και τα οστά και το κρανίο του ήταν περισσότερο παρόμοια με το κρανίο στα ράφια των καταστημάτων από ό , τι ο στόχος του ζωντανού ανθρώπου. Ήταν άσχημος άνθρωπος, αλλά τώρα είναι шталь τρομακτικό гротескным.
  
  
  Φύσηξε λάθος, με хрипом. Το κάτω χείλος του ήταν ένα στρώμα αφρού. Στο χέρι του κρατούσε μια σύντομη περίστροφο Smith & Wesson .44 Magnum. Αν ήρθε σε μένα από αυτό, θα είναι πολύ γρήγορα εντάχθηκε με τα υπόλοιπα οστά στις κατακόμβες.
  
  
  Αυτός γέλασε βραχνά, μέχρι το να σκεφτόμαστε την επόμενη κίνηση. Γέλια έλασης από αυτόν, όπως βότσαλα από το τζάμι; οδοντοστοιχίες επισφαλής замахали άκρες εγώ το ρίγος των δακτύλων. Το δεξί χέρι με το περίστροφο ήταν ομαλή και κερί .
  
  
  "Τώρα επιτέλους μπορώ να σε σκοτώσει, Κάρτερ", - συριγμό, είπε.
  
  
  Το περιστέρι στο έδαφος και προσγειώθηκε μεταξύ των οστών, που, όπως εγώ την ένιωσα, από κάτω μου треснули. Το όπλο του Ιούδα γάβγιζε και έχασε στο παρίσι. Την σηκώθηκε και χρησιμοποίησα "luger" ονε στο στήθος. Το δάχτυλό μου πιέζεται η σκανδάλη, αλλά δεν πυροβόλησε.
  
  
  Ο ιούδας έπεσε το χέρι του με ένα περίστροφο τον εαυτό του στα γόνατά μου και πάλι έπεσε μεταξύ των οστών. Εγώ πρόσωπό του ήταν γεμάτο, τα μάτια остекленели. Για μια στιγμή, δυσκολία στην αναπνοή φαινόταν πολύ δυνατή και, στη συνέχεια, ξαφνικά σταμάτησε. Εγώ οργανισμού σφιγμένα, και το όπλο έπεσε από το εγώ τα χέρια. Στη συνέχεια, εγώ ο σκοπός χτύπησε στον τοίχο - εγώ τα μάτια του ήταν ανοιχτά, σε διαβητικό κώμα.
  
  
  Της, σηκώθηκε και περπάτησε προς αυτόν. Εκείνη τη στιγμή, όταν της, έσκυψε από πάνω του, το σώμα του απότομα дернулось και σταμάτησε. Να την βάλω εγώ παλμό. Παλμών δεν ήταν.
  
  
  Την σηκώθηκε, έβαλε "luger" στη θήκη του και κοίταξε ντυμένος σκελετός περιβάλλοντα γυμνά κόκαλα. Ο ιούδας ήταν νεκρός, απαλλαγή των πυρηνικών ο πυροκροτητής ήταν ασφαλής, και έλειπε το φως του ήλιου.
  
  
  Της άφησε το σώμα εκεί, και πήγε σε καλύτερα φωτισμένο τούνελ στην είσοδο στις κατακόμβες. Ιούδα ήταν δυνατόν και δεν πρέπει να βρεθεί, μέχρι να шталь να μοιάζει με άλλα σκελετοί σε αυτές τις σήραγγες. Αν εγώ δεν βρήκαν πριν εγώ, σουηδοί έχουν διαλυθεί, εγώ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως λείψανα της πρώιμης χριστιανικής. Ίσα που την πρόλαβα μουλιάσει στο μαύρο χιούμορ αυτής της σκέψης, καθώς ήρθε σε μια ομάδα τουριστών, είχε κατεύθυνση προς την έξοδο.
  
  
  Ιταλός οδηγός με κοίταξε. Είπε. - 'Έλα!' - Θα πρέπει να μείνει με την εταιρεία, κύριε! Όλα σχεδόν τελείωσε ".
  
  
  Της, ενώθηκε μαζί τους και πήγε στο φως μπροστά μας. "Απλό, - είπε ο гиду. "Έχω καθυστερήσει αρκετά ανατριχιαστική σκηνή".
  
  
  Επίδομα χαμογέλασε. - "Το χειρότερο είναι ακόμα να έρθει, κύριε".
  
  
  Την περίμενα χρόνια και εργασίες, που μου περνούσα την ακριβώς αντίθετη εμπειρία, αν θα συμβαδίσει με τη ζωή. "Ελπίζω ότι δεν είστε συγγενής του προφήτη Νοστράδαμου", είπα.
  
  
  Μάλλον δεν κατάλαβε το αστείο.
  
  
  Αλλά αυτό δεν με ένοιαζε. Ένα ήταν σίγουρο: ο Ιούδας ήταν ήδη νεκρός. Κανείς δεν ήξερε τι με περίμενε μετά. Ως εκ τούτου, αντί να σκεφτόμαστε το μέλλον, το γύρισε στο παρόν, το εδώ και τώρα. Μετά, σκέφτηκα για το Τζιν και άρχισε να χαμογελά. Το καλύτερο χαμόγελο, τι μπορείτε να φανταστείτε.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Σχετικά με το βιβλίο:
  
  
  
  
  
  Πώς είναι δυνατόν; Ο νικ Κάρτερ ήταν ξαφνικά αναγκάστηκε να κρύψει το έγγραφο στο μουσείο του Βατικανού κατά τη διάρκεια μιας εργασίας . Τυχαία этрусская βάζο φαινόταν κατάλληλο για το σκοπό αυτό.
  
  
  Αλλά το θέμα δεν είναι σε Nike Στροφαλοθάλαμο και εγώ δραστηριότητες, όπως αποδείχθηκε αργότερα, όταν ο Κάρτερ προσπάθησε να βρει το έγγραφο. Επειδή εκείνη τη στιγμή ήταν απροσδόκητη μάρτυρας άκρως επαγγελματική κλοπή έργων τέχνης.
  
  
  Και όπως καλλιτεχνικές αξίες, συμπεριλαμβανομένων των этрусская βάζο, εξαφανίστηκε η μία μετά την άλλη μέσα από το παράθυρο , Κάρτερ κοίταξε ανοιχτά στο πρόσωπο του παλιού του εχθρού του Ιούδα.
  
  
  Ο ιούδας θα μπορούσε να κάνει με αυτό το έγγραφο περισσότερο από ό, τι Χοκ και Κάρτερ μπορούσαμε ακόμη και να παρουσιάσει τα πιο φρικτά όνειρα ...
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Σημάδι cobra
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  
  Σημάδι cobra
  
  
  μετέφρασε το Λιοντάρι Шкловский
  
  
  αφιερωμένο στη μνήμη του γιου του Άντον.
  
  
  Κύρια χαρακτήρες:
  
  
  Ο ΝΙΚ ΚΆΡΤΕΡ
  
  
  το ψευδώνυμο N3 πράκτορας AX
  
  
  "ΣΊΒΑ"
  
  
  ο επικεφαλής του οργανισμού, "Κόμπρα"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  ο πράκτορας ινδικής μυστικής υπηρεσίας
  
  
  ПУРАН ΌΤΙ
  
  
  ο επικεφαλής της ινδικής μυστικής υπηρεσίας
  
  
  НИРАД και ΡΑΝΖΊΤ
  
  
  τα μέλη της οργάνωσης "Κόμπρα"
  
  
  RIVA SINGH
  
  
  η εγγονή του Σίβα
  
  
  
  1
  
  
  Έπηξε στην αγκαλιά μου, μαλακή και εύθραυστη, και αυτή τη στιγμή πλήρως удовлетворенная. Το σπάνιες θεραπευτικές ήταν με μια τέτοια γυναίκα, όπως το Riva. Το χρυσό δέρμα και μαύρα μαλλιά παίξει σκιά για μια στιγμή μου φάνηκε ότι κρατάω στα χέρια сбывшуюся όνειρο. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, το μείωσε τις αρθρώσεις. Και, ευτυχώς, το ξενοδοχείο ήταν το σύστημα κλιματισμού δειγματοληψίας του αέρα από το νυχτερινό θερμότητας νέο Δελχί.
  
  
  — Δεν μου είπε γιατί, — ψιθύρισε Riva. Τα απαλά, ζεστά χείλη απαλά άγγιξε κοιλότητες μεταξύ μου από το λαιμό και τον ώμο, το στήθος κάνε πίσω στο χέρι μου.
  
  
  Της γύρισε το πρόσωπό της και κοίταξε τη γραμμή ee παχουλό χείλη. Επόμενο ήταν σαν λοβός нахмурен, με πεισματική την έκφραση του προσώπου της γυναίκας, εξοικειωμένοι να πάρει ό, τι θέλει... οι γυναίκες, που ασχολούνται ήταν ακόμα παιδί. - Τι Ζητωκραυγές; ρώτησα, περνώντας το δάκτυλό σας στην βελούδινο δέρμα της ζωής της.
  
  
  - Γιατί ήρθες εδώ, Νικ; Έκανε πίσω, πέφτουν το κεφάλι του στο μαξιλάρι. Μακριά μαύρα μαλλιά αποτελούν μια σε λευκό ύφασμα μαξιλαριών βεντάλια, σαν φωτοστέφανο, που обрамлял το πρόσωπό της με τα τέλεια χαρακτηριστικά... πρόσωπο, отражавшее σε αυτό το λεπτό εσωτερικό αλεύρι και παράξενο δυσπιστία.
  
  
  — Σου είπα, του είπα, προσπαθώντας να ακούγεται υπομονετικά και πειστικά. - Η εταιρεία μου με έστειλε για διαπραγματεύσεις σχετικά με τις αγορές. Υφάσματα, μετάξι, μπροκάρ... τα λόγια, τα πάντα. Ό, τι αξίζει σε αυτή τη χώρα φθηνότερα από ό, τι οπουδήποτε αλλού.
  
  
  Φυσικά, της έλεγε ψέματα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να πει Καρφιών, ποιος είναι. Σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η διαφορά; Δεν είχε κανένα λόγο να μπλέξω με το κορίτσι, να κάψετε κάλυψή μου και να αποκαλύψει τι την Νικ Κάρτερ, ο πράκτορας AX, επί του παρόντος εκτελεί την αποστολή του στο νέο Δελχί.
  
  
  Νωρίς το πρωί το ίδιο βράδυ της πέταξε με πτήση της Air-India. Και ο τελευταίος άνθρωπος που την περίμενα να δω, ήταν μια γυναίκα σαν Ривы, έξοχο σύντροφος, που δεν θα μπορούσε να μας ένας άντρας. Καθόταν στο μπαρ του ξενοδοχείου, όταν επέστρεψε με μια βουτιά στην πισίνα. Το ιδανικό σχήμα ήταν закутана σε μπλε με το ασήμι σάρι; μπορούμε επίσης να νιώσει άμεση έλξη με την πρώτη ματιά. Στη συνέχεια, μια λέξη έφερε μια άλλη, και εγώ, σχεδόν χωρίς να το συνειδητοποιούν, την κάλεσα για φαγητό.
  
  
  Πήγαμε σε γαλλικό εστιατόριο στο Чанакьяпури, κόκκινο-μαύρο όαση στο κέντρο την αποπνικτική πόλη. Αυτό έχει τη δυνατότητα να προσελκύσουν και να πείσουν περάσουν τη νύχτα μαζί.
  
  
  Όπως αποδείχθηκε, δεν χρειάστηκε πολύ να προσπαθήσει να την πείσει.
  
  
  Τα μάτια της, λαμπερά και αισθησιακή, όπως τα μαλλιά, το είπαν καθαρά. Φυσικά, υπήρχαν ερωτήσεις, παιχνίδια με τις λέξεις... η συνήθης πρακτική στην τέχνη της αποπλάνησης. Πρελούδιο για μια νύχτα της αγάπης και του πάθους.
  
  
  
  Περιττό να πούμε, ότι το νέο Δελχί για μένα (και για AX) πολύ περισσότερο από ό, τι Reva Singh. Της στάλθηκε στην Ινδία Хоуком, και, αν και την αίσθηση ότι είναι μια ιδέα, να πείσει τον Γέρο ήταν αδύνατο. - Δεν έχουμε, έχουμε την παραμικρή απόδειξη ότι αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει! - επισήμανε εγώ.
  
  
  — Ένας λόγος παραπάνω να πάω εκεί, Νικ", είπε Γεράκι με саркастическим γέλιο. - Εξεγέρσεις και ταραχές - αυτά είναι τα στοιχεία, έτσι δεν είναι; Καλκούτα, στην αίθουσα σε θέση полуанархии. Και ποιος προμήθευε αντάρτες τα όπλα; Τα πυρομαχικά δεν φυτρώνουν στα δέντρα, για να είμαστε ακριβείς.
  
  
  "Αυτό είναι ένα ζήτημα εσωτερικής ασφάλειας ινδική κυβέρνηση", απάντησα.
  
  
  - Στην πραγματικότητα. Είναι εντελώς φανταστική. Απολύτως συμφωνώ. Στην delle αν ήταν απλά ταραχές και εξεγέρσεις, αυτό δεν θα ήταν μια αποστολή, Νικ.
  
  
  - Τότε τι;
  
  
  - Ρίξτε μια ματιά σε αυτό. - Μου έδωσε ένα διπλωμένο φύλλο χαρτιού. - Αυτό θα σας πει περισσότερα για μας το μυστηριώδες πρόσωπο, τον "Shiv"... ίσως με κάποιο θολό έναν υπαινιγμό για το τι άλλο υπάρχει πραγματικά. Πικρό καπνό από το πούρο μου έκαψε τα ρουθούνια, και θα οδηγεί στην άλλη καρέκλα, για να διαβάσετε το έγγραφο.
  
  
  Μετά την ανάγνωση του άρθρου μου ήταν αρκετά καλή ιδέα για το τι κάνει Γεράκι.
  
  
  Το αφεντικό παρατήρησε με χαμόγελο. - Όπως βλέπετε, είναι μια βρώμικη δουλειά, συμφωνείτε;
  
  
  - Θα έλεγα ανήθικη.
  
  
  - Μπράβο, καλά του είπε ο Νικ. Ο άνθρωπος πρόκειται να περάσει λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες της ηρωίνης-ακατέργαστες σε δέκα εκατομμύρια δολάρια. Αλλά, όπως είδατε, δεν είναι το πιο ανησυχητικό στοιχείο. Αν ήταν μόνο τα ναρκωτικά, το να τηλεφωνήσει σε κάποιον άλλο. Αλλά όταν πρόκειται για την διεθνή διπλωματία... και σε όλο τον κόσμο σε όλο τον κόσμο... τότε απλά πρέπει να αναθέσει αυτό το έργο σας.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι, χωρίς το άνοιγμα της rta.
  
  
  Το έγγραφο, που το μόνο που διάβασα ήταν το Οβάλ γραφείο. Είναι αδύνατο να ανέβει παραπάνω. Είχε στο μυαλό του τι-τι, τι διαβάζω στις εφημερίδες, γεγονός, που, όπως εμείς ποτέ δεν πίστευα θα συνδέεται με AX, δεν το λέω για τομέα της εργασίας μου.
  
  
  Κάποιος τηλεφώνησε στη σοβιετική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, που θέτουν ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η φωνή ήταν το ιδανικό είναι μιμούμενη θερμ. Αυτό μπορεί να είναι αστείο, μόνο λόγια ήταν καθόλου αθώα. Ο "πρόεδρος" βγήκε απειλές подстрекательского χαρακτήρα, με απειλές, γεγονός που ώθησε το σοβιετικό πρέσβη βιαστούμε με την έκθεση στη Μόσχα.
  
  
  Τελικά, η παρεξήγηση είχε αφαιρεθεί, και ο Λευκός οίκος έφερε πολλές δικαιολογίες. Σε αυτό θα μπορούσε και να τελειώσει, αλλά αντ ' αυτού θα ήταν η συνέχεια. Ο πρώτος γραμματέας της κε ΤΟΥ ΚΚΣΕ, ο κύριος πολιτικός της Σοβιετικής Ένωσης μιλούσε με τον πρόεδρο της "γραμμής". Μόνο αυτός δεν ήταν ο πρώτος γραμματέας του. Την αλήθεια λέω, ούτε στην Ουάσιγκτον, ούτε η Μόσχα, κανείς δεν ήξερε ποιος προσποιείται ρωσικά φωνή. Ανταλλαγή λόγια ήταν μακριά από το φιλικό και οδήγησε τον πρόεδρο να απαιτήσει σύγκληση έκτακτη συνεδρίασης του Συμβουλίου εθνικής ασφάλειας.
  
  
  Και πάλι όλα είναι εντάξει... αλλά για λίγο. Με τους κουνάβι, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν, παρουσιάστηκε μια ολόκληρη σειρά παρόμοιων περιστατικών; ανταλλαγή με απειλές και ύβρεις ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν, μεταξύ του Ισραήλ και της Αιγύπτου, μεταξύ κομμουνιστικό την Κίνα και την Ιαπωνία. Κάθε φορά η φωνή κάποιο πτυχίο είναι имитировался, που οδήγησε σε αφθονία θυμωμένος απειλές και την αντιμετώπιση των απειλών.
  
  
  Ο κόσμος ήταν στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου. Τώρα, σύμφωνα με το έγγραφο του Λευκού οίκου, κάποιος προσπάθησε να μας ρίξει όλους στο βάραθρο. - Δηλαδή, πιστεύετε ότι αυτό το μυστηριώδες "κάποιος", именующий τον εαυτό του Σίβα, είναι μια εγκεφαλική οργάνωση που ονομάζεται "Cobra" και ότι είναι υπεύθυνη για το τι συμβαίνει... - είπα, απαντώντας στην άποψη Γερακιών.
  
  
  - Ίσως, Νικ. Με την προϋπόθεση ότι ο Σίβα — προσωπικότητα, και όχι κάτι άλλο, — είπε το Αφεντικό. - Ξέρουμε ότι η "Κόμπρα" δεν υπάρχει. Και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι είναι μια οργάνωση με το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Αλλά αυτό είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό, - νευρικά εξήγησε, αγγίζοντας το δάχτυλό σας πάνω από το έγγραφο που μόλις τελείωσε θεωρηθεί. - Το Σίβα πραγματικό πρόσωπο; Ή είναι βιτρίνα κάποιο περίεργο διεθνούς οργανισμού, отдающей εντολές Κοβρε; Να ψηφίσουν ότι πρέπει να μάθουμε... τολμώ να προσθέσω το συντομότερο δυνατόν.
  
  
  - Δηλαδή πιστεύετε ότι αν Shiva άντρας, τότε μιμείται φωνές στην πραγματικότητα;
  
  
  Γεράκι εκτενέστατα κούνησε το κεφάλι.
  
  
  - Μα δεν ξέρεις καν αν υπάρχει Σίβα.
  
  
  - Στο μάτι του ταύρου.
  
  
  - Λοιπόν, θα πρέπει να βρείτε το άτομο που κανείς δεν έχει δει ποτέ, που μπορεί να είναι σε θέση να μιμηθεί τη φωνή ορισμένους χαρακτήρες, όπως ο ίδιος μπορεί να... Από που να ξεκινήσω με κάνεις;
  
  
  - Δεν έπρεπε να σε αποκαλούν Μαχητής Νο 3, ο Κάρτερ.
  
  
  Αυτό δεν ήταν το ρευματισμό, που ήλπιζα να την πάρει. Αλλά, όπως είπα, μερικές φορές είναι αδύνατο να συμφωνήσουν με ένα τέτοιο πρόσωπο, όπως ένα Γεράκι. Έτσι έπρεπε να περιβάλει ολόκληρο τον κόσμο για ζήτησα κάποιον ή κάτι, που αποκαλούσε τον εαυτό του Σίβα.
  
  
  Ξέρει ότι είναι ένα ψευδώνυμο, και στη συνέχεια να μελετήσει τα έγγραφα στο σπίτι. Στην delle Σίβα ήταν индуистским θεό, ευρέως γνωστός ως Καταστροφέας. Πόλεμοι, πείνα, θάνατος, αυτές οι καταστροφές ήταν εγώ απόλυτη και αδιαμφισβήτητη κυριαρχία, υπό τον έλεγχο του εγώ και την εξουσία. Αλλά ήταν περισσότερο; βιβλία που διάβασα την περιείχαν εικόνες και φωτογραφίες αγαλμάτων, που απεικονίζουν Σίβα, διακοσμημένο με φίδια. Δεν είναι συνηθισμένα φίδια, και cobra, θανατηφόρα ινδική οχιάς.
  
  
  Και αυτό, έπρεπε να πάει στο μονοπάτι, που φαινόταν να είναι ανύπαρκτο και αδύνατο... πώς να μετρήσει τριξιμάτων στις όχθες του Γάγγη!
  
  
  Αλλά αν ο Σίβα ήταν ο καρπός κάποιου διεστραμμένο φαντασία, τότε Riva Singh σίγουρα δεν ήταν. Η κοπέλα ήταν παρούσα, χαριτωμένο, μαλακό και εκπληκτικά ζωντανή.
  
  
  
  Την γύρισε προς αυτήν και λύσεις ερευνητικών εργασιών ee ανοιχτήρι, πιέζοντας τα χείλη της пухлому στόμα. Το χρυσό δέρμα καλύφθηκε από ίδια κάλυψη τράπεζα, και όταν την κρατάει σφιχτά το στήθος σε αυτό το ανώριμο και σταθερή στήθη, με έπιασε ανεξέλεγκτη επιθυμία.
  
  
  — Όχι, δεν είπα — μου ψιθύρισε στο αυτί μου, όταν προσπάθησε να ορίσετε μια άλλη σειρά ερωτήσεων, που, μεταξύ άλλων, άρχισαν να με ενθουσιάσει. - Είμαι ο Νικ, εσύ Reva... δεν χρειάζεται να μάθω περισσότερα... προς το παρόν. Την καλή αγκάλιασε ee, και νίκησε το βογγητό.
  
  
  Μετακινώντας το πόδι κουβέρτα από το κρεβάτι, την καλή πίεσε ee με τον εαυτό σου. Ο Ривы έχουν ορθάνοιχτα τα μάτια, αλλά φάνηκε να έβλεπα κάτι στην άλλη άκρη του δωματίου. Αυτή τη στιγμή κατάλαβε ότι είχε μπλέξει.
  
  
  Την άκουσα έναν θόρυβο. Σε λίγο την εντόπισε την προέλευση μεταλλικό τρίξιμο, το οποίο, όπως βραχνή ψίθυρος, έβγαινε από μέρα... Κάποιος έπαιζε με την κλειδαριά. Ο "σμιθ και γουέσον" βρισκόταν στο πάνω συρτάρι κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν μακριά από το χέρι μου. Ήπιος θόρυβος σταμάτησε, ακολούθησε κλικ... και εδώ την, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να πιαστώ από ένα όπλο.
  
  
  Την πετάχτηκε στην άκρη, μόλις η πόρτα άνοιξε διάπλατα. Στο πλαίσιο του φωτός, το τρέξιμο στο διάδρομο, ξεχώρισαν κομμάτια δύο μουσάτων άνδρες ντυμένοι στα άσπρα κεντημένα πουκάμισα και парусиновые παντελόνι, παρόμοια με πιτζάμας, τι φοράει οι περισσότεροι ινδοί. Αλλά περισσότερο από τους σουηδούς, μου έκανε εντύπωση короткоствольный όπλο, το οποίο είναι ένα σταθερό χέρι κρατούσε ένα γύρω από τα σχήματα σε тюрбанах.
  
  
  Το όπλο στραμμένο σε μένα, και εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Η πόρτα έκλεισε απαλά για δύο άνδρες και άοπλος περιλαμβάνονται στους αγίους στο δωμάτιο.
  
  
  Το ανοιγόκλεισε από την ξαφνική λάμψη και παρακολούθησε δύο οι επιτιθέμενοι, προσπαθώντας να βρει την έξοδο. Ήταν ισχυρή και μυώδης, ih γένια του προσώπου δεν έχουν εκφράσει, και, κρίνοντας από ih бородам και тюрбанам, και οι δύο ήταν από τους σιχ.
  
  
  - Καλησπέρα, "sahib", είπε εκείνη, που με το όπλο, και χαιρετισμό μετατράπηκε σε άσεμνο χαμόγελο, όταν κατάλαβε ότι θα με Ривой γυμνά, έτσι, ακόμη πιο ευάλωτα.
  
  
  Αυτή τη στιγμή η μόνη κάρτα που μπορείτε να παίξετε, ήταν να παραμείνει μυστικός τουρίστα και τον επιχειρηματία. Μια τραυματισμένη τόνο της απάντησε: - Τι είναι αυτή η ιστορία; - Έκανα χειρονομία για να αρπάξει το μικροτηλέφωνο, αλλά άοπλος ινδός-σιχ έσπευσε να μετακινήσετε ντεμοντέ τηλέφωνο δίπλα μου.
  
  
  - Τι μου λες, "sahib"! — φώναξε ο ίδιος, χαμογελώντας. - Κανείς δεν σου έδωσε την άδεια να προχωρήσουμε, και ακόμη και το "meme-sahib", - τόνισε με το δάχτυλό σας στην Риву, η οποία ασχολείται με натянула κουβέρτα και πηχτό клубочком κάτω από τα σεντόνια.
  
  
  — Κοίτα κουτιά, Mohan, — διέταξε σύντροφό του ο άνθρωπος με το όπλο.
  
  
  "Αν αυτό είναι ληστεία, δεν θα βρείτε τίποτα αξιόλογο για κλοπή", — προειδοποίησε την ih. - Έχω μόνο επιταγές. Μας ρουπίες, μας δολάρια ΗΠΑ.
  
  
  Δεν είναι впечатлились. Καθόλου.
  
  
  Αλλά μέχρι να της μιλήσει, της άρχισε να επικεντρωθεί, προετοιμάζοντας το σώμα και το μυαλό σε бурному και неразделимому συγχώνευση. Την τελευταία φορά που την απολαμβάνουν ένα διάλειμμα μεταξύ των αποστολών, Γεράκι φέρεται να αρνήθηκε την κανονική περίοδο ανάπαυσης και διακοπών, για να περάσει μια έντονη περίοδος μάθησης, για να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας στις πιο ασυνήθιστες μορφές αυτοάμυνας. Περιβάλλοντα, διαφορετικές τεχνικές, που την έχει κατακτηθεί, έχει επίσης σχήμα αυθυποβολή, το οποίο με δίδαξε, κάτοχος μαύρης ζώνης "ретте νταν", ο πρωταθλητής του τάε κβον ντο, κορεατική έκδοση του "κουνγκ"". Ο εκπαιδευτής επίσης παρασκευάζεται με taekwondo. Αυτή η μορφή του καράτε βασίζεται στη χρήση της δύναμης και της ορμής, που λαμβάνονται με τη χρήση ολόκληρου του σώματος, ιδιαίτερα τους μηρούς και τα πόδια.
  
  
  Έτσι, όταν ένας γύρω από τους δυο δράστες άρχισαν τα πράγματά μου και ήταν έτοιμος να αποκαλύψει όλη την προσωπική μου οπλοστάσιο της ήταν έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα. Την φανταζόμουν τον εαυτό σας την άνοιξη, ικανή να πηδήξει έξω γύρω από τα σκουπίδια και να ρίξει το σώμα του στο χώρο.
  
  
  Την έσπρωξε Риву και πήδηξε από το κρεβάτι, προσγειώνοντας, όπως μια γάτα, στα τακούνια. Таращить μάτια просвистела πάνω από το κεφάλι μου, όταν της έπεσε στο πάτωμα. Δεν συνεργάτη Мохана στο όπλο ήταν ένα ισχυρό σιγαστήρα.
  
  
  - Νικ... όχι! — φώναξε Riva, σαν εκλιπαρώντας με να μην ξεκινήσει καβγά ή να μην προσπαθήσει να αντισταθεί δύο άνδρες.
  
  
  Αλλά δεν ήθελα να χάσω άλλο χρόνο.
  
  
  Mohan και συνεργάτης του δεν απειλούν την κοπέλα, και παρέλασαν σε μένα, скривив χείλη στον ίδιο ухмылке. Ih τα δόντια και τα ούλα της ήταν βαμμένο σε κόκκινο χρώμα από την άφθονη μάσημα των φύλλων паана. Σε ослепительном φως ih στόματα φαινόταν ματωμένα, σαν να είναι μόνο ότι доели κομμάτια ωμού κρέατος.
  
  
  - Μπορείτε να μας υποστηρίξεις, - sahib, - χαμογέλασε εκείνη, που ήταν με το όπλο. — Θα μπορούσαμε να σκοτώσει την κοπέλα, αλλά πρώτα θα ξενώνες πολύ καλή δουλειά πάνω σας.
  
  
  Δεν шталь περιμένουμε να δούμε ποια "δουλειά" είχε στο μυαλό του. Με μια διαπεραστική κραυγή "ki-app", που αμέσως έκανε δύο άνδρες να υπερασπιστεί, την, αναπήδησε στα πόδια του και επιτέθηκε. "Καταλαβαίνω-ρίο-cha-ki" — κυκλική κλωτσιά, κατά την οποία όλο το аленка балансируется πίσω. Την άφησα να φύγει εγώ iso όλες τις δυνάμεις και με όλη την συγκέντρωση, για την οποία ήταν ικανός. Της έβαλε το δεξί πόδι σας και να χτυπήσει το στόχο.
  
  
  Αηδιαστικό γάργαρο παει με γκρίνια του ανθρώπου με το όπλο; η ο ξυπόλυτος τακούνι χτύπησε το εγώ στο ηλιακό πλέγμα. Η δραπέτευσε μέσα από το εγώ του πνεύμονα, όταν έπεσε στο πάτωμα, ασθμαίνοντας. Το όπλο καμπίνα έχει στα δάχτυλά του, αλλά, όταν σήκωσε το όπλο για να κάνει ένα ακόμη πυροβολισμό, την πήδηξε πάνω του και πήδηξε στο Мохана πριν τραντάζεται.
  
  
  - Μη φοβάσαι, αδελφέ, - ψιθύρισε στο αυτί μου, ενώ ο άλλος προσπαθεί απεγνωσμένα να πιάσω τα πόδια μου, για να ρίξει πίσω. Της ήταν πιο γρήγορα την.
  
  
  Εδώ το ανταμείφθηκε για τις προσπάθειές του, όταν άρχισε να ασχολείται με taekwondo και kung fu.
  
  
  Την σήκωσε το χέρι του, σαν να ήταν τα μαλλιά για τη θανατηφόρα "колониа-nal-chi-ki", μορφές επιθέσεων, που την έχετε μελετήσει σε τελειότητα. Το χέρι μου κινείται μέσω του αέρα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χώρου προς το σκοπό Мохана. Και όταν οι σκληροί δάχτυλα άγγιξε βάσεων εγώ τη μύτη, δεν χρειαζόταν ιατρική εκπαίδευση, για να καταλάβουμε, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι νεκρός.
  
  
  Την ώθηση κομμάτι οστού ονε στον εγκέφαλο, αμέσως να τον σκοτώνει. Από το εγώ rta χύνεται τη ροή του αίματος, η ματιά του σταμάτησε πάνω μου... και τότε εγώ τα μάτια затуманились, πριν να γίνει ανοιχτά και τα δύο κομμάτια του μαύρου μαρμάρου. Βραχνή, πιεσμένο, ήχος ξέσπασε μέσω εγώ rta, όταν έπεσε στο πάτωμα. Αδρανής, σαν μια κούκλα κουρελιών, με αγνώριστος μύτη, κόκκινο και συνθλίβονται, όπως ο χυμός ώριμο φρούτο.
  
  
  Mohan δεν ήταν πλέον "ο φονιάς", "ήταν το πτώμα.
  
  
  Αλλά για μερικά δευτερόλεπτα που μου πήρε για να τελειώσω εγώ, εγώ συνεργός ανακάμψει τόσο πολύ που προσπάθησε να επιστρέψετε στην επίθεση. Την ένιωσα, πώς θα σέρνεται στο πάτωμα ειλικρινής πίσω μου, και δεν είχα χρόνο να σκεφτούν δύο φορές.
  
  
  Της, ήταν έτοιμος αμέσως. "Χάνα, νταλ, σεθ"... ένα, δύο, τρία... διανοητικά σκεφτεί. Στη συνέχεια της τιναζόταν αριστερό αγκώνα σας πίσω σε μια φρικτή "έπεσε-ένα σωρό chi-key".
  
  
  Την χτύπησε αντίπαλο ειλικρινείς κάτω από το πηγούνι. Φώναξε, και γύρισε, απλά για να βλέπεις ό, τι έχει απομείνει από το ιδανικό σύνολο των δοντιών. Επειδή τώρα το σαγόνι είναι αρκετά болталась, раздробившись. Πίδακας το αίμα έτρεξε στο εγώ πηγούνι και το λαιμό, να πάρει στο άψογη πουκάμισο. Το κάτω μέρος του προσώπου του ήταν κυριολεκτικά διαλυθεί σε κομμάτια; γαλαζωπή μελανιά ήδη расползался από τα ζυγωματικά στα μάτια.
  
  
  Ο άνδρας προσπάθησε να μιλήσει, αλλά γύρω από το εγώ rta έσπασε μόνο ένα αριστερό ήχο αλλά πριν από την πρόλαβα εγώ νοκ-άουτ, κατάφερε να πατήσει τη σκανδάλη του όπλου. Την έπεσε προς τα εμπρός, καιρό ξαπλωμένος στο πάτωμα. Ένα άλλο крупнокалиберная таращить μάτια просвистела δύο ίντσες για πάντα μαζί μου και dabbed σε αντίθετη τοίχο. Ήταν таращить μάτια "dum-dum", ικανή να κλέψει τον άνθρωπο, όπως свежезабитого κοτόπουλο, έτοιμα για τηγάνισμα. Ο άντρας σηκώθηκε και έφτασε μέχρι την ημέρα.
  
  
  Προτού να μπορέσει να απελευθερώσει μια άλλη μέσα τους τις σφαίρες, την τεθλασμένη πήγε από τη γραμμή, η οποία ασχολείται με την ενώνει με ειλικρινά k μέρα. Αλλά έφυγε πριν την πρόλαβε να αρπάξει το όπλο από το εγώ στο χέρι. Εκείνη έσπευσε στο διάδρομο και είδε το λεπτό αιματηρή κομμάτι και άκουσα ένα βαρύ ανακάτεμα μεταλλική σκάλα στην άκρη του διαδρόμου χωρίς χαλί.
  
  
  Της, επέστρεψε στο δωμάτιό του και έστησε το παντελόνι, που άφησε δίπλα στο κρεβάτι. Riva κοίταξε με ορθάνοιχτα, τρομαγμένα ορθάνοιχτα μάτια. Της είπε γεια σου. - Μη θυμώνεις, σε παρακαλώ! - Κατά την πώληση των ιστών πάντα έντονος ανταγωνισμός.
  
  
  - Δεν γελούσε. Την άφησε μόνη με το ματωμένο πρόσωπο που ασχολείται με την κάποτε ήταν άντρας.
  
  
  Μετά έτρεξε έξω η γύρω από το δωμάτιο. Κανείς δεν τον είδε να κυνήγησε τον δράστη. Πρέπει να ήταν το πιάσει από τώρα, όταν Mohan ήταν νεκρός, δεν υπήρχε απόφαση να μάθουν, hema ήταν στην delle. Δεν πίστευα ότι είναι χυδαίο κλέφτες; απέδειξαν υψηλότερη ικανότητα από ό, τι οι συνήθεις ένοχοι.
  
  
  Της ήταν σίγουρος ότι δεν ενήργησε σε ψευδαισθήσεις να ζητήσει χρήματα. Κάτι рушилось έχω στο γκολ, κάτι που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να αρθρώσει. Ήταν σαν αίνιγμα... κάτι που με έκανε να επανεξετάσουμε ό, τι μου είπε Γεράκι. Είναι πιθανό ότι κάποιος έχει ήδη αποκαλύψει την ταυτότητά μου, γιατί έφτασε στην Ινδία για την τουριστική вайзе; Πολλά ερωτήματα θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς απάντηση, αν δεν το πιάσω sidekick Мохана.
  
  
  Το λόμπι του ξενοδοχείου ήταν σχεδόν пустынен, η ρεσεψιονίστ νύχτα κοιμόταν για τη στάση. Το είδα πολύ γρήγορη κίνηση πίσω απ ' τις κουρτίνες, скрывавшими μεγάλες γυάλινες ημέρα, η οποία οδηγεί στο αίθριο και στον κήπο. Παπούτσια της, έσπευσε στον καταυλισμό, έσπρωξε πίσω ih προς και έτρεξε στο σκοτεινό κήπο.
  
  
  Το γρασίδι κάτω από τα πόδια του ήταν υγρό και κρύο. Το φεγγάρι χάθηκε για ένα σωρό σύννεφα, закрывавших την πορτοκαλί πρόσωπο. Να την είδε την αντανάκλαση των νεφών στην πισίνα, όπου την έκανε διάσημη κολυμπά πριν την συνάντηση με Ривой και δείπνο μαζί της. Gone κουδούνισμα ποτήρια, ρυθμική κίνηση κούνιες, λαρυγγικός κραυγές από τους πλανόδιους πωλητές.
  
  
  Τώρα ήταν μόνο ο ήχος μου αναπνοή, κτύπο της τον παλμό. Την προσοχή σύρθηκε προς τα εμπρός, τα συναισθήματά μου σφίχτηκαν σε κάθε κίνηση, κάθε θόρυβο, που άφηνε να βρουν τη λεία τους... μέχρι να έχει εντοπιστεί.
  
  
  Σε μια βιασύνη και δεν κατάφερε να βγάλει το όπλο του. Έτσι, έπρεπε να στηριχθεί μόνο στη νοημοσύνη σας και τα χέρια σας. Ακόμα και αν η νοημοσύνη και τα χέρια να στηρίζονται δεν είναι απαραίτητη, όταν βρεις το όπλο με σιγαστήρα, που αποσκοπούν στη ζωή.
  
  
  Ο εκπαιδευτής με γνώριζε με το παρατσούκλι "Chu-Δοε", που στα κορεάτικα σημαίνει "Γροθιά". Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχα την απόφαση να εφαρμόσει στην πράξη ό, τι έχω ερευνήσει. Στον κήπο όλα ήταν ήσυχα. Τα φύλλα banyan μόνο ελαφρώς επηρεάζονται, αποκρύπτοντας το γιγαντιαίο κορμό μέρος του κλουβί.
  
  
  Την ίχνη ινδιάνικο αίμα, όταν παρατήρησα την ξαφνική λάμψη, сопровождаемую άγριο σφύριγμα θανατηφόρα σφαίρα. Αυτή τη φορά φώναξα. Μετά έφερε το χέρι στο στόμα, таращить μάτια оцарапала μου ώμο.
  
  
  Ήταν η πληγή, αλλά είναι ιδιαίτερα жгла. Την έσφιξε το σαγόνι του και шталь περιμένω, νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ. Ο δράστης, όμως, δεν ήθελα να το ρισκάρω και να περιμένω πως θα επιτεθώ σε αυτό σε αντίποινα.
  
  
  Άρχισε να τρέχει προς τον φράχτη. Της, έτρεξε πίσω του και επειδή δεν ήθελε να τον αφήσει να ξεφύγει, δεν преподав ονε μάθημα. Προφανώς, είχε συνέλθει από την προσφυγή που τον έβαλα εγώ λίγο πριν από αυτή, τόσο, που πήδηξε πάνω από συνόρων τοίχο με καταπληκτική ευκινησία. Κινείται σαν μια γάτα, παρά σαν άνθρωπος. Αλλά, παρά τον πόνο στο χέρι της, ένιωσα το ίδιο το κινητό. Της, σκαρφάλωσε στον τοίχο και προσγειώθηκε ξυπόλητος στη φάση усыпанной χαλίκι της γης. Άλλο ένα κουδούνισμα εξερράγη στα αυτιά μου, αλλά αυτό δεν ήταν το πλάνο.
  
  
  Ένας ινδιάνος στο λευκό τουρμπάνι κατάφερε να φτάσει σκούτερ, σταθμευμένο στο τέλος χαλικοστρωμένο δρόμο πίσω από το φράχτη. Με το βρυχηθμό του κινητήρα σκούτερ ποιός θα ηγηθεί από τη θέση του, και ο ινδιάνος δεν κοίταξε πίσω. Θα μπορούσε να προσπαθήσει να πιάσει ένα ταξί ή велотакси, αλλά ήξερα ότι ο άνθρωπος με το όπλο ήδη εξαφανίστηκε σε ένα λαβύρινθο από σοκάκια της πόλης.
  
  
  Έτσι, αντί να συνεχίσει να казавшуюся τώρα άχρηστο το κυνήγι, την γύρισε προς τον φράχτη και προσκόλληση δύο ξύλινες έκτη, και πάλι σκαρφάλωσε αυτόν. Αυτή τη φορά την εφάρμοσε λιγότερη προσπάθεια. Το βότανο ήταν πραγματική ανακούφιση για το πόδι μου, σε σύγκριση με χαλίκι. Της, κατευθύνθηκε στην πισίνα, έπλυνε το χέρι του και διέσχισε το γρασίδι, αθόρυβα проскользнув στο λόμπι.
  
  
  Ο θυρωρός ξύπνησε από τον αψίδες, που σίγουρα θα επιτρέψει σε δύο ινδιάνους διακριτικά να ανέβει στο δωμάτιό μου. Ωστόσο, δεν θα προσάψει το εγώ είναι το πτώμα, που την άφησε πάνω, και από το οποίο έπρεπε να ξεφορτωθεί. - Αϋπνία, "sahib"; — ρώτησε με зевнув, σιγά-σιγά αυξάνεται. Μετά перегнулся πάνω από τον πάγκο, ρίχνοντας μια ματιά ανοικτή απόρριψη... Στην delle της, ήταν σε ορισμένες παντελόνι. - Θα στείλω για υπνωτικά χάπια για σένα, έτσι;
  
  
  "Ευχαριστώ, δεν χρειάζεται," αρνήθηκα, με τεντωμένο πάνω από ένα χαμόγελο.
  
  
  Αν παρατηρήσει μια μεγάλη αιματηρή το μηδέν, σύρετε μου σφαίρα remy-сикха, έκανε ότι δεν έγινε τίποτα. Την έβαλε τα χέρια του στις τσέπες του και πήγε προς τους ανελκυστήρες, έτσι ώστε κανείς δεν είδε. Δεν είναι κάτι για να την νιώσει αμηχανία, σημειώστε? αλλά θα προτιμούσα να μην τραβήξω την προσοχή. Απολύμανση # 3 από AX αναγκαστικά έπρεπε να βρει έναν άντρα με το όνομα Σίβα.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Singh δεν ήταν εκεί για να με βοηθήσει να καθαρίσει το δωμάτιο.
  
  
  Πόρτα στην κρεβατοκάμαρά μου ήταν ανοιχτή, αν και κανείς δεν κρύβεται από πίσω της, να συνεχίσει το έργο, που διέκοψαν Мохана και εγώ συνεργάτη. Το δωμάτιο ήταν άδειο, εκτός από застывшего πτώμα του ανθρώπου που την σκότωσε πλήγμα ήταν θανατηφόρο καράτε. Ινδιάνο ήταν, εκτός των χεριών και των ποδιών, σε μια παράξενη στάση, σχεδόν βυθισμένο σε μια λακκούβα σκοτεινό αίμα, η οποία ασχολείται συνέχισε να διαρρέει.
  
  
  Τσαλακωμένο κουβέρτες μαρτυρία ότι το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς πέρασε με Ривой. Προφανώς, το κορίτσι κουρασμένος, και γλίστρησε μέσα από το δωμάτιο πριν από το χρόνο για να την σταματήσει. Δεν ήμουν τόσο ανόητος, ώστε έστω και για μια στιγμή να σκεφτώ ότι μπορώ να βασιστώ την σιωπή της. Ως εκ τούτου, αποφάσισε να αλλάξει το το επόμενο πρωί. Δεν της το να έχει κάποιος από την αστυνομία του νέου Δελχί, ήρθε σε μένα, και забросал με ερωτήσεις. Της έπρεπε να απαντήσει πολλά ψέματα, για να προστατέψει την κάλυψή του.
  
  
  Αλλά εκτός από την ανησυχία για Καρφιών Singh, η οποία ασχολείται με, δεν ήξερα αν θα κρατήσει το στόμα σου κλειστό ή όχι, έπρεπε να ανησυχείτε για Мохане. Φυσικά, να τραβήξει εγώ από το δωμάτιο μου ήταν εύκολο, τόσο περισσότερο ότι το ξενοδοχείο πάση θυσία να αποφευχθεί οποιοδήποτε θόρυβο. Ευτυχώς, οι υπόλοιποι επισκέπτες όροφο κοιμόταν σε ύπνο. Μας μια πόρτα δεν άνοιξε, μέχρι την έσυρε σε έρημη διάδρομο. Μας ένα φοβισμένο πρόσωπο δεν μπορεί να δει τα κόκκινα από την κούραση ματιών, πληγωμένο χέρι και την αιματηρή φοράω.
  
  
  Της έβαλε το εγώ μπροστά από το ασανσέρ και βρήκα αυτό που χρειαζόμουν, στην τσέπη του παντελονιού του. Ατσάλινη λεπίδα του перочинного μαχαιριών αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη συσκευή, στην delle σουγιά της θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να κλειδώσετε την καμπίνα στον τελευταίο όροφο, ανακουφίζοντας το φρεάτιο του ανελκυστήρα, ρίχνοντας το σώμα σε μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω.
  
  
  Αυτό θα είναι ο τόπος της αιώνιας ανάπαυσης Мохана.
  
  
  Ήταν ήδη το κεφάλι και τους ώμους του στον αέρα, το υπόλοιπο εγώ το σώμα ήταν έτοιμο για την τελευταία толчку σε μια βαθιά τρύπα στο πηγάδι, όταν τον παρατήρησα κάτι που με έκανε να αναπηδήσει από τη σημαία άδεια για εκτέλεση. Μανίκι ινδική курты ήταν закатан, όταν την έσυρε κάτω από το διάδρομο, και τώρα το βλέμμα μου έπεσε λεπτομέρεια, που την είχα προσέξει πριν.
  
  
  Αυτό ήταν το τατουάζ που γίνεται несмываемыми μπλε μελάνι, που κάνει ξεχωρίζουν στο αντιβράχιο, και όταν κατάλαβε ότι απεικονίζεται το σχέδιο, οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Το τατουάζ ήταν μια κουλουριασμένη δαχτυλίδι βασιλική κόμπρα, να ανατέλει πάνω από χέρι σε ένα χαρακτηριστικό για να επιτεθούν θέση. Σφήνα στόχος και трепещущий γλώσσα στοιχεία χάθηκαν στο замершей σάρκα Мохана.
  
  
  Έτσι και εμφανίστηκε Κόμπρα. Έστειλαν Мохана και εγώ sidekick, για να βεβαιωθείτε ότι ο Νικ Κάρτερ δεν θα αποκαλύψει ih μυστική οργάνωση. Μόνο που το σχέδιο απέτυχε. Odin γύρω από δύο παράγοντες ήταν νεκρός και ο άλλος με σπασμένο πρόσωπο δεν είχε το χρόνο να πάρει οποιαδήποτε πληροφορία, ακόμη και η παραμικρή απόδειξη ότι πραγματικά ήταν Μαχητής νο 3, πράκτορας στην υπηρεσία του AX.
  
  
  Πόντο υπέρ μου, διανοητικά κατέληξε εγώ, одергивая μανίκι πουκάμισο του νεκρού και πιέζοντας το πτώμα πόδι. Το παγωμένο σώμα Мохана πήγαν προς τα κάτω, αναπηδώντας από τους σκοτεινούς τοίχους του ορυχείου ανελκυστήρων. Την άκουσε να φτάσει στον τελικό προορισμό... ακούστηκε ένας κουφός χτύπημα έπεσε σώματος. Αν ο Σίβα ακόμα θα μπορούσε να βοηθήσει ονε, τίποτα ενάντια σε αυτό δεν θα ήταν.
  
  
  Το πρόβλημα ήταν ότι εγώ μέχρι στιγμής η νυφίτσα δεν ήξερε, δεν υπήρχε ποτέ αυτή η μυστηριώδης χαρακτήρας, το μυαλό, να ενεργήσει για την κάλυψη Cobra, ο εκλεκτός νόημα, αυτός που κινεί τα νήματα αυτού του διεθνούς δικτύου.
  
  
  
  Κίνηση μεταφοράς σιγά-σιγά απομακρύνθηκε από το πάρκο Νεχρού. Για τη συγκέντρωση των αυτοκινήτων, велотакси, σκούτερ και ποδήλατα λευκές στήλες Connaught Circus, ακολούθησαν πλήθος πεζών, σαν σιωπηλό μαρτύριο ζώνες. Οι άνδρες στο ευρύ λευκό παντελόνι με λευκό "куртами", λίγο από отличавшимися από τα ρούχα Мохана και εγώ δορυφόρου, περπάτησαν γρήγορα, σοβαρά και αυτάρεσκα. Черноволосые γυναίκες закутывались στο "σάρι", άλλοι σε μεταξωτά πουκάμισα και μια μικρή "чуридар" (παντελόνι, στενό στους αστραγάλους και μέση). Όλα έχουν εδραιώσει растерянную το πλήθος, πάνω από το οποίο κρεμόταν η αίσθηση επείγον, και την ίδια ώρα αναμονής.
  
  
  Αλλά περισσότερο από ό, τι τα αξιοθέατα και τους ήχους της πόλης, περισσότερο από την εξωτική ατμόσφαιρα, η οποία ασχολείται με έκανε νέο Δελχί μοναδική πόλη, το ενδιαφέρον μου επικεντρώθηκε μόνο σε ένα.
  
  
  Shive.
  
  
  - Θέλετε να μου πείτε ότι η Υπηρεσία σας μόνο ακούσει για Κοβρε, έτσι δεν είναι; - ρώτησε τον άνθρωπο, που καθόταν απέναντί μου, ενώ είμαστε και οι δύο πίνετε τσάι μέντας σε μια καφετέρια πεζοδρόμιο απέναντι από το πάρκο.
  
  
  Το πρωί της ήρθε σε επαφή με την ινδική μυστική υπηρεσία. Μου "επαφή" ήταν αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, που μου είναι ιδιαίτερα συνιστάται. Ashok Anand έναν άντρα περίπου στην ηλικία μου, αλλά αδύνατος και αδυνατισμένος, με οξεία και ένα διαπεραστικό βλέμμα, επιθετική έκφραση του προσώπου... έκφραση του ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει όλους τους κανόνες του παιχνιδιού, δεν έχει σημασία, гнусны ή όχι. .
  
  
  - Έχετε ακούσει για Κοβρε; — επαναλάβετε είναι, συνοφρύωμα. Έβαλε το φλιτζάνι στα χείλη του και έκανε μια μεγάλη γουλιά τσάι, πριν να συνεχίσετε. - Φυσικά, κύριε Κάρτερ. Έχουμε ακούσει για Κοβρε... γύρω από το Κασμίρ, από την Καλκούτα, Μαντράς, Βομβάη με όλη της χώρας μας. Όπου ταραχές και ανταρσία, υπάρχει πάντα Κόμπρα.
  
  
  - Και Σίβα; επέμεινα εγώ.
  
  
  - Το βλέπεις αυτό; - απάντησε Anand, επισημαίνοντας την επιφάνεια της καρέκλας, πολύ γυαλιστερό ξύλινο ράφι. - Είναι ομαλή, ένα άμορφο, βλέπεις;
  
  
  Της απάντησε με νεύμα του κεφαλιού.
  
  
  - Καλά, τότε θα καταλάβετε, όταν της πω ότι Shiva бесформен, χωρίς πρόσωπο, χωρίς προσωπικότητα, ο κ. Κάρτερ. Και σκύβει πάνω από μια καρέκλα, κοίταξε полузакрытыми μαύρα μάτια. Είναι απλά ένα όνομα, заимствованное η θεότητα του κακού, ακόμα και για μας IISA, ινδική μυστική υπηρεσία.
  
  
  Και τη φωνή της στο σημείο μηδέν, στην ίδια θέση, όπου είχε την παραμονή της... μόνο ξενοδοχείο άλλη. Γεράκι μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους ινδιάνους, αν και με συμβούλεψε να μην βασίζονται σε ih βοήθεια.
  
  
  Στην delle πήρε το αυτί μου ότι περιβάλλοντα των ινδιάνων από το γκι θέση "προδοσία". Αν και εγώ ινδικό συνάδελφος και διαβεβαίωσε Γερακιών στην μέγιστη δυνατή επιμέλεια, ωστόσο, δεν έχει κανένα λόγο να πάει σε περιττό κίνδυνο, ιδιαίτερα όταν η κάρτα έχει τοποθετηθεί η ζωή μου και η επιτυχία της αποστολής μου.
  
  
  - Μπορώ να το μάθετε, γιατί η κυβέρνησή σας, έτσι προσπαθεί να βρει μας Πένθος; — είπε ο Anand με τον ίδιο τόνο, με προσοχή και επαγρύπνηση.
  
  
  — Ηρωίνη, — απάντησα. - Το φορτίο σε δέκα εκατομμύρια δολάρια που προορίζονται για τις Ηνωμένες Πολιτείες. - Νόμιζα ότι δεν είναι πολύ αποκαλύψει τους στόχους σας, αν μιλήσω για τον αληθινό λόγο, δηλαδή για το τι θα προσπαθήσει να εντοπίσει την πηγή της φωνής подражаний, που τους τελευταίους μήνες έχει σπείρει τον πανικό περιβάλλοντα διεθνούς διπλωματίας, βάζοντας σε κίνδυνο την ειρήνη στη γη.
  
  
  - Ω, ναι, τα ναρκωτικά είναι πραγματικά κακή επιχείρηση! - Ινδιάνος χαμογέλασε και άρχισε να σηκωθεί. - Σε παρακαλώ, με συγχωρείτε για λίγα λεπτά, αλλά σίγουρα θα πάρω τηλέφωνο στον προϊστάμενό μου. Μπορεί να είναι, μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για Κοβρε.
  
  
  — Φυσικά, είπε. Anand έσπρωξε πίσω την καρέκλα του και πήγε στην βεράντα.
  
  
  Την παρακολουθούσε, μέχρι που εξαφανίστηκε μέσα. Στη συνέχεια, κοίταξε το κατώτατο σημείο φλυτζανιών, σχεδόν εκφράζοντας τη λύπη του ότι δεν είχε μάθει να διαβάζει τη μοίρα της чайным τα φύλλα. Ποιος ξέρει, αν το μάθει, θα μπορούσε τώρα να προβλέψει την επιτυχία ή την αποτυχία της αποστολής του.
  
  
  Της, έσκυψε πριν, και επέτρεψε την άποψη να γλιστρήσει στο κατάμεστο αίθριο μεταφορά ρεύματα, петляющим γύρω από το Connaught Circus. Ήταν τόσες πολλές ερωτήσεις, τόσο πολλά κενά στη θάλασσα, τι θα έπρεπε να πολύ να παίξω, για να επιτευχθεί μια κάποια πρόοδο. - Ακόμα τσάι, κύριε;
  
  
  Την ανατρίχιασε και είδε ο σερβιτόρος έσκυψε πάνω από το καφέ στο τραπέζι. — Φέρε δύο, του είπα, δείχνοντας σε ένα άδειο φλιτζάνι Ananda.
  
  
  — Δύο мятных τσάι, πάλι ο σερβιτόρος. - Μπορώ να την προσφέρουν пакоры, ή ο κύριος θέλει να απολαύσουν εμπορικό ινδική πιάτο, κρέας μεντβέντεφ με τίτλο "σάμου"; Είναι εξαιρετική, "sahib".
  
  
  Της απάντησα ναι νεύμα, ελαφρώς μπερδεμένο εγώ άμεση προσέγγιση. Ο άντρας σήκωσε τα κενά ποτήρια, και όταν γύρισε για να πάρει πίσω στην κουζίνα, την έπιασε τον εαυτό σας για ό, τι σε κατάσταση σοκ να βλέπω το γυμνό χέρι. Δεν είχα χρόνο να εμβαθύνουμε σε αυτό, αλλά και αρκετό χρόνο για να αναλύσει, ότι τα πρότυπα της nen αποτυπώνεται.
  
  
  Κουλουριασμένη cobra - αυτό είναι κάτι που δύσκολα ξεχνιέται! Η έντονη έσπρωξε πίσω την καρέκλα του και σηκώθηκε στα πόδια του.
  
  
  "Kuda, κατάλληλο διάολο πήγε Anand?" σκέφτηκα, κάνει το δρόμο του ανάμεσα από τα τραπέζια. Κουδούνισμα πιάτα τρύπησε τα αυτιά μου, yelp, που смешивался με honks και τους ήχους της μηχανής γύρω από τον καφέ και το πάρκο Νεχρού. Αλλά τουλάχιστον δεν ήταν τόσο ευάλωτος, όπως χθες το βράδυ, όταν έπρεπε να υπερασπιστεί από δύο σιχ, που μπήκαν στο δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο.
  
  
  Σε θήκη που την φορούσαν στον ώμο του, ήταν η αγάπη μου Γουλιελμίνα, Luger 38 χιλιοστών, το οποίο με έσωσε γύρω από τόσες πολλές ακραίες καταστάσεις, περισσότερο από ό, τι της άρεσε να θυμάται. Και στην περίπτωση, αν το όπλο δεν είναι αρκετό, είχα Χιούγκο, το στιλέτο, το έκρυψε σε ножнах κάτω από το μανίκι του πουκαμίσου του.
  
  
  - Υπάρχει κάτι που θέλετε, "sahib"; — με ρώτησε ένας σε όλη τους σερβιτόρους σε λευκό μπουφάν.
  
  
  — Τηλέφωνο, — απάντησα.
  
  
  Τόνισε εκ περιτροπής ημέρα, η οποία οδηγεί σε ένα δωμάτιο. Μου έκανε εντύπωση ότι Anand πάρα πολύ καιρό στο τηλέφωνο. Αυτό, εκτός από το τατουάζ, που το είδα στο χέρι σερβιτόρου, με έκανε να αισθάνομαι άβολα.
  
  
  Την βρήκα τηλέφωνα, ακολουθώντας τα βήματα του ανθρώπου στο άσπρο σακάκι, μια σειρά από μαύρο και ντεμοντέ τηλέφωνα που είναι εγκατεστημένα στον αριστερό βογκητά του στενού διαδρόμου. Γρήγορα κοίταξε γύρω και παρατήρησα την πινακίδα τύπου για την ημέρα στα δεξιά μου. Μπορεί να είναι το άγχος χωρίς λόγο, μπορεί να είναι, την, ανησυχούν χωρίς λόγο.
  
  
  Λοιπόν, υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε.
  
  
  Της, έβαλε το χέρι του κάτω από το ελαφρύ καλοκαιρινό μπουφάν, αισθάνθηκε την ενθάρρυνση της άγγιγμα στο βραχίονα Вильгельмины και περπάτησε κάτω από το διάδρομο σε μέρα τουαλέτες. Το πέρασμα ήταν пустынен. Ανοίγοντας την πόρτα, την έβαλε το δεξί πόδι προς τα εμπρός.
  
  
  Η πόρτα έτριξε άνοιξε διάπλατα το στόμα, που μου επέτρεψε να λάβει μια γρήγορη ματιά στο μπάνιο, επένδυση με μαύρο και άσπρο πλακάκια. Εκεί φαίνεται δεν ήταν κανείς. Της, περπάτησε προς τα εμπρός, επιτρέποντας την ημέρα распахнуться για μένα. - Ψιθύρισα. - Ashok; - Την ημέρα σε τρία αποδυτήρια ήταν κλειστά.
  
  
  Την περίμενα λίγο και πάλι για την πρόσκληση. Χωρίς απάντηση. Αθόρυβη, όπως μια γάτα, με ακονισμένο το συναίσθημα του φόβου πρέπει να αλιεύονται σε μια παγίδα, την τράβηξε "luger" από τη θήκη του και λύγισε ελαφρώς το δάχτυλο στη σκανδάλη. Ως επί το πλείστον σύγχρονη Люгеры έχουν αναίσθητο σκανδάλη? αλλά Wilhelmina έχει τροποποιηθεί ειδικά για μένα τα παιδιά από το εργαστήριο AX σε επιτελείου-διαμέρισμα στην Ουάσινγκτον. Σκανδάλη ήταν έτοιμο για βολή, μόλις την είχα πατήσει την σκανδάλη.
  
  
  Πήγα στο πρώτο τουαλέτα αριστερά. Καλή κρατώντας την μεταλλική λαβή, την έσπρωξε την πόρτα και όσο πιο γρήγορα κλείσει. Η πρώτη τα αποδυτήρια ήταν άδειο, όπως και το δεύτερο. Και στο τρίτο, στηριζόμενη στην опущенное κάθισμα της τουαλέτας, ήταν στάσιμο, το άψυχο σώμα Ashoka Ananda.
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και σήκωσε εγώ το κεφάλι. - Καθάρματα! - прошипел τον εαυτό του κάτω από τη μύτη. Στο κοίταζαν με μάτια ορθάνοιχτα Ananda. Την πέρασε τα δάχτυλά της πάνω από το εγώ αιώνες, σβήνοντας έτσι изумленное έκφραση, abandoned το θάνατο του εγώ του ατόμου.
  
  
  Λεπτή γραμμή, τώρα purpurea, σημειώνεται εγώ λαιμό. Έπνιξαν τα λάχανα, κατέληξε εγώ, που βλέπει τον μελανιά. Της ξεκούμπωσα το κολάρο εγώ πουκάμισα, για να πάρετε μια καλύτερη ματιά μελανιά, και είδε ίχνη από δύο μικροσκοπικά τρυπούλες, η απόσταση μεταξύ τους είναι μικρότερη σε ίντσες. "Αλλά γιατί;" — ρώτησε τον εαυτό του. Είναι σαφές ότι Anand ήταν κομπόστα νεκρός, επειδή εγώ, η γλώσσα κρέμεται iso rta? αλλά αυτά τα σημάδια στο λαιμό του, φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί τα δόντια του φιδιού.
  
  
  Πριν από λίγο καιρό ανάμεσα σε μία αποστολή και το άλλο έτυχε να διαβάσω μερικά βιβλία από герпетологии, επιστήμη рептилиях. Και είναι γνωστό ότι αντιδράσεις σε τσιμπήματα δηλητηριώδη φίδια αρχίζουν συνήθως σε ένα τέταρτο ή μισή ώρα μετά το τσίμπημα.
  
  
  Ashoka Ananda δάγκωσε το δράκο, αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία του θανάτου του εγώ: είναι δυνατόν, αυτά τα σημάδια σήμαινε προειδοποίηση ή συνιστούσε ένα θρησκευτικό σύμβολο. Ένα πράγμα ήταν σαφές: δεν θα σταματήσει εκεί, για να το μάθουμε.
  
  
  Την έβγαλε "luger" και γλίστρησε γύρω από την καμπίνα. Η τουαλέτα ήταν ακόμα пустынен. Αν πήγαινα πίσω με τον ίδιο τρόπο, όπως και πριν, τότε σίγουρα θα σκοντάψει στο σερβιτόρο. Πόσο θα μπορούσε να κρίνει, αυτός δεν ήταν ο μόνος που δούλευε στο μπαρ, που εισέρχονται στον οργανισμό "Κόμπρα".
  
  
  Τον ζήτησε για άλλη παραγωγή. Βερνικωμένο παράθυρο πάνω από πορσελάνη νεροχύτη ξεφεύγει σε σκονισμένα μονοπάτια πάρκο Νεχρού. Την σκαρφάλωσε άκρη του νεροχύτη και κοίταξε έξω. Άνοιξε το παράθυρο στο πίσω μέρος του καφέ, έξω από το οπτικό πεδίο των επισκεπτών που κάθονται στη βεράντα, όπου στα τραπέζια μέριμνα σερβιτόροι, τατουάζ ή όχι.
  
  
  Της άνοιξε ένα παράθυρο από τα κάγκελα стилетом και έθεσε την отцепив σκουριασμένα μεταλλικά άγκιστρα πλαισίου.
  
  
  - Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι παραγωγής, "sahib".
  
  
  Πολύ αργά выхватывать στο βιλελμίνα τώρα. Της γύρισε το κεφάλι και είδε ухмыляющееся πρόσωπο σερβιτόρο με το όπλο. - "Μπερέτα" 22 χιλιοστών σημάδι μου ανοιχτά τα μάτια. Τα όπλα μικρού διαμετρήματος, αλλά αρκετά καλά ήξερε Μπερέτα, για να γνωρίζουν πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι σε κοντινή απόσταση.
  
  
  — Απλά το πάρω λίγο καθαρό αέρα, — εξήγησε μου.
  
  
  Δεν χαμογέλασε, και απλά να ταλαντεύεται το όπλο, δίνοντας μου ένα σημάδι σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και το άλμα από το νεροχύτη. Κρατούσε που προκαλείται από εμένα Беретту. Έπρεπε μόνο εγώ να λάβει την πρόσκληση. Της, προσγειώθηκε στο πάτωμα και τον κοίταξα. Ήταν προφανές ότι ο ίδιος ανησυχεί για το εγώ άποψη φαίνεται ότι έχει μικρή εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις.
  
  
  — Νόμιζα ότι οι ινδιάνοι φιλόξενους ανθρώπους, είπα. - Φαίνεται να είναι ο άλλος εκεί, και γύρισε το κεφάλι της προς την ντουλάπα, όπου την ανακάλυψε το πτώμα Ananda, - είχε ένα ατύχημα...
  
  
  - Το ίδιο θα συμβεί και με εσάς, "sahib", - χαμογέλασε ο σερβιτόρος, κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός, τώρα "μπερέτα" σημάδευε μου στη ζωή. - Σύντομα, πιθανώς, θα ακούσουμε ισχυρός σκάει έξω, χάλια. Θα είναι τόσο θόρυβο, που θα απορροφήσει βολή από το όπλο.
  
  
  Λοιπόν, δεν ήταν ο μόνος σε barre, που σχετιζόταν με την "Κόμπρα" Πώς θα μάθει, πού θα με βρείτε, και έμαθαν για την Ανανδ — δύο αναπάντητα ερωτήματα σε προσθήκη σε άλλους που έχω συσσωρεύονται.
  
  
  - Σοβαρά; - του είπα, αναγκάζοντας τον εαυτό του αρίων γελάσω. - Σας συμβουλεύω να επαναλάβετε αυτό το αστυνομικό πίσω σας.
  
  
  Της είχε δίκιο.
  
  
  Ο σερβιτόρος ήταν άπειρος, είναι κακό σημάδι με τη δουλειά και δεν ήξερα ακόμη και το πιο παλιό κόλπο. Δεν πρόλαβα να τελειώσω τη φράση, όπως γύρισε απότομα πρόσωπο με ανύπαρκτη αστυνομικό. Και μέσα σε κλάσμα του δευτερολέπτου της ήταν σε δράση.
  
  
  Την πήδηξε προς τα εμπρός και κλώτσησε τον σερβιτόρο στο λαιμό. Φώναξε, όταν το πέλμα του παπουτσιού χτύπησε εγώ από την κλείδα. Η χαμήλωσε το πόδι και χτύπησε ονε θανατηφόρο χτύπημα με το αριστερό στο σπλήνα. "Μπερέτα" έφυγε, όταν ένας άνδρας έσφιξε το χέρι ευαίσθητο σημείο, και έμετος закапала τις πλευρές εγώ rta.
  
  
  Όταν έπεσε προς τα εμπρός, για να αρθεί το κάθε φυλή και πάλι χτύπησε το εγώ του στο πρόσωπο. Την άκουσε το τρίξιμο των δοντιών εκείνη τη στιγμή, όταν ο κάθε φυλή άγγιξε εγώ rta. Ένας άντρας γλίστρησε κάτω στο πάτωμα. Κοντά σε τουαλέτα оглушительно загрохотала πλυντήριο πιάτων, ακολούθησε εκείνη κουδούνισμα των πιάτων.
  
  
  Φυσικά, αυτό ήταν το σχέδιο, με σκοπό να απαλύνω τον πυροβολισμό, σχεδιασμένο για μένα. Την πήρε "беретту" και τα έβαλε σε ένα λεπτό λινό παντελόνι, αρκετά μεγάλη για να κρύψει το όπλο.
  
  
  Στη συνέχεια την άρπαξε το πρόσωπο, τα μαλλιά και την σήκωσα εγώ το κεφάλι, σαν να ήταν μια μαριονέτα, που είχαν κοπεί το νήμα. - Δεν φαίνεσαι καλά, φίλε! - φώναξε την χαμηλή φωνή.
  
  
  Μουρμούρισε κάτι που δεν άκουσα, φτύνοντας αίμα και σπασμένα δόντια, обмазывая πηγούνι. - Πού είναι; - πατήσει. - Θέλω να μάθω πού μπορώ να βρω το αφεντικό σου... Πένθος.
  
  
  — Σίβα... Σίβα-όχι, μουρμούρισε ο σερβιτόρος, κουνάμε το κεφάλι. Ο άντρας έκλεισε τα μάτια του, και εγώ το στόμα της και πάλι залился αίμα.
  
  
  — Σκέψου — прошипел εγώ, σηκώνοντας το χέρι του. Την έσφιγγα τα δάχτυλα σε σχήμα λόγχης, το χτύπημα με τίτλο "πεν-колониа-πεδίο " τζι-ρου-key", που έπρεπε να εξαπολύσει ονε γλώσσα. Και αυτό το έκανε εγώ ανοίξετε затуманенные πόνο τα μάτια.
  
  
  Άλλη μια σπαρακτική γκρίνια συνοδεύεται χτύπημα. Αλλά ο μπάσταρδος δεν ήξερα για τη δολοφονία Ananda, οπότε δεν ήμουν σε διάθεση να είναι καλός σαμαρείτης. Την έχωσε τα νύχια της ονε κάτω από τα βλέφαρα, που συρρικνώνεται εγώ μάτια.
  
  
  Ο σερβιτόρος, сотрясаемый конвульсивной τρέμοντας, отпрянул. Εγώ ο σκοπός χτύπησε το πάτωμα, αλλά σε ένα λεπτό της, πήδηξε από πάνω του, και πάλι сунув δάχτυλα ονε ειλικρινά στα μάτια. Θα μπορούσε να τυφλώσει εγώ σε όλη μου τη ζωή. Αλλά εκτός από μετακόμισε στο θάνατο του ινδικού παράγοντα το ξενοδοχείο, να πάρει το ρευματισμό.
  
  
  - Πες μου: πού Σίβα; - επανάληψη της.
  
  
  Ήταν ένα ωραίο θέαμα; τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ανθρώπου ήταν παραμορφωμένη τον φόβο και τον πόνο. Εγώ πρόσωπο και πριν από το πουκάμισο ήταν αδύνατο να διακρίνει, ήταν перемазаны αίμα και με ξερατό, τα μάτια ψήφο-ψήφο βγει γύρω από τροχιές, δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
  
  
  - Με... με... - αυτός βόγγηξε.
  
  
  - Πού είναι στην αίθουσα; - θα γάβγιζε. - Πού;
  
  
  Αλλά η προηγούμενη ήττα με την προσθήκη υποδοχή "το μεγάλο δάχτυλο στο μάτι" που εγώ σε αποτελμάτωση. Ο σερβιτόρος έγειρε πίσω πίσω και να αποφύγει την σωματική του μαρτυρίου, επιτρέποντας στον εαυτό σας να βυθιστεί σε забытье.
  
  
  Της έβγαλα τα δάχτυλα, και τα βλέφαρα έκλεισαν εγώ τα μάτια. Το προσπάθησε να αναβιώσει το εγώ, κουνώντας έντονα, αλλά ο άνθρωπος ήταν αναίσθητος και να μετατραπεί σε σκιά του εαυτού του. Την έτοιμος να το άψυχο σώμα στο ντουλάπι, για να κατεβάσει το κεφάλι κάτω από το νερό και να το εγώ, στο μυαλό, όταν άκουσα τριγυρνά βήματα. Κάποιος κέλυφος κάτω από το διάδρομο, με κατεύθυνση προς την ημέρα της τουαλέτας.
  
  
  - Нирад; - Κάλεσε che φωνή.
  
  
  Περιττό να πούμε ότι Нирад δεν μπορούσε να απαντήσει.
  
  
  Αυτή την φορά, δεν επέτρεψε να τον εαυτό σας από τη φρουρά. Την πήγε στο νεροχύτη και ανέβηκε στην πορσελάνη άκρη πορτών παραθύρων, που την έχει χαλαρώσει προηγουμένως, ήταν μισάνοιχτη.
  
  
  Την έσπρωξε παράθυρο το πλαίσιο προς τα εμπρός με το ελεύθερο χέρι της. Πίσω από την πόρτα της τουαλέτας Нирада και πάλι φώναξε νευρικοί φωνή.
  
  
  Ευτυχώς, το παράθυρο ήταν αρκετά μεγάλη για να χωρέσει. Ενισχυτική επιτροπή γυαλιού με το ένα χέρι της, πήδηξε στη βεράντα κάτω και κοίταξα πίσω στην τουαλέτα.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε διάπλατα, και διανοητικά φωτογράφισε το πρόσωπο, με αμηχανία смотрящее στο ματωμένο σώμα Нирада. Αυτό ήταν το άγνωστο πρόσωπο της, ποτέ εγώ δεν το είδα. Αλλά ήξερα ότι θα ξαναδώ το νεαρό индийца, που δύσπιστα κοίταζε ακίνητη εικόνα Нирада σε αυτό το σημείο... και μάλλον σύντομα.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Είμαι Ακόμη και δυτικό παρατηρητή εύκολα να ανιχνεύσει με το διπλό ενσάρκωση του Σίβα-cobra την αληθινή ουσία του θεού. Происходивший από доведического θεότητες, αυτό το πολύ αρχαίο μέλος του ινδικού троиц πρέπει τελικά θεωρεί ότι συνδέονται με фаллической συμβολισμό. Στην πραγματικότητα, εγώ εικονογραφία μπορούμε κάθε φορά να βρίσκουμε πρησμένα κουκούλα cobra στην επίθεση θέσεις. Ως εκ τούτου, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Σίβα είναι πολύ μέρος περιγράφει με τα ρούχα σε όλο δέρματα cobra, τα σκουλαρίκια, επίσης, να είναι φτιαγμένα από δέρματα, умилостивляющим το σκοινί και τη ζώνη γύρω από το live οχιές..."
  
  
  
  Της έκλεισα το βιβλίο και κοίταξα από το παράθυρο της βιβλιοθήκης, γλιστρώντας πάνω από τα μάτια σε ένα ευρύ πέτρινη σκάλα που οδηγεί στην βεράντα γεύματα δίπλα στο πάρκο Νεχρού. Κανείς δεν πρόσεξε τον γρήγορο φροντίδα γύρω από το πίσω μέρος του club.
  
  
  Δεν περίμενα ότι συνεργάτης Нирада αρχίσει να κλαίει, και στην delle δεν είναι λάθος. Επίσης δεν έχω δει στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ασθενοφόρο ή την αστυνομία, για να πάρει το σώμα του Ashoka Ananda. Έρχονταν και έφευγαν οι τουρίστες και επιχειρηματίες. Μπαρ συνέχισε να εργάζεται χωρίς διακοπή, και από το παρατηρητήριο σε ένα βιβλιοπωλείο στο Connaught place καν μπορούσα να δω sidekick Нирада, το νεαρό индийца σε μορφή σερβιτόρο.
  
  
  Όσον αφορά Нирада, τότε εγώ πουθενά δεν μας είδαν να στέκεται, να μας βρίσκεται. Το εγώ του άλλου, πιθανώς, την έφερε εγώ σε κάποιο ξεχωριστό δωμάτιο ή το εστιατόριο να έχει ανακτηθεί. Αναμφίβολα, οι δύο ιδρύματα ήξερε για το δεύτερο μεγαλύτερο δραστηριότητες των υπαλλήλων τους, σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν να παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την επιτήρηση έως ότου κουνάβι, ενώ το ένα ή και τα δύο σερβιτόρος δεν σταματούν να λειτουργούν. Нирад "έφυγε" πριν από το χρόνο για να πάρει από αυτόν τι-τι είδους πληροφορίες. Ως εκ τούτου, δεν έχουν άλλα έγκυρα στοιχεία, web στοιχείο που μπορεί να ακολουθήσει, ήταν η παρακολούθηση για τους δολοφόνους των δύο Cobra.
  
  
  Δεν ήμουν τόσο ηλίθιος να πιστεύει ότι θα οδηγήσουν μου ειλικρινά στο μυστήριο του χαρακτήρα, αλλά ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι μόλις οι μηχανισμοί θα ενεργοποιηθούν, Σίβα, αν όντως υπάρχει, τότε αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί.
  
  
  Έτσι, το συνέχισε να προσποιείσαι ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρομαι για τα βιβλία, выставленными στο κατάστημα, μέχρι και την αγορά του τόμου για την ινδική рептилиях, που την γνωρίζει. Όταν τελικά βγήκα από την βιβλιοθήκη, την κρύφτηκε στη σκιά του, προσπαθώντας να γίνει σχεδόν αόρατη. Δίπλα ήταν αρκετά τους τουρίστες, έτσι ώστε δεν ήταν τόσο αισθητή. Το λιγότερο που της το ξενοδοχείο για να προσελκύσει την προσοχή.
  
  
  Για τα επόμενα χρόνια υπηρεσίας AX της, κατάλαβε ότι η υπομονή είναι η πιο χρήσιμη αρετή. Στην delle όταν το σούρουπο άρχισε να πυκνώσει στον ουρανό, τελικά το είδα, όπως οι άνθρωποι βγαίνουν για καφέ. Αυτοί κατέβαιναν από το ευρύ πέτρινη σκάλα, σιγά-σιγά, βήμα-βήμα.
  
  
  Ένας νεαρός άνδρας, склонявшийся πάνω από το ματωμένο πρόσωπο Нирада, οδήγησε τον δορυφόρο. Τα μάτια Нирада είχαν δέσει; εγώ σύντροφε οδήγησε εγώ, σαν να ήταν τυφλός. Πόσο τον καταλαβαίνω, προσωρινή τύφλωση σερβιτόρο σήμαινε ότι η Κόμπρα έχει έναν πράκτορα λιγότερο.
  
  
  Της, βγήκε μπροστά και δεν πήγε το μάτι με αυτούς τους δύο, για να μην ξέφυγε από παρατηρήσεις και μετά να την περάσει στο ih αναμονή για μια ολόκληρη μέρα. Connaught place ήταν γεμάτο εργάτες και клерками, возвращавшимися σπίτι από τη δουλειά. Την έτοιμος να διασχίσει людную περιοχή, όταν οι δυο τους άντρες που έκαναν λάμψης χειρονομία? αλλά ένιωσα ανακούφιση όταν είδα την άλλη Нирада σταμάτησε το ποδήλατο ταξί και ήταν το συνεργάτη μου στο κάθισμα στενό μηχανών.
  
  
  Ένας νεαρός ινδιάνος κουνούσε το χέρι του, και μηχανοποιημένη ταξί με έντονη συντριβή нырнуло σε ροή. Στέκεται μόνη της στο πεζοδρόμιο ένας νεαρός άνδρας με τα μάτια griffin γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος μου, προφανώς, δεν ξέρετε τι να κάνετε.
  
  
  Αν ήταν αναποφάσιστοι, δεν την είχε.
  
  
  Της, κρύφτηκε πίσω από λευκές στήλες, περιμένοντας τι θα κάνει. Ένα λεπτό ακόμα αναποφάσιστοι, και είναι επιτέλους να κατέβει από το πεζοδρόμιο. Έβαλε δύο δάχτυλα στο στόμα της και εξέδωσε ένα διαπεραστικό σφύριγμα, για να σταματήσει ένα άλλο велотакси.
  
  
  Στο официанте ήταν ακόμα διαμορφωμένα άσπρα παντελόνια, αλλά έχει αλλάξει σακάκι. Αντί για τα πρότυπα της nen ήταν σκοτεινή πουκάμισο με ανοιχτό γιακά. Κάτι μεταλλικό έλαμπε στο λαιμό του, αντανακλώντας το ηλιοβασίλεμα άγιο, σαν καθρέφτης. Ένας νεαρός άνδρας, sel στο τρίκυκλο, και ο οδηγός πατήσει το πεντάλ του γκαζιού, ακολουθώντας στην κίνηση γύρω από το πάρκο Νεχρού.
  
  
  Δεν έχασε χρόνο.
  
  
  Δεν πέρασαν δευτερόλεπτα και πώς κατέληξε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε άλλο ταξί, χωρίς να χάσει από το μυαλό του σερβιτόρου.
  
  
  Όταν ήταν σε ένα ετοιμόρροπο παλιό αυτοκίνητο, το έβαλε στον οδηγό στο χέρι ένα πακέτο χαρτονομίσματα, χωρίς να αφήσει να είχα χρόνο να σου απαντήσω.
  
  
  — Ακολούθησε τον φίλο μου εκεί, διέταξε εγώ.
  
  
  Ο οδηγός, εστιάζοντας πρώτα για τα λεφτά που της ονε έδωσε, και στη συνέχεια στο велотакси, το οποίο ο σερβιτόρος σταμάτησε λιγότερο από ένα λεπτό πίσω, δεν θα διστάσει υπάκουσε. Πήρε την πρώτη σελίδα, και έγειρε στο κάθισμα, κρατώντας τα μάτια του με велотакси, που, όπως πίστευε, θα φέρει ακόμα ένα βήμα προς неуловимому και μυστηριώδη Shive.
  
  
  Ενώ όλα πήγαιναν καλά, είπε για τον εαυτό του, σίγουρος ότι ο σερβιτόρος δεν έχω δει, όπως εγώ την περίμενα εγώ παραγωγής γύρω από το μπαρ ή να κάθεται σε ένα ταξί για να τον ακολουθήσουν. Την διέταξε τον οδηγό να επιταχύνει, ενώ από το νεαρό σερβιτόρο μας δεν χωρίστηκε μόλις τρεις μηχανές.
  
  
  - Πού ο άλλος θα πήγαινε;
  
  
  Από το Connaught place περπατήσαμε προς το Connaught circus, να κυλήσει στο δρομάκι που οδηγεί στο πλάι από το εμπορικό κέντρο του νέου Δελχί. — Στην παλιά πόλη, — εξήγησε ο οδηγός. Μετά έριξε μια γρήγορη ματιά και πρόσθεσε: - Θα σε ληστέψει, sahib; Αν όχι, τότε θα φωνάξω την αστυνομία...
  
  
  — Όχι, τίποτα τέτοιο, — διαβεβαίωσε το εγώ του και σκύβει πάνω από το κάθισμα, ψιθύρισε κάτι ονε στο αυτί.
  
  
  Εκείνος κοκκίνισε κάτω χαλκού από το δέρμα. - Κατάλαβα, "sahib". Πώς το λέτε αυτό... συνάντησης, τι είναι;
  
  
  - Σωστά, - επιβεβαίωσε την με ένα πλατύ χαμόγελο, γεγονός που υποδηλώνει ότι ακολουθώ για το νεαρό άνδρα, направляющимся σε μια ρομαντική ημερομηνία.
  
  
  - Πρόσεχε, "sahib", - προειδοποίησε με ταξί. - Делийские οι γυναίκες είναι πολύ έξυπνοι, και αυτός συνόδευε την πρόταση, τρίβοντας τον αντίχειρά σας για το δείκτη για να τονίσει την παρατήρηση.
  
  
  — Ναι, αλλά εσύ δεν χάνεις το μυαλό του φίλου μας, του είπα.
  
  
  Ήταν σχεδόν σκοτάδι, και μετά την έξοδο από το Connaught Circus κίνηση μειώθηκε. Ο οδηγός άλλαξε θέμα και επέστησε την προσοχή μου σε μνημεία. Στο τέλος της ένα ευρύ σκονισμένο λεωφόρο τόνισε τα διάσημα μιναρέδες Jama Masjid, το τεράστιο τζαμί γύρω από κόκκινο ψαμμίτη, που έμοιαζε με φρούριο.
  
  
  Και ειλικρινείς μπροστά από το τζαμί και το κοντινό базаром στάθηκε ένα ακόμα μνημείο γύρω από κόκκινη πέτρα, το επιβλητικό του, άφησε τους αυτοκράτορες Mughal, το Κόκκινο φρούριο. Την πίστευα, ότι ο σερβιτόρος θα εξαφανιστεί στο παζάρι, αλλά, προφανώς, δεν ήξερε ότι τον παρακολουθούσαν. Αντί να βγείτε κοντά σε τζαμί και την αγορά κάτω από τον ανοικτό ουρανό, βγήκε από велотакси ειλικρινείς μπροστά από την πύλη που οδηγεί στο φρούριο.
  
  
  "Περίμενε", είπε στον οδηγό.
  
  
  Σταμάτησε ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όταν ο σερβιτόρος έφυγε έξω από την πύλη. Της βγήκε με τη σειρά του και έσπευσε για τον άνθρωπο, χαίροντες ότι το σκοτάδι μου παρείχε κάποιο καταφύγιο. Πριν από την πύλη βρισκόταν πάγκους με τα "σουβενίρ", καρτ-ποστάλ, τους οδηγούς, τις τοπικές λιχουδιές.
  
  
  Αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος, και δεν είχα χρόνο να σταματήσει και να θαυμάσετε αυτά τα "κόλπα". Κρατώντας κάποια απόσταση, την ακολούθησε με το βλέμμα για το λευκό παντελόνι και σκούρο πουκάμισο του σερβιτόρου.
  
  
  Τουλάχιστον, δεν έχω δει ποτέ μου, σημαίνει ότι δεν με ήξερε. Αν μόνο "Κόμπρα" δεν διέδωσε τη φωτογραφία μου, σε αυτή την περίπτωση ο Νικ Κάρτερ шталь λιγότερο ανώνυμα, από το να το παραδεχτώ.
  
  
  Μπροστά, στο τέλος του δρόμο αγώνων, πριν το στενό ξύλινο θάλαμο σερβιτόρος σταμάτησε. Πινακίδα возвещала για την έναρξη του show "Lumière και γιος". Όταν κατάλαβε ότι ο νεαρός ινδός, αγόρασε ένα εισιτήριο για την παράσταση, εγώ, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον ακολούθησε.
  
  
  Αυτό ήταν το μάθημα της ιστορίας, το "ταξίδι" δεν είναι κάθε βοήθεια ψυχεδελικών. Гравийная κομμάτι οδηγείται από έκδοσης εισιτηρίων στην αυλή φρούριο. Εδώ, στον κήπο, που περιβάλλεται από μαρμάρινα παλάτια, χτισμένα τους αυτοκράτορες, για τους θεατές ήταν στοιχισμένες πολλές σειρές καρέκλες.
  
  
  Προβολέας έστειλε κίτρινη ακτίνα φωτός σε στήλες πριν μαρμάρινα κτίρια, και аудиокомментарии μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα. Ο ομιλητής περιέγραψε Павлиний θρόνο, κλεμμένο περσικά τις ορδές των, вторгшимися στην Ινδία στο δέκατο όγδοο αιώνα.
  
  
  Στη συνέχεια ο άγιος έχει σβήσει, και πίσω από την πλάτη μου ακούστηκε ένας χτύπος οπλές. Της γύρισε το κεφάλι του, σχεδόν περιμένοντας να είναι στη μέση της παρανοϊκής του ποιμνίου.
  
  
  Αντί για αυτό, βρέθηκε στο δρόμο τον αιχμηρό σαν ξυράφι μαχαίρι.
  
  
  Λεπίδα зашипело, δακρύρροια αριστερό μανίκι μου камзолы. Χωρίς σκέψη, την τράβηξε πίσω και με το ένα χέρι ξεκίνησε την υποδοχή "колониа-nal μακ-key". Ινδός σερβιτόρος δεν шталь ζήσετε την τύχη ου αρχή για δεύτερη φορά.
  
  
  Εγώ άσπρα δόντια του άστραφταν сардонической χαμόγελο, λεπίδα stileta закружилось στον αέρα. Στη συνέχεια, προβολέας πλήρως άναψε εγώ πρόσωπο, ослепив του. Ο νεαρός έσπευσε στο πέρασμα ανάμεσα σε σειρές από καρέκλες και έτρεξε.
  
  
  Οι θεατές, κυρίως δυτικοί τουρίστες, φάνηκε να πιστεύουν ότι ο ινδιάνος ήταν μέρος του show. Κάποιος άρχισε να χειροκροτήσουν, ενώ στον αέρα ήσαν τριγυρνά αλόγων οπλές. Γύρω από το μεγάφωνο προήλθε ο δεύτερος ήχος σωλήνα, συνοδεύεται από μια πολεμική κραυγή. Την έτρεξε πίσω από τον δράστη.
  
  
  Δεν ήξερα πώς ήξερε ποιος είναι, ή τι θα ακολουθούσε. Αλλά ακόμα ακούω το σφύριγμα εγώ λεπίδες του μαχαιριού, рассекающего αέρα και разрывающего μανίκι μου камзолы. Είναι σχεδόν διαπέρασε το δέρμα μου.
  
  
  Δεν σταματάει να τρέχει, της βγάζω το σακάκι για το όπλο. Κανείς δεν είναι γύρω από τους θεατές δεν βρήκα τίποτα περίεργο σε μας κινήσεις, και όταν προβολέας запылил μαρμάρινα κτίρια, εκθαμβωτική αντανάκλαση πλαισιωμένο καταφύγιο σερβιτόρο.
  
  
  "Από τα βασιλικά λουτρά..." — ανακοίνωσε ο αφηγητής.
  
  
  Της ήταν σε μία γύρω από μαρμάρινες κολόνες πριν προβολέας με έπιασε. Την περιόρισε τα μάτια μου και шталь αναζήτηση γύρω σκιά. Μια έντονη μυρωδιά βρύα και το σάπιο βλάστηση γονιμοποιημένο παλάτι χωρίς τοίχους. Κρυβόταν εκεί, περιμένοντας να την πάω στην παγίδα, που, ως τώρα, καταλαβαίνω, ψάχνουν για μένα.
  
  
  Θα μπορούσε να γυρίσει γύρω και να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για να εξερευνήσετε το επόμενο βήμα; αλλά έχω παραιτηθεί από αυτή την ιδέα, τώρα, όταν ένιωσε ότι πλησιάζει για την αποκάλυψη παράνομες πράξεις Cobra... και Σίβα. Από ό, τι πριν βρω αυτό το άτομο, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους.
  
  
  Ο ήχος των βημάτων του νεαρού σερβιτόρου συνοδεύτηκε από έναν γδούπο. Την άκουσα να τρέχει στο πίσω μέρος του κτιρίου, μακριά από τους τουρίστες που παρακολουθούσαν την παράσταση στον κήπο. Της ήταν χαρούμενος γι ' αυτό, και επειδή δεν ήθελε να αθώοι θεατές έχουν εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση, που η ψηφοφορία-η ψηφοφορία έπρεπε να γίνει.
  
  
  Το τρέξιμο, σκυμμένος κατά το ήμισυ, από στήλη σε στήλη, навострив τα αυτιά σε κάθε шорохе. Ήταν δύσκολο να ακούσετε κάποια ήχους, εκτός από εκείνους που δημοσιεύει φόντο καταγεγραμμένη ιστορία. Υπόκωφο βογγητό μέσα στο πάρτι το θέλετε το κλάσμα, ενισχυμένο από το ισχυρό σύστημα ήχου που είναι εγκατεστημένη στον κήπο. Αν δεν ήταν το άσπρο παντελόνι, που ήταν αρσενικό, είναι, χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσε να κρυφτεί στις σκιές.
  
  
  Αλλά όταν έχει σβήσει το άγιο, την είδα εγώ ξανά. Αυτός πέρασε μια μικρή μαρμάρινη σκάλα, соединявшую ένα κτίριο με ένα άλλο, και τώρα πεσμένος στο πάτωμα.
  
  
  Την ήδη κρατούσε το δάχτυλο στη σκανδάλη του όπλου. Σκανδάλη έσπασε εκείνη τη στιγμή, όταν την τράβηξε τη σκανδάλη. Τους ήχους των τυμπάνων, доносившимся γύρω από το μεγάφωνο, εντάχθηκε το γάβγισμα πλάνα, μια μάσκα μου βολή.
  
  
  Την είδα таращить μάτια κολλήσει σε μαρμάρινη στήλη, σηκώνοντας στον αέρα σύννεφο λευκού καπνού. Το πλάνο είχε μπλοκάρει μια άλλη оглушительная υπαίθριες δραστηριότητες, που παράγεται топотом οπλές των αλόγων. Θα χτυπήσει το στόχο, έτσι έτρεξε προς τα εμπρός. Ο σερβιτόρος αναπήδησε στα πόδια του, και το εγώ δεν είναι πουθενά.
  
  
  Της πέρασε μια μικρή σκάλα, που μόλις δραπέτευσε και ήταν στη μέση ένα στενό καταπράσινο κομμάτι, που περιβάλλεται από μαρμάρινα κτίρια. Πίσω μου φάνηκε σφύριγμα κάποιου εσωρούχων. Είναι άχρηστο να σκεφτούμε για το πώς να πυροβολούν με πυροβόλο όπλο. Οπότε σήκωσα, που περιβάλλει τα δύο αγκώνων. Την χτύπησε νεαρό στι στα πλευρά, αλλά, αν είναι για μια στιγμή ασφυκτιά, ονε κατάφερε να απομακρύνεις ένα βήμα πίσω.
  
  
  Να σκοτώσω εγώ δεν ήταν στα σχέδιά μου. Ο νεκρός θα ήταν άχρηστο για μένα, και τα μονοπάτια που πρέπει να κάνει ήταν να με οδηγήσει στο Shiv, έσπασε εκεί, στην αυλή Κόκκινο φρούριο. Ζωντανή σερβιτόρος θα μπορούσε να μου δώσει πολύτιμες πληροφορίες.
  
  
  Ξαφνικά γύρω από το σκοτάδι πίσω μου ακούστηκε βραχνή, σχεδόν ηχητικό φωνή.
  
  
  - Ωραία, Ρανζίτ.
  
  
  Ένα ισχυρό πλήγμα έριξαν το δεξί σας πόδι πίσω, και φτέρνα το πόδι μου προσγειώθηκε σε κάποιου σε κάθε φυλή. Την έναρξη του δευτέρου ο δράστης βόγγηξε από το κακό και отпрянул. Την отпрыгнул στο πλάι, λαχάνιασμα, και έκανε ένα βήμα πίσω, нацелив στο βιλελμίνα για τους δυο δράστες.
  
  
  Δύο εναντίον ενός, Ρανζίτ ήταν σερβιτόρος, ένας άνθρωπος, που ακολούθησε της, αλλά και το άλλο δεν ήταν άγνωστο. -- Ψηφοφορίας είμαστε και πάλι, -- sahib, -- είπε με αγένεια, αναγκαστική γέλιο. Λέξεις вырывались έχει, iso rta με κάποια δυσκολία, επειδή το κάτω μέρος το εγώ των ατόμων ήταν обмотана λευκό επίδεσμο.
  
  
  — Ναι, είπα, μαθαίνοντας εγώ: ήταν συνένοχος Мохана, бородатым сикхом που της έσπασε το σαγόνι του το προηγούμενο βράδυ.
  
  
  Ρανζίτ χρησιμοποίησε μια σύντομη ανταλλαγής λόγια, να σκύψεις πίσω από την κολώνα, σε μια στιγμή παραστρατημένος από την θανατηφόρα τροχιά "το όπλο του". - Να συνεχίσει να είναι άχρηστο, "sahib", κατέληξε η ινδική σιχ. - Αν μπορείτε να μας σκοτώσεις, δεν θα μάθετε τίποτα.
  
  
  - Τι θα γίνει αν δεν θα σε σκοτώσω; - ρώτησε. Αλλά αυτή τη στιγμή, ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, κάτι μεταλλικό γρήγορα παραβίασε την δική μου άποψη. Της, γύρισε και τράβηξε τη σκανδάλη. Таращить μάτια πέταξε στον αέρα, отскочив από οδηγών κατά μήκος των τοίχων των κτιρίων. Και μετά το ίδιο το όπλο κυριολεκτικά γλίστρησε γύρω από τα δάχτυλά μου, με το όπλο, обмотанным μεταλλικό βρόχο.
  
  
  Ρανζίτ βγήκε από την κρυψώνα του και άρπαξε το όπλο. Το κατάλαβα τότε, ότι αυτό ήταν κάτι που παρατήρησα προηγουμένως, το αντικείμενο που έλαμψε γύρω από το εγώ του λαιμού. Αυτό ήταν ένα κομμάτι σύρμα χαλκού, χωρίς αμφιβολία, παγίδα, που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει Ashoka Ananda.
  
  
  "Δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις", — sahib, με συγκρατημένο γέλιο παρατηρήσει άλλος ινδουιστής.
  
  
  Την προσπάθησα να υποχωρήσει, αλλά Ρανζίτ δεν έχασε χρόνο. Ο σερβιτόρος έβαλε το όπλο στο στήθος μου, προειδοποιώντας αρκετά για να δραματικά να με σταματήσει. Και δεν ήμουν αρκετά κοντά για να προσπαθήσει να αρπάξει το όπλο από το εγώ στο χέρι. Και αν προσπάθησε να χτυπήσει το πόδι της ήταν σίγουρος ότι ο νεαρός μαύρα μαλλιά σερβιτόρος, δεν δίστασε να πατήσει τη σκανδάλη.
  
  
  - Και τώρα μόνος σας σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι του, "sahib", - διέταξε έφηβος. Και έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός, το στόμα λιποθύμησε στο διαβολικό χαμόγελο.
  
  
  Της, σήκωσε τα χέρια του και προσεκτικά κοίταξε προς την άλλη сикха. Ρανζίτ άπλωσε ονε καλώδιο χαλκού. Σύρμα загудела, όταν ένας άνδρας έδεσε με σύρμα τα άκρα γύρω από τους καρπούς.
  
  
  "Mohan νεκρός", είπε σχεδόν αθόρυβος φωνή του με τη μουσική, лившуюся γύρω από τα ηχεία. Η εμφάνιση δεν ήταν σε ένα τέλος, όπως και η ζωή του Μαχητή νο 3, όπως ήλπιζα. - Гурнек, ωστόσο, ακόμα ζωντανή, "sahib". - Ινδική σιχ πλησίασε σε μένα, όταν Ρανζίτ ήρθε γλείφει
  
  
  Κάτω από τη μύτη μου ήταν το βαρέλι το όπλο του Вильгельмины, και ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό, ότι δεν είναι πια ο παλιός μου ακόμα. Δεν το λέω για χάλκινο καλώδιο, το οποίο Гурнек κρατούσε και με τα δύο χέρια.
  
  
  "Σου αξίζει το χειρότερο, — sahib, — πολύ χειρότερα", — είπε ο σερβιτόρος.
  
  
  Έπαιζε με το "εύκολο" курком. Αρκετά ήταν πολύ εύκολη πίεσης, και Хоуку έπρεπε να προσλάβει ένα Μαχητικό αεροσκάφος νο 4. Αλλά πριν ο νεαρός έφερε σε εκτέλεση τις απειλές, Гурнек, βάδισε μαζί μου. Μόνο που αυτή τη φορά ο κλωτσιά πριν χαθεί στον αέρα, χωρίς να χτυπήσει το στόχο.
  
  
  Βρόχος κλείσει γύρω από το λαιμό μου, και μου πάλι έπρεπε να σηκώσουν το χέρι. Την κοίταξε άνοιξε την απειλή "το όπλο του", αλλά Ρανζίτ αφήσει τη σκανδάλη και κάνοντας κλικ στο όπλο, χτύπησε με την άκρη από το μέτωπό του. Την ίδια ώρα που προσπάθησε να απωθήσουν καλώδιο χαλκού, που πίεζε την τραχεία.
  
  
  Το νήμα έκοψε το δέρμα μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Την εξέδωσε, πιεσμένο, τον ήχο, και Ρανζίτ, καγχάζει, αυξήθηκε σε κάθε φυλή και τη χτύπησε στη βουβωνική χώρα. Ο πόνος με έκανε να застонать, κάνοντάς согнуться.
  
  
  Κάθε φυλή ανέβηκε ου αρχή για δεύτερη φορά, κάνοντάς με να εκραγεί από μια επώδυνη πονάει. - Χαζός είσαι, "sahib"... Κόμπρα ξέρει... Κόμπρα να τα ξέρει όλα, ο κ. Κάρτερ.
  
  
  Εγώ τη φωνή φάνηκε να έγινε γύρω από το σκοτεινό τούνελ. Το iso όλες τις δυνάμεις προσπαθούσε να ελευθερωθεί, απομακρύνουμε το σύρμα, το οποίο Гурнек με έπνιγε. Αλλά εγώ δεν θα μπορούσε να λάβει για να φύγουμε, ήταν πολύ λεπτή. Στενάζουν την έπεσε προς τα εμπρός, προσπαθώντας να αναπνεύσει.
  
  
  Μετά την άκρη του όπλου με χτύπησε στο κεφάλι, και στο βάθος τη φωνή του γύρω από το μεγάφωνο, δήλωσε: - Αν υπάρχει παράδεισος στη γη, είναι εδώ... είναι εδώ, είναι εδώ!
  
  
  Δεν την εμπιστεύτηκε ονε. Εν τω μεταξύ, την αναρωτηθεί, αν θα έχω ποτέ την ευκαιρία να πιστέψω σε κάτι τέτοιο.
  
  
  
  
  4
  
  
  Στην αρχή ήταν εύκολα.
  
  
  Βελούδινη, μαλακή και ομαλή, σκοτεινή και ζεστή ομίχλη. Προστατευτικό σκοτάδι, που ασχολείται με έκανε να χαμογελάσω. Αλλά μετά άρχισε να καίει, κόβοντας το δέρμα μου, όπως τα θραύσματα του σπασμένου γυαλιού. Της έπρεπε να φύγει, γιατί αλλιώς θα διέλυσε θα μου μέρη, έκανα εκείνο με ζωντανό δέρμα. Έτσι θα ταλαντεύτηκε προς τα εμπρός, σαν να вынырнув από το κάτω μέρος του ναυτικού. Και όσο υψηλότερο είναι το έθεσε, τόσο περισσότερο με κομματιάζει.
  
  
  - Όχι! Της... δεν την θέλω! - Άκουσα τη φωνή σας. Η επανάληψη είναι πιο δυνατά, προσπαθώντας να αυξήσει τη σοβαρότητα, давившую μου τα μάτια. Το ανοιγόκλεισε τα μάτια, και κάτι αόριστο χρώματος, άρχισε να κινείται προς τα εμπρός και πίσω, μπροστά μου, δομένος στο χώρο και έξω από αυτόν.
  
  
  Της άνοιξε τα μάτια ου αρχή για δεύτερη φορά, μετά το τρίτο, και την ίδια ώρα που προσπαθούσε να προχωρήσουμε περαιτέρω, ενώ ο στόχος μου δεν χτύπησε ταχ κάτι στερεό. Η δόνηση σταμάτησε και πάλι βυθίστηκε, είναι πολύ ασθενές και υπνηλία, για να κάνει ακόμα μια κίνηση.
  
  
  Δεν ξέρω πόσος χρόνος έχει περάσει μετά από αυτό. Την ένιωσα ότι μου κόβουν τα όνειρα, και κάθε φορά προσπαθούσε να αποκρούσει ih και να ανοίξει τα μάτια, αλλά κάτι царапало το δέρμα μου, κάτι έκαψαν. Τελικά το ξεκίνησα από την αρχή, πηγαίνοντας προς τα εμπρός περιβάλλοντα εναλλασσόμενα κύματα vlad και το κακό.
  
  
  Μετά το "πράγμα" έχει αναπτυχθεί. Ήταν τοίχος, земляная τοίχος, που ασχολείται με την καθόταν μπροστά μου, αυξανόμενη ή μειωμένη... και μετά κανονική. Ο στόχος μου ήταν раздавленой τσόφλια αυγών κέλυφος... σαν να μην πίνουν συνεχή μήνα. Της, στάθηκε κλίνει ενάντια στον πλησιέστερο γκρίνια, ακούγοντας τον εξαιρετικό του ήχο στον κόσμο, τον ήχο στήθος μου, вздымающейся και υπάρχει μια φθίνουσα με κάθε αναπνοή.
  
  
  Τι царапало και ξερνάει το δέρμα μου-κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς καθαρτήριο ανάμεσα στο συνειδητό και το ασυνείδητο, έτσι όπως είναι τα κοσμήματα, που την θέσει στην πλάτη του. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι ζωντανός, την έσπρωξε με τα πόδια του πάγκου, που καλύπτεται με άχυρο, και σηκώθηκε τρέμοντας.
  
  
  Την κλείνομαι το χέρι του στον τοίχο, για να σηκωθεί. Το να νιώθεις εξαρτημένος ломке, ναυτία. Τα χτυπήματα που της πήρε γκολ, συν затяжение καλώδιο λαιμού, έκοψαν μου.
  
  
  Τώρα, πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του.
  
  
  Τον έκανε μερικά βήματα, μέχρι τα γόνατά μου δεν σταμάτησαν να λυγίσει. Το ξέφυγε από το κλουβί-κελί... τετράγωνο σε ένα αχούρι με πηλό τους τοίχους και το δάπεδο. Δεν ήταν εμάς, τα παράθυρα, μας ακόμη και τις πόρτες. Αργότερα, αν θα ήταν το μέλλον της ήταν σίγουρος ότι μπορώ να βρω τις αρθρώσεις σε γκρίνια, όπου θα πρέπει να είναι η πόρτα, επειδή κάποιος.... Και κάποιος τράβηξε κι εμένα.
  
  
  Στο ένα άκρο της κάμερας, στα αριστερά του δίσκου σε έναν τοίχο ήταν вмурованы δύο πλέγματος. Και οι δύο έχουν ακούσει μου μέχρι τη μέση της και ήταν καλυμμένα με καλώδιο κοτόπουλου. Την, φυσικά, δεν επρόκειτο να περιμένει, μέχρι να με παρουσιάσει στους βασανιστές, γι ' αυτό πλησίασε τα κάγκελα, προσπαθώντας να συνέλθει από το κακό που μου προκάλεσε το χτύπημα Ранджита την άκρη του όπλου.
  
  
  Αλλά προτού να αγγίξει το σύρμα πλέγμα και δείτε δύο πλέγματος, για κάθε χρόνο, είναι δυνατόν να ih εξαίρεση, την έβγαλε τα παπούτσια του. Οι άνθρωποι που κρατούσαν μου, με άφησαν στο πουκάμισο και παντελόνι. Το στιλέτο εξαφανίστηκε, όπως και "Μπερέτα", και, φυσικά, "Luger". Την камзолы δεν έχει δει, αλλά σε ψηφιακές κάμερες δεν ήταν κρύο... τουλάχιστον όχι ακόμα.
  
  
  Την πήρε το παπούτσι του και το πέταξε εγώ στην φυλακή. Τίποτα δεν συνέβη. Όχι σπινθήρες. Δόξα τω θεώ, τα κάγκελα δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί. Και πάλι φόρεσε παντόφλες μπαλέτου και κατέληξε σε μία γύρω από τέσσερις μεταλλική βίδα που πλέγματος крепились στην γκρίνια. Αλλά όταν τα δάχτυλά μου άγγιξαν λοιπόν, στη σιωπή ακούστηκε η φωνή, τη φωνή που μου έκανε εντύπωση.
  
  
  - Καλημέρα, κύριε Κάρτερ. Γιατί τώρα μέρα, ξέρετε. Ελπίζω να σου όνειρο καλά όνειρα, "sahib"...
  
  
  Η φωνή ακούστηκε από το ένα γύρω από δύο πλέγματα. Χωρίς αμφιβολία, για το μεταλλικό οθόνης κρύβεται ενισχυτής. Αλλά πάνω απ ' όλα να εμπιστευτώ ότι η φωνή ήταν γνωστός... τρομακτικά οικείο.
  
  
  "Γεια σας, είναι ο Κάρτερ, λέει ο πράκτορας 3. Στην πραγματικότητα; Γεράκι είπα κτηνιατρική μου. Έτσι, ο πράκτορας, Anand φαίνεται τόσο εγώ λένε. Λοιπόν, δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού. Όχι, δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Ξέρουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι εφικτή, και... Ω, όχι, καθόλου! Το εγώ δεν υπάρχει, ψηφοφορία, και όλα. Όχι, αύριο θα το γυρίσω στην Ουάσιγκτον. Κόμπρα. Πολύ φοβάμαι ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει στη δίκη ινδική ασφαλείας. Καταλαβαίνετε, βέβαια... Ναι, και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πείτε στον κ. Ананду, ότι λυπάμαι που δεν είχα την απόφαση να συναντηθεί μαζί του".
  
  
  Ακολούθησε μια μεγάλη παύση. Και μετά πάλι σιωπή. Της, αναχώρησε από τα κάγκελα και πίσω στο κρεβάτι. Παρά το κενό στο στομάχι, παρά το τρομερό συναίσθημα της ναυτίας, της έπρεπε να παραδεχτούμε ένα πράγμα: Σίβα ήταν πραγματικό, αδίστακτος, στυγνός εγκληματίας, δύσκολο αντίπαλο, πότε της δεν είχε ξαναδεί.
  
  
  Μόνο που прослушанная μου σύντομη ομιλία, τηλεφωνική συνομιλία, που, χωρίς αμφιβολία, έχει ήδη λάβει χώρα, έχουν ειπωθεί εντελώς οικεία φωνή. Αυτή ήταν η δική μου φωνή, με το ίδιο τέλεια προσωδία, την ομιλία και ο τονισμός.
  
  
  Shiva την έστησε και χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε τις σκηνές ινδικό μυστική υπηρεσία. Ακόμα και όταν Anand δεν εμφανίστηκε στο γραφείο τους, και κανείς δεν σκέφτηκε να συνδέσει τους δυο μας. Και γιατί να το κάνουν, στο τέλος; Δεν "Νικ Κάρτερ" δεν τηλεφώνησε λίγο πριν από αυτή, και δεν τους ενημέρωσε, ότι ο Σίβα είναι ψεύτικη; Το ίδιο "Νικ Κάρτερ" επεσήμανε ότι, ακόμη και αν η "Κόμπρα" πραγματικά υπάρχει, η οργάνωση, η οποία ασχολείται με απασχολεί η ινδική κυβέρνηση, δεν έχει καμία σχέση με ένα μυστηριώδη χαρακτήρα.
  
  
  "Ο νικ Κάρτερ", δήλωσε ταχ όλο αυτό. Και, προφανώς, έχει ήδη κατευθυνόταν στο σπίτι, στο αρχηγείο-ένα διαμέρισμα AX στην Ουάσιγκτον. - Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος, Shiva. Όπως σας γενικά κατάφεραν να αναπαράγουν τη φωνή μου;
  
  
  "Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπιστώθηκε η συσκευή ήχου, κ. Κάρτερ", απάντησε η φωνή μου που παράγεται ηλεκτρονικά με τέτοια ακρίβεια, που δεν μπορούσα να μην εντύπωση ακούγοντας τον εαυτό του.
  
  
  - Τότε, σε παρακαλώ, πες μου φιλοφρονήσεις σας электронщикам. Την έψαξε το δωμάτιο τέσσερις φορές και δεν μας βρήκε ένα μικρόφωνο... ακόμα και στις πιο πιθανή χώρους, απάντησα, υψώνοντας τη φωνή του, σαν να αμφιβολία ότι με ακούει. Δεν μπορούσε να δει τα κρυμμένα μικρόφωνα, αν και τώρα ήταν σαφές ότι η επιτυχία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, αυτός εύκολα θα βάλει τους στην κάμερα.
  
  
  - Αυτό είναι το ένα γύρω από τις τελευταίες εφευρέσεις Haji; εξαιρετικά ευαίσθητος, ισχυρό, μικρού μεγέθους ενσωματωμένο μικρόφωνο, - εξήγησε αντίγραφο της φωνής μου.
  
  
  Είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα, είπα.
  
  
  Το γέλιο μου ακούστηκε στον αέρα, στη συνέχεια, η φωνή μου συνέχισε: "Πολύ καλά, κύριε Κάρτερ. Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν έχασες την αίσθηση του χιούμορ. Αλλά Χατζηιωάννου, αν είστε σχετικά με τα πρότυπα της nen δεν ακούσει — web αξιοπρεπές πράγμα που η Αλβανία εξαγωγές κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Και τώρα δουλεύει για μένα, σε μια Κόμπρα... στο Πένθος! - Η φωνή της ήταν περιχαρής.
  
  
  - Hema λειτουργεί;
  
  
  - Ξέρετε, κύριε Κάρτερ. Στο τέλος, AX έστειλε στην Ινδία δεν είναι μόνο για να εκθέσει μια συμμορία εμπόρων όπλων ή ηρωίνη. Σας ενδιαφέρει η θαυματουργή ανακάλυψη Χατζηιωάννου, εγώ μεγαλοφυής εφεύρεση... Κουτί!
  
  
  - Κουτί; - επανάληψη της.
  
  
  - Το ψευδώνυμο του προσομοιωτή φωνής, την εφεύρεσή του, ικανό να αναπαράγει οποιαδήποτε υπάρχουσα φωνητικό ήχο. Και είναι μικρό, ο κ. Κάρτερ, ακόμη και με το πρότυπο μικρογραφία μοντέλα. Δεν περισσότερα πακέτα τσιγάρα... αλλά πολύ πιο επικίνδυνο, φυσικά.
  
  
  Την ρώτησε. - Και τι θα κάνεις με το κουτί; Δεν πήγε το μάτι με το μετάλλων οθόνης, σαν κάγκελα μπορεί να συλλάβει την κάθε μου κίνηση.
  
  
  - Νομίζεις ότι το τρελό, έτσι δεν είναι;
  
  
  - Τρελός; Δεν είναι ακριβώς έτσι, Shiva. Θα ценымногие πιο έξυπνοι; συνήθως τρελό δεν μπορεί να καταλήξει σε ένα τόσο δύσκολο σχέδιο.
  
  
  - Σας ευχαριστώ, κύριε Κάρτερ. Την εκτιμώ το κομπλιμέντο. Όχι, στην delle της δεν είναι τρελός, τουλάχιστον όχι με τη δική μου άποψη. Όσον αφορά το Κουτί, εφευρέσεις Χατζηιωάννου, τότε η υπηρεσία σας έχει ήδη φροντίσει όσο είναι ευφυές και αποτελεσματικό. Αυτά τα περιστατικά ήταν απλά δοκιμές, πειράματα, για να είμαστε ακριβείς.
  
  
  "Αλλά σύντομα, μόλις Haji έχει κάνει κάποιες αλλαγές στη συσκευή σας, τα ατυχήματα θα πάψουν να είναι απλά πειράματα. Η ψηφοφορία βλέπετε, ο κ. Κάρτερ, η Ινδία σήμερα είναι μια ουδέτερη δύναμη μεταξύ της Κίνας και Δύσης. Με τη βοήθεια συνεργάτες μου στο Πεκίνο αυτή την πλευρά του, χρησιμεύοντας ως αντίβαρο, θα καταρρεύσει μέσα σε μια στιγμή, και στη συνέχεια θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο των προγόνων μου, όταν Κίνα και την Ινδική υπο-ήπειρο ενώσουν τα χέρια σαν καλοί σύμμαχοι, ένωση η οποία θα διαρκέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην ιστορία του κόσμου".
  
  
  - Την ρώτησα. - Τι είδους ένωση; Το διανοητικά κατέγραψε ό, τι είπε, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Εν τω μεταξύ, τα μάτια μου προσεκτικά εξέτασε τα όρια της κάμερας. Την σηκώθηκε σιγά-σιγά, για να μην κάνει θόρυβο? Αυτό δεν είναι ένα ξενοδοχείο, για να Shiva άκουσα, πώς κινούμαι, ή να ακούσει, όπως θα скребусь για τον τοίχο, προσπαθώντας να ανοίξει μία χαραμάδα. Θα πρέπει να είναι η πόρτα, μόνο και μετά δεν έχω δει.
  
  
  - Σινο-ινδική ένωση, ο κ. Κάρτερ, η εναλλακτική λύση είναι και τα δύο έθνη, για να απαλλάξουν τον κόσμο από τα αντίπαλα μπλοκ. Όχι, δεν είμαι μανιακός της το μεγαλείο, δεν με νοιάζει αν ο κόσμος πέφτει στα γόνατα μου πόδι. Έχω λεφτά, περισσότερο από το να περάσουν. Έχω επίσης κάποια вллияние στην στρατηγική κυβέρνηση. Αλλά όταν η Κίνα και η Ινδία θα γίνουν ένα έθνος, ο λαός μου δεν θα είναι το "hungry horde", όπως την άλλη λέω εγώ δυτικοί δημοσιογράφοι. Θα γίνουμε ισχυροί, όπως Bharat, η αρχαία Ινδία. Και τότε ο λαός θα επιστρέψει και πάλι στους αρχαίους θεούς, Нагам... змеиным θεότητες των προγόνων μου.
  
  
  - Είμαστε στον εικοστό αιώνα, Shiva. Δεν είναι εύκολο να δοθεί από εκατομμύρια ανθρώπους. Σήμερα άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για την πλήρωση του στομάχου, από τη λατρεία φίδια.
  
  
  Είσαι πολύ λίγα ξέρεις για το ινδικό νοοτροπία, Κάρτερ. Την κατάγομαι από τη βασιλική οικογένεια, την οικογένεια, ανερχόμενο σε Ναγθ, змеиному πρόγονο. Την φοράω τουρμπάνι, σαν να είναι ο δράκος, πηγμένο δαχτυλίδια κόμπρα με τα υπερήφανα το κεφάλι, покоившаяся στο μέτωπό μου, - απάντησε ο Σίβα. Τη φωνή... τη φωνή του εγώ шталь κρύο, όπως τα ερπετά. Της ήταν διπλά έκπληκτος από ό, τι θα μπορούσε να μιλήσει και μεταφράσει τα συναισθήματά σας ευχαριστώ εφεύρεση Χατζηιωάννου.
  
  
  - Γιατί πρώτα δεν θρέψει τους ανθρώπους; Αν έχεις πολλά χρήματα, γιατί δεν περάσει ih προς την κυβέρνηση, ώστε τα παιδιά δεν πεθαίνουν από την πείνα; Ή φοβάστε ότι δεν θα εκτιμήσουν τη χειρονομία σας, ότι δεν θα θέλουν να καλύψουν τις άπληστοι παραγγελία; Την запрокинул το κεφάλι και шталь χλευάσει εγώ όνειρα, είναι τρομακτικό το στόχο που είχε θέσει τον εαυτό σας.
  
  
  Αλλά Σίβα δεν άρεσε ο εαυτός σου.
  
  
  "Είμαι πάρα πολύ είπα, Κάρτερ," ανακοίνωσε ο ίδιος. - Αλλά το να ξέρετε ότι είστε πραγματικά σκόνταψε στην φωλιά του φιδιού, και ότι δεν ανέχομαι αυτούς τους μικρούς ανθρώπους, όπως μπορείτε. Η κυβέρνησή σας δεν είναι ένα αστυνομικό του κόσμου και δεν μπορεί να σταματήσει να δω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Τώρα τα κινεζικά κομμουνιστικά στρατεύματα, εστίασαν την προσοχή τους στα βόρεια σύνορα μας, έτοιμα να απαλλάξει την Ινδία και άλλες слаборазвитые της χώρας από iga φτώχειας.
  
  
  - Συνέχισε να ονειρεύεσαι, Shiva. Οι αρχές του Πεκίνου που διατίθενται σε слабоумным, και να έχεις καταπιεί το δόλωμα... σε δύο άκρα. Μόλις στρατεύματα διασχίζουν τα βόρεια σύνορα της Ινδίας, να είστε σίγουροι ότι η Δύση δεν θα το ξεχάσεις, να σε ετήσια βάση, τι θα συμβεί. Θα διεξάγει πόλεμο, που έχει σβήσει την ανθρωπότητα από το πρόσωπο της γης. Έτσι, μπορεί να είναι... αλλά δεν είναι ακριβώς, θα παραμείνει μόνο το φίδι, το άπειρο φίδια, που θα σέρνεται στην έρημο και ραδιενεργών πλανήτη.
  
  
  Της, έγειρε το βογγητό, και κράτησε την ανάσα του. Όπως μπορείτε να μιλήσετε για κάτι με ένα τέτοιο πρόσωπο, όπως Σίβα; Και πώς θα μπορούσε να μιλήσει λογικά, όταν ό, τι μπορούσα να σκεφτώ, ήταν ένας τρόπος διαφυγής; Την ήξερε τρελά στη ζωή τους, αλλά δεν είναι τέτοιες λογικές και τρελό, όπως το πρόσωπο, αμφίβολος τον εαυτό του Σίβα.
  
  
  Όχι, δεν ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο, είναι απλά το να επιστρέψει στο παρελθόν, τιμή απελευθέρωση του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Και από ό, τι ήταν κουφός μου παρατηρήσεις, το ότι δεν το είδες κίνδυνο τον τρελό σχέδιο, έχω στην πλάτη οργανώνεται μια ανατριχίλα.
  
  
  "Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κάρτερ, θα περιβάλλοντα τόσους πολλούς ανθρώπους που δεν θα δείτε εδώ ένα τέτοιο τραγικό δύο άκρα. Гурнек μου είπε για το θάνατο Мохана; Το βρήκατε να σας δώσω μερικές ευκαιρίες. Mohan για Κάρτερ Κάρτερ για Мохана. Μόνο που αυτή τη φορά ο θάνατος δεν θα είναι γρήγορη και άμεση. Ξέρετε πόσα άτομα μπορεί να υποφέρουν, πριν πεθάνει από δάγκωμα φιδιού, ο κ. Κάρτερ; - κρύο έκανε Shiva.
  
  
  - Αυτό εξαρτάται από το φίδι.
  
  
  — Στην πραγματικότητα, — συμφώνησε ο Σίβα. - Χαίρομαι που μπορείς να κάνεις υποθέσεις, Κάρτερ. Αλλά σε περίπτωση που χάσετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, έτοιμοι να σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.
  
  
  Της, έγειρε το βρώμικο, στεναγμοί, αφού έπαυσε να αναζητήσουν μια μυστική πόρτα, και γύρισε πίσω στην κρυμμένο πίσω από το μεταλλικό οθόνης δυναμική. — Πάμε, Σίβα, — για τους περισσότερους ανταπάντησε της. - Είμαι όλος αυτιά.
  
  
  "Μας τη στιγμή δεν αμφέβαλα γι' αυτό, ο κ. Κάρτερ, — γέλασε εκείνος. - Αλλά θα είμαι σύντομος, γιατί έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε. Герпетология είναι το χόμπι μου, εδώ και χρόνια, τολμώ να προσθέσω ότι είμαι πραγματική εξουσία στην περιοχή ερπετά, ιδιαίτερα δηλητηριώδη. Έχω μια συλλογή από περίπου δύο δωδεκάδες διαφορετικά είδη.
  
  
  - Και ποιους θα επιλέξει για μένα;
  
  
  - Πέντε φίδι, ο Κάρτερ. Μπορείτε να μάθετε ih με την πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα θα σας αναγνωρίσουν. Τα φίδια έχουν μια βαθιά αίσθηση της εδαφικότητας. Δεν είναι άλλη, όταν ih ενοχλούν στο ih σπίτι. Ανάλογα με τον ih θανατηφόρο δάγκωμα άτομο μπορεί να υποφέρουν από δύο ώρες πριν από επτά-οκτώ ημέρες.
  
  
  — Αν drive εργαλείων οχιά вонзит τα δόντια σας σάρκα, έχετε σύντομα iso όλους κουνάβι θα αρχίσει να ρέει το αίμα του, ο κ. Κάρτερ; θα έχετε βαμμένα με το αίμα, το σάλιο, τα ούρα σας θα γίνει κόκκινο. Θα υποφέρουν από μια επώδυνη πληγή στο στομάχι, και ο θάνατος θα έρθει ως αποτέλεσμα αιμορραγία στον εγκέφαλο".
  
  
  - Πραγματικά δελεαστικό! - φώναξα, δεν κατεβαίνοντας τα μάτια με οποιοδήποτε κινήσεις, που ψάχνουν την επιβεβαίωση, ότι δεν ήταν απλά απειλή.
  
  
  - Αν επιλέξετε τη любимицу, βασιλική κόμπρα, τότε θα πεθάνετε από την ανοξία, αργό και βασανιστικό μορφή ασφυξίας. Από την άλλη πλευρά, ξάδελφος βασιλική κόμπρα, η ασιατική κόμπρα, έχει δηλητήριο, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί κατά το ήμισυ токсичнее στρυχνίνη. Έτσι, η επιλογή είναι δική σας, κύριε Κάρτερ. Εάν επιλέξετε κόμπρες, θα πεθάνετε σχετικά με άθλιο θάνατο μέσα σε λίγες ώρες αν επιλέξετε οχιές, να είστε έτοιμοι για το πιο αλλόκοτο και αφόρητο κακό, τι μπορείτε να φανταστείτε.
  
  
  - Κι αν δεν επιλέξω Σίβα; Τι θα συμβεί;
  
  
  Δεν έχεις επιλογή, Κάρτερ, δεν υπάρχει εναλλακτική. Στο τέλος, θα καταλάβετε τι την σοβαρός άνθρωπος! Λοιπόν, μέχρι να μάθω το διάδοχό του, дозволительно, μου άρεσε να συνεχίσει αυτή τη συζήτηση μαζί σας. Έχω μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ο κ. Κάρτερ. Πολύ ενδιαφέρον.
  
  
  Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα από τον "εαυτό", ή μάλλον, από το Σίβα με τη φωνή του. Και πάλι έγινε σιωπή, нарушаемая μόνο την αναπνοή μου. Το εντελώς похолодел, αυτοπεποίθηση, ότι δεν είναι σαθρή απειλές. Ο σίβα ήταν αποφασισμένος να με σκοτώσει, για να δείτε πώς ο θάνατος θα έρθει σε μένα με βασανίζει. Ίσως, ήταν αποφασισμένος να το κάνει κάποιος τον πόνο, όπως αυτή τροφοδοτούσε εγώ παράλογες όνειρα και φιλοδοξίες.
  
  
  Αλλά ποια ήταν η αιτία ωθούσε μας εγώ, δεν έχει αμφισβητηθεί η ειλικρίνεια εγώ λέξεων. Την εξέτασε μια μικρή κάμερα με τα μάτια σας, και την ήθελα απεγνωσμένα να την παραγωγή, όταν κάποιο τρίξιμο ή, μάλλον, εύκολη buzz ανάγκασαν να δώσουν ορατότητα σε δύο πλέγματος.
  
  
  Μία σιγά-σιγά να ανεβαίνει, για να εξαφανιστούν σε βογκητά. Τέσσερις μεταλλικές βίδες ήταν άχρηστοι, έτσι όπως την οθόνη οδηγήθηκε ηλεκτρονικό τρόπο. Σε αυτό το σημείο εγώ δεν έχει δει? στη θέση του τετραγωνική τρύπα. Η κοινή λογική μού είπε να αποθηκεύσετε τη σιωπή και την ησυχία, όσο αυτό είναι δυνατόν.
  
  
  Αλλά έπρεπε να κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μείνει στη θέση του, όταν σε λίγο η βασιλική κόμπρα μήκους τουλάχιστον δέκα πόδια επέστρεψε μέσα από τις τρύπες στο πάτωμα της κάμερας.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Βασιλική κόμπρα έχει ήδη αυξηθεί σε атакующую θέση, σηκώστε το κεφάλι στο λαιμό, όταν γύρω από την τρύπα στην γκρίνια έπεσε ένα άλλο δράκο. Δεν μπορούσα να τη γνωρίσω από τον τίτλο, αλλά δεν nach ήταν σταθερή και πυκνή λέπια, και όταν раскладывалась στο πάτωμα, έκανε ένα περίεργο σφύριγμα, παρόμοιο με τον ήχο της φωτιάς.
  
  
  Της γλίστρησε κατά μήκος του τοίχου, προσπαθώντας να φτάσουμε στην αχυρένια κρεβάτια. Shiva είπε ότι θα μου στείλει πέντε φίδια. Το τρίτο, με μήκος πάνω από ενάμισι μέτρο, σε αυτό το σημείο ήρθε γύρω από την τρύπα. Ήταν η ασιατική κόμπρα, τύπος, ο οποίος αμέσως αναγνώρισε με χαρακτηριστική σφηνοειδή отметинам στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
  
  
  Ee δυσαρέσκεια κατά το ήμισυ ядовитее στρυχνίνη, θυμήθηκε την, σιγά-σιγά κινούνται προς την тюфяку, приподнятому πάνω από το έδαφος.
  
  
  Στο σφύριγμα και свисту τρία ερπετά που προσθέτεις μου τρελό γέλιο γύρω από το μεγάφωνο, κρυμμένο πίσω από τα κάγκελα, το γέλιο, наполнивший την κάμερα του το ανατριχιαστικό ρεφρέν. Γέλασε Σίβα, εκμεταλλευόμενοι την εφεύρεση του αλβανικού επιστήμονα, για να αναπαραγάγετε το γέλιο δική μου φωνή, και зазвенел στ ' αυτιά μου.
  
  
  - Αντίο, ο κ. Κάρτερ! — κοφτά αναφώνησε ο αόρατος εχθρός. - Καλή σας μέρα!
  
  
  Το γέλιο πέθανε μαζί με гротескным τελικό припевом. Την είδα διχαλωτή γλώσσα και τα λαμπερά μάτια τέταρτο του φιδιού, που πλαισιώνεται σε πόρτα. Ήταν крайт, ένα είδος ασιατική κόμπρα; γλίστρησε στο βρώμικο πάτωμα.
  
  
  Της άνοιξε τα ρουθούνια; στον αέρα υπήρχε μια έντονη μυρωδιά, κάποια δυσάρεστη γεύση. Ήταν η μυρωδιά του, που θυμίζει μόσχος. Την κράτησε την ανάσα του, αλλά η μυρωδιά шталь ισχυρότερη, σχεδόν αξιοσημείωτο σε στενή τέταρτα της κάμερας.
  
  
  Shiva σχεδιάσει.
  
  
  Φίδι με ih οξεία αίσθηση της όσφρησης φαινόταν ακόμα πιο θυμωμένοι: τι θα φύσης θα μας έχουν, τις μυρωδιές обостряли ih ευερεθιστότητα σε έναν παροξυσμό. Βασιλική κόμπρα, διπλάσιο χρόνο τους άλλους, χάρη γλίστρησε στο πάτωμα. Την σταματούσε στο κρεβάτι με το στρώμα, αποφεύγοντας γρήγορες κινήσεις, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ερπετό στη φονική επίθεση.
  
  
  Μόλις ο εθελοντής άγγιξε το τέλος του ένα ξύλινο πάγκο, το πέμπτο δράκος εμφανίστηκε γύρω από το σκοτάδι τρύπα στην αντίθετη βογκητά. Ήταν η πιο μικρή σε όλους, ειδικά σε σύγκριση με το βασιλικό "κόμπρα" Αλλά το μέγεθος του δεν είχε τίποτα να κάνει με την ικανότητά της να σκοτώνει; και την φοβόμουν αυτή την τελευταία ερπετά, όπως και τους υπόλοιπους τέσσερις μαζί. Τώρα έρχονταν σε μένα, στέκεται με την πλάτη προς γκρίνια.
  
  
  Είτε μας αρέσει, είτε όχι, έπρεπε να κινηθεί.
  
  
  Της, έσπευσε προς τα εμπρός, στο χώρο, στην αρχή με τη βοήθεια της σκληρής την ψυχική συγκέντρωση, και στη συνέχεια άλμα από το πάτωμα προσγειώθηκε στο καλύπτεται με άχυρο πάγκο. Βασιλική κόμπρα свистнула και έπεσε πάνω μου. Θα μπορούσε να δει τις σταγόνες δηλητήριο, блестевшие για την κοφτερά клыках.
  
  
  Την τράβηξε μακριά, όταν ένιωσα πως δάγκωσε τον κώλο μου παπουτσιών. Δεν μπορούσε να δαγκώσει τον αστράγαλό μου. Δηλητηριώδες υγρό κιτρινωπό χρώμα που στάζει στο καλαμάκι, όπου την κράτησε. Cobra поползла στο κρεβάτι. Γρήγορα ξεκούμπωτο πουκάμισο και высвободил τα χέρια της γύρω από τα μανίκια.
  
  
  Ο πλατύς λαιμός φαινόταν να είναι ευρύτερη από ό, τι πριν, και το ερπετό раскачивалась δεξιά προς τα αριστερά, έτοιμα να αρχίσει το δεύτερο χτύπημα. Εν τω μεταξύ, οι άλλοι τέσσερις извивались στο πάτωμα, τα γλείφει και να γλείφει προσέγγιση για την тюфяку. Την отпрянул τόσο πολύ, όπως θα μπορούσε, και ανασήκωσε το πουκάμισο, όπως το κρατά ο ταυρομάχος κόκκινο ύφασμα πριν разъяренным ταύρο.
  
  
  Όταν κόμπρα έσπευσε προς τα εμπρός, για να βυθίζονται τα δόντια του στη σάρκα μου, την накинул στο διάολο την βαμβακερό πουκάμισο και έσκυψε πλάγια. Πουκάμισο ανακατεύουμε έως ζωντανή. Κάτω από το ύφασμα sizzled και σπαρταρούσε ερπετό, προσπαθώντας να ξεσπάσει γύρω από αυτοσχέδιες παγίδες.
  
  
  Δεν ήθελα να περιμένω μέχρι να κόμπρα βγει στην ελευθερία, έτσι γρήγορα ξεκούμπωτο δερμάτινη ζώνη στο παντελόνι του. Κρατώντας πατημένο το τέλος πόρπες λίγα εκατοστά πάνω από το άχυρο, την πήγε στο πίσω μέρος του πάγκου. Σε αυτό το σημείο το μόνο που έπρεπε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην τρύπα σε βογκητά.
  
  
  Ηλεκτρονικός έλεγχος μεταλλικό πλέγμα δεν έχει ενεργοποιηθεί με τους κουνάβι, όπως οθόνη ανέβηκε στον τοίχο. Άνοιγμα, απ ' όπου στεκόταν στην άκρη της κάμερας, φαινόταν αρκετά μεγάλο, για να μου δώσει τον πιθανό δρόμο διαφυγής.
  
  
  Και γενικά, πάντα ήταν να δοκιμάσετε. Σε αντίθετη περίπτωση, ερπετά πήγαιναν στην επίθεση όλοι μαζί, και τότε δεν θα ήταν η σωτηρία από την ожидавшей με βίαιο και βασανιστικό θάνατο. Δράκος εργαλείων λέπια σπαρταρούσε σε όλο το μήκος στην άκρη του κρεβατιού.
  
  
  Ήταν ερπετό, που μου έλεγε Shiva, με έναν τόσο ισχυρό δηλητήριο, που, αν δάγκωσε, αυτή θα προκαλούσε αιμορραγία στα εσωτερικά όργανα και ήθελε να με αίματα σε όλο το κουνάβι. Τα υπόλοιπα τρία φίδια, που προσελκύονται από σφύριγμα της βασιλικής cobra, οι κατά φύλο στην billowing πουκάμισο, κάτω από το οποίο ήταν κλειστό το μεγάλο ερπετό.
  
  
  Δράκος, από την άλλη πλευρά, φάνηκε να ενδιαφέρονται μόνο μου θέμα με τα κρύα μάτια, που φαινόταν να αντανακλά το αίμα. Και κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν κόμπρα, και οχιά-ερπετό, στο οποίο Shiva μπορούσε να βρει την ενσάρκωση.
  
  
  Ήταν περίπου εξήντα εκατοστά σε μήκος, με εμφανείς χλωμό και τα σκοτεινά μοτίβα σε φολιδωτό στα πλάγια. Η κίνηση δεν ήταν αμυντικούς, και το σφύριγμα που έκανε, заползая στην άκρη στρωμάτων, μου έκανε εντύπωση.
  
  
  Την έστησε ίνα ιμάντα, αυξήθηκε εγώ ψηλά στον αέρα, και την ίδια στιγμή snapped δράκο με απίστευτη ταχύτητα, метнувшись μέσω του αέρα. Της κατέβασε το νήμα του ιμάντα με πόρπη στο κεφάλι του φιδιού. Μέταλλο αναπήδησε από την τραχιά ψαριών, αλλά ένα χτύπημα που με έκανε να οχιές γλιστρήσουν πίσω, κατσαρά δαχτυλίδια φίλο στον άλλο.
  
  
  Ήταν η στιγμή που περίμενε.
  
  
  Με την άκρη του ματιού της είδε κρυμμένο κάτω από την κουκούλα το κεφάλι βασιλική κόμπρα, вылезающую κάτω από το πουκάμισο. Τώρα η ζωή μου εξαρτάται από το πόσο γρήγορα κινούμαι; Την βαθιά εισπνοή και πήδηξε τόσο ψηλά, όσο μπορούσε, στο πλάι.
  
  
  Όταν, έσπευσε στην τρύπα στην αντίθετη βογκητά, πέντε ερπετά засвистели και зашипели, σαν χορωδία θυμωμένος δαίμονες. Την κοίταξε πίσω πάνω από τον ώμο του. Η μυρωδιά, που αισθάνθηκε την προηγουμένως, шталь ισχυρότερη, φτάνει το μίασμα ήταν τόσο διείσδυση, τι φαίνεται απλός.
  
  
  Ερπετά τώρα μεγάλωσαν μαζί μου, έτοιμο να χτυπήσει και να σκοτώσει. Όταν την έφτασε μέχρι του ανοίγματος σε βογκητά, ήταν λιγότερο από δύο μέτρα μακριά μου. Την приподнялся, αλλά άκουσα ένα σφύριγμα cobra τόσο κοντά, που γύρισε και ιδιαίτερα топнул το πόδι του στο άθλιο πάτωμα.
  
  
  Της, έσκυψε, σαν αστραπή, έθεσε μια χούφτα γης και πέταξε την απειλητικά το κεφάλι cobra. Ερπετό πέταξε το κεφάλι της, και την βούτηξε στην τρύπα, προσκόλληση στο τέλος στενό πέρασμα.
  
  
  Το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκε της, ήταν κάτι που οδηγεί τούνελ, ή αν ήταν στο διάδρομο με τα άλλα ερπετά. Κάτι να χτυπά τη δερμάτινη σόλα παπούτσια μου, δεν είναι σε θέση να διεισδύσει μέσα στο διάολο. Την отдернул πόδι και μεταφέρθηκε στο σκοτεινό πέρασμα, χτυπώντας το κεφάλι του στο πάνω μέρος χαμηλής στενό τούνελ.
  
  
  Δεν ήταν μέρος για να γυρίσει το κεφάλι του, και κάθε χρόνο, δεν ήρθε να με ακολουθήσετε στο τούνελ κάτι γύρω από το δράκο σας σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Της, βάδισε προς τα εμπρός, ακόμα άκουσε τρελή τσιτσίρισμα ερπετά πίσω από τον εαυτό του. Δόξα το θεό, καθώς είναι συντελέστηκε κάτω από το διάδρομο, ο ήχος γινόταν όλο και πιο ήσυχα.
  
  
  Τρόπο με τον οποίο πήγα, ήταν η μόνη πιθανή εναλλακτική λύση βέβαιο θάνατο. Ακόμα κι αν καταφέρω να σκοτώσει μερικά φίδια, οι επιζώντες σίγουρα θα μπορούν να βυθίζονται τα δόντια στη σάρκα μου, πριν θα μπορούσα ih να σταματήσει. Και ακόμα και αν το διαγράψω όλα τα πέντε της ήταν σίγουρος ότι ο Σίβα χωρίς δισταγμό θα στείλει στην κάμερα δεύτερη ομάδα δηλητηριώδη ερπετά. Έτσι κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσε να μετρήσει τον εαυτό σας ασφαλή.
  
  
  Τώρα, όταν έκανε την επιλογή του, συνέχισε να σέρνεται σε όλα τα fours. Το τούνελ φάνηκε λίγο ανέβηκε, ήταν μόλις και μετά βίας αισθητή κλίση. Ήταν αμυδρά φωτισμένο; αντανάκλαση του κόσμου отфильтровывалось πίσω μου, και χλωμό λάμψη πέφτουν από την κορυφή. Αλλά όσο πιο μακριά, τόσο πιο σκούρο γίνεται. Η πηγή φωτός δεν шталь πιο έντονη. Ίσα-ίσα που μπορούσα να δω τα χέρια σου, όταν το κέλυφος πάνω από το στενό πέρασμα.
  
  
  Γύρω μου υπήρχε μόνο η υγρή βρωμιά και μυρωδιά μούχλας. Το συνέχισε το δρόμο λίγα λεπτά και, τελικά, σταμάτησε για να πάρει ανάσα και να καθαρίσω το μυαλό μου. Της ήταν έτοιμος να βάλει τη ζωή του σε ό, τι ηλεκτρονικές συσκευές που είναι εγκατεστημένες Σίβα σε ψηφιακές κάμερες, δεν είχε βίντεο και ηλεκτρονικών μάτια... μάλλον μόνο έχει ακούσει για μένα, ακόμα κι όταν δεν μιλούσε. Αλλά ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχε την απόφαση να παρακολουθούν τις κινήσεις μου.
  
  
  Ο χρόνος φαινόταν να σταματήσει, μέχρι την προσπαθούσε να βρει το νήμα της σήραγγας και την ίδια στιγμή να καταλάβω πού βρίσκομαι, να βρούμε έναν τρόπο να ξεφύγουν γύρω από τα δίκτυα του Σίβα και να εκθέσει εγώ σχέδια σινο-ινδικό ένωσης. Δεν αισθάνθηκε μας ή κομμάτι από ερπετά, πρέπει να δυσωδίας μυρωδιά... τι разлился σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
  
  
  Αναπνοή δειγματοληψίας του αέρα άγγιξε το πρόσωπό μου, διακριτική χτύπημα. Ενθουσιώδης, συνέχισε την κίνηση. Κανένας συναγερμός δεν λειτούργησε, τουλάχιστον συνηθισμένες κλήσεις ή σειρήνα. Είναι σαφές ότι ο Σίβα ήταν πεπεισμένος ότι απαλλαγούμε από τον Νικ Κάρτερ.
  
  
  Αλλά αντί για αυτό, Νικ Κάρτερ είχε στο μυαλό του μόνο το φίλο του Σίβα, το μυαλό, το Cobra και εγώ ισχυρό όπλο... το Κουτί. Αν δεν δοθεί AH σχέδιο εφευρέσεις ή το ίδιο το πράγμα, ο κόσμος δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με το Σίβα. Τι μου έδωσε μια πλήρη εικόνα σχετικά με το τι είχαν ως στόχο εγώ σχέδια. Αλλά Shiva διαφεύγει από το νου σημαντικό πράγμα: δεν μου αποκάλυψε πώς θα χρησιμοποιήσουν το Κουτί για να επιτύχει το απίστευτο γκολ.
  
  
  Της ήρθε στην Ινδία, αναρωτιούνται αν πραγματικά υπάρχει Shiva. Και τώρα, όταν εγώ το βρήκα, είναι ακόμα παρέμεινε ως άσημος χαρακτήρα, αν και με τη σάρκα και το αίμα. Έτσι βρέθηκε με το άγνωστο, το άλυτο εξίσωση. Θα έπρεπε να πάρει στην κατοχή του την εφεύρεση Χατζηιωάννου, κυρίως επειδή δεν είχα ιδέα πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσομοιωτής φωνής για να δημιουργήσετε την απόλυτη εξουσία σε όλο τον κόσμο.
  
  
  Υγρούς τοίχους με утрамбованной της γης γρατζουνιστεί μου τα χέρια και τους ώμους, στο στήθος του έσταζε ιδρώτα. Δεν μπορούσε να σταματήσει τώρα, αλλά το τούνελ сужался και έπρεπε να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός, ακόμη και αν η επιφάνεια των τοίχων сдирала με το δέρμα μου.
  
  
  Μου ήταν όραμα για τον εαυτό σας, застрявшего στο τούνελ, γύρω από το οποίο δεν υπάρχει διαφυγή. Τα νύχια μου ήταν σπασμένα και окровавлены, μου φάνηκε ότι ήμουν προδότης, στοιχεία που κινείται σε περιοδικά. Αλλά μόλις της άρχισε να χάνει την ελπίδα, το βλέμμα μου σταμάτησε σε κάτι που με έκανε ξαφνικά να σταματήσει.
  
  
  Μπροστά μου ήταν ένα εμπόδιο. Τεχνητή άγιον διεισδύσει σε δύο πήγαιναν σε ξύλινο πίνακα με ένα τετράγωνο σχήμα. Δεν издав μας ήχο, τον σύρθηκε προς τα εμπρός, σέρνοντας την κλίση σώμα σε αυτό το τούνελ.
  
  
  Από την άλλη πλευρά, ξύλινο εμποδίων δεν μας ήρθε από τον ήχο. Το πουκαμισο το ένα μάτι κ θα το κάναμε, δεν μας λόγω ιδέα ότι γι ' αυτήν. Μερικές πέτρες, πέτρες, μεγάλα κομμάτια ξύλου και μεγάλη λακκούβα στάσιμο νερό ήταν οι πρώτοι που είδα. Στη συνέχεια φάνηκε γνώριμο σφύριγμα φίδια.
  
  
  Вынырнув κάτω από πέτρες βράχια, το θαλάσσιο φίδι σήκωσε τη μακρά χαρούμενη λαιμό, με εκπληκτικά μικρό κεφάλι πάνω από την επιφάνεια λιμνάζοντα λακκούβες του νερού. Κάτι έπεσε από την κορυφή, ματωμένο νωπό κρέας. Σχεδόν αμέσως, εγώ ποτέ δεν επέλεξαν πεινασμένος δράκος. Στη συνέχεια, μια μεγάλη σαύρα ρίχτηκε στη νόρα. Βασιλική κόμπρα μέγεθος, ας πούμε, με το που άφησε σε ψηφιακές κάμερες, ανέβηκε σε ένα χαρακτηριστικό για nach θέση για την επίθεση.
  
  
  Σαύρα έπεσε στα βράχια, αλλά κόμπρα βρέθηκε γρήγορα. Σκυμμένο στο πλάι το κεφάλι του με κουκούλα, έσπευσε προς τα εμπρός, впиваясь τα δόντια του στο λαιμό ενός φολιδωτό ζώο. Η σαύρα έχει αγωνιστεί δευτερόλεπτο, και κόμπρα γλίστρησε πίσω Την είδα укушенное ζώο απομακρύνθηκε, όπως пьяное, γέρνει στο πλάι και σπασμωδικά λικνίζοντας πόδια. Στη συνέχεια κόμπρα κατάπιε ee το κεφάλι προς τα εμπρός.
  
  
  Насытившись, ένα μεγάλο ερπετό πηχτό γύρω από το βραχώδη ογκόλιθο σαν απολαμβάνοντας τον μεσημεριανό ήλιο. Σε μία τρύπα έμπαινε περισσότερο τροφίμων - ποντίκια, σαύρες, ωμό κρέας. Της, σήκωσε το κεφάλι του, προσπαθώντας να δούμε ποιος τάιζε συλλογή δράκος του Σίβα.
  
  
  Αλλά η τρύπα από το γκι πέτρινους τοίχους και ξύλινο λουκ, που βρίσκεται στο κάτω μέρος, δεν μου έδωσε πλήρη έρευνα. Όταν ο δράκος έκοψα για να ταΐσω, σφύριγμα σταμάτησε. Κατάλαβε τότε ότι ο Σίβα χρησιμοποίησε το τούνελ, για να δελεάσουν τους πεινασμένους ερπετά στο κελί μου, αναμφίβολα, μέσω της απελευθέρωσης ih δύσοσμα μυρωδιά, που έχει διανεμηθεί σε ένα μικρό δωμάτιο.
  
  
  Τώρα ξύλινο λουκ έχει παραλειφθεί, και δεν πήγε το μάτι με πήγαιναν, να περιμένει έως ότου όλα τα ερπετά θα πρέπει να τρέφονται. Τίποτα στον κόσμο δεν θα με κάνει να προσπαθήσει να δραπετεύσει, ενώ κάθε δράκος δεν θα είναι περισσότερο από σου. Μετά το φαγητό δε θα είναι τόσο επιθετικοί, όσο πέντε άτομα, τα οποία άφησε στην ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αρκετά γνώριζε καλά τις συνήθειες των ερπετών, να γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε ξαφνική κίνηση, απειλητικό ih ασφαλείας, θα ih επιτεθούν, ακόμη και αν η πείνα υποχωρεί.
  
  
  Έτσι περίμενα μέχρι να φάνε μέχρι και το τελευταίο κομμάτι. Ήταν αποτρόπαιο θέαμα: το φίδι, cobra και άλλα ερπετά επανειλημμένα επιτέθηκαν, κατάποση των θυμάτων, που конвульсивно брыкались. Και εν τω μεταξύ προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι υπεύθυνος για το χέρι τροφίμων. Επιτέλους το είδα μακρά ελικοειδής χέρι, протянувшуюся πάνω από την άκρη του φιδιού την τρύπα.
  
  
  "Θα φάνε ό, τι τους δίνουν", — είπε ο κρύος σαρκαστική φωνή.
  
  
  Αν ο Σίβα εξακολουθεί να παρέμεινε ως άσημος φωνή, τότε αυτή τη φορά η μνήμη μου δεν έδωσε. Η φωνή ήταν πολύ εξοικειωμένος. Την τελευταία φορά που την άκουσα πριν δυο μέρες, όταν μου ψιθυρίζει τρυφερά λόγια αγάπης. Τότε αισθάνθηκε την επιθυμία, το πάθος. Τώρα το ένιωσα μέσα μου θα βράσει το θυμό.
  
  
  Ήταν Riva Singh, όμορφη μελαχρινή κοπέλα, η οποία ασχολείται με τα πηδάλια δράκος.
  
  
  
  
  6
  
  
  Ίσως δεν έπρεπε να εκπλήσσει. Ίσως έπρεπε να το αντιμετωπίσει με το συμβατικό цинизмом, στην οποία με τόσο πολλοί κατηγορούν, καλώντας τον κρύο, σκληρό, ανίκανο προς τα συναισθήματα. Γιατί όταν τα μέρη διακινδυνεύουν τη ζωή τους, δεν μπορεί να γίνει "σκληρός", με την ανελέητη цинизмом να αντιμετωπίσουμε την σκληρή πραγματικότητα του κόσμου.
  
  
  Και όμως την κρατούσε Риву στην αγκαλιά του, χωρίς έλλειψη σεβασμού, αλλά με μια αίσθηση απαλή τρυφερότητα, που είναι σπάνιες θεραπευτικές έχω ξαναζήσει. Αν και ήταν μια άγνωστη, την θυμήθηκε την ζεστασιά και την επιθυμία, που ξύπνησε μέσα μου, είναι νόστιμο ευχαρίστηση που μου το παρέδωσε. Μια εμπειρία που δύσκολα ξεχνιέται.
  
  
  Αλλά, ακούγοντας τα λόγια της, συνειδητοποιώντας ότι αυτό ήταν απλά το δόλωμα, το δόλωμα για να αποσπάσει μου, όταν Mohan και Гурнек εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, τρελός από οργή. Αποδράστε τώρα шталь περισσότερο από ό, τι απλά θέμα επιβίωσης. Το ξενοδοχείο Riva για να ένιωσε το ίδιο τρελή φρίκη, την οποία δέχθηκε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, το ίδιο αφόρητο πόνο.
  
  
  Ένα μακρύ λεπτό χέρι εξαφανίστηκε σε όλο το οπτικό πεδίο. Τελευταίο του θύμα ήταν μαύρο ποντίκι, укушенная και проглоченная φίδι σε μια γουλιά. Τελικά, όταν έγινε σιωπή της, άπλωσε το χέρι του και άρχισε να σπρώχνει ξύλινο λουκ, ο οποίος στεκόταν ανάμεσα σε μένα και την ελευθερία.
  
  
  Τίποτα δεν με εμπόδισε να μου ανεβάζουν την επιτροπή, αλλά δεν το περίμενα. Έπρεπε να δράσουμε πολύ προσεκτικά, χωρίς να κάνει λανθασμένες κίνησης αύξηση. Την κοίταξε γύρω τρύπα σε περίπτωση που κάποια γύρω από το δράκο σας να ηρεμήσει. Αλλά τίποτα δεν κινούνταν. Τίποτα, εκτός από το ξύλο εμποδίων.
  
  
  Τέλος, σηκώνοντας το λουκ της, γλίστρησε πίσω στην σκιά και κράτησε την ανάσα του. Και εδώ κατανομή του χρόνου ήταν ένα σημαντικό στοιχείο, κρίσιμο μέρος του σχεδίου μου. Ακόμα στάθηκε στα τέσσερα; τοίχο σήραγγας γρατζουνιστεί μου вспотевшие τα χέρια και τους ώμους. Δεν θα είναι εύκολο, πρώτον, τραβήξτε τον εαυτό σας μέσα από το πέρασμα, και στη συνέχεια διασχίζουν την τρύπα, για να ανέβει στην τραχιά πέτρινους τοίχους.
  
  
  Αλλά ναι, αυτό το τελευταίο οικισμός της ρωσίας δεν ήταν εύκολη από την αρχή. Κίνδυνος — είναι το φόρτε μου, η κλήση — η βάση της ύπαρξής μου; σίγουρα δεν шталь να Μαχητής νο 3 για το όμορφο πρόσωπο. Έτσι, αυτό δεν είναι η περίπτωση, με την εμπειρία μου, που την απέκτησε, λειτουργώντας σε AX πολλά χρόνια.
  
  
  Φωνή γιατί δεν ήθελα να το ρισκάρω. Την κρατούσαν πίσω έως ότου κουνάβι, ενώ δεν βεβαιώθηκε ότι δεν προσφέρεται καμία άλλη λύση, εκτός από αυτός που ασχολείται με είχα αυτή τη στιγμή. Μόνο τότε το перебрасывался όλο το βάρος μέσα από πλευρά σε πλευρά, καθώς εκπορεύεται από σκληρές τοίχους της σήραγγας.
  
  
  Τα μάτια μου έχουν συνηθίσει στο φως, έτσι δεν αισθάνθηκε χαφιές έξω από το εγώ φωλιά. Της έβαλε το κεφάλι και τους ώμους προς τα εμπρός και απαλά μέσα στην τρύπα. Βασιλική κόμπρα ακόμα πηχτό ξεκουραστείτε στο μεγάλο βράχο, ξεβιδώνοντας το κεφάλι του με κουκούλα; οι άλλοι το φίδι ήταν χαλαρή, неагрессивной στάση.
  
  
  Τρέξε, Κάρτερ, τρέχα γρήγορα!
  
  
  Την σύρθηκε προς τα εμπρός, ακόμα σκυμμένος κατά το ήμισυ. Μας μια περίεργη ματιά δεν απευθύνεται με επιστολή μου προς το μέρος μου, σε ντίρε τίποτα δεν αναδεύεται. Εντάξει, μέχρι τώρα, όλα καλά. Μέχρι σήμερα, εντελώς έξω, γύρω από το τούνελ και αισθάνθηκε έντονη μυρωδιά ερπετά, висевший, όπως ομίχλη, στο κατώτατο σημείο ih φωλιά.
  
  
  Γρήγορα υπολόγισε την απόσταση ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, το θάνατο του και μετά μακρά αγωνία από δάγκωμα φιδιού. Έπρεπε να φτάσουμε στην απέναντι τοίχο και σκαρφάλωσε στη κορυφή τρύπα, πριν το φίδι παρατηρήσει τι συμβαίνει.
  
  
  Την κινήθηκε μέχρι να είναι εντελώς σηκώθηκε στα πόδια του, leant πίσω στην γκρίνια. Την άκουσα κάποιον να κινείται πάνω από το λάκκο, чте είναι εύκολο ανακάτεμα. Την ελπίδα ότι η Ρίβα ήταν μόνη της, αλλά να μάθουν αυτό ήταν αδύνατο. Την βαθιά εισπνοή, δραματικά ισιώσει και πήδηξε προς τα εμπρός.
  
  
  Της, προσγειώθηκε στο κουλουριασμένη σπείρες πλάτη βασιλική κόμπρα. Μόνο το αυτονόητο, ότι δεν είχε προγραμματιστεί. Αλλά δεν шталь περιμένουμε ποια θα είναι η αντίδραση της cobra. Ήδη επέμενε για μεγάλες πέτρινους όγκους που σχηματίζουν το εξωτερικό τοίχωμα της νόρα, όταν και πάλι άκουσε το γνωστό σφύριγμα φιδιού.
  
  
  Δεν είχα καν χρόνο να κοιτάξουμε πίσω πάνω από τον ώμο του. Το iso όλες τις δυνάμεις μου έσπρωξε το σώμα του προς τα εμπρός, ιδιαίτερα ξεκινώντας από τα πόδια σας και ταυτόχρονα κινείται. Την, παρατήρησα ότι το παπούτσι μου αφορά κάτι μαλακό, αλλά δεν κοίταξε πίσω, για κάθε χρόνο, τι ήταν. Την αποσπάστηκε χέρια στην άκρη πέτρινο τοίχο και να ξεπεράσει την άκρη του λάκκου.
  
  
  Η τρύπα γέμισε με σφύριγμα και αιμοβόρα проснувшихся ερπετά. Είναι раскачивались, πηδώντας στον αέρα, перелетали από πέτρα σε πέτρα, για μένα ήταν σαν μια προβολή επανάληψης show. Δεν είχα χρόνο να σταματήσει και να πάρει ανάσα. Σε κλάσμα του δευτερολέπτου της, σηκώθηκε και πάλι στα πόδια της, και την ίδια στιγμή Riva Singh εξέδωσε η κραυγή της σημαίας άδειας για εκτέλεση.
  
  
  Της, έσπευσε στο κορίτσι και έβαλα ει στόμα με το χέρι του, κρατώντας πίσω διαδηλωτές κραυγές. Λίγο καιρό είχε έντονα πάλεψε, лягаясь και царапаясь, σαν μικρό θηρίο? αλλά τελικά σταμάτησε. Μόλις αποφοίτησε από το να θρέψουν άλλα ερπετά που περιέχονται σε μικρότερες γυάλινα κλουβιά, σε ένα δωμάτιο, το οποίο ασχολείται με την εκπροσωπούσε ένας συνδυασμός ιδιωτικό ζωολογικό κήπο και герпетологической εργαστήριο.
  
  
  Το δίπλωνε το χέρι, μέχρι να πέσει προς τα εμπρός; Το παρατήρησα, ότι τα οστά скрипнули. Μου πέρασε τρελλή σκέψη... ανάμνηση σχετικά με το μαλακό, ζεστό σώμα, όταν τον κράτησα στην αγκαλιά μου. Riva ήταν ένα από τα πιο σέξι γυναίκες, των οποίων την γνωρίσει. Και τώρα κατάλαβα ότι μου είπες ψέματα, έδωσε!
  
  
  - Μην το πεις! - прошипел εγώ. - Ούτε μια λέξη!
  
  
  Την σήκωσε το λυγισμένο χέρι ακόμα παραπάνω και πολύ ματωμένα δάχτυλα ee στόμα. Γυναίκα σε πανικό задыхалась. Την ρώτησε. - Έκπληξη; - Μόνο μη μου πεις ότι δεν ήξερες ότι είμαι εδώ, πουτάνα!
  
  
  Προσπάθησε να μιλήσει, και στη συνέχεια ελαφρώς έβγαλε το χέρι από την ee rta για να μουρμούρισε: - εγώ... Εγώ δεν το ήξερα, ορκίζομαι...
  
  
  - Ναι, όπως δεν ήξερες για Мохане και Гурнеке, ε; Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι, Riva, είναι η ζωή, να το θυμάσαι.
  
  
  Είναι έντονα замотала το κεφάλι, απορρίπτοντας μου κατηγορία. Και πάλι χαλάρωσε τη λαβή της χείλη, για να μπορέσει να μιλήσει.
  
  
  — Δεν ήξερα, — επιβεβαίωσε αυτή, λαχάνιασμα, όταν τον κρατούσα το χέρι της πίσω από την πλάτη του. - Δεν ήξερα τίποτα, Νικ. Πίστεψέ με, εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να με πιστέψετε.
  
  
  - Μπράβο, να πάρετε μια σφαίρα στο κεφάλι... όπως θα έπρεπε να συμβεί, ήταν το βράδυ; ρώτησα, κρατώντας τα μάτια του με την μέρα στο εργαστήριο. - Πού είναι το κλειδί; - Αλλά δεν шталь περιμένετε μέχρι Riva μου το πει. Το μέσα σε ένα λεπτό εγώ ρόμπα και βρήκα αυτό που ήθελα. Την έσυραν το κορίτσι μαζί του; ρι βαμβάκι παντόφλες γλίστρησε από το άθλιο πάτωμα.
  
  
  Της έκλεισε την πόρτα από το εσωτερικό του και έβαλε το κλειδί σε ένα λεπτό, στη συνέχεια την απέρριψε Риву πίσω στο μακρινό νήμα μακρύ στενό δωμάτιο. Σταμάτησε να αντισταθεί, και όταν πιέζεται το χέρι του στο σκοινί το σώμα, την ένιωσα συχνή κτύπο της καρδιάς.
  
  
  — Είναι ποτέ κάτι μου για σένα δεν είπε — αυτή moaned.
  
  
  - Ποιος;
  
  
  - Σίβα... ο θείος μου.
  
  
  - Ο ποιος;!
  
  
  - Ο θείος μου. Είναι ο θείος μου. Νικ σε παρακαλώ, άσε με να σου εξηγήσω, τι μου έκανε... - μουρμούρισε εκείνη. - Άκουσέ με, και μετά... και μετά αν δεν θα το πιστέψεις, πήγαινε, κάνε ό, τι θες.
  
  
  Του παρέμεινε невозмутимым. Δεν επέτρεψε στον εαυτό του αιώνα άρχισε για δεύτερη φορά να εξαπατηθεί γυναικεία κόλπα αυτού του κοριτσιού. Ωστόσο, τίποτα λάθος με αυτό, για να το ακούσει αυτό, αιτιολογημένη της, τόσο περισσότερο ότι, όταν ο άνθρωπος παρακαλεί να σώσει τη ζωή του, είναι μέρος του να λέει την αλήθεια. Και μετά Riva, αν έλεγε την αλήθεια, ήταν το κοντινότερο μονοπάτι προς Shive.
  
  
  "Ναι, προσπάθησε να συναντηθεί με σας για να πάρετε τις πληροφορίες, το παραδέχομαι", — και πάλι задыхалась είναι, όταν την έβαλε να καθίσει σε μια ξύλινη καρέκλα.
  
  
  Δεν είχα όπλα, εκτός από τα χέρια, αλλά δεν πίστευα ότι το κορίτσι ήταν οπλισμένη και θα μπορούσε να παίξει ένα σκληρό αστείο μαζί μου.
  
  
  - Εσύ ήσουν. Γιατί λες ψέματα, Ρίβα; Με απάτησες με την αρχή, παραδέξου το!
  
  
  Δεν κατάλαβα όλες τις λέξεις, αλλά φάνηκε να καταλαβαίνει την έννοια του τι θα ει είπε. "Απλά έπρεπε να σας κάνω μερικές ερωτήσεις", μου απάντησε. - Μάθετε γιατί θα έρθει στην Ινδία. Ο θείος μου τίποτα πια δε μου το είπε, δεν το αναφέρω δύο άνδρες που εισέβαλαν στο δωμάτιό σας!
  
  
  Γύρισε σε μένα πρόσωπο, αφελής και πονηρό μουτράκι, με σκέλη μαύρα μαλλιά, спадавшими ει σαν λοβός. Ψιθύρισε, τα λόγια της ήταν ίσα που ακούγονται. Αν δεν ήταν τόσο αθώα, όπως ισχυρίστηκε, είχε ήδη προσπάθησε να φωνάξει, αιτιολογημένη εγώ, για να προσελκύσει την προσοχή κάποιου. Αλλά, ίσως, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, νομίζοντας ότι οι άλλοι θα παρατηρήσετε την απουσία του. Το τίποτα δεν μπορούσα να δεχτώ ως δεδομένο, στην πίστη.
  
  
  Λοιπόν, σου ανατέθηκε να πάρετε κάποιες πληροφορίες. Γιατί; - συνέχισε την ψυχρή φωνή.
  
  
  - Γιατί Σίβα με ανάγκασε να το κάνω, Νικ. Δεν ήξερα ότι είσαι εδώ. Βασικά, ούτε καν την ήξερα ότι σου συνέβη μετά, βγήκε το γύρω από το ξενοδοχείο. Δεν θα μπορούσα να μείνω εκεί όταν Mohan ήταν νεκρός...
  
  
  - Έτσι θα σε "αναγκάσει"; - επανάληψη της.
  
  
  — Σε παρακαλώ, άκουσέ με, — μουρμούρισε εκείνη. - Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τα πάντα από την αρχή.
  
  
  Και πάλι έχει την υποψία ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά ο τόνος της φωνής εγώ ήμουν ειλικρινής, ανησυχητικό. Της έπρεπε να την ακούσουμε. Αν έλεγε την αλήθεια, Riva θα μπορούσε να οδηγήσει στην Κοβρε? αν λέει ψέματα, δεν με νοιάζει έπρεπε να την ακούσουμε και να προσπαθήσουμε να πιάσει στα λόγια τουλάχιστον κάποια άκρη, ό, τι αποθηκεύονται μου αυτή τη συμβουλή. Την στεκόταν δίπλα της, έτοιμη διακόψει απότομα την ιστορία, αν κάποιος θα εμφανιστεί στο εργαστήριο.
  
  
  Riva δεν έκανε ψευδείς κινήσεις. Ο τόνος της φωνής της δεν έχει αλλάξει, όταν άρχισε να εξηγήσω ότι Shiva ανάγκασε να ενταχθούν στην οργάνωση "Κόμπρα". - Κρατά τον εαυτό του πατέρα μου, ο Νικ... εγώ μεγαλύτερου αδελφού του, και αν απευθύνθηκε στην αστυνομία ή σε κάποιον γύρω από την κυβέρνηση, δεν шталь θα δίσταζε να το κάνει, πριν σκοτώσει το εγώ. Ο πατέρας μου είναι πολύ άρρωστος, απελπισμένα άρρωστος. Ο θείος μου ο απειλούσε όχι μόνο να σκοτώσει το εγώ, αλλά και να στερήσει εγώ καμία θεραπεία... αν δεν το κάνω εγώ εντολή.
  
  
  - Πού είναι τώρα ο πατέρας σου;
  
  
  - Δεν ξέρω. Shiva κρατά εγώ κάπου σε αιχμαλωσία, αλλά δεν είναι αυτό το σπίτι.
  
  
  Πάντα έχω σκεφτεί τον εαυτό μου γνώστη των ανθρώπων, τον μαντέψει, ειλικρινής άνθρωπος ή όχι. Και τώρα, αν και τα αφτιά σου ανοιχτά, περιμένοντας κάποιο έδαφος στη φωνή, η οποία ασχολείται μπορούσε να την, παρά την αρχική μου οργή, την ανακάλυψε, ότι έχει ανατεθεί ιστορία Ривы. Κυρίως επειδή αυτό είχε νόημα. Ειδικά αν Shiva εκβίαζε για τον πατέρα σου, για να συμμετάσχουν στο εγώ βρώμικα σχέδιά τους.
  
  
  — Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να εξηγήσει, είπα.
  
  
  Αλλά αυτή τη φορά με διέκοψαν. Κάποιος κινείται από την άλλη πλευρά μέρα. - Ρίβα; — κάλεσε αντρική φωνή. - Γιατί η πόρτα είναι κλειστή; Άσε με να μπω!
  
  
  - Ποιος είναι; - ψιθύρισε εγώ, αναγκάζοντας την κοπέλα να σηκωθεί από την καρέκλα.
  
  
  - Odin γύρω από τους ανθρώπους του θείου μου, Нирад.
  
  
  - Τον ξέρω. Κάνε πως δεν έγινε τίποτα. Να γεια σου, ήταν επικίνδυνο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχα άλλη επιλογή.
  
  
  - Ένα λεπτό! — φώναξε Riva. Και μου έδωσε μια τρομαγμένη ματιά, όταν τον παρέδωσε ει κλειδί και έσπρωξε την ημέρα.
  
  
  Γρήγορα εξέτασε το εργαστήριο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα, ότι θα πρέπει ως όπλα για την καταπολέμηση Нирадом. Λοιπόν, σε κάθε περίπτωση, την παραμονή της ονε έδειξε μερικά πράγματα, έτσι ώστε δεν ήταν δύσκολο να το κάνει με τον δικό της τρόπο την κρίση. Την στεκόταν πίσω από την πόρτα και περίμενε, навострив τα αυτιά του, ενώ ο νεαρός ινδιάνος πήγε να στρίψει το στυλό, να ζητήσει Риву ανοίξετε ee.
  
  
  Όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο πιο γρήγορα εγώ обезврежу, αποφάσισε την.
  
  
  Ήταν Нирад, Ρανζίτ, Гурнек, Хакши, Σίβα και ο Θεός ξέρει πόσα ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, το έκανε για τον εαυτό του, έπρεπε με κάτι να ξεκινήσετε την αναζήτηση κιας προσομοιωτών, το οποίο ανήκει στον Σίβα, και Нирад ήταν μια καλή αρχή, όπως και όλοι οι άλλοι.
  
  
  Riva άπλωσε ένα τρεμάμενο χέρι, εισάγοντας το κλειδί στην κλειδαριά.
  
  
  Αν είχε αλλάξει μου τώρα, όλα θα ήταν πιο δύσκολο? αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να μάθετε ψέματα αν μου κάνει. Σε αυτό το διάστημα, είναι поворачивала το κλειδί στην κλειδαριά για να ανοίξει την πόρτα του εργαστηρίου.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Τι σημαίνει αυτό; — ρώτησε Нирад. Ο ινδιάνος δεν φορούσε επιδέσμους και άλλαξε το σχήμα σερβιτόρο παραδοσιακά ρούχα.
  
  
  "Εγώ δεν... ήξερα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη", απάντησε Riva, пятясь πίσω. Το τεταμένες, καθώς ακόμα δεν ήμουν σίγουρος, ότι δεν θα Нирада παρουσίας μου στην πόρτα.
  
  
  Νεαρέ, δεν удосужившись κοιτάξουμε πίσω, μπήκε στο εργαστήριο και χτύπησε την πόρτα. - Αφήστε αυτό δεν επαναλαμβάνεται! — φώναξε τόσο αλαζονικά, όπως ιστ σε μπάρα.
  
  
  Riva έκανε ένα βήμα πίσω, προφανώς, κοντά στο να χάσει τον έλεγχο πάνω από τα νεύρα. Εγώ χειρονομίες δόθηκε εγώ νευρικότητα. Και τότε της έχει ανατεθεί ε, και αποφάσισε να εμπιστευθεί ακόμα και μετά ό, τι συνέβη.
  
  
  — Ο θείος θέλει να σας δούμε στο γραφείο του, — για τους περισσότερους ανακοίνωσε ο ινδιάνος. - Αμέσως.
  
  
  Η λέξη μένει μετέωρη, όπως το σήμα, побудивший μου στη δράση. Και πάλι, αυτό ήταν "τάε κβον ντο", το οποίο έφερε μου σε μια δύσκολη κατάσταση. Το έσπευσε προς τα εμπρός, σχεδόν πετάω στον αέρα, για να προκαλέσει ένα ισχυρό πλήγμα.
  
  
  Το όπλο σπλήνα Нирада; η δύναμη "cha-cha-ki" έριξε κάτω το εγώ στη γη. Ινδιάνος перекатился στο πλάι, το πρόσωπό του έχει διαστρεβλώσει αλλόκοτη γκριμάτσα πονάει.
  
  
  Την κάθισαν οκλαδόν κάτω και χρησιμοποίησε όλο το аленка το στήθος και τους μηρούς, για να χτυπήσει το εγώ στο σαγόνι. Нирад έπεσε στην πλάτη του κάτω από την επίθεση "ji-λου-ki", εγώ, ο στόχος свесилась στο πλάι Της κατάλαβα ότι αρθρώσεων του χεριού μου διέλυσαν την ονε οστά του προσώπου. Αλλά δεν το έβαλα κάτω.
  
  
  - Κλείσε την πόρτα! - прошипел της Καρφιών. Το κορίτσι έτρεξε εισάγετε το κλειδί στην κλειδαριά.
  
  
  Нираду κατάφερε να γυρίσει γύρω και να σταθούν στα πόδια τους. Θα τρέμω και βγάζω την ζώνη του παντελονιού μου, την είδα λαβή του όπλου, που προσπαθούσε να κρατήσει. Να ήταν τα πράγματα, όπως σε στριμμένα ένα όνειρο, μια σειρά από ενέργειες, продиктованная σκέψεις. Γρήγορα метнулся προς τα δεξιά και γύρισε, σηκώνοντας το αριστερό του κάθε φυλή στη ζώνη. Να σταθεί στο ένα πόδι, την προσγειώθηκε σε κάθε φυλή, και τεταμένες το αριστερό πόδι το τέλειο χτύπημα.
  
  
  "Джоп-τι-ki" το εγώ του, από τον καρπό, απώθηση όπλο στο πάτωμα. Τώρα, όταν ήταν άοπλος, ένας νεαρός ινδιάνος με κοίταξε άγρια μάτια του. Από το φόβο εγώ συνήθη αλαζονεία εξαφανίστηκε, άρχισε να υποχωρεί, και στο σαγόνι από μόνο ότι γίνεται αντίκτυπου, άρχισε να επεκταθεί σκούρο μπλε μώλωπες.
  
  
  Άνοιξε το στόμα του για να ουρλιάξει, και τότε ήταν που κυριολεκτικά πήδηξε στο εγώ λαιμό, κρατώντας τους αντίχειρες στο λαιμό. Нирад φάνηκε, πνιγόταν, αλλά δεν nach ακόμα αρκετά δυνατός για να σηκώσει το πόδι του και να με χτυπήσει στη βουβωνική χώρα. Εκτυφλωτικό ο πόνος με έκανε να χαλαρώσει τη λαβή στο λαιμό του άλλου. Το τύλιγμα του νήματος, για να πάρει ανάσα; έπρεπε να πέφτουν στο πάτωμα, σφιγμένη τα χέρια στο στήθος.
  
  
  Нирад έσπευσε στην ημέρα. Την πήδηξε προς τα εμπρός, ακόμα δεν προκύπτει από ένα τρομερό χτύπημα. Την πήδηξε πάνω του, πιάνοντας τα πόδια του. Έπεσε με έναν γδούπο.
  
  
  Την αμέσως βρέθηκε στα πρότυπα της nen από πάνω, упершись τα γόνατα στο εγώ του ισχίου. Την ρώτησε. - Σαν τα μάτια σου, Нирад; - Ήταν ακόμα ορατά τα ίχνη κυκλοφορίας, που προκάλεσε την ονε στο μπαρ που δούλευε.
  
  
  Αντί για απάντηση έσπευσε προς τα εμπρός σε όλους τους βάρος, προσπαθώντας να με ρίξει. Αν την έσπασε ονε την κλείδα, θα του άνοιξα την ονε και το στήθος, και δεν μπορούσε να ανέβει. Γι ' αυτό σήκωσε το χέρι του να λάβει στο καράτε.
  
  
  Αλλά Нирад, πρέπει να ήταν οπαδός των ταινιών πολεμικών τεχνών, σε αντίθετη περίπτωση κάποιος να μάθει εγώ τα βασικά του καράτε. Μόλις τη σήκωσε το χέρι του, είναι στην πραγματικότητα απέκρουσε ο κοπής χτύπημα "колониа-nal μακ-key". Είναι σχεδόν έπρεπε να γίνει πάλης, και αυτό ήταν κάτι που της το ξενοδοχείο.
  
  
  — Λοιπόν... είσαι καλύτερα από ό, τι την περίμενα, είπα, τραβώντας μακριά, για να σταθούν και πάλι στα πόδια του.
  
  
  Κι αυτός σηκώθηκε και κώνους, όταν άρχισε να κύκλο γύρω από αυτό. Με μια βραχνή κραυγή της, έσπευσε προς τα εμπρός, προκαλώντας το θανάσιμο χτύπημα στο ηλιακό πλέγμα, και στη συνέχεια τον αγκώνα του στο σαγόνι. Κοινή δράση "pan-teh ji-λου-key" και "έπεσε-ένα σωρό chi-ki" ήταν αρκετό για να όχι μόνο κυριαρχεί το εγώ και την εμπιστοσύνη, αλλά και να σπάσει ονε δύο πλευρών.
  
  
  Нирад υποχώρησε πίσω, συνεπαρμένος από τον πόνο. Δεν θα επιτρέψει τον εαυτό σας αγγίξει. Ο σίβα ήταν αποφασισμένη να με κάνει να πεθάνει ένα φρικτό θάνατο, και μνήμη για το δολοφόνο Ashoka Ananda ήταν ακόμα ζωντανή στη μνήμη μου. Ακόμα περισσότερο, ότι Ashoka ποτέ δεν ήταν μια σοβαρή απειλή μας Shiv, οι παράνομες πράξεις Cobra.
  
  
  Ως εκ τούτου, δεν ένιωσα οίκτο για Нираду. Ήταν πληρωμένος δολοφόνος... δολοφόνος στην υπηρεσία του παράφρονα δολοφόνου. Αυτός που με υποτίμησες, έχοντας αγνοήσει την επιμονή και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
  
  
  Δεν νομίζω ότι ήταν σε θέση να παλέψω ξανά με σπασμένο σαγόνι και δύο σπασμένα πλευρά. Μπορεί να είναι, ακόμη και με проколотым εύκολο.
  
  
  Αλλά μέχρι την παρακολουθούσε, πήγε να αγωνιστεί με τη φυσική αγωνία την τιμή της ζωής. Είναι κυριολεκτικά царапал πάτωμα, προσπαθώντας να πιαστούν από το πεσμένο όπλο. Είχε ακόμη χρόνο για να υποκλέψει εγώ με τα δάχτυλά σας, πριν από την πρόλαβα να σταματήσω εγώ.
  
  
  - Νόμιζα πως επιτέλους άρχισε να καταλάβετε η διαδικασία της σκέψης μου, Нирад... είπα και ροζ πέταξε στην ονε δάχτυλα, και πάλι με την αποστολή όπλο σε πτήση. Τα όπλα отскочило από το ένα γύρω από το εργαστήριο τραπέζια και έπεσε στο πάτωμα.
  
  
  Η ομιλία δεν ήταν για να φέρει το νεαρό ινδιάνο με συνελεύσεις σε αυτό το σημείο. - Έχει δει πάρα πολλά, ειδικά συνεργία Ривы. Ακόμη και αν το δέσω εγώ και κάνω να σκάσει το στόμα του, αργά ή γρήγορα, θα πει Shiv, όπως εγώ ανιψιά μου με βοήθησε να το σκάσει.
  
  
  Νομίζω το ένιωσα και μια υπόδειξη για τη συμπόνια για τον καημένο. Αλλά ήξερα ότι τελικά ήταν μπλεγμένος δεν είναι ένας, αλλά εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Αν ο Σίβα πραγματοποίησε τα σχέδια, η Δύση δεν шталь να βεβαιώσει την εκπαίδευση ινδοκινέζικη μονάδων χωρίς την παρέμβαση. Όταν το κάνετε αυτό, θα χρησιμοποιηθεί ολόκληρο το οπλοστάσιο των πυρηνικών όπλων, ξεκινώντας με το διηπειρωτικό βαλλιστικών πυραύλων "Triton" με θερμοπυρηνική κεφαλή. Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν τρομακτικό, ακόμη και για τις πιο ανθεκτικές και εν ψυχρώ τους άνδρες.
  
  
  "Εν ψυχρώ" - δεν είναι αυτό ο ορισμός που μου ταιριάζει. Δεν είμαι σαδιστής, αλλά με την πάροδο του χρόνου και τις εμπειρίες που έχω, φυσικά, "σκλήρυνε". Нирад ήταν στο δρόμο μου, το δρόμο, που οδήγησε στην επιτυχία της αποστολής μου. Έπρεπε να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της κατάστασης. Έτσι, ενώ ένας νεαρός ινδιάνος скорчился στο πάτωμα, λυγμός, σαν ένα φοβισμένο παιδί, το τράνταγμα έκανε εγώ να σταθεί στα πόδια της και έσπρωξε την πέτρα γκρίνια φιδιού την τρύπα.
  
  
  Εγώ πρόσωπό του ήταν πλημμυρισμένη με αίμα, γιατί στα μάγουλα σχηματίζουν περίεργα σχήματα, το στόμα του ήταν полуоткрыт, και η γλώσσα κρέμεται σαν σπασμένο το φτερό ενός πουλιού. - Όχι... "sahib"... σε παρακαλώ, όχι εγώ...
  
  
  - Εκτελούσες την εντολή, το ξέρω, - εκείνη μου, που τελειώνει με τη φράση. - Κι εγώ, Нирад της, πάρα πολύ.
  
  
  Πίσω από αυτό τον ακούσει, όπως τα ερπετά γιουχάρουν και шипят, αναζητώντας τις πέτρινους τοίχους λάκκους. Нирада να λειτουργήσει σε μια Κόμπρα, πήγε σε αυτό κατά βούληση. Εδώ, τώρα, έχει τελειώσει τη δουλειά του, πολύ νωρίτερα από ό, τι περίμενα.
  
  
  Όταν κατάλαβε τι εννοούσα, εγώ ζευγάρι ξαφνικά άλλαξε. Προσπάθησε να ελευθερωθεί από το πόδι, η οποία ασχολείται με χτύπησε στο πρόσωπό μου, και прошипел: - Σίβα θέλει να σε δω νεκρό! - Δεν шталь σταθώ σε αυτή την προοπτική.
  
  
  "Ίσως, Нирад, αλλά δεν είσαι εδώ, και δεν μπορείς να δεις τι θα συμβεί". - Δεν μπορούσα να χάσω άλλο χρόνο. Η γροθιά μου χτύπησε ήταν στο πηγούνι του, και έπεσε στην πλάτη του. Την άρπαξε εγώ για τη ζώνη του παντελονιού του. Нирад προσπάθησα να φωνάξω, αλλά με σπασμένα πλευρά επέτρεψε να ήταν όλοι έχουμε застонать. - Καλό ταξίδι! — φώναξα και πέταξε το εγώ πάνω από την άκρη του λάκκου.
  
  
  Προσπάθησε να προσκολληθείς πάνω από την άκρη, αλλά δεν τα κατάφερα. Εγώ τα πόδια затрепетали στον αέρα, στη συνέχεια ινδιάνος έπεσε στην πλάτη του και κατέληξε στην τεχνητή λίμνη, όπου την είδα φοβερά θαλάσσια φίδια шевелили τα κεφάλια τους.
  
  
  Γάργαρο στο & nb, ανακατεύουμε τα δαχτυλίδια και τα απορρίμματα. Το σώμα Нирада βρέθηκαν σε αγωνία. Ινδιάνος γύρισε στο πλάι, προσπαθώντας να βγει από το στάσιμο νερό. Θαλάσσιος δράκος τρύπησε με τα δόντια σε σύντομο εγώ πήχη; στη συνέχεια, ο ίδιος βγήκε από το νερό, διστακτικά κινείται στο στοιχείο του. Αλλά έμεινε με τους κυνόδοντες, вонзившимися στο χέρι του άνδρα, με το παράξενο τρομακτική επιμονή.
  
  
  Όταν τελικά έριξε τη λεία τους, και Нирад προσπάθησε να σηκωθεί, σαν τρελός, παρενέβη η βασιλική κόμπρα, για να δείξει ότι κανείς δεν μπορεί να ανησυχήσει την ειρήνη στην περιοχή. Την παρακολουθούσε τη σκηνή με κάποιο зачарованным τρόμο. Αυτό ήταν κάτι που ήρθε για μένα Σίβα. Cobra σηκώθηκε και закачалась στον αέρα.
  
  
  Нирад δεν πρόλαβε να μας φωνάξεις, θα το σκεφτώ για την απόδραση. Ερπετό мчалась με την ταχύτητα της αστραπής, και την ίδια στιγμή drive εργαλείων φολιδωτό οχιά ενεπηξε τα δόντια στον αστράγαλο νεαρό ινδιάνο. Με τα χείλη Нирада μειώθηκε μέλους γάργαρο. Την παρακολουθούσε, μέχρι pit αναβίωσε με ένα σφύριγμα, σφύριγμα, ένα μαστίγιο.
  
  
  Spazmatical ρίγος сотрясала σώμα του ινδικού. Εγώ κόπηκαν τα πόδια, τα χέρια αρπάζουν από το γιακά του πουκαμίσου του, λες και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Ασφυκτιούσε από το δηλητήριο cobra, που παρέλυσε τα νευρικά κέντρα της αναπνοής.
  
  
  Το πρόσωπο και τα χέρια Нирада εμφανίστηκε κόκκινες κηλίδες; είχε εσωτερική αιμορραγία. Το φίδι, δεν σταματάει σφύριγμα, είχαν επανειλημμένα εγώ, συνεχίζει να χώνει τα δόντια στην βασανισμένη σάρκα μια σειρά από θανατηφόρα δαγκώματα. Της γύρισε την πλάτη, όταν η γλώσσα Нирада να το πτερύγιό iso rta, και τώρα δεν μπορούσε να προφέρει τα λόγια μας.
  
  
  Νοκ изуродованного του σώματος, πτώση στον πυθμένα του λάκκου, ήταν αναπόφευκτο κηδεία τραγούδι, ο Θάνατος θα έρθει σε λίγες λεπτό. Αλλά δεν ήταν η σειρά μου, ευτυχώς.
  
  
  "Αυτό είναι ό, τι το για μένα ο θείος σου", της είπε Καρφιών. Μία μπουκιά για τους άλλους.
  
  
  Καθόταν σε μια καρέκλα, κλείνοντας το πρόσωπό του στα χέρια του. Όταν της μιλήσει, εκείνη σήκωσε το κεφάλι της και με κοίταξε στα μάτια. Ee sticks δεν ήταν мокры από μολόχα, μαύρα μάτια κοίταξε σοβαρά και το κρύο. Δεν έχασε τον έλεγχο των νεύρων, ακόμη και μετά την τρομερή θεαμάτων, μάρτυρας του οποίου έγινε.
  
  
  — Καλά, — ψιθύρισε. - Είμαι ευτυχισμένη. Όταν κάτι σου πω ταχ πάντα για την αποτρόπαια και εξευτελιστικής πράγματα, που ο θείος μου με έβαζε να κάνω με τους ανθρώπους... τα γουρούνια, που εργάζονται σε αυτό, που τον λατρεύουν ήταν, σαν να ήταν Нагом, τον θεό. Нирад άξιζε το χειρότερο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω.
  
  
  Μόνο τότε Reva, φαινόταν, ήταν στα πρόθυρα της λιποθυμίας, το πρόσωπό αντανακλούν έντονα συναισθήματα. Την απαλά σήκωσε και την πήρε στην αγκαλιά του. Εκείνη έτρεμε. Την πίεσε ee για τον εαυτό του, άγγιξε το λαιμό εύκολο φιλί. Σύντομα, η ελπίδα θα έρθει η ώρα και για μας, μια εποχή που κανείς δεν θα διακόψει. Αλλά τώρα έπρεπε να φύγει, και όσο πιο γρήγορα την φύγω, τόσο το καλύτερο.
  
  
  Ένιωσε την ανησυχία μου και την τράβηξε μακριά από μένα.
  
  
  - Τη ρώτησα. - Πού είμαστε; Ποια είναι η πιο κοντινή πόλη;
  
  
  — Θα σου τα πω όλα, μου απάντησε. "Αλλά πρώτα πρέπει να με δέσετε, αλλιώς ο θείος μου θα καταλάβει ότι θα σε βοηθήσω να το σκάσει και να πεθάνει μου προς τον πατέρα". Εμένα, μάλλον κι αυτός θα σε σκοτώσει.
  
  
  Πήγε πίσω από ένα σχοινί, και, επεσήμανε στην καρέκλα. Στη συνέχεια, όταν μου εξήγησε όλα όσα έπρεπε να ξέρω, της έβαλε ένα σχοινί την μέση και τους αστραγάλους, θέλω να η σκηνή φαινόταν για estestvenno.
  
  
  Η σύντομη είπε γεια σου, ποιος είναι ο σκοπός της αποστολής Της μπορεί να εμπιστευτεί ε, τώρα που έχει γίνει πολύτιμο σύμμαχο. Αλλά δεν ήθελε να την εκθέσει σε κίνδυνο.
  
  
  Και όταν το συνειδητοποίησε, ότι εγώ ει χρειάζεται, ίσως, περισσότερο από ό, τι είναι μου, η τελευταία αμφιβολία εξαφανίστηκε, δίνοντας τη θέση τους στον πλήρη εμπιστοσύνη.
  
  
  — Άγρα μόλις λίγα μίλια μακριά, — εξήγησε το κορίτσι. - Αμέσως μετά από τη βίλα πηγαίνετε σε κεντρικό δρόμο: θα σας μεταφέρει ειλικρινείς στην πόλη. Πρέπει να συναντηθούμε σήμερα το βράδυ: θα προσπαθήσω να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Για σένα.
  
  
  - Για εμάς, έχετε στο μυαλό σας. Για τη ζωή και τη σωτηρία του πατέρα μου, - διέψευσε εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης το μήνυμα της ει.
  
  
  Όταν ήταν προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης, το βρήκα στο ντουλάπι κάποια κουρέλια, σύνδεσε γεια σου, το στόμα και έφευγε. Την τελευταία φορά την πεποίθηση ότι τα κορδόνια σφιχτά σφιχτά, για να μην κινήσουμε υποψίες ο Σίβα.
  
  
  Το όπλο Нирада πεσμένος στο πάτωμα. Την βάζω εγώ στο πίσω λεπτό, στη συνέχεια, άρπαξε απότομα την άσπρη ενδυμασία, висевшее στο ντουλάπι μου, και έβαλα εγώ... примитивную πουκάμισο, το οποίο ασχολείται με την, τουλάχιστον, ικανοποιεί να μου τις ζωτικές ανάγκες.
  
  
  Riva γύρισε την πλάτη. Τα δάκρυα άρχισαν να ενυδατώνουν την ραβδιά. Το ξενοδοχείο πίσω, να δώσει ει να κατανοήσουν, ότι όλα θα είναι καλύτερα? αλλά κάτι με σταμάτησε, μπορεί να είναι, ο φόβος, ποτέ πια δεν θα την δείτε. Την σκεφτόμουν Καρφιών Singh, αλλά πρώτος στο κεφάλι ήρθε η αίσθηση πράκτορας AX. Θα μπορούσε να απογοητεύσει Риву, αλλά δεν μπορούσα να απογοητεύσω την κυβέρνηση και εμπιστοσύνης, που θα είχε για μένα... όχι όταν εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές ήταν σε κίνδυνο από παράλογες όνειρα, εγκληματικές σχεδιασμού τρελό.
  
  
  
  
  8
  
  
  Παροιμίες βολικό στη χρήση, επειδή είναι συνοπτικά εκφράζουν общечеловеческие της αλήθειας: μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε είδους καταστάσεις. Τι μου ήρθε στο μυαλό, όταν την άφησε Риву Singh μία στο εργαστήριο, με μια συλλογή από τα δηλητηριώδη ερπετά και γκροτέσκο βρίσκεται σε δωμάτια σώμα σερβιτόρο, ήταν: "Όταν βρέχει, δεν χρειάζεται να διατρέχεις".
  
  
  Τα γεγονότα δεν έχουν συμβεί σιγά-σιγά, είναι σχεδόν κυριολεκτικά κατέρρευσε με τους κουνάβι, όπως έφτασε στο νέο Δελχί δύο ημέρες νωρίτερα. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το επανειλημμένα αναρωτηθεί, δεν ακολουθώ αν το δόλωμα, η οποία ασχολείται με βάλει σε αδιέξοδο, Shiva κατάφερε να παρασύρει με τη φωλιά του. Ήταν ένα δύσκολο δρόμο, και δεν μου έτυχε να δω ένα μυστηριώδες Σίβα... τελευταία οικοδεσποτών Хакши και του εγκεφάλου Cobra. Αλλά πήρα παραπάνω από αρκετά στοιχεία, για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν είναι φαντασία. Ο άνθρωπος υπήρχε, αν και δεν έχουμε γνωριστεί πρόσωπο με πρόσωπο.
  
  
  Αργά ή γρήγορα το ίδιο θα συμβεί, πολύ πριν καταλάβει τι θέλω να του πω. Αλλά τώρα έπρεπε να φτάσουμε στην Άγρα, πριν αυτός ή εγώ γορίλλων βρουν την απόδραση μου, πριν θα ψάξουν στην κάμερα και δεν θα βρουν άδειο, εκτός από πέντε λεηλατεί τα φίδια.
  
  
  Εργαστήριο βγήκε στο στενό διάδρομο με утрамбованными γήινες τοίχους. Πίσω από τους τοίχους του αρχοντικού του Σίβα την άκουσα χαμηλά, гулкие ήχους удода. Η γραμμή "Επιτροπ...διαβάστε pu pu..." αντικαταστάθηκε από το συναγερμό, η οποία, όπως αντανακλάται σε κάθε μου σκέψη, κάθε κίνηση. Εγώ στις μύτες των ποδιών περάσει από το στενό πέρασμα, και την ίδια στιγμή στον αέρα ακούστηκε η φωνή του αντηχεί κουδούνισμα σε όλη την άπω δύο άκρα της διόδου.
  
  
  - Нирад; Τι κάνεις εδώ; Ξέρεις, δεν του αρέσει να περιμένει...
  
  
  Πρέπει να ήταν Ρανζίτ ή Гурнек, πιθανώς, το πρώτο, καθώς το πρόσωπο Гурнека ήταν ακόμα забинтовано. Την έπιασαν ανυπομονησία στη φωνή άνδρες, και κάθισε σε μια θέση στο διάδρομο, όταν μου μεγάλωσαν shaggy. Την κοίταξα και είδα Ранджита. Εγώ το πουκάμισο ήταν ανοιχτό το φερμουάρ σου στο στήθος του, και удавка που φορούσε στο λαιμό, излучала μεταλλική λάμψη. Ινδιάνος χτύπησε την πόρτα του εργαστηρίου, και δεν шталь περιμένουμε την αντίδραση του εγώ.
  
  
  Κάμπτεται στα δύο, της, έτρεξε σε ένα άλλο διάδρομο, σε κάποιο λαβύρινθο. Της ήταν στη βίλα, αιτιολογημένη εγώ, αλλά συνήθως η βίλα διαθέτει πόρτα, ίσως και παραπάνω. Την βρήκα ee σε ένα λεπτό. Την έσπρωξε τεράστιο, περίπλοκα инкрустированную ξύλινη πόρτα και ανοιγόκλεισε τα μάτια του, προσπαθώντας να συνηθίσω το ослепительному φως του ήλιου το πρωί.
  
  
  Εσωτερική αυλή, φάνηκε να έχει πλήρως μεταφερθεί γύρω από κάποια μέρη της μεσογείου. Πυκνό φύλλωμα, ανθοφορία τους θάμνους, τα πλούσια φυτά. Είναι προφανές ότι ο Σίβα δεν λυπήθηκε τα μέσα για να αναπαραγάγετε ένα ακριβές αντίγραφο του οδηγού αποφυγής τυλίγματος εύφορη αγροτική περιοχή στη νότια Γαλλία.
  
  
  Μαλακό κλείνοντας την πόρτα, την έτρεξε σε усыпанной χαλίκι κομμάτι που ασχολείται με άρχισε σε μια μέρα από την πλευρά του πρόσοψη. Το μονοπάτι ενώνει το πυκνό скоплению κέδρους και θάμνους, απαλά στολισμένα και προσεγμένα. Γενικός συναγερμός δεν λειτούργησε, και, φυσικά, δεν επρόκειτο να περιμένει, μέχρι να πιάσει. Μια γρήγορη ματιά μέσα από τον ώμο μου επιβεβαίωσε ότι Ρανζίτ ακόμα δεν κατάφερε να προειδοποιήσει τους άλλους.
  
  
  Αλλά ήξερα ότι ήταν θέμα λίγων λεπτό. Δεν μπορούσα να βρω την πύλη μας, μας άλλη επιλογή από το φράχτη γύρω από τα δέντρα. Την вжал το κεφάλι και το λαιμό τους ώμους και βγήκε μπροστά, με γυμνά δάχτυλα παραμερίζοντας το φράγμα γύρω από τα κλαδιά. Την κάνει περισσότερο θόρυβο από το ξενοδοχείο, αλλά αυτή η πόλη ρωσία ήδη έχει γίνει μια καταστροφή από την αρχή, και ειλικρινά τώρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά.
  
  
  Συνθηκών κυριολεκτικά ανέσπων με τα ρούχα μου, μαστίγωσε το πρόσωπο και τα μάτια. Πίσω μου την άκουσα εύκολη κίνηση, η σύγχυση των ψήφων γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα. Το συνέχισε να εντρυφήσω μέσα από τα κλαδιά και, τελικά, βγήκε; Την στεκόταν στην άκρη του ένα σκονισμένο μονοπάτι που οδηγεί κατά μήκος της βίλας.
  
  
  Δεν είχε καν το χρόνο να ανασάνει. Την έτρεξε, αυξάνοντας με κάθε βήμα τα σύννεφα της σκόνης. Μπροστά μου η ηχώ αντηχούσαν μπορούν ήχους приглушенной μουσική: ακολούθησα για τον ήχο, ελπίζοντας ότι θα προέρχεται από το φορτηγό ή το φορτηγό σας στο δρόμο προς άγρα.
  
  
  Αν θυμάμαι καλά η γεωγραφική θέση, Άγρα ήταν περίπου τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το νέο Δελχί και έχει την παγκόσμια γνωστή ως το μέρος όπου στην αίθουσα του Ταζ Μαχάλ. Αν επισκεφθείτε την πόλη δεν ήταν στα σχέδιά μου, τότε ο Σίβα ήταν.
  
  
  Της, βγήκε στον κεντρικό δρόμο. Ήταν απίστευτα στενό, web λωρίδα, σύμφωνα με την οποία η κίνηση πήγαιναν και στις δύο κατευθύνσεις. Την εποχή των μουσώνων θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, έτσι ώστε το υπόστρωμα δρόμου ήταν γυμνό και έρημο, ομοιόμορφη χώρο της σκοτεινής σκόνης. Με обочинам δρόμο τεντωμένο τσαλακωμένα δέντρα, και στραβωμένος κλαδιά κάθονταν γύπες, σιωπηλό μαρτύριο οι τρομακτική πτώματα με γυμνά κεφάλια.
  
  
  Ο Ривы δεν είχε χρόνο να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες. Την κοίταξε κάτω από το δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις, αλλά δεν είδα τίποτα που να μπορεί να υποδείξει μου την ακριβή διαδρομή προς άγρα. Την прищурился από τον ήλιο, και σε μια στιγμή είδα την οικογένεια, согнувшуюся γύρω από μια μικρή φωτιά στην άλλη πλευρά του δρόμου.
  
  
  Δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά με κοιτούσαν με καθαρή περιέργεια. Το ρίσκο και έτρεξε μέσα από το δρόμο του, δραματικά με τη διαμονή, όταν добежал μέχρι ομάδας. Αδύνατος άντρας, φορώντας μόνο στην περιοχή της μέσης, σήκωσε το πρόσωπο, για κάθε χρόνο μου, προσπαθώντας να σηκωθεί. Ήταν, πρέπει να είναι δέκα χρόνια νεότερος από μένα, αλλά τσαλακωμένο впалое πρόσωπο κάνει εγώ τύπος ценымногие άνω.
  
  
  - Άγρα; ρώτησα, μόλις διαπιστώθηκε ότι κανείς γύρω τους δεν μιλάει αγγλικά. Το επεσήμανε στο δρόμο και ρώτησε πάλι: - Άγρα;
  
  
  Η μητέρα και ο πατέρας αντάλλαξαν διασκεδάζει απόψεις, και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά άρχισαν να τραβάτε με το παντελόνι. - "Baksheesh, baksheesh!" - επανέλαβε εντελώς γυμνή κοπέλα, με το ένα χέρι τραβάει με штанину, και το άλλο είναι στραμμένη στο στόμα. Εγώ λεπτή, скулящий φωνή συνέχισε να με παρακαλάει.
  
  
  Στη βίλα μου πήραν το σακάκι μαζί με το πορτοφόλι και τα χρήματα, που την κρατούσε στην τσέπη του παλτού, έτσι ώστε ό, τι είχα μαζί μου, είναι μια χούφτα ρουπίες, που την πήρε από Ривы. Ψήφοι ακόμα ένα πρόβλημα που μπορείτε να προσθέσετε σε άλλους. Ωστόσο, το βρήκε χάλκινο νόμισμα και το έβαλε στο χέρι τεντωμένο χέρι του πεινασμένου παιδιού.
  
  
  — Άγρα, — να το επαναλάβει, νευρικά ματιές στον φράχτη, скрывавшую βίλα. - Το Ταζ Μαχάλ...
  
  
  - Αχ", sahib", το Ταζ Μαχάλ! — είπε ο άντρας. Ακόμα στάθηκε οκλαδόν, αλλά έθεσε το κοκκαλιάρικο χέρι του, για να μου το δρόμο, αριστερά από τη βίλα.
  
  
  Και πάλι έτρεξε, νιώθοντας μια απότομη πόνος στα ισχία. Έμενε μόνο να ελπίζουμε ότι η μηχανή, ένα κάρο, κάθε όχημα περάσει mimmo, για να με βοηθήσει να φτάσουμε στην Άγρα. Αλλά αντί για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό του άκουσε το θόρυβο, ο οποίος αμέσως με έφερε πίσω στο κυκεώνα των γεγονότων που συνέβησαν την πρώτη νύχτα, από τη στιγμή της άφιξής μου στο νέο Δελχί. Αυτό ήταν το βήχα, και στη συνέχεια το βρυχηθμό μοτοσικλετών πίσω μου.
  
  
  Το συνέχισε να τρέχει, κάθε στροφή λπ. Με μονοπάτια, που ασχολείται με μιαν βίλα, σε κεντρικό δρόμο έφυγε μοτοσικλέτα με δύο άτομα επί του σκάφους; ih κεφάλι ήταν замотаны тюрбанами και πήγαιναν μαζί μου. Της άρπαξε το όπλο Нирада, που κρατούσε στην τσέπη του παντελονιού του.
  
  
  Αυτό ήταν το Astra.32, ικανή να χτυπήσει οποιοδήποτε στόχο σε ακτίνα αριθμούς μέτρα. Η εταιρεία Astra παράγει όπλα, πανομοιότυπα пистолетам Colt και το lindner βρίσκεται (που κοστίζουν πολύ περισσότερο), και χρησιμοποίησε ih φορές στο παρελθόν. Αλλά όταν σταμάτησε για να σκοπός και κάντε κλικ στη σκανδάλη, το συνειδητοποίησε ότι το όπλο έχει αποφορτιστεί. Της έβαλε το πιστόλι πίσω στο πλάτος του παντελονιού και πάλι έτρεξε, ακόμη και όταν σε λίγα εκατοστά από μένα ακούστηκε πέρασε таращить μάτια, και ένα κομμάτι του φλοιού πέταξε από το δέντρο σε απόσταση μόλις στα αριστερά μου.
  
  
  Αυτός που πυροβόλησε είχε κάποια πρακτική και κόβει το μάτι. Την άρχισε το τρέξιμο ζιγκ-ζαγκ σε αίτηση για άσυλο, η οποία επέτρεψε να κατεβείτε με τα μονοπάτια, αποφεύγοντας τις σφαίρες που πέφτουν σαν φιστίκια. Ακόμη πυροβολισμό, και αυτή τη φορά таращить άγγιξε τα μάτια μου από το δεξιό ώμο. Σε πενήντα μέτρα μπροστά της είδε ένα ξύλινο καλύβι, από τούβλα σωλήνων που ανέβηκε μετα μαύρο καπνό.
  
  
  Της δεν είχε ιδέα τι ήταν αυτό, αλλά συνέχισε να τρέχει όσο ποτέ στη ζωή μου δεν έτρεχε. Μοτοσικλέτα κοπεί η απόσταση, αλλά η σκόνη, поднимавшаяся από το δρόμο, με τον οδηγό να δούμε, δηλαδή, και να οδηγήσει το όχημα μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα. Την εκμεταλλεύτηκε και έσπευσε στην αυλή, είχαν συσσωρευτεί μεγάλη με τα σκουπίδια, ενώ το ένα γύρω από δύο άνδρες διέταξε σύντροφό του να σταματήσει και να προχωρήσουμε με τα πόδια.
  
  
  Πιθανότατα ήταν Ρανζίτ και Гурнек, σκέφτηκα, αν και ήταν σίγουρος ότι ο Σίβα περισσότερο από δύο σωματοφύλακες. Στο πλάι του κτιρίου άνοιξε η ξύλινη πόρτα πόρτα είναι κρεμασμένα σε ένα μόνο από τα σκουριασμένα μεντεσέδες. Της, όρμησε μέσα, και αμέσως χτύπησε στα ρουθούνια αηδιαστικό μυρωδιά του αίματος και περιττώματα ζώων.
  
  
  Την είχε στο σφαγείο, και αισθάνθηκε σαν να είναι πίσω στο δέκατο ένατο αιώνα. Οι ινδοί δεν τρώνε το βόειο κρέας, οι μουσουλμάνοι τρώνε. Moo βοοειδή, ανυπόμονος κροτάλισμα των οπλών των βοοειδών και κολυμπώντας προστατευτικά δίοπτρα ατόμων, готовившихся κοπή αγελάδες, σαφώς επισημάνει ότι ήρθα σε λιγότερο κατάλληλο μέρος για να κρυφτεί.
  
  
  Οι άνδρες άρχισαν να φωνάζουν, σηκώνοντας τις γροθιές. Της ήταν για αυτούς ευπρόσδεκτος, που δεν είχε τίποτα να κάνει με τα ζώα, τα οποία έπρεπε να σκοτώσει. — Με συγχωρείτε, φίλοι, — μουρμούρισε εγώ, метнувшись μεταξύ δύο μεγάλες αγελάδες στο λουτρό, πλήρες αίμα, το οποίο ασχολείται με οδήγησε σε ένα εξωτερικό αγωγό.
  
  
  Η μυρωδιά ήταν τόσο, ότι κάθε κατέβηκα στομάχι Το ξενοδοχείο για να σταμάτησε μπράβους του Σίβα. Ο αέρας μύριζε разделанным το κρέας και το φόβο. Ο σκοτ σε κατάσταση πανικού άρχισε να κουνιέσαι, εγώ οπλές και κτυπάς με το άθλιο πάτωμα. Πίσω μου την άκουσα την ανταλλαγή λέξεις σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Στη συνέχεια, ο ήχος των βημάτων, πλησιάζει σε μένα, και επανέλαβε την επικάλυψη θόρυβος των ζώων.
  
  
  - Ο κάρτερ! — φώναξε Ρανζίτ. - Θέλουμε να μιλήσουμε. Shiva θέλει να κάνει μια συμφωνία!
  
  
  Καλή υπόθεση, αποφάσισε την: η ζωή του δεν αξίζει τίποτα...
  
  
  Ζώα, ως επί το πλείστον μη συνεχόμενα, грозились να ξεφύγουν όλοι μαζί. Εγώ της το έκανα αυτό. Να συνθλίβονται από το κοπάδι παράφρων από φόβο αγελάδες, κινητά ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Μόνο το αυτονόητο, την ένιωσα το ίδιο ένστικτο. Ως εκ τούτου, συνέχισε να τρέχει, και ένα άλλο таращить μάτια просвистела πάνω από το κεφάλι μου, отскочив από τα σκαλιά δίπλα από το μπάνιο.
  
  
  Таращить τα μάτια σήκωσε τα ίχνη του αίματος, της κοπριάς και ούρων, που испачкали το παντελόνι μου. Την έτρεξε στο νεκρό σημείο, γκρίνια στο πίσω μέρος του ένα μεγάλο δωμάτιο, όπου δεν ήταν ορατό μας, παράθυρα, πόρτες μας.
  
  
  Ήθελε κάτι που να μου δώσει μερικά δευτερόλεπτα από τον πολύτιμο χρόνο. Την ανέβηκε στην άκρη της μπανιέρας και άρπαξε το pitchfork, που είδε πάνω από μια δέσμη των ζωοτροφών. - Ο κάρτερ! Πάλι μια φωνή να φωνάζει. - Τελείωσαν όλα, "sahib"!
  
  
  - Δεν είναι αρκετά! - δυνατά απάντησα, κρατώντας τρίαινα, όπως το δόρυ.
  
  
  Ρανζίτ έκανε ένα σουτ, αλλά την ίδια στιγμή τέσσερις αιχμηρά δόντια ville вонзились ονε στο στήθος. Την παράτησε σκουριασμένο εργαλείο τόσο πολύ, όπως θα μπορούσε. Τώρα στάθηκε ακίνητος, βλέποντας το πώς ένας νεαρός ινδιάνος отшатывается πίσω, με ανοιχτό το στόμα και με τα χέρια, стиснутыми σε ένα ξύλινο древке αυτό το όπλο.
  
  
  Гурнек, ο οποίος στεκόταν πίσω από τον δορυφόρο, πλήρως με αγνόησε, зачарованно κοιτάζοντας τέσσερις πίδακες αίματος, брызнувшие γύρω από την πληγή. Προσπάθησε να κατευθύνεις το δίκρανο, αλλά Ρανζίτ συνέχισε να φωνάζεις, άγρια κραυγή κακό γινόταν όλο και πιο αδύναμη με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει.
  
  
  Αυτό ήταν βασανιστική κραυγές Ранджита, εγώ κραυγές οργής και αγωνίας, όταν Гурнек προσπάθησε να τραβήξει το δίκρανο με το εγώ του μαστού, αναγκάζοντας τις αγελάδες, σε όλη τη δωδεκάδα, τρελά να σχιστεί σε ένα στενό πέρασμα προς το λούκι. Την άκουσε ih κουφός rokot, χτύπημα οπλές, τη νωθρότητα Της, πήδηξε έξω και άρχισε να διογκώσουν σε υπονόμους.
  
  
  Гурнек φώναξε, κουνώντας τα χέρια στον αέρα. Εγώ χτύπησαν κέρατα στην πλάτη και κυριολεκτικά πέταξαν στον αέρα, προσγειώθηκε δίπλα σε ένα μεγάλο μπάνιο. Ρανζίτ κατέρρευσε περιβάλλοντα παρανοϊκής κοπάδια βοοειδών. Το τελευταίο βογγητό πονάει ασχημα εγώ τα χείλη, όταν τα χέρια του разжались, και έκλεισε στο γκροτέσκο παρωδία σε γροθιά.
  
  
  Στη συνέχεια, δυσώδης αναπνοή των ζώων άγγιξε τα μάγουλα μου, και έτρεξα κάτω από το διάδρομο, χτυπώντας συνεχώς σε τοίχο στην άκρη του σφαγείου. Βρώμικο και δύσοσμο, με πρησμένο πρόσωπο, καλυμμένη με αίμα και μετά, την, πρέπει να είναι, δεν ήταν ένα ευχάριστο", είπε, όταν βγήκε στο δρόμο, αφήνοντας πίσω αυτή τη σκηνή της τρομερής μάχης.
  
  
  Δεν ήμουν σίγουρος τι συνέβη με δύο ινδούς. Гурнек, πιθανώς, να ήταν ζωντανός, αλλά ήλπιζα ότι οι πληγές από wil θα εξαλείψει για πάντα Ранджита. Σε αυτές τις υπό άλλες συνθήκες ένιωθα ότι είχα κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά.
  
  
  Οι άνθρωποι στο σφαγείο, πρέπει να είναι, πάρα πολύ, έχουν τους ανθρώπους του Σίβα. Δεν шталь να περιμένετε μέχρι να έρθουν προς τα εμπρός για να πάρει εκδίκηση για τους συντρόφους σου. Πήγα στο δρόμο, νομίζοντας πώς μπορώ να πείσω κάποιον να με πας, τόσο βρώμικο.
  
  
  Mimmo πέρασε ένα παλιό Φορντ. Πήγαινε σε Agra, αλλά βίαια κουνήσει το χέρι του, ζητώντας να σταματήσει, ήταν άχρηστο. Την είδε χαλκού-κόκκινο πρόσωπο, στη συνέχεια, μηχανή εξαφανίστηκε σε ένα σύννεφο σκόνης, που ανέβαινε, όταν είναι προς τα mimmo.
  
  
  Το συνεχίζαμε, αποφασίζοντας να μην σταματήσει.
  
  
  Χρειαζόμουν μπάνιο, καθαρό, σουηδοί, χρήματα και όπλα. Απ ' όσο είναι γνωστό, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήταν οι προξενείο της αντιπροσωπείας μας στην Άγκρα. Η πόλη ήταν πολύ κοντά στο νέο Δελχί. Αλλά, μπορεί να βρει ό, τι χρειάζεται, στο ξενοδοχείο.
  
  
  Και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να το είχε κάνει. Ήταν ήδη μεσημέρι, και το ίδιο βράδυ είχα ραντεβού με Реевой. Υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνει, γι ' αυτό σήκωσε το ρυθμό. Riva είπε ότι Άγρα στην αίθουσα, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη βίλα.
  
  
  Λίγα μίλια ή όχι, αυτό ήταν πάντα κουραστική βόλτα. Ήλιο ανελέητα χτυπάει κάτω στο κεφάλι μου, στον αντιπροσώπευαν ослепляющую γαλήνιο νερού, усеянную ψευδείς ανταύγειες. Πέρασε ένα λεπτό και δέκα, ένα τέταρτο της ώρας πριν από το σπίτι μου έφτασε κάποια ολοκληρώσεις. Ήταν ветхая η άμαξα, που τραβώντας το ζευγάρι τζιν βόδια, везущих who σανό.
  
  
  Την κουνούσε το χέρι του ένα πρόγραμμα οδήγησης, седобородому τύπο, που έστησε τα ηνία και σταμάτησε την άμαξα στο δρόμο. - Μιλάς αγγλικά; - ρώτησε τον αγρότη.
  
  
  "Καθαρό αγγλικά", είπε. - Δεν είναι τα αγγλικά...
  
  
  Την έδειξε με το δάχτυλό σας πρώτα σε αυτόν και μετά για τον εαυτό σας. - Άγρα; - Το ζήτησε. - Άγρα;
  
  
  - Άγρα; - επαναλάβετε αγρότης, κουνώντας το χέρι σας από πλευρά σε πλευρά κίνηση, που είναι μια παγκόσμια γλώσσα σημαίνει: "Ναι".
  
  
  Το έντονα κούνησε το κεφάλι και μπήκε στο καλάθι στη μέση του παρισιού. Αρσενικό ευρέως χαμογέλασε, δείχνοντας τα δόντια και τα ούλα, βιτρώ "пааном". Στη συνέχεια θα χαλαρώσει τα ηνία, και βόδια, και πάλι πάμε για το αργό βήμα που όλα ήταν καλύτερα από ό, τι μια μεγάλη βόλτα με τα πόδια.
  
  
  Την αποκοιμήθηκε, убаюканный ρυθμική покачиванием και τρίξιμο καροτσάκια. Έπρεπε να κοιμηθώ, έστω και μόνο για μια ώρα. Αλλά οι σκέψεις μου διέκοψε επίμονο βουητό, βουητό, που γινόταν όλο και πιο δυνατά καθώς η άμαξα γυρναει μεσα στην ηλιακή δρόμο.
  
  
  Ενστικτωδώς насторожившись, την κοιτάξει. Μακριά ανέβηκε σκόνη, μικρά σύννεφα ψιλή άμμο έκρυβαν πηγή θορύβου, που την άκουσε. Δεν θέλω περιττό κίνδυνο, έτσι ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο εμάς, τη ζωή μας την επιτυχία της αποστολής του, έσπευσε να βουτήξει σε благоухающее σανό, навалив από πάνω αρκετά, για να κάνει τον εαυτό του αόρατο.
  
  
  Δεν μπορούσα να καταλάβω, τι πλησιάζει. Το вглядывался στο να σε ξύλινη άμαξα, ακούγοντας τη συνεχή реву πολλαπλές μηχανές. Και όταν την είδε, τι είναι, την πιο βαθιά βυθίζεται σε σανό και κράτησε την ανάσα του.
  
  
  Αυτά ήταν τα νέα πρόσωπα, αλλά από εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να ih να ξεχάσουμε. Οι τρεις άνδρες, όλοι ινδοί-σιχ... μηχανοκίνητη ομάδα, σταλμένος Σίβα, για να με βρει και να εντοπίσουμε, να σκοτώσει ή να επιστρέψει στην έπαυλη περιμένει για τις τελευταίες εντολές του Μεγάλου αρχηγού. Με ένα βρυχηθμό έρχονται προς το μέρος mimmo άμαξες με βόδια; τα τρία μοτοσικλετών, κατευθύνθηκαν προς άγρα.
  
  
  "Αν Γεράκι μπορούσε να με δει τώρα!" — σκέφτηκα.
  
  
  Της ήταν βρώμικο, χωρίς δεκάρα στην τσέπη σας, οπλισμένοι μόνο αφόρτιστη όπλο, και μου γνώση taekwondo και karate. Δεν ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς αν η κρίση μου για το Shiv στην πραγματικότητα, ότι την επόμενη ημέρα θα είναι τεταμένη
  
  
  
  
  9
  
  
  Την έφτασε σε Agra σε μια ώρα, το φορτηγάκι μου πέσει στα ανοικτά στις παρυφές της πόλης. Σκονισμένα немощеные δρόμους, στενά σοκάκια, ένας λαβύρινθος από στενά σοκάκια, που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να μπερδεύουν τυχαίο επισκέπτη. Να πάρει κάποιες πληροφορίες, την κατέληξε μπροστά από το γραφείο American Express.
  
  
  Όχι ότι η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα αστείο, αλλά μου ανεβάζει τη διάθεση. Η φωνή της, μακριά από την εικόνα του απλού αμερικανού τουρίστα, χωρίς διαβατήριο και χωρίς χρήματα, εκτός από λίγες ρουπίες, που Riva μου έδωσε πριν με έδεσαν.
  
  
  Το σκέφτηκα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να επιστρέψετε στο νέο Δελχί, αλλά ο δρόμος πήρε να δεν είναι λιγότερο από το ένα έκτο ώρα, και ο χρόνος δεν είχα. Έπρεπε να έρθει σε επαφή με Хоуком και να προετοιμαστούν για μια συνάντηση με Ривой την ίδια ημέρα. Έτσι, Νικ Κάρτερ, βρώμικο, κουρελιασμένο, исцарапанный και αιματοβαμμένο, ανασήκωσε τους ώμους, αναστέναξε βαθιά και πέρασε την πόρτα καθαρή επιφάνεια του κτιρίου, η μόνη ελπίδα σε μια ξένη πόλη και για μένα τρομερό εχθρική.
  
  
  Άγρα δεν μητρόπολη. Τρεις μαχητές σε μοτοσικλέτες μπορούσε σε μια στιγμή ασθένεια να ψάξετε όλη την πόλη. Στο δικό μου γκολ ήδη вырисовывался όροφο, όταν μπήκε στο λευκό κτίριο ζήτησε στο γραφείο του διευθυντή.
  
  
  Μαζί μου και στο παρελθόν πέσει σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτό граничило με χλευασμό. Χωρίς σεντ, για την αγορά όπλων ή ρούχα, ή ενοικίασης του αυτοκινήτου δεν θα είχα την απόφαση να ασχοληθεί με το Σίβα και εγώ προσωπικά ομάδα γορίλες. Το διαβατήριο μου με τα χρήματα και τα πράγματά μου ήταν ασφαλής σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο νέο Δελχί? αλλά το υπόλοιπο ήταν στην Άγκρα, σε τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα.
  
  
  Αμέσως μόλις μπήκε στο κτίριο, σε μένα την πόρτα ήρθε ο φύλακας στη μορφή. Την, δήθεν, αυτός δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει τον καημένο, ειδικά όταν είδε το είδωλό του στον καθρέφτη moans... εικόνα ρύπανσης και оборванного άστεγο.
  
  
  "Θέλω να δω τον διευθυντή", — ανακοίνωσε το γραφείο του επιστάτη. - Έγινε ένα ατύχημα.
  
  
  - Ο διευθυντής της συνόδου, πρέπει να ενοχληθεί, "пукка hippie"... " απάντησε ο άντρας, πετώντας προσβολή στο πρόσωπό μου.
  
  
  Εντάξει, μου μύριζε τα γιδοπρόβατα, και υποτίθεται ότι ήταν δεν ήταν манекенщиком, αλλά δεν είχα την πρόθεση να σταθεί εκεί και να υποστηρίζουν με την ασφάλεια... δεν είναι τότε, όταν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των "Η Express", θα μπορούσε να καταρρεύσει, αν Shiva έκαμε τα σχέδια στη ζωή.
  
  
  "Δεν με νοιάζει τι είναι σε συνεδρία", — θυμωμένα εξερράγη της. - Είναι επείγον. - Και άρχισε να χάνει την υπομονή του, όταν ένα άλλο шталь ωθήσει με τη μέρα, με την πρόθεση να ρίξει στο δρόμο. - Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο! — φώναξα, σφίγγω τα δόντια.
  
  
  Ο φύλακας βάζω το χέρι μου στην θήκη του χαμένου όπλο. Λάθος νούμερο δύο. Δεν μου αρέσει το "νταήδες", τόσο περισσότερο δεν μου αρέσει να με σπρώχνουν. Έτσι, το γρήγορο κτύπημα των χεριών και χτύπημα στο νεφρό την ακτή του μεγάλου άντρα распластаться στο γυαλισμένο μαρμάρινο πάτωμα. Odin από υπαλλήλους σήκωσε το κεφάλι του και πήδησε στα πόδια του.
  
  
  — Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, — διαβεβαίωσε το εγώ του. - Μεταξύ άλλων, ο διευθυντής μου, άλλο ένα... και πρέπει να του μιλήσω για την υπόθεση. "Αμέσως." Δεν μπορώ να κάθομαι εδώ και να περιμένουμε εκεί τον συνάδελφο του - το είχα επισημάνει τη φιγούρα του φύλακα, για να λύσει, μεγάλη για σένα την κοινωνία ή όχι.
  
  
  Πρέπει να ήταν ο τόνος της φωνής σας ή βιασύνη, με την οποία την άφησε φρουρά, το γεγονός ότι ο νεαρός clair βιαστικά κούνησε το κεφάλι του και έτρεξε σε μια σειρά από τραπέζια. Την ακίνητος στεκόταν στο λόμπι με приклеенной στα χείλη χαμόγελο, έτοιμο να βγει και πάλι γύρω από τον εαυτό του, αν σε λίγο δεν θα αρχίσω να δράσει.
  
  
  Υπάλληλος ήταν ινδός, αλλά ένας άνθρωπος, протянувший το χέρι μου, ήταν αμερικάνος, υψηλή, худощавым τύπο, σε λίγα χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Έμοιαζε σχεδόν άβολα στο ριγέ κοστούμι, αλάνθαστο, ενώ ο σουηδοί ήταν βρώμικο και изодранной.
  
  
  - Με τι μπορώ να σας βοηθήσω; — ρώτησε εμένα, που βλέπει με το πόδι έως το κεφάλι.
  
  
  - Καλύτερα να μην το πω δημοσίως - έσπασε το εγώ του.
  
  
  - "Συγχωρήσεις;" είπε, συνοφρύωμα με το στόμα ανοιχτό.
  
  
  - Σας συμβουλεύω να πάτε στο γραφείο σας. Την δουλεύω για την κυβέρνηση, η κυβέρνησή σας. Ειδική μυστική υπηρεσία.
  
  
  - Υπηρεσία πληροφοριών; - δήλωσε clair με ένα γέλιο. - Ναι εντάξει, θέλεις να κάνει ένα αστείο μαζί μου για πάντα! Τι αστείο είναι αυτό;
  
  
  - Χωρίς αστεία. Και αν δεν θέλετε να με δείτε στο γραφείο του, θα πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους. Αλλά δεν θα ήθελα να σου κάνω κακό...
  
  
  Ο φύλακας ήρθε στον εαυτό του και κινήθηκε προς το μέρος μας. Την κοίταζα υπάλληλο στα μάτια, ελπίζοντας ότι θα συμφωνήσει. Την καταλαβαίνω εγώ την κατάσταση: όσο ήξερε, συγκρούστηκε με τον τρελό, που τρελάθηκε και μύριζε άσχημα.
  
  
  Πήγε από μένα βλέμμα και κοίταξε τον φύλακα. Ένα δευτερόλεπτο ήταν αναποφάσιστοι, αλλά, τελικά, κοίταξε πίσω σε μένα και αργά κούνησε το κεφάλι. — Δεν ξέρω τι είναι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν σας φοβάμαι, είπε τεταμένες φωνή.
  
  
  - Όχι για πάντα κανείς να φοβάται. Στο τέλος, ακόμα ένας πελάτης, ενώ ο lc έμεινε στο νέο Δελχί.
  
  
  Την ακολούθησε μέσα από μια σειρά από πίνακες σε ένα μικρό γραφείο με ξύλινη επένδυση, μια μικρογραφία της Γουόλ-συνθλίβονται από την Ινδική υποήπειρο. Της, κοίταξε το όνομα, η χαραγμένη στην πινακίδα εργασίας, sel σε μια δερμάτινη καρέκλα, откашлялся και άρχισε να μου λέει την ιστορία από την αρχή.
  
  
  Δεν ανέφερε το όνομα του Σίβα, δεν διευκρινίζει μας την ουσία της αποστολής της, μας τις σχέσεις με ένα ΤΣΕΚΟΎΡΙ. Της συστήθηκε πράκτορας του ειδικού τμήματος της CIA, στο γραφείο, το οποίο θα μπορούσε να έχει για διευθυντή πολύ συγκεκριμένη σημασία. Της εξήγησε ονε τη θέση του, αναφέροντας ότι τα έγγραφα και τα χρήματα έμειναν στο νέο Δελχί και ότι ο οικισμός της ρωσίας δεν μου επιτρέπει να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, μπορεί να είναι, σε μερικές μέρες.
  
  
  Όταν τελείωσε την ιστορία, συμπεριλαμβανομένης και αυτό, γιατί της έδωσαν έναν άστεγο, ο διευθυντής ήθελε να μάθει το όνομά μου και έψαξα πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του υπολογιστή, να στέκεται δίπλα στο τραπέζι. Συνήθως αρκετά καλά με τους αριθμούς, αλλά ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να μας θυμάστε τον αριθμό της κάρτας. Έτσι απλά κάλεσε τον κ. Reynolds, διευθυντής, το πλήρες όνομα του με τη διεύθυνση στην Ουάσιγκτον, που ήταν στην κάρτα.
  
  
  Μερικές φορές στα αεροδρόμια μου συμβαίνει να αγοράσει "ντετέκτιβ ή κατάσκοπος βιβλία, συναρπαστική ανάγνωση, που βοηθούν να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε το κεφάλι σας. Αλλά ποτέ δεν μου έχει συμβεί να βρω περιγράφεται την κατάσταση, έστω και λίγο συγκρίσιμο με αυτό που της έτυχε. Όπως ξέρετε, στη διάθεσή τους ήρωες των βιβλίων ήταν πάντα υπέροχα ποσά σε διαφορετικά νομίσματα, ποτέ τους δεν τελείωσαν τα διαβατήρια μας, μας τα έγγραφα, ταυτότητα, το όπλο μας. Αλλά δεν ήταν ο κύριος ήρωας του βιβλίου "το μυστήριο".
  
  
  Ό, τι μου συνέβη, ήταν τόσο "παρών". Γραφείο American Express ήταν παρούσα, όπως και η πόλη Άγκρα. Ό, τι συνέβη προσωπικά μαζί μου. Την παρακολούθησε προσεκτικά Ρέηνολντς, σπούδασε ηλεκτρονικά δεδομένα. Αν δεν με βοήθησε, θα κατακλυσθεί από το λαιμό. Εύκολα και απλά.
  
  
  — Καλά, ο κ. Κάρτερ, δεν είσαι φάντασμα, — τέλος, είπε Ρέινολντς, έχοντας διαβάσει τις πληροφορίες. - Και εσύ είσαι πολυάσχολος άνθρωπος, να προσθέσω. Έχετε ταξιδέψει εξωτερική πισίνα, καθώς και; Το πρόσωπό του εμφανίστηκε ένα χαμόγελο, στη συνέχεια, ο διευθυντής ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που μου φέρθηκαν.
  
  
  "Τουλάχιστον, θα είναι αυτός που ξέρει να ακούει," είπα. - Είναι η ποιότητα, την οποία πολλοί δεν είναι αρκετό.
  
  
  — Φοβάμαι, είναι το μόνο — συμφώνησε εκείνος. Μου πρόσφερε τσιγάρο και με ρώτησε αν θέλω να την οδηγήσει τον εαυτό του στην τάξη στο σπίτι του, πήρε το τζιν, να στείλει έναν οδηγό για μένα.
  
  
  Την αξιολόγησε την πρόταση, αλλά δεν ήθελε να παραδώσει τον κόπο. Όσο λιγότεροι την втягивал σε αυτό, τόσο καλύτερα για όλους. Την ευχαρίστησε εγώ για την καλοσύνη του, αλλά αρνήθηκε την πρόσκληση. "Τι πρέπει, πρώτα από όλα, μερικές εκατοντάδες δολάρια στην ινδική νόμισμα, αν είναι δυνατόν, και το γραφείο σας, για να καλέσετε τον διευθυντή μου στην Ουάσιγκτον.
  
  
  "Δεν είναι το πρόβλημα, — διαβεβαίωσε Ρέινολντς. Σηκώθηκε γρήγορα από την καρέκλα του, όλη χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συμμετάσχουν, αν και σε μικρότερη μορφή, σε δραστηριότητες αυτού του μυστικού και της παράνομης χαρακτήρα.
  
  
  Είκοσι λεπτά αργότερα, με πρησμένη τσέπη του παντελονιού από στοίβες χαρτονομίσματα της, καθόταν στο τραπέζι του διευθυντή, περιμένοντας Γεράκι ηρεμήσει otto αψίδες. - Αλλά καταλαβαίνεις ότι ήδη μεσάνυχτα; — μουρμούρισε το αφεντικό μου.
  
  
  - Νόμιζα πως ποτέ δεν πέφτεις για ύπνο πριν τις τρεις.
  
  
  - Τρεις ώρες;! Ο ράφτης μου για πάντα να ξυπνήσω στις έξι, τον Αριθμό Τρία!
  
  
  Πάντα ήμουν νο 3, όταν το Γεράκι θυμωμένος μαζί Της γινόταν Νικ ή τον Κάρτερ, όταν ήταν σε πιο καρδιάς διάθεση. Φυσικά, ο Μεγάλος Αρχηγός δεν συγχώρεσε μου, ότι έχω ξεχάσει σχετικά με τη διαφορά ώρας ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και την Ινδία.
  
  
  - Εντάξει, - έκοψε εγώ. - Θα σε αφήσω να φύγεις πίσω στο κρεβάτι σε ένα λεπτό; Το σκέφτηκα, ωστόσο, ότι σας ενδιαφέρει να μάθετε τι συνέβη...
  
  
  — Ξέρω ακριβώς τι συνέβη, — εξερράγη είναι. - Έχω ήδη μιλήσει με την ινδική υπηρεσία ασφαλείας. Μου είπαν για την κλήση. Νικ, ας μην ξεκινήσουμε με ίδια παλιά ιστορία. Το παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι Σίβα δεν υπήρξε ποτέ.
  
  
  - Πάλι λάθος. Shiva υπάρχει, ελπίζω όχι για πολύ...
  
  
  - Τι είναι αυτά που λες; — φώναξε Γεράκι. - Νόμιζα ότι είχες τελειώσει, ότι είσαι έτοιμος να πετάξει στο σπίτι.
  
  
  — Μπορεί να είναι, την επόμενη εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, — ανακοίνωσε εγώ. Το είπε Χυοκιυ λεπτομέρειες, από την πρώτη μου γνωριμία με Моханом και Гурнеком πριν από τη δολοφονία Ananda, μου τη δύναμη στο Κόκκινο οχυρό, και ό, τι συνέβη μετά. Όταν το είπε ονε ό, τι ήξερε για το Κουτί, ήταν κυριολεκτικά άναυδος.
  
  
  Από την άλλη τα δύο άκρα της γραμμής ήρθε μια απότομη g; n; rale μέσα από χιλιάδες μίλια, πριν έρθει το ρευματισμό. Η φωνή Γερακιών παράλογο απαλά και διακριτικά, αλλά δεν μου έναν μεταφραστή για να καταλάβει, ότι είναι βαθιά προβληματισμένος. - Τώρα ξέρεις τι θέλω από σένα, Νικ...
  
  
  — Έχω μια αόριστη ιδέα, είπα. - Το κουτί, έτσι δεν είναι;
  
  
  - Θέλω περισσότερο. Την θέλω Σίβα και Haji, αν χρειαστεί. Και δεν θέλω να ih σε κομμάτια, την ξεκάθαρη, Νικ;
  
  
  - Μια χαρά. Ήδη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά για τα κριτήρια σας. Αλλά τι να κάνω με την παράδοση ηρωίνη; Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτό;
  
  
  - Πρώτα φρόντισε Σίβα. Κατά τα άλλα το επικοινωνήσω με την ινδική υπηρεσία ασφαλείας. Το κουτί είναι πολύ πιο σημαντικό, φυσικά.
  
  
  — Φυσικά, μόνο αυτονόητο, — μουρμούρισε εγώ.
  
  
  - Θέλετε να εργαστείτε μόνοι σας ή προτιμάτε να ζήτησε από τους ινδιάνους να παρέμβει και να σας βοηθήσει;
  
  
  — Όχι, του είπα. - Αν Shiva θα υποψιαστεί ότι η ινδική υπηρεσία ασφαλείας πρόκειται να εμποδίσει εγώ τα σχέδια, αυτός θα σπεύσουν να τρέξει γύρω από τη χώρα για να βρουν καταφύγιο στην Κίνα, και τότε εγώ ποτέ δεν θα βρούμε. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι βλέπει σε μένα άμεσο κίνδυνο, ως εκ τούτου, σας παρακαλώ να μην μιλάμε για αυτό, όταν θα χτυπήσει η επίσημη πρόσωπα στο νέο Δελχί. - Πιστεύω ότι Anand μου έδωσε να καταλάβω, όπως εγώ με τα λόγια, έγιναν "διαρροή" εμπιστευτικών πληροφοριών σε ανώτερα κλιμάκια εγώ Ζωής. - Δεν θέλω να μας την άλλη πέταξε μακριά, πριν να έχω την ευκαιρία να κόψεις τα φτερά ονε...
  
  
  — Και ощипать εγώ φτερά, — πρόσθεσε Γεράκι.
  
  
  - Α, θα πάρουμε το κουτί έχει, φυσικά.
  
  
  Στη συνέχεια βρήκαμε το κρυπτογράφημα, το κωδικό όνομα για να μπορεί να είναι σίγουρος, ότι μιλάει με το παρόν Νικ Κάρτερ, και όχι με την ηλεκτρονική φωνή, μια λαμπρή εφεύρεση του αλβανικού επιστήμονα. - Είναι μεγάλη υπόθεση, Νικ. Η Μόσχα, η Ουάσιγκτον δεν θα παρακολουθήσουν, όπως η Κίνα ετοιμάζεται να απορροφήσει υποήπειρο χωρίς ih παρέμβαση. Θα πρέπει να την πρωτοβουλία, τον πόλεμο ή όχι. Ως εκ τούτου...
  
  
  — Αρκετά, — διέκοψε εγώ, προσπαθώντας να γελάσει, αλλά δεν τα κατάφερα. - Έχω μια επαφή στο εσωτερικό του οργανισμού. Και δεν δέχομαι ήττες.
  
  
  — Ναι, το ξέρουμε, — αναστέναξε Γεράκι. - Φωνή γιατί δεν μπορώ να σε χάσω ανοιχτά τώρα... και δεν μπορώ να χάσω το Κουτί.
  
  
  "Και Σίβα πάρα πολύ", — πρόσθεσε εγώ. Δεν θα ξεχάσουμε το ρευματισμό Ινδία Αλέξανδρο Македонскому... ή καλύτερα να πω με τον Χίτλερ;
  
  
  - Δεν νομίζω ότι το παλιό Adolfo ήταν τόσο δύσκολο ή ακόμα και με τόσο αποφασιστικό, Νικ. Καλή τύχη; με ανυπομονησία αυτό περιμένω μια απάντηση από σας σύντομα.
  
  
  - Γρήγορα, αφεντικό. Υπόσχομαι πολύ σύντομα.
  
  
  Μια ώρα αργότερα βγήκε το γύρω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, και είμαι εντελώς διαφορετικά από ό, τι όταν μπήκε στα γραφεία της American Express. Της πέταξε το μπουρνούζι, το παντελόνι και παντόφλες μπαλέτου, αντικαθιστώντας ih χαρακτηριστική τοπική ρούχα: λευκό βαμβακερό πουκάμισο, τα καλοκαιρινά παντελόνια, δερμάτινα σανδάλια. Ανώνυμη τους σουηδούς. Την έκανα ντους, προσεκτικά το κερί και, τέλος, натер το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια ένα στρώμα πάχους χρωμάτων.
  
  
  Ως αποτέλεσμα είχα χαλκού χρώμα του προσώπου και το μακιγιάζ με άφηνε να ενωθούν με το πλήθος. Οι άνθρωποι του Σίβα ήθελαν выходца με τη Δύση, και αν δεν ήταν αρκετά έξυπνος για να προφυλαχθεί η American Express, το ξενοδοχείο θα να είναι αρκετά έξυπνος για να φανταστεί κανείς ότι θα αλλάξει τα ρούχα και την εμφάνιση.
  
  
  Clair πίσω από το μπαρ στο λόμπι του ξενοδοχείου ήταν σοβαρός, αν και πιο έξυπνη από τον συνάδελφοί του από το νέο Δελχί. Στην delle βλέποντας πίσω μου με καθαρή περιέργεια (της ήταν εντελώς αντίθετα από καταγράφεται μόλις ενός ατόμου), δεν μας ανέφερε σχετικά με την αλλαγή ρούχα μου, μας травмирующем αλλαγή χρώματος, ταχεία αύξηση χρώμα του δέρματος μου.
  
  
  — Το ξενοδοχείο θα στείλει τηλεγράφημα, — είπε ονε.
  
  
  "Συγνώμη, αλλά δεν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, — sahib, απάντησε. Στη συνέχεια, κάτω από το πάγκο είναι досталь τοπογραφικό χάρτη Άγρα με έγχρωμες εικόνες αξιοθέατα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, το Ταζ Μαχάλ. - Θα πρέπει να πάτε στην telegraph σε Gwalior-γένος. Από εκεί μπορείτε να στείλετε ένα τηλεγράφημα, - κατέληξε, επισημαίνοντας ένα σημείο στο χαρτί με κόκκινο μολύβι.
  
  
  Την ευχαρίστησε εγώ έσφιγγα το χάρτη και σταμάτησε велотакси πληρωμών ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο. "Στο ταχυδρομείο Gwalior-γένος", είπε στον οδηγό. Προφορά μου, και η ομιλία μου σίγουρα δεν ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος μου. Ο οδηγός με κοίταξε, παρατηρώντας μου με την ίδια περιέργεια, τι και υπάλληλος του ξενοδοχείου.
  
  
  Αλλά δεν της έκανα τίποτα για να ικανοποιήσει το εγώ περιέργεια. Ανυπομονούσα να φτάσουμε στην telegraph, για να στείλει τηλεγράφημα στον διαχειριστή ξενοδοχεία σε νέο Δελχί και να ενημερώσει την ονε, ότι δεν θα επιστρέψω σε λίγες ημέρες. Και, τελικά, αποφάσισε να καλέσει στην ινδική υπηρεσία ασφάλειας, για να τους ενημερώσει για το τι συνέβη με ih πράκτορας Ашоком Анандом.
  
  
  Και, τέλος, έπρεπε να ακολουθήσετε μερικά θελήματα, πριν συναντηθεί με Ривой σε επτά. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο οδηγός ταξί κατευθύνθηκε προς ταχυδρομείου. Εν τω μεταξύ, την κοίταξε γύρω настороженными μάτια, ειδικά κάθε φορά, όταν είδε κάποιον σε μια μοτοσικλέτα.
  
  
  Όσο το ήξερε, οι άνθρωποι του Σίβα ακόμα με θέλεις, έτσι έπρεπε να παραμείνει απαρατήρητη, όσο αυτό είναι δυνατόν. Καλά, η νέα σουηδοί και μακιγιάζ με βοήθησε πολύ, αλλά δεν ήθελε να διακινδυνεύσει.
  
  
  - "Sahib" - ηθοποιός; - Τολμούσα να ρωτήσω οδηγός, κάτω από τον διαχωρισμό σε Gwalior-γένος.
  
  
  - Κάποιος πιστεύει ότι είμαι ηθοποιός... του είπα.
  
  
  - Τότε, ίσως, "sahib" θέλει να μου δώσει το αυτόγραφο... - Ινδός досталь, στυλό και χαρτί, με ένα χαμόγελο της έγραψα το όνομα σε ένα φύλλο χαρτί, που μου έδωσαν. άντεξα. - Σας ευχαριστώ πολύ, "sahib"! — φώναξε ο οδηγός με ένα ευτυχισμένο χαμόγελο.
  
  
  Δεν шталь περιμένουμε την αντίδραση του εγώ, όπως μόνο αυτός έσπασε τον doodle. Γιατί όλοι ξέρουν ότι ο Τζέιμς Μποντ εδώ και χρόνια ως συνταξιούχος.
  
  
  Η κεντρική πόρτα postoffice ήταν άδειο Της μπήκε, χωρίς να γίνεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην βλέπουμε τα τρία μηχανοκίνητα γορίλες του Σίβα.
  
  
  Την έστειλε τηλεγράφημα, πλήρωσε νέα λαμπερά χαρτονομίσματα, στη συνέχεια, θα εγκαταστήσει μου στο διπλανό δωμάτιο για τις τοπικές και υπεραστικές κλήσεις. Πριν από τη στάση υπάρχει μια μακρά σειρά, έτσι πέρασαν άλλα είκοσι λεπτό πριν ήρθε η σειρά μου να συνδεθείτε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, ενώ ο χειριστής μου έδωσε γραμμή στο νέο Δελχί.
  
  
  Αν και το δωμάτιο του ξενοδοχείου πέταξε έχω γύρω από το κεφάλι, δεν ξέχασα τον αριθμό τηλεφώνου του αρχηγού του Ασόκα. Την селл σε ένα ξύλινο σκαμνί και να την κλείσεις πίσω σου την πόρτα γυαλιού. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, το σήκωσε το τηλέφωνο και αμέσως βρέθηκε στη γραμμή του ινδικού συνάδελφοι Γερακιών, έναν άντρα με το όνομα Пуран Ότι.
  
  
  Ινδική μυστική υπηρεσία δεν ήξερε τον πραγματικό σκοπό της αποστολής μου. Φυσικά, δεν υπήρχε λόγος για ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του κόμματος της ηρωίνης, αλλά κανείς δεν κοιτάζει προσομοιωτής φωνής Χατζηιωάννου.
  
  
  Δεν το είπα γι ' αυτό τώρα με το αφεντικό Ananda. Αλλά το είπε ονε, τι συνέβη με το εγώ πράκτορας. Όπως το υποψιάστηκα, που δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει το σώμα. Έδωσε Дассу όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση οδών καφέ δίπλα στο πάρκο Νεχρού στο νέο Δελχί.
  
  
  "Είπατε ότι δεν είχατε την απόφαση να συναντηθεί με Анандом", — τόνισε μου Ότι μετά το γεγονός, όπως ανέφερα ονε όλες τις λεπτομέρειες του θανάτου του Ασόκα. - Και όμως να μιλάτε με τον βοηθό του, μου φαίνεται σαν χθες...
  
  
  — Φοβάμαι, να σου εξηγήσω όλες πάρα πολύ καιρό, του είπα. - Ήμουν υπό πίεση, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...
  
  
  — Όχι, δεν καταλαβαίνω, κύριε Κάρτερ, — για τους περισσότερους είπε Ότι. - Και δεν είναι καθόλου αστείο, ότι ο πράκτορας είναι νεκρός. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει; σε μια μέρα θέτετε στη διάθεσή μας, ότι ποτέ δεν συναντήθηκαν με Анандом, την επόμενη μέρα θα κερδών και αναφέρετε μας, ότι σκοτώθηκε. Ίσως, έτσι είναι τα πράγματα στη χώρα, αλλά εδώ, στην Ινδία, είμαστε πλέον εκτιμούν την ανθρώπινη ζωή.
  
  
  - Κοίτα, Ότι: σου τηλεφώνησα για να μου κάνεις κήρυγμα. Όταν της είπα ότι για μένα ο πνιγμός, το είχε στο μυαλό του, ότι κάποιος έβαλε το όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, διατάζοντας να μου πει ό, τι είπα. Πιστέψτε με, ο θάνατος του πράκτορα βαθιά ενοχλητική για μένα. Και αν αυτό μπορεί να σας παρηγορήσει, σας ενημερώνω ότι ο δολοφόνος Ashoka, δεν θα μπορεί πλέον να παίξει το ρόλο του δήμιου στο όνομα Cobra.
  
  
  - Μπορώ να την ρωτήσω, πού είστε τώρα, ο κ. Κάρτερ;
  
  
  - Δεν είναι σε θέση να σας δώσει πληροφορίες: ενώ, τέλος πάντων.
  
  
  - Θα πρέπει να της υπενθυμίσω ότι η ελευθερία δράσης σε αυτή τη χώρα θεωρείται ευγένεια, που παρέχονται από την κυβέρνηση;
  
  
  - Ξέρω πολύ καλά για συνεργασία κυρία Γκάντι.
  
  
  - Στη συνέχεια, την καλοσύνη, πες μου, ποιοι είναι οι λόγοι που σας ώθησαν να έρθει στην Ινδία. Δεν μπορώ να σου δώσω ελευθερία κινήσεων, αν θα τ μείνετε στο σκοτάδι...
  
  
  Κάτι ακούστηκε, δεν είναι έτσι.
  
  
  Την θυμήθηκα διαρροή πληροφοριών, για την οποία μου είπαν Χοκ και Ashok Anand. Ότι ήταν κάποιο άλλο, αλλά δεν ζεστός και έτοιμος για συνεργασία, μίλησε για τους περισσότερους, σχεδόν επιθετικά. Έτσι και δεν θα μπορούσε να μάθετε πώς δύο εκτελεστή "Cobra", Ρανζίτ και Гурнек, έγινε γνωστό για το ραντεβού μου με Анандом σε μια καφετέρια στο parque. Αν τότε ήταν σύμπτωση, τώρα της ήταν σχεδόν σίγουρος...
  
  
  Αν, μόνο, έκανε την, Ότι αν δεν προειδοποίησε ih.
  
  
  Φυσικά ονε, θα ήταν δύσκολο ή δεν είναι συνήθως ρωτήσω παράγοντα, όπου πρόκειται να συναντηθεί μαζί μου. Μετά από αυτό είναι, ίσως, επικοινώνησε με τον Σίβα, ελπίζοντας να σκοτώσει δύο зайцеву έναν πυροβολισμό.
  
  
  — Λοιπόν, κ. Κάρτερ — ανυπόμονα είπε Ότι. "Είστε αποφασισμένοι να μου συμπεριφέρεσαι σαν να της ήταν το αφεντικό, ο κ. Χοκ, ή εσείς επιμένετε να μου το γραφείο σου για σας, όπως πρέπει;"
  
  
  - Όχι, αυτό δεν είναι καν το όνειρο, κε Ότι. Και επειδή επιμένετε, σας πληροφορώ ότι τηλεφωνώ από τη Βομβάη. - Ανέφερα ξενοδοχείο στο οποίο έμενε αρκετά χρόνια πριν, και πρόσθεσε: - Αν θέλεις, μπορείς να μου στείλεις ένα μέσα από τους ανθρώπους. Της έχει καταχωρηθεί υπό το όνομα του Κεντ, ο Κλαρκ Κεντ, μπάνιο 747.
  
  
  Αν ήταν αμερικανός, θα καταλάβει. Αλλά γεννήθηκε στην Ινδία, ως εκ τούτου, δεν βρήκε τίποτα το περίεργο είναι ότι έμενα σε ένα ξενοδοχείο με ψεύτικο όνομα. Ίσως, την υποτίμησα εγώ, ίσως να τον ενόχλησε η βοήθεια, η ζητούμενη AX.
  
  
  Την ίδια στιγμή, ωστόσο, φαίνεται πιθανό ότι οι υποψίες μου στο εγώ πίστης και διασυνδέσεις με την οργάνωση του Σίβα ήταν απολύτως φυσιολογικό. Και δεν μπορούσα να το ρισκάρω, γιατί Σίβα στην αίθουσα για την ελευθερία και κατέχει το Κουτί.
  
  
  "Ανυπομονώ να μιλήσω με κάποια από συναντήσουν τους ανθρώπους, Ότι ο κ.", — κατέληξε εγώ. - Και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε σχέση με το θάνατο Ananda. Ελπίζω να σας πράκτορα σήμερα το βράδυ.
  
  
  — Θα είναι περίπου δέκα, κ. Κάρτερ — γρήγορα είπε Пуран Ότι. - Αυτός ο άνθρωπος, συνηθισμένος ξετυλίγει τις πιο δύσκολες συνθήκες. Και располагай τον πλήρη εμπιστοσύνη.
  
  
  - Ελπίζω να είναι το ίδιο κε Ότι.
  
  
  Μου ήταν δύσκολο να τεθεί κάτω σαρκασμός, η οποία απειλούσε ότι θα εκδηλωθεί στη φωνή μου. Αλλά αισθητά ο υπάλληλος δεν είδα τίποτα. Την έκλεισε και σηκώθηκε, потянувшись στην γυάλινη πόρτα του τηλεφωνικού εφημερίδες.
  
  
  Έξω κάποιος φράσει το δρόμο μου. Και δεν ήταν άγνωστα.
  
  
  
  
  10
  
  
  Δεν ήξερα να σου πω "γεια σας" ή "αντίο".
  
  
  Η δεύτερη έκφραση ήταν απείρως προτιμότερη, δεδομένου ότι ο άνθρωπος μπροστά μου, για συρόμενη γυάλινη πόρτα, ήταν ένα από τα τρία σιχ, που την είδα, мчащимися προς Άγρα, преследующими μου.
  
  
  - Θα έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του, "sahib" Κάρτερ , - παρατήρησε ο άνδρας, уперев κάθε φυλή στην πόρτα και, παραμερίζοντας το ανατρέξτε Στο ένα χέρι κρατούσε ένα αμβλύ όπλο. Πρόθεση ινδιάνο ήταν εντελώς διαισθητικά.
  
  
  — Ξέρεις τι λένε οι άνθρωποι, — απάντησα με τεντωμένο το γέλιο. - Όντας σε Римэ, κάνε όπως οι ρωμαίοι.
  
  
  Σχολίασε. - Και όταν είσαι στην Ινδία, κάνε ό, τι κάνουν οι ινδοί, ε;
  
  
  - Για estestvenno. Πάντα να θεωρείτε τον εαυτό σας καλό διάβολο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις. Αλλά δεν θέλεις να με παρακαλέσεις να σε ακολουθήσει, "sahib"; Ή προτιμάτε να ολοκληρώσουμε τη συζήτησή μας στην πιο εκρηκτική νότα; - Το όπλο εστάλη ειλικρινή μου στο στήθος του.
  
  
  Ινδική σιχ δεν ήταν ηλίθιος. Και εγώ δεν διασκεδάζει μου ανέμελη και ανέμελη στάση. Δεν έπαιξε κωμωδία χωρίς λόγο, απλά το να κερδίσει χρόνο. Άνοιξε την πόρτα και έκανε μια χειρονομία με κάλεσε να πάω μαζί του.
  
  
  - Πες μου, πώς με βρήκες;
  
  
  - Είσαι πάντα τόσο δύστροπος, "sahib" Κάρτερ;
  
  
  - Μόνο όταν προσπαθούν να προκύψουν μου τακούνια, "meme-sahib" - ανταπάντησε, αποκαλώντας εγώ σαν να απευθύνονται σε μια γυναίκα.
  
  
  Σε ρευματισμούς στην προσβολή σιχ γλίστρησε στην πλάτη ενα 45αρι και προσποιείται ότι συνεχίζει να μου είναι ευχάριστο να μιλάς με οδήγησε μέσα από το λόμπι postoffice σε μια περιστρεφόμενη πόρτα που οδηγεί στο δρόμο. "Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου άλλη ρουπίες", — χαμογέλασε ο ίδιος, τέλος, απαντώντας σε μου ανοιχτήρι. - Και στην Άγκρα λίγα ξενοδοχεία. Απλά δείτε τη φωτογραφία "сахиба" Elivfery και υπάλληλος ξενοδοχείου λέει: "Ναι, αυτός ο τύπος, μόλις έφυγε το e-mail, λ. δέκα χρόνια...". "Sahib" Κάρτερ νομίζει ότι είναι έξυπνος, ότι γελάει Σίβα! Αλλά τώρα "sahib" Κάρτερ καταλαβαίνει τι βλάκας αυτός και όχι οι άνθρωποι Cobra.
  
  
  Στη φωνή ινδιάνο ήταν υπαινιγμός για ματαιοδοξία και εορτασμός. Αλλά περισσότερο με ενοχλήσει η hider, από εγωισμό, την υπερηφάνεια. Για γυάλινες πόρτες του είδε τα δύο εγώ συντρόφους, κάθεται σε μια μοτοσικλέτα, ih τα μάτια είναι στραμμένα στην ημέρα-mail.
  
  
  - Δεν θέλετε να προκαλούν σε όλα τα σπίτια γύρω από το αθώο γυναίκες και τα παιδιά; - ζήτησε από την σύντροφό του, ενώ έβαλε το όπλο μου τη σπονδυλική στήλη, διατάζει να ανοίξει την πόρτα. - Σκέψου, πόσο αίμα χύθηκε μάταια "sahib"!
  
  
  - Αυτό θα είναι το αίμα, "sahib", και όχι κάποιου άλλου.
  
  
  — Σε αυτή την περίπτωση, αφήστε ένα ζητιάνο, — μουρμούρισε μου, τεντώνοντας το χέρι του και κρατώντας раскрытую φοίνικας στην ημέρα. Ανοιχτά μπροστά μου σε μια σκάλα με μια αγωνιώδη βραδύτητα тащилась χοντρή грузная γυναίκα. Την πάτησε στην πόρτα, άνοιξε την για μερικά εκατοστά, έτσι ώστε άκουσε θρόισμα μακρύ μεταξωτό "σάρι" στα μαρμάρινα σκαλιά. Ο ήλιος για μια στιγμή επηρεάσει το πολύτιμο πέτρα που μια γυναίκα φοράει στη μύτη, όταν έφτασε στην κορυφή της σκάλας.
  
  
  Εκείνη σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να ανοίγει την πόρτα.
  
  
  "Σε παρακαλώ," είπε φωναχτά, αποφεύγοντας στην άκρη. Της ήταν σίγουρος ότι η ομοσπονδία δεν θα πατήσετε την σκανδάλη τόσο κοντά στη γυναίκα. Χαμογέλασε ελαφρά ένα νεύμα, και με τα δύο χέρια κρατούσε ένα πακέτο τυλιγμένο σε φύλλο σκούρο χαρτί και συνδεμένο με ένα ανθεκτικό σκοινί.
  
  
  — Ελπίζω να μην εύθραυστη, — μουρμούρισε εγώ, παίρνοντας πακέτο τυλιγμένο γύρω από το χέρι.
  
  
  Το στόμα της γυναίκας приоткрылся από τη σημαία άδεια για εκτέλεση. Δεν ήξερε αν παίζει κάποιο Σίβα στους ανθρώπους την εντολή για να με φέρει πίσω στην έπαυλη νεκρό ή ζωντανό? αλλά δεν είχα σκοπό να ενημερώσει τον εαυτό σας γι ' αυτό. Την παράτησε το πακέτο σε ινδιάνο; το δάχτυλο στη σκανδάλη έσπασε, και таращить μάτια просвистела στον αέρα.
  
  
  Το πλάνο έχει προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή. Χοντρή γυναίκα δραματικά στρίγκλισε, και ο δράστης σε κατάσταση πανικού έτρεξε στην ημέρα. Οι άνθρωποι στο ταχυδρομείο άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν σε όλες τις πλευρές, όταν ο ινδιάνος, προσπάθησε να ξεφύγει. Το ξενοδοχείο, για να είναι τόσο εύκολο ξέφυγε.
  
  
  Της έσπασε το αριστερό του πόδι, προκαλώντας ισχυρό πλήγμα αρσενικό κάτω από κάθε φυλή. Ο κλιμάκωση και πάλι άθελά του τράβηξε την σκανδάλη. Η κορυφή γυαλιού μέρα έσπασε. Ο ήχος των πυροβολισμών και σπασμένα γυαλιά λύσεις ερευνητικών εργασιών υστερική κραυγή παρόντες, αισθανόταν τον εαυτό σας κλειδωμένο στο ταχυδρομείο.
  
  
  Στο πάτωμα και στα μαρμάρινα σκαλιά του ήταν διάσπαρτα μεγάλα κομμάτια γυαλιού. Την έσπευσαν σε όλους τους βάρος, πολύ γρήγορα σύροντας τα πόδια, μια ειλικρινής προς τα εμπρός, το αριστερό ελαφρά λυγισμένο για διατήρηση ισορροπιών. Και χτύπησε τον ινδιάνο στο γόνατο με τη δύναμη, τρεις φορές μεγαλύτερη από τη δύναμη πρώτο χτύπημα.
  
  
  Εγώ εθελοντής δραματικά подогнулась, προσπάθησε να προσκολληθείς πάνω κάσα της πόρτας, ήταν ειλικρινής πίσω. Δεν γύρισε, όταν προσπάθησα να σηκωθώ στα πόδια του. Της δένει τα χέρια πίσω, έτσι ώστε να γροθιές уперлись στην κάτω πλευρά, στη συνέχεια, την προκάλεσε τρομερό χτύπημα στα αριστερά, που συνέτριψε τον κόκαλα.
  
  
  Ένας άντρας δεν θα μπορούσε να κρατήσει μια τρομακτική κραυγή, πριν να γλιστρήσει προς τα εμπρός. Τώρα την κρατούσε τα χέρια σας στους ώμους σας, πατώντας το iso όλες τις δυνάμεις του. Έξω οι άλλοι δύο πήδηξαν από τις μοτοσικλέτες. Τα όπλα отбрасывало δυσοίωνο το άγιον στον ήλιο, όταν αγωνίστηκε στην ημέρα.
  
  
  Σκοτώνουν ih ένα μου ήταν πιο βολικό από το να εξαλείψει τις τρεις μαζί. Ο πρώτος ινδιάνος συνέχισε την γκρίνια, προσπαθώντας να ξεφύγετε από την κόλπα. Οι μύες εμπρός, παιδιά όταν iso όλες τις δυνάμεις προσπαθούσε να κατεβάσω εγώ το κεφάλι και τους ώμους προς τα κάτω, σε μια λαμπρή θραύσματα που προεξέχουν γυαλί.
  
  
  Σηκώθηκε με μια φρικτή στενάζουν, η οποία έληξε διαπεραστική κραυγή, όταν το πρώτο θραύσμα γυαλιού διαπέρασε το εγώ και η σάρκα. Το συνέχισαν να τον πιέζουν, βλέποντας, όπως το γυαλί διαπερνά εγώ το δέρμα, πριν μπει στο εγώ бычью λαιμό.
  
  
  Ένα ακόμη πυροβολισμό λύσεις ερευνητικών εργασιών χορωδία υστερικές κραυγές, και таращить μάτια παραλίγο να оцарапала το κεφάλι μου. Με το ένα χέρι κρατούσε την ινδιάνο, και με το άλλο προσπάθησε να αρπάξει το όπλο του. Τώρα δεν είχε πια δυνάμεις, όταν το θραύσμα γυαλιού διαπέρασε εγώ μυϊκό λαιμό, σιγά-σιγά μέχρι το κόκαλο.
  
  
  Όταν το γυαλί έχει εισχωρήσει ονε στην καρωτίδα, είναι σαν να έκοψε το λάστιχο του κήπου. Βγήκε ένας πίδακας αίματος, και πιτσιλίσει στο πρόσωπό μου, και πριν πουκάμισα. Ο άντρας έβγαλε μια κραυγή που μετατράπηκε σε растерянное γάργαρο, όταν την πέταξε εγώ στη γη, распластавшись σε μεγάλες ανακατεμένο με σπασμένα γυαλιά γυαλιά. Τα δάχτυλα разжались, και ρε το όπλο έπεσε στο πάτωμα. Ινδιάνος προσπάθησε να σηκώσει το κεφάλι του, αλλά το αίμα κυλούσε πολύ αφειδώς για το βαθύ τραύμα στο λαιμό.
  
  
  Μετά εγώ το σώμα έγινε конвульсивно να τρέμει, τα χέρια εκκρεμές στον αέρα, σαν ξενοδοχεία κάποιον μηδέν... τελευταίο χορό αποκεφάλισε κοτόπουλου, με την οποία вытекаетет αίμα.
  
  
  Μου έπρεπε ακόμα να εκτονώσει δύο άλλους άνδρες. Δεν είχαν έκτακτης ανάγκης ανησυχίες σχετικά με το αθώο κοινό τραγωδίες, και πάλι άρχισαν να πυροβολούν σε μένα.
  
  
  Таращить μάτια πήρε σε έναν άντρα που σπαρταρούσε στο πάτωμα σε φοβερή αγωνία. Εάν το γυαλί, врезавшееся στην καρωτίδα, δεν μέθοδο σκότωσε το εγώ, таращить τα μάτια σου έχει κάνει τη δουλειά του. Ο άνδρας κατέρρευσε με конвульсивным συσπάσεις των νεύρων και των μυών.
  
  
  Την στεκόταν πίσω бездыханной σχήματα, ψάξιμο στο πάτωμα με το πόδι του, ενώ δεν βρήκε το όπλο. Την σήκωσε το όπλο και άνοιξε την ανταπόδοση στις άλλες δύο σιχ. Κάποιος ενεργοποίησε το συναγερμό. Δεν ήθελε να είναι εδώ όταν θα έρθει η αστυνομία, ακόμα και επειδή σύλληψη εμπόδισε να πάει σε μια συνάντηση με Ривой.
  
  
  Έτσι, αντί να πυροβολήσει σε δύο μαχητές, έχει στόχο την μπροστινή ρόδα μοτοσικλετών, σταθμευμένο μπροστά από ταχυδρομικό υποκατάστημα. Таращить μάτια κολλήσει σε πρότυπα της nen, όπως στο πετρέλαιο. Τσιτσίρισμα βγαίνει δειγματοληψίας του αέρα έκανε ένα γύρω από δύο άνδρες να γυρίσει, για κάθε χρόνο, τι συμβαίνει.
  
  
  Ξανά τη σκανδάλη και να ακούσει το σφύριγμα σφαίρες στον αέρα. Το όπλο στι στην πλάτη, αλλά αντί να διαπερνούν εγώ σπονδυλική στήλη, таращить μάτια χτύπησε ονε στο πίσω μέρος του μηρού. Το τραύμα δεν ήταν θανατηφόρο, αλλά ο άνθρωπος δεν μπορούσε να περπατήσει. Στην delle είναι обмяк, όπως ένα φύλλο χαρτιού, όταν την κοίταξε γύρω του ζήτησε άλλη επιλογή.
  
  
  Δεν πίστευα ότι θα ακολουθήσει η τελευταία από τις τρεις δολοφόνοι Cobra. Αυτός έσκυψε πάνω από το σώμα του φίλου του, και όταν την τράβηξε τη σκανδάλη για να σκοτώσει τον, την, κατάλαβα ότι έκανα την τελευταία βολή. Και ακόμα δεν πρόλαβε να πάρει πυρομαχικά για Asters, που την πήρε από Нирада, πριν από την πήγα εγώ στο διάολο.
  
  
  Της έβαλε το χέρι του πίσω από ένα λεπτό. Της πήρε τον Αστέρα, έριξε ee πάτωμα και έβαλε στη θέση του το όπλο 45-ου διαμετρήματος, που ήταν καλύτερο από το "Astra", πολύ πιο εύκολο όπλο. Δεν λέω ότι δεν ήθελα να μεταφέρουν δύο όπλα. Το ένα ήταν περισσότερο από αρκετά, τόσο περισσότερο ότι είμαι με κάποια υπερηφάνεια διαπίστωσε ότι τα χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια του ήταν σχεδόν πιο αξιόπιστη μορφή προστασίας από το luger Γουλιελμίνα.
  
  
  Την κοίταξε πίσω και είδε ένα γύρω από το σιχ βοηθήσει τον τραυματισμένο σύντροφό του να καθίσει σε μια μοτοσικλέτα με το άθικτο λάστιχα. Τα σανδάλια δυνατά заскрипели, όταν πέρασε από την είσοδο και метнулся για τον πάγκο postoffice.
  
  
  Υπήρχαν σωροί από σακούλες γεμάτες ταχυδρομείου. Της γλίστρησε ανάμεσα σε τσάντες, και σαν τρελός έτρεξε κάτω από τη μύτη προστατευτικών ταχυδρόμους, замерших από το φόβο. Почтово-τηλεγραφικά οι εργαζόμενοι σαν να βρίσκονταν σε κατάσταση ύπνωσης. Άνοιξαν τα στόματά τους, δεν κινείται, και απλά παρακολουθούν από τα μάτια.
  
  
  Το πίσω δωμάτιο έβλεπε σε χώρο φόρτωσης. Κλήση συναγερμού συνέχισε το χτύπημα, και μακριά ήδη είχε ακούσει το γνωστό ουρλιαχτό σειρήνες της αστυνομίας. Αναρωτιέμαι, θα μπορούσαν αν οι δύο ινδοί, που την άφησε να ζήσει, να ξεφύγει. Αν τα καταφέρουν, της ήμουν σίγουρος, ότι θα πρέπει να με ακολουθήσεις, μέχρι να μείνω της στην Ινδία. Αλλά εγώ δεν ήθελα να χάσω το μυαλό μας ih, μας Риву... μας ΑΧ. Γεράκι κατάλαβε αμέσως τη σημασία της αποστολής μου, έτσι έπρεπε να πάρει το Κουτί πριν Shiva εφαρμόστε sl.
  
  
  Τι μου την ενόχλησε και αυτό ήταν μου ноющую σκέψη, όταν την πηδάω από το φόρτωσης πλατφόρμα για να ανατινάξει ανάμεσα σε δύο φορτηγά, ήταν, θα Shiva εδώ, ενώ έχω την ευκαιρία να σπάσει το εγώ σχέδια. Αν εγώ και οι άνθρωποι πίσω στην έπαυλη, ένα με μια σφαίρα στο πόδι, για να ενημερώσει ότι ο άλλος είναι νεκρός, ο Σίβα ήταν απολύτως σε θέση να συγκεντρωθούν και να εξαφανιστεί, αν δεν την ενημέρωσε σχετικά με τα πρότυπα της nen στην ινδική αστυνομία. Δεν αποκλείεται, ότι έχει ήδη ανέλαβε shaggy, για να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη χώρα.
  
  
  Αν, φυσικά, Riva δεν μπορεί εγώ να κρατήσω. Ήταν ακόμα τι-τι, ικανό να πείσει Σίβα, ότι δεν μπορώ να φανταστώ πολλά απειλή εγώ τα σχέδια, και αυτό βασίστηκε στην στρατηγική αμφιβολία ότι Пуран Ότι ήταν συνεργός στο σχέδιο Cobra. Αν Ότι μίλησε με το Σίβα στη συνέχεια του τηλεφωνήματος (και αυτό σήμαινε ότι οι υποψίες μου στην πίστη του αστυνομικού βασιζόταν σε αδιάσειστα γεγονότα, και όχι μόνο στη διαίσθηση), Shiva καταλάβει ότι λέω ψέματα όταν ισχυριζόταν ότι είμαι στη Βομβάη, και ότι έχω την υποψία Дасса. Τότε θα είναι, επίσης, κατά νου, ότι, όντας πεπεισμένος για την ενοχή Дасса σε συνωμοσία με Коброй, θα πρόσεχα το χάος μας με ένα ινδικό αστυνομικό τμήμα... ή με οποιοδήποτε αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών.
  
  
  Ήταν μόνο μια υπόθεση, αλλά δεν μπορούσα να το ρισκάρω γεγονός ότι η ινδική αστυνομία θα παρέμβει μου αποστολή, και δεν μπορούσα να Shive πετάξει μακριά στην Κίνα, με το Κουτί του εγώ διάθεσή του. Riva ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον πάρετε τις πληροφορίες εξηγήσω εν συντομία την εργασία τους και να ανοίξουν το απαράδεκτο και τρομακτικό σχέδιο για το θείο του. Η κοπέλα υποσχέθηκε να με βοηθήσει. Αυτό δεν ανοιχτήρι самаритянского χειρονομία, και ανοιχτήρι κοινή λογική. Να αφήσω τον θείο του να το σκάσει πριν την перехитрю Σίβα, σήμαινε βέβαιο θάνατο για το εγώ, πατέρα.
  
  
  Δεν ήξερε καν πού Shiva κρατούσε αιχμάλωτο τον πατέρα της, καθώς άφηνε γεια σου, να του μιλήσει μόνο από το τηλέφωνο. Της έπρεπε να το καταλάβω, αλλά αν Shiva εξαφανίστηκε γύρω από τη χώρα πριν είχα την ευκαιρία να ολοκληρώσει την αποστολή του, τότε για τους δυο μας εξαφανίστηκαν ακόμη και την παραμικρή ελπίδα για την απελευθέρωση του φυλακισμένου. Ευτυχώς, κατάφερα να φύγω από το ταχυδρομείο πριν με μπλόκαρε θα ινδική αστυνομία.
  
  
  Σειρήνες ακόμα howled, όταν βρέθηκε στο δρόμο με πολλά καταστήματα στην άλλη πλευρά postoffice. Δεν σταμάτησε να κοιτάξουμε πίσω και συνέχισε να φύγω, проскользнув σε ένα μικρό μαγαζί, που ήταν μεγάλο μπέρδεμα των αντικειμένων και αγαθών, που φαινόταν να κρύψει το ίδιο αμαρτίες μας.
  
  
  Οι δύο, ένας ηλικιωμένος τύπος με сутулыми τους ώμους, αλλά είναι αρκετά έξυπνος για να αμέσως να αναγνωρίσει πιθανού αγοραστή, περπάτησε προς τα εμπρός, ως το μόνο, μπήκε στο κατάστημα. Ο άντρας μιλούσε αγγλικά με έντονη βρετανική προφορά, και όταν της εξήγησα ότι θέλω εγώ αγαθών, ήταν αρκετά έξυπνος για να μην διακόψει μου και να μην κάνω περίεργα ερωτήματα σχετικά με την στρατηγική αμερικανική προφορά.
  
  
  Παρά την ασυμφωνία του προφορά και την ινδική ρούχα, είναι να αναπαριστά με λες και αυτό δεν ήταν καθόλου παράξενο. Δεν μπορούσε να μου παρέχει πυρομαχικά για το πυροβόλο όπλο το 45 χιλιοστών, το οποίο το πήρε ο сикха, αλλά μου πρόσφερε μια μεγάλη σε буйволиной δέρματα. Το δέρμα, όπως κατάλαβα, όταν αγόρασε σανδάλια, στην Ινδία δεν ήταν εύκολο να βρεθεί. Αλλά буйволиный μαστίγιο ήταν σε καλή κατάσταση, όπως και βαμβακερό "το σακάκι". Το πουκάμισο, που ασχολείται με φορούσα ήταν ολόκληρο στο αίμα, αλλά και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος είναι, δεν φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρονται. Rs πάντα παραμένουν рупиями, και αυτό είναι το σημαντικό.
  
  
  Της άλλαξε τα ρούχα στο κατάστημα. Όταν της έδωσε ένα ματωμένο "το σακάκι" ιδιοκτήτη, έσπασε την τοποθεσία και το πέταξε σε ένα ξύλινο πάγκο στο πίσω μέρος του καταστήματος. - Θέλεις τίποτα, "sahib"; — ρώτησε με μια λάμψη στα μάτια του, όταν την досталь, μερικά χαρτονομίσματα σε συσκευασίες που κρατούσε στην τσέπη του.
  
  
  - Έχεις σκούπα;
  
  
  - Σκούπα; — επαναλάβετε είναι, χωρίς να το συνειδητοποιούν.
  
  
  — Ακριβώς σκούπα, — εξήγησε και έκανε μια χειρονομία, подметая και με τα δύο χέρια.
  
  
  - Ναι, το καταλαβαίνω! — μου απάντησε, λαμπρύνοντας. Κοίταξε γύρω του το πήρε ό, τι το εγώ του το ζήτησα.
  
  
  Πιθανώς, ήταν δίσκους, η σκούπα, το οποίο θα подметал το κατάστημα, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω για να το δώσει σε μένα, φυσικά, στη σωστή τιμή. Η τιμή σίγουρα θα είναι αρκετά υψηλή σε τιμές Άγρα, αλλά την ίδια στιγμή казавшаяся μου είναι εξευτελιστικά χαμηλές. Ο άντρας το τυλίξεις σκούπα στο φύλλο σκούρο χαρτί, αλλά με ένα χαμόγελο εξήγησε ότι το πάρω όπως είναι.
  
  
  Έμοιαζε κάπως μπερδεμένο, τόσο παρακινδυνευμένο και χαμήλωσε τα μάτια, σχεδόν απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι είμαι καλά; - ναι, με την απόφαση να κάνει ένα συνηθισμένο τελετουργικό, μετά την αγορά του αντικειμένου. Ρώτησε. - Αρκετά, "sahib";
  
  
  - Ναι, νομίζω ότι σκούπα και буйволиная βρόχος σε δεδομένα υπό άλλες συνθήκες είναι ικανοποιητικές. Δεν έχεις πυρομαχικά, έτσι δεν είναι;
  
  
  Ένας άντρας πολλές φορές κούνησε το κεφάλι του. Την τράβηξε άλλο ένα λαμπρό νέο χαρτονόμισμα και γλίστρησε ει στην παλάμη του χεριού σας. - Εσύ ποτέ δεν έχω δει, εντάξει;
  
  
  — Ποτέ κανείς δεν είδε — επανάληψη οι δυο κατάστημα, τα δευτερόλεπτα δεν δίστασε сунув λεφτά στο λεπτό.
  
  
  Την досталь άλλο ένα χαρτονόμισμα και επαναλάβετε τη διαδικασία. - Μπορείς να μου πεις πού μπορώ να βρω σφαίρες; Ο άλλος με κάλεσε στο κυνήγι για την πόλη...
  
  
  - Ειλικρινά το λέω, "sahib", δεν ξέρω, όπου μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία που χρειάζεστε κασέτες. Είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι εδώ, στην Άγκρα. Τα όπλα έχουν μόνο οι αρχές.
  
  
  - Είσαι σίγουρος ότι δεν θυμάσαι κανένα καταστήματα, όπου μπορούσα να βρω ό, τι χρειάζομαι; επέμενε, και λέω, άπλωσε ονε χρήματα.
  
  
  Είπε. - Μια στιγμή!Έβαλε το χαρτονόμισμα σε ένα λεπτό και πέρασε στην άπω ροή κατάστημα. Την είδα να έχει κάτι γραμμένα στο φύλλο σκούρο χαρτί. Όταν μου έδωσε το χαρτί της, κοίταξε το όνομα και τη διεύθυνση γραμμένο σε πρότυπα της nen. - Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω - sahib, - συγγνώμη άντρας. "Αν δεν Бэшема όχι ό, τι χρειάζεστε, δεν νομίζω ότι θα βρείτε κασέτες εδώ, στην Άγκρα. Αυτή είναι η ταπεινή πόλη... πουλάμε πράγματα μόνο για τους τουρίστες. Καταλαβαίνετε, έτσι δεν είναι;
  
  
  — Φυσικά, — διαβεβαίωσε εγώ.
  
  
  Έτσι, την, βγήκε έξω, οπλισμένοι με μια σκούπα, ένα μαστίγιο με δέρματα και ένα πιστόλι 45 χιλιοστών, το οποίο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη, αν θα μπορούσε να πυροβολήσει. Αλλά σε αυτό το σημείο, φυσικά, δεν θα μπορούσα να διαμαρτύρονται. Τέλος πάντων, αυτή ήταν ακόμα ζωντανός. Είναι αρκετά ικανοποιητικά, λαμβάνοντας υπόψη ό, τι έχω περάσει.
  
  
  
  
  11
  
  
  Ήταν μια θαυμάσια εκδήλωση πρωτόγονη και ανεξέλεγκτη φυσική δύναμη, που σπάνια θεραπευτικά δει. Ο άνθρωπος κινείται με εκπληκτική ταχύτητα και με τέτοια επιδεξιότητα, που θα ακούσια έγειρε πίσω στην καρέκλα του, αίσθημα μέλους σύσπαση των μυών της ζωής. Πήδηξε στον αέρα και спикировал προς τα κάτω, όπως η τίγρη, με γάτας χάρη, που ασχολούνται ήταν αναπόσπαστο μέρος εγώ θανατηφόρα ανδρεία.
  
  
  Και, όπως ο τίγρης, είχε лапообразные τα δάχτυλά σας, οπλισμένοι με αιχμηρά, όπως τα νύχια, τα νύχια. Το επόμενο δευτερόλεπτο χρησιμοποίησε το φονικό όπλο, για να χαράξει το πρόσωπο του άλλου ανθρώπου, αφήνοντας μεγάλες αιματηρές πληγές που φαίνονται κομμένα από τη σάρκα.
  
  
  Το αίμα άρχισε να στάζει, βυσσινί ρυάκια περνούσε γύρω από βαθιά κοψίματα στο οστό. Ο άνθρωπος φαινόταν ως άσημος, τα χαρακτηριστικά του ήταν неузнаваемы, εγώ η σάρκα κρεμόταν σε κομμάτια, σαν содранная δέρμα. Ασταθώς, προσπάθησε να κάνεις πίσω, αλλά και πάλι επίθεση.
  
  
  Δεν είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι μετέτρεψε το πρόσωπο του εχθρού σε μια αιματηρή ένα βάρος, Τίγρη спикировал σε αυτό. Την είδα, τα δόντια, κοφτερά σαν σπαθιά, οξείες και ακανόνιστα. Έτρεμα από αηδία, αλλά δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από αυτή τη σκηνή, είναι κτηνωδία και της αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή.
  
  
  Το συνέχισε зачарованно να παρακολουθήσετε. Εικόνα με νύχια σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει την άκρη του χεριού: αυτό ήταν το πιο τέλειο χτύπημα колониа-nal-τσι-κι, που την έχει δει ποτέ.
  
  
  Η ψηφοφορία προειδοποίηση, που δεν μπορούσα να αγνοήσω, σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί όταν ορισμένες "πειθαρχία", ιδίως καράτε και κουνγκ-φου", χρησιμοποιούνται για να κάνουν κακό, και όχι για μια δίκαιη υπόθεση. Ποτέ δεν πίστεψα σε τέτοια ποινή ή βία κουκουβάγια βία. Το λυπηρό κούνησε το κεφάλι του και έριξε μια ματιά στο λαμπερό καντράν του ρολογιού.
  
  
  Αγόρασε ένα ρολόι της ιαπωνικής μάρκας νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας. Δεν ήταν πέντε ώρες. Έχω παρέμεινε για δύο ώρες, οπότε και πάλι επέστησε την προσοχή για την ταινία, το δράμα σε гонконгском στυλ.
  
  
  Το βόρειο θέατρο ήταν με θέα στο Ταζ γένος, απλά για να μου θυμίζει, τι μου έπρεπε ακόμα να επισκεφθείτε το περίφημο Ταζ Μαχάλ. Αλλά δεν τόλμησε να δείξει το πρόσωπό του σε αυτή την δημοφιλή και πυκνοκατοικημένη περιοχή. Την, φυσικά, δεν καθόταν στο σινεμά μόνο και μόνο για να έχουν κάποια διασκέδαση, αφιερωμένο μέρα. Επειδή, ήμουν σίγουρος ότι οι άνθρωποι από το "Cobra" ακόμα рыскают από την πόλη, προσπαθώντας να με βρεις, να παίξεις μαζί μου, την επέλεξε ο κινηματογράφος, για να παραμείνει απαρατήρητη όσο το δυνατόν περισσότερο.
  
  
  Είχα την εμμονή να επιστρέψει στην έπαυλη του Σίβα για πλήρη απασχόληση στοίχημα μαζί του, αλλά δεν ήξερε πόσο σωματοφύλακες ήταν στην υπηρεσία του ένα τέρας, και δεν ήξερε καν αν ήταν ακόμα εκεί. Συνάντηση με Ривой είχε οριστεί για επτά ώρες στην πόλη χιλιόμετρα σε είκοσι από την Άγρα.
  
  
  Το μέρος όπου θα έπρεπε να συναντηθούν, ήταν γνωστό, όπως Фатехпур-Сикри, ένα εγκαταλελειμμένο πόλη γύρω από μάρμαρο και ψαμμίτη. Με τη βοήθεια του οδηγού, που την αγόρασε στο ίδιο κατάστημα, όπου αγόρασε το ρολόι του, μπόρεσε να αποτυπώσει στο μυαλό σου τοπογραφικό χάρτη αυτού του τόπου. Εδώ ήταν πολλά του παλατιού, μερικές με μεγάλες σκάλες και μπαλκόνια με θέα στην απέραντη αυλή. Εδώ και καιρό εγκαταλελειμμένο συγκρότημα κτιρίων шталь ιδανικό καταφύγιο για τους δυο μας, ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ήσυχα, χωρίς να είναι ανιχνευμένα καλά εκπαιδευμένους πράκτορες Cobra.
  
  
  Ήταν βράδυ, όταν εκεί έφτασε, κι αυτό ήταν υπέρ μου. Το σκοτάδι θα με προστατεύσει από τα αδιάκριτα βλέμματα μηχανοποιημένη ταξιαρχία του Σίβα. Ωστόσο, η μόνη μου πρόβλημα παραμένει η αδυναμία να πάρουμε τα πυρομαχικά για το όπλο.
  
  
  Την ακολούθησα τη συμβουλή του ιδιοκτήτη του καταστήματος, και πήγε στο σπίτι στι ονόματι Башам. Είχε скобяной κατάστημα κοντά базаром, μικρό κατάστημα, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από τα σφυριά μέχρι οπίου. Αλλά σφαίρες για το πιστόλι στο εγώ ποικιλία δεν μπήκαν. Δεν ήταν τα χρήματα, αλλά η διαθεσιμότητα.
  
  
  - Πρέπει τουλάχιστον ημέρες, "sahib", είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, όταν την πήγε στην άκρη τον εγωισμό σας να σας εξηγήσει τι ψάχνω.
  
  
  — Είκοσι τέσσερις ώρες — αυτό είναι πάρα πολύ καιρό, είπα.
  
  
  Εκείνος σήκωσε τα χέρια του με τις παλάμες προς τα πάνω. Άδεια, όπως το κενό, ήταν το πιστόλι 45 χιλιοστών, το οποίο κάποτε ανήκε στα μαθηματικά από το "Cobra", истекшему αίμα στο ταχυδρομείο. Της και έβγαλε ένα πακέτο χαρτονομίσματα, και Бэшем λαίμαργα έγλειψε τα χείλη της, κρατώντας τα μάτια του με τα χρήματα, τα οποία της, μαχάλ πριν εγώ μύτη.
  
  
  - Θα ήμουν ευτυχής να σας εξυπηρετούμε, "sahib"... αλλά τα χέρια μου είναι δεμένα. Κασέτες, για τα οποία με ρωτάτε, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί στην Ινδία. Χρειάζομαι τουλάχιστον μια μέρα για να βρείτε ih...
  
  
  Είναι πραγματικά κρίμα και για τους δύο μας. Υπομονή!
  
  
  "Αλλά, μπορεί να είναι, μπορώ να το δείξω, τι-τι", — είπε ο καταστηματάρχης και εξαφανίστηκε στο πίσω μέρος του καταστήματος μόνο και μόνο για να κατεβείτε σε ένα λεπτό με ένα αφρώδες стилетом, που κρατούσε στα χέρια του, σαν πολύτιμο αντικείμενο ή μια προσφορά σκιάχτρο. Αν θεότητα-ερπετά, Надь, παρακολούθησαν τη σκηνή, την αυτοπεποίθηση, ότι δεν θα ήταν ικανοποιημένοι. Τώρα στιλέτο συνδέθηκε με τον πήχη σε πολύ εύκολες ножнах, σχεδόν πανομοιότυπα θέματα που την φορούσε, όταν οι άνθρωποι του Σίβα κατάφερε να αφοπλίσει μου.
  
  
  Λοιπόν, είχα ένα μαχαίρι, σκούπα (превращенная σε δύο ίδιες κλομπ μήκους περίπου μέτρα το καθένα) και μαστίγιο από буйволиной δέρματα. Ό, τι έπρεπε να αντικαταστήσει το όπλο. Δεν ήμουν καθόλου είσαι άοπλος, εντάξει, αλλά δεν ήταν ζόμπι οπλοστάσιο.
  
  
  Ωστόσο, αν όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, ίσως, δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσει όπλο. Δεν είχα την πρόθεση να συναντηθεί με τους άνδρες Cobra, ενώ δεν ήταν έτοιμος για την αντιπαράθεση με την Σίβα σε πολύ πιο προσωπική από ό, τι σε προηγούμενες περιόδους.
  
  
  Ως εκ τούτου, ήταν σημαντικό, για να συναντηθείτε με Реевой πέρασε ομαλά. Της υποσχέθηκε το κορίτσι για να βρείτε και να απελευθερώσει τον πατέρα της. Με τη σειρά του, έδειξε ότι περισσότερο από έτοιμη να προσπαθήσει να πάρει κάθε δυνατή πληροφορία. Το σύμφωνο, που γεννήθηκε και κρατούμενος σε μορφή αμοιβαίας της απελπισίας. Riva ανάγκη μέσα μου, το χρειαζόμουν αυτό δεν είναι λιγότερη, αν όχι περισσότερο.
  
  
  Έτσι θα sel στη θέση του και συνέχισε να παρακολουθήσετε μια ταινία, ακούγοντας οι μη συγχρονισμένες φωνές, τα χρώματα τόσο φωτεινά και υπέροχα, όπως αργιλίου χριστουγεννιάτικο ελπίδα. Υπογραφή, το ένα στο χίντι, το άλλο σε μπενγκάλι, πιθανώς, πολύ λίγο ταιριάζουν με την έννοια του αγγλικού διαλόγου. Αλλά το ρυθμό, την απίστευτη ικανότητα του κύριου χαρακτήρα στην τέχνη του "kung fu" завораживали μου νόημα.
  
  
  Η ταινία τελείωσε στο μισό της πέμπτης. Το πρόγραμμα ανακοίνωσε τη συνέχιση του κινηματογράφου, ως εκ τούτου, σηκώθηκε από το κάθισμά του και πήγε σε ένα, γύρω από τις εξόδους, το ανακάτεμα με болтающей και комментирующей από το πλήθος. Μόλις την κατέληξε στο δρόμο, δεν ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητη μέχρι να τον βρει ταξί, έτοιμο να με πας σε ένα εγκαταλελειμμένο πόλη Фатехпур-Сикри.
  
  
  Ο οδηγός, καλά ξυρισμένο και χωρίς το οποίο, ευτυχώς (στο σημείο αυτό την παντού δει σιχ), μου ζήτησε πενήντα ρουπίες για получасовую ταξίδι. Στη μαύρη αγορά, το δολάριο άξιζε δώδεκα ρουπίες. Λογική τιμή, έτσι έδωσε ονε χρήματα προς τα εμπρός και селл στο πίσω κάθισμα του παλιού του Μετρό.
  
  
  Για εμάς δεν έφυγε και μας μία μοτοσικλέτα, το διοικητικό συμβούλιο δεν προσπάθησε να προσπεράσει. Για να είμαστε ακριβείς, το ταξίδι στο Фатехпур-Сикри πέρασαν χωρίς προβλήματα. Ήταν ο ίδιος τρόπος με τον οποίο πήγα μετά να το έσκασε γύρω από το μέγαρο του Σίβα. Την ξάπλωσα στο κάθισμα, όταν παρήλθε η σειρά φράκτες, ограждавших σπίτι από το δρόμο. Κανείς δεν μπορούσε να δει και το αρχοντικό με утрамбованными γήινες τοίχους φαινόταν άδειο και εγκαταλελειμμένο.
  
  
  Με αυτό, φυσικά, δεν χάρηκα, έτσι όπως το σκέφτηκα Shiv, Haji, και ακόμη και για Καρφιών, направляющейся στην κινεζική σύνορα. Λοιπόν, έκανα την, ο χρόνος θα δείξει.
  
  
  Την κοίταξε ξανά το ρολόι του και προσπάθησε να χαλαρώσει. Χρόνο ήταν ακόμα αφθονούν, αλλά από το γλείψιμο της, ήρθε στον εγκαταλελειμμένο πόλη, τόσο περισσότερο άγχος και ανησυχούν. Την ευκαιρία να τελειώσει αυτό που άρχισε, με την αγορά σκούπα και буйволиный μαστίγιο.
  
  
  Бэшем είχε την καλοσύνη να μου δανείσεις χειροκίνητο τρυπάνι. Την τρυπιούνται με τρυπάνι δύο οπές στη λαβή σκούπα, ένα σε κάθε άκρο του γκλομπ. Τώρα που τελείωσα το μαστίγιο буйволиного μαστίγιο πρώτα σε μια τρύπα, και στη συνέχεια στο άλλο σφιχτά ασφάλισής κορδόνι στο πλάι. Έτσι, μεταξύ των δύο ραβδιά της πήρε κάτι σαν τεντωμένου δέρματος jumpers. Το έλεγξα κόμβους τρύπες στο ξύλο μπαστούνια ήταν μικρές, ο κίνδυνος αποκόλλησης του δέρματος δεν ήταν.
  
  
  Όταν το τελείωσα τη συναρμολόγηση της συσκευής, τον είδε από μακριά τα ζαρωμένα μιναρέδες επιβλητικό τζαμί Jami Masjid. Αλλά το τεράστιο κτίριο φαίνεται μικρό σε σύγκριση με το τεράστιο τείχος, возвышавшейся στη νότια πλευρά του τζαμιού. Οι τοίχοι χτίστηκαν προς τιμήν νίκες Ακμπάρ, από τον αυτοκράτορα Mughal, основавшего θρυλική πόλη Фатехпур-Сикри. Τοίχων έβγαιναν στη γύρω εξοχή και την ομάδα άθλιες καλύβες, σχηματίζοντας ένα χωριό στους πρόποδες του μια έρημη πόλη.
  
  
  - "Sahib" θέλει να εγώ εδώ περίμεναν; - πρότεινε ο ταξιτζής, притормаживая, για να σταματήσει είσοδο στο αδειανό χώρο στάθμευσης κοντά στο ακατοίκητο και σιωπηλός πόλη. - Θα σου δώσω μια καλή τιμή: τριάντα ρουπίες, να σας πάω πίσω σε Agra.
  
  
  "Με συγχωρείτε, αλλά έχω άλλες υποχρεώσεις", — εξήγησε μου, запихивая μπαστούνια με буйволиной δέρμα σε ένα λεπτό παντελόνι. Της, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω, γύρω από τη μηχανή.
  
  
  - Αγωγών εδώ όχι", sahib", είπε ο ταξιτζής. - Δεν θες, για να δείξει την θέα; Την εξοικειωμένοι με Фатехпур Сикри. Και θα σας δείξω ό, τι άλλο δεν μας είδε ένας τουρίστας...
  
  
  — Δεν αμφιβάλλω, — συμφώνησε εγώ, γελώντας. - Αλλά πρέπει να συναντηθεί με τον ινδικό οδηγό σε λίγα λεπτά. Καλό ταξίδι, "sahib"!
  
  
  - Όπως θέλετε - разочарованно είπε ο οδηγός. Έφερε κινητήρα, στρίβει στη γωνία και έφυγε, αφήνοντας μετά τον εαυτό του ένα σύννεφο σκόνης.
  
  
  Το συνέχισε το δρόμο με τα πόδια.
  
  
  Τελευταία τουριστικό λεωφορείο έφυγε σε Agra. Οι έμποροι, που παρουσίασε τα προϊόντα στην αυλή γύρω από το τζαμί, επίσης, επέστρεψε στο χωριό, αφήνοντας τα κτίρια γύρω από μάρμαρο και ψαμμίτη εγκαταλελειμμένα. Γρήγορα πέρασε αυλή, сверился με το χάρτη, που άρπαξε από τον οδηγό, και βρήκε το κτίριο, γνωστό ως το "σπίτι Маруама".
  
  
  Εκεί Riva ανέθεσε μου ραντεβού σε λιγότερο από μια ώρα. Της δεν ένιωσα τίποτα και δεν έχω δει καμία κίνηση που θα μπορούσε να ξυπνήσει τις υποψίες μου. Το κτίριο με τις χρυσές τοιχογραφίες και расписными ταβάνια φαινόταν μεγαλοπρεπώς και επισήμως, ότι κατέθεσε τον πλούτο και την πολιτική εξουσία Ακμπάρ. Την κάθισε στο πρώτο σκαλοπάτι στενό μαρμάρινη σκάλα, που οδηγεί στο μπαλκόνι, огибавший όλο το σπίτι.
  
  
  Και άρχισε η αναμονή. Απλώς προσευχήθηκε για Riva Singh δεν με απογοήτευσε.
  
  
  Στα επτά της άρχισε να φοβάται. Σε δέκα λ. έβδομου την έπιασε διπλά. Αλλά στις εφτά παρά τέταρτο το άκουσε τον ήχο остановившейся στο πάρκινγκ μηχανής. Στη συνέχεια, το αχνό ήχο του βήματα αντηχούν разнесся με выложенному μάρμαρο εσωτερική αυλή, που образовывал εικόνα μεγάλη σκακιέρα.
  
  
  Προφανώς, Akbar έπαιξε σκάκι, χρησιμοποιώντας τις παλλακίδες και τις χορεύτριες ως ζωντανή πιόνια. Το ίδιο, σιγά-σιγά αυξάνεται, ένιωσα ένα πιόνι, εισάγεται στο παιχνίδι, αλλά εξίσου решившей να κάνει ματ τον αντίπαλο. Ο σίβα ήταν πεπεισμένος ότι μπορεί να ελέγξει όλες τις κινήσεις μου, υπαγορεύοντας τα βρώμικα κανόνες.
  
  
  Αλλά αν είχα την ευκαιρία να πω ή να κάνω κάτι, αυτό σίγουρα θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να παίξει λαμπρή εγκληματίας.
  
  
  - Νικ; Νικ, είσαι εκεί;
  
  
  Ήταν μια γνώριμη φωνή, αλλά με ένα άγγιγμα του φόβου, του πανικού. Δεν είναι ακόμα σκοτάδι, και αν ο ουρανός темнело, θα μπορούσε να δείτε την καλλίγραμμη φιγούρα Ривы, γρήγορα пересекающую αυλή. Φορούσε δυτική φόρεμα με ανοιχτό γιακά. Ήταν πιο όμορφη από ό, τι το θυμόταν, αλλά τώρα ήταν προφανώς δεν είναι ώρα για τέτοιες σκέψεις.
  
  
  Βλέποντας με, Riva έτρεξε, ee σανδάλια με επιταχυνόμενο ρυθμό κτυπάς με το μαρμάρινο πάτωμα.
  
  
  - Σε παρακαλώ, κράτα με σφιχτά! — μουρμούρισε. - Ειλικρινά τώρα το θέλω αυτό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, Νικ.
  
  
  Την πήρε ee στα χέρια του και το κράτησε κοντά της. Εκείνη έτρεμε, ρίγος έτρεξε σε όλο το σώμα είναι прильнула μου, βάζοντας το κεφάλι μου στο στήθος του.
  
  
  — Δεν χρειάζεται να φοβάστε — ήσυχα ψιθύρισε εγώ. - Σου υπόσχομαι ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Θα ξαναδείς τον πατέρα του, και για αυτόν κι όλα θα αλλάξουν, μην ανησυχείς.
  
  
  Σήκωσε το κεφάλι της και προσπάθησε να χαμογελάσει. Τον φίλησε απαλά ee στα χείλη: υποχώρησε πίσω και πέταξε τα μαλλιά, падавшие έτσι για τα μάτια. — Σε εμπιστεύομαι, Νικ, — απαλά, είπε. - Ο θείος μου, μου έμαθε να μην εμπιστεύεσαι κανέναν... Είναι τόσο χωρέσει στο κενό εκεί πέρα στο κεφάλι μου, που δεν μπορώ να σκεφτώ το μυαλό το δικό σου! Αλλά πιστεύω σου, Νικ. Δεν έχω καμία επιλογή. Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, αν δεν μπορείς να σώσεις τον πατέρα μου, τότε κανείς στον κόσμο δεν μπορεί. Και εγώ δεν έχω σε ποιον να απευθυνθούν, Νικ. Μας σε ποιον.
  
  
  Μαύρα μάτια, με ih λυπημένος και φοβισμένος έκφραση, ήταν κι αποφασιστικό βλέμμα. — Έχουμε κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, — παρηγόρησε sl. - Φτάνουμε στο τέλος και οι δύο, η φωνή θα δεις. Την πέρασε στο κτίριο, και κάθισε στα σκαλοπάτια, προσπαθώντας να ηρεμήσω.
  
  
  Αυτό δεν ήταν εύκολο, έτσι όπως ήταν στο μαρτύριο της έντασης και του φόβου, που ανάγκασαν την να τρέμει από το κεφάλι μέχρι τα πόδι. "Δεν πίστευα ότι θα μπορέσω να έρθω στην συνάντηση", — εξήγησε σε ένα δευτερόλεπτο. - Έπρεπε να βρω μια δικαιολογία να πω στο θείο, ότι η εκπαίδευση σε Agra για ψώνια. Θα το στείλει με το ένα γύρω από τους ανθρώπους, αλλά τελικά κατάφερε να τον πείσει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο.
  
  
  Η σύντομη είπε γεια σου, σχετικά με τα γεγονότα της ημέρας, λέγοντας ταχ ό, τι συνέβη με τους κουνάβι, όπως έφυγε από το διάολο.
  
  
  - Πόσους άντρες έχει μείνει; - осведомился εγώ, όταν τελειώσετε την ιστορία.
  
  
  - Πέντε άτομα, όχι περισσότερο. Ρανζίτ στο νοσοκομείο, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Εγώ πνεύμονες καταστρέφονται εσωτερική αιμορραγία.
  
  
  - Και το άλλο με μια σφαίρα στο πόδι του;
  
  
  - Πήγαν εγώ πίσω στην έπαυλη. Δεν μπορεί να περπατήσει, έτσι ώστε δεν θα πρέπει να αποτελέσει για μας τους κινδύνους. - Η κοπέλα άρχισε να λέει, τι έγινε, όταν την βρήκαν σχετίζονται και φιμωμένο. Αυτή τη στιγμή αυτό μπορεί να ακούγεται πειστική για τους δυο μας, αλλά Σίβα ήταν ύποπτο τύπο. Παρά τα δάκρυα και οι προσευχές Ривы, αυτός και πάλι αρνήθηκε γεια σου, σε ανάλυση δω με τον πατέρα μου. Επίσης, δεν αποκάλυψε πού κρατά σε αιχμαλωσία του αδελφού του.
  
  
  - Μίλησα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο. Ήταν πολύ αδύναμος, θα μπορούσε μόνο пробормотать λίγα λόγια, ο Νικ, - πρόσθεσε Реева οι συνταξιούχοι φωνή. - Αν δεν μπορείς να τον απελευθερώσει, όπου θα μας ήταν, δεν νομίζω ότι θα ζησει πολυ...
  
  
  — Εγώ απελευθερώσει, — διαβεβαίωσε την εε, αν και δεν είχε σε μας ιδέα, πού να ψάξουν για τον πατέρα Ривы. Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχει εκτονώσει Σίβα. Αν και κατάφερε να αποφύγει τις παγίδες, τοποθετημένα το τέρας, το κατάλαβα, τι να πάρει σε αυτό θα notonly. "Ξέρετε κάτι γι εφεύρεση Χατζή, για το διαβολικό συσκευή, που ο θείος καλεί το Κουτί;"
  
  
  - Προσπάθησα να διεισδύσει στο εργαστήριο, αλλά η ασφάλεια του θείου μου δεν με πήραν. Αλλά το ένιωσε κάτι... — έκλεισε τα μάτια της και αγριοκοίταξε, προσπαθώντας να θυμηθεί. - Και μπορεί να είναι, αυτό δεν έχει σημασία... - πρόσθεσε σε λίγο.
  
  
  - Τα πάντα είναι σημαντικό. Τι είναι αυτό;
  
  
  - Λοιπόν... Έχω ακούσει, όπως Σίβα με hema-τότε μιλούσα στο τηλέφωνο και έλεγε κάτι για Βομβάη. Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν έχει ντελ στη Βομβάη... ή, τουλάχιστον, δεν την ξέρω.
  
  
  Έχω στο γκολ зазвенел κουδούνι, και είναι απίθανο να ήταν ευχάριστο ήχο. - Είσαι σίγουρη; επέμεινα εγώ. - Έχετε ακούσει κάτι άλλο, έμαθαν, με χέμα μίλησε;
  
  
  Riva κούνησε το κεφάλι της. - Έχω ακούσει, ότι αυτός είπε "Βομβάη". Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο, να ψηφίσουν και τα πάντα. Αλλά όταν αποσύρθηκε από το τηλέφωνό σας, ο θείος μου δεν φαινόταν ικανοποιημένος.
  
  
  Μιλούσε στο τηλέφωνο, πριν ή μετά, όπως εγώ και οι άνθρωποι πίσω από την Άγρα;
  
  
  - Έως. Σε αυτή την ηρεμήσει. Αυτοί οι δύο ήρθαν μετά από μια ώρα, ίσως και λιγότερο, απάντησε Реева. - Μίλησε στο τηλέφωνο πριν έρθουν.
  
  
  Έτσι, Пуран Ότι ήταν συνεργός του Cobra!
  
  
  Όλα άρχισαν να βγάζει νόημα, έχει νόημα. Τώρα το κατάλαβα, πώς οι άνθρωποι Cobra, έμαθαν ότι θα είμαι σε μια καφετέρια πεζοδρόμιο σε εκείνο το πρωί, όταν θα με Ашоком συναντήθηκαν. Δεν ήταν σύμπτωση. Ότι όλα τα σετ, προφανώς, υπακούοντας στις διαταγές του Σίβα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ινδική μυστική υπηρεσία βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο, όταν προσπάθησαν να μάθετε ποιος είναι πίσω "Κόμπρα" Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν τόσο αναποτελεσματική και αναποτελεσματική, όταν τους τελευταίους έξι μήνες σε όλη την Ινδία ξεσπούσαν εξεγέρσεις και ταραχές.
  
  
  Σύμφωνα με ό, τι ήξερα για την οργάνωση των Μυστικών υπηρεσιών της Ινδίας, Ότι ήταν η υπέρτατη εξουσία.
  
  
  Πληροφορίες έξω από το εγώ του υπουργικού συμβουλίου. Χοκ μίλησε για "утечках" μέσα IISA, αντικατασκοπείας, αλλά ποτέ δεν ήξερα τίποτα τόσο σοβαρό. Ευτυχώς, το αποφάσισε να δράσει μόνος του. Η απόφαση, που κατά τη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων έχει γίνει βάσιμος λόγος.
  
  
  - Κατάφερε να μάθετε περισσότερα;
  
  
  Riva και πάλι κούνησε το κεφάλι της. - Συγγνώμη, Νικ. Το προσπάθησα iso όλες τις δυνάμεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο θείος μου δεν με εμπιστεύεται... τώρα λιγότερο από ό, τι ποτέ. Είναι και Haji μιλήσαμε για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά οι φρουροί δεν έφευγαν από το εργαστήριο. Δεν έχω τίποτα περισσότερο να μάθουν.
  
  
  - Καταλαβαίνω. Έκανες ό, τι μπορούσες, και αυτό είναι το κύριο πράγμα - είπε ο έι. Ως εκ τούτου, δεν είχα άλλη επιλογή, παρά να επιστρέψει στην έπαυλη. Αφού εκεί, και θα πάρω την πρωτοβουλία σε δράση.
  
  
  Αλλά αυτό ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Σχεδόν ακατανίκητη.
  
  
  Αν δεν είχα προσπαθήσει να πάρει το Κουτί πριν και πάλι θα χρησιμοποιηθεί, κανείς δεν μπορούσε να πει τι θα έκανε ο Σίβα με τρεις άσους στο μανίκι του... ακόμα και αν την αφήσετε, η τέταρτη αποθεματικό. Δεν έπρεπε να σταματήσει τώρα, και μετά να προχωρήσει τόσο μακριά.
  
  
  "Πρέπει να γυρίσω μαζί σου στην έπαυλη, — εξήγησε Καρφιών. - Σου είπα, ότι πρόκειται να το κάνω. Αν περιμένουμε, όλα πάνε σύμφωνα με το ego σχέδια, είτε το θέλουμε είτε όχι. Δεν έχω άλλη επιλογή, Riva.
  
  
  — Έχω κι εγώ, — ψιθύρισε. Πήρε το χέρι μου και πίεσα τα δάχτυλά τους. - Άφησα τη μηχανή εξωτερικού χώρου, είναι μόλις λίγα βήματα μακριά.
  
  
  Βγήκαμε στο δρόμο, αφήνοντας πίσω ζωγραφισμένα με τοιχογραφίες τα δωμάτια του "σπιτιού Маруама". Ο ουρανός ήταν πορφυρό-κόκκινο, ο ήλιος απαλό πορτοκαλί κηλίδα στο μακρινό ορίζοντα.
  
  
  Riva ακόμα κρατώντας το χέρι μου, και θα ακούσει τον ήχο των βημάτων, κτυπάς τα πέδιλα με выложенному πλακάκια στην αυλή. Στη συνέχεια, στα αυτιά μας, βρόντησε λάμψης τρίξιμο, βρυχάται, από την οποία στους περισσότερους ανθρώπους το αίμα похолодела να. Αλλά τα επόμενα χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρίας με έκαναν πιο ανθεκτική, μετατρέποντάς τα νεύρα μου σε χάλυβα σύρμα. Παρ ' όλα αυτά, ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν φοβάμαι.
  
  
  Βροντερό επανέλαβε разнесся περιβάλλοντα εγκαταλελειμμένα κτίρια. Riva δεν μπόρεσε να συγκρατήσει μια κραυγή και με αγκάλιασε, τρομοκρατημένοι φρικτά όλοι στο χέρι μου. Σε λίγο με τύφλωσε προβολέας μοτοσικλετών, η οποία ασχολείται με στραμμένη στο πρόσωπό μου.
  
  
  Εκεί ήταν τρεις σιχ, κάθε μοτοσικλέτα, ως ομάδα ιππικού. Άρχισαν να γυρνάνε γύρω μου; ih σαρκαστικό γέλιο διαπέρασε μου, όπως πολλές μαχαιριές. Shiva και πάλι ρίχνοντας μια πρόκληση. Αλλά αν το έπαιξαν στο παιχνίδι με το εγώ τους κανόνες, Νικ Κάρτερ σύντομα θα ήταν νεκρό. Κάτι που θα της δεν έκανε.
  
  
  
  
  12
  
  
  Δύο άνδρες της έγινε γνωστό σχεδόν αμέσως. Ένα γύρω τους ήταν Гурнек, με έναν επίδεσμο στο πρόσωπό του, усеянной σημάδια, αλλά ακόμα ζωντανός και υγιής. Σε άλλους ήταν ένας άνθρωπος με mail, αυτός που κατάφερε να πάρει τον πληγωμένο σύντροφο. Τρίτη, γενειοφόρος και με το κεφάλι, обмотанной чалмой, όπως και τα άλλα, μου είναι άγνωστο. Αλλά ήξερα τι σκέφτεται, αν και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ.
  
  
  "Είσαι προκάλεσε τις υποψίες του θείου του, Ρίβα, — εξήγησε ένας γύρω από τους τρεις. - Φωνή γιατί μας είπε να ακολουθήσει, ξέρω ότι θα φέρνατε μας είναι ανοιχτή στο "Сахибу" Κάρτερ ...
  
  
  Θα με Ривой στάθηκε ακίνητος, замерев. — Δεν μας λένε λέξη, — ψιθύρισε το κορίτσι. - Κάνε ό, τι σου λέω, και όλα θα πάνε καλά.
  
  
  - Θα μας σκοτώσουν, Νικ.
  
  
  - Όχι. Ο θείος σου ο μανιακός με ψευδαισθήσεις μεγαλείου: αν κάποιος πρέπει να πεθάνει, τον σίγουρη ότι θέλει να σκοτώσει το εγώ προσωπικά.
  
  
  Της έκλεισε το μάτι από το έντονο φως των προβολέων, και κοίταξε γύρω του. Κάθε πράκτορας Cobra ήταν οπλισμένος με τα όπλα στο χέρι 45άρι, που εκείνη τη στιγμή ήταν απευθύνονται σε μένα, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι, το τρίτο στην πλάτη. - Λοιπόν, τι θα κάνεις, πυροβολούν και τους δυο μας; - φώναξε εγώ, για να ακούστηκε μέσα από το βρυχηθμό των μοτοσικλετών.
  
  
  - Να σε πυροβολήσει, "Sahib" Κάρτερ; Odin γύρω από τους άνδρες γέλασε. Ήταν αυτός που δεν ήξερα, υψηλή, πλήρης νεαρός, που προφανώς άρεσε να με δει σε αυτή τη θέση. - Πολύ εύκολα. Όχι, Shiva μας έδωσε ιδιαίτερες προσωπικές οδηγίες. Είναι όλα πολύ καθαρά. Δεν θα είστε σε θέση να αντισταθεί μας, γιατί, αν προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό, θα σκοτώσουμε το κορίτσι; στη συνέχεια, όταν θα σας φέρει πίσω στην έπαυλη, Shiva θα σας προσωπικά.
  
  
  "Πώς χειρίστηκες το Нирадом", — πρόσθεσε Гурнек.
  
  
  Εικόνα έλαμψε στο μυαλό μου. Την είδα Нирад πέφτει με το κεφάλι στο λάκκο με τα φίδια, την είδα, όπως τα ερπετά επανειλημμένα επιτέθηκαν σε αυτόν, και την άκουσα εγώ φωνές και κατάλαβα τη χαρά του Σίβα, видящего, όπως υποφέρω από τον ίδιο θανάσιμη αγωνία.
  
  
  — Φυσικά, δεν μπορώ να αντισταθώ, απάντησα. - Τρεις εναντίον ενός - δεν είναι σπορ, κύριοι. Αλλά μην πληγώσεις το κορίτσι; δεν έχει καμία σχέση μ ' αυτό.
  
  
  - Θα σε βοηθήσω να ξεφύγεις.
  
  
  - Εγώ θα την σκοτώσει, αν δεν το είχα κάνει αυτό. Εγώ πατέρας σου αιχμάλωτη στον ιδιοκτήτη. Δεν μας φροντίζει για τίποτα άλλο. Δεν με νοιάζει αν ζω ή πεθαίνω. Την γύρισε προς το Καρφιών και έι κοίταξε στο πρόσωπο. - Έτσι πουτάνα;
  
  
  Την σήκωσε το χέρι του και έδωσε ει ισχυρό χαστούκι. Της ψιθύρισε. - Έλα, τρέξε σε αυτόν... Κάνε ό, τι σου λέω! -
  
  
  Για μια στιγμή η κοπέλα κλονιστεί, ошеломленная και φοβισμένη. Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά στο τέλος έτρεξε, φωνάζοντας σε όλο το λαιμό. - Προσπάθησε να με σκοτώσει!
  
  
  Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.
  
  
  Гурнек φύγε από мртоцикла και Riva έτρεξε σε αυτόν. Ήταν η στιγμή που περίμενε. Οι άλλοι δύο σιχ έφεραν τα μάτια, τα πέλματα ih παπούτσια γλίστρησε από мраморному πάτωμα, όταν σταμάτησαν να οδηγήσετε γύρω με.
  
  
  Riva κυριολεκτικά έπεσε στα πόδια Гурнека, λυγμός, σαν υστερική. Είναι μια χαρά έπαιξε το ρόλο της, δίνοντας ορατότητα αλήθειας, που φαίνεται να обезоружило Гурнека — τουλάχιστον όχι αρκετά για να μου δώσει μια στιγμή, αφαιρέστε το στιλέτο γύρω από το περίβλημα και να ρίξει το μαχαίρι με λεπτή λεπίδα.
  
  
  Για μια στιγμή ό, τι άκουσα, ήταν συνεχής σπαρακτική γκρίνια Ривы. Στη συνέχεια Гурнек τραβηγμένη προς τα πίσω, σπασμωδικά схватившись χέρια στο πρόσωπο. Το στιλέτο τρυπημένα ονε στο αριστερό του μάτι, πριν το κόψει σε κομμάτια το κρεμμύδι στη μέση. Αιματηρή студенистая μάζα στάζει ονε στο πρόσωπο; έδωσε μια σπαρακτική κραυγή και προσπάθησε να τραβήξει το μαχαίρι.
  
  
  Δεν στάθηκε και δεν το είδα να συμβαίνει.
  
  
  Διατάχτηκαν να με πιάσουν... αλλά δεν είναι απαραίτητα σώος. Φυσικά, πρώτα θα προσπαθήσουν να σώσει το τομάρι του, και αν δεν πρόκειται να ενεργήσει γρήγορα, όλα θα είναι δυνατόν να θεωρηθεί χαμένο. Την έτρεξε, και οι άλλοι πήδηξαν από τις μοτοσικλέτες. Αυτό ήταν το δεύτερο λάθος, допущенная τους γορίλες του Σίβα, καθώς κατάφερε να αναρριχηθεί σε ένα λεπτό για να πάρει δύο κλομπ, που γίνονται γύρω από την σκούπα.
  
  
  Την δημιούργησε ένα όπλο που με την πρώτη ματιά φαινόταν ακίνδυνο. Αλλά στην delle δύο κλομπ, ηνωμένες κομμάτι στερεό και ανθεκτικό κλαδιά γύρω από δέρματα buffalo, θα συνιστούσε πολύ επικίνδυνο, σχεδόν μια θανάσιμη απειλή.
  
  
  Αυτό ήταν το "nunchaku", αυτός που την έφτιαξε, την ανατολική συσκευή που την είδε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μια διαδήλωση, που ο πλοίαρχος του καράτε επιτελείου-διαμέρισμα AX στην Ουάσιγκτον.
  
  
  Όπλα, χαρακτηριστικός για τις πολεμικές τέχνες, ήταν αναμφισβήτητη ευελιξία, και σε αυτή την περίπτωση την πρόθεση να πειραματιστείτε μαζί του.
  
  
  Κρατώντας το ραβδί στο ένα χέρι της άρχισε να στρίψει άλλο νήμα, αν δεν είχε αρκετή δύναμη και την ταχύτητα. Таращить μάτια κολλήσει σε μαρμάρινες πλάκες μου πόδι, αλλά συνέχισε να τρέχει, ξεχνώντας ταχ όλες, εκτός από сикха που επέλεξε τη μελλοντική θύμα, και το ποιος θα είναι ο στόχος μου.
  
  
  Гурнека δεν αφοπλιστεί, αλλά και ο ίδιος δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Την άκουσα μια κραυγή Ривы από φόβο, όταν ένα άλλο таращить μάτια просвистела στον αέρα και γρατζούνισε το αριστερό μου ώμο. Την ένιωσα τρομερό αίσθημα καύσου, που άφησε σε μένα το φλογερό κόκκινο μετά. Αλλά таращить μάτια δεν χτύπησε στο χέρι μου. Πληγές скривила μου γκριμάτσα πονάει, αλλά αυτό δεν εμπόδισε να συνεχίσω να στρίψει nunchaku.
  
  
  - Θα σε σκοτώσω, Κάρτερ! — φώναξε ο άντρας.
  
  
  - Σε αντίθεση με διαταγή του Σίβα. - απάντησε με χαμόγελο. Αλλά το πιστόλι 45 χιλιοστών εστάλη στο στήθος μου. Το ρίσκο είναι ένα πράγμα, αλλά το να συμπεριφέρονται ανόητο — είναι εντελώς διαφορετικό. Την έφτασε μέχρι το ρελέ δεν έχει χάσει ταχύτητα και τελικά, δεν μου την πέφτει στον καρπό μου.
  
  
  - Κόψε τις μαλακίες! - διέταξε ο ινδιάνος.
  
  
  - Σύμφωνα με την εντολή, ο δάσκαλος, έχω μουρμούρισε, απελευθερώνοντας "nunchaku" μέσα από τα δάχτυλά σας.
  
  
  Η ομοσπονδία εξακολουθεί να στοχεύει σε μένα? αλλά μόλις την άφησα να φύγει μπαστούνια, αυτός έσκυψε για να σηκώσει ih. Ήταν εγώ το τρίτο σφάλμα για τα τελευταία λεπτά.
  
  
  Μέχρι сгибался, το μέρος του. Την έκλεισα τα δάχτυλά του γύρω από τον καρπό, που ασχολείται με κρατούσε όπλο, με όλη τη δύναμη που ήταν σε θέση να. Τράβηξε τη σκανδάλη και έπεσε στο πόδι. Αλλά αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένος να περάσετε το υπόλοιπο των ημερών του, προχωρώντας, όπως ο ανάπηρος για το υπόλοιπο μέρος του σώματός μου έμεινε σώα και ολόκληρη.
  
  
  Πράκτορας Cobra отпрянул, προσπαθώντας να ελευθερωθεί. Το χέρι μου βρήκε στόχο, που ήθελε: επίμηκες, έχει εξελιχθεί σε ένα δρεπάνι, γύρω από τα οστά και τους μυς. Σκληρή πλευρά παλάμη του χεριού σας προσγειώθηκε στο λαιμό τους άνδρες;, την ίδια στιγμή την σύγχρονη έσπασε το δεξί πόδι.
  
  
  Πάρει "cha-cha-ki" δεν θα μπορούσε να σπάσει ονε κνήμη, αλλά ο πόνος από τα χτυπήματα που μου έδωσε μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα που της χρειάζεται απεγνωσμένα. Της άρπαξε το χέρι, το οποίο ασχολείται με κρατούσε το όπλο με τα δύο χέρια. Injun-σιχ απεγνωσμένα σπαρταρούσε, προσπαθώντας να κάνεις λίγο πίσω, ακόμη και όταν βεβαιώθηκε ότι λίγοι το όπλο δεν απευθύνεται σε αυτόν.
  
  
  Πίσω μου μια ξαφνική κίνηση. Ο τρίτος δολοφόνος, μυώδης νεαρός ινδός, που ποτέ δεν την είδα, πριν από αυτό το βράδυ, έσπευσε σε βοήθεια σύντροφό του. Αν και με ένα καυγά ήταν ήδη δύσκολο: να ασχοληθεί με δύο άντρες οπλισμένους όπλα θα notonly.
  
  
  Ως εκ τούτου, μόλις κατάφερα να αρπάξει τα όπλα σας γύρω από τα δάχτυλα του πρώτου, κάνοντάς εγώ να πέσει στα μαρμάρινα πλεξούδες της, έσπευσε να πάρει ένα πεσμένο στα πόδια "nunchaku". Μόλις μου πήρε πέντε δευτερόλεπτα για να πάρει για να έχει την απαραίτητη ταχύτητα και ορμή.
  
  
  Ο τρίτος άνθρωπος, απερίσκεπτα πήγε στην επίθεση. Την отпрыгнул πίσω και προσγειώθηκε ειλικρινής εγώ συνένοχος. Όταν επιτέθηκε, τον σημάδευε με ένα ραβδί στο κρανίο εγώ το άλλο.
  
  
  "Nunchaku" ήδη φτάσει δύναμης, είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από αυτή που απαιτείται για κάταγμα των οστών του ανθρώπου.
  
  
  Τι έγινε μετά, την είδα ποτέ στη ζωή μου.
  
  
  Το κρανίο индийца κυριολεκτικά εξερράγη. Εκεί, όπου ήταν τουρμπάνι, κυλημένος, ακόμα παλλόταν σαν ζελέ μάζα. Τα κομμάτια των οστών, τα θραύσματα με κολλημένο σε αυτά σε τούφες μαλλιά και το τριχωτό έριξαν στο πρόσωπό μου και το μυαλό μου, το γκρι-λευκό στα φανταχτερά спиралях, κατέρρευσε στον αέρα, σαν λάβα γύρω από τα ηφαίστεια. Αλλά αν το "βοηθούς" καλή δουλειά, έχω είχε ακόμα δύο του αντιπάλου. Гурнек ήταν ζωντανός, αν και με το ένα μάτι. Και ζωντανός ήταν ένας νεαρός ινδός, ο οποίος έφτασε πολύ αργά για να σώσει τη ζωή του συντρόφου του.
  
  
  Μυώδης σιχ σταμάτησε, μια έκφραση αποστροφής και δυσπιστία παραμορφώσει το πρόσωπο. Ξανά ξεκίνησε θανατηφόρα κλομπ, και είναι νευρικά σκόνταψε, κατευθύνοντας το όπλο στο πρόσωπό μου.
  
  
  - Σκότωσέ με, και Shiva ταΐσει σε φίδια. Πρέπει να αναφέρετε ονε ποια-ποιο σημαντικές πληροφορίες, και αν δεν ακούσει γύρω μου θστ, μπορείς να ξεχάσω ότι υπάρχεις... - прошипел της μέσα από τα δόντια.
  
  
  Την μπλόφα. Κοίταξε неузнаваемую σχήμα του sidekick. Την εκμεταλλεύτηκε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, για να αφήσει να πάει "βοηθούς" που πέταξε μέσω του αέρα, όπως "μπούμερανγκ" σε μια ροή. Ποτέ πριν δεν χρησιμοποίησε το εγώ, επομένως, και δεν ήξερα πώς θα λειτουργήσει.
  
  
  Ευτυχώς, πρωτόγονα όπλα δεν με απογοήτευσε. Ένα ή και τα δύο κλομπ (ακριβώς δεν μπορώ να σου πω "βοηθούς" πέταξε με απίστευτη ταχύτητα) συνετρίβη στο μικρό όπλο индийца. Δύναμη αντίκτυπου αποτύπωσε το όπλο και με το εγώ των χεριών. Το όπλο προσγειώθηκε λίγα βήματα πίσω του. Δυνατότητα σιχ ρίχτηκε στην επίθεση, σαν θυμωμένος αρκούδα, με το captcha από προσώπου οργή.
  
  
  Καράτε ή όχι, αυτή τη φορά έπρεπε να είναι για μένα.
  
  
  Πριν από την πρόλαβα να σταματήσω εγώ πριν την κατάλαβα τι έγινε, το πρόσωπο που ήταν μέλος της ομάδας του Σίβα και "επιτροπή", χτύπησε σε μένα, όπως τόνων τούβλων. Η αναπνοή μου ξέφυγε έχω γύρω από το λαιμό, όταν της έπεσε στην πλάτη του, χτυπώντας το κεφάλι του για μάρμαρα, γύρω από το οποίο ήταν μια τεράστια σκακιέρα, με εσωτερική αυλή.
  
  
  Κάτι ζεστό και слизистое капнуло πάνω στο πρόσωπό μου, για μια στιγμή ослепив μου. Δάκρυα κυλούσαν στα μάγουλά μου, όταν και πάλι προσπάθησε να ανοίξει τα μάτια του. Και μόνο αυτό και πάλι θα μπορούσε να δει, τον σήκωσε το βλέμμα και είδε Гурнека, να στέκεται δίπλα μου. Ένα τραυματισμένο μάτι, τι λίγο έχει απομείνει από αυτό, συνέχισε να ωθεί студенистое και кровянистое ουσία, όπως η βρύση, άφησε ανοιχτό.
  
  
  Στη συνέχεια το πόδι ινδιάνο согнулась εκείνη τη στιγμή, όταν προσπάθησε να σηκωθεί. Την έσφιξε το σαγόνι του, όταν χάλυβα κάλτσα εγώ παπουτσιών με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ήταν ο μόνος από τους τρεις άνδρες, που δεν φορούσε σανδάλια. Και τώρα χρησιμοποίησε τις motorbike μπότες, για να με χτυπάει στο στήθος.
  
  
  Δεν μπορούσα να δω Риву από αυτό το κακό, затуманивающей μου όραση. Δεν ήξεραν πού ήταν και τι έκανε Гурнек, αλλά δεν μπορεί να με βοηθήσει, αυτό είναι σίγουρο. Είχα την αίσθηση ότι η θώρακα ρωγμές, ότι τα οστά μου πετάνε όλα μαζί, όταν Гурнек πάλι με χτύπησε.
  
  
  Την ιδιαίτερα ίδιος τίναξε σαν το άγριο άλογο, προσπαθεί να ανακουφίσει τον αναβάτη. — Σίβα τώρα δεν έχει σημασία, Κάρτερ, — είπε Гурнек, να τον αφήσει να ξέρετε ότι εγώ καταλαβαίνουν, παρά επίδεσμοι, κρύβονται κάτω μέρος του εγώ τρίτους. - Θα σε σκοτώσω, έτσι μαζί σου θα τελειώσει μια για πάντα!
  
  
  Από τον τόνο της φωνής του εγώ της, συνειδητοποίησε ότι αυτό εννοούσε. Ο άλλος ινδιάνος, ο, τι μου επιτέθηκε, повалив στη γη πριν από λίγο, να πιάσω τα πόδια μου. Εκείνος έσκυψε για πάντα μαζί μου, και συνέχισε να κουνιέσαι σαν απελπισμένος άνθρωπος, ειδικά όταν εθελοντές Гурнека πάλι дернулась, προκαλώντας συντριπτικό χτύπημα στο στήθος.
  
  
  Ακριβώς σε αυτό το σημείο της και άπλωσε και τα δύο χέρια και άρπαξε τον άντρα πίσω από τον αστράγαλο, με τη δύναμη κάμψη εγώ πόδι. Προσπαθούσε να μην χάσει την ισορροπία. Στη συνέχεια το άλλο, η ομοσπονδία έφερε την πανίσχυρη γροθιά μου στη ζωή. Ήταν βασανιστικός πόνος. Εγώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω, αλλά αν της παραδόθηκε ειλικρινά τώρα, αυτοί οι δύο θα πρόσθετε με το συμπαθητικό λίστα των τροπαίων.
  
  
  Γύρω από τις τελευταίες δυνάμεις που μου μένουν, την άρπαξαν τον αστράγαλο Гурнека και συνέχισε να στρίψει ee, θέλω να ακούσω σπάει ломающейся οστά. Αντ ' αυτού, ο άνδρας έπεσε προς τα εμπρός, χάνοντας την ισορροπία του. Και την высвободил τα πόδια από κόλπα άλλου ινδιάνο. Развернувшись πριν, την, αναπήδησε στα πόδια του.
  
  
  Το περίμενα ότι ένα μεγάλο φίλε Гурнека πάλι μου επιτεθεί, αλλά αντ ' αυτού πήγε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν μπορούσα να αφήσω εγώ μακριά, ακόμα και επειδή έτρεχε για πεσμένο όπλο. Της ήταν πίσω από αυτό, όταν έσκυψε για να πάρει τα όπλα. Της, έκανε το μεγάλο άλμα στον αέρα και τεταμένες πόδι, για να "φέρουν" το χτύπημα.
  
  
  Δύναμη αντίκτυπου, το χτύπημα του ποδιού μου για το πίσω μέρος του remy, έριξε εγώ στη γη. Είναι μερικές φορές перекатился με мраморному πάτωμα, και το όπλο προσγειώθηκε λίγα μέτρα από αυτόν, πέρα από την προσιτότητα.
  
  
  Αλλά ακόμα και τότε, πριν ρίξει τον εαυτό του να πάρει το όπλο, τα νευρικά κοίταξε πίσω πάνω από τον ώμο του. Гурнек δεν ήταν γύρω από εκείνους που τα παρατάει εύκολα. Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στο σπίτι μου. Αν και κινούνταν αργά, μεταφέροντας όλο το аленка στο ένα πόδι, θα μπορούσε να περπατήσει. Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν δυσοίωνη μεταλλική λάμψη, που τράβηξε την προσοχή μου... μέταλλο από το οποίο στάζουν πάνω студенистое ουσία με рассеченного στη μέση τα μάτια του ινδικού.
  
  
  Πίσω από Гурнека ασαφής φιγούρα σε предвечерних σκιές. Riva Singh, τέλος, επέστρεψε στη σκηνή. Λίγο πριν από αυτό, είναι μια χαρά έπαιξε το ρόλο της, και τις κραυγές του τρόμου και φυγή μου επέτρεψε να μεταβείτε από την αμυντική δράση για προσβλητικό.
  
  
  Τώρα την είδε вскарабкалась στη σέλα, σταθμευμένο στην αυλή της μοτοσικλέτας. Гурнек δεν θα μπορούσε να τρέξει; συνέχισε limp, όταν την έφτασε, σκυμμένος στη μέση. Αλλά υπολόγισε σωστά τους υπολογισμούς, πιστεύοντας ότι μου επιτέθηκε πριν χρησιμοποιήσει το στιλέτο που κρατούσε στο χέρι του.
  
  
  Ινδιάνος отдернул το χέρι, στη συνέχεια, άπλωσε το χέρι του και έριξε το μαχαίρι. Λεπίδα με το σφύριγμα рассекло αέρα. Και αυτή τη φορά Гурнек λίγο δεν αστόχησε.
  
  
  Αιχμηρή σαν ξυράφι λεπίδα τρύπησε μου στο μυ του μηρού. Λύγισε τα γόνατα μου, την ένιωσα αδυναμία. Το ξενοδοχείο φωνάξω, αλλά περιορίσει κραυγή, που φάνηκε να έπεσε με τα χείλη μου. Πόνος διαπέρασε με скрутив τα νεύρα. Είναι вонзался σε μένα, όπως ζεστό βελόνα, όλο και πιο βαθιά, μέχρι το σώμα μου δεν είναι πιασμένος, τώρα ήδη στα όρια της σωματικής αντοχής.
  
  
  Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί.
  
  
  Την έσφιξε τις γροθιές της, έσφιξε το σαγόνι μέχρι το τρίξιμο και προσπάθησε να πνίξει βασανιστικό πόνο. Στη συνέχεια κατέβασε το χέρι της, για μια στιγμή έκλεισα τα μάτια μου και, τέλος, τράβηξε το μαχαίρι γύρω από το ισχίο. Δεν είχα χρόνο να σταματήσει τη ροή του αίματος. Αλλά, ευτυχώς, το στιλέτο απέτυχε αιμοφόρα αγγεία των μυών του μηρού.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση, ακόμα αιμορραγούσε, όπως η λεγόμενη γουρούνι.
  
  
  Το ύφασμα του παντελονιού κόλλησε στο πόδι μου, όπου расползалось μεγάλο σκοτεινό σημείο, το υγρό από το αίμα που την έχει ήδη χάσει. Τρελό γέλιο Гурнека επανέλαβε разнесся μέσω του αέρα. Ινδός άρχισε να με πλησιάζει, και προσπάθησε να συρθεί σε μία γύρω από τα κτίρια που περιβάλλουν την αυλή. Κατάφερα να χωρέσει ονε τον αστράγαλο, και δεν μπορούσε να περπατήσει, δεν χωλότητα. Αλλά εξακολουθεί να μπορεί να κινηθεί. Βγήκε προς τα εμπρός, όταν το τρίτο πράκτορα Cobra κι άρχισε να κινείται πίσω μου.
  
  
  Την κοίταξε γύρω του και είδε το όπλο, που ο άνδρας βρήκε. Της έμεινε με το στιλέτο του, τόσο ως "βοηθούς" ήταν μακριά. "Riva", — επαναλήφθηκε της. "Πού ήσουν;"
  
  
  Ίσως ήταν η τηλεπάθεια. Αλλά όπως και να έχει μας ήταν, είναι με "άκουσε".
  
  
  Το βρυχηθμό μοτοσικλετών γκι τη δύναμη της ευλογίας, притупившего τον πόνο μου και φυσικά το αλεύρι. Βγήκε από το σκοτάδι, περιγράφει πώς τυχαία πνίγηκε σχήμα Гурнека στο φως το μεγάλο φάρο, το οποίο σιλουέτα вырисовывался στο πλαίσιο των σκιών μπροστινό ηλιοβασίλεμα. Ινδιάνος γύρισε το κεφάλι του και σήκωσε τα χέρια του, σαν να θέλω να σταματήσει το αυτοκίνητο. Εγώ συνομιλητή, μυώδης νεαρός σιχ, αντίθετα, φαινόταν σαν να μην ήθελε να αλλάξει το πρόγραμμα. Συνέχισε να με πλησιάσει. Της κράτησε το μαχαίρι, προσπαθώντας να μην δώσουν προσοχή στην σφύζει από πόνο, από την οποία εντελώς μουδιασμένο όροις.
  
  
  Гурнек προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε ένα από φημισμένα και εγκαταλελειμμένα μάρμαρα του παλατιού. Τώρα, όταν δεν είναι πλέον εκπροσωπούνται πολλά απειλές και τους κινδύνους, ευχαριστώ Καρφιών της θα μπορούσε να εστιάσει την προσοχή για τον συνεργό του. Το όπλο γάβγιζε, και ανάπνεε τη φωτιά, αλλά ένα ξαφνικό σκοτάδι, που ασχολείται με φάνηκε να χυθεί βροχή από τον ουρανό, όταν έσβηναν τα τελευταία сумеречные τα φώτα, τον εμπόδισε από το να ήταν στόχος προσεκτικά, και таращить μάτια πέταξε λίγα μέτρα από μένα.
  
  
  Την κράτησε την ανάσα και σηκώθηκε σε ένα κάθε φυλή, άπλωσε το τραυματισμένο πόδι προς τα πίσω. Θα μπορούσε να δει άσπρη чалму δράστη και ακόμη και τον κορμό του όπλου. Το μέτρημα израсходованным τους τις σφαίρες, έτσι που δεν μπορούσα να μετρήσω αν το όπλο έχει αποφορτιστεί ή έχει ακόμα απομείνει μερικά πλάνα.
  
  
  Όταν την άκουσα κλικ σκανδάλη, τον έτοιμος για βολή. Αντ ' αυτού, ο ινδός ήσυχα ορκίστηκε. Πέταξε το όπλο, και αυτό με έναν γδούπο έπεσε σε μαρμάρινες πλάκες. Τελικά, φάνηκε, δεν ήταν όλα заговорено εναντίον μου.
  
  
  Ίσως, Riva εγκλωβιστούμε Гурнека στη "γωνία". Αν δεν είναι "γωνία", ο ινδιάνος ήταν στο πλευρό του. Την μπορέσω να εκτονώσει εγώ αργότερα, μόλις το κλείσω εγώ συνεργάτη. Το ήξερα ότι Гурнек άοπλος, έτσι ώστε Riva θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνοι σας.
  
  
  Τώρα μου έμεινε μόνο να ασχοληθεί με το άγνωστο ινδιάνος, προσωπική πράκτορας του Σίβα. Το τεταμένες και κράτησε την ανάσα του. Ο άνθρωπος ήταν απλά μια τεράστια μορφή που εμφανίζεται γύρω από το σκοτάδι. Σύννεφα κλείσει το φεγγάρι, заслонив λάμπει το πρόσωπο, αυλή Фатехпур-Сикри βυθιστεί στη σκιά. Την прищурился και προσπάθησε να κοιτάξετε στο σκοτάδι. Ο αντίπαλός μου δεν ήθελα να το ρισκάρω, γιατί δεν έχω ακούσει εγώ κινήσεις. Δεν ήμουν σίγουρος αν είδε ποτέ μου, όταν τράβηξε το μαχαίρι γύρω από τους γοφούς, αν γνώριζε ότι είμαι άοπλος.
  
  
  Το στιλέτο шталь πολύτιμο όπλο τώρα που την έχασα "βοηθούς". Και δεν θα μπορούσε να στηριχθεί στις δικές της, τη βαθιά γνώση του καράτε με eminem συναρμολόγησης πόδι από τις πληγές, που ασχολείται όλη την ώρα кровоточила, και που δεν έχω χρόνο για να επουλωθούν. Η ομάδα αίματος με έκανε όλο και πιο αδύναμη, και αν δεν τον περιποιήθηκα το πόδι, έχω σύντομα θα ήταν πρόβλημα.
  
  
  Της φώναξε. - Έλα καριόλη! Τι περιμένεις; - Υπάρχουν βλασφημίας, επίθετα και προσβολές, που στην Ινδία αμέσως επηρεάζουν την υπερηφάνεια του ανθρώπου. Ίσως, "μπάσταρδος" δεν ήταν ένας γύρω τους, αλλά οι γνώσεις μου σχετικά με τα έθιμά της και τα έθιμά της υπο-ηπείρου, αφήνουν πολύ από το επιθυμητό. - Είσαι φοβισμένος; Είναι αλήθεια; - άρχισα να φωνάζω, προσπαθώντας να βρει στη σκιά εγώ, μαζική σχήμα.
  
  
  Προβολέας μοτοσικλετών, που πήδηξε Реева, δεν ήταν προς το μέρος μου. Με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει γίνεται όλο και πιο σκοτεινή και πιο σκούρο, και το συνέχισε, με την ελπίδα να βρουν κάποιον με σάρκα και αίμα. Μετά μου έπεσε πολλή τεράστια βαρύτητα. Με γύρισε ανάσκελα, μου πληγωμένη εθελοντές ήταν поджата από κάτω μου.
  
  
  Ο πόνος ήταν υπερβατική, χοροπηδούσαν μπροστά στα μάτια παράξενα στιγμιότυπα фосфоресцирующего φωτός. Την тряхнул το κεφάλι του και προσπάθησε να αποκρούσει τον κόσμο. Подвернув πόδι στη μέση της ήταν κυριολεκτικά прижат στη γη μάζα παχιά νεαρό сикха. Αλλά κυριολεκτικά ένιωσα σαν παρέα από το έδαφος, όταν η γροθιά του χτύπησε στο σαγόνι. Την κούνησε το κεφάλι του προς τη μία πλευρά, λαχάνιασμα. - Κάθαρμα! - прошипел τελικά να θυμόμαστε τη σωστή λέξη.
  
  
  Ονε, προφανώς, δεν του άρεσε η επιλογή эпитета, και χτύπησε με την γροθιά αρχή για δεύτερη φορά. Την ένιωσα στο πρόσωπό καυτή δυσώδης αναπνοή άνδρες. Ήταν το θηρίο, τον ταύρο στην ανθρώπινη μορφή. Και εκείνος απάντησε χωρίς λόγια... μόνο με τις γροθιές. Στη συνέχεια ονε κατάφερε να τακτοποιήσει τα χέρια μου στους μηρούς και να κλωτσήσει την τραυματισμένο πόδι.
  
  
  Στρατηγική επίπεδο ακόμα кровоточила, ήταν ισχυρότερη από ποτέ. Λεπίδα stileta заскребло με μαρμάρινο κεραμίδι. Αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν παρατηρήσει ινδιάνος-σιχ, ότι είμαι άοπλος. - Θα επιστρέψω σε Shiv, ο Κάρτερ! Ασφυκτιούσε, ώστε να εφάπτεται με το πάτωμα. - Αλλά δεν είναι όλα σε ένα κομμάτι!
  
  
  - Πόσο τρομακτικό! - μουρμούρισε η sneering τόνο, скривив χείλη σε гримасе πονάει, όταν έσκαψε τα γόνατα και τα ισχία. Τα χέρια μου και τα δάχτυλά του άρχισαν να неметь, γύρω από την πληγή που στάζει αίμα, και injun κρατούσε τα χέρια μου. Λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, και δεν μπορώ να κρατήσει το σπαθί. Και αν αυτό συμβεί, τότε για μένα τελείωσε.
  
  
  Της άρχισε να ορίσουν το χέρι προς τα εμπρός, προσπαθώντας να φέρει την οξεία, ακόμη ματωμένη λεπίδα k διενεργήθηκε τον υπολογισμό του ινδικού. Της ψιθύρισε. - Πώς σε λένε; Είμαστε ακόμα... δεν συστήθηκες!
  
  
  — Lai, είπε, усмехнувшись. - Νικηφόρος Γάβγισμα.
  
  
  — Lai, αποτυχημένη, — αναπροσαρμόζεται το εγώ, και ξαφνικά κινήθηκε το χέρι του με το μαχαίρι κ διενεργήθηκε τον υπολογισμό του εχθρού. Σε αυτό έχουν φύγει όλη τη δύναμη που έχω, μέχρι το όριο.
  
  
  Αλλά δούλεψε. Δόξα τω θεώ, αυτό το πέτυχε.
  
  
  Λεπίδα αιχμηρή λεπίδα έχει υποστεί ρήξη βαμβακερό πουκάμισο νεαρό сикха, όπως το πετρέλαιο. Δεν την σταμάτησε. Την βύθισε το μαχαίρι πιο βαθιά, όταν σήκωσε τα γόνατα, προσπαθώντας να ξεφύγει. Είναι πολύ αργά για να αλλάξετε τακτική. Τώρα πλέον, δεν μπορούσε να με σταματήσει. Την ώθηση στιλέτο μεταξύ των δύο εγώ τα πτερύγια, που σκίζει τη σάρκα και τους μυς, όπως ο χασάπης σπάει το μοσχάρι.
  
  
  Ένας νεαρός ινδιάνος перекатился στο πλάι και έπεσε βαριά στην πλάτη του, όταν κυκλοφόρησε το μαχαίρι. Με τη δύναμη της απελπισίας της переполз μέσα από αυτό, για να τελειώσει τη δουλειά, χωρίς να σταματήσει σε εμάς, για μια στιγμή, για να νιώσετε αυτό το βασανιστικό πόνο μου кровоточащей πόδι. Το στιλέτο από το λαιμό τρυπημένα στο πλάι Лайя. Αρσενικό λαχανιασμένος, προσπαθώντας να αναπνεύσει. Το γύρισε η λαβή του μαχαιριού, δεν τραβώντας τον.
  
  
  Ροή παχύ, ζεστό αίμα ξεπήδησε μέσα από το εγώ μπόκα, της τρύπησε με το μαχαίρι, λεπίδα έχω εγώ το στήθος. - Το γουρούνι! - Ήταν ινδός. - Αλλά επίσης... θα πεθάνεις... θα πεθάνεις, Καρ...
  
  
  Αυτό το εγώ ήταν τα τελευταία λόγια του.
  
  
  Το ξενοδοχείο, ώστε δεν ήταν προφητεία.
  
  
  
  
  13
  
  
  Τα χέρια μου γλιστρούσαν και κολλώδη από το αίμα Лайя. Συνέχισε αφειδώς μαστίγιο, όταν την έκοψε ονε στήθος, χωρίς διακοπή, ενώ δεν ήταν απολύτως σίγουρος ότι είναι νεκρός. Από το εγώ στο λαιμό μου βγήκε γάργαρο; δεν είπα, αλλά σπασμωδικά вздымал και κατέβασε το στήθος. Τέλος chug σταματήσει; Την έβαλε το χέρι του ονε στην δίπλωμα δολάριο. Δέσμη των μυών προκάλεσε μέλους κτύπο της καρδιάς, που ακολούθησε ακούσια νευρικό ρίγος, τρόμος, сотрясавший εγώ με το κεφάλι μέχρι το πόδι.
  
  
  Είναι ακόμα φορά κουνήθηκε, στη συνέχεια πάγωσε.
  
  
  Την γλιστρήσει πίσω, η πληγωμένη εθελοντές вытянулась μπροστά μου. Γρήγορες κινήσεις της έβγαλα το πουκάμισο, το έκοψε το μαχαίρι και άρχισε να την επίδεση τραύματος αυτοσχέδιες επιδέσμους. Της πήρε δύο λωρίδες κορδόνι, για να βραχεί το αίμα, που ασχολείται όλη την ώρα κυλούσε με μια βαθιά πληγή.
  
  
  Μετά από λίγο το προσπάθησε και πάλι να σταθούν στα πόδια τους, отыскивая Риву μάτια. Το κορίτσι πάει πολύ καλά με τη δουλειά τους, και τώρα έπρεπε να βοηθήσει ει να εκτονώσει Гурнека. Αργότερα, λοιπόν, πρώτα την εκκαθάριση της εταιρίας Гурнека, και μετά θα κάνω το επόμενο κτύπημα.
  
  
  Την άκουγε και σχεδόν αμέσως άκουσα ένα αχνό βουητό... το βουητό της μηχανής μοτοσικλετών, κουδούνισμα μακριά. Αυλή λουσμένο στο φως, όταν τα σύννεφα, скрывавшие φεγγάρι, εξαφανίστηκαν. Μου έκανε εντύπωση ότι οι δυνάμεις της φύσης ήταν με το μέρος μου, σαν να είχαν λόγο να με προστατεύσει. Πρώτα ήταν σκοτεινά, και η απουσία του κόσμου προστάτευσε εμένα, επιτρέποντάς σας να νικήσει και να σκοτώσει Лайя.
  
  
  Αλλά τώρα, όταν ο νεαρός σιχ ήταν νεκρός, χτυπημένος από τη βία ή την πανουργία, το φεγγάρι πίσω, πλημμύρες αυλή ενός εγκαταλελειμμένου της πόλης στους χλωμό λάμψη. Την κοίταξε σχήμα Лайя, που ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, εγώ το άσπρο πουκάμισο ήταν перепачкана caked με αίμα. Εγώ χείλη скривились σε χλεύη, показавшей εγώ τις σωστές λευκά δόντια και τα ούλα έχουν κόκκινες κηλίδες από το "паановой" τσίχλα. Νεκρός ακίνητος, ξαπλωμένος σε μαρμάρινες πλάκες, скорчившись σε στάση τρομερή αγωνία.
  
  
  Δεν ένιωθε τύψεις και δεν έχει αντίρρηση για το θάνατο ένα νεαρό ινδιάνο, συμπεριλαμβανομένων και επειδή ήταν ανοιχτήρι επιβίωσης. Ή το Γάβγισμα, ή της. Την πήρε το βλέμμα του από застывшего, ένα ματωμένο σώμα, και πάλι προσπάθησε να σταθεί στα πόδια του. Έπρεπε να κάνω αρκετές προσπάθειες, πριν από τον μπόρεσε να κρατηθεί όρθιος.
  
  
  Την волочил πληγωμένο πόδι του, το οποίο ασχολείται με συνέχιζε να χτυπάει και ακόμα μουδιασμένος από την απώλεια αίματος. Πήγα από πίσω με τη διαμονή για μια στιγμή, για να αυξήσει τις "βοηθούς" εκεί που έπεσαν, και την ίδια ώρα να πάρει το όπλο Лайя.
  
  
  Απ ' όσο ξέρω, Гурнек ήταν άοπλος. Είχα ένα πρωτόγονο ανατολική όπλα και πολύτιμο γερμανικά στιλέτο με ένα κοφτερό σαν ξυράφι λεπίδα, που μου έσωσε τη ζωή. Και συν τοις άλλοις, ο Ривы ήταν μια μοτοσικλέτα. Αναμφίβολα, το κορίτσι και Гурнек ήξεραν τοπογραφία Фатехпур-Сикри πολύ καλύτερα από μένα, ότι ήταν ταυτόχρονα και πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Γιατί, αν και ήταν παραγωγή, γύρω από αυτό το λαβύρινθο κενά και εγκαταλελειμμένα κτίρια, Гурнек, μάλλον έπρεπε να γνωρίζει, αν μόνο Riva δεν θα μπορούσε να αναστείλει εγώ διαφυγής και να κρατήσει το εγώ παγιδευμένος, ενώ εγώ δεν πάω στο διάολο.
  
  
  Την σταμάτησε για μια στιγμή, για να ακούσει και πάλι άκουσα αδύναμη buzz κινητήρα της μοτοσικλέτας. Ερχόταν από μια ειδική αίθουσα για το κοινό, "καναπές-και-hufs". Της, θυμήθηκε ότι είχε δει την απεικόνιση του παλατιού που αγοράζεται σε μένα οδηγό, μαύρο και άσπρο φωτογραφία επιβολή κτίριο με μια τεράστια κεντρική κολώνα, από την οποία ответвлялись τέσσερα όμοια διάδρομο, доходивших μέχρι τις πλευρές πάνω μπαλκόνι στη μορφή των τετραγώνων.
  
  
  Δεν υπήρχε καμία λύση γρήγορα έρθει να βοηθήσει την κοπέλα. Έπρεπε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, σέρνοντας το πόδι για ένα, όπως ογκώδη αποσκευές. Ο πόνος έχει μειωθεί τώρα, όταν την περιποιήθηκα την πληγή και σταμάτησε το αίμα. Αλλά πονούσα. Τι είναι χειρότερο, αυτό με έκανε πιο ευάλωτο από ποτέ, ιδιαίτερα замедлив τις κινήσεις μου, την ικανότητα να κινείται με κανονική ταχύτητα.
  
  
  Σχετικά με τη χρήση χτυπήματα καράτε πόδι τώρα δεν μπορεί να θεωρηθεί, και κάθε κίνηση χτύπημα των χεριών και με την γροθιά του ήταν προβληματική και δύσκολη, επειδή θα χρειαζόταν μια τεράστια προσπάθεια για τη διατήρηση επαρκούς κέντρο βάρους και ισορροπίας. . . . Τώρα περισσότερο από ό, τι πριν, έπρεπε να βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά σε "βοηθούς" και το στιλέτο.
  
  
  Από το γλείψιμο της, περπατούσε στο Διάδρομο, τόσο πιο δυνατά βούιζε στα αυτιά του κινητήρα της μηχανής. Αυτό που πριν ήταν μακρινό και ασαφές buzz, μετατράπηκε σε κουφός rokot, υπόκωφο βρυχηθμό. Την επέμενε για μία γύρω από τους εξωτερικούς κίονες, η οποία ασχολείται με γκι εκπληκτικό σχήμα και έμοιαζε με χαυλιόδοντας του γιγαντιαίου ελέφαντα. Την σταμάτησα για να χαλαρώσετε και να συλλέξει τις σκέψεις σας. Ισχυρή ακτίνα φωτός διαπέρασε το σημείο μπροστά μου. Μετά τον ήχο φυγή βήματα.
  
  
  - Βρυχηθμό! - Φώναξα. - Πού είναι;
  
  
  Δεν μου απάντησες, αλλά μετά από μια στιγμή γύρω από το κτίριο βγήκε Гурнек και έτρεξε με την εσωτερική αυλή. Την шталь κυνηγήσει εγώ, αν και ήξερε καλά ότι δεν μπορώ να τον βρω. Έτρεξε σχεδόν φυσιολογικό βήμα, έτσι κατάλαβα, ότι εγώ ο αστράγαλος δεν πονάει. Ακριβώς τότε στη σκηνή βγήκε Reva. Είναι прогрохотала mimmo μου και το νεύμα ζήτησε να παραμείνει στη θέση του. Πρόσωπο εγώ ήταν επίπονη, σαν λοβός сморщен ήταν πρόσωπο, выдававшее την απόλυτη αποφασιστικότητα, τη μάσκα, το κρύο και πρακτικός άνθρωπος αποφασιστικότητα.
  
  
  Δεν μπορούσε να αρνηθεί, ότι είναι πολύ περήφανη για εκείνη. Είναι μια χαρά έκανα τη δουλειά μου, κρατώντας Гурнека στο φόβο, σαν να μην το θηρίο, ενώ δεν κατάφερα να απαλλαγούμε από Лайя. Και τώρα, όταν το Γάβγισμα ήταν νεκρός, απομένει να διορθώσετε μόνο έναν παράγοντα Cobra. Την σήκωσε το κλομπ nunchaku πάνω από το κεφάλι, καλή πιέζεται ένα και πέταξε το δεύτερο.
  
  
  Κυκλική κίνηση χεριών οδήγησε το ραβδί σε κίνηση που, όπως ήλπιζα, αποφασισμένη να καταστρέψει τα σχέδια Гурнека... και εγώ την ίδια τη ζωή. Riva έδειχνε remy από την άπω δύο άκρα της αυλής. Μια ακτίνα φωτός από το φάρο αναμμένο φάντασμα στοές και κιονοστοιχίες το βασιλικό παλάτι, πλαισιώνοντας λοιπόν, όπως экспрессионистской εικόνα.
  
  
  Αλλά δεν υπήρχε τίποτα του είναι, όπως Гурнек άρχισε να κινείται, επαναλαμβάνοντας τα shaggy. Με είδε, και τώρα δεν είχε την απόφαση να αποφευχθεί η σύγκρουση, όταν Riva κυνηγούσε μαζί του σε μια μοτοσικλέτα, όπως οι σειρές είναι ο βοσκός που προσπαθεί να πιάσει το χαμένο σκοτ. Τώρα ινδιάνος μετατραπεί σε ζώο για να φοβάται, για το φοβισμένο και отчаявшееся.
  
  
  Προσπάθησε να με κερδίσεις, αλλά και πάλι Реева έδειξε τις ικανότητές σας, κόβοντας εγώ το δρόμο. Σχεδόν τον χαστούκισε. Η κοπέλα έκανε ό, τι μπορεί για να αποφύγει την άμεση σύγκρουση, και δεν μπορούσε να την κατηγορήσει. Επίσης δεν ήθελα να την αποτινάξει με την μοτοσικλέτα.
  
  
  Ωστόσο, ακόμα και χωρίς να αγγίξετε του, hey, κατάφερε να κρατήσει το εγώ στο δρόμο, χωρίς να αφήσει να ξεφύγει. "Nunchaku" закружились πάνω από το κεφάλι μου, και όταν Riva και πάλι κινήθηκε προς τα εμπρός, αναγκάζοντας Гурнека το κεφάλι μου, την άφησα να φύγει αυτό το εργαλείο θανάτου, και φαινόταν σαν να κόβει ο αέρας.
  
  
  Μπαστούνια-"δολοφόνοι" και πάλι ήταν πολύ χρήσιμη. Ακόμα βλέποντας αυτή τη σκηνή, κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός, όταν Гурнек φώναξε και έσκυψε προς τη μία πλευρά: κλομπ χτυπήσει ονε στο στήθος. Το σοκ ήταν τέτοιο κλονισμό γροθιά στο κέντρο, και έχει κομμένη την ανάσα. Ο κλιμάκωση, μεθυσμένος από ό, τι πονάει, δεν είναι σε θέση να κρατήσει την ισορροπία του.
  
  
  Την κινούνταν αργά προς τα εμπρός, κινείται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, κρατώντας το στιλέτο στο τεντωμένο χέρι μου. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο, γιατί μετά την αντιμετώπιση Гурнека μου ακόμα θα συναντηθεί με τον Σίβα, το πρόσωπο του οποίου τα κολαστήρια παγίδες της διέφυγε, αλλά που σε αντάλλαγμα δεν μου έδειξε το πρόσωπό του.
  
  
  Гурнек πάλι αναπήδησε στα πόδια του, πριν την έκανε πριν από αυτόν. Άρπαξε "βοηθούς", αλλά, προφανώς, μέχρι τώρα δεν έχω δει ποτέ και δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το όπλο. Δεν ήξερε πώς να χειριστεί αυτόν, έτσι απλά πέταξε το εγώ μου. Γκλομπ πέσει, και έσκυψε για να πάρει λοιπόν, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όταν Гурнек έσπευσε προς το μέρος μου.
  
  
  Την ανακάλυψε ότι και πάλι πεσμένος ανάσκελα, παλεύοντας για τη ζωή, και ο ινδιάνος ήταν με γροθιές. Δεν ήταν σε θέση να λέμε: από το εγώ вырванного τα μάτια στάζει студенистая και αιματηρή ουσία, ήταν το πρόσωπο της δεν είναι απλά τρελό, και το πρόσωπό τέρατα.
  
  
  Με χτύπησε στην πτυχή του αγκώνα, και τα δάχτυλά μου χωρίς τη θέλησή τους να έχουν χαλαρώσει τη λαβή. Το μαχαίρι γλίστρησε γύρω από το χέρι μου. Το σκοτάδι άπλωσε το χέρι του, αλλά ο ινδιάνος και πάλι με χτύπησε στο λαιμό με την παλάμη του τα χέρια. Δεν ήξερε κάνει καράτε, αλλά πρέπει να μάθει τίποτα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων επιχειρηματικούς σας σκοπούς. Και τώρα χρησιμοποίησε το аленка και το μυαλό, για να με σκοτώσεις.
  
  
  Μοτοσικλέτα Ривы σταμάτησε με ένα τρύπημα στενάζουν, το φωτισμό μας έστριψε το σώμα ακτίνα φωτός. Την άκουσα, όπως το άφησε με τις μηχανές, αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Και επειδή Гурнек κλοτσιές μου το τραυματισμένο πόδι, γρήγορη και εύκολη νίκη, για την οποία ονειρευόταν, δεν ήταν στον ορίζοντα. Ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση πανικού, και αυτό σήμαινε του ήταν διπλάσια δύναμη και αποφασιστικότητα. Πάλεψε για τη ζωή.
  
  
  Το πάρα πολύ.
  
  
  Της, σηκώθηκε στην παλάμη του χεριού σας και προσπάθησα να το επαναφέρετε. Την перекатился στο πλάι, αλλά και πάλι έπεσε σε μένα. Εν τω μεταξύ, όμως, κατάφερα να κλομπ, ένα σε κάθε χέρι, με ένα κομμάτι μαστίγιο γύρω από δέρματα βουβάλι στη μέση. Τώρα δεν είχε άλλη ιδρύματα να χρησιμοποιούν τα όπλα, μέθοδος που δεν έχει δοκιμαστεί. Αν το μόνο που θα μπορούσε να σφίγξει το δερμάτινο κορδόνι γύρω από το λαιμό Гурнека, δύο κλομπ βοήθησαν να χρησιμοποιήσετε το εγώ, το σώμα.
  
  
  Έσκαψε μου γόνατο στο πλάι και χτύπησε με γροθιά στο νεφρό, γιατί την βόγγηξε από το κακό. Μαρμάρινο χέρι πλακάκια, φάνηκε χόρευαν μπροστά στα μάτια μου, και απομακρυσμένες στήλες двоились, троились. Το προσπάθησε να στρέψει την όραση, αλλά φαίνεται ασαφής, πλησίασε, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
  
  
  Гурнек, τώρα στην εξουσία τρέλα, выплевывал λέξεις στην ινδική διάλεκτο, την οποία δεν μπορούσα να καταλάβω. Αλλά αν δεν την άκουσα καλά, τι ακριβώς λέει, θα μου ήταν δύσκολο να πιάσει το νόημα εγώ πεζοπορία φράσεις; αυτό ήταν, απαλά λέω, δεν είναι αισιόδοξοι, αλλά δεν φιλική ομιλία.
  
  
  Την ένιωσα επώδυνες κράμπες στο πόδι, καμμμένο κάτω εγώ από το βάρος του. Της γύρισε το κεφάλι του ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όταν ο ινδιάνος κατέληξε για стилетом, μετακινώντας το аленка προς τα δεξιά, για να σηκώσει το μαχαίρι. Σε αυτή τη στιγμή της άρχισε να αυξάνεται κατά ένα σε κάθε φυλή.
  
  
  Αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να παραιτηθεί.
  
  
  Έσπευσε προς τα εμπρός με τυφλά χτυπήματα του σπαθιού, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για να χτυπήσει. Της, επέστησε πίσω όσο το δυνατόν περισσότερο, προσπαθώντας να κρατήσει αποστάσεις. Ξαφνικά πίσω από τα παρανοϊκής ινδιάνο εμφανίστηκε Riva και άρχισε να νικήσετε το εγώ γροθιές στην πλάτη και τους ώμους. Ήταν αυτό το κακό ήταν ή όχι, δεν είχε σημασία. Την παρέμβαση δεν τον προσέχατε νεαρό сикха τόσο πολύ που κατάφερα να αποφευχθεί ένα ματωμένο λεπίδες stileta και τυλίξτε το δερμάτινο κορδόνι γύρω από το εγώ του λαιμού.
  
  
  Πώς ξεκίνησαν όλα: πρώτα η επίθεση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, μετά Ashoka Ananda, έπνιξαν τα λάχανα στην τουαλέτα του μπαρ. Και η ψηφοφορία είναι τώρα κουρτίνα ψήφο-ψήφο έπρεπε να πέσει σε ακόμα ένα εκπρόσωπο άθλια συμμορία κακοποιών στην υπηρεσία του Σίβα.
  
  
  Την καλή πιέζεται δύο κλομπ, σφίγγει το κορδόνι από буйволиной δέρματα στο λαιμό Гурнека. Ινδιάνος εξέδωσε μια κραυγή του έκπληξη και τρόμο ταυτόχρονα, έπεσε το στιλέτο, προσπαθώντας να αποκρούσει το κορδόνι από το λαιμό. Δεν θα επιζήσει, αν συνέχισε να πιάσει.
  
  
  Την έπιασε μπαστούνια γύρω από τον εαυτό του και πήρε γι ' αυτούς. Δεν έχω δει άτομα Гурнека και δεν το εγώ βλέπω. Προσπάθησε να καταπίνουν αέρα, η αναπνοή του ήταν ασθματική και svistâŝim, αλλά ο αέρας δεν έκανα στους πνεύμονες. Υποστηρίζεται από την απελπισία, πάλεψε για τη ζωή της με τις υπόλοιπες δυνάμεις. Και αυτό δεν ήταν αρκετό.
  
  
  Τώρα, έλεγξε τον εαυτό σου, παρά онемевшую πόδι και την κούραση. Την ισχυρότερη έστησε δαντέλλα, ευχαριστώ палочкам, που επέτρεπαν να ασκήσει την απαραίτητη πίεση. Άλλο ένα γάργαρο μου ξέφυγε από τα χείλη ινδιάνο, στη συνέχεια, ο άνδρας παραδόθηκε, δεν παρέχοντας μας την παραμικρή αντίσταση. Εγώ το σώμα рванулось προς τα εμπρός και έπεσε μπρούμυτα. Αλλά ακόμα και τότε δεν την άφηνε να βγαίνει "nunchaku", ενώ δεν ήταν απολύτως σίγουρος ότι Гурнек επέστρεψε στην αγκαλιά των θεών, φίδια-нагов, που είναι τόσο ζεστό το πίστευε.
  
  
  Όταν τελικά συνειδητοποίησε ότι безжизненен ότι εγώ το σώμα βρίσκεται ακίνητος στο κρύο μαρμάρινο πάτωμα και ότι μόνο ένας μυς στο εγώ μηρό σπασμωδικά δονείται, την αναποδογύρισε το εγώ και ελευθέρωσε το λαιμό από το μοιραίο δέρματος χορδές. Εγώ πρόσωπό του ήταν синюшным, γλώσσα ήταν прикушен, σχεδόν έχει κοπεί στα δύο δόντια που έχει συμπιεστεί από φόβο.
  
  
  — Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, φίλε, — μουρμούρισε εγώ. - Σκέψου τι έγινε με τους φτωχούς Нирадом...
  
  
  Αλλά η παρατήρησή μου δεν έχει ακούσει. Με τεράστια προσπάθεια της σηκώθηκε αργά, κρατώντας τα μάτια του με τα σχήματα Гурнека. Αλλά δεν θα αυξηθεί και πάλι γύρω από τους νεκρούς. Ινδιάνος απεγνωσμένα πάλευε, για πάντα να το δώσω λόγω ονε. Αλλά τελικά τελείωσε τίποτα.
  
  
  Ήταν νεκρός.
  
  
  — Βοήθησέ με να βγάλουμε τα ρούχα, — είπε, Καρφιών, αποφεύγοντας το βλέμμα της κοπέλας που κάνει, φαίνεται, έκανε με σασπένς, μια σιωπηλή ματιά.
  
  
  Δεν κάνει ερωτήσεις, είδε ότι είμαι χωρίς πουκάμισα, και η δεξιά πλευρά του παντελόνι βουτηγμένος στο αίμα. Ήταν σκυμμένος πάνω και στροφή μακριά, άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο Гурнека. Ινδική "το σακάκι" έχει αμαυρωθεί με αίμα, αλλά είναι ακόμα καλύτερο από το τίποτα.
  
  
  Riva ποτέ δεν έβλεπα τον νεκρό, δεν το σεβασμό ή τη σεμνότητα, αλλά ο άνθρωπος ήταν δυσάρεστο το θέαμα, και δεν μπορούσα να με κατηγορήσεις ότι προσπάθησε να μη βλέπεις είναι πρησμένος, ματωμένο πρόσωπο με высунутым μπλε γλώσσα. Το οστό γύρω από το вытекшего μάτια περίεργο блестела σε μια λαμπρή ακτίνα μοτοσικλέτας προβολέων.
  
  
  Τότε θυμήθηκε τι-τι, τι Riva ανέφερε μου την ίδια μέρα, εκεί, στο αρχοντικό του Σίβα. Εννοώ, δε μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβω ότι είναι από το γκι στο μυαλό. Ο θείος της έχει χρησιμοποιήσει για την πιό διεφθαρμένου, λόγω садистского γούστο να την κάνει να ικανοποιήσει το πάθος εγώ άνδρες.
  
  
  Και τώρα δεν ένιωσα τύψεις μας Гурнека μας για τους άλλους δύο άνδρες, που βάζουν τους νεκρούς στην αυλή, τα θύματα δεν είναι τόσο πολύ την οργή μου, πόσο μου αποφασισμένοι να παραμείνουν ζωντανοί και να ολοκληρώσει την αποστολή.
  
  
  Καταργώντας αιματοβαμμένα επιδέσμους, τους οποίους έδεσε με σύρμα το πόδι της, την, επίσης, έβγαλε το παντελόνι του και άφησε Риву присевшей κοντά με το σώμα Гурнека. Τη διέσχισε την αυλή και κατευθύνθηκε προς πέτρινο πισίνα, που παρατήρησε νωρίτερα. Ήταν γεμάτος νερό της βροχής. Την έπεσε σε μια εις παν έθνος και πλύση πληγή, με υγρά επιθέματα από σχισμένο πουκάμισο, για να αποφευχθεί η μόλυνση πληγών και γάγγραινα του ποδιού. Δεν ήταν σίγουρος, ότι το νερό δεν είναι μολυσμένο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχα άλλη επιλογή, γι ' αυτό αποφάσισα να το ρισκάρω.
  
  
  Όταν επέστρεψε στην Рееве, η κοπέλα έβγαλε με έναν νεκρό παντελόνι και κερτ. Θα ήταν πολύ μεγάλο στην μέση, αλλά το αποζημιωθεί το ώμων του μακαρίτη Гурнека. Riva με βοήθησε να ντυθώ και, στη συνέχεια, υποχώρησε πίσω, τρίβοντας τα χέρια του, σαν να έι, ήταν κρύο.
  
  
  Της ψιθύρισε. - Τι κάνουμε τώρα, Νικ;
  
  
  "Ας πάρουμε το αμάξι σου και θα επιστρέψουμε στην έπαυλη", του είπα. Εγώ πρόσωπό του ήταν τεταμένη, впалым, σαν να στερείται όλα τα συναισθήματα. Έχει περάσει πολλά, και όλα ήταν ακόμα, ήδη, πιο αποφασισμένη από ποτέ. Την θυμήθηκε τον πατέρα της, να αναρωτιούνται, είχε να είναι μια τεράστια εσωτερική δύναμη, όπως και εγώ κόρη μου. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσει να επιβιώσει και να αντέξει μέχρι το εγώ δεν θα βρούμε.
  
  
  - Τι θα γίνει; - ζήτησε Riva. - Πώς... πώς θα το κάνεις αυτό; — πρόσθεσε, επισημαίνοντας τη πληγωμένο πόδι.
  
  
  Μεγάλο μέρος από το κακό που έχει υποχωρήσει, θα μπορούσε να περπατήσει με λιγότερη προσπάθεια από ό, τι πριν. Την έβαλε "βοηθούς", έβαλε ih στο πίσω λεπτό παντελόνι και το στιλέτο κόλλησε στο δέρμα θήκη, που κρατούσε το μπράτσο.
  
  
  - Πώς; - επανάληψη της. - Μην ανησυχείς. Την βρω κάποιο τρόπο.
  
  
  "Πάντα κάτι βρίσκεις", — προσπάθησε να γελάσει.
  
  
  Μου είπε ότι εγώ ο θείος έμεινε με πέντε άνδρες, χωρίς να υπολογίζονται Ранджита και το νεαρό сикха που τον τραυμάτισε στο πόδι στο ταχυδρομείο Άγρα. Λοιπόν, μπροστά μας έμειναν οι δύο άνδρες, εκτός του Σίβα και Хакши. Δεν θα είναι εύκολο... αλλά, αυτό το οικισμός της ρωσίας δεν ήταν εύκολη από την αρχή.
  
  
  
  Πηγαίναμε σιωπηλά. Riva έχει κρατήσει και τα δύο χέρια στο τιμόνι μικρή μηχανή. Όταν Фатехпур Сикри ήταν πίσω μας, окутанная το σκοτάδι και τη σκόνη, γύρισε το κεφάλι της και έδειξε ένα συρτάρι ταμπλό.
  
  
  — Την првезла δώρο, — εξήγησε. - Συγνώμη που δεν έδωσα εγώ σου πριν, αλλά δεν ήξερα ότι θα σου χρειαστεί.
  
  
  Της άνοιξε το κουτί και την έβαλε σε αυτόν την χείρα, αίσθηση στον, μέχρι που άγγιξε άκρης του όπλου. Την εξέτασε το όπλο στο φως ταμπλό: ήταν μια μικρή "μπερέτα" 22 χιλιοστών, είναι αρκετά ασυνήθιστο πράγμα για νεαρές κυρίες.
  
  
  Αλλά Ρίβα ήταν ακόμα και незаурядной σε κάποια από όλες τις οπτικές γωνίες.
  
  
  "Μπερέτα" ήταν ένα αποτελεσματικό όπλο για κοντινές αποστάσεις. Της έπρεπε να το θυμόμαστε αυτό, κατέληξε ο, ελέγχοντας το όπλο, ικανοποιημένος από το γεγονός ότι Riva μην το ξεχάσω εγώ το φορτίσετε.
  
  
  - Όταν φτάσουμε σε ακτίνα οπτικής επαφής βίλες, σταμάτα και κάνε σαν να μην τρέχει τίποτα, διέταξε την κοπέλα, потягиваясь στο κάθισμα για να μην είναι ορατό. Ειδικά με αυτό το άρρωστο πόδι με περίμενε σκληρή δοκιμασία, αλλά αν όλα πάνε όπως ήλπιζε, σύντομα θα επιστρέψω στο σχήμα.
  
  
  - Δεν είναι καλύτερα να καλέσω κάποιον για βοήθεια, Νικ; Μου φαίνεται τόσο επικίνδυνη, μόνοι ενάντια σε όλους λοιπόν... εννοώ, πρόσθεσε, νευρικά κοιτάζοντας με στα μάτια, - ότι θα πάμε για να πάει σε τρομερό κίνδυνο.
  
  
  "Είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός", του απάντησα και μου είπε γεια σου, ό, τι ήξερε για Пуран Дассе, καθώς και οι λόγοι για τους οποίους δεν απευθύνεται με επιστολή για βοήθεια στην ινδική μυστική υπηρεσία για διεξήχθη στις επιχειρήσεις. Μέχρι τότε, όταν το τελειώσω να πω γεια σου ιστορία για το "утечках", παρουσιάστηκαν στο γραφείο Дасса, και εγώ δεσμούς με το Σίβα, ήμασταν ήδη στον ορίζοντα το σπίτι.
  
  
  Της, κάθισε στο κάθισμα, όταν το Riva замедлила κίνηση. - Από αυτή τη στιγμή είσαι μάτια μου, - ψιθύρισε εγώ. - Τι βλέπεις;
  
  
  - Τίποτα ακόμα.
  
  
  Το γρήγορα ματιά στο διάολο από κάτω. Είναι έντονο καθόταν πίσω από το τιμόνι, με την πλάτη του καθίσματος, ee μάτια της ήταν καρφωμένα ειλικρινείς μπροστά σου. Έσπασε με την εθνική οδό σε μέτρια ταχύτητα? βότσαλα και πέτρες αντέχουν κάτω από τη μηχανή.
  
  
  Ξαφνικά Riva затормозила. - Εκεί οι δύο! — αναφώνησε. - Δύο φύλακες!
  
  
  Ακολούθησαν πυροβολισμοί. Τελευταία στάση. Από εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να την πολυτέλεια να κάνει έστω και ένα λάθος.
  
  
  
  
  14
  
  
  Της φώναξε. - Πέσε κάτω! -
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και την τράβηξε στο κάθισμα. Riva έχει γίνει πολύ εύκολος στόχος. Σφαίρες βίαια γιουχάρουν και να εξοστρακιστεί. Βροχή από μόλυβδο γέμισα το παρμπρίζ, γιατί μας έπεσαν τα μεγάλα θραύσματα γυαλιού.
  
  
  — Κάτσε ακίνητος και περίμενε μέχρι να σου δώσω το σήμα να συνεχίσει, — προειδοποίησε την Риву. Την κατέβασε πόμολο και άνοιξε την πόρτα, ползя στο σκονισμένο δρόμο. Πόρτα заслоняла με σφαίρες να πετάνε πάνω από το κεφάλι. Ολόκληρο το ξενοδοχείο, ενώ επανέλαβε отозвалась ήχο φυγή βήματα. Την σήκωσε "беретту" και σήκωσε το κεφάλι του ривненской τόσο, για να στοχεύουν.
  
  
  Shooter στο τουρμπάνι έπεσε, όπως πυροβολήθηκε από στρατιώτες.
  
  
  Κάποιος με περίμενε εκεί, και δεν ήταν Γυμνός, σε αυτή την πολύ σίγουρος. Της πήρε τον άντρα ανοιχτά στο στήθος. Σε αντίθεση με τους συντρόφους του, ο θάνατός του ήταν γρήγορη και σχετικά ανώδυνη. Αλλά άλλο φύλακα ήταν πουθενά να δει. Την περιόρισε τα μάτια και κοίταξε το μονοπάτι μέσα από πλευρά σε πλευρά, σε περίπτωση που, αν προσπαθήσει να με σκοτώσει και κατεβείτε στην από πίσω μου.
  
  
  - Κάτσε κάτω! - μουρμούρισε της Καρφιών, για να μην βγήκε, γύρω από τη μηχανή. Άρχισε να γλιστρήσει από το κάθισμα, αλλά σταμάτησε απότομα και έκανε ακριβώς όπως διέταξε.
  
  
  Ακούστηκε ένα ακόμη πυροβολισμό, δίνοντάς μου μια καλή ιδέα για το καταφύγιο αόρατο βέλος. Ο ήχος ακούστηκε από τα δεξιά, για την υψηλή και πυκνή τοίχος της αντιστάθμισης, окружавшей βίλα. Το πουρνάρι και ιουνίπερος πλήρως έκρυβαν τον αντίπαλο. Αν ήρθε πίσω μου, με τον τόπο όπου της ήταν μυστικός μέρα, δεν είχα να έχουμε ένα ενιαίο ευκαιρία να ξεφύγουν. Έτσι, έπρεπε να κινηθεί γρήγορα.
  
  
  Την κοίταξε γρήγορα γύρω στο στενό και βρήκα αυτό που χρειαζόμουν; Την έσφιξε με τα δάχτυλά σας πέτρα μεγέθους γροθιάς, που παρατήρησε στην άκρη του ένα σκονισμένο μονοπάτι. Γρήγορη κίνηση ανέθεσε το εγώ μέσα από την πόρτα του αυτοκινήτου και κουφός άκουσε το χτύπημα, όταν έπεσε στη γη περίπου δέκα μέτρα μπροστά μου.
  
  
  Ένα άλλο таращить μάτια просвистела στον αέρα. Δεν μπορούσα να δω τον δράστη, αλλά και ο ίδιος δεν μπορούσε να με δει. Την άκουγαν, και σύντομα η υπομονή μου ήταν ανταμιφθεί ήχο φυγή βήματα, αλλά δεν είναι για μένα, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο φύλακας του Σίβα, το τελευταίο gorilla, που στέκεται στ ' μεταξύ τρελός και μου περναει mimmo, κρυμμένη πίσω από ένα παχύ αντιστάθμισης.
  
  
  Την έριξε ακόμα μία πέτρα, αυτή τη φορά περισσότερο από ό, τι το πρώτο. Και πάλι γάβγιζε όπλο, таращить μάτια взметнула από το κέντρο στενό κομμάτι λεπτές ψίχουλο. Με τα χείλη μου έπεσε μια κραυγή piercing γκρίνια βασανιστικό πονάει. Καθόλου άσχημα για κάποιον που ποτέ δεν έκανε θέατρο, αιτιολογημένη εγώ. Αυτό δεν ήταν το ουρλιαχτό μια κραυγή που μπορεί να ακουστεί από μεγάλη απόσταση, αλλά ήταν πραγματικά ανατριχιαστική κραυγή, και έχει παραχθεί αποτέλεσμα.
  
  
  Φράκτες χώρισαν, παρακάμπτοντας το σχήμα με το κεφάλι, закутанной στο τουρμπάνι. Πολύ αργά κατάλαβε ότι στο μονοπάτι όχι νεκρό. Πολύ αργά κατάλαβε ότι η κραυγή ήταν ένα τέχνασμα για να τραβήξει εγώ γύρω από το καταφύγιο. Έκανε πίσω, ακόμη και χωρίς να κοιτάζει προς το μέρος μου. Αλλά τώρα δεν είχε πια χρόνο... για πάντα, το ήλπιζα.
  
  
  Το όπλο 22 χιλιοστών ώθηση σφαίρα ονε στον ώμο, σφίγγοντάς του, σαν μαριονέτα, τόσο πολύ, ότι η ονε έπρεπε να προσκολλώνται σε αντιστάθμιση, προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία του και να βρει καταφύγιο. Ξανά τη σκανδάλη, και παρακολουθούσε, όπως ο ίδιος εκτελεί το τρομακτικό χορό, όταν το δεύτερο таращить τα μάτια, άνοιξε μια τρύπα στη μέση εγώ μετώπων.
  
  
  Μας ήχο δεν μου ξέφυγε από τα χείλη τους άνδρες.
  
  
  Παγιδευμένη σε ослепительном προβολείς, σήκωσε τα χέρια του και έκανε ακόμα ένα άχρηστο βολή από το όπλο. Μετά σιγά-σιγά άρχισε, λες και το να καθίσει στη μέση του κομματιού, απλώνεται μπροστά σας τα πόδια, από την κλίση σώματος προς τα εμπρός, κουνάμε το κεφάλι του στο στήθος.
  
  
  Riva σήκωσε το κεφάλι, σηκώθηκε και κοίταξε έξω από το τέλος του ταμπλό. - Μα, θείε... -- αρχή ήταν αυτή.
  
  
  — Αυτός θα είναι εδώ σύντομα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, — ψιθύρισε εγώ. Το έχει υπολογίσει, ότι "Μπερέτα" έχουμε ακόμα μερικές κασέτες, περισσότερο από ό, τι στο βαρύ όπλο сикха 45 χιλιοστών. Οπότε δεν шталь να πάρουμε τα όπλα. Την σηκώθηκε στα πόδια του και βγήκε από изрешеченной σφαίρες πόρτα του αυτοκινήτου. Στο δρόμο καθορίζουν οι νεκροί είναι δύο άνδρες, θύματα της δικής βλακεία, την αφελή πίστη σε θεότητα θανατική του Σίβα.
  
  
  Αλλά το Κουτί ήταν αληθινή. Εγώ τα σχέδια να κατακτήσει όλη την Ινδία, επίσης, αληθινοί και πειστικοί. Μίλησε για το "ανθρωπιστικών" ανάγκες, την επιθυμία να θρέψει και να ντύσει το λαό, αλλά Σίβα ήταν τύραννος, стремившимся στην πιο αδίστακτη δικτατορία, και εγώ μέσα για την επίτευξη της εξουσίας ήταν το ίδιο απάνθρωπη, τι ήταν εγώ μεθόδους, αν πήρε την εξουσία.
  
  
  Μακρά γραμμή φράκτες ξαφνικά φωτίστηκε, όταν γύρω από το σπίτι άναψαν τα φώτα, μεγάλες λαμπτήρες υδραργύρου ανάγκασε να κάνει πίσω, προστατεύοντας τα μάτια σας από το εκτυφλωτικό φως. Εκατοντάδες έντομα, πεταλούδες και γίγαντα комарову φάνηκε, ανέβηκαν στην ακτίνα φωτός στο δρόμο μου. Είναι hooted και στροβιλίζονται, ανάμειξη με τη σκόνη και τη μυρωδιά του θανάτου.
  
  
  Μεγάλες μύγες κύκλο, όπως μικροσκοπικά γύπες, που μειώνονται σε δύο ματωμένο πτώμα και σηκώνοντας στον αέρα επίμονος εκκωφαντικό βουητό. Ο ήχος που μου έκανε εντύπωση, όταν την навострила αυτιά του ζήτησα άλλους θορύβους. Δεν έχω ακούσει τίποτα, εκτός από τις μύγες, ο ήχος με έντονα φωτισμένο βίλες.
  
  
  - Ravi! Arun! - ξαφνικά υπήρξε μια μεταλλική φωνή, φωνή, δεν είναι σαν εμάς, σε κάποιον, εκτός από τον εαυτό του.
  
  
  Την κοίταξε Риву, και είναι ελαφρώς κούνησε το κεφάλι καταφατικά μου. - Σίβα, - ψιθύρισε. - Αυτός είναι ο θείος μου. Να είστε προσεκτικοί, Νικ, σε παρακαλώ!
  
  
  - Καταραμένοι loafers! Πού είστε; Τι έγινε; Arun; Ravi; - Σίβα και πάλι φώναξε δύο άνδρες, και εγώ τη φωνή, φάνηκε, κολύμπησε μαζί μου, σαν ηχώ παλιά πλάκα.
  
  
  Ήρθε η ώρα για άμεση αντιπαράθεση, σύγκρουση πρόσωπο με πρόσωπο. Την πας με το πνεύμα και το νεύμα του είπε Καρφιών μείνετε πίσω μου και σταθερά πήγε από το μονοπάτι. Shiva και πάλι φώναξε, αλλά εγώ σωματοφύλακες δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Συζήτηση υποστήριξαν τις μύγες, δωμάτια αδηφάγα μύγες που налетали στο άψυχο σώμα του δύο ινδοί.
  
  
  - Θα σε σκοτώσω για την βλακεία! Shiva φώναξε διαπεραστική φωνή, выдававшим ο θυμός και ο φόβος.
  
  
  Ωστόσο, δεν τόλμησε να βγει, για να αντιμετωπίσει μου. Και πάλι επικράτησε πολλή ησυχία. Την κατάληψη iso όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να συμβαδίσει μουδιασμένος. Μετά λίγες πτυχώσεις, το γόνατο σε γρήγορη διαδοχή αίμα άρχισε να κυκλοφορεί τακτικά. Με το ένα χέρι έσπρωξε πίσω την πυκνό θάμνο.
  
  
  Από εδώ θα μπορούσε να δει το εσωτερικό κήπο, πλούσια και καλά διατηρημένο. Και πάλι μου έκανε εντύπωση ότι αυτός ο κήπος ήταν диссонирующей ноона, είναι η πλούσια και γόνιμη για την ξηρά εδάφη, πολύ πλούσια φυτά και λουλούδια, για να καλλιεργούν το εγώ είναι ξηρό και σκονισμένο πεδιάδες. Αλλά ναι, ο Σίβα ήταν τα χρήματα, ρουπίας και καναδά, για να δελεάσουν Haji στο δίκτυό τους. Το εγώ διάθεσή έχουν απεριόριστα κεφάλαια, τα κεφάλαια, позволившие είχε κατακτήσει την εξουσία, και πολλές συνδέσεις σε αντίστοιχους κύκλους. Αναρωτιόμουν, πόσα δίνει Дассу, για να αποθηκεύσετε το κεφάλαιο ινδική ασφαλείας στο μισθολόγιο. Ή Ότι ήταν ένας φανατικός, τυφλά верившим στο όνειρο του Σίβα για τη δόξα, στη χρυσή εποχή της Ινδία, σε μια πανίσχυρη πολιτισμό Μόρι και Гуптов.
  
  
  Τι θα μας ήταν τα κίνητρα αυτού του ανθρώπου, ο κίνδυνος για όλο τον κόσμο εδώ. Αλλά δεν είναι τόσο επικίνδυνη και ύπουλη, όπως ο ίδιος ο Σίβα. Το σφηνωμένο σε πυκνά κλαδιά της αντιστάθμισης, ελπίζοντας ότι θρόισμα και το τρίξιμο δεν θα πρέπει να δοθεί για την παρουσία μου.
  
  
  - Κάρτερ; Φώναξε η φωνή, στην οποία ακούστηκε κάτι περισσότερο από μια απλή νότα ειρωνείας. Ήταν αλλαγμένη φωνή, με τη δραματική τόνους. - Εσύ, και το άλλο; Ήρθες σε μένα για επίσκεψη;
  
  
  Είναι και πάλι шталь κρύο, ελεγχόμενο. Της δεν ήταν σε διάθεση να συνεννοηθούμε ή να υπακούσει εγώ каламбурам. Θα προτιμούσα να τελειώσω τη συζήτηση σε μια πιο σοβαρή νότα. Αλλά δεν μπορούσα να το βλέπω. Την σταμάτησε και της έβαλε συνθηκών, κρατώντας τα μάτια του από την ημέρα που βγήκα βιαστικά... φαινόταν κυριακές πριν, και όχι ώρες.
  
  
  Τι, κατάλληλο διάολο!...
  
  
  Το ανοιγόκλεισε τα μάτια του και κοίταξε για άλλη μια φορά να πείσει τον εαυτό σας ότι αυτό είναι μόνο ένα τέχνασμα, μια οπτική ψευδαίσθηση. Αλλά όχι, τα μάτια μου να μη σε κοροϊδεύουν. Ήταν Σίβα, αλλά δεν έμοιαζε με άνθρωπο, του οποίου το φανταστεί, στα πρότυπα της nen δεν υπήρχε τίποτα γύρω από αυτό που είχα φανταστεί. Ήταν εντελώς αντίθετα από μας, σε κάποιον που την έχει δει ποτέ στη ζωή του.
  
  
  Αντί για το δεξί χέρι, από την αρχή παλάμη του χεριού σας... ή εκεί, όπου συνήθως βρίσκονται τα δάχτυλά σας, ο άντρας φορούσε οδοντοστοιχία από ανοξείδωτο χάλυβα... μέχρι τον ώμο. Δεν είχε το δεξί χέρι, αλλά του διαβόλου και μάγκας ο θείος Ривы δεν φορούσε μας, συμβατικές οδοντοστοιχίες, μας, συνηθισμένα αντικείμενα, μας ξύλινων ή πλαστικών χέρι. Όχι, κύριε.
  
  
  Το συνημμένο στον ώμο χάλυβα κόμπρα κουνιόταν πέρα δώθε στον αέρα, "cobra", από όλες τις απόψεις μοιάζει με ζωντανό ερπετό, με μεταλλικά δόντια, έσταζε ισχυρή δυσαρέσκεια!
  
  
  Να πω ότι ήταν φανταστικό και απίστευτα, ήταν συγκρατημένη. Το συνέχισε να αναβοσβήσει, αλλά δεν ήταν οφθαλμαπάτη και δεν είναι παραίσθηση. Αυτό ήταν τι είναι το p/, τρομερά και τρομακτικά τι είναι το p/! Οι χάλυβα cobra όλες τις ανατομικές λεπτομέρειες ήταν ακριβείς μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: σφηνοειδές γκολ με κουκούλα, να ανοίγουν και να закрывающиеся γνάθου. Τα δόντια, χωρίς αμφιβολία, θα συνιστούσε σύριγγες για υποδόριες ενέσεις, ικανές να εισαγάγετε το θανατηφόρο δυσαρέσκεια των ερπετών στο αίμα του θύματος.
  
  
  Την πήρε το βλέμμα του από το παράξενο και απειλητικό συσκευές, εφιστώντας την προσοχή στο πρόσωπο του Σίβα. Δροσερή угловатое πρόσωπο που μοιάζει με το πρόσωπο ερπετά. Είχε στενές μαύρα μάτια, πυκνά φρύδια θαμνώδης. Ήταν μεσαίου αναστήματος, με худощавым, поджарым το σώμα, από το οποίο ερχόταν το πνεύμα δαιμονική κακία.
  
  
  Αυτός δεν ήταν κοινός αντίπαλος και ο άνθρωπος, όπως και οι περισσότεροι τους εχθρούς μου, συγκεντρώθηκαν σε ένα ενιαίο συμμορία ανθρώπων όπως Карак, φευγαλέα Λυκάνθρωπος ή εξατομικευμένη δαίμονας, καλώντας τον εαυτό του "κ. ο Ιούδας".
  
  
  Λες και χάλυβα cobra δεν ήταν αρκετό, ως προστατευτική όπλα (και σε περίπτωση ανάγκης και ως наступательного όπλα), σε ένα υγιές χέρι του Σίβα ήταν πιστόλι 45 χιλιοστών, το παγκόσμιο διάσημος αμερικανός Κολτ. Shiva μαχάλ όπλο πέρα δώθε, περιμένοντας κάθε κίνηση ή ήχο που θα μπορούσε να αποκαλύψει η τοποθεσία μου περιβάλλον της αντιστάθμισης.
  
  
  - Φώναξε. - Ειλικρινά, Κάρτερ! - Δεν θα πυροβολήσει. Πρέπει να μιλήσουμε, να συζητήσουμε... ακόμα και η συνομιλία σας με τον κ. Дассом σήμερα δεν όταν, μεταξύ άλλων. Και ενώ εμείς εδώ, πείτε μου τι έχετε κάνει με την ανιψιά μου, όμορφη κα Σινγκ; Δεν μπορώ να βρω αυτό το ωραίο κορίτσι.
  
  
  Δεν μου απάντησε.
  
  
  Αντ ' αυτού, την έθεσε "беретту" και σημαδεύεις, στοχεύει Shive στο στήθος. Σιγά-σιγά τράβηξε τη σκανδάλη, σκέφτεται για τον εαυτό του, ότι ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα. Αρσενικό μεγάλη ξεχώρισαν, και δεν μπορούσα να ευχηθώ πιο εύκολο στόχο: στην delle άγιο, лившийся μέσα σε μια μέρα πίσω από αυτό, εντελώς φώτιζε εγώ λεπτή σιλουέτα.
  
  
  Αντί, όμως, για να δείτε πώς έπεσε στα γόνατά σας, αντί να το ακούσω εγώ τελευταία υπόκωφο κραυγή ή να δούμε πώς θα σπαρταρά στην αγωνία της ήταν έκπληκτος όταν είδα таращить τα μάτια έξω "Μπερέτα" αναπήδησε από το στήθος του. Μετά таращить μάτια έρθει σε αρχαίο πέτρινο άγαλμα στο κέντρο του κήπου.
  
  
  - Λοιπόν, είσαι εκεί! - χαμογέλασε ο ινδιάνος και τράβηξε τη σκανδάλη κολτ, απελευθερώνοντας μια θανάσιμη σφαίρα λίγα εκατοστά από το κεφάλι μου.
  
  
  Το ένστικτο γαμψό στη μέση, ακόμα δεν πιστεύει στα μάτια του. Таращить μάτια αναπήδησε από το στήθος του, αλλά τίποτα δεν κατέθεσε ότι ο Σίβα φορούσε αλεξίσφαιρο κορσέ κάτω από το λευκό "куртой". Πραγματικά, η μπορούσα να δω εγώ το γυμνό στήθος κάτω από το πουκάμισο, το σχήμα του θώρακα, τους μύες. Όλα καλά μου φαίνεται δύσπιστος μάτια.
  
  
  Αν κι αυτός δεν χάλυβας, έκανε την. Αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Ο άνθρωπος δεν είναι ρομπότ... ή όχι;
  
  
  Όχι, φυσικά, δεν ήταν, αλλά ήταν αδύνατο να αρνηθεί ό, τι είδα, και ήταν αδύνατο να αρνηθεί ότι ο Σίβα, φαινόταν, ήταν προικισμένο με υπερφυσικές δυνάμεις. Το σημαδεύεις ου αρχή για δεύτερη φορά και τράβηξε τη σκανδάλη. Το όπλο στο κεφάλι ινδικό, αλλά την ίδια στιγμή he recoiled, και таращить μάτια κολλήσει στην косяке, παραλίγο να χτυπήσει το στόχο.
  
  
  Έτσι, ήταν ευάλωτο, ή, τουλάχιστον, ήταν ευάλωτος σε ορισμένα μέρη του σώματος. Επειδή δεν ήξερα πόσα φυσίγγια έχω, δεν την шталь περιμένετε μέχρι Shiva θα βγει γύρω από το μέγαρο. Γρήγορη κίνηση, παρά το τραυματισμένο πόδι, απομάκρυνε το ένα πυκνό φράχτη και запетлял στον κήπο. Το ήξερε ότι εγώ το όπλο μπορεί рявкнуть ανά πάσα στιγμή. Ήταν ο ήχος που δεν ήθελε να ακούσει, αλλά ρίσκαρε, διανοητικά προσεύχεται, να ο άντρας παρέμεινε έξω από τα μάτια, μέχρι να την φτάσω πλευρά της πρόσοψης της βίλας.
  
  
  - Εσύ ψάχνεις κάποιον;
  
  
  Της, περιστρέφεται και ταυτόχρονα τράβηξε τη σκανδάλη. Αλλά "Μπερέτα" σιωπηλή: το κατάστημα ήταν пустынен. Ένα κλικ και όλα. Της πέταξε το όπλο σε στρέβλωση του ανταγωνισμού, ухмыляющееся πρόσωπο του Σίβα. Μεταλλικό χέρι σε σχήμα cobra έχει εκτοξευθεί προς τα πάνω. "Μπερέτα" αναπήδησε από το μεταλλικό χέρια του και έπεσε στο έδαφος.
  
  
  - Μην κινείστε, ο κ. Κάρτερ. Μας βήμα, - διέταξε Σίβα. Κρατούσε το κολτ άμεσο ειλικρινής το στήθος μου, και δεν είχα σκοπό να διαχωρίσει τον εαυτό του από αυτή την ανατομική μέρη του σώματος... τουλάχιστον όχι τόσο πρόωρα.
  
  
  - Τι περιμένεις, Σίβα; Γιατί δεν πυροβολούν, οπότε ας τελειώνουμε;
  
  
  - Δείτε πώς πεθαίνεις, μη έχοντας υποστεί άθλιο θάνατο, γλυκέ μου το άλλο; Όχι, δυστυχώς δεν είναι το στυλ μου. Μετά από όλα τα όμορφα φίδια ακόμα πεινασμένοι, παρά την άφθονη edu ευχαριστώ νεαρό Нираду. Νομίζω ότι το αγόρι ήταν πιο χρήσιμο ως σερβιτόρος. Αλλά θέλω να "Κόμπρα" ήταν μια ενιαία και συμπαγή οργάνωση. Και όπως ο μεγάλος αδελφός Нирада ήταν ήδη έχω στην υπηρεσία, δεν είδα λόγο να μην προσλάβει και ένα αγόρι. Δυστυχώς, δεν σκεφτήκαμε για την ολοκλήρωση της καριέρας του. Τέρας αποδοκιμαστικά цокнуло γλώσσα, κρατώντας το όπλο κατευθύνεται στο δίπλωμα δολάριο.
  
  
  Πίσω μου την άκουσα, όπως κάποιος προσεκτικά κινείται. Της γύρισε το κεφάλι και είδε ένα σχήμα сикха, που την τραυμάτισε σήμερα δεν όταν, πριν από ταχυδρομικό υποκατάστημα στην Άγκρα всадив ονε σφαίρα στο δεξί του πόδι. - Α, εσύ είσαι, ο Κρίσνα! - με χαρά φώναξε Σίβα. Στη συνέχεια, με κοίταξε με подмигиванием. - Νομίζω ότι εσείς οι δύο ξέρετε, άλλο το ένα, άλλο.
  
  
  — Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε σήμερα δεν όταν, — μουρμούρισε εγώ.
  
  
  - Ήδη. Την θυμάμαι σαν Κρίσνα είπε τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Αλλά δεν ξέρατε μόνο, ο κ. Κάρτερ, δηλαδή, ότι ο Κρίσνα — ο μεγαλύτερος αδελφός Нирада. Ονομάστηκε έτσι από τον ινδουιστικό θεό της αγάπης, αν και ανατράφηκε ως ευσεβής σιχ. Αλλά όλα αυτά δεν έχει σημασία — Σίβα διακόψει τον. - Αρκεί να πούμε ότι ο Κρίσνα θρέφει σε κάποια μίσος, αγάπη μου Κάρτερ, τόσο περισσότερο ότι ανακάλυψε ότι είστε ένοχοι για την τραγική απώλεια του εγώ αδερφό μου.
  
  
  "Αν δεν την σκότωσε Нирада, θα με σκότωνε", του είπα. - Ξέρεις, Shiva. Είναι ο νόμος της ζούγκλας, ο ισχυρότερος επιβιώνει.
  
  
  — Στην πραγματικότητα, στην πραγματικότητα, — χαμογέλασε ο ινδός. — Αλλά, λυπάμαι ειλικρινά σας το λέω, δεν είστε πλέον ο πιο δυνατός, ο κ. Κάρτερ.
  
  
  Ο κρίσνα δεν μας είπε λέξη. Κρίμα που δεν το είχα προσέξει διόγκωση "βοηθούς" στην πίσω τσέπη. Αλλά όταν ένα όπλο στραμμένο στο στήθος μου και το άλλο στην πλάτη, δεν τόλμησε να κάνει μια λάθος κίνηση, αλλιώς και οι δύο θα πατήσουν το курки. Έτσι στάθηκα εκεί, προσπαθώντας να μην πάρα πολύ να φορτώσει το τραυματισμένο πόδι.
  
  
  — Δεν απάντησε ο ανοιχτήρι, Κάρτερ, συνέχισε ο Σίβα. - Δεν μου είπες τι έγινε με την όμορφη ανιψιά μου...
  
  
  - Είναι νεκρή.
  
  
  Σήκωσε τα φρύδια, όταν εγώ απειλητικά μαύρα μάτια ξέσπασε λάμψη. - Είναι νεκρή;
  
  
  - Νεκρή, ψέματα εγώ. - Гурнек σκότωσε πριν τον μπόρεσα να σταματήσω εγώ. Πέθανε αμέσως, αν αυτό μπορεί να σας παρηγορήσει.
  
  
  — Όχι, — απάντησε ο Σίβα με sneering γέλιο. "Πάντα ήταν ψευδής, αυτάρεσκη πόρνη από την παιδική ηλικία. Αλλά ειδικά η θα λείψει για ό, τι έκανε με τους άνδρες, και ότι εύρισκαν τόσο διασκεδαστικό, τη φορά αυτή жилке μαζί μου...
  
  
  - Έτσι ήταν η φυλακισμένη, εννοείς.
  
  
  - Όπως εσείς προτιμάτε, δεν έχει σημασία. Εκτός από το γεγονός ότι ο καημένος ο πατέρας... ο αγαπημένος μου αδελφός θα είναι βαθιά υποφέρουν από την απώλεια δρόμο της κόρης μου.
  
  
  Με κάθε δευτερόλεπτο της άρχισε να καταλαβαίνει πόσο εύκολο ήταν να μισώ αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν ανώμαλος, ένα τέρας με το μυαλό, σαν σιδερένια παγίδα, λαμπρή, αλλά το διεστραμμένο, τρελό. Αρσενικό έγλειψε τα χείλη της και μου χαμογέλασε, αυτό το χαμόγελο θα έπρεπε να εκφράζει ο σαδισμός και ο σαρκασμός.
  
  
  "Θα είναι πολύ διασκεδαστικό μαζί σου, Κάρτερ", — δήλωσε ο, είπε με ένα συγκρατημένο γέλιο. - Η φωνή δεις λίγο χρόνο που θα περάσετε μαζί, θα είναι ευχάριστα!
  
  
  - Πες μου ένα πράγμα, Σίβα, απλά για την ιστορία, - διέκοψε εγώ, υψώνοντας τη φωνή του, με την ελπίδα ότι Riva με ακούει, και σε περίπτωση που χάσει τις πρώτες γραμμές του διαλόγου. - Πού είναι ο πατέρας Ривы; Μου το είπε το κορίτσι και... θέλετε να μάθετε αυτό; Το hey, δεν έχει ανατεθεί...
  
  
  Αλλαγμένη ψυχολογία του Σίβα λειτούργησε ακριβώς όπως ήλπιζα.
  
  
  "Είσαι ανόητος, ότι αμφέβαλλα για την ανιψιά μου", — δήλωσε ο ινδιάνος. - Ο αδερφός μου είναι σώος και αβλαβής, λίγα βήματα μόλις από εμάς. Αν θυμάμαι καλά, εκείνη την ημέρα πήγε στο σφαγείο. Όπου θα εξαπολύσει πανδαιμόνιο, να προσθέσω.
  
  
  - Και πού είναι;
  
  
  - Ότι ο κ. Κάρτερ; Ο αδερφός μου δεν είναι σε θέση να προκαλέσει όλα τα σπίτια γύρω από τη φωνή και τα πάντα, για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι σε θέση να προκαλέσει όλα τα σπίτια γύρω από την περιοχή. Είναι gloated, απολαμβάνοντας τη δύναμη που κρατούσε στα χέρια του.
  
  
  Και στέκεται στη θέση του, δεν είναι σε θέση να κάνει το βήμα και να αντιστρέψει την κατάσταση. Της ήταν κάτω από το όπλο και δύο πιστόλια, εμπρός και πίσω, έτοιμο σε λίγα δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε ένα κομμάτι ελβετικό τυρί. Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή για τα αγαπημένα κόλπα, ειδικά με Κρίσνα, που είναι πολύ το να με σκοτώσει, για να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του.
  
  
  Αλλά ξαφνικά таращить μάτια оборвала εγώ το όνειρο για μια σελίδα. Η βολή έγινε για φράχτες, όπου κρυβόταν Riva. Η κοπέλα ήταν ο ιδανικός στόχος. Το άλμα αναπήδησε στο πλάι, αποφεύγοντας το όπλο του Σίβα, και με την άκρη του ματιού κοίταξε Κρίσνα: μπροστά στο λευκό πουκάμισο εμφανίστηκε ρουμπινί χρώμα λεκέ. Έπεσε, όπως подкошенный, χτύπημα σφαιρών άφησα εγώ στην ανοικτή ημέρα στο πλαϊνό πρόσοψη της βίλας.
  
  
  Την ήλπιζε να λάβει μια στιγμή τη σημαία άδεια για εκτέλεση του Σίβα. Την πήδηξε προς τα εμπρός, πλήττοντας το χέρι που κρατούσε το όπλο, για να κάνει το εγώ να αφήσω το όπλο. Πρόλαβε να πυροβολήσει, όταν χάλυβα χέρι σε σχήμα cobra έπεσε στον ώμο μου.
  
  
  Τα δόντια του στάζουν θανατηφόρο δηλητήριο, ήταν δύο εκατοστά από το λαιμό μου. Την χτύπησε индийца στο σαγόνι, αποφεύγοντας το εγώ του μαστού, καθώς ακόμα δεν κατάλαβα, τι φοράει κάτω από το σακάκι", και δεν ήθελε να σπάσει το χέρι του για χάλυβα πλάκα.
  
  
  - Δεν μπορείς να κερδίσεις, Κάρτερ! Ποτέ! - прошипел ένας άντρας, όταν την χτύπησε το εγώ του με την παλάμη του τα χέρια, στο ντεκολτέ ανάμεσα στο λαιμό και τον ώμο. Χτυπάμε δούλεψε; άντρας για μια στιγμή χαλάρωσε τη λαβή, και το όπλο έπεσε στο έδαφος.
  
  
  Την отшвырнул στην άκρη τον εγωισμό, και πέταξε το όπλο στο χαλικοστρωμένο δρόμο. — Άρα είμαστε πάτσι, είπα, κάνοντας ένα βήμα πίσω. Της άπλωσε το χέρι του σε ένα λεπτό και πήρε το "βοηθούς".
  
  
  Shiva περιόρισε τα μάτια μου, μέχρι να μετατραπεί σε δύο λεπτές щелочки, εγώ πρόσωπο περισσότερο από ποτέ, θύμιζε το πρόσωπο ερπετά. Δεν νομίζω ότι ήξερε τι είναι "βοηθούς", αλλά σίγουρα ήξερε ότι δεν είναι αθώα τα όπλα. Ο ίδιος έφτασε μέχρι την ημέρα, που διασχίζει μέσα από το πτώμα του Krishna... και την ίδια στιγμή και πάλι ακούστηκε πυροβολισμός. Αλλά αυτή τη φορά Riva σημάδεψε δεν είναι έτσι ακριβώς, και таращить μάτια κολλήσει στο χώμα και χαλίκι έχει το πόδι του θείου.
  
  
  — Δηλαδή, πόρνη ζωντανή, — χαμογέλασε τέρας. - Για λίγο, Κάρτερ, σε διαβεβαιώνω.
  
  
  - Δεν είστε σε θέση να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ατύχημα! - ειρωνικό φώναξα, κρατώντας μια απόσταση από τα δόντια cobra. Λαμπερά δόντια στο μεταλλικό τερματικό οποίο μου θύμισε ένα είδος τρέλα του Σίβα, τον σαδιστικό μεθόδους.
  
  
  - Κόλλησε! Δεν πυροβολεί, Νικ. Η φωνή Ривы διατρήσεως χτύπησε από πανικό για το παχύ θάμνους.
  
  
  - Μείνε εκεί δεν φεύγεις! - φώναξε της ει με τη σειρά.
  
  
  Έπρεπε να χρησιμοποιήσει "βοηθούς", για να размозжить τέρας κεφάλι ή να τον στραγγαλίσει. Αλλά εγώ δεν θα μπορούσε να έρθει πιο κοντά, τουλάχιστον όχι ακόμα.
  
  
  - Μπορείτε, φυσικά, θα καταλάβει ότι τα δόντια μου "cobra"... - πολύ μαύρα μάτια индийца για μια στιγμή στράφηκε προς το μεταλλικό χέρι - ...είναι γεμάτη θανατηφόρο δηλητήριο, το μείγμα που σχηματίζεται γύρω από το δηλητήριο τέσσερα φίδια. Προσπάθησε να μην βιαστούμε, σταματώντας στην περιγραφή δράκος. - Την έκανε το μίγμα σε όλο το δηλητήριο πράσινο mamba, λέπια της οχιάς, το αυστραλιανό φίδι και το αγαπημένο μου ερπετό για τους λόγους, για τους οποίους μπορεί να έχετε μαντέψει, δηλαδή βασιλική κόμπρα. Όλοι μαζί, ο κ. Κάρτερ, παράγουν την εντύπωση, σε σχέση με την οποία ο θάνατος του νεαρού Нирада φαίνεται να είναι ελεήμων δώρο, σαν παιδί δεν τραυματίστηκε. Αλλά ξέρεις πόσο πολύ υπέφερε, έτσι δεν είναι, Κάρτερ;
  
  
  - Πού Είναι Το Κουτί Του Σίβα; - ρώτησε, αγνοώντας την σύντομη ομιλία και сатанинскую χαμόγελο, скривившую εγώ χείλη. - Είμαι πρόθυμος να συνάψει συμφωνία, την ανταλλαγή. Η ζωή στην εφεύρεση Χατζηιωάννου.
  
  
  - Συμφωνία; — επαναλάβετε εκείνος γελώντας. - Πλάκα μου κάνεις, Κάρτερ. Φανταστείτε να τον πάρει προφυλάξεις, καταστρέφοντας όλα τα αρχεία και τις σημειώσεις Haji σε περίπτωση που, αν ποτέ σχεδιάζει να το σκάσει! Όχι, εδώ είναι μόνο ένα Κουτί, και είναι η Κάρτερ. Κανείς άλλος δεν την έχει.
  
  
  - Λοιπόν, τα καλά παιδιά στο Πεκίνο θα σου δώσουν εν λευκώ, έτσι; Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, Shiva. Δεν λέω ότι εσύ σπαταλάς το πολύτιμο χρόνο σας.
  
  
  Όσο την ήξερα, ινδός μπλόφα. Ίσως αλβανός Haji αυτή τη στιγμή ξεφύγει από τη βίλα, παίρνοντας μαζί του το πολύτιμο εφεύρεση. Το παρατράβηξα, για να δείτε, όπως ο οικισμός της ρωσίας με ένα κτύπημα πέφτει μέσα. Γι ' αυτό και πήρε την απόφαση. Μέχρι την παλεύω μακριά από το μεταλλικό χέρι-cobra, μου ξεφύγει με αυτό.
  
  
  Την έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός, και Shiva έφτασε. Φοβόταν, παρά το τρομακτικό όπλο που φαινόταν αναπόσπαστο μέρος του εγώ του σώματος, εγώ πλάσματα. Με χαμόγελο συνέχισε την σέρνω το πόδι από усыпанной χαλίκι δρόμο μου. Πάλι έφτασε, αλλά αυτή τη φορά το παραμέρισαν και έτρεξε προς μέρα, προσπαθώντας να ρίξει τον εαυτό του, προτού να μπορέσει να сманеврировать μου το μεταλλικό χέρι για το θανατηφόρο χτύπημα.
  
  
  Το κίνημα απαιτούσε χρόνο, υπολογίζεται με ακρίβεια εκατοστό dolly δευτερόλεπτα, χρόνος που χρειάστηκε για να τεντώσει δερμάτινο κορδόνι γύρω από το λαιμό του τέρατος και το χρόνο, για να αποφύγει και να αποφύγει το τσίμπημα υποδόρια των δοντιών. Την ίδια στιγμή, όταν πήδηξε προς τα εμπρός, προσπαθώντας να τυλίξετε το τομάρι gaur γύρω από το λαιμό του Σίβα, χάλυβα χέρι качнулась προς τα κάτω και έκοψε κορδόνι στη μέση. Την κοίταξε με ένα ραβδί "nunchaku" σε μεταλλική ράβδο καταραμένο συσκευής, αλλά το δέντρο συγκρούστηκε με λεία επιφάνεια.
  
  
  Τα δηλητηριώδη δόντια απειλητικά κοντά στο λαιμό μου. Την έσπρωξε Σίβα στο μέτωπο, άφησε ό, τι έχει απομείνει από τα "нунчаков" (πρώην σκούπα) και άρπαξε χάλυβα κόμπρα με τα δύο χέρια. Ο άνδρας ανέπνεε βαριά, και το τεχνητό χέρι του σηκώθηκε μπροστά μου. Δεν ήξερα πώς λειτουργεί, αλλά εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να ρωτήσω γι ' αυτό.
  
  
  Ο αγκώνας άγγιξε το στήθος. Στο ινδιάνος ήταν κάτι σκληρό, αλλά δεν είναι μεταλλικό. Μάλλον, αυτό ήταν το πλαστικό. Ο σίβα συνέχισε να χλευάζουν, ακόμη και όταν αγωνίστηκε και σαν διαβάζοντας τις σκέψεις μου, είπε: - είναι Πολύ ελαφρύ και αλεξίσφαιρος. Ένα άλλο μεγάλο εφεύρεση από Haji. - Να συμπεριφέρεται σαν μανιακός, ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις.
  
  
  Ήταν τόσο περήφανος, τόσο σίγουρος για τον εαυτό του. Εν τω μεταξύ плюющиеся δηλητήριο δόντια όλα τα γλείφει και να γλείφει, προσηρχοντο εις το λαιμό μου. Το χέρι του είχε υπερφυσική δύναμη, σαν ρομπότ, ενώ το άλλο χέρι ινδιάνο δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη σωματική δύναμη. Αλλά δράκου αποδείχθηκε ισχυρότερη, και αυτός απεγνωσμένα πάλευε να λαμπερά μεταλλικά δόντια δεν вонзились στο λαιμό μου.
  
  
  Την έθεσε ένα σε κάθε φυλή και πήγε στην επίθεση, χτυπώντας εγώ στη βουβωνική χώρα. Shiva εξέδωσε γκρίνια, σκυμμένος στη μέση; την ίδια στιγμή την ώθηση зубоподобные βελόνες για υποδόρια ένεση στο εγώ η σάρκα, εγώ σε ένα λεπτό μυϊκό λαιμό.
  
  
  Για πρώτη έκφραση της έκπληξης και της σημαίας άδειας για την εκτέλεση ακολούθησε την έκφραση του τρόμου, исказившее εγώ χαρακτηριστικά.
  
  
  Την τράβηξε μακριά, για να το χάλυβα, το χέρι δεν με χτύπησε πρώτη αρχή για δεύτερη φορά, και σταμάτησε, βλέποντας, όπως Shiva ασθμαίνει, προσπαθώντας να αναπνεύσει. Δυσαρέσκεια άρχισε να πλήξουν αναπνευστικά κέντρα, στο δέρμα εμφανίστηκαν περίεργες κηλίδες αίματος σημείων. Στο δέρμα γρήγορα εμφανίστηκε σκούρο κόκκινο σημείων - εσωτερική αιμορραγία.
  
  
  - Μηχανή... Κάρτερ... ανν... αντίδοτο... - αυτός βόγγηξε, προσπαθεί να μετακινήσει το πόδι, για να συνδεθείτε ξανά στη βίλα και θα πρέπει να φτάσετε στο εργαστήριο. Αλλά εγώ τα πόδια έχουν ήδη παραλύσει.
  
  
  Shiva έπεσε στο έδαφος, writhing σε ισχυρή sudorojna να τρέμει, η οποία ασχολείται με сотрясала όλα εγώ, το σώμα.
  
  
  Δίπλα μου εμφανίστηκε Riva.
  
  
  Αλλά δεν οδήγησε άποψης και δεν πίεσε το πρόσωπό της πάνω από το κεφάλι μου στο στήθος του. Καθόταν εκεί, τρέμοντας, παρά να πεθαίνει ο θείος της, δεν παύει να εξετάσουμε корчащуюся σχήμα, становящуюся ακίνητο και κρύο μπροστά στο θάνατο.
  
  
  Επειδή ακριβώς ο θάνατος ταιριάζει σε αυτό το σόου εκεί, σε αυτόν τον κήπο, το οποίο φαινόταν πολύ ακατάλληλη, τόσο το γόνιμο και το πράσινο, και έτσι είναι ακατάλληλη σε άνυδρες συνθήκες φτώχειας γυμνή και σκονισμένο Ινδία.
  
  
  Ήταν οδυνηρό θάνατο. Αλλά, το Σίβα ποτέ δεν ήταν καλός άνθρωπος.
  
  
  
  
  15
  
  
  Δεν μπορώ να πω ότι τελικά τελείωσε με ασφάλεια, δηλαδή την όμορφη συσκευασία με κουτί, δεμένο κορδέλα, για δεξιώσεις στην πόρτα AH. Στην delle, μετά το θάνατο του Σίβα μόνο ένα στα μαθηματικά (μόνο ένα) έχει καταφέρει να ξεφύγει από το δίκτυο του οργανισμού, называвшей τον εαυτό του "Cobra".
  
  
  Hawk είπε ότι ξέρει όλο αξιόπιστη πηγή, ότι Haji διέσχισε το ινδικό τα σύνορα, για να εξαφανιστεί στο απέραντο έδαφος της Κίνας. Μετά από αυτό σχετικά με αλβανικά επιστήμονα τίποτα περισσότερο δεν έχει γίνει γνωστό. Αλλά δεν ήμουν τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα, στο εγγύς μέλλον, δεν μπορούμε να συναντήσουμε το εγώ στο δρόμο του.
  
  
  Όπως και Shiva, πρώτα Haji ακόμα ήταν ένα αίνιγμα, безликую κίνδυνο, του οποίου η επιστημονική εφευρετικότητα, πιθανώς, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους, правившими του Πεκίνου.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δική μου δουλειά... ... τουλάχιστον μέχρι.
  
  
  Δέκα ημέρες πριν έπρεπε να κάνει άλλα πράγματα, δηλαδή να σκοτώσει το Πένθος και να πάρει το κουτί. Ο σίβα ήταν νεκρός. Το κουτί που θα με Ривой βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο στη βίλα τρελό, ήταν ήδη στα χέρια μας. Μετά αυτό έφυγε από την Άγρα, για να πάρει τα πράγματα στο νέο Δελχί, παίρνοντας μαζί του Риву. Και σε αυτό το σημείο ανιψιά του Σίβα, βρίσκεται δίπλα μου στο μεγάλο χαλί στην χρυσή άμμο μικρή παραλία κατά μήκος Малахарского ακτή. Σε δέκα λεπτά με τα πόδια ήταν γραφική πόλη Παναγι, κάποτε καταλαμβάνεται από την πορτογαλική. Ήμασταν στην κυβέρνηση της Αυστραλίας σύνταξη.
  
  
  Riva πηχτό δίπλα μου και κάτι μουρμούρισε στον ύπνο, ee slim μαυρισμένο σώμα благоухало άρωμα κρέμα για μαύρισμα. Απαλό, ρυθμικό παφλασμό των κυμάτων, плещущихся την ακτή, προκάλεσε έχω βαθιά υπνηλία, θαυμάσια αίσθηση. Δεν απείλησε, δεν χρειαζόταν να τρέξει, δεν ένιωσα απελπισία. Δεν πάλεψε για τη ζωή του, δεν αντιμέτωποι με καταστάσεις που σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται σαφώς εναντίον μου, αλλά σχεδόν ποτέ δεν благоприятствовали μου.
  
  
  Αλλά ακόμα και τότε είχα πολύ λίγες δυνατότητες σε αυτή την περίπτωση. Όλο αυτό το διάστημα ακριβώς Shiva δημιούργησε μια κατάσταση υπαγόρευε τους κανόνες του παιχνιδιού. Στο τέλος ήταν χαμένος, γιατί, κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν πίστευα είναι δυνατόν. Ακόμη και το κόμμα των ναρκωτικών σε δέκα εκατομμύρια και δεν έφτασε στον προορισμό σας ευχαριστώ για την παρέμβαση της ινδικής κυβέρνησης.
  
  
  Το ελικόπτερο που μετέφερε ηρωίνη γύρω από την Κίνα, ήταν μια σύντομη αεροπλάνα της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ αεροπορίας της Ινδίας, την ίδια στιγμή που πέρασε τα σύνορα και ακολούθησε τη διαδρομή στον ουρανό της Ινδίας.
  
  
  Δύο μέρες αργότερα ο υπουργός αυτοκτόνησε: εγώ, ο θάνατος κατέθεσε εγώ για σχέσεις με την οργάνωση "Κόμπρα". Και όσον αφορά Purana Дасса, πρώην αξιωματικός του ινδικού νοημοσύνη, αυτό το μακρύ χέρι του Νόμου επιτέλους απέδειξε την αποτελεσματικότητά της.
  
  
  Ότι βρισκόταν στη φυλακή, στο νέο Δελχί, εν αναμονή της δίκης. Η ονε θα ήταν να πει στους δικαστές, τόσο περισσότερο η κυβέρνηση που υπόσχονται ονε καθυστερήσει η επιβολή της θανατικής ποινής, αν συμφώνησε να αποκαλύψει ό, τι ήξερα για επιχειρήσεις "Cobra".
  
  
  Κρίνοντας από το πώς το εγώ ήξερα, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι Ότι θα είναι μάρτυρας, έτοιμη να συνεργαστεί με την αφήγηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους ό, τι θα ξενοδοχεία ξέρω, μπορεί ναι, μπορεί και περισσότερο.
  
  
  Έτσι, σε αυτή την κατάσταση, τα κενά έχουν συμπληρωθεί. Εκτός από Haji, κατάφερα, στη ρητή ικανοποίηση Γερακιών, να εκτελέσει το έργο. Ακόμα δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεση που έδωσε Καρφιών. Βρήκαμε τον πατέρα της σε ένα μυστικό μέρος, εκεί, στο σφαγείο.
  
  
  Τώρα τον εγκλεισμό σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο το καλύτερο νοσοκομείο του νέου Δελχί, όπου κανένας δεν το πότε και το βράδυ να παρέχουν βοήθεια οι γιατροί και οι νοσοκόμες, που έκανε τα πάντα για το εγώ ανάρρωση. Έτσι, τον κράτησε τον λόγο του, η Καρφιών και AX.
  
  
  "Πάρτε ένα διακοπές για ένα μήνα", — είπε Γεράκι σε μια έκρηξη μεγαλοψυχίας τώρα, όταν ολοκλήρωσε την αποστολή του με κάποια επιτυχία.
  
  
  Η πληγή στο πόδι άρχισε να θεραπεύσει, με κάθε τρόπο όταν δεν βελτιώθηκα. Και είχα ένα προαίσθημα, ότι σε λίγες εβδομάδες να μου πάρει το αφεντικό μου, για να αντέξεις το βάρος στην πλάτη μου μια νέα αποστολή... από αυτό που δεν μπορούσε να αρνηθεί.
  
  
  Όλες αυτές οι σκέψεις κατέκλυσαν μου γκολ, ενώ την ξαπλωμένος στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο.
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και το τύλιξε γύρω από τους ώμους Ривы, προσελκύοντας της. Αλλά κάποιος έσπρωξε με τα πτερύγια...
  
  
  Υπνηλία εξαφανίστηκε, και την αμέσως αναπήδησε στα πόδια του. Riva σκάσει στα γέλια, όταν και οι δύο στράφηκε πρόσωπο με бородатому άντρα που έβαλε στην άμμο ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι. - Ζητώ λίγο, "sahib", - με ένα πλατύ χαμόγελο είπε ο άντρας. - Μόλις είκοσι ρουπίες, και εγώ θα σας δείξει πώς зачаровываются φίδια... Πολύ δηλητηριώδη, "sahib"... κόμπρα!
  
  
  Έδωσε ονε είκοσι ρουπίες, δεν μας λένε λέξη.
  
  
  Είκοσι ρουπίες για να το "όχι" να λειτουργήσει ως άχνη φίδια, και να έχουν το προνόμιο να μην βλέπω μπροστά μου μια κόμπρα, ακόμη και αν είναι приручена.
  
  
  "Ξέρεις, θα σου άρεσε show", με το γέλιο παρατήρησε Riva.
  
  
  — Δεν είναι τόσο πολύ, όπως μου αρέσεις εσύ, του είπα, και πάλι αγκαλιάζοντας την.
  
  
  Πάνω, στο καθαρό ουρανό, πετούσαν οι γλάροι. Ευτυχώς, δεν γύπες, σκέφτηκα. Και μετά το ξέχασα και γύπες, και ο δράκος, ξέχασε ακόμα και την Ινδία.
  
  
  Μαζί μου ήταν Riva, και αυτό ήταν περισσότερο από αρκετό για να πάρει το μυαλό μου.
  
  
  Το ΝΉΜΑ.
  
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Ο άνθρωπος που πούλησε το θάνατό του
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  Ο άνθρωπος που πούλησε το θάνατό του
  
  
  μετέφρασε το Λιοντάρι Шкловский στη μνήμη του αποθανόντα γιο Антоне
  
  
  Το αρχικό του όνομα: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Πρόλογος
  
  
  Хсян Shu Zhang περίμενα. Μία, σε πολική νύχτα. Αυτός έσκυψε στο залитом το φως του φεγγαριού χιόνι, όπως ο δράκος, έτοιμο για επίθεση. Εγώ τα ρουθούνια τρέμοντας, και κυκλοφόρησε λέσχες ατμού. Εγώ μάτια τρελά γυάλιζαν πάνω από τη δική σας διαδρομή.
  
  
  Λευκό камуфляжный μανδύα λίγο υπερασπίστηκε εγώ жилистое σώμα από την απότομη αέρα και υπό το μηδέν. Πίσω του, ανοίγοντας τα πόδια του σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο χιόνι, να ορίσει το εγώ νεκρά έλκηθρο σκυλιών. Εγώ нарты τραυματίστηκαν ουρλιαχτό οργή предсмертной αγωνία σκυλιά. Δυσαρέσκεια, τώρα Хсян ήξερε. Δυσαρέσκεια αργή δράση. Δεν έχει σημασία, σκέφτηκε. Хсян πια σκέψη για απόδραση. Δεν σκεφτόμουν σχετικά με την επιβίωση. Σκέφτηκε μόνο για το θάνατο και το όπλο στο ισχίο, που έπρεπε να σκοτώσει το εγώ.
  
  
  Εκατοντάδες μίλια προς τα ανατολικά, μακριά στο στοιχειωμένο τοπίο, ακόμα тлели ερείπια της εργασίας ολόκληρης εγώ ζωής. Διαπεραστική κραυγή θηριώδη οργή ξέσπασε γύρω από το εγώ του λαιμού στην ανάμνηση ταχ όλα τα χρόνια που τον έβαλες, και εγώ σκληρό, ξαφνική καταστροφή. Εγώ το εργαστήριο. Για μια στιγμή υπέκυψε σκέψεις, για το οποίο ήταν αρχικά. Για μια στιγμή παρουσίασε, τι καταστροφή θα ήταν να προκαλέσει.
  
  
  Παρουσίασε τον εαυτό σου εκτενή πεδία της αμερικανικής σίτου, σάπιοι στην ανάπτυξη και σήψη κάτω από τον καυτό ήλιο, βρώμικο και stinky από το θανατηφόρο μύκητα εγώ-εργαστήριο. Είδε, όπως οι ρώσοι γραφειοκράτες χρειάζονταν απεγνωσμένα νέα αποθέματα σιταριού για λιμού του πληθυσμού, που πουθενά δεν μπορούσε να βρει. Είναι εν αγνοία τους χαμογέλασε.
  
  
  Αλλά μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Ο άνεμος έσκισε το χαμόγελο με το εγώ χείλη, υπενθυμίζοντας, όπου ήταν, και ποιος θα αλλάξει το εγώ τη μοίρα. Δεν θα dani σεβασμό Хшангу Сджо Джану. Απέτυχε. Και εγώ ηγέτες θα ήταν δυσαρεστημένος με αυτό.
  
  
  Αλλά δεν θα επιστρέψει για να τους συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Хсян ήξερε ότι θα πεθάνει εκεί, στο χιόνι άγρια εκτάσεις, σε αυτή την ατελείωτη νύχτα. Αλλά προτού να μπορέσει να γευτεί το θάνατο, αυτός θα ικανοποιήσει τη δίψα σας για την δολοφονία: θάνατος αυτού του αμερικανού.
  
  
  Хсян ήταν σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα υψηλή αμερικανός, επειδή ο αμερικάνος ήταν αξιόλογος άνθρωπος. Είναι προσεκτικά σκότωσε Σούνγκα και Цзяна , δολοφόνους-самоучек. Και μετά φόνου αυτές τις δύο ζώνες, πήγε σε πολλά, για να εγκαταστήσετε εμπρηστικές βόμβες. Η καταστροφή του εργαστηρίου ήταν πλήρης.
  
  
  Αμερικανός χτύπησε, ενώ Хшанг κοιμόταν. Ξύπνησε από τις τελευταίες υποτονική εκρήξεις και είδε τις φλόγες, вырывающиеся και γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα.
  
  
  Έτρεξε στους саням και τα σκυλιά, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον μακρινό σχήματα, αμερικανού, για το οποίο οι εσκιμώοι ψιθύριζαν στο νότιο οικισμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
  
  
  Όταν τα σκυλιά πέθαναν στο δρόμο, Хсян κατάλαβα ότι ο αμερικανός πάρει προφυλάξεις. Δεν είχε καμία πρόθεση να αφήσει να πάει Хсьянга, ως εκ τούτου, ήταν σαφές ότι ο αμερικανός δεν είναι γύρω από αυτούς που αφήνει οτιδήποτε στο θέλημα περίπτωσης. Θα έρθει, για να βεβαιωθεί για το θάνατο Хсьянга .
  
  
  Хсянг έτρεμε από θυμό. "Να πεθάνει, αμερικανός, — ψιθύρισε νύχτα. "Να είναι πρώτος".
  
  
  Μια ώρα, δύο. Καθόταν οκλαδόν, согреваясь μίσος. Και τότε, επιτέλους, αδύναμη από усиливающегося αέρα, τα σκυλιά γαβγίζουν.
  
  
  Хсянг γρήγορα έβγαλε το δεξί του χέρι γύρω από γάντια για овчине και τα έβαλε σε ένα λεπτό, χώρο στάθμευσης. Τα δάχτυλά μου έσφιξαν γύρω από αυτόματο όπλο. Οι κινέζοι γνωρίζουν εγώ σαν Τύπος, 54, ih αντίγραφο του ρωσικού 7,62-mm TT M 1933 Токарева . Хсьянг αργά досталь όπλο γύρω από την τσέπη του και το έφερε στο δωμάτιο odin από οκτώ маузеровских πυρομαχικά, αρκετά βαρύ, για να τρυπήσει το πόδι του πεύκου. Στη συνέχεια πήγε κάτω από την κοιλιά στο χιόνι, ανοιχτά μεταξύ τα ίχνη που έχουν απομείνει εγώ τα σπασμένα έλκηθρα, και κοίταξε μέσα από το γείσο του όπλα.
  
  
  Αυτό δεν θα είναι δύσκολο βολή υπό το φως του φεγγαριού. Σαφώς ορίζεται ο στόχος πλησιάζει τον ειλικρινή μπροστά. Хсян έβγαλε το όπλο πίσω σε μια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι του με το άσπρο καπέλο και έγινε σχεδόν αόρατο στο χιόνι. Μετά άρχισαν να μετράνε. Ο αμερικανός θα ήταν καλά σκυλιά, αυτά που θα μπορούσαν να επιβιώσουν μέχρι τριάντα πέντε ετών. Αλλά έπρεπε να θεωρηθεί, με την κούραση: είκοσι πέντε ανά ώρα. Περίπου δύο και μισό λεπτό ανά χιλιόμετρο. Τετρακόσια μέτρα ανά λεπτό. Επτά μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
  
  
  Όταν πάλι άκουσα τον ήχο, είναι шталь σαφέστερη. Και насторожив αυτιά, θα μπορούσε να διακρίνει τους ήχους των διαφόρων σκύλων. Σε λίγο ακούστηκε το τρίξιμο έλκηθρο.
  
  
  Хсжан τράβηξε το όπλο του. Δεν έχω δει το έλκηθρο, ενώ δεν ήταν σε εκατό μέτρα από αυτόν. Έσκασε από χιονοθύελλας: неслись σκυλιά, ένας ανώμαλος πολλά укрытых κουβέρτες προμηθειών έτρεξε σε όλο το μήκος του έλκηθρο, και στη συνέχεια υψηλή σκοτεινή φιγούρα πετούσα γύρω από το πίσω полозьев, ταλαντεύονται μέσα από στοιχειωμένο τοπίο.
  
  
  Хсян αργά μετρήσει μέχρι το δέκα, στη συνέχεια άνοιξε πυρ. Κοιτάζοντας πάνω από το πήρε στο κεφάλι σκοτεινή φιγούρα που κρύβει набегающими τα σκυλιά, Хсьянг είδε ένα μικρό хохолок, ίσως, το κρανίο και τα μαλλιά, που για μια στιγμή дымился στο φως του φεγγαριού, πριν καταρρεύσει στο χιόνι. Αλλά στάσιμος ο ηνίοχος και το γάβγισμα του σκύλου συνέχισε να κατευθύνεσαι.
  
  
  Хсьянг πυροβόλησε ξανά και ξανά. Και πάλι. Τα σκυλιά, нарты και ο άνθρωπος συνέχισε να τρέμει, нависая ψηλά πάνω από το εγώ γείσο. Τώρα δεν μπορούσε να υπερβεί. Δείκτη Хсьянга πάλι πιέζεται η σκανδάλη. Το όπλο загрохотал.
  
  
  Εγώ το οπτικό πεδίο ήταν γεμάτο με άγρια собачьими μάτια, γλώσσες, που κρέμονται από слюнявых στόματα, χέρια, скрежещущими με χιόνι χιονοθύελλες, όπως τα έμβολα να προσπαθεί να ξεφύγει κολασμένο μηχανών. Хсжан γονάτισε και πάλι πυροβόλησε στο κενό μεταξύ τους και το σχήμα σε ένα σκοτεινό parque. Στη συνέχεια, έσπευσε με τρόπο несущихся έλκηθρο.
  
  
  Από κοντά, όταν το έλκηθρο πέρασαν mimmo, Хшанг είδα πως το σχήμα δεν έχει πρόσωπο. Το πάρκο ήταν άδειο. Ξόδεψε τις πολύτιμες σφαίρες στο ομοίωμα. Την επόμενη στιγμή είδε το φορτίο στο έλκηθρο ανέβηκε, όταν που φέρουν το σχήμα κυμάτισε γύρω από το καταφύγιο κάτω από τα σκεπάσματα.
  
  
  Λεπτή λεπίδα που έλαμπαν στο φως του φεγγαριού.
  
  
  Хсьян ταλαντεύθηκε το όπλο προς τα πάνω, όταν το σώμα του χτύπησε, και είναι πεσμένος ανάσκελα στο χιόνι. Ισχυρή χέρι άρπαξε εγώ για τον καρπό του και έσπασε το κόκαλο.
  
  
  Αδύναμα Хсян και πάλι προσπάθησε να σηκώσει το όπλο.
  
  
  'Ποιος είσαι;' φώναξε. "Ποιος είσαι εσύ, που τόσο καλά σκοτώνει;" Το στιλέτο άστραψε κάτω.
  
  
  Τελευταία, μια σύντομη στιγμή της ζωής Хсян άκουσα δύο πράγματα.
  
  
  Στάζει εγώ το αίμα στο χιόνι.
  
  
  Και το όνομα: "ο Νικ Κάρτερ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ο Νικ Κάρτερ
  
  
  
  Ο άνθρωπος που πούλησε το θάνατό του
  
  
  
  Τίτλος πρωτοτύπου: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Πρόλογος
  
  
  
  
  
  
  Xiang Yang Shu περίμενα. Ένα σε πολική νύχτα. Είναι скорчился σε залитом το φως του φεγγαριού χιόνι, όπως ο δράκος, έτοιμο να επιτεθεί. Εγώ τα ρουθούνια άρχισε να τρέμει και κυκλοφόρησε εισπνοές ατμού. Εγώ μάτια βλακωδώς έβλεπον στο εγώ την κατεύθυνση.
  
  
  Λευκό камуфляжный μπουρνούζι λίγο υπερασπίστηκε εγώ жилистое σώμα από την απότομη αέρα και θερμοκρασίες. Πίσω του, άπλωσε τα πόδια σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο χιόνι, να ορίσει το εγώ νεκρά έλκηθρο σκυλιών. Εγώ το έλκηθρο το γόνατό воющая οργή σκυλιά. Δυσαρέσκεια, τώρα Xiang ήξερε. Σιγά-σιγά να ενεργήσει δυσαρέσκεια. "Δεν έχει σημασία, σκέφτηκε. Xiang πια σκέψη για απόδραση. Δεν σκεφτόμουν σχετικά με την επιβίωση. Σκέφτηκε μόνο για το θάνατο και το όπλο στο ισχίο, που έπρεπε να σκοτώσει το εγώ.
  
  
  Εκατοντάδες μίλια προς τα ανατολικά, μακριά σε συστάδες φαντάσματα, ακόμα тлели ερείπια υποθέσεων εγώ ζωής. Διαπεραστική κραυγή θηριώδη οργή ξέσπασε γύρω από το εγώ του λαιμού στην ανάμνηση για όλα τα έτη, που έχει επενδύσει σε αυτό, και για αυτό το σκληρό, ξαφνική καταστροφή. Εγώ το εργαστήριο. Για μια στιγμή ο ίδιος παραδόθηκε σκέψεις, για το τι είχε σχεδιαστεί. Για μια στιγμή είχε φανταστεί την καταστροφή που θα ήταν να προκαλέσει.
  
  
  Παρουσίασε τον εαυτό τεράστια πεδία της αμερικανικής σίτου, σάπιοι στην ανάπτυξη και σήψη κάτω από τον καυτό ήλιο, βιτρώ και воняющие θανατηφόρο μύκητα με το εγώ-εργαστήριο. Είδε ρώσοι γραφειοκράτες χρειάζονταν απεγνωσμένα νέα αποθέματα σιταριού για τον πεινασμένο πληθυσμό που πουθενά δεν μπορούσε να βρει. Ασυνείδητα χαμογέλασε.
  
  
  Αλλά αυτό δεν έγινε μόνο για dolly δευτερόλεπτα. Ο άνεμος έκοψε το χαμόγελο με το εγώ χείλη, υπενθυμίζοντας, όπου ήταν, και που άλλαξε τη μοίρα του. Βραβεία Xiang Σου Ιανουαρίου δεν θα είναι. Απέτυχε. Και εγώ ηγέτες θα ήταν δυσαρεστημένος με αυτό.
  
  
  Αλλά δεν θα συναντηθεί με τους πρόσωπο με πρόσωπο. Хсян ήξερε ότι θα πεθάνει εδώ, στο χιόνι άγρια εκτάσεις, σε αυτή την ατελείωτη νύχτα. Αλλά προτού να μπορέσει να γευτεί το θάνατο, αυτός θα ικανοποιήσει τη δίψα σας για φόνους: σκοτώσει το αμερικανικό.
  
  
  Xiang ήταν σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα υψηλή αμερικανός, επειδή ο αμερικάνος ήταν σχολαστικός άνθρωπος. Είναι τακτοποιημένα σκότωσε Σούνγκα και Jiang, самоучек-δολοφόνους. Και μετά φόνου αυτές τις δύο ζώνες, έκανε το καλύτερό του για να θέσει εμπρηστικές βόμβες. Το εργαστήριο καταστράφηκε.
  
  
  Αμερικανός χτύπησε, όταν Xiang κοιμόταν. Εγώ ξύπνησαν τα τελευταία υποτονική εκρήξεις, και είδε, σαν φλόγες μεγαλώνουν μέσα και γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα.
  
  
  Έτρεξε στους салазкам και τα σκυλιά, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον μακρινό σχήματα, αμερικανού, για το οποίο οι εσκιμώοι ψιθύριζαν στο νότιο οικισμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
  
  
  Όταν τα σκυλιά πέθαναν στο δρόμο, Xiang ήξερα ότι αμερικανός πάρει προφυλάξεις. Δεν θα αφήσω Сяну να το σκάσει, ως εκ τούτου, ήταν σαφές ότι ο αμερικανός δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αφήσει τίποτα στην θέληση περίπτωσης. Θα έρθει, για να εγκαταστήσετε το θάνατο Сянга.
  
  
  Xiang τρέμω από θυμό. "Να πεθάνει, το καταραμένο αμερικάνος", - ψιθύρισε νύχτα. "Να είναι πρώτος".
  
  
  Μια ώρα, δύο. Καθόταν οκλαδόν, απολαμβάνοντας τον μίσος. Και τότε, επιτέλους, ακούστηκε μια αδύναμη σε поднимающемся αέρα σκυλιά γαβγίζουν.
  
  
  Xiang γρήγορα τράβηξε το δεξί μου χέρι γύρω από τη γάντια με овчиной και τα έβαλε σε ένα λεπτό τη камзолы. Τα δάχτυλά μου έσφιξαν γύρω από αυτόματο όπλο. Οι κινέζοι γνωρίζουν το εγώ, ως Type 54, ih αντίγραφο του ρωσικού 7,62-mm TT M 1933 Токарева. Xiang σιγά-σιγά έβγαλε γύρω από την τσέπη του ένα πιστόλι και взвел πώμα με ένα από τα οκτώ σφαίρες "Μάουζερ", είναι αρκετά βαρύ για να τρυπήσει το πόδι του πεύκου. Στη συνέχεια πήγε κάτω από την κοιλιά στο χιόνι ειλικρινής μεταξύ τα ίχνη που έχουν απομείνει εγώ τα σπασμένα нартами, και κοίταξε έξω για vizir του όπλα.
  
  
  Υπό το φως του φεγγαριού θα είναι εύκολο. Σαφώς ορίζεται ο στόχος πλησιάζει τον ειλικρινείς μπροστά σου. Хсян έβαλε το όπλο πίσω σε μια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι του σε ένα άσπρο καπέλο και шталь σχεδόν αόρατο στο χιόνι. Μετά άρχισε να μετρήσει. Ο αμερικανός θα είναι καλά σκυλιά, ποσοστό που μπορεί να φτάσει μέχρι τριάντα πέντε χιλιόμετρα την ώρα. Αλλά με την κούραση έπρεπε να θεωρηθεί: είκοσι πέντε ανά ώρα. Για παράδειγμα, δυόμισι λεπτά ανά χιλιόμετρο. Τετρακόσια μέτρα ανά λεπτό. Επτά μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
  
  
  Όταν πάλι άκουσα τον ήχο, είναι шталь σαφέστερη. Και, насторожившись, θα μπορούσε να διακρίνει τους ήχους των διαφόρων σκύλων. Μια στιγμή αργότερα ακούστηκε το τρίξιμο έλκηθρο.
  
  
  Хсян τράβηξε όπλο. Δεν έχω δει το έλκηθρο, μέχρι που μπήκαν στο sta μέτρα από αυτόν. Έσκασε από το χιονισμένο ενέδρα: αγωνιστικά σκυλιά, μια άγρια σωρό καλύπτονται κουβέρτες προμηθειών φορούσε σε όλο το μήκος του έλκηθρο, και στη συνέχεια υψηλή σκοτεινή φιγούρα, высовывающаяся από το πίσω μέρος του ιπτάμενο έλκηθρο, покачивалась μέσω στοιχειωμένο τοπίο.
  
  
  Xiang αργά μετρήσει μέχρι το δέκα και άνοιξε πυρ. Κοιτάζοντας μέσα από τη ζελατίνα στο κεφάλι σκοτεινή φιγούρα πίσω από τα ερχόμενα σκυλιά, Xiang είδε ένα μικρό τσουλούφι, ίσως, το κεφάλι και τα μαλλιά, για μια στιγμή показавшиеся στο φως του φεγγαριού, πριν βουτήξει στο χιόνι. Αλλά στάσιμη οδηγός και το γάβγισμα του σκύλου συνέχισαν να αγωνιστεί.
  
  
  Xiang πυροβόλησε ξανά και ξανά. Και πάλι. Τα σκυλιά έλκηθρο και άνθρωποι συνέχισαν να κάνουν θόρυβο, нависая πάνω από το εγώ παγίδα. Τώρα δεν μπορούσε να υπερβεί. Δείκτη Сянга πάλι обвился γύρω από τη σκανδάλη. Το όπλο βρόντησε και πάλι.
  
  
  Εγώ πεδίο γεμίσει τα άγρια μάτια του σκύλου, γλώσσες, να βγαίνει από слюнявых στόματα, χέρια, скрежетавшие με метельчатому χιόνι, όπως τα έμβολα να προσπαθεί να ξεφύγει κολασμένο μηχανών. Xiang ανέβηκε στα γόνατά μου και πάλι πυροβόλησε μέσα από το χάσμα ανάμεσα σε αυτόν και το σχήμα σε ένα σκούρο μπουφάν. Στη συνέχεια, έσπευσε με την τροχιά ορμητικά έλκηθρο.
  
  
  Από κοντά, όταν φέρουν έλκηθρο, Сянг είδα πως το σχήμα δεν έχει πρόσωπο. Το πάρκο ήταν άδειο. Ξόδεψε τις πολύτιμες σφαίρες στο ομοίωμα. Την επόμενη στιγμή είδε το φορτίο στο έλκηθρο ανέβηκε, όταν κάτι πέταξε έξω γύρω από το καταφύγιο κάτω από τα σκεπάσματα.
  
  
  Λεπτή λεπίδα блестнул στο φως του φεγγαριού.
  
  
  Хсян ταλαντεύθηκε το όπλο προς τα πάνω, όταν το στιλέτο χτύπησε την αποστολή εγώ ανάσκελα στο χιόνι. Ισχυρή χέρι άρπαξε εγώ για τον καρπό του και έσπασε το κόκαλο.
  
  
  Хсян προσπάθησε και πάλι να σηκώσει το όπλο.
  
  
  Φώναξε. - 'Ποιος είσαι;' "Ποιος είσαι εσύ, που τόσο καλά σκοτώνει;" Έλαμψε το στιλέτο.
  
  
  Τελευταία σύντομη στιγμή της ζωής Xiang άκουσα δύο πράγματα.
  
  
  Όπως στάζει αίμα στο χιόνι.
  
  
  Και το όνομα: "ο Νικ Κάρτερ".
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 1
  
  
  
  
  — Είσαι εντελώς σίγουρος ότι Хсян νεκρός, Νικ;
  
  
  Υπάρχουν στιγμές, όταν ο David Hawk " μπορεί να είναι ενοχλητικό, και αυτό ήταν το ένα γύρω από τέτοιες στιγμές. Συνεδριάζει σε επιτελείου-AH διαμέρισμα στην Ουάσινγκτον, ενώ εγώ ανακατεμένη τουίντ κοστούμι μπόχα βρωμάει το εγώ φτηνά πούρα, Hawk πρωταγωνίστησε στην δική του παράσταση "ο Τέλειος γραφειοκράτης".
  
  
  Καφέ φάκελος με την ένδειξη "Κάρτερ-Хсян" βάζουν μπροστά διαγώνια, και το Γεράκι, τραβώντας τη γόπα, το καλύτερό του για να βεβαιωθείτε ότι εγώ δεν έβλεπα τίποτα γύρω από το εγώ του περιεχομένου. Εκτός από τους φακέλους και τα πούρα, εγώ κυρίως δεκανίκι ήταν προσπαθώ перьевая λαβή, η οποία ασχολείται συνέχισε να γράψει στο φάκελο, μέχρι την περιέγραψε τα γεγονότα στην Αρκτική.
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του και κοίταξε το γαλάζιο σύννεφο καπνού, η επικείμενη πάνω από γκρίζα μαλλιά από το κεφάλι Γερακιών. "Хсян νεκρός ривненской πενήντα τέσσερις ώρες, επτά λ. και δεκαέξι δευτερόλεπτα", είπα.
  
  
  Φτερό Γερακιών συνέχισε την αρχή το χαρτί.
  
  
  "Ονε δύο φορές μου έχωσαν στο λαιμό στιλέτο. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε την καρωτίδα, το δεύτερο вскрыло τραχεία. Το σώμα είναι ακόμα εκεί. Αν θέλετε να πάτε και να δείτε το σώμα της, μπορώ να σας πω για τα πρότυπα της nen το μήκος και το πλάτος.
  
  
  — Λοιπόν, Νικ", είπε Γεράκι. — Δεν είναι τόσο εχθρική. Ξέρετε, πώς είναι τα πράγματα με μας στην Ουάσιγκτον. Ζούμε τη γραφειοκρατία. Πώς αλλιώς μπορούμε να δικαιολογήσει τον εαυτό του; Τέτοιοι παράγοντες, όπως εσείς, плейбои Killmaster, παίρνουν όλη τη διασκέδαση, την περιπέτεια, τα ταξίδια. Δεν λυπάσαι για μας αυτά τα λίγα ασήμαντες στιγμές.
  
  
  Γεράκι μου χαμογέλασε πλάτος περίπου με το μήκος κατά το εγώ πούρων. — Καλά, Νικ", είπε. 'Ευχαριστώ. Όχι μόνο από το όνομα και το Ω. Υπάρχουν μερικοί υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που θέλουν, να ξέρετε ότι εκτιμούν κάτι που έγινε".
  
  
  Την εξέδωσε τις σχετικές ήχους ευγνωμοσύνη.
  
  
  "Хсян εργαστεί για να παραδώσει μας είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα", είπε. — Και, φοβάμαι, ότι τώρα θα δούμε περισσότερο σαν αυτόν. Εκτός από το γεγονός ότι είναι αρκετά ακριβό χόμπι, ο πόλεμος έχει γίνει τρομερά σπάνια. Δηλαδή, ο πόλεμος με τον παραδοσιακό τρόπο, με στρατούς και όπλα, με μαζική καταστροφή σε ένα καθαρό πεδίο.
  
  
  Хсян ήταν στρατιώτης νέο τύπο: οικονομικά πολεμιστής. Λιγότερα αντίτυπα, περισσότερα μυαλά. Σχεδόν χειρουργική γνώση wen παγκόσμιας οικονομίας και τις επιθυμίες μανιακός ανοίξει ih. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: το θάνατο των εθνών και των λαών, ниспровержение όλες τις πολιτισμένες συστημάτων που παράγεται από τη ζωή. Αλλά το κόστος των συναλλαγών παρακάτω, και τους στόχους εύκολο να κρύψει".
  
  
  Hawk έβγαλε iso rta πούρο, έσκυψε πάνω από το γραφείο του και μίλησε πολύ αργά, πολύ καθαρά και πολύ σκόπιμα. - Όμως, ο κίνδυνος δεν είναι λιγότερο.
  
  
  Κουνούσε το χέρι του μπροστά, σαν να σβήνει ένα αόρατο τρόμο.
  
  
  "Έχετε δει το άνθος της κερασιάς, από το δρόμο εδώ;" ρώτησε.
  
  
  — Ναι, είπα.
  
  
  "Την άνοιξη Ουάσιγκτον μπορεί να προσφέρει πολλά", είπε.
  
  
  Την κοίταξε απότομα. Ξέρω εγώ ένα παράξενο τρόπο φτάσει μέχρι ουσίας, μου ήταν δύσκολο καταλάβει εγώ είναι ότι προσπαθεί να μην γίνει βάρος με κάποιο γραφείων δουλειά. Την πρεπε να το ξέρω εγώ καλύτερα.
  
  
  "Σαν καλός μας ήταν Ουάσιγκτον, είπε, υποθέτω ότι υπάρχει ένα καλύτερο μέρος".
  
  
  — Δεν είναι για σένα, του είπα.
  
  
  Γεράκι γέλασε. — Τι γίνεται με τις διακοπές, Νικ;
  
  
  Τα φρύδια μου взметнулись προς την γραμμή των μαλλιών, αλλά πριν Hawk χρόνο για να απολαύσετε το μικρό έκπληξη, την έπεσε και πάλι ih.
  
  
  Την ρώτησε. - "Τι είναι αστείο;" .
  
  
  'Αστείο;' είπε, закуривая άλλο ένα βρώμικο ένα πούρο.
  
  
  — Άκουσες, είπα.
  
  
  Γεράκι παίζει обиженную αθωότητα. Όταν θα την πληρώσω κάποιος πολλά χρήματα για να το έκανε για να έχει ένα αντίγραφο του "Όσκαρ". — Εσύ γιατί το αμφισβητείς, Νικ; Το ποτέ ψέματα;
  
  
  Και για τους δυο μας, έπρεπε να γελάσω.
  
  
  — Αλήθεια, είπε. — Τι λες για το ταξίδι σας; Έγειρε πίσω στο περιστρεφόμενο καρέκλες, τα μάτια του έχουν μελετήσει το ταβάνι, σαν να ήταν ένας χάρτης του κόσμου.
  
  
  "Σε ένα ευχάριστο και ζεστό χώρο, όπου μπορείτε να απαλλαγείτε από τον αρκτικό κρύο", είπε.
  
  
  Το περίμενα, δεν λέω τίποτα.
  
  
  "Αχ, ας πάρουμε, για παράδειγμα, τη Γαλλική Ριβιέρα. Την έχω ακούσει ότι στα τέλη της άνοιξης είναι όμορφα εκεί, ακριβώς πριν εκεί συρρέουν οι τουρίστες. Θέση το είδος της Νίκαιας. Είχα αρκετές πληροφορίες. — Κοίτα, του είπα. "Μιλάς για διακοπές ή για δουλειά;"
  
  
  Η ιδέα Γερακιών για μια δίκαιη απάντηση ήταν νέα ερώτηση. — Ξέρεις ποιος είναι τώρα στη Νίκαια;
  
  
  — Πες μου, είπα.
  
  
  "Είναι απλά ένα γύρω από τους καλύτερους ηθοποιούς της Αμερικής".
  
  
  Της είπε. - 'Αλήθεια;'
  
  
  — Ναι, πράγματι, — είπε Γεράκι με акульей χαμόγελο. Και είναι, νομίζω, πάρα πολύ μόνη. Χθες το βράδυ ήταν εκεί μόνη, στο Παλάτι Медитерране , έπαιξε και έχασε σε ρουλέτα, και κανείς δεν μπορούσε να την παρηγορήσει. Γεράκι κούνησε το κεφάλι του από τις λύπες" όλο αυτό. — Καλά, του είπα. "Τα παρατάω. Ποιος είναι αυτός;'
  
  
  Εγώ λίγο τα μάτια του μειώθηκε ελαφρά, όταν εκείνος απάντησε: "η Νικόλ Κάρα".
  
  
  "Η νικόλ Κάνει, είπα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα πριν από τέσσερα χρόνια".
  
  
  'Αλήθεια;' — είπε το Γεράκι, βάζοντας μου ένα εισιτήριο για το αεροπλάνο σας μέσα από μια καρέκλα.
  
  
  
  Κεφάλαιο 2
  
  
  
  
  Ήταν ένα πραγματικό τέρας.
  
  
  Της, στάθηκε και κοίταξε εγώ σε ένα γυάλινο κλουβί, χωρίς να αντιληφθεί τίποτα, αλλά εγώ εργασίας. Το μικρό κάνει στόχος, νευρικά τα μάτια τρεμοπαίζουν πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά, примостившихся σε ένα μακρύ ράμφος μύτη. Εγώ костлявое σώμα дергалось από την νευρική ένταση, σαν να ήταν πάντα έτοιμος να τρέξει μακριά, όταν φοβάται. Τσίχλες νικοτίνης δάχτυλα перелистывали φωτογραφίες εγώ, τριχωτό στάχτες εργασίας. Μόνος σε ένα μικρό δωμάτιο με μια καλή κριτική των γραφείων για τα έγγραφα που υπήρχαν εκεί, όπως τρομερά τάξεις επιτύμβιες στήλες στο νεκροταφείο γεμάτο, αισθάνθηκε στο στοιχείο του. Χιούμπερτ Wicklow, αφιερωμένο στα γεγονότα, ο φύλακας των αναμνήσεων, το μέσο ξεχασμένο δεδομένων. Εγώ αυτοκρατορίας ήταν σκονισμένους αρχείο Ενιαίο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων.
  
  
  Οι ακτίνες του φωτός, пробившиеся μέσα από μολυσμένο νέας υόρκης αέρα μέσα από τα μεγάλα παράθυρα του δωματίου, έφεραν το μόνο ανακούφιση. Η κρεμασμένα στάσιμος και βαρύ από τη σκόνη στο δωμάτιο.
  
  
  Σε αυτό το τεράστιο μαυσωλείο забальзамировано παρελθόν: τα δημοσιογραφικά ευρήματα συνταγματάρχες, правивших κάπου στη Λατινική Αμερική, την εβδομάδα ή το μήνα; δολοφόνου, του οποίου τα εγκλήματα είναι ενθουσιασμένοι κοινό γύρω από δεκατέσσερις ημέρες οι απατεώνες, οι αθλητές, οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, εξόριστος βασιλιάς, μια τεράστια διεθνής παρέλαση από τους ανθρώπους, που για μια στιγμή κέρδισε κυκλοθυμική την προσοχή του τύπου, και στη συνέχεια γλίστρησε μέσα να να είναι σχεδόν παραμελημένο. Αλλά δεν Хьюберта Wicklow.
  
  
  Στην γιγαντιαία εσοχές εγώ μυαλού громоздились ονόματα, γεγονότα, δεδομένα και στατιστικά στοιχεία, όπως θησαυρούς σκρουτζ. Ό, τι δεν μπορούσε άμεσα να θυμηθώ από μνήμης, θα μπορούσε να βρει δέκα λεπτό, αφήστε το παρελθόν γύρω από όμοιους τάφους των δοχείων картотечных γραφεία.
  
  
  Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν την μνήμη κερδοφόρα, αλλά δεν Χιούμπερτ Wicklow. Τοποθετήστε εγώ περιβάλλοντα αγνώστους, κάν ' το εγώ να οξύνει και να μας πείτε ονε, πώς να γίνουν πλούσιοι, παρέχοντας μόνο το απλό γεγονός, και το μόνο που μου βγήκε γύρω λεπτό εγώ, дергающегося rta, ήταν ανήμπορος τραύλισμα. Θα γνωρίσει τους ώμους και έβαζα τα χέρια με τις παλάμες προς τα πάνω. Είναι ελαφρώς κούνησε το κεφάλι του. Σταγόνες τράπεζα έπαιξε στο μέτωπό του και скатывались τη μύτη.
  
  
  Χιούμπερτ Wicklow ήταν προικισμένη με μια παράξενη και λεπτή διάνοια. Άσχημος ήταν για αυτόν μια καλή ολογράφως. Ένα άλλο πάρα πολύ.
  
  
  Την καθάρισα τον λαιμό μου.
  
  
  Вздрогнув, σήκωσε τα μάτια του. Το χέρι του άγγιξε σωρούς των φωτογραφιών σας στο πάτωμα. Εγώ πρόσωπό του κοκκίνισε. Χέρι шлепнула από σιγοκαίει στο σταχτοδοχείο τσιγάρο, αστοχώ και покатила τσιγάρο στο τραπέζι.
  
  
  — Κατάλληλο πάρε, — είπε. 'Γαμώτο.'
  
  
  — Ηρέμησε, είπα. "Εγώ είμαι."
  
  
  Ονε κατάφερε να βρει το τσιγάρο, και τώρα σκυμμένος στη μέση στην καρέκλα του, επιμελώς выискивал φωτογραφίες κάτω από το τραπέζι.
  
  
  Εγώ τις λέξεις закружились μέσα από σύννεφα καπνού. — Επιτρέψτε μου πρώτα να καθαρίσει το χάος. Εκεί πέρα. Η κατάρα.' Την άκουσα να χτύπησε το κεφάλι του για μια καρέκλα στο κάτω μέρος, και στη συνέχεια επανεμφανίστηκε με τις φωτογραφίες σας; κοκκινισμένη, αλλά доволтный.
  
  
  Είναι προσεκτικά θέσει ih καρέκλα του, σηκώθηκε και άπλωσε το χέρι του. — Πώς πάει, Νικ;
  
  
  — Όπως πάντα, είπα. 'Τι έχεις;'
  
  
  "Θα κάνω ό, τι μπορώ", είπε.
  
  
  Πήρε μια στοίβα από φωτογραφίες από την καρέκλα στη γωνία του δωματίου και έβαλε ih πατωμάτων. — Καθίστε, είπε.
  
  
  'Μπαίνω.'
  
  
  Пристроив το σκελετό πίσω περιστρεφόμενη καρέκλα, αυτός έσβησε το τσιγάρο, άναψε άλλο, έβαλε την γωνιά rta και γρήγορα κράτησε. Στάχτη που φέρουν μέσω του αέρα και προσγειώθηκε ονε στο πουκάμισο. "Ακόμα объединеные ο τύπος και τηλεγραφικά υπηρεσία;" Το ψευδώνυμο αυτό ήταν το μόνο που θα οδηγεί στην απαγορευμένη θέμα της δουλειάς μου. — Πράγματι, είπα.
  
  
  "Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα για τους συναδέλφους-δημοσιογράφους;" — ρώτησε με ένα χαμόγελο.
  
  
  — Χρειάζομαι πληροφορίες, είπα.
  
  
  Χιούμπερτ γλίστρησε προς τα εμπρός στο τραπέζι. — Πες μου γι ' αυτό, — είπε.
  
  
  — Η νικόλ Κάνει, είπα.
  
  
  "Πέθανε 3 μαρτίου 1972, σε αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, ως αποτέλεσμα της οποίας σκοτώθηκαν τριάντα έξι επιβάτες και το πλήρωμα "Καραβέλα", нанятой..."
  
  
  Την σήκωσε το χέρι του. "Хууууууу ".
  
  
  "Δεν ήθελα να σε κάνω να αισθάνονται, ότι δεν υπάρχει πια".
  
  
  — Αυτό δεν είναι καν το σκέφτηκα, είπα. "Ας σταματήσουμε για λεπτομέρειες. Πρώτον, να είστε σίγουροι ότι είναι νεκρή;
  
  
  "Χωρίς αμφιβολία.'
  
  
  Την ρώτησε. — "Μήπως δεν έχετε ακούσει ποτέ τίποτα αντίστροφης; "Αμφιβολία σε παράταξη τηλ Φήμες που ακούτε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις: δεν πέθανε φρικτά παραμορφωμένος, κλειδωμένος κάπου στα ξενοδοχεία?"
  
  
  — Όχι, είπε ο Χιούμπερτ. — Είναι νεκρή. Κανείς, ακόμη και φανκ-club, δεν εξέφρασε διαφορετική άποψη".
  
  
  "Ποτέ δεν υπάρχουν ενδείξεις για το αντίθετο;"
  
  
  "Όχι, απολύτως όχι".
  
  
  — Καλά, του είπα. "Ξεκίνησε η δεύτερη και τελευταία ανοιχτήρι: ας υποθέσουμε ότι το συναντώ μια γυναίκα που ασχολείται μοιάζει ακριβώς όπως η Νικόλ Κάνει, να το πω έτσι, το πλήρες κλήσης. Πώς ξέρω ότι αληθινή είναι ή απατεώνας;
  
  
  — Ένα δύσκολο έργο, — είπε ο Χιούμπερτ. Είναι έσβησα το τσιγάρο, ποντάρετε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι του και έγειρε πίσω πίσω, κλείνοντας τα μάτια του. — Η νικόλ Κάνει, — μουρμούρισε. Η Νικόλ Κάνει. Θα πρέπει να γνωρίζουν τα δεδομένα. Аленка, ύψος, χρώμα ματιών, μαλλιά. Είναι ξανθιά από τη φύση ή ήταν. Είπε σκεπτικά. "Τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι απλά ένα γεγονός. Χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο, γιατί δεν έχετε δει στον κινηματογράφο".
  
  
  'Η φωνή είναι αυτό;'
  
  
  "Σαν ένα μικρό σημάδι, πολύ ψηλά στην εσωτερική πλευρά το αριστερό ισχίο".
  
  
  'Ακριβώς;'
  
  
  "Περισσότερο από απλά φήμες", είπε. "Δεν μπορώ να θυμηθώ, πώς να της το διαβάσει, αλλά εγώ το πιστεύω. Νομίζω ότι μπορείς να βασιστείς σε αυτό, Νικ. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να σας προσφέρω.
  
  
  Την σηκώθηκε και έσφιξε ονε χέρι. "Δεν ξέρω πώς να το κάνεις αυτό, είπα, αλλά είσαι ένα θαύμα".
  
  
  Χιούμπερτ επέτρεψε στον εαυτό του να είναι αρκετά ухмыльнуться και σηκώθηκε. "Υπάρχουν ακόμα τι-τι, τι να σου μπορεί να χρειαστεί να ξέρετε, Νικ". Την παράτησε τον ερωτηματικό βλέμμα.
  
  
  "Θα ξεκινήσει το δεύτερο άτομο, проявляющий μεγάλο ενδιαφέρον για την Νικόλ Κάρα, που μπήκε στο σπίτι μου τις τελευταίες έξι εβδομάδες".
  
  
  — Συνέχισε, είπα.
  
  
  "Όπως γνωρίζετε, το Uni-National News έχει σχέση όχι μόνο με τον τύπο. Είμαστε, επίσης, την εμπορική οργανισμό. Ο καθένας μπορεί να πάει εδώ και να αγοράσετε ό, τι προσφέρουμε. Κυρίως φωτογραφίες, κυρίως για τα βιβλία. Περίπου το έκτο εβδομάδες μπήκε ο τύπος και το αγοράσει αντίγραφα ασφαλείας όλες τις φωτογραφίες Σας στο αρχείο μας".
  
  
  "Έχετε ήδη αυτά τα αιτήματα, έτσι δεν είναι;"
  
  
  — Μερικές φορές — είπε ο Χιούμπερτ. "Συνήθως, όμως, πρώτα έρχονται εδώ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες, και μόνο στη συνέχεια να τους πω, τι θέλουν. Αυτός ο τύπος αγόρασε χωρίς να ψάχνει. Αυτή ήταν η πρώτη ασυνήθιστο χαρακτηριστικό.
  
  
  — Και το δεύτερο;
  
  
  "Δεύτερον, τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Νικόλ Κάνει. Μετά το θάνατό της κυκλοφόρησε πολλά βιβλία. Βγήκαν διαθέσιμου απομνημονεύματα fang-κλαμπ. Και αυτό ήταν όλο. Στη συνέχεια, λάβαμε ένα αίτημα για μια φωτογραφία, για να παρουσιάσει τη δημοφιλή ιστορία από εκείνα τα χρόνια. Ώστε να ζητήσει ο nach ό, τι είχαμε, ήταν το ξέσπασμα του δευτέρου εγώ μοναδικότητα".
  
  
  — Και το τρίτο; .
  
  
  — Έχεις κοπέλα με το όνομα Γουλιελμίνα. Ήταν η έγκριση, και δεν ανοιχτήρι.
  
  
  Γουλιελμίνα — αρκετά θανατηφόρο κοπέλα, πιο συγκεκριμένα, από όπλο τύπου Luger. Ποτέ δεν ήταν μακριά από μένα. Όχι περισσότερο από ό, τι ο Χιούγκο, το στιλέτο και ο Πιερ, φυσικού αερίου βόμβα.
  
  
  — Αυτό το παιδί ήταν ένα κορίτσι, — είπε ο Χιούμπερτ. "Κάτω από την αριστερή μασχάλη".
  
  
  "Πώς ήταν;'
  
  
  — Ο μεγάλος, — είπε. — Ένα από αυτά τα πράγματα широкоплечих, коренастых μοντέλο. Το πρόσωπο, όπως οι νεάντερταλ. Τα μάτια είναι κρυμμένοι πίσω από το αντηλιακό γυαλιά ηλίου. Шрамм απευθύνεται στο αριστερό ζυγωματικό, περίπου δύο με δυόμισι εκατοστά σε μήκος.
  
  
  — Είπε ότι θα κάνει με αυτές τις φωτογραφίες; "Ήταν σχεδόν ό, τι είπε. Είπε ότι ο τύπος που δούλευε, ήταν τρελός για να φύγουμε.
  
  
  — Ξέρεις εγώ όνομα;
  
  
  Χιούμπερτ ψαχούλευα στο σκύλο αποδείξεις στο συρτάρι εδρών. "Θα σου αρέσει, Νικ", είπε, επιλέγοντας ένα.
  
  
  Της, κοίταξε το χαρτί που μου το παρέδωσε. Η υπογραφή του πελάτη ήταν κάτω. Κοντά στο doodle, που κάνανε τον βίο αβίωτο να εξάχρονο παιδί: ο Τζον Σμιθ.
  
  
  "Ήταν τόσο υπέροχο, όπως και φαινόταν", — παρατήρησε ο Χιούμπερτ. Πρέπει να είναι, όπως ο ίδιος κοίταξε τον παλιό του φίλο, ήταν κάτι обвиняющее, γιατί εγώ τη φωνή σχεδόν παράλογο, ως άμυνα. — Πάμε, Νικ. Πού θα μπορούσα να το ξέρω; Ο καθένας μπορεί να μπει εδώ και να αγοράσει ό, τι θέλει".
  
  
  — Δεν μου δίνεις σημασία", του είπα. — Μετά από όλα, αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι εντελώς πετρούπολη. Μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση.
  
  
  "Φυσικά," είπε ο Χιούμπερτ, όταν το κέλυφος k μέρα. 'Υπάρχουν και τέτοια ευκαιρία.'
  
  
  Την έσφιξε ξανά ονε το χέρι και να πει αντίο. Συνέχισε να κοιτάζει, μέχρι που την πήγε σε ένα μακρύ διάδρομο προς το ασανσέρ.
  
  
  "Αντίο, Νικ", — άκουσα την φωνή του εγώ. 'Να προσέχεις τον εαυτό σου. Να προσέχεις.'
  
  
  
  Κεφάλαιο 3
  
  
  
  
  'Να προσέχεις τον εαυτό σου. Να προσέχεις.'
  
  
  Αυτά τα λόγια δεν θα μπορούσε να πνιγεί ακόμα και furious βρυχηθμό των κινητήρων σε τριάντα χιλιάδες πόδια πάνω από τον Ατλαντικό. Όλα ήταν δυσοίωνο. Διακοπές που δεν ήταν απελευθέρωση. Καταραμένο Γεράκι. Όμορφο κορίτσι που κάνει, μπορεί να είναι ή να μην είναι νεκρή.
  
  
  Της, κοίταξε το δίσκο με το φαγητό. Με φόρεμα καφέ sousa, окружавшего ένα κομμάτι από το ωμό κρέας, σαν το μάτι του κύκλωπα, κοίταξε τρομαγμένος ένα κομμάτι κρεμμύδι.
  
  
  Σκιά διέσχισε τη γνώμη μου.Την άκουσα ως αεροσυνοδός με ρώτησε. - "Δεν πεινάς;'
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του.
  
  
  Το μακρύ λεπτό χέρι ήταν μπροστά μου, για να πάρω το δίσκο.
  
  
  Την πρόλαβε λαμβάνοντας ένα ποτήρι ουίσκι. — Μου αρέσει, είπα. — Μπορεί να με βοηθήσει να κοιμηθώ.
  
  
  — Ναι, — είπε. Είναι πάρα πολύ μεταξύ τους σε όλο τρόπους. Την κοίταξε για λίγα φωτεινά μπλε μάτια και озорную χαμόγελο.
  
  
  "Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και άλλα ποτά".
  
  
  — Ναι, — είπε. — Και το καλύτερο για την ψημένο.
  
  
  Την άναψε ένα γύρω από τα τσιγάρα με ένα χρυσό επιστόμιο. — Και για τους πνεύμονες πάρα πολύ, νομίζω.
  
  
  — Ναι, — είπε. — Για την εύκολη πάρα πολύ. Θα μείνετε στο Παρίσι;
  
  
  'Αριθ. Έχω пересадочный ταξίδι σε Orly σε σαράντα λεπτά, στη συνέχεια, να προσγειωθούμε εκεί.
  
  
  'Δυστυχώς. Σε αντίθετη περίπτωση, της μπορούσε να σας δείξει τα αξιοθέατα.
  
  
  — Ναι, φυσικά, είπα. — Αλλά ίσως κάποια άλλη φορά.
  
  
  'Ίσως.'
  
  
  Πήρε φύλλο και γύρισε να φύγει .
  
  
  "Καλύτερα να μου φέρει κι άλλο ουίσκι", — είπε γεια σου, πίσω σου.
  
  
  Καταραμένο το Γεράκι, και πάλι σκέφτηκα. Ακόμα και το ουίσκι, δε με βοήθησε.
  
  
  Ακόμα ήταν σε μια κακή διάθεση, όταν την ίδια μέρα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Νίκαιας για την πτήση γύρω από το Παρίσι. Με ένα ταξί που поставляло με το ξενοδοχείο Beau Rivage Quai des Etats-Unis , θα μπορούσε να δει τον ήλιο λουσμένο στο του νερού της Μεσογείου φόρεμα από τη μία πλευρά. Από την άλλη — σχεδόν συνεχής γραμμή ξενοδοχεία, επαύλεις και πολυώροφα κτίρια, που διακινούν την άλλη το άλλο, σαν σκύλα избалованных τα παιδιά για το θρυλικό παιχνίδι χώρους των πλουσίων.
  
  
  Το δωμάτιο μου ήταν με θέα στη θάλασσα. Σε υψηλές γαλλικές μέρα φύσηξε ένα δροσερό αεράκι. Την χωρίς συσκευασία των αγορών, βάζοντας στο βιλελμίνα, Χιούγκο και Πιερ δύο έλασης πετσέτες και σήκωσε ih παραλία με βότσαλα.
  
  
  Όλη την ώρα ήταν ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια, ακούγοντας τον ψίθυρο του νερού στην ακτή.
  
  
  Όταν επέστρεψε στο δωμάτιό του, δεν είχε ανάγκη να κάνει το βασικό έλεγχο. Ήταν αδύνατο να αρνηθεί το γεγονός ότι κάποιος ήταν μέσα.
  
  
  Στο τραπέζι του πρωινού ήταν ένα μεγάλο καλάθι με φρούτα. Η ανθρωπότητα ήταν λευκή κάρτα, που συνδέεται με την πράσινη κορδέλα. Ο γραφικός χαρακτήρας ανήκε σε κάποιο γαλλικό лавочнику, αλλά ταυτότητας του πομπού δεν υπήρχε αμφιβολία. "Καλώς ήρθατε στη Γαλλική Ριβιέρα", — έλεγε κάρτα. — Αφήστε τις διακοπές σας, θα είναι, σε τι μπορούμε να ελπίζουμε.
  
  
  Γεράκι - μαλάκα! Από τότε που γύρισα από το δίπλα στην πισίνα, αυτό με ενόχλησε, бесил, γέλασε μαζί μου για πάντα. Αρχικά θεωρήθηκε ότι Хсян θα μπορούσε να ξεφύγει από μένα. Τότε δεν ήταν τόσο προφανής η πρόσκληση να μην είναι τόσο προφανής διακοπές. Στο παρελθόν, επίσης, ήταν μια εποχή, όταν το Γεράκι αμελώ σχετικά με το booze για λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή. Η μπορούσα να το καταλάβω. Έχουν αυτά τα πράγματα, που, όπως ήξερε, δεν ήταν τόσο ασφαλείς, όπως την ήξερε, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο να схваченным. Εξάλλου δεν χρειαζόταν να μάθω τα πάντα για να εκπληρώσει την αποστολή της. Αλλά, η αλήθεια να μιλήσει, δεν την γκι μας ιδέα, γιατί στη Νίκαια. Τι δουλειά Хоуку, ζωντανή Νικόλ Κάνει ή όχι;
  
  
  Τα χέρια του ήταν σφιγμένα σε γροθιές. Και το αίμα του εξαγριωμένα χτυπάει στα αυτιά. Ηρέμησε, είπε για τον εαυτό του. Ας υποθέσουμε ότι ένας γέρος με την τρύπα στο Дюпоне Κύκλο στην Ουάσιγκτον ξέρει τι κάνει. Και μετά, αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, προσπαθήστε να μάθετε κάτι. Απλά αφήστε τα πράγματα να συμβαίνουν. Ακριβώς αυτή η άγνοια δίνει πολύ κόπο.
  
  
  Δράσης. Αυτό ήταν ό, τι χρειαζόμουν. Στη συνέχεια, πάντα ένιωθα καλύτερα. Ο χρόνος αναμονής φτάνει στο τέλος της. Την έκανα ντους και να ντυθεί από το βράδυ. Στην εσωτερική τσέπη του камзолы ήταν το διαβατήριο στο όνομα του Νίκολας Anderson. Πού θα μας πάει, ένα πιστόλι, ένα στιλέτο και φυσικού αερίου βόμβα μπορεί να σοκάρει, ειδικά αν η ασφάλεια ήταν τόσο οξυδερκής, όπως υποπτευόμουν.
  
  
  Αυτή τη φορά Γουλιελμίνα, Χιούγκο και ο Πιερ θα παραμείνουν. Δεν έχουν δορυφόρους του Νίκολας Άντερσον, τον τουρίστα. Αλλά ο άνθρωπος ονόματι Νίκολας Κάρτερ στο βαθμό Killmaster AH ήμουν ανόητος, αν βγήκε ένα. Την κάρφωσε στο γιακά δύο λεπίδες με μια κόψη . Το τρίτο ήταν σε μια ζώνη στην πλάτη. Θα ήταν επίπεδη, αόρατα, ελπιδοφόρα και θανατηφόρα.
  
  
  Έχω ακόμα χρόνο για φαγητό πριν αρχίσει η βραδινή δουλειά. Πηγαίνοντας γύρω από το ξενοδοχείο, το γύρισε προς τα αριστερά, πέρασε Quai des Etats-Unis, στην επόμενη γωνία, και άρχισε μια μακρά ελικοειδής μια βόλτα κατά μήκος φόρεμα, στο λιμάνι, για να δειπνήσουν κάπου στην ύπαιθρο, μόνος του και υπό το φως των κεριών, με ψημένα γαρίδες, рататуем και λευκό κρασί. .
  
  
  Δεν βιαζόταν. Τώρα, όταν εκείνη ήταν έτοιμος να δράσει, την έχασα αυτή την υπερβολική διέγερση . Της άρεσε το φαγητό και το περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, το λιμάνι το βράδυ ήρθε γιοτ και τις τράτες. Ο ουρανός σκοτείνιασε, να γίνει γύρω από το μπλε στο μαύρο. Στα εστιατόρια απέναντι έτρεμαν τα φώτα. Την έκανε την τελευταία γουλιά από το κρασί και έσβησα το τσιγάρο.
  
  
  Αν είχα διακοπές, θα είχε ήδη τελειώσει. Ήρθε η ώρα είχε αρχίσει.
  
  
  Με στήθη που υποστηρίζεται από μικροί με τα χέρια του, ανέβηκε σε ένα φόρεμα υψηλής χλόης και алых χρώματα, χλωμό сладострастная предвестница σκοτεινές απολαύσεις και всепроникающих απολαύσεις για εκείνους που είναι πρόθυμοι να ενδώσεις σε πειρασμούς μέσα στο κρεμ κτιρίων. πίσω από το διάολο. Αν το άγαλμα ήταν το όνομα του, σε κανέναν να σκεφτεί εγώ προσθέσετε. Αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τον εξοπλισμό, την είσοδο στο καζίνο, ίσως οι προσπάθειες αυτές ήταν περιττές. Η κυρία της Τύχης θα είναι αρκετό.
  
  
  Palais de la Méditerranée στην promenade des anglais στη Νίκαια δεν είναι για μας το καλύτερο, μας το χειρότερο καζίνο στην Κυανή ακτή. Ωστόσο, είναι επαγγελματικά, αποτελεσματικά και εξίσου εγκάρδια, σαν τουρίστες, ένας περιοριστικός το φόβο και τον κίνδυνο δέκα-είκοσι δολάρια ανά νύχτα, όσο και προς τους παίκτες, που απαιτούν υψηλότερα ποσοστά.
  
  
  Πάνω διπλή κυρτή σκάλα, που οδηγεί στην έναρξη του δευτέρου ορόφου, που εκτείνεται σε όλες τις κατευθύνσεις, γνωστή ως Les Salons de la Mer , της, στράφηκε προς τη Γραμματεία. Πίσω από τον πάγκο, περισσότερο походившим στο γραφείο, κάθονταν οι δύο άνδρες κατά τη фраках, χλωμό, με θέα нерушимого σκεπτικισμό. Δίπλα τους καθόταν μια νεαρή γυναίκα με βαριά μάτια, που ντύνεται σε траурное φόρεμα, και διαιρέθηκε τις αμφιβολίες του για την ανθρωπότητα, проносившимися πριν ih τα κουρασμένα μάτια. Λίγοι τουρίστες, προφανώς, με το ένα γύρω από πολλά συνέδρια, μόνιμα πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο της Νίκαιας, συγκεντρώθηκαν στα εδρών.
  
  
  Κάνει το δρόμο του μέσα τους την έβαλα εκεί το διαβατήριο και пятифранковую νόμισμα στον πάγκο. Τα κέρματα ήταν αρκετή για εισιτήριο εισόδου για ένα βράδυ. Δεκαπέντε φράγκα την εβδομάδα, τριάντα για ένα μήνα, εξήντα σεζόν. Ό, τι είχα τη δυνατότητα να κάνει στο εσωτερικό της, έκανε μια μεγάλη εικασία εδώ. Την έβαζε στην ίδια τύχη, βάζοντας ό, τι για ένα βράδυ να την κερδίσω ό, τι μου έστειλε Γεράκι.
  
  
  Odin σε όλο επιφυλακτικοί выглядевших άνδρες άνοιξε το διαβατήριό μου "Νίκολας Άντερσον", κοιτάς μια φωτογραφία και, στη συνέχεια, εξέτασε το πρόσωπό μου.
  
  
  Το συμπληρώσει τη φόρμα, ενώ έλεγχε το διαβατήριο μου στο αρχείο στη γωνία πίσω από αυτό. Ικανοποιημένος, έγραψε το όνομα μου στην κίτρινη κάρτα καζίνο με δύο τις μπορντό ρίγες στο πλάι και пододвинул την σε μένα.
  
  
  Οι δύο φρουροί στην είσοδο του Les Salons de la Mer кивнули μου, όταν την πλησίασε μέρα.
  
  
  Την στεκόταν στην κορυφή τρία μαρμάρινα σκαλοπάτια που οδηγούν σε μια πολυτελή αίθουσα; δωμάτιο σε διάφορα επίπεδα, ευρεία και μακρά, όπως γήπεδο ποδοσφαίρου, πλήρως καλυμμένο με κόκκινο χρώμα. Αντίθετα με κόκκινο κουρτίνες обрамляли παράθυρα με θέα στη θάλασσα. Για τα μικρά μπαλκόνια έξω, λουτρά το φως του φεγγαριού και υγρή άνοιξη αεράκι, ζευγάρια, έπιναν το ποτό και κουβέντα, επικαλύπτοντας ο θόρυβος της κυκλοφορίας. Ανάμεσα σε μένα και μπαλκόνι αριστερά και δεξιά υπήρχαν τραπέζια. Ρουλέτα, ζάρια, μπακαρά, μπλακτζάκ, écarté , trente et quarante . Κάτω από το μαλακό φως το αίμα-κόκκινα οθόνες περιστράφηκε ασημένια με το γρανάζι, χάρτες ψιθυρίζει πράσινο ύφασμα, κτυπάς τα ζάρια και έρεε μάρκες σε συνεχή κύκλο απώλειες και κέρδη.
  
  
  Την, γρήγορα να περάσει μέσα από το δωμάτιο, η διαμονή σας σε ένα από δύο size, για ένα ποτό. Λαό στην αρχή της σεζόν, ήταν λίγο. Μερικά τραπέζια ήταν κλειστά. Από καιρό σε καιρό πάνω από το buzz δραματικά άκουσα τη φωνή: "Риен ne va plus", και τότε την άκουσα να χτυπάει σφαιρών από ελεφαντόδοντο σχετικά με το τοίχωμα της ρουλέτας.
  
  
  Τίποτα το ιδιαίτερο στο κοινό δεν ήταν. Οι αμερικανοί συνωστισμό γύρω τραπέζια για blackjack και craps . Η ομάδα του μπακαρά αποτελούνταν κυρίως από τους βρετανούς και τους ηλικιωμένους, καθώς και η διεθνής σκηνή ήταν συγκεντρωμένη γύρω από το τραπέζι της ρουλέτας. Υπήρξαν αρκετές πανταχού παρούσα ιάπωνες σε μπλε κοστούμια, άσπρα πουκάμισα και τα πραγματικά γραβάτα, δύο μετανάστες, μια χούφτα έλληνες, λίγες οι σκανδιναβοί, ο ισπανός, οι γερμανοί, οι βρετανοί και οι αμερικανοί.
  
  
  Κάθεται σε υπηρεσίες καρέκλες, έντονη ηλικιωμένες γυναίκες, οπλισμένοι огрызками μολύβια, λυγισμένο πάνω σε φύλλα χαρτιού, αναπτύσσοντας αυστηρά συστήματα όπως Της Аламбера και να Ακυρωθεί .
  
  
  Την σηκώθηκε πίσω από το ένα γύρω από αυτές τις παλιές τις γυναίκες σε ένα τραπέζι, το πλησιέστερο προς την είσοδο. Εκεί είχα στο οπτικό πεδίο, που δεν επέτρεπε σε κανέναν να διεισδύσει απαρατήρητη μέσα από την κύρια είσοδο.
  
  
  Έδωσε ένα stickman διακόσια πενήντα φράγκα. "Σε μάρκες πέντε", — είπε ονε. Τα χαρτονομίσματα έχουν εξαφανιστεί σε επιτραπέζιο χρηματοκιβώτιο μέσω άπληστη σχισμή με ορειχάλκινο στόμιο. Γύρω από το θησαυροφυλάκιο γεμάτο από πολύχρωμα μάρκες διαφορετικής αξίας, σε μένα συγκρούστηκε πενήντα κίτρινο δίσκο. Της επέτρεψε να τη βροχή να στραγγίξει σε ένα λεπτό камзолы.
  
  
  Κάποια στιγμή της το επέτρεψε στον εαυτό του να κοιμηθεί κάτω από το κουδούνισμα του στοιχήματος, ποδοβολητό ρόδες, ритуальными κραυγές stickman, слитыми στο άπειρο ρυθμό:
  
  
  - Neuf . Το ρουζ. Παραβίαση. Faites fox jeux. Риен ου συν. Кинз. noir. Παραβίαση. Faites vous jeux. Риен ου συν. Βίδα-хуит. Το ρουζ. το ζευγάρι. '
  
  
  Κάθε φορά που η πόρτα άνοιγε, με την ελπίδα σήκωσε τα μάτια του, αλλά μάταια.
  
  
  Το μέσα σε ένα λεπτό και άρχισε να κάνει τα στοιχήματα. Μερικές φορές καρέκλα έπαιρνε τις μάρκες μου, μερικές φορές έδωσα. Οι σκέψεις μου ήταν μόνο κατά το ήμισυ για το τιμόνι. Το παίξει σε υψηλότερες τιμές.
  
  
  Έχει περάσει μιάμιση ώρα. Заскучав, την περάσει σε στοιχήματα σε μεμονωμένους αριθμούς. Απλά να θέσει το ποσό κυριολεκτικά στο Nike Στροφαλοθάλαμο, доведенная έως και δέκα — και έχασε. Απλά να θέσει το ποσό κυριολεκτικά σε Νικολασ Άντερσον, έχει θέσει σε δεκαέξι και πάλι έχασε. Απλά βάλτε τα γράμματα του Ντέιβιντ Хока, έθεσε σε εννέα και έχασε. Την τελείωσε ποσότητα κυριολεκτικά στο Νικόλ Κάνει και πάλι τεθεί σε δέκα.
  
  
  Η υπογραφή μου ήταν μόνο στο εξής σε ένα πράσινο φύλλο, ευκαιρία, 37 προς 1. Stickman шевельнул τον καρπό, και μια τεράστια ρόδα αρχή περιστρέφεται αριστερόστροφα. Μπάλα από ελεφαντόδοντο метнулся σε τροχό δεξιόστροφα, ενάντια στη ροή του μαύρου δέντρου, σαν μετεωρίτης στο νυχτερινό ουρανό. 'Риен ne va plus, — γάβγιζε stickman. Ρόδα είναι αρκετά αργή. Η μπάλα έπεσε κάτω από το χείλος, перескочил μέσω χωρίσματα, επιβραδύνθηκε, πετάχτηκε φορά, το άλλο και έπεσε στο κουτί τον αριθμό δέκα. Γκανιότα ώθησαν σε μένα στοίβα κίτρινες μάρκες και ένα ροζ стофранковую.
  
  
  Την πήρε ih, έβαλε μερικά κίτρινα stickman που έκανε την προσφορά, και έσκυψε για να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα.
  
  
  Όταν και πάλι σήκωσε το βλέμμα της, ήταν εκεί, ειλικρινής απέναντι μου, από την άλλη πλευρά της καρέκλας. Ήταν συναρπαστικό. Το μέλι ξανθά μαλλιά, убранные με το μαυρισμένο πρόσωπο και δεμένα με ένα απαλό πράσινο κορδέλα, βυζιά είδε ψηλά ζυγωματικά, подпираемые την ομορφιά, που δεν μπορεί να εντοπίσει την ώρα. Λεπτό λευκό φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ στο λαιμό, για να δείξει μεγαλοπρέπεια την πλήρη στήθη, ήταν με την πλούσια της διπλωμένης του σώματος. Την, είδα ότι τίποτα δεν εμποδίζει το σκληρό θηλές χώνομαι σε δροσερό απαλό ύφασμα.
  
  
  Το έσκασε από το πορτοφόλι και έβγαλε νομοσχέδιο εκατό φράγκα. "Πέντε μάρκες", — είπε ο ντίλερ.
  
  
  Είναι επιδέξια τυλιγμένο χαρτονόμισμα γύρω από ένα ξύλινο δίσκο και άφησε την υδρορροή χαλκού ακόρεστη του θριάμβου. Πήρε την τσάντα κάτω από το ποντίκι, και με τα δύο χέρια σφιγμένα μάρκες, όπως ένα παιδί, συμπιεστική βουνό μπισκότων. Η χειρονομία ήταν τόσο αθώα, ότι έπρεπε να χαμογελάσει. Αυτή τη στιγμή σήκωσε τα μάτια της και κοιτάζει μέσα από την πολυθρόνα, τα μάτια, λάμπουν σαν αναμμένα σμαράγδια. Μετά κατέβασε πάλι τα μάτια, με σύγχυση σε αυτά τα ζυγωματικά και συνέχισε να παρακολουθήσουν σε μια καρέκλα. Η έκφρασή της ήταν σοβαρή, ζοφερή. Ήπλωσε το χέρι του ανάμεσα κάθονται παίκτες, έβαλε το ένα γύρω από τις κίτρινες μάρκες σε επτά. Έχασε, παραδίδεται σε δεκαέξι και έχασε. Έχει τεθεί σε δεκαεπτά και έχασε. Έχει τεθεί σε δεκαεννέα και έχασε. Έχει τεθεί σε είκοσι έξι και έχασε. Έχει τεθεί σε τριάντα τρία και έχασε.
  
  
  Δέκα φορές στη σειρά θα έβαζα σε έναν μόνο αριθμό, χειρότερες αποδόσεις στο τραπέζι, και δέκα φορές στη σειρά, το έχει χάσει. Τώρα η ανάσα μου, και με ενθουσιασμό τα στήθη της κινούνταν προς τα πάνω και προς τα κάτω, καταστροφικές λεπτό ύφασμα του φορέματος. Τα χέρια με ροζ λάκα νυχιών, сжимавшие την тающее θησαυρό, έτρεμαν, και μετά από δύο γύρους θα μπορούσε να κρατήσει ό, τι έχει απομείνει, στο ένα χέρι.
  
  
  Ποτέ δεν πίστευα ότι παίζει για διασκέδαση. Ένα λεπτό στρώμα τράπεζα που έλαμπαν στον λαιμό κάτω, και μια μέρα, όταν ο τροχός повернулось, αυτή μάσημα σε χείλος. Την είδα τα δάχτυλά της από το δεξί της χέρι τράβηξε άλλη μια γραμμή ανακούφισης από το λιώσιμο του αποθέματος αριστερό της χέρι.
  
  
  Κοίταξε επάνω σε αυτόν. Ee χείλη, έβαλαν από μία τσάντα βουβές λέξεις. — Σε παρακαλώ, είπε. 'Σε παρακαλώ.'
  
  
  Βάζει μπροστά μου ένα τσιπ με τον αριθμό εννέα. Το τελετουργικό повторялся: περιστροφή του τροχού προς τα αριστερά, αίθουσα στην άλλη πλευρά σε εκείνη τη στιγμή, όταν η μπάλα έπεσε, ακούστηκε μια κραυγή: "Риен ne va plus" και η σιωπή, στο οποίο περίμεναν οι παίκτες.
  
  
  Ακόμα και αν της ήταν κουφός, ό, τι έπρεπε να κάνει, είναι ετησίως γεια σου, στα μάτια, για να μάθουν το αποτέλεσμα. Δύο δάκρυα ξεπήδησε κάτω από το βλέφαρο, ισορροπώντας εκεί για να γλιστρήσει στα μάγουλά της. Της, είδε το σώμα της σφιγμένους. Είναι δύσκολο να сглотнула, και τα δάκρυα σταμάτησαν.
  
  
  Κοίταξε το χέρι του. Απομένουν έξι μάρκες. Την μακρά καφέ χέρι обхватила ένα γύρω τους και την έβαλε κάτω από τον αριθμό είκοσι τέσσερις. Αυτή τη φορά έκλεισε τα μάτια της, όταν ο τροχός повернулось. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο. Δεν έχουν περάσει και δέκα λ., όπως ο nach απομείνει μόνο δύο μάρκες. Ο ενθουσιασμός της δεν μειώθηκε, αλλά τώρα φαινόταν σχεδόν συμβιβαστεί με την ατυχία. Δεν δίστασε. Βάζει μπροστά μου ένα τσιπ με τον αριθμό δεκατρία.
  
  
  — Εις, — σταμάτησες και στη συνέχεια σε καρέκλα.
  
  
  Με κοίταξε και προσπάθησε να χαμογελάσει. Αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει το ρίγος το πηγούνι και τα χείλη και τα μάτια της έλαμπαν από μολόχα. Είναι και πάλι κάλυψε ih, αποφεύγοντας το βλέμμα μου.
  
  
  Την κοίταζα στο διάολο. Στο βάθος, στην κορυφή του άνοιξε την πόρτα. Μπήκε ένας άντρας. Ήταν σαν να φουσκωτοί, που συλλέγει δεδομένα σχετικά με αυτήν.
  
  
  
  Κεφάλαιο 4
  
  
  
  
  Αυτός έμεινε εκεί για μόλις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, πριν εγώ αιχμηρά μάτια εντοπίσαμε και καθεξής. Και στη συνέχεια εγώ суперглянцевые μαύρα δειγμένα παντόφλες μπαλέτου με μια συντριβή πάτο κάτω από τις σκάλες με το κόκκινο χαλί. Ήδη περπατούσε γύρω από την έδρα της.
  
  
  Ειλικρινά πίσω της, χαμογελώντας από την σκληρή διασκέδαση, που сморщило εγώ шрамм απευθύνεται στο μάγουλο, σήκωσε το χέρι του και έφερε τα παχουλά δάχτυλα στη σάρκα της, το δεξί χέρι, λίγο πάνω από τον αγκώνα. Είναι κάτι ψιθύρισε ε αυτί.
  
  
  Είναι χαλαρώνει, το πρόσωπό της είχαν παγώσει από το φόβο. Αποφασιστική, αλλά επιφυλακτική, φοβούμενος να προκαλέσουν πρόβλημα, προσπάθησε να ξεσπάσει γύρω από το εγώ δραστική κόλπα. Ee μαυρισμένο δέρμα виднелись λευκές κηλίδες από ολικής πίεσης κόλπα εγώ.
  
  
  Την πλησίασε από την άλλη πλευρά, όλο καλοσύνη και την αθωότητα.
  
  
  "Ω, είσαι εκεί," επανέλαβε το επαναλάβουμε. — Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σε έχασα. Αν σε βοηθήσω ρουλέτα, τι λες για ένα ποτό;
  
  
  Στην επακόλουθη σιωπή τον άκουσε, όπως stickman είπε: "Μονάδα ". Είναι και πάλι έχασες.
  
  
  Όταν ένα φτηνό άρωμα επιτίθενται στην πόλη, όπως μυρωδιά της αποχέτευσης, και το μαύρο μεταξωτό κοστούμι γυάλιζε στο μαλακό φως του καζίνο, Ιτιά Pollard χαμήλωσε το χέρι και το έκανε με όλες τις νοητικές ικανότητες σας. Παρά τα πνεύματα, παρά το κοστούμι, πάντα θα έχει τη μορφή ενός ανθρώπου, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην харчевнях, όπου οι μύγες scurry πάνω από τις πίτες.
  
  
  — Ποιος είσαι, κατάλληλο εσύ; — ρώτησε ψιθυριστά. Αυτό ήταν καλό σημάδι. Δεν ήταν έτοιμος να κάνω σκηνή.
  
  
  "Μπορεί, G-π Σμιθ; ήταν ο ρευματισμούς.
  
  
  Είπε. - " Τι;"
  
  
  Δεν шталь να το δει κανείς. — Τι λες για ένα ποτό; — είπε ο έι. — Φαίνεσαι σαν να έχεις ωραίο αναψυκτικό.
  
  
  — Ναι, — είπε. "Ναι, ευχαριστώ. Φυσικά, μπορώ να το κάνω.
  
  
  — Λοιπόν, τότε αυτό είναι υπέροχο, είπα. - "Πάμε;"
  
  
  — Η κυρία ραντεβού σε άλλο σημείο, είπε.
  
  
  — Το λες αυτό, του είπα. — Αλλά το περίεργο είναι ότι μου γι ' αυτό δεν το είπα.
  
  
  — Άκου, παιδί μου, είπε. — Να τηρείτε έχω καλή συμβουλίου και φύγε από δω. Δεν χώσεις τη μύτη σε ό, τι δε σε αφορά.
  
  
  "Ναι, αλλά αυτό αφορά εμένα", είπα. — Έχετε ακούσει νεαρή κυρία. Θέλει να πιει μαζί μου.
  
  
  Εγώ πρόσωπό του κοκκίνισε. "Μη με κάνεις να σε ρωτήσω πάρα πολλές φορές", — είπε.
  
  
  Εγώ το χέρι απρόσεκτα πέταξε το σακάκι, σκόπιμα δείχνοντας μου κάτι που έχει συνδεθεί με την ζώνη, καθώς και δείχνοντας μου ότι έχει περισσότερο θάρρος από την κοινή λογική, και ότι η ασφάλεια Palais - de-la - Медитеране δεν είναι τόσο αξιόπιστο, όπως νόμιζε. Σύμφωνα με τον dolly δευτερόλεπτα που είδα αυτό το όπλο, μου φάνηκε ότι υποστήριξε τη μετάδοση του μεξικάνικου Trejo .22, Model 1. Μεξικό, μπορεί να είναι, και δεν είναι γνωστό για την οπλοστάσιο της βιομηχανίας, αλλά είναι τόσο λίγες babe, που κατάγεται από εκεί έρχονται τόσο ειρηνικοί, όπως пироманьяк στο пороховом πλοίο. Πρότυπο 1 — βρώμικο και πολύ ασυνήθιστο όπλο. Έχει επιλογέα στην επάνω αριστερή γωνία του καταστήματος. Όταν γυρίζετε πάνω από το εγώ και να πατήσετε τη σκανδάλη, το όπλο κάνει οκτώ βολές αυτόματη ουρά.
  
  
  Το κορίτσι задыхалась. — Μην είσαι χαζός, Guido, — είπε.
  
  
  — Δεν νομίζω ότι είσαι εγώ χρησιμοποιείς, — είπε ονε.
  
  
  — Δεν θα шталь να το ρισκάρω.
  
  
  — Ήλπιζα ότι θα το πεις αυτό, είπα.
  
  
  Την προσοχή πήρε το χέρι της, και μαζί κατευθύνθηκαν στην ημέρα. Πίσω μας ο Γκουίντο μουρμούρισε κατάρα.
  
  
  Εγώ, το μυαλό, ή ό, τι κρυβόταν πίσω από αυτό неандертальским μέτωπο, έπρεπε να περάσουν από ένα σημαντικό αγώνα, για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα ή να θυμηθεί, ότι κάποιος του είπε να κάνουμε. Δεν βρίσκω τον τύπο που θα γίνει ιδιοφυΐα στην ενότητα της ανεξάρτητης σκέψης.
  
  
  Εν τω μεταξύ, η πιθανότητα ότι θα ανοίξει πυρ, μειωμένη με κάθε ίντσα, όταν έχουμε αυξήσει την απόσταση μεταξύ μας. Ο γκουίντο είχε εκπαιδευτεί να δράσουμε και όχι να σκέφτονται, και αν αυτός αμέσως θα προχωρήσει με την υπόθεση, για να σκεφτούμε την κατάσταση, θα έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνετε μια βόλτα μέχρι το Παρίσι.
  
  
  Ενώ κρατάει την έντονη σώμα του κοριτσιού από τις γραμμές του πυρός, εμείς έσπευσε να τη μέρα. Ο Γκουίντο περισσότερο θάρρος από την κοινή λογική, αλλά κάθε δευτερόλεπτο έχει επιβεβαιώσει την πεποίθησή μου, ότι είχε προγραμματιστεί να αποφύγετε ζωντανές σκηνές.
  
  
  Αυτό ήταν μόνο μερικά δευτερόλεπτα, πριν φτάσει στην κορυφή της σκάλας, αλλά πάντα φαίνεται να είναι μεγαλύτερη, όταν το ένα γύρω από αυτά τα ικανοποιημένους courier πελατών αλέθει κάτι στο γκολ.
  
  
  Να περάσει από την πόρτα, θα περάσει μέσα από το διάδρομο στην αριστερή πτέρυγα της σκάλας, η οποία ασχολείται με δύο καμάρες κατεβαίνει προς τα κάτω στην είσοδο στο Παλάτι Медитерране .
  
  
  Μετά από λίγα λεπτά την άκουσα βαριά shaggy στην άλλη σκάλα, και, κοιτάζοντας έξω από την άλλη πλευρά, είδα Guido έτρεξε προς τα κάτω, σχεδόν δίπλα μας. Εγώ τα μάτια κάτω από πυκνά φρύδια του ήταν γεμάτα οργή.
  
  
  Ήταν μόλις δύο-τρία βήματα μόλις από εμάς, όταν θα βγουν από την ημέρα του Παλατιού σε ένα δροσερό βράδυ. Οι ερευνητές απολαύσεις ακόμα που έρχονται, αν και σε μικρότερες ποσότητες. Όταν την κοίταξε, πριν από την είσοδο γλίστρησε μέσα μαύρο "Ds" και το λευκό "Mercedes". Όταν έχουμε περάσει mimmo αγάλματα Κυρία της Τύχης της, είδε ότι ο Γκουίντο στέκεται ακίνητος, chubby σιλουέτα σε φόντο φώτα καζίνο, σηκώνει τη γροθιά του και χαιρετάει τους.
  
  
  — Τρέξε, είπε το κορίτσι.
  
  
  — Ναι, — είπε. 'Το ξέρω.'
  
  
  Τρέξαμε από το promenade des anglais. Ομίχλη, που πηγαίνει βαθιά σούσι, φόρεμα, καλύμματα αλυσίδα φώτα στην είσοδο στον κόλπο των Αγγέλων, όπως ένα μαλακό πανί. Στο βαρύ αέρα κατά μήκος πυλώνες безвольно κρέμονταν τρία χρώματα σημαιάκια, που πρέπει να είχε κάποια δρόμο εορταστική εμφάνιση. Μετακίνηση ήσυχα, ήσυχα σπάσει σπάνιο το βρυχηθμό του κινητήρα.
  
  
  Παράξενο, δυσοίωνο αέρα κρεμασμένα πάνω από την ακτή, την αίσθηση του ακατέργαστου σάπια, αύξηση στο σκοτάδι, αναλαμπή αυθεντική στασιαστικά ευθυμία της ημέρας και το βράδυ, τώρα σκλήρυνση крадущейся κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  
  
  Στη σιωπή εμείς έσπευσε μέσα από το άγιον και σκιά. Βεράντα του ξενοδοχείου "Westminster" ήταν να κλιμακώσουν τις κίτρινες λάμπες και κίτρινα κεριά έτρεμαν στα τραπέζια εξωτερικού χώρου, όπου οι ηλικιωμένοι, οι επισκέπτες, укутавшись από την υγρασία, έπιναν καφέ και αγωνίστηκε με αγκάλες ενός μοναχικού αψίδες. Για το ξενοδοχείο виднелась полуразрушенная βίλα Pratt, ακίνητη πίσω από μια κουρτίνα γύρω από φοίνικες και обветренных παντζούρια.
  
  
  Την κοίταξε γύρω. Από Guido δεν υπάρχει ίχνος. Ωστόσο, είχα την αίσθηση ότι μας παρακολουθούν. Έχουμε περάσει προ πολλού το "West End" και το μουσείο Massena , όπου μεταξύ φοίνικες πίσω από σιδερένιες πύλες παίξει προβολείς. Μπροστά στο σκηνικό χύνεται το φως του φεγγαριού ουρανού, σαν παχουλό στήθος των γυναικών, ήταν ορατή θόλος του ξενοδοχείου "Негреско".
  
  
  Την σταμάτησε και γύρισε κοπέλα από ένα πρόσωπο . Το πρόσωπό του κοκκίνισε από διέγερση, και τα μάτια του γυάλισαν. Ee σώμα για μια στιγμή συγκρούστηκε μου.
  
  
  — Ευχαριστώ, είπε με κομμένη την ανάσα. 'Ευχαριστώ, κύριε...'
  
  
  — Anderson, είπα. "Ο Νίκολας Anderson".
  
  
  — Σας ευχαριστώ, κ. ' Ντερσον.
  
  
  — Μέχρι ευχαρίστησε με, είπα. — Δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις ήδη βγει από το δάσος. Νομίζω ότι ο φίλος σας ο Γκουίντο δεν ήταν ικανοποιημένος από ό, τι συνέβη στο καζίνο.
  
  
  — Όχι, — είπε. "Σίγουρα όχι. Θα είναι περισσότερες δυσκολίες. Πολύ περισσότερα προβλήματα.
  
  
  — Πες μου, είπα. — Σε λένε Νικόλ Κάνει;
  
  
  Είναι ώρα με κοιτούσε στα μάτια. Όμορφο πρόσωπο, στο οποίο η αθωότητα με κάποιο τρόπο ήταν μικτή, με την υπόσχεση λεπτή πάθος, τώρα εκφράζει την απελπισία.
  
  
  "Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτό", μου απάντησε. "Τουλάχιστον ένα άτομο αυτοπεποίθηση".
  
  
  Αυτό ήταν το ρευματισμό, που δεν λύνει, αλλά πριν από το χρόνο να πω περισσότερα, μια έκφραση απελπισίας χάθηκε από το πρόσωπό της. Είναι озорно πέταξε το κεφάλι της. — Ο κ. ' Ντερσον, — είπε. — Υποθέτω ότι θα ξενοδοχεία να μου προσφέρει ένα ποτό. Υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα;
  
  
  Μπαρ Негреско σχεδόν να πεθάνουν. Ένα τεράστιο δωμάτιο έμοιαζε ζοφερή σπηλιά με ένα ασθενές ρόδινο φως, την επιλεγμένη για να κολακεύσει ξεθωριασμένη δέρμα γυναίκες.
  
  
  Καθόμασταν μαζί στον μπλε πάγκο στρογγυλό τραπέζι με μαρμάρινο πάγκο, покоившейся σε τεχνητό leopard παπούτσια.
  
  
  Και πάλι αισθάνθηκα την εύθραυστη ομορφιά της κοπέλας, τη ζεστασιά και την καλή του ισχίου δίπλα μου στο μπλε πάγκο, κάμψη της στήθη, το κλασικό σχήμα του προσώπου, η χλιδή χρυσό-каштановых τρίχας ... σμαραγδένια τον ενθουσιασμό στα μάτια της.
  
  
  Ο σερβιτόρος σε ένα άσπρο μπουφάν подплыл μας με заученным ταπείνωση του ξενοδοχείου που κάνει για να ευχαριστήσουν άκρα στη γεύση.
  
  
  "Τι θες ποτό;' — ρώτησε το κορίτσι.
  
  
  Είναι πονηρή γέλασε, σαν έφηβος, που κυκλοφόρησε στην γουίλι σε μια καφετέρια.
  
  
  — Ω, — είπε. — I πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί. Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είμαι και πολύ γνώστης ποτό, αλλά μια φορά στο κεφάλι της ένα ποτό όλη коктейльную χάρτη.
  
  
  Το ανακάτεμα με το πόδι του, ο σερβιτόρος εξέφρασε την ήρεμη μείγμα άγχος και άπειρο απορρίπτετε μια ευχάριστη κουβεντούλα. Είχα τον πειρασμό να προσφέρει ονε υποτροφία στο θεατρικό σχολείο.
  
  
  Χέρι κορίτσια μερικές κρούσεις μεταξύ των δύο блюдцами με ελιές και κράκερ, για να πάρει κάρτα.
  
  
  "Θα το δοκιμάσω", είπε.
  
  
  Στην κάρτα έγραφε: "το Βασιλικό Негреско 14 F".
  
  
  Αυτό ήταν το τραγούδι με кирша, βυσσινί σιρόπι, χυμό πορτοκάλι και σαμπάνια Moet. Μόνο με την ανάγνωση αυτή, το στομάχι μου άναψε από την εξέγερση.
  
  
  "Όχι, δεν νομίζω ότι είστε ένας εμπειρογνώμονας", — είπε ο έι.
  
  
  Την είπε στο σερβιτόρο: "Ένα Βασιλικό Негреско". Και ουίσκι με πάγο. Υποκλίθηκε και αποχώρησε.
  
  
  Σε barre Негреско είναι δύσκολο να κρυφτεί. Στην delle, αυτό είναι ένα εξαιρετικό το τέλος της στρατιωτικής město, να είναι πολύ αισθητή, ως εκ τούτου, ήταν ενθουσιασμένος για να είναι εκεί. Ήταν επίσης ο λόγος που πήγα εκεί μετά φύγαμε από το καζίνο. Ότι, με τη σειρά του, έκανε αποκλειστικά ευτυχισμένος κορίτσι επέλεξε αυτό το μέρος για ένα ποτό. Σε αυτό το σημείο της μάχης δεν θα πάει στο υπόγειο. Το ξενοδοχείο μάθετε περισσότερα για την κοπέλα, περισσότερα για Γκουίντο και περισσότερο, πολύ περισσότερο για τον άνθρωπο που έστειλε αυτό το βάρβαρο στο Παλάτι Медитерране. Και το να το μάθουμε, όταν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν ψάχνει.
  
  
  Μέχρι στιγμής κουνάβι βραδιά ήταν ευλογημένος. Τη βρήκε μια κοπέλα. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε καλά. Ο γκουίντο με βρήκε. Και αν της είχε δίκιο, ο αόρατος άνθρωπος шталь θα είναι μάρτυρας μας βιαστική φυγή στο "Негреско". Και εδώ το βράδυ δεν ήταν μόνο ευλογημένος, αλλά και μόλις ξεκίνησε.
  
  
  — Κυρία μου, είπε ο σερβιτόρος. Κάμψη στη μέση, έβαλε ee ποτό σε ένα στρογγυλό χαρτί κουζίνας με το γράμμα "Αυτοκρατορική N" και οι λέξεις "Негреско" και "Νίκαια" σε τρεις μπλε δαχτυλίδια.
  
  
  "Κύριε".
  
  
  Της, στράφηκε προς το κορίτσι και σήκωσε το ποτήρι. — Ευτυχώς, είπε.
  
  
  Με κοίταξε πάνω από το τέλος του ποτηριού. Άτακτος και διασκέδαση-αγαπώντας το βλέμμα εξαφανίστηκε, γύρω από τα μάτια. Την είδε πάλι τα δάκρυα.
  
  
  "Όχι, της είπα. — Καταλαβαίνω, για σένα δεν ήταν μια τέτοια wouldnt ευτυχισμένο το βράδυ.
  
  
  — Όχι, — είπε. "Φυσικά όχι". Η φωνή της ήταν αδύναμη και απελπισμένη.
  
  
  "Αν θα με συγχωρήσεις αυτό το σκληρό σχόλιο, είπα, ξέρετε για ρουλέτα, όσο και για το ποτό, λαμβάνοντας υπόψη το παιχνίδι σας στο διάολο".
  
  
  — Το ξέρω, είπε.
  
  
  — Οι άνθρωποι πάντα το κάνουν, είπα. "Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται εκεί για να διασκεδάσουν, αλλά, προφανώς, έκαναν εντύπωση του ανθρώπου, ο μαθητής πιο σοβαρές υποθέσεις".
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. Ακόμη και στο αμυδρό φως τα μαλλιά της έλαμπαν . "Όχι, κύριε Άντερσον..."
  
  
  — Καλύτερα να με λες Νικ, είπα. — Καλά, — είπε. 'Νικ.'
  
  
  — Έτσι μπράβο, είπα.
  
  
  "Όχι, ήταν το καζίνο για διασκέδαση".
  
  
  "Έχετε χάσει ενενήντα πέντε φράγκα", είπα.
  
  
  — Εσύ είσαι εδώ για ' μένα πολλή προσοχή, — είπε. "Λοιπόν, είπα, είμαι ένας στη Νίκαια, και ήταν δύσκολο να μην παρατηρήσετε".
  
  
  Αυτή είναι εν συντομία χαμογέλασε. 'Η, μάλλον, ότι...'
  
  
  Το έσκασε από το μικρό τσαντάκι. Την είδα ένα λευκό μαντήλι, το διαβατήριο, το κραγιόν και το τελευταίο, το κίτρινο μάρκα. Έβγαλε το εγώ, και με ένα απλό κλικ να έχει επιτύχει σε μαρμάρινο πάγκο. — Πέντε φράγκα, — ψιθύρισε.
  
  
  "Είναι όλα τα χρήματα που έχετε, έτσι δεν είναι;"
  
  
  "Ναι. Μήπως κι είναι τόσο εύκολο να δείτε;
  
  
  "Φοβάμαι ότι έτσι."
  
  
  — Στην delle δεν είναι πέντε φράγκα, — είπε. "Είναι ένα κομμάτι πλαστικό".
  
  
  Την ρώτησε. - "Γιατί για σένα σημαίνει πολλά κέρδη σε αυτό το καζίνο;"
  
  
  Ου αρχή για δεύτερη φορά μέσα σε μια νύχτα, τα μάτια της έχουν μελετήσει το πρόσωπό μου.
  
  
  — Εσύ δεν είσαι φτωχή, είπα, δεν φαίνεσαι και πολύ πεινασμένη. Δεν φαίνεται ότι χρειάζεσαι, τους σουηδούς και στέγη. Δεν έχω την εντύπωση ότι προσπαθείτε να κερδίσετε τις διακοπές ή το βαγόνι κοσμήματα. Για την απληστία, επίσης, δεν μπορεί να θεωρηθεί.
  
  
  — Όχι.
  
  
  "Αλλά θα παίξει για να κερδίσει πολλά χρήματα. Αυτό ήταν σημαντικό για σένα.
  
  
  — Ναι, — είπε. — Η φωνή είναι.
  
  
  — Νομίζω ότι το να ξέρει το γιατί.
  
  
  Είναι και πάλι μελετήσει το πρόσωπό μου αυτά τα έξυπνα πράσινα μάτια, τώρα με τα κρύα και βαθιά, όπως η θάλασσα.
  
  
  "Τι βλέπεις;'
  
  
  "Κίνδυνος", είπε. "Δυσκολίες".
  
  
  — Μπορείς να με εμπιστευτείς, είπα.
  
  
  — Ναι, — είπε. — Κι εγώ έτσι νομίζω.
  
  
  "Επιπλέον, είπα, έχοντας μόνο μία γραμμή επαναφοράς σε πέντε φράγκα, δεν έχεις πολλές επιλογές".
  
  
  Το υγρό, ζεστό χείλη έχασαν από την ομαλή λευκά δόντια σε ανυποψίαστη χαμόγελο. — Αλλά αν δεν τον εμπιστευόταν, θα την άφηνε να φύγει, είπε. "Τότε θα προσπαθήσει να βρει κάποιον άλλο".
  
  
  — Είναι τόσο σημαντικό;
  
  
  'Ναι.' Πήρε το ποτήρι και έκανε μια μεγάλη γουλιά.
  
  
  — Θέλεις άλλο;
  
  
  "Δεν έχω συνηθίσει να πίνουν, — είπε. "Παρ' όλα αυτά, πιστεύω, ότι θέλω άλλο ένα ποτήρι. Δεν ξέρω αν θέλω να το σουρώσεις, για να ξεχάσουμε ή να το γιορτάσουμε. Ναι, ο Νικ, ένας άλλος.
  
  
  Της φώναξε τον σερβιτόρο, και εμείς σιωπηλά περίμεναν έφερε άλλο ένα "Βασιλικό Негреско".
  
  
  Έκανε άλλη μια γουλιά, και όταν είχε τελειώσει, είναι, φαίνεται, ήρθε για να λυθούν. — Ναι, — είπε. 'Την εμπιστεύομαι. Ελπίζω να είσαι από αυτούς που βοηθούν. Αυτό δεν είναι για μένα, όχι μόνο για το κορίτσι που κάποτε γνώρισα στο καζίνο.
  
  
  — Ξέρω, του είπα, απαλούς τόνους της.
  
  
  "Αυτό εκτείνεται πολύ πέρα από εσάς και εμένα. Ναι, πρέπει να κερδίσει πολλά χρήματα και γρήγορα. Το βλέπεις αυτό. Το χρειάζομαι για να προσλάβει κάποιον.
  
  
  Την σήκωσα το φρύδι σε невысказанном το θέμα.
  
  
  "Κάποιος πολύ ξεχωριστός", — συνέχισε εκείνη. "Δεν ξέρω πόσο κοστίζει. Ξέρεις, Νικ; Ξέρεις πόσο κοστίζει να προσλάβει έναν δολοφόνο;
  
  
  Της, άπλωσε το χέρι του και πήρε από την καρέκλα κίτρινο μάρκα. — Πέντε φράγκα, είπα.
  
  
  
  Κεφάλαιο 5
  
  
  
  
  Για μια στιγμή την έκφραση του προσώπου της άλλαξε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια, γυρίζοντας σε μένα растерянное πρόσωπο, εκείνη έσκυψε πίσω μου. Την είδε, τα μάτια της, τώρα φωτίζεται από τον περιβόητο φωτιά σμαράγδι, τα χείλη της άνοιξαν κοντά μου.
  
  
  Την επόμενη στιγμή είναι χαλαρώνει. Ee πρόσωπό της έγινε пепельным. Ee άποψη ήταν προσανατολισμένος πίσω μου, στην πλαϊνή πόρτα του μπαρ "Негреско".
  
  
  Την γύρισε. Guido ήταν ο πρώτος που την είδε, λίγα ухмылявшегося. Μετά την είδα γωνιακό εκεί, жилистого κινέζο, τον υψηλό λεπτό σώμα ήταν καλυμμένο με μαύρο με το πόδι έως το κεφάλι. Και μεταξύ τους, το περιβάλλον αυτών των εγώ τους υπηρέτες, αηδιαστικό πλάσμα, που την ξέρω, όπως του δρ Γουάιτ. Λόταρ Инурис. Εκείνη τη στιγμή, όταν την είδα εγώ την πρώτη φορά, iso όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε να ελέγξει το θυμό, охвативший του, όταν είδε την κοπέλα, έτοιμη να φωλιάσει τα χείλη μου. Ανέκτησε την έκφραση του προσώπου και μου κατέβασε το εγώ σε μια πτυχή φιλόξενη καρδιά. Αυτή η έκφραση είναι καλά σε συνδυασμό με το εγώ από τα ρούχα: καλά скроенный μπλε σακάκι, γκρι παντελόνι, πουκάμισο, το οποίο ασχολείται με διακήρυξε τον εαυτό του ένα γύρω από τις τελευταίες δημιουργίες Turnull & Asser σε Джереминстрит στο Λονδίνο, ένα μεταξωτό μαντήλι και παντόφλες μπαλέτου από Gucci.
  
  
  Αλλά παρ ' όλη τη φροντίδα και το κόστος που έχουν τα ρούχα του, ο δρ Инурис είχε νοημοσύνη, порабощенным διαστρεβλωμένο και την ισχυρή έλξη.
  
  
  Εγώ τα μάτια, эбеновые χάντρες, σκλάβοι εγώ συναισθήματα να κρύψει τις πραγματικές προθέσεις, έχουν φυτευτεί σε ένα μικρό шаровидную κεφάλι, μια στεμμένη με πυκνά μαύρα μαλλιά, зачесанными πίσω με στενό μέτωπο. Ίδιος ο στόχος, με λεπτή μοβ χείλη και τα ρουθούνια σε μια μεγάλη μύτη φαινόταν νάνου σε σύγκριση με το μακρύ και ευρύ κορμό. Και όμως αυτό δεν αποθηκεύονται υπόδειξη την ισχύ του, και μόνο στην ιδέα για απαλότητα, коренящейся στην αιώνια επιδιδόμαστε τους αδυναμίες. Τα χέρια του ήταν κάτι το ξεχωριστό. Μακριά παλάμη του χεριού σας, δεν είσαι μακριά, μυτερά δάχτυλα, κοντά νύχια. Τα χέρια του χειρουργού ή στραγγαλιστής. Ομαλή, безбородое πρόσωπο και παράξενη οδυνηρό-χλωμό δέρμα δημιούργησαν την εντύπωση ότι σιδηρούχος η ισορροπία έχει διαταραχθεί, πρώτα αποσυνθέτοντας το σώμα και, στη συνέχεια, αναγκάζοντας το μυαλό σας να χρησιμεύσει ως αφύσικο ενοχλητικές ιδέες. Έμοιαζε σαν ένας άνθρωπος που παίρνει ευχαρίστηση που προκαλεί σε κάποιον τον πόνο και подчиняя τους άλλους με ένα φανταχτερό κάθε είδους διαστροφές, που διαχειρίζονται. Είναι θυμωμένα εκπνέεται. Την είδα εγώ κασκόλ λίγο αδύναμος, εκθέτοντας τη διπλή σειρά των κονδυλωμάτων, κάλυπταν τους εγώ μια λεπτή οδοντωτή λαιμό, σαν γκροτέσκο κολάρο γύρω από сморщенных μάτι.
  
  
  Άλλοι, όπως η ονε, διέσχιζαν το δρόμο μου. Ih μοιραζόταν το πνεύμα αυτοπεποίθησης στην επιτυχή πιθανή διάπραξη del και την πίστη στη δική του ιδιοφυία, η οποία ασχολείται με έπεισαν ih σε непроницаемом ασυλία για εκδίκηση. Πριν ακόμα αρχίσει να μιλάει, τον ήξερε ήδη δρ Лотара Инуриса ήδη ως έναν άνθρωπο του οποίου η φύση δεν επιτρέπει τίποτα, εκτός από το ψέμα.
  
  
  Αυτός χαμογέλασε και υποκλίθηκε. Σήκωσε το ένα γύρω από τις ευέλικτες χέρι σε нерешительном χαιρετισμό του και με πλησίασε. Της, σηκώθηκε, για να τον χαιρετήσει.
  
  
  — Α, — είπε. — Για μια στιγμή το σκέφτηκα, ότι σε χάσαμε. Και αυτό θα ήταν πολύ λυπηρό. Αλλά συγγνώμη. Συγχωρήστε μου και πολύ σωστό. Πρέπει να συστηθώ. Άσε με. Το γιατρό. Λόταρ Инурис.
  
  
  Στο χέρι που μου έδωσε, δεν έχει δύναμη. Την προκάλεσε ονε όλη την καλοσύνη του, που ήταν ικανός να κάνει. — Χαίρω πολύ, γιατρέ, είπα. "Εγώ, Ο Νίκολας Anderson".
  
  
  "Αμερικάνος, την, υποθέτω," είπε.
  
  
  — Πράγματι, είπα.
  
  
  "Αγαπητοί жириновский οι άνθρωποι, είπε. "Η ευρώπη πολλοί σας χρειάζεται".
  
  
  "Σ' ευχαριστώ που μου το είπες αυτό, γιατρέ μου", του είπα. "Σε αντίθετη περίπτωση, πόσο διαβάσει, εδώ σε μας δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτοι".
  
  
  — Ναι, — είπε. "Υπάρχουν αυτοί που ξέχασα, αλλά δεν τον γύρω ih αριθμών. Για όσους ξεχνούν, η καλύτερη στάση είναι η ανοχή".
  
  
  "Λοιπόν, γιατρέ, μπορώ να σας προσφέρω κάτι να πιείτε;"
  
  
  Είναι με λύπη κούνησε το κεφάλι του. — Εκτιμώ τη γενναιοδωρία, κ. ' Ντερσον, αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να παραιτηθεί. Ο λόγος που είναι εδώ, δεν είναι κοσμική, αλλά καθαρά επαγγελματική".
  
  
  Την σηκώθηκε ανάμεσα σε αυτόν και την κοπέλα, η οποία ασχολείται με την παρέμεινε στο τραπέζι. Του έσπασε το κεφάλι από την άλλη μεριά, ακόμα πιο χαμηλή και χωρίς να μαλακός, πολιτιστικό φωνή.
  
  
  Ήταν η φωνή, разрывающийся από υπαινιγμούς. Και είναι αυτή η αρχή δεύτερη φωνή είχε ως στόχο να εντυπωσιάσει τον ακροατή. Άριστη νοημοσύνη Инуриса, εγώ απαράμιλλη ικανότητα, την ειλικρίνεια σε όλο καλοπροαίρετοι και, αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο κίνδυνος να χλευάσει το πρόσωπο του οποίου τα δύο συντρόφων μπορεί να θεωρηθεί ικανό να εφαρμόσει τη δύναμη.
  
  
  "Αν είστε εξοικειωμένοι με την Ευρώπη, ο κ. Άντερσον, — είπε, — και ιδιαίτερα με τη Νότια Αμερική, ίσως γνωρίζετε ότι τον τίτλο του δρ χρησιμοποιείται αρκετά ελεύθερα. Αλλά στην περίπτωσή μου αυτό τον τίτλο, κέρδισε και αποκτήθηκαν μετά από πολλά χρόνια σκληρής εκπαίδευσης. Ο γιατρός της ιατρικής, κ. ' Ντερσον, ειδικός σε χειρουργική επέμβαση, που ασχολούνται σε κάποιο βαθμό, είναι μια μηχανική τέχνη. Αναγνωρίζοντας αυτό, και δεν έχει πρόθεση να αγνοήσει διέγερση της νοημοσύνης, της προσπάθησε να αγοράσετε επιπλέον ειδικότητα. Επίσης ο ψυχίατρος με την πρακτική, η οποία ασχολείται, είναι άστραψε στα μάτια την κοπέλα — είναι αφιερωμένο σε πιο πολύπλοκες περιπτώσεις.
  
  
  Της τους ανήκει, ότι θα ήταν κανονικά ταρακουνήσω το εγώ, την αγαλλίαση. — Έτσι, είστε δάσκαλος;
  
  
  Της ανταμείφθηκε τρέμοντας, пробежавшей από το εγώ του το σώμα. — Ναι, είπε, προσπαθώντας να γέλα. — Μάλλον, έτσι μας αποκαλούν στην Αμερική. Πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτόγονη όρος. Αλλά δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή. Όπως σου έλεγα, αυτή η νεαρή κοπέλα βρέθηκε το ένα γύρω από τους ασθενείς.
  
  
  Το χαμήλωσε τη φωνή του μέχρι ошеломленной προστασίας προσωπικών δεδομένων. — Εννοείς, ότι ήταν άρρωστη, γιατρέ;
  
  
  Ο δρ Инурис iso όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε να είναι ανεκτό, αλλά είδα ότι το iso όλες τις δυνάμεις βιώνω εγώ την υπομονή μου. — Λοιπόν, αυτό είναι αρκετά γενικός όρος, αν το πω έτσι. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ πιο περίπλοκη. Αλλά, ας πούμε, χωρίς σπάσιμο της σχέσης ανάμεσα στο γιατρό και τον ασθενή και χωρίς να μπούμε σε τεχνικές περιγραφές, ότι η νεαρή κοπέλα πάσχει από μια σοβαρή συναισθηματική διαταραχή".
  
  
  — Καταλαβαίνω, είπε. — Μπορείς να με κοροϊδέψεις. Και ελπίζεις ότι έτσι είναι, είπε για τον εαυτό του.
  
  
  "Δεν είναι όλες οι συναισθηματικές ασθένειες εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο, για να ih θα μπορούσε εύκολα να αναγνωρίσει неспециалисты σαν κι εσάς".
  
  
  — Φαντάζομαι πως όχι, είπα.
  
  
  Ο δρ Инурис μου χαμογέλασε. "Χαίρομαι που έχεις τόσο ευρύ ορίζοντα, κ.' Ντερσον, — είπε. "Guido σαφώς μου έδωσε να καταλάβω, ότι η συμπεριφορά σας απέναντί του στο καζίνο ήταν, πώς να το πω, κάπως εχθρική".
  
  
  — Ναι, είπα. — Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτός ο κύριος δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέτε φιλικό με αυτήν την κοπέλα. Εννοώ ότι προκάλεσε ει πόνο, και αυτή δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προσήλθαν στο εγώ εταιρείες.
  
  
  -- Και πάλι θα πρέπει να σας ζητήσω συγγνώμη -- είπε ο γιατρός Инурис, όταν στράφηκε προς το μέρος μου με την υποκρισία λαμπερό χαμόγελο. "Από καιρό σε καιρό Guido γίνεται πολύ επιμελής. Και, μάλλον φοβήθηκε την οργή μου. Βλέπετε, δεν ελέγχω τη συνήθη κλινική. Μια νεαρή κυρία ήταν εμπιστεύεται τη φροντίδα στη βίλα μακριά από εδώ, και σε αυτό το στάδιο το χειρισμό της είναι ανέφικτο να εκθέσει το γεγονός ότι είμαστε μαζί σας θεωρούμε φυσιολογικές κοινωνικές отдачами.
  
  
  "Την περασμένη εβδομάδα, — συνέχισε εκείνος, — ει, κατάφερε να φύγει από τη βίλα για μη εξουσιοδοτημένη ταξίδι σε καζίνο. Ο γκουίντο δεν επαγγελματικό νοσοκόμος, και, ίσως, ως εκ τούτου, με το εγώ του προσώπου θα πρέπει να περιμένουμε λάθη. Ωστόσο, η προσωρινή εξαφάνιση του κοριτσιού είναι πολύ ruffling με Guido, και πανηγυρικά υποσχέθηκε μου, ότι το κορίτσι δεν θα ξεφύγει από τον συνοδεύσει. Ωστόσο, τι κατάφερε να το επαναλάβει απόψε.
  
  
  Έτσι ώστε να είναι κατανοητό, δεν είναι αλήθεια ότι ο Γκουίντο, πώς να το πω, αρκετά ανυπόμονος μαζί της; Και, — είπε ο γιατρός. Инурис ειλικρινά είπε: "είναι Επίσης σαφές, ότι το να είσαι αμερικανός τζέντλεμαν, είστε ευγενής, παρενέβησαν για να το προστατεύσει από την τι-ό, τι ήταν για σας είναι εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά".
  
  
  — Λοιπόν, γιατρέ, είπα, δεν ήξερα ότι το κάνει αυτό τόσο πολύ. Απλά μου φάνηκε, ότι ο υπηρέτης του να κάνει κάτι.
  
  
  "Το εξωτερικό μέρος είναι παραπλανητική", — είπε.
  
  
  "Ναι, многда," συμφώνησα. "Ράφτης, πάρε, ποτέ δεν πίστευα ότι είναι άρρωστη".
  
  
  Ο δρ Инурис χάιδεψε καθησυχαστικά το χέρι μου. -- Έλα, έλα, -- είπε. "Από εσάς θέλετε πάρα πολύ, για να καταλάβει τα πράγματα με βάση μια σύντομη παρατήρηση, ακόμα και η ιατρική επιστήμη μερικές φορές να σπάσει σύγχυση".
  
  
  — Εντάξει, είπα.
  
  
  — Και τώρα, ο κ. Άντερσον, θα καταλάβετε, όταν θα πρέπει να σας ζητήσω να με αφήσει και... εεε... μου προσωπικό να τελειώσει το βράδυ με την κοπέλα και να την πάμε πίσω σε μας τη βίλα. Δεν ξέρω πόσο θα της μιλήσει ακόμα με τον άλλο, αλλά αν μπορείτε να μου δώσετε κάποια благонамеренный συμβούλιο, θα είναι σοφό να ρίξετε μια ματιά σε όλα όσα θα μπορούσε να πει, στο φως της νόσου. Μερικές φορές οι nach παρουσιάζεται στον πειρασμό να πω πράγματα που με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται πιο αληθοφανής, αλλά, δυστυχώς, καλούνται ee ασθένεια, που, την, ελπίζω να μπορώ να θεραπεύσει".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι σε συμφωνία. — Ελπίζω ότι θα το διορθώσετε, δρ. Νομίζω ότι είναι ντροπή, ότι είναι τόσο όμορφη κοπέλα, πώς είναι..."
  
  
  "Έχω κάθε ελπίδα, — είπε ο γιατρός Инурис. "Αλλά η διάρκεια της θεραπείας είναι πιθανό, μπορεί να είναι αρκετά μακρά".
  
  
  — Πολύ άσχημα, είπα.
  
  
  "Πραγματικά", είπε, με ένα άγγιγμα ανυπομονησία. — Αλλά τώρα πραγματικά πρέπει να πάει. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, κ. ' Ντερσον. Πραγματικά χαριτωμένο.' Τίναξε τα δάχτυλά σας, και ο Γκουίντο, βάδισε, έτοιμο για δράση.
  
  
  Δεν το έκανε. Το κορίτσι σηκώθηκε, έσπρωξε την τσάντα μου κάτω από το ποντίκι και προσήλθε προς αυτόν. Ο γιατρός χαμογέλασε εγκάρδια ε.
  
  
  Με ασυγκράτητη έκφραση αποστροφής πέρασε mimmo γιατροί και Guido στο περιστρεφόμενο μέρα, μέσα από την οποία μπήκαν. Ψηλός, οζώδης κινέζικα φράσει το δρόμο hey, αλλά όταν πλησίαζε να του αποσύρθηκε στην άκρη, για να μεγιστοποίηση μπροστά της την πόρτα, και την ακολούθησε. Ο γκουίντο ακολούθησε нимиЕ1 .
  
  
  "Με συγχωρείτε που σας ενόχλησα, — είπε ο γιατρός Инурис μου.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του: "κρίμα, είπα. "Αυτή η γλυκιά κοπέλα..."
  
  
  "Προσπαθήστε να την ξεχάσει, αγαπητέ μου," είπε ο δρ Инурис, όταν πήγα στη μέρα.
  
  
  — Σας παρακαλώ, του είπα.
  
  
  — Όχι, αγάπη μου την άλλη, — είπε елейным φωνή. — Ω, είπα. — Θα ήθελα να είναι αλήθεια.
  
  
  Το πρόσωπο του δρ помрачнело. - "Πώς θες.'
  
  
  Την ακολούθησε σε μια μέρα. Λευκό "mercedes" στάθηκε στην άκρη. Την έμαθα σε αυτό το αμάξι που έχω δει, όταν φύγαμε μέσα από το καζίνο. Δίπλα βρισκόταν ένα κορίτσι, ο Γκουίντο και κινέζικα.
  
  
  Ο γιατρός χτύπησε τα χέρια του. Είπε. - "Τι περιμένουμε;"
  
  
  Китайец άνοιξε την πίσω πόρτα και, στη συνέχεια βγήκε μπροστά και σελιε πίσω από το τιμόνι.
  
  
  Блеснув τις μεγάλες επιδεικτικός τα πόδια, η κοπέλα γλίστρησε στο πίσω κάθισμα. Την, παρατήρησα ότι φορούσε παντόφλες μπαλέτου-βαρκούλα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Στις μέρες μας οι γυναίκες είναι σπάνιες θεραπευτικές ih φθορά, αλλά μας ένα παπούτσια δεν έχουν κοσμήσει το γυναικείο πόδι και τόσο καλά. Έχετε δει ih πριν από μερικά χρόνια, όταν η Νικόλ Κάρα ήταν ακόμα ζωντανή.
  
  
  Ο δρ Инурис γλίστρησε μέσα. Ο γκουίντο έκλεισε την πόρτα και σελιε λεπτά με τα κινέζικα. Ο κινητήρας έχει ήδη εργαστεί, μηχανή отскользнула από το πεζοδρόμιο.
  
  
  Την είδα να φεύγουν, όταν θυμόμουν πινακίδα. Mercedes πατάει φρένο στη στροφή. Από το πίσω παράθυρο την είδε ο γιατρός σήκωσε το χέρι του σε ένα όμορφο πρόσωπο.
  
  
  Μετά άλλαξε γνώμη. Το τεράστιο χέρι του χαλάρωσε, σαν μια τεράστια αράχνη. Σε μια στιγμή γύρω από το χέρι σας βγάζει μόνο τον αντίχειρα και το δείκτη.
  
  
  Όταν η αόρατη μηχανή στρογγυλεμένη γωνία, δρ. Инурис πολύ αργά άπλωσε το χέρι, προσεκτικά και με ένα χαμόγελο ισχυρό διασκέδαση και έβαλε τα δάχτυλά του στην τραχεία κορίτσια και άρχισε να την πιάσει.
  
  
  
  Κεφάλαιο 6
  
  
  
  -
  
  
  Την γύρισε και πήγε πίσω στο μπαρ. Αν Πολλά Άλλα. Инурис είχε στο μυαλό του ένα γρήγορο θάνατο, θα επιτρέπεται Γκουίντο να το κάνουμε αυτό. Ίσως γιατρό άρεσε αργός θάνατος, δεν είχε καμία αμφιβολία σε αυτό. Αλλά αν το κάνει, θα έβρισκε πολύ πιο βολική θέση από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.
  
  
  Και πάλι sel για την καρέκλα, κάτω από το κριτικό βλέμμα του σερβιτόρου, που φαινόταν πιο ελαφρύ, όταν επέστρεψε μου μια μικρή βόλτα στο δρόμο με το γιατρό Инурисом και εγώ τρομερή μικρή συμμορία. Δεν обольщался γεγονός ότι ο σερβιτόρος ανησυχούν για την ασφάλεια ή την απόδειξη. Την υποψία, ότι εγώ πραγματικό ενδιαφέρον ήταν μαζί μου, υποθέτοντας ότι είμαι αρκετά υγιής για να πληρώσετε το λογαριασμό σας, για να μάθετε αν μπορώ, όπως και πολλοί τουρίστες δεν γνωρίζουν, ότι τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στο λογαριασμό, και, ως εκ τούτου, να πληρώσει ονε κατά το ήμισυ.
  
  
  Την έκανε χειρονομίες στον αέρα, και έσπευσε στο τραπέζι, γέρνοντας απαλά τα μάτια σας για να ωθήσει προς το λογαριασμό μου στο μάρμαρο. Όταν την ακολούθησε την τροχιά εγώ τα χέρια, το βλέμμα μου έπεσε στο γραφικό χαρακτήρα. Ήταν εγγράφου βάση, παραμορφωμένη πόδι του ποτηριού, γύρω από το οποίο έπινε το κορίτσι.
  
  
  Την σήκωσε το ποτήρι του και πήρε το χαρτί. Ενώ, ως η Άλλη. Инурис και ψέματα μεταξύ μας, ήταν κάτι πολύ απασχολημένη.
  
  
  Έγραψε το μήνυμά σας με ένα μολύβι για τα φρύδια. "Βίλα Νάρκισσος ", είπε: "Cap-Ferrat. Βοήθησέ με, ο κόστια τον θεό. 'Δεν έχει υπογραφεί, και κατάλαβα, ότι μέχρι στιγμής η νυφίτσα δεν ξέρω ποια είναι.
  
  
  Αλλά ήξερα τι ήταν: σώας τας φρένας, αλλά για ό, τι σου είπε ο γιατρός Инурис. Όμορφη, ατίθαση και αρκετή αυτοπεποίθηση για να πάει με το απαίσιο γιατρό χωρίς αντίσταση. Αλλά χέμα ήταν και παρέμεινε ένα μυστήριο.
  
  
  Ήταν ένα μυστικό που της θα λύσει μετ ' μ.μ.
  
  
  Αλλά πρέπει να δράσουμε γρήγορα. Της έριξε μια ματιά στο ρολόι. Για παράδειγμα, μισό δευτερόλεπτο, και ο δρ Инуриса ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το να πληρώσει το λογαριασμό, δεν έδωσαν φιλοδώρημα, και σε ειδικές απογοήτευση σερβιτόρο, και βγήκε από το "Негреско" μέσα από την κύρια είσοδο. Το ταξί περιμένει τους επιβάτες. Στο "reno" μπροστά από την ουρά οδηγός, толстолицый άνδρας, ξαπλωμένος, έριξε πίσω το κεφάλι, και το βαρύ ροχαλητό πίσω από το τιμόνι. Όταν τον χάιδεψε εγώ στον ώμο, αμέσως ξύπνησε. Κοίταξε, ακτινοβολούν χαμόγελο, που ασχολούνται ήταν ένα μείγμα από ζωικά самонасмешки και ίντριγκα, ένα χαμόγελο πρώην στρατιώτη. — Κύριε, είπε αυτόν τον τόνο, σαν να τράβηξε την προσοχή του.
  
  
  Την ρώτησε. — Ξέρετε, Cap-Ferrat;
  
  
  — Φυσικά, είπε.
  
  
  — Ξέρετε Βίλα Нарциссу ;
  
  
  "Ναι ".
  
  
  — Μπορείς να με πας εκεί;
  
  
  — Όπως θέλεις, κύριε. Αλλά συγγνώμη, αυτό το παράξενο μέρος.
  
  
  'Αλήθεια;' — είπα, τράνταγμα ανοίγοντας την πίσω πόρτα και εγώ "ρίνο" και κάθεται κάτω. "Πες μου, γιατί, μέχρι τότε ας βιαστούμε".
  
  
  Η μηχανή γλίστρησε προς τα δυτικά κατά μήκος του πεζόδρομου και γύρισε στην πρώτη στροφή.
  
  
  "Κανείς δεν μένει εκεί. Εδώ είναι έρημη, — είπε.
  
  
  — Ήσουν εκεί πρόσφατα;
  
  
  — Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό. Αλλά εκεί εδώ και πολλά χρόνια κανείς δε ζει, μ-сье. Το ξέρω σίγουρα. Πριν από λίγες εβδομάδες, μπορεί πριν από ένα μήνα, την οδήγηση mimmo του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ανάμεσα σε βίλες και ακριβά πέτρινος τοίχος, και στην πύλη τη σιδερένια πύλη. Την κοίταξε στην πύλη. Ο κόσμος δεν ήταν. Μπορείτε να αισθάνεστε, όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς. Αυτή η βίλα έχει τέτοιο σπίτι.
  
  
  — Ξέρετε σε ποιον ανήκει;
  
  
  — Όχι, κύριε, δεν ξέρω. Το δικαίωμα της ιδιοκτησίας εδώ πηγαίνει από τον έναν ιδιοκτήτη στον άλλο, και μερικές φορές η παρουσία ενός ξένου ανθρώπου απλά σημαίνει ότι οι δυο δοθεί λύση ζουν στη βίλα".
  
  
  "Reno" τώρα έγραψα ταχύτητα. Την είδα να το hotel Beau Rivage εξαφανίστηκε πίσω μας, και στη συνέχεια θα απενεργοποιηθεί για στροφή του δρόμου, η οποία ασχολείται με κατέβει στο λιμάνι με την αγάπη μου, вырубленной στα βράχια, возвышавшихся πάνω από τη θάλασσα.
  
  
  "Στις βίλες υπάρχει πάντα μια νέα πρόσωπα, — είπε ο οδηγός.
  
  
  "Βόλτα Μέση Γουινέα Cormiche; "είπα.
  
  
  "Ναι, κύριε."
  
  
  Τώρα ανεβαίναμε, και η πόλη Νίκαια έμεινε πίσω μας. Από κάτω μου, στα δεξιά, η θάλασσα ήταν ακόμα κάτω από το πέπλο της ομίχλης.
  
  
  — Θα είμαι ευγνώμων, του είπα, αν δεν μπορείτε να πάτε εσείς μου μέχρι την πύλη της βίλας Νάρκισσους, και να επιτρέψει να κατεβείτε στο χιλιόμετρο πριν.
  
  
  — Κατάλαβα, είπε ο οδηγός. Πιθανώς, ήταν ένας καλός στρατιώτης. Χοντρός και έξυπνη, ακόμα και τότε. Κατανόηση ότι αυτό θα δώσει την ονε, αν είναι να συνειδητοποιήσουμε και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα. Πρώτα να προσέχετε και να επιβιώσει. Η επιβίωση ήταν πάντα η καλύτερη διαφήμιση που ένας στρατιώτης θα μπορούσε να κάνει για τον εαυτό του.
  
  
  Ταξίδευε γρήγορα και ομαλά, απολαμβάνοντας την κλήση το ένα γύρω από τα πιο συναρπαστικά δρόμους στον κόσμο. Ο δρόμος μπροστά ήταν έρημη, και άναψε μερικά κίτρινα φανάρια, για να σπάσει το πέπλο της ομίχλης. Αν και η νύχτα ήταν ήσυχη, ταχύτητα δημιουργεί ένα ευχάριστο αεράκι.
  
  
  — Εδώ, είπε.
  
  
  Πινακίδα με την επιγραφή "του Αγίου. Jean-Cap-Феррат вырисовался και πέρασε mimmo. Στα δεξιά μου, ότι-όπου αδρή φώτα, Cap Ferrat θέσει, όπως το μεγάλο δάχτυλο να προεξέχει στη θάλασσα. Ο κινητήρας "reno" заскулил, όταν ο οδηγός βρίσκεται σε χαμηλή ταχύτητα, την προετοιμασία για την κάθοδο με πολύ καλή-Corniche.
  
  
  — Θα είμαστε εκεί, είπε με μια νότα διασκέδασης. — Σε περιμένουν οι φίλοι σου;
  
  
  Της ήταν εναντίον απαντήσει ονε. — Όχι, είπα, φοβάμαι πως όχι.
  
  
  — Μπορεί, κι εσύ αυτό θέλεις;
  
  
  Βάζοντας το ένα χέρι στο τιμόνι, το άλλο είναι ότι εκτός από κάτω από το κάθισμα. Όταν τράβηξε το εγώ πίσω, στο χέρι του είχε ένα σίδερο. Γελούσε. — Μπορεί να είναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσω;
  
  
  'Ίσως. Αλλά μπορώ και χωρίς αυτό. Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας.
  
  
  — Δεν έχει σημασία, — είπε. — Παράξενο μέρος, αυτή η βίλα. Πολύ προσπαθώ. Πολύ недружелюбая. Αυτό δεν είναι το σπίτι, όπου αισθάνεστε άνετα και θα σας αρέσει".
  
  
  — Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, είπα. — Αλλά σε πιστεύω.
  
  
  "Θα το κλείσω άγιος", — είπε. "Αυτό θα σου το νυχτερινό όραμα".
  
  
  Την ρώτησε. — Ο στρατός;
  
  
  "Λεγεώνα των ξένων", απάντησε. "Κλείστε τα μάτια σας για λίγα λεπτά. Να της πω όταν φτάσουμε εκεί.
  
  
  Μετά από λίγο, η μηχανή σταμάτησε. — Καλά, — είπε.
  
  
  Την άνοιξε και πάλι τα μάτια. Γύρω μας ήταν απόλυτο σκοτάδι. Την κόλλησε στον οδηγό τη στοίβα των τραπεζογραμματίων.
  
  
  — Ευτυχώς, είπε.
  
  
  Της βγήκε, γύρω από τη μηχανή.
  
  
  Ο οδηγός του να το πτερύγιό της. — Χιλιόμετρο ανοιχτά. Στα δεξιά. Πέτρινος τοίχος. Τρία μέτρα σε ύψος. Σπασμένο γυαλί από πάνω. Πύλη επτά μέτρα. Μυτερή κορυφή. Μέσα τίποτα αξιόλογο να κλέψουν. Τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Αλλά, τουλάχιστον, καλή τύχη.
  
  
  Είναι ακόμα χαμογελούσε, ενώ η μηχανή ήσυχα με την όπισθεν πήγαινε στο δρόμο. Την περίμενε να σταματήσω εγώ να ακούσει, και στη συνέχεια πήγε. Μέχρι το κέλυφος, την έλεγξε, λεπίδες ξυραφιών για την ασφάλεια ακόμα στη θέση του.
  
  
  Κομμάτια από βρύα βρίσκονται διάσπαρτα στο παλιό γκρίνια, σαν σάπια βλάστηση. Σκουριά облупилась στην σιδερένια πύλη. Σεληνιακό σεργκέι пробивался μέσα από στενά λιωμένο κωνοφόρα δέντρα, поднимавшиеся γύρω από klochkov ομίχλης, και έπαιξε σε нечесаной γρασίδι, торчавшей γύρω από τη γη, όπως η γενειάδα тушку.
  
  
  Από το δρόμο λίγο ότι ήταν ορατό. Μόνο το δρόμο της μηχανής, μόλις πέρασε, λαμβάνοντας υπόψη το εύρος του примятой γρασίδι. Τα ψηλά δέντρα στέκονταν ως ζώνες μεταξύ περίεργα βλέμματα και βίλες.
  
  
  Κάποια στιγμή την στεκόταν έξω από την πύλη και ακούει. Απλά σιωπή. Υπάρχουν σκυλιά, сигнализирующих παρουσίας μου. Υπάρχει έκτη αίσθηση για το χαρακτηρισμό περιπολίες, τα συναισθήματα, που πολλές φορές με έσωσε.
  
  
  Της έβγαλε το σακάκι του και το πέταξε πάνω από τον τοίχο, για να προστατεύετε τα χέρια σας από το βρώμικο σπασμένα γυαλιά, που βρισκόταν στις πέτρες, περιμένοντας περίεργος αιμορραγία. Την πήδηξε, βρήκε ισχυρή υποστήριξη και με μία κίνηση σε ικανοποιητικό επίπεδο. επάνω, τραβώντας το σακάκι σου.
  
  
  Είπε και κάθισε στους πρόποδες του τοίχου, την σταμάτησε και άκουγε. Μόνο η σιωπή. Пригнувшись και χρησιμοποιώντας τα δέντρα ως καταφύγιο, να την προχωρήσει, παράλληλα με το μονοπάτι. Την κινούνταν αργά. Τα πόδια μου στάθηκαν σε βρεγμένο χορτάρι. Ομίχλη, μυρωδιά βελόνες και θαλασσινό νερό, клубился γύρω μου.
  
  
  Την ανέβηκε στο λόφο, και ξαφνικά είδε αχτίδες φωτός μέσα από τα δέντρα, και μέσα από την ομίχλη. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα της έχει φτάσει σε ανοικτό πεδίο.
  
  
  Την σταμάτησε στην άκρη ενός δέντρα και είδε ότι τα ίχνη των μηχανημάτων στα δεξιά μου διάλυσε προς τα αριστερά και, στη συνέχεια, στροφή δεξιά στην είσοδο της βίλας. Λευκό "mercedes", σχεδόν ως ομίχλη, στάθηκε ο σκοτεινός και υποχθόνιος, στο δρόμο μου.
  
  
  Η ίδια η βίλα, με ψυχραιμία κρύα πέτρα, витающая στο νυχτερινό ναυτικό αέρα, вырисовывалась γύρω ομίχλης, ως μέρος του εφιάλτη. Ψηλά στο παράθυρο που περιβάλλεται από τα πεσμένα παντζούρια, ένα κομμάτι από ένα λευκό γαλακτώδες κουρτίνες έπιανε να φωτίζεται το φεγγάρι, και κοίταξε στη σκηνή κάτω, όπως невидящее το μάτι. Οι πρώτες δύο ορόφους της βίλας ήταν σκούρα. Σεργκέι έκαιγε σε τρία παράθυρα στο προσκήνιο όροφο.
  
  
  Κρατώντας μέσα στην γραμμή των δέντρων, πολύ γρήγορα, είναι περιτριγυρισμένη από το σπίτι. Πλάτη, πλευρά με την άλλη πλευρά και το μπροστινό μέρος του παρέμειναν μαύρα και σιωπηλό. Της άρχισε να προσεγγίζει με σκληρό χορτάρι. Μια λεπτή κουρτίνα που καλύπτει το δεξί παράθυρο. Ανεβαίνοντας στα ισχία του, την κοίταξε μέσα.
  
  
  Ήταν κουζίνα. Υψηλή κινέζικα καθόταν πίσω σε μένα για ξύλινο τραπέζι και πίνοντας ένα φλιτζάνι τον τσαγιού.
  
  
  Την пригнулася και πήγε σε ένα άλλο παράθυρο, ευλογώντας την υγρασία, η οποία ασχολείται με приглушала μου shaggy. Σιγά-σιγά και πάλι σήκωσε το κεφάλι του, και βρέθηκα σε ένα δωμάτιο, στο οποίο υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι. Guido ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, leant το κεφάλι στην γκρίνια, και μέσα από το περιοδικό. Την είδα που έβγαλε το σακάκι του και μετακόμισε το όπλο με ώρας στην наплечную θήκη.
  
  
  Το τρίτο από τα τρία φωτεινά δωμάτια βρισκόταν σε σημαντική απόσταση από τις δύο πρώτες. Και ενώ το καβούκι εκεί, κρατώντας κάτω από το επίπεδο περβάζια παραθύρων, την άκουσα τη φωνή του δρ.
  
  
  — Αγάπη μου, είπε. — Προσπαθώ να είμαι υπομονετικός μαζί σου. Και την βρίσκω, ότι η υπομονή δεν ανταμείβεται κατανόηση και ευγνωμοσύνη από την πλευρά σας; μόνο την απιστία και προδοσία. Και τώρα, δυστυχώς, η υπομονή μου ήταν σε ένα τέλος.
  
  
  Τώρα ήταν στο επίπεδο του παραθύρου. Ήταν ανοιχτό, και η φωνή του γιατρού, γεμάτο κίνδυνο, ήταν σαφώς δω. Την πλησίασε προς το περβάζι του παραθύρου. Άλλο μέρος του αυτό το λεπτό λευκό κουρτίνες, μόνο εν μέρει задернутой, κρεμασμένα στο δωμάτιο, σαν τον ιστό της αράχνης στον τάφο. Κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, την είδε καθαρά το γιατρό Инуриса και το κορίτσι. Ο γιατρός έβγαλε το σακάκι του και накинул κασκόλ στη θέση του, αλλά μερικά διπλά κονδυλωμάτων εξακολουθούν να ρίχνουν τη συρρικνωμένη κακός ματιά στις πτυχώσεις οθόνης επιδέσμων.
  
  
  Της, είδε ότι η κοπέλα ήταν ντυμένη ακριβώς όπως όταν τη γνώρισα ee. Τα χέρια nach ήταν μπλεγμένες πίσω από την πλάτη του, σαν το παιδί που μαλώσει για κακή συμπεριφορά, ο στόχος ελαφρώς склонена και λαμπερά μαλλιά ακόμα συνδέονται χλωμό-πράσινο κορδέλα.
  
  
  — Ήλπιζα ότι θα ερχόσουν σε μένα κάποια εκτίμηση, — είπε ο γιατρός. "Ήλπιζα ότι θα έρθεις μαζί μου από τη volley θησαυρού, που μπορεί να δώσει μόνο μια γυναίκα που θα αρχίσεις отплачивать μου για την αφοσίωση που της έστειλε σε σένα είναι τόσο σαφής και τόσο συνεχώς. Μπορείτε να με πιστέψεις, αλλά αυτό ήταν πραγματικά η πιο ειλικρινής ελπίδα. Αλλά, ίσως, πάρα πολύ ωραία. Θα είναι η πρώτη φορά. Και έτσι, επίσης, ξέρω ότι ό, τι δεν δίνεται εθελοντικά, μπορεί να ανακτηθεί με τη δύναμη". Το κορίτσι κοίταξε ανοιχτά για αυτό. Μιλούσε αργά και με περίσκεψη. — Είσαι χάλια, — είπε.
  
  
  Το πρόσωπο Инуриса παραμορφωμένες από την οργή. Σήκωσε το χέρι του και έπεσε και πάλι. Είναι ήδη άρχισε για δεύτερη φορά απόψε, όταν με προκάλεσε τόσο πολύ που ήθελα να δείξω τη βία σου τόσο απίστευτα όμορφο πρόσωπο. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό, έτσι δεν είναι; Την αναζητούν τόσο άσχημα. Ναι, έτσι το καταλαβαίνω, τα χαρακτηριστικά του δεν βρίσκουν δικαιώματα που έχετε. Άλλοι έχουν ήδη μιλήσαμε μου.
  
  
  — Μην με παρεξηγείτε, ο γιατρός, είπε η κοπέλα. — Δεν είπα για την εμφάνισή σου. Εγώ έχω τα λιγότερα δικαιώματα.
  
  
  'Ναι ε;' — είπε ο γιατρός.
  
  
  — Όχι, — είπε.
  
  
  — Τι, αγάπη μου;
  
  
  "Θα μου αλλιώς γιατί θα είναι τέτοια απερίγραπτα κακή, — είπε.
  
  
  Ο γιατρός γέλασε, διαπεραστικό γέλιο ξέσπασε γύρω από το εγώ άσεμνο του λαιμού.
  
  
  — Ο κακός, — είπε. "Πόσο λίγα ξέρετε για το κακό, για να μιλήσει για τα πρότυπα της nen τόσο εύκολα. Αλλά σύντομα θα μάθετε περισσότερα γι 'αυτό, και εγώ είμαι ο οδηγός σας, ο δάσκαλός σας, το σύντροφό σας".
  
  
  — Ποτέ, είπε.
  
  
  "Ω, ναι, αγάπη μου," είπε ο δρ Инурис. — Και πολύ σύντομα. Εδώ, στο δωμάτιό σου, στο κρεβάτι σου.
  
  
  Το κορίτσι γρήγορα κοίταξε την πόρτα.
  
  
  Ο γιατρός κούνησε το κεφάλι του. — Όχι, είπε. — Αυτό δεν θα σας βοηθήσει.
  
  
  Το κορίτσι скривилась.
  
  
  Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ενεργήσει, ρίξει τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο, για να δείτε το γιατρό Инуриса και να ακούσω εγώ μαλακό, проникновенный φωνή. Αλλά ανάγκασε τον εαυτό του να ηρεμήσει. Μέχρι στιγμής κουνάβι δεν έκανε τίποτα, εκτός από τη συζήτηση. Το κορίτσι το ξεπεράσει. Και, περιμένοντας, θα έχω όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το παράξενο μικρό άνθρωπο και εγώ μυστηριώδη пленнице, η οποία ασχολείται με το φανταστικό πρόσωπο και άψογη σώμα ξύπνησε εγώ απειλή.
  
  
  Χαμόγελο θηριωδίες και την αναμονή оскалила εγώ τα δόντια. "Λοιπόν, μου δίπλωμα το δολάριο", είπε. — Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία. Έδωσα ό, τι περνάει από το χέρι μου. Διδεις σε αντάλλαγμα ό, τι περνάει από το χέρι σου, ή θα πρέπει να ληφθούν έχεις;
  
  
  "Μπορείτε να με πάρει, ο γιατρός, — σταθερά-είπε — αλλά ξέρετε, και ξέρω ότι ποτέ δεν θα να έχουν μαζί μου".
  
  
  Το πρόσωπο του γιατρού είχε αυξηθεί χλωμό, και σφίγγουν τα σαγόνια από το θυμό. Η φλέβα που πάλλεται από το ναό, σαν δράκος, κουλουριασμένη κάτω εγώ χλωμή σάρκα. Πλησίασε την κοπέλα που ασχολείται με την καθόταν ήσυχα, κοιτάζοντας mimmo του, λες και εγώ δεν υπήρχε πλέον. Εγώ ένα μεγάλο χέρι σηκώθηκε και τράβηξε την κορδέλα γύρω από την τρίχα που έπεσε γεια σου, στους ώμους χρυσό καταρράκτη.
  
  
  Οργή έχει ξεσπάσει στην αυστηρή μέρη εγώ πρόσωπα, усилившись να είναι από λίγα δευτερόλεπτα, που χρειάστηκε ονε, για να αρπάξει την πράσινη κορδέλα και να το πετάξεις στο πάτωμα. Έκανε μια παύση για μια στιγμή, για να το χειριστεί και να προετοιμαστούν για хладнокровному επίθεση στο διάολο. Το κορίτσι συνέχισε να παρακολουθήσουν mimmo του, λες και εγώ προθέσεις δεν άγγιξε την, όπως βούισμα εντόμου.
  
  
  Ο γιατρός πάλι άπλωσε το χέρι του. Εγώ μακριά λεπτά δάχτυλα έκλεισε στο λεπτό αφαιρέσει το ντεκολτέ της φορέματα και αρθρώσεων των δακτύλων σκόπιμα παγωμένο σε ένα καταπράσινο ложбинке ανάμεσα στα στήθη.
  
  
  Έκανε μια γρήγορη κίνηση του καρπού, και μου κατέβασε το ύφασμα με το σώμα της. Καθόταν ακίνητος, όταν αυτός μου κατέβασε το ύφασμα από τους ώμους της και επέτρεψε ε, με το θρόισμα πέσει στο πάτωμα.
  
  
  Δεν шевельнулась, για να υπερασπιστεί το γυμνό στήθος από το άπληστο διέγερσης, μαίνονται στο εγώ μάτια. Τα χέρια κρεμασμένα στα πλευρά. Φορούσε μόνο ένα λευκό εσώρουχο και παντόφλες μπαλέτου-βαρκούλα.
  
  
  Η αναπνοή του δρ вырывалось από αυτό, шипя. "Ω, ναι," είπε.
  
  
  Μέχρι την ανάγκασε τον εαυτό του να αγνοήσει γεμάτο στριγγλιές μέσα μου φωνή, призывавший να σπάσει το εγώ φίδι το λαιμό, τα χέρια скользнули προς τους γοφούς και την κιλότα άρχισαν πέφτοντας από το καφέ τους γοφούς.
  
  
  Χιούμπερτ είχε δίκιο για τη Νικόλ Κάνει, αν ήταν η Νικόλ Κάνει. Ήταν μια ξανθιά από τη φύση.
  
  
  Το κρεβάτι ήταν στα δεξιά μου, στη γωνία μεταξύ του τοίχου και το παράθυρο. Το κορίτσι, ακόμα σταθερό, ήταν στα αριστερά μου και τον γιατρό Инурис ανάμεσα σε εκείνη και το κρεβάτι.
  
  
  Σηκώθηκε στα γόνατα ελαφρώς κομμένη την ανάσα από τον ενθουσιασμό και την κούραση, θα τυλίγονται εσώρουχα ε μέχρι τους αστραγάλους.
  
  
  Ο δρ Инурис ανήλθε στα πόδια του, άρπαξε ee χέρι της και άρχισε να σύρει πίσω στο κρεβάτι.
  
  
  Της επέτρεψε γεια σου, κάνει ένα βήμα, άλλο, ακριβώς για να βεβαιωθείτε. Στην εσωτερική πλευρά το αριστερό ισχίο nevus δεν ήταν. Καθόλου. Στη συνέχεια, πήδηξε πάνω στο περβάζι του παραθύρου και βούτηξε στο δωμάτιο.
  
  
  Γύρισε γύρω από τον άξονά της, για να με δει. Η κοπέλα γλίστρησε πίσω στην κατοχή σου μολυσμένου ιματισμού.
  
  
  Κασκόλ έπεσε με το λαιμό του γιατρού, αποκαλύπτοντας εγώ αηδιαστικό κολάρο γύρω από το κονδυλωμάτων. Πριν από την πρόλαβε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ μας, ξεπέρασε στην έκπληξη.
  
  
  — Guido! φώναξε. — Guido!
  
  
  
  Κεφάλαιο 7
  
  
  
  
  Με την άκρη του ματιού της είδε το κορίτσι σήκωσε το изодранное φόρεμα και πίεσε το μόσχευμα ιστού στον αισθησιακό σώμα. Ο δρ Инурис κατεστάλη, όπως η αράχνη παγιδευμένος να χάσει χρόνο για την άφιξη θανατηφόρα Γκουίντο.
  
  
  Δεν προσπάθησε να τρέξει προς την ημέρα. Έχω έλαμψε στο γκολ, που, κατά πάσα πιθανότητα, φοβόταν να αντιμετωπίσει το μικρό κρεοπωλείο στο σκοτεινό διάδρομο, και στη συνέχεια να πληρώσει το πρόστιμο για φλώρο νοημοσύνη και κατήφεια Guido ως пистолетной σφαιρών 22 χιλιοστών από αυτό το κάθαρμα. Και την ίδια στιγμή έχω μια ψυχική εικόνα νάνο-τον "βάρβαρο", спрыгивающего από το κρεβάτι, выдергивающего κάτω από το ποντίκι το όπλο Trejo και пустившегося τρέχει προς το δωμάτιο του κοριτσιού.
  
  
  Πόσο στριμωγμένος πυγμάχος, ο δρ Инурис κινείται αριστερά δεξιά κατά μήκος των τοίχων του δωματίου, το εγώ, την παλάμη του χεριού σας να αναπτυχθεί προς τα έξω, σαν σε μια χειρονομία συμφιλίωσης.
  
  
  Δεν θα είχα πολύ χρόνο. Ο δρ εκπροσώπησε την ίδια φυσική απειλή, όπως το μαλλί της γριάς, αλλά να σηκωθεί ανάμεσα σε αυτόν και ο Γκουίντο δεν έχει κανένα νόημα. Web πάλη, που θα μπορούσε να συμμετάσχουν, ήταν δίσκους, όπου οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του.
  
  
  Της ονε επέτρεψε να προσεγγίσει, взмахнув ώμο και το αριστερό χέρι. Αυτός κλώτσησε μου, αρπάζοντας για το δεξί μου χέρι. Την άφησα να φύγει το χτύπημα, και αξιοπρεπώς το εγώ του στο σαγόνι. Αυτός έπεσε πάνω σε έναν τοίχο, στη συνέχεια άρχισε να πέφτει, χάνοντας τις αισθήσεις, το αίμα έρεε από το εγώ μοβ χείλη.
  
  
  Δεν шталь βιαστείτε, για να απολαύσουν το θέαμα, και γύρισε και έσπευσε στην ημέρα. Είναι πολύ αργά. Άνοιξε.
  
  
  Ο γκουίντο στάθηκε εκεί. Trejo είχε σαν στόχο στη ζωή μου. "Μείνε ακίνητη", είπε.
  
  
  Τον σήκωσε τα χέρια του. Της τους ανήκει, ότι εκείνη τη στιγμή ο Νίκολας Άντερσον, defender κορίτσια που έχουν πέσει σε μπελάδες, δεν είχε ιδιαίτερο λόγο να ασχοληθεί με τον Γκουίντο. Δεν ήταν απόλυτη ανάγκη.
  
  
  Το όπλο έμεινε ακίνητος. Ο γιατρός ήταν ακόμα μόνος. Ο γκουίντο χαμογέλασε. — Έτσι είναι και έβαλες αυτό το κάθαρμα, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, τη φωνή και όλα, νομίζω. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να το εγκρίνει, φίλε. Αυτό σημαίνει άσχημα για μένα. Και δεν μου αρέσει. Έπρεπε να φύγει όταν της είπα. Τώρα μπορείτε να το μετανιώσω.
  
  
  Αιχμηρά μάτια Guido παρατηρήσει κοπέλα και διευρύνθηκε. — Ντύσου, — είπε. — Και φέρε Тьсоенга . Πες ονε, ότι στον γιατρό για βοήθεια. Και μην προσπαθείς κακό.
  
  
  Το κορίτσι γύρισε την πλάτη, έβγαλε κάτω από το κρεβάτι βαλίτσα, διάλεξε μερικά ρούχα και άρχισε να ντύνεται.
  
  
  — Είσαι, — είπε ο Γκουίντο, — επιλέξτε ένα κομμάτι του τοίχου και να εφαρμοστεί με τα χέρια του.
  
  
  Το έκανα όπως μου είπαν. Ο γκουίντο πέρασε έχω αποδεκτός αναζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρκετά μέρη υπόκειντο τέτοια αστεία, για να μάθουν τέχνη. Εγώ αναζητήσεις θα μπορούσε να φέρει την ονε το όπλο, το μαχαίρι και το αέριο βόμβα, αλλά δεν ήταν αρκετά καλός για να πάρει τρεις ξυράφια. Ο γκουίντο δεν διέφερε από τη φαντασία. — Καλά, — ανακοίνωσε ο ίδιος, θα είναι καθαροί. Γύρνα, να θέσει τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι και κρατήστε ih εκεί, μέχρι να σας πω να κατεβάσεις ih".
  
  
  Πίσω από την πόρτα, ακούστηκαν shaggy. Η κοπέλα επέστρεψε με κινέζους, που νες πετσέτα και κάτι που μοιάζει με ένα μικρό μπολ με νερό. Την πρώτη φορά που είδα εγώ τα χέρια. Τα νύχια στα δάχτυλα των και мизинцах κολλήσει, όπως τεσσάρων ιντσών μαχαίρια.
  
  
  "Εντοπίσει το γιατρό, Тьсоенг ", — δήλωσε ο Guido.
  
  
  Китайец κούνησε το κεφάλι.
  
  
  — Είσαι, — είπε ο Γκουίντο κορίτσι, σήκω δίπλα σε αυτό το λευκό ιππότη, και δεν είναι αστείο. Το τελειώσει με την πάρτη σου. Αν εξαρτάται από μένα, τον σκότωσε και τους δυο σας πραγματικά εδώ, στη θέση του. Τότε θα μου ήταν πιο ήρεμη.
  
  
  Κινέζικα γονάτισε δίπλα στο γιατρό Инурисом, σκούπισμα εγώ πρόσωπο με μια πετσέτα. Ο δρ βόγγηξε, και εγώ το κεφάλι свесилась με άσχημο το λαιμό. Εγώ μάτια моргнули. Κινέζικα συνέχισε σκουπίζω εγώ, μέχρι ο γιατρός δεν απομάκρυνε εγώ στο πλάι, προσπαθώντας να μην αγγίξει το εγώ μακριά νύχια. — Βοήθα με να σηκωθώ, Chang, είπε.
  
  
  Κινέζικα άρπαξε το εγώ κάτω από το ποντίκι και το σήκωσε πάνω. Συνέχισε να άπαχο πίσω στην γκρίνια. — Φέρε μου το κονιάκ, Chang, είπε.
  
  
  Κινέζικα βγήκε από το δωμάτιο και σε λίγο επέστρεψε με ένα ποτήρι κονιάκ. Ο δρ βύθισαν τη χοιρινό μούτρα σε ένα ποτήρι και βάζετε τα ζευγάρια πριν από το ποτό. Το ελεύθερο χέρι είναι ощупал χαλασμένο το σαγόνι. Στη συνέχεια γύρισε προς το μέρος μου με ένα κουρασμένο χαμόγελο. "Καμία πραγματική βλάβη, κ.' Ντερσον, — είπε. 'Τουλάχιστον για μένα. Όσο για εσάς... λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.
  
  
  — Κοίτα, άρχισε να είμαι.
  
  
  Αλλά Guido διέκοψε με το "Σκάσε", είπε.
  
  
  ο δρ Инурис αυτά δεν κυμάτισε από αυτόν, ως εκπαιδευτής, έχει ασχοληθεί με тявкающей νεαρό σκύλο. — Αρκετά, Guido, — είπε. "Σταμάτα."
  
  
  Ο γκουίντο οι άνθρωποι δεν τραχιά τον κοίταξε. Προφανώς, ih σχέσεις δεν βασίζονται στην αγάπη. Ο γκουίντο θα ήταν τόσο ευτυχής να κατευθύνει λίγο το αυτόματο όπλο του δρ Инуриса σαν κορίτσι και εγώ, για να κάθε χρόνο, πώς μπορούμε να πέσουμε κάτω εγώ σφαίρες.
  
  
  — Λοιπόν, κ. ' Ντερσον, νομίζω, ήρθε η ώρα σας και να έρθω σε κάποια τελική κατανόηση. Μου φάνηκε ότι μου εξήγησε σας εκεί, σε Негреско, ότι το κορίτσι, που ασχολείται με την προσοχή σας, στην delle πολύ άρρωστη. Και η παρουσία σας εδώ μπορεί μόνο να επιδεινώσει και να περιπλέξει την ασθένεια. Έτοιμος να συμβιβαστεί με αρκετά δραματικό τρόπο, που τόσο βασανιστικά απέδειξαν την πίστη τους, επειδή, προφανώς, καμία ζημιά δεν έχει γίνει. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαι άνθρωπος της επιστήμης και δεν θα ανεχτώ καμία παρέμβαση, όταν πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα της θεραπείας του ασθενούς ανθρώπου".
  
  
  — Αν κάποιος σε αυτό το δωμάτιο και άρρωστος, ο γιατρός, είπα, είστε εσείς.
  
  
  Ξανά να κουνήσει εγώ προσπαθειών για την αποτροπή της οργής, που απειλούσε να εκτροχιάσει εγώ τη μάσκα благожелательного γιατρό, για να δώσει παραγωγή извращенному θυμό, пылавшему μέσα σε αυτό.
  
  
  Ρίγος έτρεξε από το εγώ του το σώμα. Έκανε ακόμα μια γουλιά κονιάκ. Εγώ ματιών κοίταζαν στο ηλέκτρινο υγρό, μέχρι που μια εξωσυζυγική κονιάκ στο χέρι. Άρχισε να συνειδητοποιήσουμε ότι έχω ακούσει και έχω δει περισσότερο από ό, τι υποψιαζόταν. — Ο κ. ' Ντερσον, είπε με το ένα γύρω από τους снисходительных χαμόγελα. "Υπάρχουν περιπτώσεις μεταξύ γιατρού και ασθενή, που φαίνεται να είναι, πώς να το πω, περίεργα για το ανεκπαίδευτο παρατηρητή. Η σκηνή που κάνει μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό για τα μαθηματικά αυτό, όπως μπορείτε, θα ήταν αμέσως κατανοητό το ένα γύρω από τους συναδέλφους μου.
  
  
  — Έλα τώρα, γιατρέ, είπε. "Δεν το δέχομαι, αλλά αν σκέφτεσαι έτσι, είσαι πιο τρελός από ό, τι την υποψία, και έχω την υποψία ότι είσαι εντελώς ανόητο και ντροπή για το επάγγελμα".
  
  
  Ο γιατρός έβαλε το πρόσωπο στο шаровидную το ποτήρι το ποτήρι για κονιάκ και βαθιά εισπνοή, πριν να σε ξεσκίσω ... με τα μάτια της.
  
  
  — Κρίμα, είπε με θλιμμένο χαμόγελο. — Λυπάμαι πολύ. Για σένα. Είσαι ανόητος, κ. ' Ντερσον. Αν ακούσατε μου, θα μπορούσε τώρα να απολαύσετε την προοπτική να βουτήξει σε μια πολύ πλούσια ομορφιά της Κυανής Ακτής. Αλλά αντί για αυτό, το πείσμα σου ανάγκασε σε παρέμβει στα σχέδιά μου. Και αυτό, κύριε, είναι πολύ λυπηρό.
  
  
  — Δυστυχώς για εσάς, είπα. "Αλλά όχι για τα κορίτσια είναι εδώ, νομίζω."
  
  
  — Οι ήρωες με διασκεδάζουν, κ. ' Ντερσον, είπε, отхлебывая μπράντι. "Ίσως η εμπειρία σας έχει τις ρίζες της στην γουέστερν, όπως και πολλοί συμπατριώτες σας, αλλά μου βασίζεται σε γεγονότα. Και ως εκ τούτου, ελπίζω ότι μπορείτε να με πιστέψετε όταν σας πω ότι, με βάση γύρω μου σημαντική εμπειρία, ο αιφνίδιος θάνατος συναντά περισσότερους χαρακτήρες από το παντελόνι. Και την αυτοπεποίθηση, που είναι τόσο επιθυμητή για αυτούς, όπως και για ih μικρότερες, αλλά πιο σοφούς συναδέλφους. Αλλά αρκετά φιλοσοφικά. Αρκεί να πω, ότι δεν έχετε κάνει μόνοι μας, μας κοπέλα του χάρη. Και για μένα δεν είσαι πάνω από ήπια ενόχληση.
  
  
  — Θα το δούμε αυτό, γιατρέ, είπε.
  
  
  — Πραγματικά, είπε. "Και τώρα θα εμφανιστεί".
  
  
  Ο δρ Инурис έβαλε ένα ποτήρι. — Тьонг, μάζεψε όλες τις αποσκευές και να θέσει τα πάντα στο αυτοκίνητο. Θα φύγουμε το συντομότερο δυνατόν.
  
  
  Ξανά γύρισε προς το μέρος μου. — Ορίστε, κύριε Άντερσον, δώστε μου την ταλαιπωρία. Θα πρέπει να έχω εγκαταλείψει το σπίτι τώρα. Σύντομα ο Γκουίντο, Chang, και νεαρή κοπέλα, του οποίου την ευημερία σας ενοχλεί, να φύγουμε. Θα ψάξουν για ένα νέο σπίτι ως προφυλάξεις εναντίον κάθε αναταραχή που μπορεί να προκληθεί από ανθρώπους που ήταν περίεργοι να μάθουν για την τύχη του. Και υποθέσεις, — εγώ λεπτά χείλη εκτεθειμένος σε ένα αυτάρεσκο χαμόγελο και τα μάτια метнулись το κορίτσι, — θα συνεχιστεί μέχρι το αναπόφευκτο τέλος και οι δύο.
  
  
  Ο γκουίντο γυρίζει το όπλο προς το μέρος μου. — Και τι θα πάθει;
  
  
  "Αχ, Γκουίντο. Αγαπητέ Guido, — είπε ο γιατρός Инурис. 'Περίμενε. Θα εξιτήριο συνταγή στον κ. ' Ντερσον στο σωστό χρόνο. Μέχρι τότε, σας προτείνω να πάω εγώ σε ένα από υπόγεια δωμάτια και καλή να συνδέσει εκεί. Ζητήστε από τον Τσανγκ να πάει μαζί σας. Και μετά, όταν Chan όλα θα συσκευάσει, και οι δυο σας κατεβάστε ολοκληρώσεις, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τον πόνο του κυρίου Άντερσον με το εγώ χωρισμό με την κοπέλα.
  
  
  — Έλα, — είπε ο Γκουίντο, δείχνοντας μου την πόρτα.
  
  
  Chang μαζί μας έξω στο διάδρομο. Στην delle ήταν αρκετά καλή ομάδα. Chang, пятясь μπροστά μου στο διάδρομο, τα πήγε αρκετά μακριά από μένα. Ο γκουίντο έμεινε αρκετά μακριά πίσω μου, για να μην μπορεί να κινηθεί γρήγορα στα όπλα.
  
  
  Στο τέλος της σκάλας υπήρχε μια μικρή σκάλα άνοιξη, οδηγεί προς τα κάτω. Στους πρόποδες του τις σκάλες και μπήκαμε στο μικρό δωμάτιο άδειο, εκτός από την καρέκλα με ξύλινη πλάτη και выкрашенного λευκό χρώμα καρέκλα, η οποία στο αμυδρό φως γυμνή αχλάδια, ввинченной στο ανώτατο όριο, виднелась προσεκτικά διπλωμένη εφημερίδα. Κάτω από το τραπέζι, απαλά κυλημένα, σαν να ih τεθεί εκεί για τον προορισμό της, να ορίσει τεντώνει το σχοινί.
  
  
  — Κάθισε, είπε ο Guido.
  
  
  Ήταν αποτελεσματικό προσωπικό. Ονε χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να δέσω τα χέρια μου στην πλάτη της καρέκλας και τα πόδια με τα πόδια.
  
  
  — Μπορείς να φύγεις, Chang, είπε.
  
  
  Китайец έσκυψε το κεφάλι του στο απρόσεκτο πλώρη σκοποβολή παιχνιδιών και, στη συνέχεια, σιωπηλά ανέβηκε τις σκάλες.
  
  
  — Έστειλα τον, — είπε ο Γκουίντο, — γιατί θέλω να σας πω κάτι.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Ο γιατρός πιστεύει ότι είσαι κάποιος μάγκας, φίλε. Με κάνεις και εγώ να γελάω. Αυτός έσπρωξε την απειλή όπλου μου κάτω από το πηγούνι και έριξαν το κεφάλι του πίσω. — Αλλά δεν νομίζω ότι είσαι αστείος. Έχεις μάθει πολλά προβλήματα σήμερα το βράδυ, και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Λοιπόν, τι πρέπει να σας πω, είναι ότι ο γιατρός έχει προγραμματίσει για σας — μπορεί να είναι, αυτός θα σας αφήσει να ζήσετε και θα πεθάνετε. Την φροντίσω να κατέβω εδώ, πριν φύγουμε. Και μετά θα σε σκοτώσω. Ο γιατρός σας μπορεί κάποια στιγμή να είσαι θυμωμένος μαζί μου, αλλά ακόμα δεν είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Και σε μια ώρα ή έτσι νομίζει, ότι στην delle αυτό δεν έχει σημασία. Λοιπόν, είσαι νεκρός, και είμαι πολύ χαρούμενος.
  
  
  Της τους ανήκει, ότι δεν θα σε εμποδίσει να κάνει τη μαϊμού πιστέψω ότι έχει ασχοληθεί με αδύναμος. — Έχω πολλά χρήματα, Guido, είπα. — Αν με αφήσεις να φύγω, όλα σου δίνω.
  
  
  — Αχ, φίλε μου, — είπε. "Μου αρέσει όταν μου ζητηθεί".
  
  
  — Θα μπορούσες να γίνεις πλούσιος, ο Γκουίντο, είπα. 'Άσε με να φύγω. Παρακαλώ.'
  
  
  — Θέλω να σας πω μόνο ένα πράγμα, — είπε, λίγο πιο δυνατά κάνοντας κλικ στο όπλο. Χαμήλωσε τη φωνή του μέχρι ψίθυρος. — Θα πεθάνεις, ρε φίλε. Έβγαλε το όπλο του και βγήκε γρήγορα από την πόρτα. Την είδα, όπως έκλεισε η πόρτα, και άκουσα, πώς έσπασε την κλειδαριά. Της άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα στο έλαβε ιμάντα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα την τράβηξε τη λεπίδα γύρω από κρύπτης και ήδη δούλευε πάνω σε σχοινιά. Ο γκουίντο, ίσως και φλέρταρε με τον Νίκολας Anderson, αλλά ο Νίκολας Κάρτερ — είναι ένα άλλο θέμα. Εκδρομή αθώος τουρίστας ήρθε στο τέλος. Μου πήρε δεν υπερβαίνει τα τριάντα δευτερόλεπτα, για να κόψεις το σχοινί.
  
  
  Την πήρε την εφημερίδα από την καρέκλα. Είναι Матен ήταν αρκετά παχύ για να κάνει το κόλπο. Της άνοιξε την εφημερίδα και την άφησε διπλωμένο μόνο μία φορά. Στη συνέχεια τυλίγονται και στη συνέχεια διαγώνια σε ένα σφιχτό κύλινδρο και λύγισε κατά το ήμισυ. Το τελικό προϊόν είχε μια κωνική λαβή και σταθερή σαν βράχος, το κεφάλι. Ήταν φτηνή όπλα, αλλά θανατηφόρα.
  
  
  Την πήρε κομμένα τα σχοινιά, ελεύθερα έδεσε τα πόδια στην καρέκλα και έβαλε τα χέρια του στην πλάτη της, κρατούσε την εφημερίδα πίσω από την πλάτη του.
  
  
  Δε χρειάστηκε να περιμένω πολύ. Εγώ shaggy загрохотали από τις σκάλες, και το κάστρο έσπασε. Το πρόσωπο του Guido ήταν έντονο κόκκινο. Είχε παραβιάσει την πόρτα.
  
  
  — Καθάρματα, — είπε. — Είναι το να Chan σε σκότωσε. Για να με τιμωρήσει. Λοιπόν, όλοι μπορούν να πάρουν τα σκατά για μένα. Μέχρι τότε, όταν το τελειώσω, θα είσαι πτώμα.
  
  
  — Μην το κάνεις αυτό, Guido, είπα.
  
  
  "Σταματήστε τις προσευχές, φίλε", είπε, προσέγγιση σε μένα με τα όπλα σε ετοιμότητα.
  
  
  Λίγο άνοιξε το στόμα του, να νομίζει ότι θέλω να πω κάτι άλλο. Στη συνέχεια την έριξε биду για τον εαυτό του, και είναι стукнула εγώ με το χέρι με το όπλο. Τα όπλα πέταξε σε ένα τόξο πάνω από το εγώ ώμο και χαραγμένο στο έδαφος πίσω από αυτό.
  
  
  Τα μάτια Guido διευρύνθηκε. Εκείνος έσκυψε, обороняясь, αίσθημα ушибленную χέρι και το ανακάτεμα πόδια. Εγώ αναπνοή вырывалось γύρω από вздымающихся του πνεύμονα, όταν τον адреналиновая σύστημα για να προσαρμοστεί με την всплеску πονάει. Εγώ φωτεινά μάτια ποτέ δεν με άφηναν.
  
  
  Πήγα από πίσω του, όταν αυτός заскользил πίσω. Σταμάτησε το τρίψιμο το πληγωμένο χέρι. Άπλωσε τα χέρια της πίσω, ψαχούλεμα όπλο.
  
  
  Ξαφνικά έπεσε στα γόνατα και εγώ το δεξί χέρι метнулась στα όπλα. Την περίμενε, μέχρι να είναι πλήρως θα τραβήξει το χέρι και, στη συνέχεια, έσπασε την εφημερίδα στο εγώ έναν αγκώνα. Το οστό χάλασε, και κτηνώδη ουρλιαχτά ασχημα εγώ τα χείλη.
  
  
  Κάπου πάνω άκουσε τη φωνή του γιατρού... — Γκουίντο; είπε. "Guido! Πού είσαι;'
  
  
  Ο γκουίντο είχε στριμώξει σε αυτό το σκοτεινό κελάρι, που χαρακτηρίζεται δωμάτιο, το πρόσωπο ζαρώνει από το κακό, όταν τον σώα χέρι метнулась στα όπλα. Εγώ τα δάχτυλα έκλεισε γύρω από το βραχίονα, όταν αυτή επέτρεψε στον όπλα για να χτυπήσει εγώ με τη μύτη κάτω, με ноздрям. Εγώ μύτη του είχε συνθλιβεί και θραύσματα οστών διεισδύσει στο εγώ δολοφονικό του εγκεφάλου.
  
  
  Με το εγώ ένα ματωμένο πρόσωπο έσπασε το διαπεραστικό κλάμα κραυγή. Μετά έπεσε στην πλάτη του, σάλευε και πάγωσε. Της, γονάτισε, μετέθεσε την биду στο αριστερό χέρι και το δεξί χέρι άρπαξε το όπλο.
  
  
  Σηκώνοντας τα μάτια της είδε μια αόρατη φιγούρα, ντυμένη στα μαύρα, στην κορυφή της σκάλας. Εγώ τα χέρια του ήταν τεντωμένα, και με τέσσερις кинжалоподобных νυχιών αργά στάζει σκοτεινό υγρό. Σταμάτησε ακριβώς πάνω από τις σκάλες, και εκεί άκουσα για πρώτη φορά, όπως Zhang είπε, και από τις δύο λέξεις που πρόφερε, έχω να τρέχει στο αίμα μου πάγωσε το θρόμβο.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — μονότονο, είπε.
  
  
  Ευχαριστώ сомнительному ευχαρίστηση άξονα εκπαίδευση επιβίωσης Της, ήξερε ότι στάζει με το εγώ νύχια: συμπυκνωμένο δυσαρέσκεια της μαύρης χήρας.
  
  
  
  Κεφάλαιο 8
  
  
  
  
  Έτσι και ήταν. Δεν έχει το δικαίωμα στο λάθος. Είτε να την ξεφορτωθώ Τσανγκ, γρήγορα και με ακρίβεια, ή θα με πιάσει και θα μου την σάρκα σε ένα πιο κακό δηλητήρια που διατίθενται κάθε ον στη Γη. Δυσαρέσκεια σε δεκαπέντε φορές ισχυρότερη από ό, τι οι κροταλία. Αλλά ο θάνατος, αν ήταν κάποια παρηγοριά, πιθανότατα, θα ερχόμουν σύντομα από τον οργανισμό του, ισοδυναμεί με δηλητήριο χιλιάδες αράχνες, στάζει με κάθε ένα γιγαντιαίο καρφιών αυτό κινέζο.
  
  
  Ήρθε μπροστά μου, σαν να ήταν άοπλος, βήμα-βήμα, πώς κάποιος τρέχοντας σε траурной πομπή. Πίσω του, στην κορυφή της σκάλας, με σκωπτική χαμόγελο κοιτάζοντας προς τα κάτω, δρ Инури έκανε προχειρότητα αποχαιρετιστήρια χειρονομία, σαν αποχαιρετώντας με δύο παίκτες πινγκ-πονγκ, και εξαφανίστηκε σε όλο το οπτικό πεδίο.
  
  
  Την αποσύρθηκε επάνω στο δωμάτιο και έβαλα το χρωματισμένο λευκό χρώμα έδρα μεταξύ τους και πλησιάζει Τσανγκ. Πρόσωπο εγώ παρέμεινε ανέκφραστος, η αναπνοή είναι ένας ακούραστος, σκούρα μάτια σταθερές.
  
  
  Της έβαλα τα πόδια μαζί. Δεν ήταν ώρα για τα κακά αποτελέσματα γυρίσματα. Της είχε δίκιο για το όπλο Γκουίντο. Αυτό ήταν το "Trejo" 22 χιλιοστών, το μοντέλο 1. Λαβή επιλογέα εγκαταστάθηκε σε ποσοστό της φωτιάς: όταν πατούσε τη σκανδάλη, ράγιζε αυτή τη στιγμή οκτώ γύρους, και σε ένα ξενοδοχείο, για να είναι όλοι παγιδευμένοι σε ένα κοκκαλιάρικο στήθος Τσανγκ. Αν θα την σημάδευε ονε στο κεφάλι, είχε την ευκαιρία, ότι μέρος σφαίρες αστοχήσει από την ανάκρουση εγώ " μηχανισμός.
  
  
  Chang σταμάτησε στους πρόποδες της σκάλας, δίπλα στο μπάνιο, στη σκιά, закрывавшей εγώ впалое πρόσωπο. Και μετά τα χέρια με τα μαύρα μανίκια, αυτά τα αηδιαστικά χέρια, гипнотически λικνίζοντας πέρα δώθε, σαν το κρύο το προοίμιο για το μπαλέτο του θανάτου, скользнули από την πόρτα.
  
  
  Την σήκωσε το όπλο με τα δύο χέρια. Σιγά-σιγά, κυρτά τάφους χέρια корчились, όπως τα γιγαντιαία ακμή στο ритуальном απόδοση, και από καιρό σε καιρό σταγόνα πυκνό δηλητήριο скатывалась με καρφί στη γη.
  
  
  Την ένιωσα σαν όπλο κυμαίνεται στο χέρι μου, αλλά και ελέγχεις την επιθυμία να ανοίξει πυρ. Το ξενοδοχείο, για να Chan μπορεί να το ξεπεράσει στο δωμάτιο, στο φως.
  
  
  Την προσοχή κατέβασε το όπλο, ώστε να ανακουφίσει τους μυς και τους συνδέσμους από το άγχος της αναμονής. Και αυτή τη στιγμή Zhang πήδηξε πάνω από την καρέκλα.
  
  
  Δεν υπάρχει χρόνος για τα δύο χέρια. Δεν υπάρχει πια χρόνος για προσεκτική σκόπευση. Κίνηση του μηρού της, σήκωσε το όπλο και πάτησε τη σκανδάλη.
  
  
  Έγινε η έκρηξη... πλήρη σιωπή.
  
  
  Έξοχη μηχανή θανάτου Guido κολλήσει.
  
  
  Chan στάθηκε από την άλλη πλευρά της καρέκλας, dabbing τα δάχτυλα στα μάτια μου. Нырнув, την χτύπησε εγγράφου ρόπαλο, αλλά συνάντησε μόνο ο αέρας, όταν έβγαλε το χέρι του. Γρήγορα ξέφυγε από την καρέκλα, κινείται πλάγια, αλλά όταν αυτός κινείται, το έκανε ακριβώς το ίδιο, διατηρώντας την μεταξύ μας την ίδια απόσταση.
  
  
  Σε διάστημα μόλις μικροδευτερολέπτου μαύρα, ελαιώδη νύχια έλαμψε μπροστά, όπως τα τέσσερα βέλη, που αναζητούν τα μάτια μου. Της έβαλε το πιστόλι στο λεπτό, κραδαίνοντας το ρόπαλο πέρα δώθε, να πάρει μόνο στον αέρα.
  
  
  Κάθε γραμμάριο συγκεντρώσεις στο μυαλό μου και τα μάτια συγκέντρωση, για να εκτιμηθεί η κατεύθυνση και η ταχύτητα της κάθε δυνητικά θανατηφόρα επίθεση Τσανγκ.
  
  
  Και υπνωτικό σχέδια που φτιάχνει για μένα, ήταν μόνο ένα μέρος της πιο πολύπλοκο το σκίτσο του παλιού σχεδίου επίθεσης, που στο τέλος κατέληξε να πεθάνει. Пронзающие αέρα νύχια έλαμψε όλα τα γλείφει και να γλείφει τα χέρια περαιτέρω раздвигались, τα μάτια όλο και περισσότερο σφίχτηκαν, για να κρατήσει από το σκοτεινό ήπιας κυκλοφορίας. Τότε ήταν η στιγμή που η αμέλεια, ο οξύς πόνος από вонзающихся στη σάρκα καρφί, και στη συνέχεια την αγωνία και το θάνατο.
  
  
  Αν μόνο ο θάνατος δεν θα έρθει για Τσανγκ πριν.
  
  
  Την κυνηγάω με ένα ρόπαλο ονε στο πηγούνι του, και, όταν είναι отдернул το κεφάλι προς τα πίσω, το iso όλη του τη δύναμη το αριστερό του χέρι χτύπησε έδρα ονε στη ζωή. Πνίγηκε και έγειρε πίσω, αλλά γρήγορα ανέκτησε την ισορροπία του και πάλι επιτέθηκε.
  
  
  Την πλησίασε τον, τραβώντας έξω μπροστά από μια καρέκλα. Chan βρισκόταν στη θέση του.
  
  
  Εγώ το αριστερό χέρι ξαφνικά метнулась με τα μάτια μου. Την έριξαν το κεφάλι του πίσω, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι αυτό ήταν προσποίηση. Εγώ το δεξί χέρι να είναι στραμμένη προς τα κάτω, δύο δηλητηριώδεις δόρυ ήταν αφοσιωμένοι στο δίκτυο φλέβες στον καρπό του χεριού μου, που είδα σήμερα ασχολείται με την καρέκλα προς τα εμπρός.
  
  
  Στο τελευταίο λεπτό της отдернул καρέκλα, και Chan iso όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε να αντισταθμίσει την κίνηση. Είχε αργήσει. Εγώ το δάχτυλο που πετούν πάνω από το στόχο, και η άκρη καρφιών μεγάλο δείκτη έπεσε πάνω σε πάγκο.
  
  
  Το δεξί του χέρι χτύπησε το εγώ ρόπαλο στο γκολ. Έσκυψε για να αποφύγει, όταν γύρισε την καρέκλα στην άλλη πλευρά. Της ανταμείφθηκε εύθραυστη потрескиванием. Шипящее αναπνοή, το θυμό, μικτός με αμηχανία, μου ξέφυγε από τα χείλη του Τσανγκ. Четырехдюймовый καρφί στάθηκε τρέμοντας, με την άκρη του βαθιά στο δέντρο.
  
  
  Και πάλι пододвинул στην έδρα του. Тьонг δεν το περισσότερο το ακούω αυτό. Έδρα εμπόδισε την ονε στο εγώ προθέσεις. Εγώ το αριστερό χέρι δεν ήθελα το πρόσωπό μου και τα μάτια, και το δεξί κατανοητή για την καρέκλα και προσπάθησε να αρπάξει το εγώ μου εύρωστη κόλπα.
  
  
  Μεταξύ μας крашеном λευκό χρώμα δέντρο έτρεμε επισημασμένο σπασμένο καρφί λεπίδες δεν είναι πάνω από χιλιοστά σε μαλακό fir, όπως μικροσκοπικό βέλος, όλο καλυμμένο με θανατηφόρο δηλητήριο, από οξεία έως ραγισμένη την άλλη πλευρά .
  
  
  Παρακάμπτουμε από τη μία, γύρω από τα υψηλά χτυπήματα Τσανγκ με το αριστερό χέρι, τη χτύπησε με ένα ρόπαλο με το εγώ με το δεξί χέρι, το οποίο ασχολείται με την εξαρτημένη από την καρέκλα. Chan αναχώρησε με τη λαμπρότητα της διέγερσης στα μάτια.
  
  
  Την ήξερε τι να περιμένει: μια στιγμή αισθήσεων. Όταν της, έσκυψε πάνω από το τραπέζι, για να χτυπήσει, το γύρισμα και ο λαιμός ήταν απροστάτευτες μπροστά εγώ με το αριστερό του χέρι.
  
  
  Αν θα μπορούσε να αντισταθεί στη θέση του και συνέχισε να κρατάω το κάτω μέρος της καρέκλας, τότε θα άλλαζε τίποτα περισσότερο από ασθενή καρπό σε καθαρό και το τελευταίο χτύπημα με το αριστερό του χέρι στο λαιμό μου. Ήταν μια προσφορά, που δεν θα επαναλάβω, αν και Chan ήλπιζα ότι θα το κάνω.
  
  
  Αυτό σιγά-σιγά έσπρωξε στην έδρα του, κουνώντας απειλητικά με ένα ρόπαλο. Εκείνη τη στιγμή, όταν το δέντρο και πάλι ήταν εφικτός, Chang άπλωσε το δεξί του χέρι και λαίμαργα άρπαξε την καρέκλα.
  
  
  Είμαστε και πάλι κατέλαβαν τις θέσεις τους για το ρυμουλκό καζάν γύρω από την καρέκλα, τεντώνοντας εγώ το χέρι μου προς το στόχο μου, και πήδησε πέρα δώθε, να απομακρυνθεί λίγο από την αμείλικτη επιθέσεις.
  
  
  Ξαφνικά την έπεσε στα γόνατά μου και έσκασε κάτω από την καρέκλα.
  
  
  Αρχή δεύτερη μακρύ νύχι στο δεξί του χέρι Τσανγκ отломился και αθόρυβα έπεσε στο πάτωμα.
  
  
  Προτού να μπορέσει να ανακτήσει από μια σημαία άδεια για την εκτέλεση, την ξανά. Και η φωνή του πρώτη φορά την είδα το φόβο του εγώ μάτια. Το όπλο του εγώ με το δεξί του χέρι τώρα ήταν εντελώς ηλίθιο.
  
  
  Και πάλι άρπαξε την καρέκλα. Αυτό ήταν το βήμα που Chan θα μπορούσε να αγνοήσει μόνο τιμή θανάσιμο κίνδυνο. Άπλωσε το αριστερό του χέρι, είναι και πάλι πήρε το κάτω μέρος του δέντρου. Και να ψηφίσουν εμείς ήμασταν εκεί, όπως δύο дуэлянта στην επιφάνεια το μέγεθος με το μαντήλι, λίγες μόνο κινήσεις και ο θάνατος είναι πολύ κοντά.
  
  
  Το πάλεψε με τον πειρασμό να προσεγγίσει Τσανγκ, κάτω από αυτά τα θανατηφόρα μαχαίρια, με κίνδυνο για τη ζωή, για να размозжить ήταν το πρόσωπο με ένα χτύπημα γκλομπ. Με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει οι πιθανότητες γίνονταν όλο και περισσότερο υπέρ μου. Το μισό έχει μειωθεί οπλοστάσιο μπροστά μου. Την είχε την πολυτέλεια να περιμένουμε. Αλλά Chang χάλασε. Έσπευσε μέσω του έδρα, εκτείνοντας το κεφάλι προς τα εμπρός, όπως το ανθρώπινο δόρυ.
  
  
  Την παράτησε биду, πήδηξε στο πλάι και άρπαξε εγώ τον καρπό και με τα δύο χέρια. Εγώ νύχια ήθελαν την σάρκα μου, σαν ένα ζευγάρι σκούρα λαμπερά δόντια. Εγώ μυώδες σώμα растянулось στο τραπέζι μπρούμυτα.
  
  
  Της έβγαλα το ένα χέρι με το εγώ του καρπού και του αγκώνα πίεσε εγώ λαιμό στο τραπέζι, και ο άλλος πήγε και εγώ το χέρι μου πίσω. Πάλεψε με το βάρος και τη λαβή, τα νεύρα και τους μυς σκισμένα, και έσπασε το κόκαλο. Εγώ το στόμα του άνοιξε σε безмолвном κρηκ. Όταν χαλαρώσει η πίεση, το χέρι αδύναμα έπεσε στην άκρη της καρέκλας. Тьонг ψέματα, λαχάνιασμα. Εγώ μάτια εξέφραζαν βασανιστικό πόνο και την απέραντη μίσος.
  
  
  Της, υποχώρησε πίσω και τον κοίταξε.
  
  
  Και οι δυο είδαμε είναι ταυτόχρονα: σπασμένο νύχι ακόμα προεξείχε στο δέντρο, και ήξερε ότι Τσαν αποφάσισε να το αρπάξει, παρά τον πόνο και άχρηστο χέρι για να χρησιμοποιήσετε το εγώ στην τελευταία επίθεση. Όταν ανέβηκε στη άθικτο δεξί του χέρι, περπάτησε γύρω από το εγώ της και προκάλεσε ονε χτύπημα καράτε από το λαιμό του πλευρά τα χέρια, γιατί εγώ πρόσωπο треснулось για το δέντρο.
  
  
  Φοβερή κραυγή ξέσπασε γύρω από το εγώ τα εντόσθια, και όταν шталь γυρίσετε, όπως ο δράκος, αιώρησης εμπρός και πίσω πάνω από το λευκό βωμό στην καρέκλα.
  
  
  Γύρω από το δεξί μάτι προεξείχε θραύσμα από το καρφί. Εξακολουθεί να φωνάζει, όταν το σώμα κάνω δηλητήριο, соскользнув από την καρέκλα και με έναν γδούπο προσγειώνοντας στο πάτωμα.
  
  
  Δεν είχα χρόνο για να περάσετε το εγώ μας δέος μπροστά τους νεκρούς μας, για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα πτώματα Γκουίντο και Τσανγκ σε αυτό το ζοφερό αρένα. Είχα λίγο νοιάζεται για το γιατρό Инурису γρήγορα ανέβηκε τις σκάλες.
  
  
  Έξω από το σπίτι της, άκουσε το βρυχηθμό του κινητήρα "Mercedes". Το έξω από την πόρτα ακριβώς σε εκείνη τη στιγμή, όταν η μηχανή откидывая χαλίκι, καθ ' οδόν με το δρόμο του κομματιού και εξαφανίστηκε πίσω από τη γωνία του σπιτιού. Την είδα την κοπέλα στο μπροστινό κάθισμα, борющуюся με αηδιαστικό τρελός.
  
  
  Όταν έφτασα σε μια γωνία βίλες, μηχανή βρισκόταν στην κορυφή της πλαγιάς, спускавшегося στην πύλη. Θα ήταν στην πύλη πριν από μένα, αλλά ο γιατρός Инурис πρέπει να σταματήσει, για να ανοίξετε το περίβλημα. Και μετά το εγώ σας προλάβω και να ανοίξω ονε κρανίο κάσιους. Ο δρ Инурис, θα πρέπει να είναι, το ίδιο πίστευε.
  
  
  Η πόρτα στα δεξιά σου ανοίγουν διάπλατα, και το σώμα του κοριτσιού, περιέστρεψε εγώ το χέρι μου το κεφάλι προς τα εμπρός.
  
  
  Της, έσπευσε προς αυτήν, όταν η μηχανή πήγε στην πύλη. Κάτω завизжали εκφοβισμός, όταν Инурис απότομα σταμάτησε και вынырнул, γύρω από τη μηχανή. Υπό το φως των προβολέων προσπάθησε απεγνωσμένα να ανοίξει την πύλη.
  
  
  Έχω τώρα δεν ήταν ώρα για τέτοια.
  
  
  Τη γονάτισε δίπλα σε μια κοπέλα και πήρε το κεφάλι της στα χέρια του. Ψάχνετε ει στο πρόσωπό της και πάλι άκουσε το βρυχηθμό του κινητήρα, όταν Инурис έφυγε γύρω από το περιλαίμιο.
  
  
  Το κορίτσι άρχισε να ανακατεύετε.
  
  
  Στην ανατολή ο ουρανός έγινε πιο φωτεινό. Η ομίχλη διαλύθηκε, και με το φόρεμα φύσηξε ένα δροσιστικό αεράκι.
  
  
  Το κορίτσι ξαφνικά ήρθε στο μυαλό, τα μάτια της ορθάνοιχτα από το φόβο.
  
  
  — Όλα είναι καλά τώρα, είπα, καλή αγκαλιάζοντας την. "Έφυγε, και δεν νομίζω ότι θα γυρίσει πίσω εδώ".
  
  
  Την ένιωσα, όπως την ένταση στο σώμα της είναι εύθραυστη, και μέσα σε λίγα λ. με κοίταξε και κατάφερε να χαμογελάσει.
  
  
  Αυτό ήταν μια χαρά.
  
  
  
  Κεφάλαιο 9
  
  
  
  
  Καθίσαμε στα σκαλιά βεράντα με ένα ποτό, που το εξέδωσε από το εσωτερικό. Στην τα, που ήταν ο Инуриса, δεν υπήρχε τίποτα κακό. Το κορίτσι φαινόταν κανονικά, εκτός από μερικά γρατσουνιές στους αγκώνες.
  
  
  Την ρώτησα αν θέλει να μπει, αλλά εκείνη κούνησε το κεφάλι της. Δεν μπορούσα να την κατηγορήσω. Σε нарастающем αυγή βίλα φαινόταν πολύ ελκυστική. Τα κομμάτια отколотой και σπασμένο ροζ γύψο вздулись, και σκοτεινά σημεία σκουριάς έχουν εξαπλωθεί σε όλη την επιφάνεια, όπως σπασμένα τριχοειδή αγγεία στη μύτη της παλιάς μέθυσοι.
  
  
  Όχι, δεν μπορούσα να την κατηγορήσω για το γεγονός ότι δεν θέλει να μπει. Για nach ήταν πραγματικά στοιχειωμένο σπίτι, με την ανάμνηση των παρόντων φρίκη, ακόμη και χωρίς πτώματα Γκουίντο και Тьонга ως πρόσθετο, αναπάντεχες νότες.
  
  
  Ακούμπησε το ένα γύρω από το облупившихся ξύλινες κολώνες στη γωνία της σκάλας και κοιτάζει τη θάλασσα.
  
  
  Της είπε τι Γκουίντο και Тьонг νεκροί. Η είδηση πήρε νεύμα, σαν αυτά τα πράγματα είναι αναπόφευκτα σε έναν κόσμο όπου η δικαιοσύνη πάντα συνεχίζεται, αλλά το κακό δεν μπορεί να αποφύγει τα αντίποινα.
  
  
  Δεν επέμενε να λέει. Θα το κάνει αρκετά, όταν θα είναι έτοιμος. Το ήξερε αυτό. Αλλά hey, πρώτα έπρεπε να καθίσετε και να απολαύσετε το φρέσκο αεράκι, το άρωμα κωνοφόρα δέντρα και καταπληκτική συνείδηση του ότι είναι απαλλαγμένο από τον δρ Инуриса και εγώ μικρή συμμορία.
  
  
  Έριξε πίσω το κεφάλι, με τα χρυσά μαλλιά, σαν μαξιλάρι στο παλιό φάλαγγα, ήταν απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα μιας νέας ημέρας.
  
  
  Όταν τελικά μίλησε, η φωνή παράλογο σκεπτικά. "Τα τινάξουμε όλα στον αέρα", — είπε. — Ω, δεν εννοώ ειλικρινείς εδώ, εδώ, σε αυτό το μέρος. Εννοώ εδώ, κατά μήκος της Riviera, με τα δέντρα, τα λουλούδια, τη θάλασσα, τον ουρανό και τον ήλιο. Το να έρθει εδώ και σε άλλο χρόνο, με χέμα κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως ο δρ Инурис δεν μπορεί να σβήσει το εγώ την ομορφιά. Και τώρα που δεν είναι εδώ, το ξενοδοχείο θα μείνω εδώ. Τουλάχιστον για την ώρα. Αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι, όχι τώρα. Έχω και άλλη δουλειά. Φυγή Инуриса ήταν μόνο η αρχή, τουλάχιστον για μένα. Δεν νομίζεις, ότι θα επιστρέψει, Νικ;
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. — Όχι, δεν θα ξαναγυρίσει, είπα. — Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά. Την ήξερα αυτούς τους ανθρώπους, όπως ήταν πριν. Δεν είναι άλλη, όταν ih ταπεινώνουν. Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να ih σχέδια καταστράφηκαν. Και όταν το κάνουν αυτό, είναι, συνήθως, θέλουν εκδίκηση. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να отомстят, ακόμη και αν αυτό θα πάρει χρόνια. ο δρ Инурис ακριβώς όπως ο άνθρωπος.
  
  
  — Πώς είσαι ih останавливаешь;
  
  
  — Σκοτώνεις ih. Όπως τρελών σκύλους.
  
  
  Φορούσε μπλε λειτουργούσα πουκάμισο με πολλαπλούς расстегнутыми κουμπιά πάνω και λευκασμένα τζιν. Το πρωί, μετά τη φρίκη της νύχτας, και τα ρούχα που άρπαξε βιαστικά γύρω από την βαλίτσα στο δωμάτιο, όπου μια λάθος κίνηση μπορεί να Guido φωτιά, ήταν εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, όπως και το πρωί, σε καζίνο, σε εκείνη τη στιγμή, όταν την είδε για πρώτη φορά τη ee.
  
  
  Εκείνη ανασήκωσε τα γόνατα και обхватила ih χέρια. Εκείνη κατέβασε το κεφάλι της, για να καλύψει το πρόσωπό του με χρυσή κάπα, закрывавшим τα πάντα εκτός από τα μάτια και το μέτωπο. Με κοίταξε με τις άκρες των φυλών.
  
  
  "Μπορείς να καθίσεις εδώ, Νικ", είπε. "Με ελευθέρωσες από τον δρ Инуриса. Αυτό είναι ό, τι ζήτησα.
  
  
  Της, φαίνεται, κάτι θυμάμαι για διαταγή για τη δολοφονία πέντε φράγκα, είπα.
  
  
  Σήκωσε το κεφάλι της και χαμογέλασε. "Πιστεύω ότι το συμβόλαιο που έγινε", είπε. "Δεν πιστεύω σε hema-σαν Γκουίντο, που σκοτώνει κουκουβάγια ψυχαγωγίας".
  
  
  — Μακριά-όχι, είπα. "Αλλά μερικοί άνθρωποι απλά πρέπει να θανατωθούν. Και μου φαίνεται ότι ο δρ. Инурис — ένα γύρω από τέτοιους ανθρώπους.
  
  
  — Έχεις δίκιο, περισσότερο από ό, τι νομίζεις, — είπε. — Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι το δικό σου πρόβλημα. Μπορεί να μην μπορώ να βρω βοήθεια αλλού, αν θα τα χρειαστώ.
  
  
  — Νομίζω ότι τώρα αυτό είναι το πρόβλημά μου, είπα. "Ίσως, μετά ο γιατρός Инурис θέλει να ασχοληθεί μαζί της, σκέφτηκε ότι είχε επίσης υπάρχει για μένα. Της είπα ότι τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο ίδιος, δεν άλλου, όταν παρεμβαίνουν στην ih σχέδια. Και πιστεύω ότι λίγο παραβίασε εγώ σχέδια. Αυτό μπορεί να με κάνει να κοιμηθεί, να μαντέψουν πού είναι, τι κάνει, ή μπορεί να είναι, νομίζοντας ότι ετοιμάζει κάποια ίντριγκα που κάνει δεν μπορεί να είναι έτσι, δήθεν, χρήσιμο για την υγεία μου.
  
  
  — Νομίζω ότι έχεις δίκιο, ο Νικ, — είπε. — Αλλά εσύ μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να σταθώ σε μένα και μου ανησυχίες.
  
  
  Την κράτησε. — Θέλεις να είναι έτσι;
  
  
  Με κοίταξε και δεν είπε τίποτα. Απλά με κοίταξε στα μάτια. Την είδα δάκρυα ήρθαν στα μάτια της. Εκείνη κούνησε το κεφάλι της και είναι δύσκολο сглотнула.
  
  
  Το sel δίπλα της και την αγκάλιασε από τους ώμους. 'Τότε όλα καλά. Τι θα μας ήταν, θα το φτιάξουμε μαζί. Εντάξει;'
  
  
  — Καλά, είπε με ένα πλατύ χαμόγελο.
  
  
  "Με την ευκαιρία, είπα, νομίζω ότι είναι χαζό να συντρίψει ένα νικηφόρο συνδυασμό. Θα μας ότι δεν έχασε τη ροή αυτού του κόσμου".
  
  
  — Ευχαριστώ, Νικ, — είπε.
  
  
  — Και τώρα μία, είπα.
  
  
  'Τι;'
  
  
  "Ειλικρινά τώρα, γρήγορα, πριν από οτιδήποτε άλλο θα συμβεί, δεν μπορείς απλά να μου πεις το όνομά σας, και τι είναι όλα αυτά;"
  
  
  — Είναι μεγάλη ιστορία, είπε. "Γιατί δεν ρίχνουμε εαυτό μου ακόμα ένα ποτό και δεν κάθεσαι εδώ, σε στήλες, όπου θα βολευτώ".
  
  
  Την κράτησε. "Είμαι έτοιμος να τα κάνει όλα. Αλλά πριν το κάνω ακόμη ένα βήμα πριν από τον ουρανό θα καταρρεύσει, ή η στέγη βεράντα πέσει σε σας, ή споткнусь για το όριο και να σπάσω το λαιμό, το να ξέρεις ποιος είσαι και τι προσπαθούμε να κάνουμε.
  
  
  Αυτό το παθαίνεις από nah, όπως αυτόματη σειρά.
  
  
  "Με λένε Πένυ Ντον, και προσπαθούμε να αποτρέψει την κλοπή 15 δισεκατομμύρια δολάρια, οι Ηνωμένες Πολιτείες".
  
  
  
  Κεφάλαιο 10
  
  
  
  
  Πένυ Ντον. Το πρόφερε αυτό το όνομα πολλές φορές για τον εαυτό του, ενώ έφτιαξε παγωτό με την ισχυρή ποτό, που χύνεται στον εαυτό σας. Αυτό το όνομα γεια σου ταίριαζε. Αυτό συμβιβαζόταν με την απόλαυση της ζωής, την χρυσαφένια μαλλιά, μαυρισμένο δέρμα και την ετοιμότητα να λάβει αυτό, όταν οι πιθανότητες στράφηκε εναντίον nach.
  
  
  Το sel αντίθετα nach στους πρόποδες στήλες. "Λοιπόν, η Πένυ, πες μου την ιστορία".
  
  
  Εκείνη έσκυψε το κεφάλι της στη φάλαγγα, για να ήλιος обогрело την κουρασμένη πρόσωπο. "Η ιστορία της Πένυ Ντον, — άρχισε απαλή και νοσταλγική φωνή, — ξεκινά με την ιστορία του Φιλίππου Доуна, τον πατέρα μου..."
  
  
  Ο φίλιπ Ντον γεννήθηκε στην Κίνα στην οικογένεια αμερικανός ιεραπόστολος. Ζούσαν στο χωριό, όπου φροντίδα των ασθενών, βοηθούσαν τους φτωχούς και όπου πέρασαν την παιδική ηλικία του Φιλίππου Доуна. Κινεζικό τρόπο ζωής ήταν ο μόνος που ήξερε ο νεαρός Φίλιππος.
  
  
  Περιβάλλοντος πολλούς φίλους του νεαρού του Φίλιπ Ντον ήταν ο Ji Shan Τζο. Ήταν αδύνατος μεγάπτερη άντρας με μακριά λευκά μουστάκια, свисавшими και στις δύο πλευρές rta. Εγώ το δέρμα του έμοιαζε με περγαμηνή, αλλά τα χέρια του ήταν ευέλικτοι, όπως οι έφηβοι. Στα νεότερα χρόνια Jie Shan Τζο ήταν ένας διάσημος μάγος.
  
  
  Ο φίλιπ Ντον ήταν αγαπημένος γέρο στο χωριό, και έμαθε Φιλίππου μερικά από τα κόλπα. Τζι άρεσε το παζλ και πολύπλοκα πράγματα. Μπορεί να περνούν πολλές ώρες, αφαιρώντας αντικείμενα, όπως περίτεχνα κουτιά που μάζευε, - κιβώτιο μέσα στο κουτί μέσα σε ένα κουτί που θα μπορούσε να ανοίξει μόνο κάποιος που ήξερε ih δύσκολη, αλλά ένα απλό συνδυασμό. Πατώντας σε ένα σημείο, εύκολη υποκλοπή στο άλλο έκανε το κουτί ανοίγει.
  
  
  Ji Shan Τζο μάθει νεαρού Φιλίππου τέχνη αυτά τα κόλπα, και τη στιγμή, όταν ο φίλιπ έπρεπε να πάρω τους γονείς του στην Αμερική, που δε γνώρισε ποτέ, είναι шталь εξαιρετικά αποτελεσματικός στη δημιουργία της ih. Προκλητική παζλ Τζο . Στη μνήμη και προς τιμήν του ih φιλίας ο γέρος έδωσε ο φίλιππος μία γύρω από τα κουτιά, ένα έργο τέχνης, που καλύπτεται όμορφη γλυπτά από ελεφαντόδοντο. Ο φίλιπ Доуну ήταν δέκα ετών, όταν οι γονείς του επέστρεψαν στην Αμερική. Ποτέ δεν ξέχασε μας, το γέρο, το εγώ μας το κακό μάτι. "Η ζωή είναι γεμάτη μαγεία", — είπε Jie . Shang Τζο μέρη είπε το αγόρι. "Ποτέ δεν ξέρεις τι κόλπα θα παίξει ή τι θαύματα θα παραγάγει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σόου όλων των εποχών".
  
  
  Με τη διαμονή στο Αμερική, ο Φίλιππος συνέχισε να λύσει το παζλ και κόλπα. Αγαπούσε τα κάστρα. Κλειδαριές με κλειδί, κλειδαριές — όλο αυτό το γοητευτικό του. Όταν ο Φίλιππος πήγε στο πανεπιστήμιο, σπούδασε μηχανική και κάποια στιγμή πήγε να εργαστεί στην εταιρία, η οποία ασχολείται με την ανέπτυξε ασφαλείας για τον τραπεζικό. Ήταν η τέλεια δουλειά για τον Φίλιπ Доуна.
  
  
  Αρκετά νωρίς στην καριέρα του ξεκίνησε να αποκτήσουν κάποια φήμη ευχαριστώ κρίση, προφανώς, το μαγικό ταλέντο στο σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας. Όταν του ζήτησαν άλλες επιχειρήσεις, ο ίδιος έκανε επιχειρήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη το εγώ φήμη, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η κυβέρνηση σύντομα δέθηκε μαζί του για την προκύπτουσα εργασία.
  
  
  Золотохранилище και το Fort Knox χάλυβα στις ΗΠΑ είναι σχεδόν συνώνυμα. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τώρα στην αποθήκη της Ομοσπονδιακής κάτω Nassau-θρυμματισμένο στο Μανχάταν περισσότερο χρυσό από ό, τι οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Και όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να αναβαθμίσει το θησαυροφυλάκιο, αυτό στράφηκε στα Philip Доуну.
  
  
  Πένυ Ντον μετακινηθούν και поджала τα πόδια κάτω από τον εαυτό σας. Την έφερε γεια σου, άλλος ένα ποτήρι, και έκανε μια γουλιά, λέγοντας την ιστορία.
  
  
  — Καλά, ότι ο Φίλιπ Ντον έντιμος άνθρωπος, είπα.
  
  
  — Α, — ψιθύρισε — αλλά αυτή η ιστορία δεν είναι για αυτόν. Ω, τότε, ναι, — βιαστικά πρόσθεσε. "Μην αυταπατάστε. Τα χρήματα, το χρυσό ή τους κανονισμούς; - αναγνώριση, ή ότι θα μας ζήτησαν εγώ να προστατεύσει, δεν τον ένοιαζε. Για αυτόν ήταν δύσκολο να αναπτύξει κάτι τέτοιο από ό, τι Ji Shan Τζο θα ήταν περήφανος. Να ψηφίσουν ότι μετακινούνται τους. Σχεδιασμός κάστρα, τα οποία ήταν απλές και σύνθετες ταυτόχρονα".
  
  
  "Ως εκ τούτου, ο εκσυγχρονισμός του συστήματος ασφαλείας στο χώρο αποθήκευσης του Nassau-σβηστεί εγώ ήταν η πιο μεγάλη πρόκληση", είπα. — Και τελείωσε;
  
  
  Χαμογέλασε μυστηριώδες χαμόγελο. "Ω, ναι. Έκανε. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο αριστούργημα του εγώ ζωής..."
  
  
  Η κυβέρνηση του αρέσει να ισχυριστεί ότι κανείς δεν ξέρει τον συνδυασμό που απαιτείται για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, τι μας δεν έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να διεισδύσουν σε αυτό. Αλλά, φυσικά, Φίλιπ Ντον — ο μόνος άνθρωπος που ξέρει το εγώ. Και με τους κουνάβι, όπως το σχεδίασε η αποθήκη, η κυβέρνηση προσέλαβε εγώ ως σύμβουλος για τη διατήρηση της ποιότητας ih μέτρα ασφαλείας. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις σε τομείς, την ασφάλεια ή τις τεχνικές κλοπής. Ο ίδιος παίρνει την τελική απόφαση για το ποιος θα προσληφθεί ως ένοπλη φρουρά, ένα ζωτικό μέρος του συστήματος άμυνας. Ο φίλιπ Ντον θα μπορούσε να ζήσει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή. Η ζωή ήταν καλή. Ήταν σε πολύ уважаемом θέση, παντρεύτηκε την όμορφη τζιν, και είχαν μια κόρη, την οποία και οι δύο ήταν πολύ αφοσιωμένοι: Πένυ.
  
  
  Αλλά η ζωή του ήταν γεμάτη από κάθε είδους τεχνάσματα, Ji Shan Τζο πει αυτό πολλές φορές. Και μια μέρα, αυτό το μοιραίο μαγείας άλλαξαν όλα.
  
  
  Ήταν πνιγηρός μέρα του καλοκαιριού, και η οικογένεια Ντον πήγε στην παραλία για να ξεφύγει από την καταπιεστική δημοτικό θερμότητας. Όταν επέστρεψαν το βράδυ, ευχάριστα κουρασμένος και ξεκούραστα, ήταν μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι, όταν αυτό συνέβη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ехавшего από την άλλη πλευρά, δεν τα κατάφερε με τον έλεγχο και σαν λοβός στο λοβό του συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο Доуна. Η σύζυγος του Φιλίππου σκοτώθηκε ακαριαία. Ο ίδιος ο Φιλίππου ήταν μόνο μερικές γρατσουνιές. Αλλά η Πένυ Ντον πέρασε το κεφάλι του μέσα από το παρμπρίζ. Ήταν φρικτά παραμορφωμένη.
  
  
  Οι γιατροί με επίδεσμο το κορίτσι, όπως θα μπορούσε, αλλά είπε στον φίλιππο, ότι πλέον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Θα μείνει σε ουλές σε όλη του τη ζωή; και ο Ντον ήταν κακό ενοχές για το ατύχημα, όπως είχε ολέθριες συνέπειες για το εγώ του παιδιού. Πένυ μεγάλωσε, συγκρούονται με βία που μπορεί να ασκήσει τα άλλα παιδιά: - φτιάχνω τώρα πάνω από το παραμορφωμένο, που καλύπτεται με ουλές στο πρόσωπο. Φαίνεται, Φιλίππου επηρέασε περισσότερο από μια Δεκάρα. Ο ίδιος баловал Πένυ, για να αντισταθμίσουν την παραμόρφωση, που ήταν για αυτόν κάτι σαν έμμονη ιδέα. Πήγαινε στο πολυδάπανο ταξίδι, αποστολή σε καλύτερα σχολεία, προσέλαβε δασκάλους πιάνο και το τραγούδι, τους δασκάλους χορού, πήγατε σε συναυλίες, στο μπαλέτο, στο θέατρο, όλα για να φύγουμε. Και, φυσικά, τηρεί ee σε όλες χειρουργοί της χώρας.
  
  
  Φάνηκε, κάθε μήνα ήταν άλλος γιατρός, και κάθε μήνα το ίδιο το ρευματισμό: ουλώδη ιστό, στέλεχος είναι πολύ πλήρης. Τίποτα περισσότερο δεν θα μπορούσε να κάνει. Ως ενήλικας, επέστρεψα στο σχολείο και μετά την αποφοίτησή του, η Πένυ έχει μάθει να ζουν με τις ουλές. Είναι καλά προσαρμοστεί, και πίστευε ότι η ζωή της έχει ολοκληρωθεί. Αλλά ο πατέρας της επέμενε, παρά την протестам, στο ζήτησα αυτό το μαγικό χειρουργό, που δεν υπήρχε.
  
  
  Αλλά αποδείχθηκε, ότι υπάρχει. Και μια μέρα, χωρίς προειδοποίηση και ξαφνικά εμφανίστηκε στο γραφείο του Φιλίππου Доуна στο Μανχάταν. — Καταλαβαίνω, είπε αυτός ο άνθρωπος, — ψάχνετε για ένα χειρουργό για την κόρη μου;
  
  
  - Ναι... αλλά ποιος είστε;
  
  
  — Εγώ είμαι αυτός χειρουργός, — είπε ο άντρας. 'Μπορώ να την φανταστώ τον εαυτό σας; Ο Δρ Λόταρ Инурис.
  
  
  
  Κεφάλαιο 11
  
  
  
  
  Έτσι, πολλά άλλα. Инурис είχε στο μυαλό του ένα απλό παζάρι: πρόσβαση σε χώρο αποθήκευσης Ομοσπονδιακή τράπεζα των ηπα, σε αντάλλαγμα για το νέο πρόσωπο για την Πένυ.
  
  
  Αυτό φάνηκε αστείο. Μόνο ένας τρελός θα το πρότεινα αυτό, και μόνο ένας τρελός θα το δεχόταν αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι Λόταρ Инурис και Φίλιπ Ντον ήταν εξίσου τρελούς. Αν ο Φίλιπ Ντον και τρελός, είναι τρελός από έρωτα για την κόρη του. Όλοι οι γονείς θέλουν να κάνουν κάτι για τα παιδιά τους; ο Φίλιππος πήγε σε ακραίες καταστάσεις. Και η τιμή ήταν υψηλή για τον Δον Φιλίππου. Εγώ ζητήθηκε να πληρώσει την υψηλότερη τιμή που μπορεί να αντέξετε οικονομικά: η καταστροφή του εγώ αριστούργημα. Η κρύπτη, που σχεδίασε, έχει οπλισμένο σκυρόδεμα τοίχο. Είναι είκοσι επτά μέτρα κάτω από την οδό Νασάου. Έξω από την πύλη με το περίπλοκο σύστημα διπλού κλειδιού. Αλλά η πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης γίνεται μέσα από ένα στενό πέρασμα, μέσω трехметровый девяностотонный κύλινδρος χάλυβα. Κύλινδρος περιστρέφεται σε εκατό сорокатонной πλαίσιο. Όταν η είσοδος είναι κλειστή, ο κύλινδρος περιστρέφεται τόσο μακριά, ότι το πλαίσιο συμπληρώνεται από στερεό χάλυβα, και στη συνέχεια βυθίζεται σε ένα εκατοστό, όπως ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα στο μπουκάλι. Είναι καλά σφραγισμένο, αδιάβροχο και παγιδευμένος στο χρόνο, δεν λέω για όλη την e εξοπλισμό, την τηλεόραση και το άλλο прицельном εξοπλισμό, καθώς και την ασφάλεια των ανθρώπων, που αποτελείται γύρω από το ένα γύρω από τις μεγαλύτερες μονάδες αυτού του είδους στη χώρα: οι ελεύθεροι σκοπευτές γυμνάζονται τακτικά. με стрелковым και ένα αυτόματο όπλο.
  
  
  Το σύστημα συναγερμού μπορεί να εμποδίσει οποιαδήποτε παραγωγή γύρω από τα κτίρια. Και μέσα στο θάλαμο υπάρχουν κλειδωμένες ενότητες, τριπλές κλειδαριές. Περιέχουν περίπου δεκατέσσερις χιλιάδες τόνους χρυσού από τις ΗΠΑ και περίπου εβδομήντα άλλες χώρες. Κάθε μπάρα ζυγίζει περίπου δώδεκα λίρες. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να μεταφέρουν στην τσέπη σας, και δεν πρόκειται να το κάνει διακριτικά, με ένα ολόκληρο στόλο φορτηγών.
  
  
  Πάρει από εκεί ο χρυσός ήταν ένα μυστήριο, που ασχολείται με Zhang Ji Joe αρέσει. Και ονε άρεσε, επίσης, η απόφαση του Φίλιπ Ντον. Αυτό ήταν εύκολο και δύσκολο ταυτόχρονα.
  
  
  Στην πρώτη συνάντηση οι δύο άνδρες αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με τους όρους. Ο φίλιπ Ντον, ο άνθρωπος που έχει εμμονή με την τραγωδία της κόρης του, αμέσως αποφάσισε να ανταλλάξει τη μοναδική μαγεία μαγεία δρ Лотара Инуриса. Web, το πρόβλημα ήταν στην εμπιστοσύνη.
  
  
  -- Μα, αγαπητέ μου, -- είπε ο γιατρός Инурис: "Εμείς οι δύο μπορούμε να εμπιστευτούμε τον άλλο φίλο. Το πιστεύω, ότι θα φέρει αυτό το έργο μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση, και θα πρέπει να με εμπιστευτείς μια επιτυχή χειρουργική επέμβαση της κόρης σας. Δεν έχετε άλλη επιλογή.'
  
  
  — Ναι, έχεις δίκιο, απάντησε ο Φίλιπ Ντον. — Κανείς, μα κανείς, δεν μπορεί να κάνει ό, τι μπορώ να την. Το βελτίωσα τις πιο προηγμένες τεχνικές. Οι δικές τους τεχνικές που βασίζονται σε πολυετή έρευνα.... Και ο μοναδικός χειρουργός στον κόσμο, που μπορεί να θεραπεύσει ο ουλώδης ιστός, поразившую την κόρη σου, και να μην είναι μόνο μια νέα, αλλά και το όμορφο πρόσωπο".
  
  
  — Και, — είπε ψύχραιμα ο Φίλιπ Ντον, ο μοναδικός στον κόσμο που έχει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, η οποία ασχολείται απαιτείται σύμφωνα με την επιθυμία σας.
  
  
  'Έτσι. Δηλαδή, κανείς από εμάς δεν είναι κερδοφόρα προδώσω την εμπιστοσύνη άλλο, έτσι δεν είναι; Ό, τι ζήτησαν οι δύο άνδρες, ήταν μια τεράστια επιχείρηση. Инурис, με σκοπό να το σκάσει με περίπου το έκτο μέρος του χρυσού του κόσμου, που παράγεται από αμνημονεύτων χρόνων, συμφώνησε να Philip Доуну πιστός προσωπικό για όσο χρόνο χρειαστεί. Ωστόσο, κουκουβάγια δική σας ασφάλεια αρνήθηκε να αποκαλύψει άλλους ηγέτες που συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο συληθεί. Σε αντάλλαγμα συμφώνησε να οργανώσει την επιχείρηση Δεκάρα, αν ο Φίλιππος θα παρουσιάσει τη συνεργασία τους, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε χρυσό. Μόλις μακροπρόθεσμος σχεδιασμός θα φτάσει бесповоротной στάδιο, θα αρχίσει μεταμόρφωση Δεκάρα. Στην κλοπή του χρυσού θα πάρει μήνες, ίσως και χρόνια. Η επέμβαση θα διαρκέσει λιγότερο κυριακές.
  
  
  Πριν ακόμα τελειώσει ih πρώτη συνάντηση, Φίλιπ Ντον και Инурис αναπτύξει ένα σύστημα που επιτρέπει να διατηρηθεί μια σχέση. Και ο Φίλιππος είπε στον γιατρό ότι θα ενημερώσει ονε, όταν θα είναι έτοιμος να προχωρήσει στην εκτέλεση του σχεδίου.
  
  
  Από εκείνη την ημέρα ο Φίλιπ Ντον κόρη μου φαινόταν τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φαινόταν ευτυχής και χαρούμενος. Δεκάρα δεν κάνει ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την αλλαγή χρώματος, ταχεία αύξηση. Γεια σου, θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι τελικά συμβιβαστεί με την κατάσταση. Αλλά αυτή η ευτυχία ήταν μειονέκτημα. Η πένυ, ανακάλυψε ότι η ee πατέρας με την πάροδο του χρόνου έχει απορροφηθεί από εμπύρετο ένταση, και όταν εξέφρασε την ανησυχία μου το εξήγησε τον ενθουσιασμό ενός νέου έργου. Πένυ σταμάτησε σε αυτό. Ήταν χαρούμενη που δεν είχε ee από τη χώρα, σε όλους τους γιατρούς, και ότι θα απορροφηθεί από τη δουλειά σου. Είναι και δεν το πρόσεξα εγώ μεταβολή στην εμφάνιση; εγώ τα μαλλιά με τα χρόνια είχαν ασπρίσει από τη φύση? αλλά με την πάροδο του χρόνου από το εγώ "νέου έργου" είναι αδύνατος και γαμψό. Εγώ πρόσωπό του ήταν ζαρωμένο και το παλιό. Τέλος, μια νύχτα, βλέπει το εγώ φυσικές αλλαγές.
  
  
  Ήρθε στο σπίτι νωρίς, σε μια καλή διάθεση και χύνεται δύο ποτήρια τον καλύτερο σέρι, τον όντιν, γύρω από τα οποία έδωσε ει. — Τοστ, Πένυ. Ας πιούμε για τη μαγεία της ζωής".
  
  
  Πένυ κοίταξε τον πατέρα του με ένα χαρούμενο αμηχανία. Έχουν περάσει χρόνια από τότε κουνάβι, όπως είχε δει εγώ τόσο χαρούμενος. — Λοιπόν, τι συμβαίνει, μπαμπά;
  
  
  Ο φίλιπ Ντον sel στην αγαπημένη καρέκλα. — Αύριο το βράδυ θα χειρουργήσει ο χειρουργός. Και όταν θα ξυπνήσετε, θα έχετε ένα νέο πρόσωπο. Δεν θα μείνει ίχνος από το δικό σου παλιές ουλές και τα σημάδια της επέμβασης. Πένυ δύσπιστος κοίταξε.
  
  
  — Είναι αλήθεια, είπε. Έβαλε ένα ποτήρι και το σήκωσε το χέρι του, σαν να клянясь. — Είμαι απολύτως σοβαρά. Την είδα τη δουλειά αυτού του ανθρώπου και σας λέω, η ονε δεν βρίσκεται ο ήλιος".
  
  
  — Μα, μπαμπά, είπε η Πένυ. "Πραγματικά έχει σημασία". Ο φίλιπ Ντον κούνησε το κεφάλι. — Το ξέρω, είπε. — Και γι ' αυτό είμαι περήφανος για σένα. Αλλά, Πένι, σε παρακαλώ, ας μην τσακωνόμαστε. Ακόμα κι αν δε σε νοιάζει, σε παρακαλώ κάντο αυτό για μένα, για το γέρο. Για τον πατέρα σου, για να φέρει την ονε ευτυχία και χαρά.
  
  
  Η πένυ δεν ήταν δύσκολο να λάβει τέτοιο αίτημα. Πλησίασε προς τον πατέρα και τον φίλησε εγώ στο μάγουλο. Ο φίλιππος αγκάλιασε Ντον sl.
  
  
  — Ο Θεός να σας ευλογεί, είπε. Δάκρυα κυλούσαν από το εγώ μάγουλα. "Δεν κατάβα, μπαμπά", είπε. "Μόνο χαρά". "Έχει μελετήσει. "Πες μου, πώς θα μοιάζει;"
  
  
  — Την αλήθεια να πω, δεν ξέρω, — είπε ο Philip. "Άφησα τα πάντα στο γιατρό. Το ξέρει αυτό. Αλλά μου είπε τόσα πολλά, ότι είσαι πολύ, πολύ όμορφη.
  
  
  "Φαίνεται σαν να είναι πολύ διακεκριμένος άνθρωπος".
  
  
  — Ναι, πολύ ωραία", είπε ο Philip.
  
  
  "Πες μου για τα πρότυπα της nen?"
  
  
  "Γι' αυτό και τίποτα το ιδιαίτερο να πω. Αλλά είναι καλός άνθρωπος. Η φωνή του ήταν αδύναμη, σκεπτικός.
  
  
  — Πώς είναι; Ποιος είναι αυτός; Από πού είναι;
  
  
  "Δεν έχει σημασία". Φαινόταν σχεδόν θυμωμένος για την περιο ερωτήσεις. "Είναι ο καλύτερος στον τομέα σας, και αυτό είναι το μόνο σημαντικό σημείο, έτσι δεν είναι;" Εγώ τον τόνο υποχώρησε. "Μπαμπά, είπε η Πένυ, — θέλεις να μου πεις;"
  
  
  — Όχι, όχι, — είπε ο Φίλιππος με τεχνητό χαμόγελο. — Δεν είναι έτσι. Η ψηφοφορία είναι μόνο για τα πρότυπα της nen και τίποτα το ιδιαίτερο να πω. Εννοώ, ποια η διαφορά; Ένα σημαντικό αποτέλεσμα".
  
  
  — Είναι πολύ περίεργο, μπαμπά, είπε η Πένυ.
  
  
  "Λοιπόν, αυτό ήταν,
  
  
  Λοιπόν; Και το λίγο άγχος, τη φωνή και όλα, τώρα που είναι τόσο κοντά. Και με καταιγισμό ερωτήσεων, επίσης, δεν κάνει εγώ καλύτερα.
  
  
  — Λοιπόν, εγώ δεν βλέπω που είναι το κακό. Είναι για estestvenno. Τέλος, είναι σημαντικό. Εννοώ, δεν με άφησαν κάποιο κανένας γιατρό.
  
  
  Ο φίλιπ Ντον ξεπήδησε σαν εγώ κλοτσιά.
  
  
  'Μπαμπά.'
  
  
  Άρχισε να κλαψουρίζει. Εγώ κόρη της έπεσε στα γόνατα κοντά του. — Καλύτερα να μου πεις τα πάντα, — είπε. Ο φίλιππος έφερε τα χέρια στο πρόσωπο. — Δεν μπορώ, είπε ανάμεσα σε αναφιλητά. 'Δεν μπορώ να το κάνω.'
  
  
  — Πρέπει, — είπε η Πένυ.
  
  
  Και όταν το κλάμα σταμάτησε, Φίλιπ Ντον, ακόμα κλείνοντας το πρόσωπό του στα χέρια του, είπε στην κόρη της, τι έκανε. Μου είπε πως αυτός και ο μυστηριώδης δρ Инурис κατάφερε για αρκετά χρόνια να θέσει νέους ανθρώπους, πιστούς στο γιατρό, για όλες τις βασικές θέσεις ασφαλείας γύρω από χώρους αποθήκευσης. Μερικές φορές ο φίλιπ Ντον ήταν δυνατόν, για παράδειγμα, όταν φεύγει προσπαθώ φρουράς και έπρεπε να προσλάβει ένα νέο. Ο φίλιπ Ντον τοποθετημένα έτσι ώστε όταν ένα νέο πρόσωπο, που οδήγησε δρ Инурис του θωθ είχε επιλεγεί και διοριστεί. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Οι άνδρες έφευγαν σπάνιες θεραπευτικές. Με τις πληροφορίες που συλλέγονται και των Φίλιπ, Инурис οργάνωσε αυτό που αποκάλεσε το "μαγικό исчезновениями". Ο φρουρός εκεί, αλλά κανείς δεν το ήξερε αυτό. Διότι αμέσως, για να πάρει το εγώ θέση και να κάνει τη δουλειά εγώ, ήταν το τέλειο κλήσης, δημιουργήθηκε από τον δρ Инурисом.
  
  
  Μετά από λίγο το όλο σύστημα αποθήκευσης που ήταν υπό τον έλεγχό του μια ολόκληρη ομάδα, συγκεντρωμένη σε ένα πράγμα: την κλοπή του χρυσού.
  
  
  Λύση που δόθηκε από τον Ντον Филипом, ήταν τόσο απλή όσο και δύσκολη. Το δύσκολο ήταν να αντικαταστήσει τους άνδρες, αλλά ο γιατρός Инурис το έκανε. Και η απλότητα ήταν ότι ο Φίλιπ Ντον, από την αρχή ήξερα ότι δεν έχει νόημα να χρησιμοποιούν την ωμή δύναμη για να διεισδύσει σε δημιουργήθηκε από τους απόρθητο θησαυροφυλάκιο. Στο μέταλλο δεν είχε αδυναμίες. Αδύνατο σημείο του, το ήξερε, ήταν σε τους φρουρούς.
  
  
  Τώρα η επιχείρηση έχει γίνει πολύ πιο εύκολο. Το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού που ανήκει ΗΠΑ. Μερικά από ράβδους ανήκαν σε άλλες χώρες, και όταν έπρεπε να πληρώσει το χρέος, "οδηγοί χρυσού" στην ειδικά παπούτσια ταξιδεψει χρυσό σε κατάλληλη θήκη, χρησιμοποιώντας υδραυλικά βαρούλκα και κορδέλα συνελεύσεων.
  
  
  Κάθε μέρα (συγκεκριμένες ώρες), με τον Ντον Филипом, κάθε φρουρός ταξιδεψει χρυσού και το έχει αντικαταστήσει το εγώ ψεύτικο, ενώ κανείς δεν ήξερε τίποτα, εκτός από τον φύλακα, και δεν πρόκειται να μιλήσω γι ' αυτό. Πώς να τρώνε οι τερμίτες το σπίτι. Σιγά-σιγά, αλλά αποτελεσματικά. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουν εξαφανιστεί εδώ και χιλιάδες χρυσού. Συνήθως, όταν οι συνθήκες θεωρούνται απολύτως ασφαλή, φορτηγό έπαιρνε και έδινε μεγάλα φορτία. Μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα ποσότητα χρυσού που παραμένουν στην αποθήκη, ήταν λιγότερη ποσότητα χρυσού ψεύτικο χρυσό. Δισεκατομμύρια έχουν κλαπεί. Αυτή τη στιγμή η τιμή του χρυσού στην παγκόσμια αγορά παρέμεινε σταθερό: 35 δολάρια ανά ουγγιά. Στη συνέχεια, ξαφνικά ο συνδυασμός δυνάμεων άρχισε να ρουφάς τη δύναμη του δολαρίου. Τυπώθηκε πάρα πολλά δολάρια. Ήταν πάρα πολύ χαρτονομίσματος. Η εμπιστοσύνη στο δολάριο άρχισε να φθίνει. Ο λαός το χρυσό.
  
  
  Επίσημα ο χρυσός ήταν πιο πολύτιμο. Επίσημα δολάριο κόστισε λιγότερο και ξεκίνησε μια τεράστια φυγή σε χρυσό, μακριά από το δολάριο. Όταν οι μεγάλοι οικονομικοί οι σοφοί του κόσμου αποφάσισε να δημιουργήσει μια ελεύθερη αγορά χρυσού, η τιμή του έχει εκτοξευτεί σε πάνω από sta δολάρια ανά ουγγιά.
  
  
  Όλα ήταν έτοιμα για το οικονομικό αντίκτυπο. ο δρ Инурис και εγώ φίλοι έλεγχαν σχεδόν το έκτο μέρος από όλο το χρυσάφι του κόσμου. Είχαν πραγματική аленка στην αγορά και ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές τιμές και υψηλές απαιτήσεις.
  
  
  Είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας Φίλιπ Ντον όλα τα εξήγησε η Πένυ, και όταν έγινε επιμένουν να πάει στις αρχές, αρνήθηκε.
  
  
  'Όχι ακόμα. Σε αυτό το στάδιο, αυτό θα ήταν μια καταστροφή. Κάτι θα περνούσε προς τα έξω, και η οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών βυθιστεί στο χάος. Το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο καταστροφική, ότι απολύτως κανείς δεν θα έμενε ανέπαφο. Η βιομηχανία καταρρέει, η ανεργία θα αυξηθεί δραματικά, και η χρηματιστηριακή αγορά θα καταρρεύσει. Αλλά μέχρι να είμαστε σιωπηλοί σχετικά με αυτό, υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα ότι οι ΗΠΑ και πάλι θα βρουν το χρυσό. Λέω τώρα, μπορείτε να καταστρέψει μόνο ένα καλό πράγμα σε όλη αυτή την ιστορία: μια νέα ζωή για σας. Αν θα μείνουμε σιωπηλοί πριν την επέμβαση, όλα θα πάνε καλά. Η κυβέρνηση θα ακούσει σε ένα χρόνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να σπάσει το φράγμα, μέχρι να πάρουμε τα κέρδη μας. Πρέπει να συνεργαστούμε τώρα, αλλιώς ό, τι βλέπω στη δουλειά του, είναι άσχημο κορίτσι και ο πατέρας του, καταδικάστηκε σαν κλέφτης". Πένυ γρήγορα συνειδητοποίησε. Ee πατέρας μου είχε δίκιο. Η μόνη της ευκαιρία ήταν να κάνουμε την επέμβαση, τόσο πιο ακυρώνοντας τη συμφωνία μεταξύ Филипом Доуном και τον δρ Инурисом. Και μετά αυτό που μπορεί να κάνει ακόμα και το καλύτερό μου για να διορθώσετε την κατάσταση.
  
  
  Ο πατέρας σαν να διάβασε τις σκέψεις της. "Μόλις αυτή η λειτουργία θα γίνει, είπε, δρ Инурис θα πληρώσει το χρέος του μπροστά μου, και μου συμβόλαιο μαζί του έρθει στο τέλος της. Στη συνέχεια, η Πένυ, μπορείς να κάνεις ό, τι χρειάζεται.
  
  
  Γι ' αυτό και φίλησε τον πατέρα του αντίο το επόμενο βράδυ. Πριν ih σπίτι περίμενα μηχανή. Υψηλή κινέζος πήρε τη θέση του πίσω από το τιμόνι, πριν προλάβει να καθίσει πίσω. Ο άνδρας από πίσω, δίπλα της, καθόταν στη σκιά. Εγώ τη φωνή ακούστηκε από το εγώ полускрытого πρόσωπα. 'Ο γιατρός Инурис, είπε. "Ο χειρουργός σας, δεσποινίς Ντον".
  
  
  Πριν ήταν σε ένα μίλι από το σπίτι, έδωσε ει του φαρμάκου. Και η Πένυ Ντον ήταν αναίσθητος, όταν έφτασαν στον προορισμό τους.
  
  
  
  Κεφάλαιο 12
  
  
  
  
  Την, συνειδητοποίησα ότι κοίταξε το ωραίο πρόσωπο Πένυ Ντον, όταν είπε αυτή την ιστορία. Όταν για μια στιγμή σταμάτησε να ακούγεται, το πάλεψε, με πολλές ερωτήσεις και τα προβλήματα που τέθηκαν ee ιστορία σε μια ηλιόλουστη ημέρα. Είχε ακόμα πολλά ημιτελή εικόνες, οι οποίες, έλπιζε, θα ολοκληρώσει. "Άρα αυτός ο καλός γιατρός έκανε σε ομοίωση Νικόλ Κάρα", είπα, κουνώντας το χέρι τα υπόλοιπα ποτά.
  
  
  "Ναι, κάτω από την εντύπωση εικόνα αστέρες του κινηματογράφου, που ήθελε να μοιάσει". Ee σώμα тряслось από συγκρατημένη γέλιο. — Ω, βέβαια, της ήμουν ευγνώμων. Δεν πίστευα στα μάτια μου, όταν είδα για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη. Νέο πρόσωπο, όμορφο πρόσωπο. Τότε συνειδητοποίησα ότι ποτέ πριν δεν ήξερα ότι η ομορφιά, η φυσική ομορφιά, είναι ένας θαυμάσιο δώρο. Αλλά ένα δώρο, — συνέχισε τεταμένη από δυσάρεστες αναμνήσεις φωνή, — απαιτεί υψηλή τιμή.
  
  
  Инурис εξήγησε ότι η Πένυ ήταν αναίσθητος λίγο πάνω από 72 ώρες. Ακόμα плененная χαριτωμένη ομορφιά του νέου προσώπου, την τελειότητα, вернувшим βυθισμένος ματιά γύρω από τον καθρέφτη, δεν πρόσεξα приближавшегося της δρ. "Ένας άντρας μπορεί μια ζωή να αναζητήσει μια γυναίκα", είπε, στέκομαι ανοιχτά δίπλα της. "Δεν ήξερα ποτέ η Νικόλ Κάνει. Αλλά ομολογώ ότι πολλά θα έδινε τα πάντα για να τη γνωρίζουμε. Και αυτό που βλέπω είναι τέτοια, στερεί με το μυαλό.
  
  
  Ξαφνικά άπλωσε το χέρι του και притянул της. Χέρι αγκάλιασε ee. Εγώ το ελεύθερο χέρι τράβηξε το λεπτό νυχτικό και αγενής πιέζεται το στήθος της. Αυτός πιέζεται προς τα χείλη της και έχωσε τη γλώσσα του ανάμεσα στα δόντια του.
  
  
  Вздрогнув, Πένυ αποχωρίστηκε. "Μην με αγγίζεις!"
  
  
  "Νομίζω ότι πρέπει να μάθουν να αποδέχονται τα σημάδια της προσοχής", — χαμογέλασε ο δρ.
  
  
  Πένυ ζήτησα εγώ να φύγω. Τότε ο γιατρός είπε γεια σου, πού είναι στην αίθουσα: στο νότο της Γαλλίας, σε μια βίλα. Και, όπως εξήγησε, μην αφήσεις να φύγω, όσο είναι και ο πατέρας της δεν θα ολοκληρώσει την συμφωνία. Η Πένυ δεν ήταν άλλη επιλογή από το να παραμείνει στην αιχμαλωσία. Προσποιήθηκε ότι δεν γνωρίζει για συμφωνία μεταξύ Филипом Доуном και τον δρ Инурисом ότι ήταν υπέρ της. Αποφάσισε ότι η καλύτερη στρατηγική για nach θα πειθήνια συμπεριφορά και την άγνοια. Ε, δεν είχαν τη δυνατότητα να φύγουν από τη βίλα μας, υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες.
  
  
  Ο δρ Инурис, προφανώς συνειδητοποιώντας ότι εγώ πρώτη χονδροειδής προσέγγιση σε αυτό ήταν σοβαρό просчетом, λίγες ημέρες δεν έχει κάνει σωματική προσπάθεια. Ωστόσο, έθεσε την "блицкригу" τον διεστραμμένο γοητεία. Και "προσωπικό", ο Γκουίντο και Тьонг, έγιναν λιγότερο σε εγρήγορση.
  
  
  Инурис είπε γεια σου, για τον εαυτό του. Και γύρω από τα κομμάτια των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν μαζί, βλέποντας και ακούγοντας, θα μπορούσε να παρουσιάσει διεστραμμένο, изуродованного άντρα, να κρατάει φυλακισμένη.
  
  
  Πρώτον, Инурис εθισμένος στην ηρωίνη. Εγώ και η αγάπη για неприкрытому χρήση συρίγγων ήταν εμφανής. Ήταν γερμανός στην καταγωγή και κατά τη διάρκεια του πολέμου ήταν φοιτητής της ιατρικής. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να εξασκήσουν και να αναπτύξουν τις χειρουργικές τεχνικές για το узниках στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα οποία ήταν συνδεδεμένη. Πόσες εκατοντάδες ανθρώπους είναι κακό, σκότωσε, για να τελειοποιήσει τις μεθόδους που είναι τώρα καυχήθηκε; Μετά τον πόλεμο διέφυγε στην Ελβετία, όπου άνοιξε μια μικρή κλινική. Είναι πλούσιος, ευχαριστώ φανατική επιδίωξη της νέας νεολαία γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Εγώ αυξανόμενο πλούτο τόνωσε τον εγωισμό, την απληστία, και είναι εντελώς επικεντρώθηκε σε утолении τη δίψα του πλούτου.
  
  
  Σε όλες του τις αναμνήσεις μας ποτέ δεν ανέφερε από πού έμαθε για την Filipe Доуне. Επίσης, δεν μίλησα με την Πένυ για ih επιχειρηματικές σχέσεις.
  
  
  Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τις ιστορίες Инуриса, αυτή τη στιγμή η Πένυ, ηλιοθεραπεία στον κήπο της βίλας. Στη συνέχεια, μια νύχτα, όταν ένιωσε ότι Инурис και εγώ προστασία ήταν αρκετά ηρεμήσει, να κοιμηθώ ευχαριστώ ρι очевидному συνεργασία, ει, κατάφερε να ξεφύγει και να φτάσει στην Παραλία. Είναι ακριβώς εδώ στο καζίνο, όταν την έπιασε ο Γκουίντο. Όταν επέστρεψε στην έπαυλη, Инурис εξοργίστηκε και άσεμνο απειλές προειδοποίησε την επανάληψη το βράδυ.
  
  
  Μετά από μια εβδομάδα γεια σου και πάλι κατάφερε να το αποφύγουμε. Και ο Γκουίντο και πάλι την βρήκα. Αλλά αυτή τη φορά ήταν ένας άνθρωπος ονόματι Νίκολας Άντερσον...
  
  
  Την присвистнул. "Αυτή η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αλλά υπάρχει ένα άλλο πράγμα. Το πραγματικό όνομα του Νίκολας Anderson — Νικ Κάρτερ. Είναι πράκτορας της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
  
  
  Τα μάτια Πένυ διάπλατα, και το στόμα της έχει εξελιχθεί σε ένα μικρό σιωπηλή γράμμα A.
  
  
  "Τώρα, όταν είσαι τόσο σαφή όλα τα εξηγεί, είπα, σκέφτηκα να κάνω το ίδιο".
  
  
  "Θα το συνηθίσω", είπε η Πένυ. "Αλλά δεν την βλέπω να είναι κάτι άλλαξε".
  
  
  — Κι εγώ, είπα. "Είμαστε και οι δύο ακόμα θέλουμε για πάντα αρπάξει Инуриса, ενώ δεν μας σκότωσε. Και όπως μόνο εγώ θα πιάσουμε το θέλω να μάθετε λίγο περισσότερα σχετικά με αυτό το χρυσό, και για το ποιος είναι εταίρους Инуриса. Καταλαβαίνεις, ότι προς τον πατέρα σου, να αντιμετωπίσει κάποια τιμωρία;
  
  
  Πένυ χαμήλωσε τα μάτια. — Ναι, — είπε. 'Το ξέρω. Αλλά νομίζω πως κι αυτός ξέρει. Και ονε θα σε νοιάζει. Το μόνο για το οποίο ανησυχούσε, είναι ταχ μου. Και τώρα κτηνιατρική μου θα το αναλάβουν.
  
  
  "Ράφτης, πάρε, αν δεν είναι αλήθεια, Δεκάρα Ντον, είπα. "Είσαι πολύ όμορφη γυναίκα."
  
  
  Εκεί, στο разваленном βεράντα, κοκκίνισε. "Εγώ ακόμα δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιες φιλοφρονήσεις, — είπε.
  
  
  — Λοιπόν, νομίζω ότι είναι καλύτερα να το συνηθίσεις, είπα, όρθιος με σκαλοπάτια.
  
  
  — Όλα είναι τόσο περίεργα, — είπε. "Δεν ξέρω αν μπορώ να την ποτέ να συνηθίσω".
  
  
  Την πλησίασε και την πήρε. — Θα σε βοηθήσω να δοκιμάσω, είπα. "Είναι απλά ανοιχτήρι, πρακτική". Την πήρε ee πρόσωπό του στα χέρια του και έφερε το στόμα της στα χείλη του. Με περίμενε. Τα χέρια обвились γύρω μου, και ee σώμα, παιχνίδια στερεών σημεία και απαλές γραμμές, слилось με το δικό μου. Τα χέρια σηκώθηκαν και вплелись τα μαλλιά.
  
  
  — Αχ, είπε τέλος, — για, Νικ.
  
  
  Είναι δύσκολο να αναπνεύσεις, μαυρισμένο κορυφές της στήθη выпирали σε μια μακρά V-образном αφαιρέσει το ντεκολτέ της πουκάμισο. Την είδα τα μάτια του κοριτσιού ανάψει το πράσινο φωτιά. Της έδεσαν τα χέρια γύρω από τον λαιμό μου, και την άγγιξε τα χείλη μου, ζεστό και υγρό, με πάθος, που ασχολούνται ήταν περισσότερο από ό, τι απλά ευγνώμονες. Τα ισχία κάνε πίσω προς τους μηρούς μου στο ρυθμό ασυγκράτητη επιθυμία. Και ee χέρια, οι δούλοι της επιθυμίας, εκινήθησαν προς τα κάτω για να αγγίξει τους μηρούς μου. Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο, πήρε τα στήθη της στα χέρια της και φίλησε σκληρό θηλές. Άφησε το πουκάμισο ανυπόμονα γλιστρήσουν από τους ώμους. — Γρήγορα, ο Νικ, — выдохнула είναι. 'Πιο γρήγορα.'
  
  
  Σταμάτησε, όταν την έκλεψε με nach λευκασμένα τζιν και εσώρουχα. Και ee δάχτυλά μου έσπευσαν να με ρούχα, πριν έχουμε ήδη μαζί υποχώρησαν στην росистую γρασίδι, όπου τα χέρια και τα πόδια κατέλαβε με βελούδινη σάρκα. Ee στόμα ενθουσιασμό γκρίνια στο αυτί μου, σαν φωνή σε όλο ανεμοστρόβιλος, επάνω μας και πάλι опускающий στην παραζάλη απίστευτης διασκέδασης. Ξανά και ξανά, μέχρι να τελειώσουμε με βροντερή έκρηξη και δεν παρέμειναν ήρεμα, ζεστά και τους αγαπημένους σας φίλο σε φίλο στον ήλιο μια νέα μέρα.
  
  
  Εκεί, ξαπλωμένος στο γρασίδι, τον шталь πω τι σκέφτηκα. ο δρ Инурис το να την πάρει μαζί του, όταν έτρεξε. Αν ονε κατάφερες, όλα θα ήταν καλά, τουλάχιστον για αυτόν. Τότε ονε κατάφερε να κρατήσει την Πένυ σε αιχμαλωσία μέχρι κουνάβι, ενώ η κλοπή του χρυσού δεν έχει ολοκληρωθεί. Αλλά απέτυχε. Ονε έπρεπε να ρίξει την Πένυ γύρω από τη μηχανή, για να αποσπάσει την προσοχή μου και να ξεφύγουν. Όσο ζει, ήταν σε κίνδυνο. Αλλά δεν μπορούσε να πάρει το ρίσκο να επιστρέψει στην έπαυλη. Αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα το βρει ο Γκουίντο και Тьонга νεκροί στο υπόγειο. Και αμέσως μετά κάποιος αρχίσει να θέτουν πολλά ερωτήματα για τον άνθρωπο, снявшем βίλα.
  
  
  όχι, ο δρ. Инурис ποτέ δεν θα επιστρέψει. Ήταν στο τρέξιμο, και περισσότερο. Ο αγώνας δεν ήταν το παιχνίδι του εγώ. Εκείνος περιμένει και θέλει κατασκευάσει ο μισθός για τους βασανιστές, που θα εκτελέσει σε αυτό. Στην χρυσή συναλλαγών ήταν τεχνικό, ο δημιουργός των δαιμόνων, ο δημιουργός της αντικατάστασης τους φύλακες, που "ως δια μαγείας" εξαφανίστηκε. Την ήξερε τι σημαίνει. Πάντα βρισκόταν κάποιος, που ήταν καλοί όροι για το σκοπό αυτό, όπως η "εκκαθάριση" ή "ανεπιφύλακτη διακοπή λειτουργίας". Οι φρουροί ήταν νεκροί ih αντικατασταθεί. Ο αλέξανδρος ήταν η συμβολή Инуриса για την κλοπή του χρυσού.
  
  
  Κάποιος άλλος έχει το εργατικό δυναμικό, τους μύες και ένα σωρό εγκεφάλου που απαιτούνται για τη λειτουργία αυτού του μεγέθους και δυσκολίας. Δεν ήξερα ποιος ακριβώς, αλλά το βρήκα παρουσία Γκουίντο και Тьонга κοντά στο γιατρό είναι πολύ διαφωτιστική. Δεν φάνηκε να παλιούς φίλους γιατρό ή παλιούς φίλους το άλλο. Φαινόταν σαν ο Γκουίντο και Chang έχουν ανατεθεί δρα ως επίδομα μέλη της συμμαχίας.
  
  
  Έτσι, όταν ο γιατρός έμεινε χωρίς σωματοφύλακες και έχασα το κορίτσι που ονε έπρεπε να κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του έπρεπε να συμπεράνουμε, ότι το συντομότερο δυνατόν πηγαίνει με τους φίλους του ζήτησα προστασία. Αν ήταν αρκετά γρήγορος, θα μπορούσε να επιστρέψει στους συντρόφους του, να τους πει τι συνέβη, και να εμπιστεύονται την απόφαση να τους συγχωρήσω εγώ ή, τουλάχιστον, δεν θα τιμωρηθούν, ενώ κάτι καθοριστική, δεν θα πάει στραβά.
  
  
  Εν τω μεταξύ εγώ συνεργάτες μπορούσαμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν πήγε στραβά, τον εντοπισμό κοπέλα και, ίσως, "του Νίκολας Άντερσον". Θα φροντίσουν να ih στόμα ήταν σφραγισμένο για πάντα.
  
  
  Αν μου νομίζω -- πιστή, δρ Λόταρ Инурис επιστρέφει στη Νέα Υόρκη.
  
  
  "Αυτό ακούγεται καλό για μένα", είπε η Πένυ.
  
  
  Δεν ήθελα να το πω εδώ για το δεύτερο, ένας καλός λόγος για τον οποίο ο δρ. Инурис, πιθανώς, ήταν στη Νέα Υόρκη. Ακόμα δεν υπάρχουν. — Καλά, του είπα. 'Έλα. Χρειάζεστε κάτι άλλο στο σπίτι;
  
  
  Πένυ κούνησε το κεφάλι της. - "Το μόνο που χρειάζομαι είναι το διαβατήριό μου, και τον έχω στην τσέπη σας. Πάμε.' Ee χέρι γλίστρησε μου, όταν περπατούσαμε στο δρόμο προς την πύλη της εισόδου στην έπαυλη Νάρκισσος. Ο ήλιος έλαμπε και ήταν ευχάριστο μέρος με μελαγχολική ερείπια βίλες και επ νεκρούς κατοίκους.
  
  
  — Θα πάμε ωτοστόπ στη Νίκαια, είπα. — Πρέπει να περάσει mimmo του ξενοδοχείου. Απλά νιώθω ότι χρειάζομαι τους φίλους μου εκεί που θα πάμε. Ih λένε Χιούγκο, Γουλιελμίνα και Πιερ.
  
  
  Σύντομα θα είναι πάλι έξω γύρω από το ξενοδοχείο. Πήραμε ταξί για το αεροδρόμιο της Νίκαιας, ανατολικά από την πόλη, και, όταν σταμάτησε μπροστά από το κτίριο του αεροδρομίου, Πένυ έβαλε με μανίκι.
  
  
  "Κοίτα, μου είπε.
  
  
  Παρκαρισμένο απ ' έξω, καλύτερα να πω, εγκαταλελειμμένο — στάθηκε λευκό "Mercedes".
  
  
  — Είμαστε στο σωστό δρόμο, είπα. "Πιθανώς, πέταξε με πτήση της Air France στο Παρίσι στις 7:30 το πρωί".
  
  
  Πήγαμε πτήση Inter γύρω από τη Νίκαια στις 9:30, με στάση στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.
  
  
  Έχουμε παρέμεινε λίγο χρόνο πριν από την αναχώρηση. Την έφερε καφέ και για τους δυο μας, μερικά κρουασάν και την παρουσία του "International herald tribune". Μεγάλο τίτλο στην πρώτη σελίδα αμέσως μου τράβηξε την προσοχή. Η τιμή του χρυσού έφθασε στο αποκορύφωμά της. Η ζήτηση ήταν αρχείων επίπεδο στις διεθνείς αγορές, και η ανησυχία για το μέλλον του δολαρίου έχει αυξηθεί.
  
  
  Της απεγνωσμένα το ξενοδοχείο, να πάρει τα δεδομένα σχετικά με όσους ήταν πίσω από όλη αυτή την επέμβαση για την κλοπή του χρυσού, αν είχε την ευκαιρία να αποτρέψει την όλη καταστροφή. Αν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού των ΗΠΑ διέρρευσε, η διεθνής κρίση με το χρυσό να μετατραπεί σε διεθνή πανικό. Χαρτί και το δολάριο να αποσβένονται. Καρβέλι ψωμί θα άξιζε ένα εκατομμύριο. Την, θυμήθηκα ότι κάπου είχα διαβάσει για το Γερμάνιο στη συνέχεια του Πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Για μερικά χρόνια το κόστος μάρκες έπεσε με τέσσερις μάρκες πριν από τέσσερα δισεκατομμύρια μάρκα. Όλα ήταν έτοιμα για να επαναληφθεί η ιστορία, αλλά αυτή τη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  
  
  Το ταξίδι στο Παρίσι ήταν φορτωμένο χωρίς ατυχήματα. Το αεροπλάνο вильнул πάνω από τον κόλπο των Αγγέλων, για να κερδίσει ύψος και, στη συνέχεια, την απογείωση.
  
  
  "Θέλω να γυρίσω εδώ γρήγορα", — είπε η Πένυ.
  
  
  — Όταν τελειώσει όλο αυτό, — είπε ο έι.
  
  
  "Όταν" ή "αν";"
  
  
  Στο Παρίσι θα пересаживались αεροπλάνα, και ένα μεγάλο "Boeing 747" έφυγε στην ώρα του με Αετούς . Αν μου νομίζω -- ήταν σωστή, Λόταρ Инурис μπροστά μας όχι περισσότερο από δύο ώρες. Εμείς δεν πρόκειται εγώ να καλύψουν τη διαφορά, αλλά, τουλάχιστον, την αίσθηση ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό Πένυ κοιμόταν έχω στον ώμο. Δεν το βινύλιο της. Ο nach ήταν μια δύσκολη νύχτα. Την πάρα πολύ κουρασμένος, για εκείνο το θέμα, αλλά δεν ήθελα να κοιμηθώ. Δεν μου άρεσε να κάθομαι κλεισμένος στο αεροπλάνο. Το ξενοδοχείο είναι στο έδαφος και να κυνηγάς Инурисом και εγώ τους συντρόφους. Αλλά, τελικά, κάποιος από το προσωπικό ήρθε μέσω της ενδοεπικοινωνίας και μας είπε δέστε τις ζώνες σας. Αυτή η διαφήμιση ξύπνησε η Πένυ. Είναι зевнула, ριζας και, στη συνέχεια, επέμενε σε μένα και έκλεισε τα μάτια.
  
  
  — Γεια σου, σόνια, είπα. Άνοιξε ένα πράσινο μάτι και κοίταξε κάτω από τα πλούσια χρυσά μαλλιά. - "Ώρα να ξυπνήσει. Πρέπει να πάμε στη δουλειά.
  
  
  Σήκωσε το κεφάλι της και πέταξε πίσω τα μαλλιά. "Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο", — είπε. 'Τι κάνεις;'
  
  
  — Εμείς πάμε για να επισκεφτεί τον πατέρα σου, είπα. — Αυτό είναι το πρώτο σημείο της ημερήσιας διάταξης. Είναι το καλύτερο στοιχείο που ασχολείται έχουμε με Инурисом. Να θυμάστε, είχε ένα σύστημα επικοινωνίας με Инурисом, και θέλω να ξέρω τι είναι.
  
  
  Το ταξί σταμάτησε μπροστά από ένα γύρω πολυκατοικίες πενήντα χρόνια πριν σε Riverside drive.
  
  
  Όταν το πλήρωσε με τον οδηγό, γρήγορα κοίταξε γύρω του. Τίποτα στο δρόμο δεν μου φάνηκε να είναι ανώμαλη. Αν κάποιος παρακολουθούσε το σπίτι, ήταν ένα καλά κρυμμένο.
  
  
  Την πήρα τη βαλίτσα μου, όταν το ταξί και πάλι отъехало.
  
  
  'Τι ώρα είναι;' — ρώτησε την Πένυ.
  
  
  Της, κοίταξε το ρολόι του. '5:20.'
  
  
  — Είναι το σπίτι από λεπτό σε λεπτό.
  
  
  Ανεβήκαμε στο όγδοο όροφο για тихоходном ασανσέρ. Την έβγαλε στο βιλελμίνα, με τη θήκη του και τα έβαλε σε ένα λεπτό камзолы, με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Δαγκάνα Πένυ σφίγγουν, όταν είδε Luger. — Ας πούμε ότι αυτό είναι το κανονικό μέτρο προφύλαξης, είπα. "Θα είμαι ο πρώτος που θα βγει σε όλο το λιφτ του σκι".
  
  
  Πένυ κούνησε το κεφάλι. Όταν το ασανσέρ σταμάτησε, τον έσκυψε για να αξίζουν μια βαλίτσα και με προσοχή άνοιξε την πόρτα. Αν κάποιος περίμενε στο διάδρομο, θα έπρεπε να πυροβολήσει σε ένα μικρό χαμηλό στόχο να μπει σε σχισμή την ημέρα. Τότε ονε καλύτερα να είναι πραγματικά καλή και γρήγορη.
  
  
  Την έσπρωξε την πόρτα ορθάνοιχτη και κοίταξα από την άλλη πλευρά. — Όλα καλά, είπα.
  
  
  Η Πένυ ήταν έτοιμος σύνολο κλειδιών. — Μείνε μακριά από την ημέρα, όταν ανοίγεις την, — είπε ο έι. — Και επιτρέψτε μου να συνδεθείτε πρώτα.
  
  
  Εκείνη τη στιγμή, όταν η πόρτα άνοιξε, το κατάλαβα ότι το διαμέρισμα είναι άδειο. Ήταν γεμάτη με μπαγιάτικο μετά τον αέρα, και speck σχεδόν ακίνητος κρεμασμένα στο φως, проникающем στο παράθυρο πλάγια δέσμες. Πένυ έκλεισε πίσω μας την πόρτα. 'Μπαμπά;" - φώναξε.
  
  
  — Δεν νομίζω ότι είναι στο σπίτι, είπα, βάζοντας το όπλο.
  
  
  — Καλά, τότε αυτό είναι για λίγο, μου είπε. Άνοιξε το παράθυρο και χυθεί μου σέρι Φιλίππου Доуна. Είναι ό, τι έχουμε, — είπε.
  
  
  — Εντάξει, είπα.
  
  
  — Τι ώρα είναι;
  
  
  "Το μισό του έκτου".
  
  
  — Καθήστε, παρακαλώ, — είπε. "Πάω να κάνω ένα ντους και να αλλάξω. Αν είναι να έρθει, όσο θα λείπω, θα πρέπει να συστηθώ.
  
  
  Την σηκώθηκε, χαλάρωσε τη γραβάτα του και άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο.
  
  
  "Θα προτιμούσα να έχετε συμφωνήσει με τις προτάσεις και της μόνη της θα μπορούσε να να λάβει ένα ντους", είπα.
  
  
  Την πήρε ee χέρι. Μου έδωσε μια άτακτος ματιά και με πήγε με το διάδρομο.
  
  
  "Σου αρέσει να ζει επικίνδυνα, έτσι δεν είναι;"
  
  
  — Μπορείς να το πω έτσι, του είπα.
  
  
  Εκείνη άφησε ένα γελάκι. "Δεν ξέρω τι θα συμβεί, όταν θα γυρίσει σπίτι και θα είμαστε ακόμα στην ψυχή".
  
  
  — Μπορούμε να πούμε "γεια σου", — είπα.
  
  
  Το ευρύχωρο μπάνιο έχει ντους. Έχουμε πετάξει τα ρούχα της και ήρθε κάτω nah. Και πάλι восхитился μεγαλοπρέπεια ee σώματος.
  
  
  "Πώς το θέλετε;" ρώτησε, κρατώντας τα χέρια στις βρύσες.
  
  
  — Ζεστό και ισχυρό, είπα.
  
  
  Γύρω από το πότισμα μπορεί η ψυχή απομακρύνθηκε οξεία jet. Της άρπαξε το σαπούνι, και η Πένυ, ελαφρώς πιέζοντας το στήθος μου, καθόταν κάτω από τον καταρράκτη. Την άφηνε σαπούνι απαλά γλιστρήσει πάνω από το ee πλάτη. Τα χέρια τεντωμένα και τραβούσαν οι εμένα. Έχει σημειώσει τα χέρια του στους ώμους μου και καθόταν λίγο τα πόδια εξάπλωση, ενώ τον τραβούσε το κομμάτι αφρού κατά μήκος και μεταξύ ee στήθη, και στη συνέχεια ακόμα πιο κάτω, από την επίπεδη κοιλιά της και το πήγαινε-έλα μεταξύ τους γοφούς.
  
  
  "Θέλω να σου το σφουγγάρι για το μπάνιο", είπε, πουλάκι μου το σώμα, ff ομαλή, σχηματισμός αφρού σάρκα колыхалась γύρω μου. Την τρίβεται για να φύγουμε. Εκείνη χαμογέλασε νωχελικά μου, ευρέως ανοίξτε τα μάτια σας.
  
  
  — Πλύνε με, είπε. "Πλύνε με παντού".
  
  
  Το χέρι της έκλεισε γύρω από το λαιμό μου. Της άπλωσε τα χέρια και σήκωσε τα πόδια της, μέχρι που μπήκαν στους γοφούς μου και, στη συνέχεια, πίεσε την πλάτη στον γκρίνια μπάνιο και πήγε στο διάολο. Εύκολη, μεγάλο "αχ" μου ξέφυγε από τα χείλη της. Και στη συνέχεια στη δική μας άγρια, την τρέχουσα σύμπαν έχουμε δημιουργήσει ένα μανιώδη surf, και στη συνέχεια δίνη ακαταμάχητο αναρρόφησης, που μας πήρε και μας εξαφανίστηκε στη δίνη της καθαρής διέγερσης.
  
  
  Όπου μπορούσαμε να είχαμε, θα επέστρεφαν κάτω από το θόρυβο πίδακες νερού μας στριμμένα σώματα.
  
  
  — Ήμουν σίγουρη ότι είναι εδώ, — είπε η Πένυ, όταν επιστρέψαμε στο σαλόνι.
  
  
  Το έχει τελειώσει το ποτό του και άναψε ένα τσιγάρο. Μέχρι να μην πω το γεια σου, τι σκέφτομαι.
  
  
  Πένυ ανήσυχα заерзала στην καρέκλα. — Μπορεί να είναι, αποφάσισε να μείνει στη δουλειά, είπε τελικά. — Στο τέλος, δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι σήμερα θα γυρίσω σπίτι.
  
  
  Της δεν είπε τίποτα. Είναι, ίσως, ήδη ήξερε το ίδιο και την, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σε ένα ξενοδοχείο να το πιστέψω. Πένυ Don δεν ήταν τρελή.
  
  
  — Θα σε πάρω εγώ σε γραφείο, — είπε. Στο λόμπι ήταν το τηλέφωνο. Την άκουσα που έβαλε ένα δωμάτιο μετά το άλλο. — Κεντρική, — είπε. "Παίρνω απάντηση ότι ο αριθμός που το προσπαθώ να βρω, πρέπει να ξεκλειδωθεί. Της, πιστεύω ότι αυτό πρέπει να είναι λάθος. Την άκουσα, όπως είπε δωμάτιο, και για μια στιγμή έγινε σιωπή, πριν μίλησε και πάλι. — Είσαι απολύτως σίγουρη; Δεν έχω ακούσει την απάντηση, αλλά ήξερα ότι ήταν έτσι.
  
  
  Επέστρεψε στο σαλόνι και κοίταξε. — Κάτι δεν πάει καλά, — είπε.
  
  
  Το στραγγισμένο από το ποτήρι. - "Το ξέρω τι συμβαίνει.'
  
  
  — Είσαι όλη την ώρα, έτσι δεν είναι; είπε.
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι. — Νομίζω πως ο πατέρας σας κρατούν όμηρο. ο δρ Инурис σε κράτησα, για να βεβαιωθείτε ότι ο πατέρας μου δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει την κλοπή του χρυσού την τελευταία στιγμή. Όταν σε έχασα και εγώ φίλοι στράφηκαν προς εμπροσθεν του πατρος σου, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνεις τίποτα που θα μπορούσε να καταστρέψει ih σχέδια.
  
  
  "Αλλά, όσο ήξερε, είπε η Πένυ, δεν ήξερα τίποτε για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και τον πατέρα μου".
  
  
  "Όταν διακυβεύεται δεκαπέντε δισεκατομμύρια δολάρια, δεν κινδυνεύουν", είπα. Και επιπλέον, είναι τώρα περίπου 45 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεκαπέντε δισεκατομμύρια — αυτή είναι η επίσημη τιμή, υπολογισμένη με τριάντα οκτώ δολάρια ανά ουγγιά, που η κυβέρνηση πλήρωσε για το χρυσό. Στην ελεύθερη αγορά η τιμή είναι σχεδόν τρεις φορές υψηλότερο".
  
  
  Πένυ присвистнула. - "Τι κάνουμε τώρα;'
  
  
  — Ξέρεις, ο πατέρας σου πάντα σε επαφή με το γιατρό; Инурис;
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. "Όχι, είπε, δεν μου το είπε".
  
  
  "Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση στο σπίτι, είπα, δεν πειράζει".
  
  
  "Μπορεί να είναι, δεν πήραν εγώ από δω, είπε η Πένυ, — μπορεί να είναι στο γραφείο".
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Μπορεί να κάνω λάθος, είπα, αλλά πάρα πολλά, δεν συμβαίνει έτσι όπως το κτίριο γραφείων. Κοντά лифтеры. Πάρα πολλοί άνθρωποι παντού, στους διαδρόμους, στο δρόμο, που μπορεί κάτι να δείτε και να θυμάστε. Σπίτια ценымногие καλύτερα, πιο ήσυχο. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα έργα του. Θα ήταν πολύ πιο εύκολη και πολύ λιγότερο επικίνδυνο να αρπάξει τον πατέρα σου στο δικό σας εγώ σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ώρας ανάμεσα σε αυτό το μέρος και την Ευρώπη, για τους φίλους Инуриса δεν ήταν δύσκολο να φτάσετε εδώ, νωρίτερα, αν ο γιατρός τηλεφώνησε τους στο αεροδρόμιο.
  
  
  — Και πού θα είναι το εγώ πήγαν;
  
  
  — Δεν ξέρω, είπα. — Αλλά μετά από αυτό που μου είπες για τον πατέρα σου, είναι γύρω από τους ανθρώπους εκείνους που παίρνουν τη διασκέδαση, αφήνοντας κάπου στοιχείο.
  
  
  — Έχεις δίκιο, είπε η Πένυ. "Αλλά πού;'
  
  
  — Πες μου εσύ, είπα.
  
  
  Τα μάτια Πένυ заметались από το δωμάτιο. "Όλα φαίνεται ακριβώς το ίδιο, είπε, τα πάντα στη θέση του. Την είχε καταλάβει αν ήταν έτσι. Είναι πολύ τακτοποιημένο. Θα σας έφερε τα πόδια σας σε μια καρέκλα και δυστυχώς πηχτό ξεκουραστείτε.
  
  
  — Σκέψου, είπα.
  
  
  Πένυ έκλεισε τα μάτια της. Το δωμάτιο ήταν ήσυχο. Μέσα από τα παράθυρα που οδηγούν στο Moe, θα μπορούσε να δείτε την πορτοκαλί μπάλα του ήλιου που δύει, λαμπερό ειλικρινής πάνω από τον ορίζοντα. Της, κοίταξε το ρολόι του. Ήταν έξι ώρες από την ώρα νέας υόρκης. Οι τράπεζες σε ολόκληρη την Αμερική έχουν κλείσει. Ο κόσμος ήταν ήρεμος και ασφαλής, τουλάχιστον μέχρι αύριο. Και τότε, ίσως, τον πανικό, για να βάλει όλο το νήμα.
  
  
  Ξαφνικά η Πένυ αμέσως. — Κατάλαβα, — φώναξε.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Κεφάλαιο 13
  
  
  
  
  Την πήδηξε στην καρέκλα του.
  
  
  "Τι εννοείς;'
  
  
  "Ξέρω πού θα αφήσει αυτή την πληροφορία", — είπε. "Αν την άφησε."
  
  
  'Πού;'
  
  
  "Κουτί Τζι" .
  
  
  Την κοίταξε nach ερωτηματικά.
  
  
  "Το κουτί από ελεφαντόδοντο, που παλιά Jie δώρισε μου προς τον πατέρα, όταν έφευγε από την Κίνα. Στα πρότυπα της nen αποθηκεύει όλα τα χρεόγραφα. Αν είναι κάπου και άφησε τα στοιχεία, θα πρέπει να είναι σε αυτό το κουτί.
  
  
  "Πού είναι αυτό το κουτί;"
  
  
  "Εγώ σε δωμάτιο", είπε η Πένυ, και ήδη мчалась κάτω από το διάδρομο πίσω της.
  
  
  Επέστρεψε σε ένα λεπτό. Ήταν μια υπέροχη δουλειά, ορθογώνια θήκη από ελεφαντόδοντο, κάθε ίντσα σε κάθε πλευρά και από πάνω ήταν διακοσμημένο με υπέροχη ανακούφιση, φαινομενικά, όλα μπορεί κανείς να φανταστεί τα ζώα. Πένυ μου έδωσε το εγώ.
  
  
  Της άρπαξε το καπάκι του και τράβηξε. Το κιβώτιο παραμένει ερμητικά κλειστή. Η πένυ με κοίταξε με οίκτο.
  
  
  "Δεν είναι τόσο απλό, — είπε. "Τζι διασκεδάζει τόσο, που μάζευε τα κιβώτια που ήταν με γρίφους, θυμάσαι;"
  
  
  "Όπως ο ίδιος ανοίγει;"
  
  
  "Δεν ξέρω" ήταν το ρευματισμό.
  
  
  — Έχουμε δύο επιλογές για να διαλέξετε, είπα. "Μπορούμε είτε να σπάσει το εγώ, γιατί δεν ήθελα να το κάνω, ή θα πρέπει να αποκαλύψει αυτό το μυστικό".
  
  
  "Είναι πολύ πολύτιμη για να την σπάσει", — είπε η Πένυ. "Ο μπαμπάς ποτέ δεν θα με συγχωρέσει".
  
  
  "Σαράντα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια είναι επίσης πολύ πολύτιμη", είπα. "Και μου εντελώς άσχημη όποιος προσπαθεί να ληστέψει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ή θα μάθω γρήγορα, είτε συμβολή του Φιλίππου στην αντιμετώπιση πολλών από τα προβλήματα είναι πολλά σπασμένο ελεφαντόδοντο.
  
  
  Την προσοχή πήρε ένα κουτί, повертев στα χέρια μου. Τον χάιδεψε με το καπάκι, κατώτατο σημείο και τις πλευρές. Την πάτησε. Την пощипывал και ощупывал γωνίες. Έχω δοκιμάσει συνδυασμούς του χτυπήματος και την κατάθλιψη. Την χτυπημένος της. Τίποτα δεν βοήθησε.
  
  
  Την κοίταξε μια Δεκάρα. - 'Υπάρχουν ιδέες;'
  
  
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της. Τι θα μας ήταν, είναι ταυτόχρονα εύκολο και δύσκολο. Ο αλέξανδρος ήταν ο τρόπος Ji . Να σας δώσω ένα ζήτημα που ασχολούνται φαινόταν τρομερά δύσκολο, αλλά η απόφαση είναι όλη την ώρα φάνηκε να σας βοηθήσει πραγματικά στο πρόσωπο.
  
  
  — Όλο αυτό το διάστημα φάνηκε στο πρόσωπό σου, — να το επαναλάβει. 'Καλά.
  
  
  Ας υποθέσουμε ότι αυτή η "λύση".
  
  
  Το κιβώτιο ήταν στην αγκαλιά μου. Την κοίταξε πάνω στο καπάκι. Τίποτα, εκτός από τα ζώα. Λιοντάρια, τίγρεις, μαϊμούδες, pantera, λάμα, ελέφαντες, φίδια, αρκούδες, καμηλοπαρδάλεις, ασβός, οι φάλαινες, οι κουκουβάγιες, οι γορίλες, αντιλόπες.
  
  
  Πένυ γέλασε.
  
  
  'Τι είναι αυτό;' ρώτησα, κοιτάζοντας το διάολο μέχρι να σκύβει για να δει το κουτί.
  
  
  "Ω, είμαι ακριβώς σκεφτόμουν παλιά Jie . Μάλλον θα του άρεσε αυτό. Δείτε ένα κουτί, που έκανε για ένα μικρό αγόρι, причиняло τόση αγωνία.
  
  
  — Θα ήμουν ценымногие ευτυχισμένος, αν το παλιό Jie κολλήσει πιο εύκολα κόλπα, είπα.
  
  
  — Μα είναι απλό, — είπε η Πένυ. 'Να την ηρεμήσει.'
  
  
  "Δίνω σε разгадывание λ. δεκαπέντε, και μετά να σπάσω την σε κομμάτια", είπα. "Εν τω μεταξύ, κοιτάξτε, όπου υπάρχει ένα στυλό και χαρτί".
  
  
  Πένυ αμέσως επέστρεψε.
  
  
  Την άρχισε το μέτρημα. — Web hosting, είπα. "Πενήντα τέσσερα ζώα πάνω. Σε δεκατρείς από κάθε πλευρά. Στο κάτω μέρος τίποτα. Συνολικά εκατόν έξι. Έξι λιοντάρια. Οκτώ ελέφαντες. Οι πίθηκοι, πέντε. Οι αρκούδες, οι τρεις. Φίδια, πέντε. Δύο κουκουβάγιες. Οι φάλαινες, οι τέσσερις. Λάμα, πέντε. Τρεις καμηλοπάρδαλη. Ένας πάνθηρας. Οι γορίλες, οι τέσσερις. Μπάφαλο, πέντε. Πέντε παγώνια και τρεις νταντί.
  
  
  Το πήγε για μέτρημα. Πένυ συνέχισε να γράφει, μέχρι που είπε: "αυτό Είναι όλο".
  
  
  — Μαζί, — είπε. "Είναι συνολικά εκατόν έξι."
  
  
  Την πήρα nach λίστα και να ερευνηθεί το εγώ, ενώ εκείνη με κοίταξε πάνω από τον ώμο του. — Βλέπεις κάτι ασυνήθιστο; Το ζήτησε.
  
  
  Πένυ κούνησε το κεφάλι της. "Δεν είναι πάνω από τη λίστα των καλεσμένων στο πάρτι στην κιβωτός του νώε", — είπε.
  
  
  — Μπορεί να είναι ένα αποχαιρετιστήριο βράδυ, είπα. "Κατά την άφιξη, όλοι πρέπει να κατεβείτε στην ακτή, ζευγάρια".
  
  
  Πένυ εξακολουθεί να είναι προσεχτικά τη λίστα. - Τότε θα είναι δύσκολο.
  
  
  "Τι εννοείς;'
  
  
  — Για πάνθηρες και το κουνάβι, — είπε. "Υπάρχει μόνο ένας γύρω τους. Πιστεύετε ότι έχουν κάτι ξέρουν;
  
  
  Μετά το είδα αυτό. — Έχετε δίκιο, αυτοί κάτι ξέρουν. Δες ih.'
  
  
  — Πάω να δω, είπε η Πένυ.
  
  
  — Τίποτα δεν με βλέπεις;
  
  
  — Τίποτα το ιδιαίτερο, — είπε. "Εκτός από το ότι υπάρχει μόνο ένας γύρω τους, και περισσότερο από άλλους".
  
  
  Την πήρε nach λίστα. Της κρατούσε ένα κουτί στο ένα χέρι κι ένα χαρτί στο άλλο. — Καλά, του είπα. "Κάθε ζώο πάνω από δύο, τρεις εξαιρέσεις".
  
  
  — Ναι, — είπε. "Το ζευγάρι κουκουβάγιες, pantera και ο ασβός".
  
  
  'Το σωστό. Τι είναι οι κουκουβάγιες;
  
  
  — Σύμβολα της σοφίας, — είπε.
  
  
  — Για μια ακόμη φορά. Πού είναι αυτές οι κουκουβάγιες;
  
  
  — Ανοιχτά πάνω από μια λέαινα και барсуком, — είπε. 'Έτσι;'
  
  
  — Πάνθηρας, και ο ασβός, — να το επαναλάβει.
  
  
  Πένυ нахмурила φρυδιών.
  
  
  "Έρευνας και ανάπτυξης", είπα. "Αρχικά Φιλίππου Доуна".
  
  
  Την πάτησε ένα πάνθηρα. Τίποτα δεν συνέβη.
  
  
  — Ω, ο Νικ, — ήσυχα είπε η Πένυ.
  
  
  — Μην τα παρατάς, είπα. — Μπορούμε να δοκιμάσω κάτι άλλο.
  
  
  Τον έβαλε ένα δάχτυλο στον πάνθηρα και το άλλο για το κουνάβι. Την κοίταξε μια Δεκάρα. — Η φωνή έχει.
  
  
  Την πάτησε. Και οι δύο ζώων скользнули κάτω από τον αντίχειρά μου. Κάπου μέσα στο κουτί ακούστηκε σχεδόν ηχητικό κλικ. Της έβγαλα το χέρι μου, και το καπάκι άνοιξε διάπλατα. Το συμβούλιο του Φιλίππου Donna ήταν το πρώτο που είδαμε.
  
  
  
  Κεφάλαιο 14
  
  
  
  
  Αυτό ήταν λίγο, αλλά ήταν αρκετό: φύλλο άσπρο χαρτί με μαύρα γράμματα.
  
  
  Fu Куан Йонская акробатическая θίασος. Τώρα στον Ήλιο Θέατρο Min .
  
  
  Σε μία γωνία ψιλά σκέτο γραφικό χαρακτήρα, που Πένυ αναγνώρισε ως γραφικό χαρακτήρα του πατέρα του, στάθηκε η ώρα και η ημερομηνία διεξαγωγής: 8:05 το πρωί ο δρ Инурис δεν έχασε χρόνο. Όπως το φαντάστηκα, κατά πάσα πιθανότητα, κάλεσε τον συνάδελφο γύρω από το αεροδρόμιο της Νίκαιας και η προσφορά του θα ήταν το συντομότερο δυνατό να πάρει Φιλίππου Доуна. Θα διατηρήσει την εξήγηση πριν από την άφιξη στη Νέα Υόρκη.
  
  
  Οπότε, νωρίς το πρωί κάποιος επισκέφθηκε ο φίλιπ Ντον. Πιθανώς, ήταν προσεκτικός, αλλά όχι αρκετά προσεκτικός για να κρατήσει το γέρο από το να θέσει ένα κομμάτι χαρτί σε ένα κουτί από ελεφαντόδοντο; μάλλον, μέχρι να ντυθεί.
  
  
  — Πάμε, είπε η Πένυ.
  
  
  "Δεν είναι τόσο γρήγορα.' Από την έκφραση του προσώπου μου συνειδητοποίησε ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου.
  
  
  — Δεν πρόκειται να βγει τον όντιν;
  
  
  — Φοβάμαι ότι θα πρέπει να, είπα. "Εδώ θα τα χαλάσουμε, τουλάχιστον για την ώρα."
  
  
  "Θέλω να πάω, Νικ", είπε. — Θα έπρεπε να σε φέρω εδώ. Και ο πατέρας μου.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. "Μόλις σκοτεινιάσει, να την πάω σε εκείνο το θέατρο, και λίγο εκεί поковыряюсь.
  
  
  Το ξέρω αυτό το θέατρο. Βρίσκεται στη συμβολή των Μπάουερι και Chinatown. Θα ήθελα πάρα πολύ που διατίθενται εκεί.
  
  
  'Τι;' — Μήπως πρέπει να τους πούμε ότι είμαστε εδώ. Μπορεί να είναι ih θα ξετρύπωνε.
  
  
  "Και ας υποθέσουμε ότι αυτό θα συμβεί", είπε. — Τι, αν πιάσουν και τους δυο μας;
  
  
  "Κερδίζουν και χάνουμε", είπε, σηκώνοντας τους ώμους του.
  
  
  — Δεν μπορώ να το αντέξετε οικονομικά, είπα. "Και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πάρα πολύ. Δεν είναι δικό μου το παιχνίδι, όπου το "αύριο" παίρνεις άλλη μια ευκαιρία. Αν κερδίσει, και θα χάσουμε, είναι η ροή της δεν είναι μόνο για σένα, για μένα, ενώπιον του πατέρα σου, αλλά και σε πολλούς άλλους. ο δρ Инурис και εγώ φίλοι, πρέπει να είναι, τώρα είναι λίγο φοβισμένοι. Σου διαφυγής και την ανάγκη να πάρει τον πατέρα όμηρο αρκετά για να σπάσει ih σχέδια, για να ih νευρικό. Να θυμάστε ότι ο γιατρός Инурис για κάποιο λόγο απέκλεισε σας γύρω από την κυκλοφορία. Ληστεία χρυσού πλησιάζει στο αποκορύφωμά της. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουροι πού βρισκόμαστε, αλλά, τουλάχιστον, θα πρέπει να πιστεύουμε ότι δημιουργούμε τους προβλήματα. Έτσι, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα επιταχύνει τη λειτουργία. Αν κάνουμε ένα λάθος στους υπολογισμούς τους, θα είναι ελεύθεροι σαν τα πουλιά, και η καταστροφή θα υποστούν τις ΗΠΑ, όπως, πιθανότατα, και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν νομίζω ότι θέλεις να είναι στα χέρια σου, Πένυ-Don.
  
  
  Χαμήλωσε τα μάτια.
  
  
  — Κοίτα, δώσε μου αύριο στις εννέα το πρωί. Αν δεν πάω μέχρι τότε, πάρε με στο Ακέραιο την υπηρεσία τύπου και του τηλέγραφου μηνύματα στην Ουάσιγκτον, και ζητήστε από το άτομο με το όνομα Γεράκι. Πες ονε ό, τι ξέρεις. Και μετά κάνε ό, τι θες. Αυτό είναι ό, τι το σας παρακαλώ. Τουλάχιστον έτσι θα έχεις την ευκαιρία να δούμε και πάλι τον πατέρα του.
  
  
  Πένυ σύμφωνα κούνησε το κεφάλι. — Και τι θα γίνεις, Νικ; Εκείνη έσκυψε για να μου το ζεστό σώμα.
  
  
  — Μην ανησυχείς, είπε. "Μόλις θυμήθηκα ότι έχω την κουκουβάγια να ζήσεις".
  
  
  Δεν θα μπορούσε να χαμογελάσει. — Τότε προσπάθησε να το θυμάσαι αυτό, — είπε.
  
  
  Είναι πολύ αποσπάσει, είπα.
  
  
  Έκανε ένα βήμα μακριά από μένα. "Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε", είπε.
  
  
  Για μένα ήταν εύκολη σακάκι, σκούρο γκρι παντελόνι και σκούρο μπλε ζιβάγκο, που την досталь γύρω από τη βαλίτσα. Γουλιελμίνα, Χιούγκο Πιερ και αποκλίσεις από τη συνήθη μέρη, και την έβαλε μερικά ξυραφάκια στις πτυχές του ζιβάγκο.
  
  
  Πένυ κυκλοφόρησε μου. — Πρόσεχε, Νικ, — είπε.
  
  
  — Μην αφήσεις κανέναν, εκτός από μένα, είπα.
  
  
  — Μην ανησυχείς, μου είπε.
  
  
  Μπορεί να ήταν το Θέατρο Σαν Min στην διασκέδαση της δεκαετίας του ενενήντα, ήταν ένα χτύπημα , αλλά εγώ το πίστευα αυτό. Ένα ήταν σίγουρο: αν είχε κάποτε και ήταν το ανθοφορία, αν υποθέσουμε ότι υπήρξε ποτέ, ήταν πριν από πολύ καιρό. Ένα μεγάλο, παλιό, τετράγωνο κτίριο, φάνηκε να κρυφτεί στη σκιά του Μανχάταν γέφυρα, нависавшего πάνω από την καμάρα. Αυτός ήταν σε συνεχή полутьме, σαν съеживаясь, για να δείξει την αποσύνθεση, έπληξε εγώ αυτά τα χρόνια.
  
  
  Τη μεγάλη σκηνή είχε από καιρό χάσει και το μεγαλύτερο μέρος του έτους υπηρέτησε το σινεμά. Λοιπόν, και πάλι, δεν είναι η περίπτωση, όταν το χόλιγουντ, οι επισκέπτες περιμένουν εναγωνίως την πρεμιέρα. Ήταν παλιά γουέστερν και φτηνή εισαγωγή κινηματογραφική βιομηχανία του χονγκ Κονγκ. Μία ή δύο φορές το χρόνο στη σκηνή βγήκαν οι ακροβάτες γύρω από την Ταϊβάν. Αισθητά την τιμή αυτή τη φορά πήρε Куану Йонскому την φρουράν.
  
  
  Την скорчился στο βρώμικο τελευταίο όροφο, ατενίζοντας το ένα γύρω από το σκονισμένο φεγγίτες. Από κάτω μου, στη σκηνή, την είδε έναν άντρα γυμνό από τη μέση και πάνω, και το κορίτσι σε ένα φόρεμα με τις γυμνές πλάτες кланяющихся θεατές. Ακούστηκαν τα χειροκροτήματα.
  
  
  Είναι πήδηξε πίσω στη σκηνή και στάθηκαν μακριά από τον άλλον από το άλλο. Από τη μία πλευρά το κορίτσι, και με ένα άλλο αρσενικό. Στο γυμνό ξύλινο τραπέζι καθόταν ένα ποτήρι με βελάκια με φούντες.
  
  
  Το κορίτσι έβγαλε ένα και γύρισε στον άντρα που στεκόταν με την πλάτη γυρισμένη. Είναι κάμφθηκε το χέρι και iso όλες τις δυνάμεις метнула βέλος ονε στην πλάτη. Το βέλος τρέμω στη εγώ το μοσχάρι, και από κάτω από το δέρμα ήταν μια σταγόνα αίμα.
  
  
  Τον κοίταξε για λίγο ακόμα, στη συνέχεια, απαλά πήγε σε просмоленной τελευταίο όροφο. Εκεί ήταν ακόμα μία φωτεινή λουκ, που έπρεπε να εξερευνήσετε. Είναι σκληρό, αλλά δεν αδιαφανές, και, κοιτάζοντας προς τα κάτω μέσα από το παλιό γυαλί, ο σφυγμός μου участился. Στο δωμάτιο από κάτω μου στάθηκε ο δρ Λόταρ Инурис.
  
  
  Δεν ήταν μόνος. Ήταν μαζί με άλλους δύο άνδρες. Αν και δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν, πρέπει να μας το άλλο, της αμέσως έγινε γνωστό ih. Την είδα ih φωτογραφίες σε υποθέσεις και Ω.
  
  
  Odin γύρω τους ήταν ψηλός και αδύνατος, με σκούρα κυματιστά μαλλιά και μελαψός όμορφο πρόσωπο. Της αμέσως έγινε γνωστό στα πρότυπα της nen Don Mario Αρχή. Αν η μαφία ήταν ποδοσφαιρική ομάδα, θα ήταν ο πρώτος σκόρερ και ποδοσφαιριστής της χρονιάς ταυτόχρονα. Ήταν μια νέα μαφία, γεννήθηκε στις ΗΠΑ, μορφωμένος, έξυπνος, έμπειρος και σκληρό. Δεν шталь θα χρησιμοποιήσετε μύες όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την κοινή λογική. Ήξερε το νόμο κατά μήκος και κατά πλάτος, και χρησιμοποίησε κάθε "παραθυράκι", που μπορούσε να βρει. Μπορείτε να υποψιαστεί εγώ σε πολλά πράγματα — ληστείες, για τοκογλυφία, τα ναρκωτικά, την πορνεία και τα τυχερά παιχνίδια — αλλά αποδείξτε το. Εγώ αποκαλούν "πρίγκιπα", και ακόμη και παλιές доны έδωσαν ήταν δεδομένο. Ήταν τα παλιά τα σκυλιά με τα παλιά κόλπα. Ο πρίγκιπας γνώριζε τα νέα. Είναι ευέλικτη ξεπλύνει βρώμικο χρήμα στο εξωτερικό. Ήξερε πώς να διεισδύσει και να αναλάβει το νομικό τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το νόμο. Ήξερε όλα τα κόλπα και τις παγίδες της αστυνομίας και χίλιες και ένας τρόπος για να αποφευχθεί ih. Αν κάποιος ήθελε το 45 δισεκατομμύρια σε χρυσό, συμμετοχή πρίγκιπας πραγματικά είχε νόημα.
  
  
  Δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα ήταν και η τρίτη ένας άνδρας στο δωμάτιο. Είχε το παλτό, ένα ισχυρό σώμα και επίπεδη χαρακτηριστικά στην πανσέληνο. Ακόμη και χωρίς τη στολή εγώ ήταν εύκολο να το μάθει. Ο γιος Στρατιωτική, ή μάλλον, ο συνταγματάρχης, ο Γιος Сье. Λειτουργεί στην κινεζική στρατιωτική αντικατασκοπεία , αυξήθηκε στη δύση, έλαβε οικονομική εκπαίδευση στην Οξφόρδη. Στο στρατιωτικό αφορά θεωρήθηκε ως ένας λαμπρός στρατηγός. Έχει κερδίσει τη φήμη ως ένα πρώτης κατηγορίας του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του οργανισμού, γνωστή ως Moonrise , έξω από το Μακάο στη δεκαετία του 1950. Είναι οργανωμένη λειτουργία της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών στη Βόρεια Κορέα και Ανόι. Η ρωσική αντικατασκοπία θεωρούσα εγώ πιο επικίνδυνο από το κινεζικό παράγοντα, με τον οποίο θα συναντήσει ποτέ. Είπαν ότι ήταν γαμάτος όπως και λαμπρή, και εξίσου φιλόδοξος, όσο και εν ψυχρώ. Τώρα, σε αυτό το φαινομενικά ειρηνική ανοιξιάτικο απόγευμα, κατέληξε σε ένα υποβαθμισμένο κέντρο θεάτρου και, κρίνοντας από την έκφραση του εγώ πρόσωπα, ήταν πολύ θυμωμένος.
  
  
  Δεν μπορούσα να ακούσω τι είπε ο συνταγματάρχης Γιο του, όταν εκείνος καθόταν σε μια καρέκλα με ίσια πλάτη για ξύλινο τραπέζι σε ένα άδειο δωμάτιο, αλλά στο θέμα εγωισμό, το θυμό, δεν υπήρχε κανένα λάθος. Εγώ πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο από την οργή. Σκούρο αίμα έρεε ειλικρινείς κάτω εγώ το δέρμα, και καθώς μιλούσε, το δείκτη του δεξιού χεριού метнулся костлявым δόρυ στο Лотару Инурису.
  
  
  Ο πρίγκιπας στέκεται στο πλευρό του, σταυρώνοντας τα χέρια στο στήθος του, και περιφρονητική χαμόγελο στην γιατρό.
  
  
  Инурис άπλωσε τα χέρια του συνταγματάρχη σε μια χειρονομία συμφιλίωσης. Αλλά κινέζος δεν ήθελα να το μάθει. Ο δρ Инурис προσπάθησε να μιλήσει, αλλά σε ρευματισμούς συνταγματάρχης, ο Γιος του αναπήδησε και χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι. Δεν άκουσα κηρύγματά μας. Ακόμα και ο ήχος άρθρωση του συνταγματάρχη Γιο του στο τραπέζι, δεν είχε ακουστεί.
  
  
  Αλλά μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Ο δρ Инурис πίσω στην πόλη και ανέφερε Ριβιέρα λεπτομέρειες του αποτυχημένου επιχειρήσεις. Και ο συνταγματάρχης, ο Γιος του αντέδρασε προβλέψιμη. Είχε τη φήμη перфекциониста. Και η φωνή της σπάει. Инурис ήταν ηλίθιος. Εγώ ρόλο στην επέμβαση ήταν αρκετά απλή: να κρατήσει το κορίτσι μακριά. Τώρα κατέστρεψε το σχέδιο. Όχι μία, αλλά δύο φορές. Και τώρα έσκασε. Δεν λέω για αυτή την ευγενή αμερικανό Νικολασ Άντερσον, пришедшем ε, για βοήθεια.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου σταμάτησε. Εγώ τα χέρια έκαναν рубящие κινήσεων, καθώς μιλούσε. ο δρ Инурис προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικά, τι είναι σημαντικό σε ένα δωμάτιο, όπου μόλις τρία άτομα.
  
  
  Μου άρεσε να βλέπω, όπως ο γιατρός Инурис πήρε βιαιοπραγία. Πήρε αυτό που του αξίζει, και ακόμη περισσότερο, αλλά και να παρακολουθήσουν από μόνη της δεν θα βοηθούσε να κάνω ακόμα ένα βήμα προς τα εμπρός.
  
  
  Ο συνταγματάρχης ήρεμος. Επέστρεψε στο τραπέζι. Άναψε ένα μακρύ τσιγάρο, βαθιά εισπνοή καπνού και σιγά-σιγά κυκλοφόρησε το εγώ, γύρω από χοντρά ρουθούνια. Καπνός струился δύο ισόποσες струйками. Άρχισε πάλι να μιλάει.
  
  
  Την εφάρμοσε το αυτί στο πλαίσιο του φωτός λουκ, αλλά δεν το άκουσα. Και όταν την προσοχή ξέρω σε световому λουκ, στηριζόμενη σε αυτήν το ένα χέρι για τις ισορροπίες της, αισθάνθηκε σαν ένα γύρω από τα παράθυρα αναδεύεται κάτω από τα δάχτυλά μου. Της, επέστησε πίσω μακριά, ατενίζοντας το δωμάτιο. Φαίνεται, κανείς δεν είναι γύρω από τους παρόντες δεν άκουσα τίποτα. Ο συνταγματάρχης Γιος μου απλά συνέχισε, όπως και πριν.
  
  
  Τα δάχτυλά μου έχουν ερευνήσει незакрепленное γυαλί. Κονίαμα, удерживающая εγώ στη θέση του, θα πρέπει να στεγνώσει πριν από πολλά χρόνια. Γυαλί κινούνταν εύκολα. Την шевельнул χέρι, και ο Χιούγκο, το στιλέτο, γλίστρησε στο χέρι μου. Σιωπηλά шталь κόψει στόκος. Στη συνέχεια, απαλά κυβέρνηση λεπίδα μαχαίρι σε ξύλινο πλαίσιο και να απορρίψετε το. Με την άκρη του stileta την σήκωσε το γυαλί και το έβγαλες. Τώρα άκουσε τη φωνή του Γιου του . "Αυτή τη στιγμή, απλά πρέπει να προχωρήσουμε περαιτέρω. Σε πραγματικούς επαγγελματίες, ως η φωνή αυτός ο ηλίθιος", — δάχτυλο που δείχνει στο γιατρό, Инурис — "σωστά εκπληρώσει τις οδηγίες". Είναι και πάλι κράτησε τον καπνό γύρω από το τσιγάρο και ξανά κυκλοφορήσει το εγώ μέσα από τα ρουθούνια. "Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να συμπεριφέρονται σαν αυτό το κορίτσι και τον κ.' Ντερσον, δεν υπάρχει. Ίσως, αποτελούν απειλή για την επέμβαση, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα, ότι δεν είναι έτσι". Κοίταξε Инуриса. — Πιστεύεις ότι αυτό το κορίτσι δεν ξέρει τίποτα για την επιχείρησή μας. Την, ελπίζω να το καταλάβετε σωστά. Όσον αφορά αυτό Άντερσον, τότε εγώ μπροστά φαίνεται να είναι τίποτα περισσότερο από μια κακή σύμπτωση. Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι πολύ αργά για να βάλετε το νήμα για τα σχέδιά μας. Διακυβεύονται πολλά για όλους μας, και τώρα είμαστε κοντά στο τέλος της.
  
  
  "Παρ' όλα αυτά, πιστεύω, ότι κάποιες αλλαγές που απαιτούνται". Είναι докурил τσιγάρο. — Θα το συζητήσω μαζί σας σε λίγα λεπτά. Αλλά πρώτα, — σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε γύρω από την τσέπη του ένα άδειο πακέτο τσιγάρα και τσαλακωμένα την χρειάζομαι ένα τσιγάρο. Βγήκε από το δωμάτιο.
  
  
  Την κοίταζα. Ο δρ Инурис κοίταξε τον Don Mario. Ένα από αυτά τα πράγματα αποτρόπαιες, σωληνώσεων, των νευρικών смешков ξέσπασε γύρω από το εγώ бородавчатого του λαιμού. Εγώ τα νεύρα ήταν λίγο λιγότερο τεταμένη, όταν τον συνταγματάρχη γιος της ήταν στο δωμάτιο. Don Mario κρύο κοίταξε.
  
  
  "Μην ανησυχείτε", είπε ο δρ Инурис ονε. "Όλα θα πάνε καλά. Την ξέρω.
  
  
  Don Mario περίμενα, πριν απαντήσετε. Εγώ φωνή του ήταν γεμάτη αηδία. "Μην παίζετε πιο έξυπνοι από ό, τι είναι απαραίτητο", — είπε. "Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που αποφάσισες ότι πρέπει να είμαι εραστής της".
  
  
  — Όλα θα πάνε καλά, — είπε Инурис. 'Μην ανησυχείτε.'
  
  
  — Κοίτα, είπε ο Don Mario — από όλους τους ανθρώπους, που έχουν να ανησυχείτε για τίποτα, είσαι στην πρώτη θέση. Αν κάτι πάει στραβά, πρέπει να ανησυχείτε κτηνιατρική μου και για полковнике Γιος μου, εσύ, κακομοίρη, μια φορά είσαι εδώ. Κι αν όχι, πάντα υπάρχει κάτι για να ανησυχώ".
  
  
  "Η φωνή δεις, — είπε ο γιατρός Инурис. "Όλα θα πάνε καλά. Πιστέψτε με. Να πιστεύουμε...'
  
  
  Τα υπόλοιπα δεν την άκουσα. Στο επόμενο δευτερόλεπτο η αναπνοή μου σταμάτησε, όταν η μεταλλική αλυσίδα сомкнулась γύρω από το λαιμό μου. Μέχρι την αγωνίστηκε για μια δειγματοληψία του αέρα κάτω από χάλυβα πίεση σπάσει, вгрызающейся στο γιακά μου πουλόβερ, το χέρι μου ενστικτωδώς φτάσει στο люгеру. Η γλώσσα μου να το πτερύγιό iso rta. Τα μάτια μου, φαινόταν, πηδώντας από το κακό. Κάπου στο μυαλό μου, лишенном οξυγόνου, της, ήξερε ότι αυτός που ήταν πίσω μου, χρησιμοποίησε θανατηφόρα nunchuck , τόσο αγαπημένα τους μαχητές καράτε.
  
  
  Το κύκλωμα μεταξύ των δύο λαβές ετοίμασε όλα γύρω μου όλη μου τη ζωή. Αλλά το χέρι μου ακόμα φορούσε στο όπλο.
  
  
  "Όχι, όχι, Κάρτερ, γύρω από αυτό δεν είναι τίποτα", — ακούστηκε η φωνή. Στη συνέχεια ακολούθησε μια απότομη χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και λάμψη тошнотворных φώτα, πριν με καταπιεί το σκοτάδι.
  
  
  Κεφάλαιο 15
  
  
  
  
  Όταν ήρθε στο μυαλό μου, βρήκα ότι ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα ένα μικρό δωμάτιο πίσω από τη σκηνή. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα, και στο πίσω μέρος του κεφαλιού ήταν σαν κάποιος βαράει εγώ σακί με άμμο. Ο Γιος του συνταγματάρχη, Don Mario και Инурис στέκονταν και κοιτούσαν.
  
  
  — Νιώθεις λίγο καλύτερα; — ρώτησε ο συνταγματάρχης Γιο μου.
  
  
  Την προσοχή χειρίζεται το κεφάλι προς τα εμπρός και προς τα πίσω. — Φαίνεται, τίποτα δεν έχει σπάσει, είπα.
  
  
  Ο Γιος του συνταγματάρχη, άναβα το ένα γύρω από τις μεγάλες τσιγάρα και επέτρεψε καπνό διαρρεύσει μέσα από τα ρουθούνια. "Στην delle, σου αξίζει να πεθάνεις", είπε. — Τουλάχιστον, γιατί ήταν τόσο απρόσεκτος. Αμέλεια στην εργασία μας, είναι απαράδεκτο, ξέρετε. Και με τη δική σου πλευρά ήταν απροσεξία σου βγάλει αυτό το παράθυρο γύρω από το φως λουκ. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό ότι όταν βάλεις γυαλί, φρεσκάδα δειγματοληψίας του αέρα στο δωμάτιο αυξάνεται; Πιο συγκεκριμένα, πολύ μικρή ροή δειγματοληψίας του αέρα. Αλλά αριθμών είναι αρκετό για να διαλύσει καπνού γύρω από τα ρουθούνια μου. Ο εξέτασης για τον καπνό δεν φορά έσωσε τη ζωή μου". Αυτός χαμογέλασε. "Μπορείτε να πείτε ότι είμαι ένας από εκείνους τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που καπνίζουν για την υγεία".
  
  
  — Αν μπορούσε, θα προσκυνήσει την наблюдательностью, συνταγματάρχης, είπα. — Αλλά, δυστυχώς, στην τωρινή μου θέση είναι λίγο δύσκολο.
  
  
  "Δέχομαι αυτή τη σκέψη, Carter," είπε. Πέταξε θυμωμένος ματιά στο γιατρό Инуриса. — Ναι, είναι ο Κάρτερ, ο ηλίθιος. Ο νικ Κάρτερ, και όχι κάποιο Νίκολας Anderson. Αυτός είναι ο παράγοντας Ω.'
  
  
  ο δρ Инурис άνοιξε το στόμα του. Don Mario με έκπληξη παρατηρούσα.
  
  
  -- Την, ιδέα δεν είχα... άρχισε ο γιατρός Инурис.
  
  
  'Ησυχία!' - Συνταγματάρχα, διέκοψε ο Γιος του. — Φυσικά, δεν είχε ιδέα. Το μυαλό σου έχεις στα χέρια τους, στο περίνεο, μπορεί να είναι παντού, εκτός από το κεφάλι. Έτσι νομίζατε ότι μόνο ένας τουρίστας, αρκετά γενναίος αυταρχικός άνθρωπος, που τυχαία ήρθε σε βοήθεια αλιεύονται σε μπελάδες το κορίτσι; Είσαι ακόμα πιο ηλίθιος από ότι νόμιζα. Το όνομα αυτού του ανθρώπου Νικ Κάρτερ. Κάθε σέβεται τον εαυτό της αντιπροσωπείας στη Γη ένα φάκελο για αυτόν. Αυτός ο οδηγός δολοφόνος του AX . Ο συνταγματάρχης Γιος μου με κοίταξε. "N3, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Εκείνη δεν είπε τίποτα και προσπάθησε να προχωρήσει σε καθιστή θέση. Μου γκολ раскалывалась.
  
  
  "Εγώ εκτός από την εμφάνιση, συνέχισε ο συνταγματάρχης, ο Γιος του, σαν να διαβάζει μια διάλεξη — Κάρτερ, επίσης, γνωστό στους οπλοστάσιο των όπλων. Luger, γνωστή ως Γουλιελμίνα. Πήρε το εγώ από την καρέκλα και την χαιρέτησα τους. "Το στιλέτο, που είναι γνωστή ως ο Χιούγκο". Θα επαναλάβει την παράσταση. "Ένα μικρό αλλά θανατηφόρο φυσικού αερίου βόμβα, που είναι γνωστή ως Πιερ".
  
  
  Ο δρ Инурис νεύει σε κάθε παρουσιάστηκε ονε αντικείμενο. Εγώ πρόσωπό του έγινε κόκκινο χρώμα, και την είδε πάλι σφύζει από φλέβα, όπως το μπλε σκουλήκι, υπό εγώ ναό. Ονε έπρεπε να καταπιεί πολλές προσβολές, και αυτό ονε δεν μου άρεσε. Αυτός έτρεμε από θυμό.
  
  
  Ξαφνικά εκείνος βγήκε μπροστά και χτύπησε το πόδι του στα πλευρά. Την έπεσε και έλασης. Το χτύπημα δεν έπεσε σε μένα, αλλά το τροχαίο δεν βοήθησε μου γκολ. Με τον πόνο και πάλι sel.
  
  
  Ο συνταγματάρχης σηκώθηκε από την καρέκλα του. Στο χέρι του είχε το στιλέτο. Για μια στιγμή το σκέφτηκα, ότι πηγαίνει για μένα, αλλά αντίθετα πάτησε το γιατρό Инуриса, ο οποίος υποχώρησε πίσω, ενώ εγώ διάσπαση δεν ήταν στον τοίχο, χωρίς άλλη επιλογή. Ο συνταγματάρχης, ο Γιος σήκωσε το μαχαίρι κάτω από το πηγούνι. Μίλησε πολύ ήρεμα, ότι μόνο ενισχυμένη εγώ, ο θυμός.
  
  
  — Άκουσέ με προσεκτικά, είπε. — Εσείς μας φέρατε αρκετά προβλήματα. Είσαι τυχερός που δεν σκότωσε.
  
  
  Μόνο τιμή μου λέει να σας αφήσει τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη λειτουργία. Και στη θέση του να μην πάρα πολύ να υπολογίζονται σε αυτή την τιμή. Έτσι, ακούστε τη συμβουλή μου και αγαπάμε αυτό πολύ καλά: παραμείνετε ήρεμοι. Τίποτα δεν торопи; μπορεί να επιζήσεις. Αλλά αν είσαι пренебрежешь συμβουλή μου, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό σου κόψω το απαίσιο λαιμό. Όσον αφορά τον Κάρτερ, τότε και μόνο να την ξεφορτωθώ εκείνη τη στιγμή, όταν θα είμαι πάντα, και όχι νωρίτερα. Η σαφής;
  
  
  Είναι ελαφρώς τόνισε ανοιχτήρι άκρη stileta σε διδακτορική λαιμό. Πίεσε το λαιμό Инуриса ривненской τόσο για να το μηδέν, αλλά δεν διαπεράσει το. Τα μάτια του γιατρού βγήκε γύρω τροχιές. Ονε κατάφερε εν συντομία νεύμα στην επιβεβαίωση.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος αναχώρησε από αυτόν και πάλι πήρε τη θέση του στο τραπέζι. — Καλά, — είπε. — Και τώρα, κύριοι, είπε, σταματώντας ματιά σε κάθε ένα από εμάς. "Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Πριν φύγουμε από αυτό το δωμάτιο απόψε, θέλω όλοι να είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. Μου χαμογέλασε. Ακόμη και εσύ, ο Κάρτερ.
  
  
  — Μην μου κάνεις χάρες, συνταγματάρχης, είπα.
  
  
  'Χάρη;' - γέλασε. 'Δύσκολα. Επιτρέψτε μου να σας πω τι", είπε, κλίνει προς τα εμπρός στην καρέκλα του. — Εσύ θα πεθάνεις πολύ αργά και πολύ βασανιστικά. Και, θέλω να ξέρετε, ότι το μέρος αυτής το κακό θα είναι στο μυαλό σας. Μερικοί γύρω από αυτά συνδέονται με το σώμα σας, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτό που θα εντυπωσιάσει το μυαλό σας, σίγουρα θα είναι πολύ πιο βασανιστική. Μέχρι να το τελειώσω, θα με ικετεύεις να πεθάνει. Μπορείτε να συνεχίσετε να ζητήσει".
  
  
  — Να μην είστε πολύ σίγουροι για αυτό, ο συνταγματάρχης, είπα.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος σήκωσε το χέρι του. "Σε παρακαλώ, Κάρτερ, σώσε με από τη σκουπίδια και επιτρέψτε μου να συνεχίσει ό, τι έχω να πω. Δεν με νοιάζει τι κάθεσαι εδώ και ασχολείσαι με την σημερινή μας συζήτηση. Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποτύχατε. Και όσο είσαι ζωντανός, ή μάλλον, μέχρι την αφήνω να ζήσουν, της, θέλω να τη γνώση για την αποτυχία πίεσε, καθώς βρίσκεται σε μια μεγάλη πέτρα, выжимая γύρω σε όλη τη θέληση για ζωή". Χαμήλωσε τη φωνή του. "Θέλω να μου το σκέφτηκα, Κάρτερ, με την πάροδο του χρόνου".
  
  
  Αυτός χτύπησε τα χέρια του, σαν για να σπάσει το ξόρκι.
  
  
  "Τώρα, το πρώτο στοιχείο — το κορίτσι".
  
  
  — - Μην την ανακατεύεις, είπα.
  
  
  — Σκάσε, Κάρτερ, — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. "Θα ήμουν ο μεγαλύτερος ηλίθιος, αν δεν το έκανα βλακεία ενός συναδέλφου, δρ Инуриса. Οι τάσεις στο рыцарству εντελώς δεν έχουν σχέση με μένα. Ακόμα και πρέπει να παραδεχτώ, ότι θα ήταν παράλογο δεν φέρει επ.
  
  
  — Δεν ξέρει γι ' αυτό, είπα.
  
  
  "Πιστεύω ότι λέει την αλήθεια, — είπε ο γιατρός Инурис. "Μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για τη σχέση του πατέρα της μαζί μου".
  
  
  Είτε Λόταρ Инурис ήταν πιο ηλίθιοι από ό, τι φαινόταν, είτε εγώ τρελό νόημα ακόμα τιμηθεί ιδέα να χωρίσει κάπου ερωτική φωλιά με το εγώ προσωπικά την ανάσταση Νικόλ Κάνει. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν με ένοιαζε.
  
  
  Αλλά ο συνταγματάρχης Γιος μου ξέρει... — σου είπα σιωπή, είπε. Ο δρ μουρμούρισε κάτι για την προσπάθεια να βοηθήσει και να κλείσει το στόμα, αλλά σταθεροποιηθεί κάτω από το εξονυχιστικό βλέμμα του συνταγματάρχη Γιο μου.
  
  
  — Όχι, Κάρτερ, φοβάμαι, το κορίτσι θα πρέπει να εξουδετερώσει. Σας το λέω ως συνάδελφος. Την, σας παρακαλώ να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση μου. Ας υποθέσουμε ότι, όπως λέτε, ότι η κοπέλα δεν ξέρει τίποτα. Αλλά μπορώ να προσθέσω, ότι δεν υποθέτω ότι επειδή αυτό επίσης συνεπάγεται ότι θα την εμπιστοσύνη σας, και ποτέ δεν θα το πιστέψω. Αλλά ας υποθέσουμε ότι το κορίτσι δεν ξέρει τίποτα. Δηλαδή, τίποτα για τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ πατέρα και τον δρ Инурисом. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που αργά ή γρήγορα θα εντοπίσει αν ακόμη δεν άνοιξε ee. Τα μάτια του Γιου του συνταγματάρχη δεν αναβοσβήνει κοίταζαν εμένα. - "Και αυτό είναι ό, τι ο πατέρας της έχει χαθεί".
  
  
  Την προσπαθούσε να αποθηκεύσετε απαθής έκφραση του προσώπου.
  
  
  — Κι αν το μάθει, τότε, μάλλον, наведается για το εγώ τύχη; έρευνα, στην οποία θα συμμετέχουν τα όργανα της εξουσίας. Και όταν οι αρχές αρχίσουν να ανακρίνει της για τον πατέρα, η νεαρή κοπέλα, χωρίς αμφιβολία, θα πει, ότι ο πατέρας της είχε ασχοληθεί με το γιατρό Инурисом, το γιατρό, που κάνει ε την επιχείρηση. Και ακόμη και αν είχε λάβει ψεύτικη προσωπικότητα, το εγώ, επιδεξιότητα στην τέχνη τους είναι, ότι εγώ η πραγματική της ταυτότητα σύντομα να βγει προς τα έξω. Αλλά δεν χρησιμοποίησε ψευδώνυμο. Και τότε οι αρχές θα ανακαλύψουν ότι αυτός ο γιατρός Инурис αποκτήσει κάποια φήμη, αν νομίζετε ότι το όνομα μπορεί να είναι γνωστό εάν θα εμφανίζεται στα δικαστικά αρχεία διάφορες χώρες. Δεν θέλω περιττό να φέρουν σε δύσκολη θέση τον συνάδελφό του, αλλά μερικοί εγώ εγκλήματα έχουν ιδιαίτερα δυσμενή φήμη ακόμη και σε κοινότητες, είναι терпимых σε σεξουαλική излишествам. Άλλα αφορούν ή προτείνουν την κατάχρηση των ναρκωτικών, ιδίως για προσωπική χρήση. Και άλλοι υποθέτουν ότι η συμμετοχή σε шпионажу. Δεν μιλάω για κάποια εγκλήματα κατά ανηλίκων, που, με λίγα λέω, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστούν ως εγκλήματα πολέμου".
  
  
  Την κοίταξε Инуриса. "Έσκυψε τα μάτια του, ενώ οι τρεις άνδρες τον κοίταξε με πλήρη αηδία. Αλλά την ίδια στιγμή, από αυτό προήλθε το καυτό μίσος να είναι το αντικείμενο αυτού του δημόσιου εξευτελισμού από την πλευρά του το Γιο του συνταγματάρχη. Το σκέφτηκα, ότι αν ποτέ μου δοθεί η ευκαιρία, όταν ο δρ Инурис θα μπορούσε να κινέζο να πληρώσει, θα το ήθελα το έκανα.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου συνέχισε... Και ως εκ τούτου οι αρχές είναι αναπόφευκτο να πάμε στο γιατρό Инурису και καθεξής. Инурис, όπως έχουμε ήδη δει, είναι τόσο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη δική σας ευχαρίστηση. Θέλει ισχυρή διασκέδαση. Είναι ужасается οποιοδήποτε неудобству. Φοβάται το κακό, με την αφάνταστη δειλία του. Περιποιηθείτε εγώ στα χέρια των αρχών, η εγώ έχω πονέσει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Είναι ξέρασες όλα με την ελπίδα να σώσει την αποτρόπαιες τομάρι του. Και γιατί; Επειδή έχουμε ξεχάσει να εξουδετερώσει το κορίτσι. Ο συνταγματάρχης Γιος κούνησε το κεφάλι του, σαν να насмешливом χειρονομία λύπη. — Όχι, φοβάμαι πως πρέπει να την πάρουμε. Δεν συμφωνείς, Κάρτερ;
  
  
  Έχεις κάτι να πεις.
  
  
  — Θα πρέπει να πάρω τη σιωπή για συναίνεση, Κάρτερ, — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. "Και αυτό μας οδηγεί στο αναπόφευκτο ερώτημα: πού είναι η κοπέλα;"
  
  
  — Φοβάμαι, δεν ξέρω, συνταγματάρχης, είπα.
  
  
  Ο συνταγματάρχης μου χαμογέλασε. — Κάρτερ, πρόσφατα μιλήσαμε για την αξιοπιστία. Με βάση, βέβαια, για τη γνωστή φήμη. Της είπα τότε, και θα σας πω και πάλι: δεν σας εμπιστεύομαι.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου άναψε ακόμα ένα μακρύ τσιγάρο και άναψε ένα γύρω από δύο ξύλινα σπίρτα, που είναι досталь με λάκα το κουτί στην τσέπη του παλτό. Στη συνέχεια πήρε από την καρέκλα μου στιλέτο και шталь σταθώ άλλο σπίρτο.
  
  
  — Σε παρακαλώ, μη με αναγκάσεις να σου κάνω κακό, ο Κάρτερ. Με την πάροδο του χρόνου να την προκαλέσω πόνο σε όλες τις μορφές, αλλά ήλπιζα να αποφύγετε συνηθισμένα βασανιστήρια. Να θυμάστε, δεν έχω πραγματική αποστροφή στο να βλάψει, αλλά, ξέρω, διασκέδαση, ότι ο ανάξιος συνάδελφος εδώ - είναι мотнул το κεφάλι προς τον δρ. Инурис: "Αυτό θα με έκανε να μην το κάνει. Δεν του αξίζει τέτοια επιθυμία.
  
  
  — Συνεχίστε, συνταγματάρχη, — είπε ονε. Όσο πιο γρήγορα αρχίσει, τόσο το καλύτερο. Σε βασάνισαν υπάρχει μια στιγμή, όταν το μυαλό σας δεν παίρνει μηνύματα, το κακό, που αποστέλλονται από το σώμα, ακόμη και αν μείνετε στο μυαλό του. Στη συνέχεια, η ψυχή επιπλέει στο недосягаемом επίπεδο, ελεύθερη και ασφαλής. Θα μπορούσε να προσβλέπουμε σε αυτό, και να ξέρετε ότι αν θα μπορούσα να φτάσει αυτό το επίπεδο και να παραμείνει εκεί μέχρι το πρωί, Πένυ Ντον ввдет Γερακιών στην πορεία της υπόθεσης.
  
  
  Ο συνταγματάρχης σηκώθηκε, περπάτησε γύρω από την καρέκλα του και σταμάτησε μπροστά μου. Έσκυψε, άρπαξε τα χέρια μου, συνδέονται μαζί του και το βύθισε στην άκρη αντιστοιχία κάτω από το νύχι του δείκτη του δεξιού χεριού. Στη συνέχεια άγγιξε το θειικό κεφάλι από την άκρη του τσιγάρου, και με το κακό σφύριγμα φωτιά.
  
  
  Την καθόταν και παρακολουθούσε, όπως η φλόγα καίει μέσα από ένα σπίρτο, αφήνοντας τα μαύρα κατσαρά τα υπόλοιπα. Ο συνταγματάρχης Γιος μου έφτασε στο τραπέζι, άρπαξε το στιλέτο και προσέφερε εγώ λαμπερό άκρη σε ένα κλάσμα της ίντσας από τα μάτια μου.
  
  
  "Μην κουνηθείς, — είπε — και αυτό είναι το μάτι σου μπορεί να μετατραπεί σε μια ελιά στην шпажке".
  
  
  Την είδα αντιστοιχία συνεχίζει να καίει.
  
  
  "Πού είναι η κοπέλα;" — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου.
  
  
  Την ένιωσα τη ζεστασιά πλησιάζει το δέρμα μου.
  
  
  — Μην κουνηθείς, Κάρτερ, — προειδοποίησε ο συνταγματάρχης.
  
  
  Ο πόνος αυξήθηκε, και νιώθω τους μυς μου αυθόρμητα αρχίζουν να στέλεχος. Η λεπίδα του ήταν αδύναμο σημείο μπροστά στα μάτια μου.
  
  
  Και ξαφνικά όλα τελείωσαν. Ο συνταγματάρχης Γιος μου άπλωσε το ελεύθερο χέρι της και έσβησε η φλόγα. — Έπρεπε να ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να είχε προσπαθήσει, Κάρτερ, αλλά πρέπει να ήταν. Δεν θα μάθεις ποτέ αυτό.' Γύρισε προς Don Mario και χαμογέλασε.
  
  
  "Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. "Πρέπει να δώσω τα εύσημα στον Κάρτερ, αυτός, το, σίγουρα θα έδινα να μου το αναγνωρίσεις. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και πολύ καλοί. Αν άξιζε το ρίσκο, για να δείτε αν μπορεί να είναι ευαίσθητα σε απλούστερες μορφές βασανιστηρίων, στα βάθη της ψυχής της, ήξερα ότι δεν είναι έτσι, όχι περισσότερο από ό, τι της". Γύρισε προς το μέρος μου. — Βασικά, εσύ πώς θα χαιρέτισε αυτή την ιδέα, έτσι δεν είναι, Κάρτερ; Θα ελπίζαμε ότι περάσει το αρχικό στάδιο μέχρι το επίπεδο πλήρης λήθης, όπως όλοι εγώ ξέρουμε. Γελούσε. "Είναι σχεδόν σαν να μπορώ να διαβάσω τις σκέψεις σας, έτσι δεν είναι;"
  
  
  Don Mario διέκοψε του. — Καλά, ο συνταγματάρχης. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει τα αστεία και τα παιχνίδια.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος κοίταξε το ρολόι του. — Συγγνώμη, είπε. "Ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο μάταια. Και έχουμε πολύ del σήμερα το βράδυ.
  
  
  — Δώσε μου το μαχαίρι, είπε ο Don Mario.
  
  
  Με ένα μικρό τόξο συνταγματάρχη παρέδωσε ονε λαμπρή στιλέτο.
  
  
  Don Mario θαυμασμό ζύγισε εγώ στο χέρι. Στη συνέχεια, με κοίταξε με αυτά τα παγωμένα μπλε μάτια. "Σε λιγότερο από δεκαπέντε λ. θα μου πεις, πού είναι αυτό το κορίτσι, Κάρτερ".
  
  
  Πέρασε μέσα από το δωμάτιο και ψιθύρισε κάτι στο γιατρό για το αυτί. Ο γιατρός κούνησε το κεφάλι και βγήκε από το δωμάτιο. Σε λίγες λεπτό γύρισε και κούνησε το κεφάλι Don Mario. Don Mario απάντησε σύντομη καταφατική νεύμα. Τι θα μας μιλήσει για τα πρότυπα της nen, αυτός δεν ήταν ο άνθρωπος που ξοδεύει λόγια για το τίποτα. Ο Γιος του συνταγματάρχη και πάλι sel για την καρέκλα. Της δεν είχε ιδέα τι περιμέναμε.
  
  
  Δεν έχουν περάσει και δέκα λ., όπως το άκουσα μια απότομη χτύπημα στην πόρτα.
  
  
  'Ποιος είναι εκεί;' — ρώτησε ο Don Mario.
  
  
  "Vito", ήταν το ρευματισμό.
  
  
  — Καλά, — είπε ο Don Mario.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε διάπλατα, και στο δωμάτιο, κλιμακώνονται, εισέβαλαν μικρή σφραγίδα ειδώλια και κατέρρευσε μου πόδι. Εγώ πρόσωπό του ήταν перепачкано, πουκάμισο ζημιά. Ένα γυαλί από το εγώ πόντους έλειπε. Παρά τη σύγχυση, όλα ήταν μια βιαστική ματιά, για να καταλάβεις ότι η άθλια πλάσμα μπροστά μου δεν ήταν χέμα άλλο Филипом Доуном.
  
  
  — Ξέρεις ποιος είναι, έτσι δεν είναι; — είπε ο Don Mario.
  
  
  Αν ήταν έτσι όπως ανοιχτήρι, ήξερε ήδη ρευματισμούς, απ ' ό, τι στην στρατηγική πρόσωπό του έλαμψε узнавание, ίσως, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.
  
  
  — Να θυμάστε, — είπε ο συνταγματάρχης, ο Γιος του, έχω σχέδια για τον κ. Доуна.
  
  
  — Μην ανησυχείς, είπε ο Don Mario. — Ξέρω τα σχέδιά σου. Μπορείτε ακόμα να πάρετε το εγώ πίσω, ως επί το πλείστον.
  
  
  — Πολύ καλά, είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου.
  
  
  — Έχετε στα χέρια σας τα φάρμακα, ο γιατρός; — ρώτησε ο πρίγκιπας.
  
  
  "Ναι, — είπε ο γιατρός Инурис.
  
  
  "Φέρε ih εδώ. Χρειάζομαι τη συμπίεση και кляповые επίδεσμοι και, ίσως, λίγο μορφίνη, μέχρι να πάρουμε πίσω το εγώ στο μυαλό. Και πάρε ό, τι έχεις, να σταματήσει η αιμορραγία.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου είδε πως τα μάτια μου διευρύνθηκε κατά την αναφορά των ναρκωτικών
  
  
  "Δεν νομίζεις ότι άκουσες κάτι, που δεν έπρεπε να ακούσει, Κάρτερ είπε. — Στο άμεσο μέλλον θα είσαι υπό την επήρεια φαρμάκων.
  
  
  Ο δρ Инурис έτρεξε γύρω από το δωμάτιο και επέστρεψε με τη μαύρη τσάντα.
  
  
  Ο φίλιπ Ντον ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, από καιρό σε καιρό постанывая. Don Mario έπεσε δίπλα του στα γόνατά του και γύρισε πάνω, μέχρι να βρεθεί το πρόσωπο προς τα πάνω, ελαφρώς κομμένη την ανάσα, σαν το ψάρι έξω γύρω από το νερό.
  
  
  Το αριστερό χέρι του Don Mario метнулась προς τα εμπρός, άρπαξε το γέρο για την κάτω γνάθο και ανάγκασε εγώ να ανοίξω το στόμα μου. Στη συνέχεια, έβαλε την άκρη stileta και πίεσε εγώ στο μάγουλο, ενώ δεν την είδε, όπως το δέρμα εξέχει μπροστά στα μάτια μου.
  
  
  Don Mario κοίταξε. "Κοίτα, Κάρτερ, και σκέψου γρήγορα. Ο ειδικός ножам. Πίστεψέ με. Δεν είναι εναντίον του εγώ χρήσης. Τη ρωτάω πού είναι η κοπέλα. Την θέλω τη γρήγορη και ειλικρινή απάντηση. Χωρίς αστεία. Υπάρχουν ψευδείς ενδείξεις. Αν δεν πάρω απάντηση, να την κόψω γέρο μάγουλο και θα σε ξαναρωτήσω.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος δοκάρια. Mario, προφανώς, ήταν близкти ονε σύμφωνα με το πνεύμα άνθρωπος.
  
  
  Don Mario πήγε για να μιλάμε. "Και αν δεν πάρω το ρευματισμό, που μου αρέσει, το κάνω για λίγο ακόμα. Στη συνέχεια της beru και το άλλο μάγουλο και σε ρωτάω ξανά. Στη συνέχεια, το δουλεύω πάνω από τα αυτιά και τη μύτη. Την ανοίξω τα μάτια, τα δάχτυλα των χεριών. Τα δάχτυλά σας πόδι. Ολόκληρο το πόδι. Ο γιατρός θα σώσει ονε ζωή, γιατί τον συνταγματάρχη ζωντανό. Αλλά θα είναι ένα ναυάγιο, και ακόμη και ο γιατρός δεν μπορεί εγώ να το φτιάξεις. Και εσύ είσαι αυτός που φταίει. Κρατώντας το στόμα σου κλειστό, όπως ο μεγάλος ήρωας, ο Κάρτερ. Πώς το θέλετε;
  
  
  Σχεδόν μπορούσα να δω λεπίδα μέσα από τον λεπτό μάγουλο του γέρου. Ήταν ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια, την αναπνοή με σφύριγμα вырывалось με ссутулившейся στήθος. Hema θα μας ήταν, Φίλιπ Ντον ιδιαίτερα δε σε ότι έχει να παρακολουθήσετε. Αυτός μου προκάλεσε πολλά προβλήματα, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Ό, τι έκανε, απειλεί μια καταστροφή για εκατομμύρια ανθρώπους. Έτσι, από τη μία πλευρά, εγώ δεν έπρεπε να το σώσω. Αλλά στην εμμονή δεν ήταν τόσο wouldnt και κακός. Το υπολογίζω εγώ μυαλό της άνοιξε μόνο μερικές πόρτες σε πολλούς ανθρώπους σε αντάλλαγμα για να κάνουν τη ζωή στην κόρη του φωτεινή. Αν την αφήσω Don Mario σχισμή εγώ σε κομμάτια, αυτό μπορεί να σώσει Penny. Και να τη σώσω, μπορεί να μπορέσω να τη σώσει χρυσό.
  
  
  Από την άλλη πλευρά, αν ανοίξω το στόμα μου και θα τους πω πού και πώς να πάρει την Πένυ, αυτό μπορεί να δώσει στο γέρο ιδέα για το τι είναι για το διάολο το έκανε. Μάλλον του αξίζει να είναι, μια ευκαιρία να την δούμε μια φορά: όμορφη.
  
  
  Αλλά είναι πιθανό ότι μια αχτίδα θα κοστίσει εξωτερική πισίνα περίπου σαράντα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.
  
  
  Αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο θα μπορούσε να δώσει μόνο ένα ρευματισμούς. Και αυτή ήταν η απόλυτη σιωπή.
  
  
  Της άνοιξε το στόμα του και είπε: "Θα το βρείτε στο διαμέρισμα του πατέρα της. Με περιμένει.'
  
  
  
  Κεφάλαιο 16
  
  
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος του Mario χτύπησε στην πλάτη. — Ωραία, είπε με αρκετά πλατύ χαμόγελο, για να εκθέσει το σύνολο χάλυβα από τους γομφίους. "Είναι απλά όμορφο."
  
  
  Don Mario δεν απάντησε ονε. — Vito, — φώναξε. 'Έλα μέσα.'
  
  
  Ο τραμπούκος με τα μούτρα κουνάβι πίεσε το κεφάλι του στην πόρτα. Don Mario έριξε ονε δέσμη των κλειδιών.
  
  
  — Γύρνα πίσω στο σπίτι του γέρου, — είπε. — Εκεί θα βρεις μια κοπέλα. Πάρ ' την στο πλοίο. Θα τα πούμε εκεί.'
  
  
  — Καλά, — είπε η νυφίτσα και εξαφανίστηκε. Παρά τις οδηγίες, η Πένυ, δεν είχα καμία αμφιβολία, ότι η νυφίτσα έξυπνα εκτελεί εγώ την ομάδα. Θα ακούσει τον ήχο του κλειδιού στην κλειδαριά και να αποφασίσει — παρά το ό, τι είπαμε μεταξύ μας — ότι ο πατέρας της όμως ήρθε, και τώρα ανοίγει την πόρτα. Μόνο αυτό δεν είναι.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου με περιέργεια κοίταξε.
  
  
  Φυσικά, το παραδέχομαι, τι φαινόταν τρέλα, ειδικά στα μάτια έναν επαγγελματία, όπως ο συνταγματάρχης Γιο μου. Το λίγο δεν γέλασε. Μυρίστηκε την παγίδα. Για αυτόν δεν υπήρχε καμία εξήγηση, ότι το κορίτσι προσπάθησε να σώσει τον πατέρα της. Για αυτόν δεν υπήρχε απολύτως κανένα όφελος. Διότι, σύμφωνα εγώ τη γνώμη μας ο γέρος, μας, μου, μας το κορίτσι δεν έχει μεγάλο μέλλον.
  
  
  Δεν μπορούσα να τον κατηγορήσω. Από τη θέση του εγώ, το παιχνίδι έχει σχεδόν τελειώσει, και κέρδισε. Με την κοπέλα στο εγώ των αρχών είχε σχεδόν όλα τα χαρτιά: ο μυστηριώδης κ. Άντερσον, που βρέθηκε στη εγώ τα χέρια της γύρω από το πουθενά και ήταν πράκτορας AX; το κορίτσι που κάνει θα μπορούσε να προκαλέσει ονε μεγάλο πρόβλημα; και ο Φίλιπ Ντον, που πρέπει να είναι, ήταν πάντα ένα μυστήριο για το Γιο του συνταγματάρχη, επειδή η τιμή της κλοπής χρυσού, πρέπει να φαινόταν ήταν απίστευτα χαμηλή.
  
  
  Δεν шталь να αναφέρουν ονε για τα κίνητρα του. Θα ήθελα ακόμα δεν το κατάλαβα. Φυσικά, παραβίασε όλους τους κανόνες. Οι κανόνες αυτοί είπαν: "Έφυγε από το γέρο. Πάρτε χρόνο για το κορίτσι για να φτάσετε Γερακιών. Καθυστέρησε. Κάτσε και δες πώς Don Mario κόβει Φιλίππου Доуна σε κομμάτια. Κάνε πως δεν βλέπεις το αίμα, τη φρίκη και βασανιστικό πονάει. Φανταστείτε όλα τα καλά που θα καταφέρουμε отсидевшись. Διαγράψτε τις εικόνες του αίματος, ρίχνει γύρω από το πρόσωπο και τα μάτια του γέρου. Κάντε τον εαυτό τους άτρωτο σε крикам. Απλά σκεφτείτε, τι είναι γραμμένο στις οδηγίες.
  
  
  Μερικές φορές πρέπει να ρίξει τις οδηγίες. Κάτι μέσα μου δυνατά είπε "όχι" ιδέα, ότι don Mario разрубит γέρο σε κομμάτια, ενώ ο συνταγματάρχης, ο Γιος επικροτεί και Инурис облизнул θα χείλη, και εγώ τα μάτια остекленели από την απόλαυση. Δεν ήταν υπερευαισθησία. Κάτι μέσα μου подсказывало μου, ότι εκείνη τη στιγμή, όταν το έκανε Don Mario να επιτύχει τον пытая Φιλίππου Доуна, της άρχισε να δεχτούμε ότι χάνω. Και στην della δεν είναι απλά το να κερδίσει τι, τι. Το ξενοδοχείο κερδίσει όλα.
  
  
  Το ξενοδοχείο επιστρέψει το χρυσό, να φέρει πίσω την παλιά του Φιλίππου Доуна εγώ κόρη μου σώος και με μικρόφωνα και ηχεία αποτελεσμάτων. Το ξενοδοχείο διαγραφή ih από το πρόσωπο της γης. Ήταν μια μεγάλη περιπέτεια. Αλλά όταν η υπόθεση ήρθε στη δουλειά, εκείνη τη στιγμή, όταν Don Mario χτύπησε με την άκρη του μαχαιριού στο μάγουλο του Φιλίππου Доуна, κάτι βαθιά μέσα μου είπε: πέτα το αναθεματισμένο το βιβλίο διατάγματα και παίξτε μόνοι σας. Στον Сину ποτέ δεν θα καταλάβει. Ήταν ένας παίκτης για τους τόκους. Και μου αρχή ήταν να είναι, ότι μέχρι να πεθάνω, έχω την ευκαιρία να κερδίσει. Ο γιος φαινόταν έκπληκτος. — Εκπλήσσομαι Κάρτερ. Πραγματικά έκπληκτος. Και λίγο απογοητευμένος. Το σκέφτηκα, θα δείξεις περισσότερο θάρρος.
  
  
  — Κανείς δεν είναι κατάλληλο, ο συνταγματάρχης, είπα.
  
  
  "Ίσως όχι, Carter," είπε. — Αλλά είχε τη φήμη του ανθρώπου, πολύ κοντά σε αυτό. Και πίστεψέ με, οι αναφορές σου είναι φρέσκα. Είναι αρκετά πρόσφατο για να κατανοήσουμε την πρόσφατη συνάντηση με έναν καλό μου φίλο Хсянгом στην Αρκτική, για να μην αναφέρουμε το γιατρό Инурисе. Γύρισε προς Инурису με заговорщицкой χαμόγελο. — Θυμάστε, Хсянга, έτσι δεν είναι, γιατρέ; Εννοώ, τουλάχιστον, έχετε δει μια εικόνα του εγώ, έτσι δεν είναι; Λόταρ Инурис κούνησε το κεφάλι.
  
  
  "Ήταν μια καλή δουλειά ενδιαφέρον σου για το Хсянга", — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. — Πολύ όμορφο και λίγο έγκαιρη από την πλευρά μου. Αν Хсьянгу κατάφερε να πετύχει, εγώ επιχειρήσεις είναι πολύ καλά слилось με αυτή την υπόθεση, η τελική φάση του οποίου ενώνει με τη χώρα. Ωστόσο, δεν την πιστεύω, ότι ο κόσμος περιμένει μια πολύ δύσκολη μέλλον, ακόμη και χωρίς κόπο Хсьянга" . Δεν απάντησε στο καύχημα. Μου χαμογέλασε. — Και εσύ το ίδιο, Κάρτερ, περιμένει μια πολύ δύσκολη μέλλον. Όταν είμαστε στην Κίνα, θα έχουμε πάρα πολλές συζητήσεις. Και μου έχεις πολλά πράγματα να πεις. Αλλά πρώτα θα πρέπει να ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκινάμε σε λίγες ώρες. Έτσι, Don Mario; Don Mario κούνησε το κεφάλι. — Το όχημα δουλεύει, — είπε. - "Θα επιτάχυνε τα γεγονότα".
  
  
  — Σαλπάρουμε ακόμα και πριν την αυγή, είπε ο συνταγματάρχης, ο Γιος του, — ευχαριστώ για τη συνεργασία σας, Κάρτερ. Ο κ. Ντον εδώ, — τόνισε στο γέρο, που ακόμα βρισκόταν στο γυμνό πάτωμα, — θα ενταχθούν σε μας, επειδή, όπως και στο σπίτι σας, έχει κάποιες δεξιότητες, που θα ξενώνες θα έχουν. Όσο για τα κορίτσια... ο Συνταγματάρχης Γιος запрокинул το κεφάλι και шталь να θεωρηθεί το ανώτατο όριο. — Όσον αφορά τα κορίτσια, Λόταρ, μπορεί να της το δώσω να το πω αργότερα, όταν θα φτάσουμε σε ένα ασφαλές λιμάνι. Ενώ είμαστε σε θάλασσα, μπορείτε να διασκεδάσει μαζί της, δεδομένου ότι δεν κινδυνεύουμε τόσο στην ασφάλεια, όπως στη Ριβιέρα. Μόλις φτάσουμε μέχρι την Κίνα, μπορείς να μείνεις εκεί όσο θέλεις, με μια κοπέλα. Αλλά σε ξέρω, Λόταρ, της υποψιάζομαι ότι θα κουραστείς από nach πολύ πριν φτάσουμε εκεί. Αν είναι έτσι, θα το δώσουμε στο πλήρωμα, το οποίο μπορεί να κάνει ό, τι θέλει * και τότε θα απαλλαγούμε από nach. Αυτό δεν έχει πρακτική αξία.
  
  
  Ο δρ Инурис δοκάρια από τη διασκέδαση και βασιλικά υποκλίθηκε. — Σας ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σας, — είπε.
  
  
  "Ξέρετε, στην delle δεν το αξίζουν", είπε ο συνταγματάρχης, ο Γιος του, — αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, όπως μόνο το κορίτσι είναι υπό την κηδεμονία σας, και ως εκ τούτου, είναι έτοιμοι να την συγχωρήσει την απερισκεψία του στο Ριβιέρα".
  
  
  — Ευχαριστώ, συνταγματάρχης, ο Γιος του, — είπε ο γιατρός Инурис.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου γύρισε προς το μαφίας. — Τι σας αφορά, Don Mario, τότε, φοβάμαι, δεν έχω καμία ιδιαίτερη αποχαιρετιστήριο δώρο, αν και εγώ αρκετά αξιοπρεπή. Μου άρεσε να δουλεύουμε μαζί. Είστε άνθρωπος συχνά, και η πίστη σας, όπως είδαμε σήμερα το βράδυ, σε ένα εξαιρετικά υπέροχο. Το ξενοδοχείο ήθελα να σας εκφράσω το βαθύ σεβασμό.
  
  
  — Θα πάρω αυτό εδώ, — είπε ο Mario, δείχνοντας την καρέκλα. — Πολύ εύστοχα, είπε ο συνταγματάρχης. "Πολύ καλά, ότι εσύ, που έφερε ο τρομερός πράκτορας AX Κάρτερ στην προδοσία της νεαρής γυναίκας, шталь κληρονόμος εγώ οπλοστάσιο. Είναι σχεδόν ποιητικά σκόπιμο. Πολύ καλά, Don Mario. Θα πάρεις εγώ Luger, εγώ το στιλέτο και εγώ ένα μικρό αερίου βόμβα. Διάβασε ih τα τρόπαια.
  
  
  Don Mario έβαλε μια βόμβα σε ένα λεπτό, και το όπλο και το μαχαίρι από τη ζώνη του.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος κοίταξε το ρολόι του. — Έχουμε πολλές λεπτό πριν από την άφιξη του φορτηγού, όπως και έγινε. Μου είπε: "Όταν θα έρθει, Κάρτερ, θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Απολαύστε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί αυτό θα είναι το τελευταίο του ταξίδι. Ταξιδεύετε στην Κίνα με το χρυσό σαράντα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε. Με τη βοήθεια του δρ Инуриса, χρησιμοποιώντας την δύσμοιρη του κ. Don και την ανεκτίμητη βοήθεια του Don Mario, предоставившего την απαραίτητη εργατική δύναμη, καταφέραμε выдоить fed".
  
  
  "Και αύριο σε όλη την εξωτερική πισίνα θα μαίνονται οι φήμες, ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού των ΗΠΑ και χρυσού πολλές ih πιστούς φίλους εξαφανίστηκε. Η κυβέρνηση θα κυκλοφορήσει ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά οι φήμες παραμένουν και γίνονται όλο και πιο δυνατός. Και σύντομα οι τραπεζίτες και οι κυβερνήσεις άλλων χωρών θα απαιτήσει εγγυήσεις, και, τέλος, θα το αποδείξουν αυτό. Δεν μπορούν να παρέχουν απόδειξη. Στη συνέχεια, το δολάριο δεν θα κοστίσει, γιατί εμπιστοσύνης προς τον καταστραφεί. Οι άνθρωποι που έχουν το δολάριο, θα προσπαθήσουν ih ανταλλάσσονται, αλλά σε τι; Βρετανική λίρα θα είναι άχρηστη. Οι γερμανικές μάρκες, ακόμη και ελβετικά φράγκα θα είναι άνευ αξίας, επειδή κανείς άλλος δεν θα εμπιστεύονται χάρτινο χρήμα. Χρυσό, τι έχει απομείνει στον κόσμο, θα είναι ανεκτίμητη. Ποιος είναι, αυτός θα σώσει το εγώ. Είναι που το εγώ δεν υπάρχει, θα πρέπει να πανικοβληθείτε.
  
  
  Οι δύο καταστημάτων με буханкой ψωμί αρνείται να το πουλήσει, αν για ένα καρβέλι δεν πληρώνουν, κάτι άλλο, εκτός των χαρτονομισμάτων. Στα μαθηματικά, το οποίο χρειάζεται ο γιατρός, δεν θα έχει να πληρώσει, εκτός από άχρηστο χαρτί χρήματα, που ο γιατρός δε θα δεχτεί. Σκηνές, όπως αυτό θα επαναληφθεί πολλές φορές σε διάφορα σημεία. Και σύντομα η συμμορία θα περιπλανηθείτε στους δρόμους και να λεηλατήσουν καταστήματα σε ζήτησα ό, τι χρειάζονται για να επιβιώσουν. Οι εγκαταστάσεις θα παραλύσει, γιατί κανείς δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτοκίνητα, πλυντήρια και τηλεοράσεις που παράγουν. Και θέσεις απολύσουν. Αραβική σεΐχης του κόλπου απαιτεί την πληρωμή σε χρυσό πριν από την αποστολή του πετρελαίου. Και δεν θα είναι χρυσό, για να πληρώσει. Έτσι και το πετρέλαιο δεν θα είναι. Και σύντομα δεν θα είναι τα αυτοκίνητα, τα τρένα, τα αεροπλάνα και τα εργοστάσια δεν θα είναι μόνο σε κατάσταση αδράνειας, αλλά και άχρηστη. Οι ηνωμένες Πολιτείες, ποιες θα ih ξέρετε, θα γίνουν την οικονομική έρημο. Της πόλης θα γεμίσουν με голодающими. Εξοχή θα είναι μετά την καταστροφή ξένους мародерствующими συμμορίες που σκοτώνουν τον σκοτ bella τροφίμων και κλέβουν τα λαχανικά". Δεν ήθελα να ακούσω τίποτα άλλο. Την κοίταξε τον Don Mario. Φάνηκε, δεν πληρώνουν για αυτό καμία προσοχή.
  
  
  Της είπε. - 'Τι είσαι;' "Αυτή είναι η χώρα. Ζεις εδώ. Θέλεις αυτό;'
  
  
  Ο συνταγματάρχης, ο Γιος του γέλασε. "Don Mario — προϊόν νέας κουλτούρας, Κάρτερ. Δεν πρέπει να περιμένουμε ότι θα πρέπει να καθοδηγείται από τα συναισθήματα. Εγώ υπόθεση — την επιβίωση και τα κέρδη, και όχι συμπάθεια. Είμαστε συνεργάτες σε αυτό το εγχείρημα. Διαφέρουμε μόνο σε μια σχέση, στην επιλογή μας πληρωμή για την συμμετοχή μας. Η κίνα, το καημένο το χρυσό, επέλεξε το χρυσό. Don Mario λίγο ενδιαφέρον για το χρυσό. Ω, τι θα αφήσει για τον εαυτό του, αλλά βρίσκει είναι πολύ πομπώδης και, κατ ' αρχήν, από φιλοσοφική άποψη, ασύμφορη. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα, που υπάρχουν στην Κίνα σε αφθονία, το φορτίο, το οποίο υπόσχεται μεγάλα κέρδη, αν πωλούν εγώ με σύνεση.
  
  
  Και αυτό, Κάρτερ, μακ και ό, τι μπορεί να γίνει γύρω από αυτό το φως: την ηρωίνη. Βλέπετε, Κάρτερ, όταν το δολάριο θα είναι άχρηστη, θα έρθει η ώρα, όταν οι άνθρωποι θα ψάξουν για άλλο μέσο πληρωμής. Και είναι ένα μέσο ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει εισάγετε Don Mario, — την ηρωίνη. Δεν νομίζεις ότι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουμε τα προβλήματα; Και σας διαβεβαιώ, θα έχουν προβλήματα. Ορισμένα άτομα στο κυβέρνηση θα πρέπει να ενδιαφέρονται για την αποκατάσταση της τάξης με κάθε κόστος; και ο πληθυσμός, με χαρά дуреющее ηρωίνη, θα γίνει ελκυστικό πειρασμό. Έτσι δεν είναι, γιατρέ;
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος μου δεν шталь περιμένω απάντηση. — Ξέρεις, ο ίδιος ο γιατρός αγαπά μακ, έτσι δεν είναι, Λόταρ; Λοιπόν, βλέπετε, Κάρτερ, Don Mario, ευχαριστώ εγώ συνεργασία μαζί μας, θα έχετε μια ανεξάντλητη προσφορά. Και το απόθεμα αυτό θα δώσει ονε τεράστια δύναμη. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, όταν στη χώρα σας επιστρέψει κάποια ηρεμία, Don Mario κερδίσει πολύ περισσότερα από ό, τι από την αξία του χρυσού που πούλησε ημέρες. Εγώ κέρδος θα υπολογίζεται όσον αφορά το δούναι και λαβείν με τους νόμους που απαγορεύουν ορισμένες εγώ δράση. Αυτό θα υπολογιστεί κατά την κατοχή γης, την αστείρευτη πηγή, την οποία αγόραζε με τη χρήση ηρωίνης".
  
  
  Και όταν ο πανικός περάσει, και άλλες χώρες θα δουν τη σοφία να μετατρέψει ό, τι έχει απομείνει από τον πληθυσμό, για κάποιο βαθμό τη βιομηχανική δραστηριότητα, τότε Don Mario θα αναλάβει τη διαχείριση εργοστάσια. Ο πληθυσμός θα υπαγορεύεται από την ανάγκη στην ηρωίνη, ακριβώς όπως τώρα τους ανθρώπους παρακινεί η ανάγκη σε δολάρια. Και Don Mario θα γίνει πραγματικός κυβερνήτης της χώρας, δεν λέω ότι είναι ταυτόχρονα θα γίνει το νομοθέτη. Τώρα, οι άνθρωποι μπορούν να ξέρω εγώ, όπως ο πρίγκιπας, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω, Κάρτερ, σύντομα οι άνθρωποι θα υποταχθεί ονε, ως βασιλιά.
  
  
  — Είσαι τρελός, είπα.
  
  
  Ο συνταγματάρχης Γιος σήκωσε το χέρι του. — Σε παρακαλώ, Κάρτερ, το, σε ικετεύω. Να είναι ρεαλιστική. Δεν έχω τάσεις στην τρέλα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε για την ηρωίνη, όπως για το νέο νόμισμα. Δεν είναι πιο λογικό να αξιολογήσει tac ένα πακέτο λευκό σκονών, από κάποιο κίτρινο μέταλλο ή χρωματιστό χαρτί; Όχι, Κάρτερ, δεν είναι έτσι. Emu απλά να δώσει μια άλλη μορφή εμπιστοσύνης. Κανονισμό. Και τις αντιξοότητες, με τους οποίους θα συγκρουστεί με την πλευρά σας, παρέχουν τα μέσα για την πραγματοποίηση αυτής της προσαρμογής. Το παραδέχομαι, ότι είναι ριζική προσαρμογή, αλλά η προσαρμογή είναι απαραίτητη Don Mario για την υλοποίηση της φιλοδοξίας εγώ. Βλέπετε, ο χρυσός δεν ονε θα φέρει κανένα όφελος. Η κατοχή χρυσού τώρα подчиняло να το εγώ τους κανόνες και σκέψης, επίκαιρο αυτή τη στιγμή. Και σε αυτούς τους κανόνες και με αυτή τη σκέψη Don Mario — ο δράστης και σημαίνει την κλοπή της περιουσίας του. Όχι πριν Don Mario θα είναι σε θέση να φτάσει την κατάσταση, στην οποία το εγώ αποδίδουν εγώ φιλοδοξία και ήσυχο ιδιοφυΐα, πρώτα πρέπει να γίνει η επανάσταση. Και η ομάδα του χρυσού θα προκαλέσει επανάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  
  
  Όσο για εκείνους, ποιος έχει το χρυσό, τότε είμαστε πεπεισμένοι ότι στον κόσμο πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι, πεινασμένοι για το χρυσό. Που, να το πω έτσι, θα σώσουν την παλιά πίστη. Η κίνα με το εγώ παπαρούνες και το χρυσό θα είναι διπλά πλούσια, παρόλο που μεγάλο μέρος της καλλιέργειας της παπαρούνας έχει σχεδιαστεί για Don Mario για τα επόμενα χρόνια προς τα εμπρός. Κίνα και ΗΠΑ θα γίνουν πολύ καλοί φίλοι.
  
  
  Και είμαι σίγουρος ότι, όποιος πιστεύει σε χρυσό, και αυτοί που πιστεύουν σε μακ, θα ζήσουν μαζί τα επόμενα αιώνα".
  
  
  Η φωνή. Όλο το σχέδιο. Ήταν τρομερό. Η μπορούσα να ονομάσω αυτό είναι τρέλα. Αλλά τα όρια μεταξύ τρέλας και "ιδιοφυία" στενά, και ένα συνταγματάρχη, ο Γιος του είχε δίκιο. Στα αρχεία AX δεν υπήρχε τίποτα που να υποδεικνύει ότι με το εγώ-συνείδηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Ό, τι σκόπευε να κάνει, δεν ήταν τίποτε άλλο από μια αριστοτεχνική κίνηση φυσικό το τελικό προϊόν διέλευσης ειδικότητας οικονομολόγος και τελείως απληστία στρατιώτη, που είναι γνωστή στους ικανότητα να διεξάγει πόλεμο. Και, απ ' ό, τι είπε ονε παρέμεινε μόλις λίγες ώρες πριν από την εκτέλεση. Αυτός κοίταξε ξανά το ρολόι του. — Μερικά ακόμα λεπτό, κύριοι. Μετά γύρισε σε μένα ένα. — Κάρτερ, σε ένα λεπτό χτυπήσει την πόρτα. Όταν αυτό συμβαίνει, αυτό σημαίνει ότι έξω μας περιμένει το φορτηγό. Αυτό το φορτηγό θα μας μεταφέρει στο λιμάνι, όπου υποκινητές Don Mario γρήγορα φορτώνουν το χρυσό στο πλοίο. Θα κάτσεις σε αυτό το πλοίο, και σε λίγες ώρες σαλπάρουμε.
  
  
  Τώρα να το πω don Mario να σου λύσω τα πόδια. Και θα σας ζητήσω να σηκωθεί και ήσυχα έξω από το δωμάτιο και να καθίσει σε ένα φορτηγό. Όταν φτάσουμε στο πλοίο, θέλω να σας ήσυχα και ανέβηκε στο πλοίο και πήγε εκεί που σας φέρνουν. Αν το κάνεις, όπως εγώ παρακαλώ, θα απαλλαγείς από το περιττό κακό. Αλλά, ξέρω την τάση για τους ήρωες, θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις.
  
  
  Πήρε το nunchuck από την καρέκλα. Την είδα ξύλινα ραβδιά και αλυσίδα, висевшую μεταξύ τους. Ο συνταγματάρχης απρόσεκτα ανέθεσε την αλυσίδα από το κεφάλι μου και κάρφωσα συνδέσεις είναι αρκετά σφιχτά για να είναι прокусили μου το λαιμό του και να χτυπήσει στην τραχεία.
  
  
  — Μπορείτε να ανεβείτε στο πλοίο μόνοι σας, — είπε, — ή αναίσθητος. Εσύ αποφασίζεις.'
  
  
  Don Mario γονάτισε δίπλα μου πόδι, και λύνεται το σχοινί. 'Ο δρ Инурис, — είπε ο συνταγματάρχης, ο Γιος του, επισημαίνοντας Φιλίππου Доуна. "Σηκώστε το γέρο. Την θέλω για να είναι σε εξαιρετική εκπαίδευση, όταν φτάσουμε στην Κίνα". Γελούσε. "Ξέρεις, Κάρτερ, θα χρειαστούμε νέο"χρηματοκιβώτιο".
  
  
  Στην ομίχλη, сверкнуло στο φως του φεγγαριού, σκουριασμένο σώμα ενός φορτηγού πλοίου κρεμασμένα βαθιά & nb στο αγκυροβόλιο δεν покосившегося προβλήτα. Παρά το χαμηλό ύψος, ζωοτροφών ρύπανσης οχημάτων
  
  
  "Η σάρα Τσάμπερλεν-Κάρντιφ" возвышалась πάνω μας, όταν ήμασταν έξω από το φορτηγό. Περαιτέρω, στην άκρη της προβλήτας, τεράστιος γερανός με стонущими тросами έβαλε στο πλοίο τεράστιο δοχείο.
  
  
  — Χρυσό, Κάρτερ, — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. Κάτω από την άκρη прогнившей στέγες της παλιάς сераля, тянувшегося κατά μήκος του προβλήτα, κάηκε αρκετές γυμνές φωτός, απορρίπτοντας στο δρόμο κίτρινες ακτίνες του φωτός. "Ρίξτε μια ματιά στο το όχημα προς τα ανατολικά. Τίποτα το ιδιαίτερο, σωστά;
  
  
  Δεν шталь περιμένω απάντηση.
  
  
  — Αλλά τα φαινόμενα απατούν, Κάρτερ. Αυτή η εξωφρενική αναζητούν αποβάθρα φορτηγίδες να το σκάσει και να κολυμπάει πιο γρήγορα μαχητής. Περαιτέρω ηλεκτρονικός εξοπλισμός γίνει έτσι, για να κάνω εγώ αόρατο για τα ραντάρ. Αλλά αμφιβάλλω ότι "η Σάρα Chamberlain" θα πρέπει να παρέχουν οποιαδήποτε απόδειξη της δύναμης. Ποιος στο σωστό μυαλό τους шталь να δώσουν προσοχή για το καημένο το παλιό φορτηγό πλοίο υπό βρετανική σημαία;
  
  
  — Καλά, Γιε μου, είπε ο Mario. "Τώρα λέω αντίο. Οι δικοί μου μου λένε ότι έχουν λάβει την τελευταία ηρωίνη πριν από λίγες ώρες, και μετά από δύο ώρες, παρέχουν το υπόλοιπο του φορτίου στο πλοίο. Μετά από αυτό εσύ μπορείς να το γυρίσεις σε οποιαδήποτε στιγμή". Είναι αντίθετο σε κάθε άλλο χέρι.
  
  
  Ο συνταγματάρχης κοίταξε το ρολόι του. Βασίζομαι σε σένα, Mario, — είπε. "Θα σας δώσω μια ένδειξη έφευγε στην ώρα της ημέρας".
  
  
  — Μην ανησυχείς, είπε ο Don Mario. "Θα μείνω στο γραφείο μέχρι να πάτε για κολύμπι, για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει".
  
  
  — Καλά, — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. — Χαρακτηριστικό την σταθερότητα, don Mario. Το πιστεύω, ότι μια μέρα θα συναντηθούμε ξανά".
  
  
  — Τότε, αντίο, — είπε ο Don Mario. Κοίταξε το γιατρό Инуриса, поддерживавшего Φιλίππου Доуна . "Μείνε, Γιατρέ", είπε. "Προσπάθησε να συμπεριφέρονται, σαν καλό παιδί".
  
  
  ο δρ Инурис δεν θεωρεί εγώ άξιος να απαντήσετε.
  
  
  "Την τύχη μου, Κάρτερ είπε. Εκείνος χάιδεψε τον εαυτό σου με μια ζώνη, όπου ο Χιούγκο και Γουλιελμίνα ήταν κρυμμένα κάτω από το σακάκι. "Σας ευχαριστώ για σουβενίρ". Θα τιναζόταν λαβή μέρα και εξαφανίστηκε μέσα σε ένα αχυρώνα.
  
  
  — Καλά, — είπε ο συνταγματάρχης Γιο μου. "Όλοι στο πλοίο. "Σάρα Chamberlain" επιτρέπεται γίνεται πριν από την αυγή, — γέλασε, — με φορτίο χάλυβα.
  
  
  Ο συνταγματάρχης, ο Γιος του τιναζόταν βραχιόνων nunchaku , κάνοντάς το κύκλωμα κάλυψαν στο λαιμό μου, σαν να προσαρμόζοντας το άλογο. Συνεχίσαμε την διαδρομή από την προβλήτα και ανέβηκε στη σκάλα για. Της, σήκωσε το κεφάλι του και είδε ότι το κινεζικό ο καπετάνιος μας κοιτάζει με υψηλής προβλήτα. Οι κινέζοι μέλη του πληρώματος συνωστίζονται παντού με целеустремленностью, που έχει χαρακτηρίσει από πόσο καλά εκπαιδευμένους στρατιώτες.
  
  
  Ποιες θα ήταν οι μηχανισμοί και ηλεκτρονικός εξοπλισμός μας βρίσκονταν επί του σκάφους, "Σάρα Chamberlain" δεν ήταν μια σύντομη περιγραφή του εικοστού αιώνα, όταν αφορά χώρους της φυλακής. Κάτω από το κατάστρωμα συνταγματάρχη Γιος μου πέταγε μου, μέχρι να φτάσει στο σιδηρόδρομο ημέρα της κάμερας με зарешеченным παράθυρο χωρίς γυαλιά. Μπροστά του στέκονταν δύο κινέζικων, οπλισμένοι με πολυβόλα. Ο συνταγματάρχης Γιος μου πήρε από το λαιμό μου nunchaku και досталь γύρω από την τσέπη του ένα μάτσο κλειδιά.
  
  
  Άνοιξε την πόρτα της κάμερας. — Περάστε, Κάρτερ. Και ο κ. Ντον κι εγώ", είπε γιατρό Инурису.
  
  
  Το πάτωμα έχει το πλαίσιο, που καλύπτεται με άχυρο, δρ Инурис άφησε τον Δον Φιλίππου που έπεσε πάνω στο άχυρο. Οι φύλακες να στέκονται ανοιχτά για την ημέρα, дула ih όπλα μας κράτησε στο στόχαστρο.
  
  
  — Μπορείς να το γέρο, όπως είναι, Λόταρ, — είπε ο συνταγματάρχης. "Κάρτερ, φοβάμαι, θα σου τις χειροπέδες και το πόδι-σίδερα".
  
  
  Την ανασήκωσε τους ώμους. Χειροπέδες και το πόδι-σίδερα ήταν φορούν στους τοίχους. Ένα ζευγάρι για τα χέρια, ένα ζευγάρι για το πόδι. Το υπάκουα μπήκε. Ο συνταγματάρχης Γιος κλείδωσε ih τα κλειδιά.
  
  
  — Θα ήθελα επίσης να κλείσω την πόρτα της κάμερας, — είπε. — Και, θέλω να κάνεις κάτι ήξερε ο Κάρτερ. Έχω web-κλειδιά. Έτσι μην σκεφτείτε ακόμη και σακί πάνω από τους φρουρούς. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να κάνει για σας. Αλλά να πυροβολήσει το ξέρουν πολύ καλά. Θα προτιμούσα, βέβαια, να μην υπάρχουν, αλλά αν υπάρχει, να την αναγκάσω τον εαυτό μου να το καταλάβω αυτό.
  
  
  Περπάτησε πίσω γύρω από την κάμερα. Η πόρτα έκλεισε, και ο συνταγματάρχης γύρισε το κλειδί στην κλειδαριά. Σηκώθηκε ξανά και κούνησα το χέρι μου μέσα από τα κάγκελα. — Από καιρό σε καιρό της θα έρχομαι να σε βλέπω, Κάρτερ, και, ίσως, θα μιλήσουμε. Αλλά τώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι καλή επιτυχία. Γύρισε και εξαφανίστηκε σε όλο το οπτικό πεδίο.
  
  
  Λίγες στιγμές φύλακες, κοντά μετακινώντας το κεφάλι, με κοίταξε μέσα από τα κάγκελα. Δεν κατέβαλε πάνω τους την προσοχή. Σύντομα κωλοβαρούσαν, και εξαφανίστηκαν.
  
  
  Πήγε, ίσως μισή ώρα, όταν άκουσε φωνές έξω από την κάμερα. Μπροστά από τα κάγκελα και πάλι εμφανίστηκε το πρόσωπο του συνταγματάρχη Γιο μου. Χαμογέλασε, και εγώ зазвенел το κλειδί στην κλειδαριά. Η πόρτα άνοιξε διάπλατα, και είδε το Γιο μου, δύο φύλακες και Πένυ Ντον.
  
  
  
  Κεφάλαιο 17
  
  
  
  
  — Νικ, — φώναξε η Πένυ. 'Μπαμπά.' Είναι вбежала στην κάμερα, και έπεσε στα γόνατά του δίπλα στο Филипом Доуном.
  
  
  Ο συνταγματάρχης την πλησίασε και την άρπαξε από το χέρι. "Αλήθεια, κυρία Ντον, — είπε. — Αλλά λυπάμαι που σας ελευθερία πρέπει κάπως να περιορίσουν. Θα είσαι με χειροπέδες, όπως ο άλλος ο Κάρτερ. Τουλάχιστον, μέχρι να είμαστε σε θάλασσα. Και τότε θα σας επιτραπεί να φροντίσει τον πατέρα σας, — είναι διατηρημένη γέλασε, με την προϋπόθεση ότι ο γιατρός Инурис μπορεί να λείψεις. Όταν κάποιος στη θάλασσα, να το κοιτάξω, αν μπορούμε κάπως να διευκολύνει τη ζωή προς τον πατέρα σου. Αλλά ενώ θα πρέπει να διατηρήσει τη μέγιστη ασφάλεια. Την, ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε.
  
  
  Είναι заковал σε δεσμά και βγήκε μέσα από την κάμερα. Είναι και πάλι γύρισε το κλειδί στην κλειδαριά.
  
  
  Ακούσαμε, όπως εγώ shaggy стихли στο σιδερένιο διάδρομο. Στη συνέχεια, η σιωπή.
  
  
  Η πένυ με κοίταξε μέσα από την κάμερα.
  
  
  — Ω, ο Νικ, — είπε. "Τι θα γίνει;"
  
  
  — Πένυ Ντον, είπα. "Πιστέψτε με, ή όχι, θα πάμε για να καταστρέψει αυτό το έργο".
  
  
  Ο φίλιπ Ντον βόγγηξε και поерзал κλίνει το σώμα του με άχυρο σκουπίδια.
  
  
  — Θέλω να ξύπνησε, — είπε η Πένυ.
  
  
  — Καλά, — είπε. Άρχισε να τηλεφωνεί. 'Μπαμπά. Ο μπαμπάς. Αυτό είναι το. Η πένυ.
  
  
  Ο γέρος και πάλι να κινείται.
  
  
  "Σήκω, μπαμπά. Σε χρειάζομαι.'
  
  
  Εγώ μάτια дернулись, και ανάγκασε τον εαυτό του να καθίσει. — Εσύ, Πένυ; είπε. "Είναι πολύ σκοτεινά εδώ. Δεν μπορώ να βρω τα σημεία".
  
  
  "Είναι δίπλα από το αριστερό σου χέρι, μπαμπά", είπε.
  
  
  Στις σκιές είναι groped ih, άρπαξε και την έβαλε στη μύτη. Παρά την έλλειψη του φακού, τώρα θα μπορούσε να δει. Εγώ πρόσωπο φωτίζονται, όταν την είδε. "Θεέ μου, είπε. Είναι πραγματικά είσαι, Πένυ;
  
  
  — Ναι, μπαμπά.
  
  
  — Είσαι υπέροχη", είπε. "Όμορφη.' Και άρχισε να κλαίει.
  
  
  "Σσσσ , μπαμπά", είπε η Πένυ. "Δεν χρειάζεται να κλαις".
  
  
  "Δεν μπορώ να κάνω τίποτα", είπε.
  
  
  "Μπαμπά, εδώ μαζί μας κάποιος. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου. Για πρώτη φορά ο γέρος κατάλαβε, ότι με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν είναι μόνοι. Γύρισε και με κοίταξε.
  
  
  Είναι ο Νικ Κάρτερ, μπαμπά, είπε η Πένυ. — Θέλει να μας βοηθήσει να βγούμε από εδώ.
  
  
  — Στην πραγματικότητα, ο κ. Ντον, είπα. "Θέλω να σε βγάλω και την Πένυ από εδώ και δεν θα δώσει το όχημα να πάει προς τα κάτω. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς τη βοήθειά σας.
  
  
  "Τι μπορώ να κάνω;' είπε.
  
  
  — Σταμάτα να κλαις, της είπε ονε. — Ανοιχτήρι μόνο είναι αν μπορείς να το κάνεις αυτό;
  
  
  "Αν μπορώ να το κάνω αυτό", είπε. — Δεν έχω τίποτα περισσότερο δεν πρέπει να Лотару Инурису. Το συμβόλαιο μου μαζί του τελείωσε σε εκείνο το σημείο, όταν εγχειρήσει την Πένυ. Αλλά και εγώ δόλια φίλοι παραπλανήσατε. Ήρθαν σε μένα σήμερα το πρωί. Και με πήραν με το σκάφος και την πέταξαν σε αυτή τη φωτογραφική μηχανή. Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, οι κινέζοι γέλασαν και με αποκάλεσες ηλίθιο. Θα σε βοηθήσω, ο Κάρτερ. Το παλιό ο άνθρωπος και δεν το κάνω, αλλά μπορώ να σε βοηθήσω. Τώρα, όταν με την Πένυ όλα καλά, δεν με νοιάζει τι θα γίνει με τον δρ Инурисом και εγώ τους φίλους σας, ή μαζί μου. Όλο αυτό το διπλό παιχνίδι".
  
  
  "Τι εννοείς;'
  
  
  "Νόμιζαν ότι είμαι απλά ένας γέρος, χαζός άνθρωπος. Παλιά ηλίθιος. Αλλά ήταν κάτι που δεν ήξεραν κτηνιατρική μου. Τη γεννήθηκε στην Κίνα. Το λέω για ih γλώσσα. Και σήμερα το άκουσα στην κινεζική κάτι που υποδεικνύει ένα διπλό παιχνίδι.
  
  
  — Συνέχισε, είπα.
  
  
  "Τομ να το παρακολουθήσει. Της 'ότι καταλαβαίνω, η Πένυ είχε πει γι' αυτό;
  
  
  Της κούνησε το κεφάλι.
  
  
  — Λοιπόν, τότε, την, υποθέτω ότι γνωρίζετε το ρόλο μου. Της, εισήλθε στην υπόθεση για την Πένυ. Αλλά δεν το ήξερε, ποιος εγώ φίλοι. Έως σήμερα. Και μετά έγινε γνωστό ότι τα περιβάλλοντα εγώ φίλους έχουν οι κινέζοι και οι αμερικανοί με τη μαφία. Και η συμφωνία ήταν ότι η μαφία θα παραδώσει στους κινέζους χρυσό σε αντάλλαγμα για την ηρωίνη. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ, αλλά πιστεύω επίσης ότι δεν είναι σε θέση να διαμαρτύρονται γι ' αυτό. Λοιπόν, πρώτα όλα γύρισαν την πλάτη μου, φέρνοντάς με εδώ και τρέχει στον Сину. Αλλά άλλο προδοσία εξακολουθεί να υπάρχει. Οι κινέζοι εξαπατούν μαφία".
  
  
  Την ρώτησε. - 'Πώς;'
  
  
  "Αυτή η ηρωίνη, — είπε, — δηλητηριασμένο".
  
  
  "Τι εννοείς;'
  
  
  "Ακριβώς ό, τι λέω", είπε ο Φίλιπ Ντον. "Δεν ξέρω τι είναι σε αυτό βάζουν, αλλά ξέρω ένα πράγμα: η ηρωίνη είναι συσκευασμένα σε δύο διαφορετικά είδη πλαστικών συσκευασιών. Τα πράγματα σε πράσινες σακούλες σκοτώνουν γρήγορα. Τα πράγματα σε μπλε σάκους εργάζονται αργά. Αλλά αν κάποιο από τα γύρω τους θα μπει στο σώμα σας, θα πεθάνετε.
  
  
  Έπρεπε να βγάλω το καπέλο μου πριν τον συνταγματάρχη Сином. Σαράντα πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χρυσό ονε δεν ήταν αρκετή. Χωρίς να ρίξει ούτε έναν πυροβολισμό είναι обанкротит Ηνωμένες Πολιτείες και να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους. Ήταν καλύτερα από ό, τι πυρηνικός πόλεμος. Δεν θα μας ακτινοβολία, μας βιομηχανικές καταστροφές. Απλά πληθυσμό, νεκρό και σταθερά το θάνατο του, δεν έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
  
  
  Και ήταν σίγουρος ότι η Κίνα θα καταλάβει σχέδια για το Γιο του και να χρησιμοποιήσει τους στο έπακρο. Don Mario πραγματικά θα γίνει βασιλιάς: ο βασιλιάς του νεκροταφείου. Κάπου εγώ τώρα είναι κατάσταση ανάγκης ήταν, ίσως, αρκετές χιλιάδες λίρες της παρούσας ηρωίνης. Έλεγξε αυτό και αποφάσισε, ότι ο συνταγματάρχης, ο Υιός ενεργεί με καλή πίστη. Θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα. Αλλά και οι λόγοι για οίκτο για αυτόν δεν ήταν. Ήταν μόνο λίγο πιο άπληστοι από την ονε ήταν αναγκαίο. Η ιδέα ότι το εγώ εξαπάτησαν, με τρέλαινε από χαρά. Εκτός από το γεγονός ότι αν κατάλαβε, ο συνταγματάρχης, ο Γιος κάθεται σε χρυσό από πάνω, και πολλά αθώους ανθρώπους θα ήταν νεκρό ή πέθαινε κάποιος τότε στους δρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.
  
  
  Αλλά όχι, αν έχω να πω κάτι γι ' αυτό.
  
  
  — Καλά, κοίτα, είπα, στροφή προς την Philip Доуну. — Έχω μια δουλειά για σένα. Και θα πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Αλλά νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Πένυ είπα για σένα.
  
  
  "Θα κάνω το καλύτερό μου," είπε. 'Τι είναι αυτό;'
  
  
  "Δεκάρα μου είπε ότι είστε ένας εμπειρογνώμονας για κάστρα και τι γνωρίζετε γι 'αυτούς όλα όσα πρέπει να ξέρετε".
  
  
  "Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια," είπε ο Δον Φίλιππο.
  
  
  — Καλά, του είπα. "Θέλω να με απελευθέρωσε από τα δεσμά και μου άνοιξε την πόρτα".
  
  
  "Είναι σκληρή δουλειά," είπε ο γέρος. "Ειδικά χωρίς εργαλεία".
  
  
  "Ας υποθέσουμε, της είπε να σας πω ότι έχουμε κάποια εργαλεία, πρωτόγονη, αλλά εργαλεία".
  
  
  'Πού;'
  
  
  — Κάτω από τον γιακά, — είπε ονε. — Εκεί θα βρεις δύο ξυραφιών.
  
  
  Ο γέρος σηκώθηκε από το έδαφος και поковылял μου δύσκαμπτος-με πόδια. Είναι έριξαν γιακά και εκβαλών δύο λεπίδες. — Καλή χάλυβα, — είπε. "Ναι, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ih. Κλειδαριές αλυσίδες στην delle ακόμα πρωτόγονα, — είπε στη συνέχεια βιαστική επιθεώρηση. "Όσον αφορά του μηχανισμού, θα δείτε ότι κι αυτό δεν είναι πρόβλημα".
  
  
  "Πόσο καιρό θα πάρει αυτό;"
  
  
  Εγώ μάτια του φωτίστηκε από την προοπτική και πάλι να είναι χρήσιμη στην τέχνη που ήξερε καλύτερα. — Αυτό εξαρτάται από το πόσο καιρό θα λειτουργεί. Μπορεί να είναι λεπτό και είκοσι.
  
  
  — Βιάσου, είπα. "Αν κάποιος έρθει, κρύψτε τα λεπίδες κάτω από το άχυρο".
  
  
  Ο γέρος ήδη вытянулся σε πλήρη ανάπτυξη στο πάτωμα, κρατώντας τα χέρια στο τετραγωνικό φως spot, льющемся μέσα зарешеченное παράθυρο. Δεν είδα τι έκανε, αλλά άκουσα ήπια τριβή μετάλλων, ενώ εγώ τα χέρια возились κάτω από το υγρό στρώμα από άχυρο.
  
  
  Την προσπαθούσε να καθαρίσει το μυαλό του, μέχρι που δούλευε. Το προσπάθησα δεν σπατάλη χρόνου για την ανησυχία σχετικά με το αντέξουμε αν εγώ δύναμης και τολμά αν ο Γιος του συνταγματάρχη ξαφνικά πάει μέσα, για κάθε χρόνο, πώς πάνε εγώ κρατούμενοι. Της, προσπάθησε να διώξει το ρυθμικό τρίξιμο των λεπίδων σε σκυρόδεμα, επιβραδύνει την αναπνοή σας και να ξεχάσουμε το χρόνο. Αλλά έξω από τον ήξερε, αυτός ο γερανός раскачивался, σαν ένα τεράστιο εκκρεμές, ανάμεσα στην αποβάθρα και το σκάφος, набивая εγώ αμπάρια τους τόνους χρυσό. Την άντεξα να μην το σκέφτομαι για του χρόνου, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω εγώ στη ζωή. Και θα έρθει η στιγμή που αυτή η βρύση θα κάνει το τελευταίο βήμα, και θα ξεκινήσει μια θριαμβευτική ταξίδι του συνταγματάρχη Γιο μου. Τότε θα ήταν πολύ αργά για μένα να κάνω ό, τι θα θέλατε να κάνετε.
  
  
  — Καλά, — άκουσα τη φωνή του Philip Доуна.
  
  
  Σηκώθηκε και εγώ το χέρι της είδε ένα γύρω από τις λεπίδες, ή ό, τι απέμεινε από αυτόν. Φαινόταν σαν να είναι πρώτα μοιράστηκε εγώ στη μέση κατά μήκος και έκοψε τι-τι, γύρω από το τι έχει απομείνει. Είναι αδέξια, βάδισε μαζί μου και άρπαξε το κάστρο για τα δάχτυλα στον αεροθάλαμο δεξί μου χέρι. Άφησε остроконечному μέταλλο για να γλιστρήσει μέσα, κρατώντας το αυτί κοντά στο κάστρο. Είναι λίγο поковырял σπιτικό κλειδί μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας και, στη συνέχεια, προσεκτικά γύρισε.
  
  
  — Σχεδόν — είπε. "Αλλά δεν είναι καλά".
  
  
  Είναι και πάλι αποσύρθηκε στο μέγεθος του κόσμου, και να την ακούσει το τρίξιμο μετάλλων με σκυρόδεμα.
  
  
  — Αυτό πρέπει να είναι έτσι", είπε όταν επέστρεψε.
  
  
  Πλήρη εμπιστοσύνη, είναι και πάλι παρενέβη точеное λεπίδα στο κάστρο και απότομα γύρισε τον καρπό. Σε μια ήρεμη σιωπή κάμερες ακούστηκε ένας κρότος. Το κάστρο распахнулся. Το πρόσωπο του Φιλίππου Доуна ξέσπασε με ενθουσιασμό. — Τα υπόλοιπα τώρα, απλά, — ψιθύρισε. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ελευθέρωσε το άλλο μου χέρι και το πόδι.
  
  
  Το σταμάτα το στόμα σου με το εγώ αυτί σας.
  
  
  — Καλά, του είπα. — Και τώρα να απελευθερώσει την Πένυ, πολύ ήσυχα. Και μετά να κάνουμε την πόρτα της κάμερας.
  
  
  Ο γέρος κούνησε το κεφάλι μου. Δεν πέρασε ένα λεπτό, όπως τα χέρια και τα πόδια Πένυ ήταν ελεύθεροι.
  
  
  Ο γέρος φώναξε στον εαυτό του και είπε ξανά ψιθυρίζοντας: "Πώς θα ανοίξεις την πόρτα της κάμερας;"
  
  
  Εκείνος άπλωσε το χέρι του. Το εγώ παλάμη του χεριού σας να ορίσει την έναρξη του δευτέρου λεπίδα, ακόμα δεν σπάζουν. Πήρε το εγώ σε αυτό το ηλίθιο πλευρά, και άλλο το δείκτη και τον αντίχειρα πέρασε τη λεπίδα μπροστά και πίσω.
  
  
  "Τι πάω να κάνω, που ονομάζεται" лоидинг ". Συνήθως αυτό γίνεται λωρίδες, ζελατίνη. Έχει ακαμψία, καθώς και την ευελιξία να απωθήσουν γλωττίδα της κλειδαριάς και πίσω. Η λεπίδα θα κάνει το ίδιο.
  
  
  Είναι ιδιαίτερα αυτός ο θόρυβος;
  
  
  — Δεν ξέρω, — είπε ο γέρος. "Αληθινός" loiden " πρέπει να είναι πολύ ήσυχο. Αλλά μόλις η γλώσσα πέφτει πίσω, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πρέπει να πάρουμε αυτό το ρίσκο.
  
  
  — Δεν έχουμε άλλη επιλογή, είπα. — Θα βάλω Δεκάρα σε γωνία μεταξύ της πόρτας και του τοίχου, όταν η πόρτα θα είναι ανοιχτή. Αν κάτι πάει στραβά, είναι έξω από την γραμμή του πυρός. Όσο για σένα, αν όλα πάνε καλά, θα μου κορνάρεις, όταν το κάστρο για δωρεάν, και στη συνέχεια να ξυπνάς δίπλα στην Πένυ. Όταν βγω από την πόρτα, μην κουνηθείς. Μείνε εκεί που είσαι, μέχρι να σε φωνάξω. Με την προϋπόθεση ότι θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να φωνάξω.
  
  
  Ο γέρος γονάτισε για την ημέρα, και άρχισε το μαχαίρι μπαίνει στο κάστρο.
  
  
  Την προσπαθούσε να αποθηκεύσετε την ομαλή αναπνοή. Είχα πειρασμό πλήρως να σταματήσει να αναπνέει, να έχει απόλυτη ησυχία.
  
  
  Εγώ καρπό αναδεύεται μία, δύο, τρεις φορές. Εργάστηκε στο χώρο μεταξύ της πόρτας και το κιβώτιο. Στη συνέχεια σταμάτησε.
  
  
  Ο γέρος γύρισε προς το πρόσωπό μου και κούνησε το κεφάλι. Ήταν ώρα να πάμε στη δουλειά μας. Και αυτή η δουλειά ήταν στη σύλληψη μερικά πιστόλια-πολυβόλα.
  
  
  
  Κεφάλαιο 18
  
  
  
  
  Της, έτρεξε έξω από την πόρτα, σαν ταύρος, ποιος είδε τον αρχάριο ταυρομάχο, сгорбленный, άγριο και ταυτόχρονα συγκεντρωμένος.
  
  
  Στάθηκαν στο διάδρομο, το ένα στα αριστερά μου, το άλλο προς τα δεξιά, και ih σκέψεις ήταν αρκετά αργή, έχουν отвисли γνάθου, όταν είδαν μου εμφάνιση. Развернувшись προς τα αριστερά, την σήκωσε τα χέρια του, όπως τα μαχαίρια, και συνέτριψε τον ώμο του φύλακα, ενώ είναι ακόμα κρατούσε το όπλο. Όταν με συντριβή έπεσε στο έδαφος, άρπαξε το εγώ, με το ένα χέρι κρατώντας πατημένο ήταν το στόμα του, για να μην φώναξε, και το άλλο χέρι από τη μέση, για να υποστηρίξει το εγώ. Την έσπρωξε εγώ ανοιχτά στο εγώ συνεργάτη μου, όσο πιο γρήγορα ξεπερνώντας το χάσμα μεταξύ τους, έτσι ώστε να ξεκινήσει ο δεύτερος φρουρός μπερδεμένος με το όπλο κάτω από το βραχίονά του τον συνεργάτη σου. Την σήκωσε το χέρι που κρατούσε από τη μέση οι άνδρες, και рубящим κίνηση μέσω εγώ σπασμένο ώμο πέταξε στο λαιμό υγιή φύλακα. Δεν ήταν το τέλειο χτύπημα, αλλά έσκυψε το λαιμό στο πλάι. Όταν πάλι τεντωμένο, την χτύπησε πάνω ειλικρινείς ονε στο πρόσωπο. Ζάρια έσπασαν κάτω από τις αρθρώσεις, και το αίμα κυλούσε από безвольного rta. Εγώ ο σκοπός ιδιαίτερα χτύπησε στον τοίχο, και είναι αναίσθητος τη γη. Την εκτυλίχθηκε το εγώ του άλλου, και συνθλίβονται εγώ кадык παλάμη του, προτού να μπορέσει να επωφεληθούν από το γεγονός ότι δεν είμαι πια κάλυπτε ονε στόμα.
  
  
  Την σταματήσει το σώμα στο πλάι, μάζεψε το όπλο και έβαλε το κεφάλι του στην κάμερα. — Καλά, του είπα. "Ώρα να πάρει μια ανάσα".
  
  
  Η πένυ και ο πατέρας γρήγορα με συντροφεύουν. Έδωσε ονε odin γύρω από κουλοχέρηδες. "Θέλω να κατεβείτε από το πλοίο, χωρίς τη χρήση ih", — είπε ονε. "Δεν μπορούμε να πάμε από την πάνω πλευρά, γυρίζουμε μέσα από το κατάστρωμα. Το ξέρω ότι ψάχνω. Θα είναι μακριά από την προβλήτα. Ακολούθησέ με, και αν είμαστε αντιμέτωποι με hema-τίποτα, άσε ih μου. Και αν μου συμβεί κάτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα όπλα για να πατάξει με χέμα πάντα και μέχρι κουνάβι, ενώ έχει με τι να ασχοληθεί. Την είχε δει, όταν ανεβήκαμε στο πλοίο: μικρή πόρτα αριστερά "της Σάρα Chamberlain". Κατευθυνθήκαμε εκεί dimly αναμμένο το διάδρομο προς στροφή στην πρύμνη. Κινούνται προσεκτικά, αλλά κανείς δεν συνάντησαν.
  
  
  Την πόρτα μας περίμενε.
  
  
  — Δώσε μου το όπλο, είπα.
  
  
  Την τιναζόταν πίσω από τη λαβή και με προσοχή άνοιξε την πόρτα. Την κοίταξε ζοφερή, κινούμενα νερού Ιστ Ρίβερ και πέντε μέτρα κάτω από μένα.
  
  
  — Είσαι η πρώτη, η Πένυ, είπα. "Πρώτα τα πόδια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κρεμάσει στην άκρη. Και μετά απλά το αφήνεις. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση, στην οποία θα πέσει, τόσο λιγότερο θόρυβο. Τότε κολύμπα όσο το δυνατόν πιο ήσυχο στην προβλήτα και να με περιμένεις εκεί. Το ίδιο και για εσάς, κύριε Δον. Εκεί θα βρείτε μια σκάλα που οδηγεί στην προβλήτα, ακριβώς πίσω από το βέλος δεξιά η μπάλα.
  
  
  Έχουν περάσει χωρίς λάθη. Της έκλεισε την πόρτα, όπως θα μπορούσε, πριν από την πτώση από το τέλος. Έμενε μόνο να ελπίζουμε ότι μας ένας περαστικός δεν θα εκπλαγεί λαμπερό φως με το αριστερό σφαίρα "της Σάρα Chamberlain" . Αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος γύρω από την ομάδα ήταν στην παραλία. Ώρα αναχώρησης ήταν πολύ κοντά. Από την άλλη πλευρά, έχουμε πάντα ήταν παιδιά από Don Mario, για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχούν.
  
  
  Ο συνταγματάρχης, ο Γιος του δεν θα έπρεπε να προσπαθήσει να μου δείξει το πλοίο. Επέτρεψε μου να σας πω την πόρτα και σκάλα που οδηγεί από την προβλήτα, k & nb.
  
  
  Η πένυ και ο πατέρας μου με περίμεναν οι σκάλες, топчась στη θέση του.
  
  
  — Καλά, του είπα. — Θα πάω απ ' τη σκάλα και θα πάρω μαζί μου το όπλο. Ακολουθήστε πάνω. Μόλις φτάσουμε στην κορυφή, να την πάω στο Don Mario. Το θέλω για να είστε οι δυο έφυγαν από εδώ. Τρέχα όσο πιο μακριά και όσο πιο γρήγορα μπορείς.
  
  
  — Όχι, Νικ", είπε η Πένυ. 'Όχι τώρα.'
  
  
  — Έχει δίκιο, — είπε ο γέρος. - "Χρειάζεσαι βοήθεια".
  
  
  — Το ξέρω, είπα. — Και να την πάρω από τον Don Mario. Τουλάχιστον, πιο άμεση βοήθεια. Αλλά δεν θέλω να ήσασταν μαζί μου. Είναι ανώφελο να σου κάνω κακό.
  
  
  — Έρχομαι μαζί σου, Νικ", είπε η Πένυ.
  
  
  Της, κούνησε το κεφάλι του. — Αν θέλεις να κάνεις κάτι για μένα, μπορείς να το κάνεις. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε εδώ.
  
  
  "Στη συνέχεια, πείτε μας ότι θέλετε," είπε ο γέρος.
  
  
  "Θέλω να πήρατε το Ντέιβιντ Хоуку. Πένυ ξέρει πού να επικοινωνήσετε μαζί τους, Ακέραια, η υπηρεσία τύπου και ο τηλεγραφικός υπηρεσιών στην Ουάσιγκτον. Πείτε ονε, ότι "Σάρα Chamberlain" πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος. Πες ονε, ότι ο Νικ Κάρτερ είπε να σου τηλεφωνήσω ονε. Θέλετε να το κάνετε αυτό;
  
  
  "Αν μπορούμε, αυτό κάνουμε", είπε.
  
  
  — Καλά, του είπα. 'Έλα. Ο χρόνος είναι λίγος. Της άρχισαν να ανεβαίνουν τις σκάλες. Πάνω της, κοίταξε έξω πέρα από την άκρη του προβλήτα. Φαινόταν καλά. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στην ειδική βρύση. Εξακολουθεί να κινείται, τώρα επιστρέφοντας στην προβλήτα. Απλά έπρεπε να ελπίσουμε ότι άφησε τουλάχιστον ένα δοχείο με το χρυσό, και εγώ εργασίας νύχτα δεν τελείωσε ακόμα. Το ήξερα ότι η δουλειά μου κι ακόμα δεν έχει τελειώσει.
  
  
  Την άκουσα, όπως η Πένυ και ο πατέρας της έχουν αυξηθεί πίσω μου. Ο γέρος είναι δύσκολο να αναπνέει. Την γύρισε προς το κεφάλι του. "Μείνετε σε χαμηλά επίπεδα και μείνετε στη σκιά. Το να σε καλύψω. Φύγε αμέσως. Τρέχα!' Της ήταν ένας κύκλους της μαφίας, και τους κινέζους, και το χρόνο αλλά στο τέλος.
  
  
  Την σέρνεται από τη διαδρομή στην κοιλιακή χώρα από την προβλήτα, σε έναν μακρύ провисшему навесу, πού μπήκε Don Mario. Σηκώθηκε για την προστασία πλαισίων πορτών, την подергал σύρτη.
  
  
  Δεν ήταν κλειδωμένη. Γρήγορα γλίστρησε μέσα στο σκοτάδι.
  
  
  Περαιτέρω, δίπλα από τον ποταμό, την είδε ο άγιος. Πήγα σε αυτή την κατεύθυνση με το έτοιμο στο χέρι του. Πρέπει να είσαι έτοιμος για το χειρότερο. Αν είμαι τυχερός, Don Mario δεν παρατήρησα να έχω. Την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.
  
  
  Пригнувшись, την περπάτησα, ώσπου είδα την καύση τους αγίους στο γραφείο με παράθυρα παντού, που οδηγούν στην αποθήκη και το ποτάμι. Γραφείο σε όλο το πλάτος του ποταμού.
  
  
  Don Mario καθόταν στο крутящемся καρέκλα πίσω από ένα γραφείο κοιτάζοντας την "Σάρα Chamberlain" . Εκτός από μερικά τηλέφωνα και αντίγραφο του μητρώου δημοτικοί σύμβουλοι Λόιντ , καρέκλα ήταν пустынен.
  
  
  Ο ίδιος παραμένει στην αποθήκη και να κρύβει τον εαυτό του από το όχημα, το τράνταγμα άνοιξε την πόρτα και έκανε το βαρέλι το μηχάνημα. — Πολύ ήσυχα, Mario, είπα. Εκείνος δεν κουνήθηκε. Απλά το κοίταζα από το παράθυρο στο πλοίο.
  
  
  — Ο Κάρτερ, είπα. "Θέλω να σηκωθείτε και έκλεισε τις κουρτίνες στο παράθυρο, με θέα στο πλοίο. Στη συνέχεια, καθίστε. Θέλω να σου μιλήσω. Κρατήστε τα χέρια σας στο πρόσωπό σου, όταν και πάλι ευχαριστώ. Έχω να σου πω νέα για τους κινέζους φίλους, που νομίζω ότι θέλεις να ακούσεις.
  
  
  "Τι ό, τι θέλεις να πεις, θα το ακούσετε, Κάρτερ είπε.
  
  
  — Τίποτα δεν αξίζει να ακούσετε, Mario. Αλλά αν δεν ακούσεις, αυτό μπορεί να είναι μοιραία, είπα. "Και μετά από όλη την εργασία δεν θα ξενοδοχεία θα είναι σε κατάσταση "ο βασιλιάς είναι νεκρός, ζήτω ο βασιλιάς ", έτσι δεν είναι;"
  
  
  Σε ρευματισμούς Mario έσπρωξε πίσω την καρέκλα του, περπάτησε πάνω στο παράθυρο και έκλεισε αυτές τις κουρτίνες. Της, μπήκε στο δωμάτιο και έπεσα πάνω σε αυτό, όταν και πάλι sel.
  
  
  — Λέγε γρήγορα, είπε.
  
  
  — Αυτό θα κάνω, είπα. "Οι φίλοι σου σε απάτησε".
  
  
  Mario γέλασε. — Φυσικά, και το ιππικό κι έρχεται.
  
  
  — Επίσης, καλύτερα να αρχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό που είπε. "Η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε. Ο μόνος ανοιχτήρι παραμένει το αν μπορεί ο φίλος σας, ο συνταγματάρχης, ο Γιος του, να ξεφύγει προς την ελευθερία και μετά να σε εξαπάτησε.
  
  
  — Εντάξει, Κάρτερ, σταμάτα να σκέφτομαι αυτά τα παζλ. Τι συμβαίνει;
  
  
  "Ηρωίνη".
  
  
  — Με ηρωίνη όλα καλά, — είπε ο Don Mario. "Εγώ ελέγχονται οι άνθρωποι, που την εμπιστεύομαι".
  
  
  — Είσαι σίγουρος;
  
  
  "Όχι βέβαια, είπε. "Αλλά πήραμε δείγματα από αρκετές τόνους".
  
  
  "Αυτό ήταν ένα καλό υλικό", είπα. "Οι άλλοι έχουν δηλητηριαστεί".
  
  
  — Σταμάτα, Κάρτερ είπε. "Δεν είμαι κορόιδο. Έχετε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο, να φυσήξει αυτό το πράγμα, και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε μου εναντίον του Υιού. Δεν το φάω.
  
  
  "Είμαι εδώ για να προσαρμόσετε σου ενάντια στο Γιο του για το γεγονός ότι τον απατούσε. Η ηρωίνη είναι δηλητηριασμένο . Είναι πραγματικά σκουπίδια. Και το πιο βρώμικο σε πράσινες τσάντες.
  
  
  Mario έσφιξε τα χείλη. — Ξέρεις, Ο Κάρτερ. Αρχίζεις να με ενδιαφέρει. Πώς ξέρεις για αυτά τα πράσινα σεντόνια;
  
  
  — Έτσι όπως την ξέρω για μπλε τσάντες και τρώνε. Αν είχες ακόμα στο σκάφος, το οποίο εγώ κατάλαβα κινέζικα, θα το ξέραμε. Ο γέρος γεννήθηκε στην Κίνα.
  
  
  "Πόσο σύντομα μπορούμε να κάνουμε το τεστ;" — είπε Mario. — Πάρε με όχημα το μέρος αυτής της τελευταίας σκουπιδιών. Πράσινες τσάντες. Ό, τι σε πράσινες τσάντες, σκοτώνει πιο γρήγορα από όλους.
  
  
  Mario απάντησε odin από τηλέφωνα. — Vito, — είπε. — Φέρε μου ένα, γύρω από το πράσινο τσάντες. Αμέσως.'
  
  
  Μου έκλεισε το τηλέφωνο και με κοίταξε. — Εντάξει, Κάρτερ, έχεις την ευκαιρία. Ένα βήμα πίσω. Μπροστά από το τραπέζι μου μια καταπακτή. Σε λίγο ανοίγει και Βίτο ανεβαίνει. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από το όπλο. Vito θα κάνει, πώς θα το πω. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνει τίποτα.
  
  
  Από κάτω μου φάνηκε buzz, και το μέρος πατωμάτων γλίστρησε, αποκαλύπτοντας хорькоподобное πρόσωπο Vito, вглядывающегося στο δωμάτιο.
  
  
  — Όλα καλά, Vito, — είπε ο Don Mario. "Δυσκολίες όχι".
  
  
  Vito μπήκε στο δωμάτιο, και половица πάλι отодвинулась. Έβαλε το πράσινο σάκο στην καρέκλα του Mario.
  
  
  "Χρειαζόμαστε ένα ινδικό χοιρίδιο", — είπε. "Και νομίζω ότι ξέρω το σωστό πρόσωπο για να το κάνετε αυτό". Πήρε τηλέφωνο. Συνταγματάρχη, Γιο, — είπε. 'Γρήγορα.' Περίμενε. Όταν μίλησε και πάλι, η φωνή παράλογο επίμονα. — Συνταγματάρχα, Γιε Μου; Don Mario. Κοίτα. Το ατύχημα έγινε με μία γύρω από τα αγόρια μου. Στείλε δρ Инуриса με το δικό τους χαρτοφυλάκιο. Θα μας σύντομα θα χρειαστεί.
  
  
  Μου έκλεισε το τηλέφωνο, μην δίνοντας στον Сину την απόφαση να κάνουν ερωτήσεις. Παραμερίζοντας την κουρτίνα σε ένα κλάσμα της ίντσας, της έριξε μια ματιά στο σκάφος. Σύντομα μετά από αυτό κυκλοθυμική δρ Инурис έφτασε ως τα δύο άκρα σκαλών και άρχισε να κατεβαίνει τη πιρς.
  
  
  — Έρχεται, είπα.
  
  
  — Πάρε το, Vito, — είπε ο Don Mario. Vito βγήκε από το δωμάτιο. — Μην ανησυχείς, Vito, — είπε ο Don Mario. "Vito συμπεριφέρεται με ειλικρίνεια. Ό , τι σου χρειάζεται να ανησυχείτε, είναι ηρωίνη. Αλλά, τουλάχιστον, πρέπει να παραδεχτείς ότι σου δίνω μια ευκαιρία, Κάρτερ. Ποιον είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ως υποκείμενο το κουνέλι από το γιατρό-πρεζάκι;
  
  
  Την άκουσα shaggy και σηκώθηκε εκεί που νόμιζα ότι θα πάρω Don Mario και Βίτο κοντή ουρά, αν προσπαθήσουν να κάνουν κάτι. Η πόρτα άνοιξε σιγά-σιγά, και ο δρ Инурис μπήκε στο δωμάτιο, Τον ακολούθησε.
  
  
  Εγώ τα μάτια ορθάνοιχτα από τη σημαία άδεια για την εκτέλεση, όταν είδε, ότι στέκομαι εκεί. "Ο κάρτερ!"
  
  
  — Στην πραγματικότητα, ο δρ. Ο γέρος. Την έφερε τον κορμό πώλησης ονε κάτω από το πηγούνι.
  
  
  Ρώτησε. - "Τι σημαίνει αυτό;"
  
  
  Τη χτύπησα τον κορμό του όπλου με το εγώ αναπνευστική λαιμό. — Σκάσε, Γιατρέ.
  
  
  — Γιατρέ, είπε ο Don Mario. "Ο κάρτερ και σκεφτήκαμε να κάνουμε μια μικρή χρήματα. Είναι από την ηρωίνη.
  
  
  Της, υποχώρησε πίσω με το όπλο.
  
  
  — Τι έγινε με αυτήν την ηρωίνη; ρώτησε Инурис. "Είναι συνηθισμένο ηρωίνη".
  
  
  — Η φωνή που θέλω να πω, γιατρέ, είπε ο Don Mario. — Αλλά ο Κάρτερ λέει το αντίθετο. Λέει ότι είχε δηλητηριαστεί.
  
  
  -- Μην τον ακούτε, -- είπε ο γιατρός Инурис. — Τι ξέρει γι ' αυτό;
  
  
  — Λέει ότι ξέρει αρκετά, δρ.
  
  
  — Πιστεύεις ονε; ρώτησε Инурис. — Πράκτορα AX;
  
  
  "Μέχρι στιγμής, το κουνάβι, τον καλούν με το ενδιαφέρον".
  
  
  "Ο συνταγματάρχης Γιος μου δεν шталь να σας εξαπατήσει, — είπε ο γιατρός Инурис.
  
  
  "Λοιπόν, αυτό είναι ό, τι προσπαθώ να πω στον Κάρτερ", δήλωσε ο Don Mario. "Και όμως ονε κατάφερε να με πείσει ότι είναι καλύτερα πρώτα να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές από θλιβερό. Φωνή γιατί έχουμε ζητήσει εδώ. Επειδή είπα στον εαυτό μου: "Mario, είπα, ποιος είναι ο καλύτερος άνθρωπος για να κρίνει, είναι καλό αυτή η ηρωίνη ή όχι;" και τότε της απάντησα: "μα Καλά, δεν είναι άλλο από το παλιό μας ακόμα, ο δρ Λόταρ Инурис, που ήταν εξαιρετική επιστήμονας και πιστός φίλος". Έτσι, ο γιατρός, να σας δώσει ένα δωρεάν δείγμα.
  
  
  "Δεν θέλω αυτό, — είπε ο γιατρός Инурис.
  
  
  — Δεν θέλεις; — είπε ο Don Mario. "Δεν το θες; Το άκουσες αυτό, Βίτο; Λέει ότι δεν θέλει ένα δωρεάν δείγμα.
  
  
  "Είναι τόσο πλούσιος;" — είπε ο Βίτο. "Δεν έχω ξαναδεί, για να εξαρτημένος αρνήθηκε δωρεάν δειγμάτων".
  
  
  — Νομίζω ότι πραγματικά κάτι θέλει, Vito, — είπε ο Don Mario. — Όπως κάθε εξαρτημένος. Αλλά είναι πολύ προσεγμένες. Απλά από ευγένεια, έτσι δεν είναι, γιατρέ;
  
  
  Το φρικτό πρόσωπο Инуриса ήταν σταγόνες τράπεζα. — Δεν το θέλω, — φώναξε.
  
  
  -- Έλα, έλα, γιατρέ, -- είπε ο Don Mario. — Το παράκανες με αυτή την ευγένεια. Αυτός έβγαλε την περόνη από τη μέση του και έκανε μια τομή στην πράσινη τσάντα. Высыпалось λίγη από την άσπρη σκόνη.
  
  
  — Λοιπόν, γιατρέ, θα κάνουμε εδώ αποχαιρετιστήριο πάρτι. Δεν έχουμε κεριά, αλλά έχω την αντιστοιχία και, Vito, νομίζω θα βρεις σύριγγες και βελόνες, αν κοιτάξεις στην τσάντα του δρ. Και δεν θα με εξέπληττε αν εκεί θα είναι το κομμάτι λαστιχένιου σωλήνα και, ίσως ακόμα μερικά πράγματα, που χρειαζόμαστε". Vito άπλωσε το χέρι και άρπαξε την τσάντα γύρω από το χέρι του γιατρού. Don Mario άνοιξε το εγώ, και άρχισε να περιφέρεται μέσα στα πρότυπα της nen.
  
  
  "Μην τους αφήσουμε να το κάνετε αυτό, Κάρτερ", παρακάλεσε ο δρ Инурис. — Και γιατί όχι, γιατρέ; Της είπε. "Δεν βλέπω σε όλα τα σπίτια γύρω από το τι μπορεί να προκαλέσει. Αν λέτε την αλήθεια, δηλαδή.
  
  
  — Σε Παρακαλώ, Κάρτερ. Παρακαλώ.'
  
  
  Δεν με κοίταζε. Μπορεί να είναι, αυτό το ξενοδοχείο κάθε χρόνο σε μένα. Αλλά δεν μπορούσε. Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από την έδρα, για την οποία ήταν απασχολημένος Don Mario και Vito. Και συνέχισε να με παρακαλάει. Λέξεις σε συνεχή ροή, όπως ο αέρας γύρω από проколотой εσωτερικό του σωλήνα.
  
  
  "Χρυσό, Κάρτερ. Το να σου δώσω το χρυσό. Το μερίδιό μου. Μπορείτε να είστε πλούσιος. Δεν θα πρέπει ποτέ να λειτουργήσει. Πολλά χρήματα. Περισσότερο από ό, τι θα δείτε ποτέ με το AX. Θα μπορούσες να πας κάπου. Θα μπορούσε να είναι πλούσιος. Απλά να με σώσει από εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό. Το ξέρω ότι μπορείς. Το κάνω είναι άξιος για εσάς. Δεν θα το μετανιώσετε.'
  
  
  Don Mario σηκώθηκε από την καρέκλα του. Vito στεκόταν δίπλα πλήρη σύριγγα στο χέρι.
  
  
  — Δεν μπορώ να συμφωνήσω, γιατρέ, είπε.
  
  
  — Κανείς δεν σας ακούει ο γιατρός, — δήλωσε ο Mario. "Έξω πάρα πολύ θόρυβο. Αυτός ο γερανός είναι τρομερό θόρυβο.
  
  
  Ο δρ Инурис έπεσε στα γόνατα. Ιδρώτας струился από το εγώ πρόσωπο. — Μην το κάνεις αυτό, παρακάλεσε εκείνος. 'Μην το κάνεις αυτό. Σας παρακαλώ. Μη μου το κάνετε αυτό.
  
  
  Mario χτύπησε το εγώ του στο πρόσωπο. — Σκάσε ηλίθια σκύλος, — είπε.
  
  
  Άρπαξε Инуриса δεξί χέρι και τιναζόταν μανίκι εγώ το σακάκι του και το πουκάμισο πάνω από τον αγκώνα. Το κουμπί "καθαρίσει" με πουκάμισα και κύλισε. Vito στάθηκε μπροστά γιατρός με μια σύριγγα στο χέρι.
  
  
  Ο δρ Инурис άρχισε να κλαψούρισμα. Don Mario και πάλι χτύπησε το εγώ του. — Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ο γιατρός, — είπε ο Don Mario. 'Να κοιτάς τη θετική πλευρά. Σε λίγες λ. θα πας σε ένα ευτυχισμένο ταξίδι... ή να πεθάνει. Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα σου πίσω, αγάπη μου.
  
  
  Τα μάτια του γιατρού οριστικοποίησε από το φόβο.
  
  
  — Καλά, Vito, — είπε ο Don Mario.
  
  
  Αυτός τράνταγμα έβαλε Инуриса στα πόδια του και τράβηξε γυμνή, καλυμμένη με σημάδια χέρι.
  
  
  Инурис προσπάθησε να ξεγλιστρήσουν. Αυτός κλώτσησε Vito και ανάγκασε εγώ να αναπηδήσουν.
  
  
  Το πρόσωπο του don Mario помрачнело. — Τίποτα, — αυτός γκρινιάζει.
  
  
  Λόταρ Инурис ακόμα σπαρταρούσε. Don Mario με το ένα χέρι αγκάλιασε το εγώ για το λαιμό και με το άλλο κρατούσε απλώνουμε το χέρι του γιατρού. "Καλά, Vito, είπε, "ας το δοκιμάσουμε".
  
  
  Vito προσοχή πλησίασε από το πλάι, σαν ταυρομάχους με μικρογραφία σπαθί για το τελευταίο χτύπημα. Τα μάτια του γιατρού Инуриса βγήκε γύρω τροχιές. Προσπάθησε να πει: "όχι, όχι, Όχι", αλλά δεν έγινε τίποτα, εκτός από μια μακρά, επώδυνη 'ННННН' iso rta.
  
  
  Vito τώρα ήταν δίπλα του, να κρατάτε τη βελόνα στο γυμνό χέρι, και don Mario βοήθησε ονε, κρατώντας το χέρι του, ακίνητος, για να βρει φλέβα. Η άκρη της βελόνας να χτυπήσει κάτω από το δέρμα, και Βίτο πίεσε το έμβολο προς τα κάτω. Don Mario ελευθέρωσε Инуриса. Αυτός είναι και ο Βίτο υποχώρησαν. ο δρ Инурис σηκώθηκε. Είναι одернул μανίκι πουκάμισα και камзолы. — Θα φύγω, είπε στραγγάλισε φωνή, — όταν τελείωσαν μαζί μου.
  
  
  Την είδα το χέρι Mario φτάσει στο люгеру.
  
  
  ο δρ Инурис χαμογέλασε ονε. — Θέλω το δικό μου χαρτοφυλάκιο, — είπε. Έκανε ένα βήμα προς το τραπέζι. Δύο βήματα.
  
  
  Την έκανε auto Don Mario.
  
  
  Инурис κοίταξε. — Πολύ άσχημα, Κάρτερ είπε. "Θα μπορούσες να είσαι πλούσιος". Το εγώ μάτια του ήταν παράξενο, остекленевшее έκφραση. — Αλλά δεν шталь να ακούσετε. Συγγνώμη, Κάρτερ. Αλλά τι σημαίνει η επιθυμία αυτό το ρητό; Ποιος γελάει τελευταίος...
  
  
  χα χα χα..."
  
  
  Και τότε iso rta δεν πήγε τίποτα, εκτός από το αίμα. Πέταξε κάτω από το εγώ πουκάμισο, αν λερώσω το λευκό πανί. Με περιέργεια κοίταξε τραγική πλημμύρα, σαν να ανήκει σε κάποιον άλλον.
  
  
  Τεράστια κράμπα άρπαξε το εγώ, το σώμα και το έριξε στη γη. Το αίμα ακόμα έτρεχαν, ρίχνοντας εγώ λαιμό το κασκόλ γύρω από το υγρό ρουμπίνια. Ο δρ Инурис ήταν σοκαρισμένος. Εγώ τακούνια τακούνια στο πάτωμα. Μετά πάγκων ακίνητος.
  
  
  — Θεέ μου, — ψιθύρισε Βίτο.
  
  
  
  Κεφάλαιο 19
  
  
  
  
  — Καλά, Κάρτερ, — δήλωσε ο Mario. — Έχετε δίκιο. Τώρα ας κάνουμε μια συμφωνία.
  
  
  — Εμείς κάνουμε ανακωχή, είπα. — Θα εργαστούμε μαζί για να συνταγματάρχη Γιος μου δεν έφυγε με το χρυσό. Μετά από αυτό κάθε πάλι για τον εαυτό του.
  
  
  — Ακούγεται αρκετά δίκαιο, — είπε.
  
  
  Mario πήρε το odin από τα κινητά τους τηλέφωνα. — Κλείστε την βρύση, — διέταξε.
  
  
  Την κοίταξε έξω από το παράθυρο. Ο ήχος крановой μηχανές άρχισαν να πεθαίνουν κάτω. Ψηλά πάνω από το σκάφος πάνω από τον λουκ περιφερόταν ένας γύρω από τα εμπορευματοκιβώτια.
  
  
  Don Mario στράφηκε προς Βίτο. — Κατέβα κάτω, λέει. "Πάρε τα αγόρια. Πες του να έφεραν όλα τα πυροτεχνήματα που θα μαζέψουν. Μας χρειαστείτε. Και φέρτε κι άλλο δυναμίτη και της βενζίνης.
  
  
  Vito εξαφανίστηκε μέσα από ένα φρεάτιο.
  
  
  "Ενώ είμαστε στην ίδια πλευρά, είπα, θέλω πίσω τα όπλα".
  
  
  — Φυσικά, — δήλωσε ο Mario. Έβγαλε από την ζώνη "luger" και το στιλέτο.
  
  
  — Μην ξεχάσεις αυτό το μικρό πράγμα στην τσέπη σου, είπα.
  
  
  Έβγαλε Πιερ. - "Φυσικού αερίου βόμβα στο τέλος, έτσι δεν είναι;"
  
  
  — Πρόσεχε με αυτό, — είπε ονε.
  
  
  Mario χαμογέλασε. "Δουλεύουμε μαζί, Κάρτερ". Έδωσε το εγώ μου, και έβαλε το εγώ σε ένα λεπτό.
  
  
  Οι άνθρωποι Mario άρχισαν να ανεβαίνουν τις σκάλες, γεμίζοντας το γραφείο. Σηκώνοντας το χέρι του, Mario ευρύ χώρα στη σιωπή.
  
  
  "Αυτό Είναι Το Κάρτερ. Δουλεύει μαζί μας. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δεν είναι πάντα για να σας κάνει λάθη, όταν τα πράγματα πάνε κάπως έτσι. Μπαίνουμε στο πλοίο. Το θέλω για να το εγώ της μηχανής φύσηξε, και θέλω αυτό να συμβεί γρήγορα. Αν κάποιος κινέζος θέλει να σας σταματήσει, λοξεύστε το εγώ. Μας εξαπάτησαν. Πάμε.'
  
  
  Οι άνδρες έτρεξαν γύρω από το γραφείο, μέσα από το μεγάλο υπόστεγο, στην έξοδο για το δρόμο προβλήτα. Μόλις ih ήταν είκοσι άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Mario και μένα. Ο πρίγκιπας πήρε το πιστόλι-πολυβόλο. "Πρόσεχε με αυτό το πράγμα", — προειδοποίησε το εγώ της. "Ήταν σε & nb".
  
  
  — Ευχαριστώ, είπε ο Mario. "Θα το δοκιμάσω, και αν αυτό δεν δουλέψει, αυτός χάιδεψε το μασχάλη, έχω λίγο στο χρηματιστήριο".
  
  
  Από το λιμάνι του μπαρ της σήκωσε τα μάτια πάνω στην ώρα για να δείτε, όπως ο συνταγματάρχης Γιο του με ένα μεγάφωνο στο χέρι εμφανίζεται στο κιγκλίδωμα γέφυρα, και δίπλα του ο καπετάνιος.
  
  
  — Τι συμβαίνει εκεί, Mario; φώναξε. "Γιατί βρύση μείνει;"
  
  
  Η πρώτη γύρω από τους ανθρώπους Mario έσπευσε προς την σκάλα για.
  
  
  Mario σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε την κοντή ουρά στο συρματόσχοινο του γερανού. Εμφανίστηκε club μπλε καπνού, και στη συνέχεια χαστούκισε натянутый συρματόσχοινο, το οποίο έσπασε. Ένα τεράστιο δοχείο παίρνει κλίση και με ένα εκκωφαντικό γδούπο των συνετρίβη στο να περάσω " της Σάρα Chamberlain ". Υπήρξε σιωπή, και μετά την άκουσα να ουρλιάζει.
  
  
  Ο συνταγματάρχης δεν θα έπρεπε κάποιος να εξηγήσει ονε κατάσταση. Στο ακόλουθο ίδια στιγμή γύρισε και έκανε σημάδι στον καπετάνιο, κάνοντάς εγώ να τρέξει προς την τιμονιέρα. Είναι перегнулся από το κιγκλίδωμα προβλήτα και έδωσε εντολές στους ανθρώπους στο κατάστρωμα. Οι κινέζοι, κραδαίνοντας τσεκούρια, έσπευσαν στο κιγκλίδωμα. Την έχω δει, όπως το μέταλλο раскалывался, όταν τσεκούρια άρχισαν να αστράφτουν, χάραξης χοντρές χορδές σχοινιά, τα οποία "Σάρα Chamberlain" συνδέουν στην προβλήτα.
  
  
  Mario σταμάτησε στα μισά του δρόμου προς τη σκάλα. Σήκωσε πώλησης. Η πόλη σφαίρες χτύπησε το κιγκλίδωμα, τραβάει το μέταλλο και η σάρκα. Οι άνδρες φωνάζουν και πέφτουν...
  
  
  Την κατέβασε "luger" στη γέφυρα και πυροβόλησε. Ο συνταγματάρχης Γιος ξέρω, όταν таращить τα μάτια απότομα πέτυχε χάλυβας κάτω από τα παράθυρα πηδάλιο υλοτόμηση. Όταν επέστρεψε στο χέρι του είχε ένα πυροβόλο όπλο. Ήμασταν στο κατάστρωμα. — Vito — εκπνεόμενο Mario. — Εσύ και το ήμισυ των ανδρών πας με τον Κάρτερ. Πάρε το δυναμίτη. Οι υπόλοιποι να καταστεί το δρόμο τους προς την τιμονιέρα.
  
  
  Η μικρή νυφίτσα κούνησε το κεφάλι. Mario έχει ήδη φύγει και πυροβόλησε μέσα από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης στο κατάστρωμα. Την είδα κινέζικα κράτησε το κεφάλι του και έπεσε σε μια αιματηρή ομίχλη.
  
  
  Και στη συνέχεια, βρέθηκε μέσα στο όχημα, και Vito και οι άλλοι άνθρωποι Mario πήγαιναν μαζί τις σκάλες. Κάτω κινέζικα βυθίστηκε στο ένα σε κάθε φυλή και σήκωσε το τουφέκι. Δίπλα μου έναν πυροβολισμό, και είδε, όπως ο δράστης άρπαξε την ζωή του και έπεσε προς τα εμπρός.
  
  
  Με την άκρη του ματιού του παρατήρησε, σαν Βίτο ήταν smirking, όταν είμαστε σε μια βιασύνη κάτω από το κατάστρωμα πίσω από τη γέφυρα. Την άκουγε πίσω από εμάς και τους γύρω ανθρώπους Mario εξέδωσε υπόκωφο κραυγή και έπεσε το τέλος της σκάλας καμπίνες.
  
  
  Τα γυρίσματα σταμάτησαν. Τώρα ήταν μόνο το πόδι stomp, σύμφωνα με μια σιδερένια σκάλα, και μπροστά της είδε το σημάδι με το βέλος στραμμένο προς το μηχανοστάσιο.
  
  
  Ήμασταν στο διάδρομο. Μπροστά από την μεταλλική πόρτα άνοιξε διάπλατα, και το βαρέλι το μηχάνημα άρχισε να μας πυροβολούν. Ήταν πολύ ψηλά και μακριά, σφαίρες γρατζουνιστεί τοίχους και το ταβάνι. Το περιστέρι στο έδαφος και πάλι αναπήδησε στα πόδια του με люгером στο χέρι. Την πυροβόλησε μία φορά. Μια κραυγή ακούστηκε και κάννης όπλων κατέρρευσε κάτω. Της, κοίταξε έξω από την πόρτα, και βρέθηκα mimmo περιοδικά, спускающегося διαφορετικά лестничному пролету. Таращить μάτια просвистела πάνω από το κεφάλι μου και χτύπησε σε μια αδιάβροχη переборку. Την χειρονομία διέταξε Vito και τους άνδρες να μείνει. Την κοίταξε κάτω στο μηχανοστάσιο. Τεράστια έμβολα, γυαλισμένα μέχρι την τέλεια λάμψη, άρχισαν σιγά-σιγά να προχωρήσουμε. Την είδε ο μηχανικός στο σχήμα, έντονα жестикулирующего, και ανθρώπους να περπατούν στους μονάδες.
  
  
  Άλλο ένα πλάνο τραβήχτηκε πάνω από το κεφάλι μου. Από την άλλη πλευρά, το μηχανοστάσιο μέσω θύρας ξέσπασε μια ντουζίνα σκοπευτές, распластались στη σκάλα και άνοιξαν πυρ.
  
  
  Την отполз την ημέρα και χτύπησε όταν σε nach χτυπήσει έναν πυροβολισμό. Την γύρισε προς το Vito. "Έχουν είσοδος στο στόχαστρο".
  
  
  'Τι κάνουμε;' ρώτησε.
  
  
  "Δώστε μου динамитную πούλι".
  
  
  Ήταν στο χέρι μου σχεδόν πριν της τελειώσει το ανοιχτήρι. Της έβαλε φωτιά στο φυτίλι. "Θα προσπαθήσω να ανατινάξουν το μεγάλο trap", — είπε ο Βίτο. "Όταν εκραγεί, όλα θα τρέξουν μέσα από την πόρτα. Μείνετε στο κατάστρωμα.
  
  
  Γέφυρα κάτω μας άρχισε να τρέμει, κινητήρες απόφαση στροφές. Αν ο συνταγματάρχης Γιος μου δεν είναι παγιδευμένος πάνω, και κατάφερε να απελευθερώσει το πλοίο από συρματόσχοινα, "Σάρα Chamberlain" θα έπρεπε να είχε πάει στη θάλασσα. Την ελπίδα ότι Don Mario θα σταματήσει το εγώ.
  
  
  Την σηκώθηκε δίπλα αδιάβροχο διάφραγμα, και άναψε το φυτίλι. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και πέταξαν δυναμίτη σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Την отпрянул. Ακούγοντας βαμβάκι, ξανά άνοιξε την πόρτα. Αυτό ήταν το καλειδοσκόπιο των θανάτων: trap έσπασε στη μέση, τα βέλη, να χύσει το αίμα του, хватались για κάτι, για το τι θα μπορούσε να πιαστεί, και χωριζόμασταν, όταν το μέταλλο ήταν κολλημένη από τα σημεία στερέωσης. Δεν είχα χρόνο να συνεχίσει την περιήγηση. Κραυγές πει όλη την ιστορία.
  
  
  Την σηκώθηκε, πέρασε το κατώφλι και γρήγορα κατέβηκε τις σκάλες. Ναύτης άρπαξε το χέρι μου, το χτύπησα εγώ άκρη με το όπλο του στη μύτη. Το οστό είναι φθαρμένη.
  
  
  Ο οδηγός στάθηκε κοντά του και έβγαλε από τη μέση του το πιστόλι. Την πυροβόλησε και είδε ότι κάτω από το εγώ πουκάμισα, κάτω από το μπλε камзолы, στάζει αίμα.
  
  
  Πίσω μου την άκουσα ακόμα πυροβολισμούς και κραυγές. Κινέζος έβγαλε τσεκούρι από επιτοίχια συνδετήρων και γύρισε προς το μέρος μου πρόσωπο. Γυαλιστερή λεπίδα повисло πάνω από το εγώ με το κεφάλι, όταν την έφερε Luger εγώ στο στόμα του και τράβηξε τη σκανδάλη. Εγώ ο στόχος εξαφανίστηκε, και το τσεκούρι έπεσε.
  
  
  Mimmo με просвистела таращить μάτια, δακρύρροια σωλήνα. Την είδε ένας γύρω από τα μέλη του πληρώματος στοχεύοντας σε όλο το τουφέκι. Την έπεσε σε μια εις παν έθνος και πυροβόλησε. Ήταν με μια κραυγή отпрянул πίσω. Γύρω μου την άκουσε ένα φοβερό κοφτός πυροβολισμούς και ουρλιαχτά, και το σφύριγμα рикошетящих σφαίρες. Τυχαία κραυγή, βρισιά, το γρύλισμα, το χτύπημα του σώματος, опрокинутого χτύπημα της σφαίρας. Mimmo με σάρωσε κομμένο γκολ. Odin γύρω από τους ανθρώπους Vito, θύμα τσεκούρι. Και μετά τα γυρίσματα σταμάτησαν.
  
  
  Την κοίταξε γύρω του. Την είδα Βίτο. Πίεσε το χέρι του σε μελέτες υπολογισμού. Μεταξύ εγώ με τα δάχτυλά σας διαρρεύσει το αίμα. Σήκωσε το άλλο χέρι και θριαμβευτικά ταλαντεύθηκε το όπλο. Εγώ πρόσωπο γίνεται τυλιγμένος σε μια ухмылке. — Ο δρόμος είναι ελεύθερος, — φώναξε.
  
  
  — Καλά, του είπα. "Να βάλει δυναμίτη, και πάμε να φύγουμε".
  
  
  Εγώ ειδικοί στα εκρηκτικά ήδη ενέχυρο ράβδους δυναμίτη σε μηχανές.
  
  
  — Θα βάλω φωτιά στο φυτίλι, είπα. "Οι άλλοι πάνε πίσω, επάνω σκάλα, πίσω από την πόρτα".
  
  
  Φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι, για να τους επιτρέψει να το κάνουμε αυτό. Vito ελαφρώς λυγισμένα προς τα αριστερά για πληγές σε μελέτες υπολογισμού, αλλά το ένα γύρω από το υπόλοιπο καρφώθηκε εγώ σε όρθια θέση.
  
  
  Γρήγορα πέρασε από το ένα πακέτο στο άλλο, κρατώντας την αντιστοιχία σε запалов. Άρχισαν σφύριγμα, όπως τα χριστούγεννα αστέρια.
  
  
  Ήρθε η ώρα να εξαφανιστούν. Την κοίταξε από την πόρτα. Vito κοίταξε, και στη συνέχεια χειρονομία και είπε ότι πρέπει να βιαστούμε. Μετά την άκουσε πυροβολισμούς και κραυγές στο διάδρομο εγώ από την πλάτη σας. Τα μάτια Vito διευρύνθηκε. Τράβηξε πίσω από την πλάτη του και, στη συνέχεια, γαμψό στη μέση. Ήταν ήδη νεκρός όταν, τέλος, άκριτα κατέβηκε τις σκάλες.
  
  
  Брылев στο μηχανοστάσιο έχει σβήσει. Μεταλλική πόρτα τυχαίο κλείσιμο. Την είχε παγιδευτεί.
  
  
  Παγιδευμένοι πιο βαθύ σκοτάδι, нарушаемой μόνο το κίτρινο πυροτεχνήματα καύση φυτίλι. Πραγματικά σταμάτησε να "Σάρα Chamberlain" . Αλλά αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανα.
  
  
  Σε δευτερόλεπτα αυτά τα πέντε πακέτα δυναμίτη ανατινάξουν όλη την πρύμνη του πλοίου του συνταγματάρχη, Υιού του, μετατρέποντάς το εγώ στο ιπτάμενο φέρετρο του Νικ Κάρτερ.
  
  
  
  Κεφάλαιο 20
  
  
  
  
  Αλλά δεν είναι η περίπτωση, αν την ενεργήσει γρήγορα.
  
  
  Το έσπευσε μακριά από τις σκάλες, βούτηξε στην πρώτη γουστάρει και άρπαξε τον. Ήταν ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο, και την κέρδισε. Όταν εξουδετέρωσε την τελευταία φιτίλι, πέρασαν, δευτερόλεπτα δέκα.
  
  
  Την άναψε ένα σπίρτο, επέστρεψε στην σκάλα και ανέβηκα πάνω. Αργά ή γρήγορα, κάποιος θα πρέπει να μπει από την πόρτα, αν ο συνταγματάρχης Γιος μου θέλει να το εγώ το πλοίο σαλπάρει. Και όταν συμβεί αυτό, εκείνη ήταν έτοιμη. Το χέρι μου γλίστρησε στο πλάτος και сомкнулась γύρω από βόμβες αερίου.
  
  
  Την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ καιρό. Επίσης δεν πίστευα ότι θα συμβεί.
  
  
  Ο γιος μου δεν είχε χρόνο, αν υποθέσουμε ότι δεν ήταν απασχολημένος με τον Don Mario.
  
  
  Αλλά μόλις την πήρα την ευκαιρία της πρέπει να είναι γρήγορη. Δεν μπορούσα να την πολυτέλεια να χάσουμε. Την ελπίδα ότι κάποιος θα μας ήταν έξω, ποιος θα μας οδήγησε μια αποστολή, уничтожившую Vito και το υπόλοιπο εγώ ομάδα μάχης, άρχισε να χάνει την υπομονή της.
  
  
  Αν είδε καίγοντας τα φιτίλια πριν χτύπησε την πόρτα, μάλλον περίμενε την έκρηξη και τώρα αναρωτιόμουν γιατί μέχρι στιγμής κουνάβι εγώ δεν άκουσα. Αν δεν το είδε, λοιπόν, τότε, πιθανώς, перегруппировывался, προετοιμάζει τους ανθρώπους για την καταστροφή όλων των εισβολέων στο μηχανοστάσιο.
  
  
  Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να ενεργήσει γρήγορα, επειδή ήξερε ότι ο συνταγματάρχης Γιο μου μένει και πολύς χρόνος. "Η σάρα Chamberlain" δεν πάει πουθενά, ενώ εγώ οι άνθρωποι δεν ελέγχουν το μηχανοστάσιο.
  
  
  Η πόρτα άνοιγε μακριά μοχλούς, ένα από κάθε πλευρά. Κανείς δεν μπορούσε να προωθήσει το εγώ έξω, δεν μετακινώντας τον προς τα μέσα. Αυτό ήταν υπέρ μου. Δεν θα με εξέπληττε τίποτα. Την έβαλε τις άκρες των δακτύλων του ενός χεριού στο βραχίονα, κάθε νεύρο επιφυλακτικοί έδινε σημασία στην παραμικρή ένδειξη κίνησης. Από την άλλη πλευρά, είχα Pierre.
  
  
  Μετά από αυτό, έγινε σχεδόν έκπληξη, τόσο γρήγορα που παραλίγο να χάσει το μοχλό. Σεργκέι εκθαμβωτική τότε άναψε. Όταν οι πρώτες ακτίνες του φωτός της κρατούσε Πιερ взведеным. Την πέταξαν φωτοβολίδα στο διάδρομο και iso όλες τις δυνάμεις του έκλεισε την πόρτα.
  
  
  Την άκουσε ένα υπόκωφο έκρηξη, στη συνέχεια, τίποτα περισσότερο. Το ήξερα ότι τώρα οι άνθρωποι хватаются για το λαιμό στο διάδρομο έξω και πεθαίνουν. Σε λίγο όλα θα τελειώσουν. Κανείς δεν γλιτώνει. Και μετά από ένα λεπτό-μια άλλη μπορεί να είναι ασφαλές να βγούμε από εδώ. Ο πιέρ έκανε γρήγορα τη δουλειά του και εξαφανίζεται για πάντα.
  
  
  Στην κορυφή της σκάλας του πίεζε τη λαβή ημέρα προς τα κάτω, κοιτάζοντας το ρολόι. Σε ενάμιση λεπτό της χαλάρωσε τη λαβή, και πήγε πίσω στο μηχανοστάσιο.
  
  
  Αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένος να μην επιτρέψει κάτι πήγε στραβά. Την έκαψε τα φιτίλια, взбежал τις σκάλες και τράνταγμα άνοιξε την πόρτα. Το σώμα ήταν όλα στοιβαγμένα στο διάδρομο. Την κλείνω την πόρτα και έτρεξε τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσα, μετρώντας στο δρόμο. "Είκοσι μία... είκοσι δύο..."
  
  
  Σε είκοσι τέσσερις της, βούτηξε στο κατάστρωμα. Ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη, сотрясший όλο το πλοίο. Πάνω από το κεφάλι μου замерцали φώτα, και το πλοίο και πάλι ευθυγράμμισε. Συναντήθηκε με τις δυνάμεις της άρχισαν να ανεβαίνουν στη μύτη. Άφησε Mario миделе, όπου пробивался προς τα εμπρός. Δεν ξέρω, πώς το έκανε, αλλά αν την πλησιάσεις στη μύτη της, θα ήταν πίσω από το πλήρωμα. Μπορεί να είναι, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για αντιπερισπασμό.
  
  
  Της, ανέβηκε τις σκάλες και έσπευσε σε ένα μακρύ διάδρομο. Την ένιωσα να πνίγομαι λίγο. Μετά την, κατάλαβα ότι πάω λίγο στο βουνό. Το περίβλημα "της Σάρα Chamberlain" μόλις έσπασα στα δύο. Το πλοίο βυθιζόταν. Τώρα κυλούσε το νερό στο μηχανοστάσιο.
  
  
  Δεν ήξερα πόσο μακριά είναι το όνομά σας, αλλά μια γωνία σταδιακά γινόταν όλο και πιο απότομη. Μπροστά της είδε το λουκ της σκάλας. Της, ανέβηκε την σκάλα και έβαλε το κεφάλι του έξω. Την γύρισε και βγήκε στο κατάστρωμα. Κανείς δεν με είδε.
  
  
  Εδώ ακόμη σε εξέλιξη τα γυρίσματα. Την είδα λόγω λουκ πυροβόλησαν τρεις κινέζοι. Τα δάχτυλά μου έκλεισε γύρω από "το όπλο του". Την πυροβόλησε στο καθένα μέσα από αυτά μία φορά.
  
  
  Τώρα στη δική μου πλευρά του καταστρώματος ήταν ήσυχα. Φλας αυτόματη φωτιά ήταν ακόμα ορατά στο миделе.
  
  
  Пригнувшись της, έτρεξε στους ανθρώπους Mario. Την, παρατήρησα ότι χρησιμοποίησαν λέμβο ως ασπίδα. Μόνο Mario και οι δύο. Odin γύρω τους επίσης ήταν τραυματίας.
  
  
  Το περιστέρι δίπλα τους. Την ρώτησε. - 'Τι κάνεις;'
  
  
  Mario πυροβόλησε προς τη γέφυρα. Εκείνος σήκωσε τους ώμους. "Έχασα πολλούς ανθρώπους, — είπε. — Ο συνταγματάρχης ακόμα εκεί, με τον καπετάνιο.
  
  
  "Vito και οι υπόλοιποι είναι νεκροί", — είπε ο τους. — Αλλά το μηχανοστάσιο εξερράγη.
  
  
  — Ναι , — είπε Mario. "Ακούσαμε μια έκρηξη. Καλά κάνει. Αλλά εγώ δεν θα ησυχάσω μέχρι να το χειριστώ με τον ίδιο τον συνταγματάρχη.
  
  
  — Γιατί δεν είναι να το αφήσεις σε μένα, Mario;
  
  
  — Όχι, είπε. — Είναι προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν είναι εξαπάτηση με ατιμωρησία".
  
  
  Οι σφαίρες χτύπησαν στο σώμα της σωσίβιας.
  
  
  — Να μείνεις εδώ άχρηστο, — είπε. — Μας είπες σε τι δεν συμφωνείς. Την πάω μαζί τους στην κορυφή. Δώστε μου ένα γύρω από αυτά τα δοχεία με βενζίνη.
  
  
  'Από ό, τι σκοπεύεις να κάνεις;'
  
  
  "Θα πάμε στην επίθεση", είπε. — Θα πάμε από τις σκάλες είναι κάτω από τη γέφυρα. Είμαστε κάτω από δύσκολη γωνία από αυτόν, αλλά δεν έχει νόημα να μείνουμε εδώ.
  
  
  — Θα έρθω μαζί σου", του είπα.
  
  
  — Κάνε ό, τι θες, Κάρτερ. Τώρα έχω τη δουλειά τους. Πάμε, αγόρια.
  
  
  Εμφανίστηκαν στις δύο πλευρές της σωσίβιας. Με τη γέφυρα έπεσε πυροβολισμούς. Κάθε φυλή πληγωμένη согнулось κατά το ήμισυ, και γλίστρησε στο κατάστρωμα κάτω από τις ράγες. Φώναξε μία φορά, πριν καταρρεύσει στην προβλήτα.
  
  
  Την διαμόρφωσε οπισθοφυλακή. Σφαίρες, πετάχτηκαν στο κατάστρωμα γύρω μας, αλλά τώρα ήμασταν οι τρεις μας στο κλιμακοστάσιο. Mario έχει δίκιο. Ο συνταγματάρχης του Υιού και ο οδηγός ήταν κακή γωνία πυροβολισμούς. Σφαίρες να πετάνε από πάνω μας. Odin γύρω από κουλοχέρηδες πέταξε κάτω και με μια συντριβή έπεσε στο κατάστρωμα. Αυτό σήμαινε ότι τους τελείωσαν τα πυρομαχικά. Mario άνοιξε το μπιτόνι με τη βενζίνη. Όταν έφτασε στην κορυφή της σκάλας, ο Γιος και ο αρχηγός έξω από την πόρτα του τιμονιού υλοτόμηση. Τελευταία βολή χτυπήσει το σύντροφο Mario. Τράβηξε για τη ζωή και το γαμψό στη μέση. Τώρα στη γέφυρα μας ήταν μόνο δύο, με τον συνταγματάρχη Сином και αρχηγός στην τιμονιέρα. Mario χαμογέλασε μου, όταν θα нырнули κάτω από τη γραμμή του πυρός.
  
  
  "Βλέπεις ό, τι και να της;"
  
  
  Τόνισε καμφθεί με το δάχτυλο στο παράθυρο διεύθυνσης υλοτόμηση. Οι σφαίρες χτύπησε στα πρότυπα της nen τρύπες. Mario επισήμανε το μεγάλο δάχτυλο σε μπιτόνι με βενζίνη και χαμογέλασε. Μετά σήκωσε και άρχισε μέσω της τρύπας γεμίζουν με βενζίνη.
  
  
  Η πόρτα άνοιξε διάπλατα. Την είδε ο καπετάνιος προσήλωση όπλο Mario. Την πυροβόλησε στο απροστάτευτο πόρτα λοβό του αυτιού και ματιού. Εξαφανίστηκαν σε μια κόκκινη ομίχλη, και το σώμα του καπετάνιου γλίστρησε στη γέφυρα.
  
  
  Όταν την κοίταξε γύρω του Mario, σηκώθηκε και πέταξε το σπίρτο στο παράθυρο.
  
  
  Στη συνέχεια, ο συνταγματάρχης ο Γιος του τον πυροβόλησε.
  
  
  Είναι λίγο αργά. Αντιστοιχία έρθει σε τιμονιού καπετάνιου. Ακούστηκε βρυχηθμός, και μετά όλη η καμπίνα φωτιά.
  
  
  Mario εξακολουθεί να στέκεται με ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
  
  
  Με κοίταξε και σήκωσε τον αντίχειρα επάνω. "Γεια σου, Κάρτερ, όπως λες, της τώρα με το θείο Σαμ;"
  
  
  Στη συνέχεια ο sel και έπεσε στο πλάι. Την πλησίασε και τον βάλω εγώ παλμό. Παλμών δεν ήταν πια. Γλώσσες της φωτιάς διέρρευσε μέσα από σπασμένα παράθυρα και άρχισε να σέρνεται στο облупившейся χρώμα, που ήταν μέρος της συγκάλυψης "της Σάρα Chamberlain".
  
  
  Ήρθε η ώρα να φύγουμε. Την πλησίασε σκάλες. Таращить μάτια αναπήδησε από το μέταλλο. Της, περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της και τράβηξε τη σκανδάλη "το όπλο του". Таращить μάτια χτύπησε στο κενό.
  
  
  Της στάθηκε, κοιτάζοντας почерневшее πρόσωπο του συνταγματάρχη Γιο μου. Εγώ το δέρμα ήταν обуглена και сморщена, σαν μούμιες. Εγώ τα δόντια οι άνθρωποι δεν τραχιά оскалились μου. Ελαφρώς помахав χέρι, σήκωσε το όπλο.
  
  
  Της ήταν ήδη σε έκσταση, όταν τράβηξε τη σκανδάλη. Το στιλέτο ήταν ήδη έχω στο χέρι μου, και ώθηση το εγώ στη ζωή. Ήταν πολύ αργά για να σταματήσει, όταν την άκουσε χτύπημα σφυρί σε ένα άδειο δωμάτιο. Το μαχαίρι γλίστρησε μέσα. Ο συνταγματάρχης Γιος μου κόπηκε η ανάσα.
  
  
  Την отдернул μαχαίρι. Τραβηγμένη προς τα πίσω, όταν η βολίδα εμετό γύρω από το πηδάλιο υλοτόμηση γύρω από το εγώ, το πρόσωπο και τα μαλλιά.
  
  
  Το υποθέτω, ότι ήταν ήδη νεκρός όταν έγειρε πίσω από τα κιγκλιδώματα και перевалился μέσα από αυτά. Σίγουρα ήταν νεκρός όταν τον εγκέφαλο κόψτε το κατάστρωμα στο κάτω μέρος. Потрескивающее φλόγα αρχή εξαπλώνεται στην άκρη της γέφυρας. Της, κατέβηκε τις σκάλες.
  
  
  Της, έτσι και σωματικά κουρασμένος, όταν έσπευσε στην προβλήτα. Το ουρλιαχτό πλησιάζει σειρήνες διέρρευσε στο μυαλό μου, και μια τελευταία ματιά πίσω μου μου είπε ότι δεν ήταν ένα κακό όνειρο. Τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα έχουν ήδη σταματήσει. Ih τα φώτα ήταν αδύναμο το φως σε σύγκριση με το φωτεινό, λαμπερό λάμψη γέφυρα του πλοίου.
  
  
  Περαιτέρω, mimmo προβλήτα, την είδε κοντό άντρα σε мятом твидовом κοστούμι, потягивающего ένα πούρο.
  
  
  Την πλησίασε τον. Ως hi σήκωσε το χέρι του. — Λοιπόν, Νίκολας, — είπε. 'Εσύ; Εδώ; Και νόμιζα ότι σε έστειλε σε διακοπές.
  
  
  
  Κεφάλαιο 21
  
  
  
  
  Στο γραφείο μύριζε τα ίδια: сигарным τον καπνό και την παλιά твидом. Ο ντέιβιντ Γεράκι κάθεται στο τραπέζι και αναφέρθηκε το όνομά σας το κεφάλι.
  
  
  — Πολύ απερίσκεπτα, Νίκολας, — είπε. "Πολύ απρόσεκτα".
  
  
  — Φοβάμαι πως αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω σε δεδομένα υπό άλλες συνθήκες, είπα. "Το πιο σημαντικό δεν ήταν να δώσει στον Сину φύγει με το χρυσό. Μόλις είχε φτάσει στην ανοικτή φόρεμα, μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο. Και ήταν οι φήμες για την εξαφάνιση του χρυσού.
  
  
  Γεράκι κάπνιζε ένα πούρο. "Καταφέραμε να τελειώνουμε μ 'αυτό", είπε. "Μέχρι χθες отсыпались, η κυβέρνηση δημοσίευσε εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία για το εμπορικό ισοζύγιο, предсказав βελτίωση της οικονομίας για το επόμενο έτος, καθώς και επιβεβαίωσε την αποφασιστική άρνηση αυξήσει την επίσημη τιμή του χρυσού. Ως αποτέλεσμα, η τιμή του χρυσού στην ελεύθερη αγορά σε Ζυρίχη, το Παρίσι και το Λονδίνο έπεσε, και του δολαρίου έναντι άλλων νομισμάτων βιώνει μια καλύτερη μέρα για τους τελευταίους μήνες. Και, υποθέτω, ότι είναι αρκετά βίαιο θάνατο του συνταγματάρχη, γιος του ήρθε, μέχρι εκείνους τους ανθρώπους, που περίμεναν το σήμα "της Σάρα Chamberlain". '
  
  
  — Λοιπόν, είπα. Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα.
  
  
  "Ακόμη πολλά να καθαρίσει", — είπε Γεράκι. "Εγώ με χαρά μπορώ να πω, ότι οι αρχές στην Ουάσινγκτον, μου έδειξε μια τεράστια βοήθεια. Πυροσβεστική υπηρεσία έφερε πυρκαγιάς στο πλοίο στο ελάχιστο. Η αστυνομία ήταν ευτυχισμένη να απαλλαγούμε από το Mario και το εγώ της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων βρείτε την ηρωίνη. Είχε ένα αξιοπρεπές ποσό, εκεί, κάτω από την προβλήτα, μια αποθήκη κάτω από την κοίτη του ποταμού". Hawk προσέφερε ένα σπίρτο σε φρέσκο πούρο. "Μετά την αποσαφήνιση της κατάστασης με τον Don Mario η αστυνομία ήταν μόνο χαίρομαι να ικανοποιήσει κάθε αίτημά μας. Γύρω από το όχημα ασυνήθιστα αυστηρή αλλά διακριτική προστασία. Σε αντάλλαγμα χρυσό στο θησαυροφυλάκιο εμπλέκονται υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών και στις υψηλότερες βαθμίδες της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Όλοι οι φρουροί που σχετίζονται με την αποθήκη της Federal reserve, και όλοι οι αξιωματικοί που σχετίζονται με το εγώ της ασφάλειας, που λαμβάνονται υπό κράτηση. Μάλλον θα χρειαστούμε ένα μεγάλο μέρος κυριακές, για να είμαστε ξεκάθαροι, αλλά στο τέλος την κυριακή αναμένουμε, ότι ο χρυσός θα επιστρέψει στην αποθήκη, και το ψεύτικο χρυσό θα είναι πέταξαν έξω. Конфискованный ηρωίνη, να καταστρέφονται.
  
  
  — Είπατε, ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στην προστασία αποθήκες, που λαμβάνονται υπό κράτηση; Της είπε. Γεράκι κάπνιζε ένα πούρο, πριν απαντήσετε. — Λοιπόν, — είπε. 'Όχι ακριβώς. Εκτός από ένα άτομο.
  
  
  — Φίλιπ Ντον;.
  
  
  Γεράκι κούνησε το κεφάλι. "Χθες την είδα, εγώ κόρη μου, είπε. "Όταν μου τηλεφώνησε το βράδυ, είπε, που να την βρεις. Έτσι, όταν από το λιμάνι του μπαρ έχει αδειάσει, πήγα να την δω. Μιλήσαμε πολύ. Μου είπε ότι είσαι πολύ βοήθησε Νικ. Και της είπε τι είχε πολύ μας βοήθησε. Επειδή σε κάθε περίπτωση, αν κάτι σου συνέβη στο πλοίο, και δεν με πήρε, λοιπόν, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα ήταν σήμερα η χώρα. Λίγη στάχτη από το πούρο έπεσε στην ονε гиллетт. Φάνηκε, δεν το είχα προσέξει.
  
  
  — Και ο πατέρας της;
  
  
  Γεράκι κυκλοφόρησε το πτηνό καπνός και γλίστρησε το πούρο στο τασάκι. "Ο φίλιπ Ντον είναι νεκρός", είπε. — Μου το είπε η κοπέλα. Πέθανε λίγο μετά το γύρισαν στο σπίτι. Την φαντάζομαι πως δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες σε αυτό το πλοίο αφήστε τον. Μου είπε ότι θα γυρίσουν στο σπίτι, και φαινόταν ευτυχισμένος. Θα καθαρίζονται και σελιε σε μια καρέκλα στο σαλόνι. Ζήτησε ένα ποτήρι σέρι και της ζήτησε να πει όλη την ιστορία για το τι της συνέβη. Ήταν πολύ εντυπωσιασμένος σου, Νικ. Είπε ότι υπήρχε ένας γέρος κινέζος...
  
  
  — Ναι , είπα.
  
  
  "Ναι, αυτό είναι έτσι λεγόταν", — είπε Γεράκι. "Λοιπόν, είπε, ότι ο πατέρας της πίστευε ότι το Ji θαύμαζα κι εσένα. Ότι θα ήταν κάποιο μάγο. Ο άνθρωπος που διακρίθηκαν σε ορισμένες αρκετά μαγικά πράγματα. Στη συνέχεια, ο ίδιος έγειρε πίσω στην καρέκλα του και восхитился κόρη μου. Μου είπε ότι στη συνέχεια σήκωσε το ποτήρι και είπε τοστ. "Για τη μαγεία της ζωής". Στη συνέχεια, πήρε μια γουλιά, έβαλε ένα ποτήρι και έκλεισε τα μάτια. Πένυ μου είπε ότι ήξερε ότι ήταν νεκρός.
  
  
  — Συγνώμη, του είπα. "Προκάλεσε πολλά προβλήματα, αλλά η ψυχή του δεν ήταν κακός άνθρωπος. Εγώ το λάθος ήταν ότι η ονε ήταν όλες δεν έχει σημασία, εκτός από το εγώ της κόρης.
  
  
  — Εγώ έθαψαν σήμερα το πρωί, είπε ο Χοκ. 'Όλα καλά. Το κορίτσι αυτό πιστεύει. Αν ήταν ζωντανός, θα πρέπει να προσκομίσουν ήταν η κατηγορία. Θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα".
  
  
  — Δεν θα шталь αυτό να τεθεί, είπα.
  
  
  Γεράκι χαμογέλασε πείσμα. "Λοιπόν, εγώ ξέρω, εγώ το ταλέντο του, κι εγώ δεν шталь να θέσει", είπε. "Αλλά ξέρω ότι εγώ η κόρη αισθάνεται καλά, είναι πιο πιθανό, δεν κάλεσαν να γεια σου, πάρα πολύ κόπο. Επιπλέον, κάνει ό, τι μπορεί, για να διορθώσει το λάθος του. Άφησε το πλήρες σύνολο των σχεδίων του νέου συστήματος ασφαλείας του χώρου αποθήκευσης. Στο τέλος έγραψε ότι ακόμη και ακόμα δεν βρήκα ιδρύματα για να σπάσει μέσω nach".
  
  
  — Τότε, όλα τελείωσαν", του είπα. "Όλα τα άκρα, φαίνεται, και πάλι συνδεδεμένοι. ο δρ Инурис, συνταγματάρχης, ο Γιος του, ο Don Mario, ο Δον Φίλιππο: είναι όλοι νεκροί. Χρυσή θυρίδα ασφαλείας και κατασχέθηκαν ηρωίνη.
  
  
  "Πάλι στην ασφάλεια", — δήλωσε ο Χοκ. "Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή." Είναι ιδιαίτερα κάπνιζε ένα πούρο. — Και όμως, Νίκολας, ήταν κάπως απρόσεκτα. Στη συνέχεια, μειδίασε, άπλωσε το χέρι του και έπιασε το δικό μου. "Για μια ακόμη φορά, είπε, η ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες από σημαντικό ενός εκλεγμένου αξιωματούχου".
  
  
  — Ευχαριστώ, είπα.
  
  
  "Είμαστε ευγνώμονες", — είπε το Γεράκι. "Λοιπόν, ο Νικ, νομίζω ότι θα άξιζε διακοπές".
  
  
  — Μια στιγμή, του είπα.
  
  
  Γεράκι σήκωσε το χέρι του, ζητώντας σιωπή. — Όχι, αυτή τη φορά την αλήθεια. Θα άξιζε αυτό. Για κάποιο χρονικό διάστημα. Πήγαινε όπου θέλεις.
  
  
  "Δεν το πιστεύω αυτό.'
  
  
  'Προσπάθησε.'
  
  
  Ίσως, είπα, αν πρόκειται να εγκαταλείψει το γραφείο του.
  
  
  — Ω, — είπε το Γεράκι. 'Μισό λεπτό. Το τι ξέχασα. Έφτασε στο τραπέζι. "Το κορίτσι μου ζήτησε να σας δώσω αυτό. Είπε ότι ee πατέρας μου-το να το έχεις. Σήκωσε το ορθογώνιο πακέτο τυλιγμένο σε καφέ χαρτί και δεμένα με ένα σχοινί.
  
  
  Και πάλι sel και χωρίς συσκευασία του. Κουτί Τζι . "Το κορίτσι είπε τι-τι. — Δώσε κάθε χρόνο, τι ήταν αυτό πάλι; Ένα άλλο εγώ ένα αστείο. — Μόνο μη μου πεις, ότι η μνήμη σου φέρνει εσένα. Ee μήνυμα έλεγε: "Πείτε στον κ. Κάρτερ, το στοίχημα πέντε φράγκα, ότι δεν θυμάται να ανοίξετε αυτό το πράγμα".
  
  
  Της χαμογέλασε, κάνοντας πάνθηρα και το κουνάβι. Η κάλυψη του κιβωτίου έπεσε.
  
  
  Μέσα της είδα τη λίστα ώρα αναχώρησης αεροσκαφών, обведенный τον αριθμό του ταξιδιού και το χρόνο. Γρήγορα έκλεισε το καπάκι, πριν Γεράκι δει τι έχει μέσα. Της, κοίταξε το ρολόι του και σηκώθηκε. — Λοιπόν, καλύτερα να πάω. Γεράκι αυξήθηκε πάρα πολύ και πάλι μου έσφιξε το χέρι. — Ω, Νίκολας, — είπε. "Να είστε βέβαιος να αφήσει ένα μήνυμα, πού μπορούμε να σας βρούμε".
  
  
  — Φυσικά, είπε. "Χωρίς προσπάθεια. Μπορείτε να με βρείτε στο χονγκ Κονγκ. Δοκιμάστε το " Пенинсула ".
  
  
  Της κούνησα το χέρι ονε και έσπευσε στην ημέρα. Στεκόταν εκεί, χαμογελώντας, σαν τη γάτα, που καπνίζει το πούρο.
  
  
  Ψηλά στους λόφους πάνω Ριβιέρα, σε μια μικρή πόλη στο τέλος του δρόμου αξίζει ξενοδοχείο, που περιβάλλεται από τείχη. Αυτοί που είναι μέσα, μπορούν να δουν τα έξω. Αλλά εκείνοι που είναι έξω, δεν μπορεί να δει μέσα. Αυτό είναι το μέρος που отгораживает κόσμο.
  
  
  Με τον πίσω τοίχο μαγευτικό τοπίο πορτοκαλιές και αμπέλια, τρέχει στα μακριά ослепительному Μεσόγειο θάλασσα. Στο εσωτερικό των τειχών υπάρχουν κήποι με πολλά δέντρα και λουλούδια και έντονα βαμμένα τα πουλιά. Κανένας δεν είναι όταν ο ήλιος λάμπει για τους παλιούς πέτρινους τοίχους και μπλε νερό στην πισίνα δελεαστικά γνέφει προς το σώμα σου.
  
  
  Τα βράδια, σεργκέι κεριά τυλίγει τα τραπεζάκια έξω σε απαλά shimmering οικειότητα κάτω από το δροσερό ουρανό, усеянным αστέρια.
  
  
  Και έχετε ακόμα χρόνο μεταξύ το βράδυ και το επόμενο δεν είναι όταν...
  
  
  Του φεγγαριού το άγιον πλημμύρισε το δωμάτιο, το πρόσωπό της ήταν πλημμυρισμένη με ασημένια λάμψη. Αυτή βρίσκεται στο πάτωμα σε σκουπίδια, το δέρμα της ήταν απαλό και υγρό, πουλάκι μου.
  
  
  — Μια σαμπάνια;
  
  
  Χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι της. "Ο αέρας και χωρίς να μεθάω". Εκείνη έσκυψε το γλείψιμο μου: "ο Νικ;"
  
  
  Έχει σημειώσει το κεφάλι της στον ώμο μου. Την βάζετε το γλυκό άρωμα των μαλλιών της . 'Τι;'
  
  
  'Δεν έχει σημασία.'
  
  
  "Όχι, της είπα. 'Συνέχισε. Τι θα έλεγες; Ee χέρι γλίστρησε μου μηρό. "Δεν έχει σημασία.'
  
  
  — Καλά, του είπα.
  
  
  — Απλά αναρωτιόμουν...
  
  
  'Τι;'
  
  
  "Αυτό είναι γελοίο". Ee χέρι του ήταν πραγματικά πολύ ταλαντούχα και ταλαντούχα.
  
  
  — Τίποτα, είπα. "Δεν έχει σημασία τι είναι χαζό".
  
  
  "Λοιπόν, αυτό είναι ηλίθιο .
  
  
  "Λοιπόν, αν αυτό σε ενοχλεί, μπορείς αμέσως να το πω αυτό", είπα.
  
  
  Είναι για μια στιγμή μπήκα κάτω από το σεντόνι. Ο nach επίσης ήταν μια εξαιρετική ιδέα για το τι να κάνει εκεί.
  
  
  Πονηρή, διατηρημένη σταθερή ατμοσφαιρική πίεση και нахмуренная ταυτόχρονα, είναι και πάλι αναρριχήθηκε κάτω από τα σεντόνια. Χέρι και πάλι ήταν απασχολημένη.
  
  
  — Όχι, — είπε. "Πραγματικά δεν πρέπει να ρωτάς".
  
  
  — Σε παρακαλώ, του είπα. 'Απλά ρώτα. Για μένα.
  
  
  Ee χέρι τώρα ήταν πολύ απασχολημένη. — Δεν σας πειράζει;
  
  
  "Όχι, της είπα. — Είμαι σίγουρος ότι δεν θα με πείραζε.
  
  
  "Είσαι σίγουρος;'
  
  
  "Απολύτως σίγουρος".
  
  
  — Μπορώ να σας κάνω δύο ερωτήσεις;
  
  
  "Κάνε μου τρεις, πέντε, εκατό ερωτήσεις".
  
  
  — Είναι όμορφα εδώ, αλήθεια, Νικ;
  
  
  Είναι odin από συναντήσουν τις ερωτήσεις;
  
  
  — Όχι, είπε, πιέζοντας τα χείλη μου. — Απλά το να σε ευχαριστήσω.
  
  
  — Και αυτές οι ερωτήσεις;
  
  
  — Καλά, — είπε. "Το πρώτο ανοιχτήρι: μην επιστρέψετε το αν θα μου πέντε φράγκα που μου πρέπει;"
  
  
  Στο ρευματισμό να φτάσει στο κομοδίνο και досталь γύρω από το πορτοφόλι ee νομοσχέδιο σε πέντε φράγκα. Της έδωσε ει.
  
  
  — Ξεκίνησε το δεύτερο ανοιχτήρι;
  
  
  "Τώρα οι άνθρωποι λένε ότι είμαι πολύ όμορφη. Και όμως οι άνθρωποι πάντα λένε ότι η ομορφιά δεν πηγαίνει πέρα από το εξωτερικό. Νικ, αν την όμορφη, ομορφιά μου μόνο έξω;
  
  
  Δεν πρέπει να ήταν λέξεις. Σε ρευματισμούς της, σκόνταψε επάνω στο σώμα της.
  
  
  * * *
  
  
  
  Σχετικά με το βιβλίο:
  
  
  Ο νικ Κάρτερ δει, Νικόλ Λιοντάρια στο καζίνο στη Γαλλική Ριβιέρα. Αλλά... η Νικόλ δεν ήταν πια. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
  
  
  Τότε ποια ήταν αυτή η γυναίκα με το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού; Στόχος του Κάρτερ ήταν να το μάθουμε.
  
  
  Αλλά λίγοι άνθρωποι να θεωρείτε τον εαυτό σας ότι εγώ, φοβερή ατμόσφαιρα κόστισε εκατομμύρια δολάρια. Εν τω μεταξύ, κάποιος παίρνει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου χρυσού των αποθεματικών μέσω κατασκοπευτικό, που εκτείνεται από τα πολυτελή γαλλικά παραλίες δίπλα στο "βρωμερό" παραλιακό δρόμο της Νέας Υόρκης...
  
  
  Τι εμπνευσμένη μετάδοσή ρόλο Πένυ Down παίζει σε αυτή την αμφισβητήσιμη delle;
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"